Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Момичета Войни Настъпване В Космоса

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    В космоса се водят битки между красивите воини от съзвездието Рубин от една страна. И воините от съзвездието Изумруд от другата. И само клонирани момичета, които са боси и по бикини, участват в битките.

  МОМИЧЕТА ВОЙНИ НАСТЪПВАНЕ В КОСМОСА
  АНОТАЦИЯ.
  В космоса се водят битки между красивите воини от съзвездието Рубин от една страна. И воините от съзвездието Изумруд от другата. И само клонирани момичета, които са боси и по бикини, участват в битките.
  . ГЛАВА 1
  Две космически армади се биеха във вакуум. От една страна, съзвездието Рубин, а от друга, Изумрудът.
  И от двете страни само клонирани момичета бойци. Въпреки това, доста разнообразие от прически. Косата им беше в четири основни цвята: синьо, жълто, червено и бяло!
  А воините са просто страхотни.
  Разбира се, много ярки проблясъци на свръхнови. А звездните кораби, особено големите големи бойни кораби, изпращат залпове от смъртоносни ракети един срещу друг.
  Мощните космически бойни кораби и бойни кораби и дредноутите са основната ударна сила. Тя изпраща разрушителни лъчи, големи торпеда и лъчи с хиперплазмени петна един към друг.
  Тя се втурва през вакуума и грабва по-малки звездни кораби.
  Клонирани момичета, препускащи през корабите си, трептящи голи, розови и с грациозни заоблени токчета.
  Те са толкова красиви, а кожата им блести като полиран бронз. Това са прекрасни момичета - просто супер.
  Четирите най-големи флагмански големи бойни кораба на Emerald Constellation се опитват да разбият формирането на Ruby Constellation. Но в отговор четирите най-масивни вражески флагмана пълзят по тях. Огромните космически кораби приличат на кашалоти с размерите на половината луна. И имат хиляди оръдия с голям калибър. Има такива бъчви, които за минута изхвърлят енергията на трилион атомни бомби, хвърлени върху Хирошима.
  Но, разбира се, големите бойни кораби имат силови полета за смекчаване на разрушителното въздействие на лъчи, импулси, ракети и торпеда.
  Те блестят като сребърна мъгла по повърхността на големи кораби.
  По-малки звездни кораби също са в атака. По-специално крайцери от различни класове - тежки, средни, леки, спомагателни. И разрушители, като голи кинжали с дебели остриета. И грациозни бригантини. Те са оформени като бебета.
  И разрушители, които приличат на пирани, и по-големи, по-мощно въоръжени противоразрушители.
  Ето конкретни крайцери, бойни крайцери. И от ударите на ракети, лъчи и импулси избухват пожари.
  Момичетата клонинги бягат от огъня, който поглъща корабите. И пламъкът се втурва след тях, грабвайки красавиците за босите им пети.
  Момиче в синя коса стреля по врага с боси пръсти.
  Ракета, изстреляна от него, удря фрегата и там избухват пожари и огнени вълни тръгват. Момичетата клонинги крещят сърцераздирателно. Почти не са покрити с дрехи. Само тесни ивици плат на гърдите и ханша. И можете да видите релефните мускули под загорялата, златисто-маслинова кожа.
  Много съблазнителни крака за момичета. И голите пръсти на красавицата натискат бутоните на джойстиците.
  И издълбайте с агресивно отношение.
  Ето едно момиче със златиста коса. И тя притисна с голата си, много грациозно извита пета.
  И ракетата реагира и се втурна, разрязвайки вакуума. И много точно тя премина покрай лъчите на лазерите. И се качи на крайцера. И този, който тресе.
  А от друга страна, като момиче с червена коса, тя също ще стреля. Докато натискате пъпа. Който реагира много остро.
  Момичетата крещят и скачат отново. И като ударят, текат, виждате какви съблазнителни крака имат.
  Ето едно момиче с бяла прическа изпраща убийствен дар на унищожение и смърт. И той излита, удряйки корема на дредноута. И това е много успешно ужилване. Въпреки че и двете страни на момичето са силни. И те отговарят. По-специално, момиче със синя коса дава обратен дар на унищожение.
  И отново удар, изстрели, разклащане на колата.
  Има още по-малки кораби: лодки и изтребители. Последните са двойни или единични.
  Те също ужиляват приятел и красиви момичета показват най-красивите и секси фигури от висшия пилотаж.
  Ето един воин с лилава коса срещу красавица с лилава коса.
  И двете момичета дори си свалиха сутиените. И се опитват да се хапят един друг с помощта на алени зърна на гърдите. И много добри воини.
  Момиче с лилава коса хвърля изтребителя настрана. И стрелба от шест лазерни въздушни оръдия. И опонентката й с лилава коса също има подобна кола. И двата бойци изглеждат като скатове, с полупрозрачна броня.
  Те са много добри в маневрирането и скачането. И правят много добри салта.
  Момичетата отново използват рубинени зърна, когато снимат, на пълните си, апетитни гърди.
  Тези красоти са просто олицетворение на красотата. А когато са само по бикини, това е толкова съблазнително. И можеш да ги гледаш и да не се отделяш.
  И двете момичета се опитват да се прикрият със силовите полета на челата на бойците.
  И имат доста прилична защита. И способни да отразяват увреждащи лъчи.
  Но момичетата, едното с медночервени коси, а другото със светложълта коса, отново се фехтуват и маневрират една срещу друга в бойни самолети.
  Момичетата се опитват да стигнат един до друг. Но не се получава много добре. Воините се въртят и скачат. И бойците им са като топки за пинг-понг, нагоре-надолу.
  Момиче с медночервена коса, като на шейна, се плъзна надолу по вакуума и се изви. И воинът със светложълта коса направи трик: лястовици. И тя стреля отблизо, използвайки рубиновото си зърно.
  И момичето с червена коса усети силна топлина. А мускулестото й тяло беше покрито с капчици пот.
  Момичето с жълта коса изпя:
  - Имаме голяма сила, голяма сила,
  Да си приятел с нея е като да си играеш с крокодил!
  И тя също беше ударена от изпускане. И също започна да се поти и да блести. Всичко изглеждаше като в някакъв много скъп филм със смесица от еротика и космическа опера.
  Момичетата са почти голи, изпотени. И те стрелят, използвайки цици, които са като розови пъпки, и голи пръсти на пъргави крака.
  И воините не забравят да пеят:
  Нека целият космос бъде потопен в хаос
  И вакуумът се тресе от прекъсвания...
  Врагът ще бъде ударен от силата на момичетата,
  И ние сме завинаги единни с Родината!
  Въпреки че се чудя какво може да бъде Родината на клонираните момичета. Много красива разбира се и мускулеста.
  И представете си милиарди бойци и всички красиви, полуголи момичета и нито един мъж.
  Колко прекрасна е тази армия. Колко страхотни са нейните бойци. Какви фигурки имат? И луксозни ханша, високи гърди, със зърна, които искрят като фасетирани рубини.
  Това са момичета, които са безупречни в атлетичната си красота. По-добре е да не ги намирате. Макар че, разбира се, това е относително. Флотът е огромен. На флагманските големи бойни кораби има милиони момичета. Те са изключително красиви и грациозни.
  И сега, зад оръдието на бойния кораб, момиче с бяла коса стреля много точно по броненосца на врага. И сега снарядът пробива кулата и разбива оръдията. А в снаряда има хиперядрена реакция, която работи с колосално разрушаване. И гори брутално метал. И тук възникват много жестоки импулси на унищожение.
  Момичетата дори пееха в унисон, разклащайки ягодовите си цици, които подлудяват мъжете:
  - Конецът е скъсан
  Зла смърт ни заплашва...
  И да живея
  Момичето трябва да бъде търпеливо!
  Воините са много готино разпръснати. Удрят голите си кръгли токчета по копчетата. И те се задействат от заплашителна, разрушителна сила на ракети с торпеда. Те пробиват врага, изгаряйки кулите. И изгорени, ранени, осакатени момичета отлитат в различни посоки. И един от тях беше точно в огнената вихрушка.
  И всичко, което остана от нея, бяха босите й крака. Ето как умират момичета в тази война.
  Една от тях дори запя, разклащайки жълто-медната си коса:
  - Във вселената бушува война,
  Война без причина...
  Сатана се освободи
  И смъртта дойде с него!
  Останалите красавици, тропащи и дърпащи босите си грациозни крака и треперещи гърдите си с алени зърна, вдигнаха:
  И кой ще спре потока
  Кървави луди реки...
  Лазерният лъч ще влезе в храма,
  И светкавично човекът изчезна!
  Момичетата заедно натиснаха рубинените си зърна върху копчетата, изстреляха ракети със смъртоносна сила и продължиха:
  И такъв хаос
  Наводни Вселената...
  Тъжната съдба на човечеството -
  Търпи болка, страдание!
  Наистина хаос, звездолетите загиват в битки, а с тях красиви, загорели, мускулести, полуголи и много съблазнителни момичета.
  Момиче със синя коса, стрелящо с ягодово зърно на гърдата и изстрелващо разрушителни ракети, които носят енергията на милиарди атомни бомби, пуснати над Хирошима, и изпращащи дарове от тотални валежи до дъното на смъртта, пееше:
  - Синът на Земята ще каже не в отговор,
  Няма да остана роб на злите господари...
  Вярвам, че ще има красива зора
  Вятърът ще освежи свежа рана!
  
  За свещената родина в битка,
  Защото могъщият Господ призовава,
  Ставай рано момиче,
  Тъмнината ще си отиде - майската роза ще цъфти!
  И отново босият крак на момичето е на работа и показва нейния тропащ импулс.
  И момичетата извикаха в един глас:
  - Смърт на плешивия фюрер!
  Те са воини, които се борят за светлина и справедливост. Те са пълни с мъдрост и смели духовни импулси.
  Ето ги и красотите - най-високият клас на еротика и космическа война. Никой не може да се противопостави на хора като тях.
  Момичето с жълта коса също ще го вземе и ще стреля точно по врага. Прави го със смъртоносен скок.
  И удари вражеския боен кораб от изумрудено съзвездие. И друг воин със синя коса, използващ също много красиво ягодово зърно на гърдите, ще удари звездния кораб от съзвездието рубин. А също и в отговор на разрушение и смърт.
  Момичетата са най-високият и колосален показател за небесна класа и космическа дълбочина, най-високите им гласове, взимащи колосални нотки.
  Тези красоти не могат да бъдат преодолени с нищо. Въпреки че се унищожават взаимно с пламенен ентусиазъм.
  Например, флагманските брутни бойни кораби получиха колосални щети. И много кули бяха повредени, а оръдията бяха огънати и деформирани. Самите снаряди избухнаха. И бронираните тавани се счупиха и горещ въздух духна през повърхността.
  И момичетата избягаха, а голите им, много съблазнителни и силно възбуждащи токчета и крака блеснаха в мъжете. А понякога голите, розови подметки на красавиците облизваха огнените езици на хиперплазмата.
  А жените-воини крещяха, скачаха и пищяха.
  Сякаш ги боли...
  Но те пееха:
  През празнотата, космически коне,
  Момичетата са навсякъде, няма да ни настигнат!
  Няма да ни хванат! Няма да ни хванат!
  Воините са наистина весели и искрящи в импулса си.
  И пеят с пълна сила:
  - Силно вярвам в
  Че фюрерът с плешивост скоро ще умре ...
  Извадете длетото
  Нека тъмнината бъде присъдата!
  И голите им пети притискат копчетата и изгарят фрегати и бригантини с помощта на хиперплазмени петна.
  Ето два разрушителя на съзвездията, сблъскани с върхове. И силовите полета работеха, поглъщайки енергията. И тогава имаше реакция на унищожение. И започна специално да се разкъсва и срутва. И имаше много тотална смърт и обрати на ултра-огън.
  Най-силно бушуваха пожарите. И в същото време изключително разрушителна сила.
  И имаше буквално дяволски сблъсъци. Смъртта и пламъците на космическите кораби продължиха без прекъсване.
  Момичето със синята коса взе и натисна следващия бутон с босите си пръсти. Възникнала е хиперплазмена реакция на свързване.
  И тук отново дредноутът на съзвездието рубин прониза бойната субстанция на разрушителния ефект.
  Момиче с жълта коса го взе и запя, изпращайки дар смъртта на врага с ягодово зърно.
  И воинът изчурулика:
  - Вярвам, че целият свят ще се събуди,
  Ще има край на дракона...
  И слънцето ще грее
  Водещи злото към унищожение!
  Момичето с червена коса, също без да мисли дълго, стреля, използвайки аленото зърно на гърдата. И подейства, разрушителна енергия. И получи опонентите в зъбите.
  Но те веднага реагираха, като нокаутираха обратния звездолет. Междувременно мощните флагмански големи бойни кораби бяха в състояние на ремонт. И заварката искри, спойка и металът се слепи. Многобройни пожари бяха погасени едновременно.
  Момичетата тъпчеха пламъците с босите си изсечени крака. Това беше битката.
  Маршалката със синя коса го взе и запя:
  - Битка в стръмен огън бушува като дива буря,
  Хиперплазмата гори с пламък ...
  Обичам те да гледам гордо в замяна
  Въпреки че няма по-готино момиче!
  Маршалката с жълта коса отбеляза:
  - Тук всички сме готини!
  И той също ще удря с ягодовото си зърно на гърдата. Толкова прекрасен воин с чин маршал. Тя е почти напълно гола само с тънки бикини. Но от друга страна, на раменете са изрисувани пагони със звезди.
  И това я прави различна от другите момичета. Това, което трябва да кажа е много готино и готино.
  Маршалката със синя коса също натиска копчето с аленото си зърно.
  И изплюва от широк ствол, хиперплазмено петно. Тя лети и се разпространява. Обвива ракетната бригантина и я притиска силно, така че дори металът се напуква и изгаря. А момичетата на бригантината реват и вият, и трептят за кой ли път с боси крака.
  Маршалката, от друга страна, с червена коса, кълве гърдите си в копчето със зърното си и изстрелва много пъргава ракета. Тя лети като връх, промъквайки се през вакуума. И се качва в броненосец.
  Ударът събаря платформата на оръдията. И момичетата се убиват или осакатяват отново.
  Те се сблъскват един с друг с голяма ярост. Те са просто адски огън и дива воля.
  Маршалката с червена коса изпя:
  - Но пулсацията на сърцето и вените,
  Сълзи на нашите деца, майки...
  Казват, че искаме промяна
  Отхвърлете драконовия иго от вериги!
  Маршалката с бяла коса също изпя:
  - От злия дракон,
  Ще изкупим земята...
  И сянката на небето
  Ще оставим хората!
  И воинът ще удари врага с помощта на рубиновото си зърно и ще направи жестоки опустошения с помощта на хиперплазмено петно.
  И сега вихрушка минава през платформата. И той изгаря оръжията заедно със слугите, които стоят и им служат.
  Момичетата го взеха и запяха в хор:
  - Как живеехме, биехме се,
  И не се страхува от смъртта
  Така че отсега нататък ти и аз ще живеем...
  И в звездните висини и планинската тишина,
  Морска вълна и яростен огън!
  И яростен, и яростен огън!
  И задуханите воини отново използваха алените си, много ярки зърна. И избухна от дива ярост.
  И тук реагира хиперплазма, нагрята до трилиони градуса. И отиде до потока на разрушението.
  И се запалиха нови бойни кораби, дредноути и бойни кораби. А също избухнаха и кораби и по-малки. Колко страдание и смърт имаше. Трябва да се отбележи, че някои клонирани момичета имаха деца. А смъртта им, когато останат малки сирачета, е двойно трагична. И жестокостта не е по-малка.
  Маршалката с жълта коса взе, стреля с помощта на голо
  пръсти на врага, избивайки редиците му, сякаш с ятаган.
  Момичето го взе и запя:
  - Момичетата се бият смело в космоса,
  Въпреки че са по бикини, боси...
  Победете всички врагове смело
  Ако трябва, ще ударят с юмрук!
  Да, маршалът също се изразява силно. И многобройни кораби се обсипват един друг с ракети и различни видове взривни устройства. И смъртоносни хипергравитационни бомби и ракети реагират.
  Има витражи и разрушителни импулси в дълбините на сградите. Боят между момичетата все повече прилича на бунище. И походната формация беше объркана.
  Маршалката с бяла коса го взе и изчурулика, докато пурпурното й зърно отново изпрати разрушителна ракета, която носеше тотални пожари и смърт.
  Маршалката пееше, оголи зъби и показвайки език:
  Студът се отдръпна със слънцето,
  Поточето блести звучно...
  И сега тичат през локвите
  Боси момичета!
  Воинът явно обича лятото и пролетта. Всъщност такива потоци в този случай текат. И избухват мощни бомби с хиперядрен заряд.
  И тогава, като свръхнови, термопреоновите ракети излетяха. И вакуумът е основно ремонтиран.
  И изгаря буквално до самите прешлени с потоци от хиперплазма. И силовите полета се задействаха отново. Претърпя много тотално унищожение и унищожение.
  Платформите поеха и пламнаха с нова, смъртоносна сила. И пламъците облизаха голите, много красиви токчета на момичетата, причинявайки болка и страдание.
  Воините обаче викаха и виеха и в същото време не забравиха, скачайки от светлината, да запеят:
  - Боси крака на момичета,
  Колко добри са...
  Ние не сме трохи в битката,
  Ние бием враговете от сърце!
  Воини, чиито пети са изпържени, а голите подметки са покрити с мехури, това е нещо много изобилно и неподражаемо очарование. Такива момичета не са нещо, което ще спре кон - слон в галоп.
  Маршалката с жълта коса го взе и изгука, пеейки със славейския си глас:
  - Всеки, който е мъж, този войн се ражда,
  Пол и възраст нямат значение...
  Когато има легион от врагове без да се брои,
  Повярвайте ни, не е късно да убиете добитък!
  Тогава друго маршалско момиче с бяла коса го взе и първо стреля с рубинено зърно, а след това запя:
  - Е, колко роднини могат да бъдат убити,
  В края на краищата човек се ражда да вярва в щастието ...
  Майката не пуска сина си на фронта,
  И дори през лятото има лошо време във войната!
  Момичетата се спогледаха. Боен кораб избухна във вакуума на космоса. Такъв огромен астероид с добър размер. И беше като избухнала свръхнова.
  Лицата на момичетата светнаха и станаха пурпурни. И момичетата мигнаха малко, взеха го и запяха с ярост:
  - Близо, близо, радост и беда,
  Необходимо е, необходимо е да се даде категоричен отговор ...
  Слънчев свят - да, да, да!
  Ядрена експлозия - не, не, не!
  Воините, разбира се, пееха с цялата искреност. Имаха и топлина, и вълнение.
  Момиче-воин със синя коса, изпъстрена с червено, и маршалски пагони, също стреляше с помощта на алените зърна на гърдите си и пееше със силата на чувствата:
  Възможно ли е моретата да заспят утре,
  Слънцето ще изгасне, звездите ще изгаснат...
  Зората вече не може да изгрее
  И небето ще каже - късно е!
  И маршалката го взе и проля сълза. А очите й бяха сини като най-чистия сапфир.
  Жените воини потропаха в унисон с босите си пети, техните очарователни, грациозни, съблазнителни, секси, загорели, силни, мускулести и шеметни крака.
  И пееха с пълна сила:
  Мир на света, няма нужда от война
  Нека приятелството царува във Вселената!
  А момичетата как да свирят във всички ноздри. И алени, красиви сърца се откъснаха от устните им. Която светна и започна да блести и да блести във въздуха.
  Жените воини говореха в един глас, оголиха зъби. И отново натискане на бутоните с алените зърна на гърдите, пометени нагоре:
  - Аз, ти, той, тя, заедно цялата страна,
  Заедно приятелско семейство
  С една дума, ние сме сто хиляди аз!
  Ние сме момичета с боси крака
  Ние смазваме всички врагове...
  И ние имаме плитки от злото,
  Херувим с нас...
  И момичетата наведнъж, много милиарди воини, вдигнаха краката си, извивайки кръглите си, голи, розови токчета, чуруликайки:
  Какво е война и какво е война
  Лоша леля и кучка война!
  Ще кажем не на мъмрене,
  Има само един отговор за мир и приятелство!
  И изведнъж битката спря. И многобройни космически кораби започнаха да се разпръскват в различни посоки.
  Повредените кораби се втурнаха да бъдат ремонтирани от различни екипажи, които бръмчаха със заварки и електрически дъги.
  И момичетата го взеха и запяха:
  И така, че всички да живеят в приятелско щастие,
  И така, че земята да е рай за всички ...
  Не трябва да гледаме на света като на игра,
  Не атакувайте хора зад ъгъла!
  
  ЛЮБОВТА НА КРАСИВА ДАМА, ЗА КОЯТО РИТАРИТЕ СЕ БОРЯТ
  Сякаш е принцесата на едно кралство. Много млад, на шестнадесет години. И язди кон. Но настроението не е най-радостното. Искат да я омъжат за старец от съседно кралство. И тя има своя любов. Също млад, шестнадесетгодишен овчар. Много красив тийнейджър, с нежно лице като на момиче и руса дълга коса.
  И тя скача към него. Ясно е, че една принцеса не може да се омъжи за обикновен човек. Но любовта е силно чувство и не можете да го поръчате.
  Амелина се качи до стадото. Ето я годеникът й в сърцето кара овцете с камшик.
  Нисък е, по шорти и бос. Възможно е да се придаде вид на четиринадесет или тринадесет години като цяло - просто момче.
  А този, на когото искат да дадат Амелина за жена, е дълбок старец.
  Плешив, с рядка сива брада, с фалшиви златни зъби. Отвратителен старец. А той е на осемдесет и шест години. Може би затова Амелина не избяга от короната. Ще страдаш малко и ще станеш вдовствуваща кралица. А кралят, макар и отвратителен и станал, е много богат и има огромно кралство с отвъдморски колонии. Почти империя...
  И най-важното - без синове. Това означава, че тя може да стане владетел на огромна държава.
  Амелина е само на шестнадесет години, но е много умно момиче.
  Но разбира се, като първата си млада любов да забрави.
  Тя скочи от коня си. И тя се хвърли на врата на момчето. Прегърнаха се и започнаха да се целуват... Чисти толкова млади...
  Тогава Амелина свали обувките и чорапите си, опита се да ходи по тревата. стръкчета трева боцкаха нежните й крака.
  Овчарят Сид отбеляза с усмивка:
  - Нашите момичета тичат боси през цялото време през лятото, а ти си толкова бледа!
  Амелина отговори с въздишка:
  - Загорялата кожа се смята за признак на нисък произход! Но имате тъмна кожа и косата ви е почти като сняг!
  Младият мъж кимна.
  - Красиво е!
  Повървяха още малко. Тогава принцесата обу чорапи и обувки, каза:
  - Скоро сватбата с крал Картаус. Той е стар и болен. Като стана вдовица, ще те заведа в двореца!
  Сид попита с плаха надежда:
  - И ще се оженим?
  Амелина сви рамене.
  - Не знам! Ще стана вдовица кралица. Но ще трябва да се борите със силата си от роднините на Картаус. Ако тронът ми бъде укрепен, тогава ще направя каквото искам!
  След като се целунаха за довиждане, младите влюбени се разделиха.
  Амелина се втурна към своя замък. Тя е много умно момиче. И тя видя, че бракът й отваря големи възможности. Но влизането в леглото със старец е толкова отвратително. Представете си, че го целувате.
  Амелия въздъхна тежко.
  И запя, за да разведри болката:
  Боядисано пространство в черна мрачна светлина,
  И изглежда, че звездите са помръкнали в орбитите си!
  Искам любов, в отговор чувам - не,
  Сърцата на влюбените са разбити на парчета!
  
  Умолявам те, принце мой, ела при мен,
  Изплаках океани от сълзи от скръб!
  Разбийте всички вериги на предразсъдъци,
  Искам да кажеш на хората истината!
  
  Любовта е по-важна от дълга и короните,
  Ако ти се наложи - ще предам отечеството!
  И аз ще поставя любимия си на трона,
  Все пак моят принц ми е по-скъп от живота!
  Да, тя наистина го обича. Момчето е много красиво, въпреки че има малко инфантилен външен вид. Но наистина прекрасен. Босоногият овчар обаче е и умен. И знае как да композира много добре. Сега той кара овцете и пее с ясния си плътен глас и трепета си като на славей;
  Шумът на чудна страст в бреговете,
  Реки, където кръвта е бурен поток!
  Ще свали звезди в облаците,
  Искря с прекрасен знак!
  
  Ти си ми като богиня
  С душа, горяща в мрака!
  По-силен от живота да те обича
  Осветих света си с една мечта!
  
  Не си по-красива на света
  универсален идеал!
  Ще умра в битка в цвета на годините,
  Срещнах моята скала!
  
  Обичайте неугасимата светлина
  И блясъка на очите ти!
  Красотата дойде здравей
  Не спя в сълзите на нощта!
  Да, той пее прекрасно. Сега босите подметки на момчето стъпват по острите камъни на пътя. Те са еластични, груби. Детето ходи босо от раждането. Зимите тук са доста меки. И не можете да носите обувки, дори през зимата.
  И така Сид дори не трепва, когато босите му пети стъпят върху остри камъни. Момчето само се усмихва. По-точно не момче, а млад мъж. Сладък, който момичетата обичат.
  Но, разбира се, той е очарован от принцесата. Изненадващо, момичето е едновременно много богато, благородно, младо и изключително красиво. Нейната медночервена коса
  Толкова ярко, че ще подлуди всеки.
  Тук сърцето и умът са в перфектна хармония. И ти искаш да се ожениш за нея и по любов, и по причина.
  Е, какъв е смисълът и смисълът, бащата на принцеса Дуримон, бързо
  Побърза да се ожени.
  Разбира се, че беше прекрасна. Картаус дори нареди да се организира,
  По този повод ръкоборски турнир.
  Рицари идваха от различни страни. Там имаше много. Но битките се базираха на куповата система.
  Самият крал Картаус много обичаше гладиаторските битки. За този старец те бяха радост.
  Беше определена и награда: цяла торба злато и титлата главен бодигард на бъдещата кралица Амелина.
  Тук на огромния стадион рицарите започнаха да се събират в битка. Сред тях Амелина обърна внимание на един. Беше някак малък, като дете в броня. И сърцето й трепна.
  Въпреки че лицето не се виждаше зад козирката, на Амелина й се стори, че в този малък рицар има нещо познато.
  Бойците се събраха и се разпръснаха едновременно. Срещу малкия рицар в бели доспехи имаше истински гигант в черно.
  Амелина беше много притеснена за момчето в броня. Ще устои ли?
  Но тук рицарите се разделиха в различни посоки. И тогава тя започна да се придвижва, пришпорвайки конете си. И те се втурнаха да се срещнат. Изглеждаше, че черният гигант ще смаже момчето. Но тогава той ловко остави върха на копието и след като постави цялото тяло, удари козирката. Врагът отлетя от коня си.
  Амелина издиша и каза:
  - Браво момче!
  Изигра първата битка. Въпреки че някои рицари дойдоха отново. Но не повече от три пъти, след което дадоха победата по точки.
  Тук, разбира се, може да има злоупотреби.
  След това вторият кръг на състезанието. Противникът на рицаря в бели доспехи вече не е толкова голям, но сръчен в червени доспехи. Все пак младият колега е много по-малък.
  Амелина се моли за този рицар. Дори исках да застана на колене.
  Но ето ги отново. И ускорете до висока скорост. Червеният рицар се цели в козирката. Но воинът в бяло ловко си тръгва. И удря центъра на щита. И го събаря отново с голямо удоволствие. Той пада. Публиката се радва.
  Повечето от двойките определиха победителя. Но някои все още се бият.
  Ето ни отново. И пак сблъсъци, и валят искри. И ездачите падат.
  Гонгът звучи... И последните двойки се събират за трети път. Много хора събориха от конете си. Някой е пострадал. Да, нямаше жертви.
  След това половин час почивка. Рицарите яли, пили, вода, квас и вино. И отново в битка.
  Ездачите отново се вдигнаха и се разпръснаха. В различни посоки. Срещу бял, малък рицар, голям боец в жълти доспехи. Те са готови да се застрелят отново един друг. Момче от едната страна и възрастен от другата.
  И ето ги отново. Момчето дори се бие без ботуши. Босите му детски крака се опират в страни на бял кон.
  Освен това конят изглежда е малък, но много бърз. Има принудителна конвергенция.
  Амелина го взе и прошепна:
  - Стон минава по цялата земя,
  Къде е храбрият рицар - къде!
  Момчето-рицар отново много ловко напуска и бие жълтия рицар в центъра на щита. Копието се счупи, разби се на прах. Но опитна брана в жълта броня успя някак да седне на седлото.
  Трябваше да се разделим и отново да чакам възможността да се блъскаме един друг. И двете страни са напрегнати. Усещат силата. Баронът е много силен боец и поне два пъти по-тежък от момчето. Но той е толкова пъргав.
  Ето ги отново. И хлапето удря крупата с боси пети. И така момчето се гмурка и копието му намира козирката. Такъв удар е просто неустоим. И визата на хлапето пада.
  Победа! Този път не е толкова лесно.
  Следва пауза. Рицарите и конете им почиват. Необходимо е да завършите турнира за един ден, което е много трудно.
  Срещу момчето граф в пурпурни доспехи ще се бие с жребий. Това също е много сериозен противник и герой на кръстоносните походи. Но младият воин е готов. И той няма да трепне.
  Така се разделиха и започнаха да се нанасят. Опитен граф, виждайки колко бързо е хлапето, се опитва да влезе в центъра на щита. Но момчето отново много ловко се премества. И копието се изплъзва. И самото хлапе удря врага, точно в гърдите. Ударът е много добър и копието се чупи. И ездачът падна, заплетен в сбруята.
  Момчето за пореден път се поклони на публиката и получи поздравления за победата си.
  Сега са останали само осем рицари. И петата битка е 1/4-финала.
  Момчето получи сериозен противник, херцог дьо Гиз. Това наистина е този, който те кара да трепериш. И той има и височина, и тегло, и скорост!
  Младият воин в същото време е спокоен. Той знае какво предстои и няма да се откаже.
  Тук се разделиха. В de Guizz бронята е отлята от стомана. Но момчето в бяло и с боси крака създава впечатлението на херувим, който се бори с демона на ада.
  Амелина изпя с усмивка:
  Вчера бях само дете
  Тук нищо не можеш да направиш...
  И сега той спря да бъде предучилищна възраст,
  И твоят смел рицар се нарича!
  Тук започнаха да се събират и двамата конници. Херцог дьо Гиз е три пъти по-тежък от момчето. По-точно тийнейджър в броня. Но той изобщо не се смущава.
  Отново избягва поражението и удря де Гиз с копие в гърдите. Счупва се с гръм и трясък. Но огромният херцог устоя. И те се разделиха.
  Де Гиз изръмжа:
  - Ще те счупя!
  Момчето отвори козирката си и си показа езика. Лицето му е кръгло като дете.
  Амелина го позна и заплака:
  - Нещастен! Е, къде отиваш!
  Но тя не знаеше, разбира се, че босоногото овчарче изобщо не е толкова просто.
  Че е способен на много.
  Момчето го взе и реши да смени тактиката. Когато започнаха да се приближават, той подкара коня си в галоп. И тогава с всичката си сила заби копие в центъра на щита, свързвайки и тялото. Де Гиз не очакваше толкова силен удар, от който копието се разби на малки парченца. И този път едва не се измъкна от коня си. Босата пета на момчето добави. И войводата излетя и се нарани доста.
  Така момчето премина четвъртфинала с блясък. Той наистина не е просто овчар, а убиец от двадесет и първи век. И той не е на шестнадесет години, а много повече. Напротив, той изглежда много млад. Следователно от момента на преместването той спря да расте и узрява. Освен ако косата все още растеше и ноктите не бяха малко по-бавни.
  Сега самият крал ще се бие с него на полуфиналите: Ричард Лъвското сърце. А това е много сериозен противник. Който никога не е губил в турнир. И той беше изключително силен физически.
  И тук срещу него е босо дете.
  Но всички видяха как момчето рицар се бие добре и отчаяно. И много хора залагат на това.
  Старият крал отбеляза:
  - По-добре оставете детето да бъде основен бодигард на принцесата, отколкото възрастен!
  Бащата на принцесата кимна.
  - Да! Дъщеря ми е момче, което няма да бъде отнесено от главата си долу!
  В другия полуфинал неизвестен рицар в зелени доспехи, много едър и пъргав, а испанският херцог де Галба също е страхотен боец.
  Но по-голямата част от публиката се събра там, където се бие крал Ричард Лъвското сърце, който се смяташе за главния фаворит на турнира. И непознато момче. Който дори си събу ботушите и парадира с детските си закръглени розови токчета.
  Но тук те се приближават. Ричард Лъвското сърце се насочи към центъра на щита на младия воин. Той отговори и излетя. Въпреки че в този случай беше опитен крал, той успя да закачи момчето. Но той отговори, като удари Ричард в гърдите с копие. Ударът беше добър, но могъщият крал успя да устои. Той се биеше много. И в кръстоносни походи, и турнири. И той винаги печелеше и беше стабилен в седлото.
  Е, обществеността не искаше бърза развръзка. Бойците се разпръснаха и след това отново започнаха да се събират. Ричард Лъвското сърце се опита да промени тактиката в този случай. Той се престори, че отново удря центъра на щита, а след това те го взеха и го прехвърлиха в главата. Но момчето, разбира се, е много бързо. Той се измъкна от по-дългото копие на врага и сам удари козирката. Такъв удар е трудно да се устои. Решетката на лицето на Ричард Лъвското сърце се изкриви. Но успя да се задържи на седлото, въпреки че се люлееше тежко.
  Отново момчето и кралят се разделиха. Този път момчето-рицар беше малко изненадано. Неустоимият досега удар в козирката на Цар Лъв издържа.
  Но нищо, и той не го е ударил. Тук те отидоха за трети път към сближаване.
  И двамата воини скочиха един срещу друг. Момче и голям мъж. И така Ричард отново се опита да удари центъра на щита. Но младият воин отново избяга.
  И тогава копието на момчето отново се удари в козирката. И в този случай много по-силен. Ричард отново се поклати тежко. Той загуби седлото си, но успя да се задържи на крупа и да не падне. Но все пак точката се насочи към момчето-рицар.
  Сега се чакаше присъдата. Старият крал кимна.
  - Победата по точки печели младият воин Сид, който нанесе три точни удара!
  За първи път крал Ричард Лъвското сърце загуби. Но той никога не е бил изваден от седлото.
  И непознат рицар в зелени доспехи нокаутира известния херцог Галба за първи път.
  Сега на финала те трябваше да се бият, двама бойци, непознати досега в турнирните битки. Две котки в чанта. И това добави интригата!
  Така се разделиха и започнаха да се приближават. Воинът в зелени доспехи беше по-едър от момчето и носеше черни ботуши. И той се биеше бос и с голяма енергия.
  И двете развили голяма скорост и се сблъскали. Сид измести щита и се измъкна от удара и удари врага в корема. Той дори не залитна в седлото си. И двамата бойци отново се разделиха. И бяха готови да се бият наистина сериозно, до кръвопролития.
  Тук и двамата бойци отново се състезават един срещу друг. Приближаване с висока скорост. И се сблъскват рязко. Момчето удари с цялата си сила, беше по-бърз и удари козирката, въпреки че самият той беше одраскан по рамото. И съвсем сериозно.
  Но и двамата бойци оказаха съпротива и не паднаха. Запазиха адекватното си въздействие.
  Тук идват за трети път. Почти без пауза, вече става все по-тъмно и по-тъмно. Нека е лято, но все още се стъмнява. И трябва да побързаме.
  Тук отново двамата се сблъскаха. Сид, като светкавица, се измъкна и отново на козирката. Но врагът стои като омагьосан, но момчето все още е по-сръчно и зеленият рицар не го е ударил с копие, а само се плъзга по бронята.
  Отидохме три пъти и сега решението на съдията.
  Старият крал бил много доволен, че детето трябва да стане началник на стражата. В крайна сметка дъщеря му няма да изневерява с някой, който изглежда по-млад от нея и с глава по-нисък.
  И обяви победа по точки на Сид. Останалите съдии се съгласиха. Въпреки това момчето имаше три чисти попадения и поведе честно по точки.
  Плюс това Сид получи голяма торба злато.
  Той се приближи до принцеса Амелин. Тя дори трябваше да се наведе и да целуне любовта си. И всички бяха много щастливи.
  Принцесата каза:
  - Ти си моят най-верен рицар, ще пазим любовта!
  
  БОСОЛА НА СТОЙКАТА
  АНОТАЦИЯ
  Воин-фаладанка Августин, е пленен от орките. Жестоките, космати мечки подлагат красавицата на зверски мъчения. Но Августин проявява непреклонна смелост.
  . ГЛАВА 1
  Тогава беше зима и имаше силни студове. Топлите дрехи и ботуши на Августин бяха скъсани. Съблечи я до тънките й бикини. Завързаха червенокосото момиче зад ръцете. И те водеха, тогава почти напълно голи.
  А босите й грациозни, изрязани крака оставиха отпечатъци в снега. Много красива и много съблазнителна форма. И въпреки че свиреп вятър вървеше по голите ребра на момичето, бъркайки с ягодовите й зърна и релефните коремни мускули. Също така, момичето показа огромна сила на енергия.
  Августин вдигна глава с мъжествена брадичка и изправи рамене.
  Тя дори не се опита да прикрие голите си гърди. Освен това ръцете са вързани отзад. Босите й подметки буквално пламтят от твърдия сняг и го боли толкова много.
  Но красивото момиче не огъва гърба си. Напротив, тя е горда. Да, студено е, но боли и се чувстваш много унизен, че си гол, а около теб има космати, миризливи същества.
  Не, виждате, че момичето е настроено така, че да не се счупи лесно.
  Но към нея се приближи космат великан, силно наподобяващ орк мечка с генералски пагони.
  И могъщата му ръка почива върху голите гърди на момичето. Започва да извива ягодовото зърно на красавицата. Августина се намръщи, но мълчи и не отклонява поглед. Въпреки че трябва да каже много отвратително.
  Но момичето се опитва да се покаже. И друга лапа на генерала на орка лежи на другото зърно. И започва да щипе още по-грубо и грубо.
  Августин, за да не покаже, че е отвратена и наранена, с груб глас казва:
  - Не можеш ли да направиш нещо по-сериозно? Вие като нулев мъж ли сте?
  Оркският генерал извика:
  - Майната й!
  И момичето беше водено още малко в снега. Доведоха ме до устройство, което много приличаше на хоризонтална лента с различни уреди за упражнения.
  И тогава имаше стоманени вериги.
  Ръцете на момичето бяха извити назад и здраво оковани. След това взеха и дръпнаха веригата. Те започнаха да усукват момичето, вдигайки крайниците й по-високо.
  Августин усети болка в предмишниците, китките и ключиците. Червенокосият воин започна да се извива, навеждайки се.
  Двама големи палачи на орки взеха и дръпнаха момичето за торса и обърнаха красавицата. Главата на Августин се плъзна между вдигнатите й ръце.
  Момичето въздъхна тежко. Тя беше буквално разрязана от болка.
  Генералът на орките изпя:
  - Кажете на престъпника, крадеца и терориста, къде е вашият склад с оръжие?
  Августин каза грубо, въпреки че беше наранена, уплашена, малко засрамена и много отвратена:
  - Аз няма да кажа! Няма да ти кажа нищо, без значение как ме измъчваш, измъчваш или измъчваш!
  Генералът на орките облиза доволен поглед лилавите си устни, изпод които стърчаха криви зъби.
  И изкрещя:
  - Още по-добре! Какво удоволствие е да измъчваш толкова красива, гладка, загоряла човешка жена. Дори бихме се подразнили, ако веднага се разделите и ни лишите от орките, такова огромно удоволствие, което е много по-добро, отколкото просто да ви изнасили!
  Августин каза ядосано:
  - Е, ако не си способен на нищо друго, тогава се опитай да сломиш отчаян космополитен воин!
  Генералът на орките нареди:
  - Десет удара по нея с камшик внимателно!
  Един от палачите извади от урната, в която плуваха пляскащите инструменти, върбов прът. Размаха ги във въздуха, подсвирна...
  И рошава мечка полузамах удари момичето.
  Августин усети болката от удара. Кожата на гърба й се поду, но не се спука.
  Палачът удари отново.
  Червенокосото момиче стисна по-силно зъби, за да не издаде брашното. Тя реши, каквото и да се случи, да мълчи, мълчи и пак мълчи.
  Генералът на орките изкрещя:
  - Три!
  Косматият палач удари отново. Мускулестото тяло на момичето потръпна. Зверът вече беше отрязал много по-ниско, причинявайки подуване на свежа ивица кожа.
  Събраха се десетина орки и с нетърпение гледаха почти напълно голото момиче само по гащички, висящо на решетка и леко полюшващо се под ударите на мъчителя.
  Генералът на орките заповяда:
  - Шест!
  И отново взеха момичето и нанесоха силен и силен удар.
  Августин, направи принудена усмивка.
  Генералът продължи да командва:
  - Седем! Осем!
  Върху момичето паднаха удари, но тя издържа и се опита да не стене. Лицето й беше едновременно красиво и мъжествено.
  Генералът на орките завърши:
  - Девет! Десет са достатъчни!
  Палачът свали камшика. След това го смачка с пръсти и го хвърли в кошницата.
  Августин вътрешно потръпна. Това, което нейните палачи могат да измислят за нея.
  В крайна сметка орките много обичаха да измъчват жертвите си. Трябва да се отбележи, че в света на бъдещето има много пъти повече жени, отколкото мъже, и затова орките са изпитвали сексуално удоволствие по време на изтезания.
  Генералът на орките попита с подигравателна усмивка:
  - Добре, можеш ли да ни кажеш къде е кешът? Или искате по-тежки мъчения?
  Августин каза строго:
  -Няма да ти кажа нищо!
  Генералът на орките нареди:
  - А сега я разклати добре!
  Палачите започнаха да регулират хоризонталната лента. Изтезанието се извършвало на открито. И много хора можеха да го видят.
  Вече започнаха да се събират орки и представители на други цивилизации. Всички бяха заинтересовани да видят такъв много забавен спектакъл.
  А наблизо гореше мангал, както и други инструменти за мъчения.
  Августин осъзна, че ще трябва да премине през ада. От една страна е страшно. Но от друга страна е дори любопитно и интересно. И най-важното, колко много можеш да издържиш под зверски мъчения.
  Хоризонталната лента се издигна като антена. Също и Августин, беше привлечен към върха. Болката в предмишниците и ключиците се засили.
  Веригата, за която беше окован Августин, скърцаше и шумолеше.
  Така тя се изкачи на добри десетина метра - това е приблизително нивото на четвъртия етаж.
  Ето едно момиче витае на върха. И веригата потрепери и дори звънна.
  Генералът на орките извика:
  - Пусни!
  Орките пуснаха барабана. Тялото на мускулесто момиче рухна надолу. Излетя почти до повърхността. Но след това изведнъж затвори. И момичето рязко на опъната верига, как да крещи от дива болка. Тя дори загуби дъх.
  Августин се чувстваше сякаш е разкъсана на парчета. Каква жестока болка и непоносимо страдание.
  Момичето крещеше, тялото й, въпреки слана, се изпоти и започна да блести от дивото напрежение.
  Когато виковете на Августин утихнаха, тя стисна зъби с голямо усилие, генералът на орките попита:
  - Е, сега казваш?
  Августин заяви решително и твърдо:
  - Не, няма да кажа!
  Генералът на орките нареди:
  - Разклатете го отново!
  И го закрепете отново, леко ръждясала стоманена верига. Момичето се издига все по-високо и по-високо. И веригата й дърпа ръцете, извивайки ставите.
  И сега Августин отново е на върха. Тя се огледа наоколо и надолу. Мускулестите ръце на момичето бяха повдигнати и движението на врата й беше доста болезнено.
  Сега тя ще падне.
  Генералът на орките заповяда:
  - Пусни!
  И веригата отново беше пусната от палачите. Силното тяло на момичето полетя надолу. И тя падна и висеше на самата повърхност. Този път болката, удвоена от вече разтегнатите връзки, се оказа толкова силна, че след като преживя шок, момичето загуби съзнание.
  Генералът на орките нареди:
  - Върни я!
  Палачът я изля с кофа с ледена вода. Августин дойде на себе си. Заедно със съзнанието се върна и болката. Силна и ужасна болка в ръцете, раменете, ключиците.
  Августин изпъшка. Но прихващайки отровните усмивки на орките, тя прехапа устни, стиснала здраво зъби. И сега тя пак мълчи. Мокър, почти гол, бос и мускулест.
  Генералът на орките я удари силно с камшик и попита:
  - Ще говориш ли?
  Августин извика, като разтвори устни:
  - Не!
  Генералът на орките нареди:
  - Сега го разтегнете добре!
  Палачите донесоха блок и го ощипаха по босите крака на красавицата. Стиснаха правилно глезените й.
  Августин усети тежестта на дъба, изкован от желязо куфар и болката се засили. Момичето пое дълбоко дъх и стисна зъби.
  По краищата на блока висяха куки.
  Един палач внимателно окачи тежест на кука отдясно, а друг мъчител отляво.
  Мускулесто, фино, загоряло тяло на момичето се изпъна още повече. Болката също се влоши.
  Въпреки че Августин стисна зъби с всичка сила, от гърлото й се изтръгнаха тихи стенания.
  За пореден път генералът на орките извика:
  - Ти ще говориш! Кажете ни всичко, което знаете, и мъките ви ще свършат!
  Августин извика:
  - Аз няма да кажа!
  Генералът на орките нареди:
  - Още за добавяне!
  Палачите от различни страни на блока, за да не се изкривят, внимателно закачиха по един килограм тежест.
  Августин скърца със зъби от непоносимо страдание. Имаше опасност да бъде разкъсана наполовина. А връзките вече са толкова силно разтегнати в резултат на диви разклащания.
  Августин се чувства изпънат на багажника си, като светец на кръст. Или може би дори по-болезнено. Потта капе от тялото й и водата, която я изля.
  И в същото време е студено. В края на краищата те измъчват момиче в студа.
  Самите орки, първо, са облечени, в ботуши, и второ, имат меча коса.
  Генералът отново попита изпънатото момиче:
  - Ти ще говориш!
  Августин извика:
  - Аз няма да кажа!
  Генералът на орките нареди:
  - А сега я изпържи, тоест токчетата на това момиче!
  Палачите започнаха да трупат тънки трупи под босите крака на момичето.
  Друг влачи маркуч от газова бутилка. И също така свързан. И маркуча от кислородния резервоар.
  Палачите, както обикновено, бяха готови. Августин гледаше на тези приготовления със страх. Когато дори застанеш на парче въглища, те боли и тогава ще ти изпържат подметката.
  Генералът на орките нареди:
  - Намажете петите й с масло! Да страдам по-дълго!
  Палачите кимнаха в знак на съгласие. И извадиха бутилка олио от бъчвата, съдейки по миризмата на маслини. И го изсипаха върху косматите си лапи. И тогава започнаха да мажат не твърде грубите, но и не твърде нежните крака на момичето.
  Подметката й е розова, еластична, с изящна извивка на кръгъл ток.
  Августин усети гъделичкане при докосването на грубите, космати ръце на орките.
  И неволно оголи лицето си, кикотейки се въпреки болката в изпънато й тяло.
  Генералът на орките извика:
  - Още ли ще се хилиш по дяволите!?
  Августин отсече:
  - Не ме е страх от теб!
  Генералът на орките извика:
  - А сега изпържете, само по-внимателно, за да боли по-дълго!
  Палачите пуснаха крановете и пуснаха газта. След това щракнаха върху запалката.
  И под босите крака на момичето, изпънато върху стелажа, пламна пламък.
  Пламна много бурно. Но в началото босите крака на Августин усещаха само приятна топлина.
  Но след това започнаха да се пекат. Пламъците облизаха голите, розови, гъсто намаслени подметки на момичето.
  Августин се почувства двойно в босите си пети, които бяха изпечени от огън, и цялото й тяло се изтегна на решетка. И е меко казано изключително болезнено. И страданието е непоносимо.
  Августин стисна челюстта си с цялата си сила, но от гърлото й все още се изтръгнаха стон.
  А пържените подметки на момичето ги болеха и болят диво все повече и повече.
  Генералът на орките извика:
  - Е, сега ще ни дадеш тайник с оръжия?
  Августин изкрещя:
  - Не!
  Генералът на орките нареди:
  - И сега тя има пет удара на камшика... с пълна сила!
  Палачът се приближи до ступата. Избрах камшик в него много по-силен и по-дебел, с бодливи краища.
  Пробвах го на ръката си. След това се приближи до жертвата. Той разпери краката си по-широко. И вложи цялата си сила в удара.
  Загоряла, вече покрита с подути ивици, кожата на гърба на момичето се спука. И потече алена кръв.
  Августин потръпна и изпъшка. Но тогава тя стисна челюстите си с титанично усилие и замълча.
  Палачът отново удари с всичка сила, като разтърси цялото му тяло. Момичето изпъшка тихо, дишайки тежко.
  Генералът на орките заповяда:
  - Три!
  И отново брутален удар в гърба. И това е изключително болезнено.
  Августин се държи.
  Общият орк командва:
  - Четири!
  И още един удар. Цялото тяло на момичето трепери. Освен болката от камшика, тя отеква и в раменете и тялото от ужасното сътресение.
  Команда отново:
  - Пет!
  И пак палачът бие с цялата си сила. И кожата се спуква, а кръвта буквално се стича надолу в поток.
  Августин мълчи...
  Генерал орк пита:
  - И сега казваш?
  Момичето продължава да мълчи. Палачът поглежда въпросително генерала. Вижда, че затворникът е упорит.
  И дава заповедта:
  - А сега да му опечем гърдите! Намажете го добре с масло, за да не изгори веднага!
  Палачите изляха мазна течност върху лапите им. И тогава ръцете им се отправиха към голите гърди на момичето.
  Грубите, дълги и дебели лапи на орките смачкаха бюста и ягодовите зърна на момичето.
  Августин изпита неволно вълнение. И голите гърди веднага се втвърдиха и станаха твърди. Момичето дори изпъшка, този път не с облекчение, а от вълнение. И наистина, въпреки че оркът е мечка, той е и протеинов мъжки пол, което не може да не вълнува жената.
  Августин измърмори:
  - Какъв срам...
  Най-после орките бяха приключили с мачкането на гърдите й. И ги остави толкова блестящи.
  Палачите взеха факли в ръцете си, потопиха ги в мангала и ги запалиха.
  След това доведе до голите гърди на Августин. Момичето изпитваше ужасни болки. Не веднага, тя беше силна. Но намазаните зърна се затоплиха и сега усетиха най-силното изгаряне. Освен това е дяволски жесток и изключително болезнен.
  Августин изпъшка и след това започна да вие ... Какъв ужас ...
  Палачите бяха влачени по сандъка и се ухилиха.
  Генералът на орките отново попита:
  - Е, кажи ми, вие, партизаните, къде криете оръжие?
  Въпреки ужасните страдания, Августин намери сили да отговори смело:
  - Партизани? Не ни ли нарече терористи?
  Генералът на орките се ухили и отговори:
  - Искате ли да ви нарекат терорист? Какво искаш! Е, казваш терорист?
  Августин отговори предизвикателно, понасяйки ужасна болка:
  - Не! Аз няма да кажа!
  Генералът на орките нареди:
  - Сега счупете пръстите на краката на това нахално момиче.
  Палачите предадоха за избавяне от клещите, окачени на стената.
  Генералът ги прекъсна неочаквано:
  - Счупи й пръстите с нажежени щипки!
  Мъчителите кимнаха с разбиране. И извадиха клещи, които вече
  преди това са били нагрявани на електрическа печка. И така палачите се приближили до Августин.
  И една от тях, държейки червени от жегата клещи, се наведе в окования си крак. И хвана малкото момиченце за малкия пръст. И нажеженото желязо взе и се залепи за малкия пръст на красавицата. И той започна да го усуква, и да го чупи.
  Болката беше двойна. И от докосването на червено от топлината на желязото кожата изгоря, тънки кости се счупиха. Августина също продължи да стреля и с боси токчета, и изпъване на тялото си върху багажника, и с натоварване на краката.
  Генералът на орките попита заплашително:
  - Ти ще говориш!
  Августин отсече:
  - Не чакай!
  Генералът нареди:
  - Счупи й пръстите, един до един!
  Палачът продължи бавно, но много болезнено и жестоко, чупейки пръстите на босите крака на момичето. И толкова болеше, че Августин неволно изпъшка. Въпреки че издържа с всички сили. Но колко дълго можете да издържите? Колко болезнено и жестоко. Сега мъчителят счупи и малкия пръст на левия крак и на десния. Което е изключително болезнено.
  После взе безименните пръсти.
  Генералът на орките нареди:
  - А сега да нанесем и няколко удара с нажежена тел по гърба!
  Жицата вече е загрята на електрическа печка. И затова имаше специална дръжка, а самият палач носеше ръкавици.
  И така той вдигна камшика си, зачервен от жегата. Той се приближил до момичето и я ударил с цялата си сила.
  Августин го взе и извика, чувствайки диво страдание. И момичето започна да се гърчи. Те също така продължиха да го бият по гърба с нажежена тел, и да пържат голи пети, и голи гърди, и да чупят пръсти на краката, и все още да се протягат на решетката.
  Ето комбинация от всичко и ужас:
  Генералът на орките попита:
  - Ще говориш ли?
  Августин изсъска:
  - Не!
  Генералът на орките се ухили и отбеляза:
  - Стой момиче. Но все пак ще опитаме!
  И побойникът с пагони изрева:
  - А сега изпържи нея и пазвата!
  Орките изсумтяха от удоволствие. И без да мислят дълго, те взеха и скъсаха бикините на момичето. И сега е напълно гола. И орките вече искаха да донесат факла с огън до пазвата.
  Генералът на орките ги отряза.
  - Изчакайте! Първо смажете утробата й на Венера, за да не изгори веднага!
  Палачите кимнаха енергично. И те започнаха да си наливат масло върху лапите.
  Миришеше много апетитно.
  Орките дори облизаха устните си. И сега лапите им се изкачиха в пещерата на Love girl. И там започнаха да мажат. От тези груби докосвания Августин изпита едновременно срам и мъка от внезапно желание. Но този срам беше съчетан с гласа на похотта и убеждението, че не е добре.
  Августин извика:
  - Безсрамен!
  Генералът на орките извика:
  - Говори, по дяволите! Или просто ще те нарани!
  Августин намери сили да каже:
  - И какво може да бъде по-лошо?
  Генералът на орките сухо заповяда:
  - Изгори я!
  Палачът донесе факлата до намазаната с масло пазва на момичето. Къдравите косми по пазвата на момичетата на Венера се извиха наведнъж и овъгляха. Първо Августин почувства гореща, а след това силна болка.
  А другата мъчителка продължила да й чупи пръстите по босите й момичешки крака. И беше изключително болезнено. Пръстите изпукаха и Августин потръпна от страдание.
  И костите й просто се счупиха, а ноктите й се обърнаха навън. И две факли изгаряха голите й гърди, едната пазва на Венера, мангал изпичаше красивите пети. В същото време блокът опъва тялото на момичето. И в същото време друг от мъчителите получи заповед от генерала на орките.
  - Гореща я тел!
  И момичето беше поразено от ударите на алената тел от жегата.
  И в тази ситуация Августин не само не загуби съзнание от мъчения, но, напротив, към нея се добави смелост и тя го взе и запя;
  Гол на багажника, издърпвайки ставите от раменете,
  Вися, гърбът ми се разкъсва от ударите!
  И палачът ръси с усмивка - сол върху раните,
  Веселото зверче от опияно вино се напи!
  
  Но аз не съм просто роб, а кралска дива,
  Владетел и земна сестра на боговете!
  И ако страдам, това означава, че страдам красиво,
  Няма да изразя страх, пред ужасна усмивка на зъби!
  
  Нажежено парче докосна босите ми крака,
  Изгорелият дим гъделичка ноздрата с отвращение!
  За това, което дадох на невинната кралска младеж!
  Защо страдам толкова много, не мога да разбера съдбата на съдбата!
  
  Но девойките воини, знам, бързат да помогнат,
  Мечовете смазват злите чудовища, хвърляйки злото в пръстта!
  Знай, че сме пълни с трупове, подли стели на пътя,
  В края на краищата, с нас е могъщ войн със смелост принц!
  
  Врагът се отдръпна, виждам лайна, оттегляне,
  Жесток палач, ти не си цар в битката, не си господар!
  Разрушеното ще цъфти, череша през май,
  Който развали и изгори всичко, за да вземе пета!
  
  И какво друго е по-сияещо и по-красиво от Отечеството,
  Какво е по-високо от нея, а призванието е най-простата чест?!
  За което съм готов да дам до края на годините на живота си,
  На кого да прочетем свята молитва преди битката!
  
  Разбира се, има такава дума, тя е ценна,
  Той блести лъчезарно, засенчвайки светилата на диамантите!
  В крайна сметка Родината е разбирането за любов - абсолютно,
  Той безгранично включва универсалния цял свят!
  
  В крайна сметка, заради нея тя не стенеше от болка в багажника,
  Да разбиеш принцесата на подлунния свят е грях!
  Нека се поклоним ниско пред светилището на Отечеството,
  Снегът у дома падна и стана бял като бял!
  
  Сега моята дума е към бъдещите потомци,
  Не е нужно да си страхливец, победата винаги идва!
  От всички противници ще останат само фрагменти,
  И ще излетят зъбите на този, който си отвори алчната уста!
  
  ТЪРГ НА РОБИ В СВЯТА НА ТЪКАНИТЕ
  АНОТАЦИЯ
  Продавам роби от двата пола. Красива студентка от двадесет и първи век е пусната на търг като робиня. Залогът се покачва до небето и идва неочаквана развръзка.
  . ГЛАВА 1
  Идва времето за отваряне на търга за наддаване. Първите две момичета са доведени на платформата.
  Те са боси и са покрити с кувертюри. Първо покриха главите си. Началната цена от сто златни дублона за чифт е обичайна за красивите робини.
  - Сто!
  Аукционерът вдига чукчето, звучи:
  - Сто и десет...
  - Сто и двадесет...
  И пауза. Вторият воал е свален от момичетата.
  Пак шум:
  - Сто и тридесет,
  - Сто и четиридесет!
  - Сто и петдесет!
  И пак пауза... Третият воал беше свален от тях.
  - Сто и шестдесет!
  - Сто седемдесет!
  - Сто осемдесет!
  - Двеста!
  Аукционерът вдига чукчето си и с песнопение казва:
  - Двеста дублони пъти! Двеста дублона два! Двеста дублона три!
  Чифт продаден за двеста дублона!
  Момичетата бяха покрити с одеяла и отведени. Те пляскаха с боси крака, което говореше за ниското им социално положение.
  Тогава дузина мускулести момчета бяха продадени на търг наведнъж. Някакво джудже ги взе в робство. За всички на едро - сто динара! Тези роби били използвани като работна сила. Те са външно здрави, добре поддържани, свикнали с физическа активност.
  Момчетата пляскаха с боси крака и нанизани на верига, водейки ги в двора. Един от елфите усети мускулестите, загорели гърди на момчето, но те й извикаха.
  След това отново сервираха роба, само че не бос, а в сандали. Покрити с воали, и изложени три части.
  Тя беше красива блондинка и пазарлъкът стигна до петстотин дублона. Накрая дори й свалиха сандалите и я накараха да танцува боса. После ме изпратиха при благороден трол. По пътя блондинката била завита с одеяло.
  Беше забавно и публиката се развесели. Докато търговците и евнусите от всякакъв вид, които се бяха събрали в голямата зала, не бяха уморени, те решиха да доведат Владлена на платформата. Разбира се, тя е най-благородното и апетитно ястие на търга.
  Тя беше покрита с кувертюри, беше с ботуши до коляното, а косата й беше прибрана, за да не се вижда как тогава ще се ронят по раменете й.
  След като свикнала да ходи боса, Владлена се чувствала неудобно в ботуши, силните й мускулести крака били разбити. И тя е затворена. В крайна сметка, много повече вълнение от пазарлъци, когато сте изложени на части.
  Те познават психологията тук.
  Владлен се улови, че си мисли, че е уплашена и неприятно засмуква в корема.
  Ето сега тя е съблечена гола пред стотици мъже. Не е много добре, ясно се вижда под завесите на залата. Но има не само хора и красиви елфи, които приличат на хора. Има гноми и орки, хобити, които приличат на босоноги деца, и какви рогати същества, няколко огромни таласъми, тролове с големи носове. И още едно същество, което прилича на гигантска жаба от Междузвездни войни, носеща корона. Вижда се царят на морето.
  Сред публичните и високи, костелив субект е самият Кощей Безсмъртния. Изглежда плашещ, макар и много слаб. Тук все още има жени. Почти всички млади елфи или жени тролове, няколко човешки благородни жени също са млади. Но има и една старица с метла. Прилича на голяма, много силна баба, а зад устата й стърчат зъби.
  Владлена си помисли - Баба Яга.
  Означава хладен и остроумен. Единственото нещо, което липсваше, беше змията Gorynych, за пълен комплект. Но изглежда, че има таласъмче. Смес от човек и дъб.
  И има няколко русалки. Те са красиви момичета с рибени опашки.
  Очевидно има същества от други планети.
  Сега става ясно защо херцогът го пусна на търг. Само веднъж годишно се събират толкова много хора и това е чудесен шанс да спечелите сериозни пари.
  Все пак трябва да останете напълно голи пред толкова много хора от различни видове и племена - това е ужас.
  Владлен стана много засрамен, отвратен и уплашен. Въпреки че, от друга страна, в нея се събуди и гордостта: тя ще привлече вниманието към себе си като звезда.
  Освен с кувертюри и бикини, Владлен бе облечен и в специален бански. И не само покриване на гърдите, но и на стомаха. Това допълнително увеличи тайните на момичето.
  Владлена се усмихна... Сигналът прозвуча и търгът започна.
  Мениджърът започна да скандира:
  - Благороден човек, извънземен от друга вселена, велик воин и много сръчен в любовта и в същото време девица. Тя се казва Владлена Шаманова и колко е красива, толкова е мъдра!
  Аукционерът кимна.
  - Начална цена от сто дублона!
  Публиката беше шумна. Както винаги, първоначално, дори за такава рядка плячка като момиче от друга вселена, те предлагат цена, красив роб или дузина силни момчета роби. Цената не е най-стръмната, но това е само началото на сделката.
  Търговецът със синия тюрбан изсъска:
  - Сто и двадесет!
  Младият елф изръмжа:
  - Сто и тридесет!
  Леши изпъшка:
  - Сто и четиридесет!
  Тролът изръмжа.
  - Сто и петдесет!
  Баба Яга се засмя.
  - Сто осемдесет!
  Рицарят в пурпурни доспехи каза:
  - Двеста!
  Настъпи пауза. Публиката тъкмо загрява. Оркът внимателно свали воала, който покриваше горната част на лицето му, но все още не разкриваше косата му.
  Високото гладко загоряло чело на момичето и сапфирените очи бяха оголени.
  Рев на възторг премина през публиката.
  Владлена блесна с очите си и измърка:
  - Погледни ме!
  Морският крал, подобен на жаба, бълбука наоколо:
  - Триста дублона!
  Баба Яга измърмори:
  - Четиристотин!
  Елфът проговори.
  - Петстотин!
  Тролът изсъска:
  - Шестстотин!
  Евнухът от харема на султана извика:
  - Седемстотин!
  Русалката туитира:
  - Осемстотин!
  Леши отново изпъшка:
  - Хиляда!
  И отново последва дълга пауза. Разбира се, всички бяха любопитни да разгледат по-подробно момичето. Що за копеле е тя. И може би нещо добро за пазарене. Или покупка.
  Орките свалиха воала от нея и оголиха долната част на лицето й. Нейната изразителна уста, красив, грациозен сън, смела брадичка.
  Лицето на истински воин.
  Тролът изпищя:
  - Хиляда и петстотин!
  Морският крал изръмжа:
  - Две хиляди!
  Леши изсъска:
  - Три!
  Баба Яга извика:
  - Четири хиляди!
  И изведнъж изграчи:
  - Пет хиляди!
  Всички погледнаха Кошчей. Баба Яга се изкикоти и отбеляза:
  И той също е тук! Какво ще прави с нея.
  Отново пауза... Но е ясно, че пазарлъците все още не са в своя връх. И какво е момиче?
  Орките премахват воала, покриващ врата и раменете й. И публиката е развълнувана. Вратът и раменете на момичето са силни и мускулести. Много съблазнително също. Вижда се, че това е красив герой.
  Рицарят в пурпурни доспехи изсумтя:
  - Шест хиляди!
  Рицарят в розово добави:
  - Седем!
  Кощей Безсмъртния издаде:
  - Осем!
  Морският крал изрева:
  - Девет!
  Рицарят в пурпурни доспехи каза отново:
  - Десет хиляди!
  Още една пауза. Сумата е сериозна, за нея можете да купите хиляда робини или сто красиви робини. Или наемете цял полк от наемници.
  Но това не е всичко. Воалът пада в краката на момичето. Вече се виждат ръцете и фигурата й, макар и покрити с бански.
  Ръцете на Владлена са много мускулести, а бицепсите й са триъгълник. Впечатляващ воин.
  Баба Яга се изкикоти и изрече:
  - Единадесет хиляди!
  Изведнъж джуджето проговори:
  - Дванадесет хиляди!
  Тролът прекъсна:
  - Тринадесет хиляди!
  Рицарят в пурпурни доспехи излая:
  - Петнадесет хиляди!
  Рицарят в розови доспехи добави:
  - Шестнадесет хиляди!
  Кошей изскърца:
  - Седемнадесет хиляди!
  Младият елф в короната възкликна:
  - Двадесет хиляди!
  Херцог де Гизос подсвирна: "Уау, самият император е решил да участва в сделката".
  Сумата вече беше значителна. И събличането не е свършило. Ето банския костюм орки, отделен от тъканта, излагайки корема. Веднага се появиха плочките, сякаш в преса за шоколад, и извивката на чудната талия, героичното момиче, стана видима.
  Рицарят в оранжеви доспехи измърмори:
  - Двадесет и пет хиляди!
  Императорът на елфите изчурулика:
  - Тридесет хиляди!
  Кощей Безсмъртния изсумтя:
  - Четиридесет хиляди!
  Императорът елф отново вмъкна:
  - Петдесет хиляди!
  И отново пауза. Сумата вече е огромна. Можете дори да започнете да строите град. Или купете боен кораб. Или стадо красиви момичета.
  Но, разбира се, прелестите на Владлена, скрити под дрехите й, са още по-интересни за всички.
  Тук орките й свалят сутиена. Сега торсът на момичето-герой е напълно гол. Виждат се загорели като пъпеши гърди, увенчани с алени зърна, като презрели ягоди. Това е толкова апетитно.
  Доставчикът на султанския харем влезе в сделката и ревеше:
  - Шестдесет хиляди!
  Друг главен евнух изсъска:
  - Седемдесет хиляди!
  Рицарят в оранжеви доспехи извика:
  - Осемдесет хиляди!
  Кощей изграка, тропайки с костите си:
  - Деветдесет хиляди!
  Императорът на елфите отново заговори грубо:
  - Сто хиляди дублони!
  И отново пауза. Сумата от десет хиляди момчета роби. Безпрецедентно за едно момиче, дори изключително. Това е цяла каруца злато. Дублонът е малка, но все още златна монета.
  Но все още тепърва започва. И накрая орките оголиха главата на момичето. Косата падна като дъжд, с цвят на златни листа.
  Те се пръснаха през раменете и публиката се вдигна.
  Доставчикът на султанския харем възкликнал:
  - Сто и петдесет хиляди!
  Друг главен евнух изсумтя:
  - Двеста хиляди!
  Императорът на елфите извика:
  - Двеста и петдесет хиляди!
  Кощей Безсмъртния издаде:
  - Триста хиляди!
  И отново пауза. Момиче с гол торс и златиста коса, мускулесто и нежно, страстно и в същото време примамливо. Просто невиждан бъг. А сумите за него се предлагат изобщо космически. Всичко в него е наред, но ... Краката още не се виждат. И така всички те искат да обмислят.
  И сега оркът хвърли още един воал. Краката са открити, до коленете. И остават само тънки гащички. И, разбира се, ботуши под коляното.
  Но можете да видите какви са все същите крака и момичета. Мускулести, загоряли и мускулите са като тел, под тънка, бронзова кожа.
  Императорът на елфите извика:
  - Четиристотин хиляди!
  Koschey не допусна:
  - Петстотин!
  Рицарят в оранжеви доспехи изсумтя:
  - Шестстотин!
  Кощей отново хърка:
  - Седемстотин! И внимавай, рицар, твоята империя не е толкова богата!
  Императорът на елфите говореше уверено:
  - Осемстотин!
  Безсмъртният Кощей изръмжа:
  - Все пак ще бъде моя - деветстотин!
  Императорът на елфите извика:
  - Милион златни дублони!
  Сумата е огромна. Могат да се купят сто хиляди момчета роби. Дори като се има предвид размера и населението на империята, това е просто прекомерно количество. Дори Кощей се поколеба... Струва ли си да дадете цял милион дублони. Това са седем тона чисто злато!
  Но търгът все още не е приключил. Владлен е почти гол, но все пак обут. И все още създава интриги.
  Всъщност какво има под ботушите? И сега орките събуват обувките на красивата воина, оставяйки я боса, само по тънки гащички.
  И тя има такива крака, просто уникално съвършенство на линиите и филигранна грация.
  Доставчикът на харема извика:
  - Милион сто хиляди!
  Друг евнух добави:
  - Един милион и двеста хиляди!
  Императорът на елфите каза:
  - Милион и петстотин!
  Кощей, чисто от упоритост, изсумтя:
  - Два милиона!
  Императорът на елфите решително и агресивно заяви:
  - Два милиона и половина!
  Сумата е толкова голяма, че и двамата доставчици на харема отвориха уста, но веднага млъкнаха. Всъщност това е цял керван от злато. Как иначе техните султани биха понесли такава екстравагантност? И въобще колко да дам за едно, дори изключително красиво момиче?
  Но тогава мениджърът на търга хвърли последната карта в игра. В този случай орките свалиха тънките бикини на красавицата и също така разкриха пещерата на Венера.
  Сега Владислав се оказа напълно гол и бос, и без нито една нишка по тялото.
  Доставчикът на харема отчаяно извика:
  - Три милиона!
  Главният евнух, треперейки с пръсти, издаде:
  - Три милиона и половина!
  Императорът на елфите твърдо заяви:
  - Четири милиона!
  Настъпи пауза... Кощей искаше да каже нещо и победи цената. Но после си представи колко злато ще напусне бездънната му съкровищница и замълча. Той само стисна зъби от разочарование.
  Паузата започна да се влачи. Няма какво повече да снимате с голо и босо, мускулесто момиче-воин. Е, че кожата жива да откъсна. Тя даде абсолютно всичко.
  Стюардът вдигна чука си и започна бавно да казва:
  - Четири милиона пъти златни дублони! Четири милиона златни дублони два! Четири милиона златни дублони са три... - Но преди чукът му да падне, гръмотевичен глас възкликна:
  - Пет милиона златни дублони!
  Всички погледнаха назад към огромния, тромав гоблин с черна броня. Това най-малко се очакваше от него.
  Управителят каза объркано:
  - Това е цяла златна планина! Имате ли такива пари?
  Гоблинът каза уверено:
  - Да, имам цяла планина безполезно злато! И това момиче е толкова апетитно, че съм готова да се откажа от част от безполезния, жълт метал, в името на тази свежест!
  Мениджърът кимна.
  - Ваше право е! Добре какво! Пет милиона златни дублони пъти! Пет милиона златни дублони две...
  Императорът на елфите извика:
  - Шест милиона!
  Мениджърът започна да казва:
  - Шест милиона златни дублони пъти! Шест милиона златни дублони два!
  Гоблинът извика:
  - Седем милиона!
  Императорът на елфите не призна:
  - Осем милиона!
  Гоблинът отново изръмжа.
  - Девет милиона!
  Императорът на елфите заяви в отчаяние:
  - Десет милиона!
  Настъпи пауза. Да, това е цената на милион момчета роби. И можете да наемете наемници, които ще бъдат достатъчни, за да завладеете империята на императора на елфите.
  И това е за една робиня.
  Мениджърът започна да пее с песнопение:
  - Десет милиона златни дублони пъти! Десет милиона златни дублони два! Десет милиона златни дублони три...
  Гоблинът извика:
  - Тридесет милиона златни дублони!
  Публиката изрева от възторг.
  Мениджърът започна да обявява:
  - Тридесет милиона златни дублони пъти! Тридесет милиона златни дублони два! Тридесет милиона златни дублони три! - Чукът спря за момент, а след това решително удари. - Търговията завършена. Владлен Шаманова продаде за тридесет милиона златни дублони на таласъма Хек.
  По време на търга Владлена беше толкова увлечена от играта на фантастични фигури, че дори забрави, че стои напълно гола пред стотици мъже и жени.
  И сега тя се почувства толкова засрамена, че автоматично се покри с ръце. Особено искаше да скрие гърдите и утробата си.
  Орките кимнаха с разбиране и хвърлиха булото върху нея. Мениджърът отбеляза:
  "Сега трябва да платите цялата сума пари. А това е повече от двеста тона злато! И то веднага!
  Гоблинът кимна в знак на съгласие.
  - Слитки в двора! Дори не можете да преброите, има повече от необходимото!
  Момчетата роби се втурнаха в двора. Там всъщност блесна цяла планина от монети или по-скоро хълм. Имаше дори повече от тридесет милиона дублони.
  Херцогът де Гизос беше извън себе си от щастие. Въпреки това, отивайки при Владлен, той прошепна:
  - Опитайте се да избягате!
  Момичето прошепнало на херцога на елфите:
  - Колко голям?
  Де Гизос пъхна слива в ръката й и прошепна:
  - Ако го ядете, за един час ще станете невидими, нечувани и без мирис. Но само за час, не го пропускайте! И не бягайте, докато не сте на добро разстояние от града!
  Владлен каза с лошо прикрита ирония:
  - Благодаря Ви, господине!
  После усети стоманен обръч с верига около врата си. Сега тя е собственост на гоблина. И той я гледа хищно, облизвайки устните си. А устата на това чудовище е огромна като тази на кашалот!
  
  
  ТРЕТОТО ПРИХОДЕНИЕ НА ИМПЕРАТОР ПАЛПАТИН.
  АНОТАЦИЯ
  Императорът на космическата империя Палпатин, загубил тялото си, унищожен от мълния със сила, запазил демоничния си дух. И той се премести в клонинг на очарователно русо момиче. И отново съживява както ордена на мрака, така и космическата империя. За пореден път бушуват ожесточени космически битки между империята и съпротивителното движение. Старите герои се завръщат: принцеса Лея, принцеса Рей, Асока Тана и новият Анакин - синът на Люк Скайуокър и Азалия, дъщерята на принцеса Лея.
  . ГЛАВА 1
  Орденът все още не беше напълно унищожен. И войната продължи. Повечето от флотата на император Палпатин също избяга от обкръжението. И бунтовническата коалиция се разпадна и се разпадна. Внучката на император Рей, тя се скита и не се занимава с политика. Годеникът й е мъртъв. Той й остави само двойка - момче и момиче.
  И принцеса Рей, някъде в далечната пустош, започна да отглежда децата си.
  И император Палпатин изпотяваше тялото си, което беше унищожено от отразената силова мълния. Но демоничната му душа не загина. И духът на императора на космическата империя се премести в друг клонинг.
  Разбира се, многобройни бойни кораби на ордена и империята побързаха да се закълнат във вярност на императора. И непокорният генерал бил ударен от светкавици на властта и бил превърнат в шепа пепел. Останалите веднага разбраха, че това е императорът. Дори ако клонингът беше безбрад младеж.
  Палпатин е впечатляваща сила.
  И тогава има планетарно завоевание. Няма джедаи и планетите в галактиката са разделени. Палпатин обаче има проблем. Клонингите не издържат много дълго, когато са яздени от адски тъмен сит. Както и да е клонинги на мъже.
  И Палпатин притежава жена. Телата на жените са много по-лесни за пренасяне на потоците от тъмна сила и несравнимо по-издръжливи от мъжете.
  И Палпатин стана красиво момиче. И това момиче е страхотната императрица на галактиката.
  Разбира се, не всичко е възможно за имперците. Например Джабите се опитват да отвърнат на удара. Те мобилизираха всички сили на галактическата мафия. И бунтовниците от съпротивителното движение се присъединиха към тях.
  Тук идва решителната битка. От страната на имперците е огромен флот. Те построиха нови кораби, използвайки ресурсите на галактиката. В битките участват бойни роботи, а клонингите са по-ранни.
  На страната на съпротивата и галактическата мафия, техните значителни сили.
  Въпреки това, на страната на Палпатин повече от три пъти превъзходството.
  И започват да натискат и натискат.
  Новите воини клонинги са много красиви, извити и мускулести момичета по бикини.
  Така битката ще бъде тежка и силите на империята са станали не само мощни, но и красиви.
  Ето първите, като таран, големите бойни кораби на империята се приближават. Те бълват мощни, бойни потоци от лазерни лъчи.
  Клонирани момичета тичат около оръжията. И боси, кръгли, розови токчета проблясват.
  Красиво заснет. Момичетата, макар и клонирани, са различни, косите им са от всички цветове от спектъра. И тела с много изпъкнали мускули, загоряла, златисто-маслинова кожа и високи, пълни гърди, луксозни бедра.
  Тези момичета са много добри бойци. Тук той изплюва парче хиперплазма от тежък ствол. И отново унищожаване и унищожаване на космически кораби от двете страни.
  Имперските кораби се опитват да заобиколят бунтовниците, използвайки формирането на полумесеца.
  На страната на император Палпатин, десетократно предимство в големи бойни кораби и обикновени бойни кораби. И мощните му флангове се приближават.
  Битката стана много по-драматична. Крайцерът на съпротивителното движение гори. По палубите тичат всякакви извънземни същества. Стотици цивилизации и видове се борят срещу империята.
  Палпатин все още е човек по произход. За разлика от своя учител - който беше от друга раса, макар и от хуманоиден тип.
  Бъдещият император уби учителя си - когато той стана ненужен, а може би дори вреден.
  Тогава Палпатин постигна безпрецедентна сила и знание за силата. И духът му стана безсмъртен. И способността да правите чудеса извън силата на империята на ситите и през цялата им история.
  И сега духът на най-великия тъмен лорд в историята живее в плътта на много красиво, високо, медено русо, неженствено мускулесто момиче-клонинг.
  И водете битката. Императрицата е цялата окачена със скъпоценни камъни и амулети. За разлика от другите босоноги женски клонинги, краката на момичето Монарх са украсени с обувки на висок ток, обсипани със скъпоценни камъни.
  Тук идва заповедта за приближаване на ракетните разрушители към десния фланг.
  Момичетата, блещукащи с голи, загорели, грациозни крака, изпълняват заповедта на владетеля или може би на владетеля.
  Колко красавици има. Разрушителите външно приличат на остри кинжали.
  Но големите бойни кораби са като кашалоти - с форма на сълза с много оръдия.
  Жената Палпатин извика:
  - Счупете, смачкайте и разкъсайте,
  Това е животът, това е щастието!
  Счупете, смачкайте и разкъсайте,
  В моя велика познай силата!
  Ето един грандиозен боен кораб, който понася сериозни щети от удар от ракета със заряди от термокварк. Това е наистина опустошителен и нокаутен удар.
  Клонираните момичета бягат от пламтящите пламъци. Многоцветни огнени езици хапят красавиците, за голи, розови, кръгли токчета с изящна извивка.
  И изглежда изключително готино.
  Прическите на момичетата са или златни листа, или медночервени, но има и сапфир, и смарагд, и дори петна. И развяват като знамена.
  Воините тук са много красиви и вероятно мъжете просто биха се побъркали с толкова много красавици по бикини.
  Във Вселената бушува война - няма време за сантименталност. И другаде гори бунтовнически боен кораб. А същества, подобни на гущери или зебри, са овъглени.
  Ето още два космически бойни кораба, които се сблъскаха. Носовете са сплеснали по дяволите. И блести като смъртоносна мълния. И тогава пламъкът умира.
  Момичето-генерал разтърси диамантените си обеци и запя:
  - Огън! Огън! И в звездна тишина!
  И в квазарите отгоре!
  В морската вълна и космическия огън!
  И пространство! И космически огън!
  Тук термопреонната ракета заработи. Като експлозия на свръхнова.
  И веднага няколко кораба изгоряха напълно. И стотици звездолети се преобърнаха и завъртяха като върхове, хвърлени от дете.
  Алчната утроба на реакцията на термопреон е адско оръжие, трилион пъти по-силно от водородна бомба.
  Императрица Палпатин извика:
  - Черната сила на Сатаната,
  Разлята сила в света...
  И свещения меч на войната
  Разби тайната!
  И отново, като го вземе, той ще избухне със силата на подземния свят. А разрушенията са просто неизмерими.
  Имперците имат просто огромно превъзходство по отношение на броя на огневата мощ. И сякаш нищо не може да ги спре.
  Тук те заобиколиха съпротивата от фланг и тил.
  Асока е момиче-воин, което се бори срещу превъзходните сили на империята.
  Тя го взе и изпя:
  - Над злощастната вселена висеше,
  Зли клонинги кипи в мрака...
  Палпатин мрази брадвата си,
  Заточена и отрязана главата...
  
  Но джедаят изобщо не е пионка
  И да не ходи завинаги под игото ...
  Превърнете клонингите на тъмнината в огнени глави,
  И отговаряйте на злобата с добро!
  И момичето отново ще обърне своя звездолет и от добре насочен изстрел бившият ученик на Дарт Вейдър ще вземе и разбие във фотони голям ракетен крайцер на империята.
  Клонирани момичета, умиращи крещят и пеят:
  Голяма светлина на империята
  Дава щастие на всички хора...
  В една неизмерена вселена,
  Няма да намерите по-красиви!
  
  скъпоценни четки,
  От край до край...
  Империята се разпространи
  Могъщ, свят!
  Клонираните момичета са много красиви, дори е жалко, когато изгорят в хиперплазмен поток.
  Императрица Палпатин реве в горната част на дробовете си:
  -Победата ни ще бъде близо,
  Юмручна атака!
  И тук отново ракети във вакуум и унищожават всичко. И се случват такива адски сривове.
  Асока Тана удари друга кола. Кара я да експлодира със стотици клонинги като фойерверки, разпръскващи се във въздуха и чуруликане:
  - Виждате знак в небето,
  Тази празнота гори...
  Желанието изчезва,
  Навсякъде суета!
  Имперски кораби обграждат бунтовниците от почти всички страни. Битката ставаше все по-кървава.
  Ето император Палпатин, изрева тя:
  - Не бях изпратен напразно,
  Носи ти благодат...
  накратко, накратко,
  Накратко казано!
  Бъди тих!
  И петите й стъпват по метал.
  От двете страни има много хиляди звездни кораби. И те се търкулват като вълните на бушуваща буря.
  И вакуумът кипи, и металът изгаря. Толкова много пролуки наоколо и разрушения. Сместа от глухарче и лисички е уловена в огнения капан на пламъка и бавно и неизбежно се овъглява.
  Момиче от друг свят умира и пее:
  - Воините на мрака, вярно, са силни,
  Но няма да се предам на космическите клонинги...
  Ние сме готини, ние сме орли,
  И ние ще победим срещу фараоните!
  И сега умира смешно женско животно и тя съжалява до сълзи. Всичко като цяло се случва под диктата на империята.
  Той превъзхожда както броя на войските, така и качеството на оръжията. И тогава има такова дупене.
  Асока Тана си спомня преди колко години е била падаван на Анакин Скайуокър.
  И светлинният й меч смачка в големи количества както наемници, така и различни извънземни същества.
  Но сега женската е срещу нея. И това създава проблем. Император Палпатин е безсмъртен. Как да унищожи душата му, която може да влезе във всяко тяло?
  Може би той има хоркрукси? И само като ги унищожиш, можеш да победиш това диво чудовище? Но къде да ги намерите и колко можете да търсите в безкрайната вселена?
  Асока усети, че е ударена. И температурата в кабината рязко скочи.
  И дори въздухът беше опушен...
  Асока го взе и изчурулика:
  - Универсалният воин не се страхува от смъртта,
  Не се страхуваме от смъртта на бойното поле...
  С кошмарна орда ще се бие смело,
  И подвиг като рицар ще извърши!
  И момиче от хуманоидна цивилизация, как ще вземе и завърти своя звездолет.
  И изстреляйте ракета с термокварк отстрани на бойния кораб.
  Той се разтърси. Няколко подвижни кули бяха сплескани наведнъж и обърнати.
  Отново клонираните момичета бягат, а голите им кръгли пети блестят като огледала на слънцето.
  Асока изпя раздразнено:
  Е, колко съседи можеш да убиеш,
  В крайна сметка човек е роден за щастие ...
  Майката не пуска сина си на фронта,
  И дори през лятото има лошо време във войната!
  Имперските крайцери се опитват да контраатакуват. И нови, много сериозни кораби се катерят.
  Големият боен кораб не е просто звезден кораб. Това е цял обемен град, под формата на кит или косатка. И е ясно, че нищо не може да се сравни с такава сила.
  И империята има десет пъти повече такива кораби и те са по-големи и с по-модерно оръжие.
  А съпротивата дори няма нито една команда - кой в какво да е.
  Асока формално е обикновен боец.
  Вярно е, че принцеса и маршал Лея се радва на голям авторитет.
  Изглежда на около тридесет и пет години, но фигурата и талията й са като на младо момиче. Ужасен воин.
  Принцеса маршал Лея, която притежава колосална сила, се бие като великан и пее:
  - Едно две -
  Скръбта не е проблем!
  Никога не трябва да се обезкуражавате!
  Дръжте носа и опашката си високо!
  Знай, че светлината на любовта е винаги с теб!
  И ето го принцесата-маршал, която хвърля цял облак от малки дронове в битка.
  Те нападат имперски звездолети. Има пропуски и колосални разрушения.
  Принцеса Лея се усмихва с перлени зъби. Тя е облечена в позлатено бикини.
  А голите пръсти на грациозните крака натискат бутоните на джойстика и пускат ракети.
  Млада жена с мускулеста фигура пее:
  - Крехко цветно венчелистче,
  Ако е съборен...
  Въпреки че светът наоколо е жесток
  Искам да правя добро!
  И воин-маршал, изпраща смъртоносен дар на смъртта, с помощта на боси пръсти.
  Настроението на принцеса Лея обаче започва да се влошава. Синът й убива съпруга й, а след това сам умира от ръцете на император Палпатин. Какво ужасно чудовище е този император!
  Неговите престъпления не могат да бъдат преброени. Дори принцеса Лея не е родена и това чудовище уби почти всички джедаи.
  Баща й Анакин беше още дете, когато Палпатин стана върховен канцлер на републиката.
  Принцеса Лея се закле, че ще се бори с този деспотизъм.
  Но императорът не е толкова лесен за убиване.
  Имаме нужда от нещо ефективно...
  Асока Тана, от друга нечовешка цивилизация. Тя е много красиво момиче. Въпреки че със сигурност е на много години.
  Тя спаси Анакин, когато той беше още малък...
  И благодарение на силата тя запази вечна младост.
  Асока е много силен боец. Тук нейният звездолет сваля пламъците и отново удря друга фрегата от космическия флот на империята. Този път е стар кораб и има мъжки клонинги с маски.
  Те изобщо не съжаляват. Друго е, когато умират момичета. Нищо чудно, че жените са нежния пол.
  Асока риташе с боси пети. Тя има крака като човешко момиче - само кожата й е оранжева с лилави ивици. Дори човешките мъже са луди по нея.
  Асока е съвършенство. От усмивка до твърда - без похвала.
  И в леглото показва чудеса.
  И в битка - чудеса на квадрат.
  Воинът и бивш падаван на бъдещия Дарт Вейдър разби бригантината с ракета и запя:
  - Светлият воин не стене от болка,
  Лазерният му лъч не се страхува...
  Той няма да се удави в черна дупка,
  В плазмата на звездите духът му няма да изгори!
  Мисли в главата ми: би било хубаво да унищожа император Палпатин, или по-скоро неговата адска душа. Но как да направите това? Йода изглежда също има безсмъртен дух. Той се яви на Люк, Лея и Асока и сега дори можеше да повлияе по някакъв начин.
  Но Йода все още е ограничен. Какво може да направи Палпатин?
  Асока Тана взе и запя, събаряйки космическия разрушител с помощта на босите си пръсти:
  Всичко може да бъде крале
  Всички могат крале...
  И съдбата на цялата земя,
  Те понякога са на върха!
  Но каквото и да кажеш
  Но каквото и да кажеш!
  Ожени се по любов!
  Никой не може
  Няма крал!
  Никой не може!
  Няма крал!
  И звездната битка се развива във възход.
  Тук два големи бойни кораба се събраха плътно, като мечки, и започнаха да се удрят един друг и да плюят ракети.
  Сила, защитни полета се сблъскаха и се напукаха. Извито пространство блесна. Светкавица проблесна.
  Клонирани момичета с мускулести, извити тела от едната страна и стотици различни раси от другата, се движеха по коридорите, огромни крайцери.
  Голите извити крака на клонираните момичета се пляскаха по нагорещения метал.
  Генералът на империята извика:
  - Могъщият щит на империята,
  Бунтовниците не могат да преминат...
  Ние сме яростни животни
  И не можем да бъдем победени!
  Много клонирани момичета използват голи пръсти на изрязани крака, когато стрелят.
  Те са просто невероятни воини. Имат толкова много чар и енергия. И са горещи. Въпреки че момчетата не знаят. Всъщност женските клонинги растат много по-бързо от мъжките. Освен това раните им зарастват бързо, а реакцията и скоростта са по-добри. И са просто красиви.
  Император Палпатин обича жените. И той сега е в тялото на жена.
  Нека тъмният сит пее:
  Не мога да живея без клонинги
  В света няма...
  Аз съм ярка звезда
  Ще ти изпратя смърт - здравей!
  Ето великия боен кораб на бунтовниците, стиснат от четири огромни имперски кораба наведнъж.
  Принцеса маршал Лея изпя:
  Не се предавай, не се предавай, не се предавай...
  В битка, звездният син на джедай, не се срамувай!
  Усмихвайте се, усмихвайте се, усмихвайте се
  Знайте, че всичко ще бъде квазар и наред!
  А голите пръсти на външно млада жена с мъжествена брадичка и мускулесто тяло пуснаха поредната команда с натискане на бутона.
  Асока намигна, натискайки педала с голата си момичешка пета, пробивайки отстрани на пространството, императорска каравела и запя:
  - Тя премина като хиперплазма,
  На празни вълни
  Изпратихме фактура и бях таксуван!
  Погледнах назад, за да видя
  Тя погледна ли назад...
  За да видя дали погледнах назад!
  Принцеса Лея намигна и изчурулика:
  - Дръж се красавице!
  И сега бойците на съпротивата атакуват отново. По-точно, използват тактика - набег, отстъпление.
  И тогава един лек крайцер се разби в имперския боен кораб. И имаше експлозия.
  Следваха вълни на разрушение и смърт.
  Асока го взе и изчурулика. Алените й зърна на гърдите бяха оголени, пърхаха от сутиена:
  - Компания, компания, компания,
  Имам прозявка!
  И отново голата пета на момичето изпрати поредната бригантина на императорския флот в ада.
  Асока се чудеше дали клонингите имат души.
  Рицарите джедаи определено го имат. И ние, като сме дали краищата, не умираме завинаги!
  Воините-камикадзе влизат в битка. Те използват изчистени, отдавна изведени от експлоатация и полуразложени звездни кораби.
  Това е неочаквана карта, хвърлена в битка от принцеса Лея.
  Един вид последен спор на кралете!
  Принцеса Лея запя, правейки голите си пръсти на краката си като смокиня:
  -Душа, сърце, дай,
  Ние сме нашето свято отечество...
  Ще стоим и ще победим
  И няма да съжаляваме за живота!
  Асока Тана също удари врага с боси пръсти на краката си. Тя разби дредноута с много точен удар в power point и изчурулика оглушително:
  - В очакване на победа, в очакване на победа, в очакване на победа ...
  Тези, които копнеят да счупят оковите!
  В очакване на победа, в очакване на победа, в очакване на победа
  Можем да убием дракона!
  С ентусиазъм принцеса Лея хвърли сутиена си и натисна спусъка с рубиновото си зърно, възкликна:
  - Нашата свобода е прославена свята,
  Обичам те с цялото си сърце и душа...
  Нашите земи не познават приключения,
  С каквото знам, ордата ще се справи!
  . ГЛАВА 2
  Асока Тана се бие като истинска пантера, само че много по-ефективно. И натиска голите си грациозни пръсти върху бутоните на джойстика. И го прави много умело.
  Но е ясно, че бунтовниците все пак губят. Тук в битката влизат новите полкове на космическата империя. Звездни кораби току-що бяха пуснати във фабриките, а нови момичета-клонинги се отглеждат с ускорени темпове. И те отново тичат, проблясвайки с голите си кръгли пети.
  На принцеса маршал Лея е наредено:
  - Да се изнесем в ред!
  Но е трудно да се изпълни. Може би ще се случи отстъплението да се превърне в общо бягство.
  Междувременно императрица Палпатин скача и се върти. Тялото й на момиче със златни листа е пълно с енергия.
  И тя пее:
  - Нашият цар е пратеник на небето,
  Нашият крал е като призрак демон...
  Нашият крал, избран от съдбата
  Нашият крал си само ти!
  И много клонирани момичета крещят с пълна сила:
  - Луцифер! Луцифер! Луцифер!
  И босите им, секси крака стъпват по метал. Тези момичета са просто хиперкласа.
  Клонирайте момичета от обикновените хора само в едно бикини. И е красиво. Освен това цветът на бикините, които едва покриват тялото им, се различава в зависимост от вида на войските. Но това е много слаби, не криещи, мускулести, загорели тела.
  Момичетата в офицерски чин вече имат някаква украса. Колкото по-висок е рангът, толкова по-луксозен.
  А женските клонинги с ранг на генерали и по-високи имат скъпоценни камъни на своите гривни и брошки, обеци и пръстени.
  И в същото време всички освен императрицата са боси.
  Първо, той е по-сръчен за жени воини. И можете да използвате голите си пръсти, за да натискате бутони, да хвърляте оръжия, да хващате и да правите много други неща.
  Императорът имал много красива армия. Просто някакво чудо. Като магьосничеството на много силен и талантлив джин. И всички момичета, без изключение, имат много красиви и релефни коремни мускули - шоколадови блокчета и това е супер.
  А гърдите са много добре оформени, загоряли и стегнати.
  Императрица Палпатин я взе и запя оглушително, оголивайки зъбите си, които блестят като най-богатите морски дарове:
  Подчини се на огромната империя
  Безкрайната вселена трябва...
  И ще бъдем много ядосани,
  И вярата в императора е нужна!
  Помощник-императрица Палпатин Емануел също оголи зъбите си и натисна голите си пръсти върху бутоните на джойстика. Изстреля смъртоносен дар на смъртта - мощна термопреонна ракета.
  И риташе с бясна сила. Като избухнал квазар...
  Дори имперските звездолети бяха леко повредени от разкъсването. Кулите бяха смачкани, бронята на корабите се стопи.
  Много крайцери и бойни кораби загубиха мерници и оптични инструменти.
  Емануел отбеляза:
  - Дяволският ас е хвърлен в битка!
  Съпротивителното движение беше практически разбито.
  Принцеса Лея коментира:
  Трябва да спасим всичко, което можем!
  Асока Тана се бие храбро и освобождава бойни и агресивни дарби за унищожение. Звездни кораби на империята са получили повреда или някакъв вид срив.
  Момичето, бившият партньор на самия Дарт Вейдър, се държеше отчаяно и много готино. Звездни кораби избухнаха, фонтани от китове, хиперплазмени потоци изригваха от огромни бойни кораби.
  Асока Тана го взе и изпя:
  - Аз не съм ангел и не дявол,
  Унищожен акаунта!
  Ето едно много красиво момиче. Прилича на човек, но кожата й е многоцветна, а ушите са като хобот. Но тя наистина е много красива и привлекателна.
  Асока, със зла ангелска усмивка и голите й пръсти натискаха копчетата с голяма решителност.
  И убождане с игла радиация.
  Асока на косъм избягва да бъде ударена от смъртоносна ракета. Тя стреля и изгори дупка във вакуума.
  Момичето измърмори:
  Нека целият космос бъде потопен в хаос
  И вакуумът се тресе от прекъсвания...
  Врагът ще бъде ударен с лека сила,
  И завинаги сме обединени с доброта!
  Положението изглеждаше критично и бунтовниците се разпръснаха.
  Идеята, която първа идва на ум, когато е победен.
  Емануел за бълбукането:
  - Все още не можеш да си тръгнеш!
  И как натиска голата си, кръгла, розова пета върху копчето.
  И отново лети ракета, базирана на процеса на сливане на преони. И такива като шибани, така шибани.
  Еманюел го взе и запя:
  - Ужасен ураган премина през,
  Вече е късно да планираме ковчези...
  Такова момиче е яростен удар,
  Разтърсване на небето, разтърсване на звездите!
  И воинът взе и показа на врага своя дълъг и хаплив език. Той беше като бич на кочияша и блестеше с рубини.
  Емануел, този супермаршал на империята, е просто чудо. Императрицата много обичала нейните ласки. Всъщност, когато две момичета се търкат едно в друго - това е супер!
  Клонираните воини притискат воините на съпротивата. Ето същества, подобни на мухоморка с крака, експлодират. И горят като свещи в храм.
  Един от тях коленичи и произнесе молитва-изповед, използвайки двоичен код.
  Тогава тя изпя:
  - Можеш да гориш по отношение на звезди,
  Но няма да спра да пея!
  И момичето мухоморка отново взе и показа три езика веднъж.
  Това е наистина готино и глупаво в същото време.
  Асока Тана отразява отстъплението на бунтовническия флот. И тя просто отчаяно дава всичко най-добро на своя звездолет.
  И изпраща потоци от разрушителна хиперплазма.
  И тогава се появи самотен звезден кораб, специален дизайн под контрола на принцеса Рей.
  Тази внучка на император Палпатин поема смело битката. Тя е красива, чернокоса и тъмна от тен.
  Принцеса Рей изглежда като красиво и стройно момиче. Босите й пъргави крака натискат бутоните на джойстика. И космическият кораб се отдалечава от експлозията на свръхнова на ракетата от сливането на преони. И това е силата на дявола.
  Принцеса Рей го взе и изпя:
  - Имаме ракети, самолети,
  Най-силният светъл дух в света...
  Бели пилоти на кормилото
  Врагът ще бъде смазан на прах!
  И сега тя натиска спусъка с голата си кръгла пета. И се задейства много смъртоносен поток от разрушения. И могъщият грандиозен боен кораб на империята получава огнено жило отстрани.
  И започва да гори и да изригва големи черни облаци дим. Те са като приказни джинове, избягали от бутилките. По-точно от дупките на гигантски кораб. Това е ударът на красиво и извито момиче - което трябва да кажа просто - супер!
  Принцеса Рей, скачаща като луда лисица и сваляйки сутиена си, взе и натисна копчето с аленото си зърно.
  И тя го взе, удари врага ...
  Тогава тя изпя:
  - Светлинни вълни ни спасяват,
  Бъдете щастливи джедаи!
  И с нейния екип от момичета. Красиви воини по бикини, почти голи, загорели, повечето руси.
  Принцеса Рей възкликна с голямо вълнение:
  - Аз съм воин на светлината, воин на топлината и вятъра!
  И нейната гола пета ще го вземе отново и много бързо ще натисне педала. И наистина е смъртоносна.
  Асока Тана, отвръщайки се по много агресивен и ефективен начин, вдигна и изскърца:
  - Къде беше, кога беше,
  В детството или може би в сън ...
  Джедайско воинско гнездо за любимия
  Замиване през пролетта...
  И отново рубинените й зърна щяха да натискат със смъртоносна сила копчетата. Получи се много агресивно и в същото време мило момиче.
  Принцеса маршал Лея го взе и изгука, оголивайки зъбите си от слонова кост.
  Тази принцеса е просто невероятна.
  И така бунтовниците взривиха имперския флот с термопреонна ракета. И това ужилване е трилион пъти по-голямо от страхотната термоядрена реакция.
  И ако това стане, тогава няколко големи бойни кораба с много хиляди клонирани момичета изгарят.
  Умиращи, красиви момичета се потрепват и потрепват толкова трогателно с босите си изрязани крака.
  Принцесата маршал вижда бунтовнически крайцер, погълнат от сини и оранжеви пламъци, връхлитащ се в имперски дредноут. А ударът е просто смазващ и разрушителен.
  Лея отбеляза остроумно, оголивайки зъби:
  - Аз съм красиво момиче
  Аз съм достойно момиче...
  Нашата героична сила,
  Сила на духа и воля!
  Тогава красавицата го взе и намигна. Очите й са толкова сапфирени и искрящи. Прекрасно момиченце принцеса.
  Тук императорските кораби, изправени пред такава неприятна изненада като термичните ракети, малко се забавиха.
  Твърдият преминава през дуела, а дъхът на смъртта и тъмната страна на силата, на която светлината отчаяно се съпротивлява.
  Тук, сред бунтовниците, се бие извънбрачният син на Люк Скайуокър - момче на около дванадесет години Анакин.
  Момчето се бие, натискайки копчетата с босите си детски крачета и изпраща агресивни подаръци на съдбата.
  Младият воин нокаутира големия крайцер на империята и запя, оголвайки малките си, но остри и бели зъби, пеейки:
  - Прокълнат и древен,
  Врагът отново се кълне...
  разтрий ме,
  Смелете на прах!
  Но ангелът не спи
  И всичко ще се получи
  И всичко ще свърши добре!
  Момчето падаван натисна копче с голата си кръгла пета, изстреля ударна ракета и изчурулика:
  - И всичко ще свърши добре!
  Принцеса Лея отбеляза агресивно, нейните изумрудени и сапфирени очи искряха, гукайки:
  - Смърт на дъждовния дракон!
  Момчето падаван Анакин се съгласи.
  - Дъждовният дракон е мъртъв!
  И сега бунтовниците са в контраатака. И военните кораби летят. Момичето още се бори.
  В случая това е Азалия. Тя е дъщеря на принцеса Лея.
  Воин, който не искаше да бъде с брат си в обкръжението на новия джедайски орден по едно време. Но сега тя се присъедини към майка си.
  Заедно те се бият срещу колосалната армия на империята.
  Азалия обаче е на ум. Тя отбеляза, че може би е по-добре империята да обедини всички народи, първо в галактиката, а след това и във Вселената.
  И имаше ред с творческа сила. И не хаосът и бъркотията на републиката и още повече на много светове след нейния крах.
  Азалия пусна нещо изключително разрушително и разрушително за флота на космическата империя с боси пръсти на краката си.
  Тогава тя изгука, оголивайки много елегантната си и съблазнителна уста:
  - Слава на силите на светлината!
  Принцеса Лея потвърди, като изпрати разрушително, пъргаво и нарастващо петно от хиперплазма към опонента си с голата си пета.
  - Слава на победата на светлата страна на силата!
  Тези момичета тук са наистина страхотни.
  И сега съпротивителното движение възстановява своите звездни кораби. Те успяха да избегнат попадането в безнадеждна чанта. Но превъзходството в броя и силата на корабите на империята остава.
  Асока Тана остроумно отбеляза, като натисна бутона с аленото си зърно на гърдата и изпрати дарбата на унищожението:
  - Силата на глупака е по-малка от една стотинка!
  И намигна на приятелите си.
  И голите й пръсти в движение. И изгони врага от поглед.
  Принцеса Рей, докато се биеше с противника, натисна бутона с ягодовото си зърно и каза:
  - Глупакът е силен с мускулите си, когато умният е безсилен с мозъка си!
  Момчето падаван Анакин, голо и като дете, натискаше убийствената композиция от бутони.
  И няколко горящи хиперплазмени пулсари изплюха наведнъж, които изгарят крайцерите на огромна империя.
  Младият воин изпя:
  - Ако тилът е безполезен, военният плам няма да помогне, добре, а ако няма плам, тилът ще отиде при врага за обяд!
  Принцеса Лея, удряща враговете и ловко изпращайки дарове на смърт от силите на светлината, издаде:
  - Светлината е различна за всеки по отношение на удоволствието, докато тъмнината е еднакво отвратителна за всички!
  И така дъщерята на Лея Азалия много ловко натисна лостовете с босите си пръсти, нокаутира разрушителя на империята с ракета. Той избухна като взрив от бензин и моментално избухна в пламъци.
  Воинът изсъска:
  - Доброто не винаги се възнаграждава в живота, но злото със сигурност ще бъде наказано след смъртта!
  Асока Тана, стреляйки по воините на империята и удряйки враговете с голяма и ефективна точност, изръмжа:
  - Доброто бързо се забравя, злото се помни дълго време, но добрите дела носят безсмъртие, а злото води до забрава дори с дълга памет!
  Момчето падаван изпя:
  Не е лесно да си мил,
  Добротата не зависи от растежа!
  Асока отбеляза, като отново изпрати с голата си пета, много смъртоносен и смъртоносен дар на смъртта:
  - Малката змия е най-отровна!
  Принцеса Лея изпрати убийствен подарък на врага, като натисна бутона с аленото си зърно, издаде:
  - Светлината дава - енергия, тъмнината отнема силата, защо хората сами отиват на гробовете ?!
  Момчето Анакин възкликна с вълнение:
  - Защо хората често следват тъмнината - проблемите и собствената им грозота не се виждат в тъмнината!
  Принцеса Лея потупа грациозните си изрязани крака с голите си пръсти и изръмжа:
  - Мракът крие телесната грозота от очите, но от това душата на негодника е още по-грозна!
  Азалия тупна с ягодово зърно и удря много точно имперския крайцер.
  Воинът отбеляза:
  - Светлината откроява недостатъците, но в същото време моралната ви деформация се топи като лед в тиган, а в тъмнината, която крие позора, вие ставате още по-измет!
  Принцеса Лея отбеляза, докато философства:
  - Светлината не е лесни фотони, а от тъмнината само страдание и стенания!
  И великият маршал гръмна врага с нещо много смазващо и наистина разрушително.
  И пламъците пламнаха, поглъщайки друг боен кораб на космоса, кървава и жестока империя.
  Императрица Палпатин каза грубо:
  - Смъртта на тялото не е страшна за великите, защото душата ще намери какво да прави в астралния план!
  Великият воин и супермаршал на империята Емануел го взе и много смъртоносно удря с помощта на голите си пръсти на пъргавите си крака и изскърца:
  - Тъмнината не е липса на светлина, тя е предвестник на зората!
  След това тези красиви клонирани момичета избухнаха в смях.
  А босите, пъргави крака на красавиците много ловко играят с джойстиците и го правят готино.
  Принцеса Лея прегрупира силите си. Тя успява да спаси част от силите на съпротивата.
  Ето цял рояк комети препускат. Те оставят опашки, които се опъват като влак на булка.
  И всичко гори, трепери и буквално искри и всяка искра е като връх Еверест.
  Принцеса Лея казва с усмивка:
  Показахме голяма смелост.
  И тогава си спомних себе си в плен. Особено когато по заповед на Джаба я водеха боса през горещия пустинен пясък. Планетата е много гореща за хората. И пясъкът е толкова горещ. И краката й, голи, беззащитни, още не втвърдени.
  Разбира се, беше много болезнено. След това принцеса Лея изгори подметките си и те се покриха с големи мехури. Всяка стъпка буквално избухваше от болка.
  Трудно е да се повярва, че може да е толкова болезнено да ходиш бос. Но е като да стъпиш на нагорещен тиган.
  Но сега босите пръсти на принцеса маршал Лея отново натискат бутоните и бълват убийствен поток от унищожение.
  Принцесата, която оцеля както смъртта на планетата, така и публичното изнасилване от цяла орда извънземни същества, взе и запя:
  - Момичетата не трябваше да се отказват,
  Скорите не плашат младите крадци ...
  Винаги сме умеели да се бием смело,
  Жената ще бъде смела като джедай!
  И сега ракетите отново летят към противниците, този път изстреляни с помощта на алените зърна на гърдите.
  Асока Тана изпищя и каза:
  - Той ще бъде смел
  Кой ще събори дракона!
  И от пъпа й излетя мълния от сила.
  Борбени момичета, много остроумни и агресивни, и в същото време мили.
  Азалия изпрати убийствен дар за унищожение в имперския флот, пламтя с опустошителен излив и изръмжа:
  Силата ни няма граници!
  Асока потвърди:
  - Светлината е по-силна от тъмнината! Доброто винаги побеждава злото!
  Момчето падаван Анакин изпрати дар смъртта на воините на империята с босите си детски крачета и чурулика:
  - Кървавите злодейски заговори,
  Но благородният герой е по-силен!
  И злодеят ще бъде победен в битка,
  И доброто, както винаги, ще победи!
  Принцеса Лея притисна рубиновото си зърно към лоста на унищожението и смъртта и потвърди:
  Разбира се доброто ще победи!
  И войнът отново взриви императорската фрегата, като натисна бутона с босите си пръсти и запя:
  - Няма по-щастлива история на света,
  От една история за лъчезарна, ярка светлина!
  Азалия изпищя, намигайки със сапфирените си очи.
  - Видях светлината и ярката звезда ще свети завинаги!
  Анакин потвърди:
  = Разбира се, че ще стане!
  Асока Тана изръмжа.
  - Нека късметът бъде отнет от змея на дъжда!
  Принцеса Лея изстреля, използвайки отново зърното си с цвят на ягода, и изгука:
  И навън вали, а навън е киша,
  И кървав дракон пърха над него...
  Смеем се, когато искаме да плачем
  Но жестокият владетел ще бъде смазан!
  И тогава бунтовниците отлетяха към следващата отбранителна линия. И имат много добри оръдия на астероидите.
  Императрица Палпатин също направи пауза. Флотът й понесе тежки загуби.
  Въпреки че имаше огромно предимство в огневата мощ.
  С помощта на аленото зърно на пълните си и великолепни гърди, супермаршал Емануел пусна още един дар на смъртта и абсолютната смърт, взе го и изгука:
  - Трябва да дадем имена на всички планети, нашите нови!
  И облиза езика си, много сладък спусък.
  Императрица Палпатин, щамповайки високите си токчета с диамантена подметка, отбеляза остроумно:
  - Планети? Защо си толкова смирен? Може би веднага галактики?
  Емануел изпищя:
  - И още по-добре за всички вселени! Има страхотно много от тях!
  Императрица Палпатин се съгласи и устата й, пълна с перлени зъби, се отвори и дълъг розов език излетя.
  Владетелят изпя:
  - Това означава да биеш красиво,
  Това означава да биеш с достойнство!
  Тази наша тъмна сила
  Сила на духа и воля!
  И тук отново като свръхнова пламва термопреонова бомба. И планетите се разкъсват, и силовите полета се срутват.
  Тук изгоря цял полк бунтовници - подобни на изправени крокодили. Буквално тривиално се разпръсна на малки фотони.
  Крокодилите нямаха време да усетят болка.
  Асока Тана каза тъжно с въздишка:
  - Душите ни ще излетят като два самолета,
  В крайна сметка те не могат един без друг!
  И голите й пръсти отново започнаха цялостно унищожение и тотално унищожение за империята.
  Азалия също стреля, разбивайки бойния кораб със зърно с цвят на мак, пълните си гърди и каза:
  - За вечна радост светлина!
  Момчето падаван Анакин, използвайки голите си детски пръсти, пусна унищожение и изчурулика:
  Дотогава сме само деца.
  Растем, растем...
  Само небето, само вятърът
  Само радост предстои!
  Само небето, само вятърът
  Само радост предстои!
  Принцеса Рей се съгласи с това, взривявайки следващия крайцер на империята с ракети:
  - Радостен живот напред! Ако не се измъкнеш от любов!
  И всички момичета воини пееха:
  Искам, искам да правя добро
  Разпалете светлината в безкрайната вселена,
  Имаме късмет, че сме хора
  Нека всички благородни джедаи!
  . ГЛАВА Љ3
  Настъпи пауза в битката. И двата огромни флота спряха за ремонт и почивка.
  Заварката бръмча, светкавици искри. Ремонтните екипи се втурнаха да ремонтират корабите.
  Така че работата стана натоварена. И обикновените войници започнаха да почиват.
  Асока Тана и принцеса Рей започнаха да играят шах, като пренареждаха фигурите с голите си пръсти.
  Разбира се, има много повече полета и различни видове войски, отколкото в традиционния шах.
  И фигурите сякаш са живи в движение.
  Асока Тана отбеляза:
  - Значи искаш да кажеш, че императорът е изгорен в светкавицата на властта?
  Принцеса Рей потвърди:
  "Отклоних светкавиците на силата с мечовете си. И изпепелиха Палпатин. Но дори светкавиците на силата не могат напълно да унищожат душата!
  Асока Тана предложи:
  - Най-вероятно императорът има седем хоркрукса. Те правят душата му абсолютно безсмъртна и не позволяват да бъде засмукан в царството на мъртвите. И колкото и да убиеш императора, той ще продължи да се движи в различни тела и да гаври из цялата вселена.
  И момичето събори пешка, като пренареди колесницата с голите си пръсти, изящните си крака.
  Принцеса Рей се съгласи:
  - Да, възможно е! Хоркруксите позволяват на душата да остане завинаги в този свят и да обитава различни тела. Само като ги унищожите, можете да премахнете личността на Палпатин, поне в тази вселена! В противен случай това ще бъде вечна заплаха!
  И момичето движеше гаубицата с боси, много красиви, загорели и мускулести крака.
  Асока Тана отбеляза, като премести фигурката с бос крак:
  -Вселената е голяма и хоркруксите могат да бъдат навсякъде. По почти всяка тема. И не е лесно да ги унищожиш. Тук също трябва да имате някакво специално оръжие.
  Принцеса Рей попита:
  "Ти си по-опитната Асока. Спомняте ли си младия Дарт Вейдър, воювал с него срещу армията на граф Дука. И какво ти липсваше в този живот, защо не се присъедини към едното или към другото?
  Асока Тана сви рамене и отговори:
  - Имах свой собствен начин. Когато се появи империята, реших да видя какво ще излезе от нея. Всички са толкова уморени от войни и хаос и, разбира се, исках поне някакъв елементарен ред!
  Принцеса Рей раздвижи краката на стрелеца с голите си пръсти и каза с оголени зъби:
  - Това е интересна позиция по свой начин. Въпреки че бъркотията да си призная и уморен. Но империята на Палпатин изобщо не е рай!
  Асока Тана отбеляза грубо, движейки голата си пета, фигурата на генерала и искрящите сапфирени очи:
  - Никаква власт не е идеална! И не всеки може да бъде щастлив!
  В разговора настъпи пауза. Момичетата движеха фигурките с боси пръсти. Те свалиха и се опитаха да уловят повече клетки.
  Играта се игра много динамично.
  Принцеса Лея и Азалия играха карти с Анакин. И те също обсъдиха въпроса - как да унищожи Палпатин.
  Момчето Анакин предложи:
  - Удари го с термопреонов заряд. Тогава от душата на Палпатин няма да остане нищо!
  Принцеса Лея отвърна:
  - Хоркруксите дават абсолютно безсмъртие. Дори най-съвършеното и мощно оръжие не може да унищожи такава душа. Това е нещо извън обикновената материя. Само като елиминираме хоркруксите, можем да победим Императора!
  Дъщерята на Азалия Лия добави:
  - И дори това не е достатъчно, за да се сложи край на злото!
  С голите си пръсти принцеса Лея хвърли картата с движещи се шаблони и отбеляза:
  - Не достатъчно! Злото на ниво съзнание на всеки човек! Но вярвам в върховния триумф на доброто!
  Момчето Анакин хвърли карта с босия си детски крак и съвсем логично отбеляза:
  - Без зло би било напълно безинтересно! Нямаше да има място за героизъм и борба!
  Азалия запя с голяма наслада:
  Смело другари в крачка,
  Укрепете духа си в борбата...
  Пътят към далечното щастие
  Да хвърлим светлина върху себе си!
  Принцеса Лея попита с доста сериозен тон:
  - А как ще търсим хоркрукси?
  Азалия сви рамене и отговори:
  - На теория трябва да погледнете в архива на джедаите. Там може да има полезна информация.
  И момичето хвърли с голи пръсти карта, която сменя цвета си в полет.
  Принцеса Лея кимна.
  - Да! Трябва да намерим този архив. Но Люк Скайуокър изглежда го е изгорил!
  Тогава момчето Анакин удари въздуха с юмрук, така че той дори звънна, и изрева:
  - Ръкописите не горят!
  Принцеса Лея се съгласи:
  - Той е прав! Можете да възстановите цялата информация в архива. Защото мъдростта на джедаите има не само материално въплъщение!
  Анакин Скайуокър младши предложи:
  - Нека отлетя до планетата, където беше архивът на джедаите!
  Принцеса Лея отвърна:
  - Всички отиваме там - ще отидат петимата на избраните и тези, които притежават властта. Но засега се бори!
  Азалия забеляза, отново хвърляйки карта с голите си пръсти на много красивите си и съблазнителни крака:
  - Поне някаква следа! Но какво ще стане, ако не намерим нищо там?
  Принцеса Лея хвърли карта с бос крак и заяви:
  - Тогава извикай духа на Йода! Той е в контакт със светлината и трябва да знае много недостъпни за живите!
  Анакин се засмя и отговори:
  - А Йода е толкова малък - по-малък от мен!
  Азалия изпищя:
  - Малък, но отдалечен!
  Принцеса Лея предупреди:
  "Предстои ни още една битка. И трябва да спасите поне част от съпротивителните сили в битката с превъзходната сила на империята! А нашите петима трябва да са на преден план!
  - каза смело Анакин.
  Момчето вижда картечница в съня си,
  В крайна сметка танкът му е по-скъп от лимузина ...
  Който иска да превърне стотинка в пени,
  От раждането той разбира - властта управлява!
  Асока Тана премести фигурката с бос крак и се съгласи:
  - Да! Разбира се, властта правила!
  Принцеса Рей разясни:
  - Лека сила!
  - отвърна Асока с тъга в гласа.
  - Уви, не винаги!
  Внучката на Палпатин отбеляза:
  - Не винаги, но завинаги!
  И двете момичета удариха босите си подметки едно в друго.
  Но тук отново идва битката. Звездни кораби на империята се приближават. Напред, според традицията, се движат големи бойни кораби, подобни на сините китове или кашалотите, но в същото време обсипани с много оръдия.
  Пристигнаха няколко нови грандиозни бойни кораба, току-що построени с ускорени темпове във фабриките на империята. Те отляха стомана и изглеждаха много заплашително.
  Приближиха се и звездни кораби, които приличаха на голи кинжали с остри краища и крилати дръжки. Блестяха и с метал. Като цяло армадата на империята имаше огромно предимство в броя на корабите и още повече в огневата мощ.
  Най-малкото флотът на империята от предимно жени клонинги екипажи беше осем пъти по-силен.
  И е ясно, че бунтовниците просто ще прикрият отстъплението.
  Но сред тях петима бойци - четири момичета и едно момче - имат сериозна сила. И това дава някои шансове да се издържи.
  Асока Тана стреля по приближаващите се към нея бойни кораби с боси пръсти на краката си и изскърца:
  - Лека сила с нас!
  Бойният кораб Gross е ударен от спукваща се ракета термокварк. Масата от кули и оръдия е изгорена и смачкана.
  Клонираните момичета избягаха от огъня, блеснаха с голите си кръгли токчета.
  Асока изпя:
  -За страхотната лъчиста светлина,
  Ще победим тъмните синхове...
  Идва красива зора
  Дъщери и синове на джедаите!
  Принцеса Рей изтъкна агресивно, когато изпрати убийствен дар за унищожение на своя противник:
  - Едно две три! Разбийте дракона!
  И така тя разголи аленото си зърно на гърдата и натисна копчето с него.
  Анакин, този красив, светлокос, дори по-красив от бащата на Скайуокър-младши, стреля с голите си пръсти, с детските си крака и пееше:
  Детство, о, детство
  Детството е светло, бъди с мен..
  Детство, о, детство
  Аз съм момче, което сее хладна светлина!
  И отново могъщият грандиозен боен кораб на тъмната империя получи шапка. По-точно бронята му се спука и пламна огън.
  На бунтовниците са останали само два големи бойни кораба. Болезнено голямо превъзходство на врага.
  И те са по-малки от имперските и отстъпват по смъртоносна сила. Разбира се, те са тези, които първи унищожават звездолетите на империята.
  В малките съдилища предимството на тъмните сили е по-малко. И принцеса маршал Лея се опитва да го използва.
  Тук тя стреля с боси пръсти. Много точно поразява крайцера на империята. Кара я да пламне и да се напука. А останките от ракетния кораб горят в няколко различни цвята.
  Принцеса маршал Лея пее:
  Нека всичко е наред във вселената,
  Потоците светлина никога няма да изчезнат...
  С неизменна сила в битката,
  Нека изхвърлим старите години в младостта!
  И отново голите пети на красива млада жена изстрелват горящо и огнено петно от багажника.
  Воинът радостно изчурулика:
  - Ние сме воини на красивата светлина,
  Кой дава щастие на света...
  Решенията са опасни
  И много без ограничения до етера!
  Азалия потвърди. Тя свали сутиена си и се взриви с голяма точност с рубинено зърно.
  Тя удари разрушителя на тъмната империя и изпищя:
  - Силата на тъмнината се разпространи по света,
  Къщите се крият в сенките на ада...
  И като искаш да нахраниш злото с пиршество,
  Сатана ходи по улиците!
  И воинът намигна на спътниците си. Трябва да се отбележи, че тя е красавица с много борбен тен.
  Момчето Анакин стреля отново, натискайки бутоните с голи пръсти, детски крак и извика:
  - Император Палпатин
  Ти си копеле и малоумник!
  император Палпатин -
  Господар на тъмните сили!
  Асока Тана изтъкна агресивно:
  - Победата все пак ще бъде само за нас!
  И момичето удари врага с помощта на ягодово зърно на гърдите. И разби много врагове.
  Опитен воин. Тук принцеса Лея е на почти осемдесет години. А Асока вече беше известен войн преди да се роди Лея. Тя е на същата възраст като Дарт Вейдър.
  И премина през много война с него.
  Между другото, Асока успя да се бие на страната на бунтовниците в самия край. Когато унищожиха недовършената Звезда на смъртта и самия император Палпатин.
  Тогава умира и Дарт Вейдър. По-точно, черупката му на тялото. И духът е свободен.
  И може да бъде призован от друг свят. Оби Уан Кеноби Асока също си спомня. Тя се бори с него.
  Асока остана момиче, докато Оби Уан остаря. Лея изглежда добре и весела.
  Но е ясно, че тя има лице на зряла жена, а не на плахо момиче. Мъжествена брадичка на Маршал, идеална класика, строги черти.
  През ХХ век така изглеждат атлетичните жени на тридесет и пет години. Фигурата на Лея е мускулеста, почти момичешка, само че по-тежка с повече маса.
  Но Асока е стройна, с многоцветна кожа и почти детско лице. Не се е променило от десетилетия. С изключение на хобот вместо уши, оцветяването е почти същото като на човек.
  Можете дори без да виждате главата, да си помислите, че това е момиче от човешкото семейство, само че тя е боядисала кожата си в оранжеви, лилави и жълти шарки.
  И гърдите й са човешки.
  Маковочервени зърна притискат копчетата и бълват огнени потоци от тоталитарно унищожение.
  Асока тананика, докато се бори с империята:
  - Светът е дълбок мрак, целият оплетен,
  Нека бъде светлина - и нека хвърлим оковите на синхите!
  И тогава избухва друг вражески кораб. И се извършват още разрушения.
  Всеки член от петимата има много силен и боен кораб под контрол.
  Дори момче на единадесет или дванадесет години, Анакин много ловко управлява колата си с помощта на голите си пръсти на краката и, разбира се, ръцете си.
  Освен това заповедите могат да се дават мислено.
  Анакин много остроумно отбеляза:
  - Убиването е грях, но оставянето на другите да живеят е напълно нелепо!
  И момчето натисна копчето с голата си детска пета.
  И отряза цяла груба фрегата.
  Основното тук е да се оправите...
  Падаван, винаги на топката.
  Принцеса Рей подкрепя детето терминатор:
  - Хайде, внуче на Дарт Вейдър, бъди достоен за дядо си!
  Анакин отбеляза, намигайки на момичето и използвайки босите пръсти на краката на децата с ловкостта на маймуна:
  В битката със синха момче,
  Не съм свикнал да споря!
  Не съм свикнал да споря!
  Нека бъдете достойни
  Нека бъдете достойни!
  Свети ученик!
  Това е момче - много готино и компетентно.
  Азалия е дъщерята на Лея, отбелязана чрез стрелба с рубиновото зърно на гърдите си и повреждане на дредноута на империята:
  - Братко мой, ще победим - вярвам!
  Азалия и Анакин наистина са братовчеди. И те са така да кажем биещи се.
  Азалия вече е възрастно момиче, Анакин е още дете. Но талантът им е огромен.
  Борбена и много агресивна и в същото време мила двойка.
  Азалия изстреля, използвайки отново аленото си зърно, и изчурулика:
  - Дълго държаха светлината в затворите,
  Дълго време светлината духна тъмнината на злото ...
  Тъмните дни свършиха
  Часът на изкуплението удари!
  И момичето отново се чука. Този път използвайки голите пръсти на изящните си крака.
  Асока кимна утвърдително.
  - Ти си просто невероятна!
  И тя също изпрати друг кораб на империята на мрака в следващия свят с рубинено зърно.
  Азалия потвърди, използвайки ягодовото зърно на пълните си загорели гърди:
  - И ти си страхотна!
  И двете красавици си намигнаха. Азалия е много красива. Косата й е като меденоруса. И Лея е по-тъмна.
  И двамата са красиви, но толкова различни. Жалко, че брат й уби бащата на Соло.
  Такава загуба.
  Но от другия свят можете да наречете духа на човек. Във всеки случай, ако този човек беше ярка личност и неговата индивидуалност нямаше време да се разтвори в сила.
  Принцеса Лея също скърби за сина си, който беше влязъл в тъмната страна на силата. И за съпруга, когото синът уби.
  Най-гадното е, че за това е виновен този, който е смятан за убит - император Палпатин.
  Дори нейният Дарт Вейдър или Анакин Сиокър беше дете, а Палпатин вече беше възрастен сенатор със сива коса.
  Но колко години съществува това зло? Първоначално Палпатин беше обезобразен от мълниеносни сили. Тогава той загуби плътта си, като се премести в клонинг.
  И сега те са изцяло в плътта на момиче. И той върши зло, без да знае нито една мярка, нито дори границата на силата.
  Наистина, императрица Палпатин е момиче с много ярка коса и закачлив, изразителен външен вид, протегнал ръце напред.
  Предната част на големия боен кораб се отвори. Виждаха се красивите, грациозни ръце на Императрица-клонинг с дълги нокти.
  И ето я гледа.
  Разбира се, императорският флот е многократно по-силен и поема властта. Но петимата воини от тези, които притежават силата, имат много упорита съпротива.
  И нанася големи щети на императорския флот.
  Супермаршал клонинг Емануел тропа бос крак от гняв (всички клонирани момичета с изключение на императрицата са съблечени) и реве:
  - Унищожи ги, о, най-великият от най-великите!
  Императрица Палпатин изсъска яростно:
  - Дано да е така!
  И светкавици на сила изтръгват от дългите нокти на красавицата. Те се увеличават по размер. И сега те растат като мрежа от светкавици.
  Емануел запя яростно:
  - Те не спасяват от изхвърляния,
  Проклетите джедаи!
  Императрица Палпатин каза грубо:
  Едно убийство е по-добро от хиляда проклятия!
  Силови светкавици обгърнаха звездните кораби на бойната петица. Бяха като мухи в огнена мрежа.
  Асока Тана извика:
  - Мощната мълния не е страшна!
  Принцеса Рей натисна бутона с аленото си зърно и се съгласи с това:
  - Удържах удара на всички сити наведнъж!
  И от Анакин, който беше по-малко опитен, удари мълния. И изгориха детски, боси.
  Момчето извика:
  - Боли!
  Азалия каза:
  - Парирайте със светлинния си меч!
  Момчето щракна с пръсти. Имаха светлинен меч. И младият воин удари мълнията.
  Босите крака на детето пушеха и имаха мехури.
  Азалия също го хареса. Момичето беше изгорено не само по петите, но и по голите си пълни гърди.
  И тя също отвърна с меч.
  Останалите по-опитни воини също включват защита, че са били обучени от джедаите без мечове.
  Но все пак потоците от отрицателна енергия бяха толкова силни, че оптичните инструменти и мерници се отказаха. И цевите на пистолета започнаха да се деформират и топят.
  Принцеса маршал Лея отбеляза:
  - Каква дяволска сила! Той стана още по-силен!
  Воин Рей се съгласи:
  - При унищожаването тъмната страна се отваря отвъд възможностите. Нищо чудно, че винаги е било по-лесно да убиеш, отколкото да възкресиш!
  Асока Тана облиза устните си и отбеляза:
  - Ще трябва да се оттеглим. Оттеглете се, за да се върнете, и с нови сили да се присъедините към битката с тъмната страна на силата!
  Момчето падаван отговорило:
  - Конецът е скъсан
  И заплашва светлината да живее...
  Да живееш светло -
  Героят трябва да умре!
  Воин Рей възрази:
  - Ние сме уникална петица! Като краищата на звезда. И не е време да победим тъмната страна на силата!
  Принцесата маршал нареди:
  - Да тръгваме! Борбата не е свършила! Ще намерим хоркруксите и въплътеният дявол ще бъде унищожен.
  Принцеса Рей кимна и добави:
  - И все пак нашите петима ще напуснат бойното поле последни!
  Момичето взе и вдигна босия си крак. И от бос ток пусна пулсар на силата.
  Той отлетя по посока на големия боен кораб на императрица Палпатин. Така го срещнаха с мълнии.
  Но мрежата около големите пет звездни кораба стана по-бледа, отрицателната енергия отслабна.
  Асока Тана коментира:
  - Мога да стрелям отново!
  И войницата пак, сякаш чука, с помощта на ягодовите си гърди.
  И тогава опустошителен удар пробива имперския дредноут, карайки го да изгори и разбие.
  Азалия изскърца, също стреляйки и игнорирайки болката от изгорелите ходила:
  - Това е нашата съдба
  Не можем да живеем иначе...
  Ако Сатана влезе -
  Тогава ще му отвърнем!
  Момчето Анакин също използваше детските си, изгорени, но не загубили подвижност крака и пееше:
  - Силата на тъмнината няма да спре,
  Силата на мрака няма да победи!
  Ще убием шпионския дракон,
  Дяволът на ада ще бъде победен!
  Принцеса Лея потвърди, докато нападаше имперския флот.
  - Врагът ще бъде победен, въпреки че е много силен!
  Асока Тана отново за пореден път пусна нещо изключително убийствено с аленото си зърно на гърдата и изчурулика:
  - Душата ти се стремеше към светлината,
  Ще се родиш отново с една мечта...
  Но ако тъмнината е твоята съдба
  Остани прасе!
  Императрица Палпатин беше много раздразнена, че петимата воини на светлината не искаха да се предадат.
  Въпреки че отново се пускат светкавици на властта.
  Върховният маршал Емануел обаче беше разположил нещо по-съществено и смъртоносно: ракетата thermpreon.
  Тя го насочваше с помощта на голи пръсти на сръчните си крака.
  Пребройте в ракета като тази - сто трилиона атомни бомби, хвърлени върху Хирошима. Така че разликата ще бъде ужасна. Друг свръхмаршал: Моника дори даде заповед на имперските кораби да се отдръпнат възможно най-бързо.
  За да не бъдете засегнати от опустошителна експлозия на свръхнова.
  Ракетата излетя отдалеч. Но нейната поразителна сила беше такава, че пет звездни кораба с джедаите бяха ударени и думата chaff пламна. И те бяха пометени от вълна.
  Принцеса Лея туитира:
  - Включете психическата защита! Трябва да оцелеем!
  Момчето Анакин, което отново, и този път много повече изгорели детски токчета, запя:
  - Няма думи за по-свеж воин,
  Притиснете лъч лъчиста светлина към гърдите си...
  Готов съм да дам живота си за доброта,
  Нека се хвалят делата ни!
  Въпреки защитата си, Анакин и Азалия бяха силно обгорени от хиперплазмения огън и адската енергия на преонната термоядрена ракета. Такъв подарък може да разкъса планетата Земя.
  А останалите джедаи бяха сериозно наранени. Истината все пак е в по-малка степен от най-младите бойци.
  Освен това имаха бъг в очите. Вече нямаше сили за битка и воините на светлината се облегнаха назад.
  Останалите бунтовнически звездолети напълно се втурнаха в различни посоки. Сега битката най-накрая беше загубена.
  Принцеса Лея възкликна:
  "Изглежда, че не можем да съберем повече мощност!"
  Принцеса Рей каза:
  Да бъдем партизани!
  Анакин смело заяви, въпреки че беше червен като рак от изгаряния и съобщението беше покрито с мехури:
  - Песни на партизаните алена зора,
  Моя родина, светла империя!
  Азалия, която също беше тежко изгоряла, но смело се държала, отговори яростно:
  - Империите не са светли. Правилно е да се каже: светла република!
  Момчето Анакин, чийто език на практика не беше засегнат от изгарянията, запя упорито в отговор:
  - Не е нужно да си говорител
  Дълга история накратко...
  ще стана император
  В крайна сметка няма да са за дълго!
  Принцеса маршал Лея строго заяви:
  - Прекалената самонадеяност към тъмната страна на силата отваря пътя!
  Асока Тана отбеляза:
  - Когато Анакин стана Дарт Вейдър, аз също исках да се присъединя към империята. Но тогава си помислих, че все пак някой толкова силен като мен рано или късно ще бъде предателски убит.
  Принцеса Рей кимна.
  - Да, разбира се! Каква е слабостта на тъмната страна на силата? Трудно е да бъдеш в него съюз на равни. Те се убиват и унищожават взаимно. Имаше много джедаи. Но sitki имаше правило на две. Когато бяха трима, някой уби някого. Или ученикът е убил учителя.
  Анакин възкликна:
  - Няма да се разделя със света!
  Азалия туитира:
  - Не обещавай, скъпи брат ми,
  Не обещавай на скъпа ми да вземеш...
  В противен случай резултатът ще бъде много лош!
  Момчето падаван отговорило:
  - Не дадох дума - бъди силен, но се държах!
  Принцеса Рей заяви остро:
  "Ще намерим хоркруксите и ще сложим край на най-мощните и опитни сити в историята на вселената."
  Флотът на съпротивата се разпръсна в различни посоки. И изходът от войната беше неясен.
  
  
  
  АМЕЛИН В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА
  АНОТАЦИЯ
  Момичето се озовава в приказна страна, където трябва да види много анимационни филми и всичко интересно и пространство.
  . ГЛАВА 1
  Амелина вървеше по жълтите тухли на пътя, а около нея растяха алеи с буйни цветя. Цветните лехи бяха добре поддържани и цветята блестяха с всички цветове на дъгата.
  А самата Амелина се превърна в момиче на около дванадесет. И удари босите си крака. Беше някаква приказка.
  Тук идва шумът. По пътя препускаше заек с потник и цилиндър. Той извади от джоба си часовник на верига, погледна бягането и изрева:
  - О, колко закъснях! Бръснат ме, ушите и мустаците ми ще са толкова неприлични!
  Амелина се втурна след зайците, скърцайки:
  - Искате ли уши - да ускорите рязко?
  Заекът в цилиндъра изграка:
  - И херцогинята може да се разстрои!
  И те тичаха по алеята вече заедно. Амелина, трептяща с голи розови токчета, попита:
  - Защо си бял?
  Заек изръмжа:
  - Защо съм бял? Ах, по-добре да си посивял, а не да тичаш и да седиш!
  Амелина го взе и избухна:
  - Ако искаш да си силен, бягай! Ако искаш да си умен, бягай! Ако искате да сте здрави - бягайте!
  Заекът изскърца обратно, намигвайки.
  - Не се страхувайте от лоши новини,
  Ние отговаряме, като тичаме на място!
  Бягането на място е обикновено помирение!
  Момичето и заекът продължили да бягат. Отпред изведнъж се появи дъб с огромна хралупа. Заекът се гмурна там, а Амелина скочи след него.
  Момичето скочи и усети как пада, роклята й се отвори като парашут.
  Амелина започна да се спуска бавно, сякаш насън. Заекът полетя малко по-ниско и запя:
  - И той се втурна цял ден като луд заек,
  Вероятно от страх станах много бял заек ...
  Амелина отговори и запя:
  - Колко да си страхлив - не разбирам,
  Ражда се силен воин за битка...
  Страхът е слабост и затова -
  Който се страхуваше, вече е победен!
  И момичето с голи пръсти на краката си взе чаша с нещо апетитно, стояща отстрани на кладенеца. И го опитах. Беше нещо като мед. И Амелина изпя:
  - Значи лапата на татко е тежка,
  Ако татко вземе тази лапа,
  Изобщо няма да е мед!
  Заекът изпищя, разклащайки ушите си:
  - На земята по някаква причина хора
  Вървят, тропайки с крака
  Което е едновременно глупаво и ужасно грозно!
  Амелина видя торта на рафта. Толкова красива с цветя и череши. Момичето протегна ръце към него.
  Тортата изведнъж имаше уста и той изчурулика:
  - Познайте гатанката!
  След това тортата падна от сребърния поднос и изплува заедно с момичето.
  Амелина кимна.
  -Нека да!
  Торта, чуруликайки, изпя:
  Защо козите имат три рога?
  Момичето, продължавайки бавно да пада в кладенеца, попита изненадано:
  Козата има ли три рога?
  Кейк се засмя и отговори:
  - Да, цели три като главите на змията Gorynych!
  Амелина се изкикоти и отговори:
  - Защото четвъртият рог на козата беше отсечен от Иля Муромец!
  Тортата се засмя и отговори, оголвайки зъби, покрити със слой шоколад:
  - Не! Козият рог отсече Финист - ясният Сокол!
  Момичето протегна ръце към тортата и запя:
  - Торта, ти си моята мишка,
  Със сладка кожа ще те изям!
  В отговор кулинарният продукт изпя:
  - Брашно без почивка,
  Глупав в ада...
  По дяволите няма проблем!
  Амелина отново се опита да хване толкова апетитна и красива торта, но ръцете на момичето продължаваха да се изплъзват.
  Кейк се ухили.
  - Не протягайте ръцете си - протегнете краката си!
  Тогава Амелина, без да се замисля, задейства долните си крайници. И тя хвана тортата... Той, плюйки крем, извика:
  - Не ядат торти с боси крака! Нека пуснем златния нож и вилица в действие!
  Амелина се огледа. Всичко висеше по стените на кладенеца. Включително тежки камшици, които могат да се използват за каране на слонове, а не прибори за хранене.
  Амелина изчурулика:
  - Къде са приборите?
  Кейк изсъска:
  - Къде къде? В Караганда!
  Момичето от Америка отговори с недоумение:
  - Не познавам такъв град!
  Торта запя с наслада:
  - Родната ми страна е широка,
  В него има много гори, полета и реки...
  Не познавам друга държава
  Къде човек диша толкова свободно!
  Амелина погледна към стените. Тук можете да видите рафтовете и на тях има банки. Доста различни буркани. Включително сладко и мед.
  Амелина се опита да вземе буркана с ръце, но не успя. Плъзнаха се между пръстите ми като холограми.
  Но когато момичето използваше босите си крака, тя грабна буркан със сладко много упорито. И го поднесе към устата й.
  Миришеше и наистина приятно.
  Амелина започна да пие вкусна ягода и смесена с маса от смокини. И беше толкова вкусно, че момичето запя:
  - Радостна страна, радостна страна,
  Кой ще ми каже, кой ще покаже...
  Къде е тя, къде е!
  Зайо отбеляза сурово, като разклати цилиндъра си:
  - Вредно е децата да ядат много сладко!
  Амелина се обиди:
  - Аз съм пораснала жена, а не дете!
  Заекът се закиска и отговори:
  - Разбираемо! Премествайки се в приказка, възрастните стават деца! Но все пак, както е казал Карл Маркс - битието определя съзнанието?
  Амелина се засмя и отговори:
  - Карл Маркс? Това ли живее на покрива?
  Заекът се засмя и отбеляза, оголвайки зъбите си, които имаше много големи:
  - Не, Карлесън живее на покрива. А Карл Маркс е... - И тогава заекът се поколеба и добави с кикот. - Познаваме се непознат. И без да знае за мен, идваме при мен непознат, но засега само в сън!
  Амелина се изкикоти и извика:
  Седнахме на покрива
  Или може би дори по-високо...
  Или може би A, I, B -
  Седейки на тръбата!
  И момичето отново заби лицето си в сладкото и започна да облизва сочната, сладка каша. И настроението й стана по-светло.
  И тук идва Карлесън. Такова дебело момче с мотор на гърба. Той излетя отстрани на кладенеца, завъртя се и попита:
  - Здравейте госпожо!
  Амелина отвърна със смях:
  - Здравей, хлапе с мотор!
  Карлесън се обиди, капризно мляскайки устни:
  - Аз не съм малко дете! Аз съм мъж в разцвет!
  Момичето кимна в знак на съгласие.
  - И аз не съм дете - външността лъже!
  Момчето с мотора изпя:
  - Детството ще свърши, когато,
  Само в приказките завинаги!
  Момчетата ще пораснат
  Кой къде ще разпръсне!
  Амелина се засмя и отговори:
  - Детството завинаги във фантазия!
  Заека капризно отбеляза:
  - Имаш детство в главата си, а аз имам постоянни хемороиди!
  Амелина се изкикоти и отбеляза:
  - Какво ще кажеш - сама си си виновна,
  И машината е готова за вас!
  Заекът изпръшка, оголвайки зъби:
  - Ние не сме жребчета, не сме жребчета ...
  И тогава човекът с големи уши изсумтя от рима:
  - Ние сме зайци!
  Амелина изчурулика, намигайки на новия си познат:
  - Раздадени маски на зайци, слонове и алкохолици!
  Кейк отбеляза с усмивка:
  - Оставих баба си, оставих дядо си, и заека оставих, и вълка оставих, и дори се измъкнах от мечката!
  Заекът отговорил:
  - В този дим, сякаш в ада,
  Ти ми отговори!
  Завинаги сам, защо си...
  Къде ти е мечката?!
  Амелина тропна с бос, детски крак във въздуха и запя:
  - Аз съм приятел с мечка, аз съм приятел с мечка,
  ще си тръгна без страх...
  Ако съм с приятел,
  Ако съм с приятел
  Мечка без приятел!
  Заекът изсумтя презрително.
  - Мечката ще те разкъса! Изглежда, че не си пораснал!
  Амелина отбеляза с въздишка:
  - И през зимата, и през лятото на безпрецедентни чудеса,
  Някъде ще има детство, но не и тук!
  Бос през локвите, които искрят край потока
  Момчето ще бяга, а аз ще бъда с него!
  Настъпи пауза. Амелина, която се беше превърнала в момиче насън, постепенно потъна. Тя не разбираше какво става. Заекът продължаваше да потрепва и мърмореше:
  - Аз съм като каран кон,
  Пътят наистина е лош!
  Амелина се изкикоти... Тук тя прелетя покрай висящите прибори за хранене. Освен това ножовете, лъжиците и вилиците бяха фина работа от злато.
  Момичето с голи пръсти на краката си взе ножа и вилицата, които блестяха в полумрака, и изрева:
  - Първо ще погледнем тортата в очите,
  И тогава ще го изпържим и ще го изядем!
  Тортата изскърца в отговор:
  - Не яж правилно момиче!
  Амелина, продължавайки да пада, попита изненадано:
  - Е, как трябва да бъде?
  Тортата запя с ясен глас:
  Нека да разгледаме вашите модели, рози,
  И тогава ще те нарежем и ще те изядем!
  Амелина се изкикоти и отбеляза:
  - Това е вярно! Красив!
  Заекът изтърси от мястото си:
  - Не сядайте на пън,
  Не яж баницата!
  Торта логично отбеляза:
  - И какво да застоя? Бях направен да бъда изяден!
  Амелина, държейки нож и вилица с боси пръсти, се опита да вземе торта. И той потрепна.
  Зайо го взе и отново погледна часовника си и отбеляза философски:
  Недоволен както обикновено
  Хората в своето време
  Тогава го гоним напразно,
  Забавяме темпото без резултат!
  Амелина логично отбеляза:
  - И съществуващата ситуация, хората винаги са недоволни.
  Зайо се съгласи.
  - Съвсем човешко е!
  Тортата стана смешна и той изскърца:
  - Човече, човече, човече,
  Светлина и надежда на хората...
  Пребройте бурният век скоро ще свърши,
  Плашило ти градина!
  Амелина отново се опита да публикува тортата. Но тя явно не можеше. Тортата излетя и не се даде.
  От техните страни на кладенеца отново изскочи вече познатото дебело момче с мотора. В ръцете си държеше бурканче със сладко, бебешкото му лице беше намазано с крем.
  Момчето, което живее на покрива, отбеляза:
  - Тортата тук се оказа много упорита!
  Амелина се съгласи с това:
  - Да, храната е упорита!
  Карлесън изпя:
  - Храна, храна, топла храна,
  Да си тъпчеш корема - това е глупост!
  И момчето с мотора взе и хвана тортата за шията. Изви се и се опита да се освободи. Но очевидно Карлесън е знаел някаква тайна и е успял да я запази.
  Тортата туитира:
  - Ти, разбира се, канибал,
  Но хората не трябва да ядат...
  Защото канибалът
  Хората могат да се отегчат!
  Карлесън отбеляза с усмивка:
  - Ти човек ли си?
  Кейк каза с усмивка:
  - Мога да говоря!
  Момчето с мотора отбеляза:
  - Папагалът също говори!
  Кейк извика:
  - И аз имам интелигентност!
  Момчето от Карлесън се засмя и отбеляза:
  - Колко е пет пет?
  Кейк реагира незабавно.
  - Двадесет и пет!
  Амелия отбеляза:
  - Да, има разумно същество твърде жестоко!
  Торта мърка:
  - пълен корем,
  В допълнение глух!
  Карлесън кимна и попита:
  Каква е разликата между гарвани и гарвани?
  Торта бухна и измърмори:
  - Той е гарван, а тя е врана!
  Карлесън се засмя:
  - Не! Това са различни видове, може би ви изядете за това?
  Кейк отговори:
  - И в бюфета, затворен за други,
  готвачът успокои - не се срамувайте ...
  С този месояден апетит
  Ще глътнеш ума на чужд злодей!
  Амелина предложи, като взе вилица и лъжица в ръцете си:
  Нека не бъдем толкова жестоки към разумното същество. Може би е по-добре да му нарисувате и ръцете, и краката?
  Карлесън припомни:
  - Не искаше ли да постиш?
  Амелина се изкикоти и отговори:
  - Вреден котлет, за спортист,
  И само бягането отслабва!
  Заек съвсем логично заяви:
  - Тук заекът тича много -
  И колко време живее?
  Карлесън се ухили и отбеляза:
  -Ето бавна костенурка, но тя живее дълго!
  Амелина го взе и запя:
  Влачен в бурна кал,
  Гладката повърхност на старо езерце ...
  А, тя беше като Пинокио,
  Освободен съм, груб!
  Карлесън искаше да подари нещо, тъй като се появи друг герой. Е, да, това е Мечо Пух, много борбена мечка.
  И той полетя на балон и изрева:
  - Горя
  Което причинява силен глад...
  Вложете цялата сила на яростта в удара
  Засега душата на Уини е млада!
  Карлесън протегна ръце и каза:
  - Вини, можеш ли да изпееш нещо по-лирично?
  Мечо Пух логично заяви:
  - Че имам дървени стърготини в главата, за да пея за нищо!
  Амелина се изкикоти, а след това босите й пръсти сграбчиха кафявия нос на мечката.
  Мечката изръмжа, освобождавайки се с рязък ритъм:
  - Не! Не бъди глупав!
  Амелина се изкикоти и отбеляза:
  - Да, не те държах!
  Карлесън логично заяви и дори изпя:
  - Никой не може да го задържи,
  мислите му се теглят право в далечината ...
  Може би съм изрод
  Разливам компот...
  Но не съжалявам за кифличките за закуска!
  Зайо отбеляза, пляскайки с уши:
  - Не! Това наистина е човек с мотор, който се опитва да пее!
  Амелина попита:
  - Учудваш ли се, че пее, или че пее безплатно?
  Карлесън запя отново в отговор:
  Песента ни помага да градим и живеем,
  Нека човек изпее добра лира...
  И този, който върви през живота с песен,
  Той никога няма да изчезне никъде!
  Зайо предложи по свой собствен логичен начин:
  "Може би е по-добре да разделите тортата на четири?" Тогава радостта ще бъде взаимна и няма да напълнее?
  Тортата бълбука агресивно:
  - Нямам нужда от четвъртуване! Толкова е нечовешко!
  Амелина отново предложи:
  - Наистина ли в приказната страна няма вълшебни флумастери, които да добавят ръце и крака към тортата?
  Заекът се засмя и отговори:
  - Можете да намерите това, ако продължите да падате в кладенеца. Макар че много зависи от случая!
  Карлесън припомни:
  -Веднъж успях да се сдобия с мотор за себе си и завинаги останах момче, като Питър Пан!
  Заекът направи гримаса.
  - Бъди тих! И тогава към тортата ще долети още един пети ядящ!
  Амелина избухна:
  - Зайчетата не ядат торта!
  Ушатото животно отбеляза:
  - Образованите момичета не тичат боси!
  Амелина отговори с въздишка:
  - Ами... аз не съм точно момиче!
  Заек изсъска:
  - Толкова по-лошо, когато възрастен се фука с голи, розови токчета!
  Карлесън отговори:
  - Неприлично е зайците да ходят с цилиндър и ръкавици!
  Ушатото животно извика:
  - И защо е това?
  Мечо Пух е вмъкнат тук:
  - Изглежда първата спирка ни очаква през есента! Да спрем да спорим. И тъй като тортата може да лети, значи няма нужда от ръце и крака!
  Кулинарният продукт пееше:
  Пиратите нямат нужда от наука
  И е ясно защо...
  Имаме крака и ръце
  И главата ни е безполезна!
  
  РИМЕЙК НА ТРИМУШЕТАРИ
  АНОТАЦИЯ.
  Американска адаптация на Тримата мускетари в алтернативна история. Разбира се, всичко е по-готино от Дюма, с елементи на магия и японската мантра.
  . ГЛАВА 1
  Екранизация на Тримата мускетари по нов начин. Дартанян все още е дете на около дванадесет години, докато другите момчета мускетари са само малко по-големи от тринадесет или четиринадесет.
  И разбира се, те са по шорти и боси, както трябва да бъде за тийнейджърите от древни времена. И те искат да спасят кралицата от машинациите на кардинала. Но им се противопоставя коварната и доста възрастна милейди, а Констанс Бонасио също е момиче.
  В този филм има много битки и хвърляне на сладолед, торти и много модерни видове. И когато момчетата бяха заобиколени от охраната на кардинала, тогава в ръцете на Дартанян беше много впечатляваща картечница с експлозивни куршуми с висок калибър. На момчето му беше трудно да държи такъв колос и му помогна най-високият и мускулест Портос сред тийнейджърите.
  И тогава, ако вече удари, тогава гвардейците на кардинала косят десетки. И главите на някои гвардейци се откъсват и се търкалят по тревата.
  И още по-смешно е, когато момчетата мускетари гръмнат срещу враговете с огнехвъргачка. Отпуснаха босите си крака и как щяха да го вземат и да го натоварят с убийствена струя.
  Тези момчета са просто невероятни.
  Четирите момчета, разбира се, не седяха неподвижни. Тя взе и залови крилат кораб, който проектира по чертежи на Леонардо да Винчи. Тези момчета са толкова готини.
  А с тях и босоногото момиче Констанс Бонасие. Тя ще го вземе и ще хвърли огнен пулсар с глава с петата си. И веднага масата на воините на кардинала гори в пламъци.
  И кардиналът не арестува краля според канона. И това наистина е военен преврат.
  Четири момчета мускетари и едно момиче се бият срещу цяла армия. И им се противопоставят не само хората, но и орките.
  Разбира се, целият филм може да бъде заснет в стила на Съединените щати - готин със специални ефекти.
  И четири момчета на дванадесет или четиринадесет години, боси и по къси панталони, атакуват крепостта. А с тях е момиче с коса, която блести като златен лист.
  Момчето Дартанян усуква два магически меча наведнъж, прорязвайки опонентите.
  Тогава голите загорели крака на момче на около дванадесет хвърлят грахово зърно от смърт.
  Той експлодира и няколко дузини орки се разпръскват на кървави парчета.
  Момчето мускетар пее:
  - Как живеехме, биехме се,
  И не се страхува от смъртта
  Така че отсега нататък ти и аз ще живеем!
  И в звездното небе
  И планинска тишина...
  В морската вълна и яростен огън!
  И яростен, и яростен огън!
  Красив, мускулест тийнейджър, Портос, се бие с голи гърди и прилича на Аполон.
  Портос посича с остри мечове орките и стражите на кардинала. Той е много силно момче.
  Тук с голи пръсти хлапе по шорти пуска бумеранг. И отрежете главите на орките.
  Портос го взе и запя:
  Това означава да живееш красиво
  Това означава да живееш добре...
  Нашата героична сила,
  Сила на духа и воля!
  И голата пета на яко момче ще удари генерала орк в брадичката. И всички зъби ще излетят.
  Атос е малко по-малко момче, на около тринадесет години. Но с много изразително и благородно, макар и детско лице.
  Затова той взе и проведе прием на пеперуда с мечове. И отсече няколко орки.
  А босите пръсти на краката на младия воин хвърляха много пагубен дар на унищожение. Това дете е просто невероятно. И пее още по-добре.
  Момчето мускетар изчурулика:
  - Нека благородната ярост,
  кипи като вълна ...
  Ние сме народната армия
  Ние печелим съдбата!
  И момчето-граф намигна на колегите си.
  Арамис обикновено е млад колкото Дартанян и изглежда на около дванадесет години. Много красиво, русо момче.
  Арамис реже противниците с мечове и оголва зъби пее:
  -Дяволът води война срещу Господ Бог,
  Врагът се би жестоко, коварно...
  Но Христос смаже Сатана с любов,
  На кръста, доказвайки своята истина!
  И голите пръсти на момчето мускетар хвърлиха нещо със съкрушително унищожение.
  И масата орки се оказа разкъсана и парченца рошаво месо се опушиха тривиално.
  Тогава сладкото и очарователно момче запя:
  Боже, колко си красива и чиста,
  Вярвам, че твоята доброта е безкрайна...
  Ти даде своя славен живот на кръста
  И сега ще гориш в сърцето ми завинаги!
  Констанс също се бие. Тя изглежда е тийнейджърка и носи броня. Само краката на момичето са боси и грациозни.
  Тя им хвърли дар на унищожение. Разкъса маса от адски воини и космати същества, скърцайки:
  - Слава на кралицата!
  Арамис, това бляскаво момче спъна орк. Той падна и с рогата каска прониза двама от колегите си наведнъж.
  Младият воин попитал:
  - И да прославите Господа?
  Момичето Констанс го взе и с голите си пръсти на грациозните си крака хвърли убийствения дар на унищожението. Разкъса маса орки и след това запя с ясен глас:
  Ти си Господ на красотата, радостта, мира и любовта,
  Въплъщение на безгранична, ярка светлина ...
  Ти проля скъпоценна кръв на кръста,
  Спасен от безкрайната жертва на планетата!
  Петимата воини се биеха като глутница тигри или пантери. Те бяха деца, но бяха деца-чудовища. Как смазаха цялата тази армия от космати същества и гвардейците на кардинала.
  Особено когато в ръцете на момчетата се появи огнехвъргачка. И те го взеха от него и го размачкаха с гъста струя червен пламък.
  Дартанян, това момче терминатор пееше:
  - Гръмотевица гърми, има малък бушон,
  изригване...
  Идва ерата на злото -
  Армията галопира Чингис хан!
  Портос, ако удари, удря така. Той вече не е съвсем момче, а тийнейджър, момче-герой. Жените вече го гледат с похот. И той е много красив, какви релефни мускули има, плочи на пресата, под загоряла кожа. И лицето все още е детинско, приятно. Тук Портом вдигна цяла бъчва нитроглицерин. И как да го пусна в орките.
  Загърмя със страшна сила и цял батальон космати същества буквално се разкъса, сякаш в пяната беше хвърлена граната.
  Констанс изпя:
  - И едно, и две, и три, и пет!
  Ще повтарям още дълго!
  Повярвайте ми, няма да променя решението си,
  ще отхвърля съмненията на Портос!
  И момичето отново хвърли с боси пръсти, грахово зърно със смъртоносен експлозив.
  Дартанян, разсичайки орките и кардиналните гвардейци с мечовете си, и с върха на дробовете си ще реве:
  - Аз съм най-великият боец
  И да кажем - браво!
  А момчето с боси пръсти е като да хвърли подарък на унищожение. И толкова много орки загинаха.
  Портос удари орка с гола момчешка пета в корема. Той прелетя и свали дузина космати същества.
  Момчето Портос изпя:
  - Конецът е скъсан
  Зла смърт ни заплашва!
  За да живеят хората
  Орк трябва да умре в битка!
  Атос, това момче в шорти изведнъж щракна с пръсти и в тях се появи магическа пръчка.
  Младият воин го взе и изстреля боен пулсар от върха на пръчката си. И разкъса много противници. И те се смесиха и орките започнаха да горят като дърва за огрев, напоени със сяра. Ето удара на Атон.
  Момчето на графа изпя:
  - Има в царството на орките -
  Мътно езерце...
  Има цъфнали лилии!
  Има цъфнали лилии!
  Цъфти!
  Арамис отбеляза с кикот, как разбива орките с мечовете си и хвърля отровни игли с босите пръсти на детските си крака.
  И момчето запя:
  - Земята е щедра към нас, грешниците,
  И небето е пълно със заплахи...
  Ние сме приятелско семейство от хора -
  Розите ухаят толкова добре преди гръмотевична буря!
  Ето мускетарите.
  И, разбира се, Констанс е момиче-терминатор. Тя вече има бластер в ръцете си. И голите пръсти хвърлят миниатюрна унищожаваща граната.
  Младият воин изпя:
  - Величието на французите признава планетите,
  Смазахме орките с удар на меч...
  Ние сме обичани и ценени от всички нации по света,
  Макар и да атакува - орда от скакалци!
  А бластерът е сериозно оръжие... Не става ясно от къде е в този глупав филм за тийнейджъри.
  Но милейди се опитва да ги атакува. Тя на грифон е лъв с крила. И воинът в ръцете си държи магически скиптър. И как избухва от него с убийствен пулсар.
  Само босите пети на момчетата се стрелнаха, а голите им леко прашни детски подметки бяха изгорени.
  Но момчето изпя в отговор:
  - Раят не се вижда в дима,
  И тялото свикна с ада...
  Викаме при атаката на готин банзай,
  Да се борим смело!
  Лейди Уинтър от грифона блъскаше с пулсари и светкавици и ревеше с върха на дробовете си:
  - Не щадете момчетата,
  Убийте ги копелета...
  Как да смачкате дървеници
  Горят като хлебарки!
  Дартанян в отговор пусна кама с бос крак, детски крак. Той полетя към милейди по счупена траектория.
  Страшната магьосница изрева:
  -О, момчета, да, вие сте нападатели,
  Регистрирани като астронавти и пилоти!
  Портос показа юмрук и извика:
  - Ще си разкъсам устата, ще извадя мигачи!
  Констанс поправи могъщото момче с усмивка:
  - Не се кълни, момче, ти си неприличен,
  Порицанието е резултат от вечна патова ситуация!
  Арамис се съгласи с това:
  - Една дама трябва да се третира като жена... А жената обича обичта!
  Лейди Уинтър се усмихна зловещо. В ръцете й се появи бомба с размерите на ананас. И на него буквата "А" светеше зловещо.
  Дартанян запя от ярост:
  В последната война няма победители
  И въшката няма да бъде спасена от залп от ракети ...
  Защо поставяте бомбата в арсенала,
  Ще се издигне вихрушка и зъл ураган!
  Констанс взе голите пръсти на момичето и хвърли мъничко грахово зърно.
  Лейди Уинтър се засмя на това.
  - Жалки опити!
  Момичето смело отговорило:
  - Който иска бомба, ще я вкара в челото!
  И тогава граховото зърно изведнъж взе и се увеличи по размер. Тя се наду като гигантски балон. И този контейнер, като хищен кашалот, беше погълнат от лейди Уинтър.
  Дартанян възкликна, оголивайки зъби:
  - Тази среща не е обикновен късмет,
  Този път всичко беше различно!
  Констанс го пое ентусиазирано и тропна голата си кръгла розова пета по земята. И избухна вълна цунами, която събори орките и охраната на кардинала.
  И момичето продължи да пее:
  - Нашата родина няма да стане пустиня,
  Въпреки че бягаме, ние сме боси от кръв!
  Лейди Уинтър беше уловена в балон и изведнъж дори се сви по размер.
  Орките се претърколиха и също замръзнаха заедно с пазачите. И петимата велики воини добавиха стъпка.
  Ето го самият кардинал Ришельо. Той е като огромен паяк, целият в черно. А също и как ще се опита да се чука в отговор с пулсар.
  И пулсарът е огромен, като слон. И мухи, увеличаващи се по размер.
  Констанс изпя в отчаяние:
  - Света дево, няма ме,
  Ти Дартанян глупако -
  И напразно се качи на кардинала!
  В отговор Портос ще забие мечовете си в носа. А как ще вземе и ще кихне....
  Пулсарът, подобен на хълм, трепна. И отлетя обратно, намалявайки по размер. И така той се нахвърли върху кардинала. И страхотният, действителен владетел на Франция веднага се превърна в камък. И тогава камъкът се спука, разпадайки се на пясък.
  И бойните петима скочиха, завъртяха се и пуснаха светкавици от очите си, пеейки;
  Време е, време е, нека се радваме на живота си,
  Красотата и чашата, острието на късмета...
  Чао, чао, разклащайки перата на шапката,
  Ние шепнем на съдбата повече от веднъж, ние шепнем на съдбата повече от веднъж,
  Шепнем на съдбата - врана! Врана!
  . НОВИЯТ ОБОРОТ НА МЕЙНСТИН
  Майнщайн успява да убеди Хитлер, че операция "Цитадела" няма да работи, тъй като Червената армия е готова да отблъсне атаката. И германците в последния момент промениха плановете си и започнаха атака срещу Донбас. И те успяха да хванат съветските войски изненадващо.
  И пробийте до Дон. Прибързано прехвърляйки сили, Червената армия хвърли войски в битка директно от ешелоните. Загубите бяха осезаеми.
  Но разбира се, това не е основното.
  В битката на Пантера се биеха четири германски момичета. Разбира се, те бяха боси и по бикини. И ако вече стреляха, то точно в целта.
  Герда натисна спусъка с голите си пръсти, удари трийсет и четири и изгука:
  - Аз съм голям пратеник на вълчица,
  Няма да вярвам в битката за дреболии!
  Шарлот потвърди:
  - Да не бъдем дреболии!
  И също така стреля с помощта на голи пръсти.
  Да, екипажът беше весел. Няма такова момиче, никой и нищо няма да спре.
  И сега Кристина също се разби, пробивайки кулата на съветския KV. Момичетата се разделиха в космическа сила и вихър. В тях има ясна страст.
  Магда също стреля на свой ред, и то с боси пръсти. И от разстояние тя проби съветска гаубица. Ето го момичето.
  Като цяло битката беше показана като карикатура ...
  Герда дори свали сутиена от гърдите си и натисна спусъка с аленото си зърно. И бронебойен снаряд се втурна към разрушителната цел.
  Тогава тя удари пурпурното си зърно, разкривайки гърдите си и Шарлот, пробивайки съветската кола.
  И така той изстреля разрушителен снаряд и рубинено зърно на Кристина, като улучи точно целта.
  И в крайна сметка тоалетът на Магда с нейното ягодово, подуто зърно също проработи.
  Момичета в битка, изложени...
  Изглежда смешно. Но германците все пак стигнаха до Дон. Те постигнаха успех през лятото, като започнаха настъпление около Курск и в посока Воронеж.
  Този успех повлия и на хода на действията на Запад. Кацането в Сицилия отново се забави. И времето в Средиземно море не е много хубаво.
  И така превратът в Италия не се случи. Мусолини все още е на власт, а германците не отклоняват силите си на Запад.
  През август германците превзеха Курск, в самия край превзеха Воронеж. Загубите на Червената армия бяха огромни. Но в битката влязоха нови резерви от курса. И някак си германците спряха...
  И тогава есента, дъждове. Тежките немски танкове "Пантери", "Тигри" и самоходни оръдия "Фердинанда" започнаха да засядат.
  И момичетата на Пантера не са толкова удобни. Вече по бикини замръзват.
  Герда обаче за бодрост изпя:
  - Ако нямаше зима,
  В градове и села...
  Никога не сме знаели
  Тези щастливи дни!
  И отново босите й пръсти натискат спусъка и пробиват съветската кола.
  Шарлот каза със смях:
  - О, слана, слана,
  Не ме замразявай
  Не ме замразявай
  Аз съм на кон!
  И също така стреляйте с голи пръсти. Тя е супер момиче, разбира се.
  Въпреки че, разбира се, тя има най-борбени отношения с мъжете.
  Но Кристина изстреля този път с помощта на алено зърно, свали сутиена си и изскърца:
  - Няма да е срамно за момичето,
  Продайте се за рубли...
  патрул на мразовито войвода,
  Заобикаля притежанията му!
  Магда също стреля с рубинено зърно и гука, виждайки как горят съветските тридесет и четири:
  - Притежавам богатства,
  Не можете да ги преброите, дори да преброите век ...
  Който уби не съжалявам
  Ти войник не се прозявай!
  И войнът отново ще намигне на партньорите си. Четирите момичета, разбира се, са бляскави и в същото време загорели и мускулести.
  Когато сланите най-накрая удариха и снежните преспи се натрупаха, инициативата премина в ръцете на Червената армия.
  Тук съветските момичета се отличиха в битка.
  Аленка и нейният батальон бягат в атака. Разбира се, въпреки слана и снежни преспи, момичетата са боси и по едно бикини. А някои дори си оставиха само бикини.
  Аленка стреля от автомат. Нейните куршуми са точно в целта. И тогава момичето, докато го поема и с боси пръсти на краката си, хвърля смъртоносен бумеранг. И главата на противниците с голяма лекота събаря.
  Воинката пееше, оголила зъби като перли от огърлицата на кралицата:
  - Публиката чака - скръбни лица,
  Средствата не се броят - аз съм убиец!
  Анюта порази германските войски с мълния от аленото си зърно и изгука:
  - Не си прав! Ние сме благородни воини, а не убийци!
  Червенокосата Алла, чиято коса е толкова гореща и огнена, че може да изгори цял полк, също ще пламне от рубинени зърна с струйки дим и те ще превъртят и изгорят цяла рота врагове наведнъж.
  Воинът запя:
  -Бях много любезен.
  Обичам хората с цялото си сърце...
  Под знака на синия орел
  Твоята корона - позлатена!
  Мария също драска от автомат и хвърля димни мини с химия с боси пръсти. Това са момичетата - изключителен пасаж.
  И воинът запя:
  - Има сакура във всеки апартамент,
  Лети като зла стрела...
  Намокрихме нацистите в тоалетната,
  И мисълта ни е като игла!
  Олимпиада драскане върху нацистите от картечница. Тя е герой, момичето изрева:
  - Моите игли, игли остри като куршуми!
  Разбира се, немците се затрудниха във филма - бяха старателно притиснати.
  Това е приливът на смъртта...
  А ето и сцената с пионера. Момчето беше съблечено до късите панталони и с вързани ръце ги водеха боси през слана. И бита с камшици....
  Момчето изпъшка и прави крачка напред. Това е много жестоко...
  И ето една германка Маргарет свири на хармоника. Намига на пионера и казва:
  - Защо краката на момчето са студени?
  Пионерът отговаря:
  - Ако си се влюбил в майката на момчето,
  В слана, бос, отиде при скъпата!
  Германката се засмя и отбеляза на добър руски:
  - Е, закалете пионера! Много е полезен за здравето!
  И момчето, босо и почти голо, го водеха по-нататък през снега.
  След това се показва нова битка със съветските воини. Очевидно това е просто приказка.
  Маргарита, смазвайки противниците, оголила зъби, изсумтя:
  - В света има място за подвиг!
  И отровни игли, разпръснати от босия крак на момичето, удряха нацистите и техните самолети и танкове.
  Наташа също хвърли голите си пръсти, убийствено и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И мечовете й минаха през фашистите в мелницата.
  Зоя, режейки враговете, изпищя:
  - За нова поръчка!
  И нови игли, разпръснати от босите й крака. И какво е в окото, какво е в гърлото на нацистките войници и самолети.
  Да, ясно се виждаше, че воините се вълнуват и вбесяват.
  Августин, сечейки бели войници и танкове, изпищя:
  - Нашата желязна воля!
  И нов, смъртоносен подарък излита от босия й крак. И падат такни и бели бойци.
  Светлана сече на воденичаря, мечовете й са като светкавици.
  Нацистите падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака и скърца:
  - За майката Русия ще победи!
  Маргарита също мачка противниците.
  Босите й крака се размахват. Нацистите загиват в големи количества. Воин крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на фашистки войници.
  Но Наташа е в настъпление. Той изсича нацистите заедно с танковете и пее:
  - Русия е велика и лъчезарна,
  Аз съм много странно момиче!
  И дискове летят от босите й крака. Който видя гърлата на нацистите. Да, това е момиче.
  Зоя е в настъпление. Рязане на кафяви войници с две ръце. Плюене от тръба. И хвърля смъртоносни игли с голи пръсти - свалят танкове и самолети.
  И в същото време той пее на себе си:
  - О, тъпа да тръгваме,
  О, любимият ми ще си отиде!
  Августина, която посича нацистите и унищожава кафявите войници, крещи:
  - Цялата рошава и в кожата на животно,
  Той се втурна към ОМОН с тояга!
  И с голите си пръсти ще хвърли към врага нещо, което ще убие слон и още повече танк.
  И после изскърца:
  - Вълци!
  Светлана в настъпление. Разфасовки, режещи нацистите. С боси крака той пуска подаръци на смъртта върху тях.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци и крещи:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в бурно движение.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни игли, унищожавайки танкове и самолети.
  Маргарита преминава в настъпление. Раздробява всички врагове подред. Нейните мечове са по-здрави от остриетата на вятърна мелница. И голи пръсти хвърлят дарове на смъртта, танкове и самолети горят.
  Момичето е в настъпление. Унищожава кафяви воини без церемония.
  И скача от време на време, и извива!
  И даровете на унищожение летят от нея.
  И самите нацисти падат мъртви. И се трупат цели купчини трупове.
  Маргарита изскърца:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И тогава още дузина игли!
  Наташа в настъплението също е много готина.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка.
  И крещи с пълна сила:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  Зоя щурмува блокаж от нацистки трупове. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака.
  А кафявите воини продължават да падат и падат.
  Зоя крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И десетина игли летят от голата пета на момичето. Които директно в гърлото на нацистите ровят.
  Те падат мъртви.
  Или по-скоро напълно мъртъв.
  Августин в настъпление. Смазва кафявите войски. Нейните мечове се носят в две ръце. И тя е толкова велик воин.
  Торнадо преминава през фашистките войски.
  Момиче с червена коса изрева:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в настъпление красавица с огнена коса.
  Августин реве в див екстаз:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И войнът в настъпление.
  А босите й крака хвърлят много остри, отровни игли.
  Светлана в битка И толкова искрящ и борбен. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща. Не мъж, а смърт с руса коса.
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете.
  Светлана пее:
  - Животът няма да е мед,
  Този скок в кръгов танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  А в движението на босоногата девойка все повече ярост.
  Маргарита е бурно момиче в своята дейност. И разбива враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак, грахово зърно с експлозив. Тя ще избухне и наведнъж ще бъдат хвърлени сто нацисти и десет танка.
  Момичето крещи:
  - Победата така или иначе ще дойде при нас!
  И той ще управлява мелницата с мечове - цевите на танковете летят в различни посоки.
  Наташа ускори движенията си. Момичето посича кафявите воини. И докато вика:
  - Победата очаква руската империя.
  И нека унищожим нацистите с ускорени темпове.
  Наташа е момиче-терминатор.
  Той не мисли да спира и намалява, а танковете и самолетите се заблуждават.
  Зоя е в настъпление. Мечовете й сякаш режат месо и метална салата. Момичето крещи с пълна сила:
  - Нашето спасение е в сила!
  И голите пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса хора с прободени гърла, лежащи наоколо в купчини от трупове, както и счупени танкове и свалени самолети.
  Августин е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  То вече е разбило не сто нацисти. Но всичко набира скорост. И воинът все още реве.
  - Непобедим съм! Най-готиният в света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти излита грахово зърно. И триста нацисти и дузина танка бяха разкъсани от мощна експлозия.
  Августин пееше:
  - Няма да посмееш да заграбиш земята ни!
  Светлана също е в офанзива. И не дава нито грам отсрочка. Диво момиче Терминатор.
  И той реже враговете и унищожава нацистите. А масата кафяви бойци вече падна в канавката и по пътищата.
  Петимата бяха бесни. Направи дива битка.
  Наистина готино шоу се оказа готино. И колко убити нацисти. И най-големият брой от най-големите уби кафявите бойци.
  Маргарита също е в борбата. Мачка канела и стоманени армии и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И мечовете й са насечени срещу нацистите. Масата от кафяви бойци вече рухна.
  Момичето изръмжа:
  - Аз съм дори по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грахово зърно с мощни експлозиви, ще излети.
  И да удари врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците и танкове и дори самолети.
  И Наташа е на власт. И тя побеждава опонентите, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко нацисти вече прекъснаха.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всички свои партньори - палачи!
  Наташа крещи:
  - Аз съм луд! Ще имаш дузпа!
  И отново момичето ще посече много нацисти с мечове.
  Зоя е в движение и е отрязала много кафяви воини.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко нацисти. Тези момичета са наистина красиви.
  Августин напредва и смазва противниците. И в същото време той не забравя да крещи:
  - Не можеш да избягаш от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова... Коса, развяваща се на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко буквално идва от гняв.
  Светлана в движение Тук тя изряза много черепи и танкови кули. Воин, който оголи зъбите си.
  Показва език. И след това плюе от сламка. Тогава той вие:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново от босите й крака летят смъртоносни игли, които удрят пехота и самолети.
  Маргарита запя с наслада:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че свободата ще изгрее!
  Момичето отново хвърли смъртоносна каскада от игли по нацистите и техните танкове, продължи:
  - Мракът ще си отиде! Да цъфтят розите!
  И щом воинът хвърли грахово зърно с боси пръсти, хиляда нацисти веднага излетяха във въздуха. Да, армията на кафявата, адска империя се топи точно пред очите ни.
  Наташа в битка. Скача като кобра. Експлодира врагове. И толкова много нацисти умират и самолети падат.
  Тяхното момиче и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли.
  В същото време и реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, пробивайки опонентите.
  Зоя в див ход. Напада нацистите. Разбива ги на малки парченца.
  Жената-воин хвърля игли с голи пръсти. Пробива опонентите и как да ревете:
  Пълната ни победа е близо!
  И той извършва дива мелница с мечове, помитайки танкове. Това наистина е момиче като момиче!
  Но кобрата на Августин премина в настъпление. Тази жена е кошмар за всички кошмари.
  И ако го реже, значи ще го отреже.
  След това червенокосата ще вземе и ще пее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм страхотна мечта!
  И сега мечовете й са в действие и прорязват месо и метал.
  Светлана също преминава в офанзива. Това момиче няма спирачки. Щом секат, значи масата от трупове е осеяна, а самолети и танкове падат.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега от нея лети грахово зърно-убиец.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да разбиете на малки парченца.
  Маргарита ще направи това отново в битка.
  И отсече много кафяви бойци. И изрязва големи пропуски.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила.
  Наташа в настъплението е още по-бесна. Така че вършете нацистите. Не е много добре за тях да се противопоставят на такива момичета.
  Наташа го взе и изпя:
  - Бягането на място е общ помирител!
  И момичето воин нахлу в противниците с такава каскада от удари.
  И ще хвърля дискове с боси крака.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на кафявата армия се изтърколи и танковете горяха.
  Тя е бойна красавица. Победете си такава жълта армада.
  Зоя е в движение, мачка всички без изключение. И мечовете й са като ножици на смъртта.
  Момичето е просто прекрасно. А босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези, карат танкове и самолети да взривяват.
  Зоя го взе и изскърца:
  - Ако няма вода в чешмата...
  Наташа извика с наслада:
  Значи вината е ваша!
  И с голите си пръсти хвърля нещо, което убива напълно. Това наистина е момиче от момичета.
  И от босите й крака как ще лети острието. И той ще удари много бойци, отрязвайки кули от танкове.
  Августин в движение. Бърз и уникален в своята красота.
  Каква ярка коса има. Като развяващо се пролетарско знаме. Това момиче е истинска лисица.
  И сече опонентите - сякаш е родена с мечове в ръце.
  Червенокос, проклет копеле!
  Августин го взе и изсъска:
  - Ще има глава на бик - бойците няма да полудеят!
  И тук тя отново смачка много бойци.
  Маргарита, хвърляйки кинжал с бос крак, отчупвайки кулата на танка, потвърди:
  - Голямо и готино момиче!
  Августин с готовност се съгласи с това:
  - Аз съм воин, който ще ухапе всеки!
  И пак с голи пръсти ще пусне убийствен.
  Светлана в битката не е по-ниска от противниците. Не момиче, но да свърши с такава вещица в пламъци.
  И крещи:
  - Какво синьо небе!
  Августин, пускайки острие с бос крак, отрязвайки кулата на танка, потвърди:
  - Ние не сме привърженици на грабежа!
  Светлана, нарязвайки врагове и сваляйки самолети, чурулика:
  - Глупакът не се нуждае от нож....
  Зоя изскърца, хвърляйки игли с босите си загорели крака:
  - Ще го излъжеш от три кашона!
  Наташа, посичайки нацистите, добави:
  - И направи с него за една стотинка!
  И воините ще вземат и ще скочат. Те са толкова кървави и готини. Като цяло, те имат много вълнение.
  Маргарита изпя:
  - Ударът е силен и човекът има интерес ...
  Маргарита изсъска в отговор:
  - Убиваме всички - с боси крака!
  Момичето наистина е толкова активен терминатор.
  Наташа пя в офанзивата:
  - Свещена война!
  И воинът пусна остър диск-бумеранг. Летя по дъга, посече много нацисти и танкови кули.
  Зоя добави, продължавайки унищожаването:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И нови игли полетяха от босите й крака. И поразиха много изтребители и самолети.
  Русокосото момиче каза:
  - Матирайте противника!
  И тя си показа езика.
  Августин, размахвайки крака и хвърляйки свастики с остри ръбове, избълбука:
  - Имперско знаме напред!
  Светлана с готовност потвърди:
  - Слава на загиналите герои!
  И момичетата извикаха в един глас, смазвайки нацистите:
  - Никой няма да ни спре!
  И сега диск хвърчи от босите крака на воините. Разкъсва се месо и се събарят танкови кули.
  И вой отново:
  - Никой не може да ни победи!
  Наташа полетя във въздуха. Разкъсва опоненти и крилати лешояди и издава:
  - Ние сме вълци, изпържи врага!
  И от голите й пръсти ще излети много смъртоносен диск.
  Момичето дори се извива в екстаз.
  И тогава той мърмори:
  - Нашите пети обичат огъня!
  Да, момичетата са наистина секси.
  И намигна на воините. Те се смеят и оголват зъби в отговор.
  Наташа посече нацистите и изпищя:
  - В нашия свят няма радост, без борба!
  Наташа се съгласи:
  - Ако няма сила, тогава да...
  Но ние, воините, винаги сме здрави!
  Момичето хвърли игли по врага с боси пръсти, взриви маса танкове и запя:
  - Войникът винаги е здрав,
  И готови за действие!
  След това Наташа отново посече враговете, разрушавайки кулите на танковете.
  Зоя е много бърза мадама. Тук тя пусна цяла бъчва срещу нацистите. И откъсна няколко хиляди от една експлозия.
  Тогава тя изпищя:
  - Не спирайте, петите ни искрят!
  И момиче в бойна дантела!
  Августин в битка също не е слаб. Така че вършете нацистите. Сякаш от сноп вериги избива.
  И насича опонентите - пее:
  - Внимавайте, ще бъде полезно
  Ще има баница на есен!
  Червенокосият дявол наистина оре в битка като дявол в табакера.
  И ето как се бори Светлана. И нацистите го получават от нея.
  И ако удари, ще удари.
  От него излитат кървави пръски.
  Светлана рязко забеляза, когато от босите й крака излетяха метални пръски, които стопиха черепите и кулите на танковете:
  - Слава на Русия, много дори слава!
  Танковете се втурват напред...
  Дивизии в червени фланелки -
  Поздрави руски народе!
  Тук момичетата се заеха с нацистите. Така те се нарязват и нарязват. Не воини, а наистина пантери, които са скъсали веригата.
  Маргарита, смазвайки кафявата армия и прорязвайки танковете, вдигна:
  Ние сме като бикове!
  
  . ПРАВНУКЪТ НА ТАМЕРЛАН
  АНОТАЦИЯ
  Приземяването на красиви момичета от двадесет и първи век помага на правнука на Тамерлан да запази властта и освен това да проправи пътя за разширяването на империята.
  . ГЛАВА 1
  След смъртта на Тамерлан през 1405 г., неговият правнук Мохамед Джахангир е обявен за негов наследник. Той все още беше момче на около девет години и имаше регент. И Аленка стана дясната ръка на Тамерлан, а след това стана първата му съпруга.
  Вечно младо момиче беше вещица, притежаваща колосална сила. И тя стана действителният владетел на империята на великия командир.
  Аленка е героично момиче, досега се оказа, че е свързана с воденето на война с различни видове сатрапи на Тамерлан.
  Ето първата й голяма битка.
  Врагът има доста голяма армия. Но Аленка не се смущава.
  Тук тя лично води бойците в атака. И с нея екип от вещици, които се покланят на Всемогъщия Бог Род.
  Тук Альонка размахва мечовете си, провежда прием - мелница и реже главите на муджахидините.
  Воинът подсвирква... Гарваните припадат и пронизват върховете на бръснатите воини на бунтовниците.
  Аленка хвърли бумеранг с боси пръсти, отрязвайки главите, към бойците и запя:
  - Аз съм велика султанка,
  И в битките атаманът!
  Анюта също реже врагове. Отсича главите им с вещерските си мечове.
  И след това с бос крак, сякаш хвърля нещо смъртоносно.
  И пейте:
  - Всички можем
  готини сме...
  Внимателно -
  Ние сме боси!
  И след това момичето ще вземе и ще покаже дългия си език.
  Тогава той ще плюе врага и ще намигне със сапфирени очи.
  Червенокосата Алла също се кара. Нейната медночервена коса придава на момичето прилика с факлата на олимпийски шампион.
  Нейните мечове държат прием - пеперуда.
  Тогава голите пръсти на съблазнителните крака хвърлят отровни игли, които пронизват враговете.
  Аллах го взе и запя:
  - Вярвам, че ще бъдем по-силни от всички,
  Злодеят ще бъде унищожен до пепел!
  Мария също се кара. Нейните мечове са като остриетата на високоскоростен хеликоптер. Така че всичко е безмилостно отрязано.
  И голата пета изхвърля експлозивен пакет с унищожение.
  Воин Мария изпя:
  Вижте затъмнението на небето
  Това момичета се подписват!
  Олимпийските игри също се бият. Мечовете й са като лъчи за фар, удължаващи се. И отсечете враговете на място.
  Голата пета на момичето изхвърли тежка бомба и воинът запя:
  - Аз съм по-силен от всички на света,
  Нека го направим по-бързо!
  И алените й зърна бяха оголени и как щяха да бъдат ударени от мълния. И цели сто врагове бяха изпечени.
  Врагът беше победен. И счупен напълно и безусловно.
  Още няколко по-малки победи и останалите сатрапи побързаха да признаят авторитета на младия наследник.
  Мохамед Джихангир, спечелил по този начин, успя да укрепи властта си над империята. Въпреки че чисто формално беше владетел. Неговата мащеха-прабаба наистина управляваше.
  Империята на Тимурад беше голяма. Но все пак тя не контролира целия свят.
  Аленка направи първото си пътуване до Индия - за да завладее нейните южни райони.
  Момичето, както винаги, се бие лично и с четиримата си приятели.
  Аленка уби стотици хора.
  Понякога по време на боя тя сваля сутиена си. И рубинените зърна хвърляха светкавици. Които бяха опожарени от врага с цели полкове.
  Други момичета обаче, особено големите олимпийски игри, можеха да се отлепят от алените зърна и да овъглят много врагове.
  Така че никой не може да устои на тези момичета.
  Индия е напълно завладяна през 1408 г. И империята се засили.
  След това последва поход срещу Египет. И отново победи, поражения на противници и пленени.
  Аленка с голи пръсти на краката си хвърляше специален грах, в който имаше много разрушителен експлозив.
  И разкъсани врагове.
  Но Алла и Олимпия го взеха, а емирът на Египет, като хвана ръцете и краката си с босите си пръсти, тривиално го разкъса.
  Тогава момичетата се засмяха с пълна сила и запяха:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка...
  Да не се шегуваме с това!
  Да го разкъсаме!
  Нека го разбием!
  След битката момичетата принудиха малцината оцелели мъже да се поклонят и да целунат босите им, втвърдени, окървавени крака.
  Така египетският везир коленичи и целуна босия крак на Аленка.
  Момичето хвана носа му с пръсти на босите си крака. И стисна силно.
  Този, който реве...
  Аленка го вдигна с крак и с яростната си сила го отхвърли, на разстояние от полето на стрела с дълъг лък.
  След като завладяха Египет, Чингизидите отидоха по-далеч ... След като стигнаха и превзеха Мароко.
  Аленка още не е ходила в Европа. Погледът й се обърна на изток. Всъщност Китай се отърва от властта на монголите и там се наложи възстановяването им.
  През 1415 г. започва кампания срещу Китай. Мохамед вече беше доста възрастен и самият той ръководеше кампанията.
  Но всъщност Аленка контролираше армията му. Изглежда, че е мащеха-прабаба и вечно момиче. Това обаче не означава, че Аленка не е правила секс.
  Самата тя избра за себе си най-красивите, мускулести младежи, правеше любов по различни начини и едновременно с няколко.
  Е, тя беше простена, като другите четири вещици. Всички тези петима воини бяха непобедими.
  Тук те са изправени пред огромна армия на Китай.
  Альонка първо изпълни мълниеносна техника с мечове.
  И толкова много глави на воините на Поднебесната империя полетяха.
  Тогава Аленка хвърли няколко диска с диамантени ръбове с голи пръсти и всеки от тях уби дузина противници.
  Момичето сечеше с мечове и пееше:
  - Аз съм воин от най-висок клас,
  И закачливо ограбете касата!
  Тогава Анюта взе и засече с мечове, издавайки техниката "сепия", отсече много противници, след което изпя:
  - Аз съм най-готиното момиче
  Ще празнуваме успеха!
  Тогава страшният воин показа езика си.
  И как плюе като огнен стълб.
  Така наведнъж двеста китайци бяха изгорени.
  Червенокосата Алла беше в пълно вълнение. Тя посече китайците, като им отряза главите като бръснач.
  В същото време воините хвърлиха грахово зърно на унищожение със смъртоносна сила с голите си пръсти. И тя разкъса много противници и чурулика, оголивайки зъби:
  - За Велика Русия!
  Мария, разчленявайки противниците и след като осъществи приемането на водно конче, отговори с усмивка със зъби:
  - За страхотното пространство!
  И отново хвърли смъртоносния дар на унищожението с боси пръсти на краката си.
  Олимпия също сече враговете с мечове. Те са като остриета на вятърна мелница. И те отрязаха китайците, и им отрязаха главите.
  Олимпиас даде цял куп гранати с голата си кръгла пета. И избухна, изпращайки цял батальон в друго измерение.
  Момичето го взе и запя:
  - Слава на космическите простори,
  Стига глупави приказки!
  След това всичките пет красиви, силни и непобедими момичета вещици как да подсвиркат. И враните, цели облаци, получават сърдечен удар и падат зашеметени и пробиват черепите на китайски войници.
  Ето готино нещо.
  Аленка изпя:
  - Войната върви много готино,
  Победа откъсваме резултата!
  Момичетата, разбира се, вършеят китайците като орехи с чук. Това режат момичетата-терминатори, като не забравят да хвърлят големи, смъртоносни дарове на смъртта с боси пръсти.
  Тук Аленка сваля сутиена. И алените й зърна бяха оголени, а пълните й гърди станаха толкова съблазнителни.
  И сега светкавицата ще излети от лъскавите й цици. Паднете върху китайците, с дива сила.
  Аленка хвърли убийствен подарък на смъртта с боси пръсти, разкъса голяма маса противници на малки парченца и чурулика:
  - Слава на комунизма!
  И тогава тя откъсна ръката на китайски генерал и така прелетя и прониза с показалеца си окото на друг сановник.
  Анюта остроумно заяви, смазвайки враговете:
  Страхотни момичета сме!
  И също така разголи гърдите си, като свали сутиена. И тогава от малиновите зърна удари мълния. И настъпи тотално унищожение.
  А китайците бяха напълно овъглени и буквално се озоваха в дълбок ковчег. По-точно няма да получат ковчег.
  Момичетата организираха колосално клане за китайците. Толкова много глупави хора загинаха.
  Анюта го взе и запя, оголивайки зъби:
  - Аз съм най-силната жена,
  Трябва да бъда изнасилена!
  Алла също участва в битки. Тя е толкова трудно и кърваво момиче.
  А голите й пръсти хвърляха отровни и разрушителни игли. Това е червенокосото момиче-терминатор.
  И тогава тя оголи гърдите си. И от рубинното зърно ще вземе и ще избухне с колосална разрушителна сила. Изгоря цял батальон китайски войници.
  И ето го Алла, чиято медночервена коса, като знамето на пролетариите, се развява на вятъра.
  И момичето го взе и запя, оголивайки зъби:
  -Най-голямата ни държава е
  Вирусът-Сатана ще бъде унищожен!
  Мария също се бори с агресия и смъртоносни замахи, унищожава врагове и буквално им издухва главите.
  А мечовете на момичето са много остри, като бръсначи, и произвеждат тотално убийство.
  Мария хвърли с голи пръсти нещо, което донесе пълна смърт, и изгука:
  - За Отечеството - великата ни Майка!
  И воинът взе и оголи пълните й гърди. А ягодовите й зърна бяха взети и бити с пулсари с голяма, разрушителна сила.
  И толкова много врагове бяха унищожени наведнъж, че в Китай много деца останаха тривиално сираци.
  Мария го взе и оголи зъби, изгука:
  - Ние сме за мир за приятелство,
  За усмивките на света...
  За сърдечността на срещите!
  Olympias - това момиче герой в битка е като истински и много, изключително агресивен звяр.
  Тя взе и с босите си подметки хвърли цяло буре експлозив. За това момичето дори трябваше да падне по гръб.
  И тогава Олимпия оголи пълните си гърди, които са с размерите на дини.
  И воинът го взе и като цяла каскада от пулсари ще атакува войските на Китай. И колко жълти войници загинаха наведнъж.
  Момичето с бича физика го взе и избухна с голяма сила и енергия на огън. Тук става наистина горещо. И земята гори, сякаш напалм се е излял върху главите на китайците. И там много гори... Един китайски генерал, като изгоря жив, успя да прокука.
  И веднага пет момичета изсвиркват и последва оглушително падане на цял облак от гарвани и те пронизаха главите на китайците.
  Момичетата са подредени в петоъгълника и ще се разбият с дяволска енергия.
  Но в битката срещу китайката се включиха и други момичета. Анастасия Ведмакова се появи на щурмовия самолет.
  И тя го взе и започна унищожение с помощта на гол, изсечен крак и унищожи цял китайски батальон с ракетна установка.
  Анастасия изпя:
  - Едно две три четири пет -
  Вещицата започна да убива!
  И войнът с аленото зърно на гърдите й натисна бутона на джойстика и ракетата лети отново, с феноменална скорост и бълва голям поток от разрушения и смърт.
  Акулина Орлова го взе и също оголи гърдите си. И тя го взе, натисна с босите си пръсти бутона на джойстика.
  И една ракета ще излети с непонятна, космическа сила.
  И сега от китайския батальон останаха само рога и крака.
  Акулина Орлова го взе и изскърца:
  - Великата сила на Сварог,
  Ще видим силата, силата на Бог!
  И воинът натисна нейната гола, кръгла, розова и много грациозна извита пета върху педала.
  Унищожена вакуумна бомба, изпращайки цял полк китайци в подземния свят.
  Тогава тя енергично добави:
  - Русия е твърде много, не пожелавай,
  Тогава ще получите много готин рай!
  Мирабела Магнетик също е много енергично момиче. И воинът го взе и натисна бутоните на джойстика с босите си пръсти. И как се удря в противника с агресивен скок.
  И масата на китайците ще изгори веднага и ще се превърне в пепел.
  Мирабела го взе и натисна копчето на джойстика с ягодово зърно и тя ще го вземе, ще прелети ракета.
  И толкова много бойци изгоряха наведнъж и отидоха образно в ада или рая, или може би дори на място, където приказките вече са по-готини от всяка човешка фантазия.
  Мирабела го взе и запя:
  Силата ни е толкова голяма
  Да унищожим цял Китай...
  Ще строим за векове -
  В небето, морето и сушата!
  И трите щурмови самолета, сякаш са шибани китайски войски. А ракетите на момичетата са специални, многократни, благодарение на силна магия.
  И хиляди воини на небесната империя отиват при предците.
  И тогава Наташа го взе и изстреля ракети с отровни игли от щурмовия си самолет.
  Те ще прелетят и по едно време много противници ще бъдат унищожени без никаква церемония.
  И върховният сановник на Китай от първия път взе и изгори в яростен и безмилостен огън.
  Наташа пееше с ентусиазъм:
  Как живеехме, биехме се
  И не се страхува от смъртта...
  Така че отсега нататък ти и аз ще живеем...
  И в звездното небе
  И планинска тишина -
  Морска вълна и яростен огън,
  И в яростен, и яростен огън!
  . ГЛАВА 2
  Момичетата смазаха една армия на Китай. Но друга голяма орда на Поднебесната империя се наведе към тях.
  Аленка освен мечове правеше и картечници. И да драскаме на китайски с две ръце наведнъж. И унищожи напълно армията на Поднебесната империя.
  Момичето беше запалено.
  В същото време тя свали сутиена си и разголи алените си зърна. Това момиче е просто невероятно.
  А от циците й, наподобяващи розови пъпки, излетя смъртоносна мълния.
  И цял батальон китайци беше изгорен и унищожен.
  Альонка го взе и запя, оголила зъби:
  - Ще разбием всички китайци на парчета,
  Унищожение в нашите, сила на силата!
  Анюта също драска по враговете. В същото време тя използва специални, самоделни картечници. Това са просто тоталитарно унищожаване на противниците. И издигат цели могили от трупове.
  И толкова много китайци бяха унищожени за кратко време.
  Анюта хвърли подарък на унищожение с боси пръсти на краката си. И разкъса маса китайски войници.
  Тогава момичето от пурпурните си зърна, докато поема бойците на небесната империя, лупанет.
  И целият вражески полк ще изгори наведнъж.
  Тогава Анюта чурулика:
  - В яростта си ние разбиваме Китай,
  Вярвам, разбира се, че ще спечелим всички!
  Бойното момиче Алла също се бори с агресивна спонтанност.
  А косата й е толкова медночервена и пламтяща като пламъците от пожар на инквизицията.
  Воинът го взе и с босите си пръсти хвърли убийственото настояще на смъртта. Скъсаха много китайски.
  Дори главите им се търкаляха в различни посоки.
  След това воинът от рубинени зърна ще се зареди с цяла линия пулсари. Така взеха и изгориха цели два полка китайци.
  Воинът от супер класа го взе и изпя:
  - Ще победим враговете, знам със сигурност,
  Няма да позволим на Китай да завладее целия свят!
  И червенокосото момиче го взе и изсвири през много красивите си ноздри.
  А носовете и на петте са много елегантни.
  А краката са толкова съблазнителни и пъргави и изобщо не се цапат. Воините тук са с изключителен ред. И имат уникален чар, и око, и настъпление. Срещу такова момиче имайте предвид, че нито една армия, дори такава като Китай, няма да устои!
  Момиче със златиста коса Мария се бие много опасно. А босите й изрязани крака хвърлят много смъртоносни и разрушителни неща.
  Но ако и ягодовите зърна на гърдите работят. И от тях ще паднат светкавици с колосална смъртоносна сила.
  И още един китайски полк ще бъде изгорен веднага.
  Мария го взе и запя, оголивайки зъби:
  - Аз съм момиче, знаеш, скъпа,
  Красива във всяко едно отношение!
  Красива във всяко едно отношение!
  От всички, от всички страни!
  И тя също ще плюе врага. И нейната плюнка се превърна в хиперплазмено петно, разшири се, премести се и цял батальон китайски войници беше унищожен.
  Олимпиада, това героично момиче с колосална физическа сила. А краката й са доста големи, загорели, боси и в същото време елегантни и съблазнителни.
  А гърдите са като виме, пълно с мляко, като това на най-твърдия и едър бивол.
  В същото време зърната са като пъпки от мак, толкова ярки, сочни и съблазнителни.
  Нищо чудно, че Олимпиадата преди битката със сигурност ще се оттегли с дузина силни млади мъже и ще прави любов с тях.
  А това дава допълнителна радост и сила.
  И сега от мощните й, съблазнителни, големи като домати зърна излитат светкавици. И освен това в цяла каскада, сякаш е вълна цунами.
  И веднага хиляди китайци умират в ужасна агония, нейното биологично електричество.
  Олимпийските игри пееха:
  Без милост, без милост,
  без милост за врага!
  Капки, капки -
  В атака съм!
  И воинът го взе и показа дългия си език, като камшик на надзорник.
  И с този език тя хвърли близалка, в която частица антиматерия. В резултат на това два китайски полка наведнъж бяха изгорени до основи, а на Поднебесната империя беше нанесен съкрушителен удар.
  Вече пет момичета са го взели и без повече приказки ще подсвирнат. И враните започват да получават епилептични припадъци. Те се въртят във въздуха като бумеранг и се втурват надолу. И човките им изрязват до смърт черепите на китайски войници.
  - отбеляза Олимпиас, ръмжейки като пантера и оголвайки дългите си мощни зъби зад устата си.
  Тя, разбира се, е донякъде вампир. Само нейните зъби или се придвижват, или, напротив, се движат напред.
  И гласът на Олимпия е много силен:
  - Определено ще смажем враговете,
  Гласът на момичето е омайващ, завладяващ ...
  Ние се заехме с Китай старателно,
  Ние не сме само зрители!
  Аленка, трябва да кажеш на момичето от какво имаш нужда...
  И има агресивния характер на истинска кражба.
  Аленка го взе и от алените си зърна гръмна с яростна сила с огнени и без да знае жалост пулсари.
  Всеки от тези огнени съсиреци съдържа изключително количество енергия. И китайците се удрят много старателно.
  Аленка остроумно отбеляза:
  - Там започнахме да регулираме населението на планетата Земя!
  Анюта от малиновото зърно, даде светкавица на китайците. След като получи куршум в пресата, тя само се засмя:
  - Лъжеш! Няма да го вземеш!
  Аленка се съгласи с голяма увереност:
  - Не го вземай!
  Олимпиада го взе и с голата си кръгла пета, като с чук, удари в челюстта на китайския генерал и избълбука:
  - За нов СССР без царизъм и лидерство!
  Мария се съгласи, удряйки от ягодово зърно с много разрушителен и фатален дар на смъртта:
  - Да, кралят е твърде скъп за храна!
  И намигна на приятелите си.
  Но засега те официално завладяват Китай, за специални цели.
  Червенокосото и много красиво момиче Алла го взе и запя, оголивайки много белите си и перлени зъби:
  - В неговото царство, драконът,
  Всичко живо и светло унищожава...
  Има само стон,
  Изхвърлете веригата от боклуци!
  И воинът го взе от рубиновото зърно като светкавица. И пак ще гаси китайците и ще ги изравни в шепа пепел.
  Алла го взе и запя, оголила зъби и намигнала:
  - От злия дракон,
  Родът спаси Земята...
  И светлината на небето -
  Той остави хората!
  И войнът отново ще намигне на партньорите си ...
  Е, петимата разбират, че Китай върши с огромен ентусиазъм.
  Но тук тя влезе в битката - Албина и Алвина. Те са много красиви момичета и едновременно руси.
  Те летят на бойни самолети, като щурмови самолети. И изпращат един смъртоносен заряд след заряд.
  Това са момичетата - да кажеш, че супер означава да не кажеш нищо.
  И те натискат бутоните на джойстика с алените си зърна и изпращат много смазващи ракети с колосална смъртоносна сила.
  И толкова много разрушения се правят в Китай. Цели гъби се издигат от унищожението на войниците на Поднебесната империя.
  Албина първо стреля с боси пръсти. И изплю колосален, разрушителен дар на унищожение.
  И тогава тя приложи рубиновото зърно на гърдата. И китайците отново станаха много тежки.
  Албина го взе и изчурулика, оголи зъби и запя:
  Скоро ще сме в комунизма
  Възходът на моята страна...
  Премахнете само крадеца
  И плешива коза!
  След това момичето взе и показа много дълъг и пъргав език.
  С тях тя много обичаше да ближе пулсиращите нефритени пръчки. Наслаждаваше се изключително много.
  Алвина също не е против да служи на мъжете. И най-вече получаваш удоволствие, когато взимаш пари от мъже. Наистина е такова удоволствие и наслада.
  Алвина го взе и запя:
  - Правете пари, правете пари
  Забравяйки за съня и мързела...
  Правете пари, правете пари
  Всичко останало е боклук!
  И воинът отново натисна ягодовото зърно върху бутона и дарбата на унищожението избухна със смъртоносна сила и масата на китайците беше унищожена.
  Тези момичета, разбира се, са изключително готини.
  Албина отбеляза на партньора си:
  - Ти си готин воин!
  Алвина отговори логично:
  - Също като теб!
  И Алвина изпрати още един дар на унищожение с помощта на босите си пръсти на краката.
  И изчурулика:
  - Ще има нови епохи
  Ще има смяна на поколенията...
  Но никой никога
  Не забравяйте светлата цел!
  Момичетата отново се притиснаха с голи пети върху педалите. И отново маси китайци бяха убити.
  Това е наистина страхотно.
  Но в битка и Анастасия Ведмакова. Тя е много активна и агресивна на щурмови самолети.
  Той дори пее със смях:
  - След като прочетете два реда от револвера,
  побързайте и убийте злия ...
  Яростно зло, дявол от ада,
  Плешивият мъж започна да изтребва хората!
  А Анастасия Ведмакова го взе и намигна на партньорите си. Тя е много красив войн, а също и червенокоса.
  И всички китайци, които бяха поразени от нейните ракети, бяха разкъсани на парчета.
  Но в битката и Акулина Орлова. Момичето е борбено и бързо като кобра.
  А щурмовият й самолет скача като чип по вълните по време на буря.
  Акулина мачка китайците. Удря ги с голите си пръсти.
  Докато момичето пее:
  - Плешив, плешив, плешив,
  Неспокойна съдба...
  Но защо, за да затворя плешивото петно,
  Имате ли нужда от неприятности?
  Тогава момичето стреля отново, но този път използвайки апетитното си зърно като зряла ягода.
  Мирабела също го взе и натисна копчетата с боси пръсти. И тя удари китайците с ракети.
  Толкова много врагове са загинали.
  Момичето го взе и запя, оголивайки зъби:
  Голяма война бушува
  Война без причина...
  Сатана се освободи
  И смъртта дойде с него!
  Жените пилоти биеха много активно китайците. И изпратиха ракети, изгарящи цели полкове. И също така хвърляха бомби с игли и топки, показвайки изключителна сила и изобретателност. Воини какво да кажа - класа!
  Но в битката срещу китайците и Елизабет, с трима приятели на танка. Екипажът им беше наречен - Е-4, толкова прекрасни момичета в него.
  Разбира се, самите воини по гащички.
  И загорял, и много мускулест.
  Елизабет натисна копчето с бос си, изрязан крак. Тя изпрати снаряд с колосална смъртоносна сила и изгука:
  - Аз съм най-силното момиче на света!
  И толкова много китайци бяха унищожени от този смъртоносен снаряд.
  Това са момичетата, които обичат да убиват.
  Елена също е момиче само по гащички и блондинка. И като цяло в тази карета и четирите красавици са блондинки. Просто малко различни нюанси на косата.
  И разбира се, красива и гърдата.
  Елена натисна алените си зърна върху бутоните на джойстика. Артилерия стреля и снаряди полетяха.
  Така че те имат не обикновен, а с четири оръдия.
  Момичетата, трябва да кажа, са много весели и просто прекрасни.
  Елена изпя, оголивайки зъби:
  - Аз съм млада жена на име Карло,
  Не играя често, но е страхотно!
  Екатерина също натисна ягодовите си зърна върху бутона на джойстика, реагира с разрушителна мина и изчурулика:
  - Подарявам на всички клиенти с усмивка диамант,
  Да вървим по пътя на светлината - без да знаем грешката!
  Ефросиния също не е пропусната в битка. Първо тя натисна бутоните на джойстика с голите си пръсти и изпрати смъртоносен, фугасен осколков снаряд.
  И тогава тя натисна рубинените си зърна върху копчетата и наряза опонентите си до смърт. Тогава тя гука, изпращайки струи куршуми от картечници, и оголи зъби с зъби на вълчица:
  - Вълците са най-готините животни,
  Разкъсвайки всички, не познавайки милост!
  И четирите момичета го взеха и извикаха:
  - И кого ще намерим в битка и кого ще намерим в битка,
  Да го разкъсаме, да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  Това са момичетата и танкът изпраща снаряди със смъртоносна сила и драсканици от картечници. Няма как да устоим на такива мошеници. Те притежават силата на гнева, пламъка на страстта и увереността в победата. И в същото време също забиват мръсните си кръгли пети в лицето на заловените китайци и ги принуждават да ближат с език.
  Мъжете го обичат и мразят едновременно. А момичетата са просто страхотни.
  Китайците обаче не пренебрегват изтезанията. Хванаха тринадесетгодишно момче Илейка. И те започнаха да разпитват с пристрастие.
  Отначало момчето мълчеше. След това му скъсаха дрехите и го сложиха на кука със вързани ръце отзад. И те започнаха да се издигат по-високо.
  Ставите на момчето се извиха и Илейка изпъшка. И ставаше все по-високо и по-високо.
  Палачът дръпна босите крака на момчето. И той се претърколи и извика от мъчителна болка.
  Китайците се засмяха и започнаха да сочат с пръст. Вдигнаха още по-високо Илейка. Въжето вече беше много по-стегнато. До тавана. Безпомощно, голо момче висеше на стелаж, босите му крака потрепваха.
  Тогава въжето веднага падна. Тялото на момчето се свлече.
  И само на самия под въжето отново се опъна. Чу се нечовешки писък от невероятна болка. Илейка орел и потрепна.
  И палачите се засмяха. Те дори не задаваха въпроси, а просто измъчваха детето.
  Тогава китайците хванаха момчето за босите му крака и ги притиснаха. Слагат блока, като го затягат здраво. Отворите на блока бяха железни и специално направени за деца. И фиксиран здраво.
  Тогава палачите започнаха да окачват тежести на куките. Ремонтираха момчето. Той висеше гол, потен, с напрегнати мускули, с руса глава и изкривено от страдание лице.
  Разтягайки момчето, китайците започнаха да го бият с камшик. Направиха го с голямо удоволствие.
  Момчето изрева и пъшка... От гърлото му излезе хрип. А палачите знаеха само, че се смеят.
  Кожата по гърба на момчето се спука при първите силни удари. Кръвта капеше и се смесваше с пот. Момчето изкрещя и се опита да потръпне.
  Но това го направи още по-болезнено.
  И се тресеше от ридания.
  Тогава палачите, без да се замислят, започнаха да трупат тънки дърва за огрев под босите крака на Илейка.
  И две жени с тесни очи извадиха бутилка зехтин. И започнаха да смазват подметките на момчето, втвърдено от дълго ходене боси.
  Илейка изпъшка:
  - И без това няма да кажа нищо!
  Жените се засмяха и плеснаха с ръце по голото дупе на момчето.
  След това приключиха с мазането на мазолистите, но без прах подметки на детето преди мъчението.
  Тогава палачът донесе факла и запали огъня. Пламъкът се издигна и хищнически облиза втвърдената, кръгла, детска пета.
  Илейка отново извика. Огънят боли... Палачът пъхна джагарката и започна да се нагрява под босите крака на момчето. Друг мъчител извади нажежен желязен прът от камината. И той започна да бие младата Илейка с червен прът от жегата по загорелия му мускулест гръб.
  Момчето изпитваше ужасни болки. Но въпреки това той извика със силата си:
  - Леле, няма да кажа! О, няма да кажа! Ай, майко, майко - няма да кажа!
  Палачите изпекли босите подметки на момчето и го удряли по гърба. Тогава един от тях извади парче желязо от камината. Той постави нажежения метал до гърдите на момчето и, усмихвайки се месоядно на начупен руски, попита:
  - Какво боли?
  Момчето извика в отговор:
  - Аз няма да кажа!
  Въпреки че миризмата на изгорено месо стана по-силна. Друг мъчител вдигна клещи, чийто край беше нагорещен в камината.
  И той започна да чупи пръстите на момчето по босите му крака. Започна с малкия пръст и го разви с хрускане.
  Илейка отчаяно изкрещя:
  - А-а-а-а-а! Аз няма да кажа!
  Палачът първо счупил пръстите на момчето на десния бос крак, а след това се преместил наляво. Беше много голямо и силно дете. Но се опитах да си счупя пръстите възможно най-бавно.
  Когато последният хруска, големият пръст на левия крак, изтощен от мъченията, Илейка губи съзнание от болковия шок.
  Веднага го поляха с кофа с ледена вода. Момчето дойде на себе си. И отново започнаха да го бият с нажежен прът по гърба.
  Подметките също бяха изпържени с огън. И в същото време палачите донесоха две факли до вече изгорения сандък на Илейка.
  Момчето крещеше нещо, което не можеше да различи думите.
  Двама палачи донесоха и факли под мишниците му. И също така е толкова болезнено и просто непоносимо страдание.
  Илейка виеше и скимтеше, но все пак можеше да се различи нечленоразделното:
  - Аз няма да кажа!
  Палачът донесе факлата до голото дупе на момчето, стана още по-болезнено. Но Илейко все пак извика:
  - Аз няма да кажа!
  Тогава жената тартор взе в ръцете си факла, стана на пръсти и изстреля пламък през русата коса на момчето на главата му. И светлорусите кичури взеха и пламнаха. Огън погълна главата на Илейка.
  Жената се засмя и каза агресивно:
  - Аз съм дяволски дявол!
  Главата на детето, обхваната от пламъци, падна на една страна. Беше очевидно, че тялото спря да потрепва.
  Палачът отново пръска приготвената кофа с ледена вода.
  Но изгореното дете не помръдна.
  Жената мъчител постави ръката си върху натрупаните от сажди гърди на момчето. Тя го задържа известно време и изръмжа от досада:
  - Облегна се назад!
  Старшият палач каза с досада:
  - Прекали! Е, шегувай се с него! Все още няма нито една жертва!
  Така Аленка можеше да се бие с голяма ярост, така че разбра, че каузата им е справедлива.
  И така момичето взе и блъсна от алените зърна с много голяма сила със смъртоносна мълния. Те буквално изгориха китайците, като не им дадоха нито шанс да оцелеят, нито дори драскотина на момичетата.
  Тогава Аленка хвърли много смъртоносен и разрушителен грах от смърт с боси пръсти на краката си.
  И целият онзи батальон китайски войници разкъса.
  Аленка го взе и запя:
  - Нашата космическа слава,
  Силата отново ще бъде в радост!
  Анюта също взе и проведе прием на октопод с мечове. Отсече много китайски войници. Отсечете им главите без съжаление.
  После с голите си пръсти хвърли смъртоносните игли. Летящите удряха китайците до смърт.
  И тогава малиновите зърна на Анюта се втурват към враговете й с разрушителни и разрушителни импулси.
  Анюта пееше, оголила зъби, които искряха като перли:
  - Скоро ще има рай на планетата,
  Ще завладеем дори Китай!
  И воинът го взе и как свири ...
  Гарваните развиха турбуленции в мозъка. И те паднаха като градушка, пробивайки черепите на китайски войници.
  Червенокосата Алла намигна на партньора си и заяви, намигвайки с изумрудени очи:
  - Свещена война
  Нашата победа ще бъде...
  Дайте смърт на Сатана
  Това е нашият разговор!
  И момиче с медночервена коса, сякаш с голи пръсти, би хвърлило грахово зърно на смъртта с голяма разрушителна сила. И масата китайци ще се пръсне.
  След това момичето също ще зареди от рубинените си зърна със смъртоносни мълнии.
  Те незабавно изгориха два китайски батальона.
  Алла го взе и запя, намигайки на партньорите си:
  - Аз съм голям
  Момиче от най-висок клас...
  За мен мъжът е просто шунка,
  Купете скоро нови!
  Мария също намигна на партньорите си и изчурулика:
  - Никой няма да ни спре
  Момичето ще зареже целия полк!
  И войницата с босите си пръсти хвърли много разрушителен и разрушителен дар на унищожение.
  И тогава Мария ще го вземе и ще бие пулсари от ягодови зърна. Те ще прелетят и няма две китайски компании - остават само въглища.
  Мария го взе и запя, изплювайки петно от магоплазма:
  - Огън гори в душата ми,
  И огънят бушува в главата ми...
  Ще задуша яростта
  Вдигнете по-високо - знамето на светлината!
  И момичето пак ще подсвирква... Горките врани, такъв ултразвук е фатален за ушите им.
  Колко глупости по ушите и пълно поражение и изтребление.
  Момичетата имат такова баскетболно игрище в главите си.
  По-точно не момичетата, а гарванът ...
  Те падат. Пробиване на китайски глави.
  Мария го взе и запя, оголивайки зъби:
  - Падай ницна, поклонен, поклонен,
  Дадено ти е това право...
  Пред босото момиче, поклонено,
  В киша или кал, няма значение!
  Олимпиас, героичното момиче подкрепи партньора си, а също и как плюе. Голямо и нарастващо петно магическа плазма изхвърча иззад устата на момичето. Той рухна и погълна цял полк на Поднебесната империя.
  След това момичето-герой взе и хвърли краката си с боси пръсти, дар за смачкване и изгаряне на унищожение.
  Избухна като малка атомна бомба. И още един китайски полк беше овъглен. И дори костите не бяха останали от хилядите воини на Поднебесната империя.
  Олимпия отбеляза, оголивайки много мощните си зъби, като тези на саблезъб тигър:
  - Но все пак по-силен от мен,
  Няма никой на света, няма никой на света!
  Тогава гърдите й сякаш излъчваха дар от колосална убиваща сила от зърна с размерите на добър домат.
  След това олимпиадата, както ще издаде:
  - И жената го взима наведнъж, за гърлото едновременно!
  И тогава всичките пет момичета го взеха и изсвиркваха наведнъж ... И гарванът ще бъде толкова глух, че буквално ще се изкачи на челата си със собствените си очи. И да се тънат в истински ковчези.
  Олимпия, оголила зъби и ревяща като хипопотам, заяви:
  - Няма място за слабости,
  Няма място за слабите!
  И тук отново момичетата как да подсвиркат ... И гарваните падат, и китайските черепи пробиват старателно ...
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова - тези вечни деца отново се бият и демонстрират своето феноменално майсторство.
  Ето момчето Олег, той взе и държеше мечовете си, което веднага удължи приема на махаона.
  И масата на китайците беше нарязана.
  Тогава момчето хвърли специален остър диск с пръстите на босите си детски крака... Той прелетя по допирателна и отряза главите на сто китайци.
  Безсмъртното дете го взе и щастливо запя:
  - Аз съм страхотен човек
  Или просто ангел...
  Просто печеля всички
  В жестока битка!
  Маргарита Коршунова също посече китайците, като не им даде нито шанс, нито най-малка милост.
  Воинът от екстра класа го отнесе с мечове срещу враговете като взрив. И образно им отрязаха главите.
  И ще вземат и ще се търкалят като глави зеле.
  И тогава момичето с голите си пръсти ще хвърли грахово зърно с колосална разрушителна сила. И много китайци ще се взривят наведнъж.
  Тогава той пее:
  - В света на космическата сила,
  Нека бъдем по-силни от дракона...
  В името на велика Русия,
  Плешивият злодей ще загине!
  След това момчето и момичето веднага надуха бузи и си поеха въздух. И се чу много оглушителна свирка.
  Гарваните бяха ударени от ударна струя и паднаха в нокаут. И те валяха като градушка върху бръснатите глави на китайците. Те паднаха и загинаха без алтернатива.
  И воините на небесната империя бяха убити много хиляди.
  Олег и Маргарита казаха в един глас:
  - Светът трябва да ни уважава и да се страхува,
  Подвизите на войниците не се броят...
  Руснаците винаги са умеели да се бият,
  Ще има много остра стрела!
  . ГЛАВА Љ3
  Момичетата измислиха специална инсталация за себе си - огнехвъргачка с дванадесет варела. Трябва да се каже - много сериозно. И тогава Альонка натисна копчето с аленото си зърно.
  И се получи, потоци огън се изсипаха върху китайците. И това е много трогателно и смъртоносно изпълнение.
  А воините на небесната империя горят, сякаш са свещи на коледно дърво.
  Аленка го взе и запя:
  - Моят голям здравей,
  И най-яркият букет!
  Прецака на китайците с натискане на малиновото зърно на гърдите и Анюта. Тя е момиче от най-висока култура и класа.
  И ако пее, ще го разбие.
  А китайците нямат цял батальон - изгоряха до пепел.
  Тя е такова момиче - изключително готино.
  Но червенокосата Алла е още по-готина. И нейното рубинено зърно притиска с голяма сила и енергия бутоните.
  И тук работи.
  И наистина изгаря всичко до основи...
  Алла, като видя как китайците горят и умират, изпя:
  - Аз съм най-силното момиче в света,
  И завладя всички аспекти на етера!
  И голата й пета предизвика опустошителен смъртоносен ход. Ето я момиче - яко!
  Аллах каза със смях:
  - Моята феноменална сила...
  Мария стреля, натискайки бутона с ягодово зърно и логично възрази, оголивайки зъби:
  - Не твоя, а нашата!
  И воините ще го вземат и ще се смеят с твърд апломб. И тогава двамата вземат и подсвиркват.
  Гарваните бяха ударени от ултразвукова вълна върху мозъците им. Те се объркаха.
  И пернатите красавици започнаха да падат и да пронизват главите на китайските воини.
  Тези момичета са просто невероятни!
  Олимпийските игри са много агресивни. Тя също ще натисне голямото си, като оранжево зърно върху копчето. И как ще изплюе убийствена каскада от смърт и разрушение.
  И толкова китайци наведнъж взеха и изгориха. Те бяха напълно овъглени.
  Олимпия взе и запя:
  - Аз съм най-силното момиче в света,
  Лесно мога да разбия противниците...
  Плуваме по потоците от непрекъснат етер,
  Хунтата няма да може да разбие дракона!
  А воините от зърната на гърдите си, как се блъскат с такива убийствени светкавици, което е направо ужас.
  Изгорете капиталово китайски батальони. Ето ги момичетата. И голите им пръсти хвърлят подаръци на унищожение със страшна сила.
  Олимпийските игри взеха и свиркаха...
  И свирката й веднага събори много хиляди гарвани на земята, удряйки китайците до смърт.
  Воините, разбира се, са доволни. И се смеят.
  И петте красавици са толкова войнствени и остроумни.
  Тук отново Албин и Алвин атакуват от въздуха, на бойни самолети. И как ще изпратят ракети с колосална разрушителна сила, които взривяват и разкъсват всичко.
  Албина го взе и запя, натискайки спусъка с аленото си зърно:
  - Аз съм най-голямата героиня в света!
  Алвина също иззвъня, притискайки рубиновото си зърно върху гърдите си, и изчурулика, оголивайки зъби:
  - Не, ние сме най-героините на света!
  И момичетата запяха в един глас:
  Аз, ти, той, тя - заедно цялата страна,
  Заедно приятелско семейство
  В думата ние
  Сто хиляди аз!
  И момичетата как да се смеят, и боси токчета на лостовете.
  И бомби летяха към китайците. Разбира се, Поднебесната империя няма късмета да се справи с момичета, които се бият само по бикини.
  Анастасия Ведмакова също е на небето. И това момиче, което вече е на повече от сто години, но не остарява, защото е вещица.
  И воинът с рубинено зърно ще натисне бутона. И веднага бойните ракети ще летят към целта.
  И цял китайски полк, тотално унищожен.
  Анастасия Ведмакова отбеляза, като прокара ръба на ръката си по гърлото:
  - Има голяма чистка!
  Акулина Орлова охотно се съгласи с това, като също блъска врага и оголи зъбите си, което е по-бяло от първия сняг:
  - Има разчистване на района!
  И момичето отново ще натисне ягодовото зърно на гърдите си върху бутона на джойстика и ще изпрати смъртоносна ракета.
  Мирабела Магнетик хвана и удари врага с помощта на босите си пръсти. И смъртоносна ракета ще удари китайците. И имаше тотално унищожение и унищожение.
  Това е Мирабела - просто супер. А момичето е като да шамари врага с ягодово зърно.
  Момичетата го взеха и запяха, тропайки с голите си кръгли токчета:
  - Лесно ще изтрием всички,
  За властта на съветите...
  И ще ви разбием всички
  На тази песен!
  Воините така удрят врага с ракетите си. И наистина е изключително смъртоносно.
  Ето момичетата с боси, изрязани крака.
  Анастасия Ведмакова, смазвайки врага, изгука:
  - Черепът скача искрящо през нощта,
  Иска да подлуди момиче...
  И поглъщайки невинни жертви със змия,
  Това е просто караница!
  Акулина Орлова удари врага с рубинено зърно на гърдите. Тя порази врага до смърт, без да му даде ни най-малък шанс и изгори цял батальон китайци.
  Тогава Акулина го взе и запя:
  - Момиче е тук, момиче е там,
  Животът е пълна лъжа!
  И воинът изпрати убийствен дар на унищожение към врага с кръглата си пета.
  Тогава тя изчурулика:
  - Ще унищожа всички китайци, ще покажа лицето на моето момиче!
  Ето ги и момичетата - боси и красиви и със съблазнителни, много изсечени крака.
  Анастасия Ведмакова хвърля малка бомба, унищожи опонентите си и изчурулика:
  - Слава на нашата велика Родина!
  Ето Алис и Анжелика в битка. Биеха китайците със снайперски пушки. Като цяло момичетата са прекрасни.
  Алис стреля, проби петима китайци наведнъж и изгука:
  - В необятността на прекрасната родина,
  Закален в битки и труд...
  Съчинихме весела песен
  О, голям приятел и водач!
  И воинът хвърли голите си пръсти, смъртоносен дар на смъртта. И разкъса много противници.
  Анжелика смазала и врагове. Тя прониза четирима врагове с един изстрел и извика:
  - Със сигурност ще победим всички и ще има комунизъм!
  И воинът отново хвърли убийствената дарба на унищожението с боси пръсти на краката си. И толкова много китайци бяха унищожени наведнъж.
  Беше просто страхотно.
  И двете момичета са много красиви. Алис е руса, а Анджелика е червена. Като цяло са просто страхотни.
  И стрелят по враговете в дебелото на ордата.
  Алис го взе и запя:
  - слънчев кръг,
  Небето наоколо...
  Това е рисунка на момиче!
  И воинът го взе с боса си пета и хвърли експлозивен пакет с въглища. Което взе много китайски бойци и разкъса.
  Анджелика отбеляза с кикот и оголи зъбите си, които имаше като големи перли:
  - Просто е страхотно!
  А също и голите пръсти на червенокосото момиче ще пуснат експлозивни торбички с агресивна смес от разрушаване.
  Ето ги и момичетата - изключителен пилотаж. Те показват своята най-голяма и най-агресивна класа.
  Алис го взе и изчурулика, оголивайки зъби:
  Рисувах върху лист хартия
  Подписване в кръг на черната дъска!
  И отново нейният бос, грациозен крак хвърля нещо с много смъртоносна сила.
  И масово унищожение - убиване на китайците.
  Анджелика изгука с намигване.
  - Всичко ще бъде толкова - очарователно!
  И нейната гола, кръгла, розова пета, закована като пирон...
  Воините, разбира се, не позволяват на китайците да ги заливат с вълна. И всички пълзят.
  Броят на воините на небесната империя е голям. И всички са клонка и клонка и аз атакувам с най-голяма страст.
  Анжелика плесна с ръце и запя:
  - Величието на руснака признава планетата,
  Фашизмът беше съкрушен с удар на меч...
  В стихотворенията на момичетата се пее победата,
  И вярвам, че ще изградят комунизъм!
  И воинът ще го вземе и ще плюе... И петно магическа плазма израсна веднага и покри китайците.
  Нека го кажем по този начин - момичетата са това, от което се нуждаете.
  Аленка стреля по китайците от картечници. После ги разрязва с мечове...
  И когато като по магия в ръцете й се появи картечница. И тя нека натроши враговете.
  Така Аленка покоси китайците, без да им даде ни най-малка милост.
  И момичето хвърли убийствен дар на смъртта с босите си пръсти и разпръсна воините на небесната империя.
  Тогава тя изпя:
  - Аз съм най-силното момиче в света,
  Готин господар на земния етер!
  Анюта потвърди това:
  - Да, готин майсторе!
  И тя взе краката с босите си пръсти и хвърли убийствения дар на смъртта, и положи толкова много китайци наведнъж.
  Ето такова момиче.
  А също и от алените зърна как ще зареди мълния. И воините на небесната империя се търкалят като снопи сено.
  Анюта го взе и изпя:
  - Слава на ерата на руските царе,
  Вие, врагове, счупете!
  Ето как работят момичетата. И Алла е червенокоса красавица с тях. И от рубинените зърна основен ремонт светкавицата се поддава. И носи пълна смърт.
  Аллах пееше, ухилен:
  Не чупете крилете на дръзкото момиче,
  В мен няма съжаление и не случайно...
  Не обичам насилието и импотентността,
  Това е просто жалко за разпнатия Христос!
  Тя е толкова борбен и агресивен воин, пълен с енергия.
  Мария също ще зареди пулсар от ягодови зърна. Той ще изгори маса китайски бойци и ще гука:
  - Това е моята космическа сила!
  И очите й блестят от светкавици.
  И босите крака ще хвърлят дар на унищожение. Тези момичета са от най-висок клас.
  Олимпийските игри разбиха врага. В същото време тя използваше и огнени пулсари от големите си зърна.
  Момичето-герой работи с голямо ускорение. Тя не даде на никого и най-малък шанс.
  И воинът хвърляше много разрушителни дарове на смъртта с босите си пръсти.
  И докато тя пееше:
  - Родината и армията са два стълба,
  На която стои планетата...
  Ние ще защитим гърдите си, ние сме вашата страна,
  Твоята армия се пее от всички хора!
  За пореден път нейните доматени зърна пускат дарове с колосална убиваща сила.
  Елизабет от танка също стреля. Тя стреля, натискайки алените си зърна върху копчетата, и крещи:
  - Не съм по-силен, всички ще разкъсам!
  И намига на партньорите си.
  Елена се съгласи с това, като натисна бутона с пурпурното си зърно и снаряд изплю от цевта, разкъсвайки китайците:
  - За нашата родина на комунизма!
  И момичето воин намигна със сапфирените си очи.
  Катрин отбеляза, изпращайки убийствени подаръци от истинска смърт на опонентите си:
  - Комунизмът е наука!
  Тя отново натисна бутона с рубиновото си зърно.
  Ефросиния заявява, докато се бие с голям инат срещу врага и използвайки ягодови зърна:
  - Вярата ни в светлото бъдеще не отрича славното минало на нашата империя!
  Елизабет с готовност се съгласи с това:
  - Както хвалиха царя, така и ние ще хвалим!
  И воинът показа дълъг език.
  Екатерина забеляза, стреляйки в този случай, натискайки бутона на джойстика с голите си пръсти:
  - И от бреговете на Чудски,
  До ледената Колима,
  Всичко това е нашата Земя,
  Всичко това сме ние!
  Ефросиния блъска, отново използвайки ягодовото зърно и гука, намигвайки:
  - Моята голяма сила
  Ще смажа крокодила!
  И момичетата атакуват. Сред тях са Наташа и Зоя.
  Тук момичетата взеха от гаубицата като заряд за такъв разрушителен дар на смъртта.
  Наташа го взе и изпя:
  - Летят бомби и ракети,
  Най-големият PR...
  В песните на хората се пеят,
  Нанесе страшен удар!
  Зоя агресивно заяви:
  - Мощен удар - добре!
  И тя го взе и натисна копчетата с босите си пръсти. Това са всички бойни красавици.
  Олег Рибаченко на стената. Безсмъртно момче, изглеждащо на около дванадесет години, хвърля игли с голи пръсти. И удря настъпващите китайци. Дузина наведнъж.
  Хвърля игли и Маргарита с голи пръсти. Момичето унищожава противниците и скърца:
  - Моята велика сила!
  И се бори смело.
  Наташа също хвърля мощен бумеранг с боси пръсти. Как да смачкате опонентите и да скърцате:
  - В името на великата слава!
  Тогава Зоя реже китайците с мечове и в същото време хвърля игли с отрова с боси крака. И пее на себе си:
  - В необятността на Русия,
  Можем да спасим всеки!
  И отново мечовете падат върху противниците. И ако режат, тогава без никаква жалост.
  Но когато Аврора започна да унищожава и да хвърля бумеранги с боси пръсти на краката си, тогава това е пълно унищожение. И убитите китайци попадат под ударите на червения дявол.
  И момичето реве:
  - Ще смачкам и разкъсам всичко!
  И как ще вземе и ще сече с двата меча!
  И от голата й пета излита остър и пронизващ диск. Това обикновено е момиче на пълна смърт.
  И ето Светлана в решителната битка. Как да измъчваме китайците и да ги нарязваме на малки парченца с мечове.
  Момичето превърта пеперудата и седем воини от Небесната империя бяха хакнати до смърт.
  И тогава остри, отровни игли излитат от голи пръсти. И удивете китайците.
  Олег Рибаченко се бие с жълти воини. Мечовете му трептят като витло.
  Момчето пее с удоволствие:
  - Ще бъда най-силният световен шампион,
  Ще победим Америка, Китай!
  И отново момчето хвърля остри игри с голите си пръсти на детските крачета. И две дузини убити китайци падат наведнъж.
  Ето такава битка. В реалната история царска Русия от предпетровско време губи част от територията си. Но тук руските рицари се бият и няма да се предадат.
  Олег Рибаченко се бие и пее:
  - Но ние сме рицари, пълни с руски дух,
  Палачите никога няма да чуят нашия задушен стон!
  И отново момчето хвърля много остри и със силна отрова, сварени от вещици, много тънки игли!
  Момичето Маргарита е до него. И също така краката й хвърлят такива смъртоносни игли. И ръцете режат атакуващите китайци. Воинът унищожава противниците и пее:
  - Толкова съм готин, като демон от всички страни ...
  Дима, Дима, Билан! Дима, Дима Билан!
  Владетел на всички държави!
  Наташа също реже китайците и пее:
  - Вечерната зора няма да позволим на Сатана да победи!
  И смъртоносни игли също летят от босите й крака.
  След това Зоя унищожава враговете. И от това момиче сякаш излъчват вибрации на колосална енергия.
  А бумеранги и остри игли летят от босите крака на красавицата.
  Воините скърцат:
  - Аз съм голяма боса мечта и красота!
  И отново той ще хвърли нещо изключително смъртоносно към опонентите си.
  Но когато Аврора управлява мелница и изсича китайците, тогава това е върхът на унищожението.
  И тогава червенокосата ще хвърля пиърсинг игли с голите си пръсти. И мъртвите жълти воини падат.
  Но когато Светлана lupanet. И в същото време от босите й крака летят цял куп игли, които пронизват и убиват всичко.
  И воините пищят:
  - Така, така, така - вземете фашист на стотинка!
  И босите й крака отново ще бъдат хвърлени смъртоносно по китайците.
  Наташа, сечейки жълти воини с мечове, отбеляза:
  - С нацистите беше и по-лесно, и по-трудно!
  Светлана, след като мина мелницата, отбеляза:
  - А с нас, момичетата, винаги е лесно!
  Аврора възпроизведе приема на вентилатора и изсумтя:
  - Никак няма да ти омръзне с мен!
  И смъртоносно жило лети от босите й крака.
  И Зоя ще го вземе и ще изскърца:
  - Ние не сме хлебарки, ние сме момичета - на голяма слава!
  И пак нещо ще излети от босите й крака и ще удари врага.
  Момичетата приеха работата присърце.
  Тази крепост е почти единствената руска крепост в района. Има още няколко града в процес на изграждане. Хубаво е, че китайците не си навиха глава над Амур. Но Русия в реалната история е загубила част от своята територия. Много агресивна династия на власт в Китай. Въпреки това, момичетата са това, което е способно да пусне полковете на Луцифер в бягство.
  Олег Рибаченко реже китайците. И докато момчето пее:
  - Най-високият клас ще бъде...
  И тогава бумеранг, хвърлен от бос крак на момчето, лети и извиква:
  - Дикобразът ще реже всички!
  Маргарита също хвърли върху врага това, което е убийство. Тя го смачка на парчета и изпищя:
  - Аз съм боса мечта и голяма красавица!
  И кракът й ще хвърля диви дискове.
  Следващата в битката е Наташа. И също така хвърля към врага това, което разделя противниците.
  И го прави много хитро.
  А босите й крака хвърлят обикновени, смъртоносни игли.
  След това Зоя в битка. И също така хвърля към врага всякакви свастики и бумеранги.
  И коси врага.
  След това, докато минава:
  - Слава на добрия цар!
  Но в битка и Аврора. Освен това унищожава врагове от Китай. И ако хвърли, ще хвърли със смъртоносна сила.
  И докато пее:
  - Да, в името на Руската земя!
  И също така от босите й крака летят смъртоносни заряди.
  Светлана също не подвежда врага. И от босите й крака излита нещо, което носи очевидна смърт.
  И воинът пее:
  - Никога няма да се откажем! Проблемът няма да дойде в Русия!
  И отново китайците ще бъдат наранени. И той ще го вземе без церемония и ще го накълца.
  Шестима воини и воини удариха силно. И реже врага, и хвърля боси крака.
  Олег Рибаченко, изсичайки китайците, изпя:
  - Звезден боец, рогът ти свири напразно -
  Вашата земя е далеч в съмнителна слава...
  Пламъкът на битката трепери между редовете -
  В едностранна игра без правила!
  И още един бумеранг лети с босите крака на момчето, което преряза гърлата на дузина китайци.
  Момчето, както виждаме, е боец.
  И Маргарита също е в битка. И така босите й крака работят. Тя унищожава враговете без никакво съмнение изключително готино.
  И мечовете й са като палачи.
  Воинът изскърца:
  - Нека бъде слава!
  Наташа също стреля с боси крака и хвърля смъртоносните. И в същото време той активно сече с мечове.
  Бипка едновременно:
  - Обкръжението ми е държавен екипаж!
  Следващата в битката е Зоя. Също дявол от най-високо ниво на унищожение. Как да държите пеперуда с мечове. И тогава той ще вземе и ще хвърли поразителни елементи с боси крака.
  След което преминава:
  - Армията се радва - напредва!
  И цяла редица скосени китайски пада.
  Момичето пее на себе си:
  - Зоя обича да убива! Ах, тази Зоя!
  И ето го Аврора в бърза офанзива. Или по-скоро агресивна защита. И с помощта на боси крака нокаутира врагове.
  И в същото време скърца. И когато саблите й преминат като остриетата на култиватор, тогава три дузини китайци ще бъдат разкъсани!
  И Аврора изпищя:
  - Хармонични акорди, знамето на Русия е много гордо!
  И сега голата й пета ще пасне на китайския генерал в брадичката. Той ще вземе и ще падне.
  Зоя е агресивна в битка. Той реже враговете си и крещи:
  - Ще се усъмним и ще убием всички!
  И от боси крака такива кинжали летят.
  Светлана също не подвежда никого. И унищожава врагове, сякаш коса коси трева. Китайците се провалят.
  Момичето крещи:
  - Луда игла! Махай се от двора!
  
  БОКСЪТ И ГОДИНАТА ПОЛИТИКА НА РИНГА
  Сергей Ляхович спечели боксов мач срещу Sherron de Beers. Той го чукна по очилата и не пропусна нокаутния удар.
  И той направи първата си защита на титлата.
  Това доведе до някои промени в общия график на битките. Вместо задължителна защита срещу Чагаев, Николай Валуев и Сергей Ляхович решиха първо да се бият за обединяване на титлите в тежка категория.
  Тази битка би била наистина интересна. Сергей Ляхович има само едно поражение, Николай Валуев има четиридесет и шест победи подред. И той е безспорният фаворит.
  А наградният фонд за този двубой и за двамата боксьори е рекордните десет милиона долара за двама.
  Битката се проведе в САЩ... Уви, публиката беше разочарована. Сергей Ляхович контузи дясната си ръка и загуби всичките дванадесет рунда по точки. Но и Николай Валуев не блесна. И не можеше да изпрати противника си нито в нокаут, нито дори в нокдаун.
  Но той обедини титлите и успя да спечели четиридесет и седма поредна победа.
  Битката с Чагаев беше пренасрочена. Тогава Чагаев получи възпаление и Валуев се сби с друг, не особено познат противник. И не твърде убедително го победи по точки. И тогава битката със султан Ибрагимов. Битката се оказа много състезателна. Мнозина дори вярваха, че султан Ибрагимов го е спечелил. С отделно решение съдиите все пак дадоха победата на Валуев. И той се изравни с Роки Марчиали по броя на поредните победи - четиридесет и девет.
  След това задължителната защита срещу Руслан Чагаев... Но битката отново пропадна. И отново Руслан Чагаев с контузия и извън игра.
  Руският гигант проведе петдесетата си юбилейна битка (освен ако, разбира се, не се брои фактът, че една битка на Валуев беше обявена за невалидна!) срещу Руис. Беше реванш. В първия Валуев не спечели убедително с разделно решение. И след това вторият двубой-реванш.
  Мнозина смятаха, че Николай Валуев ще подобри резултата си. И какво би било готино... Но отново руският гигант не изглежда най-добре и печели много спорна победа по точки, и то отново с отделно решение на съдиите.
  След това още един бой с Холифийлд. Този боец е истинска легенда. Но той вече е на четиридесет и шест години и никой не вярва в шансовете му. А Николай Валуев има петдесет победи подред и нито едно поражение. Той счупи рекорда на Роки Марчиали и притежава два шампионски колана в тежка категория.
  Отново схватка... И отново Николай Валуев едва изцеди победа по точки.
  А също и с отделно решение на съдиите. Но той подобри рекорда си, петдесет и една победа подред! Ще се съгласите, че това е много готино.
  А ето и доброволна защита срещу Дейвид Хей. Николай Валуев няма нито едно поражение от 1993 г. насам. Ето го отново в битка...
  Отново дуел, където Николай чукът не блести и отстъпва по скорост на противника.
  Но се държи страхотно. Показва устойчивост. И в резултат на това съдиите отново дават победата на Николай Валуев, отделни решения. И разбира се много противоречиво...
  Но записът на Роки Марчил е актуализиран. Петдесет и две поредни победи.
  И се планира нов противник: Виталий Кличко, който иска да вземе два колана наведнъж в обединителна битка.
  Но преговорите скоро спряха. Виталий Кличко се би със Сосновски.
  А Николай Валуев се би с Морек, силен боксьор, но многократно биен.
  И тази победа на Николай Валуев, вече петдесет и трета поред, се оказа неубедителна и отново без нокдаун и по точки, с отделно решение на съдиите.
  Записът обаче е актуализиран. А Николай Валуев не познава поражение от шестнадесет години - рекорд за тежка категория. И петдесет и три победи подред - рекорд сред всички тегловни категории.
  И битката с Виталий Кличко и обединението на титлите не се състоя.
  Николай Валуев откри доброкачествен тумор в главата си и беше принуден да прекрати боксовата си кариера.
  Дейвид Хей и Владимир Кличко се бориха за коланите му. И Кличко-младши спечели.
  Но Николай II, като боксьор, който официално счупи рекорда на Роки Марчиали и който притежава два колана и никога не е бил победен, вече беше в значителна слава.
  И вместо Единна Русия Николай Валуев реши да създаде своя партия. Той го нарече "Големият скок". И той успя сензационно да влезе в Държавната дума през 2011 г. И тогава той участва в президентските избори през 2012 г. И отново сензация, второ място и излизане във втория кръг срещу Владимир Путин.
  Проклятие! Николай Валуев се превърна в нова, ярка, политическа звезда. На хората му писнало от старите, политически проститутки, и той отиде за нов политик и боксьор.
  Владимир Путин обаче успя да победи Николай Валуев във втория кръг, но предимството му се оказа доста малко.
  Но комунистите, поради провала на Зюганов, направиха преврат и Сергей Удалцов стана нов председател на комунистическата партия.
  Този млад и енергичен мъж направи истинска буря срещу Владимир Путин. И вълнението беше много сериозно. Масови сблъсъци с полицията. Използването на клубове. Побои и дори жертви сред задържаните.
  Така Олимпийските игри в Сочи бяха отменени. Тогава Майданът се състоя в Украйна. Янукович беше свален. Путин в условията на вътрешна нестабилност не започна да завзема Крим. И не е имало война в Донбас.
  Украйна, водена от Порошенко, беше във възход.
  Виталий Кличко, който прекъсна кариерата си в бокса, реши да се върне.
  И сега той успя да нокаутира Стивънсън. И стане шампион в тежка категория за четвърти път, повтаряйки рекорда на Холифийлд. Тогава Витали направи още една защита срещу Крис Ареола. Такава битка е отмъщение и отново нокаутира противника.
  Но след това, поради натовареността на кмета на Киев, той беше принуден да сложи край на славната си кариера.
  Владимир Кличко, макар и не съвсем убедителен, успя да защити титлата си срещу Тайсън Фюри. И тогава той нокаутира своя сънародник Глазков. И тогава той също се защити срещу Брайън. И счупи рекорда на Джо Луис за най-много шампионски победи.
  Но има още един колан. Печелен от Денотей Уайдър. Този боксьор е уникален - цялата му кариера се състои само от нокаути. Цели четиридесет нокаута подред - това е яко! А Владимир Кличко вече е на четиридесет и една години. И разбира се този обединителен дуел предизвика огромен интерес.
  И за първи път след битката с Петър Владимир Кличко не е безспорният фаворит.
  Но ето битката с Денотей. Размяна на нокдаун. И все пак победата в крайна сметка, макар и с отделно решение на съдиите, Владимир Кличко.
  Така Владимир Кличко за първи път в тежка категория обедини всичките четири основни пояса. И това е уникално постижение...
  Владимир Кличко имаше пореден реванш с Уайдър, като този път успя да го нокаутира и да покаже, че възрастта не е пречка за спорта. Паркър също спечели.
  Но след това, през есента на 2018 г., на четиридесет и две години, той загуби от Антъни Джошуа в драматичен дуел.
  Беше супер битка... Владимир Кличко не е губил повече от четиринадесет години, но Антъни все пак успя да го вземе и да спечели и четирите пояса.
  Единствената утеха на Владимир Кличков е, че неговият съименник Владимир Путин също загуби изборите през 2018 г. Освен това не победи Николай Валуев, за когото модата вече мина, а комунистът - Сергей Удалцов.
  Причината за поражението беше, че поради спада на цените на петрола и газа икономическото положение на Русия се влоши. И ефектът от окупацията на Крим не можеше да работи. Така че всичко беше различно. Комунистите се върнаха. И отново над Кремъл Червеното знаме.
  Владимир Кличко обаче поднови кариерата си. В света нямаше коронавирус и през 2020 г. великият боксьор успя да победи Руис-младши и отново да стане световен шампион. Тогава той защити титлата си от Руис-младши. Но реваншът отново беше за Антъни Джошуа.
  Владимир Кличко, който счупи доста рекорди, отново обяви оттеглянето си.
  Въпреки че успя да постави още един рекорд - да стане най-възрастният абсолютен световен шампион.
  И това също е огромно постижение.
  Тогава Виталий Кличко проведе изложбена битка с Холифийлд.
  Светът тръгна по своя път.
  Александър Усик стана новият безспорен шампион на света в тежка категория със сензационна победа над Антъни Джошуа. И тогава той защити титлата срещу него.
  Но Владимир Кличко неочаквано се завърна през есента на 2022 г. И той се би с Усик, в името на друг рекорд.
  И тази битка победи всички предишни постижения в драмата и потока.
  И Владимир Кличко отново сензационно победи. И отново завладя всички колани. И за четвърти път стана световен шампион.
  Наистина в бокса героизмът няма възраст.
  Животът продължава както обикновено, но истинските герои никога не остаряват!
  
  ХИТЛЕР МАЧИ РЪЦЕТЕ ОТ ЕВРЕИТЕ
  АНОТАЦИЯ
  Адолф Хитлер става просветен и спира да преследва евреите. В отговор съюзниците сключват безсрочно примирие с Третия райх. И сега СССР трябва да се бие на един фронт, а силите са много неравностойни.
  . ГЛАВА 1
  Например свят, в който Съединените щати предлагат на Хитлер сделка през март 1943 г.: той спира преследването на евреите, в замяна на това съюзниците обявяват безсрочно примирие. Фюрерът губи битката за Африка и е победен при Сталинград, е принуден да се съгласи. Е, САЩ имат своя собствена сметка - нека и диктаторите, и тоталитарните държави се унищожават взаимно. И тогава СССР някак си твърде решително напредва.
  Погледнете назад в Европа, преди да се появят САЩ. Великобритания естествено е без Америка, човек не иска да се бие. Освен това Чърчил също се страхува от пристигането на червените в Европа.
  Накратко, разбрахме се. Хитлер спря да преследва и унищожава евреи, а съюзниците прекратяват всякакви бомбардировки и битки от 1 април. Но това не е всичко, разбира се. Постепенно те започнаха да продават нещо на нацистите. А СССР сега не получаваше безплатна помощ, а можеше да купува само за злато.
  На Запад настъпи пълно затишие. На изток войната беше главно във въздуха. На сушата също, докато пауза. Германците подготвяха настъпление на Курската издутина, Червената армия застава в отбрана и се вкопава в земята.
  Но примирието на запад промени нещо. Първо, германците станаха много по-силни във въздуха, почти половината от техните самолети преди това бяха разсеяни от Запада.
  Второ, Хитлер вече не бързаше да атакува. Той наистина искаше Тигър-2, Лъвът и особено мишката да бъдат изпитани в битка.
  "Тигър"-2 започна да влиза в масово производство преди всеки друг още през май. Но имаше по-лек, по-малко защитен купол на Porsche. "Маус" само през юни беше тестван, който показа задоволителни резултати. Работата по танка "Лъв" е възобновена по нов начин. Но беше необходимо да се преработи колата под по-мощен двигател от Maus и да се укрепи бронята на страните. "Маус" и "Лъв" очевидно не се справиха с офанзивата, а "Тигър"-2 все още се нуждаеше от обучение на екипажа и серийно разгръщане. В допълнение, както Jagdpanther, така и набързо разработената Panther-2 бяха пуснати в серията. Последната кола имаше въоръжение, подобно на Panther, но страничната и предната броня бяха по-дебели, което увеличи теглото. Но "Пантерите" -2 не издържаха с началото на битката.
  Търпението на Сталин се разкъсва и на 5 август 1943 г. самата Червената армия преминава в настъпление.
  Този път превъзходството на съветските войски в численост беше по-малко, отколкото в реалната история. Германците успяха да изтеглят войските си от Африка и повече сили бяха прехвърлени от Европа. Особено добавени зенитни оръдия. Да, и имаше повече танкове, а общото освобождаване на оръжия, без бомбардировките на съюзниците, се оказа по-високо.
  И защитата е силна. Особено силни са германците на юг, където са Майнщайн и техните главни сили. Там Червената армия се опита да напредне, но без успех. Атаките й спряха почти веднага. Да, и немските "Тигри", "Пантери", "Фердинандс" са много силни в защита и по-лоши в атака.
  В посока Орил германците бяха малко по-слаби. И Червената армия, напротив, нанесе главния удар именно там. Така че е постигнато повече.
  Но все пак защитата на германците е развита в инженерно отношение, танковете и самоходните оръдия се показват отлично в защита и което е важно, руснаците нямат превъзходство в небето. По-скоро, напротив, въпреки че Focke-Wulf не се оправда съвсем, но Me-109 от модификацията "G" е добър работен кон и най-важното е, че има много от него. А асата са доста силни. Сега Хъфман се превърна в новата изгряваща звезда на Луфтвафе. Да и на германците им е по-лесно с горивото, част от петролните продукти се продават от САЩ и Великобритания. И съюзниците не бомбардират Румъния, а заводите за синтетичен бензин също.
  Докато е във въздуха, не е възможно да го поемете. Вярно е, че съветските асове се борят добре с Focke-Wulf, особено след като колата се оказа с очевиден дефект - резервоарите за гориво не са пълни с инертен газ и е по-лесно да ги запалите. Вярно е, че самата машина е доста мощна с оръжия и с правилната тактика може да бъде опасна. И като фронтов бомбардировач не е зле, носи два пъти повече бомби от PE-2.
  Червената армия напредва бавно. Нацистите се придържаха към всяко селище и имаха защита в дълбочина. Да, и дори нови сили бяха привлечени в битка. Ето един чифт "мишки", участвали в битката. Но все пак месец и половина по-късно Червената армия обкръжи Орел и германските войски напуснаха града. Орловският перваз беше отрязан, но досега успехите на Червената армия бяха ограничени до това. Надеждите бяха свързани със зимата. Когато боеспособността на германците рязко пада.
  Сталин отправи апел и отбеляза, че германците не са успели да превземат дори един инч от съветската земя през лятото, а Червената армия завзе отново Орела и притисна фрица, а в студено време ни очакват нови победи.
  Наистина немската техника и войници се биеха по-слаби през зимата. Червената армия успя да пробие отбраната на Фриц на юг и да напредне към Днепър. Успех беше постигнат и в центъра. Близо до Ленинград нацистите също са разбити през януари и градът е освободен. Вярно, пролетта дойде и фриците успяха да спрат Червената армия на Днепър.
  Времето беше студено, красавиците пристигнаха точно на двадесет и пети декември. Вали сняг и вятърът вее къдрици. И те избраха не най-топлото място за себе си - точно близо до Ленинград.
  При пристигането си момичетата по бикини си направиха джогинг през снежните преспи. Всъщност истинските арийци трябва да покажат, че не се страхуват от никакъв, дори и от най-тежкия студ. Заедно с тях избягало пристигнало от Япония момче нинджа, което всички наричали Карас.
  Това дете стана известно с участието си в специални операции. Приятните ориенталски черти, заедно с русата коса, наследена от неизвестен баща, направиха момчето много красиво.
  Момичетата дори му направиха очи в отговор, въпреки че Карас може би все още не е двойка за тях. Но релефът на мускулите, като тел, тече, така че дори тези закоравели и опитни тигрици не могат да го издържат.
  Момичетата след раждането, на тренировъчната база, напълно възвърнаха формата си, но не на всеки супермен се дава да издържи на такова ледено темпо.
  Стела, която, подобно на Магда фон Сингер, успя да се бие с руснаците, отбеляза:
  - Смразът и снегът са техният основен съюзник. И така, нищо не е по-готино от британците!
  Магда правилно отбеляза:
  - Не бих казал това. Руснаците са много по-силни и техните части практически никога не отстъпват!
  Стела, след като направи салто по време на джогинг, се закикоти и отбеляза:
  Но това е по-скоро слабост, отколкото плюс. Изобщо не разбирам такива методи за командване и управление на войските като създаване на баражни отряди и екзекуции на командирите на отстъпващите части.
  Герда, която сама се обръща, докато бяга и се протяга, се съгласи:
  - Разбира се, добър воин няма да излезе от тоягата. - Тук русокосото момиче обаче беше принудено да признае, скърцайки сърцето си. - Но руснаците се борят добре, ако вече са издържали две години и половина. Бихме искали тяхната жизненост!
  Клара изсумтя презрително.
  - Нас, казваш?
  Герда се изкикоти и отбеляза:
  Ние сме елитът! Особено Марсилия!
  Най-добрият ас на всички времена и народи, въпреки категоричната забрана на Хитлер, който искаше този символ на непобедимост да се фокусира изключително върху преподавателската работа - в края на краищата той все още беше генерал-лейтенант, въпреки това проби на фронта.
  Или по-скоро, фюрерът любезно му позволи да се върне, ако германците се почувстват зле някъде.
  Нацистите, разбира се, за всеки случай укрепиха отбраната и се подготвиха за зимата, но силно се съмняваха, че руснаците ще разполагат с ресурси за мащабни настъпателни действия.
  Разузнаването обаче работи. Тоест информацията за предстоящата офанзива за освобождаване на Тихвин все пак изтече. Освен това съветските войски започнаха мощна артилерийска подготовка точно навреме за Коледа.
  Катюшите бяха разбити и дори няколко от първите реактивни пускови установки с висока мощност Андрюша. И тътенът беше такъв, че босите полузамръзнали момичета го хванаха.
  За щастие слухът им е отличен, а очите им искрят от искри.
  Като се погледнаха, момичетата стигнаха до заключението:
  - Е, сега ще се бием както трябва!
  И момчето нинджа Карас каза:
  - Задачата ми ще бъде да вляза в Ленинград и да разгледам всичко там. Прекалено красива си за скаути!
  Магда вяло наклони миглите си, отговаряйки:
  - И вие също. И ако руснаците изглеждат странни, вашият акцент?
  Карас логично отбеляза:
  - Когато говориш руски твърде правилно, това издава много повече чужденец в теб. Във всеки случай, аз избягах, а вие, правилно ги смажете по фланг.
  Момичетата се втурнаха към резервоара си. Все пак те са тестови танкери. И те избраха за себе си нещо ново. По-точно, дори два начинаещи танка наведнъж, които трябва да бъдат тествани отпред.
  А именно "невестулки", автомобили с двама членове на екипажа и много нисък силует. Първите модели танкове от ново поколение, където германците всъщност сериозно се заеха с уплътняването на оформлението. И някои интересни ноу-хау в управлението. По-специално, електрическата трансмисия и местоположението на скоростната кутия, монтирана в двигателя. А самите танкери всъщност лежаха. В същото време трансмисията и двигателят бяха поставени отзад, а момичетата бяха удобно разположени по корем. И краката им натискаха скоростите и копчетата отзад, а ръцете им, напротив, се движеха удобно при превключване. Най-легналата седалка се изработва по поръчка и копира формата на телата им. Вярно е, че няма кула - оказа се, че са самоходни оръдия и толкова ниски, че ролките са разположени отвън.
  Разбира се, оръдието не може да се върти, но може да се върти малко. Е, самият танк се върти около оста си и по този начин компенсира липсата на кула.
  Магда обясни на спътничките момичета:
  - Значи без кула танковете са по-евтини и по-ниски. Тук можем да регулираме височината, като спускаме до 1,2 метра и повдигаме до 1,5. Почти като партизани, ние пълзим по пластунски.
  С тегло от 12 тона колата имаше отлична предна броня от 82 милиметра при ъгъл на наклон от 40 градуса от хоризонталата в горната част. Долната е много малка. Страните са защитени по-лошо, 60 милиметра, но самите ролки все още покриват. Двигателят с мощност 400 конски сили осигурява отлично шофиране. Освен това разположението на ролките и окачването позволяват не само да се намали силуета, но и освен това да се осигури отлична способност за преминаване през снежни преспи.
  Харесва ли ви или не, но по-тежка менажерия, като се започне от Пантера, много по-тежка и по-тромава. И по снежните преспи и напълно ковчег.
  Герда, която се настани с дългогодишната си половинка Клара, и неволно почувства дискомфорт в тясната, компактна и продълговата кутия на резервоара. Въпреки че, разбира се, трябва да отдадем почит на факта, че автомобилът с въоръжение Т-4 и най-добрата броня се вписва в теглото от 12 тона. Русокосият терминатор отбеляза:
  - Най-удобните танкове бяха "Тигър" и "Лъв". В тази кола дори ние, момичетата, трудно се обръщаме.
  Клара отговори:
  - Но защита. Като най-новата "Пантера", която едва от ноември започна да влиза във войските с 60-милиметров корпус. Вярно че челото е затворено по-добре от нашето със 120 милиметра, но все пак трябва да влезете в него. В такъв ъгъл като нашия 85-милиметрово оръдие ще рикошира дори при стрелба в упор.
  Герда почеса крака си зад ухото си, но това движение все пак притисна чорапа й към наклонения покрив и отбеляза:
  - Руснаците, предупредиха ни, може да имат танкове с калибър 122 милиметра. Интелигентността не спи!
  Клара каза уверено, надувайки бузи и изкривявайки уста от гняв:
  - Интелигентността ни, както винаги, е на върха. Само че бяхме затворени в тясна кутия.
  Новият двигател с мощност 400 конски сили, както се казваше в инструкциите, може да бъде усилен за кратко време с водно-металонна или азотна смес. В този случай танкът може да се втурне няколко минути със скорост над 100 километра.
  Съветите направиха пробив, преди това, пронизайки всички окопи и бункери на нацистите. Но нацистите изтеглиха по-голямата част от войските на втора и трета линия. След това те се опитаха да срещнат пехотата с артилерийски огън и картечни редици.
  Напред, разбира се, се движеха танкове. Тъй като по-мощният Т-34-85 все още не е влязъл в масово производство, по-малкият и по-мобилен Т-34-76 атакува. Те, независимо от загубите, се качиха на окопната линия и използваха отличното си шофиране в снега.
  И ето германските коли се опитват да отговорят. Т-4 вече е спрян от производство, но няколко от тези танкове все още са в експлоатация. Колкото и да е странно, те се движат по-добре в снежни преспи, отколкото по-новите чудовища. Те все още трябва да бъдат докарани, за да изчистят снега, който е запушен между пързалките. Даже е смешно как фриците сваряват вода в казани и после я изливат по релсите, за да се отдели тази подла коричка.
  Дори най-добрият немски танк "Лъв" дори страда с такива ролки. Вярно е, че в повечето модификации французите вече са взели предвид това, а самата машина е в състояние да победи тридесет и четири. Но това е само, относително казано, толкова просто.
  Но няколко немски танка все още се движеха. Но останалото, как да кажа... В горната част! Вярно е, че от хладните танкери "Лъв" се опитват да ударят Т-34-76 от голямо разстояние. Трябва да се отбележи, че предвид крехкостта на бронята на отлятата кула по съветски дизайн, за съжаление, има шанс да се удари.
  Липсата на легиращи елементи е толкова остра, че дори 50-милиметровите оръдия на Fritz са опасни. Ударите от малко 37-милиметрово оръдие обаче също причиняват срутване и разпадане на бронята, или корпусът с кулата се напуква.
  Относителната уязвимост на "тридесет и четирите" доведе до факта, че идеята за преоборудване на "Пантерите" с по-мощен пистолет беше отложена за по-добри времена. Или по-точно най-лошите - ако IP-тата влязат в серията. Но досега ИС-1 не се превърна в масова серия. Но информацията вече е изтекла в акаунта на IS-2. Тъй като много генерали вече разбраха, че СССР е почти обречен и не намериха за срамно да предадат родината си за пари. Така броят на шпионите, включително в Генералния щаб, нарасна значително.
  Ето една тежка модификация на "Лъва" със 128 мм оръдие. Той се опитва да достигне тридесет и четири с дългата си лапа. Но опитайте да влезете.
  Съветските танкисти обаче решават да атакуват самите фрици. Нека, дори като се има предвид скоростта на стрелба на оръдията на Вермахта, това е самоубийствено.
  Тук "Лъвът" успя да откъсне кулата и четирима приятели отлетяха като гълъби към отвъдния свят. Но други танкове се изчерпват още по-активно. Тук майсторите са се изострили някак си да форсират дизеловите двигатели, че те, макар и за кратко, но без никакви смеси, ускоряват резервоара до 70 километра. Оставете двигателя да се счупи след това. Но тук в атака идват отчаяни момчета, които нямат връщане. Добре какво? Ако иначе е невъзможно да се живее, тогава забравете за оцеляването.
  И сега, като демон от снежния свят, съветският танк, избирайки най-скъпата си жертва, тарани тежкия и смъртоносен "Лъв". Немската кола току-що беше тръгнала от хангара.
  Ударът е силен, дулото на съветската машина е огънато. Lion е доста нисък, а корпусите и на двете машини са сплескани. И тогава германският двигател отпред избухва. И започва пожарът и бягството на нацистите през долния люк.
  Разбира се, не всички съветски танкове успяха да пробият на разстояние за таран. Инструментите на Фриц работят и смилат. Но който е успял, как ще удари!
  Герда и Клара бяха малко по-напред от приятелите си и бяха в границите, когато вече се виждаха съветските коли. Е, можете да стреляте, но е по-добре да се приближите. От пет километра дори крехката броня на тридесет и четири е проблематична за вземане.
  Огнената Клара философски отбеляза:
  - Винаги е така. Не може да се стреля от разстояние!
  Герда отговори:
  - Можеш, ако си достатъчно внимателен!
  Но досега ситуацията не ги е принудила да открият огън от далечни разстояния. И едва ли някой ще ги забележи, боядисан в бяло танк. Колко добра е колата. Никой няма да вини шасито.
  И да, карането е плавно. Съветските превозни средства също не са лоши и тук вече са проникнали в първата линия на германската отбрана и пробиват втората. И времето не е летящо, снежна буря се е вдигнала и много самолети на Вермахта са изключени.
  Като се има предвид числената слабост на червената авиация и острия недостиг на гориво, не може да има по-добро време.
  Нека Фриц се скрие. Вече някои от тях дори започнаха да размахват бели парцали. Хитлер ще бъде капут.
  Герда стреля от два километра. По принцип това все още не е сигурно поражение, но като видим колко германци руснаците успяха да осакатят, тогава какво да очакваме. Освен това тридесет и четири са дори по-малко упорити, отколкото в началото на войната, и все още не са успели да разработят нови находища. Така...
  Русокосата терминаторка била много притеснена, когато натиснала спусъка на пистолета. Тя вече е загубила навика да стреля на живо, въпреки че продължи да тренира в стрелбища и полигони по време на бременност, както и първите месеци на хранене. Но очевидно е по-лесно да се биеш по бикини и бос, ставаш едно цяло с колата. Снарядът удари и изкриви кулата. Не, не се запали, но все пак трябваше да спре, колега. А сега още една жертва.
  Клара прошепва:
  - Който е свикнал да се бори за победа. Той ще отиде на гроба с нас.- изстреля Герда, а червенокосият воин поправи. "Или по-скоро, всички заедно ще докараме враговете си в гроба.
  Снежанка Терминаторът я прекъсна:
  - Ако няма вдъхновение, не разсейвайте с песен!
  Клара умолително попита:
  - Изпей го сам! Ти си толкова способен.
  И Герда, стреляйки, запя;
  Родината и армията са два стълба,
  На което почива планетата!
  Ще те защитим с нашите гърди,
  Вашата армия е затоплена от всички хора!
  
  Облаците са хладни и жегата грееше,
  Автоматът потърка рамото на войника!
  Завинаги родина сме с теб,
  Да изкопаем гроб на злодея!
  
  Да, понякога лицето на съдбата е жестоко,
  Куршумът се стреми да пробие сърцето ни!
  Той се оттегли малко и боецът умря,
  Отворете вратата на Господа на героя!
  
  В бездънното небе имаме мир,
  Рай, благословен воин не свети!
  Мир в отечеството нося със себе си,
  Нашите деца ще вкусят от плода на победата!
  Докато пееше, Герда победи още девет танка, подобрявайки значително резултата си.
  Тогава Клара изпя:
  примамващи звездни висини,
  Привличайте към безкрайни разстояния!
  И нашите хора от света на мисълта,
  Мечтайте за летящ Икар!
  
  Очите ми са вперени в небето
  Трудно е да докоснеш сферата...
  От първите винтове на Архимед -
  Рендоса ги дълго и досадно!
  Тогава момичето не устояло и започнало да сочи и да се стреля. Съветските танкисти не обърнаха внимание на изстрелите, въпреки че се включи и самоходното оръдие на Магда. И все пак при виелица не можете да видите къде, какво и как удря. Освен това и двата резервоара седнаха и станаха почти неразличими от снежните преспи. Да, и новият пистолет беше по-незабележим, а в края имаше заглушител със светлинен изход. Това е най-коварната кола, създадена от Фриц.
  Небето стана малко по-зле. Появи се реактивният самолет ME-262, който имаше много висока скорост и беше много трудно да го свалите. Focke-Wulf и особено неговата модификация TA-152 стават по-бързи и по-съвършени.
  И се появи ME-309, много добра кола. Тя разполага с четири картечници и три 30 мм въздушни оръдия с висока скорост от 740 километра в час. Но това не е границата на фона на по-модерните модификации.
  През лятото Червената армия се опита да напредне в центъра, но не успя. Този път германците успяха да разкрият плана на Сталин. Да, и Днепър се превърна в надеждна граница на отбраната. В битките се появи по-усъвършенствана "Пантера" -3 с 88-мм оръдие и двигател от 850 конски сили. Тя се оказа отличен танк в защита и не е лош в контраатаки.
  Броят на свалените самолети за рицарския кръст нарасна до сто, така че немските аса отбелязаха прочуто.
  Офанзивата завършва с поражение за Червената армия и нацистите отново превземат Смоленск. Вярно е, че през зимата Червената армия върна този град обратно. Фронтовата линия замръзна на Днепър.
  Германците разгърнаха освобождаването на реактивни самолети и спечелиха превъзходство във въздуха.
  Четиридесет и петата година премина в позиционни битки. Фронтовата линия стана, както и през Първата световна война, бездействаща. Фриц вече имат танкове от серия "Е", които все още са доста сурови.
  През 1946 г. на фронта на нацистите започват да се наблюдават дискови самолети. Но тези машини са твърде скъпи и доста уязвими, те се различават само по много висока скорост и способността да набират голяма височина. Използвани са при разузнаване и бомбардиране от разстояние.
  XE-162 се оказа труден за управление и не оправда очакванията. Но се появи по-усъвършенстван модел ME-262 "X", който показа голяма скорост, по-добра маневреност и страхотни оръжия.
  Нацистите все още доминират в небето...
  Тук Олег Рибаченко се хвана на факта, че това не е приказка, а най-реалната вселена. И че техните шестима ще трябва да се бият тук. Точно навреме за новата 1947 година, за да пречупи гърба на нацистите с решителна маневра.
  Въпреки снега, Великолепната шестица бяха почти голи, но заредени с бойна магия.
  Олег Рибаченко засече с мечове, прорязвайки нацистките танкове, след това хвърли граната с бос, детски крак, разкъса фрица и каза:
  - Слава на великата съветска родина!
  Маргарита Коршунова също стреля с добре насочен изстрел, като отсече нацистите, а след това засече с мечове. След това с бос крак тя пусна дар на унищожение.
  Момичето извика:
  - Слава на комунизма!
  Наташа премина в настъпление. Тя стреля с картечници, събаряйки фрица. Тогава тя засече танковете им с мечовете си. И след като голите пръсти на краката даде дар на унищожение.
  И накрая сутиенът й се спука и от алените зърна полетяха светкавици.
  Наташа изпищя:
  - Аз съм шампионът на Вселената!
  Зоя стреля от картечница. Тя прочуто покоси нацистите. Нейните мечове, като се удължиха, прорязаха танковете. И нейните по-известни боси крака хвърляха съобщения за смъртта.
  Но сутиенът й също се спука и от пурпурни зърна изхвърчаха адски пулсари.
  Зоя туитира:
  - Слава на Родината! Слава!
  Тук в атаката и Августин. Толкова агресивно момиче. Тя хвърли с боси крака това, което носи смърт. И тогава тя даде завой, покоси враговете, а след това пусна мелница с мечове. В крайна сметка сутиенът й също се спука, а от рубинените зърна излетяха смъртоносни, без да дават шанс за оцеляване. А на немците им беше много трудно. Сякаш пожарен клуб премина над главите им.
  Августин отсече:
  - Нашият най-свещен комунизъм!
  Светлана проведе прием с мечове - пеперуда. Тя отряза кулите на танковете. Тогава момичето взе и изпрати много картечници. Тогава голите й пръсти изпратиха разрушение и унищожение. И тогава сутиенът отново се спука и сега горящите топки паднаха върху нацистите.
  Светлана изгука:
  - Аз съм най-силният в света! Враговете накисват всички в тоалетната!
  Олег Рибаченко, това вечно момче, посечено с мечове. Тогава той даде залп от картечници. След това, с боси, детски крака, той хвърли убийствен подарък на смъртта, разкъсвайки фрица. И след това момчето-терминатор подсвирква... Хиляди гарвани блъснаха немски самолети от страх. Показва най-високия пилотаж.
  Маргарита Коршунова също хакна с мечовете си, отрязвайки кулите от нацистите. Тогава момичето даде взрив от картечници, полагайки нацистите. И тогава голите пръсти на детските крака хвърлиха много смъртоносен дар на унищожение. И те разкъсаха фрица.
  И в крайна сметка как ще изсвири момичето... И хиляди обезумели гарвани ще се разбият във фашистки самолети, превръщайки ги в отломки и пепел.
  Наташа също не е мързелива. И сече с мечове, и изпраща дар на смърт с босите си пръсти. И тогава, когато сутиенът се спука, от алените зърна ще се втурнат изхвърляния на смърт.
  И те събарят нацистите в смъртоносна каша ...
  Олег Рибаченко отбеляза:
  - Това е нашият руски здравей!
  Наташа потвърди:
  - И ние ще покажем рецепцията безплатно!
  Зоя също реже нацистите с мечове. И не им позволявайте да натискат спусъка. И мечовете имат прием на пеперуда. И летят откъснатите кули от танковете. Зоя възкликва:
  - Слава на Отечеството!
  И голите й пръсти ще хвърлят опустошителен дар на истинско и неумолимо унищожение.
  И тогава от малиновото зърно ще излети такова нажежено жило, че ще попие напълно много фриц.
  Но от пъпа ще се поддаде с мълния...
  Зоя крещи:
  - Едно две три!
  Августин се нахвърли с мечовете си, отсичайки главите на фашистите, и потвърди:
  - Избършете локатора!
  . ГЛАВА 2
  С боси крака момичето пусна още един дар на унищожение. Разкъсаха фашистите. И тогава рубинените зърна се поддадоха на пулсара, разкъсващ машината.
  И как пъпът й бълва мълния, която убива нацистите. И може да изпече цял батальон.
  И ето Светлана Фриц върши и се държи като истински боен робот. И босите й крака хвърлят още една порция разрушение.
  А пурпурните зърна изхвърлят поток магическа плазма и цунами. Което е дори повече от смъртоносно.
  И как иначе и пъпът на нацистките армади ще вземе и смъртоносен уникален хвърляне.
  Светлана изрева с пълна сила:
  - Това е моят супер хит!
  Олег Рибаченко се усмихва. Например немският лек танк Е-25. С тегло от двадесет и шест тона, той олицетворява въоръжението и дебелината на бронята на Пантера. Като цяло германците поставиха двигателя и трансмисията заедно и през корпуса на танка. Височината на "Пантерата" беше почти наполовина. И почти удвои теглото си. А защитата дори стана още по-добра, заради по-големия наклон на бронята.
  Това, разбира се, може да не ви хареса. С най-новия двигател от деветстотин конски сили, немският автомобил е много мобилен.
  Просто пърха бързо.
  Момчето отново подсвирква. Гарваните се улавят във вълна и получават сърдечен удар и падат върху главите на нацистите. И положи противниците.
  Но тогава прозвучава заповедта и великолепната шестица, проблясваща боси, кръгли, розови токчета, напускат съветските позиции.
  И веднага германците преминават в настъпление. И те пробиват отбраната, вклинвайки се в съветските позиции, отново заобикаляйки Смоленск. И това е сериозно твърдение.
  В плен бяха две пионери на тринадесет години Петка и Сашка. Нацистите скъсаха дрехите им от момчетата и ги караха през снега по шорти. По снежните преспи имаше боси отпечатъци от босите крака на пленените деца. Пионерите бяха карани през нощта за половин час. Беше февруари и все още студено. След това ги закараха почти голи в хижата да се стоплят за пет до десет минути, а след това отново на студено.
  Момчетата много страдаха и бяха зачервени като раци. След като не постигнаха нищо, нацистите ги отгледаха на стелаж. И под босите, детски крака запалиха огньове.
  Така се прецакаха. Петка и Саша, които не издържаха на мъките, започнаха да крещят. Но все пак нищо определено не беше казано от палачите. Макар че нарязаха пионерите с бодлива тел.
  Немците измъчваха и комсомолките, принуждавайки ги да ходят боси и по шорти само в снега.
  Германците имаха много страхотни танкове от серия "Е" и не можеха лесно да се справят с тях. Особено E-75, който беше перфектно защитен от всички ъгли, но в същото време доста мобилен.
  Изглеждаше какви щети могат да причинят две коли от само дванадесет тона всяка? В този случай обаче персоналът решава всичко. Момичетата на практика не пропуснаха, въпреки че не всички удари се оказаха смъртоносни. Три или четири пъти наклонената броня на тридесет и четирите рикошира и около дузина изстрела причиниха повреди в различна степен, но от вида, който е лесно да се поправи в полето. Но около петдесет, с лошо качество на бронята на съветските превозни средства, пострадаха сериозно.
  Например, тридесет и четирите на командира започнаха да се разкъсват, когато боеприпасите избухнаха. Кулата беше хвърлена далеч, а муцуната се превърна в волан. Загинаха и хора.
  Съветските танкисти със закъснение разбраха кой ги ужилва и се опитаха да контраатакуват.
  Момичетата с тигри са много претъпкани, но боеприпасите от 82 снаряда са сравними с Panther. Въпреки че боеприпасите лежат на носа, а момичетата отлепват лактите около тях. Но все още има по какво да се стреля, а при приближаване е по-лесно да се ударят руснаците.
  Герда се прекръсти много бързо и, изпращайки друг резервоар за скрап, прошепва:
  - Бог да ме прости! Това са смели момчета, но един от командирите им е напълно луд!
  Клара забеляза, прошепвайки истерично:
  - Ако се качат на борда ни, тогава краят!
  Наистина тридесет и четирите стреляха в движение, обвити в дим, потръпващи от треперенето. Разбира се, попаденията им са редки, изстрелите са неточни, но танкът бръмчи.
  Челото все още е перфектно защитено, а бронята, каквото и да се каже, е висококачествена, циментирана. А това означава, че повърхността с повишена твърдост дава отличен, точно като скокове на заек, отскок.
  Но все едно е тъпо отвътре, същото е като да се катериш в барабан и ще го бият с тежки бухалки.
  Вярно, кабината стана много гореща от хитовете, но когато си по бикини, дори е приятно, след като се гмурнеш в снежните преспи. Но много по-неприятно е, че съветски снаряд попадна в дясната престилка на пързалката. Това е за шофиране на автомобила, като лост под окото. Въпреки че, като се има предвид, че ролките не са шах, а отделна количка, резервоарът все още може да се движи. Обърни се и си тръгни. Това трябваше да стане по-рано. И така, защитата на кърмата е по-слаба. И ъгълът на наклон е по-малък. Ако удари, може да пробие. Руските оръжия не са толкова слаби.
  Герда прошепна, освобождавайки отново дарбата на ада от полуавтоматичното оръдие:
  - Но Пасаран!
  Въпреки че тази дума, по-точно, мотото на испанските комунисти, за немските тигри воини не изглежда никак подходящо. В крайна сметка нацистите се биеха на страната на Франко. Въпреки че, в края на краищата, понякога войниците охотно приемат трикове на други хора.
  При стрелба Клара леко завъртя самоходната пушка Ласка, счупването на десния валяк със снаряд им създаде проблем в това отношение.
  Съветските танкове не препускаха през снежните преспи толкова бързо, колкото по магистралата, но все пак бързите им скокове пречеха на целта и бяха бързи.
  Тук снарядите всъщност се изсипват от упор.
  И Герда стреля с максимална скорост, обляна в пот. наклонена броня
  отскочи по челото, но ако ги ударят в упор отстрани...
  Клара извика:
  - И дори да падна в дълбините на ада - няма да се върна в люлката!
  Момичетата стрелят до края, но снарядите се втурват отстрани и пробиват, счупвайки ролките. Бронята се напуква и колата се запалва.
  Герда решава:
  - Подкопаваме колите и си тръгваме!
  Клара възкликва с мъка:
  - Искате ли да се откажете от желязото?
  Герда решително казва:
  - Има неща по-важни от метала, например рамки!
  Клара изтръгва малка филмова камера и вика:
  - Но нашите подвизи ще бъдат записани завинаги!
  С голите си пръсти Герда завъртя лоста, който задейства експлозива, способен да разбие експерименталния танк до основите. Момичето тигрицата много съжаляваше, че унищожи такова произведение на изкуството, но какво да правиш, ако в противен случай съветските воини, на които не може да се откаже смелост, ще заграбят уникални технологии.
  Така те взривиха Ласка и се гмурнаха в снежната преса, за да спасят уникалния си живот.
  Магда фон Сингер и Стела също не искаха да се оттеглят, а колата им беше разкъсана от точни снаряди. Такава е съдбата - безмилостната Палада на всяка война. Когато трябва да се оттеглиш, оставяйки сърцето си. Но момичетата се биеха умело и успяха да изразходват почти целия товар с боеприпаси. Но сега те трябваше да се ровят като змии в снежна преса и там да се опитват да седят от неумолимите съветски оръдия.
  Когато сте изпотени и по бикини, тогава катеренето в дълбините на снега не е най-приятната идея. Но колко често в нашия свят правите това, което ви харесва. Във всеки случай, например, огънят сериозно имаше време, стреляйки до края на Стела, за да обгори стъпалата на краката й. Но момичето от това се ядоса още повече и извика:
  - Чест и храброст на тегло не се продават!
  Магда, която също беше запалена, дори загорялата й кожа беше покрита с мехури, възкликна:
  - Огънят е топлина, а не огън!
  Съветските танкове обаче улесняват задачата. В ярост те застреляха изоставените "невестулки" без никаква жалост, като вкараха много десетки снаряди в счупения метал. В същото време от люковете се наведе част от танкерите и като каскада от водопад крилата на самите немски коли и на онези, които караха нецензурни думи.
  Магда направи гримаса, като забеляза:
  - Те, болшевиките, разбира се, са смели, но крайно некултурни!
  Стела, плюйки сняг в устата си, неочаквано показа суровата справедливост:
  - Мислите ли, че нашите воини са по-добри?
  Магда отбеляза шеговито:
  - Разбира се, по-добре е, ако победим. Кавказ вече е наш, по-нататък до Москва е само няколкостотин километра. - И медената блондинка оголи жестоко дългите си зъби. - Или искате да водите речи за предателство?
  Стела, която вече беше видяла достатъчно от всичко и всички, само вдигна с крак фонтан от снежен прах и се закикоти, отбелязвайки:
  - Понякога мълчанието е най-ужасният вид предателство.
  Нощта, виелицата и снежните преспи дадоха на четирите момичета добър шанс да оцелеят. Още повече, че на противника не му хрумнало да разресва снега и да търси болоноги дяволи в снежните преспи. Така воините, заровени в снежна преса, седнаха и съветските танкове продължиха напред, развивайки пробив. Въпреки че повече от сто автомобила бяха оставени да лежат счупени, изкривени в резултат на действията на тигровите момичета.
  Като цяло съветските войски постигнаха известен успех през първите няколко дни и успяха забележимо да проникнат във вражеските формирования.
  Двойният демиург специално подчерта на Петър Дегтярев:
  - Е, в този случай ние играем честно и събитията се развиват както трябва.
  Инженер-полковник скептично отбеляза:
  - Уви... Това е само тактически успех.
  Наистина, веднага щом времето позволи, многобройни фашистки лешояди нахлуха. Доминирането на фриците във въздуха беше наистина слабо звено за Червената армия. Сега нацистите можеха да потушат съветската офанзива с масирани въздушни удари. И те практически нямаха на какво да се противопоставят.
  Но героичната Червена армия все още продължава да побеждава в такива тежки условия.
  Фриците се оттеглиха към самия Тихвин и се опитаха да се закрепят в града. Естествено, къщите и жилищните райони сами по себе си вече са доста сериозна защита срещу настъпващите съветски войски.
  Смелите четири от момичетата тигър успяха да се оттеглят към Тихвин. Но те трябваше да вземат автомати, за да защитят града. А за танкистите това не е най-приятното забавление.
  Клара, стреляйки от настъпващата пехота, изпращайки друг червен войник в отвъдния свят, изрази себе си:
  - Не сме ли чудовища? И ние искаме да вземем съкровище!
  Тихвин получи сериозни щети по време на превземането на града от германците.
  Сега фриците оседлаха барикадите и очакваха да изградят непревземаема отбранителна линия.
  Герда откри огън с единични изстрели - беше необходимо да се спасят патроните. Съветските войски загубиха твърде много танкове и затова пехотата премина в атака.
  Разбира се, нямаше достатъчно бронетранспортьори от съветски модели. Затова те избиха войниците за клане. И ги посрещнаха картечници и картечници. Четиримата стреляха добре и ловко се скриха в барикадите.
  Герда положи друг съветски войник и запя:
  - Трябва да извършим подвиг на оръжие - иначе няма да има смисъл да живеем!
  Битката бушува в целия град. А отгоре вече валяха бомби, особено след като времето се подобри значително и фриците получиха предимство.
  Герда, вбесена, хвърли камата си с грациозните си голи пръсти и извика:
  - Битката ни ще бъде победоносна, иначе е невъзможно!
  Клара, стреляща не по-зле, добави в отговор:
  - Една победа, но голяма!
  Герда, отрязвайки няколко бойци с кратък изстрел, добави:
  Но поражението никога не е малко!
  Съветските самоходни оръдия стреляха по Тихвин, полевата и обсадната артилерия се притеглиха малко по-късно. Фриц засили защитата и налягането на въздуха. Съветските войски изтеглиха нови самолети.
  Появата на легендарната Марсилия драматично промени баланса на силите.
  Великият ас лети с ME-309, много мощно оръжие по отношение на въоръжението. И буквално помете всички по пътя си. Дори в съветската армия те специално предупредиха, че такова чудовище се появи във въздуха.
  Самият Марсел в никакъв случай не се смяташе за зъл, още по-малко за жесток човек. Той вярваше, че, борейки се с Червената армия, той само изпълнява свещения си дълг към Родината. Освен това много факти за зверствата на нацистите не му бяха известни. Да, и твърде много се приписваше на войната.
  Но ето и първата, след завръщането, битка със супер дупе. Летящи съветски бомбардировачи, щурмови самолети и изтребители. Те явно искат да дадат ожесточена битка на сухопътните части на Вермахта. Но Марсел вижда всичко това и открива огън от разстояние пет-шест километра и дори подсвирква през носа си.
  Съветските коли и смелите асове все още не виждаха врага, тъй като самолетите им започнаха да експлодират и крилата им се разпаднаха. Марсилия стреля без да се прицелва, но интуитивно. Изглежда знаеше предварително къде ще лети всеки пилот и ще насочи своето крилато чудовище. Така се оказа, че млад мъж с детско лице помита крилатата армада.
  Новата година, макар и мразовита, се оказа гореща. Съветските войски, отчаяно и упорито атакуващи, се опитаха да превземат Тихвин. Фриц упорито се защитаваше, опитвайки се да остане в града, където лежеше артерията, хранеща непревземаемия Ленинград. Освен това ставаше дума за престижа на германските войски, които трудно и се срамуват да се откажат от големите градове.
  Времето, за съжаление, се подобри и многобройни вражески бомбардировачи, особено масивният Ю-288, ужили позициите на съветските войски и бомбардираха комуникациите.
  Съветските самолети Як-9 и Лаг-5 са много по-ниски от противника по отношение на въоръжението и скоростта. По-специално, ME-309, като дракон, нокаутира по-слаби съветски превозни средства. Освен това германците разработиха тактиката с двоен крило, която направи възможно ефективно използване на тяхното числено предимство и намали някои от проблемите с маневреността на упоритите, тежко въоръжени, но тежки немски превозни средства от най-новите Focke и ME. Освен това на предните части започнаха да се появяват реактивни ME-262, въпреки че тази машина все още не е напълно технически надеждна, както и по-лека, по-маневрена и по-евтина модификация на HE-162. Последната машина беше по-лесна за производство и технически по-надеждна от реактивните Messerschmites. Но за управлението му бяха необходими пилоти с доста висока квалификация. Което донякъде амортизира такива положителни качества на тази разработка като ниското тегло на самолета - само 1,6 тона празен, ниска цена на производство и най-добрата маневреност в света.
  Но онези немски аса, които владееха този автомобил, го похвалиха. Особено успешен беше Хъфман, пилот номер два, след Марсилия, който остана извън обсега. Надминавайки резултата от 300 свалени коли, Хъфман получи висока награда - Рицарския кръст на Железния кръст, с дъбови листа, мечове и диаманти. Неговата тактика за приближаване до минимум, а след това удряне и отлитане назад е най-удобната на HE-162. Така Хъфман се оказа изключителен майстор на близък бой. Въпреки това, резултатът на Марсилия от 3117 свалени самолета все още е недостижим.
  Освен това на 2 януари 1944 г. този легендарен пилот се появи в небето, въпреки това той убеди Хитлер, припомняйки, че германските войски са в лошо състояние, а по-мощната германска техника явно минава в снега. Така че е необходимо да се осигури снабдяване с въздух на обкръжения Тихвин, където се заселват германските войски и бомбардират всички подстъпи към града.
  Още в първия ден Марсилия направи шест полета и свали повече от сто съветски самолета. Вярно е, че на 4 януари времето рязко се влоши. Надигна се виелица и съветските войски нахлуха в града.
  Великолепните четири от момичетата-терминатори предпочетоха да се бият заедно - рамо до рамо. Заради студа те бяха принудени да се камуфлажират и да се бият в бяло.
  На помощ се притече и момчето нинджа Карас. Безстрашното дете-терминатор не се страхуваше от студа и се биеше само по шорти. Единственият му източник на топлина беше камуфлажният крем, който правеше изгорялата му от шоколад кожа бяла под снега, който непрекъснато падаше, покривайки всички улици. Освен това той използва хвърляне, много тънки метални дискове и меч катана в битка. Но, разбира се, той стреля отлично, и то от пленени оръжия. Момичетата обаче също не пропуснаха да използват автоматични пушки.
  Такива оръжия са по-точни от картечните пистолети и най-важното - по-надеждни. Въпреки това, щурмовите пушки MN-44, като правило, не подвеждаха германците. До третата зима добре смазаната немска бойна машина беше готова. По-специално, дори в снежна буря, Focke-Wulf и ME, използвайки отопление, успяха да нанесат болезнени, макар и ограничени, инжекции на съветските войски.
  Герда, стреляща небрежно, се опита да не гледа в посоката, където падат съветските войници. Много от бойците бяха много млади, на седемнадесет или шестнадесет години. Пехотата беше набрана чрез свлачища, събирайки всички ресурси. Наистина, много е загубено.
  Но сред фриците е пълно с чужденци. По-специално от Швеция, в която нацистите победиха на последните избори и само позицията на краля предпазва от открито влизане във войната със СССР.
  Между другото, точно на Коледа имаше опит за убийство на Колонтай. Съветският посланик е ранен много тежко, а лекарите се борят за живота й. Вече две дивизии и четири бригади от Швеция са пристигнали като доброволци. В самата страна се провеждат митинги и масови шествия с искане за война. И носят портрети на Хитлер и Карл дванадесети.
  Така че влизането на Швеция в пряка война е въпрос на време. Испания и Португалия вече са във война, но изпращат войски по-на юг. И сега през зимата те обикновено се опитват да се изкачат някъде отвъд Кавказката верига. Бразилският корпус очевидно е готов да направи скок в Централна Азия, където движението на басмачите вече пламва с нова сила.
  Но това са всички подробности, в Тихвин се бият и дивизии на Власов. Тези момчета се борят със злото, осъзнавайки, че в плен ги чакат ужасни мъчения и неизбежен цикъл. А какво да кажем за германците? Те също ще имат трудности, много ще умрат в Сибир, но все пак няма да бъдат обесени безразборно.
  Герда, сменяйки щипката и косейки войниците, облечени в сиви палта, тъй като всички руснаци нямат достатъчно камуфлажни одежди, си представи какво може да ги очаква в случай на залавяне. И се усмихна на потенциала за секси, готино приключение. Вярно е, че тогава в Сибир ще бъде по-зле. С настъпването на тази слана топлината от огнехвъргачките е още по-добра. Тук, в пустинята, те бързо свикнаха с горещия пясък и тичаха боси, но не се получи така. След няколко часа в бикини на студа, започна да се тресе и беше необходимо да се затопли във ваната. Там младежи от елитния СС батальон загряха телата си с удари на смърчова метла. Е, не само, разбира се, с метла,
  има избрани момчета, красиви арийци, каквото ти трябва!
  Те напълно са загубили предишната си срамежливост или може би, напротив, са придобили разхлабването на женски мачо. Но сега те трябва да отстъпят малко - съветските пехотинци, запълвайки подстъпите с трупове, се приближиха твърде опасно и започнаха да хвърлят гранати.
  Беше необходимо да се прекъсне разстоянието, за да не попадне под раздробената градушка.
  Магда получи малък порез от шрапнел и в отговор изстреля осем куршума за три секунди. Съветските войници избягаха, почти без да се счупят, само леко приклекнали и клипът намери своите жертви. Изписани осем кръга и Стела. Агресивна кафява жена се изрази:
  - За лудостта на смелите, пеем песен!
  Но съветските войници, очевидно, решиха да докажат, че това е мъдростта на живота. Германската щурмова картечница блъска с всичка сила, а изстрелите й сякаш не се обръща внимание. Въпреки че войниците падат, оцелелите продължават да бягат и дори да хвърлят гранати почти в упор, въпреки че това може да се направи по-рано.
  Карасът много ловко хвърля дискове, отрязвайки двама или трима войници с един. След това напада с меча си, който реже картечници и пушки лесно, като кибрит!
  Момчето нинджа е още много малко, изглежда на единадесет или дванадесет години, но е толкова бързо. Те нямат време нито да влязат в него, нито да се защитят. Детето е отглеждано и обучавано от раждането, хвърляйки мечове по бебето, принуждавано да разплита и реже ленти, да се потапя в ледена дупка, поставяйки специално обучени котки. Е, и много повече, превръщайки едно генетично надарено момче в истинска машина за смърт. Майка му е нинджа от двадесет и пето поколение, баща му е могъщ сибирски магьосник и идеологически враг на съветските, "съветски" власти. Отлична генетика и обучение с магия - направиха момчето най-доброто сред нинджите. И разбира се, император Хирохито, за да покаже на германците, че те не са най-готините супермени, но в Япония има яки момчета, изпрати момчето на германско-съветския фронт.
  И Карас (рибата-шаран символизира гордостта и жизнеността на самурая!) се оказа достоен воин.
  Например с голите си пръсти, леко зачервени от много часове престой в лютия студ, той хвърля стоманен диск, по-тънък от косъм. И в ръцете на два меча наведнъж, така че да е по-лесно да изрежете дебели линии от врагове. Колко ужасно е това дете-терминатор, какво може за първи път съветските войници, беззащитни под ударите на мечове и дискове, се облегнаха назад, изпитвайки истински страх.
  Момичетата, като смениха клипове, започнаха да сияят още по-бързо или по-скоро никъде.
  Труповете на пехотинци бяха натрупани в могили. Те почти веднага замръзнаха в студа и още войници се изкачиха по тях. Така се катериха и не се съобразяваха със загуби. Но нинджата влезе в битката и отново, сякаш се излъчваха вълни от страх.
  Отчаяна атака бушува почти цял ден. Съветските войски, с цената на най-големите загуби, заеха няколко квартала, изтласквайки германците на редица линии. Но слабата подкрепа на артилерията (германската авиация в старите дни бомбардира железопътните релси, лишавайки ги от доставки) и многото жертви сред настъпващите части, принудиха движението на пехотата да бъде временно преустановено.
  Въпреки риска от подобна тактика, танковете бяха хвърлени в битка. Беше необходимо да се разбие врага близо до Тихвин, докато фриците, използвайки предимството си в технологиите, не отблокират града.
  И в този щурм беше взето доста рисково решение - да се използва танкът ИС-2. Машина, специално проектирана като резервоар за пробив. Тъй като мощното оръдие, поради ниската си скорост на стрелба и относително слабата точност на огъня, е лошо пригодено за борба с танкове на други хора, но може успешно да унищожи небронирани цели.
  Така че, въпреки че танковете в градски условия са атентатори самоубийци, трябва да пробиете позиции, дори и с чело.
  Тридесет и четири ще се движат първи. Сравнително леки и неголеми коли се препускаха по тясна улица. От покривите заваляха гранати и коктейли Молотов. Тогава избухнаха маскирани резервоари с бензин и напалм. Но тежките загуби не спряха танкерите на СССР. Те, загубили стотици коли, нахлуха в центъра на града и там влязоха в упорита размяна на удари. Дори ефективните фаустпатрони, които разбиха слабата странична броня на тридесет и четирите, не уплашиха съветския войник.
  Три танкови армии бяха хвърлени в битка наведнъж. Сталин дори реши да се откаже от втория удар в посока Воронеж, в името на решителната победа над Тихвин и спасяването на "люлката на революцията". Дори ако горивото се издава на строго ограничение, кавказкият петрол се губи за няколко часа шофиране на ден, а разработването на нови находища отнема време и пари, човешки ресурси, които Съветската империя, обвързана от война на два фронта, силно липсва.
  Но Тихвин е артерията на Ленинград и пътят на живота, и най-важното, той е символ на факта, че съветските войски могат и са в състояние да победят многобройни и добре въоръжени фашисти. Така че нека не бием цената...
  Танкът ИС-2 изглежда впечатляващо, той също изглежда като тридесет и четири, само че кулата е изместена още повече напред. Разбира се, самата цев е дебела и дълга, несравнима с Т-34-76, който все още доминира на бойното поле. За целия януари титаничните усилия на Т-34-85 ще произведат не повече от сто.
  Вярно е, че уязвимостта на челото на кулата е поразителна: плоска и не твърде дебела броня.
  Карас, който хвърляше малки, но много мощни експлозивни гранати по танковете, се затича към момичетата и предложи:
  - Да вземем ИС-2 и да го караме?
  Магда подкрепи идеята:
  - Разбира се, да яздим! Изпуснахме кабината.
  Герда предупреди момчето:
  - Този танк има четири картечници!
  Карас намигна на момичетата и забеляза:
  - Значи е добре. Скоро пехотата отново ще атакува и вие ще я покосите!
  Магда бутна момчето нинджа.
  - Побързай, терминатор!
  Розови токчета проблясваха като крилца на комар, каратето бягаше по-бързо от олимпийския спринт шампион. Като начало той хвърли малък сноп с вързоп дим във страховития IS. Избухна реакция, изля гъст дим. В същото време черни струи се разпръснаха в различни посоки, ослепявайки картечниците.
  След като посече няколко пехотинца, Карас полетя като калдъръм, освободен от балиста и се изкачи на кулата. Със специална кука той измъкна люка и хвърли обратно тежкия капак. Освен това всичко е просто: няколко замаха с два меча и петима членове на екипажа на тежък танк се разделиха в главите си. След него скочиха и момичетата, които, хвърлили кожения си камуфлаж, отново се озоваха по бикини. Ами топло е в резервоара по време на движение. Дизелов двигател с мощност 520 конски сили загрява добре метала. Да, голите момичешки подметки усещат самата кола много по-добре, отколкото през специалните зимни ботуши с оребрени подметки от синтетичен каучук. Немската интендантска служба взе предвид опита от суровите зими и създаде нови боеприпаси, при които краката в студа не са толкова студени. И тогава, наистина жалко, фриците взеха плъстените ботуши от местното население и ги дръпнаха върху себе си. Или увити в кожени шалове.
  Карас целуна Магда за сбогом по устните и каза:
  - Е, танкът е за теб! Ще се бия там, където знам как да убивам по-добре.
  Герда целуна момчето с възхищение по хлъзгавата еластична пета и каза:
  - Ти си чудо!
  Стела добави:
  - Еталонът на арийца!
  - Знам! - каза момчето и изскочи на студа с един скок от полуотворения люк. Тогава капакът падна с трясък... И момичетата получиха възможност да се бият върху оръжията на врага. И пистолетът е наистина мощен. По-силен е само появилият се наскоро Лев-3 или както го наричаха "Царският лъв" със 128 мм оръдие. Но този танк все още е на фронта в единични екземпляри. Той беше показан по време на празника на 8 ноември на обладания от демон фюрер. Разбира се, докато той все още не е в сериала. Между другото, ИС-2, който е подложен на първата си спичка.
  Досега дори съветските танкисти не са изстреляли нито един изстрел от оръдие, явно избирайки целта си със сигурност.
  Стела саркастично отбеляза, завъртайки механизма:
  - О, боклуци... Тук няма автоматизация и всичко трябва да се прави ръчно.
  Герда, която изяде кучето в ход, отбеляза:
  - И гледката е бляскава, и видимостта е маловажна. Не са много добри в прицелването.
  Магда, докосвайки зъбните колела с бос крак и завъртайки кутията, забеляза:
  - И все пак, в сравнение с тридесет и четирите, има известен напредък. По-специално, превключването на предавките е по-лесно. Кабината е тясна, но горе-долу можете да се движите. Боеприпасите обаче са малко. Двадесет и осем рунда...
  Герда логично отбеляза:
  - За стрелба по ограничен брой бункери може да е достатъчно, но за пълноценна танкова битка явно не е достатъчно.
  Клара намери нещо добро в резервоара:
  - Но картечното въоръжение е на върха! Четири картечници могат да осигурят добра защита. И тогава погледнах тази "Мишка" - в нея има само две "плюещи" за такава кола.
  Стела, ускорявайки двигателя, потвърди:
  - Това е! Това въоръжение ли е за толкова тежък танк от сто и осемдесет тона?
  Магда, като пантера, убила бивол, изръмжа:
  - Кокошките се смеят!
  Дизеловият двигател силно ускорява резервоара. Вижда се, че ИС-2 все още се движи по магистралата, но когато е извън пътя, центърът на тежестта му, изместен напред, ще има ефект. Но нищо, стига да можете да се отпуснете и да изберете достойна цел за себе си.
  Магда отвори кулата на танка, за да вижда по-добре.
  А ето още един ИС-2, добре е да се използват по-масово такива танкове. Зад него има още три ИС, но един с по-леко 85 мм оръдие. Между другото, най-опасният, тъй като е в състояние да вземе колата в челото и удря по-бързо.
  . ГЛАВА Љ3
  Магда реши да стреля от разстояние два километра. Тя нареди с минорен тон:
  - Стреляйте точно в челото на кулата... И... Разбирате!
  Колата спря, тъй като нямаше плавност, а Герда, оплаквайки се от лошото качество на оптиката, която със сигурност беше полирана от необучени тийнейджъри, насочи цевта. Момичетата помогнаха да се зареди черупка с тегло един и половина килограма. Русокосата войничка подпря буза до затвора и се опита да усети чужда кола. В крайна сметка тя никога преди не беше стреляла от това оръдие, модел 1931 г. Мощен, но остарял, с остър, чувствителен на рикошет снаряд. Като цяло, пистолетът, разбира се, не беше планиран за танкове. Но очевидно противотанковата модификация на 107 мм оръдие, разработена през 1940 г., се оказа твърде ненадеждна и трябваше да бъде изоставена. И тук е необходимо в условия на лоша видимост от разстояние 2000 метра да се удари целта. Да, и за врага ще бъде трудно да отговори и удари, но ...
  Герда целуна затвора на пистолета, бързо погледна от люка, взе шепа сняг с език, глътна го, опря босите си пети на лостовете и... стреля!
  Раздаваше се толкова много, че пробождаше китките и прасците ми и миришеше на дим.
  Настоящето прелетя в дълга дъга и ... ИС-2, който вървеше напред, спря, започна да пуши и след това товарът с боеприпаси започна да се пръсне.
  Магда щастливо отговори:
  - Това им дадохме! - И логично, по-точно, нелогично объркващи понятия, добави тя. - Не човек рисува оръжие, а мъжко оръжие!
  Герда изръмжа:
  - Презареди!
  И момичетата се напрегнаха. Разбира се, тук не са "Тигър", трябва да се потят, но така е по-забавно, особено след като стоящ танк бързо се охлажда. Все пак желязото е добър проводник.
  Вторият път Герда стреля по-бързо и по-уверено. ИС продължиха да се движат и очевидно все още не бяха разбрали откъде стрелят оръжията. Да, и спирането не е в руския обичай. Тъй като има заповед... И вторият снаряд вече уверено удря целта.
  Герда облиза устни и заповядва:
  - И третият тук.
  С голямо закъснение четвъртият ИС-1 откри огън в движение. И колкото и да е странно, той удари, въпреки че от такова разстояние от движеща се кола е почти невъзможно, но изстрелите решават всичко! Въпреки това разстоянието за 85 мм оръдие е твърде голямо, над границата на проникване. Но в кулата се чу силен тътен и предната броня се провали. Герда изпрати в отговор четвърти "писмопакет", тежащ килограм и половина... Челото на танка ИС-1 се разцепи и оранжевите езици се издигнаха високо в небето. А ето още един ИС-2, добре е да се използват по-масово такива танкове. Зад него има още три ИС, но един с по-леко 85 мм оръдие. Между другото, най-опасният, така че може да вземе колата в челото, и удря по-бързо.
  През пролетта германците превземат Смоленск и се приближават до Вязма и Ржев. След това те изведнъж се обърнаха на юг към Донбас. И това беше много неочакван и мощен ход. Червената армия нямаше време да реагира. И нацистите завзеха цяла левобережна Украйна. И до края на лятото стигнахме до завоя на Дон. Само през есента съветските войски трудно можеха да спрат нацистите.
  Германците също така отново блокираха Ленинград от юг, прекъсвайки кислорода.
  А на север финландците вече се опитваха да напредват.
  Зимната ваканция настъпи. В СССР танкът Т-54, по-добре защитен и по-тежко въоръжен, влезе в производство. Но ИС-4 и ИС-7 не можеха да бъдат масово произведени в производство. Въпреки че IS-7 е машина, способна да се бори с мастодонтите на Хитлер, тя е твърде трудна за производство, особено във военно време.
  Четиридесет и осмата година беше белязана през февруари с опит на Червената армия да напредне в центъра, който беше отбит. Германците, използвайки чужди дивизии от цяла Европа, бяха силни. Освен това дисковете станаха по-напреднали и сега не е толкова лесно да ги свалите. И нацистите разработиха реактивни самолети. Много силно. А новият изтребител ME-362 просто шокира съветските пилоти. И в серията реактивни самолети СССР нямаше.
  През май започва голяма офанзива на нацистите, заобикаляйки Москва. В същото време във войната влиза и Турция, отваряйки южния фронт в Закавказието. И битките пламнаха с нова сила.
  Но има красиви момичета, които се бият с ярост; по-специално екипажът на Елизабет.
  Ето момиче по бикини, натискащо босите си крака на спусъка, а от 100-милиметрово оръдие излита снаряд.
  Воин от СССР го изпрати толкова умело, че германският танк Е-50, въпреки мощната си броня, беше поразен.
  Катрин агресивно отбеляза, оголивайки зъби:
  - Ние сме най-силните в света!
  И с гола пета, докато натиска педала.
  Елена също стреля по противника, разби Пантера-4 и изгука.
  - За СССР!
  Ефросиния ще оголи гърдите си, сваляйки сутиена си и как ще бие с алено зърно, и ще пее, оголивайки зъби:
  - Старецът Махно,
  Гледам през прозореца...
  Навън е тъмно, тъмно е!
  И момичетата ще пеят в един глас, оголили зъби:
  - Ние сме най-силните в света, ще
  накиснем всички врагове в тоалетната ...
  Отечеството не вярва на сълзи,
  И ние ще дадем мозък на злия дракон!
  Ето - това са момичета - просто клас хипер ...
  Лятото вече дойде. Отново тежки битки. До края на август 1948 г. германците затварят пръстена около Москва.
  Пионерите също се биеха отчаяно.
  Момчето Олежка хвърли граната с босия си детски крак и запя:
  - Ето първото размразяване,
  В съня си виждам Сталин...
  И осеяни с трупове -
  Моята родна Русия!
  Момчето Петка, стрелящо по нацистите, пееше:
  - Ако момчетата от цялата земя,
  Веднага можеха да вградят дракона!
  И с голата си пета детето хвърли убийствен лимон.
  Друг пионер по къси панталони, Серьожка, ще стреля по нацистите, лягайки нацистки офицер. И тогава, бос, детски, той ще хвърли унищожителния дар на смъртта.
  Това са деца - много борбени.
  Пионерското момче Сашка, прецака нацистите, беше само на дванадесет години и косеше фрица, пееше:
  - В победата на безсмъртните идеи на комунизма,
  Виждаме бъдещето на нашата страна...
  И червеното знаме - славното Отечество,
  Винаги ще бъдем безкористно верни!
  И едно голо дете, с детска пета, ще хвърли експлозивна опаковка, разкъсвайки германците.
  Така че те се заеха с работата, много агресивно. И то наистина бойно, което се оказа изключително готино.
  Децата, разбира се, са бойци от най-висок клас, но Москва е обкръжена и отсечена.
  А нацистите вече настъпват в Кавказ. От юг бърза Турция.
  И изглежда, че наистина е невъзможно да се устои на врагове.
  Но момичетата се бият, като децата като велики героини.
  Особено Олег Рибаченко. Това момче-терминатор е просто, да кажем, млад войн и супермен.
  Момче на около дванадесет години на вид, хвърли граната със смъртоносна сила, разкъсвайки нацистите, и запя:
  - За Велика Русия
  Момчетата ще се бият...
  Ние сме великите месии
  Да разбием фрица!
  Маргарита Коршунова - също много борбено момиче, също се обърна към нацистите.
  Тогава тя хвърли дар на унищожение с босия си детски крак, разкъсвайки фриците и турците, след което изпя:
  - Слава на родината-СССР,
  Вие сте пример за човечеството!
  След това децата ще го вземат и ще подсвиркват. Станалите врани припаднаха и падайки, пронизаха главите на нацистите. И изглеждаше наистина страхотно.
  Или може би не изглеждаше, но действието се засили.
  Момчето и момичето бяха много готини.
  Те имат толкова много страст и сила.
  Кавказ вече е на ръба на падането и става все по-драматичен.
  А германците се развихрят и използват мъчения. Германските пионери особено обичат да измъчват.
  Ето Герд и Шарлот, момче на около тринадесет години, съблечени. И те започнаха да гъделичкат пионера. Серьожка се засмя и мърка. Тогава Герда донесе запалката до голата кръгла пета на момчето. Пламъците облизаха леко грубите подметки на пионера. Той изкрещя от болка. Имаше мехури.
  Германските момичета се изкикотиха:
  - Ще бъде много яко!
  И те започнаха да бият момчето с камшици. Той изстена и започна да крещи. Особено когато момичетата започнаха да донасят факли с огън до босите му крака. Тогава пионерите поставили нагорещено желязо върху голите му гърди и момчето загубило съзнание.
  Да, немските воини са на върха. Измъчването на момче е в реда на нещата.
  Изтезават обаче не само момчета, но и комсомолци. Момичетата бяха съблечени и водени на стелажа. Там те дръпнаха, принудени да се извиват и буквално да се гърчат от болка красавици. И под босите крака на момичетата запалиха мангала, заплашвайки да овъглят подметките.
  Как крещяха комсомолците от дива болка... Колко жестоко беше всичко това. И нацистите вдишваха миризмата на изгоряла плът в ноздрите си и се смееха, пляскаха се по бедрата и викаха:
  - Хайл фюрер! Ще убием всички!
  И пак мъчения и мъчения на хора. Особено интересно е измъчването на пионерите. Момчетата биват до смърт, а след това раните им се сипват със сол и се карат да стенат. Да, изключително досадно е.
  И когато използват и горещ проводник. Това го прави много по-болезнено.
  И нацистите вече превзеха Махачкала. И те се движат към територията на Азербайджан. И те вече обградиха и блокираха Ереван. И щурмуват отчаянието на Батуми с всичко. И е агресивно.
  Самият маршал Рокосовски едва не умря. Усещаше се, че съветските войски са под натиск и се разпадат. Броят на предалите се и дезертьорите расте. И много пилоти изпадат в депресия.
  Въпреки че Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова все още избягват поражението. Момичетата се борят смело и отчаяно.
  Преди битката Анастасия се оттегли с трима момчета, за да събере в себе си феноменална космическа сила.
  И наистина таксуван капиталово. И нека отчаяно да повалим враговете.
  И докато използвате голи пръсти.
  И тя изпищя отгоре на дробовете си:
  - Аз съм голям световен шампион!
  И как с гол пета ще натисне лоста.
  Акулина Орлова също е отчаян преследвач в битка. И използвайки голите си пръсти, той смачква самолетите на Вермахта.
  Тук тя свали ME-109 K. Тази машина може би вече е остаряла, но е оцеляла в редица модификации. И на него можете успешно да се борите.
  Акулина Орлова, действаща с дива ярост, изпя:
  - Да здравее великият комунизъм! Фашизмът ще бъде победен!
  И пак с гол ток, ама как ще натиска.
  Това са едни луди момичета.
  Но много неравностойни сили в Кавказ. Въпреки че се смята, че всички мъже са орли. Но никой не може да устои на рускиня.
  А воините са толкова агресивни и готини. Самолетите стрелят въпреки качественото си превъзходство.
  Акулина Орлова изпя:
  Слънчев кръг...
  И събори врага с помощта на голи пръсти.
  Анастасия Ведмакова, натискайки копчетата с алените си зърна и събаряйки нацистите, продължи:
  Германците са наоколо...
  Акулина изпищя, отрязвайки друг немски самолет:
  - Хитлер отиде в разузнаването!
  Анастасия се влюби в нацистите, продължи:
  падна в дупка...
  Акулина, стреляйки точно, се изкикоти:
  - Счупих си крака...
  Ведмакова стреля интензивно и точно, отбеляза:
  - И каза сбогом!
  И момичетата изреваха в хор:
  -Нека винаги има водка,
  наденица и херинга ...
  домати краставици,
  Това е краят на Хитлер!
  Акулина, изпращайки отново подарък за смъртта на нацистите, отбеляза:
  - Всъщност трябва да пееш; Ромел свършва!
  Ведмакова, насочвайки оръдие с въздушни снаряди с голи пръсти, се съгласи:
  - Разбира се - Хитлер - това вече е преминат етап!
  Там, където няма лично влияние на обладания Хитлер, съветските войски се опитват да организират някаква съпротива. Но е изключително трудно. Но все пак правят всичко възможно и невъзможно.
  И децата се карат. И пионерите влизат в битка. Които срещат врага с коктейли Молотов и изстрели от пушки.
  Момчета и момичета, мършави и надраскани, както винаги, в битка. И се борят смело и изключително отчаяно.
  Колко от децата им умират и остават разкъсани.
  Германските пилоти Гертруд и Адала, пляскайки босите си крака, се качиха в двуместен XE-328, реактивна машина - това е чудовище с десет въздушни оръдия.
  Дъждът току-що беше отминал и момичетата оставиха грациозни, много ясни следи от босите си крака.
  Те бяха толкова съблазнителни, че тийнейджърите, служещи на летището, лакомо поглъщаха босите следи с очите си и дори момчетата започнаха да набъбват съвършенството. Като цяло имаше много жени пилоти - боевете показаха, че жените при равни условия имат два пъти по-висока степен на оцеляване от мъжете. А това означава, че са ефективни. А Хитлер-Ромел, или по-скоро фелдмаршал фюрер, разбира се, не е такъв човек, за да съжалява никого.
  В самия Трети райх официално е въведена полигамията - правото на четири съпруги. Това е много практично. Но не се вписва твърде много в християнските традиции. Нищо чудно, че фашизмът търси нова форма на религия. Фюрер-фелдмаршалът настоява, че това е монотеизъм, но толкова специален - с пантеон от езически, древногермански богове. Разбира се, самият Хитлер-Ромел в този пантеон е поставен преди всичко като пратеник и пратеник на Всевишния Бог.
  Така че фюрерът, разбира се, много обича да се самоусъвършенства.
  Гертруд и Адала изстрелват в небето своя многоцелеви щурмови самолет, който може да играе и ролята на боец.
  Воините са много уверени. Руснаците нямат реактивни самолети и едва ли ще могат да издържат на натиска на небесните тигрици.
  Гертруд изръмжа:
  - Аз съм рицар на горящ поток ...
  Адала ентусиазирано потвърди, оголивайки зъби:
  - И ще матувам всички!
  Момичетата избухнаха в смях. Те натиснаха с голи пети педалите и завъртяха реактивния щурмови самолет.
  Все още беше тъмно, но на изток вече се виждаше ивица светлина. Момичетата подсвиркваха... Под тях вече плуваха просторите на Русия. Жените воини се закикотиха и си намигнаха. Те са толкова екстравагантни и красиви.
  И бос, разбира се, без да се натоварвате с такова ненужно нещо за момиче във война като обувки.
  И чувствителността в самолета се увеличава многократно.
  Тук съветските коли излитат към тях. Винтовата Як-9 е може би най-масовата машина сред най-новите версии. Не прекалено въоръжени, но сравнително евтини и с малко броня. МИГ-5, по-бърз, с картечници. МИГ-3 е по-ранен модел. LAGG-7 е може би най-бързата и най-въоръжена птица. В последната модификация има цели три 20-мм оръдия.
  Но това са всички витлови машини - реактивни самолети не са създадени. И германците се чувстват много уверени.
  Гертруд стреля с десет въздушни оръдия. Улучиха 30 мм и две 37 мм оръдия. Те се втурват като огнен вихър през съветските самолети. Червените пилоти обаче се опитват да избягат и да отидат на опашката.
  Адала маневрира в този момент. Не можете да вземете немска кола челно, но влизането в опашките е изпълнено. За войските на СССР атаката не е неочаквана. Зенитните оръдия вече са изстреляни. Взривените снаряди светят в тъмното.
  Германците изпитват известна нервност. Изглеждаше, че вече са видели толкова много, че няма да се изненадате от нищо, но ... Съветските пилоти са смели и не се страхуват от загуби. Нищо, което да ги плаши. Но опитът не е достатъчен. Германският самолет лесно излиза от пикирането и сваля съветската кола. Разбива още един на парчета.
  Силата на германските оръжия е много голяма. Това е компонент, в който фриците имат огромно предимство пред Русия. Но скоростта на нацистите е колосална.
  Адала ускорява и пробива напред. И Гертруд изстрелва ракети по врага. Съветът се получава от зъбите. Някои боеприпаси са насочени към топлина или звук.
  Адала прошепва:
  Няма да ни убият!
  Момичетата си въртят колата... Опитват се да са готини. И тогава съветски изтребител тарани близкия немски реактивен щурмови самолет. И как започва да се къса и разцепва. И небето и въздуха.
  Гертруд прошепна:
  - Луда смърт!
  Воините бяха явно объркани и могат да бъдат блъснати така.
  Танковете се движат към границата. Легендарният екипаж на Герда, Шарлот, Кристина и Магда.
  Четирима воини успяха да се покрият със слава, като се биеха както с британците, така и с американците. По време на военните действия с Америка красавиците усвоиха танка Panther-2. Не е лоша кола, превъзхождаща Shermans както по въоръжение, така и по предна броня. По-късният "Pershing" практически нямаше време да води война. Да, и той не е съперник на "Пантерата" -2.
  Тогава четирите момичета спечелиха легендарната слава. Въпреки че като цяло техният славен път започва през четиридесет и първата година. Химлер убеждава фюрера да опита женски батальони в битки от специално обучени арийци.
  Боевете показаха, че жените изобщо не са слабо звено и знаят как да се бият добре. И в същото време понасят по-малко загуби от мъжете. Воините също се биеха в пехотата, пляскайки с боси крака по горещите пясъци на пустинята Сахара. И овладя танковете. След като тества "Тигъра", в битки с Великобритания.
  Въпреки това съветските момичета на СУ-100 също се бият добре.
  Въпреки че позицията на Русия изглежда безнадеждна. Но воините, заедно с Елизабет, се бият като орли.
  Екатерина натиска лоста с боси пръсти. Изпраща снаряд, който пробива нацистката кола Е-50 отстрани и реве:
  - За великия червен и пурпурен комунизъм!
  Елена също удари оръдието с голия си изящен крак. Тя точно удари вражеския танк.
  Момичето изчурулика:
  - За моята красива Русия!
  Ефрасия агресивно отбеляза, водейки много добре насочен огън:
  - Слава на нашата Родина!
  И той също използва голи, изрязани крака.
  Съветската машина е много силна и бойна. И стреля доста добре.
  СУ-100 е способен да пробие E-50 отстрани. Но момичетата дори пробиват челото й, попадайки в примамка или от край до край. И прорязват метал.
  Елизабет, използвайки голите си пръсти, стреля по врага. И изчурулика:
  - От синия поток...
  Екатерина също стреля, този път натискайки лоста с аленото си зърно и гукайки:
  Реката започва...
  Елена, усмихвайки се агресивно и съскайки, издаде:
  Е, приятелството започва...
  И тя също натисна лоста с голата си пета.
  Ефрасия изгука, стреляйки по врага:
  - С усмивка!
  Момичетата работят по СУ-100 много активно. И унищожи вражеската техника.
  А в покрайнините на Баку пионерите копаят окопи. Има момчета от различни националности. По-специално, много ярки глави трептят. Има червени и черни и руси деца.
  Едно ги обединява: вярата в триумфа на комунизма и босите крака. Ясно е, че не всеки има обувки по време на войната и затова в знак на солидарност всички деца парадират с голите си кръгли токчета. Зимата в Закавказието е доста мека и когато се движите и работите с лопати, студът не е толкова ужасен.
  Децата работят с ентусиазъм и пеят:
  Вдигайте огньове, сини нощи,
  Ние сме пионери - деца на работници...
  Ерата на светлинните години наближава,
  Призив на пионерите - винаги бъдете готови!
  Призив на пионерите - винаги бъдете готови!
  И тук отново идва алармата. Момчета и момичета скачат на дъното на изкопа. И снаряди вече започват да се пръскат отгоре: вражеската артилерия работи.
  Пашка попита Маша:
  - Е, мислиш ли, че ще оцелеем?
  Момичето уверено отговори:
  - Ще устоим поне веднъж, в най-трудния час!
  Пионерът Саша логично отбеляза:
  Нашият героизъм е непоклатим.
  Момчето почука с боса си подметка по камъните. Вижда се, че момчето се е напълнило със солидни мазоли.
  Момичето Тамара отбеляза:
  Ще се борим без страх
  Ще бъдем съкратени нито крачка назад...
  Нека ризата е напоена с кръв -
  Още врагове, обърнете рицаря в ада!
  Момчето Руслан, пионер с черна коса, отбеляза:
  Минават векове, ще дойде ера,
  В който няма да има страдания и лъжи...
  Борете се за това до последния си дъх -
  Служи на Родината си, ти от сърце!
  Момчето Олег, тънко и светлокосо, чурулика, стихове:
  Не, бдителният няма да избледнее,
  Погледът на сокол, орел...
  Гласът на народа е звучен -
  Шепотът ще смаже змията!
  
  Сталин живее в сърцето ми
  За да не познаваме тъгата,
  Отвори вратата към космоса
  Звездите грееха над нас!
  
  Вярвам, че целият свят ще се събуди
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Осветяване на пътя на комунизма!
  Момчетата и момичетата аплодираха в един глас.
  Но сега реактивните щурмови самолети вече летят и хвърлят бомби. И това е агресивен подход.
  Олег и Саша вдигнаха прашка и пуснаха дар на смъртта. И цевта беше ударена от нацистки щурмови самолет.
  Момичето Наташа изпя:
  - Комсомолът не е само възраст,
  Комсомолът е моята съдба!
  Ще покоря космоса, вярвам
  Да живеем вечно!
  Ахмед, момче-пионер от Азербайджан, отговори с усмивка:
  - Ти все още не си комсомолка, Наташа!
  Момичето гневно тропна с бос крак и отговори с мелодичен глас;
  До бащите, с весела песен,
  Ние сме за комсомола...
  Ерата на светлинните години наближава,
  Викът на пионерите - винаги бъдете готови!
  Викът на пионерите - винаги бъдете готови!
  Олег също тропна с бос, детски крак и извика:
  По-силен чук стиснете пролетариата,
  От титаниева ръка смачква ярема...
  Ще изпеем хиляда арии за нашата родина,
  И светлина за потомството, добре!
  Децата са възхитени. И всъщност германците бомбардираха и само едно момиче получи фрагмент в голата си кръгла розова пета.
  Пионер изкрещя, но след това прехапа устните си.
  И така те се подготвиха да отблъснат атаката. И вече има танкове с нацистите. Страхотните Е-100 се движат. Такива мощни и опасни машини.
  Имат такава защита. Че не можеш да минеш от никакъв ъгъл. Не можете да го ударите само от един ъгъл. Единственият шанс е да разбиете следите.
  Децата са готови да се бият и размахват боси крака. Ето ги на тел бутат пакети със самоделни експлозиви под следите на нацистите. Работи и унищожава ролките на танковете на армията на Ромел.
  И изглежда ужасно.
  Саша изскърца:
  - Слава на комунизма!
  Момчето Пашка стреля с Олег от прашка и крещи:
  - Слава на пионерите!
  Момчето Руслан, заедно с момичето Суфир, влачи мина под германеца с тел и вика:
  - Слава на СССР!
  Деца от Азербайджан и руски момчета се бият. Загорели, слаби, боси пионери срещу колосална армада от танкове.
  Момичето Тамара тъпче грациозния си малък, бос крак и казва:
  - Слава на Русия!
  Пионер Ахмет потвърждава, докато стреля по врага:
  - Ние сме едно приятелско семейство заедно!
  Момчето Рамзан, червенокос азербайджанец, потвърждава, разбивайки кола:
  - От словото сме сто хиляди аз!
  Децата са дружелюбни... Ето го арменското момиче Азатухи, което също ловко прехвърля експлозивния пакет под фашистката гъсеница с помощта на тел и изскърца:
  - СССР е семейство от народи!
  Друго арменско момиче Агас казва:
  - Не се огъвайте пред фашизма:
  И момичето дръпна жицата с боси пръсти. Много азербайджански и арменски деца имат руси коси и не се различават от славянските деца, от които също има много. Който напусна германците, други руски семейства се заселват в Азербайджан дори при царете.
  . ГЛАВА Љ 4
  В Кавказ има много славяни. Много смесени двойки. Да, и децата обикновено имат по-светла коса от родителите си. И славянските момчета загоряха, че не можеш да ги различиш от местните. Освен това децата обикновено са по-сходни от възрастните.
  Така че международният съветски батальон от момчета и момичета се бие и всички са обединени и много сходни. Голите им пети мигат при движение.
  И мечтите децата изпращат дарове на смъртта. Шамил и Серьожка, и двамата пионери, дърпат жицата. И сега германският Е-50 спира със счупена гъсеница.
  Момчетата пеят в един глас:
  Съюз неразрушими, свободни републики,
  Не беше груба сила, не страхът се събра...
  И добрата воля на просветените хора,
  И приятелство, и разум, и смелост в мечтите!
  И децата са доволни. Усмихват се с бели, равномерни зъби. И са щастливи, въпреки че са заплашени от смърт.
  И немците са гадни. Унищожените танкове стрелят с оръдията си и драскат картечници.
  Някои немски превозни средства са оборудвани с гранатомети и са много опасни.
  Момчето Максимка и момичето Зара от Азербайджан, подпирайки се на боси крака, издигнаха мина под врага и избиха фашисткия мастодонт.
  И извикаха с пълна сила:
  - За СССР!
  Децата са толкова смешни.
  Пионерите Абас и Владимир също използват оръжие. В този случай катапултирайте и разбийте гъсеницата Е-75 на нацистите. Тогава момчетата запяха:
  - За величието на планетата под прикритието на комунизма!
  Олег и Абдула също са пионери на различни нации, но с едно сърце пускат и експлозиви. Удрят E-100 и пеят...
  Ние отворихме планетата за нациите,
  Пътят към космоса, към невижданите светове...
  Пеят се героични дела -
  Да заличи белега от смъртта завинаги!
  
  Под Светото знаме на Русия,
  В мир, приятелство, щастие и любов...
  Хората на цялата земя ще станат по-щастливи,
  Адският мрак ще се разсее в далечината!
  Тук се бият деца...
  Абдуррахман и Светлана, азербайджанско момче и момиче от Беларус, дръпнаха тел заедно и избиха фашистки танк. И пееха:
  - Великото име на свещената Русия,
  Свети над света - като слънчев лъч...
  Вярвам в единството, ще станем по-щастливи,
  Нека покажем на хората правилния път!
  Децата са много смели. И нацистите просто бяха шокирани от такава упорита и яростна съпротива.
  Абудурахман е пионер, той получи фрагмент в босата си подметка. Прониза мазолиста повърхност на крака на дете.
  Момчето изсъска:
  - И ме боли!
  Светлана също получи удар в кръглата пета и се почеса по рамото. Но момичето изсъска:
  - Не разбивайте пионерите!
  Азим и Колка също набиха немската кола.
  Момчетата посочиха с тел и запяха:
  Коварният враг премина в настъпление,
  Но вярвам, че няма да се поколебае, съветските хора ...
  Врагът очаква поражение и забрава,
  И славата на Русия ще цъфти по-силно!
  Врагът очаква: поражение и забрава,
  И славата на Русия ще цъфти по-силно!
  Децата са смели и не се огъват. И те искат да спечелят. И пеят, и се бият.
  Германците понасят тежки загуби. Вярно е, че най-вече имат счупени писти и ролки. И не е фатално.
  По-лошо за пионерите, които бяха взети в плен.
  Момчето Абдулхамид, когато беше взето в плен, беше поставено на стелажа от нацистите. Те вкараха босите крака на пионера в блока и започнаха да окачват тежести на куките. И тогава той запали огъня. И босите пети на момчето бяха облизани от огън. И камшик падна на гърба му. Дълго ме биеха. И тогава нацистите започнаха да чупят ребрата с нажежени до червено клещи.
  Момчето, умиращо под мъчения, когато желязото на ребрата му, зачервено от жегата, го смачка, запя:
  Берлин е почти под наше управление,
  С бинокъл виждаме проклетия Райхстаг...
  Надявам се скоро да има мир и щастие;
  Което ще опиша в стиховете си!
  
  Русия отвори комунизма за световете,
  Тя стана семейство за всички.
  Но Вермахтът ни залепи свинска муцуна,
  И сега кръвта плиска от вените като чешма!
  
  Това, което фюрерът забрави с нас случайно,
  Исках да взема земя и роби!
  Фашизмът продължи с много дълга кампания -
  И ето истински кошмар, адски сънища!
  
  Просто момче, босо момче,
  Наскоро вързана червена вратовръзка.
  Той искаше сам да изгради света без Бог,
  Но изведнъж напалм изригна от небето!
  
  Трябваше да бягам отпред, ние бяхме AWOL,
  Никой не иска да вземе такива младежи!
  Но момчето-боец с пушка го направи,
  Пътят на бащите се оказа достоен!
  
  Бори се там, където и хитрост, и сила,
  И слабостта също е горчива, уви ...
  Другарите трябваше да копаят гробове
  Рендосване на борови ковчези в слана!
  
  Сега съм пионер, свикнал да страдам,
  Отиде на разузнаване бос, снежната преса хрущя.
  Може би наказание за неверие,
  Че не исках да познавам Исус!
  
  Но какви са трите часа на Голгота?
  Изминаха повече от три години война!
  Във всяко село вдовиците плачат горчиво,
  Как загинаха синовете в гробището на страната!
  
  Оцелях, бях контузен, ранен от куршум,
  Но за щастие той остана на крака!
  Честно върнахме дълга на Германия,
  Че фашизма е стъпкан на прах от нас!
  
  Пораснал съм, но все още съм момче,
  Мустаците не пробиха, а вече титан!
  Да, възрастен и може би дори твърде много,
  В крайна сметка сърцето стана твърдо като метал!
  
  Най-високата награда Hero Star -
  Самият Сталин, повярвайте ми, го предаде!
  Той каза: трябва да вземем пример от хора като теб,
  Бойците изковават ключовете от вратите на Едем!
  
  Но сега оставете смелата пушка,
  Вземете ви, клещи, чук и работа!
  Направете платноходка и лодка от дърво
  И създайте самолет, така че птицата да лети нагоре!
  Както и да е, Червената армия загуби битката за Кавказ. И това, разбира се, не увеличи шансовете на СССР да оцелее. Всъщност всичко беше тъпо.
  Кавказ падна и дойде зимата. Москва и Ленинград в пълно обкръжение и блокада. Германците и техните чуждестранни дивизии са по-силни и като количество, и като качество. А фриците например имат много прилични картечници. И изглежда, че обкръжените съветски войски нямат шанс за спасение.
  Но досега Сталин все още не се е отказал. Въпреки че вече беше изпратил предложения за сепаративен мир на нацистите.
  Москва е голям град и в него има концентрирано огромно количество боеприпаси, снаряди, куршуми и храна. Не е лесно да се превземе този град. И той все още се държи въпреки обстрела и масираните бомбардировки.
  Въпреки това германците продължават да напредват. Особено през пролетта. Веднага след като пътищата изсъхнаха, нацистите се преместиха в Казан. И има много фашисти.
  Но тук се бият красиви съветски и, разбира се, боси момичета по бикини.
  Наташа погали собственото си ягодово зърно. И с сияеща усмивка каза:
  - Аз, ти! Той, тя - заедно цялата страна!
  Виктория подкрепи:
  - Заедно едно приятелско семейство! В думата сме сто хиляди аз!
  Оксана се изкикоти и, сочейки мастодонтите, отбеляза:
  - Резервоарът "Е" е много къс и клекнал. Ще бъде трудно да го хванем.
  Вероника изсъска тъжно:
  - Бог да ни благослови!
  Наташа се изкикоти и изчурулика:
  - В Америка за цялата страна, в Америка за цялата страна, в Америка за цялата страна - възможностите са равни!
  Огнената Виктория се кикоти и реве:
  - Възможностите са равни за различните слоеве на обществото!
  И както искаш. И зъбите й са красиви, както се виждат.
  Оксана коментира:
  - Когато германците се отцепят, ще им е много лошо от техните бази за снабдяване!
  Вероника се изкикоти и предложи:
  Да се помолим тогава!
  Наташа изсумтя презрително и поклати глава.
  - Не! Ние сме комсомолци, което означава, че сме атеисти!
  Виктория агресивно предупреди:
  - А аз по принцип съм войнствен атеист! И няма Бог - това е медицински факт!
  Вероника предпазливо отбеляза:
  Но не можете да го докажете!
  Виктория блесна агресивно с изумрудените си очи в отговор. И изсъска с усмивка:
  - Аз мога! Ако има Бог, той трябва да носи отговорност. Това означава да се грижим за хората. - Червенокосото момиче удря агресивно с бос крак боровия ствол. - Възможно ли е да си представим феноменален космически ум, който не би се интересувал от създаването си!
  И момичето с бос, изсечен крак хвърли граната.
  Наташа с готовност потвърди:
  - Това е! В края на краищата ние сме за Бога, както децата са за Отец, и Той не се интересува от нас!
  Вероника предпазливо отбеляза:
  Но дори грижовният баща наказва децата си...
  Наташа се изкикоти в отговор.
  - Но не ги обезобразявайте!
  Виктория ядосано отбеляза:
  - Наистина има странни методи на възпитание във вашия Бог! Той, например, взе и удави цялото човечество и дори невинни животни. Възниква въпросът какви фашистки методи?
  Оксана добави с усмивка:
  - И изобщо, вечни мъки в ада... Това също е очевиден излишък, тъй като никакви методи на правосъдие не могат да оправдаят изтезанията!
  Вероника разпери ръце объркано и каза с въздишка:
  - Аз също смятам, че потопът на Ной е излишен. Но Земята се изпълни с грях пред очите на Бог...
  Виктория се засмя:
  - Да, децата започнаха да си правят майтапи. Татко вдигна картечница и застреля онези, които бърбореха, оставяйки само онези, които седяха по-тихо от водата, под тревата. Червенокосата оголи големите си зъби. - Каква аналогия!
  Вероника сви рамене и каза тихо:
  - Не съм свещеник, за да давам отговори на подобни въпроси. Но мисля, че Бог имаше причини за това.
  Виктория се изкикоти и отбеляза:
  - Да... По някаква причина паднаха без причина, само всички се виждаха сякаш са изчезнали!
  Наташа предложи:
  - Може би Библията е просто еврейска приказка. Защо трябва да вярваме в това?
  Оксана изрази мнението си:
  - Във всеки случай трябва да запазите честта си. И не разчитайте много на посмъртен рай!
  Виктория се изкикоти и отбеляза:
  - Да... Свещениците обичат да разказват! И не много привлекателна!
  Вероника тихо отбеляза:
  - Но Исус Христос е доста привлекателен образ!
  Виктория се изкикоти и поклати глава.
  - Не бих се омъжила за такъв пацифист!
  Наташа се изкикоти и отбеляза:
  - Да, човек трябва да отстоява себе си... А какво учи Библията? Удрят те по дясната буза - обърни лявата!
  Вероника искаше да каже, но явно се смути. И тогава Виктория го добави:
  - Наистина странен морал. Или Бог ни учи да обичаме враговете, или удавя цялото човечество наведнъж. И как може да се обясни това?
  Наташа си отговори:
  - Мисля, че Библията е написана от талантливи визионери!
  Вероника вяло възрази на това:
  - Който и да го погледне... Но иначе освен съществуването на Бог е невъзможно да се обясни появата на Вселената. "Тогава момичето се оживи. Тя прокара голия си, изсечен крак по кората и продължи. - Каквото и да се каже, но е невъзможно да се намери или измисли по-убедителна версия за произхода на Вселената, освен как е създадена от Бог!
  Наташа сви рамене и попита:
  - А първопричината за появата на Бог?
  Вероника въздъхна и отговори, губейки увереност:
  - Това вече е аксиома... Трябва да се приеме с вяра, че Бог съществува. И че съществува вечно и няма първопричина.
  Наташа поклати отрицателно глава.
  - Да приемете с вяра предвечността на Бога? Но мога да предложа да приема с вяра вечността на вселената, но без Всемогъщия...
  Вероника логично отбеляза:
  - Прилича на алогизъм. Как е тази вечна материя и откъде идва?
  Виктория веднага отвърна:
  - И кое е логичното - Бог е вечен... И откъде се взе!? Още по-непосредствено всемогъщ и всезнаещ?
  Вероника отговори с отчаяние:
  - Винаги е съществувало... Ние го приемаме с вяра! И как е възможно това - неразбираемо!
  Наташа отбеляза:
  "Наистина тук сме на равни начала. Материята трябваше да възникне по някакъв начин. И се случва немислимото. - усмихна се момичето и уверено отбеляза. - Но все пак въпросът защо има толкова много зло на земята остава открит.
  Наташа хвърли граната по нацистите с бос крак и запя:
  - Това е вярно...
  Зоя пусна подарък на смъртта с голата си пета и добави:
  - Враг...
  Августин се поддаде на нещо разрушително и изпищя:
  - Мисли...
  Светлана хвърли граната с боси пръсти и изскърца:
  - Какво...
  Наташа хвърли няколко лимона с боси крака и извика:
  - Руски...
  Зоя също се поддаде на нещо енергично и смъртоносно, скърцайки:
  - Управлявана...
  Августин пусна смъртоносния, мърморейки:
  - Враг....
  Светлана отново се поддаде на разрушителното и vyaknula:
  - Счупи се!
  Наташа се обърна и изпищя:
  - Кой...
  Зоя също стреля по чернокожите чужденци, които нацистите вербуват, и изпищя:
  - Осмелявам се!
  Августин говореше със сила и ярост:
  - Че...
  Светлана се поддаде с усмивка на пантера:
  - В...
  Наташа хвърли граната с бос крак и извика:
  - Битка...
  Зоя хвърли подаръка на смъртта с голи пръсти и измърмори:
  - Атаки!
  Августин се включи и промърмори:
  - Врагове...
  Светлана даде куп гранати с босите си подметки и как крещи с пълна сила:
  - Добре...
  Наташа заби взрива и изсъска:
  - Яростен...
  Зоя отряза нацистите и изпищя:
  - Бийте!
  Августин стреля отново и извика:
  - Яростен...
  Светлана изчурулика, докато стреля:
  - Бийте!
  Наташа отново хвърли граната с грациозния си бос крак, чурулика:
  - Ще унищожим нацистите!
  Зоя го взе и изчурулика:
  - Бъдещият път към комунизма!
  И хвърли лимон с голи пръсти.
  Августин взе и разпръсна линиите, а босите й крака полетяха с разрушение по Фриц:
  - Ще разделим противниците!
  Светлана го взе и го хвърли с боса си пета, куп гранати и изскърца:
  Да смажем фашистите!
  А четиримата продължиха да стрелят и да хвърлят гранати. Германският Е-75 се движеше. Машина със 128 мм оръдие. И се застрелва.
  И момичетата хвърляха гранати. Подкопават нацистите. И те стреляха в отговор. Те се изкачиха напред. Танковете отново се търкалят. Премества най-новия немски "Леопард" -1. Много мобилна кола.
  Но момичетата му поеха и го нокаутираха. Разкъсаха на парчета мобилна машина с газотурбинен двигател. И я пръснаха на парчета.
  Наташа отбеляза със смях:
  Борим се страхотно!
  Зоя се съгласи с това:
  - Много яко!
  Августин мъдро отбеляза:
  - Ще победим!
  И тя изстреля противотанкова граната с бос крак. Силно момиче. И има толкова много остроумие.
  Светлана също пусна подарък на смъртта с пръсти на бос крак и удари врага. Много агресивно момиче, с очи с цвят на метличина. Тя има такова остроумие и доста сила!
  Наташа се обърна и се ухили:
  - За светата Русия!
  Зоя стреля много активно и се ухили, показвайки перлени зъби:
  - Аз съм воин от това ниво, което не избледнява!
  Августин също стреля. Покосиха нацистите и бълбукаха:
  "Аз съм воин с голяма амбиция!"
  И тя оголи перлените си зъби!
  Светлана потвърди:
  - Много големи амбиции!
  Момичетата се карат много дълго време. И, разбира се, успяха във военния труд. Те са абсолютно разкошни красавици. Изключителен ум. И стрелят първа класа.
  Наташа, стреляйки, си помисли, че без Сталин, ако фюрерът щеше да го убие. имаше празнота в душите на хората. Сякаш любим човек е починал.
  Въпреки че този грузинец беше жесток. И не направи всичко както трябва. Има дори един анекдот за това. Защо Ленин носи ботуши, а Сталин носи ботуши? Защото Владимир Илич избра пътя, а този мустакати се втурва напред.
  В това отношение Сталин не беше оптималният владетел. Наистина, както го описа Ленин, беше твърде грубо.
  Този готвач приготвя само пикантни ястия. По отношение на жестокостта това беше нож с две остриета.
  От една страна, това помогна за поддържане на дисциплината и стимулира партийния апарат. От друга страна, най-ценните кадри и способни хора бяха нокаутирани. По-специално, след войната те загубиха такъв велик мениджър като Вознесенски. Който имаше най-големите заслуги към Родината.
  Вознесенски може би беше идеален мениджър: не само твърд, но и умен и образован. Най-младият доктор на науките в СССР, академик, изключителна личност. Без Вознесенски по някакъв начин икономиката на Съветска Русия неизбежно щеше да се обърка в случай на неговата смърт. И те не могат да победят нацистите.
  Наташа хвърли лимон с бос крак и запя:
  - От небето...
  Зоя също хвърли граната с голи пръсти и каза:
  - звездичка...
  Августин пусна дар на смъртта с бос крак и запя:
  - Ярък...
  Светлана също хвърли граната с бос крак и издаде:
  - Кристален!
  Наташа се обърна и изсъска:
  - Аз към теб...
  Зоя пусна дарбата на смъртта с голите си пръсти, съскайки:
  - Песента...
  Августин се поддаде с голата си пета, което носи смърт и изскърца:
  - Ще пея...
  Наташка продължи, пеейки агресивно:
  - Относно....
  Зоя хвърли експлозия с бос крак, разпръсна нацистите и изпищя:
  - Местен...
  Августина даде куп гранати с голата си пета, издаде:
  - Сталин!
  Момичетата се бориха смело, но изглежда не могат да задържат Казан. Красавиците попаднаха под разпределението. Те много се бореха с крадците. И трябва да се оттеглиш неохотно. А това е неприятно.
  Наташа изчурулика от досада:
  - Дълго се оттеглихме мълчаливо ...
  Августин с блеснали от ярост очи се съгласи:
  - Беше досадно - чакаха битката!
  Зоя го взе и яростно запя, а останалите момичета с радост го вдигнаха;
  Стани, жигосана с проклятие,
  Целият свят на гладни и роби! Възмутеният ни ум кипи И е готов да поведе в смъртен бой.
  
  Ще унищожим целия свят на насилието до земята и тогава ще изградим нашия, ще изградим нов свят: който беше нищо, той ще стане всичко.
  
  Спрете да смучете кръв, вампири Затвор, данъци, бедност!За вас - цялата сила, всички блага на Света, И наше право е празен звук.
  
  Ще градим живота по друг начин, И ето нашият бойен лозунг: Цялата власт - на трудещите се, И долу всички паразити!
  
  Презрен сте в богатството си,
  Въглен и станете крале!
  Вие сте вашите тронове, паразити, На нашия гръб издигнати!
  
  Заводи, фабрики, камери - Всичко е създадено от нашия труд. Време е! Настояваме за връщането на отнетото с грабеж.
  
  Стига, в името на кралете, дрога ни в ярост на войната!Война с тараните! Мир на народите! Ударете, синове на войските!
  
  Кога тираните ще ни принудят да паднем героично в битка за тях, убийци! Тогава ние ще насочим дулата на бойните оръдия към вас.
  
  Никой няма да ни даде освобождение: Нито бог, нито цар, нито герой. Ще постигнем освобождение със собствената си ръка.
  
  Да събориш потисничеството с изкусна ръка, Да си върнеш доброто, Набъбни, рог, и кове смело, Докато желязото е горещо!
  Момичетата изпяха красиво и тръгнаха на път. И войната е...
  Страхотните ТА-400 и още по-мощните ТА-500, носещи до двадесет тона бомби, унищожават съветските позиции. Но Червената армия се опитва да се задържи. Дори песни се пеят с голяма смелост.
  Хората ще бъдат щастливи
  Щастие завинаги...
  Съветското правителство -
  Силата е страхотна!
  
  ЖИРИНОВСКИЙ НЕ СЕ ПРОДАВА НА ЕЛЦИН
  Владимир Волфович Жириновски го взе и промени решението си в последния момент при гласуването за импийчмънт на Елцин на 15 май 1999 г. Всъщност защо ще загуби половината от електората си? В крайна сметка колко жалко милион и половина долара не си струват!
  Владимир Волфович поиска думата.
  И тогава той заяви:
  - Трябва да ме разберете правилно: ние сме против Елцин и за импийчмънт!
  След това Владимир Волфович Жириновски произнесе блестяща реч. В който той буквално не остави камък необърнат от Елцин и неговата банда.
  Да, Владимир Волфович Жириновски просто беше в огромен шок.
  Той разбра, че трябва да се удари, докато желязото е нагорещено, а Елцин вече беше политически труп, който смърди и смърди силно и няма какво да се залага на него.
  И ето гласуването. Петдесет гласа на Либерално-демократическата партия позволиха да се спечелят повече от две трети от Държавната дума и да се обяви импийчмънт. Истината все още не е пълна.
  И все още имаше одобрение на кандидатурата на Степашин за поста министър-председател на Русия.
  Тук Владимир Волфович Жириновски предложи да се отхвърли тази кандидатура и освен това да се отмени оставката на Примаков. С мотива, че Елцин явно има шизофрения.
  И в Държавната дума подобно предложение беше посрещнато с ликуване. Елцин не е ли наистина луд?
  Във всеки случай кандидатурата на Степашин не мина. И опозицията изведе стотици хиляди хора на улиците.
  И блокираха всичко... И стана спешно заседание на конституционния съд.
  И беше решено под натиск на народа оставката на Примаков да бъде отменена. И основата беше решението за лудостта на президента на Русия.
  Държавната дума също така реши да спре президентството на Елцин въз основа на неговата психическа лудост и очевидна шизофрения. Така че Елцин може да се каже - краят!
  Съветът на федерацията също подкрепи отстраняването на Елцин от поста. И Върховният съд потвърди края на досадния тиранин.
  Във всеки случай решихме, че е време да сложим край на Елцин, а и на семейството му от крадци.
  А старият, опитен, бивш министър на външните работи Максим Примаков горе-долу пасваше на всички. Може би, с изключение на Березовски, но всички мразеха този олигарх.
  Владимир Волфович Жириновски действаше и като достоен човек, и в същото време мъдро. И рейтингът му скочи като сокол нагоре.
  Отново Жириновски стана модерен и готин. Всъщност това е велик политик, който даде на всички рога.
  Изборите за президент и Държавна дума се проведоха едновременно. Бяха на бурна вълна. Зюганов подкрепи кандидатурата на Максим Примаков в замяна на постове в правителството. Юрий Лужков трябва да бъде министър-председател.
  Владимир Жириновски, както винаги, влезе в президентския пост. Искаше да се появи там. И както се оказа, не без причина.
  Въпреки че Владимир Волфович не спечели, той проведе ярка, предизборна кампания и зае второ място - само след Максим Примаков.
  И сега победата беше спечелена от новия президент... Владимир Волфович получи поста министър на вътрешните работи и първи вицепремиер, отговарящ за силовия блок, както и генералско звание.
  Така Владимир Волфович се издигна по-високо. Юрий Лужков, бивш кмет на Москва, стана министър-председател. Митрофанов беше назначен за министър на външните работи. Генадий Зюганов стана първият вицепремиер, отговарящ за социалния блок, а Маслюков - първи вицепремиер по икономика. И комунистът стана министър на финансите.
  Така започна формирането на ново правителство и курс.
  В Чечения започна гражданска война между Масхадов и неговия екип, от една страна, и Шамил Басаев, от друга. Шамил Басаев се обедини с уахабитите, Радуев и други екстремисти, включително Бин Ладен. И Аслан Масхадов започна да подкрепя руското ръководство.
  И последва продължителна гражданска война.
  Масхадов трябваше да се справи с много чуждестранни наемници, които се опитаха да помогнат на главния му враг Шамил Басаев. Но след терористичната атака на 11 септември потокът от пари за уахабитите и лично Басаев намаля.
  И Масхадов успя да вземе под контрол почти цяла Чечения. Русия стана много по-богата поради възстановяването на икономиката и нарастващите цени на петрола, газа и други суровини. И чеченците, водени от Масхадов, се съгласиха да се върнат в състава му в замяна на инвестиции. Тоест беше, както в реалната история, само руската армия не се биеше и хиляди руски войници останаха живи.
  И вместо Ахмад Кадиров управлява Аслан Масхадов. Всичко мина като в реалната история. Максим Примаков управляваше внимателно, без резки движения. И той отказа да отиде в третия мандат. И здравословното състояние не му позволяваше.
  И тронът беше предаден почти по наследство на Юрий Лужков. Това също повече или по-малко подхождаше на всички.
  Генадий Зюганов също стана министър-председател, а комунистите подкрепиха Лужков на изборите. Владимир Жириновски отиде в президентския пост и беше втори.
  На изборите през 2003 г. беше още по-добре за Максим Примаков, тъй като Жириновски не участва в тези избори.
  Имаше и други кандидати, които се бориха - значи от булдозера. А изборите бяха по-скоро фарс.
  Генадий Зюганов стана министър-председател, но Жириновски беше отстранен от правителството и той се оказа в опозиция. Това, разбира се, трябваше да се очаква. Елиминиран от поста министър на външните работи и Митрофанов.
  Ето го и го няма. Дойдоха черни дни за партито на ЛДПР.
  Отново Жириновски Владимир Волфович е тормозен в медиите. И в сравнение с Адолф Хитлер.
  Вярно е, че Владимир Жириновски стана армейски генерал и имаше много ордени и медали.
  Той направи кариера като чиновник. Но сега трябваше да се върна в парламента.
  В полза на Франция е Либералнодемократическата партия. И всичко се върна към нормалното. Кметът на Москва Лужков провежда политика на умерен либерализъм. Зюганов, от друга страна, сякаш е забравил, че уж е ленинец. Политиката му беше почти същата като преди.
  Майдан не се случи в Украйна. Юлия Тимошенко току-що спечели президентските избори. Причината беше, че икономическата криза от 2008 г. беше по-слаба. Вижда се, че историята вървеше малко по-различно и това донякъде измести фаровете и различните цени.
  Юлия Тимошенко провежда умерена прозападна политика. И не се караше с Русия. Кметът на Москва Юрий Лужков също показа умереност в амбициите си и за него бизнесът беше над всичко.
  В резултат на това имаше някои нюанси във външната политика. ISIS не успя да се развие. В Сирия вместо Асад се появи компромисен президент. И през 2015 г. Лужков, вече стар и не съвсем здрав според конституцията, приключи управлението си в два мандата.
  И сега Генадий Зюганов отиде на президентския пост. И изборът му не повлия съществено на политиката. В Сирия царуваше мир... Американците наистина не можаха да победят талибаните и напуснаха Афганистан.
  Нещата вървяха малко по-различно в боксовата дивизия в тежка категория. Виталий победи Стивънсън, задължителния претендент. И продължи кариерата си. Да, преди това "бронзовият бомбардировач", който направи рекордна серия от тридесет и два нокаута, беше победен от Виталий Кличко. И тогава Виталий Кличко също проведе обединителна битка с Тайсън Фюри и получи и четирите колана едновременно. Владимир Кличко стана редовен световен шампион.
  Виталий Кличко държеше титлите до 2020 г., когато приключиха двата мандата на Юлия Тимошенко. И Виталий Кличко отиде в президентския пост. Определено спечелен...
  И всичко беше наред досега, но коронавирусът съсипа всичко. Генадий Зюганов беше президент известно време. Спечели изборите през 2019 г. И тогава той реши да напусне. През 2023 г. сравнително младият Афонин стана новият президент на Русия. Така традицията беше прекъсната, когато президентите бяха вече над седемдесет години. Владимир Жириновски все още е в опозиция. Такъв е старият дядо националист.
  Но Афонин има първото сериозно изпитание - войната с талибаните, които нападнаха Таджикистан. И това е сериозно...
  Но, разбира се, красивите и боси момичета са готови да се бият смело.
  Епичната битка с талибаните продължи. И сега талибаните атакуват руските войски по всички периметри.
  И руската армия отразява тяхното настъпление. И се води жестока битка.
  Наташа се обръща и хвърля граната със смъртоносна сила с голи пръсти на краката си. Сълзи противници и реве:
  - Слава на ерата на руските богове!
  Зоя също се бори с врагове, повече от уверено. Коси противници и реве:
  - В името на Велика Русия!
  И също с голи пръсти на краката ще пусне подарък на смъртта.
  Ето как тези момичета се захванаха с бизнеса много известно.
  Августина, също стреляйки много точно по врага и хвърляйки гранати с голи пръсти, изръмжа:
  -За великия СССР!
  И Светлана се бие с муджахидините, нокаутирайки ги в редици, реве:
  - За готина Русия!
  И с голата си пета той ще се поддаде на убийственото настояще на смъртта.
  Това е екип от момичета, родени да убиват талибаните. И не само талибаните.
  Наташа се изкикоти и, стреляйки по муджахидините, го взе и извика:
  - Слава на СССР!
  И с голи пръсти, как да пуснат убийствен.
  Зоя, продължавайки да стреля по войниците на ислямската империя, агресивно издаде:
  - Слава на нашата армия!
  И с боси крака ще хвърли разрушителните.
  А Августин бие афганистанците и гука:
  - Слава на нашата Родина!
  И голите пръсти ще започнат унищожение.
  Светлана също смазва враговете, нокаутира ги с ярост и крещи:
  - За свещения комунизъм на СССР!
  Това са момичетата, които ще се борят за съвестта си. И те се борят и печелят.
  Аленка се бореше много здраво и хвърляше смъртоносни подаръци с боси пръсти.
  И момичето изгука:
  - За комунизма!
  Анюта застреля врага много красиво и с боса си пета удари талибаните и изскърца:
  - За Русия на комунизма!
  Тук Алла се бори много скромно и активно. И голите пръсти на краката се изстреляха със смъртоносна сила.
  Момичето изръмжа:
  - За комунизма на СССР!
  Момичето Мария го взе и се обърна, покоси афганистанците и изръмжа:
  - За Отечеството, майка ни!
  И с босите си пръсти изстреля смъртоносна сила.
  Олимпиадата също даде добре насочен завой и покоси много врагове. И момичето гука, изхвърляйки голите си пръсти и вякнула:
  - За Отечеството, майка ни!
  Маруся се бие с дивата ярост на котка и стреля по афганистанците. И да ги унищожават масово.
  И момичето реве:
  - Много е готино!
  Матрена много точно удря муджахидините и коси като класчета. Ето го момичето.
  И реве на себе си с ролка:
  - За много добър комунизъм!
  Сталенида също се бие с дива ярост и отрязва талибаните от войските. Такава е борбена жена.
  И тя надраска врага много уместно.
  Steelenida изпя:
  - Слава на ерата на комунизма!
  Това са бойните момичета тук. И много красива и борбена.
  Воинът се обърна към врага. Покосиха маса афганистански войници и изскърцаха. За Русия и свободата
  до края.
  Вероника, стреляща по талибаните, ги удря с ракети и изпищя:
  - Слава на комунизма!
  Виктория, стреляща по смелите и героични воини на Аллах, изчурулика:
  - За родината!
  Това е момичетата най-сок и красота. Много красиви и борбени момичета. И имат огромна сила. И такива борбени момичета
  и мачка, и върши, смазвайки афганистанците.
  Серафима също драскаше врага, нокаутирайки талибаните с дива сила.
  И момичето хвърляше смъртоносни дарове на смъртта по врага с боси пръсти на краката си.
  Тези момичета са просто невероятни.
  Альонка драскаше афганистанците и много агресивно косеше враговете.
  Жената воин изгука, докато посича воините на ислямската империя.
  И тя извика:
  - За Отечеството - майка ни!
  Анюта е много активна в драскането с врагове и косенето на врагове със силата си. И с голите си пръсти хвърли смъртоносна и колосална сила.
  И момичето изчурулика:
  - Слава на комунизма!
  И с алено зърно нашият бутон за базука запали резервоара.
  Тук бойната Алла смазва врага с голяма ярост. И стреля и мокри, унищожавайки муджахидините.
  Тези момичета са много красиви и бойните се превърнаха в герои.
  Борбата с Алла в провинцията се разпада с дива ярост.
  Това е военният път на момичетата. Които много дори се бият. И много агресивно смаза талибаните.
  Мартиал Мария беше много смазваща с дива сила и отряза всички като бръснач.
  И с голи пръсти на краката момичето хвърляше гранати за унищожение. И момичето разкъса много врагове.
  Олимпиадата отново е в действие. И отново смазва муджахидините. И отново тя хвърли голите си пръсти с убийство и унищожение.
  И ще бъде грубо и много агресивно.
  И олимпиадата започна да се бие и с гола пета се поддаде на унищожение и пълна смърт.
  Ето такова бойно момиче-герой на тази олимпиада. Ето едно борбено момиче.
  И Маруся смаза афганистанците с голяма ярост. И ги покоси с дива смелост.
  И с ягодово зърно взе и изпрати смъртоносна сила.
  И много муджахидини в ковчег.
  Аленка заяви, стреляйки по врага и крещейки:
  - За най-мощния комунизъм в света!
  Анюта, драскайки върху афганистанците, агресивно отбеляза:
  - Ето ни пак на бял кон!
  Ето отново борещата се Алла в тежка битка. И червенокосото момиче отново драска по муджахидините и пищи с пълна сила.
  И определено ги унищожава.
  и крещи с пълна сила.
  И момичето драска като автомат.
  И Мери действа с цялата си дива сила. И стреля по афганистанците много точно. И коси враговете много точно - всеки куршум в окото.
  И реве:
  - За Русия Сварог!
  Олимпийските игри действаха много жестоко и убиха противници и покосиха муджахидините. И много борбено момиче-герой. Тези момичета са просто невероятни.
  И никой няма да оцелее срещу тях.
  Олимпийските игри щателно косят враговете. И той нокаутира афганистанците с боси пръсти на краката си, хвърляйки смъртоносни дарове на смъртта. Олимпиадата, разбира се, е много момиче
  най-готиният и най-борбен от всички в света.
  Е, той ще удари муджахидините и ще ги покоси с меч.
  И момичето ще вземе и ще пее:
  - Аз съм клас по красота Hyper!
  Тези момичета са толкова красиви и много борбени. Те притежават колосална степен на възбуда и сила за празник за очите.
  Маруся стреля по афганистанците и изскърца:
  - За епохата на комунизма!
  И също с голи пръсти, сякаш от муджахидините, ще чукат. Това момиче е просто невероятно.
  Matryona ще удари враговете със смъртоносна сила с помощта на алено зърно на гърдата от базука. И това наистина е нейната хиперсила.
  И воинът изскърца:
  - За великия комунизъм!
  Това са момичетата, които се борят за СССР и показват чудеса на героизъм. Не, срещу такива момичета никой враг не може да устои. Дори толкова много, колкото талибаните. Въпреки че са способни да хвърлят трупове в Москва.
  Сталенида се бие с превъзходни вражески сили. И също как натиска бутона на базуката с ягодово зърно и скърца:
  - Аз съм воин от супер класа!
  И да намигне на приятелите си.
  Вероника също агресивно унищожава афганистанците и не им дава милост. И има голямо изтребление.
  Момичето е много борбено и притежава феноменална космическа сила.
  А в Сталенида това, което смело смазва муджахидините от тази сила, е още повече. Нека го кажем по този начин, направо момичета.
  Виктория удря афганистанците с голяма активност, удря ги и реве:
  - Аз съм момиче от хипер класа!
  А Серафима бие муджахидините със страст на лисица, коси ги и крещи:
  - Аз съм ултра красавица!
  Албина и Алвина мачкат афганистанците в небето. И Хелга е с тях. Колко активно подхванаха жълтите. И да унищожи капиталово.
  Албина събори талибанска кола с боси пръсти на краката си и изскърца:
  - За ГДР! Нека комунизмът се върне отново при германците!
  Алвина също свали самолета на Ислямската империя и изкрещя:
  - До най-големите върхове на комунизма!
  А Хелга в небето с помощта на босите си пръсти покри танка на талибаните и изчурулика:
  - За победи през покрива!
  Така се биеха бойни и красиви момичета.
  Анастасия Ведмакова също смаза муджахидините от небето и изпя:
  - Нека се прослави комунизмът!
  И с боси пръсти на краката си хвърляше бомби по противниците от самолета.
  А Акулина Орлова също вършееше афганистанците и пееше:
  - Слава на нашето Отечество.
  И хвърли тежки и смъртоносни бомби върху врага.
  Това бяха бойни момичета, да кажем направо.
  Mirabela Magnetic смачка опонентите с колосална степен на интензивност и изпищя:
  - За великия и могъщ комунизъм!
  И отново момичето намигна с люлякови очи.
  Това бяха момичетата.
  Анастасия Ведмакова удари афганистанците и ги удари с вой:
  - Новото ми кредо е да спечеля всички!
  А също и как да използвате голи пръсти.
  Акулина Орлова удря противници. Тя ги косеше като гребен и изпищя:
  - Аз съм най-силният в света!
  И как да се поддадем с гол ток.
  А Мирабела Магнетик събаря врагове с колосалната си сила и крещи:
  - Аз съм супер момиче!
  И с алено зърно, докато натиска копчето.
  Тези момичета са просто супер и хипер.
  Алвина смаза талибаните и изпищя с голяма сила:
  - За комунизма!
  И с боси пети, сякаш ще натисне педалите. Това момиче е просто невероятно.
  И Албина за афганистанците като лупанет. И им дайте капитал хипер.
  И той ще вземе много врагове наведнъж и ще го положи.
  И той прави всичко с боси пръсти на краката си.
  И пейте:
  - Аз съм най-готиното момиче на света!
  Хелга също бие талибаните. Те са колосални и активно се изтребват. Но след това с босите си пръсти ще насочи ракета и афганистанският бункер ще я разбие.
  И като цяло е страхотно.
  И момичето се смее...
  Но Елизабет, на своя танк, ще се изправи срещу муджахидините и ще им уреди пълно поражение. И много от талибаните ще бъдат убити наведнъж.
  И кулите от танковете на талибаните са откъснати.
  Елизабет е момиче, което е супермен от най-висок клас. И смазва врагове с голи пръсти. И буквално ги вкопава в земята.
  Така тази Елизабет е просто Хипер.
  И танкът й, като че ли от муджахидините, ще се разбие.
  Съвсем не момиче, а нещо супер активно и борбено.
  А Катрин върши афганистанците. Тя има невероятна сила и ловкост. И тя с помощта на босите си пръсти на краката изтребва войниците на ислямската империя.
  Това е момиче и вече е убила толкова много афганистанци.
  И тя го взе и запя:
  - Аз съм ултра!
  И Елена старателно вършее враговете. Показва им своята супер класа и реве:
  - Аз съм Хипер!
  А с голи пръсти е като да чукаш по китайците. Ето го момичето.
  И Ефросиния унищожава бойците на Афганистан по много агресивен начин. И стреля с голи пръсти много точно.
  И докато все още мърка:
  - За Родината и Русия ще има нашият месия Сварог!
  Да кажем, че момичетата са воини на честта.
  Елизабет, стреляйки по афганистанците, отбеляза:
  - Като цяло, някак си повече харесвам руските богове!
  Екатерина стреля с голата си пета, натискайки бутона, разби талибанския танк и изскърца:
  - И аз също харесвам повече руски богове! Всъщност защо се нуждаем от обрязването на Исус на осмия ден?
  Елена изпищя от ярост:
  - Срам ме е от княз Владимир!
  Елизабет се съгласи с това:
  - И трябва да те е срам!
  Елена се съгласи с това:
  - Разбира се, срамота е, че руснаците се покланят на еврейските светци!
  Катрин го взе и изръмжа:
  - Трябва да имаме руски светци и богове!
  Елизабет се съгласи с това, оголивайки зъби:
  - Да, трябва!
  И намигна на врага.
  Ефросиния енергично отбеляза, изстрелвайки муджахидините с оръдие:
  - Ще победим ислямската империя...
  И отново Елизабет, сякаш биеща врага, е смъртоносна.
  Герда също се бори много умело. То удря муджахидините със смъртоносна сила и крещи:
  - За великия комунизъм!
  а тя е толкова войнствен и известен крал!
  Шарлот също смазва талибаните и крещи, оголивайки зъби:
  - Това е страхотно!
  и такова бойно момиче клас мега!
  Кристина също рита афганистанците с боси пръсти. И определено ще ги убият.
  И той ще вземе и ще премине:
  - Аз съм ариец номер едно!
  И Магда ще победи афганистанците, ще убие много от тях и ще изсъска:
  - За СССР и ГДР!
  И намига със сапфирените си очи. Това момиче е просто хипер!
  Не, талибаните не могат да се справят с момичетата от супер и хипер класа.
  И те са толкова войнствени момичета.
  И пеят със страст:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка...
  С това няма да се шегувам,
  Да го разкъсаме!
  И как ще се разплачат воините. Ето ги момичетата.
  И също така забиха босите си крака в муцуните на пленените талибански войници. И ги принуди да целунат голите си кръгли токчета.
  Ето и момичетата по бикини.
  Но талибаните измъчваха комсомолски член. Те извиха ръцете й отзад и я издърпаха на стелажа. И вдигна. И извиха момичето на дървото. И я вдигна. И тогава го взеха и го пуснаха.
  И момичето падна. Тя го взе на самата трева и закачи. И тя замръзна. И муджахидините се засмяха гневно. Тогава момичето беше взето отново и издърпано нагоре, до самия връх на дървото.
  И после пак я пуснаха. Момичето рухна надолу и отново увисна в самото дъно. И въжето се опъна, и красавицата виеше от болка. и те отново започнаха да я вдигат.
  Изтеглен до самия връх. Повърнаха го добре, оставиха го да виси малко. И тогава те отново се пуснаха с дива ярост. И момичето отново се строполи и се изви
  стави. И като цяло беше доста гола. и как боли.
  след това отново се вдигна за четвърти път и се разклати добре. След това го закрепиха върху плътен клон и започнаха да го опъват. Те прикрепиха блок към босите крака на момиче,
  и започна да окачва тежести върху него. Талибаните закачиха грамаж първо от едната страна, а след това и от другата. След това започнали да бият момичето с камшик. Удря се така, че кожата да се спука.
  И тогава комсомолците започнаха да сипват сол върху раните. И тогава те взеха и пуснаха в движение нажежена тел. И те бият момичето с болна сила. Тогава афганистанските палачи намазаха босите стъпала на краката на момичето и запалиха мангал под нея. И нека снимаме красавицата без излишни церемонии. И тогава палачите от талибаните смазаха и гърдите на момичето. И след
  който запали гърдите й. И те започнаха да бият момичето старателно.
  И изпържи воина муджахидините, гърдите и петите й. И тогава намазаха дупето и докараха факлата до задните части. И те започнаха да бият момичето старателно. И тогава огънят докосна пазвата й. Космите, покриващи пещерата на Венера, бяха овъглени веднага. Това момиче е просто невероятно. И такива мъчения я очакваха.
  Афганистанските палачи изгориха момичето и гърдите, и дупето, и пазвата, и стъпалата на босите й крака. И го изпържиха старателно. Тогава палачът на талибаните взе нажежен прът и без да се замисля два пъти постави момичето в ануса. И как, крещи тя от дива болка.
  Това я нарани толкова много. А тези момичета са толкова палави и красиви. Но афганистанците измъчваха силно момичето. И толкова красиви воини. И те са изпържени старателно от воина.
  И така момичето било взето от палачите си и започнало да пука дългите си грациозни пръсти с нажежени до червено клещи. И боли толкова много. Палачите счупиха пръстите на момичето, като започнаха с малкия пръст.
  И буквално всичко беше счупено. И тогава ребрата започнаха да се пръснат на комсомолца. И в същото време нажежени щипки се забиха в гърдите му. И стана червено от жегата, за да завърти железните и алените зърна. И гърдите на момичето бяха откъснати. И беше толкова жестоко и болезнено.
  Точно там беше мъчението.
  Герда, стреляйки по муджахидините, забеляза:
  - Слава на комунизма!
  - отбеляза Шарлот много агресивно с дяволска сила. И изпищя:
  - За Отечеството!
  И с босите си пръсти ще тъпче врага.
  Ето го момичето. И толкова войнствен.
  Кристина го взе и блъсна талибаните с боси пръсти на краката си и изскърца:
  - Слава на ерата на руските богове!
  Магда също се блъсна в афганистанците с боси пръсти на краката си и изгука:
  - За нашата Родина!
  И тези момичета са много готини.
  Герда, стреляща по противници от Афганистан, издава:
  - За великия комунизъм на Германия.
  Тези момичета са толкова бойни красавици.
  Герда отвърна весело, драскайки върху муджахидините:
  - Имам момиче просто супер.
  И Шарлот посочи агресивно, докато стреля по опонента си:
  - Слава на арийския комунизъм!
  И използвайки голите си пръсти, тя изгука:
  - За великото Отечество!
  Кристина също падна върху врага с голяма точност, отбеляза:
  - За Русия и Германия в приятелство!
  Магда също удари муджахидините и изпищя:
  - Слава на нашата ера!
  И отново да намигне на партньорите си.
  Ето ги момичетата.
  И Джейн Армстронг започна да удря талибаните с оръдие.
  Момичето беше много красиво.
  Джейн удари опонента си с голи пръсти на краката си и изскърца:
  - Слава на Отечеството!
  Така Гертруд отчаяно ще удари враговете и те ще бъдат напълно покрити и разбити.
  И гукане:
  - За Великобритания!
  И Маланя, сякаш удря врага и му прави харакири и чурулика:
  - За английски победи!
  Моника също ще удари враговете с помощта на голите си пръсти и изскърца:
  - За съветските победи!
  И Тамара, и Сулфия се бият с талибаните и убиват брадати воини, които идват на вълни.
  И тези момичета пеят:
  - Хората ще бъдат щастливи
  Щастие завинаги...
  Руското правителство има
  Силата е страхотна!
  Тамара се обърна, стреля с боси пръсти и изгука:
  - За мнението ми за комунизма!
  Сулфия също ще удари врага, ще убие много талибани и ще изскърца:
  - Да кажем и дума за Русия!
  И двете момичета избухнаха в смях.
  Тамара се обърна. Тя покоси много афганистанци и чурулика:
  - За най-добрата сила на Отечеството!
  Сулфия също ще ремонтира врага и ще гука:
  - За аления комунизъм в СССР!
  И да намигне със сапфирени очи.
  Това са момичетата - просто най-висок клас и полет.
  Алис и Анджелика все още се карат.
  Руса и червенокоса мадама.
  Те са силни момичета и стрелят от снайперски пушки.
  И докато си пеят:
  - Слава на СССР! Ще дадем пример на всички!
  Алис стреля по врага със снайперска пушка. Застрелян с голи пръсти и
  изскърца:
  - Слава на моята страна!
  Анжелика също удря врага, с помощта на голите си пръсти, хвърля граната и изскърца:
  - За Русия най-великият.
  И да намигне с изумрудените си очи.
  Тези момичета са просто топ пилоти. И така афганистанците са смазани. Тук те се бият и най-готините и най-интелигентните в света.
  Алис изчурулика и намигна:
  - Слава на времената на КПСС!
  Анжелика с готовност се съгласи с това:
  - Голяма слава на Героите на СССР!
  И отново хвърли граната със смъртоносна сила с боси пръсти на врага.
  Тук тя е жена с обикновена грешка в необикновен външен вид.
  Алис го взе и изчурулика:
  - В името на безсмъртните идеи на комунизма!
  И тя хвърли дар смъртоносна сила с босите си пръсти.
  Анжелика също взе и се удари по врага.
  Тя го отряза като шкурка и изскърца:
  - За Русия и руските богове!
  Тези жени бяха много борбени и готини.
  Алиса, стреляща по врага, взе и с босите си пръсти нанесе дар на унищожение към врага.
  И това беше много готин ход.
  Анжелика също разби врага, буквално го унищожи и демонстрира колосална сила. И закачливо каза с усмивка:
  - Това е огромно събитие!
  И нейните голи пръсти пуснаха послание за смърт и унищожение!
  Тук беше момиче - просто хиперклас.
  Алис го взе и изрева с пълна сила:
  - Аз съм най-силният и най-готиният във Вселената!
  Анджелика изстреля цяла варел експлозив с босите си подметки и изскърца:
  - И аз съм в мегавселената!
  Тези момичета са много красиви.
  Алис отбеляза, докато стреля по врага:
  - Вярата в комунизма е голяма!
  И хвърляне на смъртоносни гранати с голи пръсти.
  А Анджелика стреля по муджахидините и реве:
  - Вярата ни е много голяма!
  И с голите си пръсти ще хвърли граната с разрушителна сила.
  И воините поеха врага и така тези талибани измамиха... И нито в приказка да се каже, нито да се опише с химикалка.
  Алис съвсем логично забеляза, стреляйки от снайперска пушка и сваляйки талибански щурмови самолет.
  Алис го взе и изчурулика:
  - Вярвам, че целият свят ще се събуди,
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Осветяване на пътя на комунизма!
  И отново момичето ще го вземе с боси пръсти и ще изстреля нещо изключително смъртоносно.
  Срещу муджахидините се бият и доброволци от Япония. По-специално момичетата нинджи с комунистически вярвания.
  Момиче нинджа със сини коси наряза афганистанците с вятърна мелница и ги бише с камшик.
  Тогава тя хвърли грах от унищожение с голите си пръсти и изскърца:
  - За комунизма в Япония!
  Жълтокосата нинджа изпълни и техника на пеперуда с мечовете си. Изрежете много муджахидини. И тогава босите й крака
  те взеха и хвърлиха смъртоносна граната.
  Тогава момичето каза:
  - Слава на СССР и Япония!
  Червенокосото момиче нинджа също вдигна и засече афганистанските войници с бекхенд. И тя хвърли голите си пръсти,
  нещо убийствено в подарък. И тя провери:
  - Слава на Русия и СССР!
  Момиче нинджа с бяла коса изпълни прием на бъчва. И как тя удари талибаните, като им отряза главите. След това хвърли
  смъртоносно унищожение с бос изсечен крак и изскърца:
  - Слава на Червената армия!
  И четирите момичета нинджи хвърлиха грах от унищожение с боси пети и избиха цял батальон афганистанци с танкове. Тези момичета са просто ултра!
  Това е красота - момичетата са наистина много готини.
  Олег Рибаченко също реже муджахидините с мечове. А с него и момичето Маргарита.
  Тези безсмъртни деца са просто супер.
  И смазват враговете специално. Да кажем, че там и децата!
  И тогава момчето и момичето подсвиркват. И враните, след като получиха инфаркт от детска свирка, падат на дъното. И човките им пробиват черепите на талибаните.
  Това са деца - естествено унищожители на всичко и всичко.
  Олег Рибаченко изпя:
  - прославя нашия съветски народ,
  Поздрави за моето парти...
  Нашият съюз на сърцата на всички деца,
  Всички сме едно приятелско семейство!
  Маргарита Магнитная, смазваща противници, енергично издаде:
  - Бъдете известен с нашата космическа Русия!
  И момичето с голите си пръсти ще хвърли нещо напълно смъртоносно към врага.
  Олег Рибаченко, разсичайки талибаните, изпя:
  - Маргарита, прозорецът е отворен,
  Маргарет, не си забравила
  Как беше всичко!
  Това момче е толкова готино и войнствено. Това е момчето Терминатор.
  Това са децата тук, които са много готини и борбени.
  Трябва да се отбележи, че момичетата са много трудни.
  Алис също стреля по талибаните. И пее под носа си:
  - Едно две три четири пет! Зайчето излезе на разходка!
  И момичето стреля отново с голяма точност.
  Анжелика беше много добър удар. И направи мощни изстрели по врага.
  И как натиска с алено зърно и го взима от базука и тласка.
  И воинът стреля по врага много точно.
  Анджелика го взе и изгука:
  - Слава на нашата комунистическа партия!
  И отново като взрив с голяма точност срещу врага. И самолетът на талибаните отново се разбива.
  И Алис също стреля много точно и щурмовият самолет на Ислямската империя се запали.
  Това са момичетата.
  Анджелика отбеляза с усмивка:
  - СССР е прекрасна страна, в която всички народи са приятелско семейство!
  Алис стреля отново, като повали трима муджахидини наведнъж с един изстрел и отговори:
  - За голямата партия на Русия!
  И момичетата избухнаха в смях. Като цяло те са воини с много различни възгледи.
  Но всички момичета носят идеята за комунизма в сърцата си. И искат да има истински рай на планетата Земя. И би било много красиво.
  Анджелика отбеляза, като стреля по враговете с голяма точност и пробива черепите.
  - Комунизмът никога няма да свие криле и да пропълзи в черупка!
  Алис се съгласи с това:
  Комунизмът никога няма да свие крилата си! Нашата идеология е да градим щастието на планетата Земя!
  И двете момичета крещят:
  - Слава на Русия! Слава! Боси момичета тичат напред...
  Дивизията на босите жени... приветства руския народ!
  А жените воини показват агресивна и сексуална наслада.
  Алис изцвили, оголи зъби и скърцаше:
  - Всички заставаме заедно за СССР!
  И воинът отново разби враговете.
  Анжелика също стреля по врага и го удари през главата. И тя изгука:
  - Слава на нашето Отечество!
  А воинът беше изключително борбен и червен.
  И косата й е на вятъра, тази медночервена коса се вее като пролетарско знаме.
  Тези момичета са много красиви и секси.
  И толкова много муджахидини вече са погребани...
  Има и момичета, които работят...
  Тук Виола и Доминика стрелят по афганистанците.
  Момичетата стрелят с базуки по танкове и азиатска пехота.
  Тук Виола беше изстреляна, като използваше аленото зърно, за да натисне бутона на базуката, и изстреля ракета.
  И масата афганистанци беше разкъсана.
  Виола пак запя:
  - Вярвам във великия комунизъм!
  И Доминика също стреля специално по муджахидините. И ги нокаутира в големи маси.
  В същото време момичетата ще хвърлят гранати с боси пръсти.
  И с алено зърно върху копчето на базуката, той ще притиска радикално врагове.
  Тези момичета са толкова красиви. И как изглеждат страхотно, когато се бият само по гащички. И воини от най-висок клас.
  - отбеляза Виола, докато стреля отново по противника с ягодовото си зърно.
  - Обичам да се бия! Чудесно е!
  Доминика се изкикоти и отбеляза:
  Какво не е наред с мъжете?
  Виола се засмя и отговори, като хвърли граната по противника с боси пръсти и изскърца:
  - Разбира се, че е добре! А някои са просто очарователни!
  Това са много борбени и красиви момичета тук.
  Доминика отбеляза:
  Докога ще продължи тази война?
  Виола отново стреля по муджахидините с пурпурното зърно и изскърца:
  - Мисля, че е много време!
  Доминика го взе и изпя:
  - Във вселената бушува война,
  Смачкайте убивайте без причина...
  Сатаната е извън веригата
  И смъртта дойде с него!
  
  И кой ще спре потока
  Кървави луди реки..
  Лазерният лъч ще влезе в храма,
  И светкавично човекът изчезна!
  Виола добави, хвърляйки граната с голи пръсти на краката си:
  И такъв хаос
  Изпълни вселената...
  Тъжна съдба на човечеството -
  Търпи болка, страдание!
  Това са момичетата, такива готини певици.
  И Олег Рибаченко реже афганистанци с мечове.
  Момчето хвърля дарове на смъртта с босите си пръсти на убийствена сила и пее.
  Синът на земята ще каже не в отговор
  Никога няма да бъда роб...
  Вярвам, че свободата ще изгрее
  Вятърът ще излекува свежа рана!
  
  За свещеното отечество в битка,
  Самият Велик Сварог нарича...
  Издигнете се доблестен рицар в ранните часове,
  Тъмнината ще си отиде, майските рози ще цъфтят!
  Това е такъв герой момче...
  А момичето Маргарита, унищожавайки муджахидините с мечове и хвърляйки гранати с голи пръсти, добавя:
  И пулсацията на сърцето и вените,
  Сълзи на нашите деца, майки...
  Казват, че искаме промяна
  Отхвърлете хомота на жестоките вериги!
  И децата пак ще подсвиркат. И гарваните ще го вземат и ще припаднат, губейки съзнание. И буквално пробива черепите на много стотици муджахидини.
  
  АЛЕКСАНДЪР АЛЕХИН ДАВА ШАНС НА ЧОВЕЧЕСТВОТО
  Алехин не умря, случайно се задави с пържола в Португалия, но въпреки това изигра мач за световното първенство по шах с Михаил Мойсеевич Ботвинник.
  Срещата се проведе в Лондон в тридесет игри. Фаворит беше Михаил Ботвинник, който беше много успешен в много турнири и имаше серия от няколко спечелени турнира по шах. Освен това Александър Алехин вече беше на петдесет и четири години и се смяташе, че времето му вече е минало.
  Ботвиник е почти двадесет години по-млад и в отлична физическа форма.
  Но Алехин имаше добра подготовка и поддържаше форма.
  Още в първата игра той използва новост в началото и победи Ботвинник.
  Въпреки това имаше подготовка и Михаил Моисеевич. Отначало Алехин, който беше по-опитен в мачовете, водеше с две точки. Последва размяна на удари. След това до двадесетия мач Ботвинник изравни резултата. Но в двадесет и втория Алехин приложи увеличение и успя да спечели. След това Ботвинник загуби равновесие и започна да рискува. И той загуби още четири мача от пет.
  Алехин сензационно спечели мача срещу Ботвинник и дори с съкрушителен резултат.
  И това показа, че Александър Алехин все още е страхотен и не е загубил страхотната си сила през годините.
  И световният шампион отново започна да играе в турнири.
  Две години по-късно Алехин също победи Керес. Който спечели много различни турнири.
  И след това, тъй като ФИДЕ все още не взе под контрол тегленето на короната, Решевски също спечели.
  Така Алехин стана седемкратен световен шампион.
  А през 1952 г. Алехин игра наравно с Бронщайн. Този мач беше много напрегнат и борбен. И Алехин с мъка, след като спечели последната игра, доведе мача до равенство...
  И през 1957 г. Алехин официално сложи край на шахматната си кариера. Като вече по-възрастен шахматист, шампион, той непрекъснато отлагаше мачове за световното първенство и в крайна сметка напусна и остана непобеден, и държеше шахматната корона в продължение на двадесет и осем години.
  По този начин счупи рекорда на Ласкер.
  Титлата световен шампион е изиграна на турнира през 1958 г. И Михаил Тал стана новият световен шампион на двадесет години. И се оказа нещо като сензация.
  За разлика от истинската история, звездата на Михаил Тал на шахматния трон гореше дълго време.
  Михаил Тал спечели и Смислов, и Гелер, и Петросян. Тогава той победи Спаски. И Боби Фишер, и Анатолий Карпов, и Корчной. И дори Михаил Тал победи самия Гари Каспаров в първия мач през 1986 г.
  Едва през 1989 г. Гари Каспаров най-накрая побеждава Тал. Михаил Тал счупи шампионския рекорд на Алехин. И той беше шахматният крал в продължение на тридесет и една години!
  Тогава имаше ерата на Гари Каспаров. По-точно, нямаше епоха на Гари Каспаров.
  Той защити световната си титла само веднъж срещу Шорт и влезе в политиката.
  А през 1995 г. Виши Ананд става новият световен шампион. И този индустриален гений също царува в шаха цяла ера. Той не успя да победи рекорда на Тал за продължителност на шампионата за една година, но го заобиколи по брой спечелени мачове.
  Виши Ананд дори победи Карлесън през 2013 г. Беше толкова уверен в способностите си.
  И едва през 2015 г. върхът Карлесън все пак успя да заеме доминиращия преди това Виши Ананд в продължение на двадесет години.
  Карлесън откри своята ера...
  Имаше и промени в политиката. Гари Каспаров се занимаваше с политика. Създава своя партия, избира се в парламента. И това е оказало влияние върху хода на историята. На изборите за Държавна дума през 1995 г. партията на Гари Каспаров, Млада Русия, преодолява петпроцентната бариера.
  Гари Каспаров също би искал да се кандидатира за президент на Русия, той беше още твърде млад. Но Елцин, разбира се, подкрепи морално. Но засега, разбира се. Когато през май 1999 г. имаше гласуване за импийчмънт на Елцин, Франция единодушно даде на Гари Каспаров за свалянето на диктатора.
  Повече от две трети от Държавната дума гласуваха за импийчмънт на Елцин. И със сигурност промени хода на историята. Съветът на федерацията също подкрепи импийчмънта с мнозинство. И Максим Примаков стана и.д. Въпреки че беше уволнен, Конституционният съд го анулира - с аргумента, че Елцин е бил неадекватен към момента на подписване на указа.
  Така властта в Русия се промени. На предсрочните президентски избори през есента на 1999 г. спечели Максим Примаков. А кметът на Москва Лужков стана министър-председател.
  Войната с Чечения беше избегната. Но в самата Чечения избухна гражданска война. От една страна, Масхадов е легитимен президент. От друга страна Басаев и Радуев и уахабитите.
  Русия подкрепи Масхадов с оръжие и пари. В крайна сметка Масхадов спечели.
  След това Чечения проведе референдум и се върна в Русия.
  Максим Примаков беше на власт два мандата по осем години, а през 2007 г. предаде властта на Юрий Лужков. Който също управлява два мандата, до 2015г. Когато вече бившият кмет на Москва се смяташе за твърде стар, а председателят на Комунистическата партия на Руската федерация Генадий Зюганов стана нов президент.
  Но този владетел, въпреки напредналата си възраст, твърде много обичаше властта.
  И той го взе и нулира сроковете си. Но през 2022 г. войната започна с нахлуването на талибаните в Таджикистан. И това беше нова битка.
  Въпреки това, използвайки административен ресурс и фалшифицирайки изборите, Зюганов стигна до трети мандат.
  Гари Каспаров и Алексей Навални вдигнаха голяма вълна от вълнения срещу комунистите.
  Имаше масови протести. Имаше сблъсъци между хората и полицията, използвани са гранатомети, сълзотворен газ, палки и гумени куршуми. В крайна сметка дори се стигна до стрелба. И поредица от кланета.
  През 2025 г. най-накрая избухна мащабен Майдан и Генадий Зюганов беше свален.
  Гари Каспаров стана новият президент на Русия, а Алексей Навални стана министър-председател. Така се откри нова ера в световната политика...
  Владимир Путин остана малко известен и тих чиновник в администрацията на Елцин. Единственото нещо, с което се приписва:
  Той не позволи на Елцин да извърши военен преврат след импийчмънта. Вярно е, че самият Елцин след пет сърдечни удара вече не искаше да се бори за власт.
  Гари Каспаров, в ролята си на президент на Русия, обеща да изпревари Съединените щати и да изтегли руските войски от Афганистан.
  Започна нова ера в политиката след четвърт век на квазикомунистическо управление.
  
  
  НОВИ ШАНСОВЕ ЗА ХРАБИТЕ САМУРАИ
  Битката при Мидуей така или иначе трябваше да бъде спечелена от Япония. Но не е факт, че самураят ще отвори втори фронт в този вариант. И така нещата можеха да се развият малко по-различно. Да кажем, че Сталинград мина като в реалната история. И нищо особено не се е променило. Британците проведоха операция Факел без американски войски. Ромел е счупен. Вярно е, че кацането в Мароко не се осъществи. Германците, след като прехвърлиха определени сили от Европа, успяха да спрат британското настъпление. Монтгомъри, попаднал на упорита съпротива, спря. Германците държаха линията известно време. След това започнаха да прехвърлят допълнителни сили към Африка. Ромел предприема контраатака, леко притискайки британците, но Монтгомъри се оттегля към отбранителна линия в Либия. Предната част се стабилизира. През юли на четиридесет и третата година нацистите се опитаха да пробият съветската отбрана на Курска издутина. Откакто японците превзеха Хавайските острови, американците почти спряха въздушните нападения срещу германските градове и фабрики. Това позволи на германците да произведат още няколко танка, особено Тигри и Пантери. В Курск издатина участваха още четиристотин превозни средства, както и по-значителни авиационни сили. Освен това Хитлер прехвърли допълнителни шест пехотни дивизии от Франция и извади част от оръдията от Атлантическата стена. Това засили германската групировка. Офанзивата започна приблизително както в реалната история, но тъй като нацистите бяха малко по-силни, те постигнаха голям успех. Въпреки това не беше възможно да се затвори пръстена около съветската групировка. Въпреки че самата офанзива на Фриц продължи двадесет дни и приключи едва на 25 юли. Тогава съветските части започват контранастъпление. И битката се проточи по-дълго. Германците в Африка бяха в отбрана. Те не трябваше да изразходват енергията си за Италия, а на фронта беше доставено повече оборудване, така че бомбардировките без американците бяха в пъти по-слаби. Япония продължи да печели. Така американското командване правеше все повече и повече грешки и твърде много бързаха да превземат пристанището на Перу. Това доведе до преобладаващата гледна точка - Америка няма нужда от Европа. В знак на благодарност за това германските подводници практически спряха да атакуват американски кораби. Следователно Червената армия едва до края на септември превзе Орел и Белгород, като понесе огромни загуби. И временно спря промоцията. Все още обаче нямаше причина за паника. Последва дъждовна есен, последвана от зима. И трябва да дойдат нови победи на Червената армия. Осъзнавайки това, Хитлер предлага на Сталин примирие. Като, да си починем!
  Колко от нашите момчета бяха убити по време на последната битка? СССР и Третият райх воюваха три месеца. Загубите на Червената армия бяха по-големи, отколкото в реалната история, а Вермахтът беше не по-малък. И двете страни бяха обезкървени. Но нацистите увеличиха производството на оборудване, те успяха да се възстановят донякъде. Трябва да се отбележи, че при танковете делът на загубите беше в полза на нацистите и тъй като освобождаването им се оказа по-високо, отколкото в реалната история, германците компенсираха щетите си. В отбранителни битки Пантера се оказа добър танк. Неговото дългоцевно, бързострелящо оръдие, с отлична за времето си оптика, също беше способно да унищожи съветски танкове. Освен това тридесет и четири не проникнаха в челото на Пантерите, Тигрите, Фердинандите и все още имаше твърде малко тежки танкове, за да повлияят на хода на битките. Сталин отхвърли примирието с Германия. До края на октомври съветските войски възобновиха настъплението си срещу Харков и Смоленск. Германците се съпротивлявали много упорито. Те имаха силна защита, особено в центъра, и като цяло очакваха настъплението на съветските части точно в тези посоки. Колкото и да е странно, но в сравнение с реалната история, по-голямо количество оборудване, особено самолети и танкове, позволи на германците да се противопоставят много по-ефективно. Освен това, имайки повече резерви, нацистите действаха по-спокойно, не бързаха по време на съветската офанзива по фронтовете, а водеха резервите по-последователно и разчитаха на по-напреднала и отбрана в дълбочина. Няколко дузини допълнителни дивизии, спасени поради липсата на италиански фронт, а в Африка Монтгомъри не бързаше, а германците не клатеха лодката. Интензивността на войната с Великобритания рязко спадна. Все още не се говореше за отделен мир, но очевидно Чърчил забави бомбардировките, явно разчитайки на това, че СССР и Третият райх се изтощават взаимно, доколкото е възможно. Пускането на оръжия от Германия и сателитите се оказа с почти една трета по-високо, отколкото в реалната история. Това даде възможност да се закърпят дупки и, разчитайки на плътни защити, да се противопостави сравнително успешно. Ситуацията се влошава от факта, че съветското командване е в настъпление, където фриците вече ги чакат, и успява да се установи в отбрана. В резултат на това самото напредване беше изключително бавно и струваше големи загуби. Войната някак започва да прилича на Първата световна война, когато защитата се оказва по-силна от атаката, атакуващата страна губи повече и в резултат на това фронтовата линия става неактивна. Съветските войски напредваха средно от един до два километра на ден, което позволява на германците да се укрепят, но нови позиции и да запазят отбраната. Не беше възможно да се влезе в оперативното пространство. Харков обаче е превзет в началото на декември след ожесточени градски битки. Германците увеличават производството на авиация. Focke-Wulf и ME-309 успешно се противопоставиха на по-слабите съветски изтребители. Особено опасен беше ME-309 със седем оръдия и висока скорост. А Focke-Wulf с броня и добра защита е упорита машина с шест въздушни оръдия. Наличието на превозни средства с такива оръжия, разбира се, доведе до факта, че нацистите получиха предимство във въздуха. Най-лошата маневреност беше компенсирана от високата скорост по време на гмуркане, което направи възможно бягството при навлизане в опашката, а мощното въоръжение направи възможно свалянето на самолета от първия подход. Освен това германците разработиха специална тактика за борба със съветски превозни средства, за да използват по-мощни оръжия и високоскоростни немски самолети. Много добре се показа и най-новият бомбардировач Ю-288. Тази машина е едновременно бърза и носи голям бомбен товар.
  Focke-Wulf се оказа силен фронтов бомбардировач, превъзхождащ PE-2 във всички отношения. До края на декември съветските войски бяха изтощени и бяха принудени да спрат поради огромни загуби. Докато германците все още държаха Смоленск и част от левобережната Украйна. И това, което е най-значимо - находища на боксити и легиращи елементи. Загубите на съветските войски в танковете се оказват толкова осезаеми, че Майнщайн предприема контраатака и дори успява да превземе Харков и да образува котел за съветските войски. Но през януари-февруари съветските войски предприеха контраатаки и отново успяха да превземат многострадалния Харков. Но до март Червената армия беше изтощена и беше принудена да спре офанзивата. Настъпи пауза... И двете страни претърпяха твърде много загуби. Освен това Сталин искаше да попълни армията си с по-силни и по-модерни танкове Т-34-85 и ИС-2. Вярно е, че германците попълниха и по-модерни и мощни "Пантера" -2 и "Тигър" -2. Сталин разчита и на по-модерните ЛА-7 и Як-3. Но германците в отговор пуснаха най-новата модификация на TA-152 вместо Focke-Wulf и това, което е особено неприятно е реактивният ME-262. Последният самолет по отношение на скорост, броня и въоръжение нямаше равен. Истината беше по-скъпа и по-трудоемка в производството. Но от друга страна, германците създадоха и HE-162, който е евтин, маневрен, сравнително лесен за производство и също реактивен. Сталин все още не е спечелил техническото състезание. Великобритания води войната изключително пасивно. САЩ все още не са успели да превземат инициативата от японците. На 25 юни, натрупана сила, Червената армия преминава в настъпление в центъра. Първоначално съветските войски успяха да проникнат през отбраната, но след това се включиха в битките за Смоленск. Типична грешка на червените генерали е да превземат градове до определена дата. И опитайте, вземете добре укрепен град, с мощен гарнизон и защита. Настъплението на съветските войски затъва, когато германците прехвърлят допълнителни сили и започват да контраатакуват. Битките отново, както и през Първата световна война, станаха позиционни и много вискозни. Хитлер проявява необичайна предпазливост. Може би той разчиташе на чудотворно оръжие и най-новите технически разработки и затова не бързаше. Вероятно ролята е изиграло и желанието да се спаси арийската кръв, която германците вече са загубили много. Да, и защитата на нацистките танкове е много по-ефективна, особено разбиващият се "Тигър" -2.
  Боевете в центъра се проточиха до късна есен. Сталин показа упоритост, желаейки да развие успех. Но в този случай намерих ятаган върху камък. Загубите на съветските войски бяха огромни. Германците, като защитаващата се страна, загубиха малко по-малко. Пантера-2 се оказа добър танк. Това превозно средство беше доста добре защитено в челото и имаше отлично бронебойно оръжие и в същото време прилично шофиране. Той забележимо надмина Т-34-85 по отношение на мощността на оръдието, предната защита и не отстъпваше по скорост и маневреност. Дори за ИС-2 немската машина е опасен враг, поразяващ на значително разстояние. Поради чести аварии, равни оръжия, само леко предимство в защита Кралският тигър не беше в най-добрата сметка. По-тежка модификация на "Пантера" -2 настигна "Тигър" -2 в защита и надмина по характеристики на шофиране. Скоро германците обединяват производството почти изключително върху "Пантера"-2 с тегло петдесет и един тона с двигател от 900 конски сили. Този танк повече или по-малко подхождаше на военните. Червената армия не постигна победа и спря настъплението. Дойде зимата. Германците разполагаха с танкове от серия "Е" и нови реактивни самолети. Последва размяна на удари. Великобритания остана пасивна, САЩ вече започнаха да получават нещо срещу Япония. Сталин, виждайки, че докато СССР играе ролята на пушечно месо, прие и дори предложи на Хитлер примирие. Например, нека нацистите се обърнат към Запада, а капиталистите са във война. Изчислението на лидера беше коварно и просто. Хитлер се съгласи с този обрат. И сега, през февруари на четиридесет и пета година, германските войски преминаха в настъпление в Либия. И там бяха успешни. В битките се оказа, че германските танкове превъзхождат английските, а реактивните самолети са напълно извън конкуренцията. САЩ все още не са влезли в битка. В битките главна роля играят Panther-2 и E-100, както и модификацията на Tiger-2 с малка кула и по-дебела броня с мощен двигател. Английският "Чърчил" не е лош по броня, но по-скоро слаб по въоръжение. "Кромуел" изобщо не дърпа. А Challenger, единственият стоящ танк, не е в масовата серия. Но най-важното е качеството на войските. Германците, преминали изпитанието на огън и желязо на източния фронт, са много по-боеспособни от британските войски. Особено колониалните разделения. И германските части преминаха в настъпление. През март Египет е превзет. И тогава германците навлязоха в Близкия изток, превзеха Ирак, Кувейт и след това Саудитска Арабия. Хитлер нямаше нищо против да отиде в Индия през Иран, но Сталин, чиито войски все още бяха в Иран, не се съгласи. Германците преминаха в настъпление, напредвайки през Судан. И по-нататък към Етиопия и Сомалия. И от там до екватора. В настъплението участват около седемдесет дивизии на Вермахта. И Великобритания нямаше такива сили, за да се противопостави на Третия райх. Германците превземат и Гибралтар. Нападението се оказа преходно и почти светкавично. В офанзивата участват и реактивни щурмови самолети, както и хеликоптери. Африка беше застрашена от пълна загуба от Великобритания. Но Сталин не е толкова прост.
  Оттеглянето на Великобритания от войната е твърде опасно за СССР. И Червената армия преминава в настъпление през юни 1945 г. Отслабените германски войски на изток не издържат и се поддават на натиска. Нацистите, неспособни да издържат, се търкулнаха на запад. Червената армия успя да освободи Смоленск, Киев и навлезе в Беларус. След като прехвърлиха допълнителни сили от Африка, германците с големи трудности успяха да спрат настъплението на съветските войски. В битките участваха новите немски танкове от серията Е-50, които нямаха равни. Освен това нацистите нанесоха разсейващ удар на Турция. А самата Турция, под натиска на Германия, нападна Съветския съюз. Така ситуацията отново се усложни. Проблемът беше, че Т-54 все още не беше влязъл в серията, а Т-34-85 вече беше очевидно остарял на фона на серията Е и дори Panther-2. През зимата съветските войски все още нанасят удари, но не могат да постигнат значителен успех. Освен това дискотеките започнаха да участват в битките ... Единственото нещо, което стана по-добре, беше успехът на американците срещу Япония. Накрая янките успяват да превземат пристанището на Перу и инициативата в Тихия океан започва да преминава на страната на Америка. Но, уви, помощта на САЩ може да закъснее. През пролетта на 1946 г. германците, използвайки предимството на танковете Е над тридесет и четири, преминават в настъпление. Съветските войски, закалени от битки, се съпротивляват много упорито. Червената армия беше героична и богата с артилерия. Особено 100 мм противотанкови оръдия. И вкопана. Германците успяват да си върнат Киев и да изтласкат Червената армия отвъд Днепър. Но именно върху тази водна преграда съветските войски изградиха непробиваема отбрана. Германците се биеха през цялото лято и есента, но не успяха да разбият съветските войски. Само те успяха да блокират отново Ленинград. Но нацистите не превземат самия град. Зимата премина в размяна на удари. Американците бавно се придвижваха през Тихия океан и досега не са използвали ядрени оръжия. През пролетта германците отново се опитаха да настъпят. Използваха танковете от серия "Е", най-новите машини с тегло седемдесет тона. СССР пусна ИС-7, способен да устои на мастодонтите. Започнаха да се появяват и средни танкове Т-54. Великобритания също се засили, като започна офанзива в Екваториална Африка. Тук помогнаха и американските сухопътни части. За войната в Тихия океан американците не се нуждаеха от много войски и танкове. Така те започнаха да изтласкват нацистите от Африка. Сега съюзниците разбраха, че няма да е възможно да седят и че врагът трябва да бъде смазан и притиснат. През лятото и есента САЩ и Великобритания успяха да си върнат значителна част от Африка и дори изгониха германците от Сомалия и Етиопия. Германците не успяха да развият офанзива срещу Москва, затънали в позиционни битки. През зимата Сталин удари Турция. Червената армия разбива османските войски и превзема Карс, Ерзурум и Танрог. Германците бяха принудени да прехвърлят значителни сили, за да спасят съюзника. Но Червената армия, след като неочаквано удари близо до Ленинград, спечели голяма победа там. Дойде 1948 година... През пролетта германците отново се опитаха да настъпят. Те успяха да създадат оригинален пирамидален резервоар, непроницаем от всички ъгли на стрелба. И с тази машина бяха свързани големи надежди. Промоцията стартира през май. След два месеца упорити битки нацистите се приближиха до Смоленск. Пирамидалните танкове показаха своята бойна ефективност, но често бяха взривени от мини. Германците не успяха да превземат града и го обкръжиха. Но в Африка съюзниците постигат големи успехи, прогонвайки германците от Египет. Япония също беше победена, като загуби много острови и Филипините. През есента германците напредват по-нататък на изток, в центъра, отново наближавайки Ленинград. Германската авиация все още беше по-силна от съветската, особено по качество. Но в края на 1948 г. МИГ-15 започва да пристига на фронта. Съветската реактивна машина отстъпваше на германската по скорост и въоръжение, но беше по-маневрена. Американците също подобриха представянето си.
  През зимата на 1949 г. съветските войски изтласкват германците от Ленинград и ги изтласкват обратно към Смоленск. И американците, заедно с британците, изгониха нацистите от Африка. През пролетта на 1949 г. Турция също се оттегля от войната. Третият райх също загуби контрол над Близкия изток. Положението на нацистите се влошава. Те не посмяха да настъпят на изток, а преминаха към стегната отбрана. Съветските войски, използвайки танкове Т-54 и ИС-7, се опитаха да пробият отбраната на Вермахта. Но нацистите здраво държаха блока. Опитът на съюзниците да кацнат в Испания също завършва с неуспех. Операцията беше малко по-добра в Сицилия, където с помощта на местната мафия беше постигнат успех. Вече се навърши единадесетата година от началото на Втората световна война. Всички страни са изключително изтощени и изключително уморени. Глобалната икономика беше претоварена. И всички искаха да завършат битката възможно най-скоро. Особено силно отслабнали германци и руснаци. Сталин предложи на Хитлер мир при условията на нулевия вариант: връщане към предишните граници и размяна на пленници - всичко за всички! Но фюрерът се съгласи само на примирие, без да иска да се отказва от окупираната територия. Освен това в Германия вече завършваше работата по създаването на атомна бомба и вече имаше междуконтинентални ракети. Съединените щати обмислят използването на атомната бомба. Но докато се страхуваха да се развалят в Европа. И те го пуснаха през декември 1949 г. върху Япония. Последиците от разрушенията бяха ужасни. И подобен намек в Германия беше разбран. Фюрерът се обърна към нацията и предложи да се разгледа въпросът за един достоен свят. Но тогава той промени решението си... Дойде новата 1950 година. Съветските войски започнаха нова офанзива на фронта. Защитата на германците беше много стегната. И съюзниците напредват през Италия, където има военен преврат, и отстраняват Мусолини. Но пирамидалните немски танкове превъзхождат по брой Патоните и Челънджърите. Особено силно се поддаде американецът Патон, който не можеше да пробие бронята на немски танк дори от близко разстояние. И съюзниците започнаха да кървят. Да, и неуязвимите немски дискове нанесоха огромни щети на Съединените щати и Великобритания. Засега германската авиация поддържа качествено превъзходство над съюзниците. Летният опит за кацане в Нормандия завърши с неуспех. Вярно е, че в края на август, след ядрената бомбардировка, Япония капитулира. Западът си развърза ръцете. Но Съединените щати не смееха да използват ядрени оръжия, за да могат да бъдат прикрити от междуконтинентални балистични ракети на Третия райх. Червената армия се приближи до Днепър в центъра, но също беше спряна. Силите и на двете страни са изчерпани до краен предел... И накрая, на 25 ноември 1950 г. Труман предлага на Хитлер мир при паритетни условия. Тоест Европа остава с Третия райх, с изключение на Сицилия и това, което е останало от Италия. Сталин отива за компромис: границите на СССР през 1939 г. Тоест германците се връщат малко назад, отказвайки се от територия, но получават някои придобивки. Франция, Белгия, Холандия и други странни остават под германски контрол, но получават известна автономия. Тоест се формира нещо като Европейския съюз. Третият райх слага край на геноцида на евреи и цигани, въпреки че някои законови ограничения върху техните права може да останат. Търговските отношения се възстановяват изцяло. Държавите се задължават да уважават суверенитета на другите. Репарации не се налагат на никого. Затворниците се разменят за всички. Сталин и Хитлер бяха толкова уморени, че приеха такова предложение. Съединените щати спечелиха повече от другите, така че успяха да включат Китай и Азия в своята сфера на влияние. И Великобритания, заедно с Америка, взе Африка. Германия силно изчерпа човешките ресурси. В него фюрерът официално въвежда полигамията. СССР остана без териториални придобивания, получени през тридесет и деветата, четиридесетата година. И беше силно изтощен.
  
  
  КАРНИШ ПАНТЕРА НОМЕР ДВЕ
  АНОТАЦИЯ
  Красивите момичета воини успяха да превърнат Пантера в шедьовър на танкостроенето. И сега германците затегнаха старателно Червената армия.
  . ГЛАВА 1
  През септември 1943 г. по-напредналият Panther-2 влиза в серията. Това превозно средство имаше същата дебелина на бронята и въоръжението като Тигър-2, но тежеше само четиридесет тона. В резултат на това контраатаката на Майнщайн спечели сила и германците успяха да хвърлят Червената армия през Днепър.
  Войната се проточи... През зимата фриците удържаха по линията на фронта и удържаха блокадата на Ленинград. А през пролетта нокаутираха съюзниците от Италия. През юни 1944 г. опит за офанзива и десант в Нормандия също се провалят. Само съюзниците загубиха повече от 700 000 войници и офицери като пленници.
  В центъра на Червената армия не успява да настъпи на 22 юни 1944 г.
  Битките бяха брутални. В битките участваха и момичетата.
  Panther-2 беше почти непробиваем в челото, отличен пистолет и в същото време доста пъргав, особено с нов двигател от деветстотин конски сили.
  Герда се биеше по бикини и използваше голите си пръсти.
  Момичето, натискайки копчето с голата си пета, изгука:
  - Аз ще бъда най-мощният!
  След това тя стреля, като натисна бутона с пресата и Шарлот.
  Воинът изпищя:
  - Танков пилотаж!
  Кристина изстреля, натисна бутона с език и изръмжа:
  - За красиви мъже!
  Магда също биеше, удряйки врага с помощта на босите си пръсти и изскърца:
  - И за още по-красиви жени!
  А момичетата, стреляйки от пушките и удряйки тридесет и четирите, пееха:
  - Грижи се за жените, Грижи се за жените,
  Жени пазете се!
  Момчета за пари, побързайте!
  Ето едно момиче, което удивлява със своя темперамент и точност.
  В допълнение към това има някои други нюанси. По-специално, вместо FAA на тези най-ефективни ракети, германците разчитаха на най-новия и високоефективен многоцелеви самолет TA-152. Това превозно средство имаше висока скорост, добра маневреност и силно въоръжение с броня.
  Тя може да бъде и изтребител, и атакуващ самолет, и фронтов бомбардировач. Скоростта му беше 760 километра в час и шест въздушни оръдия. Най-мощният едноместен изтребител на въоръжение и много пъргаво витло. За щурмови самолети и фронтови бомбардировачи, представянето му е просто превъзходно. И сега машината се оказа много ефективна и пилотите са готини на нея: Албина и Алвина. И те са красиви блондинки просто супер.
  Албина избухна от самолета си с помощта на босите си пръсти и изчурулика:
  - Аз съм най-добрият!
  И съветският як пада, оставяйки димяща опашка.
  Заснет с помощта на голи пръсти и Алвин. Тя блъсна съветска кола и туитира:
  - За родината на слоновете!
  И двете момичета се смеят. Леко оголен гръден кош. Те ще разкрият красивите си цици като презрели ягоди.
  Албина стреля с помощта на алено зърно на гърдата и прониза покрива на резервоара, след което изскърца:
  - Все пак от тайгата до британските морета!
  Алвина също удари съветския танк с рубинено зърно на гърдите и изчурулика:
  - Босото момиче е най-силно!
  Ето защо не е възможно да се пробие защитата. И съюзниците бяха разбити. Производството на реактивни самолети не е рентабилно. Хем е по-скъпо, хем консумира повече гориво и изисква специално обучение за пилоти и нова инфраструктура.
  Така че е по-добре да разчитате на по-модерни винтови машини. И TA-152 е много успешен дизайн. А пилотите по принцип са хипер момичета!
  Германците успяха да отблъснат съветската офанзива в центъра и дори сами пробиха до Смоленск.
  Битките показаха - машина "Пантера" -2, която на практика няма аналог. И не можеш да я контролираш. И през есента се появи "Тигърът" -3. Новият автомобил, тежащ седемдесет тона, имаше предна броня от 250 мм и 170 мм наклонени страни. И двигател с мощност 1200 конски сили.
  А "Тигърът" -3 за съветските автомобили е просто смъртоносен. Неговото 105-милиметрово оръдие с дължина на цевта 100-EL унищожава съветските превозни средства от пет километра.
  Такъв танк, разбира се, е твърде труден за съветските оръдия. Дори на ИС-2.
  Германците вече бяха обградили Смоленск и имаше заплаха за Москва.
  Дойде зима и сняг... Ленинград все още е в блокада. Германците са в отбрана и натрупват сили. И подгответе нови оръжия.
  По-специално дискотеки. Което може да даде тотално въздушно надмощие.
  През зимата германците започнаха офанзива в Африка. Те превзеха Гибралтар и започнаха да напредват към Мароко. Франко пропуска германските войски след ултиматума на фюрера.
  Хитлер очакваше да вземе черния континент и неговите ресурси. През януари Червената армия се опита да настъпи в центъра. Но фриците бяха готови за това. И съветските войски се сблъскват с упорита съпротива. Освен това врагът вече разполагаше с по-добра щурмова пушка от руснаците.
  През април германците вече настъпваха и удряха в южна посока.
  Те успяха да изненадат Червената армия. И използвайки нови танкове и по-силни самолети.
  В битките обаче участват и реактивни бомбардировачи Arado. Те са ефективни и бързи. И е трудно да се влезе в тях от зенитни оръдия, а бойците не могат да настигнат.
  Подкопаващият удар на германците помогна за завземането на Донбас и окупирането на левобережната Украйна. Нацистите дори веднага стигнаха до Дон. Но все пак бяха спрени там.
  Имаше атака срещу Крим. Сталин беше в паника. Съюзниците бяха пасивни.
  Да, и Япония се съпротивляваше по-упорито и ефективно. И американците не можеха да разпределят допълнителни сили срещу Третия райх.
  Немците използват през есента на 1945 г. още по-страшно оръжие - дискети. Тези летящи чинии, благодарение на ламинарната струя, бяха практически неуязвими за малки оръжия. И те можеха да свалят самолети с корпуса си, но самите те не претърпяха загуби.
  Не можете да устоите на дискотеки във въздуха.
  Тук Гринета и Ева летят на чинийка. Момичетата са много красиви момичета по бикини, и блондинки с тънка талия.
  Гринета натискаше бутоните на джойстика с боси пръсти.
  И нейният флопилен ламинарен самолет веднага свали дузина съветски самолета и изскърца:
  - За нашите технологии!
  Ева също гръмна с голите си пръсти и отново пусна убийствена струя, притискайки всички и оголивайки зъби, издаде:
  - За най-високите технологии в аеродинамиката!
  И момичетата си намигнаха.
  Това е огненото кръщение...
  Е, в стратегията врагът в този случай, Третият райх, приложи известно ноу-хау. И неговите войски вече се приближаваха към Москва, въпреки че се натъкнаха на отбранителната линия на Можайск.
  Фриц вече имаше безопашки бомбардировачи с реактивни двигатели. И нацистите агресивно хвърляха бомби в огромни количества. Само настъпването на зимата спря напредването на фриците.
  Сталин, за да спечели време, предложи на Хитлер примирие за три години.
  Фюрерът се съгласи, но при условие за връщането в Германия на всички военнопленници и изплащането на репарации в петрол, злато и други суровини.
  Сталин беше принуден да се съгласи. И Хитлер решава да се притече на помощ на Япония. И обърна ордите си на Запад.
  На първо място, германските войски напредват в Африка. 1946 година премина под триумфите на новите победи на Третия райх. Първо, Черният континент беше окупиран.
  Тук основният проблем не са вражеските войски, а големи разстояния, разтегнати комуникации, липса на пътища. И това наистина е огромен проблем. Но германците го решиха.
  Те се сдобиха с леко самоходно оръдие Е-25. С тегло от двадесет и седем тона, той имаше 88 мм оръдие 71 EL и предна броня от 120 мм в наклони и 82 мм с наклони по страни и двигател с деветстотин конски сили. Такъв беше агресивният самоходен пистолет.
  И в същото време шофирането му е отлично. И скорост, и маневреност, и нисък силует, и отлична предна броня, и оръдие, което пробива дори такъв добре защитен танк като Чърчил от километър и половина.
  Африка падна... И германците също превзеха Близкия изток, Иран и Индия в края на септември и навлязоха в Бирма.
  Великобритания беше подложена на съкрушителни удари от немски самолети. През ноември, точно на осмата годишнина от Бирения путч, нацистите разтоварват войски във Великобритания. И това беше техният съкрушителен ход.
  В битката участва цяла дивизия на СС, с боси момичета. И те бяха въпреки студа само в едно бикини. И голите им кръгли розови токчета проблеснаха.
  Момичетата тичаха по брега. Хвърляха гранати с боси, изсечени крака и пееха:
  - Свещената война ще бъде нашата победа,
  Ще смажем лъвската империя за миг...
  Ние сме момичета орли с нас, деца и дядовци,
  Ако трябва, ще победим нуждата като кученце!
  Тези момичета са толкова красиви и почти голи. И как такива момичета действат на въображението.
  А също и летящи чинии са притиснати към небето. Гринета и Ева с ламинарна струя събарят вражески позиции, разбиват бункери и питони, и точат окопи с желязо.
  Гринета натисна копчетата с голи пръсти на краката си и, натискайки британските войници, изчурулика:
  - Зъл бандит пълзи по скалите,
  Ударете го с напалм!
  И Ив, с голите си пръсти на пъргавите си крака, натисна спусъка и изскърца:
  Не ги спестяваш
  Убийте всички копелета...
  Как да смачкате дървениците -
  Удряйте като хлебарки!
  Ето една летяща чиния, която се втурва със скорост от пет звука и нито едно зенитно оръдие не може да я свали.
  Разбира се, пилотите Албина и Алвина също са красиви блондинки, просто супер.
  Албина натисна лоста с босите си пръсти и изстреля въздушни снаряди, сваляйки десетина самолета наведнъж.
  Момичето изчурулика:
  - Слава на красивите момичета!
  Алвина също използваше гола пета и след като пусна подаръците на разрушителната смърт и отряза дузина коли, тя извика:
  - И слава на героините!
  Това са момичетата в тях гори такъв неунищожен пламък. Те са невероятно красиви. И блондинки. И тънките талии, и чиниите на пресата са като шоколадови бонбони.
  Това са момичетата - просто воините от най-високата класа. И никой никога няма да се изправи срещу тях.
  Те свалиха повече от хиляда самолета всеки, за което получиха специални награди: Звездата на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти!
  Разбира се, Великобритания не можеше да устои на такава армия. По време на нападението над Лондон Герда и нейният екипаж са били на танка Тигър-4. Тази кола беше с пет тона по-лека, но с газотурбинен двигател от 1500 конски сили. И танкът им беше почти неуязвим.
  А ъглите на наклон на бронята в него дори станаха още по-големи. И качеството на защитните листове е нараснало.
  Герда стреля с боси пръсти, прониза английската гаубица и изскърца:
  - Слава на родината на слоновете!
  Шарлот също удари врага с много красивите си и секси крака и извика:
  - Да, ние сме родината на слоновете!
  Кристина взе и свали сутиена си. И тя оголи алените зърна на гърдите си и ги раздвижи.
  След това ягодовите й цици натиснаха бутона на джойстика и даровете на смъртта от картечници заваляха.
  Момичето изчурулика:
  - О, Моска да знаеш, че е силна,
  Улавя пешка и епископ!
  Магда също тупна и, използвайки рубинените зърна на пълните си загорели гърди, изрева:
  - Сърцето ми, добро момичешко сърце!
  И цялата английска батерия наведнъж полетя във въздуха.
  Британците бяха шокирани. Когато Лондон капитулира, войниците паднаха на колене и целунаха босите, изрязани, студеночервени крака на момичетата.
  А войници, офицери и генерали ближеха с език босите си и заоблени пети.
  Това е победата на Третия райх. И Канибалът с главна буква - Адолф Хитлер успя да направи това, което не успя да направи Наполеон - дефилира из Лондон.
  Сега Третият райх и Япония трябваше да победят Съединените щати. И не е лесно.
  Америка има колосални ресурси и силно развита икономика и има много сили. Населението е многобройно. Плюс това, отделянето от Третия райх от океана.
  Трудно е да се получи... Германците сега разполагат с колосални ресурси и чудотворни оръжия.
  Първият удар е операция "Икар" и превземането на Исландия. Тази територия е използвана от САЩ за бомбардировките на Третия райх. Сега САЩ не могат да стигнат до Европа с колите си.
  Хитлер успява да превземе Исландия още през декември 1946 г. Той изненада американците.
  Но, разбира се, това все още не е победа.
  Фюрерът обаче имаше такива амбиции... По-готин от Чингис хан и Наполеон.
  Германците бързо и с ускорени темпове, използвайки робска сила, изградиха флот. И бойни кораби, и самолетоносачи, и много подводници. В същото време се създава плацдарм в Латинска Америка. Преди всичко в Аржентина с Перон, а след това и в Бразилия, че ръководството все повече се ориентираше към Третия райх.
  Японците също започнаха да побеждават Съединените щати и грабнаха инициативата. Имат отлични бойци и силни пилоти.
  Но разбира се, Албина и Алвина нямат равни. И тези момичета в небето са точно като орли от супер клас.
  Албина свали седем американски самолета с боси пръсти наведнъж и запя:
  - Аз съм голям воин!
  Алвина събори и осем крилати птици, изработени от дуралум с помощта на босите си загорели крака и изскърца:
  - А аз съм още повече войн!
  И красавиците взеха и си показаха езиците. И да се борим...
  През лятото на 1947 г. нацистите успяват да превземат Гренландия и да нахлуят в Канада.
  Алвина се бори с врага в небето и свали още шест самолета, този път с алено зърно на гърдите.
  И агресивно изгука:
  - Не съм по-силен в света,
  На всички в света на бялото е ясно -
  Очевидно два пъти две е четири
  Нека държим Америка отговорна!
  Албина също удари врага с рубинено зърно на гърдите, отряза вражеския самолет и изскърца:
  - Няма ограничение за силата ми,
  Аз съм страхотно момиче и красавица...
  Ако поема каузата в битките,
  Така със сила завинаги!
  Алвина се закиска и отбеляза:
  - И не сгънат, не сгънат -
  Шортите ти са студени!
  И момичетата го взеха и си намигнаха.
  Войната е във възход. Майнщайн в Канада успя да превземе главните градове: Торонто и Квебек. И наистина се получи яко.
  И ето Герда се бие със своя екипаж. Тя е много красиво момиче.
  Нищо чудно, че пленените войници целуват босите й крака с такова удоволствие, дори когато са прашни.
  Герда го взе и запя, стреляйки и удряйки Шърман с боси пръсти:
  Мога всичко, мога всичко
  Ако използвам крака си в битка!
  И воинът показа езика си.
  Шарлот също удари присъстващ убиец в опонента си, този път с помощта на алено зърно на гърдата и изчурулика:
  - За изключителните ми постижения!
  Кристина също стреля по врага и то много уместно. Мина през резервоара и изпищя:
  - Лая като котка
  Как ще вие куче
  И гоферът ще изяде козата заедно!
  Магда също намигна на опонента си. И с ягодово зърно тя натисна бутона на джойстика и изскърца:
  - Атаманите мислят, че ще вдигат войни,
  И ще започнат да си делят плячката поравно!
  Герда стреля с рубиновото зърно на гърдите и изскърца:
  - Не мога да гледам Playboy
  Трябва да убия някого!
  Това е толкова агресивно и трудно. Това са момичетата... До края на четиридесет и седмата година почти цяла Канада е превзета от германците.
  И през новата 1948 г. бойните действия се преместват на територията на Съединените щати. Това е, което нацистите стигнаха до очните ябълки, макар и не шишарки, а трофеи.
  През пролетта на четиридесет и осма настъплението на войските на Третия райх премина през територията на Съединените щати от север. А през май нацистите, заедно с японците, окупираха Латинска Америка и Мексико атакуваха метрополията от юг. И това вече беше голяма работа.
  Хитлер се стремеше към световно господство. А Труман искаше само да оцелее. Но шансовете му намаляваха.
  Фюрерът в този случай беше в ролята на Авадон. Е, какво остава на САЩ. Вместо "Pershing" се появи "Paton". Този танк имаше малко по-силен пистолет и по-мощен двигател, но, разбира се, това не можеше да донесе победа.
  Имаше опити за създаване на по-мощни танкове. Немците направиха Tiger-4 основната машина, която вече беше добра във всички отношения. Неговото оръдие прониза всички американски превозни средства от голямо разстояние, а челото му понесе удари от почти всяко оръдие. Само танкът "Авраам", със 120-мм, дългоцевно оръдие, можеше да донесе поне малко щети на "Тигър" -4, а дори и повече на борда и близо.
  Германците се сдобиха и с по-модерна щурмова пушка. И този MP-64 беше просто супер. И смаза американците старателно.
  Лятото на четиридесет и осмата година за Америка се оказа трудно ... До края на август германците се приближиха до Вашингтон и Ню Йорк.
  И щурмът на тези градове започна.
  През август нацистите започнаха да щурмуват Ню Йорк. В битките участваха летящи чинии.
  Тук един от тях се бие с Ева и Агата. Две красиви момичета по бикини караха мощна кола.
  Тя беше облитана от ламинарна струя и беше неуязвима за малки оръжия. И самите момичета използваха топлинни лъчи при стрелба.
  Ив натисна бутона на джойстика с голите си пръсти, бълвайки топлинни лъчи, разпалвайки враговете като пламък и чуруликайки:
  - Слава на Третия райх!
  Агата, стреляйки с голи пръсти на краката си, също изгука в горната част на дробовете си:
  - Дано победим!
  Момичето е изключително борбено и красиво. И как разбива врагове с лазер.
  И топлинните лъчи ще стопят още един американски резервоар.
  И на сушата Герда атакува. Също и бойно момиче.
  И сега тя и нейният екипаж вече са в самия център. И снаряди отскачат от кулата на танка. И самите момичета ще ударят янките. И те ще разкъсат цял облак от хора и ще действат с цялата агресия. Воините са толкова пъргави и хрътки, с голи изрязани крака.
  Те дори пеят, оголили зъби. Това са бойните красавици на Третия райх. И стрелят достатъчно добре. И пронизват враговете като игли с масло през и през.
  Ню Йорк вече падна. САЩ капитулират и техните войски се предават.
  Така се обърна още една страница от историята. Изглежда, че е победа... Но след известно време Хитлер превзема Латинска Америка.
  И на 20 април 1953 г. той започва война с Япония и нейните колонии. Силите на Третия райх имат предимство в технологиите.
  И атакуват с мощни оръжия. Включително неуязвими летящи чинии.
  Албина и Алвина се бият в дископлан. Те са бойни момичета, но казват какво друго. И с голи пръсти натискат бутоните на джойстика.
  Тук те са в настъплението на горящите японски войски.
  Топлинните лъчи летят като килим. И момичетата се смеят на себе си. И разклащат гърдите им с алени зърна.
  Албина дори изпя:
  Никой няма да ни спре, никой няма да ни победи!
  И с голата си пета натискаше бутоните на джойстика, удряйки противници. Тя е такова момиче, родено от вълчица.
  Алвина също натиска бутоните на джойстика с голите си пръсти и изпищя:
  - За моята космическа сила ще забием в гроба президента на колхоза!
  И намигни на приятел!
  Да, воините са много пъргави и бързи като светкавици. Те са запалени.
  Албина се прицелва с бос крак и изстрелва топлинен лъч. Изгаря противници и скърца:
  - За големите ми победи!
  Да, момичетата тук са от най-висок ешелон и класа. Те могат да правят неща, които другите не могат. И смазват японците с неистовата енергия на вълчиците.
  Но не само германците и другата чужда армия убива самураи.
  СССР, сега командван от Берия, също влезе във войната. Тук, между другото, Сталин, разстроен от поражението с Третия райх, умира по-рано през март 1951 г. И Берия успя да вземе властта. И сега, дори като се е подсилил, той е в един отбор с Хитлер.
  И те нападат самураите заедно.
  А екипажът на Елизабет се бие с японците в Приморие. Момичето е много борбено и активно.
  Те, разбира се, се бият боси и по бикини. И търкайте самураите с ентусиазъм.
  Докато все още пее;
  И борбата продължава отново
  И сърцето е тревожно в гърдите...
  А Ленин е толкова млад
  И младият октомври предстои!
  И сега Елизабет стреля, използвайки голите си пръсти, от пистолета на танка Т-54 по японска кола и я пронизва до смърт.
  Тогава тя изгука:
  - Слава на ерата на комунизма!
  Екатерина също удари врага с боси пръсти на краката си. Тя прониза самурайския танк и агресивно отбеляза:
  - Няма по-славна държава от нашата!
  Елена стреля по врага и изгука:
  - На Земята ще настъпи ера на комунизъм!
  Еуфрасия, също използвайки голите си пръсти на краката си, блъскаше и чуруликаше:
  "Смърт на злия президент-Сатана!"
  Тук трябва да се каже, че воините са от най-висока и бойна класа.
  А в небето Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова печелят сметки.
  Анастасия свали японски изтребител и изпя:
  - И боси момичета летят в небето!
  Акулина, отрязвайки самурая, с помощта на боси крака, чурулика:
  - Готин елемент! Готин елемент!
  Воините играят с мускулите на пресата. Те са в идеален ред и са в състояние да спечелят войната на шега.
  Анастасия, сваляйки друг самолет, го взе и изгука:
  - Ще има готино залавяне на врагове и тяхното поражение!
  Акулина се съгласи с това, като събори врага с голите си пръсти:
  - Да организираме тотален разгром!
  Японците бяха притиснати...
  Тук в битката участва съветският танк LP-10, на който се бият момичетата от екипажа на Аленка.
  И се бият в голяма кола със 130 мм оръдие.
  Аленка стреля с боси пръсти и чурулика:
  - Това е славата на комунизма!
  Анюта също удари опонента си. Удари врага и изпищя:
  - В името на новите идеи!
  И също я плесна по голата пета.
  Алла натисна бутона на джойстика с алено зърно. Тя удари самурая и извика:
  - За величието на страната!
  Мария, стреляйки по врага, изпищя:
  - За единството на руснаците по целия свят!
  А за снимане използвала и ягодово зърно.
  И олимпиадата ще удари врага. Ще разбие много бойци и ще чурулика:
  - За Русия, най-святата в света!
  А също и с гола пета ще се предаде на врага.
  Трябва да се каже, че момичетата са изключително нахални. И имат колосална издръжливост.
  Разбира се, Япония не може да устои на такъв натиск.
  Освен това Фриц използваха и ядрени оръжия. Което се оказа тотален шок.
  Войната приключи за шест месеца.
  СССР си възвърна изгубените си земи, а Третият райх завладя самураите и всичките им колонии.
  И на 1 май 1958 г. започва нова война срещу СССР, който Хитлер искаше да превземе, последната част на света, свободна от окупация от Третия райх. Но това е друга история.
  . ГЛАВА 2
  А нацистите вече обикалят Москва от различни страни.
  Тогава Олег Акулов и момичетата отново влязоха в битката, помагайки на Русия, или по-скоро на СССР.
  Тогава към тях се присъедини и босоногото момиче Маргарита. Освен това възрастна писателка се превърна в момиче на около дванадесет в замяна на безсмъртие и изпълнява мисия. Тя се присъедини към играта чрез Hypernet Matrix.
  Воините от двадесет и първи век отново се бориха с нацистите от двадесети.
  Има твърде много войници във фашистката кафява империя. Текат като безкрайна река.
  Олег Акулов, сечейки нацистите с мечове, както пехота, така и танкове, изрева:
  - Никога не се отказвай!
  И остър диск излетя от бос крак на момчето!
  Маргарита, смазвайки противниците, оголила зъби, изсумтя:
  - В света има място за подвиг!
  И отровни игли, разпръснати от босия крак на момичето, удряха нацистите и техните самолети и танкове.
  Наташа също хвърли голите си пръсти, убийствено и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И мечовете й минаха през фашистите в мелницата.
  Зоя, режейки враговете, изпищя:
  - За нова поръчка!
  И нови игли, разпръснати от босите й крака. И какво е в окото, какво е в гърлото на нацистките войници и самолети.
  Да, ясно се виждаше, че воините се вълнуват и вбесяват.
  Августин, сечейки бели войници и танкове, изпищя:
  - Нашата желязна воля!
  И нов, смъртоносен подарък излита от босия й крак. И падат такни и кафяви бойци.
  Светлана сече на воденичаря, мечовете й са като светкавици.
  Нацистите падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака и скърца:
  - За майката Русия ще победи!
  Олег Акулов напредва срещу нацистите. Момче Терминатор нарязва кафяви войски.
  И в същото време пръстите на босите крака на момчето изхвърлят игли с отрова, късат хоботи и свалят самолети.
  Момчето реве:
  - Слава на бъдеща Русия!
  И в движение реже главите и муцуните на всички.
  Маргарита също мачка противниците.
  Босите й крака се размахват. Нацистите загиват в големи количества. Воин крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на фашистки войници.
  Но Наташа е в настъпление. Той изсича нацистите заедно с танковете и пее:
  - Русия е велика и лъчезарна,
  Аз съм много странно момиче!
  И дискове летят от босите й крака. Който видя гърлата на нацистите. Да, това е момиче.
  Зоя е в настъпление. Рязане на кафяви войници с две ръце. Плюене от тръба. И хвърля смъртоносни игли с голи пръсти - свалят танкове и самолети.
  И в същото време той пее на себе си:
  - О, тъпа да тръгваме,
  О, любимият ми ще си отиде!
  Августина, която посича нацистите и унищожава кафявите войници, крещи:
  - Цялата рошава и в кожата на животно,
  Той се втурна към ОМОН с тояга!
  И с голите си пръсти ще хвърли към врага нещо, което ще убие слон и още повече танк.
  И после изскърца:
  - Вълци!
  Светлана в настъпление. Разфасовки, режещи нацистите. С боси крака той пуска подаръци на смъртта върху тях.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци и крещи:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в бурно движение.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни игли, унищожавайки танкове и самолети.
  Олег Акулов скочи. Момчето се завъртя в салто. Нарязаха много нацисти в скока.
  Той хвърли иглите с голи пръсти и избълбука:
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  И отново момчето е в битка.
  Маргарита преминава в настъпление. Раздробява всички врагове подред. Нейните мечове са по-здрави от остриетата на вятърна мелница. И голи пръсти хвърлят дарове на смъртта, танкове и самолети горят.
  Момичето е в настъпление. Унищожава кафяви воини без церемония.
  И скача от време на време, и извива!
  И даровете на унищожение летят от нея.
  И самите нацисти падат мъртви. И се трупат цели купчини трупове.
  Маргарита изскърца:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И тогава още дузина игли!
  Наташа в настъплението също е много готина.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка.
  И крещи с пълна сила:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  Зоя щурмува блокаж от нацистки трупове. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака.
  А кафявите воини продължават да падат и падат.
  Зоя крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И десетина игли летят от голата пета на момичето. Които директно в гърлото на нацистите ровят.
  Те падат мъртви.
  Или по-скоро напълно мъртъв.
  Августин в настъпление. Смазва кафявите войски. Нейните мечове се носят в две ръце. И тя е толкова велик воин.
  Торнадо преминава през фашистките войски.
  Момиче с червена коса изрева:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в настъпление красавица с огнена коса.
  Августин реве в див екстаз:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И войнът в настъпление.
  А босите й крака хвърлят много остри, отровни игли.
  Светлана в битка И толкова искрящ и борбен. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща. Не мъж, а смърт с руса коса.
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете.
  Светлана пее:
  - Животът няма да е мед,
  Този скок в кръгов танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  А в движението на босоногата девойка все повече ярост.
  Олег в офанзивата ускорява всичко. Момчето бие нацистите.
  Босите му крака хвърлят остри игли - разкъсват танкове и самолети.
  Младият воин изскърца:
  - Лудата империя ще разкъса всички!
  И отново момчето е в движение.
  Маргарита е бурно момиче в своята дейност. И разбива враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак, грахово зърно с експлозив. Тя ще избухне и наведнъж ще бъдат хвърлени сто нацисти и десет танка.
  Момичето крещи:
  - Победата така или иначе ще дойде при нас!
  И той ще управлява мелницата с мечове - цевите на танковете летят в различни посоки.
  Наташа ускори движенията си. Момичето посича кафявите воини. И докато вика:
  - Победата очаква руската империя.
  И нека унищожим нацистите с ускорени темпове.
  Наташа е момиче-терминатор.
  Той не мисли да спира и намалява, а танковете и самолетите се заблуждават.
  Зоя е в настъпление. Мечовете й сякаш режат месо и метална салата. Момичето крещи с пълна сила:
  - Нашето спасение е в сила!
  И голите пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса хора с прободени гърла, лежащи наоколо в купчини от трупове, както и счупени танкове и свалени самолети.
  Августин е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  То вече е разбило не сто нацисти. Но всичко набира скорост. И воинът все още реве.
  - Непобедим съм! Най-готиният в света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти излита грахово зърно. И триста нацисти и дузина танка бяха разкъсани от мощна експлозия.
  Августин пееше:
  - Няма да посмееш да заграбиш земята ни!
  Светлана също е в офанзива. И не дава нито грам отсрочка. Диво момиче Терминатор.
  И той реже враговете и унищожава нацистите. А масата кафяви бойци вече падна в канавката и по пътищата.
  Шестимата бяха бесни. Направи дива битка.
  Олег Акулов се завръща в действие. И той напредва, размахвайки двата меча. И момчето терминатор управлява мелницата. Мъртвите нацисти падат.
  Маса от трупове. Цели планини от кървави тела.
  Момчето генерал си спомня една дива стратегия. Където също се смесиха коне и хора.
  Олег Акулов изскърца:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и фирма "Адидас"!
  Наистина готино шоу се оказа готино. И колко убити нацисти. И най-големият брой от най-големите уби кафявите бойци.
  Маргарита също е в борбата. Мачка канела и стоманени армии и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И мечовете й са насечени срещу нацистите. Масата от кафяви бойци вече рухна.
  Момичето изръмжа:
  - Аз съм дори по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грахово зърно с мощни експлозиви, ще излети.
  И да удари врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците и танкове и дори самолети.
  И Наташа е на власт. И тя побеждава опонентите, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко нацисти вече прекъснаха.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всички свои партньори - палачи!
  Наташа крещи:
  - Аз съм луд! Ще имаш дузпа!
  И отново момичето ще посече много нацисти с мечове.
  Зоя е в движение и е отрязала много кафяви воини.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко нацисти. Тези момичета са наистина красиви.
  Августин напредва и смазва противниците. И в същото време той не забравя да крещи:
  - Не можеш да избягаш от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова... Коса, развяваща се на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко буквално идва от гняв.
  Светлана в движение Тук тя изряза много черепи и танкови кули. Воин, който оголи зъбите си.
  Показва език. И след това плюе от сламка. Тогава той вие:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново от босите й крака летят смъртоносни игли, които удрят пехота и самолети.
  Олег Акулов скача и скача.
  Босо момче пуска куп игли, събаря танкове и пее:
  - Да отидем на къмпинг, отвори голяма сметка!
  Младият воин е в най-добрия си вид.
  Той е доста стар, но изглежда като дете. Само много силни и мускулести.
  Олег Акулов изпя:
  - Нека играта не е по правилата - ще пробием фраерата!
  И отново смъртоносни и разбиващи игли отлетяха от босите му крака.
  Маргарита запя с наслада:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че свободата ще изгрее!
  Момичето отново хвърли смъртоносна каскада от игли по нацистите и техните танкове, продължи:
  - Мракът ще си отиде! Да цъфтят розите!
  И щом воинът хвърли грахово зърно с боси пръсти, хиляда нацисти веднага излетяха във въздуха. Да, армията на кафявата, адска империя се топи точно пред очите ни.
  Наташа в битка. Скача като кобра. Експлодира врагове. И толкова много нацисти умират и самолети падат.
  Тяхното момиче и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли.
  В същото време и реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, пробивайки опонентите.
  Зоя в див ход. Напада нацистите. Разбива ги на малки парченца.
  Жената-воин хвърля игли с голи пръсти. Пробива опонентите и как да ревете:
  Пълната ни победа е близо!
  И той извършва дива мелница с мечове, помитайки танкове. Това наистина е момиче като момиче!
  Но кобрата на Августин премина в настъпление. Тази жена е кошмар за всички кошмари.
  И ако го реже, значи ще го отреже.
  След това червенокосата ще вземе и ще пее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм страхотна мечта!
  И сега мечовете й са в действие и прорязват месо и метал.
  Светлана също преминава в офанзива. Това момиче няма спирачки. Щом секат, значи масата от трупове е осеяна, а самолети и танкове падат.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега от нея лети грахово зърно-убиец.
  Олег отново стотина нацисти, носещи метеор, отрязани. И той ще вземе бомба и ще я хвърли.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да разбиете на малки парченца.
  Момчето терминатор извика:
  - Бурна младост на ужасни машини!
  Маргарита ще направи това отново в битка.
  И отсече много кафяви бойци. И изрязва големи пропуски.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила.
  Наташа в настъплението е още по-бесна. Така че вършете нацистите. Не е много добре за тях да се противопоставят на такива момичета.
  Наташа го взе и изпя:
  - Бягането на място е общ помирител!
  И момичето воин нахлу в противниците с такава каскада от удари.
  И ще хвърля дискове с боси крака.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на кафявата армия се изтърколи и танковете горяха.
  Тя е бойна красавица. Победете си такава жълта армада.
  Зоя е в движение, мачка всички без изключение. И мечовете й са като ножици на смъртта.
  Момичето е просто прекрасно. А босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези, карат танкове и самолети да взривяват.
  Зоя го взе и изскърца:
  - Ако няма вода в чешмата...
  Наташа извика с наслада:
  Значи вината е ваша!
  И с голите си пръсти хвърля нещо, което убива напълно. Това наистина е момиче от момичета.
  И от босите й крака как ще лети острието. И той ще удари много бойци, отрязвайки кули от танкове.
  Августин в движение. Бърз и уникален в своята красота.
  Каква ярка коса има. Като развяващо се пролетарско знаме. Това момиче е истинска лисица.
  И сече опонентите - сякаш е родена с мечове в ръце.
  Червенокос, проклет копеле!
  Августин го взе и изсъска:
  - Главата на бика ще бъде - не полудявайте бойци!
  И тук тя отново смачка много бойци.
  Олег Акулов измърмори:
  - От какво имаш нужда! Ето го момичето!
  Маргарита, хвърляйки кинжал с бос крак, отчупвайки кулата на танка, потвърди:
  - Голямо и готино момиче!
  Августин с готовност се съгласи с това:
  - Аз съм воин, който ще ухапе всеки!
  И пак с голи пръсти ще пусне убийствен.
  Светлана в битката не е по-ниска от противниците. Не момиче, но да свърши с такава вещица в пламъци.
  И крещи:
  - Какво синьо небе!
  Августин, пускайки острие с бос крак, отрязвайки кулата на танка, потвърди:
  - Ние не сме привърженици на грабежа!
  Светлана, нарязвайки врагове и сваляйки самолети, чурулика:
  - Глупакът не се нуждае от нож....
  Зоя изскърца, хвърляйки игли с босите си загорели крака:
  - Ще го излъжеш от три кашона!
  Наташа, посичайки нацистите, добави:
  - И направи с него за една стотинка!
  И воините ще вземат и ще скочат. Те са толкова кървави и готини. Като цяло, те имат много вълнение.
  Олег Акулов изглежда много стилен в битка.
  Маргарита изпя:
  - Ударът е силен и човекът има интерес ...
  Гениалното момче и генералът изстреляха с босия си детски крак нещо като хеликоптерно витло. Той отряза няколкостотин глави от нацистите и танковете, изскърца:
  - Доста спортно!
  И двете - момче и момиче в пълен ажур.
  Олег, кълцайки кафяви войници, избълбука:
  - И ще има голяма победа за нас!
  Маргарита изсъска в отговор:
  - Убиваме всички - с боси крака!
  Момичето наистина е толкова активен терминатор.
  Наташа пя в офанзивата:
  - Свещена война!
  И воинът пусна остър диск-бумеранг. Летя по дъга, посече много нацисти и танкови кули.
  Зоя добави, продължавайки унищожаването:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И нови игли полетяха от босите й крака. И поразиха много изтребители и самолети.
  Русокосото момиче каза:
  - Матирайте противника!
  И тя си показа езика.
  Августин, размахвайки крака и хвърляйки свастики с остри ръбове, избълбука:
  - Имперско знаме напред!
  Светлана с готовност потвърди:
  - Слава на загиналите герои!
  И момичетата извикаха в един глас, смазвайки нацистите:
  - Никой няма да ни спре!
  И сега диск хвърчи от босите крака на воините. Разкъсва се месо и се събарят танкови кули.
  И вой отново:
  - Никой не може да ни победи!
  Наташа полетя във въздуха. Разкъсва опоненти и крилати лешояди и издава:
  - Ние сме вълци, изпържи врага!
  И от голите й пръсти ще излети много смъртоносен диск.
  Момичето дори се извива в екстаз.
  И тогава той мърмори:
  - Нашите пети обичат огъня!
  Да, момичетата са наистина секси.
  Олег Акулов за бълбукането:
  - О, рано, дава сигурност!
  И намигна на воините. Те се смеят и оголват зъби в отговор.
  Наташа посече нацистите и изпищя:
  - В нашия свят няма радост, без борба!
  Момчето отговорило:
  "Понякога битката също не е забавна!"
  Наташа се съгласи:
  - Ако няма сила, тогава да...
  Но ние, воините, винаги сме здрави!
  Момичето хвърли игли по врага с боси пръсти, взриви маса танкове и запя:
  - Войникът винаги е здрав,
  И готови за действие!
  След това Наташа отново посече враговете, разрушавайки кулите на танковете.
  Зоя е много бърза мадама. Тук тя пусна цяла бъчва срещу нацистите. И откъсна няколко хиляди от една експлозия.
  Тогава тя изпищя:
  - Не спирайте, петите ни искрят!
  И момиче в бойна дантела!
  Августин в битка също не е слаб. Така че вършете нацистите. Сякаш от сноп вериги избива.
  И насича опонентите - пее:
  - Внимавайте, ще бъде полезно
  Ще има баница на есен!
  Червенокосият дявол наистина оре в битка като дявол в табакера.
  И ето как се бори Светлана. И нацистите го получават от нея.
  И ако удари, ще удари.
  От него излитат кървави пръски.
  Светлана рязко забеляза, когато от босите й крака излетяха метални пръски, които стопиха черепите и кулите на танковете:
  - Слава на Русия, много дори слава!
  Танковете се втурват напред...
  Дивизии в червени фланелки -
  Поздрави руски народе!
  Тук момичетата се заеха с нацистите. Така те се нарязват и нарязват. Не воини, а наистина пантери, които са скъсали веригата.
  Олег е в битка и напада нацистите. Той ги бие без жал, прорязва танковете и крещи:
  Ние сме като бикове!
  Маргарита, смазвайки кафявата армия и прорязвайки танковете, вдигна:
  Ние сме като бикове!
  Наташа го взе и извика, порязвайки кафявите бойци заедно с танковете:
  - Лъжата е извън контрол!
  Зоя разкъса нацистите, изпищя:
  - Не, не извън контрол!
  И той също ще го вземе, и ще пусне звездичка с бос крак и ще довърши много фашисти.
  Наташа го взе и изскърца:
  - Нашият телевизор е включен!
  И убийствен сноп игли хвърчи от босия й крак.
  Зоя, също унищожавайки нацистите и техните танкове, изпищя:
  - Приятелството ни е монолит!
  И отново такова хвърляне, че кръговете се размиват във всички посоки. Това е момиче - чисто изтребление на противници.
  Момичето с голи пръсти ще вземе и пусне три бумеранга. И труповете от това станаха още повече.
  След това красавицата ще издаде:
  - Няма да дадем на врага милост! Ще има труп!
  И пак смъртоносното нещо отлита от голата пета.
  Августин също съвсем логично отбеляза:
  - Само не един труп, а много!
  След това момичето го взело и тръгнало боса през кървавите локви. И тя уби много от нацистите.
  И как реве:
  - Масов убиец!
  И сега ще си удари главата в нацисткия генерал. Счупете му черепа и дайте:
  - Банзай! Ще отидеш в рая!
  Светлана е много яростна в офанзивата, особено при събарянето на танкове, тя скърца:
  - Няма да бъдете пощадени!
  И дузина игли излитат от голите й пръсти. Докато тя пробива всички, самолетите се срутват. И много дори воинът се опитва да раздробява и убива.
  Олег Акулов изскърца:
  - Славен чук!
  И момчето също хвърля такава готина звезда под формата на свастика с бос крак. Сложен хибрид.
  И масата на нацистите рухна.
  Олег изрева:
  - Банзай!
  И момчето отново е в дива атака. Не, просто кипи от сила и вулканите бълбукат!
  Маргарет в движение. Ще разкъса коремите на всички.
  Момиче с крак ще изхвърли петдесет игли наведнъж. И масата беше избита от всякакви врагове, избиха и танкове, и самолети.
  Маргарита пееше от гледна точка на бодрост:
  - Едно две! Скръбта не е проблем!
  Никога не трябва да се обезкуражавате!
  Дръжте носа и опашката по-високо с тръба.
  Знайте, че истинският приятел е винаги с вас!
  Това е толкова агресивна компания. Момичето се блъска и крещи:
  "Президентът Дракон ще се превърне в труп!"
  Наташа в битка е просто някакъв терминатор. И рев бълбука:
  - Банзай! Вземете го бързо!
  И граната отлетя от босия й крак. А нацистите са като пирони. И ще разбие много мастодонти и крилати, адски машини.
  Ето го воина! На всички воини - воин!
  Зоя също е в настъпление. Такава яростна кучка.
  И тя го взе и бълбука:
  - Нашият баща е самият Бял Бог!
  И сече тройна мелница при нацистите!
  И Августин извика в отговор:
  - И моят Бог е черен!
  Всъщност червенокосата е самото въплъщение на измамата и подлостта. За враговете, разбира се. А за приятели тя е любима.
  И как с голи пръсти ще вземе и ще хвърли. И много купища воини от кафявата империя, както и техните танкове и самолети.
  Червенокосата извика:
  - Русия и черният бог са зад гърба ни!
  Воин с много висок боен потенциал. Не, при това е по-добре да не се намесвате. Както са откъснати кулите на танковете и крилата на фашистките самолети.
  Августин изсъска:
  - Ще смачкаме всички предатели на прах!
  И да намигне на партньорите си. Да, това огнено момиче не е точно нещо, което може да даде мир. Освен ако мирът не е смъртоносен!
  Светлана, смазвайки враговете, издаде:
  - Ще те изметем на опашката!
  Августин потвърди:
  - Ще убием всички!
  И от босите й момичешки грациозни крака отново излита дарбата на тоталното унищожение! И толкова много танкове и самолети се взривиха на малки чипове наведнъж.
  Олег изпя в отговор:
  - Ще има пълен банзай!
  Августин, разкъсвайки нацистите с голи ръце, нарязвайки ги с мечове и хвърляйки игли с голи пръсти на краката си, унищожавайки танкове и самолети наведнъж, издава:
  - Накратко! Накратко казано!
  Наташа, унищожавайки кафявите воини, изпищя:
  - Накратко - банзай!
  И да режем противниците с дива горчивина.
  Олег Акулов, порязвайки противниците, издаде:
  - Този гамбит не е китайски,
  А дебютът, повярвайте ми, е тайландски!
  И отново остър металорежещ диск излетя от босия крак на момчето. Той отряза както кулите на танковете, така и опашките на самолета.
  Маргарита, посичайки воините на кафявата империя и бронята на танковете, пееше:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка...
  Да не се шегуваме с това -
  Да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  Тогава те свършиха добра работа с нацистите... И Съветска Русия победи кафявата империя по време на щурмуването на Москва.
  Войната все още не е приключила, но СССР вече имаше шанс да победи самите нацисти. Така шестимата отново трябваше да прекъснат изпълнението на своята супер и готина мисия.
  ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА ЦИРКУСТЪРА НА ОЛЕГКА
  Малка циркова група се разхождаше по летния Кримски път. Първото тръгнало босо светло момче на около дванадесет години. Слабичко, но жилаво дете с къси панталони и ходеше в жегата с гол торс. Ребрата стърчаха, но вените бяха като тел, под почти черната от тен на кожата.
  Едно момиче го последва. Светлокестенява коса изгоря на слънце, като презряла пшеница. Веждите на момичето също са светли, а лицето й от прах и силно слънчево изгаряне е мургаво като на циганка. Но чертите на лицето са много красиви, само леко заострени поради слабостта. Момичето е стройно, в лека памучна рокля над коленете. А също и боси, въпреки че няма да завиждате на тези, които са без обувки, ако вървят по скалистия път на Крим. Не само камъните са остри, но и горещи на лятното слънце.
  Но момичетата и момчето са свикнали да боси както в жегата, така и в студа, а бронзовите им крака и мазолистите подметки не обръщат внимание на такива дреболии.
  Зад тях кайма сладко създание. Бяло, но с кафяви ивици. Сладко тигърче албинос. Също отслабнал, ужасно гладен, лови пеперуди в движение и мърка.
  Зад раменете на момичето има хърди-гурди в ръцете на някои аксесоари. Зареди малко и момчето. От ранна сутрин се разхождат. Момчето стъпи на парче от бутилка. И той усети убождане през калуса, накуцваше. И така голите подметки се събарят, а мазолите сърбят от остри, горещи камъни.
  Момичето се усмихна и каза:
  - Внимавай, Олежка! Понякога има изненади по пътищата!
  Момчето изръмжа гневно:
  - Да, нищо страшно, дори кръв! Ама с какво ще храним Фимбо!
  Момичето пое дълбоко дъх и каза:
  - Да, тигърчето мина! Той има нужда от месо! На остатъците няма да издържи дълго!
  Момчето отговори с усмивка:
  - Има много дачи с богати хора. Може би ще пием месо. И ти, Наташа, също отслабна ...
  Момичето се разтърси и отбеляза:
  - И ми отива! Ловкостта дори се увеличи!
  И момичето скочи и се завъртя на пръста си. Олежка изсвири от възхищение, а тигърчето изръмжа.
  Проблеснаха спомените от съня, спомени фалшиви, но толкова подобни на истинските.
  Преди няколко години те бяха в същата циркова група, която се свърза с Народната воля и беше победена. Наташа също взе участие и според слуховете тя дори удари генерала. И сега тя се скиташе из Русия боса и неспокойна. През зимата те се преместиха в Иран, Ирак, където гребаха по стръмните склонове и изнасяха представления. През лятото слязохме в Русия. Наташка знаеше няколко езика, включително персийски, и преподаваше Олег Акулов.
  Дори е смешно да се разхождаш из Иран с воал, но с боси крака. Смазаха представянето, а наскоро имаха Fimbo. Също беглец, от някаква група. Звяр с рядка красота, но ужасно ненаситен. Запасите бързо отидоха при него, въпреки че тигърчетата събраха много хора. Но през последните дни за групата дойде тъмна ивица. По някаква причина красиво момиче, момче и тигърче албинос не получиха никакви пари. И гладуваха. И най-лошото е, че гладът беше понесен от малки хищници.
  Триумвиратът седна на разклона. Олеся сподели два малки картофа между момчето и даде целия хляб на тигърчето. Той го изяде лакомо и поиска още. Жалко, че толкова много хленчи... Като кученце. И какъв кльощав.
  Наташа се изправи решително и удари по голите си прашни, мазоли подметки:
  - Отиде! Нека забавляваме господата!
  Вече първата дача ги срещна неприветливо. Портиерът отказа да я пусне и нарече Наташа проститутка.
  Вторият път беше по-добре. Една тридесет и пет годишна дама ми позволи да вляза. Олег се преоблече в опърпан чорапогащник и сръчно препусна в галоп. Наташа се опита. Момическата й фигура на гимнастичка е много сръчна. Фимбо знаеше малко, но и той скачаше през обръча, който Наташка държеше с боси пръсти, с втвърдени подметки, но не губеше грация. Дамата беше много доволна и попита Олег:
  - Ти си добър клоун!
  Момчето отговори ядосано:
  - Аз не съм клоун, а акробат и малко жонгльор!
  Дамата попита:
  - Изгори го!
  Олег Акулов започна да хвърля неща с удоволствие, използвайки не само ръцете си, но и изхвърляйки вече опърпаните си чехи и голите, загорели детски крака. Включително химикалка и гребен, лежащи на масата.
  Дамата, усмихвайки се доволно, попита:
  - И тази жена ти е майка?
  Олег поклати глава.
  - Не, партньоре ми!
  Дамата кимна.
  - Да, твърде млада е... Имате ли родители?
  Момчето въздъхна тихо.
  - Не познавам родителите си!
  Дамата въздъхна тъжно и отговори:
  - Сираче! Е, още имам обувки от старата мома! Донеси ги!
  Лакеят, мрънкайки, си тръгна. Наташа се усмихна доволно. После дойде лакеят. Обувките бяха вече износени и със счупена кожа.
  Дамата измърмори:
  - Аз самият съм в дългове и, за съжаление, не мога да дам повече!
  Наташка взе обувката и сдържано благодари на господарката. След това напуснаха вилата. Момичето възмутено измърмори:
  - За такъв търговец на боклуци той няма да даде повече от петел. Леле, светоядци и скъперници! И колко време отне!
  Олег Акулов отбеляза:
  Беше дълъг ден, нека вземем още!
  На следващата дача, още по-малко късметлия. Те бяха приети, но след представлението им дадоха само чиния с остатъци от масата. Тигърчето обаче ги погълнало живо. Поне това е печалбата.
  Но на четвъртата дача чешката шапка на момчето се спука и той трябваше да продължи да играе бос, без униформа. И ми дадоха само стотинка.
  В петата дача не им беше позволено. На шестия имаше няколко деца, които, като заобиколиха тигърчето, започнаха да бутат торти в него. Лекуваха и Олежка. Гладното момче изяде сметаната с шоколад с удоволствие. Но те трябваше да работят. Децата дълго не искаха да се пуснат. Баринът също разгледа изпълнението. Особено му хареса изпълнението на гимнастичката Наташка. Помоли ме да го повторя няколко пъти. Тогава той почерпи и момичето с торта. Отне много време и слънцето вече залязваше. И платиха само две гривни.
  В крайна сметка господарят постави лапата си върху бос крак на Наташа и избълбука:
  - С външния си вид можете да спечелите големи пари по друг начин!
  Наташа се дръпна:
  - Никога! Няма да отида на панела!
  Барманът се ухили и отбеляза:
  - За циркачката е по-трудно да намери печеливш младоженец, отколкото за дама с лесна добродетел.
  Боса Наташа отбеляза остроумно:
  - Но любовта е по-лесна!
  Но двадесет копейки също са пари. Вече можете да си купите бутилка водка за тях. Във всеки случай на тигърчето беше дадено парче месо. Наташа продаде обувките за седем копейки. Имаха достатъчно за ядене.
  Вече се стъмнява, а вие не се разхождате из дачи. Красивото момиче Наташа решително каза на Олег:
  - Ще отидем ли в квартирата?
  Момчето кимна уверено.
  - Няма да отида! Там мирише!
  Голоногата и извита Наташа се съгласи:
  - И пияни скитници ще се вкопчат в мен. Ще си намерим място в пещера, а преди лягане ще поплуваме.
  Момчето кимна. Къпеха се в пустинния басейн. Водата беше топла и солена. Олег Акулов се възхищаваше на фигурата на Наташа, много мускулеста и стройна. Тялото й изобщо не изглеждаше слабо, но беше много хармонично. Загоряла, гимнастичка. Как тя активно грабва ръцете и краката си. Като пантера на лов.
  Олег си спомни работата за Маугли. Имаше една забавна история за момче, възпитано сред вълци. Нещо подобно на тях. Обикаляте, но сте свободни, виждате толкова много. Същите дачи са луксозни, някои с фонтани и скулптури. Много добре. Особено през лятото в Крим. Като цяло лятото е страхотно време. През зимата е по-зле. Дори в Иран и Ирак е студено през нощта. Често се движат през нощта, за да се стоплят, спят на открито.
  След като се изкъпаха достатъчно, момчето и момичето заспаха. Те са млади, здрави, обучени. Те спят като диви животни: здраво, без да обръщат внимание на твърдата повърхност. И какво, когато здравият организъм не се нуждае от пера. И е много добре да спите на открито.
  Но за разлика от животните, хората виждат сънища... Олег мечтаеше как е станал каюта на пиратски кораб и се бие. Със сабя напада английски войници в униформи. Нарязване и раздробяване на врагове. Тук момчето удря с бос крак в слабините. Скочи и смазва британците. Тире между враговете. Те падат, порязват се и се развалят. И момчето вдига втората сабя. Дирижира мелницата и то много майсторски. Момчето е много умно...
  Голата му, кръгла, твърда пета би ударила брадичката на морски офицер. А този с избити зъби и див вик лети зад борда.
  Тогава едно момче с къси панталони, чиито керемидени мускули трептят като морска вълна в буря, пуска вятърна мелница с мечове и веднага отсича глави.
  Те се търкалят по дъбовата палуба и красиви, извити момичета ги подхвърлят с голите си съблазнителни и омайни крака.
  Но сънищата са неясни и от тях помните само общи черти.
  На следващия ден отново трябва да отидете на дачата. Освен това те ще бъдат убити, а тигърчето трябва да бъде нахранено.
  Момичето се опита да изглежда весело и се усмихна. Тя е много красива и вратите на пазача й бяха отворени с охота. Но тук те обслужваха много по-зле. В първата дача господата охотно гледаха своята пантомима. Господинът особено обичаше да гледа как трептят голите, мускулести, загорели крака на Наташа, с розови подметки и изящна извивка на кръгла пета. Но тук сервираха само остатъци от масата, които бяха хранени на тигърчето.
  Дълго я държаха във втората дача, господарят дори погали момичето по съблазнителния маслинен крак. Дамата почерпи Олежка с торта. Дадоха ми стотинка. Следващите две дачи бяха празни - господата не дойдоха.
  Агресивна с красиво, силно тяло и буйна руса коса, Наташка отбеляза объркано:
  - Да... Тук не можеш да направиш състояние!
  Олежка измърмори ядосано:
  - По-добре е да се ловува за грабеж! По-изгодно!
  Наташа вдигна очи в отговор и запя:
  - Какво синьо небе. Ние не сме привърженици на грабежа!
  На алчния човек не му трябва нож - покажете му медна стотинка и правите с нея каквото искате!
  Следващата дача се отличаваше с огромния си размер и невероятен лукс. Фонтаните бяха позлатени и струяха високо в небето. На входа стояха луксозно облечени лакеи. Показвайки голите си токчета и загорялите си колене, в одърпана къса рокля, Наташа дори се смути от откровено скитническия си вид.
  Старшият лакей извика:
  - Ние не даваме на бедните!
  Момичето отговорило:
  - Ние сме цирк! Да разсеем тъгата!
  Наташка подсвирна и вдигна голия си мускулест крак. Бялото тигърче прескочи и се засмя смешно във въздуха. Олежка вдигна обръч, а Фимбо се шмугна в него и отново го обърна с главата надолу.
  Главният лакей подсвирна и измърмори:
  - Не е зле! Можеш да минеш!
  Момчето и момичето влязоха през портата. Дотича и бяло тигърче. Господарят на континента просто се чувстваше отегчен в луксозния си селски дворец. Седейки в беседка пред луксозна маса, благородник дъвчеше тлъсто месо и се измиваше със скъпо вино от златен бокал. До него седеше млада красива жена в рокля, украсена със скъпоценни камъни. На верандата скочи момиченце на около седем години в елегантна рокля и много приличаше на жената на господаря, само че косата й беше по-светла.
  Майсторът хвърли поглед към Наташа. Тя е пълната противоположност на съпругата. Блондинка срещу брюнетка, стройна, мускулеста, слаба фигура срещу пълнота. Кожа от тъмен шоколад срещу аристократична бледност. Разбира се, благородникът с нетърпение разглеждаше момичето, босите й крака, високи гърди, тънка талия. Да, помисли си господарят, жена ми е надебеляла. И това... каква фигура - просто статуя на древната богиня-воин Атина.
  Наташа и Олег започнаха да изпълняват номера. Наташа танцува в една комбинация, която толкова хареса на мъжете. Олег Акулов сега се представи с чорапогащник и лъскава тениска. Босите бяха дори някак по-сръчни, отколкото в чехите. Момчето се въртеше, правеше салта, скачаше. Наташка го вдигна на протегнатата си ръка. Бялото тигърче прескачаше през обръчи, ръце и крака, минаваше през ножици.
  Наташа също изсвири мелодията на малко хърди-гурди. Момчето жонглираше. Тогава момичето жонглира, после бяха заедно. И не само с ръце, но и с боси, много пъргави крака, с упорити пръсти като тези на маймуните. Виждаше се как майсторът лакомо гледаше босите крака на момичето и дишаше тежко, сякаш имаше консумация.
  Циркачите бяха пъргави, много се въртяха. Наташа дори направи двойно салто и те вървяха на ръце заедно. Тогава тигърчето отново скочи през обръчите, които Наташка държеше с боси пръсти.
  По време на представлението момичето се въртеше и от време на време крещеше от възхищение. Барин и съпругата му аплодираха сдържано. Но беше очевидно, че са щастливи.
  На финала момчето и момичето запяха, а гласовете им са прекрасни, пълнозвучащи. След това Наташка протегна шапка, за да събере пари. Беше толкова красива, едва прикрита от комбинацията. Капитанът-континент се ухили и отбеляза:
  - Някога самият аз бях просяк обаче от благородно семейство. И той успя да стане милионер и да си купи княжеска титла. Какво може някой ден и ще станеш богат!
  Наташа отговори с усмивка:
  - Благодаря, Ваше Превъзходителство!
  Барин отбеляза сухо:
  - Но блудник, няма да спечели богатство! Затова ви предлагам да ми продадете вашето малко животинче.
  Наташа се усмихна силно и каза:
  - Фимбо е наш приятел, не се продава!
  Майсторът се ухили ядосано и отбеляза:
  - Това обикновено казват, когато искат да пробият висока цена! Но не можеш да ме заблудиш! Знам колко! Предлагам червено, а не половин дузина повече!
  Наташа поклати глава.
  - Съжалявам, сър, но този приятел не се продава! Не за никакви пари!
  Принцът изръмжа гневно:
  - Да, трябва да се радваш, че те освобождавам от такова бреме. Тигърът се нуждае от богатство, за да се храни. А като порасне... Мислиш ли, че ще ти позволят да се скиташ из града с голям и опасен хищник?
  Красивата Наташа се смути, загорялото й от слънцето лице се намръщи. Наистина, понякога ми идваше на ум мисълта какво да прави с Фимбо, когато порасне. Полицията вече ги гледа накриво, но какво ще стане след няколко месеца?
  Във всеки случай скоро ще трябва да се разделите с Fimbo. Десет рубли също са пари. Можете да си купите кученце и да го обучите. Кучето яде по-малко и можете да пътувате с него за една година. Спестете малко пари и може би отворете някакъв бизнес. Или да скочи в брак ... Тя е красива, фигурира.
  Нервно опипвайки мускулестите си, съблазнителни, оцветени в бронз крака с голи пръсти, Наташа се поколеба, здравият разум подсказа, че тигърче би било по-добре с принц, отколкото да гладува с скитаща група. И че ако се разделите с хищник, по-добре е да го направите сега, когато се появи такава възможност.
  Но тогава дъщерята на майстора, момиче с лъкове, бродирани с перли, ритна краката си и изкрещя:
  - Искам тигър! Искам бял тигър!
  Принцът махна с ръка и удари с юмрук:
  - Млъкни! Сега правя бизнес!
  Съпругата възкликна:
  - Не крещи на детето!
  Момичето, очевидно, беше разглезено и не се страхуваше. Но като отскочи назад, тя изпищя по-тихо:
  - Купи татко! Купете тигърче... Дайте ми сто рубли!
  Съпругата отбеляза на дъщеря си с усмивка:
  - Това животно може да бъде опасно... Хищник е и яде малки момиченца!
  Майсторът счупи пръсти и каза:
  - Последната дума е петнадесет рубли! Коленичи повече, няма да добавя!
  Наташа, като се поклони ниско, хвърли залепнала черупка от голия си загорял крак и учтиво попита:
  - Може ли да се пенсионираме, Ваше превъзходителство?
  Принцът изръмжа:
  - Не! За последен път питам, подаряваш ли тигърче за петнадесет рубли?
  Наташка поклати глава и затропа по едрия чакъл с бос, очарователно, божествено грациозен, изсечен крак.
  Господарят на континента саркастично попита:
  - Как се казваш?
  Момичето отговори с усмивка:
  - Наташа.
  Принцът се ухили зловещо.
  - Имате ли паспорт? Да покажем!
  Наташа потръпна и пребледня, матовият цвят проличаше през маслинената й кожа. Принцът плесна с ръце и извика:
  - Вземете ги и се обадете в полицията! Откраднаха тигъра и пръстена ми с диамант!
  Момичето възкликна с наслада:
  - Браво татко!
  Лакеите нападнаха Наташка. Момичето не се съпротивлявало, въпреки че била физически силна. Тя и Олежка бяха вързани с въжета и затворени в мазето. Скоро пристигна и полицията.
  След като изслушаха принца, те сложиха окови на Наташа и Олег Акулова на ръцете и краката си. Освен това имаха специални размери за деца. В която бяха оковани непълнолетни крадци.
  След това момичето и момчето са отведени в затвора. Там те бяха разделени. Олег беше хвърлен в мазето, където вече имаше дузина оковани момчета, а Наташа беше хвърлена в килия с жени. Не беше сладко. В килиите има воня, вместо тоалетна има дупка в пода, влажно е и полутъмно. Момчетата са били държани в окови, което е много неудобно. Ръцете и краката са оковани. Трудно е да се движите в тясна камера. Хранили са само хляб и вода, понякога давали и гнили плодове.
  Те седяха там до процеса. Тогава момчетата бяха очаквани или от тежък труд, или от приют за затвор. Жените също или на тежък труд в Сибир, или в Централна Азия за събиране на памук, или в затвор с работа в която и да е фабрика за държавна храна. И преди процеса можете да седнете по преценка на властите. Освен това затворниците са били бичувани.
  На Олег и Наташа е наредено да бъдат бичувани едновременно. Момчето и момичето бяха съблечени до кръста и се опънаха върху козите. Те бяха заобиколени от двама полицаи. Служителите на реда накисват пръчките в хаван със солена вода. Размахваха се във въздуха, събаряйки капчици. И тогава, веднага, по команда, момчетата и момичетата удариха гърбовете.
  Наташа и Олег Акулов стиснаха здраво зъби, за да не крещят. Напляскането беше измерено. Полицаите биеха с умерен ентусиазъм, просто изпълнявайки дълга си. Момчето и момичето, дишащи тежко, издържаха. След десетина удара кожата се спука и потече кръв. Беше много болезнено.
  Комендантът, който беше предписал сто удара, се ухили. Ако копитата на наказаните бъдат изхвърлени, такава е съдбата на Бога. Тогава те лъснат тежък труд през целия живот.
  За кражбата в особено големи размери, за покушението върху живота на принца и съпругата и дъщеря му. И тогава се оказа, че търсят Наташа като съучастник в убийството на губернатора. Във всеки случай момичето ще бъде закарано завинаги в Сибир. Като малкото момиченце. Така че може би е по-добре да бъдете унижени.
  Олег Акулов и Наташа смело издържаха всичките сто удара, без да губят съзнание и без да издават звук. Но гърбовете им се превърнаха в кървава каша. След това отново им сложиха окови и ги хвърлиха в затвора.
  Момчето лежеше на дъските, стомахът и гърдите му бяха неудобни, а целият гръб на детето беше изрязан.
  На непълнолетния престъпниците, подстригани, слаби деца, дрънчащи с веригите си, крещяха:
  - Е, как болеше?
  Олег Акулов намигна на другите момчета и каза:
  - Любопитни факти! Като ухапване от комар!
  По-голямото момче, което изглеждаше на около петнадесет години, също с бръсната глава и единственото в килията, което имаше дори груби обувки с дървени подметки, погледна Олег Акулов с уважение. Момчето, чиято руса коса все още не беше отрязана, се оказа, че не е страхливец. И той, като протегна ръка към Олег, каза:
  - Аз съм крадец Геврече! Единственият истински главорез сред тези... - Младият кум се огледа и продължи. - Ти, като получи сто удара с камшик, не издаде нито вик, нито стон, показвайки се, че си истински мъж. Ето моята ръка за теб, а сега си ми като брат!
  Олег се ръкува с второстепенния авторитет. Въпреки че най-много искаше да избяга от затвора, в който имаше шевове, и воняше на кофи. А гърбът е толкова нарязан, че малко се движиш - боли.
  На младите затворници се давали дажби - някаква каша, вода и хляб. Храната, разбира се, няма значение, но те няма да ви позволят да умрете от глад. Главният кум имаше доста пълна физиономия и явно се храни не само държавно.
  Наистина скоро се появи момиче. Тя му подаде кошница с наденица, бял хляб и бутилки мляко.
  Непълнолетният кръстник го взе за себе си и след това измъкна Олег от колба с бяла течност:
  - Пий малко!
  Олег отпи глътка мляко, то се стори много вкусно на гладното и бито момче и попита кръстника:
  - Ще споделиш ли предаването с останалите?
  Крендел поклати глава.
  - Разбира се, че не!
  Битото момче попитало:
  - И защо?
  Младият кум отговори искрено:
  - Не са го заслужили! Те са просто дребни хулигани и крадци или дори просто скитници.
  Олег логично отбеляза:
  - Но и те са хора и им е тежко на една затворническа дажба!
  Геврекът изръмжа свирепо.
  - Да оцелееш! И бъди благодарен, че ти дадох мляко да пиеш. И това също няма да получите.
  Олег наистина искаше да скочи и да удари този лидер, но след сто удара с камшик нямаше сили да скочи. След такова напляскване, дори възрастни, здрави момчета често умират, а не като дете.
  Момчето, след ядене и мляко, отново натежа и започна да спи насън и това се случва.
  Той сънува, че е Джим Хокинс от известния роман "Островът на съкровищата".
  Когато Джордж Пиратът изрева:
  - Изпечете петите на това момче!
  Джон Силвър кимна.
  - Забраних да убия това момче, така че имаме нужда от заложник. Но той не възнамерява да го спасява от мъчения. Трябва да разберем къде е отвел Еспаньола.
  Пиратите бяха доста вбесени. Те скочиха до момчето Джим. Скъсаха моряшкия му костюм и му извиха ръцете. Джим тичаше бос по кораба, което беше по-удобно на равна палуба, особено в тропиците. Но отивайки към крепостта, той обу ботушите си. И все пак в джунглата можете да стъпите на змия или насекомо.
  Сега пиратите свалиха ботушите от момчето с удоволствие. Един от тях погали гладката, полирана, почти неизносена кожа.
  Джордж прокара пръст по босия крак на момчето и отбеляза:
  - Хубави токчета да ги изпържиш!
  Юнге беше завързал ръцете си зад себе си и ги заби с кука. След това започнаха да отглеждат Джим на стелажа. Въжето се стегна, сухожилията на момчето се издуха и той започна да се навежда напред.
  Джордж дръпна раменете на момчето. Юнг се завъртя с писък от болка, извитото му тяло на четиринадесетгодишен тийнейджър стоеше изправено.
  Пиратите аплодираха одобрително. Един от тях вдигна седемопашат морски бич и го замахна.
  Джон Силвър го прекъсна:
  - Спри се! Момчето е умно и ще каже всичко без мъчения. Кажи ми къде взехте Еспаньол?
  Джим Хокинс, въпреки че се страхуваше от болка, извика:
  - Аз няма да кажа!
  Силвър заповяда:
  - Започнете!
  Камшикът се спусна върху гърба на Юнги и загорялата кожа веднага се спука. Момчето стисна зъби и замълча. И пиратът го победи. Джим реши да издържи до края. Въпреки че изкривеното лице на Юнги му подсказваше какво му струва това.
  Пиратът удари момчето по гърба, след което се премести встрани. Удряше и по корема, и по гърдите. Джим потрепваше при всеки удар, понякога приглушени стонове излизаха от стегнатите му устни. Но младото момче все пак успя да сдържи силните викове.
  Най-после главата на Джим се хвърли вяло и падна на една страна. Момчето припадна, загубило съзнание.
  Пиратите получиха кофа с вода, тъй като в блокхауса имаше кладенец. И го изля върху русата глава на Юнги.
  Джим дойде на себе си. Джон Силвър попита с нежен глас:
  - Кажи ми къде си отвлякъл кораба и ще те свалим от стелажа!
  Младият хижак изръмжа:
  - Аз няма да кажа!
  Джордж извади факла от вързопчето и го поднесе към огъня. Избухна пламък. Ухилен, опитният пират каза:
  - Е, хижанке, сега ще ти изпържим петите!
  Джим Хокинс потрепери. Факлата с огън се приближи до бос крак на момчето. И тогава пламъкът хищнически облиза голата пета на нещастния тийнейджър. Подметката на момчето беше умерено груба. Тичаше бос по палубата, но в самата Великобритания през зимата ходеше с обувки и краката му не бяха много твърди. Така че болката беше силна.
  - изкрещя Джим Хокинс.
  Джон Силвър каза грубо:
  - Добре, кажи къде взе Еспаньол?
  Въпреки че миризмата на изгоряло месо и болката беше ужасна, Джим извика:
  - Не! Аз няма да кажа!
  Джордж прехвърли пламъка към другата гола подметка на момчето. Миризмата на изгорено месо стана по-силна.
  Младият Хокинс започна да се дави, младото му лице пребледня, а главата му падна настрани.
  Джон Силвър каза с уверен тон:
  - Стига с него! В противен случай ще му изгорим краката и момчето няма да може да ходи. И искам той утре да отиде с нас и да види триумфа на пиратите, които взеха съкровището!
  Джордж се съгласи с това:
  - Точно така! Нека върви с нас, изгорели пети през острите треви и камъни. Ще го влачим с въже на врата, а за каютата ще е допълнително мъчение!
  Джон Силвър кимна.
  - Междувременно нека виси на стелажа до зори!
  
  
  САМО ЕДИН МЕТЪР КЪСМЕТ
  АНОТАЦИЯ
  Само на метър вляво се намираше руска мина, на която беше взривен линкорът Петропавловск и ходът на историята в мащабите на цялата планета Земя се промени.
  . ПРОЛОГ
  Мината, на която беше взривен линкорът Петропавловск, премина само на метър вляво. И в резултат на това боеприпасите не се взривиха. И линкорът получи само незначителни щети и се върна в Порт Артур със собствена сила. Адмирал Макаров, който беше изтощен през нощта от наследника Кирил Романов, беше много раздразнен от себе си, че не е дал заповед да се минира водата около пристанището с разрушители. Друг кораб също получи щети от мина.
  Но всичко беше сравнително евтино и след няколко дни корабите можеха да бъдат ремонтирани отново.
  Досега нищо лошо не се е случило. Но може и да е по-лошо, тъй като се случи във Вселената, където адмирал Макаров загина толкова глупаво и нелепо.
  Но в този свят, той - достоен човек, съдбата измерва по-дълъг период.
  Ще успее ли адмирал Макаров да го използва и да стане велик флотоводец, съпоставим с Ушаков например? Или така или иначе, дори изключителният талант на адмирал Макаров няма да е достатъчен, за да победи Япония. Което сега е много по-силно в морето. Освен това трябваше да бъдат ремонтирани още два бойни кораба.
  Адмирал Макаров обаче не пада духом. И лично, заедно с ремонтните работници, той се зае с премахването на пода на корабите. Освен това има и новини от Санкт Петербург, че Балтийската ескадра ще се притече на помощ и тогава Русия ще има явно предимство.
  Японците, разбира се, се възползват от момента и се опитват да разтоварят войски по-близо до Порт Артур. Но руските войски, възползвайки се от бурята, успяха да убият два полка на империята на изгряващото слънце. И се оправи.
  Тогава четири бойни кораба от Тихоокеанската ескадра бяха възстановени с ускорени темпове.
  И на адмирал Макаров беше предложен коварен план от командира на разрушителя. Тъй като Того винаги се движи по един и същи маршрут, поставете пачки мини по пътя му. Този, който е направен в реалната история, но само от един разрушител. И адмирал Макаров веднага оцени идеята и нареди да се използват всички подходящи кораби.
  Но разбира се, след като започна слух за дезинформация, че това са само упражнения.
  И това все пак ще победи китовете.
  Капанът беше прост, но ефективен. Освен това никой не беше пуснат от Порт Артур, а японските шпиони не можеха да кажат нищо на своите.
  И резултатът беше впечатляващ. Веднага дузина големи японски кораби се взривиха и започнаха да потъват. Останалите стреляха безразборно във всички посоки.
  И тогава се появи ескадрилата на Макаров, която вече беше по-силна от японската. И започна жестока битка.
  Руските снаряди бяха по-бронебойни и удряха по-точно. Корабите все още са пълни с оръдия и моряци, съвсем пресни. А адмирал Макаров се справи от лек крайцер и то много умело. Освен това японците в паника се скупчиха, като по този начин улесниха задачата на руснаците. Да, и най-големият флагман на страната на изгряващото слънце потъна и Того едва беше спасен от него. Но този адмирал беше в прострация.
  И битката се превърна в тотален побой на японците. Само обикновен капан, удар отзад решава изхода на войната в морето. Цушима се случи обратното, когато японският флот претърпя съкрушително поражение и всъщност престана да съществува. Това е битката и поражението на самураите, шумно, със смъртта на повече от дванадесет хиляди моряци и без да се броят пленниците.
  Руснаците бяха в особен шок и стреляха точно.
  Оръжията им не познаваха пропуски и съмнения. И японците се превърнаха в непрекъснато стадо.
  Лекотата на руската победа накара мнозина да смятат японската армия за нищожна. Е, какво да вземем от Азия? Е, победата на адмирал Макаров се смяташе за не толкова славна. Е, кого победи?
  Един руски войник струва десет японци.
  В допълнение, и на сушата, генерал Куропаткин напълно победи японците и дори с малко кръвопролитие. За което получава еполетите на фелдмаршал. И по-нататък, преследвайки самураите, той изчисти Корея от тях. В битката японците все още нямаха достатъчно боеприпаси и бяха напълно безпомощни.
  Тогава Микадо поиска мир. Русия поиска от Япония да върне Курилския хребет до скелета на Хокайдо и остров Тайван. Така Япония беше прогонена в предишните си граници.
  И те бяха принудени да платят обезщетение от милиард руски златни рубли.
  Русия обяви Корея за протекторат и засили влиянието си в Манджурия. Скоро Монголия също попадна под патронажа на Русия. Започва процесът на доброволно анексиране на китайските земи и образуването на Желторосия.
  Естествено, без революция и кървава неделя. На трона е самодържавият цар Николай II, чийто авторитет сред народа значително нараства.
  И тъй като нямаше бунтове, Русия, избягвайки рецесията от времената на революцията и вълненията, преживя бърз икономически подем. И така през 1914 г. идва по-напреднал икономически и по-добре подготвен за Първата световна война. И Русия имаше повече население, поради анексирането на части от Китай и Корея. А смъртността поради по-добрата икономическа ситуация е по-ниска, отколкото в реалната история, а прирастът на населението е по-голям.
  Така царска Русия е по-силна, отколкото без адмирал Макаров. И разбира се Балтийския флот не беше засегнат. И бяха произведени повече самолети, включително Иля Муромец и Святогор, а танковете Луна-2 влязоха в серия с картечници и високоскоростни релси. Кралската армия била много силна.
  Адмирал Макаров е все още на шестдесет и пет години през 1914 г. и е назначен да командва флота в Балтика. А врагът на Русия е много по-авторитетен от Япония. А именно кайзерова Германия.
  Между другото, наред с плюсовете, победата над самурая имаше и минуси. Сега Япония беше готова да влезе във войната на страната на Германия. Така че царска Русия трябваше да запази значителни сили на изток.
  Японците отново изградиха флот и бяха готови за отмъщение. И това е минус в оформлението. Освен това Турция е на страната на Германия и Австро-Унгария.
  Така Русия трябваше да воюва срещу четири държави, с изключение на България, а изходът от войната не беше ясен.
  Германия обаче също води война на два фронта и нанася главния удар на запад.
  Боевете от самото начало за Русия преминаха по-успешно, отколкото в реалната история. По-специално, поради по-голямото население и по-високото ниво на икономиката, мирновременната армия в Русия беше не един и половина, а цели три милиона и хиляда полка. Така че можете да хвърлите повече войски в битка.
  Плюс това, наличието на повече самолети, които бомбардираха германците и техните съюзници.
  Така руските войски превзеха Източна Прусия и блокираха Кьонигсберг. И опитът на Хинденбург да пробие се провали. Включително благодарение на бомбардировките на германските войски.
  И в морето, докато японците чакат, а адмирал Макаров се бие с германците.
  Флотът на Германия е вторият в света след Великобритания. Но как се брои. Може би Русия ще има повече бойни кораби, но те са разпръснати в три морета, а германците имат един юмрук. Освен това, разбира се, има британски флот. Но също така е разпръснат в четири океана. И британците не бързат да помагат на Русия.
  Така че Балтийския флот, воден от Макаров, ще трябва да се бие сам с германците. В края на август времето е топло и слънчево.
  Главен адмирал и герой от японската война на лек мобилен крайцер. Това е неговата иновация.
  И фактът, че екипажът на лек крайцер се състои само от момичета.
  Момичетата са млади, стройни, пъргави и по едно бикини. Те блестят с боси крака и боси, кръгли токчета.
  Крайцерите имат само едно оръдие, но дванадесет инча. И момичетата се справят майсторски.
  Наташа, разклащайки коремните си мускули, възкликна:
  - За нашия славен адмирал Макаров!
  И с боса си пета се поддаде на снаряда. И той беше лесно бутнат от момичетата, подпирайки босите си изрязани крака в бронираната палуба.
  Момичето Зоя, блъскайки се през хотела на смъртта, изпищя:
  - За Николай II!
  Августин отбеляза с голото си коляно:
  - За Отечеството - майка ни!
  Светлана, тропайки с боси крака, добави:
  Да убием германците!
  И сега снарядът се забива в цевта и момичетата го насочват към целта. Пред многобройния германски флот. Смята се, че германската армия е най-силната в света. И че не е толкова лесно да се справиш с него.
  Но тогава дванадесетинчовият изплюва нещо убийствено. И лети - това е в усъвършенствания немски разрушител. Удря в самия център на палубата и корабът се разделя на две части.
  Наташа крещи с пълна сила:
  - Това е страхотно!
  Зоя потвърждава, тропайки с боси крака:
  - Това е най-висок клас!
  Августин оголи зъби и добави:
  - Нека го направим по нов начин!
  Светлана агресивно забеляза, искрящи очи:
  - И ще има сечене на бетон!
  И езикът й е толкова пъргав.
  Отново момичетата, опряли босите си кръгли пети, забиват снаряда в оръдието. Те са много агресивно настроени да се борят с кайзеровата Германия.
  Макаров кима одобрително. Руският флот е готов за дуел от разстояние. Той има отлични оръдия и отлични моряци. Така че германците ще го получат.
  А във флота също има момичета и момчета, които ще бъдат питани по този начин до кайзер Вилхелм.
  Адмирал Макаров, давайки заповеди, каза:
  - Съсредоточете целия огън върху най-близкия германски кораб!
  И трябва да кажа, че работи. И руските оръдия започнаха да унищожават крайцера на Кайзер и той потъна почти веднага.
  Наташа, този почти гол капитан от първи ранг по бикини, извика:
  - Да ударим врага с убиец!
  Зоя, тропайки с боси крака, потвърди:
  - Ще го ударим отново!
  И тук отново лети смъртоносният снаряд от руския крайцер.
  Светлана крещи:
  - За Русия и богинята Лада!
  Настоящето на смъртта удря разрушителя и го разделя на две части. И отново германският кораб потъва.
  Августина, онова червенокосо момиче, чиято медночервена коса се развява като пролетарско знаме, потвърждава:
  - Ние сме най-точните момичета в света!
  Валентина, това момиче само по гащички и с ягодови зърна на загорелите гърди, потвърждава:
  - Слава на страната на Николай II!
  Виктория, момиче с голи крака, които са загоряли и стават като шоколад, възкликва:
  - И слава на великия адмирал Макаров!
  Наташа, тропайки с бос крак, който е много грациозен и мускулест, потвърждава:
  - И слава на Макаров!
  Зоя добавя:
  - И слава на царска Русия!
  Августина, заедно с други момичета, издърпва още един смъртоносен снаряд, крещи:
  - И слава на всички наши предци и руски богове!
  И сега момичетата, напрягайки мускулестите си тела, вкарват тежък подарък на смъртта в мощно оръжие.
  И така красавиците заредиха дванадесетинчовия пистолет. И сега убийственият дар на смъртта беше изплют от пистолета. Възхитените момичета дори плеснаха по босите си изрязани крака.
  И след като прелетя снаряда, броненосец ще удари германския кайзер Германия. В резултат на точен удар дори такъв огромен кораб взе и се раздели на три части.
  Момичетата вдигнаха ръце и изпищяха:
  - За светлината на комунизма на царете!
  Тук Наташа отново дава заповеди. И момичетата се подреждат с боси, изрязани крака. И плъзнете друг, много смъртоносен снаряд.
  Августин пееше:
  - Ще ударим много силно врага!
  Светлана добави с удоволствие:
  - Нашият адмирал водач Макаров спорт!
  Наташа добави, оголивайки зъби:
  - Всичко ще бъде квазар при нас -
  Кайзер е Вилхелм посредствен!
  А момичетата, подпряли босите си кръгли пети, се подпряха и влачеха убийствения дар на смъртта.
  И така го бутнаха с боси крака в затвора на пистолета. Зареди се и започна да режисира.
  Наташа пееше с ентусиазъм:
  Мономах свали шапката си,
  Почесах горната част на главата ми!
  Зоя добави, тропайки с бос крак:
  - Електрически заряд,
  Удря оръдието!
  И сега дарът на смъртта, изпратен от момичетата, лети с див рев. И сега снарядът е като лупанет в самия център на броненосца. И как ще бъде щателно разбита. Той също ще вземе и ще раздели наполовина. И ще пръска във всички посоки.
  И мехурчета с фонтани ще отидат. И пламва масово.
  Момичетата буквално крещят от възторг. И тропат с босите си изсечени крака. Разбира се, дори страхотният кайзер Германия може да бъде победен с тях.
  Адмирал Макаров уверено води битката. Неговите кораби ловко маневрират и нанасят удари върху германците на крал Вилхелм.
  Наташа също тича много бързо. Розовите й голи токчета проблясват като вълшебни и много красиви крачета на малки момиченца. И други воини също, долните крайници са добри.
  Те отново забиват снаряда в дулото. Флотът на Кайзер е донякъде хаотичен. Неговите кораби си пречат един на друг въпреки големия си брой.
  Адмирал Макаров използва умело флота си. Огънят е съсредоточен върху основния флагман. И той получава удар.
  Освен адмирала, на лекия крайцер има само един човек - каютата Олежка. Изглежда малък, но пъргав и голите му детски токчета от време на време трепват.
  Юнг е известен още от Руско-японската война. Минаха повече от десет години, а той все още е дете. Но именно той спаси адмирала и линкора "Петропавловск", тъй като отклони моряка от кормилото и леко премести волана и ухапването на мината не беше фатално.
  Момчето беше заклещено на десетгодишна възраст, но беше толкова бързо, че нито едно момиче не можеше да се справи с него и много силно.
  Той все още беше държан в момчетата в каютата, въпреки че момчето успя да извлече един японски генерал от водата и получи кръст за това.
  Но тъй като той остана дете, той все още беше официално регистриран като хижанка.
  Но момчето свърши най-важната работа в битката - даде координатите на стрелбата и момичетата не пропуснаха.
  Адмирал Макаров отбеляза:
  -Ай-да, браво вечно момче! За това той трябва да бъде награден с орден.
  Анастасия, капитанът от първи ранг, отбеляза:
  - И го прехвърлете при офицерите!
  Макаров кимна.
  - Няма нужда да казвам!
  И отново следва убийствен изстрел и този път германският флагман потъва. И хиляди кайзерски моряци скачат във водата. Това наистина е опустошителен удар.
  Малкото момче крещи от възторг. Въпреки че всъщност той работи по мисия. Възрастен човек от двадесет и първи век трябва да изработи безсмъртието, дадено от руските богове-демиурзи. И сто години трябва да е десетгодишно момче.
  Служи по това време на царска Русия. И едва след това растат до дванадесет години. Отначало отново да си дете изглеждаше като интересна идея. Но да си през 1904 г., без телевизор, интернет, компютър, телефон, смартфон, лаптоп и т.н., не е толкова страхотно. Особено ако и ти живееш в казармата и всички те смятат за момче, с подходящо отношение. Вярно е, че физически си много силно момче и много по-бързо от обикновен човек и най-важното е, че не могат да те убият - вече си получил безсмъртие и трябва да го изработиш.
  И каква власт имате над връстниците си! В крайна сметка децата уважават и много уважават силата и сръчността.
  И Олег се превърна в каютно момче благодарение на детските си физически способности.
  На десет години все още сте сопол и, разбира се, дори хижанка не искаше да го вземе. Но Олег взе и лесно огъна ноктите с ръцете си и никел. Това впечатли капитана от първи ранг и той се съгласи да вземе младия герой на своя кораб.
  И моряците скоро започнаха да уважават необичайно силното и бързо момче, което вдигаше големи тежести и се биеше с всички на ръце. Освен това Олег също се гмурна много дълбоко, оставайки без въздух за дълго време и не се страхуваше от студа. Тичах бос и по шорти при всяко време и дори не кихах. А босите му пръсти бяха толкова упорити и пъргави. Момчето дори можеше да ги използва, за да вдигне котва на верига или да виси с главата надолу.
  И в ярост хлапето можеше да разпръсне дузина моряци и да вдигне тежко оръжие над главата си.
  Така че Олег заслужаваше всеобщо уважение и му хареса. Той остана макар и много силен, но момче.
  И сега той насочваше пистолета, опрял голите си кръгли пети върху метала.
  И запя:
  - Нашият горд "Варяг" не се предава на врага, никой не иска милост!
  Царският флот демонстрира висок пилотаж. И черупките му легнаха много уместно.
  Адмирал Макаров направи много за обучението на моряци и офицери. Ескадрилата му беше силна. И висококачествени воини.
  Тук се бият много ефективно бойните кораби "Слава", "Суворов", "Бородино", "Ослябия", "Александър Трети", "Николай Първи". И екипажите им стреляха точно.
  Но, разбира се, те не можеха да предизвикат като момче от двадесет и първи век.
  И нямаха момичета в такъв брой на борда.
  Олежка, насочвайки пушките към целта и подпирайки босите си детски крака, пееше:
  - Бог да пази краля
  Силен суверен...
  Царувайте за слава
  Слава ни!
  И Наташа, като стреля и блесна с боси пети, гука:
  Царувай със страха от врагове,
  православни царю...
  И целият екип босоноги момичета по бикини, вдигнати в един глас:
  Царувайте за слава, за наша слава!
  И момичетата отново носят дарове на смъртта, много смъртоносна сила, и потопяват корабите на кайзера, пеейки весело и пламенно:
  - Заради бащата-царя
  раждам юнак!
  И когато битката започне
  Станете сатана!
  . ГЛАВА 1
  След смъртта на флагмана и тежките загуби германците започват да отстъпват. Корабите им, поддържайки вид на ред, се облегнаха назад. И руските кораби сега стреляха след тях.
  И битката всъщност беше спечелена, въпреки че на балтийската ескадра се противопоставя почти целият флот на Кайзер Германия. И това е вторият или почти вторият флот в света.
  Може би руският флот вече е станал по-многоброен от немския, но той е раздробен на четири океана и тук Германия разполагаше с почти всичките си сили.
  И тя загуби от гения на Макаров.
  Момичето, тропайки с босите си крака, се суетеше много. Крайцерът им, без да намалява скоростта, се движи зад германците. И момчето Олег Рибаченко насочи оръдието към целта, опряйки краката на детето си в желязото. И тогава изгърмя черупка от вечното дете.
  И друг германски боен кораб се разпадна. И трябва да кажа - постижението е страхотно.
  Наташа пя, играейки с коремните си мускули:
  - Най-голямото излитане, отидете на къмпинг!
  Зоя, момиче с красива фигура и златиста коса, отбеляза:
  - Правя пълен оборот!
  Воини тук и всъщност - супер откраднат!
  Августин тропна с бос крак по метала и изчурулика:
  - За великия адмирал!
  Веднъж Олег се би с японците. Всъщност им се случи само една голяма битка, благодарение на прост, но майсторски изпълнен капан.
  Тогава момчето донесе снаряди, но ги убеди да му позволят да стреля. И как изстреля, че японският крайцер след това се разпадна. Това се смяташе за инцидент, но момчето все пак беше наградено.
  И Олег Рибаченко започна да събира награди.
  Този път можеше да разчита на нещо по-сериозно. Например на златния Георгиевски кръст с лък. И това досега е най-високото отличие в царската армия за обикновен войник, но засега все още е каютно момче-артилерист.
  И момичетата със сигурност ще получат награди.
  Така руският флот настига германския. И буквално стреля по врага в движение.
  Светлана пееше, оголи зъби и намигаше:
  - Нека руският сокол се издигне в небето,
  Вярвам, че Русия с царе ще се надигне отново!
  Наташа пееше с ентусиазъм:
  - Русия ще възкръсне отново! Русия ще се надигне!
  И пак момичетата като боси ще си почиват и блъскат. И ще съборят още един боен кораб.
  Немците в морето са получили красавици много известно. И флотът на кайзера се оттича дълго време. И той беше ритан, ритан и ритан.
  Имаше игра на догонване.
  Зоя, това момиче по бикини, дърпайки голите си крака, изрева:
  - За Отечеството и свободата докрай!
  Августин, тропвайки с бос крак, добави:
  - Кара сърцата да бият в унисон.
  Разбира се, кайзерова Германия беше унищожена в морето. Но дори на сушата германците на Вилхелм получиха първия номер. И станаха толкова агресивни в рогата си. И от небето те бяха бомбардирани от страхотните "Иля Муромец" и "Святогор" - най-мощните самолети в света. А на сушата танковете Луна-2 се раздробяваха.
  Елизабет и Катрин се возиха заедно на този малък танк и стреляха от две картечници в една ос.
  Танкът развива скорост до четиридесет километра в час по магистралата и изминава двадесет и пет километра по рокада. И това му даде възможност да маневрира успешно заедно със страховитата руска кавалерия.
  Избягвайки революцията и вълненията, царската империя имаше по-високи темпове на промишлено производство и успя да овладее серийното производство на танка Прохоров, първата по рода си машина в света.
  Недостатъкът на танка беше тънката му броня, само срещу куршуми. Но плюс може да се нарече наклонената форма на подреждането на стоманени листове и честите рикошети.
  Така че "Луна" -2 изобщо не е беззащитна, както може да си помисли човек на пръв поглед.
  А малкият му размер го прави сравнително евтин за производство.
  Войната с германците все още е маневрена. Все още няма замръзнали фронтови линии и затова леките и мобилни танкове са много подходящи. Особено когато няма нито една държава в света.
  Елизабет стреля, натискайки спусъка с голата си момичешка пета и изрева:
  - За велика Русия!
  Катрин стреля по врага и агресивно отбелязва:
  - За цар Николай II!
  Кралят е наистина популярен сред хората. Кървавата неделя не се случи, Русия победи Япония, а сега уверено побеждава германците.
  Царската армия наистина е силна и с висок морал.
  Заплатите също се повишават, а положението на работниците се подобрява.
  Малко преди войната, в чест на тристогодишнината на династията Романови, цар Николай II милостиво намали работния ден на десет часа и половина. И предпразнични дни и събота до осем. Освен това работният ден за жени и лица до двадесет и една години беше намален на осем часа, а пенсиите бяха увеличени.
  Така че народът е доволен от царя-баща. Само малка част от интелигенцията иска парламент и политически реформи.
  Все още има хазяи, но се разбират добре със селяните. Така че външното величие на Русия компенсира ограничените свободи.
  В Православието обаче също настъпват някои промени. По-специално годините на реколтата и широкото въвеждане на трактори и минерални торове, напояване и мелиорация - решиха проблема с хляба и месото. Заплатите са нараснали, а цените са стабилни - рублата е подкрепена със злато.
  А Православната църква отмени поста преди Коледа и облекчи други ограничения за храна. И като цяло беше прието положително. Много евреи и мюсюлмани охотно приеха православието, което стана по-лесно и по-лесно.
  Също така в царска Русия смъртността от настинки намаля, особено сред децата. А това също увеличи авторитета на властите.
  Така че царска Русия е във възход, а войната върви добре. Брусилов действа по-успешно срещу австрийците, отколкото в реалната история, и Пшемисл е превзет незабавно, избягвайки неговата обсада и загуби.
  Снабдяването на царската армия беше добро и войските напредваха уверено и в същото време имаше числено превъзходство. Така най-оптимистичните прогнози се сбъднаха.
  Германският флот понесе тежки загуби и напусна очукан.
  И руската ескадра започна да бомбардира Кьонигсберг.
  Наташа и нейният екип също взеха участие в това.
  Момичетата стреляха с оръдия и пееха:
  - И в звездните висини, и планинската тишина,
  В морската вълна и яростен огън!
  И яростен, и яростен огън!
  Зоя и други момичета се надигнаха, подпряни на босите си пети, със смъртоносен снаряд и изчуруликаха:
  - За новите предели на царизма!
  И пистолетът сякаш взе и издълба. Описване на полет във висока дъга. И тътнеше така, че вдигна цяла немска батерия.
  Августин пееше с усмивка:
  - Нашият цар е славата на битката,
  Нашият цар е полетът на младостта!
  Борба с пяна и победа,
  Никола ни води към комунизма!
  Светлана уверено потвърди, стреляйки от по-малък пистолет:
  "Николай ни води в комунизъм!"
  И така момичетата полудяха, просто пълен ужас.
  И стрелят много точно и дори смъртоносно. Да, никой не може да им устои.
  Наташа отбеляза с кикот, оголила зъби, когато друга батерия на Kaiser излетя във въздуха:
  - Свири музика, бият барабани,
  Краля на Германия го водят на гробището!
  Зоя отбеляза агресивно, като намигна със сините си очи:
  Ще победим, знам със сигурност
  Да разхождаш момичетата през просторните полета...
  И да бъде планетата едновременно цъфтящ рай,
  Да възпитава благородно потомство!
  И момичето намигна на босите си спътници. Те изсвиркват в един глас.
  И всъщност са много забавни момичета.
  И силата на удара на дванадесет инчовия пистолет проработи. И тя смаже врага от кайзерова Германия.
  Обстрелът на ескадрила Макаров, а след това и щурмът с помощта на няколкостотин леки танка Луна, които за оцеляване бяха окачени с повече допълнителна броня и оръдията им вече не бяха взети. И Куропаткин, макар и малко стар, все още е орел и герой на щурмуването на Кьонигсберг. Смел напредък на руските войски и убедителна победа.
  Падането на Кьонигсберг шокира германците. Дори след провокацията влизането на Турция във войната не им помогна. А самата Германия все още беше бита на Марна. И се изтърколи от Париж.
  Позицията на Австро-Унгария става критична. Славяните в неговите редици дезертират и се предават със стотици хиляди. И други войски от германци и унгарци загиват под ударите.
  Царската армия беше много по-многобройна. Германците също бяха разбити, докато се опитваха да атакуват Варшава. Те бяха преобърнати от превъзхождащите руски сили.
  И потегли на Запад.
  Германците се оттеглят и се придвижват на изток, срутвайки фронта. Шест германски корпуса бяха спешно хвърлени на юг, но беше твърде късно.
  Руснаците вече превзеха Краков и обградиха Будапеща. И тогава имаше България, която германците се опитваха да убедят, обяви война на Турция.
  И се оказа още по-лошо, когато, усещайки, че германците са капут, Австро-Унгария е нападната от Италия. И което е най-неприятното, Япония, обидена от руснаците, атакува германските владения в Тихия океан.
  Вярно е, че тя закъсня малко, тъй като повечето от германските колонии вече бяха пленени от адмирал Колчак, който много успешно командваше тихоокеанската ескадра.
  Така Япония отново остана с нос, обявявайки война на Германия и много късно.
  Но не откри втори фронт с Русия.
  Германците започнаха да прехвърлят войски на изток. Но вече съюзниците се възползваха от отслабването на германците и преминаха в настъпление в Белгия.
  И те започнаха да се движат напред.
  Ситуацията се усложнява и от факта, че Австро-Унгария действително се разпада и вече не оказва сериозна съпротива. И германците вкарваха войските си в битка на части и претърпяха поражение след поражение.
  Танк "Луна"-2 беше много успешен. Маневрите му в тила на германците имаха разрушителна сила. А кралската кавалерия беше най-добрата в света.
  И всичко беше управлявано изключително умело и имаше минимум объркване. Царската армия напредва и превзема град след град.
  Куропаткин вече се приближи до Одер и Брусилов като цяло проби до Виена.
  И Австро-Унгария капитулира.
  Немците на Одер се опитаха да организират повече или по-малко солидна защита. Но те не бяха много добри в това.
  А на запад съюзниците превзеха Брюксел - още едно значително постижение на коалицията.
  Тогава кайзер Вилхелм осъзна, че положението му е безнадеждно и поиска мир.
  И на 25 ноември 1914 г. военните действия на руско-германския фронт прекратяват. Само руски войски вече обкръжиха Берлин.
  Имаше и още няколко битки в морето, завършвайки флотата на кайзера.
  Войната приключи за няколко месеца. Но Турция все още не е победена.
  И руските войски преминаха към него.
  И Олег Рибаченко отлетя от Балтийско море със самолет. И като се има предвид неговата феноменална точност, момчето беше поставено при дванадесетинчовото оръдие на линкора Потьомкин.
  В тази история бунтът на моряците не се случи. И бойният кораб, вместо тъжната слава на бунтовник, си спечели военна слава.
  Османската ескадра, разбира се, не е като германската във всички отношения.
  Момчето дори в морето успя да стреля само няколко пъти, потъвайки турски кораби.
  И тогава имаше преследване.
  И дръзко кацане в Истанбул.
  В допълнение към Олег Рибаченко, момичета също кацнаха на сушата.
  Наташа, Зоя, Августина, Светлана тичаха на обиколката с трептящи голи, кръгли токчета.
  И драскаха по османците.
  Момчето държеше в ръцете си две щурмови пушки и стреляйки точно, пееше:
  - Пионер на всички готи,
  Да удавим всички като котки!
  Наташка потвърди с яростен изстрел:
  - Разбира се, че ще се удавим!
  И нейната боса пета повърна подарък на смъртта. Тези момичета бяха просто ходеща разрушения.
  Зоя по мелодичен начин, пробивайки турците, отбеляза:
  - Бог е с нас!
  Августин, отрязвайки турците, отбеляза:
  - И този Бог е Бял!
  Светлана, пробивайки челюстта на османския с удар на бос крак, изсумтя:
  - Нашият Бог е най-белият на света!
  Наташа, драскайки върху турците, проговори:
  - Всичко това е нашата Земя, всичко това сме ние!
  И тя хвърли на голите си пръсти още една разрушителна граната.
  Зоя, пишеща за османците, издава:
  - За майка Русия!
  И с голи пръсти отново ще хвърли нещо смъртоносно.
  Тогава Августин гръмна нещо разрушително, натискайки аленото си зърно върху копчето на импровизираната си базука, и изскърца:
  - За Отечеството, майка ни!
  И Светлана добави, смазвайки врага и сечейки с мечове:
  - За светата Родина!
  И момичето си показа езика.
  Това наистина беше изключително борбен отбор. Срещу които враговете не могат да устоят.
  И Истанбул падна, а Турция капитулира преди Нова година.
  Олег Рибаченко получи еполетите на капитана от трети ранг, че момче на десет години изглежда добре. Между другото, той беше същият като себе си на десет години, но в действителност той е голямо дете и не приличаше на такова джудже. Почти в него беше един и половина метра. По-точно метър четиридесет и пет сантиметра.
  Като се има предвид, че все още нямаше поколение ускорители, Олег Рибаченко можеше да мине за тийнейджър. И така му дадоха офицер. А също след края на войната той лично получи Георгиевски кръст от злато и с диаманти и с лък от ръката на император Николай II. И това беше най-високата по това време и нова военна награда.
  Олег Рибаченко беше просто щастлив. Той постигна такава прекрасна и готина победа.
  Царска Русия и съюзниците си разделят Турция. И тя изчезна от картата на света.
  Мала Азия, северът и центъра на Ирак, проливите и Истанбул отидоха на Русия. Малко получи турска земя на Балканите и в България. Сирия отиде във Франция. Палестина и част от Саудитска Арабия към Великобритания, както и южната част на Ирак, която британците успяха да превземат.
  Така Великобритания стана по-силни колонии, като взе германските за себе си.
  Русия получи от германците района на Клайпеда, Познан, Данциг, част от земята близо до Одер. И плюс репарации.
  Най-много Русия получи от Австро-Унгария. Краков и земите влизат в Кралство Полша, Галиция и Буковина в Русия. Чехословакия и Унгария стават кралства начело с Николай II, а също и в Русия. Възникна и Югославия - формално независима, но васална на Русия. Румъния също се съгласи с покровителството на Русия в замяна на Трансилвания.
  Независимата Австрия стана доста малка. И Италия успя да получи нещо.
  Франция си върна това, което Германия преди това й беше взела, както и Дания.
  Освен това част от германските земи бяха временно окупирани.
  Всеки получи много. Русия превзе германските колонии в Тихия океан, с изключение на няколко острова, прехвърлени на Япония. Намибия става британска колония или по-скоро част от владението на Южна Африка.
  Подхождаше на всички. Повечето от споровете бяха около репарациите. Русия поиска по-голям дял.
  По някакъв начин беше постигнат компромис.
  Дойде времето за мир. Но малки войни все още се водеха. По-специално Русия, Великобритания и Франция решиха първо да разделят Саудитска Арабия, която вече беше съкратена.
  Войната там беше кратка и лесна.
  Олег Рибаченко и момичетата наистина тичаха боси в пустинята известно време и хванаха шейха, водача на съпротивата.
  Когато се хванали, след краткотрайна битка, момичетата го принудили да целуне босите им пети.
  След това войната с Иран. Русия и Великобритания разделиха и тази страна. Това също беше много интересна идея.
  Олег Рибаченко и Наташа атакуваха Иран с екип от момичета.
  Момчето засече с мечове, издуха главите на персите и каза:
  - Слава на ерата на великата зора!
  Наташа отбеляза, оголивайки зъби и разклащайки алените си зърна:
  - Слава на цар Николай II!
  Зоя, посичайки персите и хвърляйки гранати с голи пръсти на краката си, изскърца:
  - Слава на нашата Родина!
  И голата, кръгла пета на момичето хвърли грахово зърно на смъртта.
  Августин удари рубиновото си зърно върху нас с бутона за базука и извика:
  - Слава на Брусилов!
  Светлана, като хвърли тежка граната с голи пръсти и се ухили агресивно, гука:
  - За Голямата Лада!
  Момичетата поеха старателно иранската армия.
  И тогава танковете влязоха в битка.
  Този път по-тежък танк, проектиран от сина на Менделеев с оръдия.
  Елена, Елизабет, Екатерина и Ефросина се возят на този танк.
  И разбира се момичетата са боси и по бикини.
  Отиват и пеят:
  - Руска водка какво си направила,
  руска водка - развали ме!
  Руска водка, херинга за обяд!
  Добър в забавлението - трудно в махмурлука!
  А от небето Албина също ще натисне педала с боса си пета и ще пусне още бомби върху главите на шахската армия и "Иля Муромец" -3. И тогава никой не може да устои.
  Прекрасният Иран победи без усилие.
  И те също го разделиха, като взеха севера, центъра и част от брега. След това Русия най-накрая получи дългоочаквания достъп до Индийския океан.
  Но войната все още не е приключила.
  . ГЛАВА 2
  Царска Русия преживява бърз икономически подем. И светът беше почти изцяло разделен между великите сили, които досега не планираха да се бият помежду си, а просто смилаха новопридобитите.
  Афганистан остана една от последните независими държави досега. Англия започва война там през 1918 г., но тя не върви добре. И царска Русия реши да включи този регион в огромна империя. В същото време, за да се получи обща граница с Индия, на която служителите на Николай II хвърлиха алчни очи.
  Досега никой не искаше да се откаже. Олег Рибаченко и екип от момичета и кораб преминаха на сушата, за да се бият с армията на афганистанския крал.
  Искаха нови ордени и слава. Освен това все още няма телевизори и компютри, а забавленията са по-лоши, отколкото през двадесет и първи век. Това за да ходя на цирк ли, или на театър. Дори в киното филмите все още са мълчаливи и черно-бели.
  Но циркът е подобен и не толкова по-различен от съвременния. Но не можеш да ходиш там всеки ден.
  Но войната е интересно забавление. Особено когато си безсмъртен и не могат да те убият.
  Разбира се, Олег Рибаченко е много щастлив да отиде да завладее Афганистан. И момичетата също искат да се бият. И следващата война не е далеч.
  Германия беше разоръжена, докато Великобритания и Франция не търсят проблеми. Така че цар Николай все още няма голямо желание да се бори с тях.
  Сред възможните посоки на експанзия на Русия е и Китай, който все още не е напълно разделен между силните държави.
  Там вече е създадена Желторосия и бих искал да я разширя до практически цял Китай. Което обаче все още изглежда като сън.
  Но предвид силата на царска Русия, мечтата е съвсем реална. Дотогава в Афганистан.
  Момче и батальон от момичета, облечени в бикини, тичат боси през планината.
  Тук те влизат в битката с муджахидините.
  Олег Рибаченко стреля изстрел от картечен пистолет и с боси пръсти на краката си хвърля смъртоносна граната.
  Разкъсаните муджахидини падат. И момчето крещи:
  - За слава на бащата-краля, те са се родили смели с причина!
  Наташа също стреля и хвърля лимон с голи пръсти на краката си, след което крещи:
  - За майка Русия!
  Зоя, стреляйки по воините на шаха и ги косейки с метла, подари смърт с боса си пета и изскърца:
  - За руската богиня Лада!
  Августин, драскайки по врага с автомат от последен калибър, също използвайки голите си пръсти, изръмжа:
  - За нашата ударна сила!
  Светлана - това момиче без предразсъдъци с коса с цвят на пролетен сняг и страхотно въображение, хвърли убийствен дар на смъртта с боси пръсти на краката си и изскърца:
  - За великите идеи на царския комунизъм!
  Олег Рибаченко, който също е имал значителен минал живот и вече през този век е живял петнадесет години в детско, безсмъртно тяло, отбеляза:
  - Комунизмът съвместим ли е с царя?
  Наташа логично отбеляза, хвърляйки подарък на смъртта с боси пръсти и разкъсвайки афганистанците:
  - Всичко невъзможно е възможно - знам със сигурност!
  Зоя, косейки войниците на шаха и драскайки врага от лек автомат, изсумтя:
  - В душата се стремим със страстта си непорочна!
  Августин, чиято медночервена коса се развяваше като бойно пролетарско знаме, чурулика:
  - Слава на нашата Родина и нейните чудеса!
  И тогава тя хвърли много смъртоносен подарък на смъртта с боси пръсти на краката си.
  Светлана, косейки афганистанците и трупайки планини от трупове, гукаше с ентусиазъм:
  - В името на майка Русия!
  И нейната гола, кръгла, розова пета, как да даде колосална сила на разрушение и унищожение.
  Тези момичета по бикини поеха армията на шаха и никоя сила в света не може да устои срещу тях.
  Но воините се возят на два най-нови танка Луна-4.
  Машини с по четири картечници и по-модерни двигатели, които им позволяват да достигат скорост от шестдесет километра по магистралата и четиридесет с рокада. И бронята беше по-дебела и по-качествена от предишните модели.
  Разбира се, Елизабет и Елена бяха почти голи и боси. И те караха колата много уверено.
  Елизабет, стреляща от картечници, изчурулика:
  - Никола велика мисия - най-великият цар на царете!
  Катрин, събаряйки воините на шаха, пееше:
  - Между звездите, пулсът на Земята бие тревожно,
  Полетата на кристалите блестят - напоявани ...
  Защитавам мира на семейството си -
  Служи с цялото си сърце - Майка Русия!
  И момичето ще натисне педала с голата си кръгла пета.
  Тези момичета са просто невероятни.
  Елена и Ефросиния също се бият ожесточено. И никой не може да устои на тези момичета.
  Елена удря врага с голите си пръсти, изрязани крака и гука:
  - Слава на времената на комунизма!
  Ефросиния, удряща войските на шаха с помощта на гола, момичешка пета и вякнула:
  - Слава на всички най-красиви крале!
  И момичетата пееха в хор, тропайки с босите си крака:
  - Слава на Русия, слава,
  Танковете се втурват напред...
  Момичета почти без дрехи
  Поздрави руски народе!
  И така, на два танка с картечници, воините се разпръснаха сериозно. И те смазаха афганистанците старателно.
  И тогава, от въздуха, как бойните самолети започнаха да натискат. Включително "Добриня Никитич" с шест двигателя и рекорден бомбен товар.
  А Анастасия Ведмакова ще натисне педала с голата си кръгла розова пета.
  И от корема на бомбардировач колко смъртоносни и разрушителни бомби ще изпаднат.
  И Анастасия ще го вземе и ще изпее:
  - Няма по-красива Родина-Русия,
  Борете се за нея и не се страхувайте...
  Няма по-красиви момичета във вселената -
  Цялата вселена е факел от светлина Рус!
  Акулина Орлова, драскайки муджахидините на шаха от картечниците Добриня Никитич, добави:
  - Няма по-красиви думи за Родината,
  Притискайки трикольорното знаме на победата към гърдите ...
  Бъдете руски рицар, готов сте за битки -
  Живейте за мечтата, която дядовците дадоха!
  Mirabela Magnetic удари афганистанските войски. И ги окосиха на едро.
  И също стреля от огнехвъргачка. И изгори много душмани, като ги изгори до основи.
  Тогава тя изпя:
  Ние сме най-силните в света
  Да убием всички врагове в тоалетната!
  И момичето изплези езика си. И намигна на спътниците си.
  Там самолетите на царска Русия вършеят муджахидините. И хвърляйте бомби и напалм.
  По-тежките танкове също се борят добре, но с добра проходимост и мощни двигатели. По-специално, най-новият HP-2 с тегло петдесет тона, който смазва врага. HP - в превод - "Николай Романов".
  Това е първият експериментален модел на танк с две фугасни оръдия и шест картечници.
  И как смазва афганистанските войски на краля.
  И момичетата в същото време оголиха зъби в резервоара и се смеят.
  Аленка стреля с боси пръсти и изпищя с горната част на дробовете си:
  - Слава на бащата-царя!
  А другите момичета крещят:
  - Слава!
  И резервоарът им бяга нагоре по стръмните склонове.
  А зад тях, проблясващи голи токчета, се втурват момичета само по бикини и рубинените им зърна блестят на слънцето.
  Ето ги момичетата - почти напълно голи, а гърдите им са толкова апетитни.
  Анюта насочва картечници с боси пръсти и мачка афганистанците, скърцайки и ревейки:
  - За Русия, майка ни!
  И танкът се движи, и мачка душмани. Там момичетата са много нахални.
  Аллах реве от вълнение:
  - И смелите момичета атакуват в битка,
  Русия е зад нас, Русия е зад нас!
  Това момиче е толкова червено и готино.
  Мария също разбива войските на краля и изскърца:
  - В името на светата Русия!
  Олимпиас започва и смазва враговете със сила. И с гола пета на врага как да се движи.
  И снаряд лети със смъртоносна амплитуда ...
  Армията на афганистанския крал е частично унищожена и отчасти избяга.
  И тропайки с боси крака, момичетата влязоха в Кабул. И така те продължават да се движат из Афганистан.
  Олег Рибаченко преследва врага. Заедно с вечното момиче Маргарита Коршунова те изпреварват армията на шейха.
  И тук момъкът и момата сечеха със саби. И те посечеха муджахидините с цялата си ярост.
  Момчето хвърли грахово зърно с боси пръсти и разкъса десетина войници на шейха.
  И изрева:
  - Нашият цар Николай,
  Не си отваряйте широко устата!
  Маргарет е много агресивна. Управлява мелница. С голи пръсти той хвърля грахово зърно и реве:
  - За царския комунизъм!
  И тогава децата ще го вземат и ще подсвиркват в хор. А гарваните са буквално зашеметени и се изливат като дъжд върху главите на афганистанците. И е много яко.
  Олег Рибаченко посича врагове и реве:
  - Помислете за царизма за идеите на комунизма и триумфа!
  И отново как да атакуваш врага.
  И мечовете на вражеското момче сечеха като зеле.
  Ето невероятната му атака.
  И отново свирката с припадналите гарвани.
  Засега те са начело. И дори предимството им нараства.
  Маргарита скърца и реве:
  - Слава на руските герои!
  И с голата си пета момичето хвърли дар на унищожение.
  Ето каква бойна красавица е тя.
  Макар и още дете. И веднъж тя беше възрастна и дори възрастна жена. Но тя също си купи безсмъртие и получи вечна младост. Вярно, тя е момиче от сто години. И тогава истината може да расте. Междувременно тя служи в руската армия. И Супермен също.
  И тъй като за разлика от Олег Рибаченко, този писател не обичаше компютърните игри, за нея е много по-лесно. Разбира се, обичам да се бия.
  Безсмъртните деца са приятели. Някак си е странно да си възрастен, та дори да имаш много години и да станеш много млад.
  И мисленето стана по-детско, въпреки че паметта и личността бяха напълно запазени.
  И трябва да кажа, че е наистина страхотно.
  Маргарита и Олег, голи, с детски токчета, хвърлят експлозивна опаковка и разбиват шейха на парчета. И средата му е свършена. След това посичаха врагове с мечове. И това е самото им огнено кръщение. И после отново подсвиркват...
  Гарвани падат върху главите на муджахидините и безпроблемно пробиват черепите им.
  Олег изрева, отрязвайки противниците:
  - Маргарита - прозорецът е отворен!
  И пак реже мелницата, отсичайки последните глави.
  Тук руските войски окупираха Кандахар. Все по-малко са желаещите да се бият с непобедимата армия на цар Николай II.
  Други градове вече се предават без бой. Или почти без бой.
  Отделни банди все още действат само в планините.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова току-що започнаха да ловуват за такава банда.
  Момче и момиче посечеха храбрите воини на Аллах. И действаха с цялата невероятна дързост.
  Безсмъртното дете хвърли граната с голата си пета, разкъса противниците и изскърца:
  - За новия СССР!
  Маргарита, размахвайки мечовете си и отсичайки глави, изграка:
  - За нови граници!
  И голата пета на момичето хвърли колосални разрушения, разкъсвайки враговете.
  И сега децата отново подсвиркват и многобройни зашеметени гарвани падат върху главите на муджахидините.
  И тази група е унищожена. Всичко е направено много умно.
  Афганистан сякаш е превзет ... Още няколко малки банди бяха унищожени от безсмъртни деца.
  За това те получиха пари и нови звания. Народът на Афганистан реши да се подчини на новия крал. И досега се справят доста добре.
  Почти веднага започва да се строи железопътна линия за Индия.
  Великобритания получи чисто символично парче от Афганистан, но обяви победата си.
  И Олег Рибаченко и Маргарита се преместиха в Манджурия. Там е спокойно.
  Но малко по на юг избухва комунистическо въстание. И опит да се въведе силата на червените в Китай.
  Официалното правителство на Поднебесната империя се обърна за помощ към Царска Русия.
  И въстанието растеше и растеше. И войските на Червената армия дори превземат Пекин.
  Руската армия премина в настъпление. От морето настъпваше флот, воден от
  Колчак. И той е достоен наследник на адмирал Макаров. И уверено унищожава Червената армия на Китай.
  А момичетата от морето стрелят и пускат големи, смъртоносни снаряди.
  И голите кръгли токчета на момичетата трептят. И стрелят от оръдията на крайцери и бойни кораби.
  Воините бягат бързо. Борбата с Ана дава заповеди. И артилерията угасва.
  Вероника - това момиче, военноморски офицер, също дава команди, като е само по бикини и с тънка ивица плат на гърдите.
  И по нейна команда стрелят 16-инчовите оръдия. И разкъсайте пристанищата на Пекин.
  Олег Рибаченко, както винаги, в битка ... Той е толкова хубаво, мускулесто момче в шорти. И разбива китайските войски с ентусиазъм. Тук са ожесточените битки.
  Маргарита също се бори с голяма ефективност. И сече с мечове храбрите воини на небесната империя.
  Момичето, биещо се с врага и размахващо мечове, от които отлитат глави, пееше;
  Русия е най-великата държава
  Красиво велико Отечество...
  Другарят Сталин е идеал,
  Нека по-скоро градим щастието на комунизма!
  
  Въпреки че имаме, обаче, вида крале,
  Романови управляват Русия...
  Разбийте отечеството на врага,
  Нека Авел триумфира, а не Каин!
  
  Нека Николай бъде великият цар,
  Късмет в битките и постиженията...
  Печелиш ордите за Русия,
  Ето какво ще бъде мнението за държавата!
  
  За Николай ще дам абонамент,
  Няма да допусна обида на автократа...
  Нека напалм се излива от небето върху хората,
  Няма да пропусна, повярвайте ми, надявам се!
  
  Ние сме руски велики орли,
  Способен да завладее простора на Вселената ...
  Скромен и в същото време горд,
  Със своята сила в битка неизменна!
  
  Момичетата и момчетата не им пука
  Рицарите се бият много смело...
  Русия, ти си страхотна за дълго време -
  Не е нужно да се надувам от досада!
  
  Около момичетата легион от врагове
  Но смело унищожават злите...
  Имаме достатъчно юмруци
  Ще си заслужим мястото на небето!
  
  Нека нашият дял е висок
  И Русия ще стане нечувано богата...
  Не гледайте отвисоко на момичетата
  Те са стройни и изобщо не са гърбави!
  
  В името на Родината ни звезда
  Нека комунизмът свети ярко...
  Сбъдната голяма мечта
  Природата ще бъде в безкраен май!
  
  Всичко ще цъфти в много пищен цвят,
  Всичко ще бъде много светло, чисто...
  Печалби отваряне на неограничен акаунт,
  В името на вярвайте знамето на комунизма!
  
  Какви хора управляват земята
  Те са по-скъпи за Отечеството...
  Макар и понякога скрит в тъмнината,
  Способен да ни вгради здраво в лицето!
  
  Обичам Белобог и Христос,
  Чета и Лада, и Мария...
  Любовта към Русия е чиста като кристал,
  Боря се и заставам за нея!
  
  В името на семейството, в името на всички хора,
  Да отидем ако трябва Голгота...
  Лудият злодей ще изчезне в ада,
  И вярвам, че противниците скоро ще умрат!
  
  От колкото Русия е красива и знам и силна,
  Че момичетата и момчетата са смели в него...
  Нека Сатана атакува на власт
  Ще имаме страхотни сделки!
  
  Не вярвайте кой погребва нашата Русия,
  Знаеш ли, те не са далеч от ума...
  И ти се бориш и просто не се страхувай,
  И издувайте бузи смело в битка!
  
  Смелите воини вярват
  Смел, смел в танца величествен...
  Понякога сме нападнати от звяр,
  Но няма по-силен руски знае слава!
  
  Тук нашата родина вече цъфти,
  Така че вярвайте в пищния цвят на вида...
  Victory отвори неограничен акаунт,
  И се пеят подвизи на юначество!
  . ГЛАВА Љ3
  Процесът на завладяване на Китай е дълъг, страната е голяма и много гъсто населена. И там бойните действия се водят с голяма интензивност.
  Олег Рибаченко реже китайци с мечове. После хвърля грах с импровизирани експлозиви по тях с боси детски крачета и пее:
  - Моята родина -
  В него управляват крале
  приятелско семейство,
  Разбийте злите!
  Маргарита Коршунова също унищожава войските на Поднебесната империя. И управлява мелницата с мечове. И с голи пръсти хвърля грах от смъртта.
  Момичето пее:
  - Слава на комунизма, слава....
  Танковете се втурват напред...
  Дивизии в червени фланелки -
  Поздрави руски народе!
  И безсмъртните деца ще подсвиркат. Враните получават сърдечни удари и зашеметени падат върху главите на китайците. Да го кажем по този начин - деца-терминатори. А враните пробиват с клюн черепите на воините на Поднебесната империя.
  И тогава други момичета се заеха с китайците.
  Тук Наташа ги реже с мечове и с аленото си зърно натиска бутона на базуката, изплювайки снаряд. И масата китайци лети нагоре.
  И Наташа пее с пълна сила:
  - Слава на времето на комунизма,
  Ще има край на пацифизма!
  И момичето с голи пръсти на краката си, сякаш изстрелва убийствена граната, разкъсвайки противниците.
  Зоя също се бори с голям ентусиазъм. И безпроблемно реже китайците със саби.
  И с босите си пръсти хвърля гранати със смъртоносна сила. Това момиче е просто невероятно.
  Тогава зърното на ягодовата гърда ще изстреля опустошителен дар на смъртта.
  И масата на китайците излетя нагоре.
  Зоя го взе и запя:
  - В името на идеите на комунизма,
  ние виждаме бъдещето на царската страна...
  И червеното знаме, нашето Отечество,
  Винаги ще бъдем безкрайно верни!
  Августин реже и китайците. Тя е супер момиче.
  Червенокосото момиче хвърли смъртоносна граната с голата си пета, разкъса маса противници и изскърца:
  - За Русия - майка ни!
  И с рубиновото зърно на гърдите си тя натисна бутона на базуката. И изплю смъртоносна ракета. И толкова много китайци взеха и счупиха наведнъж.
  Ето ги момичетата.
  Светлана също смазала враговете. И посече войските на небесната империя с мечове. И хвърляше дарове на смъртта с голи пръсти. И накрая, като малиново зърно, ще изхвърли смъртоносен снаряд на смъртта.
  И пейте:
  - Моята родина е градове и сладка,
  Моята родина е кралска страна!
  Това са момичетата - тяхната най-забележителна класа и възможности. Не можеш да устоиш на такива момичета.
  И режат тези китайци без жалост и съмнения.
  Тук се бие и Аврора, а момичетата драскат китайците от автомат. Ето една красота.
  А също и с алено зърно натиска бутона на гранатомета. И изстрелва убийствена ракета. И масата противници наведнъж се разкъсва и разкъсва на малки парченца.
  Тогава Аврора изпя:
  - За най-великия комунизъм,
  Просто вървете нагоре и надолу!
  Тези момичета са много готини и агресивни.
  Mirabela Magnetic бомбардира врага от въздуха. Тя използва биплан щурмова авиация. И как ще удари китайците.
  И ги бие без милост. И той драска от картечници много красиво подреждайки китайците на купчини. И тя го прави много оживено. Гола пета натиска педала. И колко бомби ще паднат върху китайците.
  Мирабела запя, оголила зъби:
  - Аз съм най-силният в света,
  И два пъти две не са четири!
  Акулина Орлова също удря китайците от въздуха. И го прави много успешно. И смазва войските на небесната империя.
  И тогава тя натисна бутона с аленото зърно на гърдите си и сега се влита в китайците, разкъсвайки ги с бойна ракета.
  Акулина го взе и запя:
  - Слава на великите сърца,
  Ще смажем всички врагове докрай!
  Анастасия Ведмакова също разби китайците и го направи с огромен ентусиазъм.
  Това е момичето Анастасия - просто супер!
  И с голи пръсти насочва към врага, нещо смъртоносно.
  И тогава момичето натисна бутона с рубиновото си зърно и бомби паднаха върху китайците. И е много агресивна.
  И смазва тези китайци със смъртоносна сила.
  Анастасия изпя:
  - Ще разкъсаме всички,
  За Русия, майка ни!
  Тук отново момичетата се бият с колосална ярост. Това е бойният триумвират.
  И в небето те нямат равни. Но има малко въздушни битки - китайската авиация е слаба.
  Акулина Орлова смачка китайците на сушата, изстреля експлозивни снаряди и запя:
  - Едно, две, три - разкъсайте китайците!
  Ще има славен празник -
  Ще завладеем света!
  Това са тежки и брутални битки.
  Ето екипажа на Елизабет, който се бие на танка. Ето едно момиче и нейният екип и те отново са по бикини.
  Тук Елизабет натисна бутоните на джойстика с голите си пръсти и изгука:
  - Слава на цар Николай II!
  Екатерина също стреля, притискайки аленото си зърно и удряйки китайците, и остроумно гука:
  - Слава на суперадмирал Макаров!
  Елена стрелна срещу врага. Разкъса маса китайци с помощта на картечници и извика:
  - За комунизма на царете!
  Ефросиния драскаше врага и косеше войниците на Поднебесната империя и пееше:
  - Слава на Русия и Белия Бог!
  Това са бойните момичета на пъргав и силен танк. И екипът им смазва китайската армия.
  Елизабет остроумно отбеляза и смаза опонентите, вякнула:
  Истинският крал не е този, който носи корона, а който не е шапка с ум и мърморец с хватка!
  Елена посочи агресивно и заяви яростно:
  - Който има празна глава, с корона, това е типична шапка, без цар в главата!
  Катрин също нападна китайците, разкъса две дузини войници на Поднебесната империя и каза:
  - След като прецака страната, диктаторът може да запази короната на главата си, но определено ще загуби лице!
  Ефросин, смазвайки китайците с добре насочени изстрели, и буквално ги покосиха, издигайки планини от трупове.
  И в същото време тя каза:
  - По-добре да загубиш главата си в доблест, отколкото да останеш с нос в страхливост!
  Така се ядосаха момичетата. И в същото време са почти напълно голи, и боси, и много загоряли, с руси коси.
  Елизабет, стреляйки, каза:
  - Ако без цар в главата, значи ще бъдеш шапка, която винаги остава с носа ти!
  Катрин, водейки много добре насочен огън по врага и масово нокаутирайки китайците, изсумтя:
  - Който загуби усещане за реалност, остава с нос без сън!
  Елена отбеляза агресивно, драскайки по враговете и натискайки копчетата с голи пръсти на краката си, и гука:
  - Женски крак, когато е бос, обува всеки мъж в сливиците и го оставя без панталон, оголвайки тялото му!
  Ефросиния, удряйки опонентите и убивайки китайците с яростна сила, агресивно отбеляза:
  - Изгубили съвестта си в търсене на златни планини, можете да оставите врага с нос, но зад душата ви няма да остане дори счупена стотинка!
  Момичетата се бориха отчаяно и смело.
  Елизабет обобщи като унищожи китайска гаубица със снаряд:
  - Когато имаш Бог в сърцето си и цар в главата си, ти си човек с главна буква!
  Воините се биеха на други фронтове.
  Аленка драскаше китайците от автомат. Косеше ги като жито и виеше:
  - За великия крал,
  Господи благодаря!
  И с голи пръсти на краката момичето ще хвърли граната със смъртоносна сила.
  Анюта, драскайки по врага и подарявайки смърт с голата си кръгла пета, издаде:
  - Слава на ерата на комунизма! Цар Николай ще бъде с нас!
  И момичето бутна китайския генерал в брадичката с лакътя си и изчурулика:
  - За великата Русия на Сварог!
  Борбата с Алла смаза китайските войници, покоси ги като сърп и вякнула:
  - За Отечеството - майка ни!
  А голите й пръсти хвърляха мощен смъртоносен дар на унищожение.
  Мария също смазва враговете с див апломб. И драсканици от картечници, докато пеят:
  - Родината ни е майка ни!
  Момичето иска да бъде герой!
  И с голи пръсти, момичето ще хвърли разрушителен подарък на смъртта.
  И после как натиска копчето на базуката с аленото си зърно.
  Олимпийските игри смачкват китайците на прах. Драскане върху тях от машината. И пее:
  - Ние сме върху теб като на война,
  И във войната като на теб!
  А босите пръсти на краката на момичето хвърлиха пакет с експлозив.
  Разкъсаха маса китайци на пепел.
  Олимпиас също стреля с ягодово зърно и чурулика:
  - За мир, за приятелство, за май!
  Аленка отбеляза със смях:
  - И тогава ти Мей?
  Анюта, драскайки на китайски, изскърца:
  Лято, о лято, звездно лято, бъди с мен!
  Алла удари врага, разкъса няколко китайски войници и изчурулика:
  - За кралската империя!
  А косата й е като пламтящ огън, който може да изгори Рим. Ето го момичето.
  Пет променя позицията си. И драска към врага с подобрен обхват.
  И тогава момичетата просто изрязаха електрическите проводници и токът тръгна,
  от врагове. И китайците искриха.
  И момичетата като голи токчета ще го вземат и ще блестят. И отново ще поемат китайската, доблестна армия. А китайците са силни и смели. Това е доблест, многобройни хора.
  Но Вероника и Виктория ги удариха с ракети от самолета. И разкъса много китайци. Момичетата се бият, по едно бикини и боси. И с боси пети удрят врага, натискайки копчетата.
  Акулина Орлова също бие китайците, смазвайки враговете без никаква жалост.
  Акулина натискаше бутоните на джойстика с голи пръсти и тупна китайците, разкъса ги и изчурулика:
  - Слава на бащата-царя!
  Анастасия Ведмакова потвърди:
  - Безусловна слава на царя!
  Мирабела Магнетик подари унищожение с голата си пета и изчурулика:
  - И да пием за адмирал Макаров!
  И аленото й зърно беше оголено и момичето го взе и натисна бутона. И ракети летяха към китайците. И разкъса много воини на небесната империя.
  Ето ги момичетата...
  И тогава момичетата нинджа от Япония се изправиха срещу китайците. И воините, разбира се, по едно бикини и боси.
  Момиче нинджа със синя коса взе мечовете и разряза китайците. И тя си свали главата. И след това, с босите си пръсти, тя хвърли грахово зърно от унищожение. И отново воините на небесната империя с отрязани крайници полетяха в различни посоки.
  Воинът запя:
  - Слава на Япония! Слава!
  Момиче нинджа с жълта коса се бие с врагове. И ги сече без жалост с мечове. А голите й грациозни момичешки пръсти хвърлят нещо напълно разрушително. И те буквално разкъсват тялото. И воинът пее:
  - Слава на Япония, слава!
  Танкове се втурват отпред,
  Момичета, без да знаят страха -
  Поздрави - руснаци!
  Момиче нинджа с червена коса също реже китайци. Тя е много агресивен воин. И реже противниците докрай. И отново, толкова изрязани пръсти, съблазнителни боси крака хвърлят бумеранги, които разнасят главите като бръснач.
  И воинът пее:
  - Русия на цар Михаил,
  Вселената победи!
  Момиче нинджа с бяла коса размаха мечовете си, докато обезглавява главите на китайците. И това момиче по бикини се оказа написана красавица. И мечовете й са невероятни. И голите пръсти на краката също хвърляха отровни игли, пробивайки гърлата на воините на Поднебесната империя.
  Момичето нинджа изпя:
  - Японският воин не се страхува от смъртта,
  ние не се страхуваме от смъртта на бойното поле ...
  За светата Русия нинджата ще се бие -
  И дори да умре - ще спечели!
  Тези момичета са толкова почти голи и красиви, а краката им съблазняват мъжете.
  Но Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова отново влизат в битка или по-скоро бягат. Отново децата се бият с дива ярост и ярост.
  Тук момчето размахва мечовете си и отсича главите на китайците от раменете.
  Олег гука, а момчето хвърляше грах от унищожение с босите си пръсти. Разкъсаха враговете и запя:
  Слава на комунизма, който гради Никола,
  Той е най-великият и мъдър крал!
  Момичето, тази бивша писателка Маргарита Коршунова, отсичаща главите на китайците, гука:
  - За Русия и цар Николай!
  И с голи пръсти на краката младият воин ще вземе и ще хвърли бумеранг. И този ще прелети и ще отреже главите на китайски войници. Ето едно момиче.
  Маргарита го взе и запя:
  Няма по-красива Родина-Русия,
  Най-добрата страна във вселената...
  Звездите напояваха небето с перли,
  Подлудете дори и хитър поглед!
  Тогава безсмъртните деца го взеха и изсвиркаха отгоре на дробовете си. И така враните го взеха, получиха сърдечни удари, припаднаха и започнаха да падат. И удари главите на китайците.
  Това са деца, просто чудовища и супер....
  И пак да посечем враговете. И такива борбени и смели момичета са тук, което е супер, така че Наташа отиде в атака.
  Момичето го взе и стреля от картечниците и изчурулика:
  - За комунизма на цар Николай!
  Зоя потвърди, като хвърли експлозивна торба с експлозив с боса си пета.
  И воинът запя:
  - За великия крал,
  Баща-суверен!
  Августин пресича враговете си без никаква слабост или съжаление. И червенокосата войница го взе и с босите си пръсти хвърли нещо много смъртоносно и разрушително. И много смъртоносно действаше много готино.
  Августин пусна вятърната мелница и изскърца:
  - За Русия и победа докрай!
  Светлана управляваше много агресивна фабрика за мечове със своите мечове. Тя отряза главите на враговете, като ги постави в могила. И с боси пръсти, тя взе и хвърли смъртоносен дар на смъртта.
  И тя извика:
  - За царския комунизъм!
  И момичетата отново с голите си закръглени токчета, сякаш ги чукват с убийствени грахове на унищожение.
  И пак пейте:
  Николай ти си цар-месия,
  Скоро ще бъдеш всемогъщ!
  . ГЛАВА Љ 4
  Войната с Китай продължи.
  Момичетата изтеглиха нови, по-мощни бомбардировачи. И Анастасия Ведмакова започна да нанася мощни въздушни удари по китайците.
  Воинката пееше, натискайки копчетата с голите си пръсти:
  Хората ще бъдат щастливи
  Щастие завинаги...
  Николай на властта -
  Силата е страхотна!
  Акулина Орлова, драскайки опонентите си и косейки китайците, агресивно чурулика:
  - За слава на идеите на комунизма!
  Мирабела Магнетик, изпращайки бомби отгоре и убивайки китайците, добави:
  - Ще има слава в този живот!
  Ето как момичета от въздуха атакуват небесната империя. И унищожи доблестните войници на китайската армия.
  Аленка също се кара. Момиче се блъска от картечница. Коси китайците и скърца:
  - Слава на времената на комунизма!
  И с боси пръсти, като изпраща дар смърт на врага.
  Анюта стреля по китайците и то много точно. Той ги коси и казва с удоволствие:
  - Ще има радост във Вселената!
  И с гола, кръгла пета, сякаш хвърля грахово зърно на смъртта.
  И борбата с Алла се бие с дива ярост. И мечовете й управляват мелницата и режат главите на китайците. Момичето казва с ярост, оголивайки зъби:
  - Ще донесем любов в нашата Русия!
  И момичето ще хвърли нещо агресивно и разрушително с голите си пръсти.
  Битка Мария се бие отново. А мечовете й са толкова остри и много смъртоносни. И те режат месо като горещо желязно масло.
  Момиче със златиста коса говори агресивно, разрязвайки китайците на парчета:
  Майка Русия е с нас завинаги!
  Битки и олимпиади. Тя е много едра и мускулеста. Как се захванах с китайците, а да ги нарежем като жито с ятаган. Това е момиче, добре, толкова голямо и агресивно.
  А също и с бос ток как да се поддадеш на бомба. И ще разкъса много противници наведнъж.
  И тогава Наташа се кара. Момичето държи в ръцете си огнехвъргачка. И разбийте врага.
  Поток от пламък премина през китайците. И ще горят по сто наведнъж. Ето го момичето.
  И върху копчето на огнехвъргачката ще натисне аленото зърно на женската гърда.
  И така всичко се излива.
  А момичето с голи пръсти хвърля лимони с агресивна сила.
  Воинът запя:
  - За Света Русия - Слава на Отечеството!
  Зоя също се бори с дивата сила на пантерата. Ягодовите й зърна натискат бутоните и изстрелват електрически взривове от машината. Тогава момичето изчурулика:
  - За новите ни победи!
  И с голи пръсти хвърля нещо напълно смъртоносно. Ето едно момиче - медена блондинка.
  Августин, борейки се с врагове и ги косеше като ятаган, изпращайки куршум след куршум и ги забивайки в ковчега, гукаше:
  - За страхотни постижения!
  И с босите си пръсти хвърли убийствен дар от колосална сила.
  И тогава момичето ще натисне бутона на оръжието с рубиновото зърно на гърдите си и ще разкъса цял батальон врагове.
  И ето Светлана в битка, страхотно момиче. Реже враговете много агресивно.
  И с голите си пръсти той изпраща остри и тънки дискове към опонентите.
  И с пурпурни зърна на гърдите ще удари враговете и те ще бъдат напълно унищожени. Толкова много трупове и унищожени китайци.
  Тогава Светлана изгука:
  - За Русия и победа докрай!
  Тук са момичетата от най-високия пилотаж. И те устроиха образно изтребление на враговете. И всички ги изсипват с огнени и електрически люспи.
  Алис и Анджелика работят със снайперски пушки. Момичетата едва имат време да стрелят и да се заразят отново.
  Има много китайци. И те не могат да бъдат обърнати толкова лесно. И те бутат в жълта, безкрайна вълна.
  Алис стреля, пробива генерала и изчурулика:
  - Колко работа имаме!
  Анжелика също стреля точно и се съгласи:
  - Много, но очакваме победа!
  И червенокосата дяволка с боси пръсти пусна убийствен дар на смъртта.
  Алис стреля отново, свали китайски самолет. Момичето беше решено да победи решително.
  Тук тя имаше свои проблеми и комплекси.
  Алис стреля отново, и то доста точно, и изгука, оголивайки зъби:
  - Ще дадем пример!
  И очите й блестяха от светкавици.
  Това наистина е категорията момичета са просто супер.
  И тогава Алис стреля и трима китайци бяха пронизани от един куршум наведнъж.
  А русокосото момиче с боси пръсти ще вземе и ще хвърли граната за унищожение със смъртоносна сила.
  Това са момичетата, че категорията е проста - супер.
  Междувременно Аврора стреля от гаубица. Тя разкъса цял взвод китайци и изкрещя:
  - Нямам съмнения относно акаунта си!
  И красивото момиче го взе и натисна копчето с аленото си зърно. И отново смъртоносен снаряд от голям калибър хвърчи към противника.
  Аврора го взе и запя:
  имам враг
  Има сила и натиск...
  Но аз съм в кожата на бик -
  Ето го разговора!
  Партньорката й Агрипина, оголила зъби и смазвайки с усмивка натискащите китайци, издаде:
  - Хей тореадор, изчакай,
  започваме бягането...
  Афродита, момиче със златиста коса, също по бикини и боса, чурулика, оголила зъби:
  - Грижи се за живота си
  Царят на животните човек!
  Агрипина с аленото зърно на пълните си гърди натисна бутона на смъртоносното оръжие и изчурулика:
  - Ударихме точно,
  Улучихме го правилно -
  И целта е близо!
  Афродита, това момиче, написана красавица, също натиска бутона с рубинено зърно на гърдите си и се удря по врага и се смее оглушително и се ухиля със зъби:
  - последна сила
  Последна сила
  Разбийте врага!
  Аврора се изкикоти и се блъсна във врага с помощта на зърното на ягодовите гърди. И тогава тя добави голите си пръсти.
  И бойна ракета се втурна в полет.
  Момичето изчурулика:
  Трибуните се радват
  Трибуните се радват...
  И така те атакуват
  Хунска галактика!
  Всъщност вече изглежда нелепо, до крайност.
  И сега танкът на Елизабет отива в битка. И има четири момичета по бикини. И момичетата се бият отчаяно.
  Елизабет стреля по китайците с боси пръсти на краката си и изчурулика:
  - В името на велика Русия!
  Катрин също как да удари войниците на Поднебесната империя. Как ги коси в огромни количества и гука, оголвайки зъби:
  - Слава на руските богове!
  И момичето отново натиска голата си кръгла пета върху стърчащите копчета. Ето и момичетата по бикини. Нека просто кажем, че са просто женски супермен. Опитайте се да устоите на тези. Те притежават феноменална, космическа сила.
  Елена ще удари воините на Поднебесната империя. Той ще вземе и ще заплашва враговете. И тогава с алено зърно той натиска бутона на джойстика и чурулика:
  - Слава на комунизма на руските царе!
  И с голата си пета ще удари врага.
  Ефросиния също е готина в битките. И той ще се удари по врага с голяма страст.
  И нокаутирам много китайци, и гука:
  - Слава на ерата на комунизма Богове!
  И тук тя също ще приложи рубинено зърно. И с босите си пръсти натиска копчетата. И да разкъсат маса китайски войници.
  Това са момичетата - имат агресивни скокове. И четиримата на танка ще вземат и ще взривят врага със снаряди.
  И имат страхотна, феноменална сила.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова също работят с мечове толкова активно и ефективно, сякаш са хеликоптерни витла.
  Момчето хвърли парче антиматерия с голи пръсти на краката си. Унищожи цял батальон китайци и изгука:
  - За величието на суверените!
  След това мечовете му извършват мелница, отрязвайки главите на китайците.
  Маргарита Коршунова посече враговете. Тя им отряза главите и ухилено със зъби каза:
  - За слава на царския СССР!
  И отново с гола, кръгла, детска пета как ще се поддаде разрушителният дар на унищожението.
  Тогава безсмъртните деца се вдигнаха и подсвирнаха. И враните, оглушени от свистенето, паднаха, пробивайки черепите на китайските войници.
  Маргарита туитира:
  идеите на комунизма,
  Спрете пацифизма!
  Това са децата чудовища. Те са най-коравите и най-агресивните в света. Това са деца терминатори.
  Олег Рибаченко драскаше врага и сечеше с мечове. И тогава той ще го вземе и ще го взриви от огнехвъргачка. И толкова китайци ще изгорят наведнъж. А децата-воини са на върха си.
  Момчето го взе и запя:
  - Слава на Русия, слава ...
  Сила нитове резервоари!
  И едно момче на вид на дванадесет години го взе и с боса си пета се поддаде на унищожителна граната, а масата беше разкъсана на парчета от китайски войници.
  Младият воин беше пълен със сила и енергия. И как вечното дете унищожи войниците на Поднебесната империя. Това е просто феноменална, трансцендентна сила.
  Олег го взе и изпя:
  Да ударим по-силно
  Да се съберем заедно!
  Ще възродим СССР
  Нека покажем на света пример!
  И момчето плюе като блясък и цял батальон китайци изгоряха наведнъж. И изрева:
  - И че нямаше проблеми!
  Маргарита остроумно отбеляза, като отсече враговете като с бръснач, и изгука:
  - За велика Русия,
  Борете се и не се страхувайте!
  И с босите си пръсти на краката момичето, сякаш пуска убийствено грахово зърно на пълна смърт.
  Наташа отново посече китайците с ярост и ярост.
  Толкова много жълти воини легнаха с отсечени глави.
  Това са момичетата - които са много готини и борбени.
  Наташа първо проведе прием с мечове - пеперуда лястовица опашка. И тогава тя взе огнехвъргачка и натисна бутона с аленото си зърно. И като фонтан от гърба на кит ще избухне пламък, който овъглява китайците до костите.
  Момичето със синя коса изпя:
  - За Отечеството - майка ни!
  Зоя го взе и също с мечове, като го взема и сече. И тя го взе с боси пръсти и хвърли бръсначите. И напоени много китайски.
  Тогава Зоя натисна пурпурното зърно на бутона на огнехвъргачката и как ще изгори врага с колосален апломб.
  Зоя го взе и запя:
  Слава на времето на царете
  Ударете бунтовника!
  И момиче, нека си поиграем с мускулите на пресата.
  Августин е много красива жена. И косата й се развяваше във въздуха като пролетарско знаме.
  И момичето, с голите си пръсти, ще вземе и хвърли бумеранг на унищожение.
  И тогава тя взе рубиновото зърно на гърдите си, докато беше издърпано върху бутона на гранатомет.
  И тя изгука:
  - За Отечеството е красиво!
  И с голи пръсти ще вземе и отново ще хвърли нещо изключително смъртоносно.
  Светлана го взе и също стреля, като натисна бутона с ягодово зърно, от което излетя мина. Тя описа дъга и се взриви срещу китайските войски.
  И тогава момичето, с голи пръсти на краката си, взе и хвърли топчета нитроглицерин. И разкъса много противници.
  Тогава тя изгука:
  - За майката на боговете Лада!
  Това са момичетата и веднага ще натиснат копчетата с циците си, така че наведнъж цял китайски полк с танкове се издигна, разкъсан.
  Ето ги момичетата...
  И тогава пилотите Агата и Адала се заеха с китайците. Такива са борбените и агресивни момичета със стройни, мускулести тела и боси грациозни крака. Още повече, че и двете красавици са естествени блондинки и просто супер момичета.
  И Агата ще го вземе и ще го вземе с боси пръсти и ще изстреля ракета от самолета. И той ще вземе врага и ще ги разбие на парчета.
  Агата действа агресивно. И аленият й слез натисна бутона. И
  Тук момичето звънна и запя:
  Конецът е скъсан
  Зла смърт ни заплашва...
  Но момичетата живеят -
  И противниците умират!
  Адала го взе и също рита китайката с помощта на босите си пръсти. И тогава как нейното рубинено зърно ще натиска бутоните и ракетите ще летят над позициите на воините на Поднебесната империя.
  Воинът изчурулика, докато смазваше враговете си:
  - Аз съм най-силният в света!
  Това са момичетата, които правят чудеса с боси крака.
  Но например Джулиана беше заловена. Тя беше извита зад ръцете на противниците.
  И поведе бос първи по тревата. И после на пясъка... И тогава нарочно разпръснаха огън и разпръснаха въглени по земята. И момата с боси подметки стъпи върху червените горящи камъни.
  За щастие стъпалата на Юлияна загрубяха и нагряха от постоянното ходене боса. Така че не я боли толкова много. И момичето върви, гордо хвърли глава.
  Торсът й е гол, мускулите на момичето са здрави, а на ханша само тънки бикини. И загоряла, златисто-маслинова кожа. А косата й е дълга, гъста, медночервена.
  Виждайки, че ходенето бос по въглените не кара момичето да крещи и стене, китайците я поставиха на стелажа. Извиха ръце и започнаха да се вдигат. Първо я издигнаха до самия таван. След това въжето беше освободено. Момичето се строполи. На самия под въжето беше опънато. Адска болка прониза момичето от върха на главата до босите й пети.
  Джулиана изпищя, но след това прехапа устна. И тя стисна зъби.
  Китайците се засмяха. И отново започнаха да го вдигат. Беше разтърсващо мъчение.
  Джулиана мълчеше. Само нейните голи, загорели, мускулести крака потрепваха и се стреляха във въздуха.
  Момичето отново беше вдигнато до самия таван. И тогава въжето беше освободено. Загорялото, почти шоколадово тяло на момичето рухна надолу. Отново дива болка и задушен вик на червенокоса красавица.
  Палачите се кикотят и оголват зъби. Да кажем, че са много готини.
  Но момичето по сигнал на главния палач отново беше вдигнато. Все по-високо и по-високо. И въжето е опънато.
  Но момичето замръзна на самия таван. След това отново, отново въжето беше освободено. И момичето се срина... И отново викът на отчаяна красавица.
  Да, наистина е страдание. Очевидно три шока изглеждаха достатъчни. И сега момичето беше поставено на босите си крака, тежки дъбови блокове. Мускулестото загоряло тяло на красавицата се изпъна, а мускулите изпъкнаха много по-остро.
  След това по сигнал на старшия палач започнаха да окачват тежести на куките. И тялото на Юлиана, голо и силно, започна да се разтяга повече. И изби пот, и маслината лъсна, сякаш намазана с масло.
  Пак изпъшка момичето от Русия... Но пак стисна здраво зъби. И тя се опита да сдържи болезнения стон и крясъци, излизащи от гърлото й.
  Старшият палач от Китай каза остро:
  - Достатъчно! Сега намажете петите й и пригответе мангала.
  Мъчителите извадиха кана със зехтин. И започнаха внимателно да смазват подметките на Джулиана. Личеше си, че на мъжа му беше приятно да усети босите, грациозни крака на много красиво момиче. И наистина е голямо удоволствие.
  Момичето през болката в разтегнатите връзки, изкривените ръце и рамене изпита смътно чувство на срам от докосванията на палачите.
  Но във всеки случай тя се опита да не крещи и да не стене.
  След като приключиха с мазането, босите, розови, загрубели, но не губещи изящната форма на подметките на палачите на момичето, започнаха да трупат тънки дърва за огрев под петите си.
  Това е традиционно огнено мъчение, с изпичане на петите. Ето как пиратите в Островът на съкровищата искаха хижанката Джим Хокинс да има голи момчешки токчета. Явно наистина боли.
  Тук огънят се наложи и се добави малко сяра, за да гори по-добре, и се капеше дизелово гориво.
  Старшият палач се засмя... Юлияна, която така или иначе потръпна болезнено от страх. И тогава тя извика от мъчителна болка. Да, това всъщност е много досадно.
  Тук мъчителят донесе факла и запали пламък под голите, изрязани крака на красиво момиче с червена, буйна, къдрава коса.
  Огънят пламна на известно разстояние от подметките на момичето.
  Отначало Джулиана усещаше само приятна топлина, през повечето време се биеше боса, а краката й бяха много твърди, покрити с мазолиста коричка.
  Но те са още живи. И след малко босите подметки на момичето започнаха да горят. Джулиана стисна зъби с голяма сила. И все пак болезнен стон се изтръгна от гърдите на момичето.
  Главният екзекутор нареди:
  - А сега й дай камшик!
  Мъчителят извади върбова пръчка от вана с вода. Първо ги размаха във въздуха. Той прелетя със свирка...
  И тогава палачът удари с всичка сила момичето по гърба. Кожата, с цвят на шоколад или малко по-светла, се спука и се изля кръв.
  Старшият палач възкликна:
  - Спокойно секи! Не се прецакай до смърт!
  Мъчителят биеше, като разтваряше широко краката си. Ударите заваляха.
  А други двама палачи сложиха тънки, сухи, напоени с алкохол дърва за огрев под босите крака на момичетата. Пламъците облизваха голите, кръгли, розови и същевременно мазолисти пети на момичето.
  Беше тройна болка: разтягане на багажника, камшик и огън под босите крака на момичето.
  Но Юлиана, събрала цялата си смелост, успя да сдържи силните писъци от непоносима болка. И тя страда като истинска дъщеря на Русия и истинска героиня.
  Екзекуторите работеха. Едно подсмърчане удари момичето по гърба, който беше покрит с синини и кървене. След това прехвърли удари по задните части на момичето.
  Други двама наблюдаваха огъня, за да изпържи намазаните с масло пети на красавицата.
  Старшият мъчител изглеждаше нещастен. Всъщност жертвата дори не стене. Сякаш жестокото й мъчение не поема. И това е удар по гордостта на палачите.
  Командирът на мъчителя заповяда:
  - А сега мажете й гърдите!
  Тази идея се хареса на палачите. Те капеха зехтин върху дланите си. Намазаха го по лапите му и започнаха да хващат и щипат голите гърди на момичето.
  Юлияна беше напълно гола и се обеси така. И алените й зърна бяха опипвани.
  И палачите се ухилиха.
  Момичето много се засрами и отврати от докосването на грубите и космати палачи. И тя се изчерви от гняв и срам.
  И палачите я опипваха и смазваха циците й, и то гъсто. От грубите докосвания на мъжете гърдите на момичето се подуха и втвърдиха. Джулиана извика:
  - Проклет да си!
  Палачите в отговор само се ухилиха и се ухилиха месоядно. Но сега гърдите вече са смазани никъде по-нататък и трябва неохотно да махнете лапите си.
  След това мъчителите донесли факли до голите гърди на момичето. Те пламнаха и пламъците докоснаха алените зърна на голите гърди на момичето.
  Джулиана изкрещя от дива, неописуема болка.
  Но отново с ужасно усилие на волята тя стисна перлените си зъби. И тя млъкна. Въпреки че дишаше тежко.
  Сега палачите изпържиха подметките и гърдите й, опънаха тялото й върху стелажа, извивайки ставите й, и я биеха с камшик.
  Но момичето мълчеше. Тя показа голяма смелост и героизъм.
  Екзекуторите работеха. Държаха го по-близо до голия сандък, след което махнаха факлата. Удряха с камшик по гърба и задните части, раздухваха огъня под босите подметки на момичето.
  Накратко, работеха съвестно. Но момичето героиня имаше по-силна воля и можеше да сдържи стоновете и писъците си.
  Старшият палач цъкна недоволно с език и нареди:
  - А сега я намажете с масло!
  Палачите показаха готовност за мъчение. И енергично се втурна да намаже голата пазва на момичето. Техните алчни, лепкави пръсти пропълзяха между краката на красавицата. И беше много подло и жестоко.
  Джулиана почувства гадене и явно отвратена. И пръстите всички лапаха и лапаха пазвата на момичето и се катереха все по-дълбоко и по-дълбоко. И така всичко се оказа подло.
  Джулиана извика:
  - Не можеш да ми разбиеш душата!
  Палачите намазаха плътно пазвата й и продължиха да опипват между краката й. Но старшият палач им извика. И той махна ръцете си.
  И вместо това взеха и донесоха запалена факла до пазвата. Огънят облиза най-чувствителния диамант на женствеността на момичето.
  Джулиана изпищя и трепна. И я болеше толкова много. Толкова непоносимо болезнено, че през здраво стиснатите челюсти на момичето се изтръгнаха стонове.
  И тя потрепна, което увеличи мъките.
  Главният екзекутор нареди:
  - Смазвате и задните части.
  Палачите с готовност се втурнаха да намажат красивото, еластично дупе на момичето. Правеха го с ентусиазъм и страст. В същото време наливаха масло върху ръцете си.
  Джулиана беше едновременно наранена и отвратена. Но огънят се отдалечи малко от пазвата й и момичето се почувства по-добре. Джулиана стисна зъби, така че от напрежението дори потече кръв от венците й. И тя мълчеше.
  Палачите й намазаха задните части, че чак лъснаха.
  И тогава донесоха факла към тях и пазвата, с горещ пламък. И ще пламне, и ще оближе нежната кожа.
  Особено боли при изгаряне на пазвата. Още в перинеума космите бяха овъглени. И толкова е болезнено и мъчително, а как иначе Юлиана търпи такива адски, непоносими мъки.
  Главният екзекутор нареди:
  - А сега я бийте с нажежен, стоманен камшик!
  Професионалист в своята област извади пръчка червена от топлината на камината. И той започна да бие с вече нажежено желязо по голия, загорял, вече наранен гръб на момичето.
  Юлияна простена и изпитваше такава болка, че умът й се обърка. И тя много искаше да изключи и да загуби съзнание. Но що се отнася до злото, тя се разпозна в непоносими мъки и страдаше много диво.
  И сега тя усети, че е на път да избухне в сълзи и ще изкрещи отгоре на дробовете си.
  И за да заглуши малко страданието, момичето запя;
  Ден на победата, колко далеч беше от нас,
  Като жарава се стопи в угаснал огън Имаше мили, овъглени, в праха, - Доближихме този ден колкото можехме. Ден на победата! Ден на победата! Ден на победата! Дни и нощи на мартеновите пещи Родината ни не си затваряше.Дни и нощи воюваха трудна битка - Доближихме този ден колкото можехме.Припев: Здравей, майко, не всички се върнахме...
  Боси до бягай през росата!
  Половината Европа ходеше, половината земя, - Доближихме този ден колкото можехме.
  . ГЛАВА Љ 5
  И в Китай имаше голяма война....
  Наташа и нейният екип отблъснаха атаката на безбройната армия на Поднебесната империя. Китайците смело перлени - нация от воини.
  И момичетата ги драскаха с автомати. И буквално окосиха всички редици.
  Наташа, стреляйки от картечница и хвърляйки граната с бос, изсечен, загорял крак, пееше:
  - За великия комунизъм,
  Не стреляйте!
  Зоя също размачка опашката. Тогава тя засече с мечове, събори китайски глави и изпищя:
  - За нова граница!
  И босите пръсти на краката започнаха отново, нещо смъртоносно.
  И тогава момичето с аленото си зърно ще натисне бутона на базуката.
  Августин е като гранатомет. И също така донесе спусъка с рубинено зърно.
  Момичето го взе и хвърли граната с боса си пета. И разкъса много китайци.
  И тогава тя изпя:
  космически простори,
  Смъртта покрита...
  Изравняваме планини
  Хищническата гадна!
  И Августин облиза устните й, спомняйки си колко енергично работеше с езика си, за удоволствие и наслада.
  Светлана също взе шибаната от ракетата, като натисна бутона с ягодово зърно. И беше толкова страхотно...
  И момичетата изгукаха:
  - За великия царски комунизъм!
  След това четири момичета плюят в един глас... Хиляда китайски войници бяха съборени от сътресение.
  Ето ги момичетата - висш пилотаж.
  Наташа го взе и изчурулика, а след нея всички други момичета запяха в хор;
  Русия е велика страна
  Комунизъм от най-висок стандарт,
  Лада ни беше дадена от Род,
  Реже меча с острието на Сварог!
  
  Ние сме момичетата отпред
  Комсомолска атака...
  И няма друг начин
  Гласът звъни!
  
  Ще победим противниците
  За майка Русия...
  В крайна сметка херувим е над нас,
  Белият Бог ще дойде месия!
  
  Създаване в страната
  Нашите ще са по-високи от слънцето...
  В крайна сметка хората по цялата земя,
  Борете се смело за свободата!
  
  Родина, ти си нашата майка,
  най-великата Русия,
  Вълкът се опита да разкъса
  Момичетата станаха по-красиви!
  
  Можем ли да направим това
  Цялата изненада е доста смешна...
  Удряйте с бос крак
  Момиче със силата на комсомола!
  
  Черният бог няма да унищожи
  В края на краищата той също е Синът на Познаващия жезъл...
  И пестилото му е Сварог,
  Да броим от прага!
  
  Момичетата обичат боси
  Те смело се втурват през снежните преспи...
  Не можеш да хванеш сърна със сила
  Носим RPG в раницата си!
  
  Ако едно момиче обича
  Съблазни хитър човек...
  Тя го направи на шега
  Не го пращайте в развъдника!
  
  Бог Белих е велик Бог,
  Сътворението във Вселената...
  И сега драконът е мъртъв
  Ще има ново творение!
  
  Русия е велика страна
  В него момичетата винаги са боси ...
  Сатана атакува
  И плитките на момичетата се виждат!
  
  Е, вечният Бог Сварог,
  Какво е правил той преди вида на Земята...
  Може да огъне всички наведнъж в рог,
  За новите поколения!
  
  Водач Велик Исус,
  Също така, Синът, повярвай на Род...
  Нека хвърлим асо, разбира се,
  Времето ще е страхотно!
  
  И тогава играта ще дойде
  Този, който не е по-готин...
  Ние сме такава фраера
  Просто разпръсна облаците!
  
  Бог е нашето всемогъщо семейство,
  Направете планетата по-ярка...
  Дайте ни здраве на всички в дългове,
  За да стане по-сладко!
  
  Заради Господ-Христос,
  Ще превъртим всички мили назад...
  Богородица е чиста
  Авел е жив - Каин е победен!
  
  Идва един забавен ден
  Господарят на вселената стана гений...
  И обрасъл с пън от трева,
  За светлината на поколенията!
  
  Ето ги босите момичета
  Бягай бързо отново...
  Гърдите им не са силиконови
  Комунизма се вижда дал!
  
  Исках момичетата да знаят
  Бийте всички мъже с краката си...
  Да бъдеш рай от жена,
  Не тъпчете ботуши!
  
  Е, накратко, свърши се.
  Скоро ще бъдат противници...
  Красавицата има младост,
  Войниците атакуват!
  
  Тогава битката свърши
  И Сварог ще вдигне мечовете си ...
  Род ще бъде с теб завинаги
  За майка Русия!
  Така изтребват и пеят момичетата на тези китайци.
  А ето и Сталенида в битка и размахвайки мечове. А гърдите й са прикрепени към специални батерии от магията, която бълва светкавицата. И китайците са прецакани.
  Steelenida го взе и запя:
  - Светкавица, светкавица, мълния,
  Нашето родно, босоно семейство!
  Вероника от гранатомет ще удари тази жена - най-висок клас.
  И езикът й е толкова дълъг.
  Освен това, когато стреля от гранатомет, момичето натиска бутона с аленото си зърно. Това е готино и страхотно.
  Вероника го взе и изпя:
  - Аз съм най-готиното момиче на света,
  И два пъти две не са изобщо четири!
  И с гола пета момичето ще вземе и ще се предаде на граната. Толкова е борбена.
  Виктория също смазва враговете. А зърната й са рубинени в действие. И голите й пръсти, тъй като използват нещо напълно разрушително, което буквално унищожава враговете.
  Виктория го взе и изпя:
  Ще те заколя, ще изколя всички,
  Ще те убия! Ще те убия!
  И сега голата й пета взе и се поддаде на враговете. Ето ги красивите момичета.
  Но от небето Анастасия Ведмакова нанася съкрушителен удар. Също и момичета по едно бикини и пищи от удоволствие.
  В същото време красавицата потрепва и пее отново:
  Все по-високо и по-високо и по-високо
  Бързият полет на нашите птици...
  И във всяко витло диша -
  Спокойствието на нашите граници!
  И сега тази вещица на въздуха ще го вземе алено, сякаш презряла ягода ще натисне бутона със зърното си. И веднага дузина ракети забиват китайците.
  Анастасия го взе и изчурулика:
  - Ще унищожим всички с всички сили!
  Акулина Орлова се завръща в действие. И тя е толкова голяма красавица. А краката й са боси, грациозни, загоряли и толкова съблазнителни, че натискат педалите и сипват бомби върху противника.
  Ето момичетата с коси от златни листа.
  А Анастасия Ведмакова е червенокоса и като пламък.
  И Mirabela Magnetic също има коса като пролетни глухарчета.
  И също как ще вземе и вгради, натискайки зърно, което блести като рубин. Това момиче е самото унищожение.
  И така тя взе и пусна цял облак от отровни игли към врага. Тя натискаше копчетата с боси пръсти, бълвайки подаръци на смъртта.
  Тогава за бълбукането:
  - Аз съм най-силният в света,
  Смазвам противници в ефира!
  А момичето как да оголи перлените си зъби. Това наистина е висшият пилотаж на момичето, а косата й блести като куполите на православните църкви.
  И тя, например, може да извие нещо по-претенциозно.
  И Анастасия Ведмакова го взе и с босите си пръсти изпрати цял куб отровно стъкло към врага. Ще избухне и безбройните тела на китайците ще крещят. И ги разбийте на малки парченца.
  Червенокосият воин изпя:
  - Убийство, убийство хакове безбожно,
  Нощ и ден, няма значение!
  И отново, срещу врагове от самолети, такъв убиец и разрушително ще вземе и ще удари.
  И момичета от авиошоуто адски неприятности и най-високото звено на унищожение.
  Олег Рибаченко, този вечно млад човек, който изглежда като момче на около дванадесет, ще подсвирква и подсвирква.
  Гарваните, получили сърдечен удар, припадат и се оказват в блокаж. Острите им глави пробиват черепите на китайците. Това е наистина трудна битка.
  Момчето прави номер с мечове - козир и десетина китайски глави паднаха наведнъж.
  Олег Рибаченко, разрязвайки враговете наполовина и хвърляйки грах на унищожение с голи пръсти на детските крака, скърца:
  - Слава на времето на комунизма,
  Да унищожим игото на пацифизма!
  Маргарита Коршунова, след като изтегли асо на бухалки с мечовете си, отряза главите и изчурулика:
  - Слава на руските богове!
  И босите крака на момичето взеха и хвърлиха грах от унищожение и унищожение към врага.
  И Маргарита го взе и запя:
  - За великия комунизъм,
  Нека спрем по-голямата част от дивата природа!
  Ето едно момиче на колосално ниво.
  И воините също натискат.
  Альонка размаха мечовете си. И разфасовки. И тогава той ще вземе хватката на гранатата с упорити пръсти. И как да се хвърлят към врага. И голям брой китайци ще се счупят.
  Аленка го взе и запя:
  Борбата е свята и права
  Боси момичета в тъмното...
  Лека битка не за слава -
  За живота на земята!
  И момичето се смее.
  Анюта също унищожава противниците с голяма страст. И тогава гърдите й бяха оголени. И тя взе аленото зърно, докато натискаше бутона на джойстика.
  И след това хвърляйте мини към врага.
  Ето как момичетата се справят с враговете. И са толкова боси, толкова секси и силни.
  Анюта го взе и изпя:
  - Слава Богу Исус
  Човечеството спасено с неговата кръв...
  Не се поддавайте на изкушенията хора
  Той даде своята заповед на свещените хора!
  Червенокосата, бореща се Алла агресивно отбеляза:
  Бог е просто илюзия!
  След това го взе и натисна спусъка с рубиновото си зърно. И колко силни пламъци избухнаха от него.
  Алла отбеляза, оголивайки зъби и пеейки:
  - Щастлив без Бог
  Възможно е да станете...
  Вземете мъж
  По-богат в леглото!
  И така, след този пасаж, дяволът с червен костюм ще се смее.
  Да, това е момиче, което може всичко. И много обича мъжете. И особено обича да работи с езика си. Тя много го обича всичко.
  Мария също се бие с китайската армия. И го прави с голяма ярост.
  Момиче с коса с цвят на златно листо взе и стреля с отровни игли от картечни пистолети.
  Тя отряза много китайски и изскърца:
  - Бели коне, бели коне,
  Няма да ни хванат! Няма да ни хванат!
  И така Мария го взе и с босите си пръсти пусна убийствен дар на унищожение.
  И тогава издадено:
  - Дяволът е тук
  Дяволът е там...
  Живот и смърт-
  Чиста измама!
  Олимпиас, пишейки върху китайците, отбеляза:
  - Какво е истината?
  И тя също го взе и със здрави, боси крака хвърли буре с експлозив.
  Тя се търкаля и блъска. И цялата битка на небесната империя полетя високо в небето.
  Олимпиас взе и отново разби. И тя също използваше алено зърно, като голяма ягода.
  И воинът запя:
  Щях да бъда в небето, щях да бъда в небето!
  Бос и много сняг!
  Аленка каза през смях:
  - Дявол, дявол, дявол спаси,
  Някой, някой донесе вируса....
  Дай ни, дай ни мечове в ръцете,
  Дори Христос няма да помогне!
  Олимпиас вдигна маркуч и изпрати от него струя пенест бензин. Пламна като огнехвъргачка. И сега струя пламък ще падне върху китайците. И да ги изгорим.
  И Олимпия запя:
  Какъв създател
  Рай или ад...
  Убива всички -
  Твоята отрова!
  И воинът го взе и намигна с адски очи. Намеквайки за епидемията от коронавирус през двадесет и първи век. И тази адска епидемия уби всички. И възникна въпросът: защо Бог има нужда от това?
  Но сега времената са други и момичетата просто се бият с китайците.
  Маруся взе мощна граната в ръцете си, отблъсна се с босите си мускулести крака и изгука:
  - За космически промени!
  Матрьона го вдигна, оголи зъби и хвърли нещо с голяма и много разрушителна сила:
  - Промяна - нашите сърца изискват,
  Промяна - очите ни изискват!
  Аленка, стреляйки по китайците и хвърляйки гранати с боси крака, подхвана с голямо вълнение:
  - В нашия смях и нашите сълзи,
  И пулсациите на вените!
  Промяна, чакаме промяна!
  Анюта агресивно отбеляза, като косеше опонентите си и натискайки бутона с ягодовото си зърно на гърдата:
  - Цялата страна е обгърната от перестройката,
  У нас атома се цепи!
  Червенокосата Алла, смазваща врага с помощта на голи пръсти на краката и искрящи като рубини зърна, подкрепи импулса:
  Познайте пулсацията на сърцето и вените,
  Сълзи на нашите деца-майки...
  Мария се хвърли към врага с нещо много смъртоносно и добави, оголивайки зъби:
  Казваме, че искаме промяна
  Отхвърлете драконовия иго от вериги!
  Олимпийските игри енергично потвърдиха. В същото време момичетата го взеха и с боси подметки избутаха бомба с бушон, която полетя във въздуха и изпищя:
  - Краят на драконовото иго!
  И сега момичетата отново са във вълнение и борбен транс.
  Олимпиада, драскайки по враговете с картечница, която произвеждаше подаръци с голям калибър, отбеляза:
  -От злия дракон
  Родът спаси Земята...
  И сянката на небето
  Той остави хората!
  Аленка агресивно заяви, брутално смазвайки врагове, с агресивни маниери:
  - Ще стана абсолютен световен шампион,
  И ще се наведа точно до Тихия океан!
  Ето ги момичетата с техните адски процесори.
  И босите крака на красавиците, хвърлят нещо изключително агресивно, водещо до смърт.
  Анюта забеляза, като натисна аленото си зърно върху копчето на хоросан, смачка китайците и изрева:
  - За страхотния размер, който имат мъжете!
  Тези момичета са много красиви и разбират какво означават силните мъже. Те са забавни и добавят енергия.
  Аленка се държи много красиво и нанася смазващи удари с боси крака.
  И те отново летят с гранати с голяма сила.
  Воините се бият. А отстрани минава танк за огнехвъргачка. Изпуска струя насилствен огън. Тя пламва и изгаря всички до смърт. И реките текат като пламъци, изригващи от вулкан.
  Мина голям танк. И остави след себе си маса овъглени трупове.
  Борещата се Алла го взе и подсвирна:
  - Весело, весело, да посрещнем новата година!
  След това голият й грациозен крак отново хвърли дарбата на смъртта на колосална, разрушителна сила. И разкъса много китайци.
  Самолетите на Албина и Алвина прелетяха над момичетата. Тези момичета започнаха да удрят войниците на Поднебесната империя с ракети.
  Албина натисна копчето с аленото си зърно. Тя бомбардира цял китайски батальон и изчурулика:
  - Аз съм най-готината жена на света!
  Алвина също изстрелва врагове с ракета, използвайки рубинено зърно на гърдите и изскърца:
  - Слава на времената на комунизма!
  И отново ще изпрати нещо смъртоносно, използвайки голата си пета. Това момиче е много красива блондинка.
  А на сушата Мария, момиче с коса с цвят на златно листо, взе същото зърно с цвета на зрели ягоди, докато натиска, и пуска мини срещу противниците с голяма, разрушителна сила.
  Тогава момичето го взе и запя:
  - Аз съм най-готиният на света,
  Вървя през снежните преспи бос!
  И момичето взе и си показа езика. Воинът стана още по-хладен и по-могъщ.
  Мария го взе и отново с голата си кръгла пета изстреля нещо разрушително.
  Веднага избухнаха няколко граха.
  И разби цял батальон войници на Поднебесната империя. Това наистина е изключително готино.
  Мария го взе и запя:
  - Ела при мен голо момче Алик,
  Доведи момчетата - и всички голи!
  И как ще се смее воинът и ще си покаже езика, а после как ще плюе.
  Но Олимпиадата взе и също как да плюе. И светлината ще вземе и ще излети от устата й. И изгори много китайски. Това е момиче - да кажем, че жената е супер.
  И тогава босите й силни крака взеха и хвърлиха буре с нитроглицерин.
  И този, как избухва... И експлозията ще бъде много колосално разрушение. И сякаш някой е хвърлил малка атомна бомба.
  Ето колко момичета има и те реват като диви и неукротими ...
  Тук в битката е Олга с нейния огнехвъргач. И момичето тича, трептящо с голи, кръгли токчета.
  И изгаря китайците, изгаря силно ...
  Тук те също са палачи. Те измъчваха момичето Серафим. Разбира се, като начало, тя беше съблечена и претърсена напълно гола.
  Лапите на мръсни мъже се катериха в интимните места на момичето. И пипаха гърдите й, гъделичкаха петите.
  Те се качиха в устата й, качиха се в ануса с пръсти. И тогава Серафим беше пъхнат в задника и палка.
  Момичето крещеше от болка и унижение. И беше толкова отвратително.
  И продължаваха да я докосват...
  И тогава те взеха и седнаха на специално седло. И стоманени игли, вкопани в красотата на вагината. А тя стисна зъби и извика от болка.
  Тя беше изпъната. И слагат тежест от едната страна, като я окачват на кука. А от друга страна, палачите също прецакаха тежестта. Това беше толкова скъпо по отношение на причиняването на болка.
  И момичето стенеше и изрева. И тя изпитваше непоносима болка. И тогава момичето отново беше бито с камшик.
  И тя седи на седлото. Игли убождат пазвата й, тежести се завинтват към краката й. И камшик падна на гърба му. По-точно, дори два камшика бяха бити от яки палачи от Китай.
  И тогава донесоха факла до десния крак и пламъкът облиза кръглата розова пета на момичето. И тогава палачите донесоха факла на левия крак. И огън гола пета, също облизана, но от другата страна.
  И момичето отново изпищя от дива ярост. Били я с два камшика, пекли босите й крака и в същото време я биели с камшик. Но това не беше достатъчно, за да видят палачите от Китай.
  И те започнаха да смазват гърдите на момичето с мръсни лапи. И я лапна с голяма агресивност. А момичето изпъшка от болка и се почувства като бръмбар, който разглобяват на части.
  Но тогава гърдите й се втвърдиха от грубите докосвания на палачите и се подуха. И момичето стана много по-добре. И тук отново факлите са донесени до голия бюст на красавицата. И нека го запалим.
  Момичето виеше в дива бяс от адска болка. А момичетата са много красиви и много секси, когато бият и измъчват.
  И тогава те убождат пазвата й, и изпичат босите й изящни крака, и я опъват с тежести, и все още изгарят гърдите й.
  И едва сега главният палач започна да задава въпроси. И момичето мълчи. По-точно, не че мълчи, но виковете й не се събират в отделни думи. Тя само вие.
  По заповед на главния палач от мангала бяха извадени стоманени пръти с остри звезди.
  Те светеха пурпурно от жегата.
  И те започнаха да бият момичето по гърба, без никакъв страх и с нечовешка ярост.
  Така болеше адски. Нищо чудно, че това са китайски палачи...
  Но дори и това им се струваше недостатъчно. На главата на момичето се слагал и венец от бодливи клонки. Добавено страдание.
  Олег Рибаченко, продължавайки да се бие, и хвърляйки грах на смъртта с голи пръсти на детски крака, чурулика:
  - В очакване на победа, в очакване на победа,
  Тези, които копнеят да счупят оковите...
  В очакване на победа, в очакване на победа -
  Ще можем да победим злото, тъмнината!
  Маргарита Коршунова, продължавайки да реже китайците, гука, рисувайки пеперуда с мечовете си:
  - Слава на великия, светия комунизъм,
  Нека направим света по-щастливо място...
  Ще унищожим лошия пацифизъм
  Заради великата, свещена Русия!
  След това момичето взе и пусна дузина отровни игли с голите си пръсти, удряйки врага. И беше толкова забавно.
  Олег Рибаченко го взе и как подсвирна, размахвайки мечовете си. И хиляди гарвани, които се стичаха на бойното поле, паднаха върху главите на китайски войници.
  Момчето Терминатор изпя:
  - В името на руския Сварог,
  Нека създадем още!
  И отново босите пръсти на краката на момчето щяха да го вземат и да хвърлят убийствен подарък на смъртта. И такава сила с парче антиматерия, че цял китайски полк изгоря в пламъците на унищожението. И хлапето, което също е Супермен - изпя:
  Русия е нашата свещена сила,
  В него Всемогъщият жезъл построи Едем ...
  Могъща воля и безгранична слава,
  Скоро няма да имаме проблеми!
  
  ИВАН ШЕСТИ - ВЕЛИКИЯТ ЦАР
  Крал Чарлз Дванадесети избяга от смъртта по време на войната в Норвегия и дори след като сключи мир с Петър Велики, той успя да завладее тази страна. И Швеция се отдалечи малко от поражението. През 1740 г., по време на регентството на Леополдовна, Карл Дванадесети атакува отново ... И той успя, като се възползва от факта, че Бирон беше свален и хаосът и хаосът в Русия, превзе и Вибор, и Санкт Петербург.
  Руската армия обаче се възстановява след първоначалните неуспехи и успява да превземе столицата на Русия. Швеция успя да запази само Виборг.
  Но ходът на историята се е променил донякъде. Иван шести не е свален, тъй като превратът се проваля. И той запази трона си. Чарлз Дванадесети умира на седемдесет години през 1752 г., след като управлява петдесет и пет години. И неговото царуване беше най-пълното със събития в историята.
  След пауза през 1757 г. Русия е във война с Прусия. Този път, благодарение на факта, че Иван Шести, вече възрастен, беше на трона, войната завърши с пълното поражение на Прусия и ареста на Фридрих II. И това се оказа огромно постижение за Русия. Тогава Русия анексира Полша, по-точно Жечпосполита, и победи Турция. Има две войни с Османската империя. А вторият завършва с превземането на Константинопол и пълното завладяване на Османската империя. Царска Русия спечели много победи - достигайки Индия, а също и превземането на Северна Африка. Тогава Суворов превзема цяла Европа, заедно с революционна Франция.
  Единствено Великобритания се опита да се съпротивлява. Но брилянтният Нелсън беше победен от по-брилянтния и успешен Ушаков. И последва десант с превземането на Лондон.
  Цяла Европа беше завладяна... Тогава вече имаше кампания в Африка през деветнадесети век. Много успешен и превзема Индия. И тогава руските войски вече бяха нахлули и превзеха Канада и стигнаха до Съединените щати.
  През 1815 г. на седемдесет и пет години умира Иван Шести - най-великият. Неговото управление е най-продължителното сред повече или по-малко значимите страни в историята на човечеството. Седемдесет и пет години на власт. Вярно е, че трябва да се каже, че мандатът е бил номинален, заради регентството. Но същото може да се каже и за Луи XIV.
  А Иван Шести, който в реалната история беше провален цар, който сложи край на живота си в затвора, като алтернатива стана най-великият владетел в историята на планетата Земя.
  Синът му Петър Трети става новият цар. Този монарх продължил агресивната политика на баща си. И завърши превземането на Китай. Русия също победи САЩ, завладявайки тази територия. И вече при Александър Първи латинската армия с Япония също е завладяна. И Александър II завърши завладяването на последните страни на света, включително Австралия.
  Така отново възникна световна империя...
  Изглежда всичко е наред, но в империята има автокрация и крепостничество. И кралете се опитват да забавят напредъка. Което обаче е невъзможно. И през 1953 г. първият човек в този случай, принц Алексей, лети в космоса.
  И през 1967 г. те летят до Луната за първи път. И трябва да се отбележи много готино.
  Тъй като полетът до Марс се осъществи още през 1988 г. Което все още е по-добро, отколкото е било в реалната история...
  Постепенно кралете започнали да обръщат повече внимание на космоса. Имаше полети до Венера и отвъд...
  Новият цар Георги Първи също през 2020 г. реши за първи път в историята на Русия да проведе избори за Държавна дума и да създаде конституция.
  Новият сравнително млад монарх дори записа поредица от крилати афоризми;
  Мисленето като цирк изисква ходене по въже!
  Любовта е чувство като флейта, само че музиката е много по-сладка!
  Политиците често са лисици и никога лъвове, защото политиката не е кралски бизнес!
  Момче без бой е по-лошо от куче!
  Честността е рядкост за политиците, особено при броене на гласовете!
  В пулсацията на сърцето и вените искаме промяна...но не и стареене!
  Младостта е безценна като златото, само по-бързо избледнява с времето!
  Младостта насърчава откритията, като свеж бриз за платно!
  Младостта, за разлика от виното, губи стойност с годините, но придобива сила!
  Роботите във фантазиите са родени от човешки мързел, но въплътени от свръхчовешко старание!
  Колкото повече командири, толкова по-малко ред, толкова по-малко ред, толкова повече загуби!
  Детството е като парите по време на инфлация, колкото по-ценно, толкова по-бързо се разделяш с тях!
  Дъбови генерали, произвеждайте дървени ковчези!
  Генералът е като варел, особено празен!
  Когато генералите са дъбове, гъстото невежество процъфтява!
  Ум и фантазия, като съпруг и съпруга, само медения месец е наистина сладък, когато подкрепящата свекърва на реалността!
  Броят на заповедите не винаги е пропорционален на доблестта, но винаги отразява благоразположението на висшестоящия!
  Маслото наистина е черно злато, отравя природата, почернява сърцата, замъглява ума!
  Маслото е като черната кръв на дявола - отравя и плътта, и душата!
  Умът е спасител в умни ръце и месарска тояга в лапите на идиот!
  По-лесно е да направите снежен човек в устието на изригващ вулкан, отколкото да намерите откритие, което не е използвано за военни цели!
  Отварянето за война е равносилно на затваряне на много врати на мирния живот!
  Ако искате да избегнете битка - напомпайте мускулите си, ако искате да избегнете война - създайте армия!
  Дипломацията е облекчена от тежестта на военните разходи, преговорите са тежки юмруци!
  Не обещавайте луната от небето, ще трябва да виете като куче, когато хората дойдат да поискат!
  Сърцата искат отмъщение, но нищо по-хитро и зло от човешкото сърце - така че нека умът даде прошка!
  За да имате реколта, е необходимо да засаждате паразити през цялата година!
  Като засадите мързелив веднъж, можете да имате реколта през цялата година!
  Червената реч може да избели репутацията на черните, но няма да украси живота на безцветен човек за разглеждане!
  Чудесата на науката, ние сме лишени от скука, чудесата на прогреса са много интересни!
  Главното чудо на науката не удря, а награждава!
  Науката не е вълк, но напуска гората, ако няма научна отговорност овце пастир!
  Началото не трябва да е оживено, ще се забавите до среща, но бавността в началото ще замрази края!
  Началото е като началото в игра, трябва да се развивате по-бързо, но не се движете, без да мислите за пионките!
  Идеалният политик е като кон на работа, но не и магаре в съветите!
  Любовта, разбира се, е прекрасно чувство, само когато не се отнася за алкохола!
  Много готвачи развалят овесена каша, като наливат подсиреното мляко в тестото!
  Политикът е художник, само че той не цапа платното, а себе си!
  Кралете могат всичко, но монарсите не искат почти нищо за хората!
  Само царят, който се застъпва за народа!
  В света има само две неща извън контрола на Създателя: човешки чувства и човешка глупост, особено когато се чувствам като умни хора!
  Няма значение кой е президентът, важното е кой е царят в главата ти!
  Война, няма място за размисъл, ерата на смъртта и лудостта!
  Само тези, които имат ум извън разума, полудяват!
  Колата не е просто средство за придвижване, а лукс, от който само глупаците пестят!
  Най-разточителният вид икономика, за пестене на престиж!
  Понякога губехме, понякога умирахме, но руснаците никога не коленичиха!
  Умението замества количеството, но количеството може само фалшиво да фалшифицира умение!
  - В здраво тяло, и духът на амбал - и немощта на плътта - душата избледня!
  Кръвта блести като злато, но металните души ръждясват от нея!
  Дори златото ръждясва, ако от него не бъде излято сърце!
  Изтезанието не е забавление, а упорита работа от сферата на услугите, в която съжалението към клиента е фатално за вас!
  Душата на богатия е патриотична, не повече от една златна монета, дето я вземат и я лепнат!
  Златото е жълто като цвета на предателството, меко като волята на опортюнист, тежко като съвестта на предателя!
  Болката е като свекърва, обсебваща, гадна, искам да се отърва от нея, но ... без нея няма да се ожениш с победа!
  Когато врагът не се предаде, го унищожават, а когато не се предаде, изобретателността носи победа!
  Няма значение дали умират женските на врага, бедствие е, ако нашите мъжки са си изкривили мозъка!
  Лесно е в битка, когато ученето не е мъчение, а полезно забавление!
  Дори по думите на Христос, неговите служители търсят нещо, което служи на безбожния произвол!
  Голям килер ще падне шумно и гръмка слава отива на този, който го събори!
  Когато маската е сръчна, нямаме нужда от извинение!
  По-често текат червени реки заради червени речи и черни дела!
  - На когото е писано да бъде намушкан, да не трепери на въжето!
  Както винаги се оказа, но те не искаха!
  Смъртта заслужава по-добър дял от живота, защото нейната продължителност оставя несравнимо повече части за избор! -
  Гаранциите дават гарантирано ограбени!
  Златна монета е мека, но по-смъртоносна от куршум, удря право в сърцето и вади мозъка!
  Технологията е богът на войната - а нейният диверсант е атеист!
  Бог е създал вселената за шест дни и човекът плаща за цяла вечност за една минута, създадена от човека слабост!
  Влязоха по вълната, но не се върнаха с кабинков лифт!
  Бягайте, но не бягайте, стреляйте, но не стреляйте, удряйте, но не отвръщайте и най-важното, пийте, но не се напивайте!
  Никой не се нуждае от ушите на мъртво магаре, но слухът на жива лисица е подарък за тези, които не се нуждаят от магарета, за да постигнат целта си!
  Обуй си ума, завинаги ще останеш скитник!
  Войната е въздух за белите дробове, но само смесен с бинарен газ!
  Ако врагът не иска да се предаде и не знае как да губи, ние ще го принудим да се откаже и ще го отучим да побеждава!
  Лошите хора обичат черна магия, добрите лоши хора - бялата!
  Убиването във война е трудно в процеса, отвратително във възприятието, но колко страхотно в крайна сметка! Така че войната носи здраве на душата, втвърдяване на тялото и прочистване на портфейла!
  Понякога войната изпълва портфейлите страхотно и правопропорционално на пълнотата на пролятата кръв и празнотата на поквареното сърце!
  Дългът към Отечеството е червен с плащане на безкористна преданост!
  Войната е изпитание за умните, закаляване за силните, забавление за глупаците! -
  Да си посмешище не е забавно, да караш другите да плачат не е скучно!
  Добрият владетел е като сладкия мед, първо го облизват, после го изплюват!
  И злият владетел, като пелин, първо ще бъде изплют, а после ще бъде стъпкан!
  Да, златото е меко, но непроницаем щит е лесно изкован!
  Качеството винаги надделява над количеството - дори океан от ечемичена каша не е пречка за брадва!
  Злото е пълно със сила, когато доброто е отслабено от страх!
  Шегата е добра за мястото, лъжица за обяд, но помощта е в беда!
  Може да имате късмет веднъж или два пъти - без умения късметът си отива!
  Кой не е Лев Толстой, този литературен скитник!
  
  КАК НАПОЛЕОН ОТМИНА В МОСКВА ПРЕЗ Киев
  Наполеон избра алтернативен план за война с Русия. Той отиде в Киев и разби руските войски там. И той създаде марионетна Малка Русия. След това има война и присъединяването на Беларус и Литва към Полското херцогство, което е преименувано на кралство. Австрия също получи част украинска територия. Русия, след като е победена, се превръща в незначителна сила. През 1815 г. Наполеон започва кампания срещу Турция.
  Побеждава османците и превзема Константинопол. Гърция получи независимост, Босна и Херцеговина стана част от великата Италия, която щеше да бъде поставена на трона от сина на Наполеон Бонапарт. Румъния е включена в Австрия, което сродява императора с Наполеон. България и Сърбия получиха независимост, подобно на Албания, но станаха васали на Франция.
  А Гърция е васал на формално независима Велика Италия.
  В Турция всъщност на Балканите остана само столицата Истанбул с малко парче земя.
  Войната обаче не свърши дотук. Наполеон започва инвазия в Мароко и Алжир. Но британският флот пречи на французите. Войната с Англия се проточи. Но гениалният Наполеон успя да превземе Гибралтар и да победи британците с превъзходните си сили на сушата.
  След това французите блокираха пролива и успяха да превземат цялата северна Африка, включително Египет и Судан. По време на битките французите разполагат с първите в света подводници. Англия започна да понася огромни загуби.
  Наполеон държи цяла Европа и част от Русия под свой контрол. И Великобритания не й е съперник.
  Постепенно французите побеждават британците. Те построиха повече кораби с многократно по-значителни население и ресурси. В крайна сметка през 1931 г. Наполеон кацна във Великобритания и след като разви войските си, превзе Лондон.
  Великобритания се предаде... Наложена й огромна почит и всички колонии отново станаха френски.
  Наполеон вече беше твърде стар и изпрати своите генерали в битка.
  Франция се бори със САЩ и в Латинска Америка, за да запази многобройни колонии.
  Наполеон, живял седемдесет години, което не е толкова малко за велик гений, умира през 1839 г. по стандартите на деветнадесети век. Синът му Наполеон II, висок блондин, който не приличаше на баща си, наследи трона на двадесет и осем години. И, разбира се, продължи войната. Докато като цяло в колониите.
  Освен това Наполеон II имаше някои интересни идеи. По-специално той проведе референдум и обедини Франция, Италия и Австрия в една държава.
  И това също не е лошо... И в Прусия поставят своя роднина на трона.
  И Жечпосполита беше управлявана от незаконния син на Наполеон и полската пана от Валенсия.
  Войските на Наполеон II в крайна сметка довършиха Съединените щати и завзеха изцяло Северна и Южна Америка. Тогава Африка беше нападната. Разшири се в Индия и Китай.
  През 1860 г. има война с Русия. Този път са взети Москва и Санкт Петербург. Проведен е референдум и Русия, чак до Тихия океан, влезе в Общността. И тогава Британската общност се сля с Франция. Тогава вече имаше война в Китай и десант в Австралия... Наполеон II управлява до 1883 г., докато умира на седемдесет и две години, след като завладява почти целия свят.
  Неговият внук Наполеон III се възкачва на трона. При този монарх последните войни окончателно завършват с превземането на Япония, Филипините, други острови и земи в Азия, както и Нова Зеландия.
  Образуването на световната империя е завършено... Наполеон Трети става консуматор на историята на войните.
  И сега човечеството имаше един път към космоса.
  През 1917 г. първият човек излетя в космоса. И през 1922 г. се осъществи полет до Луната. И през 1930 г. на Марс.
  Човечеството завладя космоса... До края на ХХ век човешките селища вече са имали на всички планети на Слънчевата система.
  И през 2020 г. започна първата междузвездна експедиция. Веднага седем космически кораба тръгнаха към звездата Сириус, която завъртя няколко планети. И един от тях беше годен за живеене.
  Започна нова ера на междузвездно разширяване.
  А изразът - да отидеш до Москва през Киев, придоби нов смисъл.
  
  ОТПРАВЛЕНИ ГРЕШКИ В ТРИ ОС
  Хитлер тривиално не превърна Четвърта танкова армия в Кавказ. И в резултат на това нацистите успяха незабавно да превземат Сталинград. Малко по-рано преди това Япония спечели битката при Мидуей и превзе Хавайския архипелаг, напълно доминиращ над Тихия океан.
  Ромел също не направи пауза, след падането на Толбук и не позволявайки на британците да се установят в отбраната, той напълно ги победи в Египет. Освен това войските на Ромел успяха да превземат Ирак и Кувейт с подкрепата на местното население.
  Сталин се опита да си върне Ирак, но Турция също влезе във войната на страната на Третия райх. И в резултат на това СССР падна под двоен удар. Което след това стана тройно в Далечния изток и отвори втори фронт и Япония.
  Възползвайки се от момента, германците отиват към Каспийско море и отрязват Кавказ по суша.
  В резултат на това ходът на войната се промени. СССР беше принуден да използва част от силите си, за да запази Далечния изток от японците. И германците напредваха без проблеми. Турците превземат Ереван, Батуми и други градове в движение и пробиват отбраната през и през.
  И германците, и японците напредваха. Самураите успяха да изненадат съветския флот във Владивосток и го потопиха без церемония. И те завзеха по-голямата част от Монголия.
  До новата година нацистите завзеха целия Кавказ, включително Баку.
  Това беше гръмка победа и съкрушителен удар за СССР. Сталин се уплаши, но не можеше да направи нищо.
  Зимата беше спокойна. Само имаше опит за деблокиране на Ленинград, но неуспешен. Германците изтеглиха допълнителни сили и успяха да отблъснат атаката.
  През март те се опитаха да атакуват в центъра, но атаката беше отбита отново ...
  В края на май германците попълват войските си благодарение на пълната мобилизация, издърпвайки по-мощни и модерни танкове: Пантера, Тигър, Лъв и самоходно оръдие Фердинанд. И те започнаха настъпление в сближаващи се посоки от страната на Ржев и северната част на фронта, опитвайки се да образуват котел.
  В същото време нацистите също нахлуват в Саратов. Те атакуваха от Сталинград.
  В битка се появи "Лъвът" - много мощен танк с тегло деветдесет тона. Тази машина имаше предна броня на корпуса от сто и петдесет сантиметра и страни от осемдесет и два милиметра под наклони като "Пантера". Този беше външно подобен на Panther, само по-голям със 105-мм оръдие с дълъг калибър 70 EL.
  Челото на корпуса беше много силно защитено - 240 мм под наклони.
  Танкът "Лъв" имаше по-мощен двигател от хиляда конски сили и скорост от около тридесет и пет километра в час.
  Като цяло колата не е доста сполучлива, но е много добре защитена в челото.
  Най-вече, на практика, Тигърът е добър. Пантера, макар и по-бърза, е доста слаба със странична броня от само 40 милиметра и дори четиридесет и пет могат да я понесат.
  Като цяло немците са много силни. Те успяха да избегнат тежки загуби през четиридесет и втората година, а армията им е голяма и броят на дивизиите, заедно с чуждестранните, само във Вермахта надхвърли триста и петдесет. Освен това войските на сателитите.
  Испания и Португалия открито влязоха във войната на страната на Третия райх.
  И германските войски превзеха Гибралтар и започнаха да напредват през Африка.
  Италия направи допълнителни мобилизации и изпрати още войски. Турция също се мобилизира, както и арабите. Япония се натискаше от изток.
  Третият райх също беше по-голям по брой на пехотата и не по-нисък в технологиите. Германците също имаха много самолети във въздуха. Появяват се ME-309, без аналог по въоръжение, и Focke-Wulf с шест въздушни оръдия.
  Германските аса доминираха.
  Особено Марсилия. За триста свалени самолета той отново ще получи Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. И за петстотин той беше награден с първата награда от това ниво, Рицарския кръст на Железния кръст и златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Марсел се озовава на източния фронт и се бие там като Сатана.
  Сталин постави на главата му награда от сто хиляди златни рубли. И имаше война.
  Германците, разбира се, успяха да пробият съветската отбрана и превзеха Саратов и свързаха котела, северно от Ржев.
  В битките особено се отличи екипажът на танка на Герда.
  Босоногата блондинка стреля с оръдието си Пантера с аленото си зърно на гърдата и изгука:
  Ще вземем Москва!
  Шарлот също биеше с малиново зърно, пробиваше колата на съветските войски и чуруликаше:
  Всички ще спечелим!
  Кристина изхвърли врага, като натисна копчето си с рубинено зърно и изгука:
  - За светата Русия!
  Магда ще го вземе и ще удари съветския танк, ще откъсне кулата му и ще изчурулика:
  - За мощна сила!
  Така се биеха момичетата и то много агресивно.
  Ето готини жени...
  В края на юли започва германското настъпление към Москва. В същото време на юг нацистите щурмуват Куйбишев.
  Имаше ожесточени битки.
  Силите, разбира се, са неравни, но Куйбишев е добре укрепен. Трябва да кажа, че Москва също е силно укрепена, както и подходите към нея. Във всеки случай има мощни укрепени зони, и таралежи, и окопи, и цели мощни укрепени райони.
  Германците хвърлиха в атака - сто и петдесет дивизии. Много от тях са чужди и с малка смъртоносна сила.
  В битките участват както първите "Тигри" -2, така и танкът "Маус". Битките показаха, че първият танк все още не е лош, но Maus е твърде тежък и не е лесен за транспортиране.
  Въпреки това, изобщо не е лесно да се избие такъв танк. И германците се вклиниха в защитата на Червената армия.
  Беше доста трудно за нацистите. Но те са силни и като брой, и по техника.
  Използвани са и първите бомбардировачи Ю-288. Такава машина е много здрава и бърза, носейки до шест тона бомби.
  Германците бяха силни... Марсилия за седемстотин и петдесет свалени самолета получи уникална награда: Рицарски кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти. И той се превърна в истинска, суперлегенда.
  Германците уверено доминираха в небето, а Япония напредна от изток.
  Самурай всички перли и перли. И самолетите им бомбардирани. САЩ и Великобритания бяха пасивни. И действаха предпазливо.
  Япония използва значителни сили в битките. И той натисна...
  През август германците превзеха град Калинин и се приближиха до Можайск, най-укрепената отбранителна линия.
  В същото време битките се развиват за Тула. Докато Москва останаха всичките сто километра.
  Вероника, Оксана и Наташа, заедно с други момичета, напуснаха обкръжението. На батальона от момичета беше наредено да се оттегли в тила, тъй като воините практически нямаха противотанкови оръжия. Сталенида Павловна имаше опит във войната, като служи като доброволец в Испания. Освен опита от останалата част от войната. И тя разбра, че червените войски не могат да устоят на танковете от серията големи котки. Момичетата обаче нокаутираха няколко превозвача, но самите те претърпяха загуби.
  Сега батальонът се разпръсна и отстъпи.
  Вероника, Оксана и Наташа, като изхвърлиха ботушите си, си тръгнаха боси и в леки блузи. Съветските войски не са готови да отблъснат колоните на тежките танкове. И просто няма какво да пробие танка Е-50. Единственият шанс е да повредите пистите. Но в тази машина ролките са разположени на отделни колички и е много трудно да ги деактивирате.
  Момичетата се движеха на изток през гората и то на малки групи. Изглеждаха много трогателно. Навиха панталоните си и то само по леки ризи. Дълга, руса, леко къдрава коса се спускаше надолу. Босите крака се гъделичкат приятно от тревата, а понякога се натъкват и неравности. Всичко изглежда изключително еротично. Гърдите се виждат през тънки ризи.
  Вероника, гребвайки тревата с бос крак, казва раздразнено:
  - По дяволите - войната току-що започна и вече трябва да се оттеглиш!
  Оксана, чиято руса коса беше леко червеникава, ухилена със зъби, отговаря:
  - И нямах особени илюзии! Хитлер покори почти целия свят... Опитайте с такава орда, с която можете да се справите!
  Наташа разклати снежнобялата си коса и каза:
  - Всеки иска да угоди... Трудно е да се справиш с тях! Да бъдеш верен не е лесно!
  Вероника кимна. Косата й е толкова златиста и красива. Тя е страхотна.
  Но Виктория ги настигна. Червенокосо момиче. Косата е като огън. И толкова трогателно. Вятърът задуха и, изглежда, пролетарското знаме се развява, такава пламтяща коса.
  Виктория съблече ризата си и разголи торса си. Гърдите й бяха пълни, зърната й бяха алени, като макове. Красив воин. И нейното силно, тренирано тяло е оголено.
  Наташа се изкикоти и също оголи торса си, като забеляза:
  - И телата ни са красиви... Ние сме просто амазонки!
  Вероника поклати глава.
  - Не е ли твърде радикално - да оголим гърдите! Трябва да спазвате правилата на благоприличието!
  Виктория поклати глава и разтърси червените си къдрици.
  - В комунистическото общество - правилата на морала, понятието е относително. - Момичето разтърси голите си гърди, алените й зърна блестяха много съблазнително. - Да си гол не е грях. По-точно понятието грях е свещеническо, но нашето кредо е свобода от буржоазния морал!
  Наташа потвърди, разклащайки буйния си и еластичен бюст:
  - По-близо до природата! По-близо до естественото! И естествена голота!
  Оксана също се усмихна и оголи торса си. Всъщност в разгара на лятото колко е приятно, когато гърдите са голи. И вятърът ги духа. Красиво момиче и голота идва. Всички момичета са атлетични, с фигури, голите тела на воините изглеждат много хармонично.
  Красиви момичета вървят по пътеката. Те са толкова очарователни и много привлекателни.
  - изчурулика Вероника и поклати глава.
  Но изобщо не е естетически!
  Виктория поклати отрицателно глава.
  - Не! Имаме страхотни тела! И изглеждаме голи просто страхотно!
  Наташа кимна и скочи, каза:
  - Хубаво беше да съм гол... Тук Илич дойде с пистолет!
  Оксана я погали по гърдите и изпищя:
  - Всъщност бюстът ми е супер!
  Виктория пееше ентусиазирано:
  - О, момичета, а ние сме нападатели! Портфейли, портфейли и портфейли! Видяхме долари - златни планини!
  Наташа, разклащайки голите си гърди, пееше с усмивка:
  - Преди са били голи, боси, лоши!
  И четиримата избухнаха в смях. Момичетата пляскаха с боси крака, вдигаха босите си пети. Красиви воини. Зад тях има раници и щурмови пушки ППШ. Сладки воини, много прекрасни.
  Вероника каза тихо:
  - Пред Бога всички сме равни... И ще трябва да отговаряме за разврат!
  Наташа се изкикоти и отговори с цялата решителност:
  - Няма Господ! Това е приказка!
  Виктория, разклащайки голите си загорели гърди, ентусиазирано възкликна:
  - Бог е измислен от силните на този свят, за да държи хората в подчинение!
  Вероника поклати златната си глава отрицателно.
  Кой тогава е създал Вселената?
  Виктория се усмихна и отговори:
  - Самите вселени растат като листа на дърво. Те израстват от нищото. Когато в далечна безкрайност едно дърво във Вселената започна да расте от нулата и оттогава се появиха много вселени.
  Наташа се изкикоти и изплези език, като отбеляза:
  - Е горещо! Може ли да си свалим панталоните?
  Виктория подкрепи идеята:
  - Това е страхотна идея!
  И трите момичета единодушно се отърваха от панталоните си, като останаха в бикините си. И какви силни и мускулести тела имат. Просто великолепен и висш пилотаж.
  Оксана запя с наслада:
  - Хлебарката има антени, момичето е с голи гащички!
  Остана само Вероника с навити панталони и риза. Тя отговори укорително:
  - Не е хубаво да си гол така! Ами ако ни видят!
  Наташа се изкикоти и отговори:
  - И нека дори да видят! Обичам да вълнувам мъжете!
  Виктория се изкикоти, разтърси почти голите си бедра и отговори:
  - Мъжете са боклуци - просто измет!
  И удряйки прясна гъбичка с бос крак, тя добави:
  - Колко е хубаво да вземеш жребец и да го яздиш!
  Оксана отбеляза с усмивка:
  - Когато те галят, е хубаво... Особено ако мъжете са млади, красиви...
  Наташа напомни на момичетата:
  - Помни, хванахме момчето. Прекрасно дете и със сигурност има страхотно съвършенство над годините си!
  Виктория облиза устни и каза с похот в гласа:
  - Би било чудесно да го проверите!
  Вероника излая възмутено:
  - Какви гадни неща казваш! Не можеш да се подиграваш така с чувствата на хората! Особено когато става дума за немски, но момче!
  Оксана се изкикоти и отговори:
  - Извинете, но сърцето ми е толкова лошо...
  Наташа с готовност потвърди:
  - Германците напредват, а аз искам да мечтая за нещо хубаво! Например за момчетата!
  Виктория през смях предложи:
  - А ако наистина хванеш мъже? Беше толкова страхотно!
  Вероника отвърна остро:
  - Жените са украсени със скромност, а не с арогантен тормоз!
  Виктория поклати отрицателно пламенната си глава. Тя плесна босите си крака и излая:
  - Не! Просто няма по-голямо удоволствие да си избере сама мъж и да я завлече в леглото. Червенокосата дяволка разтърси медночервените си къдрици и продължи. - Това е, за да се лежиш в храстите за удоволствие, а не да слизаш по пътеката.
  Вероника каза строго:
  - Сексът без причина е признак на глупак! - И добави. - Това противоречи на нормите на комунистическия морал!
  Виктория не се съгласи:
  - Самият Ленин каза - съпругите трябва да са общи!
  Наташа се изкикоти и отбеляза:
  - Е, не мога да кажа, че се хвърлих така към мъжете, но е хубаво да играеш активна роля! Ако сам обичаш да избираш на кого да удряш! Но от наша страна не се стига до това.
  Виктория кимна в знак на съгласие.
  - Да, имаме само момичета... Но можете да преминете през оградата! - изчурулика от голямо удоволствие момичето. "Момчета, мъже... Нашите мъже ревностно пълзят по корем!"
  Вероника поклати отрицателно глава.
  - Не, Ленин никога не е казвал това!
  Наташа възкликна в знак на протест:
  - Не, точно това каза Владимир Илич! При комунизма всичко ще е общо, включително и съпругите!
  Виктория се изкикоти и измърмори:
  - Жените са добри... Мъжете са още по-добри! Ех, да бъде заловен, да бъде изнасилен там от цяла рота.
  Момичетата се засмяха в един глас. И Виктория, ухилена, добави:
  - И тогава го набиха с приклади! И петите щяха да се запалят с мек пламък и да се поръсят с корбит!
  Наташа ритна удар с бос крак и изгука:
  - Петите са доволни, когато ги бият с бамбук! Тук в Китай момичетата и момчетата са били бити с пръчки по босите си подметки. И те го харесаха!
  Виктория изпя с удоволствие:
  - Какво мъчение в Холивуд! Само котки, не хора!
  Вероника мъдро отбеляза:
  - Тук ще отидеш в ада... Ще бъдеш измъчван, а петите ти ще бъдат изгорени не само с бамбук, но и с нажежено желязо!
  Наташа запя, стиснала силно юмруци:
  - Черен гарван на съседната порта!
  Виктория, разклащайки голите си цици, с алени зърна, продължи:
  - Люлка, белезници, разкъсана уста!
  Оксана, чиито гърди също са голи и треперещи бедрата си, отговори:
  - Колко пъти след битката главата ми!
  Вероника подкрепи импулса, тропайки босите си крака:
  - От претъпкания блок за цепене отлетях накъдето ....
  Наташа изрева яростно, разклащайки голите си гърди:
  - Къде е Родината! Нека крещят грозно!
  Виктория пляскаше и пищеше, извивайки бедрата си, едва прикрита от прозрачни бикини:
  - И ние я харесваме, дори и да не е красива!
  Оксана изсъска, като дръпна голите си загорели колене:
  - Доверчиви копелета!
  Вероника каза с въздишка:
  - Ние сме съветски граничари. И ние говорим като курви от ограда. Възможно ли е да...
  Виктория изпя в отговор:
  - Благодаря ти Сталин-вожд! За глупави, празни очи! За това, че сме като въшка, не можеш да живееш!
  Наташа заплаши червения дявол с юмрук:
  - Ну, ти така не си хрътка! Ще бъдете в специална секция!
  Виктория уверено каза:
  - Скоро германците ще дойдат в Москва... И вече Сталин ще бъде взет в клетка!
  Оксана се изкикоти и възрази:
  Смятате ли, че изходът от войната е предрешен?
  Виктория отговори съвсем сериозно:
  - Как иначе? Хитлер има почти половината от света под окупация, плюс Япония и нейните колонии. - гневно тропна момичето с грациозния си бос крак. - А ние дори нямаме прилични танкове! Серията KV е пародия на автомобили. Т-34 явно е твърде малък. Но нормален резервоар не е създаден! И бронебойните снаряди ще бъдат по-лоши от немските!
  Наташа въздъхна тежко и избълбука:
  - Трябва да се съгласим с това! Уви, нашите танкове все още са толкова несъвършени. Ами KV? Да, чупят се...
  Момичетата замълчаха и игривостта им намаля.
  Всъщност още първите часове на войната показаха, че Т-34-76 няма напълно надеждна скоростна кутия и още повече серията KV. И какво е лошо, колкото по-тежък е резервоарът, толкова по-слаб е адаптиран към движение. А челната броня от 200 мм не е достатъчна, за да задържи снарядите дори на 88 мм оръдие на Panther-2, а не на този на Tiger-3.
  Както се оказа неочаквано, немските автомобили са с порядък по-силни в предната броня и способността да приемат удар. А съветските технологии явно се провалят.
  Да, имаше машина "Пантера" -2, която няма равна и нека унищожи всички. Не можеш да спреш такъв танк.
  В края на септември германците започнаха да обграждат Москва. Ремонтираха го.
  Есента беше суха и топла и в началото на октомври нацистите започнаха да стягат клещите си, заплашвайки да затворят обкръжението, като превземат Москва.
  Пилотът Марсилия получи специална награда за хиляда свален самолет - Звездата на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  И е готино.
  И други машини сега бяха в бой.
  Екипажът на танка на Герда се отличи в битки. Момичетата се биеха на "Пантерата" -2. Тази машина имаше тясна кула, по-нисък силует и предна защита, сравнима с "Тигър"-2 с по-малко тегло с осемнадесет тона с равен двигател от 900 конски сили. А това означава по-добро шофиране. Америка използва високия Шърман. Този танк можеше да проникне само от германската страна и беше поразен от разстояние от три километра и половина.
  "Пантера" -2 постепенно заменя обичайната "Пантера". Но засега последната кола е доста добра. Неговата челна броня е доста способна да задържи снаряда на по-ранните модели на Sherman, а по-новите типове могат да проникнат само наблизо. А самият 75-милиметров пистолет на Пантера извежда съветска кола от два километра и е по-бърз от 88-милиметровия, което е много по-добре на практика. Вярно е, че "Пантерата" -2 в челото е като цяло непробиваема дори за самоходни оръдия в САЩ с 90-мм оръдия и това, разбира се, е практично.
  Герда се прицелва в целта с боси пръсти и стреля. Тогава той изпищя:
  - За величието на планетата по света!
  Шарлот също стреля, удряйки прецизно съветските войски и реве с върха на дробовете си:
  - Слава на успеха ни!
  Кристина, стреляйки по врага с боси пръсти на краката си и го поваляйки с добре насочени снаряди, оголивайки зъби, казва:
  Слава на Третия Райх!
  Магда също стреля с голи пръсти и казва с наслада, намигайки на приятелите си:
  - За арийските идеи и тяхната победа!
  Жените воини работят върху танка, а "тридесет и четирите" не се дърпат срещу тях. А танковете ИС-1 са още по-зле. Тежкият КВ-16 се опитва да настъпи срещу немските части. Но момичетата го пробиват и с далекобойния си пистолет. А от съветския танк са останали само фрагменти, тъй като бойният комплект детонира.
  На обикновена "Пантера" се бие екипажът на Джейн Армстронг. Това смело момиче от Великобритания уверено печели сметки.
  Грингета, стреляща по руснаците, с помощта на голи пръсти на краката, скърца:
  - Слава на ерата на Великобритания! Слава!
  Моника, също скърцаща, изпраща подаръци на смъртта, с боси пръсти на краката си и скърца:
  - Управлявайте Британия, безкрайни морета, ние никога няма да бъдем роби!
  Маланя също стреля на свой ред с оръдието на Пантера, пробива тридесет и четирите и изчурулика:
  - За царския комунизъм!
  И момичетата са доволни. И така прочуто те победиха Червената армия.
  Вече нацистите на юг, с подкрепата на местното население, превзеха Пенза. Заедно с японците те преминаха Байкалския провлак и се бият в Камчатка.
  Там се бият и красавиците на танка Тигър-2, Агата, Адала, Анджелина, Андриана. Четири момичета удрят врага от тяхната машина за убиване. "Тигър"-2 бълва дарове на смъртта и унищожава съветските части.
  Агата, стреляща с боси пръсти, реве:
  - За Третия райх! И намигва.
  Адала също стреля, притискайки аленото си зърно и скърца:
  - За арийските знамена!
  Момичетата действат с колосална агресивност.
  И сега германските войски навлизат в Туркменистан. И през ноември 1943 г. те превземат столицата Ашхабад.
  Нападението е в ход, с използване на технологии. Мощните "Sturmtigers" изхвърлят реактивни бомби с тегло триста килограма. И разрушават къщи заедно с руските войски.
  Чува се сирена. Да, армията на Хитлер показва най-висок пилотаж в унищожението.
  Германското момиче Ева туитира:
  - Ще има обаждане с разход!
  Хелга се бие на самолета ТА-152. Тя пуска самолетни снаряди по наземни цели, удряйки тридесет и четири и кевешки. И вие на себе си:
  - Аз съм арийски воин и ще бъда момиче от супер класа!
  И сега друг съветски танк беше уцелен точно в целта с него. Трябва да се каже, че момичето се бие и само яйцата й са по-хладни.
  Гертруд също изпраща смъртоносно изхвърляне, с помощта на голите си пръсти, от своя убийствен щурмовак удря врага и крещи:
  - Слава на идеите на арийския комунизъм!
  Биещи се воини тук и как те подреждат всичко.
  През декември 1943 г. германците почти напълно превземат Москва и влизат с войски в района на Горка и Казан. В битките участваха и самоходни оръдия Е-10. Този самоходен пистолет беше страхотен и пуснат в две версии наведнъж. Първият с тегло десет тона с дебелина на предната броня 60 мм, странична броня от 30 мм и двигател от четиристотин конски сили. Ниска височина на машината от 1,3 метра и само двама членове на екипажа, със 75 мм оръдие и дължина на цевта 48 EL, много подвижна. И по-тежки самоходни оръдия-15, тегло шестнадесет тона, предна броня от 82 милиметра при голям наклон, странична броня от 52 милиметра и оръдие от 75 милиметра и дължина на цевта 70 EL като Panther и двигател от 550 конски сили .
  Новите самоходни оръдия бяха доста доволни от шофирането на германските военни и от техните оръжия.
  Две момичета се биеха на Е-15: Фрида и Кайса. Те стреляха по двадесет изстрела в минута от оръдие. Толкова красиви момичета по бикини.
  Фрида стреля по танка ИС-1, проби предната му броня и изгука:
  - За арийските идеи!
  И с боси пръсти на краката тя натискаше бутоните на един от първите джойстици в армията на Третия райх.
  Lupanula и Caissa с помощта на голи пръсти, удрящи противника с колосална точност. И тя изгука:
  - Слава на арийското братство!
  Борба с такова момиче. С голям устрем и амбиция.
  А воините прибират реколтата с дейността на чакалите.
  Но е особено интересно да се измъчват пленените момичета, това е тяхното най-агресивно и любимо занимание.
  Фрида отбеляза с усмивка със зъби:
  - Стига да живеем по законите,
  Даден от Адам и Ева...
  Наг, ще караме истории,
  Наляво, наляво, наляво!
  Caissa агресивно потвърди:
  - Наляво, наляво, наляво!
  И тя също натисна голите си пръсти върху бутоните на джойстика и умело удари врага.
  Фриц се биеше... Албина и Алвина вече надминаха всеки от петстотин свалени самолета. Такива войнствени момичета се оказаха. И те стигнаха далеч в идеята си за войнственост.
  Албина, сваляйки руски самолет с помощта на голите си пръсти, каза:
  - За света Прусия!
  Алвина, събаряйки руската кола, също използвайки голите си пръсти, излая:
  - За великата Родина!
  Уникално биещи се момичета тук и нокаутират врагове много хапещо.
  Новата година вече дойде... Москва все още се държи в ринга на блокадата.
  Кратка пауза до март 1944 г.
  А през пролетта стана малко по-топло и военните действия се възобновиха с нова сила.
  Лев-2 също участва в битките, това е първият сериен танк, в който германците са използвали разположението на двигателя и трансмисията заедно и пред танка - в един блок. И кулата беше преместена обратно. Резултатът беше по-удобна кола, с нисък силует и тясна кула. Lion-2 загуби значително тегло и добави защита на челото поради по-големия наклон на бронята. Този танк стана по-лек по тегло от Тигър-2, което означава, че е по-мобилен с мощни оръжия.
  В разгара си в Третия райх се осъществи проектирането на новия основен танк Е-50. Колата премина през редица промени: инсталирането на тясна и по-малка купола. Смяна на шасито на по-леко и лесно за производство и ремонт, както и с по-добра проходимост. Разположението на двигателя и трансмисията заедно и напречно, както и скоростната кутия върху двигателя. Височината на резервоара е намалена до по-малко от два метра. И тази машина тежеше само четиридесет и пет тона с дебелината на бронята на Тигър-2. В същото време тя имаше по-мощен двигател до 1200 конски сили и по-силни оръжия - 88-мм оръдие с дължина на цевта 100 EL и повишена разрушителна сила и точност.
  Този танк, наречен "Пантера" -3, трябваше да влезе в серия. И пистолетът му беше оборудван с хидравличен стабилизатор. Такъв танк трябваше да стане основен среден танк. И разработването на Е-75 също беше в ход. Тази машина беше още по-добре защитена: 250 мм предна броня и 170 мм странична броня, с още по-мощен и бронебойно оръдие от 105 мм и 100 EL калибър. Планирано е да се запази теглото в рамките на седемдесет тона и да се постави двигател с мощност 1500 конски сили, за да се запази мобилността. Този танк трябваше да стане основният тежък танк в Третия райх. И беше планирано да го наречем: "Тигър" -3. Това са танкове от ново поколение и то вече за бъдещи войни със САЩ.
  В Сибир истинските битки се развиват едва през лятото на 1944 г., когато се развиват последните битки с Русия.
  Германските реактивни изтребители също се биеха в небето. HE-162 е по-лек, по-лесен за производство и маневрен, и успешно премина своето бойно кръщение.
  ME-1010 също се появи с крила, които промениха размаха. Но неговият недостатък бяха високите изисквания към квалификацията на пилотите. И вместо него в поредицата беше предпочитан ТА-183.
  Големи надежди се възлагаха на по-модерния ME-262 X, който се отличаваше с високата си скорост над 1100 километра, пет въздушни оръдия и по-добра маневреност с стреловидни крила.
  През юли първите два самолета от тази модификация бяха получени от Албина и Алвина ...
  По това време германците вече са обградили Челябинск и Свердловск. Стотици хиляди съветски войници се предадоха.
  Албина стреля по руски танкове от въздуха, пробива покривите им и изрева:
  - Слава на арийските мечти!
  Алвина, събаряйки пилотите на СССР и ги изпращайки в отвъдния свят, с помощта на босите си пръсти, изпищя:
  - За Велика Прусия!
  Това момиче е толкова биещо се, а танковете също активно стрелят.
  Герда и нейният танков екипаж са на върха. Те вече обстрелват покрайнините на Свердловск.
  Герда стреля с боси пръсти и изчурулика:
  - Може ли да се изгради комунизъм?
  Шарлот натисна педала с голата си пета, смазвайки руснаците, и добави:
  - Възможно е и необходимо!
  Кристина, стреляща по противници с голяма точност и стреляща с боси крака, изскърца:
  - За нашето Отечество!
  Магда, стреляйки по врага и разкъсвайки съветските оръдия, извика:
  - За нашата майка!
  Момичетата изстреляха всички снаряди ... И докато бяха попълнени с боен комплект, те започнаха да говорят.
  Герда отбеляза ядосано:
  - Всички империи рано или късно се разпадат. Вярвам, че това няма да се случи на нашите!
  Шарлот не беше напълно съгласна с това:
  - А къде е гаранцията, че след Хитлер борбата за власт няма да започне, а Третият райх няма да се разпадне?
  Кристина отбеляза съвсем логично:
  - Основното е идеологията... Тя ни прави силни!
  Магда потвърди, тропайки с бос крак:
  - И обединени!
  Шарлот рационално отбеляза:
  - Но все пак единият ще се бори за власт, а след това другият, а след него и третият. Както в Римската империя, когато Юлий Цезар за първи път е убит, а след това династията на Август е прекъсната. И в Римската империя настъпва време на колосални разногласия и разцепления.
  Герда се съгласи с това:
  - Да, императорите започнаха да се сменят като ръкавици и Римската империя се разпадна. Не беше възможно да се създаде нещо универсално!
  Кристина отбеляза с усмивка:
  - Имаме нужда от система за ротация на властта! Такава система, която да ни гарантира стабилно развитие и липса на опасна борба за власт!
  Шарлот сви рамене и отбеляза:
  - Само католическата църква успя да поддържа една повече или по-малко стабилна властова система без разцепления и дезинтеграции и никакви антипапи не можеха да попречат на това.
  Магда отбеляза с усмивка:
  - Но е истина! Католиците са избягвали схизма в продължение на почти две хиляди години... Въпреки че понякога имаше преврати и папите бяха убити или взети в плен. Говори за нещо стабилно и трайно във Ватиканската система.
  Герда отбеляза с усмивка:
  - Да се надяваме, че геният на фюрера ще ни каже изхода и няма да разделим съдията на Древен Рим!
  След падането на Свердловск и Челябинск Сталин спира безнадеждна съпротива.
  И на 2 септември 1944 г. той подписва споразумение за безусловна капитулация. СССР се съгласи с окупацията на все още неокупирани райони и с отказ от суверенитет.
  Германия и нейните сателити получиха огромна територия под контрол.
  Но все още имаше проблем с Великобритания.
  Германците започнаха офанзива в Африка. В същото време реактивни самолети и ракети на FAA удариха мегаполиса.
  Великобритания не можеше да защити колониите. И бързо загуби контрол над Африка.
  Чърчил умира през юли 1945 г. И новото ръководство на Великобритания поиска мир при всякакви условия.
  Хитлер поиска капитулация. Великобритания отказа. И германските войски, без колебание, десантират войски.
  И през август Англия беше превзета. И след това Ирландия.
  Съединените щати не искаха да се бият без британците. И не можаха да направят атомна бомба.
  Хитлер би искал да се бие, но е трудно да се изкарат Съединените щати отвъд океана. Накратко, те решиха да сключат мир. Но Америка трябваше да отдаде почит на Третия райх.
  Освен това германците получиха правото на бази в Латинска Америка и взеха Панамския провлак за себе си. И се получи страхотно.
  Хитлер получи всичко, което искаше... Но не можеше да седи неподвижно. По-специално, Япония грабна твърде много за себе си.
  Без да чака самураят да създаде атомна бомба, фюрерът атакува самурая на 20 април 1953 г.
  Вече не беше възможно да се отлага. Войната продължи с огромното технологично превъзходство на Третия райх. Но има много японци и те имат колониални разделения. Освен това Япония също се развива бързо и може да преодолее изоставането.
  Германците хвърлят в битка летящи чинии и пирамидални танкове. И те имаха по-модерни картечници и подземни самоходни оръдия. И много други неща.
  Япония се бореше здраво, но постепенно се разиграваше. Германците дори взеха императора в плен.
  Тази брутална война продължи почти две години. И завърши с ядрената бомбардировка на Токио и окупацията на Страната на изгряващото слънце.
  Хитлер вече завладя почти целия свят, но САЩ останаха. А САЩ разполагат с ядрени оръжия и балистични ракети за доставка.
  А в Третия райх се работи по създаването на антиядрени оръжия.
  И сега най-накрая беше готов.
  И на 20 април 1959 г. започва войната между САЩ и Третия райх. Последната война в човешката история.
  И САЩ загубиха с една врата...
  На 8 март 1960 г. нюйоркският гарнизон се предава. И на следващия ден Вашингтон.
  Америка явно губеше войната. В битките се появи последният американски танк от тежката серия. Въоръжен със 155 мм дългоцевно оръдие и 310 мм челна броня, с фиксирана кула, той се превърна в нещо като самоходно оръдие с тегло сто двадесет и пет тона.
  Американците най-накрая успяха да предадат колата, която държеше снарядите на немските оръдия в челото и можеше да пробие всеки нацистки танк. Но тя беше заобиколена от страни. И те удариха. И още една такава кола е бомбардирана от въздуха.
  Айзенхауер умира на 20 март 1960 г. И на 22 март неговият наследник Кенеди капитулира пред Третия райх.
  И така приключи историята на войните. И Третият райх превзе целия свят. И нов живот започна.
  
  . РОМЕЛ-ФЮРЕР И ГОЛОИТЕ МОМИЧЕТА
  АНОТАЦИЯ
  След убийството на Хитлер в Третия райх на власт идват прозападните сили. И сега всичко се промени и сега германците напредват и печелят победа след победа. Красиви момичета се бият.
  ПРОЛОГ
  На 20 април 1944 г. има успешен опит за убийство на Адолф Хитлер.
  Фюрерът е убит, а свитата му е разстреляна на място. Шпеер става новият канцлер, а Ромел става фюрер и върховен главнокомандващ. На 1 май 1944 г. съюзниците прекратяват всички военни действия и бомбардировки, като обявяват примирие.
  Сталин, разбира се, беше възмутен. Но Ромел отмени антисемитските закони и се застъпи за европейската интеграция срещу болшевизма. И западните страни го одобриха. Междувременно нацистите прехвърляха сили от Европа на изток.
  А Третият райх все още има триста двадесет и четири дивизии. Това са големи сили. И повече от половината от авиацията беше скована от западния фронт. И след това се хвърлят.
  Само в северната част на Франция имаше петдесет и осем дивизии. От тях десет танка и пет SS. Това е приблизително сравнимо със силите, които биха били съсредоточени в Беларус срещу съветските сили в операция "Багратион".
  А в танковете и авиацията още повече. Цели сто и петдесет дивизии бяха на запад или в Европа.
  Така балансът на силите се е променил значително. Германците вече са създали масово производство на "Пантери" и по-мощни "Тигър" -2. Имат реактивни самолети и FAA ракети, дискови самолети са на път и серия E.
  Германците все повече набират чужди дивизии. В серията имаха и щурмова пушка MP-44, най-добрата по това време в света, която в много отношения се превърна в прототип на Калашников.
  Така че германците имаха сериозни сили. И те имаха Ромел. Много талантлив генерал. Което направи редица поправки в управлението на Вермахта, които повишиха неговата ефективност. И давайки много повече власт на командирите на армейските групи.
  Ромел също разпусна част от войските на SS, попълвайки офицерите в обичайните части на Вермахта. Това повиши боеспособността на армията като цяло.
  Увеличени бяха и правата на местните командири.
  Също така славяните бяха официално признати за арийци и Централната Рада действаше в Беларус. Бяха предприети и други реформи.
  Но всичко това отне време.
  И Червената армия се готвеше за настъпление в Беларус. И там би било трудно да се отрази удар.
  Тогава Ромел реши - най-добрата защита е атака. И неговите войски в южния участък на фронта сами нанасят удари. От Молдова и Западна Украйна в сближаващи се посоки.
  Основното изчисление беше на изненада. Това беше постигнато чрез кампания за дезинформация. И защото Сталин беше сигурен, че германците няма да нападнат. Въпреки че Третият райх имаше много танкове и дори спечели предимство пред СССР в тях. Да, и машината-звяр "Пантера". Почти невъзможно е да й устоиш.
  Присъствието на германците имаха и "Тигрите", които, подобно на танковете за пробив, бяха силни и упорити. В битките участва и първият реактивен самолет ME-262
  Което буквално ужаси съветските пилоти - тези машини са трудни за сваляне.
  Превъзходството на германците в танковете също оказа влияние. В офанзивата участват тигрите -2 и завърналите се от Италия Фердинанди. Германците също успяха да завършат няколко "мишки", като ги изпратиха на бойно изпитание.
  Този танк показа своята жизнеспособност в пробив, но лошо шофиране.
  Но "Мишка" не може да се пробие от никакъв ъгъл. И това е сериозен танк.
  А ниската му скорост го прави добър танк за поддръжка на пехотата.
  Въпреки това Ромел дава заповед за проектиране на E-100 с идеята за по-стегнато оформление. В който двигателят и трансмисията са разположени заедно и напречно, както при други танкове и самоходни оръдия от серия E.
  Германците успяха да спечелят предимство в полетата на Украйна поради тактическа изненада.
  И в резултат на това се образуваха няколко котела. Червената армия обаче се бие много смело. Войските имаха боен опит и не можете просто да ги извадите на показ. И войниците на Червената армия не искаха да се предадат. И техните семейства наистина биха се измъкнали от това.
  Битките показаха, че немските танкове, когато се използват правилно, са много добри. TA-152 също се показа добре. Ромел дори поръчва този самолет да бъде произведен вместо Focke-Wulf и да бъде построен вместо ракети на FAA. Ракетите все още не могат да достигнат до Москва, а срещу сухопътните сили са твърде скъпи и неефективни. Трябва да се отбележи, че самолетът ME-262 не е много добър и често се разбива. Освен това изисква преквалификация на пилоти и по-дълга писта. Да, и създаването на нова инфраструктура.
  . ГЛАВА 1
  В това отношение новият изтребител ТА-152, задвижван с витла, изглеждаше много по-ефективен в момента. По скорост той превъзхожда всички съветски самолети, по въоръжение също, не отстъпва на Focke-Wulf, и в същото време имаше много по-добра маневреност.
  Освен това TA-162 може да се използва и като щурмови самолет поради силната си броня и оръжия. И като фронтов бомбардировач.
  Този самолет е върхът на развитието на семейството на Focke-Wulf и работният кон на войната.
  И ME-262 също е твърде скъп. Реактивните бомбардировачи Arado изглеждаха по-обещаващи. Поради огромната скорост и височината на полета е трудно да ги поразите от зенитни оръдия, а съветските изтребители изобщо не биха могли да ги настигнат.
  Така че си струваше инвестицията.
  Като цяло германците имаха добри перспективи във въоръжението. И СССР се сблъска с недостиг на алуминий след прекратяването на доставките по ленд-лизинг. Да, и мед и легиращи елементи също.
  Да, не е лесно да се биеш без съюзници.
  Сталин отложи операция "Багратион" и се опита да освободи котлите, забранявайки изтеглянето.
  Но това само влоши нещата. Войските бързо изразходват боеприпасите си и се разрушават.
  И прехвърлянето на войски беше свързано с бомбардировките. Германците вече са получили надмощие във въздуха.
  И нямаше да се откажат. В производството на самолети те изпреварват СССР и се отличават с качеството на машините и класата на пилотите.
  Най-лошото за Червената армия беше, че в небето ситуацията можеше само да се влоши. Як-3, по-усъвършенстван от Як-9 поради липсата на дуралуминий, не може да се произвежда в големи серии. И LA-7 също по редица причини не може да бъде твърде масивен.
  Така че трябваше да разчитам на Як-9, който, разбира се, е по-прост в производството, но слаб като въоръжение и скорост, по-лош от немските превозни средства и във вертикална маневреност.
  ИС-2, въпреки мощното си въоръжение, също отстъпи срещу Пантера. Малко по-добър беше Т-34-85. Въпреки че имаше своите недостатъци.
  Във всеки случай германците успяха да превземат инициативата .... Ромел беше страхотен командир и надигра Сталин тактически. Съветските войски от време на време попадаха в околната среда.
  А Вермахтът само увеличаваше своето предимство с всеки месец на битки.
  Да, и щурмовите витла MP-44 показаха своята ефективност и все повече и повече излизаха отпред.
  Досега СССР не разполагаше със сравними стрелкови оръжия. И разбира се, това също е лошо.
  Лятото премина с предимството на Вермахта... Жуков дори предложи да премине в отбрана. Но Сталин беше против и поиска постоянно настъпление и забрани изтеглянето на войските. Всичко това доведе до постоянно увеличаване на загубите и гибелта на най-добрите дивизии и части.
  До края на лятото в битките участваха нови немски самоходни оръдия Е-10. Те са малки - височината е само 1,4 метра, но в същото време, леки, пъргави, до седемдесет километра в час, скоростта показа тяхната ефективност.
  Адала, Агата, Амина - три момичета се биеха на едно от първите такива самоходни оръдия.
  Техният екипаж от трима А трябваше да покаже, че жените могат да направят нещо като псуват. И ако се бият, показват самото съвършенство.
  Бият се по едни и същи бикини и боси. Което е много сериозно.
  Самоходният им пистолет е доста широк, което го прави лесен за завъртане,
  Наистина тежи петнадесет тона. Но челната броня от 80 милиметра при голям наклон дава добра защита. Въпреки че, разбира се, шофирането е малко по-ниско.
  Ромел предпочита дизайн с по-дебела предна броня, за да подобри оцеляването на превозното средство. А страничната броня е по-дебела с 52 мм, което осигурява защита срещу противотанкови пушки. Първоначално самоходните оръдия трябваше да имат всички десет тона и шестдесет милиметра челна броня и тридесет странична броня.
  Но тогава здравият разум показа, че шофирането на самоходните оръдия вече е добро и е по-добре да го защитите.
  Пистолетът е същият като Т-4, 75 мм 48 EL. Способен е да пробие Т-34-85 и ИС-2, макар и на разстояние не повече от километър.
  Така че тактиката диктува - да действаме по-внимателно. И се приближи.
  Адала стреля с боси пръсти.
  Снарядът попадна в корпуса на Т-34-85 и съветската кола се запали. И той започна да къса бойния комплект.
  Агата отбеляза:
  - Няма лошо, все пак се справихме!
  Амина се изкикоти. Съветският снаряд прелетя и не навреди.
  Въпреки това, челото е много наклонено и трябва да доведе снаряда в рикошет.
  Адала отново стреля с боси пръсти и пее:
  Ние сме огромни хищници
  И несравним в битка!
  Тук тя стреля с помощта на босите пръсти на Агата.
  Тогава тя изгука:
  - За големи постижения.
  Но какво е страхотно в тях? Но момичетата явно са в ритъм. И не можеш да ги вземеш толкова лесно с голи ръце.
  Тук Агата стреля отново с боси пръсти на краката си. И удари врага. И тя направи точен удар по съветски танк.
  Е-10 се оказа, разбира се, отлично самоходно оръдие и това е друг проблем за Червената армия.
  Вярно е, че разработването на СУ-100 е в ход в СССР. Това самоходно оръжие е много добро оръжие. Особено нейният бронебойен и сравнително бързострелящ пистолет. Но все пак отнема време.
  Германците имат свои проблеми.
  Идва есента и шофирането на "Пантера" и "Тигър"-2 в условията на проливни дъждове отстъпва. Вярно е, че германците вече успяха да стигнат до Днепър и се вкопчиха.
  Досега СССР на десния бряг на Украйна държеше само Киев и Одеса.
  Да, ситуацията е тревожна.
  Вече е октомври и вали. Германците са принудени да преминат в отбрана.
  Червените също след поредица от поражения се нуждаят от почивка, за да попълнят редиците си.
  Да, ситуацията е страхотна.
  Късната есен премина горе-долу спокойно. Във въздуха се развиха само битките. Хъфман стана новата голяма звезда с над триста свалени самолета.
  Да, и други пилоти се изтеглиха. Трудно е на въздушния фронт.
  XE-162 обеща да бъде нов и много ефективен изтребител на Третия райх. Неговият голям плюс е лекотата на производство и ниската цена. Вярно е, че тази кола не е много удобна за шофиране. И изисква висококвалифицирани пилоти.
  Танкът Е-50 трябва да замени Panther. Но тук, разбира се, е необходимо да се решат редица технически проблеми и да се приложи принципно нова схема на оформление. Което би позволило силуета на автомобила да бъде много по-нисък. И вдигнете оръжия и броня, без да увеличавате теглото, но укрепвате двигателя.
  Така че има още много работа за вършене. Има много разработки в авиацията, включително безопашни бомбардировачи. И разбира се това е сериозно.
  И да, има много неща...
  И двете страни подготвяха нови оръжия. Предната линия минаваше по Днепър с малки клинове.
  Одеса, скоро блокирана от морето, падна. А германците в дяснобережна Украйна не контролираха само Киев. В Беларус те имаха плацдарми отвъд Днепър.
  През зимата Сталин планира голяма офанзива. Но е ясно, че германците имат плътна защита навсякъде.
  Но и СССР имаше нещо свое. Всеки има своите козове. Но в небето Луфтвафе доминира. И доминира капиталово. И нейното предимство нараства.
  TA-152 се оказа чудесна винтова машина. Да, ME-109 в модификация L, много добър. Появи се и Ю-488, прекрасна кола.
  Много бърз за витлов стратегически бомбардировач - 700 километра в час.
  Способен да бомбардира фабрики в Урал и отвъд Урал. Между другото, TA-400 е още по-мощно чудовище.
  Да, трудно е в небето. Имаме нужда от силен ход.
  И на 12 януари 1945 г. започва настъпление в центъра. Червената армия се втурна към атаката. Но германците са готови и чакат.
  Завързаха се ожесточени боеве. Немците имат не по-малко сили, а отбраната е мощна.
  А във въздуха Луфтвафе има предимство. Накратко, офанзивата затъна.
  И отново битките са в разгара си....
  През март 1945 г. германците вече настъпват. Нова тактика е атака през нощта с помощта на инфрачервени устройства. И танкът Е-100. По-лек, пъргав, но по-добре защитен от Maus.
  Как танкът проби Е-100 е добре. Предната броня е 250 мм с наклони, а страничната броня е 210 мм с наклони. Скорост 40 километра в час по магистралата. Теглото е 130 тона, а двигателят е 1500 конски сили.
  Силуетът е много по-нисък от този на мишката. И тялото е много по-ниско. И шасито е по-леко.
  Колата е много издръжлива и с две пушки. Не се съпротивлявайте на този.
  И "Sturmtiger" също е чудовище. Нека нацистите притискат Червената армия.
  Но момичетата се бият отчаяно.
  И хвърлят гранати с боси пръсти.
  Аленка, стреляйки от картечница, изскърца:
  - За великия СССР!
  Анюта, драскайки върху нацистите, потвърди:
  - За най-великия комунизъм!
  Алла, стреляйки по фрица, изпищя:
  - За по-добро бъдеще!
  И с голата си пета тя изхвърли смъртоносна сила, унищожавайки врага.
  Мария, пишейки за нацистите, отбеляза:
  - Бъдете известен, нашият свят е страхотен!
  Олимпиада, шибаната на фрица, изпищя:
  - За Отечеството, майка ни!
  А също и босите й пръсти, сякаш се блъскат по врага.
  Матрьона извика, като наклони линията:
  - Няма проблеми за СССР!
  Но германците все пак пробиха отбраната. И те започнаха да заобикалят съветските войски в Украйна.
  Да, ситуацията е тревожна. Орел падна през април. И стана тъпо и галимо. Така че всичко е компресирано.
  Ромел заповяда умело. Неговите войски настъпват с редуваща се артилерийска подготовка и въздушни удари.
  Серията Е се разработваше в Третия райх. Този танк Е-50 трябваше да бъде най-масовият в Третия райх. С дебелината на бронята на "Тигър"-2, конструкторът взе и монтира двигателя и трансмисията заедно. И направиха кулата по-тясна и по-малка. Също така, шасито се промени, стана много по-леко на талиги и пружини. Височината на резервоара беше намалена поради вала на кади, който беше премахнат, а преди това свързваше трансмисията и двигателя. E-50 е станал по-нисък по силует и теглото му е намаляло.
  А бронята дори увеличи наклона. В резултат на това резервоарът започна да тежи по-малко от петдесет тона. И двигателят, благодарение на издухването, се ускори до 1200 конски сили.
  Така танкът беше ергономично по-добър от Panther с отлична защита на челото.
  И оръжието му беше по-бронебойно и точно. В калибър 88 мм, а дължината на цевта е 100 EL. Да, тази кола е страхотна. Тя е успешна и обичана от войските.
  СССР имаше само ИС-3, добре защитен от кулата и в челото. В това отношение той е по-добър от ИС-2, но с три тона по-тежък, особено поради купола, и по-лош при шофиране.
  Германците настъпваха на юг. Те се стремяха да превземат Донбас и да лишат СССР от ресурси.
  И беше много обезпокоително. И тук Турция започна да събира сили. Разбира се, тя искаше да печели от съветските територии.
  Ромел действаше много умело. И Червената армия от време на време падаше в котлите.
  Сталин, от друга страна, беше ужасно нервен и загуби от Ромел в тактиката и ефективността.
  Германците започнаха да се бият по-умело. И чуждестранните им дивизии също. Най-гадното беше, че СССР се оказа в определена техническа дупка. Т-54 все още трябваше да бъде създаден и това отне време. Като реактивен самолет.
  А германците вече имат и Арадо, и реактивни щурмови самолети в серията, и изтребители. ME-262 X вече е тестван. Има стреловидни крила и по-модерни двигатели. А скоростта е над 110 километра в час и пет въздушни оръжия. И той също има реактивни ракети, които се индуцират от топлина и звук. И това е сериозна заплаха и войските на Вермахта в небето все повече се заемат.
  Още през май паднаха Воронеж и Курск. И това позволи на нацистите да влязат в Донбас.
  Положението се влоши. През юни 1945 г. целият Донбас е превзет. И германците отидоха до завоя на Дон. Сталин се изплаши и постоянно се биеше в истерия. Той поиска настъпление на съветските части. Но това просто не проработи.
  Германците бяха по-силни с автоматични оръжия и по-добре организирани. В допълнение, по-напредналата форма на контрол на Вермахта компенсира много от ранните слабости, случили се в реалната история и улесни победите на Червената армия.
  Нацистките войски на Ромел вече влязоха в битката за Сталинград.
  И е много жестоко.
  В света на Кафява империя се разиграха ожесточени битки за града на Волга. Тук се бият много момичета и пионери. Женският снайперски батальон под командването на капитан Наташка Кактусова заема отбранителна позиция в руините на ул. Вороная. Момичета с картечници и пушки, вързани с пачки гранати, се скриха зад руините.
  Самата Наташа е с петниста туника върху голото си тяло, с къси панталони и боса.
  Красиво и извито момиче, със здрави ханша, тънка талия, къса прическа под полубокс. Лицето е много изразително, с мъжествена брадичка, широко разтворени сини очи. Светлокестенява коса, посивяла от прах, високи гърди, твърд вид.
  Капитан Наташа се бори повече от пет години и въпреки младостта си е видяла много. Краката на момичето са покрити с порязвания и синини. Едно момиче е по-пъргаво да се движи босо, отколкото груби и тромави ботуши.
  Голата подметка усеща и най-малката вибрация на почвата, предупреждава за близостта на мина, а самата майка земя добавя издръжливост. От една страна, краката на момичето се втвърдиха и те не се страхуваха от горещ метал, нито от острите развалини на руините, но от друга страна, не загубиха чувствителност и гъвкавост, предупреждавайки чрез рева на движението на танкове.
  Сладката Наташка държи граната със завързана експлозивна опаковка. Необходимо е да пълзите до страхотната сапфирена империя на танка "Лъв", поливайки улиците с картечници.
  Мирабела пълзи до нея. Също боси, така че всички момичета от батальона се оказаха от ботуши, имитиращи своя командир. Прашните й подметки се изострят, докато пълзи на четири крака. Жълтата коса на Мирабела е разхвърляна и дълга... Малко къдрава. Самото момиче е стройно, слабо, с малък ръст. Тя дори може да бъде сбъркана с момиче, с тесни рамене и привидно голяма глава.
  Но Мирабела вече е преживяла много. Тя също успя да посети пленничеството на кафявата империя, преживяла жестоки изтезания, и мините, откъдето по някакво неразбираемо чудо успя да избяга.
  Но гледайки детското й нежно лице, никога не можеш да кажеш, че е била бита с гумени пръчки по петите, през тялото й е прокаран ток.
  А кръгли голи момичешки токчета бяха изгорени с нажежено желязо, което е много болезнено.
  Мирабела стреля... Войник на кафявата империя, в случая французойка, пада мъртва, а муцуната й вдига пясък и развалини.
  Наташка пъхна купчина гранати под купчина боклук. Сега деветдесеттонен "Лъв" ще пропълзи тук и ще го взриви. Сините очи на момичето искрят като сапфири на лицето й, мургаво от слънчево изгаряне и прах.
  Опитът показва, че добре защитен танк сега ще промени позицията си. "Лъв" има 100 мм странична броня, при това дори под ъгъл. Средните танкове на съветската империя не могат да го пробият, шанс имат само тежките мастодонти. Но целта са гъсениците. Основното нещо е да се лиши колата от мобилност ...
  Наташа пълзи нагоре, проблясвайки голите си розови токчета.
  Светлана стреля от автомат... Красиво момиче, никой не знае от каква националност е. След това момичетата посякоха черните наемници. Войските на Кафявата империя, завладявайки по-голямата част от източното полукълбо, ценят момичешката германска кръв и хвърлят в битка колониални войски: етиопци, либийци, италианци, различни други същества и някои други породи. Увеличава се и броят на поляците - които от люлката са свикнали да мразят Руската империя и съветската система.
  Това обаче не пречи на тяхната работа.
  Ервин Ромел издигна цял интернационал.
  Много врагове...
  Светлана ловко избягва картечния огън. Куршумът почти се разцепи, почернял от прах, кръгла, момичешка пета. Капитанката-красавицата дори усети гъделичкане от това колко близо долетя едрокалибреният подарък, от грубата й подметка. Момичето се прекръсти и прошепна:
  Дори куршум няма да ни спре!
  Мирабела отвръща... Друго момиче Анжелика - много червенокоса, над средния ръст и мускулеста, въпреки оскъдните дажби. Също много красиво момиче, с луксозни бедра, прибрана талия, неженствени широки рамене и високи гърди.
  Анжелика се бие само по къси панталони, туниката е разкъсана на парчета и се разпада на прах, а нови униформи почти не се доставят през Волга. Не дай Боже да прехвърлим повече боеприпаси и капка храна за изтощените руски и съветски войски.
  Така Анжелика е почти гола, краката й са надраскани, особено коленете. Част от шрапнел удари стъпалото на десния крак и боли, трудно се ходи.
  Червенокосата, прашна, почти гола Анжелика изкривява хубавото си, но в същото време твърдо лице. Момичето, стрелящо, казва:
  - Над нас е Господ, Москва и Йосиф Сталин!
  И отрязва атакуващите войници на сапфировата империя, едва успявайки да се върне.
  Руините и тесните улички затрудняват обръщането на внушителните сапфирени танкове. Ето почти двеста тонни "мишки" и те изобщо не могат да минат...
  Както Светлана очакваше, "Лев" подкара малко и се зарови в купчина боклук. Имаше експлозия. Гъсеницата се спука, няколко повредени ролки излетяха.
  Раненият танк спря и от дулото му излетя снаряд...
  Някъде тътен в далечината, оставяйки руините. Блондинката Светлана като змия изсъска:
  - Това е моето изчисление! Отвори сметка...
  Момичето-капитан отново е принудено да изпълзи. Воините и момчетата от съветската империя и техните сателити не могат да използват техническото си превъзходство сред развалините. По вина на упорития Ервин Ромел ордите на Кафявата империя бяха затънали в окопни битки в доста голям и добре укрепен град.
  Мирабела хвърля граната. Принуждаване на разбитите наемници или германците да правят салта, обръщайки се. На един от кафявите бойци е откъсната ръката и на нея виси сякаш английски часовник с компас.
  Момичето отново хвърля граната с голи пръсти и изскърца:
  - За Русия Сварог!
  И дава завой, косейки врагове.
  Мирабела казва с усмивка:
  - Това, което ви показва компасът - пътят към ада!
  И красиво момиче отърсва парче полепнала керамика от прашната си пета.
  Анжелика също се разпраша с твърдите си пълни гърди. Зърната са почти черни от мръсотия и сърбят. И опитайте да се измиете. Отново трябва да ровите, когато германските картечници драскат. И пълзи по пластунски.
  Батальонът от момичета държи позициите си, въпреки че има обстрел. И тежки снаряди се разкъсват, и бомби падат от небето... Но нищо няма да пречупи смелостта на рубинените героини.
  Тук Светлана вижда как Пантера пълзи. Е, този резервоар вече не е толкова страшен.
  Можете да го ударите отстрани. Момичето кихна, изплю праха, който се качи в елегантната й уста. Тя взе граната в ръката си, претеглена с експлозионен пакет. Трябва да се промъкнете незабелязано. Но има толкова много дим наоколо.
  Анджелика започна да се краде, подпирайки се в канализацията с голите си пръсти на грациозни крака и лакти. Тя беше като котка, която дебне мишка. Момичето си спомни войната от онова ужасно лято за коя година, когато, според официалната версия, кафявата империя коварно нахлу в просторите на Руската империя. (Въпреки че и двете сили се обвиняват взаимно в агресия!)
  Нито момичето, почти момичето не беше уплашено? В началото да, но после свикваш. И вече възприемате постоянните изблици на снаряди като обикновен шум.
  И сега избухна много близо. Момичето се плесна по корем. Фрагменти се втурват отгоре като ято диви пчели.
  Един от тях докосва голата, изрязана, розова пета на момичето.
  Анжелика прошепва с напукани устни:
  - В името на справедливостта, Господи!
  Момичето ускорява пълзенето си и хвърля граната с прикачен пакет с експлозив. Настоящето лети в дъга. Чува се експлозия, по-тънката странична броня на Пантера се поддава. Кафявият танк започва да гори, взривява бойния комплект.
  Светлана прошепва с усмивка:
  Благодаря ти Господи Исусе! Вярвам само в теб! Моля се само на теб!
  Разбива пантерата. Откъснат, дълъг ствол е заровен в развалини. Челната броня, отделена от страничната броня, прилича на лъжичка.
  Светлана, чиито очи, на лице кафяво от прах и слънчево изгаряне, искрят с метличина, казва:
  - Колкото повече дъбове има врагът, толкова по-силна е нашата защита!
  Анжелика е много секси, в черните си бикини и голо, прашно, силно тяло. Момичето е много умно. Тя може да хвърля парчета стъкло с голите си пръсти.
  Сега тя хвърли остър предмет с грациозния си, покрит с прах крак. И заседнал, точно в гърлото на арабски наемник. Красивата Анжелика промърмори:
  - И аз съм секс символ, и символ на смъртта!
  Момичето, след което отново пропълзя, стреляйки. Водеше огън и Светлана.
  Капитанът на красотата Наташка, като отсече трола, изчурулика:
  - Животът е верига, а малките неща в нея са връзките...
  Мирабела стреля, разряза главата на Ромел и добави:
  - Невъзможно е да не придадем значение на връзката!
  Светлана, отново стреляйки точно, изграка:
  - Но не можеш да се занимаваш с дреболии...
  Мирабела стреля точно и добави:
  В противен случай веригата ще ви обгърне!
  Друго момиче Олимпиада, също много красиво, заедно с пионерката Серьожка, подготви мина на тел. Двамата я бутнаха... Коварният бугър пропълзя в гъсеницата на "Тигъра"-2. И как ще гръмне тази дългоцевна кафява кола.
  Русото момче Сергей възкликна:
  - Наша Русия, имаш кофа!
  И едва имаше време да скочи назад, проблясвайки, с черни, съборени токчета, от падащия покрив.
  Олимпиас погали шията на момчето и каза:
  - Ти си много умен!
  Пионерът пробива път към фронта и се присъединява към женския батальон. Момчето също е много креативно. Например, той е направил самолети, за да сваля сапфирни щурмови самолети. Когато Focke-Wulfs или TA-152 се издигат, се чува невероятно оглушителен рев.
  Момичета и германци стачкуват под акомпанимента на симфония на Вагнер. Такава величествена мелодия.
  Олимпиас казва с досада:
  - Още се опитват да ни уплашат!
  Пионерът пееше с патос:
  - Руският воин не се страхува от смъртта,
  Смъртта няма да ни отведе под звездното небе!
  Защото светата Русия ще се бори упорито,
  Заредих могъщата картечница!
  Олимпиас, високо, мускулесто момиче, с широки бедра и рамене, е типична селянка. Дрехите са разкъсани по време на боевете на парцали, силните крака са боси, косите са сплетени на две плитки и силно поръсени с прах.
  Обеца е само на единадесет години, слаб от недохранване, надраскано и мръсно момче, само по шорти. Естествено бялата коса на момчето побеля, а ребрата се виждат през тънката, загоряла и мръсна кожа. Краката ужасно съборени, и в изгаряния, синини, с мехури. Вярно е, че съдбата запази детето от сериозни наранявания.
  На неговия фон олимпиадата изглежда голяма и дебела, въпреки че момичето изобщо не е дебело, а със силно, тренирано месо върху костите. Освен това гладът сякаш изобщо не се отрази на нейната едра и едра фигура.
  Момичето стреля от тежка противотанкова пушка. Кафявите коли не могат да се пробият в челото, но има шанс в пистите.
  И якият "Лъв", след като получи тежък експлозив в ходовата част, започна да издухва дим като тежък пушач.
  Серьожка запя със злоба:
  - Смърдящият Фриц без да се замисли, запали цигара на входа! Разбира се, той имаше големи неприятности!
  Олимпиада, трептяща с мускулести, загорели прасци, победи степа с босите си красиви крака. Момичето изпя:
  - Свети рубинени лица блестят от иконата... Не дай си Боже да накиснете поне хиляда блица! И ако някой бръмчи повече от всички орки - никой, повярвайте ми, няма да ви осъди за това!
  След това тя презареди противотанковата пушка и стреля отново. Канеленият боен транспортер отново издуха дим.
  Девическият батальон нанесе значителни щети на фрица. Но той също претърпя загуби. Тук едно момиче беше разкъсано наполовина и лицето й стана така, въпреки праха, бледо.
  По-голямата част от Сталинград вече е превзета от войските на Ромел, но това, което е останало от града, не иска да се предаде и да се предаде.
  Междувременно Светлана се опитва да пробие "Тигъра". Мощна нацистка машина, получи граната отстрани, но не се поддаде. Обръща се, за да стреля с оръдие. Момичето трябва да се зарови в земята и развалините, за да не бъде смачкано от взривната вълна, освободена от настоящето.
  Светлана тихо прошепва:
  - Мамо, татко, съжалявам!
  Мирабела хвърли граната по Тигъра, която избухна на челото й. Момичето изсъска:
  - За това, че светлината учи през зимата през пролетта... Повтарям без изключение, че Навални е чумно копеле!
  Анжелика, като разби погледа на германците и ги обля с вода, се напрегна:
  - В ковчега сега видях Алексей! И тя ритна горкия право в окото!
  Червенокосото момиче всъщност хвърли граната по танка с голи пръсти. Удари цевта... Последва експлозия и дулото на "Тигъра" беше разкъсано.
  Страхливият екипаж на бойците на Ромел се вдигна и отстъпи.
  Светлана изсумтя през ноздрите си:
  - Нашите, вашите няма да отстъпят!
  Мирабела посече хитлеристки наемник с куршум и запя:
  - И злодеят не се шегува! Ръце и крака, той усуква руските въжета! Забива зъбите си в самото сърце... Изпива отечеството до дъно!
  Светлана, кикотейки се, излая:
  - Фюрерът буйно крещи, разкъсва се!
  Мирабела изстреля и добави:
  - Е, смърт пухе, усмивки!
  Появи се още по-опасен "Щумртигър". Разрушава цели сгради и бункери. Освен това не се доближава до позициите на руските войски. Колата се пази под прикритие от нацистки картечници.
  Светлана вижда, че приближаването до позициите на орките е нереалистично. Но в небето Focke-Wulfs. Една от тези превозни средства лети по-близо до руските позиции, следвана от ТА-152. Момичетата откриват огън по нея.
  Анжелика хвърля граната и яростно казва:
  - В дълбоката смърт - няма прошка!
  След това момичето дава ред от картечницата. Бързо се връща назад. Сравнително нов нацистки танк "Пантера"-2 с малка кула и по-нисък силует бързо се приближава.
  Няколко момичета хвърлят гранати по нацистката кола. Тя, след като получи подаръците, замръзва и не може да се обърне.
  Анжелика подсвирна, съскайки:
  - Това е нова атака! Ще й разкъсаме устата!
  Пантера-2 изръмжа и изстреля по-мощното си оръжие.
  Огненият стълб раздели въздуха и моментално нагрява и електролизира атмосферата.
  Анжелика се изкикоти, черупките прелетяха покрай полуголото момиче. Безсрамната червенокоса поклати бедра и каза:
  - И Нютон победи враговете, хвърли хомота от трона! Фриц, той постанови своя закон на Нютон!
  Сталинград - градът на Сталин, целият обхванат от пожари, когато огнени езици сякаш облизваха небето и пукаха лилави, оранжеви и алени искри! И всяка искра е като призрак, който бяга от адски замък.
  Светлана, събаряйки нацисткия боец, блесна със сините си очи, запя:
  - Какво хленчиш лоша баба? Повярвайте ми, просто психиатрична болница плаче за вас!
  Мирабела пееше в песнопение, докато стреляше по орките:
  - Колко е хубаво да легнеш на тревата и да удариш фрица по главата! Направете лапа за фюрера и изпратете куршуми от картечница!
  Момичето се изкикоти диво и се претърколи от корема на гърба си. Направих велосипед с крака. Една граната излетя. Летящият Focke-Wulf, получил шрапнел под корема, бързо се издигна по-високо. Вижда се, че остри фрагменти са го ранили. Кафявото същество се запали и започна да губи парчета от счупени крила.
  Светлана, като видя как Фоке губи височина, изграка:
  - Това е семафор! Брадва виси на борда!
  Самолетът на Хитлер избухна, разпръсвайки фрагменти във всички далечни краища на небето. И къде отиде фашисткият ас. Направих последния си завой. Палачът отиде в пепелта, а не пилотът!
  Мирабела кихна, разпръсна прах и каза:
  - Да бъдеш или да не бъдеш? Това не е въпрос!
  Анджелика отново хвърли парче стъкло с крака си, толкова силно, че, като удари окото, то излезе във Фриц през тила:
  - Аз съм танкова армада! И трябва да се лекувате!
  . ГЛАВА 2
  Бойците на Хитлер и техните сателити се опитват да напредват, хвърляйки гранати пред себе си. Подобна тактика срещу момичета не проработи. Тук Серьожка разположи катапулт и как той удря врага в отговор.
  Пионерът извика:
  - Дядо Коледа разкъсва устата на Хитлер!
  Зарядът на катапулта, пробиващ в тълпата нацистки бойци Ромел, ги принуди да се разпръснат и в същото време да се преобърнат във въздуха. Фриц падна и се счупи в развалините на стените.
  Танк "Тигър" -2, загубил равновесие, се сблъска с "Лъв". О, Лева, къде е страхотното ти име?
  Светлана се усмихна и отговори:
  - Е, браво Серьожка!
  Момчето изръмжа агресивно.
  - Pioneer винаги е готов!
  Момичето разтърси бос крак в отговор.
  Момичето-капитан отново започна да заковава. И Олимпиас гъделичкаше тесния крак на Серьожка, колко му е трудно! Нищо чудно, че момчето не се страхува да бяга през огъня.
  Мирабела в песнопение каза:
  - Младостта е добра - старостта е лоша!
  Анджелика, тази весела червенокоса, се съгласи:
  Няма нищо по-лошо от старостта! Това наистина е най-отвратителното състояние от всички възможни!
  И момичето направи скок с преврат. Тя си представи за миг отвратителни баби. Не, не сравнявайте възрастна жена с момиче. И каква красота, в стройни тела.
  Анжелика го взе и запя:
  - Поток след година, години в каравана,
  Стара жена търка къна в хаванче...
  А какво да кажем за стройната ми фигура,
  Не разбирам как отмина младостта!
  Светлана блесна с очи, повали орка с удар в слабините и отбеляза:
  - Не! Все пак във войната има такъв чар - да останеш вечно млад! Винаги пиян!
  Олимпиас постави нов заряд в катапулта. Това е нещо като добър хоросан. Момичето изсъска:
  - Не минавай, а минавай!
  Серьожка размърда тънкия си, но пъргав крак и излая:
  - Лицето на Ромел!
  И граната, заедно с експлозионен пакет, влетя в пълен ход към позициите на нацистките бойци.
  Да, Сталинград не им беше даден - този готин град. Трети месец от края на вечното лято върви щурм, но градът не успява да вземе всичко. В други сектори на фронта нацистките бойци на Ромел постигат ограничен успех, но не и в този.
  Светлана стреля с пистолета си и изръмжа:
  - Всичко е невъзможно, случва се да е възможно... Няма нужда да правим Вселената много сложна!
  И се удари в резервоара за бензин на мотоциклет. Машината гръмна и огнени вихри осветиха опушения пейзаж. И оркът беше разкъсан от огнена лапа.
  Капитанът на момичето извика:
  - Обичам да убивам злото! И това е най-висшето благо!
  Мирабела плесна троловете и изсъска:
  - Да поиграем на дикобраз!
  Анджелика откри огън, по-точно. Няколко мургави същества бяха оставени да лежат върху развалините, покрити с копие:
  - Убийте врага! - прошепна момичето.
  Мирабела закачливо изпя:
  - Като нарисувам Ервин с червило, Марго с лак за коса, ще те завлека в плен на принцесата, вярното куче ще те гризе!
  Светлана, стреляйки, изсъска:
  - Хайде вечерта, Александър, обеси се... Престани да си заблуждаваш главата! Хайде вечер, летете като сокол - да биете орките яко!
  Мирабела каза в ярост, като събори шлема от главата на щурмовака:
  - Ние можем! И ние ще го направим!
  Момичетата от батальон "Ленин" спират настъплението на чуждите войски. Яростният Фриц се придвижи напред, буквално хвърляйки трупове в космоса. Не помогна и танкът "Лев", с който се възлагаха надежди. Ето една модификация на машината със 150 мм оръдие.
  Анжелика събаря камък, залепнал за голото й зърно. Момичето има толкова красиви и пълни гърди. Момичето хвърля граната с крак. Кракът е по-силен от ръката и хвърлянето отива по-далеч.
  "Лъв" получи пролука в гъсеницата и спря. Изстрел от мощната му уста. Тътнене и срутване.
  Анжелика, като плюе, казва:
  - Руският воин не стене от болка!
  И момичето отново стреля. И го прави изключително добре. Фашистът, наведен от кулата, пада назад.
  Червенокосо, почти голо момиче казва:
  - Напразно врагът вярва, че е успял да разбие момичетата! Който се осмелява, той атакува в битка, ние ще бием яростно враговете!
  И Анжелика търкаля мускулите на пресата, която е много релефна.
  О, колко са красиви момичетата! Не искам никой от тях да умре.
  Сталенида тичаше... Много красиво момиче, с пухкава бяла коса. Някак си успява да ги намаже с някаква отвара, за да не се изцапат.
  Момичето е много красиво, с фигурата на Венера, само че по-тонизирана и релефна. Дрехи по нея, само сутиен и бикини. Всичко друго вече е разкъсано. Но колко грациозни са краката! Това не е момиче, а печат на съвършенството, корона на красотата.
  Тя се движи по специален начин, като катерица. А боси крака и трептене, и токчета, изненадващо остават чисти. Сталенида стреля, а фашистът получава язва в гърдите.
  Момичето казва:
  - Лоялност към родината е най-висшата дума!
  Анджелика отбеляза със смях:
  - Свалете сутиена си и останете като мен по шорти!
  Стилинида поклати отрицателно глава.
  - Това не е подходящо!
  Анжелика разтърси бедрата си, стреля уместно и запя:
  - Нещо комсомолски стана необичайно! Да ходиш така с голи гърди е много неприлично!
  Steelenida се закикоти и отбеляза:
  - Защо да носиш радост на нацистите, вижте красотата ни!
  Анжелика отговори решително:
  - Красавицата ни е смъртоносна!
  Стоманеното момиче се изкикоти и стреля по ТА-200. Автомобилът на нацистките бойци се запали. И красивата блондинка извика:
  - Смърт на злото!
  Анджелика се изкикоти.
  - И животът е хубав!
  Сталенида, като видя, че фашистът пада, изръмжа:
  - Това е най-високата стойност! Не мислете нацистите, че сте спечелили!
  Анжелика пее:
  - В очакване на победата! Победата очаква... Тези, които копнеят да разкъсат оковите! В очакване на победа! В очакване на победа! Ще успеем да победим нацистите!
  Красиво момиче, а голите й гърди треперят. Добър с гол торс в жегата, която се засилва от огъня.
  Сега Светлана изглеждаше много по-решителна. Тя стреля по нацистите с картечен пистолет и излая:
  - Ще те кастрирам!
  И наистина нацистите получиха смъртоносни подаръци и ковчези! И момичето им показа фигура, хайде да изградим голи пръсти. И подсвирна като славей-разбойник. И през пръстите на долните крайници.
  Момичето капитан е много умно. И искрящо. И изобщо не жесток. Тя също понякога съжалява за войниците на врага, които може да имат деца, които ще плачат за мъртвите си бащи.
  Светлана обаче прогонва подобни мисли от себе си, така че ти се иска да плачеш от тях. Но не руснаците са дошли при нацистите да ограбват и убиват. Не, това са фашисти и цяла агресивна глутница чужденци от цял свят нахлуха в руските простори.
  Светлана се прекръсти и стреля по един фриц, който се опитваше тихомълком да се доближи до позициите на руснаците... Окото и мозъкът му, избити от куршум, изтекоха.
  Момичето-капитан се усмихна и каза остроумно:
  - Право очи в очи, глава в глава!
  Светлана стреля точно и удари мотоциклет с кош. Колата започна да се къса, а картечницата излетя, преобърна се няколко пъти. Тогава муцуната му потъна в развалините.
  Момичето потърка голата си прашна подметка в развалините. И тя отново се прицели. Веселото й младо лице се ухили доста ухилено. Момичето изпя:
  - Не, казахме на фашистите, нашият народ няма да търпи факта, че ароматният рубинен хляб се нарича брод!
  Мирабела направи много точен удар, от който Фоке-Вулф пламна и изчурулика:
  За негодник, разбира се, изборът е ясен,
  За долари той е готов да предаде Русия ...
  Но мъжът на Русия е толкова красив
  Че е готов да даде живота си за Родината!
  Момичето направи салто и показа смокинята на нацистите, и превъртя, а куршумите не докоснаха красавицата.
  Появи се Анжелика, тази красавица, почти гола и мръсна като дявол, хвърли граната наведнъж с два крака. И тя провери:
  - Това, което имам е ... Нацистите в остра страна!
  Олимпиас поправи Анжелика:
  - Остро, встрани, а не в острата страна!
  Момичето се изкикоти и разтърси динените си гърди и изстреля граната с помощта на граната с експлозионен пакет. "Тигърът" беше уцелен в дулото и това криво произведение на изкуството избяга.
  След това нацисткото създание се отдръпна. Тя започна да пълзи като костенурка, хваната в пожар.
  Светлана запя, намигайки весело:
  - И "Тигърът" се отдръпва, а фриците се крият!
  Девическият батальон маневрира под атака, въздушни удари и тежки оръдия. Тук реактивните бомбардировачи удариха, счупени, нажежени стръмнини се издигнаха в небето. И камъните горяха. За щастие нито едно от момичетата не загина, но момчетата отидоха на онзи свят - които не съжаляват толкова! И души летят - едни към рая, а други към ада! Където дяволите с вили вече чакат онези, които не вярваха в Исус или по-скоро в Сварог и Родителя.
  Анжелика е най-сексапилната от воините в ярост: добре, могат ли нацистите от техния "Sturmtigr" да стрелят по позициите на руските войски и да убият червените воини?
  И момичето грабна граната с босите си крака и се завъртя в каскади от салта. И се върти все по-бързо. И тогава с всичката си сила тя хвърли дара на смъртта в широката муцуна на Stormtiger. Голите загорели крака на красавицата блеснаха, а гранатата влетя в широката муцуна. И мощната машина първо се задави, а после се втурна. Два "кралски тигъра", които стояха отстрани на "Sturmtiger", бяха изхвърлени и разпръснати в различни посоки. Ролките се откъснаха от тях и те паднаха, летейки като счупена огърлица на кралицата.
  Взривната вълна хвърли Анжелика и момичето полетя с главата надолу. И тя беше обърната, разклатена и хвърлена. Но красавицата все пак кацна, остри развалини и натрошени камъни се забиха в босите й подметки. Момичето изпитваше болка и дори през назъбения крак върхът му беше пробит.
  Но Анджелика намери сили да се изправи и да извика:
  - Вие, нацистите, ще бъдете в пепелта!
  Светлана и други момичета бяха изхвърлени от експлозивна вълна и дори леко смачкани. Но нито един от красивите воини не загина. Момичетата срещнаха ураган и добре насочен огън. Потискане на немските и други агресивни насекоми, които изскочиха и обсадиха Руската съветска империя.
  Мирабела пееше с голям ентусиазъм:
  - И когато тръбата Господня ни поведе на бой, ще бъдем приятели с комсомола! И по волята на Йехова ще бъда на небесната поименна служба!
  Анжелика, отърсвайки праха от кървавите си подметки, изпя:
  - Путин, парти, комсомол! И изпращаме Ромел в лудница!
  Момичетата започнаха да се смеят оглушително, а Серьожка каза с тревога и досада:
  - И моят катапулт, не толкова точен - като онези боси и здрави крака на Анжелика!
  Олимпиас, играейки с мускулите на ръцете си, каза:
  - Това е добре! Все още мислиш. Нещо по-готино!
  . Момчето, плеснало босите си крака, изчурулика:
  - Разбира се, че се върна!
  Сферо Катастрофов върна Ервин Ромел обратно в тронната зала и каза с усмивка:
  - Няма лошо, ти се бори с моя млад Създател! Признайте, че това беше вашата мечта - да станете момче завинаги и да се борите!
  Фелдмаршалът се съгласи:
  Да, точно за това мечтаех! Точно това, което винаги съм искал! Бъди момче-герой!
  Божичко дете каза със сериозен тон:
  - Вие се борихте, а сега се покажете като умел мениджър! Това е необходимо за развитието на личностните черти!
  Ервин каза на момичето и момчето:
  - Е, защо няма да гледаме повече филми или?
  Наташа нежно отвърна:
  - Може би ваше величество погледнете нашите пилоти: Албина и Алвина! Те са големи майстори във военното дело!
  Младият крал се съгласи:
  - Ами да видим още малко, пък ще разгледам столицата! Царят не трябваше да седи през цялото време в двореца!
  Светлана изпя в отговор с пълен глас:
  - Кралят е нашата гордост и слава,
  Ти си мъдър като родната Земя...
  Укрепете силата на стоманен кол,
  Ти ни беше даден от Бог!
  Ервин мъдро отговори:
  - Владетел, който обича сладките ласкатели, има интелигентността на муха!
  Наташа възкликна:
  "Наистина ти си най-мъдрият владетел! С вас смятаме, че нашата империя най-накрая ще спечели войната срещу руските войници и Червената армия!
  Ервин попита сериозно:
  Защо не искат мир?
  Наташа отговори сериозно:
  Защо им е нужен мир? Те не познават друго състояние на духа и империя. Войната е естествено състояние за тях. Освен това орките са канибали и ядат пленници и пленници. Или веднага, или след тежки мъчения!
  Ервин каза с усмивка:
  - Струва си да погледнете лицата на тези същества - ще разберете, не очаквайте добро от такива!
  Екранът на филма отново светна. Сега той показа двама бойци, на които се състезаваха красиви момичета: Албина и Алвина.
  И двете медени блондинки, мускулести, изсечени и в едни и същи бикини. Колко страхотно изглежда всичко.
  Албина стреля от самолетни оръдия. Сваля пет самолета на руснаци и комсомолки, скърца:
  Ще дадем живота си за Родината и със сигурност ще победим!
  Алвина, снимайки, потвърди:
  - Разбира се, че ще победим! Не може да бъде иначе!
  И тя също стреля с взрив от въздушни оръдия. Бойци на болшевиките и руските момичета падат и избухват. Някои от тях са основно ремонтирани.
  Албина, стрелба, пее:
  Самолетите са добри, параходите са добри!
  И момичетата натовариха тежко диамантите!
  И от точния удар на красавицата е разбита още една кола на злите болшевики. Какво искат червените да се бият с мечките? Така че си вкарайте сизома в носа!
  Алвина, отрязвайки друг наемен болшевик, притиска красивите си крака с голи пръсти. Тя е момиче, което, ако помръдне крака си, ще пробие тухлена стена.
  Дори показаха на кино как и двамата пилоти скачат, чупят дъбови дъски с боси пети.
  Албина свали друг, този път болшевишки бомбардировач, и изсвири, пеейки:
  - Няма по-красива от нашата, знай силите,
  Ще победим всички момичета орки ...
  Въплъщение на храброст и слава -
  А над нас в злато е херувим!
  И Албина отново отсече кола в небето, начело на която седеше болшевик. И тя го направи майсторски.
  Алвина обаче не отстъпва по нищо. Как се обръща едно русо момиче. Придвижва се с техниката "лисича змия". И повалени, димящи лешояди падат.
  Алвина запя, наслаждавайки се на устните си:
  - Архангелът ще ни каже: ще бъде прохладно в рая,
  Но само портите на рая щракват...
  Ще помолим Бог: пиши с приятел,
  На някакъв ангелски полк!
  И воинът приложи мъртъв контур. И тя свали този комисар, който беше на кормилото на тежък боец. Тя го направи много грациозно и натисна бутона с упорити, дълги пръсти на изрязани крака. И дори страхотният комисар беше разкъсан! Това наистина са момичетата от най-високия пилотаж!
  Но сега въздухът стана по-спокоен ... Момичетата поемат удара по сухопътните войски на Червената армия. Тук Албина хвърля самолетен снаряд отгоре. И танкът на Русия "ИС" -3 удря точно в покрива. Пробива го, нокаутирайки болшевиките.
  И снарядите започват да детонират. Чуват се експлозии и смърт на съветски войници.
  Албина изсъска като кобра, ужила вол:
  - За човешкия род!
  Алвина също стреля по врага, смазвайки го. И откъсна кулата от танка Ленин. Да, момичето плесна точно и уместно.
  И орките оставиха кървава каша.
  И двете красавици се заеха с наземни цели. Оръжията са унищожени.
  Албина разби газовото оръдие на косматите мъже заедно с руските момичета и прошепна:
  - Моята мечта, готина красавица съм!
  Алвина също разби ракетната установка и туитира:
  - И младоженците ще се обърнат от красота!
  И двете момичета избухнаха в смях. Въпреки че с мъжете, разбира се, нямат проблеми. Момчетата обичат знаменитости. И като цяло един мъж е повече от двадесет момичета, само че те са твърде млади. Тук, на Земята, мъжете пускат бради!
  Това е радост за мъжкия, но ако женската е темпераментна, значи вече има проблеми!
  Албина натисна бутоните на джойстика с голите си пръсти и изчурулика:
  - Мечтая да придобия безсмъртие!
  Алвина натисна спусъка с пръстите на босите си крака и изскърца:
  -И ние сме безсмъртни! Ние живеем в други светове в нови тела!
  Албина удари необикновен танк за орки и избълбука:
  - Въпреки че тялото без душа не е тяло, но колко е слаба душата без тялото!
  И воинът пусна искри от очите й... И тогава, докато крещи:
  - Не вярвайте, няма смърт!
  Алвина победи самоходните оръдия на кошмарните болшевики и как тя пищи:
  - Боецът с рубини от смъртта не се страхува,
  Нищо на бойното поле не заплашва...
  Ще се бием смело с врага на Отечеството -
  Момичето ще направи страхотен подвиг!
  След това момичето спусна своя боец още повече на повърхността. И изстреля малка ракета. И огромният танк на болшевиките "Карл Маркс" с пет оръдия, като започна да се разкъсва, и цялата му броня беше разцепена на фрагменти.
  Албина посече няколко мотоциклетисти от Руската империя с картечен залп и изпищя от възторг:
  - Имам две широки крила и очи като степен орел!
  Момичета с много пъргаво чувство за красота. И ако се заемат с нещо, то ще бъде направено още на първия номер.
  Но авиационното шоу приключи и продължи друга серия. Този път те показаха група от четири момичета, които не само бяха отлични бойци, но и владееха бойна магия.
  Една машина върви срещу цялата армада от мастодонти на болшевишката империя. Изглежда направо самоубийствено.
  Но на кормилото на танка самата Виктория е дявол, с невероятна красота. Да, и четирите момичета: просто прекрасни. Те опряха босите си крака в бронята и уловиха умствени усещания, сякаш бяха кралиците на светлината. Какви вълшебни момичета са: те могат и знаят много.
  Виктория стреля, изпя реплика от модерен романс:
  - Не знам какво стана... Детският смях е много звучен... А боси момичета вече тичат из локвите!
  "Слонът" на фашистите от техните войски, нокаутиран от нея, започна да пуши, излъчвайки вонящи пръстени. Те се въртяха като отровни змии. И Виктория намигна на партньорите си, Зоя хвърли снаряд. Надежда, слугата на Перун, един от слугите на боговете, създадени от Сферо Катастрофов, предупреди:
  - Тук в засада има най-новото самоходно оръдие "Дикобраз", с 32-фунтово... Трябва да бъдете по-внимателни.
  Всезнаещата Елена веднага избъбри:
  - Самоходно оръдие "Дикобраз", е лицензирано копие от работата на гномите, от специален вид самоходно оръдие "Анаконда". Характеристики на оръжието: предна броня 228 мм, странична броня 200 мм - готино! Оръдие калибър 94 мм, съизмерим с бронебойния "Кралски бивол". И още три картечници...
  Виктория грубо прекъсна партньорите си и дори се опита да премести голата си пета в носа, крещейки:
  - Знам!
  Елена се изкикоти, като отбеляза:
  - Страхотно е, когато има знание... Но в техниката аз съм гросмайстор, а ти си в знанието на злото!
  Виктория стреля отново, с помощта на голите си пръсти, откъсвайки кулата от "Глиган" и надувайки се, отбеляза:
  - Знанията ми са по-фундаментални, защото и злото идва от технологиите. И аз ви съветвам по-добре - не се откроявайте!
  Зоя, за да потуши пивоварния боклук, предложи:
  Сега нека се застрелям!
  А прислужницата, или по-скоро дъщерята на Белия Бог - създадена от Всемогъщия Сферо, показа, че господстващото благо изобщо не й пречи да стреля. И, да обелите без пропуск. Воините тук се бият на най-високо ниво.
  Момичетата местят танка си и напредват. Но не забравяйте да пеете заедно.
  Виктория, водейки огън без мляко, започна:
  - Под свещеното...
  Зоя продължи, като също стреля с голите си изрязани крака:
  - Свобода!
  Надежда, потвърждавайки стрелбата с голи пръсти, издаде:
  - В света!
  Виктория, стреляйки покрай нея без знак, продължи:
  - В приятелство!
  Зоя крещи, урината на врага:
  - В щастие...
  Надежда, като се заблуди, завършва:
  - И любов!
  Виктория продължава с патос с пълно гърло, правейки кадър с боси пръсти:
  - На ярък лъч...
  Зоя, стреляйки, вдига:
  - Народите се сливат...
  Надежда, стреляща хладнокръвно, с помощта на голите си пръсти, добавя:
  - За да разсея тъмнината напред!
  Виктория, продължаваща да стреля с голи изрязани крака, има въпроси:
  - Управлявайте всички страни по света...
  Зоя, след като стреля, продължи да кара възхитителен патос:
  - Защитена!
  Надежда, която също направи фехтовски удар със снаряд, използвайки босите си крака, отрязвайки рубиновите бойци, продължи:
  - От нашествия...
  Виктория, стреляйки с босите си крака, изсъска:
  - Адски скакалци!
  Зоя разцепи "Глиганът" с боси крака, продължи:
  И с гърдите ми...
  Надежда, след като се справи с "тиранозаврите" на орките, издаде:
  - Покрити!
  Виктория, ухилена месоядно и стреляща с босите си грациозни крака, изръмжа:
  - Всички нации...
  Зоя, също стреляща с бос крак, добави:
  - Майката Земя!
  Надежда, блъскайки се с босите си пръсти, от оръдие, продължи:
  - Пак неприятности...
  Виктория, стреляйки с голи долни крайници, без дъх продължи:
  - Висящи...
  Зоя, стреляйки, излая:
  - Реки от кръв!
  Надежда, изгаряща с боси крака, издаде:
  - пламна...
  Виктория от нокътя изсъска:
  - Арогантна вражда!
  Зоя, също стреляща с голи пръсти, добави почти в сълзи:
  - От пожари, кръв...
  Надежда, след като стреля, с помощта на загорели, мускулести крайници, изръмжа:
  - Сълзи и мъка!
  Виктория пусна подаръка с боси крака и как щеше да изсъска:
  - Нашият стене...
  Зоя, щом го вземе, също изхвърля с боси крака адски подарък и реве:
  - Скъпа наша...
  Надежда, тупайки, завърши:
  - Страната!
  Виктория, в отговор, с бос крак, отново изсъска:
  - Но не...
  Зоя, уволнена, с боси крака и издадена:
  - Духът на момичетата...
  Надежда, след като закова нацистките войски с боси пръсти на краката си, завърши:
  - По-силно!
  Виктория стреля отново, боса и агресивна, продължи:
  -От руините на себе си...
  Зоя, стреляйки силно с боси крака, нарисува линия:
  - Ще възродим!
  Надежда пак се блъска и изскърца:
  -Руски воин...
  Виктория, обичайно саданув, бос крак, изсумтя:
  - Вземи меча...
  Зоя закована, изръмжа:
  - По-бързо!
  Надежда, стреляща с боси пръсти, започна:
  - Ние стоим...
  Зоя, блъскайки яростно, продължи:
  - И отново....
  Виктория, заковавайки голите си долни крайници, завърши с мажорна нота:
  - Ще победим!
  . ГЛАВА Љ3
  Тогава момичетата спряха. Те застреляха още десетина танкове мълчаливо, след което Виктория, отново стреляйки и отново с помощта на босите си крака, запя:
  - Под свещеното...
  Зоя, стреляйки с боси крака, продължи:
  - Банер...
  Надеждата се изрече и в буквален, и в преносен смисъл:
  - Месия!
  Виктория, размахвайки тялото си и хвърляйки снаряди с голите си пръсти, изръмжа:
  - В света...
  Зоя се втурна, стреляйки агресивно:
  - В щастие...
  Надежда, блъскайки мажорна нота, с помощта на голите си грациозни крайници завърши:
  - И любов!
  Виктория, отново забивайки пирони, използвайки голите си пръсти, продължи:
  - На слънце...
  Зоя, забивайки снаряд в Дикобраза с босите си крака, изпищя:
  - Рей...
  Надежда, пускайки неудържимо "Глиган" на Ромел из фашистката империя, с голи изсечени крайници, излая:
  - Обединяване...
  Виктория, изпращайки снаряд с боси крака, завърши грубо:
  - Народе!
  Зоя, стреляйки, добави блещукащо с боси крака:
  - Адски мрак...
  Надежда, плесна, раздаде:
  - Разтворете...
  Виктория, отново наклонена към нацистките фашисти на Ромел, изсъска:
  - далече!
  Момичетата стреляха с боси крака и се смееха още пет минути. През това време бяха изгорени тридесет и пет бойни танка на нацистите. И после пак продължиха да пеят.
  Както винаги, огненият дявол зададе стиха и тона, тя използваше голите си крайници:
  Ние отворихме...
  Зоя, стреляйки с босите си крака, добави:
  - Нациите...
  Надежда, като го закова, с помощта на голите си пръсти и пъргави крака, избухна:
  - Планети!
  Виктория, след като отряза "глигана", ухили се много силно, изпищя:
  - В космоса...
  Зоя, също изпращайки снаряд с голи пръсти, изръмжа:
  - Път!
  Надежда, хвърляйки подарък, изпищя:
  - Към неизвестното...
  Виктория постави и снаряд, и сочен изстрел тлъста точка за нацистките бойци;
  - Мирам!
  И Зоя, стреляйки с боси крака, започна да тъче нова строфа:
  - Героизъм...
  Надежда, отчаяно заковаваща се с босите си крака над фашистките орди, продължи:
  -Подвиги...
  И устойчивата Виктория, както е обичайно, събори, боса с кръгла пета, натискайки бутона на джойстика, "Глиган", и издаде края:
  - Прославен!
  Зоя, след като се справи с "Дикобраз", издаде:
  - Да се...
  Надежда, стреляйки с боси крака, чурулика:
  - Изтрива...
  Виктория изгърмя думите, насочени от босите й пръсти и снаряд върху самоходния оръдие на Witcher:
  - Завинаги...
  Зоя, също изпрати снаряд и издаде:
  - На смъртта....
  За Надежная имаше последния изстрел, който тя направи с боси крака, и думата:
  - Белег!
  Това е яко! Фашисткият танков полк е унищожен. Самоходното оръдие Anaconda, въпреки цялата си броня, също се разпръсна от руски снаряд: трябва да знаете къде да удряте, за да го ударите и разцепите със сигурност. В крайна сметка момичетата видяха концентрации и счупвания в силовите линии в бронята. Не можеш да ги измамиш или надхитриш... И те могат да надхитрят когото си поискаш.
  Зоя отбеляза със загриженост:
  - Няма ли да ни навреди да попълним запасите от боеприпаси?
  Елена, тази игрива и учена дъщеря на Сварог, също създадена от безкрайно всемогъщия Демиург Момче Сферо Катастрофов, се закикоти и отбеляза:
  - Значи не разбираш? В крайна сметка имаме незаменим снаряд. Можем да удряме така почти нон-стоп!
  Виктория извъртя очи похотливо, удари един бос крак в другия и изгука:
  - Хиперфук без почивка... Страхотно е!
  Това са истинските момичета...
  И войната все още продължава... През септември 1945 г. германците все пак стигнаха до Каспийско море.
  И те отрязаха Кавказ по суша. Което е много опасно. Германците напредват... В битки новите им танкове и самолети...
  И Турция пробива от юг, което е двойно опасно. А положението е изключително сложно, до адски кози.
  Представи се като лавина на врага... И няма как да го спре.
  През октомври германците вече бяха в Дагестан и се приближиха до Азербайджан. А това е сериозно и опасно.
  Момичето Алис е заловено от нацистите. Тя беше разпитана от полковник от СС Деза. Комсомолката беше съблечена до кръста и започнаха да я бият с камшици.
  Алис изрева:
  - Аз няма да кажа! Аз няма да кажа! Аз няма да кажа!
  След това й скъсаха панталоните и ботушите. И изгаряха петите с широки ивици нажежено желязо. И приложи топлина към босите й подметки.
  Момичето припадна от шок.
  Изляха я с кофа с вода. Доведоха го до себе си и го издърпаха на стелажа. Което е много жестоко.
  Алис скърца със зъби и изръмжа:
  - Все пак няма да кажа! Можеш да ме убиеш!
  С нажежена тел той нанесъл побой на момичето по голото й тяло. Но те не получиха нищо от нея.
  След това хвърлиха изтощения комсомолец във влажно и студено мазе.
  И разбира се, това е изключително жестоко.
  През ноември 1945 г. почти целият Кавказ е превзет и нацистите на Ромел щурмуват Баку.
  Две момичета Албина и Алвина летят при себе си на такава летяща чиния. Те са неуязвими благодарение на силната ламинарна струя. Но те не могат да стрелят сами. Но благодарение на колосалната скорост те могат да изпреварват и таранят съветски самолети.
  Албина, навеждайки дискетата си, отбеляза:
  - Технология на желязото, със сигурност необходима и много полезна!
  Алвина се изкикоти, оголи зъби и изсъска:
  - Но всичко се решава от духа!
  Албина каза:
  - Най-много е точно борбеният дух!
  И двете момичета са руси и по бикини. Много красива и боса. Когато един воин е без обувки, тя има късмет. Сега момичетата са толкова цветни и прекрасни.
  И преди да отидат на битка, красавиците определено ще работят с мъже. Това е истински празник на плътта за тях.
  Ето колко са добри момичетата.
  Алвина свали два съветски Ту-3 и туитира:
  - Славен наш лов!
  Албина потвърди набиването и издаде:
  И никога няма да е последен!
  Алвина събори още три съветски щурмови самолета и изскърца:
  - Така мислиш, че Бог обича Германия?
  Албина поклати глава със съмнение.
  - Явно не чак толкова!
  Алвина се изкикоти и попита отново:
  - Защо мислиш така?
  Албина удари две съветски коли и изскърца:
  Войната продължи твърде дълго!
  Алвина логично отбеляза:
  - Но ние идваме!
  Албина се ухили и извика:
  - Значи победата ще дойде!
  Алвина свали четири съветски самолета наведнъж със смела маневра и изпищя:
  - Определено ще дойде!
  Албина намери за необходимо да напомни:
  - След Сталинград войната не вървеше по правилата ...
  Алвин се съгласи с това:
  - Определено е против правилата!
  Албина изпищя от раздразнение:
  - Започнахме да губим!
  Алвина изпищя от досада:
  - Определено има!
  Албина удари още няколко съветски превозни средства и изскърца:
  - Това не е ли проблем за нас?
  Алвина свали няколко руски изтребителя и изрече:
  Мислехме, че ситуацията е безнадеждна!
  Албина се ухили месоядно и изсъска:
  - Какво виждаме сега?
  Алвина туитира с апломб:
  - Нещо непоклатимо и уникално!
  Албина блесна с перлените си зъби и отговори:
  - Че Третият райх печели!
  Алвина събори още няколко съветски щурмови самолета и извади:
  - Наистина трябва да спечелим!
  Момичетата направиха гримаси. Едно време работеха, и то официално в войнишки публичен дом. Много мъже преминаха през себе си, и не само бялата раса. И много им хареса. Е, колко е приятно за телата. Но тогава курвите бяха подложени на съветска атака. Те бяха взети в плен. Е, мацките си мислеха, че ще бъдат изнасилени. И ето дявола два!
  Караха курвите да копаят окопи и окопи. А на бившите нощни феи не им хареса особено. Така всички те успяха да избягат. Те съблазняваха стражите.
  И те се заклеха да отмъстят на руснаците.
  И воюваха срещу Русия. Това са проклетите...
  Албина заряза още няколко руски коли и измърмори:
  - Все още можеш да живееш с мъже!
  Алвина с готовност се съгласи с това:
  - Дори не е възможно, но е необходимо!
  Албина оголи зъби и отговори:
  - Но все пак... Сладко е да се убива.
  И момичетата свалиха още пет съветски коли с движение на дискета.
  Алвина се изкикоти и каза:
  - А кога е горчиво?
  Албина събори още шест коли и отговори:
  - Ще се оженя след победата! И да роди десет деца!
  И двете момичета избухнаха в смях.
  И те пееха;
  Ние сме рицари на вярата на фашизма,
  Да изтрием в прах борците на комунизма!
  И как се смеят, клатейки белите си планини.
  Бойното изпитание на летящата чиния е много успешно. Но е невъзможно да се стреля от него.
  Тук момичетата също таранят няколко Ил-2. Този щурмови самолет е най-масовият в Червената армия и все още не е спрян от производство. Въпреки че до четиридесет и петата година беше остарял.
  Но той все още действа и действа отчаяно. Тук се използват такива бойни дискове - просто ужас.
  Съветските части се унищожават толкова много, че не могат да бъдат спрени... Това е кавалкадата.
  През ноември имаше затишие. И Сталин заповяда да напредват в центъра. Битките се развиха с нова сила. Трудно е да се победят фриците - те имат много сила и добри оръжия. Поляците се бият много активно. Сега те са германски съюзници.
  Нацистите все още държат фронта. Битките показаха, че 88-милиметровото оръдие е 100 EL и много точно и бронебойно. Дори ИС-3 удря в челото. Освен това последният резервоар не е много успешен и труден за производство. А Т-34-85 като цяло се заблуждават от далечно разстояние, набирайки точки от немските аса.
  Зимата вече дойде и фронтовата линия е приблизително на ниво от четиридесет и три години, само Крим е все още съветски и Белисток, но Харков и Орел вече са под нацистите.
  Нацистите в центъра отблъскват съветската атака и се опитват да напреднат.
  Е, и поверете пускането на най-новите машини, супермен-момичета.
  Не малките момиченца, които бяха клонирани в лагерите на смъртта. И онези момичета, чиито ДНК молекули са били използвани за създаване на супермен.
  И те имат същите имена с легендарната четворка и просто невероятна сила. И момичетата, които се бият, също използват някои стимуланти, разработени от SS.
  Герда, Шарлот, Кристина и Магда се возят на танк Е-100 от клас U. Това превозно средство е по-компактно, за четирима членове на екипажа. А оръжията му са реактивен бомбардировач и универсално 88-милиметрово оръдие 100 EL - унищожител на танкове.
  Воините отиват и си подсвиркват.
  Герда стреля с дълго оръдие. Той удря встрани от разстояние на IS-2 и чурулика:
  - Ще дадем сърцата си за родината,
  И ще изпържим Сталин и ще го изядем!
  Шарлот изстреля своята ракетна установка. Тя покри съветския бункер и изпищя:
  - Ние сме непобедими!
  Кристина го взе и изръмжа, натискайки спусъка с голата си пета:
  - Ще го вземем и в двете!
  Долбанула и удачно и Магда. Унищожени съветските самоходни оръдия СУ-152. И тя изгука:
  - Ще има време, ще дойде победата!
  Герда изпищя, докато стреля:
  - Никой не може да ни спре!
  Шарлот потвърди:
  - Но Пасаран!
  Червенокосият звяр премина през цялата Първа световна война с Герда, като се започне от Полша и завърши с тази майска офанзива. Червенокосият дявол видя много неща.
  И готов да се бори докрай!
  Кристина също стреля и оголи зъбите си. Косата й е златисточервена. На война момичетата не остаряват и дори, може би, стават по-млади! Те са толкова свирепи и любящи. Те оголиха зъби.
  И нито една дупка в зъбите.
  Магда има коса с цвят на златни листа. И също така активно се усмихва. Готино момиче. Тя притежава такава агресивна грация и енергия от хиляда коня.
  Герда, момиче с бяла коса, стреля и с усмивка отбелязва:
  - Има много добри и грозни по света... Но по дяволите, колко време се проточи тази война!
  Шарлот се съгласи с това:
  - И всъщност Втората световна война се проточва твърде дълго. Всички битки, и битки... Наистина е изтощително!
  Кристина премести босия си крак по бронята и извика:
  - Но Великобритания все още не е победена!
  Магда стреля по руснаците и изръмжа:
  - А трябва да бъде победен! Това е нашето кредо!
  Герда изсъска, стреляйки по руснаците, оголила зъби от слонова кост:
  - Нуждаем се от победа!
  Прецаканата и Шарлот извика:
  - Един за всички, няма да отстояваме цената!
  Червенокосата и златиста звяр Кристина изпищя:
  - Не! Да не стоим!
  Магда почука алените си устни, чуруликайки:
  - Ние не ходим до магазина за цената!
  И златокосата харпия изстреля.
  Герда удари и руските танкове. Удари колата и извика:
  - Ние сме най-силните в света!
  Шарлот добави, пеейки:
  - Всички врагове се накисват в тоалетната!
  Кристина подкрепи импулса на песента:
  - Отечеството на сълзи не вярва!
  Магда продължи с напевен глас:
  - И на всички комунисти ще дадем мозъка!
  И момичетата си намигнаха. Като цяло имат добър резервоар. Само от разстояние е трудно да се пробие ИС-3 в челото. Но все пак германците имат труден снаряд, но с ураново ядро. И в армията има много чернокожи. Които се бият с бясна ярост. И не всеки може да се конкурира с тях.
  Момичетата са свикнали да се бият боси. Дори в Полша те бяха само по едно бикини, и то боси.
  Когато голата подметка влезе в контакт със земята, тя се подмладява. Може би затова момичетата не остаряват! Въпреки че времето изтича! Воини, да кажем много героични.
  Те са направили толкова много подвизи, но се бият като обикновени войници. И винаги само по бикини, и то бос. През зимата дори им е приятно да пляскат с боси крака по снежни преспи.
  Герда снима и пее:
  Ще преминем през огън и вода!
  Шарлот стреля по руснаците с бомбардировача си и каза:
  - Слава на пруския народ!
  Кристина също стреля и изпищя:
  Ние ще управляваме планетата!
  Магда закова и потвърди:
  - Определено ще!
  Герда отново удари снаряда и изскърца:
  "Дори напалмът няма да ни спре!"
  Шарлот се съгласи с това:
  - И дори атомната бомба, от която не се страхуваме!
  Кристина млъкна и отговори:
  - Американците не успяха да създадат атомна бомба! Това е блъф!
  Магда извика с пълна сила:
  - Светът не може да избяга от новия немски ред!
  И момичетата ще се смеят.
  Ситуацията стана критична. През декември съветските войски настъпват в центъра. Но отново не можаха да преодолеят мощната защита на Вермахта ...
  Сред нацистите и танкистките момичета Агата и Адала. Бият се на Е-10, самоходно оръдие за двама и много удобно. Което стреля изключително точно. Въпреки че оръжието му не е достатъчно мощно, то събаря точно тридесет и четирите.
  Агата стреля с боси пръсти и удря съветската кола, много точно.
  И тогава тя извика:
  - За Третия райх!
  Долбанула доста уместно и Адала. Също така с помощта на голи изрязани крака.
  И тя разби съветска кола с точен изстрел. И тя изгука:
  - Слава на нашите герои!
  Момичетата трябва да се отбележат изключително страхотни. И стрелят достатъчно добре. Каквото не е изстрел, то попадение.
  Самоходните оръдия Е-10 е много малка машина за двама войници и височина 1,2 метра с бойци, които са разположени легнало. Това тук е ефективно нещо и много мобилно. Първоначално тя тежеше само десет тона, но бронята й от 60 милиметра на челото и 30 отстрани изглеждаше на Хитлер доста слаба. И той нареди да го увеличи до 82 мм чело и 52 мм страна. Но теглото на машината е нараснало до 16 тона, намалявайки мобилността. Но Ромел направи колата си с двадесет сантиметра по-ниска и намали броя на членовете на екипажа до двама души. И самоходното оръдие започна да тежи единадесет тона, което с двигател от 400 конски сили му позволи да поддържа мобилност на високо ниво.
  Агата отново удари босите си крака във врага, прониза долната част на бронята ИС-2 и запя:
  - Моята велика сила!
  Адала удари и съветския танк, удари колата в челото и изчурулика:
  - Слава на ерата на комунизма!
  И тя също използва гол, изрязан крак.
  Тези момичета тук са доста борбени. И унищожават съветската танкова армада.
  Но сега преминаха на оръжия. И така те биват нокаутирани с голи пръсти. Те не дават абсолютно никаква милост. И боси подметки проблясват.
  Момичетата обаче не само стрелят и убиват майсторки. По-специално, тийнейджър, който беше заловен, беше измъчван. Шестнадесетгодишното момче беше много красиво. Момичетата го съблякоха и го вързаха за бор. И тогава те започнаха да горят с факли, а също и да запалят метли.
  Виждаше се как загорялата гладка кожа на момчето беше покрита с мехури и пъпки. И трябва да кажа, че боли много.
  Адала облиза устните си и запя:
  Малка държава, малка държава...
  Агада, подпалвайки петите на момчето, добави:
  - Кой ще ми каже, кой ще покаже къде е, къде е!
  И двете красавици как да се смеят. Младият мъж е наистина красив. Колко красиви са тийнейджърите на шестнадесет. Когато вече не е момче, но все още не е мъж. Когато чертите на лицето все още преминават от детски към възрастен тип и поради тази причина те са особено красиви. Когато бузите на момчетата са още румени и не са покрити с косми, толкова нежни, като на момиче. И кожата все още не е толкова окосмена и груба, както при възрастните.
  Адала и Агада са опитни воини, които измъчват момчето с удоволствие. Насладете се на стенанията му. И дори полудяват пред очите му, показвайки прелести и изстрелвайки огън.
  Това са животни.... Момчето е измъчвано до загуба на съзнание. После го поляха с ледена вода, вразумиха го и пак го измъчиха и беше забавно.
  Адала, облизайки устните си, отбеляза:
  - Няма нищо по-красиво от мъчението!
  Агада се съгласи с това:
  - Вълнува!
  И сега строптивите воини унищожават съветските войски. И докато пеят:
  - Нашият цар е пратеник на небето,
  Нашият крал е като призрак демон...
  Нашият крал е избраният на съдбата...
  Нашият крал си само ти!
  Луцифер! Луцифер! Луцифер!
  Да Ромел до известна степен и Луцифер. Той успя да направи наглед невъзможното.
  И сега нацистите печелят все по-уверено.
  . E-25 се завърта много лесно, като по този начин компенсира липсата на въртяща се купола.
  Екипажът е само двама души, а височината е 1,3 метра. Излишно е да казвам, ефективен дизайн и лесен за производство.
  Представете си Тигър-2 по отношение на бронята и оръжията в теглото на Т-4, това е грандиозна и невероятна машина.
  Агата и Агнес карат Е-25, също момичета в А. И красива, бореща се боса и по бикини.
  И как стрелят, че да не пропускат.
  Агата стрелна с боси пръсти на врага и изгука:
  - Слава на силата ми!
  Агнес също рита врага с помощта на голите си пръсти, удари врага и издаде:
  - И моята сила е още по-голяма слава!
  И как да намигаме на опонентите. Това момиче е просто невероятно.
  И как момичетата обичат да измъчват.
  Комсомолка, например, взеха и изгориха алените й зърна с факла. И крещеше толкова силно.
  Агнес изпържи петата си с голямо удоволствие и изгука:
  - Да оставим тирана-колхозник да умре!
  Агата се съгласи с това, подпалвайки врага:
  - За велика Прусия!
  И момичетата се смеят.
  Бойни да кажем, че откраднаха, и голяма адска красота. Ето ИС-2 от техния точен изстрел, разделен на парчета.
  Агнес извика с пълна сила:
  - Слава на арийския комунизъм!
  Германците се опитват да пробият към Тбилиси. Грозни атакува с ярост. Но смелите четири момичета застанаха на пътя им.
  Наташа хвърли граната по нацистите с бос крак и запя:
  - Това е вярно...
  Зоя пусна подарък на смъртта с голата си пета и добави:
  - Враг...
  Августин се поддаде на нещо разрушително и изпищя:
  - Мисли...
  Светлана хвърли граната с боси пръсти и изскърца:
  - Какво...
  Наташа хвърли няколко лимона с боси крака и извика:
  - Руски...
  Зоя също се поддаде на нещо енергично и смъртоносно, скърцайки:
  - Управлявана...
  Августин пусна смъртоносния, мърморейки:
  - Враг....
  Светлана отново се поддаде на разрушителното и vyaknula:
  - Счупи се!
  Наташа се обърна и изпищя:
  - Кой...
  Зоя също стреля по чернокожите чужденци, които нацистите вербуват, и изпищя:
  - Осмелявам се!
  Августин говореше със сила и ярост:
  - Че...
  Светлана се поддаде с усмивка на пантера:
  - В...
  Наташа хвърли граната с бос крак и извика:
  - Битка...
  Зоя хвърли подаръка на смъртта с голи пръсти и измърмори:
  - Атаки!
  Августин се включи и промърмори:
  - Врагове...
  Светлана даде куп гранати с босите си подметки и как крещи с пълна сила:
  - Добре...
  Наташа заби взрива и изсъска:
  - Яростен...
  Зоя отряза нацистите и изпищя:
  - Бийте!
  Августин стреля отново и извика:
  - Яростен...
  Светлана изчурулика, докато стреля:
  - Бийте!
  Наташа отново хвърли граната с грациозния си бос крак, чурулика:
  - Ще унищожим нацистите!
  Зоя го взе и изчурулика:
  - Бъдещият път към комунизма!
  И хвърли лимон с голи пръсти.
  Августин взе и разпръсна линиите, а босите й крака полетяха с разрушение по Фриц:
  - Ще разделим противниците!
  Светлана го взе и го хвърли с боса си пета, куп гранати и изскърца:
  Да смажем фашистите!
  А четиримата продължиха да стрелят и да хвърлят гранати. Германският Е-75 се движеше. Машина със 128 мм оръдие. И се застрелва.
  И момичетата хвърляха гранати. Подкопават нацистите. И те стреляха в отговор. Те се изкачиха напред. Танковете отново се търкалят. Премества най-новия немски "Леопард" -1. Много мобилна кола.
  . ГЛАВА Љ 4
  Но момичетата му поеха и го нокаутираха. Разкъсаха на парчета мобилна машина с газотурбинен двигател. И я пръснаха на парчета.
  Наташа отбеляза със смях:
  Борим се страхотно!
  Зоя се съгласи с това:
  - Много яко!
  Августин мъдро отбеляза:
  - Ще победим!
  И тя изстреля противотанкова граната с бос крак. Силно момиче. И има толкова много остроумие.
  Светлана също пусна подарък на смъртта с пръсти на бос крак и удари врага. Много агресивно момиче, с очи с цвят на метличина. Тя има такова остроумие и доста сила!
  Наташа се обърна и се ухили:
  - За светата Русия!
  Зоя стреля много активно и се ухили, показвайки перлени зъби:
  - Аз съм воин от това ниво, което не избледнява!
  Августин също стреля. Покосиха нацистите и бълбукаха:
  "Аз съм воин с голяма амбиция!"
  И тя оголи перлените си зъби!
  Светлана потвърди:
  - Много големи амбиции!
  Момичетата се карат много дълго време. И, разбира се, успяха във военния труд. Те са абсолютно разкошни красавици. Изключителен ум. И стрелят първа класа.
  Наташа, стреляйки, си помисли, че без Сталин, ако фюрерът щеше да го убие. имаше празнота в душите на хората. Сякаш любим човек е починал.
  Въпреки че този грузинец беше жесток. И не направи всичко както трябва. Има дори един анекдот за това. Защо Ленин носи ботуши, а Сталин носи ботуши? Защото Владимир Илич избра пътя, а този мустакати се втурва напред.
  В това отношение Сталин не беше оптималният владетел. Наистина, както го описа Ленин, беше твърде грубо.
  Този готвач приготвя само пикантни ястия. По отношение на жестокостта това беше нож с две остриета.
  От една страна, това помага за поддържане на дисциплината и стимулира партийния апарат. От друга страна, най-ценните кадри и способни хора бяха нокаутирани. По-специално, след войната те загубиха такъв велик мениджър като Вознесенски. Който имаше най-големите заслуги към Родината.
  Вознесенски може би беше идеален мениджър: не само твърд, но и умен и образован. Най-младият доктор на науките в СССР, академик, изключителна личност. Без Вознесенски по някакъв начин икономиката на Съветска Русия неизбежно щеше да се обърка в случай на неговата смърт. И те не могат да победят нацистите.
  Наташа хвърли лимон с бос крак и запя:
  - От небето...
  Зоя също хвърли граната с голи пръсти и каза:
  - звездичка...
  Августин пусна дар на смъртта с бос крак и запя:
  - Ярък...
  Светлана също хвърли граната с бос крак и издаде:
  - Кристален!
  Наташа се обърна и изсъска:
  - Аз към теб...
  Зоя пусна дарбата на смъртта с голите си пръсти, съскайки:
  - Песента...
  Августин се поддаде с голата си пета, което носи смърт и изскърца:
  - Ще пея...
  Наташка продължи, пеейки агресивно:
  - Относно....
  Зоя хвърли експлозия с бос крак, разпръсна нацистите и изпищя:
  - Местен...
  Августина даде куп гранати с голата си пета, издаде:
  - Сталин!
  Момичетата се бориха смело, но изглежда, че не могат да задържат Грозни. Красавиците попаднаха под разпределението. Те много се бореха с крадците. И трябва да се оттеглиш неохотно. А това е неприятно.
  Наташа изчурулика от досада:
  - Дълго се оттеглихме мълчаливо ...
  Августин с блеснали от ярост очи се съгласи:
  - Беше досадно - чакаха битката!
  Зоя го взе и яростно запя, а останалите момичета с радост го вдигнаха;
  Стани, жигосана с проклятие,
  Целият свят на гладни и роби! Възмутеният ни ум кипи И е готов да поведе в смъртен бой.
  
  Ще унищожим целия свят на насилието до земята и тогава ще изградим нашия, ще изградим нов свят: който беше нищо, той ще стане всичко.
  
  Спрете да смучете кръв, вампири Затвор, данъци, бедност!За вас - цялата сила, всички блага на Света, И наше право е празен звук.
  
  Ще градим живота по друг начин, И ето нашият бойен лозунг: Цялата власт - на трудещите се, И долу всички паразити!
  
  Вие сте презрен в богатството си, Въглен и станахте царе!Вие сте вашите тронове, паразити, На наш гръб издигнати!
  
  Заводи, фабрики, камери -
  Всичко е създадено от нашия труд. Време е! Настояваме за връщането на отнетото с грабеж.
  
  Стига, в името на кралете, дрога ни в ярост на войната!Война с тараните! Мир на народите! Ударете, синове на войските!
  
  Кога тираните ще ни принудят да паднем героично в битка за тях, убийци! Тогава ние ще насочим дулата на бойните оръдия към вас.
  
  Никой няма да ни даде освобождение: Нито бог, нито цар, нито герой. Ще постигнем освобождение със собствената си ръка.
  
  Да събориш потисничеството с изкусна ръка, Да си върнеш доброто, Набъбни, рог, и кове смело, Докато желязото е горещо!
  Момичетата изпяха красиво и тръгнаха на път. И войната е...
  Страхотните ТА-400 и още по-мощните ТА-500, носещи до двадесет тона бомби, унищожават съветските позиции. Но Червената армия се опитва да се задържи. Дори песни се пеят с голяма смелост.
  Хората ще бъдат щастливи
  Щастие завинаги...
  Съветското правителство -
  Силата е страхотна!
  И боси пионери и пионери се бият през зимата в планините на Кавказ. Децата показват огромна смелост.
  И да се покажат смели.
  И песента отново свири
  Ние сме пионери на децата на комунизма,
  Огнище, палатка и медна пещ...
  Военноморски ще смажем на шега фашизма,
  Който чака яростен разгром!
  И момиче с червена вратовръзка хвърля експлозивен пакет с боси пръсти на краката си, разкъсвайки фрица.
  След което пее:
  - Слава на ерата на комунизма!
  Ще спрем по-голямата част от фашизма!
  И момчето, което изгори босата пета на крака си, също ще го вземе и ще реве:
  - За величието на планетата на комунизма!
  Децата са много смели борци. Въпреки че понякога очакват такива диви мъчения.
  Нацистката офанзива продължава. На 9 януари нацистите вече превзеха няколко града в движение, наближавайки Тбилиси.
  Силата на нацистите е голяма.
  Въпреки това, дори малки деца се биеха срещу нацистите. Момчета и момичета хвърляха импровизирани експлозивни пакети по немски танкове, самоходни оръдия и пехота.
  Някои използваха малки катапулти и големи прашки. Това се оказа много ефективно.
  Децата като цяло са такъв народ, весели и склонни към героизъм. Макар че босите им крака са червени от студа, като пачи крак. Но волята е непоклатима.
  Пионерите се бориха много смело. Те знаеха какво означава фашистки плен.
  Момичето Маринка например попадна в лапите на нацистите. Намазаха босите й крака и я поставиха близо до мангала. Огнени езици почти облизаха голите, втвърдени пети на момичето от дългото ходене боси. Изтезанието продължи около петнадесет минути, докато стъпалата се покрият с мехури. Тогава босите крака на момичето бяха развързани. И отново задаваха въпроси. Биеха ме с гумени маркучи по голото ми тяло.
  После преминаха течението... Маринка беше измъчвана до десет загуба на съзнание по време на разпита. И тогава я оставиха да си почине. Когато босите крака се потрепваха, пак се намазваха с олио и мангала отново се издигаше. Такова мъчение може да се повтори много пъти. И мъчения с ток, и камшик с гумени маркучи.
  Маринка беше измъчвана шест месеца. Докато тя ослепя и посивя от мъченията. След това я заровили жива в земята. Дори не пропиля куршум.
  Пионер Вася, нацистите биват с нажежена тел по голото му тяло.
  Тогава голите пети бяха изгорени с нажежени железни ленти. Момчето не издържа да крещи, но все пак не предаде другарите си.
  Нацистите го разтвориха жив в солна киселина. И това е ужасна болка.
  Тези фрици са такива чудовища... Комсомолката е измъчвана с желязо. След това го окачиха на стелаж, вдигнаха го и го хвърлиха надолу. След това те започнаха да горят с нажежен лост. Гърдите бяха изтръгнати с форцепс. Тогава носът беше буквално откъснат с нагорещени клещи.
  Момичето било измъчвано до смърт... Счупили са всичките й пръсти и крака. Друга комсомолка, Анна, беше набита на кол. И когато тя умря, те изгориха с факли.
  Накратко, нацистите се подиграваха както можеха и както искаха. Измъчваха и измъчваха всички.
  Наташа и нейният екип все още се биеха в обкръжението. Момичетата използваха голите си грациозни крака в битка и хвърляха гранати. Те се бориха с превъзходните сили на фриците. Те се държаха много смело и нямаше да отстъпват.
  Жителите на превзетия град Тбилиси срещнаха германците, като паднаха на колене. Някои от момчетата бяха боси въпреки снега и се поклониха на нацистите.
  Удивително поражение. Германските момичета принуждавали момчета да целуват ботушите си или босите токчета. Объркани и уплашени момчета послушно го направиха.
  Някои жени гъделичкаха петите на момчетата и ги биеха с бухалки. Изглеждаше много секси.
  Ужасен, макар и остарял както морално, така и фактически, "Тигър" -2 смазва пленените мъже. Убиват се възрастни мъже. Живи са останали само жени и голобради момчета. И нека възрастни мъже умират под гъсениците. И минаха много хора.
  "Кралски тигър" е мощен танк. И такава дървесина, че съветските войници бягат... И колко от тях изгоряха от мълнията на властта.
  И сега, над сградата на Общинския съвет, знаме с нацистка свастика.
  Германците настъпват и към други грузински градове. Войските им са като кафява чума. И впечатляваща мощност.
  Масата съветски войници се предава. Повечето от тях са смачкани от по-тежки "Пантери" -2 и "Тигри", тъй като този боклук не е необходим. Жените падат на колене и ги карат боси.
  Толкова впечатляващо бедствие.
  Як-9 се втурва в битка. Тази машина се произвежда в големи количества. Но това е от малка полза. Германските аса само печелят сметки. И те стрелят в голям брой. И момчетата вече са начело. И борещите се момичета също се бият.
  Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова се опитват да задържат нацистите в небето. Момичета по едно бикини и боси. И двете са много красиви и много борбени.
  Анастасия се бие и маневрира. Нейният изтребител произвежда мъртъв контур и немската машина Focke-Wulf е съборена. И използва голите си пръсти.
  Момичето не забравя да плаче:
  - Аз съм боец от супер класа!
  Акулина също стреля по противника. И го прави спретнато. И той също използва голи пръсти.
  И реве с върха на дробовете си:
  - Слава на комунизма!
  Кавказ вече е на ръба на падането и става все по-драматичен.
  А германците се развихрят и използват мъчения. Германските пионери особено обичат да измъчват.
  Ето Герд и Шарлот, момче на около тринадесет години, съблечени. И те започнаха да гъделичкат пионера. Серьожка се засмя и мърка. Тогава Герда донесе запалката до голата кръгла пета на момчето. Пламъците облизаха леко грубите подметки на пионера. Той изкрещя от болка. Имаше мехури.
  Германските момичета се изкикотиха:
  - Ще бъде много яко!
  И те започнаха да бият момчето с камшици. Той изстена и започна да крещи. Особено когато момичетата започнаха да донасят факли с огън до босите му крака. Тогава пионерите поставили нагорещено желязо върху голите му гърди и момчето загубило съзнание.
  Да, немските воини са на върха. Измъчването на момче е в реда на нещата.
  Изтезават обаче не само момчета, но и комсомолци. Момичетата бяха съблечени и водени на стелажа. Там те дръпнаха, принудени да се извиват и буквално да се гърчат от болка красавици. И под босите крака на момичетата запалиха мангала, заплашвайки да овъглят подметките.
  Как крещяха комсомолците от дива болка... Колко жестоко беше всичко това. И нацистите вдишваха миризмата на изгоряла плът в ноздрите си и се смееха, пляскаха се по бедрата и викаха:
  - Хайл фюрер! Ще убием всички!
  И пак мъчения и мъчения на хора. Особено интересно е измъчването на пионерите. Момчетата биват до смърт, а след това раните им се сипват със сол и се карат да стенат. Да, изключително досадно е.
  И когато използват и горещ проводник. Това го прави много по-болезнено.
  И нацистите вече превзеха Махачкала. И те се движат към територията на Азербайджан. И те вече обградиха и блокираха Ереван. И щурмуват отчаянието на Батуми с всичко. И е агресивно.
  Самият маршал Рокосовски едва не умря. Усещаше се, че съветските войски са под натиск и се разпадат. Броят на предалите се и дезертьорите расте. И много пилоти изпадат в депресия.
  Въпреки че Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова все още избягват поражението. Момичетата се борят смело и отчаяно.
  Преди битката Анастасия се оттегли с трима момчета, за да събере в себе си феноменална космическа сила.
  И наистина таксуван капиталово. И нека отчаяно да повалим враговете.
  И докато използвате голи пръсти.
  И тя изпищя отгоре на дробовете си:
  - Аз съм голям световен шампион!
  И как с гол пета ще натисне лоста.
  Акулина Орлова също е отчаян преследвач в битка. И използвайки голите си пръсти, той смачква самолетите на Вермахта.
  Тук тя свали ME-109 K. Тази машина може би вече е остаряла, но е оцеляла в редица модификации. И на него можете успешно да се борите.
  Акулина Орлова, действаща с дива ярост, изпя:
  - Да здравее великият комунизъм! Фашизмът ще бъде победен!
  И пак с гол ток, ама как ще натиска.
  Това са едни луди момичета.
  Но много неравностойни сили в Кавказ. Въпреки че се смята, че всички мъже са орли. Но никой не може да устои на рускиня.
  А воините са толкова агресивни и готини. Самолетите стрелят въпреки качественото си превъзходство.
  Акулина Орлова изпя:
  Слънчев кръг...
  И събори врага с помощта на голи пръсти.
  Анастасия Ведмакова, натискайки копчетата с алените си зърна и събаряйки нацистите, продължи:
  Германците са наоколо...
  Акулина изпищя, отрязвайки друг немски самолет:
  - Хитлер отиде в разузнаването!
  Анастасия се влюби в нацистите, продължи:
  падна в дупка...
  Акулина, стреляйки точно, се изкикоти:
  - Счупих си крака...
  Ведмакова стреля интензивно и точно, отбеляза:
  - И каза сбогом!
  И момичетата изреваха в хор:
  -Нека винаги има водка,
  наденица и херинга ...
  домати краставици,
  Това е краят на Хитлер!
  Акулина, изпращайки отново подарък за смъртта на нацистите, отбеляза:
  - Всъщност трябва да пееш; Ромел свършва!
  Ведмакова, насочвайки оръдие с въздушни снаряди с голи пръсти, се съгласи:
  - Разбира се - Хитлер вече е преминат етап!
  Там, където няма лично влияние на Ромел-Хитлер, съветските войски се опитват по някакъв начин да организират съпротивата. Но е изключително трудно. Но все пак правят всичко възможно и невъзможно.
  И децата се карат. И пионерите влизат в битка. Които срещат врага с коктейли Молотов и изстрели от пушки.
  Момчета и момичета, отслабнали и надраскани както винаги в битка. И се борят смело и изключително отчаяно.
  Колко от децата им умират и остават разкъсани.
  Германските пилоти Гертруд и Адала, пляскайки босите си крака, се качиха в двуместен XE-328, реактивна машина - това е чудовище с десет въздушни оръдия.
  Дъждът току-що беше отминал и момичетата оставиха грациозни, много ясни следи от босите си крака.
  Те бяха толкова съблазнителни, че тийнейджърите, служещи на летището, лакомо поглъщаха босите следи с очите си и дори момчетата започнаха да набъбват съвършенството. Като цяло имаше много пилоти - боевете показаха, че жените при равни условия имат два пъти по-висока степен на оцеляване от мъжете. А това означава, че са ефективни. А Хитлер-Ромел, или по-скоро фелдмаршал фюрер, разбира се, не е такъв човек, за да съжалява никого.
  В самия Трети райх официално е въведена полигамията - правото на четири съпруги. Това е много практично. Но не се вписва твърде много в християнските традиции. Нищо чудно, че фашизмът търси нова форма на религия. Фюрер-фелдмаршалът настоява, че това е монотеизъм, но толкова специален - с пантеон от езически, древногермански богове. Разбира се, самият Хитлер-Ромел в този пантеон е поставен преди всичко като пратеник и пратеник на Всевишния Бог.
  Така че фюрерът, разбира се, много обича да се самоусъвършенства.
  Гертруд и Адала изстрелват в небето своя многоцелеви щурмови самолет, който може да играе и ролята на боец.
  Воините са много уверени. Руснаците нямат реактивни самолети и едва ли ще могат да издържат на натиска на небесните тигрици.
  Гертруд изръмжа:
  - Аз съм рицар на горящ поток ...
  Адала ентусиазирано потвърди, оголивайки зъби:
  - И ще матувам всички!
  Момичетата се засмяха. Те натиснаха с голи пети педалите и завъртяха реактивния щурмови самолет.
  Все още беше тъмно, но на изток вече се виждаше ивица светлина. Момичетата подсвиркваха... Под тях вече плуваха просторите на Русия. Жените воини се закикотиха и си намигнаха. Те са толкова екстравагантни и красиви.
  И бос, разбира се, без да се натоварвате с такова ненужно нещо за момиче във война като обувки.
  И чувствителността в самолета се увеличава многократно.
  Тук съветските коли излитат към тях. Винтовата Як-9 е може би най-масовата машина сред най-новите версии. Не прекалено въоръжени, но сравнително евтини и с малко броня. МИГ-5, по-бърз, с картечници. МИГ-3 е по-ранен модел. LAGG-7 е може би най-бързата и най-въоръжена птица. В последната модификация има цели три 20-мм оръдия.
  Но това са всички витлови машини - реактивни самолети не са създадени. И германците се чувстват много уверени.
  Гертруд стреля с десет въздушни оръдия. Улучиха 30 мм и две 37 мм оръдия. Те се втурват като огнен вихър през съветските самолети. Червените пилоти обаче се опитват да избягат и да отидат на опашката.
  Адала маневрира в този момент. Не можете да вземете немска кола челно, но влизането в опашките е изпълнено. За войските на СССР атаката не е неочаквана. Зенитните оръдия вече са изстреляни. Взривените снаряди светят в тъмното.
  Германците изпитват известна нервност. Изглеждаше, че вече са видели толкова много, че няма да се изненадате от нищо, но ... Съветските пилоти са смели и не се страхуват от загуби. Нищо, което да ги плаши. Но опитът не е достатъчен. Германският самолет лесно излиза от пикирането и сваля съветската кола. Разбива още един на парчета.
  Силата на германските оръжия е много голяма. Това е компонент, в който фриците имат огромно предимство пред Русия. Но скоростта на нацистите е колосална.
  Адала ускорява и пробива напред. И Гертруд изстрелва ракети по врага. Съветът се получава от зъбите. Някои боеприпаси са насочени към топлина или звук.
  Адала прошепва:
  Няма да ни убият!
  Момичетата си въртят колата... Опитват се да са готини. И тогава съветски изтребител тарани близкия немски реактивен щурмови самолет. И как започва да се къса и разцепва. И небето и въздуха.
  Гертруд прошепна:
  - Луда смърт!
  Воините бяха явно объркани и могат да бъдат блъснати така.
  Танковете се движат към границата. Легендарният екипаж на Герда, Шарлот, Кристина и Магда.
  Четирима воини успяха да се покрият със слава, като се биеха както с британците, така и с американците. По време на военните действия с Америка красавиците усвоиха танка Panther-2. Не е лоша кола, превъзхождаща Shermans както по въоръжение, така и по предна броня. По-късният "Pershing" практически нямаше време да води война. Да, и той не е съперник на "Пантерата" -2.
  Тогава четирите момичета спечелиха легендарната слава. Въпреки че като цяло техният славен път започва през четиридесет и първата година. Химлер убеждава фюрера да опита женски батальони в битки от специално обучени арийци.
  Боевете показаха, че жените изобщо не са слабо звено и знаят как да се бият добре. И в същото време понасят по-малко загуби от мъжете. Воините също се биеха в пехотата, пляскайки с боси крака по горещите пясъци на пустинята Сахара. И овладя танковете. След като тества "Тигъра", в битки с Великобритания.
  Въпреки това съветските момичета на СУ-100 също се бият добре.
  Въпреки че позицията на Русия изглежда безнадеждна. Но воините, заедно с Елизабет, се бият като орли.
  Екатерина натиска лоста с боси пръсти. Изпраща снаряд, който пробива нацистката кола Е-50 отстрани и реве:
  - За великия червен и пурпурен комунизъм!
  Елена също удари оръдието с голия си изящен крак. Тя точно удари вражеския танк.
  Момичето изчурулика:
  - За моята красива Русия!
  Ефрасия агресивно отбеляза, водейки много добре насочен огън:
  - Слава на нашата Родина!
  И той също използва голи, изрязани крака.
  Съветската машина е много силна и бойна. И стреля доста добре.
  СУ-100 е способен да пробие E-50 отстрани. Но момичетата дори пробиват челото й, попадайки в примамка или от край до край. И прорязват метал.
  Елизабет, използвайки голите си пръсти, стреля по врага. И изчурулика:
  - От синия поток...
  Екатерина също стреля, този път натискайки лоста с аленото си зърно и гукайки:
  Реката започва...
  Елена, усмихвайки се агресивно и съскайки, издаде:
  Е, приятелството започва...
  И тя също натисна лоста с голата си пета.
  Ефрасия изгука, стреляйки по врага:
  - С усмивка!
  Момичетата работят по СУ-100 много активно. И унищожи вражеската техника.
  А в покрайнините на Баку пионерите копаят окопи. Има момчета от различни националности. По-специално, много ярки глави трептят. Има червени и черни и руси деца.
  Едно ги обединява: вярата в триумфа на комунизма и босите крака. Ясно е, че не всеки има обувки по време на войната и затова в знак на солидарност всички деца парадират с голите си кръгли токчета. Зимата в Закавказието е доста мека и когато се движите и работите с лопати, студът не е толкова ужасен.
  Децата работят с ентусиазъм и пеят:
  Вдигайте огньове, сини нощи,
  Ние сме пионери - деца на работници...
  Ерата на светлинните години наближава,
  Призив на пионерите - винаги бъдете готови!
  Призив на пионерите - винаги бъдете готови!
  . ГЛАВА Љ 5
  И тук отново идва алармата. Момчета и момичета скачат на дъното на изкопа. И снаряди вече започват да се пръскат отгоре: вражеската артилерия работи.
  Пашка попита Маша:
  - Е, мислиш ли, че ще оцелеем?
  Момичето уверено отговори:
  - Ще устоим поне веднъж, в най-трудния час!
  Пионерът Саша логично отбеляза:
  Нашият героизъм е непоклатим.
  Момчето почука с боса си подметка по камъните. Вижда се, че момчето се е натъпкало с твърди мазоли.
  Момичето Тамара отбеляза:
  Ще се борим без страх
  Ще бъдем съкратени нито крачка назад...
  Нека ризата е напоена с кръв -
  Още врагове, обърнете рицаря в ада!
  Момчето Руслан, пионер с черна коса, отбеляза:
  Минават векове, ще дойде ера,
  В който няма да има страдания и лъжи...
  Борете се за това до последния си дъх -
  Служи на Родината си, ти от сърце!
  Момчето Олег, тънко и светлокосо, чурулика, стихове:
  Не, бдителният няма да избледнее,
  Погледът на сокол, орел...
  Гласът на народа е звучен -
  Шепотът ще смаже змията!
  
  Сталин живее в сърцето ми
  За да не познаваме тъгата,
  Отвори вратата към космоса
  Звездите грееха над нас!
  
  Вярвам, че целият свят ще се събуди
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Осветяване на пътя на комунизма!
  Момчетата и момичетата аплодираха в един глас.
  Но сега реактивните щурмови самолети вече летят и хвърлят бомби. И това е агресивно влизане.
  Олег и Саша вдигнаха прашка и пуснаха дар на смъртта. И цевта беше ударена от нацистки щурмови самолет.
  Момичето Наташа изпя:
  - Комсомолът не е само възраст,
  Комсомолът е моята съдба!
  Ще покоря космоса, вярвам
  Да живеем вечно!
  Ахмед, момче-пионер от Азербайджан, отговори с усмивка:
  - Ти все още не си комсомолка, Наташа!
  Момичето гневно тропна с бос крак и отговори с мелодичен глас;
  До бащите, с весела песен,
  Ние сме за комсомола...
  Ерата на светлинните години наближава,
  Викът на пионерите - винаги бъдете готови!
  Викът на пионерите - винаги бъдете готови!
  Олег също тропна с бос, детски крак и извика:
  По-силен чук стиснете пролетариата,
  От титаниева ръка смачква ярема...
  Ще изпеем хиляда арии за нашата родина,
  И светлина за потомството, добре!
  Децата са възхитени. И всъщност германците бомбардираха и само едно момиче получи фрагмент в голата си кръгла розова пета.
  Пионер изкрещя, но след това прехапа устните си.
  И така те се подготвиха да отблъснат атаката. И вече има танкове с нацистите. Страхотните Е-100 се движат. Такива мощни и опасни машини.
  Имат такава защита. Че не можеш да минеш от никакъв ъгъл. Не можете да го ударите само от един ъгъл. Единственият шанс е да разбиете следите.
  Децата са готови да се бият и размахват боси крака. Ето ги на тел бутат пакети със самоделни експлозиви под следите на нацистите. Работи и унищожава ролките на танковете на армията на Ромел.
  И изглежда ужасно.
  Саша изскърца:
  - Слава на комунизма!
  Момчето Пашка стреля с Олег от прашка и крещи:
  - Слава на пионерите!
  Момчето Руслан, заедно с момичето Суфир, влачи мина под германеца с тел и вика:
  - Слава на СССР!
  Деца от Азербайджан и руски момчета се бият. Загорели, слаби, боси пионери срещу колосална армада от танкове.
  Момичето Тамара тъпче грациозния си малък, бос крак и казва:
  - Слава на Русия!
  Пионер Ахмет потвърждава, докато стреля по врага:
  - Ние сме едно приятелско семейство заедно!
  Момчето Рамзан, червенокос азербайджанец, потвърждава, разбивайки кола:
  - От словото сме сто хиляди аз!
  Децата са дружелюбни... Ето го арменското момиче Азатуй, което също ловко прехвърля експлозивния пакет под гъсеницата на фашиста с помощта на тел и изскърца:
  - СССР е семейство от народи!
  Друго арменско момиче Агас казва:
  - Не се огъвайте пред фашизма:
  И момичето дръпна жицата с боси пръсти. Много азербайджански и арменски деца имат руси коси и не се различават от славянските деца, от които също има много. Който напусна германците, други руски семейства се заселват в Азербайджан дори при царете.
  В Кавказ има много славяни. Много смесени двойки. Да, и децата обикновено имат по-светла коса от родителите си. И славянските момчета загоряха, че не можеш да ги различиш от местните. Освен това децата обикновено са по-сходни от възрастните.
  Така че международният съветски батальон от момчета и момичета се бие и всички са обединени и много сходни. Голите им пети мигат при движение.
  И мечтите децата изпращат дарове на смъртта. Шамил и Серьожка, и двамата пионери, дърпат жицата. И сега германският Е-50 спира със счупена гъсеница.
  Момчетата пеят в един глас:
  Съюз неразрушими, свободни републики,
  Не беше груба сила, не страхът се събра...
  И добрата воля на просветените хора,
  И приятелство, и разум, и смелост в мечтите!
  И децата са доволни. Усмихват се с бели, равномерни зъби. И са щастливи, въпреки че са заплашени от смърт.
  И немците са гадни. Унищожените танкове стрелят с оръдията си и драскат картечници.
  Някои немски превозни средства са оборудвани с гранатомети и са много опасни.
  Момчето Максимка и момичето Зара от Азербайджан, подпирайки се на боси крака, издигнаха мина под врага и избиха фашисткия мастодонт.
  И извикаха с пълна сила:
  - За СССР!
  Децата са толкова смешни.
  Пионерите Абас и Владимир също използват оръжие. В този случай катапултирайте и разбийте гъсеницата Е-75 на нацистите. Тогава момчетата запяха:
  - За величието на планетата под прикритието на комунизма!
  Олег и Абдула също са пионери на различни нации, но с едно сърце пускат и експлозиви. Удрят E-100 и пеят...
  Ние отворихме планетата за нациите,
  Пътят към космоса, към невижданите светове...
  Пеят се героични дела -
  Да заличи белега от смъртта завинаги!
  
  Под Светото знаме на Русия,
  В мир, приятелство, щастие и любов...
  Хората на цялата земя ще станат по-щастливи,
  Адският мрак ще се разсее в далечината!
  Тук се бият деца...
  Абдуррахман и Светлана, азербайджанско момче и момиче от Беларус, дръпнаха тел заедно и избиха фашистки танк. И пееха:
  - Великото име на свещената Русия,
  Свети над света - като слънчев лъч...
  Вярвам в единството, ще станем по-щастливи,
  Нека покажем на хората правилния път!
  Децата са много смели. И нацистите просто бяха шокирани от такава упорита и яростна съпротива.
  Абудурахман е пионер, той получи фрагмент в босата си подметка. Прониза мазолиста повърхност на крака на дете.
  Момчето изсъска:
  - И ме боли!
  Светлана също получи удар в кръглата пета и се почеса по рамото. Но момичето изсъска:
  - Не разбивайте пионерите!
  Азим и Колка също набиха немската кола.
  Момчетата посочиха с тел и запяха:
  Коварният враг премина в настъпление,
  Но вярвам, че няма да се поколебае, съветските хора ...
  Врагът очаква поражение и забрава,
  И славата на Русия ще цъфти по-силно!
  Врагът очаква: поражение и забрава,
  И славата на Русия ще цъфти по-силно!
  Децата са смели и не се огъват. И те искат да спечелят. И пеят, и се бият.
  Германците понасят тежки загуби. Вярно е, че най-вече имат счупени писти и ролки. И не е фатално.
  По-лошо за пионерите, които бяха взети в плен.
  Момчето Абдулхамид, когато беше взето в плен, беше поставено на стелажа от нацистите. Те вкараха босите крака на пионера в блока и започнаха да окачват тежести на куките. И тогава той запали огъня. И босите пети на момчето бяха облизани от огън. И камшик падна на гърба му. Дълго ме биеха. И тогава нацистите започнаха да чупят ребрата с нажежени до червено клещи.
  Момчето, умиращо под мъчения, когато желязото на ребрата му, зачервено от жегата, го смачка, запя:
  Берлин е почти под наше управление,
  С бинокъл виждаме проклетия Райхстаг...
  Надявам се скоро да има мир и щастие;
  Което ще опиша в стиховете си!
  
  Русия отвори комунизма за световете,
  Тя стана семейство за всички.
  Но Вермахтът ни залепи свинска муцуна,
  И сега кръвта плиска от вените като чешма!
  
  Това, което фюрерът забрави с нас случайно,
  Исках да взема земя и роби!
  Фашизмът продължи с много дълга кампания -
  И ето истински кошмар, адски сънища!
  
  Просто момче, босо момче,
  Наскоро вързана червена вратовръзка.
  Той искаше сам да изгради света без Бог,
  Но изведнъж напалм изригна от небето!
  
  Трябваше да бягам отпред, ние бяхме AWOL,
  Никой не иска да вземе такива младежи!
  Но момчето-боец с пушка го направи,
  Пътят на бащите се оказа достоен!
  
  Бори се там, където и хитрост, и сила,
  И слабостта също е горчива, уви ...
  Другарите трябваше да копаят гробове
  Рендосване на борови ковчези в слана!
  
  Сега съм пионер, свикнал да страдам,
  Отиде на разузнаване бос, снежната преса хрущя.
  Може би наказание за неверие,
  Че не исках да познавам Исус!
  
  Но какви са трите часа на Голгота?
  Изминаха повече от три години война!
  Във всяко село вдовиците плачат горчиво,
  Как загинаха синовете в гробището на страната!
  
  Оцелях, бях контузен, ранен от куршум,
  Но за щастие той остана на крака!
  Честно върнахме дълга на Германия,
  Че фашизма е стъпкан на прах от нас!
  
  Пораснал съм, но все още съм момче,
  Мустаците не пробиха, а вече титан!
  Да, възрастен и може би дори твърде много,
  В крайна сметка сърцето стана твърдо като метал!
  
  Най-високата награда Hero Star -
  Самият Сталин, повярвайте ми, го предаде!
  Той каза: трябва да вземем пример от хора като теб,
  Бойците изковават ключовете от вратите на Едем!
  
  Но сега оставете смелата пушка,
  Вземете ви, клещи, чук и работа!
  Направете платноходка и лодка от дърво
  И създайте самолет, така че птицата да лети нагоре!
  И сега четиримата получиха още по-мощен и съвършен "Е" -50 или "Пантера" -3, отличаващ се със силно въоръжение и защита.
  Воините се чувстваха много уверени. Управлението на резервоара е най-модерно с джойстици. Най-новата кола. Дори газотурбинният двигател. Но има и много "Пантера" -2. Тридесет и четири от което и да е ниво не се равняват на такава машина.
  Герда се беше отпуснала в едно кресло. Тя беше бикини. Момичетата вече са свикнали да се бият полуголи. Горещите пясъци на пустинята изгаряха босите им крака, планинските камъчета пробождаха босите им подметки. Но воините изобщо не се счупиха и не се разтриха на прах.
  Командирът на екипажа, награден с много награди, изсъска:
  - И сега Русия е срещу нас! Очакват ни нови приключения и победи!
  Тя поклати бялата си като сняг глава. Естествена руса, много красива и загоряла.
  Шарлот се усмихна.
  Това момиче имаше медночервена коса, която изгаряше като пламък. Също красавица, с бронзов тен. По бикини, загорял, мускулест. С боси крака, тъпчейки по горещ пясък и остри камъни.
  Огненият дявол отбеляза:
  - Руснаците са може би най-фанатичните ни противници!
  Кристина повиши тон. Косата й е медножълта, също горяща като пламък, но със златист оттенък. И същият тен, мускули и красота. Изразително и в същото време нежно лице. И бикини. Крака, които са щамповали с мили по твърда и горяща повърхност, но не са загубили своята грация и гладки линии. Голите пръсти са спретнато подстригани и много пъргави.
  Червенокосото момиче попита:
  - Защо мислиш така?
  Магда отговори вместо нея. Това момиче има бяла златиста коса, медено руса. Много красива, мускулеста, с изразително лице и сапфирово-смарагдови очи. Краката също са закалени, с кръгли пети и прави пръсти. Може би Магда има най-нежното лице, почти кротко, въпреки смелата й брадичка. Герда, например, изглежда по-твърда. Малко по-мека е Кристина и не е толкова развратна, колкото е като вещицата на Шарлот.
  Магда отбеляза:
  - Имат тоталитарна система като нашата. Следователно те са по-строги!
  Герда се усмихна и отговори:
  - Съветските танкове са купчина скрап. Не бива да се страхуваме от тях!
  Магда отвърна тихо:
  - В сериала KV е пълно с мастодонти. Особено KV9.
  Момичетата се изкикотиха. Последният танк наистина се оказа "шедьовър" - най-тежката машина с три оръдия: две 152-мм и едно 122, тежащи триста тона и челна броня от 200 мм. Един от най- неуспешните модели в танкостроенето. Транспортирането на такъв танк изобщо не беше възможно. А колата е просто загуба на пари! В серията влезе и KV-10 - машина с три 107 мм оръдия и тегло двеста тона, един вид унищожител на танкове.
  Не е най-добрата идея да поставите две оръдия на танка. И дори повече от три. Тук Сталин, разбира се, показа тирания. И силно се намеси в страната. Въпреки това е разработен и танк от серия Isov. Но също така огромен и тежък. Единствената разлика от серията KV е опитът да се настрои бронята на рационален наклон. Но Червената армия не води война и следователно техниката не се подобри много. И нямаше бойна практика за използване на машини.
  Като цяло германците използваха по-плодотворно четири години забавяне в сравнение с реалната история.
  Червенокосата Шарлот притисна босите си пръсти на джойстика. Обстрелван по граничния бункер. 105 мм снаряд удари съветското оръдие и го обърна. Бойният комплект започна да се разкъсва, а снарядите детонират.
  Червената вещица изсъска:
  - Аз съм страшен рицар - на колене диваци! Ще изметна враговете на Отечеството от лицето на земята!
  И усмивката на перлените зъби, и блясъка на изумрудените очи. Момичетата наистина са от най-висок клас.
  Кристина се изкикоти и отговори:
  Сега ще стрелям!
  И също стреля по врага. Изстреляно съветско 76 мм оръдие. Снарядът се удари в наклоненото чело на Е-50. И рикошира. Просто звънеше в ушите на момичетата.
  Герда плесна по босите си крака и изчурулика:
  - Какъв пасаж!
  И тя самата направи следващия изстрел... Немски танкове стреляха по съветския укрепен район. Е-100 също работеше. Тази машина също се оказа производна на Maus. Не е много добра идея за танк с две оръдия. E-100 вече е спрян от производство.
  Вместо това, щурмови модификации на серията "E" идват в серията. Но този все още работи. И изстрелва снаряди.
  Шарлот се кикоти пискливо и разклаща бос крак.
  - Войната е ужасно състояние, но пленява като игра!
  И момичето стреля, и то много подходящо.
  Кристина оголи перлените си зъби. Тя е хищна, хищна пантера.
  Съветските оръдия стрелят, а пред тях са минни полета. Германските телетанкове се движат. А щурмовите бомбардировачи работят с див рев.
  Граничните постове се въртят наоколо. Ордите на Хитлер преминаха границата.
  Магда отбеляза не особено остроумно, като почука с бос крак по бронята:
  - Помете силна защита, но стоманени метли!
  Воините си намигнаха. Съветската отбрана беше доста мощна. Особено много мин. И това забави германците. Но все пак успяха да продължат напред.
  Бомбардировачите работеха на съветски позиции, а отгоре идваха и щурмови самолети. Втурване в дълбините на отбраната на Червената армия и TA-400, една от най-страшните модификации на бомбардировачите. Цели шест двигателя, включително реактивни. И бомбардират и разрушават съветските градове.
  Герда, стреляйки, отбеляза с усмивка:
  - В битка сме животни, но с ум на човек!
  И отново стреля. Унищожен е съветско оръдие. Като цяло това е момиче от най-високия ешелон. И е толкова готино.
  Е-50 стреля по съветски позиции, като самият той практически без повреди. Наклонената броня на колата с циментирана стомана дава отлични рикошети. Съветските снаряди дори не можеха да надраскат германците правилно.
  Кристина си спомни тестовете на "Тигъра". Тогава това беше първият масово произведен немски танк. Нито една от снарядите не може да причини щети на Тигъра. Британците паднаха под ударите му. Но ето едно седемнадесет футово оръдие, пронизано в челото. Тогава момичетата едва не умряха. И това беше запомнено от воина. Колко близо бяха до костеливата старица с ятаган, усещаща ледения й дъх.
  Момичето потърка голото си ходило в ъгъла. Тя наистина искаше да скочи от резервоара и да избяга. Тя е толкова директен воин.
  Кристина изпя с апломб:
  - Синя мъгла и навсякъде измама!
  Воините се изкикотиха ... Техният видок беше много секси и еротичен.
  И пистолетът работеше и стреля. Тя дори не мислеше да спре. Всички изпращаха черупка след черупка. Разбиването на съветските позиции на чипове и фрагменти.
  От високоговорителите отзад прозвуча песен;
  Войникът винаги е здрав
  Войникът е готов на всичко...
  И прах като от килими,
  Махаме се от пътя!
  И не спирай
  И не сменяйте краката си -
  Лицата ни блестят
  Блестящи ботуши!
  И отново силата на реактивен бомбардировач пада върху съветските позиции. И отново се изхвърлят разрушения и цели укрепени райони. И оръжията отлитат във всякакви посоки.
  Няколко десетки немски танка стрелят едновременно и унищожават всичко.
  Герда се чувства като Багира на лов. Тук първата линия на съветската отбрана вече е унищожена. Но войниците на Червената армия все още се роят и стрелят по германците.
  Сред бойците има и пионери. Младите ленинци доброволно се присъединяват към Червената армия. Повечето момчета са боси и по шорти. Носят се, шумят.
  И пионери умират...
  Шарлот, която водеше огъня, изръмжа:
  - А пионерите, това е работата, цялата страна гледаше!
  Тя стреля по руснаците и Кристина, съскайки отровно:
  - Приличаме на соколи, реем се като орли!
  И тя отново пусна пламенна усмивка. Прекрасни момичета...
  Няколко немски танка се преместиха под земята. И те се появиха в тила на съветските войски, предизвиквайки паника и драскане на картечници. Нацистите се появиха като комари от кошмар.
  Е-50 видя движението на тридесет и четири през оптиката. Герда оголи зъби и започна да насочва цевта. Съветска машина с малка кула Т-34-76 и много мобилна. Опитайте този и го вземете. Момичето вече е доста опитно, но съветската кола все още не прилича на американския Sherman.
  А разстоянието до руснака е почти пет километра.
  Момичето почесва голата си пета, Шарлот я гъделичка между пръстите на краката си. Момичетата се кикотят.
  Тогава Герда стреля по руската кола. Черупката се втурва много близо, почти надрасквайки бронята... Но все пак минава. Герда удря метала с юмрук от досада.
  Магда казва на партньора си:
  - Ти удари корпуса! Ще бъде по-лесно да стигнете до там!
  Герда подава джойстика на Магда и прошепва:
  - Значи го направи сам!
  Магда запя ентусиазирано:
  - Земята е в илюминатора, земята е в илюминатора ... - Момичето взе джойстика с голи пръсти и натисна бутона, продължавайки да пее. - Земята се вижда в илюминатора!
  И нейният снаряд току-що удари основата на съветския танк. Колата се спука и се разцепи. Започна да гори... Съветските снаряди избухнаха в утробата.
  Магда разтърси голите си пръсти и програка:
  - Вижте как го разбрах! И ти казваш...
  Шарлот изсъска и оголи зъбите си.
  - Говорим отново, на различни езици!
  Появиха се нови съветски автомобили. Тридесет и четири бяха първи. Подвижни и многобройни автомобили. След това се преместихме от сериала BT. Това е остарял тип колесна гъсеница. Настъпваха и допотопните Т-26, които не са способни по друг начин, освен да надраскат немската броня. По-мощните и по-тежки HFs напреднаха в самия край. И много пешеходци.
  Кристина се изкикоти и изръмжа:
  Е, ще им покажем!
  Германските автомобили откриха огън от голямо разстояние, опитвайки се да притиснат съветската пехота към земята. Те също така унищожават танкове и други живи същества.
  В небето се появиха и съветски щурмови самолети: известният Ilys. Те атакуват германската формация. Бойците на Хитлер се втурнаха към тях. Беше истинско бунище. Немски изтребители XE-262, много пъргави и пъргави с маневреност. Те атакуват съветската техника, натискат като желязо.
  Шарлот стреля отново. Влязох в съветския BT и изръмжа:
  - Този текст не е приказка... Приказката ще бъде напред!
  Е-50 спря и отрази съветската контраатака. Не много опитното командване хвърли резерва на танка всъщност на клането. И руските коли се удряха - като кокошки в щипка. И те се бориха с тях старателно.
  Герда стреля, счупи челото на тридесет и четирите и изсъска:
  - Какъв е Създателят - ранен ад!
  Шарлот също стреля, след като намери целта, съветските коли се движеха по права линия, а момичетата успяха да стрелят. И като цяло, това четири от явленията.
  Червената харпия пееше:
  - Нашата отрова убива всички!
  А воините продължиха да стрелят, оголиха зъби, толкова силни и големи като коне.
  Кристина туитира с апломб:
  - Нашата отрова убива всички!
  Магда, удряйки трийсет и четирите, излая:
  - Това е нашият резултат!
  Момичетата се разделиха...
  Но съветските красавици също се бият. Екипажът на Елизабет на Т-34-85. Много смели момичета. И също се бият боси и по бикини.
  Колата им се бие срещу немските пантери. Това превозно средство все още е в експлоатация, но се срещат все повече и повече нови танкове от серия E.
  Елизабет стреля с боси пръсти. Пробива противника отстрани от разстояние и изскърца:
  - Слава на ерата на Сталин!
  Екатерина също стреля с помощта на голите си пръсти и отбеляза:
  - Не е такава слава!
  Елена възрази, оголивайки зъби:
  Ние сме родени да побеждаваме!
  И тя също стреля с голите си пръсти...
  В същото време момичето въздъхна тежко. Нещастни мисли се въртяха в главата ми. Войната започна с поражения. Германците пробиха отбраната и уверено продължиха напред.
  След това Елена избяга на изток. Обувките й се разпаднаха още в първите дни. И трябваше да пляскам бос. И боли непривикнало. Краката на момичето бяха всички натъртени, натъртени, ужасно избити. И тя вече не можеше да ходи нормално, а се спъваше. Но въпреки това тя се движеше и ходеше. Елена отслабна много в кампанията - една кожа и кости. Но тя загоря и косата й стана още по-светла след избледняване на слънце. И голите подметки са поджили и загрубели. И тя стигна до предната линия и продължи да се бие. И битките отново бяха в разгара си.
  Елена се бие предимно в пехотата. Включително участва в отбраната на Москва и Сталинград.
  Но вече на Курск издатина тя се премести в танк. Там се сформира тяхната моминска четворка: Елизабет, Елена, Катрин, Ефрасия - четири "Е". Воините са наистина легендарни. Който се биеше бос и по бикини, дори и в студа, и даде фрица в рогата.
  . ГЛАВА Љ6
  Танкът Panther, който момичетата срещнаха на Курск издатина, беше много опасно превозно средство. Беше невъзможно да я удари в челото. И самата тя взе от голямо разстояние. Освен това е бързо стрелящ.
  Така че, за да пробиеш, трябваше да контролираш танка с голямо умение и да не позволиш да те удрят.
  Елизабет направи точно това. Въпреки че тя стреля повече в движение. И тя подкара танка Еуфрасия.
  Почти невъзможно е да влезеш в движение от тридесет и четири. Но момичетата успяха да ударят. И те се бориха с голяма смелост.
  Екатерина също стреля много точно.
  На Курск издутина момичетата се покриха със слава и получиха заповеди.
  И сега всеки от тях има звезда на героя на СССР.
  От това имат нужда момичетата! Просто воини от най-висок клас!
  Катрин изпя:
  Вярвам, че целият свят ще се събуди
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Осветяване на пътя на комунизма!
  Всъщност това са момичета, които предизвикват завист сред приятелките. Не като Герда и нейния екип.
  Тук по време на почивката и тя и нейната банда без колебание измъчваха пионера.
  Първо, тринадесетгодишно момче беше съблечено голо. След това започнаха да го щипват. И след това убодете с игли. Освен това отначало иглите бяха студени, но след това се нагряваха на огън.
  И наистина много болеше.
  Шарлот прониза пъпа на момчето и изгука:
  - Адски лисица съм!
  След това тя взела в ръцете си нажежен прът и започнал да изгаря с него голите, леко загрубели подметки на момчето. Докато се наслаждава на дивите му викове.
  И Кристина взе и загре щипките, започна да пука пръстите на пионерите на босите си крака. Започнах с малкия пръст, правейки го бавно и в същото време жестоко. И пръстите на детето се напукаха и се счупиха. И беше толкова болезнено за пионера, че момчето загуби съзнание няколко пъти.
  Магда удари лост, бял от жилото, под лопатката си. И момчето ще вие.
  Те измъчваха пионера до смърт. И се оказа просто страхотно. И мъченията продължиха.
  Дарт Сидиъс обаче не губи време.
  Освен че сваля съветски самолети, фашистите и черните сити номер едно поразяват и наземни цели.
  Производството на танка Т-34-85 достига стотици превозни средства на ден в СССР. Съветското командване се опита да вземе количеството.
  Но битката продължи с диви скокове в различни посоки. Черните сити удряха съветските превозни средства със самолетни снаряди и силови светкавици.
  Е, на 18 март Шеев Палпатин получи по-усъвършенствана модификация на X-клас ME-262 и тази машина се оказа изключително страшна.
  Пет самолетни оръдия и скорост над 1100 километра в час. И размахани крила.
  Няма как да се противопоставим на такава сила.
  Съветските самолети падат пред нея свалени и разкъсани на парчета.
  Но най-лошото се случва във фашистките лагери.
  Закуската свърши и ги водят към окабеляването ...
  Децата са подредени на парада, момчетата от човешката раса се опитват да се придържат заедно, младите затворници поддържат формацията според ръста си. Те са разделени на групи според възрастта и размера. Има момчета от пет до шестнадесет години, както и младежи от различни раси и нации, представители на други народи.
  Единственото нещо, което ги обединява, е облеклото, или по-скоро почти пълното му отсъствие, само шорти с индикация номер на момчетата.
  Империята на Третия Райх се отнася към тях на принципа да изстискат повече облаги за себе си от тези, които са престанали да се считат за граждани! Спестявания във всичко, за дрехи, обувки, обаче, някои момчета в свободния си живот никога не са знаели обувки.
  Но с пръчки и гумен стек на боси пети често получаваха. Главите се бръснат, на всеки две седмици баня, където се попарват. След това веднага се обръсват с тъпа машина, след което не е успяло много да порасне. Момчетата маршируват боси по остри камъни. Ако Олег Рибаченко е свикнал с това и загрубелият му крак не изпитва болка, тогава най-малките деца събарят петите и голите си пръсти, докато кървят.
  Цялата охрана се състои от извънземни, представляващи най-жестоките раси във вселената, само ръководителката на приюта в трудовия лагер, възрастната фрау Понтус, гледа с бруталните си очи на садист.
  Мощен есесовец, който играе ролята на надзирател, дава инструкции къде някой ще работи днес или по-скоро ще работи усилено, докато загуби съзнание. Олег Рибаченко, спускайки костеливите си рамене, поглежда към втората половина на двора. Има момичета, от малки до почти възрастни. Облечени са като просяци в парцаливи парцали от най-груб лен. Лицата са сухи, очите изглеждат големи и тъжни. Вретището е късо, под него се виждат тънки, но жилави крака. Момичетата също са боси и всички без изключение са обръснати на плешиви. Това явно се прави с цел да ги унижи, за пореден път да покаже, че са нищо. Но тук в никакъв случай не са събрани престъпниците - нещастните изоставени деца.
  Тук обявяват, че група момчета ще отидат в шивашкия цех, за да работят в най-досадния и изтощителен профил. Тук Тимур не издържа и извика с мъка:
  - Не искам да работя така! Изпратете ме в плантацията или градината.
  Момчетата замръзнаха, загорели, тънки тела напрегнати.
  Понтус явно беше доволен от новия повод за екзекуцията:
  - Вчера ти мълчаше, а аз се страхувах, че семейството ти ще остане без нагледен урок. Че момчето ще бъде прокарано пет пъти през редиците.
  Вълнение премина в редиците на децата.
  - Това е вярно. - настойчив тон каза матроната. - Раздайте пръчки на всички.
  Ударите се нанасяха със специални бодливи пръти. Обикновено те се берат от самите момчета от гъсталаците, в периоди, когато нямаше работа. Но наистина, дори тогава децата бяха принудени, дори и без полза за империята, да копаят, например, да копаят дупка за половин ден и да я заровят за половин ден.
  Олег погледна ръцете си, те бяха в мазоли, пръстите бяха съборени.
  Момчетата автоматично демонтираха решетките, на Олег се стори, че те, инструментите за изтезание, изгориха пръстите си и краката им станаха тежки. Не искаше да удари приятеля си, но нямаше смелостта да протестира. Не видя почти нищо и удари болезнено палеца на крака си в лежаща павета. Колкото и да е странно, но чувството на болка помогна да се събере и мъглата пред очите ми се разчисти. Стъпката стана по-твърда, въпреки че пръстът стана син.
  Построени са в полукръг в дълга редица. Тимур беше вързан с тояги за ръцете му, а раменете му бяха усукани, за да е по-удобно да бие нарушителя. Момчетата примижават и се опитват да отместят поглед. По заповед на фрау Понтус те плискаха саламура, поръсвайки синя сол върху слабия, но жилав гръб. Съдейки по начина, по който момчето направи гримаса, той започна да гори.
  Началникът на приюта на фашисткия лагер почука с устни:
  - Сега всички получавате урок. Удряйте по-силно, който мами ще бъде обречен на репресии.
  Помощникът в този случай, боец от SS оголи зъбите си:
  Ще се справим с тях веднага! Чудовището измърмори.
  Момчето беше преместено между редовете. Момчетата бавно вдигнаха прътите и първите удари паднаха върху гърба на Тимур. Съдейки по белезите по гърба и отстрани, момчето беше наказвано неведнъж, така че само въздъхна и дишаше тежко, като всички момчета, които се опитваха да сдържат писъците.
  - Удари по-силно! - извика Понтус. - Нека вика.
  Първите удари бяха нанесени от най-малките момчета, които просто нямаха сили да причинят сериозна болка. Но тогава по-възрастните започнаха да ме бият. Гърбът на детето беше нарязан с червени ивици, капеше кръв. Болката, усилена от синя сол, накара Тимур да изпищи, той дори падна, дъска беше забита с пирони отдолу и убодена в гърдите му.
  - Няма нужда! - извика момчето. - Ще работя където кажеш.
  - Разбира се, че ще! - отговори Понтус. - Но първо напляскане.
  Вчерашните другари бяха прекалено развълнувани и набиха вчерашния си брат. И хората, и извънземните се биеха със същата свирепост. Момчето крещеше, босите му крака оставяха кървави отпечатъци. Големият есесовец изръмжа и сам удари хлапето с тояга по босите му загорели крака. Искаше да причини повече болка на момчето. Ударът падна върху жилавите глезени, а следващият върху петите. Тимур изпищя и увисна. Тогава мъчителят заби дебела игла в дупето, като изля течността.
  - Точно така! - каза Понтус. - Сега той предпочита да умре, отколкото да припадне. Никой не избягва наказанието.
  Олег Рибаченко стоеше почти в самия край на линията и му се стори, че ударите на камшика паднаха върху него. Тимур беше разочарован, самото момче само потрепваше, крещеше и плачеше. Кръглото му лице стана пурпурно от болка, гримаса на страдание го изкриви.
  Виждайки Олег, той прошепна с бледи устни:
  - Имай милост!
  Момчето се поколеба: замръзна.
  Есесовецът извика:
  - Е, какво чакаш! Залив!
  Олег отговори:
  - Не, не мога! Той е мой приятел!
  Фашисткият надзирател се ухили:
  Искате ли същото за вас?
  Олег потрепери целия, пребледня:
  - Не но!
  Понт го прекъсна:
  - Достатъчно! Момчето сам подписа присъдата си. Какво си струва мордоворот. Изсипете го добре и го закачете на решетка, така че другите да му се любуват.
  Олег беше изхвърлен от игра, изтеглен към козите. Момчето се опита да се съпротивлява, но бойците на SS се справиха с него като с коте. Ръцете се извиха болезнено, костите хрущяха. Сложиха го върху дъските, момчето усети грапавостта на върха на стърчащи нокти по бузата и корема си. Те се пробиват в мускулите, гърдите, брадичката, предната част на бедрата, коленете. Бузата му беше надраскана до кръв.
  - О, недей! - попита Олег.
  - Необходимо! - каза надзирателят от СС, за да даде пример на всички.
  Момчето усети, че върху гърба му се излива саламура, а след това се изсипва сол. Боде като горчични мазилки. Олег направи гримаса, мазолистите му крака бяха размазани (последният път, когато беше в онзи странен спомен, който изплува в това видение - обу сандали преди около шест години), те почти веднага започнаха да сърбят диво. Фашистката охрана заби игла в дупето на момчето, той убоде грубо и болезнено, вътре влезе горяща течност.
  - Сега ще бъдете много ужасени и няма да загубите съзнание. - Изкрещя чудовището, оголивайки лицето си и продуцентът на филм на ужасите щеше да започне да заеква!
  - За какво? - изпъшка невинно затвореното дете. - За Христа прояви милост.
  Надзирателят от SS, пръскайки отровна слюнка, отговори:
  - Не вярвам в тези приказки за добрия Исус! Като цяло, ако има Бог, той е зъл и жесток. И колкото повече зло и страдание причиняваш на ближния си, толкова повече сила и блаженство ще получиш в отвъдния свят.
  - Абсурд! - каза той, пребледнявайки от ужас и изведнъж Бог наистина е такова момче.
  - Ще видите! - изкиска се рожбата на космическия Тартар. - Но не се надявай, днес няма да умреш.
  Понтус с лаещ тон заповяда:
  - Първи стъпки! Нека помни завинаги целувките на камшика!
  Плененият пионер потръпнал, когато чул пронизителна свирка, а след това и силно сътресение, от което се спукала кожата на гърба му. Стражите от SS биеха силно, но в същото време сдържаха силите си, за да не убиват. От гърлото на момчето се изтръгна писък, той потръпна, излезе една сълза. Прехапайки устните си до кървене, момчето се въздържа. Миг по-късно последва нов удар, който разтърси цялото тяло. Олег пое дълбоко дъх, болката, засилена от сол и саламура, беше непоносима.
  Понтус извика:
  - Продължи!
  Отново свирка и духа! Прорязва се до костта. Момчето беше изгорено до дъното. Сякаш отби корема. Въпреки всичките му усилия, част от писъка изтече от стегнатите му устни.
  - Майко!
  Отново удари! На гърба, между острите лопатки и накрая на голите пети. Момчето крещи, вече няма сили да се сдържа. Писъкът изригва като вулкан от гърлото и това, което изглежда, че е носа. Понтус е доволен:
  "Сега виждам, че го биете до основи. Убийте го добре, но не го убивайте!
  С всеки удар болката се засилва. Сълзите се смесват с кръв и падат върху леглото. Кървавите ивици на гърба се съединяват, сливат се в пурпурна каша, тънките бели кости на момчето започват да се разкриват. Олег се задушава, въздухът не му достига, телта се заби в свитите му глезени. Голите пети бръмчат с раздразнена, груба, мазолиста кожа не се движат веднага, но капчици кръв все още излизат. Ударите се засилват, изглежда, че светкавицата преминава през нервните окончания до самия хребет. Други момчета мълчат, съвестта не позволява да се одобрява, страхът от репресии не позволява да се осъжда. Вижда се как главите на момчетата са увиснали, но очите им следят екзекуцията. Любопитни и изнервящи, повечето вече са били бичувани по подобен или по-изискан начин. Мислиш, че само да не беше за мен и понякога има злоба в мислите ти: той крещи, но, разбира се, можеше да издържи, а не такъв слабак като Олег.
  Побоят е вече по голите кости, гърбът, страните, бедрата са здрава рана. Ако не беше инжекцията със стимуланта, момчето щеше да бъде прецакано до смърт - умря от болезнен шок. И така той се потопи в нещо по-лошо от Ада на Данте. Това е, когато всяка молекула, всяка клетка, всяка вена е наситена с кошмарна болка.
  Пионерът Олег Рибаченко се опита отчаяно да се отклони от болката. Спомняйки си родителите си, щастливата ера на далечното детство, той сякаш се отблъсква с крака, от нажежената бълбукаща лава на страданието, но тя отново го засмука, покри го с глава. Така те плаваха през океана на мъченията, мечтата за смъртта като избавител от мъките. Спомних си думите от Откровението на св. Йоан. - И те ще искат да умрат, но не могат. Ето как съдбата очаква грешниците, които измъчват деца. Господ ще ги възнагради стократно и най-важното наказание, както казва Исус в Евангелието на Матей, ще бъде вечно. И едни ще отидат във вечен живот, други във вечни мъки. Това някак си успокоява, събужда омраза към враговете, желанието да оцелееш и да победиш. Момчето успява да извика:
  - Ти ще платиш за това, за всяка пролята сълза на дете ще отговаряш в деня на Божия съд.
  - Млъкни кучко! - реве СС надзирателят.
  - Не можеш да задушиш истината. Пионерът въздъхна.
  - Получите повече!
  Удрят го отново, влагат цялата ярост, чупят кости, но болката вече е достигнала такъв праг, че просто не може да стане по-силна. Това е желязо, което може да се нагрее до определена температура и след това се разпространява.
  Понтус разбира това, старата жена (или по-скоро изглежда на не повече от четиридесет години, но всъщност е надхвърлила няколко века), има много опит като палачи:
  - Е, стига толкова! И тогава ще умре! Нека излекуваме един малък затворник и да го измъчваме с помощта на компютър. Просто имам програма "мъчение на олимпийците".
  Надзирателят от СС, нарочно се прозявайки, казва:
  - А сега къде е? До лазарета?
  - Не на стелажа! - Матроната отряза безапелационно. Нека виси като предупреждение за другите. Инжектирайте само инжекции за поддържане на сърцето. И нека отново изкарат Тимур през редиците и нека той получи останалите удари от вас. Веднъж зрелище за размножаване. Трябва да се работи!
  Иномирян с камшик наклони глава и размърда косматите си уши:
  - Слушай домакинята. Е, пусни го отново.
  Нови удари паднаха върху Тимур. Този път никой не посмя да протестира. Нямаше и най-малкото желание да попадне в ръцете на палачите. Тимур крещи от време на време пада. Той е вдигнат и отново бит. Втората серия от стачки вече е към своя край. Останаха само няколко момчета. Единият е най-големият, на шестнадесет години, вече пробива брада и се виждат мустаци. Той очевидно се колебае, удря, но го прави лесно, едва докосвайки.
  Фрау Понтус е бясна:
  - Закачете този мързелив младеж на стелаж и завържете камък за краката му. Нека страда.
  Момчето е хванато, напряга релефните си мускули, плод на упорита работа, и вика:
  - Е, какво гледаш, момчета ги бият!
  Момчетата потръпват, тътен се разнася из редиците, но им липсва решителността да се втурнат към мъчителите си.
  Бикини воините продължиха напредването си. Нацистите заобиколиха крепостта Камишов и запушиха котела. Танк Е-50, движещ се в източна посока.
  Герда пееше ентусиазирано:
  - Аз съм толкова готино момиче! Счупвам всички врагове като ледени висулки ... И в студа, бос, смело, че дори искри изливат изпод краката ми!
  Шарлот се изкикоти, удари трийсет и четири в тялото и възкликна ентусиазирано:
  - Няма защо да се съмняваме в Родината! Воините са по-трудни от мъжете!
  Кристина също натисна бутона с бос крак и яростно предаде, нокаутирайки съветското оръдие. Така че дори багажникът се откъсна:
  - Доходите са високи като планински върхове!
  Магда стреля едно по едно с оръдието си. Той беше 105 мм и смъртоносен в последната модификация, беше доста бързострелен, правеше десет изстрела в минута.
  Момичето стисна голите си пръсти и прошепна:
  - Процентът в линията на бъдещето е даден ...
  Герда удари съветския танк, смачка бронята и извика:
  - Сами ще видите!
  Тя тупна и Шарлот, използвайки голите си пръсти, с див, неистов рев:
  - Отечеството вече е по-близо до нас!
  Кристина също стреля, използвайки пръстите на голите си загорели крака, издавайки:
  - Поздравете слънцето с нас!
  Магда също тупна и притисна голата си пета. Тя разби съветското оръдие на плаващи фрагменти, пеейки:
  - Родината е най-силната!
  И воините ще реват като биволи в кланицата. Четири много обича мъжете. Наистина им отива. Защо не? Те са толкова красиви и агресивни. И обичащ. А човекът е куче, само примамете. И ще имате всичко, включително пари. И тези жени са физически много силни. И усвояват мъжкото съвършенство с луд темперамент. И постоянно удоволствие.
  Няма нужда да чакате цяла година за мъж - и все пак оргазъмът ще ви намери!
  Герда го взе и изрева, стреляйки по съветските тридесет и четири и събаряйки кулата:
  - Аз съм истински рицар на унищожението!
  Кристина изплези език и извика заплашително:
  - И усмивката ми е като на пантера!
  Шарлот говореше агресивно, разклащайки юмрук и натискайки джойстика с босите си пръсти.
  И предстоят големи промени!
  Магда изчурулика и извика:
  - Ние сме олицетворение на хетера!
  Герда се изкикоти и отговори:
  - Колко е хубаво, когато ръцете на красиви млади мъже те галят!
  И момичето си представи как дланите й ръкопляскат по ягодовите зърна. Наистина е толкова прекрасно. И гъделичкащо и вълнуващо. И много хубаво.
  Герда стреля по съветския СУ-85. Тя блъсна колата и изчурулика, плесна босите си крака по бронята:
  - Ах, дъбови дами, дъбови дами!
  Шарлот агресивно потвърди, надувайки бузи и разтърсвайки пълните си гърди.
  - Дуба! Дъб! Дуба дами!
  И как ще го вземе и ще се смее... Като камбани бият. И гласът му е толкова лъчезарен.
  А жертвата й беше 76-милиметров руски пистолет. Оръжията са доста архаични.
  Кристина се изкикоти и изпищя:
  - Ще ревам и ще се счупя!
  И с голите си пръсти също насочи снаряд към вражеска кола.
  Колко е красива. Златото и медта са страхотни!
  Магда е напълно златна, като пее с ентусиазъм:
  - Хърдито също плаче...
  Тогава тя се обърна към съветската тридесет и четири и продължи да пее тъжно.
  - Тя е непозната в Берлин!
  Герда изчурулика в отговор. Тя натисна бутона на джойстика с боси пръсти и свали съветска гаубица.
  - Берлин е столицата на света!
  Шарлот промърмори с апломб в отговор:
  - А Лондон е столицата на Париж!
  И пирони на съветския Т-36. Машината, макар и не голяма, също се смята за танк.
  Кристина го взе и го даде, като завъртя мотора с боси крака:
  - А Париж е столицата на Рим!
  Тогава, щом се смее... И с изумрудени очи ще пробие през всички воини подред. И се усмихва в същото време, и блести със зъби. Но изобщо как ще вземе и ще удари съветските танкове. Ще събори половината от кулата на тридесет и четири.
  И след нея Магда ще го вземе и ще го запали с граната. Тоест снаряд. Според СУ-76. Вече очевидно е остаряла кола, но все още е в списъка.
  И изчурулика:
  - А Рим е столицата на Маями!
  Наистина е смешно. Но момичетата се увлякоха твърде много. Те не забелязаха как няколко войници от съветската армия пропълзяха до тях с пачки противотанкови гранати и взривиха следите. И как ще вземе и ще гръмне. Ролките се спукаха и Е-50 загуби подвижността си.
  Трябваше да ремонтирам колата си. Междувременно заздравяването на раните на мастодонта продължи, момичетата отново се отдадоха на свои, много интересни и забавни спомени.
  Герда, като видя, че противникът й, който не се отдръпва, стои стабилно, внезапно скочи, удряйки го с бос крак под коляното. И когато маврът започна да пада, острието на меча го премина между бронзовите плочи и ребрата. Шарлот също започна да размахва мечовете си много по-енергично. Момичетата едновременно пищяха като прасета. Въпреки че мечовете им се движеха по различен начин, все още имаше усещане за синхрон. Герда се сблъска с едър римски воин, чийто шлем се оказа украсен с паунови пера. Този път тя всъщност имаше много опитен и силен противник. Златните ивици също говореха за егото на опита и заслугите. След като отби няколко атаки на светлокосото момиче, главорезът, очевидно благородният благородник, премина в настъпление. Герда отстъпи назад и подсвирна:
  - Ти не си италианец!
  Ужасният патриций отговорил:
  - А ти си просто боса мръсница! Колко мислите, че можете да издържите срещу древно римско острие?
  Герда отвърна:
  - Не знам срещу острието, но ти си брадат и няма на какво да устоиш!
  Въпреки целия оптимизъм, излъчван от босоногата Герда, момичето трябваше да отстъпи. Римляните внасяли свежи резерви в битка, момичетата и момчетата все по-често били ранени или падали наръгани до смърт. Момчетата стрелци обаче се опитаха да стрелят над главите им, разбивайки подходящи кохорти.
  Междувременно Шарлот внимателно положи друг противник и отряза ръката на друг. Воинът запя:
  - Ядреният меч иска да те посече! Гори като адски огън, лазерен лъч! Но не мислете как да спасите живота си, бъдете верни на любовта, бъдете верни докрай!
  Герда беше изненадана:
  - И пееш като истински учен!
  Шарлот изпя:
  - Страхотно е, когато има пилоти във физиката, те движат науката си напред! Но основните въпроси се решават в чиновете, в чиновете, в редиците!
  Герда потвърди, като вдигна:
  - Хубаво е да живееш сред огъня и дима! И чуйте как цвърчи картечницата! Води ни фюрер в битка непобедим! Напред, напред, напред!
  Шарлот поддържа:
  - Когато снарядите се пръскат денем и нощем, чиновете и заповедите вървят по-бързо! Нека бучи неистово по света - война, война, война!
  Герда беше вдъхновена от пулсиращата енергия в нейното атлетично тяло. И скоростта изведнъж стана като размахване на криле на водно конче. И тогава воинът на Древен Рим пропусна удар на върха в носа. И той се разсея и воинът Герда преряза сухожилието на дясната му ръка:
  - Да не си посмял да бъдеш груб с дамата!
  Зверът с паунови пера, потрепвайки долната си устна, отговори разочаровано:
  - Това беше просто шега! В крайна сметка това беше просто шега!
  Герда подигравателно, удряйки отслабналата си ръка, отговори:
  - Не се шегувайте с вълка!
  И когато римският герой падна на колене, воинът го удари с коляното си в брадичката. Шарлот одобри:
  - Това е съвсем в нашия стил на СС!
  Тогава Герда получи точка в рамото и ахна:
  - Е, глупаци!
  Шарлот посъветва:
  - Направи мелница! И наточвайте мечовете си!
  Тогава в игра влязоха стрелците на римляните, те бяха тежки в доспехи, а оръжията им бяха с човешки ръст. Разбира се, стрели с дължина един и половина метра, твърде опасно оръжие срещу полуголи момичета и момчета. Атила очевидно осъзнаваше, че е невъзможно да чака повече; хвърли в атака кавалерията, която лично поведе в битка.
  Този гигант завъртя два меча наведнъж, всеки дълъг колкото рицарско турнирно копие!
  Герда се усмихна и намигна.
  - Ето, най-после дойде нашият красавец!
  Шарлот се изкикоти.
  - Трябва да удряте силно и най-важното навреме! В момента, когато ефектът от това ще бъде максимален!
  И големи стрели заваляха отгоре. Момичета и момчета ловко скочиха настрани и дори изкрещяха:
  - Това ще бъде нашият начин! Можете да се измъкнете от куршум, но какво да кажем за стрела.
  Но някои хора все още бяха улучени от стрели. Освен това загиват не само представители на германските полкове на Атила, но и в голям брой от даровете на собствените си римски войници. Въпреки това конниците на варварите, заобикаляйки редиците им, се нахвърлиха върху вражеската пехота. Е, самият Атила изглеждаше просто шик.
  Герда изрита лепкавия кавалер встрани с ритник:
  - Не лапа, не твоята!
  Шарлот поклати глава.
  - И момчетата тук не са лоши, макар и не като нашите! На нашите арийски соколи!
  Герда, сечейки с римски меч, се съгласи:
  - Разбира се, не двойка! Повярвайте, че германската мощ на Рим не е съвпадение! Да мачкаме като въшка и ръката няма да трепне!
  Шарлот потвърди:
  - Да, дори и мечът да не е от лайна!
  Момичетата добавиха оживено, като извиха геврека с мечовете си и запяха:
  Борим се за справедлива кауза! Няма компромиси с щика на ада! Слънцето няма да бъде покрито с облаци! Зората скоро няма да покрие мрака!
  Накрая самата Атила проби пред стрелците на Рим. Въпреки това, ако се съди по размера, тези лъкове очевидно са направени във Великобритания. Докато се биеше, Герда си спомни историята. При Едуард Трети, наричан от британците Великият, именно стрелците се превърнаха в основния клон на армията... И някои от тях бяха качени на кон! Превъзходните сили на французите бяха безмилостно разбити. Като цяло, както в Юнгфолинг, така и в Съюза на германските момичета, омразата не беше добре дошла... Британците бяха признати за опасен враг, който завоюва повече земя от която и да е друга нация в цялата история на планетата Земя!
  Но сега конниците на варварите смажеха стрелците, разсичайки ги с мощни удари до самия лагер. Герда, от друга страна, се изправи срещу враг от Китай. Той не беше твърде висок, но прочуто усука краката си, обути в ботуши с шпори:
  - Немците са паразити - със сигурност ще бъдат бити! - изрева той.
  Герда отвърна с атака с кама:
  - Напразно врагът вярва, че е успял да свали германците! Който се осмели да атакува в битка, враговете ще бъдат жестоко побити!
  Шарлот вдигна:
  - Дръзко нещастие няма да сполети планетата! И напразно врагът хвърли силите си в похода! Ще можем да победим врага в страхотна битка! Тъмнината ще се разпадне в прах - времето за светлина ще дойде!
  . ГЛАВА 7
  Герда отново махна с още по-голяма енергия, обобщавайки:
  - Думата не е врабче, а многословието го превръща в врана!
  Шарлот държеше:
  - Когато езикът стане плитък, буца в гърлото се пече от брашно!
  Герда с мощен, дори неженствен удар на меча, отряза главата на боец, скачащ отляво, и след това отново се сблъска с китайците. Русокосият воин яростно и силно извика:
  - Няма да го вземеш!
  Китайският воин отговори:
  - И не е нужно да вземаш, ти вече си всички пред мен.
  Герда се засмя в отговор.
  - Лакътят е близо, но няма да хапеш!
  Тогава върхът на меча надраска момичето като кобра, разрязайки бронята и разголвайки гърдите й: великолепни и с пурпурни зърна. Китайците изреваха тъжно:
  "Сега всичко, което трябва да направите, е да се молите!" Коя църква предпочитате: католическа или евангелска?
  Герда отговори ядосано:
  - Църквата се различава от блудницата по това, че блаженството винаги отлага за по-късно!
  Китаецът оголи кривите си зъби.
  - И това чувство за хумор не те е променило! О, момиче, колко съжалявам, че осакатявам такава красота като твоята!
  Герда оголи зъби.
  - Не съжалявам! Като цяло е жалко за пчелата, а пчелата е на дървото, а дървото е в гората! Къде е гората - на носа!
  Китайците изръмжаха в отговор:
  Германия има много врагове!
  Герда ловко отвърна:
  - Много готвачи развалят кашата!
  След поредния удар на тесноокия воин, по гърдите на момичето остана кървава ивица. Герда ахна и отстъпи назад. Китайците изръмжаха:
  - Това получаваш!
  Момичето спокойно отговори:
  - Който не се хване на мозъка, той никога няма да помъдрее! Мозъците са като портфейл, трябва да получите, за да ги напълните!
  Китайците щракнаха:
  - Е, ти обичаш софистиката! За първи път виждам толкова образовано и ерудирано момиче. Знаеш ли, може би е по-добре да се присъединиш към армията на Великия Рим. У нас всеки човек, независимо от националността, може да заеме най-високата длъжност при императора!
  Герда отговори:
  По-добре да умреш, отколкото да предадеш!
  Воинът с тесни очи отбеляза:
  - Това не е разумно, вижте нашата кавалерия, която влиза в битка... И когато бъдете заловени, буквално ще виете на стелажа от болка!
  Герда отвърна спокойно:
  "По-добре да удариш веднъж спокойно, отколкото да изкрещиш сърцераздирателно сто пъти!
  Но уви, изглежда, че китайците са прави, хиляди римски конници, водени от самия император (бронята му изглежда е покрита с кора от диаманти, рубини и изумруди!), се втурват към армията на варварите. Въпреки това, ездачите на Атила вече бяха успели да убият повечето от вражеските стрелци, самите момчета от варварската армия започнаха интензивно да изпращат стрели във вражеските редици. Отчаяно рязането на Шарлот развесели партньора си:
  Не се отказвай от Герда! Не се поддавайте на обещанията му! По-добре се съберете и решително победете!
  Атила, заедно със своите воини, се врязва в римската система. Гигантските му мечове бъркаха кървавия миксер като перки на витлото. И самият главорез тръгна напред, опитвайки се да проникне в императора.
  Герда философски отбеляза:
  - Ако искаш да станеш пастир на стадото, не бъди овца!
  Шарлот се съгласи:
  -Всеки овен иска да стане овчар, докато вълкът е далеч, а пушката е наблизо!
  Тук Герда получи още една рана в стомаха. Момичето отново отстъпи назад. Босият й крак изведнъж се изправи на върха на стърчаща кама и Герда изскърца:
  - Ох, ох, ох! Колко болезнено!
  Самата Шарлот вече беше получила няколко рани и се облегна назад. Воинът извика:
  - Погрижете се за силата си, римляните няма да издържат дълга битка!
  Но на варварите наистина им беше трудно. В битката влизат все повече и повече отряди на римляните. Конници в златни доспехи се втурнаха в ожесточена битка. Над тях се развяха знамена с вълчи глави. И отпред се втурна героят, може би дори по-голям от Атила. В същото време римляните дори се опитват да прикрият варварската армия от фланговете, пускайки два могъщи полка с копия и бронзови доспехи около главното бойно поле. Герда се помоли:
  - Силите ни изчерпват, на път сме да загубим!
  Шарлот предложи:
  - И ти пееш в отговор! Песента ни помага да градим и живеем! Под барабана под червеното знаме на кампания! И този, който върви през живота с песен; той никога не изчезва никъде!
  И двете момичета пееха в хор и въпреки раните на гласа си; беше като тръба:
  Има такова призвание на войниците,
  Това не е професия, не е звание!
  Макар че понякога сто паунда автоматично,
  Не, не марш, плътта е мъчение-мъчение!
  
  Но ние отиваме, като правим стъпка напред,
  Защото служим на Родината!
  Вярвайте, злият враг ще бъде победен,
  Да се забавляваш в живота!
  
  Учеха ни почти от люлката
  Борете се смело за Отечеството!
  Някога имаше мечове от стомана
  А сега RPG в здрава раница!
  
  Няма да отстъпим, нито крачка назад
  Въпреки че телата лежат в гроба!
  Ще покосим редица противници,
  Нека Всевишният ни даде сила!
  
  Танкове пръчка, самолети летят,
  Бомби падат и снаряди се пръскат!
  Не ни приемайте за гадни кученца
  Войниците се втвърдиха!
  
  Този другар умря като герой,
  Не слагайте нищо под кръста!
  Често хората си играят със съдбата
  Но любовта ще бъде по-силна - повярвайте ми!
  
  Макар и в битка, където забиват здраво,
  Нека си спомним нашите прославени предци!
  Докато ходихме в Рим за дълго време,
  Защо не ядете остатъци в робството!
  
  Не трябваше да се кланяме, за да победим,
  Не поставяйте нашия свят на колене!
  В крайна сметка ние сме соколи - сами бихме играта,
  Представители на всички поколения!
  
  Ето усилие и хвърляне,
  Вече виждаме врага, тресящ фино!
  Куршумът почти удари слепоочието,
  Потъмняло в очите на нашето Слънце!
  
  Но ние тръгнахме в атака,
  Смазваме подлите щикове с дупето!
  Нека изгорим фрица, ако е необходимо с огън,
  Нашият боец стана без цени - просто съкровище!
  Веднага след като момичето свърши да пее, главният герой на римската армия в златни доспехи падна от удара на Атила. А вдъхновеното момиче посече китайците още по-рано и сега нападна представителя на командира на пехотата. Тя влезе в битка с истински, едноок гигант и дори започна да го бута, размахвайки меча си:
  - Ти чудовище няма да се справи с нас! Защото сме германци!
  Разбойникът отвърна грубо:
  - Германци- чушки! Нация на сакатите!
  Герда се ядоса сериозно:
  - Не! Ние, германците, априори сме нация от велики воини. Народът, който е свикнал да побеждава и няма пред кого да се наведе!
  Великанът изкриви устна и веднага получи острието на меча в гърлото. Фонтан изръмжа от врата на бик... Той залитна и веднага получи убождане под сърцето... Герда възкликна:
  - Героизмът няма възраст!
  Шарлот насърчи приятелката си:
  - Със сигурност ги смачкайте по-силно скъпа... Натискът ще бъде още по-бърз!
  В този момент едно от босите момчета стрелци повали римския император с добре насочен изстрел. И беше необходимо да се хареса на стрелата директно в окото!
  Герда, ухилена, изпя:
  - Проклятие! Не в веждата, а в окото!
  Шарлот завъртя пръст към слепоочието си.
  - И какво! По-добре да удариш веднъж, отколкото да прокълнеш сто! Е, сега врагът ще бяга!
  Герда, посичайки друг войн, потвърди:
  - Врагът ще трепери от страх и ще избяга!
  И наистина, редиците на римляните се поколебаха и започнаха да се поддават. Като цяло, когато армията лети, е страшно. Дори и да е такава дисциплинирана армия като Древен Рим. Нищо чудно, в края на краищата, Чингис хан, ако една дузина избяга, той заповяда екзекуцията на цели сто... Въпреки че надеждността на последната заповед е под въпрос дали това е изобретение на историците. Дори в Рим всеки десети е екзекутиран по време на полета. Трепкайки с боси крака, момичетата и момчетата се втурнаха да преследват врага. И роговете свиреха...
  Герда се събуди, рязко скочи, момичетата бързо се наредиха. Измихме се, измихме зъбите си и отново намазахме със защитни кремове с принудителен поход през пустинята. Така те са боси по бански и се втурнаха през пясъчния ад.
  Арабските деца ги посочиха с пръсти изненадано и подсвирнаха:
  - Дойче Акбар!
  Герда се огледа и с копнеж погледна отдалечаващите се палми, след което прошепна на Шарлот:
  - Отново в ада!
  Червенокосата дива отговори с усмивка:
  - Всички хора са грешници, а подземният свят е естественото състояние на грешниците!
  Герда намигна в отговор.
  - Човекът не може да не съгреши!
  Шарлот кимна с огнената си коса и започна да обяснява, докато тичаше:
  - Съгласен съм! Дори хиляди пъти се съгласявайте! Като цяло грехът е относително и чисто човешко понятие. Например, ако вземем морала на древния свят, тогава в него е добре, че е от полза както за самия човек, така и за неговия род. Например прелюбодейството се смяташе за благословия, а не за грях!
  Герда с готовност се съгласи:
  - Точно така! Самият фюрер вярва, че е най-добре една жена да забременее от военен герой, отколкото от своя, далеч не винаги доблестен съпруг. Особено ако съпругът също има признаци на вредна, нечиста кръв.
  Мадлен извика на момичетата:
  - Спестете дъха си момичета, този път тичаме до изтощение!
  Герда се усмихна в отговор.
  Може да си уморен, но не и изтощен.
  В продължение на половин час момичетата тичаха мълчаливо, а след това Шарлот прошепна:
  -Знаеш ли какъв странен сън имах приятелка?
  Герда беше изненадана:
  - Да, и аз си признавам! И какво?
  Шарлот, ухилена, отговори:
  - Нищо! Такава мечта, че бях воин в армията на великия варварин Атила. И ние се борихме с восъците на древния Рим. И всичко беше толкова красиво и жестоко в същото време...
  Герда се засмя в отговор.
  - Знаеш ли, и аз мечтаех за това! Донякъде изненадващо съвпадение. Видях те в съня си!
  Шарлот намигна в отговор.
  - И аз теб! Ти се бори добре, въпреки че тесните очи и жълтолик воин едва не те уби!
  Този път Герда не беше малко изненадана, тя беше изненадана:
  - Не може да бъде! Значи не се случва двама души да видят един и същ сън едновременно?
  Шарлот отговори:
  - Ако грипът е колективно болен, тогава сънят може да е същият. Ето как става! Чух, че в обществото Туле има специални медиуми, които пият отвара и вдишват билкови тинктури, а след това се потапят във видения! И те доста успяват да бъдат пророци!
  Герда, прескачайки калдъръма, се съгласи:
  - Разбира се! По принцип дарбата на пророчеството не изисква свръхестествени сили, просто може да има доста материални и все пак неразрешени физически закони в природата. Но каква е целта на този сън?
  Шарлот сви рамене и отговори:
  - Не знам! Може би Третият райх ще победи Великобритания и Съединените щати зад Лъва или... Тук можете да гадаете дълго!
  Герда се канеше да каже нещо, когато изведнъж ухото й улови все още чуващия се шум от мотори. Въпреки разстоянието беше очевидно, че двигателите на самолетите издават шум и че се приближават значително ...
  Мадлен заповяда:
  - Какъв е етапът на упражнението номер две: маскиране.
  Момичетата спряха, извадиха от раниците си камуфлажни наметала, боядисани в цвета на пустинята. След това започнаха бързо да се вкопават, докато отгоре не се забелязваше, което беше неестествено. Тук Герда благодари на съдбата, че имаха и оръжия, и сапьорни лопати. В противен случай момичетата в пустинята биха могли да бъдат лесна плячка за британски щурмови самолети или пикиращи бомбардировачи. Шарлот, стържейки пясъка с босите си крака, каза:
  - Изглежда, че ще трябва да подушим барут, дори и в Тунис... Пътищата на Господа са неразгадаеми!
  Герда с лукав поглед възрази:
  - Липсата на точни знания винаги е лоша, с едно изключение, когато става въпрос за плановете на Всевишния!
  И как пляска с бос крак по пясъка. Ще се вдигне във въздуха.
  Шарлот мъдро отбеляза:
  - Хубаво е да имаш човешки знания, но още по-добре е да имаш Божествени възможности!
  И с голи пръсти хванала пепел. Тя смачка насекомо и показа розов език.
  И в друга точка на конфронтация между силите на Оста се водят собствени ожесточени битки.
  Войските на Третия райх се биеха за Саратов. Кавказ вече е напълно под нацистите. И Червената армия няма с какво да покрие пропуските си. Вярно е, че Сталин има и танк Т-54, но все пак се произвежда в малки количества. И това не е достатъчно за покриване на предната част. Т-54 е добре защитен в предната част на кулата, но по-лошо в предната броня на корпуса, а страните са още по-слаби. Германците донякъде укрепиха танка Е-50, като направиха бронята по-дебела, увеличиха ъглите на наклон и поставиха газотурбинен двигател с мощност 1500 конски сили. Теглото на превозното средство се увеличи до седемдесет тона, но страничната броня стана 170 милиметра, а предната - 250 милиметра. Сега германският танк изобщо се превърна в шедьовър, с оръдие с калибър 105 милиметра в 100 EL и много наклонена форма.
  Борба, нека си го кажем, машина от най-нов вид.
  Германците заобиколиха Саратов и бяха готови да атакуват Куйбишев. Битките тук са ожесточени.
  И вече май бушува с яркия си цвят. И колко е красиво?
  И войната се разпалва като ураган и огън от ада.
  Ремонтираният Е-50 влезе в бой. Руснаците обаче в голяма степен издигнаха укрепления и германците трябваше да преодоляват отбраната в дълбочина. Воините методично унищожаваха батерията.
  Герда стреля, разбивайки съветското оръдие и след това с усмивка в гласа си каза:
  - Ще бием хората, и бием кофите!
  Шарлот изпя медночервените си къдрици:
  - Ние сме, о, разбойници! Разбойници!
  И натискайки бутона на джойстика с гол пръст, тя изпрати снаряд, счупвайки съветския бункер.
  И тогава Кристина изръмжа оглушително:
  - Бум Бум! И ти си мъртъв! Мъртвите! Мъртвите!
  И той също натиска грациозен крак с гол пръст, изпращайки врага в нокаут.
  И тогава имаше Магда. Ето го момичето. Той също така натиска джойстика с пръстите на босия си крак и как се блъска.
  - О, който ни види веднага ще ахне!
  Чаровната Герда, трепереща пълните си гърди, блъсна тридесет и четирите и изпищя:
  - И за някой ще мирише на пържено!
  Шарлот натисна голите си пръсти върху бутоните на джойстика и изчурулика като врабче:
  - И ние държим нещо в пазвата си!
  Кристина разкъса съветски пистолет със снаряд и зашумоля, пляскайки с алените си устни:
  Не се приближавай до нас...
  Магда също натисна бутона с гол пръст. Тя духна трийсет и четири и извика:
  - Не се приближавай до нас!
  И Герда, този агресивен звяр с руса коса, също ще удари със снаряд, а трийсет и четирите ще се пръснат като нос на боксьор под юмрук на перфоратор. И воинът ще хленчи:
  - Ще го убием!
  И отново момичетата ще избухнат в сълзи и ще стрелят, без никакво съжаление или пауза.
  Шарлот извика ентусиазирано:
  - Аз съм голям крадец...
  А също и как удря съветска гаубица. Само части летяха в различни посоки.
  Кристина ръмжи. Докато натиска голия си пръст върху бутона на джойстика и чурулика:
  - И дъщерята на демони е мъртва!
  Магда също забива, като натиска босите си крака върху поразяващ предмет, разбива съветски танк и издава:
  - И не скромен!
  Герда оголи зъби, зъбите й блеснаха. Тя си представи красив млад мъж. Толкова мускулест, атлетичен, с мускулен релеф и голямо мъжко съвършенство. И как тя се навежда и обгръща алените си устни около пулсиращата му, нефритена сърцевина. Колко е вкусен, като шоколадов сладолед. И онзи шоколадов сладолед, който облизваш с език. И е толкова хубаво, толкова вълнуващо.
  О, колко хубаво, ако друг млад мъж се присъедини към нея отзад. И пулсиращата нефритена пръчка ще влезе във влажната пещера на Венера. И колко е страхотно.
  Герда дори се потресе от умората. Колко трогателно и възхитително й се стори.
  Момичето стреля по съветския пистолет. И тя изчурулика възхитено, тропайки с бос крак:
  - Момчета, момчета, зависи от вас...
  Шарлот също разби и разби руския танк, докато бърбори, разтърсвайки пълния си бюст:
  - Спасете земята от огън!
  Кристина разтърси медножълтата си коса. Тя разкри пламенна усмивка, чуруликайки:
  - Ние сме за света за приятелството, за усмивките на света....
  Магда щракна върху джойстика с гол пръст. Тя разби съветския танк и изръмжа:
  - За сърдечни срещи!
  Воините изглеждаха изключително весели. И как оголиха зъби. И те намигат и пищят.
  Шарлот също си представя мъж. Млад, но с брада. Докато гали гърдите й. Докато брада гъделичка гърдите, къдрава коса минава по зрелите ягоди на зърната. И той я гъделичка, и целува гърдите й. Кръжете сладкото, медено зърно с език. Такава е идилията. И ако човекът все още пъха езика си в пещерата на Венера. Какъв вкус!
  Шарлот стреля и крещи:
  - И мечът ще бъде остър!
  Разбира се, момичетата, макар и красавици, правят мръсно дело - убиват съветски войници. Но така са ги учили от ранно детство. Те са безмилостни вълци.
  И смятат, че са прави. Имат еднакво възпитание и манталитет. Момичетата започнаха да се борят в четиридесет и едно, някои от техния "вълчи" батальон, дори по-рано. И неволно си спомняте първите стъпки. Когато беше само на шестнадесет. И всичко наоколо изглеждаше чудесно, красиво романтично.
  Все пак са доста млади!
  Две дузини английски самолета прелетяха над маскираните момичета, те вероятно не забелязаха нищо и вече започваха да се разтварят зад хоризонта, когато изведнъж се чуха нови подозрителни звуци. Мадлен заповяда:
  Всички лягайте и не мърдайте!
  Момичетата замръзнаха, чакаха нещо. И тогава иззад дюната се появиха леки транспортни средства и камиони. Съдейки по дизайна, английско и американско производство. Те бавно се придвижиха към столицата на Тунис. Мадлен беше малко изненадана. Тя вярваше, че линията на фронта все още е далеч, което означава, че британците все още няма да имат време да се появят. Или по-скоро не трябва да се появяват. И тогава има цяла колона. Макар че, може би, по-малко от батальон ... Кои са те, някаква бойна група, заобикаляща пустините в никакъв случай не непрекъснат фронт, иска да се рови в тила. Изглежда, че е логично, въпреки че с технологията те лесно се забелязват в пустинята. Във всеки случай трябва да предавате на своя собствена по радиото, но не откривайте огън. Освен това те са само стотина, а англичаните са повече от триста!
  Герда прошепна на Шарлот:
  - Английски са! За първи път ги виждам отблизо!
  Червенокосият приятел, също доста нервен, отговори:
  - Нищо специално! И сред тях има толкова много черни!
  Всъщност поне половината от британците бяха чернокожи. И колоната се движеше бавно, а черните все още виеха нещо ... Те се приближават все повече и повече ...
  Тогава нервите на едно от момичетата не издържаха и тя удари с картечен пистолет. В същата секунда останалите воини откриха огън и Мадлен излая със закъснение:
  - Пли!
  Няколко десетки англичани бяха покосени наведнъж, един от камионите се запали. Останалите британци откриха огън безразборно. Мадлен се възползва от момента и извика:
  - Хвърлете нападателни гранати заедно!
  Момичета от елитния батальон на СС "Вълчиците" хвърлят гранати надалеч и точно. И че са обучавани от детството, а също така са преминали през специална техника. Това е когато тренирате с течение, малко забавяне с хвърлянето и вие с разряд. Герда и Шарлот също хвърлиха своите подаръци. И британското салто и с главата надолу ... Това е смешно. Те стрелят произволно, а черните все още крещят на неразбираем език. Ето някои мръсници...
  И Герда стреля и хвърля, като същевременно пее:
  - В зениците на СС е кошмар! Един скок, един удар! Ние сме вълци - нашият метод е прост! Не обичаме да дърпаме котката за опашката!
  Шарлот също изръмжава в отговор. Изстреляните от нея куршуми се разбиват на фрагменти от черепа. И извадят очите. Ето един уплашен черен мъж, как ще стреля с щик русата си половинка отстрани. Той ще плюе кръв в отговор. Шарлот пее заедно:
  - Ангели на звездния мрачен ад! Изглежда, че всичко във Вселената ще бъде унищожено! Необходимо е да лети в небето с бърз сокол! За да предпази от смъртта на душата!
  Британците действат неорганизирано, повечето от тях са колониални войници: негри и индийци, араби. Те или падат, замръзвайки, или, напротив, рязко скачат и започват да се втурват като луди зайци. Въпреки това, момичетата стрелят точно, а гранатите, въпреки че фрагментите не летят далеч, а плътно! Сега остават малко врагове. Мадлен крещи на английски, гласът й е толкова оглушително силен, че дори не се нуждаете от мундщук:
  - Предайте се и ще ви пощадим живота! В плен ще имате добра храна, вино и секс!
  Работи мигновено и тъй като вече се отказват ... Ръцете горе и ...
  Събрани са петдесет пленници, от които половината са ранени. Мадлен заповяда:
  - Убийте ранените!
  Вълците без церемония стреляха с куршуми в слепоочията на тези, които не можеха да се изправят на краката си, а останалите бяха натоварени в коли и откарани до най-близката база.
  След горещия пясък на пустинята е много приятно босите крака на Герда да усещат мека гума. Тя дори стене блажено... Американските камиони са много удобни и не се разклащат по време на пътуването. След като спечелиха, момичетата са весели. Шарлот попита Герда:
  - Колко си убил?
  Момичето вдигна рамене в недоумение.
  - Не знам? Не бях единственият, който стреля... Но мисля много!
  Шарлот изчисли:
  - Сто сме, убити около триста, което значи трима на брат, тоест на сестра! Впечатляващо начало на войната!
  Герда махна пренебрежително с ръка.
  - За мен няма значение! Основното нещо е, че нито една приятелка не загина. Въпреки че това, разбира се, е статистика, триста врагове бяха унищожени, а от наша страна само двама воини-вълци бяха леко ранени. Дори се чудя как още не сме завладяли напълно Африка, с такива воини.
  Шарлот веднага развали настроението:
  - Значи все пак загубихме от тези нещастни воини в осемнадесетата!
  Герда ядосано поклати русата си глава, сякаш поръсена с новогодишен сняг:
  - Това е заради предателството! Но всъщност бяхме по-близо от всякога до победата и това беше очевидно за всеки, който не е сляп! Уви, бяхме прекъснати!
  Шарлот се съгласи, като ловко почеса с пръсти босите си крака зад лявото ухо.
  - Да, предателство, саботаж, посредственост на военните.... Но ние все пак разбихме руснаците, принуждавайки ги да се предадат през осемнадесетата година! О, би било хубаво да се разходим из просторите на Русия, там е готино, но тук е горещо!
  Герда се изкикоти весело.
  - Но в Русия има такива тежки студове... Но когато тичах бос през снега в планината, знам какво е брашното.
  Шарлот оголи зъби.
  - Малката Герда тича боса през горящия сняг... Символично е като в приказка... Приказки за чиста, все още детска и никак не егоистична...
  Герда намигна пламенно на приятелката си:
  - Все едно имаме с фюрера?
  Шарлот потвърди:
  - Почти! Ние просто караме, а не тичаме боси по горещ пустинен пясък. Да, дори след победата.
  Обвързаният негър измърмори на немски:
  - Страшни ангели, готов съм да ви служа! Ти си богиня, аз съм твоя робиня!
  Шарлот погали леко грубия си крак върху кестенява къдрава коса на черния пленник.
  - Вие, черните, сте по природа роби! Това, разбира се, е добре от една страна, някой трябва да работи усилено от зори до здрач, да върши черна работа... Но робът по природа, подлата природа е предател и не може да му се вярва с оръжие. Ние, германците, от своя страна сме най-културната и високоорганизирана нация на Земята. Велика нация от воини и не е за нищо, че германските наемници са служили във всички европейски армии и дори в Русия и най-често на командни позиции!
  . ГЛАВА Љ 8
  Герда свирепо хвърли:
  - Да, ще ни служиш като роб. Имаме специални менажерии за чернокожи. И ти остава...
  Шарлот предложи:
  Нека ни целува краката. В крайна сметка ще бъде хубаво за нас, а Нигер ще унижи.
  Герда поклати енергично глава.
  "Не знам как на теб, но отвратително, ако устните на миризливия нигер ще докоснат чистата кожа на истината Аряки. Така...
  Шарлот не се съгласи:
  - Ами не! Напротив, би ми харесало. Ами виж...
  Огнената червенокоса красавица пъхна крачето си в чернокожия. Той ентусиазирано започна да целува дългите, гладки, изрязани пръсти на богинята. И момичето в отговор само се усмихна нежно, плътните устни на чернокож мъж гъделичкаха загорялата кожа. Тук езикът на затворника вървеше по еластичния, леко прашен крак на момичето. Все пак е хубаво, когато унижаваш силен, почти двуметров мъж.
  Герда беше изненадана:
  - Странно е, ама ти, не е ли отвратително?
  Шарлот се усмихна.
  - Ами не! Защо трябва да се отвращавам?
  Герда предпочиташе да мълчи: защо трябва да се меси в делата на приятеля си. Всъщност те бяха възпитани, че германката трябва да бъде не само войн, но и любяща, нежна съпруга и здрава майка. Но самата тя все още не е мислила за момчетата, може би поради тежко физическо натоварване или просто все още не е намерила половинката си. Въпреки това, изглежда, Шарлот е уморена от това. Тя удари негъра с глезена си по носа, толкова много, че юшката потече и предложи на Герда:
  - Може ли да пеем?
  Герда кимна.
  - Разбира се, че ще пеем! Иначе става тъжно!
  Момичетата пяха, а приятелките им се присъединиха единодушно, така че песента се лееше като водопад:
  Отиваме с едно хубаво малко от гъсталака,
  Задържайки неземна тъга!
  И студът, изгарящ смразяващ,
  Пробит счупен мотив!
  
  Боси крака в снега
  Идват малки бели момиченца!
  Ревещи като вълци, виелици са зли,
  Събаряне на ята от птици пичуг!
  
  Но момичето не познава страх
  Тя е борец на могъщи сили!
  Ризата едва покриваше плътта,
  Определено ще спечелим!
  
  Нашият воин е най-опитният,
  Не го огъвайте с чук!
  Тук кленове се движат нежно,
  Снежинките падат!
  
  Не е наш обичай да се страхуваме,
  Не смейте да потръпнете от студа!
  Врагът е дебел с бик врат,
  Лепкаво е, гадно като лепило!
  
  Такава е силата на народа
  Какво направи свещеният обред!
  Вярата и природата са за нас,
  Резултатът ще бъде победен!
  
  Христос вдъхновява Отечеството,
  Казва ни да се борим докрай!
  Да направим планетата рай
  Всички сърца ще бъдат смели!
  
  Хората скоро ще бъдат щастливи
  Нека животът понякога бъде тежък кръст!
  Брутални смъртоносни куршуми
  Но този, който падна, вече е възкръснал!
  
  Науката ни дава безсмъртие
  И умът на падналите ще се върне в редиците!
  Но ако се страхуваме, вие вярвате
  Врагът веднага ще прецака резултата!
  
  Така че молете се на Бог
  Няма нужда да бъркате, мързел далеч!
  Всемогъщият съдия е много строг,
  Поне понякога може да помогне!
  
  Родината ми е по-скъпа от всичко,
  Свята, мъдра страна!
  Дръжте нашия лидер по-силен от юздите,
  Роди се Blossom Fatherland!
  Момичетата от елитния СС батальон "Вълци" пяха прекрасно, а думите бяха искрени. Като цяло имаше стереотип, че есесовец означава палач! Но не е така. Имаше, разбира се, специални наказателни части, най-често като част от охранителни дивизии, които извършваха специални операции, но повечето от SS дивизиите бяха просто елитната охрана на Вермахта. Като цяло трябва да се каже, че червената тоталитарна пропаганда не е най-надеждният източник на информация за Втората световна война. В крайна сметка е ясно, че комунистическите лидери на Агитпроп не можеха да не бъдат безпристрастни и обективно да отразяват събитията. Така че е достоверно трудно да се прецени къде е била истинската истина за зверствата на нацистите и къде е измислицата. Във всеки случай, тези, които се занимават сериозно с исторически изследвания, са принудени да признаят, че не всеки SS войник е палач и чудовище. Освен това преди нападението срещу СССР; нацистите като цяло в окупираните територии се държаха толерантно, западните източници не сочат никакви масови зверства и кланета.
  И сега момичетата помогнаха на пленниците да излязат от колите; те приятелски потупаха широките рамене на плахите мъже. След това момичетата бяха поканени да се освежат ...
  Вечерята беше скромна, но за сметка на това в пустинята беше застреляна зебра и всяко момиче получи шиш кебап, приготвен на арабски. Като цяло арабите, поне външно, бяха приятелски настроени и тези, които знаеха немски, дори се опитаха да се шегуват или нежно да галят краката на момичетата.
  Герда отблъсна лепкавия арабин и каза:
  - Аз не съм за теб!
  Шарлот последва примера:
  - Вземи си харем!
  Герда се усмихна и предложи:
  - Но кажете на Шарлот, какво бихте направили, ако станете съпруга на султана?
  Червенокосият приятел отбеляза със съмнение:
  - Това всъщност е спорно щастие... Макар че зависи от съпругата на кой султан. Ако голямата Османска империя беше в разцвета си, тогава... Дори би било много добре... щях да реформирам турската армия, да подобрим оръжията... И вероятно първо щях да обърна погледа си на изток.
  Герда се съгласи.
  - Точно така! Но тук е срам за Турция, че дори в разцвета си не можа да завладее Иран. Това беше съвсем реално, особено след като персийската армия беше изостанала. Интересно е, великият фюрер, какво решение ще вземе той, да завладее Турция или все пак да включи в коалицията си, хвърляйки кост на османците, включително някои от не особено ценните земи на Иран?
  Шарлот вдигна рамене в недоумение.
  - Не знам! Всъщност напоследък има слухове, че ще атакуваме СССР... Казват, че руските богатства и тлъстите земи на Украйна са много необходими!
  Герда взе чаша чай с пръстите на босия си крак и доста ловко я вдигна към брадичката си, като изля кафявата течност в себе си. В същото време момичето успя да говори:
  - В Украйна има много богати, тлъсти земи. Под мъдро германско ръководство и с нашата висока земеделска култура те ще дадат рекордни реколти. И тогава имаме хляб, той ще бъде по-евтин от водата. И самите украинци ще се възползват от това, защото съветската власт просто ги ограбва, принуждавайки ги да гладуват!
  Шарлот кимна.
  - Ще научим тези славяни на нашата велика немска култура! Нека ги просветим!
  Тук разговорът беше прекъснат от груби викове, останалото време свърши.
  Но след вечеря момичетата отново бяха подредени и принудени да направят принудителен марш през пустинята. След ядене бягаше трудно и момичетата дори стенеха малко, докато телата им обаче се стопляха. И така те се втурнаха като тушканчета.
  Междувременно полковник от SS Дес тайно изпрати нова бележка за шифроване на британците. Ето защо на Дес изглеждаше, че предаде Третия райх с риск да попадне в Гестапо. Има пари, прилична заплата, плюс военна плячка, какво още е необходимо... Но има хора, които имат естествена собственост, жажда за предателство. Предавайки, те просто хващат бръмча и полудяват като от трева. И сега Дес драскаше британските данни за прехвърлянето на нови войски и появата на допълнителни самолети. А също и какво знаеше за времето на пристигането на германските войски. Разбира се, и той понякога се срамуваше, че другарите му умират по негова вина и се страхуваше от евентуално разкритие ... Но може би е твърде късно за него да се оттегли, освен ако Третият райх загуби, тогава .. Напоследък има упорити слухове за предстоящата операция на изток. И не само слухове, в Полша и Румъния бяха прехвърлени войски, особено танкове. Въпреки че престижът на руската армия не беше особено висок, ударът на руската царска армия прекъсна блицкрига през 1914 г. Освен това съветските доброволци се биеха добре в Испания или удари с танков юмрук в Манджурия. Вероятността Вермахтът да затъне там и да няма време преди зимата беше много голяма. И че Великобритания и Съединените щати заедно ще имат време да разположат сили. СССР обаче може да не издържи до зимата, особено ако атаката срещу него е внезапна и руснаците нямат време да вземат мерки за отблъскване на агресията. Да, и Япония ще помогне...
  След като разкри тайните, Дес запали цигара, изваждайки американски цигари от опаковката. Въпреки че в тайната му сметка в швейцарска банка е влязла чиста сума, той и без това не е беден. По-специално, един от шейховете скрил скривалище злато и камъчета. Един арабски доносник им даде такъв и слугите на този шейх, който можеше да знае, че шефът му има скрити съкровища. Какво не би навредило да попитате затворника по-подробно, какво и как, ако разбира се знае.
  И Дес отиде в камерата за изтезания, скоро към него се присъедини и арабски информатор. Дес му намигна лукаво.
  - Каква улика имаме.
  SS казематът беше богато оборудван. Имаше дори динамо за електрошокове. И тогава доведоха затворника. Дес изсвиркна на разочарование, когато го видя: обикновено арабско момче, едва по-голямо от четиринадесет. Тъмнокож, слаб, но се опитва да изглежда направо и да не издава страх. Въпреки това, любопитните момчета, като правило, могат да знаят много, като подслушват тайните на възрастните. Дес, изпитвайки недостиг на време, поръча:
  - На стелажа на арабското момче!
  Доста одърпаният костюм на слугата беше бързо скъсан от момчето. И просто ей така, гол ме издърпаха на стелажа. Гривните се затвориха върху ръцете на момчето и те започнаха да протягат ръцете си отзад. Арабското дете започна да се навежда, босите му крака бяха притиснати в колодките с товара. Момчето изпъшка, ставите му се изкривиха в раменете, момчето дишаше тежко. Дес попита грубо:
  - Как се казва вашето кученце?
  Преводачът повтори на арабски.
  - Али! - с треперещ глас изстиска момчето.
  Дес каза по-нежно:
  - Кажи ми къде твоят господар е скрил съкровищата. Ако кажете, че ще получите висока награда, ние сами ще ви направим шейх. И не, ние ще измъчваме, докато не се откажете от духа.
  Момчето промърмори:
  - Аз не знам нищо!
  Дас се усмихна иронично.
  - Не вярвам! Какво момче с такава хитра халба, но не знаеше нищо. Е, какво ще ни доставяш удоволствие.
  Огромен есесовец свали от стената кожен камшик, осеян със звезди. Специално присъстващ лекар в бяло палто и престилка се приближи до момчето и сложи ръка от дясната страна на гърдите му. Той се вслуша в пулса и, усмихвайки се, каза:
  - Той има забележително здраво сърце. Способен да издържи много, но много търпелив. Може да е твърд орех.
  Дас се изсмя насмешливо.
  - Толкова по-добре... Въпреки че трябва да работиш.
  Палачът на СС и предател на непълно работно време нанесе силен удар по жилавия гръб на тийнейджър арабин. Появи се кървава ивица, момчето се задъхваше тежко, лицето му се изкриви, но той потисна изплуващия стон. Дес удари отново, той се ухили гадно и се ухили месоядно. Всъщност мъченията доставят удоволствие на мнозина... Може би е свързано и с животинския инстинкт, желанието да покажеш своето превъзходство, че си супермен, а жертвата е лайна. Дори Фридрих Ницше вярваше, че свръхчовекът на бъдещия "щастлив" свят ще бъде много по-жесток както по отношение на другите, така и към себе си. Дес не беше много оживен по отношение на жестокостта към себе си, но към другите ...
  Последваха удари, след удари, постният, но жилав гръб на момчето се превърна в кървава каша, след което камшикът започна да върви по краката му. За чест на Али, поне към края той започна да стене тихо, но успя да сдържи силните си викове. Дас спря пляскането и подигравателно попита:
  - Харесвате ли немската баня?
  Побитото момче изпъшка:
  - Не!
  Полковникът от СС с най-сладък тон попита:
  - Ако искате да разкриете тайна, направете го сега. В противен случай ще осакатим и вие вече няма да можете да служите в SS.
  Али намери смелост да отговори:
  -Няма да ти кажа нищо! Заклех се в името на Аллах!
  Дес се ухили като лисица.
  - Какво да продължаваме! Ще ни угодите. Какво бихте искали да кандидатствате сега?
  Лекарят садист предложи:
  - Мангалът! Това мъчение също е добро, защото може да се използва в комбинация с други.
  Дас се засмя злобно.
  - Разбира се, мангала! Сега щяхме да изпържим внимателно петите.
  Полковникът от СС не пренебрегна и той самият започна да маже с палмово масло, но вече изгнили от масло, стъпалата на момчетата, загрубели, но преди да бъдат измъчвани от привържениците на мъчителя, измити от прах. Докторът кимна одобрително.
  - Така краката няма да изгорят веднага, а ние можем да разтягаме измъченото "райско удоволствие" за дълго!
  След това двама арабски асистенти изнесоха мангал, оборудван с автоматично управление, като го поставиха на около половин метър от босите крака на мургаво, красиво момче. След това Дес лично започна да разпалва огъня.
  Езици на пламък бягаха диво по въглищните брикети. Момчето хриптя, започна конвулсивно да поклаща глава ...
  А на другия участък от фронта, собствени бойни и агресивни събития.
  Куйбишев беше атакуван и всъщност падна. Саратов също е разрушен и заловен от нацистите. Така стана още по-страшно. Германците вече явно побеждаваха... Сталин се побиваше, но не можеше да противопостави нищо на натиска на нацистите. Войната не следваше съветския сценарий. Фюрерът е агресивен и умен, за разлика от Хитлер. И това е много готина и добре представена стратегия.
  Фриц опита да атакува в центъра и доста успешно.
  Сталенида Павловна въпреки това влезе в неравна битка с група момичета. Силите наистина не са еднакви... Но воините атакуваха транспорта на фриците. Не толкова тежко брониран и по-уязвим.
  Боси, полуголи момичета откриха огън по нацистите. След като е бил ударен, превозвачът се е запалил. Тогава воините избиха друг транспорт. Накара го да пуши и пука. Третият бронетранспортьор се опита да напусне. Но Наташа го нокаутира със заловен гранатомет. След това малък мастодонт беше довършен.
  След това воините започнаха да събират трофеи. Оксана посочи с усмивка опростената граната:
  - Немска версия!
  Виктория, оголила зъби, възкликна:
  - А ти гледай негри!
  Наистина, сред мъртвите имаше и черни, и индийци, и араби! Има само няколко бели. Воините взеха оръжията от мъртвите. Претърсиха и джобовете си, търсейки пари. Имаше и немски марки в хартии и метални монети.
  Досега марката остава най-мощната валута на земята. И дори след завладяването на Африка със златен гръб.
  Воините, пляскайки по босите си, изрязани крака, ограбиха труповете. И натоварен с оръжия.
  После се върнахме в гората. Сталенида попита четиримата:
  - Е, как? Отиде ли?
  Виктория наду гърди и гордо отговори:
  - Да, тичахме малко, но нищо особено...
  Сталинида предложи:
  "Може би отново да се разделим и да тръгнем на изток?"
  Наташа скромно предложи:
  - А ако създадете партизански отряд?
  Стилинида поклати отрицателно глава.
  - Не... Има заповед да отстъпим, зад фронтовата линия. Между другото, какво знаете за хода на боевете?
  Вероника отговори с въздишка:
  - Засега нищо... Нямаме радио, нямаме...
  Сталенида прекъсна, като каза сериозно:
  - Войната ще бъде дълга и тежка. Може би не всеки ще успее да го преживее. В този случай трябва...
  Вероника имаше смелостта да прекъсне:
  - Помниш ли Бог?
  Стилинида поклати отрицателно глава.
  - Аз съм комунист и атеист... И дори народната мъдрост казва: уповай на Бога и сам не сгреши!
  Виктория изпищя:
  - Това момиче попадна под влиянието на религиозен наркотик. И аз мисля така: че Бог е само илюзия, но това е много вредна илюзия, сковава ума!
  Стилинида поклати отрицателно глава.
  - Уважавайте чуждата вяра Вик... Като цяло, разбира се, вярващите са тези, които трябва да докажат, че има Бог!
  Наташа ядосано тропна с бос крак и отговори:
  - И какво има за доказване! Ако Господ признава, че фашистите са заловили почти целия свят, тогава какъв Бог е това!
  Виктория изръмжа грубо.
  - Е, докажи съществуването на Бог Вера. С изключение на мазния аргумент, че всичко трябва да има първопричина!
  Вероника напрегна чело, потърка голата си, леко окървавена подметка в тревата и издаде:
  - Е, да обяснявам, че нямало живот, а се е развил и дори се е появил човек?
  Steelenida каза тихо:
  - Теорията на еволюцията... Всичко върви от просто към по-сложно и перфектно. И това се доказва от съществуването на геоложки слоеве. Млада жена пробяга бос крак по тревата и чурулика. - Тук например има различни геоложки периоди и за това се съди по вкаменелости.
  Вероника сви рамене.
  "Аз не съм експерт по креоцианството. И няма да намерите такива книги в СССР. Но има трудове в чужбина, където се доказва, че всъщност науката не противоречи на религията. И обобщи научната основа за изучаване на Библията. Особено за библейските пророчества!
  Виктория се изкикоти и отбеляза:
  - Тези пророчества са направени със задна дата. Няма ръкописи на Библията и Стария Завет, по-стари от десети век сл. Хр. Така че няма начин да се докажат пророчествата!
  Наташа енергично потвърди:
  - Определено е така... Няма вяра, вашата вяра се основава предимно на сляпа вяра и...
  Виктория с готовност предложи:
  - Страх пред смъртта! Какво спекулира всяка религия!
  Вероника сви рамене и отговори:
  Защо атеистите не се страхуват от смъртта? И че имат на какво друго да се надяват?
  Виктория плесна клонка боса, счупи я и предложи:
  - Е, например, можем да вярваме във възкресението със силата на науката. И това също е страхотно!
  Наташа завъртя очи и каза замечтано:
  - Това е! Представете си комунистическо бъдеще. В него няма пари, а изобилие от безплатни стоки. Включително мотоциклети, на които можете да летите в космоса. И всякакви продукти - торти, сладолед, ананаси, лешник и т.н. се отглеждат синтетично. Навсякъде роботи. Хората работят само по два часа на ден и след това само дават команди на механизмите. И за един ден.
  Момичетата, говорейки, вървяха, мериха всичко с боси крака. Заредени са с различни картечници и базуки. Цяла дузина красавици.
  И Наташа продължаваше да казва:
  - И най-богатата развлекателна индустрия. Само удоволствие. Например цветни телевизори и веднага гледате дузина анимационни филми. И много атракции. Слот машини, компютърни игри, различни роботи... И дори стратегии. Като например играеш като Сталин и побеждаваш Хитлер. Дори и да има потенциала на целия свят....
  Виктория мечтателно продължи за Наташа:
  И къщите са толкова красиви. Всяка има вила с чешма и градина. И ако няма достатъчно място за хората на Земята, тогава те обитават Венера, Луната, Марс и други планети. По-специално са създадени космически кораби със свръхсветлинни скорости или дори автобуси с нулев преход. Това е, когато се качвате в автобуса и се пренасяте в космоса или дори в друг свят. Ето как ви поздравяват кентаврите или приказните елфи. - Момичето хвана водно конче в дланта си, поднесе го до ухото си и, слушайки, продължи да говори. "Например, чудесата на генното инженерство. Няма старост. Всички мъже изглеждат на не повече от двадесет, както и момичетата. Всички здрави и мускулести, с приятни, свежи миризми. Момичетата са винаги здрави, без менструация. Възможно е да не се налага да се раждат деца, а да се отглеждат в кибер утроби.
  Наташа подкрепи това с усмивка:
  - И ще се появят дървета, на които ще растат като плодове сладкиши, сладолед, близалки, торти. И могат да се ядат без капка мазнина. И всички ще се радват да имат нови коли, с които можете да летите. И на друг континент, и на Марс, и дори на съседна галактика!
  Стийл предложи:
  - И тогава хората ще бъдат различни, със суперсили. Това, разбира се, ще бъде плюс. И мъртвите ще възкръснат и няма да си спомнят, че някой някога е вярвал в библейските приказки!
  Виктория смачка мухоморка с бос крак и изръмжа:
  - Да, определено е така! Е, наистина, какво обещава Библията? До барабана ли се редим, или по-скоро под звуците на органа? И дори месо няма да има!
  Вероника разпери ръце и отбеляза:
  - Каква е вашата информираност? Но в Свещеното писание наградата изобщо не е посочена категорично. И ние градим до барабана, това е спекулация!
  Виктория се изкикоти и изплези език. След като тя отбеляза:
  - Е, да... И какво ще стане там? Нещо без грях? А какво да кажем за свободната воля, как без нея?!
  Вероника отвърна тихо, леко присвивайки очи:
  - Свободната воля ще остане, но няма да има грях. - Момичето потърка босия си крак в мъха и продължи. "Това ще стане възможно, защото хората ще мразят греха. Не всички хора, а спасените праведници. Това означава, че когато сатаната и дразнещите фактори бъдат премахнати, грехът ще загуби своята привлекателност и ще намали кавичките.
  Виктория подсвирна, премести голата си кръгла пета в ствола на бреза. И тя каза тихо:
  - И как можеш да мразиш греха, щом той доставя толкова много удоволствие. Тук, например, с мъже, особено с млади. Когато те лапат, когато те гъделичкат, когато ти масажират петите. В крайна сметка е голямо удоволствие да усещаш докосването на мускулести тела. И ти казваш, че е грях!
  Вероника изръмжа гневно:
  - И е неморално да правиш секс с различни мъже!
  Steelenida ядосано отбеляза:
  - Честно казано и аз не съм пуританец, но... Все пак има комунистически морален кодекс и човек трябва да се старае да се съобразява с него. И не лягай под всеки, който примамва!
  Виктория смело отговори:
  - Обичам да съм активен. И аз самата обичам да търся и привличам мъже. След това правете любов с тях по начина, по който искате. Това не е ли прекрасно. Е, защо да бъдем скромни, вместо сами да рамкираме нашите мъже!
  Сталин студено отбеляза:
  - С твоя външен вид не е трудно! Но все пак и да убиваш, ти си много!
  Виктория се опита да отклони малко разговора:
  - Във всеки случай, вие познавате комунистическото бъдеще, свободни и мъдри хора, много по-добре от управлението на Бог, позволяващ триумфа на фашизма, или удавянето на човечеството в потоп. Огненият дявол смачка мухоморката с босите си пръсти на десния крак и продължи. - Аз лично не обичам да живея в царството на тиранин, който нарича евреите свой народ, а как се оказва, че останалите са чужди?!
  Steelenida отговори сериозно:
  - Можете да спорите за висшия разум дълго време, но в Библията... Логично ли е да го считате за Божествено откровение?
  Виктория уверено отговори:
  - Разбира се, че не! Жестокостта на Стария Завет, неразумният пацифизъм на Новия - приписването на привилегии на един народ... Не е ли абсурдно?
  Вероника удари пъна с голи пръсти от досада. Тя направи гримаса от болка и отговори:
  - Значи все пак Павел казва: Нашето учение е препъни камък за евреите, лудост за варварите! Грешният ум не може да разбере това!
  Виктория се засмя и каза с плавен глас:
  - Русия не може да се разбере с ума,
  Обикновен аршин не може да се измери...
  Тя има специална става -
  Човек може само да вярва в Русия!
  Стеленида, повдигайки строго вежди, отбеляза:
  - И тук Русия преди християнството. Милиони, стотици милиони хора вярваха в Бог. Сред тях имаше изключителни умове. Като Нютон, Парацелз, Кант, Пастьор... И те имаха своите причини да вярват. Ние от своя страна сме против илюзиите! Младата жена почука с босия си силен крак един паднал клон, счупи го и продължи. - Ние сме привърженици на научния атеизъм и вярваме, че всеки човек е ковач на собственото си щастие! И че не е необходимо да вярваме, че добрият чичо Исус ще дойде и ще съгради всички, ще реши всичките ни проблеми! Тази планета се нуждае от научно управление и разширяване в космоса! И не се отдавай на всякакви надежди за райски места или хареми!
  Виктория се изкикоти и изръмжа:
  - И не бих отказала мъжкия харем!
  Steelenida строго отбеляза:
  - Е, ти си червенокоса и разпусната... Кой те отгледа?
  Виктория шеговито отговори:
  -Когато татко Карло, и когато изобщо никой!
  Сталенида събори с юмрук слупа и изсъска:
  - Вижда се... Ако няма Бог, това изобщо не означава, че човек трябва да бъде вулгарен и разпуснат!
  . ГЛАВА Љ 9
  Виктория честно отговори:
  - Като! Разбираш така!
  Наташа, кикотейки се, отбеляза:
  - Комунизмът провъзгласи равенството на двата пола. А това означава правото на жената сама да си търси мъж. Например, мисля, че след като сте избрали човека, който харесвате, е съвсем нормално да го поставите в рамка! - Момичето удари гъбата червей с бос крак и продължи. - И е съвсем нормално да обичаш няколко момчета наведнъж. Все пак те са различни и всеки те гали по различни начини, което е много хубаво!
  Вероника тихо прошепна:
  - Ще горите в ада за такива речи и дела!
  Steelenida се ухили и отбеляза:
  - Моралът на комунизма е не по-малко строг от християнския. И ако се държите така, тогава ... мисля, че няма да срещнете одобрение! Всички ние не сме... публичен дом!
  Виктория сериозно отбеляза:
  - Защо се ражда лицемерие? Това християнство поставя различни ограничения върху жените. Включително, като например забраната, да обичаш повече от един съпруг. - Червенокосата дяволка ядосано удари с бос крак подутината, метна я по-високо. И тя продължи. - И комунизмът провъзгласи, че няма Бог! А това означава, че всичко е позволено! И ние, жените, можем да бъдем свободни птици в търсене на любов. Избирайки онези мъже, които доставят много повече удоволствие. И това е основният момент!
  Сталенида разтърси червенокосата с показалеца си:
  - Това не е основното за комсомолца! Като цяло най-важното е службата на Отечеството и каузата на Ленин. А не търсенето на удоволствие за тялото! Трябва да разберете това!
  Виктория възмутено отвърна:
  - Аз съм звяр и легло в битка! Така че не ми се оплаквайте!
  Червенокосата дявола изсъска:
  - Аз съм супер момиче!
  Вероника плахо вмъкна:
  - Моралът на комунизма и християнството е един: който не работи, той го няма!
  Виктория показа познания за Библията:
  - И Исус каза: не се безпокойте за насъщния си хляб... Бъдете като горските птици.
  Сталенида агресивно отбеляза:
  -Комунизмът е роден до голяма степен от отричането на християнските ценности. И някои паралели са напълно възможни. Значи и нацистите имат червено знаме, като нашето!
  Виктория смачка мухоморката с бос крак, потърка голата си кръгла пета върху мъха и добави:
  - Третият райх има големи данъци върху частния капитал и висок процент държавна собственост. Отчасти имат социализъм, но привилегии за немците! - Момичето отхапа лист от бреза и се изкикоти, добави. - По принцип за религията имам една весела песен. Искаш ли да го направя?
  Сталенида охотно кимна със светлата си глава, събори гнил клон с босия си грациозен крак и изчурулика:
  - Изпей цвете, не се срамувай!
  И Виктория пееше ентусиазирано;
  Какво искаше да каже Господ?
  Той, живеещ на ужасно разстояние...
  Когато беше дадена заповедта за работа,
  За да не останем в съня си.
  
  Макар и великолепно кралско облекло,
  Но няма по-скъпарник....
  Бедността стреля в упор -
  Нашият свят на страдание е епичен!
  
  И Адам не е виновен
  Прост съветски, руски човек...
  Ходеше гол, не криейки срам,
  Като пролетариат при царизма!
  
  Бог му даде храна - граница,
  Пасище без да познава вилиците...
  И ако искате повече, ще бъдете бити!
  И пийте с дланта си без бутилки.
  
  Адам изтърпя такава съдба,
  В някакъв страховит, скучен рай!
  Но змията летя на криле,
  Той разбра: човек страда ...
  
  Има начин да се измъкнем от гъсталаците,
  Изградете град, дайте потомство!
  За да не се лута през термина на горичката,
  Понякога имате нужда от предателство!
  
  Откраднах вълшебния ключ от рая,
  За Идън рутинно заминаване...
  Там ще намерите момичешки мечти
  Поне можеш да загинеш в подземния свят!
  
  Да, разбира се, че има риск, момче,
  Тази планета не е дар...
  Но вие ще познаете съвестта, честта,
  И ще намерите, познайте своята двойка!
  
  Адам получи този ключ -
  Отвори портите и напусна рая.
  Грешникът изразходва много сили,
  Стъпвайки върху камъните на големи планини...
  
  Тук той отново вижда портата -
  И отново се появи крилата змия ...
  Той каза: Аз съм добър Сатана -
  Болтът тук се отвори сам...
  
  Адам влезе и той вижда -
  Такова нарисувано чудо...
  Гола девойка зад хълма,
  Терт от порцелан е златно ястие.
  
  Но колко е добре
  Момчето Адам не можа да устои!
  И да я целунеш по устата
  По-сладко от мед!
  
  
  Тя му отговори -
  Телата в бурен екстаз се сляха...
  Не, не проклинайте Сатана -
  Момчетата се появиха в грях!
  
  Бог ги изгони от рая, но...
  Планетата стана техен дом.
  Въпреки че хората имат едно слънце,
  Но потомството стана хиляди!
  
  Да, беше много трудно
  Наводнения, суши и зими.
  Но умът е мощно гребло,
  Човекът стана силно същество!
  
  Как може един ангел да лети
  Как демонските планини унищожават релефа!
  Създайте път, където е пътят -
  Достигнете до всяка точка на сушата.
  
  И имате нужда от пространство -
  Ние също ще можем да победим.
  Така че нашият грях не е присъда,
  Не, не говори поп глупости!
  
  Не бъди грях - няма напредък,
  Мислите генерират движение!
  Един отговор на проповедта:
  Не ни трябва чужд рай!
  Момичетата ръкопляскаха в един глас. Трябва да се отбележи, че гласът на Виктория е силен, плътен, много приятен. И воините бяха искрено очаровани от това стихотворение.
  Стиленида предложи с усмивка:
  - Когато има време, ще изпълните тази песен на стадиона!
  Виктория кимна в съгласие и предложи:
  - И в същото време ще одобрим наградата!
  Червенокосото момиче се изкикоти и искаше да ходи на ръце. Но тя има твърде много оръжия.
  Момичетата вървяха достатъчно дълго и бяха уморени. Седна да обядва. Те отвориха трофейни консерви и яхния. Енергично спечелени челюсти. Всички воини са млади, здрави, мускулести.
  Наташа отбеляза с усмивка:
  "Сред убитите от нас почти всички са чужденци. Германците хвърлят чужда армия срещу нас!
  Виктория изпя не на място:
  - И нашата армия е отляво, а нашата армия е отдясно ... Добре е да се бием с питие!
  Сталенида погледна строго червенокосата и отбеляза:
  - Ти си игриво момиче... Трябва да се оженим за теб!
  Виктория поклати глава.
  - Защо съпруг? По-добре да има дузина любовници!
  Наташа се засмя и отбеляза:
  - Не е интересно да общуваш с един мъж дълго време - пречи! По-добре е, когато имаш различни момчета!
  Оксана предложи:
  "Може би следващия път ще вземем германски пленник... и ще му се подиграем!"
  Steelenida се закикоти и отбеляза:
  - Е, вие, момичета, сте изобретателни... И не би ни навредило да хванем езика!
  Наташа, оголила яростно зъби, каза:
  - Момчета, момчета... Много, много сте лоши, нашите! момчета! момчета! Нашите мъже ще бъдат бити от момичета!
  Момичетата избухнаха в смях... Отпиха по малко от колбите с разреден алкохол. Няколко красавици дори похъркаха.
  Но Сталенида изръмжа:
  - Изкачвам се! Който спи ще го убием!
  Момичетата скочиха и се изпънаха на струни. Дрънкаха с оръжията си и блеснаха със зъби. Прекрасни красавици. И намигват със сапфирените си очи. Искат поне малко, ама да си правят номера. Седнете на кон.
  И така марширувайте отново и тропайте с босите си крака. Въпреки че момичетата изглеждат много красиви. Имат толкова много красота. И мускулести, силни тела на момичета.
  Наташа, ходейки, забеляза:
  - Докато не решим проблема с нацистките танкове, няма какво да правим срещу войниците на фюрера!
  Виктория уточни:
  - Искахте да кажете не войници, а машини! И като цяло няма прием срещу скрап, ако няма друг скрап!
  И червенокосата дявола тупна с бос крак по отдавна изгнил пън. Вдигна облак боклук и прах.
  Вероника смирено изгука:
  - Цялата воля Божия!
  Сталенида каза ядосано, блъскайки босата си пета по калдъръма:
  - Не! Всичко ще бъде нашата болшевишка воля!
  А очите й буквално искряха от гняв!
  Виктория остро отбеляза:
  - Хитлеристите унищожават евреите без излишни церемонии. Защо Бог не се застъпи за народа си?
  Вероника отвърна бавно:
  - Грехове...
  Виктория пееше, тропайки с босите си крака:
  - О, грехове, грехове... Не съгреши козел! Не греши коза! Ще победи лозата! Белогривата лоза ще бие!
  И червенокосата красавица улови пеперудата с голи пръсти, и вдигна крака си, показвайки на приятелите си.
  - Това са чудесата, които се случват в нашите гори!
  Вероника остроумно отговори с усмивка:
  - Виждаш каква красота... И казваш, че това не е Божие творение!
  Виктория излая:
  -Религията е опиумът на народа! И пеперудата е красива, за да се прикрие по-добре като цветя!
  Steelenida ядосано отбеляза:
  - Може би стига за религията? По-добре ли е да оставиш Вера да ти каже как ще се държи, ако я пратят в разузнаването?
  Вероника сви рамене и отговори:
  - Ще бъда смирен!
  Наташа искаше да каже нещо, но момичето вдигна шум над нея. Реактивни щурмоваци се втурнаха. Много стоманени и много хищнически изглеждащи лешояди. Тананикаха и духаха пара. Има много пушки, а немците стрелят много агресивно.
  Steeleed поръча:
  - Маскиране!
  Воинът Герда, който заспа точно в резервоара, мечтаеше за случилото се през толкова далечна четиридесет и първа година ...
  Полковник от СС Дес подигравателно каза:
  - Е, момче... Ако искаш да облекчиш съдбата си, кажи ни къде са скрити съкровищата на шейха. Няма да останем в дългове, ти самият ще станеш благороден шейх.
  Али потрепна конвулсивно. На голите пети има много нервни окончания, а огънят е силна болка. Във въздуха миризмата на изгоряло е все по-силна и по-силна. Момчето хриптеше все повече и повече, по бузите му се стичаха пот и сълзи:
  - Не знам... не знам...
  Дас щракна с пръсти във въздуха.
  - Не лъжи, аз виждам през лъжата! Още повече, че ти самият каза, че не би. Ние ви измъчваме до смърт и...
  Али се дръпна и протегна кльощавото си, но с доста релефно коремче. Той се опитал да сдържи писъците си, за да не покаже, че го боли, но предателското тяло не искало да издържи. От очите му неволно потекоха сълзи и арабското момче се засрами, че плаче като момиче. Но, уви, не е в неговата сила да спре сълзите и стенанията, въпреки че от конвулсивно прехапана устна тече струйка кръв. Дас, междувременно, за засилване на болката; взе клещите с горещи краища и се хвана за кльощавото ребро на момчето. Той внимателно стисна силните си лапи и започна да се извива. Али изпъшка много по-силно, болката беше непоносима, от гърлото му избяга:
  - Няма нужда! Моля те недей!
  Дес някак криво, ухили се азиатски и попита:
  - Ще? Сега ти казваш.
  Момчетата поклатиха глави и изпъшкаха, плюха кръв:
  - Не! Аз няма да кажа!
  Дес изведнъж заговори отново, тихо и любезно:
  - Е, защо ще умреш толкова млад. За какво? Вижте колко красив е животът, колко е хубаво да дишаш чист въздух и да обичаш момичета. И обезобразеният ви труп ще лежи в боклука и костите ще бъдат дърпани от чакали.
  - Но душата ще падне в Джилга! - изстиска Али от себе си.
  Полковникът се засмя злобно.
  - Не! Ще увием трупа ви в свински кожи и адски ад ще ви очаква като осквернен!
  Тук момчетата наистина избухнаха в сълзи:
  - Няма нужда! Моля те недей!
  Дес изръмжа плашещо:
  - Говори...
  Али отговори със стон:
  - Не можеш да го обясниш толкова лесно. Трябва да ти покажа себе си това място.
  Полковникът набръчка широкото си, но в никакъв случай ниско чело. Може би момчето иска само да спечели време и да се опита да бяга. В този случай те само ще бъдат разсеяни от други, дори и не толкова печеливши, дела. Но от друга страна... Дес извика:
  - Добре! Свалете го от стелажа, но овържете крака му, както и блок около врата му, за да не избяга! Проверете това кученце за въшки!
  Когато момчето беше освободено от багажника, той отново изпъшка. Той несигурно се изправи и ахна, кожата на крака му се оказа изгорена. Въпреки това, Али направи всичко възможно да остане прав и дори успя да се усмихне мъченически. Полковникът изведнъж неволно почувствува уважение към младия арабин: той държи, иска да покаже, че е мъж. Какво може, след като съкровищата са в ръцете му, да вербува момчето? В крайна сметка той все още няма да има път обратно към своето. Близките на Шейх няма да простят на слугата на дадените съкровища и само почти всемогъщият есесовец може да защити момчето от отмъщение.
  Въпреки очевидната невъзможност на затворника да избяга, момчетата приковаха верига с топка към голия, полуобгорен крак, а също така фиксираха главата и ръцете в блок. След това полковник решава да вземе със себе си само няколко мръсници от SS, които обаче са отлични в използването на оръжие, и арабски носачи, в случай че има много съкровища. Тогава, разбира се, те ще се отърват от тях, но засега обещават планини от злато ...
  Е, междувременно момичетата завършиха следващия си поход, докато се стъмни напълно. Шарлот насърчи Герда:
  - Ученето е трудно лесно в битка!
  Герда отвърна:
  - Трудно се живее в учене - лесно се умира в битка!
  След като завършиха бягането до края, изтощените момичета се натиснаха още малко, след което се измиха и си легнаха. Е, колко можеш да се извиеш до краен предел! Герда, мечтаех за много драматична композиция ...
  Отначало момичето видя врага, в съня си тя сякаш наведнъж огледа огромно пространство.
  Армията напусна града. Войските се наредиха в правоъгълник, който, докато се движеха, все повече приличаше на плъх. Както обикновено, такива животни имат най-отвратителната муцуна! Напред са мелозаврите и петима тиранозаври, следвани от кавалерия, камили, с бронирани рицари, кавалерия с по-леки бойци.
  Допълнителна пехота, лека, в кожени доспехи, хвърлящи копия и тежка в бронзова броня. Имаше и най-многобройните стрелци. Лъковете са различни, малките са черни, а големите са боядисани в жълто. Някои от войниците са въоръжени с копия и подредени като фаланга. Като цяло, доста голяма армия по стандартите на Средновековието. Динозаврите реват и вдъхват страх. В движение той прилича на кален поток, неумолим, може би просто не толкова бърз. Тръби гърмят, барабани бият. Отзад коне и волове влачат катапулти и балисти. Последните обаче не са много приспособени към полевата битка. Извън градската стена дим се издига в небето, кове работа, кове окови за роби. В самата опашка на войските са палачи в черни роби, готови да подложат бунтовниците на жестоки изтезания. Клещите вече са загряти, бормашините са загряти.
  И какво е пред тях: полуголи, хаотично въоръжени роби, сред които има много кльощави тийнейджъри, с остри рамене и черни токчета, съборени на камъни. Е, каква армия от кокошки да се смеем. Самата Герда е полугола и боса, но изобщо не се смущава:
  - Смъртта е относително понятие във времето, животът е абсолютен по смисъл!
  Но колкото и да е странно, тийнейджъри и други роби, след като срещнаха голяма армия, не се разпръснаха. Напротив, стрели и камъни летяха към динозаврите. На първо място, те се опитаха да нокаутират ездачите, седнали върху чудовищата.
  А ето и партньора на Шарлот, съдейки по диамантения кон, благородна личност. В края на краищата тя видя как се приближават войски, по-многобройни, отколкото очакваше умният воин, но не изпита паника.
  - И те са самоуверени! Очакват, че ще ни измъчват. Какво ще кажеш на онзи Соколкоклюн.
  - Готова изненада! Колкото и примитивни да са динозаврите, повече от двеста от тях, след като полетят, ще смажат цялата армия! - ухили се младежът, изрисуван като индианец, с червени и жълти пера.
  Херцогът дьо Елерон, придружен от няколко полковници, всички в злато и скъпоценни камъни, галопира в средата на кавалерията:
  - Е, ето още малко и врагът ще бъде смазан, което беше неизбежно. Ето я кралицата, сто воини ще я изнасилят и тогава, ако е жива, ще й направя това!
  Е, тук фантазията отказа на арогантния херцог. Какво щеше да направи с кралицата, исках да бъда по-твърд, така че потомците да потръпнат дори векове по-късно, но нямаше достатъчно идеи.
  Динозаврите вече се втурнаха към бързо течащите роби. Хвана най-малко пъргавия. Няколко твърде смели момчета скочиха върху тях, качиха се на устата им, пъхаха копие в зъбите им. Но, неспособни да се задържат за черупката, те отлетяха и бяха брутално стъпкани.
  Клюнът на сокола изсвири силно и след това, осъзнавайки, че не разбират, изрева оглушително:
  - Сега е време!
  Чу се шум и мехурчета полетяха към динозаврите. Те бяха много големи, цветни, огледални на вид, но, попадайки в муцуните на динозаврите, пламваха с горящ пламък.
  Измислицата, изобретена от Falconbeak и Снежанка Терминаторът, беше много проста. Обичайните са просто големи духалки за балончета, като тези, на които децата се отдават. Само вместо сапунен разтвор, проста, но ефективна експлозивна смес. Самите топки се надуваха от лек бриз, който се възпроизвеждаше с помощта на заклинание. За разлика от изкуствения ураган, той не изисква твърде много енергия. Така оръжията на децата се оказаха много ефективни срещу чудовищата, които се втурват напред. Изглеждаше ефектно, мехурчетата, блещукащи с всички цветове на дъгата, падат в оголените муцуни. Ударът е като от напалмова бомба, основното е, че газът вътре дразни назофаринкса на съществата, причинявайки паническо чувство на страх. Да, и пламъкът е особено горящ, изваждайки животинската душа. Чудовищата, обхванати от огън, се превърнаха в полет на едро. Всичко беше толкова ужасяващо и необичайно.
  Шарлот издуха звук, усилен от резонансни пластини:
  - Заповед за атака!
  Бунтовническата конница, която вече стана доста многобройна, се втурна да преследва залитащата се армия. Стрелците също се включиха в битката. Изглеждаше, че неумолими клещи се свиват, готвейки се да смажат с хрускане подобието на плъх, изтъкан от войнишки редици.
  Напред, както обикновено, прорязвайки въздуха, Шарлот се втурна. Тя сложи тънка, но много здрава верижка от джуджета. Очертанията на съблазнителното й тяло обаче изобщо не бяха скрити, напротив, всяка линия се виждаше: от гърдите до ханша. В същото време короната блестеше много по-ярко, отколкото са способни истинските диаманти.
  - Сарин на кичка! - извика момичето, имитирайки Стенка Разин. Тя си спомни един роман от категорията на таблоидната фантастика, почти забранен в Третия райх, където легендарният атаман се биеше с армада от звездни кораби. Беше сила и в същото време рицарство. Да, и сюжетът е много интересен, в който имаше принцеси и адския демон Скелентор, който завладя основния източник на универсална енергия...
  Тук Герда вече си помисли, но как би се държала самата тя на мястото на лидера на бунтовниците. Особено в плен и под мъчения. В този случай тя щеше да запази смелост, чест, да не се поколеба в ръцете на палачите. В крайна сметка атаманът правеше злобни шеги на стелажа, демонстрирайки непреклонна воля и казашко чувство за хумор.
  - Вярвам, че няма да залитна! - каза си момичето.
  Динозаврите атакуваха собствената си кавалерия. Разкъсваха, тъпчеха, преобръщаха камили, коне и други бойци. Паниката обхвана и кавалерията, като се разпространи и до пехотата. Представете си какъв е лудият динозавър. Труп, тежащ няколко слона, с метрови зъби и лапи с нокти, раздробява всички подред. Армията почти веднага се превърна в уплашена тълпа, която е разкъсана от роби и войници, преминали на страната на законната кралица.
  Шарлот лично наблюдаваше сечта и преследването. Няколко ездачи се нахвърлиха в нея и веднага бяха прибити. Херцог Елерон, с избран отряд от гвардейци, се опита да спре бушуващия порой. Шарлот се нахвърли върху него. Въртейки и двата меча едновременно, воинът непрестанно посичаше охраната, не оставяйки никакъв шанс.
  Един таласъм на камила, натоварен с броня, се опита да й устои.
  Шарлот, усмихвайки се хищно, отбеляза:
  "И мислиш, че височината побеждава умението?"
  - Слонът тъпче мравката! - изръмжа косматият великан.
  - И минава пред мишката! Големите хора имат големи пропуски! - След няколко бързи удара момичето намери пролука в козирката и удари противника.
  - Не звучеше дълго музика! Ударих през козирката! И злото отведе слугата в неговия ад! - Воинът изплези език.
  Шарлот хареса шегата, особено римата и каламбура. И ако е така, тогава сечта мина по-забавно. Снежанка Терминаторът пусна коктейли Молотов от въздуха, като засили паниката.
  - Това е само началото! Ох, ох, ох! - каза приказният воин.
  Шарлот проби до херцог Елерон. Того беше заобиколен от охрана: четири гоблина на осемкраки камили, способни да пренасят маса чудовища с относителна лекота.
  Херцогът даде заповед на генерал Чичиху.
  - Опитайте се да съберете юмрук от някои от по-малко ценните войски, за да забавите бунтовниците, и сами се оттеглете бързо до портата.
  - Значи ще трябва да се заключим в града? - с явно досада попита генералът.
  - Вероятно да! Не е твоя работа! Херцогът отсече.
  - Жалко пред кого! Тъпчат ни едни рагамифини! Генералът пусна портокалов пламък от устата си.
  - Уви, какво е това! - внезапно уплашен извика херцогът.
  Шарлот посече гоблина и двама други войници с див скок. Трима главорези се втурнаха към нея.
  Елерон извика:
  - Убий кучката!
  Стрела, изстреляна от Герда (тя също се бореше отчаяно и се опитваше да бъде в крак с приятеля си) повали един от нападателите. Друго чудовище беше убито от Светлана.
  - Съжалявам, красавец, аз бях първият, защото мъжът.
  Оцелелият таласъм изсъска:
  - Хората са паразити! Ще има таласъми!
  Момичето в отговор ритна коляното си под коляното и заби глава в бруталната физиономия.
  - Какво ще кажете за счупен нос.
  От ужасния удар на красавицата главата на чудовището се разклати и чудовището падна от камилата. Шарлот знаеше как да удря, така че ударите й парализираха големи животни с размерите на слонове. За да направите това, трябва да изберете желаната точка и да победите кода с остър ъгъл, когато хрущялите на носа навлизат в предния лоб на мозъка.
  Набивам ти истината в главите! - извика момичето.
  Херцог Елерон се опита да застреля момичето с отровен кинжал с пружина.
  Шарлот улови полета на острието и го събори с меча си. Метал, в контакт с метал, отлетя. Момичето скочи от седлото, прелетя и свали острието на шлема.
  - Вземете капиталист!
  От мозъчното сътресение шлемът се пръсна, заедно с главата. Това, което беше останало от принца, отлетя от коня му. Шарлот изплези езика си, той беше дълъг розов и го показа на всички.
  - Какво толкова се измъчваш, може би ще получиш.
  Смъртта на принца разби морала на армията. Войниците или избягаха, или се предадоха на тълпи. Шокът беше твърде голям. Само наемници и благородници се опитаха да организират подобие на съпротива. Но такива огнища бързо изчезнаха.
  . ГЛАВА #10
  Шарлот насърчи войските, дори почти невъоръжени тийнейджъри, смело се втурнаха и може би дори трябваше да бъдат сдържани. Момичето повали няколко десетки бойци, но нямаше кой да убива повече.
  Те нямаха време да затворят портата, освен това някои от жителите на града се разбунтуваха, започна бунище.
  Барон де Козирог, като научил за бунта в града, вдигнат от роби, поиска:
  - Екзекутирайте всички роби, въведете масови екзекуции.
  Снежанка Терминаторът обаче се оказа по-пъргава, като разпръсна охраната с огнен поток и постави стандарта на кралицата точно на кулата.
  - Какво искате да либерализираме. Или може би дори се отказа.
  Бунтовните граждани, много роби пробиха до двореца на губернатора. Шарлот нахлу в портата, тя победи и смачка всички подред.
  Герда получи няколко драскотини, но само се ядоса от това, ето меча му, събори ефрейтора на трола, след което бързо се изкачи нагоре.
  Воинът, скачайки с крак, засади таласъм в сандъка, той отлетя от стената, препъвайки се върху копия, вкопани в паветата.
  - Чудя се какъв вкус на мазнина!
  Мечовете й отново намериха изобилна храна, сблъсквайки се с гвардейците. Но по-голямата част от гарнизона не оказа никаква съпротива. По-твърд орех се оказа само дворецът с подбрани части, предимно наемни войници. Самият Falconclaw атакува корицата. Междувременно Шарлот буквално полетя по-високо, срещайки се с Козирога лице в лице. Около барона останаха само десетина души, въпрос за воин от две-три секунди. После се натъкна на благородник.
  Всъщност не е имало бой, воинът докосва с пръст рамото на барона и го парализира.
  - Можеш да разчиташ на милостта на кралицата. Народният съд обаче не знае жалост!
  Един човек, който приличаше на фавн, скочи върху нея.
  - Какво животно искаш да влезеш в мозъка? - прокле воинът.
  Въпреки че се движеше по-бързо от нормален човек, Шарлот парира атаката и взриви грозната глава с удар в замяна:
  И тогава е фавнът. Цялата вселена е пълна с тези същества. Или може би друг вид гоблин.
  Воинът се премести в двореца, но няма време, бунтовниците и жителите на града се справиха с гарнизона, преди да пристигне тази дива.
  Герда успя да довърши само още две копелета. Тя се завъртя около оста си, философски казвайки:
  - Не можете да победите всички, без да победите себе си - не можете да победите себе си, без да се научите от всички!
  Губернаторът имаше време да прободе, преди войнът да се намеси. Това обаче облекчи карането на съда, а сановникът, изглежда, беше справедливо копеле, ако самите граждани се справят с него. Дебелото тяло беше нарязано на зеле, без да остане цял крайник.
  Момичето се скара на прекалено ревностните бунтовници.
  - Не забравяйте, че основното е способността да живеете по справедливи закони. Време е да се въведе ред в хората.
  В града труповете бяха бързо отстранени, нямаше много, а улиците бяха пометени, дърветата бяха подрязани. Избрани са местни власти, включително измежду бившите роби. Въпреки това, робите съставляват по-голямата част от населението, те записват всички подред, предимно сред бедните.
  Ленастала първа заложи народа на клетва. Младата кралица потъмня, бледността на затвора изчезна, раменете и бедрата се разшириха, чисто измитата коса блесна в седефено бяло. Тя беше много красива и женствена, не лишена от добра сила. Свещениците с усърдие повели народа към клетвата. Но беше ясно, че служителите на черния култ не бяха доволни: кралицата беше много праведна, тя забрани човешки жертвоприношения и намали църковния данък. И сега хората стърчат на кладата, особено често жертват невинни бебета, особено момчета. Човек в ада трябва да бъде напред.
  По повод черната клетва свещеникът предложи:
  - Да заколим десетина момчета и шест момичета!
  Ленастала каза грубо:
  - Няма по-добър от теб! Към огъня на садист!
  Свещеникът беше вдигнат и отнесен до предварително вързаните дърва и клони. Междувременно Герда избърса острието си и застана до Шарлот, като попита изненадано:
  - Странно, но за какво се вдига това въстание.
  Партньорът й отговори с усмивка:
  - Да върне законния трон на кралицата. Лена се превърна в законна наследница, а на трона седи узурпатор.
  Герда все още се съмняваше:
  - Не се случва често законните наследници на трона да се обръщат за помощ към тълпата.
  Шарлот съвсем логично каза:
  - Приятелството с тълпата не унижава, ако води до висините на властта! Е, в този случай това може да е последният шанс за кралицата.
  Герда с върха на меча си почеса голата си момичешка пета. Шарлот носеше сандали с перли. Тя изведнъж хвана игривото момче за ръка. Момчето сякаш искаше да извади портмоне от колана на воина. Силната Шарлот вдигна момчето на протегнатата му ръка. Детето обаче изглеждаше на около десет години, не повече, и избухна в сълзи:
  - О, лелите не! аз съм повече...
  Герда прекъсна грубо:
  - Знам - няма! Стига обаче, крадеца все още трябва да бъде наказан, иначе ще свикне с безотговорност! Какво препоръчвате на Шарлот?
  Воинът изкриви лицето си.
  - Мисля, че напляскането ще е достатъчно! Не осакатявайте дете, като отрязвате ръка.
  Герда се съгласи.
  - Да го предадем на охраната и да го бият!
  Малкото момче изведнъж започна да пита:
  - Не, по-добре е да ме заведеш при твоя скуайър.
  Шарлот изсумтя презрително.
  - Крадец в оръженосци... Какъв глупак съм! Да, още си малък, за да носиш арсенала ми, просто паднеш. Така че... - извика момичето. - Тя е пазач, трябва да накажеш крадеца...
  Герда изведнъж се закиска:
  - Значи няма охрана, тя избяга... Ще трябва да заведем момчето при кралицата, та тя да съди!
  Шарлот поклати отрицателно глава.
  - Няма нужда да разсейвате кралицата за такава дреболия като опит за банална кражба. Освен това Ленастала е твърде любезна, сигурно ще нареди да го пуснат. Така че би било по-добре да го накажем на място. Мисля, че просто го разкопчайте с клонче на петите ...
  Герда не се съгласи:
  - Не! В този случай ще му бъде трудно да ходи, а дори и да го счупим до кръв, той ще хване инфекцията. По-добре е просто да бичувате палавите деца, както обикновено!
  Шарлот почеса тила и кимна.
  - Дано да е така!
  По време на напляскването момчето започна да крещи, а Герда му затвори устата, за да не се чуе. Но все пак се събра тълпа от любопитни хора. Предложиха как да се бичува крадец. След това го ритнаха в очуканото дупе, като го пуснаха и от четирите страни. Тогава момичетата отишли в най-близката механа. Но те веднага се сблъскаха с проблем, оказа се пренаселено, поради факта, че много бунтовници вече бяха успели да се сдобият с пари и бързаха да ги намалят.
  Герда отбеляза:
  - Широки гърла, характерни за тесен поглед!
  Шарлот добави:
  - Кой на първо място е пълненето на стомаха, на последното е очистването на съвестта!
  Момичетата се обърнаха и решиха просто да тръгнат по улицата. Точно тогава от алеята изскочиха трима таласъми с тояги и един голям нос трол с кука меч. Шарлот ловко избяга от замаха на дъба, заби острието под корема на косматото, отвратително вонящо същество. Тя дори не намали скоростта , събори воина от краката си. С ловък удар Герда отряза и тоягата, и главата:
  - Хванах това парче!
  Шарлот извади с мъка меча си и изръмжа:
  - За да бъдем точни! Като загубиш главата си, няма да спечелиш нищо освен главоболие!
  След това воинът разряза съществото по тялото, като почти го разряза наполовина. И Герда искаше да положи третия таласъм, но тогава тролът прекоси острието с нея. Изглежда, че не е твърде голям, с размерите на обикновен човек, може би е малко по-дебел, но е адски бърз.
  Герда дори изрече фраза от сантиментален роман:
  - Пъргав и бърз, ще станеш министър!
  Тролът отвърна остро:
  - С чест и меч ще станеш скитник! А ти все пак скачаш босо момиче, като зайче, и ще попаднеш в капан.
  Герда отново избухна:
  - Ако не можеш да се отървеш от заешкото сърце, ще виеш като вълк, от кучешки живот!
  Гоблинът се опита да се възползва от факта, че воинът се мъчеше да парира атаките на трола, и се опита да се приближи отстрани. Но Шарлот беше нащрек. Бърза като женски гепард, тя буквално накълца гадното, миризливо същество. Тогава воинът намигна на Герда:
  - Сега всичко е справедливо!
  Тролът се засмя.
  - Защо благородството е толкова рядко сред хората, защото те нямат подлост - спасителен пояс във водовъртежа на еволюцията!
  Герда ловко отвърна:
  - Подлостта, макар и спасителен пояс в борбата за оцеляване, но изгризана от породените от нея червеи на недоверие!
  Тролът отговори, като атакува още по-зло:
  - Красноречието обикновено цъфти, когато, когато възможността за физическа защита избледнее!
  Герда в отговор се опита да хване врага в насрещното движение, но създанието на тъмнината атакува по много разнообразен начин. Освен това дори създаваше впечатлението, че нарочно си играе с момичето, дори подигравателно надрасква воина по носа няколко пъти. Момичето побесняло и веднага получило много тежка инжекция в гърдите, в резултат на което се изляла кръв. Герда се опита да прескочи трола, но тролът леко разряза тъмната й кожа от слънчево изгаряне по корема. И при опит да рита в слабините, той болезнено удари меча си по голите си пръсти.
  - Ако искаш да живееш, прави любов с мен! - измърка изродът. - И без това нямаш шанс!
  Герда отсече:
  - Няма шанс! И сега ще видим това!
  Разкошната боса руса воина запя високо:
  Екзекуторът каза: няма щастливи дни да се видят,
  Ще бъдеш преследван и непознат!
  Но армията от свободолюбиви борци,
  Справете се с безбройната орда!
  
  Фантомно лице на смъртта: вечен спътник-скитник,
  Но ние също не се нуждаем от сън-покой!
  Който в мързел е изгнаник навсякъде,
  Колко е трудно да имаш мечта!
  
  И какъв сън - етер-любов,
  Пътят към него понякога е фалшив!
  Павел е твърд, тогава подло не клевети,
  Понякога една небрежна грешка е жестока!
  
  Тогава годините ще отшумят в момент на младост,
  И битката ще вдигне шум като пир!
  Тук вятърът превръща вихрушките в кръг,
  Колко страстно, яростно се изсипа!
  
  Повярвайте, обработваемата земя ще бъде ошита,
  Ще отглеждат златен хляб, ще го изгорят!
  Е, от иконите на светиите блестящи лица,
  Те ще дадат благодат за това дело!
  
  Но като вихрушка - Сероко от пустинята,
  Страшна война дойде на Земята!
  Децата тичат с боси крака,
  Въпреки че вече заваля сняг - зимата царува!
  
  Враговете превърнаха къщите в руини,
  И някой скръб - изгубени деца!
  Закачете тежести на вратовете на хората,
  Танцът на безсърдечните палачи гори!
  
  Хората не могат да изразят скръб, толкова стегнати,
  Без подслон, без храна, без топли легла!
  Свири като кобра, ядосана виелица в полето,
  Къде, истина, благородство - по дяволите с лъжа!
  
  Ще дойде светъл ден - славен час на победа,
  Орелът на Родината ще полети над скалите!
  Нека се пеят подвизите на войниците,
  Имаме остър меч и силен щит!
  При последната сричка на воина грозният трол рухна и отсечената глава отлетя на добри двадесет метра. От него внезапно изскочи ослепителен сноп пламък и на мястото на грозната глава остана само шепа пепел.
  Момичетата под командването на Сталенида взеха нов бой. Но тук не мина толкова добре. Отрядът претърпява загуби.
  Три момичета загинаха, всички останали десетки бойци бяха ранени с различна тежест и едва успяха да се откъснат. Дори се наложи да бъдат носени две момичета. Уви, това е война. Не винаги е възможно да се унищожат всички. Освен това в колоната имаше много упорити танкове, по-точно самоходни оръдия Е-5. Изглеждат малки, но много упорити. И тогава реактивният щурмовак пристигна навреме.
  А зад тях дисковидни хеликоптери. Опитайте се да устоите на такава сила. Само още три жертви от дванадесет - може да се каже, слезеха евтино. Но нацистите положиха повече от двадесет. Така се разви битката.
  Воините си тръгнаха, отклонявайки се, опитвайки се с всички сили. Наташа, това палаво момиче, отбеляза:
  - Колко жалко за момичетата... Дори е жалко... Но защо да не добавим момчета към нашия батальон?
  Сталенида изръмжа, блъскайки ядосано босия си крак над Maybug:
  - Кой какво има... А ти имаш само мъжки на ум!
  Виктория се обиди и отбеляза:
  - Аз също! Как искаш да те гали мъж. Почувствайте гърдите си в ръцете си...
  Червенокосият дявол отскубна стръкче трева, отхапа го и изгука:
  - О, моите момчета са готини... Добре, че не си гей... Обичам тези, които чукат момичета... Все пак супермен мачо от люлката!
  Стеленида омекна малко и се усмихна:
  - Да... Става малко по-забавно. А как е Наташа твоята приятелка?
  Русокосото момиче, не разбирайки, отново попита:
  - Какъв приятел?
  Майор уверено отговори:
  - Андрейка! В крайна сметка той също беше награден с Жуков!
  Наташа въздъхна тежко и сви рамене.
  - За съжаление не знам...
  Андрейка (И това беше тяхното познато момче и пионер-юнак) междувременно беше хвърлен в каземата. Раненото момче беше оставено вързано и дори приковано към стената за врата. Колко много се страхуваха нацистите от руски деца. В каземата беше влажно, недалеч от момчето висеше момиче, приковано към стената. Напълно голо, тялото й беше непрекъсната рана, синини, писуги, порязвания, изгаряния, момичето беше измъчвано. Тя беше в безсъзнание и само стенеше тихо.
  Момчето погледна към стените. Затворът беше древен, построен още по царско време, стените бяха дебели, малък прозорец точно под тавана беше с решетка. Андрейка се чувстваше не просто затворник, а затворник на древността. Като легендарния фолк бунтовник Стенка Разин се очакваше да бъде измъчван и екзекутиран.
  Андрейка изпъшка, може ли той, единадесетгодишно момче, да издържи на мъчения? Няма ли да плаче като момиче! Все пак не е за пионера да стене и да плаче. Босият, надраскан Андрейка се обърна, раната болеше много силно, лактите му бяха вързани, трябваше някак да се обърне, за да улесни, да промени ъгъла. Ужасната болка отшумя за миг.
  В килията има ужасна воня. Подът е на петна, встинала кръв. Огризаните кости се разпръскват. От хора? Дори е страшно, можете да видите доста затворници, преминали през тази килия. Вярно е, че Андрей смяташе, че нацистите са превзели Гродно сравнително наскоро. И кога успяха да се объркат така? Те по-възрастни жертви ли са? Например НКВД? Момчето трепна. Оказа се откровен ужас! Колко е трудно в тъмницата. Няма с кого да говорим, изглежда момичето е в пълна прострация. Палачите я измъчваха като героите от древността. Просто се чудя защо? Какво зло може да причини едно младо момиче на нацистите. Въпреки това, Андрейка също е просто момче и започна да убива, борейки се с тези зли духове. Нацистите поставят своята нация над другите нации и народи. Така те узакониха злото и страданието! Не, нормален човек трябва да се бори с такова беззаконие. Освен това самите германци не са свободни, те са оковани от тоталитарния апарат. Той по всякакъв начин задушава и най-малката инициатива и проява на човешки чувства.
  Фашизмът идва от думата куп. Той безмилостно плете хората, превръщайки ги във вериги роби. Комунизмът от своя страна издига човека, дава му нова сила и стимулира факела на живота. Има съществена разлика. Комунизмът е международен и универсален. Хитлеризмът издига само една нация, а не цялото човечество като цяло. Това е неговият недостатък. Но в края на краищата хората имат общи корени, което е биологично доказано. Същите черни и бели имат доста здраво и плодовито потомство. Той е Андрейка, син на руснак и беларус, доста жизнеспособен, съвсем не идиот и готов да се бори с фашизма.
  Разбира се, Павел се оказа по-силен и успя да се измъкне от враговете, като уби много германци. Той Андрейка се държеше като слабак, беше взет в плен. Може би трябваше да запазиш последния куршум за себе си. Макар и мъртъв, той вече не може да убие нито един германец! И така той е жив, въпреки че страда.
  Босият Андрей одраска леко обгорения си крак върху влажен камък, Илза намери най-болезнената точка, изгори я с цигара, така че се образува мехур. Но нищо, смело момче, няма да се счупи. Напротив, болката трябва да се превърне в стимул, от който смелостта му ще се увеличи. И пионерът никога няма да се счупи. Като цяло триумфът на германците е временен. Те ще бъдат победени рано или късно, както злото винаги губи от доброто. Можете, разбира се, да твърдите, че доброто побеждава само в приказките, но в живота всичко е по-трудно. Но дори приказката е само отражение на реалността. В крайна сметка много от това, което беше мечта, сега се превърна в реалност. Андрей си помисли: може би той е предопределен да умре? Какво е напълно възможно! Но страхува ли се от смъртта? Ако комунизмът победи, тогава той и другите герои на съветската страна ще бъдат възкресени за нов щастлив и вечен живот. Тогава той ще живее в свят без скръб, мъка, смърт и зло! Основното е да бъде спечелена крайната победа! В крайна сметка, само в този случай всички паднали герои ще бъдат възкресени!
  И царството на комунизма ще дойде! Свят, в който най-тайните мечти ще се сбъднат. Такава вселена, в която човек притежава всичко съществуващо, за което човек може само да мечтае и дори не винаги да разчита на успех. Ето го какъв сложен и многостранен свят. И тогава други светове ще отворят обятията си за човека. Добре тогава! Възможно е и необятните простори на космоса да са зли! Ще преследва и измъчва живите извънземни. Но и капитализмът ще им даде свобода! Той ще скъса оковите на робството и унижението. Ще дойде времето и часът на свободата, тя ще озари земята със своята лъчезарна светлина! И те ще свалят хомота на мрака, народите на мрака, и човекът ще завладее световете на вселената! И внуците ще си спомнят, че не са вярвали, че са живели в тъмнина под желязна пета. Носехме знаците на зъл звяр, а сега ходим във вярата чисти и святи!
  Андрейка дори се изненада колко добре са се оформили мислите му. Има нещо специално и уникално в тях. Както беше по време на гражданската война, когато основното оръжие на пролетариата бяха стиховете, а прозата, може би, дори беше донякъде презирана и пренебрегвана. Сега поетът е в плен, а перата и лирата, образно казано, са в окови. Въпреки това той не се отказва и очаква по-светло бъдеще. А какво ще бъде, зависи от всеки човек. Няма такова нещо, което да решава и да засади всичко.
  Андрейка каза:
  - Бъдещето зависи от нас! Дори когато изглежда, че нищо не зависи от нас!
  Момчето се изви, той се опита да смила пръчките. Това занимание е досадно и трудно, но винаги има някакъв шанс за успех. Андрейка, преодолявайки ужасната болка, започна да се търка в стената. Основното нещо е да не плачеш, да не показваш слабостта си. Той е пионер и следователно олицетворение на смелостта. Трябва да се биете, така че той ще се бие и със сигурност ще победи! За слава на съветското отечество.
  Момчето упорито потърка, в този момент момичето дойде на себе си и измърмори:
  - На зелената морава, скачат сини зайчета!
  И тогава тя отново изпадна в забвение. Момчето каза:
  - Нещастно! Тя беше измъчвана от проклетите фашисти! Но вярвам, че отмъщението няма да закъснее! Времето на победата над чудовищата на човечеството наближава. Момчето се обърна и запя:
  И знамето ще блести над планетата,
  Свята страна, няма по-красива във Вселената!
  И ако трябва, пак ще умрем,
  За комунизма, за нашата велика кауза!
  Болка отново обхвана момчето, той се отдалечи леко от стената и започна да клати глава.
  Тогава се чу скърцане и в килията влязоха петима високи есесовци. Без да се замислят, ритнаха момчето с ботушите си и го хванаха за ръцете:
  - Хайде кучко!
  Андрейка разбра, че е безполезно да се съпротивлява. Яката му беше разкопчана. Удряха ме още няколко пъти и ме носеха на ръце. Момчето сякаш беше погълнато от леден студ: там, където го носеха. Най-лошото ще се случи ли сега?
  Наистина момчето се влачеше някъде долу. И колкото и да е странно, стана по-топло. Андрейка изведнъж се почувства много по-весела: къде е нашият, не изчезна! И той ще се измъкне от тази каша.
  Отнесоха го нагоре по стълбите, бавно го спуснаха! Най-после момчето усети, че влагата е отстъпила място на сухота. Палачите пренасят детето в доста просторна стая. Вярно, стените изглеждаха зловещо, бяха окачени с различни и фантастично оформени инструменти. Момчето видяло няколко пламтящи камини и измишльотина във формата на багажник. Имаше и много стрии и различни предмети на мъчение. Андрейка изведнъж усети тежест в стомаха, нещо прободено!
  Това е страх! Момчето разбра, в никакъв случай не трябва да се поддава!
  Босият Андрей се напрегна. В залата седяха полковник от СС и една вече позната жена, тази, която участва в залавянето на момчето. Пионерът Андрейка пребледня, ясно е, че го чака трудна съдба, ако ще разпитват дете, заядливи палачи. Не, той никога нямаше да им се поддаде, дори ако трябваше да извикат нито мисъл, нито звук! Но само ако може да се справи.
  Полковникът от SS попита:
  - Име!
  Андрю мълчеше. Удряха го с камшик. На гърба има червена ивица. Полковник SS, повтори отново:
  - Кажете името на бебето!
  Отчаяната Андрейка отвърна със злоба:
  - Аз съм малкият Сталин!
  Полковникът от СС изсумтя.
  - Това е тонът на кучката! Изглежда, че иска по-строги отношения.
  Илза каза:
  - Да изпържим токчетата на детето.
  Полковникът от SS попита:
  - Поименете вашите съучастници и в този случай ще ви пуснем!
  Руслан, като истински герой-пионер, отговори:
  - Целият съветски народ е мои съучастници, от стареца до детето!
  Полковникът от СС подсвирна:
  - Да, ти си упорито същество! Не разбираш, че можем да те убием!
  Мигайки сини очи, Андрей отговори:
  - Нацистите могат да убиват, но това, което не могат, е да отнемат надеждата за безсмъртие!
  Полковникът извика:
  - Първи стъпки!
  Бос и ранен, Руслан е вдигнат, въжетата са срязани и превръзките са безцеремонно скъсани. Момчето ахна. Ръцете се върнаха и се докараха до багажника. Хвърлиха въже през ръцете си. Полковникът извика:
  - Извийте ставите на нахалника!
  Въжето се опъна до самия връх. Андрейка почувства адска болка в нараненото си рамо и изпъшка:
  - Майко! Това е ужасно!
  Полковникът се ухили.
  - Ти ще говориш!
  Андрейка поклати светлата си глава:
  - Не!
  Момчетата сложиха тежки окови на босите си крака, а костите на раменете им хрущяха от ужасния натиск. Изля се кръв. Болката беше ужасяваща, пионерът Андрей пребледня, челото му беше покрито с пот, иззад устата му се чу неволен стон, но все пак намери сили да каже:
  - Не! И отново не!
  Илза постави стоманен шомпол в камината и каза с усмивка:
  - Мило момче, признай си и ще ти дадем шоколадови бонбони.
  Раненият Андрей извика:
  - Не! Не ми трябват твоят мръсен ерзац!
  Илза изкрещя:
  - Е, ти и една кучка!
  Тогава тя извади от пламъка нажежен шомпол и го заби в раната. Пионер Андрейка никога досега не беше изпитвал такава болка, пое си дъх, загуби съзнание от шок.
  Илза, като опитен палач, започна да масажира бузите и шията му, бързо доведе момчето до себе си.
  - Не очаквайте нахалника да намери забрава в спасителен шок!
  Полковникът от СС заповяда:
  - Изпечете му петите.
  Есесовските палачи веднага запалиха малък огън, пламъкът започна да ближе красивите, боси крака на детето. Междувременно Илза заби отново нажежения шомпол в раната. Лекарят от СС инжектира на момчето специално лекарство, за да усеща болката по-остро и по-бавно да губи съзнание. Сега пионерът Андрейка беше залят от безграничен океан от страдания, дори по-лош от ада на Данте. Други двама палачи започнаха да забиват нагорещени карфици под ноктите на момчето.
  Андрейка, обхванат от ужасяващо страдание, се чувстваше на ръба на пълен колапс. Но изведнъж, полузаблуден, пред него се появи образът на Сталин:
  - Какво да правя шефе? - попита момчето.
  И Сталин, усмихнат с бели зъби, отговори:
  - А какво друго може да направи един пионер в тази ситуация! Не само плачи! Поемете дълбоко дъх и пейте.
  Пионер Андрейка се усмихна насила:
  - Слушай водача!
  Момчето се напрегна и със сила, счупи се, но в същото време запя с ясен и силен глас, композирайки точно в движение:
  Попаднал във фашистки ужасен плен,
  Нося се по вълните на страшната болка!
  Но кървящ, той пееше песни,
  В крайна сметка безстрашният пионер е приятелски настроен със сърцето!
  
  И ще ви кажа твърдо, палачи,
  Каква подла радост, напразно си изляла!
  Слабият ще ми каже да мълча,
  В крайна сметка болката е мъчителна и просто ужасна!
  
  Но знам, твърдо вярвам
  Фашизмът ще бъде хвърлен в бездната!
  Струя от зли пламъци ще те завладее,
  И всички, които паднаха, радвайки се, ще възкръснат!
  
  И нашата вяра в комунизма е силна
  Да полетим като сокол, да се издигнем над всички звезди!
  Нека реки от мед текат вино
  Целият свят, силният клаксон ще чуе съвети!
  
  И стискащата плътно машина пионер,
  Погледни към небето, млади!
  И дай пример на онези, които се колебаят,
  Вратовръзката ти е ярка като карамфил!
  
  Родината за мен означаваш всичко
  Майка и смисълът на целия млад живот!
  Оставяйки трудния живот досега,
  Нашият народ страда от зъл фашизъм!
  
  Но напрегнете волята на червения момък,
  Плюйте в лицето с адски бандит със свастика!
  Нека враговете потръпнат от ярост,
  И те ще бъдат победени от Червената армия!
  
  свещената страна на СССР,
  Какво даде комунизма на народите!
  Как майка ни даде сърцето си,
  За щастие, мир, надежда и свобода!
  . ГЛАВА #11
  Ето как герой-пионер се държал смело. И той беше достоен за титлата си, като пионер звучи гордо. Точно така трябва да се държи всяко съветско момче.
  Междувременно момичетата се качиха в гъсталака. Запалиха малък огън и се освежиха. Две от деветте момичета не можеха да ходят и след като им оказаха първа помощ, превързаха им, дадоха трофейен алкохол, за да не болят раните и момичетата да заспят.
  Наташа отбеляза с усмивка:
  Всичко в нашия свят е относително. Например алкохолът като цяло е отрова и в същото време лекува. Момичетата спят! И им стана много по-лесно!
  Виктория мъдро отбеляза:
  - Всичко на света е относително... И Бог не е ангел, и Дяволът не е дявол!
  Вероника ядосано отговори:
  - Що за богохулство... За какво става дума?
  Червенокосата дяволка логично отбеляза:
  - И за това... В Библията Бог говори само на езика на насилието. Един тогава Ной струва нещо. А дяволът? Всъщност не се чува много за него. Във всеки случай, дори в Библията, Сатана изкушава повече, отколкото убива!
  Наташа рационално отбеляза:
  - Бог наистина обича насилието. Цар Давид води жестоки войни. Бог Саул заповяда да унищожи цяла нация без изключение: включително жени, деца и добитък! Странно е да се говори за милост... Не мислиш ли?!
  Вероника искаше да каже, но нищо добро не ми хрумна. Всъщност няма нищо специално за покриване. По отношение на потопа на Ной тя самата много мисли. И не можеше да намери обяснение, поне рационално, за такава жестокост. Бог не унищожи греха, вече Хам светна, а Ной изобщо не беше светец. И не Хам, а Хаамам беше прокълнат. Също така е неясно. Изобщо цялата тази Библия, особено Стария Завет, е пълна с недоразумения. Например Елисей уби четиридесет и две деца за такава дреболия, че го дразнят заради плешивостта си.
  Това явно е излишно! Правете това с деца. И е трудно да се обясни това.
  Самата Вероника се колебаеше в религията. Дори не знаех каква вяра да приема. Православието не ми хареса много: много външни ефекти, разкош, но всичко беше някак студено. Но баптистите също не дадоха покой и мир. Харесва ли ви или не, но религията във всеки случай изисква вяра. И едно умно момиче искаше всичко да е логично и всички краища да се сближат.
  За да изглежда всичко рационално и правилно. И така... Дори учението за вечните адски мъки изглежда прекомерно. Най-лошото в ада е продължителността на наказанията: ад винаги ще има. И ще минат милиарди милиарди години, а грешниците все още ще страдат и ще страдат. И е ужасно! Какво е вечността? По-лесно е за маймуна със завързани очи да напише Библията на клавиатура, отколкото да чака цяла вечност.
  Изтезанията в ада са отделен въпрос. Не е грях да измъчвате Хитлер по-дълго и по-силно. Но какво ще стане, ако тийнейджър отиде в ада? Изобщо как може да се спаси човек, ако съгреши. Дори и не с дела, то с думи или мисли! И какво е грях?
  Виктория, като видя, че Вероника мълчи, увеличи натиска:
  - Да, и в Откровението на Йоан... Веднага щом животът на Земята започна да се подобрява, как можем да леем екзекуции на планетата Земя. И така измъчвайте цялото човечество. И какво може да се каже?
  Вероника отвърна остро:
  - Ще отидеш по дяволите - ще знаеш!
  Steelenida спря кавгата:
  - Всички спят! Предстои още много работа!
  Момичетата охотно затвориха очи. Нощта през лятото е доста топла, а воините се скупчиха и заспаха един до друг.
  Вероника мечтаеше, че е в света на футуристично бъдеще. Вървите по улицата, а тротоарите се движат като река. И над него прелитат цветни коли. И навсякъде е пълно с пионери с червени връзки. И тези деца летят и се въртят като молци. И всички се усмихват, усмихват се.
  Вероника махна с ръце и полетя. Тя е като пеперуда и се чува как пляскат крилете й. И ти сам летиш, лети... И наоколо има такива ярки цветове. Къщите са огромни, многоцветни, изрисувани като торти. И много статуи - различни приказни животни.
  Всичко е толкова красиво. Една от сградите прилича на чийзкейк, осеян с диаманти. И около него се въртят летящи чинии. Те светят оранжево и придават ослепителен отблясък.
  Друга сграда под формата на седем раци, стоящи един върху друг. Освен това всеки рак е с различен цвят, а ноктите блестят със скъпоценни камъни. И самолетът: толкова красив и елегантен. Някои от тях нямат фиксирана форма, а се движат в пространството като петна.
  Други, напротив, са структурирани. Напомня на снежинки, такава безупречна геометрична форма. Защо не красота и въплъщение на естетиката.
  Но сградата се рее точно във въздуха и прилича на орел с прекалено облечени крила, само че е направена от кристал. И човката блести по-ярко от диамант, а може би дори и от слънцето.
  А какво да кажем за структурата на върха, която има цял аквариум с прекрасни морски животни. И риби със сребърни люспи и дълги, златни перки. И има толкова много други същества там. И също, сякаш обсипан със скъпоценни камъни. И медузи, даващи всички цветове на дъгата.
  Момиче с червена вратовръзка долетя до Вероника. Изненадана тя попита:
  - Възрастен ли си?
  Вероника отговори с усмивка:
  - Да защо?
  Пионерът се изкикоти и отговори:
  - Нищо хубаво! Ако сте възрастен, тогава хипердраконът ще ви вземе.
  Вероника подсвирна.
  - Уау! А аз те мислех за комунизъм!
  Момичето с червената вратовръзка кимна тъжно и отговори високо:
  - Наистина имаме комунизъм! Продуктите са безплатни, стоките са безплатни, има абсолютно всичко. От игрови конзоли до виртуални каски. - кимна момичето и разтърси прозрачен, кристален чехъл, чуруликайки. - Вижте това дърво.
  Наистина, близо до сградата под формата на четири астри, стоящи една върху друга, расте дъб със златни листа. И върху него растяха торти, сладкиши и различни кулинарни продукти. Толкова пухкава и красива.
  Вероника възхитено възкликна:
  - Това е страхотно! Какво дърво...
  Пионерката кимна и в ръката й се появи торта. Момичето изчурулика.
  - Опитвам! Вкусно е!
  Вероника глътна сладката плът на тортата. Вкусът наистина беше толкова нежен, приятен, сякаш оранжерия цъфти в устата. И колко страхотно е всичко.
  Вероника честно призна:
  - Никога не съм ял нищо по-добро!
  Пионерката се усмихна и, оголила перлените си зъби, отговори ядосано:
  - И по същия начин, на пълнолетие, по-точно, когато станем тийнейджъри, хипердраконът поглъща. Точно това е трагедията на нашия велик народ!
  Вероника каза решително, стисна юмруци и ритна босия си крак във въздуха:
  - Ще отмъстя на дракона! Готов съм да се бия с него!
  Пионерката щракна с пръстите на дясната си ръка. И във въздуха се появи остър меч. Голям и искрящ. Остри ръбове и острието му изгаряше, сякаш беше направено от звезди.
  Вероника протегна ръка. Мечът влезе сам и воинът го стисна. Тя каза с вълнение:
  - Ще се боря за Родината... С Божията помощ, в името на хората!
  Пионерката отвърна ядосано и дори пусна искри от перлените си зъби:
  - Няма Господ! Всичко това са човешки предразсъдъци!
  Вероника въздъхна тежко.
  - О! Отново... И ето го безбожното царство...
  Момичето отговори енергично:
  Ние нямаме царство! Имаме демокрация! Сенатът и конгресът управляват, а двама консули, момче и момиче, се избират за една година от всички хора. - Pioneer блъсна обувката си в празнотата, толкова много, че се чу звън. След това тя изграчи. - Комунизмът е властта на народа, а не култ към личност като Сталин!
  Вероника частично се съгласи:
  - Сталин наистина си позволи да го хвалят твърде много! Той трябва да бъде поне малко по-скромен!
  Пионерката разтърси алената си вратовръзка и извика, като вдигна дясната си ръка:
  - Pioneer винаги е готов! Ще избием всички добитък!
  Вероника не можа да устои да попита:
  - И на колко години си?
  Момичето се усмихна и учтиво отговори:
  - Двеста двадесет и пет!
  Вероника изсвири и завъртя очи.
  - Да?
  Момичето направи сериозна физиономия и каза:
  Израстваме много бавно! От раждането до поглъщането от дракона минават малко повече от хиляда години!
  Вероника извика, размахвайки буйните си черни мигли:
  - Просто е като вечно детство! Като в приказка!
  Pioneer тъжно каза:
  - Това е приказка, само че много ужасна... Ако не беше змеят, по принцип щяхме да сме безсмъртни и нямаше да познаваме старостта!
  Вероника многозначително каза:
  - Комунизмът е царството на вечната младост!
  Момичето поклати златната си глава и изчурулика:
  "А сега, моля, изпейте ни нещо!" За да стане по-забавно!
  От всички страни децата започнаха да летят до Вероника. Момчета, момичета, всички красиви, в елегантни дрехи. И звъняха със сребристи гласове, толкова приятни и възхитително красиви.
  - Изпей цвете! Не се срамувайте! Вие сте просто невероятни!
  И Вероника кацна на движещата се пътека и танцувайки по нея с босите си грациозни крака, ентусиазирано и великолепно свирейки с гласа си, тя запя;
  Аз съм дъщеря на Отечеството на светлината и любовта,
  Най-красивото комсомолско момиче ...
  Въпреки че фюрерът изгражда рейтинг върху кръвта,
  Понякога се чувствам неловко!
  
  Ето един много славен век на сталинизма,
  Когато наоколо блести и блести...
  Горд човек разпери криле -
  И Авел триумфира, Каин го няма!
  
  Русия е моята родина
  Въпреки че понякога се чувствам неловко...
  И комсомолът е едно семейство,
  Макар и бос да минеш по пътеката рязко!
  
  Фашизмът стръмно нападна Родината,
  Зъбите на този глиган, яростно оголиха зъби...
  Яростен напалм се изля от небето,
  Но Бог и блестящият Сталин са с нас!
  
  Русия е червеният СССР,
  Могъщо велико Отечество...
  Напразно разперва ноктите си, сър,
  Със сигурност ще живеем при комунизъм!
  
  Въпреки че голямата война започна,
  И много кръв беше пролята...
  Ето една голяма страна се гърчи,
  От сълзи, пожари и голяма болка!
  
  Но вярвам, че ще възродим Отечеството,
  И ние ще издигнем съветското знаме над звездите ...
  Над нас е златокрил херувим,
  Велика, лъчезарна Русия!
  
  Това е моята родина
  В цялата вселена няма никой, по-красива е...
  Въпреки че пенито на Сатана е дошло,
  Нашата вяра ще стане по-силна в тези страдания!
  
  Както направи самопровъзгласилия се Хитлер,
  Той успя да превземе Африка наведнъж...
  Откъде има толкова сила на фашизма
  Инфекция се разпространи по Земята!
  
  Толкова много фюрерът залови много,
  И дори не измерва...
  Какво създаде хайдушки рояк,
  Над тях се вее кошмарно алено знаме!
  
  Такива фрици са силни сега,
  Те нямат "Тигри", но танковете са по-лоши ...
  И удари Адолф със снайперист в окото -
  Дайте на нацистите по-силни банки!
  
  Това, което не можем да направим, ще направим на шега,
  Въпреки че боси момичета в студа ...
  Ние отглеждаме много силно дете,
  И алена, красива роза!
  
  Въпреки че врагът се стреми, бързайте към Москва,
  Но гологърдите момичета се изправиха...
  Да ударим с картечница от ятаган,
  Войниците уволняват роднини!
  
  Ние ще направим Русия преди всичко,
  Страна, която във вселената на Слънцето е по-красива...
  И ще има убедителен успех,
  Нашата вяра ще се укрепи в Православието!
  
  И вярвайте на мъртвите, ние ще възкресим момичетата,
  Или със силата на Бог, или цветето на науката...
  Ще завладеем просторите на вселената,
  Без всички закъснения, гнусна скука!
  
  Ще можем да направим Родината готина,
  Нека издигнем трона на Русия над звездите...
  Ти си мустакатият фюрер,
  Какво си представя себе си без аспектите на злото като месия!
  
  Ще направим Отечеството като великан,
  Какво ще се случи, като един монолит ...
  Момичето се изправи заедно на канап,
  В крайна сметка рицарите са непобедими в битките!
  
  Спаси великото Отечество
  Тогава ще получите награда от Христос...
  По-добре Всемогъщият да прекрати войната,
  Въпреки че понякога трябва да се биете смело!
  
  Накратко, битките скоро ще затихнат,
  Битките и загубите ще свършат...
  И рицарите са големи орли,
  От раждането всички войници!
  Вероника завъртя меча си във въздуха и тропна с бос, грациозен крак по повърхността на улицата, която беше огледална.
  Момичето посочи с намигване жена воин от Втората световна война. И тя каза с тъжна усмивка:
  - Те вече се опитаха да унищожат дракона дори с помощта на хиперлазерни оръдия на груби бойни кораби. Не можеш да го победиш с един меч!
  Вероника кимна в знак на съгласие.
  - Предполагам за това. Е, когато спартанците се биеха с персите, те скромно отговориха: ние ще се бием в сянка!
  Появи се момче по шорти и червена вратовръзка. Той се поклони на Вероника и каза:
  - Нашият страхотен гост от миналото. Колко се радваме да ви приветстваме!
  Вероника отговори с въздишка:
  - Докато хипердраконът не е победен, не е достатъчно да се радваме. И изглежда, че няма да е лесно да се справите!
  Момчето предложи:
  Нека първо хапнем и тогава ще говорим!
  Появиха се и други деца - момчета и момичета, не по-големи от четиринадесет години.
  Бяха с елегантни дрехи, но много от тях бяха боси и блестяха с голи, кръгли детски токчета.
  Воинът беше седнал на почетно място - кресло от злато и обсипано с диаманти. И все пак мека.
  Децата обаче седяха като на кралски тронове. И си изпяха нещо весело:
  - Слава на красивата империя на детството,
  Ще бъдем много красиви силни...
  Ние сме направени от мощно тесто,
  Хора на великата, свещена страна!
  Но тогава се появиха златни съдове, които се носеха във въздуха. Беше много красиво и впечатляващо.
  И какви прекрасни животни имаше. Например хибрид от ананас и сърна, лебед и пъпеш и още нещо много вкусно и апетитно. Например и чийзкейкове с банани и пуйки. Всичко тук е много вкусно и дори сладко.
  Вероника яде по двете бузи и запя:
  - Ние не сме жалки насекоми,
  Изяждане на всички лакомства!
  И момичето ще го вземе и ще се смее. Освен това момичето хвърли мисълта какво е да живееш в свят, в който никога няма да станеш възрастен.
  Масата ставаше все по-дълга и зад нея вече имаше хиляди деца. И никой не изглежда по-възрастен от четиринадесет. Много особено момичета с бижута от най-богатите скъпоценни камъни.
  В същото време повечето деца бяха боси, вижда се, че в условията на вечно лято е тривиално неприятно да се ходи с обувки.
  Още повече, че настилката беше топла, но никак не гореща и вървейки по нея с боси подметки усещаш блаженство.
  Вероника започна да поглъща хибрид от прасенце, фурми, портокал и поничка.
  И е много приятно и на вкус, и на допир, и на аромат. Всичко тук на този свят е красиво и изглежда страхотно. Как комунизмът е бил представян в приказките за футуристично бъдеще.
  Въпреки че, разбира се, голите, заоблени токчета често се свързват с бедността, има дори такъв израз - скитник.
  Вероника яде и отпи глътка от платинена кана с изумрудено вино. Това вино има невероятен вкус, че го пиете като сладък коктейл с аромат на мед!
  И славеите пеят, и райските птици.
  Вероника се почувства приповдигната и запя:
  И борбата продължава отново
  И сърцето е тревожно в гърдите...
  Нашият свят е толкова млад
  Завинаги пролетта напред!
  Тогава тя отново започна да яде вкусна и ароматна храна. Вероника дори взе златна вилица с голите си пръсти и я завъртя, пеейки:
  - Аз съм най-силното момиче в света,
  От много готин етер като космоса!
  Воинът е изключително активен. И яжте добра храна. По-точно не просто добър, а много апетитен и артистичен. И е изключително готина и прекрасна храна.
  Вероника изпя:
  - Слава на времето на комунизма,
  Винаги ще вярваме в щастието...
  Ще унищожим игото на фашизма,
  Вярвам, че нашата мечта ще се сбъдне!
  И тук босият й крак отново хвърли нещо вкусно в гърлото й. И това е много интересна позиция.
  Момиче от футуристично бъдеще отбеляза:
  - Храниш се много здравословно - значи си силен!
  Вероника се съгласи с това:
  - Много съм силен!
  Момчето каза със съмнение:
  - Не е нужно да се хвалиш!
  Комсомолката се изкикоти.
  - Но не наистина?
  Малкото момче изчурулика:
  - А също и от хвалба,
  ква, ква, ква, ква, ква, ква!
  Вероника изпищя:
  - Аз съм най-силният в света!
  Момичето отбеляза с усмивка:
  - Пак се хвалиш!
  Вероника туитира:
  - Мога всичко, мога всичко,
  С горещото си сърце...
  Ако трябва да метете планини,
  Не мога да помогна!
  И момичето взе и си показа езика!
  Момчето кимна в знак на съгласие.
  - Вие сте този, който композира и действа готино!
  Момичето предложи:
  - И нека нашата възрастна гостенка покаже своите умения във военното дело!
  Момчето се съгласи с това.
  - Нека покаже! В противен случай тя иска да се бие с хипердракон, но може да няма сили за нещо по-просто!
  Вероника отговори с въздишка:
  Не обичам да се хваля, но...
  Момче на около дванадесет години тропна с бос крак и излая:
  - Не но! Ще имате тренировъчен бой точно сега!
  Комсомолката кимна в знак на съгласие:
  - Готов съм!
  Момичето отбеляза с усмивка:
  - Трябва да се биеш с робота. И не е толкова лесно!
  Вероника смело отговори:
  - Аз съм като пионер - винаги готов!
  Момчето запя с наслада:
  И борбата продължава отново
  Хиперплазменият огън кипи...
  И Ленин е толкова млад -
  Удари с мечове!
  Момичето поправи момчето:
  - Не Ленин, а светлината на поколенията, и то не с мечове, а с хипербластер!
  Момчето каза ядосано:
  "Не можеш да ме изплашиш с хипербластери!
  Децата станаха от масата, всичките десет хиляди наведнъж. При това почти всички тропаха с боси крака. И тя каза:
  - Елфарая излез!
  И така три пъти...
  И тогава имаше една великолепна едра, медена блондинка, с много изпъкнали мускули и по бикини. Тя имаше големи гърди, едва прикрити от тънка ивица плат, и буйни, луксозни бедра. Момичето имаше мускулатура на Херкулес и мускулите се търкаляха като топки под загорялата й кожа.
  Момичето-герой беше почти голо и босо, красиво, но прекалено напомпано.
  Доста висока и мускулеста Вероника беше с глава по-ниска от нея и много по-тясна в раменете. Затова, когато момичетата се изправиха едно срещу друго, децата започнаха да крещят.
  Чуха се викове:
  Да залагаме момчета!
  И още:
  - Залагаме!
  И двете момичета имаха косите им искрящи като златни листа, а косите им бяха леко накъдрени.
  Елфарая кимна на партньора си и отбеляза:
  - Аз съм биоробот и затова няма да те убия!
  Вероника отговори с усмивка:
  - И аз съм мъж... И борейки се с теб, ще изпълня дълга си!
  Елфарая отбеляза:
  - Ти си възрастен... Значи не от този свят!
  Вероника отговори с въздишка:
  - И света, от който не съм по-добър от този!
  Момичето гневно тропна с бос крак и нареди:
  - Да започваме да се бием! Скоро хипердраконът ще дойде отново за още жертви!
  Елфарая кимна и направи първия удар. Вероника се облегна леко назад.
  И двете момичета си намигнаха. Елфарай имаше голям и дълъг меч в ръцете си. Тя ги завъртя като перце. Вероника се опита да контраатакува.
  И то без особен успех. Врагът е бърз. Нещо повече, тя дори сякаш играеше на котка и мишка.
  Елфарая се хвърли и почеса рамото на Вероника и я почеса като котешка лапа.
  Тогава тя каза:
  - Не си наранен!?
  Вероника отвърна яростно:
  - Не!
  И отново атакува врага. Комсомолът се занимаваше с фехтовка и имаше идея как да се бие с мечове. Но съперникът й е едновременно по-бърз и по-силен.
  Все пак това е робот.
  Тук Елфарая отново отблъсна атаката на Вероника и отново надраска момичето по гърдите. Кръвта се изля още повече.
  Вероника се опита да хвърли прах в очите на биоробота с боси пръсти на краката си, но без особен успех.
  Комсомолская правда отбеляза:
  - И беше трудно с нацистите!
  Елфарая отново надраска с меча си, нека направим светкавична атака и пронижем кожата на рамото й, издаде:
  - Днес, господа, ние правим история,
  Да строим барикади, а утре крематориуми!
  Вероника подкрепи песента с яростната си атака:
  - Ние изграждаме нов свят и отричаме миналото,
  Издигане на трона - нелепо и вулгарно!
  Елфарая направи нов удар, като този път удари Вероника по бос крак и изчурулика:
  - Наранен ли си?
  Вероника отбеляза:
  - Ако не беше робот, щях да го сметна за подигравка!
  И комсомолката в ярост нанесе цяла серия от удари с мечове. И мечът й трептеше като криле на пеперуда.
  Но Елфарая отдръпна, хващайки я в насрещното движение. Сутиенът на гърдите на Вероника беше разрязан. И алените зърна на комсомолката бяха оголени.
  Вероника се засрами и изгука:
  - Мамка му!
  Момичето биоробот изпя:
  Ти не си ангел, но за мен, а за мен,
  Ти стана светец!
  Ти не си ангел, но видях, но видях,
  Светлината ти не е земна!
  Вероника, размахвайки мечовете си, голият й торс блестеше от пот, сякаш намазано, и изрева:
  - Само на небето само ангели знаят, че биороботът чака!
  
  НОВИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ НА РОБУР ЗАВОЕВАТЕЛЯ
  АНОТАЦИЯ
  Robur the Conqueror, заедно с две очарователни момичета, създава универсален апарат, който се оказва много мощно оръжие. Какво очаква човечеството сега? Робър иска власт над света!
  . ГЛАВА 1
  Робър Завоевателят беше силно зашеметен от мълния. Но той не умря. Неговият универсален апарат беше хвърлен на сушата. И въпреки че се нарани, все още имаше шансове да го поправят.
  И екипът изчезна за известно време в Съединените щати и търсеше различни части за устройството.
  В Америка очевидно смятаха, че Робър е мъртъв, особено след като оцеля свидетел от полицията, който потвърди, че устройството е ударено от мълния.
  И скоро започна Руско-японската война. Съединените щати имаха бизнес отношения с Русия, но демократичната преса не харесваше автократичната империя.
  Разбира се, в Русия царят имаше пълна власт: изпълнителна, законодателна и съдебна. А прогресивната общественост искаше парламент и свобода на словото и съвестта.
  Така САЩ се зарадваха на поражението на царска Русия... И в крайна сметка беше подписан мир, който промени баланса на силите в Тихия океан.
  И Робур усъвършенства колата... Той я направи с невероятни свойства.
  Способен не само да се движи по суша, вода, под вода и във въздуха, но и в още два елемента: пространство и под земята.
  И тъй като благополучието на планетата Земя не представляваше интерес за Ромул, той отлетя до Луната.
  С него в каретата имаше две момичета: Албина и Алвина. Апаратът на Робър се плъзгаше по повърхността на космоса. Беше малък, но използваше енергията на термоядрен синтез, когато водородът се превръщаше в хелий.
  В същото време по време на полета около машината се създаваше полупространствено поле и тя можеше да проникне през най-твърдите покрития.
  Робър полетя, гали коляното на момичето... И в същото време мислеше. Той има много години. "Албатрос" е създаден в онези дни, когато авиационната индустрия едва се заражда през осемдесетте години на миналия век. Тогава Робър беше вече над четиридесет. Той направи самолет, който нямаше равен в реалната история на двадесет и първи век, например по отношение на продължителността на полета. Вярно е, че скоростта му е само рекорд за времето си.
  Тогава той успя да създаде нещо напълно супер... И изненада целия свят. И в крайна сметка раздайте нещо фантастично като цяло.
  Но ти самият вече си над шестдесет и е тъжно. Вижда се, че Ромул остарява.
  Би било желателно, разбира се, да се върне младостта. Но как да се постигне това?
  В една древна книга Робър прочете, че на луната има такъв камък, че докосването му може да върне младостта на всяко тяло.
  Точно сега той се плъзга през вакуума. Албина, също жена учен, включила специален пеленгатор, за да улови излъчването на камъка. Русокосата жена отбеляза с ужас:
  "Старостта също ме плаши!"
  Робър кимна в знак на съгласие.
  - Ужасно е! Няма предишна свежест и жизненост, а сънят не ви освежава по младежки начин, а главата ви боли все по-често.
  Алвин кимна с въздишка.
  - Ние също вече не сме млади, въпреки че изглеждаме страхотно. А възможността да остарееш момичета е толкова страшна!
  И двамата изобретатели удариха метала с петите си.
  Но луната се приближаваше. А апаратът на Робър беше на върха на скоростта.
  Вътре в него се наблюдава гравитацията на Земята. И това, разбира се, е страхотно.
  Албина отбеляза:
  - Няма въздух на луната!
  Робър каза с усмивка:
  - Имаме добри костюми. Освен това лунният камък се намира в самия център на спътника. И не е толкова лесно да го получите. Но нашето устройство за щастие е уникално.
  Алвин отбеляза:
  - И ние също участваме в създаването му! Спомняте ли си как го разработихме?
  Албина охотно добави:
  - Особено термоядрен синтез на водород - когато машината работи само с вода и за много дълго време!
  Робър кимна със сивата си глава.
  - Да, мои работници, ние създадохме един универсален апарат, който стотици години изпревари времето си. Но това не е достатъчно! След като получихме дара на младостта, имаме какво да правим на Земята!
  Алвина се закиска и отбеляза:
  - Трябва да вземем властта над света!
  Албина сви рамене със съмнение с неженските си широки рамене:
  - Това е добра идея, но една, дори толкова перфектна машина не е достатъчна - трябва да създадете цяла армия!
  Робърт отбеляза:
  - Полупространствено поле, способно да преминава през всяка материя, може също да генерира мощен лазер, който реже дори бойни кораби. Така че можем да създадем сериозна сила.
  Алвина изчурулика, оголивайки зъби:
  - Ударен лазер, адска сила,
  Може да преодолее всякакви премеждия!
  Сега Луната стана с размер на леген на екрана и продължи да расте. Виждаха се кратерите и моретата на луната. Повърхността му е сивкава и блещукаща в същото време.
  Албина събу ботуша си, разкривайки босия си, изрязан крак. Пръстите й се раздвижиха и в тях се появи тесте карти.
  Красавицата предложи:
  - Ще играем ли?
  Алвина се изкикоти и отговори:
  - Можете също да опитате! Ще бъде интересна игра!
  Робър агресивно отбеляза:
  - Не е хубаво да играеш на карти! Може би можем да завъртим нещо по-интересно?
  Албина сви рамене и отговори:
  - И какво предлагаш? Може би шах?
  Робър кимна.
  - Това е игра на велики умове. Какво можем да опитаме?
  Алвин отговори:
  - Като цяло има малко време, скоро ще кацнем на Луната. Може би е по-добре, наистина, нека бързо да разменим картите.
  Робър се съгласи:
  - Не разпознавам блица! Шахът трябва да се играе обмислено. Така че по-добри карти!
  Албина започна да разбърква колодата с голите си пръсти на изрязани крака. След това тя раздаде картите. Ромул получи козова шестица и започна да върви първи. Играта започна... Успяха да изиграят само няколко мача. Първата завърши наравно, а втората Албина беше на студено. От което момичето беше много обидено и изпя:
  - карти за закуска, карти за обяд,
  Карти за вечеря, това е цялата тайна!
  Робър отбеляза с усмивка:
  - Късмет в карти - късмет в любовта!
  На това, като цяло, всичко приключи. Устройството докосна повърхността и кацна здраво на Луната. Сега те трябваше да станат първите астронавти в историята на човечеството, докоснали повърхността на земния спътник.
  Разбира се, момичетата много искаха да ходят боси, но вакуумът диктува свои собствени закони. Така че те не бяха твърде склонни да облекат скафандри.
  Робър също беше в скафандър. Чувстваше се много уверен.
  Ето ги на повърхността на Луната. Вървяха бавно. И те веднага скочиха - гравитацията на Луната е много по-малка, отколкото на планетата Земя.
  Робър отбеляза със задоволство:
  Ние сме първите хора на Луната! Колко прекрасно!
  Албина изпя с усмивка:
  - Луна, луна - цветя, цветя,
  Всички се доверяваме с любов -
  Надежди и мечти! Надежди и мечти!
  Алвина отбеляза с усмивка:
  - Можем да направим всичко и дори летяхме до Луната!
  Триадата тропна по повърхността на луната и дори се опита да скочи. Скоковете бяха дълги. И когато слизаш, падането е като в сън.
  Определено изглежда красиво.
  Робър изпя:
  - Хубаво е да си на луната,
  В тази приказна земя!
  Албина логично отбеляза:
  - На Луната е добре, защото ние сме първите на нея. Но всъщност няма нито цветя, нито трева, нито синьо небе. Това не е твърде страхотно.
  Алвина се съгласи с това, тропвайки с пета по пясъка. След това я повърнаха.
  Момичето изръмжа:
  - Не е най-доброто, когато наоколо има пясък и кратери!
  Робър се ухили и каза:
  - Намерете най-доброто в най-лошото, а не обратното! И тук по свой начин, трябва да кажа перфектно!
  Албина се съгласи с това:
  - Да, доста е добър по свой начин! Но... все още животът не е сладък!
  Алвина коригира партньора си:
  - Въобще няма живот!
  Робър направи още няколко скока. После застана на главата си и тръгна на ръце. Очевидно много го хареса. Но той не е момче. Той е над шестдесет. А ходенето на ръце дълго време е недостойно и изморително. Искам нещо различно - по-практично.
  Робър каза категорично:
  - Достатъчно! Сега да полетим до самия център на Луната и да докоснем камъка, който дава вечна младост!
  И двете момичета възкликнаха в един глас:
  - Разбира се, че ще летим! Искаме вечна младост!
  И така триадата хукна към чудната си кола, която приличаше на акула баракуда, с колела, които обаче се прибираха.
  И тогава момичетата и един възрастен мъж скочиха в този апарат. Те го направиха много добре.
  Въпреки че, разбира се, луната също е страхотна. А сега беше още по-вълнуващо пътуване навътре.
  Робър, седнал на волана на своята странна машина, пееше:
  - Момчето вижда картечница в съня си -
  В крайна сметка резервоарът му е по-приятен от лимузината ...
  От раждането това подравняване е ясно,
  Че само силата побеждава в света!
  И така полукосмическото поле се включи и машина, наподобяваща баракуда, се втурна в дълбините на луната, разхлабвайки повърхността на планетата.
  Първоначално апаратът се разклати, а след това започна да навлиза по-дълбоко в лунната почва.
  Има по-малко треперене на колата. И тогава тя напълно се успокои и отиде в дълбините като по часовник.
  Албина туитира:
  - Ще пробием всяка планина,
  Всяка шия - ще се обърнем!
  Алвина с готовност потвърди това:
  - Разбира се, че ще обърнем, ще опитаме!
  И момичето изрита ботушите си. Партньорът й последва примера.
  И докато Робур беше начело, момичетата започнаха да играят карти помежду си.
  Правеха го с помощта на голи пръсти на краката и много енергично. Играеха, хвърляха карти и се бореха.
  Но скоро им омръзна. И момичетата решиха да играят шах. Наистина, игрането на карти една на една не е много интересно. Но в шаха, разбира се - това е супер.
  Албина каза с усмивка:
  - Шах 0 е игра за интелектуалци!
  Алвин се съгласи с това:
  - Разбира се! Ние сме най-висшият интелектуален елит!
  Албина кимна. И босите й пръсти извадиха бутилка шампанско от шкафа. Момичето разви тапата и пусна великолепна струя. Тя беше ударена в лицето. И обля красивото и все още свежо лице на момичето.
  Русокосият учен извика:
  - Не е продуктивно!
  Алвин се съгласи с това:
  - Много е глупаво да се шамариш така!
  Албина взе черната фигура с голи пръсти и я премести. Това е интересна игра. И двете страни играха бързо. И започна взаимното усложняване на фигурите. И всичко се свеждаше до опростяване. И след това равенство.
  Момичетата седяха известно време над празната дъска.
  След това фигурите бяха поставени отново.
  Този път Албина игра с бели фигури. Опонентът й изигра индийската защита на краля и се появи вариантът на Zemish. Белите атакуваха краля. Албина дори дари фигура. Но победа нямаше.
  Още едно теглене...
  Момичетата се ръкуваха.
  Тогава Албина реши да пее, гласът й беше пълен и много сочен, а босите й крака пляскаха, докато пееше;
  Боядисано пространство в тъмна, мрачна светлина,
  И ледените звезди потъмняха в орбитите си...
  Искам любов, в отговор чувам не,
  Сърцата на момичетата са разбити!
  
  Обичаме да се бием много смело,
  Много яростно се бори за Родината...
  Да преминем отново теста за смелост,
  Аз съм рицар на света - не с душа на шут!
  
  Когато смазахме Вермахта,
  Момичетата се биеха смело близо до Москва ...
  Отблъсна рояк от кафяви орди,
  Въпреки че врагът е свързан със Сатана!
  
  Ние сме боси момичета на снежна преса,
  не ставай противник, знай да се страхуваш...
  И с вилата на фашист отстрани,
  След като събраха, гигантите в купчина от кожата на чантата!
  
  Но каква е нашата смелост във всичко,
  Когато Меркурий беше измерен с крака ...
  Всеки, който ни бърза, ще се счупи,
  Не тъпчете ръба, мили ботуши!
  
  Нека Руската земя бъде известна,
  Показахме на хората пътя към Вселената...
  всички хора по света са едно семейство -
  Скоро ще видим комунизма!
  
  Да, можеш да вярваш или поне да не вярваш,
  Но човекът се ражда силно същество...
  Звярът няма да победи нашето приятелство,
  В крайна сметка вярвайте, че враговете са безсилни срещу нас!
  
  В името на нашата родина, свети,
  Ще се боря с всяко зло...
  Момиче тича босо в снега
  няма дори мисъл за страхлива капитулация!
  
  Ние сме милиони ожесточени бойци,
  Които са единни в битка...
  Нека прославим вярата на дядовци и бащи,
  В крайна сметка момичетата в битките са непобедими!
  
  Сварог ни даде най-острото в битката,
  Каза, че момичетата се бият яростно...
  Нека Божият идеал се сбъдне
  И когато спечелиш, споделяш със сирачето!
  
  Нека нашите са в слава, вярвам Русия,
  Който се бори без страх...
  Борете се за Родината и не се страхувайте,
  Дори цялата риза е напоена с кръв!
  
  Да, няма съмнение - ние ще помете всички врагове,
  Родени сме, за да имаме племе от великани...
  Под знамето с трикольор червен калико,
  Нека хората са единни във вечността!
  
  Тук идва нова ера
  Пространствата се отварят за космическите хора...
  Някои насекоми удрящо бият,
  Да си тръгнеш по дяволите с глупост, говори!
  
  Да, човек изобщо не вярва на въшка,
  И този, който винаги е роден да побеждава...
  Затова ти, славен герб, не трепери,
  Въпреки че врагът просто полудее!
  
  Няма да отстъпим на противника,
  Нито на Земята, нито дори в синьото небе...
  Пишеш момчетата в тетрадка,
  Че звездолетът ще излети като пъргав лебед!
  
  Че ще защитим Земята много смело,
  Знаеш, че сме смели момичета...
  Ето, херувимът разперва криле,
  Хвърли се граната по тях!
  
  Не, момичетата никога няма да бъдат пометени,
  Няма да ни поставят на колене...
  Както беше преди Хитлер капут,
  Така радостта на поколенията ще бъде в слава!
  
  Накратко, ние ще летим до звездата,
  И ние ще бъдем в света на Дева, Орион...
  Големи мечти се сбъдват
  Ще изградим славен, нов ред!
  
  И вярвам, че скоро ще дойде времето
  Когато загиналите в битка възкръснат...
  Победата ще отвори безкраен акаунт,
  Който е най-чист в битката, ще получи награда!
  
  Познавам хората по света, ще се помирим,
  Един: арабски, индуски и православни...
  Всички ще бъдат осветени от Всемогъщия Господ,
  И нашата съдба, разбира се, ще бъде славна!
  
  Нека щастието очаква всички хора напред,
  И вечността в славна радост завинаги...
  Неуспехите и нулите ще свършат,
  И лекувайте слабите, сакати!
  
  Тук ще има щастие за хората от векове,
  Въпреки че милиарди години минават в слава...
  В крайна сметка силата на ума на хората е силна,
  Ние сме родени в космическа сила!
  
  Ще завладеем Вселената на шега,
  Ще издигнем галактиките на пистата до края...
  Да преминем през вакуума в любовта, усукване,
  Слава на името на Бог Исус!
  
  И ние самите ще създадем звезди наведнъж,
  Нека построим градове, парсеки дълги...
  Ловецът скоро ще се превърне в игра,
  И преди всичко нека има хора!
  Албина изпя цялото стихотворение, а Алвина го подхвана със своя звучен глас. А момичетата бяха изключително забавни и шик.
  Тогава момичетата изиграха третата партия на шах. И те започнаха да играят по-замислено.
  Алвина играеше с Уайт и търсеше трудни ходове. Албина също се биеше.
  И двете момичета се наведоха над дъската и почти се сблъскаха с чела и носове.
  Играта беше включена. А Робър междувременно приближаваше страхотната си кола до центъра на луната. Напредъкът в терена е прекрасен. Всъщност това може да се оцени като чудо. Но на Луната няма живот. И това е проблематично.
  Робър подкара колата и се замисли. По-специално, ако Бог? И ако има, какво е то? Наистина ли е същото като в Библията или е различно? Робър сви рамене.
  Имаше тежко детство и се озовава в поправителен дом за непълнолетни. Но нищо не оцеля и дори стана лидер.
  И след като направи първоначалния капитал, той се преквалифицира от бандит в бизнесмен. И това се превърна в новото му поле на дейност.
  Тогава Робур се интересува от авиацията. И той срещна две тогава млади момичета - Албина и Алвина. И те успяха да направят уникален самолет. Което летеше и имаше огромен запас от мощност.
  Това велико откритие.
  Той дори подкара двама професори от САЩ със своя Pioneer. Вярно е, че постъпиха подло, избягаха и дори повредиха колата. Но той не им прости.
  После отлетя още малко... Времето минава.... И Албина, и Алвина искаха да създадат кола, която може да лети, да кара и да плува. И това беше направено.
  Робър вече започваше да мисли за властта над света... Въпреки че, разбира се, един апарат няма да завладее света.
  Но разбира се, както вярваше Робър, обединението на човечеството би било добре. Войните ще спрат, гладът ще изчезне и други проблеми просто ще бъдат решени.
  Но как да обединим хората без още една голяма война? Това наистина е проблемът.
  Робур не искаше да убива хора, но и световен диктатор, той наистина искаше да стане. Ето едно противоречие и трудна дилема. И тогава, разбира се, имаше мисли за Бог - съществува ли Той?
  Робър не знаеше това, както очевидно много хора не знаеха това. По-точно почти всичко. И ако папата беше атеист, това нямаше да изненада Робър твърде много.
  Основният аргумент срещу съществуването на Бог е изобилието от зло и несправедливост в света. И ако Бог допуска злото и страданието на милиарди хора, тогава защо? Липсва ли му сила или любов? Но защо, ако Създателят на Вселената съществува, Той трябва да бъде съвършенство?
  Или може би обратното? Творението е отражение на характера на Създателя и е несъвършено, защото самият Бог не е съвършен.
  Във всеки случай, когато например те заболи зъб, тогава си готов да се катериш на стената и да проклинаш целия свят, и Господ, който е измислил такова отвратително нещо като кариес! Да, няма време за радост в живота. Въпреки това, в напреднала възраст много различни рани атакуват човек.
  И това не е най-лошото нещо. Да вземем например рака? Всъщност е по-лошо от чумата. Как може така хората да бъдат тормозени?
  И още по-лошо е старостта. От това най-много се страхуваше Робър. Изглежда, че е здрав и дори силен.
  Но нещо се промени през годините. И например сънят вече не е освежаващ по-млад и се уморявате по-бързо. Влияе на издръжливостта и скоростта. И жените не са толкова привлекателни.
  Не както беше в младостта ми. Или дори в млада възраст. Остаряваш и е много зле.
  Една от най-неприятните прояви на старостта са външните промени, по-специално бръчките и сивата коса и дори появата на плешиви петна. И това също е неприятно. И коремът започва да расте въпреки тренировките. И силата в теб вече не кипи като вулкан.
  Албина и Алвина са по-млади, но вече са на четиридесет години. И момичетата са много комплексирани за външния си вид. Въпреки че погледнете и тридесет не дават. Но очевидно се страхуват да станат стари жени.
  И това много ги разстройва ... Освен това Албина имаше зъбобол и трябваше да постави пломба. И с пломба зъбът рано или късно напълно ще се срути.
  Да, тъжно е за момичетата.
  А лунният камък е в състояние да върне младостта. И може би завинаги!
  И това е страхотно. Особено ако си смъртен, няма причина да завладяваш света. След твоята смърт той отново ще се разпадне. И ето как можете да установите вечно, стабилно, трайно и насочено в полза на управлението на хората. Робур искаше безсмъртие не само за себе си, но и в името на човечеството. За да придобие сила и стабилност, и в същото време да се развива динамично и космически кораби да летят, за да завладеят други светове извън Слънчевата система.
  Човечеството рано или късно ще овладее термоядрената енергия и ще създаде мощна бомба. И ако в този момент съществуват различни държави, това може да доведе до ядрена война и изчезването на човечеството.
  Така че е необходимо единно правителство. И това е спасението на хората...
  Компютърът издаде предупреждение - те се приближават към центъра на луната, така че целта е много близо.
  . ГЛАВА 2
  А в самия център на луната има кух съд. А вътре в него, като сапфир, блести скъпоценен камък с размерите на диня. Много е красива, с много аспекти.
  И способен да даде вечна младост на всеки, който се докосне до него. Вярно, опитайте се да стигнете до центъра на луната. Сякаш магьосници криеха съкровища в дълбините на спътника на Земята.
  Ето чудният апарат на Робър преодоля твърдата земя на Луната и отиде до центъра.
  Там царуваше безтегловност, но в апарата на гений от САЩ, изкуствена гравитация.
  Но когато триадата излетя от апарата, те се озоваха в пълно отсъствие на гравитация в самия център на луната.
  И те се носеха във въздуха, който беше в този контейнер.
  Албина възкликна:
  - Какъв красив камък! Просто чудо!
  Алвин отбеляза:
  - Да готино! И как да придобием вечна младост сега?
  Робър уверено отговори:
  - Трябва да свалите ръкавиците и да прикрепите двете длани и да задържите за минута. Енергията на младостта ще влезе в нас и ние ще станем вечно млади!
  Албина подсвирна:
  - Еха! Толкова просто!
  Алвина логично отбеляза:
  - И всичко е гениално просто! Само посредствеността усложнява всичко!
  Робър кимна.
  - Тук е топло! Не замразявайте ръцете си. Да си свалим ръкавиците.
  И великият учен започна да сваля ръкавиците си. Момичетата го последваха. Красавиците са с толкова нежни ръце, и в същото време загоряли, с дълги, изрисувани в алени нокти.
  Алвина туитира:
  - О, нашите ръце, трудещи се ръце!
  Албина добави в унисон:
  - А ние момичетата сме най-готините!
  Робър пръв сложи ръце на камъка. Един мощен възрастен мъж каза с наслада:
  - Той е толкова горещ!
  Тогава Албина и Алвина също сложиха ръце на това. Момичетата замръзнаха, усещайки топлина и енергия да навлизат в тях.
  Робър увисна, той също усети как приятни електрически разряди преминават през него. И беше, да кажем, страхотно. И тогава видя, че и момичетата се треперят. И се чувстват.
  Робър задържа езика си. Липсваха няколко зъба, но сега вече започнаха да растат. И кожата на ръцете на мъжа, точно пред очите му, става по-нежна и не толкова груба.
  Лицето й не се вижда, но Албина вече възкликна:
  - Патрон сивата ти коса изчезва!
  Робър кимна.
  - Очаквах го! Но подмладяването не се забелязва толкова при вас, момичета - вече изглеждате супер!
  Албина запя с наслада:
  - О, детство, детство, къде бързаш,
  О, детство, детство, къде летиш!
  Алвина продължи песента:
  - Още не съм играл достатъчно с теб,
  Момичето стана босо и готино!
  Албина се изкикоти.
  - И вашият Ромул вече е загубил брадата си!
  Гениалният изобретател кимна.
  - Брада? Това достатъчно ли е тогава?
  И той се опита да свали ръцете си от камъка, който дава младостта. Но го нямаше.
  И те старателно залепиха дланите си.
  Робър изръмжа:
  - Какво е това?
  Албина и Алвина също потрепнаха... Изведнъж телата на едри, високи момичета започнаха да се свиват.
  И те крещяха от досада.
  Усетих, че голямото му тяло на висок, почти двуметров мъж започна да се свива и Робър.
  И това го обърка. Току-що изсеченият младеж потрепна по-силно. Но все пак не можеше да се измъкне. Момичетата също не можеха да се измъкнат.
  И те вече са намалели значително.
  Албина дори изгука:
  - Да изпаднеш в детството не означава да помладиш!
  Алвина остроумно добави:
  - По-млад по тяло, няма да е бебе на ум!
  Робър усети как костюмът му виси като чувал. Доста значително се е свил.
  Момичетата станаха деца и сега може да им се дадат десет години. За щастие процесът на намаляване е спрял. А сега и трите фигури бяха с увиснали скафандри и малки тела.
  Но най-накрая Робър разкопча ръцете си и излетя във въздуха. Две момичета също се откъснаха и се завъртяха.
  Албина изпищя:
  - Нека да се върнем! И се втурна към устройството под формата на акула.
  Робър също галопира там, а Алвина го последва.
  Най-много искаха да свалят скафандърите си и да се погледнат в огледалото.
  И ето ги вътре. Не е възможно веднага да свалите скафандърите. И ръцете ми треперят.
  Но накрая каските са свалени, а с тях и останалите.
  Сега виждаш, Робър, че високите момичета са се превърнали в момичета. И той е брилянтен изобретател.
  Робър погледна огледалото. И той видя пред себе си мускулесто момче с височина четиридесет и пет метра. Просто дете, загоряло и босо, точно както Робър беше на десет. Е, че мускулите са по-изпъкнали от детството. А муцуната е толкова сладка и причудлива.
  Албина се изкикоти.
  - Сега си момче Робър!
  Алвина добави със смях:
  - Тиранин момче!
  Албина се усмихна месоядно:
  - Босоно момче ще управлява планетата Земя!
  Робър изруга:
  - А ти кой си? Момичета! Искаш ли да бъдеш такъв?
  Албина отбеляза с въздишка:
  - Да, това е явно преуморяване! Но всичко е наред, има своите предимства!
  Алвина отбеляза раздразнено:
  - Нещо плюсове не виждам! Сега ще ни боли да правим любов с мъже. Младостта е добра, но детството има много проблеми
  Робър изръмжа или по-скоро изскърца:
  - Но за мен е още по-зле! Коя жена би искала любов с мен?
  Албина се изкикоти и отговори:
  - Да, с такова малко нещо жените нямат нужда от теб. И само като син!
  Робър разтърси юмрук.
  Аз ще им бъда баща. Истинският баща на цялата планета Земя!
  Алвина агресивно отбеляза, тропайки с босия си детски крак:
  - Ще пораснеш и ще станеш баща, ще помъдрееш!
  Албина отбеляза с усмивка:
  Или няма да пораснеш! Детството ще бъде завинаги!
  Робър изрева:
  - Оставаме деца завинаги,
  Само годините се сменят!
  И раздразнен, той също тропна, детски, бос крак. Явно дрехите му падат и сега си гол. Освен ако не го увиете около тъканта на бедрата.
  Робър се чувстваше измамен и сякаш ограбен. Вместо да се подмлади, той изпадна в детството.
  Всъщност се чувствах страхотно физически. И имаше високо настроение. Много исках да се смея и да подскоча.
  Но, разбира се, той не очакваше това. Освен това е неприятно да загубиш висок, почти два метра, когато вървиш в тълпата и се виждаш далече.
  Вместо това сега сте някакъв измамник. И не е най-доброто. Но от друга страна сте пълни с енергия.
  Както е казал Енгелс: битието определя съзнанието. А тялото на детето потиска тъгата и със сигурност те влече всякакви подвизи. И вие искате да скачате и да се движите, сякаш сте кон с часовников механизъм.
  Робър поръча:
  - Добре! Подмладихме се, дори твърде много. А сега летете към Земята!
  Албина попита объркано:
  - А какво ще правим там в детските тела?
  Робър каза категорично:
  - Да покорим света!
  Алвина плесна с ръце и тропна с бебешки крачета:
  - Това е невероятно!
  Албина пееше ентусиазирано:
  - Целият свят е в нашите ръце,
  Ние сме звездите на континентите...
  Разбити в ъглите -
  Проклети конкуренти!
  Робър потвърди енергично, поклащайки глава:
  - Да, счупиха го! И е готино!
  Алвин коригира:
  - Още не сме го счупили, но със сигурност ще го счупим!
  Албина запя агресивно:
  - Не понасяйте унижението на момичетата,
  Ще потвърдим славата със стоманен меч....
  Няма да търпим повече обиди -
  Да разбием всички фашисти на парчета!
  Робър направо отбеляза:
  - Рано е да се пее за нацистите! Мусолини все още е никой, а Хитлер дори не е взет да служи в армията по здравословни причини!
  Алвина намигна на професора и каза:
  - Тогава те полетяха да поправят чуждите грешки! Може би светът наистина ще стане по-добър!
  Момчето Робър потвърди:
  - Нека се оправи в моя любящ юмрук!
  И малка, но пъргава и многофункционална машина се втурна от центъра на луната, прогриза земята, без да оставя никакви коридори след себе си.
  Албина изпя с усмивка:
  - Човечеството има желязна техника, със
  сигурност необходима и много полезна ...
  Алвина продължи ентусиазирано:
  Но и за мен е по-приятно, народни чудеса,
  Покривка със самостоятелно сглобяване, високоскоростни обувки ...
  Момчето Робур запя ентусиазирано:
  - Вярвам, че с приказка хората не се сбогуват,
  И верните приятели ще останат завинаги!
  Наистина триумвиратът показа най-високата си класа. По-точно постигнаха целта си и се подмладиха. И сега трябва да направим нещо още по-значимо.
  Момче Робър на кормилото. Той управлява с джойстик, а намаляването на височината изобщо не му пречи. И настроението се покачва.
  Всъщност, въпреки че си момче, никога няма да остарееш. И е приятно. Така че ви предстои щастлив живот. И ще управляваш планетата Земя завинаги.
  В крайна сметка той има такъв апарат в ръцете си: той може да лети във въздуха и през космоса. И плувайте по водата и под водата и дори се движете под земята. И той също има пистолет с гравиолазер.
  Каква армия може да се изправи срещу него? Полупространствено поле ви позволява да се движите не само под земята, но колата му е абсолютно неуязвима. Тоест никой не може да го победи. Нито едно оръжие на планетата Земя не е способно да пробие неговия самолет.
  И Робур се чувства много уверен. И двете момичета, които помогнаха на този технически гений и значителна помощ, също се чувстват весели и щастливи. Сега те никога няма да остареят. И това им доставя голяма радост.
  Ами ако са момичета? Има много други начини да се забавлявате, освен да правите любов с миризливи мъже. Но би било интересно да играем във войната. И това е може би най-доброто забавление. Междувременно Албина и Алвина отново играят шах. Албина направи ход с белите: E2-E4, докато опонентът й избра сицилианската защита. И, разбира се, известната версия на Дракона. Много динамична защита с епископ по дългия диагонал. Вярно е, че белите имат възможност да се вкопчат в пешка, която се е придвижила напред.
  А атаката е взаимна и яростна. Всеки атакува краля в своя район.
  И разбира се, момичетата се бият при равни условия. По-точно, по-вероятно вече не са момичета, а момичета. Но битката, която водят, разбира се, е много ожесточена.
  Албина пожертва пешка и опонентът й се размени. Битката премина в агресивна посока.
  Момичетата правеха движения с боси крака и оголиха зъбите си от слонова кост.
  Алвин отбеляза:
  - Играем като дете в недетска игра!
  Албина се съгласи с това:
  - Да, играем! И съм сигурен, че ще спечеля!
  Момичетата са наистина невероятни. А босите пръсти на краката на децата им пренареждат фигурите.
  Ето ги отново жертвите и размяната на удари... И Робър се движи към повърхността на луната.
  Разбира се, под земята скоростта е по-ниска, отколкото във вакуум, но все пак много висока.
  Робър в движение, мислеше, че сега е момче. Но дали ще порасне или ще остане дете? Това е интересен въпрос. Може и да не е така.
  Но в тялото Робър има безпрецедентна енергия и бодрост. Така че можете да бъдете щастливи.
  И може би никога няма да има зъбобол и винаги ще има отлично зрение. Да, и силата му не е детска. И какви релефни мускули са станали, просто Херкулес е млад. И може да се покаже добре, ако трябва в битка.
  Робур дори изпя:
  - Какво казват хората
  не ни пука...
  Важен е само резултатът
  Удари страхотно!
  И с голата си кръгла пета момчето натисна педала. И колата му се дръпна.
  Властта над света е привлекателна и сладка. Но в същото време това е и огромна отговорност. И Робърт разбира това. В историята не трябва да влиза нито тиранин, нито тиранин, а велик владетел, който ще спаси човечеството. И построете истински рай на планетата Земя. И хората искрено ще го хвалят.
  Робур запя ентусиазирано:
  - Няма да лъжа
  искам да управлявам...
  Но не ръждясала кола,
  И цялата страна!
  Момичетата се засмяха, когато чуха тази песен. И те също искаха да изпеят нещо. Но подходящ мотив не ми хрумна.
  Въпреки това момичетата продължиха да играят. Но след това имаше размени и позицията стана мъртва. Но продължиха да цървут и да страдат дълго време.
  В същото време Робър смяташе, че славата в света е краткотрайна. И почти всички империи рухнаха и изпаднаха в упадък. Сякаш имаше някаква сила, която попречи на интеграцията на човечеството. В момента в света има няколко доста големи империи. Най-големият е британският, а вторият руски. И вече Русия беше в упадък, като загуби войната от Япония, което е голям срам.
  Бялата раса загуби от жълтата и няма за какво да се радваме. Но, от друга страна, царска Русия имаше изненадващо много различни видове инциденти и провали, които доведоха до поражение. Сякаш се намеси висша сила. Макар че ако са по-високи сили? Може ли обаче Чингис хан да завладее половината свят без покровителството на висшите сили? В крайна сметка колко струва тази Монголия? И кой е самият Чингис хан - дивак, който не можеше нито да пише, нито да чете.
  Така че тук, очевидно, някои сили определено са му помогнали. Вярно е, че не можеха да създадат солидна империя. По-точно, завоеванията на разбойниците бяха крехки и страната рухна тривиално. По-точно властта на Чингис хан първо беше разкъсана от потомци, а след това напълно изчезна.
  Римската империя била по-силна, но също така първо се разделила на две части, а след това били потъпкани от западните варвари, източните араби и турците.
  Царска Русия, като континентална империя, изглежда по-силна от британците, но сега има трудни времена - бунтове и поражение от японците. Последното е много досадно.
  Руският народ е в състояние да прости много в името на блясъка на военните победи и имперското величие. И когато те бият и дори японците не ги смятат за авторитетен противник, това е двойно обидно и, разбира се, те обвиняват преди всичко краля. И с него, заедно с цялата система на монархическа власт.
  Робър сви рамене - той е сто процента американец и не му пука за Русия. Но Албина и Алвина имат славянска кръв и поражението им от царска Русия от Япония беше много разочароващо.
  Но Робур им отговори: неговият гений трябва да управлява планетата Земя, а не някакви Романови. И че той Robur ще създаде вечна империя, която ще включва всички обитаеми светове във вселената. И може би не само в тази, но и в други вселени. И тогава ще има Мега-хиперуниверсална империя, която ще има фантастична мощ и сила!
  Робър смяташе, че науката ще се развие и вече няма да има старци и жени, всички ще бъдат вечно млади и красиви. А младежите ще са без брада, със сладки лица. И момичетата никога няма да избледнеят.
  Робур запя ентусиазирано:
  - Ще бъда вечно млад, вечно пиян! И завинаги хладен и ревностен!
  Момичетата се изкикотиха в отговор и изплезиха езици. Да кажем, че са смешни.
  И сега изглеждат като момичета.
  Албина отбеляза с усмивка, пеейки:
  Всичко е призрачно в този бушуващ свят,
  Има само един момент за него и дръж се...
  Животът е просто миг между миналото и бъдещето,
  И това се нарича живот!
  Алвина оголи зъби и отбеляза:
  - Не ти е много трудно!
  Албина каза с усмивка:
  - Нещо не върви с поезията ми!
  Алвина отвърна:
  Проклятието на ужасната, адска новина се сбъдна,
  Слънцето избледня в траур на страната...
  Убиецът от съвест и чест е лишен -
  Кървавата ръка не трепна!
  Албина с голям ентусиазъм подхвана:
  - Убиецът е зъл шут и чужденец,
  Изяде много момичешки сърца...
  Сменил раницата за фрак,
  Готиният негодник прекъсна полетното време!
  Алвина ентусиазирано продължи да пее с детски глас:
  Сияещото лице на поета Пушкин,
  Заобиколен от кървавата пяна на смъртта...
  Носителят на добротата и светлината на Пушкин,
  За това е ударен куршум в сърцето!
  Албина, с голяма наслада, продължи да пее, великолепен романс:
  Поток от ослепителни, сияещи...
  Думите на поета и стихотворенията се изляха ...
  Той обичаше хората с цялото си чисто сърце,
  В творенията на светлината, зли брандирани грехове!
  Алвина продължи да пее с голям ентусиазъм:
  Думата му беше остър диамант,
  Цялата сила на сричката, той предаде с химикалка ...
  Той работеше прекрасно, хората се чудеха на всички,
  Поезия издигната, Боже до звездите!
  Албина яростно продължи да композира и пее:
  Няма граници за таланта на поета,
  В небето няма брой звездни фрагменти ...
  Убиецът ще бъде държан отговорен от Господа,
  И Пушкин ще бъде с нас завинаги!
  И момичетата пляскаха с босите си издълбани крака.
  Робур обобщи логичното заключение и също изпя:
  -Ах, Пушкин, ти си ексцентрик, греши,
  през пролетта не трябваше да се разболяваме ...
  В крайна сметка миризмата на пикантни, деликатни билки,
  Способен да изгони всички от дивана!
  Албина се съгласи с това:
  - Да, пролетта е прекрасно време! май особено!
  Алвина пееше ентусиазирано:
  - А отвън през прозореца бушува месец май,
  Бориш се за него и се осмеляваш!
  Най-накрая земята на Луната свърши и техният приказно великолепен апарат излетя във вакуум. И както се казва - отиде в оперативното пространство.
  Албина пееше ентусиазирано:
  - Земята в илюминатора, земята в илюминатора, земята в илюминатора се вижда ...
  Алвина прие с усмивка:
  - Колко е тъжен син за майка си, как син е тъжен за майка си, ние сме тъжни за Земята, тя е сама!
  Вечното момче Робър подхвана това пеене:
  - Но звездите, все пак, и звездите, все пак,
  Малко по-близо, но и на всички е студено!
  Албина ентусиазирано продължи:
  - И като часовник за затъмнение, и като часовник за затъмнение! Чакаме светлината и виждаме земни мечти!
  Алвина продължи да пее с голям плам, с магическия си глас:
  - Но ние не мечтаем за рева на космодрума... Не това ледено синьо!
  Момчето астронавт Робър се включи ентусиазирано:
  - И сънувай, имаме трева, трева близо до къщата! Зелена, зелена трева!
  След това добавиха скорост и се втурнаха към Земята.
  Робур изпя с удоволствие:
  - Ще отидем, ще се втурнем, на елени рано сутринта и отчаяно ще избухнем точно в снежната зора!
  Албина с голям ентусиазъм подхвана:
  - Ще видите, че напразно наричат север краен...
  Алвина добави с ярост, пляскайки с устни:
  - Ще видиш, че е безграничен, давам ти го!
  И момичето тропна с бос, изсечен крак.
  Момчето Робър изсъска:
  - Няма победители в последната война,
  никой няма да бъде спасен от залп от ракети ...
  Алвина пееше ентусиазирано:
  - Ще изпратим с голям адски взрив здравейте!
  Албина продължи с ярост:
  - И буйни рози, набрахме букет!
  И момичето пляска, с изрязани, детски крака, танцувайки:
  - Едно две три! Избършете прожекторите!
  Те се приближават все по-близо до Земята.
  Синята топка става все по-голяма. И е много яко. Така скоро те ще бъдат на своята планета.
  Момчето Робър натисна голите си детски токчета и извика:
  - Виждаш затъмнението на небето,
  Ужасен демоничен сърф...
  Адски знак лети
  Стадо космически вой!
  Алвина ентусиазирано подхвана:
  - Авадон, проклятието се издига,
  Avadon тотална смърт...
  Авадон и полковете на мъртвите...
  Авадон луд води!
  Албина добави с ярост:
  Авадон! Авадон! Авадон!
  Момчето Робър извика:
  Мръсен, луд маниак
  Иска да стане лидер на държавата...
  Но всяване на страх...
  Алвина завърши мисълта:
  - Ще умре в ръждясало блато!
  Албина, оголила зъби, продължи:
  - Опитвайки се да сплита света,
  Алвина тропна с бос, детски крак и продължи:
  - Паяжина от адска страст!
  Албина запя яростно:
  - Череп на прокажен и вампир...
  Алвина изсъска, тропайки с босите си детски крачета:
  - С ненаситно цепнато небце!
  Робър отбеляза с усмивка на млад садист:
  - SATO вилнее в ярост,
  Врагът на полка се придвижи напред ...
  Но палачите-противници,
  Момичетата ще се срещнат с враждебност!
  Албина беше вдигната и босите й крака бяха в движение:
  - Забиват се в кожата на прасе,
  Врагът ще бъде смазан на прах!
  Алвина продължи с адски апломб:
  Жените се бият яростно
  Юмрукът на момичето е силен!
  Албина добави не съвсем в рима:
  - И голият ток на момичетата също е здрав!
  Робър потвърди:
  - Бронята е здрава и нашите танкове са бързи!
  Алвин се съгласи с това:
  - Да, много бързо! Просто мълния!
  Албина запя яростно:
  - В нашите села има жени,
  Че карат самолет на шега...
  Алвина добави яростно:
  - Не познавай красотата на съмнението,
  Шеговият противник ще свали!
  Робър измърмори с яростта на вечно дете:
  Те са родени да печелят
  Да прославя разума от векове!
  Албина добави с усмивка на вечно момиче:
  - В края на краищата, нашите велики дядовци,
  Събраха им наведнъж войска!
  Това момичета е просто супер статия. И въпреки че вече са деца, те не са загубили своята агресивност.
  Робър отбеляза възхитено, оголвайки сладкото си детско лице:
  - Аз съм най-силният на този свят,
  И ще накисна всички в тоалетната!
  Момчето професор дори тропна с крак на детето на пода, беше пълен с ентусиазъм.
  Сега те навлизат в атмосферата на планетата Земя. Пристигна сравнително бързо. И им хареса.
  Триумвиратът е просто възхитен. Ето ги пак на земята...
  Албина пееше с ентусиазъм:
  - И в звездните висини, и планинската тишина,
  В морската вълна и яростен огън!
  И яростен, и яростен огън!
  Албина включи ревюто и с изненада отбеляза:
  - Нещо на този свят не е наред!
  Робър се намръщи и попита сериозно:
  - И какво точно не е наред?
  Момчето професор му извади очите.
  Албина отговори със съмнение в гласа си:
  - Вече сме в миналото, само преди няколко години!
  Алвина ентусиазирано възкликна:
  - Още по-добре! Нека помогнем на царска Русия да победи Япония!
  Робър, който стана момче, се радваше да се бие:
  Наистина ще помогнем! Винаги съм щастлив да помогна на бялата раса!
  Албина кимна.
  - За нашата майка Русия!
  . ГЛАВА Љ3
  Битката между войските на Куропаткин и японците протече по обичайния сценарий. Първо руснаците отблъскват атаките на самураите, след това започват да обикалят фланга и Куропаткин отстъпва.
  Но в момента тази тактика не работи. Пред японските войски се появи военна машина с форма на акула с гравитарен лазер.
  Робър заповяда:
  - Играйте за бялата раса!
  И Албина натискаше бутоните на джойстика с помощта на голи пръсти на детските крачета. И самолетът удари японците, прорязвайки пехотата и кавалерията.
  Алвина натисна надолу с голата си пета, изпрати нова струя от друго лазерно оръдие и изгука:
  - За майка Русия!
  И децата се засмяха, смазвайки японците. Ръцете и краката на самурая летяха в различни посоки.
  Робър изчурулика с детски глас:
  - Аз съм най-готиният на света!
  И с босата си пета момчето натисна лоста, като повали смъртоносна струя върху японците.
  Воините на изгряващото слънце загиваха стотици и хиляди наведнъж, това беше грандиозна битка.
  Броят на японците беше повече, отколкото според официалните документи, тъй като самураите не взеха предвид задните си части. Така че японците имат явно предимство в числеността в битките. Което отчасти оправдава предпазливостта на Куропаткин.
  И японците винаги са понасяли повече загуби от руснаците във всички битки.
  И в края на войната те отстъпваха по численост на руската армия повече от два пъти. И ако не беше глупавият бунт, тогава страната на изгряващото слънце щеше да бъде разбита на парчета.
  И сега екип от трима души: момче и две момичета, унищожава самурая. Въпреки че имат двеста и петдесет хиляди войници - много повече, отколкото според официалните данни. И това е само тук и още двеста хиляди стои близо до Порт Артур.
  И морето е мощно, флотът, построен от американците и британците. Но срещу тях, оръжие, създадено от троен гений.
  Робур, косейки самурая, пее:
  - Заплашително се извисява над планетата ...
  Албина, изпращайки вълна с голите си пръсти, добавя:
  - Руски, двуглав орел!
  Алвина, агресивно нокаутирайки маса японски войски, които се катерят в лавина, издаде:
  - В песните на хората, изпяти ...
  Робър, това вечно момче, блъсна с кос хват и изскърца:
  Той си върна величието!
  Албина, натискайки голите си детски пръсти, смаза врага. Тя е толкова страхотно момиче. И след като намаля по размер, тя стана още по-дръзка и хрътка.
  И тя дори изпя:
  - Не съм жалко насекомо, супер костенурка нинджа!
  Алвина, също натискайки бутоните на джойстика с голи пръсти, добави много остроумно:
  - Ще бъдеш като попивачка - много е яко!
  Момчето Робър извика:
  Ние сме най-силните в света...
  Албина притисна голите си пръсти и изскърца:
  - Ясно е, че два пъти две са четири!
  Алвина също натисна голата си, кръгла, розова бебешка пета върху копчето и изчурулика, нокаутирайки японката:
  - Накиснете се в тоалетната!
  Момчето Робур, мачкайки самураите и издигайки цели могили от трупове, възкликна с най-висок глас:
  - За руския цар!
  Албина драскаше на японски с помощта на голи пръсти на детските крачета и гукаше:
  - Нашата света голяма Русия,
  Щедра просперираща земя!
  Алвина извади японеца с помощта на гола, кръгла, розова, бебешка пета и изпищя:
  - Бог Месията седи на трона,
  Отец цар Николай!
  Момчето Робур, косейки воините на империята на изгряващото слънце, натискайки бутоните на джойстика с детски, боси крака, издаде:
  - Вярвам, че няма да гори с адска жега,
  Червена седемнадесета година!
  Албина, отрязвайки японците с помощта на голите си пръсти, изрязаните си крака, издаде:
  - Само Отечеството гори!
  Алвина, прорязвайки самурая и натискайки голата си розова пета върху копчетата, изскърца:
  - Известно побеждава Япония!
  Момчето-професор, удряйки по клавиатурата с голата си детска пета, разби цял батальон от страната на изгряващото слънце и изрева:
  - Вярвам в моята звезда,
  Ще излъжа съдбата!
  Албина остроумно отбеляза, като покоси още един батальон японци и показа езика си:
  - В свещената война ще има нашата победа!
  Алвина, избивайки маси от самураи и тъпчейки цяла могила от трупове, остроумно отбеляза:
  - Имперско знаме напред - слава на загиналите герои!
  Робър, стреляйки с гравитационното си лазерно оръдие, покри японската батерия. Оръжията се изкривиха и извиха в рог на овен. Момчето професор изплези език и измърка:
  Нищо няма да ни спре, никой няма да ни победи!
  И голата, детска пета ще натисне копчето. И отново лъчът на гравитационния лазер ще удари японците.
  Беше просто хипер.....
  Албина отбеляза с наслада, като зареди още една батерия и сочеше целта с боси крака:
  - Силата ни е в юмрук!
  Алвина, строга с японците, сякаш премахваше кървави стърготини от тях и натискаше бутона на джойстика с голата си пета, издаде:
  Ние сме най-силните от всички!
  Воините на триумвирата поеха Япония много остро. И унищожени, и изгорени като космически комети се разбиха на земята.
  Робър, това вечно момче пееше:
  - И самураят полетя на земята, под натиска на стомана и огън!
  Албина се засмя оглушително и остроумно произнесе:
  - Но разузнаването съобщи със сигурност,
  И как натиска копчето с голата си кръгла пета.
  Алвина поддържаше, голи, детски пръсти, натискащи бутоните на джойстика и смазвайки врага:
  - И батальонът тръгна в атака!
  Робър, стреляйки по японеца, това е вечно момче, изрева:
  - Борихме се с непорочна страст!
  Албина, изгаряща врагове с гравитационни лазери и играеща с боси крака, издава:
  - Нашият отряд стоманен и силен!
  Ето как тяхната баракуда, неуязвима за самурайски огън и бърза от три гравитационни лазерни оръдия, унищожи четвърт милион японски войници. Трябва да отдадем почит на самураите - те се бориха докрай. Но все пак загубиха.
  И от японската армия останаха само рога и крака. По-точно, само планини от трупове, нарязани на парчета, и купчина смачкан и димящ метал.
  Да, Япония беше силно засегната. И част от нейните сили бяха елиминирани с блясък.
  Робър и неговите момичета заредиха гориво с вода от потока. Те също ядоха заловени английски консерви, заловени от унищожената японска армия.
  И ще се преместя при онези войски, които блокираха Порт Артур. А самурайските армии напредваха като приливна вълна.
  Но тогава апаратът с форма на баракуда атакува армията на Крака. И къде да отидат сега войските на страната на изгряващото слънце?
  Те бяха поети от безмилостен екип. И изтреблението също.
  Робър натисна бутона на джойстика с детско краче, изпращайки смъртоносни лъчи и изрева:
  - Враговете на Отечеството маршируват към Геена!
  Албина натисна копчетата с голите си пръсти, посече цял батальон самураи и извика:
  - Враговете няма да спрат Русия!
  Алвина също натисна голата си пета върху бутоните на джойстика и, усмихвайки се ослепително, изгука:
  - За Отечеството - майка ни!
  Робър смачка самурая и завъртя самолета, това вечно дете изрева:
  - За нова комунистическа система!
  Албина, унищожавайки японците, изпя:
  Поддържащата структура на любовта...
  Алвина, смазвайки самурая, изгука:
  Ние сме като жерави в небето!
  Робър, унищожавайки японците, отбеляза:
  - По-скоро вече като хвърчила!
  Албина се изкикоти, драскайки върху самурая и с боси пръсти на краката си издаде:
  - За полета към звездите!
  Алвина, агресивно заяви, смачква японците и ги коси като купчина могили:
  - За най-великите времена!
  Робър отбеляза агресивно, косейки като коса трева и гукайки с детски глас:
  - Ние сме най-готините!
  Албина, драскайки на японски и използвайки гола пета, изръмжа:
  - За страхотно настроение!
  Алвина, смазвайки самурая и трупайки цели купчини трупове и маса смачкани тела, извика:
  - За Отечеството класен хипер!
  Робър изрева, оголвайки детските си зъби:
  - Всичко ще бъде страхотно!
  И да прецакаме японците.
  Албина, драскайки върху самурая и използвайки голите си пръсти, го взе и извика:
  - Ще погребем всички в ковчег!
  Алвина, която агресивно косеше японците и ги мачкаше с боси пети, издаде:
  - За тотален терор!
  И като да нокаутирам самурая отново. Това е техният солиден, убийствен Холивуд.
  И Албина пееше в екстаз;
  Двадесет и първи век е много бурен век,
  В него бушуват вируси, терористи...
  Но все пак, на върха на живота, човек
  И хората знаят това, те не са пацифисти!
  
  Можем да повярваме, че летя до Марс
  Пространството на Венера просто е възстановено...
  Всичко просто ще знае най-висок клас,
  И всеки човек се ражда герой!
  
  Да, нашият бизнес е да развиваме напредък,
  За да бъде човечеството красиво...
  Въпреки че атакуват просто адски демони,
  Свързването с босо момиче е опасно!
  
  Ние сме комсомолски дъщери на Земята,
  Ще убием врага без никаква плахост...
  Народите на планетата от това семейство,
  И сега човекът ще стане герой!
  
  Няма да има злоба, за да се управлява това знае
  Под знамето на светия комунизъм...
  Имало някога генерален секретар и пред краля,
  Заедно отблъснахме меча на фашизма!
  
  Ще покажем на хората щастие чрез пример,
  Можем да направим всичко на върха на света...
  Имаше Русия - имаше СССР,
  И Христос на любовта стана идол!
  
  Бурните години минават
  Ние летяхме около Сириус толкова известно...
  Построен върху звездите на града -
  Станете от планетата люлка!
  
  В крайна сметка Лада е с нас, а Сварог е могъщ,
  Какво направи света толкова звезден...
  Нека има най-великият Бял Бог,
  Не е късно да се научите!
  
  Мъртвите ще възкръснат скоро, нали знаеш
  Раят на планетата ще бъде построен веднага...
  Времето е просто вечен май,
  Мащабът на строителната площадка е просто огромен!
  
  Ще направим полети до края,
  Да стигнем до края на Вселената...
  Великият Сварог замени баща си,
  Със своята слава в битките непроменена!
  
  Да, беше трудно, знам, че е трудно,
  Враговете нападнаха Русия в орда ...
  И виелица, бодлива мело,
  Но те си проправиха път през комунизма!
  
  Господ Сварог ни даде силен чук,
  Да смаже враговете на Русия с тях...
  И да нанесе такъв удар -
  Ние просто отблъснахме врага!
  
  В очите на момичето комсомолски огън,
  Гори в адска каскада, можете да видите пламъка ...
  Знам това за Родината, дами,
  Ще издигнем знамето по-високо от слънцето!
  
  Ти си мъж, сега помисли за орел,
  Извисявайки се над звездите на непрекъснатата вселена...
  Над света ноктите на ястреба се простираха,
  И заредени с нетленно съзнание!
  
  Не можете просто да убиете Русия,
  Като коварен противник не опита...
  Ловецът скоро ще се превърне в игра,
  Опасно е врагът да се бие с Отечеството!
  
  Момичето ще движи босия си крак,
  И фашистът ще излети, познайте зъбите си ...
  И ако жената премести покера,
  Това означава, че тръбите на смъртта са свирили!
  
  Всичко в нашия свят ще бъде положително,
  Всеки бизнес е спорен, момчета...
  Нека проявим несъмнено творчество,
  И ще драскаме от машината!
  
  Враговете лесно вярват, че ще разбием,
  Ние косим прашна трева без съмнение ...
  Ще спасим Русия от големи неприятности,
  Нека бъде в сърцето - Исус и Ленин!
  
  До най-високите звезди в света
  Земните кораби са способни да летят...
  Поетът ни предаде цялата сила на сричката,
  В името на нашата майка Русия!
  
  Богинята Лада прославя Русия,
  Тя простира страхотен воал...
  Борете се за Родината и не се страхувайте,
  Разбира се, няма по-добър начин за нас!
  Веднъж момичетата се биеха близо до Москва,
  Фигуративните гиганти се бориха...
  Но Хитлер е в съюз със Сатаната,
  И аз и Сварог - знаем, че сме непобедими!
  
  Въпреки че имаше слана, която смразява кръвта,
  Момичето препускаше през снежните преспи боси ...
  Страната ще даде щастие и каквото и да е,
  Плитките й са сребърни от злато!
  
  Върховният Господ познава всички сърца,
  И момичета толкова много, Бог обича ...
  Ще се борят докрай
  В противен случай противникът ще унищожи страната!
  
  Ето защо всичко на света е лъжа,
  Когато си сложиш розови очила...
  И врагът хвърля непрекъсната мъгла,
  Седем петъка на противника за седмици!
  
  Ще изковаме броня за себе си,
  И мечът от най-остра дамаска стомана...
  Отечеството няма да бъде отнето от рублата,
  Е, защо сте уморени коне?!
  
  Забележете, че всичко ще бъде наред изведнъж,
  Когато се събираме със силата на Бог...
  Ти си соколът на истината, а не лъжлив петел,
  Вярвам в комунизма в битка, която ще пробием!
  
  За нашата сила и в чест на Русия,
  За червеното знаме и милата Русия...
  За Украйна и за Беларус,
  Нека изпълним най-великата мисия!
  
  Ще прославим Лада в слава,
  Да обичаш Сварог, Божията майка Мария...
  Рейтингът определено ще е пет...
  Защото вярата даваше сила!
  
  Какво е за нас Бату и злия Чингис хан,
  Като Хитлер, армията на Наполеон...
  Нито един хан няма да ни победи,
  Не орда, дори да има милиони!
  
  В Русия сме родени момичета,
  За слава на Илич и Исус...
  Сега орлите летят само нагоре,
  Да покажа страхотно изкуство!
  
  Москва е столицата на мира и любовта,
  Грабяме място...
  Въпреки че не можете да изградите щастието върху кръв,
  Набезите на неверниците отбиваме всички!
  
  Нека врагът не ни прости слабостта,
  Той иска да изпържи петите на момичетата ...
  Понякога агресивен гул
  Способен да разкъсва и поразява злото!
  
  Но ние няма да отстъпим границата на врага,
  Достигнете границите на всяка вселена...
  Над нас е златокрил херувим,
  Със своята сила в битките непроменена!
  
  Така че победата на момичетата е близо,
  Не се страхуваме от Стеланат,
  Любовта към отечеството е сладка и чиста,
  И ако трябва, ще се бием с армията!
  Ето едно цяло стихотворение, посветено на бъдещето, пееха момичетата, с голяма ярост.
  И след това го взеха с голи пети, докато натискаха копчетата, довършвайки последния японец.
  И така армията на крака престана да съществува. Почти половин милион японци отидоха в следващия свят. И е много яко.
  И сега остава да победим флота. И тогава от Япония ще останат само рога и крака.
  Албина изчурулика, оголивайки зъби:
  - Наближава часът, в който ще победим!
  Алвин се съгласи с това:
  И затворническите сводове ще рухнат в бездната!
  Робър агресивно потвърди:
  - Никой няма да ни нарече слабаци!
  И момчето натисна босите си крака върху бутоните на джойстика.
  Войната изглежда е към своя край.
  И сега тяхната баракуда се движи по посока на самурайския флот. И това наистина е гросмайсторски ход. И играта не е по правилата - ще пробием фраерата!
  Албина туитира:
  - Слава на новата, световна империя!
  Момчето Робър с удоволствие поясни:
  - Моята световна империя!
  Тогава детето професор удари метала с бос крак. Какво направи звука.
  С помощта на радар японският флот е открит. Той просто пътува близо до Порт Артур, опитвайки се да не освободи блокираната тихоокеанска ескадрила.
  Алвина, това вечно момиче, пееше, тропайки с босия си детски крак:
  - Ярко слънце на надеждата
  Отново се издига над страната...
  руската армия известна,
  Побеждава Япония в морето!
  Албина продължи с ентусиазъм, като също натискаше копчетата с голата си кръгла, детска пета:
  Руски орел над планетата,
  разпери криле ще излети...
  Врагът ще бъде призован към отговорност
  Ще бъде победен, счупен!
  И сега апаратът баракуда изстрелва първия си лъч към корабите на Япония.
  А гравитационните лазери със своята феноменална космическа мощ удрят флагмана на страната на изгряващото слънце.
  И сега най-големият боен кораб на самураите, на който се намираше известният адмирал Того, започна да потъва. И той беше буквално нарязан на малки парченца от гравитационни лазери, направени от гении, получили вечна младост.
  Робър - това вечно момче, натискайки копчетата с босите си детски крачета и ухилени със зъби, гука:
  Ние тъпчем Меркурий с краката си,
  И има път до Марс!
  Албина, смазвайки врага с голата си пета, добави:
  - Ще вдигнем вълни цунами,
  Бялата раса ще възкръсне!
  Алвина остроумно отбеляза, стреляйки по врага с боси пръсти на краката си:
  - Ние сме най-силните в света!
  И още един японски кораб потъна. Това наистина бяха момичета.
  Въпреки че блестящите воини се превърнаха в деца, тяхната бойна ефективност само нараства от това. И имаха прекрасен, разрушителен апарат. Което буквално изгори всички японски кораби.
  Робур, дори смазвайки японците, изпя:
  - В необятността на родината прекрасно ...
  Албина, изпращайки дарове със смъртоносна сила и буквално изгаряйки опонентите си, издава:
  - Наслаждавайки се на битката и труда ....
  Алвина го вдигна с ярост, пускайки изхвърляния на адска смърт към врага:
  - Съставихме радостна песен ...
  Робър натисна бутона с голите си пръсти, с детските си крака и ентусиазирано вдигна:
  - За големия приятел и водач!
  Албина с голям ентусиазъм смаже японците и потопи корабите им, карайки ги да духат мехурчета и да горят, докато тя пееше:
  - Robur е славата на битката!
  Алвина с голяма страст удави самурайския флот и наряза чиниите им, изпя:
  - Robur - нашият младежки полет!
  Самият Робър подхвана песента за себе си, натискайки голата си, кръгла, детска пета върху копчетата и ревеше:
  - Борба с песни и победа....
  Албина продължи с голям ентусиазъм, използвайки голите си пръсти:
  - Човек ще последва Робър!
  И цялата троица пееше агресивно, потапяйки японския флот и не оставяйки шанс на вражеските кораби:
  - Борба и победа с песни,
  Човек ще последва Робър!
  И наистина потопяват корабите старателно. И те карат да слизаш.
  Първите дванадесет броненосци и броненосни крайцери са потопени. И сега младите бойци поеха по-малки плавателни съдове. Така че нищо и никой не може да оцелее.
  Робър отбеляза с усмивка:
  - Ако крехката веднага в ковчега ....
  И босият детски крак на момчето-професор изпрати поредната порция разрушителни лъчи.
  Албина се изкикоти и отбеляза, докато потапя японските кораби:
  - За величието на планетата и най-високите доходи на комунизма!
  И голата й пета отново натиска копчетата.
  Алвина, продължавайки да унищожава японците и използвайки голите пръсти на детските крака, vyaknula:
  - За изключителен спорт!
  И момичетата запяха в един глас:
  - Очи, сънливо дете, избърши с ръка,
  Открихте тежък спорт за себе си...
  Огромни тежести бързо се разкъсват лесно,
  Ще поставите световен рекорд!
  И Албина добави, смазвайки японците в морето:
  - Наистина световен рекорд!
  . ГЛАВА Љ 4
  Японският флот, след като загуби най-големите си кораби и загуби своите адмирали, започна да се разпръсква. И баракудата трябваше да го преследва и да добави гравитационни лазери.
  Алвина, натискайки копчетата с голи пръсти на краката си, гука, оголивайки зъби:
  Ще ви довършим до край!
  Албина потвърди, натискайки копчетата с голата си, кръгла, розова пета и ревеше:
  - Изгряващото слънце ще стане залез!
  Robur също изстрелва смъртоносен разряд към врага и изгаря друг разрушител, което го кара да се стопи.
  Тогава ще реве:
  - На борда!
  Алвина се изкикоти и, извивайки бедрата си, оголивайки зъби, гука:
  - Япония ще свърши!
  Албина се съгласи с това, натискайки бутоните:
  Разбрахте младежо!
  Момичетата са все така сополиви на вид, но борбени. И от японските кораби са останали само мехурчета.
  Робур, преследвайки японците, запя:
  Врагът няма да си тръгне, врагът няма да си тръгне,
  И аз вярвам!
  Врагът няма да си тръгне, врагът няма да си тръгне,
  Пяната е пораснала!
  И момчето отново натиска голата си, кръгла, детска пета върху бутоните на джойстика.
  И той удря японците, разрязвайки разрушителя на две почти равни части.
  Албина агресивно отбеляза, натискайки бутоните на джойстика с голите си пръсти:
  - Всичко ще стане тривиално супер!
  И още един японски кораб потъва.
  Алвина, активно удавяща японците, издава:
  - Аз съм момиче от космическата война!
  И тя си показа езика. Тогава тя започна да скача, сякаш в тиган.
  Тези момичета са първокласни!
  Робур, борейки се с японците, изпя:
  Робър, Робър, Робър -
  Електронна люлка!
  Албина, натискайки бутоните на джойстика с голи пръсти на краката си, агресивно добави:
  Робър, Робър, Робър -
  Краката летяха в ръцете!
  Алвина, с голата си детска пета, натискайки бутона на джойстика и потъвайки друг японски кораб, избухна:
  - И няма да кажа на никого, че обичам Робър! Обичам Robber!
  Албина добави, натискайки бутона на джойстика с босите си крака:
  Обичам Робърт! И ще смачкам всички!
  Това беше отборът. И такива деца давят японците без никаква жалост.
  Робур смята, че благодарение на тяхната намеса Николай II се е превърнал от провален цар в велик. И нека просто кажем, че е страхотно. И той е Робур - най-големият гений на всички времена и народи.
  Създайте такова оръжие. Той иска власт над света, а сега помага на руския цар. Но винаги можете да насочите оръжието си срещу Русия.
  Той Robur се бори преди всичко за себе си. И трябва да призная, че го прави много успешно.
  Алвина също тупна врага с боси пръсти на краката си и изгука:
  - Цесаревич Николай,
  Ако трябва да царуваш...
  Албина, смазвайки враговете си с голата си розова пета, която толкова ловко притиска, издаде:
  - Никога не забравяй,
  Кръвта тече като порой!
  И момчето Робър потвърди:
  - Все пак как се лее! И ще ударим врага!
  Албина, потъвайки друг японски кораб, го взе и запя:
  - Бурният празник на Сатаната,
  Пролейте кръв на светлината!
  Алвина, рязайки разрушителя с голи пръсти на краката си, агресивно издаде:
  - И свещеният меч на войната,
  Разби тайната!
  Робър отбеляза с детска усмивка:
  - Да, отрязахме тайната и показахме колосалната си сила!
  И сега друг японски кораб се дави. В Япония почти не са останали кораби. Последните разрушители потъват. И е много яко.
  Робур изпя с удоволствие:
  - Корабите са счупени,
  сандъците са отворени..
  Изумрудите и рубините се разнасят като дъжд!
  Албина с голямо удоволствие, наслаждавайки се на думите, завърши пеенето:
  - Ако искаш да бъдеш богат,
  Ако искаш да си щастлив...
  Алвина, смачкайки голите си пръсти, добави:
  - Остани момче с нас,
  Ти ще бъдеш нашият крал!
  И двете момичета възкликнаха в хор:
  - Бъди наш крал!
  Ти ще бъдеш нашият крал!
  И богини, и готини момичета ще се смеят.
  Но японският флот е унищожен. И последните плавателни съдове бяха потопени. Сега войната е почти свършила.
  Албина отбеляза с хищна усмивка:
  - Трябва да помогнем на Русия веднъж завинаги да се отърве от японската заплаха!
  Алвина се съгласи с това, тропайки с бос крак:
  - Разбира се, че трябва!
  Робър, това агресивно, вечно момче, отговори:
  - И нямам нищо против! Ние специално ще смажем враговете!
  И сега техният приказен апарат се втурна към бреговете на Япония. Всъщност е необходимо да се унищожат японските войски в самата метрополия.
  Албина изпя, оголивайки зъби:
  - Докато часовникът чука, докато часовникът чука,
  Докато часовникът чука - не си виси носовете!
  Алвина продължи с ярост, потупвайки голата си кръгла пета:
  Докато сърцата бият, докато сърцата бият
  За най-доброто - борете се до края!
  Робър вдигна детските си рамене. За него беше лесно да убие японците. Можеше ли лесно да убива и белите? Разбира се, че можех! Той иска власт над света! Това е неговата страст и агресивна идея. Когато убивате, за да ускорите момента, в който хората никога няма да се убиват един друг!
  И ще има щастие в цялата вселена!
  Робур дори запя с наслада:
  Къде беше, кога беше,
  Като дете, или може би в сън ...
  Щъркел на покрива е гнездо за любим човек,
  Свети през пролетта!
  Албина отбеляза:
  - Това вече не е актуално! В сравнение с нашия апарат щъркелът е никой!
  Робър отговори:
  - Щъркелът е жив, а нашият е изкуствен!
  Алвина запя с наслада:
  - Толкова добродушен и миролюбив,
  Но все пак звярът е готин....
  Мислиш, че съм сувенир
  Но мечката всъщност е жива!
  Албина се изкикоти и отбеляза:
  - Безполезно е да молим за милост от свиреп звяр!
  А ето и тяхната баракуда на японска територия. С помощта на радар и радиоприхващане той търси войски и се занимава с тяхното унищожаване. И смазва, честно казано, капиталово.
  Робур отрязва японския батальон с оръдия, казва:
  - Ние създаваме космически чудеса!
  Албина, шибан самурай, издаде:
  - Тя гледаше към небето!
  Алвина, смазвайки японците, изгука:
  - За новия комунизъм на Робър!
  И тя си показа езика. Това момиче е просто невероятно!
  Робур, след като унищожи няколко полка самурай с момичетата, се премести отново. И той действаше много бързо. Движенията му по универсалния апарат бяха, както винаги, много бързи.
  Албина отбеляза с кикот, оголила зъби и натискайки копчетата с голите си пръсти:
  Ние сме момичета с колосална грация!
  Алвин отговори:
  - Не грации, а организации!
  И натиснете с гола пета!
  Тяхната работа не е лесна, тъй като японските войски в родината не са събрани на едно място, а са съсредоточени. И трябва да се бият парче по парче.
  Което със сигурност създава някои проблеми.
  Робър е зает да търси с радар. И при него, наред с японците, момичетата се раздробяват и унищожават. Трябва да летите до много области.
  Робур в полет съставя крилати афоризми;
  Диктаторът е боксьор, който винаги удря под пояса с чужди ръце, не слуша гонга и сам си е съдия!
  Боксът е юмручен бой с меки ръкавици, политиката на бой с езици без бели ръкавици!
  Боксьори на юмруци, политици на езици, боксьори на правилата честно, политици на беззаконие непочтено!
  Жената също е боксьор, само че тя е най-смъртоносната, когато напълно се съблече!
  Професионалистите в бокса се бият с голи гърди, професионалистите оголиха не само торса си!
  Боксовата битка е ограничена във времето от правилата, конфронтацията на политиците не познава времеви граници и правила!
  Боксьорите се бият открито публично, политиците се бият под килима и дори да се качат да си прехапят езика под пояса!
  Упоритият боксьор е похвален, но политиците по-често упорстват в заблуди!
  Политикът иска да стане лъвове, но защитаването на погрешна гледна точка е типичен овен и упорито магаре, което се прасе!
  Боксът е светла и красива гледка, политиката също заслепява, но е отвратително да го гледаш, а е сто пъти по-горчиво да го слушаш!
  Политикът понякога има яркото оперение на паун и красноречието на славей, но в отношенията си с избирателите той все още остава безкрила свиня!
  В бокса дългите ръце са ценни, в политиката дългите езици са много по-смъртоносни за цялата страна!
  Боксьор с юмрук може да свали само един противник на ринга, политик под килима, с дълъг език, ще превърне цялата държава в руини!
  Най-издръжливият маратонец е политик, понякога дори няма достатъчно живот, за да изтича до трона!
  Бягач изчислява силата за час, политик, дори и най-благоразумният, няма да трупа сили за вечността!
  Политикът често е хомофоб, но със задължително голямо дупе, спретнат, но свински до краен предел!
  Политикът не винаги е значима личност, но винаги е огромно дупе!
  Избирателите възприемат политика, за когото гласуват, като приказен принц, но винаги имат гол крал на трона!
  Диктаторът си представя себе си паун с диаманти и император в пурпурни одежди, но когато избирателят поиска сметка, той се оказва гол крал и оскубано мокро пиле!
  Волята на жената е като диамант в огърлица, политическата липса на воля е калдъръм, вързан на примка на врата!
  Жената може да се сравни с диамант, мъжът - с кремък, а политиката - със съсирек изпражнения!
  Чрез сила можете да се биете с мощен враг, но никакви сили няма да ви принудят да изслушате речта на политик докрай, ако той ви се наложи поне три пъти като приятел!
  Всичко на света изисква усилия, само под монотонното мърморене на политик не е трудно да заспите!
  В бокса носовете често се чупят, но в политиката винаги оставаш с носа си!
  Носът на боксьор е крив, в политиката е криволичещ и начинът да оставиш избирател с нос!
  В бокса точките понякога се броят нечестно; гласовете винаги са нечестни на избори!
  В бокса е важно как се биете и как се броят гласовете и кралят на ринга има малко преднина, в политиката няма значение как гласуват и преброяването е изцяло в ръцете на който е на трона!
  В спорта можеш да станеш монарх с голи гърди, но в политиката всички вече са голи крале!
  В спорта можеш да се изпотиш и напрашиш, но в политиката определено ще се изцапаш и нито един душ няма да отмие миризливата мръсотия!
  Войникът може да бъде настръхнал, но да бъде приятен на допир за жена, а политикът, колкото и гладко да се бръсне, предизвиква усещането за целуване на влечуго!
  Войникът е орел с ранг на врабче, политикът е мокро пиле с ранг на пуйка!
  Войникът, макар и не ярко оформен, и понякога изпълнява глупави заповеди, но за разлика от политик-папагал, той не пее от чужд глас!
  Войникът е мравка-работник на войната, а политикът сипва лайна отгоре, като е дебел дрон от тила!
  Войникът е смел дори когато е срамежлив, политикът е страхлив, дори когато е петел!
  Войникът е благороден, но не свободен, политикът е подъл, а също така всъщност е роб на страстите!
  Войникът е лъв, макар и още нисък, а политиката е лисица и вече обрасла!
  Войникът е като ангел в ада, а политикът е прасе, което пирува по време на чума!
  На босоно момче е по-удобно да тича през снега, отколкото на обутия политик, който лавира между струйките!
  Момче, дори голо в студа, е по-щастливо от старец, полят в калта на речта на политик!
  Една жена не се страхува толкова да е гола и боса, колкото от факта, че мъж политик ще я обуе и ще откъсне три кожи!
  Жената е плаха на външен вид, но малко може да я уплаши, мъжът диктатор е страхотен на външен вид, но бяга от собствената си сянка!
  За диктатора мълчанието е злато, само ако поданиците издържат да пъхат езиците си в джобовете, без да мрънкат!
  Диктаторът уверява, че е твърд като камък, но всъщност тиранинът е просто тъпонос калдъръм!
  Момиче събаря краката си, когато тича боса по остри камъни, политик обърква, когато се втурва обута между потоците!
  Гола женска пета може да се пробие с остър, избирател, обутен с политик, няма да бъде пронизан дори от остроумие!
  Една жена предпочита да ходи боса в студа, отколкото да бъде обута с пламенните речи на политиците!
  В слана горещото сърце няма да изстине и пламенната реч на политик няма да стопли!
  Един патриот има пламък в сърцето, но само лайна в черния дроб от политик!
  Войникът има огнено сърце на патриот, а политиците имат стомах на корумпиран щраус и гърло на алчен питон!
  Войникът пази честта - струва много, политик продава безсрамието, което не струва нито една стотинка, а струва три скъпо!
  Войникът има сиво палто и много сиво вещество в главата, политикът има коса на сив вълк и се стремете да бъдете сиви кардинали!
  Политиците пращат войници да проливат кръв заради червена дума, а заради черния бизнес предават любовта!
  Войникът може да изцапа тялото си, но остава чист в душата и никаква баня няма да помогне на политик да измие духовната мръсотия!
  Войникът трябва да убива лоши в името на Родината, политикът убива всичко добро с амбиция заради себе си!
  Войник, който убива, не е убиец, политик обещаващ - не изпълнява!
  Войникът понякога прави невъзможното, без да щади себе си, политикът не прави нищо от възможното без личен интерес в собствения си джоб, без да щади другите!
  Войникът е лъв, който няма под командването на овни, политикът е лисица, на която се подчиняват само овни с кокоши мозъци!
  Войникът не винаги може да стане лъв, но основното е да не се окаже магаре, от което са спуснати три кожи!
  , Войникът не винаги се държи като ангел, но в дълбините на душата си е предан на Бога, политикът винаги излива ангелски речи с обещания за рай, но на повърхността на духа е ясно, че е предан на Сатана!
  Войникът може да остане без ботуши по време на битката, но политикът обува обувки, във всяка ситуация!
  Войникът носи камуфлажна униформа, за да оцелее в името на Отечеството, докато политикът е хамелеон, за да убие морално избирателя, за да завземе трона!
  Войник в битка се втурва като куче към глиган, политик в тила, много лае и прасе!
  Хубаво е войникът да е силен като дъб при среща с враг, по-лошо е да бъде глупав като пън при контакт с политик!
  Палач реже глави с брадва, войник пробожда гърлото с щик, политик капе в мозъка с език и удушава зад врата с лепкави думи!
  По-добре е войникът да бъде свиреп вълк, отколкото страхлив заек, особено когато се среща с политически боа!
  Един войник може да е свиреп на външен вид, но в дълбините на кротко агне политик с ангелски поглед всъщност е типична свиня!
  Войниците винаги са смели, дори при отстъпление правят само тактическа маневра, политиците винаги са страхливи, дори когато атакуват, правят стратегически трик!
  Войник се бие с равни и силни по заповед, политик напада слабите, по своя воля!
  Истинският войник не винаги е добре роден, но винаги изпълнява дълга си, политик, дори и с кралско родословие, винаги не изпълнява обещанията си!
  Един войник понякога използва проститутки по време на ваканцията си, политик е винаги на работа и в покой проститутка, която използва избиратели!
  Войникът плаща на проститутки това, което печели с кръвта си, самият политик е проститутка и му се плаща да разваля кръвта на избирателите!
  Войник стреля, праща куршум в гърдите на врага, политик убива, като слага прасе в джоба си и жлъчка в черния дроб!
  Войник в битка крещи наздраве, политикът също не мълчи, но ако воин е бит в битка, тогава защото викът, уви, не е щит!
  Войникът не винаги е звезда, но славата на подвизите му не избледнява през вековете, политикът винаги се стреми към ролята на светило, но позорът му е покрит с мухъл!
  Войникът работи с остър щик и пробожда чиста съвест, политикът бие палците с помощта на език, чиято острота е лишена от съвест!
  Един войник може да изпие много вино и да се напикае, но няма като политик да излива словесна диария без мярка в пиянство!
  Босо момиче е готово да тича без страх след любимия си, но с каква уплаха избирателят позволява да бъде обуван от политиците!
  Политикът е лисица, за която избирателите са жители на кокошарник, но поглъщайки месото на тези, които имат интелигентност на пиле, политикът определено ще подхвърли прасе!
  Войниците са бойни петли, които снасят златни яйца, за пуйки генерали, които на свой ред са погълнати от политици лисици!
  Войникът бяга в атака, вярвайки в победата, политикът в тила във всеки случай ще обвини боеца, като се отклони от принципите!
  Войниците понякога се отдръпват, защото щастието е променливо, но те винаги се отказват от политиката, тяхното щастие е в измама и подхлъзване на прасе!
  Босоногото момче е твърде сръчно, за да позволи на политика да го забие под петата!
  Когато босите крака на момичето са наранени от остри камъни, те нараняват сърцето на мъжа, но политиците, които ги принуждават да отпиват зелева чорба с лаптови, бият черния дроб на избирателите!
  Войникът не търси смърт, той иска да живее, политикът не търси начин да изпълни предизборните си обещания - той иска да осребри избирателите!
  Войникът е винаги млад по сърце, дори побеляващ, стар измамник политик, който седи в черния дроб, а плешивият дявол дори с гъста коса!
  В древни времена войникът е имал меч, след това е бил заменен от картечница, за да убие по-лесно врагове, а политикът по това време е имал език - по-смъртоносен от който е невъзможно да се измисли!
  Войникът е някаква бойна машина, но си остава човек, в политиката няма нищо човешко - той е военен механизъм срещу разумни аргументи!
  По-добре лъжица за вечеря, отколкото да хрупате зелева чорба с лапатки!
  Ако е трудно да се сприятелиш в политиката като вълци в глутница, нека поне не се прецакаме на дивана!
  Политиците се карат като вълци и си слагат прасе като лисици!
  Политик все още може да скрие зъбите на вълка под кожата на овца, но нищо не може да скрие свинска стотинка!
  Политик, който не може да скрие нито една стотинка от избирателите, не струва и стотинка!
  Политикът така ще прецака избирателите, че ще вият като вълци!
  Политик без вълча хватка, но с навиците на прасе, ще доведе избирателя до кучешки живот!
  Политикът се прекръства с ръце, влиза в джоба с език, тъпче душата си с ботушите!
  Ако един политик има седем петъка в седмицата, то избирателят има празен рожден ден в понеделник!
  Няма значение да си роден в понеделник, бедствие е да си избереш диктатор в неделя!
  След като сте направили избор в полза на тиранин на изборите в неделя, рискувате да си осигурите солиден понеделник!
  Избирайки желязна ръка, получавате стоманена верига около врата си!
  Все пак желязната ръка е по-добра по сила от костния крак на анархията!
  Най-жестоката власт е по-добра от пълна анархия, по-лесно е да издържиш един тиранин, отколкото хиляда братя!
  Истинският владетел трябва да бъде като приказен принц за народа, а не гол крал!
  В политиката има много малко приказни принцове - но солидни голи крале!
  Принцът е бъдещ крал, голият крал е банкрут в настоящето!
  Една жена чака принц от приказките, но получава гол крал, избирателят е месия и получава безволен лицемер или безпринципен тиранин!
  Една жена чака принц докато се омъжи, избирател чака изпълнението на предизборните обещания, докато ракът свири на планината!
  Политикът е майстор на лъжите и гросмайстор на оправданията, а в умението да се прецаква е световен шампион!
  Политикът има само един шанс да направи първо впечатление и постоянна възможност да прецака!
  Политикът знае, че две по две е четири, но се опитва да докаже, че като му добавиш още два члена, ще получиш целия свят!
  Политикът иска да има властта и трона на лъв, но по сила е в най-добрия случай петел, а по позиция е лисица, копаеща дупка, за да засади прасе!
  Избирателят трябва да има железни нерви, за да не ръждясва от словесния дъжд на политика!
  По-лесно е да се повярва, че небето ще падне на земята, отколкото че диктаторът заслужава да бъде издигнат до небето!
  Политикът винаги е готов да излива обещания като славей, но да изпълни обещанието, когато ракът свири на планината!
  Защо е толкова трудно да изпълняваш предизборни обещания - можеш да изядеш кит с очи, но голяма лъжица ще ти разкъса устата!
  Можете да направите всичко, което въображението рисува, ако това не са обещания на политик, лишен от разумно въображение!
  Политикът е готов да продаде душата си на Дявола заради властта, но сатаната не купува това, което не струва и стотинка и влиза в ръцете му безплатно!
  Един политик не може да стане Бог, но способността да го прецака е самият Сатана!
  Избирателят иска чистота в политиката, за да яде месо, но получава само един вид от мръсен политик - засадено прасе!
  Готвачът-политик има една гарнитура - юфка за уши, и един вид месо - слага се свинско, на третата дупка от поничка с мед на обещания от ручейчето на красноречието и в заключение брезова каша и сирене в капан за мишки !
  Политикът е готвач, който приготвя негодни за консумация ястия за сладки речи, за да може по-лесно да погълне самия избирател!
  Политикът е готвач, който щедро храни избирателя с мед от речи, но и медът е горчив, ако се удавиш в него!
  Ако диктаторът с хитра мина е занулил условията си, това означава, че избирателят отново е получил битка!
  Воин винаги се бори за справедлива кауза, докато политик отнема всички трофеи наляво!
  Воин стреля с лявата си ръка за справедлива кауза, политик с език отвежда всички постижения наляво!
  Войната е обратното на океана от любов, но също така изисква извор от кръв!
  Воинът не е Бог по сила, а ангел по благородство!
  Войникът има железен шлем, стоманен щик и златно сърце, но политикът не го цени дори за стотинка!
  Войниците често биват карани да колят като овце, но по душа са лъвове, а политик, който реве като лъв, е типична овца!
  Войникът може да се страхува и от смъртта, но все пак повече се страхува от безчестие, а политик се тресе за живота си, но той отдавна загуби честта си!
  Войниците, победили врага, празнуват победата, политикът, измамил избирателя, празнува страхливеца!
  Едно момче може да е добър воин, но политик никога няма да порасне, за да бъде отговорен пред избирателите!
  По-добре да си босо момче, отколкото да оставиш политиците да ти обуят обувките и да ти откраднат младостта!
  Момичето е великолепно цвете, което може да изсъхне, но никога не губи уханието си, политикът е купчина тор, той може да се качи на трона, но само ще мирише повече!
  Войникът е истински мъж, политикът е нацупена жена в гащи!
  Войникът има благородна ярост като рев на лъв, а политикът има подла истерия, думата е блеене на овен!
  Войникът рядко има почивен ден, но политикът има седем петъка в седмицата, а избирателите му празнуват рождения си ден в понеделник!
  Войник, паднал, прави лицеви опори, политик винаги пада морално и се свива в джоба си!
  Войникът понякога е принуден да минава през калта, докато остава човек, а политик в чисти дрехи и полят с одеколон си остава прасе!
  Войник отдава чест и остава с чест, политик вкарва прасе и остава прасе!
  Войникът има копчета в ред, политик има дупе на глиган!
  Войник уши смели деца и праща политици в психиатрични болници!
  Казват, че човекът е произлязъл от маймуна, но политик веднага е ясен и остана прасе!
  Трудът направи човек от маймуна, а борбата под прикритие превърна политиката в смесица от лисица и прасе!
  Работникът работи усилено и понякога пие алкохол, политикът е прасенце и винаги повръща словесна диария!
  Войникът расте от битка в битка, политикът от една предизборна кампания в друга, все повече се превръща в проститутка!
  Очите на войника горят от младежкото вълнение на боец, шапката на политика гори като на крадец, с безразличието на изгорял циник!
  Войникът има избор: гърдите му са в кръстове или главата му е в храстите, докато политикът на избори има само кръстове, задръстени от стремежи, избиратели и зелеви глави!
  Войник дори малък на ръст с гигантска смелост, политик дори с висок пост - пигмейска съвест!
  Войник иска женско тяло за подарък за подвиг, а политик незаслужено слага цялата страна на рак!
  Войникът винаги има време и място за подвиг, но не винаги е възможно да го осъществи, политик в постоянни времеви затруднения определено ще има време да сложи прасе на главата си!
  Политикът е единственото безкрило създание в природата, което сяне по главата на всички!
  Всеки ученик знае, че два пъти две са четири, само политиците, вместо да умножават числата, произвеждат постоянно деление в джоба си!
  Войникът се учи, като прави удари, политикът се опитва да привикне избирателите към идеята, че човек може да просперира, ако бие палци!
  Всеки войник е боец, разликата е само в нивото, всеки политик е проститутка, разликата е само в ранга на сводник!
  Войникът отчасти е палач, защото и той пролива кръв, политикът е пълен негодник, защото му капе мозъците!
  Ако генералът е поканен на сватба, тогава войникът получава покана да спаси Родината, така че сватбите да се играят в свободна страна!
  . ГЛАВА Љ 5
  Последната голяма концентрация на войски беше императорската гвардия. Това са избрани самураи в резиденцията на микадо. Именно за тях се заеха воините на детския триумвират.
  Те искаха да сложат край на японската заплаха веднъж завинаги!
  Вечното момче Робър натисна бутона на джойстика с босите пръсти на краката на децата си и разби смъртоносната сила на унищожението и изгарянето на воините на страната на изгряващото слънце.
  Робър оголи зъби и запя:
  - Аз съм най-силният в света,
  И се накиснете в тоалетната!
  Албина отбеляза със смях, оголвайки детските си зъби и пеейки:
  - Едно две три! Унищожи всички врагове!
  И момичето ще натиска бутоните на джойстика с босите си изрязани крака. Тя е просто хипер воин.
  Алвина тупна самурая с голата си грациозна розова пета и изгука:
  - За Отечеството - майка ни!
  Албина отбеляза със скептична усмивка:
  - Ще бъде ли страхотно? И какво означава майка ни?
  Алвина оголи зъби и отговори:
  - Дълго време да разбираш енергична майка - да разбираш момичетата с ума!
  И пак да изгорим и видях пазача. И тя го правеше много ревностно.
  Междувременно Робър насочи босите си, детски, загорели крака към вражеските оръдия и се замисли за смисъла на живота.
  Всеки човек има своя мисия в живота. И не можете да оспорите. Например, той Robur направи най-големите открития в технологиите и той успя. И сега трябва да зарадваме човечеството със собствената си диктатура. И това е основната му мисия.
  И Робур, смазвайки японците, запя:
  - Идва мисията и тогава Русия, вместо Николай, ще избере мен!
  И толкова мъртви японци. Само цели купища трупове. Гвардейските полкове на императора, които са имали лудостта да се свържат с Русия, загиват. Въпреки това, ако само с царска Русия, това е само половината проблем и тук техническият гений на Robur е срещу него. И това е наистина голям проблем.
  Робър отново започна да произнася на глас крилати афоризми, които лесно се изплъзваха от детския му език;
  Покаеният демон е по-добър от паднал ангел!
  Най-добрият начин да се установи справедливост е да се накажат всички!
  Всеки зеленчук има своето време, а кучето има верига за обяд и каишка за вечеря!
  Мъдрата глава нарежда, но пъргави пръсти хващат. Едното е невъзможно без другото - ум без тяло, като душа без плът!
  Не винаги мъдър на трона, но винаги с краля в главата!
  Дори не си плюйте миналото, ако не искате да се окажете в океан от повръщане в бъдеще!
  Дори и най-малкото истинско добро дело ще надмине най-гигантските мечти и проекти!
  Последният глупак е способен да убива, но истинският първи гений е способен да възкреси!
  Човечеството или ще се развие до Всемогъщото божество, или ще потъне до бедността на маймуните, но е също толкова невъзможно да останете на едно ниво, колкото е да застанете на ръба на монета по време на земетресение!
  По-добре е да сечеш веднъж с меч, отколкото да заплашваш с тухла хиляди пъти!
  Ако искаш да си щастлив, омъжи се добре; ако искаш да придобиеш мъдрост, омъжи се неуспешно!
  Брак, който е дефектен, когато ръцете на младоженеца са наточени за нещо, което няма да даде удовлетворение на булката!
  Дори дете може да убива, но за възкресението трябва да узрее до нивото на демиурга!
  Лъвът е хищният цар на зверовете, но най-смъртоносният е хитростта на лисицата!
  Когато магарето стана цар, лисицата се представи като Бог, а останалите трябваше да орат като магарета!
  В шаха има стабилни правила, в политиката има игра без правила и беззаконие!
  Шахът е игра за големи умове по ясни правила, политиката изобщо не е игра, за огромни злодеи според неясни понятия!
  Най-великият ум е безсилен да обясни на последния глупак - защо политиката е чиста лудост!
  Изобретяването на колелото е голямо откритие в полза на човечеството, но способността на политиците да карат избирателите в кръг е най-голямото проклятие!
  За умен човек въжето е спасение за измъкване от дере, за глупака е примка, а смелостта е бедствие!
  Един пудов юмрук има пет пръста, но който ги бие, няма и грам съвест!
  Най-трудно да паднеш на лековерния избирател от обещаните от политиците златни планини!
  Колкото по-висока е златната планина на обещанията на политика, толкова по-голяма е вероятността избирателят да си счупи врата, след като излетя от нея!
  Понякога политик подкрепя избирател - като примката на обесен!
  В занаятите има майстори на всички занаяти, но в политиката умението е един език!
  Дори и най-сръчните ръце не могат да оправят всичко, но неумелите политици с езици са в състояние да разбият всичко!
  Най-силният човек с ръцете си няма да вдигне дори тон, но политик с език няма да свали слабо цяла държава!
  Кобрата съска, преди да пусне отрова в тялото, а политикът се излива като славей, отравяйки душата!
  Змията изпуска отрова през зъбите си, политикът отделя отрова през езика, убива много по-точно!
  Истината понякога е горчива, но неговата сол на истината е лечебна, политикът винаги е сладък, но медът му причинява диабет на разочарование!
  Има мед от устата на политик без хляб, но няма трудов хляб без солта на истината!
  Като гледаш диктатор, политиката е завидна, по-вкусно е да се лее кръв, отколкото да си мажеш сладко в устата!
  Диктаторът е горчив като пелин, но солта на истината в него е само в дробовете на поданиците му!
  Политик-демократ има сладка реч, политик-диктатор първо има реч, а след това главата си от раменете!
  За да направите кариера в политиката, трябва да знаете три правила: мълчанието е злато, речта трябва да бъде като мед, обещаваща в три кутии, вземете я от лобито по три начина!
  Политиците говорят едно, а правят друго, с едно изключение - наистина няма да ви е скучно с тях!
  Когато един мъж се обуе, той фалира, а когато жената събуе обувките си, тя умножава състоянието си!
  Не всеки мъж може дори да претендира за мястото на ангел, но всяка жена вече е потенциална богиня!
  Накрая охраната е напълно унищожена, а дворецът е частично разрушен.
  Сега трябва да принудим Микадо да подпише безусловна капитулация на Русия и след това да проведем референдум за включването на Япония в Руската империя.
  Разбира се, това е най-важното...
  Момичетата облякоха импровизирана броня и излязоха от самолета.
  Никой не им устоя.
  Микадо ги очакваше заедно с министрите. При вида на босоноги момичета сановниците се смутиха и се изчервиха.
  Албина нареди:
  - На колене!
  Микадо и министрите се спуснаха послушно. Те трепереха от страх.
  Алвина каза:
  "Сега целуни нашите отпечатъци!"
  И за да бъде по-убедителна с джобен бластер, тя отряза двама бодигардове на императора. И тогава тя потопи босите си крака в кръвта, която се разля от мъртвите. След нея Албина също се превърна в алена течност.
  След това момичетата оставиха червени, грациозни, малки следи от краката си.
  Императорът и министрите покорно ги целунаха. И това беше най-силното унижение на Япония.
  След това, разбира се, трябва да подпишете безусловното предаване на страната на изгряващото слънце.
  Албин и Алвин бяха принудени да подпишат целия кабинет на министрите.
  И тогава микадо отново коленичи и целуна голите, кървави подметки на вечните момичета.
  Така се случи окупацията на Япония и пълна победа.
  Но засега трябва да изчакате пристигането на руските войски. Във всеки случай по радиото беше обявено, че Япония ще капитулира.
  Робър беше много доволен и вечното момче възкликна:
  - Победих цяла империя!
  И той избухна в смях... Беше опасно да напуснеш бойната машина, но беше скучно да седиш сам.
  И вечното момче, което получи безсмъртие като дар, реши да продължи колекцията от крилати поговорки;
  За да се радвате на победата и да не скърбите за горчивината на поражението, имате нужда от потта на усърдието и искрата на таланта!
  Войникът усеща в сърцето си кога да тръгне в атака, а политик, който отдавна е в черния дроб, изпраща за клане!
  Войникът понякога е посещаван от съмнения относно компетентността на командването, но политикът, без никакво съмнение, не е компетентен, че в способността да лъже!
  Войникът е син на орел, който кълве противник и пърха в небето, политикът е син на лисица, която му се осра по главата и прасета встрани!
  В битката смелите го победиха преди началото на битката, страхливецът загуби, без да влезе в битката, политикът изневери още преди разделянето на трофеите!
  В битката силите винаги са неравни, някой е по-силен, някой е по-слаб и всички са еднакво добри в играта на политика!
  В битка войник драска от картечница, а политик отзад си барабани с езика без резултат!
  Войникът не трябва да бъде стимулиран към подвиг - той винаги е готов, а политик ще те прецака всеки момент!
  Войник като котка има девет живота, а политик като ада има милион маски!
  Войникът, дори да е болен физически, е психически здрав, а политикът винаги е обсебен от болезненото желание да прецака избирателя!
  Роботите не могат да се разболеят, истинските войници не се предават, а политиците по природа няма как да не се прецакат!
  Воинът е три пъти воин, политикът е милион пъти прасе!
  Войникът е на първо място човек, а на второ място войн, политикът е прасе на първа степен, а лисица във втора!
  Боса жена може да изпревари всеки обут мъж, лесно й е на краката без обувки, трудно е да живее без мозък!
  Една жена не се срамува да парадира с голите си пети, много по-лошо е, ако мъж ви обуе и откъсне три кожи!
  Политикът може да блъска като танк, но бронята му е като желе от словесна диария!
  Войник може да получи въшки в похода, но политик, който е в тила, вече е торна въшка по призвание, та дори и прасета през цялото време!
  Политикът е онази овца, от която няма да вземеш вълна за плъстени ботуши, а сам ще хрипаш зелева чорба с лапто!
  Свинята дава на хората месо и бекон, а прасе политик само си окачва юфка на ушите и слага сирене в капан за мишки!
  Речта на политика е твърда каша и месничка от обещания, а на нея малко сирене от капана за мишки, такава храна причинява само язва на разочарование!
  Войникът обича жените и Родината, самият политик е като капризна жена и обича властта над Родината!
  Войникът иска да извърши подвиг и да стане герой, политикът винаги намира възможност да извърши подлост и да получи награда!
  Ако един войник не брои звездите, тогава рано или късно той ще ги спечели на презрамки, но политик, смятайки себе си за звезда, дори не е заслужил кръст на гроба си!
  Войникът не винаги намира място под слънцето, но душата му е светла, политик понякога заема мястото на светило, но самият дявол е в духа!
  Войникът търси слава и иска да оцелее, политикът вече е намерил срам и иска да живее по-широко!
  Войник поздравява и остава с чест, политик подхлъзва прасе, а самият той си остава мършав глиган!
  Войническата служба не позволява да порасне корем, но загубил корема, воинът придобива безсмъртие в сърцата на хората, а политикът, надигнал корем, остава само в черния дроб!
  Войникът не щади корема и няма корем за това, че е обичан от момичетата, политикът си клати корема и е натрупал мамута и за това сме мразени от избирателите!
  Босо момиче е по-щастливо от възрастна жена, обута от шарлатани, обещавайки вечна младост и богатство, но вместо млада кожа бяха откъснати три кожи!
  Войникът още не е съвсем генерал, не му отстъпва по изобретателност и смелост, политикът не е съвсем сатана, но за да прави подлост, има какво да научи от дявола!
  Голата женска пета е кръгла и съблазнителна, голите крале, с които политиците се появяват пред нас, когато маската е откъсната, закръглени в речта, но отвратителни!
  Пилотът не се ражда крилат, той получава криле в борбата, политикът не се ражда с нос, но без затруднения оставя избирателите с нос!
  Войнишкото умение се ражда в мъките, политическата виртуозност създава мъки сред избирателите!
  Войникът все още не е майстор, но се учи от битка на битка, политикът вече не е ангел и става помия от една предизборна кампания в друга!
  Който е роден да пълзи, не може да лети, но робът от раждането може да лети до трона, ако има упоритостта на кълвач, интелекта на бухал и погледа на орел!
  Най-силният побеждава във война, а най-голямата сила е в хитростта, така че лисицата винаги ще превземе лъва!
  Войникът го взима не толкова със сила, колкото с изобретателност, мозъкът е най-силната част на тялото, въпреки че няма мускули, а езикът е най-вреден, макар и зад зъбите!
  Войникът стяга колана, за да тича по-лесно, политиката кара избирателите да си стягат коланите, а те се разпиляват!
  Войникът има духовни крила и орел в душата си, политик има свинска стотинка в духа си, а душа по-лоша от прасе!
  Езикът на мъжа охотно облизва голата пета на жената, но глупавите мъже са още по-склонни да си позволят да бъдат обути от политици с вързани езици!
  Политиците имат дълги езици, но много къси ръце, за да изпълнят обещанието за безразмерни уста!
  Тези, които имат интелект, са мухи, които кълват медените речи на политиците, а тези, които имат алчността на плъховете, се втурват да дават безплатно сирене в капан за мишки!
  Рядко политиците са глупаци, напротив, по-често глупави са тези, които пускат гласа си на сладък политик, рискувайки да получат удари по ушите за това и да останат без панталони!
  - Самият политик е джебчия, и той е джобен човек, и джобът му няма дъно, но може да извади от него само фига за избирателите!
  Нашественикът тъпче земята с ботушите си, а жената тъпче мъжа с босите си крака, земята стене от болка, мъжът гука от наслада!
  Войникът не иска да убива, а върши съвестно дълга си, политикът жадува кръв, а няма и грам съвест!
  Войникът не е хамстер, за да съхранява провизии, не е гофер, за да се крие, и не е плъх, който да гризе сам, но той наистина има лъвски зъби, когато се бори за справедлива кауза!
  Войникът е бойна единица, политикът е просто войнствена нула!
  Политикът не е войник или воин, но убива много ефективно с дълъг език и откъсва покрива от пантите!
  Диктаторът реже и стърготини от пънове с дълъг език, трион на красноречието!
  Най-здравата кост е езикът, ако не е вързан!
  Ако един политик е с езици, значи няма да събира кости в полемика!
  Политикът все още е този плод, никога не е узрял да нахрани избирателите, но е гнил от момента, в който е изложен за оценка чрез гласуване!
  Политикът е плод, който, изливайки сока на красноречието, превръща избирателите в зеленчук!
  Половинлитрова бутилка водка е по-смъртоносна от дузина хитлери, така че нека пием за това, че само алкохолът убива руснаците и всички нас!
  Момче с боса пета избива зъбите на враг, възрастен, подкован с политика, остава беззъбо куче, което вие на луната!
  Гръмогласната слава не идва лесно на войник, но тя е умна, но политик от време на време се сблъсква с шумни скандали с известна слава!
  Войникът е воин на светлината, независимо за каква идея се бори, политикът е мерзост на мрака, независимо под какво знаме стои!
  Няма значение под какъв флаг е войникът, основното е, че в сърцето му гори смелост, а цветът на цвета няма значение в политиката, той страхливо ще бъде в черния дроб на избирателя!
  Войник под лошо знаме заслужава повече уважение от политик под правилните лозунги, но независимо от чаршията, снасяща прасе!
  Комунизмът е рай, който хората дори градят на земята с мазоли ръце, но свинските политици превръщат планетата в ад, унищожавайки доброто с дълги езици!
  Войникът за Родината винаги е планина, политикът само бави калдъръм, прасето му е боец ура, за да не тръшка много!
  Една жена може мълчаливо да бъде добър войник, но политик, дори и в гащи, е гадна, бъбрива жена!
  Политиците имат дълги езици и безгранични амбиции, но за да грабнат Земята, ръцете са къси, а умът е още по-малко!
  Не се хвалете със стоманена технология, ако имате дух като желе, тогава диваците дадоха на страхливец тояга с тояга, както на небето, така и на земята!
  Политик, мели глупости, от които не е брашно за хляб, а твърдо брашно, с юфка на ушите на избирателите!
  Войникът е рицар, който се бие с дракон, но този дракон всъщност е в тила и има не седем глави, а милион маски и безброй свински муцуни!
  Един войник, за да не стане оскубано пиле, трябва да е гъска, политик, за да изпържи избирателите на чеверме, с удоволствие ще пикае, не по-другарски!
  Войниците са просто момчета, но израстват от битка в битка, политиците, независимо от възрастта, от една предизборна кампания в друга, изпадат в още по-голяма лудост!
  Войникът може да бъде голобрад, но славен воин, а политикът във всяка ситуация не може да не остави опашка!
  Момчето мечтае да стане воин на орел, но не е ясно откъде идват политици-прасета толкова мръсни, че е отвратително дори да си мечтаеш за тях!
  Роденото момче-боец по-скоро би бягало бос в снега, отколкото да си позволи да бъде обуто с политика и да го превърнат във филцов ботуш!
  Голата жена не е оскубано пиле, тя ще съблече панталоните на всеки мъж и ще превърне дори арогантен владетел в гол крал!
  Момчето израства във войник, а кой беше политикът на младини, ако от него израсна толкова голямо прасе?
  Проститутката е честна с клиентите - пари в замяна на удоволствие, а политикът е пълен лъжец, гласове и данъци в замяна на чисто разочарование!
  Политикът е много скъпа проститутка, от която не само рискувате да получите сифилис на мозъка, но и прасе в джоба си!
  Политикът е такава проститутка, че вместо да си съблече, къса три кожи от избирателите и заразява, през телевизора!
  В една и съща река не се влиза два пъти, но един постоянно прасенец негодник може да бъде преизбран десетина пъти!
  Животните и децата не обичат храна без сол, но защо възрастните си падат на сладката реч на политици, които са лишени от солта на истината!
  Солта на истината е горчива, но има лечебна сила, речта на политик е сладка, но причинява диабет на ума!
  Човек не иска да е пионка, но кариерата в армията започва с редници, политик не иска да играе по правилата и води кариерата си в политиката с беззаконие!
  Политик, който обижда гейовете, сам е голям задник и няма мъжество!
  Войникът няма да умре два пъти, но политикът ще предаде три пъти и ще измами милиони пъти!
  Две смъртни случаи не се случват и не можете да събуете ботушите си с боси крака, но политиците успяват да убиват през цялото време и да откъснат три кожи!
  Момичето не се страхува да бяга боса в снега, страхува се младоженецът да не се окаже глупав филцов ботуш, обут до ушите!
  Войникът на война става по-млад и същевременно зрял, политик в борба под прикритие, остарява и съзрява, като в същото време потъва до нивото на див звяр!
  Войникът е редник и става професионалист във войната, политикът не знае сроковете, а професионалистът е в даването на победа!
  Войникът трябва да е кремък, но да не се превръща в камък в сърцето, политикът отдавна има камък вместо сърце, но има твърдостта на каучук!
  Добрият войник в битка е като дявола - че е необходимо да се гаси огънят, умел политик в подлост е самият Сатана, а изпълнението на обещанията е типичен маркуч!
  Войник може да умре на бойното поле, но е по-добре, отколкото да бъде убит под поток от сладки лъжи от устата на политиците в мирно време!
  Който се роди воин, ще умре герой, който стане политик, вече е мъртъв негодник и ходещ труп!
  Политиката е като казват едно, мислят друго, правят трето, излиза четвърто, но пак върви настрани и си остава мерзост в черния дроб!
  Няма братя в политиката, но има много бедни роднини, няма приказни принцове, а излишък от голи крале, няма истина дори за миг, но ще има достатъчно лъжи за не едно поколение!
  Любовта идва, когато не чакаш, политиците се придържат, когато не се обаждаш!
  Всички възрасти са покорни на любовта, политиците могат да се справят с всяка подлост!
  Политикът е чудовище, представящо се за красив мъж, но никакви луксозни амуниции не могат да скрият свинска стотинка и вълчи зъби!
  Войникът също е вид чудовище, защото убива на бойното поле, но за разлика от политик е наравно, но избирателят винаги губи!
  Една жена иска любов и щастие за себе си и семейството си, политикът се интересува преди всичко от развалянето на другите и е обсебен от любовта към парите!
  Жената е като роза: примамлив аромат, ярък външен вид, остри тръни, а как изглежда един политик, поразяващ със смрад, окаян вид и кактусова язвителност?
  Жената е олицетворение на красотата и чистотата, макар и не винаги идеална, но политикът винаги ще бъде еталонът за подлост и грозота!
  Босоно момче не се държи лошо и не му влиза в джоба толкова често, колкото политик прави гадни неща и слага прасе в него!
  Детето обича да си играе с оръжия, но е чар, политикът обича да ги дрънка, но вместо страх предизвиква отвращение и смях!
  Човекът произлиза, както казват учените, от маймуна, политик, въпреки че типичният примат, особено успешните хора, има връзка с чакал!
  Човек има Божествена творческа природа, но политиците разпъват, че са просто дяволи по природа и създават хаос!
  Политикът е Дяволът в плът, само че не господарят на ада, а създателят на подземния свят на Земята, в който дяволите излизат извън контрол и създават хаос!
  Войникът е съдия на Бога и времето, политикът е гад без съд и беззаконието му не познава времеви рамки!
  Войникът не търси мир, а бурята също не привлича, политикът ще зарови подвизите си, паразитът много завижда!
  Войникът понякога е воин неволно и не иска да убива, а изпълнява свещен дълг към Родината, докато политикът е доброволен предател, който обича да прасе, а не да изпълнява задълженията си към избирателите!
  Войникът решава пъзели в битки, политик изгражда хитри комбинации, той не може да реши въпроса по мирен начин!
  Политикът е такъв генерал, че вместо пагони носи картовите пагони на глупак, макар че самият той обаче е лисица!
  Войникът може да играе карти, но политикът носи еполети с шестици и без да играе!
  Един войник е доста готин борец, като се разбере с главата си, политик е свиня, ще получи врабче от орел!
  Войникът знае какво е страх, но преодолява себе си, политик знае какво е чест, но го обръща за себе си!
  Ако една жена не се страхува да парадира с босите си крака, не позволява да бъде обута, значи е родена с риза!
  Воин, който няма да позволи да му свалят трите кожи, е роден в риза!
  Жена, не се срамувай да ходиш боса, страхувай се да бъдеш под петата на филцовия ботуш!
  Ако не искате да глътнете ръба на острието, тогава придобийте остър ум и стоманена издръжливост!
  Острието на меча на глупака може да пробие тялото, но само острата дума на мъдреца може наистина да порази сърцето!
  Войникът е дявол, който има чисто сърце, политикът твърди, че е Бог, но е изпълнен с мръсни мисли!
  Не се срамувай жена от голотата си в търсене на мъжки принц, срам да се омъжи за гол крал!
  Жена, която с помощта на босите си крака откъсва три кожи от мъж, е родена с риза!
  Жена, която е родена в риза с гола плът, облича мъж, дори и да не е пълен ботуш!
  По-важно е жената да се роди с риза, отколкото да получи луксозна рокля от гол крал!
  По-добре е жената да ходи гола, отколкото да си позволи да я откъснат три кожи от пълен плъстен ботуш, по-добре боса, отколкото обута с тъп ботуш!
  Ако боса жена, оголила гърди, разбива аплодисменти, а не обиди и освирква, значи е родена с риза и няма да позволи да бъде обута!
  Слабостите на жените се превръщат в привлекателна сила и ако мъжът покаже слабост, тогава ще бъде тласнат в блатото на импотентността!
  Една жена трябва да може да прощава, ако иска да бъде успешна, ако мъжът иска да постигне нещо, не трябва да се предава!
  Мястото на орел е дадено на този, който умее да излива като славей и не брои гарваните!
  Който брои много врани, е напълно безкрил и няма клюн!
  Който продаде Родината за злато, не струва и стотинка и ще се покрие с ръждата на предателството под благородния метал!
  Ограбвайки потомци, ще фалирате в празнотата, тъй като всичко ще се удави в бездънния водовъртеж на престъпленията от миналото!
  Воинът трябва да бъде мъдър като бухал, смел като орел и да не брои гарвани в битка, за да не бъде оскубано от пиле!
  Няма значение, когато има няколко години, пълна катастрофа, когато няма достатъчно мозък и изобретателност на всяка възраст!
  Момчето иска да бъде войник и да отиде на война, за да стане герой, политикът иска да бъде командир, да седи в тила и да върши подлост!
  Войникът иска качамак с месо, но получава брезова каша от командири и насадено гнило прасе от политиците!
  В битка се нуждаете не само от остър щик и стоманена сабя, но и от остър ум и стоманени нерви, със златните ръце на изобретател!
  Народът има нужда не от монарх на трона, а от цар в главата, не от сребърната реч на политиците, а от сребърните рубли в портфейла!
  Умът и смелостта, като съпруг и съпруга, раждат победа само по двойки, а кръстницата на всеки успех - късметът, изобщо няма да бъде трета!
  Младостта е зелена, но сладка, старостта е горчива и мухлясала, а жената е като муха към сладостта, болестта е като слепец на старостта!
  По-добре е да си млад избирател, отколкото стар политик;
  В младостта всеки бизнес може да се спори, но в старостта и безделието спират!
  В младостта има повече радост от труда, отколкото от безделието в старостта, така че нека пием за това, че младостта не свършва без труд!
  Момиче е добро на младини, лъжица е за вечеря, а политик е в гроба!
  Момчетата с боси токчета са по-щастливи от възрастните, от които политиците смъкнаха три кожи и ги обуха старателно до уши!
  Докато Робур пишеше това, момичетата пристигнаха с официалния документ за капитулацията на Япония. Така завърши славната война. Но пред Ромел има още много различни казуси и проблеми. Във всеки случай тримата победиха една власт, която не беше никак слаба.
  Албина попита Робър с усмивка:
  - И кого ще унищожим сега?
  Вечното момче сви рамене и предложи:
  - Може би ще вземем Русия с цел баланс?
  Алвина съвсем логично възрази:
  - Тогава нямаше смисъл да унищожаваме Япония за нас! И ако сме променили баланса на силите, тогава трябва да се задържим!
  Робър тропна с бос, детски крак и заяви:
  - Но виждате ли, напълно е възможно да завладеем целия свят! Просто показахме сила!
  Албина се съгласи с това:
  - Да, показаха! Но освен сила, трябва да се прояви и мъдрост!
  Вечното момче си помисли. Убиването на стотици хиляди хора не е добре. Но все пак трябва да вземете властта над света. Но как да направите това, без да убиете милиони войници и офицери? Нещо повече, в същото време беше необходимо да се потушат бунтовете на въстаналия народ, ако това се случи. Тук вече можете да станете кървави като никой друг в историята на човечеството.
  Но в ума на Робър проблесна мисъл:
  - Необходимо е да се създаде телепатичен апарат, който да дава умствени команди на цялото човечество. Нещо като хипноза с помощта на радиовълни и тогава всъщност ще контролираме цялата вселена.
  Албина се съгласи с това:
  - Нуждаем се от специални гравиомагнитни вълни на хипноза. И тогава ние незабавно ще преодолеем всяко препятствие и ще покорим целия свят! И всички народи ще танцуват под нас и ще изпълняват всякакви команди!
  Алвина добави, оголивайки зъби:
  - И ще бъде изключително яко!
  И момичето-терминатор тропна с бос, изсечен крак.
  Момчето Робър кимна в знак на съгласие.
  - Ще разработим подобен апарат и лесно ще подчиним всички без изключение. И тогава ще има абсолютна власт над света!
  Албина се изкикоти и запя:
  - Хората умират за метал, за метал,
  Robur ще управлява шоуто! Определете резултата!
  Алвина се съгласи с това, като намигна на партньора си:
  - Нашата сила, като силата на Светата Троица, ще бъде завинаги! И не просто вечен, а хуманен!
  Албина се съгласи с това:
  - Когато ръката е твърда и целите са хуманни, за човек ставаш Всевишния!
  Робър кимна и натисна бутона с голата си кръгла детска пета, вдигна апарата си и запя:
  Този, който е лишен от сърце и душа,
  Веднага ще бъде смазан с доброта!
  Момичетата в хор възкликнаха с висок глас:
  Студеното изчисление ни служи като желание -
  Врагове за победа, добре, но средствата не се броят!
  
  ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА ELF BIFA SUPERAS
  Елф Биф, пътувайки из различни светове, влезе във Втората световна война. И, разбира се, той реши да помогне на германците, така че също беше светлокос и красив. Освен това Биф беше привлечен и от факта, че нацистите бяха за свръхчовека и против християнството. Така той се присъединява към Луфтвафе и става пилот. И тъй като елфите са много по-бързи, по-силни и многократно по-добри в реакцията на хората и дори притежават защитна магия, Биф започна да вкарва много бързо.
  Неговият боец, благодарение на магията, стана неуязвим. И всеки снаряд от въздушното оръжие точно попадна в целта.
  Е, изглеждаше, че дори такъв изключителен ас сам по себе си няма да има голям ефект върху хода на войната.
  Но Биф, след като свали двеста самолета в Средиземно море, успя да свали самия Монтгомъри. И това вече е сериозно. Почина най-талантливият английски генерал. Биф получи Железния кръст с дъбови листа, мечове и диаманти за Рицарския кръст. Но толкова бързо трупаше сметки, че за месец имаше триста свалени самолета. И на 20 август 1942 г. Ромел започва настъпление в посока Александрия.
  Без Монтгомъри всичко се обърка с британците. И те попаднаха в капана на Ромел и бяха убити. Биф по това време свали повече от двеста самолета за седмица и също порази наземни цели.
  Хитлер нямаше време да напише указ за наградата. Биф получи отново за триста свалени самолета: Рицарския кръст на Железния кръст с дъбови листа, мечове и диаманти. За петстотин самолета той е награден с Рицарски кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Войските на Ромел превземат Египет и веднага нахлуват в Ирак, където избухва антибританско въстание. Германците превземат и Кувейт. Червената армия атакува войските на Ромел в Ирак, но това провокира влизането на Турция във войната срещу СССР. Което направи ситуацията изключително трудна. И Сталин беше принуден да изостави офанзивата край Сталинград. Германците успяха да превземат целия град под контрол в началото на декември. И Паулус дори получи награда за това.
  Червената армия се бие с турците и затъва в Закавказието.
  В допълнение към феноменалния Bif, Марсилия също се отличи, като бързо набра резултати, включително благодарение на съветските пилоти. Марсилия получи и Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти за четиристотин свалени самолета.
  А Биф за седемстотин и петдесет свалени самолета беше награден с Рицарския кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти. И за хиляда - Звездата на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Германците успяха да запазят фронта си в центъра и дори отбиха опит за деблокиране на Ленинград.
  Малко по-късно съветските войски се опитаха да настъпят близо до Сталинград през февруари, но германците бяха готови и отбиха всички атаки. А Биф и Марсилия ужасиха съветската авиация и се превърнаха в буквално легендарни асове.
  Но на 30 май, когато пътищата изсъхнаха и германците успяха да изтеглят нови танкове Panther и Tiger, както и самоходното оръдие Ferdinand, започна нова офанзива на нацистите по Волга.
  Обявяването на тотална война в Третия райх повече от удвоява производството на оръжия. Освен това германският подводен флот силно раздразни Съединените щати и Великобритания, в резултат на което интензивността на бомбардировките намаля значително.
  Да, и загубите на сухопътните войски на Вермахта бяха по-ниски, а фабриките се оказаха с по-високо квалифицирани работници. И това също позволи на германците да добавят оръжия към освобождаването и особено самолети. А Focke-Wulf, когато се използва правилно, изобщо не е лош.
  А "Тигърът" е шок и страхопочитание за Червената армия. Германците успяха да пробият съветската отбранителна линия в движение.
  Най-неприятното беше, че в Червената армия, която не познаваше победи, моралът беше изключително нисък. И много войници се предадоха или дезертираха. Броят на предалите се беше голям, както и дезертьорите.
  Бойният дух на Вермахта преди това не беше сериозно счупен, беше висок. А в небето германците напълно доминираха. Съединените щати бяха пасивни, докато Великобритания претърпя огромни загуби.
  Освен това са произведени много повече самолети от преди.
  Биф трупаше сметки толкова бързо, че за него бяха измислени нови награди. За две хиляди самолета младият елф беше награден със звездата на Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. И за три хиляди самолета - Звездата на Рицарския кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти.
  До юли 1943 г. германците достигат Каспийско море и дават кислород на съветските войски в Кавказ. И тогава те продължиха настъплението по крайбрежието, по равнината.
  В края на август те вече бяха в Дагестан и се приближиха до границата на Азербайджан.
  След това се разигра ожесточена битка за Тбилиси. И силите бяха много неравни.
  СССР явно губеше битката за Кавказ. През септември Сталин се опита да напредне в центъра. И войските му отново заседнаха там. Пантера-2 участва в битките.
  Тази кола се оказа доста тежка с петдесет и три тона, но по-добре защитена, особено в челото: 100 милиметра и 60 страни, а двигателят с мощност 900 конски сили компенсира много. Плюс оръдие 88 мм и дълга цев от 71 EL.
  Срещу такъв резервоар не е лесно да се устои. Особено ако се карат отчаяни момичета.
  Герда стреля по съветската кола с боси пръсти и изскърца:
  - Ние сме най-добрите!
  Шарлот удари трийсет и четири с голата си пета и изскърца:
  - Третият райх е с нас!
  Кристина удари съветските войски и изчурулика:
  - Казах да не се плъзгаш!
  Магда ритна краката си с боси пръсти и каза:
  - Ние сме най-високата класа!
  Разбира се, атаката в центъра беше отбита с тежки загуби за Червената армия.
  И през есента и зимата нацистите завършиха превземането на Кавказ ... След което позицията на СССР стана изключително трудна.
  И суперпилот Биф свали четири хиляди самолета. За което е награден с Голямата звезда на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Марсилия също доведе до хиляда броя на свалените самолети. И той също получи награда: звездата на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  И до пролетта Биф свали пет хиляди самолета, получи Голямата звезда на Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  През май 1944 г. нацистите започват нова офанзива срещу позициите на Русия. Ударите бяха нанесени както на север, заобикаляйки Ленинград, така и по течението на Волга, заобикаляйки Москва от юг. И това е огромна атака. Щипка в двойни клещи.
  Червената армия загуби голяма част от бойния си дух, но все още беше силна.
  Новите танкове Т-34-85 и ИС-2 бяха по-модерни и мощни от предишните. Появи се и по-мощен LA-7. Вярно е, че е произведен в малки количества. Но Як-3 така и не влезе в производство. И до края на май германците вече разполагат с хиляда от най-новите реактивни самолети ME-262 с четири 30-милиметрови оръдия на въоръжение. И той е много страхотна най-нова машина.
  Да, и TA-152, който замени Focke-Wulf, не е лош.
  Основните немски танкове "Пантера" -2 и "Тигър" -2. Последният танк е с двигател от 1000 конски сили и е добър по отношение на шофирането. Така че германците имат оборудване в серията - голяма разрушителна сила. Макар и все още несъвършен. Но се подготвя сериал Е. Но "Мишка", например, не се показа много добре.
  И така битката започва... Първо, Саратов е превзет от германците, след това Куйбишев.
  Биф свали шест хиляди самолета и получи: Голямата звезда на Рицарския кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти.
  Тогава германците превземат и Уляновск. И до края на лятото превзеха Казан. Фронтът на Червената армия рухна.
  До септември Биф свали седем хиляди самолета и получи нова награда: Големия звезден кръст на Рицарския кръст на Железния кръст с мечове от сребърни дъбови листа и диаманти.
  А през октомври германците пробиха от север и затвориха пръстена около Москва.
  След това започна операцията за унищожаване и смазване на Червената армия.
  През декември Биф свали осем хиляди самолета и получи звездния голям кръст на Рицарския кръст на Железния кръст и мечове от златни дъбови листа и диаманти.
  И точно на Коледа, 25 декември 1044 г., московският гарнизон, въпреки категоричната заповед на Сталин, капитулира. И фелдмаршал Гот, който превзе столицата, получи Големия кръст на Железния кръст за това.
  Въпреки това, докато Сталин, след като избяга в Свердловск, искаше да продължи войната. И все още имаше надежда за съюзниците.
  Немците досега са бомбардирали само съветски Сибир. Те се сдобиха с мощни витлови Ю-488 и ТА-400, които се носеха като ураган. И те донесоха смърт и разрушение на съветските градове.
  Elf Beef продължи да се бие в небето и да участва в бомбардировки. И машината му работеше от време на време, хвърляйки върху противниците шокови потоци от колосална разрушителна сила.
  През март 1945 г. броят на самолетите, свалени от този легендарен елф, надхвърли девет хиляди. И той получи наградата: Звезда Голям кръст на Рицарския кръст с мечове от платинени дъбови листа и диаманти. И е много яко!
  Но през май германците настъпват към Урал. Техните войски напредват бързо. Червената армия героично се опитва да устои. Но тя не може да направи нищо.
  Нацистите вече хвърлиха в битка най-новите танкове от серия E. И наистина е почти невъзможно да им се устои.
  Особено срещу Е-100, който е непробиваем за съветските оръдия от всички ъгли. А неговото 128 мм оръдие е смъртоносно за почти всяка броня.
  А Е-100 всява ужас в съветските войници. Освен това дезертьорството е ендемично, както и предаването. И това предаване е масово.
  Някои дивизии дори се предават на звуците на оркестъра. А някои, напротив, се борят докрай.
  Но силите са неравни и още през юни паднаха Свердловск и Челябинск. И тогава германците се преместиха през Сибир.
  Съветските градове отчаяно се защитаваха. Особено Новосибирск, където дори деца се биеха.
  И ожесточени битки бяха в разгара си в Централна Азия. Но до септември 1945 г. по-голямата част от СССР е превзета. Но през октомври, поради слана, германците спряха настъплението си в Сибир. Комуникациите бяха твърде разтегнати.
  Elf Beef свали десет хиляди самолета и получи за това голямата звезда на Големия кръст на Рицарския кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Тогава все още имаше война в небето... До май 1046 г. Биф успя да свали още хиляда самолета и да получи: Голямата звезда на Големия кръст на Рицарския кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  И тогава започва нова германска офанзива в Далечния изток. Съединените щати и Великобритания всъщност сложиха край на войната с Третия райх и се биеха с Япония. Но самураят героично устоя. И те показаха колосална смелост и героизъм.
  Червената армия е отслабена като брой, но някои от евакуираните на изток фабрики все още работят. И те доставяха на фронта, включително самолети.
  Германците вече напредваха почти с маршове, но така или иначе, докато стигнаха до Владивосток, им отне няколко месеца. И в края на ноември, въпреки слана, фриците все пак стигнаха до Чукотка.
  Така паднаха последните градове на СССР.
  Elf Beef доведе броя на свалените самолети до дванадесет хиляди и получи нова награда: Голямата звезда на Големия кръст на Рицарския кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти, както и ранг фелдмаршал на авиацията. И това наистина е колосалното му постижение.
  Тогава СССР беше окупиран. Но Сталин все пак беше хванат. Със САЩ Хитлер, който завзе големи територии, вече не воюва. Те разделиха сферите на влияние. Третият райх получава Европа, половината Африка - север и френски белгийски владения. Както и Близкия изток и цялата територия на СССР.
  И той имаше достатъчно ... Япония запази притежанията си в Китай и частично Съединените щати и Великобритания нямаха време да го възвърнат от него.
  Възникна двуполюсен свят. Третият райх просперира и се развива, германците дори летят до Луната през далечната 1957 година. Но след смъртта на Хитлер през 1960 г. в него възниква сътресение. Въпреки че беше възможно да се избегне разделяне. Но новият режим става по-либерален и всички поданици на Третия райх получават гражданство.
  И така приключи ерата на националното неравенство.
  Третият райх и Япония, от една страна, и САЩ и Великобритания, от друга, се състезаваха помежду си вече в космоса и завладяването на Слънчевата система беше в ход.
  Полет до Марс през 1974 г. - първите са германците, а година по-късно до Венера. Така че новият свят по свой начин все още е нищо. И елфът Бим отлетя към нови светове, в търсене на приключения и нови усещания.
  
  Чембърлейн ВМЕСТО ЧЪРЧИЛ
  АНОТАЦИЯ
  Вместо безполезна и ненужна и дори смъртоносна война с Германия за Великобритания, Чембърлейн сключва мир с Третия райх. И сега СССР се бие с Вермахта един на един и изходът от войната е още по-непредвидим, а битката е много по-тежка, отколкото в реалната история.
  . ГЛАВА 1
  Чембърлейн, без да подава оставка, успява да сключи мир с Третия райх. Условията на Хитлер бяха доста умерени. Великобритания признава всички завоевания на нацистите, но самата не претърпя териториални загуби. Единственото нещо е, че британците върнаха Намибия на германците. Като цяло нацистите гарантираха неприкосновеността на Британската колониална империя.
  Хитлер също получи свободни ръце на изток. Което, разбира се, е в ръцете на германците. Но Чембърлейн също искаше двамата диктатори, Сталин и Хитлер, да се бият до смърт.
  Така че всичко това зарадва реакционните кръгове. Хитлер обеща, че няма да обижда твърде много евреите. И че в окупираните територии ще се установи справедлив ред.
  Завоеванията на Третия райх бяха огромни. Но все пак войната със СССР беше неизбежна. Само че този път нямаше причина Хитлер да се втурне в агресия.
  Той имаше много колонии. Освен това германците превзеха и Гърция и Югославия. Те получиха белгийски, френски и холандски колонии.
  Имаше дори конфликт с Япония за Индокитай. Например всички френски колонии са германски и трябва да има германска администрация.
  В същото време на 1 май 1941 г. германците виждат съветски КВ и Т-34 на парада на Червения площад. И Хитлер нареди създаването на тежка германска армия в отговор.
  Войната е отложена за 22 юни 1943 г.
  По това време германците успяват да пуснат нови танкове - Пантера, Тигър, модернизиран Т-4 и самоходно оръдие Фердинанд. Но техният брой все още беше недостатъчен. Изтребителят ME-309 също се появи, но също започна да влиза във войските.
  Танкове "Лъв" и "Маус", засега само в пробни проби. Автоматът MP-44, също току-що създаден и нямаше време да влезе в серията.
  Така че германците не са съвсем готови през четиридесет и третата година. Но и в СССР няма пълна хармония. Вярно е, че за две допълнителни години линията на Молотов все пак беше завършена, но е твърде близо до границата.
  В същото време съветските войски и командири все още бяха научени повече да атакуват, отколкото да се защитават.
  Вярно е, че не и този път Червената армия не успя да бъде изненадана и Сталин обяви обща мобилизация, с което броят на войниците достигна дванадесет милиона. Но от друга страна, Япония също беше готова да отвори втори фронт и част от съветските войски трябваше да бъдат задържани в Далечния изток.
  СССР стана по-силен за две години. Третата петилетка беше преизпълнена, а по официални данни икономиката се удвои. Произведени са още близо петнадесет хиляди танка и тридесет хиляди самолета и десетки хиляди оръдия.
  Червената армия беше много силна. Но, разбира се, добави Третият райх.
  След като енергичният Шпеер стана министър на въоръженията, а икономиката на Третия райх и окупираните беше прехвърлена на военна основа, производството на оръжия се увеличи значително. Особено внимание беше обърнато на бронираните сили. И в резултат на енергичните мерки и използването на работна ръка в колониите, производството на танкове в Третия райх надхвърли хиляда на месец, изпреварвайки СССР.
  Най-новата "Пантера", значително превъзхождаща основния съветски танк Т-34, по бронепробиваемост и скорост на стрелба на оръдието и по предна броня.
  Съветската серия KV, от друга страна, се оказа недостатъчно ефективна, вървейки по пътя на неоправданата гигантомания.
  Имаше и отрицателен субективен фактор - любовта на Сталин към големите танкове. През август 1941 г. KV-3 с тегло шестдесет и осем тона влезе в производство, през септември 1941 г. започва да се произвежда KV-5 с тегло сто тона. И от март 1942 г. KV-4 с тегло сто и седем тона влезе в серията.
  И това не е всичко. През август 1942 г. се появява KV-6 с тегло сто и петдесет тона. И през март 1943 г. KV-7 с тегло сто и осемдесет тона.
  Така танковете от серията KV поеха по неоправдания път на претегляне.
  Само Т-34-76 може да се нарече относително успешна машина. Но освен него от този клас се произвеждат и А-30, гусенични танкове и Т-29.
  Авиацията на СССР не беше лоша, но PE-2 все още беше твърде труден за управление, а МИГ-3, любимият изтребител на Сталин, също не се оправда.
  Германците произвеждат приблизително толкова самолети за две години, колкото СССР. Но тяхната авиация беше може би по-практична. ME-309 беше много мощен като въоръжение и скорост и несъмнено силен, но все още е оскъден. На практика обаче ME-109 се оказа по-силен от съветските машини.
  Като цяло германците бяха по-добре подготвени, а войските им бяха силни и имаха голямо предимство в мобилността.
  Плюс фактора на Япония, която също изтегли войските.
  В настъплението германците използват много чужди и колониални дивизии, които отстъпват на европейските по бойна ефективност.
  Вермахтът за сметка на чужди и колониални дивизии доведе силата си до шестнадесет милиона. Плюс още осем милиона японски и колониални войници.
  Япония и Третият райх превъзхождат СССР с около два пъти по пехота. Вярно, японските танкове бяха леки, но мобилни. В авиацията Оста имаше мнозинство по брой.
  Но най-важното не е само това... Германците имаха съюзници. Сред тях са Турция и Италия с големи армии. Така че, като се вземат предвид сателитите, превесът на Третия райх се увеличи още повече. От страната на Третия райх са и финландци, и унгарци, и румънци, и словаци, хървати, българи, испанци и дори португалци.
  И Швеция скоро също влезе във войната.
  И германските войски пробиха съветската отбрана ... И месец по-късно стигнаха до Смоленск.
  И тогава се разигра грандиозна битка за този град. Всъщност това реши съдбата на СССР.
  Алексей, който беше момче на дванадесет години в битка, както и Аленка и Катка, се биеха по улиците на Смоленск.
  Ордите на Хитлер се опитаха да превземат града.
  Само босо момче по шорти, Алексей, стреля изстрел от картечница, косейки нацистите.
  Дванадесетгодишно дете хвърли смъртоносна граната с голите пръсти на краката на децата и изрева:
  - За комунизма на СССР!
  Аленка също се обърна, нокаутира нацистите, хвърли подарък на смъртта с боса си пета и издаде:
  - За нашето Отечество - моята собствена майка!
  Катка драскаше от картечници, нокаутираше нацистите, а след това голите й пръсти бяха хвърлени, носейки разрушение и смърт.
  Воинът се включи:
  - За СССР!
  Женският снайперски батальон под командването на капитан Наташка Кактусова заема отбранителна позиция в руините на ул. Володарски. Момичета с картечници и пушки, вързани с пачки гранати, се скриха зад руините.
  Самата Наташа е с петниста туника върху голото си тяло, с къси панталони и боса. Красиво и извито момиче, със здрави ханша, тънка талия, къса прическа под полубокс. Лицето е много изразително, с мъжествена брадичка, широко разтворени сини очи. Светлокестенява коса, посивяла от прах, високи гърди, твърд вид. Капитан Наташа се бори повече от две години и въпреки младостта си е видяла много. Краката на момичето са покрити с порязвания и синини. Едно момиче е по-пъргаво да се движи босо, отколкото груби и тромави ботуши.
  Голата подметка усеща и най-малката вибрация на почвата, предупреждава за близостта на мина, а самата майка земя добавя издръжливост. От една страна, краката на момичето се втвърдиха и те не се страхуваха от горещ метал, нито от острите развалини на руините, но от друга страна, не загубиха чувствителност и гъвкавост, предупреждавайки чрез рева на движението на танкове.
  Сладката Наташка държи граната със завързана експлозивна опаковка. Необходимо е да се пълзи до страхотния немски танк "Лъв", поливайки улиците с картечници.
  Мирабела пълзи до нея. Също боси, така че всички момичета от батальона се оказаха от ботуши, имитиращи своя командир. Прашните й подметки се изострят, докато пълзи на четири крака. Жълтата коса на Мирабела е разхвърляна и дълга... Малко къдрава. Самото момиче е стройно, слабо, с малък ръст. Тя дори може да бъде сбъркана с момиче, с тесни рамене и привидно голяма глава.
  Но Мирабела вече е преживяла много. Тя успя да посети както фашистки плен, преживяла жестоки изтезания, така и мини, откъдето по някакво неразбираемо чудо успя да избяга. Но гледайки детското й нежно лице, никога не можеш да кажеш, че е била бита с гумени пръчки по петите, през тялото й е прокаран ток.
  Мирабела стреля ... Войник на Третия райх, в случая арабин, пада мъртъв, а муцуната му вдига пясък и развалини.
  Наташка пъхна купчина гранати под купчина боклук. Сега деветдесеттонен "Лъв" ще пропълзи тук и ще го взриви. Сините очи на момичето искрят като сапфири на лицето й, мургаво от слънчево изгаряне и прах.
  Опитът показва, че добре защитен танк сега ще промени позицията си. "Лъв" има 100 мм странична броня, при това дори под ъгъл. Тридесет и четири не могат да го пробият, само тежките кевеши имат шанс. Но пистите са целта. Основното нещо е да се лиши колата от мобилност ...
  Светлана стреля от картечница... Един войник, никой не знае каква националност, пада. Германците, завладяли по-голямата част от източното полукълбо, ценят арийската кръв и хвърлят в битка колониални войски: араби, африканци, индийци, различни азиатци и европейци. Увеличава се и броят на поляците - които от люлката са свикнали да мразят болшевишка Русия. Тук се бият и украински националисти, и донски казаци, и чеченци, и целият Кавказки каганат. Хитлер издигна цял интернационал.
  Много врагове...
  Светлана ловко избягва картечния огън. Куршумът почти се разцепи, почернял от прах, кръгла, момичешка пета. Красивият капитан дори усети гъделичкане колко близо е прелетял едрокалибърен подарък. Момичето се прекръсти и прошепна:
  Дори куршум няма да ни спре!
  Мирабела отвръща... Друго момиче Анжелика - много червенокоса, над средния ръст и мускулеста, въпреки оскъдните дажби. Също много красиво момиче, с луксозни бедра, прибрана талия, неженствени широки рамене и високи гърди.
  Анжелика се бие само в късите си панталони, туниката е разкъсана на парчета и се разпада на прах, а нови униформи не се доставят през Волга. Не дай Боже да прехвърлим повече боеприпаси и капка храна за изтощените съветски войски.
  Така Анжелика е почти гола, краката й са надраскани, особено коленете. Част от шрапнел удари стъпалото на десния крак и боли, трудно се ходи.
  Червенокосата, прашна, почти гола Анжелика изкривява хубавото си, но в същото време твърдо лице. Момичето, стрелящо, казва:
  - Господ, Москва и Сталин са над нас!
  И тя отрязва атакуващите нацисти, като самата тя едва има време да се върне назад.
  Руините и тесните улички затрудняват обръщането на страховитите немски танкове. Ето почти двеста тонни "мишки" и те изобщо не могат да минат...
  Както Светлана очакваше, "Лев" подкара малко и се зарови в купчина боклук. Имаше експлозия. Гъсеницата се спука, няколко повредени ролки излетяха.
  Раненият танк спря и от дулото му излетя снаряд...
  Някъде тътен в далечината, оставяйки руините. Блондинката Светлана като змия изсъска:
  - Това е моето изчисление! Отвори сметка...
  Момичето-капитан отново е принудено да изпълзи. Германците и техните сателити не могат да използват техническото си превъзходство сред развалините. По вина на упорития Хитлер ордите на Третия райх са затънали в позиционни битки в доста голям и добре укрепен град.
  Мирабела хвърля граната. Принуждавайки ги да правят салта върху свалени германци или араби, като се обръщат. Един от нацистките бойци откъсва ръката му и окачва на нея английски часовник с компас.
  Мирабела казва с усмивка:
  - Това, което ви показва компасът - пътят към ада!
  И красиво момиче отърсва парче полепнала керамика от прашната си пета.
  Анжелика също се разпраша с твърдите си пълни гърди. Зърната са почти черни от мръсотия и сърбят. И опитайте да се измиете. Отново трябва да ровите, когато германските картечници драскат. И пълзи по пластунски.
  Батальонът от момичета държи позициите си, въпреки че има обстрел. И те разкъсват тежки снаряди, и бомби падат от небето ... Но нищо няма да пречупи смелостта на съветските героини.
  Тук Светлана вижда как Пантера пълзи. Е, този резервоар вече не е толкова страшен.
  Можете да го ударите отстрани. Момичето кихна, изплю праха, който се качи в елегантната й уста. Тя взе граната в ръката си, претеглена с експлозионен пакет. Трябва да се промъкнете незабелязано. Но има толкова много дим наоколо.
  Анджелика започна да пълзи нагоре, опирайки се в канализацията с боси пръсти и лакти. Тя беше като котка, която дебне мишка. Момичето си спомни войната от онова ужасно лято на четиридесет и първата година, когато Вермахтът предателски нахлу в просторите на СССР. Нито момичето, почти момичето не беше уплашено? В началото да, но после свикваш. И вече възприемате постоянните изблици на снаряди като обикновен шум.
  И сега избухна много близо. Момичето се плесна по корем. Фрагменти се втурват отгоре като ято диви пчели. Анжелика прошепва с напукани устни:
  - В името на справедливостта - Господи!
  Момичето ускорява пълзенето си и хвърля граната с прикачен пакет с експлозив. Настоящето лети в дъга. Чува се експлозия, по-тънката странична броня на Пантера се поддава. Немският танк започва да гори, бойният комплект избухва.
  Светлана прошепва с усмивка:
  Благодаря ти Господи Исусе! Вярвам само в теб! Моля се само на теб!
  Разбива пантерата. Откъснат, дълъг ствол е заровен в развалини. Челната броня, отделена от страничната броня, прилича на лъжичка.
  Светлана, чиито очи, на лице кафяво от прах и слънчево изгаряне, искрят с метличина, казва:
  - Колкото повече дъбове има врагът, толкова по-силна е нашата защита!
  Анжелика е много секси, в черните си бикини и голо, прашно, силно тяло. Момичето е много умно. Тя може да хвърля парчета стъкло с голите си пръсти.
  Сега тя хвърли остър предмет с грациозния си, покрит с прах крак. И заседнал, точно в гърлото на фашист. Красивата Анжелика промърмори:
  - И аз съм секс символ, и символ на смъртта!
  Момичето, след което отново пропълзя, стреляйки. Водеше огън и Светлана.
  Капитанът на красотата Наташа, след като посече фашиста, изчурулика:
  - Животът е верига, а малките неща в нея са връзките...
  Мирабела стреля, разряза главата на Фриц и добави:
  - Невъзможно е да не придадем значение на връзката!
  Светлана, отново стреляйки точно, изграка:
  - Но не можеш да се занимаваш с дреболии...
  Мирабела стреля точно и добави:
  В противен случай веригата ще ви обгърне!
  Друго момиче Олимпиада, също много красиво, заедно с пионерката Серьожка, подготви мина на тел. Двамата я бутнаха... Коварният бугър пропълзя в гъсеницата на "Тигъра"-2. И как ще гръмне тази дългоцевна немска кола.
  Русото момче Сергей възкликна:
  - Наша Русия, имаш кофа!
  И едва имаше време да скочи назад, проблясвайки, с черни, съборени токчета, от падащия покрив.
  Олимпиас погали шията на момчето и каза:
  - Ти си много умен!
  Пионерът пробива път към фронта и се присъединява към женския батальон. Момчето също е много креативно. Например той е направил самолети за сваляне на фашистки щурмови самолети. Когато Focke-Wulfs или TA-152 се издигат, се чува невероятно оглушителен рев.
  Германците удрят под акомпанимента на симфония на Вагнер. Такава величествена мелодия.
  Олимпиас казва с досада:
  - Още се опитват да ни уплашат!
  Пионерът пееше с патос:
  - Руският воин не се страхува от смъртта,
  Смъртта няма да ни отведе под звездното небе!
  Защото светата Русия ще се бори упорито,
  Заредих могъщата картечница!
  Олимпиас, високо, мускулесто момиче, с широки бедра и рамене, е типична селянка. Дрехите са разкъсани по време на боевете на парцали, силните крака са боси, косите са сплетени на две плитки и силно поръсени с прах.
  Серьожка е само на единадесет години, слаба от недохранване, надраскано и мръсно момче, само с къси панталони. Естествено бялата коса на момчето побеля, а ребрата се виждат през тънката, загоряла и мръсна кожа. Краката ужасно съборени, и в изгаряния, синини, с мехури. Вярно е, че съдбата запази детето от сериозни наранявания.
  На неговия фон олимпиадата изглежда голяма и дебела, въпреки че момичето изобщо не е дебело, а със силно, тренирано месо върху костите. Освен това гладът сякаш изобщо не се отрази на нейната едра и едра фигура.
  Момичето стреля от тежка противотанкова пушка. Немските коли не могат да се пробият в челото, но има шанс в коловозите.
  И якият "Лъв", след като получи тежък експлозив в ходовата част, започна да издухва дим като тежък пушач.
  Серьожка изпя със злоба:
  - Смърдящият Фриц без да се замисли, запали цигара на входа! Разбира се, той се забърка в големи неприятности!
  Олимпиада, трептяща с мускулести, загорели прасци, победи степа с босите си красиви крака. Момичето изпя:
  - Свети руски лица трептят от иконата... Не дай Боже да накиснете поне хиляда фрици! И ако някой бръмчи повече от фашисти, никой, повярвайте ми, няма да ви осъди за това!
  След това тя презареди противотанковата пушка и стреля отново. Германският транспортьор отново издуха дим.
  Девическият батальон нанесе значителни щети на фрица. Но той също претърпя загуби. Тук едно момиче беше разкъсано наполовина и лицето й стана така, въпреки праха, бледо.
  По-голямата част от Сталинград вече е превзета от нацистите, но това, което остава от града, не иска да се предаде и да се предаде.
  Междувременно Светлана се опитва да пробие "Тигъра". Мощна немска кола, получи граната отстрани, но не се поддаде. Обръща се, за да стреля с оръдие. Момичето трябва да се зарови в земята и развалините, за да не бъде смачкано от взривната вълна, освободена от настоящето.
  Светлана тихо прошепва:
  - Мамо, татко, съжалявам!
  Мирабела хвърли граната по Тигъра, която избухна на челото й. Момичето изсъска:
  - За това, че светлото учение през зимата през пролетта... Повтарям без изключение, че Хитлер е чумно копеле!
  Анжелика, разбивайки гледката на нацистите и изливайки ги с вода, се напрегна:
  - В ковчега сега видях фюрера! И тя ритна горкия право в окото!
  Червенокосото момиче всъщност хвърли граната по танка с голи пръсти. Удари цевта... Последва експлозия и дулото на "Тигъра" беше разкъсано.
  Страхливият германец го взе и се отдръпна.
  Светлана изсумтя през ноздрите си:
  - Нашите, вашите няма да отстъпят!
  Мирабела посече хитлеристки наемник с куршум и запя:
  - И злодеят не се шегува! Ръце и крака, той усуква руските въжета! Забива зъбите си в самото сърце... Изпива отечеството до дъно!
  Светлана, кикотейки се, излая:
  - Фюрерът буйно крещи, разкъсва се!
  Мирабела изстреля и добави:
  - Е, смърт пухе, усмивки!
  Появи се още по-опасен "Щумртигър". Разрушава цели сгради и бункери. Освен това не се доближава до позициите на съветските войски. Колата се държи под прикритие от немски картечници.
  Светлана вижда, че доближаването до позициите на фриците е нереалистично. Но в небето Focke-Wulfs. Една от тези машини лети по-близо до съветските позиции. Момичетата откриват огън по нея.
  Анжелика хвърля граната и яростно казва:
  - В дълбоката смърт - няма прошка!
  След това момичето дава ред от картечницата. Бързо се връща назад. Сравнително нов немски танк "Пантера"-2 с малка кула и по-нисък силует бързо се изкачва.
  Няколко момичета хвърлят гранати по немската кола. Тя, след като получи подаръците, замръзва и не може да се обърне.
  Анжелика подсвирна, съскайки:
  - Това е нова атака! Ще й разкъсаме устата!
  Пантера-2 изръмжа и изстреля по-мощното си оръжие.
  Огненият стълб раздели въздуха и моментално нагрява и електролизира атмосферата.
  Анжелика се изкикоти, черупките прелетяха покрай полуголото момиче. Безсрамната червенокоса поклати бедра и каза:
  - И Нютон победи враговете, хвърли хомота от трона! Фриц, той постанови своя закон на Нютон!
  Сталинград беше целият обхванат от пожари, когато огнени езици сякаш облизваха небето и пукаха лилави, оранжеви и алени искри! И всяка искра е като призрак, който бяга от адски замък.
  Светлана, събаряйки немски боец, блесна със сините си очи, запя:
  - Какво хленчиш лоша баба? Повярвайте ми, просто психиатрична болница плаче за вас!
  Мирабела пееше в скандиране, стреляйки по нацистите:
  - Колко е хубаво да легнеш на тревата и да удариш фрица по главата! Направете лапа за фюрера и изпратете куршуми от картечница!
  Момичето се изкикоти диво и се претърколи от корема на гърба си. Направих велосипед с крака. Една граната излетя. Летящият Focke-Wulf, получил шрапнел под корема, бързо се издигна по-високо. Вижда се, че остри фрагменти са го ранили. Фашисткото същество се запали и започна да губи парчета от счупени крила.
  Светлана, като видя как Фоке губи височина, изграка:
  - Това е семафор! Брадва виси на борда!
  Германският самолет избухна, разпръсвайки отломки във всички далечни краища на небето. И къде отиде фашисткият ас. Направих последния си завой. Палачът отиде в пепелта, а не пилотът!
  Мирабела кихна, разпръсна прах и каза:
  - Да бъдеш или да не бъдеш? Това не е въпрос!
  Анджелика отново хвърли парче стъкло с крака си, толкова силно, че, като удари окото, то излезе във Фриц през тила:
  - Аз съм танкова армада! И трябва да се лекувате!
  Германците и техните спътници се опитаха да настъпят, хвърляйки гранати пред себе си. Подобна тактика срещу момичета не проработи. Тук Серьожка разположи катапулт и как той удря врага в отговор.
  Пионерът извика:
  - Дядо Коледа разкъсва устата на Хитлер!
  Зарядът на катапулта, пробиващ се в тълпата от нацисти, ги накара да се разпръснат и в същото време да се преобърнат във въздуха. Фриц падна и се счупи в развалините на стените.
  Танк "Тигър" -2, загубил равновесие, се сблъска с "Лъва". О, Лева, къде е страхотното ти име?
  Светлана се усмихна и отговори:
  - Е, браво Серьожка!
  Момчето изръмжа агресивно.
  - Pioneer винаги е готов!
  Момичето разтърси бос крак в отговор.
  Момичето-капитан отново започна да заковава. И Олимпиас гъделичкаше тесния крак на Серьожка, колко му е трудно! Нищо чудно, че момчето не се страхува да бяга през огъня.
  Мирабела в песнопение каза:
  - Младостта е добра - старостта е лоша!
  Анджелика, тази весела червенокоса, се съгласи:
  Няма нищо по-лошо от старостта! Това наистина е най-отвратителното състояние от всички възможни!
  И момичето направи скок с преврат. Тя си представи за миг отвратителни баби. Не, не сравнявайте възрастна жена с момиче. И каква красота, в стройни тела.
  Анжелика го взе и запя:
  - Поток след година, години в каравана,
  Стара жена търка къна в хаванче...
  А какво да кажем за стройната ми фигура,
  Не разбирам как отмина младостта!
  Светлана блесна с очи, повали германеца с удар в слабините и отбеляза:
  - Не! Все пак във войната има такъв чар - да останеш вечно млад! Винаги пиян!
  Олимпиас постави нов заряд в катапулта. Това е нещо като добър хоросан. Момичето изсъска:
  - Не минавай, а минавай!
  Серьожка размърда тънкия си, но пъргав крак и излая:
  - Фриц лице!
  И граната, заедно с експлозивна опаковка, влетя в пълен ход към позициите на нацистите.
  Да, Сталинград не им беше даден. Трети месец от края на юни щурмът продължава, но градът не успява да вземе всичко. На други участъци от фронта нацистите постигнаха успех, но не и в този.
  Светлана стреля с пистолета си и изръмжа:
  - Всичко е невъзможно, случва се да е възможно... Няма нужда да правим Вселената много сложна!
  И се удари в резервоара за бензин на мотоциклет. Машината гръмна и огнени вихри осветиха опушения пейзаж. И германецът беше разкъсан от огнена лапа.
  Капитанът на момичето извика:
  - Обичам да убивам злото! И това е най-висшето благо!
  Мирабела удари германците с гръм и изсъска:
  - Да поиграем на дикобраз!
  Анджелика откри огън, по-точно. Няколко черни бяха оставени да лежат върху покрити с копия развалини:
  - Убийте врага! - прошепна момичето.
  Мирабела закачливо изпя:
  - Като нарисувам Хитлер с червило, Майнщайн с лак за коса, ще те завлека в плен на принцесата, вярното куче ще те гризе!
  Светлана, стреляйки, изсъска:
  - Хайде вечерта, Адолф, обеси се... Престани да си заблуждаваш главата! Хайде вечер, летете като сокол - да биете нацистите яко!
  Мирабела каза в ярост, като събори шлема от главата на щурмовака:
  - Ние можем! И ние ще го направим!
  Момичетата от батальон "Ленин" спират настъплението на чуждите войски. Фриц се придвижи напред, буквално хвърляйки трупове в космоса. Не помогна и танкът "Лев", с който се възлагаха надежди. Ето една модификация на машината със 150 мм оръдие.
  Анжелика събаря камък, залепнал за голото й зърно. Момичето има толкова красиви и пълни гърди. Момичето хвърля граната с крак. Кракът е по-силен от ръката и хвърлянето отива по-далеч.
  "Лъв" получи пролука в гъсеницата и спря. Изстрел от мощната му уста. Тътнене и срутване.
  Анжелика, като плюе, казва:
  - Руският воин не стене от болка!
  И момичето отново стреля. И го прави изключително добре. Фашистът, наведен от кулата, пада назад.
  Червенокосо, почти голо момиче казва:
  - Напразно врагът вярва, че е успял да разбие руснаците! Който се осмелява, той атакува в битка, ние ще бием яростно враговете!
  И Анжелика търкаля мускулите на пресата, която е много релефна.
  О, колко са красиви момичетата! Не искам никой от тях да умре.
  Сталенида тичаше... Много красиво момиче, с пухкава бяла коса. Някак си успява да ги намаже с някаква отвара, за да не се изцапат.
  Момичето е много красиво, с фигурата на Венера, само че по-тонизирана и релефна. Дрехи по нея, само сутиен и бикини. Всичко друго вече е разкъсано. Но колко грациозни са краката! Това не е момиче, а печат на съвършенството, корона на красотата.
  Тя се движи по специален начин, като катерица. А боси крака и трептене, и токчета, изненадващо остават чисти. Сталенида стреля, а фашистът получава язва в гърдите.
  Момичето казва:
  - Лоялност към родината е най-висшата дума!
  Анджелика отбеляза със смях:
  - Свалете сутиена си и останете като мен по шорти!
  Стилинида поклати отрицателно глава.
  - Това не е подходящо!
  Анжелика разтърси бедрата си, стреля уместно и запя:
  - Нещо комсомолски стана необичайно! Да ходиш така с голи гърди е много неприлично!
  Steelenida се закикоти и отбеляза:
  - Защо да носиш радост на фрица, погледни красотата ни!
  Анжелика отговори решително:
  - Красавицата ни е смъртоносна!
  Стоманеното момиче се изкикоти и стреля по ТА-200. Нацистката кола се запали. И красивата блондинка извика:
  - Смърт на злото!
  Анджелика се изкикоти.
  - И животът е хубав!
  Стеленида, като видя, че германецът пада, изръмжа:
  - Това е най-високата стойност! Не мислете нацистите, че сте спечелили!
  Анжелика пее:
  - В очакване на победата! Победата очаква... Тези, които копнеят да скъсат оковите! В очакване на победа! В очакване на победа! Ще успеем да победим нацистите!
  Красиво момиче, а голите й гърди треперят. Добър с гол торс в жегата, която се засилва от огъня.
  Сега Светлана изглеждаше много по-решителна. Тя стреля по фрица с картечен пистолет и излая:
  - Ще те кастрирам!
  И наистина нацистите получиха смъртоносни подаръци и ковчези! И момичето им показа фигура, хайде да изградим голи пръсти. И подсвирна като славей-разбойник. И през пръстите на долните крайници.
  Момичето капитан е много умно. И искрящо. И изобщо не жесток. Тя също понякога съжалява за войниците на врага, които може да имат деца, които ще плачат за мъртвите си бащи.
  Светлана обаче прогонва подобни мисли от себе си, така че ти се иска да се разплачеш от тях. Но не руснаците дойдоха при германците да ограбват и убиват. Не, това са германците и цяла агресивна глутница чужденци от цял свят нахлуха в руските простори.
  Светлана се прекръсти и стреля по фрица, който се опитваше тихомълком да се доближи до позициите на руснаците... Окото и мозъкът на мъжа, които бяха избити от куршум, изтекоха.
  Момичето-капитан се усмихна и каза остроумно:
  - Право очи в очи, глава в глава!
  Светлана стреля точно и удари мотоциклет с кош. Колата започна да се къса, а картечницата излетя, преобърна се няколко пъти. Тогава муцуната му потъна в развалините.
  Момичето потърка голата си прашна подметка в развалините. И тя отново се прицели. Веселото й младо лице се ухили доста ухилено. Момичето изпя:
  - Не, казахме на фашистите, нашият народ няма да търпи руския благоуханен хляб да се нарича брод!
  Мирабела направи много точен удар, от който Фоке-Вулф пламна и изчурулика:
  За негодник, разбира се, изборът е ясен,
  За долари той е готов да предаде Русия ...
  Но руският мъж е толкова красив
  Че е готов да даде живота си за Родината!
  Момичето направи салто и показа на нацистите смокинята, и превъртя, а куршумите не докоснаха красотата.
  Появи се Анжелика, тази красавица, почти гола и мръсна като дявол, хвърли граната наведнъж с два крака. И тя провери:
  - Това, което имам е... Фриц в остра страна!
  Олимпиас поправи Анжелика:
  - Остро, встрани, а не в острата страна!
  Момичето се изкикоти и разтърси динените си гърди и изстреля граната с помощта на граната с експлозионен пакет. "Тигърът" беше уцелен в дулото и това криво произведение на изкуството избяга.
  След това нацисткото създание се отдръпна. Тя започна да пълзи като костенурка, хваната в пожар.
  Светлана запя, намигайки весело:
  - И "Тигърът" се отдръпва и немците се крият!
  Девическият батальон маневрира под атака, въздушни удари и тежки оръдия. Тук реактивните бомбардировачи удариха, счупени, нажежени стръмнини се издигнаха в небето. И камъните горяха. За щастие нито едно от момичетата не загина, но мъжете отидоха на онзи свят - които не съжаляват толкова! И души летят - едни към рая, а други към ада! Където дяволи с вили вече чакат онези, които не вярваха в Исус.
  Анжелика е най-секси от воините в ярост: добре, могат ли наистина нацистите от техния "Щурмтигър" да стрелят по позициите на съветските войски и да убият червените воини?
  И момичето грабна граната с босите си крака и се завъртя в каскади от салта. И се върти все по-бързо. И тогава с всичката си сила тя хвърли дара на смъртта в широката муцуна на Stormtiger. Голите загорели крака на красавицата блеснаха, а гранатата влетя в широката муцуна. И мощната машина първо се задави, а после се втурна. Два "кралски тигъра", които стояха отстрани на "Sturmtiger", бяха изхвърлени и разпръснати в различни посоки. Ролките се откъснаха от тях и те паднаха, летейки като счупена огърлица на кралицата.
  Взривната вълна хвърли Анжелика и момичето полетя с главата надолу. И тя беше обърната, разклатена и хвърлена. Но красавицата все пак кацна, остри развалини и натрошени камъни се забиха в босите й подметки. Момичето изпитваше болка и дори през назъбения крак върхът му беше пробит.
  Но Анджелика намери сили да се изправи и да извика:
  - Вие, фашистите, ще бъдете в пепелта!
  Светлана и други момичета бяха изхвърлени от експлозивна вълна и дори леко смачкани. Но нито един от красивите воини не загина. Момичетата срещнаха ураган и добре насочен огън. Потискане на изскочилите нацисти и други агресивни насекоми, обсаждащи СССР.
  Мирабела изпя с голям ентусиазъм:
  - И когато тръбата Господня ни поведе на бой, ще бъдем приятели с комсомола! И по волята на Йехова ще бъда на небесната поименна служба!
  Анжелика, отърсвайки праха от кървавите си подметки, изпя:
  - Ленин, парти, комсомол! Изпращаме фюрера в лудница!
  Момичетата започнаха да се смеят оглушително, а Серьожка каза с тревога и досада:
  - И моят катапулт, не толкова точен - като онези боси и здрави крака на Анжелика!
  Олимпиас, играейки с мускулите на ръцете си, каза:
  - Това е добре! Все още мислиш. Нещо по-готино!
  . ГЛАВА 2
  Смоленск стана препъни камък за Вермахта. Вълни от вражеска агресия се разбиваха срещу него като гранитни камъни.
  И много стотици немски танкове изгоряха, а отбраната запази колосална дълбочина и смелост. И очевидно никой не искаше да се предаде и да се поддаде.
  Момче на дванадесет години на външен вид, Алексей Сотников продължи да драска от картечница върху настъпващите нацисти.
  Детето губернатор отсече нацистите много уместно. Поразява с голяма точност.
  И в същото време босите пръсти на детските крачета на момчето отново хвърлят убийствената дарба на унищожението и преобръщат фашисткия танк.
  Момчето военачалник изрева:
  - За великия комунизъм!
  Аленка също стреля много точно по противника. Всеки от нейните куршуми намира цел.
  Тогава момичето оголи гърдите си и притисна аленото си зърно върху копчето на базуката. И изстреляните ракети пробиха борда на танка Маус.
  Тогава Аленка хвърли граната със смъртоносна сила с голи пръсти на краката си, разкъсвайки няколко дузини фрици.
  Тогава момичето промърмори:
  - Слава на Родината-СССР! Всеки герой ще бъде пионер!
  Екатерина продължи да драска с голяма точност врага. Покосиха много нацисти и скърцаха
  - За Отечеството, майка ни!
  И голите й пръсти отново се поддадоха, такова разрушително торнадо на смъртта.
  И тогава тя натисна ягодовото зърно върху копчето на базуката и каза:
  - Слава Богу, Сварог!
  Германците продължават атаката си срещу Смоленск. Изглежда, че остана доста, но беше невероятно трудно да преминем последния. Дори масовото използване на "Sturmtigers" не помогна. Въпреки че унищожаването на реактивните бомбардировачи причини огромни. Друго средство бяха напалмовите бомби.
  Батальонът от момичета беше оредял, но красавиците все още се биеха. На 20 октомври заваля сняг, а красавиците всички бяха боси. Оставят изящни следи по бялото покривало и кръглите им, голи пети не замръзват!
  Красиви момичета, търкаляха се малко в снега и станаха по-чисти. Здравата Олимпиада, след като залови Серьожка, не намери място за себе си. Все още да губя толкова умно и красиво момче. И какво го очакваше във фашистки плен? Първо мъчения, а след това смъртно наказание!
  Момчето наистина беше близо до застрелване, но се озова в мините. Работа по шестнадесет часа на ден и оскъдни дажби, камшикът на надзирателя очакваше Серьожка.
  По-точно момчето вече е каменоломна, и работи много там като магаре. Но под земята е много по-топло, отколкото на повърхността. А воините, за да не замръзнат, са принудени да скачат и бягат. И момичетата се бият. Ето и могъщия танк "Лъв" в по-щурмова модификация. Той има 150 мм оръдие, много по-ефективно и практично за битки в града. Фриците обичат този резервоар, защото е добре защитен от всички страни.
  "Мишката" пълзи малко назад. Германската кола, под двеста тона, също беше въоръжена със 150-милиметрово оръдие и късострелна седемдесет и пет. Толкова по-практично. Броят на картечниците се е увеличил до четири и както преди е лесно да не се доближите до танка.
  Светлана, Мирабела и Анжелика се опитват да изровят мастодонта заедно. Внимателно подбрани към него.
  Светлана пееше с ентусиазъм:
  - Как живеехме, борейки се и не се страхувайки от смъртта... Така че отсега нататък ще живеем ти и аз! И в звездните висини, и планинската тишина, в морския бой и яростен огън! И в яростен, и в яростен огън!
  "Маус" беше най-новата модификация, с цели шест картечници, две спарени с цеви и четири, въртящи се на панти.
  Мирабела, пълзяща през снега, изсъска:
  - Никога няма да се откажем! В крайна сметка Исус Всевишният Бог е с нас!
  Момичето, като се приближи, хвърли пакет с експлозив към гъсеницата на Мишката. Зашумя, под щита и пързалката се пръсна.
  Сандалите извикаха от възторг:
  - Вземете фашист!
  И блеснаха голи, леко прашни токчета.
  Анджелика замахна и хвърли осколна граната по фрица. Фашистът беше изхвърлен от експлозивна вълна, заедно с него бяха откъснати главите на двама черни бойци от колониалните войски.
  Червенокосата красавица подсвирна:
  - За Родината и Сталин!
  Светлана отново хвърли пакета с експлозив... Този път не толкова успешно, той удари бронята и избухна върху повърхността на стоманената обвивка.
  Момичето раздразнено каза:
  - О, размазах се!
  И пропълзя за нова порция самоделни експлозиви. Кръглите й токчета, червени от студа, трептяха. Почти голо момиче, пълзящо в снега, малко неудобно. Но бъдете търпеливи. Особено когато обстрелът се извършва от прекомерна топлина, снегът се топи.
  Светлана дори изпя:
  - Знам, студът скоро ще изчезне,
  Потокът бърза силно...
  И те вече тичат през локвите -
  Боси момичета!
  Момичето стреля, а арабинът от колониалните войски рухва. Опитите на противника да действа в малки групи водят до сериозни загуби.
  Късото оръдие на мишката отново изстрелва фрагменти. Снаряди избухнаха някъде в дима. И много паузи...
  Немците почти превзеха Сталинград... Много малко остана. Но точно това пречи на Вермахта да използва големи бомби и тежка артилерия. Фриц пуснаха чужденците напред, които не съжаляват.
  Мирабела стреля с пушката си. Фашисткият наемник рухна и се претърколи по камъните на руините.
  Момичето разтри голите си гърди с алени зърна. Те напълно облекоха воините - скачат по къси панталони. Но от друга страна по тях почти няма попадения. Явно голотата, някак си особено защитава красавиците. Тъй като са в състояние да оцелеят в такъв ад!
  Анжелика се отърсва от сместа от сняг и кал и отново запалва. Удари черен войник право в окото. Лоша кучка, не казвай нищо.
  Трите момичета отново се приближават до Маус. Трудно е да се пробие кола, която има толкова дебела броня от всички страни. Но воините са пълни с оптимизъм. Ако не можете да пробиете самата черупка, тогава защо да не откъснете цевта.
  Анжелика, ритайки мръсни буци с боси крака, пееше:
  - Нашата истина, нашата истина... Като лъчите на слънцето! Утрешният ни ден ще бъде светъл, от планините ще текат потоци!
  Воините отдавна са въоръжени с пленени МР-44. Тези щурмови пушки имат голям обсег. Красота уверено огън. Черните падат отново. Те стрелят фонтани с алена кръв.
  Мирабела, стреляща, с пушка и пленена картечница на раменете, пееше:
  - Коварният паяк е изострил жилото си,
  И той пие свещена, руска кръв от Русия!
  Всичко е малко и малко за противника му, той ще убие,
  Кой има любов към Русия!
  Любов към Русия!
  Момичето изпрати куршум в разнообразната "охрана", която се изкачи от пукнатините. Красавицата се усмихна, лицето й, макар и отслабнало, запази чара и чара си.
  Като цяло всички момичета в батальона им са красиви. Ето, например, татарският Серафим. Баща й е татарин, но майка й е от Беларус и от нейната Серафима е наследила косата с цвят на зряло жито. Също красиво момиче, босо и почти голо. И стреля от пленена картечница, с кратки залпове. И фашисти от други войски пълзят по него.
  Серафима стреля доста точно. До нея лежеше златокосата Мирабела. И двете момичета стрелят и пеят.
  - Родина! Мирабела започна...
  - И армията! - Продължава, стреля по Серафим.
  Мирабела туитира:
  - Това...
  Водейки огъня и удряйки цветните, Серафим съобщи:
  - Два стълба!
  Мирабела се усмихна и изчурулика:
  - На...
  Серафим изстреля и добави:
  - Който...
  Мирабела отряза петима и продължи:
  - Дръж се!
  Серафим, стреля, поздравява:
  - Планета!
  Мирабела, стреля, чурулика:
  - Гърди...
  Серафим, стреля, мърка:
  - Защитете...
  Мирабела разби главата на фашиста и издаде:
  - Ние вие ....
  Серафим режеше нацистите с куршуми, изсъска:
  - Страната!
  Мирабела, изпращайки добре насочени куршуми, изчурулика:
  - Всеки....
  Серафим, стреляйки все по-точно, добави:
  - Хора!
  Мирабела, хвърляйки златиста си мръсна коса от челото си, запя:
  - Плъх...
  Куршумът на Серафим и изпращането на изстрели издаде:
  - Вашият...
  Мирабела, удряйки фашиста в гърлото, продължи:
  - Топло!
  Русокосият татарин, изпращайки изстрели, продължи:
  - Облаци...
  Мирабела, стреляйки точно, добави:
  - Готино!
  Серафим, ухилен, изчурулика:
  - Добре и...
  Мирабела стреля точно и изръмжа:
  - Слънцето!
  Серафим, блъскайки се на изблици, изсъска:
  - Зой!
  Мирабела продължи със смях:
  - Автоматично...
  Серафим, сякаш стреля, излая:
  - Тате...
  Мирабела добави добре насочени удари:
  - Рамо...
  Серафим добави със смях:
  - Войник!
  Мирабела пееше ентусиазирано, докато стреля:
  - Ще копая...
  Серафима, водеща боен огън, добави:
  - Гроб...
  Мирабела събори африканеца и продължи:
  - Противник!
  На момичетата свършиха патроните. И тя беше принудена да бяга бързо за прикритие. Снабдяването през Волга е много трудно. Постоянни бомбардировки и обстрели. Идва рота от подкрепления от другата страна.
  Фонтани от пръски и отломки кипят около лодките. В небето реват щурмоваци. Тук долитат Фоке-Вулфите. И хвърлят бомби.
  Няколко лодки се разпаднаха. Съветските войници се давят и умират.
  Артилерийският огън на противника е твърде гъст. Но босите момичета не могат да се уплашат от това дори и за цент.
  Дори през нощта фриците държат всичко под обстрел. И пикиращите им бомбардировачи са износени. Включително и дядото на Ю-87. Въпреки че реактивните самолети вече са влезли в серията.
  Тук е легендарният съветски Як-9. Той се бие с немски ME-309. Договорена маневреност, срещу скорост и оръжия. Германецът се опитва да победи съветската кола от първия разговор. Но той не успява. Якът от своя страна се стреми да влезе в опашката, но нацистът напуска поради висока скорост.
  По-бърз германец, с по-силни оръжия, срещу по-маневрен руснак. Но бързият полет продължава. Фашистът използва седем огневи точки срещу седем и докосва съветската кола. Тя губи скорост и започва да пада.
  Излъчва струйки дим. И двигателят е включен...
  Каква е тази война! Трудно е да се противопоставим на толкова мощна по въоръжение машина като ME-309, в която седем огневи точки компенсират излишното тегло и лошата маневреност.
  Високата скорост позволява на фашиста да се гмурне, а челото на немския изтребител е добре бронирано.
  Светлана отново се опитва да подкопае Маус. Момичето рискува живота си. Тя вече е цяла надраскана, пълзи гола из укрепленията. Цялата красота в драскотини и писуга. Но тогава той хвърля граната с пакет, прикрепен към експлозията. Тя дори е ударена от залпове от автомат. Драска по рамото на красавицата.
  Но от друга страна, експлозивният пакет попадна в дулото на 150-мм оръдие. И германецът вече е получил значителни щети. С голяма трудност колата се движи от мястото си и пълзи обратно до местоположението на войските си, за да оближе раните си.
  В небето се появяват Focke-Wulfs и няколко TA-152. Те започват да обстрелват съветските позиции. Появиха се и няколко от най-новите HE-183, атакуващи реактивни превозни средства. Тези лешояди достигаха скорост до осемстотин километра в час и беше почти невъзможно да ги ударят.
  Момичетата стрелят по германците. Винаги има шанс да закачите врага, въпреки мощната защита на щурмови самолети от наземен огън.
  Светлана и Анжелика извадиха заловения Луфтфауст. Това оръжие, състоящо се от девет взаимосвързани двадесет милиметрови безоткатни.
  Можете да стреляте като малък зенитно оръдие.
  И воините сочат към врага. Те плавно натискат старта... И двете красавици опряха босите си крака на развалините, усещайки плавно завръщане.
  Фоке-Вулф с шест въздушни оръдия, започва да пуши - коремът му е разкъсан.
  Момичетата реват от възторг:
  - Шайба! Миялна машина! Цел!
  Други немски самолети започват да кръжат над главите на момичетата. Красавиците се стрелят в подземните проходи, избягвайки ракетите Focke-Wulf.
  Светлана получи загрубяла кръгла пета с блясък. Момичето промърмори:
  - О, адски пламъци!
  Подметката на момичето беше покрита с мехури и болезнено болеше. Исках да надупча нещо студено.
  И на повърхността пропуските продължават. Снег съска от пламъците, руини се разкъсват. Немците заливат позициите с огън, но има много малко смисъл от това. Воините се криеха като мишки в норки. Нека се гладят сами.
  Анжелика прошепна в ухото на Светлана:
  - Мисля, че скоро нацистите най-накрая ще се изчерпят. Имат много сили, но в Сталинград нямат възможност да се обърнат!
  Русокосото момиче отвърна гордо:
  Тук сме като триста спартанци! Ние отразяваме превъзходните сили на врага!
  Червенокосата Анжелика се изкикоти и намигна на партньорката си:
  - И няма да ни заобиколиш!
  Когато момичетата излязоха на повърхността, нападението приключи. Появиха се нови черни пехотинци. Те се изкачиха напред и момичетата трябваше да открият огън, принуждавайки врага да копае земята с носовете си.
  Отново "Лъвовете" и "Тигрите" влязоха в битка. Германците се опитаха да притиснат съветската армия с тежки танкове. От време на време валяха снаряди. По - уязвимият "Тигър" се опита да не се откъсне от своите формации. Зашумяха и минохвъргачки.
  Момичетата стреляха по германците и техните наемници. Нокаутирани противници. Анжелика и Светлана стреляха по двойки. Вражеските муцуни се появиха и се настаниха. След това нов слой от настъпващи врагове.
  Момичетата пяха по време на битката.
  Анжелика започна с изстрел:
  - Отпред...
  Светлана, снимайки, продължи:
  - От вас...
  Анжелика лупанув добави:
  - Легион...
  Светлана, отрязвайки три, измълча:
  - Врагове...
  Анжелика, заковавайки опонентите, избухна:
  - Те са....
  Светлана, след като разруши половината от черепа на арабина, продължи:
  - Те искат...
  Анжелика, смазвайки врага, продължи:
  - Ти...
  Светлана, стреляйки, изсъска от ярост:
  - Настържете...
  Анжелика, пронизвайки черепа на арабина, изръмжа:
  - Унищожи...
  Светлана, продължавайки да забива, изсъска:
  - Бележки...
  Анжелика, сякаш стреля, подсвирна:
  - Не се страхувай...
  Светлана, след като направи точен удар, изръмжа:
  - Враг...
  Анджелика, стреляйки като снайперист, продължи:
  - Щиков...
  Светлана, стреляйки по-нататък, излая:
  - Способен да...
  Анджелика, без да спира да стреля, изсъска:
  - Сила...
  Светлана, стреляйки яростно, изръмжа, поправяйки приятелката си:
  - Кураж...
  Анжелика, в силен екстаз, простреляла главите на африканците, излая:
  - Сила...
  Светлана, галопираща от огън, изсъска:
  - Нараства...
  Анджелика, разклащайки червените си къдрици, продължи:
  - И противниците...
  Светлана, като удари арабина в стомаха, издаде:
  - Незабавно...
  Анжелика, стреляща с всички калибри, излая:
  - Унищожи...
  Момичетата си поеха дъх. И след като стреляха още малко, те извикаха:
  - Ние сме рицарите на снайперската пушка, гласът на убийството звъни!
  Вълната от тласкащи колониални войски донякъде утихна. Нацистите отново придвижват танковете напред. "Тигрите"-2 се появиха с дългите си муцуни и изстрелваха снаряди по всичко, което успяха да забележат.
  "Тигър"-2 имаше оригиналната форма на кулата и наклоните на броневите плочи отстрани. Това го направи малко по-упорит. Жените воини отново избраха следите на танка за своя цел. Фашистът трябваше да бъде като змия в тиган.
  Светлана хвърли експлозивна опаковка, смачкайки предния валяк на "Тигъра" -2 и запя:
  - Срещнах те с подарък... Разбира се, очертах място в ковчега!
  Анжелика изсъска, като радостно хвърли голям експлозивен пакет по фашиста:
  - Но Пасаран!
  И от експлозията дългата дула на немския танк се изкриви. И кралският тигър започна да се връща. Отново фашистът беше тежко ранен. Анджелика го взе и излая, хвърляйки парче стъкло с голите си пръсти:
  - Да бъда ти в дъбов ковчег!
  Стъклото, прелетяло, кацна право в гърлото на индианец, измежду колониалните германски войски.
  Светлана намигна на партньора си и изпя:
  - Ще си потопя главата в тази бъчва! Ще потопя всички!
  Анджелика изстреля залп от автомата си. Германците отново бяха атакувани. Момичето изсъска:
  - Всичко можем! И ние ще победим!
  Светлана стреля с пушката си и каза:
  - Очаква ни голяма победа! Да са в слава нашите дядовци!
  Анжелика направи салто и се търкаля, въртейки се като коледно дърво. Момичето, намигайки, изпя:
  - Господин успех, къде отиваш... Господин успех - смеят се фашистите...
  Германските танкове, без да спасяват снаряди, засилват огъня си. Те изляха своите пръснати подаръци. И те се приближиха до съветските позиции, опитвайки се да избегнат пропуски.
  Светлана, използвайки тел, както ги научи пленникът Серьожка, издърпа тежка мина. "Лъв" бавно изпълзя до съветските позиции. Неговото 150-милиметрово оръдие продължаваше да бълва снаряди. Момичетата изсъскаха и намигнаха.
  Светлана изпя:
  - Германци-чушки, фашисти-нацисти... Краят на пацифист ви очаква!
  Анжелика каза с усмивка:
  - Пацифизъм... Дори е глупаво да се говори за пацифизъм, когато става дума за нацистите!
  Светлана удари носа на арабин от колониалната охрана с добре насочен изстрел и изчурулика:
  - И те са осакатени в мисленето... И във военното дело не са толкова силни! Скоро ще ги изтрием от лицето на планетата Земя!
  Анджелика изстреля още един изстрел, потърка голите си гърди в развалините и запя:
  - Аз съм руски рицар на колене на диваци... Ще изметя враговете на Отечеството от лицето на Земята!
  Момичетата разтърсиха голите си гърди.
  Червенокосата красавица намигна, хвърляйки поглед към небето. Там се въртяха "рамки", немски артилеристи.
  Пропълзя нагоре, от време на време, като се заби във ветрозащитната немска "Лъв". И пистолетът му продължаваше да плюе.
  Светлана, премествайки мина под релсите на немски танк, изсъска:
  - За Серьожа....
  Германецът спря и отново стреля. Снарядът избухна зад момичетата.
  Светлана каза:
  - Черупки от мляко, който има мозък на бебе!
  "Лъвът" постоя известно време. Дали германският опитен екипаж е чувствал опасност напред, или е искал да изразходва бойния комплект. Но "Лъвът" постоя известно време и изплю смъртоносни снаряди.
  Светлана отбеляза, че германският танк има по-добро оръжие и стреля по-често от KV-2. И това, разбира се, прави тази кола много по-опасна. Светлана се прекръсти и изсъска:
  Нека нечестивите отидат в ада!
  Анжелика стреля по фашиста в слънчевия сплит и излая:
  - Нашата победа е неизбежна! И всичко ще свърши добре!
  Светлана също отряза турчина и изпя:
  - Въпреки че изглежда, че скоро животът ще бъде прекъснат, когато неприятностите почукат на черния му рог... Конете цвилят и кръвта тече като река, и отново земята напуска изпод краката ви!
  Анжелика, накиснала иранския, добави:
  - Но земята също има свой пазител... И между звездите се простират до него... Невидими спасителни нишки за заточение на Хитлер в Колима!
  Момичетата, стрелящи, запяха в един глас:
  - Да разбием Адолф, ще го нарани! Вярвам, че фашизмът ще бъде победен! И в нашата Русия ще се появи месията, Господар на народите на всички страни!
  И воините продължиха да стрелят. Но вражеската пехота легна и започна да стреля и да хвърля гранати. Фашистки орди се опитаха да изпушат момичетата с минометен огън. И хвърляне на много гранати.
  Анжелика отбеляза философски:
  - Можете да вземете номера на изборите, умението в изборите без война!
  Светлана се изкикоти и отбеляза:
  - Войната е област, в която качеството бие количеството, изборите по правило са обратното, а това е шега!
  Воините леко се оттеглиха, гранатите и техните фрагменти се изсипваха твърде гъсто. Анжелика дори засече хвърления подарък с крак и го хвърли обратно. Гранатата прелетя и улучи нацистите по шлемовете им. И как избухва...
  Сякаш друга брънка беше детонирала някъде.
  Анжелика философски отбеляза:
  - Късметът е второто щастие, успехът е третото, но първото умение!
  Светлана се изкикоти и се намеси:
  - Късметът е награда за смелостта, но не и за безразсъдството!
  Анджелика извади окото на индус от колониалната армия и изсъска:
  - Който има късмет, душата му пее!
  Светлана се усмихна и изчурулика:
  - Хубаво е, когато имаш късмет, значи Господ ще те спаси!
  Момичетата са малко по-остроумни. Тогава германският "Лъв" все пак се придвижи напред и удари мина. Гъсеницата се натъкнала на взривно устройство и била разкъсана.
  Раненият "Лъв" се завъртя и се изправи... Воините бяха възхитени и запяха с пълна сила:
  - Лъвът е инвалид в мисленето, тигърът е източник на всякакви неприятности... Няма нищо по-интересно от човек на света!
  Светлана издаде дълга опашка, просто чужда армия се издигна да щурмува и запя:
  Имаме ракети, самолети,
  Най-силният руски дух в света...
  Начело на най-добрите пилоти -
  Врагът ще бъде смазан на прах!
  "Лъв" изглежда е силно повреден. Тя замръзна, изплювайки още няколко черупки.
  Появи се пъргава пантера. Тя обаче се страхуваше да влезе дълбоко в позициите на съветските войски, но започна да стреля. Снаряди свистваха над главите на момичетата. И разбиха развалини и пожари.
  Светлана се приготви да хвърли граната, готова да улови момента, когато фашисткият танк се приближи на достъпно разстояние. Но и в Пантера няма глупаци . Германците стрелят, поставяйки снаряди шахматно, опитвайки се да не пропуснат нито едно парче земя. И буквално изгребаха всеки камък.
  Анжелика потупа голите си гърди и отбеляза:
  - Тактиката на Фриц е погрешна... Колко ще постигнат така?
  Светлана мъдро отбеляза:
  - Кокошката кълве зърно по зърно и наддава много по-бързо от прасето, което поглъща големи парчета!
  Пантера произведе повече от осемдесет изстрела и след като му свършиха боеприпасите, се обърна и се отправи обратно към леговището си. На негово място се появи нов мастодонт "Sturmtiger". Машината покри широкия си багажник с капачка. По този начин може да се види, че се надява да се спаси.
  "Щурмтигр", обстрелван от разстояние по позициите на съветските войски. Изстреляна ракета. Земята се надигна и огнен фонтан изля струи пламък.
  Момичетата едва оцеляха, бяха доста покрити. Светлана дори беше леко оглушена. Момичето внезапно се видяло да препуска на кон. И че тя командва отряд, който атакува татарската армия. И воини яздят коне с нея. Монголо-татари, неспособни да издържат на удара, се оттеглят и загиват на хиляди под копитата.
  Светлана пък замахва с два меча и посича врагове. Но видението беше внезапно прекъснато.
  Анжелика удари партньора си по бузите, разтърси я, казвайки:
  - Е, всичко! Сега спри да се лежиш!
  Светлана ядосано отговори:
  - Не лежах, а се борих!
  Момичето скочило от ярост и хвърлило граната. Настоящето, прелетяло, кацна в дулото на танка "Лев". След като получи повреда, колата набръчка тежкия си багажник.
  Светлана извика с пълна сила:
  - Аз съм рицарят на Русия!
  Анджелика стреля от автомата си и изръмжа:
  - отвърна момчето, смръщайки вежди,
  Искам да служа на Света Русия...
  Нека се разлее море от кръв
  Но Бог може да ни спаси!
  Светлана падна върху развалините с гол корем и гърди. Точно навреме, когато стотици картечни изблици преминаха над главата й. Момичето изплези език и каза:
  - Лудостта на храбрите войници е спасител на сложни генерали!
  Анджелика се съгласи.
  - Войникът е смел, генералът е благоразумен, врагът е хитър, успехът е солидарност само с мъдра смелост!
  Момичетата отново откриха огън и изчуруликаха в знак на солидарност:
  Над него ескадрили
  Реве в унисон
  Адолф е силен глупак -
  Засаждане на Содом!
  Появи се още един брониран "Лъв". Двама войници избягаха от него, ако се съди по мургавите лица - араби. Те се опитаха да хвърлят верига на куката, за да извадят разработения танк от бойното поле.
  Анжелика и Светлана стреляха, като в същото време положиха техничарите. Воините пееха:
  - Не се унищожавайте и помагайте на другар, помагайте на другите да се измъкнат от пожара!
  Появиха се трима чернокожи. Те се състезаваха с веригата възможно най-бързо, но също бяха застреляни от момичетата. Освен това Светлана стреля от пистолет, притискайки кучето с боси пръсти.
  И тя успя да удари опонентите си изключително, като Робин Худ.
  Анжелика отбеляза:
  - Знакът не е този, който удря успешно, а който пропуска с лош късмет!
  Светлана хвърли граната с бос крак и изсъска:
  - Най-точният с визията на кама може да пропусне, но непростимо остър ум може да се изплъзне покрай целта!
  Гранатата удари минохвъргачката и започна да избухва, взривявайки мините.
  Да, Смоленск не беше лесен за германците. Вкараха ги в зловеща цитадела на смъртта!
  . ГЛАВА Љ3
  Отбраната на Смоленск е славна мисия... Но може би това не е достатъчно.
  Красивите руски момичета Маргарита Магнитная и Оксана се биеха с нацистите, които се опитваха да пробият на юг от героичния Смоленск. И двете красавици командваха рота от пионери - момчета и момичета, които взеха оръжие.
  Задуха топъл вятър от юг, снегът се стопи. Пионери и пионери, боси по шорти, месят пръстта с крака.
  Тук-там лежаха жълточервени паднали листа. Дърветата пърхаха, висяйки голите си клонки.
  На децата не им беше студено, те работят боси и полуголи от ранна пролет. Движат се енергично - тънки, но пъргави.
  Пя пионерката Екатерина Сотникова;
  Лети като огньове сини нощи
  Ние сме пионерите деца на работниците...
  Ерата на светлинните години наближава -
  Викът на пионерите - винаги бъдете готови!
  И децата вдигнаха в един глас, тропайки босите си крака в калта:
  - Викът на пионерите - винаги бъдете готови!
  Чува се шум: приближават се немски и американски щурмови самолети. Децата силно стискат юмруци.
  Аленка Сотникова уверено произнася, а виртуалната комсомолка в играта тропа с бос крак:
  - Имаме изненади за вас лешояди!
  Наистина, момче с червена вратовръзка, човек от бъдещето Алексей Сотников вече се завърна на фронта на Втората световна война и маха детска ръка.
  Същият бос и по шорти, като останалите момчета, е гол до кръста и се виждат много релефни, изляти мускули. Разбира се, другите момчета и момичета са слаби и сухи, кожа и кости на гладни дажби и непрекъснато работещи с лопати.
  Момчето Олег е високо метър и половина, почти почерняло от слънчево изгаряне, но бялата му коса вече е пораснала. Той несъмнено е красиво и много силно дете на космическата ера.
  И сега змии, боядисани в цвета на небето, се издигат към нацистите.
  Босоногото момче Алексей Сотников прикрепи към тях специални гранати за стърготини, малки, но много експлозивни.
  Тук са Focke-Wulf, XE-129 и американският P-47, P-51. Америка, вече не се смущава, почти открито се бие на страната на Третия райх. Формално американските пилоти са доброволци. Но всъщност те са участници във войната, изпратена от правителството на САЩ и олигарсите.
  Легнаха деца, въоръжени с оръжие, други с домашно приготвени базуки. Алексей Сотников и босоноги момичета Аленка и Екатерина, като по-опитни бойци, взеха домашно приготвени базуки от безоткатни тръби. И как ще се блъснат в ниско летяща кола.
  Момчето и русите момичета опряха боси крака и плавно натиснаха спусъка. И зарядите удариха два американски щурмови самолета и немския Focke-Wulf.
  Няколко изстрела отекнаха от окопите - стреляха и пионерите.
  Алексей Сотников, напляскайки голата си, кръгла, детска пета, чурулика:
  - Въпреки че изглежда като босо момче,
  Мустаците не пробиха, но вече титан ...
  В битките възрастен човек е дори твърде много,
  И нанесете смъртоносен удар!
  И сега момчето дърпа конците с босите си пръсти, а крилатите змии се удрят от немски и американски щурмови самолети. Избухват наведнъж дузина самолети на съюзниците и Третия райх.
  Алексей Сотников и две красиви момичета в едни и същи бански отново натискат спусъка, нокаутирайки следващите коли на капиталистическата коалиция.
  Момчето смачка буболечката с голата си пета и изрева:
  Тези дни на ада ще преминат
  Третият райх ще падне...
  Сатана няма да царува
  Бийте се, не се унасяйте!
  Другите момчета също насочват змиите с боси крака. И сега коалиционните щурмоваци се натъкват на малки, но смъртоносни летящи подаръци. Много самолети умират. Те експлодират във въздуха и се разпадат на парчета.
  Пилотите на Хитлер горят... И оцелелите щурмови самолети набързо, разпръсквайки ракети и бомби, се разлитат.
  Вечното момче Алексей Сотников скърца:
  - Слава на велика Русия!
  Момчета и момичета от пионери подхващат в хор:
  - Слава на СССР!
  Момичето Маша крещи с горната част на дробовете си, пляскайки босите си мръсни крака:
  - Слава на Сталин!
  Момчето Пашка добавя:
  - И Альоша слава! Той е гений!
  Детските окопи са добре замаскирани, а в резултат на взривове на бомби и ракети само две момчета и момиче са получили леки драскотини. И това въпреки факта, че се образуваха ужасни фунии и много разрушения и инверсии на земните плочи ...
  А на места земята от жегата изгаряше и дими.
  Едно от момичетата се изправи с босата си подметка и изгори крака си, от което изкрещя:
  - Смърт на Гьоринг и Хитлер!
  Децата бяха пълни с ентусиазъм. Комсомолките и игричките Аленка и Маргарита са готови за битка.
  Алексей Сотников пееше, композирайки в движение:
  Роден съм в космическата ера
  Където кораби се втурваха през галактиките...
  Делата на хората са доста добри, повярвайте ми,
  Разкъсай войната, рицарю!
  
  Но Боговете Демиурги заповядаха
  Ти, момче, помагай на предците си...
  Вземете хипербластера в ръцете на момче,
  И разкъсайте Хитлер!
  
  Е, момчетата са родени да се бият
  Те са дръзки воини, повярвайте ми...
  В крайна сметка руснаците винаги са били в състояние да се бият,
  Нека хищният звяр бъде унищожен!
  
  Нека се прослави моята света страна,
  Нашият велик роден СССР...
  Момиче тича босо в снега
  Показвайте смелост!
  
  И се боря яростно срещу фашизма
  Велико руско момче пионер...
  И нашата вяра ще бъде с комунизма,
  Поне алчният Сам помага на Фриц!
  
  Повярвайте ми, руснаците просто няма да се счупят,
  Всички народи ще се обединят около Москва...
  Аз съм рицар, който изобщо не е споен с душа,
  Ние сме лоялни към Сталин като към Господ!
  
  Никой не може да разбие пионерите,
  Те не са деца, а синове на богове...
  Ще бъдем поколение за примери
  Фюрерът няма да брои тези рога!
  
  Да, нашата слава на нашата родина витае,
  Над най-много в снега, вярвайте на планините...
  Момиче тича босо в снега
  Вкарва Фриц в ковчега с боса си пета!
  
  Не вярвайте, че нацистите са силни сега,
  Въпреки че техният Шърман беше представен от Сам...
  Няма да съжаляваме дори да вярваме на живота
  Време е за голяма промяна!
  
  Родината е красива като слънцето,
  Игривата Родина е нашата майка...
  И косата на момичето се къдри със злато,
  Ще можем да разкъсаме фрица на парчета!
  
  Ние сме пионери на децата на комунизма,
  Ние служим и на Сварог, и на Христос...
  Разпръснете подлите орди на фашизма,
  Ще донеса победа на Отечеството!
  
  Русия е родината на планетата,
  Тя има любимите си мечти...
  Щастливи знаят както възрастни, така и деца
  Няма нужда от допълнително суетене!
  
  Когато Всемогъщият дойде, ще има слънце,
  Ябълкови дървета ще цъфтят на Марс...
  И китайците, и японците са единни,
  Американец с руснак по пътя!
  
  Обединете идеите на комунизма,
  И вярата знае мечтата на Ленин...
  Ще отхвърлим мерзостта на цинизма,
  Нека изградим красота във Вселената!
  
  За нас Мария и Света Лада,
  Ние почитаме Бог и Маркс "Капитал" ...
  Нека всички пионери бъдат възнаградени,
  За нас Сварог и Сталин са идеални!
  
  Фашистите знаят, че няма да таранят
  Имаме волята, силата, знаем силата...
  Ще смажем врага с троен удар,
  И скоро превърне фюрера във въшка!
  
  Нека бъде нашата славна Русия
  Като вечен шип в градината да цъфти...
  Другарю Сталин, вие сте нашия месия,
  С вас ще отидем в комунизма!
  
  Когато минути на гръмотевични бури, трудни времена,
  Кървавата война свърши...
  Изведнъж децата ни ще пораснат
  Вечното щастие ще дойде!
  Добро стихотворение беше съставено от босоно момче Алексей Сотников, завършвайки го с мажорна нота.
  Но сега започва обстрелът... Ако щурмовата атака се провали и струваше големи загуби, сега оръдията бяха избити.
  Момчето военачалник-терминатор от не толкова далечното бъдеще все още не е създало оръжие срещу артилерия. Въпреки че едно брилянтно дете разработи ракети на писма и въглища.
  Момчето беше готово за битка, но докато ракетите все още не бяха готови, босият му екип се скри в землянки.
  За да прекарат времето по време на обстрела, двама комсомолци, гост от бъдещето, и две момичета Маша и Клара, заедно с момчето Пашка, играха на карти.
  Екатерина, чиято червена коса вече расте и от която стана много по-красива и по-красива, изхвърли картичката с голи пръсти, отбелязвайки:
  - Наистина, фриците и американците ни притискат!
  Аленка, момиче с леко къдрава коса от златен лист, отбеляза:
  - Но пак няма да се счупим, защото сме борбени!
  Алексей Сотников кимна:
  - Съветската наука ще отговори на вражеските технологии с чудо-оръжие! Вярвам в това!
  Маша кимна с глава със свински опашки:
  Вие също сте нашето оръжие!
  И момичето хвърли картата с бос, малък крак, измит от мръсотия.
  Пашка отбеляза с въздишка:
  - Целият капиталистически свят се бори срещу нас! Такива неравни сили!
  Алексей Сотников, това вечно момче логично отбеляза:
  - Суворов победи превъзходните сили на врага! И ще победим!
  Маргарита изпя със смях:
  - Чака победа, чака победа тези, които вярват в светия комунизъм!
  Чака победа, чака победа, фашизмът е унищожен от момичето!
  Клара каза:
  - Колкото и страшни да са били танковете на нацистите, ние имаме отговор!
  Момчето Алексей Сотников тропна с бос, детски крак и кимна:
  - Разбира се, че има! Да, и обстрелът стихва, време е да си тръгваме!
  И от бункера изскочиха един вид момчета и момичета. Блеснаха техните розови, изпрани детски, кръгли токчета.
  Нацистите, разбира се, преминаха в настъпление с танкове.
  Красивата Аленка изпя:
  - Пионер, комсомол! Вървете през живота заедно!
  Пионер, комсомол! Доверете ни се да не се заблудите!
  Алексей Сотников погледна полето с острото зрение на дете от бъдещето. Движеха се немски, американски и британски танкове. Цяла армада от автомобили. Тук можете да видите самоходни оръдия "Фердинанда". Американските танкове Шърман са високи, някои с къси дула, други с по-дълги муцуни. По-клек английски "Чърчил", много добре защитен. Тук са видни Кромуел с къси муцуни, но доста пъргави, подобни на желязо. По-архаичен висок "Гранд" на американската армия. Най-добрият английски танк "Чалънджър" със седемнадесет футов пистолет. А ето ги и немските. Ужасен и голям "Лъв" с дългоцевно оръжие.
  Привидно остарял "Тигър" в квадратната си форма. Пъргава "Пантера". По-късни и все още редки модели: "Тигър" -2 и "Пантера" -2.
  Последните два танка много си приличат - дори оръдието е същото, само Пантера-2 е с по-малка и по-тясна кула, а силуетът е по-нисък.
  Самоходно оръдие "Фердинанд"-2 е първото във Вермахта, където двигателят може да бъде поставен в един блок с трансмисията и напречно. Колко по-лек и по-нисък силует е станал този самоходен пистолет.
  Но "Лъв" -2 все още не е влязъл в производство, трябва да се решат редица технически проблеми, за да се пуснат такива машини. Така че засега германците имат танкове с остаряло разположение: трансмисията е отпред, а двигателят е отзад, което води до загуби на коляновия вал.
  Но английският "Чалънджър", най-новият има оформление и двигател от шестстотин конски сили. Резервоарът се появи наскоро и не е твърде масивен, но ефективен.
  Но най-масовият е Sherman в САЩ, който се произвежда в огромни количества. Такава кола... Не е зле защитена в челото и някои от танковете имат доста дългоцевно оръжие.
  Има такава танкова армада.
  Но босоногото момче Алексей Сотников, този прясно изпечен пионер, е подготвил изненади за съюзническите мастодонти.
  Например, мините за дървени стърготини започнаха да експлодират. Германски, американски, британски танкове бяха разкъсани от гъсеници, счупени от валяци. Изгаряне на метал.
  Пионерката плесна с бос крак и изскърца:
  - Това са фашистите, разберете!
  Първият се взриви танкът Lion. След това два Shermans. По-нататък "Пантера" и "Чърчил". После пак "Шермани" и "Кромуелс".
  И ето още един остарял немски танк Т-4. Това също го взриви. И тогава "Тигърът" започна да пуши.
  Алексей Сотников, хвърляйки грах на смъртта, изскърца с голи пръсти на детските крака:
  - Слава на СССР!
  Аленка, много красиво момиче със златиста коса, го взе и смачка насекомото с босите си пръсти и изскърца:
  - За световната революция!
  Катрин изпищя:
  - За най-високите постижения на СССР!
  И също като лупанет от базука. А самият Алексей Сотников направи базука от лула. И тя стреля много смъртоносно.
  Момчето-терминатор-войвода също стреля, и стреля от разстояние "Тигър" -2, и извика оглушително:
  - Аз съм космически рицар!
  И отборът на пионерите извика:
  - Живей комунизмът!
  Нацистите всъщност се натъкнаха на изключително агресивна съпротива от своите противници. И техните танкове, и танкове на съюзниците от време на време избухваха и рухваха. И е безполезно да прощаваме на децата на Червената армия за милост.
  Танковете стреляха безразборно и не можеха да направят нищо на пионерите.
  Момчето Алексей Сотников отново стреля с базуката и изскърца:
  - За Родината и Сталин!
  Аленка хвърляше камъчета с голите си пръсти на момичешки крака, събаря врага и чурулика:
  - За величието на СССР!
  И намигна на спътниците си.
  Момчето Андрейка тропна с бос крак и запя:
  - Скоро ще се срещнем с една мечта,
  Първата стъпка в живота е...
  Виждаш пак над страната,
  Вихри от яростни атаки!
  Алексей Сотников отново стреля от базука за многократна употреба на далечни разстояния, разделяйки Sherman и запявайки:
  И борбата продължава отново
  Хиперплазменият огън кипи...
  И Ленин е толкова млад -
  Нанася фатален удар!
  Този млад боец е толкова добър човек. И с босите пръсти на детските крачета насочва пистолета към целта. И отново стреля. А съюзниците продължават напред, танковете им се изкачват заедно с германците. И се понасят само допълнителни загуби.
  Колкото по-близо се приближават вражеските мастодонти, толкова повече понасят загуби. По-специално децата стрелят от леки и прости базуки по танкове, събаряйки кули от тях. И нанасят огромни загуби.
  Момичето Аленка хвърля граната с голите си пръсти на момичешки крака и пее:
  - Това е славата, славата на комунизма,
  Ще полетя към небето с песен!
  Момичето Лара, с голите си пръсти, също ще изстреля убийствен дар на смъртта, разкъсвайки противниците и крещейки:
  - За величието на комунизма!
  Пионерите се бият упорито едновременно с момчета и момичета. И всички се бият.
  Мечката също е боса, хвърля граната с детски крак, спира американеца Шърман и скърца:
  - За Съветска Русия!
  И децата отново се карат. Танковете на Хитлер и съюзниците се натъкват на мини, гранати, изстрели от базука. И те са буквално неудържими.
  Момичето Клара стреля с картечница по пехотата. След това с бос крак хвърли грахово зърно с експлозив за въглища. Тя разкъса много фашисти и чурулика, оголивайки зъби:
  - Аз съм абсолютен световен шампион!
  И голата пета на момичето отново ще хвърли грахово зърно. Ще експлодира и ще разкъса няколко нацистки танкови валяци.
  Момичето Маша даде завой и картечен пистолет. Тя покоси Fritz и измърка:
  - Слава на руските герои!
  И гола, кръгла пета като дар на унищожение.
  Ето ги момичетата. И момчетата се опитват да се справят. И те стрелят по нацистите, и косят пешаците, а това е цял чужд легион. И с боси пети пионерите ще изпратят пълното унищожение на врага.
  И се смеят.
  И как фашистите се вършеят колективно от пионерите. И с голите си мръсни колене притискат бъчвите на базуката.
  Но момчетата по жиците изтеглят мини от дървени стърготини. И как безмилостно подкопават фриците и другите наемници. Това е наистина тоталитарен разгром.
  Босоно дете Алексей Сотников стреля от базука и момчето пее:
  - Светът е потопен в кървава светлина,
  Хората са до стената...
  Но аз вярвам в изгрева
  Но аз вярвам в изгрева!
  Ще разсее мрака на тъмницата на затвора!
  Ние, господа, ние, господа...
  Обучен да мами!
  И то без съд! И то без съд!
  Затворен в мазета!
  Момчето действаше изключително енергично, като своите пионери. И смазаха фрица без никаква жалост. Счупиха ги с точни изстрели и разрушения.
  Красивата Аленка, стреляйки по нацистите и сякаш ги удряйки, го взе и изчурулика:
  - Нашата вяра в комунизма,
  Опровергайте злия фашизъм!
  И с голи пръсти, момичето отново ще вземе и ще стреля по врага.
  Маша Пионер с голата си кръгла пета удари граната и разби немски танк, скърцайки:
  - За комунизма!
  Екатерина, стреляйки от картечница, изръмжа:
  Ще намерим Хитлер в гората, ще намерим Хитлер в гората! Да не се шегуваме с него! Да го разкъсаме!
  И с босите си пръсти момичето отново ще хвърли граната и ще чурулика:
  - Ще го разкъсам!
  Въпреки че танкът Лев е страхотен, мастодонт с тегло деветдесет тона, той не може да устои на съветските пионери.
  И децата го мачкат, хвърляйки грах от въглени с боси крака, и това е истинска смърт.
  Красавицата Аленка вика:
  - Нашият руски дух!
  И той дава смъртоносен изстрел от картечницата, косейки врага. И раздава още една планина от трупове.
  Алексей Сотников, стреля, отбелязва:
  - Спряхме ги!
  И отново момчето хвърля граната с бос крак и се върти. И друг немски танк спря.
  Тук се движи американският самоходен пистолет "Вещица". Бърза кола, но слабо защитена и свалена с базука. Момиче със свински опашки стреля и уцели точно.
  Друго момиче хвърли грахово зърно с боси пръсти и унищожи фашиста и запя:
  - Слава на СССР! Пионерите са пример за всички!
  И отново, тъй като редът на смъртоносна сила ще даде. И ще вземе много фашисти и ще ги покоси.
  Борба с Аленка, стрелба по фрица, крещи:
  - Аз съм момичето, което печели всички!
  И пак с голи пръсти нещо ще пусне убийствено.
  Катрин, стреляща по противници, издава:
  - Космическият комунизъм може да дойде с нас!
  И как намига. И с голата си пета ще вземе граната и ще я раздаде. И как нацистите ще бъдат щателно посечени.
  Пионерите се бият смело. И не се приближавайте до тях. И как стрелят точно и точно.
  Момичето Аленка отново ще хвърли граната със смъртоносна сила с голи пръсти на краката си, ще разкъса враговете и ще чурулика:
  - За най-космическия комунизъм!
  Момичетата стрелят, а момчетата и момичетата продължават.
  Три Шърмана се обърнаха наведнъж. Тук децата им бият, така старателно се тлашат от проблемите.
  Красивата Аленка туитира:
  - По нишка, по нишка,
  не искам да ходя...
  Боса Комсомолская,
  На живо!
  И отново с боса пета, както за нацистите, той ще пусне подарък на смъртта. И коси с голяма смелост на нацистите.
  Екатерина, кикотейки се и оголила зъби, отбелязва:
  - В името на идеите на комунизма!
  И как дарът на смъртта и унищожението ще отстъпи с боса пета!
  Бойна Аленка, стрелба и косене линия след линия наемници и фашисти, издадени:
  - Слава на съветската земя!
  И пак с бос ток, сякаш ще хвърли по нацистите.
  Ще се надигне цял сноп кръв и отломки.
  Алексей Сотников, стреляйки с голяма точност и хвърляйки подаръци на смъртта с боси пръсти, отбеляза:
  - Радост, радост завинаги!
  Момичето Ленка, стрелящо, подкрепи момчето-терминатор:
  - Нека мечтата се сбъдне!
  И с голи пръсти пионерът ще хвърли смъртоносното.
  Това са бойните деца.
  Алексей Сотников отбеляза, оголивайки зъби:
  - Близо, близо, радост и беда,
  Необходимо е, необходимо е да се даде твърд отговор!
  Аленка Сотникова, стреляща по нацистите, издава:
  - Слънчев свят,
  Да да да! Да!
  Ядрена експлозия
  Не не не!
  И отново как ще се зареди с изблик от убийствени щети.
  Алексей Сотников с голите пръсти на момчешките си крака, докато пуска няколко грахови зърна в дар на смъртта с убийствена сила. И германските танкове, след като са получили щети, се оттеглят.
  Момчето-терминатор-войвода изчурулика като папагал:
  - Едно две три! Счупи Адолф!
  И момчето взе цяла китка въглищни гранати с голата си пета.
  И толкова много от тези Фриц се счупиха наведнъж.
  Това е, което той прие срещу нацистите уместно ударени.
  Борейки се с Аленка, стреляйки по нацистите и много точно удряйки нацистите, изкрещя:
  - Слава на ерата на комунизма!
  И с голи пръсти, тя хвърли граната за унищожение. И толкова много фашисти се разбиха наведнъж.
  Загубите на противника в танкове нарастват. Германците, заедно със съюзниците, виждайки колко упорита е отбраната, започнаха да отстъпват. Те всъщност се обърнаха. И обстрелът се засили.
  Катрин, стреляйки по врага и изпращайки съобщение от базука във висока дъга, издава:
  височина на звездата,
  Нашата свята страна!
  И с босите си пръсти тя отново хвърли посланието за смъртта и съкруши много противници.
  Германците и съюзникът се оттеглиха...
  Пионерите и крещяха, тичаха след тях, хвърляйки гранати. И имаше такива бойни момчета и момичета.
  Бойната Аленка уверено отбеляза:
  - Нашата истина във всичко!
  И с боси пръсти, отново как да изстреля убийствено грахче на смъртта.
  Алексей Сотников, стреляйки в движение, изскърца:
  - Заедно ние сме голяма сила,
  Яростта на крокодила е с нас!
  И момчето отново ще пусне убийствен дар на унищожение.
  Цялата тази армия напредна и смаза омразния Вермахт.
  И децата бяха в атака, преследвайки врага. Кръглите им токчета, почернели от прах, трептяха.
  И как пионерите унищожаваха враговете. Как ги смачкаха. И коси без прекъсване. И хвърляха гранати.
  Това са наистина съветски пионери, от които всеки фашист се страхува.
  И ако са се заели да вършат, ще тиранизират старателно.
  Деца бойци, атакуващи, решително запяха;
  Ще унищожим целия свят на насилие,
  Надолу до дъното и тогава...
  Ще изградим нов, нов свят,
  Който беше никой, той ще стане всичко!
  И две момичета-комсомолци също като лупанул от картечници и отсече нацистите.
  И тогава, с голи пети, те ще се поддадат на торба с дървени стърготини. Те летяха с голяма интензивност и превзеха и експлодираха над бягащите танкове на нацистите. И толкова много ги скъсаха и разглобиха на части.
  . ГЛАВА Љ 4
  Германците и чуждестранните наемници от цял свят атакуват град Вязма. Подухна топъл вятър от юг и въпреки студения сезон снегът се разтопи и се напълни истинска каша. Германските танкове пълзяха трудно по улиците на съветския град.
  Батальон от пионери от деца от различни националности се бие срещу нацистите на улица "Киров". Комсомолката Алия командва батальона.
  Красиво момиче стреля от автомат. За да го направи по-сръчно и за да спаси обувките си, тя скри ботушите си и блесна, кръгли, момичешки токчета.
  Температурата беше над нулата, а децата на бойците бяха по шорти, или къси рокли, парадираха с боси токчета.
  Момчетата непрекъснато се движеха и затова не замръзваха.
  Момчето Алексей Сотников, заедно с момичето Аленка (съпругата му също придоби детински вид, за да не се различава твърде много от мъжа си, който беше станал дете!), И двамата с червени връзки, опряха босите си крака на босите си крака, издигна мина и германският "кралски тигър", след като взриви пързалката, спря.
  Друго момче-пионер, Аркаша Сапожков, и момичето Алис, също пуснаха дар на смърт от прашка, удряйки нацисткия транспортьор. Мръсни, децата пляскаха с боси крака по парчетата плочки и дори не трепнаха.
  Младите воини пееха:
  - Ние сме пионери на децата на комунизма!
  Комсомолката Наташа одобри и хвърли експлозия с бос крак, разкъсвайки пехотинците, войниците кимнаха:
  - За каузата на Ленин!
  Комсомолката Маша също даде ред. И с босите си пръсти изстреля бумеранг, отрязвайки главите на наемниците и изпищя:
  - За каузата на Сталин!
  Батальонът от момичета подкрепя пионерите. Момичетата са много и са красиви, с къси поли и боси.
  Комсомолският член Алсу, разбит от противотанкова пушка и удари отстрани на Пантера. Тогава момичето запя:
  - Парти, Ленин, Комсомол!
  Комсомолката Азиза - също как да удари врага заедно с момичето Аниса от импровизиран катапулт. А красавиците тук са много борбени и точни в стрелба и битки.
  Воините не дават милост на врага.
  Анастасия Ведмакова се бие в небето като истинска вещица-терминатор. Акулина Орлова с нея. Нека германските самолети и по-мощни оръжия, но воините ги смажат.
  Акулина следи Фоке-Вулф. Да, врагът има цели шест въздушни оръдия, но това не притеснява момичето. И се бие като истински титан и гигант.
  Анастасия Ведмакова насърчи партньора си:
  - Ти си момиче от супер класа!
  Акулина, отрязвайки друг германец и натискайки педалите с босите си загорели крака, отбеляза:
  - Звучи супер детински!
  Ведмакова се изкикоти и отбеляза:
  - Донякъде сме деца! Освен това децата са готини!
  И младата жена блесна с перлените си зъби.
  Грозни беше подложен на обстрел... Комсомолци и пионери се биеха отчаяно като истински титани.
  Алексей Сотников и Леха Тетерев, и двамата боси пионери, също довлякоха експлозивен пакет дървени стърготини с помощта на тел към мощния танк Лев, който почти не се движеше през калта, носейки колосално цяло. И сега задният му валяк е нараснал с експлозиви, и как се взривява ... Счупени гъсеници, разпръснати в различни посоки.
  Алексей изпя:
  - Вярвам, че целият свят ще се събуди,
  Ще има край на фашизма...
  Льоха Тетерев вдигна, тропайки с бос детски крак:
  -Слънцето ще грее ярко
  Осветяване на пътя на комунизма!
  Момчетата са и мургави, и по къси панталони, Алексей е само с руса коса, а Леха с черна. Но те се борят с нацистите заедно. Комсомолката Васима с черна грива, Василиса с бяла коса.
  И двете красавици въпреки студа в къси поли. И кръглите им токчета, толкова съблазнителни.
  И Бела е комсомолка с тях и също снима. И с голи пръсти хвърля още един експлозивен пакет.
  Тук се бият момичета и деца, но нацистите не могат да пробият. И битките са ожесточени.
  Въпреки това нацистите се опитват да обкръжат Вязма. И е опасно. Но танкове и транспортьори се забиват в калта...
  И бомбите избухват... Значи Ю-488 се опитва да бомбардира града. И с него, и американските чудовища B-29... Те също чукват газови пушки...
  На Ю-288 летят две момичета: Изабела и Заира, красиви блондинки. Хвърлят бомби. Но тогава Як-9 се появява отстрани.
  Изабела с помощта на босите си пръсти насочва въздушния пистолет и стреля по съветската машина. След това добавете скорост. Як-9 и без това не е много бърз, а тук също е в претоварен вариант и не може да настигне немската кола.
  Момичетата удрят стъклото с боси токчета и скърцат:
  - Бъдете известен, нашата армия е свята!
  И как ще си покажат езиците!
  И съветската кола попадна под обстрел от две задни самолетни оръдия и се запали, вода, каквато правят голите пръсти на момичешките крака.
  Зайра изчурулика, оголивайки зъби:
  - Ще измия всички червени войници!
  И да намигне сини очи. И тя изглежда най-борбена и напрегната.
  И как обича красиви млади мъже.
  Желанието й да убива обаче е много повече.
  Когато германците кацнаха след бомбардировките, Заира изпи бира. А Изабела освен бира добави и раци. Момичетата се хранеха с удоволствие. Те оставиха грациозни, боси крака, отпечатъци върху инея на летището. Момчетата поглъщаха почти разголените си хубавици с гладни и смутени погледи. Колко красиви са момичетата и в същото време ужасни.
  Изабела попита Заира:
  - Смятате ли, че войната скоро ще свърши?
  Заира отбеляза:
  - Не преди лятото! Докато не вземем Москва, руснаците няма да капитулират!
  Блондинката с изумрудени очи отбеляза:
  - И след падането на Москва все още може да има битки!
  Блондинката със синя коса се съгласи:
  - Те могат! Но вече няма да са битки, а агония!
  И момичетата се засмяха, свършиха да ядат раците и отново в битка... Докато времето беше относително летящо. И босите им крака оставиха грациозни, боси отпечатъци.
  Изабела отбеляза:
  - Имаме всичко красиво, дори следи!
  Заира кимна.
  - Немските момичета са перфектни!
  И двете зли красавици запяха в хор:
  - Райхът е съвършенство,
  Райхът е съвършенство...
  От усмивка до жест
  Над всички похвали!
  О, каква благословия
  Знайте, че ние сме съвършенство
  Знайте, че ние сме съвършенство
  Знайте, че ние сме идеалните!
  И отново се хвърлят бомби върху съветските позиции. И хората умират. Много хора загиват от обстрели и бомбардировки. И от изстрели на газови пускови установки и други смъртоносни устройства.
  Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова са много красиви момичета. Анастасия вече има много години, но не остарява и изглежда много свежа и млада, само силно развити, големите мускули я правят да изглежда по-възрастна. И лицето й е без бръчки и мрежи, с деликатна, загоряла кожа. А Акулина е още млада от години. И двете красавици са страхотни. Те са аса от най-висок клас. Нещо повече, Покришкин, след като Фридрих-Волка го свали, е силно шокиран и вече не прави повече полета.
  Анастасия маневрира със скъсана цев. И събаря няколко вече остарели ME-109. След това момичето-герой изскърца:
  - Ние сме нахлули орли в небето!
  Акулина маневрира, лисича змия, и отрязва Фоке-Вулф в опашката и чурулика:
  - Русия е зад нас! Русия е зад нас!
  Момичетата определено са във възход. Те дори не сложиха сутиени в едни тънки гащички, с които се бият. Но помага много в битка. В крайна сметка това повишава ефективността на въздействието на убийствените странности.
  Анастасия отново прави маневра. Този път тя има по-сериозен противник от ME-309, който има седем огневи точки. Включително три самолетни оръдия с калибър 30 мм. И разбира се това е сериозен противник. Мощните оръжия ви позволяват да отсечете врага наведнъж. И имаш само един въздушен пистолет...
  Анастасия обаче ловко хвърля самолета си встрани, отдалечавайки се от летящите оловни джетове. Да, тя има само 20-милиметров калибър. Но ако стреляш в опашката.
  Анастасия изпя с усмивка:
  - Юнкерс дойде на опашката ми,
  Но тук той въздъхна...
  Досадно извикаха винтовете,
  Те дори нямат нужда от кръстове на гробовете си,
  Кръстове ще се спуснат на крилете!
  Акулина се изкикоти и отряза Ю-188, гукайки:
  - За весели победи!
  И тя показа перлените си зъби. Момичетата тук са най-широкият и колосален боен разлив.
  Анастасия хвърля Як-9 настрана. Отново се опитват да я съборят. Натиска ME-309, колата е сериозна.
  Анастасия запя яростно:
  - И виждам сериозна,
  В съня на Иван Грозни...
  Разпределена земя в Сибир,
  Ти родна Русия!
  И воинът отново нокаутира немската кола. Първо й откъсва крилото. Кара те да губиш скорост. И тогава отива към опашката. Германецът има добри шансове да се измъкне поради високата скорост на гмуркането. Но не и срещу вещиците. Защото тя е ас от най-висок клас!
  Акулина също е в ожесточена битка. Момичето подпира босите си пети на педалите и пее:
  - Не търпете унижението на славяните,
  Да се вдигнем срещу германците...
  Да не приемаме повече обиди
  Да смажем врага със стоманена ръка!
  Ето и Airacobra срещу нея. Силна машина: четири картечници и един 37 мм въздушен пистолет. Акулина пуска колата си като шейна надолу по хълм, избягвайки самолетни снаряди. И се гмурка под корема. Той натиска спусъка с голите си пръсти... И удря точно в уязвима цел.
  И американската кола светва.
  Акулина пееше с ентусиазъм:
  - За победата на безсмъртните идеи на комунизма!
  Анастасия също се бори добре. Ето три Мустанга срещу нея. Изглежда, че не са толкова страхотни като ME-309, чиито въздушни оръдия са способни да съборят с един удар. Мустангът, американският изтребител, не разполага само с картечници. Но от друга страна има шест от тях, доста големи в 14-милиметров калибър.
  Анастасия трябва да маневрира. Струя от куршуми леко надраска крилото. Но има удар при подхода и американският изтребител гори.
  Анастасия изпя:
  - Луда къща в пожар,
  Демоните ще се мъчат безкрайно
  Грешен човек ще получи своето
  Този, който се покланяше на Сатана!
  И ето още една американска машина podvitel ... И това разбира се е доста сериозно приложение.
  Последната кола на янки се опитва да избяга. Мустангът превъзхожда Як-9 по скорост и успява да се откъсне. Анастасия стреля от разстояние.
  И получи американец. Но той, надувайки опашката си, успя да се измъкне от битката.
  Анастасия отбеляза:
  - Бум Бум! Пропуснати! Сивото зайче си тръгна!
  Акулина също се биеше с Р-51. Мощна машина с осем картечници. И докато маневрира, той запалва крилото на тази кола... И то води отзад, стреля.
  Акулина изпя:
  Слънцето се смее
  Свети ярко за деца...
  И отново хвърли колата си настрани. Стреля Ю-88. Тази машина е остаряла, но все още се бори. Германец, опитвайки се да се измъкне. Но не може да се скрие от момичето, което енергично натиска педалите с голите си заоблени токчета и колата се запалва.
  Анастасия отбеляза със смях:
  - Така се страхуват от нас!
  И още един покрит с Focke-Wulf!
  Акулина каза яростно, докато стреля:
  - Светът трябва да ни уважава, да се страхува,
  Подвизите на момичетата не се броят...
  Комсомолците са толкова добри в битки,
  Сатаната ще бъде унищожен!
  И воинът намигна на партньора си. Въпреки че не можете да го видите...
  Красавиците се завръщат. И е рисковано. Тук ME-109 започва да ги преследва. стреля...
  Момичетата се движат. Немска опасна кола. Крилото на Акулина е повредено и дървото се е запалило.
  Приятелката й стигна до пистата. Вещерът също го получи ... И тя проби фюзелажа и изтече масло, леко повреди двигателя.
  Момичетата са принудени да се откажат от полета за момента. Автомобилите им се оправят.
  И тичаше бос през снега. Разтегнете силните им и мускулести тела.
  И двете момичета са с тен. Червенокоса, чиято коса на вятъра е като знамето на СССР и руса.
  Анастасия пита партньора си:
  - Е, как мислиш ще победим германците?
  Акулина честно отговори с въздишка:
  - Ако само германците... Целият капиталистически свят на мотори!
  Червенокосата кимна утвърдително.
  - Врагът е много силен. Но какво очаквахте?
  Блондинката отбеляза с въздишка:
  - След Сталинград имахме оптимизмът като ключ. Но се случи така, че твърде прибързахме да отворим шампанското ....
  Междувременно битките протичаха с използването на различни видове техника. Герда и Шарлот, например, току-що получиха най-новите самоходни оръдия Е-10 за тестване отпред.
  Машина с нисък силует от 1,4 метра и оръдие с калибър на цевта 75 мм 48EL. Не е зле и засега в лесен вариант. Предната броня е 60 мм, а страничната е 30 мм. Тегло десет тона, двигател 400 конски сили.
  Водещите характеристики на самоходното оръдие са отлични, а в планините на Кавказ той е точното място за него. Точно навреме за католическата Коледа беше доставен първият модел, изработен от метал. Тя има само един недостатък: доста слаба броня, но това се компенсира от големите ъгли на рационалния наклон на бронята.
  Момичетата Герда и Шарлот лежат почти легнали. Мощен двигател дава топлина и е доста удобен в бикини и боси красавици.
  Тук, натискайки голите си пръсти, блондинката хвърля колата встрани. Сега имат силен враг ИС-2. Колата все още е рядка в Червената армия, но сега я получих.
  И е по-добре да не попадате под удара на нейното 122-мм оръдие. Съветската машина стреля от разстояние. И, разбира се, липсва бърз самоходен пистолет.
  И сега трябва да се доближите до бойното разстояние, за да пробиете врага.
  Герда отбелязва:
  - Врагът е силен, но непохватен!
  Шарлот отбеляза със смях:
  - Голяма е, но челната броня на кулата е доста слаба!
  Блондинката кимна.
  - Така че нека опитаме!
  Съветската кола, в допълнение към други недостатъци, все още имаше лоша видимост и не можеше да удари пъргавата немска самоходна пушка.
  Още един изстрел и го няма. В допълнение, мощното оръдие има ниска скорост на огън.
  И каква самоходка имат германците бързо.
  И така Герда натисна бутона с голите си пръсти и смъртоносният снаряд прониза челото на кулата на ИС-2
  И той започна да взривява счупения руски танк. Капиталът дори започна да избухва и черупките му влязоха във верижна реакция.
  И разрушенията станаха много колосални.
  Кулата на съветския мастодонт ИС-2 се взриви и се откъсна, сякаш тапа е излетяла от шампанско.
  Герда отбеляза:
  - Добър самоходен пистолет, но пистолетът е доста слаб!
  Шарлот се съгласи с това:
  - Пистолетът от "Пантерата" ще бъде по-силен!
  Блондинката добави:
  - И по-ефективно!
  Червен отбеляза:
  - Надеждите за пълноценен унищожител на танкове са свързани с Е-25. Ако обаче това продължи, скоро няма да има какво да изтребваме.
  Германската самоходка избива още две оръдия и се сблъсква с Т-34-85. Тази кола обаче също не е проблем. Воините изстреляха снаряд в кръстовището на кулата. И руският танк получи смъртоносна рана. И започна да избухва.
  А Т-34-76 не е опасен за немска самоходка в челото. Снарядът му се изплъзва от много силно наклонената броня.
  Герда го проби с натиска на голите си пръсти и отбеляза:
  - Сега съм твърдо убеден в нашата победа!
  Шарлот саркастично се намеси:
  - Но не сега?
  Блондинката отговори честно:
  - След Сталинград се появиха някакви съмнения!
  Червенокосата се изкикоти.
  - А след Москва?
  Герда отговори сериозно:
  - Там бяхме победени не от руснаците, а от генерал Фрост!
  Шарлот шеговито изпя:
  - О, слана, слана,
  Не ме замразявай
  не ме замразявай...
  Моят кон!
  Момичетата извиха самоходните си оръдия и получиха снаряд на челото си. Дори ми звънна в ушите. Но той излезе от релсите.
  Шарлот изруга.
  - Звучи като музика!
  Герда се изкикоти.
  - Ще пием кафе и какао с чай!
  След това тяхното самоходно оръдие разби и съветски камион, след което руска гаубица беше улучена точно в затвора.
  Е-10 се движеше до сто километра в час, а това е кола, която не се остави да бъде ударена.
  Тук момичетата изстреляха залпове по руските войници от картечница, като скосиха няколко дузини. И момичетата се засмяха.
  Герда отбеляза:
  - Нашето самоходно оръдие е най-великолепното на практика и това е много готино.
  Шарлот отбеляза със смях:
  - Да, може да даде на американците рогата. Нека първо вземем Москва, после Ню Йорк.
  И тогава германската кола взе и изстреля друг дар на смъртта, разби самоходния пистолет на Русия. И момичетата отново се смеят.
  Мирабела лети в небето на щурмови самолет Ил-2. И почти се натъкнах на екипажа на Герда. И ако се натъкна на това, щеше да е лошо за момичетата от Третия райх. Ил-2 щеше да ги удари от въздуха.
  И така Мирабела изстреля от оръдието на самолета Тигър-2 и изчурулика:
  - Отхвърлих те два пъти,
  Каза да платя!
  Аз съм такава инфекция -
  Не съм над двадесет!
  И как подсвирква.
  И ето един обикновен "Тигър" в движение, а с него и два "Шермана". Американските танкове са високи и доста слаби по въоръжение. Въпреки че тридесет и четирите ще бъдат счупени.
  Мирабела стреля с оръдия по Тигъра. Тя е с калибър 50 милиметра и е пробила фашистката. Тогава тя изчурулика:
  - Гайдар крачи напред!
  И прехвърли огъня на Шермани. Бяха много нервни. И да драскаме от зенитни картечници. Да, това е за IL-2, може да бъде опасно. Като цяло съветската кола е остаряла. Може да бъде свален от някой изтребител и летните характеристики са маловажни.
  Мирабела изпя:
  - Но ето една провиденциална усмивка,
  Съвременник дойде там...
  Където страстта болезнена, пламенна,
  Девата на ада гори!
  И сега воинът стреля срещу Шерман. Опитва се да ги събори. Но те потрепват и се защитават.
  Мирабела изпищя:
  - Аз съм готино момиче, бия се напълно боса!
  И с голата си пета натиска спусъка. И пак ще покрие врага.
  Мирабела си спомня какъв красив млад мъж имаше последния път и колко приятно беше с него.
  Момичето изпя:
  - Скачащи бели зайчета,
  Момчетата тичат с момичета!
  И намига с люляковите си очи. И как блести с перлени зъби.
  Връщането на момичето на първо място, поиска го на най-близкия човек. И докато щурмовият самолет беше зареден с гориво и попълнен с боен комплект, той беше добре зареден с енергия от него. И тя стана много по-силна и по-бърза.
  По принцип въздържанието е вредно за жените, всеки трябва да разбере това.
  Лолита, английско момиче на щурмовия си самолет, също удря съветски позиции. Нейният R-47 е доста практична машина.
  Лолита пее:
  - Управлявайте Британия, широки морета,
  Никога няма да станем роби!
  И с голата си пета натиска спусъка. И ще разбие врага капиталово. И тя е момиче с колосална вътрешна сила. И Лолита намига, играейки с мускулите си. Кой намига? Да, на себе си и дори го харесва здравословно!
  Воинът изпищя:
  - Разрешено ми е да прекарам Русия,
  Аз съм момиче - гола мисия!
  И боса Лолита намига с не слаба сила!
  И тя е такава бойна красавица! Просто образно страхотно.
  Тук, с немските пилоти Албина и Алвина, тя измъчва пионера. Момичетата на това момче първо бяха съблечени, а след това съборени с бодлива тел. След това поръсиха раните на момчето със сол и започнаха да се пържат с искра. Момичетата яздеха с факли в ръце и изгаряха кожата. И миришеше толкова апетитно горещо.
  Лолита предложи с удоволствие да погълне парче от пионера. И момичетата започнаха да го режат и ядат. Вкусно за момченцето и сочно месо. Мека и никак не мазна. И когато пипериха, тогава цял взвод момичета започнаха да поглъщат детето.
  А черния дроб на момчето е толкова апетитен. И сърцето има страхотен вкус. И тотално го прецакаха. Лолита например харесваше пържените мозъци на пионер.
  Да, канибализмът е много готин. Човешкото месо е много вкусно. Особено за момченца, когато е постно, но не е твърдо, а сочно и прясно и ако е с пипер ще е много вкусно.
  Но нацистите също получават рога. Тук Елизабет и нейният екипаж на Т-34-76 се бият с нацистите. Те се втурват към "Тигъра" и смело тръгват към сближаване, тъй като не можете да вземете немското чудовище от разстояние. Мастодонтът все още се движи през калта и безпомощно извива муцуната. И момичетата ускоряват, готови наистина да го таранят.
  А сега тридесет и четирите скока под самата страна на фашисткия танк и как ще засади. Мастодонтът се поддаде на дъската и беше напълно пробит, а също и в огън.
  Артилеристката Елена изскърца:
  - Ние сме страхотни бойци и наистина добре свършени!
  Тогава езикът ще се покаже.
  Това са наистина бойни воини от воини. Никой не може да се справи с тях.
  Катрин, оголила зъби, отбеляза:
  - Моята сила е най-колосалната!
  И отдалеч удариха Пантера отстрани. Германският танк получи смъртоносна рана и вътре в него започнаха да се пръскат снаряди.
  А ето и остарелия Т-4, машина, която е спряна от производство едва през новата година.
  Може да бъде много опасно. Тя има немско бронебойно оръжие. Но съветските момичета нямат съмнения. И те удрят от разстояние. Удари по челото. Вярно, нацистите не бяха пронизани, а разтърсени.
  Катрин отбеляза:
  - Осемдесет милиметра броня. Трябва да допуснем фашиста по-близо!
  Елизабет се съгласи:
  -Необходимо! Но ние имаме слабо оръжие!
  Ефросиния се закикоти и отбеляза:
  - Но качеството на возене е добро!
  И ето, че "Пантерата" -2 наближава. Този танк, благодарение на мощното си оръдие, може да удря от голямо разстояние. А челото му не е лесно дори да вземе ИС-2. Не тридесет и четирите.
  Колата на Червената армия маневрира. Ясно е, че при попадение, краят веднага. Освен това дебелината на бронята само намаля. Всъщност те направиха танка по-лек и по-бърз, но оставиха защита само срещу куршуми. Но от друга страна, тридесет и четирите станаха толкова бързи.
  Ефросиния маневрира с танка, за да избегне удара. Тук Т-4 е станал по-близо до малко встрани се е изместил.
  Момичето натиска копчето с босите си пръсти, а изстреляният от Елена снаряд пронизва фашиста.
  Момичето щастливо казва:
  - В свещената война - ще има нашата победа!
  Но сега "Пантера" -2 преодоля. Успейте да го ударите право встрани и това ще бъде шанс.
  Елизабет отбелязва:
  - Появи се опасна кола!
  Катрин категорично възразява:
  - Големи шкафове, шумни и падащи!
  Съветският танк се ускорява. Само четиринадесет тона тегло. И това дава, с двигател от петстотин конски сили, страхотна скорост.
  Германецът също не е слаб и стреля. Изстрелва снаряд със смъртоносна сила. Но не може да влезе.
  Дарът на смъртта минава покрай...
  Елизабет отговаря с усмивка:
  - Черни крила над света....
  Съветската кола стреля в движение. Удря германец със снаряд в челото. Разбира се, рикошета. Но тридесет и четири все още трябва да могат да удрят точно в движение.
  Катрин отбеляза:
  - Откраднахме етикетите!
  "Пантера"-2 отново стреля. Тя спря. Германците разбраха, че съветската кола иска да се качи на тях. И искат да я застрелят.
  Елизабет каза с усмивка:
  - Да, нека нашата Червена армия бъде в слава!
  И танкът им се ускори. И пак германците мажат. И сега съветската кола пробива от десния борд.
  Тук бронята на Panther-2 е само шестдесет милиметра, въпреки че е възможно да се пробие под ъгъл.
  Елена натисна спусъка с голите си пръсти. Снарядът реагира и порази противника.
  И след като получи смъртоносна рана, Кралската пантера се гърчеше в агония.
  
  ХИТЛЕР НЕ РИСКУВА ДА ОБЯВИ ВОЙНА НА САЩ.
  Хитлер не е обявил война на Съединените щати. И самата Америка не влезе в битката с Третия райх. И това доведе до липсата на бомбардировки и на втория фронт.
  Третият райх затъна близо до Сталинград. Но най-добрият немски ас Марсилия по това време беше прехвърлен на източния фронт. И в резултат на това съветските самолети започнаха да горят като факли.
  Британците без Америка не посмяха да настъпят в Египет. Ситуацията се влошава от факта, че Япония печели битката при Мидуей. И грабна инициативата в Тихия океан.
  Близо до Сталинград германското разузнаване успя отчасти да види концентрацията на съветските войски по фланговете на група армии Б. И прегрупирани сили. В резултат на това атаките на съветските войски бяха отблъснати. Освен това офанзивата започна при нелетящо време. И това също имаше отрицателен ефект.
  Марсилия бързо вкарва и за триста свалени съветски самолета за първи път във Вермахта получава втория Рицарски кръст на Железния кръст с дъбови листа, мечове и диаманти. Името на Марсилия вдъхна див ужас у съветските пилоти и той беше ужасен - по прякор черния дявол.
  Червената армия не успява да пробие германската отбрана нито в центъра, нито на юг. И затънаха в настъплението - което се оказа безполезно. До края на декември боевете утихнаха. През януари обаче е проведена операция "Искра", но германците успяват да отблъснат съветското настъпление в ленинградско направление.
  В Третия райх е обявена тотална война и производството на оръжия рязко нараства. Включително най-новите пантери и тигри. Също така влезе в серията и танкът "Лъв". Тази машина беше подобна по форма на Panther, но тежеше деветдесет тона и имаше 105 мм оръдие и калибър с дължина на цевта 70 EL. Въпреки това "Лъвът" от самото начало показа своите недостатъци - ниска скорост, чести повреди, по-ниска скорост на стрелба на пистолета.
  Предимствата на танка Lion включват много мощна челна защита на кулата от 240 мм и добрите 150 мм на челото на корпуса. Също така, страните бяха защитени относително задоволително с 82 мм броня под наклони. И съветските 76-мм оръдия не го пробиха.
  Така Лъвът, заедно с Фердинанд, се превърна в пробивна машина.
  И нацистите нанесоха основния удар от страната на Сталинград по течението на Волга.
  И те бяха доста успешни в това.
  В битките обаче участваха и красиви момичета от двете страни.
  Например Олеся се бие с картечница, а Мирабела с нея. Момичетата са много красиви.
  И стрелят изключително точно.
  Олеся дори изпя:
  Как една птица размахва криле!
  Мирабела отбеляза, оголивайки зъби с кикот:
  - И това ще бъде нашият чар!
  И красавицата също ще се обърне, а след това с голите си пръсти ще хвърли убийствения дар на унищожението.
  Но не можеш да се защитиш само с момичета. Хитлер събра повече от осемдесет пълнокръвни дивизии в сектора за пробив. Включително танк, SS. И те са в състояние да пробият капиталово. Това е наистина демонична сила.
  Танковете "Лъв" и самоходните оръдия "Фердинанд" се движат напред и пробиват съветската отбранителна линия.
  И все още има самолети в небето. Немски изтребител ME-309, който показва най-висок пилотаж и мощни оръжия. Седемте огнени точки не са шега.
  ME-309 по скорост и въоръжение е несравним. Разполага с три 30 мм въздушни оръдия и четири 14 мм картечници.
  Срещу такава машина злополучният Як-9 с едно 20-мм оръдие и картечница явно не може да устои.
  Така германците незабавно завзеха господството във въздуха. И да унищожим съветските коли.
  Накратко, за месец и половина стигнахме до Астрахан и стигнахме до Каспийско море. Което е наистина страхотно. И германците блокираха кислорода на Червената армия към Кавказ.
  Сега става наистина страшно...
  Но пионери и пионери се борят срещу нацистите.
  Група деца застанаха на пътя им. Момчета и момичета хванаха прашки и пушки.
  Тук те стрелят от прашка, пускайки пакет самоделни експлозиви към резервоара. Немската кола получи дупка и спря.
  Серьожка и Танка вдигнаха ръце и тропнаха с босите си детски крака, крещяйки:
  - Слава на Сталин!
  И децата тичаха, трептейки с черни от кал малки токчета.
  Пионерът Олег и момичето Лара също пуснаха, като натиснаха бутона на базуката с голите си пръсти и изскърцаха:
  - За Отечеството на СССР!
  И отново германският танк се вдигна и спря.
  Пионерите са просто възхитени.
  Серьожка отпусна босите си крака и изчурулика:
  - За Родината!
  Но уви, героизмът на пионерите не спасява. Германците настъпват по крайбрежието на Каспийско море. Освен това Турция влезе във войната, което изостри ситуацията.
  Сталин в тази ситуация предложи мир на Хитлер... Фюрерът каза, че се съгласява само да се предаде.
  Преди новата година нацистите превземат целия Кавказ и се обединяват с турците.
  При тези условия фюрерът вече не искаше да атакува Москва. И той предложи мир на Сталин. Но съветският диктатор отказва.
  През зимата германците започнаха офанзива в Египет и я осъществиха успешно. Успяхме да обхванем целия Близък изток. И това беше сериозно постижение на Вермахта.
  И в технологията това беше белязано от появата на "Пантера" -2, добре защитено и добре въоръжено превозно средство с мощен пистолет и двигател.
  "Пантера"-2 сега беше основният танк на Panzvale. И разбира се, силата му е колосална. Но е още по-опасно, когато се управлява от много корави момичета.
  Герда изстреля 88-милиметровото си оръдие с боси пръсти и извика:
  - Аз съм супер момиче!
  Шарлот уверено потвърди, стреляйки по съветски превозни средства:
  - Хипер съм!
  Кристина отбеляза, събаряйки противниците със снаряди и показвайки голяма точност:
  - Аз съм от най-висок клас!
  И Магда потвърди, смачквайки врага на прах:
  - Аз съм най-силният в света!
  Разбира се, момичетата тук са най-опасните във Вселената. А фигурите им са просто супершампиони.
  Новият танк Tiger-2 беше пуснат с по-мощен двигател от 1000 конски сили. Да кажем, че колата е мощна и бърза в същото време.
  И кой може да устои на "Тигъра" -2?
  Германците предприемат атака срещу Саратов, нанасяйки главния удар по Волга, заобикаляйки Москва. И техните войски се движеха достатъчно бързо.
  Новите съветски танкове ИС-2 и Т-34-85 все още отстъпваха на Пантера-2 и не можеха да му устоят.
  А германците имаха и "Лъв" -2 с по-плътно оформление. Двигателят и трансмисията бяха разположени заедно и пред резервоара, което направи възможно намаляването на височината на превозното средство, а кулата щеше да бъде направена по-тясна и по-малка. Така "Лъв" -2 стана по-лек с една трета, като същевременно запази същата дебелина на бронята и оръжията. И двигателят стана по-мощен с хиляда конски сили. И "Лъвът" стана много мобилна машина и не толкова обемиста. И мишките не влязоха в сериала - бяха твърде тежки.
  Вместо това те продължиха да разработват по-модерни E-100.
  Но дори и този танк не задоволи военните. Основното превозно средство трябваше да бъде Panther-3 или E-50. И такъв колос беше активно разработен.
  Саратов и Куйбишев бяха превзети бързо. До юли 1944 г. германците се приближават до Уляновск и започват да щурмуват този град.
  Съветските момичета се биеха смело.
  Аленка се обърна и хвърли торба с експлозивна смес с голи пръсти на краката си, ревяйки:
  - За комунизма!
  Анюта също стреля и натисна бутона на импровизирана базука с аленото си зърно и удари немски танк, след което изгука, оголивайки зъби:
  - За Сталин!
  И червенокосата Алла също е далеч. Тя покоси нацистите, после с боса си пета даде пакет със смърт и изгука:
  - За красивото ни Отечество!
  Така Мария стреля доста точно. А ягодовото й зърно изпраща грах от смърт под резервоара.
  И момичето реве:
  - За нашето Отечество!
  И Олимпиас ще се поддаде на цял куп гранати с боси подметки, силните си крака и бърборене:
  - За велика Русия!
  Тук са Focke-Wulf, XE-129 и американският P-47, P-51. Америка вече не се смущава почти открито да се бие на страната на Третия райх. Формално американските пилоти са доброволци. Но всъщност те са участници във войната, изпратена от правителството на САЩ и олигарсите.
  Легнаха деца, въоръжени с оръжие, други с домашно приготвени базуки. Олег Рибаченко и Маргарита с Оксана, като по-опитни воини, взеха домашно приготвени безоткатни тръби за базука. И как ще се блъснат в ниско летяща кола.
  Момчето и русите момичета опряха боси крака и плавно натиснаха спусъка. И зарядите удариха два американски щурмови самолета и немския Focke-Wulf.
  Няколко изстрела отекнаха от окопите - стреляха и пионерите.
  Олег Рибаченко туитира:
  - Въпреки че изглежда като босо момче,
  Мустаците не пробиха, но вече титан ...
  В битките възрастен човек е дори твърде много,
  И нанесете смъртоносен удар!
  И сега момчето дърпа конците с босите си пръсти, а крилатите змии се удрят от немски и американски щурмови самолети. Избухват наведнъж дузина самолети на съюзниците и Третия райх.
  Олег Рибаченко и две красиви момичета в едни и същи бански костюми отново натискат спусъка, нокаутирайки следващите коли на капиталистическата коалиция.
  Момчето смачка буболечката с голата си пета и изрева:
  Тези дни на ада ще преминат
  Третият райх ще падне...
  Сатана няма да царува
  Бийте се, не се унасяйте!
  Другите момчета също насочват змиите с боси крака. И сега коалиционните щурмоваци се натъкват на малки, но смъртоносни летящи подаръци. Много самолети умират. Те експлодират във въздуха и се разпадат на парчета.
  Пилотите на Хитлер горят... И оцелелите щурмови самолети набързо, разпръсквайки ракети и бомби, се разлитат.
  Олег Рибаченко изскърца:
  - Слава на велика Русия!
  Момчета и момичета от пионери подхващат в хор:
  - Слава на СССР!
  Момичето Маша крещи с горната част на дробовете си, пляскайки босите си мръсни крака:
  - Слава на Сталин!
  Момчето Пашка добавя:
  - И слава на Олежка! Той е гений!
  Детските окопи са добре замаскирани, а в резултат на взривове на бомби и ракети само две момчета и момиче са получили леки драскотини. И това въпреки факта, че се образуваха ужасни фунии и много разрушения и инверсии на земните плочи ...
  А на места земята от жегата изгаряше и дими.
  Едно от момичетата се изправи с босата си подметка и изгори крака си, от което изкрещя:
  - Смърт на Гьоринг!
  Децата бяха пълни с ентусиазъм. Комсомолките Маргарита и Оксана са готови да се бият.
  Олег Рибаченко пееше, композирайки в движение:
  Роден съм в космическата ера
  Където кораби се втурваха през галактиките...
  Делата на хората са доста добри, повярвайте ми,
  Разкъсай войната, рицарю!
  
  Но Боговете Демиурги заповядаха
  Ти, момче, помагай на предците си...
  Вземете хипербластера в ръцете на момче,
  И разкъсайте Хитлер!
  
  Е, момчетата са родени да се бият
  Те са дръзки воини, повярвайте ми...
  В крайна сметка руснаците винаги са били в състояние да се бият,
  Нека хищният звяр бъде унищожен!
  
  Нека се прослави моята света страна,
  Нашият велик роден СССР...
  Момиче тича босо в снега
  Показвайте смелост!
  
  И се боря яростно срещу фашизма
  Велико руско момче пионер...
  И нашата вяра ще бъде с комунизма,
  Поне алчният Сам помага на Фриц!
  
  Повярвайте ми, руснаците просто няма да се счупят,
  Всички народи ще се обединят около Москва...
  Аз съм рицар, който изобщо не е споен с душа,
  Ние сме лоялни към Сталин като към Господ!
  
  Никой не може да разбие пионерите,
  Те не са деца - а синове на боговете...
  Ще бъдем поколение за примери
  Фюрерът няма да брои тези рога!
  
  Да, нашата слава на нашата родина витае,
  Над най-много в снега, вярвайте на планините...
  Момиче тича босо в снега
  Вкарва Фриц в ковчега с боса си пета!
  
  Не вярвайте, че нацистите са силни сега,
  Въпреки че техният "Шърман" беше представен от Сам ...
  Няма да съжаляваме дори да вярваме на живота
  Време е за голяма промяна!
  
  Родината е красива като слънцето,
  Игривата Родина е нашата майка...
  И косата на момичето се къдри със злато,
  Ще можем да разкъсаме фрица на парчета!
  
  Ние сме пионери на децата на комунизма,
  Ние служим и на Сварог, и на Христос...
  Разпръснете подлите орди на фашизма,
  Ще донеса победа на Отечеството!
  
  Русия е родината на планетата,
  Тя има любимите си мечти...
  Щастливи знаят както възрастни, така и деца
  Няма нужда от допълнително суетене!
  
  Когато Всемогъщият дойде, ще има слънце,
  Ябълкови дървета ще цъфтят на Марс...
  Обединени и китайски и японски,
  Американец с руснак по пътя!
  
  Обединете идеите на комунизма,
  И вярата знае мечтата на Ленин...
  Ще отхвърлим мерзостта на цинизма,
  Нека изградим красота във Вселената!
  
  За нас Мария и Света Лада,
  Ние почитаме Бог и "Капитала" на Маркс...
  Нека всички пионери бъдат възнаградени,
  За нас Сварог и Сталин са идеални!
  
  Фашистите знаят, че няма да таранят
  Имаме волята, силата, знаем силата...
  Ще смажем врага с троен удар,
  И скоро превърне фюрера във въшка!
  
  Нека бъде нашата славна Русия
  Като вечен шип в градината да цъфти...
  Другарю Сталин, вие сте нашия месия,
  С вас ще отидем в комунизма!
  
  Когато минути на гръмотевични бури, трудни времена,
  Кървавата война свърши...
  Изведнъж децата ни ще пораснат
  Вечното щастие ще дойде!
  Но въпреки цялата смелост на Червената армия, Уляновск все пак падна.
  И немците обкръжиха Казан... И запушиха гигантски котел от север...
  Сталин при тези условия се съгласи на капитулация, при условие че запази собствената си кожа.
  Хитлер се съгласи с това... И СССР беше напълно окупиран в рамките на няколко месеца.
  Третият райх получи всичко. И войната свърши на изток.
  Но все още имаше Великобритания и Съединените щати.
  През 1945 г. германците поемат контрол над цяла Африка. А през 1946 г. има десант във Великобритания. Почти целият английски флот е потопен от подводници на Третия райх. И кацането беше успешно. Пантера-4 също участва в битките. С тегло от седемдесет тона, тази машина имаше предна броня от 250 мм и странична броня от 170 мм под наклони. И пистолет с дължина на цевта 105 мм от 100 EL. В същото време е инсталиран най-новият двигател от 1500 конски сили - газова турбина. "Пантера"-4 се оказа танк, който е практически неуязвим от всички ъгли на огън и удря всички превозни средства, дори рядко срещани в британските части на "Костенурката".
  Великобритания падна за десет дни. И това беше впечатляващ блицкриг.
  Но сега е спечелена още една победа на Вермахта... И сега остава да довършим Съединените щати.
  Тук най-трудното нещо е, разбира се, да се прескочи океана. Но германците вече имат доста голям флот. И първо беше превзета Исландия, след това Гренландия и след това Канада.
  Германските момичета се бият отчаяно.
  Така че момичетата щурмуват столицата на Канада Квебек с цялата неистова ярост на гладна хиена.
  Герда стреля с боси пръсти на краката си. Разби американски минохвъргачка и изгука:
  - Гордейте се тогава със стоманената река.
  Изстреляна и огнена Шарлот, разби минохвъргачката на капиталистическата армия. И тя също изпя:
  - И вятърът на фламингото лети в облаците!
  Кристина също раздвижи голите си пръсти. Тя счупи гаубицата, смачка стоманата. И изчурулика:
  ще ме разбереш...
  Магда от своя страна използваше голите си пръсти, за да стреля с бутоните на джойстика. Тя разби 122-милиметровото оръдие и изкрещя:
  И по-добра държава няма да намерите!
  Герда се ухили... Войната също я отврати. Най-важното е не само, че не знаете кога ще бъде краят, но... Просто краят изглеждаше достатъчно близо.
  Москва вече беше атакувана и обкръжена. И Кремъл щеше да бъде взет внезапно, ако не беше капитулацията на Сталин. Не, наистина градът е голям и далеч от Кремъл. Но все пак е ясно, че падането на столицата не е далеч. И къде ще отиде тогава Сталин? В Свердловск?
  През зимата е трудно да се стигне до Урал - би било, ако СССР не се беше предал! Но това не плаши воините.
  Герда си представи как тича боса през снега... Изглеждаше много смешно. Като съименника от снежната кралица. Дори до известна степен това може да се нарече невероятно. Приказката е лъжа, но в нея има намек - урок за добри хора. И още повече момичета!
  Герда си спомни как носеше детето на Хитлер под сърцето си и се засмя. Да, забавно е да забременееш чрез изкуствено осеменяване. Фюрерът, разбира се, се грижеше за собственото си потомство. Сега най-големият престъпник на всички времена и народи ще живее в децата си кой знае още колко години и зими!
  Може би дори хилядолетия!
  За Герда, разбира се, фюрерът не е престъпник, а най-великият държавник. Този, който нямаше равен в историята на планетите Земя! И не само за Герда. Много съветски войници произнасят това име с уважение и благоговение.
  Въпреки че те все още очакват, че войната ще успее да прекъсне.
  На Сталин обаче му остават все по-малко сили...
  Герда натисна голите си грациозни пръсти върху бутона на джойстика. Унищожен е зенитно оръдие. И изскърца:
  - Небето се намръщи, скоро гръм ще удари!
  Шарлот погледна яростно партньора си. Беше точно пред резервоарите и валеше ситен, гаден дъжд.
  Воинът натисна джойстика с голата си пета и извика:
  - В лиричната зала... Бяла мишка!
  Кристина направи гримаса. Тя стреля по съветското зенитно оръдие и издаде:
  - Ще вали по улицата като тенекиена кофа!
  Момичето потърка твърдата си пета с ръка и изгука:
  - Бягай повече...
  Магда отбеляза остроумно, като също натисна бутона на контролния панел на резервоара с голи пръсти:
  - Бягай, без да бягаш!
  И изпрати усмивка!
  Герда се намръщи. Като дете тя мечтаеше да стане воин. Тя беше толкова агресивно момиче. Но още по-рано тя имаше списък с желания - да влезе в магьосниците.
  Това изобщо не е готино, но много готино... Да се научиш как да заклинаш и контролираш света. И много за поправяне.
  Ето например старите жени са толкова гадни и грозни! Това вярно ли е? Разбира се, че не! Една жена винаги трябва да бъде вечно млада и красива!
  Герда мечтаеше да създаде своя собствена вселена, в която всички момичета и момчета не остаряват, не се разболяват и са завинаги красиви, безсмъртни! Сега това би било невероятно творение!
  Защо нашият свят е толкова несъвършен? И кой е виновен за това! Герда понякога си задаваше този въпрос. И тя не можа да намери отговор. От една страна, Бог е отговорен за всичко. Той е всемогъщ и дори дяволът е негово творение. И така... Но представете си един любящ Бог, който прави жените грозни? Как може да се допусне това?
  Самата Герда не намери отговора. Тя зададе въпрос на свещеник... Той й отговори с дежурна фраза:
  - Това са последствията от греха!
  Герда се почеса по тила и отговори:
  - Разумният баща ли ще осакатява палави деца?
  Свещеникът не намери какво да отговори...
  И Герда добави с усмивка:
  - Е, човек е съгрешил, така че го наказвай по справедливост, а не го превръщай в изрод! Иначе самият ти си дори по-лош от него!
  Всъщност момичето разсъждаваше съвсем логично. И не намери рационално обяснение защо Бог обезобразява жените. Все пак монахините са грозни. И нищо по-добро от грешниците. Какво е объркано, какво е монахиня - същността на едно нещо се превръща в чудовища в напреднала възраст. И тук няма красота за тях... Но Герда много се страхуваше да не стане възрастна жена. Да бъдеш грозен? Да, смъртта е по-добре!
  Затова тя започна да мечтае за кариера на воин. Така че в този случай ще умреш млад и на бойното поле! За да не страдате на стари години!
  Хубаво е да живееш млад... А какво да кажем за старостта? Такова окаяно състояние! И никаква естетика!
  Герда обичаше да чете приказки за елфите. Това са истинските същества. И те живеят много векове и не остаряват. Вечно млади, красиви, здрави и весели, тези елфи. Само хората да бяха като тях!
  И прави любов с ел. Представете си такъв любовник: тялото на красив, мускулест тийнейджър и преживяването на любовта от векове. Какво изкуство и милувки се различават елфите в леглото. Колко различни трикове знаят. И най-прекрасните и секси пози.
  Герда забеляза, че е най-добре да правите любов с млади мъже или дори с тийнейджъри. Обикновено са плахи и предпазливи, обичат да ви галят и целуват гърдите ви. Да, и младите тела са много по-приятни за контакт с женската кожа. И че косматият торс не е особено привлекателен. И ти разклащаш тялото, а те те галят.
  Хубаво е, когато мъж ти прави масаж. И особено ако този масаж е едновременно нежен и груб. Хубаво е, когато силното женско тяло се набръчква от силни ръце.
  Герда си представи това и дори изпъшка от вълнение. Колко е страхотно.
  Шарлот натисна голите си пръсти върху джойстика и изчурулика:
  - В реката има крокодили, отпред!
  И тя счупи тридесет и четирите на парчета... Да, гадният червенокоси дявол. Убиване на американци.
  Тя натисна бутона с гол пръст и Кристина туитна:
  Всеки има нужда от приятели!
  . ГЛАВА 2
  Германците и техните съюзници превзеха Канада и прехвърлиха бойните действия директно на американска земя.
  В самата Америка бушуват битки
  Но в този ден или вечер на босоногото момче Фридрих не беше съдено да завърши лова. Американските войски от Филаделфия и Чикаго нанесоха силен, подкопаващ удар във фланга на нацистките войски, настъпващи към Рязан.
  А момче на тринадесет години, босо по бански, като най-доброто от най-добрите, вече беше хвърлено на мястото на пробива през нощта.
  Фридрих, на своя ME-362 с увеличени боеприпаси, веднага постави точка i. Вярно е, че вездесъщият HE-362 успя да го изпревари малко. Включително легендарният Хъфман, най-добрият ас на Република Ингушетия, за когото битката в Чикаго се превърна в час на триумф.
  Но, разбира се, свалянето на самолети от ръка, дори от разстояние пет-шест километра, не е по силите на "бебето". Хъфман, възползвайки се от лудата скорост на колата си, използва тактиката на рязко сближаване и по-нататъшно оттегляне. Между другото, той разполага с почти оптимално въоръжение за това - 30-милиметрови оръдия на ранните модели на HE-362 - натрапчивият "Саламандър". Машина, която се оказа много добра в битки и най-важното, идеална за лов и тактика за париране на внезапни въздушни нападения.
  Фридрих обаче успява да свали само четиридесет и девет самолета, взривявайки въздушното прикритие, след което преминава към танкове.
  В предзорната тъмнина колите изглеждат като глутни мравки, изкачващи се нагоре. Основният работен кон на Pershing, в друга вселена, е танкът на победата. Лесна плячка за Фридрих, който е изпаднал в боен транс. Останалото е дори по-малко от "Шерман", "Вещица", но има и САУ-155 "Големият Том" за пробиване на укрепления и САУ-240 - общо взето чудовище.
  А ето и няколко танка, по-нови и по-големи от "Вашингтон" -11, очевидно първите модели... Фридрих, вече в обичайното си изключено съзнание, забива снарядите точно в шарнирните люкове на превозните средства, така че да се спукат отвътре. Неговите боеприпаси позволяват и трите оръдия на модела MP-103 с висока начална скорост. В ущърб обаче на картечното въоръжение, но от последното момчето Фридрих се оказа като цяло, за да не забави скоростта от наднормено тегло и да подобри маневреността на машините.
  Когато "Вашингтон" -11 излетя, боеприпасите детонират в един от тях, момчето изведнъж изпита голяма гордост и дори изведе:
  - Можеш да предадеш всеки, но само да промениш себе си!
  И сега срамът от предателството, сякаш по магия, изчезна и Фридрих разтърси съня си.
  Хелга се бие добре, два самолета и осем танка, четири самоходни оръдия - резултатът за един излет и за обикновен човек е отличен. Но това е един полет... След завръщането си последва, когато вторият цъфна...
  С изключение на три Duck-2, нямаше повече самолети и основният удар трябваше да бъде нанесен срещу такива колони. Тук може би основното нещо, което държеше Фридрих, беше фактът, че за разлика от първата вълна от самолети, танковете не се скупчваха един до друг и беше необходимо сякаш да се изстъргват, правейки прелитане.
  И американските войски се биеха героично. Ето, например, колко пъргави, но слабо бронирани "Вещици" -3, вдигнаха хоботите си. Високата скорост на това самоходно оръдие, мобилността на "Вещица" направи възможно бързото запушване на пробив с него, но доведе до огромни загуби. Ако не беше въздушното надмощие, тогава той щеше да свали Fritz напълно.
  Въпреки това, няколко Ferdinand-4 също бяха унищожени - засегната е слабостта на страничната бронева защита на тези мощни самоходни оръдия, един от най-добрите разрушители на танкове в историята на войните.
  Хелга се биеше в едно елегантно американско бикини. Мускулесто, малко над средния ръст момиче, с фигура на богиня. Много красив воин, Фридрих я харесваше повече от твърде високата (и която наследи) дъщеря Порше, въпреки че последната беше наследница на едно от най-богатите богатства в Германия. Но с нея момчето, въпреки че можеше да се ожени едновременно с Хелга, не направи много добро. Все пак е умно задник.
  Маргарет, главната съпруга на фюрера, скоро трябва да роди... Макар че може би не толкова скоро... По дяволите, времето минава бавно във войната. Много болезнено бавно. Тук, изглежда, е такова психическо усещане, че битката при Чикаго ще продължи поне няколко години, въпреки че не е минал и месец - двадесет и девети октомври ... Психологията на възприятието е специална ...
  Денят обаче мина сравнително бързо. Но на 30 октомври 1947 г. Фридрих отново се заема с лов. Настъплението на врага върху знамето е пресъхнало. Въпреки че Филаделфия все още е недостъпна за Фриц.
  Фредерик решава, че определено ще хване Вайтещайн и ще сложи край на продължителната обсада на котела, ускорявайки края на войната. Колко можеш да пълзиш и скачаш така, време е най-накрая да изясним.
  И като за начало, след като е Хитлер-Бисмарк, изглежда, че вече е фелдмаршал-майор и формално има под командването си въздушна ескадрила, за да разбере всичко, неуловим генерал от армията и да залови през нощта. Свръхразвитата интуиция вече е казала на момчето Фридрих къде да намери, в кой квадрат се крие Ватутин. А генералът от армията изобщо не беше пасивен, даваше заповеди и настояваше да стои до смърт. Дори Москва все още не е превзета, битката продължава за всяка къща и дори за вход. Този град вече се сравнява със Сталинград.
  Фридрих целуна Хелга по сладките устни за сбогом и каза шепнешком:
  - Заминавам за рискован бизнес... Може би няма да се върна...
  Момичето се усмихна в отговор.
  - Не можеш да загубиш! Защото Фридрих Бисмарк е олицетворение на арийския дух. Дух, който е безсмъртен!
  Младият воин кимна на приятеля си в отговор:
  - Така е по принцип, но... Не можеш да бъдеш самоуверен... - Пауза и допълнение. - Именно самочувствието води до много провали. И дори един, понякога достатъчен за смърт.
  Хелга гневно тропна с бос, момичешки крак:
  - Няма да умреш... Защо съм с теб!
  Фридрих отговори:
  - Не искам да те застрашавам. Ако например по време на битка мислите не само за себе си или за целта на задачата, но и се тревожите за любимия си... Това е разсейващо и смущаващо. Може да се провали в най-неподходящия момент. Младият мъж сложи ръце на раменете на момичето и я погледна право в очите. - Ти ме разбираш?
  Хелга лесно се съгласи.
  - Разбирам... Освен това ще имам нещо повече от спомен за теб.
  Фридрих изведнъж стана любопитен, зениците на очите му се присвиха:
  - Какво имаш предвид?
  Хелга се усмихна и отговори невинно.
  - Разбира се, не съм съвсем сигурен, но... Изглежда, че е бременна!
  Бисмарк подсвирна:
  -О, добре! Въпреки това не можете да го видите, талията е тънка!
  Хелга сви мускулестите си рамене.
  - Значи и месец не е минал... Но и ти искаше това, нали?
  Фридрих отговори честно:
  - Ами ако отидеш в отпуск по майчинство и вече не рискуваш да се биеш на фронта, тогава да - исках! И останалото ... Може би това е достатъчно, летите?
  Хелга въздъхна:
  - Тази битка ще свърши и ще видим. Струва ми се, че висшите сили няма да оставят да умре девойката, която носи сина на жив бог в утробата си.
  Фридрих намигна със сините си очи в отговор:
  - Може би! Но още повече причина тази война да приключи възможно най-бързо.
  И целувайки се отново, прегръщайки се силно за сбогом, те се разделиха. Нощта се оказа по-хладна от обикновено, вече на тридесет и първия ден, а след това вижте и ноември, последният месец на есента. Фридрих вървеше или по-скоро тичаше към задачата, както обикновено, в едни и същи бански, за да може с голата си кожа да усеща по-добре напрежението на силовите линии и теоплазмата на планетата Земя. Момчето беше нетърпеливо да се бие, изчезна, сякаш никога не е изпитвал чувство на срам, заради предателството си. Опитното вълче помирише кръв и вече не можеше и не искаше да губи вълнението си.
  За специалната операция Фридрих смени оръжията, като добави картечници и остави само едно оръдие за всеки случай. Танковете в околната среда останаха действително незначителни и ще трябва да се бият главно с пехота. Младият Бисмарк лесно намери извинение за себе си - руснаците така или иначе няма да завладеят целия свят, така че защо да не ускорим поражението си и по този начин да спасим живота на милиони хора. Един вид подлост за доброто. Освен това Фридрих Бисмарк няма къде да се върне, а той вече има истинско семейство и бързо нарастващо богатство в Третия райх. Да, и може би изобщо не са неговите предци, а подобна паралелна вселена, един вид дублаж на материя и пространство.
  Така че няма смисъл да се екзекутираш!
  Съвестта не може да бъде измамена, но може да се заблуди!
  Фридрих поиска общо шестима помощници за специална задача, един от тях беше Хъфман. Като цяло първоначалната идея беше всичко да се прави сам. Но Бисмарк, след като прецени, реши, че няма да му навреди да натрупа опит в командването и групата. В крайна сметка няма да се биете през цялото време като обикновен пилот на един самолет. Вие също трябва да развиете лидерски качества в себе си . И сега седем летят в ожесточена битка наведнъж и само седем. Невероятен отбор и интересен баланс на силите. Но те се борят с умения, когато не могат да бъдат смачкани от числа! Фридрих иска да го хване, докато е тъмно, но в същото време лети възможно най-ниско. Останалите членове на екипа също са на ME-362 - четирима и Non-362.
  Нощта е пълна със светкавици и яростен тътен на оръжие. Американските войски реагират много по-рядко, но все пак не стоят неподвижни като торба под ударите на перфоратор. Подобно на мечка, заобиколена от орда, тя умножава силата си, като разпръсква големи стада кучета, създавайки чудеса от сила и смелост. Така че бомбите падат върху позициите им и те не могат да издържат на такъв натиск.
  Но немските самолети още не стрелят, отбор си е отбор. И Фридрих изпадна в дълбок транс, самото му тяло води колата към целта. В главата на свой ред, като поразителни кибрити, проблясват афоризми;
  По-лесно е да загребеш океана с напръстник, отколкото да стигнеш до определено заключение в религиозна дискусия!
  Религията обикновено е обратното на толерантността!
  Говоренето за политика най-често води до сбиване!
  Златото не ръждясва от кръв, не потъмнява от пот, не се рони от сълзи!
  Бухалка е юмрук, мечът е нож в юмрук!
  Ако искаш да управляваш държавата - научи се да командваш себе си!
  Когато съседът има празен портфейл, вашият изглежда по-пълен!
  По-добре е да постите, отколкото да слушате стенанията на дете, умиращо от глад!
  Понякога времето за отчитане на грешките - остава само в гроба!
  Революцията ще използва камшика, за да ускори момента, в който камшикът никога няма да падне върху човек!
  Най-добрият двигател на прогреса е болката - ако уморените крака не болят, човек нямаше да измисли кола!
  Само след като изпита пълнотата на страданието - той ще може да оцени пълнотата на блаженството!
  Ако искаш да станеш бог, научи се да обичаш ближния си, защото Бог е любов!
  Изборите са единственото бойно поле, където уменията печелят, а не числата!
  Вълк и вегетарианец гледат на света по различен начин, особено отразено от деня на чинията!
  Когато царят е предаден ужасно, но още по-лошо, когато царят предаде собствената си съвест!
  Усмивката е по-широка, барутът е по-сух, острието е по-остро, а сърцето е по-ядосано!
  Войната е ад за тялото, чистилище за душата, рай за поезията!
  Не можеш да победиш всички, освен ако не победиш себе си!
  Най-страшният звяр, този, който живее до или в сърцето ти!
  Понякога мекотата е синоним на предателство!
  Всичко гениално е просто в своята парадоксалност!
  Горчив е хлябът на предателството, медът на разврата, сълзите на невинните!
  Най-лесният начин да задоволим нуждите е да ограничим амбицията!
  Празният стомах изпитва повече радост от коричка черен хляб, отколкото пълнен корем от ананас с лешник!
  Понякога доблестното поражение е по-ценно от страхливата победа!
  Златото е такъв метал, колкото по-висока е пробата, толкова по-силна дава кръв!
  Смелостта удвоява силата, остроумието учетворява, а разумът носи победа!
  Понякога мисълта за самоубийство удължава живота!
  Без постижения животът е жалък заместител на съществуването!
  Войната без жертви е като театър без актьори!
  Само онези, които са влюбени в смъртта, могат истински да оценят насладите на живота!
  Да обичаш живота все пак е по-естествено, отколкото да обожаваш смъртта - последната твърде много напомня на котка в лапа!
  Всичко, което води до победа, е прекрасно: да превземеш врага - добре, но средствата не се броят!
  Златото е меко, но сърцето го прави безчувствено!
  Знанието в главата на негодника е по-опасно от мускулите на глупака!
  Дяволът измисли водка, пари и олио! Всички еднакво разрушителни!
  Един престъпник струва двама невинни - първият разкъсва вените на името на лошо преживяване, а вторият разчита на снизхождение!
  Който спестява от армията, фалира на обезщетения!
  Не оръжие, което убива, а такова, което може да пороби!
  Смъртта е като лоша храна;
  Агонията от чакане, за разлика от раждането, не изчезва с времето!
  Невъзможно е да се унищожат само празнотата и глупостта!
  Фридрих в последните думи вече ясно видя целта и заповяда да се гмурнем върху нея. В същото време младият терминатор откри огън от всички цеви на картечниците. Експлозивни и висококалибрени куршуми пронизваха парапетите, раздробявайки вражеските войници, чупеха костите им, избиваха фонтани с кална кафява кръв.
  И Фридрих унищожи два танка "Вашингтон" -7 от бойната охрана още по време на прикритието. С едно движение на пръста той проби покривите им. Той косеше всички, които бяха в рамките на половин километър. И тогава той веднага постави колата на земята, изровена с окопи. И още преди окончателното кацане той скочи от лятото.
  Момчето скочи в бункера и направи страшна разправа в гангстерски стил. И докато младият терминатор пееше;
  Сякаш излетях на сив кон,
  Що за магаре така реве?
  Познавам самия Сатана, роднини -
  Ще се справя с всеки, който бунтува страната!
  
  Дяволите са се настанили в лошите мозъци,
  И галоп гневни мисли!
  Нека балансираме - изтрийте нулите наведнъж,
  Почистете системата от бездната!
  
  Къде скача, аз дори не разбирам,
  Хиперплазмен вихър се разнесе през главата!
  Не си позволявай да се поддаваш на глупостите,
  Така че потокът от слава да се разлее по лунния свят!
  
  Войната тече в непрекъснат поток -
  Такова занимание очаква човек ...
  И аз искам да пия опиянено вино -
  И мирно продължете с размера на разговора.
  
  Но знайте, че слабостта и скуката ще преминат -
  Ако намериш човек, ти си успех и призвание!
  Ние, като пионери, се стремим да маршируваме -
  В крайна сметка готин войн не е глупаво име!
  
  Бабах и разкъсан, ето планина от трупове,
  Врагът е объркан, бяга отстъпление!
  Можем да завършим маршрута
  Макар че кучето от подземния свят лае диво!
  
  Какво правим по света - без фантазия,
  Родили сме се, сякаш напалмът измъчва мозъка!
  Завинаги ще бъдем като млади години -
  И място в ада ще бъде по-добро, отколкото в рая!
  
  Какво иска войникът? За да продължи войната
  Спокойствие и скука и слабост на мозъка му!
  Ще настигнем врага до гроба -
  Но знайте, че е твърде късно да се предадете на воините!
  
  Няма да има резултат и няма избор -
  Свърши работата и веднага още една!
  В крайна сметка това е само начало, превантивно бягане,
  Все пак военната служба е добро дело!
  Покривайки пътя си с трупове, Фридрих стигна до генерала на армията. Той изрита оръжието от треперещите си ръце и извика:
  - Hyundai Hoch!
  Уайтщайн се закле.
  - Крилато вълче.
  Фридрих вече изръмжа на английски:
  - Да, Иване! Тук можете да свирите комунизъм на тромпет, но както и да свирите, всички пускате светлините. И ако има такива, които идват при теб, ще има и такива, които ще дойдат за теб!
  Вайтешайн примижа, той погледна момчето, ужасяващо от неестествено рязкото облекчение, с подигравателна усмивка, положи войниците, които служеха под разпределението с хапещи удари, и извика:
  Ти си истинският дявол.
  Фридрих не подкрепи закачливия тон и каза грубо:
  - Достатъчно! Сега дайте заповед на всички да се предадат, спасете както своя, така и чуждия живот! Колко руска и немска кръв се пролива...
  Армейският генерал Вайтешейн каза остро:
  - Не! По-добре да умреш, отколкото да предадеш!
  Фридрих хвърли с голите си пръсти пет отровни игли (оръжия на специалните части на SS), нокаутирайки онези, които се опитаха да влязат - избрани пазачи. И се ухили.
  - И вашето съгласие не е необходимо! Аз лично ще дам заповед да се предадем от твое име...
  Ватутин извика объркано:
  - А кодът на позивната?
  Фридрих се ухили цинично.
  - И той ми е познат.... Иначе как щях да те намеря.
  Ватутин в отчаяние се втурна към адския тийнейджър с кама, но прелетя и, удари се в стената, загуби съзнание. И Фридрих незабавно набра шифъра, точно имитирайки гласа на командира, заповяда на всички подчинени войски незабавно да се предадат. Младият ас говореше уверено и грубо, съвестта му беше успокоена от логично обяснение - все пак те са обречени на смърт, така че е по-добре да спасят живота си, а и хиляди германски войници.
  А Галкин също може да фалшифицира гласа на някой друг, така че защо Фридрих да не може да направи това - човек, който не е прост, а много истински супермен - истински ариец и индивид от ново поколение в най-прекия смисъл .
  Останалите от екипа му не изглеждат толкова късметлии. Един обаче беше убит от още трима, достатъчно лесно, за да се бие с ранени, включително издръжливия малък Хъфман.
  Но заповедта, за която се твърди, че идва лично от генерала на армията, е оказала влияние и атаките спират директно срещу тях.
  Фридрих повтори заповедта няколко пъти, след което, за да убие времето, започна, държейки перце в идеално правилната форма на пръстите на краката си, да скицира нови готини афоризми;
  Има много умни и честни хора, но те са подредени толкова умно, че никога не се смесват!
  Страхливостта е първият признак на послушание. А послушанието е душата на войника! А душата на войника е ключът към победата - за да спечелиш, трябва да си страхливец! Такъв е парадоксът на войната!
  : Бог е във всеки човек, Бог е всеки човек, стига да има висок морал, а душата да не е животно!
  Убиването в името на Христос е същото като убийството на Христос!
  По-добре да работиш на тренировка, отколкото да почиваш в гроба!
  Когато мечът е счупен, ръката посяга към камата!
  Можеш да поискаш баналност или да търпиш обиди, но не можеш да оправдаеш банална обида!
  Всичко твърдо е крехко и нетрайно, но в меката издръжливост има сила. И който не вярва в това, разбира се, ще покажа езика, че можете да ядете! Всички зъби се сринаха на прах, но той е жив - казвам, бум!
  Постоянството в секса унищожава любовта!
  Да разчиташ на късмета е като да дразниш Бог и да дразниш смъртта!
  Златните ябълки растат най-добре, когато поливате дърветата с кръв!
  Има три неща: чиято стойност е непроменена: Всемогъщият, родителите и Родината!
  Най-интересният театър е театърът на войната, само входната такса е непосилно висока!
  Но в театъра на операциите сълзите винаги са истински и всяко действие е урок за цял живот!
  Талантът само тогава става гений, ако се умножи с колосално старание!
  Отлагането краде лаври, бързането носи успех!
  Истински хирург е този, който е в състояние да извърши сложна операция незабелязано!
  Не боксьорът, който удря, а този, който събаря!
  Красотата винаги е отровна - най-ярките гъби са мухоморка, а отровата е като женско заклинание - замая се и отрови сърцето!
  Естественият ум може да покори естествената сила, но вродената сила никога няма да покори ума!
  Да умреш горд е по-добре, отколкото да живееш смирено!
  Който държи живота за гърлото, е по-вероятно да го загуби, отколкото този, който пуска мацката на щастието на свобода!
  Красотата избледнява, смелостта остава вечна!
  Мечът е твърде остър, за да задържи върху него властта на държавата, ласкателството е твърде сладко, за да пие вечно народа с него!
  Изобретателността на войника компенсира грешката в изчисленията на генерала, но изграждането на изчисление върху нея е като да копаеш дупка с игла!
  Трудно е да запалиш вече запаленото и да изгасиш вече изгорялото!
  Горещ мъжки темперамент, изсушава мозъка и изгаря дъното на портфейла!
  По-скоро прогаря дупка в джоба си - топло сърце!
  Най-дебелата торбичка е пробита от твърд фалос!
  За мъж най-доброто златно огледало!
  На монетата и бръчките - украсата на мъжа!
  Една война може да е без победител - но винаги ще има губещ!
  Човешката слабост е основният двигател на прогреса!
  Ако искате да сте първи, работете като последния!
  Гениалът е роднини на божеството и достойни роднини!
  Можеш да служиш малко на Родината, но не можеш да предадеш малко!
  ! Мисля, следователно - съществувам, съществувам - следователно, живея, живея - следователно, живея щастливо!
  Сексуалните партньори са като храната - изискват разнообразие и люти подправки!
  Революция се прави с чисто сърце, но не с бели ръкавици, по пътя към щастието колелата изискват кръвно смазване!
  Най-често те предават не поради подлост, а поради слабост, макар че слабостта клони към подлост!
  По принцип законът е, че ръждясал механизъм работи само със златна грес!
  Хитрост и пресметливост: как съпруг и съпруга раждат победа - честността е третата екстра!
  Най-бездънното творение на света е чаша водка, падането в нея е безкрайно, а дъното е в гробището!
  Не всеки осъден е престъпник, не всеки престъпник е осъден!
  По-лесно е камила да мине през иглени уши, отколкото да публикува без блат!
  Професионалният съдия е като професионалната проститутка - разликата е само в размера на хонорара и ранга на сводника!
  Политиците са като червеи, само че изцеждат повече кръв от червата си, когато са заточени!
  Кръвта е най-добрият тор за култивиране на смелостта на подрастващото поколение!
  Агресивно послушното мнозинство мисли със стомаха, а не със сърцето, защото е много по-голямо като обем.
  Въпреки това, атеистичната доктрина е най-логична, тя демонстрира зрелостта на човечеството, докато всяка религия, асоциация с детството!
  Бог е силен Баща на силно коляно, на когото слабото дете иска да се облегне!
  Рядко се случва някой да запали искрица талант, когато наоколо е влагата на тоталитаризма!
  Тези, които не са доволни от миналото и се страхуват от настоящето, мислят по-често за бъдещето!
  По-лесно е да удариш луната с камък, отколкото да принудиш политиците да спазят предизборните си обещания!
  Сладкият хуманизъм в една народна държава е толкова подходящ, колкото захарта в борш!
  Три неща са вечни: Бог, времето и човешката глупост!
  Ако искате да спечелите; забрави три думи: трудно е, не мога, стига!
  Свинята винаги ще намери мръсотия, плъх винаги ще намери пролука, а мързелив човек винаги ще намери извинение!
  Моралът от същия корен с думата мръсен! Най-често се използва за оцветяване на добродетелта и отмиване на порока!
  И разбира се, немските танкове от серия Е се показаха като много опасни и бойни машини. Къде са американците преди тях. Фашистите имат такава сила.
  Особено когато танковият екипаж на Герда е в атака и смазва американските войски.
  Тя има кола от серия Е-50, пъргава и бърза. Тя има дължина на цевта 100 EL и калибър на пистолета 105 мм. Ако такъв пистолет издълбае.
  Герда натисна бутона на джойстика с голите си пръсти, изстреля снаряд, улучвайки точно врага и изскърца:
  - Слава на Третия райх!
  Шарлот, това червенокосо момиче също се блъскаше с голи пръсти на американците и чуруликаше, оголивайки зъби:
  Слава на нашите непобедими войски!
  Кристина също потупа пъргавите си, изрязани крака с голите си пръсти и извика:
  - Слава на героизма на Вермахта!
  Магда, използвайки дългите грациозни пръсти на босите си крака, също блъскаше и крещеше:
  - Слава на непобедимия Вермахт!
  И четири момичета ще го вземат и ще реват с пълна сила:
  - Ние сме истински орли и сме пълни с героизъм! И ние летим като птици, синове на смелата Родина!
  Герда стреля отново с боси пръсти. Тя удари американската кола и изсъска:
  - Не, не синове, а дъщери!
  Шарлот стреля по американската кола, откъсна кулата й и изчурулика:
  - Разбира се, дъщерите са много героични!
  Кристина удари шамар на опонента си. Тя прониза врага докрай и изсъска, оголивайки зъби:
  - Ние сме истинските машини на смъртта!
  Магда също стреля по противника. Тя счупи вражеската броня, удари челото на врага и извика:
  - А ние сме най-съвършените машини в света!
  И момичетата извикаха в хор:
  - Слава на Германия, слава, танковете се втурват напред! Дивизии на Третия райх приветства смелите хора!
  Накратко, германците наистина се справяха добре и техните войски постигаха една победа след друга.
  Съединените щати, разбира се, имат силна икономика, но загубиха по отношение на технологиите. Особено танкове и реактивни самолети. Германците вече имаха ME-262 X в серийно производство и този самолет беше едновременно оцелял, скорост над 1150 километра в час и въоръжен с пет самолетни 30-мм оръдия. Американците не могат да устоят на такава машина.
  Германците имаха и птица XE-262, лесна за производство, почти изцяло изработена от дърво, много лека и маневрена. Но XE-262, поради твърде ниската си маса и висока скорост, също беше труден за управление и изискваше висококвалифицирани пилоти. Но той беше страхотен за стила на Хъфман, който работеше в сближаването. И от близко разстояние смаза американците.
  Но освен Хъфман, имаше и две момичета, които действаха: Албина и Алвина. Всеки от тях надхвърли триста свалени самолета и получи Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. Рицарски кръстове със златни дъбови листа, мечове и диаманти засега имат само Хъфман, който свали повече от петстотин самолета, и Рудел, легендарният щурмовик, повали повече от петстотин танка и много други наземни цели. И още седемнадесет самолета.
  В Третия райх одобриха и шестата степен на Рицарския кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти, за тези, които достигнат хиляда свалени самолета или същия брой счупени танкове.
  Този Рицарски кръст трябваше да бъде закрепен с поне сто диаманта и щеше да е по-голям от другите Рицарски кръстове. Така че наградата беше не само почетна, но и скъпа.
  Албина и Алвина летят по небето. Те свалят самолетите си Янки и пеят през зъби:
  - Красиви момичета,
  Страхотни приятели...
  Ще бъдат страхотни момчета -
  И страхотни ритници!
  Албина насочи самолетния пистолет с помощта на голите си пръсти, тупна американеца и изпищя:
  - Светлини на весели очи!
  И намигна на партньора си. Тя отряза своя колега. Тя разби врага на парчета с босите си пръсти и изчурулика:
  - За комунизма и нашите славни победи!
  Албина коригира партньора си, сваляйки самолета на Yankee:
  - За арийския комунизъм!
  И двете момичета избухнаха в смях.
  Междувременно войната продължи. Американците очевидно губеха от най-добрия враг по отношение на технологиите и обучението и дори с помощта на чужди дивизии.
  По-специално, янките имат основния танк Шърман. Е, къде е срещу главния немски Е-50. Машината на нацистите имаше предна броня от 250 милиметра, странична броня от 170 милиметра и тегло от седемдесет тона с двигател от 1200 конски сили с усилване на двигателя.
  Трябва да се отбележи, че Sherman дори не можа да проникне от германската страна, тъй като бронята на E-50 е наклонена. Дори "Шърман" със седемнадесет футов пистолет, Firefly, всъщност не взе германец на борда. Но този танк не беше масивен.
  И германците уверено поеха американския танк от пет километра. Освен това той има висок силует. Американците имаха Пършинг малко по-добре. Но този танк не беше толкова масивен като Sherman и все пак неговото 90-мм оръдие не беше достатъчно за ефективен бой.
  Само "Супершинг" можеше да пробие германския Е-50 встрани. Предимството на пистолет и калибър 90 мм и дължина на цевта 73 EL. Но от друга страна скоростта на стрелба е само четири изстрела в минута срещу дванадесет за немския E-50, а теглото от петдесет тона е твърде голямо за двигател от 500 конски сили. Да, и бронята е недостатъчна. В челото на германския главен мастодонт американците все още не пробиха. А Фриц имаше и Е-75 с оръдие с калибър 128 мм и дебелина на страничната броня 210 мм под наклони, с още по-добра защита и двигател от 1500 конски сили.
  Така че от самото начало САЩ губеха. Само танкът Т-93, по-точно самоходно оръдие с тегло деветдесет и три тона, с дебелина на челната броня от 305 мм и 155 мм оръдие, може да се бори с германските мастодонти челно.
  Но ходовите качества на това самоходно оръдие не бяха важни, както и скоростта на стрелба. И немците го унищожават със самолети.
  Така че американците като цяло не се справяха добре и безнадеждно губеха.
  И германските войски се приближаваха все по-близо до Ню Йорк и Вашингтон.
  Труман моли Хитлер за мир.
  Но фюрерът искаше само пълна капитулация без никакви условия. Вашингтон беше обкръжен. И нацистите започнаха атака срещу столицата на САЩ.
  Екипажът на танка на Герда се бори за по-светло утре. И той спечели безпроблемно.
  Момичето дори започна да стреля не само с голите си пръсти, но и с алените зърна на гърдите си. И това помогна много.
  Шарлот също стреля, като натисна рубинените си зърна върху бутона на джойстика и чурулика:
  - Величието на комунизма е в това да си не риба, а кит!
  Кристина, стреляйки, натискайки бутоните на джойстика, отбеляза:
  - А ние германците ще построим най-великия комунизъм!
  Магда, стреляйки с пурпурни зърна по опонентите си, агресивно издаде:
  - Най-светлият комунизъм! Само нагоре, нито крачка надолу!
  Герда насочи оръдието с боси пръсти и обърна американската гаубица с добре насочен изстрел, потвърди:
  - За арийския комунизъм!
  След падането на Вашингтон Америка скоро капитулира. И това се случи на 31 януари 1948 г.
  Втората световна война свърши. А идването на власт на Хитлер съвпадна с капитулацията на Америка.
  Изглежда имаше дълъг период на мир. Всъщност всички войни свършиха, Съединените щати са пленени и какво повече бихте искали? Но имаше още една суперсила с колонии: Япония. И Хитлер също искаше да го завладее.
  . ГЛАВА Љ3
  На 20 април 1953 г. започва нова война за преразделяне на света. СССР все още съществуваше в пресечен вид. Военните, които дойдоха на власт след Сталин, поставиха Вознесенски за официално главно правителство. Този лидер успя частично да възстанови руската икономика. И той предложи на Хитлер участието на СССР във войната срещу Япония. Той се съгласи, но при условие, че Русия ще върне само Приморие, остров Сахалин и веригата Курил, преди това заловени от самураите.
  Така Вознесенски получи нов шанс да възроди СССР и частично да реабилитира империята.
  Боевете се разгърнаха с пълна сила.
  Аленка и нейният екип се биеха на нов, експериментален танк Т-11. Тази кола беше тежка и добре защитена. Нейната предна броня достига 300 милиметра с тегло на машината от шестдесет и осем тона и оръдие с калибър 130 mm. Междувременно основният танк Т-54 все още е в СССР, което също не е никак лошо.
  А Аленка и партньорът й стрелят от мощен пистолет от голямо разстояние. Японците, разбира се, имат свои автомобили. По-специално, тук е E-75, копиран от немския модел по лиценз. Но този резервоар вече е малко остарял.
  И Аленка го нокаутира с боси пръсти. И тя изпраща снаряда точно от край до край.
  Момичето чурулика:
  - Слава на ерата на комунизма! Слава на Ленин в сърцата!
  Наистина, това е красота от най-висок стандарт.
  Анюта също стреля, използвайки голите си пръсти на изрязани крака и скърца:
  - Аз съм много готин воин и е като кукла с часовников механизъм!
  Алла също стреля на свой ред. Това момиче удари самурая и каза:
  - В името на светлината, топлината и вятъра!
  И, разбира се, с боси крака.
  И тогава Мария кацна. Тя е момиче с огромна духовна сила. Тя разби японски танк и изчурулика:
  - За могъщия комунизъм!
  И се поддаде на голата си пета.
  И накрая тя стреля с помощта на бос крак и Маруся. Момичето удари врага и изсъска:
  - Слава на ерата на един по-добър свят!
  И как подсвирква... Това наистина е много готино момиче.
  Съветският танков екипаж върши страхотна работа и взима сметки. Момичетата, разбира се, бързо поемат водещата роля. Имат и най-добрата кола за Червената армия.
  А Герда се бие на пирамидален танк. Тази кола вече е по-напреднала и има само двама членове на екипажа.
  Те, заедно с Шарлот, стрелят по японците и са изключително ефективни.
  Герда, използвайки голите си пръсти, натисна бутоните на джойстика и удари японската кола, съскайки:
  - И самураят полетя на земята под натиска на стомана и огън!
  Шарлот също стреля по нея, използвайки голите пръсти на изрязаните си крака, и изсъска:
  - Но нашият Вермахт от тайгата до британските морета, всички те са милиони пъти по-силни!
  Магда и Кристина се бият в друг пирамидален танк.
  Момичетата Терминатори са изключително борбени и колосални по сила.
  И така Кристина стреля, използвайки голите си пръсти и удря японците.
  Тогава той изпищя:
  - Нашата ера с победи напред!
  Магда също стреля по врага. Събаря кулата от самурая и крещи:
  - И постиженията чакат още по-готино!
  И отново с голи пръсти той печели от системата, унищожавайки врагове.
  Да, има момичета, които ще спрат препускащ кон и ще влязат в горяща колиба.
  Воините победиха врага и постепенно се издигнаха.
  Япония губеше. И германците използваха страхотно оръжие - дискотеки.
  Тези летящи чинии не знаеха равни.
  Тук Агата и Адала се бият на дискета. Воините управляват машината с помощта на джойстици и разгръщат тази най-мощна единица. И така смазват противниците. И те удрят с топлинни лъчи от въздуха. Буквално унищожава силата на съперниците.
  Агата, стреляща по врага, реве:
  - Побърка страстта ми!
  И с гол, кръгъл ток, сякаш притиска.
  Адала, стреляйки по врагове, уверено заявява:
  - Това е само сила!
  И също така използва голите си пръсти срещу врага.
  Момичетата наистина се разпръснаха. И такива, да кажем направо бойни красавици.
  Че от Япония почти не е останало нищо.
  Страната на изгряващото слънце губеше. И уви, изглеждаше почти безнадеждно.
  Самураите са изправени пред технологично превъзходство. И много сериозен противник по отношение на оперативното планиране.
  Япония победи Русия навремето, но сега губеше от коалиции.
  В крайна сметка Третият райх дори нанесе ядрен удар по островите и земята на изгряващото слънце капитулира.
  В резултат на това завладяването на колосални земи беше завършено. Въпреки това, Третият райх се бие малко повече в Латинска Америка и извършва допълнителни завземания на територия.
  Но когато целият свят е под Третия райх, все още свободният СССР дразни фюрера.
  И на 20 април 1957 г. започва агресията срещу Русия. И колосални сили настъпват към СССР.
  На какво може да разчита Червената армия при тези условия? Силите вече са много неравни.
  Но очевидно руснаците и други националности все още имат някои изчисления.
  И те се борят наистина усилено.
  Наташа, Зоя, Августин, Светлана се борят с нацистите.
  Момичетата традиционно боси и по бикини. И това е тяхното кредо. Те се бият с дива свирепост.
  Наташа, стреляйки от картечница, отбелязва:
  - В какво сме добри, че знаем да се борим!
  Зоя, стреляйки по врага, се съгласи:
  - Ние можем!
  И хвърли граната с боси пръсти.
  Августина драскаше нацистите с картечница и с голямо вълнение крещеше, хвърляйки граната с боса си пета:
  - Аз съм унищожителят на злото!
  Светлана, също стреляща по врага и стреляйки точно, косейки враговете и хвърляйки с бос крак торба с експлозив, поради което танкът се преобърна, предизвикателно издаде:
  - Ще натроша Третия райх на прах!
  И момичето отново изплези езика си.
  Ето ги воините. С тях можете да се биете срещу почти всяко чудовище. И дори на Хитлер.
  Наташа, стреляйки по нацистите и защитавайки Москва, пееше:
  - Смазани сме от игото на ордата,
  Ние сме потиснати от игото на неверниците...
  Зоя, стреляйки по фрица и пуснала босите си пръсти с крака, издаде убийствена свирка:
  Но кипи във вените ни
  Раят на славяните...
  Августина, стреляйки по нацистите и действайки много енергично, давайки граната с боса си пета, продължи:
  И от прекрасните брегове,
  До бреговете на Колима...
  Светлана пееше с дива страст, играейки с мускулите на краката си, а плочките за пресата издаваха:
  Всичко това е нашата Земя,
  Всичко това сме ние!
  И тук момичетата, трябва да кажа, бяха с голяма самонадеяност и колосална агресия.
  Никой не може да ги спре, нищо не може да ги победи. Злите вълци смазват врага, злите тигрици поздравяват героите.
  Или може би героини. Ето козарните момичета от най-високия полет на птица.
  И ако се бият, то от сърце....
  И Аленка с екипажа на танка Т-13. Машина, която е готова да устои на немските, пирамидални композиции. Момичето стреля по врага и пее:
  - Нашите танкове, това е просто чудо,
  От пустини до северни морета!
  Ще те разкъсаме, повярвай на Юда,
  Ужасният звяр ще бъде унищожен!
  Анюта потвърди с ярост, като също стреля по врага с помощта на голите си пръсти:
  - Ще разкъсам врага и ще ги смеля на прах.
  Алла се редуваше да напада врага с помощта на босите си пръсти и чурулика:
  - За величието на червения комунизъм!
  Мария също удари врага, като направи добре насочен изстрел с голия си долен крайник и изрева:
  - За красиви победи!
  Маруся също с помощта на босите си пръсти премести врага, сякаш го удря, и извика:
  - За висшите идеи на комунизма!
  Петимата се бориха с нацистите като терминатори.
  И съветските пилоти също се биеха в небето. По-специално Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова.
  Те се биеха като епични герои. Използвайки голи пръсти, те изпратиха въздушни снаряди. Те удряха враговете много уместно.
  Анастасия натисна аленото си зърно върху бутона на джойстика, удари фашиста и изчурулика:
  - Слава на идеите на комунизма!
  Стреляйки по врага с ягодови зърна, полуголата Акулина също гука:
  - Слава на Героите на СССР!
  Това са горещи и силни момичета тук. Как се бият като истински зверове. И имат свръхчовешка страст и колосална сила.
  Анастасия, смазвайки нацистите, пееше:
  - Над злощастната планета висеше,
  Злият Фриц кипи мрак...
  Окупаторът мрази брадвата си,
  Наточете и отсечете главата си!
  
  Той обаче не е пионка,
  И да не ходи завинаги под игото ...
  Превръща злите врагове в огнени глави,
  Ще стане владетел на световете!
  И тогава има Елизабет на танка Т-55. Машина с по-мощно 105-милиметрово оръдие от Т-54 и готова за борба с врагове.
  Момичетата в резервоара, разбира се, само в едно бикини.
  Елизабет натисна бутона на джойстика с голите си пръсти, стреляйки доста точно по врага, и изгука:
  - За Русия на комунизма!
  Тогава Екатерина стреля на свой ред, използвайки аленото зърно на гърдите си, за да стреля.
  Тя удари нацисткия танк и изгука:
  - За успех в изграждането на комунизма!
  Елена също стреля по опонента си с боси пръсти. Тя разби цевта на пирамидален танк, направи всичко уместно.
  Тогава тя изчурулика:
  - Най-светло ще имаме комунизма!
  След това лупанула и Еуфрасия, въпреки че обикновено е само шофьор. Но момичето удари много точно, отбивайки дулото на нацисткия танк.
  Тогава тя изгука:
  - Нашият комунизъм е по-ярък от слънцето!
  Момичетата на танка са боси и по бикини изглеждат много красиви и харизматични. И имат гърди с такива алени зърна.
  Елизабет пееше с наслада;
  Да смажем игото, да вярваме на фашизма,
  Ще преместя планини, ако трябва...
  Ще има ера, ерата на комунизма,
  Ще полетя към небето с песен!
  И отново момичето с аленото си зърно ще натисне бутона на джойстика и ще удари нацистите.
  Така че фюрерът няма да го намери малко.
  С такива момичета е ясно, че СССР все още е жив и Хитлер не може да го разбие толкова лесно.
  
  
  
  ВОЙНА НА ЦИГАРЕТИ И БУТИЛКИ АЛКОХОЛ
  АНОТАЦИЯ
  Виртуална и много готина игра се развива в матрицата на Hypernet, в която бутилки алкохол и кутии цигари се бият помежду си. Много интересна и бойна стратегия.
  . ГЛАВА 1
  И осемте наведнъж се гмурнаха в Хиперматрицата. Започна игра с огромен мащаб и напрежение.
  Първата стъпка, разбира се, беше конструирането на звездолети от всички модели и агрегати - бутилки и пакети с човешки дръжки и крака.
  Да, игрите са много странни. Те отразяват фантазиите на хората от бъдещето, които очевидно са изпаднали във вечно, весело детство. И това, разбира се, е много изобретателно.
  Например, Алис започна изследването на планетата с пет кутии цигари. Но те се движат бързо. На планетата има неограничени ресурси, но те все още трябва да бъдат добивани.
  Алис, разбира се, използва кода за измама. Както обаче и Аркаша. Строителството не е толкова интересно, колкото битката, а на своите планети те се опитват да преминат през подготвителния етап възможно най-бързо.
  И на първо място правят център за производство на роботизирани работници. И правят нови роботи и нови работилници, възпроизвеждайки фабрики с ускорени темпове. И това се прави много готино с голям ентусиазъм.
  Големите фабрики от своя страна започват да произвеждат космически кораби.
  Има и академия на науките, строителството и военните. Какво ви трябва, за да прогоните характеристиките на военните кораби. Ето най-леките - това са едноместни бойци. Те са евтини и маневрени, лесни за производство. Колкото по-тежко и по-мощно е оборудването, толкова по-скъпо е и по-бавно се щампова.
  Затова ята от малки самолети с един пилот първи се издигат в небето. И се втурват да се срещнат. Пакетите цигари Camel са най-елитните бойци, а срещу тях се противопоставят бутилки коняк Napoleon. Което по принцип е готино и изключително готино. И сега стрелят лазерни оръдия - бойците приличат на скатове или дълбоководни риби с крила. Гредите се разпръскват и падат в бързо движещи се коли.
  Първите счупени бутилки и запалени цигари в фойерверк от разноцветни изблици.
  Външно прилича на сблъсък на две морски вълни. Те се припокриват. Няколко бойци дори се таранят. Следват експлозии... Бутилка силен ямайски ром се пръсна на парчета и пламна.
  Алис, гледайки това и издавайки команди, изпищя:
  - Ще пуснем фотони за вас!
  Аркаша се засмя и отговори:
  - Това е само началото!
  Бойците се сблъскаха, опитаха се да си влязат в опашката, завъртяха се като във водовъртеж.
  И все повече и повече нови сили влизаха в битката. Тук в действие влязоха по-мощни двуместни и триместни автомобили. Те също имаха опростена форма и бяха полупрозрачни.
  Цигарите бъркаха с лапи по джойстиците, бутилките звъняха и също докосваха крайниците им. Всичко изглеждаше много кърваво и тежко.
  Сотников, също се втурна в битка в едноместен изтребител. Неговото превозно средство има шест лазерни оръдия и е смъртоносно. Въпреки това, не можете лесно да пробиете през челото - полупространственото поле вибрира.
  Алексей в детското си тяло е много сръчен и изпреварва кутия цигари в реакция. Ето убийствен завой и врагът буквално пламна, сякаш плискан с бензин.
  Пламъците бяха смесица от синьо и зелено, сякаш игнорираха вакуума.
  Алексей изпя:
  Ние не се страхуваме от война
  Аз съм ангел, не сатана!
  Аленка също е в битка. Тя избра звездни изтребители с две импулсни оръдия, които изстрелват гравитационни лъчи. Момиче с бикини, което едва покрива тялото.
  И това прави мускулестата и извита Альонка още по-красива и чаровна. Голите й пръсти, с лъскави нокти, много ловко натискат бутоните.
  И сега боен пакет "Беломор" се раздели на две равни части.
  Аленка имаше асоциация със сърцето.
  Вещицата пееше:
  - Горкото ми сърце е готово...
  Експлодира в гърдите като снаряд...
  За любим човек с добра дума,
  За сияен, искрящ вид!
  Дори малки лодки започнаха да се включват в битката. Те също бяха оформени като морски обитатели - делфини или акули. И силно осеян с оръжия.
  Наташа Белая, разбира се, също е в битка. Само че този път тя избра ролята на командир на ракетен разрушител. Какъв сериозен избор.
  Разрушителят прилича на акула баракуда с петдесет оръдия от различен калибър.
  Наташа Белая пее:
  - Космически простори -
  Смъртта покрита...
  Тъмно блато -
  Смукано лакомо!
  Аленка енергично събори друга вражеска машина, разцепвайки я с импулс, издаде:
  - Наистина чест
  Не може да се намери в небето...
  Сърцето копнее за отмъщение
  Иска да спаси света!
  От другата страна Катка се бие... Изхвърля всякакви пируети на боец, а я пренасят през вакуума като перце.
  Момичето с голата си кръгла пета натисна копчето и изскърца:
  - Заповедта на командира по време на войната ...
  Льоха Тетерев, подбуждайки друг колос, неговият импулс на иглата прониза този път опашката на лодката и я накара да изгори. Как са тичали, блъскайки се и взривявайки бутилки с алкохол. Забавно дръпнати човешки лапи и крака алкохолни напитки.
  Младият воин и спортист изпя:
  Който някога е бил човек
  Този изключва нула!
  Катя, натискайки голата си розова пета върху спусъка, изскърца:
  - Бул, бул, бул, бул! Бул, бул, бул, бул!
  Да взривим алкохола!
  Маха също се включи в битката. Но вече като командир на първия ракетен крайцер, който излезе от хангарите. Момичето е външно скромно, но има собствен ум.
  И беше тежък ден за бутилки алкохол. И това е образен побой. Мощното оръдие на крайцера удари. И огнен пулсар изригна от отдушника. Той пренесе колосални унищожаващи сили. И пометен като кошмарен здравей.
  Маша пя, имитирайки другите:
  Всичко ще бъде наред на този свят
  Щастливи на планетата като деца!
  Крайцерът е нещо като косатка. Сериозна бойна единица. И кутии цигари поздравяват Маха. Външно всичко изглежда комично, като в анимационен филм за възрастни.
  Но тук са избите на крайцера. Те са построени по-бавно, но имат по двеста оръдия и ракети термокварк. И разбира се това е сериозен аргумент.
  Алис изчурулика:
  - На избори печелят с числа, а аз бия с умение!
  И воинът и в същото време гранд-академик дава команди. Да, имало е повреди. Като схватки с цяла армия от разбити роботи. Но както се казва: добротата триумфира в света. Пострадалият командир беше поправен, а армията от машини се върна към адекватно възприемане на реалността.
  В същото време, разбира се, освежаване на паметта за трите закона на роботиката.
  И сега има виртуална война. И всяка кутия цигари с крака е едновременно бойна единица и в същото време личност.
  Алис изпя:
  - Ще влезем смело в битка,
  Извеждане на фотон от орбита...
  Да счупим бойните кораби -
  Всички врагове ще бъдат победени!
  Бутилките, експлодиращи, горят много ярко. Те са пълни с алкохол. Дори и тези, които трябва да съдържат бира. Това разбира се е много интересно и забавно.
  Маха натисна бутона с бос крак. Излетя смъртоносен пулсар. И лодката се срина. Ето фрегатите в битка. Те са доста удобни и пъргави превозни средства със силни оръжия.
  Броненосците влизат в битка. Дори по-големи от крайцерите, те имат изключително мощни оръдия. И също така изстрелват ракети, които се втурват към врага със свръхсветлинна скорост.
  Сотников, виждайки как опашките остават във вакуум, отбеляза:
  - Много прилична война!
  И момчето на управителя усети как гравитационна вълна тръгна от избухналата ракета и младият воин се разтърси.
  Той полетя нагоре по билото ... Усещанията са много остри, дори в стомаха го гъделичкаше.
  И след това рязко падане надолу.
  Альонка, която тя също разтърси, оголи зъби и отбеляза:
  - Цунами ли е?
  Алексей, изравнявайки боеца, изпя:
  - Директно с голи ръце -
  Справих се с цунамито!
  Аленка натисна лоста с голи пръсти, взривявайки хиперплазмата с изхвърляне и добави:
  - И всяка девета вълна,
  Това е като Клод Вандам!
  Бойните кораби са страхотни оръжия с мощна защита и се изграждат най-бавно.
  Но в същото време те са най-ефективните и ужасни инструменти за пробив. Външно те приличат на китове и носят хиляди оръжия.
  Наташа Белая премина през спасителната капсула, пърхайки като плувка по време на буря, в първия кораб от такъв колосален клас.
  Алексей, в който е живял поетът и има отлична гледка от боеца, благодарение на много обемни екрани, пее:
  - Огромна пъстра дъска,
  Моторите й бръмчат...
  Армиите се движат живи
  И танкове, и бойни кораби!
  Аленка изпищя, улучи друга мишена с добре насочен изстрел и накара кутиите цигари да димят:
  - Танкове казваш!
  Момчето войвода, ловко се отдалечава от тежкия пулсар, изстрелян от крейсерското оръдие, потвърди:
  - Да, и танкове също!
  И добави, отново усуквайки техниката на тройната цев:
  - Танкът също има душа!
  Алена кимна.
  - Да, тук някои бутилки вече започнаха да се изповядват от бойни бластери. Това трябва да се каже много практично!
  И момичето хвърли колата си надясно. Проблесна сочна, трицветна светкавица. А това е много сериозно разрушително вещество.
  Или може би органът на войната?
  Наташа, вече от бойния кораб, натискайки голите, грациозни пръсти на удивително красивите си и изящни крака върху бутоните на джойстика, пламна със смъртоносна колона.
  Това е, когато хиперплазмата лети, нагрята до квинтилони градуса, тогава тук става страшно за дяволите.
  Наташа изчурулика, гледайки как счупеният крайцер с кутии скъпи и не много цигари се разпада.
  Ето общия пакет на "Камила", как се изгаря от хиперплазмения свръхогън и започва да измъчва.
  И краката му потръпват, такъв див, неистов глас има.
  Да, това не е баня за вас.
  Момичето-терминатор Наташа отбеляза:
  - В нашите села има жени,
  Че карат самолет на шега...
  И има много мъдро мнение,
  Каква готина жена ще бие!
  Аркаша Сапожков съвсем логично отбеляза:
  - Жената не е слаб пол, а е красива!
  И той даде заповед за разработване на съседни планети и изграждане на нови фабрики за робски бутилки. Да, това е стратегия и колосална, несравнима битка.
  Аленка, след като събори друга кола, запя с патос:
  - Родени сме, за да сбъднем приказка,
  И всички врагове на Отечеството - прах!
  Алис все още е затворник в тялото, но в ума и възприятието в играта. И битката е много красива. Бойните кораби напускат хангарите и отиват в битка. Те плуват като трупи в река. Върху тях има много хиляди оръдия, а калибрите минават през покрива.
  Особено впечатляващ е брутният боен кораб, много мощен и истински гигант. И силата на удара е страхотна...
  Алис пуска ракета... Вместо термокварков заряд, по-силен термопреон. В ранните ракети кварките се сливат, а в следващото поколение частици, от които са съставени кварките - преони.
  И това е много страшно оръжие. Но Аркаша изпомпва армията си.
  А силовите полета са покрити от принцеси-плазма - което е по-перфектна защита поради кривината на пространството.
  И бутилки, и кутии цигари не се превеждат. Изработват се по контейнерен начин.
  А извличането на всичко и всичко може да продължи в матрицата безкрайно много.
  Въпреки това, в повечето стратегии ресурсите са неизчерпаеми.
  Алексей вижда тези хора. И той надгражда боеца.
  Сега той има хиперлазери, термопреонна помпа и кинепространствена защита от деформация.
  Малкият военачалник изпя:
  - Насилието смазва стоманата,
  Но силата на злобата не е вечна...
  И вие в лицето на противника давате ...
  Когато твърда ръка
  И целите са хуманни
  Враг в бездната
  И героите отиват в рая!
  Алексей отново се обръща. Той вече беше свикнал с факта, че на четиридесет години е в тялото на дванадесетгодишно момче. Това дава много ползи.
  Тоест, няма причина за паника, няма причина...
  Но бутилките явно изпаднаха в паника, когато големият боен кораб се запали от няколко ракетни удара.
  Бутилките се разпръснаха и няколко от тях бяха засмукани във вентилационната тръба. Цяла дузина бутилки алкохол избухнаха наведнъж ... Горима, адска смес потече по пода ...
  Алексей изпя:
  - Тежък минометен огън,
  И без бутилка, уви, няма живот,
  Да слезем до бюфета на гарата!
  И момчето-войвода отново прави ловка маневра и тапицира крилото на двуместен боец. И той буквално пламна, като попивател.
  Наташа, разбира се, командва големия боен кораб. До нея опънат коняк "Наполеон". И тази бутилка блести с маршалски еполети.
  Наташа го взе и изчурулика:
  - Всички гледаме Наполеоните,
  Напред, атакувайте - легионите!
  И момичето с помощта на голите си пръсти натисна отново бутоните на джойстика и като броненосец от цигари-воини той ще се разпръсне на капки разтопен метал.
  Това наистина е залп, който е необходим...
  Наташа изпя:
  - Ние не сме жалки насекоми,
  Ние сме бронирани като костенурки...
  Ако ударим с лазер,
  Нека просто оставим вакуум!
  Това наистина са момичета, които сеят смърт. И унищожават един след друг вражески крайцер.
  Аленка обаче се радва на възможността да се бие в боец. Да свали веднага боен кораб не е супер задача за нея. И сега отново удари много добра кола.
  Тогава тя философски каза:
  - Пиле кълве зърно по зърно и напълнява много по-бързо от прасе, което поглъща огромни парчета!
  И много ловко прибра голите си пръсти. Това е момиче.
  И тя толкова прецака тези цигари.
  Алексей отбеляза с идея:
  - Не разбирам тези, които пушат - отвратително е да държиш цигара в устата си!
  Алена кимна.
  - Лош навик!
  И лисичата змия също изпълни номера, а друг боец пламна.
  И тогава момичето удари голата си пета и изскърца:
  - Армията ми е силна
  Тя спасява света!
  Момичето, разбира се, вече е видяло нещо друго... Въпреки че, разбира се, дуелът на цигари и алкохол изглежда много екстравагантен. Но все пак си струва да се погледне.
  И така бургундското вино също влезе в битката на голям боен кораб. Всъщност има стотици хиляди такива и не такива бутилки. Изглежда наистина страхотно в голям мащаб.
  И бутилките тичат, искрящи от етикети и еполети. Изглежда повече от богато.
  Стрелбата идва от различни разстояния и е много точна. Пораженията стават все по-унищожителни. И трябваше да стрелям с ракети и други семена.
  Алис следеше внимателно бойното поле. Тя превозваше войските си, опитвайки се да покрие фланговете със звездни кораби. И действията й изглеждаха съвсем логични.
  Но Аркаша също действаше енергично. Звездни кораби с огромен тонаж постепенно се приближаваха. И размяната на артилерия ставаше все по-интензивна.
  Подобно на свръхнови, избухнаха ракетни експлозии. И това беше просто пълно унищожение. И това наистина е битка, в която всеки войник е герой.
  Бутилките и опаковките се движеха с бързи темпове. И лапите и краката им продължаваха да мигат. И това беше енергично действие.
  Наташа отново смачка краката си с боси пръсти и насочи тежки ракети към врага.
  Отново пролука и сега цигарите на линкора започнаха да се цепят. И огънят в него пламна, сякаш свещите тук започнаха да увисват.
  Наташа изпя:
  - Ние сме смели момичета, гласът ни е звучен!
  И отново летят смъртоносни и разрушителни ракети. И адската гъба пламти, и тук е жестокостта в голям мащаб.
  Аркаша нареди на армията от бутилки:
  - Извършете косо срязване!
  Бутилки-генерали пълни със скъп коняк излаяха:
  - Точно така, командире!
  Наташа мъдро отбеляза:
  - Нашата армия превзе Берлин, а момичето помогна!
  И голата й пета отново притиска копчетата. И с голямо ускорение изригват убийствените дарове на унищожението.
  Алексей отново свали изтребителя с наклонена вятърна мелница и изскърца:
  - Моят заряд е четири думи,
  Не търся друг начин!
  Наташа се съгласи с това:
  - Да, не търсете заобиколни пътища, играйте направо по ръба!
  Това момиче знае какво прави. И много хитър начин с нея. Като цяло обаче е запазен динамичен баланс.
  Момчето-войвода постъпи като опитен ас. В Чечения той трябваше да се бие. Имаше и наемници, и местни воини, и много добри бойци.
  Чеченците дори можеха да се смятат за победители в първата война, тъй като руската армия напусна, без да постигне целта си. Да, и във втората битка се проточи десет години.
  Алексей, стреляйки по врага и отново маневрирайки изтребителя, много ловко издълбаваше уязвимите части.
  Момчето войвода се натъкна на глутница Камили. Това са елитни цигари, което означава, че пилотът не е лесен.
  Започна маневрена битка, двама аса. В главата на Сотников дори мина мисъл: как би изглеждала битката между Кожедуб и Хъфман? Вероятно битка би била достойна.
  Алексей ловко нокаутира второстепенен боец и изпя:
  - Аз съм най-големият човек
  Въпреки че е живял втори век!
  Аленка отбеляза с усмивка, която изпрати през екрана на монитора:
  Всичко ще бъде наред момчето ми!
  Сотников отговори:
  - Не съм момче, а съпруг!
  Аленка свали противника с много прецизен обрат и много ловко нокаутира бойците.
  Наташа остроумно отбеляза и много оживено натисна бутоните с плочките на пресата.
  И ракетите реагираха много агресивно на това. И летяха като смъртоносната отрова на кобра, която беше изстреляна под кожата.
  Сотников отново се бие с глутница камила. Вечното момче постъпи твърде прямолинейно.
  И опонентът му успя да улови и Алексей беше облян с силна топлина.
  Аленка извика:
  - Внимавай, пич!
  Момчето-войвода леко разкъса дистанцията. Но врагът се придържаше към него много уверено.
  И двата бойци почти се сблъскаха. Отиде, отиде агресивна конфронтация. И дори се сблъскаха.
  Алексей изпя:
  - Ще има град на Венера,
  И на Марс строим град...
  Не е грозна химера -
  Ние ще ви дадем резултати!
  Алис потупа Marlboro по рамото и изгука:
  - Ти си готино малко нещо!
  Туту-маршалът изръмжа:
  - С удоволствие ще ви обслужим!
  Соколовская нареди:
  - Давай в атака! Хайде от обхода на левия фланг.
  Движението на големите бойни кораби беше твърде спокойно и те се движеха с по-голяма скорост от крайцерите. И действаха с огромна енергия.
  Алис погледна бойното поле, по-точно триизмерното пространство. И сега Аркаша се опитва да окаже натиск. Предната линия ту увисна, после се изви.
  И това беше динамичен баланс. Алис освободи краката си от обувките си и започна да натиска с голи пръсти бутоните на джойстика.
  И имаше преглед и унищожаване.
  Тук те взеха един от големите бойни кораби и страната се срина. И то горяше, горяше със страшна сила.
  Наташа активно стреля, а също така контролираше голите си пръсти.
  И прониза един кораб след друг.
  Така че всичките й движения бяха грациозни и изключително прецизни. И много хитро тя нокаутира противниците. И сега опаковките с пури отново горят, а бутилките експлодират от другата страна. А шансовете и за двете страни не излизат извън границите на динамичното равновесие.
  Наташа дори пееше с пълна сила:
  - Аз съм най-силният в света,
  Мога да победя слон...
  И в този тъжен въздух,
  Не Господ царува - Сатаната!
  Алекс каза с усмивка:
  Ние сме като Сатана!
  И момчето-войвода, натискайки голите си, кръгли детски токчета, но копчетата и пуснаха агресивни струи хиперплазма наведнъж. И ето как прецака... И асото с пакет "Камила", и буквално пламна.
  Той взе и агресивно отбеляза, когато врагът беше добит.
  Сотников изпя:
  - Победата на смелите бойци очаква,
  Можем да разрушим бариерите...
  Ще бъдем в славата на великите бащи,
  Очаквайте войниците да знаят наградите!
  Альонка се изкикоти, отрязвайки новата машина на врага, и изпищя:
  - За светата Русия!
  Алексей отбеляза с детска усмивка:
  - И тук Русия, ние сме във война с бутилки!
  Вещицата отвърна остроумно:
  - За много голяма бутилка можете да получите пари за контейнера!
  И двамата бойци се засмяха.
  Аркадий все още не се е включил в битката. Той прехвърли войски, за да не позволи на врага да влезе в тила.
  Алис се опита да се промъкне и да създаде чанта. Досега тя не е успяла.
  Кутии скъпи цигари се въртяха около момичето. Те продължаваха да се опитват да дават съвети. Това обаче нямаше голяма полза.
  Ето още няколко бойни кораба от двете страни се запалиха и започнаха да се разпадат.
  Бутилките издрънчаха.
  Засега Алексей се биеше в боен самолет, въпреки че беше изкушен да се прехвърли в по-голяма кола.
  Сотников се движеше много добре. Той, като кралица на дъска, скочи през вакуума.
  И това беше виртуозно изпълнение на стихотворението от негова страна.
  Аленка също натисна с боси крака всички бутони и лостове. До нея се биеше бутилка Бордо. Също и елитен воин, който повали врагове с вълнението на пирана, смазваща пилета.
  Сотников пък отряза с ятаган друг противник и го накара да изгори добре.
  Тук изтребителите буквално се сблъскаха и силовите полета отлетяха. И това е голямо разрушение. Но, разбира се, не на Алексей - неговият високосилен боец.
  Аленка насърчи партньора и съпруга си:
  - Браво момче! Натисни го!
  Наташа, от друга страна, изстреля концентриран смъртоносен огън от големия боен кораб. Тя е воин със смъртоносен замах.
  Наташа не се прицели, а интуитивно притисна голите си пръсти.
  Тя също трябваше да има проблеми, особено в детството.
  Макар че именно избухването на пъпка й донесе най-голямата мъка. По-точно, не светна, а скочи.
  Наташа, контролирайки пламъка, изпя:
  - Никъде няма да ходиш
  Ще превърна пурата във въшка!
  Алексей логично отбеляза:
  - Хуморът ни помага да градим и да живеем!
  Наташа уточни:
  - Не хумор, а песен!
  Сотников, нокаутирайки друг боец под формата на скат, изпя:
  Който е свикнал да се бори за победа,
  Нека пеят заедно с нас!
  Наташа взриви милион атомни бомби, хвърлени върху Хирошима с поток от енергия, и изкрещя:
  - Който е весел се смее,
  Който иска да постигне....
  Аленка добави през смях:
  -Който търси винаги ще намери!
  И голата й пета насочи пулсара точно към целта. И разбира се, цигарите бяха много неприятни.
  Но Катка, от друга страна, не отстъпваше в битка. А босите й пръсти с не по-малко пъргавина изпращаха подаръци на смъртта. И трудно тя вкара импулсите на смъртта.
  Катя намигна на Маша през монитора:
  - Каква красота дръж се!
  В отговор вечното момиче на триста години отговори:
  - Не се дръж и удряй!
  И воините си показаха езиците един на друг.
  Катя обаче все още е почти тийнейджърка на години, а Маша изглежда не е узряла.
  Воините тук са от най-висок стандарт.
  Льоха Тетерев също е в разгара на битка, но предпочита да стреля от грандиозен боен кораб.
  Той също все още не се е разделил с детството си. Тук, в света на бъдещето, нещата са малко извън ума им.
  Льоха също придоби вид на момче на около тринадесет и натискаше копчетата с голата си пета и в същото време запя:
  - Удар, удар, удар, още един удар,
  Ние, бойците, имаме специален подарък!
  . ГЛАВА 2
  Маша кимна в съгласие, като също насочи пистолети с хиперплазма към враговете с голите си пръсти на момичешки крака и храна:
  Ние сме най-силните в света
  И ще прекараме живота си като на стрелбище!
  Катя се отдръпна от горящия поток от частици, нагрят до милиарди градуси.
  Момичето беше отсечено, имаше време с наемници, които нападнаха Русия. И руши глави закачливо.
  И има и игра. Ами чупенето на бутилки? Те също не са безсмъртни.
  Катя прочете, оголивайки зъби:
  - Едно две три четири пет -
  Катя излезе да стреля!
  Маша потвърди, взривявайки се със смъртоносна струя от частици:
  - Печелим без изключение!
  Алис им извика през холограмите:
  - Не плувайте зад шамандури, това ще ви отведе във вакуум!
  Катя изчурулика, като събори друга мишена:
  - Победата е много добра,
  И ще оставим враговете съкрушени!
  И сега космическите кораби отново се приближават. Бойните кораби и Големите бойни кораби се опитват да се придържат към стената, което кара силовите и полукосмическите полета да се натрупват и космическите кораби стават практически неуязвими.
  Катя се бори със страст и изключително благоразумно. Борбата не е шега.
  Разбира се, най-силният ще победи.
  Но в действителност стратегията може да продължи неопределено време. Особено ако ресурсите са сравними. И силите са почти напълно равни.
  Алис сбърчи чело. Колко често такава война, като игра на дама или шах, се превръщаше в равенство.
  И тук е още по-трудно да се действа, отколкото в шаха.
  И тогава балансът и лекото трептене на купата.
  Аленка също, шибани цигари, започна да се изнервя. Всъщност те се чукат един друг тук, но злодеят не се шегува ...
  Алис изръмжа:
  - За най-новите постижения!
  Маша, носеща бутилки водка и коняк, изскърца:
  - За най-добър успех!
  Лех отговори:
  - Не е това!
  Катя изчурулика, покривайки друга цел:
  - След като реакторът се разби, няма да е същото!
  Алис изръмжа яростно:
  - Веднага е ясно, че не е Пушкин,
  Написа тези песнички!
  Катка се изкикоти и отговори, разбивайки изтребителя:
  - И не сгънато, но не и сгъната!
  Шортите ти са студени!
  Льоха заплаши Катя с пръст:
  - Не бъди груб! Мокри зад ушите!
  Катя се изкикоти.
  - Кондензирано мляко?
  Алис изръмжа ядосано:
  - Година ли ще се изявява Катя, ще те лиша от сладкиши!
  Младият воин изпищя:
  - И нямаш право!
  Маша се съгласи, тропайки гневно с боса си пета:
  - И какво наистина си заповядван!?
  Алис мъдро отговори:
  - По-добре да имаш цар в главата си, отколкото вятъра!
  Маша се усмихна на бойния самолет и изчурулика:
  - За Отечеството, майка ни!
  Лех добави със страст:
  - Майко ни, майка ни - водка ще убием!
  Катя неочаквано заяви:
  - И вторият ми баща каза, че водката е по-опасна за руснак от дузина хитлери!
  Алис кимна в знак на съгласие.
  - Да, стотици Хитлеристи са наистина по-опасни! Телата ни обаче не се страхуват от алкохола!
  И момичето отново натисна голите си пръсти върху бутоните на джойстика. И екипът работеше. В битка се втурнаха нови легиони от големи и тежки звездолети, пълни с кутии цигари.
  Но от страната на Аркаша Сапожков същите новопроизведени легиони се движеха към среща. И космическите кораби оставиха след себе си дълги искрящи следи.
  Алексей Сотников се движеше в боен самолет, ускорявайки или забавяйки скоростта.
  Той беше бърз млад мъж.
  Аркаша даде заповеди. Но и той вече беше уморен да бъде командир.
  И вместо себе си, вечно младият велик академик напусна електронния командир и се втурна в битка.
  Алиса Соколовская го последва. Боецът й рязко ускори.
  И двамата военачалници избраха превозни средства с много мощни оръжия и включиха режима на бог.
  Тук тръгваме от това обръщане.
  Алис също освободи изящните си крака от обувките си и започна да натиска копчетата с голи пръсти. Толкова е готино да играеш с краката си.
  Алис дори изпя:
  - Някъде на Кама,
  Не познаваме себе си!
  Някъде на Кама -
  Майката река!
  Не може да се достигне с ръце
  Не посягайте с краката си!
  Маша вдигна:
  - Боси крака
  Момичета с часовников механизъм!
  И там те станаха обикновени войници, наслаждавайки се на ожесточена битка.
  И това е страхотно настроение да се биеш така!
  Алис остана по едно бикини. Тя е много красиво момиче. Тя има перфектна фигура и пропорции на прекрасно тяло.
  Но в огромната човешка империя, обхващаща няколко галактики, изобщо няма грозни или физически увредени хора.
  И определено радва. Колко красива и правилна е станала Вселената сега.
  Алис натиска босите си пръсти на лостовете. Колко красива е тя и извивките на тялото й са толкова съблазнителни в абсолютно съвършенство и хармония на линиите.
  Момичето-герой изпя:
  - Слава на моята родина,
  Всички сме едно приятелско семейство!
  И сега тя пуска мъничко грахово изхвърляне на мини-ракета. Но реакцията на термопреон също изригва енергия с колосална сила.
  И има експлозия на свръхнова и цяла дузина бойци, заедно с лодката, горят като молци в пламъците на камината.
  Бутилките дори нямаха време да изрекат и дума.
  Алис изчурулика:
  - Давам терен -
  Ние знаем как да намалим промяната!
  Лех Тетерев туитира:
  - Ти си просто супер Алис!
  Hero Girl туитира:
  - Лиза-Алисова - добро име!
  И отново, с кръгла, розова момичешка пета, настоящето на смъртта ще отстъпи.
  Това е гигантско унищожение.
  Катя издиша с наслада, разкъсвайки друг самолет с бутилки с ракета:
  - Да, това е добро име!
  И тя изпя:
  - Изведнъж ловецът изтича -
  Хиперплазма удря!
  Маша се засмя и каза:
  - Прекрасно е!
  А голите й пръсти на изрязани, загорели крака ще пуснат нещо напълно смъртоносно и в същото време красиво.
  И дори разрушителят се отцепи от попадението.
  В отговор Наташа намигна на сестра си през холограма в ярък цвят и изпищя:
  - Това термопреон ли е!?
  Маха кимна енергично.
  - Да, нещо такова! И много конструктивно!
  И момичетата избухнаха в смях. Те дори изплезиха езици. Те моментално се удължиха като камшици и се преплетоха на кълбо. И стана толкова усукано.
  Алис коментира:
  - И ние сме преплетени като двойка змии,
  Прегръщам силно двама приятели!
  Наташа изгука:
  - Ние сме добри приятели!
  Аркаша, който също поддържаше връзка чрез триизмерна проекция, се превърна в момче с черна кожа на сина на Африка и изпищя:
  - Добрите момичета са страхотни приятели,
  Умът като децата в предучилищна възраст - очакват ги страхове!
  И чернокожо, очарователно момче от перлени зъби пусна слънчеви лъчи.
  И те скочиха, и ето чудо, четирима бойци наведнъж с цигари, овъглени като фасове в газова горелка.
  Алис намигна в отговор.
  - Просто очароваш!
  Аркаша отбеляза, движейки уши:
  - Аз съм олицетворение на интелигентността!
  А момчето от ноздрите, сякаш избиващо с мълния, е чар - ефектът на матрицата, или по-скоро на хиперматрицата.
  Аленка рационално отбеляза:
  - Нашите умове просто пораждат немислима материя!
  Междувременно Алексей Сотников получи удар в челото. Отново момчето беше обзето от силна жега. Но той изобщо не се смути.
  Напротив, напомняше на бившия губернатор за баня. Какво всъщност е банята?
  Малкото момче запя:
  Баня, баня, баня, баня!
  Инфузия от дъб и бреза!
  Аленка вдигна пасажа на съпруга си:
  Баня, баня, баня, баня, баня!
  Част от живота ни е самотна!
  Аркаш отново беше отстранен със слънчеви лъчи от зъбите му, искрящи като рязани диаманти, и отбеляза:
  - И вие сте съпруг и съпруга!
  Алексей кимна енергично, отдалечавайки се от мината, летейки по сложна траектория:
  - Нека жената се страхува от мъжа си!
  Аленка се изкикоти, голата й розова пета натисна педала, а момичето изчурулика:
  - Не ме е страх нито от мъжа си, нито от студа!
  - отбеляза укорително Алексей, гледайки страстта си. Тогава той беше почти покрит от хроно граната. Опасно оръжие, дори ако имате режим на бог. Момчето изскърца, босите му детски токчета горяха силно.
  Сотников издаде:
  - Пази се, внимавай!
  Аленки потвърди това, като разби вражеската бригантина с боен емитер върху тази:
  - Внимавай, пази се!
  Аркаша се засмя и запя:
  - Аз съм могъщ адски танк -
  Шоколадът ще бъде щастлив!
  Битката между цигарите и алкохолните напитки е фантазия с голям обем.
  Алис, от нейна страна, блъскаше бутилки по различни видове космически кораби, а Аркаша надничаше кутии цигари на различни видове звездолети. Беше страхотно - впечатляваща игра.
  Аркаша, събаряйки цял крайцер с тютюневи изделия, изгука:
  - Алиса от лудницата -
  Страхотна крава!
  Жената героиня отговори:
  - Вие ще платите!
  И нейната ракета разби дредноут с голям набор от пушки и бутилки.
  Да, беше впечатляващо.
  Междувременно Алексей Сотников се сблъска в битка с пакет цигари "Корона". Асът беше от висок клас. И двамата бойци маневрираха навътре и навън от изригващите енергийни потоци.
  Момчето войвода беше дори леко озадачено. Врагът е наистина силен. Но къде отидоха нашите?
  Алексей пееше, маневрирайки:
  - Не се страхуваме от врагове ни най-малко,
  Нашите силни руски саби!
  И отново решителна и много успешна маневра. И сега духът е избит от врага. Той, след като влезе във вакуумната лента, изглежда се задушава.
  Сотников изпя:
  - Слънцето изгрява и залязва
  И земята на героите ще роди!
  Аленка отбеляза с усмивка:
  - Акцентът не съвпада!
  И момичето отново изпрати своя бос, лъскав кадифен ток.
  Е, това е сериозно бойно изпитание.
  Воин и воин, както винаги, на голяма надморска височина.
  Аркаша Сапожков се приближаваше до Алиса.
  Младият външно велик академик туитира:
  - Е, приятелю - готов ли си да приемеш дясната ръка на съдбата?
  Алис отвърна с гукане:
  - Скъпото ми момче,
  В този час какво ти става!
  Аркаша гръмна с унищожаващ лъч и изскърца:
  - Всичко е наред, напразно търсеха проблеми в мен,
  Просто Лиза, ти си Алис, липсваше ми!
  И момчето намигна на момичето. Изглеждаше грандиозно и комично в същото време.
  Наташа също изпрати нещо разрушително и в същото време ядливо.
  Хиперплазменият лъч се трансформира в торта, която покрива всички зрителни прорези на звездолетите.
  Наистина, когато има много бисквита, те се задавят!
  Алис оцени атаката на гигантската торта.
  - Това е страхотно! - изпищя момичето.
  Да, определено мирише на прекомерно преувеличение. Кутиите цигари започнаха да се запалват сами, а бутилките избухнаха.
  Аркаша го взе и изчурулика:
  - Ако си цика с торта,
  Много известно заседнало!
  Така че някъде маймуните -
  Използвахте приемника!
  И хвърли искрящ пулсар от очите.
  Алексей Сотников, оказвайки натиск върху състезателя ас, издаде:
  - Висулките се търкалят от очите,
  Смъртният час на Пан дойде!
  И отново усукани със смъртоносни ракети.
  Наташа се раздаде, пускайки следващия етап от големия боен кораб:
  - Нашата партия ще бъде спечелена!
  И полетът на хиперплазмено петно под формата на карта. И вакуумът изсъска, готов да се разцепи на много искри.
  Междувременно, по време на полет, бутилка водка и пакет Беломор за първи път се сблъскват с бойци. Последва експлозия и пълно унищожение.
  И тогава опаковката и бутилката след изхвърляне започнаха да се удрят във вакуум.
  Цигарите и алкохолът явно причиняват взаимна несъвместимост.
  Беломор, бутайки водка Столичная, изсумтя алчно:
  - Какво очакваш?
  Бутилката отговори:
  - Към твоето унищожение!
  Пакетът цигари се изкиска.
  - Няма да го получите!
  Бутилката възрази:
  - Как да чакам!
  И се удряха по главите. Ето как блестяха всички.
  Аркаша, небрежно гледайки тази снимка, изсъска:
  - Не, счупените крила няма да объркат,
  В мен няма съжаление и не случайно!
  Леха Тетерев подкрепи пасажа:
  - Не обичам насилието и импотентността -
  Това е просто жалко за разпнатия Христос!
  Разглобяването във вакуум беше цветно и сочно.
  Алис подсвирна и запя, свирейки на клавиатура с боси пръсти:
  - Истинската ми усмивка и супер мощен удар!
  След това момичето, като косата си, ще пусне цял сноп искри от главата си.
  Аркаша отбеляза с голяма страст:
  - Аз съм феноменален Дявол!
  Алис отговори:
  - Не, ти си просто бесче!
  И гривастият академик с представка груб изсумтя:
  - Аз съм бетонна ограда!
  Наташа отговори:
  - Не е Аркаша, а хипертитан!
  Алексей, излизайки от друг хълм, отбеляза с изненада:
  - Всички тук обичат префикса хипер!
  Алис логично обясни:
  - А самият ни живот е непрекъснат хипер. Ако не в живота, то в Хиперматрицата!
  Льоха Тетерев се изви в салто и гука като гълъб:
  - Те вървят по матрицата,
  Звездни кораби се взривяват!
  И Катя добави с апломб:
  - Е, матрицата, това е матрицата!
  Всъщност това е просто колосална система от непрекъснато унищожаване и унищожаване.
  Бутилките и кутиите цигари бяха обречени на непрекъснато гадаене. Една от бутилките водка "Кристал" започна да изповядва греховете си пред лъча.
  Тя дори застана на колене - пееше:
  - Пусни греховете ми,
  Знам, че имам много...
  Моля, изслушайте и помогнете
  Искам да се покая пред Бога!
  Наистина изглеждаше комично. Но всъщност бутилираните цигари също имат религия. И дори оръжията понякога се молят.
  Аркаша отговори на въпроса на Сотников:
  - Да, разбира се - вярващи роботи - това е прогрес!
  Момчето надзирател отбеляза:
  - Колко напредък е постигнат?
  За невъобразими чудеса...
  Само много примамливо
  Що се отнася до вярата, странен демон!
  Алис агресивно потвърди:
  - Проблемите са забравени
  Изоставено бягане...
  Роботите орат славно,
  Не мъж!
  Аркадий кимна.
  - Да, роботите орат старателно!
  И всички в хор в четиримата, или по-скоро осмината, пееха:
  - Капитане, капитане усмивка,
  В крайна сметка усмивката е знамето на кораба!
  Капитане, капитане вдигнете се!
  Само смелите покоряват моретата!
  И всички ще подсвиркат в един глас...
  Е, нали славей-разбойници!
  Алексей Сотников вдигна детската си ръка, стисна юмруци и запя:
  - Юмруци, юмруци -
  Те победиха противниците с удар,
  Нашите юмруци!
  Наистина имаше какво да се види...
  Друг боен костюм започна да пее:
  - Искаш ли да си глупак?
  Разбира се, че не,
  Дай ми малко вино
  И кутия цигари!
  Алексей подсвирна. Той остави следващата ракета и изпищя:
  - Това е физиология!
  И момчето-войвода се оказа в пълен ажур.
  Появата му беше като набег в хиперматрицата и алтернативното мислене.
  Алис отбеляза с насмешка:
  - Моята истина е
  Да превърнем света в лудница!
  И момичето отново натисна сложната и смъртоносна клавиатура с боси пръсти на краката си.
  Аркадий Сапожков съвсем логично отбеляза:
  Всички почти полудяха
  Дори тези, които са луди...
  Но момчета, вие се надухте -
  Отнема твърде много сила!
  Алис се съгласи с това:
  Твърде много, това е сигурно!
  И голата пета на момичето се заби в антената. И избухна вълна цунами с огромна, просто неограничена мощност.
  Беше очевидно, че дори грубите бойни кораби потръпваха в огнената мрежа.
  И по-малките съдове бяха напълно извадени.
  Алис изпя:
  - Летях на звездни кораби,
  И няма достатъчно земя в небето!
  Алексей Сотников прочете по-лирично:
  - Сега си спомням
  Погледът е лъчезарно ярък...
  Той прониза сърцето ми с острието на кинжал!
  Изгорих в потоците на огнения вятър,
  Мълчахте в отговор!
  Алис промърмори в отговор:
  - О, колко лесно е да влезеш в первачи -
  Млъкни, млъкни, млъкни!
  Аркаша се съгласи:
  - Мълчанието е злато, но често на много нисък стандарт!
  Алис се изкикоти и езикът й се удължи с десетина метра и като плесник по челото на велик академик.
  Дори очите му изскочиха от орбитите си...
  И копита вече тропаха по вакуума. Бутилки алкохол препускаха на бели коне, а цигари на черни коне. И изглеждаше изключително смело.
  И имаше сблъсък...
  Леха Тетерев изпя:
  - Запалих втора цигара,
  В банята се почука...
  Вероятно краят на света
  Отведи ме до страха!
  Алис потвърди:
  - Да го вземем!
  И героинята-воин отново ще бие езика си като плашило ...
  Аркаша възрази срещу това по свой начин. Чубът на челото му се удължи и засече езика му. Веднага се получи късо съединение и как искри... По-точно мълния удари като барабанна ролка.
  И отново вълната цунами тръгна, само че този път ударът падна върху звездолетите с кутии цигари. И всичко ще светне и пламне...
  А грубите бойни кораби са като буци снежни преспи, хвърлени в гигантски тиган.
  След като си размениха удари, вечните момче и момиче се удариха по чела и запяха в един глас:
  - Ще бъдем приятели с теб,
  Цени вечното приятелство!
  Алис се съгласи с това и изпя:
  - Дявол, дявол, дявол спаси,
  Някой, някой ни наказа...
  Дай ни, дай ни с мечове в ръка,
  Против, срещу новата чума!
  Сотников се съгласи:
  - Да, тук имаше такъв коронавирус....
  Алис изчурулика:
  Вирусът няма да ни вземе!
  И светкавицата отново проблясва от очите й.
  Като цяло екипът се оказа... доволен...
  Почти всички бутилки бяха счупени, а цигарите бяха запалени. И като цяло битката беше в разгара си дълго време и буквално изгоря ...
  Сотников отбеляза:
  Матрицата промени всичко...
  Алена кимна.
  - Бутилката също е човек!
  Леха Тетерев кимна:
  - И че цигарите не са хора?
  Наташа изпя:
  - Ще продам целия свят за една цигара,
  И дори половин живот не е жалко за това!
  Маша изпищя:
  Колумб открива Америка
  Смел моряк...
  Но в същото време той преподаваше
  Целият свят пуши тютюн!
  Алексей Сотников остроумно отбеляза:
  - А когато нещата са зле - казват - тютюн е!
  Аркаша кимна в знак на съгласие:
  - Правилно е! Вече се карахме! И да излезем на свобода!
  Алис кимна.
  - Мисля, че знам как да се отърва от пашкула!
  Сотников кимна в знак на съгласие.
  - Добра война така просветлява мислите!
  Алис се съгласи:
  Няма нищо по-хубаво от добра битка!
  Аркадий изпя:
  - Във вселената бушува война,
  Мачкай, убивай без причина...
  Освободен от Сатана
  И смъртта дойде с него!
  Екипът се разтърси... Звездни кораби, счупени звезди, счупени бутилки и овъглени цигари изчезнаха...
  Примирие между двама канибали
  . ГЛАВА 1
  Хитлер предлага мир на Сталин още преди Курската дуга. Точно по време на посещението на Молотов на фронтовата линия. И на лична среща и двамата диктатори някак си успяха да се споразумеят. Първоначално Сталин настоява за мир без анексии и обезщетения. Хитлер от своя страна отбеляза, че Германия все още контролира значителна част от териториите на СССР, а исканията на Сталин са прекомерни.
  Хитлер предлага мир със запазването на това, което Третият райх е успял да завладее.
  Накрая, в последния момент, лидерът се съгласи на компромис: връщане към границите от 1939 г. Фюрерът, осъзнавайки, че не може да дръпне два фронта, се съгласи с това. Нещо повече, Германия спечели нещо и беше възможно да се регистрира резултата от източната кампания за победа.
  Сталин също имаше своето основание. Първо, големи територии на СССР бяха освободени без нито един изстрел. И второ, имаше изчисление, че Хитлер ще воюва на Запад още няколко години. И всичко това ще завърши с взаимно унищожение на съюзниците и Третия райх.
  И тогава СССР ще превземе целия свят!
  Изчислението очевидно е цинично, но вероятно вярно. Във всеки случай Хитлер наистина насочи ордите си към Запада.
  На 20 април военните действия на съветско-германския фронт прекратяват. Тогава започва изтеглянето на германските войски. Трябваше да отнеме шест месеца.
  Нацистите отнесоха всичко възможно в тила си. Но в Тунис военните действия се засилиха.
  На първо място, разбира се, пристигнаха немски бойци от източния фронт и по-добри асове. И те започнаха много силно да пекат съюзниците.
  Тогава бомбардировачите също се изправиха и започнаха да прехвърлят танкове и пехота, включително избрани SS части, както и фронтови части, закалени в битки на изток.
  Разбира се, Пантера е може би най-добрият танк в света по това време. Тя има скорострелно оръдие, бронебойен снаряд, а челото й е добре защитено. А условията за екипажа са комфортни. Така че германците сякаш изхвърлиха силен коз.
  И в същото време изтегли множество подводници. И битката за Тунис се проточи.
  Най-важното е, че нацистите, след като събраха самолети, успяха да атакуват и превземат Малта. И така лиши британците от силна база. И за нацистите стана по-удобно да прехвърлят сили на Черния континент.
  И стана още по-лошо за съюзниците, когато Франко пусна германците в Гибралтар.
  И крепостта падна в резултат на светкавичен щурм.
  Сотников наблюдава тази атака насън.
  Първият пилот, който вече стана легендарен, Марсилия, който в историята на авиацията надмина резултата от сто и петдесет и двеста и триста самолета, доста уверено набра височина на Focken-Wulf. Той, разбира се, не можеше да пропусне най-важната битка, която решава кой ще управлява Африка. Така че вместо ME-109 той се съгласи да кара необичайния F-190, въпреки че версията на бомбардировача на тази кола се изкачи малко трудно, тъй като бомбеният товар беше положен във версията за презареждане. F-190 или Focken-Wulf, по време на Втората световна война се превръща в истински "летящ кон" на Луфтвафе. Този самолет, доста прокълнат в съветско време, в ролята на фронтов бомбардировач надмина Пе-2 във всички отношения и като щурмовак несъмнено беше по-добър от Ил-2 или дори от по-модерния и мобилен Ил -10.
  какво е по-добре? Скорост, маневреност, особено при гмуркане от крилото, добре, оръжия, така че този самолет в най-масовата си модификация имаше цели шест (!) Оръдия.
  Вторият пилот, награден с Рицарския кръст на Железния кръст с дъбови листа, мечове и диаманти, лети, за да атакува английския флот не сам. С него е цяла армада, бомбардировачи, включително пикиращи бомбардировачи, щурмови самолети и изтребители. Авиацията събра голям брой и да нанесе удар по цитаделата и британската ескадрила. Всичко вече е изчислено, въпреки че все още няма компютри... Нищо, скоро ще се появи транзисторна изчислителна машина и тогава битката ще продължи още по-успешно.
  Колата е наистина тежка, много броня, поради местоположението на двигателя пред пилота (като съветските Laggs), видимостта се влоши. Разбира се, това допълнително защити пилота, но имаше и недостатъци. Въоръжението на тази модификация на Focken-Wulf не е слабо: две 30-милиметрови оръдия и две 13-мм картечници. Вярно е, че за улесняване на маневреността бяха премахнати още две допълнителни оръдия в краищата на крилото. Като цяло самолетът, разбира се, е почти напреднал за времето си. Но в същото време трябва да се признае, че в преследването на по-мощни оръжия и броня германците явно влошиха летните характеристики на машината. И като цяло начинът за окачване на повече оръдия на самолети не беше най-добрият, тъй като увеличи цената на машините и намали маневреността поради увеличеното тегло.
  Въпреки че войната, разбира се, се печели не от технологиите, а от самите хора. Ето, например, от дясната страна на Марсилия, все още не толкова озаглавен, въпреки че вече е получил рицарски кръст за потъването на Марат, който по-късно се превърна в легендарния летец-щурмовак Рудел, лети. Но по-голямата част от тази легенда лети на Ю-87, който, разбира се, е по-лош от Focken-Wulf във всички отношения.
  Освен това се виждат и страхотните Ме-110. Двуместни изтребители, които са се доказали доста добре, в ролята на фронтови бомбардировачи. Както и няколко десетки набързо преработени Me-210, Xe-123 и дори леки биплани щурмови самолети. Тук имаше цял лешояд от Луфтвафе. Основният бомбардировач, разбира се, е Ю-88. Между другото, най-продуктивният ас на Втората световна война с прякор "хлапето", току-що беше завършил летателното училище. Но той беше и воин, което е необходимо и може би ще бъде. Срамота е обаче, Покришкин и Кожедуб: най-добрите съветски асове станаха маршали на авиацията, докато германските никога не се издигнаха над полковниците. Марсилия в реалната история катастрофира при инцидент, слагайки край на кратка летателна кариера. Но той имаше много по-добро съотношение: излети - свалени вражески коли от Мелдес и Хъфман. Но това не се случи тук, поради решението на фюрера да прехвърли пилота в Италия, за да нанесе удар по Малта. Току-що се случи разклонение на мусона.
  И сега Марсел е жив и дори може да се опита в различна роля: шофиране на щурмова машина. И още нещо за пускане на вражески кораби.
  Може би защото един смел и умел воин винаги предизвиква уважение, дори и да е враг на вашата страна. От това британците произнасят името Марсилия шепнешком и се прекръстват. Наричаха го нежният дявол. Въпреки че външно най-страхотният ас на всички времена и народи изглежда като момче, или дори лицето му може да бъде сбъркано с момиче. Но има още много какво да се направи!
  Марсел погледна встрани. Ето ги, летят стотици самолети, а неговият Focken-Wulf със своята система за усилване на двигателя и мощен двигател с въздушно охлаждане се движи леко напред. Под тях е морето, скоро британската ескадра, което означава битка. Най-големият военен кораб в историята на Великобритания, боен кораб Victoria е неговата лична цел. Колегата Рудел потопи съветския боен кораб "Марат" (по-точно, принуди го да потъне на дъното, в бъдеще го пусна и частично върна в експлоатация!). И той ще направи нещо още по-величествено.
  Тук, като демон от мрака, английските Spitfires и Harihers изскачат от облаците, за да ги посрещнат. Марсилия веднага открива огън от разстояние повече от три километра. И какво е предимството на пистолета М-103 от 30 мм - това е именно способността да се нанася удар на голямо разстояние. Вярно е, че за да поразите летяща цел едновременно, е необходима снайперска точност. Но тук Кожедуб също предпочете да стреля от голямо разстояние от 200-300 метра, а германският "Хлапе", напротив, от ниска, но с огромна, едва забележима скорост.
  Марсилия, разполагайки с оръдие, чийто снаряд е три пъти по-тежък от 20-милиметровото оръдие Lagg-5, може да смаже врага от три километра. Така че вземете го!
  След като вече започнаха да понасят щети от разстояние, британците се размърдаха и, забавяйки скоростта, започнаха да се движат встрани. И Марсел усети влизането в състояние на боен транс, когато вече не се целиш. Тялото сякаш се контролира от демон, който се е вкоренил във вас, натискайки прекрасно вдъхновение. Това се случва при някои бойци, когато мозъкът, който човек обикновено използва максимум хилядна, изведнъж, заплашвайки да се спука, раздава пълна мощност. Придобили дарбата на абсолютната визия. А младият ас продължаваше да прави единични изстрели, за да запази сета по-дълго. Като цяло, разбира се, е почти невъзможно да се удари една цел от картечница, дори и с контролирана инсталация. Може би затова не се споменава толкова много в мемоарите на пилотите за реактивните ракети. Но сега Марсел е като медиум и може да общува с демонични духове. Това означава, че офицерът от авиацията е изпаднал в състояние на боен транс, използвайки интуитивно паранормални способности. И не пропусна, защото знаеше - предварително къде ще се намира този или онзи боец. И това направи възможно натискането на спусъка без прекъсване и удар, удар, удар! И врагът понесе колосални загуби и изгуби морал пред очите ни.
  Ето какво се случва с британски лешояди, които изглеждат безпомощни, акули, хвърлени върху пустинния пясък. И те бесят, опитвайки се да се върнат по същия начин!
  Въпреки това, както новодошлият Хъфман, така и други немски пилоти също се бият смело и най-важното - умело. Рудел също не сбърка, въпреки че има Ю-87, който не е много добра кола за въздушен бой. Вярно, с две 20-мм оръдия. Тук британците не слагат оръдия на своя самолет, те се ограничават до картечници. Но Марсилия, въпреки голямото тегло на неговата кола и най-лошата маневреност в резултат на това, все още е най-добрата, броят на свалените бойци надхвърли петдесет и нито една (!) Мис.
  Британските бойци вече са били до голяма степен унищожени, а малцинството е разпръснато. Под германския въздушен флот, британски кораби. Ето и най-големият от тях линеен кораб за всички бойни кораби, линкорът Виктория, кръстен на кралицата на Британската общност, управлявала най-дълго в световната история (за онези владетели, чийто път може повече или по-малко надеждно да бъде проследен!). Марсилия вижда под себе си кораб, на който има почти дивизия от войници и моряци. Стотици оръдия с различни калибри, включително шест до двадесет и пет инча, способни да изплюят тон снаряди. Ужасен брутен боен кораб, творения на най-добрите британски инженери. Трябва да хвърлите тонна бомба по такъв начин, че да удари директно в машинното отделение или в склада за боеприпаси, за да предизвика детонация. Иначе един тон бомби, такъв бронтозавър с непотопяеми прегради, на чийто фон Титаник няма да падне мизерна помия. Да, и внимавайте да не попаднете под огъня на зенитни оръдия, от които има много на този грандиозен боен кораб, те вече стрелят от тях, фойерверки пламват от експлозии.
  Марсел обаче не се е прицелил и не е избрал нищо, изпаднал в полутранс и усещайки, като Люк Скаукър, силата, както и дъха на целия космически етер, той просто дръпна лоста и тонна бомба полетя надолу. Марсел прошепна молитва:
  - Боже мой, прости и се смили, но това е мой дълг!
  - Губещият винаги греши, но винаги е модерно да се правят правилните изводи от загубата! - След това, като чукнеш, с афоризъм - Можеш да спечелиш, като загубиш всичко, и да загубиш - като придобиеш егоизъм!
  Отдолу се чу тътен с такава сила, че дори немските самолети на прилична височина се разклатиха доста зле. Гигантският боен кораб "Виктория" беше обрасъл с огнени пера, достигайки височината на нюйоркски небостъргач, вълните "цунами", идващи от него, разпръснаха най-близките английски кораби във всички посоки. Няколко фрегати дори се преобърнаха... И това беше колапс.
  Марсилия командва чрез мощно радио:
  - И сега от всички оръжия, на Гибралтар - огън!
  Заповедта беше дадена точно навреме, точно в разцвета, когато войниците излязоха от казармата и правеха упражнения, което означава, че днес щяха да осветят Великобритания с термокварк напалм.
  Е, други немски самолети атакуваха ескадрилата. С крайчеца на окото си Сталук видя, че Ю-87 на Рудел е хвърлил тежка 500-килограмова бомба върху самолетоносач и е ударил, както винаги, точно. Капитан-фюрерът радостно възкликна:
  - Ето как да задържим героя на войната!
  Самолетоносачът получи щети, но не само от Рудел. Други немски аса също допринесоха. Самият Марсилия, който все още имаше две 200-килограмови бомби, решава да ги използва по този начин. Първата жертва беше крайцер. Бомбата го удари право в голям димящ комин... Друг се озова във фрегата. За да направи това, Марсилия дори извърши маневра за гмуркане. След това фюзелажът стана по-лек и младият ас съжали, че не е довел претоварването до границата от 1800 килограма. Въпреки това, няма нужда да бъдете толкова егоисти, нека другите воини на Третия райх се откроят и спечелят слава. В крайна сметка трябва да се каже честно нещо да си по-висок и по-готин от всички останали.
  Във фашистка Германия имаше много славни воини, изучаващи нейната история и делата на различни герои и рицари на войната, вие просто сте изненадани и не спирате да се чудите: защо германците издухаха толкова бързо? И защо авиацията им загуби превъзходство във въздуха?
  Разбира се, в Съветския съюз нямаше аса без пропуск - Покришкин, първият трикратен герой на СССР, Кожедуб, беше смятан за най-добрия, още шестима души имаха повече от петдесет. Но все пак... Може би правилното нещо наистина е на страната на СССР, а висшите сили подкрепяха Червената армия и Съветската империя!
  Тогава Марсел осъзна, че си е свършил работата и сега е време да се върне, да зареди гориво и да удари крепостта. Повечето от корабите, включително два бойни кораба и два самолетоносача, са потопени; от морето Великобритания вече няма да може да помага на Гибралтар по никакъв начин. А самата крепост сега просто се разбива и не може да устои.
  Пилотът на терминатора се обърна и цялата победоносна армада на Третия райх го последва. От англичаните не е останало почти нищо. Вярно е, че нямаше никакви загуби, но те се биеха с изтребители и изстреляни зенитни оръдия. (Тяхната Марсилия унищожи точно осемдесет и един самолет, с което общият брой самолети стана 401!). Сега можете да го маркирате...
  Когато, разбира се, крепостта падне...
  Между другото, Рудел, разбира се, без съмнение, браво, виждате как пое фрегатите, вижте, разби и самолетоносача.
  Тук вече кацна изтребителят-бомбардировач Марсилия. Закалено и свикнало на военен труд, тялото извършвало движения автоматично.
  Зареждането и презареждането на самолета трябва да отнеме не повече от петнадесет минути, а след това да скочите и да разбиете останалите.
  Е, демоничният Адолф Хитлер, както беше обявено, лично ръководи щурма на Гибралтар от Испания.
  Самата най-мощната британска цитадела е подложена на масивен обстрел и окопите са буквално смлени, стените и преградите се срутват. Може само да си представим колко шокирани бяха защитниците на крепостта Гибралтар. И не само от снаряди. Ревът и воят обаче бяха ужасни. Негри и араби от колониалните части загубиха главите си още в първите минути на артилерийската подготовка, а белите изглеждаха не по-добре.
  Старши ефрейтор Паркинсон беше толкова уплашен, че се втурна към тоалетната. Но поне дузина англичани и араби вече се бяха скупчили един в друг, така че ефрейторът беше безцеремонно ритнат с пета в челюстта. Паркинсон извика още по-силно и извади пистолета си.
  - Ей ти жълтолик аз теб!
  Отгоре поради разклащането на процепите падна пясък, горещ и бодлив, той буквално се катери в яката на ефрейтора. Той изпадна в състояние на реактивен колапс и откри огън, за да убие. В отговор излетя кама, пронизвайки стомаха на Паркинсон. Фонтан кръв бликна вяло от натежалия му корем и победеният ефрейтор се биеше в агония.
  И на други места не беше по-добре, писъци, смрад, истерици, престрелки, когато чернокоси британци или, напротив, бледолици, въпреки тропическото лято, се разбиват един друг. А горе беше, разбира се, още по-зле, но там истерията бързо утихна, всички буйни бяха бити.
  Само войнишката блудница Корней не загуби глава, а се възползва от момента за лично обогатяване. Едно, две, три - разкъсайте джобовете си. Четири, осем, пет - трябва да стреляте по зайчетата! И черната курва безцеремонно се качи в джобовете му и дори се усмихна подло.
  Паниката обзе и кучетата, те започнаха да се втурват и да хапят лудите британски воини, а те трескаво реагираха със стрелба и най-важното - удряйки обаче не само животни, но и хора. Дори полковник Фантомах, по прякор булдогът, загуби главата си до такава степен, че започна да копае, безуспешно удряйки пода на бункера със сапьорна лопата.
  Е, Марсилия, Рудел, Гетер и други рицари от войната на Третия райх изкопаха отгоре, опитвайки се преди всичко да извадят зенитни оръдия. Тук обаче почти нямаше разрушения и британците практически не стреляха. Унищожавайки само един дързък ствол, Марсел проговори:
  "Не е хубаво да си дреболия в големия въпрос, но още по-лошо е да не придаваш значение на дреболии заради малкото желание за безделие!"
  Планът, разработен предварително от щаба, беше изпълнен, ясно както в ученията. Войските се придвижват напред още преди края на артилерийската подготовка. С небрежност пренаредени пешки. Фюрерът дори не можеше да дава заповеди, доколкото всичко се оказа хармонично. По-специално, движението на "Голиатите", взривяване на проходи в минни полета. И също така подсказана, лично от капитана-фюрера, лесната за използване система "Snake Gorynych". Проходите в минните полета бяха оставени широки и веднага по тях се втурнаха леки танкети, а след това и пехотата. Британците обаче, както може да се очаква, на практика не се съпротивлявали. Само наличието на гъсто осеяни мини, включително най-новите, радиоуправляеми, забавиха настъплението, както и различни шипове и ровове. Това естествено създаде проблеми, и то повече от сериозни. Но в края на краищата германците не са толкова прости, те са предвидили много.
  Тук Марсилия се обърна на своя Fokken-Wulf, ако имаше възможност, щеше да кацне самолета някъде по-близо, какво да прави, да се застреля и да се бие пеша. Но за късмет е трудно да се намери добро място, въпреки че Focken-Wulf в никакъв случай не е причудлива кола по отношение на кацането.
  Пилотът Рудел попита Марсилия по радиото:
  - Усещам, че Максим ще свърши след час колега! Може би ще се опитаме да седнем на тази скалиста платформа, за да стигнем навреме за анализа на шапките?
  Марсел отбеляза мрачно:
  - Там може да седи само един!
  Рудел се поколеба. Той разбираше, че великият воин на злополучния Трети райх иска да стреля повече, но от друга страна, те може да обмислят отстъпката, от която се страхува, и дори да изложи лидера на куршуми.
  Марсел разбра това и изведнъж смекчи вълнението си:
  - Добре, добре! Седни ти! Не може да бъдеш толкова егоист и да вземеш всички награди за себе си! Остави другите да стрелят!
  Няколко минути по-късно младият терминатор започнал да хърка и не видял белите знамена, развяващи се над крепостта. И след известно време вече се карат многобройни колони от пленници, които са се зашеметили и са загубили човешкия си вид.
  Така била превзета крепост с голямо стратегическо значение. И сега фашистите започнаха да проникват директно в Африка. Войските бяха транспортирани до черния континент по най-краткото разстояние.
  И сега балансът на силите започна да се променя драстично. Особено поради факта, че германските танкове сега имаха превъзходна бойна мощ. И не само "Тигри" и "Пантери", но дори и Т-4. Така че беше много трудно за британците и американците.
  Ситуацията се влошава от факта, че германските войски имаха много повече боен опит със сериозен враг и бяха по-дисциплинирани и обучени.
  Освен това щурмовите пушки MP-44, които нямаха равни, започнаха да навлизат в германските войски.
  Освен това СССР започна да продава петрол на Третия райх и оборудването на нацистите се възроди. Така Мароко беше превзето бързо. И германците успяха да се свържат с войските си в Тунис през Алжир. И бригадите на Вермахта потекоха през Либия.
  Разбира се, красивите момичета се бориха много смело.
  В Либия британците нямат мощна отбранителна линия и затова се оттеглят.
  Но те бяха преследвани по петите на войските на Третия райх.
  И само в Египет се разиграха наистина ожесточени битки. Освен това бяха прехвърлени сериозни подкрепления от Великобритания и САЩ.
  Магда и Шела бяха герои в Египет. Настъплението на частите на Ромел се проведе в трудни условия на горещо лято. По-лесно е на жените воини, те са по бикини и са намазани със защитен, доста ефективен крем. Горещият пясък на страната на фараоните се утаява в босите им крака, но мазолистите вече не обръщат внимание на такава дреболия. Просто куршумите и снарядите са истински. И офанзивата "Desert Fox" избира, като правило, в тъмното. Англичаните се бият по различен начин. Колониалните войски се разпадат при първото нападение, но бойци от самата Великобритания, както и няколко австралийски дивизии, се бият много усилено.
  Тук, навеждайки се и по криволичеща линия, момичетата бягат в атака, пробиват в окопа, където започва голямо бунище.
  Най-трудното тук е да бягаш, когато наоколо се пръскат снаряди, фонтани от разтопен пясък се издигат високо във въздуха. А фрагментите почти докосват обезмаслената кожа, под която се търкаля тел от стоманени мускули.
  А в самия изкоп вече е по-лесно. Шела рита най-близкия английски офицер в челюстта. Скърца със зъби и се свива здраво.
  Блондинката радостно възкликва:
  - Ето един прием по арийски!
  Огненият партньор добавя коляно към слабините, принуждавайки арабския наемник да се настани и вика:
  - Това не е за вас да играете на spillikins!
  Войната е жестока. Дори ангелската Шела разкъсва с щик корема на най-близкия англичанин. Отвратена е, но няма какво да прави. Или той си ти, или ти си негова. Във войната няма понятие за подлост, има само критерии за ефективност и целесъобразност.
  И кръв. Дори е изненадващо, че толкова много може да изтече от нея от елементарен силен удар със сапьорна лопата. Когато кръвта по този начин се пръска върху пясъка и след това упорито не иска да се попие.
  Шела, чиито втвърдени подметки гризат тази лепкава, гадна течност, яростно вика и реве:
  - Вие, лъвчета, това няма да помогне.
  Яростта на момичето от СС нараства драстично. Следва жесток удар на противника в слабините. И майорът на RAF излита като тапа от шампанско и окопи. И иззад устата на полицая излизат кървави мехурчета. Магда одобрява:
  - Това са най-добрите мъже и да получите удовлетворение!
  Но самият магматичен не губи време. Тя премести приклада на щурмова карабина, накара врага да увисне като восък от свещ. Само тъй като жертвата е негър, тогава пънът се оказа тъмен. Сега Шела насърчава приятелката си:
  - Продължавай така!
  Магда, след като просто изстреля няколко куршума от подобрен пистолет тип Маузер, потвърждава:
  - Има толкова пазете!
  А останалите момичета се бият героично и, най-важното, много умело. Изненадващо, батальонът от тигрици търпи минимални загуби, въпреки че се бият в разгара на войната. Може би боговете и най-важната богиня - Палада или Фортуна е благосклонна към младите девици?
  Може би затова тяхната рота е изпратена да се бие в разгара на това. В района на очаквания пробив на големи британски сили от блокираната Александрия. И каква е логиката в това.
  
  Така че сега момичетата лежат в засада и си говорят.
  Магда попита Шела:
  -Съгласете се, че бихте мечтали да отидете от този ад на пустинята в Русия!
  Шели поклати глава.
  - Честно казано, не. Въпреки че по отношение на климата там е по-добре от тук!
  Огнената Магда направи дива гримаса:
  - Страхувате ли се от руски войници или руска зима?
  Шели поклати глава.
  - Ами не! Дори би било интересно колко много би могла да издържи в лютия им студ, боса и по един бански. Но не това е въпросът, нали?
  Магда направи гримаса с пресилено презрение:
  - И в какво? Страхувате ли се да умрете?
  Шели махна:
  - Ами не! Не съм страхливец, което мисля, че всеки вече е виждал повече от веднъж, но видите ли, руснаците са такъв народ... Който обикновено се бори докрай и преодолява най-упоритите!
  Изгоряла Магда, отърсвайки потта от главата си, пръската се разпръснала и, падайки върху горещия пясък, изсъскала отвратително, възразила:
  - Но те капитулираха в Първата световна война. Подписаха срамен мир с нас, така че след това ще твърдите, че са непобедими и се борят докрай!
  Шели отговори с въздишка:
  - Значи все пак капитулирахме в Първата световна война. Тогава да си отмъсти!
  Огненият дявол изръмжа.
  - Това беше предателство към нашето правителство!
  - Значи имат предателство от революционерите и болшевиките! - избухна Шели. - Все едно не знаеш кой е Ленин!
  Магда изви пръстите си със счупен нокът на слепоочието си:
  - За съжаление знам!
  На това приятелката приключи разговора, гърлото пресъхва, боли да се говори, а мечът на Дамокъл блестеше напред.
  Когато слънцето премина през зенита и след това започна да умира, а сенките се удължиха, се оказа, че момичетата са започнали работата си не напразно.
  Сега, когато самият ад свърши, се чу тътен на мотори и някакво движение от страната на Александрия.
  Гала поръча:
  - Пригответе се момичета! Тогава гласът й стана много по-предпазлив. - Тигрици в пистолета!
  Най-накрая силуетите на танкове се появиха в далечината по линията на форта. Движат се бавно, но някак зловещо. Момичетата подготвиха своите противотанкови пушки. Такива са гранатомети, леки безоткатни. Тяхната експлозивна сила обаче не е подходяща за всеки танк.
  Гала, мургав, плътен, макар и обезмаслен от жегата, командва или по-скоро предупреждава:
  - Не отваряйте огън без заповед. Кромуелс и Матилдас са отпред. Предната броня на танка Cromwell е седемдесет сантиметра, а Matilda - осемдесет. Нашите гранатомети няма да ги вземат. Така че ще стреляте само по пистите.
  Момичетата извикаха в един глас:
  - Точно така другарю командир!
  Шела, позирайки игриво, отбеляза:
  - Обаче "Кромуел" е толкова добре, желязото е смешно подобно! Виждал съм го толкова пъти, но просто не мога да свикна с тази шега.
  Всъщност този един от най-масивните английски танкове изглеждаше като банално желязо със скосената си предна част. Въпреки това беше много трудно да се пробие такъв танк. Тук ви трябва калибър от поне 75, което все още е рядкост за германската армия. 88-милиметровото оръдие е още по-добро, но Ромел има малко от тях и е много трудно да се транспортира такъв колос, особено в пустинята.
  И ето го Матилда. Най-доброто предвоенно творение на британското танкостроене. Осемдесет милиметра челна броня, с тегло само 27 тона. Тоест предната броня на среден танк е по-дебела от тази на тежките съветски KV и дори е скосена като носа на кораб. Герда смяташе, че "Матилда" очевидно се подготвя за войната срещу СССР. Руснаците вече са имали, още преди Втората световна война, оръдия от 76 милиметра, което означава, че са били в състояние да пробият това, което е било по-слабо. Самата Матилда обаче не е добре въоръжена, 47 калибър, но има три картечници.
  Момичетата обаче са хладнокръвни. Само малко над тридесет танка се движат, следвани от танкети и пехота. Част от пехотата на мотоциклети с кошове. Танкети, малко над петдесет, но мотопехотата се втурва прилично. Шела, искрено изненадана, попита Магда:
  - Откъде вземат толкова техника в блокадата?
  Червенокосата жена демон се усмихна, когато харпията отговори:
  - Да, никога не са имали проблеми с тенекиите. Те искат да ни изпробват за сила. Как да разберем дали нашите момчета няма да залитат!
  Шели отговори:
  - Не момчета, а момичета! А също и най-якото...
  А зад клиновете и мотоциклетите маршируваха пехотата. Английските войници побягнаха, леко наведени, а в ръцете си държаха пушки и картечни пистолети. Чу се звън на гъсеници и скърцане на пясък.
  Магда се огледа оживено (изглежда, че не е нищо страшно, по ръбовете на позицията, която заемат момичетата, желязо, немски момчета също седят в засада!). До момента не е произведен нито един изстрел от частите на Вермахта. Всичко е тихо и спокойно. Шели тихо прошепна:
  - Ние сме като индианци в засада, но в същото време самите ние рискуваме да загубим скалпа си!
  Магда изсумтя в отговор с особено презрение, като издуха огнена коса от челото си:
  - С такова настроение изобщо не трябва да се ходи на бой!
  Но британците имаха по-лоши нерви или може би искаха да впечатлят врага и затова танковете веднага бяха обвити в дим, изстрели се гърмят. След тях се стреляха картечници, а пехотинци също стреляха със залп от пушките си. Немците мълчаха в очакване на приближаването на врага.
  И когато само стотина метра останаха на враговете, Гала лаконично заповяда:
  - Огън!
  . ГЛАВА 2
  Момичетата вече автоматично бяха успели да се споразумеят за жертвите си и стреляха от гранатомети по релсите. За щастие те се виждат отлично в английските танкове. Шела стреля и радостно възкликна, че дясната гъсеница на бронираната "Матилда" беше счупена. Момичето се обърна:
  - "Матилда" получи мат!
  Магда също успя да нокаутира Кромуел, момичето радостно щракна:
  - Революцията на буржоазите в Германия няма да мине!
  Тогава и двете момичета се засмяха. Други вълчици удряха своите гранатомети доста точно, в резултат на което всичките тридесет и четири британски танка спряха. Техният лидер Гайла възкликна:
  - Англичаните всички треперят, нищожността им е над ръба! Ако германците се бият, по-добре е да не влизате в битка!
  Наистина жените са такава порода, че имат специална дарба в стрелбата. И удряха изключително добре. Така ударната мощ на британците беше парализирана.
  Вярно е, че Великобритания не е слаба страна и спрелите коли започнаха да отвръщат на огъня. Но какъв недостатък имат... Муцуната не слиза добре, така че.... Гала командва:
  - Онези момичета, които не са изстреляли гранатометите си, нека избират жертви сред танкетките.
  Магда се изкикоти.
  - И клинове, о клинове - ще правим сладки от тях!
  Шела добавя:
  - Въпреки че сме на диета, но вие имате място в тоалетната!
  Магда добави:
  - Кокошката кълве зърно по зърно, но напълнява по-бързо, отколкото глиган, който поглъща парчета!
  Какво е танкетка? Това е машина, която прилича на малък танк, понякога верижен, понякога колел. Истината тежи само два-три тона, или четири и половина тона. По-тежките модификации имат и оръдие. Толкова малък...калибърът му е 20 милиметра, но е много опасен за пехотата. Между другото, танкета може да бъде пробита и в челото, особено ако влезете в корпуса, където бронята вероятно няма да рикошира. По-специално някои момичета имат и допълнителен комплект гранатомети. Бързо презареждат нежно, като галят бъчвите на дете. След това откриват огън, за да убият.
  Магда дори изпя:
  - Повтаряме прости движения - добре насочен удар за поражение!
  Клиновете реагират на удари по различни начини. При Шела, например, стоманена жертва избухна, а при Магда, след като се изкриви, започна да се установява. Момичетата дори крещят от възторг, сякаш са галени от красиви момчета. И отговорът е изплюйте смъртта.
  Шела дори облиза гранатомета с език, усети метален вкус. Почти всички танкети са подплатени. Британските мотоциклети започнаха да намаляват скоростта. Дори отдалеч се виждаше как лицата на австралийците са изкривени. Атаката на страхотна Великобритания очевидно задушава...
  Магда, оставяйки гранатомета, взе картечен пистолет и, натискайки лапата, каза:
  - Аз съм нежен фризьор, защото няма нищо по-нежно от смъртта!
  Шела извика:
  - Не е грях да се подстрижеш като британците!
  Стрелбата от британците стана хаотична, а след това немските тежки картечници бяха чукани и оръдията бяха ударени с осколъчни снаряди. Първо бяха изстреляни оръдия с малък калибър, но те също предизвикаха доста опустошения и след това спечелиха среден калибър от 75 милиметра. Когато такъв калибър удари и черупките се разпадат на фрагменти ...
  Магда потърка доволно длани.
  - Ето една каша за тях!
  Един англичанин беше негър и толкова огромен: седем и половина фута, не по-малко. Беше с бронежилетка и ревеше като ранен глиган. Тъй като големият мотоциклет, на който се возел чернокожият, бил ударен, той скочил от него и хукнал към позицията. Шели се усмихна злобно.
  Да, той беше добър човек.
  Кадърът на босоногата блондинка е пламенно точен, точно в слабините на бронирания Отело. Черните извикаха: изпитали компресиран "оргазъм". Шели се пошегува:
  Ние, момичетата, сме хубави момчета
  Доблестта ще бъде потвърдена със стоманен меч!
  Куршум в челото на измет от картечница,
  Ще откъснем плешиви черни!
  Магда почти се задави от изненада:
  - Значи все още знаеш да псуваш! Е, ти и приятел!
  Шели намигна в отговор.
  - И какво? Много съм разнообразна!
  Част от британците легнаха и стреляха в отговор. Битката се разрасна и един от куршумите долетя толкова близо до главата на Магда, че тя дори отряза кичур коса. Изглеждаше, че е паднало парче ярък пламък. Огненият дявол машинално се прекръсти:
  - Тези фризьори са им наточени до дяволите!
  Шела, продължавайки да води насочен огън, отговори:
  - Ку-кукен квакин!
  Магда, въпреки цялата натовареност на битката, все още не можа да устои на въпроса:
  - Какво каза?
  Шели намигна лукаво.
  Разбираш ли латински? Израз, обозначаващ тотален капут!
  В отговор Магда прекъсна дълга редица от още петима англичани, които скочиха в неподходящия момент, и каза:
  - Излишъкът от ума е равносилен на липсата му!
  Шела и след това намери нещо за възражение:
  - Не, грешиш! Лесно е да се отнеме умът, но е трудно да се добави.
  Магда, като сложи още един арабин в леглото, реши да се съгласи:
  - Какво мога да кажа! По принцип невъзможно! Чаша вино - няма да добави ум! Вторият и третият са луди!
  Но въпреки загубата на морал, британците все още бяха опасни. Ето един от вълците, чернокоса сладурка по бикини, няколко куршума, уцелени в главата, принуждавайки кратък писък да стихне завинаги. Жалко, че животът на момичето се оказа толкова кратък, като еднодневни пеперуди. Няколко вълка бяха ранени. Магда каза:
  - Има много различни аса, само много пид....
  - прекъсна го Шели.
  - Псувните нецензурни думи по време на бой е лоша поличба... Въпреки че матът в игра е признак на класа!
  След като каза това, момичето просто заби куршум в окото на противника. Дори стана някак мрачна, така че убиваш, убиваш.... На това не се вижда край. Магда също не изостава и дори започна да брои мъртвите. Като цяло, ако се замислите, убийството добавя сила на човек? Само убийството, разбира се, добавя и засилва кармата. Изглежда, че сте подхранвани от енергията на по-нисши индивиди. И ставаш хиляда пъти по-силен. Както се казва - воини-герои. Или по-скоро воини-богатири. Ето един австралиец - почти едно момче загуби половината си череп. Магда отбеляза:
  По-добре да убиеш веднъж, отколкото да прокълнеш хиляди пъти!
  Шели се съгласи.
  - Разбира се! Можете да кликнете върху всеки по този начин! Къде е вашият автоматичен натиск, свирепа плюнка в мозъците на звездопада.
  Магда, ядосана от гепарда, добави:
  - Британците те закачват, добре, пий по дяволите! Само дъжд върху покрива на вашия генерал!
  Шела също започна да брои унищожените екземпляри. Наистина, че красотата й трябва да стои на церемония. Но ето още един въпрос, трябва ли да сложи свещи за мъртвите или не? В крайна сметка, въпреки че лошите хора са врагове, те все още са хора. Как, например, спартанците в такива случаи. Вероятно благородно.
  Шела с висок шепот на подканящата богиня каза:
  - Знаеш ли Магда, да отидем след битката до най-близкия храм и да се помолим за убитите от нас, за да се втурнат душите им от чистилището право към рая.
  Червенокосият воин направи гримаса.
  - А може би ще отидем в джамията? Е, ти и сантименталната Шели. Точно като твоя съименник от приказката на Андерсен, или по-скоро Шарл Перо. - Магда заложи взрив, принуждавайки още трима души да оригнат кръв. - Но нашият свят не е арена за евтини настроения.
  Русокосият воин сви рамене.
  - Как да кажа? Не бих искал в случай на моя смърт тялото да бъде тъпкано в оборски тор и дори уринирано отгоре. Правиш добро и то се връща при теб...
  - Връща се с куршум! - отсече Магда, след като вече получи няколко тангенциални драскотини.
  Шела остави още две и отбеляза:
  - И ти не се прозявай, тогава и куршум няма да те намери!
  Магда изкриви замърсеното си лице.
  - Куршумът е глупак и щикът не е професор, но снарядът не е асистент! Но не можете да се предпазите от автоматичен огън с кадилница!
  Шели отбеляза:
  - Един известен поет пише - така че химикалката се приравнява с щик!
  В този момент ухото на блондинката беше леко надраскано от куршум. Шели обаче дори не трепна. И какво ако куршумът изсвири, това означава, че е прелетял.
  . ГЛАВА #10
  
  Магда одобри този метод:
  - Това поведение е достойно за истински ариец!
  Шели отвърна:
  - Щедрост за комплименти, маскира недостига на ума и алчността!
  Магда не на място и далеч от пътя, извика:
  - Такава философия ще те отведе в гроба!
  Вдясно от Шела беше ранен и светлокос приятел. Въпреки че момичето все още е непознат новодошъл вместо напуснал другар, тя все още я съжалява. Но тя не стене, а напротив изстиска усмивка. Тогава тя започна да вади куршума с език. Шела изпълзя към нея:
  - Да ви помогна...
  Тя отвърна:
  - Махам се! По-добре стреляйте и унищожавайте гадните лъвчета. Това е страхотно за вас.
  Шела не отвърна с фиби и не хвърли пясък, въпреки че беше изкушена. Подпряйки лакътя си и получавайки акцент, ясно поставяйки трима души с кратък залп (тя вече има картечен пистолет, стана толкова горещо, че цевта започна да се зачервява, дори е изненадващо, че все още не е заседнала!), изръмжа:
  - Отлично, на война никога не се случва! Определено нещо недовършено!
  Един приятел (името й беше Уейлен) каза:
  - Това ще ти е на езика и дори завинтва спусъка на картечница! Така че ще унищожи всички.
  Шели се засмя много силно. Тогава един от англичаните извика:
  - Всички сте боши курви!
  Шела отвърна със сила, като хвърли осколкова граната:
  - Чувам се от жиголо!
  Заплашвайки да запали Александрия по-лошо от Цезар, Магда щракна и също хвърли граната. извика:
  - Винаги сме щедри с такива подаръци!
  Уейлън извади куршума от рамото й и го изплю.
  - Имате по-добър вкус, отколкото чувствате!
  В тила на британците се появиха подкрепления, още десетина танка. Да, Матилдас и останалите Макавеи са закупени в САЩ. Последните танкове бяха без купола, но с по три оръдия. Магда подсвирна тихо.
  - Да! Това са коли с динозаври!
  Шели направи нервна гримаса.
  - Знаете ли, динозавърът може да тъпче бозайник, ако забави скоростта си с мозъка си. Цялата маса...
  Магда прекъсна оживено:
  - И тук не си прав. Човек мисли десет пъти по-бързо, отколкото се движи. Тоест не мозъците ни подвеждат преди всичко, а тялото!
  Шели завъртя очи.
  - Да, тялото... Душата обикновено е силна и безтегловна.
  Магда се изкикоти нервно.
  - Душата е съгрешила, но тялото е отговорно!
  Макавеите се движеха много бавно, така че Матилдата не бързаше. Момичетата обаче не бяха нервни, все още им бяха останали някои изненади, по-специално няколко дузини противотанкови заряда. Но в този случай те не успяха да се покажат. Чу се рев и цели три снаряда се втурнаха към британските танкове. Ето един "Макаби" веднага се оказа ударен, в широкия му корпус се образува дупка. Британците обаче не загубиха глави и дори направиха неуспешен опит да открият огън в движение. Въпреки това беше трудно да се определи откъде стрелят внимателно прикритите оръдия на Ромел. Последва нов залп и изкриви кулата на Матилда. Шели се ухили весело с широко отворени очи.
  - И какво? Зенитно оръдие, след това бързострелно!
  Магда промърмори раздразнено:
  "Няма да остане нищо за нас.
  След Макавеите се появяват нови танкети, както и няколко Кромуел. Освен това, ако се съди по олющената боя, тези коли са изкопани от пясъка. Също и пръчка, искат да я вземат нагло. Червенокосата Магда хвана паяка с пръсти, момичешки, бос крак, и безцеремонно го смачка:
  - Това е същото за всички британци!
  Shella горещо одобри:
  - Браво! Продължавай така!
  88-мм зенитни оръдия продължиха да водят насочен огън. Скорострелността им беше висока, но точността им не се отказа. Врагът щракна много произволно и не можеше да причини значителни щети. Е, и вълчиците да се бият с пехотата, която пристигаше все повече и повече.
  Магда, опитвайки се да успокои неприятния сърбеж на драскотината, отбеляза:
  - Британците са толкова неикономични в използването на човешки ресурси. Удивително е, че успяха да превземат половината свят!
  Следователно Шела се изрази по много ласкав повод за германците:
  - Те са майстори, хвърлят ни трупове! Не можеш да оспориш това, леле, труповете много смърдят!
  Огнената Магда се изкиска тихо:
  - Да, газова атака, нещо сериозно.
  Британските танкове пълзяха като костенурки и скоро от Макавеите останаха само купчини метал. Но по-пъргавата "Матилда" успя да се промъкне, но нейните вълчици веднага убиха гъсеницата, както винаги уместно удряйки от гранатомета.
  Шели облиза устните си.
  - Това е нашият начин! Според Есите!
  Cromwells, или по-скоро техните екипажи, бяха ужасно нервни, дръпнаха за управление и погрешно смазаха собствените си войници. Дори гъсениците от пясък и кръв станаха мръсни и червено-кафяви. В същото време танковете се извиха на място, а кулите се опитаха неумело да се въртят. Шела оголи зъби и запя:
  - Някъде растат незабравките. Мама пече пайове! Райхът в устата не са зъби, а зъби от черупки!
  "Кромуелс" доста глупаво продължи да рови и смачка собствените си войници, още по-интензивно. Дори германските зенитни оръдия замлъкнаха, за да не пречат на танковете, да изпълнят "почетна" мисия. Магда изръмжа яростно:
  Така че сега тръгваме! Може би ще успеем да избягаме от бурята!
  Но ето няколко "Кромуел" все пак успяха да се изравнят и да се втурнат към позициите, които момичетата заеха. Но те бяха спрени почти веднага от добре насочени изстрели. Явно вълчиците са във възторг от битката, просто са си забранили да пропуснат. Британците са изправени пред истинска немска твърдост. Ето една от танкетките, загубила остатъците от кураж, се обърна назад. Австралийският генерал заповяда нещо и към нея полетяха гранати. Смъртно ранената кола избухна в пламъци, а след това снарядите започнаха да пръскат вътре. Такъв е спектакълът.
  Страхотната девойка Шела имаше заклинен картечен пистолет от прегряване и, като сложи настрани парче желязо, което стана безполезно, тя започна да стреля от самозареждаща се пушка. И каква много добра тактика! Скорострелността е по-ниска, но целта е по-висока. Останалите момичета воини направиха същото дори малко по-рано . Магда, поклащайки глава, отбеляза:
  - Войната учи на икономия. И отпред, дори повече, отколкото отзад!
  Шели неохотно се съгласи.
  - Нека преподава! Но колко от тези лъвчета се втурват към нас! Възможно ли е англичаните така да са хвърлили всичките си сили срещу нас!
  Магда, с хитри и стрелящи очи, като Пепеляшка, или по-скоро нейните полусестри на бала, отговори:
  "Честно казано, точно на това разчитам!"
  Шели беше изненадана.
  - Броиш ли? Искаш ли да умрем? На толкова млада възраст да намериш смъртта?
  Магда намигна нежно.
  - Не и в този случай! Помислете само, какво се случва, когато врагът съсредоточи всичките си сили на едно място?
  Шели веднага отговори:
  - Станете по-силни в тази област. Тя може да пробие фронтовата линия.
  - Ами другите? Магда намигна.
  - По-силно! Няма обратното! - Шели внезапно се досети - Значи, докато врагът хвърля всичките си сили срещу нас, останалите ни войски могат да щурмуват вражеската крепост!
  Магда бързо се претърколи и целуна приятелката си по изпотената й, надраскана буза:
  - Умен! Най-накрая го разбра! Така че Александрия няма да се превърне в град-рекордьор, издържал толкова дълго срещу Вермахта.
  Шели отбеляза:
  - Но Александрия вече се превърна в такъв град. И се надявам, че нито един от вражеските градове няма да бие неговия рекорд! В крайна сметка ние...
  Магда прекъсна:
  - Да се каже, че сме непобедими, докато битката приключи, е лоша поличба. И ти го знаеш!
  Шела блесна гневно със сапфирените си очи в отговор.
  - Да си вярващ не означава да си суеверен. Това дори се споменава в катехизиса!
  За пореден път Магда, след като успешно стреля от пистолет и отряза друг "кит убиец", съвсем сериозно предложи:
  - Изпей приятелката ми! Това определено е по-добре да пееш, отколкото да стенеш!
  Шели изведнъж се пошегува:
  - По-добре да стенеш от оргазъм, отколкото да пееш от болка!
  Магда се ядоса още повече:
  - Е, не можеш да свържеш две думи и затова говориш вулгарност. Хайде, пейте го по-силно.
  И Шела започна да пее, отначало изглеждаше тихо, но с всеки нов куплет гласът й ставаше все по-силен;
  С огъня на кръвния поток,
  Лавина наводни земята ни...
  Войната няма ограничение във времето,
  По-добро от най-сладкото вино!
  
  Вкусът на победата няма да стане горчив,
  Дори горчивината на дима и кръвта.
  Когато нашите дядовци се биеха -
  За тях чурулика славеят!
  
  Безсмъртието е най-високата награда,
  Да не познавам скучната старост.
  За да не дойдат пратениците на ада,
  За да тече благодатта.
  
  Обичаме света и миризмата на борови иглички,
  Но ако е необходимо, битката чака.
  О, нашето златно сърце,
  Оставете го да изгори, топяйки леда!
  
  Да, свежи младежки пропуски,
  Всичко стана банално.
  което слънцето изгрява,
  Да си човек не е лъжа!
  
  Обичайте хората светлината на Господа,
  Той е много мил, повярвайте ни...
  Макар че пътят през живота на подземния свят,
  И управлява света: Ирод-Хам!
  
  Имаме чисти цели
  Но пътят към тях е жалък в кръвта!
  В крайна сметка той е автоматична машина като дъмбели,
  Лихо на мрака е пълен с роднини!
  
  Исус и Мария са нашата гаранция,
  Ще дойдат и ще донесат щастие!
  Тогава студът ще изчезне - брашно,
  И гняв с подлост капут!
  Британската атака най-накрая престана. Последните избити танкове спряха близо до изкопаните немски окопи. И само пехотата и новопристигналите мотоциклетисти все още не оставиха опити да избягат от хватката. Изтощени от дългия поход, момичетата, груби от потния пясък, отвърнаха с последните си куршуми. Шела нагласи щика си и каза на Магда:
  - Е, ръкопашен?
  Момичето отговорило:
  - Да ръка за ръка! Ще бъде славен лов, въпреки че за мнозина ще е последен! Само изчакайте заповедта на командира!
  Шела прошепна:
  - Заповедта на командира по време на войната е изпълнена с любов и огромна цена!
  Беше ясно обаче, че няма единство сред британските войници. Някои от тях легнаха и не искаха да бягат напред, а останалите плахо тропаха с крака. Жените воини вече имаха няколко изстрела, въпреки че първоначално имаше цяла торба с боеприпаси, донесени от всяка вълчица. Да, момичета са, красиви, боси, в едни много яки бикини на воин от елитен женски СС батальон. Отделът, в който се биеха и дори безмилостно тренираха най-добрите хора на Германия. Своеобразна програма за създаване на хора на бъдещето - суперменът, възпят от брилянтния Фридрих Ницше. Момичетата се опитаха да изберат всяка своя жертва и да не загубят нито един патрон напразно. И тогава имаше танкове. И откъде идват тези "Матилди", щамповани ги през покрива. Но сега изглежда: пределът на търпението е достигнат, Гала вече е готова да даде заповед за ръкопашен бой, когато изведнъж. Грандиозната симфония на Вагнер прозвуча от далечните облаци. Тази музика е толкова колосална и възхитителна, способна да доведе истински ариец до пълна лудост. И вкарайте врага в задръстване. Поглеждайки към небето, Магда възкликна високо:
  - Да, това са нашите бомбардировачи Щука.
  Шели излая игра на думи:
  - Парчетата няма да организират разглобяване на парче!
  Какво може да се каже за страхотния Ю-87, легендарния пикиращ бомбардировач, символа на германския Блицкриг? Тази машина, просто перфектна (за времето си, когато нямаше толкова мощни и ефективни компютърни системи за насочване), е подходяща за унищожаване на наземни цели, особено пехота, а също и танкове. И производството на достоен заместител: Focke-Wulf едва започва да се отпуска.
  Гайла излая силно.
  - Зарови се в пясъка, бързо и си скрий главата!
  И сега последваха ударите върху британците, Матилдите са взривени и обърнати. Шела усети как парчетата, като гребен, преминават през косата й и я почесват по ухото. Магда също беше закачена, а едно момиче изобщо нямаше късмет, тя отряза парчето. Но за щастие това вече бяха последните жертви. Сега британската атака най-накрая се задуши и над главното минаре на Александрия е издигнато знаме със свастика! Това знаме беше огромно и ужаси повече от половината свят:
  Магда с ужасно възхищение възкликна:
  - Проклятие! Най-накрая!
  Шели беше изненадана.
  - Спечелихме? Някак си не мога да повярвам!
  Магда се усмихна тихо.
  -Да Да Да Да!
  Оцелелите британци също започнаха да изхвърлят бели парцали. Това беше победа, нещо, за което можеш само да мечтаеш, стоейки пред външно непревземаема армада, това се случи.
  Шели възкликна:
  - Радост, радост през цялото време! Винаги ще бъдем щастливи! Нашият банер с румен цвят показва пътя...
  Някакъв дявол дръпна Магда за езика и тя избухна:
  - Никъде няма да ходя!
  Но злото, което Гейл чу, тя, за късмет, беше наблизо и тътенът в този момент утихна. Командирът на ротата изръмжа:
  - Ето как? Банер със свастика не води според вас до никъде. Ще го разберем с вас, но засега трябва да изградим затворници.
  Наистина, сред предалите се имаше много ранени, и то тежко. С тях нацистите действаха "милосърдно", контролен изстрел в главата и пълен ред. Леко ранените бяха поставени в отделна колона - те могат да бъдат излекувани и използвани като работна сила. Шела обаче изведнъж изпита угризване на съвестта, когато видя клането на тежко ранени и сакати. В Третия райх всичко беше подчинено на изискванията за целесъобразност. И така, ненужните бяха премахнати. Самата Шела, въпреки цялата тренировка и вече солиден (особено след тази битка!) Броят на труповете в нейния акаунт, остана мила и много сантиментална. Горчива сълза дори се търкулна по прашната й загоряла буза. Какво мръсно нещо е войната, как тя променя характера и оценката на човек.
  Магда също беше нервна; какво друго ще измисли жестоката Гайла. Как ще бъде наказана? Всъщност по време на война командирът може просто да нареди да бъде застрелян, без дори да обяснява причините. Въпреки че вероятно няма да се стигне дотам. Все пак те са елитът и при екзекуция, та дори и със свидетели, могат да започнат да ровят кое какво, защо. Те са ценни воини, а не обикновено пушечно месо.
  Рот обаче беше доста очукан. Три германски момичета загинаха, пет бяха тежко ранени, почти половината бяха леки и всички без изключение бяха надраскани и смъртно уморени. Изчисляването на загубите беше извършено малко по-късно, но засега затворниците бяха построени и заловените трофеи бяха преброени. И също така момичетата подредиха хвърлените от врага оръжия в отделна купчина. Въпреки че беше нощ, беше достатъчно светло, особено благодарение на пълнолунието. Шели отбеляза:
  - Знаеш ли Магда при такова време върколаците обикновено са много активни. Особено бившите мъртви!
  Червенокосият воин изкриви лицето си.
  - Ако все пак приказки, тогава да. Но вие сте възрастни. По-скоро сме възрастни момичета, а самите ние сме като духове. Дори да са женски и много красиви.
  Пред очите на Шела, или по-скоро в свежата й памет, проблесна епизод от миналата битка, тъй като след падането на бомбата телата на британците се разпръснаха. Сред тях имаше един - очевидно от местните жители на Австралия, муцуна с дебели устни и сплескан нос - просто ужас. И очите... Просто моят нежен и нежен звяр, толкова те обичам, повярвай ми. Главата не стигна до страхотната Шела само на десет метра! И е като...
  Убитите момичета, за разлика от обикновените войници, не можеха да бъдат погребани просто така. Телата им бяха увити в найлонови торбички и след сбогуването и погребалната церемония (това беше направено от специален свещеник със свастика на ръкава!), бяха изпратени със самолет за Германия.
  Свещеникът беше специален SS в червена униформа и с лице на професионален убиец. Хитлер отдавна искаше да установи нова религия в Третия райх. Вярно е, че съставянето на алтернативна теология срещна трудности. Няколко амбициозни философи прокараха свой собствен модел и теория. И само самият фюрер можеше да избере общ. Но приемането на нова религия, където кръстът ще замени свастиката, или по-скоро свастиката ще замени кръста, би означавало неизбежно разцепление в обществото и дори точно в навечерието на Втората световна война. Хитлер решава да отложи реформацията за по-добри времена! Уви, дори фюрерът изглеждаше способен да премести планини и да промени природните закони, принуден да се съобразява с човешките предразсъдъци. Магда е червенокоса, но червенокоса, цветът на хитростта и нестандартното мислене, въздъхна. За разлика от русокосия воин Шела, този изкусен убиец с душа на агне, тя не обичаше Христос, искрено го смяташе за слабак и евреин. Наистина, Библията е пълна глупост. Самият факт, че евреите са избраният от Бога народ, предизвиква само смях и отхвърляне. Бог да избере... Брр... Магда прекъсна мислите си и помогна да натоварят мъртвите в специален контейнер. Наистина е странно, че човек, венецът на Вселената, е толкова крехък, че може да бъде убит. В края на краищата, възможно ли е да се унищожи съвършеното... Нелепо е обаче да се говори за перфектен човек.
  . ГЛАВА Љ3
  Това същество е доста лошо приспособено към живота, особено човешките деца. И защо така? Това поражда съмнения относно естествения ход на нещата в еволюцията. В крайна сметка човекът е най-висшата сфера и никой не може да спори, че това е точно така. Следователно атеизмът е логичен. В крайна сметка човешките слабости се обясняват с факта, че той все още е практически в самото начало на стълбата на еволюцията. Тоест, докато си слаб, но в бъдеще можеш да станеш силен.
  Християнският морал предполага: че си роден с лайна и ще си останеш същият, само ти ще носиш своето унижение завинаги. Е, самият смисъл на понятието ислям означава покорност... А да си покорен означава да си нищожество, което е повече от недопустимо за истински горд човек.
  Междувременно вълците бяха заети с почистването на трупове и събирането на оборудване. Вече беше нощ, най-светлата за годината. Труповете вече бяха започнали да излъчват задушлива миризма. Магда направи гримаса: добре, защо хората имат толкова много лайна! Човекът е ходеща кофа за боклук! Но на теория човек трябва да бъде - свръхчовек и свръхживотно! Това има специално значение - умът, даване и физическото съвършенство. Уау, тези хора... или по-скоро малки хора. Е, защо са по-добри от животните, щом смърдят така! Просто трябва да се преодолеете, за да докоснете труповете и да ги изхвърлите ... Шел, може да се каже, имаше късмет, тя изкопава дълбока и широка дупка заедно с други войници, където ще бъдат изхвърлени труповете. Въпреки това Магда изневери малко, втурна се да помогне на танка Кромуел, изоставен от врага. Е, нищо по отношение на свойствата, особено защитно и управляващо този колос. Воинът каза:
  - Техниката е гадна.
  Босоногата блондинка Кет, също от нейната компания, възрази:
  - Технологиите нямат нищо общо, ако хората са гнили!
  Магда е тук с две ръце за, веднага се съгласи с красивия и пъргав войн:
  - Ръжасалото оборудване е по-лесно за почистване, отколкото за освежаване на гнил човек! Най-силният мускул е безсилен - ако умът е слаб!
  Кет, бутайки резервоара с ръце, се изкикоти:
  - Е, ти и Солон! Или по-скоро Сократ в пола, толкова сложно изразена. Но Хитлер, както е казал: бийте, бийте и пак бийте!
  Магда изръмжа уместно по суворовски начин:
  - Удари, но не отвръщай!
  Острите бицепси на Кет се издуха, тя бутна резервоара с цялата си сила и коремът на момичето потъна от усилието. Магда също, като истински ариец, не изневерява. Момичето направи всичко възможно и дори изпя:
  - Не мисли за любов! Избутайте огромни тежести! Все пак това е нашият тежък спорт - не местен, световен рекорд!
  Кейт изпя:
  - Поставихме нови рекорди, за да расте земята! Два пъти, три пъти по-високо от нормата - за да цъфти моята страна!
  Магда продължи полушеговито и полусериозно:
  - И тези записи са готини - убийте повече копелета! Не сме лоши момичета - трошим тухли с пипер!
  Червенокосият воин, дори в екстаз, ще удари главата си в бронята. И тогава слушах музиката. И тогава тя се напрегна още повече. И все пак е странно, че британците, които имат толкова благоговейно отношение към монархията, кръстиха танка на Кромуел, бунтовник, революционер. Да, дори екзекуцията на крал Чарлз първата. Колко противоречи на логиката е да се кръсти нов танк крайцер на убиец, с достатъчно мощна броня. Въпреки че пистолетът стреля с осколки, а не с противотанкови снаряди. Магда плахо облиза бронята с език и после изплю вкусно:
  - Леко горчиво!
  Кейт отбеляза:
  - Ако не ни дадат награда след тази битка, тогава това ще е най-висшата несправедливост!
  Магда отбеляза с въздишка:
  - На теория е необходимо щедро да наградим всички жени воини от нашия батальон, или по-скоро на ротата. Всички се биеха като герои, никой не се измъчваше и всеки имаше поне дузина трупове под краката си. Самият аз убих повече от четиридесет "лъвчета" само в тази битка. И че всички трябва да бъдат възнаградени - това би било справедливо!
  Кат кимна.
  - Защо не! Освен това тримата ни приятели останаха да лежат на пясъка. Така че всичко е ужасно. Всички тези непрестанни войни в историята на човечеството. Войната, разбира се, е интересна, но хората умират!
  Магда изведнъж запява пронизително:
  - Хората умират за метал! Хората умират за метал! Сатаната управлява топката там, топката управлява там! Сатана управлява топката там и излива напалм!
  Момичетата се засмяха и накрая натовариха Кромуел на платформата. В същото време Магда успя да смаже палеца на десния си крак, бос, но с грациозни загорели линии на войница-принцеса на крака. Момичето направи гримаса и каза:
  - По краката като на асфалт! Циферблат не виола!
  Хуморът е хумор, но работата е работа. Вълчиците работеха усилено, като на тежък труд, но в същото време оголиха зъби. Магда също се опита да се открои тук. Все още месестите бедра трепереха толкова силно. Кейт, хленчейки, отбеляза:
  - Танцът си е танц!
  Магда беше изненадана:
  - Какво си намислил?
  Кейт обясни:
  - Танцуваме като в балет, но в същото време с тежести. Чух, че боксьорите също използват подобна тренировъчна техника - дайте тежести на ръцете си и скачайте пред огледало!
  Магда не можа да сдържи смях.
  - Е да! Разбирам, че това е страхотен метод! Ако тежестите са пудови, тогава след тежестите в същите ръкавици ръцете просто ще летят!
  Кейт отбеляза:
  - Много хора искат да излетят, но мнозинството очаква съдбата на Икар, тъй като перата на амбицията са закрепени с восъка на страхливостта!
  Магда се засмя лукаво.
  - И аз те виждам философ! Изобщо...
  Кейт прекъсна:
  - Сред тях няма глупави вълци! Всички сме образовани, добре, четенето на Фридрих Ницше е задължително.
  Магда стана нащрек и веднага попита:
  - Ницше? Това е интересен философ. Но критерият за свръхчовека не е точно определен в творчеството му. Като цяло Ницше е привлечен към първобитнообщинния строй, тоест към каменната епоха, която аз лично не харесвам.
  Кейт беше изненадана
  - И защо?
  Магда се изкикоти рязко.
  - Факт е, че Ницше не изяснява достатъчно или по-скоро дори напълно подценява ролята на научно-техническия прогрес. Как се отразява на човек и за по-добро. И като цяло опитът да се идеализира каменната епоха - наричането й златна е неуместно. Всъщност в еволюционния път хората преминават от просто към сложно, от най-лошо към най-добро. Например колко бързо се сменят самолетите, от най-простите към най-силните. Понятия като скорост, маневреност и т.н.
  Кейт се изкикоти и запя:
  - До какъв напредък се стигна - до невиждани чудеса! Но нещо липсва, хитър демон си извива опашка!
  Магда добави по-мелодично:
  - Проблемът е забравен! Третият райх управлява! Роботи идват скоро! Сплескан паразит!
  Момичетата трябваше да носят и да работят, докато цъфтят, вече беше доста светло и най-накрая труповете на враговете бяха заровени, изглеждаше, че могат да си легнат, но го нямаше. Не, на момичетата все пак дадоха нещо за ядене, а по случай победата дори хапнаха трофейна яхния. Гайла пламенно заповяда:
  - За вас е голяма чест да опитате храната на своя враг!
  Магда и след това vyaknula:
  - Не, голяма чест е за британците, че се съгласихме да им ядем лайна!
  Очите на Гайла блеснаха гневно.
  - Ами не, вече минава всички граници. Ти Магда оставаш напълно без храна! Освен това ще бъдете подложени на един вид изтезания. По-специално ми се струва, че коремните ви мускули са твърде отпуснати и мускулите ви не са релефни. И така, нека тестваме новото изпълнение на практика върху вас!
  Тогава някой дръпна езика на Шела:
  - Не искам да оставя Магда да страда сама. Нека и аз да се измъчвам.
  Гала се усмихна иронично.
  - Браво момиче. Такава преданост или по-скоро приятелство. Ще издържиш и двете! И останете гладни и двамата!
  Шела млъкна, миризмата на яхния гъделичкаше ноздрите на гладно, уморено момиче. И тогава останалите й приятели започнаха да хилят преувеличено силно.
  Но основното мъчение тепърва предстоеше. Гейл наистина измисли нещо сложно. Момичетата бяха окачени с ръце на тел, който болезнено се вряза в китката, а към краката им беше окована верига. Освен това, ако държите краката си успоредни на земята, правейки ъгъл, тогава стоманената верига е малко къса, а след това листът от желязо. Но ако спуснете краката си, тогава върхът на веригата люлее метала, който от своя страна е свързан към източник на напрежение. И тялото ви пробива електрическия разряд. Ето едно такова интересно мъчение.
  Гейла яростно облиза устните си.
  - Вашата преса ще стане толкова силна... Вие, момичета, ще ми благодарите за обучението!
  Магда, кикотейки се истерично, каза:
  - А защо дърпайте, да благодарим за тренировката веднага! Благодаря на страхотния СС за нашето щастливо детство!
  Гейла разтърси пръста си.
  - Вие, момичета, ще трябва да висите така цял ден. Но най-накрая можете да се почувствате като истински мъже!
  Магда поклати глава.
  - Всички експерименти показват, че жената, ако е правилно обучена, е много по-издръжлива и опасна дори от мъже, закалени от войни!
  Гайла я отряза:
  - Още една дума и ще добавя ден нови тестове!
  Момичетата замълчаха, трудно е да се държи ъгъл, особено ако веригата е вързана за краката им за дълго време. Така че виси като зърно. Гайла си тръгна, без да се сбогува, оставяйки момичетата да страдат така. Шела усети някакъв натиск в долната част на корема, веригата протри глезените й, влачеше краката й. Момичето внезапно беше съблазнено от възможността да провери какво ще се случи, ако желязото се докосне с верига. Какво да опитам...
  Електрическият удар беше толкова силен, че закоравелата Шела неволно изпищя. Сякаш нажежен кол прониза тялото от петите до тила. Имаше зъб в мускулите и главоболие. Шели изръмжа.
  - Това е жаждата за експерименти, толкова характерна за СС!
  Магда полушеговито добави:
  - Хубаво е да експериментирате върху... Врагове! Аз обаче не се обиждам от урока.
  Момичетата замълчаха известно време. Магда си помисли: добре, колко странна е съдбата. Сега германците победиха, всички се радват и са принудени да висят като круши и дори да страдат. На кого баници и понички, а на кого синини и подутини! Интересно е какво следва. Сега, след падането на Александрия, е възможно да се започне офанзива в Близкия изток, дори преди прехвърлянето на допълнителни подкрепления. Всъщност, защо да чакаме, ако изглежда, че в Ирак и Палестина има много войски, но как да кажа, че са... Не съвсем боеспособни, има твърде много араби и чернокожи, които се разпръскват, когато сирената вие. И ако забавите, тогава британците ще имат време да изтеглят много богатства, особено от Йерусалим и Багдад. Няма нужда да удряте по-бързо и да нокаутирате врага. Африка е цял континент, но падането на Ирак е и ключът към Азия. Заграбвайки запаси от петрол, боксит и други метали, Германия най-накрая ще се отърве от всякаква зависимост от СССР. И може би дори да завладее Русия! Поход на изток... Стара мечта на арийците! И тогава какво? Може би дори космическа експанзия, както обичат да описват в научнофантастичните романи. Полет към звездите и нови светове. Къде живеят примерно хибриди на моркови и жаби... Страхотно е, нещо, което не е съществувало преди, и няма да намерите аналог на Земята. В крайна сметка другите светове са пълни с непревземаема светлина, което означава, че германските войски трябва да ги превземат с щурм. В крайна сметка няма нищо по-ярко от слънцето, освен звездите! Магда попита Шел:
  - Е, не те разбирам, защо толкова несериозно поискахте брашно? Обичате ли да висите така на стелажа? Освен това ме боли корема.
  Шели успя да се усмихне.
  - И ти добре знаеш! Например, от доста време забелязах, че коремът ми е леко назад. Така че се дръпнах.
  Магда отбеляза мрачно:
  - Е, не знаех, че ще ни принудят да обучаваме пресата. Аз лично мислех, че ще ме бият с палки по петите. Или може би дори бийте с бодлива тел. Все пак, ако това те прави щастлив...
  Шели заговори по-високо:
  - Знаеш ли, не измъчвай душата! Може би трябва да говорим за нещо друго.
  Магда кимна в знак на съгласие.
  - Нека да поговорим! Пейте цвете, не се срамувайте! В края на краищата, с красотата на такава сестра, можете да видите как пише песни, страхотна майсторка.
  Шела, решавайки, че е по-добре да се отклони от болката по този начин, отколкото да хленчи, тя изпя освен това от мъжко име:
  Капризна момиче муза
  Това гали, после тъга...
  Предлозите скачат и няма съюз,
  Ще бъде изхвърлена лавина от рими!
  
  Но този, когото обичам с цялото си сърце -
  В отговор той казва за какво са тези думи.
  Кристалната любов може да отвори вратата
  Отворете пътя на орел към това!
  
  В крайна сметка, вярвайте, че мечът на писалката е по-скъп,
  В него има твърдост - пухът ще се втурне във вихър!
  Арогантни горди благородници,
  Ще има бодлив стих за тях...
  
  Ние създадохме славата на рати,
  Където тече кръв, а някъде пот.
  Разшириха държавата си,
  От пирамиди до ледени плочи.
  
  Но в същото време душата е агне,
  В него лирата звучи сладко...
  В крайна сметка гласът на момичето е обаждане -
  И страстта ще се стопи и гранит!
  
  Където има дума, розите пламтят,
  Къде цъфтят ябълковите дървета...
  Студът не ни притеснява
  И сплашвайте суетния труд!
  
  Превръщаме мечтите в творения
  Да преодолеем бездната...
  Целият свят ще замръзне от удивление
  Когато мъката на нощта изчезне!
  
  Тогава страданието ще свърши
  Няма да има сакати и сираци...
  И раздялата няма да дойде при нас,
  Нека дръзкото създание удари прага!
  
  Отечеството ще стане Божие царство,
  Всеки от нас се счита за Създател.
  Само пепел се изсипва върху измамата,
  Който е честен, добър - браво!
  
  Ротата беше намалена до деветдесет и пет воини (трима бяха убити, а други двама бяха ранени толкова тежко, че останаха в болницата). Къде отиваш: войната не е без загуби, само загубите са без война! Няколко воини все още имаха белези по стройните си мускулести тела, а няколко момичета се оказаха превързани. Тигрите, уморени от дълги пътувания, не изглеждаха особено войнствени - бяха измършави, така че дори ребрата им се виждаха. Момичетата нервно драскаха краката си по пясъка, изгаряха и загрубяха, сърбяха ги прекалено много и зверски. Изобщо, ако има място на земята по-лошо от ада на Данте, то те сами са го открили в Африка. Въпреки това, воините не куцаха и може би дори парадираха с факта, че трябва да изпитат такива жестоки трудности. Един вид морал: колкото повече трудности, толкова по-добре. Пропаганда на аскетизма и духовните ценности, характерни за нацизма, особено в радикалната версия на Гьобелс, в противовес на западната буржоазна идеология на потреблението. Ето как момичетата, почернели от слънчево изгаряне и прах, едва прикрити с бикини и обесени с оръжие, изглеждат като карикатура на американски бойци. А недалеч е германската база и границата със Судан.... Оттам духа горещ бриз, чува се миризма на изгоряло, а облаците в небето са толкова редки... просто острови в Тихия океан. Розовите дюни под въздействието на въздушните маси се движат леко, сякаш пленените титани искат да изхвърлят магията на езическите богове, но в същото време се задушават в импотентност.
  Шела прошепна много тихо на Магда:
  И когато най-накрая...
  Червенокосата дяволка отговори още по-тихо:
  - Много скоро! Хайде пак да се напием!
  Гайла извика оглушително:
  - Бягай, стъпчи марш (такава команда звучи като откровена подигравка!)
  Хубавиците се втурнаха, втвърдените им изгорели пети проблясваха на фона на златист, почти димящ пясък. Въпреки факта, че слънцето наближаваше зенита си, момичетата трябваше да бягат отново. Толкова почти гол, със солиден товар на раменете си...
  Шели, намръщена, отбеляза:
  - Следобед ще ни видят на голямо разстояние и ще ни застрелят!
  Магда не се съгласи:
  - Не всичко е толкова мрачно. Може да не ни забележат... Или по-скоро цялото изчисление се основава на факта, че нормален човек няма да изпадне в такава адска жега в пустинята.
  - Особено бос! Шели се изкикоти.
  И вятърът стана още по-горещ. Утре е първи юли... Най-горещият месец на лятото, на най-горещия континент на планетата Земя. И момичетата трябва да бягат, влачейки със себе си оръжия и солиден товар с боеприпаси. Магда си спомни една фантастична история за далечното бъдеще. Мощна и очевидно идеалистична суперцивилизация забрани на различни видове и раси в галактиката да водят истински широкомащабни войни помежду си. Е, тъй като определени спорове постоянно възникват между звездни империи, тогава водете ограничени битки - с малки сили и с приблизително равни оръжия.
  Изглежда, че е разумна идея от гледна точка на хуманистичното мислене, но... В действителност, "Армията на спасението" на една суперцивилизация сама набира войници за тези битки, избирайки най-страхливия, най-неспособния или убеден пацифисти - които се озоваха в армията поради наемни съображения. Освен това в войските бяха изпратени провокатори, за да нарушат битката още преди да е започнала... Накратко, това беше пародия на войни, докато не се намери човек, който успя да разбие тази дефектна система. Това е неговото призвание - професията на войник, душата на воина. И неочакваният холивудски край - нямаше как без участието на жена!
  Всичко е както трябва - каква работа, без истинска любов и страст?
  Мислейки, воинът Магда стъпи с бос крак върху бучката на кактус, тя беше убодена, но момичето дори не обърна внимание на това ...
  Беше възможно да се наруши порочният ред без война и следователно доблест във вселената на нерадостно бъдеще, в крайна сметка с помощта на любовта. А Магда обичаше досега само в сънища, или в сънища. Тя беше гореща и в същото време развратна девица. И тя разреди бурния си темперамент в тренировки и войни. А какво е любов - нещо, за което се пролива кръв!
  Червенокосият ангел лисица се отърси от капчици пот. Странно, но поетите най-често римуват любов и кръв. Очевидно това се дължи на факта, че мъжете са развили жажда за насилие по отношение на жената. Човекът обаче не е животно, в смисъл, че е способен да мисли рационално... Но от друга страна християнският морал му е напълно чужд. Това, което Исус учи за един мъж и особено за силен човек, е толкова неестествено и предизвиква пламенно отхвърляне, че успехът на християнството е в противоречие с логиката... Но не само християнството, всяка религия се характеризира с известен парадокс и налагането на определени ограничения за дадено лице. И често доста неразумно...
  Вече беше пълна и дори облачна нощ (все пак вятърът настигна облаци от морето не толкова далеч от брега), когато момичетата най-после хукнаха към целта.
  Преди тях имаше английска база и дори с летище. Освен това, ако се съди по кулите, осеяни с картечни цеви с голям калибър, бодлива тел и бетонни писти, той е бил оборудван отдавна. Британците окупираха Египет през 1882 г., установявайки там марионетен режим. Сега германците планираха да направят същото.
  Весела Гала започна да разглежда базата и летището през специален, сложно навит армейски бинокъл. Към нея се присъединиха още няколко момичета-ефрейтори. Вече имала опит във войната, от времето, когато все още беше прохождащ разузнавач и свръзка в Испания и вече безмилостен войн в Полша, Франция и Югославия, Гала изчисли благоразумно шансовете. Летището беше защитено доста силно, включително и от зенитна артилерия. Да, и на него имаше много самолети. Между другото, странно ли е, че англичаните държат толкова много авиация на едно място, без да я разпръскват по полеви летища? Може би тук има фалшива цел, а истинските самолети се намират другаде? Има много картечни кули, има дори три танка Матилда и четири танка Кромуел. Ако се ровиш, значи не можеш без кръв.
  Гайла извика двама заблудени, но със сигурност много силни и умели воини. Тя ги заби с камшик бекхенд, така че канеленокафявите й гърди дори се олюляха. Правейки брутална физиономия, тя нареди грубо:
  - Магда и Шела имат заповед за вас: да проникнете в територията на летището и да разберете какви самолети има там. Така че проучете защитата в детайли!
  Момичетата покорно кимаха с глави: заповед, има заповед и тя трябва да бъде изпълнена. А как - това си е техен проблем. Шела и Магда бързо потеглиха към летището. Огненият воин предложи:
  - Да хванем езика и да вземем формата от него. След това, след преобличане, ще проникнем на летището. Да се позабавляваме малко там!
  Русата Шела отбеляза малко объркано:
  - Първо трябва да намерим този език. Тогава мислиш, че обикалят пустинята? И можеш ли да ги хванеш така в тълпи?
  Магда подсвирна с алени устни:
  - Разбира се. Например, близо до танковете има охрана, защото те са зад периметрите на кулите. Можете също да стреляте по стражи там и ако е необходимо ...
  - Да хванеш танк и да яздиш? Шели се усмихна иронично.
  Магда, движейки пръста си, кимна в знак на съгласие:
  - И че е напълно възможно. Въпреки че ни беше наредено само да направим разузнаване. Вдигане на шум без команда ... Вие сами знаете с какво е изпълнено проявлението на инициатива във война!
  Шели въздъхна тежко.
  - За съжаление знам много добре!
  Момичетата, почти без да се крият, хукнаха към танковете. Стражите също бяха от негрите - пушеха цигари и на практика не виждаха нищо. Само един от тях беше от бялата раса и, изглежда, офицер. Но беше и доста пиян. Шел беше изненадан от това: как се държат британците? Не се ли страхуват от саботаж, атаки на арабите или дързък излет на германците? Вярно, може би изтощени от мъчителната жега, както и от лошите новини от фронта, обикновено хладнокръвните британци започнаха да тупат. Като цяло Шела припомни това от учебниците: типът англичанин, като студен предмет и без емоции, не е нищо повече от мит. Освен това шотландците и ирландците, които пият алкохол, не са глупаци. Е, черните в това отношение са напълно блокирани - полудяват от оскъдна доза, както, между другото, правят японците.
  Момичетата никога не прощават нищо. Улавяне на главата и с кама в гърлото, точно в каротидната артерия - това е моментът. Но има по-ефективен прием, те премахнаха втората двойка стражи, удариха брадичката й с длан, след което се завъртяха, като леко повдигнаха главата й. Хрускане и врат усукани.
  Магда намигна на приятелката си:
  - Така просто ги стреляме. Като круши от дървета!
  Шели отвърна тихо:
  - Има още по-прост начин - например изстрел от безшумно оръжие. И така да цапаш малките си ръце не е добре.
  Магда изсумтя презрително, като голяма хищна котка:
  - Вие сте земен човек на Shell. Романтиката да се наслаждаваш на красотата на битката не е в теб. Всичко е толкова примитивно. Интересно ли е да се снима и дори близо?
  Снежнобелият дявол прекъсна приятелката си:
  - По-добре вижте, има и осми танк. Беше доста умело маскиран като купа сено. Но веднага разбрах защо слънцето ще ни изсуши тревата, след като дори камила не иска да я яде след това.
  Магда се съгласи.
  - Да, това е съвсем логично наблюдение. Танк, ще трябва да видя кой. Вероятно един от най-новите...
  Шела загреба малко сено и веднага подсвирна:
  - О, да, той има сгъваема цев. За първи път виждам тази техника. Сигурно американски, ако грешат!
  Огненият дявол прекъсна белоснежния воин:
  Сега да стигнем до летището. Има и кучета, които тичат наоколо. Това е друг проблем на проблемите.
  Шела побърза да успокои приятелката си:
  - Знам как да влияя на кучета и затова ще отида сам. За щастие офицерът от белите е гладко избръснат и със среден ръст. Униформата му ще ми отива. Вече сменям лицето си.
  Момичето всъщност бързо се гримира. И че са ги учили на това в специално училище. Магда не възрази.
  - Ти върви, а аз ще се оправя с новия танк. Има и нещо полезно за германската военна наука. Но ето го Шела, умолявам те, не се задържай дълго, щом приключиш с проверката, така че ще се боря.
  Дори джербоа размаха четка в отговор - казват, не ни разочаровай, руса!
  Русокосото момиче отвърна с усмивка.
  - Ще направя всичко много бързо. Доколкото изобщо е възможно.
  Магда вече не обръщаше внимание на приятеля си, а изцяло се зае с изучаването на танка. Тук тя направи няколко открития. Първо, танкът имаше две заварени оръдия. Дългоцевно 76-милиметрово оръдие със сгъваема дула и 47-милиметрово късоцевно оръдие за изстрелване на осколъчни снаряди. Като цяло оръжията са доста богати, особено за 1942 г. и африканския континент. Пистолетът, между другото, имаше доста интересна и компактна дулна спирачка и очевидно беше известният седемнадесет футов пистолет, който все още не беше приложен на практика, но вече беше рекламиран по всякакъв възможен начин от Гьобелс от кралската служба на Великобритания.
  Момичето изравни повърхността и намери емблемата на орел на люка и надпис на английски: "Произведено в САЩ". Магда прокле:
  - Е, както винаги съм подозирал, това е американски хак. Явно са ни сложили Великобритания на душата! И те не знаят, че германските танкове ще маршируват през Ню Йорк за това.
  Отварянето на люка не беше толкова лесно, но момичетата, разбира се, педантично и в същото време, което звучи парадоксално креативно, също бяха научени на това. Така че да приемаш като препятствие беше въпрос на чест.
  Междувременно Шела доста ловко имитира пиянска походка и се приближи до входа на летището. И веднага усети разликата между британския и германския манталитет. Мързеливият глас на стража попита:
  - Каква работа си, Питър?
  Шели отговори кратко:
  - На лична бележка!
  - Хайде!
  Шела беше на летището. Тя огледа самолетите и забеляза всичко, включително карнавални петна по фюзелажа, разлят бензин и други. Тогава веднага й стана ясно, че от повече от двеста самолета поне две трети са умело изработени камуфлажни модели. Имаше обаче и истински машини, включително могъщите Ланкастъри, способни да носят до шест тона бомби. Два булдога изтичаха да разузнаят Шела. Момичето нежно ги погали и продължи напред. Когато има толкова много самолети в една относително малка площ, това прави впечатление, особено на романтичните натури.
  Тези крилати машини, както изглеждат в редиците си, са плюеният образ на рицарите от Тевтонския орден, дошли да завладеят славяните. Само много по-масивно и страшно. Германците, като правило, предпочитаха много масивна броня, която защитаваше добре рицаря. В същото време, дори ако цената ще бъде намаляване на мобилността на воина. Но в съвременния свят пътят беше поет към използването на маневрени изтребители. Същият Me-109 все още тежи по-малко от английските си противници.
  . ГЛАВА Љ 4
  И тук тези крилати рицари стоят и чакат нещо и миришат на ревящите и смъртоносни техници на ХХ век.
  Шел обаче не е особено приятна за ходене, момичешките й крака изгубиха навика на ботуши и вече започнаха да се търкат. Освен това британците не проявиха голямо въображение: след като поставиха истински самолети от едната страна, се вижда дори червен шелф на демаркация. Е, това, като цяло, е разбираемо защо, така че британските пилоти, дори и с пияни очи, да не бъркат нищо. И така като цяло вече е възможно да се върнете.
  Шела тръгна назад и дори започна да залита повече. После я пуснаха обратно, без да питат, и едва след като подушиха овчарите, леко изскимтяха. Белоснежният дявол тихо им прошепна:
  - Нищо скоро сменяш собствениците!
  И бавно обратно... И вятърът стана много по-свеж, скоро ще започне да става светло...
  И Магда, междувременно, разбра танка... Това беше експериментален модел Mp-16 "D". Като цяло танкът е доста мощен и има хидравлична система за управление на картечници (в стила, или по-скоро в системата, характерна за най-новите бойци!). С голям товар на боеприпаси и автоматична система за презареждане. Танкът е най-новият за времето си и дори не е ясно защо англичаните проявиха такава небрежност, охранявайки го толкова небрежно? Може би тук е проработила самонадеяността, характерна за много нации, чуждата не може да бъде добра, което означава, че не е нужно да се пази!
  Преди пристигането на Шела, огнената красавица-воин, зареди танка и провери натоварването на боеприпасите. Русокосият воин, след като изхвърли омразните ботуши от краката на богинята на войната, бързо съобщи за ситуацията на партньора си.
  Магда предаде чутото на Гейла и тогава лицето й сияе:
  - Shellochka сега нашите момичета атакуват врага. И ни беше позволено да ударим врага незабавно, използвайки тези танкове.
  Белоснежният воин възкликнал:
  - Ето за какво си мечтал! Е, колата работи ли?
  Магда разумно потвърди:
  - Работещ. Американците винаги имат танкове по-добри от танкерите.
  Наистина, колата тръгна от първия завой. Интересното е, че двигателите не бяха шумни. Момичетата, например, знаеха, че руският Т-34 гърми, така че... Този танк може да се използва срещу британските колониални войски за разпръскване на местните жители.
  И воините тъпчеха тежка петдесет и пет тонна кола. Въпреки това се управляваше доста лесно, макар и разбира се по-лошо от по-лекия Т-4. На Mp-16 бяха поставени пет двигателя наведнъж, но това, може би, дори увеличи оцеляването на танка в битка.
  Момичетата, без да се замислят, откриха огън по картечните кули. Първият ударен от осколков снаряд и побитите "лъвчета" летят с главата надолу.
  Сред британците, както може да се очаква, атаката предизвика паника. Стрелбата беше непостоянна, а момичетата все пак успяха да свържат картечници. Магда искаше да покрие Ланкастъра с добре насочен изстрел, но по радиото Гайла й нареди сурово:
  - Пощадете вражеските самолети, ние ще ги заловим живи и здрави.
  Е, защо щадя толкова, щадящи. По-добре е да разрушите кулите и да изберете човешки жертви. Такива добре насочени попадения.
  Междувременно останалите воини (те вече се бяха приближили) влязоха в британските танкове. Отне само половин минута, за да се отворят люковете, а след това и натрупването. Като цяло момичетата почти дори не обърнаха внимание на летището, а просто се преместиха към английската база. В същото време те удрят казармата, където са били разположени вражеските войници, както и спящи пилоти.
  Гайла изрева като мечка в жега:
  - Не стреляйте по склада с гориво! Той ще ни бъде полезен!
  Магда и Шела смазаха няколко картечни кули, използвайки голямата маса на своя танк. Момичетата буквално свиха коремите от смях. Все още са готини.
  Но основната работа все още се извършваше от картечници. Трябваше да не се пускат вражеските пилоти до самолетите, да не се оставят да излитат. Но самите няколко воини се втурнаха към английските коли и седнаха на кормилото. И какво може да се вгради в базата сега, след като и те имат предвидена такава летателна подготовка. Да, и самолетите са заредени с пълни боеприпаси. Ето такава маша-малашка се оказва.
  Шела с точен изстрел разби малка танкетка, която изскочи от гаража. Осем танка с екипажи от вълци започнаха насилствено да унищожават огромната английска база. Танковете смазаха портите без много церемонии и напълниха всичко с олово. Дори казармата гореше. От тях изскочиха объркани англичани и туземци от всякакъв вид. Всъщност вече нямаше битка, но имаше тотален побой. Вярно е, че отделни британски войници и картечници стреляха в отговор. Дори по бронята на танка удряха оловни камъни. Магда изръмжа като ядосана пантера:
  - Е, какви сте любители на стриди и овесени ядки, най-накрая разбрахте какво е истинска война. Съвсем скоро ще сме в Лондон!
  Шела изпя, оголивайки зъби:
  Какво да правим в Албион,
  Къде са хлъзгавите жаби - квак!
  Въпреки че легионите са в атака,
  Но удар с щик в стотинка!
  Магда сбърчи чело и поклати отрицателно глава:
  - Не, това не е песента, която вдъхновява за подвизи! Но трябва да е различно!
  И огненият, смеещ се воин като картечница. Така парчета месо полетяха в различни посоки и десетина англичани се сринаха наведнъж.
  А самият тежък танк, нека смажем вражеските войници, "изглаждайки" ги с желязо. Кости скърцаха под коловозите. И тогава врагът започна да се разпръсква във всички посоки. Но тогава врагът "Матилда" изскочи. Така че Шела я удря с бронебой.
  - Вземете граната "овесена каша", изпейте серенада за спомен!
  Този път снарядът се удари точно в приклада между кулата и корпуса, а танкът след добро разклащане беше отведен встрани. В същото време резервоарът за газ детонира и веднага избухна с червено-червен пламък.
  Русата дявола не можа да устои на остротата:
  - Матилда получава мат - резултатът ще е смешен!
  Магда удари половинката си с мазолиста длан по жилавите си бедра.
  - А ти си млада, приятелко! Така че пейте заедно така!
  Въпреки това очевидно един от британците по погрешка или може би умишлено е стрелял по резервоара за гориво. Мръснокафяв храст от бензинови пламъци гърмя и цъфна. Герда изстреля дълга залпове от бързострелна щурмова 9-милиметрова картечница. Около четиридесет английски войници се сринаха на място. И няколко от ранените, без никакво съжаление, стъпчат по широките следи на американски танк. Шели се засмя злобно.
  - Това не е червило! Какво е да се превръщаш в торти!
  И червенокосата, безсрамна дяволче не забрави да вмъкне:
  - Както и да го усукаш, палачинките, щамповани от танк, са по-добри от кравешки изпражнения!
  Момичетата бързо разбиха още три клина. Шела ръководеше, а Магда дава снаряди и зареждането се извършваше автоматично. И самите те получиха снаряд на бронята. Изглежда, че не е страшно, за 80-милиметрова защита на купола, но бръмчи напълно. Магда изгори пръстите си и изпищя:
  - Ето ги подаръците на маркиз Карабас! Може ли да ги поперчим с нещо по-пикантно и да ги посолим?
  Шела, след като разцепи друго "чудовище" с черупка, изпя:
  - Какви ястия, какви ястия - всичко бихте ли взели със себе си! Жалко, че не се бием често - рядък звяр, такова клане!
  Магда изведнъж се плесна по челото и си спомни:
  - Ама отдавна от теб Снежанка с пистолет, не сме чували песни! Пейте цвете, не се срамувайте!
  Воинът с перлена коса пееше и гласът й беше толкова Божествен и дяволски в един флакон, че сирената до нея нямаше нищо общо;
  Сам да се бие в сърцата на настроението,
  Скулптури на герои - Бог Създател,
  Той твори с меча на героя,
  Пример за всички поколения!
  
  Но ти самият можеш да се бориш,
  Вдигнати, орди за победа!
  Душата на орел и лъв не е заек,
  Такава сила и свята войска!
  
  Нека врагът бъде като загонено куче,
  И нашият силен щит разряза диаманта!
  Ръбът на зората завинаги любим,
  За скръб боецът ще възнагради смъртта!
  
  Не вярвайте на глупави пацифисти
  Това, което Исус научи да търпиш...
  Така че ръжта цъфти под ясно небе,
  Станете силен като мечка!
  
  В битките сме пълни с пламенна страст,
  И с бурна кръв, млади ...
  Ние разкъсваме ада,
  Къде са легионите със Сатана!
  
  И всеки знае, че Създателят;
  Научете се да укрепвате мускулите си!
  Не си губете времето за глупости
  Иначе ще дойда при теб с наказание!
  
  Безсилието е основният порок,
  Роди злоба, подлост...
  Платете излишните украшения на нашествениците -
  Забравете за доблестта, честта и гордостта!
  
  Но въпреки всичките ви неприятности
  Скръб брат, не се предавай!
  Нека всички мечти се сбъднат
  Да танцуваме с любима в плавен валс!
  
  Какво повече може да даде Господ
  Да, отвъдният живот е в мъгла...
  Тази плът страда в живота,
  Не всичко е така гладко, както в романа...
  
  Познай своята земя човек
  Изградете своето щастие върху него...
  Движение и напредък в бягане -
  Те ще дадат власт над вселената!
  А в Египет битките все още бяха в разгара си. Безстрашните воини на всички противници успешно разбиваха и пееха в движение;
  Шела завърши с горната нота, но след това Магда леко я бутна с крак, точно с голата си пета, в силна, загоряла преса:
  - А защо пеете за християнските ценности? Ние сме арийци, а не християни. Снежанка е луда!
  Шела трескаво поклати глава, докато ръцете й не бяха помръднали, за да контролират картечницата:
  - Съжалявам! Объркана православна Русия с езическа Прусия! Твърде трудно за снимане и композиране едновременно!
  Магда, без да спира да води ефективната, окосена от редиците на английските врагове, разтърси дългите си черни мигли. И сложи още един ред врагове в ковчега, като сирена се кикотеше:
  - За сметка на това как се композира - това е спорен въпрос, но снимането е лесно и просто!
  И наистина много английски офицери и войници, грабвайки бели кърпички, започнаха енергично да се предават. В същото време те бяха толкова уплашени, че мърмореха всякакви глупости или дори виеха изобщо. Няколко хиляди колониални войници (араби и негри), зашеметени от страх, както и няколкостотин, не по-малко страхливи, бледи англичани, вдигнаха ръце. От танковете се появиха дори бели парцали. Както се казва, намериха различен начин на защита - по-надежден от активната броня!
  Момичетата се изкикотиха - така се прави - никога не се поддавайте!
  Шела изскочи от резервоара и нарочно хукна боса по пламтящата коловоза. Магда обаче не се сети да отстъпи на приятелката си и босите загорели момичешки крака само проблеснаха, сякаш покрай тях препускаха ята газели. Втвърдени, но кръгли и изящни момичешки токчета галеха езиците на синия пламък. Но воините тигрици само изпищяха доволно в отговор.
  Тук пленникът не можа да сдържи похотта си, втурна се към тях и получи съкрушителен удар от огнената Магда в слънчевия сплит, след което, изплювайки голям съсирек слуз и кръв от устата си, най-накрая се успокои.
  Това, както се оказа, беше последното избухване на съпротива. Сега британските войници бяха напълно разбити. Имаше повече от три хиляди затворници, изправени на крака. Тигрите обаче безцеремонно застреляха около петстотин британци, неспособни да се изправят поради раните си, точно един куршум за две глави, притиснати една към друга: поради което те страдат и натоварват Вермахта с допълнителен товар. Както каза Химлер: милостта не трябва да надхвърля границите на икономическата целесъобразност.
  Момичетата наредили на пленниците, зашеметени от ужас, да копаят дупки, за да поставят мъртвите там. Вече беше доста светло, а димът от разрушената база се носеше на голямо разстояние.
  Приятелката на Шела си спомни филма, тъй като в този героичен случай един от главните герои, след трудна победа, тъжно издуха лулата си. И средновековните воини, сбъркали убиеца със Сатана, открили огън срещу собствения си командир. Този път обаче победата беше доста лесна, но едно от момичетата все пак намери недобрия си приятел - смърт, пет красавици бяха ранени, а някои - или по-скоро две, бяха сериозно ранени.
  Немски самолети се появиха в небето от западната страна. Момичетата ги поздравиха с радостно веселие. Gaupman SS, агресивно красивата жена герой на Гейл, наду бузите си и си играеше с мускулите й, търкалящи се под шоколадовата й кожа, и обяви по същия начин:
  - Нашите войски напредват успешно. Така че нямаме време да стоим на едно място. Нека затворниците се вържат, а ние ще ги затворим в хангара, оставяйки десетина вълчици да пазят. А останалите ще продължат бързо да се движат зад врага.
  Магда и Шела много се страхуваха, че ще им бъде поверена защитата на разбити роби и военнопленници, превърнали се в покорно стадо, защото момичетата вече бяха развълнувани и искаха да се бият. И само страхливците мечтаят за ескорт услуга! Но явно бойните им качества са впечатлили Гала и, играейки с бицепсите си, тя им обяви:
  - Да заредим гориво и да попълним боеприпасите на танка. Карай го по-нататък. Виждам, че си добър в битка! Освен това не сте особено големи и сте много по-подходящи за управление на танк.
  Момичетата, вдигнали ръце във военен поздрав, излаяха:
  - Радвам се да опитам другарю командир!
  - За да се справите по-лесно с пистолета и картечниците, Филела ще тръгне с вас! - отсече Гейл и хукна да обясни целта на други момичета. Уплашените мигаха с мигли и навеждаха пресата с едва прикрити или дори отворени бюстове. Страхотният капитан тигрица също беше боса и въпреки че краката й не бяха малки, формата й беше доста красива, а самата тя беше само на двадесет и две години, само прекомерното развитие на мускулите правеше Гала да изглежда по-тежка и по-възрастна. В същото време тя е изненадващо бърза, много опасна за ръкопашен бой.
  Докато момичетата зареждаха и зареждаха боеприпаси, Филела ги засипваше с въпроси:
  - Бяхте в тяхната авиобаза, съвсем сами. Особено ти, Шела... Не е ли страшно?
  Блондинката отърси от бузата си пустинния кок, който някак си успя да се хване за кадифената й загоряла кожа. Хвърляйки високо кинжала, тя отговори накратко:
  - Не! Защо трябва да се страхуваме? Ние сме истински арийци!
  Филела, като хвана оръжие в движение и го хвърли на точещата се маса насред пустинята, се прозя с очарователна уста. Тогава тя с въздишка отговори:
  - Вие сте най-младият от нас, а преди да отидете в Африка нямахте опит. Тук всички момичета вече са получили боен опит и са подушили барут. Между другото, почти изглеждате като момичета, с толкова невинни лица.
  Магда, хвърляйки щика с пръсти на краката си, щракна яростно:
  Но ние не убиваме невинно. Какъв е смисълът на този разговор все пак. Търсите ли раздор?
  Филела решително отхвърли:
  - Разбира се, че не! Но аз ви признавам, въпреки че за първи път подуших барут на 1 септември 1939 г. в Полша. Тоест, дори преди повечето момичета в компанията, те обикновено започваха бойното си кръщение от полетата на Франция, но все още изпитвам страх. - свенливо сведе зелените си очи момичето. Признанието не беше лесно за нея - особено поема нервността преди началото на битката.
  Шела погали надрасканото мускулесто рамо на Филела.
  - Честно казано, понякога се чувствам неудобно. Въпреки че физическото натоварване, което изпитваме, е толкова изморително, че дори мечтаете да се отървете от тленното тяло.
  Кестенявата жена сви рамене.
  - Еми незнам! И това ме изтощава напълно, не по-малко от теб, но все пак мъчителният страх остава. - Филела хвърли кратък поглед към небето, понижи гласа си до шепот. Може би се страхуваше, че Всемогъщият Бог ще я чуе. - Освен това има ли такова нещо като душа? Великият и мъдър фюрер никога не е говорил за това и не е писал в нито едно от своите произведения.
  Магда отново улови щика с голи пръсти, избягвайки порязвания. Усмихната като милейди Уинтър, тя отговори вместо Шели:
  - И няма значение. За нас основното е да убиваме врагове колкото е възможно повече и да излагаме живота си на риск възможно най-малко. Естествено, ако иначе - предпазливостта няма да се превърне в предателство!
  Филела се съгласи:
  - Който не щади живота в битка, той ще запази достойнството си дори при разделяне на трофеи!
  Шела потвърди:
  - Който открадне победа, ще загуби нейните плодове, тъй като последните гният от опорочена репутация!
  Седнали в резервоара, момичетата закачиха английски знамена и просто така, нагло потеглиха. И общо имаше петнадесет неща в пустинята. Нагло нагло заловени от британците, бронирани и в никакъв случай не добре въоръжени машини. Така че усещанията бяха най-възвишени, сякаш воините бяха на парад.
  Магда отбеляза:
  - Ето, ето я красотата! Водим нашата котка с нас! Уил, виждам бой - ще получи побойник!
  Шела, без много ентусиазъм, поклащайки глава към Снежанката, възрази:
  - Изобщо не е смешно! Грехота е да се усмихнеш на това!
  Тук Магда, сякаш будилникът изгасна сутринта:
  Какво означава понятието грях? Тук пеете Shella за Исус Христос и дори не осъзнавате, че основният библейски закон - заплатата на греха - смъртта е просто абсурден! - Огнената воин, дори за убедителност, направи кръг с ръце. - Абсолютно лишена от логика!
  Филела побърза да добави:
  - Разбира се! Иначе какви войници сме, ако не нарушаваме заповедта - не убивай!
  Магда се изкикоти нервно и започна да дъвче дръжката на камата. Тук Шела намери нещо, срещу което да възрази:
  - Всъщност в оригинала - тази седма заповед звучи така - не извършвай злоубийство! Тоест тук говорим за убийство, а не за лишаване от живот на човек. - И придавайки си облика на Цицерон на амвона, а може би и Тетрулиана добави. - Тук има някои нюанси!
  Магда отсече злото:
  - Също така връзки към превода от иврит. Какво друго може да бъде по-отвратително! Червенокосата дяволка все повече се разпалваше. Наистина, самият й баща Азело от романа на Булгаков може. - Като цяло в Библията има много абсурд, но най-абсурдното са претенциите й за ролята на словото Божие и за непогрешимост! Воинът блесна със зъби. - Христос Всемогъщият Създател на всички творения, всичко видимо и невидимо, всичко земно и небесно... И в същото време Исус се обърква в най-елементарните неща!
  Шели каза грубо:
  - Няма нужда да го казвам, и то категорично. В някои отношения той е объркан, а в някои отношения е ясновидец. - добави снежнобял ангел терминатор. - Освен това, Въплътеният Бог може да предаде същността на Свещеното писание със собствените си думи. Като цяло има много пророчества, които вече са се сбъднали в Библията.
  Магда енергично поклати огнената си глава:
  - Това изобщо не е вярно и ще ти го докажа!
  Шели трепна.
  - Е, опитайте, имате картите в ръка!
  Магда започна да говори, имитирайки карикатурния смърчов тон на духовника.
  - В свещените книги на всички религии най-важно място заемат пророчествата, тоест предсказанията за бъдещето. В Библията има такива пророчества. Повечето от тези пророчества са твърде неясни. - Червенокосият терминатор-философ направи кръгли устни. - В прощален разговор с апостолите Исус пророчески каза: "Тогава чуйте за войни и слухове за война... Защото трябва да бъде така... Народ ще се вдигне срещу народ и царство срещу царство, и ще има глад, мор и земетресения" (Евангелие от Матей 24:5-6). - Момичето повдигна дясната си вежда за по-голяма изразителност. - Но точно това се случи в света преди Христовите пророчества и това продължава и до днес. Тогава каква е стойността на тези пророчества, в които "предвидяването" на събитията се случва постоянно без никакво пророчество?
  Филела кимна одобрително, докато разглеждаше трофейно еротично списание, иззето от заловените англичани. Но в същото време воинът слушаше много внимателно:
  - Да, може да се каже, че вчера имаше войни, днес има войни, утре ще има войни!
  След като потвърди Магда (Какво да кажа - казват, че не е копеле, ти си сметлив!), Продължи лекцията си:
  Някои от библейските пророчества са написани със задна дата - след като тези събития вече са се случили. Вярно е, че понякога пророците се осмеляваха да предскажат бъдещи събития, но в същото време, като правило, изпадаха в бъркотия.
  И така, Бог чрез пророците обещава на потомците на Давид вечното царуване (4 Царе, 7:11-16), но царството на Давид се разпадна на Израел и Юда след смъртта на неговия син Соломон и потомството (потомство) на цар Давид бяха частично унищожени първо при асирийския цар Артаксеркс, а след това - под корена, без изключение, вавилонския цар Навуходоносор. (Еремия 52:9-11, 22:28-30).
  Филела много ревностно одобри:
  - Така трябва да се държиш с тях. И как да поставим под брадвите жителите на заловените градове, тогава това, моля. И как се погрижиха за тях!
  Огненият дявол потвърди:
  - Но разбира се, различните грешки на "пророците" не се изчерпват само с това.
  Бог, чрез пророк Йеремия, обещава да унищожи завинаги, да обезлюди Египет от Суец до Етиопия (28:8-14), но Бог не е изпълнил това обещание и до днес.
  И още за пророчествата на Йеремия. Чрез неговите уста Бог обещава да предаде Египет в ръцете на Навуходоносор (29:19); завинаги унищожи Тир (26:3-14; 27;36; 28:19). Но Навуходоносор не взе и не се опита да превземе Египет. Що се отнася до град Тир, той не е превзет нито от Навуходоносор, нито от Александър Велики и досега не е престанал да съществува нито един ден.
  Шела потвърди с тежка въздишка:
  - Уви, видях Тир на картата. Ще го вземем скоро!
  Магда продължи:
  Противно на пророчеството на Езекиил, Навуходоносор превзе и разруши Йерусалим, а не Египет и не Тир. Въпреки това, 16 години след своето пророчество, самият Йеремия признава, че град Тир продължава да съществува невредим (26:1; 29:8-14). По-късно самият Исус Христос напразно пророкува смъртта на този непоклатим Тир (Матей, 11:21-22; Лука, 10:14).
  И как алените й устни лукаво и злорадно се извиха едновременно. Това наистина е Сатана в прекрасно женско лице. И какъв глас.
  Същият Йеремия, от името на Бог, обяви, че цар Йоахин ще бъде наказан за греховете си, като няма деца (22:28-30). Но Матей нарича Ехония един от предците на Исус Христос (Матей 1:11-12). Как така Исус е успял да се роди от далечен прародител, който няма деца?
  След последното изказване Филела се изкикоти лукаво. Шели отбеляза:
  - Това е условно пророчество!
  Магда изсумтя презрително.
  - Но всеки фалшив оракул може да каже така! Слушайте по-нататък! - продължи червенокосата дяволка, защото танковете не могат да вървят твърде бързо през пустинята, а са доста тежки и има време за чат... Гласът на Магда звучеше все по-уверено:
  Йеремия, от името на Бог, предсказва еврейския цар Седекия да бъде заловен от Навуходоносор, но му обещава тиха смърт и благочестиво погребение (34:2-5). Но, както се оказа по-късно, Навуходоносор уби всички роднини на Седекия, а самият го ослепи, хвърли го в затвора, където умря (52:9-11). Леле спокойна смърт и благочестиво погребение!
  Същият "спокоен и ведър" живот е пророкуван за цар Йосия (4 Царе 22:18-20). След такова пророчество Йосия е смъртоносно ранен от египтяните в битка край Мегидо (пак там, 35:20-24).
  Бойната кобила Филела засмукала в стомаха си и започнала да разопакова консервите. Тенекия с тексаски бивол на опаковката е точно това, от което се нуждае. Особено сочно месо, напоено с доматен сок и шоколадов сос.
  Въпреки факта, че Магда също показа апетит, упорито момиче продължи образователната програма. Има обаче един приятен глас, че е хубаво да слушате войн с коса с цвета на изригването на Кракатау:
  - Пророк Исая пише, че Йерусалим ще стои вечно: че никой нечист няма да влезе в него, няма да влезе неевреин. Но веднага след това пророчество Йерусалим е превзет и разрушен от Навуходоносор (586 г. пр. н. е.), след това е превзет и разрушен до основи от римляните (70 г. сл. н. е.). - започна да добавя огненият воин, опитвайки се да придаде на езика вид на шумов натиск. - "Вечният град" е превзет и разрушен от персите, арабите, кръстоносците, турците, британците и французите. - добави задъхано Магда и повиши тон. - Определено германци, а сега в него живеят толкова "чисти" евреи, колкото "нечисти" (по тяхното определение!) араби, европейци, чернокожи...
  Филела, поглъщайки биволско месо, отбеляза:
  - Християните по правило не четат наистина пророчествата относно събитията преди раждането на Исус Христос. Те се интересуват повече от пророчествата на самия Исус Христос и неговите апостоли, тоест пророчествата от книгите на Новия Завет. Особено тревожни са техните пророчества за Второто пришествие на Исус Христос (за Страшния съд, за Армагедон).
  Магда радостно потвърди, кимайки способна да подпали и изпепели основите на Древен Рим и стотици подобни градове с глава:
  -Нека не засягаме други пророчества, нито детайлите на пророчествата за Второто пришествие на Исус Христос. Нека се спрем само на един най-важен въпрос: Кога ще дойде Второто пришествие? Нека погледнем думите на самия Исус Христос. Известният американски проповедник и оратор Били Греъм изчисли, че той пророкува за второто пришествие на Христос в Библията 380 пъти. Нека се спрем на кардиналните и най-ясните от тях.
  Магда се канеше да продължи, когато по радиото прозвуча сигнал:
  - Напред се движи колона английски танкове. Пригответе се всички!
  Шели отбеляза объркано:
  "Самият не знам кое е по-лошо - да извърша злоубийство или да слушам такава ерес!"
  Филела отговори:
  - Магда просто говори чистата истина и аргументира логично. Освен това Библията е достатъчна, тя говори ясно и грубо за лъжепророците. Така че победете врага със собственото му оръжие.
  Огненият дяволски воин добави:
  - Виж, по-добре как ще победим врага със собствените му оръжия! И не само на идеологически фронт. Все още говоря за Библията. Междувременно вижте бронебойните снаряди на Снежанка!
  Шели отсече без никаква злоба:
  - Е, разбира се, такова елементарно нещо, мога да го направя сам! За кого ме приемаш! Аз съм дамата на войната!
  Филела, помагайки при зареждането на оръдието, пееше:
  - Лейди на войната! Кой друг може да се сравни с вас! Lady of war скоро ще бъдем в английската столица!
  Ниският, почти мъжествен глас на Гейла прозвуча по радиото.
  - Пропуснете колоната и стреляйте отстрани!
  Момичетата извикаха в отговор:
  - Зиг Хайл!
  Разбира се, трябва да имате железни нерви, за да позволите на нищо неподозиращ враг да се приближи, а след това да покрай вас. Тук средните танкове Cromwells и Matildas са напред, а след това и леките танкети. Десетина заловени танка трябва да действат синхронно, така че всеки да удари жертвата си. Това е един вид изпълнение на музикална симфония. Ако поне една нота се счупи, цялата композиция ще се окаже фалшива и ще загуби заглавието на шедьовър. И каква е тази война! Повечето от почитателите са събрани от военното изкуство, но сълзите са винаги искрени и никой не иска да вика на бис!
  Шела прошепна:
  Помогни ни Света Богородице!
  Гайла свирепо заповяда:
  - Огън!
  И дузина бъчви изплюха черупки наведнъж. Страните на Матилдас и Кромуел са много по-лошо защитени, което означава, че те... Магда беше възхитена и възкликна:
  - Счупени картонени кутии!
  Шела веднага, зареждайки оръдието по нов начин, забеляза:
  - Е, глупави англичани! Дори не ни поискаха парола, просто видяха знамената, така че веднага ни взеха за свои!
  Магда се усмихна тихо.
  - Това е техният британски манталитет!
  Двадесет и пет големи танка и дванадесет момичета вълчици бяха унищожени наведнъж. След това имаха време, преди обърканият враг да реагира, да дадат втори залп срещу противника.
  И още десетина жертви, разбити танкове, като скелети на акули, изхвърлени на брега, върху горещ жълт пясък. И в същото време те все още пушат, тъмнокафяви потоци пълзят в небето. Изглежда, че е пило от змии. Освен това влечуги, сякаш осакатени от неправилна еволюция. И съскането е невероятно колко отвратително може да бъде.
  Британските танкове веднага спряха и замръзнаха. Единственият оцелял тежък танк неумело се опита да се обърне. Шела изпя:
  - Красотата! Красотата! Водим нашата котка с нас!
  Магда изпя:
  - Не в чанта, а в намордник! С бронебойен куршум!
  Филела се изкикоти.
  - Ще кучета ли - след нашата битка!
  След това се захващат на клинове. Е, те могат да бъдат смачкани в челото. Част от британските танкери не издържаха и, оставяйки оборудването си, се втурнаха в общ полет. Някои клинове с по-опитни шофьори все пак продължиха да отвръщат. Тук снаряд удари танка Mp-16, издавайки глух тътен в бронята.
  Шела показа розов език:
  - Нашите герои са в бягство - глупав британец няма да настигне!
  Магда изръмжа силно:
  - Отказвай се бързо!
  Филела потвърди:
  - И не се страхувайте от нас! Да биеш пленници с колан по папата, червеният кръст забранява!
  Шела, след като разби упорита танкета с черупка, каза:
  - Разбих те! И тухла в муцуната на всеки!
  Битката приключи, няколко танкети се опитаха да напуснат, но бяха безцеремонно нокаутирани. Вълците издадоха сърцераздирателен писък от възторг:
  - Проклятие! Тази битка не е глупост!
  Битката обаче още не беше приключила. Появяват се английски камиони и мотоциклетисти. Shella изстреля снаряд от шрапнел към най-близката кола, тя се разпадна и резервоарите за гориво просто детонират. Магда блесна със зъби.
  - Шок! Това е нашият начин!
  Филела каза:
  По-добре да убиваш, отколкото да убеждаваш!
  Шела беше още по-конкретна:
  - По-добре да удариш веднъж, отколкото да кажеш сто пъти! По-добре да го удариш сто пъти, отколкото да мълчиш...
  Магда прекъсна:
  - Британците вече бягат! Ела след тях!
  Момичетата стреляха доста точно, Shella никога не пропусна, но танковете все още не могат да се сравняват с камиони по скорост. Освен това Cromwells тук не бяха най-новият двигател на Meteor от 600 конски сили, а по-слаб от 400. Очевидно все още не бяха имали време да преоборудват този крейсерски танк. Matilda също беше по-слаба, а какво да кажем за тежката категория Mp-16.
  Така че момичетата са малко назад. Да, и към срещата духаше вятър, започнаха да се събират облаци. Магда отбеляза:
  - Сега ще вали!
  Шели беше възхитена:
  - Още по-добре! И в този резервоар е много горещо! И той се топли, ама слънце пече!
  Филела потвърди:
  - Е да! И колко можеш да изпържиш!
  Магда не сподели оптимизма:
  - Пясъкът ще стане отпуснат и ще спрем!
  Шели ентусиазирано заяви:
  - И мен лично не ме плаши!
  Облаците се събираха много бързо и небето потъмня, сякаш наистина имаше лунно затъмнение. Магда изрева:
  - Тогава вярвай в Бог след това!
  Шели подсвирна гневно.
  - И какво? Защо не вярвате! Не доказа ли Христос, че е истинският Бог?
  Големи капчици тропически дъжд удариха по покрива на резервоара. Ядосан, Магда започна да говори отново;
  В разговори с учениците си Христос ги увери, че всички те, неговите апостоли, ще живеят и ще видят с очите си Второто Му пришествие в слава. "Истина ви казвам, няма да имате време да обиколите градовете на Израил (в Палестина), преди да дойде Човешкият Син" (Матей 10:23).
  Филела подсвирна изненадано, примигвайки, сякаш изсипваше пепелта на Хирошима в очите си:
  Наистина ли Исус каза това?
  
  
  
  
  
  АМЕРИКА В ПОМОЩ НА РАЙХА
  АНОТАЦИЯ
  Западните съюзници подписват примирие с Третия райх. Възползвайки се от липсата на втори фронт и бомбардировките, нацистите подсилват войските си и преминават в настъпление. Става наистина горещо.
  . ГЛАВА 1
  Например през март 1943 г. е сключено примирие между Третия райх и съюзниците. Хитлер се съгласи да сложи край на преследването на евреите в замяна на замразяване на военните действия на Запад. Освен това Западът спря доставките за СССР по ленд-лиз. И това оказа влияние върху хода на военните действия.
  Хитлер отлага офанзивата на Курската издутина твърде дълго. Той отлагаше операция "Цитадела", като разположи най-новите танкове "Пантерата" и "Тигърът". Последният път, когато фюрерът отложи офанзивата, беше през юли.
  Той искаше да тества в битки по-модерния и мощен Тигър-2, както и изтребителя ME-309. Немците също искали да изпробват "Маус" в офанзивата. И регулирайте "Пантерата" -2.
  И в резултат на това Сталин си нареди да атакува на 1 август. И веднага в две посоки - Белгород-Харков и Орловски. Германците, за разлика от истинската история, бяха по-силни. Те изтеглят групата на Ромел от Африка и прехвърлят част от силите от Франция и Балканите. На Балканите германците са заменени от българи и италианци. Така осем германски дивизии и дузина италиански дивизии напуснаха Африка, седем германски дивизии от Балканите и двадесет дивизии от Франция, включително танкови.
  Поради факта, че бомбардировките на Третия райх спряха, освобождаването на оръжия беше четиридесет процента по-високо, отколкото в реалната история. Имаше още танкове и самолети. Тигър-2 започва да се произвежда масово от май 1943 г., влиза в серията ME-309, както и бомбардировача Ю-288. И стана сериозно.
  И "Мишка" влезе в сериали... Немците бяха готови да се бият. Техните защитни линии бяха много силни.
  Да, и "Пантера" в първите дни на битката се оказа много ефективен танк от защита. Тя правеше петнадесет изстрела в минута и правеше тридесет и четири от два километра.
  Да, "Фердинанд" също е машинен звяр. И ако удря, значи удря. Това са бойни машини. А предната броня е двеста милиметра.
  Битките показаха, че фриците са силни. И също така момичетата започнаха да се бият на тяхна страна и това е готино.
  Шарлот, стрелба, пее:
  - И отново...
  Герда също, стреляйки от бърза стрелба, подкрепи:
  - Продължава...
  Фрида завърши с мъка:
  - Битката...
  Шарлот, без да спира стрелбата, издава:
  - Кипя...
  Фрида, тупайки, изръмжа:
  - Хиперплазма...
  Герда се ухили и изстреля снаряд и добави:
  - Огън...
  Шарлот извика и се взря в съветските оръжия и издаде без пропуск:
  И Гьоринг...
  Фрида, тупайки, изпищя:
  - Такъв...
  Герда продължи, стреляйки с вой:
  - Млади!
  Шарлот продължава какво да вземе от елфа, безсрамно представяйки погрешно съветската песен за заковаване. И се оказа изключително глупаво и вулгарно.
  И млади...
  Фрида въздъхна, за съжаление, както винаги уместно и добави:
  - Бира...
  Герда завърши с удар:
  - Напред!
  След това воините, стреляйки, леко промениха темата на песента. В крайна сметка те вече не са съвсем хора, а наполовина елфи. А това означава, че ще им вземете горките! Те могат само да не пеят, а да реват и нещо абсолютно изречено. Такава им е кармата, нали знаеш. Песните, разбира се, се оказаха вулгарни.
  Шарлот, водеща огъня, проточи:
  - Навън...
  Герда лупанув от бърз огън поддържа:
  - Животни...
  Фрида се справи и продължи:
  - От трамвая...
  Шарлот се размачка и раздробено продължи воя си:
  - На...
  Герда уволни и издаде:
  - Ъгъл....
  Фрида се включи и продължи:
  - Разходи...
  Шарлот, пускайки подарък със своята дяволска точност, засече:
  -Бира...
  Герда, като отряза с черупка, извика:
  - Тук...
  Фрида удари шамар с подарък и изпищя:
  - Проникна...
  Шарлот стреля, докато реве като звяр:
  -Цар....
  Герда издиша горещи, яростни думи:
  - Животни...
  Фрида, излъчваща снаряди, звънна:
  - Дай....
  Шарлот изстреля отчаяно, извика:
  - Бира...
  Герда, изпразвайки затвора, добави:
  - Побързай...
  Фрида, стреляйки, извика:
  - Слон....
  Шарлот, пускайки снаряд, извика след снаряда:
  - Примижава...
  Герда отново тупна и изпищя:
  - Точно...
  Фрида извика, блъскайки:
  - Окото...
  Шарлот как да пее в неистова опашка ...
  - Отиде...
  И точно тогава приключиха черупките на момичетата-терминатори. Трябваше да се върнат, за да попълнят бойния комплект от камиона. Но снабдяването в Третия райх е отлично и паяците, за съжаление, ще се върнат отново.
  На връщане момичетата започнаха да обсъждат следващата тема. Шарлот, този червенокос дявол даде своето мнение:
  - Мисля, че след превземането на Москва следващата ни цел ще бъде Лондон!
  Герда се изкикоти и потвърди:
  - Разбира се, че ще отидем да освободим британците от ционисткото робство!
  И трите момичета избухнаха в оглушителен смях. Мислеха, че е наистина забавно.
  Фрида предложи:
  - И нека освободим Америка от най-алчните ционисти. А също и от доминацията на цветнокожите. И тогава болшевиките напълно изтеглиха янките.
  Герда изведнъж, както неочаквано, запява:
  Ако всички се изправим срещу янките,
  Ще смажем северния алианс...
  Дори томахавките няма да помогнат...
  Защото Бог ще отплати на злото!
  Разбира се, от страна на момичетата-терминатори призивът към Бог изглежда нелепо. Като се има предвид, че Третият райх е въплъщение на Антихриста. Но тъй като ще мине време, преди да се смени боеприпасите, червенокосата дяволка Шарлот вдигна шум. Като чу последната фраза на Герда, тя изръмжа:
  - Няма Господ!
  Воинът херувим изпищя:
  - Как не е?
  Шарлот настоя:
  - Разбира се, че не, медицински факт!
  Герда зададе най-естествения въпрос:
  - Кой е създал Вселената?
  Шарлот отговори почти веднага:
  Вселената съществува и винаги е съществувала. Той само променя своето съществуване и компонент, непрекъснато се трансформира и модифицира.
  Герда потърка босия си крак зад ухото си. Въпреки че имаше гени на паяк, а не на куче, и недоверчиво отбеляза:
  Как винаги е съществувал? Трябва да има причина за това.
  Шарлот реши да бие религиозния си партньор със собственото си оръжие:
  - А как така всемогъщият Бог винаги е съществувал? Трябва да има причина за това!
  Герда отново потърка босия си крак, този път по челото, и отбеляза със съмнение:
  - Неведоми са пътищата Божии.
  Шарлот по свой собствен логичен начин отбеляза:
  - Значи това не е отговорът.
  Тогава Герда предложи:
  - Да вземем за аксиома несъмнения факт, че Господ Бог съществува, и винаги е съществувал, и ще тръгнем от него.
  Шарлот логично се противопостави със същия метод:
  - Да приемем и тогава за аксиома несъмнения факт, че материята и Вселената винаги са съществували и винаги са съществували, и ще тръгнем от него.
  Фрида, която беше трета в този спор, избухна в смях и отбеляза:
  - Да... Това е диалог между ням и глух. Така че няма да можете да стигнете до ясно заключение.
  Шарлот не се съгласи.
  - Имам предимство пред Герда. Например, ако изхождаме от факта, че първопричината за всичко е Всемогъщата Личност на Бог, то в бъдеще производна от нея: човек се оказа по-слаб и не е технически напреднал. И ако смятаме, че всемогъщата, но безлична природа е причината и първопричината, тогава се оказва, че тя е родила по-съвършен и напреднал човек. Така се оказва, че е имало преход от просто към сложно. А в креационисткия модел, напротив, от сложно към просто. Сега обаче сме свидетели на процес на постепенно усложняване, в който всичко от технологията се развива по еволюционен начин. Да, човешкият мозък непрекъснато расте. Тоест да приемем, че това е преди всичко безлична материя, от която еволюционно се е развило по-сложно, по-логично нещо, отколкото обратното, сякаш една абсолютно всемогъща и съвършена личност е издънки на плевели в лицето на човечеството.
  Фрида се оживи и отбеляза:
  - Да, четох малко религиозна литература. Ако й вярвате, тогава Адам беше по-съвършен от сегашния мъж и се развиваше интелектуално. И че хората, отделили се от Бога, тръгнали по пътя на греха, започнаха да остаряват и отслабват, но... Сега сме свидетели на обратния процес: нарастването на силата на човека и неговото удивително интелектуално развитие. Особено по време на войни! Спомнете си с кои танкове започнахме войната през четиридесет и първи и какво имаме сега! Има колосална разлика!
  Герда прошепна раздразнено:
  - Всичко са интриги!
  Германците отблъснаха съветската офанзива във всички посоки. И самите те нанасяха съкрушителни удари.
  А в небето на ME-309 се биеха красиви, боси момичета по бикини. Те се бориха много здраво. И те буквално смазаха врага, като котлети.
  Албина стреля по противниците си с боси пръсти и събори съветска кола.
  Тогава тя изчурулика:
  - За великите арийски идеи!
  Алвина също удря врага и го разцепва старателно и гука:
  - Слава на новите идеи!
  И притисни аленото му зърно върху врага.
  Но съветското момиче от артилерийската батарея стреля по фашистките чудовища. Те се опитват да отблъснат натиска, превъзхождайки количествено и качествено противника.
  Момичетата от съветския батальон също са много красиви и с къси поли, гърди, прикрити само със сутиени. Голите им крака трептят, а самите воини енергично сортират снарядите.
  Един от долните, лейтенант-артилерист Акулина, доставя снаряди с боси крака, а самата тя подпря ръце на волана на пистолета. И дори ако снаряди паднат върху тях отгоре и бомби летят от небето, все едно момичетата не могат да бъдат натрошени и счупени. Те се бориха смело и ще продължат да се борят.
  Анюта насочва пистолета... "Мишката" не е пробита, но момичето все пак стреля по нея. И изведнъж имате късмет и бронята ще се поддаде. В този случай германецът ще трябва да поръча ковчег с музика.
  Босоногото момиче е весело, въпреки че разбира, че имат много малък шанс да се измъкнат от такава вихрушка. Например, Sturmmaus преминават в настъпление. Това са машини, подобни на Shtrumtigr, само че много по-големи и на удължено шаси на мишката. И когато тежка ракета излети от 600-милиметрова бомба, тогава това е просто ужасно нещо.
  Върху Анюта заваляха буци изгорена земя и след пролуката се разтопиха почва. Но момичето изобщо не се смути. Напротив, тя сложи боси крака, за да усети приятен масаж от фрагментите. И щастливо запя:
  Родината и армията са два стълба,
  На което почива планетата!
  Ще те защитим с нашите гърди,
  Твоята армия се пее от всички хора!
  
  Облаците са хладни, но слънцето е горещо,
  Автоматът разтри рамото на войник ...
  Завинаги Родина ние сме с теб -
  Да изкопаем гроб на злодея!
  Анюта вече е била в нацистки плен и там е била жестоко бита с тояги по петите. Момичето изпъшка и се втурна, но не предаде никого. Какви са й всички тези удари. Тя е комсомолка. Друго нещо е, че нацистите вече пробиха първата отбранителна линия и заплашват да победят и тази. Анюта знае и стреля. Въпреки че е изключително трудно, трябва да влезете в цевта на "Маус" и тогава немският танк ще загуби способността си да стреля и ще трябва да бъде отведен в задната част за ремонт. И това вече е проблем за Фриц.
  И тук Анюта, след няколко пропуска, успя да победи цевта "Тигър" -2. Тогава момичето щастливо запя:
  - Нашите няма да отстъпят на вашите!
  И отново стреля. Акулина я посъветва да използва боси крака при стрелба, тъй като е много по-практично. Красивото момиче отчасти се съгласи с това. И нещата тръгнаха много по-добре. Всички оръдия са с калибър 85 мм, недостатъчно мощни срещу немски танкове. И така, ако ударите цевта, тогава се появяват шансовете за успех.
  Анюта се опитва да си представи синя панорама с движещи се жълти точки върху нея. Това е плътният зелен силует на нацистки танк. Виждаш го като гигантски слон. Така че вземете го и ударете мастодонта по багажника. Тогава превъзходството на врага в тегловни категории ще бъде безполезно за него.
  И сега друг "Тигър" -2 губи хоботчето си. И се разболява изключително много.
  Акулина пее с пълна сила:
  - Екс опашка, люспи - не хвана Фриц, познават платиката!
  Батерията се състои изцяло от момичета-сандали и затова очевидно висшите сили ги щадят, а черупките не болят. Всеки от тях има свое училище и своя съдба. Като дете Акулина мечтаеше да изобрети лекарство , което да даде безсмъртие. Смъртта й се стори ужасно и несправедливо решение. В крайна сметка фактът, че хората умират, е ужасен. И въпреки че момичето вярваше в безсмъртието на душата, което е първично в сравнение с тялото, но все пак. Светът не е шахматна дъска, свалете фигура от нея и я поставете обратно. Не, вселената се оказа жестока. Защо човек трябва да остарее и да умре? Акулина беше особено раздразнена от старите жени - тази грозота е ужасна.
  Не е ли човекът като цвете, а не венецът на творението? Човекът трябва да бъде и да остане безсмъртен. И не му се стори в никакъв случай да се разболее и да отиде в онзи свят. В крайна сметка човек е роден да бъде щастлив.
  И за какво щастие можем да говорим, ако хората загубят своите близки и приятели? Ако той - личността избледнява? Не, това е грешно и не е добре. И Акулина се потопи в медицинската литература. Скоро момичето стигна до заключението, че само химията не е достатъчна за безсмъртие и трябва да се измисли нещо принципно ново и ефективно.
  Може би дори малко радиация. Което, за разлика от радиоактивното, не би унищожило, а излекува. Тогава започна войната и нямаше време за безсмъртие. Акулина работеше известно време в тила. Но загубите на Червената армия нараснаха, момичетата бяха викани на фронта все по-често, отиде и медицинска жена. Отначало тя работи като медицинска сестра, а след това се премести в батерията. Неведнъж Акулина се оказваше на косъм от смъртта. Но всеки път тя оставаше жива и дори без сериозни наранявания.
  Горкото момиче, което имаше толкова много различни проблеми в живота си. И сега към тях се приближават фашистки танкове.
  И ето още една красавица, кестенява Татяна. Момичето носи миди, влачи кутии. Тя също е боса и дори намира удоволствие в това - все пак юли е на двора, най-горещият месец в годината. Тук е добре, всички събрани момичета са доста хубави, вдъхват страхопочитание на враговете на отечеството. Татяна дърпа кутията и пее:
  Съюз неразрушими, свободни републики,
  Не грубостта, не силата, не страхът се обедини...
  И добрата воля на просветените хора -
  Мир, приятелство, светлина, разум и смелост в мечтите!
  
  Слава на Отечеството, нашето свободно,
  Приятелството на всички народи е разчитане на един век,
  Законна сила, волята на народа,
  Все пак простият човек е за Единство!
  И под такива думи тя е по-весела и кутиите вече не изглеждат толкова тежки. И момичето се разгъва лесно. Тя е толкова очарователна. И весело момиче. Ето един немски диверсант, който пълзи с граната до
  парапет. Татяна вдига лимон с бос крак и го изважда с грациозни пръсти, хвърля го към врага. Веднага излитат трима германски шпиони, разсечени в бяг от парчета. И Татяна, кръстосвайки голите си загорели крака, им показа смокинята. Независимо от това, тя е красиво момиче. И тя може ли да умре?
  А ето го и командирът на батареята им майор Воронина. Тя вече е на тридесет години, но талията от постоянно движение е стройна, като на младо момиче. Косата й е бяла и поради това сивата коса не се забелязва, а лицето й от чистия въздух е румено и чисто, без нито една бръчка. Маргарита Воронина се биеше от първите дни на войната. Не много успешна в наградите, като се има предвид, че се е борила повече от шест години и лично е убила повече от сто германци. Нито веднъж Маргарита не беше сериозно ранена и не лежеше в болницата. Дори я наричаха: Желязната Маргарита. Но жената беше морално изтощена от продължителната война морално.
  Босите й крака са мазоли и почти не са прашни. Тя сама се научи да бяга боса преди войната в снега. И сега повече от шест години не съм носил ботуш. През четиридесет и първата година, за да спази клетвата си, тя се бие в най-южния сектор край Ростов. Само благодарение на сибирските мехлеми тя избегна измръзване. Но тя оцеля без обувки, премина тежък тест в руски снежни преспи. И продължи войната.
  Тя не беше високо ценена и никога не настояваше за подвизите си. Така наградите се натрупваха бавно, но сигурно. И сега тя вече се е издигнала до чин майор и има орден на Славата и на трите степени. Но звездата на героя, която Маргарита отдавна заслужаваше, все още не е. Но воинът не съжалява особено.
  Основното нещо е да оцелеем в тази война. И тук тя има специален амулет на Перун. Позволява ви да спасите четирима души във всяка битка. Самата Маргарита и още трима души по неин избор.
  Самата майорка насрочи трима за спасяване: Акулина, Анюта, Татяна. Добри момичета и много способни. Ето ги оръдието, цевите вече са изстреляли петима германци. И сега Анюта удари гъсеницата на Пантера. Германският танк спря и започна да пуши.
  Маргарита вика на момичетата:
  - Продължавай така!
  Те отговарят с пълна сила:
  - Има толкова пазете!
  Маргарита ентусиазирано възкликна:
  - Не! Никой няма да ни спре. Никой няма да спечели!
  И шестата Мишка загуби муцуната си. Германските танкове са доста бързи, но многобройни противотанкови ровове и таралежи им пречат да напредват. Момичетата се целят заедно, Акулина помага за насочването на пистолета, тя е бърза като никой друг боец. Татяна също е силна и точна. Ето ги пак стрелят. И този път снарядът попадна в гъсеницата на лъва.
  Удрянето по пистите на "Tiger" -2 е безполезно, тъй като малките ролки правят колата, или по-скоро нейната ходова част, практически неуязвима. Но при дълга цев е ефективен и изкушаващ.
  Анюта произнася като истински моряк:
  - Ами от винта!
  Акулина подкрепя дявола-херувим:
  - Ще дойдем с весел смях,
  Към големите сгради на Райха Берлин...
  Нека се радваме на сладките две,
  Нашата армия е непобедима!
  И отново германският танк започна да пуши толкова силно и започна да изпуска метални фрагменти във всички посоки.
  Увлечени от ентусиазъм, целият момински оръдие батальон започна да пее;
  Веднъж човек не знаеше сънища,
  Не можех да разбера умората на една пламенна мисъл!
  Гледайки светлината на блестяща звезда -
  Не знаех понятието Свето Отечество.
  
  Той беше животно, груб дивак -
  Пълен стомах - това е цялата утеха!
  Един инстинкт - като врана кълве,
  И гладът се спуска в бездната на ада!
  
  Тогава всичко беше само до дъската,
  И в това дори животните са щастливи!
  И духът желае вечна красота -
  В неговата вяра да направи по-добра сила!
  
  Тогава ние, хората, разбираме идеята -
  Да, с него идва и ужасно мъчение!
  Но ти се бориш за знания, младежо -
  Разумното учение ще възвиси всички!
  
  Тогава няма да страдате дълго
  Ще дойде времето - младостта завинаги!
  Баща ти и майка ти също ще възкръснат,
  Ще изпаднат в кошмари, без да бъдат осакатени!
  
  Но и мислите са зли всяка -
  Те горят!
  Когато уплашат друг,
  Когато безсмъртните имат дарба!
  
  Уви, трябва да преодолееш гнева си -
  Създайте друга вселена в слава!
  Такава ще бъде силата в сърцето ти,
  Това поражение също е назидание!
  Битката при Курск завърши наравно. И настъпи пауза. Германците внесоха Panther -2 в серията. Тази машина беше по-напреднала с тясна кула и по-нисък силует.
  Теглото на колата нарасна, малко в рамките на четиридесет и седем тона, от което шофирането дори се подобри благодарение на двигателя от деветстотин конски сили. Но въоръжението и бронята са се увеличили значително. Челото на кулата стана 150 мм, а страните бяха 60 мм, челото на корпуса беше 120 мм при наклон от четиридесет и пет градуса, а страните бяха 60 мм. А пистолетът е 88 мм и 71 EL. Такъв пистолет прониква от разстояние километър от 193-милиметрова броня при наклон от 30 градуса. Така че машината е много сериозна и разрушителна.
  Е, какъв е отговорът на това? Само от факта, че момичетата също ще се бият боси и по бикини. Тогава резервоарът също не трябва да е перфектен.
  Вече е зима. И един от първите танкове ИС-2 влиза в битка. И екипажът на Елена върху него. Момичетата, разбира се, са боси и по бикини. Те са готови да се борят с нацистката измет, зад която стои САЩ.
  Така че битката ще бъде тежка.
  Елена стреля с боси пръсти. Тя удари нацистката машина и изпищя:
  - За родината!
  Ефросиния също удря врага, удря го отстрани и, смеейки се оглушително, добавя:
  - За майка Русия!
  Момичетата боядисаха танка ИС-2 в бяло преди битката. И практически не се вижда в снега. И много уместно нападат врага.
  Елизабет, стреляйки точно по врага и точно удряйки врага, съвсем логично отбеляза:
  - Аз съм Робин Худ по бикини!
  Елена се съгласи с това:
  - Ти наистина си истински Робин Худ!
  И как ще го вземе и ще натисне спусъка с голата си пета.
  Четири Е на ИС-2 е голяма сила. Въпреки че Герда е сериозен противник на Panther-2.
  И двата резервоара са приблизително в една и съща категория по тегло. Немският има по-тънка броня отстрани, но е по-добре защитена в челото, особено от кулата и долната част на корпуса. А немското оръдие е по-бронебойно и бързострелно.
  Вярно е, че еднократните щети на съветския пистолет са може би по-силни. Да, това разбира се е голям плюс, но немският пистолет е по-точен. И което е важно, Panther-2 е много по-пъргав и маневрен.
  Така че Герда има плюс. И ако тя натисне бутона с голите си пръсти, тя няма да изглежда малка.
  А немските момичета много обичат мъжете и това е и тяхната сила, особено ако работят езиците си с пулсиращи нефритени пръчки.
  . ГЛАВА 2
  През зимата Червената армия не постигна решаващ поврат. Предната линия остана стабилна. И практически неподвижен.
  На следващата година германците се появяват в серия от реактивни самолети и еволюцията на Focke-Wulf - TA-152. Прекрасна машина с мощни оръжия и прилична скорост. Това е сериозно...
  В СССР все още има само нови танкове ИС-2 и Т-34-85. И това също беше голяма стъпка.
  През пролетта германците започнаха нова офанзива. Те се опитаха да превземат инициативата.
  Началото на настъплението на 21 май беше възпламенено от грохота на десетки хиляди оръдия и тръгването на повече от седемдесет хиляди бомбардировачи с напалмови бомби едновременно и с тегло до десет тона. Започна най-епичната битка на Втората световна война. Врагът премина Рубикон и се втурна към Москва. Немски танкове гърмяха, по-малки автомобили звънтяха. Орди от стомана настъпваха към съветските позиции, като кавалерията на Чингис хан в дебели доспехи. Масивите вървяха напред и преди всичко най-защитените "мишки" и "кралски лъвове", "тигри"-2 ги използваха като таран.
  Още по-рано минаха телетанкове - "Шахматен кон". Те взривиха минни полета и разчистиха пътя за германските машини към съветските позиции. Използван е и "Змията Горинич", когато маркучи, пълни с експлозиви, се хвърлят напред и всичко е изчистено.
  Елфите Фрида, Шарлот, Герда са в най-новия танк Panther-3 и се движат в челните редици на атаката. Красиви воини в плоска машина, тежаща 75 тона, те оголиха лица един срещу друг и стрелят от оръдие от все още бившия калибър 105 мм.
  Шарлот отбеляза с усмивка:
  - Вече минаха повече от три години от началото на войната с Русия. Но Москва все още не е превзета!
  Фрида възмутено отбеляза:
  - Но скоро Кавказ ще бъде превзет. А това може би е още по-важно!
  Герда отговори с усмивка:
  - Разбира се, има такива прекрасни планини и великолепни места, но... Войната обикновено завършва с падането на столицата. И докато не е взето, не може да се говори за нашата победа!
  Шарлот неохотно се съгласи.
  - Не, не можеш!
  Новият танк "Пантера"-3 все още е в експериментални изпитания. Всичко в него е толкова автоматизирано, че двама членове на екипажа биха били достатъчни. Но момичетата с боси крака предпочитат да правят тройки. Това обаче не ги улеснява.
  И се втурва гигантски танк към съветските позиции. Той е тежък, но добре защитен и има 105 мм оръдие в 100EL. И това е сериозно.
  Бързайки напред това чудовище...
  И съветските снаряди отскачат от този танк.
  Герда отбеляза:
  - Тримата сме трудни!
  - отбеляза Шарлот с усмивка, стреляйки по врага с боси пръсти на краката си.
  Червенокосата изгука:
  - Нека Родината ни бъде в слава!
  Фрида отбеляза със смях:
  - Слава на арийския дух!
  И той също ще натисне с боса си пета и съветският танк ще убие. И гукане:
  - За нови сили!
  Тук идва огромната мощност на резервоара.
  Но, от друга страна, съветските момичета се бият. И воините от Русия също са боси.
  Битките са ожесточени и фриците напредват, пробивайки защитите в дълбочина. И нещата не вървят съвсем по план.
  Елизабет стреля от ИС-2 по врага и изчурулика:
  - За Отечеството - майка ни!
  Екатерина отбеляза, чукайки врага:
  - За нашите промени, за Русия!
  Елена също го взе и блъсна врага, гукайки:
  - И всичко е супер за Русия!
  Ефросина изпрати убийствен дар на унищожение с голите си пръсти и изчурулика:
  - За Отечеството!
  Четиримата на ИС-2 работеха и стреляха доста точно. И доста точно, много оживено удари враговете.
  Е, германците продължават да пробиват. И те се движат в бойна посока.
  Вече е лято и предницата буквално се руши. Но момичетата продължават да се борят и да показват най-високата си класа.
  Елизабет се намръщи при тези думи. След относително и не особено успешна зима нещата по фронтовете се влошиха. В Курск, въпреки численото превъзходство, съветските войски претърпяха тежко поражение. И дори сега започналото сравнително успешно контранастъпление на бойците край Воронеж се проваля. Немците отидоха в тила и прекъснаха комуникациите. И сега момичетата на танка трябва да се оттеглят.
  Но все пак е добре, когато в колата има само жени - те ухаят толкова приятна миризма, а не като потни мъже. И екипажът им е толкова добре координиран. И четиримата се прокраднаха, за да бъдат изключително красиви.
  Елизабет решително казва:
  Ще победим, знам го със сигурност! Дори оттегляне в Далечния изток!
  Червенокосата Аврора, плеснала голия си изсечен крак по водата, с гримаса, отговори с войнишка песен:
  "Най-накрая ни беше дадена заповед да атакуваме!" Вземете ни педя и кръв! Но си спомняме как слънцето се върна и почти залезе на изток!
  Екатерина и Елена отговориха в хор:
  -Добре казано!
  Голоногата Аврора добави в проза:
  - Цяла Европа работи за нацистите и още повече ресурси в Африка. Така че трябва да вдигнем много тежка щанга!
  Босоногата Елизабет удари водата с юмрук:
  - Да го вземем и да го разкъсаме! И сега това е достатъчно! Вече освежени и обратно в резервоара!
  Красавиците не възразиха. Потта от силни, загорели тела се отмива и окей. Момичетата имат луксозни бедра, и тесни талии, и корем с релефна преса. Те наистина са като статуи на древни богини. А краката са толкова стройни и в същото време мускулести, топчета и стоманена тел от мускули се търкалят под маслинената кожа.
  За такива момичета казват: ще спрат препускащ кон, ще влязат в горяща колиба!
  Въпреки че не е склонно да се върне към горещ резервоар. Елена плисна от кофата върху бронята, за да направи колата поне малко по-хладна.
  Елизабет строго отбеляза това:
  - Как се бият мъжете в униформи в такива стоманени ковчези? И ние сме почти голи!
  Босоногата Аврора, с големи зъби и перлени зъби, избухна в смях:
  - Ще се съгласите, че е много интересна идея - да изпратите бикини по ленд-лиз!
  Екатерина отговори ядосано, блъскайки бос крак в гъсеницата на танка:
  - Да, прекрасно. Минимална загуба на плат, максимална амбиция!
  Елена, също потрепвайки, само че този път с гърдите си, изграчи:
  - Би било по-добре да пратят допълнителен танк! Или самолет!
  Босоногата Елизабет мрачно отбеляза:
  - Да, боклуци имат танкове!
  Червенокосата Аврора, изкачвайки се на кулата, възрази:
  - Не точно! Най-новият "Чърчил" е много добър, особено в бронята!
  Русокосата Елизабет сбърчи чело и попита:
  - Карахте ли Чърчил?
  Огненият дявол отговори шепнешком:
  - Не! Но случайно разбрах, че той има челна броня от 102 - милиметра!
  Красивата Елизабет заобиколи лицето си, потупа с грациозните си голи пръсти по бронята на тридесет и четирите и отбеляза:
  - Два пъти по-дебели от нашите? Е, каква добра идея!
  Елена, седнала на шофьорската седалка, попита:
  Какво ще кажете за калибъра на пистолета?
  Босоногата Аврора отговори честно:
  - Не знам ... Но най-вероятно е или 75, или 76 милиметра. Приблизително съпоставим с нашия.
  Босоногата Аврора, когато се настани като артилерист, отбеляза:
  - Значи може би шофьорските му качества са по-лоши?
  Голоногата Аврора вдигна силните си мускулести рамене.
  "Може би... Но британците вече имат двигател Meteor с мощност 600 конски сили, така че не мисля, че танкът Чърчил е машина за ковчег!
  Красивата Елизабет зададе друг въпрос:
  - А какви са последните ни разработки?
  Червенокосата дявол запя с нежен глас:
  - Голяма тайна е... Вярвате ли или не?
  Елизабет, разклащайки босите си крака, отговори с мелодичен глас:
  - Разбира се, че ти вярвам! За такива въпроси можете много просто... Дрънкайте в лагера - където е малката бяла мечка!
  Голоногата Елена, запалвайки колата, забеляза:
  - Има слухове, че скоро ще се появи чудовище - седем оръдия и две ракетни установки като на Катюши.
  Огнената Аврора изсвири и поклати глава.
  - Да, такова чудовище дори няма да се обърне!
  Елена помпозно каза:
  - Но как ще боли!
  Т-34-85 изрева. Трябваше да повиша тон, за да извикам над двигателя.
  Старши лейтенант Елизабет изръмжа:
  - Чух, че скоро идва нов IS, с много дебела броня и два двигателя. Значи германците ще бъдат хан!
  
  
  Боса Аврора изпя шеговито:
  "Ще изкопаем танка, той отново ще започне да убива в две норми, ще започне да ви снабдява с хан в църковните дворове!
  И четиримата избухнаха в смях. Колата постепенно набира скорост. Въпреки всичките легендарни тридесет и четири и Т-34-85, танкът беше доста труден за управление. По-специално, превключването на скоростната кутия изисква значителни усилия. Силната голонога Елена се справи, понякога червенокоса й помагаше с крак. Но самата кутия може да се счупи.
  Следователно "тридесет и четирите" не беше поставен на максимална предавка. Така танкът се движеше по-бавно, отколкото можеше. И имаше риск през деня да го намерят прословутите "неща", Ю-187 и ТА-152, много опасен пикиращ бомбардировач.
  Босата Елизабет разбра това и очакваше да стигне до гората по-бързо. Там резервоарът им не е твърде различим.
  Голоногата Аврора подсвирна песен под носа си. Червенокосата винаги е в приповдигнато настроение, дори когато съобщава тъжни новини.
  Наташа си спомни началото на войната. Това стана по обяд, когато го обявиха по радиото. Но още на сутринта започнаха да се разпространяват зловещи слухове. Тогава те съобщиха по радиото, че Германия е нападнала СССР, без да обявява война. Веднага няколко жени избухнаха в сълзи.
  Настроението на хората беше смесено. Тези, които са по-млади и упоени от пропаганда, дори се зарадваха: казват, че след две седмици ще извием германците и те ще бъдат скиф. По-възрастните, напротив, загоряха.
  Елизабет също се почувства неспокойна. По-големият й брат загина във финландската война, а средният брат, след като се върна, разказа много ужасни неща. Във всеки случай беше ясно, че нивото на Червената армия не е толкова високо, колкото твърдеше пропагандата. И че командата не е на ниво, а много танкове горят като кибрит.
  Офицерите говореха за германците с уважение... Все пак те завладяха почти цяла Европа. И който е по-възрастен си спомни Първата световна война. Тогава войските на кайзера стигнаха до Днепър, а Русия премина към унизителния договор от Брест-Литовск.
  Така че голокраката Елизабет беше много разстроена. Не исках отново да погребвам близките си и още повече да се бия с такъв силен враг като Германия и нейните сателити. Има малка надежда за Великобритания. Без значение как тези хищници ще се обединят срещу Русия.
  Първите дни и седмици потвърдиха най-песимистичните прогнози. Германците напредват и превземат един град след друг. Минск падна за няколко дни. И след по-малко от месец Смоленск. Елизабет се заявява доброволно за фронта. Тя е силно момиче и много закалено.
  
  Тя стана танкист случайно, преди това се биеше в пехотата. Германците продължиха да напредват. Частта, в която се бие момичето, беше обкръжена. Наташа си проправи път към своите и се натъкна на изоставен танк. Елена беше с нея и заедно момичетата успяха да запалят колата. И дори я доведе на фронтовата линия.
  За това те получиха медал и бяха назначени в танкови войски. Подготовката беше много кратка - само месец и половина. Момичетата успяха да участват в защитата на Москва.
  Вече изглеждаше, че нашите са на косъм. Напредналите части на Фриц видяха Кремъл през бинокъл, след като влязоха в предградията на столицата. Но се случи чудо.
  Враговете не само бяха спрени, но и успяха да преминат в контранастъпление. Никой не е планирал последната операция. Продължи спонтанно, но от това беше още по-успешно. Нацистите се отдръпнаха, изоставиха оборудването си и буквално замръзнаха в студа.
  И "тридесет и четирите" показаха доброто си качество - проходимост. Германците заседнали в снежните преспи, а рицарите се раздвижили и разбили врага.
  След като заплахата за Москва беше премахната, всички мислеха, че сега и по-нататък нашите ще напредват. И че гърбът на нацистите е бил счупен.
  Но сега всичко отново е различно! Като в страшна приказка! Относно превключвателите! Когато черното стане бяло и бялото стане черно.
  А сега стана много по-зле. Образувал се е котел, от който трябва да се измъкне.
  Светлана се наведе от резервоара. T-34-85 е машина, която освен стегната скоростна кутия има и такъв недостатък като лоша видимост. Поради това този танк губи значителна част от бойните си качества. Немската Panther-2 е лишена от такъв недостатък и през нея всичко се вижда относително добре.
  Момичето дори се качи в заловения трофей, отбелязвайки по-удобните условия на работа за екипажа и добрата оптика на германеца. Вярно е, че 88-мм оръдието далеч не е слабо, а снарядът също е три пъти по-лек от съветския.
  Червеният дявол също се опита да се наведе. Но е малко тясно за две момичета да гледат през един люк. Започнаха да натискат.
  Голоногата Аврора изръмжа грубо:
  "Това все още е моето място!" Ти си артилерист и трябва да седнеш на прицел!
  Катрин отсече:
  - Напротив, трябва да видя всичко! И по-добре си знаеш мястото!
  Момичетата започнаха да се бият. Сплетени мускулести, загорели тела, напрегнати силни мускули. Дори сутиените им се изплъзнаха от усилието.
  Елизабет им изкрещя, след което ги дръпна за пръстите на босите им крака, принуждавайки ги да се успокоят:
  - Немците не само заграбват, но и вие трябва да се биете! Запазете жарта си за нацистите!
  Момичетата спряха да се притискат, но се обърнаха към командира в хор:
  - Как да проследим?
  Елизабет взе решение на Солон (имаше такъв известен сенатор Солон!):
  - Ще излезеш на свой ред!
  Босоногата Аврора капризно отбеляза:
  -И блондинката ще изневери!
  Катрин ядосано отговори:
  - Щеше да си мълчиш червено-безсрамен!
  Елизабет изръмжа:
  - Достатъчно! Или ще ви разбия пилешки бутчета! Ще смениш приятеля си по моя заповед!
  Момичето показа езиците си една на друга и ... останаха да висят заедно в люка.
  Голоногата Елизабет каза със студен тон:
  - Ти червенокоса седни, Светлана остава!
  Огненият Августин искрено се възмути:
  Тя е тук от много време! Току що се появих! И на теория трябва да го променя!
  Елизабет, като повиши тон и пусна метала, изръмжа:
  - Заповедите на командира по време на войната не се обсъждат, а се изпълняват... Или да те бичу?
  Пламтящият сандалски дявол неохотно се скри в тесната, гореща кула, мърморейки:
  - Заповед от командира по време на войната, когато наоколо свирят куршуми! Изпълнен с любов и голяма стойност, свещен за руските войници!
  Елизабет се усмихна. Конфликтът беше разрешен и скоро гората и те ще бъдат безопасно скрити. Тук бдителната Катрин изведнъж извика:
  - Напред германеца на танка!
  Сега това е сериозно ... Освен това Елизабет се страхуваше не толкова от танкова битка, колкото от факта, че фашистът ще извика щурмови самолети по радиото. Въпреки това, има надежда, че Fritz няма да лети в името на самотен съветски танк.
  Въпреки че германецът се скри зад купа старо сено, Катрин успя да го види. Беше Panther-2, и то в последната модификация с дължина на дулото 100 EL. Калибърът е същият 88 мм, но началната скорост на снаряда е много по-висока.
  Panther-2 в предишната модификация можеше да пробие на разстояние не повече от 1000 метра, а след това не със сигурност в челото. Съветските тридесет и четири теоретично биха могли да достигнат до километър на борда, но на практика от петстотин метра. Но този път шансовете са почти равни. И нацистите имат по-добра оптика.
  Въпреки всички рискове, Елена включи последната предавка с гола пета. Тридесет и четирите изреваха още по-силно, така че ръцете им бяха стиснати, а самият танк трепереше. Но сега те са много по-трудни за удряне. Германецът стои неподвижно и чака съветската кола.
  По-лесно е да удариш неподвижна цел, но когато колата ти се тресе така...
  Екатерина се спуска и с помощта на босоногата си Аврора се прицелва и изстрелва първия изстрел.
  Снаряд избухва на десет метра пред германеца.
  Босоногата Елизабет строго предупреждава:
  - Бъди внимателен! Не ни остават толкова много патрони!
  Екатерина, небрежно кимайки с русата си глава, отговаря:
  "Това е просто прицелен изстрел!"
  Босоногата Аврора подигравателно запя:
  - Утре ще бъде по-добре от вчера! Утре ще бъде по-добре от вчера! Здравей слънце!
  Босоногата Екатерина каза малко звучно, но ясно:
  - Отстъпи!
  Момичето отново се опита да се прицели. Германецът беше още далеч. Дори е малко вероятно оръдието Зис-85 да пробие 60-милиметровата му броня от такова разстояние. Нацистът още не стреля, но улови целта. Малката кула Т-34 е малка мишена. Трудно е да се удари от разстояние, особено когато танкът се втурва с пълна скорост така.
  Голоногата Катрин се поколеба. Снимайте сега или по-късно, като се приближите. Тридесет и четири разклащания в движение и е невъзможно да се вземе точен поглед. Трябва или да спрете, или да се приближите достатъчно, или още по-добре да се приближите.
  Боса Елена казва, стискайки юмруци:
  - За слава на родината на светеца!
  Голоногата Екатерина най-накрая решава и стреля. Снарядът се изплюва от цевта. Момичето го придружава с психически ескорт.
  Вече по-близо, на около метър и половина, от немския. Като се има предвид, че тридесет и четирите трудно се виждат от погледа, това е добър резултат. Полуголата Аврора, която се наведе в момента на изстрела, излая силно:
  - Почти още малко!
  Катрин измърмори ядосано:
  - Почти не се брои!
  Червенокосата дяволче изгука:
  "Ще ударим фюрера в лицето, той ще се справи някак си! Вече сме малко като, малко луди!
  Катрин нетърпеливо бутна красавицата с крак:
  - Млъкни, ако можеш!
  Босата Аврора изръмжа:
  - Тухли!
  Накрая германецът не издържа, стреля... Снарядът прелетя със свирене опасно близо до колата. Но Фриц не удари. Какво си мислеше? Подозирахте ли, че такива красавици седят във файтона или стрелят механично? Пантера-2 има командирска кула и добра видимост. През четиридесет и четвъртата година този танк стана най-масовият. С негова помощ германците постигат големи успехи, превземайки територии в рамките на четирите германски граници от 1937 г. и само за пет месеца.
  Резервоарът показа пълна достатъчност. Особено срещу ИС-2. В края на четиридесет и четвъртата година се появи опция с по-голяма дължина на цевта и следователно начална скорост на снаряда. Германецът очаква да удари противника, въпреки че тридесет и четирите е проблемна кола. Понякога руснаците успяват да ударят от далечна дистанция и то в движение. Трябва да разбием врага като муха.
  Голоногата Елизабет, осъзнавайки, че винаги има шанс за удар, прошепва:
  - Ленин, парти, комсомол!
  Една луда мисъл мина през ума ми, защо да не се обърна към Бог? Но комсомолецът не трябва да вярва в Бог. И изобщо, ако Той съществува, тогава защо допуска всичко това? Дали един грижовен Създател би допуснал такова беззаконие? Ами старостта и смъртта?
  Почти гола, Елизабет, може би повече от смъртта, се страхуваше да остарее и да стане грозна. Колко неестетично е това. И наистина, ако приемем, че човек е смъртен, в името на развитието и напредъка, тогава обезобразяването на хората със старостта някак си не е извън контрол. А къде е естетиката на твореца? Наистина ли харесва сбръчкани и гърбави старици?
  Красивата Елизабет не можа да обясни това и заключи - Бог е изобретение на хората! Всъщност има еволюция. И може би ще дойде времето, когато човек ще се развие до такова ниво, че ще може да възкреси мъртвите! И тогава загиналите във войната ще се преродят в света на светлия комунизъм!
  Босоногата Елизабет прошепна:
  - Дай Боже победата на нашата атеистична партия!
  Красавицата Екатерина се успокои и стреля за трети път ... Снарядът сякаш удари бронята, но отново прелетя. Но германецът засади ... По дяволите, удари!
  Кулата се тресеше, чу се звън. За щастие наклонената броня рикошира от изстрела.
  Но най-важното е, че от все още прилично разстояние, Fritz успя да удари бързо движещ се танк с малка кула. И това означава, че там седи опитен танкист и следващия път може да не води ...
  С боси крака, лъскава от пот, Аврора автоматично вкара снаряда. Катрин се обърна с молитва към ... Артемида! Очевидно богинята на лова изглеждаше най-подходяща в случая. И момичето риташе с бос крак в остър ъгъл. Голоногата Екатерина забеляза, че когато е ядосана, стреля по-добре. И... тя затвори очи, разчитайки на интуицията...
  Четвърти изстрел...
  Боса Елизабет тихо прошепна:
  - Небесната плащаница е като воал!
  И полуголата Аврора, отново гледайки иззад люка, извика:
  - Точно в око! Удари кулата!
  Снарядът проби немски танк на кръстовището. Избухнал пожар и бойният комплект започнал да се разкъсва. Тук червенокосата, не съвсем тактично, отбеляза:
  - Късметлия! И то само от четвъртия път!
  Голоногата Елизабет побърза да коригира червенокосата Аврора:
  - С такова разтърсване, и не е лошо! На четвъртия опит!
  Боса Катрин неочаквано застана на страната на червенокосата:
  - Не! Права е, по-добре беше да удари първия път!
  Елена започна да намалява малко, като се опитваше да движи лостовете с босите си крака възможно най-плавно. Трийсет и четирите намалиха скоростта. Танкът изглеждаше доста груб външно, но показа своята ефективност на практика. Кулата на германеца беше напълно откъсната, а корпусът се разцепи на две части от детонацията.
  Елена започна да намалява малко, като се опитваше да движи лостовете с босите си крака възможно най-плавно. Трийсет и четирите намалиха скоростта. Танкът изглеждаше доста груб външно, но показа своята ефективност на практика. Кулата на германеца беше напълно откъсната, а корпусът се разцепи на две части от детонацията.
  Но един Фриц все пак успя да излезе от колата и се скри зад храстите, преструвайки се на мъртъв. По заповед на Елизабет Елена спря танка. От тридесет и четирите изскочиха полуголи Аврора и Екатерина. Червенокосата скочи до германеца и, демонстрирайки изключителна сила, го вдигна за яката с една ръка. Фашистът обаче не беше само малък на ръст. Това наистина е някакво хлапе, детско лице, тънко тяло, дори мустаци все още не са пробити.
  Мускулестата червенокоса попита на немски:
  - Ти такъв недоразвит дистрофик ли си, или наистина си шкет?
  Момчето измърмори уплашено:
  - Аз не съм дете. Аз съм от Jungvolk, имах стаж на танк!
  Голоногата Аврора избухна в смях:
  - От Юнгволк? Защо нямате още четиринадесет години?
  Момчето кимна и отговори:
  - Само на единадесет съм! Чичо ми ме заведе на разходка. Не ме изпращайте в Сибир! И момчето изскимтя.
  Боса Екатерина, която разбираше немски доста добре, предложи:
  - Може би трябва да пуснем детето си?
  Огнената Аврора оголи свирепо зъби:
  - Да оставиш германеца при своите? Никога!
  Сладкорусият артилерист отбеляза рационално:
  - Ако донесем такъв шкет като затворник, всички ще ни се подиграват!
  Командир Екатерина също се наведе и, като погледна момчето, отбеляза:
  - Той е някак кльощав. И момичето попита на немски. Наистина ли си от Jungvolk?
  Момчето отговорило:
  - Да милейди...
  Катрин логично отбеляза:
  - Ако го вземем със себе си, можем да го изпратим в добро сиропиталище. А ако пуснем на своите, тогава гледаш детето и ще го убият!
  Босоногата Аврора неочаквано възрази:
  Къде сте виждали добри домове за сираци? Аз самият съм сиропиталище и посетих младежка колония и искам да кажа, че няма разлика!
  Катрин се обърна към Аврора и изръмжа:
  - Ти беше червенокоса, седяща на младеж? Винаги съм го подозирал!
  Потропвайки с бос крак, Аврора изсумтя презрително и отбеляза:
  - Нашата колония беше толкова активна, че в нея нямаше крадци! Като пионер, но с много строга дисциплина. Аз дори не знам бандитския език!
  Катрин се съгласи с това:
  - Случва се... И аз посетих колонията и там всички ученици са толкова културни и точни, че рядко срещаш такива хора в пионерски лагер. Е, добре, може би едно немско дете ще стане изгнаник при нас и би било по-човечно да го пуснем!
  Голоногата Аврора направи гримаса и предложи:
  "Може би го остави при нас. Нека бъде син на полка, ние ще го научим на руски език ...
  Елизабет се намръщи към полуголата Аврора и изръмжа:
  Имате ли нужда от играчка?
  Червенокосата отбеляза грубо:
  - А какво по-лошо при нас от това да живеем във фашистка менажерия?
  Екатерина случайно стъпи върху разлятото моторно масло и сега бършеше босия си грациозен крак в тревата. Но прахът упорито се задържа. Момичето артилерист подкрепи Аврора:
  - Да, момчето наистина ще бъде по-добре с нас, отколкото с този нацистки звяр! Той е малък, кльощав, побира се в резервоар! Ще го научим да се бие и да извършва подвизи!
  Елизабет мрачно отбеляза:
  - Тридесет и четири и толкова тесни за четирима танк. И тогава посадете момчето. Не е само това обаче. Тогава ще говорят какви ли не гадости за нас!
  Красивата червенокоса Аврора ядосано отбеляза:
  Ти мислиш твърде лошо за другите хора. Няма да!
  Елена също се наведе от резервоара и изсъска:
  - Момичета, хайде да живеем заедно... В крайна сметка дали да оставим момчето, не ние решаваме, а командирът на поделението... Е, засега да вземем детето с нас и да караме с ветреца !
  . ГЛАВА Љ3
  Босоногата Елизабет неохотно кимна и изръмжа:
  - Ще видиш, командирът ще ни забрани да го носим. Това е война, а не детска градина!
  Боса Аврора протегна ръка към момчето и каза на чист немски:
  Сега съм твоя майка! Ще живееш и ще се храниш с нас!
  Момчето отговори хленчещо:
  - Няма нужда, лельо, искам да се прибера!
  Червенокосата Аврора заплашително поклати глава.
  -Не! Вие сте нашият затворник! Ако не искате да отидете в Сибир, тогава ще бъдете с нас!
  Момчето искаше да се разплаче, но с усилие на волята сдържа сълзите си. И мъжът не изглеждаше да плаче. Катрин взе момчето на ръце и го отнесе до колата. Наистина петима от нас в резервоара станахме претъпкани. И момичетата не са малки, а колата е прекалено тясна. Хванатият германец седеше по-тихо от водата под тревата.
  Танкът се заби в гората. И точно навреме два известни щурмови самолета Ю-187 просто прелетяха. Сам по себе си този самолет не е твърде страшен във въздушни битки, но хвърля бомби много точно и може да удари отделен танк.
  Елизабет каза с усмивка:
  "И почти загубихме време заради това момче. Щяха да разбият танка ни на парчета.
  Катрин сви рамене.
  - Спечелихме един танков двубой с почти равностоен противник, и явно опитен стрелец. Преди това те също избиха няколко оръдия и оцеляха. От нашите другари със сигурност не всички са имали късмет!
  Елизабет погледна тялото си и отбеляза:
  - И четиримата сме толкова гладки, без белези... Колкото и съдбата да ни отмъщава!
  Босоногата Аврора поклати глава.
  Обикновено добро начало означава добър край. Както и да е, все още сме живи!
  Екатерина потърка носа си с пръстите на босите си крака и предложи:
  "Може би трябва да спрем и да хапнем. Не яжте сутрин!
  Елизабет се съгласи:
  - Нека да! В същото време ще храним детето!
  Обядът беше скромен: свинска мас, хляб и лук. Дажбата на армията не достигаше за всички, затова получиха подарък в селото. Момичетата ядоха и го дадоха на момчето. Очевидно все още се страхуваше и изяде само тънка филия салса и хляб. Но Катрин намери още малко мляко, макар и кисело.
  След хапване момичетата се отпуснаха и запяха...
  Дръзки момичета се бият за Русия,
  Те са много горди и синовете на Сварог ....
  Красавицата ни удря толкова уместно с картечница,
  Слугите на Сатана няма да могат да ни сложат!
  
  Борихме се смело, борихме се срещу фашизма,
  Ще победим злия Вермахт, въпреки че врагът е силен ...
  Вярвам, че скоро ще видим комунизма,
  Златна зеленина, ярка от кленовото дърво!
  
  Няма нашата държава по-хубава, комунизмът е по-красив,
  Така че нашето Отечество цъфти лъчезарно ...
  Лекокрилото щастие ще дойде на планетата,
  И мечтата за по-добър живот скоро ще се сбъдне!
  
  Вярвайте, че нашата Русия ще стане голямо щастие,
  Мария ще управлява, Лада майка на боговете...
  Ние ще спрем настъплението на адския див Вермахт,
  И не се нуждаят от допълнителни и запомнени думи!
  
  Врагът няма да може да разкъса сърцето на момичетата,
  Ние, бойците, наточихме остър, неистов меч...
  Гласът на красавиците много добре познава призива,
  И ние ще можем да изрежем фашистките орди!
  
  Знайте, че комсомолците никога няма да се предадем,
  Ще унищожим всички нацисти с най-острото острие...
  Нека лицата на нашите момичета блестят със злато,
  И ще ударим фашиста в лицето с юмрук!
  
  Босо момиче се втурва през суровите снежни преспи,
  Той активно драска с гръм от мълния от картечницата ...
  Вие, фашистите, трябва само да се удавите,
  Защото Отечеството е монолитна крепост!
  
  Ще победим фашистите, въпреки че имат силата на мира,
  Чичо Сам реши да играе заедно с Фриц в тази битка ..
  Те си направиха идол от Адолф,
  И сега той има руски армии срещу тях!
  
  Тук кипят зли битки, в битката на този комсомолец,
  Те смазват нацистите, макар и в неравна борба ...
  Гласът на момиче от сребро е толкова звучен,
  Красавицата няма да се поддаде на Хитлер-Сатана!
  
  Нашият руски дял е да печелим непрекъснато,
  Въпреки че фашистката армада не знае номера ...
  И ударихме Адолф силно в челюстта,
  Трудовата Москва се поддаде на удара!
  
  Вече има снежни преспи, а момичетата са боси,
  Те трептят с голата си пета, като следа от заек ...
  Комсомолците са бързи в битка,
  Вярвайте, че врагът няма да види зората!
  
  Не давайте на фашистите милост в битката,
  Армията им ще бъде в ада, като дявол в огъня...
  Ще получим награди от ръцете на Исус,
  Ще бъде много свиреп, руски момичета мечка!
  
  Ако е необходимо, ще се обърнем, всички планини са покрити със сняг,
  И ние ще стоим във вселената на светлия райски комунизъм...
  Откривайки изстрел към нас за щастие от оръдията на Аврора,
  И бруталният фашизъм беше хвърлен в ада!
  
  Сталинград не се поддаде, ние се съпротивлявахме под него,
  Въпреки че орда избухна от стомана и ад...
  Момичета хвърляха боси гранати с краката си,
  Защото Родината на комсомолците е една!
  
  Вярвам, че ще бъдем в Берлин, въпреки че е трудно,
  Нацистите имат "Пантери", "Тигри", "Лъвове", "Фердинанд"!
  Момичето дръпна веригата на рамото си,
  Защото комсомолците в битка са свиреп талант!
  
  Сърцето на младото момиче е дадено на Исус,
  Освен това Ленин и Сталин живеят в страстна вяра ...
  За да няма повече умели съмнения,
  Нека кажем твърдо и категорично, че Адолф е капут!
  
  Ще смажем президента дракона с мечове,
  И ние ще унищожим бандата му за векове...
  Ще тъпчем фашистките орди от момичета с краката си,
  Нека светлината се изпълни, свята мечта!
  
  Дайте на хората свобода, техните мисли и чувства,
  Така че звездата да блести като Слънцето на комунизма...
  Защото ще имаме толкова гъста каша с масло,
  Вечната младост на сестра ни ще ни стане завинаги!
  
  Тук ще дойде светлината, Отечеството ще блести ...
  Отечеството ще бъде в слава за нас от векове...
  Ние ще застанем на върха, вие вярвате в комунизма,
  Силата на руския дух, знайте, че боецът е страхотен!
  
  Тук Русия е готова да стане по-мила и по-красива,
  И помогнете на целия свят да отиде в щастието на рая ...
  Ние сме в състояние да завладеем вселената дори ръбове,
  Вселената без край към щастието на силите да донесе!
  
  Но няма да има Русия под петата на злия Райх,
  Защото има истински талант за битка...
  В танца на нашите момичета, към този часовников механизъм,
  Какво ще повярва красавицата на всеки резултат!
  
  Скоро ще дойде ерата на лъчезарното слънце,
  Когато славата на Отечеството ще цъфти великолепно ...
  Нашата армия прочуто се бие с адския Вермахт,
  И той ще може да помете ордата от зъл Фриц!
  
  Здравей Света Лада, Богородице наша,
  Ти роди Перун и Ярил от векове ...
  Безнадеждна каша няма да получи вяра,
  Ако харчите много, няма да сдържате думи!
  
  Най-важният владетел е великият Сталин,
  Ленин му завеща най-мъдрия път към Едем...
  Защото Йосиф е владетелят на светлината,
  И някой идеален момент за хората!
  
  Нацистите няма да могат да измамят Отечеството,
  И отсече Москва от Волга, от Сибир ...
  Вярвам, че ще живее - руснаците при комунизма,
  И силата на Адолф - ще изтрия момичето!
  
  Скоро ще има победа, вярно е като слънцето,
  Скоро ще има сияние, като лъчите на квазар ...
  И вярвайте в Русия, комунизмът ще се развие,
  Е, ако не ми вярваш, по-добре млъкни!
  
  Науката скоро ще възкреси мъртвите на комунизма,
  Мъдростта й е безгранична, голяма като квазар...
  Ще победим фашистите с нашето добро настроение,
  Да не се поддаваме на изкушението на златната торба!
  
  Е, накратко ще мине, това е адско време,
  Ние, момичетата, ще влезем в Берлин в червено...
  И нашето безгранично бреме ще свърши,
  Защото с бой ще си вземем щастието!
  Известно време Елена пя заедно с всички, но след това запали двигателя и колата отново загърми. Не е лесно да се измъкнеш от преследването на тридесет и четирите с неговия силен двигател. Дизелът също има много недостатъци.
  Радиовръзката не работеше и просто трябваше да тръгне на изток. Почти се движи на сляпо. Полуголата Елизабет от време на време се навеждаше от люка. Опита се да надникне там и червенокосата Аврора. А Катрин беше изтощена от жегата и момичето заспа.
  Момчето седна на едно място и също си кълве носа. Елизабет, от друга страна, мислеше къде да прокара своя маршрут. Имаше много идеи. Но кое ще доведе до спасение?
  Не исках да бъда заловен от нацистите. Полуголата Елизабет вече е видяла с какво е изпълнено това на примера на Дария. Горкото момиче е заловено по време на разузнаване. Нацистите първо я съблякоха и старателно я разкъсаха с камшици. След това караха боси през снега до съседно село. И там, с измръзнали крака, те бяха принудени да танцуват върху въглените.
  Горката Дария изпита големи страдания. След това я сложили на стелаж и я принудили да виси почти гола, докато момичето умряло от студ. Така Елизабет си спомни, че ги очакват в случай на плен - мъчения и екзекуция.
  
  
  Като цяло е изненадващо, че такъв културен народ като германците се оказа такъв, просто свръхестествено жесток. Самата полугола Елизабет беше изумена, че нацистите просто не изпитват съжаление към никого. Дори деца бяха измъчвани и това предизвика изумление ...
  Особено когато пионерите бяха бичувани с бодлива, нажежена тел. Брр! Имат ли нацистите камък вместо сърце?
  По време на движението момичетата видяха няколко съветски войници да си пробиват път през гората.
  Красивата Елизабет заповяда да спре танка и предложи да доведе войниците. Така че вътре нямаше място, бойците се настаниха върху бронята - кули и корпуси. Дори се държаха за ръце, за да не паднат.
  Войниците бяха млади, почти всички дори нямаха четина, само майорът беше по-възрастен от останалите. Голоногата Аврора, като повечето червенокоси жени, темпераментна, започна да флиртува с бойците. Тя дори взе ръцете на най-красивите и ги сложи на гърдите си.
  Елизабет строго извика на червенокосия звяр:
  - Бъди спокоен!
  Младият мъж, изчервявайки се, махна ръцете си, а полуголата Аврора изръмжа:
  "Е, не съжаляваш ли за тези момчета, които са загубили навика на женската обич?
  Красивата Елизабет, омеквайки, отговори:
  - Но не го правете пред всички... Когато никой не вижда, тогава правете каквото искате!
  Голоногата Аврора разтърси бедрата си от досада. Близост, красиви млади мъже развълнувани. И червенокосата, притежаваща гореща кръв, изпита страдание, че не може да задоволи похотта на тигрицата в момента. В едно бикини Катрин също беше възбудена, искаше мъж, но знаеше как да се контролира. Въпреки че тя вече се очерта като жертва сред младите мъже на бронята. Ето светлата с черни вежди. Когато спрат за през нощта, тогава...
  Голоногата Елизабет също изпитваше желание в себе си, но възпитанието на комсомолка протестира срещу зверските инстинкти. Не можете просто да правите любов с първия човек, който срещнете, само защото е сладък. Въпреки че е приятно.
  Елизабет прогонва тези мисли от себе си, но колкото повече се опитва, толкова повече иска. За щастие напред се появи още един съветски танк. Освен това, съдейки по размера и формата - KV.
  Момичето беше разсеяно, а босоногата Аврора, тъй като радиото не работеше, даде сигнали със знамена. Отговориха й от съветски танк. Като, всичко е наред, скоро ще напуснем котела.
  Само Елена изглеждаше разтревожена - може да няма достатъчно гориво.
  Русокосото момиче извика на червенокосата:
  - Сигнал, че имаме нужда от гориво.
  Босоногата Аврора подаде сигнала. И те й отговориха. Че скоро ще удари камион за доставки и ще е по-добре. Червенокосата погали все още безбрадото лице на войника и ... рязко цвъкна с устни. Младежът отново се изчерви. Майорът, намръщен, попита:
  - Защо не ме целунеш?
  Полуголата Аврора нетактично отвърна:
  - Ти си стар!
  Майорът отговори с обида в гласа:
  "Аз съм само на тридесет и три години. Епохата на Христос!
  Голоногата Аврора изсумтя презрително:
  - Аз не вярвам в Бог! - Както е казал Ленин: Бог е само илюзия, но това е много вредна илюзия, сковава ума!
  Майорът с тъга в гласа възрази:
  - И аз не вярвах в Бог, но ми се случи толкова невероятен инцидент, че това може да се обясни само с намесата на висши сили!
  Червеният дявол беше скептичен:
  - Всичко може да се обясни от материалистични позиции. Просто трябва да имате съответните познания.
  Майорът сви рамене, косата му вече беше побеляла и наистина изглеждаше поне на четиридесет години. Голоногата Аврора все още предпочиташе по-младите момчета. И тя не се интересуваше много от майора, като мъж. Въпреки че е любопитно какво е видял необичайно? Може би ада?
  Полугола Аврора прокара голата си подметка по острата част на оръжието. Петата стана гъделичкаща, а огнената красавица се усмихна.
  Тогава тя попита майора:
  - И какво видяхте?
  Той неочаквано отговори:
  - Знаеш ли, това ще ти кажа на следващата среща!
  Полуголата Аврора скептично отбеляза:
  - Но те също могат да те убият, нали?
  Майорът каза с умишлено безразличие:
  Значи това е съдба! Като теб красавице!
  Червенокосата отговори сериозно:
  - Аз съм вещица и вещиците не умират на война!
  Майорът избухна в смях и погали огнената глава на момичето:
  "Атеистката вещица... Това е толкова интересно!"
  Босоногата Аврора отговори сериозно:
  - Не пречи! Освен това, като не вярвате в ада, вие сте много по-смел в магьосничеството!
  Майорът все пак искаше да отговори нещо, когато три снаряда удариха танка КВ отпред. Внимателно прикрити, германците устройват засада. Освен това един танк беше най-новата модификация на "Пантера"-2 с дългоцевно 88-мм оръдие, способно да пробие предната броня на ИС-2 от близко разстояние. Отново момичетата трябваше да се впуснат в неравна битка. Но явно такава им е съдбата - да се борят и да победят! И нищо не може да се направи срещу това дори с техния героизъм!
  Въпреки че, когато спечелите победи в това, тогава целият чар! Без страх!
  Голоногата Елизабет запя с пълен глас;
  Фашисткият палач разкъсва раменете му,
  Ето ви стойката, щипките, бормашините под ръка!
  Той иска да осакати тялото на душата,
  Незначително чудовище, но изглежда страхотно!
  
  Той обещава пари, кораби в морето,
  Какво може да даде дори едно заглавие!
  Наистина те постави на линия,
  Все пак за него ти си просто труп и игра!
  
  Той иска да знае за нашия бизнес,
  Какво ново във веригата на бедните да се оковат!
  Затова ще карам щедро да се разбирам,
  Да забрави баща си и дори майка си!
  
  Но ние ще служим на Родината твърдо,
  Не можем да бъдем сломени от жестокостта на палача!
  Клон ще се огъне от порив на вятъра,
  И разголените бебета плачат!
  
  Да, загубих първия труден рунд,
  Но Всевишният ще даде шанс да се възстанови!
  И тогава аз самият ще изпратя врага в нокаут,
  Юмрукът ми здраво ще влее влечугото!
  
  Родината ми дава такава сила
  Че е възможно да се преодолее болката от всяко мъчение!
  И излезте от този бездънен гроб,
  За да не бъде погълнат, ядосана мече!
  
  Още малко и спасението е близо -
  Ще постигнем победа над врага!
  Да живееш под прикритието на светлината на комунизма,
  Така че Слънцето да залее къщата със злато!
  Е, какво да кажем за такива момичета, войниците на Червената армия са в състояние да устоят на врага. И ще се бият смело.
  Въпреки това нацистите отново пробиха към Сталинград и се водят ожесточени битки за града на Волга.
  Момичета и тук се бийте героично. Сякаш са истински безсмъртен батальон.
  Например, Аленка е в отчаяна контраатака и хвърля експлозивен пакет с въглища с голи пръсти на краката си, обръщайки Пантера.
  И това са просто битки в покрайнините на града, което е много жестоко.
  Анюта, стреляща по нацистите, крещи:
  - Слава на времената на комунизма!
  А Алла с аленото си зърно ще натисне бутона на базуката и уверено ще удари врага на място.
  Тогава той чурулика:
  - Непокорен нито крачка назад,
  Непокорен - героят на Сталинград ...
  Непреклонен през цялото време,
  При нас Русия е свята страна!
  Мария изчурулика, като посече враговете и намигна:
  - Слава на Света Русия!
  Олимпиас остроумно отговори, косейки германците:
  - За СССР!
  На 2 септември 1944 г. се разиграват ожесточени битки за града на Волга. Женският снайперски батальон под командването на капитан Наташка Кактусова заема отбранителна позиция в руините на ул. Володарски. Момичета с картечници и пушки, вързани с пачки гранати, се скриха зад руините.
  Самата Наташа е с петниста туника върху голото си тяло, с къси панталони и боса. Красиво и извито момиче, със здрави ханша, тънка талия, къса прическа под полубокс. Лицето е много изразително, с мъжествена брадичка, широко разтворени сини очи. Светлокестенява коса, посивяла от прах, високи гърди, твърд вид. Капитан Наташа се бори повече от две години и въпреки младостта си е видяла много. Краката на момичето са покрити с порязвания и синини. Едно момиче е по-пъргаво да се движи босо, отколкото груби и тромави ботуши.
  Голата подметка усеща и най-малката вибрация на почвата, предупреждава за близостта на мина, а самата майка земя добавя издръжливост. От една страна, краката на момичето се втвърдиха и те не се страхуваха от горещ метал, нито от острите развалини на руините, но от друга страна, не загубиха чувствителност и гъвкавост, предупреждавайки чрез рева на движението на танкове.
  Сладката Наташка държи граната със завързана експлозивна опаковка. Необходимо е да се пълзи до страхотния немски танк "Лъв", поливайки улиците с картечници.
  Мирабела пълзи до нея. Също боси, така че всички момичета от батальона се оказаха от ботуши, имитиращи своя командир. Прашните й подметки се изострят, когато момичето пълзи на четири крака. Жълтата коса на Мирабела е разхвърляна и дълга... Малко къдрава. Самото момиче е стройно, слабо, с малък ръст. Тя дори може да бъде сбъркана с момиче, с тесни рамене и привидно голяма глава.
  Но Мирабела вече е преживяла много. Тя успя да посети както фашистки плен, преживяла жестоки изтезания, така и мини, откъдето по някакво неразбираемо чудо успя да избяга. Но гледайки детското й нежно лице, никога не можеш да кажеш, че е била бита с гумени пръчки по петите, през тялото й е прокаран ток.
  Мирабела стреля ... Войник на Третия райх, в случая арабин, пада мъртъв, а муцуната му вдига пясък и развалини.
  Наташка пъхна купчина гранати под купчина боклук. Сега деветдесеттонен "Лъв" ще пропълзи тук и ще го взриви. Сините очи на момичето искрят като сапфири на лицето й, мургаво от слънчево изгаряне и прах.
  Опитът показва, че добре защитен танк сега ще промени позицията си. "Лъв" има 100 мм странична броня, при това дори под ъгъл. Тридесет и четири не могат да го пробият, само тежките кевеши имат шанс. Но целта са гъсениците. Основното нещо е да се лиши колата от мобилност ...
  Светлана стреля от картечница... Един войник, никой не знае каква националност, пада. Германците, завладяли по-голямата част от източното полукълбо, ценят арийската кръв и хвърлят в битка колониални войски: араби, африканци, индийци, различни азиатци и европейци. Увеличава се и броят на поляците - които от люлката са свикнали да мразят болшевишка Русия. Тук се бият и украински националисти, и донски казаци, и чеченци, и целият Кавказки каганат. Хитлер издигна цял интернационал.
  Много врагове...
  Светлана ловко избягва картечния огън. Куршумът почти се разцепи, почернял от прах, кръгла, момичешка пета. Красивият капитан дори усети гъделичкане колко близо е прелетял едрокалибърен подарък. Момичето се прекръсти и прошепна:
  Дори куршум няма да ни спре!
  Мирабела отвръща... Друго момиче Анжелика - много червенокоса, над средния ръст и мускулеста, въпреки оскъдните дажби. Също много красиво момиче, с луксозни бедра, прибрана талия, неженствени широки рамене и високи гърди.
  Анжелика се бие само в късите си панталони, туниката е разкъсана на парчета и се разпада на прах, а нови униформи не се доставят през Волга. Не дай Боже да прехвърлим повече боеприпаси и капка храна за изтощените съветски войски.
  Така Анжелика е почти гола, краката й са надраскани, особено коленете. Част от шрапнел удари стъпалото на десния крак и боли, трудно се ходи.
  Червенокосата, прашна, почти гола Анжелика изкривява хубавото си, но в същото време твърдо лице. Момичето, стрелящо, казва:
  - Господ, Москва и Сталин са над нас!
  И тя отрязва атакуващите нацисти, като самата тя едва има време да се върне назад.
  Руините и тесните улички затрудняват обръщането на страховитите немски танкове. Ето почти двеста тонни "мишки" и те изобщо не могат да минат...
  Както Светлана очакваше, "Лев" подкара малко и се зарови в купчина боклук. Имаше експлозия. Гъсеницата се спука, няколко повредени ролки излетяха.
  Раненият танк спря и от дулото му излетя снаряд...
  Някъде тътен в далечината, оставяйки руините. Блондинката Светлана като змия изсъска:
  - Това е моето изчисление! Отвори сметка...
  Момичето-капитан отново е принудено да изпълзи. Германците и техните сателити не могат да използват техническото си превъзходство сред развалините. По вина на упорития Хитлер ордите на Третия райх са затънали в позиционни битки в доста голям и добре укрепен град.
  Мирабела хвърля граната. Принуждавайки ги да правят салта върху свалени германци или араби, като се обръщат. Един от нацистките бойци откъсва ръката му и окачва на нея английски часовник с компас.
  Мирабела казва с усмивка:
  - Това, което ви показва компасът - пътят към ада!
  И красиво момиче отърсва парче полепнала керамика от прашната си пета.
  Анжелика също се разпраша с твърдите си пълни гърди. Зърната са почти черни от мръсотия и сърбят. И опитайте да се измиете. Отново трябва да ровите, когато германските картечници драскат. И пълзи по пластунски.
  Батальонът от момичета държи позициите си, въпреки че има обстрел. И те разкъсват тежки снаряди, и бомби падат от небето ... Но нищо няма да пречупи смелостта на съветските героини.
  Тук Светлана вижда как Пантера пълзи. Е, този резервоар вече не е толкова страшен.
  Можете да го ударите отстрани. Момичето кихна, изплю праха, който се качи в елегантната й уста. Тя взе граната в ръката си, претеглена с експлозионен пакет. Трябва да се промъкнете незабелязано. Но има толкова много дим наоколо.
  Анджелика започна да пълзи нагоре, опирайки се в канализацията с боси пръсти и лакти. Тя беше като котка, която дебне мишка. Момичето си спомни войната от онова ужасно лято на четиридесет и първата година, когато Вермахтът предателски нахлу в просторите на СССР. Нито момичето, почти момичето не беше уплашено? В началото да, но после свикваш. И вече възприемате постоянните изблици на снаряди като обикновен шум.
  И сега избухна много близо. Момичето се плесна по корем. Фрагменти се втурват отгоре като ято диви пчели. Анжелика прошепва с напукани устни:
  - В името на справедливостта, Господи!
  Момичето ускорява пълзенето си и хвърля граната с прикачен пакет с експлозив. Настоящето лети в дъга. Чува се експлозия, по-тънката странична броня на Пантера се поддава. Немският танк започва да гори, бойният комплект избухва.
  Светлана прошепва с усмивка:
  Благодаря ти Господи Исусе! Вярвам само в теб! Моля се само на теб!
  Разбива пантерата. Откъснат, дълъг ствол е заровен в развалини. Челната броня, отделена от страничната броня, прилича на лъжичка.
  Светлана, чиито очи, на лице кафяво от прах и слънчево изгаряне, искрят с метличина, казва:
  - Колкото повече дъбове има врагът, толкова по-силна е нашата защита!
  Анжелика е много секси, в черните си бикини и голо, прашно, силно тяло. Момичето е много умно. Тя може да хвърля парчета стъкло с голите си пръсти.
  Сега тя хвърли остър предмет с грациозния си, покрит с прах крак. И заседнал, точно в гърлото на фашист. Красивата Анжелика промърмори:
  - И аз съм секс символ, и символ на смъртта!
  . ГЛАВА Љ 4
  Момичето, след което отново пропълзя, стреляйки. Водеше огън и Светлана.
  Капитанът на красотата Наташа, след като посече фашиста, изчурулика:
  - Животът е верига, а малките неща в нея са връзките...
  Мирабела стреля, разряза главата на Фриц и добави:
  - Невъзможно е да не придадем значение на връзката!
  Светлана, отново стреляйки точно, изграка:
  - Но не можеш да се занимаваш с дреболии...
  Мирабела стреля точно и добави:
  В противен случай веригата ще ви обгърне!
  Друго момиче Олимпиада, също много красиво, заедно с пионерката Серьожка, подготви мина на тел. Двамата я бутнаха... Коварният бугър пропълзя в гъсеницата на "Тигъра"-2. И как ще гръмне тази дългоцевна немска кола.
  Русото момче Сергей възкликна:
  - Наша Русия, имаш кофа!
  И едва имаше време да скочи назад, проблясвайки, с черни, съборени токчета, от падащия покрив.
  Олимпиас погали шията на момчето и каза:
  - Ти си много умен!
  Пионерът пробива път към фронта и се присъединява към женския батальон. Момчето също е много креативно. Например той е направил самолети за сваляне на фашистки щурмови самолети. Когато Focke-Wulfs или TA-152 се издигат, се чува невероятно оглушителен рев.
  Германците удрят под акомпанимента на симфония на Вагнер. Такава величествена мелодия.
  Олимпиас казва с досада:
  - Още се опитват да ни уплашат!
  Пионерът пееше с патос:
  - Руският воин не се страхува от смъртта,
  Смъртта няма да ни отведе под звездното небе!
  Защото светата Русия ще се бори упорито,
  Заредих могъщата картечница!
  Олимпиас, високо, мускулесто момиче, с широки бедра и рамене, е типична селянка. Дрехите са разкъсани по време на боевете на парцали, силните крака са боси, косите са сплетени на две плитки и силно поръсени с прах.
  Серьожка е само на единадесет години, слаба от недохранване, надраскано и мръсно момче, само с къси панталони. Естествено бялата коса на момчето побеля, а ребрата се виждат през тънката, загоряла и мръсна кожа. Краката ужасно съборени, и в изгаряния, синини, с мехури. Вярно е, че съдбата запази детето от сериозни наранявания.
  На неговия фон олимпиадата изглежда голяма и дебела, въпреки че момичето изобщо не е дебело, а със силно, тренирано месо върху костите. Освен това гладът сякаш изобщо не се отрази на нейната едра и едра фигура.
  Момичето стреля от тежка противотанкова пушка. Немските коли не могат да се пробият в челото, но има шанс в коловозите.
  И якият "Лъв", след като получи тежък експлозив в ходовата част, започна да издухва дим като тежък пушач.
  Серьожка изпя със злоба:
  - Смърдящият Фриц без да се замисли, запали цигара на входа! Разбира се, той имаше големи неприятности!
  Олимпиада, трептяща с мускулести, загорели прасци, победи степа с босите си красиви крака. Момичето изпя:
  - Свети руски лица трептят от иконата... Не дай Боже да накиснете поне хиляда фрици! И ако някой бръмчи повече от фашисти, никой, повярвайте ми, няма да ви осъди за това!
  След това тя презареди противотанковата пушка и стреля отново. Германският транспортьор отново издуха дим.
  Девическият батальон нанесе значителни щети на фрица. Но той също претърпя загуби. Тук едно момиче беше разкъсано наполовина и лицето й стана така, въпреки праха, бледо.
  По-голямата част от Сталинград вече е превзета от нацистите, но това, което остава от града, не иска да се предаде и да се предаде.
  Междувременно Светлана се опитва да пробие "Тигъра". Мощна немска кола, получи граната отстрани, но не се поддаде. Обръща се, за да стреля с оръдие. Момичето трябва да се зарови в земята и развалините, за да не бъде смачкано от взривната вълна, освободена от настоящето.
  Светлана тихо прошепва:
  - Мамо, татко, съжалявам!
  Мирабела хвърли граната по Тигъра, която избухна на челото й. Момичето изсъска:
  - За това, че светлото учение през зимата през пролетта... Повтарям без изключение, че Хитлер е чумно копеле!
  Анжелика, разбивайки гледката на нацистите и изливайки ги с вода, се напрегна:
  - В ковчега сега видях фюрера! И тя ритна горкия право в окото!
  Червенокосото момиче всъщност хвърли граната по танка с голи пръсти. Удари цевта... Последва експлозия и дулото на "Тигъра" беше разкъсано.
  Страхливият германец го взе и се отдръпна.
  Светлана изсумтя през ноздрите си:
  - Нашите, вашите няма да отстъпят!
  Мирабела посече хитлеристки наемник с куршум и запя:
  - И злодеят не се шегува! Ръце и крака, той усуква руските въжета! Забива зъбите си в самото сърце... Изпива отечеството до дъно!
  Светлана се изкикоти и излая:
  - Фюрерът буйно крещи, разкъсва се!
  Мирабела изстреля и добави:
  - Е, смърт пухе, усмивки!
  Появи се още по-опасен "Щумртигър". Разрушава цели сгради и бункери. Освен това не се доближава до позициите на съветските войски. Колата се държи под прикритие от немски картечници.
  Светлана вижда, че доближаването до позициите на фриците е нереалистично. Но в небето Focke-Wulfs. Една от тези машини лети по-близо до съветските позиции. Момичетата откриват огън по нея.
  Анжелика хвърля граната и яростно казва:
  - В дълбоката смърт - няма прошка!
  След това момичето дава ред от картечницата. Бързо се връща назад. Сравнително нов немски танк "Пантера"-2 с малка кула и по-нисък силует бързо се изкачва.
  Няколко момичета хвърлят гранати по немската кола. Тя, след като получи подаръците, замръзва и не може да се обърне.
  Анжелика подсвирна, съскайки:
  - Това е нова атака! Ще й разкъсаме устата!
  Пантера-2 изръмжа и изстреля по-мощното си оръжие.
  Огненият стълб раздели въздуха и моментално нагрява и електролизира атмосферата.
  Анжелика се изкикоти, черупките прелетяха покрай полуголото момиче. Безсрамната червенокоса поклати бедра и каза:
  - И Нютон победи враговете, хвърли хомота от трона! Фриц, той постанови своя закон на Нютон!
  Сталинград беше целият обхванат от пожари, когато огнени езици сякаш облизваха небето и пукаха лилави, оранжеви и алени искри! И всяка искра е като призрак, който бяга от адски замък.
  Светлана, събаряйки немски боец, блесна със сините си очи, запя:
  - Какво хленчиш лоша баба? Повярвайте ми, просто психиатрична болница плаче за вас!
  Мирабела пееше в скандиране, стреляйки по нацистите:
  - Колко е хубаво да легнеш на тревата и да удариш фрица по главата! Направете лапа за фюрера и изпратете куршуми от картечница!
  Момичето се изкикоти диво и се претърколи от корема на гърба си. Направих велосипед с крака. Една граната излетя. Летящият Focke-Wulf, получил шрапнел под корема, бързо се издигна по-високо. Вижда се, че остри фрагменти са го ранили. Фашисткото същество се запали и започна да губи парчета от счупени крила.
  Светлана, като видя как Фоке губи височина, изграка:
  - Това е семафор! Брадва виси на борда!
  Германският самолет избухна, разпръсвайки отломки във всички далечни краища на небето. И къде отиде фашисткият ас. Направих последния си завой. Палачът отиде в пепелта, а не пилотът!
  Мирабела кихна, разпръсна прах и каза:
  - Да бъдеш или да не бъдеш? Това не е въпрос!
  Анджелика отново хвърли парче стъкло с крака си, толкова силно, че, като удари окото, то излезе във Фриц през тила:
  - Аз съм танкова армада! И трябва да се лекувате!
  Германците и техните спътници се опитаха да настъпят, хвърляйки гранати пред себе си. Подобна тактика срещу момичета не проработи. Тук Серьожка разположи катапулт и как той удря врага в отговор.
  Пионерът извика:
  - Дядо Коледа разкъсва устата на Хитлер!
  Зарядът на катапулта, пробиващ се в тълпата от нацисти, ги накара да се разпръснат и в същото време да се преобърнат във въздуха. Фриц падна и се счупи в развалините на стените.
  Танк "Тигър" -2, загубил равновесие, се сблъска с "Лъва". О, Лева, къде е страхотното ти име?
  Светлана се усмихна и отговори:
  - Е, браво Серьожка!
  Момчето изръмжа агресивно.
  - Pioneer винаги е готов!
  Момичето разтърси бос крак в отговор.
  Момичето-капитан отново започна да заковава. И Олимпиас гъделичкаше тесния крак на Серьожка, колко му е трудно! Нищо чудно, че момчето не се страхува да бяга през огъня.
  Мирабела в песнопение каза:
  - Младостта е добра - старостта е лоша!
  Анджелика, тази весела червенокоса, се съгласи:
  Няма нищо по-лошо от старостта! Това наистина е най-отвратителното състояние от всички възможни!
  И момичето направи скок с преврат. Тя си представи за миг отвратителни баби. Не, не сравнявайте възрастна жена с момиче. И каква красота, в стройни тела.
  Анжелика го взе и запя:
  - Поток след година, години в каравана,
  Стара жена търка къна в хаванче...
  А какво да кажем за стройната ми фигура,
  Не разбирам как отмина младостта!
  Светлана блесна с очи, повали германеца с удар в слабините и отбеляза:
  - Не! Все пак във войната има такъв чар - да останеш вечно млад! Винаги пиян!
  Олимпиас постави нов заряд в катапулта. Това е нещо като добър хоросан. Момичето изсъска:
  - Не минавай, а минавай!
  Серьожка размърда тънкия си, но пъргав крак и излая:
  - Фриц лице!
  И граната, заедно с експлозивна опаковка, влетя в пълен ход към позициите на нацистите.
  Да, Сталинград не им беше даден. Трети месец от края на юни щурмът продължава, но градът не успява да вземе всичко. На други участъци от фронта нацистите постигнаха успех, но не и в този.
  Светлана стреля с пистолета си и изръмжа:
  - Всичко е невъзможно, случва се да е възможно... Няма нужда да правим Вселената много сложна!
  И се удари в резервоара за бензин на мотоциклет. Машината гръмна и огнени вихри осветиха опушения пейзаж. И германецът беше разкъсан от огнена лапа.
  Капитанът на момичето извика:
  - Обичам да убивам злото! И това е най-висшето благо!
  Мирабела удари германците с гръм и изсъска:
  - Да поиграем на дикобраз!
  Анджелика откри огън, по-точно. Няколко черни бяха оставени да лежат върху покрити с копия развалини:
  - Убийте врага! - прошепна момичето.
  Мирабела закачливо изпя:
  - Като нарисувам Хитлер с червило, Майнщайн с лак за коса, ще те завлека в плен на принцесата, вярното куче ще те гризе!
  Светлана, стреляйки, изсъска:
  - Хайде вечерта, Адолф, обеси се... Престани да си заблуждаваш главата! Хайде вечер, летете като сокол - да биете нацистите яко!
  Мирабела каза в ярост, като събори шлема от главата на щурмовака:
  - Ние можем! И ние ще го направим!
  Момичетата от батальон "Ленин" спират настъплението на чуждите войски. Фриц се придвижи напред, буквално хвърляйки трупове в космоса. Не помогна и танкът "Лев", с който се възлагаха надежди. Ето една модификация на машината със 150 мм оръдие.
  Анжелика събаря камък, залепнал за голото й зърно. Момичето има толкова красиви и пълни гърди. Момичето хвърля граната с крак. Кракът е по-силен от ръката и хвърлянето отива по-далеч.
  "Лъв" получи пролука в гъсеницата и спря. Изстрел от мощната му уста. Тътнене и срутване.
  Анжелика, като плюе, казва:
  - Руският воин не стене от болка!
  И момичето отново стреля. И го прави изключително добре. Фашистът, наведен от кулата, пада назад.
  Червенокосо, почти голо момиче казва:
  - Напразно врагът вярва, че е успял да разбие руснаците! Който се осмелява, той атакува в битка, ние ще бием яростно враговете!
  И Анжелика търкаля мускулите на пресата, която е много релефна.
  О, колко са красиви момичетата! Не искам никой от тях да умре.
  Сталенида тичаше... Много красиво момиче, с пухкава бяла коса. Някак си успява да ги намаже с някаква отвара, за да не се изцапат.
  Момичето е много красиво, с фигурата на Венера, само че по-тонизирана и релефна. Дрехи по нея, само сутиен и бикини. Всичко друго вече е разкъсано. Но колко грациозни са краката! Това не е момиче, а печат на съвършенството, корона на красотата.
  Тя се движи по специален начин, като катерица. А боси крака и трептене, и токчета, изненадващо остават чисти. Сталенида стреля, а фашистът получава язва в гърдите.
  Момичето казва:
  - Лоялност към родината е най-висшата дума!
  Анджелика отбеляза със смях:
  - Свалете сутиена си и останете като мен по шорти!
  Стилинида поклати отрицателно глава.
  - Това не е подходящо!
  Анжелика разтърси бедрата си, стреля уместно и запя:
  - Нещо комсомолски стана необичайно! Да ходиш така с голи гърди е много неприлично!
  Steelenida се закикоти и отбеляза:
  - Защо да носиш радост на фрица, погледни красотата ни!
  Анжелика отговори решително:
  - Красавицата ни е смъртоносна!
  Стоманеното момиче се изкикоти и стреля по ТА-200. Нацистката кола се запали. И красивата блондинка извика:
  - Смърт на злото!
  Анджелика се изкикоти.
  - И животът е хубав!
  Стеленида, като видя, че германецът пада, изръмжа:
  - Това е най-високата стойност! Не мислете нацистите, че сте спечелили!
  Анжелика пее:
  - В очакване на победата! Победата очаква... Тези, които копнеят да скъсат оковите! В очакване на победа! В очакване на победа! Ще успеем да победим нацистите!
  Красиво момиче, а голите й гърди треперят. Добър с гол торс в жегата, която се засилва от огъня.
  Сега Светлана изглеждаше много по-решителна. Тя стреля по фрица с картечен пистолет и излая:
  - Ще те кастрирам!
  И наистина нацистите получиха смъртоносни подаръци и ковчези! И момичето им показа фигура, хайде да изградим голи пръсти. И подсвирна като славей-разбойник. И през пръстите на долните крайници.
  Момичето капитан е много умно. И искрящо. И изобщо не жесток. Тя също понякога съжалява за войниците на врага, които може да имат деца, които ще плачат за мъртвите си бащи.
  Светлана обаче прогонва подобни мисли от себе си, така че ти се иска да се разплачеш от тях. Но не руснаците дойдоха при германците да ограбват и убиват. Не, това са германците и цяла агресивна глутница чужденци от цял свят нахлуха в руските простори.
  Светлана се прекръсти и стреля по фрица, който се опитваше тихомълком да се доближи до позициите на руския фриц... Окото и мозъкът му, които бяха избити от куршум, изтекоха.
  Момичето-капитан се усмихна и каза остроумно:
  - Право очи в очи, глава в глава!
  Светлана стреля точно и удари мотоциклет с кош. Колата започна да се къса, а картечницата излетя, преобърна се няколко пъти. Тогава муцуната му потъна в развалините.
  Момичето потърка голата си прашна подметка в развалините. И тя отново се прицели. Веселото й младо лице се ухили доста ухилено. Момичето изпя:
  - Не, казахме на фашистите, нашият народ няма да търпи руския благоуханен хляб да се нарича брод!
  Мирабела направи много точен удар, от който Фоке-Вулф пламна и изчурулика:
  За негодник, разбира се, изборът е ясен,
  За долари той е готов да предаде Русия ...
  Но руският мъж е толкова красив
  Че е готов да даде живота си за Родината!
  Момичето направи салто и показа на нацистите смокинята, и превъртя, а куршумите не докоснаха красотата.
  Появи се Анжелика, тази красавица, почти гола и мръсна като дявол, хвърли граната наведнъж с два крака. И тя провери:
  - Това, което имам е... Фриц в остра страна!
  Олимпиас поправи Анжелика:
  - Остро, встрани, а не в острата страна!
  Момичето се изкикоти и разтърси динените си гърди и изстреля граната с помощта на граната с експлозионен пакет. "Тигърът" беше уцелен в дулото и това криво произведение на изкуството избяга.
  След това нацисткото създание се отдръпна. Тя започна да пълзи като костенурка, хваната в пожар.
  Светлана запя, намигайки весело:
  - И "Тигърът" се отдръпва и немците се крият!
  Девическият батальон маневрира под атака, въздушни удари и тежки оръдия. Тук реактивните бомбардировачи удариха, счупени, нажежени стръмнини се издигнаха в небето. И камъните горяха. За щастие нито едно от момичетата не загина, но мъжете отидоха на онзи свят - които не съжаляват толкова! И души летят - едни към рая, а други към ада! Където дяволи с вили вече чакат онези, които не вярваха в Исус.
  Анжелика е най-секси от воините в ярост: добре, могат ли наистина нацистите от техния "Щурмтигър" да стрелят по позициите на съветските войски и да убият червените воини?
  И момичето грабна граната с босите си крака и се завъртя в каскади от салта. И се върти все по-бързо. И тогава с всичката си сила тя хвърли дара на смъртта в широката муцуна на Stormtiger. Голите загорели крака на красавицата блеснаха, а гранатата влетя в широката муцуна. И мощната машина първо се задави, а после се втурна. Два "кралски тигъра", които стояха отстрани на "Sturmtiger", бяха изхвърлени и разпръснати в различни посоки. Ролките се откъснаха от тях и те паднаха, летейки като счупена огърлица на кралицата.
  Взривната вълна хвърли Анжелика и момичето полетя с главата надолу. И тя беше обърната, разклатена и хвърлена. Но красавицата все пак кацна, остри развалини и натрошени камъни се забиха в босите й подметки. Момичето изпитваше болка и дори през назъбения крак върхът му беше пробит.
  Но Анджелика намери сили да се изправи и да извика:
  - Вие, фашистите, ще бъдете в пепелта!
  Светлана и други момичета бяха изхвърлени от експлозивна вълна и дори леко смачкани. Но нито един от красивите воини не загина. Момичетата срещнаха ураган и добре насочен огън. Потискане на изскочилите нацисти и други агресивни насекоми, обсаждащи СССР.
  Мирабела пееше с голям ентусиазъм:
  - И когато тръбата Господня ни поведе на бой, ще бъдем приятели с комсомола! И по волята на Йехова ще бъда на небесната поименна служба!
  Анжелика, отърсвайки праха от кървавите си подметки, изпя:
  - Ленин, парти, комсомол! Изпращаме фюрера в лудница!
  Момичетата започнаха да се смеят оглушително, а Серьожка каза с тревога и досада:
  - И моят катапулт, не толкова точен - като онези боси и здрави крака на Анжелика!
  Олимпиас, играейки с мускулите на ръцете си, каза:
  - Това е добре! Все още мислиш. Нещо по-готино!
  Сталинград се държеше упорито. Но в Кавказ ситуацията се влошава от влизането на Турция във войната.
  Откриването на втори фронт с милионна османска армия, разбира се, добави проблеми.
  Боевете се разгръщаха в Закавказието. И турците се наводниха с голям натиск ...
  През есента и зимата, в резултат на ожесточени битки, Кавказ падна... И беше окупиран от нацистите и турците.
  Всички народи на Русия воюваха отчаяно в Кавказ.
  Въпреки това съветските момичета на СУ-100 също се бият добре.
  Въпреки че позицията на Русия изглежда безнадеждна. Но воините, заедно с Елизабет, се бият като орли.
  Екатерина натиска лоста с боси пръсти. Изпраща снаряд, който пробива нацистката кола Е-50 отстрани и реве:
  - За великия червен и пурпурен комунизъм!
  Елена също удари оръдието с голия си изящен крак. Тя точно удари вражеския танк.
  Момичето изчурулика:
  - За моята красива Русия!
  Ефрасия агресивно отбеляза, водейки много добре насочен огън:
  - Слава на нашата Родина!
  И той също използва голи, изрязани крака.
  Съветската машина е много силна и бойна. И стреля доста добре.
  СУ-100 е способен да пробие E-50 отстрани. Но момичетата дори пробиват челото й, попадайки в примамка или от край до край. И прорязват метал.
  Елизабет, използвайки голите си пръсти, стреля по врага. И изчурулика:
  - От синия поток...
  Екатерина също стреля, този път натискайки лоста с аленото си зърно и гукайки:
  Реката започва...
  Елена, усмихвайки се агресивно и съскайки, издаде:
  Е, приятелството започва...
  И тя също натисна лоста с голата си пета.
  Ефрасия изгука, стреляйки по врага:
  - С усмивка!
  Момичетата работят по СУ-100 много активно. И унищожи вражеската техника.
  А в покрайнините на Баку пионерите копаят окопи. Има момчета от различни националности. По-специално, много ярки глави трептят. Има червени и черни и руси деца.
  Едно ги обединява: вярата в триумфа на комунизма и босите крака. Ясно е, че не всеки има обувки по време на войната и затова в знак на солидарност всички деца парадират с голите си кръгли токчета. Зимата в Закавказието е доста мека и когато се движите и работите с лопати, студът не е толкова ужасен.
  Децата работят с ентусиазъм и пеят:
  Вдигайте огньове, сини нощи,
  Ние сме пионери - деца на работници...
  Ерата на светлинните години наближава,
  Призив на пионерите - винаги бъдете готови!
  Призив на пионерите - винаги бъдете готови!
  И тук отново идва алармата. Момчета и момичета скачат на дъното на изкопа. И снаряди вече започват да се пръскат отгоре: вражеската артилерия работи.
  Пашка попита Маша:
  - Е, мислиш ли, че ще оцелеем?
  Момичето уверено отговори:
  - Ще устоим поне веднъж, в най-трудния час!
  Пионерът Саша логично отбеляза:
  Нашият героизъм е непоклатим.
  Момчето почука с боса си подметка по камъните. Вижда се, че момчето се е напълнило със солидни мазоли.
  Момичето Тамара отбеляза:
  Ще се борим без страх
  Ще бъдем съкратени нито крачка назад...
  Нека ризата е напоена с кръв -
  Още врагове, обърнете рицаря в ада!
  Момчето Руслан, пионер с черна коса, отбеляза:
  Минават векове, ще дойде ера,
  В който няма да има страдания и лъжи...
  Борете се за това до последния си дъх -
  Служи на Родината си, ти от сърце!
  Момчето Олег, тънко и светлокосо, чурулика, стихове:
  Не, бдителният няма да избледнее,
  Погледът на сокол, орел...
  Гласът на народа е звучен -
  Шепотът ще смаже змията!
  
  Сталин живее в сърцето ми
  За да не познаваме тъгата,
  Отвори вратата към космоса
  Звездите грееха над нас!
  
  Вярвам, че целият свят ще се събуди
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Осветяване на пътя на комунизма!
  Момчетата и момичетата аплодираха в един глас.
  Но сега реактивните щурмови самолети вече летят и хвърлят бомби. И това е агресивен подход.
  Олег и Саша вдигнаха прашка и пуснаха дар на смъртта. И цевта беше ударена от нацистки щурмови самолет.
  Момичето Наташа изпя:
  - Комсомолът не е само възраст,
  Комсомолът е моята съдба!
  Ще покоря космоса, вярвам
  Да живеем вечно!
  Ахмед, момче-пионер от Азербайджан, отговори с усмивка:
  - Ти все още не си комсомолка, Наташа!
  Момичето гневно тропна с бос крак и отговори с мелодичен глас;
  До бащите, с весела песен,
  Ние сме за комсомола...
  Ерата на светлинните години наближава,
  Викът на пионерите - винаги бъдете готови!
  Викът на пионерите - винаги бъдете готови!
  Олег също тропна с бос, детски крак и извика:
  По-силен чук стиснете пролетариата,
  От титаниева ръка смачква ярема...
  Ще изпеем хиляда арии за нашата родина,
  И светлина за потомството, добре!
  Децата са възхитени. И всъщност германците бомбардираха и само едно момиче получи фрагмент в голата си кръгла розова пета.
  Пионер изкрещя, но след това прехапа устните си.
  И така те се подготвиха да отблъснат атаката. И вече има танкове с нацистите. Страхотните Е-100 се движат. Такива мощни и опасни машини.
  Имат такава защита. Че не можеш да минеш от никакъв ъгъл. Не можете да го ударите само от един ъгъл. Единственият шанс е да разбиете следите.
  Децата са готови да се бият и размахват боси крака. Ето ги на тел бутат пакети със самоделни експлозиви под следите на нацистите. Работи и унищожава ролките на танковете на армията на Ромел.
  И изглежда ужасно.
  . ГЛАВА Љ 5
  Саша изскърца:
  - Слава на комунизма!
  Момчето Пашка стреля с Олег от прашка и крещи:
  - Слава на пионерите!
  Момчето Руслан, заедно с момичето Суфир, влачи мина под германеца с тел и вика:
  - Слава на СССР!
  Деца от Азербайджан и руски момчета се бият. Загорели, слаби, боси пионери срещу колосална армада от танкове.
  Момичето Тамара тъпче грациозния си малък, бос крак и казва:
  - Слава на Русия!
  Пионер Ахмет потвърждава, докато стреля по врага:
  - Ние сме едно приятелско семейство заедно!
  Момчето Рамзан, червенокос азербайджанец, потвърждава, разбивайки кола:
  - От словото сме сто хиляди аз!
  Децата са дружелюбни... Ето го арменското момиче Азатуй, което също ловко прехвърля експлозивния пакет под гъсеницата на фашиста с помощта на тел и изскърца:
  - СССР е семейство от народи!
  Друго арменско момиче Агас казва:
  - Не се огъвайте пред фашизма:
  И момичето дръпна жицата с боси пръсти. Много азербайджански и арменски деца имат руси коси и не се различават от славянските деца, от които също има много. Който напусна германците, други руски семейства се заселват в Азербайджан дори при царете.
  В Кавказ има много славяни. Много смесени двойки. Да, и децата обикновено имат по-светла коса от родителите си. И славянските момчета загоряха, че не можеш да ги различиш от местните. Освен това децата обикновено са по-сходни от възрастните.
  Така че международният съветски батальон от момчета и момичета се бие и всички са обединени и много сходни. Голите им пети мигат при движение.
  И мечтите децата изпращат дарове на смъртта. Шамил и Серьожка, и двамата пионери, дърпат жицата. И сега германският Е-50 спира със счупена гъсеница.
  Момчетата пеят в един глас:
  Съюз неразрушими, свободни републики,
  Не беше груба сила, не страхът се събра...
  И добрата воля на просветените хора,
  И приятелство, и разум, и смелост в мечтите!
  И децата са доволни. Усмихват се с бели, равномерни зъби. И са щастливи, въпреки че са заплашени от смърт.
  И немците са гадни. Унищожените танкове стрелят с оръдията си и драскат картечници.
  Някои немски превозни средства са оборудвани с гранатомети и са много опасни.
  Момчето Максимка и момичето Зара от Азербайджан, подпирайки се на боси крака, издигнаха мина под врага и избиха фашисткия мастодонт.
  И извикаха с пълна сила:
  - За СССР!
  Децата са толкова смешни.
  Пионерите Абас и Владимир също използват оръжие. В този случай катапултирайте и разбийте гъсеницата Е-75 на нацистите. Тогава момчетата запяха:
  - За величието на планетата под прикритието на комунизма!
  Олег и Абдула също са пионери на различни нации, но с едно сърце пускат и експлозиви. Удрят E-100 и пеят...
  Ние отворихме планетата за нациите,
  Пътят към космоса, към невижданите светове...
  Пеят се героични дела -
  Да заличи белега от смъртта завинаги!
  
  Под Светото знаме на Русия,
  В мир, приятелство, щастие и любов...
  Хората на цялата земя ще станат по-щастливи,
  Адският мрак ще се разсее в далечината!
  Тук се бият деца...
  Абдуррахман и Светлана, азербайджанско момче и момиче от Беларус, дръпнаха тел заедно и избиха фашистки танк. И пееха:
  - Великото име на свещената Русия,
  Свети над света - като слънчев лъч...
  Вярвам в единството, ще станем по-щастливи,
  Нека покажем на хората правилния път!
  Децата са много смели. И нацистите просто бяха шокирани от такава упорита и яростна съпротива.
  Абудурахман е пионер, той получи фрагмент в босата си подметка. Прониза мазолиста повърхност на крака на дете.
  Момчето изсъска:
  - И ме боли!
  Светлана също получи удар в кръглата пета и се почеса по рамото. Но момичето изсъска:
  - Не разбивайте пионерите!
  Азим и Колка също набиха немската кола.
  Момчетата посочиха с тел и запяха:
  Коварният враг премина в настъпление,
  Но вярвам, че няма да се поколебае, съветските хора ...
  Врагът очаква поражение и забрава,
  И славата на Русия ще цъфти по-силно!
  Врагът очаква: поражение и забрава,
  И славата на Русия ще цъфти по-силно!
  Децата са смели и не се огъват. И те искат да спечелят. И пеят, и се бият.
  Германците понасят тежки загуби. Вярно е, че най-вече имат счупени писти и ролки. И не е фатално.
  По-лошо за пионерите, които бяха взети в плен.
  Момчето Абдулхамид, когато беше взето в плен, беше поставено на стелажа от нацистите. Те вкараха босите крака на пионера в блока и започнаха да окачват тежести на куките. И тогава той запали огъня. И босите пети на момчето бяха облизани от огън. И камшик падна на гърба му. Дълго ме биеха. И тогава нацистите започнаха да чупят ребрата с нажежени до червено клещи.
  Момчето, умиращо под мъчения, когато желязото на ребрата му, зачервено от жегата, го смачка, запя:
  Берлин е почти под наше управление,
  С бинокъл виждаме проклетия Райхстаг...
  Надявам се скоро да има мир и щастие;
  Което ще опиша в стиховете си!
  
  Русия отвори комунизма за световете,
  Тя стана семейство за всички.
  Но Вермахтът ни залепи свинска муцуна,
  И сега кръвта плиска от вените като чешма!
  
  Това, което фюрерът забрави с нас случайно,
  Исках да взема земя и роби!
  Фашизмът продължи с много дълга кампания -
  И ето истински кошмар, адски сънища!
  
  Просто момче, босо момче,
  Наскоро вързана червена вратовръзка.
  Той искаше сам да изгради света без Бог,
  Но изведнъж напалм изригна от небето!
  
  Трябваше да бягам отпред, ние бяхме AWOL,
  Никой не иска да вземе такива младежи!
  Но момчето-боец с пушка го направи,
  Пътят на бащите се оказа достоен!
  
  Бори се там, където и хитрост, и сила,
  И слабостта също е горчива, уви ...
  Другари трябваше да копаят гробове
  Рендосване на борови ковчези в слана!
  
  Сега съм пионер, свикнал да страдам,
  Отиде на разузнаване бос, снежната преса хрущя.
  Може би наказание за неверие,
  Че не исках да познавам Исус!
  
  Но какви са трите часа на Голгота?
  Изминаха повече от три години война!
  Във всяко село вдовиците плачат горчиво,
  Как загинаха синовете в гробището на страната!
  
  Оцелях, бях контузен, ранен от куршум,
  Но за щастие той остана на крака!
  Честно върнахме дълга на Германия,
  Че фашизма е стъпкан на прах от нас!
  
  Пораснал съм, но все още съм момче,
  Мустаците не пробиха, а вече титан!
  Да, възрастен и може би дори твърде много,
  В крайна сметка сърцето стана твърдо като метал!
  
  Най-високата награда Hero Star -
  Самият Сталин, повярвайте ми, го предаде!
  Той каза: трябва да вземем пример от хора като теб,
  Бойците изковават ключовете от вратите на Едем!
  
  Но сега оставете смелата пушка,
  Вземете ви, клещи, чук и работа!
  Направете платноходка и лодка от дърво
  И създайте самолет, така че птицата да лети нагоре!
  Това е наистина героична сага на киното... Но все пак загубена.
  И Кавказ е превзет.
  И през пролетта на 1945 г. нацистите започват настъпление срещу Саратов. Войските им се движеха като лавина.
  И сега четиримата получиха още по-мощен и съвършен "Е" -50 или "Пантера" -3, отличаващ се със силно въоръжение и защита.
  Воините се чувстваха много уверени. Управлението на резервоара е най-модерно с джойстици. Най-новата кола. Дори газотурбинният двигател. Но има и много "Пантера" -2. Тридесет и четири от което и да е ниво не се равняват на такава машина.
  Герда се беше отпуснала в едно кресло. Тя беше бикини. Момичетата вече са свикнали да се бият полуголи. Горещите пясъци на пустинята изгаряха босите им крака, планинските камъчета пробождаха босите им подметки. Но воините изобщо не се счупиха и не се разтриха на прах.
  Командирът на екипажа, награден с много награди, изсъска:
  - И сега Русия е срещу нас! Очакват ни нови приключения и победи!
  Тя поклати бялата си като сняг глава. Естествена руса, много красива и загоряла.
  Шарлот се усмихна.
  Това момиче имаше медночервена коса, която изгаряше като пламък. Също красавица, с бронзов тен. По бикини, загорял, мускулест. С боси крака, тъпчейки по горещ пясък и остри камъни.
  Огненият дявол отбеляза:
  - Руснаците са може би най-фанатичните ни противници!
  Кристина повиши тон. Косата й е медножълта, също горяща като пламък, но със златист оттенък. И същият тен, мускули и красота. Изразително и в същото време нежно лице. И бикини. Крака, които са щамповали с мили по твърда и горяща повърхност, но не са загубили своята грация и гладки линии. Голите пръсти са спретнато подстригани и много пъргави.
  Червенокосото момиче попита:
  - Защо мислиш така?
  Магда отговори вместо нея. Това момиче има бяла златиста коса, медено руса. Много красива, мускулеста, с изразително лице и сапфирово-смарагдови очи. Краката също са закалени, с кръгли пети и прави пръсти. Може би Магда има най-нежното лице, почти кротко, въпреки смелата й брадичка. Герда, например, изглежда по-твърда. Малко по-мека е Кристина и не е толкова развратна, колкото е като вещицата на Шарлот.
  Магда отбеляза:
  - Имат тоталитарна система като нашата. Следователно те са по-строги!
  Герда се усмихна и отговори:
  - Съветските танкове са купчина скрап. Не бива да се страхуваме от тях!
  Червенокосата Шарлот натисна с босите си пръсти бутоните на джойстика. Обстрелван по отбранителния бункер. 105 мм снаряд удари съветското оръдие и го обърна. Бойният комплект започна да се разкъсва, а снарядите детонират.
  Червената вещица изсъска:
  - Аз съм страшен рицар - на колене диваци! Ще изметна враговете на Отечеството от лицето на земята!
  И усмивката на перлените зъби, и блясъка на изумрудените очи. Момичетата наистина са от най-висок клас.
  Кристина се изкикоти и отговори:
  Сега ще стрелям!
  И също стреля по врага. Изстреляно съветско 76 мм оръдие. Снарядът се удари в наклоненото чело на Е-50. И рикошира. Просто звънеше в ушите на момичетата.
  Герда плесна по босите си крака и изчурулика:
  - Какъв пасаж!
  И тя самата направи следващия изстрел... Немски танкове стреляха по съветския укрепен район. Е-100 също работеше. Тази машина също се оказа производна на Maus. Не е много добра идея за танк с две оръдия. E-100 вече е спрян от производство.
  Вместо това, щурмови модификации на серията "E" идват в серията. Но този все още работи. И изстрелва снаряди.
  Шарлот се кикоти пискливо и разклаща бос крак.
  - Войната е ужасно състояние, но пленява като игра!
  И момичето стреля, и то много подходящо.
  Кристина оголи перлените си зъби. Тя е хищна, хищна пантера.
  Съветските оръдия стрелят, а пред тях са минни полета. Германските телетанкове се движат. А щурмовите бомбардировачи работят с див рев.
  Граничните постове се въртят наоколо. Ордите на Хитлер преминаха границата.
  Магда отбеляза не особено остроумно, като почука с бос крак по бронята:
  - Помете силна защита, но стоманени метли!
  Воините си намигнаха. Съветската отбрана беше доста мощна. Особено много мин. И това забави германците. Но все пак успяха да продължат напред.
  Бомбардировачите работеха на съветски позиции, а отгоре идваха и щурмови самолети. Втурване в дълбините на отбраната на Червената армия и TA-400, една от най-страшните модификации на бомбардировачите. Цели шест двигателя, включително реактивни. И бомбардират и разрушават съветските градове.
  Герда, стреляйки, отбеляза с усмивка:
  - В битка сме животни, но с ум на човек!
  И отново стреля. Унищожен е съветско оръдие. Като цяло това е момиче от най-високия ешелон. И е толкова готино.
  Е-50 стреля по съветски позиции, като самият той практически без повреди. Наклонената броня на колата с циментирана стомана дава отлични рикошети. Съветските снаряди дори не можеха да надраскат германците правилно.
  Кристина си спомни тестовете на "Тигъра". Тогава това беше първият масово произведен немски танк. Нито една от снарядите не може да причини щети на Тигъра. Британците паднаха под ударите му. Но ето едно седемнадесет футово оръдие, пронизано в челото. Тогава момичетата едва не умряха. И това беше запомнено от воина. Колко близо бяха до костеливата старица с ятаган, усещаща ледения й дъх.
  Момичето потърка голото си ходило в ъгъла. Тя наистина искаше да скочи от резервоара и да избяга. Тя е толкова директен воин.
  Кристина изпя с апломб:
  - Синя мъгла и навсякъде измама!
  Воините се изкикотиха ... Техният видок беше много секси и еротичен.
  И пистолетът работеше и стреля. Тя дори не мислеше да спре. Всички изпращаха черупка след черупка. Разбиването на съветските позиции на чипове и фрагменти.
  От високоговорителите отзад прозвуча песен;
  Войникът винаги е здрав
  Войникът е готов на всичко...
  И прах като от килими,
  Махаме се от пътя!
  И не спирай
  И не сменяйте краката си -
  Лицата ни блестят
  Блестящи ботуши!
  И отново силата на реактивен бомбардировач пада върху съветските позиции. И отново се изхвърлят разрушения и цели укрепени райони. И оръжията отлитат във всякакви посоки.
  Няколко десетки немски танка стрелят едновременно и унищожават всичко.
  Герда се чувства като Багира на лов. Тук първата линия на съветската отбрана вече е унищожена. Но войниците на Червената армия все още се роят и стрелят по германците.
  Сред бойците има и пионери. Младите ленинци доброволно се присъединяват към Червената армия. Повечето момчета са боси и по шорти. Носят се, шумят.
  И пионери умират...
  Шарлот, която водеше огъня, изръмжа:
  - А пионерите, това е работата, цялата страна гледаше!
  Тя стреля по руснаците и Кристина, съскайки отровно:
  - Приличаме на соколи, реем се като орли!
  И тя отново пусна пламенна усмивка. Прекрасни момичета...
  Няколко немски танка се преместиха под земята. И те се появиха в тила на съветските войски, предизвиквайки паника и драскане на картечници. Нацистите се появиха като комари от кошмар.
  Е-50 видя движението на тридесет и четири през оптиката. Герда оголи зъби и започна да насочва цевта. Съветска машина с малка кула Т-34-76 и много мобилна. Опитайте този и го вземете. Момичето вече е доста опитно, но съветската кола все още не прилича на американския Sherman.
  А разстоянието до руснака е почти пет километра.
  Момичето почесва голата си пета, Шарлот я гъделичка между пръстите на краката си. Момичетата се кикотят.
  Тогава Герда стреля по руската кола. Черупката се втурва много близо, почти надрасквайки бронята... Но все пак минава. Герда удря метала с юмрук от досада.
  Магда казва на партньора си:
  - Ти удари корпуса! Ще бъде по-лесно да стигнете до там!
  Герда подава джойстика на Магда и прошепва:
  - Значи го направи сам!
  Магда запя ентусиазирано:
  - Земята е в прозореца, земята е в прозореца ... - Момичето взе джойстика с голи пръсти и натисна бутона, продължавайки да пее. - Земята се вижда в илюминатора!
  И нейният снаряд току-що удари основата на съветския танк. Колата се спука и се разцепи. Започна да гори... Съветските снаряди избухнаха в утробата.
  Магда разтърси голите си пръсти и програка:
  - Вижте как го разбрах! И ти казваш...
  Шарлот изсъска и оголи зъбите си.
  - Говорим отново, на различни езици!
  Появиха се нови съветски автомобили. Тридесет и четири бяха първи. Подвижни и многобройни автомобили. След това се преместихме от сериала BT. Това е остарял тип колесна гъсеница. Настъпваха и допотопните Т-26, които не са способни по друг начин, освен да надраскат немската броня. По-мощните и по-тежки HFs напреднаха в самия край. И много пешеходци.
  Кристина се изкикоти и изръмжа:
  Е, ще им покажем!
  Германските превозни средства откриват огън от голямо разстояние, опитвайки се да приковат съветската пехота към земята. Те също така унищожават танкове и други живи същества.
  В небето се появиха и съветски щурмови самолети: известният Ilys. Те атакуват германската формация. Бойците на Хитлер се втурнаха към тях. Беше истинско бунище. Немски изтребители XE-262, много пъргави и пъргави с маневреност. Те атакуват съветската техника, натискат като желязо.
  Шарлот стреля отново. Влязох в съветския BT и изръмжа:
  - Този текст не е приказка... Приказката ще бъде напред!
  Е-50 спря и отрази съветската контраатака. Не много опитното командване хвърли резерва на танка всъщност на клането. И руските коли се удряха - като кокошки в щипка. И те се бориха с тях старателно.
  Герда стреля, счупи челото на тридесет и четирите и изсъска:
  - Какъв е Създателят - ранен ад!
  Шарлот също стреля, след като намери целта, съветските коли се движеха по права линия, а момичетата успяха да стрелят. И като цяло, това четири от явленията.
  Червената харпия пееше:
  - Нашата отрова убива всички!
  А воините продължиха да стрелят, оголиха зъби, толкова силни и големи като коне.
  Кристина туитира с апломб:
  - Нашата отрова убива всички!
  Магда, удряйки трийсет и четирите, излая:
  - Това е нашият резултат!
  Момичетата се разделиха...
  Но съветските красавици също се бият. Екипажът на Елизабет на Т-34-85. Много смели момичета. И също се бият боси и по бикини.
  Колата им се бие срещу немските пантери. Това превозно средство все още е в експлоатация, но се срещат все повече и повече нови танкове от серия E.
  Елизабет стреля с боси пръсти. Пробива противника отстрани от разстояние и изскърца:
  - Слава на ерата на Сталин!
  Екатерина също стреля с помощта на голите си пръсти и отбеляза:
  - Не е такава слава!
  Елена възрази, оголивайки зъби:
  Ние сме родени да побеждаваме!
  И тя също стреля с голите си пръсти...
  В същото време момичето въздъхна тежко. Нещастни мисли се въртяха в главата ми. Войната започна с поражения. Германците пробиха отбраната и уверено продължиха напред.
  След това Елена избяга на изток. Обувките й се разпаднаха още в първите дни. И трябваше да пляскам бос. И боли непривикнало. Краката на момичето бяха всички натъртени, натъртени, ужасно избити. И тя вече не можеше да ходи нормално, а се спъваше. Но въпреки това тя се движеше и ходеше. Елена отслабна много в кампанията - една кожа и кости. Но тя загоря и косата й стана още по-светла след избледняване на слънце. И голите подметки са поджили и загрубели. И тя стигна до предната линия и продължи да се бие. И битките отново бяха в разгара си.
  Елена се бие предимно в пехотата. Включително участва в отбраната на Москва и Сталинград.
  Но вече на Курск издатина тя се премести в танк. Там се сформира тяхната моминска четворка: Елизабет, Елена, Катрин, Ефрасия - четири "Е". Воините са наистина легендарни. Който се биеше бос и по бикини, дори и в студа, и даде фрица в рогата.
  Танкът Panther, който момичетата срещнаха на Курск издатина, беше много опасно превозно средство. Беше невъзможно да я удари в челото. И самата тя взе от голямо разстояние. Освен това е бързо стрелящ.
  Така че, за да пробиеш, трябваше да контролираш танка с голямо умение и да не позволиш да те удрят.
  Елизабет направи точно това. Въпреки че тя стреля повече в движение. И Ефрасиния кара танка.
  Почти невъзможно е да влезеш в движение от тридесет и четири. Но момичетата успяха да ударят. И те се бориха с голяма смелост.
  Екатерина също стреля много точно.
  На Курск издутина момичетата се покриха със слава и получиха заповеди.
  И сега всеки от тях има звезда на героя на СССР.
  От това имат нужда момичетата! Просто воини от най-висок клас!
  Катрин изпя:
  Вярвам, че целият свят ще се събуди
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Осветяване на пътя на комунизма!
  Всъщност това са момичета, които предизвикват завист сред приятелките. Не като Герда и нейния екип.
  Тук по време на почивката и тя и нейната банда без колебание измъчваха пионера.
  Първо, тринадесетгодишно момче беше съблечено голо. След това започнаха да го щипват. И след това убодете с игли. Освен това отначало иглите бяха студени, но след това се нагряваха на огън.
  И наистина много болеше.
  Шарлот прониза пъпа на момчето и изгука:
  - Адски лисица съм!
  След това тя взела в ръцете си нажежен прът и започнал да изгаря с него голите, леко загрубели подметки на момчето. Докато се наслаждава на дивите му викове.
  И Кристина взе и загре щипките, започна да пука пръстите на пионерите на босите си крака. Започнах с малкия пръст, правейки го бавно и в същото време жестоко. И пръстите на детето се напукаха и се счупиха. И беше толкова болезнено за пионера, че момчето загуби съзнание няколко пъти.
  Магда удари лост, бял от жилото, под лопатката си. И момчето ще вие.
  Те измъчваха пионера до смърт. И се оказа просто страхотно. И мъченията продължиха.
  Ето как продължава. Пал и Саратов и Куйбишев. И нацистите започнаха да щурмуват Москва.
  При тези условия само десант на убийци може да спаси Русия. И Антон Шелестов отива на готина мисия с момичетата.
  Да, позицията на Червената армия просто вече е абсолютно безнадеждна. И тук само чудо може да спаси СССР.
  Но ето знаците за влизането на шестимата бойци в битката. Една надежда за Антон, Маргарита, Наташа, Зоя, Августин, Светлана. Те са способни да спрат и побеждават враговете наведнъж, превръщайки ги в пепел.
  Толкова див и красив екип от момичета се събра. И срещу тях Толстопуз и неговата банда. Е, не е страшно...
  А нацистите вече обикалят Москва от различни страни.
  Тогава Антон и момичетата отново влязоха в битката, помагайки на Русия, или по-скоро на СССР.
  Тогава към тях се присъедини и босоногото момиче Маргарита. Освен това възрастна писателка се превърна в момиче на около дванадесет в замяна на безсмъртие и изпълнява мисия.
  Воините от двадесет и първи век отново се бориха с нацистите от двадесети.
  Има твърде много войници във фашистката кафява империя. Текат като безкрайна река.
  Антон Шелестов изрева, посичайки нацистите с мечове, както пехота, така и танкове:
  - Никога не се отказвай!
  И остър диск излетя от бос крак на момчето!
  След това хлапето ще подсвирква, че враните са припаднали, пробивайки им черепите.
  Маргарита, смазвайки противниците, оголила зъби, изсумтя:
  - В света има място за подвиг!
  И отровни игли, разпръснати от босия крак на момичето, удряха нацистите и техните самолети и танкове.
  Наташа също хвърли голите си пръсти, убийствено и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И мечовете й минаха през фашистите в мелницата.
  Зоя, режейки враговете, изпищя:
  - За нова поръчка!
  И нови игли, разпръснати от босите й крака. И какво е в окото, какво е в гърлото на нацистките войници и самолети.
  Да, ясно се виждаше, че воините се вълнуват и вбесяват.
  Августин, сечейки бели войници и танкове, изпищя:
  - Нашата желязна воля!
  И нов, смъртоносен подарък излита от босия й крак. И падат такни и бели бойци.
  Светлана сече на воденичаря, мечовете й са като светкавици.
  Нацистите падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака и скърца:
  - За майката Русия ще победи!
  Антон Шелестов настъпва срещу нацистите. Момче Терминатор нарязва кафяви войски.
  И в същото време пръстите на босите крака на момчето изхвърлят игли с отрова, късат хоботи и свалят самолети.
  Момчето реве:
  - Слава на бъдеща Русия!
  И в движение реже главите и муцуните на всички.
  И после още една свирка и падането на врани, които дори пробиват през покривите на танковете.
  Маргарита също мачка противниците.
  Босите й крака се размахват. Нацистите загиват в големи количества. Воин крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на фашистки войници.
  И то също ще изсвири, маса врани в припадък пада върху ордите на Фриц, разбивайки танкове.
  . ГЛАВА Љ6
  Но Наташа е в настъпление. Той изсича нацистите заедно с танковете и пее:
  - Русия е велика и сияеща,
  Аз съм много странно момиче!
  И дискове летят от босите й крака. Който видя гърлата на нацистите. Да, това е момиче.
  Зоя е в настъпление. Рязане на кафяви войници с две ръце. Плюене от тръба. И хвърля смъртоносни игли с голи пръсти - свалят танкове и самолети.
  И в същото време той пее на себе си:
  - О, тъпа да тръгваме,
  О, любимият ми ще си отиде!
  Августина, която посича нацистите и унищожава кафявите войници, крещи:
  - Цялата рошава и в кожата на животно,
  Той се втурна към ОМОН с тояга!
  И с голите си пръсти ще хвърли към врага нещо, което ще убие слон и още повече танк.
  И после изскърца:
  - Вълци!
  Светлана в настъпление. Разфасовки, режещи нацистите. С боси крака той пуска подаръци на смъртта върху тях.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци и крещи:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в бурно движение.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни игли, унищожавайки танкове и самолети.
  Антон Шелестов скочи. Момчето се завъртя в салто. Нарязаха много нацисти в скока.
  Той хвърли иглите с голи пръсти и избълбука:
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  И отново момчето е в битка.
  Маргарита преминава в настъпление. Раздробява всички врагове подред. Нейните мечове са по-здрави от остриетата на вятърна мелница. И голи пръсти хвърлят дарове на смъртта, танкове и самолети горят.
  Момичето е в настъпление. Унищожава кафяви воини без церемония.
  И скача от време на време, и извива!
  И даровете на унищожение летят от нея.
  И самите нацисти падат мъртви. И се трупат цели купчини трупове.
  Маргарита изскърца:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И тогава още дузина игли!
  И тогава децата ще подсвирнат в хор, че цели облаци врани падат върху нацистите, буквално блъскат главите им и им пробиват черепите, сякаш с бормашина.
  Наташа в настъплението също е много готина.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка.
  И крещи с пълна сила:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  Зоя щурмува блокаж от нацистки трупове. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака.
  А кафявите воини продължават да падат и падат.
  Зоя крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И десетина игли летят от голата пета на момичето. Които директно в гърлото на нацистите ровят.
  Те падат мъртви.
  Или по-скоро напълно мъртъв.
  Августин в настъпление. Смазва кафявите войски. Нейните мечове се носят в две ръце. И тя е толкова велик воин.
  Торнадо преминава през фашистките войски.
  Момиче с червена коса изрева:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в настъпление красавица с огнена коса.
  Августин реве в див екстаз:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И войнът в настъпление.
  А босите й крака хвърлят много остри, отровни игли.
  Светлана в битка И толкова искрящ и борбен. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща. Не мъж, а смърт с руса коса.
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете.
  Светлана пее:
  - Животът няма да е мед,
  Този скок в кръгов танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  А в движението на босоногата девойка все повече ярост.
  Момчето Антон в офанзивата ускорява всичко. Момчето бие нацистите.
  Босите му крака хвърлят остри игли - разкъсват танкове и самолети.
  Младият воин изскърца:
  - Лудата империя ще разкъса всички!
  И отново момчето е в движение.
  Маргарита е бурно момиче в своята дейност. И разбива враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак, грахово зърно с експлозив. Тя ще избухне и наведнъж ще бъдат хвърлени сто нацисти и десет танка.
  Момичето крещи:
  - Победата така или иначе ще дойде при нас!
  И той ще управлява мелницата с мечове - цевите на танковете летят в различни посоки.
  Наташа ускори движенията си. Момичето посича кафявите воини. И докато вика:
  - Победата очаква руската империя.
  И нека унищожим нацистите с ускорени темпове.
  Наташа е момиче-терминатор.
  Не мисли да спре и да намали скоростта и танкове и самолети се заблуждават.
  Зоя е в настъпление. Мечовете й сякаш режат месо и метална салата. Момичето крещи с пълна сила:
  - Нашето спасение е в сила!
  И голите пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса хора с прободени гърла, лежащи наоколо в купчини от трупове, както и счупени танкове и свалени самолети.
  Августин е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  То вече е разбило не сто нацисти. Но всичко набира скорост. И воинът все още реве.
  - Непобедим съм! Най-готиният в света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти излита грахово зърно. И триста нацисти и дузина танка бяха разкъсани от мощна експлозия.
  Августин пееше:
  - Няма да посмееш да заграбиш земята ни!
  Светлана също е в офанзива. И не дава нито грам отсрочка. Диво момиче Терминатор.
  И той реже враговете и унищожава нацистите. А масата кафяви бойци вече падна в канавката и по пътищата.
  Шестимата бяха бесни. Направи дива битка.
  Антон Шелестов се завръща в действие. И той напредва, размахвайки и двата меча. И момчето терминатор управлява мелницата. Мъртвите нацисти падат.
  Маса от трупове. Цели планини от кървави тела.
  Момчето-терминатор си спомня една дива стратегия. Където също се смесиха коне и хора.
  Антон Шелестов изскърца:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и фирма "Адидас"!
  Наистина готино шоу се оказа готино. И колко убити нацисти. И най-големият брой от най-големите уби кафявите бойци.
  И дори да свири, тогава гарванът ще падне върху фашистките полкове в колосални количества. И толкова много убити, и така клюновете на враните пробиват покривите на танковете. А също и самолети смачкват.
  Маргарита също е в борбата. Мачка канела и стоманени армии и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И мечовете й са насечени срещу нацистите. Масата от кафяви бойци вече рухна.
  Момичето изръмжа:
  - Аз съм дори по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грахово зърно с мощни експлозиви, ще излети.
  И да удари врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците и танкове и дори самолети.
  И Наташа е на власт. И тя побеждава опонентите, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко нацисти вече прекъснаха.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всички свои партньори - палачи!
  Наташа крещи:
  - Аз съм луд! Ще имаш дузпа!
  И отново момичето ще посече много нацисти с мечове.
  Зоя е в движение и е отрязала много кафяви воини.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко нацисти. Тези момичета са наистина красиви.
  Августин напредва и смазва противниците. И в същото време той не забравя да крещи:
  - Не можеш да избягаш от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова... Коса, развяваща се на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко буквално идва от гняв.
  Светлана в движение Тук тя изряза много черепи и танкови кули. Воин, който оголи зъбите си.
  Показва език. И след това плюе от сламка. Тогава той вие:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново от босите й крака летят смъртоносни игли, които удрят пехота и самолети.
  Антон Шелестов скача и скача.
  Босо момче пуска куп игли, събаря танкове и пее:
  - Да отидем на къмпинг, отвори голяма сметка!
  Младият воин е в най-добрия си вид.
  Той вече е доста стар, имайки предвид ада, но изглежда като дете. Само много силни и мускулести.
  Антон Шелестов изпя:
  - Нека играта не е по правилата - ще пробием фраерата!
  И отново смъртоносни и разбиващи игли отлетяха от босите му крака.
  И отново момчето подсвирква, десетки хиляди крадци се изсипват върху врагове и им шие шлемовете.
  Маргарита запя с наслада:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че свободата ще изгрее!
  Момичето отново хвърли смъртоносна каскада от игли по нацистите и техните танкове, продължи:
  - Мракът ще си отиде! Да цъфтят розите!
  И щом воинът хвърли грахово зърно с боси пръсти, хиляда нацисти веднага излетяха във въздуха. Да, армията на кафявата, адска империя се топи точно пред очите ни.
  Наташа в битка. Скача като кобра. Експлодира врагове. И толкова много нацисти умират и самолети падат.
  Тяхното момиче и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли.
  В същото време и реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, пробивайки опонентите.
  Зоя в див ход. Напада нацистите. Разбива ги на малки парченца.
  Жената-воин хвърля игли с голи пръсти. Пробива опонентите и как да ревете:
  Пълната ни победа е близо!
  И той извършва дива мелница с мечове, помитайки танкове. Това наистина е момиче като момиче!
  Но кобрата на Августин премина в настъпление. Тази жена е кошмар за всички кошмари.
  И ако го реже, значи ще го отреже.
  След това червенокосата ще вземе и ще пее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм страхотна мечта!
  И сега мечовете й са в действие и прорязват месо и метал.
  Светлана също преминава в офанзива. Това момиче няма спирачки. Щом секат, значи масата от трупове е осеяна, а самолети и танкове падат.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега от нея лети грахово зърно-убиец.
  Антон отново стотина нацисти, носещи метеор, ще режат. И той ще вземе бомба и ще я хвърли.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да разбиете на малки парченца.
  Момчето Терминатор извика:
  - Бурна младост на ужасни машини!
  Маргарита ще направи това отново в битка.
  И отсече много кафяви бойци. И изрязва големи пропуски.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила.
  И децата отново ще подсвиркват и ще свалят гарваните върху главите на нацистите.
  Наташа в настъплението е още по-бесна. Така че вършете нацистите. Не е много добре за тях да се противопоставят на такива момичета.
  Наташа го взе и изпя:
  - Бягането на място е общ помирител!
  И момичето воин нахлу в противниците с такава каскада от удари.
  И ще хвърля дискове с боси крака.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на кафявата армия се изтърколи и танковете горяха.
  Тя е бойна красавица. Победете си такава жълта армада.
  Зоя е в движение, мачка всички без изключение. И мечовете й са като ножици на смъртта.
  Момичето е просто прекрасно. А босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези, карат танкове и самолети да взривяват.
  Зоя го взе и изскърца:
  - Ако няма вода в чешмата...
  Наташа извика с наслада:
  Значи вината е ваша!
  И с голите си пръсти хвърля нещо, което убива напълно. Това наистина е момиче от момичета.
  И от босите й крака как ще лети острието. И той ще удари много бойци, отрязвайки кули от танкове.
  Августин в движение. Бърз и уникален в своята красота.
  Каква ярка коса има. Като развяващо се пролетарско знаме. Това момиче е истинска лисица.
  И сече опонентите - сякаш е родена с мечове в ръце.
  Червенокос, проклет копеле!
  Августин го взе и изсъска:
  - Ще има глава на бик - бойците няма да полудеят!
  И тук тя отново смачка много бойци.
  Антон Шелестов изсумтя:
  - От какво имаш нужда! Ето го момичето!
  Маргарита, хвърляйки кинжал с бос крак, отчупвайки кулата на танка, потвърди:
  - Голямо и готино момиче!
  Августин с готовност се съгласи с това:
  - Аз съм воин, който ще ухапе всеки!
  И пак с голи пръсти ще пусне убийствен.
  Светлана в битката не е по-ниска от противниците. Не момиче, но да свърши с такава вещица в пламъци.
  И крещи:
  - Какво синьо небе!
  Августин, пускайки острие с бос крак, отрязвайки кулата на танка, потвърди:
  - Ние не сме привърженици на грабежа!
  Светлана, нарязвайки врагове и сваляйки самолети, чурулика:
  - Глупакът не се нуждае от нож....
  Зоя изскърца, хвърляйки игли с босите си загорели крака:
  - Ще го излъжеш от три кашона!
  Наташа, посичайки нацистите, добави:
  - И направи с него за една стотинка!
  И воините ще вземат и ще скочат. Те са толкова кървави и готини. Като цяло, те имат много вълнение.
  Антон Шелестов изглежда много стилен в битка.
  Маргарита изпя:
  - Ударът е силен и човекът има интерес ...
  Момчето-терминатор изстреля нещо, което приличаше на хеликоптерно витло с крака си. Той отряза няколкостотин глави от нацистите и танковете, изскърца:
  - Доста спортно!
  И двете - момче и момиче в пълен ажур.
  Антон, кълцайки кафяви войници, избълбука:
  - И ще има голяма победа за нас!
  Маргарита изсъска в отговор:
  - Убиваме всички - с боси крака!
  Момичето наистина е толкова активен терминатор.
  Наташа пя в офанзивата:
  - Свещена война!
  И воинът пусна остър диск-бумеранг. Летя по дъга, посече много нацисти и танкови кули.
  Зоя добави, продължавайки унищожаването:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И нови игли полетяха от босите й крака. И поразиха много изтребители и самолети.
  Русокосото момиче каза:
  - Матирайте противника!
  И тя си показа езика.
  Августин, размахвайки крака и хвърляйки свастики с остри ръбове, избълбука:
  - Имперско знаме напред!
  Светлана с готовност потвърди:
  - Слава на загиналите герои!
  И момичетата извикаха в един глас, смазвайки нацистите:
  - Никой няма да ни спре!
  И сега диск хвърчи от босите крака на воините. Разкъсва се месо и се събарят танкови кули.
  И вой отново:
  - Никой не може да ни победи!
  Наташа полетя във въздуха. Разкъсва опоненти и крилати лешояди и издава:
  - Ние сме вълци, изпържи врага!
  И от голите й пръсти ще излети много смъртоносен диск.
  Момичето дори се извива в екстаз.
  И тогава той мърмори:
  - Нашите пети обичат огъня!
  Да, момичетата са наистина секси.
  Антон Шелестов за бълбукането:
  - О, рано, дава сигурност!
  И намигна на воините. Те се смеят и оголват зъби в отговор.
  Приятелски подсвиркване и облаци врани падат върху главите на нацистите. И кулите на танковете се разцепват от ударите на човките им.
  Наташа посече нацистите и изпищя:
  - В нашия свят няма радост, без борба!
  Момчето отговорило:
  "Понякога битката също не е забавна!"
  Наташа се съгласи:
  - Ако няма сила, тогава да...
  Но ние, воините, винаги сме здрави!
  Момичето хвърли игли по врага с боси пръсти, взриви маса танкове и запя:
  - Войникът винаги е здрав,
  И готови за действие!
  След това Наташа отново посече враговете, разрушавайки кулите на танковете.
  Зоя е много бърза мадама. Тук тя пусна цяла бъчва срещу нацистите. И откъсна няколко хиляди от една експлозия.
  Тогава тя изпищя:
  - Не спирайте, петите ни искрят!
  И момиче в бойна дантела!
  Августин в битка също не е слаб. Така че вършете нацистите. Сякаш от сноп вериги избива.
  И насича опонентите - пее:
  - Внимавайте, ще бъде полезно
  Ще има баница на есен!
  Червенокосият дявол наистина оре в битка като дявол в табакера.
  И ето как се бори Светлана. И нацистите го получават от нея.
  И ако удари, ще удари.
  От него излитат кървави пръски.
  Светлана рязко забеляза, когато от босите й крака излетяха метални пръски, които стопиха черепите и кулите на танковете:
  - Слава на Русия, много дори слава!
  Танковете се втурват напред...
  Дивизии в червени фланелки -
  Поздрави руски народе!
  Тук момичетата се заеха с нацистите. Така те се нарязват и нарязват. Не воини, а наистина пантери, които са скъсали веригата.
  Антон е в битка и напада нацистите. Той ги бие без жал, прорязва танковете и крещи:
  Ние сме като бикове!
  Маргарита, смазвайки кафявата армия и прорязвайки танковете, вдигна:
  Ние сме като бикове!
  Наташа го взе и извика, порязвайки кафявите бойци заедно с танковете:
  - Лъжата е извън контрол!
  Зоя разкъса нацистите, изпищя:
  - Не, не извън контрол!
  И той също ще го вземе, и ще пусне звездичка с бос крак и ще довърши много фашисти.
  Наташа го взе и изскърца:
  - Нашият телевизор е включен!
  И убийствен сноп игли хвърчи от босия й крак.
  Зоя, също унищожавайки нацистите и техните танкове, изпищя:
  - Приятелството ни е монолит!
  И отново такова хвърляне, че кръговете се размиват във всички посоки. Това е момиче - чисто изтребление на противници.
  Момичето с голи пръсти ще вземе и пусне три бумеранга. И труповете от това станаха още повече.
  След това красавицата ще издаде:
  - Няма да дадем на врага милост! Ще има труп!
  И пак смъртоносното нещо отлита от голата пета.
  Августин също съвсем логично отбеляза:
  - Само не един труп, а много!
  След това момичето го взело и тръгнало боса през кървавите локви. И тя уби много от нацистите.
  И как реве:
  - Масов убиец!
  И сега ще си удари главата в нацисткия генерал. Счупете му черепа и дайте:
  - Банзай! Ще отидеш в рая!
  Светлана е много яростна в офанзивата, особено при събарянето на танкове, тя скърца:
  - Няма да бъдете пощадени!
  И дузина игли излитат от голите й пръсти. Докато тя пробива всички, самолетите се срутват. И много дори воинът се опитва да раздробява и убива.
  Антон Шелестов изскърца:
  - Славен чук!
  И момчето също хвърля такава готина звезда под формата на свастика с бос крак. Сложен хибрид.
  И масата на нацистите рухна.
  Антон изрева:
  - Банзай!
  И момчето отново е в дива атака. Не, просто кипи от сила и вулканите бълбукат!
  Маргарет в движение. Ще разкъса коремите на всички.
  Момиче с крак ще изхвърли петдесет игли наведнъж. И масата беше избита от всякакви врагове, избиха и танкове, и самолети.
  Маргарита пееше от гледна точка на бодрост:
  - Едно две! Скръбта не е проблем!
  Никога не трябва да се обезкуражавате!
  Дръжте носа и опашката по-високо с тръба.
  Знайте, че истинският приятел е винаги с вас!
  Това е толкова агресивна компания. Момичето се блъска и крещи:
  "Президентът Дракон ще се превърне в труп!"
  Наташа в битка е просто някакъв терминатор. И рев бълбука:
  - Банзай! Вземете го бързо!
  И граната отлетя от босия й крак. А нацистите са като пирони. И ще разбие много мастодонти и крилати, адски машини.
  Ето го воина! На всички воини - воин!
  Зоя също е в настъпление. Такава яростна кучка.
  И тя го взе и изръмжа:
  - Нашият баща е самият Бял Бог!
  И сече тройна мелница при нацистите!
  И Августин извика в отговор:
  - И моят Бог е черен!
  Всъщност червенокосата е самото въплъщение на измамата и подлостта. За враговете, разбира се. А за приятели тя е любима.
  И как с голи пръсти ще вземе и ще хвърли. И много купища воини от кафявата империя, както и техните танкове и самолети.
  Червенокосата извика:
  - Русия и черният бог са зад нас!
  Воин с много висок боен потенциал. Не, при това е по-добре да не се намесвате. Както са откъснати кулите на танковете и крилата на фашистките самолети.
  Августин изсъска:
  - Ще смачкаме всички предатели на прах!
  И да намигне на партньорите си. Да, това огнено момиче не е точно нещо, което може да даде мир. Освен ако мирът не е смъртоносен!
  Светлана, смазвайки враговете, издаде:
  - Ще те изметем на опашката!
  Августин потвърди:
  - Ще убием всички!
  И от босите й крака отново излита дарбата на тоталното унищожение! И толкова много танкове и самолети се взривиха на малки чипове наведнъж.
  Антон изпя в отговор:
  - Ще има пълен банзай!
  Августин, разкъсвайки нацистите с голи ръце, нарязвайки ги с мечове и хвърляйки игли с голи пръсти на краката си, унищожавайки танкове и самолети наведнъж, издава:
  - Накратко! Накратко казано!
  Наташа, унищожавайки кафявите воини, изпищя:
  - Накратко - банзай!
  И да режем противниците с дива горчивина.
  Антон Шелестов, порязвайки противниците, издаде:
  - Този гамбит не е китайски,
  А дебютът, повярвайте ми, е тайландски!
  И отново остър металорежещ диск излетя от босия крак на момчето. Той отряза както кулите на танковете, така и опашките на самолета.
  Маргарита, посичайки воините на кафявата империя и бронята на танковете, пееше:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка...
  Да не се шегуваме с това -
  Да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  Тогава те свършиха добра работа с нацистите... И Съветска Русия победи кафявата империя по време на щурмуването на Москва.
  Войната все още не е приключила, но СССР вече имаше шанс да победи самите нацисти. Така шестимата отново трябваше да прекъснат изпълнението на своята супер и готина мисия.
  
  
  
  
  
  
  
  
  МАНИАК СПАСИ ПОРТ АРТУР
  Маниакът Чикатило, в изкупление за греховете, се превърна в анимационното момче Конан. Това момче е героят на японското аниме. Но по волята на могъща магьосница душата, най-известният и популяризиран руски маниак, се настани в него.
  И сега анимационното момче Чикатило е готово да се бие.
  Прилича на дете на около единадесет години в шорти, босо, с релефни мускули и гол, загорял торс. Само русата му коса го отличаваше от Конан.
  И сега само японската карикатура трябваше да участва в защитата на Порт Артур.
  Връх Високая е ключов пункт в отбраната на руските позиции.
  Момчето от карикатурата се сви. Той е само с къси панталони, а вече е ноември и е студено. Боси крака ходят по мокър сняг.
  Чува се рев на оръжия. Японците хвърлиха всичките си сили, за да превземат Маунт Хай. След това смъртта на ескадрилата на Порт Артур ще стане неизбежна.
  Момчето от карикатурата вижда планината малко отстрани. Японците са на него.
  Руските части отвръщат от пушки и картечници.
  Чикатило тича нагоре. Момчето е забелязано от войниците. Но те не го спират. Русокосото момче по шорти не буди подозрение.
  Каратето се качи и веднага натовари босия си крак в брадичката на самурая. Той, след като получи удар, излетя от планината.
  Чикатило изпищя:
  - Една нула!
  И отново голата кръгла пета на момчето беше поразена от удари в гърдите. И каратето удря с юмрук следващия самурай.
  Чикатило-Конан изпя:
  - Чакаме успех - аз съм най-готиният!
  И тогава до него се появи още едно момче Лешка Брилянт. И той също влезе в жестока битка. Това е друга карикатура. И с него четири момичета по бикини.
  Тук в битката влязоха цели шестима агресивни воини. И нека така ревностно унищожаваме самурая без никакво съжаление. И небето изглеждаше като овча кожа на японците и започна тотално унищожение и унищожение. Всичко това заплашваше с пълно поражение.
  И момичетата сечеха с мечове и хвърляха с голите си пръсти смъртоносни и шокиращи грахове на смърт и пълно унищожение. И нямаше жал за японците.
  Чикатило взе и боси хвърли пакет с експлозив и цяла рота самураи беше разкъсана на парчета.
  Момчето Терминатор изпя:
  - Руският воин не се страхува от смъртта,
  Не се страхуваме от смъртта на бойното поле...
  Рицарят ще се бие смело с врага,
  И дори смъртта ще победи!
  Битката е в колосален мащаб и се вижда огромна зора на мисълта и енергията.
  Момичетата и момчетата-воини хаквали часове наред.
  Така започнаха да драскат от картечници. И също с помощта на голи пръсти.
  Момчето Чикатило стреля, косеше враговете и пееше, слагайки ред след друг:
  - Ще стана по-смел и по-смел от лъв!
  Момчето Брилянт, отрязвайки самурая и събаряйки планините, избухна:
  - Ами лъв! Дори по-смел от носорог!
  Виктория, тази червенокоса лисица, хвърли нещо изключително смъртоносно с главата си с момичешки ток.
  Нокаутираха много японци и изскърцаха:
  - Към най-голямото изравняване!
  Надежда, събаряйки противници като кегли с бухалка, гука, оголивайки зъби:
  - За нова Русия!
  Елена пусна светкавица от алените си зърна и изгука:
  - За величието на планетата Земя!
  Зоя изстреля каскаден пулсар от пъпа си и оголи зъби и пусна слънчеви лъчи от тях, извика:
  - За изключителни постижения!
  Надеждата го взе и от аленото зърно изпрати убийствен лъч на унищожение и избълбука:
  - Слава на Родината!
  Виктория, косейки натискащите японци, изчурулика:
  - Да дадем душата си,
  Ние сме нашата свята родина!
  Стоим и печелим -
  И няма да съжаляваме за живота!
  И алените й зърна ще бъдат избухнати с разрушителна мълния, която изгаря цял батальон.
  Зоя каза:
  - Нашата готина победа!
  А също и върху врага, колко рязко ще удари ...
  Надежда изпищя, оголи лицето си и изскърца агресивно:
  - За Отечеството, майка ни!
  И голите й пръсти отново ще изстрелят смъртоносна граната.
  Ето колко разрушения и разрушения се случват. Японците без никакво съжаление са пометени от шестимата.
  Момчето Чикатило, драскайки по враговете, скърца:
  - За великия комунизъм!
  Диамант добавя:
  - В ковчега ще караме реваншизъм!
  Така че огнева подкрепа, само лека полева артилерия. Руските военни могат да водят тежък огън. В стила на бурите срещу британците. Те също се опитаха по едно време да предприемат фронтална атака. Но британците все още имаха избор, например, да направят заобиколни пътища и да се опитат да обградят бурската милиция. Това, което дори направиха със закъснение. И японците не могат да заобиколят фортовете - те трябва да се изкачат при щурма.
  Андрей Чикатило стреля по японците от картечница. Сега цялата рисунка е в изглед и вие, без да знаете грешка, заковавате. Жълтите лица на загиналите войници са изкривени от злоба. Зад тях се изкачват други още по-яростни самураи. Но дори и тези косите, придобивайки все по-силна увереност. Японците не могат да преминат такъв етап.
  Ранговете изостават от ранговете. Веригите се разпадат и се появяват все повече подразделения. Маломерните бойци се вкопчват в бодливата тел, разкъсват я и отново падат. Изпълват се с цяла планина от трупове. След това на тази планина друг слой от мъртви, след това още един. И така докато порасне целият хълм.
  Когато картечницата на Андрей Чикатило прегрява, момчето се заема с друга. Нека японците се задавят с кръв. На места вече избухват ръкопашни боеве. Но момчето стреля - един куршум, един или дори два-три трупа. Японският прът е много плътен и картечница може да пробие няколко от тях наведнъж. Така че нека се задавят с повръщане.
  Няма нищо против Япония, момчето терминатор няма нищо. Напротив, те са много смели самураи, не се страхуват от нищо. Катери се и се катери, не се страхувай да умреш. Но в по-голямата си част смъртта беше неубедителна. Нека обаче покрият всичко с трупове.
  Тук отново смениха колана на картечницата, а момчето застана на него с боси крака, още беше по-топло. Короната на лятото вече е на носа, но ветровете духат от север и слана се приема доста. Искам бързо да загрея с меч и ръкопашен бой. Накрая момчето, вече след тридесетата прекарана дълга лента, не можа да устои, се втурна към атаката с меч. И сега момчето Супермен е неудържимо.
  Когато се движите толкова бързо, кълцайки като Иля Муромец - на дясната улица, на лявата лента. Мелница и десетина отсечени глави. Приемна пеперуда и дузина други. Получаване на вентилатор и дузина трети. И труповете са топли, тичаш по тях с боси крака, изпитваш блаженство.
  Не като с тези... Ботуши! Браво Лешка, и той се опитва да се бие бос. И докато се държи, макар че лапите са станали червени като гъска.
  Японците продължават да се катерят и да се катерят. За да ускорите тяхното унищожаване, трябва да скочите назад и отново да вземете картечницата.
  Да, с техните картечници, ако всеки куршум убие труп или няколко трупа, пак изтребваш по-бързо, отколкото с мечове. Един картечен колан е хиляда патрона. Така че пазете се от самураите! Все още ще танцувате.
  Стреляйки, момчето помисли, че Япония има голям късмет в тази война. Особено във факта, че избухна революцията. Е, по времето, когато мирът беше сключен, японците вече бяха изтощени на сушата и руснаците можеха да ги довършат. Генерал Самсонов, или по-скоро Линевич, имайки два пъти повече войски и получавайки все повече и повече нови попълнения, можеше да атакува самия самурай. Но вместо това руските части след това преминаха в отбрана. Японците обаче вече не можеха да се изкачат на щурма. Така че светът им е нужен повече от Русия.
  Тук Зоя стреля от картечници... Той драска със страшна сила, коси врагове без жал.
  И сега момичето притиска аленото си зърно върху прашката и сега смъртоносният дар на унищожението е изхвърлен.
  Зоя изпя:
  - Конецът е скъсан
  Зла смърт ни заплашва...
  За да живеят руснаците
  Врагът трябва просто да умре!
  Елена, драскайки по теснооките войници и избивайки още един ред подред, извика:
  - За Отечеството - майка ни!
  Момчето от карикатурата продължи да драска, събаря врагове от небесната империя и мисли.
  През 1922 г. Япония не рискува да започне нова голяма война. Болшевиките превземат Приморие. Мнозина остро се скараха на тогавашния император, че не се е възползвал от слабостта на нелегитимния комунистически режим и не е взел Далечния изток за себе си. Защо тогава японците се поколебаха, не е съвсем ясно.
  През 1904 г. Япония решава да започне война, в която почти никой не вярва в благоприятния изход за самураите. Но през 1922 г. японците не смеят да победят Червената армия, отслабена от гражданската война. Освен това те имаха подкрепата на целия капиталистически свят.
  Като цяло болшевиките, разбира се, имаха късмет. Антантата можеше да разчлени Русия и Червената армия не е съперник за тях. Тук Андрей Чикатило не разбра някои неща.
  Защо Западът през двадесетата година всъщност обедини белогвардейското движение. Дори и белите да не са имали шанс да превземат Москва, тогава е напълно възможно да запазят някои територии за себе си. Да, и Русия може да бъде много отслабена от разтягането на такава война. Не е ясно и защо Антантата не защити буржоазните кавказки правителства. Те дори имаха споразумение за военна подкрепа. Ясно е, че обеднялата тогава Червена армия на Антантата не е съперник, особено в техническо отношение. Но по някаква причина Англия и Франция показаха пасивност.
  Така Виктория го взе и с боси крака пусна цяла бъчва с експлозиви, направени от дървени стърготини.
  И как избухна с дива сила. И тя изгука:
  - За краля и империята!
  Зоя, продължавайки да драска по врага, изръмжа много агресивно и завоят беше далеч, косейки врага.
  Тогава тя изрева:
  - Ще има ковчег за теб самурай!
  Елена, смазвайки врага и трупайки купчини трупове, избивайки врага до смърт и действайки с невероятна сила, блъскайки орди от самураи в ковчега, изпищя:
  - За победа над враговете!
  Надежда, не давайки ни най-малък шанс на врага и го косеше като убийствена коса и изрязвайки японците, каза:
  - Порт Артур, Порт Артър -
  Николай не те издуха!
  Може ли британците, например, и да запазят Крим. Там щяха да кацнат войски с танкове, едва ли щяха да бъдат изгонени през провлака, червените... В Централна Азия британците и французите биха могли да помогнат на буржоазните републики. И като цяло много неща можеха да бъдат неприятни за Съветска Русия, но за щастие нищо не се случи. Въпреки че, разбира се, Япония би искала да запази Приморие за себе си, определено нямаше да има сила да нокаутира самураите оттам през двадесетте години. Японците биха могли да организират там марионетен режим - като манджурския.
  Когато Андрей Чикатило прочете "Сърцето на Бонивур", той също се заинтересува. Защо японците не влязоха в битката с Червената армия, а просто дадоха Приморие на болшевиките. Освен това самураите ще трябва да се бият не с цяла Съветска Русия, а само с Далечния изток. Тоест Далекоизточната народна република. И това не беше съперник на Япония по това време.
  През Първата световна война японците превземат германските владения в Тихия океан почти без загуба и стават още по-силни, отколкото през 1904 г. И не е съвсем ясно защо тогава са имали смелостта и наглостта, а не са имали същото в 1922 г. Разбира се, САЩ и Великобритания ще подкрепят активно японците в борбата срещу болшевиките.
  Това Андрей Чикатило не можеше да разбере, като беше изненадан още като дете. Освен това отначало японците окупираха Владивосток, но след това някак си напуснаха без бой. И Япония не се срамува да окупира целия Далечен изток, но самураите не се бориха за това ...
  Но колко смелост: отиват на щурм, умират с хиляди и дори десетки хиляди, но атакуват като биороботи. А японците нямат понятие за страх или инстинкт за самосъхранение. Ако не бяха техните шестима, тогава те нямаше да запазят града-крепост.
  В реалната история Порт Артур вече беше паднал по това време. И тогава самураите събраха почти всички сухопътни сили.
  Виктория хвърли бумеранг със свастика с голите си пръсти и отряза десетина глави наведнъж, ръмжейки:
  - За Вярата, Царя и Отечеството!
  И момичетата унищожават японците и момчетата...
  Момчето, заменяйки прегрятата картечница с вече изстинала и не с добра дума, спомена Куропаткин:
  Това магаре не се възползва! Изглежда, че ще трябва сами да убием всички японски войници. - Олег хвърли граната с боси пръсти, фрагменти прорязаха цял куп японски войници и хлапето продължи. - Това е, че Куропаткин трябваше да бъде съден за такова престъпно бездействие.
  Момчето отново хвърли граната с краката си, а след това те започнаха да хвърлят капаци на консервни кутии с голи пръсти. Така че убивате две птици с един удар: допълнително унищожавате японците и босите ви крака се затоплят. Цялата слана е над двадесет градуса, а когато се стъмни ще е още повече. И така вие сте в движение и се стоплите. Освен това можете да хвърляте и тъпи бръсначи и игли. И като цяло в крепостта има много пронизващи и режещи отломки.
  Така самураите биват с ръце и крака. И отдалеч... Момчето извика:
  - Самурай загина храбро - под натиска на стомана и огън!
  Надежда е стреляла с картечници с боси пръсти на краката си, но я очакваха и изненади. Например, малки химически мини. Тук, разбира се, трябва да бъдете много внимателни при използването им, за да не отровите собствените си войници. Но надарена по математика в кръга на Архимед и Пелман, Надежда изчисли всичко.
  И когато самураят вече беше нахлул в съседната крепост, красиво момиче щракна ултразвуковия детонатор с боси крака. И мънички ампули със силен и каустичен газ се спукват, покривайки площ от десет хиляди хектара наведнъж.
  Това наистина е оръжието на боговете Демиурги, което не би било излишно дори през двадесет и първи век. По време на примирието брилянтната Наташка, заедно със самия прав племенник на Менделеев, приготви отрова, която беше много токсична, но бързо се разложи във въздуха. А токсичният му ефект се основава именно на специален метод за свързване на кислорода.
  Веднага един и половина японски корпус се оказа убит за петнадесет до двадесет секунди... И гледката на десетки хиляди войници, умиращи в кратка агония, отрезви японското командване.
  Музиката на отстъплението започна да свири и след като загубиха над сто и петдесет хиляди войници по време на това нападение, японците се облегнаха назад. Руснаците предпазливо преследваха японците, но се страхуваха и от газ или някаква засада. Битката приключи, сякаш никога не е започвала.
  Но Андрей Чикатило все още не се беше порязал, нещо беше натрупало много енергия в момчето и той се втурна да преследва тесноокия. Така ги настигаш и кълцаш, все едно ядеш семки. Е, как да не покажеш уменията си, ако врагът не отвръща.
  Но при неочакван завой към момчето, нинджа с черна качулка отново изскочи. Отново истинска битка за умения.
  Андрей Чикатило, като вече добре разгорещен, нападна своя колега. Той изхвърли три диска наведнъж, но два бяха отрязани в движение от мечове, а третият се втурна покрай него, като почти хвана ухото на хлапето-терминатор. Нинджата подсвирна и каза на японски:
  - Руски Наруто!
  Андрей Чикатило с готовност потвърди:
  - Разбира се, готино е!
  Кръстосани саби, хвърчаха искри. Нинджата парира атаките и се оттегля. Самият Андрей хвърли парче метал с голи пръсти. Врагът реагира, но момчето предвиди къде ще избяга и се пореже под остър ъгъл, заобикаляйки острието. Врагът беше закачен, защитната кожа се спука и кръвта се зачерви отстрани.
  Нинджата скочи назад, той беше ранен и доста дълбоко, и ако беше удар с голям мащаб, щеше да се разсече напълно наполовина. Руският Наруто изглежда е легендарен боец, остриетата му мигат много бързо.
  Нинджата се опитва да хвърли отново, но пропуска удар в коляното с пищяла, а Андрей Чикатило щастливо хвана свастиката-бумеранг със зъби. Врагът се опитва да атакува, но самият той получава острие на ръката. Бицепсът е изрязан и момчето, без да спира, прекарва цяла серия. Деветият удар ще дойде по-удобно във врата... Е, бика врата на нинджата е под защита, само наполовина отрязана. Но нищо друго, няколко удара, силен удар с извиване на тялото и главата окончателно се отделя от тялото.
  Така нинджата сложи край на кариерата си на северозападния фронт.
  Момчето-терминатор възкликна:
  - Банзай на руски!
  След това желанието за битка малко утихна. По-точно, защото японците вече отстъпват.
  Нощта на 22 срещу 23 ноември 1904 г. беше едновременно студена и гореща. Борейко убеди Кондратенко да не бърза, тъй като тези, които нападнаха японците, са неизвестни. Може би дори между самураите е имало лична разправа, в противен случай можете да получите удар от тези и онези.
  Уморен Кондратенко заспа на кутията с боеприпаси. Междувременно вече се разсветляваше.
  Когато контурите на битката изплуваха от мрака, станаха видими множество хълмове от изсечени и простреляни японци. Момичетата не само насякоха, но и заловиха около петдесет картечници, седем оръдия с боеприпаси. Върху самурая отново се изсипа дъжд от куршуми, а дъщерята на Перун, Надежда, се присъедини към хрътката дъщеря на Сварог Елена. Загубите на японците вече бяха колосални и почти незаменими. Към единадесет часа сутринта последната атака се задави и настъпи временно затишие.
  По обяд пристигат генералите Кондратенко и Смирнов. И двамата вече опитни воини бяха шокирани от такова колосално струпване на трупове на едно място. Повече от четиридесет и пет хиляди японски войници и офицери загиват за една нощ и сутрин. А преди генералите се появиха само четири момичета по бикини, обилно напръскани с кръв, и две атлетични момчета в шорти, ушити от особено издръжлива материя, по която червено и никаква друга течност не залепваше.
  Всичко това напомняше умопомрачителен делириум и двамата генерали дори се щипаха. Но лейтенант Борейко, два метра и няколко копейки, протегна ръце към момичетата на рейнджърите и избухна:
  - Има жени в нашите села!
  Могъщата, червенокоса Виктория твърдо разтърси мощната лапа на Борейко в отговор и каза философски:
  - Има жени в нашите села! Какво прочуто рендосване на ковчези!
  Светлокоса като първия сняг, Надежда посочи няколко смутени момчета:
  - И разклатете ги, те се биеха не по-зле от нас!
  Борейко се ръкува нежно. Истински гигант с ръста на Николай Валуев, а може би и повече на тегло. Лицето наистина не е толкова тесногръдо, а по-скоро нещо в него от Иля Муромец, особено след като Борейко успя да си пусне брада. Вярно, гигантският лейтенант не е ангел, той се биеше с напитката и биеше мнозина. Но като цяло душата му, както се казва, е весела.
  Кондратенко е небръснат, с израснали мустаци, много подобен на Чапаев, както беше представен във филма. Смирнов, напротив, е гладко избръснат, в позлатена стотинка, прилича на професор с пагони. Зад тях има шепа войници и моряци.
  Мъдрата и технична Елена първо им показа заловените трофеи, а огненият дявол Виктория без колебание започна да се катери в японските багажни чанти, казвайки:
  - Там имат сухи дажби... Гарнизонът брои всяка трохичка хляб.
  Дъщерята на Белобог Зоя, като много чувствително момиче-медиум, отбеляза:
  - Момчета, бързо вземете картечниците и оръдията: след няколко часа японците ще започнат да обстрелват планината, всички оръдия ще бъдат съсредоточени върху нея, така че няма да остане цял смъртоносен апарат!
  Кондратенко попита притеснено:
  - А ти как си?
  Агресивната Виктория отговори за добросърдечната Зоя:
  - А ние сме много силни, руски вещици, нито снаряди, нито осколки ще ни вземат. Та да поспим малко... И там пак ще режем!
  Синеоката Елена се съгласи с това:
  - Докато гърми канонадата, японците няма да щурмуват. Така че няма причина да оставяте никого в планината. И тогава, когато самураите се изкачат, ще ги накълцаме като миналия път!
  Искрящата Надежда, рисувайки с голи пръсти орнамент върху първия есенен сняг, потвърди:
  - Точно! Японският генерален щаб реши да съсредоточи всичките си усилия върху тази планина. Така че на други фронтове засега ще имате глътка въздух.
  Издръжлива и технична Елена стриктно нареди:
  - Възстановете разрушеното! Не се тревожете за ескадрилата - докато не вземем връх Високая тук. И врагът скоро ще бъде изтощен, когато се бори с нас.
  Андрей Чикатило сметнал за необходимо и да бърбори:
  - И ние също ще потопим неговите бойни кораби!
  Ропот на одобрение премина през редиците на войниците и моряците. След това всички започнаха бързо да вадят множество трофеи.
  Японците откриха огън още по залез слънце. Те наистина насочиха всичко, което можеха, върху планината. Но момичетата и момчетата рейнджъри-мутанти до този момент се бяха затворили в мазето на крепостта и се потопиха в състояние на дълбока, възстановителна медитация. И нека японците пропиляват черупките си на празно място. Те искат тактиката на Антантата, така че нека я изпробват.
  Генерал-губернатор Стесел, след като научи за случилото се на Маунт Хай, дълго време отказа да повярва. Малко по-слаб, но все пак дебел, сановникът извика:
  - Това са вашите еротични фантазии! Жени с мечове - глупости!
  Комендантът на крепостта генерал Смирнов сви рамене объркано и отвърна плахо:
  Ако не ги бях видял с очите си, никога нямаше да им повярвам. Но фактите са упорити неща!
  Стесел изръмжа грубо:
  - Глупости и още глупости!
  Тогава Смирнов съвсем логично предложи:
  - Можете ли, Ваше превъзходителство, да ги запознаете лично?
  Губернаторът обаче отказа такава примамлива оферта и поиска да се обади на Фок възможно най-скоро.
  Възрастният германец отдавна работи за японското разузнаване и много разглези руснаците. Самият Фок външно е много подобен на Гобсек, толкова талантливо описан от Балзак, и не по-малко алчен. Всъщност именно парите подтикнаха Фок да влезе в контакт с агентите на микадо. Меркантилни съображения преди всичко.
  Но новината, че Високата планина не е взета и се появяват четири чудовищно силни и дяволски красиви вещици (босите момчета, разбира се, не бяха взети под внимание!), По-скоро дори зарадва Фок. Сега можете да поискате от шпионската мрежа на Япония допълнителна такса за нова, страхотна атака на вар.
  И парите обичат сметка... И колкото по-трудно е за самурая близо до Порт Артур, толкова по-скъпи са услугите на професионален шпионин Фок.
  Съответно с усмивка германският генерал предложи:
  - След няколко дни направете среща и наградете момичетата с каквото можете! И докато мислим...
  Премахването на опасен човек не е толкова лесно. Тук Кондратенко е все още жив - този генерал е герб, много умел командир, а Порт Артур държи стабилна отбранителна линия от четири месеца и половина. И цялата обсада продължава повече от шест месеца и Япония кърви...
  Освен многото убити, на Високата планина имаше още няколко смачкани от трупове, смачкани, но живи японци - които бяха пленени.
  Един от тях, капитан Наката, бивш високопоставен адвокат от Токио, даде много интересни показания.
  Оказва се, че Япония вече е била в изключително тежко финансово и икономическо положение. Запасите от военни материали свършваха, обучената жива сила свършваше. Войниците на обсадната армия са много уморени и изтощени поради лоша и некачествена храна. В самата Япония искат бързо заключение. Но в същото време те настояват да превземат Порт Артур възможно най-скоро - в противен случай Страната на изгряващото слънце няма да спечели нищо от тази война. Да, и Русия не иска мир. В крайна сметка, въпреки всички поражения в Манджурия, Куропаткин има много повече кавалерия и пехота. И при всички тези поражения японците губят войници не по-малко от руснаците.
  Е, ако Куропаткин беше такъв матрак и ако имаше поне малко от Александър Суворов, ходът на войната щеше да бъде различен.
  Но все пак руската армия в Манджурия нараства и се увеличава с два корпуса всеки месец. И има граница за всяка страхливост и посредственост, ако обсадната армия не развърже ръцете си, тогава до Нова година превъзходството на Куропаткин в пехотата ще стане двойно, в кавалерията - три пъти, а в артилерията - повече от един и половина пъти - врагът се нуждае от много оръдия за обсадата.
  И с толкова голяма разлика може ли да се справи някак бившият министър на отбраната?
  По този повод лейтенант Борейко си припомни една история с участието на Тамерлан и Мула Насреддин.
  Пронизителният глас на руски офицер гърмя плавно над повредените от снаряди окопи;
  - Когато обсадата на Делхи се проточила дълго, Тамерлан започнал да диктува на писаря, че тилните служби трябва да бъдат изпратени на помощ.
  "Изпратете петдесет хиляди обучена пехота, двадесет и пет хиляди конници, шестстотин балисти и триста катапулти и дори още двеста бойни слона...
  Върховният каган погледна назад към смирено поклонения мула Насреддин и с мек тон попита:
  - Може би вкарахме нещо най-мъдро?
  Мулата поклати глава и смело се обърна към писаря:
  - Разкъсайте листа и хвърлете пергамента в кошницата - изобщо нямаме нужда от това!
  Тамерлан беше изненадан и попита мъдреца:
  - И какво ни трябва тогава!
  Насредин отговори с уверен тон:
  - Нека изпратят умен командир!
  Думите на високо ерудирания лейтенант Борейко бяха посрещнати с одобрителен смях от руските войници.
  Друга важна новина беше, че надеждата, че Германия ще влезе във войната на страната на Япония, не се сбъдна. Кайзер Вилхелм дори оказа помощ на ескадрилата на Рождественски, която сега заедно с шест кораба на контраадмирал Бабушкин ще разполага с петдесет и един кораба. Ако добавим към това стиснатата първа тихоокеанска ескадрила в Порт Артур, тогава общата огнева мощ на японския и руския флот може да се каже, че е еднаква. И ако все пак успеете да закупите седем тежки крайцера от Аржентина, тогава ще постигнете предимство.
  Така Кондратенко заспа с весело настроение, въпреки че японците съсредоточиха целия си бушон на Маунт Хай.
  
  АКО НЕ ПИПАТЕ АМЕРИКА
  Хитлер не е обявил война на Съединените щати. Е, американският конгрес не посмя да влезе във войната в Европа. Ходът на историята се промени от това ... Япония спечели битката при Мидуей и твърдо се установи в Тихия океан.
  Ромел така и не успя да превземе Египет. Но британците също не се насочиха към операция "Факел".
  При Сталинград руснаците печелят, но след това Майнщайн предприема контраатака в Украйна. Освен това, тъй като не беше необходимо прехвърлянето на войски в Африка, в контраатаката участваха още няколко германски дивизии. Fritz също добави значително към авиацията. Освен това легендарният немски ас Марсилия беше прехвърлен на източния фронт. И нека да унищожи съветските самолети.
  Марсилия е легенда във въздуха. Когато сваля триста самолета, Хитлер въвежда специално за него нова степен на Рицарския кръст със златни дъбови листа. И за четиристотин самолета той връчи ордена на немския орел с диаманти. И за петстотин Велик кръст на Железния кръст връчен.
  Марсилия в небето е страхотен феномен. И съветските му пилоти се страхуват.
  В контраатаката на Майнщайн участваха и 30 нови танка Тигър, които в реалната история посредствено изчезнаха в пясъците на Сахара. И така американците не се катерят, а британците се опитват да задържат Индия на всяка цена и да не напредват в Египет.
  Накратко, Майнщайн успя да си върне не само Харков и Белгород, но и Курск. И Червената армия претърпя повече щети. И немците образуваха няколко котела. И тогава настъпи оперативна пауза поради свлачища.
  В реалната история имаше Курска издутина. Но сега този перваз е отрязан.
  И въпросът е къде да отида? Не исках да ходя отново в Сталинград. Но без да превземете Сталинград, няма да подсигурите войските си в Кавказ. Но отново се изкачи в този кошмар?
  Да атакува Москва? Но има мощна и защита в дълбочина.
  Освен това Червената армия отряза издатината на Ржев и в съветските позиции няма клинове. Ленинград е и много мощна крепост - град-цитадела.
  Тоест, където и да го хвърлите - навсякъде има мощна съветска защита на войските с невероятна издръжливост. И тогава Хитлер реши - да нанесе основния удар в Египет и да завземе нефтени кладенци в Близкия изток.
  И в същото време попълнете войските на Вермахта с колониални, арабски дивизии.
  Идеята беше привлекателна. А на изток заложете на въздушно настъпление и реактивен самолет. По-специално, реактивните бомбардировачи Arado обещаха да се превърнат в страхотна сила, която на практика няма да понесе загуби.
  Във всеки случай на изток фюрерът заповядва да се защитава и напредва в Африка.
  Ромел получи няколко танкови дивизии, включително тези с Пантери и Тигри. И двата танка по време на появата си и известно време след това бяха най-добрите в света. Британските танкове бяха очевидно превъзхождани. Въпреки че "Чърчил" не беше по-слаба броня. Но оръдието му явно беше недостатъчно.
  Focke-Wulf също беше добра кола. Този боец имаше най-мощните оръжия и буквално помете противниците. Най-лошата маневреност се компенсира от високата скорост при гмуркане. Да, и шест въздушни оръдия можеха да свалят всеки самолет от първото повикване. Така че напрежението беше наистина огромно.
  Британците паднаха под ударите на мощни германски асове. Не само Марсилия.
  Неприятна изненада за Великобритания беше танкът Tiger, който имаше висококачествена броня и силна оцеляване. Така офанзивата на Ромел и Юли предизвика шок във Великобритания.
  Въпреки жегата германците пробиват отбраната и се задълбочават на стотици километри в движение, превземат Александрия. И превзе делтата на Нил. В битките танковият ас Витман се отличи на Тигъра. И нов герой в Третия райх.
  Изгрява в Египет и звездата на Хъфман, която скоро ще стане втора.
  Рудел също беше герой.
  Отново пълен с немски подвизи. Ромел командваше умело и печелеше с котли. Имаше по-малко британци и бяха по-лоши по качество от Вермахта.
  В битките беше тестван и щурмовият витло МР-44, който беше най-добрият в света и се оказа много ефективен. Като цяло германците победиха Великобритания във всички отношения и преминаха Суецкия канал и по-нататък към Ирак и Кувейт, с Палестина.
  Малко по-рано е превзета и Малта. Което беше много добра операция. Сталин все още не напредна и изчака. Но поражението на британците усложни ситуацията. И сега нацистите можеха да ударят по Кавказ и от юг.
  Със закъснение Червената армия започна настъпление срещу Курск и Орел през септември. Но германците го очакваха и подготвиха мощна защита.
  В защита германецът Фердинандс също издържа теста. Това самоходно оръдие с много мощна предна броня се оказа ефективно при унищожаването на танкове.
  Не е зле в защита и "Пантера". Германците упорито се съпротивлявали. Съветските войски напредваха изключително бавно и не можеха да влязат в оперативното пространство.
  Германците успяха да избегнат разпадането на фронта и да устоят. И Червената армия напредна само на сто километра за два месеца, само се приближи до Курск и Орел и поради тежките щети спря. И германците превземат целия Близък изток. И през ноември те успяха да превземат Гибралтар с щурм. Хитлер все още убеждава Франко.
  Освен това Англия беше силно отслабена поради дейността на вражеския подводен флот. И това също имаше отрицателен ефект.
  Чърчил дори започна да клони към сепаративен мир. Но Хитлер искаше напълно да подчини Черния континент. И той предложи на Сталин примирие за една година.
  Хитрият лидер на СССР се съгласи на тази пауза. Разчиташе на ново оръжие.
  Но Хитлер знаеше какво прави. Германия превзема Африка и през лятото на 1944 г. започва десант във Великобритания. И този път нацистите успяха да направят всичко безупречно. Реактивни самолети от нацистите завзеха господството в небето. А изтребителите с витла ME-309 и TA-152 бяха много силни. А щурмовата пушка MP-44 се показа много готина в масовата серия.
  От танковете трябва да се отбележи Panther-2 с по-нисък силует и малка тясна кула. След като добави въоръжение и броня, новият танк тежеше само четиридесет и седем тона с двигател от деветстотин конски сили. И имаше добри шофьорски характеристики, с 88 мм оръдие 71EL и сто и петдесет милиметра предна броня. Тигър-2 се произвеждаше на малки партиди, поради факта, че външният вид на Panther-2, който почти не беше по-нисък по защита и равен по въоръжение, с огромно превъзходство в шофирането, веднага направи този танк остарял.
  Като обикновен "Тигър". Но "Лъвът" -2 се оказа по-успешна машина.
  В него двигателят и трансмисията бяха поставени заедно и напречно. В резултат на това силуетът падна и резервоарът стана много по-лек. "Лъв" -2 с тегло от петдесет и три тона имаше. Оръдие 105 мм 70 EL, странична броня 82 мм, предна броня от 150 и 120 мм корпуси с наклони. А челото на кулата е 240 мм с наклони.
  И двигател с хиляда конски сили. Колата, както виждате, е едновременно работеща и мощна във всички отношения. Лев 2 беше невероятен.
  Накратко - всички Хан. И Великобритания няма шанс срещу Вермахта.
  Пилотът на Марсилия за седемстотин и петдесет свалени самолета получи нова награда: Рицарския кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти.
  И това е много готино използване на таланта.
  След две седмици Великобритания падна. И Лондон беше превзет. И Чърчил избяга позорно.
  Въпреки че формално войната все още не е приключила, японците вече са превзели Австралия.
  И скоро Канада се оттегли от войната. Германците също извършват операция "Икар" през август, като превземат Исландия. И сега САЩ не можаха да ги получат.
  След това те започнаха да подготвят нова офанзива срещу СССР. Разчитайки на реактивни самолети и танкове от серия "Е". Както и принципно нови оръжия като балистични ракети и дискети.
  Скоро САЩ подписаха мир с Япония. И на 20 април 1945 г. Третият райх и страната на самураите се договориха за съвместна война. А офанзивата на Фриц започна на 15 май, когато пътищата пресъхнаха.
  СССР се подготвяше дълго време и разкопаваше много укрепления. През четиридесет и четвъртата година се появи Червената армия - ракетната установка "Андрюша". Също така в серията са танкове Т-34-85 и ИС-2. И самолети LA-7 и Як-3. Въпреки това Як-3 не влезе в масово производство поради липсата на висококачествен дуралуминий. И Як-9 остана основният изтребител. LA-7 беше по-добър със скорост, но все пак отстъпваше на германците.
  Най-гадното е, че СССР загуби количественото си превъзходство във въздуха. Германците произвеждат много повече самолети, включително реактивни.
  При танковете Германия все още има предимство в качеството. И "Пантера" -2, и "Лъв" -2 са по-модерни и мощни машини. В поредицата се появиха и Е-10 и Е-25. Последното самоходно оръдие беше изключително успешно. Комбинация от оръдия в 88 мм в 100 EL. Предна броня от 120 милиметра при голям наклон, странична броня от 82 милиметра с тегло от тридесет тона с двигател от 900 конски сили и височина от един и половина метра. Да, това вече беше машина, просто звяр.
  Новото оръдие изстрелва 12 изстрела в минута и пробива всички съветски танкове от бойно разстояние.
  "Пантера" -2, добър танк, но е разработена "Пантера" -3. Тя е по-тежка с шестдесет и пет тона, но по-добре защитена и въоръжена. Но засега в серията само E-10 и E-25 и E-100 са масивни. Последният танк получи двигател от 1500 конски сили, който с тегло от 130 тона му даде скорост от 40 километра по магистралата. Страничната броня на този танк е 210 мм наклонена, а предната е 250 мм наклонена. И две оръдия: 128 мм и 75.
  Този танк се наричаше "Мамут". Той е по-усъвършенстван от "Maus" и компактно оформление. Много добра защита от всички ъгли. Идеален танк за пробив и доста пъргав.
  Но все пак е скъп и доста тежък.
  СССР получи ИС-3 през май. Тази машина е добре защитена в челото, но по-тежка и по-лоша при шофиране от IS-2 с еднакво въоръжение. И по-скъпи и по-трудни за производство. През декември 1944 г. започва да се произвежда SU-100 - по-практично самоходно оръдие от предишните модели.
  СССР е готов. Но не до края. Освен това Япония напредва от изток.
  XE-162 не се оправда. Самолет с отлични летателни характеристики и евтин, лесен за производство се оказа труден за управление и на него можеха да летят само висококвалифицирани пилоти.
  Вярно, Хъфман го харесваше. За неговия стил на битка - перфектната машина.
  Марсилия предпочиташе ME-309, надежден кон, или TA-152 с мощни оръжия. Той беше снайперист.
  ME-262 също не е лош, но все още не е напълно надежден, но доста ефективен и упорит.
  Реактивният самолет ME-163 беше пуснат в по-усъвършенствана версия - малък, безопашен и много бърз - ракетен изтребител. Не е лош автомобил ME-1100 с крила, които сменят стрелба, но изисква висококвалифицирани пилоти.
  Добра кола ME-262 X, във всички отношения - отлична скорост над 1100 километра в час, стреловидни крила, пет въздушни оръдия, маневрени, по-модерни и надеждни двигатели и практични за управление от обикновените пилоти. Но все още не е в сериала.
  Основните работни коне на ME-309 и TA-152. Машините са винтови, но много упорити, високоскоростни и мощни оръжия. И най-важното е, че има много от тях. И СССР все още е принуден да разчита на Як-9 и на ПЕ-2, който не е много добър, и доста слабите летателни характеристики на Ил-2 и не много по-добри от Ил-10.
  Да, силите са неравни.
  Германците също използват колониална пехота в битки. Което е проблематично.
  Освен Япония във войната влиза и Турция. И сега германците, заедно с османците, настъпват отвъд Кавказ. И това все още е проблемът.
  Червената армия е стегната.
  Хитлер като цяло е уверен в победата. Съединените щати не влязоха във войната с Третия райх.
  И германците започнаха настъпление в няколко стратегически направления наведнъж. Удариха от Таманския полуостров. И Ростов на Дон, и от Курск до Воронеж, и до Москва в центъра. И на север до Тихвин, за пръстена на втория Ленинград. И Карелия. И заедно с турците в Закавказието. И към Иран.
  И на изток нападнаха самураите. Основният удар за Монголия и Приморие от сушата и за Владивосток и Петропавловск от морето. Натиснаха силно.
  Да атакуваш в няколко посоки, разбира се, е разпръскване на силите.
  Но в края на краищата врагът, за да го победи, е принуден да пръска. А Третият райх има много резерви.
  Включително дивизии от цяла Европа. Швеция се съгласи да влезе във войната, в противен случай ще бъде погълната от операция "Полярна мечка". Швейцария също изпрати дивизия от доброволци. Франко официално влезе във войната, обяви мобилизация. А това е значителна сила.
  Италия, развързала ръцете си, извършва допълнителни мобилизации и изпраща големи сили на изток. Салазар, под натиска на Хитлер, също влиза във войната срещу СССР. Британското и френското правителства под окупация изпратиха войски. Цяла Европа беше под оръжие - всички държави без изключение.
  Плюс руските части на Власов и други .... Както и арабски и африкански и дори индийски и ирански дивизии. Толкова много сили са събрани. Нямаше достатъчно оръжие за всички.
  САЩ дори се съгласиха да дадат на германците голям брой автоматични пушки, картечници и автомобили.
  В танковете Третият райх беше по-нисък по брой на СССР, като загуби от масивните тридесет и четири. Но изпревари в самоходни оръдия. Е-10 и Е-25 могат да се произвеждат много по-лесно и в огромни количества. И най-масивният танк Panther-2 със сигурност е по-добър от T-34-85, особено в предната броня и оръжия, но все пак доста слаб отстрани.
  Германците обаче чрез използването на британската индустрия и по-активните французи в производството на танкове изпреварват СССР с по-голяма мощ. И също така развиха артилерия. Но Червената армия не беше по-ниска в оръжията и това даде някои шансове.
  Но в пехотата врагът има предимство и мобилността на войските също.
  Решението за атака на всички фронтове незабавно разпръсна резервите на Червената армия и подведе командването. Най-лошото е, че СССР, отстъпващ по икономически потенциал и човешки ресурси, нямаше перспективи.
  Врагът стана по-силен и можеше да добави още, но може би СССР не го направи.
  В центъра, където защитата беше най-силна, Червената армия издържа. Но в Кавказ фронтът рухна.
  И целият южен фланг рухна. А на север германците все пак превзеха Тихвин и предадоха артерията на Ленинград.
  Хитлер се зарадва... През лятото германците и тяхната коалиция успяха напълно да превземат Кавказ и да стигнат до Волга в района на Сталинград и Астрахан. И през септември бяха превзети и Сталинград, и Астрахан.
  Войната беше стратегически загубена. И японците превземат Монголия и Приморие.
  При тези условия Сталин предлага на фюрера мир при всякакви условия.
  Хитлер поиска капитулация. Сталин отказа.
  Германците започнаха настъпление по течението на Волга. Куйбишев и Саратов, Тамбов бяха взети ...
  През декември германците се приближиха до Уляновск. Настъпи временна пауза. Твърде студено за араби и черни войници. Хитлер искаше да спаси бялата раса в битки и замрази офанзивата до пролетта.
  През четиридесет и шестата година самоходните оръдия СУ-100 станаха основният съветски отговор. По-лесен за производство от Т-34-85 и с мощни и ефективни оръжия, изглеждаше като най-добрият изход. Въпреки че в реалната история СУ-100 не беше твърде масивен.
  В СССР ИС-7 е разработен набързо, той е твърде сложен за масово производство. Ако в реалната история дори тогава не са го пуснали в сериала в мирно време, тогава когато врагът близо до Уляновск и вие сте непрекъснато бомбардирани от самолети, не можете да вдигнете глава.
  Вместо ИС-7, СУ-130 набързо беше пуснат в серията на шасито ИС-2. Тази машина поне можеше да направи нещо срещу немските мастодонти. Освен това Panther-4 влезе в серията с германците, още по-тежък и по-добре защитен, и Лев-3.
  През май 1946 г. започва нова офанзива на нацистите. Заобикаляйки Москва, и с щурмуването на самата столица. Ленинград все още е на ринга.
  Чернокожите и арабите бяха подтикнати към нападението. И много кръв беше пролята.
  Сталин заповяда - да стои до смърт!
  Уляновск и Казан паднаха след един месец битки. Германците също превземат Оренбург и Уфа. И два месеца по-късно град Горки също падна. И Москва беше обкръжена.
  Е, Сталин, разбира се, избяга и се скри в Сибир. Отбраната на Москва се командва от Жуков. Битките бяха много ожесточени. Москва се държеше упорито.
  Но тя беше притисната. В същото време германците стигнаха до Урал. Те превзеха Свердловск и Челябинск.
  Москва все още устоя. И падна едва през декември 1946 г. Войната обаче все още не е приключила... Щабът се премества в Новосибирск.
  И там борбата продължи.
  Германците започват да настъпват отново през май 1947 г. Появиха се по-напреднали видове технологии. И в авиацията - безопашат бомбардировачи и в техниката. Panther-4 все още тежеше седемдесет тона с двигател от хиляда и петстотин конски сили. "Пантера" -5 е разработена със същото оръжие, но с тегло петдесет и пет тона и двигател от 1800 конски сили. Бронята е със същата дебелина, но ъглите на рационалния наклон са станали по-големи.
  Първите Т-54 се появиха в Червената армия, но това вече е като мъртва лапа.
  Марсилия за хиляда свален самолет получи звездата на Рицарския кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. За хиляда и половина самолета, Звездата на Рицарския кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. И за две хиляди самолета Звездата на Рицарския кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти.
  Червената армия сега изгаряше. Но тя се бори с голяма доблест. Кожедуб за стотния свален немски самолет получи четвъртата златна звезда на героя на СССР. Той стана първият, който получи такава награда за четвърти път. Покришкин беше първият герой, умрял три пъти. Други все още не са успели да растат.
  Разработваше се и нова машина, но вече беше твърде късно.
  Германците се сдобиха с MP-54, който е по-лек и перфектен.
  Появи се и ME-362. Това също е автомобил от висок клас. Рудел получи платинените дъбови листа и Хъфман.
  Войната беше на...
  И ето го последното военно лято. Нацистите напредват, разбивайки отслабващата съпротива на съветските войски. Все повече части на Червената армия се предават без бой, все повече и повече дезертьори. Новосибирск падна през септември. И през декември беше завършено превземането от германци и японци на почти всички големи градове в Сибир и Централна Азия.
  През юни 1948 г. Чукотка и всички повече или по-малко значими населени места на СССР са окупирани. Войната се превърна в партизански етап. През декември 1948 г. Сталин е убит от ракетна атака. И накрая, на 30 януари 1949 г. Берия подписва споразумение за капитулацията на Червената армия и войските на НКВД в замяна на амнистия и прошка.
  Но отделни боеве на партизаните продължиха.
  Съединените щати създадоха атомната бомба и сега е недостъпна. Въпреки това, завладян от Третия райх и Япония, за да усвои и усвои повече от едно поколение. И така, времето за мир дойде. Германците летят в космоса по време на войната с V-4. И на 20 април 1955 г. започва полет до Луната с астронавти.
  Сега в света имаше три хегемонични империи - Третият райх, САЩ и Япония. Те живееха сравнително мирно и се състезаваха в космическата икономика и науката. Въпреки че светът е бил на ръба на ядрена война. Но имаше надежда, че ще се установим и ще се справим!
  ЗАЩИТА НА МОСКВА ОТ ПИОНЕРСКИ ЮНАЦИ
  АНОТАЦИЯ
  Пионерите, както винаги, показват най-високия клас и висш пилотаж по време на Великата отечествена война.
  . ГЛАВА 1
  Батальонът млади пионери под командването на вечното момче Олег Рибаченко се бори за защита на обкръжена Москва, столицата на СССР.
  Момчета и момичета с червени вратовръзки, боси и дрипави водят неравна битка срещу фашистката армада.
  Нацистите атакуват от въздуха.
  Наоколо са пръснати фунии и множество фрагменти осеяни всички подходи към съветските позиции. Дърветата са овъглени, брезите, овъглени като кибрит, изглеждат особено трогателно.
  Момчето Олег и момичето Маргарита копаят окопи, натискайки голите си, втвърдени, детски подметки върху ребрата на лопатите.
  Момичето отбелязва:
  - Хубаво е да си безсмъртен! Нацистите ни бомбардират, но ние не се страхуваме.
  Момчето кимна със светлата си глава.
  - Абсолютно не се страхувам!
  До тях други деца, също боси, полуголи, загорели и слаби, работят с лопати.
  Момичето Маринка, натискайки голата си кръгла пета върху дръжката на лопата, пее:
  - Pioneer винаги е готов! И напред без повече!
  Момчето Серьожка пее, оголивайки зъби:
  - Ние сме най-силните в света! Накиснете нацистите в тоалетната!
  Децата са готови да се бият героично. Цял батальон пионери. И са много смели.
  Момчетата и момичетата са готови да се борят докрай. И те ще се бият.
  Момче Петка настройва самоделна прашка.
  Децата са готови да се бият. Много готов.
  Ето летят нацистките щурмови самолети. Има много от тях и някои от тях са дори най-новите, реактивни.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова дърпат прашка и изстрелват нещо напълно смъртоносно срещу врага, а именно експлозивна торба с въглища.
  Той ще лети по дъга и ще удари точно в щурмовия самолет. Ще избухне и ще пръсне във всички посоки с фрагменти. Няколко съседни самолета започнаха да пушат.
  Децата са възхитени и буквално пищят. Шамари с боси крака.
  И се чува агресивно скърцане.
  Пионерското момче Сашка и момичето Маша пускат смъртоносен дар на смъртта. И удари нацистката машина. Щурмоваците изстрелват ракети по пионерите. Деца, трептящи с боси пети, сиви от праха, те се разпръскват. И стреляйте отново.
  Момчето Олег Рибаченко туитира:
  - Вярвам, че целият свят ще се събуди,
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Осветяване на пътя на комунизма!
  И момчето, и момичето, сякаш стреляха от базука. И още един немски самолет е разкъсан.
  Маргарита отпусна босите си крака и запя:
  - Ще победим фашистите,
  Бог и херувимът са с нас!
  Момчето Серьожка възкликва:
  Сталин е с нас!
  И детето натисна копчето на базуката с боси пръсти!
  Ето как стрелят. Чува се бръмчене. В далечината се вижда как танкове се приближават.
  Можете да видите как листата падат от дърветата. И как буци пръст летят до върха.
  И как гори тревата. Босият крак на момичето Лара е изгорен от светлина. И тя крещи.
  Лара изскърца:
  - Слава на комунизма!
  Батерии стрелят по немски автомобили. Но те стрелят от разстояние.
  Босоноги момичета-комсомолци се разпръскват трептящи с голи розови токчета. И донесете снарядите. Пуснете нещо абсолютно смъртоносно.
  И паузи тътен.
  Вероника, този комсомолски член насърчава:
  - Слава Богу Род!
  Воините се бият много отчаяно. И пионерът хвърля гранати по враговете.
  Деца стрелят по врага и удрят нацистите. Мъртви наемници падат.
  Алис, това момиче-пионер, хвърли лимон с голи пръсти на краката си. Удари врага и изпищя:
  - За богинята Лада!
  Момчето Кай се обърна, покоси нацистите и изпищя:
  - За Отечеството напред!
  Момичето Глаша покоси фрица и изскърца:
  - За майка Русия!
  И с босите си пръсти хвърли убийствена граната.
  Това е мястото, където пионерските деца се бият отчаяно.
  Олег и Маргарита отново пуснаха торба с въглища от прашка и откъснаха кулата от танка. Момчето и момичето излаяха в хор:
  - За светлината на комунизма!
  Олег Рибаченко, момче на около единадесет, но много мускулесто, опря босите си пети на тревата и започна да дърпа експлозивния пакет върху жицата.
  И тогава "Лъвът" на Хитлер го взе и се натъкна на нещо смъртоносно, а ролките му, след като бяха унищожени, тръгнаха.
  И те се търкулнаха. Тук момичето с хвърляне на лимон откъсна главата на фрица и тя се търкулна по тревата. И зъбите излетяха от лицето.
  Маргарита, стреляйки, изпищя:
  - За Отечеството докрай!
  И водите на босия й крак отново изстреляха убийствено и хладно.
  А пионерите са изключително добре насочен огън.
  Навлизат германски танкове. Някои от тях са нови и клекнали. Те стрелят точно по противника. По-точно, не е точно. И босите пионери отговарят. И унищожи врага.
  Водейки Валентин, това момиче гука огъня:
  - За нашето Отечество!
  И отсече врага със смъртоносен взрив. И много трупове.
  Пионерите се бият като богатири и богатири.
  Пещера, това момче пионер, което коси противници, пее:
  - Слава на ерата на комунизма!
  И голата пета на детето ще изхвърли експлозивен пакет.
  Това са децата тук - те са много гадни за Хитлер.
  Бойците наистина са млади, но много войнствени. Няма как да им устоим.
  Момчето Максимка също се обърна и изпищя:
  - Ще има нови епохи
  Ще има смяна на поколенията...
  Но никой и никога -
  Няма да забравя името Ленин!
  Момиче Вероника се съгласи:
  - Не забравяй и не прощавай!
  И пак ще хвърли убийствено нещо с бос крак.
  Момчето Серьожка вече е успяло да бъде в ръцете на нацистките палачи и по някакво чудо избяга.
  Но е добре да си спомним за разпитите, изтезанията и нечовешките тормози.
  А самите германци не само се биеха, но и извършиха жестоки зверства. По време на боевете фронтовата линия често се разместваше. Така момчето скаут Серьожка Пантелеев попадна в капан.
  Дванадесетгодишно момче се озовава в немски каземат, то е съблечено и претърсвано, намирайки бележник и малък американски пистолет.
  Германска жена офицер на руски попита Сережа:
  - Искаш ли да живееш момче?
  Пантелеев, като наведе глава, отговори:
  - Не съм виновен за нищо!
  Жената блесна яростно с очи и каза заплашително:
  - Не си бил сам... Къде отидоха двамата старши другари?
  Серьожка потръпна и отговори неохотно:
  "Дори и да знаех, пак не бих казал..." Тогава момчето вдигна глава и извика. - И ти все пак скоро свършваш!
  Жената се изсмя злобно.
  - Грешиш! Фюрерът е непобедим и вие ще ни кажете много повече!
  Обица в бели шорти беше извадена в снега. Босите крака бяха боцкани от студена и хлъзгава повърхност с ледена коричка, а босите ребра на тънкото момче, стърчащи като лостове на кош, ходеха, неприятно гъделичкайки студения бриз. Момчето трепереше не само от студ, но и от страх. Изглеждаше толкова безпомощен и жалък. Жената го последва и снегът хруска под ботушите й.
  Серьожка неволно потърка охлаждащите му леко груби подметки и се опита да добави крачка. Но ръцете, вързани зад въжето, потрепнаха неволно. Момчето спря. Имаше вече приготвени кофи с ледена вода, як куп пресни пръчки. Има грубо издълбан стелаж, гори огън, на който се нагряват клещи и отвратително ухилен палач. Безсърдечна котка, която се подготви за разпит със страст.
  Обица отстъпи назад и затвори очи. Детето скаут се уплаши - наистина ли ще започнат да го измъчват така, направо в студа.
  Но май точно така ще бъде и ще ги измъчват публично - тук тълпата се кара на шоуто. Немските пазачи викат заплашително. Руско русо момче отчаяно се опитва да успокои треперенето, скрежът вече изгаря петите му, но въпреки студа по тънкото, но жилаво тяло на момчето се стича пот.
  Жената междувременно извади от джоба си табакера и запалка. Тя бавно запали цигара, а след това изведнъж рязко удря горяща цигара под острата лопатка на момчето.
  Серьожка неволно изкрещя и беше ударена в носа. Потече слаба юшка. И жената змия изсъска:
  - Кажете бързо, къде другаде имате връзка, каква е паролата за ъндърграунда?
  Момчето извика с пълна сила:
  - Все пак няма да ти кажа! никога няма да кажа!
  Жената строго нареди:
  - Тогава майната му!
  Ръцете на Сережа вече бяха вързани зад гърба му и помощникът на палача грубо бутна момчето. Няколко унгарки изчуруликаха съчувствено на собствения си език:
  - Ой! Оу! Той е просто дете!
  - Много гол на студа....
  - Ще бъде ли измъчван!
  Серьожка не знаеше унгарски, но се научи да разбира доста добре немски - иначе какъв разузнавач е той, ако не знае езика на потенциален враг! Но той, разбира се, скри това пред нашествениците и се опита да изглежда по-глупав от него. Един от малките помощници на палача събори маската и беше принуден да я свали. Серьожка изсвири изненадано. Просто момиче, със светлочервена коса, сплетена на тънки косички, тя беше част от отбор на месоядни.
  Младата германка, уловила погледа на момчето, изплези език и изсъска на немски:
  - Силен съм! Ще ти счупя и изтроша костите с нажежени клещи!
  Серьожка хвърли поглед към щипките и пребледня. Ако от малък огън от цигари голата кожа под лопатката боли толкова болезнено и отвратително, тогава какво ще стане, когато червено желязо, миришещо на ад, докосне тялото му?
  Жената офицер нареди с лай:
  - Издърпайте момчето на стелажа!
  Палачът, без маска, много ловко хвърли кука върху здраво въже, което завърза ръцете на младия скаут с кука. Друг по-масивен, в черна маска, помощникът на палача, с помощта на въртящо се устройство, издърпа веригата, към която е прикрепена куката.
  Гъвкав като акробат, Серьожка не почувства почти никаква болка, докато ръцете му се издигаха и раменете му се въртяха на задните си крака. В крайна сметка, разбира се, скаутът имаше богат опит в катеренето през прозорците, покрай тръбите на комина и дори вземаше уроци от циркови артисти. Помощникът на палача обаче, като показа немомическа сила, ловко хвърли блок върху босите крака на момчето и здраво щракна ключалките.
  Съдейки по гримасата й, въпреки умението й, беше трудно да се сложи блок, а в раменете и връзките на момчето, чието тегло се беше удвоило повече от два пъти, се появи болка. Сега започна истинското мъчение.
  Млада медицинска сестра в бяло палто и гумени ръкавици отиде при момчето скаут. Тя постави ръката си пред сърцето на момчето и се вслуша в пулса, след което, усмихвайки се с дива радост, каза:
  - Той има много силно сърце, може да издържи много!
  Жената офицер изсъска на руски:
  - Кажете паролата!
  Серьожка, спомняйки си момчето-Кибалчич, когото, вероятно, буржоазията също разпъна гол на стелажа и поиска да раздаде най-важната тайна, добави смелост към себе си. Колкото и да е странно, но истинската болка потиска страха и дава сила да се противопостави на мерзостта на Хитлер.
  Младият скаут възкликнал:
  -Няма да ти кажа нищо! И Хитлер ще се осмели и ще заложи!
  Жената, която вече многократно присъствала на разпитите и напълно изгубила всякаква прилика на съвест и съжаление, лаконично заповяда:
  - Залив!
  Момчето било отведено на побой от младо момиче. Тя трябва да е експерт в напляскването на много непълнолетни пленници. То е способно да причинява болка, но в същото време да не се прецаква до смърт и да не позволява на човек да се гмурне от ада на мъченията в рая на тотално "изключване" на съзнанието.
  Ударите паднаха по тънкия, но жилав гръб на Серьожка, хапеха го като рояци рамене.
  Болеше, но момчето, дишайки тежко и отваряйки уста, не крещеше от болка. В това той си представи най-напрегнатата битка, в която участва Малчиш-Кибалчиш. На мястото на Малчиш-Кибалчиш се бие и командва - Серьожка. Само дето се бият не с бели, а с истински фашисти.
  Ето пръчка от ужасни немски "Тигри", машини, чийто равномерен външен вид е изключително страховит. Но сега те приличат на картон и ги кълцаш със сабя!
  Жената офицер, виждайки, че момчето, въпреки отворените си очи, на практика не реагира на удари, нареди сурово:
  - А сега мангала!
  Момичето-мъчител изтича към мангала и извади от едно чекмедже буркан със зехтин. И тогава тя се затича към момчето и, изкривявайки лице от презрение, започна да размазва момчето по грубите стъпала на краката, които не бяха имали време да омекнат след босо лято.
  Серьожка дори беше доволен, когато докоснаха скованите й боси крака, топлите момичешки ръце и нагорещеното олио. Момчето изсумтя доволно, но безмилостната палач му показа юмрука си и каза на развален руски:
  - Ще ти изпържим петите момче! Ще виеш като вълк!
  Серьожка си спомни филма "Островът на съкровищата", който е гледал в киното точно в навечерието на войната. Там момиче, преоблечено като хижанка, също беше заплашено да си изпържи токчетата. Това означаваше нещо болезнено и очевидно не добро. Тогава Серьожка, от любопитство, запали свещ и извади кръглата си детска пета на светлината.
  Как тогава извика с глас, който не беше негов! Наистина беше много болезнено и на петата се поду лилав мехур, на който не можеше да се изправи. Така за известно време хлапето беше принудено да ходи с десния крак на пръсти. Блистерът обаче бързо падна, но спомените останаха.
  През есента, когато краката на момчето бяха втвърдени до мазоли, Сергей се опита да прегази въглените. Така че някои румънски момчета знаеха как да правят. Това обаче все пак го изгаряше - явно тук са имали свои местни тайни. Но върху счупено стъкло, мазолисти подметки биха могли, ако равномерно разпределите тежестта си, да стъпят. Да не говорим за тичане по планински, остри камъни. Това е почти норма за Сережа.
  Спомените се разсеяха от момента, когато под краката му пламна малък огън. Такава техника на мъчение, изпържете голи пети, бавно, но болезнено дълго. И маслото не изгаря дебелата, груба кожа на подметките. И наистина боли толкова много, и най-важното, болката постепенно се увеличава, до непоносима.
  Гърбът, страните, задните части и дори краката зад Сережа вече бяха нарязани на кървави ивици. Но болката някак си беше тъпа. Може би комбинацията от няколко страдания наведнъж притъпява или спомените за измъчени герои-пионери вдъхваха смелост.
  Но наистина е факт, че в реалната история малко от децата, попаднали във фашистки плен, се разделиха и издаваха тайни по време на разпит. Възрастните се разцепват под мъчения по-бързо и по-често. Така че пионерите, непреклонни във фашистки подземия, изобщо не са мит!
  Серьожка отначало усети приятна топлина в подметките, но след това започна да гори, сякаш се изля вряща вода. Болката е много пареща и момчето скаут отчаяно издърпа краката си, повдигайки тежък блок, разрязващ стоманени краища на глезена. Веднага момичето мъчител, очевидно очаквайки същото от затворника, хвърли тежка дървесина върху блока. Остра болка прониза ставите, връзките и раменете му, накарайки момчето да крещи.
  Сега мъченията се засилиха, ръцете му бяха буквално извадени, а краката му горяха. Сергей Пантелеев неведнъж чете как партизаните са били измъчвани по време на разпити и в най-трудния момент на помощ идва загубата на съзнание. И тогава пропадаш като дълбока тъмница.
  Но Серьожка просто се отличаваше с много силна глава и факта, че не загуби творението си, дори получи добър удар по главата. Да, и палачите, вероятно професионалисти, знаят как да измъчват.
  Много боли и тогава самата офицерка реши да се забавлява. Дадоха й лост, нажежен до червено на пламъка, и той започна да го изгаря, най-чувствителните места, върху жилавото тяло на момчето.
  И тогава, за да задържи писъците, Серьожка, като истински герой-пионер, запя;
  Ние ще те защитим, моя мила земя,
  Отечество безкрайни простори,
  Руският народ е обединен с партията -
  Фрост рисува шарки на прозореца!
  
  Имам червена вратовръзка - алено знаме,
  Беше обвързано с гордост и съвест!
  Марширувахме в горещо лято,
  Рубинения огън осветява есента!
  
  Но Вермахтът изведнъж удари като чук,
  Съветски войник, не търпи срама!
  Ще направим фашистите много горещи,
  И мръсния Хитлер!
  
  Ние сме пионери, всички обединени в редиците,
  Да се борим за Родината е нашата цел!
  Войникът на Русия е непобедим в битки,
  И кой е нацист, всъщност просто пън!
  
  Отидете на фронта по зов на сърцето да знаете
  Въпреки че искаха да не пускат момчетата вътре,
  Но не седнете, ние сме заключени на бюрото,
  Само на предните ще получите солидна петица!
  
  Въпреки че нашите се оттеглят под огън,
  Но ние вярваме, че Вермахтът ще бъде победен!
  Нашите войски се топят като ледена висулка,
  Но Бог знае, той произнесе присъда на Райха!
  
  Момичето се бие босо
  Момчетата отлепиха всички носове,
  Страната на младите съвети цъфти,
  А ние всъщност сме рицари-орли!
  Момчето разузнавач запя и болката отстъпи, нито мангала, нито нажеженият метал го притесняваха и сякаш зад него се разпериха дори огромни орлови крила.
  Раздразнена, мъчителката грабнала нагорещен на огъня камшик, изработен от стомана, бодлива тел, и започнал да бие момчето по вече окървавения и счупен гръб.
  Но Серьожка пееше с все повече и повече ентусиазъм;
  Ще се борим с нацизма докрай,
  Тъй като няма по-важни неща за руснаците,
  Птица се рее над света с ален цвят,
  Нашият скъп славей се превърна в ястреб!
  
  Майката е млада, но вече сива,
  Светиите блестят от иконите като блясък на лицето,
  Ти си моя скъпа родина,
  Готов съм да се биеш до смърт!
  
  Лов да закача адския райх на игото,
  Находчивостта хвана картечница,
  И боецът е вдъхновен от висока цел,
  Вдигна граната и отива към танка!
  
  Само момче и киша под краката,
  Вече е слана сутрин, но ти си бос,
  Но не е редно пионерите да плачат,
  Който е страхливец, вече е под Сатаната!
  
  Следователно няма място - познайте безделието,
  Това ще доведе само до ада на бездната,
  Друг възкликна - не приемам страха,
  Реактивен самолет отряза небесния самолет!
  
  Да, малкото момче ревнува от пилотите,
  Летят в небето - разбиват мрака...
  И имаш само ръждясала пушка,
  Ти си командирът на сополивия октомври!
  
  Но има такава дума - трябва да се бориш,
  Няма друг избор, няма как
  Едно време бяхме прости деца,
  Но воините са още живи, злодеят е жив!
  
  Вече близо до Москва, злият Вермахт бие оръдия,
  От големи бомби земята се тресе - мрак!
  Ти описваш земната болка - мъдрият Пушкин,
  Дойде на Земята - безмилостен страх!
  
  Когато слана забива игли - в разгара на лятото,
  Ние се ободряваме с мека, прекрасна визия,
  Колко хубаво ни беше в часа на съня на зората,
  Тичаха боси, през изумрудените треви!
  
  Нека снегът под голата подметка на детето,
  Но Сталин топли пионера с вяра!
  И смехът в отговор беше много звънлив,
  Това отстъпление в яростта на виелица!
  
  Така че, знайте, чакайки мамонско влечуго,
  Нека сложим край на властта, блудни противници -
  Сега земята се тресе
  И небето беше покрито с мъгла от чугун!
  
  Смразът не ни счупи, защото духът е горещ,
  И ушите на Фриц замръзнаха силно...
  Но вижда всеки, който наистина е зрящ,
  Че ние, войниците, косим този боклук!
  Германските палачи, измъчващи Серьожка Пантелеев, вече буквално избухнаха очите си от това усилие. Момичето мъчител се изчерви като рак и капчици кална пот се стичаха по хубавото й, но изкривено лице с неистов гняв. Палачите на Хитлер бяха безсилни пред смелостта на детето и неговата героична песен.
  От Москва, пътят към успеха на Сталинград,
  Повече момчета, но умът е възрастен,
  Седим преди битката - млада двойка,
  Над нас дават сянка, в позора на боровете!
  
  Е, какво вярваме в силата на счупването,
  Че Волга ще стане гроба на Фриц за всички ...
  Каква мерзост на технотронния Содом,
  Свален в Тартар от съветската власт!
  
  Нашият Бог не е идол от обикновена мазилка,
  Заповедите водят до успеха на Ленин,
  Трябва да се борим със стоманената орда,
  В стихотворения ще се пеят подвизи!
  
  Знайте, че песента реже стомана, а не метал,
  Тя е най-орелът без излишни струни!
  Моля се нашата доблест да не изчезне,
  За да не се срамуваш, глупост-фантастика!
  
  В крайна сметка има много изкушения на този свят,
  Понякога дори се страхувам за живота си, когато съм млад...
  Но ако врагът е на прага ви,
  Това не е за избягване на ръкопашен бой!
  
  Котелът е здраво затворен близо до Сталинград,
  О, Волга, която тичаше по бойното поле...
  Не можете да преминете през този институт задочно,
  Необходим за запояване дух и лишения!
  
  Ще дойдем дори с мъка до края през май,
  Никой от славяните не видя пленниците на покорните,
  Ще победим, знам със сигурност
  Ще се разходим с песен по просторните поляни!
  
  Но Вермахтът се разпадна - ние сме в атака,
  Също така беше много страшно близо до Курск ...
  Казаци смело със сабя и шапка,
  Хвърлиха се на "Тигъра", бития Фриц смело!
  
  Ние се биехме там, както се нуждаят от пионерите,
  Хвърлиха бомби, гъсеници в спрея ...
  Въпреки че е трудно, с черупки се напряга,
  Само нашите мисли започнаха да триумфират!
  
  Какво направи "Тигърът" - само хвърли зъбите си назад,
  "Пантерата" също свалихме кожата ...
  Приближаваме Днепър - огнена есен,
  Кога ще сме в Берлин с вас?
  
  Няма място в робството - няма рай,
  Тъй като огъването на гърба на руснаците е срамно,
  Бъди завинаги пълен, бял край,
  Да възпитава благородно потомство!
  
  Тук Киев е символ на нашето единство,
  Взехме го бос с щурм!
  За слава на мира, под слънцето на комунизма,
  Хайде, атакуваме Вермахта, ние, момчета!
  
  И в Минск, взети, те се присъединиха към комсомола,
  Въпреки че една година определено не беше достатъчна,
  Но ние толкова яростно победихме Fritz,
  Че всички признаха - ние сме руски войници!
  
  И ще е необходимо - ние управляваме планините,
  Науката ще даде сила - това, което не може да се измери,
  Беше ни трудно, беше ни студено, бяхме гладни,
  Но не се поддавайте на отровния мързел!
  
  Да, много от нашите не се върнаха от битката,
  Остават мили и мили трупове,
  Но знайте, че в Берлин се срещаме с младежта,
  По-възрастните жени виеха над гроба!
  
  Добре, че дадохме противници,
  Такава безгранична сила беше разбита,
  Комунизмът ни отвори свети разстояния,
  Пътят, сочещ за майка Русия!
  Да, тогава Серьожка показа най-високата класа и успя да избяга от плен.
  И това беше просто огромният героизъм на момчето.
  Олег Рибаченко показа уменията си, докато се бие.
  И сега босите крака на момчето хвърляха отровни игли по нацистите. И мъртвите нацисти паднаха.
  Но момичето Маргарита хвърли няколко гранати с боси пръсти. И още един фашистки танк се обърна.
  Момчето и момичето пееха, докато стреляха по врага;
  Ние вярваме във Върховния Отец,
  Когото хората наричаха Род...
  Ще му бъдем верни докрай,
  За Родината, за щастието и свободата!
  
  Нека комунизмът бъде във вечна слава,
  Какво щедро дава щастие на цялата вселена...
  И жестокият реваншизъм няма да мине,
  Нека разсеем облаците и лошото време ще си отиде!
  
  Нека славата на семейството да бъде завинаги,
  В името на нашата Родина Русия...
  Сбъднете страхотна мечта
  Когато дойде Христос Месията!
  
  Ние сме пионери, смели борци,
  Нека Лада е с нас завинаги...
  Майките и бащите се гордеят с нас,
  Трябва смело да се борим за Русия на любовта!
  
  Великият Бял Бог ще бъде с нас,
  Христос, Сварог, Света Мария...
  Ще извием всички противници право в рога,
  Откакто в Русия царуват арийците!
  
  Създателят е създал Земята,
  Разстилайте бързо космически простори...
  В крайна сметка той има доста сила,
  Създадени морета, пустини, планини!
  
  В името на Исус, славно семейство,
  Желанията да играеш изпълнява...
  И скоро ще има рай - ще дойде времето,
  Когато всичко цъфти в сияен май!
  
  Боси момичета тичат
  Те не се страхуват от свирепи снежни преспи ...
  Скоро ще уредят капут за Хитлер,
  Все пак руснаците винаги са умеели да се бият!
  
  Перун ще ни помогне да спечелим битката,
  И богинята Лада ще излекува раните...
  Ние ще останем завинаги Родината с теб,
  Русия мечтае да се бие смело!
  
  Ние сме пионери, смели деца,
  В атаката пръчка срещу фашистките чудовища ....
  Браво момчета и момичета
  Продължавайте делото на славните комунисти!
  
  
  Ще дадем сърцата си за Родината,
  Както великият славен Ленин завеща...
  Над нас е златокрил херувим,
  Елате, вярвам, до най-голямата цел!
  
  Никой не може да ни победи да вярваме
  За шансовете за отмъщение на адските орди...
  Ние смело движим фюрера в лицето,
  Русия ще разбие противника!
  
  Нацистите по някакъв начин взеха момчето в плен,
  Изгориха петите с огън с желязо....
  И цял месец измъчваха момчето,
  Но те дори не можеха да повърнат!
  
  Имаше едно хлапе, съблечено босо, което щеше да бъде застреляно,
  Смразът е най-силен, краката са като огън....
  Вятърът духаше и боровете се люлееха силно,
  И някъде самолетът се удари!
  
  Но момчето издържа до края,
  Въпреки че камшикът свистеше много ужасно ....
  И пионерът с Отечеството се сбогува -
  Няма нужда от сълзи и да не ревем в лицето!
  
  Най-накрая той плю в лицето на Фриц,
  И получих гол куршум в гърдите...
  Те прошепнаха - устните на момчетата отиват в рая,
  Паднал в снежна преса, вече изтощен!
  
  Но войниците му отмъстиха,
  Счупиха фрица като онези стъкла...
  И руснаците се озоваха в Берлин,
  Въпреки че е трудно да се бориш с фашист!
  
  Момичетата ходеха боси,
  Петите им потъмняха от тревата...
  И къде отидоха красотите на руските крака,
  Вдигнаха златни разсади от класчета!
  
  Накратко, ние победихме нацистите,
  Лада ни помогна много с това....
  Завърши битката в Берлин -
  Но фюрерът е сила - сатаната!
  Децата пяха и продължиха да се бият. Да, те са преминали през много.
  Например, Андрейка е заловен на единадесетгодишна възраст.
  Той беше потопен гол и безпомощен в мразовит ден от ледена дупка. Те също са били измъчвани публично. И хората гледаха.
  Когато момчето посинява от студа, започват да го топлят с камшици. Тънкото детско тяло подскачаше след всеки удар. Тогава Андрейка започна да налива сол върху раните.
  И докараха факлата до босите детски крака. Миришеше на изгоряло месо. След това огънят беше донесен до костеливите гърди на момчето. Андрейка вече е слаба и крещи. Детската кожа с мехури, изгорени рани. Младият пионер няколко пъти губи съзнание от болезнен шок.
  Андрейка отчаяно стисна зъби. Но той все пак извика от болка няколко пъти.
  Тогава палачът започнал да чупи пръстите си по краката на децата. И накрая изгориха петолъчка на гърдите му.
  След това Андрейка се изключи за дълго време.
  Момчето получи няколко дни за почивка и отново беше измъчвано на стелажа. Биеха ги по босите крака с нажежен железен камшик. След това запалиха косата на главата.
  Те измъчваха детето наполовина до смърт.
  Лара също беше разпитана. Момичето смело каза:
  - Нищо няма да кажа.
  Тя била бита с бодлива тел и след това изведена през нощта на студа в една скъсана и окървавена риза. Съблечена, боса, с нарязан гръб, Лара беше пренесена през лютия студ. Самият германец замръзна и я върна в хижата, за да се стопли най-напред.
  Момичето Лара страда много, но удържа. Така че тя не каза нищо освен арогантност.
  Тогава фашистката палач изгори босия й крак, схванат на студа, с джагарка, за да се зачерви от жегата. Лара извика и загуби съзнание.
  Изляха я вана с ледена вода и я изгориха, оживявайки втората гола, кръгла пета на момичето.
  И разбира се е много жестоко. Лара никога не си призна. Малко по-късно е измъчвана с ток. Със сигурност много боли.
  Момичето не издържа на токов удар и започва да говори глупости. Тогава на Лара хрумва идеята да каже на нацистите, че знае къде партизаните са скрили златото.
  И така на Лара беше дадена почивка, нахранена добре и й бяха поставени няколко укрепващи инжекции. После ме заведоха в гората. И момичето ги поведе в засада на партизани. И по време на битката тя беше сандал и избяга през снега.
  Петите в студа дори спряха да болят и мехурите не болят толкова.
  Лара оцеля. Но нацистите арестуваха момчето Вадим, когото тя назова под изтезания.
  Вадим беше син на бургомайстора и нямаше нищо общо с партизаните.
  Но момчето беше съблечено и го караха бос през слана в банските си гащи. И след това го поставиха на стелажа.
  И той си призна всичко и предаде дори баща си и майка си. Разбира се, те също са били измъчвани.
  Момчето Вадим беше измъчвано дълго време. И тогава заедно с майка ми караха боси и през снега през целия град. На шията ни бяха окачени табели: ние сме партизани. И биеха жени и момчета по гол гръб с камшици.
  И обесен разбира се. Но бургомайсторът не доживя да види екзекуцията и умря подложен на мъчения.
  Лара малко съжаляваше за Вадим. Но най-вероятно той я е предал.
  Войната не познава милост.
  И сега е в разгара си ожесточена битка. И всички нови снаряди и бомби падат на земята.
  И пионерите се бият.
  Момчето Серьожка, стреляйки, отбеляза:
  Не можете да удушите нашата песен, не можете да я убиете! Няма да убиеш!
  Как успя да избяга? Тук има малко късмет. Германците са много ядосани, че момчето пее по време на мъчения, взеха го и не го обесиха. И ние решихме да измислим нещо по-сложно.
  И някакво мъчение, за да се опита напълно нечовешко.
  На момчето беше позволено да се движи малко. И го отровиха в колата в лагера на смъртта за експерименти.
  Но хлапето успя да намери пролука в колата и да се измъкне. Пукнатината е създадена случайно от фрагмент от бомба и не е забелязана. И заедно с момичето Серьожка избяга. И те бяха боси и преминаха през снега. Но децата са закалени, те успяха да издържат на студа. И стигнахме до фронтовата линия.
  Да, нацистите натискат много силно.
  А бомбите се хвърлят изключително често. А на позициите на пионерите са засадени гаубици.
  Децата отговарят, като започват да пеят отново;
  Аз съм момче, родено в свята земя,
  Което се нарича безгранична познай Русия...
  И няма по-добро място за познаване на цялата земя,
  И както и да молиш Бога с люта вяра!
  
  Но той е роден пламенен атеист знам
  В един циничен, в този двадесет и първи век...
  Искам да построя чудесен рай със собствената си ръка,
  Къде щяха боговете да станат самите хора!
  
  Но сега попаднах в двадесети бурен век,
  И имах момче да се бия там...
  Нека се възпява подвигът на героя на Русия,
  Ние руснаците винаги сме умеели да се бием!
  
  Нашата смелост живее в младото сърце,
  И кръвта ми кипи бурно във вените ми...
  Victory отвори неограничен акаунт,
  Борим се безумно момчета ден и нощ!
  
  За слава на нашата доблестна Русия,
  Коя благодат ще даде Лада...
  Можем да гребем ревностно с гребла в Едем,
  Ще получим неограничена награда!
  
  Ето нашата вяра и могъщият бог Сварог,
  И мълнията, която самият Перун хвърля ...
  За нас вечният жезъл ще подпише клетвата,
  И победата чака през лъчезарния май!
  
  Ние сме руснаци, велики синове на земята,
  Вярвам, че скоро ще летим до Марс...
  Знам, че съм роден да създавам победи,
  Нека Авел триумфира, а не Каин!
  
  Ще дадем сърцата си за Родината,
  Служи на Русия с ум и щикове...
  Херувимът ще разпери крилата си от рая,
  Ще тръгнем срещу нацистите с юмруци!
  
  В нищо врагът няма да получи шанс,
  Вермахтът няма да ни постави на колене...
  Ударихме фрица право в окото
  За слава на най-важните поколения!
  
  В Русия всеки войн от ясли,
  Бебето дърпа дръжките към машината ...
  Заповед на Сварог - убийте фюрера -
  Лада ще даде щедра награда!
  
  В нашия свят няма нищо друго
  По-скъпо е знамето на победата, алено, червено ...
  Лодката се счупи, греблото се спука,
  Опасно е да се бием с Отечеството си!
  
  Никой не знае къде е ръбът на вселената,
  Къде отиват астронавтите...
  Сварог Всевишния, всемогъщият цар,
  И рицарят ще получи дарения от него!
  
  
  Не се страхувайте, фашистите няма да ни сложат,
  Въпреки че на този свят, с тях Съединените щати, с лъвове ...
  И животът няма да бъде прекъснат, знам нишката,
  Няма да бият отечеството с ботуши!
  
  Имаме военна сила, вярвайте
  И танковете, самолетите на демони са по-готини ...
  Звярът на фашизма ще бъде победен,
  Фюрерът и съучастникът на Дуче са обесени!
  
  Знамето е червено, това е много силно знаме,
  Той блести като червена торба над вселената...
  Комсомолският член постави Фриц в слабините,
  С петата си, гол, а не бял!
  
  Вярвам, че скоро ще влезем в Берлин,
  С победна песен на смелия комунизъм...
  И ще помете всички фашисти,
  За да няма гадове на реваншизма!
  
  И тогава ще има рай във Вселената,
  Тръбите на могъщите херувими свирят...
  Борете се за Родината и смейте,
  С Русия Род и ние сме непобедими!
  ТЕСТОВЕ НА МАЛКИЯ ПРИНЦ
  Олег се озова в кулата в една и съща килия с Наташа. Беше облечен в скъп костюм, но на места скъсан. Мечът и всички оръжия били отнети при пленяването и били грубо претърсени, като били взети пари и бижута. Но засега оставиха ботуши и камизола. И седиш на сноп слама. Сега вие сте момче на около тринадесет години през Средновековието. Това е малко по-малко от дванадесет за двадесет и първи век. Но тялото е тренирано, принцът, разбира се, се развива чрез физически упражнения и фехтовка. Но не толкова силен и бърз, както когато Олег беше в безсмъртна плът. Но това тяло също е добро. Повече или по-малко здрави, всички зъби непокътнати, но по-чувствителни. Тук по време на ареста го зашеметили с палка и на главата му се издула тежка подутина.
  Златният шлем беше отнет. И прикован за врата към стената. Но веригата е дълга и можете да станете. До него е майка му. Наташа се промени малко. Не толкова широкоплещеста и мускулеста, въпреки че жената е стройна и силна, също не от слабите, макар и не безсмъртна вещица. Малко по-възрастна от Наташка, на около тридесет години по съвременните стандарти и много красива, лицето й е по-нежно и не толкова твърдо. Зряла жена, малко по-бледа от Наташка, която беше тъмна от слънчево изгаряне, а косата й е руса, но не синя, а леко златиста.
  Тя беше първата красавица на кралството, която роди само две деца и затова, спортувайки, успя да поддържа момичешка фигура. По стандартите на Средновековието изглежда просто супер!
  Докато кралицата не беше ограбена, специални и лоялни хора бяха пленени без съпротива. И тя има бижута, много скъпа рокля, много бижута, шабота, бродирани с перли и злато. Красива млада жена, богата и външно доста спокойна. Докато не беше в окови, а Олег дори се срамуваше да бъде окован като кученце и че костюмът му беше скъсан на места, пробит и се виждаха петна от кръв.
  Но те искаха да вземат принца жив, след като очевидно получиха строга заповед и не убодиха, не отрязаха, а само леко зашеметени. Въпреки че бойното момче отчаяно се съпротивляваше.
  Но е ясно, че предстоят по-тежки изпитания. Кралицата седи на легло с пух и възглавници, до нея е прислужница.
  Олег си спомни филма: "Дамата и разбойникът". Там също красива жена, или по-скоро момичето, беше държано в една повече или по-малко приемлива кула, с легло и пух и прислужница. А бижутата са отнети едва преди екзекуцията. И сега те са изправени пред екзекуция. И не хуманната брадва на палача, а горяща на клада от инквизицията. Само преди това мъчителите ще избият брутално нужната им информация за много богатите, съкровищата на короната и най-важното за една свещена реликва, която може да даде на инквизиторите колосална власт, а може би и власт над света!
  Олег Рибаченко потръпна, той беше загубил навика към обичайното си, макар и младо и здраво тяло. Неприятно стоманената яка разтриваше врата на детето. И като цяло е унизително да седиш на верига, като куче. И той имаше малка личност и принц, тоест горд. Когато си това и ти, а не съвсем ти. И е унизително да се чувстваш като кученце.
  Наташа го поглежда. Тя не е съвсем нейната - вид на кралица. И умът, и възприятието и за нея, и за нея. Споменът за бившия носител съществува. Но войнствени вещици. И имате двойна памет. И Олег Рибаченко, който вече е бил в голямо разнообразие от различни мисии и линии, и принцът, който има по-малко приключения, но също така на тринадесет години характерът му е до голяма степен оформен.
  А има и навици. Например да седиш на мръсна слама е неприятно и отвратително, костюмът на принца е елегантен и относително изчистен. И да, искам да ям. И няма да навреди да пия. И какво ще дадат на пленниците да пият?
  Ще бъдат ли държани на хляб и вода, като обикновените затворници? Или ще подарят нещо по-луксозно и подходящо за крале.
  Тук, в романа "Десет години по-късно", в Бастилията, затворниците бяха добре хранени. Но може да е просто художествено изобретение. Или благородните хора са добре нахранени?
  Олег въздъхна и попита кралица Наташа:
  - Ще бъдем ли готови?
  Момичето с най-августовската кръв заяви решително:
  -Винаги готов!
  Момчето принц искаше да каже още нещо, но вратите на доста голямото изскърцаха. Някой обърна ключа на ключалката. И тогава те се отвориха от много дебел метал и камерата влезе. Няколко големи, специално обучени затворнически пазачи, също няколко палачи в роби, двама свещеници в султани и една жена в монашеско облекло.
  По-високият свещеник хвърли поглед към кралицата и каза сухо:
  - Вземете всички бижута и амулети от нея!
  Една жена в монашеско расо се приближи до Наташа и, като сложи ръкавици от тънка кожа, смирено каза:
  - Извинете, Ваше Величество, трябва да Ви претърся, за да не скриете някакъв амулет, който може да попречи на дявола да се покае дори под мъчения!
  Свещеникът строго отбеляза:
  - Това не е величие, а заподозрян в магьосничество! Ако тя се съпротивлява, охраната ще я задържи!
  Наташа гордо каза:
  - Аз самият не си струвам!
  Тя започна да сваля бижутата си. Олег си спомни романа "Айвенхо". С Ребека също така премахнаха всички бижута и ярки ориенталски материи. Остана само в бяла роба, малките крачета на момичето бяха боси. Да, вижда се, че не е много приятно да ходиш бос по английския неравен терен за момиче от богато семейство с незакалени подметки. Или може би хладно. Между другото, в адаптациите на Айвънхоу не е ясно дали Ребека е боса или не.
  Но се чудя дали кралица Наташа ще бъде унищожена?
  Монахинята сложи диадемата, обеците, пръстените и гривните в торба. Тогава тя учтиво поиска разрешение да докосне Наташа, за да види дали не е скрила нещо.
  Свещеникът строго заповяда:
  Трябва да е съблечена!
  Наташа се изчерви и тропна с крак в обувката си:
  - Как смееш!
  Свещеникът изръмжа:
  - Трябва да те прегледат за вещици петна! И не се срамувайте, ще бъдете голи, висящи на багажника със сина си! Освен ако, разбира се, не си признаете веднага и откриете къде са скрити съкровищата!
  Наташа изръмжа гневно:
  - Никога!
  Свещеникът излая в отговор:
  - Дръж я! Нека направим по-задълбочено търсене!
  Стражите сграбчиха кралицата много здраво. И монахинята в ръкавици започна да развързва корсета си. Наташа отчаяно се съпротивляваше и се опита да рита. Внезапно тя беше ударена в лицето от страж и кралицата изпищя. Монахинята беше опитен тъмничар и много хитро развърза роклята си и я скъса. След това дойдоха блузата и полата. Наташа се засрами. Олег е смесица от възмущение и същевременно вълнение на тийнейджър, в който се съблича красива жена. Тук обувките бяха скъсани от кралицата, а след това и чорапите. Какъв грациозен крак има. Краката на Наташа, въпреки че бяха красиви, бяха големи и втвърдени от постоянното ходене боси. И кралицата ги има по-малки и много по-разглезени.
  Ето един чорап излъга, после друг. Друга пола беше ловко освободена от монахиня. Кралицата остана боса и в сутиен, бродиран с диаманти, и бикини. Това са всички дрехи на опозорения август.
  Монахинята се обърна към свещеника, очевидно началника на инквизиторите. Той се поколеба, но в килията влезе друг мъж с богат султан и тюрбан със смарагди. Той каза яростно:
  - Е, какво чакаш, събличай я още! Вещицата трябва да се търси докрай!
  От кралицата монахинята внимателно свали сутиена, след което свали бикините. Изложена пазвата на Венера. Наташа искаше да го прикрие и буквално изгоря от срам. Но ръцете й бяха държани от силни и обучени затворници.
  Олег изпита най-силното вълнение в себе си. Красива жена била съблечена пред тийнейджър, а през Средновековието момчетата, макар и не едри на ръст, били много развити. Мъжкото съвършенство на принца се изправи и набъбна до краен предел. Толкова исках да използвам ръцете си, но в присъствието на други хора е срамно да правя това.
  Инквизиторът в султана със смарагди нареди:
  "Проверете Чарлз по тялото й за вещици..."
  Свещеникът се появи в гола, красива, извита жена. Кралицата непрекъснато спортуваше и се ограждаше, така че нямаше излишни мазнини и дори се виждаше преса, макар и не толкова изпъкнала като тази на Наташа в предишното й тяло. Тя е красива, но външно инквизиторът запази непроницаемо лице. А ръцете и ръкавиците му почти докоснаха тялото и прегледът на кралицата беше от бизнес интерес. Но кожата на млада жена, чиста, гладка, нежна, бледа, тъй като кралицата рядко можеше да прави слънчеви бани и само там, за да не се вижда.
  Но ясно се виждаше, че тя няма да има недостатъци и петна. Олег изведнъж усети, че вълнението му е намаляло. Той все още беше твърде малък телесно, за да бъде затрупан с хормони и да страда болезнено, когато не могат да бъдат изхвърлени. Но майка му е унижена и палачите я преглеждат. И вече не вълнува, а предизвиква гняв. Бурният гняв на най-августовото и разглезено момче.
  Олег, възползвайки се от факта, че веригата на яката е доста дълга, скочи и успя да стигне с крак до задната част на инквизитора, който преглеждаше майка му. Ударът бил болезнен и свещеникът паднал. Той удари главата си, но не силно в корема на кралицата, а тя го ритна с коляно в брадичката.
  Инквизиторът в султан със смарагди извика:
  - Вземете това кученце и го изсипете в него, с пръчки добре!
  Свещеникът отдолу отговори:
  - Не можеш да биеш августовския човек без съдебно решение!
  - А мъченията?
  Свещеникът отговори шепнешком:
  - Съдът вече е дал разрешение за изтезания, но без осакатяване, и само за получаване на информация!
  Инквизиторът ядосано отбеляза:
  - И мъчение, за да получиш признание в магьосничество?
  Свещеникът тихо прошепна:
  - Императорът се нуждае от съкровища и дори обещава да пусне момчето и жената, ако кажат и издадат входа на тайника!
  Инквизиторът в султана каза ядосано:
  - Защо дърпа? Да измъчим кралицата и принца веднага! Освен това те не искат да говорят!
  Свещеникът кимна.
  - Няма смисъл да се дърпа! Към мазето им!
  Олег беше хванат от охраната и започна грубо да разкъсва дрехите си. Те бяха много силни, явно специално подбраха най-добрите затворници, които да пазят най-ценните затворници. Затова те буквално разкъсаха камизолата, ризата, панталоните, скъсаха ботушите. Олег беше напълно гол, само по шорти.
  Откачиха яката му и го завлякоха нагоре по стълбите с Наташа. Олег си помисли, че вероятно така, в същите шорти, пренасят Малчиш-Кибалчиш в камерата за мъчения. Въпреки това, Олег все още има преднина пред истинския принц, той ще почувства истинска болка, но така или иначе няма да умре, но потомството на кралското семейство би се страхувало много повече на негово място, тъй като той не може да брои в акаунт в Happy End за. Дори да кажеш тайна, пак ще те изгорят като магьосник - никой не се нуждае от допълнителен свидетел.
  Пътят до мазето не е твърде дълъг, всичко в една кула. За благородните затворници отгоре мястото на разпит е по-ниско.
  Въпреки че Олег беше чул, че е по-добре да не гледа инструментите за мъчение, той се втренчи с любопитство. Има много богат арсенал на инквизицията. И какво просто не беше. И щипки, и куки, и пръти, и бормашини, и куп други елементи.
  Олег беше посрещнат от червенокоса палач, специалист по изтезанията на деца. Тя погледна красивото, мускулесто момче и очите й се възбудиха от сладострастна похот.
  Хващайки грациозния бос крак на красивото момче, тя гука:
  - Колко е хубаво да измъчваш такова сладко момче!
  Тя ловко грабна нажежени щипки от камината и ги приложи върху кръглата пета на Олег. Болката за невтвърдената подметка на принца беше ужасна и той потрепна, разкъсвайки крака си с вик.
  Червенокосата жена палач се засмя и бутна зачервеното от жегата желязо към стомаха на момчето. И как се удря с ботуш в слабините. Олег си пое дъх.
  И червенокосата кимна.
  - Майната им на двамата!
  Древно мъчение. Ръцете им се връзват зад гърба и се изцеждат, което много боли трениращите. Олег усети как изгаря изгорялата му пета и видя мехури по кожата на корема си. Но те му извиха ръцете и го издърпаха нагоре. И ставите се изтеглят от раменете. Наташа или кралицата е напълно гола. И тя също е издърпана на стелаж. Виждате как се напрегнаха мускулите на момичето. Наташа се опитва да рита, но мускулите й не са толкова силни, а уменията й са готини.
  Олег усеща, че се е извил и се навежда, но палачът рязко се дръпва и ставите се изкривяват, а босите крака на момчето се откъсват от пода. Ето го вдигнат. Краката се вмъкват в блока, от което допълнително тегло и много по-болезнено.
  Олег усеща, че глезените му са притиснати в щипките. Тежки са и имат куки за окачване на тежести и разтягане на жертвата. Момчето стисна по-силно зъби, за да не изпищи. Трябва да си смел пред изтезанията.
  Кажете си, че наистина не боли. Ето как момчето, което беше измъчвано от нацистите. Забиваха игли под ноктите и той си въобразяваше, че това е таралеж.
  Или Малчиш-Кибалчиш. Когато бил измъчван, му била дадена сила, че враговете му се страхували още повече от него.
  Тук те окачват тежестта за куката. Болката в разтегнатото тяло става по-силна. А ето го и царицата гола, а също и нея на дъба. Наташа страда, изхвърли зъбите си и се опитва да не скърца. Кожата й е толкова бяла, а не златисто-маслинена, загоряла както обикновено. Младата жена се поти от болки, закачват й се и тежести. Мускулестото, тонизирано тяло на кралицата се напряга.
  Олег усеща възбуда в себе си и мъжкото съвършенство се издига отново. Червеният дявол се смее и ръмжи:
  Момчето е развълнувано!
  И рязко скъса бикините и стисна топките си с ръце. И те са толкова силни.
  Олег не издържа и извика. Очите му помръкнаха от шока от болка. Изглежда, че яйцата са на път да се спукат. Това наистина е такова мъчение, че съветските генерали също се разбиха.
  Червенокосият палач изсъска:
  - Кажете ми, къде е входът на съкровищницата?
  Преписвачите скърцаха с химикалки, готови да запишат разкъсано на стелажа признание.
  Олег изсъска:
  - Да, ти отиде...
  Ред стисна по-силно и Олег припадна. Събудих се от кофа със студена вода. Болката се върна в съзнание. Лигаментите са опънати на рейката, но боли особено в слабините, като топките са наполовина смачкани. Глупаво болезнена и изгорена пета от кърлежи. Палачите окачват допълнителни тежести, от които се засилват болките в раменете и връзките. Изглежда, че ръцете и краката са на път да се отделят.
  Олег се опитва да се увери, че няма да му позволят да разкъса и че разтягането скоро ще приключи. Междувременно си представете, че сте пионер. Или... Тук Наташа беше напълно опъната и те започнаха да го бият с камшик. Палачите бичуваха без особена злоба, без да бързат, за да причинят максимална болка. Опитната Наташа може да се види през вековете на живот и хиляди мисии се е научила да контролира болката и емоциите и дори не стене. Освен това той се усмихва.
  Настроението на Олег също се повишава. Но какво, ако си представите, че болката е приятна? Някои хора го харесват. Не върба, а желязна пръчка внезапно рухна на гърба на момчето, самата червенокоса удари. Тялото на принца се разтресе. Олег потръпна и изръмжа:
  Е, ти си Сатана!
  Червенокосата удари отново... Загорялата кожа на принца се спука... Кръв се изля.
  Тогава тя изръмжа:
  - Мангал под краката ви и обелете с камшик.
  Когато се разбиват камшиците, не е толкова страшно. Но босите подметки на момчетата бяха намазани с масло, а под тях беше поставен мангал. Огънят пламна. И горещи струи въздух удариха петите на децата. В началото болката не беше толкова силна. Но топлината се натрупа и гори по-силно. И кралица Наташа също беше пържена. И е толкова красиво, когато горят такива съблазнителни крака на момиче.
  Олег отново се чувства възбуден, въпреки че топките му са подути от силното стискане на ръката на жената палач. И ерекцията беше много болезнена. А ударите на камшика по тялото почти не се забелязват на фона на болката, която залива опънатите връзки на тялото, и изпечените пети.
  Тук червенокосата взе желязна пръчка с нажежен край и как я мушна в подмишницата на Олег. Отново болката, момчето потрепва и почти изкълчва челюстта си, за да не крещи.
  Червенокосият шумоли, показва големи зъби като на кон:
  - Кажи ми къде е входът на съкровищницата!
  И тя го изгори в другата, детска, подмишница на принца. После отново спусна пръчката в камината. Започнах да загрявам. Олег изстиска усмивка, болката изпълни детското тяло на принца, но предизвика и вълнение, от което усещанията бяха почти приятни.
  Червенокосият дявол, след като нагрява добре пръчката, я извади и я поднесе към детското лице на Олег, ревяйки:
  - Говори кученце! Е, къде са скрити съкровищата?
  Момчето смело отговорило:
  - Където? В Караганда!
  Горещо желязо докосна гладката, детска буза на момчето. Олег Рибаченко изпитваше дива болка и в същото време страх, че ще бъде осакатен. И наистина исках да си призная. Но тогава ме удари в главата. Бъдете като пионер на стелажа! В крайна сметка изтезанията не можеха да ги счупят.
  Червенокосата изръмжа:
  - Ще говориш ли?
  И вече другата буза беше обезобразена от болка от пръчка. Олег мълчеше. Жената палач завъртя крана и мангала под босите крака на момчето пламна по-силно. Тогава по неин знак двама помощник-палачи извадиха от камината вече специални камшици от бодлива тел, които станаха нажежени.
  Олег потръпна. Изглеждаше страшно. Но болката в крайна сметка е силно усещане и може, с определен начин на мислене, да бъде приятно.
  Само си представете, че ви бичат с метла във ваните. А момчето дори се усмихнало, когато бодливата тел, зачервена от жегата, падна върху вече избитото му тяло.
  Но боли, боли много и вие сте буквално в цунами от страдание. За Средновековието мъченията са наистина готини. И кралица Наташа беше бита с нажежена тел. И тя също се усмихва като проститутка, когато клиентка й се качи по гащите и я гъделичка с ръка.
  От подобни мисли момчето-принц изпитва силно вълнение, а мъжкото му съвършенство стърчи като колче. Червенокосата е ядосана. Той се приближава до камината, изважда широка желязна лента от огъня със специални клещи. И го донася до гърдите на момчето. Тя докосна голата кожа, притисна и оголи зъбите си и каза:
  - Е, какво боли?
  Олег Рибаченко смело отговори:
  - Няма начин! Като жена, убодена с шило!
  И той беше ударен с върха на ботуша си в слабините. Болката наистина е силна, но момчето се вдъхнови, че е приятно, и затова не плачеше, не викаше, а се ухили.
  Червенокосата се ядосваше все повече и повече. Тя грабна нажежените щипки от огъня и хвана момчето за брадичката. Въртене. Тогава тя започнала да чупи момченцата на децата с нажежени щипки. И в същото време продължавайки да пържите петите.
  Олег се изкикоти истерично. Болката беше такава, че буквално ме побърка. Но принцът изпита най-дивото вълнение в себе си.
  Червенокосото момиче палач счупи пръстите на краката на момчето и изграка:
  - Ще говориш ли? Къде са съкровищата?
  Олег Рибаченко смело отговори:
  - Млъкни глупаво чудовище! Твоето съкровище няма да бъде известно!
  И пак си чупи пръстите на краката. Червенокосата харпия обаче измислила още едно мъчение. Така палачите му сложиха фуния в зъбите и свързаха маркуч. И да налеем студена вода в гърлото ти. Също така древно и ефективно мъчение. Сега коремът ви се подува и притиска гърдите ви. И в същото време палачката с огнена коса вади още една лента нажежено желязо. И го слага на препълнения корем на момчето. Оригва вода и уринира спонтанно.
  И мангала започва да съска, което изгаря босите крака на принца.
  Червенокосият дава сигнал на палачите:
  - Удовлетворен!
  И с голямо усилие чупи последния пръст на босия крак на момчето. Тогава той изръмжа:
  - Копеле, ще те разбием!
  И момичето палач изважда остри, нагорещени игли от друга камина и започва да убожда момчето Олег в нервните окончания. Адски боли. Но момчето продължава да се усмихва. Макар че в същото време го удряха с нажежена тел по гърба и страните. И след това се поръсва със солена вода.
  Сякаш най-дивата болка избухна с бомби. Но все пак съзнанието не е избледняло. Момчето беше превъзбудено и затова не се изключи. И болката беше смесица от болка и удоволствие. Като изнасилване за жена. Когато тя едновременно изпитва болка и оргазъм.
  Така че Наташа, съдейки по лицето й, е блажена въпреки мангала под босите й крака и ударите на нажежена тел по тялото.
  Олег отново изгори бузите на децата, този път с по-широка ивица. И запали подмишниците с факла. Те пробиха тялото докрай с дълга нажежена игла. После пак се убодиха.
  Брашното може да бъде различно. Инквизицията се опита. Така жената палач постави нажежен прът в петата точка. Болката е дива и ослепителна.
  И тук те донесоха факла до косата на момчето и я запалиха. Това е направо страшно.
  Олег Рибаченко изсумтя студено:
  - Не плачи за бръсната коса!
  Червенокосата жена палач в отговор ще хване момчето за носа с нажежени до червено клещи и ще го дръпне рязко. Момчето Олег излая:
  - Откъснаха носа на любопитната Варвара на пазара!
  И всъщност извадиха половината от носа му, обезобразявайки момчето. И тогава нажеженият прът в дупето се издигна по-високо... Преминал към стомаха, пълен с вода и изгорен през черупката.
  Олег почти загуби съзнание от болковия шок, но успя да излае:
  - Аз няма да кажа!
  Червенокосият дявол го взел и започнал да бие момъка с нажежена тел в дива бяс. След това тя скочи до мангала и грабна нажежени до бяло клещи в специална пещ, където горят въглища, и специална топлина като в доменна пещ.
  Палачът рязко грабна топките на Олег Рибаченко с нажежени до бяло клещи и дръпна. Мъжкият корен избягал и момчето-принц щеше да получи такъв болезнен шок, че наистина загуби съзнание. И обикновеното тяло не можеше да издържи на претоварването. Душата на Олег Рибаченко излетя от осакатената плът на измъченото и смъртно разкъсано момче.
  И в безтелесната глава, но способна да мисли и да възприема души, тананикаше песен;
  Попаднал във фашистки ужасен плен,
  Нося се по вълните на страшната болка!
  Но кървящ, той пееше песни,
  В крайна сметка безстрашният пионер е приятелски настроен със сърцето!
  
  И ще ви кажа твърдо, палачи,
  Каква подла радост, напразно си изляла!
  Слабият ще ми каже да мълча,
  В крайна сметка болката е мъчителна и просто ужасна!
  
  Но знам, твърдо вярвам
  Фашизмът ще бъде хвърлен в бездната!
  Струя от зли пламъци ще те завладее,
  И всички, които паднаха, радвайки се, ще възкръснат!
  
  И нашата вяра в комунизма е силна
  Да полетим като сокол, да се издигнем над всички звезди!
  Нека реки от мед текат вино
  Целият свят, силният клаксон ще чуе съвети!
  
  И стискащата плътно машина пионер,
  Погледни към небето, млади!
  И дай пример на онези, които се колебаят,
  Вратовръзката ти е ярка като карамфил!
  
  Родината за мен означаваш всичко
  Майка и смисълът на целия млад живот!
  Оставяйки трудния живот досега,
  Нашият народ страда от зъл фашизъм!
  
  Но напрегнете волята на червения момък,
  Плюйте в лицето с адски бандит със свастика!
  Нека враговете потръпнат от ярост,
  И те ще бъдат победени от Червената армия!
  
  свещената страна на СССР,
  Какво даде комунизма на народите!
  Как майка ни даде сърцето си,
  За щастие, мир, надежда и свобода!
  
  Боса блондинка защитава АЛЯСКА
  АНОТАЦИЯ.
  Александър Трети идва на власт през 1966 г. и решава да защити Аляска от британската армия. Красиви руси момичета и червенокоса жена, които притежават магия и различни методи на война, помагат да се запазят руските земи в Америка.
  . ГЛАВА 1
  Mirabela Magnetic отново е на нова страхотна мисия. Този път в света на Александър III. Освен това кралят започва да управлява много по-рано, отколкото в реалната история. Тъй като баща му Александър II е убит през 1866 г. през април. В реалната история кралят беше спасен случайно, но тук не се получи.
  И могъщият Александър Трети започва да управлява от 1866 г. И, разбира се, първата му стъпка беше да забрани продажбата на Аляска. И е правилно. Велика, царска Русия не си разпръсква териториите. Едва сега истината трябва да защити тези територии. И не е лесно.
  Това решение на царя-свещеник предизвика известно възмущение в чуждите кръгове. И Великобритания реши да тества преди всичко Русия.
  Малка крепост с малък руски гарнизон в Аляска през юни 1868 г. е атакувана от британски войски.
  Разбира се, Мирабела Магнетик, като вярна слуга на руските богове, беше изпратена в тази крепост на руската позиция на земята и трябваше да участва в битките за задържане на руската територия.
  Боса, по къси панталони и сутиен, момичето атакува британската батарея, която се намираше на командирска височина над форта. Мирабела Магнитная вече имаше значителен опит в изпълнението на различни мисии на всемогъщите руски богове в различни вселени. Да, такава е съдбата на това момиче-гений. Като възрастен ученик, тя искаше да стане безсмъртна.
  А руските богове Демиурги я направиха безсмъртна, но я превърнаха в момиче-терминатор, което служи на тях и на народа на майка Русия. Това стои доста добре на вечното момиче.
  Тя стиска устата на един английски часовник и му прерязва гърлото. Не за първи път и не в първата мисия тя прави това. От самото начало, благодарение на безсмъртното си тяло, вечното момиче възприема всичко това като игра и затова не изпитва угризения и дискомфорт в душата си.
  За нея някак си стана толкова естествено, че момичето само се зарадва на следващия си успех.
  Тук тя просто откъсна главата на друг страж. Познайте нашите англичани: Аляска е била и ще бъде руска!
  Mirabela Magnetic - този гениален и най-плодотворен изобретател в ОНД отдавна се възмущава, че Аляска е продадена за една стотинка! Но цар Александър Трети не е такъв! Не, този монарх няма да отстъпи нито инч руска земя!
  Слава на Русия и руските царе!
  Момичето-терминатор с голата си пета премести друг англичанин на тила. Счупи му врата. Тогава тя изпя:
  - Аляска ще бъде наша завинаги,
  Където е руското знаме, там грее слънце!
  Сбъдната голяма мечта
  И гласът на момичетата е много звучен!
  Да, би било хубаво легендарните четири вещици, красиви като звезди, да помогнат сега. Те биха били голяма помощ. Но е добре да се биеш сам.
  Тук подпалваш бездимен барут и нитроглицерин. Сега цялата английска батерия ще полети във въздуха.
  Мирабела Магнетик изпя:
  - Няма по-красива Родина-Русия,
  Борете се за нея и не се страхувайте...
  Няма по-щастлива страна във Вселената,
  Цялата вселена е факел от светлина Рус!
  Батерията експлодира: като изригване на колосален вулкан. Няколкостотин англичани бяха изхвърлени наведнъж и се взривиха на малки парченца.
  След това момичето, размахвайки две саби, започна да нарязва британците. В същото време младият воин-терминатор ще крещи като на английски.
  Шотландците се надигнаха! Искат да разкъсат кралицата!
  Оттук започна... Имаше стрелба между етнически англичани и шотландци. Да, такава дива и дива престрелка.
  И сечта също мина. Шотландците и британците се бориха един с друг.
  Няколко хиляди войници, обсаждащи крепостта, сега се биеха с най-голяма ярост.
  Mirabela магнитен плуг:
  - Режи и убивай! Застреляй ги!
  Битката продължи с голям мащаб. Междувременно Мирабела, притежаваща недетска сила, грабна няколко бъчви с нитроглицерин в лодката и тихо я изпрати до най-големия английски боен кораб.
  Момичето Терминатор извика:
  - За Русия дар на унищожение!
  И тя отблъсна лодката с босите си момичешки крака, които, ускорявайки се, се блъскаха в стената на броненосца. Британците на борда стреляха с оръжията си произволно и без резултат.
  И ето резултата, колко трамбовка. И няколко бъчви с нитроглицерин ще избухнат. Освен това безсмъртното момиче ги насочи толкова точно, че избухна напълно.
  И такова унищожение последва. И бойният кораб го взе и започна да потъва без проблеми.
  И британците на борда се удавиха. Междувременно момичето вече е на крайцера. Той реже моряците със саби, а тя хуква към рулевата рубка, пляскайки босите си крака.
  Известно реже моряци и скърца:
  - Слава на нашата красива страна!
  Прекрасна Русия при мъдър цар!
  Няма да ви дам врагове от Аляска!
  Ще бъде разкъсан на парчета в ярост хам!
  И тогава момичето хвърли граната с боси крака и разкъса британците.
  Тогава тя проби до кормилото и нека обърнем крайцера. И два големи английски кораба как да се сблъскат. И бронята върху тях ще се пръсне. И оставете да потъвате и да горите едновременно.
  Мирабела изпя:
  - Слава на Русия, слава!
  Крайцерът се втурва напред....
  цар Александър Велики,
  Ще отвори сметка за победи!
  След това момичето терминатор отлетя с един скок към друг крайцер. И в него тя също започна да кълца моряци. И пробийте до кормилото.
  И там просто се обърнете и бутнете корабите.
  Момичето терминатор дори изпя:
  - Черен колан,
  много съм спокоен...
  Черен колан -
  Никой човек не е остров!
  Черен колан,
  Светкавица -
  Всички британци лежат мъртви!
  И Mirabela Magnetic отново тласка корабите заедно. Това момиче наистина е най-готиният войн в света!
  И скочи отново и на друг крайцер. Да, на господарката на моретата хрумна лоша идея - да се бие с Русия. Особено когато се бие толкова кораво и отчаяно момиче.
  Мирабела Магнетик и след това нарязаха много англичани и обърнаха кораба си. По-точно заловен от британците. И тя го прехвърли в атаката на друг крайцер. И с див рев тарани врага.
  Сякаш две чудовища се събраха и се изправиха срещу дива екипировка. И си режете носовете. Тогава те загребаха морска вода и започнаха да потъват, без никакъв шанс.
  Мирабела Магнетик извика:
  - Слава на Александър III! Велики крале!
  И пак с голи пръсти ще хвърли бомба с експлозив. И цялата фрегата, след като получи дупка, потъва.
  Да, британците, разбира се, не очакваха това. Мислели ли са, че ще се впуснат в такова диво приключение?
  Мирабела Магнетик извика:
  - Слава на Велика Русия на царете!
  И отново момичето ще вземе и ще хване кормилото на следващия крайцер. И с помощта на боси, момичешки крака, той ще го обърне и ще блъсне врага. Два кораба се разпадат заедно и се задавят в морско повръщане!
  Момичето Терминатор крещи:
  - За слава на родината на светеца!
  И отново следва дълъг скок. И полети над вълните. След това момичето отново сече със саби, пробивайки до кормилото. Тя е много борбен и агресивен воин-терминатор.
  Смазва английските моряци и пее:
  - Искри със сияйна звезда,
  През тъмния мрак...
  Нашият велик цар Александър,
  Не познава болка, няма страх!
  
  Враговете се оттеглят пред вас
  Тълпата аплодира...
  Русия те приема -
  Силна ръка управлява!
  И Мирабела Магнетик отряза доста от британците и отново избута корабите в голям мащаб, с чела.
  Това наистина е момиче-терминатор. Изглежда на около двадесет години, висок само метър деветдесет и въпреки че мускулите са от лята стомана и релефът е като шоколадови пръчици.
  И ако едно такова момиче тръшка, тогава изобщо няма да има мед.
  И тук отново момичето скача от един крайцер на друг. И отново, без повече приказки, ги блъска челно.
  И крещи на себе си:
  - За Русите на Романови!
  Наистина момичето-терминатор е на ролка. Тя ще покаже на всички най-високата си класа. И всички ще реже и мачка, като великан с тояга.
  Ето още един скок, този път на броненосец.
  Пак работят сабите на босото момиче. Те се опитват да стрелят по нея, но куршумите не уцелват безсмъртното момиче и ако уцелят, отскачат.
  Хубаво е да си вечно момиче, не само си млада, но и те не могат да те убият. Ето ви вършете Великобритания.
  Хващаш кормилото. И сега вече го въртите, а сега вече има цели два бойни кораба, как да се сблъскате и да се разбиете. И чупят метал, че дори искри хвърчат във всички посоки.
  Мирабела Магнетик вика:
  - За Русия, че всички ще откъснат рогата!
  И с гол, кръгъл момичешки ток ще хвърли убийствен подарък на смъртта. Ще разбие масата на британците и следващата фрегата отива на дъното.
  Е, останаха още четири крайцера. Ясно е, че британците няма да изпратят целия флот до бреговете на Аляска.
  Тук Mirabela Magnetic улавя друг волан. И отвсякъде го върти върху врага. И сега и двата крайцера вземат и се сблъскват челата.
  Чува се дрънкане и спукване на метал. И двата кораба започват да потъват с голямо удоволствие.
  Мирабела Магнетик изпя:
  - в магазин "Бира-вода",
  Лъжа щастлив човек...
  Той дойде от народа
  И той излезе и падна в снега!
  Сега трябва да унищожите последните крайцери и да поемете по-малки кораби.
  Тогава британците на сушата, след смъртта на флота, ще се предадат на милостта на победителя.
  А за Великобритания това ще бъде такъв урок, че никога няма да го забравят. И те ще си спомнят и Крим, където са мушнали глава по времето на великия дядо Николай Първи. Николай Палич обаче не влезе в историята като велик, а се оказа провал. Но внукът му сега трябва да покаже славата на руското оръжие.
  И в това му помага Мирабела Магнетик - много готино и решително момиче-терминатор.
  Мирабела хваща друг штурвал и бута двата британски крайцера един срещу друг. И той действа много решително и хладнокръвно.
  Тогава момичето терминатор възкликва:
  - Корабите отиват на дъното,
  С котви, платна...
  И тогава те ще бъдат ваши
  Златни сандъци!
  Златни сандъци!
  И още един скок, тъй като четири бойни кораба и дузина крайцери бяха унищожени, значи е време да унищожите фрегатите. Великобритания ще загуби много кораби.
  И тогава разберете какво означава да атакувате Русия.
  Момичето Терминатор изпя:
  - За чудото и нашата победа в света!
  И тя оседла волана на следващата фрегата и насочва кораба към овен, и то с мощен удар, като взрив!
  И двата съда ще бъдат взети, счупени и разцепени на парчета. И е страхотно и много яко.
  Mirabela Magnetic скача отново и скача на друг кораб. И оттам той ръководи процеса. И отново обръща кораба и фрегатите се сблъскват.
  Отново писък на счупен метал, мощна експлозия и оцелелите моряци падат във водата.
  Мирабела вика:
  - За успеха на нашите оръжия!
  И отново смело момиче в атаката. Тя оседла нова фрегата. И изпратен на разрушителя.
  Корабите се сблъскват и експлодират. Металът се счупва и огънят се издига във въздуха. И хората горят живи.
  Това е най-лошият кошмар някога. А британците горят като барбекюта.
  Сред загиналите имаше каютно момче, момче на около тринадесет. Жалко, разбира се, че такъв човек беше убит. Но войната си е война.
  Момичето Терминатор изпя:
  - Ще има трупове, много планини! Отец Черномор е с нас!
  И момичето отново хвърли граната с бос крак, която потопи друг кораб.
  Гениалното момиче удари главата на британския адмирал, тъй като главата му се пръсна като тиква, ударена от купчина. И с голата си пета натовари грамадния черен мъж в брадичката. И той прелетя и свали десетина моряци.
  И тогава момичето отново обърна фрегатата и наби съседа си с нея. Агресивно туитира:
  - Аз съм голяма звезда!
  И отново момичето-терминатор е в атака. Опустошително и бързо. В него кипи цял вулкан и изригване с колосална мощ. Това е непобедимо гениално момиче.
  И смазва всички без милост. И сега момичето-супермен оседла друга фрегата. И унищожава противника без много забавяне. Това момиче е голяма звезда.
  Мирабела Магнетик отново бутна двата кораба един срещу друг и извика с пълна сила:
  - За великия комунизъм!
  И отново смело момиче-боец в настъпление. Да, тук се биете по нов начин. Не като поредния хит за Втората световна война. Тук всичко е хубаво и свежо. Борба с Великобритания за Аляска.
  Съединените щати все още не са се възстановили от гражданската война и нямат обща граница с Русия. Така че, ако трябва да се борите с янките, тогава много по-късно.
  И Великобритания има колония на Канада, а Русия има обща граница с нея. Така че е необходимо да се отблъсне натиска на могъщата Англия.
  Но ето още една двойка фрегати се сблъскаха. Скоро от британския флот няма да остане нищо.
  И по суша не атакувате Аляска твърде много. Тук комуникациите за Великобритания са разтегнати.
  Mirabela Magnetic отново бута фрегатите заедно и изрева:
  - Пиратът не се нуждае от наука,
  И е ясно защо...
  Имаме крака и ръце
  И ръцете...
  И главата, нямаме нужда от нищо!
  И главата на момичето ще се движи като английски моряк, че той ще прелети и ще събори дузина бойци.
  Мирабела отново атакува... Тук тя отново бутна фрегатите една срещу друга. И те се чупят, изгарят и потъват.
  Мирабела извика:
  - За душата на Русия!
  И сега голата, кръгла пета на момичето отново намира цел. Тя смазва противника и реве:
  - За святото Отечество!
  И с оголено момичешко коляно, сякаш удряше врага в корема. Взеха го и иззад устата му излязоха червата.
  Мирабела Магнетик извика:
  - За величието на Отечеството!
  И тя завъртя грамофона във въздуха, разкъсвайки враговете на малки парченца с босите си крака.
  Да, момичето дръзко унищожава ... Тя самата лесно би се справила с враговете.
  Но се появиха четири вещици. А също и красавици боси и по бикини.
  И да смажем британците. Те скачат до себе си, хвърлят гранати с боси момичешки крака и разкъсват Великобритания.
  И ето я Наташа - мускулесто момиче по бикини. Ще вземе и ще хвърли диск с боси пръсти... Няколко английски моряци са отсечени, а фрегатата се обръща и тарани колегата си.
  Наташа крещи:
  - Александър Трети суперзвезда!
  Зоя това момиче със златиста коса потвърждава:
  - Суперзвезда и още не е стара!
  Августин, смазвайки яростно англичаните, тази червенокоса кучка издаде, оголивайки зъби:
  - Комунизмът ще бъде с нас!
  И голата пета на момичето взе и заби врага в дулото на пистолета. И фрегатата взе и се раздели.
  Светлана се засмя, стреля от пистолет, смачка врага, завъртя се, бос стъпи на волана, лаеше:
  - Крале с нас!
  Момичетата веднага се разпръснаха и много агресивно унищожиха флота. Е, кой може да устои. Фрегатите бързо свършиха и сега вместо тях се чупеха по-малки кораби.
  Наташа, унищожавайки Великобритания, изпя:
  - Русия се слави от векове като светица!
  И с голите си пръсти ще хвърли бомба, която ще разцепи бригантината.
  Зоя, продължавайки да смаже врага, изпищя:
  - Обичам те с цялото си сърце и душа!
  И пак с боси пръсти хвърли грахово зърно. Следващият английски кораб се раздели.
  Августин също взе и удари врага. Тя смачка кораба, червенокосата кучка потопи доста противници от Великобритания. И тя провери:
  - За Александър III, който ще стане велик крал!
  Светлана с готовност се съгласи с това:
  - Определено ще стане!
  Босият крак на русокосия терминатор се блъсна в борда на британския кораб с такава сила, че английският кораб се счупи на три части.
  Мирабела Магнитната, това непобедимо момиче, също удари врага толкова силно с голата си кръгла, детска пета, че бригантината се спука и потъна почти мигновено.
  Момичето Терминатор изпя:
  - Ще помете врага с един удар,
  Ще потвърдим славата със стоманен меч ...
  Смазахме Вермахта по добра причина,
  Англичаните свирят, ще счупим!
  Наташа намигна и каза със смях:
  - И, разбира се, ще го направим с голи момичешки крака!
  И голата пета на момичето се блъсна в друг английски кораб.
  Зоя, оголила зъби, агресивно издаде:
  - За комунизма в царското превъплъщение!
  И момичето го взе с боси пръсти и хвърли нещо, което смъртоносно засяга враговете, буквално ги помете и разкъса.
  Августин, смазвайки англичаните, взе и издаде:
  - Слава на Христос и Семейството!
  След това босите й крака също хвърлиха бомба, разкъсвайки друга подводница.
  И тогава голата пета разцепи бригантината с прецизен удар. И тя го направи много грациозно.
  Светлана също е в активно движение. Унищожава врагове. И с голата си пета изпраща поредната бригантина на дъното.
  И момичето с боси пръсти отново и с дива ярост хвърля граната. Тя е невероятен войн.
  Ето Наташа в бърза атака и много агресивна. Тя атакува отчаяно.
  И новият английски кораб потъва, когато бъде ударен от бомба, хвърлена от босите пръсти на момичето.
  Наташа пя, оголивайки зъби:
  - Аз съм свръхчовек!
  Зоя ритна бригантината в носа с голото си коляно. И се разцепи на пукнатини и започна да потъва.
  Mirabela Magnetic с голата си пета също разцепи по-малкия британски кораб и изскърца:
  - За моята сила! Всички поръсени!
  И момчето отново е в движение и агресивна атака.
  Августин продължи да се движи като кобра, която ужилва Великобритания, и издаде с удоволствие:
  - Комунизъм! Това е горда дума!
  И голите пръсти на това отчаяно момиче хвърлиха още един дар на унищожение.
  И масата на англичаните се озовава в ковчег или на дъното на морето. Но какъв ковчег, ако ги разкъсат?
  А останалите дори потънаха!
  Мирабела Магнетик с дива усмивка изплю бригантината и тя се запали, сякаш полята с напалм.
  Момичето Терминатор извика:
  - За кралска водка!
  И как той се смее, и дава боси пети на борда на кораба на Великобритания. Той ще се разцепи и бул-бул в дълбините на морето.
  Светлана хвърли бомбата с боси пръсти и изскърца:
  - И смелите момичета излизат в морето ...
  И режете врагове със саби.
  Мирабела Магнетик, смазвайки британците, потвърди:
  - Морска стихия! Морска стихия!
  Така се разделиха воините. И студентката толкова се кара с тях. И в същото време оживен.
  Мирабела Магнитна стрелба по противника от оръдието на британците. И потъвайки друг кораб, издава:
  - Космическа мечта! Нека врагът бъде смазан!
  Момичетата богини и студентката се разделиха в колосална ярост. И те посечеха врага, без как Великобритания да устои на такъв натиск.
  Мирабела потопи друг кораб, спомни си, че в една от паралелните вселени джуджето реши да помогне на германците в проектирането на "Тигър"-2. И този технически гений успя да направи кола с дебелината на бронята и въоръжението на "Кралския тигър", тежаща само тридесет тона и висок метър и половина!
  И защо е джудже! И има супер дизайнер! Разбира се, с такава машина германците успяват да победят съюзниците в Нормандия през лятото на 1944 г., а през есента да спрат настъплението на Червената армия, която е пробила до Варшава.
  По-лошото беше, че гномът не само проектирал танкове. XE-162 също се оказа много успешен и лек, и евтин и лесен за управление. А бомбардировачът Ю-287 се оказа супермен.
  И тогава петимата им трябваше да се намесят. И така войната се проточи до четиридесет и седмата година.
  И ако не бяха петима, фриците можеха да спечелят!
  Тогава Мирабела Магнетик се изказа остро срещу гномите:
  - Те са по-лоши от елфите!
  Наистина имаше такъв убиец на елфите. Той стана пилот на Луфтвафе, след като свали повече от шестстотин и петдесет самолета от есента на четиридесет и първата година до юни 1944 г. и на двата фронта. Получава Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти, когато първият в Луфтвафе сваля двеста самолета. Освен това за триста свалени самолета той получи орден на немския орел с диаманти. За четиристотин свалени самолета, първият орден на Рицарския кръст на Железния кръст, със златни дъбови листа, мечове и диаманти. За петстотин възпоменателни свалени самолета до 20 април 1944 г. елфът получава Големия кръст на Железния кръст - вторият в Третия райх след Херман Гьоринг.
  А за 600-ия самолет той беше удостоен със специална награда: Рицарски кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти. Славният елф никога не е бил свален - магията действа като талисман на боговете. И работеше сам като цял въздушен корпус.
  Но това не оказва влияние върху хода на войната. И съюзниците кацнаха в Нормандия. И доста успешно, въпреки най-добрите усилия на елфа.
  Е, тогава този представител на народа на магьосниците реши да тръгне по пътя от Третия райх. Освен това какво му трябва? Възможно ли е да увеличите сметките си до хиляда? Кой ще бъде с врага!
  Мирабела потопи още една бригантина и изрева:
  - За Отечеството, майка ни!
  Вече пет от тях потопиха почти всички кораби. На последния акорд пет кораба бяха избутани заедно, завършвайки поражението на английския флот.
  Мирабела Магнетик изпя, оголивайки зъби:
  - Русия ще бъде известна от векове,
  Скоро ще има смяна на поколенията...
  В радост, страхотна мечта
  Александър ще бъде, а не Ленин!
  Момичетата изглежда са щастливи. В морето Англия е победена. Сега остава да довършите очукания враг на сушата.
  И петимата се втурнаха да посекат вече дезорганизирания и полуразбит враг.
  Момичетата и момчето смазаха врага. Насякоха го със саби и хвърляха гранати по врага с боси пръсти. И се оказа изключително готино.
  Наташа сечеше и пееше, сабите й са толкова бързи и двадесет удара в секунда. Да, с такава скорост никой не може да устои на вещиците. Ето какво означава силата на руските богове!
  Мирабела Магнетик с голата си пета се движи по шлема и счупи врата на британския генерал, каза:
  - Едно две три четири!
  Зоя хвърли остър, остър диск с голи пръсти и каза с кикот:
  - Краката над ръцете по-широки!
  Августин действаше изключително агресивно. И босите й крака са бързи. И медночервена коса се развява като бойно, пролетарско знаме.
  Момичето го взе и запя:
  - Аз съм вещица и няма по-красива професия!
  Светлана, порязвайки противниците, се съгласи:
  - Не! И не мисля, че ще стане!
  И босите й крака хвърляха кинжали. Те прелетяха и отрязаха две дузини англичани.
  Унищожаването вървеше по план. И момичетата, и момчето действаха с очевидна ярост. И невероятна точност. Воини изключително съкрушени с див апломб.
  Мирабела Магнетик, нарязана наполовина друг генерал, докато подсвирква.
  И десетина гарвани го взеха и се сринаха от сърдечен удар. Той падна и проби дупки в главите на половин сто английски бойци.
  Ето битката! Най-готината битка!
  Момичето Терминатор извика:
  - Аз съм велик воин! Аз съм Шварценегер с пола!
  Наташа изръмжа рязко и тропна с бос крак:
  - Ти си Терминатор по бикини!
  Мирабела се съгласи:
  - Аз съм Терминатор по бикини, който повръща всички!
  . ГЛАВА Љ 2
  Наташа, това босо момиче по бикини взе решение:
  - Нападаме британските шестима! В Аляска има твърде малко наши войници, за да ги атакуват!
  Мирабела Магнетик се съгласи с това:
  - Защо имаме нужда от допълнителни щикове? Основното е, че има магия!
  И вечното момиче, което във всеки случай външно изглеждаше на около двайсет години, имаше само много изпъкнали мускули, тропна с бос, момичешки крак.
  Маргарита, това момиче-терминатор, също е от онези възрастни, които се съгласиха да се върнат в детството в името на безсмъртието и да изпълняват всякакви мисии.
  Тя изгука:
  - Най-после нещо за правене! Колко съм уморен, особено морално е да се занимавам с една конструкция!
  Мирабела Магнетик, това безсмъртно момиче терминатор, доброволно потвърди:
  - Честно казано, и на мен ми писна! Искам битки!
  Наташа изпя:
  - Под него е струя от лазурната луна,
  Над него е златен слънчев лъч...
  Но той непокорен иска буря -
  Сякаш в бурята има мир!
  Воинът се изкикоти, показвайки остри зъби.
  Шестимата не казаха повече. Тя просто взе и нападна британците. Британската армия беше доста голяма: сто и петдесет хиляди войници, което на едно място е много за деветнадесети век. Да, ще се опитам да събера толкова в Канада.
  Плюс, разбира се, огромен флот от различни морета.
  Въпреки това армадата се премести към руските позиции. И колко войници има Русия там? Сто пъти по-малко! Е, идват и строителите.
  Но тук шестимата с магическите оръжия на британците взеха и атакуваха.
  Този път вечно младите воини разполагат с картечници, мечове и целия опустошителен магически арсенал.
  И как предприеха унищожаването на такава армия.
  Мирабела Магнетик замахна с мечовете си, посичайки английските войници. След това тя стреля с картечници, косейки противниците. След боси момичешки крака, воините хвърлиха граната, разкъсвайки армията на Лъвската империя.
  И в края на първата вълна от атака Мирабела изсвири.
  Враните припаднаха, удряйки върховете на английските войници.
  Момичето Терминатор изпя:
  - Най-силният в света е руският дух!
  Маргарита, това вечно момиче, а също и терминатор с колосална разрушителна сила, сечеше с удължаващи се мечове. И тогава тя даде изстрел от картечници. Тогава голите пръсти на вечното дете пуснаха убийствен подарък на смъртта. Той разкъса маса врагове на Русия.
  След това момиче със златиста коса ще свири като свирка и ще хвърли цял облак от гарвани върху главите на британците. Те пробиват върховете.
  Маргьорит изгука:
  - Врагът ще бъде смазан на прах и пера!
  Наташа в настъпление... Момичето със синя коса първо бяга вятърната мелница с мечовете си. Тогава тя го взе и с боси пръсти на краката си хвърли граната, която носи смърт на британците. След това тя стреля с картечници.
  Тогава тя хвърли сутиена и как светкавицата проблясва от алено зърно.
  Конете и хората бяха изхвърлени наведнъж и разкъсани на парчета.
  Наташа изръмжа:
  - Но Пасаран!
  Воинът Мирабела хвърли смъртоносна граната с босия си момичешки крак и изскърца:
  - Аз съм готино момиче!
  Маргарита, това неуморно момиче, с голата си пета, предаде дара на смъртта и издаде:
  - А аз съм готина жена!
  Зоя момиче с жълта коса е горещо в атака. И тя се взриви от картечници, а след това сечеше с мечове и провеждаше прием на пеперуда. Момичето с боси крака хвърли подарък на унищожение. Разкъса маса английски войници. И тогава пурпурният воин на зърната пусна пулсар на унищожение. И той разби английските редици.
  Зоя изръмжа:
  - Аз съм такъв, най-готиният!
  И отново воинът като нарязана черта, този път с мълния от пъпа. Тя ще вземе и изгори няколкостотин англичани.
  И да се смее на себе си оголвайки зъби. И от зъбите се изпращат слънчеви лъчи, които ослепяват врага.
  Августин също е в борбата. Това е най-готиното от най-коравите момичета. И сега тя ще вземе мечове, удължаващи разреза. После стреля от картечниците си. Косете линията на британците. След това с голи пръсти ще хвърли граната. Което разбива английските бойци като попиване.
  И ето още по-хладно от рубиновото зърно освобождава убийствен дар на смъртта. И колко противници да обезвредим.
  Но от кръглия пъп на червенокосата излита каскада от светкавици и обгаря противниците като факла за барбекю.
  Августин изгука с пълна сила:
  - Ще бъде много вкусно!
  Светлана е точно там. Тя е в лудост. И мечовете й минават през редиците като танкове, през пехотата. И тогава с грациозно движение автоматите косят опонентите. И когато ягодовите зърна работят, тогава това е пълен хаос.
  И когато пъпът бълва нещо, което е истинско и безкрайно мирише на убийство.
  Воинът крещи:
  - Аз съм шампион!
  Mirabela Magnetic свири като сокол. И да падне върху британците като сив дъжд. Тук момичето ще вземе и ще реже с мечове като ножици. И тогава машините ще работят. Младият воин е в голям шок. И тук е още по-готино, когато босият, момичешки крак на ученик изстрелва дар на смъртта.
  Мирабела изпищя:
  - За величието на кампанията на комунизма!
  Маргарита е много активно и кораво момиче. Тя дава изстрел от картечници, посичайки британците. И след това нарязване на плът с мечове.
  И тогава с боси крака той ще изпрати такъв опустошителен.
  И младите воини ще подсвиркат. И такива дебели люспи от припаднали врани ще паднат върху враговете.
  Наташа стреля с изключителна точност и реве:
  - Слава на Отечеството на царете!
  Момичето е стреляло със залп от картечница. Тогава тя сечеше с мечове, отсичайки бойците на лъвската империя. И тогава, с голи пръсти, как да хвърлите подарък на пълно унищожение.
  И тогава пулсарите ще бъдат излъчвани от алени зърна. И тогава такава разрушителна и смъртоносна мълния ще излети от кръглия пъп. И да горят пълни, английски войници.
  Но най-унищожителният подарък беше, когато момиче със синя коса спука бикините си и разрушително торнадо от магическо унищожение излетя от пазвата на Венера.
  Това е нещото, което британците изобщо не понасят. Той ще го вземе и ще го чука на чипове и ковчези.
  Воинът изрева:
  - Слава на космическото и царско Отечество!
  Зоя се бори с дива енергия. Тук тя управляваше мелницата с мечове. Тогава тя даде точен взрив от картечници. Нещо повече, всеки куршум, изстрелян от много красиво момиче с коса с цвят на младо глухарче, попадна точно в целта и не беше напразно. И тогава голите пръсти на грациозните крака хвърлиха още един дар на смъртта. И се оказа много точен и добре насочен. И всеки фрагмент от магическата граната за многократна употреба удря точно в целта.
  И тогава той взе пурпурното зърно и стреля от десните гърди по кавалерията, а отляво по пехотата.
  Зоя туитира:
  - Слава на цар Александър!
  Но от пъпа излетяха светкавици, първо върху пехотата, а след това и върху кавалерията. Оказа се изключително убийствено и точно.
  И ето последният акорд, когато торнадо се издигна от красивата пещера на Венера, разкъсвайки бикините на момичето-воин. И толкова много англичани са унищожени наведнъж.
  Боецът изрева:
  - За обещаната Русия!
  Наташа, отрязвайки английските войници, отбеляза:
  - Обетованата земя на Израел... Русия се нарича малко по-различно!
  Августин е воин в смъртоносна усмивка на искрящите си зъби като огледало. И от тях отлитат слънчеви зайчета, които пекат английски войници. Червенокосото момиче изпълнява техника с мечове, като посича противници. После стреля от картечници, като ги посича като косачка. И когато граната, хвърлена от бос крак на червена харпия, лети и разбива английските бойци.
  И тогава воинът в червения костюм, докато взема от рубиновото зърно, ще стреля нещо, което носи смърт. И диви пулсари ще минат.
  Момичето извади нещо от пъпа си, което не дава шанс да избяга, изстрелва и бръщолеви на върха на дробовете си.
  - За победата над враговете на Русия!
  И в крайна сметка, разкъсването на тънки бикини от пазвата на Венера ще пусне нещо, което дори не даде време на британците да се прекръстят. Тя се разби тежко.
  Светлана го взе и сечеше с мечове като остриета на мелница. Тя пресече английските бойци. И тогава тя стреля с картечниците си. Отсечете много врагове. Момичето го взе и изстреля граната с изрязаните си пръсти на босите си крака. И разкъса масата противници. И тогава от ягодовите зърна тя изстреля такъв разряд на ударна мълния. И тя изстреля английските бойци без ни най-малко съжаление.
  Така тя взе от пъпа и изпрати лъч магическа магия. И той ги разкъса всички на малки парченца.
  И накрая тя го взе, хвърли сините гащички и как ще пусне цяла буря от пазвата на Венера, и запали полка и го изгори докрай.
  Mirabela Magnetic отново разсече, като направи техника на пеперуда върху хора. И тогава тя стреля със залп от картечница. Покосиха английските войници. Босите крака на момичето хвърлиха няколко гранати за многократна употреба. И разкъса противниците.
  И тогава воинът как да подсвирква. И отгоре враните започнаха да се изсипват върху британците с неуморната сила на станкова картечница. И как пронизаха войниците на Британската империя с острите си човки заедно с шлемовете си.
  Момичето Терминатор изпя:
  - Слава на Руското Отечество!
  Маргарита, неуморното момиче, също изпищя ентусиазирано, оголивайки зъби:
  - Слава на героя цар Александър!
  И с боси крака ще вземе и ще хвърли такова убийствено нещо, сякаш огнена купчина падна отгоре.
  И момичето пак ще изсвири... И гарваните ще паднат като смъртоносен порой върху главите на британците.
  Наташа се бие с пехотата с дива ярост. И той ще вземе мечове срещу британците и ще удря. И той ще коси врагове от картечница. И когато голата й пета повръща подарък на смъртта, става изключително готино.
  А синекосият воин ще пусне впечатляващ дар на унищожение от аленото си зърно. И изпържи живи английските войници.
  Разбира се, съжалявам за момчетата, но те дойдоха в оригиналната руска земя - Аляска. И е трудно да се справим с тях, без насилие.
  Но Наташа, сякаш се блъска от пъпа си с мощен електрически разряд, събаря противниците в кървава каша. Тя го прави много ефективно.
  Но най-опустошителната храна очаква враговете, когато са от лоното на Венера, както повелява магическата хиперплазмена буря. Това води до пълно унищожение.
  Воин реве:
  - Комунизмът идва!
  Зоя, водейки смъртоносен огън по врага, от картечници, насечени с мечове. Тя разби цяла редица англичани. После с голи пръсти на грациозни крака тя хвърли смъртоносна граната. Разкъса британските войници.
  И когато пурпурните зърна искряха от пулсари, смазвайки британската мощ, британците се разболяха напълно.
  Но пъпът на момичето пусна мълния, която стопи щиковете на пушките на английските бойци и ги накара да пушат сами.
  Но най-мощното настояще на унищожението излетя от пещерата на Венера. Той взе всички врагове наведнъж и изгори. И останаха само рога и крака от противниците. По-конкретно, подметките на ботушите.
  Зоя туитира:
  - Ще дойде комунизмът - слава на царя!
  Августин се бори с агресивна ярост. Тя е момиче, добре, толкова борбено момиче, че не мога да спася никого срещу нея. Медночервената й коса се развява на вятъра като знамето на Ленин, с което отиват да щурмуват Зимния дворец. Воинът ще стреля от картечници и всеки куршум е точно в целта. И сече с мечове без излишни церемонии.
  И когато голите пръсти на момичето Терминатор хвърлят граната с най-смъртоносната сила. И ще разкъсат на малки, разкъсани парчета всички войници на Великобритания, които са били в епицентъра на унищожението.
  Но рубинените зърна проработиха. Също така смъртоносен ефект върху противниците. Едното зърно, блестящо от скъпоценни камъни, плюе изхвърляния към пехотата, а другото към кавалерията на Британската империя. И буквално пламнал от адска жега.
  Августин туитира:
  - Слава на родината на Русия!
  И сега от пъпа на момиче с червен костюм ще излетят мълния. И ще пламне по английските редици.
  Наташа изскърца с голата си пета:
  - Ти си супер!
  Червенокосата лисица от пещерата на Венера ще пусне убийствен поток от вълшебен вихър и рев:
  - Моята родина на СССР!
  Светлана също се бори с агресивните обрати. И с голите си пръсти хвърля тънки дискове, всеки от които отрязва десетина английски глави. Воинът оголи зъби. Стреля от картечници, реже противниците с мечове и ги превръща в кървава каша.
  Но от ягодовите й зърна хвърчаха лъчи на магически лазери. И нека просто кажем, че е наистина готино. Как да пламнем врага. И тези лъчи, които красивите гърди на момичето бълват, наистина правят великолепно изгаряне.
  Момичето като цяло, да кажем суперменът воин!
  А от кръглия пъп хубавиците са като светкавици, изгарящи цели поляни в редиците на врага.
  Светлана изпищя:
  - За Русия, която е най-готината от всички!
  И сега, от красивата й пазва на Венера, поток от бушуваща магическа плазма излита и пада върху британците. Буквално ги изгаря до пепел и огнени огньове.
  Светлана изръмжа:
  - В името на руския Христос!
  Мирабела Магнетик, биеща се отчаяно и сечеща с мечове като хеликоптер в режим на атака, потвърди:
  - В името на Исус, нашия руски, Бял, Всемогъщ Бог!
  И босият крак на момичето ще пусне такъв убийствен подарък на унищожение.
  След това момичето отново ще подсвирква като славей-разбойник. Гарваните от такава свирка полудяват и припадат. И човките им носеха английски черепи.
  Мирабел отбелязва:
  - По-добре да си крал за един час, отколкото роб за век... Но човекът не иска да умре!
  Маргарита се изкикоти и отбеляза:
  - Да, хората сами не знаят какво искат!
  Момичето пуснало вятърната мелница и хвърлило граната с бос крак. Тогава тя блесна с перлените си зъби, казвайки:
  - Човекът иска да стане Бог, но не иска да се жертва!
  И Маргарита, стреля с картечници. Покосиха много противници. И после как да подсвиркваш. И гарваните паднаха върху главите на английски войници с фатален изход.
  Момичето отбеляза със смях:
  Всичко, което води до победа е прекрасно!
  Мирабела Магнетик, след като извърши мелница за клане, като отряза главите на дузина англичани, потвърди:
  - Превземете врага, но средствата не се броят!
  Наташа изпълни техника на пеперуда с мечовете си. След това тя даде много добре насочен залп, като покоси противниците. Тя ги наряза като масло с нож. И тя блесна с перлените си зъби. От зъбите й излетяха слънчеви лъчи, които откъснаха главите на английските войници. И всичко това направиха заплашително и убедително.
  Тогава босите пръсти на краката на момичето взеха и пуснаха лимон. Което, след като се разкъса, веднага унищожи сто войници на Великобритания. И им отрежете крайниците.
  И тогава Наташа от пъпа си, докато ръси с мълния на смърт и разрушение, ще покаже най-високата класа. И пъпът работеше много, много агресивно, сеейки неизбежна смърт.
  И когато петна от магическа, разрушителна енергия заваляха от пещерата на Венера, това се оказа истински изключителен пилотаж.
  Наташа излая:
  - За свети победи!
  И алените зърна ще излъчват бойни пулсари, които изрязват врага чисто.
  Но в атаката Зоя. Това момиче със златиста коса е толкова активно и искрящо. Така тя го взе и от картечниците даде много добре насочен и точен изстрел. И тогава тя засече бекхенд с мечовете си. Удря босо хвърляне на смъртоносна бомба убиец. И тогава тя взе пурпурни зърна, тъй като щеше да пусне смъртоносни пулсари с изключителна сила. И разкъсайте воините на лъвската империя.
  и крещи:
  - Слава на комунизма!
  И от пъпа ще изпрати такива диви светкавици, че ще изгори враговете до основи.
  И тогава момичето от пещерата на Венера ще вдигне вълна с такава безгранична сила, че ще бъде просто див елемент.
  Зоя извика:
  - За Русия, свети царе!
  И от перлени зъби той ще освободи такива зайци от унищожителна енергия, че ще изгорят половината от английския полк. И как ще изплаши конете, че няма по-готини момичета.
  Августин оголи зъби и намигна на спътниците си. Тогава тя го взе и с босите си пръсти хвърли подаръка на смъртта върху бойците на лъвската империя. Тя стреля изстрел от картечници, след което вървеше мелница с мечове, нарязвайки противници.
  И крещи:
  - За руския комунизъм!
  И от рубинените зърна се освободи дар на унищожение и разрушителна магия. Буквално изяжда враговете живи.
  И когато от пъповете им изхвърчаха светкавици, които избухнаха през английските редици и всички те бяха съборени като сърп. Да, и пържени, като кебапчета в тиган.
  Но от пазвата на Августин се излива поток от горяща, адска енергия. И как започна да изгаря всичко и да го превръща в пепел. И сега цял английски полк, заради потока от магическа плазма, беше изчезнал.
  Червенокосият воин изпищя:
  - За руския комунизъм!
  И от бисерните му зъби как ще пусне зайчетата на слънцето. И тези английски бойци ще бъдат изгорени и шлемовете им ще бъдат претопени.
  Така дава червенокосата.
  И ето Светлана в битка. Такава ужасна и изгаряща красота. Въпреки че косата й се свързва със снега.
  Воинът го взе и отново завъртя мечовете, прорязвайки противниците. Тогава тя стреля от картечниците си и то много точно, почти смъртоносно и смъртоносно. Всички куршуми отидоха право в целта.
  Тогава босите крака на момичето пуснаха дарове на унищожение и унищожение.
  Те разкъсаха много войници на Британската империя.
  Но от пурпурните зърна излетяха пулсари на унищожение. Да, те са толкова смъртоносни, че не мога да ги спася от тях. И толкова много бойци на Англия бяха изпържени. И действаха без ни най-малко съжаление.
  И от пъпа избухна с такава горяща мълния, по-рязко от изпускането на атмосферата. И всички изгоряха наведнъж.
  И тогава момичето взе и пусна от устата си зайчетата на пълно унищожение и смърт.
  Изгори много противници....
  И ето как от утробата ще излети цяло торнадо от унищожение и унищожение. И запалете английските бойци като свещи за Коледа. И ще изгори без ни най-малко съжаление.
  Светлана излая:
  - Слава на Отечеството на царския комунизъм!
  Mirabela Magnetic потвърди със страст:
  - Слава на героите!
  А момичето също излъчваше слънчеви лъчи от зъбите си, които изгориха много англичани.
  Тогава бяха взети момичетата на вещиците и за да ускорят поражението на противниците, те пускаха магически газове от петата точка. И десетки хиляди англичани замръзнаха наведнъж. И след това рухна в болезнени конвулсии.
  Мирабела Магнитная и Маргарита Коршунова изсвиркваха в унисон, синхронно и маса гарвани и лешояди, които се бяха стичали да кълват телата на мъртвите, поеха и паднаха като люспи върху британците. И пробиха главите им, шлемовете и така нататък. Те го удариха силно.
  Августин отново от пещерата на Венера пусна цяло торнадо от магия, което удари противниците и как свири с дива усмивка на отровни зъби.
  - Аз съм гений на смъртта!
  И всичките шестима отново ще подсвиркат... Последните хиляда англичани от огромната армия са довършени от тяхното освиркване и отвратително убийство. Влязоха буквално в ковчезите.
  След това е време да преминете към британския флот. Сто и половина хиляди англичани бяха унищожени на сушата. И сега е време да се отправим към морето.
  Mirabela Magnetic, едва докосвайки вълните с голи розови токчета, тича по вълните. Момичето размахва мечовете си, лети до най-близкия броненосец и разрязва моряците с мечовете си. Не забравяйте да стреляте от картечници.
  А босите му крака хвърлят гранати много точно и смъртоносно. И можете да кажете, че е страхотно.
  И накрая момичето грабва кормилото на кораба. Превръща мощен боен кораб и наведнъж два кораба се сблъскват един с друг с пълна скорост. Сякаш две планини се събраха едновременно и металът се срути, а преградите изгоряха. И обърканите англичани паднаха във водата. И се удави от стотици.
  Мирабела как да подсвирква - рибата побесняла и започнала да бие английските моряци с опашки в муцуната.
  Момичето изсъска:
  - Слава на царизма - вървим към комунизъм!
  Маргарита, като посичаше противниците и ги нарязваше на парчета с мечове, и насичайки англичаните като зеле, пробива до кормилото. С босите си пръсти тя хвърляше гранати по врага и разбиваше вътрешностите му. Момичето се оказа наистина много готино и непобедимо. И сега тя превзе кормилото.
  И отново двете английски броненосци се обръщат и се сблъскват. И скърцането на метал, и падането на гиганти. И след потопа.
  Наташа също е в яростна атака. Тя работеше с мечове. След това отрежете в един ред. И с голите пръсти на женските крака пусна бомба.
  Тогава тя хвана кормилото и обърна линкора върху овен. Но в същото време тя не забрави да изстреля пулсар от алено зърно, разкъсвайки моряците.
  Момичето изпищя:
  - Гръмотевици и светкавици!
  Зоя, унищожавайки противниците с мечове и стреляйки от картечници, разчисти пътя към кормилото. Тя обърна бойния кораб с боси пръсти. Той блъсна най-близкия си колега.
  - изръмжа Зоя.
  - Фантастично е!
  И от пурпурното зърно ще пусне още един пулсар.
  И ето го Августин в действие. Тя засече моряците с мечове, избухна толкова силно, че нито един куршум не прелетя покрай тях. Пробийте се до целта. Воланът също се върти с голи пръсти.
  И двата броненосца се сблъскват.
  Червенокосата лисица извика с пълна сила:
  - Орлите ще се борят за Отечеството!
  Светлана също е майсторка в битката. Той сече англичаните с мечове. След това ще коси със залп от картечницата. И тогава с боси крака той ще хвърли няколко тънки диска.
  Хвана волана, завъртя се. И отново броненосците се сблъскват.
  Момичето изскърца отгоре на дробовете си:
  - Правя чудеса!
  Мирабела Магнетик, след като посече англичаните с мечове, оседла друг кораб. И отново тя бутна броненосците с завой. И как ще свирне воинът. И че много моряци бяха свалени от уплашени риби във водата.
  Маргарита също е майстор на битката. Първо, англичаните са посечени с мечове. После го взима с боси крака и хвърля убийствени дискове. И след момичето, без излишни церемонии, броненосецът се разгръща и се блъска в противници.
  Тогава момичето крещи:
  - Маят на картите ще бъде супер!
  Наташа също е момиче, изобщо не е гаф. Прорязва английските моряци като попивачка. След това грабва кормилото. И отново бута броненосци. Но когато подарък от супер класа излети от аленото зърно, тогава това е истинска смърт.
  Зоя се бие без никакви комплекси. Изсечете куп англичани с мечове. Тя хвърли бумеранг с бос крак, като им отряза главите. И тогава тя хвана кормилото и отново двата кораба се сблъскаха.
  Воинът изпищя:
  - Да отидем при овена!
  Августин също е жена, която не е мис. Тя го взе и с боси пръсти сграбчи адмирала за носа и го хвърли зад борда. И тогава тя наряза всички с мечове като кисело зеле. И тогава тя хвана штурвала и завъртя линкора с адски таран.
  И те започнаха да потъват заедно.
  Светлана е войн от смазващи сили. Тя отсече много английски моряци. И тя пое кормилото с боси крака, и блъсна три английски кораба наведнъж и успя лесно да ги наводни.
  Тогава тя извика:
  - Евтаназия на бижута!
  Mirabela Magnetic друг британски кораб улавя и се сблъсква с дрънкалка, в този случай крайцер, рев:
  - Слава на Родината!
  Маргарита също оседла нов кораб в движение. И тя се напълни с луд овен, унищожавайки врага.
  И изръмжа:
  - Крайцерите потъват!
  Наташа също оседла и бутна крайцера по обичайния метод. В същото време беше освободен и пулсар от аленото зърно. Той удари британския кораб право в борда и го разцепи.
  Воинът изпищя:
  - Слава на Отечеството на царския комунизъм!
  И тогава от пазвата на Венера ще бъде изхвърлен съсирек, който веднага наводни два крайцера.
  В атакуващото движение е и Зоя. И воланът се завъртя. Да унищожим британците и да бутнем крайцерите от една до друга. И тогава тя хвърли бомба с боси пръсти и потопи друг английски кораб.
  Тогава момичето продължи унищожаването със светкавици от малинови зърна.
  Августин също е в много агресивен обрат. Режете англичаните с мечове. И тогава тя хвърли снаряд с бос крак, който, удряйки кормилото, обърна английския крайцер така, че той се сблъска с колегата си.
  Рубининовото дясно зърно изригна мълния, която потопи фрегатата, а лявата бригантина.
  Червената харпия извика:
  - Слава на епохата на царизма!
  И от пещерата на Венера, като магическо цунами.
  Светлана, също в див екстаз, излая:
  - Русия ще победи!
  И тя превърна друг кораб в овен и започна да чупи метал. И двата кораба веднага започнаха да потъват и експлодират.
  Mirabella Magnetic отново изсвири... Хиляда риби скочиха и веднага забиха опашките си в борда на крайцера. Той се наклони и започна да потъва.
  И момичето-терминатор залови друг крайцер и така ловко го насочи с босите си момичешки крака, завъртайки волана, че четири кораба потънаха от него наведнъж.
  И Маргарита бутна два крайцера, след като ги потопи, изскърца:
  - Слава на родината на царския живот!
  И момичето хвърли пет грахови зърна с боси пръсти и наведнъж пет кораба на Британската империя избухнаха като шапки под чук.
  Наташа кимна одобрително. И тя изхвърли поток от енергия от утробата си на Венера. Удавих няколко крайцера и избълбуках:
  - Русия да живее при комунизъм!
  Зоя също изхвърли цунами от енергия от утробата си, преобръщайки корабите, и изсъска:
  - И още по-добре при царизма!
  Августина насочи поток от енергия към враговете си с рубинените си зърна. Подпалете няколко кораба наведнъж. Тя изби светкавицата от пъпа си и извика:
  - За кралския реверанс!
  Междувременно Светлана избута последните два британски крайцера и потопи още няколко кораба, хвърляйки магически лазерни лъчи от ягодовите зърна. Тогава тя го взе и му даде светкавица от пазвата на Венера и изпищя:
  - За величието на руските царе!
  Мирабела отново изсвири... Сега делфините започнаха да удрят стените на английските кораби, принуждавайки ги да се преобърнат и да потънат.
  Момичето изпя:
  - Висшият комунизъм си е царизъм!
  Маргарита, това босо момиче, хвърли още едно грахово зърно по британската фрегата и потопи друг кораб, движейки голата си пета, vyaknula:
  - А царските времена бяха най-хубавите!
  Мирабела, довършвайки британците, се съгласи с това:
  - Разбира се, най-добрият!
  И момичето, като премести голата си кръгла пета в носа на фрегатата, го накара да лети нагоре и да потопи още три кораба.
  
  БОСОМО МОМИЧЕ Укротява ЧИНГИС ХАН
  Момичето-воин бърза в битката при Калка, за да помогне на руския рати. Тя тича, проблясвайки с босите си, изрязани, загорели крака.
  Битката на Калка е от ключово значение. Ако победите монголския рати, тогава може би няма да има Бату с последващото монголо-татарско иго. Във всеки случай това е урок и потомците на Чингис хан ще помислят три пъти, преди да отидат в Русия.
  Мирабела се притичва на помощ на руските войски и пламенно си пее, босите й кръгли, леко прашни пети трептят;
  Аз съм най-силното момиче на света
  Който е роден в чистота...
  Няма по-красива на планетата -
  Ще просперираме навсякъде!
  
  Нека Русия бъде известна с всичко най-прекрасно,
  Страната, която покори целия свят...
  Нека хората веднага станат по-интересни
  Всеки воин е истински идол!
  
  Ще защитавам светата страна
  Къде са нашите предци, вярвайте на всички най-силни ...
  Разберете хора, които момичето е босо,
  Тя е орел, а не врабче!
  
  Бях комсомол в минал живот,
  Нацистите се биеха прочуто толкова съкрушително...
  И гласът на момичето беше толкова звънлив,
  И светла ефирна душа!
  
  Много смело се биех близо до Москва,
  В слана имаше едно момиче босо ...
  И смятай натиска ми за толкова шокиращ,
  Счупих лицето на Фриц с юмрук!
  
  За слава на Исус нашето знаме,
  А също и най-великият Бог Сварог ...
  Завинаги Лада пресвета с нас,
  И най-светлият Бял Бог на света!
  
  Ние сме хората, родени на светлината на слънцето,
  Ярило ни вдъхнови за подвиг...
  И песента на момичетата се лее бурно,
  Ето, херувимът разперва криле!
  
  стрелях от картечница уместно,
  Хвърляне на подарък с бос крак...
  Хвърлих мрежата си към фашиста,
  Момичето изглежда малко старо!
  
  Воин, смятам от Бога,
  Създаде свят, в който красотата...
  В името на най-великия Сварог,
  В душата на красотата, красотата узрява!
  
  Защитихме Кремъл от нацистите,
  Успяхме да попием всички наведнъж...
  Не, демобилизация няма да дойде от момиче,
  И ударихме фрица право в окото!
  
  За слава на вечния комунизъм,
  Борих се бос като комсомол...
  Ще унищожим стадата на фашизма,
  Така че стоманата да не се поддаде на враговете на Русия!
  
  Момичета се бият край Сталинград
  Алели е като рубин в зърната им...
  Скоро ще видим комунизма,
  Без тъга и копнеж!
  
  Ние сме най-добрите момичета в Отечеството,
  Аз съм комсомол почти гол...
  Но така смаза Райха от картечница,
  Че германците не са влезли в нашата рота!
  
  В името на най-сияещата Русия,
  Вярвам, че всичко ще бъде много добре...
  Великата мисия на Исус
  Докато чука черупки длето!
  
  В името на нашата велика Родина,
  Ще управляваме злите фашисти...
  Да, нека спрем ята на дивата орда,
  Дори в яростна атака, зъл крадец!
  
  Нека името на Исус грее като слънце
  Нека майка Мария даде голям рай...
  За Всемогъщата Лада ние сме деца,
  А ти се бори смело и смело!
  
  В името на нашата велика Родина,
  Какво даде комунизма навсякъде...
  Светиите от иконите светят, виждам лицата,
  В едно единствено семейство Господне!
  
  В името на всемогъщия Сварог,
  Спасител Христос Всемогъщи...
  Трябва да бъдем като Бог на семейството,
  На всички Безкраен Създател!
  
  Да, Русия ще издигне знамето над себе си,
  Ще станем по-силни и по-мъдри...
  Въпреки че Чингис Хан атакува със стръмно,
  Но ние, момичетата, все пак сме по-умни!
  
  Затова ви казвам, хора, смеете
  Служете на руските богове, верни на нас ...
  И спасете душите на руснаците в битка,
  Макар че удря адски рояк!
  
  Ще победим, знам със сигурност
  Ще успеем да победим всички нацисти...
  Каин няма да смаже бойците на Отечеството,
  И със страшен рев мечката ще живее!
  
  Ще направим всичко много готино,
  Ще победим всички фрици и монголи...
  В крайна сметка е опасно да се караш с момичета,
  Народът на Русия знае непобедим!
  
  Всички ще покажем заплашителни усмивки,
  Ще счупим рогата на Чингис хан...
  В името на безкрайната слава,
  Нека има много светла съдба!
  
  Да, ще се бием красиво с момичетата,
  Ще покажем най-високата класа в света...
  Аз съм воин и душата не вярва на клоун ...
  И Бог ще възнагради Христос за победите!
  
  Ще разбием тумените на Чингис хан,
  На Калка ще има момичета в битка ...
  Не устоявайте на адския удар,
  Обичам Исус и Сталин!
  
  Така че ще насека враговете, вярвай без да броим,
  Мога да ги победя като мушици...
  Повярвайте ми, имаме трудна работа,
  Въпреки че животът е крехък като нишка от коприна!
  
  В името на Лада, Пресвета Мария,
  Какво даде младост и любов...
  Ние сме момичета с напълно боси крака,
  Да тъпчем противника в кал и кръв!
  
  Христос ще дойде и мъртвите ще възкръснат
  Перун, Ярило, Бял Бог, Сварог ...
  Те са едно, хората си знаят честно
  А над вселената е Всемогъщият жезъл!
  
  Накратко, нашето щастие ще бъде вечно,
  Прекрасно и прекрасно за векове...
  И небето, и земята са в могъща сила,
  И безсмъртие, и младост завинаги!
  Мирабела пееше прекрасно и тялото й е много мускулесто, загоряло и привлекателно. А голите й крака са много привлекателни светкавици.
  Момичето закъсня малко и битката вече беше в ход. Но тогава дотичаха други красавици. Наташа, Зоя, Августин, Анжелика, Светлана. А това вече са шестима воини. А воините са много готини и физически много силни с широки рамене и високи гърди.
  Ето шест момичета с мускулести и изключително изваяни тела.
  Мирабела засече с мечовете си и разби противниците и изгука:
  - Слава на Великата руска империя!
  И с голите си пръсти хвърли диск, остър с ръбове, и отряза главите.
  Наташа, посичайки монголските воини, закла опонентите и изпищя:
  - За Русия докрай!
  Зоя, прорязвайки нукерите, заяви, оголивайки зъби, изсумтя:
  - Руби Чингис Хан!
  Августин, прорязвайки враговете на Киевска Рус, хвърли бумеранг с боси пръсти на краката си и изскърца:
  - За Отечеството, майка ни!
  Анжелика наряза опонентите и с голата си пета хвърли смъртоносна граната с унищожение и изгука:
  - За Отечеството за Русия!
  Светлана, прорязвайки монголските воини и хвърляйки отровни игли с голи пръсти, изсумтя:
  - За най-яките победи!
  Мирабела посече вражеските нукери с голяма страст и ентусиазираната девойка започна да пее;
  Велика Русия - безкрайни полета,
  Нека светата земя гори между звездите...
  Вярвам, че чувствата на сърцето не се топят -
  Ние ще защитим границата от край до край!
  
  Нека има комунизъм в нашата къща,
  Което роди другаря Ленин...
  И злият враг на фашизма е унищожен,
  В името на най-великите поколения!
  
  В крайна сметка Родината в сърцата ни е една,
  И в бъдеще до много галактики...
  Нека моята страна бъде известна от векове
  Родина, ти не си само сладка обвивка!
  
  Нека моето Отечество цъфти
  Ще победим Чингис Хан...
  Печалби отваряне на неограничен акаунт-
  За слава познавам руския Иван!
  
  Ние сме момичета войни, толкова силни
  Че противникът не може да ни победи...
  Ние сме дъщери на Сварог и синове,
  Способен да удари фюрера в лицето!
  
  За нас Богиня Лада вярвам
  Което роди много богове...
  Всички хора са приятелско семейство,
  Което в сърцето си познавам Род!
  
  И всемогъщият руски Исус,
  Роден във велико Православие...
  Разбира се, демиургът изобщо не е страхливец,
  Всевишният се настани сред хората!
  
  За слава на Всемогъщия Христос,
  Ще вдигнем острите си мечове...
  Бийте се с монголите до края
  За да не дойде ордата на Бату в Русия!
  
  Да, с нас безкрайният в сила Род,
  кой създава вселената...
  И той просто можеше да го направи
  Какво просто ни удивлява съзнанието!
  
  Ние сме хора - това е пространството на пространството,
  Способен да завладее Вселената...
  Въпреки че брадвата на Бати набодеше ордите,
  Русия със силата на семейството в битката непроменена!
  
  Момичетата много обичат боси,
  Бързо бързайте през ледените снежни преспи...
  И те ще бият монгола с юмрук,
  Да не посмееш да се занимаваш с Отечеството!
  
  По-красива родина не можеш да намериш
  Въпреки че атакуват Русия с кошмарно стадо...
  Момичето е на не повече от двадесет години,
  Тя вече посече самурай!
  
  Тя е красива и елегантна
  Момичето, което унищожава монголите на шега ...
  Нека Сатана атакува Земята -
  Ще смажем врага със стоманен разгром!
  
  Затова размахах бос крак,
  И тя мушна голата си пета в брадичката...
  Станах толкова готино момиче
  В този случай нямате нужда от самоволок!
  
  Мечовете ми трептят като перце,
  И те разрязаха монголската армия толкова известно ...
  Нека греблото ми бъде силно,
  Врагът ще бъде унищожен диво!
  
  Да, нашата Русия не е по-красива за намиране,
  Страхотно като слънцето над планетата...
  Можем да намерим щастието за себе си,
  И се пеят подвизи на юначество!
  
  Русия е лъчезарна страна,
  Какво даде комунизма на народите...
  Тя ни е дадена завинаги от Кин,
  За Родината, за щастието, за свободата!
  
  Отечество - прославяме Господ Христос,
  Нека Мария и Лада са единни...
  Другарят Сталин замени баща си -
  Ние руснаците сме непобедими в битките!
  
  Народите по света обичат руския начин,
  Ние сме едно, вярвайте на хората от сърце...
  Повярвайте ми, не ни огъвайте с юмрук,
  Скоро ще отворим вратата към космоса, знам!
  
  С боси крака ще влезем в Марс,
  Скоро ще овладеем Венера в доблест...
  Всичко ще бъде само най-високият клас,
  И човек ще стане всеки герой!
  
  Да, Исус е Супермен
  Със Сварог Русия ще се изправи от коленете си...
  Момчетата няма да имат проблеми,
  Нека прославим Семейството в безкрайност Име!
  Монголите бяха само тридесет хиляди и шест момичета ги нарязаха много прочуто.
  И когато Мирабела отряза главата на Судубей, хвърляйки остър кинжал с голи пръсти на краката си, везните най-накрая се залюляха към руските войски.
  Мирабела, нарязвайки монголите, каза:
  - Във войната командирът обикновено иска да води като лъв, но за да победи, подчинен не трябва да е овен!
  Наташа агресивно отбеляза, прорязвайки нукерите и безпроблемно им отбивайки главите:
  - Политикът е рамо, което дава отровен мед, и помия от обещания с подправка на лъжи и без солта на истината!
  Зоя, разрязвайки монголите и хвърляйки отровна игла с бос крак, гука:
  - Когато политик си отвори устата, душата на избирателя се затваря плътно!
  Августин, като отсече монголите и ги разсече до самите седла, изчурулика:
  - Колкото повече златни планини излитат от устата на политика, толкова по-голяма е вероятността портфейлът на избирателя да е празен!
  Анжелика, нарязвайки монголите и отрязвайки главите им, счупвайки челюстите им с голи пети, остроумно отбеляза:
  - Лесно е за политик да се изкачи на златната планина на собствените си обещания, за избирателя такъв възход отваря падане в пропастта!
  Светлана продължи, оцелелите монголи вече бяха избягали и тя хвърляше игли с голи пръсти на краката си, гукайки:
  - Бог е дал на човека причина за сътворението, а политиката за наказание!
  След това битката най-накрая се превърна в преследване на врагове. Мирабела посече противници и запя:
  - Воините на мрака са наистина силни,
  Злото управлява света, без да знае числото...
  Но вие сте синове на Сатана,
  Не нарушавайте силата на Христос!
  И Мирабела довършва враговете.
  Съсичайки последните монголи, тя каза:
  - Недовършеният враг е като нелекувана болест - очаквайте усложнения!
  В тази битка руснаците, разбира се, победиха. Но това не е достатъчно. Монголите, събрали силите си, все още могат да отидат в Русия. Въпреки че им е даден урок.
  Затова шестте момичета получиха задача от руските богове да убият Чингис хан, докато той се укрепи в Хорезм.
  Те просто обсаждат старата столица на империята. Може би единственият голям град, който отказа да се предаде. И сега монголите го щурмуват.
  Наташа предложи:
  - Трябва да убием Чингис хан и синовете му. Тогава монголската армия ще се разпадне!
  Мирабела потвърди:
  - Повече действие - по-малко думи!
  А момичетата - и шестте нападнаха противниците. И нека режем монголите с удължени мечове и да хвърляме дарове на смъртта с голи пръсти.
  Воините се разпръснаха... И прорязаха цели поляни в позициите на противника. И как ги режат.
  Мирабела, разбивайки монголите, отбеляза:
  - Не можем да бъдем победени!
  Наташа, прорязвайки легионите на монголите, потвърди това:
  - Когато сме единни, ние сме непобедими!
  И Зоя се насочи към монголите с боса си пета, образно ги разкъса на парчета. Тогава тя изпищя:
  - Вярвам, че Русия ще се възроди!
  Анжелика, прорязвайки опонентите, изпищя:
  - За това се боря!
  Августин, смазвайки монголския рати, изрева:
  - И аз не се страхувам от противници!
  Светлана издаде, нарязвайки враговете с наслада:
  - Това ще бъде защитата на Киевска Рус на далечните подходи!
  И девойките, сечейки монголите, пееха в хор;
  Чингис хан искаше да управлява света,
  Той има амбиции, пълни с кутии...
  Иска да удари киевското отечество,
  Но ние ще го забие направо в ковчега!
  
  Ние сме момичетата на дъщерята на Сварог,
  Можем да победим всички монголи...
  Във всяко сърце има частица Бог,
  Зъл крадец няма да ни победи!
  
  Вярвайте, че скоро ще бъдем с Исус
  Той си представя най-славния Бог...
  За да завладеете великото изкуство,
  За да може всеки в сърцето на славата!
  
  Чингис хан коварно атакува,
  Неговите орди от рати са страхотни...
  оголих момичето на ласото,
  Нукерски воини водеха!
  
  Русия, разбира се, ще бъде много ярка,
  Най-чистата майка-страна...
  Дори невярващите са щастливи в това,
  Макар че понякога има проблеми със Сатаната!
  
  Най-великият е победителят,
  Този зъл варварин Чингис хан...
  Който се поклони, е предател в душата си,
  Няма да бъдем завладени от монголския хан!
  
  Врагът, разбира се, е много силен,
  Неговите орди са като океан...
  Но момичетата изглеждат стилни,
  Ударен в сърцето на Чингис хан!
  
  Можем да завладеем частица от света
  Да преодолеем шеговитата орда...
  Следователно в Христос душата на идол,
  Ще разбия армията на монголите!
  
  Чингис хан е боец, макар и велик,
  Но повярвайте ми, ще го счупим...
  Въпреки че драконът върви с хиляди лица,
  Славата ще бъде потвърдена със стоманен меч!
  
  Русия защити страната със себе си,
  От нашествията на адския скакалец...
  Тя покри гърдите на майка си -
  Всички народи на Слънцето и Земята!
  
  Момичетата казаха много твърдо:
  Чингис Хан не можеш да устоиш...
  Знамето на Отечеството се развива гордо,
  Ще издържиш твърдо изпита с пет!
  
  Мечът на момичетата има точка,
  Това, което е по-силно във Вселената, не може да се намери...
  Не носете глупости за животните,
  Ще можем да влезем в рая на любовта!
  
  Няма нищо по-хубаво в Родината от
  момичетата на света, света, диаманта...
  Руснаци, татари, мордовци, чукчи -
  За всички вас Христос ще даде живота си!
  
  Всичко ще бъде наред в нашия свят,
  ордата на Чингис хан загина ...
  Армагедон Бату няма да дойде,
  Сатаната няма да тъпче руснаците!
  Тук Наташа хвърли остър кинжал и довърши Чингис хан, като хвърли дар на смърт с боси пръсти на краката си.
  И Мирабела Магнетик отряза главата на най-големия син на Чингис хан Джучи.
  Така двамата главни водачи на монголите са убити.
  Вторият син на Чингис хан е убит от Августин, а третият от Зоя, поразявайки ги със смъртоносни дарове на смърт.
  Но четвъртият син Светлана счупи врата си с удар с бос крак.
  Да, тези момичета показаха най-високата бойна класа. Чингис Хан има само един законен син Кулкан, но той все още е малко дете. Така че борбата за власт е неизбежна. Има обаче и внук на Менго - най-големият от Джучи и вече почти възрастен младеж.
  Беше му дадено да довърши светлочервената Анжелика. Така че остават само малки деца и се води борба за трона на Чингис хан.
  Така че монголите няма да са до похода срещу Русия. И най-вероятно тяхната империя ще се разпадне и ще потъне в акари.
  Въпреки това момичетата, за всеки случай, хакнаха до смърт няколко от най-авторитетните командири на Чингис хан, така че никой да не може да завладее Русия и да обедини монголите.
  След това трептящите голи, кръгли токчета се върнаха към времето си.
  Киевска Рус не познаваше нашествието. Постепенно феодалната разпокъсаност е заменена от консолидацията на земите. И това направи Александър Невски, чиито победи над шведите и германците укрепиха авторитета му. И тъй като не бил отровен, той управлявал дълго време и дори успял да бъде коронясан, получавайки титлата на император и крал. Преди това, завладявайки Полша, България и всички държави по Волга. Взет е и Царград. Създайте своя собствена велика империя. Което не се разпадна, тъй като Невски укрепи наследяването на престола от син на син и по старшинство.
  Така възниква кралската династия. Киевска Рус продължава да завладява. Тя имаше сили, които не бяха сравними с нейните съседи. И за разлика от ислямския халифат и империята на Чингис хан, тя не се разпадна. Александър Невски установява силна централизация на Руската империя и ограничава властта на сатрапите, правейки ги сменяеми и подчинени на Киев и Константинопол.
  Така че всичко беше наред. Докато целият свят се обедини и консолидира.
  И това, разбира се, ускори научния прогрес и хората полетяха в космоса много по-рано и овладяха планетите от Слънчевата система. Животът ставаше все по-добър и по-добър. При тези условия понякога се помнеше Чингис хан и беше отбелязано, че той също би могъл да създаде голяма империя, ако руските богини не го бяха спрели.
  Правени са и филми...
  И когато науката се развива и овладява тайната на времето, тогава Александър Невски и Чингис Хан бяха възкресени от мъртвите.
  Играха шах помежду си. Невски отбеляза:
  - Ти беше достоен завоевател!
  Чингис хан кимна.
  - Отстъпих само на дъщерите на руските богове!
  И направи рокада.... И двамата владетели на древността се засмяха и отбелязаха:
  - Всеки човек е ковач на собственото си щастие, но всичко, което съществува в света, зависи от висшите сили, без да броим честта!
  АЛЕКСАНДЪР ЧЕТВЪРТИ ЖИВ БОГ
  Този път Мирабела е изпратена да помогне на Александър Четвърти, синът на Александър Велики, най-легендарният от царете, в битката.
  Това е само десетгодишно момче. И истинската власт в империята принадлежи на регента.
  Мирабела не можеше да си спомни името на регента. И засега тя просто тичаше по горещите пясъци на Близкия изток, пляскайки босите си, загорели и грациозни крака.
  Да, пътят не беше лесен за нея. Пясъкът по петите на голото момиче много гори.
  За да се разсее малко Мирабела реши да пее. В крайна сметка песента наистина повишава тонуса на живота конкретно:
  И гласът на красавицата е прекрасен.
  Момичето пее толкова радостно;
  Аз съм босо момиче, което тича през пустинята
  Горещ пясък измъчва подметките ми...
  Какво стана с красавицата сега
  Защо има глас на славей!
  
  Светът, разбира се, повярвайте ми, не е сладък,
  Повярвайте ми, има много проблеми под слънцето...
  Уви, остава неприятен послевкус,
  И ловните момичета знаят големи промени!
  
  Тук, в ерата, слязла, вярвайте Александър,
  Велик македонски борец от Бога...
  Беше ли като гола Касандра,
  Силният командир - повярвайте ми, браво!
  
  Но владетелят, красив като слънце, умря,
  Малкият му син остана на трона...
  И разбира се, не разкъсвате врани в това,
  Какво дете на трона, уви, напълно самотно!
  
  Момичето ревностно се опита да го защити,
  Дръж свещената мечта на трона...
  Така че империята да управлява света не малко,
  Ще прочета молитва към Всемогъщия Бог!
  
  Сега тичам бос през пустинята,
  Много е болезнено за моите нещастни подметки...
  Империята беше в пълен смут
  Всемогъщият Бог да помогне, херувим!
  
  Затова се втурнах към лагера на войнствените гърци,
  Предлагани услуги в бой с меч...
  Защото всички сме човешки братя
  И смело вярвайте, че ще разбием противниците!
  
  Каква е съдбата на славянина,
  Борете се здраво, не проклинайте съдбата ...
  Ако е необходимо, ще поставим банки на врага,
  Сметката е открита, вече има глоба!
  
  Тук се боря за единството на древния свят,
  Така че Великият Върховен Господ управлява...
  В крайна сметка битките на Отечеството звучи като райска лира,
  Разкъсвайки на моменти свещената плът!
  
  Да, момичето е герой на страната, патриот,
  За империята на гърците се бори с любов...
  Ще защитя древното дете на трона,
  Защото дойде от Бог, знаеш ли, дете!
  
  Светът на човечеството ще бъде славен,
  Знам, че ще бъде страхотно и всичко ще бъде наред...
  Македония е почти родна Русия,
  Лодката трябва да бъде изравнена, ако греблото е счупено в нея!
  
  Скоро Бог Исус ще дойде при нас с благодат,
  Той ще даде спасение на човешките синове на всички...
  Така че плебеите да станат най-мъдрото благородство,
  За решаване на повече ежедневни проблеми!
  
  Слава на Бога и слава на Исус Христос,
  Че великото слънце на небето роди...
  Свързано е с изкуството...
  Нека имаме повече праведни сили!
  
  Тогава се издигаме в небето в небето,
  Нека се издигнем над звездите, за да запазим Исус...
  Всички, които умряха в голям екстаз, ще бъдат възкресени,
  Слава на Пресвета Мария за Сина!
  Мирабела свърши да пее и как скочи и превъртя грамофона във въздуха с боси крака. И се смейте.
  Тогава момичето си спомни, че регентът на Александър четвърти, Филип Аридея, е негов чичо и брат на Александър Велики. Но той беше убит. И сега Антигон Едноок е на трона. Той подкрепя Александър Четвърти.
  А Касандър, владетелят и сатрап на Македония, му се противопоставя.
  Тук предстои битка, в която ще загинат Антигон Едноок и номиналният цар Александър Четвърти.
  Антигон Едноок има повече територия и войски. Касандър има самата Македония и Гърция - по-организирана и по-добре въоръжена армия.
  Така че шансовете са приблизително равни - и най-малкият шанс може да реши изхода на битката.
  Въпреки че тази история е малко по-различна от официалната, но времената са стари, никой не знае точно как е било.
  Мирабела бяга в лагера на Антигон Едноокия. И голите й кръгли токчета блестят.
  В далечината вече се виждат знамена и знамена на лагера. Армията е голяма. Пребройте земите до Индия и част от Индия. Египет все още се колебае коя страна да заеме.
  Антигон и Касандър се борят за власт. Но победата на Антигон дава възможност отново да се събере империята в един юмрук, докато Касандър, напротив, я разпръсква.
  Така че изборът на Мирабела е очевиден!
  Момичето бяга към лагера. Воините веднага се загледаха в нейната мускулеста, загоряла, по едно бикини.
  Но никой не посмя да спори и да забави темпото.
  Мирабела се втурва, а босите й крака оставят грациозни отпечатъци в пясъка.
  Много воини, особено млади, падат на колене и нетърпеливо целуват тези отпечатъци.
  Ето едно красиво, мускулесто момиче минава покрай палатките. Воините й се кланят.
  И отново целуни отпечатъците й. Мирабела е момиче, което е просто супер.
  Млад воин се опитва да я хване за голото й коляно. И момичето го взе и го ритна.
  Той падна и катастрофира.
  Мирабела изпя:
  - Заслужи ме, заслужаваш ме
  Заслужаваш момиче!
  Заслужи, красота с пистолет,
  Не греши повече!
  И всички падат на колене пред нея.
  Момичето тича до палатката на Антигон. Голям е като истински дворец.
  И тук има много воини - поне двеста хиляди за целия лагер. Ето я и мравката.
  На входа Мирабела се среща от истински герои. И те пуснаха момичето.
  Тук воинът влиза в палатката и отива по-нататък, стъпвайки с боси, грациозни крака върху буйни килими.
  Тя е отново и отново липсва. И момичетата се кланят право до кръста. И всичко изглежда страхотно.
  Ето я в палатката и Антигон я срещна. Доста едър мъж с превръзка на очите.
  Погледна момичето красива дума богиня.
  И каза:
  - Ти дойде за любов!
  Мирабела поклати глава и извика:
  - Дойдох да ти донеса победа!
  Антигон кимна и отговори:
  - Какво знаеш за Касандра!
  Момичето отговори с усмивка:
  Той ти е заложил капан! Той има трима войници по-малко, но те са по-организирани. Ако обаче тръгнем от страната, където не ни очакват, можем да спечелим решителна победа!
  Антигон попита подозрително:
  - Ами ако Касандър сам те изпрати? И ще ни вкарате в капан!
  Мирабела уверено отговори:
  - Касандър няма да може да обедини империята. Той е просто узурпатор. Само под управлението на сина на Александър Велики може да се запази единството на държавата. И винаги помагам на тези, които допринасят за единството на човечеството!
  Антигон кимна.
  - Някак ти вярвам! Е, да отидем на къмпинг!
  Мирабела отговори агресивно с ярост:
  - Ще влезем смело в битка за силата на Петрик,
  И в сънищата Бог Амон - свети лица!
  След което момичето предложи да ръководи армията и Антигон се съгласи.
  Появи се самият Александър Четвърти.
  Той беше доста едро и мускулесто момче. Руса коса и тъмна кожа от слънчево изгаряне, беше ясно, че на детето е по-удобно да ходи бос, отколкото да носи сандали и броня.
  Но тук момчето се качва на коня. Той е на единадесет години, но можете да дадете четиринадесет или петнадесет.
  Вижда се, че той гледа Мирабела с интерес и каза:
  Какви мускули има!
  Момичето отговори с усмивка:
  "Аз съм воин от най-висок клас!"
  Момчето крал кимна.
  - Точно така! След победата ще те направя моя първа жена!
  Мирабела отбеляза с усмивка:
  - Мисля, че след победата ще се пренеса в друг свят! Уви, целта ми е да ти помогна, но нямам власт над себе си!
  Александър Четвърти нареди:
  - Води ни в битка!
  И огромната армия на Антигон тръгнала на поход. Имаше дори бойни слонове.
  Мирабела отбеляза агресивно, гребвайки горещия пясък с босите си силни крака:
  - Ще влезем смело в битка за властта на Съветите!
  И тогава стана по-добре:
  - За силата на Македония!
  Бойно момиче - не можете да кажете нищо срещу нея. Това наистина е колосална кучка.
  И армията на Антигон и Александър се движи около войските на Касандър.
  Има голямо движение.
  Мирабела пее в кампания и от мъжко име:
  Аз съм Александър, цар на гърците.
  Той е Дарий, суверенът на персите.Срещнахме се отново на бойното поле.
  
  При Иса го победих И заслужих слава за това, "Непобедим" получи името!
  
  Целият свят тогава ме разпозна, нарече ме "Божествен"! Доказах го с меча си!
  
  Дойдох да го победя И да свържа всички страни Време е всички хора да живеят в мир заедно! - - - Войските му са пред мен.От страх сплотихме системата.Отново си играем със съдбата!
  
  Те са почти седем пъти повече от нас,
  Но от очите ни бият искри Вярваме: боговете няма да ни оставят! - - - Враговете тръгнаха към нас в тълпа, Те не знаят що е система, Той изпрати войските си на клане!
  
  Ето ездачите му летят, Искат да ни уплашат Такива - само страхливци ще победят! - - - Фалангата в центъра пази линията.Те ще умрат, но няма да напуснат битката.Персите се смесиха пред стената си!
  
  И правилна борба. Ожесточена битка, но дръж! И дръжте линията!Траките са там! Не им е за първи път!
  
  Но лявото крило е смачкано и се оттегля дълго време и иска помощта ми!
  
  Няма да им помогна.В края на краищата това е битка! Стоя и чакам!Има тесалийци! Вярвам в съдбата!
  
  Паниката кипи в центъра, Нашата фаланга ги тълпи, И конницата им бяга отстрани!
  
  Тук целта ми е постигната!Боговете ни отвориха!!Хвърлям конница в тази пролука!!! - - - Земята трепери и прахът се вихри, И искри бият изпод копитата - Тая тежка конница лети!
  
  Всички те са ми другари,
  Хвърлиха ръкавицата на съдбата!
  Искаме да покорим целия свят!
  
  Пехотата - основното нещо в битката, Тича след кавалерията в редиците Непобедим, като Ахил в битка!
  
  Усещам резултата от битката.
  
  Нарязахме войските му!Победата е много близо!!Нашата битка ще се помни от хората за векове!!!
  
  Гардът му вече е смачкан!И на стотина метра преди него!И няма никой друг напред! - - - Виждайки ни пред себе си, Като подъл страхливец, а не юнак, Уплашен Дарий напуска битката.
  
  Какъв страхливец е той! Какъв негодник! Той обезчести короната си! И цялата му сила дойде краят!
  
  Къде отиваш?! Бягайте! Пазете се от смъртта! О, богове! Колко смешни са враговете ми!
  
  Цялата армия на персите вече бяга.Днес съм пълен с битки!Половината свят вече ми принадлежи!
  Тук армията завърши кампанията и отиде в тила на Касандра. И тогава Мирабела чакаше откритието - освен гръцките и македонските войски имаше и египтяни.
  Ето защо Касандър в реалната история спечели, а Александър Четвърти беше заловен и убит.
  Така Антигон има само един и половина пъти повече войници, с най-добро качество на врага.
  Но той има по-изгодна позиция и тактическа изненада на своя страна.
  Мирабела се втурна към атаката.
  И с нейните четири очарователни момичета: дъщерите на боговете.
  И да отрежем противниците.
  Мирабела поведе мелницата с мечовете си, посичайки войниците на Касандра и чуруликайки:
  - Жената е клон, който най-добре узрява в хумуса на разврата, но така или иначе го чака възмездие!
  Наташа също се накълца с ярост и ярост. Нейното голо мъчение счупи челюстта на гръцкия воин, скърцайки:
  - Политикът е математик, който отнема и дели, и го прави с колосална грешка в джоба!
  Зоя, продължавайки да реже противниците и хвърляйки отровни игри с голи пръсти на краката си и скърцайки:
  - Господ създаде жена боса и млада, Сатаната с помощта на политици я обу, и я принуди да падне в детството!
  Анжелика агресивно посече маса врагове, а медночервената й коса се развя на вятъра като пролетарско знаме.
  И момичето изгука:
  - По -добре жената да парадира с голи токчета, отколкото да бъде обута чрез брак за ботуш!
  Светлана наряза опонентите и ги наряза и изпищя:
  - Жената е най-красивото цвете в градината на Господ Бог, но най-коварната гъсеница - грозен мъж политик изяжда стъблото й!
  Мирабела, продължавайки да реже враговете, изскърца и издаде:
  - Разкривайки гърдите си, една жена ще остави мъжа без панталон и ще откъсне от него три кожи!
  Наташа продължи агресивно, смазвайки опонентите си:
  - Русото момиче със сигурност е красиво, само светлата глава е твърде буквално!
  Зоя, разрязвайки воините, Касандра изсумтя:
  - Русо момиче със светла глава не винаги е буквално, но винаги в преносен смисъл нежният пол!
  Анджелика, продължавайки да мачка опонентите си, изпищя:
  - Каква е разликата между политик и проститутка?
  Светлана, отрязвайки враговете на армията на Касандра и хвърляйки бумеранг с боси пръсти, издаде:
  - Проститутка за пари превръща всяко магарешко нищожество в човек, политик и безплатно ще направи нищожно магаре от всеки човек!
  Мирабела, смазвайки различни видове противници и счупвайки челюстите си с голата си кръгла пета, издава:
  - Момчетата в крайна сметка стават мъже, политиците през годините или се превръщат в диктатори, или се превръщат в ходещи шеги!
  Наташа, нарязвайки противниците и отрязвайки главите им, хвърляйки разбиващи предмети с голи пръсти, изскърца:
  - Политикът не винаги е забавен, но винаги ходеща шега, и то свободен клоун!
  Зоя, нарязвайки всякакви врагове, изкрещя:
  - Диктаторът често кара поданиците си да ронят сълзи, но на шеги цялата страна го иска!
  Анжелика, режейки македонците, изскърца:
  - Колко полезни са диктатурите - когато хората строят, искат да стрижат като овце, а лисица се събужда в овчи глави!
  Светлана държеше бойна мелница, режеше глави и чуруликаше:
  - Ако ще те стрижат с ум на овен, ако имаш съобразителност на лисица, ще я сложиш на яката на своите конкуренти!
  Мирабела, продължавайки да дисекция на опонентите, издаде:
  - Лисица ще откъсне три кожи от лъв, и ще се отлепи здрава като дъб, като лепкава!
  Наташа, борейки се с настъпващите фалангисти, отбеляза:
  - Колкото и дълъг да е езикът на политика, от това животът на избирателя само ще стане по-кратък!
  Зоя агресивно забеляза, докато реже враговете:
  - В преследване на дълга рубла политиците скъсяват езиците си за критика, като си спомнят - мълчанието е злато!
  Анжелика, прорязвайки пълзящите врагове, издаде:
  - Мълчанието е злато, но често в чужд джоб!
  Светлана, прорязвайки враговете, изгука:
  - Мъж с главна буква се влече към светлото, мъж, да си признае, мъжки, към светлокосите!
  Мирабела, продължавайки да съсипва вражеската армия, изсумтя:
  - Бог даде на човека ум и безсмъртна душа, Сатана хвърли ума над ума, превръщайки тялото в мърша!
  Наташа, смазвайки противниците, излая:
  - Човекът е животно, управлявано от лисица, представяща се като лъв в овча кожа!
  Момичетата се разпръснаха, посичайки армията на Касандра с голяма ефективност и натиск. И мечовете им проблясваха като перки на витла.
  Зоя отбеляза, хвърляйки грахово зърно със смъртоносни експлозиви с голи пръсти на краката си:
  - Човекът мечтае да има силата на Всемогъщия Бог, в името на постигането на маймунски базови цели!
  Червената лисица Анжелика, дисекция на враговете, издаде:
  - Разбира се, Бог обича душите ни, но ние толкова искахме Всевишният да обича и телата ни, изпращайки не само духовно изцеление!
  Светлана, посичайки враговете, също добави, счупвайки челюстта на врага с голата си пета:
  - Бог създаде Ева, за да дава щастие, и направи политик, за да краде мечти, но в същото време да развеселява, макар и без красота!
  Мирабела, прорязвайки противници и хвърляйки гранати с голи пръсти на краката си, изскърца:
  - Политикът е вид джебчия, който заменя сръчните пръсти с дълъг език, и вдига много повече шум при кражба, отбивайки способността за мислене!
  Наташа се съгласи напълно с това, смазвайки враговете и чуруликайки:
  - Управник, който обича да говори много, ще постигне малко в практическите въпроси, тъй като дългият език скъсява ръцете!
  Зоя агресивно отбеляза, като посече още една част от враговете и хвърли граната с бос крак:
  - Защо Всемогъщият Бог рядко говори с хората - за да не станем като политици със словесна диария, маскираща импотентност!
  Анжелика, прорязвайки враговете и с голи пръсти на краката си, взе и хвърли убиец по врага и изпищя:
  - Политикът говори много, а говори още повече, но думите му минават покрай ушите на избирателя, който не е глух от празни приказки!
  Светлана, прорязвайки враговете и започвайки унищожение с голи пръсти на краката си, издаде:
  - Колкото по-дълъг е езикът на един политик, толкова по-къс е умът на избирателя, който гласува за него!
  Мирабела отбеляза, отново хвърляйки голите си пръсти, смъртоносна бомба:
  - За избирателя дългият език на един политик е примка на врата, която обаче първо капе върху мозъка, а след това напудри главата, още един празен прах!
  Наташа агресивно заяви, косейки враговете:
  - Високият ум рядко се съчетава с дълъг език, но арогантността е обичайна за многословието, което не познава граници!
  Зоя отбеляза остроумно, като оголи зъби и ръмжеше като пантера:
  - Дългият език се вписва добре в джобовете, ако се съчетае с познаването на тънкостите на подхалството!
  Анжелика, дисекция на враговете, много остроумно отбеляза:
  - Истинският гений няма да говори дълго, краткостта е сестрата на таланта, а гениалността е брат на сбитостта!
  Светлана, отрязвайки фалангистите, които вече бяха избягали, излая:
  - Дългият език е признак не само на къс ум, но и на безкрайна глупост!
  Накратко, те победиха армията на Касандър и Мирабела лично отряза главата му.
  След това момичетата принудиха затворниците да целуват босите им, изсечени, леко прашни и окървавени крака.
  Те го направиха смирено и прегърнати в три смъртни случая.
  Империята на Александър Велики възстановява единството. И знамето на Македония отново засия.
  След това последвали нови кампании срещу арабите с тяхното завоевание. След това до Херкулесовите стълбове, с превземането на Рим и Картаген. И към Индия с нейното пълно завладяване.
  Александър Четвърти живял седемдесет години и успял да завладее Китай, надминавайки славата на баща си.
  Нарекли го Александър Велики. Той завладя всички цивилизовани страни на древния свят. И една империя възникна от Атлантика до Тихия океан. Огромен, мощен и проспериращ.
  Малко по-късно е нападната и Япония. И тогава Америка беше завладяна.
  Империята стана глобална. Управлявано е от семейство Петрик. Авторитетът на който беше толкова голям, че нямаше сериозни въстания на сатрапите. И сега прогресът, след като премина ерата на мрачното Средновековие, веднага се премести в индустриалното.
  И тогава индустриалната революция. А полетите на човечеството в космоса са хиляда години по-рано, отколкото в реалната история.
  И през двадесет и първи век империята е достигнала ръба на Вселената. Създадена е машина на времето и те се научиха как да възкресяват мъртвите.
  Александър Велики и неговият най-голям син също бяха възкресени.
  Така се промени ходът на световната история. И беше страхотно за човечеството.
  Представете си една универсална империя, в която дори отдавна мъртви хора са възкресени, и модерния двадесет и първи век. В който има повече от двеста държави в света и балансира на ръба на ядрена война.
  И всички различни коронавируси са в роуминг!
  И така... Момичетата постигнаха най-големия подвиг в името на цялото прогресивно и не особено прогресивно човечество!
  
  РУСА МОМИЧЕ ПОМАГА НА КНЯЗ СВЯТОСЛАВ
  Момичето-герой е мускулесто и в бикини тича към лагера на великия княз на Киев Святослав.
  Армията на римския император се приближи до руския лагер. Римляните имат предимство в силата един и половина пъти. Те вдигнаха голяма армия.
  Святослав загуби инициативата. Набезите на печенегите и предателствата на българите разбиха много неговата армия. И сега трябва да се биете с превъзходство.
  В реалната история Святослав заема защита в крепостта. Но римската флота прекъсна доставките на русите по Дунава. И в резултат на това те почти загинаха, докато не се съгласиха да напуснат след няколко схватки, при трудни условия.
  Мирабела разбра, че най-добрият шанс е незабавно да победи римските войски и да отиде в Константинопол.
  Тогава и българите, и гърците, и унгарците ще подкрепят победителя Святослав и Византийската империя ще бъде свършена!
  И Царград ще стане столица на великата руска държава! За Святослав спечели много. Цялото Поволжие и Крим, и Северен Кавказ, и България и Румъния. Но след смъртта му завладеното е загубено. А печенегите вече се изкачват по Волга.
  Така че сега е критичният момент. И има шанс Киевска Рус да стане най-силната и обширна империя в света, още преди своето кръщение.
  Мирабела знае това и се втурва в битка.
  Но какво ще прави сама? Може би ще дойдат още петима бойци - момче и четири момичета - дъщерите на руските богове и безсмъртно дете?
  Мирабела наистина разчита на това.
  Но докато тичам трептящи, голи, розови токчета. В същото време момичето пее:
  - Ние се борим за Русия,
  С името Сварог ...
  Не бъди страхливо момиче
  Вие сте в Божието сърце!
  Тук тя бяга все по-близо и по-близо до крепостта, където се намират руските войски на Святослав.
  Първо, момичето посича с мечове два римски стража, които стоят близо до цитаделата.
  Мирабела дори изпя:
  - Родината лети в небето ...
  В името на Перун Русия ще възкръсне отново!
  Наистина ли защо руснаците трябваше да приемат чуждата вяра? Всъщност е много по-добре да вярваш в собственото си и светло. Онези руски богове, които се грижели за славяните и допринесли за техния просперитет.
  Тук воинът тича до стената. Най-отгоре са стражи.
  Виждат написана златокоса красавица и я приемат за богиня.
  Освен това Мирабела е много висока, особено за онези времена, и мускулеста, за да я сбъркат с обикновена жена.
  И така Мирабела започна да се вкопчва в пръстите и босите си крака, катерейки се по стената. И изглеждаше много хубаво.
  Момичето е много красиво, а мускулният й релеф е предмет на завист от всеки мъж.
  Това наистина е дъщерята на боговете.
  Мирабела се покатери. Тя се усмихна и намигна на стражите.
  Воините бяха по-ниски от нея и бяха изумени от силните и дълбоко проследени мускули на момичето.
  Воинът веднага хвана бика за рогата:
  - Заведи ме при княз Святослав!
  Най-големият от воините със сива брада кимна:
  - Да, Боже, готови сме!
  Двама млади мъже паднаха на колене и целунаха босите крака на Мирабел. Момичето кимна в знак на съгласие.
  - Прекрасно е!
  След това тя се премества, придружена от войници, в центъра на крепостта, където е самият великият киевски княз Святослав.
  Мирабела беше весела и запя:
  - Ще има страхотен резултат,
  Отиваме в Царград!
  Тук тя, пляскайки с боси подметки по паветата, стигна до сградата, където се намираше известният древноруски полководец. Личността е легендарна.
  Тук вътре тя беше посрещната от нови воини. Те опипаха Мирабела за силни мускули и гърди. След това прескочиха напред.
  Святослав още не беше легнал и срещна висок гост. Той беше нисък, но широкоплещест, с обръсната глава, която беше увенчана с чуб. Все още не е стар, зрял съпруг, пълен със сила и енергия. Той погледна Мирабела и се намръщи. Не е приятно, когато жена се извисява над теб.
  Той я попита с усмивка, която изглеждаше напрегната, тъй като очите му изглеждаха зли:
  - С каква цел дойде красавицата при мен?
  Мирабела също отговори с усмивка и погледна любезно:
  - За да ви помогна да победите великите римляни!
  Святослав отбеляза с въздишка:
  - Един меч не решава нищо, въпреки че си силен, виждам воин!
  Момичето тропна с бос крак и отговори:
  - Трябва да атакуваме римляните сега. Те все още не са събрали всички сили и ще получат подкрепления. Веднага разбийте и тръгвайте към Царград!
  Святослав кимна и отбеляза:
  - И аз така си мислех. Но врагът има надмощие!
  Мирабела отговори логично:
  - Времето работи срещу нас! Ако се забавим още малко, римският флот ще ни отсече по Дунава и няма да имаме нито подкрепления, нито припаси. И силите на врага само ще нарастват!
  Святослав отбеляза с въздишка:
  - Нашият оракул предрече, че в открита битка ще загубим!
  Мирабела отвърна остро:
  - Не помисли ли, че този оракул е купен от босилека? И това забавяне само ще увеличи предимството на Византия!
  Святослав мрачно възрази:
  - Оракулът рядко грешеше и преди това предсказваше нашите победи, както над хазарите, така и над други народи. Обаче... Вие случайно дъщеря на боговете ли сте?
  Мирабела кимна.
  - Можете да ме изпитате в битка с всеки от вашите воини!
  Святослав неочаквано удари Мирабела с юмрук в корема. Момичето механично се размърда и удари принца с глава в челото. Той падна.
  Двама високи воини се втурнаха към Мирабела, но момичето скочи и ги удари с боси пети.
  Бойците се разбиха...
  Мирабела се наведе и натисна врата на Святослав. Той дойде на себе си и отвори очи.
  После промърмори, потъркайки натъртеното си чело:
  - Това е Черният бог. Ти, очевидно, си дъщеря на Чернобог. Толкова трогнат, главата се пука!
  Мирабел отговори:
  - Мога да приготвя отвара, която ще направи вашите воини по-силни и по-издръжливи.
  Тогава със сигурност ще победим врага!
  Святослав кимна с обръсната глава с чуб:
  - Вари! Вярвам ти!
  Мирабела попита:
  - Изберете трева и отварата ще бъде готова!
  Великият херцог й даде няколко дузини слугини, за да й помогнат.
  Мирабела, заедно с него, отиде в горичката, за да събере отвара, която увеличава силата и издръжливостта на бойците. В горичката все още нямаше византийски воини.
  Но момичето-герой беше нащрек. И с добра причина.
  Ето няколко десетки ездачи, които се опитаха да нападнат завръщащите се моми с кошници, пълни с билки и гъби.
  Мирабела се втурна към врага в битка. И размахвайки мечовете си, тя отряза три глави наведнъж.
  Тогава как да режем противниците. Това момиче е просто терминатор по бикини и боси крака.
  Голата й пета удари византийския воин в брадичката. Той, след като летеше, свали петима вражески конници наведнъж.
  Мирабела туитира:
  - Аз съм най-готиният на света, а момичето е специално босо!
  Това наистина беше супер обрат. Мирабела продължи да реже противниците си и да хвърля стъклени парчета с голи пръсти на краката си, удряйки опонентите си.
  Онези римляни, които не са имали време да избягат, са убити. И Мирабела спечели още една победа.
  Ето момите пляскат с боси крака, на Балканите е топло лятото, а донесоха гъби, горски плодове и трева. И Мирабела в голяма чанта започна да приготвя смъртоносни и любовни магии.
  И носеше силна кисела миризма из целия лагер. А едно момиче със златиста коса бъркаше всичко с босия си изсечен крак.
  И това помогна много.
  Мирабела свари отвара в казан и запя;
  Роден съм в двадесет и първи век,
  В който електрониката е навсякъде...
  И повярвай ми, стоманени нерви -
  Знаеш, че хората летяха на Луната!
  
  Велико творение на човека
  Способен да се прегръща, докато играе с топката...
  Ние сме децата на лаптопа, интернет
  И ще ударим по невежите!
  
  Какво знаеш, че сме измислили
  Екранът е затворен в един малък пръст ...
  Скоро ще видим комунизма,
  Ако дори и зъл огън гори!
  
  Повярвайте ми, нашето време ще дойде
  Страната на науката ще процъфтява...
  Нека Авел триумфира, а не Каин,
  Wins отвори неограничен акаунт!
  
  Вярваме в нашата майка Русия,
  Какво направи звезден обрат...
  Нивите бяха напоявани с роса от перли,
  Wins отвори безкраен акаунт!
  
  За слава на Исус и Сварог,
  Ще победим враговете си заедно...
  В името на Всемогъщия, познайте семейството,
  Открихме великата руска армия!
  
  Да, нека любовта гърми в голяма слава,
  Нека Лада бъде с нас завинаги...
  Ние сме родени в космическа сила -
  Една страхотна сбъдната мечта!
  
  Имахме Ленин и великия Сталин,
  Цар Петър Велики и бурята Иван...
  Имаме мускули, станахме по-твърди,
  Такава е съдбата на великия рати!
  
  Нека Отечеството процъфтява във вяра,
  Любовта, която ни донесе...
  Нека времето е вечен май
  И пролива само зла кръв в битка!
  
  Ние сме родени, за да сбъднем една приказка
  За слава на руските ангели, богове...
  Така че злият враг веднага се превръща в прах,
  И щедро изпечени пайове!
  
  Не вярвам, че човек няма да е слаб,
  Неговата съдба е да победи всички демони...
  Вземете най-големите награди
  Нека бъде унищожен в битка!
  
  Да, нашият враг все още не знае силата,
  Но вярвам, че Русия ще се възроди...
  Въпреки че бебетата, жените са нападнати,
  Ще победим - вярвам в това и не се страхувайте!
  
  Нека родината ни бъде свободна,
  Нека е във вечна слава завинаги...
  Ние сме рицари, повярвайте ми, благородни,
  Не се страхуваме от неприятности и години!
  
  Накратко, скоро ще ни бъде простено,
  Вярваме, че ще победим противника...
  Ще дойде съобщение от God Sort,
  Нека херувимът разпери криле!
  
  Тогава нека завършим започнатото
  Нека построим нов град, по-силен от всички...
  И ще бъде много по-добре, отколкото в началото,
  Готиният злодей ще бъде изтрит на прах!
  Героичното момиче приключи с пеенето. И тук отново всичко се завъртя в котела, искри и отварата беше готова.
  Сега руските войници го пиха. Те бяха повече от тридесет хиляди, заедно с българите.
  От отварата отпи и Святослав. Беше готов да се бие. С него е брат му, доста по-високият Данило.
  Е, какъв е пътят на руските рицари. Всичко това ще бъде голяма и кървава битка.
  Мирабела също пи и усети, че и без това се надига значителна сила.
  Момичето блесна с мечовете си и каза:
  - По-добре е да спечелиш изправен, отколкото да загубиш на колене!
  След това Святослав вече заповяда:
  - Е, братя в битка!
  И портите се отвориха и руският отряд излезе. И това беше армия, пълна със сила и енергия.
  Византийците имат петдесет хиляди войници и те също се подреждат. Изглежда, че е повече на брой, но не толкова смело и пламенно по дух.
  Самият римски император се събрал да се кара. И така византийската армия взе и се премести.
  Тя е по-тежка в бронята и има предимство в кавалерията.
  Но изпреварвайки ездачите напред, Мирабела Магнетик, пълна с енергия и нетърпелива за битка. Момичето тук е от най-висок калибър. И как ще се сблъска с византийските воини.
  Извършва скачащ удар с два боси крака наведнъж, събаря противниците и крещи:
  - Слава на времената на руския рати!
  Тогава момичето ще подсвирква оглушително отгоре на дробовете си. Да, изглежда готино и смешно.
  И мечовете й как да падат върху враговете, като ги режат като бръснач. Ето едно момиче.
  И тогава има други воини.
  Наташа посича византийските воини с мечове и вика:
  - За Русия Святослав!
  И с голите си пръсти ще хвърли отровна игла.
  И тогава Зоя влиза в битка. Византийските войници режат с голямо отчаяние. И ги мачка с пламенен ентусиазъм.
  Управлява мелница с мечове.
  И червенокосата Анжелика пое римляните и нека ги унищожим с голяма ярост и отчаян натиск.
  И голата й пета също работи и чупи челюсти.
  Момиче реве:
  - В името на Перун!
  И Светлана също реже с голям натиск, унищожавайки врага.
  И той води мелницата с мечове и крещи:
  - За комунизма!
  Мирабела, дисекция на римляните, отбелязва:
  - Ако искаш да спечелиш целия свят, напълни главата си с мъдрост и сърцето си с любов!
  Наташа, посичайки противниците от Византия, каза:
  - Златното сърце не винаги привлича пари в джоба ви, но ви позволява да намерите безброй съкровища в небето, в сравнение с които планините от банкноти не струват и стотинка!
  Зоя, нарязвайки легионерите, отбеляза:
  - Трудно е да се разбере защо Бог допуска злото, но още по-трудно е защо човек не допуска доброта в сърцето си, а милост в действията си!
  Анджелика отбеляза, нарязвайки римляните и хвърляйки дискове с голи пръсти на краката си:
  - Златните планини от устата на политиците не струват нито стотинка, но медната стотинка, ако човек е сладур, е голямо съкровище на света!
  Светлана, агресивно нарязвайки византийските бойци, отбеляза:
  - Бог е създал човека за щастие, но човекът си създава проблеми и нещастия, желаейки да стане Бог Създател!
  Мирабела, прорязвайки противници с мечове, издава:
  - Каквото иска една жена, това иска Бог, може би затова мъжете имат непрекъснати неприятности и проблеми, защото жената е докачлива безбожно!
  Наташа, дисекция на римляните, отбеляза:
  - Когато децата се смеят от щастие, родителите не се смеят, така че цената на подаръците не се оказа никак смешна!
  Зоя, разсичайки византийците и ги нокаутирайки с бос крак, логично отбеляза:
  - Бог винаги е любящ Баща към човека, но съдбата често е капризна мащеха!
  Августин, дисекция на римляните, логично добави:
  - Трудно е дори за лисица да измами съдбата и е невъзможно да измами Бог!
  Светлана, прорязвайки противници и агресивно ги смачквайки, и хвърляйки експлозивен пакет с голата си пета, издаде:
  - В политиката всичко е възможно, но все пак не можете да излъжете Бога нито веднъж, въпреки че сте свикнали да водите избирателите за носа до безкрайност!
  Мирабела, нарязвайки противниците на зеле и правейки римски пържоли от тях, каза:
  - Политиците са големи мошеници в измамата, но нищожни по въпросите на истината!
  Наташа, продължавайки ентусиазирано да изсича врагове, отбеляза:
  - Политикът крие зъбите си, но обича да си показва зъбите, особено ако избирателят е с кокоши мозъци!
  Зоя, смазвайки римляните, остроумно отбеляза:
  - Политикът няма чувство за мярка в обещанията, а прилагането на строги ограничения, стремящи се към нула!
  Анжелика, прорязвайки враговете, заяви с ярост:
  - Политикът има нулева памет за обещания, но желанието да лъже до безкрай!
  Светлана агресивно отбеляза, като отряза главите на римляните:
  - Политик с език може да вдигне цяло цунами, но когато става дума за работа с главата, е пълно спокойствие!
  Мирабела въртеше грамофон с боси крака, посичаше противници и чуруликаше:
  - Пияница ще преспи, а политик ще хърка, когато стане дума за изпълнение на обещанието с пияни очи!
  Първоначално Наташа отбеляза, отрязвайки враговете:
  - Политикът е проститутка, която взема гласове наведнъж, но никога не носи удоволствие!
  Зоя, като посече римляните, напълно се съгласи с това:
  - Политикът има амбиции на лъв, които въвеждат избирателя в живота на куче!
  Анжелика, воювайки с византийците и ги смазвайки, логично отбеляза:
  - Бог обича човека и в греховете, само безбожието ще погуби душата!
  Светлана, отрязвайки легионерите като бръснач косми по брада, подсвирна:
  - Свободната воля е дар от Бога, само човек не познава прага на съвестта!
  Мирабела, изсичайки вече оредените римляни, гука:
  - Свободата на съвестта е дар на Всевишния, свободата от съвестта е проклятие от най-ниското!
  Наташа, посичайки римските или по-скоро византийските войници, обобщи:
  " Бог даде свободна воля от голяма любов, но човекът избра своя дял от значителна кръв!"
  За да стане някак по-весела, Зоя изпя:
  Аз съм просто комсомолско момиче,
  Наскоро пионер...
  Скачайте се по въже много ловко,
  Както се казва, красотата е сладка!
  
  Но фюрерът нахлу в скъпа Русия,
  Яростна усмивка заплашва фашизма...
  Но все пак момичетата са по-красиви от всички
  Ще отговорим на най-коварния удар!
  
  За слава на нашата велика майка,
  Момчетата ще отидат смело да умрат...
  Нека спрем по-голямата част от дивите нацисти,
  Нашата армия ще бъде непобедима!
  
  Комсомолът ми даде задача,
  По-скоро донесете разузнаване в щаба,
  Така че напрягате дъха си
  За да няма хлъзгави жаби насън!
  
  Ходя бос по поляната,
  Макар и не по навик, те откраднаха града,
  В началото добре, след това трудно
  Ходенето бос по чакъл е скъпо!
  
  Подметките са силно дъбени от камъни,
  И от порязванията тече кръв...
  Но знамената на Отечеството веят ярко,
  И Господната любов ще бъде с нас!
  
  Хвалете гиганта Исус
  Което е по-високо и по-красиво от всички...
  Когато хората и партията са единни,
  Нека празнуваме късмет и успех!
  
  Вярваме във фашизма, ще счупим гръбнака,
  Откакто всяка война от ясли...
  Победата ще бъде в сияен май,
  В геена станете злодей!
  
  Нека се прослави моята света земя,
  Победите на славата на октомври гърмят...
  Въпреки че момичето е в парцали и босо,
  Тя страда, мила, не напразно!
  
  Посветихме сърцата си за Родината,
  За слава на златото, пребройте душите...
  За успех те бързо отвориха вратата,
  И удушете злобата и измамата!
  
  Нека Русия бъде хегемон на света,
  Внесете ред във Вселената...
  Наградете всички противници с поражение,
  И на шега преместете пешката на дамата!
  
  Нека моята Русия бъде във вселенска слава,
  Нека ябълкови дървета цъфтят в него на Марс ...
  В съветската, червена, яростна власт,
  Хората ще сбъднат мечтата!
  
  Ще направим Отечеството велико,
  Тъй като комсомолците са най-готините ...
  Подкрепете лицата на светиите върху иконите,
  Ще победим, оставяйки греха в сърцата си!
  Почти цялата византийска армия е избита, а останките й бягат.
  Преследвайки врага, Анджелика издаде:
  - Божият дар не са бъркани яйца, но който отказва благодатта има мозък на мокро пиле и рохко сварено!
  Светлана премести врага с голата си пета по задната част на главата и изскърца:
  - Бог дава благодат на всеки човек, но не всеки е предопределен да вземе богатство!
  Мирабела, унищожавайки враговете, добави, оголивайки зъби:
  - Шейната може да е своя, може и да не е своя, но мястото на трона винаги е чуждо, защото политиката е на власт, има лош стремеж!
  Наташа, довършвайки римляните, съвсем логично и правилно отбеляза:
  - Един политик има седем петъка в седмицата, така че винаги иска да уреди вечен понеделник за избирателите си, а за себе си - солидна неделя!
  Зоуи отбеляза агресивно, докато отрязваше главите на отстъпващите римляни:
  - Политикът обича да дава съвети на избирателите, но добрите съвети са скъпи, а тези, които политиците дават, не струват нищо!
  Анжелика, нарязвайки бягащите византийци, изсумтя:
  - Няма по-сладка сол от солта на истината и по-горчив мед от меда на изборните обещания!
  Светлана, смазвайки бягащите бойци, отбеляза, хвърляйки диск с остри краища с бос крак:
  - Бог може да прости всеки грях, показвайки участие, но човек е непростимо глупав, ако си прости безразлично безразличие!
  Мирабела обобщи всичко, довършвайки последните римляни:
  - Можеш хем да вярваш в Бог, хем да не вярваш, само първият ни прави образ на Всевишния, а последният, животно от ранга на първенство на най-ниския!
  Византийската армия беше напълно разбита и сега нищо не ни попречи да преминем към Константинопол.
  Армията на Святослав се разраства със скокове и граници. Към него се присъединиха и гърци, и българи, и сърби, и унгарци и други сили.
  И тогава последва нападението на тази могъща цитадела.
  Мирабела нападна заедно с другите момичета. Докато посичаше защитниците на Константинопол, момичето продължи да се шегува:
  - Бог създаде Ева красива и млада, за да я обича Адам, но политикът в човешката душа уби младостта на душата и обезобрази тялото до ада!
  Наташа, раздробявайки защитниците на Константинопол, отбеляза:
  - Хубаво е да си млада жена с тяло, лошо е да си безпомощно дете, когато става въпрос за бизнес!
  Зоя, отрязвайки опонентите, рационално издаде:
  - Политикът с различни думи казва по същество едно - аз имам власт, а ти имаш юфка на ушите, аз имам трон, а ти пъшкаш от досада!
  Анжелика, това червенокосо момиче, отново правейки остри обрати с мечовете си, отбеляза:
  - Политикът е славей, който пее сладко, но нотите на истинска птица са написани от Бог, докато нотите на политик са написани от хващащата лапа на грабител на пари!
  Светлана остроумно добави, като посече още един защитник на Царград:
  - Господ реши - човекът е собствен син, но политикът направи избирателя сирак доведен син!
  Мирабела, яростно нарязвайки враговете и хвърляйки отровни игли с голите си пръсти, завърши:
  - Най-любящият Родител е Всемогъщият Бог, макар че не е ясно защо един мъж-дете плаче горчиво, хвърлен от Всемогъщия Отец, в бездната на жестоката вселена - дори една горчива сълза на дете разкъсва сърцето на любовта!
  Щурмът вече приключи и Царград падна. Завоеванията на Святослав бяха засилени. Това беше последвано от кампании в Иран и Индия. И там руснаците завладявали все нови и нови земи. Пал и Багдад...
  Възникна огромна империя от Египет, Балканите до самия Китай.
  След смъртта на Святослав обаче настъпва разделение на владенията. Но най-големият беше внукът Ярослав Мъдри. И той отново обедини империята и завладя Китай.
  В Русия беше приета нова религия: Родноверие, начело с Рода-Създател и доктрината за рая и ада. Но Род все още имаше пълен пантеон от богове - синове и дъщери.
  Край на света няма да има, значи Русия е вечна, а руснаците са богоизбраният народ.
  Така се роди нова история в паралелна вселена.
  
  БОСА РУСА ПОМАГА НА ВЕЛИКИЯ КНЯЗДА ВАСИЛИЙ III
  Олег Рибаченко и Мирабела Магнитная обаче скоро се преместиха в друга история.
  Армията на Василий III обсади Казан. Командирът обаче не беше самият цар, а брат му Дмитрий. Млад воин! Но опитен!
  Беше 1506 г., първата пълна година от царуването на Василий Трети, който значително укрепи Московия и засили централизацията на владетеля. Вярно, че не е спечелил много, но има големи амбиции!
  И така Олег Рибаченко и Мирабела Магнитная решиха да помогнат на руския велик херцог и дори до известна степен на императора да превземат града и столицата на ханството.
  Безсмъртното момче и момичето-терминатор отидоха да щурмуват Казан, размахвайки саби. Те се биеха като герои. Като безсмъртни воини се движеха по-бързо от гепардите. И с голи пръсти стреляха предварително подготвени остро отточени дискове, които удряха татарите право в гърлото.
  Олег и Мирабела се втурнаха бързо и след като се качиха на стената, те извършиха мелници, като посечеха пет или шест татарски бойци.
  След това започнаха да режат опонентите и да ги изстрелват, събаряйки дузина нукери.
  И те паднаха и рухнаха.
  Момче и момиче се биеха като титани. Те се отличаваха със своята пъргавина, а мечовете правеха петнадесет замаха в секунда. И така те посечеха врага. Младите воини имаха специални оръжия: мечове и саби едновременно и режеха почти всякакъв метал и плът.
  Олег държеше голяма пеперуда, отсече дузина противници наведнъж и изрева:
  - Аз съм голям скутер!
  И отново момчето в яростна атака.
  А ето и момичето Мирабела, което хвърля граната с боси пръсти и скърца:
  - Отечеството ни е славно, родно-верно, православно! И ще можем да победим татарите и да бъдем Казан под Русия!
  И отново младите, безсмъртни воини атакуват. И се бият с яростна ярост. Те имат дива каскада от идеи и неистова енергия.
  Млада двойка в атака. И татарските воини падат под ударите им. А бойците, които са получили безсмъртие и изработват вечния си живот, са много забавни.
  Олег, отрязвайки татарина, изрева:
  - Сто, след сто, полк след полк! Руските рицари секат с меч! Вярвам, че победата ще дойде скоро! Откриваме великолепен акаунт!
  Мирабела хвърли остро отточен диск с боси пръсти и запя:
  - Коловрат! Евпатий Коловрат!
  Олег Рибаченко, това вечно момче, също хвърли диск с босия си, детски, но много силен крак и запя:
  - Защитник на Отечеството! Перунов войник!
  Мирабела Магнетик, продължавайки да кълца, изпя:
  - Коловрат! Евпатий Коловрат!
  Момчето, като посичаше враговете, изсъска:
  - Героите на Русия се събират в тревога!
  Ето как се бият юнашките деца - велики герои! Те имат страст и сила, за цял легион.
  Или може би десет легиона! Като ги погледнаха, останалите войници се развеселиха и започнаха да се бият по стените на Казан.
  Олег, изсичайки татарите, извика:
  - За цар Василий III!
  И как ще хвърли рязко отточен диск, как ще отсече дузина противници на Русия.
  И пак ще завърти пеперудата, а зад нея мелницата. Нарежете дузина наведнъж. И тогава момчето ще го вземе и с голата си пета ще премести хана в брадичката.
  Той ще лети и ще се хвърли право в котела с врящ катран.
  Олег Рибаченко извика:
  - Е, по дяволите!
  Мирабела взе бумеранга с голи пръсти, отряза пет нукери и изрева:
  - Слава на Отечеството на цар Василий!
  Олег Рибаченко ентусиазирано потвърди:
  - Здравей света Русия!
  Мирабела, като посече татарите, изсъска:
  - Това още не е Русия, а Московия!
  Значителна част от стената вече е превзета от руски войници. Те вече проникват в самия град.
  Великият княз Василий се оказа малко в сянка заради великия си син Иван Грозни.
  Но в реалната история Казан не му се подчини. И сега детето и героичното момиче пренаписват и добавят това, което руските предци не са успели да направят.
  Олег Рибаченко отсече четири глави с един удар. Тогава момчето хвърли бумеранг с босите си пръсти. Той посече още седем бойци и изпищя:
  - Някак си вкараха в ковчега и най-мощният духал,
  Искаше да ми ухапе врата, но се оказа като игра!
  И на младия воин ще му писне...
  Маргарита завъртя винта и изскърца:
  - Аз съм кобра, готова да скочи!
  И отново ще изстреля убийствен бумеранг с боси пръсти. Момичето, разбира се, е като най-готината богиня.
  По-голямата част от Казан вече е превзета. Смелите воини щурмуват двореца на върховния хан. Те са пълни с ярост и диво вълнение. Олег Рибаченко и Мирабела Магнитная са войни-терминатори. И всяка тяхна люлка, и те махат много често - това са нови трупове!
  Олег Рибаченко, борейки се, отбеляза:
  - Но тази битка може да промени много!
  Мирабела логично се съгласи:
  - Иван Грозни превзе Казан! И сега чичо му Дмитрий ще я завладее!
  Момчето хвърли бумеранг с боси пръсти. Той преряза гърлата на петима татари и излая:
  - За велика Русия и небето на славяните!
  Мирабела е красиво момиче, уверено потвърдено:
  - За най-голямата империя!
  А момичето също хвърли остро отточено острие с голите си пръсти.
  И тя наряза много нукери, и кого наряза. Тя е такава бойна красавица.
  Това е наистина страхотно Мирабела. В името на безсмъртието тя се съгласи да стане момиче по бикини, изоставяйки предишното си тяло и да бъде продадена в робство. Но тогава тя придоби такава свръхчовешка сила! И повярвайте ми, разбира се, това е супер за нея!
  Момичето се бие, момчето се бие и враговете падат. Те са счупени и отслабени.
  Така смелите воини проникват в тронната зала, където се намира Казанският хан.
  Той се опитва да си тръгне, но момчето хвърля звездичка с бос крак и счупва тила на хана. Счупеният пада и умира...
  Тогава воините рейнджъри унищожават останалите татари. Последните обаче, след като са загубили господаря си, хвърлят оръжията си и се предават.
  Така Казан падна. Сега Русия се издигна по тези земи. Великият княз на Московия Василий заселва част от татарите в Русия, а част от русите - в Казан.
  Тогава стана още по-добре. Новият руски велик княз е избран и за велик княз на Литва. Възкачил се на трона...
  Ясно е защо - победата над Казан беше много впечатляваща за всички. И те разбраха, че Русия е много силна!
  И воините рейнджъри направиха всичко възможно тук. Те взеха и победиха армията на главния конкурент на великия княз Василий III. А самият жалбоподател е взет и съборен от главата на безсмъртните момче и момиче.
  И те направиха това, като хвърлиха дискове с боси крака в унисон, докато викаха:
  - Славяните трябва да бъдат единни! Нека всички бъдем непобедими!
  И като скочиха и убиха до смърт хетмана, младите воини възкликнаха:
  - Ние сме воини на нова ера и готина формация!
  След това затворниците целуваха босите следи на младите воини, оставени от тях върху пресния сняг. И ще се съгласите, че е много готино!
  И след това пътуване до Астрахан. Ето как една победа дърпа и другите със себе си.
  Олег Рибаченко и Мирабела Магнитная, заедно с този велик херцог, се преместиха в Астрахан.
  Момче и момиче нахлуха в този голям град. Те се биеха, като отново пристигнаха руската армия през коридора на времето.
  И отново се порязаха и хвърлиха бумеранга с боси пръсти. Тук нещата станаха много по-лесни. А армията беше командвана от самия Василий Трети. И силата му беше голяма. Пристигнаха и войските на Великото херцогство Литва. Те щурмуваха този град.
  А децата-терминатори се режат и хвърлят бумеранги, дискове, звезди. Олег Рибаченко дори хвърли няколко гранати.
  С босите си крака младите воини също хвърляха остри звезди, при това тънки, но способни да прережат няколко гърла наведнъж.
  А краката им наистина са въплъщение на ловкост, бърза и много дива сила.
  И както едно момиче хвърля бумеранг с боси пръсти, тогава враговете на светата Московска Русия изобщо няма да са мед!
  Терминаторските воини извикаха в един глас:
  - Слава на Василий Трети, най-великият от руските царе!
  И отново голяма победа за Руското царство.
  Василий Трети е коронясан с титлата цар и е официално признат за император. Империята му стана огромна. Руснаците също започнаха да проникват в Сибир. А Кримското ханство дори се призна за васал на Русия.
  След експулсирането на митрополита Василий III задължава новия господар на църквата да промени догмите и да разреши многоженството. Това отчасти се дължи на анексирането на Казан, Астрахан и други ислямски земи.
  Самият Василий Трети веднага се жени за литовската принцеса Глинская и татарката Тамара. И след това и на четвъртото момиче.
  Синод разреши на руснаците да имат четири жени. И много принцове се възползваха от това.
  Войната с Полша завършва със завоевание... Руската армия е силна и много по-многобройна. Да, Олег и Мирабела помогнаха. И с тези войни-терминатори, нито един противник не е страшен.
  И Василий Трети стана крал на Полша. Империята е укрепена. Но Сюлейман Великолепни идва на престола на Османската империя. И този владетел завладява Унгария. Той обсажда и Виена.
  Но Кримското ханство скъса с Русия. И последва нова кампания. Олег Рибаченко и Мирабела Магнитная също се отличиха тук по заповед на хипер-всемогъщата богиня-вещица. Разбира се, по време на щурма над Перекоп. Тук е най-силната част от отбраната на кримските татари. Но все пак воините: Олег и Мирабела са много готини!
  И как бързат, и как се втурват! И как ще изсекат татарите. И с какъв див ентусиазъм ще се заемат.
  И момчето хвърли звезда с боси пръсти и тя отряза шестима татари наведнъж.
  И момичето свали пет с хвърляне на звездичка. Оказа се, че тези момчета се бият.
  Олег и Мирабела разчистиха част от стената. Освен това работи и артилерията. Много разрушения бяха нанесени на татарите. Така Кримското ханство падна.
  След това имаше битка с армията на Сюлейман Великолепни. Този път в реалната история великият султан нямаше късмет. Олег Рибаченко и Мирабела Магнитная не само убиха маса турци, но и заловиха султана.
  Русия принуди турците да напуснат Балканите. И там тя основава свои крепости. И също избран Истанбул. Константинопол възникна отново.
  Василий III временно спря. Завоеванието трябваше да бъде смляно. Ливония се съгласи да плаща данък на руснаците и отстъпи Нарва на владенията без война.
  Василий Трети дори през 1535 г. заповядва да се построи пристанищен град в устието на Нева. Нещо като Петербург на Петър Велики. Вярно е, че Василий премества столицата точно в Константинопол.
  През 1537 г. руснаците превземат Виборг и се укрепяват от север на шведите, като ги побеждават напълно.
  По време на нападението срещу Виборг отново се отличиха Олег Рибаченко и Мирабела Магнитная.
  Момчето и момичето естествено прескочиха прага на времето и участваха в нападението.
  Тук Олег хвърли бумеранг с боси крака, нокаутира дузина противници и запя:
  - Слава на Русия и нейния цар Василий Трети!
  Мирабела също хвърли нещо смъртоносно с голи пръсти на краката си и смело издаде:
  - За светата Русия и неземната царица!
  След това момчето и момичето толкова се разпръснаха, че беше изрязана цяла поляна от труповете на шведите.
  През 1540-1541 г. руските войски превземат и Мала Азия от турците. И през 1545 г., а също и Месопотамия и Палестина. През март 1547 г. кралят, едва навършил шестдесет и осем години, умира. Неговото управление от четиридесет и две години се оказа едновременно дълго и много щастливо с много завоевания за Русия.
  Василий Трети е наречен Василий Велики. И на трона беше млад, но по стандартите на Русия възрастен Иван Василиевич.
  И тъй като Василий Трети е живял по-дълго, отколкото в реалната история, болярските сътресения бяха избегнати.
  Иван Василиевич, отначало решава напълно да подчини Ливония, войната през 1550 г. е успешна. Мощната руска артилерия помете всички и почти всички градове бяха бързо превзети.
  Разбира се, децата-терминатори Олег Рибаченко и Мирабела Магнитная участваха в битките.
  С босите си детски крака те хвърлиха всичко остро и пронизително толкова ревностно, че ливонските войски загинаха в огромни количества.
  Освен това младите воини също стрелят точно от оръдия и толкова точно.
  Олег, момчето терминатор, стреля и хвърли подарък убиец с боси крака.
  Разпръснаха противници и изскърцаха:
  Аз съм въплъщение на разрушението!
  И момчето ще се смее и ще реве:
  - Аз съм син на великото възраждане!
  Мирабела, това кораво момиче, също ще пусне убиец с голи пръсти на краката си и ще изскърца:
  - Аз съм дъщеря на великите богини на унищожението!
  И отново децата се смеят и оголват зъби. И тогава отлетете до крепостта. И така всички ще бъдат изсечени. Те нямат мечове, имат само витла. И те унищожават без жалост ливонците и другите войници от наемната армия.
  Момчето и момичето са боси през цялото време, дори и в снега. И те безсмъртни воини дори харесват това!
  Защо не? Защо обувки за тези хора, които имат тела по-бързо от всяко животно и разбира се не могат да простят или да се разболеят.
  Тогава Иван Грозни се бие в Египет. След като завоюва за няколко години цялата северна Африка, включително Мароко. Тогава е превзет Арабския полуостров.
  Германия беше разпокъсана, Австрия слаба, Испания и други страни бяха заети с войни.
  Царска Русия се премества през Иран в Индия. До 1590 г. Индия е нападната. Иван Грозни доживява до шестдесет и осем години и умира през 1598 г. И той беше наследен от Иван Пети. Русия продължи експанзията си на изток и превземането на Китай. Въпреки че войната се оказа дълга и тежка.
  За завладяването на Китай бяха необходими три войни.
  Дори участието в битките на Олег Рибаченко и Мирабела Магнитная не осигури веднага победа.
  Да, и млади воини се биеха в епизоди. Ще се натъкнат на себе си, ще накълцат китайците и ще бягат отново.
  Разбира се, момчето и момичето действаха много активно и ефективно. И с голите си пръсти активно хвърляха остри звезди, дискове и бумеранги.
  Олег Рибаченко лично хакна до смърт китайския министър на отбраната. И после как хвърля граната с момчешки крак. Така наведнъж две дузини жълти воини към другия свят, казвайки:
  - Слава на Русия, която завинаги във вековете указва пътя на Вселената!
  А момичето Маргарита ще го вземе и ще пусне с бос крак бумеранг, който е смъртоносен, който никъде не е по-готин.
  И след като победи опонентите, момичето изскърца:
  - За такава Русия се борете и не се страхувайте!
  И момчето и момичето започнаха да махат още по-интензивно.
  Иван Пети умира през 1620 г., а синът му Иван шести продължава делото му. След упорити войни през 1640 г. Китай е окончателно покорен.
  Олег Рибаченко и Мирабела Магнетик започнаха да се появяват по-активно на различни места на битки и битки.
  И тогава момчето Олег хвърли бумеранг и издуха главата на китайския император. И той стана герой!
  А момичето Мирабела хвърли граната с бос крак и нокаутира целия щаб на противниците.
  И разбира се, благодарение на тези безсмъртни деца, най-голямата от победите на Руската империя беше спечелена!
  И след победата над Китай, Москва Русия, на практика никой не се страхува! И никой няма да спре руснаците и няма да победи! Те са преминали точката без връщане!
  И Русия стана по-силна като велика империя. Иван Шести управлява още десет години, докато превзема Корея и по-голямата част от Индокитай.
  След него Александър Първи се възкачва на престо. Новият крал продължи предишния си завоевателен курс. Индокитай беше напълно завладян и руски кораби кацнаха в Австралия и започнаха да изследват този континент. Освен това руснаците влязоха в Аляска още по-рано и напреднаха през Канада... Тук те вече се сблъскаха с Франция, която най-накрая получи стабилност и просперитет при Луи четиринадесети, и Англия, която бързо набираше скорост.
  Освен това Русия продължи да изследва Африка и се сблъска с противопоставянето на Великобритания и там. Швеция също се засили и се опита да атакува Русия.
  Но руските войски бяха нащрек, а Великобритания и Франция не действаха заедно. И войските на Александър Първи завладяват тази държава.
  Разбира се, и Олег Рибаченко, и Мирабела Магнитная взеха участие в това.
  Босоноги воини хвърляха дискове и сечеха с дълги, специално закалени мечове.
  Толкова са готини и неустоими.
  Олег Рибаченко хвърли остра звезда с босите си пръсти на момчешки крака, събори дузина шведи и запя:
  - За слава на свещената Русия!
  Момичето Мирабела също хвърли смъртоносен предмет с боси крака и изсъска:
  - За величието на непобедимото Семейство!
  А децата ще скочат заедно и ще удрят с боси пети шведския губернатор в гърдите.
  Той прелетя и свали още десетина вражески войници.
  След смъртта на Александър Първи през 1675 г. на престола се възкачва цар Алексей Първи син на Александър. Обикновено наследяването на трона вървеше според старшинството на синовете, а след това и на внуците от най-големия син. Василий Трети установи това, за да няма по-късно борба за трона. Със силна централизация.
  Алексей за първи път се сблъсква с Франция в Америка и с Великобритания в Африка.
  Междувременно руските войски навлизат в германските земи. Превземането е доста успешно, тъй като княжествата са разпокъсани. Превъзхождащите численост руски полкове също превзеха Италия. Това е последвано от кампания срещу Франция. Царуването на Луи Краля Слънце завърши безславно. Руски и чуждестранни полкове превзеха Франция.
  Олег Рибаченко и Мирабела Магнитная отново се отличиха.
  Млади воини се биеха с мечове и хвърляха дискове по вражеските войници. Уби много войници.
  Момчето хвърли звезда по врага с бос крак и изрева:
  - Аз съм супермен воин!
  Момичето също с голи пръсти хвърли диска убиец и изсвири:
  - А аз съм олицетворение на чуден космос!
  И как ще покаже дългия си език! И тогава как да се даде гол ток в носа на френския граф. Тази пукнатина на челото.
  И Олег Рибаченко ще прелети като адски метеор, а няколко дузини французи взеха и загинаха. И тогава момчето, сякаш взривява от пленено оръдие с картечница.
  И сложи много бойци. Те се гърчат от болка и умират!
  И воините-терминатори се втурват към себе си и посичат всички, сякаш самите те са ангели на смъртта и са по-бързи от гепардите.
  Великобритания някак си отвърнала в морето и поиска мир. Русия продължи своята експанзия в Америка. Нейните войски завзеха всички английски и френски колонии и стигнаха до Мексико.
  Завладяването на Африка и Австралия е завършено.
  Сега само Испания и нейните колонии и Португалия с нейните колонии останаха неокупирани.
  Но тази война вече е за Петър Велики, който получава властта през 1700 г. Новият цар, не Романов, а Рюрикович, възползвайки се от случая като атака срещу руски търговци, изпрати войски в Испания и Португалия.
  Тези страни вече бяха в упадък и бързо бяха победени. Руските войски също започнаха да завладяват колонии. И двамата бяха по-многобройни и по-добре оборудвани и въоръжени. Руската армия вече разполагаше с бездимен барут и фугасни снаряди и бойни дирижабли. Имаше дори танкове. И първите бронирани влакове. Което направи впечатление на опонентите.
  Първите картечници се появяват и в руската армия.
  Но дори и тук Олег Рибаченко и Мирабела Магнитная не можеха да не забележат. Те трябва да се борят и да изработят своето безсмъртие.
  Тук момчето отново хвърля граната с бос крак. И разкъсайте опонентите си на парчета. След което запяха:
  - В името на онази Русия, която завладява целия свят и сърцата на хората!
  Момичето също сякаш хвърля гол крак, малка, но силна по отношение на експлозивната сила, бомба. Ще разкъса испанците и ще изскърца:
  - За такова, че винаги е имало щастие за всички хора!
  А децата, хвърляйки подаръци на смъртта с боси крака, пееха:
  - Нека са вечно млади и светлите ни години!
  И след това, като заряд с нещо доста смъртоносно. И така размахват сабите.
  Тази кръв тече като река и цялата земя излиза изпод краката ти!
  Ето ги воините! Е, просто супермени с боси крака, които са почти голи в жегата и студа.
  Но такива изключителни бойци! Най-високата марка и клас! Тук те се режат и унищожават противниците!
  Момчето и момичето са като Архангелите на най-дивото унищожение, които нямат бариери и препятствия по пътя към нови победи и постижения.
  По пътя си градовете се предават, а жителите излизат и целуват отпечатъците на босите крака на безсмъртните и велики воини.
  Испания и Португалия, заедно с колониите, са бързо завладени. И остана само Великобритания.
  Но през 1725 г. войските на Петър Велики кацнаха върху него.
  Олег Рибаченко и Мирабела Магнитная, както винаги, изпреварват всички. Младите воини са безсмъртни и скачат във времето.
  Те стрелят с картечници и хвърлят смъртоносни гранати с боси пръсти.
  Разкъсване на британците и други воини.
  Олег реве, стреля и коси:
  - Ние сме воини на космическото братство!
  Момичето Мирабела хвърли граната с боси пръсти и изпищя:
  - И ние ще победим всички без съмнение!
  Тогава момичето с голата си пета удари херцога на Бъкингам толкова силно, че му счупи врата!
  Те превзеха Лондон и накрая завършиха завладяването на света.
  Така възникнала единна империя. Петър Велики умира през 1735 г., а неговият внук Петър Втори се възкачва на престола. Все още млад, но умен и корав владетел. Русия засили централизацията, построени са фабрики и пътища. Появиха се самолети, а железопътните линии се разтягаха все по-активно.
  Петър II управлява дълго и стабилно. През 1790 г. той е наследен от Петър Трети. Страната беше просперираща, но спокойна. Вече се говори за разширяване на пространството.
  И през 1817 г. се извършва първият полет на човек в космоса. През 1820 г. Александър II става цар. Новият крал искаше по-бързо развитие на космоса и изследване на космоса.
  През 1825 г. е извършен първият полет до Луната. И през 1845 г. руските кораби летят до Марс. И през 1847 г. на Венера. През 1850 г. до Меркурий, а следващата до спътниците на Юпитер. Руските космонавти влязоха в най-отдалечената планета Плутон през 1860 г.
  Така протичало развитието на Слънчевата система. И през 1917 г. се извършва първият полет извън Слънчевата система. Няколко големи звездолета тръгнаха към Алфа Кентавър.
  И през 1921 г., и до Сириус... Между другото, там откриха няколко относително нормални планети. Четиридесет години по-късно се появяват първите кораби, летящи със свръхсветлинна скорост.
  А през 2017 г. за първи път руски космонавт отлетя до края на галактиката.
  Като цяло беше прекрасно.
  През 2030 г. беше изобретена машина на времето... И човечеството премина към друг, по-висок етап на развитие. Дори Рюриковичите все още да седят на трона, а абсолютната монархия управлява човешката империя.
  Има обаче опозиция, която спори дали светът Русия се нуждае от република. Но тя е тиха. Хората вече са доволни от съществуващото положение, тъй като животът е станал много добър и всяка година се подобрява.
  
  БЛОНДИНКА СПАСЯВА ИМПЕРИЯТА НА ИВАН СТРАШНИ
  Мирабела Магнетик отново е на мисия. Този път тя помага на сериозния Иван Грозни.
  В този случай тя защитава Полоцк от ордите на Стефан Баторий.
  Вечното момче Олег Рибаченко остана в Полоцк. Атаката е отбита, но ситуацията остава тревожна. Но тогава се появи Мирабела Магнетик и още четири момичета. Появиха се сякаш от дупка в космоса. И петте момичета бяха боси и по бикини и така се появи вълшебната шестица.
  Момчето, което беше живяло достатъчно дълго и все още беше ученик на Мирабела Магнетик, която вече беше успяла да посети времето на Наполеон III, подсвирна:
  - Пак го ударихме! Това е страхотно!
  Олег Рибаченко решително заяви:
  - И определено промени хода на историята!
  Наташа, Маруся, Августина, Светлана разклатиха мечовете си. Момичетата бяха много решителни.
  Наташа предложи:
  - Вече сме шестима... Да ударим полския лагер!
  Олег Рибаченко с готовност подкрепи тази идея:
  - И какво? Нека да разбием! Всички ние заедно сме голяма сила!
  Mirabela Magnetic много охотно се съгласи с това:
  Ние сме колосална сила!
  И нейната боса пета смачка хлебарка.
  И воините плеснаха босите си крака един върху друг в потвърждение.
  През нощта шестима закоравели бойци слязоха от стената на град Псков. Те вървяха на пръсти към полския лагер. Тук формално армията на Полша, но всъщност наемници от цяла Европа. Особено много германци. Голяма армия.
  Но все пак шестимата бойци са готини. И момичетата с момчето взеха и махнаха стражите, хвърляйки остри игли с пръстите на босите си крака. Счупени караули паднаха. Жените воини размахаха мечовете си и започнаха да режат. Като ято змии те нападнаха лагера.
  За Средновековието колко необичайно - когато момичета по бикини атакуват. И те, разбивайки врага, буквално засяват цели полета на смъртта.
  Олег Рибаченко размаха мечовете си и сечеше. Махането на момчето отряза ревностния полковник.
  И промърмори:
  Ще се борим за Света Русия!
  Мирабела Магнетик разряза богатата тава наполовина и счупи носа на немския граф с голата си пета, изчурулика:
  Не се страхуваме от смъртта на бойното поле!
  Наташа, изсичайки поляци, германци и други наемници, изпищя:
  - Руският воин не се страхува от смъртта!
  Унищожавайки полската армия и наемниците, Маруся, това момиче-терминатор извика:
  - Под звездното небе смъртта няма да ни вземе!
  Августин, това е витлото момиче. Най-доброто превъплъщение на съветските специални части и дори някакъв мутант, разсичащ поляците - туитира:
  - Ще се боря за моята света Русия!
  Светлана, извивайки мечовете си и сечейки германците, шведите и поляците, чуруликайки с кръглата си пета, чурулика:
  - Ще заредя могъщата картечница!
  Наташа, прорязвайки поляците, германците и всички наемници от Европа, и дори турците, чурулика:
  - Унищожавайте врагове - без да познавате сянката на страха!
  Огнената Августин, с медночервена коса, развяваща се на вятъра като знамето на Аврора, прошепна:
  - Световете на Вселената те гледат!
  Маруся, това е блондинка със златиста коса, докато чурулика, скачайки на босите си крака:
  - Нека ризата ти гори в кръв!
  Мирабела също хвърля остър диск с голи пръсти, отрязвайки главите на наемниците и лае:
  - За Иван Грозни!
  Светлана с голям замах заби голата си пета в корема на поляка. Тогава тя хвърли няколко диска с голи пръсти, отрязайки няколко дузини, крещейки:
  - Умри Отечеството с любов към душата си!
  И момичетата се засмяха. Какви красиви и секси дяволи са те. И големи, и напомпани с релефни мускули. И хвърлят игли с боси крака и тънки дискове - убиват няколко войници наведнъж с един.
  И те буквално преминават през труповете ...
  И оставят кървави, грациозни отпечатъци от боси, момичешки крака.
  И само шестима души срещу няколко десетки хиляди бойци. Но в редиците на поляците цари паника. И не знаят колко са ги нападнали. И са тотално луди. Някои от тях дори започнаха да се стрелят помежду си и да се режат.
  Олег Рибаченко, това вечно момче, хвърли самоделна бомба с боси крака и изрева на полски:
  - Немците нападнаха! Немците ни нападат!
  И тогава той отново хвърли бомбата и извика, този път на немски:
  - Поляците нападнаха! Поляците ни нападат!
  Мирабела, взета на немски:
  - Поляците ни нападат! Поляците убиват немците!
  И какво започна: германските наемници се сблъскаха с поляците. И шведите също се присъединиха към клането. Имаше кървава битка. Което се влошава от размаха на мечове, сабите на босоноги момичета и голобрадо момче по шорти.
  Олег Рибаченко извика с пълна сила:
  - Когато сме единни, ние сме непобедими!
  И добави на немски:
  - Рубинени полюси!
  След това на шведски:
  - Насечете поляците и немците!
  Тогава босонокото момче добави на полски:
  - Насечете германците и шведите!
  Мирабела също изрева с пълна сила:
  - Насечете поляците и шведите!
  И с голата си пета момичето удряше враговете в брадичката.
  И хвърляха отровни игли с голите си пръсти.
  И паниката се засили... Взаимната кавга нарасна. И момчето и Наташа започнаха да се приближават под прикритието, изрязвайки за себе си коловоз от труповете, към шатрата на полския крал Стефан Батори.
  Този цар е бил семиградски управител. Тоест наместник на турския султан над Унгария. Междуцарствието в Полша се проточи. Сред претендентите за полския престол е Иван Грозни. Иван обаче не успява да заеме престола. Отрази се и противопоставянето на западните страни, които не искаха толкова рязко укрепване на Русия. И страхът на дворянството да загубят свободите си. И колебанието на самия Иван Грозни - няма ли анексирането на Полша да доведе до това, че собствените им боляри ще вдигнат глави?
  Във всеки случай историческо събитие: обединението на Русия и Британската общност под управлението на Иван Василиевич не се състоя. И полският трон внезапно е завзет от Стефан Баторий. По това време Русия е превзела по-голямата част от Ливония. И през седемдесет и седмата година почти цяла Ливония, с изключение на Рига и Ревел, беше под Русия.
  Стефан Батори, натрупал сили и получил пари за войната от турския султан, и Ватикана започнаха кампания срещу Русия. Избор на Полоцк за първа цел. И под този град е решена съдбата на Ливонската война. В реалната история Полоцк беше превзет от поляците, след което те грабнаха инициативата и започнаха да печелят. И неизчислими бедствия паднаха върху Русия.
  Но този път в битка, великолепна шестица. А поляците и техните наемници не могат да устоят срещу тях!
  И клането премина толкова кърваво, че е невъзможно да се каже в приказка, да не се опише с химикал. Въпреки че, например, електронна клавиатура е напълно възможна.
  Олег Рибаченко изсвири и излая:
  - Поляците секат немците!
  Мирабела Магнетик извика:
  - Немците режат поляци!
  И той проби с Наташа до лагера на царя. Стефан Батори се опита да се ориентира. Той беше богато облечен и имаше смесица от ориенталски и европейски черти.
  Олег Рибаченко хвърли остър тънък диск с босите си пръсти на момчешки крака. Той полетя в дъга, подсвирна тънко. И заби Стефан Батори между очите. Кралят на Полша беше смъртоносно ранен и рухна със стон. Да, не беше лесно за монарха. Неговото управление не продължи дълго. Обикновено, босо момче. Или дори не съвсем обикновени го срина.
  Олег Рибаченко изпя с наслада:
  - Аз съм боен самолет, двигателят ми гори! Небето е моят дом! И нека бъде биен агресора, аз съм готин господар на смъртта!
  Мирабела хвърли граната с боси пръсти, разкъса маса наемници и изпищя:
  - А аз съм юнашко момиче!
  Олег Рибаченко направи реверанс и извика на полски:
  - Немците убиха краля!
  И после как реве отново:
  - Шведите са едновременно с германците!
  Мирабела крещи с пълна сила:
  - Ще отмъстим за краля!
  И след това започна истинско бунище между поляци и наемници. Бяха изрязани докрай. И активно бичуваха един друг и обсипаха с куршуми. И масата от трупове се изсипва и се разкъсва на парчета. И воините загинаха с хиляди.
  И тогава има момичетата и две момчета, както се опитаха. Беше истинска бъркотия. И такава е тоталната сеч. И бичуваха фриците, и поляците, и шведите, и дори турците. И месомелачката отиде в най-висок клас.
  Олег Рибаченко изпя:
  - Златото е недостъпно за шведите... Те поне имат акъл! Ще изсека враговете на Русия! И когото ще убия с мечове!
  И момичетата се разделиха. И нека хвърлят разбиващи предмети с голи пръсти. Това са красавици и птици от най-висок полет.
  Олег Рибаченко го взе и запя с ентусиазъм:
  - Размириците не са ми познати! Имам склад в гърдите си! Аз съм воин от най-висок клас!
  Мирабела, която държеше осмицата с ръце, добави:
  - Вражеска пета в окото!
  Наташа пееше с ентусиазъм:
  - И боец на фирмата "Адидас"!
  Маруся скочи и излая:
  - Кон Пегас!
  И как ще скачат воините, и как ще лаят. И гласовете им гърмят, като на черните коне!
  Огненият Августин изсъска:
  - Ние сме воини.... - Момичето хвърли десетина диска с голи пръсти наведнъж и удари няколко десетки поляци и германци. - Най-готиният удар! И как Иван Крушила!
  Светлана, този русокос терминатор потвърди:
  - И бих удушил всички!
  После отново хвърли голите си грациозни пръсти, остри, отровени игли.
  И отново купища противници - германци и поляци.
  Мирабела хвърли самоделен пакет с експлозив с боса си пета, разпръсвайки противниците и изскърца:
  - За Велика Русия!
  Наташка оголи зъби, пусна няколко смъртоносни подаръка с боси крака и издаде:
  - Ще се бием на Земята! В небето и в непрогледен мрак!
  Олег Рибаченко, сечейки с мечове в двете си ръце и хвърляйки дискове с момчешки крака, пееше:
  Машината на смъртта е полудяла...
  Маруся, нарязвайки всички подред и хвърляйки дискове с грациозни пръсти на голите си момичешки крака, продължи:
  - Тя лети с метеорит!
  Огненият Августин изсъска, хвърляйки светещи дискове, и изсъска:
  - И самият Сатана управлява света!
  Светлокосата Светлана продължи да пее с наслада:
  И нека празнуваме нашия успех!
  Наташа го взе и изчурулика от наслада:
  - Война днес...
  Маруся добави с апломб, хвърляйки игли и дискове с голите си пръсти:
  - Утре ще има мир!
  Огненият Августин отвърна със свирепа ярост, съскайки като змия. И босите й крака хвърляха толкова остри игли, че пробождаха всички до гърлото:
  - И вярвайте на идола на Луцифер!
  Светлана продължи с дива, яростна атака:
  - Ще се бием на земята в небето и в пълна тъмнина!
  Мирабела, като насече врага и го удари с главата си, го взе и изгука:
  - За слава на Родината и мен!
  Наташа, хвърляйки дискове с помощта на голи, грациозни момичешки пръсти, пееше:
  - Ще се борим докрай, ще накараме сърцата ни да бият в един глас!
  Маруся се кикотеше и чуруликаше, като цепеше поляците и хвърляше камъчета с боси крака.
  - И след това луна за овърклок!
  Огненият Августин, изпращащ смъртоносни игли и това, което удря и чупи, изсъска:
  - И после вино - до края!
  Русокосата терминаторка отново изпрати отровни игли с голите си пръсти и изчурулика:
  - Или щедро наливане на бира!
  След това красавицата се засмя, а от нейния смях наемниците на Стефан Батори си спукаха тъпанчетата.
  Олег Рибаченко остроумно отбеляза:
  - Без война няма мир, без любов няма празник!
  Наташа, хвърляйки бумеранги с остри ръбове с голите си пръсти на грациозни момичешки крака, чурулика:
  - Женската привлекателност обича младостта, финансите на мъжете!
  Маруся, блеснала ослепителна усмивка и хвърляйки дарове на смъртта с краката си, издаде:
  - Жените са добри на младини, мъжете с пари!
  Огненият Августин, с дейността на лисица, бълваше с босите си крака потоци смърт, изсъска:
  - Жената е цвете, мъжът е дрон, който отива на мед!
  Перлената блондинка Светлана чурулика, хвърляйки остриетата с боси пети, оголивайки зъби:
  - Хубаво е да си жена, лошо е да си жена!
  Олег Рибаченко, посичайки поляците и наемниците и размахвайки мечовете си като остриета на хеликоптер, изръмжа:
  - Мъжът трябваше да бъде с жена си, но не и да бъде жена!
  Наташа пусна голите си пръсти, стрижейки бумеранги и хвърляйки синята си коса, излая:
  - Човекът винаги е мъжкар, но най-често кучките го въвеждат в кучешки живот!
  Зоя, разклащайки косата си с цвят на злато, чурулика в унисон, оголи зъби и хвърля с боси пети онова, което убива, или по-лошо, се чупи на парчета:
  -По-добре, когато мъжът е мъжко, отколкото кучка!
  Мирабела, извърши трик с мечове - троен дракон и хвърляйки кама с голи пръсти, изсумтя:
  - За родината на целия свят по-красива!
  Августин, чиято медночервена коса се развяваше като пролетарско знаме, а босите й изрязани крака бълваха порои от смърт и унищожение, изкрещя:
  - Ако мъжът иска да има женско тяло, трябва да започне мъжки бизнес!
  Светлана, изстреляйки с боси крака, бумеранг под формата на петолъчна свастика изчурулика:
  - Хубаво е мъжът да има женско тяло - но не буквално!
  Олег Рибаченко, момче, което изглеждаше на около тринадесет години, започна да пее, композирайки буквално в движение:
  Роден съм в златно време
  Прогресът е великият двадесет и първи век...
  И тялото на момчето е младо,
  Той е най-силният човек в света!
  Бях момче в щастлив, щедър свят,
  Изглеждаше, че можеше да премести планини наведнъж...
  Не открих: че два пъти две са четири -
  Да освети пътя към успеха!
  Но бързо напред към бурния двадесети век,
  В която вихрушката е свещена война...
  Унищожен от мраморната камера -
  И могъщият Сатана управлява топката!
  В Русия това е племе на гиганти,
  Можем да превърнем рояк планети...
  Когато хората и партията са единни -
  И осветяват пътя към комунизма!
  Тук момчето беше във войната,
  И Сталин стана идеал за него...
  Младият воин остана бос,
  Когато един фашист нападна родната му земя!
  Земята гори и боровете умират
  Планетата гори...
  Момчето върви през снежната преса бос,
  За твоята велика, доблестна мечта!
  Какво да прави, той самият, уви, не знае
  Въртящ се в студа, свиреп сняг...
  Е, по някаква причина Каин триумфира,
  Негодниците имат целия успех!
  Можете да изчакате - знам, че ще работи,
  И лети бързо до Марс...
  Моето момиче е отслабнало много
  Но тя показа просто класа в битката!
  Тя тичаше боса през снега,
  Смразът яростно захапа петите...
  Ще свалим Адолф славно от пиедестала,
  И нека да ударим бързо!
  Отблъснахме нацистите от Москва,
  Те влязоха в победения Берлин със стрела ...
  И стана много чисто на планетата,
  Ето, херувимът разперва криле!
  Ще влезем в Берлин, знаем това със сигурност,
  Въпреки че фашистът е хитър и жесток ...
  И ще имаме празник в лъчезарен май,
  Нека величието не отива на пясъка!
  Ще съживим просторите на Вселената,
  И ще има сияен рай на планетата ...
  За слава на безкрайното творение
  Момче, бори се и смей!
  Мирабела Магнетик добави с голям ентусиазъм, оголвайки перлените си зъби:
  - Момиче, бори се и смей!
  И Олег Рибаченко се биеше с бясна ярост, която беше съчетана с изтънчена предпазливост. Красиво, много мускулесто момче много ловко хвърляше остри дискове с голи пръсти, отрязвайки главите на полски и немски войници.
  А момичетата блъскаха още по-ловко и използваха босите си изящни крака, за да хвърлят игли и да носят смърт. Воините поразиха всички с мечове и направиха пълен прах от кръв и кости. И те сечеха, нарязваха, пускаха остри игли и много дискове и бумеранги.
  Поляците претърпяха колосални щети и се задавиха от кръв. И как се задавиха. Подобно на фонтани и водопади се стичаше алена течност. И изпръскани, изгорени, изгубени крайници. Всичко това се случи с неистова, ураганна скорост.
  Повече от 60 000 войници загиват и са унищожени.
  Олег Рибаченко, хвърляйки смъртоносни дискове с босите пръсти на краката на децата, гука:
  - Войските са готови - господарке! Ще унищожим всички!
  Наташа, остроумна и оголила зъби, издаде:
  Ще унищожим всички!
  Мирабела, след като получи мелницата, измърмори:
  - И удари противника!
  И воините отидоха да режат всички и да раздробят като срязан нож. И тези витла унищожаваха. И дори пееха:
  - Но честно казано! Да изтребим всички!
  Воините на всички буквално изгориха своите конкуренти - просто унищожавайки и правейки тотални ковчези. И водене на образно и непрекъснато унищожение.
  Мирабела, като режеше врага като резени сирене и отсичаше главите, изскърца:
  - За Русия и новия президент на страната!
  Зоя със златната коса на момиче и поведе тоталитарен разгром. И играейки с бицепсите си, тя каза:
  - Какъв не би бил воин! Винаги е достойно да се печели!
  И отново воините хвърляха боси крака, остриета, които удряха противниците. И те създадоха потоци кръв.
  Момичетата плискаха с боси крака през алените локви и вдигаха купища алени, смъртоносни пръски.
  Огнената Анжелика остроумно отбеляза, изпращайки няколко смъртоносни и убийствени остриета, които пръскаха извори от неистова, яростна енергия. И се издигаха цели облаци от безкрайно твърди и яростни демони.
  Момичето мъдро каза:
  - Да се смеем и да бъдем приятели! И ще победим всички!
  Светлана се изви в салто и отново удари с боси пети в гърдите на един от поляците, който той се обърна и, захвърлил копитата си, счупи вратовете на няколко десетки души.
  Светлана възкликна с наслада:
  - Това е смъртоносна лисица! Това е ударът!
  Мирабела, сечейки наемници и други зли духове, сечейки ги с мечове и смачквайки друга челюст на унгарския принц с босите си пети, чурулика:
  - Моят удар е най-смъртоносният във Вселената!
  Наташа се изкикоти и, излъчвайки куп слънчеви лъчи с огнените си зъби, каза:
  - Любовта побеждава и убива!
  И четирите момичета се засмяха, но смехът им заглуши и уби противниците.
  В този момент руски бойци и опълченци излязоха от портите на Полоцк. Те се втурнаха към врага с всички сили. И активно усукани мечове.
  По това време повечето поляци и наемници са убити. И разредените редици от противници, които бяха атакувани от вълни от руски войски. Ударът на руските войски беше предпазлив. От мускетите стрелците стреляха, но засега избягваха сближаването. И унищожени противници.
  А момичетата все още хвърляха остриета и бумеранги с боси крака и оголиха снежнобелите си зъби. Те дори пускаха огледални образи и заслепиха очите на опонентите.
  Ляховете изгубиха ориентация и бяха завършени с удари от заострени мечове. И нямаха никакъв шанс, никаква милост. Имаше нещо, което е смъртоносно и безмилостно. И нещо, което не може да бъде спряно с човешки усилия.
  И екзекуции от стрелци, и милиции и безмилостна сеч, от момичета-терминатори, които мачкат и мелят.
  Добрите воини се държат и режат здраво. И те избират да унищожат целите на вождовете. Отрязват им главите, хвърлят дискове. Или извадете очи - с остри игли. Така че момичетата се държат смело и готино. Смилат без никаква церемония.
  Мирабела проряза много наемници и други мръсотии, а под мечовете й глави като дини, разпръснати с алени пръски във всички посоки.
  Момичето извика:
  - Моята най-висока класа във Вселената!
  Наташа хвърли граната с усукване с бос крак и как чурулика от енергия:
  - Ние сме величието на космоса! Ще убием всички!
  Зоя, разклащайки златистата си коса, изпрати с голи пръсти кръг със заострени краища.
  И тя се раздаде с ярост, кимайки:
  - Аз съм това, което носи и изнася!
  Огнената Анжелика изпрати още един подарък на смъртта и остроумно отбеляза:
  - Всеки глупак може да издържи, не всеки мъдър може да се възползва!
  Светлана, остроумна и искряща с перлена коса, извади афоризъм:
  -Убий, способен и идиот, възкресението не подлежи на гений!
  Олег Рибаченко също се раздаде по много оригинален начин:
  - Побеждавайки врага - убиваш го, побеждавайки себе си - даваш по-добър живот!
  Мирабела добави, смазвайки враговете с удоволствие:
  - По -добре е да дадете един живот на достоен човек, отколкото да убиете хиляда негодници - по-продуктивно е да отгледате цвете, отколкото да стъпчете хиляда насекоми!
  Наташа, изсичайки поляците и унгарците, отбеляза:
  - Не силният, който убива, а всемогъщият, който възкресява!
  Червенокосата Анжелика, прорязваща войниците на Британската общност, vyaknula:
  - Който си върти твърде много носа преди двубоя, остава с носа си при споделяне на трофеи!
  Зоя, прорязвайки противниците, хвърляйки убийствена граната с боси пръсти, изсумтя:
  - Когато човекът престана да бъде маймуна - когато започна да имитира не природата, а ангелска порода!
  Светлана, прорязвайки враговете и пускайки светкавица от аленото си зърно, го взе и остроумно издаде:
  - Дали човек е бил маймуна е спорен въпрос, но в желанието си да доминира той е типично животно и дори склонно към хибернация!
  Мирабела Магнетик, като порази опонентите си с ярост и довърши последните противници, добави:
  - Политикът е лисица с лъвски амбиции, свински методи, магарешки инат и маймуна, склонна към плагиатство!
  И след това хвърляйки граната с гола розова подметка, тя добави:
  - Ако искате да станете просто умен - вярвайте на учебниците, ако искате да станете наистина по-мъдри - не се доверявайте на политиците!
  Армията на Стефан Баторий е разбита. Руската армия отново отиде във Варшава. И се проведоха избори за Сейм, където Иван Грозни стана новият крал на Жечпосполита.
  Настъпи единството на народите на славянския свят. И Ливония също стана част от Русия. След това имаше победа над Швеция и превземането на Виборг.
  И тогава губернаторът Скопин-Шуйски стигна до Стокхолм. И Швеция беше завладяна.
  Русия стана велика империя, като насочи погледа си на изток. И се случиха много завоевания, плюс изграждането на градове. Тогава руските войски превземат Кримското ханство, заедно с крепостта Азов. И това са страхотни постижения.
  Иван Грозни живее до 1599 г. и царуването му се оказва много дълго и най-важното - славно. Синът Иван Пети наследява престола, а династията на Рюриковите се запазва на престола. Завоеванията и кампаниите продължиха.
  Но това е друга история. Освен ако царска Русия не успя повече, а поляците, украинците, беларусите и руснаците бяха заедно и уверено победиха враговете. Така постепенно завладявайки целия свят и разширявайки се от кралство в кралство!
  И Иван Грозни остана в паметта на народа като най-великия от руските царе! И той влезе в историята като най-големият завоевател, увеличавайки няколко пъти територията на Руската империя!
  
  Момиче, което помага на НАПОЛЕОН III
  Момичето Мирабела Магнетик влезе в света на френско-пруската война между Бисмарк и Наполеон III. В реалната история Германия спечели и завърши своето обединение. И тогава това доведе до Първата световна война и разпадането на Руската империя и династията Романови.
  Разбира се, за Русия би било по-добре, ако Германия не се беше обединила и не можеше да победи Наполеон III.
  Мирабела Магнетик, плеснала босите си крака по тревата, сега тичаше към французите.
  Трябваше да се предупреди, че близо до Седан прусаците подготвиха капан за Наполеон III и завзеха доминиращите височини.
  Какво може да се каже за Наполеон III? Племенникът на Наполеон Велики се опитва да подражава на чичо си. И той искаше да създаде могъща империя и можеше да завладее Европа.
  В началото той беше успешен. Успя да спечели Кримската война с Русия. Вярно е, че с цената на тежки загуби самата Франция не получи териториални печалби от това. След това войните в Индокитай.
  Победа над Австрия и анексирането на няколко области в Италия.
  По-нататък не толкова успешно. Белгия не е превзета. Мексико също.
  Шансът да помогне на Австрия във войната с Прусия е загубен.
  И сега войната с могъща Германия.
  В реалната история - пълното поражение на Франция и пленяването на Наполеон III.
  Но Мирабела, босо момиче по бикини, има шанс да предотврати бедствието. И да не позволи на Германия да стигне до западните граници на Русия и да развие мощен враг.
  Мирабела тича по пътека в гората и пее:
  - Ако, ако дълго, дълго...
  Ако, ако по пътя...
  Стъпка скочи и бягай!
  Но може би, може би...
  Но може би, възможно е, възможно е!
  Това е напълно, напълно възможно!
  Можете да отидете в Африка!
  В Африка реките са толкова широки
  А африканските планини са толкова високи!
  О, крокодили, хипопотами!
  Ах, маймуни, кашалоти!
  А, а, и зеленият папагал!
  А, а, и зеленият папагал!
  Ето, с тази детска песен той отскача до лагера на Наполеон III.
  Французите са доста многобройни и лагерът е голям. Въпреки че дисциплината не се сравнява с прусаците. И може би оръжията са остарели, а униформите са твърде ярки. И като цяло армията е по-лоша от времената на Наполеон.
  Вярно е, че французите са добри в борбата с щикове. Това оръжие е изобретено във Франция.
  Така че можете да се биете почти при равни условия. И битката ще бъде много тежка.
  Момичето по бикини не беше спряно. Въпреки че войниците я поглъщаха с очите си.
  Мирабела е рядка красавица и много атлетична грация. Тя тича към себе си, проблясвайки голи, кръгли, розови токчета.
  И сега тя тича до главната палатка, където се намира императорът на Франция Наполеон Трети. Силата му е голяма. Въпреки че формално има парламент и сенат. Но всъщност Наполеон III е почти неограничен.
  И сега той е пълен с желание да победи германците и да включи част от Южна Германия в състава си.
  Разбира се, той е далеч от Наполеон Първи. Той вече беше починал в годините на Наполеон III и на четиридесет години покори цяла Европа.
  Но Наполеон III все още вярва в своята слава. Освен това Франция вече е проникнала в Африка и има огромна суета.
  Момичето било спряно на входа на палатката от охраната и попитало:
  - Каква работа имаш с императора?
  Мирабела, гледаща честно със сапфирени очи, отговори:
  - Частен бизнес!
  И те я пуснаха без въпроси. Ясно е, че такава красавица има само личен въпрос за императора.
  Мирабела, пляскайки с босите си грациозни крака по килимите, се движеше около палатката, наподобяваща размерите на циркова шатра. Няколко пъти я минаваше покрай охраната.
  Накрая Мирабела влезе в кабинета на императора. Наполеон III веднага възкликнал:
  - Каква красота!
  Момичето се поклони на монарха. Наполеон III беше на средна възраст, нисък и не много виден. Плешив, а не като велик владетел.
  Мирабела беше много по-висока от него и външният й вид е толкова ярък.
  Наполеон я погледна алчно, бълбукайки:
  - Имаш такава красота... Просто чудо!
  Мирабела се изкикоти и отговори:
  Всички ме мислят за красива. Само за някои мъже съм твърде голям!
  Наполеон кимна, оголвайки фалшивите си зъби.
  - Обичам големи жени! Харесвам те!
  Мирабела тропна с боси, загорял, мускулест крак и отбеляза, като веднага хвана бика за рогата:
  - Не дойдох да правя любов с теб! И искам да ви съобщя, че прусаците са устроили засада по пътя ви и ви чакат да влезете в долината!
  Наполеон повдигна вежди и попита:
  - Откъде знаеш това?
  Мирабела отвърна остро:
  - Първо, обичайно е да се обръщате към дамите като вас! И второ - знам!
  Наполеон отстъпи.
  "Аз също имах смътно предчувствие, но моята интелигентност не потвърди нищо. Откъде знаеш това?
  Момичето логично отбеляза:
  - Във всяка жена Дяволът! И дяволът знае всичко - почти Бог е, само че от другата страна!
  Императорът кимна.
  - Логично! Ти си твърде красива, за да бъдеш шпионин. Е, добре... ще мина по другия път, генералите ми казаха, че под Седан равнината е много неудобна за атака. Но искам да прекарам нощта с теб!
  Мирабела отбеляза:
  - Между нас четиридесет години разлика!
  Всъщност Наполеон вече е на шестдесет и две години. А той е плешив и не блести с красота. Но плешивото петно на челото все още е малко, а външният вид е благороден. Раменете са доста широки, има много ордени с камъчета на гърдите.
  Още повече, че поръчките са не само френски, но и английски, руски и др.
  Въпреки че Русия дори се радва на войната с французите, които бяха оковани от Германия.
  Наполеон нареди:
  - Виновни ни!
  Прислужничките дотичаха и наляха вино в сребърни чаши. После избягаха, тропайки с пети.
  Наполеон отпи глътка и даде на Мирабела.
  Тя опита виното. И усетих, че е приятно и силно.
  Тя изпи половин чаша и отбеляза:
  - Хубаво нещо! Но първо трябва да победите прусаците!
  Наполеон попита:
  - Французин ли си?
  Мирабела честно отговори:
  - Не!
  Императорът попитал:
  - А ти кой си?
  Мирабела каза гордо:
  - Аз съм руснак!
  Наполеон кимна с усмивка.
  - Толкова красива и руска? Косата ти е като златен лист!
  Момичето потвърди:
  - Косата ми е страхотна!
  Императорът предложи:
  - Може би тогава ще опитате черен хайвер?
  Мирабела кимна в знак на съгласие.
  - Това е добра идея!
  И момичето посегна със златна лъжица към чаша хайвер. Императорът с усмивка предложи:
  - Станете мой любимец! Ще направя херцогиня от теб!
  Мирабела сви рамене и отговори:
  - Много ласкателно... Но нещо ми подсказва, че няма да имам време да стана херцогиня! Мисията ми ще бъде по-кратка!
  Наполеон въздъхна и отговори:
  - Обичах те, без да познавам страстта преди,
  Обичах в сърцата, без задръжки мърдаме ...
  Обичах те толкова искрено, толкова нежно,
  Как ти дава Господ - да бъдеш обичан от другите!
  Мирабела кимна и отбеляза:
  - Можеш да станеш велик монарх. Знаеш ли, мога да те заведа в тила на германците и ти ще спечелиш най-голямата победа!
  Наполеон беше изненадан:
  - Можеш ли да го направиш?
  Мирабела туитира:
  - Всичко невъзможно, може би знам със сигурност!
  Императорът кимна.
  - Ти си прекрасен! Да танцуваме.
  Наполеон стана. Въпреки че Мирабела беше боса, тя все пак беше по-висока от монарха с почти цяла глава.
  Започнаха да танцуват. Момичето не беше много добро в това. Но Наполеон й помогна.
  Мирабела туитира:
  Всички гледаме Наполеони
  Милиони луди хора...
  Те искат да служат на мечтата
  И те просто се превърнаха в игра!
  Мирабела отговори с ентусиазъм, като изпя песен за Наполеон Бонапарт:
  Наполеон, Наполеон
  Отишъл да се бие срещу Русия, Само да отиде да се бие срещу Русия, Той искаше да управлява целия свят.
  
  Той искаше да управлява целия свят, Александър, за да поиска страх от царя, Александра, той се страхуваше, аз му подписах писмо.
  
  Господа, всички наши благородници, Уплашиха се, не знаят какво да правят.
  Те се уплашиха, но всички избягаха,
  О, да, няма никой в Москва, братя!
  
  Като един не се страхуваше - Ето го Кутузов, командирът на всички ни. Като един, само един не се страхуваше - княз Кутузов - ето го нашият юнак!
  Наполеон III кимна.
  - Хайде, пейте красавице!
  Мирабела продължи да пее, цяло стихотворение, което веднъж беше видяла в интернет:
  Стоя в супермаркета... Там-тарам-тарам-тарам...
  Гледам рафтовете, не удрям никого... И някакъв бял ангел, който не стои тук за нищо, Казва ми сладко: "Е, какво искаш? ... Какво?"
  
  И от този звук става вълшебно за мен, мърморя нещо, но не си чувам бърборенето, казвам, че гладуването по принцип е лечебно, но всъщност поне бихте сложили нещо по рафтовете .. И
  
  на това ангелът Луси (така я наричат хората), Тя казва съвсем тихо: "Там-тарам-тарам-там-там !!!", Което вероятно означава, че не си струва, като... Какво... , казват, ще ти прехапе гърлото за родния супермаркет!
  
  ... И пак плувам в нирвана, лакомо дишам въздух с уста, Всичко става бяло-синьо-червен, сив дим от всички
  
  
  
  
  
  страни . Не ги пуснаха! Отстъпват по Смоленска, където успяха да изяждат всичко... Маршалите се тълпят отзад, лигват гладни... По-слабите гвардейци - жалко е да ги гледаш!
  
  Бонапарт трепери с хайвер (това, между другото, е знак!), Той поглежда към рафтовете и хайверът трепери по-силно ... Обръща се към Лус, вика Мурат към нас, По-тънък и очарователен, той вдига мустаците си нагоре ...
  
  Императорът започва: "A la ger, com a la hero! Войската е много гладна! Армията е много гладна! Ще платим в злато!" Люси, също на френски, много тихо и спокойно, Казва: " Отворете зенките! Всичко е на прозореца!",
  
  И старата гвардия с мечи шапки, гонена в залата на полък и сирене... Добри надежди се удавиха в сирената полак, стоманени щикове бяха огънати в сирене...
  
  император продължава: "Войската е много гладна! О, дявол да те вземе... шери!", Хипнотична сила, която дебне очите му, Всичко е насочено към Луси, всичко наоколо вече дими...
  
  Императорът гледа заплашително - Люси гледа към Мурат, И Мурат - той е смел човек! Той вдига мустаците си, императорът става лилав - Луси гледа Мурат, а Мурат - той е смел човек, издърпва мустаците си нагоре, императорът яде с очите си - Люси гледа Мурат, а Мурат - той е смел човек , вдига мустаците си.
  
  И старата гвардия, с болка на лицата, "Полок" реши с пушките си. Корнетът от Тулуза - героят на Аустерлиц - захапа сиренето... и се успокои завинаги...
  
  Императорът със силен вик, и Мурат със същия вик, И стражите - също с плач - напускат магазина, И се скитат в тълпа по заснежен път, Проклинайки всичко на света ... Березина е напред ... Да, да . .. Уи-ви...
  
  Картината отново се променя: всичко наоколо отново се озарява, Същата каса, същата Люси, тихо и спокойно, както винаги. Стоя и се усмихвам, на душата ми става по-топло , разбирам какво ще стане, ако тук имаше храна...
  
  Покажете внимание. Моля да дадат книга с оплаквания или предложения, Да напишат благодарност на две страници. Благодарност, благодарност, благодарност и пет...
  Наполеон III промърмори:
  - Прекрасно е!
  И императорът падна на стол и захърка. Мирабела погледна назад. И без да мисли два пъти, тя взе и си наля още вино. Тя отпи глътка с радост и започна да я дърпа.
  Тогава тя удари императора по бузата. Наполеон се събуди.
  Момичето каза:
  - Време е, Ваше Величество, да съберем войски и да отидем в тила на прусаците!
  Наполеон въздъхна:
  - Това би било трудно!
  Мирабела отговори:
  - Ще влезем смело в битка,
  За властта на съветите...
  Ще разбием прусаците -
  На тази песен!
  Наполеон неохотно се подчини. И сега Мирабела го води за ръката и прави събирателната тръба. Войските вече са имали време за почивка и е време да направят заобиколна маневра.
  За да развесели малко Наполеон, момичето-герой му прави масаж на шията. И Бонапарт-младши усеща прилив на енергия в себе си. И тук идва голямата френска армия.
  Мирабела издава команди от името на императора. В резултат на това войските са в движение, но без музика и барабани. Което е много солидно. Армията се събира.
  И действа, движейки се по куката, заобикаляйки височините. Самата Мирабела се зае да изпроводи французите. И много мило им вика. Армията е в движение.
  Момичето се затича напред и се втурна, като блесна с голите си заоблени токчета. Войските я последваха.
  Мирабела тичаше и пееше:
  - Ако крепостта е на път,
  Врагът построи...
  Необходимо е да се заобиколи отзад -
  Вземете я без изстрел!
  Ето как момичето поведе голяма армия в тила на прусаците. И французите нападнаха германците, като ги изненадаха. Това беше яростна и отчаяна атака.
  Мирабела с две саби се втурна в битка.
  Първо, едно героично момиче направи прием в мелницата и отряза главите на няколко пруски войници. Тогава нейната боса пета се хвана и кацна върху брадичката на германски офицер, смазвайки челюстта му.
  Мирабела извика:
  - Ще помете врага с един удар,
  Славата ще бъде потвърдена със стоманен меч ...
  Ударихме Вермахта не напразно -
  Да смачкаме прусаците на чипове!
  И така момичето премести коляното си до брадичката на немския полковник. И от силен удар шията му се счупи. Това наистина беше впечатляваща битка. И битката е това, от което се нуждаете.
  Мирабела изпълни техника на пеперуда с мечовете си и изчурулика:
  - Красавица, красота, аз съм прусака като котка!
  И нейната боса пета при скок удари германския генерал в гърдите. Той излетя от силен удар и се натъкна на пруски щикове. Това се оказа страхотно. И пръскани извори на кръв.
  Мирабела изчурулика, оголивайки зъби:
  - Силата ми е голяма, ще смажем прусака!
  Французите, улавяйки германците изненадващо, силно ги смазват. Армията на Бисмарк наброява над двеста хиляди войници. И това е най-голямата битка след "Битката на нациите". Самият Наполеон Трети не се втурва в разгара на битката, а предпочита да води от разстояние.
  Бисмарк също не се катери в битка. Той се опитва да обедини фрагментираните немски части. Така че напрежението не намалява.
  Мирабела сече с два меча. Освен това с голите си пръсти той хвърля кама по врага. И веднага трима прусаци падат от добре насочено хвърляне.
  Мирабела изпя:
  Живеем на бащината земя
  Внуците на Лада и Божиите деца...
  И лети на крилат кон,
  Русия към великите постижения на вековете!
  И сега нейните момичешки мечове са насечени на прусаците. И отново голата, кръгла пета на момичето ще счупи челюстта на друг немски генерал. Нека просто кажем това момиче - просто супер.
  И сега тя се доближава все повече и повече до Бисмарк. Момичето е много решително. И хвърля с всичка сила нитроглицеринова бомба. Ще прелети и как ще зарадва Бисмарк точно в челото на шлема.
  И имаше мощна експлозия. Бисмарк веднага, заедно с генералите, беше разкъсан.
  И след като загуби главата си, пруската армия веднага се превърна в неконтролируема маса.
  И германците тичаха, хвърляйки знамена, оръдия и провизии. Французите я преследваха яростно. И те изкараха тези прусаци до самата граница. Докато почти всички паднаха и попаднаха в плен.
  След това войната вече се премества на германска територия. Франция завладява значителна част от територията, чак до Елба. И засили влиянието си.
  Наполеон III скоро умира, но умира в слава. И трона е наследен от Наполеон IV.
  Русия в лицето на Германия не получи силен враг. Но по време на войната с Турция през 1877 г. Франция отново се премества в Крим. Александър II в тези условия е принуден да напусне Балканите. И Франция също превзе Италия... Но Великобритания, притеснена от хегемонията на Наполеоните, самата влезе във войната.
  Боевете се проточиха и погълнаха цяла Европа. Австрия също влиза във войната.
  И Русия, вече при Александър Трети, отново започна война с Турция. И тъй като никой не й пречи, тя превзе Истанбул, Мала Азия и земите до Египет, както и Ирак, стигайки до Индийския океан.
  Тогава Александър Трети завладява Иран. Влизане в историята вече не като миротворец, а като завоевател. Русия стана силна. Франция и Великобритания продължават войната. Наполеон четвърти предложи съюз на Русия.
  Николай II, който наследи преждевременно починалия Александър III, се съгласи.
  Русия атакува британските колонии в Индия, Пакистан и Египет. Освен това руските сухопътни войски атакуват Австро-Унгария и Прусия.
  Европа е завладяна от руски и френски войски. Русия получи всички славянски земи за себе си и границите минаваха по Одер и почти до Виена.
  Така приключи първото разделение на света. Тогава Япония нападна Русия. Но руснаците бяха силни и готови. Освен това те също имат мощен флот не само в Тихия, но и в Индийския океан. Така че царската Русия на Николай II уверено ги победи.
  Япония стана руска провинция.
  Тогава, заедно с Франция, царска Русия на Николай II разделя Африка. Освен това руснаците завзеха и Китай, а Франция изцяло Тайланд и Индокитай. И тогава руснаците и французите окупираха Австралия.
  Цялото източно полукълбо беше разделено между Русия и Франция.
  Но все още имаше неокупирани територии в Западното полукълбо и преди всичко в Съединените щати, но завладяването им е друга история. И Мирабела Магнетик е браво - просто супер момиче!
  
  РУСИЯ НА ПУТИН СЕ БОРКИ В АФГАНИСТАН
  АНОТАЦИЯ
  Атаките от 11 септември 2011 г. се провалиха. И сега Русия на Путин се бие в Афганистан. Битките са ожесточени, везните се люлеят. Разбира се, представителките на женските специални части показват особен героизъм - нежният пол бие муджахидините.
  . ГЛАВА 1
  За всеки случай американците изгониха подозрителни лица от страната си и терористичната атака на 11 септември 2001 г. не се състоя. И сега руската армия се бори с талибаните.
  Битките са много ожесточени. И бомбардираха позициите на муджахидините.
  В небето има четири руски момичета: Наташа Соколовская, Анастасия Ведмакова, Акулина Орлова, Мирабела Магнитная.
  И те активно вършат душмани.
  И натискат пръстите на босите си крака върху бутоните на джойстика. Това са бойните момичета. Който може да направи почти всичко.
  И биеха омразните душмани. Има война с талибаните. Русия бомбардира предимно. Но има и наземни единици, които се бият с врагове.
  И включително на експерименталния автомобил Т-95.
  И Наташа, Зоя, Августина и Светлана също се бият.
  И те вършеят муджахидините...
  Войната продължава от няколко години. Президентството на Путин е към своя край. И за разлика от предишната история, има интрига. Наистина, кой ще спечели? Икономиката не върви добре. Войната се проточи и в Чечения, и в Афганистан. Пълно е с проблеми. Цените на петрола и газа не са толкова високи, колкото в реалната история. Значи комунистите твърдят повече.
  Наташа Коршунова, стреляща от танк, отбеляза:
  - Ето ни война, но перспективите не се виждат!
  Зоя кимна с усмивка.
  - Това не е нашата война! И защо кукуваме в тези планини?
  Августин отговори:
  - Спри да говориш!
  Напред и нагоре, и там...
  В крайна сметка това са нашите планини -
  Те ще ни помогнат!
  Те ще ни помогнат!
  Светлана се съгласи с това:
  - Вярвам, че ще помогнат!
  И Т-95 изстреля друг тежък снаряд по муджахидините. И той ги разби старателно, такъв съкрушителен удар.
  И фрагменти от фугасни душмани бяха изсечени.
  Наташа потупа голата си розова пета и запя:
  - Ние напредваме за светия комунизъм,
  И боси гранати хвърлят!
  И момичетата са агресивни в битка ...
  И муджахидините някак си изпържиха петите на един комсомол. Хванат и до гола подметка с нажежено желязо. И трябва да кажа, че ме болеше толкова много.
  И момичето изрева от страдание и пищеше ...
  И тогава голите й пръсти с щипки счупиха душманите. Ето тяхната политика.
  Зоя го взе и изрева:
  - Война, война, война,
  Нека реве яростно по света...
  Ранговете и поръчките вървят по-бързо -
  Когато снаряди пръскат ден и нощ!
  И с гола пета, как да натискам ...
  Августин отбеляза със смях:
  - Никой няма да тъпче срещу момичетата!
  Така че те наистина принудиха пленения душман да целуне босите им крака,
  Грациозни крака. И ги обсипа с целувки.
  Августин усети как езикът й облизва голата й кръгла розова пета.
  И тя изгука:
  - Аз съм най-силният на света - ще накисна враговете в тоалетната!
  И отново се смея с пълна сила!
  Тук момичетата в Афганистан бяха свирепи.
  Тук Тамара и Вероника принудиха голите си прашни пети да облизват заловените муджахидини. И тогава се изпикаха върху тях. И как ги гръмнат от гранатомет - късащи душмани.
  Тамара агресивно отбеляза:
  - Ние сме най-готините в света!
  Вероника се съгласи:
  - Не става по-добре!
  А момите хващаха мъжете с боси пръсти за носовете и им правеха сливи.
  Те са такива красавици. И в отговор, ако бяха заловени, те си пържиха петите.
  Войната, разбира се, продължава с различна степен на успех.
  Руските войски смазват муджахидините. И тези в отговор водят минна война.
  И те също подкопават руските войски. Или ешелонът ще бъде свален, или нещо друго ще бъде взривено.
  И свалят хеликоптери с пускови установки. Това, което правят, е изключително ефективно.
  В отговор момичетата се подиграват на муджахидините. И много неща карат красавиците да ближат с езици.
  Сталенида отбеляза, оголивайки зъби:
  - Зъл душман пълзи по скалите,
  Ударете го с напалм!
  Не ги спестяваш
  Убий това копеле...
  Как да смачкате дървениците -
  Удряйте като хлебарки!
  Така че момичетата се заеха с работата...
  Аленка, например, с босия си батальон в бикини, как се зае да унищожи воините на Аллах.
  И тя се зарази боса, а момичетата имат такава релефна преса. А токчетата на момичетата са кръгли и розови.
  Аленка хвърля граната с боси пръсти и реве:
  - В името на СССР!
  Анюта се изкикоти, покоси муджахидините и изпищя:
  - СССР отдавна го няма! Има Русия!
  Алла повърна експлозивен пакет с голата си кръгла пета и изскърца:
  - За Отечеството и неговия полет в слава!
  И момичето се смее. И отново ще даде завой, и то изключително подходящо.
  Мария, също стреляща и хвърляща граната със смъртоносна сила, чурулика, оголивайки зъби:
  - За най-големите победи!
  Олимпиада, драскайки върху муджахидините, убивайки ги с изключителна точност и хвърляйки лимон с голи пръсти на краката си, изскърца:
  - За страхотни подаръци!
  Матрена също смачка призраци и изпищя:
  - Слава на Русия, а Херкулес ще бъде месията!
  Маруся, унищожавайки враговете и хвърляйки с бос крак дар за смърт на врага, извика:
  - За майка Русия!
  Това са бойните момичета тук.
  И хващат душманите с боси пръсти за носовете. Така ги мачкат.
  Наташа, драскайки от картечници, изскърца:
  - За наше право!
  И как красавицата ще вземе и ще се смее.
  Ето момичетата - всички момичета момичета...
  Алис и Анджелика работят като снайперисти. Те са много красиви и борбени момичета.
  И удряха от пушки много точно. Почти никой не може да се справи с тях.
  Алис, ако стреля, то право в окото. И удари изключително уместно.
  Тогава тя отбеляза:
  - Борим се смело!
  Анджелика, тази висока, мускулеста, червенокоса жена хвърли граната, разкъса муджахидините и изпищя:
  - За светата Русия!
  Блондинката Алис хвърли голите си пръсти, отровна игла, прониза командира на афганистанските бойци и изскърца:
  - За нови граници!
  И отново свали дроид от пушка.
  Анжелика отбеляза:
  - И балонът се разшири, докато не се спука!
  Алис се съгласи с това:
  - Трябва да знаеш мярката на всичко! Все пак планетата е кръгла!
  И момичетата се засмяха, оголиха зъби.
  Всъщност тук се бият и не се знае за какво.
  Афганистанска война - епизод втори!
  Имаше обаче и чеченската война, с повторение. Първо поражение, после отмъщение.
  Но за Афганистан Путин искаше да си отмъсти. Да завладееш Афганистан означава да надминеш постиженията на съветските лидери.
  Загубиха войната за Афганистан!
  Само въпросът ще успее ли? Една надежда за бойни момичета!
  Момичетата смазаха врага с голям ентусиазъм ...
  Грациозни, загорели, мускулести и боси крака на момичетата-воини се плискаха из топлите локви, стоплени от априлското слънце.
  Измитите от дъжда комсомолски воини бяха красиви, като феи, макар и ужасно надраскани, ранени в битки, пурпурни синигери по невинни лица. По време на битката почти всички дрехи на бляскавите воини на велика Русия бяха изгорени или разкъсани и те тичаха полуголи и факли от коси: Галина, като златен лист, Ангелин, като пламъците на изригващия вулкан Везувий, покрити техните стройни, търкалящи се назад мускули като капки живак.
  Отзад имаше поле, осеяно с трупове и разбито оборудване, цялото издълбано с бомби, кратери и дълбоки рани, окопи, останали от удара на неизвестни дискови самолети.
  Самият Кабул, като тяло, измъчвано от неизлечима болест, изхвърляше клубове черен, но в същото време сякаш безжизнен дим. Спирали, направени от атоми на изгорена материя, кръстосани и пресечени в небето в сатанински орнамент.
  Анджелина сибирският воин отбеляза:
  - Дори природата се опитва да подчертае човешката ни слабост и безпомощност пред стихиите!
  Галина, пръскайки вода върху локвата със силен удар, възрази:
  - Ние, хората, сме надарени с дарбата да създаваме собствената си реалност. В крайна сметка умът е по-силен от мускулите. Какво представляват мускулите? Просто протеинови влакна, в които взаимодействат електромагнитните сили.
  Анджелина погледна към небето. Вихрушките от дим сякаш започнаха миниатюрна битка помежду си. Сякаш демоните споделяха властта над вселената. Потоците се сблъскаха, пресичаха се, след това образуваха своеобразен орнамент, а след това, напротив, се размиваха в пространството.
  Анджелина случайно прониза босия си крак на върха на метален фрагмент и, като спря, изпъшка:
  - По дяволите, в голяма беда съм! Колко остри могат да бъдат фрагментите!
  Галина философски отбеляза:
  - Целият свят се състои от игли, само на живите изглежда е лъскав, заради подкованото съзнание! - И добави уточняване. - Може да ни обличат и събличат непознати, но само себе си "обуваме"!
  Анджелина автоматично хвърли пушката си и застреля душмана, упорита в желанието си да убие всички, които се бяха издигнали да ги посрещнат. Муджахидините със счупено лице изпуснаха пушката от ръцете си и изпъшкаха дупе. Сибирският воин дразни:
  - Ще бъдеш готин, но станеш лош! До това води служенето на шейховете!
  Галина се хвърли на земята по корем и стреля с прицел. Трима муджахидини плавно се настаниха върху свежата пролетна трева. Анджелина съвсем разумно каза:
  - Искаха руска земя, така че вие я получихте, макар и с фиксиран лимит!
  Галина се засмя лукаво:
  - Управниците, които искат неограничени пространства, получават строго по лимита пари за гроба си! Въпреки това, за съжаление, гражданите се погребват не по-рядко!
  Анджелина каза напълно сериозно:
  - Смъртта е лоша, но животът под игото е още по-лош... Колкото по-тежък е хомота, толкова по-трудно е да го хвърлиш. - Тогава огненият дявол се сети. - Но ние сега празнуваме победоносен празник, всичко върви добре и дори непревземаемата столица на Третия халифат - Кабул е в краката ни!
  Галина каза с уморен тон:
  - И какъв е смисълът. Ще се наложи да се смила по-късно, както не сме и мечтали! Мислите ли, че сега афганистанците ще направят всичко за нас? Ти си наивно момиче!
  Анджелина съвсем разумно възрази срещу това:
  - Ако победим нашия основен враг, това ще освободи ресурси за по-нататъшна борба! Вие сами трябва да разберете това.
  Галина вместо да отговори, погледна изкопаното поле пред нея. Колко момчета, както руснаци, така и афганистанци, намериха смъртта му? Светът не е ад, но със сигурност изобщо не е рай. В него, може би, дори най-вероятно - доминират огромни обекти от подземния свят. В крайна сметка църковните ортодоксии учат, че незначително малцинство се спасява.
  И мнозинството от хората, поради греховността на своята природа, са обречени на мъки.
  Галина винаги се дразнеше и отхвърляше от подобен постулат на Светото писание. Това наистина ли е, което православните смятат за грях? Дори е съвсем естествено желанието на всеки жив човек за кариера и превъзходство. Но не е ли това естествено следствие от човешката природа? И неизменния закон на еволюцията.
  Например, ако Червената армия се ръководеше от учението на Христос - удариха те по дясната буза, обърнаха лявата ти, как би свършило това за цялото съветско отечество.
  Комсомолките се натъкнаха на ненапълно унищожена афганистанска кутия и бяха принудени да легнат под прицел.
  Анджелина, търкайки тревата с босите си подметки, тъй като петата много я сърбеше, каза:
  - Понякога трябва да страдаш... Но дори брашното се превръща в рутина, което всъщност е най-лошото!
  Галина смени позицията си, с точен изстрел издуха половината череп на муджахидините, които раздаваше заповеди с лай и изръмжа:
  - Уахабизмът използва неестетически методи: пет към едно. И ако са по-малко от тях, тогава се оттегля назад!
  Анджелина каза тъжно:
  - Какво искаш от лисицата честност?
  Галина тъжно отговори:
  - Съгласете се, защото искате да вярвате в нещо красиво! Дори честността на лисица или благородството на вълка!
  Комсомолките бяха принудени да пълзят до оцелелите пилотни кутии на четири крака. Древна тактика на пълзене, използвана от жени воини в битка. И трябва да кажа, не без успех.
  Анджелина свали петима талибански войници, които се опитваха да изпълзят от укритието с един взрив, и каза възхитено:
  - Руската армия, както винаги, печели. Дори врагът да има предимство!
  Галина, пускайки съкрушителен взрив, се засмя в отговор:
  - Муджахидините никога няма да имат предимство. - След това събори двама с един изстрел, добави тя. - Сега никога няма да бъде!
  Анджелина едва успя да наведе глава от удара на заряда. Беше отрязана дори кичур огнена коса, ъгловати парченца. Червенокосият комсомолски воин възкликна:
  - Подстригването тук е безплатно, въпреки че тоалетната е скъпа!
  Галина, кикотейки се през сълзи, отговори на приятелката си:
  - Знаете ли, това никак не е смешно... Изобщо в случай на смърт ще има ли продължение, това е въпросът?
  Анджелина се престори на изненадана:
  - А какво всъщност е суетене? В крайна сметка несъществуването поне не съдържа болка, умора или преживявания. Така че е много по-сладък от нашия живот на непрекъснати изпитания! - И тогава огненият дявол добави. - Животът е непрекъснато изпитание на тесния път, но проблемите са храна, желанието ни да живеем по-широко!
  Преди да отговори, Галина зърна муджахидините с лице на мелез и плавното натискане на спусъка сложи край на неговото загребване. Комсомолката, разклащайки червените си къдрици, се ухили:
  - Знаете ли, всички без изключение предпочитат живота пред нищото. Това означава, че дори в нашите собствени умове има неописуем чар!
  Галина се изкикоти с очевидно усилие:
  - Включително живи и страдай! - замълча златокосият комсомолски воин и добави с по-спокоен глас без мъка. - Но възможно ли е да разберем светлината, без да познаваме сянката. И блаженството не познава болка. Цялата светлина се познава чрез дуализма!
  Анджелина се съгласи само частично:
  -Ако говорим така, тогава трябваше да бъдем победени от муджахидините, за да разберем наистина вкуса на победата. - Огнената дяволска комсомолка задвижи юмрук, разцепвайки фрагмент от плочата. - Освен това в края на краищата дуализъм: загубен и спечелен! Победата винаги е горчива със загубите, но сладка с наградите - поражението придобива само горчивина и соления вкус на "премиум" иго!
  Галина, изтривайки оптичния мерник, не можа да не се съгласи:
  - Да, разбира се, във всичко присъства известен дуализъм. Като вид, Божество, би било безнадеждно рутинно без Дявола.
  Анджелина побърза, без да спира огъня, да поправи приятелката си:
  - Сам по себе си терминът Дявол на старогръцки означава клеветник. Тоест, в Библията е направен опит да се представи противопоставянето на Бог по най-злобния начин.
  Галина, избивайки окото на друг муджахидин от снайперист, подтикна приятелката си:
  - Това е черен пиар. Опитвате се да повишите рейтинга си, като намалите опонента си?
  Анджелина съвсем логично отбеляза:
  - Разбира се, всеки човек на власт използва собствения си административен ресурс, за да дискредитира опонента си. В това има определен модел, а не желание да се раздаде властта и да се загубят привилегии с корито. Следователно да се очаква в Библията обективно определение на конфронтацията между Бог и Сатана е най-малкото наивно.
  Галина дори завъртя сините си очи на челото си:
  - Разбира се, не може да се изисква обективност от властите. Но въпросът е кой е Сатаната. Най-съвършеният ангел, който се опитва да даде повече свобода на творението, или... Този, който стана баща на злото и страданието?
  Анджелина въздъхна тъжно.
  - Болката и страданието са станали толкова естествени за човечеството, че имам сериозни съмнения, че Луцифер ги е родил... Във всеки случай, без желанието на Всемогъщия Бог, е малко вероятно едно създадено същество да успее поне . ..
  Галина, след като изпрати смъртоносен куршум в изкривения нос на муджахидините, той избухна, моментално покрит с кръв. Воинът веднага се съгласи:
  - Да, цялото зло и проблеми, приписвани на Дявола, е същото като да си обиден от ударения камшик, отколкото от този, който го е ударил.
  Самата Анджелина, удряйки врага с кратък взрив, и също заби дупе в най-близкото изкривено лице, след което добави:
  - Тук е по-подходяща следната аналогия: собственикът е издълбал пръчка от дърво, бие с нея роба и след това казва - тоягата е абсолютно зло, а собственикът е абсолютно добър!
  Галина по невнимание се обърнала, а счупената кост на ключицата на момичето причинила страшни болки на възпалените стави. Воинът леко набръчка челото си, но не се наведе до стенания. Освен това тя, сякаш играеше на кегли, порази трима муджахидини. Един от афганистанците изхвърли взведен фаустпатрон, в резултат на което пусковата установка избухна.
  Огнен сноп сякаш прогори бетона и нагоре полетяха трески от тела, кости, разкъсано месо.
  Галина, кикотейки се, подигравайки се (не можете да оцелеете във война без хумор или поне да не поддържате психиката си в добро здраве) пееше:
  - Каква болка, добра болка: мач срещу духовете на нацистите; сто - нула!
  И двете красиви момичета се засмяха силно, силно.... И очевидно от пронизителен смях толкова засегна уплашените муджахидини, че стрелбата от тяхна страна веднага се намокри. Тишината беше толкова внезапна и тежка, че удари воините по ушите. Дори вероятно експлозията на ракетата V-5 в черепа не е била толкова смъртоносна!
  . ГЛАВА 2
  Анджелина възкликна:
  - Нищо не крещи толкова пронизително за загубите, както военното затишие!
  Галина, чешейки нервно ухото си с бос крак, добави с неизчерпаемо остроумие:
  - Звуците от битката са оглушителни, но наистина ставате глухи, когато не забележите края на канонадата!
  Муджахидините неочаквано улесниха задачата - изхвърлиха белите парцали и започнаха да крещят с пълна сила:
  - Бин Ладен капут! Bin Laden kaput!
  Сибирският воин отново не можа да устои на афоризъм:
  -Народът се отнася с лошия владетел като с бира, иска да го види студен и на масата, но е готов да плати за това не само с лист хартия!
  Галина изтънчено отбеляза това:
  - Когато владетелят е лош, той е добре цитиран във вицове! И когато има много шеги, тогава животът става по-забавен! А смехът удължава живота! Тоест с безполезни лидери: животът е като непрекъснат анекдот: дълъг, весел, ужасен, но винаги желаещ да знае продължението!
  Анджелина се изкикоти нервно.
  - И аз не знаех защо посредствените крале обикновено управляват толкова дълго!
  Почти сто и петдесет муджахидини се предадоха. Сред тях имаше най-малко тридесет момчета от десет до шестнадесет години, повечето по къси панталони и боси, които бяха успели да победят голите си загорели колене в окопите. При вида на красиви момичета, едва покрити с одърпани парцали, момчетата се изчервяват и навеждат глави, но в същото време продължават да гледат намръщено зловещо красивите воини.
  Муджахидините-афганистанци объркано слагат оръжие, дори не им хрумва, че е срамно да смятат, че половината от батальона се предаде на две ранени, все още много млади момичета. Колко са уплашени и зашеметени.
  Едно от момчетата, като нервно драскаше мръсната си подметка по тревата, сякаш заби треска в боса му пета и каза на развален руски:
  - Лелите не ме пращайте в Сибир, там ще си мразим носовете, пръстите и краката!
  Анджелина каза ядосано:
  "Все пак ще го изпратим и за да не ти се сковават босите крака в снега, всеки час ще те бият силно с тояги по босите си крака.
  Момчето-муджахид трепереше от страх и се разплака като момиче. Галина побърза да утеши детето:
  - Все още си твърде малък. Вероятно ще бъдете обобщени в категорията цивилни. За всеки случай ще кажете, че все още не сте на дванадесет, тогава определено няма да ви заведат в лагера.
  Милиционерът изведнъж спря да реве и с по-нисък тон, опитвайки се да имитира възрастен, каза:
  Няма да оставя другарите си! Или всички са свободни, или заедно в концлагер!
  Момичетата бяха изумени от неочакваната смелост на момчето, Анджелина се приближи и го погали по главата:
  - Браво, ще ви бъде заслуга... Но не се страхувайте, повечето от заловените муджахидини ще работят в европейската част на Русия, възстановявайки фабрики и селско стопанство, а за децата ви ще има добра храна, по-добра от вашите карти и най-готините филми ще бъдат показани.
  Пленените момчета бяха наистина слаби, някои дори показваха скули, а трима момчета, голи до кръста под тънка кожа, се виждаха през всяко ребро, а ръцете им станаха толкова тънки, че беше удивително как държаха афганистански фаустпатрони в тях. Хранителните дажби в Третия халифат на талибаните, раздадени на карти за дажби, са намаляли през последните месеци до точката, в която населението почти е умряло от глад. Освен това пролетта традиционно е най-оскъдното време от годината за продукти.
  Галина съжаляваше тези момчета, децата на "свръхчовеци", които сега приличат на бедна, гладна боса. Тя рови в джобовете си, намери в тях малък американски шоколад и остана изненадана.
  Подаръкът, получен по ленд-лизинг, беше твърде малък и имаше тридесет и две момчета (останалите са доста по-възрастни, с военни или пожарни униформи, небръснати, много неприятни, прегърбени, което ги кара да изглеждат като старци!) няма да е достатъчен шоколад за всички.
  Дайте на един и да обиждате другите? Или хвърляйте много? Последното обикновено е изходът, но в този случай може да изглежда нелепо. Или разделете шест плочки между най-малките бойци.
  Последното се стори на Галина Ломоносова най-справедливо и той, като извади шоколадова лента, внимателно извади опаковката, раздели филийките, като ги раздаде на най-малките и тънки афганистански деца.
  Бившите муджахидини наистина изглеждаха разбити. Нито един от тях не се втурна, не направи опит, не се нахвърли или отне оръжието. Вярно, някои от тях измърмориха някаква ругатня през зъби, но щом комсомолките направиха крачка в тяхната посока, призраците веднага замлъкнаха и притиснаха глави в раменете си, сякаш очакваха удар.
  Галина дори изсумтя с нехарактерно презрение:
  - Необходимо е свръхчовеците да се свиват. И къде е техният неунищожим мюсюлмански дух на талибаните?
  Анджелина, като грабна цигара от едно от момчетата и я хвърли в тревата, като я загаси с пръстите си от изрязани, макар и покрити с ожулвания крака, извика:
  - За някой, който пуши цигари, изграждайки успех в живота, твърде често си правете почивка!
  Галина с готовност потвърди:
  - Това е, с което съм съгласен с Бин Ладен, истинският воин муджахидини не трябва: да пие, да пуши и да бъде верен!
  След тези думи мрачните момчета, готови всеки момент да се разплачат, избухнаха в приятелски смях и всичко наведнъж някак си стана по-леко на душата.
  Когато комсомолските воини предадоха военнопленниците в най-близкото руско подразделение, Ангелина направи превръзка за Галина, като фиксира своеобразна шина върху счупена ключица. Полевият лекар веднага предложи на воина да легне на носилка и да прекара няколко дни сам. Комсомолският воин отхвърли това предложение с презрение, въпреки че разбра, че за съжаление в руската армия има много войници, които веднага ще го хванат. Гласът й беше строг, като на учителка, която се кара на небрежен ученик:
  - Да пропуснем часовете на нашия триумф, последните най-радостни дни от войната? Да, това е най-жестокото наказание, което можете да си представите. И не искате ли да лишите руската армия от най-добрия снайперист?
  Докторът пребледня, възрастното му лице помръкна, пред очите му се издигна знак за трибунал... Галина, като видя страха му само силно, като малко момиченце, се засмя и плесна с ръка по рамото си:
  - Е, недей така! Аз самият мразя тези, които пишат доноси, повече от муджахидините. Така...
  И момичето, подсвирквайки, си тръгна ...
  Пръстенът около Кабул все още не беше достатъчно плътен, отделни афганистански части пробиха от котлите до отбранителните центрове на столицата им. Южното направление беше отрязано, но на север, където офанзивата започна едва на 20 април и преминаването на пълноводното долно течение на река Афганистан също беше забавено, муджахидините все още имаха вратички.
  Бин Ладен беше убеден да напусне Кабул, да избяга на юг и след това да се прикрие в подводница. Афганистанският подводен флот с всичките си загуби все още беше най-незабележимият в света и имаше по-малко бойни подводници от всички останали флоти в света взети заедно!
  Но те бяха потайни до крайност.
  Но Бин Ладен изглеждаше толкова психически съкрушен от собственото си политическо и военно фиаско, че реши да приеме смъртта. Истеричният диктатор в никакъв случай не беше просто благородство и не беше страхливец, готов на всичко, за да отложи срещата със старица, чийто дъх е по-студен от течния азот и чиято хватка е неумолима. Той обаче обяви това публично, но какво всъщност си помисли...
  Езикът е даден на умен политик, за да скрие мислите си, но по-често, отколкото не, цялата реч на политик разкрива безсмислена глупост!
  Наташа също се бори много упорито. И нейната гола кръгла пета, сякаш се поддава на подарък за унищожение, и граната ще прелети и ще разкъса напълно муджахидините.
  Момичето изчурулика:
  - Едно две три четири пет! Жената излезе да стреля!
  Зоя, драскайки по душмани и косейки цели редици бойци, изскърца:
  - Вярвам, че целият свят ще се събуди,
  Ще има край на фашизма....
  И слънцето ще грее
  Осветяване на пътя на комунизма!
  Августин изстреля линия по афганистанските бойци и прекъсна цялата линия.
  И тя изгука:
  - Слава на комунизма в Русия!
  Светлана отбеляза със смях:
  Имаме капитализъм!
  И момичето хвърли смъртоносно грахово зърно с боса си пета.
  Тогава тя изгука:
  - Хората ще бъдат щастливи
  Щастие завинаги...
  Съветското правителство -
  Силата е страхотна!
  Наташа хвърли граната, преобръщайки танка на муджахидините, който беше направен от дърво, и изчурулика:
  - За великия комунизъм!
  И воините го взеха и подсвирнаха. И враните, които паднаха в припадък, започнаха да падат от небето.
  И пронизаха главите на муджахидините с човките си. И си пробиха тюрбана и т.н.
  Зоя изпищя и намигна:
  - Слава на Русия, с второто пришествие на комунизма!
  Момичетата бяха много остроумни. И буквално ги искри.
  Августин се ухили със зъби:
  - Бъдете известен с Отечеството - което воюва с призраците!
  И момичето взе от базуката като лупанет. И нейната невероятна сила е просто смъртоносна.
  Зоя го взе и изчурулика:
  - Ще има победа над войниците на Бин Ладен!
  И воинът направи много добре насочен завой. И всеки куршум попадна в целта.
  Тогава момичетата изчуруликаха:
  - Сега се връщаме на парада,
  Огънят на болшевизма в гърдите...
  комунистическа бригада -
  С нас Ленин напред!
  Светлана потвърди, косейки опонентите като коса и туитира:
  - За висш пилотаж!
  И момичето взе и свали вражески самолет. И тя го направи изключително добре.
  Наташа агресивно отбеляза, косейки противниците си, и изпищя, оголивайки зъби:
  - За Отечеството, майка ни!
  А ето и момичето, как чуква врага. И тогава танкът беше издухан от кулата, а металът беше откъснат от корпуса и ролките тръгнаха във всички посоки.
  Препускаха и се въртяха по тревата и изгориха всичко. И един от ролките удари муджахидините в корема и го разряза наполовина.
  Наташа отбеляза с намигване:
  - За Отечеството, което е най-готиното от всички!
  И воинът дава изключително точен завой. Битките тук са тежки и кървави.
  Душман щрака. Изглежда, че са буквално безброй.
  Афганистанците искат мир и единно управление. Но сега Русия отново е на тяхна територия. И там се водят ожесточени битки в този съдбовен Афганистан.
  Зоя, снимайки, отбеляза:
  - Слава на времената на великия комунизъм!
  И момичето ще хвърли лимон с боси пръсти с убийствена сила.
  И разкъсайте опонентите си.
  Августина отбеляза, косейки муджахидините:
  - Слава на нашата лоялност и вяра!
  Червенокосата скочи и хукна към призраците. Медночервената й коса се развяваше като бойно знаме. Веднага виждате - момичето е това, от което имате нужда.
  И сега момичето с нейната гола, розова, втвърдена пета ще удари брадичката на афганистански генерал. И му счупи челюстта. Тогава красавицата изгука:
  - За изключителните постижения на Руската империя!
  Отново, сраженията в Афганистан са много тежки и кървави. Маса от различни видове разрушения и смърт наоколо.
  Мирабела, нанасяйки съкрушителни удари на призраци от въздуха и вдигайки цели тояги от камъни и метал, с разтопено желязо, изгука:
  - Аз съм най-силният пилот!
  Акулина Орлова се усъмни:
  - Не, аз съм най-силният!
  А също и как ще удари противника с голяма разрушителна сила с ракета.
  Много агресивно отбеляза Анастасия Ведмакова, изпращайки снаряди с колосална разрушителна сила от щурмовия си самолет.
  Момичето, смазвайки голата си розова пета, изгука:
  - Ще се борим за Родината,
  Нека се целунем!
  И нашият брониран влак успя да се ускори!
  Акулина Орлова имаше зъби с перлен цвят и много красива уста. А езикът й е много розов и грациозен, способен да прави чудеса.
  Момичето изгука:
  - Не търпете унижението на славяните,
  Ще тъпчем талибаните с планина...
  Няма да търпим повече обиди -
  Да смажем врага с боси крака!
  Разбира се, момичетата са много забавни и мелодични. Имат толкова много чар и различни шеги.
  Мирабела си спомни как езикът на душмана облиза втвърдените й прашни стъпала на босите крака на момичето.
  И колко е гъделичкащо и приятно.
  Момичето изпя:
  Ние сме най-силните в света
  Ще накиснем всички врагове в тоалетната....
  Отечеството не вярва на сълзи -
  И ще нанесем мозъчен удар на злите олигарси!
  Наташа Соколовская, пилот от Луцифер, туитира:
  - Слава на Русия, най-великата държава!
  И с боса пета как се натиска. Това са наистина момичета с кошмарна усмивка. И ако смъртоносната сила на ракетите излети от техните многоцелеви машини, тогава окопи и бункери се издигат!
  Момичетата в афганистанската война, разбира се, са нещо специално и уникално.
  Сталенида изстрелва ракети с колосална, смъртоносна сила срещу муджахидините.
  И разкъсване на воините на Аллах техните талибани. Да, това движение показа своята жизнеспособност. Толкова години воювайки с Русия.
  Сталенида и Вероника, пляскащи с голите си прашни подметки по пясъка, навиха секрет.
  И отново лети нещо изключително смъртоносно. И носи много разрушения.
  Steelenida изпя:
  - Слава на нашата красива Родина!
  Тогава как да вземете и да покажете езика. И нейната гола пета ще натисне спусъка.
  Виктория и Вероника взеха и издърпаха нещо пълно със сила и колосална сила на унищожение.
  И тогава руската газова машина заработи. И гори цели ниви с душмани.
  Момичетата имаха колене с цвят на шоколад - толкова загоряли. И наистина е много секси. Кожата на почти момичетата е черна, а пухкавата коса, напротив, е светла и малко златиста.
  Ето няколко невероятни красоти.
  И ако пуснат нещо... Красивите момичета блестят от пот, а загорялата им кожа сякаш е излята от бронз.
  Колко очарователно е това.
  Steelenida, унищожавайки афганистанците, изпищя:
  - Моята армия е силна, тя защитава света!
  Тамара отговори на това:
  - Може би имахте предвид - нашата армия!
  Вероника и Виктория пееха, докато стреляха по афганистанските призраци:
  - Не е много рано...
  Не искаме да влизаме в армията!
  Ох, ох, ох -
  Не искаме да влизаме в армията!
  Там момчетата не са твърде издръжливи за любов!
  И как се смеят красавиците.
  Тамара удари опонента си и изпищя:
  - За най-великия комунизъм във Вселената!
  Николета запя, трепвайки с голи колене:
  - Капитализмът казва твърдо не,
  Социализмът е нашият отговор!
  И момичето отново, сякаш хвърля смъртоносна сила, колосално унищожаване на граната.
  Аленка и екипът й се борят с много призраци.
  Момичето се бори с голям ентусиазъм. Бие се като чудовище. Показва колосалната си класа и скърца:
  - В името на безсмъртните идеи на комунизма,
  Виждаме бъдещето на нашата страна...
  Анюта отговори с усмивка:
  - В Русия сега капитализъм! Така...
  Аленка хвърли колосални разрушения с боса си пета и изскърца:
  - Социализмът да живее!
  Аллах със доволен поглед отбеляза:
  - Ще настъпи епоха на великия комунизъм!
  И отново, когато избухва убийственият завой.
  Мария изгука с много доволен поглед и смазва муджахидините, които пълзяха като скакалци:
  Нека има епоха на комунизъм!
  И отново как да хвърлите убийствен подарък на смъртта.
  Олимпиас отбеляза много агресивно, нокаутирайки ордите на талибаните и виеше:
  - За величието на комунистическа Русия!
  И отново как едно момиче хвърля бос крак такова безпрецедентно унищожение.
  Маруся, като удряше враговете и ги косеше от картечницата и си играеше с плочките на пресата, изскърца:
  - За светата Русия!
  Матрьона, прорязвайки врага и го косейки, изпищя:
  - За Бог Перун!
  Елена потвърди:
  - И за Сварог!
  Алла покоси редица душмани и изрева:
  - И не забравяйте великата Майка на боговете Лада!
  Мария, нокаутирайки муджахидините, отбеляза:
  - Величието на нашата Родина е във всичко!
  Олимпиас как да вгради от гранатомет и да разкъса враговете и да изскърца в горната част на дробовете си:
  - Печелим без изключение!
  Анюта беше напълно съгласна с това:
  - Да, нашата победа е неизбежна!
  И воинът го взе, и голата пета проработи.
  И от танка на афганистанците - кулата беше откъсната.
  Матрьона изпя със смях:
  - Всичко най-добро ще бъде с нас!
  Момичетата продължават да се бият с безброй муджахидини като атака на облак от скакалци.
  Колко от тях са тук - много.
  Но има и много момичета. И са много красиви.
  Виола и Малвина се изправиха срещу афганистанските душмани много известно. И нека ги смажем с бруталност.
  Виола дори изчурулика, хвърляйки с бос крак граната:
  - Унищожавам всичко!
  И как ще даде добре насочен и точен завой към муджахидините.
  Малвина отбеляза, също драскайки с голяма точност върху призраците:
  - Нашата победа в свещената война!
  И отново ще хвърли граната с помощта на гола пета.
  Това са момичетата - най-високото отличие в класа им.
  Виола дори изчурулика с намигване:
  - Ще има и град на Венера и Марс!
  Малвина с готовност се съгласи с това:
  - Там ще цъфтят ябълкови дървета!
  Момичетата се отличаваха с много голяма красота и възхищението беше колосално.
  Но тук отново Герда измежду наемниците се движи на танка.
  А воинът също е бос и по бикини.
  А тя е на специален - хладен резервоар - "Леопард" -3. И това е голяма кола, трябва да кажа мощност.
  А при нея момичетата също са почти голи.
  Герда стреля с голи пръсти на краката си и крещи:
  - Слава на ерата на новите технологии!
  И как заковава врага.
  И ще избухне осколков снаряд с колосална разрушителна сила.
  Муджахидините с откъснати ръце и крака отлитат в далечни посоки.
  Единият от тях е с пръснати главата в каска. Тя беше повърната и ритната.
  И момичето Аврора хвърли тази глава зеле с бос крак.
  Тогава момичето изпищя:
  - Нашето бягане е най-якото!
  И тя направи много точен и добре насочен завой. От които бяха покосени десетина муджахидини.
  Аврора изгука с усмивка:
  - Ябълките цъфтят, ще имаме яхния!
  Герда на танка смачка душмани. А тя, заедно с приятелите й, изстрелите от две пушки бяха от убийствен характер.
  Шарлот стреля, натискайки голите си пръсти върху бутоните на джойстика и извика:
  - Известната Хеопсова пантомима!
  Тогава красавицата ще избухне от смях.
  Кристина, чукайки афганистанците с картечница, отбеляза:
  - Бог да е с нас!
  Магда логично отбеляза:
  - Има ли нужда от боси, мътни момичета като нас?
  Герда изгука:
  Имам нужда от голяма сила!
  И как удря врага със смъртоносен снаряд. И масата на мъртвите и разрушенията отидоха веднага.
  Шарлот отбеляза, като натисна бутона на джойстика с голата си пета:
  - Това е като армията на Луцифер!
  След това красавицата блести с перлени зъби.
  Муджахидините измъчват едно от момичетата. Намазаха босите й подметки със слънчогледово олио, поставиха мангал. И пламъкът започна да облизва голите кръгли токчета на момичето.
  И беше толкова прекрасно. И буквално погали подметката й.
  Герда изгърмя яростно:
  Ще ви изпечем всички!
  Шарлот се засмя и каза:
  - Ние първи в очите на духовете - ще видим! И тогава ще ги изпържим всички и ще ги изядем!
  Воини, разбира се, на голяма височина.
  Тук те започнаха да мачкат муджахидините с гъсеници. И бяха много успешни в това. Изпод ролките се лееше кръв и костите хрущяха. Всичко изглеждаше доста страхотно.
  Герда отбеляза с усмивка:
  - Аз съм бясна кобра!
  И отново, като в духове, той тръска. Това е нейното кредо.
  И бомба след бомба се поставя от въздуха. И не дават милост на цялата тази глутница талибани.
  Шарлот намигна на пилотите по Skype и изпищя:
  - Да се осъществи нашата бурна програма!
  Кристина се съгласи с това:
  - Разбира се, че ще!
  А в небето, Албина, сякаш чукна призраци. И това ще причини много разрушения.
  Тогава той чурулика:
  - Аз съм истински рус дракон!
  И Алвина ще бъде изстреляна от въздуха като ракета и враговете ще бъдат разбити.
  Тогава ще реве:
  - За ерата на колосалния комунизъм!
  Албина, изритайки духовете от въздуха, добави:
  - И също не колосален!
  Момичета, разбира се, с въображение.
  Войната между СССР и Афганистан продължи...
  Наташа стреля по войниците на талибанската империя, буквално ги косеше и пееше...
  Нека слънцето винаги е
  Нека винаги има рай...
  Нека винаги има майка -
  Да бъда винаги!
  И момичето с голи пръсти на краката си ще хвърли убийствена граната по афганистанците. И масата от воини на ислямската империя ще бъде разкъсана.
  Зоя също снима и пее:
  - Бъди прославен, ти бъди прославен, ти си нашата Земя!
  Родните ни гори и ниви!
  В името на Всемогъщия,
  Вие сте нашето мило, свято семейство!
  И с голите си пръсти ще хвърли нещо толкова смъртоносно по муджахидините.
  Да, воините на фундаменталистката империя бяха изправени пред сериозен проблем.
  Червенокосият Августин продължи да коси муджахидините и чуруликаше, косейки редиците им:
  - Аз съм най-силният в света!
  И как хвърля подарък на смъртта с голите си пръсти на убийствена сила, разкъсвайки враговете.
  И Светлана също добавя нещо смъртоносно към враговете и унищожава тялото.
  И тогава той мърмори:
  - Слава на моята родина!
  И той също ще хвърли дар на унищожение с голите си пръсти на смъртоносна сила.
  Тези момичета са просто ужасни.
  Жените воини превзеха Афганистан, а чипове летят от талибанската империя.
  Наташа, стреляйки по муджахидините и ги покоси, отбеляза:
  - Ще славим Бог с Името на Сварог!
  И с голи пръсти, как да пуснем убийствен дар на унищожение.
  Момичетата наистина са показател за най-висок пилотаж.
  Зоя натисна аленото си зърно върху копчето на базуката, удари муджахидините и изскърца:
  - За СССР!
  И Августин също ще вземе и победи жълтите войски. И той ще разбие и скърца много муджахидини:
  - Но да живеем както преди, но да живеем по Брежнев!
  Тъп съм, тъп съм, не мога!
  И с голите си пръсти отново ще изстреля нещо изключително смъртоносно. Ето го момичето.
  И Светлана също в битката е много борбен нахалник. И се бори отчаяно. И е в състояние да отсече маса от настъпващи бойци от талибанската ислямска империя.
  И момичето реве:
  - Слава на комунизма Сварог!
  И други потвърждават:
  - Слава на комунизма!
  . ГЛАВА Љ3
  Елизабет стреля по врага. И също така използва голи пръсти. Тя има добър танк, способен да пробие противници. И това момиче трябва да се каже, просто
  супер класа.
  И тя стреля, и удря противници.
  И пее:
  - В победата на безсмъртните идеи на комунизма,
  Виждаме бъдещето на нашата страна...
  И червеното знаме на нашето Отечество,
  Винаги ще бъдем безкористно верни!
  Екатерина също стреля по врага, удря го насквозь и пробива кулите на колите. Тогава той изпищя:
  - Слава на комунизма Лада!
  И също така използва голи пръсти.
  Елена също стреля по муджахидините. Разбиване на талибанската империя. Удря я през цялото време и крещи:
  - Каузата ни е права!
  И Ефросиния също удря много точно враговете. И пее:
  - В името на страхотните идеи! Злодеят ще бъде победен!
  А също и как намига на партньорите си.
  И как танкът на Елизабет ще скочи. И нека унищожим войските на муджахидините. И беше диво.
  Момичетата пееха и реваха:
  - Ние сме най-силните в света!
  И отново стреляха много точно.
  Това бяха момичетата - това, от което имате нужда!
  И те удряха враговете муджахидини прочуто.
  Тук в небето момичетата също дадоха душмани.
  Анастасия Ведмакова, сваляйки самолети, премина към наземни цели. Тя ги смачка и изпищя:
  - Ние, момичетата, сме смели, смели. смел,
  Имаме много сладки къдрави момчета!
  Смиламе ги горещо
  И тогава плюем, през лявото рамо!
  Акулина Орлова, шибани опоненти, издаде:
  - Докато сте на път!
  И събори муджахидините с боси крака.
  Мирабела Магнетик също повали талибаните и изчурулика, оголивайки зъби:
  - Ще има много победи!
  И босите й пръсти започнаха да се движат.
  Това бяха момичетата - просто суперкласа!
  Аленка и нейният екип се биеха с муджахидините. И изглеждаше много харизматично.
  Момичетата поддържаха защитата и хвърляха дарове на унищожение към настъпващите войници на талибанската империя с боси пръсти.
  Аленка подари унищожение с голата си пета и запя:
  - Алек, рони сълзи от щастие!
  Анюта хвърли подаръци на смъртта с боси пръсти на краката си и изскърца:
  - Как душата й пее арфа!
  Алла също удари, като натисна аленото си зърно върху копчето на базуката и издаде:
  - Капе, капе, капе, а сините очи на Аленка, сълзи падат по копието!
  Мария рита с босите си пръсти и изскърца:
  - Точно на копието! И мама!
  Олимпиас също, как да се смее, и оголи перлените си зъби.
  Тя е момиче с рядка красота и чар.
  В същото време воинът се кикоти и крещи:
  - Слава на царете на комунизма!
  И с голата си пета той ще се поддаде на убийственото настояще на смъртта.
  Маруся също е нетърпелива за битка...
  И драска по муджахидините с голяма интензивност от картечници. И с босите си пети хвърля подаръци на смъртта.
  и казва:
  - За великия комунизъм!
  Матрена бие и войниците на талибанската империя. Коси ги с голяма интензивност. И извиква, намигвайки:
  - За изключителни победи!
  Аленка агресивно заявява, косейки врага:
  - Нашата Русия е първата и велика!
  И той също хвърля убийствен подарък на унищожение с бос крак.
  Анюта заявява със смях, съкращавайки редиците на муджахидините войници:
  - Слава на Червената армия!
  И отново хвърля към врага убийствен дар на унищожение.
  И Аллах ще започне да унищожава противниците. И също така голите й пръсти смачкват враговете старателно.
  И дарът на смъртта, хвърлен с боси крака, лети.
  А Мария също е много борбено момиче в битка. А ударите й са много точни и уцели противника с гаранция.
  И това момиче също е боен персонаж.
  Застрелва се и крещи:
  - Слава на ерата на комунизма!
  Олимпиас стреля по врага. Той коси муджахидините и казва с усмивка:
  - Слава на нашата Родина!
  И пак да вършеем афганистанците.
  И с голи пръсти да хвърлят дарове на смърт върху противниците.
  Това са момичетата в руската армия.
  И стрелят по врага, удрят го специално.
  Маруся също стреля по врага. И го прави много добре.
  Момичето крещи с пълна сила:
  - Слава на КПСС!
  И намига с лилави очи.
  И отново хвърля дар на унищожение с боси крака. Това момиче е просто невероятно.
  Маруся е красива и почти гола.
  Матрена също стреля по противника, и то много точно. Удря го и скърца, оголвайки зъби:
  - Небето и Земята - любов моя!
  А също и момичето как да накисва врага с помощта на голата пета на краката.
  Момичетата обичат да убиват - това са момичета!
  Сталенида също се бори интензивно срещу муджахидините.
  И това момиче ще изстреля ракета срещу войниците на талибанската империя. И как ще разкъса маса афганистански войници. Това е момиче - нека просто кажем какво ни трябва.
  Steelenida изгука:
  - За Отечеството - СССР!
  Вероника също се бие с врагове отчаяно. И хвърля смъртоносни дарове на смъртта с голи пръсти.
  И докато момичето крещи:
  - За великия комунизъм!
  Виктория се бори. Така тя притисна босите си загорели крака върху пусковата установка и как удари муджахидините. Тя ги разкъса и изгука:
  - Доверете се на моето Отечество!
  И Серафим като взрив върху врага. Как ще легне и унищожи маса муджахидини, лаещи:
  - За нашето Отечество!
  Тези момичета са просто чудо.
  Олег Рибаченко, това безсмъртно момче също се бие с момичетата. Той е истински и най-готиният боец в света.
  Момчето посича афганистански войници с мечове и им хвърля подаръци с помощта на босите си пръсти.
  И докато пее:
  - Ако крепостта е на път,
  Врагът построи...
  Необходимо е да се заобиколи отзад -
  Вземете я без изстрел!
  И отново момчето и момичето, заедно с него, Маргарита как свирят.
  И враните, получили сърдечен удар, падат върху главите на войниците муджахидини.
  Маргарита Коршунова реже муджахидините с мечове, това дръзко момиче изскърца:
  - Слава на царете на комунизма!
  И пак ще размахва бос крак и ще хвърля отровни игли по враговете.
  Тези деца са истинските чудовища.
  Олег Рибаченко, драскайки по опонентите, както ще издаде:
  - Само да имаше цяла глава!
  Скоро ще сме в Кабул,
  Това е всичко!
  Маргарита потвърди това, като унищожи опонентите си:
  - Да, ще бъдем в Кабул!
  И как ще вземе дара на смъртта с боса си пета.
  Тези деца са истинските чудовища.
  И се бият като млади герои. Въпреки че изглеждат само на дванадесет години. Но изглеждат само като деца.
  Сега Бин Ладен се превърна в такова чудовище, че плашат децата. Както преди имаше време, те бяха уплашени от Хитлер. И това, разбира се, също е интересно и логично.
  И муджахидините на някои места успяха да се вклинят в руска територия.
  Ето защо те са муджахидини и са многобройни.
  В заловените села войските на талибанската империя взеха и без колебание решиха да бият и бият всички жени и деца с пръчки по петите и просто да заключват възрастни мъже
  горят в навеси. Всъщност те са опасни и муджахидините не се нуждаят от жива сила. И жените могат да бъдат изнасилени. И мъжете бяха взети и бутнати в плевнята. Който се съпротивлява
  застреляни са на място. Всички тийнейджъри, чиито мустаци вече пробиваха, също бяха хвърлени в навесите, заедно с възрастни мъже, поляти с бензин. Всъщност те вече могат да се бият.
  Муджахидините го взеха и го запалиха. И мъжете бяха изгорени живи. И момчета не по-големи от четиринадесет и всички жени, независимо от възрастта, се съблякоха и започнаха да бият с камшик.
  И след това бийте по петите с бамбукови пръчки. Няколко по-малки деца и няколко стари жени изпуснаха копита от шока от болка. Други били бити, за да не могат да се изправят.
  И босите им крака са подути.
  Тогава китайците ги вдигнаха и ги подкараха с щикове в тяхната посока. Това са жестоки същества.
  И така започна нов ред под контрола на талибаните.
  И това е само началото.
  Муджахидините имат многократно превъзходство в пехотата, но много по-слаба авиация и все по-лошо качество на оборудването и тежките въоръжения. Много афганистански танкове са направени от
  дърво. И това не ги прави по-силни.
  Тук Герда, в колата си, много известно смазва войниците на талибанската империя. И ги събаря с голяма интензивност. И пистолетът й работи.
  Герда удари краката на противника с боси пръсти и изчурулика:
  - Слава на времената на комунизма сред немците!
  Шарлот също стреля с боси крака и изскърца:
  - Слава на героите на комунизма!
  Кристина го взе и удари врага, като натисна бутона с аленото си зърно и изскърца:
  - И слава на нашата Родина!
  И Магда как да удари врага, използвайки голите си пръсти и гукайки:
  - Ролята на Родината ни от векове!
  И също така удари врага.
  И това са бойни красавици - супер и хипер клас.
  Воини от най-широк профил и от бойния тест.
  Албина и Алвина, бойни пилоти от Германия, също вършеят муджахидините.
  И го правят с голям ентусиазъм.
  И използват голи пръсти.
  Албин сваля афганистански самолет в небето и крещи:
  - За комунизма в развитите страни!
  Алвина свали самолета с голи пръсти на краката си и добави:
  - И в развитието също!
  Това бяха наистина момичета - това, от което имате нужда!
  И смаже муджахидините. И сега афганистанските самолети са свалени в небето.
  И след това преминават към наземни цели.
  С тях е Хелга, също много красиво русо момиче.
  И разбийте врага.
  И отряза самолета с голите си пръсти и гука:
  - За великия комунизъм!
  И Албина ще събори афганистанската кола, ще я накара да изгори и ще добави:
  - За най-големите простори!
  А Алвина ще отреже щурмовия самолет на муджахидините и ще издаде:
  - За богинята Хера!
  И се смейте.
  Хелга също, без да мисли много, смазва афганистанците и реве:
  - Слава на нашето велико Отечество!
  И събаря врагове много уместно.
  А Наташа и нейният екип са свирепи.
  Те унищожават муджахидините в големи маси. И докато пеят:
  - И лети на крилат кон,
  Русия от далечни хилядолетия!
  Зоя също се удря по врага с помощта на босите си пръсти на краката и бръщолеви:
  - За Русия, в която управляват руските богове!
  - добави Августин с усмивка, смазвайки враговете. и използвайки голи токчета за това:
  - За СССР!
  А също и как да добавите кадър, като натиснете аленото зърно върху бутона на базуката.
  И Светлана също специално унищожава врагове.
  И също така използва голи пръсти. И коси много муджахидини.
  Докато пее:
  - Ние живеем на земята на нашия баща,
  Внуците на Сварог са славни деца!
  Наташа натисна бутона на базуката с рубинено зърно и нокаутира танка на муджахидините, издаде:
  - И ние летим на крилат кон,
  Ние сме в далечните хилядолетия!
  Зоя отрязва муджахидините на залпове. И трупайки трупове от войниците на ислямската империя, тя изпищя:
  Русия се засмя
  И плака и пее...
  Във всички векове затова е Русия!
  Августин, драскайки по враговете, отбеляза много агресивно, хвърляйки граната с боса си пета:
  - Ще бъдем най-силните в света!
  А също и как удря муджахидините. И веднага изкосете цяла редица от тях.
  А Светлана унищожава и войниците на ислямската империя. И с голите пръсти на краката на разрушителната сила хвърля подаръци и пее:
  - Слава на ерата на вярващия комунизъм,
  Вярвам, че няма да имаме пацифизъм!
  И момичето ще натисне бутона на базуката и ще разбие старателно ягодовото зърно.
  И тук се бият други красавици.
  Например Джейн Армстронг. Трябва също да се отбележи много интересна и борбена красота момиче.
  Той смазва натискащите муджахидини и, скърцайки, казва:
  - Идва лятото!
  Момичето стреля по афганистанците, посече ги и изгука:
  - За Отечеството и свободата докрай!
  Гертруда също се взриви срещу врага. Тя свали танк на муджахидините и изпищя:
  - За великия комунизъм!
  И Маланя ще пусне нещо смъртоносно срещу врага. Ще го разбие на парчета и ще изскърца:
  - Отивам на тревата!
  И Моника ще блъска врага с нещо смъртоносно и ще чурулика, оголивайки зъби:
  - Ще погледна ясното небе и ще разбера, че живея!
  Джейн го взе и изгука:
  - Ще звъни камбана в небето!
  Гертруд се хвърли във врага и изпищя:
  - Ще вали проливен дъжд!
  Malanya как да преследва врага с писък:
  - Отивам в детството си!
  Моника стреля по муджахидините, разби колата на врага и запя:
  - Летен дъжд за мен!
  Тези момичета са просто невероятни!
  Наташа агресивно отбеляза, стреляйки по врагове и храна:
  - Ние сме великите воини на Сварог!
  И той ще хвърли смъртоносен подарък от смърт върху врага с боси пръсти на краката си.
  Зоя го взе и стрелна срещу врага с автоматичен залп. Тя го събори и изпищя:
  - За Русия Сварог!
  И тя хвърли дарбата на унищожението с голите си пръсти.
  Августин също като шамар на врага. И голите пръсти на краката ще хвърлят убийствен подарък на унищожение. Ще разкъса врага и ще изскърца:
  - За движението към комунизъм!
  И Светлана също удря врага като шуганет. И бързо гаси врага. И нейната боса пета ще вземе, и смъртоносният дар на смъртта ще намери. И много врагове ще ударят.
  И тогава момичето пее:
  - Нашият възглед е най-борбен,
  Станах момиче, много готино!
  Тези момичета са просто невероятни.
  Наташа се поставя в много борбен начин.
  Но Олег Рибаченко също се бори отчаяно.
  И момчето реже муджахидините с мечове и скърца:
  - Слава на ерата на комунизма!
  И с боси пръсти хвърля убийствен подарък на смъртта.
  Това дете е просто невероятно.
  И Маргарита Коршунова старателно вършее враговете. И с голи пръсти на краката на враговете унищожава.
  Тогава той изпищя:
  - Аз съм супер момиче!
  И отново, с голи пръсти, как да пуснете остри и отровни игри към врага.
  И тогава децата ще го вземат и ще подсвиркват. И масата гарвани се зашеметява веднага и се спуска върху враговете, пробивайки ги. И черепите стават пълни с дупки.
  Да кажем, че разглобяването е протекло по този начин в бой.
  А децата, обективно казано, борбени и безсмъртни.
  Олег Рибаченко пя, нарязвайки муджахидините на парчета.
  Беше толкова красиво
  Човекът стана роб на колектива!
  И отново, с голи пръсти на краката, момчето ще изпрати смъртоносен дар на смърт на враговете без много церемонии. Това наистина е убиец.
  Олег Рибаченко взе и изпя:
  - Та, та, та, ще вземем котка с нас!
  И отново, с боси пръсти, смъртоносният се удря по врага. И е много агресивно.
  Маргарита, смазвайки враговете и ги косейки с добре насочени изстрели, издава:
  - Слава на ерата на руския комунизъм!
  И отново тя хвърли смъртоносен дар на смърт към врага с боси пръсти на краката си.
  Тук децата пак ще го вземат и ще подсвиркват. И маса гарвани паднаха върху главите на китайските войници. Така протича тоталното им изтребление.
  А децата са пълни с ентусиазъм и желание наистина да се борят.
  Аленка стреля по врага и изскърца:
  - За Отечеството, майка ни!
  И ще хвърли дар на смъртта с бос, изсечен крак.
  Да кажем, че тези момичета са много борбени.
  Анюта драска врага и крещи оглушително:
  - За нашата велика Родина.
  И с голата си пета ще изхвърли това, което носи разрушение и смърт.
  И Алла гаси враговете с изблици. Той коси много муджахидини и хвърля гранати с боси пръсти и скърца:
  - За нови големи победи!
  А също и как да се удари със смъртоносен взрив.
  Но Мария събаря и врагове с убийствена коса. И с гола пета се хвърля нещо много разрушително към враговете. И оголвайки зъби казва:
  - Русия ще бъде шампион!
  И Олимпиадата също ще победи врага с голяма енергия. И той ще свали убийствен юмрук или чук върху врага. И също така използвайте голи пръсти.
  И рева:
  - За пресвета Русия!
  И оголи зъби в усмивка.
  Маруся също е в бойно положение и крещи, оголивайки зъби:
  - Ще ви разкъсам муджахидините!
  И с босите си пръсти хвърля най-смъртоносния подарък на смъртта.
  И Матрьона, сякаш врагове, ще чукне. И наистина ще я нарани. И той ще вкара много муджахидини в ковчега на Матрьона. И скърца, оголвайки зъби:
  - Аз съм най-борственият в света!
  И се смейте.
  Това са момичетата тук - гласът на красавиците е звучен.
  Сталенида също смазва противниците, унищожава муджахидините и реве:
  - За великото множество руски богове!
  И ще хвърли граната с боси пръсти.
  И ще разбие масата на муджахидините.
  Това са момичетата - най-висок клас и супер.
  Вероника чука душмани и крещи:
  - За Отечеството, майка ни!
  И отново босите й пръсти са отрязани от афганистанската кола.
  Виктория унищожава мургави войници. Той ги коси като коса и агресивно се ухилявайки, казва:
  - За безкрайното ни Отечество!
  И с голи пръсти, отново хвърля дара на смъртта.
  И Серафим също е като лупанет на муджахидините. И от базуката ще изплюе дара на смъртта, като натисне копчето с алено зърно.
  Ето го - борбена жена.
  И мърмори:
  - Слава на ерата на комунизма!
  А Алис и Анджелика все още се карат. Тези момичета са снайперисти. И стрелят по китайците с голяма смъртоносна сила.
  И удари точно в целта с огромна точност.
  В същото време Алис реве:
  - Аз съм най-силният в света!
  И с голи пръсти, как ще вземе и пусне дарбата на унищожението, унищожавайки муджахидините.
  И Анжелика също ще удари мургавата армия. И използвайте голи пръсти. И той натиска спусъка с аленото зърно на гърдите си и мърмори:
  - Слава на моя свят!
  А също и как да се смеем.
  Ето момичетата, всички момичета са момичета.
  Алис пее агресивно и активно, стреляйки по врага:
  - Нашата земя е прославена,
  Всички сме народи - родно семейство!
  И Алис също ще хвърли убийствена граната с боси пръсти.
  И Анжелика вършее врагове. И с боси пръсти хвърля подаръци на смъртта.
  В същото време червенокосото момиче пее:
  - Слава на нашия СССР!
  И голата й пета хвърля смъртоносна граната.
  Ето ги момичетата - червени и руси.
  има толкова много в тези момичета и толкова специално, готино и истинско.
  Стеленида, стреляйки по противника и правейки добре насочени изстрели с помощта на босите си пръсти, агресивно изгука:
  - За Русия и свободата докрай!
  И отново натисна копчето с рубиновото зърно на гърдата си.
  Сталенида е много хрътка и готино момиче. И има толкова много страст и воля със сила.
  Момичето изпя:
  - Сталин е славата на битката,
  Сталин от нашия младежки полет...
  Борба и победа с песни,
  Нашите следват Сталин!
  Вероника, стреляйки по муджахидините и активно ги унищожавайки, изпищя:
  Борба и победа с песента,
  Нашите следват Сталин!
  Виктория, стреляща по афганистанските войски, изчурулика:
  - Дадени са ни огромни крила,
  Голяма смелост ни е дадена...
  Колхозното изобилие на Сталин,
  Слава на съветската страна!
  И момичето хвърли убийствен подарък на смъртта с бос крак.
  Серафим, косейки муджахидините без ненужни церемонии, издаде:
  Сталин е славата на битката,
  Сталин от нашия младежки полет...
  Борба и победа с песни,
  Нашите следват Сталин!
  Steelenida го вдигна с усмивка, пеейки:
  - Борба и победа с песни,
  Нашите следват Сталин!
  И така воините наистина се заеха с унищожаването на муджахидините без излишна арогантност и шум. Трябва да кажа, че са много борбени красавици.
  Сталенида изчурулика, оголивайки зъби:
  - Борба с песента и победа,
  Нашите следват Сталин!
  Това са бойните момичета тук.
  Вероника каза с усмивка:
  - Ще има нашата победа в свещената война.
  И тя си показа езика.
  Така че тук момичетата са просто с най-високия и готин вкус в тях.
  Виктория отбеляза, като намигна на момичетата:
  - Това е нашата последна и решаваща битка!
  И пак как разбива врага.
  И удари с голи пръсти.
  Тези момичета са просто страхотни.
  И момичета, които обичат наистина да се бият толкова много.
  Стеленида изсъска:
  - И е тривиално талибаните да са в ковчег!
  Виктория се съгласи с това:
  - да бъде! А този Бин Ладен е много по-опасен от Хитлер!
  Вероника се съгласи с това:
  - Да, той има много повече войници!
  Серафим отбеляза гневно, косейки муджахидините на залпове:
  - Номерът иска да вземе!
  Steelenida уверено каза:
  - Няма да го вземеш!
  И тя блесна с перлени зъби.
  След това тя хвърли разрушителна граната с босите си пръсти със смъртоносна сила.
  Виктория отбеляза с усмивка, оголила зъби:
  - Слава на комунизма!
  И отново хвърли смъртоносния дар на смъртта с боси пръсти на краката си.
  Вероника удари шамар на врага и изчурулика:
  - Слава на комунизма и нашата партия!
  Серафим отбеляза:
  И слава на каузата на Ленин!
  И изпрати дар на унищожение на врага.
  И така се разделиха с тези момичета. И така муджахидините са овършени.
  Аленка, косейки афганистанските войници, отбеляза с ярост:
  - За най-високите постижения на комунизма!
  И отново хвърли граната, хвърлена от голи пръсти.
  И тук Анюта действа много агресивно срещу врага.
  И коси враговете със смъртоносен натиск. Отрязва ги като сърп. И писъци:
  - За слава на СССР!
  Борещата се Алла на муджахидините тръшка и крещи:
  - В името на Перун!
  И той също ще хвърля убийствени подаръци по врага с боси пръсти.
  Агресивната Мария отбеляза, докато косеше противници:
  - В името на контрола на СССР!
  А също и с боси пръсти, как смъртоносното настояще на смъртта ще се поддаде.
  И олимпиадата, докато се бори с врагове, ще удря и скърца:
  - За Отечеството до най-висока победа!
  А също и босите й крака ще изпратят убийствен дар на унищожение.
  Ето едно момиче - да кажем - ултра!
  И Матрьона пое муджахидините и нека ги убием. И действаше с колосален натиск.
  И воинът запя:
  - Смазани сме от игото на ордата!
  И Маруся, като ровеше противници и ги косеше като убийствена коса, избухна:
  - Притиснати сме от игото на неверника!
  И Олимпиас, посечейки афганистанските зли духове, изпищя:
  - Но кипи във вените ни,
  Аленка, стреляйки по врага, добави:
  - Небето на славяните!
  И Анюта изчурулика с усмивка:
  - И от морския бряг,
  Към ледената Колима!
  Червенокосата Алла уверено добави:
  - Всичко това е нашата Земя,
  Всичко това сме ние!
  Мария, стреляйки по противници, добави:
  - Всички ние!
  И с хвърляне на голите си пръсти тя разпръсна много муджахидини.
  Ето ги бойните момичета. И в тях налягането, да кажем - супер.
  Аленка отбеляза, смеейки се в юмрук:
  - Слава на ерата на комунизма!
  Анюта добави със смях:
  - Слава на Ленин!
  Алла, стреляйки по муджахидините, издаде:
  Пионери тук и там
  Изпей песен на Ленин!
  И тя хвърли смъртоносна граната с боси пръсти на краката си.
  Това е толкова бойно момиче Мария. И смазва муджахидините с колосален натиск.
  И те буквално са пометени с метла.
  Мария, драскайки по враговете, изпищя:
  - Ние сме пионери - дъщери на комунизма!
  И отново, как да хвърлите на врага голяма порция експлозиви.
  Олимпия отбеляза, отсичайки врага, като трева със сърп:
  - Аз съм воин от супер класа!
  А босите й изрязани крака са като шибани муджахидини, колосални и разрушителни.
  Ето ги момичетата. Да кажем, че са страхотни.
  Аленка каза:
  - Ние сме пионери и пеем песни на Ленин!
  Ан коригира:
  - Не, ние сме комсомолци! И пейте песни на Сталин!
  Алла агресивно отбеляза, стреляйки по врага:
  - Ще можем да довършим врага,
  И ще има първи празник!
  И Мери, стреляйки по врага, косеше врага, и масата на муджахидините беше подгизнала.
  Момичето изпищя и се ухили:
  - За Русия и космоса!
  Олимпиас се засмя оглушително и намигна.
  - За нашата велика Родина!
  И с босите си пръсти ще хвърли дар на смъртта със смъртоносна сила.
  Маруся се изкикоти и агресивно отбеляза:
  - За победата над Афганистан.
  Матрена се изкиска апломб:
  - Слава на КПСС!
  И как ще се покаже езикът!
  Това са готините момичета.
  И Олег Рибаченко удря муджахидините с мечове и реве:
  - За великия СССР!
  И с босите си пръсти на краката, момчето, сякаш се извива към врага.
  И чурулика:
  - Слава на ерата на комунизма!
  Маргарита отсича афганистанците и крещи:
  - За нашето Отечество!
  И с голи пръсти на краката момичето ще пусне отровни игли. И гърлото на муджахидините залепват.
  И момичето ще пее:
  - Моят велик комунизъм ще бъде с нас!
  И децата отново ще подсвиркат, а хиляди припаднали врани блъснаха черепите на муджахидините.
  
  УСПЕШНИЯТ БРАК НА НАПОЛЕОН БОНАПАРТ
  Наполеон Бонапарт се жени за сестрата на Александър I. Този брак беше от полза и за двете империи. И двамата императори бяха роднини. И вместо безсмислена война помежду си, те решиха да превземат Турция.
  Османците, разбира се, не са конкуренти на руско-френската армия и Константинопол е превзет по време на една кампания. След това последва пътуване до Мала Азия и Египет. Тонове нови заснети.
  Наполеон завладява и Иран. Централна Азия отиде в Русия. И след това последва пътуване до Индия. Великият Бонапарт превзе голяма част от Земята.
  Но през 1825 г. Александър Първи умира. Константин се отказа. И Николай I беше изправен пред бунт на декабристите.
  И брутално го потисна. И тогава Наполеон решава да постави сина си и роднина на цар Александър Първи на трона на Русия, вместо Николай Узурпатор.
  И това беше силен ход. Франция, заедно с колониите, имаше огромна армия. А Наполеон се смяташе за гений. И, разбира се, разчиташе на бърза победа.
  А Кутузов просто го нямаше. Руските войски бяха разбити, особено най-добрите генерали се оказаха декабристи и бяха арестувани или екзекутирани.
  Кампанията на Наполеон завършва с превземането на Москва и Санкт Петербург.
  Императорът премахна крепостното право и хората го приеха положително.
  Местният елит също се помирява и Наполеон II е поставен на трона.
  И десет години по-късно се провежда референдум и се осъществява окончателното сливане на двете империи.
  Наполеон живее до 1838 г. и умира на шестдесет и девет години. Неговото управление беше много славно, а завоеванията бяха рекордни за един човек.
  През 1831 г. Наполеон успява да кацне във Великобритания и също я завладява. След това превзема колониите в Америка и успява да води война със Съединените щати.
  Наполеон II, рус, висок млад мъж, става новият император. Той вече беше достатъчно възрастен, за да продължи делото на баща си и да завладее останалия свят.
  Имаше и диви земи и Китай, Япония и онези колонии в Америка, които французите нямаха време да превземат.
  Войната като цяло беше под диктовката на новата империя. Наполеон II управлява до 1880 г. и успява да завладее почти целия свят. Тогава Наполеон III се възкачва на трона. И той грабна последните диви земи, укрепвайки империята.
  Цялата планета се превърна в едно. Настъпи ерата на просперитета. Бунтовете избухват рядко, така че животът беше добър. И религиите живееха мирно. Но все повече и повече доминиран от атеизма, с култа към личността на императора.
  А първият полет на човек в космоса се случи през 1930 г. Науката в една империя се развива по-бързо. И след това до Луната, после до Марс и в цялата Слънчева система.
  И през 2001 г. започва първият пилотиран полет до звездата Сириус. И това е огромен пробив за човечеството.
  Да, Наполеон успя да обедини хората и да завладее целия свят. И това роди по-съвършен модел на власт и икономика.
  Геният на Наполеон победи... И светът стана много по-щастлив... Още през 2021 г. не епидемията от коронавирус обикаля планетата Земя, а градовете се строят на съседни планети и стволовите клетки са се научили да се активират по такъв начин, че да извършват успешно подмладяване на човека. И това е сериозно.
  И вече старците стават млади мъже, а старите момичета. И просто стана някак супер!
  Това е история ... Не е като зла реалност, когато хората получават или коронавирус, или суша, или, напротив, проливни дъждове. И много, много повече.
  В света няма ред - пълен с войни и жестокости.
  А в света на наполеоновата световна империя - вече комунизъм. Няма бедни, всеки има работа и всеки е пълен. Всички деца учат в училище на компютри или чрез интернет. Много от тях обикновено работят чисто номинално.
  Само четири часа работен ден и три почивни дни в седмицата с куп празници.
  Много роботи в производствената и обслужващата индустрия. Има много работни места, при които просто поставяте харесвания на компютъра.
  Стана добре да се живее. Автомобилите се дават безплатно или коли като малки хеликоптери с електрически двигатели. Двигателите са по-модерни и екологични.
  И какво не... дори децата имат маратонки и с тяхна помощ можете да летите във въздуха.
  Престъпността почти напълно изчезна и дори гладиаторските битки започнаха да се организират като в древен Рим.
  Моретата вече се появиха на Луната и големите градове се изграждаха с ускорени темпове. И на Марс, и на Венера. Заводите вече са усвоили Меркурий на слънчева енергия. Колко хубаво стана само защото Наполеон Бонапарт се ожени за сестрата на Александър Първи!
  
  
  АКО ВОЙНАТА ЗАПОЧНА ПРЕД ЧЕТИРИДЕСЕТ И ТРИ
  Хитлер не нападна СССР през 1941 г. Той решава да продължи да воюва на Запад срещу Великобритания. Освен това, след окупацията на Югославия и десанта на остров Крит, имаше опасения, че германците тривиално няма да имат време да завършат ротата на изток - преди студа и проливните дъждове.
  Така че беше избран различен път. През юли германците разбиха британската военна база в Малта и кацнаха там войски. Те също така укрепиха групировката на Ромел. Толбук беше превзет от щурм. И тогава започна атаката срещу Египет.
  В същото време Гибралтар беше превзет от щурм през септември. След това нацистите започнаха да прехвърлят войски директно в Африка.
  Фюрерът реши, че сто и петдесет германски дивизии могат да бъдат използвани по-рационално и вместо СССР да завземат Близкия изток, Индия и Африка.
  Още през октомври осем дивизии на Ромел и италиански части превзеха Египет.
  И тогава започна инвазията в Ирак, Палестина, Кувейт. Германците преместват все повече и повече войски към Африка. Сталин изчака сега.
  През зимата германците завладяват Близкия изток и се преместват в Иран. Това съвпадна с влизането във войната на Япония, която атакува САЩ на пристанището на Перу.
  И завзе големи площи.
  През пролетта на 1942 г. германците вече са в Индия. И те завзеха целия север и част от центъра на Африка.
  А през лятото и есента те завладяват останалата част от Черния континент.
  И беше готино.
  Започна въздушна обсада и атака на Великобритания от самолети.
  Германците използват ресурсите и труда на завладените територии.
  И те притиснаха Англия като боксова круша.
  Самолетите Ю-188 бяха по-мощни и напреднали. Бойците също са актуализирани.
  Появиха се нови аса - екстра-клас, който смаза британците в небето.
  И тогава Чърчил, виждайки, че са нещастни, предложи на Третия райх мир при всякакви условия.
  Съединените щати също бяха готови да отстъпят както на Германия, така и на Япония. Фюрерът се съгласи да спре войната, но при условие да плати големи репарации. А също и като колонии в Африка и Азия.
  След това германците започнаха да подготвят кампания срещу СССР. Още през четиридесет и първата година започна разработването на семейство танкове от ново поколение, и то много тежки.
  А именно - "Пантера", "Тигър" -2, "Лъв", "Маус" и малко остарял "Тигър". До юни 1943 г. само Пантера и Тигърът бяха в сериала. Останалите машини все още се тестват. Т-4 също претърпя модернизация, като получи по-мощни оръжия, и Т-3.
  Германците нямаха време да преоборудват армията си. Най-новият изтребител ME-309 току-що започна да пристига. Вярно е, че в поредицата имаше Focke-Wulf - мощна машина по въоръжение и скорост. Ю-288 също започна да влиза в серията.
  СССР произведе повече от дванадесет хиляди танка и малък брой самоходни оръдия за две години. Третата петилетка е преизпълнена по официални данни. Самолетите са произведени в порядъка на повече от осемнадесет хиляди. Много хиляди оръдия и минохвъргачки. Както и около милион картечни пистолети. Армията беше прехвърлена на картечници.
  Т-34-76 беше на въоръжение и някои други видове танкове. По-специално, серията KV. Могъщи КВ-3, КВ-4, КВ-5. В същото време KV-3 тежеше шестдесет и осем тона, а KV-4 - сто и осем тона, KV-5 - сто тона. Въпреки че реалната практика показа, че тежките танкове често се развалят и не са много ефективни в битка.
  В допълнение към Т-34-76 е произведен и колесно-гусеничният танк А-20, еволюция на предишния БТ, а Т-29 също е колесно-гусеничен, но с три оръдия.
  Много слаба броня. Като цяло танковият парк беше силен.
  Повече от тридесет и три хиляди танка и малък брой самоходни оръдия, както и клинове.
  Вярно е, че част от силите бяха в Далечния изток, тъй като Япония развърза ръцете си и се подготви за атака заедно с Третия райх.
  Самураите не са много силни в танковете, но имат много пехота. включително колониалната.
  През юни 1941 г. Третият райх разполагаше с пет хиляди деветстотин танка срещу двадесет и две хиляди съветски. Приблизително съотношението е едно към четири.
  Вярно, имаше и трофейни, но почти не бяха използвани. Общо германците разполагат с двадесет и една танкови дивизии. През втората половина на четиридесет и първата година са произведени само 1800 танка, с малки загуби, но с износване. В четиридесет и втората цел бяха изстреляни шест хиляди танка. До голяма степен благодарение на усилията на Шпеер. И Третият райх настигна СССР по брой произвеждани автомобили годишно. Да, качеството се повиши. Появи се в серията "Тигър" и Т-4, а Т-3 бяха модернизирани. В навечерието на нахлуването в СССР пускането на танкове достигна хиляда превозни средства на месец, плюс самоходни оръдия. Пантера влезе в серията, която надмина повечето съветски превозни средства и Т-34-76 по челна броня и въоръжение. Този танк не беше лош, както и Т-4 със 75-милиметрово оръдие и калибър 48 EL, също превъзхождащ тридесет и четирите. И самият "Тигър", също машина, макар и остаряла, но страхотна.
  Но докато Третият райх беше по-нисък по общия брой танкове. Вярно е, че Великобритания и САЩ дадоха нещо на германците. По-специално, Shermans, приблизително сравними по предна броня и въоръжение със съветските тридесет и четири, и английските Чърчил, добре защитени от броня. Общо повече от две и половина хиляди от тези танкове.
  Освен това германците имаха и италиански танкове, но слаби, и известен брой турски, предимно продадени на САЩ.
  Германците доведоха общия брой на танковете до осемнадесет хиляди, плюс самоходни оръдия. В същото време СССР все още има общо повече от тридесет и три хиляди танка. Но ако вземете най-новото, тогава германците вече ще имат повече.
  Докато СССР все още не се е бил и е работил по релсите в мирно време и е отстъпвал на германците в най-новата технология, която се е произвеждала на месец. Особено в самоходните оръдия, които се произвеждаха много, особено леки - "Хънтър".
  Освен това този ACS е доста добър и мобилен.
  Към това можем да добавим десет хиляди японски танка. Но те обикновено са леки, а някои от тях са във война с Китай.
  Като цяло има близък паритет в танковете. Освен това част от колите на германците, особено Panthers, не са усвоени от екипажите. Така че като цяло можем да кажем паритет по този въпрос.
  Но по-лошо от четиридесет и едно. Тогава германците отстъпваха по численост. И техните танкове, превозните средства КВ и Т-34, на практика не проникнаха.
  И вече трябваше да се бием - точно на два фронта. И има само един съюзник: Монголия.
  В авиацията нещата са още по-зле. СССР изглежда е силен по брой самолети. Но германците издигнаха авиацията в количество, притискайки Великобритания. И развиха умението на аса - особено Марсилия. Този пилот, след като надхвърли триста свалени самолета, веднага получи два ордена на Рицарския кръст на Железния кръст с дъбови листа, мечове и диаманти.
  През четиридесет и втората година германците произвеждат повече от двадесет и осем хиляди самолета. За първата половина на четиридесет и трети, вече двадесет хиляди, и успяха да настигнат СССР общо. С най-качествените машини.
  Особено най-новият ME-309, който имаше седем огневи точки, включително три 30-милиметрови въздушни оръдия.
  Ще се съгласите, че това е голяма сила. Както и Фоке-Вулф. Ю-188 е бомбардировач, който няма равен.
  Към това трябва да се добави и японската авиация. Което даде осезаемо предимство на силите на Оста.
  Японските аса също са много опитни. И бойците им са пъргави.
  Така в небето Силите на Оста имат превес както по брой, така и по качество на силите.
  Освен това Америка и Великобритания прехвърлиха определен брой свои самолети. Особено силни са американският бомбардировач B-29 и изтребителят Airacobra. Изтребителят Mustang вероятно е по-лош. Той има само шест картечници. Но ще бъде и по-добре от съветските. P-51 също е добър американски щурмови самолет.
  Като цяло, като се вземе предвид западната технология, превъзходството на германците и японците в небето и числеността и качеството и бойния опит е още по-високо.
  Така че в небето най-вероятно оста ще доминира изцяло.
  Артилерията е малко по-добра. СССР има много оръдия и минохвъргачки. През юни на четиридесет и първата година имаше около сто хиляди срещу четиридесет и осем хиляди германци и коалицията. Разбира се, германците продължиха да произвеждат оръжия, но все пак не водеха твърде много настъпателни войни. Така че тук СССР запази предимство. Плюс също "Катюша".
  Нацистите наистина имаха газови оръдия, но не в твърде големи количества.
  Така че засега оръжията на СССР са по-силни. Въпреки че немските 88 мм оръдия са може би най-добрите в света. Произвеждат се доста. А Катюша не е много силна в защита. И не твърде точен.
  Така че балансът на силите, как да кажа тук, горе-долу, и можете да се задържите на защитата.
  И защитата беше засилена. Линията на Молотов беше завършена за две допълнителни години. И линията на Сталин беше възстановена. Така че можете да издържите.
  В пехотата балансът на силите също се промени ... СССР се мобилизира.
  И след четиридесет и първата година, когато имаше пет и половина милиона войници, той доведе броя си до петнадесет милиона.
  Мащабът на мобилизацията беше голям.
  Но Третият райх разположи големи сили. Много чужди дивизии, колониални войски, сателитни армии. И германците имаха двадесет и пет милиона пехота, а съюзниците имаха пет милиона. Общо тридесет милиона са голям марж. Вярно, колониалните дивизии не са много добре обучени, но с немски командири.
  SS дивизиите като цяло имат германците на голяма надморска височина. Част от Вермахта има богат военен опит. И в това отношение нацистите са силни. Освен това германците имат огромно предимство в мобилността. Тук е производството на Европа, както и доставки от Великобритания и САЩ. В броя на колите, мотоциклети и камиони в германците предимството е седем до осем пъти.
  И имат повече автомати. Включително тези, доставени от Америка и Великобритания.
  Като цяло нацистите в пехотата са силни. И още десет милиона срещу СССР бяха мобилизирани от Япония, без да броим останалите части срещу Китай.
  Така че по отношение на работната сила силите на Оста имат голямо предимство. И в нейната мобилност също.
  Японският флот е многократно по-силен от съветския Тихи океан.
  Немците също имат голямо предимство при лайнерите.
  Но не толкова далеч в самолетоносачите и големите кораби. Но и тук СССР не е силен.
  Много кораби обаче имат Италия. Като цяло противникът също е много по-силен в морето.
  СССР, по-нисък по въздух, качество и количество, има известно превъзходство в артилерията, повече количествено, отколкото качествено. В резервоарите той е малко по-силен като количество, но по-лош като качество. И като цяло, дори и в танкове, врагът може да бъде по-силен. В пехотата той е по-нисък по брой и мобилност. Много части от Третия райх са колониално пушечно месо, както и японците. Но в СССР не всички мобилизирани са правилно обучени. Нацистите имат повече боен опит. Вярно е, че съветските войски са в добра защита.
  Доста мощна, проектирана защита дава шанс да се задържи многобройна пехота.
  Има много картечници и оръдия и това също увеличава издръжливостта.
  Две линии на Молотов и Сталин, а след тях се изгражда трета.
  Като цяло позицията на СССР е стратегически безнадеждна. В една война на изтощение рано или късно нейните сателити, които превъзхождат по икономика и ресурси Третия райх, включително Турция и Япония с колонии, ще победят.
  Една надежда в случай на продължителна война, Великобритания и Съединените щати могат да отворят втори фронт.
  Е, още едно чудо оръжие...
  Във всеки случай залогът се прави на стегната защита. И да се изтощи и спре врага.
  Сталин обаче още преди войната се опитва да преговаря. Например да отстъпи част от територията на германците. Или предлагайте под наем нефтени кладенци.
  Или може би плащат репарации - в зърно, петрол, злато, въглища или дори консерви?
  Хитлер обаче не иска мир. Това е разбираемо - армията на СССР е потенциална заплаха. Като комунистическата идеология. Така че те са смъртни врагове.
  А фюрерът иска война.
  Хирохито също мечтае за отмъщение за Халхин Гол. И той иска простори на Сибир.
  Да, и в Съединените щати мнозина нямат нищо против да се бият срещу СССР.
  Но докато Хитлер не ги кани. Съотношението на силите е ужасно... И какво да правя?
  Сталин, разбира се, тайно се опитва да преговаря с британците и американците.
  Но те му казаха: дръж се с всички сили, а после ще видим. Може би можем да помогнем. И няма да рискуваме.
  Накратко, войната стана неизбежна... И все още има проблеми - Червената армия не е много добра в защитата. Тя е научена да се бие на чужда територия и да атакува, а не да се защитава.
  Но германците все пак завладяха половината свят и знаят как да направят много.
  На 22 юни 1943 г. започва войната. Не беше неочаквано, но все пак тактически се оказа внезапно. Веднага всички сили на фриците бяха хвърлени към врага.
  И готов да унищожи врага.
  Още в първите часове се оказа, че германците са силни във въздуха. И че имат много войски на високо ниво. И че "Тигърът" е много добър танк за пробив, макар и остарял. И страхотната сила на ME-309 и Yu-288.
  Да, тази армада се втурна и техните съветски войски срещнаха упорита съпротива.
  Боевете се развиха по цялата граница. И те вървяха основно под диктовката на Вермахта. Катереха се като насекоми, многобройни наемници.
  Както се оказа, укрепленията са разположени твърде близо до границата и нямат достатъчна дълбочина в отбрана. Освен това, и най-важното, това са грешките на генералите, които имаха малък опит и не разбираха наистина как да поддържат защитата.
  А военният дух на много части, особено в Украйна, се оказа слаб.
  И масовото предаване и дезертьорството станаха правило. Особено в Западна Украйна.
  А в Закавказието, където настъпваха турците и немците, чуждата армия беше неспокойна. Противникът успя да пробие и обгради Ереван. Но самият град не се отказа.
  Батуми, след десет дни упорити битки, е превзет. Немците успяха да проникнат на десетки километри в съветската отбрана още в първите дни. И отсече Белисток... И се появи котел под Лъва. И въпреки че през първите две седмици нацистите постигнаха по-малко напредък, отколкото в реалната история през четиридесет и първата година, за съветските войски беше трудно да превземат инициативата. Така врагът е по-силен.
  Ако през четиридесет и първата година германците имаха предимство в пехотата, само в първите дни. И тогава предимството премина към Червената армия. Тук нямаше какво да се мобилизира.
  И вклиняването се оказа опасно ... И така германците успяха да пробият до Минск с битки. И това вече е сериозно.
  В самия град избухнаха ожесточени боеве. Фюрерът заповядва да напредват и да не се предават. И Сталин нареди - нито крачка назад!
  Месец след началото на настъплението германците се приближиха до Березина и превзеха Минск... Те се приближиха до Житомир.
  Японците успяха да обградят Владивосток. И това също е сериозно твърдение от тяхна страна. Превзета е и значителна част от Монголия.
  Германците също, заедно със сателитите, превзеха Молдова и започнаха да се приближават до Одеса. И е готино.
  Сталин се чувстваше изключително неудобно. И той разбра своята гибел, срещу такава коалиция.
  Той отново предложи мир. Но фюрерът, разбира се, не искаше. И германците продължиха да напредват...
  В крайна сметка Сталин решава да запази отбраната на Днепър.
  Два месеца след началото на войната нацистите стигнаха до Днепър, а в центъра дори се приближиха до Смоленск.
  Ереван, заобиколен от турците, все още се държеше... беше създадено изключително опасно положение.
  Сталин свика събрание на военните. Трябва да се направи нещо. Ако просто се защитавате, загубата е само въпрос на време.
  Жуков предложи да удари в центъра. Въпреки че силите не бяха достатъчни ... Вече август ...
  Първите танкове Лев се появяват на фронта. Те узрели за бойна употреба малко по-късно. Тази машина беше тежка с деветдесет тона и с мощно оръдие. Фронталната защита е солидна: сто и петдесет милиметра на челото на корпуса с наклони и двеста и четиридесет милиметра на челото на кулата. Такъв танк побираше всички превозни средства на СССР, а неговото 105 мм оръдие с дължина на цевта 70 EL пробива дори КВ-4 със 180 мм челна броня.
  Това е наистина сериозно оръжие. Но твърде голямото тегло, разбира се, затрудни маневрирането и скоростта. Да, пистолетът стреля само пет изстрела в минута. Германците получиха мощен танк, но не много практичен за използване.
  Появи се и "Тигърът" -2. Тази кола се оказа по-добра в практическо отношение, отколкото в реалната история. Тъй като двигателят от хиляда конски сили е създаден и внедрен. И с тегло от шестдесет и осем тона, тази машина се оказа сравнително мобилна и бърза и не се разпада толкова често.
  "Пантера" -2 също започна да пристига. Той тежеше петдесет и три тона, но двигателят с мощност 900 конски сили го компенсираше. Оръдието 71EL с дължина 88 милиметра беше достатъчно силно и бронебойната, точната и бърза стрелба беше задоволителна или дори добра за борба с вражеските танкове.
  Тези превозни средства показаха нивото си в битките. През септември германците най-накрая обкръжиха Смоленск. Пал и град Талин. Германците и техните колониални орди, заедно със сателитите, се приближиха до Ленинград.
  Дойдоха в Крим. Киев, който стоеше на хълм и беше добре укрепен, все още се държеше ...
  Дойде октомври... Заваля дъжд и движението на нацистите се забави.
  Не беше възможно бързо да се сложи край на войната. Японците също спряха, блокирайки Владивосток, превзеха по-голямата част от Монголия и успяха да превземат Хабаровск.
  Германците засега са решили да не вилнее, а да натискат самолети. Освен това имаше добри разработки на реактивните самолети. А бомбардировачите от новата формация можеха да бомбардират практически безнаказано.
  Да, и балистични ракети, това също е голяма сила на унищожение.
  Вярно е, че те са скъпи и нямат голяма точност.
  Но реактивните бомбардировачи изглеждат много обещаващи.
  И германците започнаха въздушна офанзива. Новите самолети Ю-488 и ТА-400 биха могли да бомбардират заводите на СССР в Урал и отвъд Урал. Новият Ю-488 е първият сериен немски бомбардировач с четири двигателя.
  За разлика от американския B-29, той има по-малка площ на крилото и по-голяма скорост. А ТА-400 има общо шест двигателя и мощността е огромна.
  Германците и техните сателити най-накрая преминаха в отбрана през ноември. Само се биеха и бомбардираха. Имаше въздушна атака.
  И в битките имаше много красиви момичета.
  Тук екипажът на Елизабет се бие на танка Т-34-76. Момичета въпреки студа по бикини и боси.
  Те се движат, а срещу тях е Пантера. Воинът Ефросиния ускорява танка с помощта на гола, кръгла пета и пее:
  - За идеите на комунизма
  Влезте смело в битка
  И армията на фашизма
  Ще счупим!
  "Пантерата" в челото не може да бъде пробита. И трябва да се приближите до нея, за да се качите на борда. Момичетата играят с мускулите на пресата. Техният танк бързо се приближава към врага.
  Пантера стреля. Снаряд със смъртоносна сила лети, но тридесет и четирите избягват.
  Катрин отбелязва:
  - Рискована тактика!
  Оръжията на Пантерите изстрелват петнадесет изстрела в минута. И е много трудно да се изплъзнеш до желаното разстояние.
  Момичетата пеят:
  - И в звездните височини и планинската тишина,
  В морската вълна и яростен огън!
  И яростен, и яростен, и яростен огън!
  И сега танкът им се промъква между "Пантерите" и ги обстрелва отстрани.
  Ето ги бойните момичета. И колите горят. Първо се пробива една пантера, след това друга.
  Елена го взе и изчурулика:
  - Слава на нашата Родина - СССР!
  И отново момичетата в бързото движение на танка. И нокаутира "Тигъра". Явно са готини.
  Елизабет пееше с наслада, натискайки голите си пръсти:
  - И отиват в битка - момичетата са боси,
  Голям елемент, готин елемент!
  Воини какво да кажа - отгоре!
  Победете враговете с цялата бързина на пантерите. Никой няма да ги спре.
  А в небето Анастасия Ведмакова все още е крадец. Тези момичета са просто страховити.
  И колко агресивно и безцеремонно се бият.
  Така че момичето го взе и с боси пръсти насочи самолетния пистолет и удари врага.
  Тогава тя изчурулика:
  - Аз съм най-страхотната жена!
  И борбата продължава...
  Акулина Орлова реве, коси противници:
  - Имам супер момиче!
  И отново коси врага. Това са тези, които са откраднати.
  И тя прави двойно хвърляне, удрящо ME-309, което е доста готино.
  Ето кои воини дават светлина на Луфтвафе.
  Акулина Орлова сваля вражески самолет с боси пръсти и скърца:
  - Слава на СССР!
  Мирабела Магнетик също е в редиците, просто убиец на чудо. И този пилот уверено събаря нациста с тройна цев и скърца:
  - За най-великите идеи на комунизма на планетата Земя!
  Това се оказа наистина страхотно.
  Трите момичета се държат сякаш крадат и са много борбени на ръст и размери.
  Зимата вече дойде. И слана... Червената армия се опитва да напредва.
  Но врагът е повече или по-малко готов за зимата. Този път Вермахтът за всеки случай и за студения период запаси дрехи и храна.
  Вярно е, че колониалните войски са много студени и неудобни.
  Червената армия успява да освободи Смоленск и да отблъсне нацистите през Днепър в Украйна.
  Но врагът е силен, а самолетите му вилнее. И бомби, бомби и пак бомби!
  А сега реактивни изтребители в битка. И вместо Focke-Wulf, по-модерната машина TA-152. И това, разбира се, също е голям проблем.
  В авиацията и немците, и японците са силни. Марсилия за четиристотин свален самолет получи висока награда - Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. И за петстотин той беше награден с Големия кръст на Железния кръст.
  Този пилот наистина стана просто легендарен. И той е просто кошмар за съветските пилоти.
  Сталин дори отбеляза:
  - Това е черен дявол! И е време да го изпратим по дяволите!
  Да, войната е в ход. През зимата бяха постигнати някои успехи, но нямаше решаващ повратен момент.
  Вярно е, че реактивният изтребител ME-262 не се оказа много надежден и ефективен. А двигателят далеч не е перфектен. Но TA-152 е много по-практичен от Focke-Wulf. И тази машина все още се използва не само като изтребител, но и като атакуващ самолет и фронтов бомбардировач.
  Колата се оказа многофункционална и сериозна. Досега в СССР се появи само Як-9, който е опростен, а МИГ-3 е спрян от производство.
  През пролетта, когато снегът се стопи и нацистите започнаха да настъпват отново, стана по-топло.
  И южните войски се биеха по-охотно, когато нямаше слани. Боят беше ожесточен.
  Червената армия воюва упорито. Но силите бяха неравни. Германците използваха Panther-2 като най-масивния танк, машина с мощно оръжие и добре защитена в челото. И "Тигър" -2 също е приличен.
  Маусите също участват в битките.
  Въпреки че тази машина е твърде тежка и бавна. И танкът "Лъв" всъщност беше свален от производство.
  Все още в серията беше модернизираният Т-4. А Т-3 вече е свален от производство.
  СССР също има проблеми ... Необходимо е да се модернизира серията KV. И все още е неефективно.
  IS-2 все още не се е появил. Но Т-34-85 влезе в серия. И това като цяло е логично.
  А тежките танкове бяха напълно свалени от производство. Сталин нареди да заложи на един масивен Т-34-85. Което по принцип е логично. Въпреки че тази машина "Пантера" -2 не я взе в челото. Но може да удари отстрани.
  През лятото се появиха немски реактивни бомбардировачи Arado, които съветските изтребители дори не можаха да настигнат. И това е сериозно.
  Нацистите превземат Смоленск, Вязма, Ржев и Калинин.
  Блокадиран Ленинград... До края на лятото Москва беше само на стотина километра.
  Но Червената армия се бие много упорито. Японците завършиха превземането на Монголия и нахлуха в Централна Азия.
  Ситуацията стана изключително сложна.
  Сталин хвърляше гръмотевици и светкавици и от време на време изпадаше в истерия. Но това не помогна много.
  Положението ставаше все по-трудно. През есента германците променят плана си и се насочват на юг, към Кавказ.
  Орел, Курск и през октомври Воронеж бяха превзети... До края на ноември Червената армия се оттегли отвъд Дон и се закрепи там. Значителни територии бяха загубени.
  А натискът на нацистите нарастваше.
  Особено реактивните бомбардировачи го получават. И хапят много силно.
  Но съветските момичета се бият на голяма надморска височина.
  Германците се опитват да пробият до Ленинград. Атака на Новгород. Но смелите четири момичета застанаха на пътя им.
  Наташа хвърли граната по нацистите с бос крак и запя:
  - Това е вярно...
  Зоя пусна подарък на смъртта с голата си пета и добави:
  - Враг...
  Августин се поддаде на нещо разрушително и изпищя:
  - Мисли...
  Светлана хвърли граната с боси пръсти и изскърца:
  - Какво...
  Наташа хвърли няколко лимона с боси крака и извика:
  - Руски...
  Зоя също се поддаде на нещо енергично и смъртоносно, скърцайки:
  - Управлявана...
  Августин пусна смъртоносния, мърморейки:
  - Враг....
  Светлана отново се поддаде на разрушителното и vyaknula:
  - Счупи се!
  Наташа се обърна и изпищя:
  - Кой...
  Зоя също стреля по чернокожите чужденци, които нацистите вербуват, и изпищя:
  - Осмелявам се!
  Августин говореше със сила и ярост:
  - Че...
  Светлана се поддаде с усмивка на пантера:
  - В...
  Наташа хвърли граната с бос крак и извика:
  - Битка...
  Зоя хвърли подаръка на смъртта с голи пръсти и измърмори:
  - Атаки!
  Августин се включи и промърмори:
  - Врагове...
  Светлана даде куп гранати с босите си подметки и как крещи с пълна сила:
  - Добре...
  Наташа заби взрива и изсъска:
  - Яростен...
  Зоя отряза нацистите и изпищя:
  - Бийте!
  Августин стреля отново и извика:
  - Яростен...
  Светлана изчурулика, докато стреля:
  - Бийте!
  Наташа отново хвърли граната с грациозния си бос крак, чурулика:
  - Ще унищожим нацистите!
  Зоя го взе и изчурулика:
  - Бъдещият път към комунизма!
  И хвърли лимон с голи пръсти.
  
  Воините пеят на върха на дробовете си;
  велика страна на СССР,
  Коя е най-готината във вселената...
  Възникнаха милиони проблеми с броенето
  Но нашият бизнес е работа и създаване!
  
  Вярвай, че врагът няма да спечели страната,
  Което е по-красиво и по-силно от всички...
  Скоро ще поставим надежден щит,
  И най-накрая ще повярваме по-умни...
  
  Да, чичо Сам реши да помогне,
  На нацистите след смяната на властта в Райха...
  И силата на нацистите беше подновена,
  Врагът иска да разкъса СССР!
  
  Сега трябва да се борим сериозно
  С нацистите, че силните са дръзки...
  но ще ударим под стомаха на враговете,
  За слава на майка ни Русия!
  
  Не, просто не можеш да нарушиш руския,
  Знаем как, обичаме да се бием смело...
  Тук Вермахтът реши да ни атакува,
  Но може само да се срути, а не да се изцеди!
  
  В Русия всеки войн от ясли,
  Детето дърпа ръцете си към пистолета...
  Нека бъде много умен магьосник
  Кой създаде тази планета!
  
  За Хитлер, не вземайте Москва на зъб,
  Удариха го силно в муцуната...
  Защо се изкачи в Русия, не разбирам,
  Слабо му е да убие бацил с меч!
  
  Да, близо до Москва врагът получи удар,
  Момичетата му дадоха гола пета ...
  Виждате, че фюрерът е просто глупак -
  Кол посегна на комунизма даде!
  
  Тук идват пионерите с песни,
  При атака с барабанен удар...
  Нека фюрерът бъде капут сега,
  И ние ще караме Фриц в плен!
  
  Момчето е босо на снежна преса,
  Да крачи напред без страх...
  Нацистите скоро ще бъдат вкарани в ковчега,
  И розите ще цъфтят през сияен май!
  
  И Хитлер скоро ще има каюти,
  Той ще влезе в гроба. и неговият наследник Гьоринг...
  Скоро ще поставим фюрера на куката,
  макар че понякога тежка бодлива метла!
  
  Ще създадем прекрасен руски свят,
  В който ще управлява Русия, повярвайте ми...
  Шекспир не смееше да напише такова нещо,
  Макар че атакуват Русия с натиска на дяволите!
  
  Жестокият натиск на Хитлер е видим,
  Бившият му съюзник му помага...
  Нищо чудно, че се чува стон на момичетата,
  Няма да има къде да се види скоро в рая!
  
  Да, чичо Сам промени маршрута,
  И танкове, самолети се изпращат на нацистите ...
  В неговия стремеж янките са много готини,
  Да вкарат повече комунисти в ковчега!
  
  Стана по-зле, въпреки че Сталинград,
  Смазах почти всички страни на нацистите...
  Възникна такова неудържимо подравняване,
  Под това небе определено чисто!
  
  Е, какво да правя - момичетата са извън контрол,
  Скриване от фюрера на ордата в битки ...
  И ботушите не подхождат на момичета,
  Те винаги знаят как да се бият!
  
  За момичетата студовете не са страшни,
  Когато се биеха близо до Москва,
  Бяха почти голи и боси,
  Хвърляне на граната с бос крак!
  
  И така, какво искаше Гьоринг,
  Е, мислех, че янките ще ти помогнат веднага...
  И насадил пълен хаос,
  А момичетата само стенат от див гняв!
  
  Има доста кървави битки,
  Момичетата знаят завинаги да вярват, че не трябва да се предават...
  Няма да имаме нули по сметките,
  И мощна RPG е поставена в раницата!
  
  Воините са красота
  Самата Лада е готова да се бие за тях ...
  Те имат гълъби със свещена чистота,
  Нека има просто най-високото отличие!
  
  Да, вярвам, че Богът на силите Сварог ще дойде,
  И мъртвите в битката ще възкръснат...
  И надуйте славния рог на ловеца,
  И печалбите ще бъдат най-честните!
  
  Няма да има повече мъка на Земята,
  И горчивите сълзи ще изсъхнат...
  Ще живеем в едно семейство, знай-
  И злите дяволи просто ще умрат!
  
  Пионерски момчета смело в битка,
  боси момчета се втурват през снега ..
  Вярвам, че Русия винаги ще бъде с вас,
  Макар че понякога чинии ще се счупят!
  
  Бог Исус ще възкреси всички паднали,
  И ще управлява с Белия Бог...
  Ще вдигнем смело щит за Отечеството,
  Ще бъде славен дълг да служиш на Русия!
  
  Да, Сам е хитър, просто хитър,
  Неговите много разбираеми желания...
  Той е пипала към Москва сега плакат,
  И зли изпитания чакат Отечеството!
  
  Но Лада и Господ Перун са с нас,
  И Ленин, Сталин и най-мъдрият Троцки...
  Което, очевидно, огъна армията,
  И най-важният славей Висоцки!
  
  Накратко, ще има множество свети богове,
  Ще спечелим битката на противника...
  И хвърли много силни юмруци,
  За славата на най-великия войник!
  
  Момичетата атакуват боси
  Те бягат и не се бият, познават слана ...
  Не ги дърпайте в битка, смятайте ги със сила,
  Знай, че аленият блести в светлината на розата!
  
  Накратко, борци за родината си,
  Служи безинтересно, гордо...
  нека дядовци и бащи се гордеят,
  И от небето не очакваш подаръци за стотинка!
  Наташа хвърли лимон с бос крак и запя:
  - От небето...
  Зоя също хвърли граната с голи пръсти и каза:
  - звездичка...
  Августин пусна дар на смъртта с бос крак и запя:
  - Ярък...
  Светлана също хвърли граната с бос крак и издаде:
  - Кристален!
  Наташа се обърна и изсъска:
  - Аз към теб...
  Зоя пусна дарбата на смъртта с голите си пръсти, съскайки:
  - Песента...
  Августин се поддаде с голата си пета, което носи смърт и изскърца:
  - Ще пея...
  Наташка продължи, пеейки агресивно:
  - Относно....
  Зоя хвърли експлозивна опаковка с бос крак, разпръсна нацистите и изпищя:
  - Местен...
  Августина даде куп гранати с голата си пета, издаде:
  - Сталин!
  Августин взе и разпръсна линиите, а босите й крака полетяха с разрушение по Фриц:
  - Ще разделим противниците!
  Светлана го взе и го хвърли с боса си пета, куп гранати и изскърца:
  Да смажем фашистите!
  А четиримата продължиха да стрелят и да хвърлят гранати. Немският "Тигър" -3 се движеше. Машина със 128 мм оръдие. И се застрелва.
  И момичетата хвърляха гранати. Подкопават нацистите. И те стреляха в отговор. Те се изкачиха напред. Танковете отново се търкалят. Премества най-новия немски "Леопард" -1. Много мобилна кола.
  Но момичетата му поеха и го нокаутираха. Разкъсаха на парчета мобилна машина с газотурбинен двигател. И я пръснаха на парчета.
  Наташа отбеляза със смях:
  Борим се страхотно!
  Зоя се съгласи с това:
  - Много яко!
  Августин мъдро отбеляза:
  - Ще победим!
  И тя изстреля противотанкова граната с бос крак. Силно момиче. И има толкова много остроумие.
  Светлана също пусна подарък на смъртта с пръсти на бос крак и удари врага. Много агресивно момиче, с очи с цвят на метличина. Тя има такова остроумие и доста сила!
  Наташа се обърна и се ухили:
  - За светата Русия!
  Зоя стреля много активно и се ухили, показвайки перлени зъби:
  - Аз съм воин от това ниво, което не избледнява!
  Августин също стреля. Покосиха нацистите и бълбукаха:
  "Аз съм воин с голяма амбиция!"
  И тя оголи перлените си зъби!
  Светлана потвърди:
  - Много големи амбиции!
  Момичетата се карат много дълго време. И, разбира се, успяха във военния труд. Те са абсолютно разкошни красавици. Изключителен ум. И стрелят първа класа.
  
  МАЛКО РАЗЛИЧНО ЗА РУЗВЕЛТ
  Франклин Рузвелт умира много по-рано, при странен обрат на съдбата на 30 януари 1943 г. Въпреки че Хенри Уолъс беше смятан за левичар, той се оказа много по-идеалист и поиска Сталин в замяна на военна помощ да извърши политически реформи и амнистия за всички политически затворници.
  Суровата реакция на Сталин, който също току-що спечели голяма победа при Сталинград и се чувстваше много твърд и силен, разгневи Уолъс и той обяви прекратяването на военната помощ на СССР. Отрицателна роля изигра и позицията на Чърчил, който не искаше бързото напредване на Червената армия в Европа и неочакваната гъвкавост на Адолф Хитлер, който обяви замразяването на "окончателното решение на еврейския въпрос". Фюрерът успя да убеди разумни хора от околната среда, включително, колкото и да е странно, главния палач на Третия райх Химлер.
  Аргументът проработи: че евреите няма да отидат никъде и ако загубите войната, можете да загубите всичко и безвъзвратно. Е, след като спечелихме на Изток, ще бъде възможно да се говори със съюзниците по различен начин.
  Във всеки случай САЩ замразиха военните операции, Великобритания също и въпреки че формално дори примирието не беше официално обявено, конфликтът на запад се оказа ограничен. Което, разбира се, беше от полза за Вермахта. Германският подводен флот спира набезите, съюзниците се навиват, спирайки стратегическите бомбардировки.
  Съветските войски, както в реалната история, превзеха Курск в началото на февруари на 8-ми и Белгород на 9-и. На 15 февруари започва щурмът срещу Харков, който, избягвайки обкръжението, напуска германските войски. Още по-рано нацистите напуснаха Ростов на Дон.
  На 18 февруари Хитлер лично пристига в щаба. Той даде на Майнщайн нови правомощия. Освен това набързо бяха прехвърлени подкрепления от Запад. На първо място, разбира се, авиацията. Западният фронт погълна самолета не толкова малко - почти половината от самолета. Няколко дивизии, които се планираше да бъдат прехвърлени в Африка, бяха изпратени по железопътен транспорт на изток. Освен това от Франция и Балканите са прехвърлени всички повече или по-малко боеспособни формирования, а в самата Германия е обявена тотална мобилизация и война от Райхстага.
  На 19 февруари Майнщайн нарежда на 4-та танкова армия да започне контраофанзива, за да спре настъпването на съветските войски през Павлоград. На 22 февруари Павлоград е окупиран. Задачата за защита на пътищата към Днепър от север през Красноград или Днепропетровск, или през Полтава или Кременчуг е поверена на групата на Кемпф.
  За разлика от истинската история, германците успяха много повече. Благодарение на въвеждането на всичките им въздушни армии в битка, те отново имаха предимство във въздуха. Освен това в офанзивата участваха повече сухопътни войски, включително 30 чисто нови танка Tiger, които в реалната история безславно заседнаха в африканските пясъци.
  Германците успяват да обкръжат Харков шест дни по-рано от истинската история, на 8 март Белгород е превзет от фриците, а Белгород е превзет в движение 9 дни по-рано - на 10 март.
  Нацистите също успяват да превземат Курск с замах, затваряйки друг пръстен на 14 март. На 18 март фриците превземат и Стари Оскол. Въпреки това последвалото размразяване и героичната съпротива на съветските войски попречиха на нацистите да постигнат успех. Но загубите на Червената армия в котлите се оказаха по-значителни, отколкото в реалната история, а Курската издутина беше отрязана през март 1943 г.
  Успехът на Майнщайн се оказа сериозен, но ограничен, така че нацистите дори не можаха да върнат всичко, което бяха загубили по време на операцията Воронеж-Касторное. Въпреки че сега вече нямаха главоболие - Курската издутина. Но това създаде допълнителни проблеми: къде и как да атакуваме?
  Докато съюзниците се държаха пасивно, германската икономика беше много активно разгъната. Производството на танкове и самоходни оръдия се удвоява в рамките на три месеца, достигайки 1200 превозни средства на месец, включително най-новите "Тигри", "Пантери" - значително превъзхождащи по бойна мощ съветската техника. Но екипажите все още трябваше да овладеят новите танкове и да си спомнят за детските си болести.
  И не е лесно да изберете посоки за настъпление. Можете да преминете към Москва и отново да опитате да отмъстите за Сталинград, да пробиете до кавказкия петрол. Ленинград, където е трудно за Съветите да прехвърлят подкрепления, може да се превърне в една от целите.
  Немците чакаха три месеца, натрупаха сили и нови танкове, обучаваха новобранци. Вече в армията и четиринадесетгодишните момчета не са рядкост, сформирани са много чужди дивизии. Силата на Вермахта достигна максимум 10,5 милиона войници и офицери, дори ако качеството на войските беше малко намалено.
  Във въздуха битките се водеха с различен успех. Нацистите увеличиха производството на самолети и действаха по-активно.
  Техните аса, като правило, избираха мястото си на битка и се опитваха да не се присъединяват към битката, като отстъпваха в брой.
  Трябва да се отбележи, че Focke-Wulf, макар и по-нисък от съветските самолети по маневреност, но високата скорост по време на гмуркане му позволи да избяга при напускане на опашката и мощни оръжия да свалят самолета от първия подход. Така че не беше възможно напълно да се извлече предимството пред нацистите и доста по-опитни германски асове, с по-мощни оръжия, доминираха във въздуха.
  Хитлер все пак реши да атакува Кавказ, само че по малко по-различен начин. А именно превръщането на Сталинград в основното направление и изпращането на армейски групи "А" и "Б" там. Решението, разбира се, не е оптимално, но след загубата на Ржевския плацдарм, настъпвайки към Москва, германците ще трябва да преодолеят много мощна отбранителна линия.
  За сметка на Ленинград тогава щурмът на града-цитадела не даде на Третия райх, дори и да е бил успешен, решаващи дивиденти.
  Така че остава да се придвижим на юг. Сталин все пак изпревари Хитлер.На 22 юни съветските войски преминаха в настъпление в посока Орел и Куск. Причината за изоставяне на тактиката на изчакване беше свързана с пасивното поведение на съюзника: няма мир, няма война. Какво друго можеше да се толерира, но... Недостигът на дуралуминий, наред с непрекъснато нарастващото производство на немски самолети, постепенно пренасяше все повече инициатива на Луфтвафе.
  Освен това нацистите вече разполагаха с много добър бомбардировач Ю-188, който развиваше скорост, която превъзхождаше или поне не отстъпваше на Яките, и дори успешно тестваше Ю-288. Последната кола, заедно със серийния DO-217, може да бъде много добър стратегически бомбардировач. И така германската авиация се превърна в изключително неблагоприятен фактор за съветските войски.
  Хитлер, от друга страна, се поколеба с настъплението, така че формирането на нови танкови дивизии и обучението на екипажите продължи. Поради липсата на бомбардировки, Тигрите и Пантерите бяха освободени повече, отколкото в реалната история, и те трябваше да бъдат овладени.
  Германците успяха да се подготвят за отбраната като цяло, не можеха да бъдат изненадани. Боевете продължиха повече от месец. Съветските войски се натъкнаха на нова немска техника и се оказа, че "Пантерата" и "Тигърът" в предстоящите битки са с порядък по-силни от съветските превозни средства. Бътинг не даде на Т-34 и КВ реален шанс за победа. Освен това производството на превозни средства с по-мощно 85-мм оръдие все още не е овладяно, а 76-мм "Пантера" и "Тигър" не могат да бъдат взети челно.
  Съветските войски само в някои райони напредват до петнадесет километра и понасят огромни загуби. Германците успяха да преминат в контранастъпление. Сред командирите трябва да се отбележи Ромел, новодошъл на източния фронт, но широко известен на Запад. Той успя да се докаже добре в битката със Съветите.
  Германците успяха, развивайки контраофанзива, да достигнат Дон. Но след това, вместо да напредват към Москва, те завиха на юг.
  Фюрерът копнее за отмъщение за Сталинград. Трябва да се отбележи, че в началото това дори беше от полза за германците. Сталин не вярваше в варианта за повторение на операция "Блау" и прехвърли всичките си резерви по-близо до Москва. В резултат на това нацистите, движещи се по Дон, влязоха в съветските войски отзад.
  Червената армия обаче вече беше различна. Съветските генерали, натрупали боен опит, действаха по-умело, а самите войници забележимо се втвърдиха. Фриците не успяха да преминат Дон и да пробият към Сталинград. Максимумът на техните постижения, превземането на Ростов на Дон и достъпът до реката по целия й обхват. Вярно е, че съветските войски загубиха Ворошиловград, Донец и значителни територии, но нацистите не можаха да превземат през летните и есенните кампании, дори това, което успяха да направят през 1942 г. Това, което Сталин смята за сигурен успех. Ако имаме предвид, че сега СССР се биеше на един фронт.
  Заплахата от Япония отслабна с пораженията на Страната на изгряващото слънце в резултат на пораженията в Тихия океан. И докато СССР не можеше да се страхува твърде много за Далечния изток.
  През зимата започва контраофанзивата на Червената армия. Множество немски танкове в студа и снежните преспи явно се поддадоха, а шахматното разположение на ролките запуши шасито. Но тук не беше възможно да се постигне пълен успех. Германците бяха изтласкани малко в центъра и те се провалиха на Дон, но Ленинградската област, поради твърде мощната защита на противника, не можа да бъде освободена. Докато се поддържаше блокадата. Немците също научиха много, но вече бяха изтощени от войната. Следващото лято беше опит за овладяване на инициативата на Фриц. Но отново нацистите успяха да стигнат само до Дон. Нападението на Ленинград завърши с неуспех.
  В САЩ настъпиха промени. Изчаквателна тактика, Уолъс загуби президентските избори от републиканеца Чейни. Но наследникът продължи да се държи пасивно. Точно като лейбористите, които замениха Чърчил начело на Великобритания. През зимата на 1945 г. съветските войски успяха да пробият отбраната на Вермахта в центъра и да напреднат към Смоленск и дори да окупират този град. Но реактивната авиация на противника доминира във въздуха и настъплението на съветските войски спря. А през март и април фриците си върнаха загубеното. През лятото на 1945 г. германците се опитват да развият офанзива срещу Москва, използвайки танкове "Е" и реактивни бомбардировачи и първите в света дискови бойни машини.
  Балистичните ракети, от друга страна, бяха признати за твърде скъпи и неефективни оръжия. Германците успяват да се приближат до Москва, но късната есен вече е настъпила и американците използват атомно оръжие и принуждават Япония да капитулира.
  Имайки атомна бомба, Чейни поиска и двете страни да сключат мир.
  Но и Сталин, и Хитлер не можеха да се съгласят по никакъв начин. Нямаше единство и в САЩ, където много реакционни кръгове вярваха, че и двете страни трябва да продължат да се избиват колкото е възможно по-дълго.
  Но тъй като нацистите успяха, този път най-накрая отрязаха Ленинград и се приближиха на сто километра до Москва, Съединените щати и Великобритания започнаха да помагат на СССР, като възобновиха доставките на ленд-лиз.
  През зимата съветските войски отново започнаха да тласкат нацистите, но не можаха да деблокират Ленинград. Градът на Ленин падна, но фриците бяха изтласкани малко назад от столицата. Помощта от Запада беше умерена и можеше да бъде решаваща. Но германците бяха адски уморени и изтощени.
  Лятото на 1946 г. премина с незначителни позиционни промени. А през зимата съветските войски постигнаха известен успех, избивайки фриците от Ржев и Вязма и ги изтласквайки, макар и леко, към Дон.
  През пролетта на 1947 г. Адолф Хитлер умира и на 18 май е подписано примирие с посредничеството на САЩ и Великобритания. Условията се оказаха доста трудни за СССР и не особено благоприятни за Германия. Украйна, Беларус, всички земи, които Вермахта притежаваше, станаха мандатни територии под съвместния контрол на САЩ, Великобритания, Германия и сателитите.
  Третият райх стана като Европейския съюз и окупираните съветски територии, като протекторати, включително Ленинград. Дон получи статут на мандатна територия, независима от СССР и формално независима, но всъщност с голямо влияние от САЩ.
  Така територията на Съветска Русия беше значително намалена. Възрастният и отслабнал Сталин беше принуден да напусне политиката. Авторитетът му рязко падна, а обкръжението му се разцепи.
  След оставката на Сталин Кавказ - Грузия, Армения, Азербайджан - скоро се отдели от СССР. И няколко години по-късно и Централна Азия. Така Русия беше сведена до ролята на второстепенна сила, макар и с ядрени оръжия. В сравнение с реалната история, Санкт Петербург, Смоленск, Псков и някои други региони на Запад се оказаха мандатни.
  И скоро регионите на Северен Кавказ, населени предимно с мюсюлмани, също се разделиха. В Германия, след смъртта на Хитлер (най-вероятно на фюрера са помогнали да напусне), наркозависимият Гьоринг скоро умира. Химлер също беше убит. По-умереният Шпеер взе властта. Няколко години по-късно многопартийната система беше възстановена и нацистите станаха много по-умерени.
  В крайна сметка Съединените щати дойдоха да доминират и доминират в света. Сега те нямаха СССР като конкурент и комунистите скоро загубиха властта. В Китай управлява проамериканско правителство, в ислямския свят същото. Настъпи ерата на тоталното американско господство...
  Но това не донесе щастие на човечеството, въпреки че американците, след като установиха хегемония на Земята, успяха да летят до Марс още през ХХ век, освен това прогресът и технологиите се развиваха дори по-бързо, отколкото в действителност. Ефектът беше, че сега Съединените щати контролираха учени от цялото земно кълбо. Но не е тайна, че прекомерната секретност възпрепятства развитието на човешката наука.
  В известен смисъл стана по-безопасно, отколкото в реалната история. Армиите на Съединените щати и техните сателити могат да смажат терористи и екстремисти навсякъде по света, без да се страхуват от обвинения, че не са политически коректни. Възможно е извършването на хуманитарни интервенции и ефективна икономическа и политическа глобализация. Няма смисъл да се хранят религиозни екстремисти, за да се свалят политически опоненти - това може да стане с проста намеса.
  Така че до известна степен светът изглежда победи, като стана еднополюсен в сравнение с истински многополюсен. Но тогава Василий Теркин видя съдбата на един човек ...
  Анна Казей (Интересни и вероятно не случайни фамилни имена, въпреки че действието се развива в двадесет и първи век!) слезе от гарата и продължи пеша. Влакът е елегантен, с обтекаеми вагони, но самата гара е една от най-провинциалните. Беше топла украинска есен - индийско лято, когато златни рокли бяха на раменете на бреза, а горите и горичките бяха облечени в кралско алено. Природата е красива и една жена все още не е лишена от чар, въпреки че е на поне тридесет и пет години, а сивата коса вече се вижда.
  Анна Казей е тъжна, затова отива на среща с децата си ... в затвора за тежък труд. Какво е съдията за това, който осъди 12-годишно момче и 15-годишно момиче на 99 години затвор? Това ли правиш с нещастни деца? И какво направиха? Е, те откъснаха листовките с рекламите. Да, те прерязаха телефонни и интернет кабели, за да се борят със заразата на американското влияние.
  В Източна Украйна има движение - "Патриотична съпротива". Не, те не водят истинска партизанска война, както беше през Втората световна война. Основно тяхната съпротива е пропаганда и дребномащабни саботажи без човешки жертви. Така че децата й искаха да предизвикат западната тирания, като прерязаха жицата няколко пъти.
  Но успяха да ги заснемат на видеокамера, а и "доброжелатели" има достатъчно. Момчетата бяха обвинени в саботаж и дори тероризъм, както и в нанасяне на сериозни щети на икономиката. И връзките в млада възраст, те взеха предвид смекчаващо вината обстоятелство - дадоха почти сто години тежък труд.
  Съдът премина много бързо, а адвокатът само кимна на прокурора в знак на съгласие. Да, и самият процес беше затворен. Освен това на Ана беше намекнато, че децата й все пак ще имат късмет, ако знаят и ще имат връзки с ъндърграунда, че няма да могат да избегнат първо мъчения, а след това и смъртно наказание. Въпреки това, да бъдеш на тежък труд сам по себе си не е мъчение.
  Краката на Ана са заплетени в стари обувки. Тя носи цяла раница с програми, които могат да се правят само веднъж годишно. И нещастните деца вероятно не са много готини в затвора.
  Осъдените стоят на пътя, така че не са в казармен лагер, а са опънати покрай магистралата. Патрулите се кикотят на Ана и безцеремонно посягат в раницата с ръце, извличайки храна. Едрият полицай от местните веднага напъха в устата си наденица цервелат. Въпреки факта, че формално Украйна, така да се каже, има всички атрибути на държавност, включително избраната Рада, но има повече американски знамена, отколкото жълто-сини.
  Момчетата под осемнадесет години работят отделно от възрастните. Денят е топъл, слънчев, на райета, затворническите ризи са сгънати на отделна купчина, а тънки, жилави тела, шоколад от слънцето на тийнейджърите, лъснати от пот. Някои хора грабят камъни и чакъл по железопътните релси с широки размествания, други влачат релсите, трети рендосват и режат трупи.
  Има момчета от десет до седемнадесет години, а някои изглеждат дори по-млади. И как да не ги съжалява човек, ако в мандатната Украйна доминира англосаксонското законодателство, когато от десетгодишна възраст се прилага наказателна отговорност за възрастните?
  Тогава полицаят посочи на Ана, чиято раница беше забележимо по-лека - къде да търси сина си Марат (също може би не случайно съвпадение на имената тук!). Да, трудно й е да носи такава тежест, но все пак е привързана. И това облекчение не е радост, защото тук дажбите са оскъдни, а момчетата са слаби.
  И ето го синът й. Подпря босите си крака, в раирани панталони, поръчани над коленете, в остри камъни и бута варел от бетон. И като гледаше босия, дишащ тежко притихнал Марат, Анна осъзна, че и той се укрепва с невероятно усилие на волята. Бръснатата глава на фона на тънките рамене изглежда голяма, а русата коса на фона на дъбен ъглов череп е почти невидима. От това, което момчето изглежда напълно плешиво. Бръчката на челото стана по-забележима по-дълбока. От което, ако не бяха малкият ръст и тесните рамене, момчетата щяха да изглеждат много по-възрастни.
  Марат работи, а наблизо бродят свирепи надзиратели, крещящи и размахващи широки напасти от сурова кожа. Това е тежък труд, безмилостен. За да издържите на такова темпо на работа, трябва да се отпуснете поне за няколко секунди и да легнете на цевта, за да дадете почивка на жилавия си, изрязан с камшик гръб. Въпреки това, когато изгори, обикновено не реже кожата.
  Ана няма право да идва до обедната почивка на работа. Така че трябва да гледате и да чакате.
  Сълзите на майката бликват неволно. Краката на момчето са покрити със синини, синини, синини, подметките са покрити с мазоли. Цяла пролет, лято и есен непълнолетните осъдени са принудени да работят боси. Казват, че е още по-сръчно и по-добре за затворени момчета. Всъщност това е прословутата американска икономика. Освен това обувките в западен стил се износват твърде бързо. И така, не дай си Боже, държавните ботуши поне издържат за зимата - за щастие климатът се затопли и снежните времена не са толкова дълги.
  Но сега момчетата са принудени да влачат тежки релси. Е, къде е Маратика. Той е тънък като тръстика, така ребрата се виждат изпод загорялата кожа, а коремът се свива от напрежение. Тъмните кръгове под очите казват, че тежкият труд не е лесен за малко момче. Ще може ли той да удължи двадесет години, след което ще бъде възможно да се подаде законно право на обжалване?
  Но трябва да отдадем почит на Марат, той ловко полага релсата и когато види майка си, се усмихва в отговор. Бръчката на челото е изгладена и е ясно, че това все пак е момче, което намира забавление във всяка ситуация...
  Камшикът свири и болезнено изгаря Марат. Майката крещи, опитва се да се втурне към надзирателя върху полицая, амбалът я хваща за рамото, спирайки я:
  - Да не си посмял! Нападение на затворник при изпълнение на служебните си задължения... В най-добрия случай десетина!
  Ана вече е по-възмутена:
  - Имат ли право да бият деца според закона?
  Полицаят отговори честно:
  - Това се нарича принудителна мярка за физическо въздействие по отношение на престъпниците. Оплакването е напълно безполезно!
  Жената въздъхна тежко и се опита да откъсне очи от сина си, за да не е толкова трудно. Останалите момчета също си тръгват. Почти всички са боси, само няколко от най-старите в някои очевидно домашно приготвени реквизити. И всички са обръснати плешиво, без изключение. Когато един от тях се приближи с камък на раменете, Ана видя пробития му номер.
  Ужас - синът й има ли това?
  Обедната почивка е кратка - по закон осъдените трябва да работят поне дванадесет часа на ден, но реално се карат от четиринадесет до шестнадесет. Вярно е, че много зависи от тежестта на работата. Например, малко вероятно е дори възрастен да издържи да носи петдесет килограма тегло от един етаж на друг на раменете си.
  Но, например, можете да събирате памук по-дълго. Момичетата обикновено работят на плантации, така че е физически по-трудно за момчетата.
  За обяд момчетата се хранят с ориз, в Украйна той се е вкоренил много добре и е много ценна протеинова храна. Добавят и малко мляко с хляб и чесън - за да болят по-малко. Храната е доста здравословна, така че момчетата, макар и недостатъчно, не виждат отворени усти. Ето ябълки и лимони.
  Марат, макар и гладен, обяснява на майка си:
  - Имаме си обичай, и то мъдър - да разделим програмите на всички момчета!
  Ана беше изненадана
  - Мъдър?
  Едно по-голямо момче, със сложна татуировка на ръката и кръст на гърдите, уверено обясни:
  - Разбира се! По-често от веднъж годишно можете да получите трансфер само за голям баррик. И не можеш да го задържиш. Толкова сме много и през цялото време се извършва някакво презареждане!
  Ана се съгласи и, като погали сина си по гърба, усети както свежи, така и вече зараснали ивици и ожулвания. Мама попита сина си:
  - Често ли ги удрят?
  Марат се усмихна насила и отговори:
  - Опитват се да не нараняват. Бъбреците и жизненоважните органи не се отбиват.
  Анна продължи въпроса си:
  - Не е ли студено да ходиш бос?
  Момчето честно отговори:
  - Разбира се, в селото са тичали боси само в топлите дни, но тук ги изгонват, докато падне снегът, а това може да бъде спасително... Но.
  Момчето с кръста отново се намеси:
  - Тук съм от пет години! Всичко е наред, като работите на открито, ядете здравословна храна, можете да се втвърдите и дори да не кашляте! Ще оцелеем, ако не умрем!
  Марат, внимателно отхапвайки наденичките, отбеляза:
  - Разбира се, че ще оцелеем и може би ще намерим свобода!
  Тук Анна изведнъж осъзна, че темите за разговор са изчерпани. Марат живееше своя живот, тя живееше своя. И е неуместно да съчувствате на момчето, то само ще се обиди. Въпреки че шансовете на Марат да види волята му са близки до нула. Да, и организирайте бягство от царството на фантазията. Освен това, дори и да избягате, тогава в съвременния свят как можете да се криете под земята твърде дълго? Технологиите напредват и разговорът им вероятно се записва и може би дори с видео изображение.
  Марат попита за кучето Полкан и след като получи отговор, той млъкна. Ана погледна сина си разбиращо. Виждаме го, той искаше да попита по-подробно за сестра си, но усети, че майка му все още не е общувала с нея. Обедната почивка е кратка и след пет минути момчетата от Трудовик отново започват работа.
  Анна опъна плетени чехли на сина си:
  - Облечи мила!
  Марат отговори шепнешком:
  - Не би трябвало... Всички момчета трябва да са еднакви в наказанието. А ходенето бос до слана е една от формите на наказание! Просто ще ги изгорят. По-добре го остави да клевети, когато малкият ми брат порасне.
  Най-накрая мама погали втвърдените, съборени крака на сина си и ги целуна въпреки праха. След това последва последна целувка по челото и под заплашителния вик на надзирателя тя стана и се отправи към изхода. Тогава тя спря. Работата беше организирана с американска рационалност: осъдените работеха усилено, така че натоварването отиваше към различни мускулни групи. Тогава работата и тялото се развиват, стават по-пропорционални и затворниците се уморяват по-малко, което означава, че можете да изстискате много повече от тях.
  Ръцете на Марат вече са възбудени от мазоли, а той доста уверено зарежда обувката. Тялото е тънко, но жилаво, а тънките ръце са силни. Не, може би ще издържат на тежък труд дълго време. Така че е твърде рано да се погребе момчето.
  Ескортът грубо бутна Ана и извика:
  - Времето ти изтече! Да се махаме оттук! И така минах лимита!
  Краката на жената изглеждат много тежки. Предстои посещение при сестра Маринка. Точно сега е есенно страдание и трябва да хванем времето. Добре, че братът и сестрата не са много далеч.
  Американският капитал доминира в Украйна, както и чуждите официални лица, между другото. Самите обикновени хора живеят скромно, но и на тях им се пада нещо. Във всеки случай парцалите са евтини, а Ана в бедните си нови дрехи изглежда като черна овца.
  Въпреки това младите осъдени момичета в своите раирани рокли приличат на затворници в нацистките лагери. Те се виждат от вагона на влака. Много момичета са хвърлени в затвора за просто укриване на данъци, което им дава шанс да работят. Поради това има много принудителни работници в нивите.
  Анна имаше късмет, момичетата току-що бяха завършили голяма площ и преди новата тропат боси още десет версти. Така че можете да говорите с Марина. Явно босо, слабичко момиче, с рокля на райета с номер и фамилия на гърдите, не изглеждаше опасно за пазача и той тръгна, като сложи автомата си на рамото. Маринка, като Марат, стана малко по-висока и доста по-слаба от последната среща. Все пак нямаше проблем с храната в украинското село.
  Тук те се хранят по норма, очевидно недостатъчна, за толкова интензивна и тежка работа. Марина призна на въпроса на майка си:
  - Да, много искам да ям! Ние дори хващаме земни червеи, измиваме ги и ги опушваме по специален начин, а понякога ги ядем сурови. Гладни!
  Анна попита за здравето. Марина отговори честно:
  - Първоначално мускулите ме болеха много, сънят беше особено болезнен, но сега се включих. Няма нищо друго - работим на чист въздух и на земята. През зимата ще е по-зле, машините са наистина тежки и досадни.
  Мама, спомняйки си предачната мелница, добави:
  - И прашно!
  Маринка попита за Марат. Научих, че момчето е здраво и дори след няколко месеца тежък труд физически се засили и се закали. Зарадваха се. По-малкият брат вече е на седем години и също е силен. Баща ми сега е на тежък труд някъде в Сибир и беше лишен от правото на кореспонденция. Знае се само, че е още жив, в случай на смърт ще има известие.
  Марина каза с въздишка:
  "Ако не беше баща ми, може би нямаше да се занимавам с този бизнес! Да минаваш цял живот в раирана роба и дори да ходиш до тоалетна подред и с песни е кошмар!
  Ана се опита да се усмихне, като отбеляза:
  - Ако няма коментари, след двадесет години, според закона, можете да изпратите петиция за предсрочно освобождаване!
  Марина поклати глава.
  - През първите двадесет години те обикновено не помилват, с изключение на изключителни заслуги... Е, ако разкриете бягство или заговор! - момичето заплашително намали избелените си от слънцето вежди до цвета на презряло жито. - Но аз никога няма да отида на доноса!
  Ана погледна дъщеря си. Смел, като брадичката на Марат, правилни, донякъде заострени черти. В заключение косите на момичетата са обръснати плешиво, но вече са успели да пораснат малко. Бели, златисти къдрици дори започнаха малко да се къдрят. Доста високо момиче и въпреки слабостта си, изобщо не изглежда кокалеста или ъгловата.
  Анна неволно попита дъщеря си:
  - И че ти... Не се ли опитаха да те изнасилят?
  Лицето на Маринка потрепери и тя тихо отговори:
  - Не без това, но... Американците все още са религиозни и не го насърчават... Без разрешението на висшите власти. Но можете официално да се регистрирате в публичен дом и една година от срока ще премине към две!
  Ана не попита. Знаеше, че Маринка само ще се обиди от предлагането на подобни услуги. Сърцето на жената стана още по-твърдо. Момичето отговори с усмивка:
  - Не бъди тъжен... Шансове винаги има! Има още, в живота има много забавления.
  И отслабналата красавица запя, и момичетата вдигнаха в хор;
  Какво се случи с нежната булка
  Аз съм в страдание с черна душа!
  Спомняйки си нейното прекрасно лице,
  Какво пазя, когато вляза в битка!
  Босоноги момичета пееха от името на човека, красива романтика и изглеждаше доста естествено и красиво.
  Спомням си как пътеката се скиташе небързано,
  През спокойни села, пустоши!
  Имаш умни дрехи
  Лесна стъпка и път към манастирите!
  
  И златна трева зрее на полето,
  Бризът разпръсна цялата мъгла!
  Православието ще бъде във вечна слава,
  Светлината на надеждата в молитвите на християните!
  
  Боси крака по пътищата
  Момичето и аз се разкайваме за греховете!
  Поклонете се и вярвайте в Светия Бог
  Той ще претегли живота ти на кантара!
  Охраната се състоеше главно от местни полицаи и изслушваха момичетата благосклонно. Хубави затворници влязоха в ивицата, където премина само това, засенчвайки гръмотевична буря.
  И когато с трясък глас от трона,
  Не си достоен да влезеш в Моя рай!
  Защото светостта на небето
  Не е наличен, дори не мечтайте!
  
  Ти си грешен в ниски, мръсни неприятности,
  Човек трябва да пребъдва и пребъдва от векове!
  Цени се само смелостта в победите,
  Като сливане на една руска армия!
  
  Нашият войник не ходи по механи,
  Пиейки водка, той е отвратен - зло!
  Той е най-силният воин - бурята на света!
  Който се качи в Русия, ще изтрием в лайна!
  
  Момичето ми стъпва по пътеката
  Зад раменете на скъсана кърпа!
  Тя се грижи за ботушите си
  Дадох всичко на Божиите кошчета!
  Всички момичета имаха общо - те бяха роби и боси крака. Повечето от тях вече са високи и едри момичета, но все още има много малки момичета с бръснати глави. Те оставят същите малки, боси отпечатъци. Анна неволно проронва сълза - нещастните пленници на конквискадорския режим. И за кои от тях са били изпратени да работят тежко четиринадесет или шестнадесет часа на тежък труд?
  И вече мирише, черно изгаряне,
  Една орда премина през селата!
  Цялата страна беше разкъсана
  В пепелта и руините на града!
  
  Тогава момичето се възмути,
  - Не, не става въпрос за криене в мазето!
  И отпред с цялата страст попита,
  Защото Исус се обади!
  
  Дадоха й самолет, за да бие нацистите,
  Да летиш, прославяйки този Христос!
  Да е горещо в ясното небе,
  За да затворим небето за Фриц!
  
  Да, тя се бори с цялата си сила,
  И тя се помоли пред иконата на злото!
  Не исках да бъда пленник до гроба
  Унищожени влечугите, а не броят им!
  При тези думи момичетата, дори повечето от тях, се ободриха и забързаха. Ана също гребеше боса в топлата кал. И тя беше доволна. Сякаш се връщаш към собствената си младост. Големи камъчета по пътищата гъделичкат голата подметка и умората се отдръпва от това и показва бодрост. И въпреки че по-нататъшното продължение на романса е много тъжно, Анна се усмихва широко.
  Но в последната битка се оказа зле,
  По някаква причина резервоарът за газ се спука!
  Имай милост, моля се, викам към Бога,
  Жалко, ако момичетата горят!
  
  Исус ми отговори строго
  Страдах за теб, страдах!
  А сега повярвайте ми - няма ковчег,
  Всевишният възкреси падналите!
  
  И сега твоята булка е на небето
  Добре е за нея, той сам избърса сълза!
  Повярвай ми, има място и за теб
  Ще сбъднете мечтата си!
  
  Просто знайте - служене на Русия,
  Това е начинът да угодите на Бога!
  Какво да бъде щастлива цялата планета,
  Необходимо е да служим на Родината с цялата крепост!
  
  Основният грях е да отвърнеш отечеството,
  Не отивайте да се карате - лягайте в храстите!
  Предпочитам ролята на нещастен шут,
  Без да познаваш красотата на Господа!
  
  Така че идете и отмъстите на нацистите,
  Исус говореше толкова зловещо!
  Димът ще изчезне в ароматния въздух,
  Ще има време за мир!
  
  ПРИ цар Владимир Кирилович Романов
  Така на 20 април 1946 г. започва Третата световна война. Германия, Италия и Япония атакуват руската царска армия. И отново се оказа най-неприятното - генералите проспаха решаващия, начален момент на удара.
  Фон Бок пробиваше от Източна Прусия, Майнщайн натискаше от юг, а легендарният Ромел напредваше в центъра.
  Вярно, италианската армия се оказа неорганизирана и не много боеспособна, но самураите се биеха изключително успешно. Нацистка Германия влиза във войната, мобилизира се и след три седмици на упорита битка нейните войски достигат Висла и атакуват Варшава.
  Но след това темпото се забави. Варшава беше защитавана от много мощен отбранителен пръстен, по-точно четири почти непревземаеми платна наведнъж, а самият град се превърна в цитадела. Би било по-рационално да оставим столицата на Кралство Полша блокирана и да продължим напред, но Хитлер настоя да не оставя незаети крепости в германския тил и заповяда да превземе града с щурм на всяка цена.
  Трябва да се отбележи, че Фюрерът на Третия, въпреки че постигна най-големите постижения и феноменални завоевания по време на управлението си, беше сериозно болен от синдрома на Паркинсон. И в резултат на това той не можеше да възприеме адекватно реалността.
  Битката за Варшава се превърна в епизод на Третата световна война. Нацистите, загубили повече от милион и двеста хиляди убити и ранени, в крайна сметка превзеха столицата на Полското кралство, но прекараха четири месеца и половина ценно време за това.
  Така опитът за развитие на офанзива на изток се провали. Вярно е, че германците успяха да се обединят в Източна Прусия и да заемат по-голямата част от Полското кралство - Варшава и Краков. Но след превземането на Прага опитът за атака на Словакия с гръм и трясък се превърна в шлака.
  Хитлер можеше да се бие в истерия колкото си иска, но Третият райх спаси. Изчислението на руските генерали за блицкриг и нападение на Берлин обаче не се осъществи.
  През зимата на четиридесет и шеста, четиридесет и седма година военните действия продължават. Германците се опитаха да настъпят и претърпяха загуби. Руските части предприеха няколко предпазливи настъпателни операции. Те превземат Клайпедския регион и западните райони на Литва, превзети от германците.Японците понасят тежки загуби, но са спрени.
  В Африка през зимата руските полкове успяха да върнат загубеното през лятото и да достигнат първоначалните си линии. А на места дори се вклинва в италиански владения.
  Когато върхът на пролетта отмина, германците започнаха нова голяма офанзива от Европа. Те направиха основния залог на свръхтежки танкове с тегло над сто тона. Трябва да се отбележи, че най-големият руски танк "Александър"-4 тежеше само шестдесет тона и, разбира се, германците успяха да получат предимство в бронята на въоръжението.
  Но имаше и недостатъци при използването на мастодонти. Особено когато беше необходимо да се преодолеят водните бариери.
  В царското ръководство нямаше единна гледна точка - да произвеждат сами свръхтежки танкове или не.
  Най-ожесточените битки се водят в небето. Реактивните самолети определяха кой ще има превъзходство във въздуха. Досега се поддържа относителен паритет по качество. Може би дори германците бяха малко по-напред от руската армия по качество, но малко по-ниски като количество.
  Освен това решението на Хитлер да увеличи производството на балистични ракети не се оправдава. Скъпите, но недостатъчно точни оръжия не се оправдаха. Въпреки че, например, не може да се нарече напълно неефективно. Ако диверсанти или шпиони поставят маяк, тогава той намира целите си много ясно. Да, и крилатите ракети вече набираха точност.
  Руският среден танк "Петър" - 5, по отношение на съвкупността от характеристики, се оказа най-доброто превозно средство в своя клас с по-малко тегло, не отстъпващо по бойни характеристики на по-скъпия "Пантера" - 3.
  Друга карта в Германия бяха танковете-бойни кораби "Rat", "Monster", "Aligator". Като средство за тактически пробив такива машини са силни, но е почти невъзможно да се развие офанзива с тяхна помощ.
  Дисковите самолети, въпреки изключителните си летателни характеристики, се използват само в разузнаването и като бомбардировачи на голяма надморска височина. Те можеха да се издигнат на височина до тридесет километра и да кръжат над Москва, но лошата оцеляване в битка и високата цена лишиха колата от предимството да я използва като изтребител.
  Причината за ниската жизнеспособност е пръстенът на реактивните двигатели с висока мощност, един удар в двигателя и дискетата губи стабилност. Освен това размерът на самолета не може да бъде по-малък от тридесет метра в диаметър.
  Оказа се обемно и скъпо нещо.
  Немците напредваха с прекъсвания в началото на пролетта, през цялото лято и до средата на есента. Царската армия упорито се отбранява и окопава ... Войските на Третия райх претърпяват много тежки, огромни загуби и напредват само от сто до сто и петдесет километра. А в Африка междувременно руската царска армия, с подкрепата на местните жители, прогонва италианците от Етиопия и Сомалия, окупира Триполи в Либия.
  Заедно със студовете дойде време руските генерали да си върнат загубеното. Но дори и те все още нямаха сили да разбият решително дори битките. До края на март 1948 г. германците само са изтласкани на първоначалните си позиции. Но в Африка италианците бяха изтласкани от Либия и вече влязоха в Тунис. Забележимо руските войски напредват в екваториална Африка.
  През май германците и съюзническата им армия вече настъпват. Имаше война и изтощение. Тук Русия има забележимо предимство в човешките ресурси.
  Отново немските успехи са малки. Но царският флот извади Япония от няколко големи морски архипелага и изгони самураите в късната есен - обувайки Индонезия в ботушите на соколарите.
  През зимата руската армия неочаквано започна голяма офанзива в снежните Алпи. Планът беше завинаги да деактивира Италия и да принуди германците да разпределят силите си на нови фронтове.
  Внезапността и дързостта дадоха резултат. Рим падна в края на януари. Градът е легенда, в която се е намирал папският трон и с него са свързани символичните отношения с най-стегнатата бодлива тел-примка.
  Германците отново бяха изтласкани отвъд Висла... Но най-важното е, че в средата на април Италия стана напълно свободна. Освен ако, разбира се, превръщането в една от руските провинции със сатрап, назначен от автократичния монарх, не може да се счита за освобождение.
  Но през 1949 г. нацистка Германия вече се бие почти сама. Япония беше изтласкана обратно в родината си, докато Испания и Португалия продължиха да чакат. И шансовете им за власт в тази касапница падаха рязко.
  Но когато през лятото Третият райх, събирайки последните резерви, отново премина в настъпление, португалският диктатор Салазар обяви война на Русия. Толя се тревожеше за успехите на руските войски в Африка - те вече бяха окупирали Бостън и се приближиха до границите на Южна Африка и Ангола. Само тук САЩ изиграха своята роля. Коварният Труман намекна, че най-мощната сила в икономическото развитие няма да пропусне своето и няма да позволи на Русия да установи световна хегемония.
  Във всеки случай генералисимус Франко прояви сдържаност, но Салазар не. Отварянето на нов фронт от португалците създаде проблеми за руската армия, която влезе в Алжир.
  Но през лятото в началото на есента германците не успяха да постигнат нищо значително. Те се натъкнаха на защита в дълбочина. А най-тежкият супертанк в света "Monster" -3, който достигна тегло от 10 хиляди тона и бомба с калибър 2000 милиметра, се оказа само изключително скъпо недоразумение. Въпреки изобилието от зенитни оръдия, той беше унищожен от руски щурмови самолети, нанасяйки дръзки въздушни удари.
  Когато настъпи зимното спокойствие, руската армия прехвърли тежестта на битките в Африка.
  Португалските колониални войски не бяха твърде силни. Царската армия, с подкрепата на арабите и местното население, напредва. През зимата те освободиха Ангола, отрязаха германците от Южна Африка и Мадагаскар. През пролетта сраженията ескалират повече в Алжир и Камерун. Нацистите отстъпиха, но напредването им беше изключително трудно. Но все пак успех след успех.
  И в Европа имаше затишие, с изключение на въздушните битки.
  През 1950 г. Автократична Русия продължава да увеличава производството на оръжия. Тя имаше огромно предимство в ресурсите. Австралия най-накрая попадна под контрола на руската държава.
  През лятото "Фриц" се втурнаха, тласкаха, хвърляха хиляди балистични ракети по руски позиции, дори извършваха обстрел на Москва, използвайки Фау с удължен обсег. Но не постигнаха почти нищо. Заседнал и задъхан.
  И царското командване бавно приключи с изяждането на Африка... Битките за Мароко се проточиха до края на февруари 1951 г. Но от друга страна комуникациите на Третия райх на черния континент най-накрая бяха прекъснати.
  Южна Африка и Мадагаскар все още устояват и през пролетта на 1951 г. руската армия започва офанзива срещу Нигерия, за да изравни най-накрая фронта.
  През лятото на 1951 г. германците отново се опитаха да напредват... И руснаците натиснаха Африка и притиснаха Япония със самолети. Самураите защитаваха изключително метрополията, но упорито не искаха да сключат мир.
  Най-важното е, че до края на есента цялата екваториална Африка попадна под контрола на царската руска империя. Сега Третият райх наистина остана под контрол, само очуканите земи на Западна Европа.
  1952 г. е белязана от настъплението на руските войски към Мадагаскар и Южна Африка, както и завладяването на превъзходството във въздуха от руската авиация. През септември 1952 г. пада последното германско селище на Черния континент. Вижда се, че сега пруският дух най-накрая е излязъл.
  Усещайки безнадеждността на позицията си, Япония подписа тежка капитулация през ноември. На Страната на изгряващото слънце бяха наложени колосални репарации и бяха въведени руски войски.
  Въпреки че император Хирохито запази официалната си титла, Япония се оказа във васална зависимост от Русия.
  И на 1 януари 1953 г. руските войски най-накрая започват решителното си настъпление в Европа. Тежко болният Адолф Хитлер дори не искаше да чуе за мир или някаква честна капитулация. Въпреки че вече се вижда с просто око - Германия е изключително изтощена.
  И руската армия се сдоби с нови, перфектни танкове "Петър" -7 и "Александър" -10 с динамична защита и перени снаряди. И тя се втурна към звездите. По-точно Берлин.
  Боевете в Източна Прусия бяха изключително упорити. Кьонигсберг беше обкръжен в началото на февруари и падна едва през април.
  През януари-февруари германците са изгонени от района между Висла и Одер. През март руснаците превземат Виена, а през април Бавария.
  Берлин също беше щурмуван през април - този месец се оказа толкова щастлив за царска Русия. И щурмът завършва с падането на фашистката столица. Хитлер не се е самоубил. Той умря в Бон от много от неизлечимите си заболявания.
  Но и по странна ирония на съдбата или капризен Палас, това се случи на 30 април. Вярно, не 1945, а 1953. Но допълнителните осем години, които Немезида му даде, очевидно не бяха от полза за демоничното копеле. Само още кръв и още смърт.
  А самият Хитлер страда дори по-дълго, отколкото в реалната история.
  Капитулацията също се пада на подобна дата, 9 май 1953 г. Така приключи Третата световна война.
  Продължи малко повече от седем години. Тя отне общо повече от сто и двадесет милиона човешки живота. Трудно е да се изчисли точно. Европа се оказа безкръвна. Русия също претърпя колосални щети, за страна с годишен прираст на населението над три процента, това не е фатално.
  Но цар Владимир Трети дори предприе безпрецедентна стъпка - узакони многоженството. Дори Православната църква направи отстъпка по този въпрос, като позволи на християнин да има четири жени.
  И като цяло катехизисът беше преработен по много въпроси, за да отговаря на съвременните реалности.
  Русия изцяло поема контрола над Африка, в допълнение към малките испански владения, Австралия, Австрия, германските земи по река Одер, включва Италия и всички владения на самураи и германци в Азия и Тихия океан.
  Франция, Белгия и Холандия разделят Германия, оставяйки на германците само Берлин и част от земята около него. И в същото време те се признаха за руски васали.
  Този изход от войната допълнително засилва позицията на Владимир III.
  Дойде времето за относителна стабилност. САЩ се развиваха сами и разполагаха с ядрени оръжия. И цар Владимир Романов също натрупа приличен арсенал. Русия смилаше своите притежания и нямаше особено желание да завладее нещо друго.
  Освен това избухна изстрелването на спътник, а след това и полетът на човек в космоса - това също се случи през 1961 г., само на 9 май, но на борда имаше двама руски космонавти Олег и Наташа наведнъж. А самият полет беше по-грандиозно обзаведен.
  През 1969 г. и Русия, и САЩ едновременно излетяха до Луната. И това беше истински пробив в космоса.
  По-нататъшното разширяване се развива много по-бързо, отколкото в реалната история. През 1981 г. кракът на съветски космонавт стъпва на Марс, а през 1984 г. на Венера. Първите редовни селища започват да се строят на Луната. Меркурий стана нов етап за хората през 1991 г.
  Следващата година не беше толкова забавна за руснаците. Почина най-великият цар Владимир Кирилович. Неговото управление се оказа най-дългото както за династията Романови, така и за цялата история на Русия: шестдесет и две години! И това, трябва да се признае, се оказаха години на големи постижения, дори ако трябваше да платят колосална цена за тях.
  Тъй като във Владимир Кирилович нямаше мъжки синове, възникна правен конфликт. Самият крал го решил много просто - обявил дъщеря си Мария за наследник. и наследница. Един автократичен монарх може всичко, той е над закона и самия закон. Но представители на висшия клон на Николай II се разбунтуваха. Освен това Михаил Александрович Романов остави потомство. Първо синът, а след това, тъй като потомството почина сравнително младо, и внукът. Така се появи друг претендент за трона, вече по линията на Александър III.
  Въпросът миришеше на гражданска война... Но... След бурни митинги и дискусии в Сената беше приет компромис. Малкият син на Мария, Георги Първи, е провъзгласен за император. И докато навърши пълнолетие, управлява колективен регентски съвет, който включва всички основни прецеденти от императорското семейство.
  На това всичко беше решено.
  През 1993 г. руски космонавт кацна за първи път на една от луните на Юпитер. Самата гигантска планета е твърде много - непоносима маса, която не бихте пожелали дори на враг. На него, чаша кафе с тегло, с чук!
  Регентският съвет съществува и след като Георги Първи влезе на трона като юридически компетентен монарх. Автокрацията остана непоклатима. Въпреки нарастването на грамотността и осведомеността на населението - през 2000 г. те въвеждат всеобщо задължително средно образование, и пораждат напълно естествено желание за по-голяма политическа свобода и представителство във властовите структури на цялото цивилно население на Руската империя. И в него ще има повече китайци и индийци, отколкото руснаци.
  Нещо повече, при това положение аристокрацията не можеше да се насочи към демократизация и парламентарна форма на управление. Руското благородство можеше да се разпадне и със сигурност щеше да се разтвори във вълната на обикновените хора и чужденците.
  И така монархът на трона се превърна в истински гарант - стабилността и господството на ядрото на нацията.
  И през 2012 г. се състоя най-голямото събитие - най-далечната планета на Слънчевата система, Плутон, беше подадена на руски астронавти! И от Венера първите зеленчуци и плодове, отглеждани на неземна планета, бяха сервирани на масата на монарха.
  
  НЕ ИЗПУСКАЙ МАЛКИ ДИСКОВЕ
  АНОТАЦИЯ
  Случайно изпуснат диск с холограма разкрива на Адолф Хитлер знанието за бъдещето, което се оказва много опасно за света. Фюрерът временно отказва да атакува СССР и засега атаки на Запад.
  . ГЛАВА 1
  Пътешественикът във времето случайно изпусна малък твърд диск с холограма върху него. И в него беше историята на планетата Земя. И то попадна в ръцете на СС и то на един много умен полковник. И той успя да стигне до Химлер и Хитлер. И те го приеха и погледнаха холограмата. И си направиха изводи.
  На първо място, разбира се, Хитлер реши. Сега той получи знанието как ще протече войната.
  И, разбира се, направих някои корекции. По-специално, той не спря танковете близо до Duker. И той победи англичаните. Да, и Франция капитулира няколко дни по-рано, тъй като нацистите имаха добри познания за броя и разположението на войските.
  Но най-интересното е по-нататък... Хитлер решава да разтовари войски във Великобритания и да я завладее. И това изглеждаше като силен ход. Така че преди това Фриц имаше съмнения. Самият Хитлер е голям англофил и сериозно разчиташе на съюза на Великобритания и Третия райх срещу СССР. Но този път всичко беше ясно.
  Освен това Хитлер вече знаеше със сигурност, че няма да е възможно да се преговаря с Великобритания, а СССР беше много силен във военно отношение и твърде бързо формира резерви. Така че не е толкова лесно да се справиш с него. И първо трябва да създадете мощен танков флот срещу тридесет и четири.
  И все пак да получите ресурсите на английските колонии. И това е основното - тогава Третият райх ще разполага с безброй резерви и мощ. И разбира се, британците сега са по-слаби. Войските, които бяха загубени край Дюкер, не бяха преброени.
  Освен това Хитлер вече разполагаше с точна информация за британската брегова отбрана и разбираше по-добре как да води въздушна война. Освен това фюрерът назначава Шпеер за министър на въоръженията и боеприпасите и му дава извънредни правомощия - нарежда да прехвърли икономиката на Третия райх и окупираните страни на военна основа. А производството на оръжия в Германия се е увеличило драстично - особено на самолети. Това направи възможно спечелването на въздушната битка за Великобритания и извършването на десанта. И разбира се е много, много яко.
  Хитлер сега знаеше много повече за своите противници. И затова реши да обяви тотална война много по-рано и преди Третият райх да започне да губи. Ясно е, че съюзниците са силни. И че докато Вермахтът не е затънал в СССР, Великобритания трябва да бъде премахната. Наслаждавай се на момента.
  В същото време, разбира се, прехвърлете максималния брой фабрики на три смени и използвайте чуждестранни работници. И разбира се това е доста сериозно. И построете повече подводници. Не забравяйте, че в същото време беше възможно да се спечели войната с подводници.
  Германците изграждаха своя потенциал с ускорени темпове. И притисна британците в небето. Освен това те нанесоха съкрушителен удар, завладявайки направо Малта. И това също имаше значение. Хитлер говори остро с Франко и го принуди да пропусне германските войски и щурмува Гибралтар. След това фриците се втурнаха към Африка на стада. И натискът върху Великобритания нарастваше.
  И изглеждаше, че британците нямат шанс... По принцип така е. Съединените щати не влязоха открито във войната. И кацането се състоя през септември, след като британската авиация беше потисната от превъзходните сили на Луфтвафе. Решаващата роля изиграха усилията на Шпеер, когото Хитлер назначи през май и нареди да прехвърли икономиката на военна основа. И успя. Третият райх бързо набра скорост и неговият военно-индустриален комплекс. Възможностите на германските самолетни заводи позволяват производството на деветдесет и сто самолета на ден. И Великобритания не можеше да устои на такава сила.
  Плюс още един силен ход от страна на Хитлер, за да позволи на жените да се бият в небето.
  А ето го Албина и Алвина - две боси красавици по бикини се бият във въздуха.
  Много готино притискат британците.
  Албина сваля британски самолет с боси пръсти на краката си и крещи:
  Ще разкъсаме всичко на парчета!
  Алвина също порязва врага с голата си пета и крещи:
  - Това ще бъде нашата победа!
  Да, ако момичетата се бият почти голи, тогава ще е сериозно. И така врагът ще бъде разкъсан на парчета, че няма да изглежда достатъчно на никого. Колко силни са босите момичета по бикини.
  И ако вече започнат да крещят и реват, това е пълно блокиране.
  Алвина, събаряйки друга английска кола, издаде:
  - Не можем да бъдем победени!
  Албина, отрязвайки англичанина, също изпищя:
  - Ние сме най-силните!
  Момичетата определено са готини. Марсилия също се представи добре. Хитлер му обърна специално внимание. И този феномен на аса, който постави няколко рекорда във Втората световна война, се разкри много по-рано.
  Най-важното е, разбира се, кацането на сушата. Германците имаха точна прогноза за времето и познания за бреговата отбрана, така че десантът премина много добре.
  Нацистите действаха уверено. В битката участва девойкият батальон на СС "Вълци". Жените воини се биеха само по бикини и боси, което ги правеше непобедими. И това, трябва да кажа, е много показателно и готино решение.
  Нацистите продължиха да атакуват ... И веднага плацдармите на британска земя бяха заловени в движение.
  Герда и Шарлот, пляскайки с боси крака през есенните локви, стреляха по английските войски и изпищяха:
  - В свещената война ще има нашата победа! Имперско знаме напред - слава на загиналите герои!
  И други момичета, хвърляйки гранати с боси крака, показаха най-високата си класа, ревяха:
  - Никой няма да ни спре
  Нищо няма да ни победи!
  Смело ще унищожим врага,
  Нашата воля е монолит!
  И наистина момичетата бяха просто невероятни. И всъщност - тези момичета са супер!
  И когато те свалиха и сутиените, и проявиха такава непреклонна агресия, наистина стана - супер!
  Герда, стреляйки по противници, изпищя:
  - Никой не може да ни победи!
  И с боса си пета хвърли граната. И унищожи много врагове.
  Шарлот също хвърли лимон с боси пръсти, разкъса маса врагове и изскърца:
  - За арийския комунизъм!
  Кристина също се бие, като коси противници и реве:
  - За майка Прусия!
  Магда хвърли убийствен дар на смъртта с голата си пета, изгука:
  - За големи етапи и постижения!
  Момичетата сякаш се вбесяват напълно. И показват класата си. И доста значима.
  Къде е срещу отбора на момичетата, особено ако са си скъсали сутиените - устоявайте!
  Момичетата, разбира се, ако покажат класа, ще я покажат много значително.
  И как реват на върха на дробовете си.
  Да, къде е Третият райх срещу това, за да се съпротивлява...
  Но накрая Фриц заобиколи Лондон. И се движеше по своите квадратчета.
  И Чърчил бяга в Канада.
  Британците предадоха Лондон, за да избегнат разрушение. И като цяло се съпротивлява доста слабо. И те бяха победени заедно.
  Англия падна. На трона е поставен прогермански крал и е сформирано правителство начело с министър-председателя Мосли.
  Тогава започва завладяването на колониите на Англия. А германците се готвеха да тръгват на изток. И събраха нови танкове. Т-4 беше модернизиран за по-мощно оръжие. И Т-3 получи пистолет с по-дълга цев.
  Чърчил, разбира се, подви опашка между краката си и започна да моли Съединените щати да влязат във войната. Но Америка изгуби желанието си да види колко силни са нацистите.
  И имаше някои промени в технологиите. Германците, правейки "Тигъра", поставиха двигателя и трансмисията заедно и в един блок и напречно, кулата беше направена по-малка и по-тясна, а ходовата част беше сменена на по-лека и по-практична.
  В резултат на това "Тигърът" се оказа по-малко от два метра и тежи по-малко от тридесет и осем тона. Което с двигател от седемстотин конски сили му осигуряваше добра подвижност. А защитата беше още по-добра, тъй като бронята се намираше под склоновете. И така резервоарът просто не се взема.
  Тази кола беше несравнима.
  След капитулацията и подчинението на Великобритания започва процесът на превземане на колониите.
  Германците нямаха време да атакуват СССР през пролетта на четиридесет и първа. А през лятото си личеше, че няма да успеят преди зимата!
  Така Хитлер решава да не отива за момента в Русия. И тъй като Съединените щати могат да създадат атомна бомба, първо трябва да ги покорите. Въпреки че прекарването на Америка в чужбина не е лесно. Но трябва да...
  На първо място, германците през май 1941 г. извършват операция Икар за превземане на Исландия. И беше смело и умно. След това в Гренландия и след това в Канада.
  Имаше разговор - щеше ли Сталин да се присъедини към коалицията на Оста? И също така да влезе във война със Съединените щати? Изкушението, разбира се, беше голямо. Но Сталин запази последователността ... и не влезе във войната.
  И германците се приближаваха до САЩ. Япония победи американския флот в пристанището на Перу и заграби много земя. Германците успяват да превземат и Индия. И това беше техният силен ход.
  Хитлер нарежда натрупването на войски в Аржентина и Бразилия. И да събира колосални сили там. И също така се движат през Канада. Япония блокира САЩ и Панамския провлак. И те започнаха да оказват натиск върху американците от двете страни.
  Германците успяха да убедят Аржентина и Бразилия да влязат във войната срещу Съединените щати. Авторитетът на Третия райх беше голям. Америка има силна икономика, но доста слаба армия. И е силно притиснат. И морето, японците потопиха почти целия флот. И Америка беше атакувана от подводния флот. И много мощни смазващи поражения на мощни кораби и самолетоносачи. Което също унищожава всички.
  Хитлер взе врага за притискане и започна да мачка като косточупител. И болеше.
  И момичетата мачкат американците в небето. И танкът "Тигър" в модернизираната версия се превърна в готина кола. И той разби всички като чук.
  Хитлер, както се казва, е терминатор убиец. А момичетата във Вермахта са такива убийци и удрят врага.
  Например, двама пилоти от Третия райх - Албина и Алвина ги нарекоха А - квадрат, те вкараха сметки много оживено. Докато Марсилия се смяташе за шампион. До юни 1943 г. той довежда сметката си до четиристотин коли и в резултат получава Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. И това е пета степен.
  Но Албина и Алвина вече го настигаха. Надвишавайки триста свалени превозни средства всяка, те получиха Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. Но сега вече наближаваха четиристотин. И нямаше да спрат.
  Тук Албина натисна с голи пръсти педалите на волана и изчурулика:
  - Слава на великото Отечество!
  И свали няколко американски самолета.
  Алвина, продължавайки да стреля, също удряше. Тя свали два самолета на американската армия с боси крака и изскърца:
  Ние сме олицетворение на омразата!
  Момичетата се разделиха. Те са много пъргави в битка.
  Албина стреля с оръдието си и изсъска:
  - Слава на Отечеството - камшик!
  Алвин се съгласи с това:
  - Огромна слава!
  Германците притиснаха американците много силно. И взеха качеството на своята авиация.
  Е-50 се оказа добра разработка. Този танк се оказа с бронебойно и бързострелно оръдие. И с добра предна защита.
  Американецът Шърман не му е съперник. И Пършинг също. E-50 се доказа като звяр от машина.
  Германците през четиридесет и третата година се установяват в Гренландия и създават опора в Канада. В същото време германската дипломация спечели Бразилия на своя страна, заедно с Аржентина, която отдавна беше послушна. И промоцията започна от южните плацдарми.
  1944 г. беше решаваща. Германски и японски войски нахлуват в Мексико и превземат почти цяла Канада, нахлувайки и в Аляска. И тогава военните действия най-накрая бяха прехвърлени в Съединените щати. На нейна територия започнаха да се водят истински битки.
  И разбира се, немските танкове от серия Е се показаха като много опасни и бойни машини. Къде са американците преди тях. Фашистите имат такава сила.
  Особено когато танковият екипаж на Герда е в атака и смазва американските войски.
  Тя има кола от серия Е-50, пъргава и бърза. Тя има дължина на цевта 100 EL и калибър на пистолета 105 мм. Ако такъв пистолет издълбае.
  Герда натисна бутона на джойстика с голите си пръсти, изстреля снаряд, улучвайки точно врага и изскърца:
  - Слава на Третия Райх!
  Шарлот, това червенокосо момиче също се блъскаше с голи пръсти на американците и чуруликаше, оголивайки зъби:
  Слава на нашите непобедими войски!
  Кристина също потупа пъргавите си, изрязани крака с голите си пръсти и извика:
  - Слава на героизма на Вермахта!
  Магда, използвайки дългите грациозни пръсти на босите си крака, също блъскаше и крещеше:
  - Слава на непобедимия Вермахт!
  И четири момичета ще го вземат и ще реват с пълна сила:
  - Ние сме истински орли и сме пълни с героизъм! И ние летим като птици, синове на смелата Родина!
  Герда стреля отново с боси пръсти. Тя удари американската кола и изсъска:
  - Не, не синове, а дъщери!
  Шарлот стреля по американската кола, откъсна кулата й и изчурулика:
  - Разбира се, дъщерите са много героични!
  Кристина удари шамар на опонента си. Тя прониза врага през и през и изсъска, оголивайки зъби:
  - Ние сме истинските машини на смъртта!
  Магда също стреля по противника. Тя счупи вражеската броня, удари челото на врага и извика:
  - А ние сме най-съвършените машини в света!
  И момичетата извикаха в хор:
  - Слава на Германия, слава, танковете се втурват напред! Дивизии на Третия райх приветства смелите хора!
  Накратко, германците наистина се справяха добре и техните войски постигаха една победа след друга.
  Съединените щати, разбира се, имат силна икономика, но загубиха по отношение на технологиите. Особено танкове и реактивни самолети. Германците вече имаха ME-262 X в серийно производство и този самолет беше оцелял, скорост над 1150 километра в час, и въоръжен с пет самолетни 30-мм оръдия. Американците не могат да устоят на такава машина.
  Германците имаха и птица XE-262, лесна за производство, почти изцяло изработена от дърво, много лека и маневрена. Но XE-262, поради твърде ниската си маса и висока скорост, също беше труден за управление и изискваше висококвалифицирани пилоти. Но той беше страхотен за стила на Хъфман, който работеше в сближаването. И от близко разстояние смаза американците.
  Но освен Марсел имаше и две момичета: Албина и Алвина. Всеки от тях надхвърли триста свалени самолета и получи Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. Рицарски кръстове със златни дъбови листа, мечове и диаманти засега имат само Хъфман, който свали повече от петстотин самолета, и Рудел, легендарният щурмовик, повали повече от петстотин танка и много други наземни цели. И още седемнадесет самолета.
  В Третия райх одобриха и шестата степен на Рицарския кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти, за тези, които достигнат хиляда свалени самолета или същия брой счупени танкове.
  Този Рицарски кръст трябваше да бъде закрепен с поне сто диаманта и щеше да е по-голям от другите Рицарски кръстове. Така че наградата беше не само почетна, но и скъпа.
  Албина и Алвина летят по небето. Те свалят самолетите си Янки и пеят през зъби:
  - Красиви момичета,
  Страхотни приятели...
  Ще бъдат страхотни момчета -
  И страхотни ритници!
  Албина насочи самолетния пистолет с помощта на голите си пръсти, тупна американеца и изпищя:
  - Светлини на весели очи!
  И намигна на партньора си. Тя отряза своя колега. Тя разби врага на парчета с босите си пръсти и изчурулика:
  - За комунизма и нашите славни победи!
  Албина коригира партньора си, сваляйки самолета на Yankee:
  - За арийския комунизъм!
  И двете момичета избухнаха в смях.
  Междувременно войната продължи. Американците очевидно губеха от най-добрия враг по отношение на технологиите и обучението и дори с помощта на чужди дивизии.
  По-специално, янките имат основния танк Шърман. Е, къде е срещу главния немски Е-50. Машината на нацистите имаше предна броня от 250 милиметра, странична броня от 170 милиметра и тегло от седемдесет тона с двигател от 1200 конски сили с усилване на двигателя.
  Трябва да се отбележи, че Sherman дори не можа да проникне от германската страна, тъй като бронята на E-50 е наклонена. Дори "Шърман" със седемнадесет футов пистолет, Firefly, всъщност не взе германец на борда. Но този танк не беше масивен.
  И германците уверено поеха американския танк от пет километра. Освен това той има висок силует. Американците имаха Пършинг малко по-добре. Но този танк не беше толкова масивен като Sherman и все пак неговото 90-мм оръдие не беше достатъчно за ефективен бой.
  Само "Супершинг" можеше да пробие германския Е-50 встрани. Предимството на пистолет и калибър 90 мм и дължина на цевта 73 EL. Но от друга страна скоростта на стрелба е само четири изстрела в минута срещу дванадесет за немския E-50, а теглото от петдесет тона е твърде голямо за двигател от 500 конски сили. Да, и бронята е недостатъчна. В челото на германския главен мастодонт американците все още не пробиха. А Фриц имаше и Е-75 с оръдие с калибър 128 мм и дебелина на страничната броня 210 мм под наклони, с още по-добра защита и двигател от 1500 конски сили.
  Така че от самото начало САЩ губеха. Само танкът Т-93, по-точно самоходно оръдие с тегло деветдесет и три тона, с дебелина на челната броня от 305 мм и 155 мм оръдие, може да се бори челно с немските мастодонти.
  Но ходовите качества на това самоходно оръдие не бяха важни, както и скоростта на стрелба. И немците го унищожават със самолети.
  Така че американците като цяло не се справяха добре и безнадеждно губеха.
  И германските войски се приближаваха все по-близо до Ню Йорк и Вашингтон.
  Рузвелт моли Хитлер за мир.
  Но фюрерът искаше само пълна капитулация без никакви условия. Вашингтон беше обкръжен. И нацистите започнаха атака срещу столицата на САЩ.
  Екипажът на танка на Герда се бори за по-светло утре. И той спечели безпроблемно.
  Момичето дори започна да стреля не само с голите си пръсти, но и с алените зърна на гърдите си. И помогна много.
  Шарлот също стреля, като натисна рубинените си зърна върху бутона на джойстика и чурулика:
  - Величието на комунизма е в това да си не риба, а кит!
  Кристина, стреляйки, натискайки бутоните на джойстика, отбеляза:
  - А ние германците ще построим най-великия комунизъм!
  Магда, стреляйки с пурпурни зърна по опонентите си, агресивно издаде:
  - Най-светлият комунизъм! Само нагоре, нито крачка надолу!
  Герда насочи оръдието с боси пръсти и обърна американската гаубица с добре насочен изстрел, потвърди:
  - За арийския комунизъм!
  След падането на Вашингтон Америка скоро капитулира. И това се случи на 31 януари 1945 г.
  Втората световна война свърши. А идването на власт на Хитлер съвпадна с капитулацията на Америка.
  Изглежда имаше дълъг период на мир. Всъщност всички войни свършиха, Съединените щати са пленени и какво повече бихте искали? Но имаше още една суперсила с колонии: Япония. И Хитлер искаше да го завладее, както и СССР.
  На 22 юни 1945 г. започва нахлуването на армията на Третия райх в СССР.
  На какво може да разчита Червената армия при тези условия? Силите вече са много неравни.
  Но очевидно руснаците и други националности все още имат някои изчисления.
  И те се борят наистина усилено.
  Наташа, Зоя, Августин, Светлана се борят с нацистите.
  Момичетата традиционно боси и по бикини. И това е тяхното верую. Те се бият с дива свирепост.
  Наташа, стреляйки от картечница, отбелязва:
  - В какво сме добри, че знаем да се борим!
  Зоя, стреляйки по врага, се съгласи:
  - Ние можем!
  И хвърли граната с боси пръсти.
  Августина драскаше нацистите с картечница и с голямо вълнение крещеше, хвърляйки граната с боса си пета:
  - Аз съм унищожителят на злото!
  Светлана, също стреляща по врага и стреляйки точно, косейки враговете и хвърляйки с бос крак торба с експлозив, поради което танкът се преобърна, предизвикателно издаде:
  - Ще натроша Третия райх на прах!
  И момичето отново изплези езика си.
  Ето ги воините. С тях можете да се биете срещу почти всяко чудовище. И дори на Хитлер.
  Наташа, стреляйки по нацистите и защитавайки Москва, пееше:
  - Смазани сме от игото на ордата,
  Ние сме потиснати от игото на неверниците...
  Зоя, стреляйки по фрица и пуснала босите си пръсти с крака, издаде убийствена свирка:
  Но кипи във вените ни
  Раят на славяните...
  Августина, стреляйки по нацистите и действайки много енергично, давайки граната с боса си пета, продължи:
  И от прекрасните брегове,
  До бреговете на Колима...
  Светлана пееше с дива страст, играейки с мускулите на краката си, а плочките за пресата издаваха:
  Всичко това е нашата Земя,
  Всичко това сме ние!
  И тук момичетата, трябва да кажа, бяха с голяма самонадеяност и колосална агресия.
  Никой не може да ги спре, нищо не може да ги победи. Злите вълци смазват врага, злите тигрици поздравяват героите.
  Или може би героини. Ето козарните момичета от най-високия полет на птица.
  И ако се бият, то от сърце....
  И Аленка с екипажа на танка КВ-13. Машина, която е готова да устои на немските, пирамидални композиции. Момичето стреля по врага и пее:
  - Нашите танкове, това е просто чудо,
  От пустини до северни морета!
  Ще те разкъсаме, повярвай на Юда,
  Ужасният звяр ще бъде унищожен!
  Анюта потвърди с ярост, като също стреля по врага с помощта на голите си пръсти:
  - Ще разкъсам врага и ще ги смеля на прах.
  Алла се редуваше да напада врага с помощта на босите си пръсти и чурулика:
  - За величието на червения комунизъм!
  Мария също удари врага, като направи добре насочен изстрел с голия си долен крайник и изрева:
  - За красиви победи!
  Маруся също с помощта на босите си пръсти премести врага, сякаш го удря, и извика:
  - За най-висшите идеи на комунизма!
  Петимата се бориха с нацистите като терминатори.
  И съветските пилоти също се биеха в небето. По-специално Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова.
  Те се биеха като епични герои. Използвайки голи пръсти, те изпратиха въздушни снаряди. Те удряха враговете много уместно.
  Анастасия натисна аленото си зърно върху бутона на джойстика, удари фашиста и изчурулика:
  - Слава на идеите на комунизма!
  Стреляйки по врага с ягодови зърна, полуголата Акулина също гука:
  - Слава на Героите на СССР!
  Това са горещи и силни момичета тук. Как се бият като истински зверове. И имат свръхчовешка страст и колосална сила.
  Анастасия, смазвайки нацистите, пееше:
  - Над злощастната планета висеше,
  Злият Фриц кипи мрак...
  Окупаторът мрази брадвата си,
  Наточете и отсечете главата си!
  
  Той обаче не е пионка,
  И не завинаги да ходи под игото ...
  Превръща злите врагове в огнени глави,
  Ще стане владетел на световете!
  И тогава има Елизавета на самоходно оръдие СУ-100. Машина с по-мощно 100 мм оръдие от Т-34-85 и готова за борба с врагове.
  Момичетата в резервоара, разбира се, само в едно бикини.
  Елизабет натисна бутона на джойстика с голите си пръсти, стреляйки доста точно по врага, и изгука:
  - За Русия на комунизма!
  Тогава Екатерина стреля на свой ред, използвайки аленото зърно на гърдите си, за да стреля.
  Тя удари нацисткия танк и изгука:
  - За успех в изграждането на комунизма!
  Елена също стреля по опонента си с боси пръсти. Тя разби цевта на пирамидален танк, направи всичко уместно.
  Тогава тя изчурулика:
  - Най-светло ще имаме комунизма!
  След това лупанула и Ефросиния, въпреки че обикновено е просто шофьор. Но момичето удари много точно, отбивайки дулото на нацисткия танк.
  Тогава тя изгука:
  - Нашият комунизъм е по-ярък от слънцето!
  Момичетата на танка са боси и по бикини изглеждат много красиви и харизматични. И имат гърди с такива алени зърна.
  Елизабет пееше с наслада;
  Да смажем игото, да вярваме на фашизма,
  Ще преместя планини, ако трябва...
  Ще има ера, ерата на комунизма,
  Ще полетя към небето с песен!
  И отново момичето с аленото си зърно ще натисне бутона на джойстика и ще удари нацистите.
  Така че фюрерът няма да го намери малко.
  С такива момичета е ясно, че СССР все още е жив и Хитлер не може да го разбие толкова лесно.
  Въпреки че германците се изкачват напред ...
  Герда се бие на танка E-50 U, тогава ще има смъртоносна смазка. И така всички се бият по него.
  Той натиска бутоните на джойстика с голите си пръсти, натиска тридесет и четири и рева:
  - За комунизма, великият ариец!
  Шарлот се бие и с голите си пръсти също изпраща смъртоносен снаряд и крещи:
  - Това е страхотно!
  Кристина го взе и удари с босите си пръсти на врага със смъртоносен скок и изгука:
  - За страхотни победи!
  И Магда също като лупанеет с убийствен скок, с помощта на гола пета, лупани от картечници и изръмжа:
  - За супермените!
  Така че Червената армия е тясна от това.
  Тук Агата и Адала се бият на дискета. Воините управляват машината с помощта на джойстици и разгръщат тази най-мощна единица. И така смазват противниците. И те удрят с топлинни лъчи от въздуха. Буквално унищожава силата на съперниците.
  Агата, стреляща по врага, реве:
  - Побърка страстта ми!
  И с гол, кръгъл ток, сякаш притиска.
  Адала, стреляйки по врагове, уверено заявява:
  - Това е само сила!
  И също така използва голите си пръсти срещу врага.
  Момичетата наистина се разпръснаха. И такива, да кажем направо бойни красавици.
  Така че за СССР е много трудно да устои на такава сила.
  Албина и Алвина също се бият и събарят врагове с голи пръсти. И много зловещо.
  И момичетата смазват Червената армия и реват:
  - Бели вълци се скупчват в глутница,
  Само тогава видът ще оцелее...
  Слабите загиват - убиват се...
  Пречистване на свещената кръв!
  . ГЛАВА 2
  Германците и техните съюзници притискат Червената армия. И да унищожи Русия.
  Но съветските момичета също се бият в замяна. И показват най-високата си класа.
  Анастасия Ведмакова скача в самолета. Вдига го във въздуха, той ходи скован и реве:
  - За великия комунизъм!
  Момичето се бие само по гащички. И е много красиво.
  А Акулина Орлова дори си свали сутиена и само страхливец се бие. И момичето е много готино.
  Акулина е супер момиче и с помощта на голите си пръсти събаря врага и крещи:
  - Слава на комунизма!
  Мирабела Магнетик носеше само бански гащи. Толкова красиво и борбено момиче. И как пищи:
  - Имам едно момиче, което е супер!
  А също и с помощта на голи пръсти на краката, той пробива врага.
  Това са момичетата и са много готини и весели. И така мачкат цялата фашистка коалиция на ледени висулки като тояга.
  Но все пак Вермахтът напредва.
  Тогава четирите момичета спечелиха легендарната слава. Въпреки че като цяло техният славен път започва през четиридесет и първата година. Химлер убеждава фюрера да опита женски батальони в битки от специално обучени арийци.
  Боевете показаха, че жените изобщо не са слабо звено и знаят как да се бият добре. И в същото време понасят по-малко загуби от мъжете. Воините също се биеха в пехотата, пляскайки с боси крака по горещите пясъци на пустинята Сахара. И овладя танковете. След като тества "Тигъра", в битки с Великобритания.
  Интересна се оказа съдбата на танка Panther. В реалната история този най-добър и втори по големина танк на Третия райх изигра основна роля в Панцвал. Като алтернатива "Пантерите" почти не се биеха. Те нямаха време да щурмуват британския метрополис. По-напредналите и мощни "Пантери" -2 влязоха в серията за битки срещу САЩ.
  И сега четиримата получиха още по-мощен и съвършен "Е" -50, отличаващ се със силно въоръжение и защита.
  Воините се чувстваха много уверени. Управлението на резервоара е най-модерно с джойстици. Най-новата кола. Дори газотурбинният двигател. Но има и много "Пантери" -2. Тридесет и четири не е съперник на такава машина.
  Герда се беше отпуснала в едно кресло. Тя беше бикини. Момичетата вече са свикнали да се бият полуголи. Горещите пясъци на пустинята изгаряха босите им крака, планинските камъчета пробождаха босите им подметки. Но воините изобщо не се счупиха и не се разтриха на прах.
  Командирът на екипажа, награден с много награди, изсъска:
  - И сега Русия е срещу нас! Очакват ни нови приключения и победи!
  Тя поклати бялата си като сняг глава. Естествена руса, много красива и загоряла.
  Шарлот се усмихна.
  Това момиче имаше медночервена коса, която изгаряше като пламък. Също красавица, с бронзов тен. По бикини, загорял, мускулест. С боси крака, тъпчейки по горещ пясък и остри камъни.
  Огненият дявол отбеляза:
  - Руснаците са може би най-фанатичните ни противници!
  Кристина повиши тон. Косата й е медножълта, също горяща като пламък, но със златист оттенък. И същият тен, мускули и красота. Изразително и в същото време нежно лице. И бикини. Крака, които са щамповали с мили по твърда и горяща повърхност, но не са загубили своята грация и гладки линии. Голите пръсти са спретнато подстригани и много пъргави.
  Червенокосото момиче попита:
  - Защо мислиш така?
  Магда отговори вместо нея. Това момиче има бяла златиста коса, медено руса. Много красива, мускулеста, с изразително лице и сапфирово-смарагдови очи. Краката също са закалени, с кръгли пети и прави пръсти. Може би Магда има най-нежното лице, почти кротко, въпреки смелата й брадичка. Герда, например, изглежда по-строга. Малко по-мек от Кристина и донякъде перверзно като вещицата Шарлот.
  Магда отбеляза:
  - Имат тоталитарна система като нашата. Следователно те са по-строги!
  Герда се усмихна и отговори:
  - Съветските танкове са куп метален скрап. Не бива да се страхуваме от тях!
  Магда отвърна тихо:
  - В сериала KV е пълно с мастодонти. Особено KV9.
  Момичетата се изкикотиха. Последният танк наистина се оказа "шедьовър" - най-тежката машина с три оръдия: две 152 мм и едно 122, с тегло от триста тона и челна броня от 200 мм. Един от най-неуспешните модели в танкостроенето. Транспортирането на такъв танк изобщо не беше възможно. А колата е просто загуба на пари! В серията влезе и KV-10 - машина с три 107 мм оръдия и тегло двеста тона, един вид унищожител на танкове.
  Не е най-добрата идея да поставите две оръдия на танка. И дори повече от три. Тук Сталин, разбира се, показа тирания. И силно се намеси в страната. Въпреки това е разработен и танк от серия Isov. Но също така огромен и тежък. Единствената разлика от серията KV е опитът да се настрои бронята на рационален наклон. Но Червената армия не води война и следователно техниката не се подобри много. И нямаше бойна практика за използване на машини.
  Като цяло германците използваха по-плодотворно четири години закъснение в сравнение с реалната история.
  Червенокосата Шарлот притисна босите си пръсти на джойстика. Обстрелван по граничния бункер. 105 мм снаряд удари съветското оръдие и го обърна. Бойният комплект започна да се разкъсва, а снарядите детонират.
  Червената вещица изсъска:
  - Аз съм страшен рицар - на колене диваци! Ще изметна враговете на Отечеството от лицето на земята!
  И усмивката на перлените зъби, и блясъка на изумрудените очи. Момичетата наистина са от най-висок клас.
  Кристина се изкикоти и отговори:
  Сега ще стрелям!
  И също стреля по врага. Изстреляно съветско 76 мм оръдие. Снарядът се удари в наклоненото чело на Е-50. И рикошира. Просто звънеше в ушите на момичетата.
  Герда плесна по босите си крака и изчурулика:
  - Какъв пасаж!
  И тя самата направи следващия изстрел... Немски танкове стреляха по съветския укрепен район. Е-100 също работеше. Тази машина също се оказа производна на мишката. Не е много добра идея за танк с две оръдия. E-100 вече е спрян от производство.
  Вместо това в серията влизат щурмови модификации от серията "E". Но този все още работи. И изстрелва снаряди.
  Шарлот се кикоти пискливо и разклаща бос крак.
  - Войната е ужасно състояние, но пленява като игра!
  И момичето стреля, и то много подходящо.
  Кристина оголи перлените си зъби. Тя е хищна, хищна пантера.
  Съветските оръдия стрелят, а пред тях са минни полета. Германските телетанкове се движат. А щурмовите бомбардировачи работят с див рев.
  Граничните постове се въртят наоколо. Ордите на Хитлер преминаха границата.
  Магда отбеляза не особено остроумно, като почука с бос крак по бронята:
  - Помете силна защита, но стоманени метли!
  Воините си намигнаха. Съветската отбрана беше доста мощна. Особено много мин. И това забави германците. Но все пак успяха да продължат напред.
  Бомбардировачите работеха на съветски позиции, а отгоре идваха и щурмови самолети. Втурване в дълбините на отбраната на Червената армия и TA-400, една от най-страшните модификации на бомбардировачите. Цели шест двигателя, включително реактивни. И бомбардират и разрушават съветските градове.
  Герда, стреляйки, отбеляза с усмивка:
  - В битка сме животни, но с ум на човек!
  И отново стреля. Унищожен е съветско оръдие. Като цяло това е момиче от най-високия ешелон. И е толкова готино.
  Е-50 стреля по съветски позиции, като самият той практически без повреди. Наклонената броня на колата с циментирана стомана дава отлични рикошети. Съветските снаряди дори не можеха да надраскат германците правилно.
  Кристина си спомни тестовете на "Тигъра". Тогава това беше първият масово произведен немски танк. Нито една от снарядите не може да причини щети на Тигъра. Британците паднаха под ударите му. Но ето едно седемнадесет футово оръдие, пронизано в челото. Тогава момичетата едва не умряха. И това беше запомнено от воина. Колко близо бяха до костеливата старица с ятаган, усещаща ледения й дъх.
  Момичето потърка голото си ходило в ъгъла. Тя наистина искаше да скочи от резервоара и да избяга. Тя е толкова директен воин.
  Кристина изпя с апломб:
  - Синя мъгла и навсякъде измама!
  Воините се изкикотиха... Видеото им беше много секси и еротично.
  И пистолетът работеше и стреля. Тя дори не мислеше да спре. Всички изпращаха черупка след черупка. Разбиването на съветските позиции на чипове и фрагменти.
  От високоговорителите отзад прозвуча песен;
  Войникът винаги е здрав
  Войникът е готов на всичко...
  И прах като от килими,
  Махаме се от пътя!
  И не спирай
  И не сменяйте краката си -
  Лицата ни блестят
  Блестящи ботуши!
  И отново силата на реактивен бомбардировач пада върху съветските позиции. И отново се изхвърлят разрушения и цели укрепени райони. И оръжията отлитат във всякакви посоки.
  Няколко десетки немски танка стрелят едновременно и унищожават всичко.
  Герда се чувства като Багира на лов. Тук първата линия на съветската отбрана вече е унищожена. Но войниците на Червената армия все още се роят и стрелят по германците.
  Сред бойците има и пионери. Младите ленинци доброволно се присъединяват към Червената армия. Повечето момчета са боси и по шорти. Носят се, шумят.
  И пионерите умират...
  Шарлот, която водеше огъня, изръмжа:
  - А пионерите, това е работата, цялата страна гледаше!
  Тя стреля по руснаците и Кристина, съскайки отровно:
  - Приличаме на соколи, реем се като орли!
  И тя отново пусна пламенна усмивка. Прекрасни момичета...
  Няколко немски танка се преместиха под земята. И те се появиха в тила на съветските войски, предизвиквайки паника и драскане на картечници. Нацистите се появиха като комари от кошмар.
  Е-50 видя движението на тридесет и четири през оптиката. Герда оголи зъби и започна да насочва цевта. Съветска машина с малка кула Т-34-76 и много мобилна. Опитайте този и го вземете. Момичето вече е доста опитно, но съветската кола все още не прилича на американския Sherman.
  А разстоянието до руснака е почти пет километра.
  Момичето почесва голата си пета, Шарлот я гъделичка между пръстите на краката си. Момичетата се кикотят.
  Тогава Герда стреля по руската кола. Черупката се втурва много близо, почти надрасквайки бронята... Но все пак минава. Герда удря метала с юмрук от досада.
  Магда казва на партньора си:
  - Ти удари корпуса! Ще бъде по-лесно да стигнете до там!
  Герда подава джойстика на Магда и прошепва:
  - Значи го направи сам!
  Магда запя ентусиазирано:
  - Земята е в илюминатора, земята е в илюминатора ... - Момичето взе джойстика с голи пръсти и натисна бутона, продължавайки да пее. - Земята се вижда в илюминатора!
  И нейният снаряд току-що удари основата на съветския танк. Колата се спука и се разцепи. Започна да гори... Съветските снаряди избухнаха в утробата.
  Магда разтърси голите си пръсти и програка:
  - Вижте как го разбрах! И ти казваш...
  Шарлот изсъска и оголи зъбите си.
  - Говорим отново, на различни езици!
  Появиха се нови съветски автомобили. Тридесет и четири бяха първи. Подвижни и многобройни автомобили. След това се преместихме от сериала BT. Това е остарял тип колесна гъсеница. Настъпваха и допотопните Т-26, които не са способни по друг начин, освен да надраскат немската броня. По-мощните и по-тежки HFs напреднаха в самия край. И много пешеходци.
  Кристина се изкикоти и изръмжа:
  Е, ще им покажем!
  Германските превозни средства откриват огън от голямо разстояние, опитвайки се да приковат съветската пехота към земята. Те също така унищожават танкове и други живи същества.
  В небето се появиха и съветски щурмови самолети: известният Ilys. Те атакуват германската формация. Бойците на Хитлер се втурнаха към тях. Беше истинско бунище. Немски изтребители XE-262, много пъргави и пъргави с маневреност. Те атакуват съветската техника, натискат като желязо.
  Шарлот стреля отново. Влязох в съветския BT и изръмжа:
  - Този текст не е приказка... Приказката ще бъде напред!
  Е-50 спря и отрази съветската контраатака. Не много опитното командване хвърли резерва на танка всъщност на клането. И руските коли се удряха - като кокошки в щипка. И те се бориха с тях старателно.
  Герда стреля, счупи челото на тридесет и четирите и изсъска:
  - Какъв е Създателят - ранен ад!
  Шарлот също стреля, след като намери целта, съветските коли се движеха по права линия, а момичетата успяха да стрелят. И като цяло, това четири от явленията.
  Червената харпия пееше:
  - Нашата отрова убива всички!
  А воините продължиха да стрелят, оголиха зъби, толкова силни и големи като коне.
  Кристина туитира с апломб:
  - Нашата отрова убива всички!
  Магда, удряйки трийсет и четирите, излая:
  - Това е нашият резултат!
  Вероника, Оксана и Наташа, заедно с други момичета, напуснаха обкръжението. На батальона от момичета беше наредено да се оттегли в тила, тъй като воините практически нямаха противотанкови оръжия. Сталенида Павловна имаше опит във войната, като служи като доброволец в Испания. И разбрах, че граничните войски не могат да устоят на танковете от серия "Е". Момичетата обаче нокаутираха няколко превозвача, но самите те претърпяха загуби.
  Сега батальонът се разпръсна и отстъпи.
  Вероника, Оксана и Наташа, като изхвърлиха ботушите си, си тръгнаха боси и в леки блузи. Съветските войски не са готови да отблъснат колоните на тежките танкове. И просто няма какво да пробие танка Е-50. Единственият шанс е да повредите пистите. Но в тази машина ролките са разположени на отделни колички и е много трудно да ги деактивирате.
  Момичетата се движеха на изток през гората и то на малки групи. Изглеждаха много трогателно. Прибраха панталоните си и то само по светли ризи. Дълга, руса, леко къдрава коса се спускаше надолу. Босите крака се гъделичкат приятно от тревата, а понякога се натъкват и неравности. Всичко изглежда изключително еротично. Гърдите се виждат през тънки ризи.
  Вероника, гребвайки тревата с бос крак, казва раздразнено:
  - По дяволите - войната току-що започна и вече трябва да се оттеглиш!
  Оксана, чиято руса коса беше леко червеникава, ухилена със зъби, отговаря:
  - И нямах особени илюзии! Хитлер покори почти целия свят... Опитайте с такава тълпа, можете да се справите!
  Наташа разклати снежнобялата си коса и каза:
  - Всеки иска да угоди... Трудно е да се справиш с тях! Да бъдеш верен не е лесно!
  Вероника кимна. Косата й е толкова златиста и красива. Тя е страхотна.
  Но Виктория ги настигна. Червенокосо момиче. Косата е като огън. И толкова трогателно. Подухна вятърът и, изглежда, пролетарското знаме се развява, такава пламтяща коса.
  Виктория съблече ризата си и разголи торса си. Гърдите й бяха пълни, зърната й бяха алени, като макове. Красив воин. И нейното силно, тренирано тяло е оголено.
  Наташа се изкикоти и също оголи торса си, като забеляза:
  - И телата ни са красиви... Ние сме просто амазонки!
  Вероника поклати глава.
  - Не е ли твърде радикално - да оголим гърдите! Трябва да спазвате правилата на благоприличието!
  Виктория поклати глава и разтърси червените си къдрици.
  - В комунистическото общество - правилата на морала, понятието е относително. - Момичето разтърси голите си гърди, алените й зърна блестяха много съблазнително. - Да си гол не е грях. По-точно понятието грях е свещеническо, но нашето кредо е свобода от буржоазния морал!
  Наташа потвърди, разклащайки буйния си и еластичен бюст:
  - По-близо до природата! По-близо до естественото! И естествена голота!
  Оксана също се усмихна и оголи торса си. Всъщност в летните горещини колко е приятно, когато гърдите са голи. И вятърът ги духа. Красиво момиче и голота идва. Всички момичета са атлетични, с фигури, голите тела на воините изглеждат много хармонично.
  Красиви момичета вървят по пътеката. Те са толкова очарователни и много привлекателни.
  - изчурулика Вероника и поклати глава.
  Но изобщо не е естетически!
  Виктория поклати отрицателно глава.
  - Не! Имаме страхотни тела! И изглеждаме голи просто страхотно!
  Наташа кимна и скочи, каза:
  - Хубаво беше да съм гол... Тук Илич дойде с пистолет!
  Оксана я погали по гърдите и изпищя:
  - Всъщност бюстът ми е супер!
  Виктория пееше ентусиазирано:
  - О, момичета, а ние сме нападатели! Портфейли, портфейли и портфейли! Виждали сме долари - златни планини!
  Наташа, разклащайки голите си гърди, пееше с усмивка:
  - Преди са били голи, боси, лоши!
  И четиримата избухнаха в смях. Момичетата пляскаха с боси крака, вдигаха босите си пети. Красиви воини. Зад тях има раници и щурмови пушки ППШ. Сладки воини, много прекрасни.
  Вероника каза тихо:
  - Пред Бога всички сме равни... И ще трябва да отговаряме за разврат!
  Наташа се изкикоти и отговори с цялата решителност:
  - Няма Господ! Това е приказка!
  Виктория, разклащайки голите си загорели гърди, ентусиазирано възкликна:
  - Бог е измислен от силните на този свят, за да държи хората в подчинение!
  Вероника поклати златната си глава отрицателно.
  Кой тогава е създал Вселената?
  Виктория се усмихна и отговори:
  - Самите вселени растат като листа на дърво. Те израстват от нищото. Когато в далечна безкрайност едно дърво във Вселената започна да расте от нулата и оттогава се появиха много вселени.
  Наташа се изкикоти и изплези език, като отбеляза:
  - Е горещо! Може ли да си свалим панталоните?
  Виктория подкрепи идеята:
  - Това е страхотна идея!
  И трите момичета единодушно се отърваха от панталоните си, като останаха в бикините си. И какви силни и мускулести тела имат. Просто великолепен и висш пилотаж.
  Оксана запя с наслада:
  - Хлебарката има антени, момичето е с голи гащички!
  Остана само Вероника с навити панталони и риза. Тя отговори укорително:
  - Не е хубаво да си гол така! Ами ако ни видят!
  Наташа се изкикоти и отговори:
  - И нека дори да видят! Обичам да вълнувам мъжете!
  Виктория се изкикоти, разтърси почти голите си бедра и отговори:
  - Мъжете са боклук - просто измет!
  И удряйки прясна гъбичка с бос крак, тя добави:
  - Колко е хубаво да вземеш жребец и да го яздиш!
  Оксана отбеляза с усмивка:
  - Когато те галят, е хубаво... Особено ако мъжете са млади, красиви...
  Наташа напомни на момичетата:
  - Помни, хванахме момчето. Прекрасно дете и със сигурност има страхотно съвършенство над годините си!
  Виктория облиза устни и каза с похот в гласа:
  - Би било чудесно да го проверите!
  Вероника излая възмутено:
  - Какви гадни неща казваш! Не можеш да се подиграваш така с чувствата на хората! Особено когато става дума за немски, но момче!
  Оксана се изкикоти и отговори:
  - Извинете, но сърцето ми е толкова лошо...
  Наташа с готовност потвърди:
  - Германците напредват, а аз искам да мечтая за нещо хубаво! Например за момчетата!
  Виктория през смях предложи:
  - А ако наистина хванеш мъже? Беше толкова страхотно!
  Вероника отвърна остро:
  - Жените са украсени със скромност, а не с арогантен тормоз!
  Виктория поклати отрицателно пламенната си глава. Тя плесна босите си крака и излая:
  - Не! Просто няма по-голямо удоволствие да си избере сама мъж и да я завлече в леглото. Червенокосата дяволка разтърси медночервените си къдрици и продължи. - Това е, за да се лежиш в храстите за удоволствие, а не да слизаш по пътеката.
  Вероника каза строго:
  - Сексът без причина е признак на глупак! - И добави. - Това противоречи на нормите на комунистическия морал!
  Виктория не се съгласи:
  - Самият Ленин каза - съпругите трябва да са общи!
  Наташа се изкикоти и отбеляза:
  - Е, не мога да кажа, че се хвърлих така към мъжете, но е хубаво да играеш активна роля! Ако сам обичаш да избираш на кого да удряш! Но от наша страна не се стига до това.
  Виктория кимна в знак на съгласие.
  - Да, имаме само момичета... Но можете да преминете през оградата! - изчурулика от голямо удоволствие момичето. - Селяци, мъжки... Нашите ревностно пълзят по корем!
  Вероника поклати отрицателно глава.
  - Не, Ленин никога не е казвал това!
  Наташа възкликна в знак на протест:
  - Не, точно това каза Владимир Илич! При комунизма всичко ще е общо, включително и съпругите!
  Виктория се изкикоти и измърмори:
  - Жените са добри... Мъжете са още по-добри! Ех, да бъде заловен, да бъде изнасилен там от цяла рота.
  Момичетата се засмяха в един глас. И Виктория, ухилена, добави:
  - И тогава го набиха с приклади! И петите щяха да се запалят с мек пламък и да се поръсят с корбит!
  Наташа ритна удар с бос крак и изгука:
  - Петите са доволни, когато ги бият с бамбук! Тук в Китай момичетата и момчетата са били бити с пръчки по босите си подметки. И те го харесаха!
  Виктория изпя с удоволствие:
  - Какво мъчение в Холивуд! Само котки, не хора!
  Вероника мъдро отбеляза:
  - Тук ще отидеш в ада... Ще бъдеш измъчван, а петите ти ще бъдат изгорени не само с бамбук, но и с нажежено желязо!
  Наташа запя, стиснала силно юмруци:
  - Черен гарван на съседната порта!
  Виктория, разклащайки голите си цици, с алени зърна, продължи:
  - Люлка, белезници, разкъсана уста!
  Оксана, чиито гърди също са голи и треперещи бедрата си, отговори:
  - Колко пъти след битката главата ми!
  Вероника подкрепи импулса, тропайки босите си крака:
  - От претъпкания блок за цепене отлетях накъдето ....
  Наташа изрева яростно, разклащайки голите си гърди:
  - Къде е Родината! Нека крещят грозно!
  Виктория пляскаше и пищеше, извивайки бедрата си, едва прикрита от прозрачни бикини:
  - И ние я харесваме, дори и да не е красива!
  Оксана изсъска, като дръпна голите си загорели колене:
  - Доверчиви копелета!
  Вероника каза с въздишка:
  - Ние сме съветски граничари. И ние говорим като курви от ограда. Това възможно ли е...
  Виктория изпя в отговор:
  - Благодаря ти Сталин-вожд! За глупави, празни очи! За това, че сме като въшка, не можеш да живееш!
  Наташа заплаши червения дявол с юмрук:
  - Ну, ти така не си хрътка! Ще бъдете в специална секция!
  Виктория уверено каза:
  - Скоро германците ще дойдат в Москва... И вече Сталин ще бъде взет в клетка!
  Оксана се изкикоти и възрази:
  Смятате ли, че изходът от войната е предрешен?
  Виктория отговори съвсем сериозно:
  - Как иначе? Хитлер има повече от половината от света под окупация, плюс Япония и нейните колонии. - гневно тропна момичето с грациозния си бос крак. - А ние дори нямаме прилични танкове! Серията KV е пародия на автомобили. Т-34 явно е твърде малък. Но нормален резервоар не е създаден! И бронебойните снаряди ще бъдат по-лоши от немските!
  Наташа въздъхна тежко и избълбука:
  - Трябва да се съгласим с това! Уви, нашите танкове все още са толкова несъвършени. Ами KV? Да, чупят се...
  Момичетата замълчаха и игривостта им намаля.
  Всъщност още първите часове на войната показаха, че Т-34-76 няма напълно надеждна скоростна кутия и още повече серията KV. И какво е лошо, колкото по-тежък е резервоарът, толкова по-слаб е адаптиран към движение. А челната броня от 200 мм не е достатъчна, за да задържи снарядите дори на 88 мм оръдие Пантера-2, а не на това на Е-50.
  Както се оказа неочаквано, немските автомобили са с порядък по-силни в предната броня и способността да приемат удар. А съветските технологии явно се провалят.
  В реалната история обаче германците победиха още в първите часове и дни. Но те нямаха такъв брой танкове и самолети и страхотни реактивни самолети. И нямаше коли по-тежки от двадесет и два тона. Като цяло германците се оказаха изненадващо слаби през четиридесет и първата година. И в същото време странното е да победиш по-силен противник. И сега? Всички козове на нацистите: боен опит, по-добра мобилност на войските, способността да се пробие в отбрана - се засилиха. И фюрерът не е три и половина хиляди леки и сложни танкове, а десет хиляди тежки. И реактивни самолети, които по принцип витлото не е съперник.
  И Червената армия все още е по-добре обучена да атакува, отколкото да се защитава. И те научиха войниците да бият врага на собствена територия, а не да защитават своята. Разбира се, някои неща се оправиха. Линията на Молотов беше завършена. Това вече е плюс. Отбранителната линия в инженерно отношение е много по-силна, отколкото през четиридесет и първата година.
  Освен това войските все още са по-добре мобилизирани, отколкото в реалната история. И готов да отблъсне удара. Но все пак тренировките в защита не са много добри. Духът не е твърде обиден. Авиацията откровено минава. И нивото на обучение на пилотите не може да се сравни с немското. Но Фриц имат толкова колосален опит.
  Съотношението на силите е много по-лошо, отколкото през четиридесет и първата година. Тогава СССР имаше четири пъти повече танкове и самолети и пак падна. И сега? Сега германците имат предимство в качеството и количеството. Освен това в танковете качеството е о, колко забележимо от страната на нацистите. Да, и авиацията също.
  Може би затова четирите момичета са толкова песимистични.
  Воините изобщо не започват.
  Наташа, стъпвайки върху корените на дърветата и усещайки изтръпване в босите си крака, забеляза:
  - Ние показахме гръб на враговете! Или може би е по-добре да се изправите и да умрете с достойнство!
  Виктория поклати червената си глава.
  Какво ще промени нашата смърт? Само нацистите ще се похвалят с нова победа!
  Вероника се съгласи:
  - Точно така! Нашата смърт само ще добави фашистки лаври! И трябва да вземете най-новите оръжия и да се биете с нацистите.
  Оксана скептично отбеляза:
  - Но като? Срещу Е-50, без оръжие!
  . ГЛАВА Љ3
  Момичетата замълчаха ... И наистина, какъв танк е Е-50? Машина с плътно разположение, под два метра и големи ъгли на наклон на бронята. Един вид съвършенство в танкостроенето.
  Ново поколение машини с хидравличен стабилизатор на пистолета. И бронята е наклонена и страните, и челото, и кърмата. Тип клек. По принцип слабото място е дъното на корпуса, ако попаднеш между ролките. Но това също трябва да се знае. Освен това германците висят на гъсеници и екрани - давайки двойна защита.
  Така Фриц получи оптималния танк, който СУ-100, все още рядко самоходно оръдие, не можеше да вземе.
  При обстрела на съветски позиции са използвани газови оръдия и бомбардировачи.
  Но сега щурмови самолети прелетяха над момичетата. Те явно се заканиха, че ще заровят красавиците.
  Само ако можеха да ги видят, разбира се.
  Наташа, оголила лице, каза:
  - Всички сме кучки - фюрерът не е готин!
  И отново се усмихна към нацистите.
  Виктория логично и остроумно отбеляза:
  - Той не е първият боец, дори и вторият!
  Оксана сериозно отбеляза:
  - "Пантера" -2 на борда е напълно възможно да се вземе. Тя има само 82 мм броня под лек наклон. Няма да е проблем за нас!
  Вероника се изкикоти и предложи:
  - Може би просто можем да направим такъв танк ...
  Момичетата вървяха няколко часа, без да спират. Времето мина след обяд. Можете да спрете и да ядете. Хората в СССР не живееха много лесно, но положението в икономиката се подобри. Някои от стоките се продаваха на много ниски цени, други на високи търговски цени.
  Третата петилетка от 1938-1942 г. формално е дори преизпълнена. Това обаче се постига с увеличаване на продължителността на работния ден и драконовски наказания за отсъствия. Още по-формално първите две петилетки са преизпълнени, но всъщност не е така. Високото ниво на инфлация направи възможно манипулирането на статистиката.
  Но страната се развива доста бързо. Може би не толкова бързо, колкото според официалната статистика, но... Цифрите растяха. Строят се заводи, увеличава се производството особено в машиностроенето. Увеличен вал и оръжия.
  Добавено земеделие. След първоначалния упадък, причинен от колективизацията, колхозите започнаха да работят. Произвеждат се все повече трактори, торове и различни инвентар. Колхозите постепенно се издигаха. Четвъртата петилетка беше планирана малко по-скромно, тъй като нивото е по-високо. Колкото по-трудно е да се вдигне това ниво! Но четиридесет и третата и четиридесет и четвъртата година минаха, поне официално, по план. Или дори малко напред. Извънредният труд също беше активно насърчаван. и различни видове заеми.
  Селското стопанство добави още малко и това даде възможност за замразяване на цените на хранителните дажби и увеличаване на лимита за освобождаване на храна. Заплатите се покачиха малко.
  Разбира се, в СССР не всичко е толкова перфектно, колкото на филмовите екрани, но животът постепенно става по-добър. Появиха се велосипеди и дори през четиридесет и четвъртата година първите черно-бели телевизори. Заснеха и първия цветен филм за Сталин, разбира се. Автомобилът "Москвич" беше пуснат в серията. Добавено е производството на консерви и сладкиши, сладкарски изделия. Появиха се в продажба и хладилници на амоняк.
  Тоест в СССР имаше промени към по-добро. И НКВД вече не беше така вилнеещ, както през тридесет и седмата и тридесет и осмата година. Разбира се, хората не искаха война. И германците се страхуваха.
  СССР вече имаше силно развита тежка индустрия и машиностроене. Но засега нямаха време да попълнят армията с коли. Въпреки че, разбира се, в сравнение с четиридесет и първата година оборудването е нараснало с порядък. А размерът на самата армия достигна единадесет милиона - два пъти повече от четиридесет и първи. И икономиката се бореше да се поддържа.
  Сталин успя да създаде силна индустрия, но фюрерът спечели твърде много и не беше възможно да се справи с него. Ресурсите се оказаха напълно несравними.
  Но в СССР вече се произвеждаше добра яхния. И момичетата го изядоха с удоволствие, заедно с лук и хляб.
  Наташа ядосано отбеляза, дъвчейки месо:
  - Е, защо фюрерът още не отиде в Япония! И ела при нас!
  Виктория, удряйки силно бос крак по скалата, отговори:
  - Глупостта непроницаема!
  Оксана предложи:
  - Мисля, че фриците ни подценяват! Но в действителност трябва да разкъсаме цялата тази глутница на Хитлер!
  Вероника каза с въздишка:
  - Нямахме късмет... Въпреки че войната можеше да започне през четиридесет и първи. Това бяха слуховете тогава!
  Виктория кимна в съгласие и разтърси голите си гърди, съскайки:
  - Вероятно е така! Но очевидно Югославия и успехите на Великобритания срещу Италия объркаха плановете на Хитлер. Но всъщност това дори беше от полза за Fritz.
  Наташа смачка мравката с голите си пръсти на грациозни крака и кимна в съгласие:
  - Разбира се! През четиридесет и първата година Третият райх, без тежки танкове и ракетна артилерия, щеше да бъде напълно безопасен за нас. Щяхме да го смели... И така Фриц вдигна летвата.
  Момичето въздъхна тежко.
  Виктория погледна Наташа. На голите й еластични гърди и мисълта: "каква красота обаче", колко страхотно би било да я галиш. Но тя не го каза на глас - наистина е неприлично.
  Вероника логично отбеляза:
  - Историята няма подчинително наклонение... Но като цяло би било по-добре да се удари през четиридесетата година, когато нацистите настъпиха във Франция. Тогава моментът - по-удобно не се случва!
  Виктория изсумтя презрително.
  - И да развалим пакта? Сталин няма да се съгласи с това! Даде честната си дума да не атакува!
  Наташа се засмя и отбеляза:
  - О, колко сме благородни!
  Момичетата довършиха хляба, яхнията и лука. Пиеха кисело мляко от колби. Продължихме напред.
  Някъде се чуваше бръмчене на двигатели. Германските танкове се движеха. Сред тях е най-големият Е-100. Шпеер успя да отхвърли по-масивни екземпляри. Но наистина, защо на един танк са необходими две варела? По-добре е да направите два резервоара по-леки с различни цеви, отколкото един с две, но тежки.
  E-100 също е спрян от производство, но все още може да се намери в поредицата. Освен това Хитлер също обича мастодонтите и нареди да запази цялата серия от E-5 до E-100.
  Доста масивна машина Е-75 със 128 мм и тегло от осемдесет тона. Унифициран с Е-50 в броня. Едва ли е най-добрият модел, на практика ще бъде още по-лош. "Кралски лъв" с 210 мм оръдие, и тежащ сто тона.
  Момичетата се качиха на висок бор и гледаха танковете. "Кралски лъв" благодарение на двигателя от 1800 конски сили, доста мощен мастодонт и пъргав. E-100 е оборудван и с мощен двигател. Щурмлевът също се движи, с мощна 500-милиметрова ракетна установка. Това е една от най-ефективните пробивни машини.
  Съдбата на самия танк Лев беше двусмислена. Той се появи пред "Пантерата" и успя да се бие в Швеция, Швейцария и по време на десанта в самата Великобритания.
  Хитлер завладява както Швейцария, така и Швеция, налага поробващи споразумения на Испания и Португалия. Те бяха принудени да изоставят националната си валута и да приемат марката. Така попадайки под влиянието на германския капитал.
  Танкът "Лъв" трябваше да бъде използван срещу Америка. Но твърде тежката кола, с недостатъчно бързострелящ пистолет, не подхождаше на военните. Предпочитание беше дадено на по-напредналата "Пантера" -2. Това превозно средство задоволи военните със своите оръжия, а характеристиките на шофиране и особено предната броня са повече от достойни. "Пантера"-2 стана танкът на победата във войната със САЩ. А "Лъв" се използва изключително рядко. "Тигърът" също не беше много продуктивен танк, който едва имаше време да светне в битките в края на четиридесет и втората година. И "Тигър" -2 е остарял, едва има време да се появи. Модернизираната "Пантера" -2 с тегло от петдесет тона не отстъпваше на "Тигр" -2 по защита и въоръжение и превъзхождаше по характеристики на шофиране с тегло от осемнадесет тона по-малко.
  Бойната практика показа, че "Пантера" -2 значително превъзхожда "Шерман" по бойни качества, пробивайки това превозно средство от голямо разстояние, до три и половина километра, и е практически непробиваем в челото и само на близко обхватът е уязвим отстрани. И това далеч не е така за всички модели на Sherman.
  Америка загуби от немските реактивни самолети и Panthers, както и от по-ранния E-25 - уникално самоходно оръдие, високо само един и половина метър.
  САЩ капитулираха...
  Наташа погали собственото си ягодово зърно. И с сияеща усмивка каза:
  - Аз, ти! Той, тя - заедно цялата страна!
  Виктория подкрепи:
  - Заедно едно приятелско семейство! С една дума, ние сме сто хиляди аз!
  Оксана се изкикоти и, сочейки мастодонтите, отбеляза:
  - Резервоарът "Е" е много къс и клекнал. Ще бъде трудно да го хванем.
  Вероника изсъска тъжно:
  - Бог да ни благослови!
  Наташа се изкикоти и изчурулика:
  - В Америка за цялата страна, в Америка за цялата страна, в Америка за цялата страна - възможностите са равни!
  Огнената Виктория се кикоти и реве:
  - Възможностите са равни за различните слоеве на обществото!
  И както искаш. И зъбите й са красиви, както се виждат.
  Оксана коментира:
  - Когато германците се отцепят, ще им е много лошо от техните бази за снабдяване!
  Вероника се изкикоти и предложи:
  Да се помолим тогава!
  Наташа изсумтя презрително и поклати глава.
  - Не! Ние сме комсомолци, което означава, че сме атеисти!
  Виктория агресивно предупреди:
  - А аз по принцип съм войнствен атеист! И няма Бог - това е медицински факт!
  Вероника предпазливо отбеляза:
  Но не можете да го докажете!
  Виктория блесна агресивно с изумрудените си очи в отговор. И изсъска с усмивка:
  - Аз мога! Ако има Бог, той трябва да носи отговорност. Това означава да се грижим за хората. - Червенокосото момиче удря агресивно с бос крак боровия ствол. - Възможно ли е да си представим феноменален космически ум, който не би се интересувал от създаването си!
  Наташа с готовност потвърди:
  - Това е! В края на краищата ние сме за Бога, както децата са за Отец, и Той не се интересува от нас!
  Вероника предпазливо отбеляза:
  Но дори грижовният баща наказва децата си...
  Наташа се изкикоти в отговор.
  - Но не ги обезобразявайте!
  Виктория ядосано отбеляза:
  - Наистина има странни методи на възпитание във вашия Бог! Той, например, взе и удави цялото човечество и дори невинни животни. Възниква въпросът какви фашистки методи?
  Оксана добави с усмивка:
  - И изобщо, вечни мъки в ада... Това също е очевиден излишък, тъй като никакви методи на правосъдие не могат да оправдаят изтезанията!
  Вероника разпери ръце объркано и каза с въздишка:
  - Аз също смятам, че потопът на Ной е излишен. Но Земята се изпълни с грях пред очите на Бог...
  Виктория се засмя:
  - Да, децата започнаха да си правят майтапи. Татко вдигна картечница и застреля онези, които бърбореха, оставяйки само онези, които седяха по-тихо от водата, под тревата. Червенокосата оголи големите си зъби. - Такава се получава аналогия!
  Вероника сви рамене и каза тихо:
  - Не съм свещеник, за да давам отговори на подобни въпроси. Но мисля, че Бог имаше причини за това.
  Виктория се изкикоти и отбеляза:
  - Да... По някаква причина паднаха без причина, само че всички видяха като изчезнали!
  Наташа предложи:
  - Може би Библията е просто еврейска приказка. Защо трябва да вярваме в това?
  Оксана изрази мнението си:
  - Във всеки случай трябва да запазите честта си. И не разчитайте много на посмъртен рай!
  Виктория се изкикоти и отбеляза:
  - Да... Свещениците обичат да разказват! И не много привлекателна!
  Вероника тихо отбеляза:
  - Но Исус Христос е доста привлекателен образ!
  Виктория се изкикоти и поклати глава.
  - Не бих се омъжила за такъв пацифист!
  Наташа се изкикоти и отбеляза:
  - Да, човек трябва да отстоява себе си... А какво учи Библията? Удрят те по дясната буза - обърни лявата!
  Вероника искаше да каже, но явно се смути. И тогава Виктория го добави:
  - Наистина странен морал. Или Бог ни учи да обичаме враговете, или удавя цялото човечество наведнъж. И как може да се обясни това?
  Наташа си отговори:
  - Мисля, че Библията е написана от талантливи визионери!
  Вероника вяло възрази на това:
  - Който и да го погледне... Но иначе освен съществуването на Бог е невъзможно да се обясни появата на Вселената. - тогава момичето се развесели. Тя прокара голия си, изсечен крак по кората и продължи. - Каквото и да се каже, но е невъзможно да се намери или измисли по-убедителна версия за произхода на Вселената, освен как Бог я е създал!
  Наташа сви рамене и попита:
  - А първопричината за появата на Бог?
  Вероника въздъхна и отговори, губейки увереност:
  - Това вече е аксиома... Трябва да се приеме с вяра, че Бог съществува. И че съществува вечно и няма първопричина.
  Наташа поклати отрицателно глава.
  - Да приемете с вяра предвечността на Бога? Но мога да предложа да приема с вяра вечността на вселената, но без Всемогъщия...
  Вероника логично отбеляза:
  - Прилича на алогизъм. Как е тази вечна материя и откъде идва?
  Виктория веднага отвърна:
  - И какво е логичното - Бог е вечен... А той откъде се взе!? Още по-непосредствено всемогъщ и всезнаещ?
  Вероника отговори с отчаяние:
  - Винаги е съществувало... Ние го приемаме с вяра! И как е възможно това - неразбираемо!
  Наташа отбеляза:
  "Наистина тук сме на равни начала. Материята трябваше да възникне по някакъв начин. И се случва немислимото. - ухили се момичето и уверено отбеляза. - Но все пак остава открит въпросът защо има толкова много зло на земята.
  Всъщност има много за спорове...
  Във всеки случай на нацистите се противопоставиха по-малки, по-малко опитни и по-лоши технически сили.
  Ако в реалната история през четиридесет и първата година СССР имаше четирикратно предимство в танковете, с по-качествени превозни средства, сега германците вече имат повече мастодонти и са по-ефективни. А германците имат реактивни самолети и също повече като брой и качество. В реалната история СССР имаше четири пъти повече самолети. Вярно е, че може би качеството е на страната на Луфтвафе. Остарелите автомобили бяха по-ниски от немските. И най-новите също не бяха еднозначни. Но сега германците вече имат реактивни самолети, на които съветските витлови самолети не са съперници.
  Разбира се, успяха да изкопаят защитни линии, но подготовката е доста слаба. Все пак Червената армия има предимно нападателен характер. Един плюс е, че германците не можаха да вземат войските изненадващо. Но недостатъкът е, че те имат количествено предимство във всичко и дори повече реален боен опит, отколкото в четиридесет и първия.
  Плюс все още разбира броя на силите. И е толкова трудно да се устои. През четиридесет и първата година на СССР, след мобилизация, той изпреварва Вермахта по численост, но отстъпва по качеството на пехотата и общата мобилност. Сега за сметка на качеството не всичко е ясно. Във Вермахта има много колониални дивизии, които не са много боеспособни. Но от друга страна, добро щурмово витло MP-44 и много оборудване. И на тази планета врагът стана още по-силен. СССР, разбира се, също добави, но не толкова.
  Почти целият свят е против Русия. И тук шансовете са много по-малки, отколкото в четиридесет и първи.
  Албина, след като свали няколко самолета, забеляза:
  - Тук вършим, вършим, но бреговете не се виждат...
  Алвина се засмя и отговори:
  - Вече се приближаваме до Днепър и ще има голяма битка ...
  Бикини воините продължиха напредването си. Нацистите заобиколиха Брестската крепост и запушиха котела. Танк Е-50, движещ се в източна посока.
  Герда пееше ентусиазирано:
  - Аз съм толкова готино момиче! Счупвам всички врагове като ледени висулки... И в студа, бос, смело, че дори искри изсипват изпод краката ми!
  Шарлот се изкикоти, удари трийсет и четири в тялото и възкликна ентусиазирано:
  - Няма защо да се съмняваме в Родината! Воините са по-трудни от мъжете!
  Кристина също натисна бутона с бос крак и яростно предаде, нокаутирайки съветското оръдие. Така че дори багажникът се откъсна:
  - Доходите са високи като планински върхове!
  Магда стреля едно по едно с оръдието си. Той беше 105 мм и смъртоносен в последната модификация, беше доста бързострелен, правеше десет изстрела в минута.
  Момичето стисна голите си пръсти и прошепна:
  - Процент в линията на бъдещето, даден...
  Герда удари съветския танк, смачка бронята и извика:
  - Сами ще видите!
  Тя тупна и Шарлот, използвайки голите си пръсти, с див, неистов рев:
  - Отечеството вече е по-близо до нас!
  Кристина също стреля, използвайки пръстите на голите си загорели крака, издавайки:
  - Поздравете слънцето с нас!
  Магда също тупна и притисна голата си пета. Тя разби съветското оръдие на плаващи фрагменти, пеейки:
  - Родината е най-силната!
  И воините ще реват като биволи в кланицата. Четири много обича мъжете. Наистина им отива. Защо не? Те са толкова красиви и агресивни. И обичащ. И човекът е куче, само примамете. И ще имате всичко, включително пари. И тези жени са физически много силни. И усвояват мъжкото съвършенство с луд темперамент. И постоянно удоволствие.
  Няма нужда да чакате цяла година за мъж - и все пак оргазъмът ще ви намери!
  Герда го взе и изрева, стреляйки по съветските тридесет и четири и събаряйки кулата:
  - Аз съм истински рицар на унищожението!
  Кристина изплези език и извика заплашително:
  - И усмивката ми е като на пантера!
  Шарлот говореше агресивно, разклащайки юмрук и натискайки джойстика с босите си пръсти.
  И предстоят големи промени!
  Магда изчурулика и извика:
  - Ние сме олицетворение на хетера!
  Герда се изкикоти и отговори:
  - Колко е хубаво, когато ръцете на красиви млади мъже те галят!
  И момичето си представи как дланите й ръкопляскат по ягодовите зърна. Наистина е толкова прекрасно. И гъделичкащо и вълнуващо. И много хубаво.
  Герда стреля по съветския СУ-85. Тя блъсна колата и изчурулика, плесна босите си крака по бронята:
  - Ах, дъбови дами, дъбови дами!
  Шарлот агресивно потвърди, надувайки бузи и разтърсвайки пълните си гърди.
  - Дуба! Дъб! Дуба дами!
  И как ще го вземе и ще се смее... Като че ли камбаните бият. И гласът му е толкова лъчезарен.
  А жертвата й беше 76-милиметров руски пистолет. Оръжията са доста архаични.
  Кристина се изкикоти и изпищя:
  - Ще ревам и ще се счупя!
  И с голите си пръсти също насочи снаряд към вражеска кола.
  Колко е красива. Златото и медта са страхотни!
  Магда е напълно златна, като пее с ентусиазъм:
  - Хърдито все още плаче...
  Тогава тя се обърна към съветската тридесет и четири и продължи да пее тъжно.
  - Тя е непозната в Берлин!
  Герда изчурулика в отговор. Тя натисна бутона на джойстика с боси пръсти и свали съветска гаубица.
  - Берлин е столицата на света!
  Шарлот промърмори с апломб в отговор:
  - А Лондон е столицата на Париж!
  И пирони на съветския Т-26. Машината, макар и не голяма, също се смята за танк.
  Кристина го взе и го даде, като завъртя мотора с боси крака:
  - А Париж е столицата на Рим!
  Тогава, щом се смее... И с изумрудени очи ще пробие през всички воини подред. И се усмихва в същото време, и блести със зъби. Но изобщо как ще вземе и ще удари съветските танкове. Ще събори половината от кулата на тридесет и четири.
  И след нея Магда ще го вземе и ще го запали с граната. Тоест снаряд. Според СУ-76. Вече очевидно е остаряла кола, но все още е в списъка.
  И изчурулика:
  - А Рим е столицата на Маями!
  Наистина е смешно. Но момичетата се увлякоха твърде много. Те не забелязаха как няколко войници от съветската армия пропълзяха до тях с пачки противотанкови гранати и взривиха следите. И как ще вземе и ще гръмне. Ролките се спукаха и Е-50 загуби подвижността си.
  Е, какво става...
  Нацистите имат много танкове и са много по-напреднали от съветските. И имат по-опитни екипажи.
  Разбира се, има много чуждестранни войници, което създава някои проблеми, но не е страшно. Но броят на войските е много силен. И не можете да оспорите.
  Числото през четиридесет и първата година просто не беше достатъчно за Фриц. Имаше особено малко танкове. И това им попречи да се бият.
  Албина и Алвина на щурмови самолети изсипаха бомби върху врага. Червената армия под ударите им потръпна и загина.
  Албина, изпускайки още един дар на смъртта, изпищя:
  - За решителни промени и победа!
  Алвина лесно потвърди, стреляйки, натискайки голите си пръсти върху бутоните на джойстика:
  - За това, че излетяха от успехите на Третия райх.
  Германските пилоти Гертруд и Адала, пляскащи босите си крака, се качиха в двуместен XE-328, в реактивна машина - това е чудовище с десет въздушни оръдия.
  Дъждът току-що беше отминал и момичетата оставиха грациозни, много ясни следи от босите си крака.
  Те бяха толкова съблазнителни, че тийнейджърите, служещи на летището, лакомо поглъщаха босите следи с очите си и дори момчетата започнаха да набъбват съвършенството. Като цяло имаше много пилоти - боевете показаха, че жените при равни условия имат два пъти по-висока степен на оцеляване от мъжете. А това означава, че са ефективни. А Хитлер, разбира се, не е такъв човек, за да съжалява някого.
  В самия Трети райх официално е въведена полигамията - правото на четири съпруги. Това е много практично. Но не се вписва твърде много в християнските традиции. Нищо чудно, че фашизмът търси нова форма на религия. Хитлер настоява, че това е монотеизъм, но толкова специален - с пантеон от езически, древногермански богове. Разбира се, самият Хитлер в този пантеон е поставен преди всичко като пратеник и пратеник на Всевишния Бог.
  Така че фюрерът, разбира се, много обича да се самоусъвършенства.
  Гертруд и Адала изстрелват в небето своя многоцелеви щурмови самолет, който може да играе и ролята на боец.
  Воините са много уверени. Руснаците нямат реактивни самолети и едва ли ще могат да издържат на натиска на небесните тигрици.
  Гертруд изръмжа:
  - Аз съм рицар на горящ поток ...
  Адала ентусиазирано потвърди, оголивайки зъби:
  - И ще матувам всички!
  Момичетата се засмяха. Те натиснаха с голи пети педалите и завъртяха реактивния щурмови самолет.
  Все още беше тъмно, но на изток вече се виждаше ивица светлина. Момичетата подсвиркваха... Под тях вече плуваха просторите на Русия. Жените воини се закикотиха и си намигнаха. Те са толкова екстравагантни и красиви.
  Тук съветските коли излитат към тях. Винтовата Як-9 е може би най-масовата машина сред най-новите версии. Не прекалено въоръжени, но сравнително евтини и с малко броня. МИГ-5, по-бърз, с картечници. МИГ-3 е по-ранен модел. LAGG-7 е може би най-бързата и най-въоръжена птица. В последната модификация има цели три 20-мм оръдия.
  Но това са всички витлови машини - реактивни самолети не са създадени. И германците се чувстват много уверени.
  Гертруд стреля с десет въздушни оръдия. Улучиха 30 мм и две 37 мм оръдия. Те се втурват като огнен вихър през съветските самолети. Червените пилоти обаче се опитват да избягат и да отидат на опашката.
  Адала маневрира в този момент. Не можете да вземете немска кола челно, но влизането в опашките е изпълнено. За СССР атаката не е неочаквана. Зенитните оръдия вече са изстреляни. Взривените снаряди светят в тъмното.
  Германците изпитват известна нервност. Изглеждаше, че вече са видели толкова много, че нищо няма да ви изненада, но ... съветските пилоти са смели и не се страхуват от загуби. Нищо, което да ги плаши. Но опитът не е достатъчен. Германският самолет лесно излиза от пикирането и сваля съветската кола. Разбива още един на парчета.
  Силата на германските оръжия е много голяма. Това е компонент, в който фриците имат огромно предимство пред Русия. Но скоростта на нацистите е колосална.
  Адала ускорява и пробива напред. И Гертруд изстрелва ракети по врага. Съветът се получава от зъбите. Някои боеприпаси са насочени към топлина или звук.
  Адала прошепва:
  Няма да ни убият!
  Момичетата си въртят колата... Опитват се да са готини. И тогава съветски изтребител тарани близкия немски реактивен щурмови самолет. И как започва да се къса и разцепва. И небето и въздуха.
  Гертруд прошепна:
  - Луда смърт!
  Воините бяха явно объркани и могат да бъдат блъснати така.
  . ГЛАВА Љ 4
  Ужасен удар падна върху мирния Владивосток (в Далечния изток военното положение не беше въведено). Повечето от корабите на Тихоокеанския флот бяха обезоръжени в пристанищата, много моряци също бяха прехвърлени на западния фронт. От една страна атаките на Страната на изгряващото слънце се очакваха, но на практика се оказа, че не са очаквани. Генерал Ямамото заложи на едновременен удар с всички сили, които биха могли да бъдат използвани. Америка, която е сравнително бързо победена, няма време да потопи по-голямата част от японския флот, бойните кораби представляваха особено страхотна сила.
  Капитанът от първи ранг Василчиков точно в този предзорен час играеше карти с други офицери от флота. Момчетата бяха все още доста млади, бяха оставени тук, за да се уверят, че корабите не изгният напълно. Василчиков е единственият от тях, който мирише на барут, той беше преместен от Ленинград поради необходимостта да се лекува от тежка пневмония, хванат в много облачен град. Капитанът от първи ранг, или ако бъде прехвърлен в сухопътните войски, полковникът, се наслаждаваше на тишината на Владивосток, на неговите цветущи улици. Зимата мина, април мина с радост, беше прекрасно, топло, юни не беше в средата, а в тропическата зона. Офицерите пиха малко, добрата водка в морския магазин по днешните стандарти (предвоенната инфлация обезцени рублата) е почти по-евтина от млякото.
  Настроението обаче беше развалено от новината, че следващият керван с американска яхния няма да дойде, в резултат на което закуската поскъпна и вместо крехкото телешко тексас се наложи да хапнем вече досадната риба с кисели краставички . Офицерите няколко пъти се опитаха да преведат разговора по темата за войната и поискаха да говорят за определени битки, но Василчиков запази мълчание и отклони разговора настрани. Накрая, когато най-накрая го хванаха, той излая:
  - Ще те пратят на фронта, та ще познаеш майката на Кузькин. Разберете, че барутът мирише не на парфюм, а на трупове!
  Един много млад военноморски лейтенант (току-що беше получил еполети, след половин година обучение, в което влезе веднага от училище) скочи:
  - Ето кой ни липсва! Жени! Красива жена! Защо седим сами, защото градът е пълен със самотни момичета.
  Момчетата аплодираха:
  - Разбира се, да отидем да търсим момичета.
  Офицерът изпя романс:
  - Колко е хубаво да лежиш на тревата и какво вкусно нещо за ядене! Направете пренареждане в банята и се обадете на младите момичета!
  Василчиков извика на разярената младеж:
  - Навън има полицейски час и момичетата спят след тежка работа! Не всеки има късмета да получи такова крадско място, блажен, когато наоколо се леят пот и кръв.
  Офицерът дразни:
  - Барутът мирише не на духове, а на трупове, само за редниците, командирите имат противогази с филтър!
  Василчиков се намръщи.
  - Философ! Типичен Спиноза, остава само да се научите как да дръпнете спусъка с език! И ще бъде: фу! Слабините! Слабините!
  Офицерите се засмяха, дори прозорците започнаха да треперят. Василчиков добави:
  - Езикът ти е страхотен, когато умът на противника ти е малък!
  Младшият офицер измърмори:
  - Стига с това, хайде да пийнем!
  Останалите бойци изреваха:
  - Точно така, налейте! До зори, разбира се, ще имаме достатъчно водка, но ще има и закуски по дяволите!
  И огнена вода, налята в чаши! Да, така започна да кипи и да се пени, звучаха нецензурни, нецензурни песни.
  Вратата се отвори внезапно и стаята сякаш беше взривена от ураган. Високо огнено момиче скочи до офицерите и с всичка сила разби тухлена стена с недовършена бутилка водка. Момичето извика:
  -Алкохолици и негодници! Цялата държава работи, или се бори, вие сте блажени като прасета. Забрави за съвестта и честта! Нищо чудно, че Ленин каза: пиянството е най-лошият от всички пороци, неговата особена разрушителност в публичното пространство!
  Младшият офицер вече беше доста пиян, очите му примижаха и той извика в отговор, грабвайки празна бутилка:
  - Кучко, махай се оттук! Сега ще го направя!
  Момичето удари за кратко пръста на ботуша си под коляното. Ударът изглеждаше лек, без обхват, но младежът извика и потъна. Бутилката падна и се счупи. Всички ахнаха, Василчиков възкликна:
  - Да, това са знаците на Анна Ведмакова, пилот-ас в Испания и Финландия. Тя има легендарна коса, цвета на огъня! Добре дошъл, командир на ескадрила...
  Вещерът кимна.
  - Все още съм в ранг майор, а първият пилот-ас награди звездата на героя на СССР. Току що пристигна с нейния изтребител МИГ-5. Докато останалата част от ескадрилата е на източния фронт. Бях инструктиран... Е, не е твоя работа, че ме инструктират. Във всеки случай имам нужда от вашия разрушител незабавно да вдигне американското знаме и да отиде в морето.
  Василчиков беше изненадан:
  - Защо нашата?
  Зелените очи на вещера проблеснаха.
  - Защото тази кола е произведена в САЩ. Доставиха ви го по ленд-лизинг и следвайте само моите поръчки.
  Василчиков направи гримаса:
  - Полковникът се подчинява на майора, та дори и от друг отдел. Вие имате властта.
  Ведмакова изнесе документ с печата на НКВД и подписа на заместник-председателя на щаба и председателя на Съвета на народните комисари, началника на тайната полиция - маршал Берия.
  - Разбрах! И без повече приказки, само ще ми се подчиняваш! Какво ще стане иначе, няма да кажа: не си на пет години!
  Василчиков се поклони:
  - Добре! Разрушителят е в движение, необходимо е само да вдигнем моряците от казармата и да отплаваме след два часа.
  Ведмакова хвана младия офицер за косата, тя беше с глава по-висока от него и явно по-силна:
  - Какъв хам и пияница! Защо имаш такъв разпуснат отбор! Този човек прилича повече на каюто момче, отколкото на офицер. Може би за начало го надуйте добре, за да излезе целият хмел.
  Василчиков се смути:
  - Това е Паша Колобков. Той беше изпратен на курсове директно от Суворовското училище по съкратена програма. Той все още е съвсем момче, след два месеца рожденият му ден е на шестнадесет години.
  Вещерът направи гримаса:
  - Еха! На петнадесет и вече офицер! Ето какво прави ускорението! И не знаех, че млеката вече получават титли.
  Василчиков сви рамене.
  - На комунистическия фронт децата растат рано! Освен това му се случи една история, сякаш той написа най-добрата история за фантастичната защита на Москва и Жуков отбеляза това и го посъветва да прехвърли момчето от кадети в офицери.
  The Witcher подобри:
  - Добре! Нищо лошо, че не е глупак, ама не пие повече! Усещам миризмата, а носа ми е като куче, веднага под трибунала! Всъщност вие ще платите за това. Вече мъж на средна възраст, но самият той.
  Василчиков се закашля:
  - Всъщност аз съм на тридесет и две, но вече бях ранен шест пъти в Испания и Финландия, така че изглеждам стар...
  Ведмакова искаше да каже нещо в отговор, когато изведнъж чудовищен рев наруши предзорната тишина. Сякаш от небето падаха тежки камъни, стъклото на прозореца веднага се пръсна. Камъни от градушка се удряха по масата и дори попадаха в ръцете и лицата на пияни офицери. Вещерът извика:
  - Всички веднага навън.
  Василков извика в отговор толкова силно, че едва не си скъса гласните струни:
  - Това са дванадесет инчови черупки! Японските бойни кораби изглежда са на лов, това означава.
  Ведмакова, раздразнена, удари стената с ботуша си:
  - Започна, но не както планирахме! Въобще не! По дяволите, трябва незабавно да отведем ескадрилата в морето и да потопим флота на страната на теснооките маймуни.
  Василчиков измърмори:
  - Има оръжия само на моя разрушител и на няколко малки корита. Ние дори нямаме отговор.
  Ведмакова показа юмрука си:
  - Е, трябва да имате брегова артилерия! В крайна сметка не всички бяха изпратени на западния фронт, както и авиацията. Все пак за това, че Япония може да влезе във войната всеки момент, се говори от години.
  Василков искаше да каже нещо, но пак зашумя, заваляха отломки. Сирената извика, предупреждавайки за пристигането на самолет. Василчиков стана и извика над рева на вещица:
  - Имаме авиация, има и брегови батареи, дори и да не са в пълен комплект. Да отговорим!
  Пилотът изръмжа, докато тичаше по улиците:
  - Просто щях да избягам при моя боец и ще насадя тези японци, няма да ми се стори достатъчно. Те пак ще плащат за Цушима и Муден.
  Василчиков се съгласи:
  - Да, ще платят! Да, дори и с процент!
  Чуха се експлозии и закъсняло чуруликане на зенитни оръдия. Като цяло, по-голямата част от противовъздушната отбрана на Владивосток беше извадена още през четиридесет и първата година, за да укрепи отбраната на Москва (Очакваше се, че Хитлер ще удари, но след това премина!), Така че множеството точки на комара -къщата на страната на изгряващото слънце изглежда не обърна много внимание на подобен "шум". Японски пикиращи бомбардировачи пуснаха пролетни "подаръци" с пронизителен писък. Ударът е нанесен както на града, така и на флота. Японските самолети не са твърде големи, но пъргави, но бойните кораби, напротив, са яки. Досега американците са успели да потопят само две такива красавици, а оцелелите, заедно с крайцерите, унищожаваха брега. Силно напомняше злодейската атака на Страната на изгряващото слънце на 27 януари 1904 г. Само тогава нямаше авиация.
  Василчиков усети, че се задушава от бягане. Той не е супермен, а прост човек с болни бели дробове, попаднал в тежка ситуация. И във Ведмакова тя не го изпревари много. Чудя се на колко години е, едва на повече от трийсет, гърдите й са големи, а раменете широки като на мъж.
  Ведмакова изведнъж се обърна и махна с ръка:
  - Не бягай старче, последвай ме! - Тя извика с такава сила, че звуковата вълна направо й удари ушите. - Изведете разрушителя в морето възможно най-скоро.
  Наблизо гръмнаха експлозии, заваляха отломки, един от тях падна директно върху Ведмакова и тя механично го хвана с ръце. Момичето-пилот се почувства като вратар, който успешно спечели дузпа, фрагментът беше кръгъл, топъл и приличаше на топка. Анна изведнъж усети, че нещо течно се стича по ръцете й. Момичето погледна фрагмента и тогава дори железният й воин, закален от три години война (Заедно с испанците), гаденето й дойде в гърлото. Тя държеше бебешка главичка в ръцете си. Горкото момиче (това се вижда от късите свински опашки, с изрязани очи. Ведмакова внимателно сложи глава на напукания асфалт и прекоси:
  - Не си имал време да съгрешиш, да не живееш! Но няма по-голям грешник от Бога, следователно няма по-голям грях от безразличието към страданието на децата.
  Отново рев и отломки, единият удари момичето в ботуша, надрасквайки кожата. Ведмакова вече искаше да се обърне и да се втурне колкото може по-бързо към пистата, където нейният МИГ търпеливо чакаше агресивната домакиня, но...
  Остър като острие на кинжал, погледът на воина различи непоносима гримаса на болка по лицето на капитана от първи ранг Василчиков, когато горната му част на откъснато тяло полетя, изхвърлена от взривната вълна. Самото момиче едва избяга от фрагмента. Тя вече по едно време някак си закачи бузата, дори по време на въздушната битка в Испания. В резултат на това остана дълбок белег, който дълго време разваля външния й вид. Вярно е, че в Сибир тя беше запозната с един много силен магьосник, който с помощта на мехлеми и призоваването на духове успя да излекува, сякаш никога не е бил, тази рана и още няколко. За това Ведмакова му даде своята невинност, познавайки радостите на жените. След това момичето улови и най-малката възможност да захапе щастието на любовта с мъж, което беше много трудно да се направи в свещени съветски времена, дори с нейната сатанинска красота и способност да изкушава. Въпросът, разбира се, не е толкова да се убеди мъжът, а да се гарантира, че организаторът на партито няма да разбере за това. И има толкова много измамници от всякакъв вид, че доносник, на доносник и доносник, ги кара. Така че няма да ускорите наистина, ако кариерата ви е скъпа. Но преди около четири месеца, когато беше наградена със звездата на героя, за двадесет и петия фашистки самолет, свален поред: тя се срещна в Берия. И в целия съветски елит нямаше по-голям женкар от шефа на тайната и явна полиция.
  Ведмакова тичаше като писта. Освен това, което рядко й се случва, тя обърка улицата в непознат град, в резултат на което само увеличи разстоянието.
  Пилотът избяга и си спомни: Берия беше изобретателна в леглото, но не и нейния вкус, плешив, корем, не Аполон. Така той така и не стана неин любовник. Като цяло слуховете, че Берия е изнасилвал жени, са явно преувеличение. Ако му беше казано твърдо не, вторият човек на Червената империя, като правило, не прибягваше до принуда. Въпреки че кой се осмелява от момичетата да каже не на такова чудовище? Палач на Русия номер едно!
  Но тук тя стана довереник на Лаврентий Палич. Като цяло тя става една от първите жени доброволци, които се бият в Испания. Всъщност малко съветски пилоти са участвали в тази гражданска война. Изглежда самият Сталин не е искал особено победата на социалистите. И което е логично, във Франция победиха социалистите, привидно леви, а отношенията със СССР само се влошиха. Но в същото време, като се има предвид, че Франко е фашист и буржоа, а народното правителство на Испания изглежда е ляво, беше невъзможно напълно да се игнорират молбите за помощ. Да, съветските пилоти трябваше да натрупат опит, да изпробват ново оборудване. Първоначално войната продължава с различен успех, но след това армията на Франко, с подкрепата на италиански и германски части, успява да превземе Каталуния. Битката във въздуха отначало беше равностойна, но след това се появи известният Месершмит. Още в първата въздушна битка Ведмакова усети силата на този самолет в сравнение с Ил-16. По-специално скоростта, разлика от сто километра в час, позволи на фашистките пилоти да избират сами къде, как и кога да се присъединят към битката. Второ, въоръжението на 20-милиметрово въздушно оръдие можеше да свали шперплат Ил-16 на голямо разстояние, докато ME-109, с бронирана челна броня, задържа изстрелите на 9,6-милиметрова картечница на съветски изтребител. Следователно, за да унищожите Месер, беше необходимо или да атакувате отзад, или ако сте имали голям късмет да влезете в двигателя или в зрителното стъкло. Трябва да се отбележи, че германците също имаха много по-добра комуникация и действаха по-хармонично. Ведмакова е свалена два пъти, а на третия е тежко ранена и пленена. Тогава времената бяха тежки, но тъй като войната вече беше загубена, Мадрид падна, Хитлер, в знак на добра воля и планирайки съюз със Сталин, нареди да се върнат съветските пленници в родината им. Ведмакова прекара само един месец в плен, беше настанена в болница за офицери, добре хранена и обгрижвана. Никой не е биел или изнасилвал, може би нацистите и режимът на Франко са се опитвали да се покажат на целия свят като хуманисти, за разлика от кървавия тиранин: Сталин! Но след завръщането си в родината си, от всички бивши военнопленници, само една Ведмакова остана на свобода.
  Вярно е, че дадената заповед за единствения свален италиански боец е лишена от нея. Но тя остана в армията и дори участва във войната с Финландия. Страната Суоми имаше само 118 остарял шперплат в самолетния си флот. Момичето почти не участва във въздушни битки, тя се занимаваше повече с разузнаване, получи заповед, изглежда един моноплан, тя въпреки това свали, но не се брои.
  Нощното разузнаване също не е лошо, важно е за армията. Разбира се, фактът, че войната с финландците продължи сто и петнадесет дни, а съветските войски напредваха с половин километър на ден, не можеше да не предизвика чувство на досада. Тогава Берия й пропусна, че съотношението на загубите е пет към едно в полза на страната Суоми. Вярно, линията на Манерхайм беше пробита с фронтална атака, което също е постижение. Виборг идва с подаръци - обаче не е взет, а оставен от финландците след подписването на мирното споразумение. Войната беше спечелена, макар и с плащане с река от кръв. Ведмакова често общува с ранени, пехота и танкисти. Като цяло нивото на организация на Червената армия далеч не беше перфектно. Въпреки че, например, танкът KV-2 направи силно впечатление на момичето. Неговата 152-милиметрова гаубица може да разбива землянки и да потиска батареите. Имаше и нови съветски самолети MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU и др. Ведмаков получи МИГ, кръстен на Микоян. Самолетът имаше отлични летателни характеристики и най-големия таван на височината сред съветските соколи. Вярно е, че този самолет започна да пристига буквално в навечерието на войната, повечето от пилотите имаха само няколко часа полетно време и бяха засадени на най-новите, неразработени руля. Но по-опитни кадри все още летяха с остарелия Ил-16, самолет, който имаше максимална скорост с двадесет километра по-ниска от бомбардировача Ю-88. Така че изглежда, че има много авиация, но ако вземете нейното качество...
  Германската атака не беше съвсем неочаквана. Слуховете, че назрява война, се носят от януари. Приблизително пет милиона резервни войници бяха привлечени в армията, срокът на военната служба беше удължен на четири години, танковете бяха изтеглени до границата. И в същото време те активно копаеха окопи, голяма армия не стоеше на полето, сякаш нарочно са я извадили и подредиха така, че да е по-лесно за германците да обкръжат и унищожат нашите войски. Тя беше в укрепленията. Вярно, през май се появи слух, че е взето решение и освобождението на Европа е на път да започне. По принцип Ведмакова, ако Сталин удари Хитлер по-рано, тя щеше да каже само благодаря. За всяка страна и особено за Русия е съвсем естествено да расте на територия, да се стреми към експанзия. Владетел-завоевател, това е почетно звание... И въобще крайната цел на комунизма е световна революция, Съветски съюз за цялата планета, с перспектива за експанзия в космоса. В крайна сметка човек не може да се колебае дълго време и да позволи на нацистите да създават оръжия, способни да унищожат човечеството. От друга страна какъв идиот трябва да си, че е толкова глупаво да подменяш и армията, и държавата. Дръжте войските в най-уязвимата форма, игнорирайки всички данни за предстоящата атака? Два месеца преди началото на войната познат магьосник я нападна, че в най-краткия ден от годината фашистки орди ще нахлуят в СССР! И й изпрати защитен медальон, предупреждавайки, че докато е върху нея, Ведмякова няма да има опасност за смърт или нараняване. И какво! За няколко дни той вече свали двадесет и девет фашистки самолета, включително два Ю-488 и един Ю-287, между другото, последният бомбардировач е толкова пъргав, че МиГ-5 едва успя да го настигне . След това Ведмякова помоли за кола от най-новата модификация. Ами ездача и коня. Сред съветските жени тя е първата по брой свалени автомобили, а сред мъжете - първата от първите. Така те дадоха майора. Толкова бързо, като в приказка. Но победата на Третия райх е съвсем реална. Обратът в Африка през четиридесет и първи, а след това излизането от войната на всички възможни съюзници, капитулирали пред Третия райх, а сега и изненадващо нападение на Япония. Последното като цяло е лошо, но не и фатално. Да, населението на Япония, около сто милиона или дори малко повече сега! (Няма преброяване от дълго време, но раждаемостта е много висока и досега, без ограничения в демографската политика, увеличението е повече, отколкото в СССР). И ако добавим и марионетния режим с китайския "император" в Манджурия, тогава това са още тридесет до четиридесет милиона (никой наистина не е броил там дълго време). Освен това има триста милиона завладени колонии.
  Вярно е, че част от японските войски сковават Китай, но сега най-вероятно мирът ще бъде подписан с Чан Кай Шек или по-скоро това, което е останало от него, е капитулирало и заедно с Америка те ще се противопоставят на вече малката Червена армия на Мао.
  В самата Манджурия вече има около десет милиона японски и три милиона двеста хиляди "китайски" войници. Общата сила на японските въоръжени сили е около двадесет и седем милиона, но те или са разпръснати из цяла Азия и дори в Съединените щати, или четири милиона от тях са войски за самоотбрана и са на скелети. Япония има много танкове, само двадесет и две и половина хиляди, а в самата Манджурия около десет хиляди. И самите танкове са слаби, по-лоши от немските модели от 1941 г. Най-масивният Chi-Ha няма да може да пробие бронята на T-34 дори от близко разстояние, а нашата кола може да вкара на разстояние повече от километър. Истината е истинска, Т-34 удря точно от 500 метра. Превъоръжаването с оптика се забави, а видимостта все още е слаба. Но това са танкове, а японската авиация не е лоша. Истината е малко по-лоша от немската и американската, но това е малко. Разликата е не повече от шест месеца. По време на боевете край Халхин Гол, един японски пилот-ас (по дяволите, фамилията му изхвърча от главата, той изглеждаше напълно тъп в тази месомелачка), свали 41 съветски самолета, докато не беше завършен. И така, за какво става дума? Япония има добра авиация, а нивото на подготовка на асовете е високо. Вярно е, че превъоръжаването с нови самолети по време на войната е идея по-бавна от тази на другите страни. Защо? Може би поради факта, че страната на изгряващото слънце няма достатъчно индустриален потенциал, за да отблъсне едновременно натиска на Съединените щати, които произвеждат повече от двеста самолета на ден, и да овладеят нови модели. Американците бомбардираха тежко Япония, разрушаваха фабрики, опожаряваха градове. Въпреки това все още не е толкова интензивно, докато островите не са твърде далеч, те не са имали време да се доближат, а сега, когато капитулират пред Третия райх, изобщо не бомбардират. И как да се справим с такава сила. Японският флот е много по-силен от сегашния, незавършен Тихи океан. Докато не е потопен, човек не може дори да мисли за победа. Но тук е сухопътната армия ... В Далечния изток, близо до границата, има формално седемдесет и две дивизии, Берия й даде тази информация при голяма тайна, плюс още три гранични дивизии и две дивизии на НКВД. Изглежда, че са доста, но те са напълно окомплектовани според редовната численост, само войските на НКВД. Останалите дивизии имат мирновременни държави. Това означава, че Япония има голямо предимство в пехотата, авиацията и дори в танковете. Е, при танковете от наша страна това се компенсира с качествено превъзходство, а останалото е много по-лошо. Въпреки че ако вземете стрелково оръжие, Япония също изостава по брой картечници, предимно има оръдия. Далекоизточните дивизии обаче са слабо оборудвани с автомати. Няма достатъчно машини за всички. Така че... По отношение на качеството няма превъзходство в пехотата, по-скоро, дори по-лошо, всички най-добри офицери се прехвърлят на съветския фронт, тук най-лошите войски като правило не се обстрелват, като имат минимум на военно обучение. Това означава, че войната започва при изключително неблагоприятна ситуация за СССР. И не малко новосформирани резерви ще бъдат хвърлени на изток ...
  Вещерът внезапно нахлу в огъня. Бомбардираната градска болница беше в пожар. Картината е наистина апокалиптична, а жени, деца и стари хора горят живи. Тук бебето падна право в огъня, а наоколо се разнесе ужасен рев и стенания.
  Ведмакова усети в главата си тръбите на архангелите и се хвърли в пламъците. Огнени езици облизаха голите ръце и откритото лице на момичето, но пилотът се придвижи толкова бързо, че тя успя да грабне детето, издърпвайки го от прегръдката на унищожението.
  Момичето изскочи, усещайки само лек сърбеж по кожата си, хвърли поглед към бебето. Уви, вече беше късно, момчето се задуши, привличайки пламъци в дробовете си, изгаряния по кръглото му лице. Такива разкъсани мехури по кожата са по-меки от маргаритовите пъпки. Вещерът извика:
  - Тук е човешки хаос!
  Тя ударила с ботуша си купчина боклук, след което се втурнала да помага на кой друг може да бъде спасен. Беше като кобра, която танцува между газови горелки, момичето се изви много странно и танцува. Изгори се, ботушите й се стопиха, туниката й се овъгли, но продължаваше да се бори упорито за всяка сълза на дете, за всеки удар на малко сърце, за всеки крехък живот, но така необходим за страната! Ботушите се разпаднаха и сега момичето танцува през огнените вихри, босите й очарователни крака. Тя беше мъченица, но не просто монахиня, измъчваща се с постове и камшик, от което не е в полза нито на Бог, нито на хората, мъченица-борец, спасяваща конкретни животи. Краката на момичето-пилот бяха покрити със слой от малки мехури, но се движеха още по-бързо и по-точно от болка.
  Капитанът на медицинската служба, извади големи ботуши от чантата си, й извика:
  - Вземете ги, бързо ги облечете! Ще станеш толкова осакатен.
  Пилотът веднага отговори:
  - По-добре да станеш инвалид физически, отколкото да бъдеш изрод морално! Нито секунда за себе си, всичко за фронта, всичко за победата!
  Капитанът на медицинската служба отговори:
  - Това е истински съветски човек!
  Вещицата прокле:
  - А какво струваш да спасяваш хората!
  Капитанът въздъхна.
  - Имам протези, вместо крака!
  Ведмакова, измъквайки друго момиче с полуобгорено лице и в безсъзнание, извика:
  Колко жесток е Бог!
  Капитанът сви рамене.
  Не Бог е виновен, а хората!
  Ведмакова възрази:
  - Това е същото като да кажеш - не родителите са виновни, а децата!
  Капитанът искаше да каже нещо, но облаците дим попаднаха в гърлото му и той се закашля гневно.
  Босоногото момиче извика:
  - Аз съм вещица и няма по-красива професия!
  И като се изправи, тя продължи:
  - Адолф нека има поздрави и букет в злия ковчег!
  Бомбардировките утихнаха, но обстрелът продължи. Корабните оръдия имат приличен запас от снаряди, но огънят вече беше насочен повече към обезоръжените съветски кораби. Ямамото разбира, че господството в морето ще прехвърли инициативата в тази война на Япония за дълго време. А за изграждането на кораби процесът е скъп и дълъг, въпреки че, например, подводниците, може би, са по-лесни за щамповане. Това, разбира се, също трябва да се вземе предвид, но е важно да се счупи структурата. Адмирал Ямамото, най-могъщият човек в Япония след император Хирохито, се чувстваше като бог. Истински бог, така че религията на страната на изгряващото слънце учи, че най-добрият начин за обожествяване е военната доблест! И сега великият полководец можеше произволно да измъчва и разрушава пространството около себе си.
  Над Владивосток има гъсти, черни облаци дим на много километри; това са горящи петролни складове и горива. Стотици, хиляди хора са изгорени, по дяволите, добре, как да не се почувствате като бог, който отмъсти на руснаците за векове на унижение, велик народ е принуден да се сгуши в поредица от острови, толкова малки в сравнение с просторите на Русия. Сега руският флот потъва и за разлика от пристанището на Перу, те няма да напуснат нито един кораб.
  По време на битката при Халхин Гол Ямамото предлага да се нанесе подобен удар на Владивосток, за което е съставен подробен план. Но Хитлер неочаквано сключи мир със Сталин. Като цяло, идиот Хитлер, започна клането на евреите и по този начин настрои срещу себе си както Полша, така и страните от Запада. И защо му трябваше? Искахте да получите еврейско богатство? Но беше по-добре първо да станем световна сила, като победим СССР, а може би след това и други държави. Западът е по-лесен за победа поради факта, че неговият манталитет се характеризира много по-малко с фанатизъм и склонност към саможертва. Известен ли е поне един случай на таран на американски пилоти. Вярно е, че имаше няколко сблъсъка, но най-вероятно това е инцидент.
  Руснаците са фанатични, което е странно, защото православната вяра не одобрява самоубийството и изобщо не смята, че човек може да спечели път до рая с подвизи на оръжието. Като цяло учението на Христос, според него, е изключително глупаво и непрактично. Той Ямамото прочете Библията и се учуди на глупостта на хората да смятат такъв пацифистки Бог. Например, той учи: удрят те по дясната буза - обърни лявата, искат една риза - дай две, обичай врага си! Само психично болен човек може да смята Христос за Бог. Такава религия е добра само за роби, обвързани васали. И цяла Европа и половината свят сигурно са повярвали.
  Вярно е, че учението на Исус, въпреки факта, че отхвърля принципа на Стария завет, око за око и те учи да обичаш враговете си, не попречи на британците да завладеят една трета от цялата планета, създавайки най-голямата империя в историята на човечеството. И това е въпреки религиозността на Великобритания, където Бог се споменава дори в националния химн. Странно, президентите на САЩ се кълнат в Библията, но въпреки това бомбардираха японски градове с напалмови бомби, изгаряйки живи хиляди жени и деца. Освен това те убиваха цивилното население не случайно, а умишлено, това беше тактика за терор на цивилното население: подкопаване на човешки и икономически ресурси.
  Но японците не бомбардират Съединените щати в началото, преди германското нахлуване, през цялата война само един бомбардировач пробива и убива, само шест цивилни. И те също приписват особена жестокост на самураите. В крайна сметка той Ямамото, ако желае, може да пробие с бомбардировачи до градовете на САЩ, особено след поражението на флота на янки близо до пристанището на Перу. Да, европейците са морални копелета. Имат извратено разбиране, вяра, учение и не правене!
  В Япония не е така! Това, което ни учат, е това, което правим. Няма такова нещо, което Бог да каже да обърнете другата буза, но слугите му умишлено убиваха малки деца. Да, като цяло вярата, че Бог е един и Всемогъщ, не може да бъде истина. Ако беше сам, тогава, разбира се, щеше да се погрижи хората да му се покланят правилно, с вяра и истина и да имат едно учение. И така всеки се моли както иска, каквото иска. И светът е твърде грозен и грешен, за да бъде създаден от един-единствен Всемогъщ Бог. В крайна сметка всеки отговорен владетел на първо място се стреми към ред и справедливост. Той иска силните, мъдрите, благородните, честните да са на първо място, а останалите или се поправят, растат физически и духовно, или... Ако обаче Бог е Всемогъщ и Създателят на Вселената, тогава той не би създават телесни и психически изроди.
  В крайна сметка защо императорът понякога е принуден да търпи слабостите на хората като даденост? Понеже няма друг изход, той не може да превърне изродите в красиви мъже и страхливците в смели за миг на око. Но ако можех, веднага щях да го направя! Уви, трябва да приема това, което е и да се справя с човешкия материал, който получих като даденост. Но от кого го е получил е друг въпрос. Да, и самият император има слабости: той е просто човек - той остарява, боледува, ветхе. Странно, божественият император често живее по-малко от обикновен слуга, има по-малко умения за оръжие от повечето генерали и много войници. Е, какво има в него от Всемогъщия Бог. Но бялото не е по-добро! В цялата история на Европа не е имало по-страшен и успешен завоевател от Хитлер. Да, той наистина е символ на военната доблест на белите хора! И въпреки това най-великият командир на всички времена и народи дори не можа да завърши гимназията, да получи средно образование, което е задължително в Япония!
  . ГЛАВА Љ 5
  Освен това Хитлер не беше приет в армията по здравословни причини. Странно, но този ревнител на култа към силата, лъвът на войната, се оказа толкова физически слаб, че дори в Германия, където на всеки пост има военен пост, не беше повикан като редник. Колко деградирала е Европа.
  Сталин обаче, друг от най-видните политици на нашето време, също нямаше средно образование, той беше самородно същество. И интересното е, че той също не е бил призован в армията по здравословни причини. Интересно, съвпадения, двама злонамерени врагове нямаха средно образование, не бяха призвани на военна служба по здравословни причини, имаха бащи на пияници, а бащата на Хитлер също работеше като обущар в началото!
  Ето едно такова съвпадение, странно, зловещо. Гьоринг, официалният наследник на Хитлер, не е такъв. Той е от семейство на аристократи, предшественикът на Гьоринг е бил заместник на действителния владетел на Германия Бисмарк. Следователно Чърчил: аристократ, от благородно семейство и американски плутократи, (Президентът Рузвелт не е нищо повече от пионка, те бързо намериха общ език с него.
  Искаха да заменят Хитлер с тях, но не се получи. Хитлер ги завладя всички! Гьоринг е бизнесмен, олигарх, аристократ и прагматик. Той е по-добър от Хитлер, способен да обедини всички антиболшевишки и антируски сили на целия свят. Америка и Великобритания искат да сложат край на Русия, независимо от управляващия режим, но комунистите, които отричат самото понятие за частна собственост, искат да свършат толкова зле. Фанатично е дори да си затварят очите за прекомерното укрепване на Германия и че самите те са принудени да се присъединят към Третия райх.
  Германия обаче е геополитически конкурент, но конкурент в рамките на капиталистическите и аристократичните правила на играта, а болшевишка Русия е абсолютно чужда и враждебна. Дори е изненадващо, че самият Чърчил предлага помощ на Сталин, въпреки целия му антикомунизъм, традиционна, английска омраза към Русия.
  Още през 1941 г. исках да настроя Русия на Сталин срещу Германия на Хитлер. Болезнено немците го стиснаха. Все пак Германия под червените е боен кон, впрегнат в съветската колесница, а СССР под кафявите е вечна партизанска зона. В крайна сметка фанатичните болшевики няма да се помирят и ще водят продължителна партизанска война, която толкова ще изтощи Третия райх, че всички мечти за по-нататъшна експанзия ще изчезнат като дъга след гръмотевична буря! Русия под Германия, по-добре от Германия под Русия! Разбирайки това, става ясно защо Чърчил и Съединените щати, след военно поражение и капитулация, толкова бързо тръгнаха към сближаване с Третия райх.
  Ямамото е прагматик, той беше против войната със САЩ и Великобритания. Но самите тези две империи провокираха Япония, като наложиха ембарго върху доставките на петролни продукти. В крайна сметка страната на изгряващото слънце няма собствени кладенци и много други суровини. Японците преговаряха, американците навиваха все по-унизителни искания.
  И в същото време янките, провокирайки войната, изобщо не се погрижиха за привеждането на армията и флота в бойна готовност. Изкушението се оказа твърде голямо, още повече проблясваше надежда, че Москва е на път да падне и Германия и нейните съюзници ще се притекат на помощ. Освен това имаше надежда, че Съединените щати, тъй като са все още относително демократична страна, силно зависима от общественото мнение, ако войната се проточи, няма да искат да проливат кръв върху островите на други хора. Наистина, защо един обикновен американец на улицата ще получава цинкови ковчези с роднините си, ако не говорим за защита на територията на самите Съединени щати и дори да плаща доста големи военни данъци! Може би затова царска Русия загуби, имайки повече войници, но руският народ не смяташе Манджурия за своя територия и не искаше да плаща с кръв и пот за абстрактни интереси. Уви, Хитлер не отиде в Москва, отчасти поради неподготвеността за суровата зима и отчасти поради характерния за болшевиките фанатизъм.
  Не исках да го изживея сам.
  Но не само болшевиките, руският народ е склонен към саможертва за велики цели. В крайна сметка първият въздушен таран е направен от руснака Месер. Дори е изненадващо, че той направи това не заради райските хоури, а заради Отечеството. Макар че... Месер отчасти е глупак, защото е майстор на висшия пилотаж, изобретател, конструктор и естествено живият би донесъл много повече полза на Родината. Може би янките не грешат толкова, възпроизвеждайки принципа: основното в битката е да оцелееш! В крайна сметка мъртвите вече не могат да убиват!
  Няколко полуголи момичета с голи гърди се поклониха в знак на одобрение.
  Адмирал Наумо отбеляза:
  - Вече сме изразходили повече от две трети от боеприпасите. Оръжията са много горещи, заливат се с кофи вода!
  Ямамото кръстоса с пръст във въздуха и каза с нисък, леко дрезгав глас:
  - Мисля, че оръдията ще издържат на последната трета от снарядите. Въпреки че не, нокаутирайте до деветдесет и пет процента.
  Адмирал Наумо сви рамене и избърса потта от челото си.
  - Струва ли си да дам всичко най-добро още в първия ден?
  Ямамото стисна юмруци.
  - Разходи! Разбира се, че си заслужава! Изненадахме руснаците, както беше през 1904 г., германците през 1940 г., но Сталин ще накаже строго командването и това няма да се повтори. Така че е необходимо да се използва фактът, че опашката на дракона заспа. Всъщност, разбирам Сталин, войната с Германия погълна вниманието му до такава степен, че той спря да се грижи за Далечния изток. А обкръжението му без водач се страхува да поеме инициативата. Тук пропуснахме нашия удар. Както и американците. За всички беше очевидно, че въпросът се подготвя, облаците се събират, скоро ще удари гръм, но ...
  Те тичаха, проблясвайки боси, кръгли токчета на момичето. Бяха на важна мисия.
  Наумо докосна дръжката на самурайския меч, висящ на колана му, или както обикновено го наричат катана:
  - Руснаците винаги закъсняват! Войната няма да е твърде дълга и ще стигнем до Урал.
  Ямамото вдигна очи към небето.
  "Нека боговете ни помогнат в това, но аз не мисля така!" Те се учат бързо, Халхин Гол показа, че нивото на руснаците е по-високо, отколкото по време на войната от 1904-1905 г. Освен това ще ви кажа една тайна. Нашият таен агент във Владивосток помогна малко, че доста мощната брегова артилерия нямаше снаряди и самолетът не успя да излети навреме. Това е тайната война.
  Наумо беше изненадан:
  - А къде гледаха СМЕРШ и НКВД?
  Ямамото се засмя, разклащайки пръсти.
  "Най-лошите кадри на Русия служат тук, в Далечния изток, тези, които се страхуват да загинат на съветско-германския фронт, се стремят към Владивосток. Ето защо тук е много по-лесно да намерите предател или глупак на върха, както и човек, който се обслужва. А НКВД толкова е свикнала да разкрива измислени конспирации, че вече не забелязва истински предатели. Така че е напълно възможно да се работи. Между другото, ако няколко генерала преминаха на страната на германците, въпреки факта, че техните семейства, роднини и приятели са заплашени от екзекуция за това, тогава е напълно възможно да се подкупи някой от върха. Или го използвайте на тъмно, което е още по-добре.
  Така че свършихме много работа. Ние, японците, обикновено се характеризираме с задълбоченост в обмислянето на военните операции и отчитане на всички малки неща.
  Наумо потърка дръжката на катаната си.
  - Точно така! Но срамът от Халхин Гол предизвиква чувство на горчивина и силно раздразнение! Как бихме могли...
  Ямамото утеши:
  - Имаше повече манджури, отколкото японци и като цяло е невъзможно да се печели през цялото време. Трябва да отбележа, че все пак не най-добрите части се биеха на наша страна, а руснаците имаха голямо предимство в авиацията и танковете.
  Наумо наполовина изтегли катаната си.
  - Не сме оправдани! Самурай никога няма да говори за тъпо острие и уморен кон, много врагове и слабо оръжие!
  Ямамото коригира:
  - Самурай, разбира се, че не, но човек, за съжаление да! Хората са склонни да правят грешки!
  Ямамото се разсея и извика нещо в тръбите, а след това продължи:
  - И знаете ли, аз предложих да нанеса удар по Русия още през май 1942 г. Това може да попречи на напредването на първия Фриц.
  Наумо кимна.
  - Наистина ли! Но ние се бихме със САЩ и Британския лъв.
  Ямамото почука с пръст по рулевата рубка.
  - Да! Вярно, но САЩ бяха ударени по зъбите, Великобритания загуби колониите си, а Германия беше сравнително тясна. Искахме да привлечем колкото се може повече сила от Запада на Русия, за да улесним Вермахта да премине в настъпление срещу Великобритания без страх от удар с нож в гърба от Сталин. - Адмиралът изпи сакето, предложено от босо момиче с къса пола и продължи. - Ударът беше планиран за май, докато пътищата пресъхнаха, но американците предотвратиха.
  Наумо извади катаната си и я засече във въздуха:
  - Смърт на САЩ! Те винаги пречат на Япония.
  Ямамото се усмихна лукаво.
  - Не винаги, разбира се, например, когато за първи път се биехме с Русия, янките ни помагаха много със заеми, както и с доставки на оръжие. Повече от половината от нашия флот е направен с парите на Съединените щати и Великобритания и в техните собствени корабостроителници. Така че Америка не винаги е лоша, но не и в този случай.
  Наумо попита изненадано:
  - И защо?
  Отново пробягаха покрай японските адмирали, проблясвайки с босите пети на слугинята.
  Ямамото снизходи да обясни:
  - Ято далечни бомбардировачи пробиха до Токио и нанесоха коварен удар на столицата, използвайки напалмови бомби. Стотици дървени къщи изгорели и императорът заповядал на всяка цена да се премести зоната на контрол далеч от столицата. И на първо място, за залавяне на бойния комплекс от американски бази на архипелага Медей, най-близо до японските скелети. Уви, не успяхме, така че започнахме да губим битката за Тихия океан. Хубаво е, че в същото време имахме мъдростта бързо да сключим съюз с Третия райх и да се измъкнем малко. В противен случай от градовете ни нямаше да останат дори руини.
  Момичетата с боси крака дори скочиха, разклащайки черните си и червени плитки.
  Наума размаха меча си във въздуха:
  Все пак щяхме да спечелим! Значи наистина ли е необходимо да се дадат на Хитлер Филипините след войната? Тази перла на японската корона, непревземаем Сингапур, цъфтящ Хонг Конг, Индонезия, нефтени кладенци на заловените английски колонии и Френска Гвинея, Индокитай, Бирма, Тайланд. И много повече, това, за което да се говори, не върти езика. В крайна сметка ние стоим на границата с Индия, на прага на която фюрерът превзе - Австралия. И се откажи от всичко без бой, като страхливец...
  Ямамото прекъсна:
  - И сред белите има умни! Нищо чудно, че императорът в кабинета си постави бюст на Наполеон. Но имаше и друг Цезар, каза той: по-трудно е да задържиш завоюваното, отколкото да победиш. В случая това се отнася на първо място за нас. На този етап нямахме избор. Решихме да запазим част, за да не загубим всичко, включително и суверенитета.
  Наума възпроизведе осмица с меча:
  Разбирам с ума си, но със сърцето си!
  Ямамото се изправи и потупа колегата си по рамото.
  - Да, не се разстройвайте, в този случай, ако тръгнем, тогава да се върнем. Ще победим СССР и пак ще се втурнем към Третия райх срещу САЩ и англичаните, но вече ще ги победим заедно с немците и макароните. И тогава ще върнем всичко, плюс ще превземем и Индия, Австралия, Аляска и до... Там ще се види, все пак ще имаме ресурсите на руски Сибир и Америка отново ще изпадне в депресия. Това трябва да се разбере!
  За пореден път босоноките момичета кимнаха с най-голямо одобрение. Толкова са красиви, загорели, някои от момичетата бяха дори с руси коси и мускулести.
  Адмирал Наума с почти незабележимо движение скри катаната в ножницата и шепнейки прошепна:
  - Бъдещето е добро, но настоящето е по-добро! Чуйте на самолетоносачи, целият запас от бомби е изразходван и на...
  Ямамото накратко поръча:
  - Елате на палубата и се огледайте, след половин час ще се обърнем и ще тръгнем към най-близката ни база.
  Наума подсвирна през носа си:
  - Слушай командира!
  Адмиралът изскочи, държейки вратата, за да не я тръшне. Преди стъпките му да затихнат, от вратата се измъкна сянка, тя тръгна на пръсти и хвърли завивката. Ямамото се засмя.
  - Лейди Армстронг, вие сте толкова внезапни, както винаги!
  Светлинен поток падна върху съществото, показвайки го в целия му блясък. Тя беше руса, нимфа, с идеални пропорции, но с лице на зряла жена на трийсетте. Малко по-висок от Ямамото, в кожени обувки, бродирани с изумруди и сапфири, за да съответстват на цвета на вълната, с меки подметки. След като хвърли завивките, тя беше по бански и се движеше като индийска танцьорка.
  Ямамото спря жената:
  - Танцувай по-късно! Междувременно ме слушайте внимателно, как реагира марионетният президент на САЩ като част от Третия райх Хенри Труман на нашето предложение да даде на всички освободени територии статут на формално независими държави?
  Армстронг отговори с нежния си глас:
  - Той каза, че той и Чърчил са против. Всички колонии ще продължат да бъдат колонии, а Китай ще остане разделен. Между другото, Труман каза, че ако Япония помогне на режима на Чай Кан Ши, той може да го спаси - той лично ще попита Хитлер, че е така. Накратко, имате своите бази в Манджурия, както и режима, и дори получавате нещо в континентален Китай. По-специално, отстъпки и достъп до суровини.
  Ямамото се усмихна.
  - Това е добра новина! Марионетното правителство на САЩ знае ли, че сме ударили СССР? Или още не?
  Армстронг направи кръг с пръста си.
  - Той вече знае! Засега няма официална реакция, но Труман вече успя да възкликне: браво на японците!
  Ямамото се намръщи и ядосано трепна вежди.
  - Ние за него не сме японци, а японци, нация от воини и мъдреци, а не овчари и каторжници като американците. Въпреки че, разбира се, това е добре, това означава, че няма да има пречки за офанзива дълбоко в Сибир.
  Жената игриво движи краката си на пода:
  - Сибир е добър - голям е, богат! И в същото време Сибир е лош - има сняг и студ!
  Ямамото стисна устни.
  - Японският войник не се страхува от слана. Това е същността на кодекса на Бушидо: не търсете лесен живот за себе си, а преодолявайте трудностите. Нищо чудно, че символът на самурая е - карас! Тази риба винаги плува срещу течението.
  Армстронг беше изненадан:
  - Шаран? Такава безобидна риба. Дали страхотните, истински демони на самураите от апокалипсиса се сравняват със себе си с гонка, която се пържи в тиган, а не с тигър или лъв.
  Ямамото разпери ръце.
  - В Япония няма лъвове! А тигърът е твърде нежна котка, липсва й смелост. Знаете ли, един от основните тестове на самурай, на десетгодишна възраст той е въведен в клетка с тигър и трябва да вземе парче прясно месо от звяра. Че Зенки се излюпи, не вярваш ли?
  Армстронг поклати глава.
  "Не вярвам, че десетгодишно момче може да се справи с тигър, дори и да има най-острия меч в ръцете си.
  Ямамото нежно сложи ръка на гърба на момичето и погали голата й кадифена кожа.
  - Погрешно си разбрал. Синът на самурай влиза в клетката с тигъра без меч или оръжие. Той трябва да използва силния си ум и воля, за да убеди тигъра да му даде храната си!
  Армстронг възкликна:
  - Да, просто е невероятно! Самурай е истинският дявол! И ти ли си бил в тази килия?
  Ямамото сведе очи.
  - За съжаление не! Това е обичаят от древни времена! Но ако искаш, ще те хвърлим в клетка? Кажете, че искате да влезете в клетката с тигъра?
  Армстронг измърка, а загорелите й изящни гръцки ръце се увиха около врата на адмирала. Устните се отвориха подканващо:
  - Ако тигърът си ти, значи съм готов дори за ада! Макар че без теб раят е по-лош от ада, о, любими мои самураи.
  Ямамото внезапно отблъсна жената и извика:
  - Сега трябва да обобщя резултатите от нападението на СССР с други адмирали, както и да разбера как стоят нещата на сушата. Няма време да се отдавате на дамски удоволствия. Разбирате: няма време! Ще ти се обадя чак вечерта. Между другото, тесният разрез на очите и жълтата кожа не ме притесняват.
  Армстронг завъртя бедра.
  - Не! Точно обратното! Така още по-романтично и необичайно! Ти си японец, аз съм американец: жълта и бяла раса, ангел и демон! Този контраст е луд! Повечето жени обичат оригинала и не харесват останалите.
  Ямамото си наля половин чаша саке, смесено с "Ginn" и, като преглътна с един замах, се отпусна:
  - Всъщност мислех, че жените са по-консервативни от мъжете. Жените са направили много научни открития?
  Армстронг отметна глава и разтърси русата си коса, каза:
  - Най-важното откритие за една жена е откриването на нов мъж, само при условие, че е книга, а не радио! И самураите не са говорещи!
  Чу се истеричен звън на звънец, светна зелена светлина. Адмиралът си наля още половин чаша, изсумтя на руски и яде лимон, намазан с мед. Той облиза устните си и показа дръжката на самурайски меч:
  - Аз лично убих повече от сто души, поне двадесет от тях млади жени! Ще бъдеш най-красивата от всички жертви.
  Армстронг се закани, изплезвайки пурпурния език на Ямамото:
  - Имам трима сина и те ще отмъстят на теб и семейството ти, адмирале!
  Ямамото изобщо не изглеждаше обиден.
  - Тя роди три деца...
  - Пет! Амстронг поправи.
  Особено пет! И запази кръста на момичето?
  Дамата метна крака си през врата:
  - Аз съм американец и това казва всичко!
  Ямамото кимна и изсъска:
  - Сега при теб ще дойде едно момче, тя е много силен нинджа боец. Обслужвайте го по най-висок стандарт. Разбрах?!
  Армстронг кимна в знак на съгласие.
  - Обичам младите... Дано е красив?
  Японецът уверено отговори:
  - Дори повече! Ще ви хареса!
  И решително напусна кабината. Вместо това почти веднага се появи момче. Изглежда на около тринадесет или четиринадесет години, много мускулест, бос и с шорти. Наистина красив, с руса коса.
  Армстронг се зарадва... Че няма да й се налага да има работа с някой стар изрод.
  Момчето обаче гледаше ядосано и лаконично измърмори на английски:
  - Съблечи се!
  Жената се усмихна и каза:
  - Може би малко по-романтично!
  Момчето отговори, като я удари по лицето. Бузата на дамата изгоря. Шпионката въздъхна тежко и започна да съблича дрехите си. Уви, не много обещаващо начало.
  Момчето оголи зъби, хвърли шортите си и разкри тежко мъжко съвършенство.
  Той изсъска, ухилен:
  - Легнете!
  С въздишка лейди Армстронг легна по гръб и разпери крака. Момчето с натиск и много грубо влезе в нея и започна да чука като картечница. Без ласки, без думи...
  Шпионката вече беше опитна курва и тя не беше наранена. Напротив, резките сътресения са почти приятни. Така те я развълнуваха и пещерата на Венера започна да се пълни с влага. След това започна напълно и се чуха сладострастни стенания.
  Дамите се приемат грубо, но това също е удоволствие. И ето, че сте обхванати от вълна от оргазъм.
  Момчето изведнъж спира да блъска, хваща със сила лейди Армстронг за косата и се навежда гол до своето съвършенство. Шпионката отваря уста и струята удря езика й. И не е за първи път. А бялата каша от момчето е сладка и много приятна на вкус. Армстронг облизва устните си с истинско удоволствие.
  Тогава самият млад нинджа се навежда с лицето си към пазвата й и започва да работи безкористно. Армстронг потръпва от нова вълна от екстаз и реве като бивол в кланица. Тя трябва да улови съвършенството с алената си уста. И да работи с розов език. Докато фонтанът на бяло и сладко не избухне отново.
  Толкова забавно. А младата, мускулеста и руса нинджа е просто неуморна. Неговата енергия е неизмерима и завладяваща. Този прочут боец и креват гигант. И руса коса... Просто всичко е супер и най-висок клас.
  Ремонтираният Е-50 влезе в бой. Руснаците обаче в голяма степен издигнаха укрепления и германците трябваше да преодоляват отбраната в дълбочина. Воините методично унищожаваха батерията.
  Герда стреля, разбивайки съветското оръдие и след това с усмивка в гласа си каза:
  - Ще бием хората, и бием кофите!
  Шарлот изпя медночервените си къдрици:
  - Ние сме, о, разбойници! Разбойници!
  И натискайки бутона на джойстика с гол пръст, тя изпрати снаряд, счупвайки съветския бункер.
  И тогава Кристина изръмжа оглушително:
  - Бум Бум! И ти си мъртъв! Мъртвите! Мъртвите!
  И той също натиска грациозен крак с гол пръст, изпращайки врага в нокаут.
  И тогава имаше Магда. Ето го момичето. Той също така натиска джойстика с пръстите на босия си крак и как се блъска.
  - О, който ни види веднага ще ахне!
  Чаровната Герда, трепереща пълните си гърди, блъсна тридесет и четирите и изпищя:
  - И за някой ще мирише на пържено!
  Шарлот натисна голите си пръсти върху бутоните на джойстика и изчурулика като врабче:
  - И ние държим нещо в пазвата си!
  Кристина разкъса съветски пистолет със снаряд и зашумоля, пляскайки с алените си устни:
  - Не се приближавай до нас...
  Магда също натисна бутона с гол пръст. Тя духна трийсет и четири и извика:
  - Не се приближавай до нас!
  И Герда, този агресивен звяр, с руса коса, също ще чукне със снаряд, а трийсет и четирите ще се пръснат като нос на боксьор под юмрук на перфоратор. И воинът ще хленчи:
  - Ще го убием!
  И отново момичетата ще избухнат в сълзи и ще стрелят, без никакво съжаление или пауза.
  Шарлот извика ентусиазирано:
  - Аз съм голям разбойник...
  А също и как удря съветска гаубица. Само части летяха в различни посоки.
  Кристина ръмжи. Докато натиска голия си пръст върху бутона на джойстика и чурулика:
  - И дъщерята на демони е мъртва!
  Магда също забива, като натиска босите си крака върху поразяващ предмет, разбива съветски танк и издава:
  - И не скромен!
  Герда оголи зъби, зъбите й блеснаха. Тя си представи красив млад мъж. Толкова мускулест, атлетичен, с мускулен релеф и голямо мъжко съвършенство. И как тя се навежда и обгръща алените си устни около пулсиращата му, нефритена сърцевина. Колко е вкусен, като шоколадов сладолед. И онзи шоколадов сладолед, който облизваш с език. И е толкова хубаво, толкова вълнуващо.
  О, колко хубаво, ако друг млад мъж се присъедини към нея отзад. И пулсиращата нефритена пръчка ще влезе във влажната пещера на Венера. И колко е страхотно.
  Герда дори се потресе от умората. Колко трогателно и възхитително й се стори.
  Момичето стреля по съветския пистолет. И тя изчурулика възхитено, тропайки с бос крак:
  Момчета, момчета, зависи от вас...
  Шарлот също разби и разби руския танк, докато бърбори, разтърсвайки пълния си бюст:
  - Спасете земята от огън!
  Кристина разтърси медножълтата си коса. Тя разкри пламенна усмивка, чуруликайки:
  - Ние сме за мир, за приятелство, за усмивките на света...
  Магда щракна върху джойстика с гол пръст. Тя разби съветския танк и изръмжа:
  - За сърдечни срещи!
  Воините изглеждаха изключително весели. И как оголиха зъби. И те намигат и пищят.
  Шарлот също си представя мъж. Млад, но с брада. Докато гали гърдите й. Докато брада гъделичка гърдите, къдрава коса минава по зрелите ягоди на зърната. И той я гъделичка, и целува гърдите й. Кръжете сладкото, медено зърно с език. Такава е идилията. И ако човекът все още пъха езика си в пещерата на Венера. Какъв вкус!
  Шарлот стреля и крещи:
  - И мечът ще бъде остър!
  Разбира се, момичетата, макар и красавици, правят мръсно дело - убиват съветски войници. Но така са ги учили от ранно детство. Те са безмилостни вълци.
  И смятат, че са прави. Имат еднакво възпитание и манталитет. Момичетата започнаха да се борят в четиридесет и едно, някои от техния "вълчи" батальон, дори по-рано. И неволно си спомняте първите стъпки. Когато беше само на шестнадесет. И всичко наоколо изглеждаше чудесно, красиво романтично.
  Все пак са доста млади!
  Две дузини английски самолета прелетяха над маскираните момичета, те вероятно не забелязаха нищо и вече започваха да се разтварят зад хоризонта, когато изведнъж се чуха нови подозрителни звуци. Мадлен заповяда:
  Всички лягайте и не мърдайте!
  Момичетата замръзнаха, чакаха нещо. И тогава иззад дюната се появиха леки транспортни средства и камиони. Съдейки по дизайна, английско и американско производство. Те бавно се придвижиха към столицата на Тунис. Мадлен беше малко изненадана. Тя вярваше, че линията на фронта все още е далеч, което означава, че британците все още няма да имат време да се появят. Или по-скоро не трябва да се появяват. И тогава има цяла колона. Макар че, може би, по-малко от батальон ... Кои са те, някаква бойна група, заобикаляща пустините в никакъв случай не непрекъснат фронт, иска да се рови в тила. Изглежда, че е логично, въпреки че с технологията те лесно се забелязват в пустинята. Във всеки случай трябва да предавате на своя собствена по радиото, но не откривайте огън. Освен това те са само стотина, а англичаните са повече от триста!
  Герда прошепна на Шарлот:
  - Английски са! За първи път ги виждам отблизо!
  Червенокосият приятел, също доста нервен, отговори:
  - Нищо специално! И сред тях има толкова много черни!
  Всъщност поне половината от британците бяха чернокожи. И колоната се движеше бавно, а черните все още виеха нещо ... Те се приближават все повече и повече ...
  Тогава нервите на едно от момичетата не издържаха и тя удари с картечен пистолет. В същата секунда останалите воини откриха огън и Мадлен излая със закъснение:
  - Пли!
  Няколко десетки англичани бяха покосени наведнъж, един от камионите се запали. Останалите британци откриха огън безразборно. Мадлен се възползва от момента и извика:
  - Хвърлете нападателни гранати заедно!
  Момичета от елитния батальон на СС "Вълчиците" хвърлят гранати надалеч и точно. И че са обучавани от детството, а също така са преминали през специална техника. Това е когато тренирате с течение, малко забавяне с хвърлянето и вие с разряд. Герда и Шарлот също хвърлиха своите подаръци. А британците са салто и с главата надолу... Смешно е. Те стрелят произволно, а черните все още крещят на неразбираем език. Ето някои мръсници...
  И Герда стреля и хвърля, като същевременно пее:
  - В зениците на СС е кошмар! Един скок - един удар! Ние сме вълци - нашият метод е прост! Не обичаме да дърпаме котката за опашката!
  Шарлот също изръмжава в отговор. Изстреляните от нея куршуми се разбиват на фрагменти от черепа. И извадят очите. Ето един уплашен черен мъж, как ще стреля с щик русата си половинка отстрани. Той ще плюе кръв в отговор. Шарлот пее заедно:
  - Ангели на звездния мрачен ад! Изглежда, че всичко във Вселената ще бъде унищожено! Необходимо е да лети в небето с бърз сокол! За да предпази от смъртта на душата!
  Британците действат неорганизирано, повечето от тях са колониални войници: негри и индийци, араби. Те или падат, замръзвайки, или, напротив, рязко скачат и започват да се втурват като луди зайци. Въпреки това, момичетата стрелят точно, а гранатите, въпреки че фрагментите не летят далеч, а плътно! Сега остават малко врагове. Мадлен крещи на английски, гласът й е толкова оглушително силен, че дори не се нуждаете от мундщук:
  - Предайте се и ще ви пощадим живота! В плен ще имате добра храна, вино и секс!
  Работи мигновено и тъй като вече се отказват ... Ръцете горе и ...
  Събрани са петдесет пленници, от които половината са ранени. Мадлен заповяда:
  - Убийте ранените!
  . ГЛАВА Љ6
  Сталенида Павловна въпреки това влезе в неравна битка с група момичета. Силите наистина не са еднакви... Но воините атакуваха транспорта на фриците. Не толкова тежко брониран и по-уязвим.
  Боси, полуголи момичета откриха огън по нацистите. След като е бил ударен, превозвачът се е запалил. Тогава воините избиха друг транспорт. Накара го да пуши и пука. Третият бронетранспортьор се опита да напусне. Но Наташа го нокаутира със заловен гранатомет. След това малък мастодонт беше довършен.
  След това воините започнаха да събират трофеи. Оксана посочи с усмивка опростената граната:
  - Немска версия!
  Виктория, оголила зъби, възкликна:
  - А ти гледай негри!
  Наистина, сред мъртвите имаше и черни, и индийци, и араби! Има само няколко бели. Воините взеха оръжията от мъртвите. Претърсиха и джобовете си, търсейки пари. Имаше и немски марки в хартии и метални монети.
  Досега марката остава най-мощната валута на земята. И дори след завладяването на Африка със златен гръб.
  Воините, пляскайки по босите си, изрязани крака, ограбиха труповете. И натоварен с оръжия.
  После се върнахме в гората. Сталенида попита четиримата:
  - Е, как? Отиде ли?
  Виктория наду гърди и гордо отговори:
  - Да, тичахме малко, но нищо особено...
  Сталинида предложи:
  "Може би отново да се разделим и да тръгнем на изток?"
  Наташа скромно предложи:
  - А ако създадете партизански отряд?
  Стилинида поклати отрицателно глава.
  - Не... Има заповед да отстъпим, зад фронтовата линия. Между другото, какво знаете за хода на боевете?
  Вероника отговори с въздишка:
  - Засега нищо... Нямаме радио, нямаме...
  Сталенида прекъсна, като каза сериозно:
  - Войната ще бъде дълга и тежка. Може би не всеки ще успее да го преживее. В този случай трябва...
  Вероника имаше смелостта да прекъсне:
  - Помниш ли Бог?
  Стилинида поклати отрицателно глава.
  - Аз съм комунист и атеист... И дори народната мъдрост казва: уповай на Бога и сам не сгреши!
  Виктория изпищя:
  - Това момиче попадна под влиянието на религиозен наркотик. И аз мисля така: че Бог е само илюзия, но това е много вредна илюзия, сковава ума!
  Стилинида поклати отрицателно глава.
  - Уважавайте чуждата вяра Вик... Като цяло, разбира се, вярващите са тези, които трябва да докажат, че има Бог!
  Наташа ядосано тропна с бос крак и отговори:
  - И какво има за доказване! Ако Господ признава, че фашистите са заловили почти целия свят, тогава какъв Бог е това!
  Виктория изръмжа грубо.
  - Е, докажи съществуването на Бог Вера. С изключение на мазния аргумент, че всичко трябва да има първопричина!
  Вероника напрегна чело, потърка голата си, леко окървавена подметка в тревата и издаде:
  - Е, да обяснявам, че нямало живот, а се е развил и дори се е появил човек?
  Steelenida каза тихо:
  - Теорията на еволюцията... Всичко върви от просто към по-сложно и съвършено. И това се доказва от съществуването на геоложки слоеве. - Млада жена прокара голия си пръст по тревата и изчурулика. - Тук например има различни геоложки периоди и за това се съди по вкаменелости.
  Вероника сви рамене.
  "Аз не съм експерт по креоцианството. И няма да намерите такива книги в СССР. Но има трудове в чужбина, където се доказва, че всъщност науката не противоречи на религията. И обобщи научната основа за изучаване на Библията. Особено за библейските пророчества!
  Виктория се изкикоти и отбеляза:
  - Тези пророчества са направени със задна дата. Няма ръкописи на Библията и Стария Завет, по-стари от десети век сл. Хр. Така че няма начин да се докажат пророчествата!
  Наташа енергично потвърди:
  - Определено е така... Няма вяра, вашата вяра се основава предимно на сляпа вяра и...
  Виктория с готовност предложи:
  - Страх пред смъртта! Какво спекулира всяка религия!
  Вероника сви рамене и отговори:
  Защо атеистите не се страхуват от смъртта? И че имат на какво друго да се надяват?
  Виктория плесна клонка боса, счупи я и предложи:
  - Е, например, можем да вярваме във възкресението със силата на науката. И това също е страхотно!
  Наташа завъртя очи и каза замечтано:
  - Това е! Представете си комунистическо бъдеще. В него няма пари, а изобилие от безплатни стоки. Включително мотоциклети, на които можете да летите в космоса. И всякакви продукти - торти, сладолед, ананаси, лешник и т.н. се отглеждат синтетично. Навсякъде роботи. Хората работят само по два часа на ден и след това само дават команди на механизмите. И за един ден.
  Момичетата, говорейки, вървяха, мериха всичко с боси крака. Заредени са с различни картечници и базуки. Цяла дузина красавици.
  И Наташа продължаваше да казва:
  - И най-богатата развлекателна индустрия. Само удоволствие. Например цветни телевизори и веднага гледате дузина анимационни филми. И много атракции. Слот машини, компютърни игри, различни роботи... И дори стратегии. Като например играеш като Сталин и побеждаваш Хитлер. Дори и да има потенциала на целия свят....
  Виктория мечтателно продължи за Наташа:
  И къщите са толкова красиви. Всяка има вила с чешма и градина. И ако няма достатъчно място за хората на Земята, тогава те обитават Венера, Луната, Марс и други планети. По-специално са създадени космически кораби със свръхсветлинни скорости или дори автобуси с нулев преход. Това е, когато се качвате в автобуса и се пренасяте в космоса или дори в друг свят. Ето как ви поздравяват кентаврите или приказните елфи. - Момичето хвана водно конче в дланта си, поднесе го до ухото си и, слушайки, продължи да говори. - И например чудесата на генното инженерство. Няма старост. Всички мъже изглеждат на не повече от двадесет, както и момичетата. Всички здрави и мускулести, с приятни, свежи миризми. Момичетата са винаги здрави, без менструация. Възможно е да не се налага да се раждат деца, а да се отглеждат в кибер утроби.
  Наташа подкрепи това с усмивка:
  - И ще се появят дърветата, на които сладкиши, сладолед, близалки, торти - ще растат като плодове. И могат да се ядат без капка мазнина. И всички ще се радват да имат нови коли, с които можете да летите. И на друг континент, и на Марс, и дори на съседна галактика!
  Стийл предложи:
  - И тогава хората ще бъдат различни, със суперсили. Това, разбира се, ще бъде плюс. И мъртвите ще възкръснат и няма да си спомнят, че някой някога е вярвал в библейските приказки!
  Виктория смачка мухоморка с бос крак и изръмжа:
  - Да, определено е така! Е, наистина, какво обещава Библията? До барабана ли се редим, или по-скоро под звуците на органа? И дори месо няма да има!
  Вероника разпери ръце и отбеляза:
  - Каква е вашата информираност? Но в Свещеното писание наградата изобщо не е посочена категорично. И ние градим до барабана, това е спекулация!
  Виктория се изкикоти и изплези език. След като тя отбеляза:
  - Е, да... И какво ще стане там? Нещо без грях? А какво да кажем за свободната воля, как без нея?!
  Вероника отвърна тихо, леко присвивайки очи:
  - Свободната воля ще остане, но няма да има грях. - Момичето потърка босия си крак в мъха и продължи. - Ще стане възможно, защото хората ще мразят греха. Не всички хора, а спасените праведници. Това означава, че когато сатаната и дразнещите фактори бъдат премахнати, грехът ще загуби своята привлекателност и ще намали кавичките.
  Виктория подсвирна, премести голата си кръгла пета в ствола на бреза. И тя каза тихо:
  - И как можеш да мразиш греха, щом той доставя толкова много удоволствие. Тук, например, с мъже, особено с млади. Когато те лапат, когато те гъделичкат, когато ти масажират петите. В крайна сметка е голямо удоволствие да усещаш докосването на мускулести тела. И ти казваш, че е грях!
  Вероника изръмжа гневно:
  - И е неморално да правиш секс с различни мъже!
  Steelenida ядосано отбеляза:
  - Честно казано и аз не съм пуританец, но... Все пак има комунистически морален кодекс и човек трябва да се опита да го спазва. И не лягай под всеки, който примамва!
  Виктория смело отговори:
  - Обичам да съм активен. И аз самата обичам да търся и привличам мъже. След това правете любов с тях по начина, по който искате. Това не е ли прекрасно. Е, защо да бъдем скромни, вместо сами да рамкираме нашите мъже!
  Сталин студено отбеляза:
  - С твоя външен вид не е трудно! Но все пак и да убиваш, ти си много!
  Виктория се опита да отклони малко разговора:
  - Във всеки случай, вие познавате комунистическото бъдеще, свободни и мъдри хора, много по-добре от Божието управление, позволяващо триумфа на фашизма, или удавянето на човечеството в потоп. - Огненият дявол смачка мухоморката с босите си пръсти на десния крак и продължи. - Аз лично не обичам да живея в царството на тиранин, който нарича евреите свой народ, а как се оказва, че останалите са непознати?!
  Steelenida отговори сериозно:
  - Можете да спорите за висшия разум дълго време, но в Библията... Логично ли е да го считате за Божествено откровение?
  Виктория уверено отговори:
  - Разбира се, че не! Жестокостта на Стария Завет, неразумният пацифизъм на Новия - приписването на привилегии на един народ... Не е ли абсурдно?
  Вероника удари пъна с голи пръсти от досада. Тя направи гримаса от болка и отговори:
  - Значи все пак Павел казва: Нашето учение е препъни камък за евреите, лудост за варварите! Грешният ум не може да разбере това!
  Виктория се засмя и каза с плавен глас:
  - Русия не може да се разбере с ума,
  Не може да се измери с обикновен аршин...
  Тя има специална става -
  Човек може само да вярва в Русия!
  Стеленида, повдигайки строго вежди, отбеляза:
  - И тук Русия преди християнството. Милиони, стотици милиони хора вярваха в Бог. Сред тях имаше изключителни умове. Като Нютон, Парацелз, Кант, Пастьор... И те имаха своите причини да вярват. Ние от своя страна сме против илюзиите! - Младата жена почука с бос силен крак по паднал клон, счупи го и продължи. - Ние сме привърженици на научния атеизъм и вярваме, че всеки човек е ковач на собственото си щастие! И че не е необходимо да вярваме, че добрият чичо Исус ще дойде и ще съгради всички, ще реши всичките ни проблеми! Тази планета се нуждае от научно управление и разширяване в космоса! И не се отдавай на всякакви надежди за райски места или хареми!
  Виктория се изкикоти и изръмжа:
  - И не бих отказала мъжкия харем!
  Steelenida строго отбеляза:
  - Е, ти си червенокоса и развратна... Кой те отгледа?
  Виктория шеговито отговори:
  -Когато татко Карло, и когато изобщо никой!
  Сталенида събори с юмрук слупа и изсъска:
  - Вижда се... Ако няма Бог, това изобщо не означава, че човек трябва да бъде вулгарен и разпуснат!
  Виктория честно отговори:
  - Като! Разбираш така!
  Наташа се изкикоти и отбеляза:
  - Комунизмът провъзгласи равенството на двата пола. А това означава правото на жената сама да си търси мъж. Например, аз смятам, че да изберете човек, който харесвате, е съвсем нормално да го поставите в рамка! - Момичето удари гъбата червей с бос крак и продължи. - И е съвсем нормално да обичаш няколко момчета наведнъж. Все пак те са различни и всеки те гали по различни начини, което е много хубаво!
  Вероника тихо прошепна:
  - Ще горите в ада за такива речи и дела!
  Steelenida се ухили и отбеляза:
  - Моралът на комунизма е не по-малко строг от християнския. И ако се държите така, тогава... мисля, че няма да срещнете одобрение! Всички ние не сме... публичен дом!
  Виктория сериозно отбеляза:
  - Защо се ражда лицемерие? Това християнство поставя различни ограничения върху жените. Включително, като например забраната, да обичаш повече от един съпруг. - Червенокосата дяволка ядосано удари с бос крак подутината, метна я по-високо. И тя продължи. - И комунизмът провъзгласи, че няма Бог! А това означава, че всичко е позволено! И ние, жените, можем да бъдем свободни птици в търсене на любов. Избирайки онези мъже, които доставят много повече удоволствие. И това е основният момент!
  Сталенида разтърси червенокосата с показалеца си:
  - Това не е основното за комсомолца! Като цяло най-важното е службата на Отечеството и каузата на Ленин. А не търсенето на удоволствие за тялото! Трябва да разберете това!
  Виктория възмутено отвърна:
  - Аз съм звяр и легло в битка! Така че не ми се оплаквайте!
  Червенокосата дявола изсъска:
  - Аз съм супер момиче!
  Вероника плахо вмъкна:
  - Моралът на комунизма и християнството е един: който не работи, той го няма!
  Виктория показа познания за Библията:
  - И Исус каза: не се безпокойте за насъщния си хляб... Бъдете като горските птици.
  Сталенида агресивно отбеляза:
  -Комунизмът е роден до голяма степен от отричането на християнските ценности. И някои паралели са напълно възможни. Значи и нацистите имат червено знаме, като нашето!
  Виктория смачка мухоморката с бос крак, потърка голата си кръгла пета върху мъха и добави:
  - Третият райх има големи данъци върху частния капитал и висок процент държавна собственост. Отчасти имат социализъм, но привилегии за немците! - Момичето отхапа лист от бреза и се изкикоти, добави. - Като цяло за религията имам една забавна песен. Искаш ли да го направя?
  Сталенида охотно кимна със светлата си глава, събори гнил клон с босия си грациозен крак и изчурулика:
  - Изпей цвете, не се срамувай!
  И Виктория пееше ентусиазирано;
  Какво искаше да каже Господ?
  Той, живеещ на ужасно разстояние...
  Когато беше дадена заповедта за работа,
  За да не останем в сън.
  
  Макар и великолепно кралско облекло,
  Но няма по-скъп човек....
  Бедността стреля в упор -
  Нашият свят на страдание е епичен!
  
  И Адам не е виновен
  Прост съветски, руски човек...
  Ходеше гол, не криейки срам,
  Като пролетариат при царизма!
  
  Бог му даде храна - граница,
  Пасище без да познава вилиците...
  И ако искате повече, ще бъдете бити!
  И пийте с дланта си без бутилки.
  
  Адам изтърпя такава съдба,
  В някакъв страховит, скучен рай!
  Но змията летя на криле,
  Той разбра: човек страда ...
  
  Има начин да се измъкнем от гъсталаците,
  Изградете град, дайте потомство!
  За да не се лута през термина на горичката,
  Понякога имате нужда от предателство!
  
  Откраднах вълшебния ключ от рая,
  Да напусна рутината на Eden...
  Там ще намерите мечти за момиче
  Поне можеш да загинеш в подземния свят!
  
  Да, разбира се, че има риск, момче,
  Тази планета не е дар...
  Но вие ще познаете съвестта, честта,
  И ще намерите, познайте своята двойка!
  
  Адам получи този ключ -
  Отвори портите и напусна рая.
  Грешникът изразходва много сили,
  Стъпвайки върху камъните на големи планини...
  
  Тук той отново вижда портата -
  И отново се появи крилата змия...
  Той каза: Аз съм добър Сатана -
  Болтът се отвори сам...
  
  Адам влезе и той вижда -
  Такова нарисувано чудо...
  Гола девойка зад хълма,
  Терт от порцелан е златно ястие.
  
  Но колко е добре
  Момчето Адам не можа да устои!
  И да я целунеш по устата
  По-сладко от мед!
  
  
  Тя му отговори -
  Телата в бурен екстаз се сляха...
  Не, не проклинайте Сатана -
  Момчетата се появиха в грях!
  
  Господ ги изгони от рая, но...
  Планетата стана техен дом.
  Въпреки че хората имат едно слънце,
  Но потомството стана хиляди!
  
  Да, беше много трудно
  Наводнения, суши и зими.
  Но умът е мощно гребло,
  Човекът стана силно същество!
  
  Как може един ангел да лети
  Как демонските планини унищожават релефа!
  Създайте път, където е пътят -
  Достигнете до всяка точка на сушата.
  
  И имате нужда от пространство -
  Ние също ще можем да победим.
  Така че нашият грях не е присъда,
  Не, не говори поп глупости!
  
  Не бъди грях - няма напредък,
  Мислите генерират движение!
  Един отговор на проповедта:
  Не ни трябва чужд рай!
  Момичетата ръкопляскаха в един глас. Трябва да се отбележи, че гласът на Виктория е силен, плътен, много приятен. И воините бяха искрено очаровани от това стихотворение.
  Стиленида предложи с усмивка:
  - Когато има време, ще изпълните тази песен на стадиона!
  Виктория кимна в съгласие и предложи:
  - И в същото време ще одобрим наградата!
  Червенокосото момиче се изкикоти и искаше да ходи на ръце. Но тя има твърде много оръжия.
  Момичетата вървяха достатъчно дълго и бяха уморени. Седна да обядва. Те отвориха трофейни консерви и яхния. Енергично спечелени челюсти. Всички воини са млади, здрави, мускулести.
  Наташа отбеляза с усмивка:
  "Сред убитите от нас почти всички са чужденци. Германците хвърлят чужда армия срещу нас!
  Виктория изпя не на място:
  - И нашата армия е отляво, а нашата армия е отдясно ... Добре е да се бием с питие!
  Сталенида погледна строго червенокосата и отбеляза:
  - Ти си игриво момиче... Трябва да се оженим за теб!
  Виктория поклати глава.
  - Защо съпруг? По-добре да има дузина любовници!
  Наташа се засмя и отбеляза:
  - Не е интересно да общуваш с един мъж дълго време - пречи! По-добре е, когато имаш различни момчета!
  Оксана предложи:
  - Може би следващия път ще вземем германски пленник... И ще му се подиграем!
  Steelenida се закикоти и отбеляза:
  - Е, вие, момичета, сте изобретателни... И не би ни навредило да хванем езика!
  Наташа, оголила яростно зъби, каза:
  - Мъжици, мъжки... Много, много сте лоши, нашите мъже! момчета! момчета! Нашите мъже ще бъдат бити от момичета!
  Момичетата избухнаха в смях... Отпиха по малко от колбите с разреден алкохол. Няколко красавици дори похъркаха.
  Но Сталенида изръмжа:
  - Изкачвам се! Който спи ще го убием!
  Момичетата скочиха и се изпънаха на струни. Дрънкаха с оръжията си и блеснаха със зъби. Прекрасни красавици. И намигват със сапфирените си очи. Искат поне малко, ама да си правят номера. Седнете на кон.
  И така марширувайте отново и тропайте с босите си крака. Въпреки че момичетата изглеждат много красиви. Имат толкова много красота. И мускулести, силни тела на момичета.
  Наташа, ходейки, забеляза:
  - Докато не решим проблема с нацистките танкове, няма какво да правим срещу войниците на фюрера!
  Виктория уточни:
  - Искахте да кажете не войници, а машини! И като цяло няма прием срещу скрап, ако няма друг скрап!
  И червенокосата дявола тупна с бос крак по отдавна изгнил пън. Вдигна облак боклук и прах.
  Вероника смирено изгука:
  - Цялата воля Божия!
  Сталенида каза ядосано, блъскайки босата си пета по калдъръма:
  - Не! Всичко ще бъде нашата болшевишка воля!
  А очите й буквално искряха от гняв!
  Виктория остро отбеляза:
  - Хитлеристите унищожават евреите без излишни церемонии. Защо Бог не се застъпи за народа си?
  Вероника отвърна бавно:
  - Грехове...
  Виктория пееше, тропайки с босите си крака:
  - О, грехове, грехове... Не греши козел! Не греши коза! Ще победи лозата! Белогривата лоза ще бие!
  И червенокосата красавица улови пеперудата с голи пръсти, и вдигна крака си, показвайки на приятелите си.
  - Това са чудесата, които се случват в нашите гори!
  Вероника остроумно отговори с усмивка:
  - Виждаш каква красота... И казваш, че това не е Божие творение!
  Виктория излая:
  -Религията е опиумът на народа! И пеперудата е красива, за да се прикрие по-добре като цветя!
  Steelenida ядосано отбеляза:
  - Може би стига за религията? По-добре ли е да оставиш Вера да ти каже как ще се държи, ако я пратят в разузнаването?
  Вероника сви рамене и отговори:
  - Ще бъда смирен!
  Наташа искаше да каже нещо, но момичето вдигна шум над нея. Реактивни щурмоваци се втурнаха. Много стоманени и много хищнически изглеждащи лешояди. Тананикаха и духаха пара. Има много пушки, а немците стрелят много агресивно.
  Steeleed поръча:
  - Маскиране!
  . ГЛАВА 7
  Елизавета Петрова, млад лейтенант от граничните войски, онемя. Слуховете за възможно избухване на война циркулираха от два месеца. Но все пак някак си не можех да повярвам ... Като умно момиче, Елизабет не споделяше претенциозната непреодолима сила на официалната доктрина - че Червената армия е по-силна от всички. Чичо й участва във финландската война, беше ранен и много страстно говори за нейния напредък.
  - Резервоарите ни бавно се стичаха като желе от тиган. Страхотен QMS се движеше напред с две дула, по 60 тона всяко. Един вид таран за разбиване на защита. И как гърмят! Гръмотевици са като скърцане на мишка в сравнение с рев на бик. А под гъсениците има дупки. Преди няколко дни имаше размразяване, черната земя беше покрита с ледена кора. Танковете се движат все по-бавно, кавалерията ги настига. Хиляди конници, те трябва да бъдат задържани, за да не изпреварят танковете. А напред финландците поставиха мини и заровиха бъчви с петрол. Много от нашите танкове горяха като свещи. Ужасна гледка, особено в ранната полярна нощ, разлят бензин и масло, примесени с топяща се вода. Конете се уплашиха и цвили яростно, изгорели, а жива лавина се втурна към пехотата. Гледката е просто ужасна, танковете не можеха нито да спрат, нито да се обърнат. Да, и командата ни забрани да спрем.
  Ако вървиш само напред - разбиване на врага. И танковете гръмнаха и изгоряха, кавалерията тъпче собствената си пехота. Офанзивата задуши, изглежда, звездите паднаха от небето.
  Чичото изкашля кръв и спря. Отпи глътка сто грама и продължи.
  - Значи, без разузнаване, без въздушно прикритие, наводнихме. Воюваха цяла зима и половината март, пробиха укрепленията, но двеста хиляди наши войници никога няма да се зарадват на победата. Светлината угасна за тях завинаги.
  Момичето попита изненадано:
  - Наистина ли толкова много?
  Чичото кимна.
  - Точно, мисля, че никой не знае, но труповете са изнасяни по ешелони. Беше страшно. Бяхме принудени да щурмуваме отбраната и финландците покосиха нашите редици. Просто дива лудост.
  Елена заекна и попита:
  - И какво, не сме толкова силни?
  Чичото отговори:
  - Силата на танка не е в бронята, а в главата на танкера!
  Момичето кимна.
  - Чудесно казахте!
  Елизабет помнеше този разговор дълго време. Тя попита какви танкове имат германците и финландците. Финландия обаче изобщо нямаше танкове, с изключение на дузина леки тритонни танкети. И немските танкове, о, чичо ми ги знаеше, каза му един братовчед, който отиде в Германия през четиридесет и първи. Като цяло техниката му на нацистите по това време не е впечатлена.
  - Танк Т-1, тежи само пет и половина тона, скоростта е 57 километра в час. Бронепробиваема броня, три картечници. Е, ще върви срещу пехотата, но машината е толкова слаба.
  Но тя не е сама? - попита тревожно момичето.
  - Има и Т-2, Т-3, Т-4 и Т-5!
  Елизабет се усмихна.
  - А кой от тях е най-силен?
  - Т-5! Има две оръдия 75 мм и 37 мм, четири картечници. Да, това е красив танк, германците го наричат "върколак". - чичото разпери ръце, като ги размаха като вятърна мелница.
  - А скоростта? - Любопитно, попита момичето!
  - Петдесет километра по магистралата, като цяло, достатъчно. Като цяло танкът е интересен, с опростена кула. Най-доброто от творенията на фашисткото танкостроене. Чичо въздъхна. - Вярно е, че нашият Т-28 и особено Т-34 не е по-лош, а оръдията на нашите танкове са още по-мощни.
  Момичето предложи:
  - Ами ако създадем нови резервоари, охладители.
  Чичото отговори:
  - Няма нищо по-хладно от КВ-2, такава мощност е, но има и КВ-3, и КВ-4, и особено КВ-5. Последното чудовище тежи сто и двадесет тона и е на път да влезе в масово производство. Тогава германците ще бъдат овършени като верига от просо.
  Момичето многозначително се прозя:
  - Ако искаш да отегчиш момиче, говори за оръжия, но ако искаш да си тръгнеш завинаги - говори за съветски оръжия!
  Чичото се обиди:
  - Защо имаме лоша техника?!
  Момичето се пошегува:
  - Но данните по него са засекретени. Казват, че можете да получите термин за едно споменаване на калибъра на танково оръдие.
  Чичото поклати глава.
  - Не е вярно! За такава дреболия никой не е затворен!
  Момичето направи гримаса.
  - Как да кажа! И това не се случи.
  Чичо отбеляза:
  - Ще ви разкажа за Т-34, калибърът на оръжието е 76 мм. А бронята е 52мм, ако се чудите.
  Момичето изсумтя презрително.
  - Бих искал да видя това чудо. ще покажеш ли?
  Чичото неохотно отговори:
  - Ще ти покажа, ако искаш! Въпреки това, Ворошилов нарече този танк грозота. Благодаря на маршал Кулик, че настоя за прилагането му. Да, Сталин лично оцени този танк. До началото на четиридесет и трети се планира да се оборудват с него сто и дванадесет танкови дивизии.
  Момичето беше изненадано:
  - Един танк?
  - Не! Също КВ и Т-80 обаче този танк е лек, имам предвид Т-80. Той наистина може да плува!
  Момичето беше изненадано:
  - Да плува? Това е интересно!
  - Имаме три хиляди и триста амфибийски танка. - чичо го каза с гордост, после понижи гласа си до шепот. Не казвайте на никого, това е огромна тайна. Ако бърбореше, можеше да се озовеш зад решетките. Вижте: нищо не съкращава живота като дългия език.
  Елизабет веднага млъкна: преди два дни се случи доста неприятна история с нейния добър приятел. Случи се следното. Имаше театрална вечер, всички се забавляваха много, но, разбира се, пиха. Свиреха тръби, танцуваха момичета и момчета. Така че Яшка Клопов, весел човек и тартор, както винаги искаше да се пошегува. Изтичах до стената, където висеше портрет на Сталин. Силен портрет на цялата стена, ярък, инкрустиран с мозайки. Сталин изглеждаше млад, на около тридесет и пет години, не повече, красив. Дори челото не беше толкова ниско и наклонено като оригинала. Яшка засвири на хармоника, после я хвърли в залата.
  - О, Юли, Юли, Юли! Това е песен на матули!
  Кой подигравателно попита:
  - А защо пееш за майка си, щом баща ти е пред теб?
  Яшка се засмя в отговор и запя:
  - Баща ми откачен беше на село! Баща ми, бащата на народа, царува в светия Кремъл!
  Всички се засмяха, пляскаха с ръце и подсвиркваха. Междувременно Яшка извади линийка от колана си и, кикотейки се, заяви:
  - Бих искал да измеря носа на бащата на народите!
  Публиката попита в хор:
  - Защо?
  Яшка, играейки с линийка, измърка:
  - Защото Сталин има голямо сърце! Най-големият в света! Значи носът трябва да е най-големият!
  В отговор приятелски смях и подсвиркване:
  Яшка се изправи на пръсти, сложи линийка, обърна я няколко пъти. и смеейки се каза:
  - Петдесет и три сантиметра! Това е яко! Наистина е най-големият!
  Всички отново се смееха и сочеха с пръсти. Като цяло вечерта беше успешна. Елизабет поклати глава раздразнено, прогонвайки спомените. Яшка беше отведен на разсъмване, по пътя към черната фуния, хора с кожени якета го биеха с бухалки и юмруци. Някога младото, весело лице се превърна в кървава каша. Елизабет видя това, защото всички бяха специално събрани, за да разгледат ареста. Тогава политическият служител проговори, крещеше много и заплашваше. Още петима бяха арестувани на място, никой не посмя да окаже съпротива. Елизабет си спомни това, нейната пламенна любов към партито беше разклатена.
  Но дори и сега, ако врагът направи опит за Сталин, тя предложи гърдите си без колебание!
  Момичето попита чичо си:
  - Силна страна ли е Франция?
  Той отговори:
  - Да, силно! Заедно с Великобритания те контролират една трета от света! Като се вземат предвид колониите, населението на Франция не е по-ниско от СССР.
  Елизабет подсвирна.
  - И такава сила загубена!
  Чичо почеса оплешивяването на главата си:
  - Да, загубих! Всичко за месец и половина четири европейски сили бяха победени! Дори Наполеон и Александър Велики не са имали такива победи като Хитлер.
  Елизабет попита шепнешком:
  Какъв Хитлер е той?
  Чичо вдигна рамене.
  - Не го видях! На портретите сам го видяхте. Казват със среден ръст, нервен, яде човешко месо, особено обича да реже гърдите на жените!
  Елизабет поклати глава.
  - Не свири! Хитлер е вегетарианец!
  Чичото не се съгласи.
  - По дух той е типичен канибал! Рем нареди най-добрия му приятел да бъде нарязан на две части с бодлива тел. Защо не и месоядно чудовище! След капитулацията на Франция той заповядва да бъдат изгорени живи сто хиляди евреи, живеещи в Париж и околностите му. В резултат на това имаше ужасна воня! Освен това нацистите не пощадиха дори малки деца. След изгарянето СС предизвикателно уринира върху пепелта! Казват, че Хитлер лично се занимава с мъчения и мъчения!
  Елизабет отбеляза:
  - Владетелят на тези, които взимат хляб от палача, събира сол на дупето си!
  Чичото поклати глава, извади цигара, отпи. Той знаеше как да пуши много интересно, издухвайки пръстени от дим. Погледът му стана по-весел:
  - Знаеш от какво ме е страх!
  Момичето отговори тихо:
  - Мисля, че нищо!
  Братът на бащата възрази, като пое кратки всмуквания:
  - Само измръзналите хора не се страхуват от нищо! За нормален човек в никакъв случай не е срамно да изпитва страх! Особено ако е разумен и не толкова за себе си, колкото за другите.
  Момичето кимна решително.
  - Тук съм съгласен!
  Чичото спря да пуши, поклати глава, сякаш протяга врата си:
  - Знаете ли, има слухове, че нацистите създават ново ужасно оръжие. Бомба, способна да изтрие цели градове в отровен прах. И няма да има бягство от него.
  Елизабет изсумтя презрително:
  - Типичен гьобелсов пропаганден блъф!
  Чичото въздъхна дълбоко, като морж под водата:
  - О, не! Това е наука! Оръжията казват, че учените са съвсем реални! Той дори измисли име - атомната бомба! Така че смятам, че е най-добре да не чакаме, докато такова чудовищно оръжие попадне в ръцете на нацистите, първо да атакуват Германия!
  Елизабет потръпна, сякаш от токов удар:
  - Но е нечестно да се нарушава мирното споразумение. Имаме пакт за ненападение с Германия, договор за приятелство и граници!
  Чичото отбеляза саркастично:
  - Спазвали ли са някога нацистите споразуменията? Да си спомним поне Полша, или Белгия и Холандия! Хитлер дори каза това: честността е типична жертва, на олтара на целесъобразността!
  Момичето отговори с ентусиазъм:
  - Сталин не е Хитлер!
  Чичото го направи, съгласи се, но засади диаметрално обратното:
  - Разбира се, и затова първо трябва да удариш! Потомците няма да му простят закъснението! Атаката утроява силата, защитата наполовина!
  Елена отбеляза:
  - Нашата армия ще бъде най-настъпателната в света, ако врагът удари! И тогава тя го повтори още по-силно. - Но само ако врагът удари!
  Чичото примижа лукаво:
  - Отсечена с острие глава се нарича градинска глава, от нея никнат гроздове от възмездие! Не, мисля, че Хитлер трябваше да бъде свършен дори когато ордите му се втурнаха към Париж.
  Момичето тропна с бос крак (ботушите стояха наблизо!), Отговори:
  - Може би си прав!
  Елизабет помнеше този разговор дълго време. Слуховете за концентрацията на нацистки войски, особено в Полша, постоянните нарушения на съветската граница от германска авиация и честите арести сред войските създават нервна атмосфера. В същото време политическите служители активно вдъхновяват: война няма да има! Въпреки това към границата бяха изтеглени допълнителни сили, особено бронирани! По-специално, Елизабет за първи път видя най-новия танк KV-3, с две оръдия и тегло от седемдесет и пет тона. Това беше експериментален модел, който, както някой прошепна, трябваше да бъде тестван в битки. Момичето обаче не хареса много танка, тъй като беше твърде тежък, той се отличаваше с ниска проходимост, счупи мостове, кулата се въртеше бавно. Освен това, поради големия калибър на оръдията, скоростта на огън пострадала и точността беше сравнително ниска! Въпреки това, такъв мощен танк вдъхваше увереност. Дизеловият двигател с мощност 850 конски сили гърми ужасно, приличаше на вулканично изригване, немските коли са много по-тихи. Момичето хвърли скептичен поглед на чудовището и се обърна, по петите си...
  Сутринта на 22 юни 1945 г. беше ужасно събитие, големи сили на фашизма бяха хвърлени срещу СССР. Елизабет обаче в началото не изпита шок. Още повече, че думите на чичото за атомната бомба, създадена от нацистите, са дълбоко запечатани в паметта ми. Може би дори по-добре, Хитлер атакува сега, когато създаването на супероръжие е все още далеч! По-добре е да смачкате тигър, когато още не е израснал зъби! Въпреки че какъв фюрер е тигър, по-скоро чакал. Но по-тъжен ще е краят на фашизма!
  Елизабет беше вдигната в леглото и тя бързо се облече, присъедини се към останалите си бойни другари и братя по оръжие.
  Нацистите нанесоха основния удар в тила на групата Белосток. Мощни бронирани и механизирани колони за два часа се задълбочиха четиридесет километра. И за късмет, дори окопите не бяха изкопани твърде внимателно.
  Не бяха донесени артилерийски снаряди и момичетата бяха принудени да се срещнат с нацистите с пушки и гранати. Тук се появиха танковете и бронетранспортьорите на Хитлер. Е-50 се движеха напред, въоръжени с четири картечници и оръдие с калибър 105 милиметра. Малко по-малки от танковете Е-50 Ш, с осколочно-фугасни снаряди и оръдия от 150, 180 калибър и 380 мм ракетна установка.
  Зад тях са по-уязвими, но все още непробиваеми Panther-2, с 88 мм оръдия.
  Елизабет веднага се почувства безпомощна. Какво може да направи тя, въоръжена само с пушка Москин и няколко противопехотни гранати? Германските танкове изливат картечен огън върху съветската пехота, гръмват снаряди. Наблизо падат окървавени момичета и младежи. На още един голобрад са му пръснати краката. Той крещи и протяга ръце към Елизабет, на които липсват пръсти. Отново експлозии, във въздуха се появяват немски Messers 262, след това реактивни щурмови самолети XE-183. От разстояние не са много страшни и приличат на мухи, но когато долетят по-близо, се превръщат в лешояди.
  Германските танкове се приближават все по-близо, над тях надвисват змии със свастики. В същото време звучи грандиозна симфония на Вагнер. Всичко изглежда необичайно заплашително, дори танковете, между другото, не са твърде големи, боядисани така, че да приличат на хищни животни. Особено много оголени лица. Елизабет изпитва животински ужас, иска да бяга, краката й изтръпват, но....
  Как може един руски човек (И белоруси и руснаци са един и същи народ), да предаде и да се страхува.
  Елизабет хвърля граната. Тя, със силна ръка, хвърля далече и удря E-50. Резервоарът замръзва за момент и веднага реагира. Чува се оглушителен взрив, момичето е хвърлено във въздуха и вълна от мрак покрива съзнанието й...
  Елизабет усети, че се гмурка в дълбок езеро - тъмно като катран, и само във висините пламтящите очи на звездите заплашително блещукаха. Докато се гмуркате, натискът върху гърдите става все по-силен, чукове се чукат в главата и всеки техен удар става все по-болезнен и тежък! Най-накрая тялото й докосва дъното, тилът й се охлажда, момичето иска да скочи и не може да се движи. Тук наоколо - в същото време се чува скърцане от всички страни, някакви дребни същества шумолят. Елизабет усеща как сърцето й бие бурно в гърдите й. Плъхове, големи като зайци и многоцветни, с преобладаващ кървав оттенък, не се хвърлят. Те се втурват и започват да разкъсват. Елизабет крещи и... идва на себе си.
  Двама немски войници опипват момичето, след което рязко вдигат косата й:
  - Шнел! Ставай кучко!
  Елизабет става, разтърсва я. Момичето върти глава, той е тежък. Еха! Но изглежда всичко е непокътнато.
  Немците изграждат колони от пленници, мъже и жени поотделно. Елена дори се изненада, че толкова много се предадоха. Някои жени, повече от петдесет, ранените не се виждат, изглежда, че нацистите просто са довършили такива хора. Бутайки дупето на момичетата (почти всички жени войници са млади и наскоро призвани), те продължиха. Беше доста горещо, на някои жени им скъсаха туниките и те "фучаха" по ризи.
  Елизабет попита капитан Валентина Синица, тя имаше няколко впечатляващи синини по лицето си:
  - Ну и че сега Валя?
  Капитанът, двадесет и осем годишно доста хубаво червенокосо момиче, отговори:
  - Нищо, ако нощта е тъмна, тогава ще бягаме!
  Елизабет се огледа:
  - Мисля, че да! Пленът не е за съветския народ! Изглежда, че няма повреда, фрагментите се смилиха над тялото ми! Просто ми бръмчи в главата.
  Валентина отговори:
  Изглежда сте се зашеметили! Брр! Но аз самият не разбирам как се озовах в плен. Автоматът засече, а другите момичета се отказаха. В резултат ме хванаха като последния глупак!
  Елизабет кимна.
  - Да, добро начало на войната! Преди дори да успее да убие един германец, тя беше взета в плен. Див ужас! Ами ако не можем да избягаме?
  Валентина отговори:
  - Знаеш, че си невероятно красива! Златокоса с перфектна фигура. Никога не съм виждал по-красиво момиче от теб!
  Елизабет махна с ръка.
  - Защо ми трябват тези комплименти! И ти не си мъж!
  Капитанът отбеляза:
  - Може просто да бъдеш изнасилен!
  Елизабет беше изненадана.
  - Как да изнасилвам?
  Валентина беше искрено изненадана:
  - Не знаеш ли?
  Елизабет затвори очи.
  - Теоретично, разбира се, знам, но...
  Валентина се намръщи.
  - Пробвала ли си някога с момче?
  Елизабет поклати отрицателно глава.
  - Разбира се, че не! Изобщо комунист не трябва да се разлага морално и да прави любов извън брака!
  Валентина сви рамене.
  - Как да кажа! Според мен това е личен въпрос на всеки! Освен това всички мъже са различни и вие получавате удоволствие от тях по свой собствен начин. Тук не е толкова лесно да се отгатне, но съпругът бързо става скучен.
  Комсомолка, която вървеше вдясно, възрази:
  - За човек основното е духовното общуване, а не животинските инстинкти!
  Валентина вдигна палци.
  - Да не говорим на неприлични теми! Може би е по-добре да говорим за партията и изграждането на комунизъм!
  Елизабет искаше да каже нещо, като последва заповедта - колоната да спре.
  Бяха точно пред бетонна площадка, до която се качиха няколко камиона и една кола. В същото време се появи още една колона от преследвани жени. Съдейки по дрехите, те бяха цивилни.
  Дебел германец изпълзя от боядисана в цвят каки немска кола. Имаше неприятно, лошо избръснато лице с тройна брадичка и странна двуцевна картечница на раменете. Но шапката, на която блестеше емблемата - две мълнии, издаваше есесовец. Фашистът излезе пред момичетата и заповяда на развален руски:
  - Изравнявам се! Внимание!
  Момичетата автоматично се изпънаха, засегнаха военната подготовка. Едно от момичетата наистина се поколеба и получи дупе на папата.
  Офицерът от СС изсумтя доволно, погледна краката на жената и нареди:
  - Всички, събувайте си ботушите!
  Момичетата потръпнаха, из редиците се разнесе тътен. Дебелият германец се прозя предизвикателно и безучастно измърмори:
  Който не се подчини, ще бъде обесен! - И тогава изведнъж страшен вик. - Шнел! Шнел!
  Момичетата започнаха да си събуват обувките. Елизабет усети, че ръцете й се движат автоматично. Изглежда, че тя е прието да се подчинява на фашистките чудовища. Тя събу единия ботуш, усещайки с бос крак приятната топлина на бетонната настилка. След това вторият, внимателно обути нови, наскоро издадени кожени ботуши (брезентовите ботуши ще се появят едва в края на войната). Чуха се крясъци. Младо момиче на не повече от шестнадесет изскочи и извика:
  - Няма да стрелям по цици! Нека е по-добре да премахнете мъртвите от мен!
  Германският боров даде знак, двама високи есесовци грабнаха момичето и я завлякоха на предварително подготвената бесилка.
  Момичетата-военнопленници въздъхнаха, но никой не посмя да възрази, шокът от плен явно повлия.
  - Закачи я! - извика дебел фашист. - Не го оставяйте да умре веднага! Дяволът ще знае как да се съпротивлява.
  Дрехите на младото момиче бяха скъсани, есесовецът дори мушна пура в розовото зърно на красавицата. Момичето изкрещя и извика:
  - Запомни ме, казвам се Таня! Смърт на фашистите!
  Офицерът от СС изрева:
  - Изтръгни й езика!
  Мордовец скочи до момичето с смачкана мръсна престилка и щипки в ръце. Друг нацист стисна бузите на момичето, отваряйки устата си. Тя се опита да се съпротивлява. но силите са твърде неравни. От устата на момичето се изля кръв, а тя самата загуби съзнание от болковия шок. Фашисткото чудовище изхвърли разкъсания си език и го стъпка с ботуша си. Увисналото голо момиче беше бързо обесено от нацистите на остра корабна кука. Тя издаде слаб вик и потрепери, допълнителната болка й донесе. Блаженството беше изписано на лицата на нацистите, онова невероятно чувство на садистично удовлетворение, когато нараниш себе си. Дори и да е красиво момиче с руса коса. Тук садизмът е смесен със сексуален елемент.
  Елизабет затвори очи, за да не види такъв произвол. Междувременно към тях се приближи колона от затворници, цивилни жени. Нацистите също ги принудиха да си събуят обувките. Жените бяха взети млади, нито една не изглеждаше над трийсет и пет или под шестнадесет. Силни беларуски жени, предимно светлокоси, синеоки, приятни на вид, кръвни и млечни.
  Дебелият офицер отново заповяда:
  - Свалете горното облекло!
  Елизабет изведнъж се изчерви, но какво ще стане, ако нацистите я оставят напълно гола? И пръстите вече разкопчават туниката. Цивилните жени плачат и стенат, сякаш ще бъдат екзекутирани. Един от тях държи бебе. Нацистът го грабва от ръцете му. Жената-майка се втурва и е намушкана в корема с щик. Той пада, треперещ от сърцераздирателен вик. Офицерът от СС тича към бебето, хвърля го под краката му и започва да тъпче. И той прави така, че да не умре веднага, счупвайки деликатни ръце и крака.
  Майката вие и я влачат на бесилката, за да виси още жива на кука. По пътя разкъсват дрехите си и ги бият с приклади. След това издърпват осакатената жена докрай, като се смеят весело, сякаш убити с марихуана.
  Елизабет прошепна:
  - А има ли граница на зверствата им! Кой ги е родил, жена или вълчица!
  Валентина каза със страст:
  Никога няма да простим и никога няма да забравим! За всяко тяхно зверство нацистите ще плащат щедро.
  Елизабет отговори:
  - Това не е достатъчно за всички нацисти в Германия.
  Валентина се пошегува:
  - Какво остава, тогава към Япония!
  Главният нацист все още не се успокои, лудост гореше в тъпите му очи, малката му уста се изкриви:
  Сега ви предупреждавам! Ще ви отведем на територията на Германия. Тези, които се държат добре, ще имат добро място, храна, а в бъдеще и почетно гражданство на Велика Германия. Но ако някой избяга, тогава за всеки беглец ще заповядам да бъдат изгорени живи двадесет заложници. Разбираш ли ме! - ревът на злодея се засили. - И сега ясно ще видите какво означава да не се подчинявате на фюрера.
  Нацистите се втурнаха в колона от цивилни жени и избраха дузина от най-грозно изглеждащите. Те бяха безцеремонно влачени за косите и съборени на купчина. След това есесовците започнаха да усукват жените с бодлива тел. Те отчаяно се опитаха да избягат. В отговор те получиха приклади по раменете и в гърдите (които не загубиха съзнание).
  Дебелият офицер се засмя.
  - Е, сега факла за тях! Нека се "наслаждават" на болката!
  И отново идиотските кикоти на фашистките зверове. Трима есесовци с изродени физиономии измъкнаха резервоара от бензина и отвиха капака. Въпреки разстоянието, до Елизабет стигна отвратителна миризма на гориво. Изглежда, че е бил нискооктанов бензин, получен от процес на хидролиза на въглища. За цялото многобройно оборудване фюрерът нямаше достатъчно естествен петрол, дори като се вземат предвид доставките на СССР и окупираните африкански колонии, така че физиците от Третия райх проявиха изобретателност. Този бензин имаше особеност, по-ниска температура на горене в сравнение с обичайната, а също и факта, че започна да замръзва вече при девет градуса под нулата. След време това ще се отрази на хода на войната. Усукани с метална бодлива тел, жените отчаяно размахваха ръце (тези, които ги имаха свободни), нацистите, усмихнати и показвайки езиците си, викаха нещо на немски.
  . ГЛАВА Љ 8
  Танкът Е-50 вече получи много попадения. Но воините се натъкнаха на цяло буре с нитроглицерин. Резервоарът избухна, което напълно издуха всички ролки. А воините бяха без кола. Докато търсеха друг танк, красавиците се потопиха в много интересни спомени от четиридесет и първата година.
  Уви, такъв приятен сън на Герда се оказа кратък. Отново ставане и упражнения. Момичетата обаче не мислеха да комплексират за това. Дори работеха с особен ентусиазъм. Междувременно Мадлен решила да разнообрази донякъде физическата активност и момичетата били впрегнати в специални колички, на които стояли танковете. Командирът на SS ротата каза щастливо:
  - Ето момичета, ние ще спестим оскъдно гориво, а ще ви обучим. Нов вид натоварване, с приложена стойност!
  Когато момичета с бански костюми дърпат танкове и дори се потят под палещото слънце, това е готина гледка. Но момичетата трябва да опират босите си крака на пясъка и острите камъни. Изправи се и не се предавай....
  Герда трудно си пое дъх, отбеляза философски:
  - Прелестно е, разбира се, но... Ето как сега приличаме на робите на Древен Египет. Влачим и най-тежкия товар, но поне не ни бият с камшик!
  Шарлот се съгласи:
  - Разбира се, не бият, но това не го прави по-лесно! Макар че не - това е просто фитнес, съчетан с вдигане на тежести!
  Герда се опита да насочи разговора към друга тема:
  - Как мислите, ако Александър Велики не беше умрял на толкова млада възраст, той щеше да превземе Рим, а след това и целия свят?
  Шарлот отговори след пауза, като се отърси от потта си:
  - Трудно е да се каже... Все пак той планираше кампания срещу непокорните араби... Но, разбира се, имаше шанс! Въпреки че трябва да се радваме, че не успя!
  - Защо?! - учуди се Герда, изправяйки ремъка, потривайки рамото си.
  Шарлот, ухилена със зъби, отговори:
  - Защото Хитлер в този случай би било твърде трудно да го надминем. И така ще минат още две хиляди години и на въпроса кой е най-добрият и най-великият командир на всички времена и народи ще последва недвусмислен отговор - фюрерът на Германия!
  Герда целуна по-силно каишката:
  - Да, Адолф Хитлер вече надмина Наполеон... Това ще стане особено очевидно: когато вземем Египет, този Наполеон се провали! И там, чак до Индия .... Но основното, разбира се, е кацането във Великобритания ...
  Шарлот твърдо потвърди:
  - Това, което Наполеон не успя да направи: да влезе в Лондон, Вермахтът ще направи под ръководството на Адолф Хитлер! Просто е интересно, ще започнем ли нахлуването в Русия, преди или след това?
  Герда каза със съмнение:
  - Мисля, че е по-добре след... Наполеон, между другото, съсипа цялата армия в Русия. Но ние не сме французи. Жабите не са много способни воини!
  Могъщата блондинка, дърпайки ремъка с тях, влезе в разговор. Гласът й изглеждаше много нисък, като на мъж, въпреки че фигурата беше женствена и привлекателна:
  - Да, французите са малко страхливи, но техниката им никак не е лоша. Видях как Зиз-35 безнаказано пробиваше бронята на немските Т-4. Дори се срамувах от оборудването ни... Така направиха и "Матилдите" на британците. Граната може да счупи техните гъсеници, но да пробие бронята ... 88-милиметровите оръдия я взеха, но ние имаме много малко от тях. Остава само да ударим пистите и да обездвижим ... Като цяло британците също са силни в авиацията ...
  Тук Герда потръпна и въпреки жегата усети студ:
  - За да ни намерят в пустинята и да хвърлят бомби по танковете!
  Русата жена-герой утеши:
  - Само пикиращи бомбардировачи с опитни аса наистина могат да влязат в резервоара. Така че вероятността да се натъкнем на тях е малка. Освен това вярвам в късмета ни.
  Настъпи болезнена пауза. Във всяка каруца с танк бяха впрегнати десетина вълчици. Движеха се в две малки колони, такива загорели, мускулести момичета... Колко красиво беше... И дюните изглеждаха розови в цвета на слънцето. Невероятен пейзаж....
  Не много далеч от момичетата полковник от СС Дес с десетина арабски шофьори и двама големи главорези се движеше през пустинята. Подпалиха краката на момчето-водач и го качиха милостиво на магаре. Полковник Дас се намръщи от отвращение, поради липсата на вода номадските шофьори бяха неизмити и миришеха лошо. И денят се оказа горещ, дори и по стандартите на африканското крайбрежие, тъй като вятърът донесе дъха на ада от Сахара. Така че трябваше да се потя. Пътят изглеждаше дълъг. Дес се почувства като пълен идиот. Може да загуби няколко дни заради момче, което лъже от три кутии. И той също ще получи дисциплинарно наказание, защото отсъстваше... Вярно е, че германските войски не планират да атакуват в следващите дни и дори тук, на границата с Либия и Тунис, има доста дълбок тил. Е, винаги можете да измислите причина за отсъствието... Но все пак това е хазарт и... Няма алчност по-силна от аргументите на разума.
  Дес се вози на сянка на камила, пиейки нискоалкохолна арака от фурми. Въпреки че тази напитка може да е по-силна от шнапса, но в тази жега е самоубийствена. Пейзажът наоколо е безинтересен и няколко месеца служба вече са станали скучни. Дес се опитва да си представи колко съкровища може да има един шейх... Тунис се намира в непосредствена близост до Алжир и пиратите често криеха съкровище там. Е, пирати или по-скоро капер на служба на турския султан, често са били самите шейхове. Освен това в Тунис има златни мини и са добивани смарагди. Вярно е, че с появата на французите добивът на изумруди замря ... Защо? Поради британския монопол, нежеланието да се свали цената на индийските изумруди, което принуди развитието да замръзне в колониите на Франция. А златото се добиваше предимно на лесни места, а те бяха твърде мързеливи да копаят дълбоки мини... Дес смяташе, че все пак французите са може би най-мързеливата и несериозна нация в Европа. Въпреки че не може да се каже, че това са лоши воини... Наполеон Бонапарт, например, завладя Европа, а това не може да се постигне с безполезни войници. И наистина, какво гениално имаше Наполеон? Проста тактика, бърз преход, удар с всичка сила, заобикаляне от фланговете и опити да отидете в тила ... Ако Фридрих Велики разработи най-новата и най-ефективна линейна тактика, тогава Наполеон просто имитира Александър Велики. .. Да, такава тактика донесе успех, но уредете кой бързо движещи се войски на Македония или Наполеон ще попаднат в засада, или ще бъдат смачкани и убити по време на похода. В крайна сметка при Ватерло Блухер и Уелингтън хванаха Бонапарт в рисковата му маневра. Това е като кратък удар с юмрук да срещнеш широко размахващ се боксьор. И Наполеон беше нокаутиран... Руските войски, между другото, не победиха Бонапарт в битка, а взеха с помощта на общата слана, епидемии и партизани.
  Какво мисли той за Хитлер? Първоначално, разбира се, имаше мисли, че фюрерът е просто ефрейтор и изкачвач, син на бивш обущар ... Той предпочете стария Хинденбург на президентските избори, въпреки че разбираше, че осемдесетгодишен мъж просто не можеше физически да се справи със задълженията на диктатор! Но Хитлер не обичаше бедните - родом от дъното! Но след това, когато Адолф беше назначен за райхсканцлер, той все пак даде своя глас на националсоциалистите, защото не остана друга солидна дясна сила. Да, щурмоваците, всъщност, цялата армия го впечатли. Но имаше съмнение, че Хитлер ще запази властта си, особено по време на криза, ужасна депресия, че Германия няма да се разпадне напълно.
  Но Хитлер от самото начало се зае с тежко възстановяване на реда, забрани комунистите, а след това и други партии. Разпръсна профсъюзите, като ги замени с работнически фронт. Той стана истински диктатор, с еднопартийна система. И вдигна икономиката, преоборудва армията. Но все пак Дес не се съгласи с всичко, което направи фюрерът. Например, защо трябва да се изразходват толкова големи ресурси за програмата: "Работете чрез Joy!" и води работници на почивка, в Норвегия, Франция и дори на Канарските острови. Не би ли било по-добре с тези средства да се изградят няколко допълнителни фабрики за танкове или предприятия за производство на самолети? Или вземете проекта на Фолксваген, народен автомобил - колко танка могат да бъдат построени... Като цяло Хитлер се опита да седне на два стола, да повиши стандарта на живот и да модернизира армията. Ако обаче гоните два зайца, няма да хванете нито един. Дес беше свързан с главния икономист на Третия райх, Стах, и беше добре наясно с общите характеристики на германската икономика. Германия влезе във войната с Полша, разполагайки с боеприпаси само за три седмици (!) интензивни военни действия. Тогава съюзниците щяха да нанесат удар, щяха да останат огнени глави от Третия райх. Хитлер започва настъплението срещу Франция, давайки както танкове, така и оръдия, персонал и самолети! Но той победи жабите, без дори да трепне. След това атаката срещу Англия... Тук Хитлер е изчислил погрешно, е необходимо да се довърши Великобритания под Ducker, а след това още през юли, използвайки корабите на германския търговски флот (и той не е малък), десант войски на островите. Тогава той щеше да стане господар на ситуацията. Но фюрерът не посмя, може би страхувайки се, че британските линейни кораби ще потопят транспорти с войски... Но изводът е, че в този момент във Великобритания имаше такава паника и объркване и наблюдението на морето беше правилно дезорганизиран, че имаше много голям шанс, като времена за бързо изненадващо кацане. Е, на сушата Англия нямаше на какво да се противопостави. Поне качествено... Но Хитлер загуби време и през септември Чърчил произнесе историческа фраза: позицията на Хитлер е брилянтна и... безнадеждна. След това самият Дес отиде в британското разузнаване. Въпреки че фюрерът загуби битката за Англия, съотношението на загубите беше около едно към едно и ако приемем, че около двадесет и пет процента са самолети, свалени от зенитна артилерия, тогава германските асове бяха дори по-добри от английските . Да, и самолетите не са по-лоши, може би дори ME-109 (F) и по-добри от лъвското ято. Във всеки случай в Африка съотношението на силите и загубите във въздуха е дори по-благоприятно, отколкото във Великобритания. 1940-та година, която започна толкова блестящо, в крайна сметка донесе много разочарования. Загубихме много силни аса и самолети и дори съюзникът на Мусолини беше срамно бит в Гърция. Но той имаше толкова голямо предимство в силата. И тогава в началото на годината беше неприятно, Италия загуби Етиопия, Сомалия, по-голямата част от Либия и освен това във всички битки британците бяха значително (няколко пъти!) превъзхождани. Заловени са стотици хиляди макаронени изделия. Е, как да не вярваме в предстоящия крах на Третия райх, особено на фона на нарастващата помощ на враговете на Германия от САЩ. Но след това отново везните се обърнаха към Третия райх. Ромел побеждава британците и превзема Коленкур, след това Югославия, Гърция падна за две седмици, последвана от остров Крит. Дес дори се радваше за германците, но имаше и страх от разобличаване. Сега обаче друга тревога е дали германците ще нападнат СССР. Щах каза, че Хитлер вече е взел принципно решение, но окончателните дати все още не са ясни. Най-често се нарича 22 юни, датата на капитулацията на Франция ...
  Малко вероятно е Германия да оцелее във войната, на два фронта, освен ако, разбира се, не приключи през четиридесет и първи и преди зимата... А през зимата германците изобщо не са готови да се бият... Но ако Сталин капитулира, тогава... Въпреки това, дори и да нямат време Ако германците превземат Москва, тогава руснаците едва ли ще могат да създадат технически достатъчно мощна групировка. Колко оръжия пуснаха по време на Първата световна война? В сравнение с Германия, това е напълно цилч! Така че е малко вероятно руснаците да ни изненадат с нещо друго освен големи маси пехота.
  Какво друго може да бъде? Най-вероятно войната ще продължи още няколко години и ще завърши с равенство. Великобритания никога няма да може да събере толкова много войски, за да победи великолепните и добре обучени части на Вермахта, а Германия едва ли ще успее да потисне непревземаемите острови със самолети и флот, а Съединените щати ще бъдат ограничени до икономическа помощ . Все пак американският лаик няма да разбере защо янките трябва да умират, заради някаква Европа. Е, руският народ е упорит, ще се партизанира, войната ще се проточи, но няма да има достатъчно сили да премине в решително настъпление. Най-вероятно Великобритания няма да може да задържи Северна Африка ... Накратко, най-вероятният изход е Третият райх, велика империя, но не световна, а там ...
  Точно това искаше Дес: поражението на Великобритания и превземането на островите е изпълнено с разобличаване (въпреки че тайните служби може да имат време да унищожат архива и всички доказателства, но тогава какъв късмет!). Разбира се, не исках да пожелая Третият райх да загуби, тоест родината си с режима, което доста подхождаше на есесовеца. Равенството беше най-доброто!
  Малка каравана пълзи по пясъка. Един от арабските шофьори изпя скръбна песен. В същото време често си спомняте за Аллах. Тогава Дес си помисли, защо мюсюлманите смятат, че е правилно и добре за себе си да произнасят името на Аллах възможно най-често? Тук в християнството, напротив - не помни името на Бога напразно! Тук евреите дори забравиха истинското име на своя Бог - все пак Йехова е по-късна форма на произношение... Като цяло Дес не харесваше Библията и слабия Христос, дори беше изненадан как войнствените римляни, великите може ли империя с култ към силата да приеме такава основно пацифистка доктрина? Дори ако пацифизмът на християнството не пречи на воденето на войни, а самата основа на доктрината... Обичайте врага си - трябваше да отхвърли римския елит, а не само елита.
  Но християнството пусна корени и дори разпадането на Римската империя не го засегна: варварите също приеха това учение, въпреки цялата му неестественост. Въпреки че, разбира се, те не го следваха особено. Например пацифизмът не пречеше на съществуването на войнствени ордени. По-специално трампилерите, които между другото също използваха свастиката и смятаха парите за свой Бог! Значи говорят едно, а правят друго! Хитлер в това отношение беше много по-последователен! Каквото казва, това го прави! Без лицемерни изказвания, за любовта към ближния!
  Удивително е обаче, че църковната система, изградена върху измама и лъжа, просъществува толкова векове! И дори прогресът само леко успя да разклати основите си.
  Някъде в далечината се чу шум от двигатели; съдейки по тона - това бяха самолетите. Дес обаче очакваше, че тъй като обличат пелерини, британците ще ги сбъркат с араби и няма да открият огън. Голям бодигард Ханс показа противотанкова пушка, от която, между другото, е възможно понякога да се свали боец (макар и не без затруднения, по отношение на удара!).
  Но самолетите не се появиха, те прелетяха... След което арабите отново започнаха да пеят скръбно... Дес стреля с пистолета си, дотолкова, че мургавият се закачи за ухото. Арабът рухнал от страх. И полковникът от SS изруга:
  - Престанете да виете чакали! Безшумно, ревете, но по-бързо!
  Номадите-шофьори вдигнаха нещастния си партньор и продължиха по пътя си. Въпреки че лицата им станаха по-мътни, никой не посмя да мрънка... Полковникът от СС погали цевта на пистолета (направен между другото по специална поръчка!), какъв отличен аргумент... Във всеки случай!
  Чудя се, ако руснаците ги атакуват първи, ще успеят ли германците да устоят на подобен натиск на азиатската армия? В Първата световна война руснаците претърпяха огромни загуби, в повечето случаи действаха изключително глупаво, но все пак оковаваха големите сили на кайзерска Германия... И тогава, дори при Брусилов, те пуснаха австрийците да пушат в канала.... Така че, войната за тях не е съвсем лоша котка ... И ако си спомняте седемгодишното дете ... Дори Фридрих Велики се предаде на армията на личната Русия! Не, руснаците не бива да се подценяват по никакъв начин, тоталитарният комунистически режим ги направи още по-силни! Сталин повиши нивото на дисциплината на съветските войски, промишленото производство и доставките. Силно притисната корупция, което означава, че сега не е времето на Николай II! Така че СССР е много опасен враг, може би дори смъртоносен, особено ако удари първи! В съвременната война факторът на изненадата е от голямо значение, както и по време на войните от древността. Ами ако загубим, тогава за разлика от Първата световна война няма да има отмъщение! Страните победители вече няма да позволят това да се прави.... Макар че ако започнат търкания между СССР и Запада, защото експанзията е не по-малко характерна за комунизма от фашизма, тогава ще бъде... Нова германска цивилизация ще процъфтява върху труповете на дадени капиталисти и източни комисари . Който е против нас, пак ще бъде с нас! И може би ще има голяма антиболшевишка коалиция!
  Ханс, мълчалив до селото, изведнъж попита полковника:
  "Може би да спреш и да разпиташ отново пристрастеното момче?"
  Дес поклати ядосаната си глава отрицателно.
  - Няма смисъл! Няма да каже нищо ново.
  - Тогава може би ще обядваме, в корема ми вие виелица?
  Полковникът от СС беше изненадан:
  Какво искате да ядете в тази жега?
  Ханс кимна.
  - Искам да ям винаги!
  Дес погледна слънцето, то вече беше прекосило зенита, наистина беше минало четири часа и беше време да се спре. Арабите се хранеха поотделно, събрани в кръг, тримата нацисти не пренебрегваха месото и бирата. Така те иззвъняха, Дес дори за кратко се забрави насън ....
  И видях нещо лудо... Някои насекоми, отначало малки, а после растат и стават все по-страшни... А челюстите им като цяло са чудовищни, такава пълна деформация! Полковникът усети, че се задушава, дръпна се конвулсивно и се събуди. Не, всичко беше спокойно, двама железни SS войници нащрек, а след това отново на пътя.
  Герда и Шарлот бяха в най-тежката работа през целия ден, а след това заспаха като мъртви и се потопиха в своя свят.
  Имаше огромна холограма със стадион, където се провеждаха съвременни гладиаторски битки. Стадионът беше огромен с много милиони хора. Пъстрото море бушува. Имаше битка между женската гладиаторка Герда и полуинтелигентно създание от лигата на тъмните светове, мъглявината прах.
  Герда излезе първа. Тя беше живо, гъвкаво момиче, със снежнобяла перлена прическа. Воинът направи троен салто, като се завъртя около арената. По обичая тя била облечена само с тънък сутиен и бикини, специално за да не може да се скрие оръжието. И така тя полугола трябваше да се бие само с един светлинен меч. Такива оръжия обаче също са доста ефективни. Условията на битката не са най-удобните, полурадиоактивни камъни светят под грациозните боси крака на момичето. Тя, разбира се, се усмихва, опитвайки се да не издаде болката.
  Герда е залята от енергия, скача отново и прави петкратно салто.
  - Това съм аз!
  А неспокойната й приятелка Шарлот обяснява на гаджето си:
  - Преди двубоя това момиче беше внимателно сканирано, не трябва да има нито един чип или нещо електронно в нея. Те също така проверяват момата за наличие на чужда магия. Тоест гладиаторът може да разчита или само на тялото си, или на остър ум. Герда обаче никога не е била глупачка и простачка.
  В какво се съмнявах? - попита, изглеждащ като млад мъж от Аполон.
  - Не! Но петкратно салто, без електроника, е показател за добра форма. Затова всички са възхитени, може ли вашите гимнастички да направят нещо подобно? Шарлот намигна лукаво.
  - Три можеха, пет не! Да, и тя скочи много високо с кратко бягане! - младият юнак разпери ръце по-широко.
  - Такава е силата! Силата на Третия райх и в други светове.
  Междувременно се правеха залози. Докато е сляп до появата на врага. Герда изглежда е била добре позната и обичана, независимо от раса или вид.
  Гладиаторката дотича и първо изпълни шесткратно салто, а след това и седемкратно. След това тя се поклони на публиката. Мускулите й се люлееха като вълнички от морето, като цяло момичето изглеждаше впечатляващо: типична амазонка. По-лесно е обаче да събориш звезда с камък, отколкото да намериш грозно момиче във Великата космическа империя Германия.
  - Има жени в нашите села: на които любов и почит, те ще спрат препускащ кон, ще влязат в горяща колиба. изпя Шарлот.
  По-голямата част от недекларираните залози бяха в полза на Герда. Вярно е, че по-голямата част от публиката чакаше да се появи опонентът й.
  И изчака. Гигантските порти се разтвориха и на платформата започна да пълзи тежък труп. Беше истински динозавър, като граблив птица, само че имаше повече от тридесет пипала. И огромна, поне осемдесет тона, дебела броня. Гигант от животинския свят.
  Милиони гърла, крещящи, пищящи, цвърчащи, пълни със славей. Явно гигантът ги е впечатлил.
  - Заложете умно! - Компютърът гърми.
  - На кого! - скандира публиката.
  - Фриплодоф се казва! Коза Ностра!
  Inogalacts от всички ивици правеха залози на различни нива. Тук във вълнението, което те залагат, довеждайки въпроса до милиони. Някои от тези, които в тъмното заложиха на момичето Герда: предоговориха залога, за още по-голяма сума! Коза Ностра ги впечатли!
  Последваха съобщения.
  - Гладиаторката Герда има петдесет и осем битки и нула поражения, Коза Ностра има сто осемдесет и четири битки и никой не е останал жив. Поставете своите залози!
  Момичетата от батальон на СС "Вълци" също залагаха, но всички освен строгия командир Мадлен аплодираха за Герда. Така че залозите са едностранни.
  Хаупман Мадлен, както трябва да бъде, има специално мнение, за да не се откроява шефът на фона на подчинените си. Момичетата разбраха това много добре, нямаха особено нищо против.
  Само приятелят на Шарлот мрачно отбеляза:
  По-добре да загубиш пари, отколкото да предадеш такова момиче. Тези пари са нетрайни, едва ли някой ще бъде нахранен с отвратителна хартия ...
  - Е, добре е, ако си толкова незаинтересован! Може би бихме искали да се бием? Мадлен присви вежди строго.
  - Нямайте нищо против! - каза веселата вълчица Берта. - Може ли да ме транспортират до гладиаторската зала?
  - Все още нямаме толкова мощна магия - възрази Шарлот с намръщена вежливост. - Успейте да ограничите желанието си: убийте всички врагове без забавяне, защото отмъщението така или иначе ще дойде, хората не могат да бъдат унищожени като добитък!
  - Разумно казано! - каза нейният приятел Аполон.
  На арената прозвуча сигнал и битката започна: огромният динозавър от Коза Ностра скочи напред. От удара на такава колосална маса полурадиоактивното покритие на пръстена вибрира.
  Шарлот отбеляза:
  - Има конкретно име. Защо Коза Ностра?
  Блондинка с лек лилав оттенък, Берта представи версия:
  -Може би това се дължи на факта, че в един древен телевизионен сериал Коза Ностра беше необичайно готина мафия, създаваща свой собствен виртуален свят от динозаври, за да улови Вселената!
  - И какво от това? Шарлот не разбра.
  - И иногалактите погледнаха и бяха впечатлени. - Не съм съвсем сигурна, предположи Берта.
  Всичко, което е невъзможно, е възможно във Вселената! Че побеждаваме с неизменната си сила! изпя Шарлот. - И войниците на Райха никога няма да отстъпят, той е като ярка звезда - хвани моментите.
  Опитната Герда (тя изведнъж имаше странен спомен) не бързаше да атакува. Тя чакаше чудовището, скачайки встрани или само малко, когато той се приближи до опасно разстояние и се опита да смаже. Звярът беше много бърз, но поради голямата маса беше инертен и често пропускаше.
  Герда от своя страна изучава маневрите му, ако врагът спечели сто осемдесет и четири битки, това означава, че той също има силни страни. Вярно е, че повечето от битките най-вероятно паднаха върху същите животни като него.
  Когато две еднакво глупави чудовища се сблъскат и този, който е по-голям, печели.
  Трябва обаче да се вгледате внимателно, пипалата са много и те са остри, извити като шомпол, вероятно отровни.
  Мускулите на пресата на Герда играят, тя се извива като кобра под звуците на лулата на факира. Гърдите й треперят, а приказно красивият приятел на Шарлот се улавя, че иска да я види цяла, гола като древногръцка богиня.
  Чудовището пропусна няколко пъти, но не намали скоростта. Беше очевидно, че това е същество от ада, готово да преследва момичето с методичността на машина.
  Герда скочи отново, целувайки тълпата. Фигурката на воина започна да блести от излязлата пот. Беше като полиран и полиран бронз.
  - Да, умно момиче! - Направено с възхищение Берта. "Не бих имал нищо против да танцувам на арената.
  - И аз не бих отказала! - Говорейки така, атлетичният тип на Шарлот беше малко хитър. Със сигурност изпитваше някакво вълнение и желание да се бие. В същото време той е наясно с опасността от сблъсък с гигант.
  Шарлот отбеляза агресивно:
  - Аз се боря не по-зле от нея!
  Очевидно, след като е наблюдавала движенията до насита, Герда скочи като скакалец. Светлинният й меч проблесна, отрязайки пипала с замах. Летяха в различни посоки, пръскайки синя и кафява кръв. Няколко капки паднаха върху босите, мургави крака на момичето. Еластичната кожа се сви, гладиаторката я отърси, но изгаряния останаха.
  - Леле, отровно копеле. - Нейните многострадални мазоли крака вървяха по тръните и парещите рани, тялото на чудовището. Момичето успя да стъпи, така че не си изкълчи крака.
  Берта каза с искрено възхищение:
  - Виртуозно! Като гений, който свири на музикален инструмент. Би било хубаво да направите композиция.
  Любовникът на Шарлот се засмя.
  - И тази теория не трябва да изостава от практиката.
  Чудовището се извило, което накарало момичето да скочи от гърба си. Тя се преобърна няколко пъти във въздуха и изскочи изпод наблюдението на дузина кристални очи на чудовището.
  Берта дори подскочи от наслада:
  - Готов съм! Там! - възкликна тя.
  - Къде-къде! от къде си и къде си? - имитира Шарлот.
  Герда отново нападна динозавъра. Тя реши да действа на кратки изблици и за предпочитане да не бъде ударена от отрова. Светлинният меч работи на принципа на изригване на фотони в стабилно полупространство, което дава възможност да се прорязва буквално всичко с минимален разход на енергия. Момичето го използва. Вярно е, че в този случай гладиаторският меч е зареден с минимална енергия, което означава, че не реже толкова силно и бързо, колкото искаше боецът. И въобще каква битка е, когато единият партньор просто бие другия. Необходимо е отрицателният герой също да има шанс, в противен случай публиката просто няма да отиде на такива изпълнения. Късметът е непостоянно нещо...
  Този път Герда направи лека грешка. Пипалата в центъра бяха много по-бързи от тези отстрани на чудовището. Една от тях намушка в гърдите, разрязвайки сутиена й. Голите гърди се разклатиха, гаджето на Шарлот огледа рубинените им зърна, сияещи ярко в светлината на няколко извънземни слънца.
  Последвал нов удар: Герда отрязала чифт пипала, но дясната страна на гърдите й била отрязана, плиснала момичешка кръв.
  Жената гладиатор отряза още едно пипало и скочи от бариерата.
  За капак температурата на паветата започна да се повишава. Очевидно са искали да тласнат воюващите към по-тясно сближаване и бърза развръзка.
  Герда не можеше да спре дори за секунда, босите й крака горяха, мехури, сякаш върху средновековен багажник.
  Гаджето на Шарлот с изненада отбеляза:
  Защо момичето не носеше сандали? -Все пак прекрасните й крака ще горят!
  Шарлот обясни:
  - Такъв обичай! По принцип гладиаторът трябва да търпи болка, особено ако е жена. Публиката е доволна, когато тези, които се бият, се измъчват.
  - Космически садизъм! - обобщи "Аполон".
  Това не улесни момичето. Отново трябваше да се хвърли върху чудовището. Този път нейни жертви бяха очите на създанията от тъмните съзвездия. Опитът казва на жената гладиатор, че най-често мозъкът е разположен по-близо до очите. От това, което? Тъй като е необходимо да се обработва твърде много информация, която не е отслабена от дълъг канал за предаване. Следователно, воинът, който не е запознат със структурата на съществото, се опита да намери мозъка.
  Едно след друго, удари четири очи, но самата получи няколко драскотини. Чудовището изрева, сякаш изпитваше и болка. И за разлика от човек, тя нямаше да издържи.
  Шарлот отбеляза това и изведе афоризъм:
  - Колкото по-силен е ревът - толкова по-тих е умът, толкова по-висок е тонът - толкова по-нисък е интелигентността!
  - Правилна забележка! Аполон се съгласи. - Петелът не е най-забележителният командир!
  Герда се оттегли, друг удар на пипалата на твърде бързо животно удари пресовата плоча, пробивайки я, почти до билото. Вижда се, че дори стомахът пострада. За щастие беше празен, никой нямаше да преяде преди битка.
  Сега гладиаторът осъзна, че може да загуби битката, въпреки временните успехи. Камъните станаха толкова горещи, че дори чудовището усети топлината им през костите на краката. Герда беше спасена само от силната кондиция на нейните крайници. Момичето, често босо, танцува на нажежено желязо, демонстрирайки изключителна издръжливост. Вярно е, че тези павета биха могли да дадат още повече топлина, като ядрен реактор, поради полурадиоактивно излъчване.
  Така смелостта не напусна красавицата, въпреки факта, че заплахата от смърт стана реална. И в битка като тази не можеш да се откажеш. Или по-скоро можете, но в този случай това е най-силният срам за цял живот.
  Аполон попита Шарлот:
  - И че резултатът може да бъде само смърт?!
  - Доколкото познавам Герда, тя няма да направи друг избор за себе си!
  - Смело, няма да кажеш нищо, но успях да се влюбя в нея с цялото си сърце и душа! Като каза това, момчето си пое дълбоко дъх.
  Момичето не издържа и отново скочи върху черупката, докосвайки изгорените си крака. Прекара няколко силни удара, направи няколко скока. Сега тя започна да прави салта, нарязани в движение.
  - Който няма лекотата на пеперуда, няма да избяга да бъде смачкан от мрежа! - Тя изрече една фраза, която е станала окрилена от древни времена. Така че Гумената лисица, поетът боксьор, все още се биеше. Той също рискува живота си, но в по-малка степен нямаше толкова сериозен и най-важното труден противник.
  Шарлот я подкани, плачейки сърцераздирателно:
  - Нарежете му корема. При някои от тези същества мозъкът се намира точно до стомаха.
  Аполон каза:
  - Има ли нещо, което можеш да направиш, за да й помогнеш? Като магия?
  Шарлот поклати глава.
  - Магията не работи на арената. Дали е нещо необичайно и изключително силно.
  "Още не съм усвоил магията на вълните!" - въздъхна изписаният млад красавец.
  - Но я познавам перфектно. - похвали се елфът, неочаквано влязъл в компанията им. - Хората и магията са едно!
  Герда скочи още няколко пъти, след което изведнъж едно острие изхвърча, то се движи твърде бързо, без да му позволи да отскочи. Момичето едва имаше време да вдигне ръката си. От страшен удар и острието, и ръката се счупиха, ръката на гладиатора увисна.
  - Ето още една кука! - отвърна тя, изтривайки потта от лицето на Бърт. - Какво ще стане сега.
  Шарлот извика момичето Герда.
  - Гмурнете се под него! Май си спомням къде тези същества имат нервен център.
  - Кажи и! - възкликна любовникът на Шарлот.
  - Невъзможен! - отсече огненото червенокосо момиче.
  Герда се поряза още по-отчаяно, дълбок белег премина през лицето й, разряза бузата й. За пореден път тя беше пристрастена. Ръката беше повредена, но дясната, където беше мечът, все още действаше.
  Публиката беше откачена, а мнозинството, което беше страшно, болеше за чудовището! Явно уморен от постоянните победи на Герда. Момичето, изглежда, беше напълно свикнало с любовта на тълпата, това беше неприятно. За момент тя загуби темпото си, за което веднага беше наказана, пипалото й счупи крака, сякаш издълбано от кафяв мрамор.
  Скоростта на Герда спадна и тя се претърколи от гърба си, като получи нов удар, който счупи ключицата. Лицето й се изкриви от болка, но воинът извика през агонията:
  - Няма да се счупя!
  Момичето падна странично върху нажежените павета, счупи няколко ребра, иззад устата й излязоха кървави мехурчета. Чу се дрънкане, чудовището стъпи с осемдесет тона мърша върху здрав крак, смазвайки красавицата. От момичето се издигна дим и тя започна да се гърчи.
  Аполон изкрещя:
  - Тя умира! Всичко свърши ли?
  Берда подуши носа си с хленчещ глас.
  - Вероятно да! Мило момиче, ти умираш, колко си жалко!
  Шарлот с бельото си отбеляза:
  - Ти не си лесбийка, Берта?
  - В никакъв случай! - За да докаже думите си, момичето наклони главата на Аполон и го целуна здраво по устните.
  Младият мъж я наведе в отговор. Когато те целуват така наистина страстно - това е просто чудо.
  - Гледай внимателно! - прекъсна полета на страстта им Шарлот, но в тона й нямаше и капка ревност.
  Наистина огромната уста на динозавър-мутант се наведе над момичето. И в този момент с последно отчаяно усилие гладиаторът хвърли меча в процепа между небето и гърлото. Плъзна се вътре. Натрупаните в стомаха газове се втурнаха, огън избухна от устата и взривната вълна отхвърли момичето. Коза ностра се счупи на няколко парчета, изгореното месо отлетя.
  Момичето, загубило и крака и ръцете си, лежеше в безсъзнание. До нея се появиха роботи. На скенера се появи изображение на гръдния кош, две сърца бият трудно, но равномерно в здраво женско тяло.
  - Гладиатор Герда оцеля и тя получава победата! И така, следващото представление ще бъде след три минути! - силно, но без никакви емоции обяви компютърът.
  - Изиграни залози! - изкрещя някой, гласът от явно неземен произход.
  Това, което беше останало от Герда, беше взето.
  "Аполон" (е, кой би помислил) все пак заплака:
  - И това момиче ще остане завинаги сакато?
  Шарлот поклати глава толкова енергично, че няколко чаши за вино отлетяха:
  - Еха! Постиженията на нашата медицина са такива, че след няколко часа тя ще бъде като нова и няма да останат ни най-малки щети. Е, кажи ми, глупаво момче, къде видя сакатите при нас.
  . ГЛАВА Љ 9
  Елизабет отчаяно попита:
  - Ще ги запалят ли!
  Валентина отговори с гняв:
  - Не, пуснете ги! Да, ще дадат торти за път!
  Боса Елизабет заплака:
  - И пак е толкова жестоко! Е, добре, мъже, ама жени, защо трябва да страдат толкова много!
  Валентина предложи:
  - Германците имат нужда от славяни, само че като роби. Робът трябва да се страхува и да се подчинява! Това е диктат, основан на страха! И за да сплашите, трябва да нараните!
  Голоногата Елизабет блестеше със сини очи:
  - И за да ядосваш трябва да нараниш!
  Избухна пламък, огънят не се разпространи така бързо, както при обикновения бензин, жените се втурнаха, опитвайки се да скъсат жицата, от разкъсаните с игли тела капеше кръв.
  На босоногата Елизабет се стори, че времето пълзи изненадващо бавно, като серпантин, задуха свеж вятър и тялото, едва прикрито от лека риза, изстина.
  Пламъците най-накрая погълнаха всички жени мъченици, виковете им станаха много по-силни. Кожата на очите беше покрита с мехури и отлепена. Миризмата на изгоряло ставаше все по-силна и по-силна. Беше му лошо и от очите на момичетата потекоха сълзи. Главният фашист изпя с лукава усмивка:
  - Ако някой избяга, ще ви изгоря всички! Хейл! Хайл Хитлер, най-великият владетел на Вселената!
  Фашистките войници извадиха хармоници от коланите си и весело им свиреха! Освен това нацистите не страдаха от пълна липса на слуха. Но това направи музиката още по-зловеща.
  Дебелият офицер изрева на руски:
  - Музика, музика, музика се лее! Това е тъжно, тогава плахо дишане! Който танцува весело на мелодията, която озарява душата! Музика се лее, музика, музика, далече тъгата, спри германците да скърбят! Безкрайна, вечна, млада, от която толкова иска да се живее!
  Неговият помощник, рижав офицер, изпя:
  - Всички танцуват! Е, танцувайте кучки или ще ви изгоря всички!
  Момичетата започнаха плахо да се докосват с боси крака. Главният фашист извика силно, размахвайки ръце:
  - На живо! Е, кучки и курви, хайде!
  Момичетата започнаха да се движат много по-бързо в раздор, но това не приличаше на културен танц, а по-скоро беше див танц на папуасите, крайбрежието на Парагвай!
  Нацистите се затичаха към жените и ги удряха с юмруци по лицето, като крещяха нещо сърцераздирателно и сумтеха.
  Главният фашист направи жест. Момче под формата на Хитлерюгенд му донесе бутилка коняк! Дебелото прасе дръпна направо от гърлото, четиридесетградусовата течност затопля стомаха. Боров попита момчето по спретнат начин:
  - Вече имаш четиринадесет, разрешавам ти да стреляш по всяка курва!
  На лицето на момчето се появи разочарование.
  - И просто стреляйте! Прекалено меко е! - възкликна той.
  Дебелото копеле изсумтя.
  - Какво искаш да й направиш?
  Момчето отсече:
  - Прецакан до смърт и след това запален!
  - Добре, хайде! Само по-бързо, тези юници все още трябва да бъдат изгонени до Германия навреме.
  Момчето, сияещо с ослепителни, дебело излъскани ботуши, се движеше по линията на жените. Той се ухили злобно и се усмихна жестоко. От време на време младият нацист спираше и риташе тази или онази жена в корема, но тя не правеше избор.
  Елизабет се молеше на някой непознат - но не и на мен! Но младежът просто спря пред нея и посочи с пръст:
  - Това е моята курва!
  Елизабет замръзна, треперейки предателски, а загорялото й лице пребледня. Главният фашист неочаквано възрази:
  - Девет!
  Фашисткото момче се обиди:
  - И защо е това?
  Боров отговори:
  - Тя е твърде красива! Просто прекрасно момиче, можеш да я дадеш на някакъв генерал и да получиш много пари.
  Младият хитлерист неохотно се съгласи:
  - Добре! Само защото отказа първата ми молба, ще измъчвам две курви!
  Момчето се обърна бързо и избяга и избра две по-малки момичета. Този път той бързаше, страхувайки се, че законната плячка няма да бъде извадена.
  Момичетата сами изскочиха на площада, може би се надяваха, че някое красиво момче ще се смили над тях, ако се покорят. Младежът изсумтя насмешливо.
  - Стани на колене и целуни ботушите ми!
  Момичетата се сринаха и пропълзяха. Те уверено целуваха излъсканата кожа, усещайки силната миризма на скъп восък. Потомството на Хитлерюгенд изведнъж сграбчи момичетата за косите и ги повдигна със сила:
  - Какви кучки! - изсъска момчето на руски. - Уморен от живот! Сега се съблечете незабавно!
  Момичетата трескаво свалиха дрехите си, като оставиха само бикини. Младият садист нареди:
  - Легнете! На скоби!
  Момичетата послушно си легнаха, а асистентите от SS подсигуриха ръцете и краката им в специални приклади. Момчето прокара пръсти по съблазнителните розови токчета на момичетата, които все още не бяха имали време да избършат праха. Той изведнъж изпита силно вълнение и извика сърцераздирателно:
  - Тежък камшик за мен!
  Поддръжниците предадоха камшика. Не беше лесно, но се състоеше от нажежен, нажежен до червено тел с остри звезди. Ударите с такова оръжие са много по-чувствителни.
  Босоногата Елизабет беше хвърлена в треска, когато си помисли какво я очаква. Тук е чудовищната усмивка на фашизма, когато хората се превръщат в зверове. И тези адски мъки на чудовища, загубили елементарни човешки чувства.
  Камшикът изсвирква зловещо и пада върху голите, светли гърбове на момичетата. Удар в костта прорязва кожата и месото. Младият фашист мърка доволно, чувстваше се като истински Бог. Да, това беше божество на злото и неразрушима воля, лишено от най-малкото чувство на състрадание. В Хитлерюгенд обаче учеха, че състраданието е слабост! Съжалението е лошо чувство, което не е достойно за истински ариец. Не е достатъчно да се убие врага, той трябва да бъде накаран да страда и унижен по най-лошия начин! Славяните са долна нация като евреите и да убиеш славянин е като да убиеш бесно куче. Какво е съвестта - адски капан на душата, измислен от евреи и руски философи. Истинският ариец не познава угризения, само едно го дразни, че е убил малко врагове! Но жестоко измъчване на жена или дете: най-висшата проява на арийската доблест.
  Бикините се спукаха под ударите на нажежената тел и се смъкнаха от дупето. Момичетата в началото крещяха, но момчето беше силно над годините си и бързо се успокоиха, губейки съзнание от страшен шок. Въпреки това, нацистките палачи не бяха на загуба, те свалиха върху главите на млади красавици предварително приготвени кофи с ледена вода (с помощта на хладилник за къмпинг). Междувременно непълнолетният садист отново нагорещи телта в огъня и я свали върху босите крака на момичето. И отново ужасни писъци, крясъци, в които нямаше нищо човешко.
  Елизабет едва се издържаше на краката си, изглеждаше откъде може да дойде силата да издържи подобно нещо. Това беше нещо лишено от най-малък смисъл, далеч отвъд човешкото. Странно е как едно толкова сладко момче, почти дете, може да направи това. Просто не е за вярване до каква степен фашизмът обезобразява душите, дори и детските. Така осакатете възприятието на цяло поколение!
  Момичетата пак замлъкнаха и отново ги изля вода. Въпреки всички усилия обаче виковете на измъчваните ставаха все по-тихи. От раменете до краката на нещастните мъченици не им оставаше жизнено пространство. Най-после момчето се измори, избърса потта от челото си и изплю през зъби наслада по посока на колоната от нещастни жени.
  - Уморен! Можете да ги изгорите!
  Разкъсаните момичета вече не мръднаха, вероятно страданието беше надхвърлило известна мярка. Нацистите дотичаха до нещастния, не особено щедро капещ бензин, подпалиха го. Момичетата дори не помръднаха, въпреки че огънят бавно поглъщаше плътта им с кеф.
  По това време затихнаха и крясъците на изгорените живи нещастници, чиято единствена вина беше, че трябваше да бъдат ясна демонстрация на неумолимата воля на нацизма!
  Дебелото копеле размаха кривия си юмрук.
  - Е, курви! Надявам се, че разбирате защо един паунд е бърз! И сега походът към новата му съдба ще бъде изграден и стъпка по стъпка.
  Жените стояха неподвижни, колкото и шокирани от жестокостта, кошмарната гледка.
  Фашисткото момче, без да се замисли, извади пистолет и, ухили се хищно, застреля момичето в крака:
  - Чухте, казаха ви да марширувате!
  Изстрелът събуди жените, Елизабет усети нежните ръце на Валентина върху раменете си.
  - Изпратете моя верен другар, за да си отмъстите, трябва да живеете!
  Момичето смело отговорило:
  - И се кълна, че ще оцелея!
  Междувременно непълнолетно копеле стреляше по гърчещо се, паднало момиче. В същото време той се опита да убие ръцете и босите й крака. Не исках да довърша момичето веднага, защото слушането на викове на болка е много по-приятно от смях.
  Тежко раненото момиче остана да лежи на пътя, младият фашист не довърши, а те я хванаха за реброто с кука и я завлякоха на бесилката.
  Дебелият есесовец погали момчето по главата:
  - Скъпи приятелю! Вие сте точно като фюрера като дете! И знаете ли, великият Адолф се сби с момиче още в първи клас. Така той с двама свои приятели я засадили на път за вкъщи. Хванаха я и я вързаха, започнаха да й се подиграват. Изгориха я с огън, счупиха кости, извадиха очите й, а след това младият Адик напълни гърлото й със сярна киселина, взета от уроците по химия. Тогава Хитлер беше само на шест години и той вече беше способен на смело дело, достойно за съпруг-арийски.
  Младият нацист с гримаса попита:
  - Момичето еврейка ли беше?
  - Не, Славе! Австро-Унгария рухна, защото германците бяха предадени от славяните, че фюрерът се закле да ги изкорени! - Боров прокара ръка по гърлото си. - Като цяло маймуните заслужават снизхождение, но славяните не!
  Есесовците вдигнаха лапи в един глас:
  - Хайл Хитлер!
  Млади, боси, полуоблечени жени вървяха бързо по пътя. Нацистите се возели на специални четириколесни ескортни велосипеди (за да не хабят бензин за ескортиране на подчовеци). Елизабет, шокирана от зверствата и крещящата неморалност на нацистите, мълчеше първите няколко часа, дори не мислеше за нищо, а ходеше полусънна. Другите момичета, изглежда, също не бяха в настроение за разговори, поне на светски теми.
  Докато босите момичета вървяха по гладък асфалт, положен на съветска земя, краката им се чувстваха повече или по-малко удобно. Но след като преминаха разрушения граничен пост, те се озоваха на полска територия ... Оказа се, че пътят е покрит с фин чакъл и остър чакъл, вкопаващ се в босите крака на момичетата. През последните години Елизабет не можеше често да си позволи боси разходки, скоро усети как босите й пети започнаха безмилостно да се късат и печеха. За да се разсее, тя проговори на Валентина:
  - И сега какво правим?
  Капитанът отговори тихо след пауза:
  - Не можем да бягаме, иначе всички момичета ще бъдат убити! В същото време няма сили да издържим и това!
  Елизабет предложи:
  - Ами ако организираме бягство за всички?
  Валентина кимна.
  - Просто си мисля за това! Просто е технически трудно да се направи това. Вижте колко пазачи има наоколо.
  Елизабет изрече фраза на Суворов:
  - Вият не по брой, а по умение!
  Валентина отговори:
  - Една от основните причини за победите на Суворов бяха най-добрите бойни печалби и физическа подготовка на руските войски. По-специално, турските войски не бяха обучени на щик и ръкопашен бой, така че бързо се разпаднаха. Но с французите беше по-трудно, особено след като щикът беше изобретен във Франция.
  Елизабет решително отговори:
  - Но те победиха!
  - Да, спечелиха! Но честно казано, не е толкова лесно, колкото се казва в учебниците! Валентина въздъхна. - Цената на победата е твърде скъпа, може да обезцени трофеите!
  Елизабет измърмори:
  - Не говорим за трофеи. Най-големият трофей във войната е спасен живот! Като цяло, както каза Сталин, войникът няма пол!
  Валентина предложи:
  - Тогава станете момче и ще се почувствате по-добре!
  Елизабет трепна.
  - Аз самият не бих имал нищо против да стана момче, момчетата са много по-свободни!
  Валентина подсвирна.
  - Защо?
  - Защото краката им са по-груби, а ме гори като по въглени да ходя! - изпищя Елизабет.
  Валентина отговори:
  - И имам чувството, че дълго и силно ме бият по петите с тояги, но трябва да търпя. Възможно е пленяването ни да се забави и още не. Чух, че на жените в концентрационните лагери се дават обувки само когато вали сняг и дори тогава са дървени.
  Босата Елизабет потръпна:
  - Дървените обувки за краката на момичетата са просто мъчение, веднъж, когато бях още ученичка в музей, ги обух и тръгнах по коридора. Те са толкова неудобни и падат през цялото време.
  Валентина поправи:
  - И те търкат страшно краката си, и много лошо ги топлят през зимата! Бабките са много по-добри, хем са по-топли, хем по-меки!
  Жените в селата бяха по-закоравели и не се оплакваха, докато жените от градовете вече бяха започнали да виждат капки кръв, отпечатващи следи от грациозни, младежки крака върху чакъла.
  Ято изтребители МЕ-109 прелетяха по небето, те препускаха на относително ниска височина и дори можеше да се види свастиката на крилата.
  Елизабет отбеляза:
  - Чудя се къде са нашите славни МиГ-ове?
  Валентина неохотно отвърна:
  - Мисля, че не са запълнени! Като цяло германците имат интересна новост, миниатюрни бомби, те дори могат да бъдат окачени от крилата на изтребителите. Падат на земята като градушка. Танкът няма да го вземе, но срещу пехота или самолети, особено такива леки като Ил-26, е доста ефективен.
  Елизабет отбеляза:
  - Изглежда, че и ние имахме такива "дребни неща" на път да влязат в производство. Не успяхме малко. Като цяло, тежкото наследство на царската система, преструктурирането на индустрията от капиталистически към социалистически релси.
  Валентина добави:
  - Плюс гражданска война! През двадесет и първата година промишленото производство намаля седем пъти в сравнение с тринадесетата година. Милиони хора загинаха, страната беше съсипана и за разлика от царското правителство никой не ни даде заеми. Разбира се, нямахме много време. Хитлер ни хвана в момента, когато армията едва започваше да се преоборудва с наистина ефективни танкове.
  Боса Елизабет се съгласи:
  - Тук си прав! Направихме много, но не направихме много. Цяла Европа работи за Вермахта. Европа! И царска Русия губеше войната, въпреки факта, че Германия държеше основните сили на Запад. Сега сме в кофти положение.
  И кога нашите танкове ще пристигнат в Европа?
  Валентина отговори:
  - Иска ми се скоро! Но и аз съм воювал във Финландия, така че не съм пълен с оптимизъм, нашата армия не е съвсем готова за война.
  Младо момиче с презрамките на младши сержант влезе в разговор:
  - Мисля, че след две седмици нашите танкове ще освободят Варшава, а след месец Берлин!
  Валентина поклати глава, разпервайки червената си грива.
  - Бих искал да повярвам, но... Нацистите окупираха четиринадесет европейски държави за много кратко време. След това те завладяват Африка и Великобритания. Нахлу в Близкия изток и Индия. И тогава те победиха Америка, заедно с Канада. - гневно тропна момата с бос крак, съборена по камъните. - Това говори за много голямата сила на Вермахта, а в продължение на три месеца и половина бяхме заети с малката финландска армия. Знам от първа ръка какво е война. Не, в този случай врагът е много по-силен от нас!
  Младото момиче беше объркано
  - Значи можем да загубим?
  Валентина отговори:
  По принцип да, но...
  Сандалката изпищя:
  - Какво, но...
  Боса Валентина отговори:
  - Самите нацисти ще станат свои гробари! Вижте колко са брутални. Всичко от море до море скоро ще се надигне срещу тях. Дори пионерите ще се борят срещу фашизма, земята ще гори под краката на нашествениците. Нацистите ще се задавят в собствената си кръв. Решението им да атакуват СССР би било фатална грешка. - Момичето отново тропна, без да щади голия си, свален, зачервен от свеж загар крак. - Или по-скоро катастрофа и фашизъм ще бъдат пометени от лицето на планетата!
  Елизабет се съгласи:
  - Не, вампирът Хитлер не може да избяга от трепетликовия кол! Но сега колко от нашите градове ще бъдат разрушени и изгорени села. - момата гневно изви силния си врат, златиста коса започна да се движи. - А ние сме глупаци, знаейки за предстоящата стачка, дори не копахме окопи!
  Босоногата Валентина кимна в знак на съгласие.
  - Мисля, че Павлов ще бъде разстрелян!
  Елизабет махна с ръка.
  - Да, не става дума за Павлов! Като цяло заповедта за привеждане на армията в пълна бойна готовност трябваше да бъде дадена лично от Сталин.
  Валентина енергично кимна.
  - Определено си прав! Но очевидно лидерът искаше да отложи началото на войната до последно, особено след като Вермахтът не беше готов за зимата и ако спечелихме поне месец, Вермахтът не беше толкова страшен. И до четиридесет и шеста или четиридесет и седма година нашата армия щеше да стане много по-силна. Това, което ме тревожи, е позицията на окупираните САЩ и Великобритания. Те могат след сключването на почетната капитулация с Германия и дори да получат част от съветската територия. - Момичето тропна голата си, надраскана и съборена, кръгла, прашна пета. - Освен това Япония може да се опита да си отмъсти за поражението в Манджурия.
  Казват, че вече е нападнала нашия Владивосток. И тогава ще се окажем в пръстен на изолация.
  Уморената боса Елизабет изпъшка, стъпвайки върху остро камъче, кракът й започна да кърви като кристал, а насинените й пръсти хленчаха повече. Тя си помисли: че нацистите, може би, не ги пускат в нови и качествени обувки, колко много желание да унижават и причиняват болка. Всъщност в Русия босите крака се смятаха за признак на бедност, не без причина имаше израз скитник - тоест просяк. Сега остава да видим дали тя ще успее, след като толкова счупи и нарани голите си грациозни лапи, да спре. И ако падне, какво ще стане с него?
  Сякаш в унисон с думите й едно от младите момичета със счупени в кръв крака извика:
  - Не мога повече!
  И той клекна, като протегна напред изстраданите си крака. Нацистите се приближиха до нея и бензин се изля върху главата на момичето. Тя скочи рязко, но беше късно, изоставена запалка пламна, нещастната жена беше погълната от горящ пламък.
  Момичето, крещейки, се втурна да бяга, останалите пленници се разпръснаха встрани. След като изпревари колоната, мъченикът рухна, загуби съзнание, потоците от пламък изгориха нещастните бели дробове и смъртта беше ужасна! Последва зловещ вик:
  - Шнел! Шнел! Смърт на изоставащите кучки!
  Момичетата в отчаяние добавиха крачка. Елизабет изпъшка тихо и накуцваше, а босите й посечени крака избухнаха от болка, сякаш от докосването на нажежено желязо. Но тя, както и други момичета, беше закопчана.
  За да се разсее малко, босата Елизабет каза:
  - Може ли да пеем Интернационала?
  Валентина поклати глава.
  - Тези чудовища ще ни застрелят всички! Бъди търпелив! Босите крака, особено при млади хора като нас, бързо загрубяват. Ще издържим и ще оцелеем. Победата ще бъде за Червената армия. Дори всички капиталисти да вдигнат оръжие срещу нас! В края на краищата, от тайгата до британските морета, Червената армия е най-силната от всички!
  Елизабет стисна юмруци.
  - Но няма по-силен руски дух,
  Руините им сами ще съживим!
  Руски воин вземи меча скоро
  Ще стоим и ще победим отново!
  След това някак си стана по-лесно и дори парещата болка в кървавите крака отслабна.
  Слънцето залязваше, нацистите ставаха все по-нервни и подтикваха момичетата.
  Стана по-свежо, бризът приятно раздуха потни лица. Боса Елизабет отбеляза:
  - Изглежда дори слънцето е за нас!
  Валентина се усмихна насилствено.
  - Слънцето на комунизма винаги е за нас!
  Сенките по пътя се удължаваха, ставаха все по-тъмни и по-тъмни. Нацистите запалиха фенери, което правеше външния вид на велосипедите им много по-загадъчен, в него имаше усещане за мистерия. Елизабет вече си представяше, че това не са нацистите, а ужасни чудовища. Един вид многостранни вии или духове. Колкото и да е странно, но това направи нацистите не страшни и сякаш нереалистични. Повеселев - отвори се втори вятър, Валентина започна да пее песен:
  - Там по непознатите пътеки дяволи в сандали танцуват! Е, Кощей яде твърде много зелева супа!
  Валентина се усмихна.
  Невероятни сте както винаги!
  Най-после в далечината се появи сигнална кула и се виждаха къщи със затъмнения. Така че тяхното пътуване е към своя край. Повечето от момичетата вече бяха изтощени, бяха на последната линия на физическо изтощение и се държаха само на инстинкта за оцеляване.
  Елизабет попита Валентина, сякаш е трябвало да знае:
  - Ще ни хранят ли?
  Капитанът шеговито, въпреки че й беше трудно, отговори:
  - За германците ние сме като добитък, а никой не е обещавал да нахрани добитъка по пътя!
  Боса Валентина отговори ядосано:
  - Тогава ще прережа гърлото на Хитлер!
  Още няколкостотин болезнени стъпки, разкъсани на парчета, с боси крака и момичетата започнаха да бъдат водени в специален лагер. Изглежда е подготвена предварително за военнопленници, в тъмното се виждаха дървени казарми, също кули с бодлива тел. Жените започнаха да се размножават върху тях, опитвайки се да поставят цивилни и военни отделно. Затворниците обаче бяха толкова уморени, че дори не мислеха да избягат. Те просто паднаха върху грубите дървени легла. Елизабет, стъпвайки върху утъпканата трева с натъртените си, окървавени крака, изпита блажено усещане. Най-накрая тя може да заспи. Но когато тя вече влизала в казармата, двама есесовци скочили до нея и безцеремонно я счупили.
  - За какво? - извика момичето.
  - Руски Швайн! Следвайте там, където им е казано!
  Елизабет беше изведена от лагера, така че те минаха покрай кулите и железните порти. Отначало момичето помисли, че искат да я застрелят, но след това се страхува, че ще бъде измъчвана. Ами ако нацистите смятат, че момичето има важна тайна?
  Тя беше отведена в имение, украсено с барелеф на лъвове. Колкото и да е странно, гледката на богато имение успокои Елизабет, че не приличаше на мрачните изби за мъчения от Средновековието. Тези чудовища обаче могат да измъчват и измъчват навсякъде и колкото си искат.
  Вкараха я в сградата, босите крака на момичето докоснаха пищния, кадифен килим и се удавиха в него.
  Светна ярка електрическа светлина. Появи се мъж в ливрея, хвърли небрежен поглед към момичето и заповяда:
  - Измийте й краката!
  Елизабет седна на стол и спретнато облечена прислужница донесе сребърна купа с вода. Прислужница по произход, тя беше беларуска полякиня и знаеше руски. Потопи натъртените си крака в купа с тъмна вода, тя нежно ги разтри. Момическите крака на Елизабет бяха жалка гледка. На тях буквално не остана живо място, пръстите бяха съборени. И въпреки това краката на беларуската красавица бяха красиви и бяха достойни за принцеса или гръцка богиня.
  Прислужницата нежно изми праха и кръвта, като разтриваше всеки пръст. Тогава със съчувствие в гласа си тя попита:
  - Изглежда, че имаш много, скъпа?
  Елизабет отговори:
  - На други е по-трудно! Няма какво да се оплаквам от съдбата!
  Полякът кимна.
  - Вярвам, че за страната на Съветите всичко ще свърши добре!
  Есесовците прекъснаха разговора и, като вдигнаха Елизабет, я завлякоха във великолепно обзаведената зала. Момичето вяло се съпротивлява, те я хвърлиха, затръшнаха вратата и веднага като призрак се появи дебел глиган. Още преди коликите в мозъка, познат глас изсъска:
  - Е, птиче, ще си покорен!
  Елизабет се опита да отскочи назад, но привидно непохватният нацист се оказа по-пъргав. Тя рязко скочи към момичето и скъса ризата й, разкривайки две доста големи, стегнати гърди с изострящи се зърна. Момичето го ритна в слабините с коляното си, но фашистът очакваше това, въпреки това не слабите служат в SS и парираха атаката.
  - Съпротивлявайте се, ще бъде още по-забавно!
  Дебелият глиган отново се втурна към нея, като разкъса остатъците от дрехите й, особено панталоните, но изведнъж извика сърцераздирателно:
  - Да, все още хапеш кучко.
  Полуголата Елизабет избяга и се втурна към отсрещната врата, надяваше се, че може би няма да има такива войници. Тя го отвори и веднага получи силен удар в брадичката. Пред нея се появи мускулест тийнейджър с гол торс. В него, за свой ужас, тя разпозна младия садист от Хитлерюгенд. Той се усмихна злобно с бели зъби.
  - А ти си темпераментен!
  Дебелият есесовец изпищя:
  - Давам ти разрешение да го използваш с мен! Вече сте възрастен и е време да опитате женското тяло!
  Младият хитлерист отговори:
  - Все още не съм изнасилвал руснаци.
  Елизабет се разболя, от факта, че може да бъде изнасилена, лишаването на тийнейджърката от чест беше особено срамувано. На двадесет и две тя запази невинността си и сега трябва да се раздели със святостта не с любимия си съветски човек, а с такива дегенерати, каквито светът все още не е виждал. Момичето изпищя сърцераздирателно, но голям фашист и в никакъв случай малко дете я нападна веднага. Глиганът тежеше най-малко един и половина ценнера и уморената Елизабет усети колко бързо намаляват остатъците от сила.
  В същото време младата садистка притискаше ръцете си и я щипаше за гърдите. Най-после тя падна и чудовището я взе грубо, с деликатността на глиган в жега. Елизабет изпита ужасна болка, потъвайки в ада!
  . ГЛАВА #10
  Танкът беше фиксиран за воините и те продължиха напредването си в дълбините на съветските позиции. Красавиците стреляха по руски танкове и цвърчаха, оголиха зъби.
  Герда отряза тридесет и четирите с черупка и изчурулика:
  "Аз съм воин от хипер класа!"
  След това как избухна в смях... Наистина прекрасно момиче. Воин от най-високия пилотаж. И малко лошо, и курва... Гаден убиец на добри момчета.
  Шарлот също ще натисне бутона на джойстика с голите си пръсти и ще издаде:
  - Обичам да унищожавам танкове!
  И съветските тридесет и четири ще се разделят без допълнителни забележки. Кулите са съборени и пробити.
  Кристина уволни без предразсъдъци. Този път жертва на голите й пръсти беше съветска гаубица 152 калибър. Това е доста гаден калибър. Разбира се, няма да пробие предната броня на немски автомобил, но ще се разклати доста добре. И момичетата ще си накланят ушите.
  Златно-червеният воин казва:
  - Аз съм такава красавица, боса мечта!
  И тогава Магда също го закова. Също и воин, ако не от Бог, то определено от Сатана. И това въпреки цялата й религиозност.
  И какво красиво момиче е тя. И много секси, но в същото време срамежлива.
  Магда запя, потропвайки с бос крак и потрепвайки дългите си черни мигли:
  - Все пак по света не се случва танкове да се чупят в бюфета!
  Герда оголи зъби и изсъска, искряйки с изумрудени очи, избивайки друго оръжие:
  - Аз ще бъда Супермен! И ще изгоря всички!
  И отново с пръсти натиска и разклаща съветския бункер. Агресивно момиче. Опитайте това и надминете! Тя има невероятна сила!
  Немски танк стреля по батерията. Нацистите вече са влезли дълбоко в съветските позиции, приближавайки Минск. Но има много линии на отбрана и Червената армия се съпротивлява упорито. Толкова много е изкопано тук. Толкова лесно в оперативното пространство и няма да избухнете. По дяволите, трудни за решаване задачи.
  Вече има случаи на тарани на танкове. По-специално, високоскоростните, но слабо бронирани БТ постоянно се стремят да таранят. Така че те не могат да вземат немски технологии. Имаше случай, когато Якове също паднаха върху немски колони с техника.
  Шарлот изсъска, блъскайки съветската батерия:
  - Какви са все едно глупави тези руснаци. Не, веднага да капитулират, но те се съпротивляват...
  Кристина отговори логично на това, но първо, като натисна с голия си пръст, тя обърна 100-мм съветското оръдие:
  - Американците са практичен народ, но дори и те не капитулираха пред нас веднага! Е как иначе да кажа кой е по-тъп. Все още сме толкова далеч от Москва!
  Магда натисна бутона на джойстика с голия си пръст и уверено каза:
  - Да стигнем до там! Ще бъдем там със сигурност и то съвсем скоро!
  Герда подсвирна и запя, отваряйки алените си устни:
  - Ние вървим към Москва и виждаме фашизма в далечината... Скоро ще победя Ленин, а другарят Сталин ще бъде заловен!
  След като момичето отново натисна голите си пръсти върху бутона на джойстика. И колко небрежно. 85 мм съветско оръдие излетя с откъснати колела.
  Шарлот също стреля, и то доста уместно. В същото време той изсъска злобно:
  - Ще оставя оръжията им в небето! И ще сваля луната от сферата!
  След това друг съветски пистолет се оказа разцепен като орех под чук.
  Да, немското 105-мм оръдие е много, дори изключително смъртоносно. Но красавиците започнаха още в пехотата. И минахме през много с това. И защо само босите им крака не ораха. Беше четиридесет и първата година. Когато е решено много. Резултатът от войната не беше предрешен. И воините тръгнаха срещу много големите сили на Великобритания. Господарката на моретата все още нямаше да се поддаде и отчаяно се съпротивляваше.
  Това си спомняше Герда, докато щурмуваше друга, много мощна линия на съветска отбрана. Но когато бяха още съвсем малки, те вървяха така и правеха това. Колко се забавляваха тогава!
  Картини се носеха пред очите на Герда, сякаш във филм;
  Аполон отговори:
  - Никъде! В нашия щастлив свят няма и не може да има сакати! Защото Третият Райх, който завладя света, дава на всички щастие!
  Момичетата вдигнаха ръце в весел поздрав.
  - Zind Heil! Разбира се, щастие! Искаме добро... Две бели крила над света! В душите ни има светлина, най-ярката зора - Шекспир не може да опише!
  Уви, отново се събужда... Герда се събуди, усещайки най-дивата болка в тялото си... Не е лесно да караш през пустинята и да теглиш танкове, дори да те смятат за супермен. Или истински ариец - безмилостен към враговете на Райха! Шарлот обаче я боли не по-малко и тя дори изпъшка:
  - Такава болка! Каква болка - Третият райх срещу янките - сто и нула!
  Герда се опита да развесели себе си и приятелката си:
  - Супермен според Ницше трябва да бъде безмилостен към другите, но още повече към себе си!
  "Иска ми се да мога да накарам самия Фридрих Ницше да тича по пясъка и да изтегля резервоара", изръмжа Шарлот.
  Герда се съгласи.
  - Да, съгласен съм: който не е страдал, той няма да разбере!
  След закуска Мадлен зарадва момичетата:
  - Сега просто бягане, разбира се с товар. Предполага се, че повишената активност на британците ще върне лешоядите си, така че е по-добре да не рискувате танкове. В края на краищата, без значение колко готини сте вие, момичета, няма да можете да издърпате резервоара по-бързо, отколкото те вървят сами!
  Герда възмутено измърмори:
  - Разбира се, че не го носиш сам!
  Мадлен беше бясна или се престори на яростна:
  - Петдесет удари с тояга по петите на това глупаво момиче!
  Вълците се втурнаха да изпълнят поръчката на стопанката. Герда послушно легна и пъхна босите си грациозни крака в предварително приготвеното устройство. Беше фалъка! Момичето пое дълбоко дъх, опитвайки се да не издаде душевната си болка. Самата Мадлен се приближи до жертвата си, докосна нейните втвърдени, още не прашни пети. Тя цъкна с език и каза:
  - Брой ударите!
  За биене Мадлен избра специална тояга, гумена, но със стоманен прът вътре. Самата командирка също е момиче, но заради масивната си атлетична фигура изглежда по-възрастна от годините си, подушила каучука и приятелят й го ударил остро.
  - Веднъж! - каза Герда със страдателен тон.
  Мадлен удари Герда по петите още по-силно.
  - Две! - каза момичето.
  Командирът на ротата на СС продължи екзекуцията. Той се опита да разпредели ударите равномерно, така че болката да е максимална, но в същото време да избегне осакатяване. Герда преброи, опитвайки се да обръща по-малко внимание на пламтящите подметки. Когато тичаше боса през снега, болката беше не по-малка, но момичето издържа и не се забави, осъзнавайки, че спасението й е именно в скоростта. В противен случай ще получите измръзване, ще станете инвалид и ще отидете на вятъра. Така че е необходимо, тогава е необходимо да бъдеш истински ариец и да издържиш, закалявайки смелост. По принцип няма болка като такава! Това е илюзия. Всъщност ционистите са измислили болката, слабостта и старостта! Но всъщност човекът е предопределен да бъде бог или по-скоро свръхчовек! Но трябва ли да плаче суперменът, дори ако сте просто шестнадесетгодишно момиче, което никога не е било целувано от мъж. В никакъв случай!
  При преброяването на петдесет (славата на Провидението не се заблуди!), Мадлен спря и каза:
  - Младост! Едно наказание за вас не е приключило. Ще тичате боси през пустинята, без да смазвате подметките със защитен крем. Допълнителната болка ще ви даде урок!
  Герда кимна послушно.
  - Благодаря ви командир.
  Всъщност момичето не беше особено щастливо и го болеше да тича така, а без защитен крем беше още по-болезнено, но очакваше да издържи. Тя има здрави подметки, обувки са носени от елитни момичета само по време на паради или ако е било необходимо да прекарате твърде много време в студа, извън издръжливостта на тялото. Но е странно, момичетата на практика не се разболяват от такова тежко втвърдяване ... Или може би е естествено! В дните на царска Русия детската смъртност беше висока, но оцелелите бяха изключително здрави деца и хора! Е, сега да тича боса по горещия пясък на пустинята... Как ще издържи!
  О, о, о, колко болезнено, но нека не се мръщи, а по-скоро да се усмихнем. Ако бебето се усмихва: може би всичко ще се получи!
  Герда дори запя пълноценно, гласът се разля над пустинята:
  Фортуна ти си неверен приятел,
  Сестра на нуждата и труда!
  Колко кратък е един мимолетен момент на свободното време,
  Въпреки че желанието за победа е винаги!
  
  Да родиш дете - да го чуеш да бърбори,
  Вълците знаят не скоро съдбата!
  Първо карайте врагове - трябва да сте в страхопочитание,
  Нека виното ми кипи от ярост!
  
  За девойката мечът е първата утеха,
  Той ще й даде вяра в бърза крачка!
  И някъде бушува адски ураган,
  Нека изразим любовта към Отечеството в стихове!
  
  В стихове, които не са написани от кална вода,
  И тези, които обезкървяват боец!
  Но ще има време да живеем прекрасен живот,
  Когато Всемогъщият любящ Отец!
  
  Но не разчитайте на Отец
  Защото сме почти възрастни!
  И ако веднага пожелаем по-добър дял,
  Когато несправедливостта не мълчи!
  
  Борете се за всяко ухо на моравата
  За всяка перла и листо!
  Воините яростно се осмеляват,
  Мотото е просто: бори се и се бори!
  
  Няма успех без борба - светът е такъв
  Какво да не откъснете плода, ако ръцете са мъх!
  Примката стисна гърлото още повече,
  Източникът изведнъж пресъхна по невнимание!
  
  Но родината ни даде суперсили,
  Ти си воин, нов човек рицар!
  Какво беше топло и сладко за нас,
  В сърцето на девицата ще се запази завинаги!
  Момичето свърши да пее, приятелите й подпяха... Тя се поклони на вятъра и се втурна нататък. Как понякога се случва, красиво, мир, дори когато боли. И защо ще тича докрай, защото войн... А немският воин дори не е парче желязо, а нещо по-твърдо от стомана! А да стенеш за него значи да се издаде!
  На момичетата не беше позволено да си починат за обяд и скоро трите вълчици изпаднаха в безсъзнание. Вдигнаха ги с колани и влачеха, десет наведнъж. Босоногата Герда беше сред впрегнатите. Колко зверски горяха босите подметки на момичето и я боляха прасците, но тя дори не изпъшка. Само езикът беше подут от жажда и беше болезнено да се говори. И половин час по-късно петима воини паднаха наведнъж. След това е обявена пауза и на момичетата е разрешено да пият вода. И тогава доброволно-принудителният ад продължи...
  Момичетата не успяха да стигнат до базата и бяха принудени да прекарат нощта точно в пустинята. Воините опънаха космати въжета около тях, след което легнаха един с друг, върху дъждобран. Потопихме се в сън... Герда отново видя нещо битка;
  Тук тя и другите воини яздят коне. Очакват ги красиви битки, онези славни времена, когато смелост и чест са били ценени и всеки е бил рицар... Всеки, който е воювал, разбира се, без такива йезуитски техники, когато пехотата е бомбардирана от въздуха. И тогава има приблизително равни оръжия и много възможности за проява на доблест.
  Тяхната грациозна надпревара се засилва и засилва темпото. Постепенно ускорявайки се, конете достигнаха невероятна скорост. Ето го прочутата "Степка на седемте лиги" на Третия райх! Когато конят не е кон, а какво е прекрасно и крилато. Косите на ездачите сякаш бяха замръзнали във въздуха и изпънати в златни, перлени, изумрудени влакчета... И само понякога те нервно трепереха в такт от движението, като тънка струна на китара.
  Мощните мускулести тела на конете се изпънаха в дълги, сякаш мързеливи, скокове и след това се сгънаха почти наполовина, като огромни пружини, за да се отблъснат отново от земята. Следваха скокове един след друг, ритмични импулси, синхронно при всички животни от отряда. Герда се възхищаваше: движенията на конете бяха толкова свободни, сякаш нищо не ги оковаваше. Въпреки че, разбира се, криви с изпъкнали мускули, полуголите воини изглеждаха част от конете, колко ловко седяха. Красавиците биеха отстрани с боси пети, а конете, забравяйки, че след тях се втурват неистови врагове, се втурваха в този вълшебен полубяг-полу-полет!
  Герда си въобразяваше, че лети в изтребител... Как искаше в този момент да стане пилот и да раздробява британски самолети - носейки смърт на Германия.
  Отрядът бързо се дръпна в храстите проходи. Очарователни жени воини на предните коне приклекнаха, надничаха напрегнато напред и се криеха зад извитите вратове на животните. Те са мускулести красавици, достойни за най-престижните модни подиуми, първи откриха врага, рискувайки да попаднат под смъртоносен порой. Острови от плътно преплетени клони от време на време внезапно се разделяха, разкривайки нови проходи, подобни на речни корита. Вълците от кавалерийския ескадрон се лееха над тях на гъвкава вълна, като тъмен поток, блестящ от стомана.
  Герда си представи танкова колона, която се насочва към Париж. Тогава Германия се бие сама, срещу три империи с колониални владения: Англия, Франция и Холандия, както и Белгия... Лицемерният Франко отказа да отвори втори фронт и дори проведе отделни преговори за това какво ще получи, ако влезе във войната срещу Германия. Мусолини започва тайна кореспонденция с Чърчил за това кои германски градове ще преминат към Италия в случай на откриване на втория, южен фронт, а най-коварният Сталин мобилизира все нови и нови дивизии. Съветите групират мощни танкови юмруци (Тази информация изведнъж изплува в мозъка на Герда). Ако везните се поколебаха и нацистките войски спряха, тогава... Беше възможно да получите няколко фронта наведнъж и да попаднете в стратегически загубена позиция. Но Хитлер се оказа гений, той не само спечели, но и бързо спечели. Той отиде в тила и унищожи първо една част от съюзническите войски, а след това и друга. И въпреки че западняците имаха повече оръдия, войници и танкове, той ги принуди да капитулират! Да, и съюзниците нямаха това ядро, онзи особен фашистки дух (фашизмът не е за нищо, от думата очаровател-пакет!). Така те загубиха, когато войските отидоха зад линиите им ...
  Духът се оказа по-силен от материята и можете да атакувате с по-малко сила! Защо Първата световна война не беше спечелена? Може би поради факта, че режимът на Кайзер не се радваше на такова голямо доверие сред хората като правителството на Хитлер... А старите генерали не бяха толкова сръчни и трябваше да се бият на два фронта...
  Изведнъж Герда усети как като лъчите на залеза лошите предчувствия се сгъстяват - и ако червена Русия нападне, и те отново ще бъдат подложени на двоен удар? Вярно е, че сега вече няма основната пеша сила на Франция, което означава, че ще бъде по-лесно. Освен това германците са единни и събрани, сплотени около светлата националсоциалистическа идея. Никога не са били толкова единни!
  Все повече и повече храсти острови се втурваха с висока скорост и изчезваха в далечината. Самите храсти бяха зелени с оранжеви петна, със заоблени игли като рибни куки. Всички се опитват да хванат конете за копитата, а листата приличат на хищни лица, нещо като това в средновековните художници рисувани дяволи! Дебелите, огненочервени плитки на героичното момиче Мадлен танцуваха във въздуха пред лицето на Герда. Съсредоточеното момиче стискаше контролните колани с две ръце, но все пак беше принудено да излезе от първите редове. Някак ненатрапчиво от двете страни се залепиха още двама воини. Спокойни ездачи, вкаменени и в същото време парадоксално подвижни, стройни, грациозни и в същото време мощни. Загорелите лица изглеждат тъмни, а дългата, разпусната коса, напротив, блести на светлината на три залязващи слънца. Воините са сурови, очите са смарагдови, сапфирени, кехлибарени, тюркоазени искрят. Въпреки това в лицата на момичетата има нещо детско, наивно, от което искаш да те докоснат. Тя е Герда, тяхна другарка и сестра, но ако бойните другари почувстват слабост или предателство от нейна страна, ще бъдат убити на място! И това, което Мадлен им нареди ... ще изпълнят безпрекословно!
  Светилата залязоха и на тяхно място изгряха луните. Едно след друго, толкова ярки и пъстри, с различни цветове... Колко красиво цъфтят цветя в небето и цветя от Райската градина!
  Свиренето на вятъра в ушите ми, приятният аромат на здрави момичешки тела, примесен с тръпчив конска пот и уханни билки. И някъде напред се крият много врагове. Лопатките на животното, мощни и дори под момичето, вървяха от двете страни на люлката. Гледката на методично подуващите се и падащи мускули смътно напомни на Герда за нещо. Но ето какво не можа да си спомни воинът. Да, и коварното време сякаш изчезна ...
  Някъде далеч отзад, едва доловими в тракането на лапи с нокти, се чуха писъци, необичайно резките викове на духове, звън на метали, търкалящи се писъци на хибриди на камила и магаре. Прозвуча закъснял зов на тръба. Това очевидно Шарлот, уви, трябва да лети така, се сблъска с духовете. Но толкова по-зле за тях!
  Но - ура! - Почти веднага водещите ездачи на Мадлен изреваха предупреждение. Не мога да различа думите - само резки, развълнувани интонации. Следвайки инструкциите на ръцете, Герда забеляза главите на извънземни духове, които се издигаха над храстите вдясно отпред, на сто и петдесет пехота. Те израснаха сякаш от нищото - не по-малко от сто плътни фигури. Появиха се и ездачи - тъмни точки по гърбовете на огромни животни.
  Отрядът Мадлен моментално и равномерно промени посоката - сякаш ято риби се стрелна встрани. Изглежда, че конете продължаваха да се движат напред, макар че това едва ли беше възможно. И гуловете по някакъв начин реагираха бавно на врага, което позволи на Мадлен да заобиколи и да ги изпревари. И в този момент, когато изглеждаше, че опасността е отминала, се чуха нови викове на наблюдателя. Втората вражеска група се появи този път от лявата страна - не по-малко от осемдесет огромни същества. Отряд вълци, едва наброяващ пет дузини воини, се обърна като кон на скейтър, избягвайки битка. И отново врагът действаше бавно, сякаш не се справи с бягащите бегълци.
  Герда изведнъж осъзна, че просто ги насочват, водейки ги до някакво подготвено място. Би било груба, катастрофална грешка да следваме този път. Младият воин се опита да възкликне:
  - Бъдете внимателни приятели! Да бъдеш предвидим означава да станеш наказуем!
  Но отчаяният й вик беше заглушен... И самата боса Герда се почувства безсилна. Може би така се е почувствал фюрерът, когато е бил информиран, че въздушната битка за Великобритания е загубена! Войната обаче тепърва започва.
  Но Мадлен вече разбра всичко и намигна на момичето:
  - Идеалният капан, когато жертвата си мисли, че е бияч! - И отсече клонка с меч, добави тя. - Идеален грабеж е, когато клиент е мой приятел в процеса на грабеж!
  Огледайки се, Герда забеляза с тревога, че и двете групи следват паралелни курсове в далечината, надясно и наляво. Като режещите краища на ножицата, готови да разрежете артерия.
  - Откъде се взеха тези зъби? - В гласа на момичето се чуваше ярост и отчаяние. - Да, дори и в такива количества!?
  След като прецени посоката, в която ги карат враговете, Герда се опита да определи мястото на засадата. Но пред тяхната жива "лодка" се виждаха все повече храстовидни острови, с различни цветове, движещи се като морските вълни, по чиято повърхност се е разпръснало дизелово гориво, цветни, отразяващи потоците светлина за пет луни. И това беше, което затрудняваше навигацията.
  Маневрирайки между гъсталаците, конете започнаха да показват първите признаци на умора. Телата им бяха обилно покрити с влажна пяна, тежките одеяла потъмняха по краищата, лютата миризма дразнеше ноздрите на ездачите. Герда потърка голата си розова пета по гърба си, усети горещото плъзгане на конска кожа. Основното нещо е да не губите скорост!
  Усещайки приближаващ бой, боса Герда огледа бойното оборудване. Няколко снопа къси и дълги копия са прикрепени в обсега на ездачите. Под тях има два арабски ятагана, удължени и леко извити. Но защита от стрели... Те са почти голи, по бикини, могат да бъдат застреляни по дяволите! Не е ли глупаво да влезеш в битка практически гол, когато врагът просто заплашва да те изстреля със стрели. И какво си мислеха командирите? Спомних си, че някак Шарлот изпусна: "Най-масивният, среден френски танк Ziz-35, непробиваем в челото! А нашите танкове, за съжаление, са като училищен блотер!"
  Но Мадлен сякаш разбра заплахата и побърза да успокои:
  - Кожата ни е намазана с отвара на вещица, която ще предпази много по-добре от бронята!
  Герда отговори шеговито:
  - Който мисли за защита по време на битката, е абсолютно беззащитен срещу паника!
  Мадлен въпреки това предупреди:
  - На очите, ушите и горната част на шията отварата е по-слаба. Така че внимавайте, може да ви хванат!
  Герда весело отговори:
  - Разбирам, че... Но непреодолима сила, тя също е непреодолима сила в Африка. Какво можеш да направиш!
  Дълги звуци пронизваха въздуха, като скърцане на рушащи се павета. По някаква интуиция Герда разбра, че това е викът на Мадлен. Красивите момичета излаяха в отговор, след което воините веднага вдигнаха сабите си - някои в дясната си ръка, други в лявата, а също и копие. Герда също разтърси ятагана си, възкликвайки:
  - Аз съм смазващо момиче!
  Изведнъж Герда видя Шарлот да се втурва през тях, с малка чета красавици: браво е супер!
  В същия момент пред двеста скока проблясваха хоризонтални линии. Тогава пехотните отряди на гулове и духове блокираха поляната, по която се втурваха немските воини. Тук вече нямаше странични разклонения, този проход водеше право към смъртта. В наклонените лъчи на смесица от залез и лунна светлина многобройни редици на врага проблясваха с всички цветове на дъгата, отразени от стоманата.
  Новият рев на Мадлен разтърси пространството и отрядът момичета се раздели на две групи, които веднага се плъзнаха встрани. Те се отдалечиха един от друг, притискайки противоположните ръбове на поляната. Герда възкликна:
  - Александър Велики по бикини!
  Стигайки до точката с най-малка ширина на храстите, воините скочиха напред през зелените острови. Веднага се разнесе продължителен стон, сякаш одрани магарета, от който самият въздух се люлееше като стъкло на прозореца. Герда изведнъж осъзна, че чува стенания не само с ушите си, но и през изстраданите си момичешки крака. Изглежда, че и те болеха, тъй като воинът се чувстваше тъп по време на бягане бос, на нажежен до червено, така че можете да изпечете дори пилешко яйце на пясъка на пустинята. Е, както казват мъдрите: конят се различава от човека по това, че ездачът не се определя с гласуване и никакви способности не дават шанс да оседлаят ездача! Или иначе: конят има четири крака, ще тича по-бързо от човека, но и по-рано ще опъне копита!
  За миг храстите бяха подминати и конете отново излетяха на открито. По телата им се виждаха дълги кървящи драскотини. Като се има предвид размера на тези крака, драскотините бяха със значителна дълбочина; като китайците (трудолюбивата нация!) копаят окопи!
  Ездачите наоколо започнаха набързо да развиват оръжията си, също и кожените парчета, покривайки с тях конете. Така че облечената, зърнеста, искряща кожа защитаваше конете.
  Босоногата Герда откри, неприятно за себе си, че пръстите й са станали доста неудобни. По някаква причина те се плъзгат от възлите, добре, бездната е с тях, така или иначе ще я покрие!
  Луда, като огнен пламък по сухите клони на скока, тя навлезе в критична фаза. Самата природа се успокои, замръзнала в смущаваща природа. Хоризонтът погълна светилото, на запад всичко беше изрисувано с палитра от кръв и ледено спокойствие. Отпред на изток подвижното небе вече започваше да просветлява, превръщайки се в светещ цвят охра. Но дори на този фон сякаш се криеха сенки, смърт и редици от духове и блещукащи от желязо духове.
  Копеле, ужасно грозни същества, като видяха, че засадата им тече по фланговете, се втурнаха от местата си. Нескопосани фигури на пешеходци бързо се разпръснаха от позициите си, гмуркайки се в проходите в гъсталаците. На тяхно място бяха оголени широки редове от заострени прътове, вкопани под ъгъл - вероятно оръжия срещу немски воини. Конни отряди от преследвачи отзад, забелязали маневрата на Мадлен, добавиха скорост, опитвайки се да настигнат бегълците. Всеки от двата отряда вражеска кавалерия беше много по-голям от групата войници, които му се противопоставят и можеше да разчита на сигурен успех при сблъсък. Но духовете са тежки, а хибридите камила-магаре са много по-бавни. Вместо да се свива, разстоянието само се увеличаваше. И какво сравнява кон, камила с магаре по скорост!
  Герда философски каза:
  - Можете да бъдете непретенциозни и издръжливи, но не бива да възприемате света като камила и да проявявате магарешки инат!
  Обръщайки се, воинът забеляза, че ги преследват не двама, а три групи конници. Това означаваше, че те сякаш нямаха друга посока, освен да се придвижат към засадата. Ако се отклони, тогава ще трябва да се биете с по-голям брой врагове. Е, вълците знаят какво искат, не за първи път се бият. Напразно врагът си мисли, че ще ги примами в капан. Напротив, те ще спечелят време и ще могат да маневрират. Тогава Герда си спомни как самата тя танцува боса върху бодлива тел. Болеше също, но да паднеш върху пламтящите долу въглища беше още по-страшно и най-важното по-срамно. Голите й закръглени, детски токчета усещат стоманената връхна точка, която стърчи, почти пронизвайки мазоли, натъпкани по острите камъни. Но все пак, в сравнение с огъня, това е почти като масаж.
  Още преди да започне битката, Мадлен грабна инициативата, умело надигравайки противника. И когато опонентите ви са духове и духове, е повече от унизително да им отстъпите в тактиката. И Герда искаше да вярва, че техните тактически ходове са неочаквани за врага. Фактът, че главите на враговете ще отрежат гилотината. И че Германия е над всичко, като светлите идеи на Третия райх!
  - Отряд в пълна бойна готовност! - Силният глас на Мадлен върна Герда в реалността. - Сега нарежете.
  Пръстите на момичето все още се въртеха с подвързките. Така че ще бъде възможно да оставите коня гол. Изобщо на война, като на война. Нека чиниите покриват верния спътник, което донякъде ще ограничи неговата мобилност. Над облечена кожа, костни плочи, потъмнели в геометрични редове, те шумоляха, звънтяха сухо от вятъра. От техния звън момичето се развесели.
  Ездачите правеха последни приготовления за битка. Момичетата плеснаха с боси крака по крупа на конете и започнаха да развързват копията им. Следвайки техния пример, полуголата Герда с радост претегли в ръката си дълъг, груб вал с остър метален връх. Воинът почука устни - добро копие!
  Босата и мускулеста воина Герда вече беше изпитала езда и се чувстваше доста уверена. Като амазонка в македонската кавалерия, която не грабва всеки момент за подпорни колани.
  Развързвайки колана, момичето дори успява да запази равновесие с помощта на някои мускули на прасеца. Сега тя беше готова да ги даде на Шарлот (приятелката й все пак проби към нея!) И самата тя хвърляше копия, независимо колко дълго продължи битката.
  И Мадлен продължи да маневрира... В главата на босоногата, красива и много секси Герда, песента прозвуча отново, толкова налудничаво и провокативно, но в същото време трагично и тъжно...
  Вълните играят като овце в морето,
  Аз съм гол на арената и се бия с меч!
  Тя хвърли горд поглед към врага,
  Дръзки неприятности и болка - нищо!
  
  В края на краищата аз някога съм бил роден, лишен от права роб,
  Тя дърпа камъни, тръска камъни по гърба си!
  Да бъдеш в напрежение, в страдание, родната стихия,
  Раменете се галят с камшик от палави палачи!
  
  Някой е богат и дреме на сянка с бира,
  Замахвам чук под парещ поток!
  Това е ужасно стар обичай
  Трябва да попиете подчинението на благородниците с мляко!
  
  Но късмет - ако можете, наречете го късмет,
  Продадена девойката от мините и изпратена в битка!
  И ме озари с приказно озарение,
  Тя стана не просто робиня, а готина жена!
  
  Но повярвайте ми, безгранично щастие не се случва,
  Ужасен враг е хванат, а аз съм ранен!
  Нарязаха ме на парчета в зла битка,
  Господи, сметнах ме - настъпи дузпа!
  
  Но аз не се предавам, боря се с последни сили,
  Да, тя убиваше хора, проклинаше боговете!
  В това, разбира се, сега горчиво се разкайвам,
  Не мога да намеря точните думи тук!
  . ГЛАВА #11
  Момичетата под командването на Сталенида взеха нов бой. Но тук не мина толкова добре. Отрядът претърпява загуби.
  Три момичета загинаха, всички останали десетки бойци бяха ранени с различна тежест и едва успяха да се откъснат. Дори се наложи да бъдат носени две момичета. Уви, това е война. Не винаги е възможно да се унищожат всички. Освен това в колоната имаше много упорити танкове, по-точно самоходни оръдия Е-5. Изглеждат малки, но много упорити. И тогава реактивният щурмовак пристигна навреме.
  А зад тях дисковидни хеликоптери. Опитайте се да устоите на такава сила. Само още три жертви от дванадесет - може да се каже, слезеха евтино. Но нацистите положиха повече от двадесет. Така се разви битката.
  Воините си тръгнаха, отклонявайки се, опитвайки се с всички сили. Наташа, това палаво момиче, отбеляза:
  - Колко жалко за момичетата... Дори е жалко... Но защо да не добавим момчета към нашия батальон?
  Сталенида изръмжа, блъскайки ядосано босия си крак над Maybug:
  - Кой какво има... А ти имаш само мъжки на ум!
  Виктория се обиди и отбеляза:
  - Аз също! Как искаш да те гали мъж. Почувствайте гърдите си в ръцете си...
  Червенокосият дявол отскубна стръкче трева, отхапа го и изгука:
  - О, моите момчета са готини... Добре, че не си гей... Обичам тези, които чукат момичета... Все пак супермен мачо от люлката!
  Стеленида омекна малко и се усмихна:
  - Да... Става малко по-забавно. А как е Наташа твоята приятелка?
  Русокосото момиче, не разбирайки, отново попита:
  - Какъв приятел?
  Майор уверено отговори:
  - Андрейка! В крайна сметка той също беше награден с Жуков!
  Наташа въздъхна тежко и сви рамене.
  - За съжаление не знам...
  Андрейка (И това беше тяхното познато момче и пионер-юнак) междувременно беше хвърлен в каземата. Раненото момче беше оставено вързано и дори приковано към стената за врата. Колко много се страхуваха нацистите от руски деца. В каземата беше влажно, недалеч от момчето висеше момиче, приковано към стената. Напълно голо, тялото й беше непрекъсната рана, синини, писуги, порязвания, изгаряния, момичето беше измъчвано. Тя беше в безсъзнание и само стенеше тихо.
  Момчето погледна към стените. Затворът беше древен, построен още по царско време, стените бяха дебели, малък прозорец точно под тавана беше с решетка. Андрейка се чувстваше не просто затворник, а затворник на древността. Като легендарния фолк бунтовник Стенка Разин се очакваше да бъде измъчван и екзекутиран.
  Андрейка изпъшка, може ли той, единадесетгодишно момче, да издържи на мъчения? Няма ли да плаче като момиче! Все пак не е за пионера да стене и да плаче. Босият, надраскан Андрейка се обърна, раната болеше много силно, лактите му бяха вързани, трябваше някак да се обърне, за да улесни, да промени ъгъла. Ужасната болка утихна за миг.
  В килията има ужасна воня. Подът е изцапан със замръзнала кръв. Огризаните кости се разпръскват. От хора? Дори е страшно, можете да видите доста затворници, преминали през тази килия. Вярно е, че Андрей смяташе, че нацистите са превзели Гродно сравнително наскоро. И кога успяха да се объркат така? Те по-възрастни жертви ли са? Например НКВД? Момчето трепна. Оказа се откровен ужас! Колко е трудно в тъмницата. Няма с кого да говорим, изглежда момичето е в пълна прострация. Палачите я измъчваха като героите от древността. Просто се чудя защо? Какво зло може да причини едно младо момиче на нацистите. Въпреки това, Андрейка също е просто момче и започна да убива, борейки се с тези зли духове. Нацистите поставят своята нация над другите нации и народи. Така те узакониха злото и страданието! Не, нормален човек трябва да се бори с такова беззаконие. Освен това самите германци не са свободни, те са оковани от тоталитарния апарат. Той по всякакъв начин задушава и най-малката инициатива и проява на човешки чувства.
  Фашизмът идва от думата куп. Той безмилостно плете хората, превръщайки ги във вериги роби. Комунизмът от своя страна издига човека, дава му нова сила и стимулира факела на живота. Има съществена разлика. Комунизмът е международен и универсален. Хитлеризмът издига само една нация, а не цялото човечество като цяло. Това е неговият недостатък. Но в края на краищата хората имат общи корени, което е биологично доказано. Същите черни и бели имат доста здраво и плодовито потомство. Той е Андрейка, син на руснак и беларус, доста жизнеспособен, съвсем не идиот и готов да се бори с фашизма.
  Разбира се, Павел се оказа по-силен и успя да се измъкне от враговете, като уби много германци. Той Андрейка се държеше като слабак, беше взет в плен. Може би трябваше да запазиш последния куршум за себе си. Макар и мъртъв, той вече не може да убие нито един германец! И така той е жив, въпреки че страда.
  Босият Андрей одраска леко обгорения си крак върху влажен камък, Илза намери най-болезнената точка, изгори я с цигара, така че се образува мехур. Но нищо, смело момче, няма да се счупи. Напротив, болката трябва да се превърне в стимул, от който смелостта му ще се увеличи. И пионерът никога няма да се счупи. Като цяло триумфът на германците е временен. Те ще бъдат победени рано или късно, както злото винаги губи от доброто. Разбира се, може да се възрази, че добротата побеждава само в приказките, но в живота всичко е по-трудно. Но дори приказката е само отражение на реалността. В крайна сметка много от това, което беше мечта, сега се превърна в реалност. Андрей си помисли: може би той е предопределен да умре? Какво е напълно възможно! Но страхува ли се от смъртта? Ако комунизмът победи, тогава той и другите герои на съветската страна ще бъдат възкресени за нов щастлив и вечен живот. Тогава той ще живее в свят без скръб, мъка, смърт и зло! Основното е, че крайната победа е спечелена! В крайна сметка, само в този случай всички паднали герои ще бъдат възкресени!
  И царството на комунизма ще дойде! Свят, в който най-тайните мечти ще се сбъднат. Такава вселена, в която човек притежава всичко съществуващо, за което човек може само да мечтае и дори не винаги да разчита на успех. Ето го какъв сложен и многостранен свят. И тогава други светове ще отворят обятията си за човека. Добре тогава! Възможно е и необятните простори на космоса да са зли! Ще преследва и измъчва живите извънземни. Но и капитализмът ще им даде свобода! Той ще скъса оковите на робството и унижението. Ще дойде времето и часът на свободата, тя ще озари земята със своята лъчезарна светлина! И те ще свалят хомота на мрака, народите на мрака, и човекът ще завладее световете на вселената! И внуците ще си спомнят, че не са вярвали, че са живели в тъмнина под желязна пета. Носехме знаците на зъл звяр, а сега ходим във вярата чисти и святи!
  Андрейка дори се изненада колко добре са се оформили мислите му. Има нещо специално и уникално в тях. Както беше по време на гражданската война, когато основното оръжие на пролетариата бяха стиховете, а прозата може би дори беше презряна и пренебрегвана. Сега поетът е в плен, а перата и лирата, образно казано, са в окови. Въпреки това той не се отказва и очаква по-светло бъдеще. А какво ще бъде, зависи от всеки човек. Няма такова нещо, което да решава и да засади всичко.
  Андрейка каза:
  - Бъдещето зависи от нас! Дори когато изглежда, че нищо не зависи от нас!
  Момчето се изви, той се опита да смила пръчките. Това занимание е досадно и трудно, но винаги има някакъв шанс за успех. Андрейка, преодолявайки ужасната болка, започна да се търка в стената. Основното нещо е да не плачеш, да не показваш слабостта си. Той е пионер и следователно олицетворение на смелостта. Трябва да се биете, така че той ще се бие и със сигурност ще победи! За слава на съветското отечество.
  Момчето упорито потърка, в този момент момичето дойде на себе си и измърмори:
  - На зелената морава, скачат сини зайчета!
  И тогава тя отново изпадна в забвение. Момчето каза:
  - Нещастно! Тя беше измъчвана от проклетите фашисти! Но вярвам, че отмъщението няма да закъснее! Времето на победата над чудовищата на човечеството наближава. Момчето се обърна и запя:
  И знамето ще блести над планетата,
  Свята страна, няма по-красива във Вселената!
  И ако трябва, пак ще умрем,
  За комунизма, за нашата велика кауза!
  Болка отново обхвана момчето, той се отдалечи леко от стената и започна да клати глава.
  Тогава се чу скърцане и в килията влязоха петима високи есесовци. Без да се замислят, ритнаха момчето с ботушите си и го хванаха за ръцете:
  - Хайде кучко!
  Андрейка разбра, че е безполезно да се съпротивлява. Яката му беше разкопчана. Удряха ме още няколко пъти и ме носеха на ръце. Момчето сякаш беше погълнато от леден студ: там, където го носеха. Най-лошото ще се случи ли сега?
  Наистина момчето се влачеше някъде долу. И колкото и да е странно, стана по-топло. Андрейка изведнъж се почувства много по-весела: къде е нашият, не изчезна! И той ще се измъкне от тази каша.
  Отнесоха го нагоре по стълбите, бавно го спуснаха! Най-после момчето усети, че влагата е отстъпила място на сухота. Палачите пренасят детето в доста просторна стая. Вярно, стените изглеждаха зловещо, бяха окачени с различни и фантастично оформени инструменти. Момчето видяло няколко пламтящи камини и измишльотина във формата на багажник. Имаше и много стрии и различни предмети на мъчение. Андрейка изведнъж усети тежест в стомаха, нещо прободено!
  Това е страх! Момчето разбра, в никакъв случай не трябва да се поддава!
  Босият Андрей се напрегна. В залата седяха полковник от СС и една вече позната жена, тази, която участва в залавянето на момчето. Пионерът Андрейка пребледня, ясно е, че го чака трудна съдба, ако ще разпитват дете, заядливи палачи. Не, той никога нямаше да им се поддаде, дори ако трябваше да извикат нито мисъл, нито звук! Но само ако може да се справи.
  Полковникът от SS попита:
  - Име!
  Андрю мълчеше. Удряха го с камшик. На гърба има червена ивица. Полковник SS, повтори отново:
  - Кажете името на бебето!
  Отчаяната Андрейка отвърна със злоба:
  - Аз съм малкият Сталин!
  Полковникът от СС изсумтя.
  - Това е тонът на кучката! Изглежда, че иска по-строги отношения.
  Илза каза:
  - Да изпържим токчетата на детето.
  Полковникът от SS попита:
  - Поименете вашите съучастници и в този случай ще ви пуснем!
  Руслан, като истински герой-пионер, отговори:
  - Целият съветски народ е мои съучастници, от стареца до детето!
  Полковникът от СС подсвирна:
  - Да, ти си упорито същество! Не разбираш, че можем да те убием!
  Мигайки сини очи, Андрей отговори:
  - Нацистите могат да убиват, но това, което не могат, е да отнемат надеждата за безсмъртие!
  Полковникът извика:
  - Първи стъпки!
  Бос и ранен, Руслан е вдигнат, въжетата са срязани и превръзките са безцеремонно скъсани. Момчето ахна. Ръцете се върнаха и се докараха до багажника. Хвърлиха въже през ръцете си. Полковникът извика:
  - Извийте ставите на нахалника!
  Въжето се опъна до самия връх. Андрейка почувства адска болка в нараненото си рамо и изпъшка:
  - Майко! Това е ужасно!
  Полковникът се ухили.
  - Ти ще говориш!
  Андрейка поклати светлата си глава:
  - Не!
  Момчетата сложиха тежки окови на босите си крака, а костите на раменете им хрущяха от ужасния натиск. Изля се кръв. Болката беше ужасяваща, пионерът Андрей пребледня, челото му беше покрито с пот, иззад устата му се чу неволен стон, но все пак намери сили да каже:
  - Не! И отново не!
  Илза постави стоманен шомпол в камината и каза с усмивка:
  - Мило момче, признай си и ще ти дадем шоколадови бонбони.
  Раненият Андрей извика:
  - Не! Не ми трябват твоят мръсен ерзац!
  Илза изкрещя:
  - Е, ти и една кучка!
  Тогава тя извади от пламъка нажежен шомпол и го заби в раната. Пионер Андрейка никога досега не беше изпитвал такава болка, пое си дъх, загуби съзнание от шок.
  Илза, като опитен палач, започна да масажира бузите и шията му, бързо доведе момчето до себе си.
  - Не очаквайте нахалника да намери забрава в спасителен шок!
  Полковникът от СС заповяда:
  - Изпечете му петите.
  Есесовските палачи веднага запалиха малък огън, пламъкът започна да ближе красивите, боси крака на детето. Междувременно Илза заби отново нажежения шомпол в раната. Лекарят от СС инжектира на момчето специално лекарство, за да усеща болката по-остро и по-бавно да губи съзнание. Сега пионерът Андрейка беше залят от безграничен океан от страдания, дори по-лош от ада на Данте. Други двама палачи започнаха да забиват нагорещени карфици под ноктите на момчето.
  Андрейка, обхванат от ужасяващо страдание, се чувстваше на ръба на пълен колапс. Но изведнъж, полузаблуден, пред него се появи образът на Сталин:
  - Какво да правя шефе? - попита момчето.
  И Сталин, усмихнат с бели зъби, отговори:
  - А какво друго може да направи един пионер в тази ситуация! Не само плачи! Поемете дълбоко дъх и пейте.
  Пионер Андрейка се усмихна насила:
  - Слушай водача!
  Момчето се напрегна и със сила, счупи се, но в същото време запя с ясен и силен глас, композирайки точно в движение:
  Попаднал във фашистки ужасен плен,
  Нося се по вълните на страшната болка!
  Но кървящ, той пееше песни,
  В крайна сметка безстрашният пионер е приятелски настроен със сърцето!
  
  И ще ви кажа твърдо, палачи,
  Каква подла радост, напразно си изляла!
  Слабият ще ми каже да мълча,
  В крайна сметка болката е мъчителна и просто ужасна!
  
  Но знам, твърдо вярвам
  Фашизмът ще бъде хвърлен в бездната!
  Струя от зли пламъци ще те завладее,
  И всички, които паднаха, радвайки се, ще възкръснат!
  
  И нашата вяра в комунизма е силна
  Да полетим като сокол, да се издигнем над всички звезди!
  Нека реки от мед текат вино
  Целият свят, силният клаксон ще чуе съвети!
  
  И стискащата плътно машина пионер,
  Погледни към небето, млади!
  И дай пример на онези, които се колебаят,
  Вратовръзката ти е ярка като карамфил!
  
  Родината за мен означаваш всичко
  Майка и смисълът на целия млад живот!
  Оставяйки трудния живот досега,
  Нашият народ страда от зъл фашизъм!
  
  Но напрегнете волята на червения момък,
  Плюйте в лицето с адски бандит със свастика!
  Нека враговете потръпнат от ярост,
  И те ще бъдат победени от Червената армия!
  
  свещената страна на СССР,
  Какво даде комунизма на народите!
  Как майка ни даде сърцето си,
  За щастие, мир, надежда и свобода!
  Ето как герой-пионер се държал смело. И той беше достоен за титлата си, като пионер звучи гордо. Точно така трябва да се държи всяко съветско момче.
  Междувременно момичетата се качиха в гъсталака. Запалиха малък огън и се освежиха. Две от деветте момичета не можеха да ходят и след като им оказаха първа помощ, превързаха им, дадоха трофейен алкохол, за да не болят раните и момичетата да заспят.
  Наташа отбеляза с усмивка:
  Всичко в нашия свят е относително. Например алкохолът като цяло е отрова и в същото време лекува. Момичетата спят! И им стана много по-лесно!
  Виктория мъдро отбеляза:
  - Всичко на света е относително... И Бог не е ангел, и Дяволът не е дявол!
  Вероника ядосано отговори:
  - Що за богохулство... За какво става дума?
  Червенокосата дяволка логично отбеляза:
  - И за това... В Библията Бог говори само на езика на насилието. Един тогава Ной струва нещо. А дяволът? Всъщност не се чува много за него. Във всеки случай, дори в Библията, Сатана изкушава повече, отколкото убива!
  Наташа рационално отбеляза:
  - Бог наистина обича насилието. Цар Давид води жестоки войни. Бог Саул заповяда да унищожи цяла нация без изключение: включително жени, деца и добитък! Странно е да се говори за милост... Не мислиш ли?!
  Вероника искаше да каже, но нищо добро не ми хрумна. Всъщност няма нищо специално за покриване. По отношение на потопа на Ной тя самата много мисли. И не можеше да намери обяснение, поне рационално, за такава жестокост. Бог не унищожи греха, вече Хам светна, а Ной изобщо не беше светец. И не Хам, а Хаамам беше прокълнат. Също така е неясно. Изобщо цялата тази Библия, особено Стария Завет, е пълна с недоразумения. Например Елисей уби четиридесет и две деца за такава дреболия, че го дразнят заради плешивостта си.
  Това явно е излишно! Правете това с деца. И е трудно да се обясни това.
  Самата Вероника се колебаеше в религията. Дори не знаех каква вяра да приема. Православието не ми хареса много: много външни ефекти, разкош, но всичко беше някак студено. Но баптистите също не дадоха покой и мир. Харесва ли ви или не, но религията във всеки случай изисква вяра. И едно умно момиче искаше всичко да е логично и всички краища да се сближат.
  За да изглежда всичко рационално и правилно. И така... Дори учението за вечните адски мъки изглежда прекомерно. Най-лошото в ада е продължителността на наказанията: ад винаги ще има. И ще минат милиарди милиарди години, а грешниците все още ще страдат и ще страдат. И е ужасно! Какво е вечността? По-лесно е за маймуна със завързани очи да напише Библията на клавиатура, отколкото да чака цяла вечност.
  Изтезанията в ада са отделен въпрос. Не е грях да измъчвате Хитлер по-дълго и по-силно. Но какво ще стане, ако тийнейджър отиде в ада? Изобщо как може да се спаси човек, ако съгреши. Дори и не с дела, то с думи или мисли! И какво е грях?
  Виктория, като видя, че Вероника мълчи, увеличи натиска:
  - Да, и в Откровението на Йоан... Веднага щом животът на Земята започна да се подобрява, как можем да леем екзекуции на планетата Земя. И така измъчвайте цялото човечество. И какво може да се каже?
  Вероника отвърна остро:
  - Ще отидеш по дяволите - ще знаеш!
  Steelenida спря кавгата:
  - Всички спят! Предстои още много работа!
  Момичетата охотно затвориха очи. Нощта през лятото е доста топла, а воините се скупчиха и заспаха един до друг.
  Вероника мечтаеше, че е в света на футуристично бъдеще. Вървите по улицата, а тротоарите се движат като река. И над него прелитат цветни коли. И навсякъде е пълно с пионери с червени връзки. И тези деца летят и се въртят като молци. И всички се усмихват, усмихнат.
  Вероника махна с ръце и полетя. Тя е като пеперуда и се чува как пляскат крилете й. И ти сам летиш, лети... И наоколо има такива ярки цветове. Къщите са огромни, многоцветни, изрисувани като торти. И много статуи - различни приказни животни. Всичко е толкова красиво. Една от сградите прилича на чийзкейк, осеян с диаманти. И около него се въртят летящи чинии. Те светят оранжево и придават ослепителен отблясък.
  Друга сграда под формата на седем раци, стоящи един върху друг. Освен това всеки рак е с различен цвят, а ноктите блестят със скъпоценни камъни. И самолетът: толкова красив и елегантен. Някои от тях нямат фиксирана форма, а се движат в пространството като петна.
  Други, напротив, са структурирани. Напомня на снежинки, такава безупречна геометрична форма. Защо не красота и въплъщение на естетиката.
  Но сградата се рее точно във въздуха и прилича на орел с прекалено облечени крила, само че е направена от кристал. И човката блести по-ярко от диамант, а може би дори и от слънцето.
  А какво да кажем за структурата на върха, която има цял аквариум с прекрасни морски животни. И риби със сребърни люспи и дълги, златни перки. И има толкова много други същества там. И също, сякаш обсипан със скъпоценни камъни. И медузи, даващи всички цветове на дъгата.
  Момиче с червена вратовръзка долетя до Вероника. Изненадана тя попита:
  - Възрастен ли си?
  Вероника отговори с усмивка:
  - Да защо?
  Пионерът се изкикоти и отговори:
  - Нищо хубаво! Ако сте възрастен, тогава хипердраконът ще ви вземе.
  Вероника подсвирна.
  - Уау! А аз те мислех за комунизъм!
  Момичето с червената вратовръзка кимна тъжно и отговори високо:
  - Наистина имаме комунизъм! Продуктите са безплатни, стоките са безплатни, има абсолютно всичко. От игрови конзоли до виртуални каски. - кимна момичето и разтърси прозрачен, кристален чехъл, чуруликайки. - Вижте това дърво.
  Наистина, близо до сградата под формата на четири астри, стоящи една върху друга, расте дъб със златни листа. И върху него растяха торти, сладкиши и различни кулинарни продукти. Толкова пухкава и красива.
  Вероника възхитено възкликна:
  - Това е страхотно! Какво дърво...
  Пионерката кимна и в ръката й се появи торта. Момичето изчурулика.
  - Опитвам! Вкусно е!
  Вероника глътна сладката плът на тортата. Вкусът наистина беше толкова нежен, приятен, сякаш оранжерия цъфти в устата. И колко страхотно е всичко.
  Вероника честно призна:
  - Никога не съм ял нищо по-добро!
  Пионерката се усмихна и, оголила перлените си зъби, отговори ядосано:
  - И по същия начин, на пълнолетие, по-точно, когато станем тийнейджъри, хипердраконът поглъща. Точно това е трагедията на нашия велик народ!
  Вероника каза решително, стисна юмруци и ритна босия си крак във въздуха:
  - Ще отмъстя на дракона! Готов съм да се бия с него!
  Пионерката щракна с пръстите на дясната си ръка. И във въздуха се появи остър меч. Голям и искрящ. Остри ръбове и острието му изгаряше, сякаш беше направено от звезди.
  Вероника протегна ръка. Мечът влезе сам и воинът го стисна. Тя каза с вълнение:
  - Ще се боря за Родината... С Божията помощ, в името на хората!
  Пионерката отвърна ядосано и дори пусна искри от перлените си зъби:
  - Няма Господ! Всичко това са човешки предразсъдъци!
  Вероника въздъхна тежко.
  - О! Отново... И ето го безбожното царство...
  Момичето отговори енергично:
  Ние нямаме царство! Имаме демокрация! Сенатът и конгресът управляват, а двама консули, момче и момиче, се избират за една година от всички хора. - Pioneer блъсна обувката си в празнотата, толкова много, че се чу звън. След това тя изграчи. - Комунизмът е властта на народа, а не култ към личност като Сталин!
  Вероника частично се съгласи:
  - Сталин наистина си позволи да го хвалят твърде много! Той трябва да бъде поне малко по-скромен!
  Пионерката разтърси алената си вратовръзка и извика, като вдигна дясната си ръка:
  - Pioneer винаги е готов! Ще избием всички добитък!
  Вероника не можа да устои да попита:
  - И на колко години си?
  Момичето се усмихна и учтиво отговори:
  - Двеста двадесет и пет!
  Вероника изсвири и завъртя очи.
  - Да?
  Момичето направи сериозна физиономия и каза:
  Израстваме много бавно! От раждането до поглъщането от дракона минават малко повече от хиляда години!
  Вероника извика, размахвайки буйните си черни мигли:
  - Просто е като вечно детство! Като в приказка!
  Pioneer тъжно каза:
  - Това е приказка, само че много ужасна... Ако не беше змеят, по принцип щяхме да сме безсмъртни и нямаше да познаваме старостта!
  Вероника многозначително каза:
  - Комунизмът е царството на вечната младост!
  Момичето поклати златната си глава и изчурулика:
  "А сега, моля, изпейте ни нещо!" За да стане по-забавно!
  От всички страни децата започнаха да летят до Вероника. Момчета, момичета, всички красиви, в елегантни дрехи. И звъняха със сребристи гласове, толкова приятни и възхитително красиви.
  - Изпей цвете! Не се срамувайте! Вие сте просто невероятни!
  И Вероника кацна на движещата се пътека и танцувайки по нея с босите си грациозни крака, ентусиазирано и великолепно свирейки с гласа си, тя запя;
  Аз съм дъщеря на Отечеството на светлината и любовта,
  Най-красивото комсомолско момиче ...
  Въпреки че фюрерът изгражда рейтинг върху кръвта,
  Понякога се чувствам неловко!
  
  Ето един много славен век на сталинизма,
  Когато наоколо блести и блести...
  Горд човек разпери криле -
  И Авел триумфира, Каин го няма!
  
  Русия е моята родина
  Въпреки че понякога се чувствам неловко...
  И комсомолът е едно семейство,
  Макар и бос да минеш по пътеката рязко!
  
  Фашизмът стръмно нападна Родината,
  Зъбите на този глиган, яростно оголиха зъби...
  Яростен напалм се изля от небето,
  Но Бог и блестящият Сталин са с нас!
  
  Русия е червеният СССР,
  Могъщо велико Отечество...
  Напразно разперва ноктите си, сър,
  Със сигурност ще живеем при комунизъм!
  
  Въпреки че голямата война започна,
  И много кръв беше пролята...
  Ето една голяма страна се гърчи,
  От сълзи, пожари и голяма болка!
  
  Но вярвам, че ще възродим Отечеството,
  И ние ще издигнем съветското знаме над звездите ...
  Над нас е златокрил херувим,
  Велика, лъчезарна Русия!
  
  Това е моята родина
  В цялата вселена няма никой, по-красива е...
  Въпреки че пенито на Сатана е дошло,
  Нашата вяра ще стане по-силна в тези страдания!
  
  Както направи самопровъзгласилия се Хитлер,
  Той успя да превземе Африка наведнъж...
  Откъде има толкова сила на фашизма
  Инфекция се разпространи по Земята!
  
  Толкова много фюрерът залови много,
  И дори не измерва...
  Какво създаде хайдушки рояк,
  Над тях се вее кошмарно алено знаме!
  
  Такива фрици са силни сега,
  Те нямат "Тигри", но танковете са по-лоши ...
  И удари Адолф със снайперист в окото -
  Дайте на нацистите по-силни банки!
  
  Това, което не можем да направим, ще направим на шега,
  Въпреки че боси момичета в студа ...
  Ние отглеждаме много силно дете,
  И алена, красива роза!
  
  Въпреки че врагът се стреми, бързайте към Москва,
  Но гологърдите момичета се изправиха...
  Да ударим с картечница от ятаган,
  Войниците уволняват роднини!
  
  Ние ще направим Русия преди всичко,
  Страна, която във вселената на Слънцето е по-красива...
  И ще има убедителен успех,
  Нашата вяра ще се укрепи в Православието!
  
  И вярвайте на мъртвите, ние ще възкресим момичетата,
  Или със силата на Бог, или цветето на науката...
  Ще завладеем просторите на вселената,
  Без всички закъснения, гнусна скука!
  
  Ще можем да направим Родината готина,
  Нека издигнем трона на Русия над звездите...
  Ти си мустакатият фюрер,
  Какво си представя себе си без аспектите на злото като месия!
  
  Ще направим Отечеството като великан,
  Какво ще се случи, като един монолит ...
  Момичето се изправи заедно на канап,
  В крайна сметка рицарите са непобедими в битките!
  
  Спаси великото Отечество
  Тогава ще получите награда от Христос...
  По-добре Всемогъщият да прекрати войната,
  Въпреки че понякога трябва да се биете смело!
  
  Накратко, битките скоро ще затихнат,
  Битките и загубите ще свършат...
  И рицарите са големи орли,
  От раждането всички войници!
  
  
  
  
  
  СТРАСТИ НА ИМПЕРАТОР ДИОЛЕКТАН
  Император Диолектан не подава оставка, но остава на трона и управлява великата Римска империя. Той успя не само да консолидира Рим, но и да победи Партия. Освен това Диолектан имал син, който наследил трона - основал династията на Диолектан. Самият император, който установи Доминанта, живял седемдесет и една години и успял напълно да възстанови стабилността и да съживи империята. Синът му Октавиан продължи пътя на просперитет и експанзия. Най-важното беше, че не се появи император Константин и християнството не стана държавна идеология и религия.
  И това е сериозно... Постепенно Христовата религия започна да затихва и отслабва. А в Рим езичеството претърпя известна модернизация.
  Появи се главният Бог - Хрон, който създаде както други богове, така и вселената.
  Римската империя се развива... Тъмните векове никога не идват. И науката се развива много по-бързо... И още през 1200 г. сл. Хр., от рождението на Христос, което естествено не се празнува, а е денят на Слънцето, се извършва първият полет на хората до Луната. И тридесет години по-късно световната империя на Рим започна да лети до Марс.
  Олег Рибаченко се премести в този период в машина на времето, по-точно с помощта на граната за време. Това беше минало алтернативно ниво. Където само Диолектан не се пенсионира преди времето си. И се основава нова, славна династия.
  Но е само 1230. А на 1 май започва експедиция от пет звездни кораба до Марс.
  Цялата планета Земя е под контрола на Римската империя. Разбира се, царят ред и просперитет. И също така преобладава римското право. А самият Рим е столица на света!
  Олег Рибаченко - обикновено момче на около дванадесет в шорти и гол торс, се разхожда по улиците на града.
  Този Рим е много красив. Някои улици в този град вече се движат, а асфалтът тече. Момчето Олег се усмихва. Робството все още съществува в древен Рим и той може да бъде сбъркан с млад роб.
  Карайте из града и колите. Само не на двигатели с вътрешно горене, а на електрически. И е много по-чист и по-практичен. Автомобилите са предимно с форма на сълза и много елегантни. Цветовете са ярки и много впечатляващи.
  Момчето Олег отива на себе си и подсвирква, наслаждавайки се на чистия въздух и гледката на високи къщи с рекламни плакати. Доста модерен град с колосални небостъргачи. Само те силно приличат на дворци и са много красиви. Многоцветен с изкуствени скъпоценни камъни.
  Олег го взе и с босите си пръсти на босите си крака хвана муха и изчурулика:
  - Комунизъм, комунизъм,
  Само нагоре, не надолу!
  Една от минаващите коли беше като син кит. И от върха му струеше висок фонтан. И струите му блестяха с диаманти. Изглеждаше красиво. Покрай тях мина едно момиче с къса туника и боси крака. Децата по принцип бяха боси. Времето е топло, а асфалтът е огледален и не цапа подметките. Вярно е, че босоноги деца са тези, които имат нисък социален статус. По-богатите носят сандали.
  Момчета-роби с къси панталони тичат наоколо, загорели и мускулести, помитайки улиците.
  Въпреки че са толкова чисти. Роботите вече се виждат.
  Робството умира в Рим. Техниката измества робите. Има много портрети на супер-императора, както и на Диолектан и неговия син Октовин. Последният завладя много страни, включително Китай.
  Олег огладня и отиде до машината. Той изпищя:
  - Робе момче, трябва да платиш, за да вземеш сладолед!
  Олег извади кралски червец и посочи скенера!
  В отговор, скърцане и шепа сребърни монети, заедно със сладолед в шоколад.
  Олег Рибаченко започна да облизва сладоледа и, мляскайки устни, изгука:
  - Здравей Родина! И Древен Рим!
  Във въздуха се носеше тържественост. Току-що беше обявено, че пет кораба са излетяли успешно към Марс. И че след няколко седмици ще летят.
  Олег яде сладолед. И с голата си кръгла, втвърдена пета натискаше бордюрите върху тухлата. Беше леко огънат, не беше крехък, но издръжлив.
  Момчето довърши сладоледа си и продължи напред. Например, можете да погледнете зад сградата под формата на морков с венчелистчета от астра. И нека просто кажем, че е впечатляващо.
  Колкото повече моркови са високи половин миля. Тук наистина има какво да се види.
  Олег скочи и завъртя грамофона във въздуха. Той беше много красив и една от жените, която изглеждаше около четиридесетте, извика:
  - Ела при мен!
  Момчето се затича към нея... Жената започна да гали загорелите му мускулести гърди, казвайки:
  - Какво красиво момче си, светло, а веждите ти са тъмни. Може би можеш да оближеш зърната на гърдите ми?
  Олег се усмихна и отговори:
  - Мога! Но за това имате златна монета!
  Жената кимна.
  - Работете здраво с езика си и ще го получите!
  И тя съблече роклята си. Гърдите й бяха големи и буйни. Олег я целуна и започна да облизва зърното с език. Доста е приятно, въпреки че жената е малко възрастна за момче. Въпреки че Олег вече е на толкова години, че е загубил броя. Но все пак вечно момче.
  Междувременно жената го усети и дори съкруши мъжкото съвършенство. А момчето е много голямо. И как започна да се издига.
  И стана нагоре...
  Точно тогава се появиха двама полицаи и те извикаха:
  - Не правете любов на улицата!
  Жената хвърли злато на Олег и каза:
  - Мъжът ми спешно ми звъни в килията! Но пак ще се срещнем, определено ще се срещнем!
  Олег се усмихна. Колко хиляди жени имаше. И всички бяха щастливи. Освен това какво е предимството да си външно момче? Други жени с дете се чувстват много по-възрастни и охотно плащат пари за секс. Което е едновременно полезно и много приятно да се почувстваш като мъжка проститутка. Сигурно много хора го завиждат. Много е хубаво, когато жени те застрелват.
  Добре, да видим супер града. Например сграда, която има позлатени стени и прилича на корона. Да кажем, че е много готино. Или друга структура, която прилича на коледно дърво. И в същото време върху него има толкова много играчки и гирлянди, просто лош вкус. И всичко е толкова красиво и информативно.
  Момчето ускори малко крачка, босите му заоблени токчета проблеснаха.
  Олег гледаше как например робиня е бичувана. Тя беше напълно гола, а момчетата по панталони бичаха от двете страни. Няколко десетки души се наслаждаваха на зрелището на бити с камшик гол роб. Някои от момчетата дори пъхаха ръце в гащите си. И беше просто нелепо.
  Олег го взе и изпя:
  - Удар, удар, още един удар, още един удар и сега,
  Голо момиче е бичано, а могат да я ударят в устата!
  Да, беше смешно. Момичетата били бичувани и бити по гърба, отстрани и с боси пети. И изглеждаше много изразително и готино.
  Олег Рибаченко отново усети ерекция в панталоните си. Една жена на трийсетте, доста красива, го привлече. И когато момчето с много релефни мускули дотича, тя излая:
  - Хайде прави любов с мен!
  Олег кимна... Жената отметна туниката си и разпери стройните си крака. Вечното момче, без да се замисли, влезе в него и започна да работи. Чуха се сладки стенания.
  Олег измърмори:
  - Плати!
  Тя му хвърли златна монета с портрет на императора. Момчето работеше.
  Олег обаче си спомни как беше в специално училище, беше прегледан от медицински сестри, това беше толкова ярък спомен.
  И още по-ярък, когато беше в Рим, но с лек дефект, когато стана много по-малък и по-слаб. Това беше адско приключение.
  Олег Рибаченко продължи да се изкачва. Зави по пътеката и заобиколи голямо старо дърво. За да се стигне до второто пасище по кратък път, трябваше да се изкачи по-високо в планината и след това, като го заобиколи, да отидеш по друга пътека. Момчето се разхождаше повече от час. Фермата, в която израства, оставайки роб цял живот, става доста малка. Виждаше се ясно, но детето се скиташе, без да поглежда назад. Никога не е гледал по този начин, когато е на път. Харесваше му повече така: да не гледа и да не мисли за това неприятно, дори ужасно, което беше останало зад него.
  Гущерите се грееха на гладките камъни. Водни кончета кръжаха над тревата. Мишките пълзяха в сянката на борове и широколистни дървета.
  "В широките полета много дни копнеех между конете, сред овцете, които чаках утрото, заспах с коза до мен", въртяха се в паметта на Олег Рибаченко думите на овчарска песен. Чувал го е хиляди пъти в краткия си безцветен живот. И той знаеше още няколко подобни песни.
  Стомахът на момчето, почти винаги измъчван от глад, в този час беше спокоен. Детето е свикнало да забравя храната, когато я няма. Това, което яде сутринта, скоро ще се превърне в далечен спомен. Трябваше да ходим цял ден и цяла нощ. След като пристигна при овчарите вечерта, бебето трябваше да се върне във фермата на сутринта.
  Птиците пееха наоколо, а слънцето и лекият вятър погалиха с топлина гъстата коса на Олег Рибаченко. Мълчалив през по-голямата част от сутринта, робът намери сили да пее несвързано. В звуците на тъга, непохватно изтъкани от думи, той сега намираше утеха. Постепенно песента на детето стана по-малко тъжна. В нея имаше нотки на радост, естествени в моменти на сигурност и спокойствие. Момчето тръгна напред, без да забелязва нищо. Чакаха го поляна, осеяна с горски плодове, хладна вода край потока и тайното щастие на роб - самота.
  В гъсталаците на диви малини детето спря. Без да престава да си тананика, той започна да бере и яде кисели плодове. Сега нищо не го тревожеше. Преди три години, като бебе, той намери това място, пълно с толкова много вкусови удоволствия.
  Зрелите плодове привличат тъмен цвят. Те не бяха големи, а гъсталаците бяха гъсти. Те защитавали плодовете си с остри бодли. Детето се опита да не се почеше. Извади едно зрънце след друго от зелен бодлив облак. Малините се стопиха на езика. Разля кисел сок в устата. Напълни ноздрите ми със сладък аромат.
  Момчето се мести от един храст в друг. Изведнъж усети как пъстрите звуци на насекомите престават. Нечии бързи силни ръце, пробиващи се през храсталака, го сграбчиха. Едната тежка мъжка лапа хвана детето за врата, а другата болезнено стисна устата му. Ръцете рязко дръпнаха Олег Рибаченко. Усещаше болка от многото драскотини, които получаваше. Старата туника се спука.
  Тялото на момчето веднага се оказа зад един храст. Извънземна сила безмилостно го пренесе през трънливите гъсталаци.
  Две червеникави, дълбоко поставени очи се впиха в лицето на ужасения пленник. На хлапето му се стори, че стърчат от червена брада. Дебелите устни на мъжа се стиснаха плътно. Лицето стана още по-ужасно. Приличаше на могъщо чудовище, миришеше на дим, пот и изгоряло месо. Върху жълто-сива риза той носеше груба кожена раковина с пришити пластини от рог. От колана му висеше тежък меч. "Разбойници! - уплаши се хлапето. - Това са разбойници! Сърцето му се пръсна.
  - Разбирам, Роман - изръмжа мъжбрадата с тих глас. - Хайде, хора! По-бързо, в името на Перунова мълния! Ход!
  - Как да хвана заек. Знаеш ли, ловец!
  - Знаех си, че ще имаме късмет. Имаше такива знаци, добри, - добави друг, дрезгав глас. - Трион с черупки от костенурки...
  Очите на попадналото в капан дете трепнаха. Хлапето забелязало още трима бандити. Двама от тях се приближиха, проправяйки си път през храстите. Те носеха стрели на раменете си. Момчето разбра - тези двамата го чакат в тревата. Ако успееше да се измъкне от лапите на червенобрадата, те щяха да спрат беглеца без много усилия. Третият стоеше вдясно от главорезът, притискащ Олег Рибаченко. В ръцете му имаше лък и чифт стрели. По страховития външен вид на хората, които го хванаха, и по неразбираемата реч момчето се досети, че не е сред поданиците на християнска Византия.
  - Варвари! - опита се да промърмори от ужас.
  Хлапето чуло много страшни истории от овчарите за хора, които идвали отвъд Дунава да ограбват и убиват. Говореше се, че изпадайки в ярост, те се превръщат във вълци и дори могат да ходят под вода. Те също така казаха, че варварите могат да се превръщат в змии и да пълзят навсякъде. Винаги внезапни в атака, алчни за плячка, диваците от овчарските легенди не простиха нищо и не оставиха никого жив. Олег Рибаченко също чу, че диви хора пият кръвта на християните и принасят в жертва бебета. Луд ужас обзе момчето моментално, щом разбра в чии ръце се намира. - Спаси ме, Господи! - мина през главата на детето. Дървеният кръст на гърдите трябваше да изпълни предназначението си: да предпазва от неприятности. Как би могло да бъде иначе?
  "Роман" - изкиска се белокосият младеж, спускайки копието си.
  "Много е жалък", отбеляза друг воин, чиито слепоочия бяха покрити с руси свински опашки. - Като мишка. Просто не скърца.
  "Да, устата му е затисната", проблесна млад варварин със сребърна обица. - Бих искал да видя как скърцаш със затворена уста.
  - Виж, той не го е направил - смел човек.
  - Доста сополив. Никъде не става.
  Олег Рибаченко прекъсна спомените му. Жената, преживяла няколко силни оргазма, се изтощила и заспала.
  Момчето взе портмонето със златни монети от нея и продължи напред. Настроението му се подобри... Сега трябваше да се придвижи малко напред във времето.
  Още сто години са минали през 1330 г.... Човечеството вече се е заселило в Слънчевата система. А космическите кораби вече са достигнали скоростта на светлината и се опитват да изследват звездни системи.
  Рим прераства в колосален метрополис. А в небето има милиони самолети.
  Олег Рибаченко тича по улицата и вижда орди от момчета и момичета, които се втурват над него отгоре.
  Сградите наоколо са още по-големи и грандиозни. И всичко е толкова красиво.
  Олег Рибаченко радостно пееше;
  Ние сме рицари - меч и огън,
  Нека ги разкъсаме всички като животни!
  Ще издадем фактура - настъпи глоба,
  Не ставайте наш рицар папагал!
  
  Ще станем готини като орли
  Да помете разни зли духове наведнъж!
  Познайте нашите готини синове на Отечеството,
  Отхвърляме нашето предизвикателство към вечността!
  
  Колко красиво бушува войната
  В която горят народите...
  Сатана дойде от подземния свят за нас,
  Зад него пръчки фашистки изроди!
  
  Ще дадем на момичетата трудно в лицето,
  Ще счупим нацистите като клон...
  И тогава нашият войник ще стане господар,
  Нека розите на май цъфтят великолепно!
  
  Постигнете, ние сме в състояние да знаем много,
  Издигнете силите си над звездите...
  И така великият воин се бие и се осмелява,
  Ще направим заплашителни гробове!
  
  Вижте, тогава ще има войн,
  Всичко е ново и като клен...
  И вярвам, че неприятностите ще ни подминат в битка,
  Станете рицар, опитен боец!
  
  Тук с мощен удар той покоси цял полк,
  И с него два полка бяха напоени ...
  И фюрерът на дракона, така че гадният да е мъртъв,
  И ние сме славни мили до звездите!
  
  Тук кайзерът пусна сълза от страх,
  Моля се за вашата милост!
  Имаме много насилствени сили,
  Ще бъдем в пълно облекло!
  
  Когато влезем в този Берлин с три цвята,
  И цар Николай става Бог,
  Народът ще реши пътя в безкрайните сили,
  Не съдете монарха толкова строго!
  
  Проблемите около Отечеството няма да изчезнат тогава,
  Величието ще бъде Слънцето...
  Злата орда на кайзера ще се разпръсне,
  Нека сърцето бие в отпадналост!
  
  С красиво момиче ние славно минаваме,
  През нашите руски простори!
  И ще бъде страхотно за нас със семейството заедно,
  Вярвам, че щастието ще дойде скоро!
  
  НОВАТА КАРИЕРА НА БОБИ ФИШЪР
  Боби Фишер се съгласи на реванш с Борис Спаски. И американците успяха, като изключение, да пробият това отмъщение, но по старите правила. Но наградният фонд беше висок - рекорд в историята на шаха. И мачът се проведе в САЩ. Борис Спаски преди този мач успя да стане шампион на СССР. И отново се изкачи нагоре в класацията. И сега Боби Фишер отново се бие. И това е много интересно.
  Боби Фишер направи първия си ход с пешката Д-две, Д-четири. И той приложи новостта, като бързо спечели предимство и спечели. Във втория гейм Спаски даде Е-две, Е-четири. Фишер по навик изигра сицилианската защита, а тук изненадата е Вариацията на дракона. По-рано такъв вариант не се срещаше в практиката на Фишер. И така Боби разви силна атака срещу крал Спаски и завърши въпроса с мат.
  И в третия гейм отново изненада - Фишер се върна на Е-два - Е-четири. Спаски прие предизвикателството и се насочи към откритата вариация и попадна под опустошителна атака. Очевидно не е очаквал такава пъргавина от Фишер. И в играта на линия самият Спаски играе D-два, D-четири. За което Фишер използва индийската защита на краля и очевидно открива подобрение. И отново наби Спаски. И в петата игра Фишер неочаквано избра началото на Рети. Спаски очевидно не е очаквал това. И той доста бързо получи трудна, а след това напълно изгубена позиция.
  В шестия гейм Спаски хвърли отново: Е-две, Е-четири. За това Фишер взе челябинската версия на сицилианеца, която също се оказа изненада и нанесе поражение на Спаски. И в седмия Фишер се върна към Е-два - Е-четири. И на отворения вариант той взе и приложи King's Gambit. И това беше трудно решение. Спаски отново падна под унищожителна атака и загуби... И осмият Фишер отново избра варианта на Дракона и как ще окаже натиск върху противника. И отново матова атака.
  Спаски вече не можеше да контролира нервите си и беше обзет от безразличие.
  Фишер го смачка с резултат тринадесет - нула, абсолютен рекорд за мачове от световно първенство. И актуализира своя рекорден рейтинг ELO.
  Такава съкрушителна и фантастична битка се случи.
  Сега Боби Фишер придоби толкова много самочувствие, че не избяга от Анатолий Карпов. И той прие предизвикателството - да изиграе мач до десет победи.
  Започна сблъсъкът между Анатолий Карпов и Боби Фишер. Рекордна конфронтация между две личности в историята на шаха, каквато никога досега не се е случвала.
  Фишер беше смятан за категоричен фаворит в първия мач. Предишното му поражение от Борис Спаски беше просто невероятно.
  Но Карпов е по-млад и психически по-стабилен.
  Всичко обаче е относително. Фишер още в първия мач, играейки бели, изненадан. Приложих отварянето на Соколски, което се счита за не съвсем правилно. Но факторът на изненадата и стартовото вълнение на Карпов изиграха роля. А Боби Фишер успя да вземе предимство, което се оформи в зрелищна атака.
  Във втората партия Карпов вече изостави хода Е-два, Е-четири и премести пешката С напред... Фишер отговори на Е-5 и отиде на игра на фигура. Карпов все още беше нервен и изпадна в сериозни проблеми с времето и беше под тежка атака от Фишер и отново загуби. В третата игра Боби се върна към Е-два, Е-четири. Карпов избра отворения вариант. Явно се страхува от сицилианците. Но той не успя. Фишер отново намери начин да изостри битката и получи силна атака срещу краля. И той отново спечели...
  Анатолий Карпов явно е прекалил... Въпреки това в следващия мач Карпов изигра Е-две, Е-четири... Фишер изигра сицилианската защита и любимата му вариация на Найдрофа.
  Анатолий Карпов попадна под атака, но все пак отчаяно се защитавайки, той успя да отблъсне офанзивата и с голяма трудност спаси играта без пешка.
  В петата партия Фишер изигра още С-две и С-четири, в стила на Карпов. Борбата беше остра, но Карпов сгреши при силен проблем с времето и получи половинка...
  В шестата среща Анатолий Евгениевич отново успя да направи равенство, но загуби от Е-два, Е-четири от седмата среща. Резултатът беше пет-нула, което сякаш показваше огромното превъзходство на Боби Фишер. Трябва да се отбележи, че филипинците се притесняваха, че мачът от световното първенство ще бъде твърде кратък. Но от седмата среща Карпов се съпротивляваше все по-упорито. Последваха осем равенства. Докато Фишер не използва важно подсилване в сицилианеца, той не проби Анатолий Карпов... Резултатът стана шест - нула... Но Карпов удържа. И накрая, играейки на черно, Анатолий Евгениевич най-накрая разби резултата. Фишер, подразнен от големия брой равенства, отиде твърде далеч, жертва твърде много в атака и, разбира се, Карпов успя да се измъкне и да остане с огромно материално предимство. Но тогава Боби спечели двадесет и осмия, тридесетия, тридесет и втория и тридесет и четвъртия сет, за да завърши мача с резултат десет и едно в своя полза. В първия мач Анатолий Карпов беше победен с унищожителен резултат.
  След този мач Боби Фишер се завърна към турнирите. Той ги изигра с голям успех. В един от тях той дори счупи рекорда на Алехин, откъсвайки се от второто място с шест точки и половина.
  Фишер също изигра мач с Тал и той беше разбит със сух резултат осем - нула. Отмъщение за загубата на турнира на кандидатите.
  Но Анатолий Карпов също играе добре в турнирите. И той успя да премине през целия цикъл отново, печелейки мачове и достигайки до Фишер. За пореден път Боби Фишер е фаворитът за залагане.
  Но този път Фишер трябваше да срещне по-упорита съпротива от Анатолий Евгениевич. Мачът продължи четиридесет и една партия, Фишер спечели десет, Карпов три - и трите срещу Дракона, който Боби изигра за черни.
  Така Анатолий Карпов наряза Дракона и показа, че с Фишер може и трябва да се бие.
  Фишер игра отново. Той участва в олимпиадата и през 1980 г. успя да счупи рекорда на Керес, като спечели всичките четиринадесет игри на първата дъска.
  През 1981 г. се провежда нов мач с Карпов. Този път Фишер успя да спечели с резултат десет - четири. И мачът продължи четиридесет и осем игри.
  И през 1984 г. отново имаше мач. И този път ситуацията беше толкова тежка. Фишер беше вече на четиридесетте. Но той все пак накълца всички и спечели без усилие. И Анатолий Карпов достигна своя връх. И така започна жестоката битка...
  Първоначално Фишер поведе. Стана четири нула. След това Фишер спечели точка, след това отново Карпов. След това имаше Фишер и минаха четиридесет и осем игри, последвани от почивка от три месеца. Лимитът беше избран за първи път. А резултатът е шест-два за Боби Фишер. След подновяването на мача. Карпов спечели четиридесет и деветата игра. След това загуби петдесет и втората и петдесет и третата. И Боби спечели петдесет и шестата игра, правейки резултата девет и три, но сбърка грубо в петдесет и седмия. И той загуби с бели и шестдесет и втора, загуби шестдесет и седем от черни. И загубен през седемдесетата, и дори бял. Резултатът беше осем девет... След поредица от равенства и победата на Фишер в седемдесет и осмата партия приключи най-дългият мач в историята на шаха.
  Тогава беше повдигнат въпросът за отмяната на играта без ограничение. Толкова много го искаха.
  Но досега ФИДЕ реши само да намали лимита до тридесет и шест мача.
  Карпов вече спечели веднъж в мач на Гари Каспаров. Той спечели с резултат четири - нула. Но вторият мач се оказа по-упорит.
  Карпов първоначално поведе - две - нула, но сбърка в единадесетата партия, след това загуби шестнадесетата партия и след като спечели деветнадесетата, Каспаров поведе. Но победа в двадесет и втората, Карпов изравни. И след като спечели двадесет и четвъртия с бели, той спечели правото на нов пети мач с Боби Фишер.
  През 1987 г. нов мач срещу Боби Фишер, който е на почти четиридесет и пет години. Но Боби не пуши, не пие, спортува и все още е в страхотна физическа форма. Той вече е шесткратен световен шампион, само Ласкер е бил по-многократен.
  Петата битка с Карпов е супер битка. Боби Фишер е готов както винаги, но последния мач показа, че превъзходството му не е съкрушително...
  Битката протече в тежка битка. След двадесет и четири мача резултатът беше четири - четири, след това в двадесет и седмата игра Анатолий Карпов поведе за първи път в играта с Фишер. Изглеждаше, че ще се случи сензация, но... Фишер спечели четири в следващите пет битки... И резултатът стана осем - пет в негова полза... След това още четири равенства и лимитът беше изчерпан. Петият мач от най-епичната конфронтация в света на шаха в историята. И Боби Фишер, подобно на Еманюел Ласкер, стана седемкратен световен шампион. Но всичко върви на цикли. Гари Каспаров, много обещаващ млад шахматист, отиде в политиката. Да, перестройка, многопартийна система. Гари Кимович нямаше време да стане световен шампион и тъй като не сте първият, шахът не е толкова интересен, колкото политиката, и не играеше в мачовете на кандидатите. А Анатолий Карпов неочаквано загуби от младия Виши Ананд. Е, колко наистина можеш да спечелиш всички мачове. Нещо повече, индиецът успя да вземе ключа към защитата на Каро-Кан, която трудно може да се разбие за Боби Фишер.
  И сега стоманата и огънят се събраха в битка. Разликата във възрастта между двамата шахматисти е двадесет и пет години. Боби Фишер е все още велик и силен и млад Ананд през 1990 г. Меко казано труден мач.
  Виши Ананд разбира се е много талантлив, но му липсва стабилност. След осем равенства той спечели деветата партия, но десетата загуби самообладание, когато се натъкна на откриваща новост. Тогава той загуби в единадесетата. И той попадна под здравата хватка на Фишер в дванадесетата част. Взривих го в тринадесетата. Загубиха от Виши въпреки предимството в началото и четиринадесетата игра, пропуснаха шансовете от петнадесет и загубиха шестнадесетата. Пропуснах шансовете си в седемнадесетия и загубих осемнадесетия... И след това двадесетия мач. И двадесет и третият и двадесет и четвъртият завършиха мача. Боби победи Ласкър и спечели с резултат десет към едно. А Боби Фишер все още е шампион. През 1993 г. се провежда мачът му с Шорт, който печели срещу Карпов. Въпреки че Боби Фишер беше на петдесет години, той беше във форма. Как удари Шорт. След петнадесет мача резултатът беше осем - нула в полза на Фишер. Но Шорт напои резултата в шестнадесетата част. Но след това той загуби двадесет и първия и двадесет и третия мач.
  И също завърши десет - едно. Тогава Боби Фишер изигра мач през 1996 г. Гата Камски вече се биеше с него. Този шахматист беше с повече от тридесет години по-млад от Фишер. И много упорит. Мнозина искаха тежък мач. Но в началото Боби Фишер уверено поведе с пет точки. Резултатът стана шест едно. Но тогава Гата Камски показа добри бойни качества. Нито един гейм от техния мач не продължи по-малко от четиридесет хода.
  Резултатът беше седем - три след двадесет и четири мача... След това серия от десет равенства. И Гата Камски отново спечели, но в тридесет и шестата игра Боби Фишер поведе. Боби Фишер отново печели... И през 1999 г., друг мач с Владимир Крамник - разлика от тридесет и две години - това е голяма разлика. А Боби Фишер вече е на петдесет и шест години. Той вече е на двадесет и седем на трона и е на път да счупи рекорда на Ласкер. И в това. Още
  Десеткратен световен шампион - това никога не се е случвало в историята на шаха.
  Боби Фишер, разбира се, е възрастен шахматист, но въпреки това успя да отмени лимита от тридесет и шест партии. И това вече беше направено от новия президент на ФИДЕ Кирсан. Но какво... Ще има нещо много интересно.
  Нещо повече, този мач ще бъде почти последният, само отмъщение, ако Владимир Крамник победи, а след това системата за нокаут ще отиде по-далеч.
  И така мачът започна... И от самото начало изненада - водена от Владимир Крамник. След петнадесет мача резултатът беше два - нула в полза на Владимир Крамник. Но тогава Фишер спечели три поредни мача и поведе. Но Владимир се бори упорито. И успя да изравни резултата в двадесет и първия мач... След това се разтегли поредица от равенства... Докато Боби Фишер не спечели в четиридесет и втория мач... В четиридесет и седмия Владимир Крамник празнува победата си , а в четиридесет и осмия отново Боби Фишер.
  Резултатът беше четири - пет в полза на Боби Фишер след прекъсване от три месеца беше обявено. Шахматистите почиваха. Боби Фишер все още беше фаворит. Мачът е подновен. Първите мачове завършиха наравно. Едва в шестдесет и седмия мач Крамник най-накрая спечели. Резултатът стана пет - пет. След това, в седемдесет и седем, Крамник отново победи Фишер и поведе. Но Боби изравни резултата в деветдесет и шестата среща и той стана - шест - шест. Този мач отново беше отложен за три месеца, което вече е рекорд. Боби Фишер отбеляза: това е моята най-упорита битка.
  Ето и мача от световното първенство, който се поднови три месеца по-късно. Още една серия от тегления. В партия 120 Боби Фишер най-накрая спечели... В партия 135 Владимир Крамник изравни. И след сто четиридесет и четири мача резултатът беше седем и седем. След това играта продължи отново след тримесечна пауза. И след това още един мач, до сто деветдесет и втора игра. А резултатът беше само осем - осем. След това отново почивка от три месеца. И отново играта... След двеста и четиридесет игри резултатът стана: девет и девет.
  Тук дойде жестоката борба до първата победа. След още три месеца пауза. И така те играха... Поредица от равенства. И ето двеста осемдесет и осмата партида. Боби Фишер изигра Уайт и се върна към E-yes, E-four. И Крамник прие предизвикателството. И избра сицилианската отбрана.
  Това беше брутална битка до точката на пълно унищожение. Последва такава брутална размяна на удари. Но в това е яростно, с убийства на фигури. Първоначално белите имаха предимство, но след това черните грабнаха инициативата и се стигна до категорична победа. И накрая Владимир Крамник победи, хегемонията на Боби Фишер приключи. И беше просто страхотно!
  И Боби Фишер счупи рекорда на Ласкер.
  И нямаше време да се играе реванш. Случаят премина в нокаут система. Да, и Боби Фишер вече е от доста време и не иска да играе повече. Въпреки че участва в турнири.
  Фишер спечели няколко турнира... И спря да играе.
  Гари Каспаров участва в президентските избори в Русия през 2000 и 2004 г. И през 2008 г. не мина регистрация. След това той премина в твърда опозиция на Владимир Путин. Владимир Крамник беше световен шампион известно време, но след това загуби мача от Виши Ананд.
  И тогава дойде царуването на Карлесън. През 2010 г. Боби Фишер и Анатолий Карпов изиграха още един мач. Този път с по-кратък контрол на времето: половин час на игра. И след двадесет и четири мача беше записано равенство.
  И така приключи тяхната бойна епопея от игри... Фишер скоро умря... Така той остана легенда в света на шаха. Гари Каспаров емигрира в САЩ. Но през 2022 г. Владимир Владимирович Путин неочаквано почина и Гари Каспаров се завърна.
  В Русия нови събития, промени и много различни фактори... Михаил Мишустин освободи Навални от колонията и обяви курс за подобряване на отношенията със Съединените щати...
  И също се оказа много интересно. Накрая Лукашенко също си отиде. А Владимир Кличко счупи рекорда на Форман. И това беше постижение, просто супер.
  В Русия бяха приети някои изменения в конституцията, които я направиха по-отворена към света. Още на погребението на Владимир Путин Байдън и Мишустин се срещнаха и се разбраха, че Русия и САЩ ще станат приятелски партньори, а може би и съюзници. Тогава те обещаха да проведат среща на върха с отворени врати. Светът ставаше все по-стабилен и по-добър. Смъртта на Владимир Путин беше приета положително от мнозина. Да, и в Русия хората се зарадваха - най-накрая получиха свобода.
  Владимир Жириновски, отново участвайки в президентската надпревара, отбеляза:
  Ерата е мъртва, да живее ерата!
  Александър Лукашенко избяга в Китай... Но Колка остана в Русия. Светът се променя към по-добро.
  
  КОМУНИСТИТЕ НЕ ТРЯБВАТ ЗЮГАНОВ
  На президентските избори в Русия през 1996 г. Елцин събра най-много гласове на първия тур. А генерал Лебед, който зае третото място, премина на страната на действащия президент. Позицията на комунистите стана безнадеждна. И поне се оказа, че за четири години са загубили властта. В най-важната част от президентската. Но един умен комунист от охраната на Зюганов реши, че самият Генадий Андреевич е просто посредствена пионка, която означава малко за партията. И точно сега това просто пречи.
  А на 1 юли 1996 г. Генадий Зюганов загива от експлозия на бомба. И се промени много. По-специално, според закона предизборната кампания започна по нов начин и трябваше да се проведе в рамките на четири месеца. И беше необходимо да се съберат вече половин милион подписа. Така всичко отново тръгна в пълен кръг.
  А датата на изборите трябваше да бъде обявена от Съвета на федерациите. И разбира се до края на октомври.
  Подхалниците на Елцин се опитаха да обявят победата му и въз основа на резултатите от първия тур, но не успяха.
  Напротив, Съветът на федерациите обяви 29 октомври 1996 г. за дата за нови президентски избори. Така че ситуацията е изключително влошена. Разбира се, Владимир Жириновски и Григорий Явлински обявиха желанието си да се бият отново. Разбира се, трябва да има и кандидат от комунистите, но кой? Започна вътрешна борба. Проблеми има и с Елцин - здравето му се проваля и получава четвърти инфаркт. Но елитът явно не искаше да тласка Александър Лебед. Не е сигурно, че новият диктатор ще бъде управляем. Може би започнете да късате свързаните нишки.
  Александър Лебед вече е на поста... Такава е ситуацията. Вярно, комунистите номинираха Валентин Купцов. Не най-добрият избор: дори по-възрастен от Зюганов, но поне не плешив. А с него и ударната сила на комунистическата партия. Руцкой отиде на поста губернатор на Курска област. Всички по поръчка по поръчка. Конфронтацията между комунистите и управляващите продължи. Само Елцин вече е полумъртъв. И комунистическата партия смени коня. Шилов беше заменен от Милов. И все пак и двамата комунистически лидери бяха лишени от харизма и нямаха дълго разгласена слава.
  Но Владимир Жириновски, след неуспешно представяне, получи втори шанс. И това много го развесели. И той започна да се кара много по-активно на Елцин.
  И последният все пак отиде на нови избори. Започна вторият тур на предизборната кампания.
  Валентин Купцов не е точно харизматичен, но зад него стои силата на левите партии. И бързо събира подписи. Явлински, след като получи четвърто място, иска повече. И Владимир Жириновски е бесен.
  Освен това причината е намерена. Чеченците щурмуват град Грозни и Лебед подписва срамна капитулация. И тези споразумения са отлична причина Жириновски да се хване.
  Владимир Бринцалов вече не отиде до урните, явно имаше достатъчно слава и популярност. И Владимир Жириновски отново започна да изхвърля коне и вниманието на медиите започна да се насочва към него. И тогава на Владимир Волфович също беше отказана регистрация, като се обяви, че подписите са фалшиви. И също доста скандал.
  Владимир Жириновски се издига ... Той се движи като тигър, отпуснат. И скандал последва скандал... В резултат Валентин Купцов отиде в сянка, а пропагандата умишлено сведе изборите до конфронтация между Владимир Жириновски и Борис Елцин. Така че на всички изглеждаше и по-изгодно, и по-безопасно. Освен това Владимир Волфович беше представен като вторият Хитлер и огромна заплаха за Запада. И това трябва да се каже сериозно.
  Ето такова плашило, което да вземете и да използвате за свои цели. А Валентина Купцова трябва да бъде игнорирана колкото е възможно повече. Това беше толкова хитра тактика на Борис Елцин. По-точно екипът на Борис Елцин.
  И Владимир Жириновски, играейки заедно с обществеността, се сравнява с Хитлер. Забелязвайки, че Хитлер дори няма средно образование, а Владимир Жириновски завършва Московския държавен университет с червена диплома. Той е такъв герой, Владимир Волфович. Освен това, ако Хитлер, без средно образование, завладее цяла Европа за месец и половина, тогава той Жириновски ще завладее целия свят за три месеца и всички народи на планетата Земя ще работят за Русия!
  Такъв войнствен импулс, разбира се, привличаше и в същото време плашеше.
  Владимир Жириновски бушуваше и все повече и повече...
  И с удоволствие играеше ролята на плашило и се разминаваше все повече и повече. И рейтингът на Владимир Волфович нарасна скокове и граници. Мнозина харесваха неговата войнственост, особено младите хора. И страхотно разклащане на юмруци.
  И Елцин беше на лекарства... И той рядко се появяваше публично и беше ясно, че му е трудно да се движи.
  Имаше и други кандидати за президент - не толкова изявени. Те не играха роля. Шакум, Власов, Федоров не отидоха до изборите. Тулеев получи поста министър по въпросите на ОНД и също не участва в изборите. Вместо Тулеев, Пьотър Романов става дублер на комунистите. И това също е много сериозно.
  Някои демократи се качиха на президентския пост. Освен Явлински Константин Боровой също реши да опита ръката си. И също така успя да събере подписи за регистрация. Поне стана зам. И успя да се регистрирам. Други вече бяха малко познати и не ярки.
  Така вече Владимир Жириновски влезе в ролята на главния мъж на килима. Не като последния път, когато синът на адвоката не приличаше на себе си! Не, този път Владимир Жириновски се запали и се разпадна като ад. И те говореха за това през цялото време.
  И този, за който говорят, е този, за когото гласуват... Но Елцин някак си по здравословни причини почти не се агитира. Но те агитираха за него. Имаше много видеоклипове.
  Тоест Елцин беше превърнат във виртуален герой. И е готино... Като инвалид с четири инфаркта се качва в президентството. Но има различни слухове за Елцин. И много притеснения...
  А изходът от изборите е непредсказуем... Въпреки че говорят много за това, че сега в Кавказ цари мир, всъщност там се случи срамна капитулация.
  Владимир Жириновски все по-често откровено се сравняваше с Хитлер и дори явно му се наслаждаваше ...
  Така всичко ескалира... В същото време се подписаха споразумения с Масхадов и Яндарбиев. Лебед вече беше на власт и води кампания за Елцин. Само че все по-малко се говори за самия Елцин. Вярно, когато им инжектират наркотици, той пак ще излезе и ще каже някаква глупост и после пак ще се скрие.
  Да, малко е смешно. Как започнаха да вървят изборите по схемата на шиза. И Александър Лебед говори за Елцин много по-често, отколкото самият Елцин се появява.
  Времето минава... и 29 октомври 1996 г. става все по-близо и по-близо...
  Тук, в Беларус, Лукашенко също прави преврат в стила на Елцин. Всичко върви по посока на автокрацията.
  И диктаторът е гол!
  Въпреки това, колкото и усилено пропагандата на Елцин и всички тези медии да се опитваха да вкарат настоящия, болен и компрометиран президент и новия фюрер Владимир Жириновски във втория тур, това все още не се получи. Според резултатите от първия тур Валентин Купцов беше на второ място с разлика от едва три процента от Елцин. А Жириновски беше трети. Ясно е, че полумъртвият Борис Николаевич просто физически не издърпа предизборната кампания и не можа да спечели на първия тур. Но властите изглежда искат това. И сега ситуацията рязко ескалира.
  Владимир Жириновски беше изправен пред труден избор. Подкрепете комунистите или тежко болния Елцин. Комунистите предложиха на Владимир Волфович поста министър-председател и пет места в правителството. Но Борис Елцин не искаше да даде нищо ...
  И е необходимо... Но Владимир Жириновски разбра, че ако комунистите победят, тогава всичко може да се върне отново към еднопартийната система. Следователно Валентин Купцов не искаше да спечели. Имаше такава дяволски трудна ситуация, където и да я хвърлиш, където и да отидеш.
  И аз не исках да влизам в съюз с комунистите, а Елцин не иска да даде нищо.
  В крайна сметка Владимир Жириновски се поколеба малко, но въпреки това реши, че би било хубаво да бъде министър-председател. И призова избирателите си да гласуват за Валентин Купцов.
  И през ноември 1996 г., вторият тур на изборите. За всички неприятности с Елцин той и Лебед започнаха да говорят откровени глупости и курсът на рублата спрямо долара рязко се срина.
  Валентин Купцов отиде във втория кръг в тандем с Владимир Жириновски. И това стана ходът на неговия гросмайстор...
  Изборите се проведоха след три седмици... Елцин беше победен и правителството се смени.
  Владимир Жириновски стана министър-председател, а Валентин Купцов стана президент... И Комунистическата партия на Руската федерация дойде на власт.
  И сега започна нова ера. Валентин Купцов, макар и формално комунист, всъщност продължи предишния курс. Промениха се само олигарсите. Ами той също взе и отмени ограничителя на референдум в два мандата. Цените на петрола се покачваха, икономическото възстановяване започна и Валентин Купцов лесно спечели президентските избори... Външната политика беше умерена и Валентин не се изкачи на буйството. Но и той не влезе в НАТО... Така че всичко мина по обичайните вълни. Валентин не смачка опозицията, не затвори олигарсите и беше нещо като добър дядо... Той спечели президентските избори през 2000 г. през декември. И 2004г. И 2008г. И през 2012 г....
  Валентин Купцов остаряваше и позволяваше да краде... И подреждаше обкръжението си. И той спечели през 2016 г. без проблеми, но ... През 2020 г. дойде коронавирусът. А Валентин Купцов вече е на осемдесет и три години. И за първи път застоялото блато на комунистическа Русия се разтърси. И за първи път имаше сериозни вълнения и масова инфекция. И тогава започна да разтърсва Русия.
  И в икономиката в продължение на много години, почти нулев растеж. А Валентин Купцов все повече приличаше на покойния Брежнев. И той се готвеше за пълната си победа. Но изборите се проведоха под свирка и шум, и масови протести.
  Валентин Купцов усети, че тронът му се тресе... И незаменимият диктатор започна да хвърля войски срещу бунтовниците.
  И някак си потуши протестите и беше избран за седми пореден мандат.
  Имаше и различни събития по света. В Украйна нямаше Майдан, тъй като Виктор Янукович беше доста лоялен към Запада.
  Виталий Кличко беше световен шампион по бокс малко по-дълго. Той ще победи задължителния Стивънсън, а след това и трима боксьори. Издържа до края на 2016 г. По-широк бронзов бомбардировач спечели титлата временен световен шампион. И тогава той наследи Виталий Кличко, който сложи край на кариерата си. Уайдър се възползва от по-късната битка. И рекордът му за нокаути беше още по-дълъг, четиридесет и пет битки...
  Владимир Кличко победи този път Тайсън Фюри, а след това и Глазков. След това още един Браун и още трима боксьори... Но битката с Вайдер не можа да се състои... Но Владимир Кличко все пак загуби от Антъни Джошуа, но не през 2017 г., а през 2019 г.... Все пак и възрастта, и врагът са гладни, млади, ядосани. Така Владимир Кличко, въпреки че постави няколко рекорда, все още не можа да стане безспорен световен шампион. Въпреки че и двамата братя са постигнали повече, отколкото в реалната история.
  И техните кариери бяха по-дълги и повече победи. Владимир Кличко постави много рекорди и влезе в залата на славата. Мнозина го смятаха дори за най-добрия боксьор в тежка категория на всички времена.
  Гари Каспаров също не сложи край на шахматната си кариера. И дори въпреки значителната си възраст, през 2016 г. той успя да играе в мача за световното първенство с Карлесън и дори намали основното време на мача до равенство.
  Имаше и други промени. След два мандата на Янукович през 2020 г. Виталий Кличко беше взет и избран за нов президент на Украйна.
   Така за първи път в световната история световният шампион по бокс стана президент на страната... И това също е интересно... В Беларус дълго време управлява несменяемият Лукашенко, но и там имаше вълнения и бунтове. И обещания за реформи и промяна на конституцията. Така че не се поддавайте на диктатора - скоро ще дойде краят на всяка тирания.
  В Казахстан Назарбаев си отиде и засега е спокойно, с изключение на коронавируса.
  Ваксината е разработена в Русия много късно. Все пак правителството е старо и инертно. А Валентин Купцов все повече изпада в лудост. И вече го подкрепят.
  В САЩ Доналд Тръмп спечели втори мандат. Коронавирусът удари Америка по-малко, отколкото в реалната история, и не е имало черен бунт. Освен това САЩ и Русия не са в конфронтация, така че медиите на Тръмп също не натискаха толкова силно.
  Така че Доналд Тръмп е във втория си мандат... И Владимир Кличко отказа да работи в правителството на брат си Виталий, който стана президент, и се зае и възобнови кариерата си в бокса. А през есента на 2021 г. той ефективно нокаутира Уайт, който имаше титлата временен световен шампион. Така Владимир Кличко замахна към рекорда на Форман. И това е похвално.
  Особено след като той вече победи Тайсън Фюри. И царят на циганите вече говореше за отмъщение.
  Той искаше да се възстанови, надявайки се да види, че Владимир Кличко вече не е същият.
  И това е интересен бой. И веднага за четирите колана. А Владимир Кличко никога не е имал това, за да стане световен шампион във всички версии едновременно. А Владимир Кличко се бие със слон-лъв.
  А през март 2022 г. се състоя дуелът между Владимир Кличко и Тайсън Фюри. И тази битка трябва да се каже просто супер. И назряваше очевидно усещане.
  Владимир Кличко се подготви задълбочено и беше мотивиран както никога досега. И цял ураган бушува в него и прилив на страст.
  И така битката започна със стрелба по Джебс. Но този Владимир действаше много по-разнообразно. И той удари с дясната си ръка по тялото. Тайсън Фюри не очакваше това. Владимир Кличко никога досега не е правил това. И Владимир Владимирович също нанесе великолепен удар с лявата си ръка по тялото. И направо в черния дроб.
  Е, Тайсън Фюри не очакваше такава измама, когато удариха черния дроб с всичка сила. И пропусна, и получи сериозен удар и падна. И наистина успя да стане, но залитна.
  А Владимир Владимирович Кличко довърши Тайсън Фюри. И това беше великолепна и сензационна победа.
  Владимир Кличко не само счупи рекорда на Форман, но сред всички тегловни категории стана най-възрастният абсолютен световен шампион. И това, разбира се, е супер постижение! Но можете също да държите защита и да отмъстите на Тайсън Фюри. Но само за много пари. Тайсън Фюри го иска.
  А на Владимир Кличко беше предложен рекорден хонорар в историята на бокса над триста милиона долара. И това е луда битка. Това като цяло е много готино.
  И през септември 2022 г. най-накрая се проведе реваншът. Борбата е просто невероятна. Двамата гигантски боксьори се удариха един друг. И това беше битка извън възможностите.
  И Владимир Кличко отново победи, в най-зрелищната и кървава битка в историята на професионалния бокс. И беше просто страхотно!
  Владимир Кличко счупи и друг рекорд на Форман в защита на титлата.
  И на 4 декември 2022 г. Валентин Купцов доброволно напусна поста президент на Русия едва на осемдесет и пет години. И отстъпи място на по-младите кадри.
  И така историята се върти в свят, в който нямаше място за сенилния Генадий Зюганов.
  
  АКО НЕ ОБЯВИТЕ ВОЙНА НА РУСИЯ
  Германия се справи малко по-умно в Първата световна война, особено крал Вилхелм II. Той не е обявил война на Русия. И това беше наистина силен ход. Николай II се поколеба. И така германските войски, без да се разсейват от втория, източен фронт, завзеха Белгия за десет дни. И тогава те обиколиха Париж, извеждайки го на ринга. И англо-френските войски бяха разбити и частично се предадоха.
  И царска Русия не влезе в Първата световна война. Франция беше окупирана. И Австро-Унгария нападна Италия... И тогава силите бяха неравни.
  Но в морето Великобритания успя да победи германския флот. И войната на Запад придоби продължителен характер. Турция и германските войски започнаха да настъпват към Египет. И те спечелиха. Тогава германците завземат колонии в Африка. Ключовият момент беше превземането на Гибралтар. Заради това германските войски окупираха Испания. Армията на Кастилианската империя беше много слаба срещу германците. И те превзеха Гибралтар в бърза и бърза атака.
  След това те блокираха входа за английската ескадра и започнаха да превземат Африка.
  Ето и царска Русия, след малко размисъл, обяви война на Великобритания. Всъщност можете да вземете Иран, Индия и част от Индокитай. И то без големи загуби. И армията на Вилхелм превзе и окупира Португалия, заедно с всичките й колонии. И това е много смел ход и много опустошителен.
  И царска Русия се премести през Иран в Индия и по-нататък в Азия. И Япония също взе и нападна Великобритания. И това вече е сериозно. Те започнаха да притискат британците като разбиване на масло в заквасена сметана. И това е само началото. Тук германците пуснаха и подводници - за щастие имат достатъчно ресурси. И те започнаха да нанасят бомбардировки върху Лондон и самата Англия, правейки удар. Силата на Вилхелм действаше по борбен начин. Много бойно. Изглеждаше, че още малко и Великобритания ще бъде поставена на колене. Но тогава Съединените щати влязоха във войната. И това вече е сериозно. Царска Русия превзе Индия, Иран и по-голямата част от Индокитай. Нещо е взето от Япония в Азия. След това самураят влезе във война със Съединените щати. Боевете се развиха в морето.
  И Германия предприе въздушна и подводна атака срещу Великобритания.
  Русия се оказа в най-изгодната позиция - която улови много почти без загуба и сега започна да смила новите си колонии ...
  И Първата световна война придоби продължителен характер.
  Японците в морето първоначално победиха по-малко опитните и опитни американци. Но тогава Съединените щати, използвайки икономическа мощ, пуснаха много кораби и подводници започнаха да превземат инициативата.
  Но германците, контролирайки Африка и почти цяла Европа: Италия беше пленена от Австро-Унгария, успяха след три години подводна война да нокаутират английския флот и завзеха господството в морето, кацнаха в родината-майка .
  Британците се биеха отчаяно, използваха танкове в битките. Но германците вече имаха свои.
  И през септември 1918 г. Лондон пада. И така британците продължиха войната от Канада. И Германия нападна САЩ. И Първата световна война продължи с голяма горчивина.
  Овършени през следващата 1919 г., немските подводници на американците и се опитаха да го получат. Но Япония е победена в морето, а Съединените щати са отвъд океана. Досега не е било възможно да се стигне до Америка със самолети. И трябва набързо да изградите огромен флот.
  И битките се превърнаха във въздух и вода ...
  1919 и 1920 минаха без особени промени, с битки в морето. Съединените щати претърпяха големи загуби, но набързо построиха нови кораби. Загубена и Германия, заедно с колониите, и Япония... През 1921 г. царска Русия, под натиска на германците, се съгласи да влезе във войната. Сега на практика цялото източно полукълбо беше срещу САЩ.
  Царските войски започват настъпление в Аляска през зимата на 1922 г. И това беше силен ход, тъй като територията там е почти близо, всъщност тя граничи.
  В царската армия се появиха добри танкове, проектирани от сина на Менделеев. Както и първите в света хеликоптери, така и най-мощните бомбардировачи с шест и осем двигателя.
  И царска Русия вече се превърна в страшен съперник ...
  И сега, на тежкия танк "Петър" - един от първите сред изпъкналите, екипажът на Аленка се бие.
  Въпреки мартенския студ на Аляска, момичетата се бият боси и само по бикини. А танкът е много мощен в Русия.
  Аленка стреля от мощно и много смъртоносно оръжие и казва с усмивка:
  - За краля те умират като герои, за политик без цар в главата, превръщат се в трупове приживе!
  Анюта отбеляза с намигване към жестоките си партньори и също така удряйки врага с оръдие:
  - Няма нищо по-глупаво от това да умреш за недостоен човек, но още по-лошо е да умреш за абсурдна идея!
  Алла също удари с колосална сила, като премести голата си пета в затвора на пистолета и извика:
  - Най-великият владетел е нищо пред Бога, а най-честният политик, моралната мизерия пред истинския човек!
  Мария изстреля картечници и много агресивно покоси враговете:
  - Снегът е бял, но почернява от индустриални избори, човек се ражда чист, но се научава да бъде свиня, като е влязъл в политиката!
  Матрена заяви, смазвайки американците, които я нападаха с дива страст:
  - Политикът се опитва да се представи като бял и пухкав, а всъщност е бодлив като кактус, само че не в пустинята, а насред гора, пълна с дъбове и нарязани пънове!
  Маруся надраска врага и също стреля от оръдие, унищожавайки американския бункер и изскърца:
  - Ако искаш да живееш като бял човек, прави тъмни неща с нечовешка безскрупулност!
  Олимпиада го взе и натисна голата си пета върху педалите, опитвайки се да ускори мощния си танк, и извика:
  - Да живееш като бял човек не зависи от цвета на кожата, а от количеството сиво вещество в главата и ярката надареност в способността да заблуждаваш хората!
  И момичето-герой ще избухне от смях ...
  Царската армия се придвижва през Аляска... И в края на пролетта на 1922 г. тя вече е навлязла в Канада.
  В битките царската армия не се оказа никак слаба. И момичетата се бият в небето на бойни самолети.
  Анастасия Ведмакова свали американски самолет, използвайки голи пръсти на краката си и изскърца:
  - Щастието не може да се гради върху кръв, но с помощта на парите можете поне да изградите илюзията за благополучие!
  Акулина Орлова го взе и с боси пръсти насочи картечницата към целта и се блъсна във врага, издаде:
  - Можете да споете единството с желязо и кръв, но кръвта, като киселина, ще разяде всеки метал, но любовта ще се свърже с такава верига, че няма да счупи дори титан!
  Маргарита Магнитная блъска и разрязва врага, накара го да гори и изскърца:
  - Дяволът създаде политиката, за да получат хората малко надежда от славеите, и много човки от петлите, и неизчислим брой беди, изпирани от политически гарвани!
  Момичетата са много мъдри воини, в които има толкова много топлина и голям натиск.
  Алис и Анджелика също стрелят и косят враговете.
  Алис стреля, събаря врага и издаде:
  - Сатаната се роди, когато един политик за първи път обеща невъзможното дори за Всемогъщия Бог!
  Анджелика хвърли граната с разрушителна сила с голи пръсти на краката си, разкъса американците и изскърца:
  - Никой никога не е виждал Бог, но диктаторът мига на екрана през цялото време и той също иска да стане като Всевишния, въпреки че самият той прилича повече на приказлив шут!
  Алис отново хвърли смъртоносната граната с бос крак и изчурулика, ухили се със зъби:
  - Няма по-силен от Всемогъщия Бог, но по подлост политикът превъзхожда Дявола и е в състояние да обещае нещо извън силата на Всевишния!
  Анджелика също взе и повърна експлозивния пакет с голата си пета и изгука агресивно:
  - Ако някой си мисли, че няма Бог, гледайки нашия свят, тогава веднага се уверете, че Дявола съществува - гледайки политиците!
  Виктория и Вероника също се бият тук.
  Виктория хвърли босия си, изсечен крак и разкъса маса противници на разкъсани парчета:
  - Политикът има по-малко съвест от молекулите във вакуум, но има повече обещания, отколкото капки в морето!
  Вероника отбеляза, стреляйки по врага, и пусна бумеранг с боси пръсти на краката си и вякнула:
  - Няма сухи камъни в реката, честни хора в политиката, състрадание сред диктаторите, а тези, които гласуват за тези, които носят камък в сърцето си, ще бъдат наказани!
  Сталенида също се бие тук в царската армия. И с аленото зърно на гърдите си тя натисна бутона и изскърца:
  - Можете да преброите всички капки в морето, всички звезди в небето, но политиците дават толкова много предизборни обещания, че точният брой е неизвестен на всезнаещия Всемогъщ Бог!
  Тамара също разби войските на янките. Тя завъртя резервоара Maccabee с прецизен удар и изгука:
  - Когато диктатор нулира условията на управление, житейските ценности на субектите под такъв контрол клонят към нула, а обещанията се свеждат до нищо!
  Тук се биеха и Великите четворки.
  Наташа изстреля светкавица от аленото си зърно, изгори войниците на янките и изгука:
  - След като нулирате условията на диктатурата, няма да можете да изтриете в нищото и спомена за престъпленията и грешките на тиранина!
  Зоя също изстреля магически плазмен пулсар от ягодово зърно и изскърца:
  - Диктаторът има тояга в ръцете си, но все пак той ще бъде този, който не може да бъде вкаран в обор за добитък!
  Августин също намушка с лъчи на бойна магия от алените си зърна и гука:
  - Господ не е дал свински рога, диктатор на всемогъщество, политика на безнаказаност, а жена с вечна младост, но всеки има шанс да получи заслуженото!
  Светлана, с кикот, пусна опустошително петно от ягодовите си зърна, на пълно унищожение, и изрече:
  - Вълкът има зъби, лъвът има нокти, лисицата има опашка, политикът има език, човекът има глава, а гадното прасе е в беда - рогата не растат!
  Така че четиримата се бият като момичетата са супер...
  А в небето Албин и Алвин са овършени от САЩ за Германия. Момичета също, какво да кажа - супер класа!
  Албина, натискайки бутоните на джойстика с боси крака, свали американски самолет и изгука:
  - Вълкът се храни с бързи крака, жената е гола и стройни крака, вълкът измъчва жертвата с зъби, жените бият до смърт с дълги езици!
  Алвина, смазвайки врага и повалила с натискане на голата си пета, го взе и изгука:
  - Бягането удължава живота, но защо заекът живее толкова малко? Защото той не бяга, а бяга, а който бяга, не страда от дълголетие!
  Момичетата, разбира се, мачкат напълно американците в небето. Канада вече е превзета, а на територията на самата Америка се водят битки. Тук съпротивата е ожесточена, но не достатъчно системна. Но все пак германските и руските, а след това и японските части напредват. Има истински американски клип. И тук, разбира се, момичетата са на първо място като бойци.
  Николай II отбеляза това:
  - В нашата Русия има жени,
  Че карат самолет на шега...
  Че всеки във Вселената е по-красив,
  Разбийте врага на парчета!
  
  Те са родени да печелят
  За да прославя Русия от векове...
  В крайна сметка нашите велики дядовци,
  Събраха им наведнъж войска!
  Наистина, това е едновременно готино и борбено... Най-накрая коалицията се приближи до Ню Йорк и Вашингтон. И САЩ капитулираха. Само на 25 декември 1922 г. Така приключи Първата световна война.
  Светът стана по-спокоен и колониите бяха преразпределени. Завоюваните страни-победители смляха. Имаше бързо икономическо възстановяване в целия свят. Русия се развива особено бързо. Въпреки че, разбира се, не може да има вечен мир ...
  Назрява нова война между Германия, Австро-Унгария, която придоби колонии, и Русия. Тук важното е на коя страна е Япония.
  Германците искат да спечелят самураите на своя страна, а руснаците на своя страна. И от това зависи много - кой ще бъде победител.
  Е, Втората световна война е друга история. Но с такива борбени и корави момичета Русия по принцип не може да загуби. Така че нека нашите момичета са славни!
  
  КУРСК ДУТ БЕЗ ВТОРИ ФРОНТ
  В една от паралелните вселени Япония спечели битката при Мидуей - както би трябвало да бъде с вероятност от деветдесет процента. И след това превзеха Хавайския архипелаг. Самурай удари и Индия. За да спаси най-голямата си колония, Чърчил е принуден да прехвърли част от войските си от Египет. Което доведе до факта, че операцията "Факел" беше отложена.
  Това обаче все още не е повлияло на хода на войната на изток. Германците са разбити при Сталинград. Червената армия настъпваше в Украйна, но след това Майнщайн частично възстанови ситуацията. И фронтовата линия беше същата като през четиридесет и третата година в реалната история.
  Но в Египет Ромел все още чакаше подкрепления, включително танковете Tiger - тридесет чисто нови части и още четири немски и осем италиански дивизии. И той успя да победи все още отслабените британци, като стигна до Суецкия канал. При тези условия Чърчил през април 1943 г. предлага на германците примирие за една година. Рузвелт, който беше победен в морето от японците, а САЩ все повече се измъчваха от нарастващия брой германски подводници, също предложи примирие за години. А бомбардировките на Третия райх намалиха интензивността още по-рано.
  Така Третият райх поема контрола над Северна Африка и освободи ръцете си на запад.
  И също така супер като Йохан Марсел остана жив. И това също е голям плюс за Третия райх.
  Така Хитлер отново отложи операция Цитадела, за да съсредоточи повече сили там и да получи предимство в технологиите.
  Марсилия до края на четиридесет и втората година свали триста самолета и за това отново получи Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  След което е прехвърлен на източния фронт. Което се оказа доста по-готино и не по-малко успешно за Марсилия.
  Но той продължава да се бори и за петстотин самолета до лятото на 1943 г. получава Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. Освен това Марсилия получи платинената купа на Луфтвафе с диаманти за четиристотин самолета. Също до август донасяне
  Броят на свалените самолети до шестстотин Марсилия получи златен кръст за военни заслуги с диаманти. Първият сред войниците на Третия райх, постигнал такава награда.
  Нацистката офанзива на Курската дуга започва едва на 1 август 1943 г. Имаше няколко причини за забавянето. Включително желанието да тествате най-новите танкове в битка. И не само известни в реалната история: "Тигър", "Пантера" и "Фердинанд". Но "Лъвът", който германците успяха да пуснат в поредицата, поради причината, че след победата при Мидуей бомбардировките на Третия райх станаха многократно по-слаби и фрицът имаше достатъчно ресурси, за да донесе "Лъва" танк за серийно производство. Малко по-рано работата по "Тигъра" -2 приключи. В реалната история можеше да бъде пуснат в масово производство шест месеца по-рано, но очакванията за Panther-2 го попречиха. В този случай Хитлер даде на инсталацията по-бърз "Тигър" -2, за да доведе в серия. И да направи Panther -2 по-перфектен, за да не тежи много с по-добра защита и да е по-нисък като силует. И, разбира се, мишка. Тази машина също, поради факта, че съюзниците се намесваха по-малко на германците и след това напълно спряха да се намесват, също беше създадена в метална форма по-рано и успя да влезе в малка серия.
  Така германците вече имаха на въоръжение на 1 август: "Пантера", "Тигър", "Тигър" -2, "Лъв", "Маус" и "Фердинанд". Освен това "Тигърът" вече изглеждаше, подобно на "Фердинанд", донякъде остарял. А "Лъвът", тежащ деветдесет тона, приличаше на увеличен "Тигър" -2. Само страничната броня е със 100 мм по-дебела при наклони, а пистолетът е с дебелина 105 мм при дължина на цевта 70EL. Вярно, истинските битки показаха, че това е 88-мм оръдие със 71 el и по-бързо и по-добро, въпреки че Лъвът има по-мощни, но само пет изстрела в минута срещу осем и плюс, разбира се, по-малък запас от снаряди.
  Увеличението на калибъра също е минус ...
  Като цяло германците събраха колосални сили... И те успяха да получат надмощие във въздуха. И Червената армия създаде мощна защита. Германците имаха повече танкове, пехота, оръдия и особено самолети, отколкото в реалната история. Но все пак, заедно с резервите на Степния фронт, СССР събра повече от два милиона войници и офицери, пет и половина хиляди танка, около тридесет хиляди оръдия и пускови установки и около три хиляди самолета. И в същото време силно развита защита по отношение на инженерството.
  Германците събраха заедно със съюзниците повече от милион и половина войници, четири и половина хиляди танка, шестнадесет хиляди оръдия и газови пускови установки и около четири хиляди самолета.
  Така Фриц има превъзходство само във въздуха, отстъпвайки на сухопътните сили. Особено в артилерията. Но от друга страна, СССР имаше по-голям процент по-леки малокалибрени оръдия. Фриц имаше голямо предимство в тежките танкове и самоходните оръдия. Освен това общото ниво на мобилност на германската армия беше по-високо. Германците имаха предимство в броя на мотоциклети и камиони, и автомобили. Освен това доставките по ленд-лизинг практически са прекратени.
  Така че силите са приблизително близки по ниво и изходът от битката е неясен. Германците може би са с по-добро качество, но съветските войски също натрупаха много боен опит. Много SS дивизии.
  Червената армия в отбрана. Така че шансовете са около петдесет и петдесет.
  На 1 август германците успяват да постигнат известна тактическа изненада, но не и стратегическа. Този път нацистите успяха да надиграят Червената армия, като пропуснаха дезинформация и артилерийската подготовка не се състоя.
  Тогава фашистките чудовища се раздвижиха.
  На танка "Лъв" се вози женският екипаж на Герда. Момичетата са готови да се бият. Черупките отскачат от бронята на танка им като грах. Не можеш да вземеш нищо на челото му.
  Герда стреля с голи пръсти и казва:
  - Политикът е такава глупост, че е най-добре да изплува в размирните води на предизборна кампания!
  Шарлот стреля след нея и също удря съветското оръдие, казвайки агресивно:
  - Политиците като децата обичат много да композират, но за разлика от децата правят избирателите сираци на ума!
  Лупанула от картечниците на танка "Лъв" и Кристина, забелязвайки:
  - Политикът използва дългия си език като мрежа, за да хване избиратели с интелигентността на водни кончета!
  Магда също изстреля от оръдието на свой ред, гукайки:
  - Политикът е проститутка, чийто език е твърде дълъг, за да доставя удоволствие, а краката й са твърде къси, за да я избутат до върха!
  И немските самолети се биеха в небето. Този път ME-309 влезе в серията, тъй като съюзниците не бомбардираха и стана по-лесно да се премине към производството на нов, по-напреднал и мощен самолет.
  ME-309 имаше скорост до 740 километра в час, което е доста от витлови превозни средства, и три 30-мм въздушни оръдия и четири 14-мм картечници. Седем огневи точки за едноместен изтребител са много.
  Разбира се, Йохан Марсел е извън конкуренцията, но две германски момичета, просто пилоти от най-висок клас, откриха кариерата си: Албина и Алвина. И те са красиви, и се бият на Курската издутина боси и по бикини.
  Албина събори съветска кола в движение и изскърца:
  - Политикът иска да стане небесен, но има само гордост до небесата, а всъщност е демон от подземния свят!
  Алвина агресивно отбеляза, сваляйки друг самолет на Червената армия:
  - Политикът има клюн, с който да се движи, и език, с който да боде, но на тази перната птица липсват криле, за да се издигне над собствените си проблеми!
  Албина отново свали съветски як в небето и изгука:
  - Политикът е орел и не е толкова лошо, ако е без крило, много по-лошо е, ако е безмозъчен петел!
  Алвина взе и изстреля авиационни снаряди към врага и изгука:
  - Политикът, като жената, е капризен и обича да се предава за пари, но е способен да ражда само чудовища в контрол, кози в градината и прасета в джоба си!
  Момичетата направиха отбивка от съветската авиация ...
  Албина на ME-309 отряза съветската кола и отбеляза:
  - Техниката без човешки ръце е мъртва, а без мозък убива твореца!
  Алвина охотно се съгласи с това, сваляйки съветски фронтов бомбардировач с помощта на босите си пръсти:
  - Ако командирът е овен, тогава никаква техника, дори измислена от лисица, няма да помогне да спечелите дуел с някой, който не е кълвач!
  Момичета в небето Те се биеха с Червената армия като лепкави. Германците успяха да се вклинят в позициите на съветските войски. И през първите два дни изминахме петнадесет-двадесет километра.
  Танкът "Маус" участва за първи път в битките. Има и екип от момичета, водени от Адала.
  Немската кола тежи сто осемдесет и осем тона. Това е доста голяма тежест. И се движи трудно.
  Адала стреля със своето 128 мм оръдие по съветските линии и гука:
  - Ако политикът винаги е прасе, то диктаторът поне понякога е лъв, но в същото време откъсва тлъсти парчета от избирателя!
  Агата се съгласи, стреляйки с 75-милиметровото си оръдие, също използвайки голите си пръсти:
  - Войникът в някои отношения е просто пионка на шахматната дъска, но може да стане генерал, политик, дори да е важна фигура, завинаги ще остане смесица от лисица и прасе!
  Танкистката Матилда се нахвърли с картечници и изчурулика, намигайки на момчетата си:
  - Човек има два основни врага: бедност и старост, но ако първият може да бъде победен от някои, то от втория има само едно спасение - смъртта!
  Виола, също красиво момиче, карайки танк, гука, оголи зъби с цвят на перли:
  - И царят, и робът се раждат от жена с болка, но политиката ражда предателство с непоносими мъки за избирателите!
  Доминика, помагайки за зареждането на тежък снаряд в мощно оръжие, съвсем логично отбеляза:
  - Когато Господ иска да накаже леко, той лишава ума на владетеля за един президентски мандат, но ако Всевишният иска да накаже сериозно, тогава избирателите са лишени от разумен избор за всички фирми!
  И момичето ще избухне в смях. И те ще ударят доста задълбочено руските войски.
  "Maus", резервоарът разбира се е голям и добре защитен от всички ъгли. Но скъпо, тежко, бавно. Но черупките от него се изливат като грах. В това отношение този резервоар е подходящ за пробив и е разрешен напред. Той просто го взе и се взриви на мина.
  Агата саркастично отбеляза:
  - Когато Бог има проблеми с времето, избирателите нямат достатъчно време да се покаят за избора си на политици!
  Адала стреля с оръдието си по съветските позиции, преобръщайки гаубицата и изсъска:
  - Дори избирателят да е със седем педя в челото, пак ще избере политик със седем петъка в седмицата, и вечен почивен ден в изпълнение на предизборните обещания!
  Матилда, драскайки от картечници, пълзяйки по "Маус" до съветските войници и убивайки руснаците, отбеляза:
  - По -добре да има един цар, отколкото седем боляри на трона, седем бавачки имат дете без око, седем боляри имат власт без цар в главите си!
  Виола се опита да извади танка от минното поле, подпирайки се на босите си крака, и отбеляза:
  - Дори тиранията е по-добра от пълната анархия, един голям вълк ще убие по-малко хора от милион комари наситени със зараза!
  Доминика, поддавайки се на друг тежък снаряд, съвсем рационално и мъдро отбеляза:
  - Слонът се страхува от малка мишка, страхотен диктатор на империята ще падне малка капка отрова, а малък бацил ще унищожи милиард души!
  Могъщият "Маус" на задна скорост някак пропълзя назад. Нацистите бяха готови за нови победи или обратното разбиване.
  Курската издутина гърми и блесна... И битките тук са толкова жестоки и яростни.
  Като изригване на потоци лава. И не спирайте, не сменяйте краката ...
  Блеснете лицата ни, искрящи ботуши ...
  Хитлер получаваше новини от фронта всеки час. Офанзивата не вървеше точно по план, но нацистите се вклиниха. Танкът "Мишка" показа своята жизнеспособност. Както и Лео. Но като цяло супер тежките коли не са много добри. "Пантерата", поради слабостите на страните, не беше много упорит. Но "Тигърът", който поради квадратната си форма се смяташе за остарял, просто изглеждаше доста добър. Може би най-добрият от всички немски танкове. И това, разбира се, беше малко откритие на Курската издутина.
  В небето германците завзеха господството. И Йохан Марсел, както винаги, блесна, събори десетки руснаци. Но, разбира се, момичетата Албина и Алвин се показаха силно. Новата звезда на Ейс Хъфман също започна да изгрява. А Рудел също унищожи съветски танкове в щурмови самолети. И Хелга също се появи на Focke-Wulf. Момичето също е много силен ас.
  Тя дори заяви, удряйки друг съветски танк:
  - Шахът изисква логика, интуиция и изобретателност, за да спечелиш, в политиката често е достатъчна една подлост, въпреки че победата винаги е Пирова!
  Рудел се съгласи с това, той беше все още млад и все още не е осакатен:
  - Воинът във война е близък до Сатана, ако не със сила, то със смелост, с която се втурва към бога на войната!
  Германците, разбира се, се бият усилено. Но Червената армия също се бие като титанова сплав. И съветските бойци не отстъпват нито една крачка, без бой.
  Аленка също е в битка с екипа си пред върха на нацисткия клин. А германците обичат да разбиват врага по този начин.
  Аленка хвърли бомба с бос крак със смъртоносна сила и изскърца с кикот:
  - Човек се ражда с желание да познае мъдростта, но само коза се ражда с брада и това не винаги е буквално!
  Анюта, стреляща по нацистите, с готовност се съгласи с това, хвърляйки граната с бос крак:
  - Човек иска да има силата на бик, но умът на магаре го превръща в овен за чеверме!
  Алла, стреляйки по врага и хвърляйки експлозивна опаковка с голи пръсти на краката си, vyaknula:
  - Няма нищо невъзможно за прогрес, само да даде щастие на всеки, той е безсилен, заради всемогъществото на човешката завист и егоизъм!
  Мария също разби врага, разби старателно танка с хвърляне на бос крак и изгука:
  - Дори Всемогъщият Бог е безсилен да даде щастие на всички, така че дори Всевишният не е намерил противоотрова за такива качества: когато всичко не е достатъчно за човек и изглежда, че всичко е по-добре със съсед, включително и жена му!
  Маруся от този босоноги батальон момичета хвърли цял куп гранати с босите си подметки и изгука:
  - Истинското щастие не е когато имаш всичко, което искаш, тъй като това е нереалистично дори за милиардер, а когато спреш да завиждаш на съседа си - въпреки че това често е фантазия!
  Матрена, това загоряло, мускулесто момиче с нищо друго освен гащички, пусна с босите си крака тежък, домашен експлозивен пакет с въглища и изгука:
  - Изглеждаше, че е по-лесно да победиш завистта на ближния си и да погледнеш внимателно жена му, но понякога е по-лесно да пуснеш небето на земята, отколкото да спреш да ревнуваш от успеха на друг!
  Олимпия е могъщо героично момиче, което взе и хвърли цяла бъчва експлозиви, разкъса маса нацисти и дори преобърна танка Пантера и изчурулика:
  - Как можеш да победиш егоизма в себе си - спри да си спомняш, че твоят прародител е маймуна, но помни, че си създаден по образ и подобие на Бога и роден от Всемогъщия, и че основната ти цел е да служиш на небесните!
  Но Сталенида, заедно с босоногите Тамара и Вероника, насочиха 203-мм оръдие. И как избухва от това върху мишките. Теоретично такова оръжие може дори да пробие това чудовище, но ... Снарядът, макар и тежък, не е бронепробивен и рикошира от бронята на това чудовище. И все пак 250 мм наклонен метал в челото. Такова е създаването на инженерната мисъл на Третия райх.
  Steelenida отбелязва със смях:
  - Човек напредва от маймуна до всемогъщество, политик се изкачва по кариерната стълбица от лисица, до свинска диктатура!
  Виктория, Вероника и Тамара, отпуснали боси крака, вкараха стокилограмов снаряд в пистолета и започнаха да го насочват.
  Виктория, това красиво момиче по бикини, оголила зъби, остроумно отбеляза:
  - Много проблеми чакат човек в живота, но след смъртта душата все още не е намерила място за себе си, греховете не се допускат в рая, а петлите ще кълват в ада!
  Вероника, опряла босите си пети върху изумрудената трева, също се съгласи с това:
  - Тялото понякога е трудно за носене, а душата е в безтегловност, ако си живял греховно, няма да намериш дом в рая!
  Тамара с кикот, оголила зъби, съвсем логично заяви, издухвайки искри от зъбите си:
  - Мъжът обича да гледа босите крака на жените, а жената обича да шофира, като преди това е обула обувки до ушите си и е скъсала три кожи на мъж под петата си!
  Сталенида оголи зъби в белозъба и много агресивна усмивка и отпусна голите си кръгли пети отбеляза:
  - Мъж под женския ток на елегантна обувка е много по-приятен, отколкото под ботуша на диктатор, особено ако е лаптоп с интелект!
  Виктория се изкикоти, докато изпрати снаряда в дъга и каза:
  - Политикът винаги е гърбаво животно, но има общо с камилата, само дето искаше да ни плюе!
  Вероника заяви агресивно, намигайки и красиво заяви, с голямо достойнство:
  - Политикът ни плюе като камила, но в същото време иска гърбовете ни да се огъват като гърбици в лък пред неговата незначителност!
  Тамара агресивно забеляза, издърпвайки друг, огромен, разрушителен снаряд:
  - Камила е параход на пустинята, а политикът е прасе, което превръща една цъфтяща земя в пустоши!
  На третия ден германците напредват още малко. "Мишки", "Лъвове", "Тигри" и "Пантери" започнаха да се разпадат по-често. Имаше много шум с тях.
  Герда отбеляза, като изпрати снаряд от оръдие срещу съветски бункер. По-мощното немско оръдие беше по-ефективно тук от малките снаряди на Пантера.
  - Колкото по-тежка е плътта на мъжа, толкова по-трудно му е да се превърне в тежест в очите на жената като инструмент за наслада на тялото!
  Шарлот отбеляза, изпращайки смъртоносен снаряд в позицията на съветските войски:
  - Мозъците са меки на допир, но имат по-голяма проникваща сила от чугунените юмруци!
  Кристина стреля по врага, нокаутира съветските войски и чурулика, оголивайки зъби:
  - Ако главата ви е здрава кост, тогава позицията в живота ще бъде крехка!
  Магда удари врага с босите си пръсти, разби го, обръщайки руското оръдие, и отбеляза:
  - Няма по-голяма твърдост за човек от признаването на собствените си грешки, но за един политик това е безполезно, тъй като той се разваля съвсем съзнателно, а избирателят греши, избирайки него!
  Момичетата са такива, че не можете да спорите с тях ...
  Две жени снайперистки Алис и Анжелика също се бият от съветска страна.
  Удариха се и срещу нацистите.
  Алис изстреля и каза, като намигна на партньора си:
  - Ако си дъбов мартинет, значи трябва да си същият генерал от тамбури, като гол крал, от когото са премахнати чиповете!
  И с босите си пръсти хвърли граната, разкъсвайки нацистите.
  Анжелика също удря фрица и с боса си пета се поддава на унищожението на смъртта и скърца:
  - Политикът в егоизма си дори не може да обещае нищо полезно за избирателя, след като златната планина, която не струва нито стотинка, може само да смаже!
  Алис отново стреля точно по врага, хвърли смъртоносен с пръстите на босия си крак и изскърца:
  - В лъжата политикът не е равен, в оправдаването на неизпълнението на обещанието той изобщо е виртуоз!
  Анжелика се кикоти, а опашката отрязва доста фашисти, а от голата подметка на красавицата излитат куп гранати. Момиче реве:
  - Политикът се опитва да излъже, за да грабне лъвския пай, и прасе заради тлъсти парчета, но само се прави на лъв, ама истинска свиня!
  
  Съкрушителен УДАР НА ШАМПИОН КАРПОВ
  Анатолий Карпов през 1984 г. успя да победи Гари Каспаров в мача за световното първенство в тридесет и първия мач. И мачът завърши с резултат шест - нула в полза на Анатолий Карпов. Третият случай в историята на шахматните мачове за световното първенство, завършил със сух резултат, когато действащият световен шампион не успя да спечели нито една партия.
  Анатолий Карпов също успя да изпревари Боби Фишер и ELO. Това беше фантастична победа - с която да се гордеем.
  Разочарован, Гари Каспаров изпада в депресия и спира да играе шах.
  Анатолий Карпов продължи изявите си. През 1986 г. той има дуел със Соколов. Играта също премина от самото начало до един гол, след единадесет мача резултатът стана: четири нула в полза на Карпов. И едва в тринадесетата игра Соколов, използвайки неочаквана новост, успя да попие резултата. Но Карпов все пак довърши съперника си в четиринадесетата партия и в осемнадесетата. Този мач беше преобладаващо доминиран от Карпов. А Карпов вече е петкратен световен шампион като Михаил Ботвинник.
  Но през 1988 г. се състоя дуел с Юсупов. Анатолий Карпов беше смятан за категоричен фаворит. Той дори не е стар още. А Юсупов вече губеше от Соколов, който беше почти напълно победен от Карпов. И като цяло той не се смяташе за такъв спортист от супер класа. И по отношение на рейтинга той изостава много от Карпов. Но Гари Каспаров дори го изпревари преди унищожителния мач.
  Но борбата се оказа много по-упорита. Сензацията настъпи от самото начало, когато Юсупов поведе. Тогава Карпов изравни и поведе в десетия мач. Но тринадесетият Юсупов победи и изравни резултата. И шестнадесет мача нанесоха сензационно поражение на Карпов със сицилианската отбрана, прилагайки нов гамбит.
  И пристъпи напред! Беше жестоко!
  Карпов успя отново да изравни резултата едва в двадесет и втория мач... След това той продължи напред в двадесет и седмия мач. И след като спечели тридесет и първата игра, той успя да направи резултата пет-три... Играта продължи с голямо упоритост, докато Анатолий Карпов не постави печеливша точка в четиридесет и първата игра.
  Мачът се оказа най-дългият в историята на шаха - четиридесет и една партия и много упорит. И Юсупов спечели авторитет и уважение с такава твърда непроницаема съпротива срещу световния шампион.
  А Анатолий Карпов надмина Михаил Ботвиник, като стана шесткратен световен шампион.
  През 1990 г. Анатолий Карпов отново играе мач за световното първенство. А срещу него е Виши Ананд. Млад шахматист от Индия. Осемнадесет години разлика. Карпов скоро ще навърши четиридесет. А опонентът му е още на двадесет и една години и скоро ще стане на двадесет и две. Как напомня на Каспаров. И рейтингът на Ананд не е лош. И има големи победи в турнирите.
  И така започва жестоката битка. Очаквано мачът с Ананд беше изключително събитие. И в него ще има сериозен бой.
  Наистина, отначало Карпов и Ананд си размениха удари. Тогава Карпов поведе... В шестнадесетия гейм Ананд изравни... Едва в двадесет и седмия Крапов отново поведе... След това Ананд отново изравни резултата в тридесет и втория мач... В четиридесет и първи мач Карпов отново поведе. И той спечели четиридесет и седмата среща, но Ананд спечели четиридесет и осмата... След което за първи път в историята на шаха беше обявена пауза за три месеца, най-дългата в историята на мача.
  В този мач Ананд показа страхотно умение в защита. И той беше белязан с рекорд, при това световен.
  След три месеца мачът се поднови... След равенство в четиридесет и деветата игра Ананд спечели петдесетата. И резултатът беше изравнен... последваха още шестнадесет равенства, докато Карпов най-накрая спечели шестдесет и седмия мач. И супермачът най-накрая приключи.
  През 1992 г. Анатолий Карпов се опита да счупи рекорда на Ласкер по брой спечелени мачове от световно първенство. И англичанинът Шорт му станаха съперници. Което изобщо не се смяташе за фаворит и имаше доста нисък рейтинг.
  Но Анатолий Карпов загуби два мача в началото на размяната на удари, преднината беше две точки. В тринадесетата игра Шорт успя да увеличи резултата с четири към едно. И вече беше сензация. В двадесет и четвъртата игра Шорт отново спечели, довеждайки резултата до пет едно. И сега двадесет и седмата част от Карпов намалява разликата. Но в тридесет и втората игра Шорт вкарва шестия гол и става световен шампион. При това с много убедителен резултат - шест - две! Ето един наистина сензационен мач се получи.
  Но според правилата на ФИДЕ Карпов има право на реванш. Освен това играта стига до шест победи и няма хендикап за шампиона.
  И отмъщението го искаше, въпреки усещането на Шорт. И през 1993 г. се провежда реваншът.
  Анатолий Карпов първо спечели, след това загуби. Тогава той спечели три поредни мача. След това още един гейм... Резултатът стана пет едно... След това Шорт върна една точка... Но в двадесет и седмия гейм Анатолий Карпов постави печеливша точка. И отново гръмка победа. И резултатът стана шест - два, но вече в полза на Карпов.
  И по този начин рекордът на Ласкер е счупен - което е много готино.
  През 1994 г. нов мач от Анатолий Карпов. Този път негов опонент е Гата Камски. Шахматистът е млад и много упорит. Разликата във възрастта е двадесет и три години. И трябва да се каже, че Карпов има сериозен съперник.
  Мачът не започна много добре за Камски. След двадесет мача резултатът беше пет - един в полза на Карпов. Но Камски спечели двадесет и втората игра, двадесет и четвъртата и двадесет и шестата - намалявайки разликата в резултата. И всички игри в този мач бяха изиграни на контрола на времето. Карпов спечели двадесет и седмия мач и стана деветкратен световен шампион. Това е изключителен и рекорден резултат в историята на шаха.
  Анатолий Евгениевич каза, че трябва да станете поне десеткратен световен шампион, за да е сензация, рекорд и кръгла цифра.
  Но през 1996 г. Ананд се бие отново с Анатолий Карпов. Този път индиецът има най-висок рейтинг в света. И той е във възход. А Анатолий Карпов вече е на четиридесет и пет и всички си спомнят как са се борили преди шест години. Борбата ще бъде тежка.
  Първите шест мача се играха в ожесточена борба. Шахматистите спечелиха по две партии... После последва серия от равенства и победата на Ананд в тринадесетата партия. Тогава Виши спечели шестнадесетата партия... И двадесет и четвъртата в сицилианската... В двадесет и седмата Карпов намали разликата... Но тридесет и втората партия беше спечелена от Ананд. И в тридесет и шестия мач индиецът проби защитата на Карпов и стана четиринадесетият световен шампион.
  След като загуби мача с резултат шест - три, Анатолий Карпов реши да играе за отмъщение. Нов, този път трети мач за световното първенство.
  Ако в реалната шахматна история сблъсъкът Карпов-Каспаров беше най-рекордният, то ето го Ананда-Карпова.
  Вече са изиграни сто и три мача, включително рекорден мач от шестдесет и седем дуела. Освен турнирните. И след това има третия безлимитен мач.
  Анатолий Карпов, разбира се, е готов да се възползва от правото на реванш. И тук отново битката на двама рицари на наметало и кама.
  Годината е 1997 - Карпов е на четиридесет и шест години. И не е лесна задача да спечелиш мач без ограничение. Но трябва да спечелите.
  Битката започна предпазливо... Първите осем мача завършиха наравно. Тогава Ананд спечели... След това Виши спечели седемнадесетия гейм и поведе с резултат от две до нула... По-нататъшна победа в двадесет и третия гейм.... И едва в двадесет и седмата среща Анатолий Карпов разби резултата. Някак си в двадесет и седмата игра Анатолий Евгениевич винаги печели. А ето и новите игри... Ананд не бърза... В четиридесет и първия мач печели от четиридесет и седмия. И Блек поставя печеливша точка в четиридесет и осмата.
  Така завърши мачът, третият и последен рекорден сблъсък между двамата гении.
  Анатолий Карпов призна, че времето му е минало и е доволен, че влезе в историята като деветкратен световен шампион и рекордьор в този спорт. Като цяло Карпов беше световен шампион в продължение на двадесет години, втори след Ласкер.
  И Гари Каспаров се интересува от политика. Бил е член на съвета. Създава своя партия - "Мислеща Русия". През 2000 г. се кандидатира за президент на Русия и заема последното място. И скоро той напусна активната политика, след като получи пост във външното министерство.
  А новият световен шампион от 1996 г. е Виши Ананд. Индусът успя да издържи до 2014 г. - осемнадесет години - само Ласкер и Карпов имаха повече! Но Ананд, играейки мачове на всеки две години, успя да надмине Карпов по отношение на броя на мачовете и многообразието на шампионата. Става десеткратен световен шампион в историята и изиграва тринадесет мача от световно първенство.
  Докато не беше заменен от Карлесън.
  Влиянието върху хода на световната история се оказва значително. Защото Вселената е различна и всичко се измества малко. Гари Каспаров победи Владимир Жириновски в Държавната дума, в резултат на което загуби авторитета си. И през 1995 г. минаха изборите за Държавна дума вместо Либерално-демократическата партия - КРО. И се промени много. Особено когато се стигна до гласуването за импийчмънт на Елцин. Имаше достатъчно гласове в тази Държавна дума и импийчмънтът се състоя. Елцин напусна и Евгений Примаков стана негов наследник. И феноменът на Владимир Путин не се състоя. Самият Путин подаде оставка от поста директор на ФСБ
  в бизнеса. Но той не беше много успешен в това. И така той остана малко известен чиновник.
  Евгений Примаков беше два мандата като президент и през 2008 г. предаде трона на Лужков. Той управляваше до 2016 г. Също два мандата, а след него Генадий Зюганов стана президент. Политиката на Русия беше по-спокойна, Америка не беше тормозена... В Украйна Янукович изкара два мандата и през 2020 г. загуби от милиардера Порошенко. Виталий Кличко боксира малко по-дълго от реалната история... Стивънсън ще победи и още трима боксьори, включително Александър Поветкин. И той напусна едва през 2016 г., отказвайки да се бие с бронзов бомбардировач.
  Малко по-успешно се представи Владимир Кличко. Победи Тайсън Фюри, а след това Глазков и Браун. Но все пак, на четиридесет и една, той загуби от Антъни Джошуа. Но той успя да победи рекорда на Джо Луис. И това е и неговото изключително постижение в спорта.
  Крим остана част от Украйна. Светът е по-спокоен и мирен. ISIS не се появи. На 11 септември не е имало терористична атака. Талибаните в крайна сметка победиха северния алианс и поеха контрола над Афганистан. И сега има мир. Лукашенко, след като изкара два мандата през 2006 г., в съответствие с конституцията, отиде в почетна пенсия. И бившият премиер Сидорски стана президент. Освен това той изкара два мандата и през 2016 г. прехвърли властта на Короткевич.
  Всичко се оказа по-добре, отколкото в реалната история. В света дори коронавирусната инфекция не избухна. И това определено е добро постижение.
  Шахматната кариера на Боби Фишер взе малко по-различен обрат. Шахматното чудовище, след като спечели в Спаски през 1992 г., взе и изигра мач с Любоевич. Той го победи в по-унищожителен стил. После победи Корчной... Играл и с Иванчук, този път наравно. А през 1999 г. изигра мач с Карпов до десет победи. С огромна такса.
  Дори и да не беше световната титла, този мач предизвика огромен интерес.
  Боби Фишер спечели първата партия... След това серия от десет равенства и победи Карпов в отговор... След това още една серия от равенства... Докато Фишер не спечели двадесет и четвъртата партия, а Карпов спечели двадесет и седмата. Тогава Фишер спечели от тридесет и втората игра. Карпов спечели четиридесет и първия.
  След това си размениха удари в четиридесет и седмата и четиридесет и осмата част. И резултатът стана пет - пет... Тогава и двамата ветерани на шаха почиваха три месеца. Пригответе се да продължите битката. И наистина е възможно да се победят рекордните шестдесет и седем игри с Ананд в този мач.
  А хонорарът за мача също е рекорден. Сто милиона долара... И разбира се, дълъг мач в различни градове е най-печелившият. Така Боби Фишер оправдава очакванията, като изхвърля този или онзи коник. И устройване на скандали от време на време.
  Или ще дойде с каска, или Карпови ще го обвинят, че използва екстрасенси. И след това по много други начини. И си сложи огледални очила, страхувайки се от хипнотичен поглед.
  Четиридесет и деветата партида не беше изключение. Фишър, облечен в костюм на Дядо Коледа, започна да раздава подаръци. И изглеждаше доста смешно. Мачът завърши наравно... След това още дванадесет равенства...
  В шестдесет и втората партия Фишер отново се върна към хода E-2 - E 4, а Карпов отново избра Каро-Кан. Фишер успя да намери усилване в атака и получи предимство. Играта продължи почти сто хода, докато Карпов не се оттегли в безнадеждна позиция... В шестдесет и седмата партия Анатолий Карпов успя да изравни резултата. Тогава, от шестдесет и осмата партия, предишният рекорд на Карпов и Ананд беше счупен ... И се разтегна най-дългата серия от двадесет равенства в историята на шахматните мачове. Докато Боби Фишер не спечели в осемдесет и осмия гейм и поведе. Резултатът беше шест - седем... И отново деветдесет и шест мача и още една тримесечна пауза, серия от равенства. Този най-дълъг мач в историята на шаха беше отразен по телевизията. И породи много шеги. Например, когато се зареди пълният списък с игри в мача Фишер-Карпов, часовникът трябваше да бъде сменен - купчина книги отиде в друга часова зона.
  Мачът отново се поднови... Фишер отново спечели в 100-ата партия, резултатът беше шест - осем в полза на Фишер. И това е сериозно. Но Карпов продължи да се държи като камък. И в 111-ата партия той успя да намали разликата... След това серия от равенства... И Карпов спечели 131-ия мач, изравнявайки резултата. Тогава до сто четиридесет и четири игри бяха равенства. И отново пауза от три месеца... Толкова дълъг мач, а резултатът все още е осем-осем. И сега, три месеца по-късно, се върна. Най-дългият шахматен мач в историята на света.
  И това е много сериозно. И доста готин и тържествен. И колосална сила видими постижения.
  И сега мачът за световното първенство се подновява... Фишер дори се пошегува, че някои хора няма да доживеят края на тази конфронтация. И битката се оказа много значима.
  Новата серия от равенства беше най-дългата в историята на шаха, блокирайки предишното постижение от този мач. И само в сто шестдесет и първата игра Анатолий Карпов спечели. Оставаше само една крачка. Но в сто деветдесет и втората игра Боби Фишер отбеляза нова победа към края и резултатът стана девет - девет! И отново почивка за три месеца.
  И най-дългият мач в историята продължи до първата победа.
  И като цяло е супер - и хипер! Точно като по филмите! И нищо не може да се сравни!
  Този път Фишер и Карпов изиграха петата част от мача в Москва. И трябва да се каже образно - супер! И играта е толкова прекрасна и борбена.
  Мачът от световното първенство се поднови. По-точно, само мач за сто милиона долара, най-рекордният в света. И той отиде с голям натиск.
  По-точно последваха поредица от тегления отново. Най-голямата серия в историята на шаха. Четиридесет и седем партии. Въпреки че не може да се каже, че в тях нямаше борба. А Боби Фишер и Анатолий Карпов висели на ръба на поражението повече от веднъж.
  Но четиридесет и седем равенства. Ожесточена битка - без най-малък компромис. Без никаква милост. И в същото време безкръвни и без победа на една или друга страна. Но ето, че идва последната двеста и четиридесета игра от този мач. След това е възможна почивка от три месеца. Само откъде ще е продължението? Интересът към мача е неизменно голям и има много желаещи да го домакинстват.
  Мнозина искат продължението на този спектакъл, това е супер маратон. И този прекрасен, неподражаем мач. Което току що стана супер.
  Но Боби Фишер има други планове. Той явно не иска да се бие с Карпов отново.
  И в последната си, бяла игра, той е готов да сложи край на това. И какво? Успех боец!
  Боби Фишер излезе с нов план срещу Карпов. Да, ходът E - Two - E четири вече е забравен отново. И сега изборът е на Карпов. След като се отби от отворени отвори и почти през цялото време играе на затворени, Анатолий Карпов започна да мисли. Исках да играя Caro-Kann... Неговата защита на короната и взе пешката C. Но той я премести на две полета. Нека има сицилианска отбрана и истински бой... Нека истинска пълнокръвна битка гърми във финалната част на мача в Москва.
  Боби Фишер доволно потрива ръце. Той измисли много оригинален план. Без рокади пешката на кралския фланг започна да се хвърля в битка, като отчаяно ги тласка напред.
  Анатолий Карпов прие това предизвикателство. И той също беше готов да се бие. Въпреки че играта на Фишер изглеждаше антипозиционна.
  И двамата опоненти се бориха много упорито. Фишер успя да спечели предимство в космоса. И като жертвате пешка, за да развиете силна атака. Анатолий Карпов, изпаднал в проблем с времето, допусна няколко грешки и получи мат. Така мачът за големи пари завърши много ефективно. Той продължи двеста и четиридесет партии и се оказа рекорд в историята на целия шахматен свят. И може би като цяло най-дългият мач в света на спорта и човечеството.
  Това наистина беше битка ... И битката е това, от което се нуждаете!
  Фишер и Карпов влязоха в световната история на всички спортове с най-дълго състезание. И един от най-високите хонорари в света на спорта. Повече можеха да получат само професионалните боксьори, а по това време сред тях нямаше такива хонорари.
  Боби Фишер получи две трети от паричната награда като победител. А Анатолий Карпов с една трета спечели повече, отколкото в предишните си мачове. И разбира се, че му е приятно. След това Боби Фишер вече не се изявява и скоро умира. Анатолий Карпов играеше от време на време, но без особен успех. Те обаче се срещнаха с Каспаров през 2010 г. Хари не е играл от много време и е бил обучен. Но Анатолий Карпов също остаря.
  Така че шансовете бяха приблизително равни.
  Мачът стигна до шест победи ... Също неограничен и за много пари. Макар и по-скромно, отколкото при Фишер.
  Отначало Анатолий Карпов, който игра много през последните двадесет и пет години след битката с Каспаров, и в резултат поведе.
  След първите девет мача резултатът беше три - нула в полза на Карпов. Анатолий Евгениевич спечели първата игра. Гари Каспаров, който играеше на черно, веднага започна да се жертва и да отиде до усложнения. И в първия мач имаше много изненади. Карпов направи първия ход - Е-две - Е - четири, което беше рядкост в практиката му. И Гари Каспаров отначало прие и отказа сицилианската отбрана и започна да се движи напълно екстравагантно. Първо, той хвърли пешката F в битка, след това играе с коня и отново, в отговор на хода на Карпов, хвърли съседната пешка. И тогава Карпов взе още един. Въпреки че Гари Каспаров спечели темпо, той остана с две пешки по-надолу и със слаб цар.
  Това беше оригиналният гамбит на Каспаров. Което позволи в който случай да се получат усложнения. Но заплатата за него бяха две пешки и не много сигурна позиция на краля. И едно темпо за черните не е достатъчно за победа. А белите имат голямо предимство в центъра. Карпов, разбира се, реализира предимството си. Но Каспаров загуби... После имаше равенства и победи на Карпов с белите в седмия и деветия мач.
  Историята сякаш се повтаряше, но в тринадесетата игра в сицилианската отбрана Каспаров приложи новост и изигра по-правилен гамбит. И той все пак успя да попие резултата... И шестнадесетата част също намали разликата. Вярно е, че в седемнадесетата Карпов успя да увеличи изоставането отново до две точки. И за двадесет и седмия мач резултатът беше две - пет. И това вече е сериозно. Анатолий Карпов сякаш искаше да спечели тридесет и първия мач, както миналия път. Но този път не се получи. И Каспаров спечели тридесет и втория гейм. По-нататък играта продължи до четиридесет и седмата игра, която умореният и вече възрастен Карпов издуха. И четиридесет и осмият, където Гари Кимович, след като се събуди от съня си, изравни резултата.
  После имаше тримесечна пауза... Анатолий Карпов си почина и ето ги с Хари в ожесточена борба. Анатолий играе бялото. И Карпов избира дебюта на Рети. Нещо, което никога досега не е играно. Каспаров също се опитва да играе извън канона. И получава трудна позиция... Играта се проточи дълго. Хари поведе защитата с изключителна точност. И след повече от триста хода получи равен. Последва серия от осемнадесет равенства, побеждаващи показателя от първия мач... И накрая в играта на белите Хари успя да пробие защитата на Каро-Кан. Той дари две фигури. Една истина изигра почти веднага. След това последва нападението срещу краля. В крайна сметка мат Анатолий Карпов. И накрая постигна убедително отмъщение. Дори и с минимална разлика, с една точка, преди да загубят на сухо. Но все пак, след четвърт век, Гари Каспаров все пак си отмъсти. А авторитетът му е много висок.
  Победата на Гари Каспаров вдъхнови Корчной да предизвика и Анатолий Карпов. И разбира се имаше спонсори, които предложиха страхотна такса за мач до шест победи. Корчной е с двадесет години по-възрастен от Карпов. Но се представя много добре въпреки напредналата си възраст. И така смело предлага отмъщение. И през 2013 г. се състоя нов много интересен мач до шест победи.
  Виктор Корчной срещу Анатолий Карпов. И е страхотно! Мачът се проведе в Ню Йорк.
  Тежка битка започна още от първия мач. Карпов започна с Е две и Е четири. Корчной неочаквано изигра любимата защита на Карпов: Каро-Кан. И въпросът бързо стигна до равенство. Тогава се появи Корчной. Първите дванадесет мача завършиха наравно. И тогава Виктор Корчной изигра сицилианската защита и вариацията на Найдроф в тринадесетия мач. И в резултат на остра борба той успя да спечели убедителна победа за Корчной. Имаше взаимна борба с много жертви и красива атака.
  В шестнадесетата партия, дори и с белите, Корчной отново спечели и увеличи разликата и предимството до две точки. Като се има предвид, че Корчной е на осемдесет и две години, тогава да, той е превъзходен шахматист! И в двадесет и четвъртия мач Корчной празнува победа: резултатът беше три - нула в негова полза и изглеждаше, че ще има сензация и категорична победа за ветерана. Но Карпов, след като спечели двадесет и седмия мач, успя да възстанови душевното си равновесие. Тогава той спечели в тридесет и първата игра с бели. И в 32-ата игра той неочаквано приложи сицилианската отбрана и вариацията на дракона към откриването.
  Като се има предвид, че Карпов обикновено печели Вариацията на Дракона, играейки за белите, подобно решение трябва да се счита за неочаквано. И Карпов успя да грабне инициативата в ожесточена борба и да достави елегантен партньор.
  Резултатът се изчисти доста бързо. Но Анатолий Карпов отново загуби активността си и дълга серия от равенства се проточи. Докато не свършиха четиридесет и осем игри и дойде тримесечна почивка.
  Много фенове бяха недоволни от факта, че и двамата бойци не бяха твърде нетърпеливи да се бият.
  Но след почивката битката отново... Корчной започна да поема повече рискове да иска неприятности. И в петдесет и първата игра той спечели същата победа.
  И отново той поведе... Но в петдесет и третата Корчной пожертва твърде много и отиде твърде далеч и беше победен. Резултатът беше равен... След това серия от равенства... И двамата шахматисти се държаха пасивно. И едва в деветдесетата игра Карпов най-накрая спечели. Резултатът стана четири - пет. И това е сериозно. След деветдесет и шест мача отново имаше пауза за три месеца.
  Двубоят Корчной-Карпов се оказа много тежък сблъсък. След почивката играта продължи. В 101-ата среща Драконът беше отново, но този път Корчной имаше тласък в магазина. И така той получи инициативата. И той успя да развие неустоима атака срещу черния крал.
  Отново дойде периодът на равенства. Резултатът беше пет-пет. Но все пак последната игра, сто четиридесет и четири от този цикъл, се оказа решаваща.
  Карпов се върна към Е-два-Е-четири. И върху отворената вариация, предложена от Корчной, той неочаквано приложи кралския гамбит. Познавайки характера на Корчной, Карпов предположи, че той ще избере най-принципното продължение и ще приеме гамбита. Но за това той имаше в магазина - силна новост. И започна жестока и агресивна битка. И атаката срещу черния крал се оказа много силна. В резултат на това Корчной остана без парче. Но за още четиридесет и пет хода той се бори отчаяно до самия мат.
  Така че опитът за отмъщение на Карпов не се състоя. Но от друга страна, Корчной спечели много пари и спечели уважение за своята безкомпромисна борба.
  Но след това Ананд престана да бъде световен шампион и през 2020 г. Анатолий Карпов отново проведе мач за световно първенство между него, до десет победи, но с ограничение от четиридесет и осем игри. По това време Анатолий Карпов най-накрая беше изчезнал, а Виши Ананд все още беше силен и в отлична форма. Мачът се проведе в Москва. Тази година нямаше коронавирус и всичко беше доста добре.
  Може би не за Карпов... Виши Ананд доминираше в дуела и печелеше мач след мач... Този път Анатолий Карпов не успя да окаже упорита съпротива и след като загуби двадесет и четвъртия дуел с белите, завърши състезанието с резултат десет - нула в благосклонността на Ананд. В този мач Карпов пробва три пъти Дракон с черните и игра с него. И битката стигна до един гол. Едва в шестнадесетия мач с белите Карпов получи шансове за победа, но отново ги пропусна.
  Така че не беше възможно да се изчисти акаунта...
  Анатолий Карпов каза, че вече е изиграл ролята си и иска... да се занимава по-сериозно с политика. По-специално Зюганов, без да отменя ограничителя за два мандата и четири години, взе същото зануляване. Това предизвика много възмущение в обществото. Те си спомниха, че Елцин, Примаков и Лужков се ограничават до два мандата. Защо Генадий Андреевич реши да направи изключение от себе си? Още повече, че Генка не е по-млада от тях. Зюганов обаче посочи, че Байдън е дори по-възрастен от него. Въпреки че лош пример не си струва да се повтаря. Но Гена е просто фанатик на властта. И той не иска да си тръгне.
  И Анатолий Карпов реши да се кандидатира за президент. И влезе във властта като танк. Все пак той е по-млад от Зюганов и в продължение на двадесет години беше световен шампион по шах.
  И сега, на президентските избори в Русия през 2024 г., Генадий Андреевич Зюганов се кандидатира за трети мандат. Дори и да е на осемдесет години. Най-старият президент и владетел в историята на Русия. Надмина и Лужков, и Примаков. И президентът все още се изкачва за трети мандат. И кому е нужно? Той направи няколко поправки в конституцията, включително минималната работна заплата и пенсията да не са по-ниски от издръжката. И той отмени сроковете си. Изкачва се на третия.
  И изборите са недемократични. Партии в Държавната дума могат да номинират президента и т.н. Но за останалата част събирайте два милиона подписа на месец.
  Е, Зюганов го взе и си мушна глава в президентството за трети мандат. Но Анатолий Карпов влезе в битка. И успя да събере два милиона подписа. Жириновски отново бърза от ЛДПР. Вярно е, че друг вече излезе от Яблоко - по-млад. От отчеството също напреднали млади. И още един млад милиардер, и Анатолий Карпов.
  Руската икономика е в застой. И Генадий Зюганов доста притесни всички. Така че резултатът от изборите е неясен. Вярно е, че сегашният президент има голяма преднина под формата на административен ресурс. И разбира се контролираните медии. Но това, разбира се, не е достатъчно, за да спечелите уверено още от първия кръг. Въпреки че може да е достатъчно. Състезателите не са много силни. Само от "Отечество - цяла Русия", съперникът е сериозен губернатор на Краснодарския край и много силен бизнесмен, и в същото време млад. Е, Жириновски е просто стар клоун. А Яблоко никога не е събирал много. Милиардерът също няма да получи много, особено след като е евреин. Какво ще кажете за Анатолий Карпов? Първата изненада беше, че успя да събере два милиона подписа. Второто е, че бившият световен шампион по шах започна да трупа солидни проценти в различни интернет анкети. И това беше изненада за всички.
  И тогава Анатолий Карпов неочаквано зае второ място по време на предизборната кампания.
  И се превърна в малка сензация. Или може би не е толкова малък. След това още по-трудно. Зюганов, вече стар, се препъна в трапа на самолета. И рейтингът му започна да пада. И икономиката се влоши. И всички са уморени от комунистическата партия на власт.
  Накратко, Анатолий Карпов, който все още е в добра физическа форма, започна да добавя. И рейтингът му расте бързо. И в първия рунд имаше сензация. Зюганов не само не успя да спечели в движение, но и победи Анатолий Карпов само с три процента. И определено е голяма сензация. И битката ще бъде много тежка. Жириновски, разбира се, подкрепи управляващата партия и Зюганов. Тук представителят на Отечеството, който зае трето място, неочаквано подкрепи Карпов. Милиардерът е на пето място, също за Анатолий Карпов. И е много яко.
  А сега изборите и втория тур. И отново сензация. Анатолий Карпов побеждава Генадий Зюганов. Нека предимството да е малко, но все пак. За първи път действащ президент загуби. И разбира се това е сензация от голяма величина.
  На Запад победата на Анатолий Карпов беше приветствана. И много насилствено. Говориха за ново мислене и че скоро ще настъпи ерата на комунизма в целия свят и радост и щастие. И че скоро ще бъде просто прекрасно колко е приятно да живееш по целия свят ...
  Анатолий Карпов каза, че първото нещо, което трябва да направи Русия, е да се присъедини към НАТО и Европейския съюз. И това ще бъде много готино и изключително постижение. И че скоро ще има съюз на всички бели народи. Черна жена стана новият президент на Съединените щати. И това също беше прогресивна стъпка. И пътят към световното братство.
  А Владимир Владимирович Путин междувременно почина тихо в затворническа болница. Той е лежал в затвора за кражба и укриване на данъци. Ето как се оказа светът...
  И точно Анатолий Карпов спечели тридесет и първия мач от мача си от 1984 г. срещу Гари Каспаров. Такива чудеса се случват на този свят...
  Да, нека ерата на Владимир Путин приключи скоро.
  
  КОНТРАСТРУКЦИЯТА НА МЕЙНСТИН И ОБРАЩАНЕТО ВЪВ ВОЙНАТА
  През ноември 1943 г., по време на контраатаката на Майнщайн, който подкопава съветските войски, германците успяват да постигнат повече. И всичко това, защото Сталин заповяда да запази Житомир на всяка цена и забрани да премине в отбрана. В резултат на това германците успяха отново да превземат Киев и да обградят съветските части и след това да ги унищожат. Освен това времето се оказа сухо и германците успяха да използват вече по-многобройните си тигри и пантери по-ефективно. В резултат на това съветските войски претърпяха съкрушително поражение.
  Сталин от своя страна хвърли нови сили в битката. Съветските части се изкачиха през Днепър. Но те не бяха готови, а нацистите се групираха. И много умело потискаше съветските части. През януари битката беше за Днепър и съветските войски бяха прехвърлени в голям брой. Но настъплението на Червената армия край Ленинград беше отблъснато и задавено в собствената си кръв. Причината е, че част от силите са прехвърлени към Днепър и са използвани неефективно.
  Накратко, германците успяха да издържат през зимата и да избегнат поражение. Предната линия се стабилизира. Сталин все още упорито се опитваше да пробие в Днепър, но не успя.
  Нацистите предприеха някои стъпки. По-специално мерките за тотална война и използването на работна ръка. Производството на оръжия в Третия райх се увеличава. Появиха се и реактивни самолети и FAA ракети. Макар и не особено ефективно...
  Червената армия така и не успя да преодолее отбраната на Фриц на Днепър. Сталин, притеснен, че Америка и Великобритания могат да дойдат в Европа по-рано, направи рицарски ход: той предложи на Хитлер примирие за шест месеца. Фюрерът се съгласи, но при условие на прекратяване на партизанската война.
  Сталин също се съгласи с това. И на 1 май 1944 г. на източния фронт настъпва затишие.
  Съюзниците все още се опитват да кацнат в Нормандия. Но този път опитът завърши с съкрушително поражение. А загубата на повече от милион американски и британски войници само от затворници е ужасна катастрофа. След лятното поражение последва германската офанзива в Италия. Което също доведе до поражението на съюзниците и превземането първо на Неапол, а след това и на Сицилия.
  По времето, когато примирието приключи на 1 ноември 1944 г., германците си възвърнаха напълно контрола над Западна Европа. При тези условия Сталин предлага да удължи примирието с още шест месеца... Хитлер се съгласи. Великобритания беше ударена от балистични ракети и реактивни бомбардировачи от клас Arado. Във въздуха германците пуснаха в серия многоцелеви самолет вместо Focke-Wulf TA-152. Което се оказа много ефективно. И най-доброто във всяко отношение. Да, и XE-162 показа най-добрите си летателни характеристики и огромна ефективност във войната.
  И плюс означава подводния флот на Третия райх. Което много ефективно удави всички врагове на фашизма. И по-специално миниатюрни подводници за един човек. Те толкова ефективно завладяха както Съединените щати, така и Великобритания.
  След смъртта на американския президент Рузвелт, новият президент Труман незабавно предлага на Хитлер примирие и размяна на пленници. Фюрерът се съгласи с това. А съюзниците с Германия от 1 май 1945 г. сключват прекратяване на войната за период от три години. Имаше размяна на военнопленници и възстановяване на икономическите отношения. Но на източния фронт войната се възобнови с нова сила. На 22 юни 1945 г. нацистите започват настъпление в центъра. За първи път в битките взеха участие танкове Е-100 от ново поколение и самоходни оръдия Е-10 и Е-25. Танкът Е-50 все още се разработваше. Но Panther-2 се появи в серията с по-малка кула и нисък силует с двигател от 900 конски сили и тегло от петдесет тона. Вече беше готино. Новите немски превозни средства "Пантера"-2 и "Пантера" F се оказаха по-добре защитени и по-тежко въоръжени.
  Като самоходни оръдия от серия Е... И реактивни самолети от ново поколение. И Червената армия в центъра се провали... Германците успяха да пробият няколко линии на отбрана. Но след това все пак бяха спрени. СУ-100 участва в битките. Те обаче бяха доста слаби срещу Е-100. Германците успяха почти напълно да обкръжат Смоленск, но самият град отчаяно устоя.
  Сталин заповяда да стои до смърт. Немците са затънали в центъра. СССР имаше до двеста дивизии тук и заемаше позиции. Въпреки това нацистите имат осезаемо превъзходство в качеството на щурмовите пушки и във въздуха с реактивни двигатели.
  В небето Луфтвафе завзе господството. По отношение на производството на самолети Третият райх на СССР го настигна и значително го надмина по качество. Особено при реактивни модели. Появата във въздуха на по-усъвършенстван XE-262 X, с размахани крила, се оказа истински шок за съветските пилоти. Тази машина имаше скорост над 1100 километра в час и пет 30-мм самолетни оръдия. Разбира се, съветските самолети не можеха да устоят на такова нещо. Както и реактивни бомбардировачи, които е просто невъзможно да се настигнат.
  Немците спират през есента на 1945 г. И Червената армия отново се опита да напредне. Но попаднах на мощна защита. Фриц имаше много добри самоходни оръдия от серия Е. А през есента се появи първата модификация на Е-50. Колата беше подобна на Тигър-2, но с по-малка и по-тясна кула с 200 мм отпред и 100 мм отстрани. Тя имаше страни малко по-дебели: 100 мм и чело от 150 мм под големи склонове. Ходовата част също беше по-лека и по-съвършена. А двигателят и трансмисията бяха разположени в един блок, което намали височината на автомобила и спести на коляновия вал. Пистолетът беше по-дълъг и 100 EL и 88 мм калибър.
  Е-50 е кръстен: "Пантера" -3. Теглото му надвишава шестдесет тона, но двигателят от 1200 конски сили компенсира това. "Пантера" -3 трябваше да стане основният немски танк - най-масовият. СССР все още има най-важния Т-34-85 от серията, който дори не беше близо до германския. А ИС-3 и по-късните ИС-4 се произвеждат на малки партиди.
  Зимата премина в равностойна битка - германците отблъснаха съветската офанзива.
  Но и те не постигнаха никакъв напредък.
  През пролетта на четиридесет и шеста година започва настъплението на германските войски в района на Смоленск. Боят там беше много тежък.
  За първи път екипажът на танка на Герда участва в битката. Те влизат в битката на 20 май и се бият на първия експериментален танк "Тигър" -4. Тази машина с тегло от седемдесет тона имаше 250 мм под наклона на предната броня и 170 мм под наклона на страната, с височина по-малко от два метра. И с пистолет 105 мм с дължина на цевта 100 EL. "Тигър" -4 от нулевата серия с двигател от 1500 конски сили - газова турбина. И е трудно да се вземе такава кола от какъвто и да е ъгъл.
  
  Герда стреля с босите си пръсти към врага и изгука:
  - Нашата армия не се интересува!
  Шарлот отбеляза с въздишка, пробивайки съветските тридесет и четири:
  - Руснаците не искат да се предадат! Толкова са упорити!
  Кристина отбеляза:
  - Тази година трябва да вземем Москва! Имаме нови оръжия!
  Магда взриви руската пехота с картечници и добави:
  - Да, имаме такива дискотеки! Скоро Сталин ще бъде капут!
  Всъщност дисковете на Третия райх вече не бяха слаби. И разбиха Червената армия старателно.
  Тук на един от тях Гертруда, натискайки бутоните на джойстика с голи пръсти, сваля съветски самолет и крещи:
  - Пинокио се появи от дънер и успя да се превърне в човек, човек, който вярваше, че политикът ще даде дъб и те завинаги ще премахнат чипса от него!
  Ева, също използвайки голите си пръсти на крака и удряйки друга руска кола, издаде:
  - Когато беше разкрита първата изневяра в историята на човечеството, когато учените установиха, че нашият прародител е маймуна!
  Герда, също стреляща от оръдие, отбеляза, оголивайки зъби:
  - В това, че човек е образ и подобие на Господ Бог, може да се вярва само в един елемент, като се гледа как политиците реагират безразлично на молбите на избирателите!
  Шарлот избухна след нея и удари съветското оръдие, потвърждавайки, оголивайки зъби:
  - Политикът е добър само да добавя доходи в собствения си джоб, но иначе може само да вземе и да раздели, а последното винаги прави нечестно!
  Кристина стреля с картечница, покоси дузина съветски войници и бълбука:
  - Диктаторът не е евтин за народа, но анархията е още по-скъпа да се върви настрани, въпреки че не струва нищо!
  Магда отбеляза агресивно, като оголи зъбите си с перлен цвят и агресивно намигна:
  - Умен диктатор е по-добър от луда анархия, така че можете да стоите, но не можете да танцувате на пламъка дълго време!
  По време на боевете германците до края на юни 1946 г. успяха да затворят пръстена около Смоленск.
  Досега начело във въздуха беше германският пилот Хуфман. За петстотин свалени самолета той е награден с пета степен на Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Но Албина и Алвина го настигнаха. Тези две момичета се биеха само по бикини и боси, което е доста ефектно. И те се биеха отчаяно, с голям натиск.
  Албина свали три руски самолета с един избухване и изгука, оголивайки зъби:
  - Политикът е малък мопс, който се опитва да командва огромен слонски народ, но само го кара в магазин за порцелан с неизпълнени обещания!
  Алвина също се обърна с босите си пръсти и изчурулика:
  - Политик обещава на избирателя меден меден хляб към амброзията на сладките речи, но получава само дупка от поничка и гнила юфка на ушите!
  Момичета както се казва в сока, макар и адски. Те се борят здраво!
  Но съветските пилоти също се бият срещу нацистите.
  Анастасия Ведмакова прекъсва нацисткия самолет и изсъска:
  - Политикът обещава реки от мед с желирани банки, само мухи-избиратели от такива сладки се носят напред с крака!
  Акулина Орлова, удряйки фрица и използвайки голите си пръсти на краката си, изкрещя:
  - Ако един политик има много сладки обещания, то когато дойде на власт, това няма да му се стори достатъчно, а животът няма да се окаже мед!
  Мирабела Магнетик, борейки се отчаяно във въздуха, изчурулика:
  - Господ може всичко, не може просто да направи един политик честен, а предизборното му обещание може да бъде изпълнено!
  Момичетата показаха изключителната си класа. Но все пак нацистите е почти невъзможно да бъдат спрени.
  След обкръжаването на Смоленск фриците настъпват към Вязма. И оттам изведнъж се обърнаха на юг.
  В битките участваха различни видове оръжия. Танкът Т-54 все още не беше готов за масово производство и вместо него, производството на СУ-100 беше активно увеличено, с по-мощни оръжия, поне по някакъв начин способни да задържат и пробиват най-новите нацистки танкове, дори ако страната.
  Предимството на самоходните оръдия, в допълнение към по-мощните оръжия, беше лекотата на производство. Всъщност самоходните оръдия са с около една трета по-евтини от танковете с въртяща се кула. И имам по-мощен пистолет и по-нисък силует. Това разбира се е голям плюс. Въпреки че, разбира се, в някои отношения танк и кула, които могат да се въртят, ще бъдат по-добри. Но в отбранителна война, към която премина СССР, където е възможно да се стреля иззад засада, самоходното оръдие по никакъв начин не отстъпва на танка по отношение на ефективността. Така SU-100 започнаха да се произвеждат във все по-големи количества. Но ИС-3 е спрян от производство и ИС-4 е произведен в малки количества. А серия от по-мощни ИС-7 като цяло е под въпрос. Така че засега СУ-100 се превърна в спасител, който можеше да ужили с умелото използване на Panther-3 и беше опасен и за Тигър-3, който е по-тежък, но по-добре защитен.
  Елизавета стреля със 100-милиметрово оръдие, пробива немската "Пантера" -2 и гука:
  - Ако политикът е чакал, стремящ се към власт, то един завършен диктатор е тигър, но и двамата все пак предпочитат да се обличат в овчи кожи като вълци!
  Екатерина също стреля по врага на свой ред и избълбука:
  - Няма политик с чиста душа, а се срещат с празни джобове, от които могат да сложат само прасе!
  Елена също стреля с оръдието си, когато дойде неин ред и отбеляза, премахвайки голата си пета на бронята:
  - Празен джоб може да се напълни с пари, само стърготини от фалшивите обещания на политиците се набиват в празна глава!
  Ефросиния също стреля на свой ред. Сушенето стоеше в засада и беше удобно да се стреля. Тогава тя каза:
  - Ако имаш дървени стърготини в главата си, значи си пълен пън, от който всеки ден се махат стърготини и кой не го мързи!
  Момичетата тук се забавляваха старателно и показаха нрава си. И сушенето им работи чудесно.
  Но все пак трябваше да се предам. Немците се придвижиха и продължиха напред. И силите изглеждаха твърде неравни. И не само изглеждаше. Нацистите използваха войски, привлечени от цяла Европа и бившите съветски републики. Освен всичко друго, сателитите също се биеха. Включително Испания и Португалия, които искаха да получат нови колонии за сметка на СССР. И това наистина се превърна в огромен проблем.
  Въпреки че тези държави изглеждат малки. Въпреки че Португалия също има колонии.
  Сега фашистите напредват на юг и имат успех след успех.
  Сега Tiger-4 се тества в нова, по-модерна модификация с двигател от 1800 конски сили. И това, с тегло от седемдесет тона, дава на нацистката машина добро шофиране.
  Герда стреля много точно със смъртоносното си оръжие, използвайки голите си пръсти и реве:
  - Политикът също е роден от жена, но истинската му майка е лъжа, а баща му е дявол, който твърди, че е Божествени почести!
  Тя стреля от оръдието с помощта на голите си пръсти и Шарлот, гукайки агресивно:
  - Войната е женска, и унищожава много хора, защото има политик - съпруг - изрод!
  
  След нея, изстреля Кристина, това са момичета със златисто-червена коса, отбелязвайки:
  - Войната има неженско лице, политикът, който я отприщи, има лъжлива халба!
  Магда също стреля един по един от оръдието, което направи в автоматичен режим - десет изстрела в минута и отбеляза:
  - Лисицата е подла по душа, но красива като черупка, а политикът изглежда като лайно, а душата е като скротум!
  Нацистите се движеха около Днепър. И те успяха да превземат Орел почти веднага и да пробият в Донбас.
  Сталин се побиваше... Но досега не можеше да направи нищо. В битки, докато германската технология беше по-силна, а нацистите подобряваха своите реактивни самолети.
  Албина и Алвина надхвърлиха петстотин свалени самолета за кратко време и всеки получи Рицарски кръст на Рицарския кръст и листа от сребърен дъб, мечове и диаманти!
  Албина, отрязвайки няколко съветски самолета с един взрив, изгука:
  - Лисицата е малко животно, но покорява големите животни с магарешки интелект с ласкателство и преструвка!
  Алвина, отрязвайки с голите си пръсти, друг съветски як, последван от LA-7 и PE-2 изчурулика:
  - Лисицата не е най-големият хищник, но ако имаш кокоши мозъци, тя ще погълне звяра с удара на слон и бича сила!
  Да, срещу такова момиче не може да се устои на въздушната сила на Русия. Това са просто капитални дяволи, най-високата класа на войната. И нацистите наистина оказаха натиск върху Русия.
  Гертруд и Ева летят на дискета. Две момичета използват ламинарната струя на летяща чиния. И с висока скорост таранят съветски самолети. А при полет на ниско ниво можете да забиете батерия или дори танк в земята с ламинарна струя. Или няколко танка.
  Гертруд, мачкаща съветски коли, отбелязва:
  - Във войната искаш да слушаш трели на славей, но до ухото ти стига само гракането на гарвани, кукането на бухал и в най-добрия тътен на кукувицата, че днес няма да те убият!
  Ева, нокаутира още една пешка и след това прекара годините на дискета, за да вдлъбне батерията в земята и изскърца:
  - Давайки своя глас на петела, самият избирател непременно ще слезе и ще му обърне дупето!
  Гертруд се съгласи с това:
  - По-добре не казвай!
  Ева логично добави:
  - Политик-петел шумен, но в изказванията му не се чуват нотите на разума, а славеят на истината!
  Гертруд се съгласи, като бутна няколко съветски танка в земята с ламинарна струя:
  - Петелът също като орела от рода на птиците, но преди всичко кълве избирателите с мисълта на пиле!
  Натискът на нацистите се засили...
  Боевете се развиха за Курск.
  Германците се опитват да пробият до Воронеж. Курск е атакуван с големи сили. Но смелите четири момичета застанаха на пътя им.
  Наташа хвърли граната по нацистите с бос крак и запя:
  - Това е вярно...
  Зоя пусна подарък на смъртта с голата си пета и добави:
  - Враг...
  Августин се поддаде на нещо разрушително и изпищя:
  - Мисли...
  Светлана хвърли граната с боси пръсти и изскърца:
  - Какво...
  Наташа хвърли няколко лимона с боси крака и извика:
  - Руски...
  Зоя също се поддаде на нещо енергично и смъртоносно, скърцайки:
  - Управлявана...
  Августин пусна смъртоносния, мърморейки:
  - Враг....
  Светлана отново се поддаде на разрушителното и vyaknula:
  - Счупи се!
  Наташа се обърна и изпищя:
  - Кой...
  Зоя също стреля по чернокожите чужденци, които нацистите вербуват, и изпищя:
  - Осмелявам се!
  Августин говореше със сила и ярост:
  - Че...
  Светлана се поддаде с усмивка на пантера:
  - В...
  Наташа хвърли граната с бос крак и извика:
  - Битка...
  Зоя хвърли подаръка на смъртта с голи пръсти и измърмори:
  - Атаки!
  Августин се включи и промърмори:
  - Врагове...
  Светлана даде куп гранати с босите си подметки и как крещи с пълна сила:
  - Добре...
  Наташа заби взрива и изсъска:
  - Яростен...
  Зоя отряза нацистите и изпищя:
  - Бийте!
  Августин стреля отново и извика:
  - Яростен...
  Светлана изчурулика, докато стреля:
  - Бийте!
  Наташа отново хвърли граната с грациозния си бос крак, чурулика:
  - Ще унищожим нацистите!
  Зоя го взе и изчурулика:
  - Бъдещият път към комунизма!
  И хвърли лимон с голи пръсти.
  Августин взе и разпръсна линиите, а босите й крака полетяха с разрушение по Фриц:
  - Ще разделим противниците!
  Светлана го взе и го хвърли с боса си пета, куп гранати и изскърца:
  Да смажем фашистите!
  А четиримата продължиха да стрелят и да хвърлят гранати. Германският Е-75 се движеше. Машина със 128 мм оръдие. И се застрелва.
  И момичетата хвърляха гранати. Подкопават нацистите. И те стреляха в отговор. Те се изкачиха напред. Танковете отново се търкалят. Премества най-новия немски "Леопард" -1. Много мобилна кола.
  Но момичетата му поеха и го нокаутираха. Разкъсаха на парчета мобилна машина с газотурбинен двигател. И я пръснаха на парчета.
  Наташа отбеляза със смях:
  Борим се страхотно!
  Зоя се съгласи с това:
  - Много яко!
  Августин мъдро отбеляза:
  - Ще победим!
  И тя изстреля противотанкова граната с бос крак. Силно момиче. И има толкова много остроумие.
  Светлана също пусна подарък на смъртта с пръсти на бос крак и удари врага. Много агресивно момиче, с очи с цвят на метличина. Тя има такова остроумие и доста сила!
  Наташа се обърна и се ухили:
  - За светата Русия!
  Зоя стреля много активно и се ухили, показвайки перлени зъби:
  - Аз съм воин от това ниво, което не избледнява!
  Августин също стреля. Покосиха нацистите и бълбукаха:
  "Аз съм воин с голяма амбиция!"
  И тя оголи перлените си зъби!
  Светлана потвърди:
  - Много големи амбиции!
  Момичетата се карат много дълго време. И, разбира се, успяха във военния труд. Те са абсолютно разкошни красавици. Изключителен ум. И стрелят първа класа.
  Елизавета и нейният екипаж на СУ-100 също се бият много отчаяно и много смело.
  Елизабет също стреля със 100-милиметров пистолет, използвайки голите си пръсти и чуруликайки, оголивайки зъби:
  - Политикът знае като пръсти трикове за измама на избирателите, но съвсем не е наясно с такива понятия като мярка и съвест!
  Екатерина отбеляза много агресивно, уместно стреляйки по враговете и крещейки:
  - Политикът има най-важния пръст с показалеца, но може само да мушне проблеми с него, а от неизпълнени предизборни обещания не можеш да оближеш с език!
  Елена много агресивно отбеляза, удряйки противниците с гола пета:
  - Политикът е напълно неграмотен по въпроса за създаването, но знае наизуст всички извинения за провалите!
  Ефросиния също отбеляза, стреляйки и използвайки голите пръсти на изрязаните крака:
  - В политиката, както в шаха, има силни и слаби ходове, но няма ясни правила за всяка фигура и който наруши реда на ходовете получава предимство!
  Жените воини се бият с превъзходните сили на нацистите като титани от червения Олимп. И показват колосална сила, смелост и героизъм. И въпреки това все още пеят.
  Курск успя донякъде да задържи натиска на нацистите... Там воините и известните четирима се бият така. Те просто погребаха пионерката Серьожка, която беше разкъсана на парчета, и казаха в един глас:
  - Смелите войници не умират, защото духът не може да бъде убит, политиците, които отприщиха войната, не живеят, защото когато ходещият труп е свиня, това дори не е растителност!
  След това нова битка и ожесточени битки на смели момичета.
  Наташа хвърли лимон с бос крак и запя:
  - От небето...
  Зоя също хвърли граната с голи пръсти и каза:
  - звездичка...
  Августин пусна дар на смъртта с бос крак и запя:
  - Ярък...
  Светлана също хвърли граната с бос крак и издаде:
  - Кристален!
  Наташа се обърна и изсъска:
  - Аз към теб...
  Зоя пусна дарбата на смъртта с голите си пръсти, съскайки:
  - Песента...
  Августин се поддаде с голата си пета, което носи смърт и изскърца:
  - Ще пея...
  Наташка продължи, пеейки агресивно:
  - Относно....
  Зоя хвърли експлозивна опаковка с бос крак, разпръсна нацистите и изпищя:
  - Местен...
  Августина даде куп гранати с голата си пета, издаде:
  - Сталин!
  Германците затънаха в битките за непревземаемия град-крепост Курск, но успяха да обкръжат напълно града. И стреляха по него със самоходни оръдия "Штурмлев" и "Щурмаус". Силата на нацистите е голяма.
  Въпреки това, дори малки деца се биеха срещу нацистите. Момчета и момичета хвърляха импровизирани експлозивни пакети по немски танкове, самоходни оръдия и пехота.
  Пионерите се бориха много смело. Те знаеха какво означава фашистки плен.
  Момичето Маринка например попадна в лапите на нацистите. Намазаха босите й крака и я поставиха близо до мангала. Огнени езици почти облизаха голите, втвърдени пети на момичето от дългото ходене боси. Изтезанието продължи около петнадесет минути, докато стъпалата се покрият с мехури. Тогава босите крака на момичето бяха развързани. И отново задаваха въпроси. Биеха ме с гумени маркучи по голото ми тяло.
  После преминаха течението... Маринка беше измъчвана до десет загуба на съзнание по време на разпита. И тогава я оставиха да си почине. Когато босите крака се потрепваха, пак се намазваха с олио и мангала отново се издигаше. Такова мъчение може да се повтори много пъти. И мъчения с ток, и камшик с гумени маркучи.
  Шест месеца Маринка е измъчвана. Докато тя ослепя и посивя от мъченията. След това я заровили жива в земята. Дори не пропиля куршум.
  Пионер Вася, нацистите биват с нажежена тел по голото му тяло.
  Тогава голите пети бяха изгорени с нажежени железни ленти. Момчето не издържа да крещи, но все пак не предаде другарите си.
  Нацистите го разтвориха жив в солна киселина. И това е ужасна болка.
  Тези фрици са такива чудовища... Комсомолката е измъчвана с желязо. След това го окачиха на стелаж, вдигнаха го и го хвърлиха надолу. След това те започнаха да горят с нажежен лост. Гърдите бяха изтръгнати с форцепс. Тогава носът беше буквално откъснат с нагорещени клещи.
  Момичето било измъчвано до смърт... Счупили са всичките й пръсти и крака. Друга комсомолка, Анна, беше набита на кол. И когато тя умря, те изгориха с факли.
  Накратко, нацистите се подиграваха както можеха и както искаха. Измъчваха и измъчваха всички.
  Наташа и нейният екип все още се биеха в обкръжението. Момичетата използваха голите си грациозни крака в битка и хвърляха гранати. Те се бориха с превъзходните сили на фриците. Те се държаха много смело и нямаше да отстъпват.
  . ГЛАВА Љ3
  Ранната есен беше суха и топла. Нацистите пробиха на юг и се опитаха да заобиколят. В техническо отношение техните въоръжени сили са много по-силни. И това е очевиден плюс за нацистите. Най-доброто и такни и самолети и прочие. А дискотеките са много смъртоносни.
  И германците се възползват от това. Все пак имат един водач - несменяемия фюрер! И това има предимства. А има и много красиви и корави жени воини, което дава предимство.
  Герда, Шарлот, Кристина и Магда се возят на танк Е-100 от клас U. Това превозно средство е по-компактно, за четирима членове на екипажа. А оръжията му са реактивен бомбардировач и универсално 88-милиметрово оръдие 100 EL - унищожител на танкове.
  Воините отиват и си подсвиркват.
  Герда стреля с дълго оръдие. Удари встрани от разстояние Т-34-85 и изчурули:
  - Ще дадем сърцата си за родината,
  И ще изпържим Сталин и ще го изядем!
  Шарлот изстреля своята ракета. Тя покри съветския бункер и изпищя:
  - Ние сме непобедими!
  Кристина го взе и изръмжа, натискайки спусъка с голата си пета:
  - Ще го вземем и в двете!
  Долбанула и удачно и Магда. Унищожени съветските самоходни оръдия СУ-152. И тя изгука:
  - Ще има време, ще дойде победата!
  Герда изпищя, докато стреля:
  - Никой не може да ни спре!
  Шарлот потвърди:
  - Но Пасаран!
  Червенокосият звяр премина през цялата Първа световна война с Герда, започвайки от Полша и завършвайки с тази майска офанзива, включително нападението на Смоленск и други обиколни маневри. Червенокосият дявол видя много неща.
  И готов да се бори докрай!
  Кристина също стреля и оголи зъбите си. Косата й е златисточервена. На война момичетата не остаряват и дори, може би, стават по-млади! Те са толкова свирепи и любящи. Те оголиха зъби.
  И нито една дупка в зъбите.
  Магда има коса с цвят на златни листа. И също така активно се усмихва. Готино момиче. Тя притежава такава агресивна грация и енергия от хиляда коня.
  Герда, момиче с бяла коса, стреля и с усмивка отбелязва:
  - Има много добри и грозни по света... Но по дяволите, колко време се проточи тази война!
  Шарлот се съгласи с това:
  - И всъщност Втората световна война се проточва твърде дълго. Всички битки, и битки... Наистина е изтощително!
  Кристина премести босия си крак по бронята и извика:
  - Но Великобритания все още не е победена!
  Магда стреля по руснаците и изръмжа:
  - А трябва да бъде победен! Това е нашето кредо!
  Герда изсъска, стреляйки по руснаците, оголила зъби от слонова кост:
  - Нуждаем се от победа!
  Прецаканата и Шарлот извика:
  - Един за всички, няма да отстояваме цената!
  Червенокосата и златиста звяр Кристина изпищя:
  - Не! Да не стоим!
  Магда почука алените си устни, чуруликайки:
  - Ние не ходим до магазина за цената!
  И златокосата харпия изстреля.
  Герда удари и руските танкове. Удари колата и извика:
  - Ние сме най-силните в света!
  Шарлот добави, пеейки:
  - Всички врагове се накисват в тоалетната!
  Кристина подкрепи импулса на песента:
  - Отечеството на сълзи не вярва!
  Магда продължи с напевен глас:
  - И на всички комунисти ще дадем мозъка!
  И момичетата си намигнаха. Като цяло имат добър резервоар. Само от разстояние е трудно да се пробие ИС-4 в челото. И все пак предна броня с дебелина 250 мм. Но все пак германците имат труден снаряд, но с ураново ядро. И в армията има много чернокожи. Които се бият с бясна ярост. И не всеки може да се конкурира с тях.
  Момичетата са свикнали да се бият боси. Дори в Полша те бяха само по едно бикини, и то боси.
  Когато голата подметка влезе в контакт със земята, тя се подмладява. Може би затова момичетата не остаряват! Въпреки че времето изтича! Воини, да кажем много героични.
  Те са направили толкова много подвизи, но се бият като обикновени войници. И винаги само по бикини, и то бос. През зимата дори им е приятно да пляскат с боси крака по снежни преспи.
  Герда снима и пее:
  Ще преминем през огън и вода!
  Шарлот стреля по руснаците с бомбардировача си и каза:
  - Слава на пруския народ!
  Кристина също стреля и изпищя:
  Ние ще управляваме планетата!
  Магда закова и потвърди:
  - Определено ще!
  Герда отново удари снаряда и изскърца:
  "Дори напалмът няма да ни спре!"
  Шарлот се съгласи с това:
  - И дори атомната бомба, от която не се страхуваме!
  Кристина млъкна и отговори:
  - Американците не успяха да създадат атомна бомба! Това е блъф!
  Магда извика с пълна сила:
  - Светът не може да избяга от новия немски ред!
  Германците през септември настъпиха около Курск от юг. Техните танкови колони са силни и има много пехота, набрана в Африка и арабските страни. Фриц са взети от числото.
  Освен това Германия беше въоръжена с дискотеки, неуязвими за стрелково оръжие.
  Две момичета Албина и Алвина летят при себе си на такава летяща чиния. Те са неуязвими благодарение на силната ламинарна струя. Но те не могат да стрелят сами. Но благодарение на колосалната скорост те могат да изпреварват и таранят съветски самолети.
  Албина, навеждайки дискетата си, отбеляза:
  - Технология на желязото, със сигурност необходима и много полезна!
  Алвина се изкикоти, оголи зъби и изсъска:
  - Но всичко се решава от духа!
  Албина каза:
  - Най-много е точно борбеният дух!
  И двете момичета са руси и по бикини. Много красива и боса. Когато един воин е без обувки, тя има късмет. Сега момичетата са толкова цветни и прекрасни.
  И преди да тръгнат на бой, красавиците определено ще поработят с език с мъжко съвършенство. Толкова е хубаво и енергизиращо. Жените-воини обичат да пият от магически съд. Това е истински празник на плътта за тях.
  Ето колко са добри момичетата.
  Алвина свали две най-нови съветски витла Як-15 и туитира:
  - Славен наш лов!
  Албина потвърди набиването и издаде:
  И никога няма да е последен!
  Алвина събори още три съветски щурмови самолета и изскърца:
  - Така мислиш, че Бог обича Германия?
  Албина поклати глава със съмнение.
  - Явно не чак толкова!
  Алвина се изкикоти и попита отново:
  - Защо мислиш така?
  Албина удари две съветски коли и изскърца:
  Войната продължи твърде дълго!
  Алвина логично отбеляза:
  - Но ние идваме!
  Албина се ухили и извика:
  - Значи победата ще дойде!
  Алвина свали четири съветски самолета наведнъж със смела маневра и изпищя:
  - Определено ще дойде!
  Албина намери за необходимо да напомни:
  - След Сталинград войната не вървеше по правилата ...
  Алвин се съгласи с това:
  - Определено е против правилата!
  Албина изпищя от раздразнение:
  - Започнахме да губим!
  Алвина изпищя от досада:
  - Определено има!
  Албина удари още няколко съветски превозни средства и изскърца:
  - Това не е ли проблем за нас?
  Алвина свали няколко руски изтребителя и изрече:
  Мислехме, че ситуацията е безнадеждна!
  Албина се ухили месоядно и изсъска:
  - Какво виждаме сега?
  Алвина туитира с апломб:
  - Нещо непоклатимо и уникално!
  Албина блесна с перлените си зъби и отговори:
  - Фактът, че Третият райх печели!
  Алвина събори още няколко съветски щурмови самолета и извади:
  - Наистина трябва да спечелим!
  Момичетата направиха гримаси. Едно време работеха, и то официално в войнишки публичен дом. Много мъже преминаха през себе си, и не само бялата раса. И много им хареса. Е, колко е приятно за телата. Но тогава курвите бяха подложени на съветска атака. Те бяха взети в плен. Е, мацките си мислеха, че ще бъдат изнасилени. И ето дявола два!
  Караха курвите да копаят окопи и окопи. А на бившите нощни феи не им хареса особено. Така всички те успяха да избягат. Те съблазняваха стражите.
  И те се заклеха да отмъстят на руснаците.
  И воюваха срещу Русия. Това са проклетите...
  Албина заряза още няколко руски коли и измърмори:
  - Все още можеш да живееш с мъже!
  Алвина с готовност се съгласи с това:
  - Дори не е възможно, но е необходимо!
  Албина оголи зъби и отговори:
  - Но все пак... Сладко е да се убива.
  И момичетата свалиха още пет съветски коли с движение на дискета.
  Алвина се изкикоти и каза:
  - А кога е горчиво?
  Албина събори още шест коли и отговори:
  - Ще се оженя след победата! И да роди десет деца!
  И двете момичета избухнаха в смях.
  И те пееха;
  Ние сме рицари на вярата на фашизма,
  Да изтрием в прах борците на комунизма!
  И как се смеят, клатейки белите си планини.
  Нацистите успяха да заобиколят Курск и превземат Белгород. Имаше и заплаха за Ленинград. Като цяло ситуацията е критична. Макар и не катастрофално. Но на СССР не му оставаха твърде много резерви. И не се знае колко още ще може да издържи Русия. Да, и германците са окървавени и изтощени.
  Но краутите имат четири момичета и такива хрътки.
  Герда стреля с оръдието си и удари ИС-4 в дъното на корпуса и изчурулика, мигайки със сапфировите си очи:
  - Не, все пак Бог обича Германия! Определено ще спечелим!
  Шарлот лесно се съгласи с това:
  - Не можем да загубим! Скоро ще излезем при Калинин, а Москва ще е на един хвърлей!
  Кристина оголи перлените си щипки и извика:
  - Да стигнем до там, ще има време до Владивосток!
  Магда отбеляза със съжаление:
  - И японците вече са победени. Това е много сериозно, загубихме важен съюзник.
  Герда изби нов съветски танк и изскърца:
  - Можем и без тях!
  Шарлот се закиска и отбеляза:
  - Ако бебето се усмихне, може би всичко ще се получи!
  Кристина издаде в рима:
  - Хипопотам се спука от усмивка!
  Магда я подкрепи:
  - Момичето има много алчна уста!
  И воините го взеха и избухнаха в смях. Те имат искряща енергия, може да се каже, и то в изобилие!
  Герда отново стреля по съветските автомобили и изкрещя:
  - Следващият век ще бъде наш!
  Шарлот също се включи и потвърди:
  - Ще има полети в космоса!
  Кристина с готовност потвърди това:
  - Да полетим в космоса!
  Магда стреля от бомба и издаде:
  - Седейки в звезден самолет!
  Герда изплези език и изскърца:
  - През новия век ще управлява империята на Третия райх!
  Шарлот с агресивна усмивка потвърди:
  - И четвъртото също.
  След това красавицата отново обърна съветския танк.
  Кристина, този дяволски воин, искрящ с перлени зъби, изскърца:
  - Да, нека има нов ред! И слава на Великата империя!
  Магда потвърди с бясна ярост:
  - Слава на Империята!
  Герда стреля отново и каза:
  - Слава и на нас!
  И явно момичето го е получило.
  Гвозданула и Шарлот. И много подходящо. Пробих съветски танк право встрани. Тогава тя изчурулика:
  - Борим се за нов ред!
  Магда, стреляйки и удряйки противници, потвърди:
  - И без никакво съмнение ще го постигнем!
  Герда отново закова, при това много уместно и издаде:
  - Ще постигнем с голям марж!
  И тя блестеше със сапфир и много светли очи.
  Шарлот също стреля, блъсна руската кола и извика, това е дявол с оранжева коса:
  - Всичко ще бъде само висш пилотаж!
  Магда също стреля с бясна ярост. Тя разби Т-44 и изпищя:
  - И бъдещият екипаж!
  Тук обаче момичетата имаха проблеми. Появи се ИС-9. Колата е много голяма. И тя има 152-милиметров пистолет с дълга цев. Може би германец да пробие.
  Герда присви очи и попита Шарлот:
  - Можеш ли да го покриеш с бомбардировач?
  Червенокосата отговорила:
  - Разбира се, че има шанс... Но точността на бомбардировача е недостатъчна!
  Кристина страстно предложи:
  - Нека изпробвам моята 88-графична хартия?
  Герда скептично отбеляза:
  - Този ИС-9 има 400 мм челна броня при голям наклон. Не можеш да го вземеш!
  Шарлот се ухили и отбеляза:
  -Мамка му! А аз си мислех, че руснаците нямат такъв танк! Само слухове!
  Магда каза:
  И аз си помислих, че е грешка! Но виждаме, че това не е така! А цевта на руснака е толкова дълга!
  Герда запя, потропвайки с боса си пета по бронирания под:
  Ще се борим без страх!
  Шарлот потвърди отношението на партньора си:
  - Ще ни съкратят нито крачка назад!
  Кристина предложи:
  - А ако избиете съветски танк с точен удар на снаряд в цевта?
  Герда се усъмни:
  - Можете ли да направите това, от голямо разстояние?
  Кристина потвърди:
  - Ако донесеш пламъка на запалка до босите ми подметки, значи съм доста способен да удрям много добре!
  Вместо да отговори, Герда щракна върху запалката си. Кристина изви босия си крак и босата й леко втвърдена пета блесна на светлината на пламъците.
  Герда донесе огън до подметката на момичето. Имаше миризма на изгоряло. Много приятна миризма, като шиш кебап на скара.
  Кристина прошепна:
  - И до втората пета!
  Тогава Магда запали огъня. И двата езика на пламъка сега облизваха босите подметки на едно много красиво и червенокосо момиче.
  Тогава Шарлот извика и оголи гърдите си. Без никаква церемония, тя го взе и натисна бутона на джойстика с аленото си зърно. Пистолетът стреля автоматично.
  Снарядът излетя сам и се приземи точно в цевта на впечатляваща съветска машина.
  Като гигантски слон отряза дълъг хобот. След като получи съкрушителен удар, съветският танк спря движението. Сякаш меч беше избит от ръцете му.
  Тези щастливи курви!
  Шарлот запя, усмихвайки се щастливо:
  - Само страхът ще ни даде приятели! Само болката те мотивира да работиш!
  Герда добави ентусиазирано:
  - Искам все повече и повече да мачкам глупавите ви физиономии!
  Воините на Третия райх изглеждаха много доволни!
  И танкът IS-9, подобно на IS-7, не влезе в серия, беше много скъп и труден за производство на превозни средства.
  Но на СУ-100 екипажът на Елизавета се бие смело. Момичето стреля с голи пръсти и казва:
  - Лицето на политика е зло, под добра маска, външното му говорене е умно и сладко, но квасът на лудостта!
  Катрин отбеляза, водейки много добре насочен огън по врага, използвайки голите си пръсти:
  - Политикът е доброволен луд, от чиято лудост страдат още необърканите избиратели!
  Елена също стреля с босите си пръсти и отбеляза с лисическа усмивка:
  - Лудостта не е вирус, но няма нищо по-заразно от лудостта на политиците!
  Ефросиния също го взе и го удари с бос, изсечен крак по врага и изскърца:
  - Ако искате да се разочаровате - гласувайте за политик, който носи чар!
  Момичетата на СУ-100 се бият много добре. И стрелят с феноменална точност.
  Елизабет, стреляйки отново, натискайки голата си пета, отбеляза:
  - Куршум, изработен от олово, е тежък и мек, веригата, изкована от злато, е по-здрава от титан, така че обезкуражава желанието да го разкъсате, а златният куршум е по-смъртоносен от оловото, тъй като прави невъзможно да се избегне удрянето!
  Екатерина също биеше, използвайки дългите и пъргави пръсти на босите си крака, и отбеляза:
  - Ако мускетен куршум се излее от олово, тогава какви лайна се формират от политик на морален убиец ?!
  Елена също стреля много точно и с дива усмивка отбеляза, счупвайки "Пантерата" -3:
  - Най-голямото желание сред хората ще получи Дядо Коледа на трона, но по-често Баба Яга, канибалът или змията Горинич без цар в главата си го получава!
  Ефросиния също го взе и на свой ред стреля с боси пръсти на краката си и издаде:
  - Хората искат Дядо Коледа с чувал без дъно на трона, но получават или котка в чувал, или вълк в овча кожа!
  Момичетата показаха много добър бой ... но нацистите продължават да пробиват по Дон. И заобиколи съветските войски от юг. Ворошиловград вече падна.
  И в Краснодон отново нацистите. И когато там бяха разстреляни младите гвардейци.
  И отново хората виждат германците и кошмарът се връща... Няколко души бяха пленени в Краснодон. Мъжете бяха екзекутирани незабавно. И те решиха да измъчват двама комсомолци и момче Андрейка.
  Нека има добро мъчение.
  Момче на около дванадесет години беше първо бичувано. Първо с камшик, а след това с тел. След това го взеха и го сложиха на решетката. Те изкривиха ставите на пионера и започнаха да горят босите му пети с нажежен прът. След това желязо, пламтящо от топлина, също беше нанесено върху голите гърди на момчето. Те измъчваха добре пионера.
  Палачът измъчил с удоволствие красивото момче, като същевременно отбелязал много мъдро:
  - Политикът обича да приема морално болката на избирателите, но той ще стане истински садист, след като е получил властта не образно!
  Партньорката й Стела потвърди с усмивка, счупвайки реброто на момчето с нажежени клещи:
  - Най-жестокият палач, който чупи костите на жертвата с клещи, не може да се мери по садизъм с политик, който върти мозъка на избирателя с език!
  И момичетата избухнаха в смях с много доволен поглед...
  Пръстите на краката на момчето бяха счупени с червени клещи от жегата. След това ребрата бяха смачкани. И го направиха много жестоко. Воини какво да кажа животни.
  Илза отбеляза, оголивайки зъби, че е по-бяла от сняг:
  - По -добре и по-хуманно е да си палач и да отсичаш глави с брадва, отколкото политик, който си отваря устата и капе отровна слюнка върху мозъците си!
  Стела уверено потвърди това, тропайки босите си крака по каменния студен под:
  - Екзекуторът си върши дълга и работи срещу умерено заплащане, политикът работи само с език, задължени обещания към избирателя, и късане на три кожи за една счупена стотинка!
  Момичетата измъчват нещастното момче.
  И съветските пилоти се бият в небето и показват своята смелост и непреклонен героизъм.
  Анастасия Вичаков свали немски самолет и издаде:
  - Не е изгодно на войника да отстъпва в бой - ще го застрелят в гръб, няма защо избирателят да гласува на изборите, ще го ударят в бъбреците!
  Акулина Орлова също отряза немската кола и изчурулика, намигайки на приятелите си, въпреки че не я виждат в изтребителя LA-7:
  - В политиката пълна менажерия: вълци, прасета, лисици, чакали, магарета, понякога дори от време на време се срещат лъвове, но хората са дори мъже, та дори и брадати и с торба с подаръци!
  Мирабела Магнетик, отрязвайки нацистката машина, оголила зъби, гукаше с усмивка:
  - Най-големият измамник диктатор на трона, той дори изневерява малко за наказание, но в добро дело обува пълни обувки!
  Момичетата смазват нацистите в небето. Но уви, нацистите вече щурмуват Воронеж и изглежда, че не могат да бъдат въздържани.
  Наташа се бие в Курск и остроумно отбелязва, биейки се като терминатор:
  - Да вярваме, че Библията е Божието слово, е все едно да разглеждаме купчина мравки, равна на пирамидата на Хеопс, далечно сходство на формата и напълно неубедително съдържание, всяка мравка си представя себе си фараон, само че под робско иго, а не като трон!
  Момичетата избухнаха в смях след тези думи. И свалиха сутиените си. Тя започна да обсипва гърдите си с алени зърна с целувки. Защото е толкова хубаво и невероятно. Те са истински воини.
  Наташа каза решително:
  Библията определено е приказка!
  Августин логично отбеляза:
  - Не е необходимо да се дават откровения на Бог, чрез еврейска приказка! Моят личен Бог е Всемогъщият жезъл! За слава на Върховното семейство ще се борим!
  И четирите момичета възкликнаха, хвърляйки босите си крака:
  - Слава на велика Русия!
  Тъй като блокадата на Курск продължи, четирите момичета страдаха от студ и глад, като останките от съветския гарнизон. Следователно няма нищо изненадващо във факта, че момичетата са получили заповед да напуснат обкръжението.
  От тях не са по нищо друго освен къси панталони, загорели, боси, отиват за пробив.
  Те тичат към себе си и правят единични изстрели, тъй като патроните трябва да бъдат спасени.
  И нацистите свалиха върху тях буквално цяла огнена шахта. Но момичетата не без основание са само по тънки бикини. Следователно куршумите не ги поемат. И се втурват, като са абсолютно неуязвими. И босите крака също перфектно защитават момичетата в битка.
  Наташа стреля, събори фашиста и изрева:
  Сталин е с нас!
  Зоя също стреля, хвърли фрагмент от бутилката с бос крак. Тя хвърли два фрица и извика:
  - Сталин живее в сърцето ми!
  Августина също стреля и произнесе с апломб:
  - В името на Русия!
  И тя си показа езика. И тя заряза фашиста.
  Светлана закова, удари нациста и изчурулика:
  - В името на комунизма!
  Четирима боси, само по тънки гащички на момичета, се втурнаха през позициите на нацистите. Воините нямаха почти никакви дрехи. Само бикини в различни цветове: черно, бяло, червено, синьо.
  И това също е магия, отклоняваща куршуми и фрагменти. Опитайте тези момичета с голи ръце! Те са просто красавиците от най-висок клас!
  И какви гърди. Зърната са като ягоди. И много съблазнителна. Като цяло момичетата са толкова красиви и почти голи.
  Наташка, стреляща, се представи на търга на роби. Тъй като воал след воал се сваля от нея. Те разкриват силно, мускулесто, момичешко тяло. И тя стои сама, изправяйки гордо рамене, вдигайки глава, демонстрирайки, че изобщо не се срамува. Тя е момиче от най-висок клас. В зората на силата, а не на стареенето.
  Когато една жена ходи боса, тя става по-млада и завинаги остава млада. Основното нещо е минимум дрехи и постоянен секс с мъж. По-точно с мъже различни и за предпочитане млади. Да стана по-млад.
  Наташа си представи себе си гола на пазара за роби и се почувства развълнувана. Сякаш купувачите го усещат и се катерят в най-чувствителните места с ръце. Колко прекрасно трябва да е да си роб. Но харемът не е забавен. Няма мъже, само евнуси. И искам много и с различни.
  Ах, бедните жени от харема. Колко нещастна си с мъжете. Колко много можеш да страдаш от въздържание! Но Наташка не искаше да сдържа инстинктите на акулата.
  Момичето стреля по фашиста и изкрещя:
  - Аз съм терминатор!
  Зоя също стреля, чуруликайки:
  - А аз съм воин от супер класа!
  Августин взе и събори трима фашисти и изчурулика:
  - Сталин беше с нас!
  Светлана се прецака. Тя победи четирима фашисти и изпищя:
  - Сталин е с нас!
  Наташа свали няколко наемници от Третия райх, хвърли камък с бос крак и изскърца:
  - Сталин винаги ще бъде сред нас!
  Зоя се ухили и изплези език, скърцайки:
  - За величието на Русия!
  Августин хвърли парче стъкло на прозореца с голи пръсти, разряза гърлото на фашиста и изпищя:
  - За нашия нов славянски род!
  И се засмя...
  Светлана стреля по нацистите, отряза няколко бойци и издаде:
  - За светата Русия!
  Наташа заби нацистите. Тя даде граната с голата си пета, която нацистите хвърлиха по нея. Разпръсна точното попадение на фрица и вякнула:
  - За Сварог!
  Тогава тя оголи лицето си, в което има толкова много грация и ярост на пантерата.
  Зоя го взе и прокара ръждясал пирон с боси пръсти. Тя прониза очите на нацистки офицер и изчурулика:
  - За Белия Бог!
  Августин взе и се поддаде на босите си пети с експлозивен пакет. Тя разпръсна фрица като парченца стъкло и изскърца:
  - За нова руска поръчка!
  Светлана го взе и го хвърли с голи пръсти, смъртоносно, прониза фрица и излая:
  - За руската къща!
  Четирите момичета се биеха отчаяно и много агресивно. Германците и техните наемници се оттеглят. Подкрепен пред момичетата. Къде са нацистите срещу Червената армия.
  . ГЛАВА Љ 4
  Наташка отново хвърли подаръка на смъртта с боси пръсти на краката си и изгука:
  - В света има толкова много хаос, че човек не може да вярва в справедлив Бог, но има толкова много безскрупулни политици, че няма съмнение в съществуването на Дявола!
  Зоя агресивно отбеляза, завъртя се, коси нацистите и с боси пръсти хвърли убийствен - крещейки:
  - Защо се ражда жена - за радост и бъдещето на мъжа, защо са се родили политици, за да познаят тъгата и да разберат, че нямат бъдеще!
  Августин със зъби, остри като на вълк, хвърли експлозивна торба с голата си пета и каза:
  - Жена ражда живот в собствените си мъки, политиците раждат смърт, като измъчват избиратели!
  Светлана също се взриви във врага и унищожи много врагове, прошепна:
  - Пръчката има два края, но за политик, който се принуждава да избира единия край изпод тоягата, проклетия завинаги, не бъдете небрежни избиратели!
  Наташа скочи в салто, обърна се с боса си пета и извика:
  - Политикът на подиума гърми като гръм, но избирателите, чиято глава не е барабан, могат да удрят само със собствената си глупост!
  Зоя изгука, смазвайки нацистите:
  - Ако искаш да бъдеш избран на трона, като си гол крал, събирай избиратели без цар в главата си!
  Августин остроумно отбеляза, намигайки със сапфирените си очи и изпращайки дар на смъртта с босите си пръсти:
  - Когато един политик е гол крал и без цар в главата, избирателите отиват "обути", и то с прасе в пазвата!
  Светлана също се обърна, покоси маса нацисти, започна разрушаване с боси крака и изчурулика:
  - Политик в репертоара му е певец с чужд глас, но саундтракът му е направен с цел да се прецака под прикритието на трел от славей!
  Спомнете си Фриц Сталинград. Как ги бият момичетата там. Те също се биеха боси и по бикини. Това са най-ефектните дрехи. Никой няма да спре момичетата, когато са полуголи. И с боси крака хвърлят подаръци за унищожение.
  Наташка хвърли парче керамика с голи пръсти. Тя счупи черепа на германски генерал и изпя:
  - В името на майка Русия!
  Зоя взе и хвърли парче с голи пръсти, удари фашиста и извика:
  - Да, за моята къща!
  Августин стартира с бос крак. Тя отряза шестима нацисти и изпищя:
  - За Сталин!
  Светлана също се поддаде на нов пасаж, събори фрица и изскърца:
  - За един нов свят!
  Сега екипажът на Герда напредваше в посока Вязма. Десет километра до града. Но съпротивата на Червената армия расте. Новите съветски танкове ИС-6 влизат в битка, с по-мощни 105-милиметрови оръдия и по-дебела броня. Вярно е, че все още има малко такива машини.
  Шарлот, натискайки бутона на джойстика с бос крак, пробива бронята на съветския танк точно на кръстовището. Прецизно удари колата на Червената армия, въпреки по-добрата й защита в сравнение с ИС-4.
  Червеният дявол се изкикоти и отбеляза:
  - Имаме най-силната армия!
  Кристина отбеляза с усмивка:
  - И ние ще бъдем по-силни от всички!
  И тя също натисна краката си върху бутоните на джойстика с голи пръсти. Удари съветската кола. Тя е много умно момиче. Кристина си спомни как е извършвала подвизи. Как правих любов с шаха на Иран. Да, това е много готино!
  И воинът промърмори:
  - За велика Германия!
  Магда, тази блондинка със златиста коса, стреля по съветските войски и говореше:
  - За свещената победа!
  Момичето, стрелящо, помисли с досада. Германците пропуснаха своя шанс по време на Първата световна война. И защо провалиха плана за атака срещу Париж и прехвърлиха три корпуса в Източна Прусия? Беше възможно временно да се пожертва територия на изток, но да се вземе Париж и да се реши проблема с Франция по най-радикален начин.
  Но това не беше направено. И като цяло не си струваше да се обявява война на Русия. Със сигурност Николай II не би посмял да влезе във война с такъв силен враг като Германия. И защо беше необходимо да се бие на два фронта? Възможно е, възможно е да се нанесе удар по Русия, игнорирайки Франция и Белгия.
  И като цяло, помисли си Магда, трябваше да се атакува Русия, когато беше окована от войната с Япония. В този случай Николай II можеше да се окаже без подкрепата на Великобритания и Франция. Той ще бъде притиснат от австрийците, турците, италианците, Германия и Япония.
  Те просто щяха да смажат Русия. И тя не би направила нищо.
  Вместо това Германия получи война на два фронта срещу по-силни сили. Включително Япония, САЩ и Италия.
  Така че Вилхелм сгреши. Хитлер се оказва по-далновиден, сключва мир със СССР и побеждава Франция.
  Но германците по време на Първата световна война са хванати между камък и наковалня. Цар Николай II като цяло е неудачник. Но империята му беше голяма, три пъти повече от германското население. И се оказа изключително трудно да се устои на руснаците.
  Разполагайки с повече сили, царска Русия представляваше почти половината от сухопътните сили на Антантата. И тя беше предопределена да победи. Ако не беше военният преврат, извършен в Санкт Петербург, едва ли Германия би могла да оцелее. Но за руснаците се случи нещо ужасно - монархията падна. Божият помазаник си отиде. И стана много зле!
  И за германците, облекчение обаче, все пак Германия загуби.
  Съединените щати влязоха във войната и се оказаха много силни. И най-важното танкове. Те буквално смазаха германците със стоманената си маса.
  Срамно поражение. И каквото и да се каже, може би капитулацията беше най-добрият изход. Германия загуби всичките си съюзници, тя беше притисната от танкове. Нямаше реален шанс за победа.
  Да, и болшевишка Русия може да отвори втори фронт на изток.
  Във всеки случай решението за капитулация беше трудно, но принудително.
  Магда си спомни как я бичуваха за кражба на парче хляб в трапезарията. Тогава момичето си признало и получило малко по-малко камшици. И тя успя да изтърпи мълчаливо наказанието. Тя не плачеше и не стенеше. Въпреки че, когато ударят по гол гръб, боли.
  Герда стреля, пробива съветския танк и изръмжа:
  - Роден непобедим!
  Шарлот се съгласи с това:
  -Никой не може да ни спре!
  Кристина изкрещя и извика:
  - Никога на света!
  Магда изпищя оглушително:
  - И на онзи свят - също!
  Четиримата воини напуснаха обкръжението. Тя се скиташе малко из блатата и пееше весело;
  Луната стана пурпурна,
  Където вълните се разбиваха в скалите.
  "Да вървим, красавице, карай,
  Чакам те от много време."
  
  "Отивам с теб с желание,
  Обичам морските вълни.
  Отпуснете платното
  Сам ще поема волана."
  
  "Вие управлявате открито море,
  Където не можем да се справим с бурята.
  В такова лудо време
  Не можеш да вярваш на вълните."
  
  "Невъзможно? Защо, скъпа моя?
  И в миналото, минала съдба,
  Помниш ли, предателко предател,
  Как ти се доверих?"
  
  Луната стана пурпурна,
  Където вълните се разбиваха в скалите.
  "Да вървим, красавице, карай,
  Чакам те от много време."
  Момичетата пяха и ръкопляскаха. Августин отбеляза, като се ухили в ъгълчето на устата си:
  - Да, ние дадохме много на нацистите. Битката беше славна и за мнозина последна!
  Наташа се изкикоти.
  - Ти си точно като Мауги!
  Августин се ухили и се съгласи:
  Маугли беше страхотен!
  Зоя отбеляза със зъби:
  - Трябва да измислим начин да победим превъзходните сили на Вермахта!
  Светлана предложи:
  - Някакъв супер-мощен газ!
  Августин запя, пляскайки босите си крака в локвите:
  Газове, газове, газове, газове! Ще унищожим всички врагове наведнъж!
  Наташа предложи:
  Да изпеем нещо друго!
  И момичетата пееха в един глас;
  Луната стана пурпурна,
  Където вълните се разбиваха в скалите.
  "Да тръгваме, красавице, карай,
  Чакам те от много време."
  
  "Тръгвам с теб с желание,
  Обичам морските вълни.
  Отпуснете платното
  Сам ще поема волана."
  
  "Вие управлявате открито море,
  Където не можем да се справим с бурята.
  В такова лудо време
  Не можеш да вярваш на вълните."
  
  "Невъзможно? Защо, скъпа моя?
  И в миналото, минала съдба,
  Помниш ли, предателко предател,
  Как ти се доверих?"
  
  Луната стана пурпурна,
  Където вълните се разбиваха в скалите.
  "Да вървим, красавице, карай,
  Чакам те от много време."
  Момичетата довършиха песента и се превърнаха в салта. В крайна сметка те имат маса в светли глави. Три блондинки и червенокоса. Готини момичета.
  Августин, докато тичаше, си спомни как играе билярд. Със сигурност не пари. И тъй като по това време тя нямаше нищо, тогава момичето направи свирка срещу пет рубли. И спечели първия мач. Освен това играех бос, което много помогна. Тогава тя изигра още една игра с известния крадец.
  И отново спечели. След това още една игра с удвояване на залозите. Момичето беше много умно. И криминалният авторитет също беше пиян. В крайна сметка той извади пистолет и започна да стреля. Августин, като взе парите, които спечели, изчезна, проблясвайки с боси токчета. Да, тези мъже са толкова нервни. Може би наистина не за да си играя с тях, а за да печелите пари, правейки любов?
  Августин можеше да живее добре в Москва, но момичето след колонията искаше да отиде на фронта. Тя искаше да се бие. Освен това тя беше привлечена от подвизи. Да си героиня е толкова готино!
  Освен това трябва да можете да играете карти за пари. Августин беше някак измамен от мошеници и те трябваше да се облизват. Е, можете да си представите, че това е мед и вие сами искате да не е толкова отвратително. Но да се работи върху гъвкавостта, така че като цяло е удоволствие за темпераментна червенокоса дяволка. Тя с всеки мъж достигна оргазъм. Така че в Москва тя правеше пари лесно и приятно за себе си.
  Жалко, но войната направи своите корекции. Августин дори използва нейните прелести в разузнаването. И съблазни всички мъже подред. И тя обичаше да ги дразни. Особено по-младите. Дяволът го хареса. Въпреки това, въпреки многото награди, момичетата все пак отидоха при капитаните и само Наташа стана майор.
  След падането на Смоленск нацистите превземат Вязма. Градът се държеше упорито. На север нацистите успяха да превземат Новгород и се приближиха до Ленинград. Ситуацията се влошава с влизането на Швеция във войната. Тази страна също искаше териториални придобивания от Русия. И си спомниха предишните войни, особено Карл Дванадесети. Също така значими събития от древни времена. И шведските дивизии се появиха на фронта и се придвижиха към Петразаводск и Ленинград от север. Прут финландско-шведски и немски войски с чужденци. И не спират им се струва.
  Красиви шведски момичета летят със самолети. Gringeta и Gertrude, две Gs, се бият по двойки. Те са много смели момичета. И красив. Те летят до себе си на МЕ-462, реактивни изтребители, купени от немците. Както обикновено с момичета по едно бикини и боси.
  Немската машина е много мощно оръжие. Тя има седем въздушни пистолета. Един 37 мм и шест 30 мм. Съветските изтребители МИГ-15 се втурват срещу. Малко по-слаби оръжия: 37 мм въздушно оръдие и две 23 мм въздушни оръдия. Тоест силите са много неравни.
  Грингета стреля с въздушни оръдия. Удря съветски изтребител и изскърца:
  - Това е нашият висш пилотаж!
  Гертруд също сваля колата си от първия път и изскърца:
  - За Чарлз дванадесети!
  Наистина русокосият дявол е изключително досаден, че Швеция загуби войната от Русия. При Иван Грозни шведите успяха да превземат Нарва и няколко руски града по крайбрежието. Но тогава Русия, под ръководството на Федот първи, възвърна своите земи, изгубени в Ливонската война. Вярно е, че това беше улеснено от факта, че Полша се биеше на страната на Русия.
  Но след това шведите по време на управлението на Шуйски успяха да завладеят руски градове. След това вземете Новгород. Обсаден Псков. Но без успех.
  Тогава имаше войната между Русия и Полша. Шведите завладяха по-голямата част от балтийските държави и Рига. Преди това са завладени земи в Европа.
  Швеция се превърна в световна сила. Достигна максимума си.
  Но в Русия Петър Велики дойде на власт и започна да издига голяма империя. На Швеция се противопоставиха Полша, Саксония, Дания и, разбира се, Русия. Силите са неравни.
  Но Чарлз Дванадесети, на шестнадесетгодишна възраст, успя да победи Дания в движение, а след това близо до Нарва атакува превъзходните сили на Русия и спечели забележителна победа.
  Но Петър Велики не беше сломен от провал. Той събира нови сили и преминава в настъпление, като се възползва от факта, че Карл Дванадесети е във война с Полша.
  Но шведите завладяват Полша. И подходът на руските войски не помогна. Петър Велики дори бил готов за мир, връщайки завладените от руснаците градове и Нарва на шведите.
  Но Чарлз Дванадесети беше решен. Петър Велики обаче успява да обърне хода на войната. Изигра своята роля, че хората на Полша и Украйна не подкрепиха Карл Дванадесети. Край Полтава шведите претърпяха окончателно поражение. Как се случи това? Руснаците успяха да уморят шведите, като се укрепиха зад редутите. И тогава всичко беше решено от смъртоносна контраатака.
  Раната на Карл XII преди битката също играе негативна роля.
  След Нарва Русия напълно грабна инициативата. И тя успя да победи шведите дори в морето. Което е много, много досадно.
  Карл Дванадесети загива по време на обсадата на норвежката крепост. И войната скоро приключи с действителното поражение на шведите. Вярно е, че Петър Велики се съгласи, под натиска на европейските страни, да формализира своите териториални придобивки като покупка. Швеция загуби много територия, включително в Европа. И вече при Александър Първи, Финландия също беше завладяна от руснаците.
  Разбира се, Швеция е обидена и иска да си отмъсти. Ситуацията ескалира, особено след победата на нацистите на парламентарните избори. А войната сега е за шведите с исторически паралели.
  Гертруд атакува съветската машина и пее:
  - Там живееше Антон четвърти...
  Грингета отсича изтребителя Як-15 и изрева:
  Той беше славен крал...
  Гертруд събори руснак и запя:
  - Той обичаше виното по дяволите....
  Грингета се опитва да влезе в съветската кола и вие:
  - Каква пукнатина се случваше понякога!
  Гертруд изпя:
  - Тили бом! Тили роди!
  И момичето изплези розовия си език.
  Момичетата се оказаха весели... Бориха се с голям възторг. Биеха се като орли. И те никога не отстъпиха.
  Грингета тичаше боса през снега. И тя беше толкова добро момиче. И тя си спомни своите подвизи. Как бяха боси и по бикини на лов за полярна мечка. Което беше много забавно.
  Полуголи момичета стреляха с лък по див звяр. Удариха и накараха звяра да реве.
  После побягнаха, проблясвайки момичешки токчета, червени от студа. Момичетата бяха красиви. Почти гол, но много смел. И те се ловуваха, безстрашни.
  След това, когато ранената мечка умряла, момичетата изпекли месото му и направили угощение. Беше толкова страхотно. Момичетата плуваха в дупката и се посипваха със сняг. После тичаха мокри през снежните преспи. Всичко е толкова страхотно и готино.
  Гертруд и Грингета сега бяха на лов за съветски пилоти. Те запомниха основното правило: трябва да се биете почти голи и боси и тогава момичето няма да бъде свалено. Придава такава сила на воините, когато са почти без дрехи. Затова никой не е завладял целия свят през Средновековието?
  Защото подценяваха силата на босите женски крака. А босите момичета са много готини и силни! Когато едно момиче няма обувки, голата й подметка получава енергията на земята.
  Това е колосалната сила на воините.
  Гертруд свали съветски самолет и туитира:
  - Босите момичета са по-готини!
  Грингета също тупна на руски и изпищя:
  Момичетата нямат нужда от обувки!
  И гледаше как горящият руски боец пада.
  Мислех си колко е страхотно да тичаш бос, през снежни преспи и през пустинята. Подметката на краката на момичето става много еластична и издръжлива и в същото време не се напуква. Така че не се тревожете за проблеми. В Русия зимите като цяло са сурови и ще бъде хубаво да тичате в снега. Тя е момичето от най-високия проход.
  И колко грациозен и уникално красив бос, момичешки крак върху снежна преса? И пръстите, и стъпалото, и всичко това заедно? Колко прекрасно е, когато изрязани крака стъпват върху бяла повърхност, а самите те са загоряли. И момичетата са с руси коси, толкова са готини блондинки.
  И обичат, когато мъжете ги целуват по боси пети.
  Грингета сваля друга съветска кола и туитира:
  - Слава на Отечеството, Слава!
  Гертруд свали руски изтребител и издаде:
  - Карл Велики е с нас!
  Момичетата са просто прекрасни и имат толкова много уникална красота. Наистина можеш да полудееш с тези момичета. И тялото им, толкова мускулесто и приятно.
  Грингета много обичаше да я галят мъже. Беше толкова приятно за нея. А кожата й е гладка, еластична, сякаш излъскана. Ето го момичето.
  И аз обичам масажа.
  Сега тя свали руски самолет и изрева:
  - Аз съм като мечка!
  И тя си показа езика!
  Гертруд стреля отново и изчурулика:
  Ние сме тигрици!
  И момичетата в унисон правеха мъртви примки. Като цяло са толкова готини воини. Те са пълни със страст и триумф на волята. И кожата е толкова загоряла, като бронз.
  Воините успяват да се бият в Африка и пехотата. Което е много добре за блондинките. И станаха толкова красиви и мургави.
  Гертруд изпя:
  - Естествена блондинка! Мускул гръб!
  Грингета потвърди:
  - Печеля всички анкети!
  Съветските воини се бият за Вязма, която беше заобиколена от нацистите от почти всички страни. И се бийте героично.
  Наташка обаче, хвърляйки граната с бос крак, изскърца:
  - Победата не е за избягване!
  Зоя също даде ред. Тя изстреля граната с бос крак. Свали нацистите и изпищя:
  - Не може да има двама смъртни случая!
  Даде ред и на Августин. Червенокосият дявол хвърли гранатата с бос крак и изчурулика:
  - Следващият век ще бъде наш!
  Светлана също стреля. Тя остави куп фриц и изръмжа:
  - Ние сме родени с нова епоха!
  И тя си показа езика!
  Момичетата са много внушителни. Те са много красиви и загоряли, три блондинки и една червенокоса, със сухи и релефни мускули.
  Какви добри момичета...
  Наташа си мислеше, докато стреляше, тъй като Библията не е Божието слово, руснаците се нуждаят от различна, по-съвършена религия. Да растем в дух и истина!
  А какво по-хубаво от вярата във Върховното семейство!
  И воинът изчурулика:
  - Вярвате или не, вратата към спасението ще бъде отворена!
  Момичетата, разбира се, стрелят по нацистите от всички оръдия и смъртоносни гаубици. И ако го ударят, тогава няма да изглежда на никого.
  Воини, които могат да скачат, да пеят и да скачат ....
  И след това вървят по главите им...
  Наташа се обърна и отбеляза със смях и остроумие:
  - Човек има едно сърце и две ръце, но политик гребе с лапи за четири и е напълно безсърдечен!
  Зоя, стреляйки по враговете и ги нокаутирайки с дива сила, и отбеляза с агресивен смях:
  - Има само една родина, едно сърце и само една победа, но тя има триста политици-бащи, които могат да осиротят само избирателя!
  Августин отбеляза с голяма страст, издълбавайки врага в дива ярост и хвърляйки граната с бос крак:
  - Колкото и нули да добавите, няма да получите реална фигура, освен избора на политик от хора с нулев интелект!
  Светлана отбеляза със смях, унищожавайки нацистите и повръщайки експлозионен пакет с боса си пета:
  - В аритметиката добавянето на нули няма да добави резултати; в политиката добавянето на нулев интелект сред избирателите добавя към рейтинга!
  Момичетата наистина добавят много разрушителна инерция.
  А фриците не могат да минат през такива красоти... Аленка също се бие със своя батальон.
  Момичето хвърля граната с гол, изсечен крак и казва:
  - Нито един гений не може да докаже, че Бог не съществува, но че един политик няма понятие за съвест е очевидно дори за бебе!
  Анюта изстреля изстрел от картечница и също хвърли дар на смърт със смъртоносна сила, гукайки:
  - Политик, който е роден в годината на прасетата, независимо от датата на раждане, политик, който е роден в годината на тигъра, е огер и годината няма нищо общо с това!
  Алла агресивно отбеляза, хвърляйки граната с помощта на голите си пръсти:
  - В политиката дворците се превръщат в свинарници, а лъвовете се спускат до нивото на овцете, а само лисицата става човек!
  Мария, продължавайки да раздробява противниците с колосална бойна сила, извика, оголивайки зъби:
  - Политик от който и да е дворец ще обърне кочина и ще обърне всяка истина отвътре навън, а във всяка овча кожа ще остане вълк-канибал!
  Олимпиас, водейки добре насочен огън по врага, косейки редиците, логично отбеляза:
  - Няма роднини в политиката, въпреки че избирателите са братя зайци за политик, а самият Дявол му е собствен баща!
  Альонка стреля по нацистите, покоси ги и с босите си пръсти хвърли граната със смъртоносна сила, гукайки:
  - Един политик често обича да обещава с брада, но за избирателите вече е козел!
  Анюта, стреляйки по противници с голяма точност и хвърляйки гранати с голи пръсти, отбеляза:
  - Политикът е хем ходеща шега с брада, хем истинска коза, но в същото време е още по-голямо прасе, което прави котлет от избирателите, късайки тлъсти парчета!
  Алла отговори агресивно, с див смях и намигайки с адски апломб и рев:
  - Политиката е много мръсна работа, политиците си мият лепкавите ръце, само че с дебели струи кръв на избирателите!
  Мария също се обърна и покоси маса фриц и техните наети войници и изчурулика:
  - Макар че парите не миришат, миризмата от рушветника е отвратителна, а особено е отвратително, когато срещу много пари им сложи голямо прасе!
  Олимпиада отбеляза доста агресивно, като намигна със сапфирените и изумрудените си очи:
  - Политикът е козел, и защото обещанията му са с брада, и затова обича кешовата зеленина, и защото постоянно рогата на избирателите!
  С такава поразителна сила на момичетата е трудно за нацистите да победят дори с най-новите танкове. Но все пак те се изкачват напред и се придържат.
  При стрелба използват най-новите газови пускови установки и нещо друго по-мощно и бойно.
  И тогава те обикновено започват да седят на бял кон. Ето го Щурмлев в битка. А това е много сериозно оръжие. А "Щурмаус" е още по-опасен и по-сериозен. Такъв див и адски пистолет. И ако бие, тогава няма да има милост от нея. Това е колосална разрушителна сила.
  Момичетата, които управляват Sturmmaus, са почти голи с нищо друго освен бикини. И в същото време много пъргав и пъргав. Тези, които могат да направят почти всичко.
  И щом ударят съветските войски, Червената армия няма да изглежда достатъчна.
  
  ЕМАНУИЛ СЕ БОРКИ В СТАЛИНГРАД
  Така Еманюел отново се зае с работата и облиза пулсиращите нефритени пръчки на елфите. И докато тя правеше това, се разви различна история.
  През 1944 г. Хитлер е убит на 20 април. Шпеер, фюрер и върховен главнокомандващ Ромел, става канцлер на Третия райх.
  И съюзниците обявиха примирие и започнаха преговори с новото правителство. Предпоставката беше прекратяването на геноцида над евреите и премахването на расовите закони на Третия райх.
  Ромел се съгласи да направи това формално, но не освободи евреите, а ги прехвърли от лагерите в мините и военните фабрики. Бомбардировките на Третия райх спряха и пускането на оръжия рязко нарасна. В масово производство се появи и дългоочакваната Panther-2 с по-мощни оръжия и по-добра защита. Двигателят с мощност 900 конски сили компенсира увеличеното тегло на танка, а 88-милиметровото оръдие поразява съветските превозни средства от разстояние.
  Вместо ракети на FAA, Ромел поръча XE-162, евтин и ефективен реактивен изтребител. Това позволи на нацистите да получат превъзходство във въздуха.
  TA-152 също се оказа много добър универсален самолет, който се използва като изтребител, щурмовак и фронтов бомбардировач. И ME-262 е добра кола, въпреки че е трудна за производство и има аварийна ситуация. Така германците се заеха сериозно с модернизацията на армията.
  Освен това Ромел правилно предположи, че Червената армия ще нанесе главния удар на Беларус. Данните от разузнаването показват, че подкрепленията се прехвърлят твърде ясно на южния фланг и тайно в центъра.
  Ромел беше изправен пред труден избор: беше почти невъзможно да се запази Беларус, където имаше много блата и партизани, дори и с голям брой войски.
  Тогава Ромел реши сам да атакува Украйна. Това беше силно решение и най-важното неочаквано за съветското командване. Нацистите имат много танкове, а "Тигърът" в пробива е доста силен, като "Тигър" -2 и "Пантера" -2, които обаче току-що започнаха да пристигат на фронта.
  Ромел, след като изложи западния фронт, събра всичките си сили на юг. И премина в настъпление.
  Германците тръгнаха на атака през нощта на 15 юни и успяха да заловят Червената армия изненадващо! И успяха да пробият отбраната. И те уверено напредваха и превзеха град след град.
  Ударите са нанесени от запад на Украйна и Молдова. Сближаващи се посоки. И досега всичко вървеше по диктовката на Ромел.
  Германците вече имаха предимство в танковете на източния фронт. Новите ИС-2 и Т-34-85 току-що започнаха да пристигат, а производството на по-стари превозни средства е намаляло. Докато издаването на "Пантери" и "Тигри" достигна високи нива. Освен това подобният на кутия "Тигър" беше доста лесен за сглобяване и много ефективен танк.
  Германците успяха да образуват огромен котел, който се разпадна поради няколко малки удара. А на юг имаше катастрофа. Сталин отмени стачката в центъра и нареди да се възстанови, прехвърляйки сили на юг.
  Това решение е малко закъсняло. И катастрофата не можеше да бъде избегната. Само част от съветските войски успяха да избягат от котлите. Щетите бяха много значителни.
  Сталин се уплаши и беше бесен. Той поиска да напредне... Но Ромел действаше много умело. Един от силните ходове на новия фюрер е разпускането на дивизиите на СС и увеличаването на офицерите от обикновените части на Вермахта за тяхна сметка. И това позволи значително да се повиши качеството на армията.
  Друг важен ход беше набирането на жени за военна служба. И особено в авиацията и танка, както и снайперските части. Това решение също се отрази положително на хода на боевете. И първите успехи започнаха.
  Особено се отличаваше групата на Герда на Пантера.
  Белокосият воин беше наистина готин и забавен. Тя е готова да се бие с яростна ярост.
  Тук Герда стреля по врага с боси пръсти и чурулика:
  - Законът не е писан на дявола!
  Снарядът й точно събори кулата на тридесет и четири. Наистина, това беше ураганен подход към бизнеса.
  Шарлот също стреля, притискайки аленото зърно на гърдите си към спусъка и изскърца:
  - Ние сме могъщи дяволи!
  Кристина също насочи пистолета. Момичетата използваха голите си пръсти, за да стрелят. За щастие Пантера изстрелва петнадесет изстрела в минута. И тя може да събори съветските оръдия и танкове като зърно с нунчаки.
  Ето още една руска кола запалена.
  Кристина извика:
  - Аз съм проклет демон, който пролива кръв!
  Магда също стреля с боса си пета, което се справи много добре и весело изгука:
  - Аз съм дяволски борец!
  Да, тези момичета наистина са нещо чудовищно.
  Като новите воини Албина и Алвина. Те избраха за себе си самолети ТА-152 и едновременно ловуваха от въздушни и наземни цели.
  Правеха го ентусиазирано и агресивно.
  Албина свали съветски самолет и изгука:
  - А аз съм чудовищна агресия!
  След това с помощта на голи пръсти тя прониза и танка на армията на СССР.
  Алвина също удари руска кола в небето и изчурулика, оголивайки зъби в усмивка:
  - Нашият дяволски екипаж!
  И също така много уверено от ТА-152 проби покрива на съветски танк.
  Момичетата наистина са на бойното поле, това е нещо ...
  Нацистите разбиват повече от сто съветски дивизии и превземат инициативата.
  Те започнаха да се придвижват към Киев и имаха значително предимство. Сталин, от друга страна, се уплаши и ревеше, давайки противоречиви заповеди. Докато съгласието и
  Не са имали.
  Ромел действаше уверено и създаде котли. Той успя да маневрира и да спечели, заобикаляйки съветските позиции. И поразяване през нощта, и използване на различни трикове.
  За пореден път германците поеха инициативата. И сега те вече преминаха Днепър и вече там спечелиха победа след победа.
  Само есента и поливните дъждове донякъде спряха нацистите. Но по-голямата част от Украйна беше завзета. Нацистите дори успяха да превземат Харков. Беше изоставен от Червената армия и Киев.
  Ромел също опита да нанесе удар в центъра. Но тук съветските войски вече успяха да се подготвят за отбрана и показаха издръжливост. И вече съветските момичета показаха класа си.
  Елизаве и нейният екипаж се биеха на ИС-2.
  Момичетата също бяха по бикини и боси. И се биеха с голяма свирепост.
  Елизабет изстреля босите си пръсти и изскърца:
  - Аз съм голяма тигрица!
  Екатерина също се прецака толкова много, че снарядът описа дъга, прониза Пантера и извика:
  - Без думи страхливец!
  Елена също взриви врага, проби танка от бойното поколение и изчурулика:
  - Без капитализъм!
  Агресивната Ефросиния също стреля, издавайки:
  Да на социализма!
  Жените пилоти също се биеха във въздуха.
  Анастасия Ведмакова се удари в самолета и туитира:
  - Животът в света не е рай!
  И намигна на спътниците си.
  Акулина Орлова отново събори немска кола с боси пръсти и изгука:
  - Комунизмът ще управлява планетата!
  Мирабела Магнетик събори Месершмид с голата си пета и изгука:
  - За големи печалби!
  И тя намигна на партньорите си, дори и да не са я виждали.
  Акулина Орлова отбеляза:
  - Реактивните чудовища не са пречка за нас ...
  В края на есента и зимата германците решават да застанат в отбрана. А Червената армия вече напредваше. Сталин реши да удари в центъра. Ромел обаче, за разлика от Хитлер, прави втория и третия ред на завои по-силни от първия, което намалява ефекта от артилерийската подготовка.
  Германците успяха да отблъснат съветската офанзива в центъра. За първи път в януарските битки участваха самоходни оръдия Е-10 и Е-25. Те бяха малки, с нисък силует и разположението на двигателя заедно с трансмисията напречно и скоростната кутия на самия мотор. И е много продуктивно.
  E-10 е много практично и лесно за производство самоходно оръдие, високо само 1,4 метра. А Е-25 е само 1,5 метра и само малко по-тежък с пистолет Panther и двигател от седемстотин конски сили. Тази кола имаше добра защита: чело 120 мм, страни 82 мм под наклони. И първото му бойно използване показа голяма ефективност и мобилност.
  Маргарет и Хелга се биеха на E-25 и много известно удариха врага. Поражението на врага последва поражението при наводнение.
  Маргарет стреля по съветската машина. Тя го удари и каза:
  - Всичко ще бъде просто супер!
  Хелга също изстреля снаряд с помощта на голите си пръсти и изчурулика:
  Може би хипер...
  Воинът уверено проби танка ИС-2 и изсвири през ноздрите си.
  Настъплението на съветските войски през зимата е отблъснато. Но след това отново война и битка. Германците започнаха да настъпват през март.
  Ударът на техните войски беше в посока Курск. В битките участваха и Е-100. Тази кола беше много добре защитена от всички ъгли и в същото време сравнително подвижна въпреки голямото тегло. И в пробива показа своята ефективност.
  В същото време германците напредват през нощта, използвайки устройства за нощно виждане. Фриците успяха да пробият отбраната на Червената армия и превзеха Орел, Курск, Белгород. Постигнахме доста голям успех. Приближихме Воронеж в средата на април.
  Ромел се чувстваше уверен. Изглеждаше, че още малко и ще има пълна победа. Но съюзниците поставиха ултиматум: те казват край на войната. И същите претенции към Сталин.
  На 10 май 1945 г. е обявено примирие. Тогава започнаха преговорите. САЩ и Великобритания предложиха своето посредничество. Месец по-късно мирът е сключен. Германия получи Украйна без Крим, Беларус, балтийските държави, Молдова и част от Донската черна земя в замяна на Курск, Орел и Белгород. Финландия възстанови предишните граници, но върна района на Петразаводск. Вярно, в замяна на парична компенсация от СССР. Норвегия също получи малка територия близо до Мурманск, която влезе във федерация с Третия райх.
  Създаден е Европейският съюз - който включва всички държави, окупирани от германците и сателитите, както и бившите републики на СССР. Ромел и Шпеер провеждат умерена политика и официално прокламират равенството на всички нации и раси. Еврорайхът се появи.
  Но демокрацията беше ограничена. Въпреки това се появиха партии, различни от нацистите, и беше установена изборната длъжност на президента. Ромел стана първият президент на Европейския съюз. Той управлява четири мандата по пет години, докато не подаде оставка през 1966 г., за да направи място на по-младите. Тогава беше приета поправката за два мандата на председателя на Европейския съюз.
  Сталин умира през март 1953 г. Той е наследен от Хрушчов след борба за власт. Имаше двадесетия конгрес. А Сталин беше още по-вбесен от собствения си народ. Тогава обаче нещата тръгнаха малко по-различно. СССР загуби Втората световна война и ролята му в света беше по-малка. При тези условия те дори не мечтаеха за изграждане на комунизъм. Никита Хрушчов не е свален, а управлява до смъртта си през 1971 г. И той беше наследен не от Брежнев, а от Шелепин. Немците първи полетяха в космоса, а и до Луната. Тогава, през 1980 г., Европейският съюз отлетя до Марс. Еврорайхът обединява всички страни от Европа и част от СССР, а също така контролира владенията в Африка и Азия. Това се оказа много силна държава. И тя, след като изпревари САЩ, стана световен хегемон. Китай и Япония никога не са се повишили. Последният беше окупиран от американците и имаше партизанска война. Гражданската война и дивият капитализъм продължиха в Китай.
  Светът стана по-европоцентричен. И колониалната система не се срина. Така Еманюел се озовава през 1984 г. Олимпийските игри се провеждат в Рим.
  Момичето Емануел отива в големия град. Всичко е много чисто и подредено.
  Емануел пее:
  - Аз съм римски воин на колене на диваците!
  Враговете на Нерон ще изметна от лицето на земята!
  Олга Рибаченко, това момиче се появи до Емануел, изникна като дявол от табакера и извика:
  - Какво мислиш, че е всичко? Проклети двама!
  Емануел изпищя:
  - Какво друго?
  Олга отговори с усмивка:
  - И тогава... Какво те кара да мислиш, че съюзниците ще помирят Сталин и Ромел. Това е точно обратното! Всъщност следното е много по-реално!
  Германците в средата на май 1945 г. подновяват настъплението. Сталинград стана основното направление. Основните битки се развиват по Дон и по-нататък до Волга.
  Нацистите приближиха Сталинград в началото на юли и започна грандиозна битка.
  Женският снайперски батальон под командването на капитан Наташка Кактусова заема отбранителна позиция в руините на ул. Володарски. Момичета с картечници и пушки, вързани с пачки гранати, се скриха зад руините.
  Самата Наташа е с петниста туника върху голото си тяло, с къси панталони и боса. Красиво и извито момиче, със здрави ханша, тънка талия, къса прическа под полубокс. Лицето е много изразително, с мъжествена брадичка, широко разтворени сини очи. Светлокестенява коса, посивяла от прах, високи гърди, твърд вид. Капитан Наташа се бори повече от две години и въпреки младостта си е видяла много. Краката на момичето са покрити с порязвания и синини. Едно момиче е по-пъргаво да се движи босо, отколкото груби и тромави ботуши.
  Голата подметка усеща и най-малката вибрация на почвата, предупреждава за близостта на мина, а самата майка земя добавя издръжливост. От една страна, краката на момичето се втвърдиха и те не се страхуваха от горещ метал, нито от острите развалини на руините, но от друга страна, не загубиха чувствителност и гъвкавост, предупреждавайки чрез рева на движението на танкове.
  Сладката Наташка държи граната със завързана експлозивна опаковка. Необходимо е да се пълзи до страхотния немски танк "Лъв", поливайки улиците с картечници.
  Мирабела пълзи до нея. Също боси, така че всички момичета от батальона се оказаха от ботуши, имитиращи своя командир. Прашните й подметки се изострят, докато пълзи на четири крака. Жълтата коса на Мирабела е разхвърляна и дълга... Малко къдрава. Самото момиче е стройно, слабо, с малък ръст. Тя дори може да бъде сбъркана с момиче, с тесни рамене и привидно голяма глава.
  Но Мирабела вече е преживяла много. Тя успя да посети както фашистки плен, преживяла жестоки изтезания, така и мини, откъдето по някакво неразбираемо чудо успя да избяга. Но гледайки детското й нежно лице, никога не можеш да кажеш, че е била бита с гумени пръчки по петите, през тялото й е прокаран ток.
  Мирабела стреля ... Войник на Третия райх, в случая арабин, пада мъртъв, а муцуната му вдига пясък и развалини.
  Наташка пъхна купчина гранати под купчина боклук. Сега деветдесеттонен "Лъв" ще пропълзи тук и ще го взриви. Сините очи на момичето искрят като сапфири на лицето й, мургаво от слънчево изгаряне и прах.
  Опитът показва, че добре защитен танк сега ще промени позицията си. "Лъв" има 100 мм странична броня, при това дори под ъгъл. Тридесет и четири не могат да го пробият, само тежките кевеши имат шанс. Но целта са гъсениците. Основното нещо е да се лиши колата от мобилност ...
  Светлана стреля от картечница... Един войник, никой не знае каква националност, пада. Германците, след като завладяха, макар и морално в по-голямата си част, по-голямата част от източното полукълбо, ценят арийската кръв и хвърлят в битка колониални войски: араби, африканци, индийци, различни азиатци и европейци. Увеличава се и броят на поляците - които от люлката са свикнали да мразят болшевишка Русия. Тук се бият и украински националисти, и донски казаци, и чеченци, и целият Кавказки каганат. Ромел издигна цял интернационал.
  Много врагове...
  Светлана ловко избягва картечния огън. Куршумът почти се разцепи, почернял от прах, кръгла, момичешка пета. Красивият капитан дори усети гъделичкане колко близо е прелетял едрокалибърен подарък. Момичето се прекръсти и прошепна:
  Дори куршум няма да ни спре!
  Мирабела отвръща... Друго момиче Анжелика - много червенокоса, над средния ръст и мускулеста, въпреки оскъдните дажби. Също много красиво момиче, с луксозни бедра, прибрана талия, неженствени широки рамене и високи гърди.
  Анжелика се бие само в късите си панталони, туниката е разкъсана на парчета и се разпада на прах, а нови униформи не се доставят през Волга. Не дай Боже да прехвърлим повече боеприпаси и капка храна за изтощените съветски войски.
  Така Анжелика е почти гола, краката й са надраскани, особено коленете. Част от шрапнел удари стъпалото на десния крак и боли, трудно се ходи.
  Червенокосата, прашна, почти гола Анжелика изкривява хубавото си, но в същото време твърдо лице. Момичето, стрелящо, казва:
  - Господ, Москва и Сталин са над нас!
  И тя отрязва атакуващите нацисти, като самата тя едва има време да се върне назад.
  Руините и тесните улички затрудняват обръщането на страховитите немски танкове. Ето почти двеста тонни "мишки" и те изобщо не могат да минат...
  Както Светлана очакваше, "Лев" подкара малко и се зарови в купчина боклук. Имаше експлозия. Гъсеницата се спука, няколко повредени ролки излетяха.
  Раненият танк спря и от дулото му излетя снаряд...
  Някъде тътен в далечината, оставяйки руините. Блондинката Светлана като змия изсъска:
  - Това е моето изчисление! Отвори сметка...
  Момичето-капитан отново е принудено да изпълзи. Германците и техните сателити не могат да използват техническото си превъзходство сред развалините. По вина на упорития Хитлер ордите на Третия райх са затънали в позиционни битки в доста голям и добре укрепен град.
  Мирабела хвърля граната. Принуждавайки ги да правят салта върху свалени германци или араби, като се обръщат. Един от нацистките бойци откъсва ръката му и окачва на нея английски часовник с компас.
  Мирабела казва с усмивка:
  - Това, което ви показва компасът - пътят към ада!
  И красиво момиче отърсва парче полепнала керамика от прашната си пета.
  Анжелика също се разпраша с твърдите си пълни гърди. Зърната са почти черни от мръсотия и сърбят. И опитайте да се измиете. Отново трябва да ровите, когато германските картечници драскат. И пълзи по пластунски.
  Батальонът от момичета държи позициите си, въпреки че има обстрел. И те разкъсват тежки снаряди, и бомби падат от небето ... Но нищо няма да пречупи смелостта на съветските героини.
  Тук Светлана вижда как Пантера пълзи. Е, този резервоар вече не е толкова страшен.
  Можете да го ударите отстрани. Момичето кихна, изплю праха, който се качи в елегантната й уста. Тя взе граната в ръката си, претеглена с експлозионен пакет. Трябва да се промъкнете незабелязано. Но има толкова много дим наоколо.
  Анджелика започна да пълзи нагоре, опирайки се в канализацията с боси пръсти и лакти. Тя беше като котка, която дебне мишка. Момичето си спомни войната от онова ужасно лято на четиридесет и първата година, когато Вермахтът предателски нахлу в просторите на СССР. Нито момичето, почти момичето не беше уплашено? В началото да, но после свикваш. И вече възприемате постоянните изблици на снаряди като обикновен шум.
  И сега избухна много близо. Момичето се плесна по корем. Фрагменти се втурват отгоре като ято диви пчели. Анжелика прошепва с напукани устни:
  - В името на справедливостта, Господи!
  Момичето ускорява пълзенето си и хвърля граната с прикачен пакет с експлозив. Настоящето лети в дъга. Чува се експлозия, по-тънката странична броня на Пантера се поддава. Немският танк започва да гори, бойният комплект избухва.
  Светлана прошепва с усмивка:
  Благодаря ти Господи Исусе! Вярвам само в теб! Моля се само на теб!
  Разбива пантерата. Откъснат, дълъг ствол е заровен в развалини. Челната броня, отделена от страничната броня, прилича на лъжичка.
  Светлана, чиито очи, на лице кафяво от прах и слънчево изгаряне, искрят с метличина, казва:
  - Колкото повече дъбове има врагът, толкова по-силна е нашата защита!
  Анжелика е много секси, в черните си бикини и голо, прашно, силно тяло. Момичето е много умно. Тя може да хвърля парчета стъкло с голите си пръсти.
  Сега тя хвърли остър предмет с грациозния си, покрит с прах крак. И заседнал, точно в гърлото на фашист. Красивата Анжелика промърмори:
  - И аз съм секс символ, и символ на смъртта!
  Момичето, след което отново пропълзя, стреляйки. Водеше огън и Светлана.
  Капитанът на красотата Наташа, след като посече фашиста, изчурулика:
  - Животът е верига, а малките неща в нея са връзките...
  Мирабела стреля, разряза главата на Фриц и добави:
  - Невъзможно е да не придадем значение на връзката!
  Светлана, отново стреляйки точно, изграка:
  - Но не можеш да се занимаваш с дреболии...
  Мирабела стреля точно и добави:
  В противен случай веригата ще ви обгърне!
  Тук смело се бият и Емануел и Олга Рибаченко.
  И двете момичета са много борбени. И хвърлят гранати с боси пръсти.
  Еманюел отбелязва с усмивка:
  - И тук битката не е слаба!
  Олга Рибаченко, оголила зъби, се съгласи:
  - Не слаб! Но става по-зле!
  Еманюел изгука, намигайки със сапфирените си очи.
  - Всичко ще бъде просто супер! Да стигнем до коронавируса!
  И воинът ще се смее. И хвърляйки нож с голи пръсти, той ще пробие Пантера отстрани.
  Олимпиада, трептяща с мускулести, загорели прасци, победи степа с босите си красиви крака. Момичето изпя:
  - Свети руски лица трептят от иконата... Не дай Боже да накиснете поне хиляда фрици! И ако някой бръмчи повече от фашисти, никой, повярвайте ми, няма да ви осъди за това!
  След това тя презареди противотанковата пушка и стреля отново. Германският транспортьор отново издуха дим.
  Девическият батальон нанесе значителни щети на фрица. Но той също претърпя загуби. Тук едно момиче беше разкъсано наполовина и лицето й стана така, въпреки праха, бледо.
  По-голямата част от Сталинград вече е превзета от нацистите, но това, което остава от града, не иска да се предаде и да се предаде.
  Междувременно Светлана се опитва да пробие "Тигъра". Мощна немска кола, получи граната отстрани, но не се поддаде. Обръща се, за да стреля с оръдие. Момичето трябва да се зарови в земята и развалините, за да не бъде смачкано от взривната вълна, освободена от настоящето.
  Светлана тихо прошепва:
  - Мамо, татко, съжалявам!
  Мирабела хвърли граната по Тигъра, която избухна на челото й. Момичето изсъска:
  - За това, че светлото учение през зимата през пролетта... Повтарям без изключение, че Ромел е чумно копеле!
  Анжелика, разбивайки гледката на нацистите и изливайки ги с вода, се напрегна:
  - В ковчега сега видях фюрера! И тя ритна горкия право в окото!
  Червенокосото момиче всъщност хвърли граната по танка с голи пръсти. Удари цевта... Последва експлозия и дулото на "Тигъра" беше разкъсано.
  Страхливият германец го взе и се отдръпна.
  Светлана изсумтя през ноздрите си:
  - Нашите, вашите няма да отстъпят!
  Мирабела посече хитлеристки наемник с куршум и запя:
  - И злодеят не се шегува! Ръце и крака, той усуква руските въжета! Забива зъбите си в самото сърце... Изпива отечеството до дъно!
  Светлана, кикотейки се, излая:
  - Фюрерът буйно крещи, разкъсва се!
  Мирабела изстреля и добави:
  - Е, смърт пухе, усмивки!
  Появи се още по-опасен "Щумртигър". Разрушава цели сгради и бункери. Освен това не се доближава до позициите на съветските войски. Колата се държи под прикритие от немски картечници.
  Светлана вижда, че доближаването до позициите на фриците е нереалистично. Но в небето Focke-Wulfs. Една от тези машини лети по-близо до съветските позиции. Момичетата откриват огън по нея.
  Анжелика хвърля граната и яростно казва:
  - В дълбоката смърт - няма прошка!
  След това момичето дава ред от картечницата. Бързо се връща назад. Сравнително нов немски танк "Пантера"-2 с малка кула и по-нисък силует бързо се изкачва.
  Няколко момичета хвърлят гранати по немската кола. Тя, след като получи подаръците, замръзва и не може да се обърне.
  Анжелика подсвирна, съскайки:
  - Това е нова атака! Ще й разкъсаме устата!
  Пантера-2 изръмжа и изстреля по-мощното си оръжие.
  Огненият стълб раздели въздуха и моментално нагрява и електролизира атмосферата.
  Анжелика се изкикоти, черупките прелетяха покрай полуголото момиче. Безсрамната червенокоса поклати бедра и каза:
  - И Нютон победи враговете, хвърли хомота от трона! Фриц, той постанови своя закон на Нютон!
  Сталинград беше целият обхванат от пожари, когато огнени езици сякаш облизваха небето и пукаха лилави, оранжеви и алени искри! И всяка искра е като призрак, който бяга от адски замък.
  Светлана, събаряйки немски боец, блесна със сините си очи, запя:
  - Какво хленчиш лоша баба? Повярвайте ми, просто психиатрична болница плаче за вас!
  Мирабела пееше в скандиране, стреляйки по нацистите:
  - Колко е хубаво да легнеш на тревата и да удариш фрица по главата! Направете лапа за фюрера и изпратете куршуми от картечница!
  Момичето се изкикоти диво и се претърколи от корема на гърба си. Направих велосипед с крака. Една граната излетя. Летящият Focke-Wulf, получил шрапнел под корема, бързо се издигна по-високо. Вижда се, че остри фрагменти са го ранили. Фашисткото същество се запали и започна да губи парчета от счупени крила.
  Светлана, като видя как Фоке губи височина, изграка:
  - Това е семафор! Брадва виси на борда!
  Германският самолет избухна, разпръсвайки отломки във всички далечни краища на небето. И къде отиде фашисткият ас. Направих последния си завой. Палачът отиде в пепелта, а не пилотът!
  Мирабела кихна, разпръсна прах и каза:
  - Да бъдеш или да не бъдеш? Това не е въпрос!
  Анджелика отново хвърли парче стъкло с крака си, толкова силно, че, като удари окото, то излезе във Фриц през тила:
  - Аз съм танкова армада! И трябва да се лекувате!
  Германците и техните спътници се опитаха да настъпят, хвърляйки гранати пред себе си. Подобна тактика срещу момичета не проработи. Тук Емануел разположи катапулт и как удари врага в отговор.
  Момичето писателка извика:
  - Дядо Коледа разкъсва устата на Ромел!
  Зарядът на катапулта, пробиващ се в тълпата от нацисти, ги накара да се разпръснат и в същото време да се преобърнат във въздуха. Фриц падна и се счупи в развалините на стените.
  Танк "Тигър" -2, загубил равновесие, се сблъска с "Лъва". О, Лева, къде е страхотното ти име?
  Светлана се усмихна и отговори:
  - Е, браво Еманюел!
  Момичето писателка излая агресивно:
  - Емануел винаги е готова!
  Момичето разтърси бос крак в отговор.
  Момичето-капитан отново започна да заковава. И Олимпиас гъделичкаше тесното краче на Емануел, колко е трудно сега! Нищо чудно, че момичето не се страхува да бяга през пожарите.
  Мирабела в песнопение каза:
  - Младостта е добра - старостта е лоша!
  Анджелика, тази весела червенокоса, се съгласи:
  Няма нищо по-лошо от старостта! Това наистина е най-отвратителното състояние от всички възможни!
  И момичето направи скок с преврат. Тя си представи за миг отвратителни баби. Не, не сравнявайте възрастна жена с момиче. И каква красота, в стройни тела.
  Анжелика го взе и запя:
  - Поток след година, години в каравана,
  Стара жена търка къна в хаванче...
  А какво да кажем за стройната ми фигура,
  Не разбирам как отмина младостта!
  Светлана блесна с очи, повали германеца с удар в слабините и отбеляза:
  - Не! Все пак във войната има такъв чар - да останеш вечно млад! Винаги пиян!
  Олимпиас постави нов заряд в катапулта. Това е нещо като добър хоросан. Момичето изсъска:
  - Не минавай, а минавай!
  Емануел размърда стройния си, но пъргав крак и излая:
  - Фриц лице!
  И граната, заедно с експлозивна опаковка, влетя в пълен ход към позициите на нацистите.
  Да, Сталинград не им беше даден. Трети месец от края на юни щурмът продължава, но градът не успява да вземе всичко. На други участъци от фронта нацистите постигнаха успех, но не и в този.
  Светлана стреля с пистолета си и изръмжа:
  - Всичко е невъзможно, случва се да е възможно... Няма нужда да правим Вселената много сложна!
  И се удари в резервоара за бензин на мотоциклет. Машината гръмна и огнени вихри осветиха опушения пейзаж. И германецът беше разкъсан от огнена лапа.
  Капитанът на момичето извика:
  - Обичам да убивам злото! И това е най-висшето благо!
  Мирабела удари германците с гръм и изсъска:
  - Да поиграем на дикобраз!
  Анджелика откри огън, по-точно. Няколко черни бяха оставени да лежат върху покрити с копия развалини:
  - Убийте врага! - прошепна момичето.
  Мирабела закачливо изпя:
  - Като нарисувам Ромел с червило, Майнщайн с лак за коса, ще те завлека в плен на принцесата, вярното куче ще те гризе!
  Светлана, стреляйки, изсъска:
  - Хайде вечерта, Адолф, обеси се... Престани да си заблуждаваш главата! Хайде вечер, летете като сокол - да биете нацистите яко!
  Мирабела каза в ярост, като събори шлема от главата на щурмовака:
  - Ние можем! И ние ще го направим!
  Момичетата от батальон "Ленин" спират настъплението на чуждите войски. Фриц се придвижи напред, буквално хвърляйки трупове в космоса. Не помогна и танкът "Лев", с който се възлагаха надежди. Ето една модификация на машината със 150 мм оръдие.
  Анжелика събаря камък, залепнал за голото й зърно. Момичето има толкова красиви и пълни гърди. Момичето хвърля граната с крак. Кракът е по-силен от ръката и хвърлянето отива по-далеч.
  "Лъв" получи пролука в гъсеницата и спря. Изстрел от мощната му уста. Тътнене и срутване.
  Анжелика, като плюе, казва:
  - Руският воин не стене от болка!
  И момичето отново стреля. И го прави изключително добре. Фашистът, наведен от кулата, пада назад.
  Червенокосо, почти голо момиче казва:
  - Напразно врагът вярва, че е успял да разбие руснаците! Който се осмелява, той атакува в битка, ние ще бием яростно враговете!
  И Анжелика търкаля мускулите на пресата, която е много релефна.
  О, колко са красиви момичетата! Не искам никой от тях да умре.
  Сталенида тичаше... Много красиво момиче, с пухкава бяла коса. Някак си успява да ги намаже с някаква отвара, за да не се изцапат.
  Момичето е много красиво, с фигурата на Венера, само че по-тонизирана и релефна. Дрехи по нея, само сутиен и бикини. Всичко друго вече е разкъсано. Но колко грациозни са краката! Това не е момиче, а печат на съвършенството, корона на красотата.
  Тя се движи по специален начин, като катерица. А боси крака и трептене, и токчета, изненадващо остават чисти. Сталенида стреля, а фашистът получава язва в гърдите.
  Момичето казва:
  - Лоялност към родината е най-висшата дума!
  Анджелика отбеляза със смях:
  - Свалете сутиена си и останете като мен по шорти!
  Стилинида поклати отрицателно глава.
  - Това не е подходящо!
  Анжелика разтърси бедрата си, стреля уместно и запя:
  - Нещо комсомолски стана необичайно! Да ходиш така с голи гърди е много неприлично!
  Steelenida се закикоти и отбеляза:
  - Защо да носиш радост на фрица, погледни красотата ни!
  Анжелика отговори решително:
  - Красавицата ни е смъртоносна!
  Стоманеното момиче се изкикоти и стреля по ТА-200. Нацистката кола се запали. И красивата блондинка извика:
  - Смърт на злото!
  Анджелика се изкикоти.
  - И животът е хубав!
  Стеленида, като видя, че германецът пада, изръмжа:
  - Това е най-високата стойност! Не мислете нацистите, че сте спечелили!
  Анжелика пее:
  - В очакване на победата! Победата очаква... Тези, които копнеят да разкъсат оковите! В очакване на победа! В очакване на победа! Ще успеем да победим нацистите!
  Красиво момиче, а голите й гърди треперят. Добър с гол торс в жегата, която се засилва от огъня.
  Сега Светлана изглеждаше много по-решителна. Тя стреля по фрица с картечен пистолет и излая:
  - Ще те кастрирам!
  И наистина нацистите получиха смъртоносни подаръци и ковчези! И момичето им показа фигура, хайде да изградим голи пръсти. И подсвирна като славей-разбойник. И през пръстите на долните крайници.
  Момичето капитан е много умно. И искрящо. И изобщо не жесток. Тя също понякога съжалява за войниците на врага, които може да имат деца, които ще плачат за мъртвите си бащи.
  Светлана обаче прогонва подобни мисли от себе си, така че ти се иска да плачеш от тях. Но не руснаците дойдоха при германците да ограбват и убиват. Не, това са германците и цяла агресивна глутница чужденци от цял свят нахлуха в руските простори.
  Светлана се прекръсти и стреля по фрица, който се опитваше тихомълком да се доближи до позициите на руснаците... Окото и мозъкът на мъжа, които бяха избити от куршум, изтекоха.
  Момичето-капитан се усмихна и каза остроумно:
  - Право очи в очи, глава в глава!
  Светлана стреля точно и удари мотоциклет с кош. Колата започна да се къса, а картечницата излетя, преобърна се няколко пъти. Тогава муцуната му потъна в развалините.
  Момичето потърка голата си прашна подметка в развалините. И тя отново се прицели. Веселото й младо лице се ухили доста ухилено. Момичето изпя:
  - Не, казахме на фашистите, нашият народ няма да търпи руския благоуханен хляб да се нарича брод!
  Мирабела направи много точен удар, от който Фоке-Вулф пламна и изчурулика:
  За негодник, разбира се, изборът е ясен,
  За долари той е готов да предаде Русия ...
  Но руският мъж е толкова красив
  Че е готов да даде живота си за Родината!
  Момичето направи салто и показа на нацистите смокинята, и превъртя, а куршумите не докоснаха красотата.
  Появи се Анжелика, тази красавица, почти гола и мръсна като дявол, хвърли граната наведнъж с два крака. И тя провери:
  - Това, което имам е... Фриц в остра страна!
  Олимпиас поправи Анжелика:
  - Остро, встрани, а не в острата страна!
  Момичето се изкикоти и разтърси динените си гърди и изстреля граната с помощта на граната с експлозионен пакет. "Тигърът" беше уцелен в дулото и това криво произведение на изкуството избяга.
  След това нацисткото създание се отдръпна. Тя започна да пълзи като костенурка, хваната в пожар.
  Светлана запя, намигайки весело:
  - И "Тигърът" се отдръпва и немците се крият!
  Девическият батальон маневрира под атака, въздушни удари и тежки оръдия. Тук реактивните бомбардировачи удариха, счупени, нажежени стръмнини се издигнаха в небето. И камъните горяха. За щастие нито едно от момичетата не загина, но мъжете отидоха на онзи свят - които не съжаляват толкова! И души летят - едни към рая, а други към ада! Където дяволи с вили вече чакат онези, които не вярваха в Исус.
  Анжелика е най-секси от воините в ярост: добре, могат ли наистина нацистите от техния "Щурмтигър" да стрелят по позициите на съветските войски и да убият червените воини?
  И момичето грабна граната с босите си крака и се завъртя в каскади от салта. И се върти все по-бързо. И тогава с всичката си сила тя хвърли дара на смъртта в широката муцуна на Stormtiger. Голите загорели крака на красавицата блеснаха, а гранатата влетя в широката муцуна. И мощната машина първо се задави, а после се втурна. Два "кралски тигъра", които стояха отстрани на "Sturmtiger", бяха изхвърлени и разпръснати в различни посоки. Ролките се откъснаха от тях и те паднаха, летейки като счупена огърлица на кралицата.
  Взривната вълна хвърли Анжелика и момичето полетя с главата надолу. И тя беше обърната, разклатена и хвърлена. Но красавицата все пак кацна, остри развалини и натрошени камъни се забиха в босите й подметки. Момичето изпитваше болка и дори през назъбения крак върхът му беше пробит.
  Но Анджелика намери сили да се изправи и да извика:
  - Вие, фашистите, ще бъдете в пепелта!
  Светлана и други момичета бяха изхвърлени от експлозивна вълна и дори леко смачкани. Но нито един от красивите воини не загина. Момичетата срещнаха ураган и добре насочен огън. Потискане на изскочилите нацисти и други агресивни насекоми, обсаждащи СССР.
  Мирабела пееше с голям ентусиазъм:
  - И когато тръбата Господня ни поведе на бой, ще бъдем приятели с комсомола! И по волята на Йехова ще бъда на небесната поименна служба!
  Анжелика, отърсвайки праха от кървавите си подметки, изпя:
  - Ленин, парти, комсомол! Изпращаме фюрера в лудница!
  Момичетата започнаха да се смеят оглушително, а Емануел каза с тревога и досада:
  - И моят катапулт, не толкова точен - като онези боси и здрави крака на Анжелика!
  Олимпиас, играейки с мускулите на ръцете си, каза:
  - Това е добре! Все още мислиш. Нещо по-готино!
  
  НЕ БОМБИРАЙТЕ БРИТАНИЯ
  Хитлер не бомбардира английски градове и успя да спечели въздушната битка за Англия. Освен това Шпеер получава длъжността министър на въоръженията и боеприпасите на Райха още през май на четиридесетата година. И в резултат на това производството на самолети започна бързо да нараства.
  И на 4 ноември 1940 г. следва неочаквано, но дръзко кацане във Великобритания. Което изненада бреговата отбрана. И германците успяха да превземат плацдармите, като взеха голям брой британски войници в плен. И тогава веднага развивайте успех.
  Беше спечелена голяма победа и Англия отстъпи през четиридесетата година. Войната продължи известно време. Чърчил избяга в Канада и се опита да организира съпротива там. И германците окупираха многобройни колонии на Англия с войски. И тогава Япония нападна Съединените щати. И Третият райх трябваше да се впрегне.
  Да вземеш Америка не е лесно - тя е разделена от океана. Но германците създадоха плацдарм в Латинска Америка и започнаха да насочват силите си оттам. И те започнаха да стягат пръстена около Съединените щати.
  През четиридесет и третата година нацистите имаха танка Panther, Tiger и Lion в поредицата. Последната кола не беше в реалната история, но сега нацистите имаха много повече ресурси. Въпреки това, "Лъвът" с тегло от деветдесет тона и прекомерно мощно оръдие срещу "Шермани", не се оправда много. Като танка Маус. Ако в тестовете тази машина показа задоволителни резултати, тогава в реалната история тя започна да се разпада.
  Малко по-добър беше този, получен от четиридесет и трети септември в серията Panther-2. Доста тежък с петдесет и три тона, но с двигател от деветстотин конски сили се движеше добре. А нейното 88-милиметрово оръдие в 71 EL прониза Shermans от четири километра.
  Герда току-що получи една от първите модификации на Panther-2 и се бие с американците в Канада.
  Беше октомври 1843 г. Въпреки есенната прохлада, момичетата бяха боси и по едно бикини.
  "Пантера" -2 от голямо разстояние можеше да удари и имаше добра защита на челото. И страните й са по-добре защитени от тези на обикновена пантера; не можете да вземете базука или пистолет с малък калибър.
  Но за да удряте от голямо разстояние, трябва да имате феноменална точност.
  А Герда вероятно стреля с боси пръсти, за да удари. Снарядът описва дъга и пробива американския танк Грант от четири километра.
  Момиче реве:
  - Ние сме просто дяволи!
  С помощта на голите си пръсти Шарлот също стреля, като агресивно отбеляза:
  - Политикът е прасе в чист костюм, а лисица под маската на свята невинност!
  Кристина стреля един по един, което тя направи много уместно и доволна, като точно проби Шърман и изгука:
  - Политикът обича да лае силно и да обещава оглушително, но когато трябва да изпълните обещанието, освен оправдания няма да чуете нищо!
  Магда също удари врага с много смъртоносен снаряд, прониза челото на кулата на танка и изчурулика:
  - По -добре да биеш политик, който обещава безделие, отколкото да биеш палци, когато загубиш работата си!
  И момичето избухна в смях... И пак стреля от пистолета. Така лесно Съединените щати не могат да победят Третия райх.
  Но фриците имат човешки материал, а техниката е по-силна. Например ME-309 е страхотен, срещу който няма прием и от който няма измъкване. Тази машина има много мощно въоръжение: три 30-милиметрови самолетни оръдия и четири четиринадесет милиметрови картечници, които също са смъртоносни части. Цели седем огнени точки - готино!
  ME-309 е чудовище, особено ако се управлява от момичета. В този случай две красавици: Албина и Алвина. И двете блондинки са боси и само по бикини.
  И как ще се изправят срещу американците. Само фрагменти летят в различни посоки.
  Натискайки спусъка с голи пръсти на краката си, Албина стреля и сваля американски самолет, гукайки:
  - Политикът е евтина проститутка, която се оправя твърде дълго и внася не само венерически зараза в плътта, но и поражда бацил на несигурност в душата!
  Тук Алвина също натиска педала с голата си пета, много уместно чука и чурулика в горната част на дробовете си:
  - Евтините проститутки са най-скъпи - особено ако са политически!
  Да, тези момичета си знаят стойността и избиват старателно духа и материалния компонент на противника.
  Постепенно германците преодоляват Америка. Тук вече имат нова щурмова пушка МР-44, която унищожава щателно американците. Тази щурмова пушка е ненадмината. И това дава на Вермахта решаващо предимство.
  И момичетата се бият в пехотата: Маргарет и Хелга. Използват и специална форма: бият се боси и по бикини. И е много ефективно.
  Маргарет стреля по американците и изстреля колосална, смъртоносна сила с боси пръсти на краката си. И тя изчурулика, оголивайки зъби:
  - Политикът е такава проститутка, че обещава райско удоволствие безплатно, но слага само прасе в леглото!
  Хелга отбеляза, докато стреля по врага с голяма точност и точност:
  - Политикът може само да отнема и дели по аритметика, а след като стане диктатор, може и да нулира условията на управление!
  И момичето взе и с бос крак хвърли голям, разрушителен подарък на смъртта.
  Маргарет, докато стреля с автомата си, отбеляза:
  - Няма значение, когато диктатор нулира условията на управление, по-лошо е, когато всички постижения са сведени до нула без пръчка!
  И момичето също ще хвърли подарък за унищожение с боси пръсти на краката си.
  Хелга, като коси американците в офанзивата и ги нокаутира в редици направо в движение, издава:
  - Когато постиженията на диктатурата са нулеви, условията на управление се нулират!
  И момичетата ще го вземат и ще се смеят, оголвайки зъбите си, които искрят като перли.
  Торонто и Квебек паднаха още преди зимата... А през зимата бойните действия се развиха вече в Съединените щати. Силите бяха неравни... Въпреки че американците, поради дължината на комуникациите и мощната икономика, имаха голямо предимство в количеството оборудване. Но те бяха с по-ниско качество.
  През пролетта на четиридесет и четвъртата година превозните средства с реактивни двигатели започнаха да участват масово във въздушни битки: ME-262 и XE-162, които нямаха равни противници.
  В танковете се появи най-новият "Лъв" -2, в който германците за първи път в танкостроенето поставиха трансмисията и двигателя в един блок и напречно, а скоростната кутия върху самия двигател, а отпред - превключването на кула обратно. Lion-2 се оказа с по-нисък силует, освен това ходовата част стана по-лека, а кулата се оказа по-тясна с оръдие с калибър 88 мм - 105 все още е излишен за американски танкове. "Лъв" -2 се оказа подвижен и добре защитен. На бойното поле тя веднага грабна инициативата като най-добрият танк в света.
  СССР след войната с Финландия все още не е воювал с никого. Неговото развитие на танкостроенето не вървеше по най-продуктивния начин. Появиха се KV чудовища с огромни везни и няколко оръдия. Само Т-34 може да се нарече успешен танк. Въпреки че не е достатъчно мощен.
  Освен това в СССР се появи разработването на колесно-гусенични танкове. Серия А вече е магистрала. И много други коли.
  Германците, от друга страна, се научиха да се бият и получиха много боен опит. До края на лятото повече от половината територия на САЩ вече беше заловена от нацистите. През септември започна нападението срещу Ню Йорк и Вашингтон.
  Герда вече се е била в Лев-2. Това превозно средство тежало шестдесет тона, но имало по-дебела странична броня от 100 мм по склоновете и 88 мм оръдие с дължина на цевта 100 EL. И челната броня под големи наклони също беше малко по-дебела. Тялото е 150 мм и 45 градуса, а челото е 200 мм и също е наклонено.
  Американските оръдия не взеха челната броня на такъв танк. А тези, които можеха да проникнат отстрани, бяха малко и не на танкове.
  Герда изпрати снаряд с помощта на голите си пръсти, разби Sherman и отбеляза:
  - Политикът работи с езика си, енергично привличайки сърцето, само в резултат на това всички думи се дават в черния дроб!
  Шарлот стреля по американците, обърна точния удар на гаубицата и изсумтя:
  - Колкото по-тъп е умът на владетеля, толкова по-остра е брадвата на неговия палач!
  Кристина отново стреля по врага, разби друг танк в редица и изкрещя:
  - Нулирането на мандата на диктатора ще превърне избирателя в чиста сума!
  Магда тук също се насочи към врага и разби зенитния оръдие, мърморейки:
  - Владетелят обича да говори грубо, дори само за да отмени красноречивите провали!
  И момичетата отново изпратиха снаряд с огромна, смъртоносна сила!
  В небето също са в разгара си сериозни битки и то много кървави.
  Албина на ME-262 събори друга американска кола и изпищя, оголивайки зъби:
  - Диктаторът-лешояд винаги е прав, защото има много права, без граници, а избирателят, който има птичи права, може само да прелети кордона!
  Алвина, на ME-262, също подстрига американски изтребител и изгука остроумно:
  - Ако искаш да станеш орел, спри да летиш с правата на птиците!
  Нацистите вече щурмуват Белия дом. Три момичета: Хелга, Маргарет и Фрида се отправят към купола, за да закачат там знамето си.
  Воините са боси и само с едно бикини. Промъкват се и се бият.
  Хелга хвърли граната с бос крак и стреля от автомата си, гукайки:
  - Най-често тези, които имат птичи права и навика да броят гарвани, са най-често петли!
  Маргарет стреля агресивно и с голите си пръсти хвърли подаръка на унищожение и изскърца:
  - Докато не се научиш да броиш гарвани, ще летиш с птичи права и кокошка изобретателност!
  Фрида посече няколко черни войници на янки и изгука, хвърляйки опустошителна граната с босите си пръсти:
  - С правата на птиците няма да излетиш в небето, но ще полетиш в ада под земята като пиле в оскуба!
  Японски момичета нинджи също се бият с американците. Те натискат от Страната на изгряващото слънце.
  Синята нинджа наряза американците с мечове. Тя хвърли подаръка на смъртта с боси пръсти на краката си и изчурулика:
  - Ако имате кокоши мозъци, права на птици и амбиция на петел, тогава перата ще летят с гаранция!
  Жълтата нинджа използва мечовете си, за да посече американците и изскърца, хвърляйки дар за унищожение с голата си пета:
  - Който има кокоши мозъци, брои гарвани и търси само птичи права!
  Червената нинджа изстреля бумеранг с боси пръсти, отрязвайки главите на враговете и изпищя:
  - Който брои много гарвани, получава проблеми без да брои!
  Бялото момиче нинджа взе дара на смъртта с аленото си зърно и извика:
  - Преброявайки гарвани, рискуваш да квакаш неприятности, да си търкаш носа, ще влезеш в щипка като пиле!
  Накрая Белият дом пое властта. И Ню Йорк, и Вашингтон паднаха в началото на октомври.
  А на 8 ноември 1944 г. САЩ и Мексико капитулират пред Япония и Третия райх.
  Настъпи временна пауза. Третият райх трябваше да усвои притежанията и да се подготви за нова война. Япония също получи много.
  Сталин също се готвеше за войни, но не се вписваше никъде. Всичко беше спокойно.
  Германците започнаха изграждането на танкове от серия Е. Също през четиридесет и петата година бяха получени много успешни дискови самолети, които биха могли да направят повратна точка във всяка война. Разработваха се и ядрени оръжия. Въпреки това, в СССР Сталин се отнасяше хладнокръвно към него и почти не финансираше. Отношението на Хитлер също беше скептично. Но в Япония беше извършена известна работа.
  Разузнаването на Третия райх получава информация, че японците са постигнали нещо.
  След лична среща между Хитлер и Сталин бяха взети решения за съвместна война срещу Япония.
  Сталин в напреднала възраст иска да получи славата на изключителен командир и след колебание решава да сключи военен съюз с Германия. Хитлер, който лично успя да се сприятели с червения диктатор, също предпочете да се бие с Япония. Освен това има много колонии и все още е относително изостанала армия. Макар и многобройни, и фанатични. Такава лека разходка не се очакваше.
  На 20 април 1950 г. започва голяма война срещу Япония с колониите, СССР и Третия райх.
  Червената армия настъпва от Манджурия. Без опит в настъпателните операции, срещу мощната японска отбрана, съветските войски напредват бавно и с големи загуби.
  Елизавета се бие със самураи на най-новия танк Т-54. Съветската кола е по-напреднала от предишните модели, но се появи наскоро. И тя има 122-милиметрово оръдие, а самата тя е много тежка - петдесет и пет тона.
  Сталин, без опит от Великата отечествена война, увеличи размера и масата на танковете.
  Харесваше всичко голямо и обемно.
  Подобно на серията KV, някои модели, като KV-14, тежат над триста тона.
  Германците, напротив, осъзнаха, че големите тежести са неефективни и танкът се нуждае от мобилност. И пирамидалният AG-50 стана основната машина. Имаше ъгли на рационален наклон във всички посоки.
  И не може да се пробие от съветските оръдия от никакъв ъгъл. В същото време теглото е само петдесет тона, а двигателят от 1800 конски сили е газова турбина. AG-50 е перфектна кола за времето си и много бърза, понякога сто километра в час по магистралата.
  И оръдието наскоро беше монтирано с къса цев, но високо налягане, което е способно да проникне във всички автомобили. И калибърът от 88 мм не трябваше да се променя. Всъщност калибърът е по-малък и запасът от снаряди е по-голям и скоростта на стрелба на пистолета е по-висока. И това вече е аксиома. Обратно, големите калибри в танков дуел всъщност са по-лоши от малките.
  AG-50 е чудовището, което смазва Япония. Самураите разполагат само с танкове от серия Е и дори тогава ранните, далеч от най-модерните модели на тази модификация.
  Но Елизабет все още кара Т-54 и прави удар с боси пръсти.
  Удари врага и изчурулика:
  - Тиранина си представя себе си лъв, но яде мърша като хиена, обича войната, но не иска да дърпа ремъка на войника, обича да снася прасе и да го поглъща с вътрешности!
  Екатерина разголи аленото си зърно, блъсна се във врага, като натисна бутона с цици и извика:
  - Ако си инвалид с ума си, тогава протезата на образованието няма да ти помогне!
  Елена също плесна с помощта на гола пета и гука:
  - Лъв без образование е по-добър водач от дипломиран овен!
  Ефросиния също стреля на свой ред, използвайки голите си пръсти, и гука:
  - Един боксьор има силен удар в ръката си, но политик му бие мозъка с език, дори когато самият той е доста слаб в главата!
  Атаката е на всички фронтове. Воюват и съветски пилоти. Вече се появи МИГ-15, който може да се конкурира с японските машини, а германските май ще са по-добри, особено по скорост и въоръжение.
  Анастасия Ведмакова се бори в небето с голяма доза увереност.
  Удря две японски коли и скърца:
  - Боксьорът има две ръце и няколко комбинации от удари, политикът има един език, безкрайно повтаряне на песни по същество от един и същи мотив!
  Акулина Орлова, стреляйки безмилостно по врага и напълно нокаутирайки, отбеляза:
  - Боса, самата девойка облича мъж, съблича се - ще го остави без панталон, а разперила крака, ще си стисне гърлото със смъртна хватка!
  Мирабела Магнетик, отрязвайки японски самолети и действайки с образна агресия, отбеляза:
  - Една жена, разперила крака, стиска мамути на мъж, за да изцеди златни капки!
  Момичетата се бореха с голяма активност и се движеха от страна на страна, избягвайки добре насочени изстрели на противника.
  Германските пилоти също тормозеха японците.
  Албина отряза четири коли наведнъж с един взрив и изгука ентусиазирано:
  - Голи женски крака, съблечете перфектно мъже, които нямат глава!
  Алвина взе и отряза пет японски самолета с един взрив и изскърца:
  - По- добре да целуваш босите крака на момичето, отколкото да си пълна самотна ликова обувка!
  Герда на танка AG-50 се биеше заедно с Шарлот. И двете момичета се бориха много уверено.
  Герда стреля по врага, разби японската кола и гука, оголивайки зъби:
  - Бикът има буквални рога, а човек без биче здраве ще получи фигурални рога!
  Шарлот също направи добре насочен изстрел, проби врага и отбеляза:
  - Мъж, който беше обут с голи женски крака - пълна лапка!
  Кристина и Магда също се бият на AG-50 и се бият отчаяно.
  Кристина стреля и изгука:
  - Ако човек е лаптова обувка, значи му е писано да бъде под петата и скитник!
  Магда също стреля, и то много точно, и разби вражеската гаубица, скърцайки:
  - Няма по-голям враг на човека от липсата на смелост и по-голям проблем от излишното желание!
  И момичетата продължиха да удрят самураите.
  Притискаха ги все по-силно на различни фронтове.
  Аленка и нейният екип се биеха на най-новия танк ИС-3. Тази машина е от по-модерна серия със 130-милиметрово оръдие, в случая едно и тежащо осемдесет тона.
  Той има петима членове на екипажа - всички момичета. И това е страхотно.
  Альонка стреля от пистолета с босите си пръсти и чурулика:
  - Мъжът е похотлива маймуна с привързана реч, но глупостта на момичетата ще осакати!
  Анюта стреля отново на свой ред, прониза японската кола и изчурулика:
  - Ако ореш магаре с ума си като магаре за лисица, ако имаш заек по дух, три кожи ще ти откъснат шапката!
  Алла даде точен изстрел с помощта на алено зърно, с което натисна бутона и изскърца:
  - Можеш да направиш сенатор от кон, но не можеш да направиш честен орач от политик!
  Мария също рита врага с босите си пръсти и чурулика:
  - Най-лесният начин да направите сенатор е от някой, който знае как да прави поне кон, но по някаква причина във всеки парламент има много магарета, та дори и мързеливи!
  Олимпия също стреля с голата си пета и издаде:
  - Ако не се научиш да яздиш кон, ще бъдеш гол крал!
  Момичетата показаха най-висока класа в битките. И така съветските войски за половин година битки стигнаха до Порт Артур. Този град беше покрит от японците от морето.
  Южен Сахалин също успя да превземе.
  Така беше взето реванш за предишни поражения от Япония. Освен това отмъщението все още беше частично задържано от Порт Артур ...
  Започна обсадата му.
  Тежка съветска артилерия бомбардира тази крепост. Момичетата стреляха с гаубици.
  Алис и Анджелика стреляха снаряд след снаряд.
  Алис изстреля и отбеляза:
  - Във всеки турнир има редица игри и крайни резултати, само в политиката има постоянни нулирания и паралелно броене!
  Анжелика, подпирайки босите си пети, даде черупка и изгука:
  - В бокса ниските удари се наказват независимо от цвета на ръкавиците, в политиката носят победа, особено ако ръкавиците не са бели!
  През годината на сраженията Япония губи всичките си колонии. И сега се разиграха битките за самия метрополис.
  И красивите воини се приближиха до Токио.
  И съветските танкери най-накрая превземат Порт Артур.
  Елизабет насочи пистолета с боси пръсти. Тя стреля по врага и изпищя:
  - Мъжът не е далеч от гибона, ако не по интелект, то по похот, мъжкият е типична маймуна!
  Екатерина също стреля по противника с боса си пета и с усмивка отбеляза:
  - Мъжът има едно съвършенство и две ръце, но жената търси самата съвършенство с грабливи ръце и могъщо достойнство!
  Елена, стреляйки по японците и обръщайки друга гаубица с помощта на голите си пръсти, отбеляза:
  - Клоуните в цирка пораждат здравословен смях и забавление, шутовете в политиката предизвикват нездравословно цвитане и разочарование!
  Момичетата, както виждате, мачкат старателно японците. С такива, разбира се, Порт Артур ще падне без съмнение.
  Анастасия Ведмакова се бие в небето над Япония и дава на врага спускане, пеейки:
  - Едно, две, три, разкъсайте самурая!
  И той произнася афоризъм, много подходящ:
  - В шаха ходът на коня често матира, в политиката избирателят винаги се чифтосва с ходовете на коня!
  Акулина Орлова, смазвайки самурая в небето и намигвайки със сапфировите си очи, отбеляза:
  - Мечка стъпи ухото на лош музикант, ушите на глупав избирател бръмчаха - политик лисици!
  Mirabela Magnetic отряза друга кола от Страната на изгряващото слънце от завой и отбеляза:
  - Два силни, но различни характера раждат експлозия, два умни, но различни индивида пораждат гений!
  Момичетата се издигнаха в небето над самурая.
  Албина, събаряйки самолета на Япония, ухили се със зъби, отбеляза агресивно, намигвайки:
  - Децата се раждат от любовта на двата пола, успех от съчетание на старание и талант!
  Алвина също рита самурая с боса си пета и гука, оголивайки зъби:
  - Мъжете искат синове от красиви жени, а жените искат дъщери от умни мъже, заключението е, че здравото потомство изисква красота и интелигентност, но къде да намерите комбинация от такава доброта!
  Но битките вече са се развили за Токио. Германците и отделни съветски батальони щурмуват столицата на Япония. Май 1951 г. е в двора, всичко буквално цъфти. И много красива и богата.
  Но град Токио е силно повреден. По него настъпват части от Вермахта, а битките са много ожесточени и неравностойни.
  Герда на AG-50 се бие заедно с Шарлот. Тези момичета много страстно вярват в победата си.
  Герда стреля с голи пръсти, натискайки бутоните на джойстика и казва:
  - Това, което иска жената, иска Бог, но желанията на мъжа са подобни на желанието на маймуна!
  Шарлот също удари врага, събори кулата от японската кола и изскърца:
  - Бог създаде жената като цвете за красота, мъжът беше нужен като хумус, за да нахрани възхитително растение!
  На другия танк AG-50 също се бият момичета, които са просто кървави чудовища от супер класа. Те са много борбени и агресивни воини, но в същото време нежни.
  Кристина стреля с голи пръсти и изрязани крака и отбеляза с усмивка:
  - Жената е роза, но далеч от растение, мъжът е петел, но не крилат, а типично рогато животно!
  Магда със смях стреля по врага със смъртоносен снаряд и изпищя:
  - Мъж, който се извива като птица, но без крила, излива се като славей, но не и певец, обещава на жена златни планини, но не струва и стотинка в леглото!
  Съветски момичета също участват в щурма на Токио. По-специално екипажът на Аленка. Те преминаха към още по-мощен и тежък ИС-4, с второ 85 мм оръдие.
  Но първите пет останаха същите.
  Аленка стреля с босите си пръсти и чурулика, оголивайки зъби:
  - В обещанията на политика, императорът, в изпълнението на голия крал, обещава луната от небето, а избирателите получават кучешки живот!
  Анюта агресивно отбеляза, изпращайки снаряд от оръдие и точно удряйки врага:
  - Умен владетел не се стреми да се обожествява, а се опитва да даде на избирателя човешки живот!
  Алла стрелна срещу врага, целяйки подарък на смъртта с босия си изсечен крак и издаде:
  - Дори идиот на трона може да засади много, но богата реколта се прибира с не едър ум!
  Мария също стреля, само че този път от картечници, нокаутира много противници и издаде:
  - Диктатор, който сади много и лее кръв, ще седи в локва и ще реве от болка!
  Олимпиада също стреля, натискайки спусъците с голите си подметки и агресивно отбеляза:
  - Избирател, който гласува за политик, който често се качва на кон, ще бъде хванат от хищници!
  Щурмът на императорския дворец вече е в ход. Последните японци са напълно завършени.
  Емануел вече се включи в битката. Разбира се, тя е почти гола, облечена само с бикини.
  Тя пусна мълния от аленото си зърно и изгука:
  - Политик е смесица от вълк в овча кожа, лисица със сладък трел на славей, прасе в нов фрак, но с него ще живеете като кучета!
  Хелга също се бие, щурмува японските позиции и вие, оголи зъби и хвърля граната с бос крак:
  - Глупаво е да гласуваш за вълк в овча кожа, може да се окаже пълна овца!
  Маргарет се обърна и, фиксирайки знамето на нашественика върху купола на императорския дворец, отбеляза:
  - Лисица в овча кожа на трон е по-добра от овен в боброво палто, умен мошеник ще направи повече полза от честен глупак!
  Емануел най-накрая закопча червения плат и изгука яростно:
  - Тронът не търпи суетене и лай и не е метод за овладяване на страха, но владетелят управлява грубо, издава укази на глухи молби!
  Япония беше победена. И след капитулацията си СССР си възвърна Южен Сахалин, получи Курилския хребет, Манджурия, Порт Артур, Северна Корея и накрая се укрепи в Монголия.
  Третият райх пое всичко останало. И отново настъпи период на мир. Третият райх превзема останалия свят и проведе референдум през 1959 г. за създаване на монархия и световна империя.
  Хитлер става император. В СССР, след смъртта на Сталин на 5 март 1953 г., Николай Вознесенски, академик и гений, става нов лидер. И при него в СССР започнаха да се създават нови оръжия.
  Когато Хитлер умира през март 1963 г., в Третия райх започва борба за власт между многобройните синове на Адолф, изкуствено осеменени.
  И Червената армия на СССР започва освободителна кампания в Европа по заповед на Николай Вознесенски. И на 1 май 1963 г. се разиграват ожесточени битки.
  Но това е друга история, как Червената армия на СССР спаси света от фашизма.
  
  БОСА ИСТИНСКА ПРИНЦЕСА
  Между краля на Франция Луи Четиринадесети и краля на Норвегия Джордж Първи е сключено споразумение. Според него дъщерята на Джордж Първи трябвало да се омъжи за сина на Луи Четиринадесети. И имаше такава красота, красива като слънцето, с коса с цвят на сняг. По обичай тогава те се ожениха доста рано и тринадесетгодишната девойка потегли на път с конвоя. С тях отиде и осиновената дъщеря на краля Стела. Тя беше зла, но знаеше как да се преструва добре. И доста красива, макар и с черна коса.
  Тя е заловена по време на кампания срещу номадите на юг. Стела мразеше и завиждаше на дъщерята на краля Гертруда. Но тя се преструваше на най-добрата си приятелка. И тя имаше хитър план в главата си. На пръв поглед заместването на принцесата и нейното представяне е нереалистично. Те плават на голям кораб с почетни стражи и дарове. Но Гертруд има слабо място. Тя, подобно на представителите на нейната династия, свещено спазва клетви, дори неблагоприятни за тях самите.
  Така по време на разговор със Стела (това име вече й беше дадено в норвежкото кралство!), Гертруд се закле със сърцето на майка си, че ще изпълни всяко желание на приятелката си, ако спаси живота си.
  Тогава коварната Стела вече беше край брега, по време на лека буря тя запали буре с барут и взриви кораба. И самата тя предварително подготви лодка. Всички моряци, на които злата дъщеря на хана сложи дрога във виното, умряха. И само Гертруда беше спасена, разбира се с помощта на нейната сестра. Тя дръпна принцесите на борда.
  И тя поиска изпълнението на клетвата си. Гертруд потвърди. И Стела каза ядосано:
  - Да си разменим рокли с теб. Сега ти ще ми бъдеш слуга, а аз самата ще стана принцеса.
  Гертруд плачеше горчиво, но тази клетва трябваше да бъде спазена. Не трябва да се нарушава, иначе майчиното сърце ще се разбие на парчета. И дъщерята на хана зае нейното място.
  След пристигането си в двореца Стела се обявява за дъщеря на Джордж, оцеляла по чудо при корабокрушение. И Гертруд беше принудена да признае това с поклон.
  Стела наредила бившата принцеса да бъде изпратена на Корсика да пасе овце. Така тя уж я е дръзнала, а тя не иска да я вижда до себе си.
  Гертруд стоеше в покоите, когато й беше наредено да отиде в охраната. Там й наредили да съблече скъпата си рокля на прислужницата и да облече дрехата на овчарка. Принцесата много се смути и избухна в сълзи. Тогава войниците напуснаха караулката и старата печка й даде само изпрани, но порутени и закърпени дрехи и дървени сабо, като каза:
  Ето някои дрехи и обувки за вас. В Корсика е топло и ще свикнеш.
  Гертруд, осъзнавайки, че съпротивата е безполезна, бавно смени дрехите си. Грубите сабо се оказаха твърде големи за нея и момичето просто ги захвърли и реши, че е по-добре да ходи боса. Освен това беше прекрасно майското време. Това е Франция с много по-мек климат.
  На момичето било наредено да влезе в карета с решетки на прозорците. Тя трябваше да предаде принцесата, която стана овчарка, на напълно непочтено изгнание в Корсика.
  Калдъръмът на тротоара се нажежи и болезнено изгори краката на принцесата, несвикнала да ходи боса. И голата подметка на августовския човек беше неприятно раздразнена от грапавостта на повърхността.
  Няколко бедни момчета се въртяха около нея и Гертруд изпитваше голям срам, че е дъщеря на крале, която ходи като просяк боса в стара закърпена рокля.
  Принцесата просяка се изчерви от унижение и дори за кратко забрави, че нейните разглезени розови токчета се изпичат от бодливия паваж. И толкова болят краката на принцесата, която сигурно е била боса само във вана от чисто злато, обсипана с диаманти.
  И сега голите, нежни подметки на младата красавица се измъчват от жестоките, остри, горещи камъни на паважа.
  За щастие на момичето, каретата вече я чакаше. Тя скочи в него без съпротива. И тя чу пронизителна свирка, смях и възклицания на момчетата:
  - Довеждат крадеца!
  Принцесата се смути. Сега тя също е престъпник. Тя, чийто род е много по-стар от този на Бурбоните. И тя трябва да седи зад решетките, през които светлината почти не прониква. Тъжно и тъжно. И най-важното, нищо не може да се направи. Ако започне да крещи, че е дъщеря на крал, тогава никой няма да й повярва.
  И босите токчета на момичето боцкат дъбовите дъски.
  И малката принцеса се разплака. Шофьорът и жандармерите не обърнаха никакво внимание на сълзите й. Е, затворничката реве, какво друго може да направи? Професията закалила жандармерите и ги направи сурови.
  Гертруд плачеше и си спомняше церемониалните приеми в двореца, когато всички й се поклониха и тя се чувстваше горда и необходима.
  След няколко часа седене на гола пейка, момичето заболя гърба. И тя започна да удря с юмруци в стената на бронираната карета. След като решили, че момичето иска да излезе, жандармерите пуснали принцесата. След като се освободи, тя направи няколко крачки зад храстите и... разбира се, тя започна да бяга. Тя наистина искаше да се измъкне от жандармите, които я водят в изгнание. Но твърдата трева нарани босите му крака и полицията не бързаше. Движеха се сякаш на забавен каданс. Или може би са искали да научат някое разглезено момиче. И това е наистина мъчение за принцесата, фактът, че селското момиче беше просто приятно бягане.
  Гертруд тичаше накуцвайки все повече и повече, а краката й се заплитаха, босите й съборени подметки буквално изгаряха. Накрая тя не издържа, падна на колене и пълзе на четири крака, като ревеше сърцераздирателно.
  Жандармите хукнаха след момичето сега бързо. Хванаха я под мишниците. Момичето озадачено тресеше нарязаните си и надупчени крака, молейки се да не го бият.
  Жандармите се смилили над принцесата и издали само няколко леки шамари. Вярно, обещавайки следващия път брутално бичуване, ако отново се опита да избяга. Въпреки че Стела нареди бившата принцеса да бъде третирана като особен подъл ранг, дори безмилостните слуги бяха докоснати от рядката красота на снежнобялата Гертруда, която само се подчертаваше още повече от просяческата рокля.
  Момичето вече не се опитваше да бяга. През нощта тя спеше в конюшнята, вързана за крака с дебело въже за окосмената лапа на жандарма. Осъзнавайки, че не може да си тръгне толкова лесно и на първо място е много уморена, момичето спа цяла нощ, почти не обръщайки внимание на вонята на конюшнята.
  И на следващия ден отново трябваше да страдам на карета на затвора, която се втурва с всякакви скорости, на която обикновено се превозваха особено опасни престъпници.
  Така че видимостта поради дебелите решетки на практика никое момиче не беше много отегчено. И тя се опита да предизвика спомени в себе си, поне някак да разведри ежедневието си.
  Например тържествен прием или когато баща й й подари чистокръвен жребец. Снежнобяла като косата й, по-бяла от сняг. Или малко пъстро пони. Тя обичаше конете. Ами коня й? Вероятно вече се е помирил с новия си собственик. Стела, като дъщеря на хан, притежаваше вроденото изкуство да общува с коне. Не, Гертруд не й е равна по този въпрос.
  И момичето отново заплака горчиво. Всичко се оказа изключително зле. И тя неволно задряма. Сънуваше, че пасе овце и мина покрай портата. И върху тях е закована отсечената глава на нейния верен снежнобял кон. Изведнъж главата оживява и казва:
  - А ти си боса принцеса, която пасе овце. Ако майка ти знаеше това, сърцето й щеше да се разбие!
  Гертруд се сепна и се събуди. Тя стана още по-тъжна. Оказа се, че не може да каже на никого нищо, не само защото се е заклела, но и поради страх майка й да не разбере за това. И е толкова ужасно.
  И момичето отново изскимтя. Това наистина е момент на непоносимо страдание. И гърбът също боли. Да лежи на дървена затворническа пейка е неудобно и никой няма да й даде възглавница.
  Когато през нощта се отбиха в хана, стана много по-лесно. За вечеря на бившата принцеса даваха само халба мляко и пресен черен хляб. Гладното момиче с удоволствие го изяде набързо и поиска още. В отговор те раздвижиха устните й, карайки я отново да реве горчиво.
  Жандармът отговори официално:
  - Прокурорът ще добави!
  След това полугладната Гертруда легна на сеното и се сви. И не можех да спя дълго време. Миризмата на конюшнята гъделичкаше ноздрите, изсъхнали стръкчета треви неприятно бодяха тялото на момичето. Момичето страдало от безсъние. Непрекъснато се мяташе и се въртеше, а горката беше изтощена през нощта.
  На сутринта й давали само хляб и вода. Но на гладното момиче се стори необичайно вкусно, въпреки че челюстите й едва мръднаха от умора. Още в самата карета на затвора Гертруд заспа. Обителта й се люлееше равномерно по пътя. Но дори и треперенето само приспиваше умореното момиче.
  На сменяеми коне каретата с решетките се втурна достатъчно бързо. И сега се втурнаха към морето вечерта. Нощуваха и в хана. Добросърдечната домакиня забелязала, че момичето е пребледняло и й донесла пилешко крилце.
  От месото стомахът натежал и принцесата заспа.
  На сутринта я очакваше ново изпитание. Момичето с най-августовската кръв беше хвърлено в трюма, при патетата. Те щипеха Гертруд болезнено с човките си и драскаха с лапите си. Беше твърде болезнено и отвратително. И патетата миришеха отвратително. Така я водеха в клетка с домашни птици в Корсика, затънтено място. Момичето отново се разплака. Но тогава тя се развесели и си помисли, че патетата все пак не са толкова страшни.
  Заради миризмата на птици на принцесата изобщо не й се яде и започна да храни патетата със своята дажба от затворнически хляб.
  После ги погали нежно. Патиците спряха да скубят и станаха привързани. Тогава принцесата започна да си играе с тях. "Това ще бъде кралят", каза Гертруда на най-голямото пате. "Но ти ще станеш" кралицата. Момичето използва връвчици от изтърканата си и оръфана рокля на прислужницата, за да ги маркира.
  И тази игра стана интересна. Някои от патиците получиха статут на принц, някои от войводите. И Гертруд дори започна да обучава патиците, които се бяха сприятелили. Тогава тя заспа с тях в прегръдка.
  Събудих се от факта, че една от патиците гъделичкаше подметката, вече жива, от теста с боси крака. Момичето погали патицата по холката и отново заспа.
  Разбира се, лодката отива до Корсика по-бавно от затворническа карета на резервни коне. Гладната Гертруда все пак намери сили да дели затворническата дажба с патетата и да живее в хармония с ято птици. Патетата хвърлиха конеца, а принцесата отново ги сложи. Когато мацките се бият, тя си представя, че има нападение на двореца и че разбойниците нападат царската стража.
  Въображението на момичето ставаше все по-богато. Тя, някога арогантна и скромна принцеса, вече не забелязваше вонята в клетката и не пренебрегваше, когато патиците отделят нещо, а клетката не се почистваше често. И най-често се налагаше да се облекчавам зад решетките. Такъв неочакван обрат на съдбата: вие сте принцеса на не най-малкото кралство, бащата на трона на двете страни на Дания и Норвегия, има притежания в Европа. И сега си като мръсен просяк, седиш, без да излизаш, в клетка с пиленца. И ти самият ставаш немит и мръсен.
  Когато пристигнали на острова, жандармите, точно в роклята, хвърлили момичето в топли. Средиземно море вече се е затоплило, но по принцип се охлажда през зимата. Много е приятно да се плува в него. И пране от клетъчни гризания. А пазачите набождаха момичето с пръчки и й се присмиваха. Гертруд никога преди не беше плавала по морето. Тъй като в Норвегия или дори в Дания, дори през лятото водата е студена. Но от друга страна, тя имаше ярко изживяване да се плиска в басейн с позлатени брегове. Колко й харесваше, особено през зимата. Наоколо лежат снежни преспи, а в огромния древен дворец е топло, а в самия басейн водата се нагрява от гейзер.
  Но тук е толкова просторно и искам да го взема и да отплавам. Отплувайте, за да усетите волята и нови приключения. Гертруд изведнъж усети как изметът от болка и унижение се отделя от нея.
  Но, уви, щастието не продължи дълго. Момичето било принудено да слезе на брега. И се качи на кон, където жандармът я върза за крупа. Пясъците на плажа изгориха босите й крака и принцесата извика. Тогава тя се озова по корем на кон, което е изключително болезнено и неприятно, особено ако животното галопира.
  За щастие пътят не беше твърде дълъг - Корсика е сравнително малък остров. Но все пак момичето се събуди, треперейки се по задницата на коня в продължение на няколко часа и дори изпадна в волан. Докараха я в най-южната част на острова, в провинциална ферма. Там в имението живеел строгият земевладелец Немезис. Тя беше неприятна, дебела, дама. Много скъперник. Дворът й беше сравнително малък, а самата Немезида живееше в истинско изгнание.
  Жандармът разгъна пергамента и обяви заповедта:
  - Това момиче Стела, с нисък произход, е осъдено по заповед на краля на вечно изгнание на остров Корсика, в най-отдалечената от фермите. Тя трябва да бъде облечена и нахранена като момиче от подъл ранг и бичувана в случай на грешка. Нейната работа е да пасе овце или друга също толкова унизителна работа. Тя ще бъде тук до смъртта си или до друга заповед на краля! Дано да е така! Луи четиринадесетият Крал Слънце!
  Немезида кимна с дебелата си брадичка и мрачно отвърна:
  - Имаме много овце и момчето не може да се справи с тях. Нека Стела му помогне!
  Жандармите се поклониха и Гертруда беше буквално отнесена в плевнята. След като се тресе на кон, момичето е твърде съкрушено и уморено.
  Немезида нареди на конюшнята:
  - Хранете я по-скромно. Да спиш и да си починеш днес. Утре сутринта тя трябва да пасе овце и кози.
  Конюшнята донесе на принцесата сладкиши, козе мляко и въпреки забраната на домакинята, мед. Бледото и съкрушено скъпо момиче изглеждаше болезнено жалко. Гертруд беше толкова уморена, че не можеше да яде и спеше през втората половина на деня и през цялата нощ.
  И тя сънува, че ордата на хана е нахлула в норвежкото кралство и цялото им семейство е заловено. И принцесата беше изтеглена на стелажа, извивайки ставите си. Самата Гертруд разбра, че това е сън, но беше толкова уморена и изтощена по пътя, че не можеше и не искаше да се събуди. Така тя висеше на решетката, внушавайки си, че изобщо не я боли, а огънят под босите й крака изобщо не изпичаше ужасно. Тогава тя сънува, че е заспала насън, точно с усукани стави на багажника. И вече друга, дъгова визия, тичане по поляната, скачане със зайчета. Всичко е леко и ефирно.
  Вижда се най-яркият ангел, който показва сложни знаци на Гертруда и расте по пътя на колоната. И вече голям, голям ангел казва:
  - Ти си мъченик, което означава, че заслужаваш рая!
  И самият архангел Гавраил води момичето по облаците, по-меки от пух, към небесния трон.
  И там Всемогъщият Господ Бог Исус показва толкова великолепни райски дворци, че дворците на Скандинавия и дори прочутият френски Версай избледняват на фона им.
  Момичето се събуди от докосването на хладна гъба върху лицето си. Тя неохотно отвори очи. Как не исках да се откъсна от картината на рая и да се върна в вонящата плевня. Вярно с мека слама.
  Пред нея стоеше момче, около година по-младо от Гертруд. Загорял на корсиканското слънце почти до черно, но веждите, миглите и доста дългата му коса, напротив, изгоряха и станаха бели като презряло жито. Момчето не беше нищо друго освен къси панталони, постно и жилаво, с хубаво, приятно лице и се усмихваше със здрави зъби. Гертруд веднага осъзна, че това е добро момче и му се усмихна в отговор.
  Момчето прошепна:
  - Казвам се Ерик. Или дори овчарят Ерик. - Тогава момчето погледна назад и тихо каза. - Трябва да сте благороден човек и сте в изгнание?
  Принцесата се смути и се изчерви. Боса ли е, в рокля, превърнала се в дрипи, за да признае, че е дъщеря на крале и в нея тече кръвта дори на самия Карл Велики? Да, изключително неудобно е.
  Гертруд отговори с треперещ глас:
  - Не... Откъде го взе?
  Ерик тихо прошепна:
  - Доведоха ви жандармеристи, няколко стражи, прочете се личният указ на царя. Е, нима Луи четиринадесети наистина има други неща, за да издаде заповед за някоя просяка? Освен това сте прекалено бледи, ръцете и краката ви са нежни и виждате, че сте си отбили стъпалата. Разбира се, че сте благороден човек.
  Гертруд въздъхна тежко и отговори:
  - Да, аз... Някак си аз самата не искам да си спомням кой съм!
  Ерик кимна тъжно и прошепна:
  -Не се срамувай. Аз също съм син на херцог, който беше екзекутиран по обвинение в държавна измяна. На петгодишна възраст бях заточен в най-отдалечената ферма на Корсика. Отначало бях помощник на овчарката, дъщерята на графинята. След това тя порасна и отиде на тежък труд. И аз ще бъда тук, докато навърша шестнадесет. Тогава най-вероятно очаквам Тулон и галери. Така че засега можете да се насладите на рая.
  Гертруд потръпна и попита момчето:
  Опитвал ли си се да избягаш сам?
  Ерик поклати отрицателно глава.
  "На десет мили няма нито една ферма, а хазайката има отлични полски кучета, а четирима опитни полицаи живеят постоянно. Определено ще ни намерят. Опитах се да избягам сам и получих това.
  Момчето показа клеймо на рамото си под формата на буквата "К" и продължи с тежка въздишка:
  - Все още не е толкова лошо, колкото на каторга или в подземен затвор. Дишаме чист въздух, овцете и козите ми се подчиняват, храната не е най-лошата на света. Когато остареем, ще бъде много по-зле, ако...
  Гертруд се напрегна и попита момчето:
  - За всеки случай?
  Ерик отвърна с усмивка.
  "Освен ако кралят не нареди да ме вземат в армията вместо на галери. Там също е трудно, но има шанс да станеш известен и да получиш офицерски звания за военни подвизи. От тежък труд има само един път до гробището!
  Принцесата искаше да отговори на това, но се появи съненото лице на конника. Той извика дрезгаво:
  - Искаш ли да получиш мигли. Вече е късно, време е да изгоним добитъка!
  Момчето протегна ръка към принцесата.
  - Да вървим... Макар че не! Изгонвам се, докато ти ядеш сладкиши с мляко и мед. Медът е рядък деликатес и просто ви е жал.
  И проблясвайки с боси токчета, момчето изчезна през вратата. Ерик беше пъргав като вятъра.
  А Гертруд, която вече беше недохранена от няколко дни, усети силен глад в себе си и лакомо се нахвърли върху голяма торта и чаша мляко. След като яла и пила, тя не би отказала повече. Но беше необходимо да последвам момчето.
  Тревата на двора неприятно бодеше краката ми, но все пак се понасяше. Но когато Гертруда се изправи на скалистите хребети и острите камъни, които още не бяха успели да се стоплят сутринта, прободоха босите крака на принцесата, момичето изпищя и се оттегли в тревата. Тя също поряза малко по краката си, които бяха започнали да заздравяват, но все още можеше да се ходи по него, дори и трудно.
  Ерик тръгна по камъчетата и чакъла леко и с усмивка. По принцип момчетата, ако нищо не ги боли, обикновено се усмихват. Беше толкова горещо, синът на войводата не носеше нищо освен шорти, ленена чанта, в която грабна утре за себе си и приятелката си, и още нещо. Ерик караше овцете и козите, движеше се на бягане и не стои на едно място. Момчето намираше радост в движението, като от време на време подскачаше нагоре-надолу. Но Гертруда всяка стъпка беше дадена с брашно.
  За да не стъпят на камъчетата, принцесите пропълзяха странично по тревата до портата. Тогава тя трябваше да бяга по острия чакълест път.
  Ерик, виждайки трудностите на момичето, я хвана под мишницата и я понесе на тичане. Като се има предвид, че Гертруд беше по-висока от момчето и все още не беше имала време да отслабне до нивото на скелета, тогава Ерик показа своята не здрава сила. Баща му също не беше твърде висок, но се отличаваше със сила, без героичен растеж.
  Момичето стоеше на тревата и се страхуваше да направи допълнителна крачка. И Ерик подкара впечатляващо стадо овце и кози на планинско пасище. Момчето се движеше бързо и дори правеше салта, подтиквайки животните. Ерик беше като роден пастир, подвижен и гъвкав. Животните му се подчиняваха и се движеха бързо
  Поемайки дълбоко дъх, Гертруд ги последва. Извън двора тревата беше по-висока и по-трудна за ходене. Стъблата, огъващи се под тежестта на момичето, бяха силно убодени под петата и други чувствителни подметки на принцесата. Гертруда изпъшка и издържи, безуспешно се опитвайки да настигне стадото, което тръгва към планините. Но нервните й сили бяха изчерпани и момичето спря и... Тя отново започна да реве, сълзи се стичаха по бузите й, които бяха изтънели, но още не бяха загубили напълно приятната си закръгленост. Освен това бледата кожа стана неприятно сурова от нежното южно слънце.
  Необичайно за Снежанка под светило в Корсика, особено през май.
  Гертруд изкрещя уплашено:
  - Ерик!
  Момчето веднага отвърнало на нейния вик:
  - Остани там, където си, аз веднага идвам!
  И като планински елен се втурна с пълна скорост синът на войводата. От него ще стане отличен бегач.
  Ерик погледна надрасканите крака на Гертруд и зачервените й ръце и лице, нареди:
  - Качвай се на гърба ми!
  Принцесата предпазливо попита:
  - Няма ли да ти е трудно, млади херцо?
  Момчето поклати отрицателно глава.
  - Да, какви глупости. Вместо това обучение!
  Гертруд седна на врата му. Твърде твърди, макар и сравнително широки рамене, не са много удобни за седене. Но е по-добре, отколкото да търпим мъченията с "испанските ботуши", дори и да е на висока, буйна корсиканска трева. А Ерик е наистина силно момче, ходи лесно и е перфектно балансиран. И той откъсна лист от една палма и покри Гертруд от безмилостното слънце.
  Синът на херцога, когато Гертруда попита защо е толкова силен, отговори:
  "Наследствено... Освен това, докато се подготвям за влизане в кралската армия, нося тежки камъчета за обучение.
  Принцесата отбеляза със загриженост:
  - Овцете и козите няма да се разпръснат, докато вървите?
  Ерик увери новосъздадената си приятелка:
  - Не! Имам лула, под нейните омайни звуци те се събират.
  И момчето всъщност извади от чантата си очарователен инструмент и го показа на Гертруд.
  Принцесата нежно го докосна и отбеляза:
  - Имаш красива флейта. Сам ли го отряза?
  Ерик поклати отрицателно глава.
  - Не! Това все още е от левия ми партньор. Тя, тази тръба е изработена от много издръжлива дървесина и може да издържи десетилетия.
  Гертруд възкликна изненадано:
  - Еха! Случва ли се така...
  Момчето отбеляза:
  - А сега да излезем на поляната и ще те сложа на халби. Можете също да подремнете там. С всичко мога да се справя сам.
  С треперещ глас принцесата попита сина на херцога:
  "Сигурно ме презираш, че съм такава мамка. Дори не мога да ходя бос по земята.
  Ерик й намигна в отговор и отбеляза:
  - И аз бях там. Още първия ден си счупих краката до кръв. Но приятелката ми ме разбра и ме съжали. Скоро ще свикнете. Не познавам обувки от седем години и както виждате се чувствам страхотно!
  - Седем години! - потръпна Гертруд, представяйки си колко дълго може да се проточи нейното изгнание. И през цялото това време тя ще бъде боса и ще ходи в бедна рокля. А меките й меки подметки ще се превърнат в конски копита. И дори няма да е забавно.
  Ерик, улавяйки сянката на думите й, отбеляза:
  "Когато пораснеш, може да бъдеш изпратен в работилница или в плантация в южна колония. Така че по-добре се наслаждавайте на този свят.
  В отговор принцесата избухна в сълзи. И момчето разбра, че е изхвърлило поредната грешка. Но синът на херцога не беше научен на етика в изгнание. Ерик, за да успокои малко колегата си и да събере овце и кози, свиреше на тръбата. Музиката беше прекрасна и блещукаше във въздуха като потоци от молци. Гертруд спря да плаче. Тя се усмихна и дори започна да пее. И връзката й се стори по-забавна.
  Момичето седна на чашите, скри се от слънцето и задряма. Момчето продължи да скача и бяга, след което се втурна към потока. Събуждайки се, принцесата внимателно тръгна по мека трева. Вече не беше толкова болезнено и момичето успя да направи няколко кръга. За обяд момчето й донесе мляко и сушена риба с торта и няколко плода. Не, те не бяха гладни. Ерик предложи да отлети до морския бряг и замени гърба си за кацане.
  В морето и всъщност плискането е удоволствие. Синът на херцога плуваше напълно гол и Гертруда, след като реши, че няма от какво да се срамува, се отърва от парцалите. Тя вече оформяше възрастна фигура, започнаха да изпъкват малки гърди и ханш. Ерик се опита тактично да не зяпа, но от време на време поглеждаше назад. В него се събуди малък мъж. Но все пак се плискаха като деца и се наслаждаваха на водата. Когато слънцето залезе, Гертруд, с голямо съжаление, облече разкъсаните си, не твърде чисти парцали и, като се качи на гърба на Ерик, се прибра вкъщи.
  Денят като цяло не беше скучен, въпреки че нежната кожа беше изгоряла на места, а във водата е напълно незабележима. Но по някаква причина сериозните изгаряния бяха избегнати.
  Синът на херцога й обяснил:
  - На това място на морето водата е лековита. Тя не прегръща кожата ти.
  Гертруд дори не искаше да се връща. Ами ако домакинята й извика или дори нареди да я бичуват.
  Но Немезида беше заета с нещо и дори не обърна внимание на стадото. Конюшнята преброи набързо всички кози и овце и затвори младите овчари в плевнята. След чистия въздух вонята се усещаше, но Ерик постави венец от свежи пролетни цветя до главата на принцесата и момичето заспа с усмивка на устните.
  Следващият ден беше подобен на предишния. Въпреки че трябваше да ставам рано и да си лягам късно, никой не си правеше труда да спи през деня. Храната е доста бедна, но Ерик лови риба и търси ядки и плодове в гората. Можете да плувате в морето всеки ден и да играете на чист въздух. Нейната халба Гертруда, вместо в ада, попадна в някакво подобие на патриархален, прост рай. Без тежка работа. Мек и топъл морски климат, минимум досадни насекоми и проста и вкусна храна и часове плуване в морето.
  Постепенно принцесата се научила да ходи боса. Първо на трева, след това на пясък и камъни. Нежните й крака бързо започнаха да огрубяват и момчето ги намаза с рибено масло, за да не се напукат и сърбят новообразуваните мазоли. Гертруд, както и преди, обикаляше или с парцали, или почти гола на чист въздух, напълно престана да се смущава от Ерик. Те обаче бяха повече като брат и сестра. Много се веселиха, играеха си, разказваха си забавни страшни истории.
  Ерик имаше богато въображение и винаги е интересно да се говори с него. А това, че са били деца от седемнадесети век, само им е от полза. Дори като благородна личност, или по-скоро кралска кост, Гертруд не познаваше нито компютрите, нито телевизията, нито интернет, нито самолетите, нито много други плодове на прогреса. И затова не страдайте от тяхното отсъствие.
  Какво друго й липсва? Искате ли да яздите пони? Така че за тази цел ще се побере коза. Гертруда постепенно свикна с животните и лесно можеше да оседла коза. И никога не е била страхливец. Не е ли против да плачеш, а е по-скоро емоционален изблик. Морето е топло и нежно под ръка и можете да се плискате през цялото време. Упоритата работа не е по-забавна. Има достатъчно храна, една и съща риба, за да се наситите, а Ерик знае как да сготви отлично ухо, което да оближете пръстите си, можете да получите всичко, мед. Във всеки случай не може да се каже, че Гертруд е страдала от изгнание.
  По-скоро, напротив, тя вече обичаше да тича боса по горещи остри камъни и да усеща масажиста с мазолиста подметка и от време на време да щрака с камшика върху животните.
  Разбира се, понякога липсваше комуникация. В двореца има много хора и всякакви бавачки, но тук почти през цялото време Ерик е с теб. Но досега не е станало непоносимо. Овчарят нямаше време да се отегчи, Гертруда все още нямаше време да й липсва смъртно родителите си, а различни риби да станат скучни. Понякога, разбира се, исках да ям торта, сладкиши или шоколад. Но дори в двореца тя не го яла толкова често, тъй като родителите й се притеснявали за здравето й. И Ерик понякога се качваше в килера и крадеше някои сладки. Така че не може да се каже, че Гертруд е седяла изключително на овчарски дажби.
  Така лятото отмина щастливо и дойде есента. Дните са по-къси, нощите по-дълги и по-хладни. Но морето все още е топло и дните са забавни.
  Гертруд засега живее безгрижен живот. Въпреки че зимата може да е прохладна и плуването в морето вече няма да е толкова удобно. Но нищо, те няма да умрат и ще има други забавления.
  Но Стела, след като се омъжи за принца, започна бурна дейност. Дори изненадващо за момиче на същата възраст като Гертруд. Стела плете интриги и успява да спечели силно влияние върху своя свекър Луи Четиринадесети. Тя тласна краля-слънце към нова война по всякакъв възможен начин. Да завладее Испания и цялата нея, както и португалските колонии, беше нейната мечта. И там и Англия да покори. Освен това крал Джеймс е слаб и се нуждае от френска подкрепа. И тя би искала Стела да седне за испанския трон.
  Поради изобилието от случаи Стела вече е започнала да забравя за Гертруд. Докато пристигналия от Норвегия посланик не ми напомни за нея. Дъщерята на хана се надяваше, че бившата й господарка страда много в изгнание или може би вече е положила ръце върху себе си. Ако знаеше реалността, със сигурност щеше да полудее от досада. Какво е наистина добро и забавно за принцесата.
  Но тя не беше до него. Но сега Стела се колебаеше. Сега тя има толкова много пари, че е лесно да се наеме професионален убиец, който да убие момичето и по този начин да премахне опасен свидетел. Но за Стела не беше достатъчно да убие бившия си партньор и любовница. Тя искаше точно това - да унижи и унижи гордата принцеса.
  За да не отиде в християнския рай, като млада мъченица, а да страда дълго време в истински ад на бедност. А коя е най-унизителната професия, ако не овчарка? Не, тя няма да убие Гертруд, но животът на принцесата трябва да бъде по-труден. И за тази цел дъщерята на Хана ще изпрати специален наемник, който трябва да направи престоя на принцесата още по-аден, и в същото време да информира Стела от време на време.
  Просто трябва да отделите време и да намерите човек с въображение и който притежава гълъбова поща, който, без да убива, ще осакати, но първо ще доведе Гертруд в гроба и ще я прескочи през ада до края.
  В Корсика е началото на декември. Стана осезаемо по-студено и дори сутринта по камъчетата имаше скреж. Гертруд изтича боса и потръпна. Колко рязко се промени времето. Дори вчера беше над двадесет градуса през деня и това е приемливо. И сега студът нахлу от север и стана мразовито. Принцесата се зави с пухен шал, но босите й крака станаха много здрави. Тя продължаваше да скача нагоре-надолу и се опитваше да намери по-остър камък. Когато температурата падаше бавно, естествено силното момиче свикна и вече не изпитваше сериозен дискомфорт. Босите крака също се адаптират към влошаващия се климат. Но когато тя скочи рязко, това се превръща в мъчение.
  Дори втвърдените крака на Ерик станаха червени, като гъши. Момчето попита младоженеца:
  - Може ли да има поне чифт обувки за момичето? Тя може да прости!
  Конюшнята попита момчето със скептицизъм:
  - А ти? Можете ли да го издържите сами?
  Ерик уверено каза:
  - Знаете ли, никога не съм кашлял, въпреки че през всичките изминали зими ходех бос. Но тя все още е момиче, а не закалена, като местните селянки от ранено детство.
  Конюшнята кимна в знак на съгласие.
  - Ще попитам домакинята.
  И един тежък, едър мъж влезе в къщата. И след минута излетя като ужилен, крещейки:
  - Дамата го забрани! Още не е валяло сняг и трябва и двамата да сте боси! В противен случай ще ви бият в конюшнята!
  Ерик си пое дълбоко дъх и каза:
  - Добре! Така да бъде, да тръгваме!
  След като бързо изгони добитъка, момчето покани принцесата отново да седне на гърба му. И самият той започна енергично да масажира босите крака на момичето, втвърдени и втвърдени от студа. Гертруда трепереше от студа, но бързо се стопли, особено след като слънцето изгря и вятърът утихна. И синът на херцога, откъсвайки листа от палми, започнал да прави високи ботуши за принцесата.
  Гертруд запя раздразнено:
  - Е, защо лятото не трае през цялата година, защо слана ни гори яко петите!
  Ерик философски отбеляза:
  - За да не са много меки краката, има камък, и за да не се греем през зимата. И е доста нежна.
  Въпреки това, след като излезе на поляната, момчето запали огън и затопли мляко и мед, принуждавайки принцесата да пие:
  - Не можеш да простиш. Тук няма лекари. И жандармерите имат какво да лекуват.
  Студът на Гертруд премина и, покрито с вълнен шал и листа, момичето задряма на слънце.
  Тогава се събудих, когато вече беше тъмно. Стана по-студено, но все пак поносимо. Така тя, в самоделни ботуши и в листа, тръгна след Ерик, който, сякаш нищо не се е случило, тичаше полугол. Освен ако не е метнал тениска върху мускулест торс. Не, никой не взема момчето.
  Зимите в Корсика, особено в южния край, са наистина меки. Следващите дни бяха много по-топли. И Гертруд отново тичаше, особено след изгрев слънце, боса по камъчетата и поне веднъж кихна. Сняг валя само в коледната нощ. Този ден добитъкът не бил изгонен и за първи път от много време момчето и момичето се озовали в къщата на господаря. Немезида реши да уреди празник за себе си и затова й подготвиха всякакви неща. А Ерик и Гертруд я сервираха на масата. Немезис беше весел. До нея седял гост, когото принцесата отначало сбъркала с млад мъж. Мъжко облекло, къса руса прическа и мъжествена брадичка. Тогава, от фигурата и маниерите на милейди, Гертруд разбра, че това е жена и красива жена, на около двадесет и пет години или дори по-млада.
  Но въпреки красотата си, тя вече има твърд поглед на стоманени очи и силни ръце, с пълни кокалчета на юмруци. Като уличен боец.
  Тя се усмихна на Гертруд с широка усмивка с бели, блестящи и големи зъби. Но очите му все още бяха студени и твърди. И с нея момичето изпитваше някаква добре скрита враждебност.
  Жената обаче каза с приятелски и привързан глас:
  - Нека тези деца да седнат на масата и да обядват с нас. Наистина ли искаш торта, Стела?
  Да, напоследък Гертруда все по-често мечтаеше за торти и бисквити със сметана, които яде в двореца си. Наистина не й беше достатъчно. И страхувайки се, че тази хубава леля с юмруци на убиеца ще промени решението си, принцесата веднага скочи на предложения й стол. Ерик седна малко сдържан. Той също много искаше да опита тортата.
  Жената погледна Гертруд. Тя внимателно взе вилицата и ножа. И тя погледна дамата, без да смееше да се пореже.
  Милейди каза тихо:
  - Отрежете бебето, колкото искате, и оставете момчето да яде.
  Гертруд започна да реже, тя го направи внимателно, в съответствие с етикета. Жената-воин следеше внимателно движенията й. Момчето, което вече успя да забрави добрите обноски за близо осем години овчарство, постъпи по-грубо, но и по примера на половинката си взе в ръцете нож и вилица. И се изцапа в ароматен крем.
  И Гертруд яде много внимателно, опитвайки се да не се изцапа. След дълга пауза момичето най-накрая усети на езика си незабравимия вкус на бисквитено-шоколадов крем. Колко страхотно е да се яде торта, чийто вкус не е имала време да забрави.
  Милейди нежно попита момичето на норвежки:
  - Трябва да сте благородна сеньора?
  Гертруд автоматично отговори, излъгайки:
  - Не!
  Жената се усмихна месоядно и отбеляза:
  - Но твоята красота и маниери те издават. Така че Гертруд!
  Принцесата потръпна и се издаде:
  - Как знаеш името ми?
  Милейди се усмихна и продължи на норвежки:
  - Не бой се... Когато чернокосият измамник предложи да те последва и да ти развали живота, веднага ми се стори, че въпросът е нечист. Защо е на принцесата и съпругата на престолонаследника да отмъщават толкова изтънчено на прислужницата. Освен това чух за семейството ти. Вие сте скандинавка и на практика изцяло руса. И той е черна брюнетка, никак не прилича на баща си. Въпреки това тя успя да очарова Луи четиринадесети и този старец е до уши влюбен в нея. Та си помислих - ще взема друга оферта и ще изгоря със себе си.
  Гертруд въздъхна тежко и отбеляза:
  "Заклех се в сърцето на майка ми да не казвам на никого!
  Милейди кимна с глава и каза тихо:
  - Това обяснява мълчанието ви, но... Рано или късно измамата на Стела ще бъде разкрита и... Тя не може да си свали главата.
  Принцесата се усмихна, но след това се намръщи, като каза:
  - Никой няма да повярва, че бос просяк е царска дъщеря.
  Милейди категорично отхвърли съмненията.
  - Можем да напишем писмо до баща ви и той лично ще посети двора на Луи XIV. Тогава всички проблеми се решават наведнъж. Всичко, което трябва да направите, е да напишете няколко думи на пергамент и Стела ще бъде готова!
  Гертруд се оживи и погледна Ерик. Явно не знаеше норвежки език и не обърна внимание на разговора. Въпреки че принцесата не се чувстваше зле в изгнание, тя вече не искаше да търпи управлението на Стела. И момичето реши:
  - Ще напиша писмо до баща ми!
  Милейди се усмихна широко и каза на момичето:
  - Да отидем в друга стая. Химикалката и мастилото са готови.
  Гертруд тръгна след жената воин. Босите крака на принцесата се движеха почти безшумно, а ботушите на милейди скърцаха. Смешно е, но кралската особа изглежда като просяк в парцали, на фона на жена в мъжки дрехи.
  Седнала, Гертруд потопи писалката си в мастилницата. Тя не знаеше какво конкретно да напише. Освен това клетвата все още беше в сила и тя не искаше да я нарушава. Въпреки това можете да го направите.
  Милейди, разбирайки причината за колебанието, подкани:
  - Пишете просто: Татко, много те обичам и искам да те видя. Ела скоро в Париж, Гертруд, която те обича.
  Принцесата се прекръсти и потопи писалката няколко пъти в мастилницата и написа няколко думи. После сложих картината си...
  Милейди взе написаното, сложи го в плик и го запечата. Тогава тя целуна принцесата за сбогом, прошепвайки:
  - Писмото ще бъде доставено на адреса. И Стела, ние ще нанесем смъртния удар.
  И скърцайки с черни лъскави ботуши, жената кобра напусна стаята, кулата, в отдалечена ферма.
  Гертруд прошепна след милейди:
  - Бог да ни благослови!
  
  
  СНЕЖНАТА КРАЛИЦА И БОСОГО ГЕРД
  Момичето беше същата Герда от Снежната кралица и през пролетта, щом снегът се стопи, тя излезе извън града да търси своя брат на име Кай. Тя взе със себе си малка торбичка с храна и обу червените си обувки, най-ценното нещо, което имаше. Слънцето грееше и беше прекрасно пролетно време. Герда вървеше бързо и подсвирна една песен:
  Вървя по дълъг път
  Търся изгубения си брат...
  И вярвам, че ще намеря Кай
  Въпреки че момчето не е кръпка.
  
  Пътят е много труден
  В него има стръмнини и равнини...
  Но знай, че една мечта ще се сбъдне -
  Завинаги с брат ми сме едно!
  
  Ако трябва да бъда бос,
  По камъка и по снежните склонове...
  И ще го влача със сила,
  Брат ми е най-добрият!
  
  Пътят е труден, повярвайте ми
  Понякога вълците вият толкова хищно...
  Всяко животно може да нарани
  И камъкът под краката е остър!
  
  Но Кай, вярвам, ще намеря,
  Целуни красивия му...
  Ще мина през студа и виелицата,
  Сняг изгаря босите ми крака!
  
  Да, пътят е труден, вярвате
  А Герда умира от глад...
  Избягвайте загуби по пътя
  Сърцето на момичето бие тревожно!
  
  Но ще подмина пясъка и снега,
  И аз ще ти помогна, повярвай Кая...
  Да обичаш момче не е грях
  Ще вървя през снега бос!
  
  Но краят на пътя ще дойде
  Да видя брат ми в нова светлина...
  Ще отворя славен акаунт за победи,
  Планетата ще стане по-топла!
  Герда вървеше по пътеката, а краката й в чисто нови обувки бяха търкани. Момичето си каза:
  - Пътят до брат ми е дълъг, а тези нови червени обувки ще тъпча на парцали. Ще ги снимам по-добре! Вече топло!
  Герда събу обувките и чорапите си и скри раницата им. Бос всъщност беше по-лесно за ходене и по-приятно. Прахът по пътя бодеше краката. Семейството на Герда не е богато и през топлия сезон момичето често играеше босо. Но след зимата, а тя е заснежена в Дания, подметките на филцовите ботуши се поглезиха. И да вървя само първите минути, каменистият път беше приятен. Тогава голите подметки на момичето започнаха да хленчат и болят.
  Герда напусна скалистия европейски път и тръгна по свежата пролетна трева. Така че беше много по-малко бодлив. Въпреки че ходенето не е толкова удобно.
  Момичето се приближи и отново си тананика нещо. После изяде хляб от чантата си.
  Най-после отпред се появи село. Герда, в простата си рокля и боса, можеше да мине за просяк, но изглеждаше твърде чиста. Тя е руса и красива, лицето й е малко по-тъмно дори от снежнобялата й коса.
  Дойде, влизайки в селото, да напусне меката трева и отново пясъкът и чакълът на пътищата убождаха краката й. Но селските деца вече се фукаха с босите си прашни токчета, а Герда стисна зъби и не искаше да мине за мамка.
  Момичето попита децата за Кай.
  Едно от момчетата отговори:
  И аз съм Кай!
  Герда се засмя и поклати глава.
  - Ти не си Кай!
  Момчето блесна с голите си прашни пети и изчезна.
  Герда, осъзнавайки, че търсенето на брат й може да се забави, попита дали работата.
  Един собственик каза, че е досадно да носиш десет кофи за храна.
  Герда взе хомота, взе две кофи и занесе. Доста трудно за момиче да носи големи кофи. Босите стъпала на краката му буквално пламнаха.
  Но тя, стиснала зъби, тръгна и набра. В града Герда не беше свикнала с тежка работа, въпреки че имаше нещо общо с домакинската работа.
  Момичето донесе последните кофи буквално залитане. И почти ги изпусна. Но дишайки тежко, тя го отнесе до верандата.
  Собственикът й даде кора хляб и каза:
  - Ако искаш, мога да те взема за прислужница!
  Герда поклати глава, дишайки тежко.
  - Не!
  И трепкайки с черни токчета по праха, тя изтича от селото. С мъка стигна до най-близката купа сено и падна в нея напълно изтощена. Тогава сънят я застигна.
  И сънуваше кошмари...
  Горката Герда, звъняща с тежки окови, триещи краката й, се скита в парижки затвор. Настаняват ги и в Шатле, в студена, миризлива килия, където и двете малки момиченца, хванати в кражба, и по-възрастните жени седят заедно, но почти всички са млади.
  Хранят те с отвратителна водка и остарял хляб. Така че можете да прекарате повече от една година в нечовешки условия.
  Но Герда е извикана на разпит. Мажат петите си с масло и носят пламтящ мангал на босите си крака. Момичето крещи от болка и губи съзнание. И тя е принудена да поеме вината за убийството на благородник.
  Изтезанията продължават няколко дни, детето е бичувано, окачено на стелаж, но Герда показва невероятна смелост. Нищо не се разпознава. И тогава нанасям испански ботуши върху него.
  Дъските стискат краката на децата, а палачът забива клинове. След първите удари момичето губи съзнание. Но я поливат със студена вода, принуждавайки я да дойде на себе си. След това отново бият дъските. Болката е просто ужасяваща. Герда хриптя и излиза с див вик.
  Пияният палач се усмихва.
  Разпитващият повтаря въпроса:
  - Убихте виконт дьо Жозак?
  Герда отговаря със стон:
  - Не!
  Следователят вика:
  - Палачу, още един клин за нея! По дебел!
  И отново следва удар, от който цялото тяло на момичето потръпва. От очите на Герда текат сълзи, героинята на Андерсен е много наранена, но не си признава.
  Разпитващият вика:
  - Да признай ни! Това са само думи!
  Герда изведнъж намира сили да отговори ясно:
  -Думите са като вятъра, който върти мелница, която дава брашно на мъдрите и брашно на глупаците!
  Разпитващият вика:
  - Още два клина!
  И отново чукът лети...кокалите, детските крачета хрущят, от болковия шок детето отново губи съзнание. Герда се съживява с кофа ледено студена вода от мазето. И продължават изтънченото и в същото време непохватно мъчение. Тук в менгеме в същото време те стискат пръстите на ръцете на момичето. Стиснете менгемето. Герда отново припада. Този път за дълго време. Дори кофа вода не може да я съживи.
  Момичето лежи в стол за мъчения, бледо и окървавено.
  Герда се събуди. Е, тя има кошмар. След упорита работа и дълъг път обаче босите й крака много бръмчат и болят. Голите, прашни подметки на момичето са напукани и боли да стъпиш. Чрез сила Герда се принуди да се изправи и се придвижи пеша. Съборените крака болят, но момичето стисна по-силно зъбите си и тръгна в дивата природа. Въпреки че всяка стъпка избухваше от дива болка.
  Постепенно обаче тялото се затопля и болката притъпява. Въпреки че краката, и особено прасците, бяха много уморени от умора, а голата, съборена подметка беше наранена от малки камъчета по пътя.
  Момичето премина през силата си и дори добави крачка... Слънцето премина след обяд. Появи се ново село. Герда, накуцвайки, влезе в него. Вените й изтръпнаха от напрежение.
  Момичето протегна ръка и попита със сълзи:
  - Дайте ми малко хляб, моля.
  Една от жените й даде парче палачинка, приятелка - остаряла кора, трети картоф.
  Герда подсили малко силата си. И седна известно време на пейката. Едно момче се приближи до нея и попита:
  - Къде отиваш момиче?
  Герда честно отговори:
  - Търся моя брат на име Кай!
  Момчето сви рамене и отговори:
  - Двама Кай и ние имаме в селото. Името е често срещано. И светът е голям. И краката ти са в кръв.
  Герда въздъхна тежко и отговори:
  - Знам го. Но аз не мога да предам моя приятел!
  Момчето отбеляза:
  - Имаш нещо в чантата си!
  Герда кимна.
  - Да, тя има червени обувки!
  - попита момчето с усмивка
  - Скъпо?
  Момичето кимна.
  - Да! Баба спестява шест месеца!
  Момчето попита изненадано:
  Защо не отидеш при тях?
  Герда честно отговори:
  - Затова не ходя, защото са скъпи! Пътят може да бъде дълъг и те се разпадат.
  Момчето предложи:
  - Продайте ги и можете да си купите храна по пътя!
  Герда поклати глава.
  - Не! Кай никога не ги е виждал! Искам да се появя в тях!
  Момчето кимна в знак на съгласие.
  - Разбирам! Вземете една медна стотинка! Скоро ще стигнете до града, ще ви стигне за един хляб. Просто не се опитвайте да крадете. Въпреки че си дете, ще те вкарат в затвора и ще те бичуват!
  Герда поклати глава.
  - Никога няма да открадна нищо!
  Тогава момичето стана от пейката и тропна. Краката я боляха, краката я изгаряха, но дългът я изискваше да продължи.
  Преди да настъпи нощта, тя не успя да стигне до града и отново прекара нощта в купа сено.
  Този път сънят й беше по-спокоен.
  Дъщерята на палача скрила Герда в кошница и я извела от килията. Тя побърза да напусне Шатле, докато пленниците не бъдат пропуснати. И момичето избяга с багажа.
  Дъщерята на палача тръгва с Герда на път към Южна Франция, надявайки се да се изгуби там. Тя ходеше с кожени обувки, Герда тъпчеше боса до нея. Но тогава от скалистия път обувките на момичето се разпаднаха и тя едва стъпи на окървавените си крака. За Герда беше малко по-лесно, тъй като първоначално имаше груби подметки, очевидно, въпреки силното подмладяване, тялото на момичето запази спомени от минали тестове.
  Дъщерята на палача се смяташе за заможно семейство и обикновено носеше обувки, както е прието сред небедните парижки семейства. И момичешката й подметка не беше свикнала с камъни, камъчета, каменисти френски пътища. Но момичето, счупило краката си в кръвта, показа смелост и не се оплака. Герда, спряла, целуна краката си по окървавените си крака и болката утихна, дъщерята на палача заспа.
  Постепенно краката й зараснали и се покрили с твърда коричка. Дъщерята на палача се обличаше сама и живееше с милостиня, Герда също остана само с парцали. За зимата момичето и момичето се преместиха в Италия. Няма слани и горе-долу поносими. Но техният живот се е превърнал в живот на скитници. Тоест много тежък и гладен. И нямаше светлина в този живот. Дъщерята на палача беше хубавица, но никак не красива и съвсем отслабнала, стана тръстика.
  И Герда, вдъхновена по пътя, започна да пее;
  Герда Кая търсеше боса,
  Скитах през суровите снежни преспи...
  В крайна сметка душата й е златна,
  Като сияещ бял сняг!
  
  Не можах да намеря младоженец
  И тя стигна до нацистите изцяло ...
  О, горкото момиче Герда,
  Какъв позор да търпиш!
  
  Плачът подготви багажник,
  Разпръсквайки огън под краката си...
  Изпържват момичето като риба,
  Но знай, че тя е като орел!
  
  И претърпя големи страдания
  Изтезания и мъчения безброй...
  Покрити с нещастен почит,
  Да разплачеш едно момиче!
  
  Боси крака облизват с пламъци,
  Камшик момичето яростно бие!
  Тук под купола в строг Париж,
  Водят Герда в роба към огъня!
  
  Изтезанието е трудно, което момичето издържа,
  И се смее в лицето на палачите...
  Не, тя няма да поиска смърт -
  Изпитание на раменете й!
  
  Може да издържи на мъченията
  Вие сте търпеливи, защото идеалният...
  Нашата Герда е родена в Русия,
  Православието наизуст!
  Въпреки че й счупват костите с кърлежи,
  Остър връх пробожда бели гърди...
  И с боси крака на въглищата,
  Те сложиха Герда, така че болка - не дишайте!
  
  Едно момиче гордо се спуска към огъня,
  Въпреки че лицето е покрито с кръв, синини...
  Засмя се на глас от радост
  Макар че ръцете и краката са в окови!
  
  И изглеждаше, че няма спасение
  Лапата на палача гори огъня...
  Помоли Бог за прошка
  Макар че огнени езици се протегнаха към нея!
  
  Тялото е облизано от яростен пламък,
  И Герда стене от болка, крещи...
  Но знамето все още лети в душата,
  И в сърцето на редут-монолит!
  
  Ще има паметник на момичето на светлината,
  И Русия ще помни дъщеря си...
  Герда смелата ще се пее
  Денят ще дойде и нощта ще изчезне!
  Герда, винаги гладна, боса и в парцали, тъпчеше из Италия. Тя все още се надяваше да намери брат си Кай. По някаква причина тя го търсеше в южната част на Европа, а не на Северния полюс.
  И сега тя вече наближаваше Неапол. Недалеч от града се издигаше голям и много красив дворец.
  Момичето седна на камък. И тя започна да плаче от дълбока тъга.
  Едно момче се приближи до нея. В богати дрехи и лачени обувки. Очевидно беше на същата възраст като Герда. И тихо попита:
  - Защо плачеш, просяк?
  Момичето честно отговори:
  - От много години търся моя брат на име Кай, а половината свят съм извървял бос!
  Момчето отбеляза скептично:
  - Много години? Търсите ли го от ранна детска възраст?
  Герда поклати глава и отговори:
  - Ами не! Аз съм много по-възрастен, отколкото изглеждам!
  Момчето се усмихна и отговори:
  - Обичам да слушам истории! Разкажи ми историята си!
  Герда започна да обяснява, откровено и без разкрасяване.
  Момчето я слушаше и слушаше... Тогава той отговори:
  - Не знам дали е вярно или не, но може би нашият принц е Кай!
  Герда подсвирна.
  - Да?
  Момчето кимна в знак на съгласие.
  - Аз съм слуга в двореца на княза и знам, че господарят ми е от простолюдието! Нашата принцеса сама избра млад мъж, който трябва да е гений и да я впечатли с нещо!
  Момичето кимна в знак на съгласие.
  - Да, Кай можеше! Той е много умен и страхотен оригинал! Понякога съчиняваше такива стихотворения, че деца се стичаха от цял Копенхаген и слушаха, аплодирайки!
  Момчето кимна.
  - Вярвам ти! Принцът наистина беше момче като мен! Дори дойде бос и обу ботуши, само на входа на двореца. И просто се оказа невероятно. Като се има предвид, че имаше цяла тълпа желаещи да се оженят, тогава той направи впечатление!
  Герда попита:
  Има ли руса коса и сини очи?
  Момчето, което беше самото чернокосо, кимна.
  - Да! И на краля му хареса, че не е италианец, но говори отлично нашия език!
  Герда потвърди:
  - Баба ни беше учителка по чужди езици. А Кай от познахме от ранна възраст! Определено е той!
  Момчето-слуга отбеляза:
  - Най-накрая имаш късмет!
  Момичето тропна с бос крак.
  - Заведи ме при принца!
  Момчето сви рамене.
  - Пазачите няма да пуснат момичето в парцали и босо момиче... Просто ще те хвърлят в тъмницата!
  Герда потръпна и изпищя:
  - Какво да правя?
  Момчето предложи:
  - Проучих всички кътчета в двореца. Ще те напътствам тайно. Когато е нощ, чак до спалнята. И веднага ще се свържете с принца!
  Момичето кимна.
  - Съгласен съм!
  Момчето отбеляза:
  - Може би трябва да си вземеш нова рокля и обувки. Шокираш Кай в тази форма!
  Герда поклати глава.
  - По-лесно е да ходиш бос без шум! Освен това нека брат ми види какъв съм станал!
  Момчето кимна.
  - Седни на скалата! ще ти донеса храна. Толкова си кльощав и гладен. И тогава ще тръгваме!
  Момичето нервно мърдаше босите си крака, треперейки от нетърпение. Свърши ли поредицата от лош късмет и ще види ли отново по-големия си брат Кай?
  И той ли е ходил бос от Дания до Южна Италия? Бедното момче. Тя е с боси подметки, въпреки че е момиче, като копитата на кон от пътищата на Европа, натъпкани с остри камъни. И студ, и жега, тя преживя и понесе всичко.
  Момчето й донесе няколко кремани торти от кухнята, пилешки бут.
  Герда го изяде лакомо.
  Вече беше тъмно... Момичето внимателно изми босите си крака в потока. Но си струваше да се направи няколко крачки, тъй като загрубелите подметки отново се прашаха. Момчето изглеждаше толкова умно.
  Той я преведе през тайна дупка в оградата и се движеше с нея през задните улици.
  Всичко беше като в приказка... Италия и дворецът, където момчето я заведе. И тя помисли, че този принц е нейният брат на име Кай. Но наистина пазачите няма да пропуснат босо момиче с парцали.
  Слугата я отведе до спалнята на принца. Самият той си събу обувките, в двореца, за да не вдига шум, а децата вървяха боси по коридорите, ловко заобикаляйки охраната.
  Понякога по стените проблясваха цветни картини, които бяха смешни сънища.
  И в златното цвете спеше младият принц, а от дясната му страна - принцесата.
  Принцът беше красив, но с малко наднормено тегло от луксозните пиршества в двореца и по-възрастен от Кай. Но Герда веднага разбра, че това не е той.
  И августовската двойка се събуди.
  Първоначално те били уплашени и охраната заловила децата. Но тогава принцесата помоли слабо русо момиче в парцали с мазоли, прашни крака да разкаже историята си.
  Герда подреди всичко. Включително описания на брутални изтезания във френски затвор.
  Принцесата каза със съчувствие:
  Нека остане с нас!
  Принцът се съгласи:
  - Това е най-прекрасната история, която съм чувал!
  И добави:
  - През по-голямата част от пътя през Европа все още карах кон. И само когато тя падна, трябваше да върви пеша. Хубаво е също, че в нашия манастир на момчетата е позволено да се обуват само на студа и краката ми не бяха нежни. Но все пак аз съборих краката си и куцах. Тя вървеше боса Европа от край до край!
  Принцесата каза категорично:
  Тя ще бъде любимата ми дама! И бъдете според това! И момчето, което я донесе, десет удара с тояги и по петите, за нарушаване на етиката и двадесет златни монети, че ни намери нов приятел!
  Младият слуга се поклони и отговори:
  - Толкова си справедлив!
  Момичето се поклони и попита:
  - По-добре да ми дадете клечки по петите! Тук съм виновен за всичко!
  Принцът се усмихна и отговори:
  - Сами ще те ударят с тояги! За незаконно влизане в двореца! Ние сме просто управници!
  Принцесата потвърди:
  - И тя също десет удара с тояги по босите си пети!
  Герда въздъхна тежко. Тя легна по гръб и слугите сложиха босите й крака в примки. Но се оказа, че не е толкова страшно.
  Набиха я с тънка клонка, само за показ, а втвърдените подметки на Герда не болеха, а само гъделичкаха.
  Но момчето беше бит с гъвкава тояга и той беше наистина наранен. Но той стисна здраво зъби и, потрепвайки, успя да сдържи писъците си. И тогава той стана и накуцваше тежко на двата крака.
  Отново многострадалната Герда хвана късметлия. Момичето било направено слуга на благороден принц. Тя се превърна в придворна дама, облечена в коприна и кадифе. Историята според Андерсен се повтори, само леко в различна версия. Още първия ден Герда потърка краката си в новите си ботуши и разбра, че богатството не е само сладост. А в коприни е малко горещо през италианското лято. И най-изисканите ястия не са толкова добри, когато имате пълен стомах.
  Притиска и пречи на ходенето...
  Освен това Герда трябваше да научи чужди езици, добри обноски, всякакви етикети и наука. И това изобщо не е толкова интересно, колкото да водиш живота на скитник.
  Дори главата ми трепери.
  Герда се опита да свикне, дълго страдаше. Ето, измина една година. И вече изглеждаше, че е въвлечена в този изтощителен ритъм на живота на фрейлинката.
  И че тя вече не иска да отиде някъде и да търси нещо.
  Но в огледалото, пред което тя извърши церемонията, изведнъж се появи нейният наречен брат Кай. Момчето изобщо не порасна и не се промени през дългите години на раздяла, само че стана твърде бледо с нездравословно синьо. В замъка на Снежната кралица той сякаш замръзна и все още се опитваше да събере думата: "Вечност" от леда.
  И без него той е затворник.
  Но изглежда не можеше. И какво е да седиш в леден замък в продължение на много години, дори и да не усещаш студ?
  И няма ли други деца наблизо?
  Герда почувства, че нареченият й брат е дълбоко нещастен. Наоколо има само лед и полярни мечки, вие сортирате ледени плочи, искрящи като диаманти. Дори като се има предвид, че сърцето на наречения брат замръзна, все пак е ясно, че той е дълбоко нещастен. И само със самата Снежна кралица можеш да говориш, но тя се появява в ледения замък толкова рядко.
  
  Герда изкрещя и реши да бяга. Тя отиде в стаята си. Честно оставени ботуши, скъпа рокля и тънко бельо. Тя облече бившата си, превърната в дрипи, но грижливо съхранена рокля. Тя се стегна и оголи краката си над коленете. Момичето е пораснало и изглежда на тринадесет години, но всъщност е десет години по-голямо. Колко време беше минало, откакто отиде да търси своя заклет брат? От тринадесет години, ако не и повече.
  Момичето целуна разпятието и така, боса, тръгна да търси наречения си брат. Сега поне знаеше, че той е далеч на север. По пътя я срещнала охрана. Виждайки Герда боса и в парцали, те бяха изненадани:
  - Придворна дама ли си? Какъв вид имаш?
  Герда излъга:
  - Разгневих моя принц и той ми заповяда да отида и в четирите посоки, в същите парцали, в които отидох на служба.
  Пазачът отбеляза жалко:
  - Ще си събориш всичките крака, ще ти дам поне чифт обувки. Дъщеря ми израсна от тях и те ще са точно за теб!
  Момичето липсваше да ходи босо, което е толкова хубаво, когато подметките са груби.
  Герда отвърна скромно:
  - Не го заслужавах... Запази го или го продай!
  Брадатият поклати глава.
  - Е, не го правя! Пътищата на Италия са твърде сурови и каменисти за босите крака на момичето. Освен това вече сте се отбили от суровата повърхност. Все пак е май и няма да е студено скоро, но за през нощта ще ти дам едно пухено одеяло да се покриеш... Докато намериш нови добри стопани!
  - Благодаря ти! - отвърна Герда.
  Тя не искаше да обиди пазача.
  Тя взе със своите кожени и почти неносени обувки - явно дъщеря й ги носеше само по празници, и пухен, също практичен нов шал. Тя благодари на мекото сърце. Обувките наистина бяха удобни, малко големи, но нормални. Беше удобно да се ходи в тях.
  Но щом зави зад ъгъла, момичето събу обувките си и ги окачи на рамото си. Тя наистина искаше да ходи боса, да си почине от дворцовите обувки. Отначало беше приятно да вървя, пътният прах гъделичкаше босите ми пети. Но след това дългото отсъствие на навик започна да се отразява. Подметките на момичето ставаха все по-меки и скоро тя усети остротата на камъчетата и паренето. И като цяло всеки туберкул на бос крак, в който са се отлепили мазоли, се усеща болезнено.
  
  Но Герда, която успя да виси на стелажа в своя вече не толкова кратък живот, не се смути. В края на краищата, ходенето бос по каменист път не боли толкова, колкото петите ви да се пекат в мангал. Дори и една година тя, прислужницата, да се глези. Нищо тя не може да издържи.
  И Кая непременно ще намери.
  До края на деня босите крака на момичето кървяха, но тя не се предаде и заспа в купа сено. И на следващия ден отново тръгна по каменист път.
  И тя вървеше през силата, дори краката й да избухваха от болка при всяка крачка.
  Герда не взе храна със себе си и трябваше да яде милостиня. Хубаво момиче в парцали беше обслужено с охота.
  Отначало Герда искаше да продаде кожени обувки или да ги замени за храна, но след това промени решението си. Краката й много бързо станаха груби и нямаха нужда от обувки, особено през топлия сезон. Но тя срещна две малки момчета, които буквално умираха от глад.
  Герда не можеше да ги остави.
  Момичето ги нахрани с това, което събра в чанта, след което ги продаде в магазин на търговец, разбира се, с голяма отстъпка, почти нови обувки. Купихме храна и я оставихме за момчетата, заедно с пухен шал.
  Не позволявайте на момчетата да замръзнат.
  Разбира се, Герда се държеше по християнски великодушен начин. Освен това беше лято и през нощта нямаше нужда да се покрива с шал. Но когато щедрите полета на Италия свършиха, момичето, което вървеше на север, се озова в Алпите. И все още е топло през деня, но студено през нощта. И селата са много по-редки, трябва да гладуваш.
  И много остри камъчета по пътищата, дълбаят в свежите мазоли на подметката на момиче.
  Веднъж през лятото удари планински слани и парцалите замръзнаха. Момичето потрепна и накрая скъса роклята си. Беше гола и беззащитна. Трябваше, като държа парцалите върху себе си, да вървя с бърза крачка. Не можеш да спиш гол нощем - истински ад. Герда не спа цял ден и нощ, но на сутринта слезе малко по-ниско и се стопли, заспа. След това тя вървеше отново цяла нощ и до вечерята на следващия ден дойде в планинска ферма.
  Собственикът се съгласи да даде на Герда прости и стари дрехи, но в замяна го накара да цепи дърва цели две седмици и да носи вода в кофи с хомот.
  И не само за себе си, но и за своите съседи.
  Момичето работеше усилено до изтощение и ядеше само остарял хляб и кисело мляко. Собственикът я покани да остане, но Герда излъга, като каза, че прави поклонение. Неохотно планинският юмрук й даде някакво дупче вретище, но ти поне не си гола. И дори не хвърли парче хляб на пътя.
  Въпреки че момичето се натъпче с мазоли по ръцете си.
  Герда трябваше да отиде с празен стомах. А в планините селата са редки, а самите Алпи са големи, по върховете на планините, дори през лятото има сняг. Момичето от глад късало трева, детелина, гризало елхови шишарки. За десет дни тя беше отслабнала, за да стане една кожа и кости. Дори катерицата не можа да устои и яде сурова.
  И дори изгриза кожата.
  После пак ударих фермата. Там три дена се труди, но после яде и й дадоха малко за път. Но най-вече във високите планини получиха нощните студове. Момичето спеше през деня, през нощта тропаше, с босите си мазоли крака, по остри камъни. Понякога вълците виеха, няколко пъти Герда падаше в пропастта и почти падаше, но съдбата я задържаше. Въпреки че има значителен страх да мине през планините и през нощта. И гладен...
  Но поне знае къде да отиде.
  Когато Ханибал преминава Алпите в Италия, половината от армията му и всички слонове загиват. И тук преходът се прави от малко, добре, дори от години, и възрастно момиче.
  Вълците облизват босите й грациозни отпечатъци, оставени от много страдащите й крака.
  Когато Герда беше вече на ръба, тя попречи на друга ферма и отново храна. Собственикът се оказа по-мил и предложи на момичетата палто и обувки от овча кожа, но Герда отказа, като каза, че вече е свикнала с камъни и студ, а босите крака вървят много по-лесно, отколкото натоварените в обувки. Собственикът даде цяла торба храна за пътя.
  Той имаше съвест.
  Разбира се, това натежаваше момичето, но й позволи да продължи още няколко седмици, без да спира. Височините свършваха, планините ставаха все по-ниски. И Герда премина през най-трудната част от пътуването: върха на Алпите.
  И това вече е постижение.
  Сега тя беше в Швейцария, където е малко по-меко, а фермите са по-често срещани. Преходът втвърди Герда и тя не се простуди в планината и дори не настина. Че боговете не обичат слабите духом, а възнаграждават силните.
  Да, и вълците само облизаха босите следи на момичето, но не посмяха да се нахвърлят.
  Герда ходеше и вървеше, спираше се във ферми, работеше, понякога пееше. Скитническият живот й е приятен и познат. Дните започнаха да минават по-бързо и по-трудно. Съдбата досега е пазила момичето от зли хора, разбойници и изнасилвачи. Въпреки това Герда вече не е толкова малка и може да привлече изнасилвачи. Но досега всичко се получаваше.
  Висшите сили се погрижиха за нея...
  Тук момичето премина и Швейцария, влизайки в Бавария. Лятото вече отмина горната част на главата, но все още е много топло в равнината, дори през нощта. И пътищата не са толкова каменисти. Ходенето беше удоволствие. Често се срещаха села и нямаше проблеми с храната. Герда, работеща на непълно работно време, спести малко пари за себе си и актуализира роклята си за по-елегантна и нова. Но тя предпочиташе да ходи боса, особено след като подметката стана по-твърда от тази на ботушите.
  И краката почти не мръзват дори през нощта и след дъждовете.
  Но времето минаваше. Момичето се преместило на север. Лятото свърши и есента дойде. Заваляха студени дъждове и Герда се озова в северната част на Германия. Тя плесна с боси крака през ледените локви, усещайки лек студ. Но Герда вече е толкова позната, че реши да не вземе обувки, ограничавайки се само до един вълнен шал. Тя отново предпочете да пренощува, само през деня, и да тропа през нощта.
  Освен това е по-топло да спите през деня и няма да замръзнете в движение.
  Така тя подмина доста гъсто населения север от Германия и отиде до морето.
  Тя плесна с бос крак във водата....
  По суша няма къде да се отиде по-далеч, а и не е реалистично да се преплува през морето. Сравнително близка беше родната Дания. Момичето изведнъж искаше да се върне в родния си Копенхаген. Може би баба й е още жива. Освен това не е ясно как да се процедира по-нататък.
  Но Герда седна на едно камъче край морето и след като се замисли, отхвърли идеята да се върне. Ако няма друг изход, тогава трябва да намерите кораб, който върви на север, да стигнете до леда и след това да се придвижите до Северния полюс. Защото най-вероятно там се намира замъкът на снежната кралица.
  Студът, особено през нощта, хапе момичето, но не може да пречупи волята й.
  Е, ако трябва, тя ще намери такъв кораб, но засега до пристанището.
  
  Юнг НА АМАЗОНСКИЯ КОРАБ
  Едмонд Д'Артанян вече е каюта на пиратски кораб на Amazon. Целият екипаж се състои само от красиви момичета. Всички са с къси поли и моряшки костюми. Те са на райета и къдрави. И техният лидер е кралицата на пиратите: Шарлот де Конде.
  Тя също е боса, но глезените й са украсени със златни змийски гривни с изумрудени очи. А на китките има гривни, обсипани с диаманти. Много красива кралица, мускулеста, силна.
  Едмънд е просто момче. С къси панталони и с гол, загорял, мускулест торс, той дърпа въжето. Навийте го по-плътно. Да, това е много агресивно момче. Опря босите си крака на мачтата и се извива.
  Около него се къдрят момичета. Двама дърпат платното, босите им мускулести, загорели крака са напрегнати.
  Едмон д'Артанян изпя:
  Пиратите нямат нужда от наука
  И е ясно защо...
  Имаме крака и ръце
  И главата ни е безполезна!
  Има хиляда и петстотин момичета на бригантина. И дори са малко тесни. Самата бригантина е много красива и изрисувана. Платната са изработени от цветни дизайни и фина коприна.
  Едмънд погали платното с бебешкото си краче и се засмя гъделичкащо. А момичетата ухаят на скъпи парфюми, сякаш правят чудеса в бижутата.
  Някои от тях носят и бижута и орнаменти. Всички са с тен и повечето са руси. Има много червенокоси... Прекрасни красавици.
  Момчето оправи платното и се издигна по-високо. Мачтата се затопли и приятно изгори босите, втвърдени крака на момчето.
  Едмонд изведнъж видя платна в далечината и изсвири. Беше толкова страхотно. Беше планирано приключение.
  И младото каюто момче заповяда:
  - Виждам галион напред!
  Момичетата започнаха да се суетят и започнаха да се движат. Сега те имаха плячка.
  Вярно е, че на бригантината има само дванадесет оръдия. Галионът е с впечатляващи размери.
  Малко преди това момичетата почистиха носа на бригантината си от израстъци. И той вървеше много бързо. За да ускори движението си, Шарлот де Конде поръчала допълнително платно. И скоростта на бригантината се е увеличила значително.
  Галион не промени курса. Вижда се, че пиратският кораб им се стори малък. Всъщност само бордовите оръдия на галиона имаха четиридесет и осем, без да броим кърмата и носа. Да, те са с по-голям калибър.
  Помощникът на капитана и краля на пиратите Емануел отбеляза със загриженост:
  - Може и да ни потопят!
  Шарлот тропна с бос крак по палубата и каза решително:
  - Не! Не можеш да ни удавиш толкова лесно!
  Едмънд извика от горната палуба:
  - На бой! Момичета смело в битка!
  Емануел изръмжа гневно:
  - Леле, дяволче! Хайде да слезем!
  Пъргаво като маймуна, момчето скочи. Голите му розови токчета блеснаха.
  Шарлот попита с намигване:
  - Искаш ли бой бебе?
  Едмънд изръмжа в отговор:
  - Аз наистина искам да!
  Червенокосата Емануел неочаквано подкрепи момчето:
  - Този галион е пълен с товар, толкова трудно се движи! Без голяма плячка!
  Шарлот се съгласи:
  - Да се плъзнем по кърмата, имаме тесен лък и да вземем врага на борда!
  Едмонд, скачайки, запя:
  - Самият дявол не ти е брат -
  Нарежете врагове пират!
  Шарлот нареди, тропвайки с бос ток по дъба на кърмата:
  - Следвайте платната на каютата!
  Бригантината се приближи. Галион се опита да се обърне. Но той се движеше много трудно. Бригантината се измести в момента на стрелба от оръдията и почти не получи щети. Вярно, единият изстрел попадна в носа, а другият свали платното.
  Но това почти не повлия на скоростта. Момичетата веднага изтеглиха още документи и ускориха темпото си.
  Шарлот отбеляза със смях:
  Ние сме воини на светлината!
  И намигна на приятелите си...
  Емануел отговори:
  - По-точно подземния свят!
  Момичетата предварително подготвиха кукички. Те успяха да изпреварят галиона в опит да обърнат другата страна. Оръжията се зареждат доста бавно, но залп към бригантина от близко разстояние би бил фатален. Но момичето Гертруд успя да стреля от пистолета и счупи кормилото на галиона, поради което той намали скоростта и се разтърси. Тук момичетата обърнаха хартиените платна под различен ъгъл, за да не ги оставят да се сблъскат твърде рязко. И бригантината закачи гладко. Куките бяха здраво закрепени и запоени с лепкаво масло.
  Пиратски воини нападнаха в лавина. Голите им кръгли токчета блеснаха. И на борда на галиона воини в бронзови доспехи се биеха срещу тях.
  Имаше двойно повече от тях, но явно отстъпваха на красивите амазонки по сръчност.
  Самата Шарлот поведе атаката, управляваше вятърна мелница с две саби и събори главата на вражески легионер. Брадатата глава се търкулна назад.
  Де Конде, кралицата на пиратите премести голата си пета до брадичката на противника и изчурулика:
  - За пиратско щастие!
  Момчето Едмон също се бие. Те са малки, но пъргави. И така той реже противници със саби.
  Тук втората глава се претърколи, оставяйки кръв по палубата. Испанците (да, това е като испанците - мургави, брадати, с броня и високи ботуши въпреки жегата!) отчаяно се съпротивляват.
  Едмънд отряза още една глава при ловка флангова маневра и изчурулика:
  - За Атос!
  И отново удари врага в брадичката с боса си пета. И ударът беше добър, челюстта полетя.
  Момчето изрева:
  - За Портос!
  Имаше много борбен дух, като вряща вода в чайник.
  Емануел се поряза и премести голото си коляно към корема. Така от устата на врага бликна кръв.
  Момичето изгука:
  - За пиратското братство!
  И пак как ще го вземе и ще го разсече с мечове, сякаш от обрат ...
  Шарлот премина покрай пеперудите със сабите си и изчурулика:
  Правя нов завой
  Аз съм ангел, пилот на Антихриста!
  И как ще премести голата си пета към врага в самия дъх.
  Едмънд се спъна. И едър испански ефрейтор, докато лети зад борда и се удавя там.
  Момчето го взе и запя:
  - Жалко, че никой не знае
  И ние дори не се познаваме...
  Колко злато ни трябва
  Колко пари искаме!
  И Едмон посече друг противник. Пиратски момичета се качиха в битка и нарязаха всички като зеле. Имаха страст и колосално желание за победа.
  Емануел хакна, двете й саби проблясваха като перки на витлото. И изглеждаше изключително борбено и агресивно момиче.
  И голата кръгла пета намери друга брадичка на испански офицер. Този от съкрушителен удар, докато лети, счупвайки дърво зад борда.
  Емануел изпя:
  - Ние ограбваме каравели,
  Ние ограбваме галони...
  Ние не сме призовани към сметка -
  Не ме интересуват всички закони!
  И момичето падна по гръб и ритна с краката си друг едър офицер и той излетя през борда в тежка броня. И се потопи в солената, морска вода.
  Емануел изгука:
  - Ами от винта!
  Шарлот я подкрепи:
  - Гръмотевица отново се разбива
  Ще управлява костта!
  И момичето ще скочи и ще удари врага с голата си пета в гърдите. Кирасата му се спука от силен тласък и кръвта бликна от устата му като фонтан.
  Шарлот де Конде изпя:
  - Удар, удар, още, удар,
  още един удар и сега ...
  Имам дарба в битките,
  Ще те убия, изрод!
  И момичето отново сече с мечове. Отрязаните глави отново летят.
  Шарлот изрева от наслада:
  - Нашето черно знаме е над всичко!
  Някои испанци, като видяха, че се бият с пиратки, безнадеждно паднаха на колене и помолиха за милост.
  Момичетата първо ги принудиха да целунат босите си, изрязани крака, а след това ги хвърлиха зад борда.
  Шарлот дьо Конде изпищя:
  - За голям успех!
  И отново как движи голата си пета право в носа на противника. И го смачкайте така, че в задната част на главата му се появи дупка. И от там се изля извор с кръв.
  Но всичко свърши.
  Пиратите победиха, а последните испански войници паднаха на колене, молейки се за милост.
  Шарлот дьо Конде каза с усмивка:
  - Нека ги измъкнем от борда, рибите също трябва да ядат! И тогава ще претърсим трюмовете и каютите.
  Момичетата с охота изпълниха поръчката. Те позволявали на мъжете да целуват само голите си подметки, преди да умрат, което е много приятно за момичетата. И ги хвърли в морето.
  Едмонд философски отбеляза:
  - На кого пайове и понички,
  И кой синини и удари!
  След това момичетата се движеха през каютите в търсене на плячка.
  В капитанската каюта намериха благородна дама на около тридесет и пет години и едно момиче на петнадесет години. Бяха със скъпи рокли и обувки с украса.
  Шарлот отбеляза с усмивка:
  - Можеш да вземеш откуп. Или предпочитате цикъла?
  Сеньората отговори с въздишка:
  - Смили се за дъщеря си!
  Кралицата на пиратите кимна.
  - Мога да я взема в моя екип! Ако тя се съгласи да се присъедини, моля!
  Момичето изпищя:
  - Да станеш пират?
  Шарлот дьо Конде кимна.
  - Както искаш! Рансъм има твърде много шум. Ще ви продадем по-добре на плантацията за захарна тръстика!
  Момичето изчурулика в отговор:
  - Съгласен съм да стана филибустър!
  Емануел отбеляза:
  - Тя е твърде нежна, а за нас ще бъде само в тежест. Може би е по-добре просто да прекалите!
  Едмънд отбеляза с усмивка:
  - Не е хубаво да убиваш жени!
  Емануел логично отбеляза:
  - Не е добре да убиваш и мъже! Все още са живи същества! И имат деца!
  Момчето мускетар кимна.
  - Да, това е вярно! Децата плачат за татко. И не се замислих колко отвратително е да убиваш!
  Емануел отбеляза с кикот:
  - Но трябва!
  Момчето мускетар изгука:
  - Обичам те живот! И се надявам да е взаимно!
  Шарлот дьо Конде кимна.
  - Водим ви в нашия екип! Какво да правя с по-стария?
  Младата жена предложи:
  - Можеш да вземеш голям откуп за мен! Това е точно!
  Кралицата на пиратите каза:
  - Много шум с този откуп. Предлагам следното... Ще я продадем на търга за роби. Може би ще се озове по плантациите, и то като домашна прислуга, което ще й бъде много по-лесно!
  Сеньора измърмори:
  - Имай милост...
  Шарлот каза категорично:
  - Вземете всичко ценно от тях!
  Пиратите свалиха всички бижута от момичето и жената и скъсаха обувките, а след това и всичките скъпи дрехи. Най-малкият получи къса пола и моряшки костюм. И по-старата бяла качулка, оставяйки бос и гологлав.
  Най-младите се присъединиха към амазонките. Тя веднага беше принудена да тренира и да се огради с красавици. Но това не беше достатъчно... Започнаха да я щипат, ако не се движеше достатъчно бързо.
  И тогава амазонките се преместиха в трюма и през различни кътчета. И веднага изпищяха от възторг: попаднаха на бъчви, пълни със злато, и много други. Особено перка и кафе.
  Воините запяха веднага, пляскайки с ръце:
  - Ние сме воини от супер класа,
  Ще унищожим всичко...
  Удари тамбурата -
  Да живееш яростно!
  Воини и всъщност колосална категория красота. И босите им крака просто проблясват. И те са мускулести и загоряли.
  Съкровищата на галиона са колосални. Но тук идва алармата. Появи се и ескорт крайцер. Мощен боен кораб с цели сто оръдия. Очевидно беше решен да пази галион, пълен със злато.
  Огромният крайцер пълзеше към момичетата.
  Шарлот се ухили и нареди:
  - Вдигнете всички платна - отидете на борда!
  Емануел се съгласи:
  - Нямаме друг избор!
  Едмънд възкликна с пълна сила:
  - Изработен от стоманен екипаж на момичета,
  Отива в тълпа на борда!
  Момичетата, оставяйки няколко хубавици на галиона заловени и пълни с плячка, заеха позиции на бригантината.
  Сега от спасението беше само в скоростта. Крайцерът със сто оръдия не е шега. Може да ги удави като котенца. Бригантина с дванадесет оръдия срещу него е като стрък трева.
  Имаше риск тя да бъде потопена, преди да отплава към могъщия крайцер, чиито оръдия бяха способни да хвърлят изстрели с тегло от пет паунда и то доста далеч.
  И освен сто оръдия отстрани, този първокласен боен крайцер има също кърмови и носови оръдия.
  Тогава в момчето Едмънд мина мисъл:
  - Да дадем знак, че се предаваме!
  Еманюел изсумтя презрително.
  - Унижавам преди това?
  Юнг логично отбеляза:
  - Имаме дупка в носа, а този кораб е по-маневрен от тежко натоварен галион. Ще бъдем тривиално потопени. И така ние вдигаме бялото знаме и те ще дойдат да свалят отбора за награда. И ние ще ги вземем на борда.
  Шарлот дьо Конде се съгласи, тропайки с бос крак:
  - Точно така! Също така вярвам, че не си струва да рискуваме за пореден път и е по-добре да вдигнем бялото знаме!
  Еманюел изсумтя презрително.
  - Покажете страхливост?
  Шарлот дьо Конде логично възрази:
  - По-точно приложете трика!
  Червенокосата Емануел се ухили и кимна с огнената си глава:
  - Приложете трик? Какво съм съгласен!
  И така Едмон издърпа бялата кърпа нагоре. Бригантината е малка, крайцерът е дванадесет пъти по обем или дори повече. И той има екипаж от хиляда души. Срещу сто и половина амазонки. Само едно босо момиче струва десет непохватни испанци в битка. Така че красавиците имат шанс.
  На Шарлот й хрумна, че какво ще стане, ако пуснем галиона и използваме скоростта и маневреността на бригантината, за да се измъкнем от гиганта? Определено имат шанс. Освен това на бойния крайцер от първи клас има твърде много врагове. И не можеш без загуба.
  Но за това са момичетата, да се борят смело и да побеждават.
  Шарлот дьо Конде направи осмица с меча си и изскърца:
  - Ще сме готови да победим и ако трябва да умрем!
  Посланик на крайцера от разстояние ядро. Това събори платното от бригантината. Еманюел подсвирна. Те знаеха как да стрелят на крайцера и сега момичетата можеха да станат много зле. Те загубиха възможността да се приближат до кораба, за да го атакуват.
  Но изчислението за алчността на испанците работи. И техният крайцер, като видя вдигнато бяло знаме, се придвижи към бригантината. Всъщност пиратите може и преди да са заловили съкровища и защо да не печелят от тях? Ще е добре.
  Крайцерът се придвижи към бригантината. Едмон изпя със смях:
  - Крал да вземе малко пари,
  Радвам се да се обличам в парцали!
  Емануел отбеляза, тропайки гневно с босите си загоряли крака:
  - И за какво е това? Тривиални глупости!
  Момчето отбеляза:
  - Песента ни помага да градим и живеем!
  Червенокосата кимна в знак на съгласие и запя:
  - Забавно е да се разхождаш из откритите пространства с песен,
  През просторите, през просторите!
  И разбира се е по-добре да биете с лост,
  По-добър лост, по-добър лост!
  Едмонд, оголвайки зъби, вдигна:
  - Един нападател, двама нападатели
  Той се клати...
  Един нападател, двама нападатели -
  Той лъже!
  Шарлот, тази кралица на пиратите добави, тропайки с босите си крака:
  - Една дъска, две дъски,
  Ковчегът е в процес на изграждане...
  Емануел го вдигна и скочи:
  - Една шпатула, две шпатули,
  Дупката копае!
  И всички пиратки пееха в един глас:
  - Забавно е да се разхождаш из откритите пространства с песен,
  През пространствата, през пространствата...
  И разбира се е по-добре да побеждавате врагове с лост,
  По-добър лост, по-добър лост!
  И сега крайцерът се приближи до бригантината. От него започнаха да се хвърлят куки. За да се завърже по-здраво.
  И воините в медни и бронзови доспехи започнаха да се спускат на палубата на бригантината. Той тъпче тежки ботуши от ковано желязо. И въпреки че испанците и плячката бяха горещо облечени старателно, те носят неприятна воня.
  Шарлот заповяда, намигайки на приятелите си:
  - Атака!
  И момичетата нападнаха врага с цялата ярост на гладни пантери. Те посечеха врага с дива ярост.
  Емануел пусна вятърна мелница с мечовете си, отсече няколко испански глави и изскърца:
  - За пиратите на Луната!
  Едмънд, това момче, което посичаше враговете, изпищя:
  - За Д'Артанян!
  И момчето засече с дива ярост малък леопард - испанските легионери.
  Шарлот премести голата си пета до брадичката на испанския генерал и изгука:
  - За нашата победа!
  Ударът счупи челюстта на испанеца.
  Шарлот дьо Конде изпищя:
  - За нашия могъщ юмрук!
  И той ще вземе и ще премести врага с юмруци в брадичката. И отново костта ще вземе и ще се счупи.
  Емануел изчурулика, оголивайки перлените си зъби:
  - Хората умират за метал!
  И с голата си пета премести врага в следващата челюст. И го счупи с всички сили.
  Едмон отбеляза, след като проведе прием на пеперуда и отряза противниците, намигнавайки на момичетата:
  - Още по-добре е, когато печелят!
  Момичетата напредваха към врага, движейки се с див натиск и ярост. В тях имаше толкова много ярост и агресивност, че загорелите им тела буквално блестяха от пот. И изглеждаше мускулести момичета с чинии от пресата като шоколадови бонбони, сякаш намазани с масло.
  Едмънд изпищя, посичайки друг противник:
  - Какао и кафе! Ще бъдете заменени от спорт и професионалисти!
  Момичето с мускулите на тигрица отряза друг враг и изгука:
  - Откраднахме луди!
  И с голата си пета ще премести врага в окото. Той го взе и черепът се напука. И мозъците излетяха.
  Емануел също завъртя мечовете си и три глави паднаха едновременно. Воинът изчурулика:
  - За мащабни победи!
  А голият й кръгъл ток на момичето е като удар в слепоочието на генерала. Този ще рухне и още трима бойци ще се пръснат отстрани във водата.
  Шарлот също се бори с голяма горчивина. И реже враговете като чук.
  Кралицата на пиратите прави прием на фенове. Отсича опонентите и пее, оголвайки големи зъби:
  - Хората се възхищаваха на кралицата,
  Всички момчета в двора се влюбиха!
  И Шарлот отново като реже противници. И отрежете няколко противници наведнъж.
  Еманюел го взе и запя:
  - Аз съм класничка - супер!
  И тя отново замахна с мечовете си, разрязвайки противниците наполовина. И нейните мечове са върховните пилоти на бръснача.
  Момичетата атакуват и режат. Те са много по-бързи от испанците. Много от красавиците са хвърлили жилетките си и се бият с голи гърди. И така важи за момичетата. И се показват - изключителни крадци.
  Шарлот засече с техниката Коловрат и изрева, хвърляйки отрязаните глави зад борда с бос крак:
  - Имам момиче от супер класа!
  Емануел, посичайки противници с мечове, които са по-остри от бръснач, добави:
  - Хипер съм!
  И също с бос, изсечен крак, тя хвърли главите си във водата. Една от главите с шлем повали вражески войник. Той рухна и се удави. Така че не вземайте момичетата да се показвате.
  Шарлот отбеляза със смях:
  - Аз съм най-високата класа!
  Едмънд отново е бесен.
  И момчето реже като хак, реже главите на противниците. И много от тях взеха и останаха без глави зеле.
  Д'Артанян по-младият пееше:
  Но защо,
  Невъзможно е да се живее в ума!
  Но защо,
  Не можеш да вярваш на никого!
  Но защо! Но защо!
  Емануел разрязва противниците с див натиск и бързо се премества от едната страна на друга. Главите на отсечените испанци се търкулнаха и момичетата ги повръщаха с боси крака. И воините запяха с ентусиазма на тигрицата, че видяха агнето:
  - Конецът е скъсан
  Зла смърт ни заплашва...
  И за да живее -
  Героят трябва да умре!
  Емануел отбеляза, като повърна още една глава с босата си подметка и събори врага:
  - Но защо,
  За да цъфти любовта...
  Трябва да пролеем нечия кръв!
  Но защо!
  Воинът се изкикоти, оголвайки перлените си зъби. Такива красавици се бият тук.
  Емануел отбеляза, докато отрязва опонентите като шкурка:
  - Величието на планетата ще бъде с нас!
  И отново работи мелницата с мечове. Тя е отчаяна красавица.
  Шарлот де Конде отбеляза, че посича врагове и отсича глави с голата пета на футбола:
  - Всичко ще бъде наред!
  Всичко ще бъде наред!
  Знам го! И убивам!
  И отново с боси пръсти хвърля убийствен дар на смъртта. И е много яко.
  Шарлот, тази кралица на пиратите го взе и изгука:
  - За моята родина,
  Да убием копелетата!
  И момичето с голи пръсти на краката си хвърли остър кинжал, който отряза главите на няколко испански войници.
  Въпреки численото превъзходство на крайцерския отбор, момичетата преодоляха. Те са толкова пъргави, пъргави и смели. Те усещат огромна сила.
  Емануел, нарязвайки врага като зеле, го взе и запя:
  - Огромни пространства,
  Няма да се умориш от любов...
  Да свием гори и планини в юмрук,
  Откакто самият Сварог възкръсна!
  И момичето отново, като че ли сече мелница с мечове, и отсече много врагове, в бойна страст.
  Едмон пееше с наслада, смазвайки противниците;
  -Думата "страхливец" е непозната в Гаскония.
  -Не знам меча, ако грешиш -Ние гасконите имаме най-добрия вкус в света -Ние не харесваме нищо друго освен слава.
  
  Нахално лице, специално за превръщане - Ето ви гасконец без недостатък. Повярвайте ми, сър, няма да ви се наложи дълго да чакате. Париж все пак ще разпознае Д'Артанян!
  
  Без слава не мога да живея в Париж, Целият ми живот мина, време е да се погрижа за съдбата. - И така, на колко години си, дете мое? - О, много, господине, много - около дванадесет години! враг: -Ръката ти е твърда? - това е истинска черта на прочутото гасконско лепило, И аз бях също толкова смел, когато Парис разпозна Еманюел в красотата.
  
  Бургундия, Нормандия, Шампанско или Прованс, И във вените ви има огън, Но късметът, за Бога, не зависи от вас, Докато има Гаскония на света!
  Докато сте на белия свят...
  Докато е на бяла светлина...
  Стига да има Гаскония по света!
  Така те изсечеха тези гадове и засипаха пътищата с трупове. И цялата палуба беше в кръв. Босите крака на момичетата бяха толкова грациозни и предизвикваха вълнение и чувство на радост, когато ги погледнете.
  Едмон запя с наслада:
  - Бос, само бос,
  Под юлския гръм и под шума на прибоя....
  Бос, само бос
  Разрешено ни е да играем с вас!
  Емануел изтъкна агресивно, посичайки противниците и правейки още една мелница с мечовете си:
  - Момчетата трябва да търпят побои и да свикват с жестокостта от детството!
  И воинът отново премести голата пета на врага към брадичката. И той катастрофира, събаряйки още петима испански войници зад борда.
  Шарлот дьо Конде отбеляза:
  Дяволът е тук, дяволът е там
  Животът е пълна лъжа!
  И намигна на злополучните си партньори. И посичаха врага с колосална горчивина. И тогава никой не може да им устои.
  Едмон отбеляза, докато посече друг противник:
  - Дядо Коледа с метла,
  Дядо Коледа е готин!
  И момчето отново изпълни техника на вятърна мелница с мечове, от които падаха отсечени глави. Между другото, това бяха мечове, подобни на саби. И те могат да се нарекат както саби, така и мечове.
  Едмон също премести голата си пета в брадичката на врага и счупи челюстта му, принуждавайки го да рухне.
  При което той запя с ярост;
  Какво казват хората
  не ни пука...
  Не ходете на карате -
  Стана неприлично!
  Момчето продължи активно да реже, размахвайки едновременно и двата меча. И вземайки една глава след друга.
  Еманюел отбеляза, размахвайки мечовете си като водно конче, размахвайки криле и чуруликайки:
  - Руби, но не се порязвай!
  Едмънд с готовност се съгласи с това, унищожавайки противниците:
  Ако си пиян, не те хващат!
  И момчето ще завърти грамофона и ще удари офицера в брадичката с боса си пета. Той като чувал ще вземе и ще рухне.
  Едмон каза с агресия в гласа:
  - Бира и хайвер, пиене до сутринта!
  И момчето се смее, доволен от шегата си. Всъщност може да се каже, че е дете - супер! И тича, и скача, и размахва юмруци. И ако движи голата си пета в носа, тогава никой не може да устои. Ще има тотален нокаут.
  Едмон, от друга страна, действа с най-голяма сила и безгранична агресивност. Лудо момче - не казвай нищо!
  Емануел, посичаща натискащите бойци на Кастилианската империя, гука, оголивайки зъби:
  - Но аз не искам, не искам по изчисление! И аз го искам за любов, за любов!
  Шарлот де Конде, разчленявайки противниците и ги смачквайки на торта, извика, издувайки светкавица от ноздрите си:
  - Свобода, свобода! Дай ми свобода! Ще излетя като птица!
  Бойно момиче - не казвай нищо! Има дива и необуздана страст. И бойна постановка.
  Едмънд съвсем логично отбеляза, порязвайки следващите съперници, или по-скоро нещастния войник:
  - Господ няма да даде, освен ако ние самите разбира се не сбъркаме!
  Шарлот дьо Конде го взе и скочи. Тя премести бос крак над главите на испанските войници. Тя ги блъсна в пълен нокаут и изгука, оголивайки зъби:
  - Ореолът на безсмъртието - садистичен рок,
  Орел на разплата - за настоящия мандат!
  Воинът се чувстваше много борбен и проклето напомпан и въоръжен.
  И ако се движи отново, тогава маса противници ще го вземат от копитата си и ще рухнат. И на Шарлот подхожда доста добре.
  Едмънд, сечейки срещу врага, хвърли кинжала с голите си пръсти и изгука:
  - Яростен орел -
  Счупване на лъва...
  Разперени крила -
  Зловещ Сатана!
  И момчето ще го вземе отново и ще сече с мечове. И ще свали много вражески глави наведнъж.
  Бойното момче е син на Чарли Д'Артанян. Неговата войнственост е невероятна. А бойният характер е брилянтен....
  Повечето от испанските войници вече са убити. И разбира се, това е огромен плюс.
  Някои от тях, като вече виждат, че амазонките не могат да бъдат спрени, падат на колене или дори напълно падат по лицата си. И целуват стъпалата на босите крака на момичетата. И е абсолютно страхотно. Всъщност нищо не може да спре и победи такива воини.
  Емануел, нарязвайки противниците, извика:
  - И няма да спре
  И не сменяйте краката си...
  Лицата ни блестят
  Блестящи ботуши!
  И отново момичето прекарва много прилична мелница с мечове. И режете глави като зеле. И той действа изключително агресивно, tfu, докато можете да повторите досадния израз - изключително агресивно!
  Може би приложите нещо ново - например безкрайно агресивно!
  И тогава изобщо ще бъде - Ку!
  Шарлот дьо Конде изгука с намигване:
  - Не ни вземат и куршум, и щик!
  А голата й кръгла пета е като чук в рогата каска на испанския адмирал. Той ще лети с главата надолу и ще нокаутира няколко бронирани бойци, карайки ги да се хвърлят във водата. И се издигна след падането им кипящ ураган.
  Воинът отбеляза със смях:
  - Два пъти не ги слагат в ковчег, фюрерът ще бъде капут!
  Емануел попита:
  - А кой е фюрерът?
  Шарлот де Конде се изкикоти и отговори:
  - Това е германският лидер!
  Червенокосият дявол с усмивка попита отново:
  - Може би имаш предвид Барбароса?
  Кралицата на пиратите с усмивка на кон каза:
  - Не, имам предвид кучето Барбоса!
  Едмонд, посичайки бронираните воини, отбеляза:
  - Мразя насилниците! Бих обесил всички кучета наведнъж!
  Емануел отвърна капризно, оголивайки зъби:
  - Кучетата не са виновни за нищо!
  И отново, като гола пета, той ще премести врага от брадичката. Приемът е банален, но ефективен. И ако стане, ще бъде много тъпо.
  Шарлот забеляза, че коремните й мускули се огъват.
  И тя го взе и запя, намигвайки, а очите й трепнаха като светлините на светофара.
  Де Конде измърмори:
  - Ще вземем всички и ще заколим!
  Едмон пееше с пълна сила, оголвайки зъби:
  - Ще те убия! Ще ви съкратя всички скоро!
  Емануел, посичайки противниците, изпищя:
  - Ще ви съкратя всички скоро!
  Друго момиче ще го вземе и ще бърбори:
  - Ще те убия!
  Шарлот посочи агресивно, посичайки опонентите си като ятаган:
  - Ще режа, ще бия, така или иначе няма да живееш!
  Войната, както се казва, е опасен път, всеки, който я е стъпил, знае за нея. Не можете да излезете от него, не можете да скочите - Отело удуши момичето!
  И тогава момичетата, когато се качат на крайцера, показват забавен ред на изпълнение.
  Шарлот отбеляза с усмивка:
  Ето как убиваме!
  Емануел отбеляза:
  - Но честта на шахматната корона на картата -
  Не можеш да избягаш от поражението!
  И момичето хвърли самоделна граната с боси пръсти. И разкъса много врагове.
  И сега девет десети от войниците на крайцера са убити. И оцелелите воини падат по лицата си, а момичетата забиват босите си крака в лицата им. Карат те да си оближеш петите и да се целуваш. И в същото време задават въпроси: колко капки има в морето, колко звезди има на небето, колко коси има една циганка в главата.
  Ако отговорът на момичетата не ги устройва, те, без излишни церемонии, пронизват пленниците с мечове като паяци с игли. И ги хвърли зад борда.
  Еманюел хвана носа на генерала с боси пръсти и го стисна силно. Тогава тя каза:
  - Кой е синът на баща ти, но не и брат ти?
  Генералът промърмори:
  - копеле...
  Емануел се изкикоти и отбеляза:
  - Отговорът е грешен! Така...
  И момичето го взе и го ритна зад борда. Той излетя и се хвърли в морето. И почти веднага се удави в бронята си.
  Момичетата се веселиха и се кикотеха, оголивайки зъби. Очите им бяха сапфирени или смарагдови. И намигнаха на партньорите си.
  И постепенно изхвърли пленниците зад борда. Те нямаха нужда от тях. Откупът беше незначителен, а караницата е пълна.
  Едмон също избута пленника си зад борда и отбеляза:
  - Животът често е несправедлив! Хиляда момчета загинаха и за какво?
  Емануел отвърна със смях:
  - За да изчистите място на планетата Земя!
  Момчето мускетар изпищя:
  - Чисто, чисто, чисто
  Жалко за коминочистача!
  Емануел се съгласи с това:
  - Да, и коминочистачът трябва да яде!
  След като унищожиха последните затворници, момичетата изпратиха крайцера във водните потоци ... По-точно Шарлот логично отбеляза:
  - Нямаме нужда от това чудовище, може ли да го потопим?
  Едмон предложи с усмивка:
  - Жалко е да удавиш такава красота, може би е по-добре да я продам?
  Емануел енергично потвърди:
  - Може би е по-добре наистина да се продаде?
  Шарлот се закиска и отбеляза:
  - Можете да го продадете обратно на испанската корона! Крайцерът има много оръдия! Такъв, който е под формата на еднорог, можете да вземете сами. А останалото ще продадем за много пари.
  И момичетата кимнаха енергично в знак на одобрение.
  
  СТАЛИНСКОТО ЩРАКНЕ И КАСАНЕТО НА ПОПАДАНТИТЕ
  Сталин, като дяволски хитър политик, взе и информира германците, че британците ще проведат операция Факел срещу Ромел в Египет. И той даде на германците подробностите и точната дата на операцията. В резултат на това Ромел предприема ранни действия. И прегрупира войските в отбрана. Да, Хитлер успя да прехвърли няколко дивизии от Франция, където все още беше спокойно.
  Британската офанзива в Египет в крайна сметка е отблъсната с огромни загуби за Великобритания. И след поражението на британците, Рузвелт не се съгласи с кацането в Мароко, като се аргументира, че загубите на американците ще бъдат твърде големи и че основното нещо за Съединените щати е да победят Япония. Провалът на операция "Факел" имаше далечни последици. Той не повлия на операцията "Пръстен", край Сталинград, но съюзниците все пак надушиха, че са пуснали информацията на германците по заповед на Сталин. И те решиха да спрат войната на Запад за такава подлост.
  Сталин разбра, че СССР е поне изпреварил Балканите и затова направи така, че Великобритания да загуби в Египет. Но той подцени възможността за изтичане на информация и отмъстителността на Чърчил. Което всъщност след това започна да саботира втория фронт. И той успя да убеди американците в това.
  Ходът на войната на изток беше приблизително същият като в реалната история. Поражението на германците при Сталинград, разпадането на фронта и контраатаката на Майнщайн частично възстановяват позициите. И дълга пауза на Курската издутина, когато и двете страни трупаха сили.
  Само този път САЩ и Великобритания ограничиха бомбардировките на територията, контролирана от Третия райх. И освобождаването на оръжия беше по-голямо, отколкото в реалната история. И германците успяха да изпълнят плановете за производството на "Пантери" и "Тигри" и дори преизпълниха модернизираната версия на Т-4. Така те се приближиха до битката с голяма сила. Освен това Третият райх не прехвърли допълнителни дивизии в Африка, и в Сицилия, и на Балканите и във Франция.
  И германците успяха да поставят повече пехота и танкове и особено самолети.
  През лятото най-новият ME-309 се появи в серийно производство, с по-голяма скорост и мощно оръжие: три 30-мм самолетни оръдия и четири картечници. А скоростта е 740 километра в час, срещу 600 за съветските изтребители. Така че силите явно са неравни.
  Хитлер отлага операцията Цитадела няколко пъти. А през юли също го отложих, така че исках да тествам ME-309 и най-новото чудовище "Маус" в действие. Този танк показа задоволителни резултати в изпитанията и Хитлер нетърпеливо да го тества в битка. А също така вижте танка Лев, който беше разработен заедно с Panther и беше подобен на него във формата на корпуса и кулата, но много по-голям със 105 мм оръдие EL 70 калибър.
  Поради тези планове на фюрера Цитаделата отново беше отложена. И на 1 август 1943 г. Сталин, загубил търпение, заповядва на Червената армия да напредне.
  Основният удар е нанесен в посока Орел. Те също напредват в посока Харков и Белгород.
  Но нацистите бяха готови за това. И се разиграха ожесточени битки.
  Екипажът на танка на Герда се биеше на Пантера. Това беше първото огнено кръщение на момичетата. Но преди това те имаха опит в тестването на нова технология и се отличаваха с феноменална точност.
  Хитлер едва ли беше убеден да даде шанс на момичетата да се покажат в истинска битка. И с радост се опитаха да оправдаят доверието.
  Воините се биеха по едно бикини и боси. Това им придаде особен чар. И беше просто невероятно.
  Герда блъсна от оръдието с босите си пръсти, удари трийсет и четири и извика:
  - Голяма красавица съм!
  Шарлот, червенокосата чаровница, също насочи пистолета с боси крака. Това беше тяхната запазена марка - да стрелят с крака. И оръдието на Пантера пробива тридесет и четири в челото от два километра и прави петнадесет изстрела в минута. Накратко, страхотен танк за войната с танкове. И малко по-лошо при пробив и в борбата срещу пехотата.
  Ето уволнено момиче по бикини. Прониза съветската кола в челото и изрева:
  - Аз съм Робин Худ!
  Следващата удари Кристина. Тя използваше гола пета, което трябва да кажа е много силен ход. И тя изгука:
  - Свещената война ще бъде нашата победа!
  И накрая, използвайки голите си пръсти, рита и меденорусата Магда.
  И тя отново удари трийсет и четирите, гукайки:
  - Това е точна стрелба - на всички е ясно като две по две!
  Воините като цяло изглеждаха като момичета на супер ниво.
  Тяхната "Пантера" застана в засада внимателно маскирана и удари съветските настъпващи танкове.
  Фердинандът също работи. Те блъскаха активно и не можеха да бъдат пробити в челото от съветските оръдия.
  В небето се биеха самолети. ME-309 току-що започна да навлиза в бойните части. Но двама немски пилоти - Албина и Алвина вече са усвоили тази машина и успешно се бият на нея. Още повече, че са и красавици - боси и по бикини.
  Албина събори съветска кола с боси пръсти на краката си и изгука:
  - За страхотни постижения и смели решения!
  Алвина, водейки точен огън и събаряйки противници, натискайки голата си пета върху педала, изръмжа:
  - Никой няма да ни спре! Нищо няма да ни победи!
  И двете момичета как да реват:
  - Злите вълци ще разкъсат врага!
  Да, дори дяволът не може да се справи с такива момичета. Във всеки случай идеята да оставим момичетата да се бият е много добра.
  Битките показаха, че германските танкове са силни и ефективни в отбрана. И че с правилната тактика Фоке-Вулф също не е лош. Мощното му въоръжение позволяваше да се сваля от едно движение, а високата му скорост при гмуркане - да се измъкне в случай на преминаване в задната част.
  Така че като цяло германският залог на активна защита се оправда. Боевете продължиха повече от месец, а изходът им беше несигурен. Германците успяха да отблъснат офанзивата, а Червената армия понесе значително повече загуби, особено в танкове.
  Но нацистите също бяха притиснати и не посмяха да атакуват Курск ...
  Боевете замръзнаха до зимата. Червената армия попълва щетите и преминава в настъпление едва на 24 декември. Но до този момент нацистите са успели да се подготвят и да изтеглят значителни сили. Орелът никога не е бил взет и нацистите са успели да устоят. Белгород също беше запазен. Нацистите успяха да отблъснат офанзивата на Червената армия близо до Ленинград. Зимата като цяло беше белязана от факта, че за първи път нацистите успяха да сдържат съветската офанзива и да я отблъснат.
  Тук се отразиха най-добрата разузнавателна работа на Фриц и по-задълбочената подготовка за зимата. Че германците почти не напредват през четиридесет и третата година и успяха да спестят повече сили до студеното време. Плюс това предателството на съюзниците, които наложиха спирачките на войната на Запад. И немците не претърпяха щети от бомбардировките, а вторият фронт.
  Освен това тоталната война даваше плод. Производството на оръжия през четиридесет и третата година се е увеличило в Третия райх два пъти и половина. До края на годината германците настигнаха СССР по брой самолети с по-добро качество, приблизително равностойни по танкове и самоходни оръдия, също с качествено превъзходство.
  Така че сега те не бяха по-ниски от СССР по технологии. Освен това се появи отлична щурмова пушка MP-44, която нямаше равна. И това започна да променя хода на битките в полза на Третия райх.
  Вярно е, че през пролетта СССР получи нови танкове ИС-2 и Т-34-85, но германците пуснаха в серията и по-модерни танкове Тигър-2 и Пантера-2. Освен това германските танкове придобиха, за разлика от реалната история, по-мощни двигатели. "Тигър" -2 на 1000 конски сили и "Пантера" -2 на 900 и сега Фриц по въоръжение и шофиране, предна броня и техническа надеждност бяха най-добри.
  Е, немският реактивен самолет се превърна в сериозен проблем. До лятото на 1944 г. повече от хиляда реактивни изтребители ME-262 вече се биеха в редиците, които нямаха равни по скорост, в някои видове маневреност, ускорение и дори оцеляване.
  Вярно, докато тази кола се разпадаше и катастрофира доста често. Но пилотите умираха по-рядко - благодарение на новите устройства за катапултиране.
  Имаше и еволюция на Focke-Wulf TA-152 с шест самолетни оръдия и скорост от 760 километра в час и по-добра маневреност.
  В СССР все още има проблеми в авиацията. Поради недостига на дуралуминий и спирането на доставките на алуминий по ленд-лизинг, серията Як-3 и ЛА-7 не бяха пуснати. И засега съветските пилоти летят с остарели Як-9 и ЛА-5. И реактивните самолети все още не миришат.
  И на 22 юни 1944 г. започва нова германска офанзива в района на Курската дуга. Година по-късно операция Цитаделата все пак започва. И избухна огромна битка.
  Този път Fritz имат огромно предимство във въздуха. Но в броя на танковете, приблизително равенство с качественото превъзходство на Германия. СССР разполага с малко по-силна артилерия като количество. Пехотата приблизително равенство. Немците наистина имат по-добри картечници, но значителна част от пехотата са чужденци. Качеството на обучението на войниците в СССР обаче не е на ниво. Нивото на мобилност сред германците е по-високо. Освен това съюзниците на практика не доставят автомобили. Така че бийте се така...
  Германците като цяло са по-силни, но Червената армия има много развито инженерство и защита в дълбочина.
  Накратко, намерих ятаган върху камък. Немците през първите две седмици от боевете се вклиниха малко в съветските позиции, като изминаха до тридесет до тридесет и пет километра и спряха.
  Така още две седмици те се опитваха да напредват, но безуспешно. И не постигнаха нищо. След това Червената армия напредва.
  Германците се оттеглиха на първоначалните си позиции, отново и двете армии се биеха малко, но не постигнаха нищо. Така те спряха.
  Есента премина в опита на Червената армия да напредне, но без успех. Както и през зимата. Германците бяха в отбрана в студено време. И можеха да устоят. Четиридесет и петата година дойде.
  Нацистите имат реактивни бомбардировачи Arado в небето и TA-400, и четиримоторно витло Ю-488 и реактивен изтребител XE-162, който има най-добрата маневреност и скорост сред всички самолети.
  И на сушата се появиха танкове от серия Е. На първо място, разбира се, основното превозно средство от новото поколение E-50. С теглото на "Тигър" -2, той има много по-плътно оформление, височината е един и половина пъти по-малка, кулата е малка, ходовата част е по-лека и по-съвършена. Това даде възможност да се направи бронята много по-дебела и при по-големи наклони, с газотурбинен двигател от 1500 конски сили и тегло от седемдесет тона. Този танк имаше предна броня от 250 мм с наклони, странична броня от 170 мм, също с наклони, оръдие от 105 или 88 мм с дължина на цевта 100EL и прилична скорост. Двигателят и трансмисията са един блок и напречно, а скоростната кутия е на мотора.
  Оказа се страхотна кола. И така германците започват настъпление на южния фланг през лятото на 1945 г.
  И накрая, Турция, закупила голямо количество американско и немско оборудване за кредит, влезе във войната.
  И южното знаме на Червената армия започна да се руши. А СССР получи само един нов танк ИС-3, който обаче е твърде скъп и труден за производство, за да бъде масов.
  Въпреки че предимството на IS-3 може да се нарече силна защита на челото на танка. Срещу Е-50, който беше преименуван на "Тигър" -3, и който изглежда е уредил за военните в своя защита, не дърпа.
  Германската офанзива на юг беше доста успешна, въпреки че трябваше да пробие много мощна и инженерна отбрана. Но германците вече имаха много силен самолет и затова пробивът им беше повече или по-малко успешен. Доминирането във въздуха направи възможно потискането на определени точки. Освен това Fritz получи по-модерни газови пускови установки, които са много ефективни при пробиване на отбраната и способни да потискат врага. Трябва да се отбележи, че Fritz имаше по-модерни картечници и много транспортни средства и различно оборудване, включително мотоциклети.
  Не е лесно да устоиш на такава сила.
  Плюс това, страхотни бойци... Две момичета Албина и Алвина свалиха повече от петстотин самолета всеки в небето и получиха всичките пет степени на Рицарския кръст на Железния кръст. Включително най-високите: със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Воините, които се биеха боси и по бикини при всяко време, бяха много доволни.
  И сваляха съветски самолети като врабчета от прашка. Такива, каквито не бяха равни в небето.
  Албина стреля с оръдията си по съветската кола, събори я, чуруликайки:
  - Аз съм дявол!
  Алвина отряза две руски коли наведнъж и изскърца:
  - Аз съм въплъщение на смъртта!
  Така на небето се появи кошмарният хайвер. И през лятото в средата на есента, преодолявайки упоритата съпротива на Червената армия, германците достигат до Сталинград.
  И там се разигра жестока битка, каквато планетата не е познавала преди.
  . Битките за Сталинград са в разгара си. Съветските войски се бият героично. Нито крачка назад... И това са такива упорити момчета и момичета тук. Женският снайперски батальон под командването на капитан Наташка Кактусова заема отбранителна позиция в руините на ул. Володарски. Момичета с картечници и пушки, вързани с пачки гранати, се скриха зад руините.
  Самата Наташа е с петниста туника върху голото си тяло, с къси панталони и боса. Красиво и извито момиче, със здрави ханша, тънка талия, къса прическа под полубокс. Лицето е много изразително, с мъжествена брадичка, широко разтворени сини очи. Светлокестенява коса, посивяла от прах, високи гърди, твърд вид. Капитан Наташа се бори повече от две години и въпреки младостта си е видяла много. Краката на момичето са покрити с порязвания и синини. Едно момиче е по-пъргаво да се движи босо, отколкото груби и тромави ботуши.
  Голата подметка усеща и най-малката вибрация на почвата, предупреждава за близостта на мина, а самата майка земя добавя издръжливост. От една страна, краката на момичето се втвърдиха и те не се страхуваха от горещ метал, нито от острите развалини на руините, но от друга страна, не загубиха чувствителност и гъвкавост, предупреждавайки чрез рева на движението на танкове.
  Сладката Наташка държи граната със завързана експлозивна опаковка. Необходимо е да пълзите до страхотния немски танк "Тигър" -3, поливайки улиците с картечници.
  Мирабела пълзи до нея. Също боси, така че всички момичета от батальона се оказаха от ботуши, имитиращи своя командир. Прашните й подметки се изострят, докато пълзи на четири крака. Жълтата коса на Мирабела е разхвърляна и дълга... Малко къдрава. Самото момиче е стройно, слабо, с малък ръст. Тя дори може да бъде сбъркана с момиче, с тесни рамене и привидно голяма глава.
  Но Мирабела вече е преживяла много. Тя успя да посети както фашистки плен, преживяла жестоки изтезания, така и мини, откъдето по някакво неразбираемо чудо успя да избяга. Но гледайки детското й нежно лице, никога не можеш да кажеш, че е била бита с гумени пръчки по петите, през тялото й е прокаран ток.
  Мирабела стреля ... Войник на Третия райх, в случая арабин, пада мъртъв, а муцуната му вдига пясък и развалини.
  Наташка пъхна купчина гранати под купчина боклук. Сега деветдесеттонен Лев-2 ще пропълзи тук и ще го взриви. Сините очи на момичето искрят като сапфири на лицето й, мургаво от слънчево изгаряне и прах.
  Опитът показва, че добре защитен танк сега ще промени позицията си. "Лъв" има 150 мм странична броня, при това дори под ъгъл. Тридесет и четири не могат да го пробият, само тежките Сушилни имат шанс. Но целта са гъсениците. Основното нещо е да се лиши колата от мобилност ...
  Светлана стреля от картечница... Един войник, никой не знае каква националност, пада. Германците, след като завладяха, макар и морално в по-голямата си част, по-голямата част от източното полукълбо, ценят арийската кръв и хвърлят в битка колониални войски: араби, африканци, индийци, различни азиатци и европейци. Увеличава се и броят на поляците - които от люлката са свикнали да мразят болшевишка Русия. Тук се бият и украински националисти, и донски казаци, и чеченци, и целият Кавказки каганат. Хитлер издигна цял интернационал.
  Много врагове...
  Светлана ловко избягва картечния огън. Куршумът почти се разцепи, почернял от прах, кръгла, момичешка пета. Красивият капитан дори усети гъделичкане колко близо е прелетял едрокалибърен подарък. Момичето се прекръсти и прошепна:
  Дори куршум няма да ни спре!
  Мирабела отвръща... Друго момиче Анжелика - много червенокоса, над средния ръст и мускулеста, въпреки оскъдните дажби. Също много красиво момиче, с луксозни бедра, прибрана талия, неженствени широки рамене и високи гърди.
  Анжелика се бие само по къси панталони, туниката е разкъсана на парчета и се разпада на прах, а нови униформи не се доставят през Волга. Не дай Боже да прехвърлим повече боеприпаси и капка храна за изтощените съветски войски.
  Така Анжелика е почти гола, краката й са надраскани, особено коленете. Част от шрапнел удари стъпалото на десния крак и боли, трудно се ходи.
  Червенокосата, прашна, почти гола Анжелика изкривява хубавото си, но в същото време твърдо лице. Момичето, стрелящо, казва:
  - Господ, Москва и Сталин са над нас!
  И тя отрязва атакуващите нацисти, като самата тя едва има време да се върне назад.
  Руините и тесните улички затрудняват обръщането на страховитите немски танкове. Ето почти двеста тонни "мишки" и те изобщо не могат да минат...
  Както очакваше Светлана, "Лев" -2 подкара малко и се зарови в купчина боклук. Имаше експлозия. Гъсеницата се спука, няколко повредени ролки излетяха.
  Раненият танк спря и от дулото му излетя снаряд...
  Някъде тътен в далечината, оставяйки руините. Блондинката Светлана като змия изсъска:
  - Това е моето изчисление! Отвори сметка...
  Момичето-капитан отново е принудено да изпълзи. Германците и техните сателити не могат да използват техническото си превъзходство сред развалините. По вина на упорития Хитлер ордите на Третия райх са затънали в позиционни битки в доста голям и добре укрепен град.
  Мирабела хвърля граната. Принуждавайки ги да правят салта върху свалени германци или араби, като се обръщат. Един от нацистките бойци откъсва ръката му и окачва на нея английски часовник с компас.
  Мирабела казва с усмивка:
  - Това, което ви показва компасът - пътят към ада!
  И красиво момиче отърсва парче полепнала керамика от прашната си пета.
  Анжелика също се разпраша с твърдите си пълни гърди. Зърната са почти черни от мръсотия и сърбят. И опитайте да се измиете. Отново трябва да ровите, когато германските картечници драскат. И пълзи по пластунски.
  Батальонът от момичета държи позициите си, въпреки че има обстрел. И те разкъсват тежки снаряди, и бомби падат от небето ... Но нищо няма да пречупи смелостта на съветските героини.
  Тук Светлана вижда как "Пантера" -3 пълзи. Е, този резервоар вече не е толкова страшен.
  Можете да го ударите отстрани. Момичето кихна, изплю праха, който се качи в елегантната й уста. Тя взе граната в ръката си, претеглена с експлозионен пакет. Трябва да се промъкнете незабелязано. Но има толкова много дим наоколо.
  Анджелика започна да пълзи нагоре, опирайки се в канализацията с боси пръсти и лакти. Тя беше като котка, която дебне мишка. Момичето си спомни войната от онова ужасно лято на четиридесет и първата година, когато Вермахтът предателски нахлу в просторите на СССР. Нито момичето, почти момичето не беше уплашено? В началото да, но после свикваш. И вече възприемате постоянните изблици на снаряди като обикновен шум.
  И сега избухна много близо. Момичето се плесна по корем. Фрагменти се втурват отгоре като ято диви пчели. Анжелика прошепва с напукани устни:
  - В името на справедливостта, Господи!
  Момичето ускорява пълзенето си и хвърля граната с прикачен пакет с експлозив. Настоящето лети в дъга. Чува се експлозия, по-тънката странична броня на Пантера се поддава. Немският танк започва да гори, бойният комплект избухва.
  Светлана прошепва с усмивка:
  Благодаря ти Господи Исусе! Вярвам само в теб! Моля се само на теб!
  Пантера-3 се разпространява. Откъснат, дълъг ствол е заровен в развалини. Челната броня, отделена от страничната броня, прилича на лъжичка.
  Светлана, чиито очи, на лице кафяво от прах и слънчево изгаряне, искрят с метличина, казва:
  - Колкото повече дъбове има врагът, толкова по-силна е нашата защита!
  Анжелика е много секси, в черните си бикини и голо, прашно, силно тяло. Момичето е много умно. Тя може да хвърля парчета стъкло с голите си пръсти.
  Сега тя хвърли остър предмет с грациозния си, покрит с прах крак. И заседнал, точно в гърлото на фашист. Красивата Анжелика промърмори:
  - И аз съм секс символ, и символ на смъртта!
  Момичето, след което отново пропълзя, стреляйки. Водеше огън и Светлана.
  Капитанът на красотата Наташа, след като посече фашиста, изчурулика:
  - Животът е верига, а малките неща в нея са връзките...
  Мирабела стреля, разряза главата на Фриц и добави:
  - Невъзможно е да не придадем значение на връзката!
  Светлана, отново стреляйки точно, изграка:
  - Но не можеш да се занимаваш с дреболии...
  Мирабела стреля точно и добави:
  В противен случай веригата ще ви обгърне!
  Друго момиче Олимпиада, също много красиво, заедно с пионерката Олежка Колцов, подготви мина на тел. Двамата я бутнаха... В гъсеницата на "Тигъра"-3 пропълзя коварен бугър. И как ще гръмне тази дългоцевна немска кола.
  Русото момче Олежка възкликна:
  - Наша Русия, имаш кофа!
  И едва имаше време да скочи назад, проблясвайки, с черни, съборени токчета, от падащия покрив.
  Олимпиас погали шията на момчето и каза:
  - Ти си много умен!
  Пионерът пробива път към фронта и се присъединява към женския батальон. Момчето също е много креативно. Например той е направил самолети за сваляне на фашистки щурмови самолети. Когато Focke-Wulfs или TA-152 се издигат, се чува невероятно оглушителен рев.
  Германците удрят под акомпанимента на симфония на Вагнер. Такава величествена мелодия.
  Олимпиас казва с досада:
  - Още се опитват да ни уплашат!
  Пионерът пееше с патос:
  - Руският воин не се страхува от смъртта,
  Смъртта няма да ни отведе под звездното небе!
  Защото светата Русия ще се бори упорито,
  Заредих могъщата картечница!
  Олимпиас, високо, мускулесто момиче, с широки бедра и рамене, е типична селянка. Дрехите са разкъсани по време на боевете на парцали, силните крака са боси, косите са сплетени на две плитки и силно поръсени с прах.
  Олежка е само на осем години, слаба от недохранване, одраскано и мръсно момче, само по шорти. Естествено бялата коса на момчето побеля, а ребрата се виждат през тънката, загоряла и мръсна кожа. Краката ужасно съборени, и в изгаряния, синини, с мехури. Вярно е, че съдбата запази детето от сериозни наранявания.
  На неговия фон олимпиадата изглежда голяма и дебела, въпреки че момичето изобщо не е дебело, а със силно, тренирано месо върху костите. Освен това гладът сякаш изобщо не се отрази на нейната едра и едра фигура.
  Момичето стреля от тежка противотанкова пушка. Немските коли не могат да се пробият в челото, но има шанс в коловозите.
  И якият "Лъв" -2, след като получи тежък експлозив в ходовата част, започна да издухва дим като тежък пушач.
  Олег Колцов изпя със злоба:
  - Смърдящият Фриц без да се замисли, запали цигара на входа! Разбира се, той имаше големи неприятности!
  Олимпиада, трептяща с мускулести, загорели прасци, победи степа с босите си красиви крака. Момичето изпя:
  - Свети руски лица трептят от иконата... Не дай Боже да накиснете поне хиляда фрици! И ако някой бръмчи повече от фашисти, никой, повярвайте ми, няма да ви осъди за това!
  След това тя презареди противотанковата пушка и стреля отново. Германският транспортьор отново издуха дим.
  Девическият батальон нанесе значителни щети на фрица. Но той също претърпя загуби. Тук едно момиче беше разкъсано наполовина и лицето й стана така, въпреки праха, бледо.
  По-голямата част от Сталинград вече е превзета от нацистите, но това, което остава от града, не иска да се предаде и да се предаде.
  Междувременно Светлана се опитва да пробие "Тигъра" -3. Мощна немска кола, получи граната отстрани, но не се поддаде. Обръща се, за да стреля с оръдие. Момичето трябва да се зарови в земята и развалините, за да не бъде смачкано от взривната вълна, освободена от настоящето.
  Светлана тихо прошепва:
  - Мамо, татко, съжалявам!
  Мирабела хвърли граната по Тигър-3, която избухна на челото й. Момичето изсъска:
  - За това, че светлото учение през зимата през пролетта... Повтарям без изключение, че Хитлер е чумно копеле!
  Анжелика, разбивайки гледката на нацистите и изливайки ги с вода, се напрегна:
  - В ковчега сега видях фюрера! И тя ритна горкия право в окото!
  Червенокосото момиче всъщност хвърли граната по танка с голи пръсти. Удари цевта... Последва експлозия и дулото на "Тигър"-3 е разкъсано.
  Страхливият германец го взе и се отдръпна.
  Светлана изсумтя през ноздрите си:
  - Нашите, вашите няма да отстъпят!
  Мирабела посече хитлеристки наемник с куршум и запя:
  - И злодеят не се шегува! Ръце и крака, той усуква руските въжета! Забива зъбите си в самото сърце... Изпива отечеството до дъно!
  Светлана, кикотейки се, излая:
  - Фюрерът буйно крещи, разкъсва се!
  Мирабела изстреля и добави:
  - Е, смърт пухе, усмивки!
  Появи се още по-опасен "Щумртигър". Разрушава цели сгради и бункери. Освен това не се доближава до позициите на съветските войски. Колата се държи под прикритие от немски картечници.
  Светлана вижда, че доближаването до позициите на фриците е нереалистично. Но в небето Focke-Wulfs. Една от тези машини лети по-близо до съветските позиции. Момичетата откриват огън по нея.
  Анжелика хвърля граната и яростно казва:
  - В дълбоката смърт - няма прошка!
  След това момичето дава ред от картечницата. Бързо се връща назад. Сравнително нов немски танк "Пантера"-4 с малка кула и по-нисък силует бързо се изкачва.
  Няколко момичета хвърлят гранати по немската кола. Тя, след като получи подаръците, замръзва и не може да се обърне.
  Анжелика подсвирна, съскайки:
  - Това е нова атака! Ще й разкъсаме устата!
  Пантера-4 изръмжа и изстреля по-мощното си оръжие.
  Огненият стълб раздели въздуха и моментално нагрява и електролизира атмосферата.
  Анжелика се изкикоти, черупките прелетяха покрай полуголото момиче. Безсрамната червенокоса поклати бедра и каза:
  - И Нютон победи враговете, хвърли хомота от трона! Фриц, той постанови своя закон на Нютон!
  . ГЛАВА Љ3
  Сталинград беше целият обхванат от пожари, когато огнени езици сякаш облизваха небето и пукаха лилави, оранжеви и алени искри! И всяка искра е като призрак, който бяга от адски замък.
  Светлана, събаряйки немски боец, блесна със сините си очи, запя:
  - Какво хленчиш лоша баба? Повярвайте ми, просто психиатрична болница плаче за вас!
  Мирабела пееше в скандиране, стреляйки по нацистите:
  - Колко е хубаво да легнеш на тревата и да удариш фрица по главата! Направете лапа за фюрера и изпратете куршуми от картечница!
  Момичето се изкикоти диво и се претърколи от корема на гърба си. Направих велосипед с крака. Една граната излетя. Летящият Focke-Wulf-3, след като получи шрапнел под корема, бързо се издигна по-високо. Вижда се, че остри фрагменти са го ранили. Фашисткото същество се запали и започна да губи парчета от счупени крила.
  Светлана, като видя как Фоке губи височина, изграка:
  - Това е семафор! Брадва виси на борда!
  Германският самолет избухна, разпръсвайки отломки във всички далечни краища на небето. И къде отиде фашисткият ас. Направих последния си завой. Палачът отиде в пепелта, а не пилотът!
  Мирабела кихна, разпръсна прах и каза:
  - Да бъдеш или да не бъдеш? Това не е въпрос!
  Анджелика отново хвърли парче стъкло с крака си, толкова силно, че, като удари окото, то излезе във Фриц през тила:
  - Аз съм танкова армада! И трябва да се лекувате!
  Германците и техните спътници се опитаха да настъпят, хвърляйки гранати пред себе си. Подобна тактика срещу момичета не проработи. Тук Олежка Колцов разположи катапулт и как удари врага в отговор.
  Пионерът извика:
  - Дядо Коледа разкъсва устата на Хитлер!
  Зарядът на катапулта, пробиващ се в тълпата от нацисти, ги накара да се разпръснат и в същото време да се преобърнат във въздуха. Фриц падна и се счупи в развалините на стените.
  Танк "Тигър"-3 загуби равновесие, сблъска се с "Лъв". О, Лева, къде е страхотното ти име?
  Светлана се усмихна и отговори:
  - Е, браво Олежка!
  Момчето изръмжа агресивно.
  - Pioneer винаги е готов!
  Момичето разтърси бос крак в отговор.
  Момичето-капитан отново започна да заковава. И Олимпиас гъделичкаше тесния крак на Серьожка, колко му е трудно! Нищо чудно, че момчето не се страхува да бяга през огъня.
  Мирабела в песнопение каза:
  - Младостта е добра - старостта е лоша!
  Анджелика, тази весела червенокоса, се съгласи:
  Няма нищо по-лошо от старостта! Това наистина е най-отвратителното състояние от всички възможни!
  И момичето направи скок с преврат. Тя си представи за миг отвратителни баби. Не, не сравнявайте възрастна жена с момиче. И каква красота, в стройни тела.
  Анжелика го взе и запя:
  - Поток след година, години в каравана,
  Стара жена търка къна в хаванче...
  А какво да кажем за стройната ми фигура,
  Не разбирам как отмина младостта!
  Светлана блесна с очи, повали германеца с удар в слабините и отбеляза:
  - Не! Все пак във войната има такъв чар - да останеш вечно млад! Винаги пиян!
  Олимпиас постави нов заряд в катапулта. Това е нещо като добър хоросан. Момичето изсъска:
  - Не минавай, а минавай!
  Олежка размърда тънкия си, но пъргав крак и излая:
  - Фриц лице!
  И граната, заедно с експлозивна опаковка, влетя в пълен ход към позициите на нацистите.
  Да, Сталинград не им беше даден. Трети месец от края на август щурмът продължава, но градът не успява да вземе всичко. На други участъци от фронта нацистите постигнаха успех, но не и в този.
  Светлана стреля с пистолета си и изръмжа:
  - Всичко е невъзможно, случва се да е възможно... Няма нужда да правим Вселената много сложна!
  И се удари в резервоара за бензин на мотоциклет. Машината гръмна и огнени вихри осветиха опушения пейзаж. И германецът беше разкъсан от огнена лапа.
  Капитанът на момичето извика:
  - Обичам да убивам злото! И това е най-висшето благо!
  Мирабела удари германците с гръм и изсъска:
  - Да поиграем на дикобраз!
  Анджелика откри огън, по-точно. Няколко черни бяха оставени да лежат върху покрити с копия развалини:
  - Убийте врага! - прошепна момичето.
  Мирабела закачливо изпя:
  - Като нарисувам Хитлер с червило, Майнщайн с лак за коса, ще те завлека в плен на принцесата, вярното куче ще те гризе!
  Светлана, стреляйки, изсъска:
  - Хайде вечерта, Адолф, обеси се... Престани да си заблуждаваш главата! Хайде вечер, летете като сокол - да биете нацистите яко!
  Мирабела каза в ярост, като събори шлема от главата на щурмовака:
  - Ние можем! И ние ще го направим!
  Момичетата от батальон "Ленин" спират настъплението на чуждите войски. Фриц се придвижи напред, буквално хвърляйки трупове в космоса. Не помогна и танкът "Лев", с който се възлагаха надежди. Ето една модификация на машината със 150 мм оръдие.
  Анжелика събаря камък, залепнал за голото й зърно. Момичето има толкова красиви и пълни гърди. Момичето хвърля граната с крак. Кракът е по-силен от ръката и хвърлянето отива по-далеч.
  "Лъв" получи пролука в гъсеницата и спря. Изстрел от мощната му уста. Тътнене и срутване.
  Анжелика, като плюе, казва:
  - Руският воин не стене от болка!
  И момичето отново стреля. И го прави изключително добре. Фашистът, наведен от кулата, пада назад.
  Червенокосо, почти голо момиче казва:
  - Напразно врагът вярва, че е успял да разбие руснаците! Който се осмелява, той атакува в битка, ние ще бием яростно враговете!
  И Анжелика търкаля мускулите на пресата, която е много релефна.
  О, колко са красиви момичетата! Не искам никой от тях да умре.
  Сталенида тичаше... Много красиво момиче, с пухкава бяла коса. Някак си успява да ги намаже с някаква отвара, за да не се изцапат.
  Момичето е много красиво, с фигурата на Венера, само че по-тонизирана и релефна. Дрехи по нея, само сутиен и бикини. Всичко друго вече е разкъсано. Но колко грациозни са краката! Това не е момиче, а печат на съвършенството, корона на красотата.
  Тя се движи по специален начин, като катерица. А боси крака и трептене, и токчета, изненадващо остават чисти. Сталенида стреля, а фашистът получава язва в гърдите.
  Момичето казва:
  - Лоялност към родината е най-висшата дума!
  Анджелика отбеляза със смях:
  - Свалете сутиена си и останете като мен по шорти!
  Стилинида поклати отрицателно глава.
  - Това не е подходящо!
  Анжелика разтърси бедрата си, стреля уместно и запя:
  - Нещо комсомолски стана необичайно! Да ходиш така с голи гърди е много неприлично!
  Steelenida се закикоти и отбеляза:
  - Защо да носиш радост на фрица, погледни красотата ни!
  Анжелика отговори решително:
  - Красавицата ни е смъртоносна!
  Стоманеното момиче се изкикоти и стреля по ТА-200. Нацистката кола се запали. И красивата блондинка извика:
  - Смърт на злото!
  Анджелика се изкикоти.
  - И животът е хубав!
  Стеленида, като видя, че германецът пада, изръмжа:
  - Това е най-високата стойност! Не мислете нацистите, че сте спечелили!
  Анжелика пее:
  - В очакване на победата! Победата очаква... Тези, които копнеят да скъсат оковите! В очакване на победа! В очакване на победа! Ще успеем да победим нацистите!
  Красиво момиче, а голите й гърди треперят. Добър с гол торс в жегата, която се засилва от огъня.
  Сега Светлана изглеждаше много по-решителна. Тя стреля по фрица с картечен пистолет и излая:
  - Ще те кастрирам!
  И наистина нацистите получиха смъртоносни подаръци и ковчези! И момичето им показа фигура, хайде да изградим голи пръсти. И подсвирна като славей-разбойник. И през пръстите на долните крайници.
  Момичето капитан е много умно. И искрящо. И изобщо не жесток. Тя също понякога съжалява за войниците на врага, които може да имат деца, които ще плачат за мъртвите си бащи.
  Светлана обаче прогонва подобни мисли от себе си, така че ти се иска да плачеш от тях. Но не руснаците дойдоха при германците да ограбват и убиват. Не, това са германците и цяла агресивна глутница чужденци от цял свят нахлуха в руските простори.
  Светлана се прекръсти и стреля по фрица, който се опитваше тихомълком да се доближи до позициите на руския фриц... Окото и мозъкът му, които бяха избити от куршум, изтекоха.
  Момичето-капитан се усмихна и каза остроумно:
  - Право очи в очи, глава в глава!
  Светлана стреля точно и удари мотоциклет с кош. Колата започна да се къса, а картечницата излетя, преобърна се няколко пъти. Тогава муцуната му потъна в развалините.
  Момичето потърка голата си прашна подметка в развалините. И тя отново се прицели. Веселото й младо лице се ухили доста ухилено. Момичето изпя:
  - Не, казахме на фашистите, нашият народ няма да търпи руския благоуханен хляб да се нарича брод!
  Мирабела направи много точен изстрел, от който Focke-Wulf-3 пламна и изчурулика:
  За негодник, разбира се, изборът е ясен,
  За долари той е готов да предаде Русия ...
  Но руският мъж е толкова красив
  Че е готов да даде живота си за Родината!
  Момичето направи салто и показа на нацистите смокинята, и превъртя, а куршумите не докоснаха красотата.
  Появи се Анжелика, тази красавица, почти гола и мръсна като дявол, хвърли граната наведнъж с два крака. И тя провери:
  - Това, което имам е... Фриц в остра страна!
  Олимпиас поправи Анжелика:
  - Остро, встрани, а не в острата страна!
  Момичето се изкикоти и разтърси динените си гърди и изстреля граната с помощта на граната с експлозионен пакет. "Тигърът" -3 беше уцелен в дулото, а това криво произведение на изкуството избяга.
  След това нацисткото създание се отдръпна. Тя започна да пълзи като костенурка, хваната в пожар.
  Светлана запя, намигайки весело:
  - И "Тигърът" се отдръпва, а германците се крият!
  Девическият батальон маневрира под атака, въздушни удари и тежки оръдия. Тук реактивните бомбардировачи удариха, счупени, нажежени стръмнини се издигнаха в небето. И камъните горяха. За щастие нито едно от момичетата не загина, но мъжете отидоха на онзи свят - които не съжаляват толкова! И души летят - едни към рая, а други към ада! Където дяволи с вили вече чакат онези, които не вярваха в Исус.
  Анжелика е най-секси от воините в ярост: добре, могат ли наистина нацистите от техния "Щурмтигър" да стрелят по позициите на съветските войски и да убият червените воини?
  И момичето грабна граната с босите си крака и се завъртя в каскади от салта. И се върти все по-бързо. И тогава с всичката си сила тя хвърли дара на смъртта в широката муцуна на Stormtiger. Голите загорели крака на красавицата блеснаха, а гранатата влетя в широката муцуна. И мощната машина първо се задави, а после се втурна. Два "кралски тигъра", които стояха отстрани на "Sturmtiger", бяха изхвърлени и разпръснати в различни посоки. Ролките се откъснаха от тях и те паднаха, летейки като счупена огърлица на кралицата.
  Взривната вълна хвърли Анжелика и момичето полетя с главата надолу. И тя беше обърната, разклатена и хвърлена. Но красавицата все пак кацна, остри развалини и натрошени камъни се забиха в босите й подметки. Момичето изпитваше болка и дори през назъбения крак върхът му беше пробит.
  Но Анджелика намери сили да се изправи и да извика:
  - Вие, фашистите, ще бъдете в пепелта!
  Светлана и други момичета бяха изхвърлени от експлозивна вълна и дори леко смачкани. Но нито един от красивите воини не загина. Момичетата срещнаха ураган и добре насочен огън. Потискане на изскочилите нацисти и други агресивни насекоми, обсаждащи СССР.
  Мирабела пееше с голям ентусиазъм:
  - И когато тръбата Господня ни поведе на бой, ще бъдем приятели с комсомола! И по волята на Йехова ще бъда на небесната поименна служба!
  Анжелика, отърсвайки праха от кървавите си подметки, изпя:
  - Ленин, парти, комсомол! Изпращаме фюрера в лудница!
  Момичетата започнаха да се смеят оглушително, а Олежка каза с тревога и досада:
  - И моят катапулт, не толкова точен - като онези боси и здрави крака на Анжелика!
  Олимпиас, играейки с мускулите на ръцете си, каза:
  - Това е добре! Все още мислиш. Нещо по-готино!
  Все пак Сталинград падна в края на декември 1945 г. По това време в Кавказ германците и турците все пак се обединяват. И възникна критична ситуация.
  Какво трябва да направи Червената армия в тази ситуация?
  Сталин започна офанзива в центъра. И боевете се обърнаха в посока Смоленск. В навечерието на Нова година екипажът на Елизабет се бие в танка ИС-3. Момичетата се борят смело и смело.
  И те също възприеха стратегическия ход на Герда, въпреки хладите от битките по бикини и боси крака.
  ИС-3 е машина, която е доста добре защитена в челото, но пистолетът все още не е достатъчно силен. И за да пробиете основния немски танк "Тигър" -3, трябва да ударите точно в приклад между корпуса и кулата. И само тези легендарни четири момичета танкисти могат да го направят.
  Елизабет стреля с боси пръсти. Тя прониза немската "Пантера" с черупка и изчурулика:
  - За руския дух!
  Екатерина също удари врага, натискайки голата си пета и ентусиазирано отбеляза:
  - За комунизма!
  Тогава тя намигна на приятелите си!
  Елена също премести снаряда към врага, използвайки голите си пръсти, и извика:
  - За патриотични постижения!
  И в крайна сметка Ефросиния се чука, като също използва пръстите на босите си крака, което е просто супер.
  И тя провери:
  - За бъдещите векове!
  Четирите момичета са много добри в битка. И стреля много добре.
  Но е много трудно да се пробие отбраната на нацистите. Танковете им са по-силни и напреднали, а оръдията им са по-ефективни, не по-ниски по брой. Опитайте се да разбиете това.
  А в небето съветските жени пилоти участват в неравностойни битки. Сред тях три момичета - Анастасия Ведмакова, Акулина Орлова, Мирабела Магнитная - са най-силните.
  Анастасия дори забеляза, като повали германеца Фоке-Вулф с помощта на босите си пръсти:
  - Нацистите са силни, но ние не сме слаби!
  Акулина, логично забелязана, навива голата си пета, смачква ТА-152 и гука:
  Това, което не убива, ни прави по-силни!
  Мирабела Магнетик се изкикоти, докато подрязваше ME-262 и гукаше,
  - Най-силният ход, който не очаквате!
  Трима воини се биеха във въздуха, без да знаят съжаление и съмнения в своята правота...
  Но и тук ситуацията се усложни... До пролетта Кавказ окончателно падна, а кладенците в Баку бяха загубени.
  Немците постигнаха известен успех и край Ленинград. Те успяха да превземат Тихвин и да затворят втория пръстен над града. И стана още по-зле.
  Хитлер настоява за настъпление през лятото на 1946 г. към Москва. И фашистката лавина се потеше.
  Нацистите напредват в района на Централна Азия. На практика навсякъде е възникнала много трудна ситуация.
  А нацистите вече обикалят Москва от различни страни.
  Тогава Олег Колцов и момичетата отново влязоха в битката, помагайки на Русия, или по-скоро на СССР.
  Тогава към тях се присъедини и босоногото момиче Маргарита. Освен това възрастна писателка се превърна в момиче на около дванадесет в замяна на безсмъртие и изпълнява мисия.
  Воините от двадесет и първи век отново се бориха с нацистите от двадесети.
  Има твърде много войници във фашистката кафява империя. Текат като безкрайна река.
  Олег Колцов, сечейки нацистите с мечове, пехота и танкове изреваха:
  - Никога не се отказвай!
  И остър диск излетя от бос крак на момчето!
  Маргарита, смазвайки противниците, оголила зъби, изсумтя:
  - В света има място за подвиг!
  И отровни игли, разпръснати от босия крак на момичето, удряха нацистите и техните самолети и танкове.
  Наташа също хвърли голите си пръсти, убийствено и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И мечовете й минаха през фашистите в мелницата.
  Зоя, режейки враговете, изпищя:
  - За нова поръчка!
  И нови игли, разпръснати от босите й крака. И какво е в окото, какво е в гърлото на нацистките войници и самолети.
  Да, ясно се виждаше, че воините се вълнуват и вбесяват.
  Августин, сечейки бели войници и танкове, изпищя:
  - Нашата желязна воля!
  И нов, смъртоносен подарък излита от босия й крак. И падат такни и бели бойци.
  Светлана сече на воденичаря, мечовете й са като светкавици.
  Нацистите падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака и скърца:
  - За майката Русия ще победи!
  Олег Колцов настъпва срещу нацистите. Момче Терминатор нарязва кафяви войски.
  И в същото време пръстите на босите крака на момчето изхвърлят игли с отрова, късат хоботи и свалят самолети.
  Момчето реве:
  - Слава на бъдеща Русия!
  И в движение реже главите и муцуните на всички.
  Маргарита също мачка противниците.
  Босите й крака се размахват. Нацистите загиват в големи количества. Воин крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на фашистки войници.
  Но Наташа е в настъпление. Той изсича нацистите заедно с танковете и пее:
  - Русия е велика и лъчезарна,
  Аз съм много странно момиче!
  И дискове летят от босите й крака. Който видя гърлата на нацистите. Да, това е момиче.
  Зоя е в настъпление. Рязане на кафяви войници с две ръце. Плюене от тръба. И хвърля смъртоносни игли с боси пръсти - сваля танкове и самолети.
  И в същото време той пее на себе си:
  - О, тъпа да тръгваме,
  О, любимият ми ще си отиде!
  Августина, която посича нацистите и унищожава кафявите войници, крещи:
  - Цялата рошава и в кожата на животно,
  Той се втурна към ОМОН с тояга!
  И с голите си пръсти ще хвърли към врага нещо, което ще убие слон и още повече танк.
  И после изскърца:
  - Вълци!
  Светлана в настъпление. Разфасовки, режещи нацистите. С боси крака той пуска подаръци на смъртта върху тях.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци и крещи:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в бурно движение.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни игли, унищожавайки танкове и самолети.
  Олег Колцов скочи. Момчето се завъртя в салто. Нарязаха много нацисти в скока.
  Той хвърли иглите с голи пръсти и избълбука:
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  Момчето как да подсвирква и сваля войниците на нацистката империя, зашеметяваше врани. Тези, които получиха припадък, паднаха в припадък и пронизаха черепите на фриците.
  И отново момчето е в битка.
  Маргарита преминава в настъпление. Раздробява всички врагове подред. Нейните мечове са по-здрави от остриетата на вятърна мелница. И голи пръсти хвърлят дарове на смъртта, танкове и самолети горят.
  Момичето е в настъпление. Унищожава кафяви воини без церемония.
  И скача от време на време, и извива!
  И даровете на унищожение летят от нея.
  И самите нацисти падат мъртви. И се трупат цели купчини трупове.
  Маргарита изскърца:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И тогава още дузина игли!
  И голата пета ще даде дар на смъртта!
  Наташа в настъплението също е много готина.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка.
  И крещи с пълна сила:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  Зоя щурмува блокаж от нацистки трупове. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака.
  А кафявите воини продължават да падат и падат.
  Зоя крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И десетина игли летят от голата пета на момичето. Които директно в гърлото на нацистите ровят.
  Те падат мъртви.
  Или по-скоро напълно мъртъв.
  Августин в настъпление. Смазва кафявите войски. Нейните мечове се носят в две ръце. И тя е толкова велик воин.
  Торнадо преминава през фашистките войски.
  Момиче с червена коса изрева:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в настъпление красавица с огнена коса.
  Августин реве в див екстаз:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И войнът в настъпление.
  А босите й крака хвърлят много остри, отровни игли.
  Светлана в битка И толкова искрящ и борбен. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща. Не мъж, а смърт с руса коса.
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете.
  Светлана пее:
  - Животът няма да е мед,
  Този скок в кръгов танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  А в движението на босоногата девойка все повече ярост.
  Олег Колцов в офанзивата се ускорява. Момчето бие нацистите.
  Босите му крака хвърлят остри игли - разкъсват танкове и самолети.
  Младият воин изскърца:
  - Лудата империя ще разкъса всички!
  И отново момчето е в движение.
  И отново изсвирва, от което враните получават инфаркт и се срутват като повалени.
  Маргарита е бурно момиче в своята дейност. И разбива враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак, грахово зърно с експлозив. Тя ще избухне и наведнъж ще бъдат хвърлени сто нацисти и десет танка.
  Момичето крещи:
  - Победата така или иначе ще дойде при нас!
  И той ще управлява мелницата с мечове - цевите на танковете летят в различни посоки.
  Наташа ускори движенията си. Момичето посича кафявите воини. И докато вика:
  - Победата очаква руската империя.
  И нека унищожим нацистите с ускорени темпове.
  Наташа е момиче-терминатор.
  Не мисли да спре и да намали скоростта и танкове и самолети се заблуждават.
  Зоя е в настъпление. Мечовете й сякаш режат месо и метална салата. Момичето крещи с пълна сила:
  - Нашето спасение е в сила!
  И голите пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса хора с прободени гърла, лежащи наоколо в купчини от трупове, както и счупени танкове и свалени самолети.
  Августин е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  То вече е разбило не сто нацисти. Но всичко набира скорост. И воинът все още реве.
  - Непобедим съм! Най-готиният в света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти излита грахово зърно. И триста нацисти и дузина танка бяха разкъсани от мощна експлозия.
  Августин пееше:
  - Няма да посмееш да заграбиш земята ни!
  Светлана също е в офанзива. И не дава нито грам отсрочка. Диво момиче Терминатор.
  И той реже враговете и унищожава нацистите. А масата кафяви бойци вече падна в канавката и по пътищата.
  Шестимата бяха бесни. Направи дива битка.
  Олег Колцов се завръща в действие. И той напредва, размахвайки двата меча. И момчето терминатор управлява мелницата. Мъртвите нацисти падат.
  Маса от трупове. Цели планини от кървави тела.
  Карате момче си спомня дива стратегия. Където също се смесиха коне и хора.
  Олег Колцов изскърца:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и фирма "Адидас"!
  Наистина готино шоу се оказа готино. И колко убити нацисти. И най-големият брой от най-големите уби кафявите бойци.
  И тогава бойното момче ще изсвири и отново хиляди зашеметени гарвани ще лежат наоколо, удряйки опонентите като кинжали.
  Маргарита също е в борбата. Мачка канела и стоманени армии и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И мечовете й са насечени срещу нацистите. Масата от кафяви бойци вече рухна.
  Момичето изръмжа:
  - Аз съм дори по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грахово зърно с мощни експлозиви, ще излети.
  И да удари врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците и танкове и дори самолети.
  . ГЛАВА Љ 4
  И Наташа е на власт. И тя побеждава опонентите, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко нацисти вече прекъснаха.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всички свои партньори - палачи!
  Наташа крещи:
  - Аз съм луд! Ще имаш дузпа!
  И отново момичето ще посече много нацисти с мечове.
  Зоя е в движение и е отрязала много кафяви воини.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко нацисти. Тези момичета са наистина красиви.
  Августин напредва и смазва противниците. И в същото време той не забравя да крещи:
  - Не можеш да избягаш от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова... Коса, развяваща се на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко буквално идва от гняв.
  Светлана в движение Тук тя изряза много черепи и танкови кули. Воин, който оголи зъбите си.
  Показва език. И след това плюе от сламка. Тогава той вие:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново от босите й крака летят смъртоносни игли, които удрят пехота и самолети.
  Олег Колцов скача и скача.
  Босо момче пуска куп игли, събаря танкове и пее:
  - Да отидем на къмпинг, отвори голяма сметка!
  Младият воин е в най-добрия си вид.
  Разбира се, не е достатъчно възрастен, но изглежда като дете. Само много силни и мускулести.
  Олег Колцов изпя:
  - Нека играта не е по правилата - ще пробием фраерата!
  И отново смъртоносни и разбиващи игли отлетяха от босите му крака.
  И отново дива свирка, събаряща напълно многобройни гарвани, които пробиват опонентите.
  Маргарита запя с наслада:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че свободата ще изгрее!
  Момичето отново хвърли смъртоносна каскада от игли по нацистите и техните танкове, продължи:
  - Мракът ще си отиде! Да цъфтят розите!
  И щом воинът хвърли грахово зърно с боси пръсти, хиляда нацисти веднага излетяха във въздуха. Да, армията на кафявата, адска империя се топи точно пред очите ни.
  Наташа в битка. Скача като кобра. Експлодира врагове. И толкова много нацисти умират и самолети падат.
  Тяхното момиче и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли.
  В същото време и реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, пробивайки опонентите.
  Зоя в див ход. Напада нацистите. Разбива ги на малки парченца.
  Жената-воин хвърля игли с голи пръсти. Пробива опонентите и как да ревете:
  Пълната ни победа е близо!
  И той извършва дива мелница с мечове, помитайки танкове. Това наистина е момиче като момиче!
  Но кобрата на Августин премина в настъпление. Тази жена е кошмар за всички кошмари.
  И ако го реже, значи ще го отреже.
  След това червенокосата ще вземе и ще пее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм страхотна мечта!
  И сега мечовете й са в действие и прорязват месо и метал.
  Светлана също преминава в офанзива. Това момиче няма спирачки. Щом секат, значи масата от трупове е осеяна, а самолети и танкове падат.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега от нея лети грахово зърно-убиец.
  Олег Колцов, отново стотина нацисти, носещи метеор, отрязани. И той ще вземе бомба и ще я хвърли.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да разбиете на малки парченца.
  Момчето терминатор извика:
  - Бурна младост на ужасни машини!
  Руският народ е непобедим!
  И момчето ще свири с голите си пръсти.
  Маргарита ще направи това отново в битка.
  И отсече много кафяви бойци. И изрязва големи пропуски.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила.
  Наташа в настъплението е още по-бесна. Така че вършете нацистите. Не е много добре за тях да се противопоставят на такива момичета.
  Наташа го взе и изпя:
  - Бягането на място е общ помирител!
  И момичето воин нахлу в противниците с такава каскада от удари.
  И ще хвърля дискове с боси крака.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на кафявата армия се изтърколи и танковете горяха.
  Тя е бойна красавица. Победете си такава жълта армада.
  Зоя е в движение, мачка всички без изключение. И мечовете й са като ножици на смъртта.
  Момичето е просто прекрасно. А босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези, карат танкове и самолети да взривяват.
  Зоя го взе и изскърца:
  - Ако няма вода в чешмата...
  Наташа извика с наслада:
  Значи вината е ваша!
  И с голите си пръсти хвърля нещо, което убива напълно. Това наистина е момиче от момичета.
  И от босите й крака как ще лети острието. И той ще удари много бойци, отрязвайки кули от танкове.
  Августин в движение. Бърз и уникален в своята красота.
  Каква ярка коса има. Като развяващо се пролетарско знаме. Това момиче е истинска лисица.
  И сече опонентите - сякаш е родена с мечове в ръце.
  Червенокос, проклет копеле!
  Августин го взе и изсъска:
  - Ще има глава на бик - бойците няма да полудеят!
  И тук тя отново смачка много бойци.
  Олег Колцов измърмори:
  - От какво имаш нужда! Ето го момичето!
  Маргарита, хвърляйки кинжал с бос крак, отчупвайки кулата на танка, потвърди:
  - Голямо и готино момиче!
  Августин с готовност се съгласи с това:
  - Аз съм воин, който ще ухапе всеки!
  И пак с голи пръсти ще пусне убийствен.
  Светлана в битката не е по-ниска от противниците. Не момиче, но да свърши с такава вещица в пламъци.
  И крещи:
  - Какво синьо небе!
  Августин, пускайки острие с бос крак, отрязвайки кулата на танка, потвърди:
  - Ние не сме привърженици на грабежа!
  Светлана, нарязвайки врагове и сваляйки самолети, чурулика:
  - Глупакът не се нуждае от нож....
  Зоя изскърца, хвърляйки игли с босите си загорели крака:
  - Ще го излъжеш от три кашона!
  Наташа, посичайки нацистите, добави:
  - И направи с него за една стотинка!
  И воините ще вземат и ще скочат. Те са толкова кървави и готини. Като цяло, те имат много вълнение.
  Олег Колцов изглежда в битка - много стилен.
  Маргарита изпя:
  - Ударът е силен и човекът има интерес ...
  Каратето пусна с крак нещо, което приличаше на витло на хеликоптер. Той отряза няколкостотин глави от нацистите и танковете, изскърца:
  - Доста спортно!
  И двете - момче и момиче в пълен ажур.
  Олег, кълцайки кафяви войници, избълбука:
  - И ще има голяма победа за нас!
  Маргарита изсъска в отговор:
  - Убиваме всички - с боси крака!
  Момичето наистина е толкова активен терминатор.
  Наташа пя в офанзивата:
  - Свещена война!
  И воинът пусна остър диск-бумеранг. Летя по дъга, посече много нацисти и танкови кули.
  Зоя добави, продължавайки унищожаването:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И нови игли полетяха от босите й крака. И поразиха много изтребители и самолети.
  Русокосото момиче каза:
  - Матирайте противника!
  И тя си показа езика.
  Августин, размахвайки крака и хвърляйки свастики с остри ръбове, избълбука:
  - Имперско знаме напред!
  Светлана с готовност потвърди:
  - Слава на загиналите герои!
  И момичетата извикаха в един глас, смазвайки нацистите:
  - Никой няма да ни спре!
  И сега диск хвърчи от босите крака на воините. Разкъсва се месо и се събарят танкови кули.
  И вой отново:
  - Никой не може да ни победи!
  Наташа полетя във въздуха. Разкъсва опоненти и крилати лешояди и издава:
  - Ние сме вълци, изпържи врага!
  И от голите й пръсти ще излети много смъртоносен диск.
  Момичето дори се извива в екстаз.
  И тогава той мърмори:
  - Нашите пети обичат огъня!
  Да, момичетата са наистина секси.
  Олег Колцов изръмжа:
  - О, рано, дава сигурност!
  И намигна на воините. Те се смеят и оголват зъби в отговор.
  Наташа посече нацистите и изпищя:
  - В нашия свят няма радост, без борба!
  Момчето отговорило:
  "Понякога битката също не е забавна!"
  Наташа се съгласи:
  - Ако няма сила, тогава да...
  Но ние, воините, винаги сме здрави!
  Момичето хвърли игли по врага с боси пръсти, взриви маса танкове и запя:
  - Войникът винаги е здрав,
  И готови за действие!
  След това Наташа отново посече враговете, разрушавайки кулите на танковете.
  Зоя е много бърза мадама. Тук тя пусна цяла бъчва срещу нацистите. И откъсна няколко хиляди от една експлозия.
  Тогава тя изпищя:
  - Не спирайте, петите ни искрят!
  И момиче в бойна дантела!
  Августин в битка също не е слаб. Така че вършете нацистите. Сякаш от сноп вериги избива.
  И насича опонентите - пее:
  - Пазете се, ще бъде полезно
  Ще има баница на есен!
  Червенокосият дявол наистина оре в битка като дявол в табакера.
  И ето как се бори Светлана. И нацистите го получават от нея.
  И ако удари, ще удари.
  От него излитат кървави пръски.
  Светлана рязко забеляза, когато от босите й крака излетяха метални пръски, които стопиха черепите и кулите на танковете:
  - Слава на Русия, много дори слава!
  Танковете се втурват напред...
  Дивизии в червени фланелки -
  Поздрави руски народе!
  Тук момичетата се заеха с нацистите. Така те се нарязват и нарязват. Не воини, а наистина пантери, които са скъсали веригата.
  Олег Колцов в битка и напада нацистите. Той ги бие без жал, прорязва танковете и крещи:
  Ние сме като бикове!
  Маргарита, смазвайки кафявата армия и прорязвайки танковете, вдигна:
  Ние сме като бикове!
  Наташа го взе и извика, порязвайки кафявите бойци заедно с танковете:
  - Лъжата е извън контрол!
  Зоя разкъса нацистите, изпищя:
  - Не, не извън контрол!
  И също ще вземе и ще пусне звездичка с бос крак и ще довърши много фашисти.
  Наташа го взе и изскърца:
  - Нашият телевизор е включен!
  И убийствен сноп игли хвърчи от босия й крак.
  Зоя, също унищожавайки нацистите и техните танкове, изпищя:
  - Приятелството ни е монолит!
  И отново такова хвърляне, че кръговете се размиват във всички посоки. Това е момиче - чисто изтребление на противници.
  Момичето с голи пръсти ще вземе и пусне три бумеранга. И труповете от това станаха още повече.
  След това красавицата ще издаде:
  - Няма да дадем на врага милост! Ще има труп!
  И пак смъртоносното нещо отлита от голата пета.
  Августин също съвсем логично отбеляза:
  - Само не един труп, а много!
  След това момичето го взело и тръгнало боса през кървавите локви. И тя уби много от нацистите.
  И как реве:
  - Масов убиец!
  И сега ще си удари главата в нацисткия генерал. Счупете му черепа и дайте:
  - Банзай! Ще отидеш в рая!
  Светлана е много яростна в офанзивата, особено при събарянето на танкове, тя скърца:
  - Няма да бъдете пощадени!
  И дузина игли излитат от голите й пръсти. Докато тя пробива всички, самолетите се срутват. И много дори воинът се опитва да раздробява и убива.
  Олег Колцов изскърца:
  - Славен чук!
  И момчето също хвърля такава готина звезда под формата на свастика с бос крак. Сложен хибрид.
  И масата на нацистите рухна.
  Олег изрева:
  - Банзай!
  И момчето отново е в дива атака. Не, просто кипи от сила и вулканите бълбукат!
  И свирката на гарван, падаща върху главите на нацистите, оглушителна.
  Маргарет в движение. Ще разкъса коремите на всички.
  Момиче с крак ще изхвърли петдесет игли наведнъж. И масата беше избита от всякакви врагове, избиха и танкове, и самолети.
  Маргарита пееше от гледна точка на бодрост:
  - Едно две! Скръбта не е проблем!
  Никога не трябва да се обезкуражавате!
  Дръжте носа и опашката по-високо с тръба.
  Знайте, че истинският приятел е винаги с вас!
  Това е толкова агресивна компания. Момичето се блъска и крещи:
  "Президентът Дракон ще се превърне в труп!"
  Наташа в битка е просто някакъв терминатор. И рев бълбука:
  - Банзай! Вземете го бързо!
  И граната отлетя от босия й крак. А нацистите са като пирони. И ще разбие много мастодонти и крилати, адски машини.
  Ето го воина! На всички воини - воин!
  Зоя също е в настъпление. Такава яростна кучка.
  И тя го взе и изръмжа:
  - Нашият баща е самият Бял Бог!
  И сече тройна мелница при нацистите!
  И Августин извика в отговор:
  - И моят Бог е черен!
  Всъщност червенокосата е самото въплъщение на измамата и подлостта. За враговете, разбира се. А за приятели тя е любима.
  И как с голи пръсти ще вземе и ще хвърли. И много купища воини от кафявата империя, както и техните танкове и самолети.
  Червенокосата извика:
  - Русия и черният бог са зад гърба ни!
  Воин с много висок боен потенциал. Не, при това е по-добре да не се намесвате. Както са откъснати кулите на танковете и крилата на фашистките самолети.
  Августин изсъска:
  - Ще смачкаме всички предатели на прах!
  И да намигне на партньорите си. Да, това огнено момиче не е точно нещо, което може да даде мир. Освен ако мирът не е смъртоносен!
  Светлана, смазвайки враговете, издаде:
  - Ще те изметем на опашката!
  Августин потвърди:
  - Ще убием всички!
  И от босите й крака отново излита дарбата на тоталното унищожение! И толкова много танкове и самолети се взривиха на малки чипове наведнъж.
  Олег Колцов изпя в отговор:
  - Ще има пълен банзай!
  Августин, разкъсвайки нацистите с голи ръце, нарязвайки ги с мечове и хвърляйки игли с голи пръсти на краката си, унищожавайки танкове и самолети наведнъж, издава:
  - Накратко! Накратко казано!
  Наташа, унищожавайки кафявите воини, изпищя:
  - Накратко - банзай!
  И да режем противниците с дива горчивина.
  Олег Колцов, порязвайки противниците, издаде:
  - Този гамбит не е китайски,
  А дебютът, повярвайте ми, е тайландски!
  И отново остър металорежещ диск излетя от босия крак на момчето. Той отряза както кулите на танковете, така и опашките на самолета.
  Маргарита, посичайки воините на кафявата империя и бронята на танковете, пееше:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка...
  Да не се шегуваме с това -
  Да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  Тогава те свършиха добра работа с нацистите... И Съветска Русия победи кафявата империя по време на щурмуването на Москва.
  Войната все още не е приключила, но СССР вече имаше шанс да победи самите нацисти. Така шестимата отново трябваше да прекъснат изпълнението на своята супер и готина мисия.
  Олег Колцов дори пееше от радост;
  Ние сме пионери - герои на Отечеството,
  Които са родени под знака на октомври...
  Няма да съжаляваме живота за Русия,
  За слава с червеното знаме на царя!
  
  Ние обичаме и знаем как да се борим здраво,
  Нацистите ревностно счупиха рогата ...
  Имаме гранати в просторна чанта,
  Животът не е скъп за нас, пионерите!
  
  Ние обичаме нашата свята Родина,
  Какво създаде страхотният комунизъм...
  Ето комсомолка, която върви боса през снега,
  И фашистът иска да ни събори!
  
  Борих се ревностно с нацизма край Москва,
  И ние покосихме всички врагове със сърп ...
  Защо този Вермахт беше даден на руснаците,
  Ще го ударя с юмрук!
  
  Аз съм пионер и под великата Москва,
  Бори се като гигантски воин...
  Спрете настъплението на фашизма диво,
  Имаме един Господ Върховен Род!
  
  Няма ръбове във възраждането на Русия,
  Велик Сталин, вдигна ни от колене...
  Сварог великият, най-висшият месия,
  И лъчезарният идеал на Лада!
  
  Ние сме пионери, момчета, момичета,
  Обичаме да се бием - това е нашата съдба ...
  И гласът на комсомолския член вика,
  Въпреки че цари кървав хаос!
  
  Русия е родината на Сварог,
  И комунизмът освети пътя...
  Пионерите не се нуждаят от зъл Бог,
  Врагът няма да може да ни свие в юмрук!
  
  Имаме хладен резервоар с наклонена броня,
  Толкова е лесно за фриците да не пробият,
  С любов към Лада, благородна девойка,
  Да превърнеш хищника в игра!
  
  Москва воюващи хора защитаваха,
  И тогава беше великият Сталинград...
  Скоро ще видим комунизма,
  Минете и познайте парада в Берлин!
  
  Да, Сталинград се гордее с тази дума,
  Ние сме боси пионери в снежна преспи...
  Ще счупим рога на глупава крава
  И ще караме Хитлер направо към ковчега!
  
  Знай, че Отечеството никога няма да се огъне,
  Нейният импулс не може да бъде обуздан...
  Нека слънцето грее вечно над Русия,
  И коварният крадец ще бъде съкрушен!
  
  Те показаха смелост в Сталинград,
  Успяхме да спрем нацистите...
  Руснаците имат такава наглост, знаете ли,
  И враговете ще отидат само на нули!
  
  Русия може да лети до Марс
  И създайте различно величие...
  И разбира се всичко ще бъде много готино,
  Въпреки че животът е крехък като нишка от коприна!
  
  Руският дух не знае в битките на бариерата,
  Той има силата на Перун...
  Чакаме награди от боговете,
  И стихията блести, вярвай на руната!
  
  По какъв начин руският дух не познава поражение?
  Повярвайте ми, той ще стъпче всичко ...
  Ние, пионерите, толкова много искаме отмъщение...
  Непобедим като армията на Отечеството!
  
  Почти спечелихме
  Нека има светлина в славата на комунизма...
  Нашите дядовци са се борили за Родината,
  Скоро ще срещнем радостта и зората!
  
  Без родина няма животи за пионери,
  Те искат да се бият за нея...
  И какво искате зли господа?
  Трябва ли да осигурим робски живот?
  
  Не, фюрерът на руснаците ще бъде поробен,
  Ще го смачкаме като кукла...
  В крайна сметка рицарите на Русия могат да се бият,
  И златокрилият херувим е с нас!
  
  Няма лица на нашата Родина под света,
  Пламтяща като най-ярката звезда...
  Ти стана идол за мен,
  Никога няма да се разделя с теб!
  
  Аз съм пионер и босо момче
  Че с боса пета се втурва през снега...
  И някъде скача бяло сладко зайче,
  Кой ще счупи рога на врага!
  
  Пионерът в битката на съмнението не знае,
  Той не е клоун, но знаете терминатора ...
  Свирепите фашисти ще дойдат, вярвайте в отмъщението,
  И комунизмът ще бъде светъл рай!
  
  Как ще дойде ерата,
  В който всеки воин от яслите...
  Борете се до последния си дъх
  За да унищожите свирепия, познайте злодея!
  
  Звездите на комунизма светят ярко,
  Ерата на светлината, няма по-красива в света....
  Ще смажем игото на вярващия фашизъм,
  И Хитлер ще бъде руснак за вечеря!
  
  Ние вярваме, че такива стоманени резервоари,
  Че черупката им на пантера няма да проникне...
  Да размахаме с йод раните на нашето момче,
  И отново пионерът смело се втурва в битка!
  Е, какво трудно получиха нацистите,
  Те не мислеха, че можем просто да спечелим...
  Явно познаваме комунизма от мили,
  И ние можем да победим Вермахта на шега!
  
  В името на нашата мощна родина,
  Горд пионер отива в атака...
  Въпреки че над Родината надвисват облаци,
  Да дадем печеливш пример за всички!
  
  Вярвай, че врагът няма да спре мечтата,
  Пак ще победим всички фашисти...
  Злото няма да повярва, че царува на трона,
  Ще създадем нов световен ред!
  
  Всичко ще бъде наред в Отечеството, да знаете
  Аз съм момче, но в битка като Робин Худ,
  В началото само драсках по бюрото,
  И сега много дори вярвам готино!
  
  Русия може да разкъса нацистите с щик,
  Тя ще победи всяка армия...
  И пионерите да живеят при комунизма...
  В крайна сметка нашето приятелство е силен монолит!
  
  Няма да отстъпим на Фриц в нищо,
  Можем да победим враговете, като се шегуваме...
  И така бихме нацистите с тояга,
  Реве виелица, усуквайки снега във вихри!
  
  Русия не познава нацистите познават милостта,
  Тя е непобедима силна...
  Ще хванат сабя здраво във врата на копелетата,
  И Сатаната ще бъде унищожен!
  
  Не вярвайте, че Хитлер е непобедим,
  Въпреки че силата на ада, помислете за събрано всичко ...
  Когато хората и партията са единни,
  Хората от нашия Вермахт се разкъсаха на парчета!
  
  Русия е известна от векове като светец,
  Тя счупи тигрите като метал...
  Разпространи от край до край,
  Само млад мъж е мечтал за такава държава!
  
  Победихме като гиганти
  Насечените противници знаят с меч...
  Ние, руснаците, сме непобедими в битките,
  Ще победим противниците на Отечеството!
  
  Повярвайте ми, нищо няма да ни спре
  И знаеш, че нищо няма да спечели...
  Ще погребем фюрера на главата,
  Имаме остър меч и стоманен щит!
  
  В цялата вселена няма по-красива Русия,
  Ще има ера на светлина за векове...
  Всички поколения ще бъдат мир и щастие,
  Отечеството има нужда от твърда ръка!
  
  Така че, когато играете в Берлин,
  Нека размажем Вермахта като пепел в кръвта...
  Това ще бъде времето на границата на рая,
  И заедно с Лада цари любовта!
  
  ИЗМЪЧВАНЕ МОМИЧЕ ДОМКИ
  Лидерът на една от амазонките от отряда на Домка попадна в засада. Тя се бие храбро, но на московските стрелци е заповядано да вземат жива момичето-герой. И извиха воина с ласата.
  Тогава момичето беше поставено в клетка. Къщата беше окована на ръце и крака.
  Появи се самият войвода Юрий Долгоруков. Той погледна окованото момиче и извика:
  - Да не се изправиш срещу разбойник в луксозни роби да ходиш!
  Палачите откъснаха копринените дрехи на момичето, перлените висулки и обувките със сребърни подкови. И напълно разобличиха Домка. И всъщност това момиче е просто прекрасно - герой. Мускулите са силни и релефни, високи гърди, луксозни ханш, тънка талия. Косата е дълга, къдрава, бяла като сняг с лека жълтеница. Много красиво, голямо момиче.
  Войводата Юрий Долгоруков облиза устни и сухо заповяда.
  - Затворете я в отделна килия. Верига около ръцете, краката и врата. През нощта аз самият ще ремонтирам нейния разпит.
  Къщата беше затворена в студена тъмница, облечена само в скъсан чувал. Момичето беше гладно, оковите и яката търкаха глезените, ръцете и здравия й врат. Много силно момиче се опита да разхлаби веригата. Но тук стоманата очевидно е проектирана да държи слон. Всяка брънка във веригата е дебела колкото палеца на голям мъж. Стените все още не са имали време да се намокрят и са здрави като титан.
  Момичето почука по стената с бос ток. Започнах да трия връзката в връзката. Но стоманата беше добре закалена и не се поддаде. Къщата въздъхна тежко. Очакваха я мъчения. И това, разбира се, изисква смелост. Ще бият, и горят, и опъват, и убождат.
  Domku ще бъде попитан къде разбойниците са скрили съкровищата и така нататък. Трябва да си твърд като камък.
  Тук измъчваха едно скаутско момче. Палачите изгорили жив плешивия мъж. Но Санка не издаде местоположението на бунтовническата чета. И така той умря мъченически.
  Ще успее ли Домка да издържи и да не стене. И още повече да раздаде мястото, където са скрити съкровищата.
  Тогава настъпила нощта и момичето било извлечено от мазето. Разпитът започна тежко. Веднага го поставиха на стелажа. Те вдигнаха момичето до тавана, стаята за мъчения се намираше в кулата. И таванът беше висок. Когато въжето беше освободено, воинът полетя надолу. Оказаха се силни мускули и здрави връзки на момичето. Домка тихо изпъшка от непоносима болка, но сдържа писъка си.
  Тогава палачите откъснаха чувала от нея.
  И те започнаха да бият с всичка сила с камшици. Силната кожа на момичето-герой не се поддаде веднага. Палачите се опитаха с всички сили. Биеха отвсякъде. Тялото на момичето се олюля.
  Главният мъчител заповяда:
  - Оправи си краката!
  Голите крайници на момичето бяха притиснати в блока. И тогава те окачиха товара. Мускулестото тяло на Домка се напрегна.
  Палачите увеличиха тежестта. И нажежена тел беше извадена от камините.
  Те започнаха да бият момичето с горящи метални ленти.
  Домка стисна по-силно зъби. Тя въздъхна тежко. Пресата за облекчаване се провали от болка, но момичето мълчеше.
  Юрий Долгоруков погледна това... Чувстваше се малко раздразнен, че жертвата не крещи и стои неподвижно. Хареса фигурата.
  Губернаторът лично даде заповед:
  - А сега изпържи босите пети на момичето!
  Палачите поставиха в краката на воина сноп напоени със сяра храсти. И го запалиха. Пламъкът хищно облиза женските пети. Подметките на Донка бяха груби, като на селянка, но все още живи. Освен това през последните месеци вождът носеше ботуши, а мазолите по краката й леко омекнаха.
  Болката беше дива и очите на воина изскочиха. Но тя мълчеше. И от ъгъла на устата му потече струйка кръв. Момичето започна да диша още по-трудно, а от тялото й капеше смес от кръв и пот.
  Миришеше на пържено, на барбекю. Юрий Долгоруков, раздразнен от мълчанието на пленника, сам грабна нажежени клещи от камината. И хвана момичето за ягодовото зърно. Domka в отговор наслада изплю на губернатора.
  Юри започна да бие с клещи по гърдите, изрева:
  - Счупи й пръстите на краката! И удари по-силно.
  Палачите започнаха да си чупят пръстите с нажежени щипки. Друг мъчител надигна топлината под стелажа. Набиха момичето с тел. Домка мълчеше, макар че това й струваше титанични усилия. Съзнанието беше леко помътено от дива болка, но не искаше да напусне воина. Тя изтърпя и издържи.
  Накрая Юрий Долгоруков пъха запалена факла между краката й. Болката, пронизана с гореща игла, от петите до задната част на главата. И момичето най-накрая загуби съзнание.
  Лекарят, присъствал на мъчението, измърмори:
  - Достатъчно за днес! Тя вече не чувства нищо.
  Губернаторът нареди с груб тон:
  - В нейната килия! Утре продължаваме!
  Къщата беше свалена от стелажа, сложиха вретище, одърпано, изгорено, разкъсано тяло и отново го хвърлиха в мазето. Оковани ръце и крака.
  Момичето лежеше върху гнилата слама. Тя дойде на себе си, чувствайки силна болка. Няколко плъха вече кръжаха около Домка.
  Момичето все още беше достатъчно силно и хвана плъха с ръка. Смачкани. След това, без да обръща внимание на болката, тя заспа.
  Тя сънува, че Стенка Разин влиза в Москва с армията си. Всички кралски армии са победени. Спечелена е победа. И хората се радват, когато срещнат казаците.
  Домка галопира до атамана. Елегантен, красив, горд.
  И барабаните бият, тръбите бръмчат. Победа и триумф на бунтовниците.
  Къщата се събуди от тракането на замъка и потръпна. Мина ми през главата: пак ще измъчват.
  Но все още беше рано. Тъмничарят донесе хляб и стомна с вода:
  - На кучката!
  И той го постави така, че водата се пръска върху тялото на воина-герой.
  Къщата се издигна. Счупените пръсти болеха силно, като ожулвания и изгаряния. Момичето изяде хляба. Изпих малко вода и се почувствах по-енергичен. Тя изправи пръстите си и си помисли, че счупеният й хрущял ще срасне и нищо страшно не се случи. Тя знае как да премахва изгаряния и да лекува рани с помощта на отвара. Да не оставя следа. Основното нещо е да изтърпиш мъченията, а след това ... Домка си спомни погледа на губернатора и си помисли, че ще я измъчват дълго и изтънчено. Е, не я оставяй да се счупи.
  Домка е измъчван всеки ден две седмици подред. Вярно внимателно и с известно внимание. Те изгаряха, разтягаха, усукваха, биеха, измъчваха. Те бодяха с игли и вдигаха, хвърляйки върху решетката. Босите стъпала на краката непрекъснато се печеха. Момичето усети болка по цялото тяло. Раните й са сипвани със сол, което е много болезнено.
  Въпреки това Домка не се отказа. С помощта на белите си коси, като презряла ръж, те режеха окови. Правеше го тихо и постоянно.
  Странна, но дори закалена стомана може да се смила с косми. Болката живееше в теб Домке. Болката е навсякъде, не остава кръв, няма вени, недокоснати от болка. Когато я изгарят и бият, се усеща нещо друго. Но когато страданието погълна цялото същество, то притъпя.
  Домка все още беше героично момиче. Палачите се заканиха, че ще изгорят вещицата и няма да има хуманна брадва. Е, какво Домка беше готова за това.
  Надеждата за бягство обаче не я напусна. Може би ще има време да пререже веригите. Жалко, че прозорецът е твърде тесен. Няма да го преодолеете толкова лесно.
  Може би зашемети тъмничаря и да избяга в дрехите му? Тя е голямо момиче, а пазачът е с маска на лицето. Може би можеш да се измъкнеш? Разбира се, трудно е да стъпиш на осакатени крака, но ще дойде.
  Само да се справя с веригите.
  Тук главният палач на Самос влезе в нея:
  - Здравей, красавице!
  Къщата отговори грубо:
  - Палачът не е добре, така че умираш!
  Самоса се ухили.
  - Донесох ти нещо хубаво!
  Домка се изкикоти и пак попита:
  - А защо хотелът? Горещи въглища?
  Самоса отвърна с усмивка:
  - Искаш ли да живееш?
  Къщата дрънка веригите си и отговори с усмивка:
  - Какъв въпрос! Разбира се че искам!
  Главният екзекутор каза:
  - Големият губернатор Юрий Долгоруков ви предлага вещица да се откажете от анатемата Стенка и казашки разбойници. Покайте се и царят ще се смили над вас. Ще бъдеш осъден на каторга, но ще отидеш в имението на губернатора, където ще живееш като принцеса!
  Къщата се закиска и отбеляза:
  - А къде крия съкровищата, няма ли да ме питат?
  Самоса учтиво отговори:
  - Губернаторът има достатъчно собствено богатство! Ще бъдете привързани към него, ще получите и живот, и щастие. И така... Утре ще те чака огън. Освен това огънят ще бъде бавен и няма да бъдете изгорени веднага. Ще страдате няколко часа, голи пред тълпата. И тогава пепелта ви ще бъде смесена с конски тор и наторена с нея на нивата. Разбираемо?
  Домка се усмихна отново, въпреки жестоките мъчения, всичките й зъби оцеляха и отбеляза:
  - Иска ли да бъда привързан към моя мъчител губернатор? Колко желания има!
  Самоса отбеляза мрачно, снижавайки глас:
  - Ако бях на твое място, щях да се съглася. Не можеш да бягаш от огън.
  Домка кимна и дрънка с веригата си:
  - Логично е... Прегръдката на друг мъж или пламък. И все още не се знае кой ще бъде на върха ...
  Момичето плесна с ръце и отговори:
  - Готов съм да бъда привързан към губернатора. Но няма да се отрека от Стенка Разин и казаците! Особено публично!
  Самоса сви рамене и отбеляза:
  - Но тогава суверенът няма да може да ви помилва. И така... Това са само думи. Въстанието вече е потушено. Стенка Разин е в плен и скоро ще бъде екзекутиран. И сега той е измъчван точно като теб. И вашият отказ няма да има значение!
  Домка с тъжен поглед попита:
  - Може би ме остави да помисля?
  Самоса отговори с недоволен поглед:
  - Изгарянето ви е насрочено за утре. Най-много трябва да дадете отговор до вдругиден. Междувременно... Искате ли да пренощувате в чисто меко легло и без вериги?
  Домка гордо поклати глава, бялата й леко златиста коса стана по-мръсна, но не се появи нито една побеляла коса. Момичето отговори грубо:
  - Предпочитам подземието. Тя мисли по-добре!
  Самоса изсвири.
  - Е, ти си горд! Рядко виждате такъв мъж! Знаеш ли, предлагам ти да се храниш като човек. Подсилете силата си. И после отслабнал на хляб и вода.
  Къщата се засмя и отговори:
  - Е, можеш да ядеш! Тук моите принципи не пречат.
  Появи се помощник-палача. Донесе поднос с печена гъска, пай и чаша водка.
  Къщата се засмя. И весело каза:
  - Такива пиршества, че не искаш да умреш!
  Помощникът измърмори:
  - Бих помислил за душата!
  Домка кимна в знак на съгласие и призна:
  - Да, бях с мъже, и то неведнъж. Включително и самите Степан Разин. Така че адът ме чака така или иначе.
  Гладното момиче взе баницата и доста голяма печена гъска. Енергично започна да гризе месо.
  Самоса попита момичето:
  - Мислите ли, че този ад съществува?
  Домка логично отбеляза:
  - Ако има мъки на този свят, защо тогава да не са в друг свят?
  Самоса въздъхна и блъсна брадичката си с юмрук.
  - Логично... Виждам палача в ада.
  Къщата се засмя и предложи:
  - И защо? Просто изпълняваш заповеди. Аз също съм убивал хора. Борил се за истината... Истината е относителна! Ако премахнете някои боляри, утре същите казашки атамани ще станат по-лоши от бившите благородници! Понякога си мислите какво е щастието?
  Самоса предложи просто и рационално:
  - Щастието винаги е относително! Тук сте гладни, ядете гъска и в момента сте щастливи!
  Къщата кимна в знак на съгласие.
  - Да, това е вярно! Добра гъска... Така ли винаги хранят осъдените на смърт?
  Самоса неохотно отговори:
  - Като кога. Но самият великият губернатор Долгоруков ви обещава сладък живот под негова егида. А ти се изяждаш и се радваш!
  Домка попита с усмивка и любезен тон:
  - Може ли Стенка Разин да бъде помилван?
  Самоса поклати глава.
  - Не! Той е твърде голям престъпник!
  Тогава Домка предложи:
  "Може би ще откажа помилване, ако ние, заедно със Степан, бъдем екзекутирани с една брадва.
  Самоса поклати отрицателно глава.
  - Не... На губернатора не му трябва! Е, преструвай се, че го обичаш, иначе такава хитра жена като теб винаги може да избяга!
  Домка продължи да дъвче птичето и баницата. Тя подуши чаша водка. Момичето обаче не обичаше да пие. И запя весело:
  - Всичко е невъзможно, възможно е, във Вселената, ние сме изпитани само в назидание!
  
  СТРАСТ КЪМ ЖАН ДАРК
  По време на излет предателите нарочно затвориха портата, за да оставят момичето навън. И тя, отсечена от шепа хора, се бори отчаяно. Несъмнено девойката на Орлеан щеше да падне с оръжие, ако не беше категоричната заповед на херцога на Бургундия - да вземе вещицата жива.
  Жана беше тежко ранена от копие в рамото, имаше дълбоки драскотини по лицето и тежка подутина на челото. Ранен от стрела и дясна ръка. Беше пробит силен бицепс.
  И я съблякоха до гола, оставяйки само в домоткани парцали, оковаха я за ръцете с вериги, като издърпаха горната част. Босите крака на Девата от Орлеан, само с боси пръсти, докосващи студения каменен под, кръгли пети, обърнати нагоре. А самата тя всъщност висеше на багажника. Болката в нараненото рамо и простреляната ръка беше ужасна. Въпреки това силно атлетично момиче, стиснало здраво зъби, успя да сдържи стоновете си - въпреки че болката беше на ръба на загубата на съзнание.
  Косата на Жана неочаквано се оказа руса, въпреки че обикновено беше боядисана като брюнетка или червенокоса. Вратът е мощен, не е женствен, но гръдният кош е развит, като мускулите на силно тяло. Разбира се, тя почти не е постила, както е прието да се пише за нея в книгите. Но сега наистина не я хранеха и й даваха само да пие, за да не умре. За ранено момиче такова окачване е истинско мъчение.
  Херцогът на Бургундия посети Жана едва на третия ден. Силното момиче, въпреки изкривените си стави, дишаше равномерно. Освен това дори дълбока рана на рамото започна да се подобрява, а на бицепса се затвори. Имаше толкова много жизненост в това момиче. Плъховете се въртяха около грациозните й и силни боси крака, но никой не посмя да хапе.
  Тя погледна херцога с ясни очи. Те не четат нито болка, нито страх, а само дълбоко презрение. Херцогът се смути и се произнесе учтиво.
  - Извинете, милейди Жана. Не знаех, че с теб се отнасят толкова жестоко.
  И херцогът извика. "Свалете оковите й и ни придружете до по-достойно място.
  Наистина, самият сановник много не желае да бъде в студена, влажна и най-важното миризлива тъмница.
  Веригите бяха свалени от Жана и въпреки ужасната болка, която я прониза, когато момичето свали ръцете си, орлеанската девойка, за нейна чест, дори не трепна. Само зениците се разшириха силно, което показва колко болезнени са брутално изкривените й стави.
  Дюк остави Жана да продължи. Момичето вървеше уверено. Тя отслабна малко, но остана мускулеста и силна. Почти колкото херцога и като се има предвид, че носи токчета, тогава може би дори малко по-висок от него. Разбира се, лицето й е красиво, но усмивката й е твърде груба и мъжествена.
  Качвайки се горе, херцогът любезно предложи да яде и пие скъпо и отлежало вино. Прислужницата от своя страна изми краката на Жана и й донесе чехлите. Но те бяха малки. Поради изящната и изрязана форма загорелите крака на бъдещия светец изглеждаха по-малки, отколкото всъщност бяха. Жана обаче внезапно отказа да се преоблече, основателно заявявайки:
  "Ако съм затворник, тогава парцалите са подходящи за затворника. И ако е гост, тогава имам право да напусна замъка!
  Херцогът на Бургундия нареди на слугите да си тръгнат. Лично, изсипвайки Жана в купа и предлагайки закуски, той заяви:
  - Вярвай ми! Наистина, аз съм твоят затворник!
  Воинската девойка се усмихна и отпи от бокала си. Тогава тя изяде парче сръндак и забеляза:
  - Ти не си първият човек, когото хванах в плен!
  Херцогът предложи тост и след това отбеляза:
  - Правата ми на трона не са по-ниски и дори превъзхождат тези, които има Карл.
  Жана се усмихна снизходително и отбеляза:
  - Искате ли да се изкачите в дебрите на родословието? Сякаш дъщерята на Филип Дългия дава на семейството ви право на френския трон?
  Херцогът на Бургундия поклати енергично глава и потвърди:
  - Да, разбира се! В крайна сметка Саличският закон казва, че земята просто се разделя между синовете в семейството и няма нищо общо с наследяването на трона!
  Жана логично отбеляза:
  - Тогава има разклонение от Луи Сприхавия. Те имат още повече права на трона!
  Херцогът възрази, макар и неубедително:
  - И тази Джоан, камарата на връстниците лиши правото на трона. Включително и поради съмнения за произхода му.
  Момата от Орлеан се засмя и показа своята ерудиция:
  - Значи Саличският закон беше одобрен от Камарата на връстниците.
  Аргументът беше силен. Херцогът отново повика прислужниците и поиска по-сериозна храна. Изглежда, че Жана не е толкова проста, колкото изглежда. И това не е просто едра и силна млада селянка, която прилича на обработваем кон. Това е много по-образован човек, макар и в политиката.
  В главата ми мина съблазнителна мисъл за мъчение. Но момичето, както току-що беше видял, много добре понася болката. И той се нуждае от Жана преди всичко като съюзник.
  Херцогът даде на Жана нещо за ядене и след това влезе от другата страна:
  "Колко несправедливо се отнася кралят с теб. Направили сте толкова много за него, че сте спечелили напълно титлата херцог. Но все пак си бедна селянка. Ти се подчиняваш на армията, но няма нищо за душата!
  Жана тъжно отбеляза:
  - Светиите се задоволяват с малко!
  Херцогът се засмя някак насилствено и отбеляза:
  - Повечето светци и папи са грабители на пари, които тепърва ще бъдат издирвани. И например кардиналите..... Вие все още не познавате живота!
  Жана отговори нежно:
  "Повярвайте ми, знам не по-малко от вас, херцо. И това знание не ми доставя радост!
  Херцогът искаше повече яснота:
  - Но вие сте съгласни, че не дължите нищо на краля и нямате задължения към него?
  - Не на краля - Да на Бога! - отговори още по-вдъхновяваща мъгла Жана.
  Херцогът отговори с усмивка:
  - И Бог иска мир. И светът би предпочел да бъде установен от нашето многобройно и силно семейство, а не от Валоа. Особено за нас, Великобритания. Само нашата династия може да се примири с него!
  Жана каза с неочаквана емоция:
  - Избрах Карл не защото е по-добър от теб. И девойката прави избора веднъж завинаги! А мъченичеството е много по-добро от предателството!
  Херцогът почти се задави. Изпи още вино, като източи бокала докрай. Гневът го изпълни. Заплахата последва.
  - Ще заповядам да те измъчват!
  Жана упорито отговори:
  - Няма по-голямо мъчение от това да слушаш обещанията си!
  - Майната й! - нареди заплашително войводата и в стаята нахлуха слуги и палачи, вече очакващи забавлението.
  
  Иначе не би могло да бъде: херцогът на Бургундия заповядал на мъчителите да го прекъснат. Много богата тъмница с различни инструменти за изтезания. И палач от Испания, наполовина мавр. Но той говори френски прилично:
  - Това ли е водачът на армията на жабите? - мургавият главорез се засмя оглушително и забеляза. - Добри цици, зърна като ягоди, здрави бедра - точно за камшик и багажник!
  Жана Дарк само изсумтя презрително: преди да я заведе при палача, девойката на Орлеан беше съблечена и старателно претърсена. Не е много приятно, когато мръсни мъжки ръце опипват цялото тяло и дори се катерят в интимни места и грубо ги набръчкват. Жана д'Арк, която доскоро беше подчинена на титулувани лица, се почувства изключително унизена. Превръзката беше скъсана от нея и на рамото й зейна дълбока разкъсана рана. Тя причини известна болка. Палачът я погледна с удоволствие, ще бъде възможно да нокаутира допълнително страдание от момичето поради нараняване.
  Пляскайки дебелите си устни, мъчителят измърмори:
  - Какво! Да започнем със стойката! Или искаш да ни кажеш нещо?
  Жана д'Арк хвърли поглед в ъгъла: там седяха двама писари, готови да запишат всяко нейно свидетелство. Наблизо имаше лекар и няколко помощници на палача. Стелажът е подготвен предварително. С твърд глас Девата на Орлеан каза:
  - Напишете следното!
  Писарите веднага започнаха да пишат. Момичето извика:
  - Херцог на Бургундия кръгъл глупак! Очаква го заострен кол!
  Мавърският палач я удари в лицето:
  - Достатъчно! На стелажа дръзко момиче.
  Примката хвана мускулестите ръце на девойката на Орлеан и започна да се издига, извивайки ставите й. Болката в нараненото рамо беше ужасна, но непреклонната Жана изстиска усмивка. Въпреки че костите й, широки за младо момиче, хрущяха от рязко треперене, дори мускул не трепна на красивото й лице.
  Ръце, извити в ставите, боси грациозни, момичешки крака от земята. Легендарното момиче увисна във въздуха. Помощниците на палача веднага подсигурили тежък товар на краката си.
  Палачът внимателно огледал тялото на жертвата. От ужасната болка в рамото, релефната преса се провали, мускулестото момичешко, загоряло тяло, нетипично за Средновековието, започна да се поти. Да, тя изпитва болка, но каква издръжливост е необходима, за да се усмихне белозъба в същото време.
  Мъчителят попитал:
  - Назовете имената на вашите помощници в бургундския лагер!
  Жана отговори с плюене. Екзекуторът, въпреки че беше ударен, дори не помръдна, усмивка играеше на грозното му, брадато, почти черно лице:
  Така че се правим на тъпи. Добре момиче, ще ти помогна.
  Палачът извади шомпол и го заби в раната, след което започна да се усуква. Лицето на момичето се зачерви, потта започна да се стича и да капе от него, мускулите се свиха неволно, дишането беше тежко, прекъснато, сякаш след дълго бягане. Но изненадващо усмивката не слизаше от устните й.
  Палачът проби докрай, а след това рязко го извади: зениците на очите на девойката на Орлеан се стесниха, но усмивката стана още по-широка!
  - Силна жена! Истински герой! Всичко е наред, ще те накарам да крещиш. - Мъчителят започна да нагрява шомпола на бледочервен огън, помощникът на ката извади клещите от пламъка. Хапещата част се зачерви от топлината.
  Най-смелият човек можеше да загуби смелост, но Жана го гледаше така, сякаш пред нея се разстила маса с ястия.
  Палачът, безбожно лъжлив, изпя:
  - Женски крак, изпържи малко!
  Като взе щипките в ръцете си, мъчителят докосна нажеженото желязо до кръглата леко прашна пета на момичето. Той избра най-чувствителните места в подножието на Девата на Орлеан. Миризмата на изгоряло месо се носеше из стаята. Палачът го дръпна с носа си:
  - Много е хубаво!
  Мъчителят действал внимателно, като разпределил изгарянията равномерно по цялата подметка. Когато топлината е твърде силна, тя изгаря не само кожата, но и нервните окончания, така че в този случай е необходимо голямо умение за причиняване на болка. Жана се държеше героично, не издаде стон, нещо, което я нарани в очите и капеше пот, но усмивка играеше на лицето й.
  Междувременно палачът започнал да си чупи пръстите.
  - Нежно, момичето ще бъдете много доволни!
  Жана каза с презрение:
  - И какво? Като мъж не можеш!
  Дългите ръце на палача бяха силни. Пръстите изпукаха, мъчителят започна с малкия пръст. Когато горещото желязо чупи нокти и пръсти, това е чудовищно. Чува се скърцане. Жана се опитва да потрепва, но краката й са здраво оковани, а всяка брънка на веригата е дебела като палец на крака. Дори нейните мускули, закалени от селски труд и тежки битки, не са в състояние да разбият толкова здрави стоманени окови.
  След като си счупи малкия пръст, палачът изсумтя по-скоро:
  -Добре съм човек! Ти си момиче, хващаш удоволствие!
  Жана стоически изсумтя.
  - Няма лошо, но желязото е твърде студено!
  Палачът отговорил:
  - Всичко е наред! Ще те изпека!
  Мъчителят бавно се счупи, завъртайки средния си пръст около оста си. Красиви пръсти на орлеанската девойка, дълги, равни, грациозни. Костите са здрави, не се чупят лесно, а палачът дори се изпоти от усилието. Капчица пот се търкулна от наклоненото му чело и падна върху нажежените щипки. Краката на младо и силно момиче миришат много приятно. Такава любов е голямо удоволствие. А мъчението е още по-добре. Сега е ред на големия пръст на босия крак. Истината е, че не е достатъчно да се счупи.
  Жана, прикривайки мъката си, излая гневно:
  - Е, колко слабо! Не можеш да счупиш кост!
  Палачът отговори сълзливо:
  - Ну нищо, ще помогнеш!
  Огромният помощник на мъчителя подхвърли специално устройство. Стиснат палец, чу се пукане. Пръстът се счупи, палачът каза със задоволство:
  - А сега левият крак!
  Процесът на изтезание е много приятен. Костите, о, как се напукват и дори изгаря изгоряла кожа. Легендарното момиче търпи и дори си изплези език, дразнейки се с хищниците.
  Палачът с напрегната милувка казва:
  - Ако си признаеш всичко, издадеш съучастниците си, ще спрем мъченията и ще те лекуваме.
  Жана с безразличния тон, който й беше даден с такава трудност, отговори:
  - Каква е болката ти за мен!
  След като приключи с чупенето на пръстите на краката си, палачът искаше да се хване за ръце, но лекарят го спря:
  - Ще бъде необходимо тази кучка да подпише нещо друго, например признаването на херцога на Бургундия за крал на Франция, така че оставете ръцете си на мира.
  Палачът с готовност се съгласи:
  - Да, нека го оставим за десерт! А сега ще я бием с камшик!
  Помощникът на мъчителя извади камшик от пламъка, от тънки бели верижки от огъня. Жана присви очи и иронично извика:
  - Е, това е страхотна баня!
  Палачът отговори с усмивка:
  - Красива метла! Ти глупав ще бъдеш много доволен и ще си луд!
  Кат замахна и удари. Конвулсия премина през мощното тяло на Жана.
  - Харесваш ли?
  Девата на Орлеан отговори твърде тихо за момиче:
  - И какво? Глоба! Само тук ударът е слаб!
  Помощникът на фанатика удари отново. Палачът, сякаш с напевен глас, каза:
  - Две-а-а!
  Още един удар и мелодично обратно броене:
  - Три! Четири!
  Момичето напряга коремните си мускули, иска да удари палача, но не може да го хване.
  - Ела по-близо до мен! Жана крещи.
  Флаер я дразни:
  - Да, много си добър!
  Постепенно гърбът, раменете и задните части, най-известният воин на всички времена и народи, се превръщат в непрекъсната кървава каша, покрита с изгаряния. Въпреки непоносимите мъки, Жана все още гледа упорито и следващият въпрос:
  - Кажи ми къде криеш откраднатите от нас съкровища? - Реве като снежен леопард:
  - В плюената си брада!
  Палачът отново хвана нажежените щипки и я хвана за аленото зърно на гърдите, грубо го завъртя!
  Девата на Орлеан, отърсвайки кървава пот, изстиска от себе си:
  - Изискана ласка!
  Палачът продължи мъченията с другата гърда. Изведнъж русата глава на Жана се разклати и тя загуби съзнание.
  Докторът извика уплашено:
  - Налегнала!
  Палачът сложи ръка на врата му:
  - Ами не! Сърцето бие уверено! Продължете?
  Докторът поклати глава.
  - Достатъчно за днес! На него няма живо място. Не мисля, че ще получиш нищо от нея.
  Палачът кимна с нескрито раздразнение.
  - Никога не съм крещял! Силен характер, въпреки че женското тяло е много болезнено. Но мускулите й са като на много силен мъж.
  Докторът тихо и дори се оглеждайки каза:
  - Англичаните я осъдиха да бъде изгорена на клада. Този дявол трябва да има достатъчно сила, за да се изкачи сама на скелето. Затова измийте Жана и я поставете в най-охраняваната килия под тежка охрана, в окови.
  Палачът кимна нетърпеливо.
  - Тук всички войници са нови пазачи, наемници. По лична заповед на херцога на Бургундия всички французи бяха сменени, така че Жана няма да има съучастници! Е, тогава под засилен ескорт ще я отведем и ще я изгорим на централния площад. О, колко ще се радвам да донеса факлата на тези игриви, но толкова съблазнителни крака.
  Докторът отвърна студено:
  - Ако Жана подпише необходимите документи, тя бързо ще умре. В противен случай огънят ще бъде бавен, постепенно поглъщайки красивото й тяло!
  Жана дойде на себе си и гневно прошепна:
  - Не чакай!
  В отговор палачът взе пресни нажежени щипки и рязко хвана с тях отворената рана на рамото си. Той стисна по-силно: Момичето отново загуби съзнание. Била е полята с ледена вода. След това го свалиха от стелажа. Палачът измърмори:
  - Е, кучко! Не знам какво друго да мисля! Може би я изнасили с горещ лост?
  Докторът поклати отрицателно глава.
  - Добра идея, но херцогът на Бургундия измисли нещо по-добро. Тя, свята девица, преди да бъде екзекутирана пред цялата тълпа, ще бъде изнасилена от двамата ви помощници. Това ще бъде много изтънчено отмъщение!
  Палачът плесна с ръце.
  - Да, толкова е прекрасно! И ще видя?!
  - Целият град ще види! - обеща докторът.
  Палачът танцува:
  - О, вие сте нажежени щипки, а нагорещени карамфили на пламъка! Много обичам да измъчвам момичета и да се кланя ниско на херцога-краля в пояса! - Ботуши, изковани от желязо, дръзко барабанеха по каменния под.
  Жана беше отведена в тъмницата и, като остави в изправено положение, беше окована на кръст. И наоколо постави надеждна охрана!
  
  ЕДМОНД ДАРТАНАН И ДЖУЛИАН ПРИСЛУЖИТЕЛЯ
  Насън момчето Едмонд Д'Артанян видя нещо необичайно...
  Тук той беше до Юлиан Отстъпник. Известният римски император в битката с партяните изпадна в трудна ситуация. Но наследниците на Цезар се биеха смело и прогонват партите. Но самият император беше заобиколен от малък отряд, който отчаяно се опитваше да пробие към своя.
  Едмон Дартанян изскочи върху горещия пясък. Момчето-терминатор веднага осъзна, че това не е съвсем сън, особено след като все още не напълно зарасналите мехури по подметките го болеха. Но няма време за спорове - императорът трябва да бъде спасен!
  Момчето-рейнджър сваля петима партияни, които вече бяха обсадили императора с един удар в скок. Тогава Оливър Туист много ловко взе двата меча и започна да се кара. Първите четирима персийски воини паднали с отсечени глави. Тогава момчето хвърли кинжала с голи пръсти и той се извъртя по време на полет и преряза гърлата на трима стрелци.
  Дартанян Едмон радостно възкликна:
  - Това е мъжка битка!
  Тогава той премина в решителна офанзива. Замахът на меча му беше като косачка за трева. Те изсечеха всички подред и разчлениха крайниците на персите. Ето един голям глава на партите, който се опитва да накара самия император да загуби ръката си. И след това главата.
  Едмонд Дартанян хвърли едновременно пет кинжали от грамофона с краката си и покоси цяла редица стрелци. Тогава той извика:
  - Час на късмет! Време е за игра!
  И мечовете му дадоха прическа на партската армия. Водачът на армията, царят на Персия, Индемон, излюпи зенките. Полуголо, мускулесто момче изряза всички подред и засипа с трупове всички подстъпи към Юлиан. Никога преди владетелят на Партия не е виждал толкова свиреп борец. А фактът, че това е просто безбрад младеж, вдъхна сериозен страх.
  Изведнъж истинските езически богове решили да помогнат на Древен Рим и вместо да се оттегли, Юлиан върнал религията на своите предци на Земята! И сега или Херкулес, или синът на Херкулес се бие с партската армия.
  А Дартанян Едмънд все повече и повече се вбесяваше. Хвърлял тежки и остри предмети. Той пробождаше и разбиваше враговете на Древен Рим, а мечовете му изглеждаха като неустоима светкавица. Момчето-терминатор вдъхнови останалите римляни. Вика: Херкулес! Херкулес с нас! Те се втурнаха към партите, удвоявайки силата си тройно. Самият император се биеше.
  Джулиан беше малко над средния ръст, но добре сложен и красив. Към момента на смъртта си той беше само на тридесет и две години и не се знае какво би очаквало Римската империя, ако отстъпникът беше живял за повече. Но сега, изглежда, партите се отдръпнаха и започнаха да се отдръпват.
  А останалата част от римската армия добави топлина. Крал Индемон се опита да обърне хода на битката и с избрани хиляда безсмъртни той влезе в битка. Но това беше неговата фатална грешка.
  Едмонд Дартанян привлече вниманието към един много голям - по-висок от Плъхоубиец, ръст на мъж, с корона и рамене, като гардероб в златна ризница. И момчето, като видя как слушат заповедите на този владетел, разбра: време е да действаме. И той вдигна лъка, пуснат от персиеца. Той бързо го дръпна с крак, така че тетивата на лъка почти се спука. И тогава той пусна стрела, придружавайки мислено нейния полет.
  И се втурна, бодливо жило прониза шията на надменния цар на Партия, счупвайки сънната артерия. И огромно тегло от един и половина, или дори два центра, владетелят се разби от теглене на слон.
  Смъртта на краля, разбира се, съкрушителен удар за армията. Особено когато по-младият наследник се опита да поеме командването, тъй като Едмон Дартанян изпрати стрела към него. В резултат на това този противник се оказа пробит скорпион. Римляните, като видяха императора да се втурва в битка, сега извикаха: Аполон, Аполон е с нас!
  И Едмон Дартанян биеше партите с ръце и боси детски крака, използвайки техники, за които прочете в китайска книга, преведена на латински.
  И тази варварска армия се превърна в бягство на едро. Сега римляните преследваха Партия и в тази надпревара от вълци не ставаше дума за прошка и милост. Горко на тези, които бягат, и горко на тези, които бягат от римляните двойно.
  Източната армия се топеше пред очите ни, а латинските полкове, легиони и кохорти бяха неумолими. Железни и силни, те чупят и раздробяват всичко и убиват благородниците...
  Момчето пък блесна с голи розови токчета и бягаше мелница с мечове, като посичаше наведнъж петима противници.
  Пълна победа. Оцелелите партяни падат на колене и молят за милост.
  Едмон Дартанян се приближи по призива на императора. Той го погледна обичливо. В древни времена хората са малко по-ниски, отколкото през по-късните векове, а насън момчето си представя, че е по-възрастно. И така, според римските стандарти момчето Дартанян изглежда на четиринадесет, петнадесет години. Тоест вече може да се счита за мъж, макар и без брада. Джулиан погледна драскотините и синини и попита с широка усмивка:
  - Ти си бог?
  Едмон Дартанян честно и справедливо отговори:
  - Аз съм човек!
  Джулиан въздъхна тежко и също отговори искрено:
  - Жалко... Много съжалявам!
  Това ядоса момчето-терминатор и той отвърна остро:
  - Няма за какво да съжалявате! Човече, това звучи гордо!
  Джулиан кимна одобрително и потупа момчето по рамото:
  - Добре казано! Този човек звучи гордо и трябва да е горд, а не глина в ръцете на грънчар!
  Армията измърмори одобрително. Походният свещеник започнал да подготвя езически молебен по случай победата. Юлиан решава да възроди старите култове. Едно от тях е поклонението на Юпитер, Марс и Митра. Въпреки че е ясно, че езическата вяра трябва да бъде модернизирана. Тук са предложени различни идеи. В крайна сметка вече има учение за Шанз Елизе - рай за воини и героични хора, учени. Така че защо да не го направим официална доктрина. Ще бъдеш покорен на императора, ще можеш да се отличиш в службата и ще си вземеш харем на отвъдния свят, и там ще празнуваш благородни празници, вечно млад и силен! Защо тогава елитът е учението на Христос?
  Гордото момче Едмонд Дартанян, който също не обичаше особено традиционното християнство, двусърдечен и жесток, отбеляза:
  - Самият човек е ковач на собственото си щастие и той е грънчар на своя успех!
  Джулиан протегна ръка към момчето, стисна я горещо и с цялата искреност предложи:
  - Бъди мой син и наследник! Вие сте мъдър над годините си и имате свръхчовешка сила!
  След това императорът извади от колана си пръстена на цезарите. Този пръстен обикновено се носи от императора на когото той избере да бъде негов наследник и обикновено е знак за осиновяване.
  Едмон Дартанян сложи пръстена на показалеца си и каза с ентусиазъм:
  "Надявам се да бъда достоен да стана син на императора..."
  Юлиан победил партската армия и отново обсадил добре укрепената им столица. Появата на Едмон Дартанян беше посрещната с радост. Римският император целуна момчето и го вдигна със силни ръце над себе си, като каза:
  - Слава Богу! Вече мислех, че си мъртъв!
  Едмонд, осъзнавайки, че истината не е толкова лесна за обяснение, тропайки с боси крака, отговори:
  - Честно казано, Ваше Величество е моят истински баща, това е Аполон и той понякога ме води на Олимп и на други светове, за да не свиквам много с хората!
  Императорът, наричан в реалната история като отстъпник, беше изненадан:
  - Виждал ли си Олимп?
  Едмонд Дартанян, като всички интелектуално развити момчета, обичаше да композира и затова с готовност потвърди:
  - Да!
  Джулиан възкликна възхитен:
  - И аз видях Юпитер!
  Момчето-рицар, широко усмихнато с перлени зъби, отговори:
  - Дядо ми Юпитер ти казва здравей! И ти пожелава успех! Така че Римската империя - завладя целия свят! И цялата вселена!
  Императорът възкликна с пълна сила:
  - Благодаря на боговете! Дано донесат победа!
  Момчето-наследник веднага предложи да не се отлага нападението, тъй като районът наоколо е опустошен и за римските войски е твърде трудно да си набавят храна и напитки.
  Едмонд, въоръжен с най-добрия римски лък, който той също подобри, отиде на лов. По-добре е да помислите върху плана за нападение, като видите самата крепост и в същото време убивате врагове.
  Едмон Дартанян стреля от разстояние по воин с алени пера на шлема. В отговор към момчето полетяха облаци от стрели. Но младият воин не им обърна ни най-малко внимание: те все още не стигнаха и хладно нокаутираха опонентите, а самият той с бърза стъпка, от време на време, бягайки, обикаляше стената.
  Градът наистина беше голям, не много по-малък от Рим и заобиколен от високи стени. Траян Велики и много други завоеватели не могат да го вземат в свои ръце. Но тук всъщност е основната сила на Партия. Завладете я и вашите владения на Рим може да се простират чак до Индия.
  Момчето Едмонд забеляза, че стените на града са почти навсякъде големи, дебели и назъбени. За да вземете такъв град, имате нужда от много дълги стълби и не е сигурно, че ще ги намерите. Защитата е малко по-слаба, където градът се измива от реката, има бурен поток. Възможно е да се отклони реката, но това ще отнеме поне два месеца упорита работа. И така, какви са другите начини?
  Например, взривете стената и пробийте пролома! Най-лесният начин, но имате нужда от експлозиви. Но недалеч от града има впечатляваща гора. И с известно умение експлозивите могат да бъдат направени от ... дървени стърготини, като към тях се добавят най-простите минерали и соли. И с босите си пети момчето усети, че в почвата има такива минерали и соли.
  Най-добре е да се подкопае най-високата част на стената, където са се натрупали най-много вражески войници. Сега партите ще съжаляват, че изобщо са се осмелили да тръгнат срещу Рим.
  Едмон Дартанян, след като застреля четири колчана, се върна обратно в лагера и щастливо информира Джулиан:
  - Боговете ми казаха как да превзема крепостта! Но оставете вашите воини да служат на нашия ритуал!
  Римският император строго наредил:
  - Подчинявай се на сина ми, както се подчиняваш на мен!
  И армията, която беше видяла Едмънд Дартанян в действие, излая в отговор. А момчето, Цесаревичът, активно раздаваше заповеди. Първо трябва първо да отсечете дърветата и да смелите фино. И ще се окаже много готина смъртоносна сила срещу враговете на Древен Рим.
  Трябва да смесите много дървени стърготини с минерали и тогава ще получите мощна бомба от древни времена. Трябва да работи много по-ефективно от барута и не по-лошо от нитроглицерина. Това наистина е заченатото момче-терминатор. Освен това самият Едмонд лично изсече гората и смила трупи на щитове и дървени стърготини.
  Голият мускулест торс на момчето блестеше от пот и изглеждаше, че момчето е отлято от бронз.
  Вярвайки в волята на боговете, римската армия работи много дружно, хармонично и енергично. Бързо били построени дървени стърготини и мощни дървени щитове. Вярно е, че партите се опитаха да направят излет.
  Едмон Дартанян радостно размаха двата си меча и кавалерията нахлу от засадата. Няколко хиляди персийци бяха обкръжени. Момчето-рицар чука водача им с крак в челюстта, принуждавайки го да загуби много зъби. И тогава чифтът му мечове заработи като бръсначи. И партяните бяха в чанта и заобиколени от най-храбрата армия в света.
  Да, много варвари сега се биеха в римската армия, но това я направи по-силна, поглъщайки прясна кръв и нови бойни техники.
  Едмон Дартанян повече от други успя в това изрязване. И нарочно хлапето се плиснало в големи локви кръв, за да пръска римските войници. И им хареса, оказа се, че получават божествена благодат, сила и късмет от самия син на Аполон.
  Точно толкова много хора в Рим се радваха на завръщането на старите езически култове. И с голямо удоволствие се молеха на Фортуна и Юпитер.
  Момчето-терминатор сякаш потвърди, разрязвайки персите наполовина с един замах, че вярата на езичниците дава колосални космически сили. И че практически всеки човек, ако желае, може да стане бог и да върши чудеса!
  Християнството, от друга страна, изглеждаше твърде враждебно към удоволствията от живота и следователно непривлекателно. Освен това ще има ли още този рай? А виждал ли е някой от живеещите в четвърти век възкръсналия Христос?
  Да, много е трудно да се повярва във всемогъществото на един разпнат, нещастен човек, дори и за изтънчения ум. И още повече за варварите или римляните, които са ценили култа към силата и за които кръстът е бил срам. Всемогъщият Бог да се унижи до смърт на кръста - изобщо изглеждаше като лудост и да вярваш в такова....
  А боговете им са прости, разбираеми, човешки... И никой не оказа сериозна съпротива на възродените култове!
  И сега оризовите воини, дори и половината от тях да не са латиноси, а варвари с ентусиазъм изпълняват заповедите на императора и неговия Син и Сина на Аполон.
  През нощта вече са приготвени достатъчно дървени стърготини и минерали. Едмон Дартанян не дочака до зазоряване, а заповяда незабавно да се премести каруцата до централната точка на противниковата отбрана.
  И трофейните партски коне се втурнаха заедно със смъртоносния товар към кулата на царете. Те ги караха нататък, изгаряйки главите и краката със запалени факли и удари от дълги камшици. И въпреки че персите откриха безразборна стрелба в тъмнината на нощта, вече беше твърде късно.
  Едмон Дартанян, за да повиши гласа си, извика през огромен месингов рог:
  - Да се изпълни името на боговете! Нека Юпитер помогне!
  Тя избухна така, че дори на няколко мили от главите на римляните събориха шлемовете им от главите им. Но партяните пострадаха хиляди пъти повече. Основното убежище от взривната вълна беше изхвърлено по-високо и стените се издигнаха. Много стотици персийски войници бяха убити на място и още повече осакатени ...
  Едмон Дартанян, който също беше бутнат от взрива, падна на колене, но веднага скочи. Момчето-рицар отново излая:
  - А сега приятели атакуват! За слава на нашия Бог Аполон!
  И той се втурна пръв, проблясвайки бос, с прах, полепнал по кръвта на момчешки токчета. А зад него се втурна цялата римска армия, безбройна, във всеки случай, в кошмарен сън.
  Едмон Дартанян пръв достигна позицията на партите и бързо се изкачи под рухналата стена. Момчето Терминатор беше в голямо вълнение. Той сряза всички подред, въпреки че вече беше ясно, че партите са загубили способността да се съпротивляват. Моралът им падна и всяко желание да се противопоставят на римляните се изпари. Но все пак изтреблението продължи и стана истинско клане.
  Момчето-терминатор удари един от благородните персийци с голата си пета в брадичката и му счупи челюстта и врата. Той падна право в котела с кипящ катран, който партите бяха приготвили да излеят върху главата на атакуващите римляни.
  Разляла се смола и няколко персийци, уплашени, също паднали в котлите и били изпечени живи в тях.
  Оливър Туист, размахвайки мечовете си и прорязвайки друга поляна, изпя цяла балада:
  Аз съм рицар на Рим и мечът...
  Господ ме повика на бой!
  Светът веднага получи палач,
  И по-добре хвалете Фортуна!
  
  Реших да съживи голямата мечта
  Този човек стана силен като Бог!
  И се влюбих в мъдрост, красота,
  В който е въплътен поривът на сърцата към метала!
  
  Не, не е езичник, Цезар беше,
  Той не познаваше равния си в рати...
  И Рим със сияйна слава,
  Опровергайте страха-Сатана!
  
  Всичко ще се превърне в прах
  Но само духът е безсмъртен!
  Намерете сила в думите
  Които не ни казвайте на глас!
  
  Повярвайте ми, човек не е труп,
  Това е най-доброто, винаги живее...
  Лъчът на славата не е угаснал...
  Звезда в сърцата на любовта!
  
  И какво е кръв
  Тя ни дава живот...
  От болката има любов
  И се дръж за нея!
  
  Вярвай, че не си слаб
  И той беше силен духом!
  Нека робът загине в плът,
  Ние ще се справим с юздата!
  
  Когато победиш страхливостта
  И дивият ужас ще загине...
  Тогава се издигаш над покривите,
  Богове, които броят лицата!
  
  Олимп ще дойде, ще запали огъня,
  И ще има светлина...
  Но не докосвайте слабия герой,
  Клиент на офталмолог...
  
  Който тъпче малък червей,
  Самият той е безполезен по сърце!
  И моята голяма страст
  Под опашката два чипа пипер!
  
  Накратко, ела Белобог,
  Ще стана Аполон...
  Ще зачеркнем нулите с химикал,
  Имаме милиони зад гърба си!
  И с всеки удар на мускулестото момче, подобно на Херкулес, някой падаше. А персите тупнаха на колене и крещяха сърцераздирателно за милост.
  Столицата на Партия беше паднала и римското знаме сега се вееше над нея.
  Затворниците паднаха по лицата си и целунаха изящните следи от босите крака на момчето-божество, извършило трудовете на Херкулес.
  Едмон Дартанян взе ключа за Азия в силните си ръце и се изкачи при император Юлиан. Той благодари на наследника и му го върна, като каза: "Слава на Аполон".
  Юлиан изгражда нова столица. Едмон също започна да мечтае за всичко, сякаш малко ускорено, като на филм... Тук той отново се срещна с император Юлиан. Партийското царство, от което римляните имаха толкова много проблеми, победени, и Юлиан, който вече беше наречен Великият, реши да възстанови Вавилон.
  Появата на Едмонд Дартанян, нареченият син на императора и който се смяташе за син на Аполон, се възприема от римляните като знак на боговете.
  Пред момчето Весталките поръсиха листенца от рози. Едмон ги тъпчеше с боси крака и гордо изпънал гърди, той маршируваше като триумфатор. Венчелистчетата приятно погъделичкаха голите й пети и от това настроението се повиши. Джулиан стисна ръката на момчето, обезмаслено от военните работи, като каза:
  - О, сине мой! Поръчах от съкровищата, заловени от партите, да ти излея златна статуя, като вместо очи вмъкна смарагди! Понеже си син на Аполон, значи си като самия Бог на красотата и военното изкуство!
  Едмон Дантес отвърна скромно, кръстосвайки ръце върху мускулестите гърди на силен тийнейджър:
  - Аз съм просто като бог, като съм мъж!
  Джулиан кимна на силното момче, наистина като Аполон в юношеството си, и обяви:
  - Във ваша страна и в чест на началото на възраждането на Вавилон, ние ще организираме гладиаторски битки!
  Едмънд искрено каза:
  - По-малко кръв! Нашите богове не изискват жертви, а смелост и храброст!
  Джулиан се съгласи с това:
  - Дано да е така! Но онези партияни, които не се примириха, трябва да загинат в гладиаторски битки, за да не създават нови неприятности на Рим!
  Едмон Д'Артанян-младши отговори на това:
  Нека боговете решават съдбата им! Само жени и деца да не участват в тях!
  Джулиан отговори двусмислено:
  - Тези, които не са опасни за нас, няма да участват в танца на смъртта!
  Статуята, излята на Едмонд Д'Артанян, беше дори по-висока от реален размер, а изумрудените очи горяха. В ръцете си момчето-божество държеше два меча със стоманени остриета и дръжки, украсени с рубини. Релефните мускули бяха доста в съответствие с оригинала.
  След това имаше разкошен празник и още по време на празника се проведе първата гладиаторска битка. Двама грижливо измити и намазани с масло партияни се бият. Те се нападаха един друг с мечове. По-големият пропусна няколко удара на меча в гърдите и корема, рухна на пясъка. Битката се оказа мимолетна и почти всички римляни, недоволни от такъв изход, наклониха пръстите си надолу - довършете го! Оливър се въздържа. Не искаше да изглежда жесток или милостив.
  Партянинът без угризение на съвест намушка своя сънародник. На това всъщност гладиаторските изпълнения приключиха. Едва към края на празника, когато Юлиан, подобно на Нерон, изпя песен, войниците отново бяха извикани на стадиона. Този път бяха двама тийнейджъри.
  Те се бориха достатъчно дълго, нанасяйки много рани един на друг. И накрая, напълно изтощени, си пронизаха гърдите с мечовете си и замръзнаха.
  Едмон тропа с бос крак и недоволно отбеляза:
  - Татко ти обеща, че в гладиаторския двубой няма да има деца!
  Джулиан отговори решително, като удари с юмрук по масата:
  - И това не са деца! Те вече са на четиринадесет!
  Този резултат предизвика известно разочарование сред римляните и те освиркват мъртвите бойци.
  Едмънд не възрази. Самият той не смяташе за четиринадесетгодишни деца. Ако едно момче вече може да бъде с жена, значи не е дете!
  Да, и в онези дни в такива години в Гаскония се ожениха и се ожениха. Античността и Средновековието са едно!
  Гладиаторските битки започнаха на следващия ден.
  Партите се биеха помежду си. Бяха бесни, хвърляха се и намушкаха. Много кръв и пот бяха проляти.
  Още в първата битка двадесет души се биеха от всяка страна. Тези, които излязоха първи със зелени набедрени превръзки, а вторите с жълти. Битката продължи с променлив успех. Победиха зелените, от които само трима останаха на крака и дори тези бяха тежко ранени.
  Вторият дуел се оказа малко по-малко кървав от първия.
  Този път имаше петнадесет мъже от всяка страна. Някои в оранжеви бинтове, други в синьо. Тежките ботуши тракат по пясъка. Самите гладиатори са полуголи, много от тях са космати, така че спектакълът е доста варварски и напрегнат. Orange изглеждаше по-силен, въпреки че като цяло битката се оказа състезателна. Последва упорита размяна на удари, капеше кръв.
  И двете страни се люлееха като полъх на вълна.
  По-силен се оказа оранжевото, от което петима воини се изправиха на крака. А тия сини, които бяха купища, но бяха убити, римляните не ги простиха.
  Битките бяха в разгара си. Ето, например, три лъва и петима партяни с тъпи мечове. Банята се оказа кървава... Този път късметът се усмихна на лъвовете, освен на животните също, а мечовете бяха дадени на пленниците къси, ръждясали и дълго време не наточени.
  Тогава на ринга излязоха тийнейджъри, въоръжени само с кинжали. Имаше толкова много крясъци, крясъци, хапане. Те се преплитаха в прегръдка и се намушкаха с точките си, удряха, ритаха. Момчетата бяха толкова бесни, че дори не погледнаха кой в кой отбор е. Просто се убиваха, осакатяваха и довършваха на място.
  Единият дори изтръгна сърцето на другия от мускулестите му гърди, като последният умря от силен шок от болка.
  Колко е трудно и отвратително, но в същото време кърваво вълнуващо. Когато изпитваш смесица от вълнение, удоволствие и в същото време отвратително, когато голи, потни, окървавени и порязани тийнейджъри се измъчват и хапят един друг с оръжие.
  И в древни времена се раждат много деца и голям брой момчета участват в гладиаторски битки. Те са по-малко ценни стоки и не са толкова жалки. Често младите роби се бият напълно голи и винаги боси.
  Жените гладиатори също почти винаги са боси, с изключение на най-известните от тях. Такива момичета обличат елегантни сандали, за да подчертаят по-високия си статус.
  Робите не трябва да носят обувки до зряла възраст, само в студено време им дават груби дървени обувки, за да не се огъват ценните добитък от студа. И ако детето е по природа силно и може да издържи на снега, те предпочитат да го оставят без туника. Децата на свободните римляни, и особено на патрициите, носят сандали или чехли и ботуши в студено време, за да бъдат по-малко като роби.
  Едмон Д'Артанян е, разбира се, като син на бог Аполон, над подобни предразсъдъци. Но някои партиянски пленници, гледайки момчето в къси панталони, което седеше сам до императора, очевидно го сбъркаха с почетен козник и прошепнаха.
  А слухът на Едмънд е много остър и е неприятно, когато си мисля за теб така. Двама полуголи роби се приближиха до принца и започнаха да правят приятни масажи на босите крака на момчето. Толкова е хубаво да те докоснат азиатски момичета. Очевидно също заловени роби в завладяната Партия.
  На крака остана само един от тийнейджърите, който обаче също не можеше да се изправи поради множество рани и стоеше на четири крака.
  Следващият двубой беше малко по-екзотичен. Четири крокодила срещу две дузини партяни с пръчки. И само един имаше брадва в ръцете си. Алигатори се втурнаха към затворниците и те в отговор биеха с тояги. Някои партияни избягали. Крокодилът е много страшно животно. Като щрака устата, така и ухапаният партянин умря в такива зъби.
  И другият воин вече е загубил краката си, а другата ръка. И гладиаторските крокодили ядат много с удоволствие.
  Висок персиец с брадва отряза алигатора с брадва. Той дори не реагира: толкова силна кожа се оказа. И всичко бие подред и се втурва да погълне всеки, който е паднал под зъбите.
  Появи се кървавата каша. И започна да се разпространява по пясък и чакъл.
  Едмон Д'Артанян започна да флиртува с робини... И се събуди!
  
  ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ПРЕЗ ЧЕТИРИДЕСЕТ И ПЕТ
  АНОТАЦИЯ
  Сталин коварно атакува съюзниците и започва Третата световна война. Съветските войски първоначално постигнаха значителен успех, но щастието във войната е променливо.
  . ГЛАВА 1
  На 30 май 1945 г. започва нова война между Съветския съюз и съюзническите сили. Сталин реши, че Западът трябва да бъде премахнат, преди да се сдобие с атомна бомба.
  И войната започна. СССР имаше около седем милиона войници и офицери на фронта. Западът имаше приблизително същия брой пехота от различни видове. И различни държави. Съюзниците разполагат с повече от двадесет хиляди танка и самоходни оръдия срещу петнадесет съветски. Вярно е, че СССР има тежки ИС-2, докато съюзниците практически нямат такива чудовища. Може би, с изключение на двадесет танка Тортила с тегло осемдесет тона. Но съюзниците разполагат с "Pershings", които превъзхождат T-34-85 по въоръжение и челна броня, и "Curchills", които са много по-добре бронирани от тридесет и четири.
  Има и, макар и не масивен "Супершинг" с мощно и дългоцевно 90-милиметрово оръдие с дължина на цевта 73 EL и по-дебела предна броня. Освен това е много опасна кола. Но най-масивният "Шерман". По броня и въоръжение този танк е близо до тридесет и четири. При видимост, още по-добре в оптиката. Скоростите са приблизителни, както и теглото. "Шерман" е наистина висок и по-малко стабилен, по-трудно е да го прикриеш. Но е много по-тих в движение. Т-34-85 е много по-силен.
  Вярно е, че съветският дизелов автомобил има голям резерв на мощност и гори по-малко.
  Някои Shermans - "Firefly" са оборудвани със седемнадесет футов пистолет и превъзхождат тридесет и четирите и бронебойната сила на пистолета. Но те не са най-масовите.
  Като цяло съюзниците изглежда не са по-слаби на сушата. Имат достатъчно картечници и автомати.
  Но съветската пехота е по-закалена и има повече опит в тежки битки с врага. В това отношение Червената армия е силна.
  В авиацията превъзходството на силите е на страната на съюзниците. Особено в бомбардировача. И особено в четиримоторните самолети. Съветските изтребители са по-добри в маневреността на съюзническите превозни средства, но по-ниски по въоръжение и скорост.
  Разбира се, решението на Сталин на пръв поглед е хазарт. Но съветските асове са по-добри и по-продуктивни от западните. И най-важното, разчитах на изненадата.
  И това е голяма сила, когато атакувате внезапно. И тогава Червената армия успя да хване съюзниците изненадващо. И нека ги разбием.
  Тук имаше внезапен и много силен удар.
  Съветските войски още в първите дни се вклиниха.
  Екипажът на Елизабет се биеше на СУ-100 и изпращаше снаряд след снаряд.
  Момичето натисна босите си пръсти на лоста и сякаш взриви със смъртоносна сила.
  Ето жените, от които се нуждаете.
  И се нарязват красиво на картофи.
  Елизабет, смазвайки войските на съюзниците, издаде:
  - Радост ни очаква, най-висок клас!
  Екатерина блъскаше с босия си изсечен крак и изскърца:
  - За да се радвате на победата и да не скърбите за горчивината на поражението, имате нужда от потта на старанието и искрата на таланта!
  Елена изчурулика, оголи зъби и намигна:
  - Войникът усеща в сърцето си кога да тръгне в атака, а политик, който отдавна е в черния дроб, изпраща за клане!
  Ефросиня натисна педала с голата си пета, изпрати снаряд със смъртоносна сила и издаде:
  - Войникът понякога се посещава от съмнения относно компетентността на командването, но политикът, без съмнение, не е компетентен, че в способността да лъже!
  СУ-100 уверено проникна във всички съюзни танкове от голямо разстояние и показа своята ефективност.
  Елизабет рита с босите си пръсти и изскърца:
  - Войникът е син на орел, който кълве противник и пърха в небето, политикът е син на лисица, която се осра по главата и прасета встрани!
  Екатерина удари с помощта на гол, кръгъл, розов ток и изгука:
  - В битката смелите го победиха преди началото на битката, страхливецът загуби, без да влезе в битката, политикът изневери още преди разделянето на трофеите!
  Елена се изкикоти, бутна аленото си зърно надолу, изпрати смъртоносно унищожение на смъртта и изпищя:
  - В битка силите винаги са неравностойни, някой е по-силен, някой е по-слаб и всички са еднакво добри в игра на политика!
  Ефросиня също тропа с боси пръсти и гука, оголивайки зъби:
  - В битка войник драска от картечница, а политик отзад си барабани с език без резултат!
  Елизабет отбеляза, докато стреля по съюзнически танкове:
  - Войникът няма нужда да бъде стимулиран към подвиг - той винаги е готов, а политик ще те обвини всеки момент!
  Екатерина блъска, с помощта на голата си пета, разбива друг резервоар и изскърца:
  - Войник, като котка, има девет живота, а политик, като дявол, има милион маски!
  Елена с голяма активност изстреля смъртоносни снаряди по врага и изпищя:
  - Войникът, дори и да е болен физически, е психически здрав, а политикът винаги е обсебен от болезненото желание да прецака избирателя!
  Ефросиня агресивно отбеляза, изпращайки снаряди със смъртоносна сила с помощта на голите си пръсти:
  - Роботите не могат да се разболеят, истинските войници не се предават, а политиците по природа няма как да не се прецакат!
  Машината продължи да унищожава съюзниците. Освен това изсушаването пробива както оръдията, така и вражеската пехота.
  И съветските пилоти също се биеха в небето.
  Четирите красавици нападнаха в небето. Биеха се като гиганти по бикини и боси.
  Толкова красиви и борбени момичета.
  Наташа Соколовская удари врага от своя боец, удари колата и изгука:
  - Воин три пъти е воин, милион пъти политик е свиня!
  Анастасия Ведмакова също удари ножа с голите си пръсти и изскърца:
  - Войникът е на първо място човек, а на второ място войн, политикът е прасе на първа степен, а лисица във втора!
  Акулина Орлова, смазвайки нацистите и използвайки голите си пръсти, отбеляза:
  - Боса жена може да изпревари всеки обут мъж, лесно й е на краката без обувки, трудно се живее без мозък!
  Мирабела Магнетик го взе и с помощта на босите си пръсти изпрати дар на смърт и изпищя:
  - Една жена не се срамува да парадира с голите си пети, много по-лошо е, ако мъж те обуе и откъсне три кожи!
  Момичето се бореше във въздуха отчаяно и умело. Свалиха съюзнически самолети.
  Наташа, воин по бикини, нокаутира друга вражеска кола с помощта на босите си пръсти и чурулика:
  - Политикът може да блъска като танк, но бронята му е като желе от словесна диария!
  Анастасия, стреляйки с боси пръсти и удряйки врага, издаде:
  - Войник може да получи въшки в поход, но политик, който е в тила, вече е торна въшка по призвание, та дори и свине през цялото време!
  Акулина, твърд воин, удари врага с голата си кръгла пета и издаде:
  - Политикът е онази овца, от която няма да вземеш вълна за плъстени ботуши, а сам ще хрускаш зелева чорба с ликове!
  Мирабела се съгласи напълно с това и се включи с изрязания си бос крак:
  - Свинята дава на хората месо и бекон, а прасе политик само си окачва юфка на ушите и слага сирене в капан за мишки!
  Наташа използва техниката на цевта, сваля друг самолет и изпищя:
  - Речта на политика е твърда каша и мляска каша от обещания, а на нея още малко сирене от капан, такава храна предизвиква само язва на разочарование!
  Анастасия се изкикоти и, като намигна с сапфирените си очи, ухили се остроумно, каза:
  - Войникът обича жените и Родината, самият политик е като капризна жена и обича властта над Родината!
  Акулина отбеляза агресивно, като намигна с изумрудените си очи и използваше босите си крака:
  - Войникът иска да извърши подвиг и да стане герой, политикът винаги намира възможност да извърши подлост и да получи награда!
  Мирабела с голямо остроумие и блестящ апломб отбеляза, оголивайки зъби:
  - Ако един войник не брои звездите, то рано или късно ще ги спечели на пагони, но политик, смятайки себе си за звезда, дори не е заслужил кръст на гроба си!
  В самолетите момичетата бързо вкараха сметки. Но, разбира се, битката беше ожесточена.
  Съветските войски още в първите дни дълбоко пробиха отбраната и се вклиниха във вражески позиции.
  Танкът ИС-3 тъкмо беше започнал да пристига на фронта. Тази машина има много добра кула - особено по отношение на предната броня. Вярно е, че самият танк е с три тона по-тежък от IS-2 с подобно шаси и двигател.
  Аленка кара тази кола с други момичета. И танкът се бори непробиваем в челото за оръдията на съюзниците.
  Аленка с помощта на босите си пръсти стреля по врага, разцепи бронята на Шърман и изчурулика:
  - Войникът не винаги намира място под слънцето, но душата му е светла, политик понякога заема мястото на светило, но самият дявол е по дух!
  Анюта също стреля с картечниците си и остроумно отбеляза:
  - Войникът търси слава и иска да оцелее, политикът вече е намерил срам и иска да живее по-широко!
  Алла, това червенокосо момиче с яростна сила, изпрати снаряд с помощта на голите си пръсти и изскърца:
  - Войник поздравява и остава с чест, политик подхлъзва прасе, а самият той си остава мършав глиган!
  Мария, това момиче със златиста коса, натисна лоста с голата си пета, изпращайки смъртоносен дар на смъртта и изчурулика:
  - Войническата служба не позволява да нарасне корем, но загубил корем, воинът придобива безсмъртие в сърцата на хората, а политикът, разработил корем, остава само в черния дроб!
  Олимпиас, удряйки врага с боси пети, издаде:
  - Войникът не щади стомаха и няма корем за това, че сме обичани от момичетата, политикът се тръска за корема и се разтърси и за това сме мразени от избирателите!
  Момичетата, както виждате, напълно се разминаха. И те са на танка ИС-3 бушуват като гиганти.
  И победи войските на съюзниците.
  Чърчил и Труман само поклатиха глави. Така се оказа катастрофално поражение на техните войски. Червената армия вече е стигнала до Рейн, образувайки няколко котела.
  Все още обаче не всичко е решено. Преса на съюзническата авиация. Бомбардировачите са много мощни и с колосална убиваща сила.
  B-29 по принцип е много опасен с дванадесет картечници. Толкова е лесно, че не можеш да го спреш.
  И доста бързо. Съпоставим по скорост с Як. Не, не можеш просто да го вземеш.
  Момичетата, трябва да кажа, са много агресивни и красиви в съветската авиация и не можете да ги спрете толкова лесно. Могат да свалят всеки самолет.
  Дори страховитият B-29, който има смъртоносна мощност. И събаря всички.
  Сталенида, например, също седна на кормилото на самолета. И тя свали американска кола от своя LA-7, гукайки:
  - Босоно момиче е по-щастливо от стара жена, обута от шарлатани, обещавайки вечна младост и богатство, но вместо млада кожа, откъснаха три кожи!
  Момичето натисна спусъка с голите си пръсти, събори друг враг и изпищя:
  - Войникът все още не е съвсем генерал, не му отстъпва по изобретателност и смелост, политикът не е съвсем сатана, но за да прави подлост, все пак има какво да научи от дявола!
  Steelenida е много готино и весело момиче.
  Тук тя удря вражеския самолет. Нокаутира го с колосална точност и казва:
  - Голата женска пета е кръгла и съблазнителна, голите крале, с които политиците се появяват пред нас, когато са откъснати от маската, закръглени в речта, но отвратени!
  Воинът показва своя висш пилотаж и унищожение. И това вероятно не е достатъчно.
  Съюзниците са притиснати от нашите бойци. Но и американските войски не се бият толкова зле.
  Войници от Америка стрелят доста точно. Хората им са въоръжени, от детството и знаят как да удрят с пушки и пушки. И американците имат добри автомати.
  След като ефектът на изненадата донякъде притъпи, загубите на Червената армия започнаха да се увеличават.
  Все пак Америка и Великобритания са силни страни с много колонии.
  И дори във въздуха битките кипят наравно.
  И пилотите на съюзниците не са лоши.
  Наташа Соколовская, борейки се и използвайки голите си пръсти, го взе и остроумно издаде:
  - Пилот не се ражда крилат, той получава криле в борбата, политик не се ражда с нос, но без затруднения оставя избирателите с нос!
  Анастасия, събаряйки друга кола, изчурулика, оголи перлените си зъби и намигна:
  - Войнишкото умение се ражда в агония, политическата виртуозност поражда агония на избирателите!
  Акулина отбеляза, стреляйки с помощта на голите си пръсти на изрязаните си крака:
  - Войникът все още не е майстор, но се учи от битка на битка, политикът вече не е ангел и става помия от една предизборна кампания в друга!
  Мирабела, отрязвайки враговете с помощта на много добре насочени и точни изблици, издава:
  - Роденият да пълзи не може да лети, но робът от раждането може да лети до трона, ако има упоритостта на кълвач, интелекта на бухал и погледа на орел!
  Те събориха автомобили знаменито... Червената армия проби до Рим. Там те са посрещнати ентусиазирано от италианските комунисти. И много други националности.
  Започва освободителната кампания на Червената армия в Европа. И се развива много успешно. Въпреки че загубите бяха много големи.
  Месец след началото на офанзивата съветските войски вече приближават Париж.
  Дори масираните бомбардировки не можеха да ги спрат. Имаше бавен, но стабилен напредък. И загубите бяха възстановими.
  Имаше походно попълване, вербувани и войници от Европа.
  Поляците, румънците и унгарците също воюват със съюзниците. Имаше мащабна офанзива.
  Американците и британците очевидно губеха, но продължиха войната ...
  На 3 юли 1945 г. съветските войски влизат в Париж. В града започнаха ожесточени боеве.
  Съюзниците вече са претърпели непоправими загуби и се съпротивляват вяло. Поражението на западните армии стана почти с темпото на блицкриг. Сталин беше много доволен.
  Да, подло е, разбира се, но практично. А войските на Съединените щати и Великобритания отчаяно се опитваха да настигнат.
  И сметката на затворниците достигна милиони, а работната сила все още е много необходима в лагерите.
  Йосиф Сталин мъдро отбеляза:
  - Най-силният побеждава във война, а най-голямата сила е в хитростта, така че лисицата винаги ще превземе лъва!
  Това обаче не е всичко. Пред Великобритания, която е защитена от много мощен флот.
  
  Съветската подводница "Пионер" с екипаж от момичета атакува британците.
  Момичето Николета изпраща торпедо към англичанина с помощта на босите си пръсти и крещи:
  - Войникът го взима не толкова със сила, колкото с изобретателност, мозъкът е най-силната част на тялото, въпреки че няма мускули, а езикът е най-вреден, макар и зад зъбите!
  Тамара, също изпращайки торпедо със смъртоносна сила с голите си пръсти, отбеляза:
  - Войникът стяга колана, за да бяга по-лесно, политиката кара избирателите да си стягат колана, а те се разпиляват!
  Аврора също изстреля торпедо по врага и изпищя:
  - Войникът има духовни крила и орел в душата си, политик има свинска стотинка в духа си, а душа по-лоша от прасе!
  След това момичетата ще се смеят и ще вземат нещо смешно и ще пеят, за слава на Русия.
  И обратно към битката...
  Оказва се, че е пълноценна война. Франция вече е пленена, а Червената армия прекоси Пиренеите. Часът на победата наближава все повече и повече.
  Ето ги момичетата в края на юли в Мадрид.
  Пленените войници са принудени да целуват босите си крака. Правят го с ентусиазъм.
  Зоя с усмивка отбелязва:
  - Езикът на мъжа охотно облизва босата пета на жената, но глупавите мъже още по-охотно се оставят да бъдат обути от политици, вързани за език!
  Августин, чиито боси крака бяха обсипани с целувки от мъже, отбеляза разумно:
  - Политиците имат дълги езици, но много къси ръце, за да изпълнят обещанието за безразмерни уста!
  Светлана, чиито голи подметки, леко прашни, но елегантни, бяха облизвани от двама младежи, отбеляза:
  - Който има интелект, мухите кълват медените речи на политиците, а който има алчността на плъховете, бързайте да хапвате сирене в капан за мишки!
  И момичетата избухнаха в смях, беше много забавно и приятно по свой начин ...
  Олег Рибаченко също се бие със съюзническите сили. Момчето хвърли граната със смъртоносна сила с голите си пръсти и каза:
  - Политиците рядко са глупаци, напротив, по-често глупаци са тези, които пускат гласа си на сладък политик, рискувайки да получат удари по ушите за това и да останат без панталони!
  Маргарита Коршунова, сражавайки се с мощна армия, а също и хвърляйки дарове на смъртта с боси пръсти на краката си, се раздаде, оголивайки зъби:
  - Самият политик е джебчия, и той е джобен човек, и джобът му няма дъно, но може да извади от него само фига за избирателите!
  
  Момчето и момичето се засмяха и оголиха перлените си и много искрящи зъби.
  Олег Рибаченко, давайки граната с голата си пета, отбеляза:
  - Нашественикът тъпче земята с ботушите си, а жената тъпче мъжа с боси крака, земята стене от болка, мъжът гука от възторг!
  Момичето Маргарита се обърна и продължи:
  - Войникът не иска да убива, но върши дълга си съвестно, политикът е жаден за кръв, а няма и грам съвест!
  Децата се бориха и показаха най-високите си бойни умения.
  Гибралтар вече е щурмуван от Червената армия.
  Алис и Анжелика се бият. Момичетата, разбира се, са почти голи само по тънки бикини и загоряли.
  Алис хвърли убийствен дар на смъртта с бос крак, раздрънка резервоара на Challenger и изгука:
  - Войникът не е хамстер, за да се запаси, и не гофер, за да се крие, и не е плъх, който да гризе сам, но той наистина има лъвски зъби, когато се бори за справедлива кауза!
  Анджелика, пускайки смъртоносен взрив и изпращайки дар на смърт с голата си пета, извика:
  - Войникът е бойна единица, политикът е просто войнствена нула!
  Алис, атакувайки и стреляйки, каза:
  - Политикът не е войник или воин, но убива много ефективно с дълъг език и откъсва покрива от пантите!
  Анжелика, като посече войниците на съюзниците и ги посече, предаде, като подари смърт с боса си пета:
  - Диктаторът премахва и стърготини от пънове с дълъг език, трион на красноречието!
  Момичетата показаха класа си. Гибралтар падна. Плененият британец целуна босите крака на момичето.
  Алис съвсем логично отбеляза:
  - Най-здравата кост е езикът, ако не е вързан!
  Анжелика беше напълно съгласна с това, като хвана краката на един от затворниците за носа с голи пръсти:
  - Ако един политик е с езици, значи в полемиката няма да събира кости!
  Алис се изкикоти и отбеляза агресивно, намигвайки със сапфирени очи:
  - Политикът все пак е този плод, никога няма да узрее да нахрани избирателите, а гнил от момента, в който се излага за оценка чрез гласуване!
  Анжелика, оголила перлените си зъби, отбеляза:
  - Политикът е плод, който, изливайки сока на красноречието, превръща избирателите в зеленчук!
  И момичетата се хвърлиха - едно голо ходило срещу друго.
  Олег Рибаченко философски отбеляза:
  - Половинлитрова бутилка водка е по-смъртоносна от дузина хитлери, така че нека пием за това, че само алкохолът убива руснаците!
  След това комсомолците пяха в хор;
  Славни момичета на комсомола,
  Верен на хартата във голямата война...
  Гласът на красавиците е звучен,
  Няма по-красива на земята!
  
  Нашата родина ще стане красива,
  Ще изградим светъл комунизъм...
  Опасно е да се биеш срещу руснаците,
  Злият фашизъм е унищожен веднага!
  
  Веднъж се бихме близо до Москва,
  Имаше силни студове.
  Хитлер беше в съюз със Сатаната
  И сега фюрерът има нули!
  
  Мария и Лада ни помагат,
  Противниците смело побеждават...
  Няма по-добри красавици от нас,
  Мечката избухна в ярост!
  
  Въпреки че студът бушува много свиреп,
  Комсомолци се втурват боси...
  Често е жалко да се срещнем с Юда,
  Да ги ударим в лицето!
  
  За момичета, един зов за борба,
  Осмелете се да покажете ожесточена битка...
  Комсомолец не с душа на шут,
  Изпитът по статистика е просто пет!
  
  клас страхотно момиче ще покаже
  Славата ще бъде потвърдена със стоманен меч ...
  Ние сме дори по-хладни от черните демони,
  Нека разбием муджахидините на парчета!
  
  Не давайте милост на фюрера
  Момичета във вечна слава завинаги...
  Ще има звезда за нас, вярвай в награда,
  И една страхотна сбъдната мечта!
  
  Никога няма да коленичим
  Не огъвайте рицарите в плен ...
  Нашият учител е мъдрият Ленин,
  Разбира се, съдим по ума!
  
  Няма Отечество - Родината е по-скъпа,
  Комунизмът разтърсва земята...
  Те удариха фюрера по лицето,
  Имам чук зъл фашизъм!
  
  Ние знаем как да се бием много смело,
  Ще можем да поемем всички препятствия с щурм ...
  Носи RPG момиче в чанта,
  Записах си номера в бележника си!
  
  Близо до Москва нацистите бяха твърдо дадени,
  Резервоарите им горяха като свещ...
  И те изтекоха от нашите,
  Комсомолка порязва от рамото!
  
  Ние не даваме на Хитлер милост,
  Автоматичната машина на момичето драска...
  Всички бягат, губейки копелетата,
  Твърдостта на руския дух е монолит!
  
  Имаме смъртоносни ракети,
  Самолет излита над звездите...
  Пеят се героични дела,
  Втурна се като орел в полет!
  
  Ние сме нахални комсомолски момичета,
  Всички зли са родени да бягат...
  Пръстите на босите ни крака,
  Да хвърлят добре насочени гранати!
  
  Какъв фашист вярва, че ще получите
  Ще гориш като паяк...
  Демоните ще се мъчат в подземния свят,
  Който служи на Адолф - Сатаната!
  Влечугите получават зло по рогата,
  Автоматът на момичето драска...
  Повярвайте ни, щедро се радваме на гостите,
  И имаме надежден меч и щит!
  
  Момичето обърна мелницата
  Муджахидините ловко отрязаха...
  Толкова голям беше насочен към муцуната,
  Но тя помете с неговия огън!
  
  В Русия няма по-силна армия
  От колкото от момичета боси и по шорти...
  Не носете лицемер, вие сте глупости,
  Ще избягаш от тях в храстите!
  
  Бялата светлина блести като мълния,
  И сияеща звезда свети...
  Столицата устоя на ордата,
  Нашата от Бога Москва!
  
  Сталинград и това е славен подвиг,
  Всеки руски воин е великан...
  Да приготвим ковчег за нацистите,
  В крайна сметка Господ винаги е Един с нас!
  
  Безкрайната сила на Вселената
  Нека цъфтим във вярата в рая...
  Нашият бизнес е работа и създаване,
  Издържаме изпити за пет!
  
  Похвалете Лада и Мария,
  Те са свети, майки на боговете...
  Сега няма бариера пред комсомолците,
  Заради нашите дядовци и бащи!
  
  Скоро ще построим рая на планетата,
  В него няма да има скръб и вражда...
  В крайна сметка рицарят на присъдата е достоен,
  Отразявайки натиска на злата орда!
  
  Страх и се покай, враг Господен,
  Ще бъдеш хвърлен направо в ада...
  Този, който се покланяше на подземния свят
  Завинаги ще бъде в пламъци!
  
  Уважаеми Адолф и за това в агония,
  Толкова ме боли да се гърчиш в ада...
  Ще има наука за нечестивите,
  Предпочетохте Хитлер пред Христос!
  
  И за комсомолския гений Сталин,
  Това е универсалният идеал...
  Нервите му дори станаха по-силни,
  Мечтаех за такова величие!
  
  Скоро идва ерата на комунизма
  Силата на науката ще възкреси мъртвите...
  Орди от реваншизъм няма да дойдат,
  Бронзов рог на победата крещи!
  Комсомолците приключиха с пеенето, а Олег Рибаченко също реши да пее сам, като вечно млад мъж.
  На звездни кораби момчето излетя,
  Той иска да се състезава с врага в битка ...
  Въпреки че във Вселената цари хаос,
  Но мощен бластер, скрит в чанта!
  
  Воин велик руски боец,
  Може да движи мечове, докато играе...
  Въпреки че изглежда като перфектен младеж,
  Силата кипи топъл май!
  
  Той иска да се бие като шампион
  Много зли от планетата ще се напълнят...
  Въпреки че милиони орди атакуват,
  Но командирът ще те похвали с победа!
  
  Момче в скафандър е нахален човек,
  Мечът на хиперплазмата ще разсече снопове...
  Често тичах бос през снега,
  За да не тъпчат Русия с ботуши!
  
  Истинската истина в сърцата ни
  Гордо вдигаме глави...
  Духът, който някога беше в белите бащи,
  Ще се запознаем с овесена каша!
  
  Силата на Отечеството е толкова голяма
  Че Вермахтът не смее да се справи с него,
  Русия, прославяща знанието от векове,
  И не носете глупости!
  
  Нека служим вярно на Бога
  Във всеки бизнес ние изграждаме творчески ...
  Не тъгувайте момчета за момичета,
  Нашето съзнание ще бъде красиво!
  
  Не, ще залитна в битка, боец,
  Дори и да стана пионер...
  Исус е моят по-голям брат и баща,
  Излива благодатта си с обилен порой!
  
  Русия ми дава райски букет,
  Камъните в небето блестят като диамант...
  Подвигът на войника се възпява в стихове,
  Ще получим щедро място в рая!
  
  Не, ще бъдем глупаво палави,
  Нека направим света свеж красив...
  Злият ловец вече се превърна в игра,
  Много е опасно да се спори с нас!
  
  Нашите момичета са много добри
  Зъбите блестят като перли...
  Ще танцуваме с тях от сърце,
  Мълния удря злато от небето!
  
  Имаме мощна армия
  Ние строим лодки с оръдия дори ...
  Слава на Русия истинска чест,
  Ще сготвим много мазна каша!
  
  Като цяло момчето е смел войник,
  И той ще победи противниците, като играе ...
  Момчето насочи мерника към картечницата,
  Планетата ще се превърне в рай и рай!
  
  Сега, когато Европа е завладяна, трябва да стигнем до Америка и да кацнем във Великобритания.
  Но Англия и САЩ имат мощен флот. А СССР в морето е много по-слаб и не е толкова лесно да се превземе Великобритания.
  Има подводна война. Тук СССР се опитва да използва немски подводници. Разбира се, собственото не е достатъчно за победа.
  Но германците успяват да потопят повечето от подводниците си.
  Екипажите са спешно подготвени за оцелелите.
  Войната се проточи донякъде и предстои втора още по-драматична поредица от битки.
  . ГЛАВА 2
  Отново Олег Рибаченко Руските богове се върнаха към мисията на Третата световна война.
  Дойде 1946 година... Битката се премести в морето и във въздуха. Докато самата Великобритания издържи.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова се бият в Африка. Те се стремят да освободят колониите.
  Момче, което изглежда на дванадесет, заедно с момиче, също на същата възраст, тича през джунглата.
  Голи, кръгли, токчета на детски крачета проблясват. Момчетата са готови да се бият и са нетърпеливи да се бият.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова изработват безсмъртие, като изпълняват мисии по фронтовете на Третата световна война. И те са щастливи да се бият.
  Ето безсмъртни деца, попаднали в базата на британците. И в ярост атакуват цял полк противници.
  Олег Рибаченко хвърля граната с голи пръсти и казва:
  - Момче с боса пета избива зъбите на враг, възрастен, подкован с политика, остава беззъбо куче, което вие на луната!
  Момичето-терминатор Маргарита Коршунова също ще хвърли убийствен дар на смъртта с боси пръсти и скърцане:
  - Гръмогласната слава не идва лесно на войник, но тя е умна, но политик от време на време се сблъсква с шумни скандали с известна слава!
  Децата с феноменална сила смазаха британците и показаха своята висша класа.
  И други момчета също се биеха с голям натиск в Африка.
  Димка и Данка, заедно с други момчета от младши батальон на Червената армия, отлетяха за Африка. Съветският шестмоторен транспорт може да превозва до двеста въоръжени парашутисти. Но имаше цял батальон от триста бойци от по-младата разновидност на орлетата Сталин. Триста момчета на около дванадесет години, привидно все още доста издухани, но в действителност те бяха специално подбрани момчета, които вече бяха получили не слаба военна подготовка.
  Сталин искаше колкото се може повече тийнейджъри да участват във войната. В Африка основните британски сили вече са разбити, въпреки че в Судан все още има силни гарнизони. Вярно е, че колониалните войски не са напълно надеждни, а всъщност британските части .... Те не са толкова добре въоръжени, особено с танкове, опитват се как да прехвърлят техника през метрополията. Следователно рискът от големи загуби при момчетата е минимален. Предполага се, че е на нивото на конвенционалните тактически учения, а по-младото поколение ще трупа опит във войната.
  Дмитрий и Данка знаят добре немски (предполагаемият враг), както и английски, испански и френски. Тяхното училище също е елитно и съветските деца на теория трябва да са най-умните.
  Съветското момче, очевидно измежду лидерите, висок и мускулест Максим Танков се ръкува и каза честно:
  - Не очаквахме, че беларусите могат да бъдат толкова силни и умни. Например, плюйте ни, като първокласни руснаци! А немският е още по-добър!
  Димка скромно отбеляза:
  - И какво толкова изненадващо. Може би ще трябва да се бием, но ако отидеш в разузнаване и не знаеш немски език, колко информация ще събереш?
  Максим се съгласи.
  - Вярно е! Но по принцип навремето германците са учили, че сте руски подчовеци. Славяни, уж това е преходен етап между маймуна и човек. Тоест, по отношение на развитието на интелигентността руският е малко по-висок от домашен любимец. Какви идиоти бяха нацистите!
  Данка сърдито стисна юмруци:
  - Да, мога да вградя за такива думи.
  Максимка отговори:
  - Само изборът на оръжия зависи от мен. С ръкавици си шампион на полусвета, но какво ще кажеш за битка с нунчаку?
  Данка се изненада:
  - И какво е то?
  Съветското елитно хлапе искаше да отговори, но Димка го изпревари:
  - Това е земеделски инструмент, който в Китай избива снопи. Монголските татари забранили на китайците да носят оръжие, така че превърнали това външно безобидно устройство в смъртоносна тояга. Разработена е цяла система за борба с нунчаците. Тогава тя е приета от японците в края на деветнадесети век. Вероятно от тях е преминало към войските на СССР.
  Максим отговори:
  - Не със сигурност по този начин. Великият Сталин покани няколко гурута от Китай преди десет години, като нареди училището за ръкопашен бой на Съветския съюз да бъде най-напредналото в света. Не трябва да се мисли, че ние, съветските хора, като най-висшата нация, не искаме да учим нищо от другите народи. Нашето съветско военно училище изисква максимално отчитане на човешкия фактор.
  Данка кимна.
  - И беларуски също. Сталин каза - технологията през периода на реконструкция решава всичко! И тогава, във втората петилетка, той развива идеята - кадрите решават всичко!
  Димка каза друго:
  - Трябва да кажа, че не всичко е наред с човешкия фактор. Например нивото на техническа подготовка на войниците изостава. Но като цяло.
  Макс предложи:
  - Искате ли да играете Сталин-Хаш?
  Съветските момчета бяха изненадани:
  - И какво е то?
  Максим намигна.
  - Последното изобретение на Великия Сталин. Като шах, който се играе не от двама, а от четирима, двама по двама. Но на една дъска от четиристотин клетки. Има танкове, самоходни оръдия и бойни кораби. Общо всяка фигура има четиридесет и общо сто и шестдесет. Някои се движат като шах, други не. Плюс някои други нововъведения... Например танк и боен кораб могат да бъдат свалени само от танкове, самоходни оръдия и връзки, а пехотинците или заедно, или ако стигнат до определена линия, усилват оръжията си. Като цяло играта е много трудна, никак не прилича на шах.
  - Покажи й. - попита Данка.
  Максимка извади от раницата си сгъваема дъска. Беше шарнирно и доста компактно. Фигурите са магнетизирани. Четиридесет еднакви. Самата дъска е доста консервативна, правоъгълна. Правилата са интересни, по-специално, почти всички фигури не удрят така, както се движат, с изключение на танковете. Те могат както да бият, така и да ходят с улавяне.
  Както се очакваше, най-силното парче е бойният кораб, най-слабият е лекият пехотинец. Тук имаше самоходни оръдия и кой се интересуваше от самолети, и то един по един, но от друга страна, щурмовак, изтребител, бомбардировач и хидроплан. Освен бойни кораби има и разрушители. Пехотата също е различна, механизирана, проста и кавалерийска. Тоест не е лесно да се разберат правилата. Димка веднага отбеляза:
  - Не, тази игра на шах не може да бъде победена по популярност. Нивото на трудност е малко над върха!
  Максим се съгласи:
  - Да, тук няма да е лесно да се разработи стратегия. И не можеш да пишеш умни книги. Но това е точно за червените арийци!
  Данка се съгласи.
  - Да, за арийците на Бяла Русия! Хайде да играем!
  Дима предупреди:
  - Ще има малко удоволствие!
  Максимка покани друго момче и след като създаде двойка, той започна да играе срещу момчетата. В този случай избрах кафяво. Димка и Данка са естествено червени!
  В началото играта наистина не беше вълнуваща, но след това момчетата се включиха. Димка, като роден стратег, грабна инициативата и започна да изтласква враговете от фланговете. В играта на фюрера като цяло нямаше крал и щабът можеше да бъде изместен, без да се губи ход.
  Но момчетата не бяха допуснати да играят. Прозвуча аларма...
  - Въздушна атака!
  Момчетата веднага се втурнаха към илюминаторите. Въпреки че прозорците бяха тесни, не се виждаше много добре през тях и дори имаше смачкване.
  Кацащи самолети летяха в колона, и разбира се с ескорт на добре въоръжени бойци.
  Имаше не повече от дузина англичани. Спитфайърс, виждайки, че руснаците откриват повече огън от картечници, опитвайки се да ударят от голямо разстояние. Но те сами получиха отговора. Три самолета на Кралските военновъздушни сили започнаха да пушат, а останалите избягаха.
  Момчетата подсвиркваха силно, но никой не псува нецензурни думи - дисциплина. Но те нагазиха с ботушите си и пуснаха редица солени шеги.
  Разбира се, транспортът не може да преследва бойците, разликата в скоростите е порядък, така че момчетата трябваше да се успокоят и да се върнат към бизнеса си. Някои дори започнаха да правят лицеви опори от пода, други да правят преса.
  Въпреки това Димка беше толкова вдъхновен, че изпя:
  Уважаеми другарю Сталин,
  Ти си великан - могъщ гений!
  И надарен със земна сила,
  Далеч от вихрушките на злите призраци!
  
  Ние градим нов, светъл свят;
  В който - главният пролетар!
  Знай, че ще завладеем небесата
  Нека изсвирим химн на рев на арии!
  
  Тук тръгваме към война:
  Походът води до освобождение!
  За нашата прекрасна страна
  За безграничния дар от постижения!
  
  Силата не е в танковете, не в бронята,
  Тя е в свободен мъж!
  Няма дух в подлия роб,
  Който е в робство завинаги!
  Но робът е само лагерът на твоята душа;
  Винаги има сила да хвърлиш хомота!
  Разбийте веригата на палачите,
  Няма нужда да спите, сякаш е черно на количка!
  
  Когато спазвате достойнство;
  Ще принудиш всички да се съобразяват с теб!
  Все пак ти си мъж, а не въшка,
  Войникът не е шут с лице на шут!
  
  Ще дойде, знам чиста светлина,
  Където няма значение и всичко е прекрасно!
  Къде е отговорът на всеки въпрос,
  Където никой никъде не е претъпкан!
  
  Работете здраво за това
  Трябва да учиш и да работиш!
  Представете си живота като този
  Първата й грижа!
  Димка свърши с пеенето и се заслуша в аплодисментите, а полетът продължи...
  Наташа Соколовская и други момичета продължиха да се бият в небето.
  Наташа натисна с босите си пръсти бутоните на джойстика, свали английски самолет и изгука:
  - Войникът е воин на светлината, независимо за каква идея се бори, политикът е мерзост на мрака, независимо под какво знаме действа!
  Анастасия Ведмакова също избухна с феноменален отскок встрани, като събори опонента си, чуруликайки:
  - Няма значение под какво знаме е войникът, основното е, че в сърцето му гори смелост, а цветът на цвета няма значение, той страхливо ще бъде в черния дроб на избирателя!
  Акулина Орлова продължи да се бори, хвърляйки самолета си от страна на страна. Обърна страхотна кола.
  И тогава тя свали врага и изчурулика:
  - Войник под лошо знаме заслужава повече уважение от политик под правилните лозунги, но независимо от чаршията, снасяща прасе!
  Мирабела Магнетик с помощта на голите си пръсти насочи самолета си между огнените потоци и издаде:
  - Комунизмът е рай, който хората дори градят на земята с мазоли ръце, но свинските политици превръщат планетата в ад, унищожавайки доброто с дълги езици!
  Момичетата се бориха с голяма страст. И се представиха много добре.
  Олег Рибаченко отново се бие с британците и американците и отрязвайки враговете, той пее:
  - Войникът за Родината винаги е планина, политикът само бави калдъръм, борецът му е прасе ура, за да не тръшка много!
  Маргарита Коршунова засече съюзническите войници с мечовете си, минавайки покрай мелница за клане, и изскърца:
  - Една жена може мълчаливо да бъде добър войник, а политик, дори и в гащи, е гадна, бъбрива жена!
  Батальонът, състоящ се от бойци на Червения орел, триста дванадесетгодишни момчета, беше възстановен на място и прехвърлен по-на юг. Първоначално момчетата бяха карани няколко километра с коли, но след това ръководството очевидно промени решението си и реши да организира бягане за оцеляване за момчетата.
  Момчетата бяха принудени да се съблекат, като останаха по военни шорти и така почти голи и боси с чанти на раменете, да бягат на юг.
  Разбира се, им беше позволено да се намажат с нов, доста ефективен слънцезащитен крем и маршрутът не минаваше през пустинята, а през по-мека и по-малко горяща трева, тъй като минаваше покрай река Нил и около пълноводен източник , трева и дървета растяха, но все пак изпитанието беше най-трудното. Защото трябваше да бягам, в условията на дивата африканска септемврийска жега, и дори с картечен пистолет, както и раници с провизии.
  Разбира се, в батальона имаше момчета, представляващи цвета на съветската нация и имащи прилична физическа подготовка, но все пак.
  Младите воини бяха изградени и техният командир, същият идиот като тях, макар и доста висок, с мускулите на Аполон, заповяда:
  - Е, братле! Знам, че ще ти бъде трудно, но дългът е дълг! До вечерта трябва да изминем петдесет километра! Това е заповед.
  Дима отбеляза:
  - Хм, да! Думата тази команда звучи като заклинание! Не може да се пренебрегне.
  Дани отбеляза:
  - Готов съм да се обзаложа, че няма да го направим!
  Максим Танкови възрази:
  - Ние сме длъжни да изпълним, защото сме червени арийци! И вие сте белоруси, арийци, ако запишете в най-добрия батальон "Червено орле".
  Раница зад гърба му, заедно с боеприпаси, вода и спойки, е осемнадесет килограма, плюс трикилограмов картечен пистолет. Двадесет и един килограма е трудно за възрастен, ако ходите дълго време, а след това бягате и дори под палещото слънце.
  Димка потърка босия си детски крак в тревата. Момчетата бяха ентусиазирани да се отърват от обувките, носеха кожени ботуши (кожата наистина е изкуствена, но все пак не е някакъв кирзач), тук е трудно да се бяга. Кедовете или тенис обувките биха били по-добри, но в условията на воюваща Съветска Русия това е лукс и те решиха да не развалят момчетата.
  Прозвуча команда и войниците от Червения орел се втурнаха да бягат, като се опитваха да запазят подобие на формация.
  От Нил подухна свеж вятър, който задуха приятно по голите мускулести торсове на момчетата. Донякъде напомняха тийнейджъри титани, готови да щурмуват небето. Бягаха премерено дишайки, почти пръсти до пети. Напред бяха най-високата и, разбира се, висока Данка, въпреки че шест момчета, включително командира, бяха по-високи от него. Димка, който беше само малко над стандарта, единадесетгодишното му дете трябваше да се втурне, почти в самия край. Вярно е, че в това имаше предимство, по-малък шанс да смачкаш петите или да получиш удар с крак. Той е най-младият тук, но със сигурност не е най-слабият или още по-глупав.
  Натоварването е осезаемо, но все пак приемливо и всеки има опит от джогинг с товар. Дори и с голяма тежест, когато носеха например партньор на раменете си.
  Под босите крака на плешивите хора от време на време хрущят в счупени палмови клони или шишарки, понякога има бодливи растения, които момчетата се опитват да заобиколят. Тревата е загрята, често суха, но със сигурност не гори като пустинен пясък. Общо взето още може да се живее, само Слънцето изгрява и засилва жегата.
  Висок Максим, горе-долу на ръст като Данка, и тичат рамо до рамо. Руско момче пита съветско момче:
  - Е, сега сте във война! Разбира се, още не съм помирисал барут, но имаме всичко пред себе си. Изпитвате ли някакво вълнение?
  Данка честно отговори:
  - Все още не! - И добави. - Честно казано, не!
  Максимка изсумтя презрително:
  - Правя го! Ще бъда честен, да! Е, какво от момчетата на моята възраст може законно да воюва. Бийте се, стреляйте, убивайте, взривявайте, хващайте. В крайна сметка това е романтика. Все пак и вие с Димка искахте да се почувствате като живи воини, да се измъкнете от рутината!
  Данка отговори:
  Животът ни не е рутинен. Като цяло да си пионер, дори лидер и спортист е много интересно.
  Така че защо се регистрирахте при нас? Страхувате ли се да не бъдете убити или осакатени? - дразни саркастично Максимка.
  Данка се нацупи:
  - Затова се записах, за да покажа, че беларусите могат да се бият не по-зле от руснаците. И тогава целият свят пише и говори за вашите победи ...
  Ханс се засмя.
  - Е да! За нашите победи, слава в цялата вселена. А вие, беларусите, трудно можете да бутнете мъничката немска армия в блатата с партизански методи. Няма с какво да се хвалиш!
  Данка отговори:
  - Имаме и Халхин Гол!
  Максимка изсумтя презрително:
  - Малка схватка къде в Азия. И нашите момчета вече превзеха Европа, почти цяла Африка и Азия. И ще хванем Америка, време е да плюем!
  Очите на Данка блеснаха гневно:
  - Политиците имат дълги езици и безразмерни амбиции, но за да грабнат Земята, ръцете са къси, а умът е още по-малко!
  Максим се засмя.
  - А как ви принудихме да подпишете Брест-Литовския договор? Ти ни даде земя, брои до Днепър, като имаш три пъти повече щикове и саби. Какво може да се каже за беларуса като войник в този случай?
  Момчето тропна с бос крак и изчурулика в рима:
  -Не се хвалете със стоманена технология, ако духът ви е като желе, тогава диваците дадоха на страхливец тояга с тояга и на небето, и на земята!
  Данка искаше да удари Максим в муцуната и знаейки силата му като шампион на "половината на света", той със сигурност щеше да нокаутира арогантното съветско хлапе, но ... не исках да нарушавам линията и да организирам битка. Да, и не е добре да използвате юмруци по време на полемиката. Освен в този случай, най-вероятно той ще бъде арестуван и той няма да има време да покаже, че беларусите се бият не по-зле от руснаците. Затова Данка спокойно възрази:
  - Ние, беларусите, ви бихме при Сигизмунд II и дори превзехме Москва. И когато Наполеон Велики ни командваше, половината от армията му бяха белоруси и поляци, а през Първата световна война имаше пробив на Брусиловски. И ние го изпълнихме беларуси. И немците не превзеха Париж, защото нашите войски на Беларус почти превзеха Кьонигсберг.
  Максимка отговори:
  - Но така или иначе, в последните битки с германците, вие бяхте победени!
  Данка съвсем основателно възрази:
  - При царя имахме изостанал бранш, особено във военно-техническата сфера. И сега, ние разработихме сериозна индустрия. Например, видяхте танка KV-2. Оборудвана е със 152 мм гаубица. Американците имат ли нещо подобно?
  Максим се засмя.
  - Французите на танковете S-2 също имаха гаубици, дори по-големи от 155-милиметровия калибър, но германците не попречиха на жабите да победят басейните, имайки по-слабо оборудване от сега. Основната сила на Червената армия е превъзходството на човешкия фактор!
  Дани изкриви лицето си.
  - А защо мислите, че имате предимство пред нас в човешкия фактор, ако станахте шампион на "половината свят"? И да победиш най-добрите си момчета?
  Максимка съвсем разумно заяви:
  - Изключенията white rus понякога само потвърждават правилата. Всъщност почти винаги! Сега, ако вземем не отделни явления, а нивото на военната подготовка като цяло, тогава тук ...
  Данка се ядоса:
  - Вие не знаете какво ниво на бойна подготовка имаме и как се провеждат ученията в съветската армия в Беларус. Така че няма нужда да се спекулира!
  Максимка логично отбеляза:
  - В Испания имаше състезание между съветското военно училище от Беларус, доктрината и съветското от Русия. Тествахме нашето оборудване и оръжия. Резултатът е победата на нашето военно училище, и стратегическото изкуство, и консолидирането на комунистическия режим според Сталин. Така че вече се борихме с вашите момчета и спечелихме!
  Данка тъжно отбеляза:
  - Имахте много повече войски от нас! Току-що взехте сумата!
  - Не бих казал това. - Максимка наведе светлата си глава с къса прическа и замълча, започнаха да се появяват първите признаци на умора и стана трудно да говори.
  Най-лошото е, разбира се, топлината. Слънцето неумолимо отиваше към зенита. Никое от момчетата не беше свикнало с нея. Беларус и Русия са северни страни и през лятото рядко надвишават тридесет градуса. А това е Африка през септември и бризът спря да тегли от Нил.
  Краката на момчетата започнаха да бодят със суха трева, а след това изведнъж свърши и цял километър беше покрит с горящ чакъл. Беше много болезнено, някои от не много сдържаните момчета изпищяха. От тях капеше пот и се стичаше със съскане върху горещия чакъл. Димка и Данка, както и повечето от другите момчета се стараеха да се усмихнат и да не издават мъката си. Те мислеха за нещо друго. Така Димка си представи, че босите му крака са облизвани от пламък на стелажа и искат да му измъкнат важна държавна тайна. И трябва да го изтърпи и да не показва, че е наранен или уплашен. Освен това момчетата израснаха в тежки условия и петите им не бяха толкова поглезени, въпреки че поетът и черният чакъл изгоряха, но не толкова, че грубата кожа се отлепи.
  Скоро последваха топлинни удари. Почти едновременно няколко прегрети момчета припаднаха и се наложи да бъдат вдигнати на лека сгъваема носилка.
  Димка си отбеляза, че германците като цяло имат добра техника. Възможно ли е в Червената армия да намерите устройство за пренасяне на ранени от дурал, което в същото време лесно се крие в раница.
  Но е по-трудно да бягате с допълнителен товар в ръцете си и голите ви пети горят по-силно, тъй като налягането се увеличава. Така че те са нещо като доброволно-задължителен ад. Димка дори си помисли: как биха реагирали другарите му на такова изпитание, всички биха оцелели.
  Широки ивици нажежен, почернял чакъл бяха комбинирани с пронизваща, изсъхнала трева. Освен това командирът постепенно отвежда момчетата далеч от Нил, очевидно за да избегне навлизането в селищата на Египет.
  Отново някои от момчетата започнаха да се рушат, а момчетата, изтощени или зашеметени от слънчевия клуб, покриха главите си с парцал, напоен с вода, и ги положиха на носилка. Някои, които преди това са претърпели лек удар, станаха и продължиха да бягат.
  Но силата на младите момчета намаляваше и почти половината бяха извън строя.
  Накрая командирът, също доста уморен, каза:
  - Заповядвам на всички да си починат! Стигнахме лимита! Покрийте се с сенници, пийте вода с оцет и шоколад. След това ще легнете да правите дихателни упражнения!
  Момчетата възкликнаха в слаб хор:
  - Готови сме да изпълним всяка поръчка!
  Въпреки слънцезащитен крем, кожата на бебето се зачерви и натърти. Беше неудобно да лежиш върху бодливата суха трева, а момчетата сложиха целофан под себе си.
  Димка и Олег се настаниха един до друг в една палатка. Момчетата изглеждаха леко изсъхнали и кожата потъмня. Босите крака гореха и сърбяха силно, краката трябваше да се вдигнат, за да потече кръвта и да стане поне малко по-леко.
  Дани отбеляза:
  - Това, че войната не е мед, ние го знаехме, но не в същата степен!
  Димка мрачно обеща:
  - Все още са цветя. Ако видите кръв и погледнете първия си труп, ще разберете, че всичко това тичане по гореща повърхност е нищо!
  Данка му дръпна корема и каза:
  - В книгите, разбира се, пишат за това какво е усещането, когато убиеш човек за първи път. Дори лош човек и вашият враг, готов да освободи вътрешностите. Но все пак е..
  Дима отбеляза:
  - В книгата на Бусенар "Капитан Дердевил" също имаше цял батальон гадове, които се биеха с британците. Нещо ни напомня. Но там проблемът на психологията, казват те, какво е да убиеш човек, се засяга само накратко, когато куршум случайно покоси млад барабанист. И така като цяло има доста несериозно отношение към смъртта. Изглежда дори не е война, а празник!
  Данка логично възрази:
  - Това е книга за деца и тийнейджъри; на които им е омръзнало да четат за психологически преживявания. И краят е толкова лош, загина почти целият батальон на млечниците, а продължението така и не беше написано!
  Дима отбеляза:
  - Но това е такава книга, че съжаляваш колко бързо свърши. Но много по-често се случва обратното, че буквално се измъчвате, опитвайки се да преодолеете тази или онази работа!
  - Ако имате романа на Лев Толстой "Война и мир", тогава Олежек несъмнено е прав! Данка се съгласи.
  Тогава младият партньор възрази:
  - В книгата "Война и мир" има интрига, няколко сюжетни линии и персонажи, разкрити в детайли. Не, тя не е празна. В никакъв случай не е скучно! Въпреки че разбира се в началото е далеч от най-интересното.
  Данка се съгласи.
  - Да, така е... Много писатели грешат с муден сюжет, когато преди да започне най-интересното действие, успееш да изхвърлиш една наглед скучна книга.
  След като позволи на момчетата да изчакат самия връх на слънцето, командирът е веселият Владимир Върколак, много мускулесто дете на около четиринадесет години. Лицето е красиво, но строго, детско и възрастно в същото време. Самият Владимир все още е от Красни Орльонок, но неговият команден принцип е младите да се водят от младите. А това, че Върколак няма опит и е още дете, не притеснява никого. Основното е, че той е червен ариец и командва съветските арийци, което означава, че е в състояние да направи невъзможното на обикновените хора. И какво? Те го правят!
  Отново бягане, забравяйки за болката, умората, момчетата, които дори се срамуват (такова е възпитанието!), Да си спомни за мама, татко или да помисля за нещо нежно. Това е, когато способността да издържиш страдание и самият тест е голяма благословия.
  Младите воини бягат, без да мислят за неподчинение, и ако искат нещо, това е битка!
  Жегата все още е много силна и отново момчетата изтичат върху бодливо горещия чакъл. И дори не вижда края. Болката става непоносима и много от младите воини вече не могат да сдържат стоновете на болката.
  Тогава Димка започна да пее песен, която композира в движение, истински марш:
  Искаме да постигнем свобода за хората:
  Вземете вечерната звезда от небето!
  В крайна сметка, доброто е целта, която кампаниите носят на всички;
  Господ каза: Ще дойда с войска!
  
  Но нашата вяра е вярата на комунизма,
  Пътят ни е труден, но скоро ще дойдем!
  Капиталистът се нацупи, пълен с цинизъм,
  Но ние ще смажем влечугото с меч!
  
  Да изградим свят за бъдещите потомци;
  За да се сбъдне мечтата!
  Така че макарата звъни със звъняща монета,
  Борете се за Русия, смело и смело!
  
  Знаем бизнеса, започваме вяра,
  Нека планетата процъфтява!
  Така че всеки месец е като цвете през май,
  Така че цялата Земя да стане едно!
  
  Тогава няма да има войни и зли дела,
  И ще има щастие и свобода за всички!
  Да, има много адски зверства в света,
  Но има напредък в решаването на проблемите!
  
  В човека разумът е сила;
  Тя е мускул, но умен мускул!
  И така, че съществото да не събори всички ни,
  Имаме нужда от твърдост, воля докрай!
  
  Какво да направите, ако силите вече не са достатъчни;
  Когато врагът е силен, номер на техниката!
  Къде можем да намерим израза на рая,
  Когато кавалерията бяга!
  
  Да, къде е въпросът; и в ума и сърцето,
  Където решенията се вземат от ума!
  Няма нужда да се въртим отново,
  И бъди спокоен, непоколебим като муле!
  
  Ще постигнете целта си, ако упорствате
  Това е гаранцията на нашите свети хора!
  Съветският народ е много мъдър и горд;
  При него Господ с дарове, вярвайте, ще дойде!
  
  Разбира се, Господи, не чичо с брада,
  А той е прогрес, наука, ум, мозък!
  Служейки ни с отечествения път,
  За да се издигне човек на власт!
  . ГЛАВА Љ3
  Димка завърши игривата песен, а съветските момчета я одобриха със свирки и смях.
  Бягането стана по-забавно, добави се бодрост... И скоро чакълът свърши и меката трева отиде, което се превърна в наслада за изгорелите детски крачета, смели момчета.
  Дани отбеляза:
  - Казват, че една песен ни помага да живеем, но нищо не се казваше за това, че тя облекчава и тежък товар зад гърба ни!
  Дима отговори:
  - Още по време на древноегипетската цивилизация се е знаело за животворния ефект на музиката върху човешкото тяло, а и на песните. Например малки робини и робини, които все още не можеха да работят ефективно в полетата и кариерите, бяха принудени да пеят, за да развеселят възрастните робини. В крайна сметка такава наука валиология идва от Египет.
  Командир Владимир извика:
  - Възстановете за растеж! И не говори!
  Момчетата-воини веднага се реорганизираха и след това тичаха мълчаливо.
  Слънцето вече е залязло (в Северна Африка през юли се стъмнява по-рано, отколкото в средната лента.). Спирането беше вече близо, когато изведнъж последва сигнал.
  - Всички лягайте и се маскирай!
  Както се оказа с причина. Отпред се чу далечен шум. И момчетата работеха активно със сапьорни лопати, хвърляйки трева върху себе си. Вече беше достатъчно тъмно...
  Максимка отбеляза:
  - Вероятно е наш! Все още е твърде далеч до фронтовата линия, защото Червената армия е напреднала прилично.
  Дани отбеляза:
  "Но научаването на изкуството на маскирането никога не боли!" В истинска война това ще ви бъде от полза!
  Максим се съгласи:
  - Да, никога, но съм сигурен, че е наш!
  Владимир се засмя:
  - Още една дума и ще те застрелям на място! Всички дебнат! И направи нар.
  Както скоро стана ясно Максимка наистина се е объркала. Появиха се британски танкове. Момчетата обаче тихо седяха в засада: ами ако бяха свои на заловени превозни средства.
  Въпреки че танковете се насочват на север. Те са само четири, три леки и една трудно проникваща "Матилда" -3. Последният танк е голям проблем, тъй като гранатите могат само да повредят следите му. Белите дробове, от друга страна, могат да бъдат ударени с точни хвърляния в покрива или в кърмата. Ако Матилда -3 счупи следите, тогава тя може да нанесе загуби на момчетата с двете си картечници и оръдие.
  Владимир не искаше приятелите му да умрат още на втория или по-скоро дори на третия ден след пристигането си в Африка. Вярно е, че картечниците можеха да деактивират точните попадения. Но въпросът е чии са тези танкове? Изведнъж трофеи, вече заловени от германците?
  Владимир нареди:
  - Редник Червено орле Димка. Излезте при танковете без оръжие и чанта и разберете кои са!
  Димка прошепна:
  - Слушай командира!
  Полуголо в черни шорти, момчето беше мургаво от защитен крем, а за да скрие русата си коса, сложи някакъв тюрбан от вестници. Сега той изглеждаше като обикновено, бедно арабско дете. Малко вероятно е той да бъде приет за враг.
  Танковете се движеха с спокойно темпо, превключвайки на предавка, при която двигателите издаваха най-малко шум, което също предизвика подозрение. Подскачайки до тях, Димка размаха енергично ръце и изкрещя на развален английски.
  - Има мини! Има мини!
  Танковете спряха, глава с шлем стърчи от Матилда и гневен глас на английски отговори:
  - Защо арапчонок, искаш?
  Малкото момче извика:
  - Руснаците пречат на мини! Внимавайте, кралски войски!
  Втора глава се появи от презрамката, чух отговора:
  Нека тези гадни руснаци да умрат! С нас е крал Джордж и непобедимият Чърчил. Кажете, къде са мини кученце?
  Димка се затича към тях:
  - Ще ви покажа моите господари! Сега ще ги изядем!
  - Ела седни тук! - Поръчан, ако се съди по еполетите, полковник от Кралската британска танкова армия!
  Момчето се изкатери нагоре по кулата, усещайки приятната прохлада на бронята върху босите си, мънички покрити с мехури крака. После се облегна назад и започна да показва пътя на британците.
  Бяха пет, а в не особено просторната купола на средния танк Матилда-3 беше малко претъпкано. Тогава Димка реши да стане герой. Сръчните му, тренирани ръце, като тези на професионален джебчия, бръкнаха в коланите си и извадиха револвери. Палците махнаха бушоните наведнъж.
  Разбира се, беше подло, но изкушението да се извърши "подвига" беше толкова силно, че Дмитрий стреля няколко пъти от всеки револвер, като се цели едновременно под лявата лопатка.
  От такова разстояние е трудно да се пропусне и само луд или последният страхливец може да облече бронежилетка, докато седи в танк. Полковникът беше изненадан и усети дулото на пистолет зад шията. Момчето прошепна на най-чистия лондонски диалект:
  - Ако искате да живеете, заповядайте на другите три танка да се предадат! В противен случай нашият батальон ще ги унищожи заедно с екипажите!
  Полковникът беше изненадан:
  - Кой си ти?
  Димка отговори откровено:
  - Вашият последен шанс за оцеляване! Три леки танка ще бъдат бомбардирани с гранати и ще бъдете измъчвани с огън. Хората ще умрат! Ще преброя до три, или ти заповядай да се предадат и да слязат от колата, или ще те прострелям в плътта на крака и ще повторя молбата отначало! Едно две...
  Полковникът изхленчи.
  - Съгласен! Само не ни убивай!
  Димка гордо заяви:
  - Ние не убиваме руски пленници! И тогава след капитулацията на Великобритания, можете да служите отново в новите Кралски сили, обновена Великобритания.
  Полковникът даде команда с треперещ глас. Танкистите послушно излязоха от танковете, като сложиха оръжията си. Няколко от най-големите немски момчета, захвърлили камуфлажната си трева, се затичаха към тях, подготвяйки се да приемат първата партида пленници в живота си.
  Олег Рибаченко също се биеше с колониални войски, САЩ и Великобритания.
  Момчето и момичето се отбиха от атаката на врага.
  Олег хвърли смъртоносна граната с боси пръсти, обърна британската кола и изскърца:
  - Политик, мели глупости, от които не е брашно за хляб, а твърдо брашно, с юфка на ушите на избирателите!
  Маргарита добави, оголивайки зъби и също се поддавайки на експлозивния пакет на смъртта с голата си пета:
  - Войникът е рицар, който се бие с дракон, но този дракон всъщност е в тила и има не седем глави, а милион маски и безброй свински муцуни!
  Децата се биеха яростно. Подпалване на настъпващи коли и хвърляне на гранати с голи пръсти.
  Олег, стреляйки, отбеляза:
  - Един войник, за да не стане оскубано пиле, трябва да е гъска, политик, за да изпържи избирателите на чеверме, с удоволствие ще пикае, не по-другарски!
  Маргарита, хвърляйки бомба с боса си пета, изскърца:
  - Войниците са просто момчета, но растат от битка в битка, политиците, независимо от възрастта, от една предизборна кампания в друга, изпадат в още по-голяма лудост!
  Децата с дарбата на безсмъртието се бият като титани. Но в небето все още има девойки.
  Наташа отряза колата от съюзниците, смачка я, използвайки голите си пръсти за водка, и изскърца:
  - Войникът може да бъде голобрад, но славен воин, а политикът във всяка ситуация не може да не си остави опашката!
  Анастасия също направи ритник, събори английска кола и изгука агресивно:
  - Момчето мечтае да стане воин на орел, но не е ясно откъде идват политици-прасета толкова мръсни, че е отвратително да мечтаеш за тях!
  Акулина отбеляза агресивно, натискайки копчетата с голи пръсти и гукайки:
  - Роденото момче-боец по-скоро би тичало бос в снега, отколкото да си позволи да бъде обуто с политика и да го превърнат във филцов ботуш!
  Мирабела отбеляза агресивно, удряйки босите си пети по педалите и гукайки:
  - Голата жена не е оскубано пиле, тя ще съблече панталоните на всеки мъж и ще превърне дори арогантен владетел в гол крал!
  Момичетата се борят с голям ентусиазъм и показват изключителна класа.
  А момчетата в цели батальони показват все по-голямо умение и сила на духа;
  След като заловиха танковете и британците, момчетата ги предадоха в най-близкото селище, след което им беше наредено да се придвижат по-на юг към древния египетски град Меху.
  Момчетата отново бяха боси и в спортни шорти, с товар, тичаха по делтата, където често меката трева се редува със камениста почва.
  На следващия ден след предишния бягане мускулите на младите бойци на Червения орел на СССР изпитваха силна болка. Особено прасците, които като реки бяха покрити с излезли вени, гърбовете и зверски обгорените и разкъсани подметки на боси, детски крачета.
  Много от момчетата се чувстваха много зле и отначало батальонът не можеше да набере бързо темпо. Командир Владимир Върколак, също, между другото, същият като всички останали, бос и изтощен, крещеше, заплашваше да стреля, но не можеше да бие момчетата. Вярно е, че той въпреки това стреля, отрязвайки кичур руса коса с куршум на едно от най-отслабналите момчета. След това бягането стана малко по-енергично.
  Болката беше адска, босите подметки бяха горещи, но след няколко километра стана по-леко, отвори се втори вятър и мускулите, напоени с млечна киселина, се стопляха и вече не боляха толкова.
  Димка и Данка също пострадаха, макар и може би по-малко от другите момчета, защото обучението им под ръководството на гуру беше още по-болезнено. И като цяло славянските момчета се характеризират с генетична издръжливост. Арийците обаче също.
  Момчетата избягваха населените места по всякакъв възможен начин по време на бягането. И когато жегата стана непоносима, те легнаха под сенниците на слънцето.
  Димка, който кацна с Данка, отбеляза:
  - Да, има силни момчета! Изобщо, ако се стигне до война между беларуси и руснаци, ще ни е трудно! Много стегнато!
  Данка отговори:
  - Много добре подготвят младите хора, но това не са по-голямата част от звената. Освен това все още сме повече от червените арийци.
  Дима отбеляза:
  - Само в Европа има около сто милиона руснаци, но има и войски на съюзниците на Съветска Русия. Освен това те могат да използват и милиони арабски и негри полкове срещу нас. Силите са неравни, особено ако комунистите най-после пуснат корени в Африка и Азия.
  Данка трепна.
  - И какъв е изводът?
  Дима въздъхна.
  - Ако бях стоманения орел, щях да ударя първи.
  Тогава други немски момчета се включиха в разговора и аз трябваше да млъкна. След това заповедта да се правят дихателни упражнения. След това, когато слънцето утихна, отново тичане през не най-любимия терен. И те взеха лъвския дял от нощта.
  Сънят беше тежък, мускулите бяха твърде болезнено схванати от болка, а краката на момчетата горяха на бавен огън. Следващият ден, поради натрупана умора, беше най-труден. Дори Владимир разбра това и позволи на отбора си да премине към бързи темпове.
  Момчетата обаче се опитаха да се задържат, но три момчета все пак паднаха. Темпото се забави и младите момчета най-накрая направиха крачка. Тогава Димка реши да ги развесели с песен:
  Пионерският рог надуха над Отечеството,
  В него е призив за крачка към постижения - младост!
  Нашата вяра е вярата на комунизма,
  И вие няма да вземете подлия враг от страх!
  
  Пионерите ще се борим
  За Русия и свободата като орли!
  Самолетът - крилото блести с гланцова боя,
  Нашите пилоти са съветски синове!
  
  Вратовръзката е червена, цвета на пролята кръв;
  Светът е жесток, той се управлява от пари и война!
  Искаме да дадем на всеки глътка, свободна воля,
  Така че тъмнината на ордата се търкулва в подземния свят!
  
  Пионер, ти дори си по-малък брат на комунистите,
  Искате ли да изградите свят, в който щастието е за всички!
  Така че небесният цвят носи плод в живота,
  За да избегнете страдания и проблеми!
  
  По пътя обаче войни и жестокост,
  Напрежение и понякога трудно!
  Картечницата е тежка и намалява лакътя,
  И дланта е безчувствена, голямо гребло!
  
  Но ние не знаем такава дума - слабост,
  Нямаме такава дума - не искам!
  Старостта няма да дойде за съветските войници,
  Ще летя в космоса с ракета!
  
  Дава ни сила и безсмъртие;
  Само наука, безгранична светлина!
  И падналите ще станат, вярвайте
  Успех и успех ще ни дойдат!
  Песента развесели младите бойци и те преминаха към бързо бягане.
  Когато обаче слънцето достигна върха си, трябваше отново да си почина. След това стана непоносимо и момчетата направиха крачка. Пътят беше мъчителен и съборените им крака кървяха, а агонията беше почти непоносима.
  По пътя, за щастие, попаднах на река, вливаща се в Нил, и момчетата скочиха там. Те искаха да облекчат страданията си. Тогава се оказа много трудно да изгоним момчетата от водата. Владимир трябваше да изстреля от картечен пистолет над главите.
  По-нататъшният път беше като преходен период на икономиката под бюрокрацията: мъчителен и небързан.
  Те пристигнаха в града след полунощ, едва движейки краката си. Закараха ги в казармата и момчетата, натрупани на дървени нари, без дори да се опитат да вечерят.
  Сънищата бяха тежки, пълни с ужаси, но не можах да си спомня нищо ... Дмитрий се събуди няколко пъти и отхвърли ръцете на плътно лежащите момчета. Ставаше задушно, решетките на прозорците бяха затворени и изглеждаше като типична южна колония за непълнолетни.
  Но на сутринта момчетата чакаха добри новини: самият маршал, г-н Рокосовски, ще им връчи награди. След като групировката на германските войски беше разделена, войските на Германия и Италия, които трябваше да атакуват Судан от Египет и по-на юг, бяха назначени да командват опитния велик Рокосовски. Този боен маршал се радваше на пълното доверие на бившия Сталин, така че той беше назначен да командва най-мощната съветска армейска група "Център", която по-специално трябваше да превземе Париж.
  Тъй като нямаше подходяща униформа за младите бойци на Червеното орле, те се наредиха полуголи, почти черни от защитен крем и свеж африкански загар. Момчетата изсъхнаха малко през последните дни и започнаха да приличат на арабски роби от кариерите, само горди погледи.
  Церемонията по награждаването беше непринудена, без помпозност и церемония.
  Самият Константин Рокосовски беше висок, слаб, с младежко, но вече изтъркано лице. Типичен полски командир, със строг поглед. Той просто обяви:
  - За храбростта, проявена от батальона по време на форсирания марш и пленяването на британците, наградете батальона Червеното орле на СССР със специална лента с бронзов орел към стандарта на частта. Командирът от своя страна е награден с бронзов медал "Старание и смелост!".
  Момчетата пляскаха с ръце, а бойният маршал продължи:
  - Редник Дмитрий Рокетни, за неговата изобретателност, героизъм и изобретателност, благодарение на които залови полковника от кралските войски, е награден с Орден на Славата от втора степен. Така само на единадесет години нашият гост от Беларус стана най-младият носител на тази награда от всички, които бяха наградени след идването на Сталин на власт.
  Олег Рибаченко продължи да прави подвизи с приятелката си.
  Момчето хвърли остър отточен диск с голите си пръсти, отряза главите на британците и изскърца:
  - Момче израства във войник, а кой е бил политик на младини, ако от него израсне толкова голямо прасе?
  Маргарита, биеща се и убиваща противници, логично отбеляза, отрязвайки противниците:
  - Проститутката е честна с клиентите - пари в замяна на удоволствие, а политикът е пълен лъжец, гласове и данъци в замяна на чисто разочарование!
  Олег Рибаченко хвърли смъртоносен дар на смъртта с голата си пета, разпръсна опонентите си и изскърца:
  - Политикът е много скъпа проститутка, от която не само рискувате да получите сифилис на мозъка, но и прасе в джоба си!
  Маргарита Коршунова го взе и даде завой, покоси маса противници и изчурулика:
  - Политикът е някаква проститутка, която вместо да се съблече, къса три кожи от избирателите и ги заразява по телевизията!
  Наташа се биеше в небето. И нейните приятели там също показаха пример за своето беззаконие в сила.
  Наташа събори английски самолет и изгука, оголивайки перлените си зъби:
  - В една и съща река не се влиза два пъти, но постоянно прасенче копеле може да бъде преизбирано десетина пъти!
  Анастасия го взе и каза много остроумно и изби самолета с помощта на босите си пръсти, изскърца:
  - Животните и децата не обичат храна без сол, но защо възрастните си падат на сладката реч на политици, които са лишени от солта на истината!
  Акулина Орлова отбеляза агресивно, отрязвайки друг английски самолет и вякнула:
  - Солта на истината е горчива, но има лечебна сила, речта на политик е сладка, но причинява диабет на ума!
  Mirabela Magnetic, отрязвайки друга, голяма и голяма машина на съюзниците, и издава:
  - Човек не иска да бъде пионка, но кариерата в армията започва с редници, политик не иска да играе по правилата и води кариера в политиката с беззаконие!
  Момичетата, разбира се, са много красиви и секси. През цялото време се бият боси и по едно бикини.
  Такива великолепни кражби.
  СУ-100 се бие и в Африка. Естествено е много горещо, а момичетата са по едни тънки гащички.
  Елизабет, използвайки голите си пръсти, удари врага и издаде:
  - Политик, който обижда гейовете, сам е голям задник и няма мъжество!
  Екатерина, удряна по врага, а също и с голата си пета, гука:
  - Войникът няма да умре два пъти, но политикът ще предаде три пъти и ще измами милиони пъти!
  Елена остроумно отбеляза, ритайки с боси пръсти на агресивния враг:
  - Две смъртни случаи не се случват и не можете да събуете ботушите си с боси крака, но политиците успяват да убиват през цялото време и да откъснат три кожи!
  Ефросиня също удари снаряд по врага и изскърца, оголивайки зъби:
  - Момичето не се страхува да тича боса в снега, страхува се младоженецът да не се окаже глупав плъстен ботуш, подкован до ушите!
  Воините се биеха в Африка и където е възможно, и създаваха чудеса.
  И в Африка се случиха не по-малко вълнуващи и интересни събития.
  Батальон босоноги момчета от Червения сокол продължиха изтощителния си бягане за оцеляване... Беше ад, който трябваше да се премине, за да се заслужи рая. И болка, и брашно, преди блаженство.
  След церемонията по награждаването обаче момчетата бяха толкова вдъхновени, че тичаха втората половина на деня и нощта, почти без да спират и да забравят за умората.
  Владимир взе решение: те ще спят през деня, а през нощта, когато слънцето не пече, ще правят принудителни походи. Като цяло тук има момчета, закален елит, и подобни тестове не са за първи път. Само сега, когато жегата не е толкова адска. Най-рационалното в този случай, когато слънцето е в зенита си, легнете под сенниците и спите спокойно.
  Данка оцени това преразпределение:
  - Нощните форсирани маршове не са чест гост в Червената армия. Трябва също да се научим да се бием в тъмното!
  Босоно момче Димка се съгласи:
  - През нощта е по-трудно да се атакува, но все пак и те ще се защитават тъпо. И се надяваме, че можем да направим и двете.
  Следващите дни се оказаха много по-трудни... Миналия път, на ентусиазма на момчетата, те блокираха границите на организмите, а сега изглеждаше, че всяко мускулно влакно е стратегически бомбардирано с напалм.
  Те дори не можаха да сдържат стоновете си и изглеждаше, че това е стадо млади телета, които се убождаха.
  За да развесели новите си другари, Димка изпя:
  Господ дава извор вода на живите,
  Златни палми и рози цъфтят в рая!
  За да стане реалност, че в сън мечта,
  Трябва да се борим, а не да леем сълзи като жените!
  
  Бог ще хвърли страхливите в ада,
  И този, който е смел, ще стане всемогъщ съпруг!
  Тук звездите в Кремъл горят,
  Пътят е указан от това, което ни е дал Вечният!
  Ние градим прочут комунизъм,
  Нашият принцип е прост - по-бързо, по-високо и по-силно!
  За да не падне рейтингът ни,
  Ние хората трябва да сме по-смели и по-умни!
  
  В крайна сметка всеки воин е мъж,
  Човек трябва да си мисли, че е слабо същество!
  Интелектът ни дава тежест:
  И Вселената ще се подчини на астронавтите!
  
  Жалко, че единството е далече:
  Има много държави, хора, нации и религии!
  Но човек трябва да мисли дълбоко;
  Ще хвърлим веригите на егоизма!
  
  Войната изобщо не е за това;
  Да унижават и измъчват жителите на планетата!
  И да счупя хомота от хората,
  За тези подвизи ще се пеят куплети!
  
  Тогава ще бъдем цялото семейство заедно;
  Къде са всички по света, скъпи братко и сестро!
  Къде не е кариерна суета;
  А алтруизмът и помагането на ближния е навик!
  
  Няма да има смърт и проблеми;
  Вярвам, че ще стане силен човек!
  Преодолях мързела си
  Вземете пушка и раница с товар!
  След такава песен младите воини на Червения сокол рязко се ободриха и нова вълна от ентусиазъм и бодрост ги заля. Така оцеляха тези дни, а когато цъфна и започна да се пече, заспаха.
  Димка мечтаеше за нещо специално... Попадна в свят, където беше на небето, и това на първо място му хвана окото. А именно светила играеха футбол. Нещо повече, това бяха хибриди от раирани дини и крокодили в единия отбор и смес от краставици и носорози от другия.
  Димка седна на едно камъче и се опита да събере мисли, разпръснати във всички посоки като стадо горещи жребци. В крайна сметка не може светила да играят футбол и дори да приемат такива невероятни форми, които изобщо не са характерни за реалната флора и фауна.
  Като цяло, според всички закони на физиката, звездите трябва да са сферични, което по същество е непоклатима аксиома! Във всеки случай, ако физическите константи съответстват на Вселената, в която живеят хората. И така това е елементарна немислима загадка!
  Мислите на умно момче бяха прекъснати от появата на неразбираемо малко животинче. Тук също беше изненадващо, че съществото сякаш се материализира от нищото, като риба, излязла от ледена дупка. Между другото, главата беше риба, но тялото под формата на един час от стрелата. Освен това на циферблата, вместо цифрите, показващи часовете, има някои неподсладени йероглифи под формата на рисунки. Да, и самите стрелки са повече от дузина и се въртят с различна скорост.
  Димка подсвирна:
  - Проклятие! Кой си ти?
  Смесица от риба и прекрасен будилник неочаквано отговори на руски:
  - А Яхита, а ти коя си, белокоса?
  - Човек! - отговори Дима.
  Яхита се изкикоти много слабо като комар:
  - Виждам, че си човек. Интересувам се от длъжност, име, професия!
  Димка беше сериозно изненадана:
  - Ами хората във вашия свят?
  Яхита кимна.
  - Да, разбира се, че има! Трудно е дори да се намери свят, в който да не срещнете обезкосмени примати. Въпреки че навсякъде хората са много различни, има силни и развити като архангели, а има и примитивни диваци! Той не изглежда като представител на развития свят, бос, почти гол, но и вие не можете да се наречете дивак ...
  Дима не се сдържа да попита:
  - И защо не?
  Яхита обясни:
  "Очите ти са много интелигентни, като на мъдрец, а не на дете от първобитно племе!
  Димка направи напълно разумен аргумент:
  - И защо си мислиш, че диваците трябва да бъдат глупави. В крайна сметка, за да оцелеете без бластери с ядрено изпомпване сред по-големите и зъбчати животни изисква не шега изобретателност и практическа находчивост!
  Яхита се съгласи:
  - Точно така! Но как един дивак би знаел за бластер с ядрена помпа, въпреки че по стандартите на човешките архангели това вече е каменната ера. Кажете ми кой сте по длъжност и с каква задача сте изпратени тук?
  Димка се опита да избегне директен отговор:
  - Всичко в нашата вселена е относително: особено позициите! Какво ще кажете за задачата? Да, просто пътувам по световете. В крайна сметка звездите, които играят футбол, са толкова необичайни и интересни!
  Яхита коригира, стрелките на повърхността на прозрачния й торс започнаха да се въртят малко по-различно:
  - Това е футбол, но съвсем различна игра. Вижте, тук топките имат крила и са три наведнъж, а портата не се вижда! Прилича ли на вашия човешки футбол от древни времена?
  Димка беше принуден да се съгласи:
  - Разбира се, че не... Макар че, щом погледнах, веднага се появи асоциацията с футбола. Все пак има някаква прилика! Дори и да не е официално!
  Яхита махна с ръка.
  - Това са асоциациите... От тях само ме боли главата и се случват сбивания. Но кажи ми, ти не си ли диверсант за един час?
  - Формално не! - машинално отвърна Димка.
  Яхита махна с лапа.
  - Тогава ме последвай. Ще ви покажа нещо интересно!
  Дмитрий Ракета се изправи и се раздвижи, последва я, тъй като сън изведнъж стигна някъде и прозвуча сигналът за издигане.
  Момчетата, едва отпочинали, тичаха отново с товара, тук вече нямаха възможности за почивка. Острата болка в мускулите се притъпява и съборените стъпала се схванаха, вече не избухваха от страдание, а просто боляха интензивно, хленченето се разпространи по всички крака и третото и четвъртото вдишване се отвориха в белите дробове.
  Данка, като най-силната физически, страдаше в по-малка степен и дори се чувстваше отегчена: той искаше битка, но за късмет не беше произведен нито един изстрел... Ето, Дмитрий, както винаги късметлия, изпълни кинематографичен подвиг, взе на врата си полковника и ордена на Славата. Самата награда не е скъпа, каквото вземеш от желязо и тънък слой никел, за да не ръждясва, но няма голяма щампована шарка. Основното, разбира се, е престижът. СССР също имаше сериозни врагове.
  По време на временната Първа световна война Хитлер успява да спечели четири ордена, включително железен кръст от първа степен, рядък за обикновен ефрейтор. Да, той беше наистина смел и умен войник, въпреки че сега името му се използва, за да плашат децата.
  Но те могат да бягат без цел през цялото лято и есен, когато късметът все пак изпадне.
  Момчетата най-накрая се натъкнаха на мястото на скорошна битка, лежаха труповете на мъртви британски войници, в по-голямата си част това бяха негри и араби. Мъртвата плът в такава топлина просто изсъхна и не започна да се разлага. Наоколо лежаха фрагменти от метал, гилзи, но спретнати руснаци успяха да приберат всички заловени оръжия. Но все пак едно от момчетата имаше късмет и той взе изпуснат сгъваем нож. И американско производство. В бягство той показа на приятелите си:
  - Това е моят трофей!
  Те изръмжаха в отговор:
  - Намерих с какво да се похваля! По-добре убийте англичанин!
  Злият отвърнал:
  - И това няма да е така! Това е само за да намерите враговете! И трябва да бягате още по-бързо!
  Но тези дни минаха без сблъсъци, което, между другото, е съвсем естествено за повечето войни. В крайна сметка по време на конфликт се движите повече, отколкото вървите. Точно като аса, повечето полета са празни, особено между големи битки и настъпателни операции. Преди да заспи, Данка каза на Димка:
  - Знаете ли, бялото тигърче (прякорът на Дмитрий), войната изобщо не е толкова романтична, колкото е показана във филма "Червените дяволи", или Капитан Смелчак и в други. Усещате някакво разочарование. Не, разбира се, не съм малък и разбирам, че киното и реалността не са едно и също нещо, но все пак ....
  Димка предизвикателно се прозя:
  - По-добре да поговорим за това след месец, но засега медитация и лягане. Трябва обаче новите ни другари да са достойни момчета. Държат се добре!
  . ГЛАВА Љ 4
  Войната продължи с малък интензитет. В Африка американските и британските войски не са много силни, но просторите са огромни, джунглата и пустините, много реки и блата.
  Да, Черният континент е огромен и се опитайте да го уловите бързо. Така войната се проточи дълго време.
  И самата Великобритания на континента не е толкова лесна за достъп. Това беше колосален проблем.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова се бият като млади титани. И печелят славна победа. Те се бият с много силни, макар и не многобройни противници.
  Но къде са американците, британците и техните колониални войски преди феномена на безсмъртното дете.
  Олег Рибаченко отбеляза, отрязвайки друга линия от противници и хвърляйки грахово зърно с антиматерия с голите си пръсти:
  - Войникът на война става по-млад и същевременно зрял, политик в бой под прикритие, остарява и съзрява, като в същото време потъва до нивото на див звяр!
  Маргарита, това бойно момиче, го взе и с боси пръсти пусна диск, който отряза глави и отбеляза:
  - Войникът е редник и става професионалист във войната, политик не знае сроковете, а професионалист в даването на победа!
  Момчето и момичето прекрасно смачкаха противниците. И те ги отрязаха без повече думи.
  Олег го взе и пусна нещо повече от смъртоносно и разрушително с голата си пета - заявявайки:
  - Войникът трябва да е кремък, но да не се вкаменява в сърцето си, политикът отдавна има камък вместо сърце, но има твърдостта на каучук!
  Маргарита, която посича войниците на Великобритания и многобройните черни воини, хвърляйки остри щифтове с пръстите на краката си, издаде:
  - Добрият войник в битка е като дявола - че е необходимо да се гаси огънят, умел политик по подлост е самият Сатана, а изпълнението на обещанията е типичен маркуч!
  Те действаха много добре и много остроумно срещу врага и агресивно унищожаваха британските части. Е, не само, разбира се, че са.
  Олег, като посече противниците, извика:
  - Войник може да загине на бойното поле, но е по-добре, отколкото да изчезне под поток сладки лъжи от устата на политиците в мирно време!
  Маргарита, смазвайки безброй противници, от които обаче не останаха толкова много, я взе и хвърли бомбата с голи пръсти и изскърца, оголивайки зъби:
  - Който е роден воин, ще умре герой, който е станал политик, вече е мъртво копеле и ходещ труп!
  Децата воини се биеха като истински гиганти и гиганти на мисълта.
  Но Елизабет и нейният танков екипаж не се оказаха много и се промъкнаха през джунглата. Въпреки че SU-100 има същата способност за преминаване през страната като тридесет и четирите, все още не е лесно да се кара през джунглата.
  Елизабет се прозя и отбеляза, давайки й ред:
  - Политика е като едно казват, друго мислят, трето правят, излиза четвърто, но пак върви настрани и си остава мерзост в черния дроб!
  Катрин съвсем логично се съгласи с това:
  - Няма братя в политиката, но има много бедни роднини, няма приказни принцове, а излишък от голи крале, няма истина дори за миг, но ще има достатъчно лъжи за повече от едно поколение!
  Елена агресивно забеляза с усмивка на зъби, че блестят като перли и са красиви:
  - Любовта идва, когато не чакаш, политиците се държат, когато не се обаждаш!
  Ефросиня забеляза, като намигна със сапфирените си очи и почука по бронята си с голи пръсти:
  - Всички възрасти са покорни на любовта, политиците могат да се справят с всяка подлост!
  Момичетата малко се отегчиха, дори започнаха да пеят, нещо много актуално;
  Изненада, изненада!
  Да живее изненадата! Изненада, изненада! Да живее изненадата!
  
  Представете си такава ситуация - Всичко, което ще ви се случи, вие знаете предварително. Няма нужда тогава от притеснения, съмнения, Всичко на света ще осигури график.
  
  И ние предизвикваме скуката, защото, защото е невъзможно някой да живее на света без изненади.
  
  Изненада, изненада! Да живее изненадата! Изненада, изненада! Да живее изненадата!
  
  Осигурява график за ходене, Осигурява повишаване на съзнанието И, разбира се, прозяването ще се увеличи, И струпването ще изпълни Вселената.
  
  И ние предизвикваме скуката, защото, защото е невъзможно някой да живее на света без изненади.
  
  Изненада, изненада! Да живее изненадата! Изненада, изненада! Да живее изненадата!
  
  И ние предизвикваме скуката, защото, защото е невъзможно някой да живее на света без изненади.
  
  Изненада, изненада! Да живее изненадата! Изненада, изненада! Да живее изненадата!
  Но други герои, батальонът от момчета от Червеното орле на СССР, бяха много по-щастливи. И че момчетата вече бяха готови да вият от скука: без битки, без приключения, само бягане! Най-накрая получиха предупреждение, че пред тях е приблизително равен британски батальон.
  Владимир им нареди да легнат и след това да пълзят по корем. Момчетата направиха точно това. Британците сякаш ги забелязаха и веднага, без да чакат приближаването, откриха огън. Но те явно побързаха, само един от младите соколи на Сталин беше ранен в рамото, а останалите просто успяха да се върнат назад. Теренът за равен бой не беше съвсем типичен, целият покрит с храсти и гъсталаци. Британските части стреляха активно, но не точно. Бойците на Red Eaglet реагираха по-рядко, но много по-ефективно. Още момчета успешно се маскираха, обличаха каки шлифери и се движеха безшумно. Британците от своя страна бяха твърде нервни и постоянно си позволяваха да напредват.
  Особено успешен беше Dimka Rocket. Той бързо, като настръхнала кожа, се качи в тила на британците (този път почти изключително бели се биеха срещу тях, което означава много по-упорити бойци, които не биха се разпръснали от воя на сирените) и ги стреля като мишени в стрелбище. Автоматичната пушка работеше перфектно и броят на жертвите непрекъснато нараства!
  Но, уви, и момчетата претърпяха загуби, особено когато размяната започна с хвърляне на гранати. Едно от смелите момчета беше разкъсано от фрагмент от стомаха и червата изпълзяха навън. Друг смачка костта на крака, също много неприятно. Но битката тъкмо се разгаряше и проклетите, жестоки англичани се оказаха много повече, отколкото младите ленинисти предполагаха в началото. Имаше толкова много писъци и стенания от двете страни.
  Тогава Димка, след като изслуша, определи командира. Той беше едър англичанин, също полковник с дълбок глас. Скрил се в предварително изкопан окоп.
  Русокосото момче се засмя и бързо, като малка усойница, след като отстрани заобикалящите го англичани, изпълзя до окопа. Удар с кама в тила и полковникът замлъкна, съскайки от устните му, като спукана автомобилна гума. След това момчето, слагайки китка смачкани листа към устата си, изрева с подобен глас.
  Тук тайната се криеше във факта, че листата бяха напоени с лепкав сок (Димка беше приготвила това предварително, макар че се надяваше да уплаши диваците, но тогава имаше ефект на Пинокио, когато търсите едно нещо, но се оказва нещо друго, но се оказва нещо съвсем различно, но и полезно!).
  Колкото и ужасен да беше гласът на командира, той работеше на изкривен английски:
  - Всички се изправете и бягайте назад крачка марш!
  И се получи! Британците скочиха, след което върху тях се изсипаха изблици от автомати и автомати. Разбира се, виждайки такива загуби, ще бягате без команда ... Смелите войници на Великобритания се втурват към петите си, а момчетата, трептящи, отровно зелени от тревата, боси, кръгли пети, се втурват след тях, докато стрелят по върви!
  Сега това беше битка! Тотално и в същото време ефективно изтребление! С яростно преследване.
  Владимир извика с пълна сила:
  - За мен бойци напред! Открихме акаунт тук!
  Другите момчета запяха:
  - Сталин ни даде стоманени ръце-крила и вместо сърце огнен мотор!
  Владимир добави:
  - Все по-високо и по-високо и по-високо! Да се стремим към полета на нашите птици, и във всяко витло диша, спокойствието на нашите граници!
  Откъде германците са знаели такива песни? Ако Димка предпочиташе да композира своя собствена, тогава приятелката му Данка, напротив, популяризира вече съставеното, популярно и добре известно ...
  Димка, който всъщност беше главният победител този път обаче, се подразни и изпя собствената си мелодия:
  Кълнем се в Сталин Велики;
  Чест да пазиш и да се бориш докрай!
  Защото Неговата сила е като слънцето,
  Защото Божията светлина е държава!
  
  Да защитим Отечеството от несгоди;
  Британски лъв, обърнат за опашката!
  Ще изградим щастие на планетата;
  Както заповяда Господ свети Христос!
  
  Равенството и братството ще управляват;
  Небето ще стане чисто синьо!
  В крайна сметка имате право да се борите за това,
  Пътят на социализма е за младите!
  
  Родината красива Русия,
  Сталин е вожд, даден ни от Бог!
  Където цветята в полето са най-красиви,
  Където думата хам не може да се изрече!
  
  Всичко в страната расте, широко е;
  Има лед и тучни ливади!
  Пустинно злато от изток
  Сребърна и перлена виелица!
  
  На планетата на цялото светило има Кремъл;
  Но още по-рязко силата е в нас!
  Тук "Катюша" озари небето;
  Сякаш самият архангел даде око!
  
  Всички народи на Родината са единни;
  Нямаме празни проблеми между тях!
  Русия не се огъва под игото на гърба;
  Не успяхте да вземете земята, сър!
  
  Така че шегите вече не са подходящи,
  И ние сме господа!
  Руснаците не са претъпкани на планетата,
  Сладка вода се лее от небето!
  
  Гигантски полета растат;
  Колосът е като медоносната пчела на сърцата!
  Бог даде на руснаците място в самия рай,
  И корона от лаври на вас!
  
  Всичко стана послушно на човека,
  Само гордостта не можеше да обуздае!
  Но да не е краят на човешката епоха;
  Пространството отваря вратата за нас!
  Момчетата аплодираха великолепното изпълнение много енергично и одобрително. Владимир дори свали врана с добре насочен изстрел от пистолет, а Данка каза:
  - А ти, Димка, си страхотна - по принцип пееш и композираш само своето!
  Младият маестро отбеляза:
  - И това е най-ценното, когато създаваш себе си, а не повтаряй като папагал!
  Загубите бяха бързо изчислени ... Уви, три момчета се разделиха с отряда завинаги, още пет бяха толкова тежко ранени, че трябваше да бъдат пренесени, а двадесет и пет души бяха средно ранени със собствена сила или леко ...
  Повече от осемстотин и четиридесет души бяха убити от британците.... Като цяло съотношението е доста приемливо! Но затворникът не беше, с изключение на един майор от медицинската служба. Всички останали бяха заклани...
  Данка се пошегува:
  - Ние, притъпявайки картечниците за дълго време, нарязахме и съборихме хиляди петстотин англичани!
  Владимир го прекъсна:
  - Млъкни ли? Трима от нашите момчета загинаха. Мисля да ги заровя тук, на бойното поле, или да ги занеса в моите части, за да бъдат погребани по Христовия обичай!
  Данка се изненада:
  - СССР много ли почита Христос? Все пак и ти, и самият Сталин постоянно казваш - Христос е слабак и лигав, а не ариец!
  Владимир спокойно отговори:
  - Зависи какъв Христос... Този в Библията не е ариец и пацифист! Този, в който вярваме, тоест без т. нар. Свещено писание, е точно същият червен арийски! И не просто червен ариец, но и изключително смел човек! Трябва да разберете това.
  Дима се съгласи.
  - И аз имам един библейски Исус, който учи да не се съпротивляваш на злото и изобщо да не харесваш изметите по бузите. По царско време вече беше така, и какво от това? Той бие по-специално господаря на селянина, разбива лицето му в кръв, счупва му ребрата на стелажа и този нещастник просто се моли за господаря. Но дали това направи собственика на земята дори с една стотинка по-добър?
  Самият Данка отговори за всички:
  - Разбира се, че не! Злото трябва да се пребори незабавно! Защото злото е пламък; за които най-добрият бензин е търпението, а най-добрите мачове са безразличието и егоизма!
  Владимир сурово ги прекъсна:
  - Това, което казвате, вече е очевидно, абсолютно за всеки разумен човек. Така че няма нужда да ни обяснявате и учите на нищо допълнително. Общо взето, руснаци, познавам народ, който обича философските разсъждения и болтологията в стила на Достоевски. Междувременно вие Олег и Данка ще носите носилката с Петър, така че той е най-тежкият от убитите. А сега да маршируваме...
  Момчетата бяха вдъхновени и вдъхновени от първата, наистина военна победа, а втвърдените тела вече бяха започнали да се приспособяват към жегата и стреса. Беше просто забавно! Така че бягайте и се забавлявайте...
  Данка попита Дмитрий на бягане:
  - Но ти си напреднало дете, можеш да кажеш учен... Защо мислиш, че християнството е успяло да постигне такъв успех в целия свят. И освен това логиката в тази доктрина не е кварк!
  Белокосото момче, след като помисли малко, отговори:
  - Спомням си, че докторът на пропагандните науки Гьобелс каза: за да вярваш в лъжата, тя трябва да е голяма. Да перифразирам, за да се вярва на доктрината, тя трябва да е лишена от всякаква логика! Или още по-точно: за да се вярва в една религия, тя трябва да е лишена от логика и здрав разум!
  Данка кимна, докато бягаше.
  - Това отчасти е вярно, но все пак... Много неща в нашия свят са лишени от логика и смисъл, но нищо не е постигнало такъв успех като християнството и това не може да се обясни само с парадокс!
  Дима каза:
  - Има различни фактори и административния ресурс на управляващите, тъй като те се облагодетелстваха от послушни слуги, заблудени от вярата в по-добър отвъден живот и не желаещи да променят нищо на земята. И разбира се, слабостта на робите, които разбираха, че са твърде слаби и неорганизирани, за да се противопоставят на легионите на Вечния Рим. И така нататък... Много романтичният образ на Исус Христос. Забележете, че Исус не беше обикновен човек. Една трета от човечеството го смята за Всемогъщия Бог, който се яви в плът. А това е възможно само за човек със специална дарба на чар.
  Съветското момче, тичащо от дясната ръка, очевидно разбираше беларуския език и се намеси:
  - И тук всичко е много по-лесно! Смисълът е, че самият Всемогъщ Бог е приел човешки образ в името на хората, въздигнал се на кръста. Самият акт е толкова ирационален, неразбираем за всички, труден за обяснение, но в същото време възхитителен, че хората си паднаха по него. Освен това човекът е ласкателен. Защо ласкателно? Тъй като той е човек, се оказва толкова огромна ценност, че самият създател на Вселената страда за него и дава живота си! И като цяло е страхотно!
  Данка се съгласи.
  - Да, неразбираемо е! Създателят на Вселената е измъчван и разпънат и се моли за своите палачи! Кой може да си представи това? Какво може да бъде повече?
  Дима се съгласи.
  - Нищо! В крайна сметка именно парадоксалната природа на самото Евангелие стана причината те да повярват в него, включително и мъдри хора, осъзнавайки, че е невъзможно да се измисли такова нещо! По-специално, император Константин се ръководеше не само от практически изчисления: това не беше изгодно. Християните не са били мнозинството в Римската империя. Напротив, те бяха отчаяно малцинство, освен това пасивно и пацифистко малцинство. А езичниците, напротив, бяха агресивно мнозинство. Така че император Константин може би е вярвал... Освен това вярвал е искрено и при приемането на християнството е поел смъртоносен риск за себе си...
  Дани изсумтя презрително:
  - Не разбирам, какъв беше смъртният риск тук?
  Димка търпеливо обясни:
  - За гордите римляни християните са били просто еврейска секта. Тоест те дори не ги смятаха за хора, но олимпийските богове са национална религия, дори и заимствани от гърците. Тоест, оказва се, че император Константин е тръгнал както срещу своите предци, така и срещу своето обкръжение. Освен това християнството се характеризира с пуританство, а римляните не са свикнали да се ограничават по никакъв начин. Тоест, именно неестествеността на християнството, фактът, че тази вяра кара човек да се откаже от много от удоволствията на живота, и това беше колосалният риск при приемането му. Така че само късметът във военните дела позволи на Константин да се укрепи, включително с помощта на кръста върху щитовете!
  Дани отбеляза:
  - Точно както ислямът се утвърди на щикове или по-скоро на мечове и копия! Това още веднъж потвърждава - който е силен е прав! Силните юмруци са най-добрият аргумент!
  Дима се засмя.
  - Може да не е смешно... Но е трагично, когато умът не се цени особено. Въпреки че напразно някои хора смятат, че тийнейджърите уважават само физическата сила. Те се характеризират и с други, включително интелектуални ценности!
  Момчетата замълчаха... Говоренето, разбира се, е интересно, но засега темите само витаха във въздуха. Религията не е най-популярната тема в разговорите на момчетата. И така, може би опитайте да поговорите за танкове?
  Данка попита Дима:
  - А какво мислите за качеството на немската военна техника? По-специално прехвалената част от панцвале?
  Момчето съвсем логично отговори:
  - Няма как, практиката потвърждава, че немските танкове са здрави и ефективни! Какво друго може да се каже тук? И такива показатели като оръжие, броня, двигател и резултатът: ударна сила, защита, двигател, разбира се, са важни, но в същото време второстепенни. Естествено, ако няма истински танкови аса!
  Дани се намръщи.
  - Какво искаш да кажеш, че нямаме танкови аса?
  Дима се усмихна невинно като монахиня:
  - А откъде трябва да са? Нашите беларуски танкове все още не са воювали с танкове. Страната на финландците Суоми почти нямаше танкове, Япония на Халхин Гол също ги имаше с гугулкин нос. Не са имали време да го отглеждат - неоспорим факт! Така че засега е безполезно да говорим по тази тема.
  Дани изкриви лицето си.
  - Да, нямаме нищо особено впечатляващо и не! Така че е възможно да се угоди на мазетата на НКВД за антисъветска агитация.
  Димка се засмя тихо.
  - Но тук вярваме и ще бъдем първи! Може би дори ще получим рицарски кръстове, защото ние руснаците сме родени да побеждаваме!
  Съветското момче я прекъсна:
  -О, не! Ние, арийците, сме родени да побеждаваме. В крайна сметка единственото, което ви е помогнало досега, е, че нашата армия все още не се е обърнала на Изток. Но щом Великобритания капитулира, ще видите нашите танкове на парад в Кремъл.
  Данка дразни младия нацист:
  - Като военни трофеи, разбира се. Да, дори с колоните от затворници, които се тъпчат под ескорта! Ето как ще видите Москва!
  Битка, която заплашваше да избухне, беше предотвратена от заплашителния вик на Владимир:
  - Млъкни! Ти Данка за дълъг език наказание... Вместо нощен сън, ти стоиш под охрана, цяла нощ с чанта на гърба. И ще има нещо такова...
  Данка искаше да се качи в бутилката, но Димка го успокои:
  - Това е по твоя вина. Все пак ние сме гости на приятелска страна, а вие обиждате войниците й... Извинете се и спазвайте такта, подходящ за гост!
  Дани мълчеше. Не искаше да признае грешка или да предизвика конфликт. И Дима предложи:
  - Можеш ли да изпееш нещо в знак на помирение?
  Командирът отговори:
  - Не, не е моментът!
  - Тогава мога ли и аз да стоя в нощната охрана заедно с моята приятелка Данка?
  Владимир отново и съвсем разумно възрази:
  - И ще е грешно, за него ще има излишни забавления... Да оставиш човек да се отегчи и да се замисли... - Младият командир на батальона замълча и почти натрапчиво попита:
  - Изненадваш ме. Откъде взехте такива невероятни военни способности? Бориш се като супермен от американските комикси, каква е твоята тайна?
  Димка се обърка:
  - Е, защо е Супермен... Всичко по принцип е във възможностите на човек. Тогава за първи път се появих пред танковете. Сбъркаха ме с арабско момче, което беше невероятно и необикновено. Тогава те повярваха на историята, също естествено, добре, детето иска да спечели пари и да помогне на британците. Е, разбира се, не всеки човек може да извади пистолети от колана си, може да го направи неусетно, без да бъде хванат, но всяка "щипка" дори на млада възраст е доста способна. Е, всеки от вас е способен да изстреля четири стегнати танкера от два пистолета. И фактът, че полковникът веднага се предаде, имайки опит от войната с Великобритания, не е толкова изненадващ. Ето три милиона французи, предадени почти без бой и седнали в отлични укрепления, което е много по-изненадващо. Накратко, първият кръст от втори клас, получен съвсем логично, направих това, което всяко дете от вашия батальон можеше да направи на мое място. И самата награда не е уникална, по време на Първата световна война са наградени почти сто и шест хиляди войници и офицери. Та защо да се превъзнасям толкова много!
  Владимир частично се съгласи:
  - От една страна изглежда, че е така, но... По време на втория бой не беше като всички останали. По-конкретно, британците сякаш не ви забелязаха и вие удряте без да се прицелите, но в същото време без да пропускате. И не всеки е в състояние да имитира гласа на полковника!
  Димка възрази:
  - Не, всеки може да направи второто, ако ползваш уред за резонанс. Ще те науча на това, ако искаш. Що се отнася до стрелбата без пропуск, значи си стрелял много прилично. Всеки боец от вашия батальон може да получи званието Ворошилов стрелец. Англичаните видяха ли ме? Така че и другите бойци не забелязаха, загубихме и тримата убити, което означава, че тези воини явно си прикриваха очите!
  - Вече четирима мъртви! - поправи гласа отзад Димка. - Александър умря, уви, войната.
  Владимир беше уморен от такъв разговор и той извика:
  - Бързайте по-бързо, иначе няма да информираме останалите.
  По пътя друг тежко ранен боец загива, но бойците се втурват към голямо арабско село. Там на тези, които не могат да станат, е оказана спешна помощ. След това Владимир разговаря с полковника от Червената армия на СССР, като му обяснява ситуацията и му разказва за изминалата битка. Той нареди да изпратят двама конни войници от Червената армия с арабски водачи за проверка. Владимир обаче му показа снимка с купчина убити англичани и каза:
  - Можете да ни се доверите, ние още не сме се научили да лъжем!
  - Но се научи да композира! - мрачен и без много радост отговорил полковникът.
  Но това не е нищо, Владимир не се смути и очерта последния инцидент на генерала, който пристигна. Той се ръкува с него и обеща да награди отличилите се. След това младите бойци бяха изпратени да спят в казармата.
  Владимир Върколак обаче, осъзнавайки, че в казармата е твърде задушно, заповяда да пълзи по улицата ... Знайте, че нашите момчета не се страхуват от танкове, мръсотия и мушици. Данка беше поставена на охрана. Сложиха калдъръм в раницата му, за по-голяма тежест и по-строго наказание. Владимир обаче побърза, ухилен, за да утеши наказателното поле:
  - Но вие няма да бъдете лишени от общите ни награди и заслуги. Ние не Ви налагаме дисциплинарни наказания, което е изгодно за Вас!
  Данка, сякаш не разбираше, попита:
  - Защо е полезно?
  Владимир Върколак просто обясни:
  - Наличието на дисциплинарни наказания е отлична причина за отказ за връчване на награда за военна заслуга. И вие, разбира се, искате да покажете Георгиевския кръст, или някакъв друг орден, когато се върнете в родината си.
  Данка ядосано поклати глава.
  - Да, без желание?
  Владимир криво, като писия се ухили:
  - Да... не вярвам, защото приятелите ви сигурно ще започнат да питат защо приятелят ви има железни кръстове, а вие не? Защо останахте без награда, може би сте се борили лошо!
  Данка хвърли равнодушен поглед:
  - Не ме интересува. Съветските награди са много по-ценни от немските дрънкулки, дори рицарски кръст с диаманти! Така!
  - Е, спрете гордия беларус! Вярвам, че ще пазиш съвестта си. - Владимир Върколак мълчаливо си тръгна. Оставя следи от босите крака на дванадесетгодишно, но доста едро момче за възрастта си.
  . ГЛАВА Љ 5
  Олег Рибаченко продължи интересната си мисия. Той, заедно с момичето Маргарита, унищожава друга английска база.
  Момчето Терминатор даде граната с голата си пета и каза:
  - Политикът е чудовище, представящо се за красив мъж, но никакви луксозни амуниции не могат да скрият свинска стотинка и вълчи зъби!
  Момичето воин, хвърляйки убийствен дар на смъртта с голите си пръсти, извика:
  - Войникът също е чудовище по някакъв начин, защото убива на бойното поле, но за разлика от политик, той е наравно, но избирателят винаги губи!
  Олег Рибаченко, изстрелвайки граната със смъртоносна сила с голи пръсти на краката си и разпръсвайки противници, извика:
  - Една жена иска любов и щастие за себе си и семейството си, политикът се интересува преди всичко да развали другите и е обсебен от любовта към парите!
  Маргарита хвърли подарък на смъртта с голите си пръсти на смъртоносна сила и издаде:
  - Жената е като роза: примамлив аромат, ярък вид, остри тръни, а как изглежда един политик, поразяващ със смрад, окаян вид и остър кактус?
  Момчето-терминатор, смазващо противници и намигвайки сапфирени очи, отбеляза:
  - Жената е олицетворение на красотата и чистотата, макар и не винаги идеална, но политикът винаги ще бъде еталон за подлост и грозота!
  Момичето Терминатор отбеляза със смях:
  - Босоно момче не се държи зле и не му влиза в джоба, както политик прави гадни неща и слага прасе в него!
  Безсмъртните деца правеха истински чудеса и бяха супер.
  Както обаче и момичетата пилоти, които спечелиха въздушната битка за Великобритания.
  Наташа събори английска кола с боси крака и изскърца:
  - Детето обича да си играе с оръжия, но е прелест, политикът обича да ги дрънка, но вместо страх предизвиква отвращение и смях!
  Анастасия агресивно отбеляза, като събори друга вражеска кола:
  - Както казват учените, човекът произлиза от маймуна, политик, въпреки че типичният примат, особено успешните хора, има връзка с чакал!
  Акулина Орлова агресивно отбеляза, събаряйки друг противник с техника на цев:
  - Човек има Божествена творческа природа, но политиците разпъват, че са просто дяволи по природа и създават хаос!
  Mirabela Magnetic, издълбавайки вражески самолети и ги разсичайки сякаш с вълна от ветрило, издава:
  - Политикът е Дяволът в плът, но не господарят на ада, а създателят на подземния свят на Земята, в който дяволите излизат извън контрол и създават хаос!
  Момичетата, разбира се, са женски чудовища и дават рогата на целия съюзен комар или на ято комари.
  Междувременно няколко красиви момичета от СССР се продават на иранския шах в харема.
  Телата на воините също бяха подложени на масаж, като това не се правеше от камериерки и дори не от евнуси, а от мускулести тийнейджъри роби. От докосването им момичетата наистина се развълнуваха и станаха много по-привлекателни и привлекателни.
  А червенокосата Анжелика и русата Алис забравиха за скромността и сладострастно мъркаха под умелите докосвания на младежите. Това беше прелюдия към пазарлъка те да бъдат забавни и възможно най-еротично привлекателни.
  Да приключим с "упражнението", момичетата отново бяха измити и облечени. Обуват обувки с високи токчета и скъпоценни камъни на краката, а на косите - диадеми със скъпоценни камъни. Анджелика дори се изненада:
  - Не е ли жалко собственикът да ни украси така? В крайна сметка тези камъчета струват цяло състояние, а колко ще ни дадат не е известно!
  Главната прислужница ги успокои:
  - По време на пазарлъка ще бъдете напълно голи и ще изпълните бос танц. Тоест, ако те продадоха в костюма на Ева, нямаше да имаш конец по теб. И всичко останало, купувачът може да закупи срещу допълнително заплащане.
  Алис се изчерви, смутена.
  - Значи трябва да сме напълно голи пред глутница мъже?
  Прислужницата кимна.
  - Разбира се! Това е древният обичай. Купувачът трябва да знае абсолютно всичко за своите роби. Всички недостатъци, ако те, разбира се, има добродетели. Разбира се, много момичета са ужасно разстроени, защото не са свикнали дори да свалят воала пред мъже. Но ние не си правим индулгенции.
  Анжелика, тук стана любопитно:
  - А ако робът от срам си уреди истерика?
  Един огромен и дебел евнух в риза, сива от прах и луксозен тюрбан, отговори за прислужницата:
  - И ние говорим с тях преди търга, като обясняваме, че това не е така, когато трябва да се срамувате, а напротив, трябва да проявите смирение. В противен случай ги чака наказание. Обикновено работи и робите са тихи. Що се отнася до вас, въпреки че сте девствени, изглежда сте свикнали да ходите полуголи, вижда се по загара, така че имайте търпение. Ако бъдете продаден в харема на шаха, това ще бъде най-добрата от всички възможни съдби.
  Алис направи лек реверанс.
  - Ти ни утеши!
  Момичетата бяха покрити с няколко полупрозрачни завивки, които трябваше да бъдат свалени, така че тялото на продадения на търга роб постепенно показваше прелестите си.
  По арабските стандарти Алис и Анджелика бяха високи самодиви, поръсени с тамян и за пореден път разпуснати, накъдриха прекрасните си коси, така че да им падне на раменете, в разгара на пазарлъци.
  И двамата воини бяха спокойни, животът, войната и тренировките ги закалили, което означава, че нямаше причина да се отчайват. Какви са предразсъдъците и суеверията за тях? И няма от какво да се срамуват от тялото си.
  Тук прозвуча сигналът и робите бяха отведени на търга. Тук, между другото, на високи токчета, с които момичетата не бяха свикнали, те наистина притискаха краката си и беше неприятно, че чорапът беше прищипан и това представляваше цялата тежест на силните, момичешки тела.
  Така че вече беше ходене, нещо като инквизиторско мъчение, но в по-мек вариант.
  Събраха се много хора, където имаше търгове, за бедните. Те продаваха жени, деца, мъже. Но беше на отворен пиедестал с нискокачествени или нискостойностни стоки. Жените обаче били безмилостно събличани и опипвани пред всички, а тези, които се опитвали да се скрият, били бити с камшици. Чуха се стенания и много вой. Да, и писъци понякога изразяват страдание. Особено страшно беше за децата, останали без родители, които бяха водени голи на търга и от време на време купувачите им се качваха в устата с немити пръсти и ги щипеха. И така, плачът беше в насипно състояние, като свирка на камшик. Освен това вонеше и на различни отпадни води, на места се виждаха пити, оставени от магарета. Само чифт изтъркани, зелени мотоциклети частично унищожиха средновековния пейзаж на търговията с роби.
  Алис отбеляза горчиво:
  Колко унизително е това. Отнасяйте се като животни.
  Анжелика добави:
  - Надявам се това да не е за нас?
  Главният евнух успокои момичетата:
  - Не, ще те продадат в двореца, за богати хора. Между другото, ако краката на момичето са уморени от обувките, рикша ще ви подкара.
  Да, високите арабски младежи получиха карети и дамите седнаха на тях. От своя страна ескортът от охраната неочаквано се сдоби с велосипеди. Великият евнух обеща:
  - След миг ще стигнем до светлата цел!
  Този път муцуната не излъга. Дворецът, в който бяха докарани момичетата, беше голям, луксозен, със статуи и фонтани.
  Но основното е самото място за пазарлъци, напомнящо театрална сцена. И тук също трябваше да чакам на опашка. Анджелика дори попита:
  - Основен център на търговията с роби ли е?
  Главният евнух каза:
  "Това е основен център за търговия с жени с роби. Мъжете се продават предимно другаде. Между другото и момчета, за утеха...
  Наддаването беше активно, публиката се събра много и всички в луксозни ориенталски облекла. Само няколко души бяха в европейски костюми, но като цяло беше доста. Имаше много шум и момичетата, които бяха изведени на платформата, или бяха постепенно разобличени, или веднага изведени голи.
  Ето един от тях, въпреки това, издържа на унижението и хвърли истерика. Тя ревеше като юница в кланицата, докато я одраха жива. Пазачите й запушиха уста и я изнесоха от стаята. Главният евнух каза:
  "Ще ги бият, за да не повредят кожата, може би ще изпекат и бутчетата в мангал, така че подметките да се покрият с малки мехури, а също така е възможно и решетка. Дамата трябва да дойде на себе си. Вие сте същият, ако изхвърлите "конете" ще получите жестоко, наказание без осакатяване и ще бъдете водени да продавате отново.
  Анджелика все още попита:
  - Ако отново вдигнем истерика!
  Евнухът каза строго:
  - Тогава ще бъдеш набит, така изкушавай съдбата!
  Когато момичетата най-накрая бяха изведени на платформата, те изпитаха повече облекчение, отколкото страх.
  Мениджърът на търга прочете:
  - Двама млади чаровници, девствени, страстни, обучени да обичат по западен начин, но още не познаващи мъже. Руси и огнени се продават като чифт. Началната цена е пет хиляди златни пиастъра.
  В отговор се чуха недоволни възклицания на арабски:
  - Покажете ни лицата им! Какви самодиви.
  Евнусите, застанали отстрани, хвърлиха булото от момичетата и покриха физиономите им, пламтящи от вълнение. Герда неволно потръпна, мисълта, че сега ще се съблече гола пред няколкостотин похотливи мъже, беше толкова отвратителна, че нежното й лице стана алено, а сапфирените й очи подскочиха.
  И публиката изпищя от възторг и тръгваме:
  - Седем хиляди пиастъра.
  - Осем хиляди!
  - Десет хиляди!
  - Дванадесет хиляди! - извика мъж със сива брада в зелен тюрбан, украсен със смарагди.
  Анджелика попита евнуха:
  - А колко са дванадесет хиляди пиастъра, ако се преведат на европейски пари?
  Евнухът беше по подобен начин опитен и образован:
  "Това е около сто и двадесет хиляди щатски долара. Е, приблизително същата ставка, ако се брои в злато!
  Алис закръгли устни.
  - Мама Мио, това са три тежки танка М-16.
  Анжелика поправи:
  - Не, много повече!
  Един наистина висок, доста сух мъж, с орлиен нос и ален тюрбан, предложи цели петнадесет и половина хиляди пиастъра.
  Главният евнух прошепна:
  - Този в ален тюрбан, самият Али-Топал, доставчик на харема на шаха на Иран. Не е свикнал да губи оферти.
  Богат мъж в зелен тюрбан със смарагди издаде:
  - Седемнадесет хиляди пиастра, за няколко часа...
  Тогава млад мъж без тюрбан, но в европейска носия, стана и извика:
  - Осемнадесет хиляди пиастри! Тези жени са достойни за мен, индиецът Раджа Малик.
  Настъпи временна пауза... мъжете се суетят... Богаташът с изумрудения тюрбан отбеляза на принца:
  - И искаш да дадеш пари за две кражби, с които да си купиш разрушител?
  Принцът отговори ядосано:
  - Искаш ли да спиш с железен кораб?
  Междувременно евнусите хвърлиха завивките от момичетата, които покриваха изящните им сферични гърди. Зърната блестяха като розови пъпки. Търговията се възроди. Един от шейховете изля шепа диаманти от чантата си и каза:
  "Предлагам двадесет хиляди пиастри за тях!" Те си заслужават!
  - Двадесет и една хиляди! - предложи мъж със зелен тюрбан.
  - Двадесет и две хиляди! Принцът изръмжа.
  - Двадесет и пет хиляди! - Засадено от доставчика на шаха.
  В редиците се разнесе шум, но пазарлъците не спряха. Шейхът изтича при бижутера, изтръска цялото съдържание на портмонето и попита:
  - Вижте тези диаманти!
  Той изстиска:
  - Двадесет и осем пиастъра!
  Шейхът изръмжа:
  - Мои са и двете момичета!
  Принцът от Индия възрази:
  - Не е мое! Тридесет хиляди пиастъра!
  Отново настъпи пауза. Помислете за триста хиляди щатски долара, това е огромна сума за онези времена. Мнозина започват да се чудят дали си струва да излагат толкова много за момичетата.
  По сигнал евнусите хвърлиха воалите, които покриваха коремите на робите, а след това свалиха и диадемите, разперили чудните си коси... Търгите се възобновиха, покривите на мъжете тръгнаха.
  - Тридесет и три!
  - Тридесет и пет!
  - Тридесет и девет!
  - Четиридесет и една хиляди!
  Пауза .... И тогава доставчикът на шаха издаде:
  - Четиридесет и пет хиляди пиастъра. А останалите предупреждавам, че този, който назове сумата и не може да я плати изцяло, ще бъде публично бичуван и позорно изгонен от търга.
  Шейховете бяха малко обезсърчени... Тогава нямаше толкова обилни потоци от петродолари, а самият долар все още не беше имал време да се обезцени, така че сумата беше много голяма. И я дай за робиня...
  Но главният евнух все още не беше изложил всички козове и последният воал, покриващ бедрата и краката, излетя от момичетата. И след това натискането на шпилките освободи краката от обувките с висок ток. Следва командата:
  - Танцувай!
  Ако една жена танцува, тогава изобщо не е като когато стои неподвижно. В крайна сметка това вече не е статуя, дори и красива, а жива трепереща плът. А момичетата, силно развълнувани от срам, а в същото време и от пикантността на ситуацията, танцуваха много енергично.
  - Петдесет хиляди! - изпъшка мъжът със зеления тюрбан.
  - Петдесет и пет хиляди! - Доставчикът на харема не се отказа.
  - Шестдесет! - извика един от шейховете.
  - Шестдесет и пет! - Добавен е доставчикът на чека.
  - Седемдесет! - извика собственикът на изумрудения тюрбан.
  - Осемдесет! - прекъсна го и добави доставчикът на шаха. - Проверете баланса си за съжаление, можете да получите камшик.
  Последният търговец увехна... Последва рима:
  - Едно, две ... - Настъпва пауза, изведнъж някой променя решението си... Алиса прошепна (да, кога най-накрая ще свърши! Аз съм атеист-комсомол, готов да се моля на Аллах!). - Три! Продаден на доставчика на харема на шаха.
  Те веднага хвърлиха воал върху момичетата и буквално ги изнесоха на ръце от търга. Така приключи "трудовият" ден на воините. По-точно все още не. Натовариха истинското си ремарке, закупено в Америка, и го закараха в Техеран. Самите момичета всъщност все още бяха голи, но покрити с кувертюри и легнали на дивани. Дори им дадоха гурме ястия, а охраната беше оставена навън. Така че лягай и се наслаждавай, скъпа.
  Алис с изненада отбеляза:
  - Все още е странно! Платихме ни сума, равна на двадесет американски тежки танка. Това е състояние със златни долари, които все още не са обезценени от инфлацията. И все пак, никаква гордост, нещо не се усеща!
  Анджелика въздъхна.
  - Златото винаги е стойност, но когато кюлчетата на клетка са направени от него, искате да го намалите!
  Алис предложи:
  - Може би ще играем в градовете. Ще кръстим ли града, а след това още един, така че да започне от края на предишния?
  Анджелика поклати отрицателно глава.
  - Вече е някак хлабав. Може би се сетиш за нещо друго. Какви идеи?
  Алис намери:
  - И тогава нека правим лицеви опори на свой ред. Който се счупи пръв, губи!
  Анжелика с готовност се съгласи:
  - Ето, започваме! В същото време ще тренираме ръцете и гърдите. И тогава краката ни получиха достатъчно натоварване, но нямаше ръце!
  Докато момичетата се забавляваха и в Африка беше горещо....
  Батальонът на СССР "Червено орле" се движеше на юг... Такива са тире и форсирани маршове. Момчетата вече бяха въвлечени в задушаващия и изтощителен ритъм на тичане през пустините и джунглите. И по пътя трябваше да преодолеем военната съпротива на британците.
  По-специално контролно-пропускателен пункт с две картечници. Тук трябваше да стрелям малко, преди да бъдат използвани гранатите. Нямаше загуби...
  Но тогава беше още по-трудно, осем танка и четири самоходни оръдия бяха заровени в земята, а около тях имаше пехота, картечници, опитни войници, окопи, изкопани с шестоъгълник. Не е толкова лесно да се вземе тук, един вид укрепена зона на пресечната точка на три пътя, водещи и свързващи Сомалия, Судан и Етиопия.
  Не беше лесно да се приближи, местността беше простреляна, а гората наоколо беше изсечена. Владимир, осъзнавайки авантюризма на нападението, се канеше да извика авиацията за помощ, но Димка Ракета предложи да построи подобие на катапулт и да хвърли няколко снопа противотанкови гранати.
  - Не е необходимо да се разсейва червената авиация, особено след като противникът разполага с поне пет мощни зенитни оръдия с калибър 90 мм, без да броим повече въздушни оръдия. Тук има малък вражески пост и са необходими обсадни балисти срещу постовете.
  Командирът на батальона от момчета и червени арийци Владимир тук, съвсем правилно, между другото, имаше някои съмнения:
  - Мислите ли, че можете да се измъкнете достатъчно точно?
  Димка, изстисквайки палмово масло и смола заедно с приятелите си, потвърди:
  - Да, така мисля, стрелецът на Ворошиловски все още е малко нещо. Да, и самият Ворошилов е най-примитивният войн. Просто ми дай преднината.
  Момчето наистина медитирало преди изстрела, а към гранатите добавил и бензин, смесен с палмово масло и смоли, към които добавили вар и карбид. И тогава, след като направи изчисление, той се прекръсти, отдаде пионерски поздрав и стреля от ръка:
  - Тук получавате nedolvyat!
  Един изстрел, после още един вик:
  - За родината за Сталин!
  От страната на врага рев, писъци, стенания.
  Димка пак нареди:
  - Още един залп!
  Стоновете, ревът, пламъците станаха по-силни, чуха се викове на английски: предайте се!
  Този път имаше повече от петстотин затворници и те бяха предимно бели англичани. Трудно е да се повярва, че тези момчета само преди шест месеца разбиха превъзходните сили на италианците в Етиопия и в самата Италия. Но сега те бяха построени като окаяно стадо овце.
  Боси, надраскани, но весели момчета караха затворниците, без да обръщат внимание на камъните и тръните под краката им. И Димка Ракета дори изпя:
  Страната е свята за комунизма;
  Ти запали факлата на цялата планета!
  Носете знамето на сталинизма,
  Кой даде такова щастие на децата!
  
  Всеки от нас има пушка
  Ние знаем военния труд почтен!
  В края на краищата песента се втурва сочна, силно,
  Над главата с червената светлина на звезда!
  
  Носим радост, щастие на целия свят,
  За работохолик беше собственикът!
  Дебел капиталист да отговори,
  Пролетарят се възкачи на трона!
  
  Нашето алено знаме, разбира се с цвета на кръвта;
  В него се разкрива силата на Господ Христос!
  И те ще трябва да понесат много болка,
  Водени сме от светиите от иконата на лицата!
  
  И тогава момчетата няма да видят рая,
  Ще бъдем възкресени от учени с мъдри мисли!
  След това срещнете с цветя стъпката на войник,
  При брилянтен комунизъм!
  
  Другарят Сталин беше назначен от Господа;
  Управлявайте родината и водете към победа!
  Пътят ни към върха е много наклонен,
  И вие сте големият лидер за всичко в отговора!
  
  Единството ще бъде нашият поздрав към народите,
  Кой ще се възползва от щика на ленинизма!
  Горещ лъч свобода ще разтопи леда,
  Под аленото, кумаче знаме!
  
  Тук танковете разкъсват на парчета редица пехота,
  И страхливци всякакви, без дума се предават!
  Това е героизмът на момчетата от смелата дружина;
  Че самолетите не са тенджери и чинии!
  
  Голяма слава очаква - вярвайте
  Тези, които ценят Русия над живота!
  Да отворим лъчезарните врати в космоса,
  За да няма гниещ мързел!
  
  За Родината е нужен подвиг;
  И ние ще й го посветим, повярвайте ни!
  И злият фашизъм вече е победен,
  За слава, чест, радост - поколения!
  Димка пееше като истински маестро и съветските момчета заедно с него... И никой не обърна внимание на атаката срещу тоталитаризма, която не беше съвсем подходяща в тази компания. И каква формално Съветска Русия не е тоталитарна, а демократична!
  Само Данка прошепна с устни:
  - Е, ти даваш Димка!
  Затворниците бяха предадени в най-близката база, а освободените момчета се втурнаха напред. Досега не са спирали. Маршал Рокосовски трябваше да измине дълъг път чак до Южна Африка. И опитайте така, преминете през цяла Африка. Освен това в източната част на африканския континент има много повече британски войски, отколкото на запад. Да, и в Етиопия трябва да се съобразявате с бунтовниците и различни пробритански принцове.
  Така че бойните момчета трябва да тичат по тръни и камъчета, без да мислят за почивка. Идва още една схватка, този път от местно бунтовно племе.
  Битката не беше толкова безкръвна, едно хлапе лежеше от "Бур", удари право в челото. Вярно, суданците също го получиха, те бяха окосени от четиристотин, използвайки осколъчни гранати и ги пуснаха в бягство.
  Три деца бяха толкова тежко ранени, че се наложи да бъдат носени на носилки.
  Преди лягане Димка каза на Данка, която също беше леко надраскана от шрапнел по щита на широките му гърди:
  "Виждате ли, войната става забавна. И битки, има жертви и романтика!
  Данка се съгласи.
  - Да, сега съм съгласен, има романтика и жертви. Макар че е по-добре, че изобщо нямаше жертви от наша страна.
  Димка намигна лукаво:
  - О... Знаеш ли, това изисква магия. Но повярвайте ми, ще стане по-добре.
  Следващият ден мина също толкова интензивно, някои конници се опитаха да ги нападнат, но момчетата бяха нащрек и този път избегнаха загуби, като сложиха сто и петдесет атакуващи типа. Сред убитите има двама британски офицери. И така войната постепенно се разгоря. Беше очевидно, че това не беше разходка, а не просто принудителни маршове.
  Така те стигнаха до британската крепост близо до Бахчи. Но почти нямаше нужда да се бият. Дузина или повече британски войници се опитаха да се барикадират в бункера, но бяха опушени с домашно приготвени отровни вещества. Няколко британци загинаха на място, а останалите избухнаха, където бяха вързани.
  Но оборудването беше заловено съвсем обичайно и арабите, събрани да защитят точката, положиха клетва за вярност на Съветския съюз.
  . ГЛАВА Љ6
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова вече са на път за Южна Африка.
  Те унищожават английската база в Намибия и, както винаги, в голям удар. Такива грозни момчета.
  Момчето хвърли граната със смъртоносна и разрушителна сила по британците и изпищя:
  - Войникът е съден от Бог и времето, политикът е гад без съд, а беззаконието му не познава времеви рамки!
  Момичето отбеляза агресивно, пускайки подарък на смъртта с голите си пръсти на изрязани крака:
  - Войникът не търси мир, а и бурята не примамва, политикът ще зарови подвизите си, паразитът много завижда!
  Олег Рибаченко отново изстреля граната по врага, хвърляйки граната с голата си детска пета и издаде:
  - Войникът понякога е воин неволно и не иска да убива, а изпълнява свещен дълг към Родината, докато политикът е доброволен предател, който обича да прасе, а не да изпълнява задължения към избирателите!
  Маргарита отсече врага с добре насочен взрив, разкъсвайки вътрешностите, заявявайки:
  - Войник решава пъзели в битки, политик изгражда хитри комбинации, той не може да реши въпроса мирно!
  На други места момичета извършваха подвизи.
  Алис и Анджелика направиха лицеви опори няколко хиляди пъти, но изпотени, не искаха да се поддадат един на друг. Накрая момичетата съвсем разумно прецениха, че им е дошло и силата им все пак ще им бъде полезна. Така че е по-добре да си починете.
  Анжелика каза:
  - А ние с теб сме като руски селски жени, тоест упорити. С какво ще се забавляваме сега?
  Алис се пошегува:
  - Вероятно пеперуди...
  Ремаркето спря и момичетата отново донесоха храна на златни подноси. След брутална тренировка с лицеви опори, воините бяха много гладни. Те алчно се нахвърлиха върху храната и напитките... Ядоха торти, и шоколад, и плодове с мед... И не забелязаха как най-тежката дрямка ги обхвана.
  Превърна в истинска сапунена опера: мечтаната поредица продължи;
  Нова надежда опия сърцата и на двамата най-красиви ездачи. И те се качиха на своя прекрасен кон - мегагном.
  Анжелика развълнувано каза:
  - Знаете ли, в този фантастичен свят човек наистина почива на своята вселена от гърмящо желязо!
  Алис, оголила перлените си зъби, се съгласи:
  - Наистина е така! Отпуснете се и вземете душата си.
  Огненият дявол проговори:
  - Ако войната не съществуваше, значи трябваше да бъде измислена и за разлика от Всемогъщия Бог тази приказка щеше да изглежда несравнимо по-правдоподобна!
  Алис се поддаде:
  - Предполагам, да! Но като знаем колко велик е Сталин у нас, е напълно възможно да вярваме в съществуването на Всевишния Бог!
  Анжелика с лукав поглед и съвсем логично изяснена:
  - Но, освен ако, разбира се, Всемогъщият Бог не е Исус Христос!
  Алис въздъхна тежко.
  - По-лесно е да вярваме в безсилието на дявола, отколкото във всемогъществото на Исус!
  Когато тъмнината на нощта отстъпи място на вискозен предзорен здрач, странна тъмна ивица препречи пътя. Тя някак отдалече приличаше на петнист питон. Едри, изпъстрени и с причудливи извивки, камъните се простираха в безкрайна линия през влажната, груба трева.
  Алис възкликна:
  "Тук, това вероятно е границата на притежанията на господаря на подземния свят!"
  - Не, не бой се, светлокоса дива, просто е стара граница! - радостно възкликна Анжелика. - Сега сме почти, добре, надявам се - просто си вкъщи!
  Босият русокос воин направи гримаса.
  - И все още си пълен с оптимизъм до самите сливици!
  Огненият воин се обиди:
  - Кой вече би говорил за оптимизъм, без основание!
  Никой не пазеше мъхестите камъни, а от другата страна беше празно като от страната на империята на злите тролове и духове. Алис почеса черупката си с пръстите на босия си крак и изсвири:
  - Тук обаче е готино! Или по-скоро тъжно!
  Разбира се, преминаването на тези граници, подобно на скорошната река, не даваше никакви гаранции, но все пак лъчезарните бегълци се чувстваха малко по-спокойни.
  Анжелика го изрази поетично:
  - Ето я обетованата земя, но не и Израел!
  - А защо новата граница е толкова странно положена? - попита Алис, следвайки с лъчезарния си поглед купчина камъни. - Вероятно е по-удобно, отколкото на камъни или все пак го няма?
  Анжелика изръмжа:
  - Защо трябва да знаете това?
  Алис сви рамене.
  - Да, толкова любопитно. Аз съм новак в този свят. Дори и да не можете да се гордеете с това!
  - Каменната граница не е положена за духове или воини. По-рано имаше земи на ядосващи кости - злобни и много силни тролове убийци. Войната с тролове, елфи, духове и тигрови хлебарки се проточва с векове. Армиите от различни същества бяха просто огромни - достигаха стотици хиляди! След като спечелиха редица победи, тролове гризещи кости, стигнаха до подножието и почти унищожиха Прасковата-Амбър - и това в крайна сметка е столицата на Страната на любовта и надеждата, чиято лъчезарна светлина и източник на енергия държи Сърцето на Вселената! - издаде Анжелика.
  Алис извика и стисна ръце:
  - Какъв ужас! Значи всички вселени и безброй светове бяха застрашени?
  Огненият воин любезно успокои приятелката си:
  "Но силата им е пресъхнала в планините. Тогава, в една добра година, нашите воини, заедно с елфите, все пак преобръщат армиите от зли тролове и нокаутират до последно. Тревата им беше изгорена навсякъде, градовете бяха окупирани и излекувани. И границата беше преместена от границата до границите на север!
  Алис се изкикоти.
  - Еха! Но такива истории са типични, почти за всички приказки!
  Анжелика съвсем логично отговори:
  - А какво е приказка, ако не леко украсена с живота
  - Искате да кажете, че воините спасиха вселената... - Герда започна да разбира защо Анжелика не изглеждаше по-различно от богините от древни времена, които гърците изобразяваха в своите статуи.
  Гущер с кехлибарен цвят се плъзна покрай пръстите й, причинявайки усещане за гъделичкане.
  - Всички воини са потомци на древни богове и богини. Ето защо тук от толкова време съществува райски свят. Но Луцифер каза: стига благодат! Е, духовете решиха, че сега арийците са се изродили, затова нападнаха империята на справедливостта и щастието...
  Анжелика завърши и ловко улови гущера с боси пръсти.
  Алис изръмжа:
  - О да. Значи и ние сме се изродили... Кой ще говори, гледайки изродите тролове и красотите и на нашите момичета, и на елфи!
  Анджелика отговори разумно:
  Всяка нация има своя собствена концепция за красота.
  Алис се съгласи. Тя скочи от мегагнома и направи салто във въздуха.
  - Да, понятието за красота за всеки народ и вид има своето. Само че сега възгледите за безобразията са изненадващо еднакви за всички, без изключение. Има такъв феномен. Между другото, обикновено като се каже момиче, добавят красиво, а когато възрастна жена е грозна!
  Анджелика също направи салто и завъртя меча си:
  - Да, има нещо такова... Всички хора, имайте предвид, хората обичат младостта и се страхуват от старостта. Това е толкова типично явление. Не може обаче да не се съгласим, че това е естествено.
  Тук разговорите на момичетата бяха прекъснати, пред тях изскочи друг звяр, вече стар познат тигър-хлебарка. Вярно, той беше сам, но с два много дълги меча и дори щитове.
  - Ну, че момичета-воини ще се бият?
  Анжелика направи крачка към него:
  - Разбира се, повярвайте ми, няма да се срамуваме! И не се страхуваше да дойдеш при нас сам!
  Тигър-хлебарка възрази:
  - Не, босоноги красавици, просто не съм сама.
  Алис подсвирна.
  - Знаех си, че никога няма да посмееш да се биеш честно. Предполагам, че си довел армията със себе си?
  Тигър-хлебарка възрази:
  - Не, всъщност съм сам, но моите тъмни богове са с мен, които ще ми помогнат да те победя. Само ние ще се борим, надявам се честно - един на един!
  Алис се съгласи с видимо нетърпение:
  - Разбира се, честно казано. И тъй като аз съм блондинка и тъмните богове ти помагат, то изборът на противник трябва да падне върху мен!
  Анжелика мълчаливо, рязко, сякаш клапа е била откъсната от натиск, се обърна и изгори Алис с много неприятен вид. От устните на воина се изтръгна несвързано съскане.
  Русокосият воин беше изумен:
  - Какво си, приятел?
  "Не обичам да говоря с теб", каза най-накрая Огненият дявол тъпо и ледено отстранено. - Усещам те като празно място.
  Алис се опита да успокои приятелката си:
  - И все пак това е мой избор! Анжелика да бъде патриот, а не егоист, последователен в службата на Съветския съюз...
  Анжелика се задави:
  - Добре, бий се! И спечелете, ако можете, разбира се, и аз вярвам във вас!
  Тигровата хлебарка веднага се втурна към русокосия воин. Явно са се опитали да я вземат нагло, надявайки се, че носителката на русата коса още не е загряла. Но Алис, изглежда, беше готова за това. Във всеки случай най-острият й ковчежник разпори корема на чудовището още в първите секунди на битката. Анжелика насърчи приятелката си:
  - Това е вярно! Виждате във формата!
  Врагът подло извика:
  - Да, ти си белокосо същество!
  Тигровата хлебарка замахна твърде широко и вложи цялата си сила, от което Алис се възползва отлично, отрязвайки четката на нападателя. Тогава тя изрази:
  - Люлката е широка, но перспективата е тясна!
  Тигровата хлебарка атакува в отговор, опитвайки се да рита и с долните си крайници. Но русокосият терминатор много ловко сряза коляното си, принуждавайки врага да залитне. Анджелика отново одобри:
  - Това е съвсем в стила на непобедимия Съветски съюз. Сега свършете бързо.
  Алис се нахвърли върху плячката си като торнадо в тропиците, тигърът-хлебарка едва имаше време да отвърне на удара и не е изненадващо, че скоро грозната му глава се отдели от тялото. Така битката приключи...
  Анжелика изрази мислите си:
  - Всичко невъзможно е възможно знам със сигурност! Невъзможно е завинаги да бъдеш непорочен девствен!
  Тогава Алис попита изненадано приятелката си:
  - И защо, когато исках да се бия с него, ти го прие толкова хладнокръвно, сякаш беше някакъв подъл трик. Все пак това е мое право!
  Анжелика направи гримаса.
  - И моето право да ти откажа обяснение. Но ще дойде времето и вие ще знаете всичко!
  Алис въздъхна тежко, но не притесняваше приятелката си с въпроси.
  Мълчаха до изгрев слънце. Анжелика постепенно се охлади и беше някак възпрепятствана. Йероглифите върху бронята на люлеещия се мегагном ставаха все по-остри, докато небосклонът ставаше по-блед. Когато се разчисти, Алис можеше да види в детайли града от дясната страна на реката, разпръснат пред тях, с вълни с цвят на портокалов сок. Но огромната емблема направи особено впечатление, тя беше изсечена от полускъпоценни камъни, с невероятни детайли и може би играта на сутрешната светла светлина оживи този малък магически барелеф. Вертикално разположената птица разпери широки, но огънати крила и обърна глава в профил.
  Добре очертаните изпъкнали очи символизираха остро зрение, а огънатият хищен клюн беше опасно остър. Но най-изненадващо беше по-долу. Всяко от перата на крилото също беше малка птица и всички заедно се превърнаха в замръзнал отряд от птици воини, вярно гледащи големия си владетел, сякаш чакаха заповед ... Сила, лоялност и готовност за мигновена атака бяха майсторски предадени. Алис дълго гледаше този могъщ знак и си мислеше...
  Сънят на момичетата, както се очакваше, беше прекъснат, но се случи, това съвсем не е така, както са планирали приятелите. Те се събудиха в прекрасна огромна зала на приказно красив дворец, където всяко малко нещо беше шедьовър на световното изкуство, където въздухът беше ароматен и пееха райски птици.
  Течаха потоци сладка вода, басейн, пълен с шампанско, плискаше, а стените бяха в шарки. Самите две момичета лежаха на високи пухени пера, върху леглата на една достойна Савска царица. Като цяло всичко би било чудесно, ако не бяха златните вериги, оковаващи китките и глезените на момичетата. Техните прекрасни, красиво голи, вълшебни тела бяха сякаш разпнати на леглата им. Такова е безпомощното състояние на унизени и приказно лъчезарни роби.
  Анджелика въздъхна дълбоко.
  "Значи не знаех, че клетката може да бъде златна, не само в преносен смисъл.
  Алис утеши приятелката си:
  - Само шахът може да има такъв голям и луксозен дворец. Така всъщност те постигнаха целта си и пристигнаха на местоназначението си!
  Анжелика се усмихна мило.
  - Чудя се какъв шах е той?
  Сякаш в отговор на въпроса се чу пръскане и от басейна с шампанско се изкачи едър, брадат мъж, на вид на около петдесет или петдесет и пет години. Той обаче беше с широки гърди и рамене, с коремче. В него имаше голяма естествена сила, но мускулите плуваха с мазнини от празен начин на живот и лакомия. Този мъж беше гол, само скъпоценен талисман на верига беше цялата му украса, но нямаше съмнение, това беше чек. Да, и талисманът на гърдите беше символ на кралската власт.
  Разбира се, видяха снимката на шаха на момичето, въпреки че на нея той изглеждаше по-млад, а брадата му беше по-къса.
  Шахът току-що се беше изкъпал в шампанско, но вървеше стабилно, с вид на уверен владетел. И разбира се, новите хоури за харема не можеха да подминат вниманието му. На първо място, автократичният (формално неограничен) владетел на Иран се приближи до Алис. Космата му ръка опря на глезена на момичето и нежно го погали. Блондинката погледна шаха с равнодушен поглед, но тогава тялото й започна да издава, а бузите й почервеняха от срам.
  Девствена ли си? - попита лордът Герд.
  Блондинката със сълзи отвърнала:
  - Да сър!
  Шахът се усмихна иронично.
  - Е, това е страхотно. Сега ще станете жена, като сте получили първия опит да се насладите на потомъка на Пратеника на Аллах като цар в тридесетото поколение.
  Истински сълзи се стичаха по алените бузи на Алис:
  - Толкова е болезнено и жестоко, сър. Ужасно ме е страх от това!
  Шах постави широката си ръка върху луксозния ханш на момичето и започна да масажира, успокоявайки:
  - Не бива да се страхувате! Аз съм опитен любовник. Болката ще бъде кратка, като ухапване от комар, а след това ще се потопите в океана на удоволствието.
  Алис продължи да плаче без най-малка сянка на преструвка. Мисълта за загуба на невинност беше наистина ужасна. Особено за пуритански християнин като нея.
  - Не, моля... Ти си такъв огромен, огромен човек, позволете ми сам...
  - Ами самата? Шахът беше изненадан.
  - Аз самият ще оседлая твоето достойнство достойно за титан и ще го направя толкова внимателно и умело, че ще е добре за теб и мен. Моля те в името на Аллах!
  Шахът се смути, наистина съжали невинното момиче, което приличаше на най-чаровния ангел, и заповяда:
  - Пусни я!
  Двамата пазачи евнуси, които следваха шаха, безмилостно разклатиха ключодържателите си и бързо отвориха ключалките на ръцете и глезените на русото момиче. Така бавно тя стана и се усмихна на шаха. Той я подкани към себе си:
  - Ами хайде, сладурче, скочи ми на колчето.
  Алис наистина скочи и удари шаха по брадичката с лакътя си. Огромен мъж падна... Евнусите имаха време само да ахнат, тъй като босият крак на Алис избута този отдясно с кръгла пета в слънчевия сплит, причинявайки силен болков шок, който потисна дъха й и задържа вика й. Евнухът отляво протегна ръка със сабя, но удар падна върху него, Алиса удари слепоочието с тежък талисман, откъснат от врата на суверена.
  Този път беше фатален... Още един удар нанесе русокосият воин по тила на втория евнух, извит от боц със слънчев сплит. Така най-близката стража на шаха беше унищожена. Анджелика извика с тих глас на Алис:
  - Вземете ключовете и бързо ме пуснете!
  Русокосият терминатор отговори:
  - Това не е проблем! Сега!
  Не беше трудно да се отворят веригите, тъй като тук нямаше специални опции с ключалка и ключ. Като цяло момичетата бяха по-скоро оковани не от страх от убийство, а за да играят.
  Когато Анджелика се освободи, шахът просто започна да вдига глава, опитвайки се да се възстанови от тежък нокдаун. Огненият дявол грабна две кинжали от пояса на убития евнух. Тя хвърли една на Алис, а втората, като скочи, докосна гърлото на шаха:
  - Е, владетелят на Персия и Иран, могъщият автократ... Искате ли да спасите живота си и живота на стотици хиляди свои поданици, както и да запазите независимостта на страната и, разбира се, личните си мощност?
  Шахът приклекна тежко и промърмори объркано:
  - Е, кой не иска... Всички го искат!
  Огненият дявол блесна яростно с изумрудените си очи:
  - Така че незабавно обявете война на Великобритания и сключете съюз със Съветския съюз!
  Шахът, мигайки често, ги погледна и накрая му просветна:
  - Значи вие сте съветски шпиони. Какво магаре съм, похотта ме заслепи, но трябваше да позная кой си. Възможно ли е обикновените европейски жени да имат толкова мускулести и сухи тела...
  Анджелика сви рамене.
  - Всичко, което се прави за по-добро. Например войските на СССР са непобедими и вашата зле въоръжена и зле обучена армия, въпреки цялата й голяма численост, несъмнено щеше да бъде победена. И няколко британски дивизии, които се намират на ваша територия, са твърде малко помощ. Така че имате голям шанс да запазите властта, богатството си и най-накрая да се отървете от настойничеството на Великобритания. Или да умреш в позор... Само запомни, аз съм садист и първо ще отсека твоето достойнство, което е едновременно болезнено и унизително.
  - И мъченията на моите палачи не те плашат? - не съвсем уверено измърмори шахът.
  Алис се изкикоти в отговор.
  - И те отлично знаеха в какво се забъркват, съгласявайки се на такава задача. Няма да се предадем живи и ако ни заловят, ще се опитаме да понесем мъченията като истински комсомолци. И вашата смърт вече е равносилна на изпълнение на задачата, тъй като съпротивата на обезглавената иранска армия вече няма да бъде така организирана, а мнозина от вашия кръг са за съюз със Съветска Русия.
  Шах още малко, колебаейки се заради външния вид, решително и твърдо каза:
  - Ти ме убеди! Толкова добре, война за Англия, съюз за СССР!
  Анжелика каза грубо:
  - Официално ще обявиш война, за да няма измама, ние ще те следваме и с теб през цялото време. Имайки предвид красотата ни, това няма да предизвика никакво подозрение. И имайте предвид, че аз и моят приятел хвърляме кама толкова майсторски, колкото се бием или стреляме.
  - Да! - недоверчиво измърмори Шах.
  Анжелика тук със сила хвърли кинжал с босите си пръсти. След като прелетя тридесет метра, той сякаш прониза торса на пеперуда, приклекнала върху стар портрет. Шахът, който имаше остро зрение, беше изумен от това колко точно се оказа пронизано малкото тяло на насекомото. Той отново измърмори:
  - Ти ме убеди! Ще направя всичко за теб... Но ако искаш, ще ти дам сандък злато за една любовна нощ и най-богатата провинция на Иран?
  Анжелика веднага отговори:
  - Съгласен съм, но само при условие да се запази почтеността...
  Шах намалено заплащане:
  - Тогава само за сандък злато, където ще има точно един център от благородния метал. Вашата невинност ще остане, но всичко останало ще правите, както аз заповядвам!
  Огненият дявол отговори за Алис и за себе си:
  - Разбира се, съгласни сме, но само след като бъдат спазени всички официални церемонии и формалности! Британска война, съюз със СССР или Съветска Русия. Ето предпоставката.
  Споразумението с господаря беше подпечатано с ръкостискане...
  Освен това по принцип вече не беше толкова интересно, шахът официално обяви джихад на Великобритания и призна съюза и покровителството на СССР над Иран, като всъщност стана васал на Съветска Русия. Никой от приближените му не възрази и британските пратеници и представители веднага бяха арестувани.
  Е, армейската група "Восток" Баграмян и Конев преминаха границата с Персия ....
  Задачата беше изпълнена успешно и момичетата бяха уплашени само от предстоящата нощ на любовта с шаха. Колко тъпо е за младите девици, дори и да не са лишени от невинността си.
  Въпреки това, за да развесели себе си и приятелката си, Алис реши да изпълни песента, която току-що е композирала:
  Тя беше тихо, скромно момиче,
  Мечтаех си да имам собствена къща!
  Така че детският смях се лееше звучно,
  Така че мечката беше кротка в гората!
  
  Исках спокойно узряло поле,
  Пух от златни класчета!
  За да не познавам суматохата завинаги,
  И че нямаше врагове!
  
  Но идва татарският набег,
  И тракането на ковани копита!
  Е, къде си полк хусарски бойци;
  Какво е известно с псувните си?
  
  Къде са рицарите, вие сте великани,
  Но защо няма защита?
  Тук е нашата единствена родина;
  Гореща, адска светлина!
  Вкарват ме в игото бос,
  По шишарки, клони и степи!
  И те си режат гърбовете с камшик,
  Колко е трудно да стенеш в окови!
  
  Врат момичешки враг с ласо,
  Притиснат и иска да удуши!
  Тук, в царството на злия султан,
  Станах гореща игра!
  
  Първи в областта, която страдах
  Чантите носели сноп от жило!
  Но красотата цъфна
  В крайна сметка, един щедър суверен Бог!
  
  Тук Господ го хареса;
  Изпратиха ме в сераля!
  Там, усещайки силата на мъж,
  Започнах да харесвам всички боклуци!
  
  Познайте такова унижение
  Разменете най-сладкото тяло!
  По-добре е да търпиш лишения,
  За да не лежи собствената ми майка!
  
  Какво чака в края на пътя, не знам
  Плаши старостта и палача!
  Но няма място за блудните деца на небето,
  Остава само - горчиво плач!
  И в Африка също имаше събития, които влияят на настоящия ход на историята.
  Батальонът на червените орлета води още няколко схватки, след което настъпва кратко затишие. В Судан британските гарнизони бяха или унищожени, или капитулирани, само в Сомалия отделни, но бързо избледняващи джобове на съпротива все още тлееха. Е, на юг маршируваха мобилни колони и само лошото състояние на африканските пътища и проблемите с доставката на гориво забавиха движението.
  Но техният батальон, неофициално наречен "Гепарди", успя да се отличи и изглежда, че дори лидерът Сталин им обърна внимание. Както и да е, последва заповедта: да се наградят момчетата и да се прехвърлят във Франция, с транспортен самолет.
  Последните новини особено зарадваха германските момчета: това означаваше, че най-вероятно ще им бъде дадена възможност да се бият за самия британски метрополис. И това е много по-почтено от битка в огромната, но полудива Африка.
  Батальонът, който се отличи, беше награден, разбира се, от самия боен маршал Константин Рокосовски. Но тъй като целият отряд е почти триста души, е скъпо да го отпразнувате сами, железните звезди от втория клас бяха предадени от специални момичета-адютанти. Момчетата се преобличаха в униформи, опитваха се да изглеждат по-високи и по-зрели, и в същото време тормозеха, нацупиха се ...
  Самият маршал на СССР лично награди две. Командир Владимир и особено изтъкнат Дмитрий. Те получиха много ценни, особено от гледна точка на престижа на звездата Герой от първа класа. Този знак все още не е имал време да се амортизира в честотата на награждаването, а за момчетата - това като цяло е такъв повод за гордост!
  Въпреки че, разбира се, рицарският кръст би бил по-престижен и дори по-голям по размер.
  Димка обаче прошепна на Данка:
  - Бих предпочел златната звезда на героя на СССР пред Рицарския кръст!
  Приятелят му отговорил:
  - А на кого му трябва кръст, особено за гроб!
  На церемонията по награждаването военен оркестър изсвири марш, а момичетата изпълниха руски народен танц, славно повдигайки босите си грациозни крака въпреки трудните преходи.
  На това обаче всичко приключи, момчетата бяха изпратени в строй към мощен транспорт. Константин Рокосовски дори се възмути от това:
  - Струва ли си да гориш толкова много бензин в името на преместването на батальон смукачи. Във Франция има достатъчно кадрови дивизии, от опитни бойци, за да не хвърлят деца в следващия удар.
  Генерал-адютантът по този повод предложи:
  - Тук мисля няколко фактора. Първо: може би Сталин вярва, че по този начин почита младите бойци. И наистина момчетата биха били много раздразнени, ако щурмът на Лондон се осъществи без тях. Второ: самият факт, че момчетата се бият като герои, трябва да развесели нашите възрастни и да предизвика чувство на плах у британците. И трето: може би след няколко седмици третата световна война ще свърши и би било трудно да не позволим на изявените бойци да изсвирят последния си победен акорд!
  Бойният маршал на СССР погледна пауна, който размахва вяло опашка, и заяви:
  -Какво? Може би си прав! Също така ме дразни, че ме изпратиха в гореща Африка, където през лятото е само брашно, вместо да щурмуват Foggy Albion. И въпреки че се опитвам да скрия това, дори ме боли много. Тук Жуков получи велик маршал, но за какво е въпросът?
  Генералът отвърна лукаво:
  - Явно защото никога не си е позволявал да осъди определени решения на Сталин!
  В транспорта беше доста удобно, звучеше музика, имаше вани с прясно набрани цветя. Момчетата се забавляваха с игра на карти, домино, шах за лицеви опори и коремни опори... Полетът беше доста дълъг, а крейсерската скорост на най-големия транспортен самолет от Втората световна война беше малко по-малко от триста километра на час.
  Димка и Данка изиграха няколко партии във вече познатия шах на фюрера, но после им писна. Тук картите изглеждаха примитивни, но защо да не играем традиционен индийски шах в стила на блиц.
  Имаше малък швейцарски часовник и, залагайки на три минути на игра, човек можеше да играе достатъчно.
  Въпреки това, дори и тук Димка печелеше през цялото време, просто неприлично лесно. И че момчето прочете теорията на отварянията с бързи темпове, цял информатор и дори измисли своя собствена. Той просто проведе битката и разреши случая с атака за чифтосване. Други не знаеха теорията, нито имаха толкова висока скорост на изчисление.
  Това беше едностранно побой в стил блиц, в резултат на което дори избухна бой, когато едно от високите немски момчета хвърли парчета по Димка. С точен удар на юмрука си до нокаутната точка на брадичката той накара противника да падне.
  Започна, беше сметище, някои от момчетата се застъпиха за звездния герой Димка, а други за своя...
  Намесата на командира Владимир, който откри огън по бойците с бяла пяна от пожарогасител, спря клането.
  След това момчетата се ръкуваха и Димка в знак на помирение изпя песента:
  Отечеството ни е с чудна красота;
  Цъфти великолепно - светла радостна градина!
  Тежки битки - зли часове;
  Но трябва да победите всички противници!
  
  В крайна сметка поражението е по-лошо от смъртта,
  Няма живот, знай в тотално робство!
  Адските зли духове - трябва да бъдат изтрити,
  Да светне, звезда в сърцето на надеждата!
  Оръжията реват, стрелите са автоматични,
  Значи бойният кораб се разпадна на парчета!
  Оставете войниците да кървят
  Светът е захар, битката е истинска!
  
  Майките плачат - синове паднаха,
  Шахта на погребенията - бурен поток!
  Някой ще получи земя,
  Някой ще бъде в клетка със стон!
  
  Знайте във войната - щик като име брат,
  Често понякога остава защита!
  Ако машината ви е заседнала,
  Така че, работете като клуб!
  
  Земи на Русия, гори и ливади:
  Миризмата на лайка, миризмата на ягоди!
  Кръвта тече като водопад към ръката ми,
  Е, по труповете цъфтят карамфили!
  
  Трябва да защитим всичко това.
  За да накарат децата да се смеят на глас!
  За да издържи изпита на пет,
  За да не се налага да се махнете!
  
  Скоро краят, болката свърши,
  Вярвам, че хората ще постигнат безсмъртие!
  Който успя да оцелее, браво,
  Ще се радваме: вярвайте ми, вярвайте ми!
  Димка довърши песента и всички го аплодираха много ревностно и единодушно.
  След това русият певец Дмитрий Ракет, доста политически коректен, загуби партия на шах и направи сто наказателни лицеви опори. На това те се успокоиха.
  В Сицилия все още трябваше да заредим гориво, а момчетата все пак успяваха да играят футбол по време на това. Вярно, по много особен начин, по-близо до американския, тоест с бутания и пътувания, отколкото до английския. И имаше много повече хора, които играха наведнъж, отколкото в стандартните игри.
  Но между другото беше още по-забавно и полезно по отношение на военните умения. И че борбата е в основата на борбата без правила.
  След това отново полетът, за Париж... Нямаше специални инциденти, а слизането стана през нощта.
  Момчетата излязоха леки, след горещ салон голи до кръста, опитвайки се да демонстрират завиден мускулен релеф. Но след горящата Африка нощният Париж изглежда хладен. Момчетата треперят и дърпат полевата униформа на СС.
  След това им е позволено да направят кратка разходка из луксозния град. Дмитрий тихо каза на приятелката си Данка:
  - Какъв възхитителен град, особено Айфеловата кула. Да се качим на него и да видим Париж от птичи поглед.
  Дани кимна в знак на съгласие.
  - Това би било най-добре! Знаеш ли, аз си мислех, че Москва е по-добра и по-красива от всеки град освен Париж... Уф, за това ще ни вкарат в затвора! Комплимент за враговете на капиталистите!
  Димка присви очи лукаво:
  - Няма на кого да докладвам... И могат да ме вкарат в затвора за желязна звезда първа степен. Добре, да отидем до кулата!
  На входа имаше закачка, на Димка не се вярваше, че има толкова млад боец истински железен кръст от първа степен. Като цяло Данка изглеждаше много по-убедително. Но всичко се получи и момчетата бяха пуснати безплатно. Бързо се изкачиха по стъпалата до самия връх и там решиха да се забавляват, ходейки на ръце по парапета. И че този трик обикновено се изпълнява от хитреци за пари, което означава ...
  Оказа се смешно, под теб има пропаст, в която безстрашно гледаш, и много светлини. След пристигането на фюрера германците придобиха такава увереност, че напълно изключиха затъмнението. Така че Париж несъмнено беше красив и ако го погледнете с главата надолу, тогава двойно. И момчетата се смееха и говореха в движение.
  . ЕПИЛОГ
  Десантът на войски във Великобритания вече е започнал. И беше като прилив на торнадо - внезапен и силен.
  Олег Рибаченко се биеше в самолет и момчето уверено събори врагове във въздуха.
  И момичето Маргарита Коршунова се бие до него.
  Тандемът от две безсмъртни деца беше непобедим. И те буквално успяха. И те извършиха залавянето, след залавянето.
  И свалиха британците със стотици. Самолетите бяха запалени и всеки снаряд от самолетното оръдие намери целта си.
  И английските кораби потънаха, задавени от вълните.
  В същото време децата-терминатори пяха ...
  Имаме ракети, самолети,
  Най-силният руски дух в света...
  Начело на най-добрите пилоти -
  Врагът ще бъде победен: до пепел и долу!
  Обикновените войници също успешно се бият с британците. По-специално Анджелика и Алис. Огнени и снежнобели воини нападнаха врага, разбиха от картечници, взеха враговете в плен...
  Само един от моментите се оказва опасен за воините, когато британските танкове преминават в контраатака. Но момичетата не спасиха срещу тях. Първо, те разбиха следите с добре насочени хвърляния на кумулативни гранати, а след това, пренебрегвайки стрелбата на сапьорни брадви, извиха дулата на най-близките превозни средства и счупиха оптиката.
  Тук Алиса дори беше ранена в рамото, тогава болката само разяри руската вълчица. Като цяло, със сапьорна брадва е напълно възможно да завъртите или нарежете дулото на танк и още повече на картечница.
  Момичетата се втурнаха към танковете и ги пребиха толкова много, че в многобройната английска колона започна кошмарна паника. Бели знамена или просто шалове се развяваха над няколко десетки коли... И така единодушно, сякаш бяха дали команда.
  Анжелика се засмя като снежна девойка в комикс:
  Е, точно това бихте очаквали! Техният показен блясък свърши!
  Алис предложи:
  - Или може би ще влезем в резервоара както обикновено и ще се возим? Значи ще бъде страхотно?
  Анджелика махна с ръка.
  - Добре! Нека да! Да отидем в Лондон!
  И момичетата, в стила на холивудски уестърн, седнаха в най-мощната тежка машина М-36, закупена в САЩ. И тръгнахме да се опитваме да смачкаме, счупим, смелим всичко.
  Много смело и умело се бие и батальонът на СССР от Красни Орльонок. Момчетата атакуваха в свободна формация и вече изгониха колоната от военнопленници, след което ги вързаха и отново се втурнаха в атака с трептящи пети, почернели от кал (босите момчета отиват в атака много по-сръчно!), като избягваха смъртоносни целувки! от куршуми. Въпреки това, уплашени от воя на сирените, музиката на Вагнер и масирания обстрел, британците не се съпротивлявали или изобщо не стреляли или се опитвали да стрелят възможно най-често, без да се целят.
  Димка от вълнение успя да свали английски двуместен биплан от пушка, той пламна и, напускайки влак, удари земята. Владимир одобри:
  - Добре насочен изстрел... Можете ли да свалите Spitfire?
  - Ако мога да го взема! - уверено каза Димка.
  След половин час веднага се натъкнаха три Spitfire. И те "традиционно" отидоха при своите предци. Един унищожи Данка, а Димка веднага унищожи две. Други руски бойци нямаха време да избират жертви - беларуските момчета бяха по-бързи.
  Въпреки това, за останалите момчета имаше цели и обекти на героизъм. За съжаление не можеше да мине без загуби, тъй като момчетата се изкачиха в дебелото му.
  Вечерта Олег Рибаченко получи възможност да гледа танковата битка. Т-44 срещу британски автомобили. Въпреки численото превъзходство на британците, дизайнът на Олег Рибаченко (всъщност модификация на Т-54!), Унищожава вражеските танкове без проблеми. Полуавтоматичните оръдия, отличната видимост, оптиката и най-важното, абсолютно непробиваемата броня, помогнаха за господство на бойното поле. И това за вас не е полусляпа кевешка, това е смесица от руски и пруски технически гений.
  Да, кулите са откъснати от Матилдас, Чърчил, Пършинг, а за други танкове няма какво да се каже. Битката се оказа толкова едностранна, че някои от британските екипажи страхливо изоставиха танковете си и започнаха да се разпръскват ...
  Олег Рибаченко плъска устни като търговец, който получи невероятна и неочаквана печалба:
  - Това е яко! Не сбърках в избора на танк. Дузина такива дивизии с тези прекрасни машини ще преминат Америка за месец, а дори и по-бързо!
  Още през нощта боевете се разгърнаха за самия Лондон. Много високото ниво на мобилност на съветските войски и слабата съпротива на британците, плюс сравнително кратко разстояние, направиха възможно достигането на столицата толкова бързо. Нощта беше гореща, битките за унищожение...
  Лондон е голям град, с много предградия, крепости, различни стари сгради. Англичаните са все още много силни, а дивизиите на Кралската гвардия се бият смело. Но ето многобройните милиции, от които бяха два милиона и половина и с които Чърчил и обкръжението му свързваха толкова големи надежди, те не се оправдаха.
  Опълченците се разпръскват по домовете си или масово се предават. И мнозина изобщо не се появиха на събирателния пункт. Това е такъв едностранен побой.
  Сутринта на седемнадесети август стана ясно, че германските войски вече са окупирали редица квартали на Лондон. Комуникацията с частите вече беше загубена, въпреки че Чърчил се опита да изкрещи по радиото, че никога няма да напусне Лондон. Защо е още по-добре...
  Олег Рибаченко отбеляза:
  - Остани тук Чърчил! Тогава без вас Великобритания със сигурност ще капитулира напълно. И дори да не капитулира, ще бъде напълно унищожен. Това вече не е опция.
  В един следобед над известния Бъкингамски дворец се развя червен флаг със сърп и чук. И това вече е символ на близката финална победа.
  Вижда се, че почти веднага след това бели знамена започнаха да се изхвърлят и в други райони на британската столица. Рокосовски каза по радиото:
  - Швейцарските бригади не просто капитулират, но и са готови да положат клетва за вярност на вожда Сталин и Велика Съветска Русия!
  Олег Рибаченко накратко нареди:
  - Нека приемат и се пригответе да окупирате останалите земи на Англия, смятайте Лондон за наш.
  - Имаме достатъчно сили за всичко, брилянтен командир! - каза уверено Рокосовски. - Един от нашите войници струва стотици англичани! - Последната фраза беше изречена, фелдмаршалът е още по-уверен!
  Тук Олег Рибаченко изведнъж почувства сигнал за внимание: трябваше да се намеси. Момчето-генерал извика:
  - Изглежда, Уинстън Чърчил бяга... Е, какво го преследвам...
  Чърчил всъщност реши да напусне. Представители от обкръжението му съвсем основателно заявиха, че Лондон вече не може да бъде задържан и борбата срещу Третия райх може да бъде продължена от САЩ или от Канада, формално Британския Доминион. И така неговата смърт или плен ще бъде от полза само за Хитлер...
  Беше рационално, но нямаше шанс да се измъкне от момчето генерал...
  Олег Рибаченко без никаква церемония свали осем бойни самолета от личния конвой на някога страхотния премиер. Момчето-генерал дори не обърна внимание на трескавия им картечен огън. Тогава той нокаутира чифт двигатели на височинната четиримоторна обшивка на държавния глава. Големият автомобил започна да губи височина. Петима парашутисти излетяха от утробата. Олег Рибаченко се гмурна след тях. Изостреното зрение на момчето-генерал направи възможно да се различи уплашеното, булдог лице на главата на Великобритания, надарено с правомощия за извънредни ситуации.
  Чърчил, разбира се, може да бъде убит и това би било хубаво, но да бъдеш заловен е още по-добре. И го приемете лично...
  Олег Рибаченко успява, използвайки способността на крилете на подобрената Aurora да променя замаха, да кацне колата си на поляната в лондонски парк. Момчето-генерал изскача и бяга в посоката, където Чърчил иска да бяга. Боси, детски токчета на момчето проблясват. Те стрелят по Олег Рибаченко, един от куршумите неприятно изгаря страната му ...
  Момчето генерал изруга:
  - Мамка му!
  Олег Рибаченко е принуден да избягва куршумите и да отговаря с автоматичната си пушка. Англичаните мълчат, изпратените от момчето генерал "подаръци" са безмилостно точни. Олег Рибаченко бяга още по-бързо, оставяйки след себе си цял взвод британски мъже, окосени от куршуми...
  Интуицията води безпогрешно, ето го самия Чърчил със своите министри. Те дори не се опитват да стрелят в отговор, а просто плуват възможно най-бързо. Използвайки максимално възможностите на младите безсмъртни мускули и мъжките хормони, които тялото произволно произвежда, Олег Рибаченко, абсолютно подчинен убиец, ги изпреварва. Удари по нервните окончания: един министър беше нокаутиран, вторият, третият ... Така че самият Чърчил беше обездвижен ....
  Олег Рибаченко поставя на раменете си победения премиер и призовава войските за помощ.
  Тук към него вече се втурват съветски войници под формата на армия на СССР. Чуват се уплашени възклицания:
  - Ти си ранен момче-генерал!
  Олег Рибаченко поглежда окървавената си страна и се усмихва:
  - Това е боклук! Как е толкова много врагове да унищожите и да не получите дори драскотини. Не беше честно! - Момчето-генерал остави обездвижения Чърчил. - Сега от негово име ще обявим капитулацията на британските войски. Мисля, че имаме някой, който може да имитира неговия бас. И ако не, ще го направя сам!
  Десет минути по-късно Константин Рокосовски се обади и каза:
  - Британският крал Джордж III обяви края на съпротивата и даде заповед за капитулация, а също така отправи молба към нас да проявим милост към великата англосаксонска нация.
  Олег Рибаченко попита, едва скривайки радостта си от Рокосовски:
  - Разбирате ли изобщо какво означава това?
  Бойният маршал уверено заяви:
  - Разбира се, че разбирам! Ние победихме, Англия се предаде, а вие, Най-великият от младите воини, сте заловили лично самия Чърчил.
  Олег Рибаченко възкликна:
  - Точно така! Но не само това! Сега вие ще станете първият командир в историята на Съветския съюз, който получи най-високото отличие на Червената империя: звездата на Великия диамантен орден "Победа", както ви обещах.
  Константин Рокосовски възрази:
  - Но основната заслуга в тази победа принадлежи на теб, великото момче терминатор. И това е звездата, където заслужавате да я носите!
  Олег Рибаченко гордо заяви:
  - А за мен Върховният съвет ще одобри още една безпрецедентна награда: Голямата звезда на диамантения орден "Победа"! И бъдете според това!
  И момчето-генерал, тропайки с босите си детски крачета, раната на страната му напълно изчезна, запя;
  Ние сме пионери - герои на Отечеството,
  Които са родени под знака на октомври...
  Няма да съжаляваме живота за Русия,
  За слава с червеното знаме на царя!
  
  Ние обичаме и знаем как да се борим здраво,
  Нацистите ревностно счупиха рогата ...
  Имаме гранати в просторна чанта,
  Животът не е скъп за нас, пионерите!
  
  Ние обичаме нашата свята Родина,
  Какво създаде страхотният комунизъм...
  Ето комсомолка, която върви боса през снега,
  И фашистът иска да ни събори!
  
  Борих се ревностно с нацизма край Москва,
  И ние покосихме всички врагове със сърп ...
  Защо този Вермахт беше даден на руснаците,
  Ще го ударя с юмрук!
  
  Аз съм пионер и под великата Москва,
  Бори се като гигантски воин...
  Спрете настъплението на фашизма диво,
  Имаме един Господ Върховен Род!
  
  Няма ръбове във възраждането на Русия,
  Велик Сталин, вдигна ни от колене...
  Сварог великият, най-висшият месия,
  И лъчезарният идеал на Лада!
  
  Ние сме пионери, момчета, момичета,
  Обичаме да се бием - това е нашата съдба ...
  И гласът на комсомол е звучен,
  Въпреки че цари кървав хаос!
  
  Русия е родината на Сварог,
  И комунизмът освети пътя...
  Пионерите не се нуждаят от зъл Бог,
  Врагът няма да може да ни свие в юмрук!
  
  Имаме хладен резервоар с наклонена броня,
  Толкова е лесно за фриците да не пробият,
  С любов към Лада, благородна дево,
  Да превърнеш хищника в игра!
  
  Москва воюващи хора защитаваха,
  И тогава беше великият Сталинград....
  Скоро ще видим комунизма,
  Минете и познайте парада в Берлин!
  
  Да, Сталинград се гордее с тази дума,
  Ние сме боси пионери в снежна преспи...
  Ще счупим рога на глупава крава
  И ще караме Хитлер направо към ковчега!
  
  Знай, че Отечеството никога няма да се огъне,
  Нейният импулс не може да бъде овладян...
  Нека слънцето грее вечно над Русия,
  И коварният крадец ще бъде съкрушен!
  
  Те показаха смелост в Сталинград,
  Успяхме да спрем нацистите...
  Руснаците имат такава наглост, знаете ли,
  И враговете ще отидат само на нули!
  
  Русия може да лети до Марс
  И създайте различно величие...
  И разбира се всичко ще бъде много готино,
  Въпреки че животът е крехък като нишка от коприна!
  
  Руският дух не знае в битките на бариерата,
  Той има силата на Перун...
  Чакаме награди от боговете,
  И стихията блести, вярвай на руната!
  
  По какъв начин руският дух не познава поражение?
  Повярвайте ми, той ще стъпче всичко ...
  Ние, пионерите, толкова много искаме отмъщение...
  Непобедим като армията на Отечеството!
  
  Почти спечелихме
  Нека има светлина в славата на комунизма...
  Нашите дядовци са се борили за Родината,
  Скоро ще срещнем радостта и зората!
  
  Без родина няма животи за пионери,
  Те искат да се бият за нея...
  И какво искате зли господа?
  Трябва ли да осигурим робски живот?
  
  Не, фюрерът на руснаците ще бъде поробен,
  Ще го смачкаме като кукла...
  В крайна сметка рицарите на Русия могат да се бият,
  И златокрилият херувим е с нас!
  
  Няма лица на нашата Родина под света,
  Пламтяща като най-ярката звезда...
  Ти стана идол за мен,
  Никога няма да се разделя с теб!
  
  Аз съм пионер и босо момче
  Че с боса пета се втурва през снега...
  И някъде скача бяло сладко зайче,
  Кой ще счупи рога на врага!
  
  Пионерът в битката на съмнението не знае,
  Той не е клоун, но знаете терминатора ...
  Свирепите фашисти ще дойдат, вярвайте в отмъщението,
  И комунизмът ще бъде светъл рай!
  
  Как ще дойде ерата,
  В който всеки воин от яслите...
  Борете се до последния си дъх
  За да унищожите свирепия, познайте злодея!
  
  Звездите на комунизма светят ярко,
  Ерата на светлината, няма по-красива в света....
  Ще смажем игото на вярващия фашизъм,
  И Хитлер ще бъде руснак за вечеря!
  
  Ние вярваме, че такива стоманени резервоари,
  Че черупката им на пантера няма да проникне...
  Да размахаме с йод раните на нашето момче,
  И отново пионерът смело се втурва в битка!
  Е, какво трудно получиха нацистите,
  Те не мислеха, че можем просто да спечелим.
  Явно познаваме комунизма от мили,
  И ние можем да победим Вермахта на шега!
  
  В името на нашата мощна родина,
  Горд пионер отива в атака...
  Въпреки че над Родината надвисват облаци,
  Да дадем печеливш пример за всички!
  
  Вярвай, че врагът няма да спре мечтата,
  Пак ще победим всички фашисти...
  Злото няма да повярва, че царува на трона,
  Ще създадем нов световен ред!
  
  Всичко ще бъде наред в Отечеството, да знаете
  Аз съм момче, но в битка като Робин Худ,
  В началото само драсках по бюрото,
  И сега много дори вярвам готино!
  
  Русия може да разкъса нацистите с щик,
  Тя ще победи всяка армия...
  И пионерите живеят при комунизма...
  В крайна сметка нашето приятелство е силен монолит!
  
  Няма да отстъпим на Фриц в нищо,
  Можем да победим враговете, като се шегуваме...
  И така бихме нацистите с тояга,
  Реве виелица, усуквайки снега във вихри!
  
  Русия не познава нацистите познават милостта,
  Тя е непобедима силна...
  Ще хванат сабя здраво във врата на копелетата,
  И Сатаната ще бъде унищожен!
  
  Не вярвайте, че Хитлер е непобедим,
  Въпреки че силата на ада, помислете за събрано всичко ...
  Когато хората и партията са единни,
  Хората от нашия Вермахт се разкъсаха на парчета!
  
  Русия е известна от векове като светец,
  Тя счупи Тигрите като метал...
  Разпространи от край до край,
  Само млад мъж е мечтал за такава държава!
  
  Победихме като гиганти
  Насечените противници знаят с меч...
  Ние, руснаците, сме непобедими в битките,
  Ще победим противниците на Отечеството!
  
  Повярвайте ми, нищо няма да ни спре
  И знаеш, че нищо няма да спечели...
  Ще погребем фюрера на главата,
  Имаме остър меч и стоманен щит!
  
  В цялата вселена няма по-красива Русия,
  Ще има ера на светлина за векове...
  Всички поколения ще бъдат мир и щастие,
  Отечеството има нужда от твърда ръка!
  
  Така че, когато играете в Берлин,
  Да размажем Вермахта като пепел в кръв...
  Това ще бъде времето на границата на рая,
  И заедно с Лада цари любовта!
  
  МАЛКО РАЗЛИЧНО И НЕ МОЖЕТЕ БЕЗ КАЦАНЕ!
  Чембърлейн не подава оставка като министър-председател на Великобритания и успява да сключи почетен мир с Хитлер. Фюрерът гарантира неприкосновеността на британските колониални владения. В замяна Великобритания се съгласи да признае всичко, което Третият райх успя да завземе. Включително френски, белгийски и холандски колонии. И това е много. След това Хитлер превзема Югославия и Гърция.
  На 22 юни 1941 г. напада СССР. От една страна, германците запазиха повече сила, особено в авиацията: три хиляди самолета не бяха загубени в битката за въздушно превъзходство във Великобритания. Без да се броят загубите в района на Средиземно море и отклонението на авиационните сили.
  Освен това все още не ни се е налагало да прехвърляме войски в Африка. Италия беше доволна от превземането на Етиопия, плюс още няколко френски и белгийски владения в Африка. И тя беше достатъчно.
  Така Ромел воюва на източния фронт. Така СССР изглежда имаше дори по-малко шансове, отколкото в реалната история. Все пак нацистите са много по-силни без втори фронт.
  Но от друга страна Сталин успява да обяви обща мобилизация и да подготви войските за отбрана. В резултат на това те влязоха във войната по-организирано и успяха, след като се оттеглиха от Днепър, да стабилизират и задържат отбраната там. Тогава войната придобива характера на Първата световна война. Предната линия е неактивна, мощна защита и не е възможно да се развие офанзива.
  Битките са кървави, но неефективни. И германци, и руснаци изсъхнаха в позиционни битки. И никой не можеше да се счупи един друг.
  И Вермахтът, и съветските войски се бият по-добре в отбрана. И немските танкове не бяха достатъчно силни и ефективни, за да пробият, а и съветските също.
  Но през 1944 г. нацистите се сдобиха с реактивни самолети и започнаха силно да притискат съветските сили.
  Във въздуха нацистите имаха предимство през четиридесет и първата година. След това, постепенно пускайки повече самолети, съветската авиация започна да изравнява позициите.
  Но след това, след обявяването на тотална война и овластяването на Шпеер, министъра на въоръженията и боеприпасите, с правомощия за извънредни ситуации, производството на оръжия започва да се увеличава. И германците добавиха реактивни самолети и ракетни технологии.
  Но тъй като фронтовата линия беше на Днепър и все още беше далеч от Москва, ракетната програма на FAA не влезе в серия. Всъщност германците можеха да стрелят по Ленинград само от Балтика. Експертите обясниха на Хитлер, че балистичните ракети са твърде скъпи и че пълноценният реактивен бомбардировач е едновременно по-евтин и по-добър. Всъщност германците имаха достатъчно гориво и новият реактивен бомбардировач Arado влезе в серия и започна да бомбардира съветски позиции.
  Не лош се оказа и витлото ТА-152, мощен въоръжен, брониран многоцелев изтребител-бомбардировач и щурмовак - истински работен кон. И скоростта от 760 километра в час е прилична, а други параметри също включват оръжия. 30 мм немското самолетно оръдие се оказа ефективно и способно да свали съветски самолет с едно попадение.
  Това, което е особено важно в борбата срещу щурмови самолети Ил-2. И това е сериозно.
  Германците започнаха активно да притискат самолети от въздуха и започна въздушно настъпление.
  Есента стана особено трудна, когато изтребителят XE-162 с изключителни летателни характеристики и лесен за производство започна масово да пристига на фронта. Да, това е сериозно!
  Сталин нареди да се намери отговорът. Но докато в СССР развитието на реактивните самолети изостава. Як-3 не се произвеждаше в големи количества, появи се LA-7, който обаче все още отстъпваше на TA-152, ME-309 и немските реактивни превозни средства.
  Такава беше ситуацията на фронта. В танковете на СССР основните превозни средства бяха Т-34-85 и ИС-2, германските "Пантера" -2 и "Тигър" -2. Немските автомобили бяха малко по-добри, отколкото в реалната история, поради по-мощните двигатели. "Пантера" -2, с тегло от петдесет и три тона, имаше двигател от 900 конски сили, а "Tiger" -2, с тегло от шестдесет и осем тона, имаше 1000 конски сили. Така че и двата танка бяха сравнително мобилни, с мощно 88-милиметрово оръдие с дължина на цевта 71 EL и добре защитени в челото. И благодарение на ресурсите на колониите имаше достатъчно легиращи елементи и германските танкове се оказаха доста надеждни в експлоатация. И те пробиваха съветски превозни средства от всяко разстояние, подходящо за бой.
  Германците имаха добро оборудване, превъзхождащо съветското в танкови дуели, но не можаха да спечелят.
  Появата на реактивни самолети обаче обърка картите на Сталин. И какво да отговоря, докато не беше ясно.
  Но в ятото на съветските соколи има три момичета орли. И те решиха да дадат рогата на Третия райх.
  Анастасия Ведмакова, Акулина Орлова и Мирабела Магнетик.
  И така те взеха и влязоха в битка с нацистите.
  Анастасия, сваляйки немски самолет, казва:
  - Ако диктаторът с хитра мина нулира условията си, това означава, че избирателят отново е получил битка!
  Акулина, отрязвайки нациста, отбеляза:
  - Воин винаги се бори за справедлива кауза, докато политик отнема всички трофеи наляво!
  Мирабела се съгласи с това:
  - Воин стреля с лявата си ръка за справедлива кауза, докато политик с език отнема всички постижения наляво!
  Анастасия с помощта на голите си пръсти свали немски самолет и издаде:
  - Войната е обратното на океана от любов, но за нея е необходим и извор от кръв!
  Акулина стреля, натискайки голата си кръгла пета и потвърди:
  - Воинът не е Бог по сила, а ангел по благородство!
  Мирабела кимна в знак на съгласие и след като събори фрица, тя отбеляза:
  - Войникът има железен шлем, стоманен щик и златно сърце, но политикът не го цени дори за медна стотинка!
  Момичетата се биеха отчаяно и много уверено в небето. Те свалиха нацистите и демонстрираха уменията си.
  И не се интересувайте, че германските самолети изглеждат по-добри и по-ефективни от съветските.
  Основното е, че на кормилото на СССР, красиви и умни, почти голи в едно бикини пилоти.
  Сред тях е Наташа Соколовская, също ас от световна класа.
  С голите си пръсти Наташа събори немска кола и изскърца:
  - Войниците често ги карат на клане като овце, но по душа са лъвове, а политик, който реве като лъв, е типична овца!
  Анастасия взриви врага с авиационен снаряд, прониза самолета на Третия райх и изскърца:
  - Войникът може да се страхува и от смъртта, но все пак се страхува повече от безчестие, а политик се тресе за живота си, но отдавна загуби честта си!
  Акулина отбеляза, водейки много добре насочен и уверен огън по врага:
  - Войниците, победили врага, празнуват победата, политикът, измамил избирателя, празнува страхливеца!
  Мирабела много уместно удари нацистите с боси пръсти на краката си и изкрещя:
  - Момче може да бъде добър воин, но политик никога няма да порасне, за да бъде отговорен пред избирателите!
  Наташа, стреляйки по нацистите и ги нокаутирайки, отбеляза:
  - По-добре да си босо момче, отколкото да оставиш политиците да ти обуят обувките и да ти откраднат младостта!
  Анастасия се нахвърли на нацистите и каза:
  - Момичето е великолепно цвете, което може да изсъхне, но никога не губи уханието си, политикът е купчина тор, той може да се качи на трона, но само ще мирише повече!
  Акулина агресивно забеляза, показвайки перлените си зъби и насочва самолетния пистолет с боси пръсти:
  - Войникът е истински мъж, политикът е нацупена жена по гащи!
  Наташа удари босите си пръсти, натискайки лоста към опонента си, и изсъска:
  - Войникът има благородна ярост като рев на лъв, а политикът има подла истерия, думата е блеене на овен!
  Акулина отбеляза агресивно, блесна с алените си зърна и стреля точно по врага:
  - Войникът рядко има почивен ден, но политикът има седем петъка в седмицата, а избирателите му празнуват рождения си ден в понеделник!
  Наташа удари фрица, като натисна голата си пета и издаде с кикот, оголивайки зъби:
  - Един войник, като падне, е изцеден, политик винаги морално пада и се изцежда в джоба си!
  Анастасия удари шамар на врага, отряза го, буквално го покоси и чурулика:
  - Войникът понякога е принуден да минава през калта, докато остава човек, а политик в чисти дрехи и полят с одеколон си остава прасе!
  Акулина отбеляза, отрязвайки нацистките самолети, с нейната разрушителна каскада от изблици:
  - Войник отдава чест и остава с чест, политик подхлъзва прасе и остава прасе!
  Мирабела засече противника си, като го отряза като бръснач, а също и с босите си крака, изръмжа:
  - Войникът има копчета на ред, политик има като дупе на глиган!
  Наташа агресивно отряза нацистите и изгука:
  - Войник уши смели деца и праща политици в психиатрични болници!
  Анастасия с голямо остроумие отговори, намигайки и стреляйки по врага:
  - Казват, че човекът е произлязъл от маймуна, но политик веднага се вижда и остава прасе!
  Акулина, смазвайки врага, използвайки голите си пръсти, гука:
  - Трудът направи човек от маймуна, а политиката под прикритие превърна лисицата в смес от прасе!
  Мирабела агресивно отбеляза, изстрелвайки каскади от оловни куршуми с помощта на голите си пръсти:
  - Работникът работи и понякога пие алкохол, политикът е прасе, и винаги повръща словесна диария!
  Наташа отбеляза доста агресивно, изпращайки каскада от смърт и разрушение със смъртоносна сила:
  - Войник расте от битка в битка, политик от една предизборна кампания в друга, все повече се превръща в проститутка!
  Анастасия, агресивно изпращаща дарове на смъртта на нацистите с убийствена сила, издава:
  - Очите на войника горят от младежкото вълнение на боец, шапката на политика гори като крадец, с безразличието на изгорял циник!
  Акулина намигна, взривена със самолетен снаряд, с помощта на босите си пръсти на краката си, и изскърца:
  - Войникът има избор: сандък в кръстове или глава в храстите, докато политикът на избори има само задръстени от стремежи, избиратели и зелеви глави кръстове!
  Мирабела, стреляйки по врага, използвайки босите си изрязани крака, забеляза:
  - Войник, макар и малък с храброст, великан, политик, дори с висок пост - пигмейска съвест!
  Наташа се изкикоти и изпрати още един подарък на смъртта и уверено смазвайки врага издаде:
  - Един войник иска женско тяло за подарък за подвиг, а политик незаслужено слага цялата страна на рак!
  Анастасия с помощта на босите си пръсти изпрати убийствен подарък на смъртта, смачка вражеския самолет и извика:
  - Войникът винаги има време и място за подвиг, но не винаги е възможно да го осъществи, политик в постоянни времеви затруднения определено ще има време да си сложи прасе на главата!
  Акулина, смазвайки германците с помощта на голите си пръсти и оголила зъбите си от слонова кост, издаде:
  - Политикът е единственото безкрило същество в природата, което се осра на всички!
  Мирабела добави агресивно, унищожавайки опонентите с убиеца и секси крака без никакви проблеми:
  - Всеки ученик знае, че два пъти две са четири, само политиците вместо да умножават числата, правят постоянно деление в джоба си!
  Наташа възпроизведе завой на своя маневрен боец, смазвайки фашистките същества и вякнула:
  - Войникът се учи, като тъпче удари, политик се опитва да привикне избирателите към идеята, че можете да просперирате, ако биете палци!
  Анастасия, изпращайки снаряд със смъртоносна сила, с помощта на гола, момичешка пета, отбеляза:
  - Всеки войник е боец, разликата е само в нивото, всеки политик е проститутка, разликата е само в ранга на сводник!
  Акулина отбеляза с кикот, оголи зъби и намигна:
  - Войникът отчасти е палач, след като и той пролива кръв, политикът е пълен негодник, щом му капе мозъците!
  Мирабела блъсна врага, използвайки голите си пръсти, изрязаните си крака и издаде:
  - Ако генералът е поканен на сватба, тогава войникът получава покана да спаси Родината, за да се играят сватби в свободна страна!
  Момичетата се бориха много добре. И общият героизъм на Червената армия помогна да се избегне пълен срив на фронта.
  През януари съветската Червена армия се опита да напредне, но не постигна значителен успех.
  Така затънах в плътната защита на Вермахта. И тогава през март германците също се опитаха да пробият. Имаха самоходно оръдие Е-25 с оръдие Пантера и височина 1,7 с двигател от седемстотин конски сили и тегло от двадесет и шест тона. Мобилна кола - нищо няма да кажеш. Но не много конструктивно.
  През лятото в двете армии започнаха да пристигат нови превозни средства. Червеният IS-3 е по-добре защитен в челото, немският E-50 и E-75 и E-100. Битките обаче показаха, че новата немска технология не е съвсем съвършена. Е-50 се оказа само малко по-лек и по-добре защитен от Тигър-2. Вярно, той вече имаше кула, а ходовата част беше по-лека и по-проходима. Плюс това, по-бронебойно оръдие от 88 мм в 100 EL. Така че колата изглежда е нищо. А Е-50 замени Пантера-2 като основен танк.
  Е-75 беше твърде тежък - над деветдесет тона, но по-добре защитен от 128-мм оръдие. И този танк създаде някои проблеми. А Е-100 е още по-тежък и по-скъп. Военните обаче не харесаха този танк.
  По-популярен беше E-50 с двигател до 1250 конски сили - относително пъргав и добре защитен в челото.
  В СССР развитието на новия танк Т-54 се забави и досега основния танк Т-34-85, който е малко остарял. И той можеше да пробие Е-50 само встрани, а Е-75 се оказа напълно непробиваем за него.
  През лятото германците леко напредват в центъра. А през есента битките тръгнаха за Смоленск.
  Битките бяха в разгара си, много упорити. Съветските войски се опитаха да контраатакуват.
  Въпреки това, Смоленск героично се защитава успя да се запази. И дойде зимата.
  Трудно е... Германците, разбира се, имат своите суперкласни аса в небето. Например Марсилия, която получи звездата на Рицарския кръст на Железния кръст за хиляда свален самолет със сребърни дъбови листа с мечове и диаманти.
  Да, това е уникален случай, когато беше измислена нова награда за феноменален пилот и имаше още три степени за нея.
  Когато Марсилия достигна две хиляди свалени самолета, той беше награден със звездата на Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа с мечове и диаманти.
  И за три хиляди свалени самолета, звездата на Рицарския кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб с мечове и диаманти.
  Това наистина е боец, борец за всички бойци.
  Дойде и четиридесет и шестата година... Немците отново напредваха през пролетта. Имат по-модерни реактивни самолети. E-50 също се появи в модификация с двигател и трансмисия в един блок и стана по-нисък по силует и теглото му намаля до петдесет тона.
  Но това не помогна на германците да спечелят. Войната беше на равна основа. Дисковете не се оправдаха. Те се оказаха твърде скъпи и уязвими за огън от стрелково оръжие.
  Единственият им плюс е високата скорост и височината на полета, малко или много помагали при разузнаване и бомбардировки.
  Но дори и това не е твърде много.
  Четиридесет и шестата година също мина, четиридесет и седмата напредваше... Германците напредваха в топлия сезон, съветските войски в студения.
  И тази година не е дала нищо на никого. Червената армия имаше Т-54, но германският E-50 не беше по-лош и дори по-мобилен ...
  Марсилия до края на годината доведе сметката си до четири хиляди самолета и получи нова поръчка: звездата на Рицарския кръст, Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и черни диаманти.
  Да, това е и четвърта степен - черни диаманти, и то много ценни!
  Четиридесет и осмата година също премина в тежки размени на удари. И докато всичко е стабилно...
  И четиридесет и деветата година измина ... СССР има изтребител МИГ-15 в серията ...
  Марсилия доведе сметките му до пет хиляди самолета. И той получи нов орден Голямата звезда на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  И съветските момичета също не са мис ....
  1950-та година вече мина... Германците са увиснали и Червената армия също е на фиксирана фронтова линия.
  Съветските танкове Т-54 и ИС-7 срещу Е-50 У и Е-75 У. Германците също направиха своите коли с двигатели в един блок заедно с трансмисията и напречно. А Е-50 превъзхождаше Т-54 по характеристики на шофиране и предна броня. И няколко в бронебойната сила на пистолета. Но все пак германците не можаха да спечелят.
  Така отмина и 1951 година... И няма смисъл.
  Марсилия за шест хиляди самолета получи Голямата звезда на Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  И е доста яко!
  Въпреки това, Наташа, Анастасия, Акулина, Мирабела отбелязаха значителни сметки.
  Нещо повече, те се бият с голи пръсти и себе си в бикини.
  Момичета какво ви трябва...
  И така отмина 1952 година... Линията на фронта също е заседнала.
  Но през март 1953 г. Сталин умира. И това е сериозно. Но великият лидер успя да остави писмено завещание, където обяви Лаврентий Палич Берия за свой наследник. И това е голямо решение.
  Така съветският фронт не се разпадна и войната продължи на равна основа.
  1953 г. свърши...
  Марсилия получи за седем хиляди самолета Голямата звезда на Рицарския железен кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти.
  Момичето също спечели високи награди за себе си.
  Вече е 1954... Времето минава по земята на капки. Или може би по-рязко.
  И нито германците, нито руснаците могат да променят нещо съществено.
  Така през 1955 г. нацистите напредват. И съветските войски се защитават през лятото. И в късна есен самата Червена армия се опитва да атакува.
  Вече е 1956 г.
  Марсилия за осем хиляди самолета получи Голямата звезда на Рицарския кръст с платинени дъбови листа, мечове и черни диаманти.
  На 22 юни 1956 г. се навършват точно петнадесет години от Великата отечествена война. И, разбира се, отдавна се говори за мир. Лаврентий Берия е готов на компромиси. Но Адолф Хитлер упорито отказва да направи компромис.
  Хитлер все още вярва в оръжието чудо и има желание да се бори докрай.
  Плюс, разбира се, Япония...
  За Страната на изгряващото слънце? Тя е във война с Китай от много дълго време. И тук вече е възможно да се бори за неопределено време. Нито една от страните не може да поеме. Нито Китай, нито Япония наистина могат да се победят взаимно. Въпреки че китайците търпят повече загуби.
  И така Мюлер отиде в Поднебесната империя със специална мисия. Убедете самураите да се примирят с Небесната империя. След това да се сблъска с Русия и най-накрая да реши този продължителен проблем!
  Мисията на Мюлер започва през септември 1956 г.... Като цяло японците се съгласяват на мир и разделяне на сферите на влияние. Но в този момент Молотов, по заповед на Берия, направи посещение в Китай. И той убеди Поднебесната империя да продължи войната със самураите.
  Не беше възможно да се развържат ръцете на Япония. И войната между СССР и Третия райх продължи.
  Мина и от 1956 г. ... 1957 г. дойде ...
  Немците се опитаха да настъпят отново през май и разполагаха с нови пирамидални танкове от клас AG. И това е сериозно. А формата на пирамидата даде наклонена броня от всички ъгли. И това беше сериозен ход.
  Нацистите успяха да пробият съветската отбрана и да обградят Смоленск. И след това, развивайки успех на север, се приближете до Ленинград и вземете Вязма в центъра.
  Ситуацията стана изключително трудна. И нападението срещу Москва вече е започнало.
  И в тези условия остана една надежда за Олег Рибаченко и кацането на падналите.
  И тук самият момче-терминатор и момичетата са в най-добрата си форма.
  А нацистите вече обикалят Москва от различни страни.
  Тогава Олег и момичетата отново влязоха в битката, помагайки на Русия, или по-скоро на СССР.
  Тогава към тях се присъедини и босоногото момиче Маргарита. Освен това възрастна писателка се превърна в момиче на около дванадесет в замяна на безсмъртие и изпълнява мисия.
  Воините от двадесет и първи век отново се бориха с нацистите от двадесети.
  Има твърде много войници във фашистката кафява империя. Текат като безкрайна река.
  Олег Рибаченко, изсичайки нацистите с мечове, изрева както пехота, така и танкове:
  - Никога не се отказвай!
  И остър диск излетя от бос крак на момчето!
  Маргарита, смазвайки противниците, оголила зъби, изсумтя:
  - В света има място за подвиг!
  И отровни игли, разпръснати от босия крак на момичето, удряха нацистите и техните самолети и танкове.
  Наташа също хвърли голите си пръсти, убийствено и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И мечовете й минаха през фашистите в мелницата.
  Зоя, режейки враговете, изпищя:
  - За нова поръчка!
  И нови игли, разпръснати от босите й крака. И какво е в окото, какво е в гърлото на нацистките войници и самолети.
  Да, ясно се виждаше, че воините се вълнуват и вбесяват.
  Августин, сечейки бели войници и танкове, изпищя:
  - Нашата желязна воля!
  И нов, смъртоносен подарък излита от босия й крак. И падат такни и бели бойци.
  Светлана сече на воденичаря, мечовете й са като светкавици.
  Нацистите падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака и скърца:
  - За майката Русия ще победи!
  Олег Рибаченко напредва срещу нацистите. Момче Терминатор нарязва кафяви войски.
  И в същото време пръстите на босите крака на момчето изхвърлят игли с отрова, късат хоботи и свалят самолети.
  Момчето реве:
  - Слава на бъдеща Русия!
  И в движение реже главите и муцуните на всички.
  Маргарита също мачка противниците.
  Босите й крака се размахват. Нацистите загиват в големи количества. Воин крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на фашистки войници.
  Но Наташа е в настъпление. Той изсича нацистите заедно с танковете и пее:
  - Русия е велика и сияеща,
  Аз съм много странно момиче!
  И дискове летят от босите й крака. Който видя гърлата на нацистите. Да, това е момиче.
  Зоя е в настъпление. Рязане на кафяви войници с две ръце. Плюене от тръба. И хвърля смъртоносни игли с голи пръсти - свалят танкове и самолети.
  И в същото време той пее на себе си:
  - О, тъпа да тръгваме,
  О, любимият ми ще си отиде!
  Августина, която посича нацистите и унищожава кафявите войници, крещи:
  - Цялата рошава и в кожата на животно,
  Той се втурна към ОМОН с тояга!
  И с голите си пръсти ще хвърли към врага нещо, което ще убие слон и още повече танк.
  И после изскърца:
  - Вълци!
  Светлана в настъпление. Разфасовки, режещи нацистите. С боси крака той пуска подаръци на смъртта върху тях.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци и крещи:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в бурно движение.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни игли, унищожавайки танкове и самолети.
  Олег Рибаченко скочи. Момчето се завъртя в салто. Нарязаха много нацисти в скока.
  Той хвърли иглите с голи пръсти и избълбука:
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  И отново момчето е в битка.
  Маргарита преминава в настъпление. Раздробява всички врагове подред. Нейните мечове са по-здрави от остриетата на вятърна мелница. И голи пръсти хвърлят дарове на смъртта, танкове и самолети горят.
  Момичето е в настъпление. Унищожава кафяви воини без церемония.
  И скача от време на време, и извива!
  И даровете на унищожение летят от нея.
  И самите нацисти падат мъртви. И се трупат цели купчини трупове.
  Маргарита изскърца:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И тогава още дузина игли!
  Наташа в настъплението също е много готина.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка.
  И крещи с пълна сила:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  Зоя щурмува блокаж от нацистки трупове. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака.
  А кафявите воини продължават да падат и падат.
  Зоя крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И десетина игли летят от голата пета на момичето. Които директно в гърлото на нацистите ровят.
  Те падат мъртви.
  Или по-скоро напълно мъртъв.
  Августин в настъпление. Смазва кафявите войски. Мечовете й се носят в две ръце. И тя е толкова велик воин.
  Торнадо преминава през фашистките войски.
  Момиче с червена коса изрева:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в настъпление красавица с огнена коса.
  Августин реве в див екстаз:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И войнът в настъпление.
  А босите й крака хвърлят много остри, отровни игли.
  Светлана в битка И толкова искрящ и борбен. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща. Не мъж, а смърт с руса коса.
  . ГЛАВА Љ 7
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете.
  Светлана пее:
  - Животът няма да е мед,
  Този скок в кръгов танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  А в движението на босоногата девойка все повече ярост.
  Олег в офанзивата ускорява всичко. Момчето бие нацистите.
  Босите му крака хвърлят остри игли - разкъсват танкове и самолети.
  Младият воин изскърца:
  - Лудата империя ще разкъса всички!
  И отново момчето е в движение.
  Маргарита е бурно момиче в своята дейност. И разбива враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак, грахово зърно с експлозив. Тя ще избухне и наведнъж ще бъдат хвърлени сто нацисти и десет танка.
  Момичето крещи:
  - Победата така или иначе ще дойде при нас!
  И той ще управлява мелницата с мечове - цевите на танковете летят в различни посоки.
  Наташа ускори движенията си. Момичето посича кафявите воини. И докато вика:
  - Победата очаква руската империя.
  И нека унищожим нацистите с ускорени темпове.
  Наташа е момиче-терминатор.
  Той не мисли да спира и намалява, а танковете и самолетите се заблуждават.
  Зоя е в настъпление. Мечовете й сякаш режат месо и метална салата. Момичето крещи с пълна сила:
  - Нашето спасение е в сила!
  И голите пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса хора с прободени гърла, лежащи наоколо в купчини от трупове, както и счупени танкове и свалени самолети.
  Августин е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  То вече е разбило не сто нацисти. Но всичко набира скорост. И воинът все още реве.
  - Непобедим съм! Най-готиният в света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти излита грахово зърно. И триста нацисти и дузина танка бяха разкъсани от мощна експлозия.
  Августин пееше:
  - Няма да посмееш да заграбиш земята ни!
  Светлана също е в офанзива. И не дава нито грам отсрочка. Диво момиче Терминатор.
  И той реже враговете и унищожава нацистите. А масата кафяви бойци вече падна в канавката и по пътищата.
  Шестимата бяха бесни. Направи дива битка.
  Олег Рибаченко се завръща в действие. И той напредва, размахвайки двата меча. И момчето терминатор управлява мелницата. Мъртвите нацисти падат.
  Маса от трупове. Цели планини от кървави тела.
  Момчето-писател му напомня една дива стратегия. Където също се смесиха коне и хора.
  Олег Рибаченко изскърца:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и фирма "Адидас"!
  Наистина готино шоу се оказа готино. И колко убити нацисти. И най-големият брой от най-големите уби кафявите бойци.
  Маргарита също е в борбата. Мачка канела и стоманени армии и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И мечовете й са насечени срещу нацистите. Масата от кафяви бойци вече рухна.
  Момичето изръмжа:
  - Аз съм дори по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грахово зърно с мощни експлозиви, ще излети.
  И да удари врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците и танкове и дори самолети.
  И Наташа е на власт. И тя побеждава опонентите, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко нацисти вече прекъснаха.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всички свои партньори - палачи!
  Наташа крещи:
  - Аз съм луд! Ще имаш дузпа!
  И отново момичето ще посече много нацисти с мечове.
  Зоя е в движение и е отрязала много кафяви воини.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко нацисти. Тези момичета са наистина красиви.
  Августин напредва и смазва противниците. И в същото време той не забравя да крещи:
  - Не можеш да избягаш от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова... Коса, развяваща се на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко буквално идва от гняв.
  Светлана в движение Тук тя изряза много черепи и танкови кули. Воин, който оголи зъбите си.
  Показва език. И след това плюе от сламка. Тогава той вие:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново от босите й крака летят смъртоносни игли, които удрят пехота и самолети.
  Олег Рибаченко скача и скача.
  Босо момче пуска куп игли, събаря танкове и пее:
  - Да отидем на къмпинг, отвори голяма сметка!
  Младият воин е в най-добрия си вид.
  Той е доста стар, но изглежда като дете. Само много силни и мускулести.
  Олег Рибаченко изпя:
  - Нека играта не е по правилата - ще пробием фраерата!
  И отново смъртоносни и разбиващи игли отлетяха от босите му крака.
  Маргарита запя с наслада:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че свободата ще изгрее!
  Момичето отново хвърли смъртоносна каскада от игли по нацистите и техните танкове, продължи:
  - Мракът ще си отиде! Да цъфтят розите!
  И щом воинът хвърли грахово зърно с боси пръсти, хиляда нацисти веднага излетяха във въздуха. Да, армията на кафявата, адска империя се топи точно пред очите ни.
  Наташа в битка. Скача като кобра. Експлодира врагове. И толкова много нацисти умират и самолети падат.
  Тяхното момиче и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли.
  В същото време и реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, пробивайки опонентите.
  Зоя в див ход. Напада нацистите. Разбива ги на малки парченца.
  Жената-воин хвърля игли с голи пръсти. Пробива опонентите и как да ревете:
  Пълната ни победа е близо!
  И той извършва дива мелница с мечове, помитайки танкове. Това наистина е момиче като момиче!
  Но кобрата на Августин премина в настъпление. Тази жена е кошмар за всички кошмари.
  И ако го реже, значи ще го отреже.
  След това червенокосата ще вземе и ще пее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм страхотна мечта!
  И сега мечовете й са в действие и прорязват месо и метал.
  Светлана също преминава в офанзива. Това момиче няма спирачки. Щом секат, значи масата от трупове е осеяна, а самолети и танкове падат.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега от нея лети грахово зърно-убиец.
  Олег отново стотина нацисти, носещи метеор, отрязани. И той ще вземе бомба и ще я хвърли.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да разбиете на малки парченца.
  Момчето терминатор извика:
  - Бурна младост на ужасни машини!
  Маргарита ще направи това отново в битка.
  И отсече много кафяви бойци. И изрязва големи пропуски.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила.
  Наташа в настъплението е още по-бесна. Така че вършете нацистите. Не е много добре за тях да се противопоставят на такива момичета.
  Наташа го взе и изпя:
  - Бягането на място е общ помирител!
  И момичето воин нахлу в противниците с такава каскада от удари.
  И ще хвърля дискове с боси крака.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на кафявата армия се изтърколи и танковете горяха.
  Тя е бойна красавица. Победете си такава жълта армада.
  Зоя е в движение, мачка всички без изключение. И мечовете й са като ножици на смъртта.
  Момичето е просто прекрасно. А босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези, карат танкове и самолети да взривяват.
  Зоя го взе и изскърца:
  - Ако няма вода в чешмата...
  Наташа извика с наслада:
  Значи вината е ваша!
  И с голите си пръсти хвърля нещо, което убива напълно. Това наистина е момиче от момичета.
  И от босите й крака как ще лети острието. И той ще удари много бойци, отрязвайки кули от танкове.
  Августин в движение. Бърз и уникален в своята красота.
  Каква ярка коса има. Като развяващо се пролетарско знаме. Това момиче е истинска лисица.
  И сече опонентите - сякаш е родена с мечове в ръце.
  Червенокос, проклет копеле!
  Августин го взе и изсъска:
  - Ще има глава на бик - бойците няма да полудеят!
  И тук тя отново смачка много бойци.
  Олег Рибаченко измърмори:
  - От какво имаш нужда! Ето го момичето!
  Маргарита, хвърляйки кинжал с бос крак, отчупвайки кулата на танка, потвърди:
  - Голямо и готино момиче!
  Августин с готовност се съгласи с това:
  - Аз съм воин, който ще ухапе всеки!
  И пак с голи пръсти ще пусне убийствен.
  Светлана в битката не е по-ниска от противниците. Не момиче, но да свърши с такава вещица в пламъци.
  И крещи:
  - Какво синьо небе!
  Августин, пускайки острие с бос крак, отрязвайки кулата на танка, потвърди:
  - Ние не сме привърженици на грабежа!
  Светлана, нарязвайки врагове и сваляйки самолети, чурулика:
  - Глупакът не се нуждае от нож....
  Зоя изскърца, хвърляйки игли с босите си загорели крака:
  - Ще го излъжеш от три кашона!
  Наташа, посичайки нацистите, добави:
  - И направи с него за една стотинка!
  И воините ще вземат и ще скочат. Те са толкова кървави и готини. Като цяло, те имат много вълнение.
  Олег Рибаченко изглежда много стилно в битка.
  Маргарита изпя:
  - Ударът е силен и човекът има интерес ...
  Гениалното момче изстреля с крак нещо, което приличаше на витло на хеликоптер. Той отряза няколкостотин глави от нацистите и танковете, изскърца:
  - Доста спортно!
  И двете - момче и момиче в пълен ажур.
  Олег, кълцайки кафяви войници, избълбука:
  - И ще има голяма победа за нас!
  Маргарита изсъска в отговор:
  - Убиваме всички - с боси крака!
  Момичето наистина е толкова активен терминатор.
  Наташа пя в офанзивата:
  - Свещена война!
  И воинът пусна остър диск-бумеранг. Летя по дъга, посече много нацисти и танкови кули.
  Зоя добави, продължавайки унищожаването:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И нови игли полетяха от босите й крака. И поразиха много изтребители и самолети.
  Русокосото момиче каза:
  - Матирайте противника!
  И тя си показа езика.
  Августин, размахвайки крака и хвърляйки свастики с остри ръбове, избълбука:
  - Имперско знаме напред!
  Светлана с готовност потвърди:
  - Слава на загиналите герои!
  И момичетата извикаха в един глас, смазвайки нацистите:
  - Никой няма да ни спре!
  И сега диск хвърчи от босите крака на воините. Разкъсва се месо и се събарят танкови кули.
  И вой отново:
  - Никой не може да ни победи!
  Наташа полетя във въздуха. Разкъсва опоненти и крилати лешояди и издава:
  - Ние сме вълци, изпържи врага!
  И от голите й пръсти ще излети много смъртоносен диск.
  Момичето дори се извива в екстаз.
  И тогава той мърмори:
  - Нашите пети обичат огъня!
  Да, момичетата са наистина секси.
  Олег Рибаченко изръмжа:
  - О, рано, дава сигурност!
  И намигна на воините. Те се смеят и оголват зъби в отговор.
  Наташа посече нацистите и изпищя:
  - В нашия свят няма радост, без борба!
  Момчето отговорило:
  "Понякога битката също не е забавна!"
  Наташа се съгласи:
  - Ако няма сила, тогава да...
  Но ние, воините, винаги сме здрави!
  Момичето хвърли игли по врага с боси пръсти, взриви маса танкове и запя:
  - Войникът винаги е здрав,
  И готови за действие!
  След това Наташа отново посече враговете, разрушавайки кулите на танковете.
  Зоя е много бърза мадама. Тук тя пусна цяла бъчва срещу нацистите. И откъсна няколко хиляди от една експлозия.
  Тогава тя изпищя:
  - Не спирайте, петите ни искрят!
  И момиче в бойна дантела!
  Августин в битка също не е слаб. Така че вършете нацистите. Сякаш от сноп вериги избива.
  И насича опонентите - пее:
  - Внимавайте, ще бъде полезно
  Ще има баница на есен!
  Червенокосият дявол наистина оре в битка като дявол в табакера.
  И ето как се бори Светлана. И нацистите го получават от нея.
  И ако удари, ще удари.
  От него излитат кървави пръски.
  Светлана рязко забеляза, когато от босите й крака излетяха метални пръски, които стопиха черепите и кулите на танковете:
  - Слава на Русия, много дори слава!
  Танковете се втурват напред...
  Дивизии в червени фланелки -
  Поздрави руски народе!
  Тук момичетата се заеха с нацистите. Така те се нарязват и нарязват. Не воини, а наистина пантери, които са скъсали веригата.
  Олег е в битка и напада нацистите. Той ги бие без жал, прорязва танковете и крещи:
  Ние сме като бикове!
  Маргарита, смазвайки кафявата армия и прорязвайки танковете, вдигна:
  Ние сме като бикове!
  Наташа го взе и извика, порязвайки кафявите бойци заедно с танковете:
  - Лъжата е извън контрол!
  Зоя разкъса нацистите, изпищя:
  - Не, не извън контрол!
  И той също ще вземе и ще пусне звездичка с бос крак и ще довърши много фашисти.
  Наташа го взе и изскърца:
  - Нашият телевизор е включен!
  И убийствен сноп игли хвърчи от босия й крак.
  Зоя, също унищожавайки нацистите и техните танкове, изпищя:
  - Приятелството ни е монолит!
  И отново такова хвърляне, че кръговете се размиват във всички посоки. Това е момиче - чисто изтребление на противници.
  Момичето с голи пръсти ще вземе и пусне три бумеранга. И труповете от това станаха още повече.
  След това красавицата ще издаде:
  - Няма да дадем на врага милост! Ще има труп!
  И пак смъртоносното нещо отлита от голата пета.
  Августин също съвсем логично отбеляза:
  - Само не един труп, а много!
  След това момичето го взело и тръгнало боса през кървавите локви. И тя уби много от нацистите.
  И как реве:
  - Масов убиец!
  И сега ще си удари главата в нацисткия генерал. Счупете му черепа и дайте:
  - Банзай! Ще отидеш в рая!
  Светлана е много яростна в офанзивата, особено при събарянето на танкове, тя скърца:
  - Няма да бъдете пощадени!
  И дузина игли излитат от голите й пръсти. Докато тя пробива всички, самолетите се срутват. И много дори воинът се опитва да раздробява и убива.
  Олег Рибаченко изскърца:
  - Славен чук!
  И момчето също хвърля такава готина звезда под формата на свастика с бос крак. Сложен хибрид.
  И масата на нацистите рухна.
  Олег изрева:
  - Банзай!
  И момчето отново е в дива атака. Не, просто кипи от сила и вулканите бълбукат!
  Маргарет в движение. Ще разкъса коремите на всички.
  Момиче с крак ще изхвърли петдесет игли наведнъж. И масата беше избита от всякакви врагове, избиха и танкове, и самолети.
  Маргарита пееше от гледна точка на бодрост:
  - Едно две! Скръбта не е проблем!
  Никога не трябва да се обезкуражавате!
  Дръжте носа и опашката по-високо с тръба.
  Знайте, че истинският приятел е винаги с вас!
  Това е толкова агресивна компания. Момичето се блъска и крещи:
  "Президентът Дракон ще се превърне в труп!"
  Наташа в битка е просто някакъв терминатор. И рев бълбука:
  - Банзай! Вземете го бързо!
  И граната отлетя от босия й крак. А нацистите са като пирони. И ще разбие много мастодонти и крилати, адски машини.
  Ето го воина! На всички воини - воин!
  Зоя също е в настъпление. Такава яростна кучка.
  И тя го взе и изръмжа:
  - Нашият баща е самият Бял Бог!
  И сече тройна мелница при нацистите!
  И Августин извика в отговор:
  - И моят Бог е черен!
  Всъщност червенокосата е самото въплъщение на измамата и подлостта. За враговете, разбира се. А за приятели тя е любима.
  И как с голи пръсти ще вземе и ще хвърли. И много купища воини от кафявата империя, както и техните танкове и самолети.
  Червенокосата извика:
  - Русия и черният бог са зад гърба ни!
  Воин с много висок боен потенциал. Не, при това е по-добре да не се намесвате. Както са откъснати кулите на танковете и крилата на фашистките самолети.
  Августин изсъска:
  - Ще смачкаме всички предатели на прах!
  И да намигне на партньорите си. Да, това огнено момиче не е точно нещо, което може да даде мир. Освен ако мирът не е смъртоносен!
  Светлана, смазвайки враговете, издаде:
  - Ще те изметем на опашката!
  Августин потвърди:
  - Ще убием всички!
  И от босите й крака отново излита дарбата на тоталното унищожение! И толкова много танкове и самолети се взривиха на малки чипове наведнъж.
  Олег изпя в отговор:
  - Ще има пълен банзай!
  Августин, разкъсвайки нацистите с голи ръце, нарязвайки ги с мечове и хвърляйки игли с голи пръсти на краката си, унищожавайки танкове и самолети наведнъж, издава:
  - Накратко! Накратко казано!
  Наташа, унищожавайки кафявите воини, изпищя:
  - Накратко - банзай!
  И да режем противниците с дива горчивина.
  Олег Рибаченко, порязвайки противниците, издаде:
  - Този гамбит не е китайски,
  А дебютът, повярвайте ми, е тайландски!
  И отново остър металорежещ диск излетя от босия крак на момчето. Той отряза както кулите на танковете, така и опашките на самолета.
  Маргарита, посичайки воините на кафявата империя и бронята на танковете, пееше:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка...
  Да не се шегуваме с това -
  Да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  Тогава те свършиха добра работа с нацистите... И Съветска Русия победи кафявата империя по време на щурмуването на Москва.
  Войната все още не е приключила, но СССР вече имаше шанс да победи самите нацисти. Така шестимата отново трябваше да прекъснат изпълнението на своята супер и готина мисия.
  Олег Рибаченко дори пя сбогом;
  Ние сме пионери - герои на Отечеството,
  Които са родени под знака на октомври...
  Няма да съжаляваме живота за Русия,
  За слава с червеното знаме на царя!
  
  Ние обичаме и знаем как да се борим здраво,
  Нацистите ревностно счупиха рогата ...
  Имаме гранати в просторна чанта,
  Животът не е скъп за нас, пионерите!
  
  Ние обичаме нашата свята Родина,
  Какво създаде страхотният комунизъм...
  Ето комсомолка, която върви боса през снега,
  И фашистът иска да ни събори!
  
  Борих се ревностно с нацизма край Москва,
  И ние покосихме всички врагове със сърп ...
  Защо този Вермахт беше даден на руснаците,
  Ще го ударя с юмрук!
  
  Аз съм пионер и под великата Москва,
  Бори се като гигантски воин...
  Спрете настъплението на фашизма диво,
  Имаме един Господ Върховен Род!
  
  Няма ръбове във възраждането на Русия,
  Велик Сталин, вдигна ни от колене...
  Сварог великият, най-висшият месия,
  И лъчезарният идеал на Лада!
  
  Ние сме пионери, момчета, момичета,
  Обичаме да се бием - това е нашата съдба ...
  И гласът на комсомол е звучен,
  Въпреки че цари кървав хаос!
  
  Русия е родината на Сварог,
  И комунизмът освети пътя...
  Пионерите не се нуждаят от зъл Бог,
  Врагът няма да може да ни свие в юмрук!
  
  Имаме хладен резервоар с наклонена броня,
  Толкова е лесно за фриците да не пробият,
  С любов към Лада, благородна девойка,
  Да превърнеш хищника в игра!
  
  Москва воюващи хора защитаваха,
  И тогава беше великият Сталинград....
  Скоро ще видим комунизма,
  Минете и познайте парада в Берлин!
  
  Да, Сталинград се гордее с тази дума,
  Ние сме боси пионери в снежна преспи...
  Ще счупим рога на глупава крава
  И ще караме Хитлер направо към ковчега!
  
  Знай, че Отечеството никога няма да се огъне,
  Нейният импулс не може да бъде овладян...
  Нека слънцето грее вечно над Русия,
  И коварният крадец ще бъде съкрушен!
  
  Те показаха смелост в Сталинград,
  Успяхме да спрем нацистите...
  Руснаците имат такава наглост, знаете ли,
  И враговете ще отидат само на нули!
  
  Русия може да лети до Марс
  И създайте различно величие...
  И разбира се всичко ще бъде много готино,
  Въпреки че животът е крехък като нишка от коприна!
  
  Руският дух не знае в битките на бариерата,
  Той има силата на Перун...
  Чакаме награди от боговете,
  И стихията блести, вярвай на руната!
  
  По какъв начин руският дух не познава поражение?
  Повярвайте ми, той ще стъпче всичко ...
  Ние, пионерите, толкова много искаме отмъщение...
  Непобедим като армията на Отечеството!
  
  Почти спечелихме
  Нека има светлина в славата на комунизма...
  Нашите дядовци са се борили за Родината,
  Скоро ще срещнем радостта и зората!
  
  Без родина няма животи за пионери,
  Те искат да се бият за нея...
  И какво искате зли господа?
  Трябва ли да осигурим робски живот?
  
  Не, фюрерът на руснаците ще бъде поробен,
  Ще го смачкаме като кукла...
  В крайна сметка рицарите на Русия могат да се бият,
  И златокрилият херувим е с нас!
  
  Няма лица на нашата Родина под света,
  Пламтяща като най-ярката звезда...
  Ти стана идол за мен,
  Никога няма да се разделя с теб!
  
  Аз съм пионер и босо момче
  Че с боса пета се втурва през снега...
  И някъде скача бяло сладко зайче,
  Кой ще счупи рога на врага!
  
  Пионерът в битката на съмнението не знае,
  Той не е клоун, но знаете терминатора ...
  Свирепите фашисти ще дойдат, вярвайте в отмъщението,
  И комунизмът ще бъде светъл рай!
  
  Как ще дойде ерата,
  В който всеки воин от яслите...
  Борете се до последния си дъх
  За да унищожите свирепия, познайте злодея!
  
  Звездите на комунизма светят ярко,
  Ерата на светлината, няма по-красива в света....
  Ще смажем игото на вярващия фашизъм,
  И Хитлер ще бъде руснак за вечеря!
  
  Ние вярваме, че такива стоманени резервоари,
  Че черупката им на пантера няма да проникне...
  Да размахаме с йод раните на нашето момче,
  И отново пионерът смело се втурва в битка!
  Е, какво трудно получиха нацистите,
  Те не мислеха, че можем просто да спечелим.
  Явно познаваме комунизма от мили,
  И ние можем да победим Вермахта на шега!
  
  В името на нашата мощна родина,
  Горд пионер отива в атака...
  Въпреки че над Родината надвисват облаци,
  Да дадем печеливш пример за всички!
  
  Вярвай, че врагът няма да спре мечтата,
  Пак ще победим всички фашисти...
  Злото няма да повярва, че царува на трона,
  Ще създадем нов световен ред!
  
  Всичко ще бъде наред в Отечеството, да знаете
  Аз съм момче, но в битка като Робин Худ,
  В началото само драсках по бюрото,
  И сега много дори вярвам готино!
  
  Русия може да разкъса нацистите с щик,
  Тя ще победи всяка армия...
  И пионерите живеят при комунизма...
  В крайна сметка нашето приятелство е силен монолит!
  
  Няма да отстъпим на Фриц в нищо,
  Можем да победим враговете, като се шегуваме...
  И така бихме нацистите с тояга,
  Реве виелица, усуквайки снега във вихри!
  
  Русия не познава нацистите познават милостта,
  Тя е непобедима силна...
  Ще хванат сабя здраво във врата на копелетата,
  И Сатаната ще бъде унищожен!
  
  Не вярвайте, че Хитлер е непобедим,
  Въпреки че силата на ада, помислете за събрано всичко ...
  Когато хората и партията са единни,
  Хората от нашия Вермахт се разкъсаха на парчета!
  
  Русия е известна от векове като светец,
  Тя счупи тигрите като метал...
  Разпространи от край до край,
  Само млад мъж е мечтал за такава държава!
  
  Победихме като гиганти
  Насечените противници знаят с меч...
  Ние, руснаците, сме непобедими в битките,
  Ще победим противниците на Отечеството!
  
  Повярвайте ми, нищо няма да ни спре
  И знаеш, че нищо няма да спечели...
  Ще погребем фюрера на главата,
  Имаме остър меч и стоманен щит!
  
  В цялата вселена няма по-красива Русия,
  Ще има ера на светлина за векове...
  Всички поколения ще бъдат мир и щастие,
  Отечеството има нужда от твърда ръка!
  
  Така че, когато играете в Берлин,
  Да размажем Вермахта като пепел в кръв...
  Това ще бъде времето на границата на рая,
  И заедно с Лада цари любовта!
  
  НОВИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ НА СИНА НА СТЕНКА РАЗИН
  Момче на около тринадесет години е арестувано заедно с баща си. Старецът разбираемо е известен бунтовник, който проливаше потоци кръв. Но синът е още дете. Кой го попитай.
  Но помощникът на Корнил гледаше на бившия военен атаман по различен начин. И той предложи да разпита момчето със страст - и изведнъж той знае къде са съкровищата на баща му.
  Синът на Стенка Разин е докаран в избата за мъчения. Момчето се опита да гледа право и да се държи гордо. Въпреки че вътре беше страшно. Окачени са инструменти за мъчения, камината гори. Палачи в червени каски.
  Самоса се приближи до момчето, протегна ръка, разтърси яката му и попита заплашително:
  - Кажи ми къде тятката е скрил съкровищата, пусни го на свобода. Не - ще измъчваме!
  Гришка, синът на Стенка Разин, смело отговори:
  -Няма да ти кажа нищо! И още повече за вас!
  Самоса излая:
  - Измъчвайте момчето!
  И той лично дръпна яката, откъсвайки кафтана от момчето. Гришка беше съблечен и влачен по стелажа. Момчето отчаяно се опита да отвърне. Но опитни палачи с удар във врата обездвижиха Гришка. После опряха ръцете му отзад и започнаха да го вдигат за въжето. Момчето стисна зъби. Палачът хванал момчето за торса и го разтърсил, като му изкривил ставите. Гришка въздъхна тежко, но сдържа плач.
  Дяконът, диктувайки на книжниците, промълви:
  - Кажи на крадеца, къде свекър ти е скрил съкровищата.
  Момчето отговори с презрение в гласа:
  "Дори и да знаех, не бих казал!
  Самоса нареди на палача:
  - Залив! Десет удара с внимание!
  Палачът удряше стабилно. Тялото на Гришка се разтресе. При десетия удар мъчителят замръзна. И погледна Самоса. По време на екзекуцията момчето мълчеше, хапеше устни.
  Дяк, неясно:
  - Кажи крадец, къде скри тятката съкровищата?
  Гришка извика:
  - Аз няма да кажа!
  Самоса изръмжа:
  - Пет удара без спасяване!
  Палачът нанесе върху момчето удар със замах, разтърсвайки цялото му тяло. Гришка изпищя, но прехапа устни. Последва втори удар. Също така смели и силни. Гришка продължаваше да мълчи. И отново третият удар, от разрязаната кожа капеше кръв.
  Самоса се намръщи от начина, по който бичат момчето. Разбира се, синът може и да не знае къде е скрила съкровището Стенка. И дори, може би, истински съкровища. Но момчето трябва да бъде разпитано. И да изтръгне тайни от него.
  След петия инсулт кръвта капеше активно.
  Дяконът повтори въпроса. Гришка мълчеше.
  Самоса поръча:
  - Изгори му петата.
  Палачът извади парче нажежено желязо и го донесе до босите подметки на момчето. Той потръпна, изкриви се и .... загуби съзнание.
  Адала смяташе, че би било добра идея да остави Питър през това, за да не убива невъоръжените и старите. Петър не се справи добре. И какъв би бил той в реална контактна битка? Няма ли да се срамуваш?
  Синът на Стенка Разин Гришка, между другото, знаеше къде е скрито едно от съкровищата на баща му, но мълчеше. Той беше доведен до себе си чрез изливане на кофа с ледена вода. Тогава Самоса нареди:
  - Каутеризирайте втората пета с желязо!
  Този път момчето не припадна, опита се да потрепне, но босите крака на Гришка се хванаха в блока.
  Самоса изсъска:
  - Още пет мигли, без грижа!
  След петия удар светлата глава на момчето се разклати и Гришка загуби съзнание.
  Опитен служител в бизнеса с изтезания съветва:
  - Пусни го! Детето все още се обляга назад!
  Самоса каза строго:
  - Вземете кученцето! Избършете го с водка и го сложете на леглото... Пуснете го! Утре ще продължим мъченията!
  Гришка се изважда от решетката и разрезите се натриват със смес от алкохол и вода. Момчето потрепна: водката гори. След това на Гришка дадоха горещ бульон и го затвориха в нагрята килия. Но за всеки случай оковаха момчето за врата с верига и го оставиха да спи. Момчето спеше по корем, леглото беше меко. Измъчвани от палачите, жертвите често умират, а Самоса искаше да разбере къде Стенка е скрил съкровищата си.
  След като пуснаха Гришка да спи, на следващия ден момчето отново беше завлечено в камерата за мъчения. Поставиха го отново на стелажа. И без това разтегнатите стави на Гришка станаха по-болезнени. В краката на момчетата бяха окачени тежести. За да разтегнете повече мускулите. Тогава палачът, усмихнат, донесе нажежено желязо и го постави на гърдите на Гришка. Момчето стисна зъби от мъчителна болка.
  Самоса извика:
  - Говори крадец!
  Миришеше на изгоряло. Миризмата на печено месо се засили. Очите на Гришка примижаха от шока от болка и момчето отново загуби съзнание. Палачът извади желязото от гърдите си и каза:
  - Силно момче...
  Самоса изръмжа:
  - Необходимо е да го разделим ... Мангал до краката!
  Палачът намазал подметките на момчето с масло и запалил мангал отдалеч. Вече обгорените пети бяха много болезнени. Момчето дишаше тежко. Той изпусна смес от пот и кръв, скърца със зъби, но замълча. Макар че му струваше скъпо. Усилията бяха отчаяни.
  Самоса изръмжа яростно:
  - Ти ще говориш! Хей, раменни бей!
  Палачът нанесе удари по Гришка. На десетия такт главата на момчето се хвърли вяло и рухна. Момчето не дойде на себе си веднага, дори след като го изляха с кофа вода. Самос удари Гришка в лицето и нареди:
  - Още бит!
  Дюк отбеляза:
  - Голите ще умрат....
  Самоса изръмжа:
  - Сган! Махнете го от рейката! Продължете утре!
  Гришка отново беше свален от устройството за мъчения и отведен в стаята. Момчето се бореше и потрепваше. Потънах в тежък, заблуден сън. После се събуди и заплака. Но щом се появи тъмничарят, той млъкна и го погледна ядосано. Хвърлил хляб с квас на хлапето. Момчето нямаше шанс да избяга, особено след като беше оковано за врата.
  На следващия ден Гришка беше измъчван малко по-различно. Те ме вдигнаха на тавана, вдигнаха ръце на стойката и след това ме пуснаха. Такава дива болка
  спира да диша. Момчето е вдигано три пъти, докато загуби съзнание.
  След това палачът отново биеше с камшик и изгаряше стомаха с нажежено желязо. След като старателно измъчвал момчето, той бил освободен и отведен в килията. Палачите не успяха да постигнат нищо.
  На следващия ден Гришка беше изтеглен на решетка, под босите му крака запалиха мангал, а нажежена тел беше удряна по гърба и задните му части. Момчето губи съзнание няколко пъти по време на мъченията, но идва на себе си. Докато самите палачи не се измориха, спирайки мъченията.
  На следващия ден момчето било изпънато, а палачът започнал да му троши пръстите на краката с нажежени щипки, а също и да смачква ребрата му. Гришка изкрещя няколко пъти, но на исканията да се каже нещо се отговори с мърморене.
  И отново получи камшик.
  Минаха две седмици. Детското тяло на Гришка вече е изтощено от мъчения. Болката е навсякъде. Няма останала кръв, няма вена, недокосната от болка. Отначало, когато го бият и изгарят, той иска да се втурне и да заглуши експлозиите в тялото си. Но когато болката погълна цялата същност, тя притъпя.
  Самият Самоса видя, че шансовете на Гришка да избие нещо изчезват пред очите му. Палачите опитаха ново средство. Намерихме брашно. Косата на Гришка беше обръсната, а на върха на главата му започна да капе студена вода. Изтезанията са брутални и ефективни. След няколко часа се усеща, че в мозъка избухват бомби. Гришка беше почти сляп и глух. Той вече не чу думите, произнесени от палача и Самоса.
  Те се отказаха, отново се влачеха по стелажа. Не осъзнавайки, че всяка болка за момчето е само утеха - отвличане на вниманието от по-ужасна язва на мозъка.
  От огъня и миглите светнаха в очите.
  Гришка се опомни и успя да види палачите. Тук мъчителят поставя тежести върху блока, в който са били притиснати краката на момчето. Болката в ръцете и раменете се влошава, но отвлича вниманието от ада в мозъка.
  Самоса реве на върха на дробовете си. Червенокос е, с брада:
  - Кажи на кученцето къде бащата е скрил съкровища!
  Гриша поклаща глава. В отговор следва удар, разтърсващ тялото, бият силно. Друг палач, под босите крака на момчето, се нагрява на стелажа. Страшно, но не толкова страшно.
  Тук е Корнила, кръстникът на Стенка Разин и бивш военен първенец. Възрастен, със сива брада. В погледа му дори има подобие на съчувствие към измъчено дете. Наблизо стои болярин с боброва шапка. Очевидно е горещ в камерата за мъчения. И на лицето на ясен интерес към мъченията на момчето. Изтезанията продължават. Гришка изведнъж усети прилив на сила в себе си и запя:
  Ти си Разин, моят крал и баща,
  Вдигна народа срещу игото...
  Вярвам, че страданието ще свърши
  Ще има боляри, само камшици и смокиня!
  
  Селянинът, работникът сега е под игото,
  Простият пролетар е смазан от болярите...
  Но вярвам, че ще помете всички кръвопийци,
  Да изпеем хиляда арии на нашата Родина!
  
  В крайна сметка във всеки двор жертвата на болярите стене,
  Навсякъде има колове и стелаж ...
  Те са още по-лоши, помислете за неверника,
  Изтезание, идиот в мъка!
  
  Но Разин премина през битки,
  Всички необходими ръце и пътеки ...
  С победа дойде нашият свободен казак,
  Да разкъсат всички болярски свещеници!
  
  Не, знаете ли, съмнения, повярвайте ни,
  В крайна сметка ние сме за хората, без съмнение...
  Сега идва часът на прозрението,
  За слава на другите поколения...
  
  Ти си Разин на свободата и честта - лидерът,
  Разходих се из нашата Русия...
  Искам да станеш наш суверен,
  И по-добре от вселенския месия!
  
  Да, тогава вярвайте на справедливостта
  Винаги ще има лъч светлина...
  И ще има звяр, разкъсан от деспот,
  Да изчакаме зората!
  
  Битката е под Симбирск - борбата,
  Ние сме яростни буйни воини, знаем!
  И вярвам, че съдбата ще стане победител,
  Моля те да дадеш мозък на решетките!
  
  Въпреки че Разин загина героично в битка,
  Но във вечността неговото свято лице...
  В крайна сметка той без съмнение е рицар, конник,
  И ще бъде, вярвате на Кремъл в един момент!
  
  Прекратете робството и игото на болярите,
  И слънцето ще изгрее над планетата...
  Страданието, измамата ще изчезнат завинаги,
  А Разин е възпят в стихове!
  Докато момчето пееше, всички, и палачите, и "публиката", замръзнаха, слушаха. Но при последните думи Самоса избухна и извика с пълна сила:
  - Залив! Убий го!
  Палачът нанесе яростни удари върху момчето. Вече губейки съзнание, Гришка прошепна:
  - Народът на Русия ще бъде свободен!
  Окървавеното момче беше вдигнато от стелажа и отнесено. Самоса избърса потта от челото си и изсъска:
  - Достатъчно! Стига с нас! Разсечете копелето и свършвайте!
  Корнила каза несигурно:
  - Правилно ли е да четвъртуваш дете? Да, дори и публично? Може би да го удушиш в килията?
  Самоса изръмжа, удряйки с пети по пода.
  - Не! Изпълни! И публично - чрез четвъртиране!
  Боляринът потвърди, свивайки юмрук:
  - Дано да е така! Одобрявам смъртната присъда!
  Самоса се усмихна злобно.
  - Четвъртват Гришка! Ще извадим цялото семе на Разин!
  Тук Адала беше разсеяна. Тя е принудена да даде команда за стрелба. А Торонто е ударен от двадесеттонна ракета бомбардировач. Носи смърт и ужас. Адала следва огнената опашка с недоумения си поглед.
  О, иска ми се да беше пилот. Колко прекрасно и романтично. Ето такъв пилот-нападател.
  Небето е много хладно .. Момичето наклони глава и започна да си спомня поне нещо хубаво. Но нищо не ми дойде наум. Освен историята за сина на Стенка Разин.
  Момчето лежеше на леглото и се извиваше в съня си, бълнуващо. Трудно е да спиш, когато цялото ти тяло е наранено, а язвите също са разяждани от сол и водка. Последните петнадесет дни бяха мъчение. Изтезания през нощта и тежък делириум през деня.
  Момчето сънува баща си. Могъщият и силен Степан насърчи сина си:
  - Дръж се хлапе! Народът ще те помни, как прие смъртта!
  Гришка в делириум отговори:
  - И какво ме чака смъртта?
  Степан уверено заяви:
  - Бъдещето ни е мъгливо. И не се знае какво предстои. Но последните ви моменти в живота ще бъдат най-важните. Не се колебайте! Запазете смелост!
  Гришка отговори не съвсем уверено:
  - Ще бъда твърд... Но ти си татко... Умря ли нашата справедлива кауза?
  Степан заяви с гръмотевичен глас:
  - Е, не го правя! Могат да ме екзекутират, но ще дойде друг Разин, а след него още един Разин и нашите врагове няма да могат да направят нищо с това! Ще има нови векове, ще има смяна на поколенията... Но Ленин, господарят на бурята, ще дойде за Разин!
  Гришка, също придобивайки увереност, каза:
  - Вярвам, че ще се върнеш!
  Момчето се събуди. Тялото болеше глупаво и кожата беше сурова. На вратата се чу дрънкане и палачът влезе в килията.
  Големият мъчител каза с привързан тон:
  - Здравей Гришка!
  Момчето, изведнъж почувствайки силата в себе си, отговори:
  - Палачът не е добре, така че умираш!
  Мъчителят кимна добродушно.
  - А ти си смело кученце. Виждал съм и съм измъчвал разни... Но ти не си виждал такъв като теб! Толкова малък, но истински кремък!
  Гришка отвърна скромно:
  - Имам духа на баща си!
  Палачът предложи с усмивка:
  Хаиде да направим сделка...
  Момчето дрънка веригата и намери сили да стане от леглото и да седне. Гришка попита с интерес:
  - Каква сделка?
  Екзекуторът предложи шепнешком:
  - Хайде, ти ми кажи къде е съкровището на баща ти, а аз... ще сваля яката и ще те изнеса в торба.
  Гришка се поколеба за момент. Наистина, какво ще стане, ако измамите палача. Кажете му фалшиво място и сами се възползвайте от момента и бягайте. Да спасиш живота си и да оставиш враговете си с нос? Изкушението беше голямо. Но момчето си спомни баща си. Хитрост и измама, за да купят живота си? Не, той трябва да умре с достойнство на ешафода!
  Гришка поклати бръснатата си глава, покрита с синини и подутини:
  - Не!
  Мъчителят се засмя и отбеляза:
  - Утре ще бъдеш екзекутиран! Това е сигурно... Няма да има повече изтезания и няма други готови за екзекуция!
  Гришка потръпна, но смело отговори:
  - Е, ще екзекутират... Всички сме простосмъртни!
  Палачът добави с усмивка:
  - Няма да бъдеш обезглавен! И го хвърли на колелото! Отрязват първо ръцете, после краката и чак след това главата. Искате ли тази?
  Момчето потръпна, стана по-бледо и промърмори:
  - Тъй като съдбата е такава... Ще се опитам само да приема смъртта с достойнство!
  Палачът се засмя и отбеляза:
  - Баща ти вече е отведен в Москва. Там пак те измъчват по-рязко. И тогава колелото с четвъртиране също чака. А вие... Жалко, че ги екзекутират! Ти си силно момче и би било хубаво да те измъчвам повече!
  Гришка отвърна остро:
  - На другия свят ще бъдеш измъчван!
  Палачът напусна килията. А Гришка се обърна и си удари брадичката с юмрук. Отстъпи място на болка в разтегнатите вени на багажника. Може би напразно е такъв? Трябваше да се прояви предпазливост и да се заблуди палача. И напред, чакайки го...
  Момчето почти не се вдигна и погледна ръката си, покрита с писуги и изгаряния? Ще бъде ли отрязана? Гришка погледна крака му. Също всички избити, подметките са изгорени, пръстите са счупени. Но сигурно все пак ще може да се качи на скелето. И ще му отрежат краката и ръцете и накрая главата. И тогава душата ще полети към небето ...
  Той е още дете и нямаше време да съгреши. Издържа теста за огън и удар. Най-вероятно предстои заслужен рай или в най-лошия случай кратък престой в чистилището. Чудя се дали ще поканят свещеник за изповед? Това обаче вече няма значение. Гришка не чувстваше никакви грехове зад гърба си и не се страхуваше сега от неизбежната среща с Бога. И е добре в рая, прекрасна градина, където е вечно лято и ангелите свирят на арфи. Защо не място, заслужено за момче, изтърпяло най-тежките мъчения?
  По-добре е, отколкото да висиш на решетка, когато кожата ти е разкъсана от камшик и пръстите ти са счупени с нажежено желязо. Там завинаги ще останеш момче и ще бъдеш вечно млад и здрав.
  На вратата се почука. Появи се едно момиче с поднос и двама пазачи, както и Самоса. Чудовището се засмя и каза:
  - За последен път в живота си изяж добро кученце! Корнила е щедра! И там ще ти отрежат ръцете и краката!
  Гришка отвърна остро:
  - И ще бъдеш наказан... Не на Земята, а на небето!
  Самоса изръмжа:
  - Кученце! Да видим как крещиш на волана!
  Гришка смело каза:
  - Смъртта понякога дава безсмъртие, а предателството забрава!
  Самоса ядосано затръшна вратата и излезе. Остана само палачът. Гришка почти приветливо му кимна:
  - Това са празниците, които празнуваме! И ти не искаш да умреш!
  Палачът с лукав поглед попита момчето:
  - Мислил ли си за душата си?
  Гришка честно отговори:
  - Не чувствам грехове зад гърба си, за да се покая.
  Палачът кимна на това.
  - Е, радвай се плешиво. Изпийте чаша вино по едно и също време. Вероятно първият в живота ти.
  Гришка започна да яде гъската. След затворническата каша храната изглеждаше изключително вкусна. За момчето беше малко болезнено да дъвче, но месото изглеждаше сладко. И преглъща активно.
  Палачът отбеляза:
  - Ако не беше твоят кръстник Корнила, нямаше да получиш такива пиршества.
  Гришка попита със сериозен поглед:
  - Какво иска той?
  Мъчителят честно отговори:
  - Вземете съкровището на Степан. Иначе нямаше да мръдне.
  Гришка отговори с безразличен тон:
  - Нека съкровищата лежат в земята. И служи на бъдещи въстания!
  Палачът възхитено каза:
  - Ами ти и орел! Истински воин! Е, желая ти успех!
  И мъчителят остави момчето. На Гришка му беше тежко, след като яде и изпи чаша силно вино. Очите му се затвориха и момчето заспа. Мечтаеше за битки и различни инциденти. Сякаш е приказен рицар, който посича хиляди бойци.
  Махайки надясно - улицата, платното вляво!
  И тогава той язди дракон. Като приказен герой...
  На следващата сутрин Грушка беше събудена. Момчето за първи път спа добре и се чувства по-весело. Екзекуторите го вдигнаха. Облечете ранено тяло, вретище. И те го вдигнаха и го отведоха на екзекуция. Гришка видя боя в зората и остри копия.
  Момчето ходеше в жлезите, което беше неудобно. Изведоха го на двора. Босите осакатени крака на момчето трудно стъпваха по паветата. Но Гришка, скърцайки със зъби, се примири и се опита да се изправи. Въпреки че всяка крачка на изгорените крака се предаваше с болка. И така той излезе на площада.
  Хората видяха момчето. Обръснат, просто покрит с охлузвания и синини, с боси, изгорени крака, отслабнал.
  Гришка вдъхваше жалост, а не омраза. Мнозина, особено жените, въздъхнаха със съчувствие.
  Момчето им намигна и каза:
  - Като, къде е нашият, не изчезна!
  И продължи напред. Нямаше особен страх. Гришка беше сигурен, че не заслужава ада. И небето е много по-добро от земното, жестоко съществуване.
  Мястото на екзекуцията беше заобиколено от избрани московски стрелци. Много охрана и домашни казаци. Изглеждаше, че изобщо не екзекутираха дете, а държавен престъпник с космически размери.
  Момчето несигурно, залитайки, се изкачи по стълбата, стъпвайки с изгорени крака, върху дъбови дъски.
  Върху блока за рязане блестеше огромна, наострена брадва. Масивен палач в червена роба обикаляше. Имаше и колело, предназначено за четвъртуване.
  Гришка се прекръсти. Наистина е болезнено да движите ръцете си.
  Вестникът започна да чете обвинението:
  - Този син на Стенка Разин Гришка е виновен: за укриване на съкровища, организиране на чети на бунтовници, за екзекуции и грабежи на боляри, за насилие над жена и т.н. Затова той е осъден на четвъртуване на колелото и вечна анатема. Дано присъдата да бъде изпълнена.
  Гришка потръпна, но остана да стои неподвижно и да стои прав. Дяконът изсъска:
  - Е, готов ли е крадецът да се покае пред хората?
  Гришка се замисли. Да, той има за какво да се разкайва. Момчето се поклони и каза:
  - Простете на донските казаци. Виновен съм пред теб, че не те освободих от болярското иго.
  Самоса извика отчаяно:
  - Екзекутирайте го скоро!
  Помощниците на палача се втурнаха към момчето. Гришка, преодолявайки болката в ръцете си, откъсна собственото си вретище. Язвите и раните, нанесени от палачите, бяха отворени пред хората. Тогава ръцете на Гришка бяха усукани и хвърлени върху волана.
  Палачът вдигна брадва над момчето. "Ще започне", помисли си Гришка.
  Но в този момент звукът прозвуча и глашатаят обяви:
  - Царска милост! С оглед на детството на Григорий, смъртното наказание се заменя с продажба в робство! Дано да е така! Момчето било вдигнато от скелето и отведено в стаята. За Гришка започна нов живот.
  Първо го нахраниха с каша и му дадоха да пие мляко. Момчето беше оковано на врата му и го оставиха да легне върху сламата. Докторът дойде. Започна да бърше раните с водка. Болеше, но Гришка мълчеше.
  Лекарят отбеляза:
  - Момчето е упорито, ще живее като куче!
  Гришка, след като яде, заспа дълбоко ... Имаше всякакви кошмари.
  На следващия ден отново му дадоха храна и го отведоха, като сложиха окови на ръцете и краката му. Момчето беше голо, но върху него беше наметнат наметало.
  Той беше придружен от охрана и Самоса.
  Босите крака поджили малко и беше по-лесно да се стъпи. Гришка се опита да се преструва, че не е наранен. И той гордо хвърли бръснатата си глава, с руса коса, която вече започна да расте.
  Водеха го по улицата, а минувачите се оглеждаха. Времето беше топло и слънчево.
  Гришка се опита да се ободри. Е, в робство, и какво от това? Не се страхува от работата! Дори ако трябва да отидете в кариерите, той ще издържи и ще избяга. Ще намери начин. Или вдигнете въстание като легендарния Спартак.
  Момчето беше въведено в каменна сграда и отведено горе. Босите с мехури крака на едно приятно дете бяха охладени от каменната прохлада.
  Тук той беше доведен в стаята. Там, до вратата, стояха двама огромни, с голи гърди, мускулести воини. След това гореше лампа и великолепен диван. На него седеше жена с воал и роба. А наблизо имаше мускулести слуги и няколко камериерки. Освен това те бяха голи до кръста и къси поли, но и сандали, а също и със затворено лице. Но в същото време гърдите са голи, а зърната са оцветени.
  Погледът към голите гърди предизвика голямо вълнение на Гришка и той се изчерви. Възрастта му е точно когато младите мъже проявяват интерес към противоположния пол. А гледката на млади красиви гърди е толкова вълнуваща.
  Жена в луксозен воал и великолепна рокля изгука:
  - Съблечи го!
  Шлиферът на Гришата беше скъсан. Беше напълно гол. И мъжкото съвършенство, вече напълно развито, стърчеше и от което беше толкова неудобно. Самото момче беше добре сложено, мускулесто и многобройни следи от изтезания, дори му придадоха чар.
  Жената се засмя, гледайки вълнението на Гришка. И тя изгука:
  - Добро момче! Виждам, че си напълно готов.
  Придружаващият Гришка Самос отговори:
  - Той струва сто златни рубли, госпожо!
  По това време това беше голяма сума. Добър кон можеше да се купи за три рубли.
  Жената се засмя и отговори:
  - Той е още дете, а по турските пазари има достатъчно роби! Чисто от уважение към теб и защото харесвам това момче, ще платя петдесет рубли за него!
  Самоса отбеляза:
  - Губернаторът иска синът на бунтовник да работи усилено в кариери в Крим, или в Турция! Той всъщност не иска непълнолетен престъпник, вместо камшика на надзирателя, да е блажен в ръцете на похотлив ханша!
  Жената се засмя и отговори:
  - Да, разбирам... Стенка Разин ти развали много кръв и искаш да се отплатиш от сина му! Ще те утеша, обичам да измъчвам и унижавам красиви момчета. И като ми писне, ще го пратя в мините!
  Давам седемдесет и пет рубли и това е последната ми дума!
  Самоса кимна.
  - Съгласен страхотно!
  Всъщност е малко вероятно за едно изтощено момче на тринадесет години да получите повече от няколко рубли на търг. А фактът, че ханша на средна възраст обича да измъчва и измъчва красиви момчета, беше известен на всички. Освен това тя обожаваше младата плът. Но когато момчетата имаха брада, те бяха ослепени, извадени им езици и те бяха изпратени в мините, където бавно, но сигурно умряха.
  Така че не може да се каже, че Гришка е бил голям късметлия. Но приключенията на младия герой тепърва започват... И най-интересното предстои!
  
  ТАНК ДО МОСКВА - ИЗГУБЕН ШАНС НА ВЕХРМАХТА
  Хитлер не обърна германските войски на юг. Вместо това той прехвърля допълнителни сили от Франция и Балканите, като ги заменя с български и италиански части. В резултат на това фриците успяха незабавно да превземат Москва, без да позволяват на защитата да се уплътни, и преди настъпването на есенното размразяване.
  Сталин успява да избяга, но част от правителството е пленено и унищожено от нацистите. След падането на Москва Сталин предложи на Хитлер мир при всякакви условия - просто върнете столицата.
  Фюрерът се съгласи да върне Москва. Но в замяна германците получиха Кавказ, цяла Украйна, Крим, балтийските държави, Карелия и на север до Архангелск, оставяйки само Русия с Ленинград с коридор. Освен това останалата част от територията на СССР трябваше да плати огромни репарации. И това е сериозно.
  Хитлер, разбира се, се обяви за победител. И той се обърна към Великобритания - казват, че ще има с какво да се борим или да се примирим? В противен случай всички колонии ще ви бъдат отнети. Но упоритият Чърчил избра войната, разчитайки на ресурсите на САЩ.
  Въпреки че Япония атакува Америка от другата страна и след пристанището на Перу, самураите грабват инициативата.
  В морето по-опитните и сръчни японци победиха янките.
  Хитлер постави ултиматум на Франко. И той се съгласи да пусне германските войски към Гибралтар. Цитаделата е превзета и войските на Третия райх се втурват към Мароко. Британската база в Малта е разбита и пленена. След това войските на Ромел, след като получиха подкрепления, превзеха Египет.
  На сушата германците уверено победиха британците. Те вече не бяха задържани от съветския фронт. И през четиридесет и втората година германците превземат цяла Африка, както и Близкия изток и Индия.
  И те се заеха да атакуват Великобритания още следващата година... И за начало въздушна офанзива. И много бомбардировки...
  При тези условия се нуждаете от някакъв силен ход! Хитлер получи бомбардировачи Ю-288. Той беше крилато чудовище, носещо четири тона бомби в нормално състояние и шест във версия за презареждане. А скоростта е шестстотин и петдесет километра в час.
  Тази кола е кошмар за Великобритания. Като новия изтребител ME-309, който е кошмар за САЩ и Великобритания.
  Германците имат много в тази война. Една от причините за бързата победа над СССР беше и модернизацията на танка Т-4, който получи дългоцевно 75-мм оръдие и успя да разбие на фрагменти бронята на Т-34. Да, силният Фриц се оказа, че е превзел Москва на ход. А Т-4 с по-дълга цев също се оказа решаващ аргумент и коз.
  Плюс това, като експеримент срещу СССР през четиридесет и първата година, екипажът на танка на красивото момиче Герда участва в битките. Четирима воини: две блондинки и две червенокоси.
  Те се биеха на Т-4, избиваха съветски танкове и се шегуваха.
  Удряйки съветската кола с боси пръсти, Герда изпищя:
  - Един войник може да отглежда стърнища, но да е приятен на допир за жена, а политикът, колкото и гладко да се бръсне, предизвиква усещането за целувка с влечуго!
  Шарлот също се включи, натисна лоста с голата си пета и изрече:
  - Войникът е орел с ранг на врабче, политикът е мокро пиле с ранг на пуйка!
  Кристина удари руския танк, прониза го и отбеляза, оголивайки зъби:
  - Въпреки че войникът не е светъл по форма и понякога изпълнява глупави заповеди, но за разлика от политик-папагал, той не пее от чужд глас!
  Магда остроумно добави, кълвейки врага с голяма точност и пробивайки съветските танкове:
  - Войникът е работник-мравка на войната, а политик сипва лайна отгоре, като е дебел дрон от тила!
  И момичетата ще се смеят и ще си покажат перлените зъби. Ясно е, че СССР не може да устои на такива кучки. И руската армия няма да успее да победи Вермахта. И като цяло тук са в разгара си много битки.
  Момичетата в битките за Москва все още се отличиха рязко.
  Герда, стреляйки с боси пръсти на краката си, усмихвайки се агресивно, гука:
  - Войникът е смел дори когато е плах, политикът е страхлив, дори когато е петел!
  Шарлот също удари съветския танк и изпищя:
  - Войникът е благороден, но не свободен, подъл политик, а по същество и роб на страстите!
  Кристина също изскърца, с усмивка на перлени зъби:
  - Войникът е лъв, макар и още нисък, а политиката е лисица и вече обрасла!
  Магда, изпращайки агресивно снаряд с голата си пета, отбеляза:
  - Войникът е подобен на ангел в ада, а политикът е прасе, което пирува по време на чума!
  Герда, продължавайки да удря и събаря кулата на руски танк, отбеляза много агресивно:
  - На босоно момче е по-удобно да тича в снега, отколкото на подкован политик, лавиращ между струйки!
  Шарлот, стреляйки по съветските оръдия, го взе и изпищя:
  - Момче, дори в студа голо, е по-щастливо от старец, полят в калта на речта на политик!
  Кристина, изпращайки снаряди към врага, извика:
  - Една жена не се страхува толкова да е гола и боса, колкото от това, че мъж политик ще я обуе и ще откъсне три кожи!
  Магда, с усмивка на красиво и секси момиче, добави:
  - Жената е плаха на външен вид, но малко може да я уплаши, мъжът диктатор е страхотен на външен вид, но бяга от собствената си сянка!
  Герда отбеляза агресивно, като събори друго руско оръдие:
  - Мълчанието е злато за диктатора, само ако поданиците без мрънкане търпят да си пъхат езиците в джобовете!
  Шарлот разби съветска кола с черупка и изскърца:
  - Диктаторът уверява, че е твърд като камък, но в действителност тиранинът е просто глупав камък!
  Кристина удари врага с голяма точност и удари тридесет и четирите:
  - Момиче събаря краката си, когато тича боса по остри камъни, политик бърка, когато се втурва подкова между потоци!
  Магда отговори с голямо остроумие, оголивайки зъби:
  - Гола женска пета може да се пробие от остро, обута от политик избирател няма да се пробие дори от остроумие!
  Герда, водейки много точен и насочен огън, съвсем логично отбеляза:
  - Една жена предпочита да ходи боса в студа, отколкото да бъде обута с пламенни речи на политици!
  Шарлот стреля агресивно по съветския танк и изпищя:
  - В студа горещо сърце няма да изстине, и пламенна реч на политик няма да стопли!
  Кристина много активно удари врага, събори кулата и изскърца:
  - Патриот има пламък в сърцето, а от политик само лайна в черния дроб!
  Магда много положително и с усмивка със зъби каза:
  - Войникът има огненото сърце на патриот, а политиците имат стомах на корумпиран щраус и гърло на алчен питон!
  Герда се взриви в съветски танк, взриви купола и каза:
  - Войникът пази честта - струва много, политик продава безсрамието, което не струва нито една счупена стотинка, а струва три скъпо!
  Шарлот се съгласи с това, счупвайки друга съветска гаубица:
  - Войникът има сиво палто и много сиво вещество в главата си, политикът има коса на сив вълк и се стремете да станете сиви кардинали!
  Кристина отбеляза агресивно, изпращайки снаряд със смъртоносна сила:
  - Политиците заради червена дума пращат войници да проливат кръв, а заради черния бизнес - предават любовта!
  Магда, след като разби руското оръдие, изгука:
  - Войникът може да изцапа тялото, но остава чист по душа и никаква баня няма да помогне на политик да измие духовната мръсотия!
  Герда блъска съветската кола с боси пръсти и чурулика:
  - Войникът трябва да убива лоши в името на Родината, политикът убива всичко добро с амбиция заради себе си!
  Шарлот с голяма агресивност, удряйки врага и пробивайки бронята на танка, издаде:
  - Войник, убиването не е убиец, политик обещаващ - не изпълнява!
  Кристина агресивно забеляза, пробивайки друга гаубица:
  - Войникът понякога прави невъзможното, без да щади себе си, политик не прави нищо от възможното без личен интерес в собствения си джоб, без да щади другите!
  Магда удари танка Т-34 с голите си пръсти и загука от вълнение:
  - Войникът е лъв, който липсва под командването на овни, политикът е лисица, на която се подчиняват само овните с кокоши мозъци!
  Герда, с помощта на голите си пръсти, изпрати още един снаряд със смъртоносна сила и извика:
  - Войникът не винаги може да стане лъв, но основното е да не се окаже магаре, от което са спуснати три кожи!
  Шарлот логично отбеляза, изпращайки снаряд в съветската гаубица с помощта на голата си пета и скърцайки:
  - Войникът не винаги се държи като ангел, но в дълбините на душата си е предан на Бога, политикът винаги излива ангелски речи с обещания за рай, но на повърхността на духа е ясно, че е предан на Сатана!
  Кристина отбеляза съвсем логично, оголивайки зъби и намигвайки с изумрудените си очи:
  - Войник може да остане без ботуши по време на битката, но политик обува обувки, при всяка ситуация!
  Магда също изпрати снаряд с помощта на голи пръсти на издялани крака и издаде:
  - Войникът носи камуфлажна униформа, за да оцелее в името на Отечеството, докато политикът е хамелеон, за да убие нравствения избирател, за да завземе трона!
  Москва беше превзета, след което нацистите се обърнаха на юг, заобикаляйки Киев.
  Червената армия е деморализирана след падането на столицата.
  Но на едно място съветските танкове все още се опитват да контраатакуват германците.
  Герда изпрати снаряд с помощта на голите си пръсти и изскърца, оголивайки зъби:
  - Войник в битка се втурва като куче към глиган, политик в тила, лае много и прасе!
  Шарлот също стреля доста точно по руската кола и агресивно отбеляза:
  - Хубаво е войникът да е силен като дъб при среща с врага, по-лошо е да бъде глупав като пън при контакт с политик!
  Кристина удари врага, като натисна голата си пета в основата на лоста и изчурулика:
  - Палачът реже глави с брадва, войник пробожда гърлото с щик, политик капе върху мозъците с език и удушава зад врата с лепкави думи!
  Магда намигна и с агресивен тон изпрати убийствен дар на смъртта на руския танк и изпищя:
  - По-добре един войник да е свиреп вълк, отколкото страхлив заек, особено при среща с политически боа!
  Герда удари с много голяма точност и удари трийсет и четирите със скърцане:
  - Един войник може да е свиреп на външен вид, но в дълбините на кротко агне политик с ангелски поглед всъщност е типична свиня!
  Шарлот се държеше много агресивно и се ухили, като в същото време удари снаряд по врага, с помощта, разбира се, с голи пръсти на изрязани крака, издавайки:
  - Войниците винаги са смели, дори при отстъпление правят само тактическа маневра, политиците винаги са страхливи, дори когато атакуват, правят стратегически трик!
  Кристина удари шамар на врага и оголи зъби и отбеляза с кикот:
  - Войник се бие с равни и силни по заповед, политик напада слабите, със собствен произвол!
  Магда бутна противника в основата на кулата на танка с голяма енергия, използвайки голите си пръсти и извика:
  - Истинският войник не винаги е добре роден, но винаги изпълнява дълга си, политик, дори и с кралско родословие, винаги не изпълнява обещанията си!
  Момичетата се биеха както в Африка, така и в Азия, като навсякъде се показваха като много страховити воини.
  И през февруари четиридесет и три, последвано от кацане в Австралия. И тогава атаката срещу Южна Африка.
  Така нацистите завладяват почти всички британски колонии и доминиони.
  Чърчил страхливо поиска мир. Хитлер отказа, така че той вече взе всичко. А през юни 1943 г. последва десант на амфибия във Великобритания.
  Четири красиви момичета: Герда, Шарлот, Кристина и Магда. Карат се в експериментален танк - "Пантера" -2.
  Момичетата, разбира се, са боси и по бикини.
  Танкът им излетя от прикладите и отиде до брега. "Пантера" -2 е добър танк по принцип. Предната броня на корпуса е 100 мм, кулата е 120 мм, бордовете са 60 мм, а главното оръдие е 88 мм 71 EL. Такъв пистолет поразява британски танкове, дори Чърчилс, от голямо разстояние.
  Герда с помощта на босите си пръсти натисна бутона на пистолета и разби британските танкове.
  Тя удари колата и запя:
  - Слава на Третия райх!
  Шарлот, тази агресивна лисица. Също стреля по врага. Тя проби предната броня на Чърчил и измърка:
  - За нашите славни победи!
  И тя също стреля с боси крака.
  Тогава това момиче изчурулика:
  - Е, ще те овърша!
  Кристина е много точен удар. Тя счупи бронята, за чието унищожаване дадоха малко пари.
  Червенокос воин със златиста коса чурулика:
  - За Третия райх!
  И отново с бос крак пусна нещо, което е фатално. И къде са англичаните срещу германците. Фриците имат по-силно оборудване, по-добър персонал.
  Тогава Магда стреля и отряза опонентите. И с бос крак насочи пистолета към врага. И стреля с брутална сила.
  Воинът изпищя и изръмжа:
  - За Висшата сила на света!
  Момичето беше толкова искрящо тук. И удряха противниците. Да, напразно премиерът Чърчил се свърза с Третия райх. Срещу кого се изправи? Това беше съкрушителен удар.
  Разбира се, няма прием срещу Герда. Тя е момиче с колосална сила.
  И пак ще стреля с бос крак и ще разбие масата на британците.
  След това Шарлот ще стреля с боси пръсти. И тогава той се бие и с Кромуел. Да, британците разбират добре рогата.
  Шарлот се изкикоти.
  - Аз съм най-готиният човек на света!
  Кристина също стреля точно по врагове. Тя е момиче с голям потенциал. И стреля ли, стреля.
  А черупките й, изпратени от боси крака, са толкова смъртоносни. И воинът извика:
  - За най-високи постижения!
  Магда също го взе и зашлеви британците докрай. Използвайки голите си крака. Победи британските войски и изпищя:
  - Всичко ще бъде толкова колосално!
  Тогава воинът показа езика си.
  Накратко, момичетата тук са много готини. И изобщо не глупав. И с боси пети насочват цеви към английски танкове и самоходни оръдия.
  Накратко, кацането беше успешно. Германците също победиха британците във въздуха. Новият изтребител ME-309 показа пълното си превъзходство над противника. Като Фоке-Вулф. Което ужаси британците.
  Накратко, когато Лондон беше обкръжен. И Чърчил се опита да избяга. Но го нямаше.
  Две германски жени пилоти Албина и Алвина свалиха всички ескортни самолети и принудиха лайнера на Чърчил да кацне. Гордият премиер беше принуден да коленичи и да целува босите крака на красавиците. Той целуна Чърчил, краката на Албина и Алвина. И краката, и пръстите, и петите. След това неговите момичета - министър-председателят на Великобритания бяха принудени да ближат гърдите си на Венера. Което момичетата обичаха.
  Ето как са задници.
  Великобритания падна. И фрицът на бял кон, триумф.
  Адолф Хитлер тържествено обяви:
  - Взех повече столици от Чингис хан!
  Остава само да победим Съединените щати. Но това отнема известно време.
  Цялата 1944 г. премина в размяна на удари във въздушни и морски битки. Германските подводници се подобриха и станаха по-добри от американските. Или по-скоро те вече бяха по-добри, превъзходството им просто ставаше тотално.
  Фюрерът, както се казва, увеличи инерцията си. Реактивни изтребители и подводници ME-262, задвижвани от водороден прекис, се появяват в серийно производство. Така че сега Фриц разполагат с много ресурси. И това включва човешки същества.
  Бойният кораб Бисмарк е построен отново с ускорени темпове. Пуснат е през март 1944 г. Новият кораб беше два пъти по-голям по водоизместимост от предишния и три пъти по-мощни оръжия. Построени са и самолетоносачи, и то много мощни.
  През януари 1945 г. е спуснат на вода самолетоносач, способен да носи сто и двадесет самолета и с опростен корпус.
  Третият райх се готвеше да скочи. Дойде 1945 година... Американският флот понесе тежки загуби. И Япония също притисна от запад Съединените щати. Германските самолети ставаха все по-съвършени, сметките на асата се увеличаваха.
  Например, двама пилоти от Третия райх - Албина и Алвина ги нарекоха А - квадрат, те вкараха сметки много оживено. Досега Хъфман държи рекорда. До юни 1945 г. той довежда сметката си до четиристотин коли и в резултат получава Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. И това е пета степен.
  Но Албина и Алвина вече го настигаха. Над триста свалени превозни средства всяка, те получиха Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. Но сега вече наближаваха четиристотин. И нямаше да спрат.
  Тук Албина натисна с голи пръсти педалите на волана и изчурулика:
  - Слава на великото Отечество!
  И свали няколко американски самолета.
  Алвина, продължавайки да стреля, също удряше. Тя свали два самолета на американската армия с боси крака и изскърца:
  Ние сме олицетворение на омразата!
  Момичетата се разделиха. Те са много пъргави в битка.
  Албина стреля с оръдието си и изсъска:
  - Слава на Отечеството - камшик!
  Алвин се съгласи с това:
  - Огромна слава!
  Германците притиснаха американците много силно. И взеха качеството на своята авиация.
  Е-50 се оказа добра разработка. Този танк се оказа с бронебойно и бързострелно оръдие. И с добра предна защита.
  Американецът Шърман не му е съперник. И Пършинг също. E-50 се доказа като звяр от машина.
  Германците през четиридесет и петата година се установяват в Гренландия и създават опора в Канада. В същото време германската дипломация спечели Бразилия на своя страна, заедно с Аржентина, която отдавна беше послушна. И промоцията започна от южните плацдарми.
  1946 година беше решаваща. Германски и японски войски нахлуват в Мексико и превземат почти цяла Канада, нахлувайки и в Аляска. И тогава военните действия най-накрая бяха прехвърлени в Съединените щати. На нейна територия започнаха да се водят истински битки.
  И разбира се, немските танкове от серия Е се показаха като много опасни и бойни машини. Къде са американците преди тях. Фашистите имат такава сила.
  Особено когато танковият екипаж на Герда е в атака и смазва американските войски.
  Тя има кола от серия Е-50, пъргава и бърза. Тя има дължина на цевта 100 EL и калибър на пистолета 105 мм. Ако такъв пистолет издълбае.
  Герда натисна бутона на джойстика с голите си пръсти, изстреля снаряд, улучвайки точно врага и изскърца:
  - Слава на Третия райх!
  Шарлот, това червенокосо момиче също се блъскаше с голи пръсти на американците и чуруликаше, оголивайки зъби:
  Слава на нашите непобедими войски!
  Кристина също потупа пъргавите си, изрязани крака с голите си пръсти и извика:
  - Слава на героизма на Вермахта!
  Магда, използвайки дългите грациозни пръсти на босите си крака, също блъскаше и крещеше:
  - Слава на непобедимия Вермахт!
  И четири момичета ще го вземат и ще реват с пълна сила:
  - Ние сме истински орли и сме пълни с героизъм! И ние летим като птици, синове на смелата Родина!
  Герда стреля отново с боси пръсти. Тя удари американската кола и изсъска:
  - Не, не синове, а дъщери!
  Шарлот стреля по американската кола, откъсна кулата й и изчурулика:
  - Разбира се, дъщерите са много героични!
  Кристина удари шамар на опонента си. Тя прониза врага през и през и изсъска, оголивайки зъби:
  - Ние сме истинските машини на смъртта!
  Магда също стреля по противника. Тя счупи вражеската броня, удари челото на врага и извика:
  - А ние сме най-съвършените машини в света!
  И момичетата извикаха в хор:
  - Слава на Германия, слава, танковете се втурват напред! Дивизии на Третия райх приветства смелите хора!
  Накратко, германците наистина се справяха добре и техните войски постигаха една победа след друга.
  Съединените щати, разбира се, имат силна икономика, но загубиха по отношение на технологиите. Особено танкове и реактивни самолети. Германците вече имаха ME-262 X в серийно производство и този самолет беше оцелял при скорост над 1150 километра в час и беше въоръжен с пет самолетни 30-мм оръдия. Американците не могат да устоят на такава машина.
  Германците имаха и птица XE-262, лесна за производство, почти изцяло изработена от дърво, много лека и маневрена. Но XE-262, поради твърде ниската си маса и висока скорост, също беше труден за управление и изискваше висококвалифицирани пилоти. Но той беше страхотен за стила на Хъфман, който работеше в сближаването. И от близко разстояние смаза американците.
  Но освен Хъфман, имаше и две момичета, които действаха: Албина и Алвина. Всеки от тях надхвърли триста свалени самолета и получи Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. Рицарски кръстове със златни дъбови листа, мечове и диаманти засега имат само Хъфман, който свали повече от петстотин самолета, и Рудел, легендарният щурмовик, повали повече от петстотин танка и много други наземни цели. И още седемнадесет самолета.
  В Третия райх одобриха и шестата степен на Рицарския кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти, за тези, които достигнат хиляда свалени самолета или същия брой счупени танкове.
  В този рицарски кръст трябваше да бъдат прикрепени поне сто диаманта и той щеше да бъде по-голям от другите рицарски кръстове. Така че наградата беше не само почетна, но и скъпа.
  Албина и Алвина летят по небето. Те свалят самолетите си Янки и пеят през зъби:
  - Красиви момичета,
  Страхотни приятели...
  Ще бъдат страхотни момчета -
  И страхотни ритници!
  Албина насочи самолетния пистолет с помощта на голите си пръсти, тупна американеца и изпищя:
  - Светлини на весели очи!
  И намигна на партньора си. Тя отряза своя колега. Тя разби врага на парчета с босите си пръсти и изчурулика:
  - За комунизма и нашите славни победи!
  Албина коригира партньора си, сваляйки самолета на Yankee:
  - За арийския комунизъм!
  И двете момичета избухнаха в смях.
  Междувременно войната продължи. Американците очевидно губеха от най-добрия враг по отношение на технологиите и обучението и дори с помощта на чужди дивизии.
  По-специално, янките имат основния танк Шърман. Е, къде е срещу главния немски Е-50. Машината на нацистите имаше предна броня от 250 милиметра, странична броня от 170 милиметра и тегло от седемдесет тона с двигател от 1200 конски сили с усилване на двигателя.
  Трябва да се отбележи, че Sherman дори не можа да проникне от германската страна, тъй като бронята на E-50 е наклонена. Дори "Шърман" със седемнадесет футов пистолет, Firefly, всъщност не взе германец на борда. Но този танк не беше масивен.
  И германците уверено поеха американския танк от пет километра. Освен това той има висок силует. Американците имаха Пършинг малко по-добре. Но този танк не беше толкова масивен като Sherman и все пак неговото 90-мм оръдие не беше достатъчно за ефективен бой.
  Само "Супершинг" можеше да пробие германския Е-50 встрани. Предимството на пистолет и калибър 90 мм и дължина на цевта 73 EL. Но от друга страна скоростта на стрелба е само четири изстрела в минута срещу дванадесет за немския E-50, а теглото от петдесет тона е твърде голямо за двигател от 500 конски сили. Да, и бронята е недостатъчна. В челото на германския главен мастодонт американците все още не пробиха. А Фриц имаше и Е-75 с оръдие с калибър 128 мм и дебелина на страничната броня 210 мм под наклони, с още по-добра защита и двигател от 1500 конски сили.
  Така че от самото начало САЩ губеха. Само танкът Т-93, по-точно самоходно оръдие с тегло деветдесет и три тона, с дебелина на челната броня от 305 мм и 155 мм оръдие, може да се бори челно с немските мастодонти.
  Но ходовите качества на това самоходно оръдие не бяха важни, както и скоростта на стрелба. И немците го унищожават със самолети.
  Така че американците като цяло не се справяха добре и безнадеждно губеха.
  И германските войски се приближаваха все по-близо до Ню Йорк и Вашингтон.
  Труман моли Хитлер за мир.
  Но фюрерът искаше само пълна капитулация без никакви условия. Вашингтон беше обкръжен. И нацистите започнаха атака срещу столицата на САЩ.
  Екипажът на танка на Герда се бори за по-светло утре. И той спечели безпроблемно.
  Момичето дори започна да стреля не само с голите си пръсти, но и с алените зърна на гърдите си. И помогна много.
  Шарлот също стреля, като натисна рубинените си зърна върху бутона на джойстика и чурулика:
  - Величието на комунизма е в това да си не риба, а кит!
  Кристина, стреляйки, натискайки бутоните на джойстика, отбеляза:
  - А ние германците ще построим най-великия комунизъм!
  Магда, стреляйки с пурпурни зърна по опонентите си, агресивно издаде:
  - Най-светлият комунизъм! Само нагоре, нито крачка надолу!
  Герда насочи оръдието с боси пръсти и обърна американската гаубица с добре насочен изстрел, потвърди:
  - За арийския комунизъм!
  След падането на Вашингтон Америка скоро капитулира. И това се случи на 31 януари 1947 г.
  Втората световна война свърши. А идването на власт на Хитлер съвпадна с капитулацията на Америка.
  . ГЛАВА 2
  Изглежда имаше дълъг период на мир. Всъщност всички войни свършиха, Съединените щати са пленени и какво повече бихте искали? Но имаше още една суперсила с колонии: Япония. И Хитлер също искаше да го завладее.
  На 20 април 1953 г. започва нова война за преразделяне на света. СССР все още съществуваше в пресечен вид. Военните, които дойдоха на власт след Сталин, поставиха Вознесенски за официално главно правителство. Този лидер успя частично да възстанови руската икономика. И той предложи на Хитлер участието на СССР във войната срещу Япония. Той се съгласи, но при условие, че Русия ще върне само Приморие, остров Сахалин и веригата Курил, преди това заловени от самураите.
  Така Вознесенски получи нов шанс да възроди СССР и частично да реабилитира империята.
  Боевете се разгърнаха с пълна сила.
  Аленка и нейният екип се биеха на нов, експериментален танк Т-11. Тази кола беше тежка и добре защитена. Нейната предна броня достига 300 милиметра с тегло на машината от шестдесет и осем тона и оръдие с калибър 130 mm. Междувременно основният танк Т-54 все още е в СССР, което също не е никак лошо.
  А Аленка и партньорът й стрелят от мощен пистолет от голямо разстояние. Японците, разбира се, имат свои автомобили. По-специално, тук е E-75, копиран от немския модел по лиценз. Но този резервоар вече е малко остарял.
  И Аленка го нокаутира с боси пръсти. И тя изпраща снаряда точно от край до край.
  Момичето чурулика:
  - Слава на ерата на комунизма! Слава на Ленин в сърцата!
  Наистина, това е красота от най-висок стандарт.
  Анюта също стреля, използвайки голите си пръсти на изрязани крака и скърца:
  - Аз съм много готин воин и е като кукла с часовников механизъм!
  Алла също стреля на свой ред. Това момиче удари самурая и каза:
  - В името на светлината, топлината и вятъра!
  И, разбира се, с боси крака.
  И тогава Мария кацна. Тя е момиче с огромна духовна сила. Тя разби японски танк и изчурулика:
  - За могъщия комунизъм!
  И се поддаде на голата си пета.
  И накрая тя стреля с помощта на бос крак и Маруся. Момичето удари врага и изсъска:
  - Слава на ерата на един по-добър свят!
  И как подсвирква... Това наистина е много готино момиче.
  Съветският танков екипаж върши страхотна работа и взима сметки. Момичетата, разбира се, бързо поемат водещата роля. Имат и най-добрата кола за Червената армия.
  А Герда се бие на пирамидален танк. Тази кола вече е по-напреднала и има само двама членове на екипажа.
  Те, заедно с Шарлот, стрелят по японците и са изключително ефективни.
  Герда, използвайки голите си пръсти, натисна бутоните на джойстика и удари японската кола, съскайки:
  - И самураят полетя на земята под натиска на стомана и огън!
  Шарлот също стреля по нея, използвайки голите пръсти на изрязаните си крака, и изсъска:
  - Но нашият Вермахт от тайгата до британските морета, всички те са милиони пъти по-силни!
  Магда и Кристина се бият в друг пирамидален танк.
  Момичетата Терминатори са изключително борбени и колосални по сила.
  И така Кристина стреля, използвайки голите си пръсти и удря японците.
  Тогава той изпищя:
  - Нашата ера с победи напред!
  Магда също стреля по врага. Събаря кулата от самурая и крещи:
  - И постиженията чакат още по-готино!
  И отново с голи пръсти той печели от системата, унищожавайки врагове.
  Да, има момичета, които ще спрат препускащ кон и ще влязат в горяща колиба.
  Воините победиха врага и постепенно се издигнаха.
  Япония губеше. И германците използваха страхотно оръжие - дискотеки.
  Тези летящи чинии не знаеха равни.
  Тук Агата и Адала се бият на дискета. Воините управляват машината с помощта на джойстици и разгръщат тази най-мощна единица. И така смазват противниците. И те удрят с топлинни лъчи от въздуха. Буквално унищожава силата на съперниците.
  Агата, стреляща по врага, реве:
  - Побърка страстта ми!
  И с гол, кръгъл ток, сякаш притиска.
  Адала, стреляйки по врагове, уверено заявява:
  - Това е само сила!
  И също така използва голите си пръсти срещу врага.
  Момичетата наистина се разпръснаха. И такива, да кажем направо бойни красавици.
  Че от Япония почти не е останало нищо.
  Страната на изгряващото слънце губеше. И уви, изглеждаше почти безнадеждно.
  Самураите са изправени пред технологично превъзходство. И много сериозен противник по отношение на оперативното планиране.
  Япония победи Русия навремето, но сега губеше от коалиции.
  В крайна сметка Третият райх дори нанесе ядрен удар по островите и земята на изгряващото слънце капитулира.
  В резултат на това завладяването на колосални земи беше завършено. Въпреки това, Третият райх се бие малко повече в Латинска Америка и извършва допълнителни завземания на територия.
  Но когато целият свят е под Третия райх, все още свободният СССР дразни фюрера.
  И на 20 април 1957 г. започва агресията срещу Русия. И колосални сили настъпват към СССР.
  На какво може да разчита Червената армия при тези условия? Силите вече са много неравни.
  Но очевидно руснаците и други националности все още имат някои изчисления.
  Особено на Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова. Момче и момиче на дванадесет години са изпратени със специална мисия да помогнат на СССР да оцелее и да победи.
  Това са децата и четири момичета демиурги с тях!
  И те се борят наистина усилено.
  Наташа, Зоя, Августин, Светлана се борят с нацистите.
  Момичетата традиционно боси и по бикини. И това е тяхното верую. Те се бият с дива свирепост.
  Наташа, стреляйки от картечница, отбелязва:
  - В какво сме добри, че знаем да се борим!
  Зоя, стреляйки по врага, се съгласи:
  - Ние можем!
  И хвърли граната с боси пръсти.
  Августина драскаше нацистите с картечница и с голямо вълнение крещеше, хвърляйки граната с боса си пета:
  - Аз съм унищожителят на злото!
  Светлана, също стреляща по врага и стреляйки точно, косейки враговете и хвърляйки с бос крак торба с експлозив, поради което танкът се преобърна, предизвикателно издаде:
  - Ще натроша Третия райх на прах!
  И момичето отново изплези езика си.
  Олег Рибаченко хвърли дар на смърт към врага с детски крак с убийствена сила и издаде:
  - Един войник понякога използва проститутки по време на ваканцията си, политик винаги използва проститутка, която използва гласоподаватели и на работа, и на почивка!
  Маргарита, отрязвайки фашистките същества и изпращайки убийствени подаръци на смъртта, избухна:
  - Войникът плаща на проститутки това, което печели с кръвта си, самият политик е проститутка и му се плаща да разваля кръвта на избирателите!
  Това са жени-воини и деца-чудовища. С тях можете да се биете срещу почти всяко чудовище. И дори на Хитлер.
  Наташа, стреляйки по нацистите и защитавайки Москва, пееше:
  - Смазани сме от игото на ордата,
  Ние сме потиснати от игото на неверниците...
  Зоя, стреляйки по фрица и пуснала босите си пръсти с крака, издаде убийствена свирка:
  Но кипи във вените ни
  Раят на славяните...
  Августина, стреляйки по нацистите и действайки много енергично, давайки граната с боса си пета, продължи:
  И от прекрасните брегове,
  До бреговете на Колима...
  Светлана пееше с дива страст, играейки с мускулите на краката си, а плочките за пресата издаваха:
  Всичко това е нашата Земя,
  Всичко това сме ние!
  И тук момичетата, трябва да кажа, бяха с голяма самонадеяност и колосална агресия.
  А вечните безсмъртни деца Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова също са воини от супер класа.
  Олег Рибаченко хвърли експлозивен пакет с голи пръсти на смъртоносна сила и изсвири.
  Зашеметени и онемели врани паднаха върху нацистите, които пронизаха върховете на главите им.
  Олег Рибаченко изчурулика:
  - Войник стреля, праща куршум на врага в гърдите, политик убива, пъхна прасе в джоба си и жлъчка в черния дроб!
  Маргарита Коршунова също отначало, с боси пръсти на краката си, хвърли дар на смърт със смъртоносна сила. И той също ще подсвирква, като сваля гарван върху врага, пробивайки кулите на танковете.
  Момичето изчурулика:
  - Войникът в битка крещи наздраве, политикът също не мълчи, но ако воин е бит в битка, то защото викът, уви, не е щит!
  Никой не може да ги спре, нищо не може да ги победи. Злите вълци смазват врага, злите тигрици поздравяват героите.
  Или може би героини. Ето козарните момичета от най-високия полет на птица.
  И ако се бият, то от сърце....
  И Аленка с екипажа на танка Т-13. Машина, която е готова да устои на немските, пирамидални композиции. Момичето стреля по врага и пее:
  - Нашите танкове, това е просто чудо,
  От пустини до северни морета!
  Ще те разкъсаме, повярвай на Юда,
  Ужасният звяр ще бъде унищожен!
  Анюта потвърди с ярост, като също стреля по врага с помощта на голите си пръсти:
  - Ще разкъсам врага и ще ги смеля на прах.
  Алла се редуваше да напада врага с помощта на босите си пръсти и чурулика:
  - За величието на червения комунизъм!
  Мария също удари врага, като направи добре насочен изстрел с голия си долен крайник и изрева:
  - За красиви победи!
  Маруся също с помощта на босите си пръсти премести врага, сякаш го удря, и извика:
  - За най-висшите идеи на комунизма!
  Петимата се бориха с нацистите като терминатори.
  Олег Рибаченко взриви мелницата с мечовете си, нарязвайки нацистите и чуруликайки:
  - Войникът не винаги е звезда, но славата на неговите подвизи не избледнява през вековете, политикът винаги се стреми към ролята на светило, но позорът му е покрит с мухъл!
  Маргарита Коршунова също сечеше с помощта на бътерфлай техника и изскърца:
  - Войникът работи с остър щик и пробожда чиста съвест, политикът бие палците с помощта на език, чиято острота е лишена от съвест!
  И децата-терминатори как да подсвиркват и да свалят нацистите, зашеметяваха здраво врани.
  И съветските пилоти също се биеха в небето. По-специално Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова.
  Те се биеха като епични герои. Използвайки голи пръсти, те изпратиха въздушни снаряди. Те удряха враговете много уместно.
  Анастасия натисна аленото си зърно върху бутона на джойстика, удари фашиста и изчурулика:
  - Слава на идеите на комунизма!
  Стреляйки по врага с ягодови зърна, полуголата Акулина също гука:
  - Слава на Героите на СССР!
  Това са горещи и силни момичета тук. Как се бият като истински зверове. И имат свръхчовешка страст и колосална сила.
  Анастасия, смазвайки нацистите, пееше:
  - Над злощастната планета висеше,
  Злият Фриц кипи мрак...
  Окупаторът мрази брадвата си,
  Наточете и отсечете главата си!
  
  Той обаче не е пионка,
  И да не ходи завинаги под игото ...
  Превръща злите врагове в огнени глави,
  Ще стане владетел на световете!
  Междувременно Олег Рибаченко хвърли няколко грахови зърна с унищожение с голите си пръсти и запя:
  - За Русия и свободата докрай, принуждавайки сърцата да бият в унисон!
  И тогава момчето терминатор каза:
  - Един войник може да пие много вино и да се осра, но няма като политик да налива словесна диария без мярка в пиянство!
  Маргарита Коршунова взе и сечеше с мечове под формата на витло по враговете, като ги отрязваше.
  И тя изчурулика, оголивайки лицето си:
  - Босо момиче е готово да тича след любимия си без страх, но с каква уплаха избирателят позволява да бъде обуван от политиците!
  И тогава има Елизабет на танка Т-55. Машина с по-мощно 105-милиметрово оръдие от Т-54 и готова за борба с врагове.
  Момичетата в резервоара, разбира се, само в едно бикини.
  Елизабет натисна бутона на джойстика с голите си пръсти, стреляйки доста точно по врага, и изгука:
  - За Русия на комунизма!
  Тогава Екатерина стреля на свой ред, използвайки аленото зърно на гърдите си, за да стреля.
  Тя удари нацисткия танк и изгука:
  - За успех в изграждането на комунизма!
  Елена също стреля по опонента си с боси пръсти. Тя разби цевта на пирамидален танк, направи всичко уместно.
  Тогава тя изчурулика:
  - Най-светло ще имаме комунизма!
  След това лупанула и Еуфрасия, въпреки че обикновено е само шофьор. Но момичето удари много точно, отбивайки дулото на нацисткия танк.
  Тогава тя изгука:
  - Нашият комунизъм е по-ярък от слънцето!
  Момичетата на танка са боси и по бикини изглеждат много красиви и харизматични. И имат гърди с такива алени зърна.
  Елизабет пееше с наслада;
  Да смажем игото, да вярваме на фашизма,
  Ще преместя планини, ако трябва...
  Ще има ера, ерата на комунизма,
  Ще полетя към небето с песен!
  И отново момичето с аленото си зърно ще натисне бутона на джойстика и ще удари нацистите.
  Така че фюрерът няма да го намери малко.
  С такива момичета е ясно, че СССР все още е жив и Хитлер не може да го разбие толкова лесно.
  И с такива момчета и момиче като Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова, още повече.
  Момчето-терминатор се нахвърли с мечовете си и изпищя:
  - Политику, това е лисица, за която избирателите са жители на кокошарник, но поглъщайки месото на тези, които имат интелигентност на пиле, политик определено ще подхвърли прасе!
  Маргарита Коршунова хвърли няколко грахови зърна с голи пръсти и изчурулика:
  - Войниците са бойни петли, които снасят златни яйца, за пуйки генерали, които от своя страна са погълнати от политици лисици!
  Олег Рибаченко изсвири, като събори врани върху главите на настъпващите фашисти и изчурулика:
  - Войникът бяга в атака, вярвайки в победата, политикът в тила във всеки случай ще обвини бореца, че се е отклонил от принципите!
  Маргарита Коршунова също порази враните със свирка и ги опустоши, като ги събори върху главите на фриците, изпищя:
  " Войниците понякога се оттеглят, защото щастието е променливо, но политиката винаги се предава, щастието им е в подлянка и подхлъзване на прасе!
  Олег Рибаченко отново пусна вятърната мелница с мечовете си и извика:
  - Босоно момче е твърде умно, за да позволи на политик да го забие под петата!
  Маргарита Коршунова направи махаонски прием с мечове и изскърца:
  - Когато босите крака на момичето са наранени от остри камъни, те нараняват сърцето на мъжа, но политиците, които ги принуждават да отпиват зелева чорба с лапти, бият черния дроб на избирателите!
  Олег Рибаченко с голата си момчешка пета се поддаде на убийственото настояще на смъртта и изкрещя:
  - Войникът не търси смърт, той иска да живее, политикът не търси начин да изпълни предизборните си обещания - той иска да осребри избирателите!
  Маргарита Коршунова го взе и с боси крака хвърли тънък диск, отрязвайки кулите на танковете и изрева:
  - Войникът е винаги млад по душа, дори побеляващ, стар политик измамник, който седи в черния дроб, а плешивият дявол дори с гъста коса!
  Олег отново засече с мечове в стила на махаон и изскърца:
  - В древни времена войникът е имал меч, след това е бил заменен от картечница, за да убие по-лесно врагове, а политикът по това време е имал оръжеен език - невъзможно е да се измисли по-смъртоносно!
  Маргарита Коршунова агресивно отбеляза, удряйки с дива ярост по врага:
  - Войникът е някаква бойна машина, но си остава човек, в политиката няма нищо човешко - той е военен механизъм срещу разумни аргументи!
  Те работеха много активно и с бойния ентусиазъм на младите титани.
  Но германците и тяхната армия притискат.
  На Ю-888 летят две момичета: Изабела и Заира, красиви блондинки. Хвърлят бомби. Но тогава Як-23 се появява отстрани.
  Изабела с помощта на босите си пръсти насочва въздушния пистолет и стреля по съветската машина. След това добавете скорост. Як-23 и без това не е много бърз, а тук също е в претоварен вариант и не може да настигне немската кола.
  Момичетата удрят стъклото с боси токчета и скърцат:
  - Бъдете известен, нашата армия е свята!
  И как ще си покажат езиците!
  И съветската кола попадна под обстрел от две задни самолетни оръдия и се запали, вода, каквато правят голите пръсти на момичешките крака.
  Зайра изчурулика, оголивайки зъби:
  - Ще измия всички червени войници!
  И да намигне сини очи. И тя изглежда най-борбена и напрегната.
  И как обича красиви млади мъже.
  Желанието й да убива обаче е много повече.
  Когато германците кацнаха след бомбардировките, Заира изпи бира. А Изабела освен бира добави и раци. Момичетата се хранеха с удоволствие. Те оставиха грациозни, боси крака, отпечатъци върху инея на летището. Момчетата поглъщаха почти разголените си хубавици с гладни и смутени погледи. Колко красиви са момичетата и в същото време ужасни.
  Изабела попита Заира:
  - Смятате ли, че войната скоро ще свърши?
  Заира отбеляза:
  - Не преди лятото! Докато не вземем Москва, руснаците няма да капитулират!
  Блондинката с изумрудени очи отбеляза:
  - И след падането на Москва все още може да има битки!
  Блондинката със синя коса се съгласи:
  - Те могат! Но вече няма да са битки, а агония!
  И момичетата се засмяха, изядоха раците и отново в битка... Докато времето беше относително летящо. И босите им крака оставиха грациозни, боси отпечатъци.
  Изабела отбеляза:
  - Имаме всичко красиво, дори следи!
  Заира кимна.
  - Немските момичета са перфектни!
  И двете зли красавици запяха в хор:
  - Райхът е съвършенство,
  Райхът е съвършенство...
  От усмивка до жест
  Над всички похвали!
  О, каква благословия
  Знайте, че ние сме съвършенство
  Знайте, че ние сме съвършенство
  Знайте, че ние сме идеалните!
  И отново се хвърлят бомби върху съветските позиции. И хората умират. Много хора загиват от обстрели и бомбардировки. И от изстрели на газови пускови установки и други смъртоносни устройства.
  Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова са много красиви момичета. Анастасия вече има много години, но не остарява и изглежда много свежа и млада, само силно развити, големите мускули я правят да изглежда по-възрастна. И лицето й е без бръчки и мрежи, с деликатна, загоряла кожа. А Акулина е още млада от години. И двете красавици са страхотни. Те са аса от най-висок клас. Нещо повече, Покришкин, след като беше свален от Фридрих Волф, е силно шокиран и вече не прави повече полета.
  Анастасия маневрира със скъсана цев. И събаря малко остарял ME-362. След това момичето-герой изскърца:
  - Ние сме нахлули орли в небето!
  Акулина маневрира, лисича змия, и отрязва опашката на Focke-Wulf-5 и чурулика:
  - Русия е зад нас! Русия е зад нас!
  Момичетата определено са във възход. Те дори не сложиха сутиени в едни тънки гащички, с които се бият. Но помага много в битка. В крайна сметка това повишава ефективността на въздействието на убийствените странности.
  Анастасия отново прави маневра. Този път тя има по-сериозен противник от ME-462, който има осем огневи точки. Включително четири самолетни оръдия с калибър 30 мм. И разбира се това е сериозен противник. Мощните оръжия ви позволяват да отсечете врага наведнъж. И имаш само един въздушен пистолет...
  Анастасия обаче ловко хвърля самолета си встрани, отдалечавайки се от летящите оловни джетове. Да, тя има само 20-милиметров калибър. Но ако стреляш в опашката.
  Анастасия изпя с усмивка:
  - Юнкерс дойде на опашката ми,
  Но тогава той пушеше...
  Досадно извикаха винтовете,
  Те дори нямат нужда от кръстове на гробовете си,
  Кръстове ще се спуснат на крилете!
  Акулина се изкикоти и отряза Ю-588, гукайки:
  - За весели победи!
  И тя показа перлените си зъби. Момичетата тук са най-широкият и колосален боен разлив.
  Анастасия хвърля Як-23 настрана. Отново се опитват да я съборят. Натиска ME-462, колата е сериозна.
  Анастасия запя яростно:
  - И виждам сериозна,
  В съня на Иван Грозни...
  Разпределена земя в Сибир,
  Ти родна Русия!
  И воинът отново нокаутира немската кола. Първо й откъсва крилото. Кара те да губиш скорост. И тогава отива към опашката. Германецът има добри шансове да се измъкне поради високата скорост на гмуркането. Но не и срещу вещиците. Защото тя е ас от най-висок клас!
  Акулина също е в ожесточена битка. Момичето подпира босите си пети на педалите и пее:
  - Не търпете унижението на славяните,
  Нека всички се вдигнем срещу германците...
  Да не приемаме повече обиди
  Да смажем врага със стоманена ръка!
  Ето и Airacobra -5 срещу него. Силна машина: четири картечници и две 37-милиметрови въздушни оръдия. Акулина пуска колата си като шейна надолу по хълм, избягвайки самолетни снаряди. И се гмурка под корема. Натиска спусъка с голи пръсти... И удря точно в уязвимата цел.
  И американската кола светва.
  Акулина пееше с ентусиазъм:
  - За победата на безсмъртните идеи на комунизма!
  Анастасия също се бори добре. Ето три Мустанга срещу нея. Изглежда, че не са толкова страхотни като ME-462, чиито въздушни оръдия са способни да съборят с един удар. Мустангът, американският изтребител, не разполага само с картечници. Но от друга страна има шест от тях, доста големи в 14-милиметров калибър.
  Анастасия трябва да маневрира. Струя от куршуми леко надраска крилото. Но има удар при подхода и американският изтребител гори.
  Анастасия изпя:
  - Луда къща в пожар,
  Демоните ще се мъчат безкрайно
  Грешен човек ще получи своето
  Този, който се покланяше на Сатана!
  И ето още една американска кола, която е възпитана ... И това, разбира се, е доста сериозно приложение.
  Последната кола на янки се опитва да избяга. "Мустанг" превъзхожда Як-23 по скорост и успява да се откъсне. Анастасия стреля от разстояние.
  И получи американец. Но той, надувайки опашката си, успя да се измъкне от битката.
  Анастасия отбеляза:
  - Бум Бум! Пропуснати! Сивото зайче си тръгна!
  Акулина също се биеше с Р-71. Мощен автомобил с осем картечници и 37 мм въздушно оръдие. И също така маневрирайки, той запалва крилото на тази кола... И то води отзад, стреля.
  Акулина изпя:
  Слънцето се смее
  Свети ярко за деца...
  И отново хвърли колата си настрани. Стреля по Ю-288. Тази машина е остаряла, но все още се бори. Германец, опитвайки се да се измъкне. Но не може да се скрие от момичето, което енергично натиска педалите с голите си заоблени токчета и колата се запалва.
  Анастасия отбеляза със смях:
  - Така се страхуват от нас!
  И още един покрит с Focke-Wulf!
  Акулина каза яростно, докато стреля:
  - Светът трябва да ни уважава, да се страхува,
  Делата на момичетата не се броят...
  Комсомолците са толкова добри в битки,
  Сатаната ще бъде унищожен!
  И воинът намигна на партньора си. Въпреки че не можете да го видите...
  Красавиците се завръщат. И е рисковано. Тук ME-462 започва да ги преследва. стреля...
  Момичетата се движат. Немска опасна кола. Крилото на Акулина е повредено и дървото се е запалило.
  Приятелката й стигна до пистата. Вещерът също го получи ... И той проби фюзелажа и маслото изтече, леко повреди двигателя.
  Момичетата са принудени да се откажат от полета за момента. Автомобилите им се оправят.
  И той тичаше бос през снега. Разтегнете силните им и мускулести тела.
  И двете момичета са с тен. Червенокоса, чиято коса на вятъра е като знамето на СССР и руса.
  Анастасия пита партньора си:
  - Е, как мислиш ще победим германците?
  Акулина честно отговори с въздишка:
  - Ако само германците... Целият капиталистически свят на мотори!
  Червенокосата кимна утвърдително.
  - Врагът е много силен. Но какво очаквахте?
  Войната е жестока, но вярата на воините в победата е непоклатима и с такива хора можете да местите планини и да победите Хитлер.
  
  Фюрерът не даде шанс на Великобритания при Дукер
  Хитлер не спря войските под Дюкер. И британската армия беше частично победена и частично пленена. Това предизвика колосален шок на британците. И в резултат на това предложението за мир на Хитлер беше прието. Условията бяха умерени. Британците върнаха на Третия райх завладените по-рано германски колонии и земите, които преди това бяха отнети от Турция. И те също признаха вече спечелено и така спечелено.
  Хитлер, след като залови много французи, белгийци, холандци и върна загубените си колонии, временно се успокои. Беше необходимо да се усвоят нови земи.
  Гърция също беше окупирана през четиридесет и първата година и Югославия. Но това е краят на войната...
  Фюрерът не бързаше да тръгне на изток. Сталин не дразнеше гъските, поне не още. Но Третият райх продължава да се готви за войни. А през 1944 г. случаят засяга спора за Северна Буковина. Фюрерът настоява Сталин да върне тези земи на Румъния, тъй като преди това не са принадлежали на Руската империя.
  Сталин, който по това време вече е разполагал с недостатъчен персонал на сто и двадесет танкови дивизии, се упорит. СССР беше страна, която вече беше завършила превъоръжаване и петдесет хиляди танка е сериозен аргумент.
  Хитлер, от друга страна, просто насърчаваше пускането на Panther-2 и Tiger-2, по-модерни танкове с мощни оръжия. Вярно е, че тези машини имаха по-мощни двигатели, отколкото в реалната история. Реактивният самолет на Третия райх не е лош, но и току-що започна да се отпуска.
  СССР има превъзходство по брой самолети.
  Вярно е, че Хитлер има повече човешка сила, включително колониални войски, и като цяло по-висок икономически потенциал.
  Накратко: на 22 юни 1944 г. започва нова война. И двете страни се обвиниха взаимно в агресия. Боевете продължават в граничните райони с различен успех. Може би Червената армия е пропуснала шансовете си, като е действала нерешително. Може би самият Сталин се поколеба дали да влезе дълбоко в позициите на нацистите.
  Във всеки случай германците успяха да влязат малко по-дълбоко в съветска територия и бяха спрени. В небето бушуваха битки. Реактивният самолет ME-262 беше несравним по скорост и мощно въоръжен, но не достатъчно надежден при полет. ME-309 се оказа малко по-ефективен с много мощно въоръжение, три 30 мм оръдия и четири картечници с висока скорост от 740 километра в час.
  Германците като цяло бяха по-силни в авиацията и техните асове превъзхождаха съветските. Но също така не е толкова ясно. Войната приключи твърде бързо за Германия и опит не беше натрупан.
  Битките показаха, че серията тежки танкове KV е остаряла както морално, така и физически. "Пантера" -2 се оказа добър танк. И тя беше с приоритет. Т-34 не беше лош, но вече остарял. В СССР все още се произвеждаха неефективни колесно-гусенични танкове. Така че имаше размяна на удари между две несъвършени армии ...
  През зимата фронтовата линия замръзва... През пролетта на 1945 г. съветските войски се опитват да настъпят, но затъват в отбраната на Вермахта. Боевете все още продължаваха по границата. Приблизително беше паритетът на силите. Но положението може да се влоши. Германците отчаяно се опитаха да въвлекат и Япония във войната.
  Самураят затънал в Китай, не можел да погълне цял така, твърде дебел и голямо парче.
  Но ситуацията се стабилизира. И Хирохито предложи примирие на Чан Кай-ши като опция. И временно разделение на сферите на влияние, за да им развържат ръцете на север. Уморени от продължителна война, китайците се съгласиха.
  И сега се появи реална заплаха, че още в края на май 1945 г. Япония ще отвори втори фронт. А фашистка Германия, заедно със сателитите и колониите, има много повече човешки и икономически ресурси от СССР. И увеличава производството на оръжия все повече и повече. Още повече, че германците имат по-модерни технологии от СССР, особено в реактивните самолети!
  Сталин се опитва да намери изход от тази ситуация. Свържете, например, Великобритания с войната. Но самата тя има проблеми в колониите, особено в Индия. Да, САЩ не искат да се бият с Третия райх и Япония. Освен това Хитлер не е извършвал масови репресии срещу евреите и все още не е имал репутация на чудовище в очите на Запада.
  Така че опитите за намиране на нови съюзници се провалиха. Япония, от друга страна, беше нетърпелива да отмъсти за Халхин Гол и да повтори успеха от миналото. И след сключването на примирие в Китай от нея бяха освободени допълнителни сили. И самураите все още не са влезли във войната с Великобритания и САЩ.
  И на 30 май Япония трябва да обяви война на СССР и да атакува по целия периметър на границата и да нанесе съкрушителен удар и на съветската база във Владивосток, което е много опасен ход. И ударът на японските войски трябва да бъде силен.
  Император Хирохито лично наблюдава последните приготовления за северната офанзива. Общият план предвиждаше нахлуване в Монголия и Приморие... Като цяло е логично да избягвате форсирането на пълноводната река Амур, а всъщност да използвате численото си превъзходство, особено в Монголия.
  Единственото притеснение беше състоянието на танковия флот на страната на изгряващото слънце. Макар че леките танкове се прехвърлят от родината-майка на континента... Те възлагат големи надежди на чертежите на немския танк Т-4 с доста дългоцевно оръдие. Лекото тегло от двадесет и пет тона и мощната предна броня правят автомобила подходящ за бойна употреба.
  Но все още трябва да се произвежда в масови количества. Има и алтернативни идеи - да се копира Т-34... За щастие има документация за него. Просто монтирайте немско оръдие - има по-добра балистика.
  Самият император нареди и двата танка да бъдат пуснати в производство възможно най-скоро. Но този път и просто не е достатъчно. Ще започне да вали сняг или дори силни дъждове и ще се борите с дявола или двама... Вярно е, че са възможни и алтернативни пътища. Да, и Монголия може да се бие дори преди снеговалежите ...
  Но главната роля ще играят пехотата, кавалерията... Общо в първия ешелон има четири милиона пехотинци, значителна част вече имат боен опит, други добре обучени новобранци - Япония има огромен резерв за теглене. Има малко танкове - малко повече от две хиляди и всички са леки ... Някои дори не могат да се нарекат танкове - клинове. Транспортът също не е много, не може да се сравни с Вермахта... Въпреки че има надежда, че и с това руснаците не са добре. На първата линия има повече от пет хиляди самолета, но бомбардировачите като правило са на тактическо ниво, но има пикиращи бомбардировачи, които не са по-ниски от Ю-87. Като цяло авиационният флот не е по-слаб от немския през четиридесет и първи, с изключение на това, че с аналога Ю-88 Япония също е по-лоша от германската.
  Но нищо, има достатъчно суровини, има достатъчно работна сила, Америка не може да ги получи. Ще бъде възможно, след усвояване на колониите, да осигурите войски на най-високо ниво.
  Но това е в бъдеще, но засега ... Засега, очевидно, ще трябва да плащате големи загуби за всяка стъпка! В Япония животът на войника не се цени много. Смъртта се смята за добродетел, страхотен избор!
  Преместени острови, където стомилионна нация е тясна, жесток морал, кодекс на Бушидо. Оставя отпечатък и гледаш хората към мравките. Мислиш си колко от тях все още можеш да пожертваш, за да не загубиш войната.
  Не желае да бъде в ролята на чистач. А недостигът на мъже се компенсира с многоженство - все пак те не са ограничени от християнския морал!
  Така че вече в първия ешелон има сили, равни на Вермахта в авиацията и пехотата (с по-лоша механизация, но поне не по-ниска по храброст!), Вярно е, че в танкове и артилерия японците ще бъдат забележимо по-слаби от Вермахта на четиридесет и първа година.
  Но от друга страна, императорът е сигурен в това и много по-малко сили ще бъдат изправени срещу тях. Освен това, поради дългото отсъствие на универсална военна служба, германците изпитват недостиг на редовни офицери. Япония не познаваше това нещастие. Това означава, че в Страната на изгряващото слънце военнослужещите, особено тези на средна възраст, са по-подготвени от германските си колеги. И след няколко месеца танковете "Карас", копирани от Т-34, но с по-добро оръдие, ще започнат да пристигат в масови количества. И тогава те ще говорят с Третия райх на равни начала!
  Така че Хирохито, като цяло, вече е решил всичко. Датата е определена за 30 май. В Япония 30 се счита за хармонично число, като месец май. Просто празник и време за начало. И основните подготвителни дейности ще бъдат завършени до тази дата.
  В императорския дворец има много женски нинджи. Те изпълняват двойна функция, като служат на императора и надеждно охраняват официалното божество на Япония.
  Момичетата тук са различни, разбира се има повече японки, но има и червенокоси, блондинки, кестеняви. Дрехите също са разнообразни, и много богати, и скромни, и изобщо не са по бикини. Обединява ги фактът, че всички без изключение са млади, красиви, скейтъри и ... боси. В Япония е прието прислужниците да се разхождат така в къщи или дворци. Но не и мъжете, разбира се... Тези, които обслужват момчето, които още нямат петнадесет години, също ходят боси.
  Самият дворец е луксозен, през последните седмици към него са добавени различни кожени изделия, кожи и трофеи.
  И по заповед на императора дори строят нова... Хирохито решава да издигне сграда в чест на победите - сграда, която удвоява височината на Айфеловата кула. Но докато е под най-големия дворец в света, китайските работници разчистват мястото. Трудностите на военното време, въпреки че сега има изобилие от работници, важно е суровините, които са много по-оскъдни, да не изтичат. За развитието на мини, възстановяването на бившите, които бяха заловени от Великобритания и САЩ ...
  Ямамото влезе при императора и се поклони дълбоко, пожелавайки много здраве... По-нататък чисто делови разговор.
  Гранд адмиралът предложи да се повтори това, което вече се е случило в Порт Артур през 1904 г., когато на 27 януари японският флот предателски атакува военноморската база на Руската империя.
  Само този път беше планирано да се нанесе удар със силите на линейни кораби и самолетоносачи, добре, разбира се, с местни флотилии, разрушители. Силата на японския флот е огромна: което означава, че те все още трябва да го използват. Все още възникнаха въпроси дали да ударим Петропавловск-Камчатка?
  Хирохито коментира:
  - За да се засадят веднага в този момент, ще се стигне до премахване на част от силите от отбраната на Хавайския архипелаг и това е рискът от загуба на най-възловната точка на отбраната на Тихия океан!
  Ямамото излъчваше увереност:
  - От една страна, Ваше Величество е прав, но... Янките сега нямат достатъчно големи сили за атака. Едва ли ще се осмелят да се втурнат точно сега, особено като се има предвид, че преди седмица потопихме още два техни самолетоносача с помощта на нинджа момичета. - Гранд адмирал посочи небето. - Те нямат какво да ни задържат и да подкрепят атаката срещу Хаваите от въздуха. А самолетоносачите и бойните кораби не се строят бързо. - Въпреки че Манкурт е луд човек, но за да бъде полезен в тази ситуация ...
  Императорът мъдро отговорил:
  "Но точно затова може да се опита да рискува. Например, за да кацнат на търговски кораби, докато САЩ имат достатъчно тонаж от конвенционални кораби.
  Ямамото също логично заяви това:
  - Нека опита! Нашите пехотинци вече успяха да се утвърдят и тяхната доблест и издръжливост са известни по целия свят. Враговете няма да имат право да улавят много. И тогава нашите бойни кораби и самолетоносачи ще се върнат и ще прекъснат доставките... И ще има нови десетки хиляди трупове и един пленник. И в този случай вътрешните разделения ще се засилят още повече в Америка и дори е възможна миниатюрна гражданска война!
  Хирохито хареса това заключение. Императорът приятелски потупа гранд адмирала по рамото:
  - И какво? Наистина, доколкото познавам американците, те не знаят как да извършват бързи кацания на неподготвен бряг. Значи ги чака капан!
  Ямамото добави с усмивка:
  - И следващата стъпка е скок в Панамския канал!
  Хирохито отговори:
  - Не, адмирале. Няма да държим провлака. Америка може да хвърли милион войници с нови Shermans и неизбежно да хвърли най-слабите сили в морето. Освен това американските капиталисти все още могат да напуснат Тихия океан, но никога няма да загубят Панама, където суровините идват от Южна Америка. Това е техният сигнал да се борят докрай. И така има надежда, че Хавай ще привлече всичките си сили с магнит, ние смиламе американските войски, докато общественото мнение и трудностите на войната потопят империята на Орлан в хаос. - Императорът отпи две глътки черно кафе и добави. - За САЩ самата Америка е непревземаема крепост, но Хаваите, аванпост, са на чужда територия. Нека сдържим пламенността, докато най-важният враг не бъде победен. Е, тогава ще се нахвърлим върху Съединените щати от две страни. Не забравяйте, че отварянето на втори фронт ще изисква минимизиране на силите върху един от тях.
  Ямамото се съгласи само частично:
  - Разбира се, северът е най-важното нещо за нас, особено по отношение на дългосрочните перспективи. Но той практически не сковава корабите. След падането на Владивосток, предвид суровото време, това, което ще остане на руснаците, вече няма да ни разсейва. И тогава са възможни по-активни военни действия срещу САЩ!
  Хирохито потвърди:
  - Разбира се, че ще го направят! Ти си моята дясна ръка и опората на трона!
  Императорът, гледайки красивите прислужници, отбеляза:
  - Но сега сухопътните части поемат мисията да издигнат Страната на изгряващото слънце и ще понесат тежестта на войната. Така че ще е необходимо да дадем прощални думи на нашите пехотинци!
  Ямамото побърза да напомни на императора:
  - Но той предложи да се върне на север през четиридесет и едно ... Въпреки че, вероятно, това предложение все още не беше узряло по това време!
  Хирохито потвърди:
  - Точно така! Сега сме по-добре подготвени за продължителна война на север. Имаме и нефт, и боксити, метали, въглища, работна ръка... Имаме всичко, за да се борим дълго и успешно. Станахме по-силни и сме много по-подготвени, отколкото в четиридесет и първи. Накратко, Ямамото - върви и спечели!
  След като придружи най-известния японски командир Хирохито, той реши първо да чуе песен, изпълнена от жени нинджи. Е, тогава имам приятен разговор с генералите от сухопътните войски. Остават само няколко дни.
  Въпреки факта, че заплахата от нападение от милитаристка Япония стана съвсем реална след посещението на Рибентроп в Токио, с помощта на подкупи и предателство, агентите на Микадо убедиха командването на Владивосток да не привежда войските в пълна бойна готовност. И в резултат дамоклевият меч вече е внесен и те пируват в ресторанта.
  Майор Виноградова хвана младия офицер за косата, тя беше с глава по-висока от него и явно по-силна:
  - Какъв хам и пияница! Защо имаш такъв разпуснат отбор! Този човек прилича повече на каюто момче, отколкото на офицер. Може би за начало го надуйте добре, за да излезе целият хмел.
  Дубинин се смути:
  - Това е Паша Шойгу. Той беше изпратен на курсове директно от Суворовското училище по съкратена програма. Той все още е съвсем момче, след два месеца рожденият му ден е на шестнадесет години.
  Виноградова направи неприятно гримаса:
  - Еха! На петнадесет и вече офицер! Ето какво прави войната! И не знаех, че млеката вече получават пълноценни заглавия.
  Дубинин сви рамене.
  - На война децата растат рано! Освен това му се случи една история, сякаш той написа най-добрата история за отбраната на Москва и Жуков отбеляза това и го посъветва да прехвърли момчето от кадети в офицери.
  Виноградова стана по-мила при тези думи:
  - Добре! Че не е глупав. - закани се тя, както ученичка учи с пръст. - Като цяло не е лошо, но не повече пиене! Усещам миризмата, а носа ми е като куче, веднага под трибунала! - Силна жена, зряла, но не изгубена атлетична хармония и свежест, удари пръста си в полковника. "Всъщност вие ще платите за това. Вече е мъж на средна възраст, но се държи.
  Дубинин се изкашля гневно:
  "Всъщност съм на тридесет и три, но вече бях ранен седем пъти, така че изглеждам стар...
  Виноградова искаше да каже нещо в отговор, когато изведнъж чудовищен рев наруши предзорната тишина. Сякаш от небето падаха тежки камъни, стъклото на прозореца веднага се пръсна. Камъни от градушка се удряха по масата и дори попадаха в ръцете и лицата на пияни офицери. Виноградова извика като командир:
  - Всички веднага навън.
  Дубинин извика в отговор, толкова много, че почти скъса гласните си струни:
  - Това са дванадесет и осемнадесет инчови черупки! Японските бойни кораби с най-голям тонаж изглежда са на лов, което означава.
  Виноградова, раздразнена, удари стената с ботуша си. От удар с разумна, между другото, трофейна обувка, плочката се напука:
  - Започна, но не както планирахме! Въобще не! По дяволите, трябва незабавно да отведем ескадрилата в морето и да потопим флота на страната на теснооките маймуни.
  Паднал на четири крака, капитанът от първи ранг (иначе полковник) измърмори:
  - Има оръжия само на моя разрушител и на няколко малки корита. Ние дори нямаме отговор.
  Виноградова показа тежък юмрук:
  - Ами ти и магарета! Жената воин със синя коса като бушуващо цунами изрева. - Но трябва да имате брегова артилерия! В крайна сметка не всички бяха изпратени на западния фронт, както и авиацията. Все пак за това, че Япония може да влезе във войната всеки момент, се говори от години.
  Вече доста ранен Дубинин, искаше да каже той, но отново зашумя, отломки заваляха. Сирената извика, предупреждавайки за пристигането на самолет. Дубинин с голяма трудност стана и извика, блокирайки тътен на Виноградова:
  - Имаме авиация, има и брегови батареи, дори и да не са в пълен комплект. Да отговорим!
  Пилотът изръмжа, докато тичаше по улиците:
  - Просто щях да избягам при моя боец и ще насадя тези японци, няма да ми се стори достатъчно. Те пак ще плащат за Цушима и Мудуен.
  Шойгу, който си беше отрязал половината от ухото си, се съгласи:
  - Да, ще платят! Да, дори и с процент!
  Чуха се експлозии и закъсняло чуруликане на зенитни оръдия. Като цяло, по-голямата част от противовъздушната отбрана на Владивосток беше извадена още през четиридесет и първата година, за да укрепи отбраната на Москва, така че множеството точки на колонията от комари на страната на изгряващото слънце изглежда не обърнаха много внимание на такъв "шум". Японски пикиращи бомбардировачи пуснаха пролетни "подаръци" с пронизителен писък. Ударът е нанесен както на града, така и на флота. Японските самолети не са твърде големи, но пъргави, но бойните кораби, напротив, са яки. Тук най-големият от тях дори е тесен в океана, с дължина триста метра и оръдия от 460 милиметра.Докато американците успеят да потопят някоя от тези красоти, а оцелелите, заедно с крайцерите, унищожават брега. Силно напомняше злодейската атака на Страната на изгряващото слънце на 27 януари 1904 г. Само тогава нямаше авиация.
  Дубинин чувстваше, че се задушава от бягане. Той не е супермен, а прост човек с болни бели дробове, попаднал в тежка ситуация. И Виктория не го изпревари много. Чудя се на колко години е, едва ли изглежда на повече от трийсет, гърдите й са големи, а раменете широки като на мъж.
  Виноградова изведнъж се обърна и махна с ръка:
  - Не бягай старче, последвай ме! - Тя извика с такава сила, че звуковата вълна направо й удари ушите. - Изведете разрушителя в морето възможно най-скоро.
  Наблизо гръмнаха експлозии, паднаха отломки, единият падна директно върху Виноградова и тя механично го хвана с ръце. Момичето-терминатор се почувства като вратар, който успешно спечели дузпа, фрагментът беше кръгъл, топъл и приличаше на топка. Анджелика изведнъж усети как нещо течно се стича по ръцете й. Момичето погледна фрагмента и тогава дори железният й воин, закален от три години война (Заедно с испанците), гаденето й дойде в гърлото. Тя държеше бебешка главичка в ръцете си. Горкото момиче (това се вижда от късите свински опашки, с извадени очи. Виноградова внимателно сложи глава на напукания асфалт и се прекръсти:
  - Не си имал време да съгрешиш, да не живееш! Но няма по-голям грешник от Бога, следователно няма по-голям грях от безразличието към страданието на децата.
  Отново рев и отломки, единият удари момичето в ботуша, надрасквайки кожата. Виноградова вече искаше да се обърне и да се втурне колкото може по-бързо към пистата, където нейният МИГ търпеливо чакаше агресивната домакиня, но...
  Остър като острие на кинжал, погледът на воина различи непоносима гримаса на болка по лицето на капитана от първи ранг Василчиков, когато горната му част на откъснато тяло полетя, изхвърлена от взривната вълна. Самото момиче едва избяга от фрагмента. Макар че какво момиче е тя, за първи път вдигна оръжие в цивилния живот. Тя вече по едно време някак си хвана бузата, дори по време на международната битка в Испания. В резултат на това остана дълбок белег, който дълго време разваля външния й вид. Плюс ареста и изпращането на полковника в концентрационен лагер. Вярно е, че в Сибир на дърводобив тя беше представена на един много силен магьосник, който с помощта на мехлеми и призоваването на духове успя да излекува, сякаш никога не е бил, тази рана и още няколко. Белези, получени по време на битките с белите чехи, войските на Колчак, Деникин, Врангел. И тя я научи на много, така че Виноградова, изглежда, принадлежеше към избрания тип хора.
  Тя получи възможността да напусне предсрочно, използвайки женски прелести, така че беше подложена на амнистия въпреки трудната статия. Въпросът, разбира се, не е толкова да се убеди мъжът, а да се гарантира, че организаторът на партито няма да разбере за това. И има толкова много измамници от всякакъв вид, че доносник, на доносник и доносник, ги кара. Така че няма да ускорите наистина, ако кариерата ви е скъпа.
  Това означава, че Япония има голямо предимство в пехотата, авиацията и дори в танковете. Е, при танковете от наша страна това се компенсира с качествено превъзходство, а останалото е много по-лошо. Въпреки че ако вземете стрелково оръжие, Япония също изостава по брой картечници, предимно има оръдия. Далекоизточните дивизии обаче са слабо оборудвани с автомати. Няма достатъчно машини за всички. Така че... По отношение на качеството няма превъзходство в пехотата, по-скоро, дори по-лошо, всички най-добри офицери се прехвърлят на съветския фронт, тук най-лошите войски като правило не се обстрелват, като имат минимум на военно обучение. Това означава, че войната започва при изключително неблагоприятна ситуация за СССР. И доста новосформирани резерви ще бъдат хвърлени на изток...
  Виноградова внезапно нахлу в огъня. Бомбардираната градска болница беше в пожар. Картината е наистина апокалиптична, а жени, деца и стари хора горят живи. Тук бебето падна право в огъня, а наоколо се разнесе ужасен рев и стенания.
  Виноградова усети в главата си тръбите на архангелите и се хвърли в пламъците. Огнени езици облизаха голите ръце и откритото лице на момичето, но пилотът се придвижи толкова бързо, че тя успя да грабне детето, издърпвайки го от прегръдката на унищожението.
  Момичето изскочи, усещайки само лек сърбеж по кожата си, хвърли поглед към бебето. Уви, вече беше късно, момчето се задуши, привличайки пламъци в дробовете си, изгаряния по кръглото му лице. Такива разкъсани мехури по кожата са по-меки от маргаритовите пъпки. Виноградова извика:
  - Тук е човешки хаос!
  Тя ударила с ботуша си купчина боклук, след което се втурнала да помага на кой друг може да бъде спасен. Беше като кобра, която танцува между газови горелки, момичето се изви много странно и танцува. Изгоря, ботушите й се стопиха, туниката й беше овъглена, но продължаваше да се бори упорито за всяка сълза на дете, за всеки удар на малко сърце, за всеки крехък живот, но така необходим за страната! Ботушите се разпаднаха и сега момичето танцува през огнените вихри, босите й очарователни крака. Тя беше мъченица, но не просто монахиня, измъчваща се с постове и камшик, от което не е в полза нито на Бог, нито на хората, мъченица-борец, спасяваща конкретни животи. Краката на момичето-воин бяха покрити със слой от малки мехури, но се движеха още по-бързо и по-точно от болка.
  Капитанът на медицинската служба, извади големи ботуши от чантата си, й извика:
  - Вземете ги, бързо ги облечете! Танцуваш на пламъка, значи ще станеш инвалид.
  Един воин с чин майор веднага отговори:
  - По-добре да станеш инвалид физически, отколкото да бъдеш изрод морално! Нито секунда за себе си, всичко за фронта, всичко за победата!
  Капитанът на медицинската служба отговори:
  - Това е истински съветски човек!
  Виноградова, тъпчейки пламъка, прокле:
  - И какво стоиш, спасявай хора!
  Капитанът въздъхна.
  - Имам протези, вместо крака!
  Виноградова, измъквайки друго момиче с полуобгорено лице и в безсъзнание, извика яростно:
  Колко жесток е Бог!
  Капитанът сви рамене.
  Не Бог е виновен, а хората!
  Виноградова много разумно и уверено възрази:
  - Това е същото като да кажеш - не родителите са виновни, а децата!
  Капитанът искаше да каже нещо, но облаците дим попаднаха в гърлото му и той се закашля гневно.
  Бомбардировките утихнаха, но обстрелът продължи. Корабните оръдия имат приличен запас от снаряди, но огънят вече беше насочен повече към обезоръжените съветски кораби. Ямамото разбира, че господството в морето ще прехвърли инициативата в тази война на Япония за дълго време. А за изграждането на кораби процесът е скъп и дълъг, въпреки че, например, подводниците, може би, са по-лесни за щамповане. Това, разбира се, също трябва да се вземе предвид, но е важно да се счупи структурата. Адмирал Ямамото, най-могъщият човек в Япония след император Хирохито, се чувстваше като бог. Истински бог, така че религията на страната на изгряващото слънце учи, че най-добрият начин за обожествяване е военната доблест! И сега великият полководец можеше произволно да измъчва и разрушава пространството около себе си. Над Владивосток има гъсти, черни облаци дим на много километри; това са горящи петролни складове и горива. Стотици, хиляди хора са изгорени, по дяволите, добре, как да не се почувствате като бог, който отмъсти на руснаците за векове на унижение, велик народ е принуден да се сгуши в поредица от толкова малки острови в сравнение с просторите на Русия. Сега руският флот потъва и за разлика от пристанището на Перу, те няма да напуснат нито един кораб.
  По време на битката при Халхин Гол Ямамото предлага да се нанесе подобен удар на Владивосток, за което е съставен подробен план. Но Хитлер неочаквано сключи мир със Сталин. Като цяло, идиот Хитлер, започна клането на евреите и по този начин настрои срещу себе си както Полша, така и страните от Запада. И защо му трябваше? Искахте да получите еврейско богатство? Но беше по-добре първо да станем световна сила, като победим СССР, а може би след това и други държави. Западът е по-лесен за победа поради факта, че неговият манталитет се характеризира много по-малко с фанатизъм и склонност към саможертва. Известен ли е поне един случай на таран на американски пилоти? Вярно е, че имаше няколко сблъсъка, но най-вероятно това е инцидент. Руснаците са фанатични, което е странно, защото православната вяра не одобрява самоубийството и изобщо не смята, че човек може да спечели път до рая с подвизи на оръжието. Като цяло Христовото учение е изключително глупаво и непрактично. Той Ямамото прочете Библията и се учуди на глупостта на хората да смятат такъв пацифистки Бог. Например, той учи: удрят те по дясната буза - обърни лявата, искат една риза - дай две, обичай врага си! Само психично болен човек може да смята Христос за Бог. Такава религия е добра само за роби, обвързани васали. И цяла Европа и половината свят сигурно са повярвали. Вярно е, че учението на Исус, въпреки факта, че отхвърля принципа на Стария завет, око за око и те учи да обичаш враговете си, не попречи на британците да завладеят една трета от цялата планета, създавайки най-голямата империя в историята на човечеството. И това е въпреки религиозността на Великобритания, където Бог се споменава дори в националния химн. Странно, президентите на САЩ се кълнат в Библията, но въпреки това бомбардираха японските градове с напалмови бомби, изгаряйки живи хиляди жени и деца. Освен това те убиваха цивилното население не случайно, а умишлено, това беше тактика за терор на цивилното население: подкопаване на човешки и икономически ресурси. Но японците все още не са бомбардирали Съединените щати. Но ще го направят! И те също приписват особена жестокост на самураите. В крайна сметка той Ямамото, ако желае, може да пробие с бомбардировачи до градовете на САЩ, особено след поражението на флота на янки близо до пристанището на Перу. Да, европейците са морални копелета. Имат извратено разбиране, вяра, учение и не правене! В Япония не е така! Това, което ни учат, е това, което правим. Няма такова нещо, което Бог да каже да обърнете другата буза, но слугите му умишлено убиваха малки деца. Да, като цяло вярата, че Бог е Един и Всемогъщ, не може да бъде истина. Ако беше сам, тогава, разбира се, щеше да се погрижи хората да му се покланят правилно, с вяра и истина и да имат едно учение. И така всеки се моли както иска, каквото иска. И светът е твърде грозен и грешен, за да бъде създаден от един-единствен Всемогъщ Бог. В крайна сметка всеки отговорен владетел на първо място се стреми към ред и справедливост. Той иска силните, мъдрите, благородните, честните да са на първо място, а останалите или се поправят, растат физически и духовно, или... Ако обаче Бог е Всемогъщият и Създателят на вселената, тогава той би не създават телесни и психически изроди. В крайна сметка защо императорът понякога е принуден да търпи слабостите на хората като даденост? Понеже няма друг изход, той не може да превърне изродите в красиви мъже и страхливците в смели за миг на око. Но ако можех, веднага щях да го направя! Уви, трябва да приема това, което е и да се справя с човешкия материал, който получих като даденост. Но от кого го е получил е друг въпрос. Да, и самият император има слабости: той е просто човек - той остарява, боледува, ветхе. Странно, божественият император често живее по-малко от обикновен слуга, има по-малко умения за оръжие от повечето генерали и много войници. Е, какво има в него от Всемогъщия Бог. Но бялото не е по-добро! В цялата история на Европа не е имало по-страшен и успешен завоевател от Хитлер. Да, той наистина е символ на военната доблест на белите хора! И въпреки това най-великият командир на всички времена и народи дори не можа да завърши гимназията, да получи средно образование, което е задължително в Япония!
  Освен това Хитлер не беше приет в армията по здравословни причини. Странно, но този ревнител на култа към силата, лъвът на войната, се оказа толкова физически слаб, че дори в Германия, където на всеки пост има военен пост, не беше повикан като редник. Колко деградирала е Европа.
  Сталин обаче, друг от най-видните политици на нашето време, също нямаше средно образование, той беше самородно същество. И интересното е, че той също не е бил призован в армията по здравословни причини. Интересно, съвпадения, двама злонамерени врагове нямаха средно образование, не бяха призвани на военна служба по здравословни причини, имаха бащи на пияници, а бащата на Хитлер също работеше като обущар в началото!
  Ето едно такова съвпадение, странно, зловещо. Дясната ръка на Гьоринг Хитлер не е такава. Той е от семейство на аристократи, предшественикът на Гьоринг е бил заместник на действителния владетел на Германия Бисмарк. Гьоринг е бизнесмен, олигарх, аристократ и прагматик. Те също така виждат възможно да заменят обладания фюрер. Америка и Великобритания също, макар и тайно, искат да сложат край на Русия, независимо от управляващия режим, но искат да сложат край на комунистите, които отричат самото понятие за частна собственост, дотолкова, че дори си затварят очите за прекомерното укрепване на Германия.
  Германия обаче е геополитически конкурент, но конкурент в рамките на капиталистическите и аристократичните правила на играта, а болшевишка Русия е абсолютно чужда и враждебна. Дори е изненадващо, че от четиридесет и първи Чърчил предлага помощ на Сталин, и то с целия му антикомунизъм, традиционна, английска омраза към Русия. Все пак Германия под червените е боен кон, впрегнат в съветската колесница, а СССР под кафявите е вечна партизанска зона. В крайна сметка фанатичните болшевики няма да се помирят и ще водят продължителна партизанска война, която толкова ще изтощи Третия райх, че всички мечти за по-нататъшна експанзия ще изчезнат като дъга след гръмотевична буря! Русия под Германия, по-добре от Германия под Русия! Разбирайки това, става ясно защо САЩ и Великобритания търсят изход от войната.
  Ямамото е прагматик, той беше във война със САЩ и Великобритания. Но самите тези две империи провокираха Япония, като наложиха ембарго върху доставките на петролни продукти. В крайна сметка страната на изгряващото слънце няма собствени кладенци и много други суровини. Японците преговаряха, американците навиваха все по-унизителни искания.
  И в същото време янките, провокирайки войната, изобщо не се погрижиха за привеждането на армията и флота в бойна готовност. Изкушението се оказа твърде голямо, още повече проблясваше надежда, че Москва е на път да падне и Германия и нейните съюзници ще се притекат на помощ. Освен това имаше надежда, че Съединените щати, тъй като са все още относително демократична страна, силно зависима от общественото мнение, ако войната се проточи, няма да искат да проливат кръв върху островите на други хора. Наистина, защо обикновен американец на улицата ще получава цинкови ковчези с роднините си, ако не говорим за защита на територията на самите Съединени щати и дори да плаща доста големи военни данъци! Може би затова царска Русия загуби, имайки повече войници, но руският народ не смяташе Манджурия за своя територия и не искаше да плаща с кръв и пот за абстрактни интереси. Уви, Хитлер не превзе Москва, отчасти поради неподготвеността за суровата зима и отчасти поради характерния за болшевиките фанатизъм. Но не само болшевиките, руският народ е склонен към саможертва за велики цели. В крайна сметка първият въздушен таран е направен от руснака Месер. Дори е изненадващо, че той направи това не заради райските хоури, а заради Отечеството. Макар че... Месер отчасти е глупак, защото е майстор на висшия пилотаж, изобретател, конструктор и естествено живият би донесъл много повече полза на Родината. Може би янките не грешат толкова, възпроизвеждайки принципа: основното в битката е да оцелееш! В крайна сметка мъртвите вече не могат да убиват!
  Адмирал Наумо отбеляза:
  - Вече сме изразходили повече от две трети от боеприпасите. Оръжията са много горещи, заливат се с кофи вода!
  Ямамото кръстоса с пръст във въздуха и каза с нисък, леко дрезгав глас:
  - Мисля, че оръдията ще издържат на последната трета от снарядите. Въпреки че не, нокаутирайте до деветдесет и пет процента.
  Адмирал Наумо сви рамене и избърса потта от челото си.
  - Струва ли си да дам всичко най-добро още в първия ден?
  Ямамото стисна юмруци.
  - Разходи! Разбира се, че си заслужава! Изненадахме руснаците, както беше през 1904 г., германците през 1941 г., но Сталин ще накаже строго командването и това няма да се повтори. Така че е необходимо да се използва фактът, че опашката на дракона заспа. Всъщност, разбирам Сталин, войната с Германия погълна вниманието му до такава степен, че той спря да се грижи за Далечния изток. А обкръжението му без водач се страхува да поеме инициативата. Тук пропуснахме нашия удар. Както и американците. За всички беше очевидно, че въпросът се подготвя, облаците се събират, скоро ще удари гръм, но ...
  Наумо докосна дръжката на самурайския меч, висящ на колана му, или както обикновено го наричат катана:
  - Руснаците винаги закъсняват! Войната няма да е твърде дълга и ще стигнем до Урал.
  Ямамото вдигна очи към небето.
  "Нека боговете ни помогнат в това, но аз не мисля така!" Те се учат бързо, Халхин Гол показа, че нивото на руснаците е по-високо, отколкото по време на войната от 1904-1905 г. Освен това ще ви кажа една тайна. Нашият таен агент във Владивосток помогна малко, че доста мощната брегова артилерия нямаше снаряди и самолетът не успя да излети навреме. Това е тайната война.
  Наумо беше изненадан:
  - А къде гледаха СМЕРШ и НКВД?
  Ямамото се засмя, разклащайки пръсти.
  "Най-лошите кадри на Русия служат тук, в Далечния изток, тези, които се страхуват да загинат на съветско-германския фронт, се стремят към Владивосток. Ето защо тук е много по-лесно да намерите предател или глупак на върха, както и човек, който се обслужва. А НКВД толкова е свикнала да разкрива измислени конспирации, че вече не забелязва истински предатели. Така че е напълно възможно да се работи. Между другото, ако няколко генерала преминаха на страната на германците, въпреки факта, че техните семейства, роднини и приятели са заплашени от екзекуция за това, тогава е напълно възможно да се подкупи някой от върха. Или го използвайте на тъмно, което е още по-добре. Така че свършихме много работа. Ние, японците, обикновено се характеризираме с задълбоченост в обмислянето на военните операции и отчитане на всички малки неща.
  Наумо потърка дръжката на катаната си.
  - Точно така! Но срамът от Халхин Гол предизвиква чувство на горчивина и силно раздразнение! Как бихме могли...
  Ямамото утеши:
  - Имаше повече манджури, отколкото японци и като цяло е невъзможно да се печели през цялото време. Трябва да отбележа, че все пак не най-добрите части се биеха на наша страна, а руснаците имаха голямо предимство в авиацията и танковете.
  Наумо наполовина изтегли катаната си.
  - Не сме оправдани! Самурай никога няма да говори за тъпо острие и уморен кон, много врагове и слабо оръжие!
  Ямамото коригира:
  - Самурай разбира се, че не, но човек за съжаление да! Хората са склонни да правят грешки!
  Ямамото се разсея и извика нещо в тръбите, а след това продължи:
  - Самурай никога няма да се огъне! Отива на таран и срещу течението.
  Наумо кимна.
  - Наистина ли! Но ние се бихме със САЩ и Британския лъв.
  Ямамото почука с пръст по рулевата рубка.
  - Да! Вярно, но САЩ бяха ударени по зъбите, Великобритания загуби колониите си, а Германия беше в беда. Искахме да изтеглим колкото се може повече сили от Запада на Русия, за да улесним Вермахта да премине в настъпление. Ударът беше планиран за май, докато пътищата пресъхнаха, но американците предотвратиха.
  Наумо извади катаната си и я засече във въздуха:
  - Смърт на САЩ! Те винаги пречат на Япония.
  Ямамото се усмихна лукаво.
  - Не винаги, разбира се, например, когато за първи път се биехме с Русия, янките ни помагаха много със заеми, както и с доставки на оръжие. Повече от половината от нашия флот е направен с парите на Съединените щати и Великобритания и в техните собствени корабостроителници. Така че Америка не винаги е лоша, но не и в този случай.
  Наумо попита изненадано:
  - И защо?
  Ямамото снизходи да обясни:
  - Ято далечни бомбардировачи пробиха до Токио и нанесоха коварен удар на столицата, използвайки напалмови бомби. Стотици дървени къщи изгорели и императорът заповядал на всяка цена да се премести зоната на контрол далеч от столицата. И на първо място, за залавяне на бойния комплекс от американски бази на архипелага Мидуей, най-близо до японските скелети. И успяхме!
  Наума размаха меча си във въздуха:
  Все пак спечелихме!
  Ямамото прекъсна:
  - И сред белите има умни! Нищо чудно, че императорът в кабинета си постави бюст на Наполеон. Но имаше и друг Цезар, каза той: по-трудно е да задържиш завоюваното, отколкото да победиш. В случая това се отнася на първо място за нас. Наума възпроизведе осмица с меча:
  Разбирам с ума си, но със сърцето си!
  Ямамото се изправи и потупа колегата си по рамото.
  - Да, не се разстройвайте, в този случай тръгваме да се върнем. Ще победим СССР и пак ще хвърлим на САЩ и англичаните, но вече заедно с немците и пастата.
  Адмирал Наума с почти незабележимо движение скри катаната в ножницата и шепнейки прошепна:
  - Бъдещето е добро, но настоящето е по-добро! Чуйте на самолетоносачи, целият запас от бомби е изразходван и на...
  Ямамото накратко поръча:
  - Елате на палубата и се огледайте, след половин час ще се обърнем и ще тръгнем към най-близката ни база.
  Наума подсвирна през носа си:
  - Слушай командира!
  Адмиралът изскочи, държейки вратата, за да не я тръшне. Преди стъпките му да затихнат, от вратата се измъкна сянка, тя тръгна на пръсти и хвърли завивката.
  
  КАКВО ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАИСТИНА!
  Друга история, в която не е имало терористична атака на 11 септември 2001 г. Шансът се намеси. Имайки оперативна информация, че ислямистите на Бин Ладен подготвят терористични атаки в Съединените щати, всички заподозрени ислямисти просто бяха изгонени от Америка. И атаката не се състоя. И след убийството на Ахмад Шах Масуд талибаните започнаха да разбиват Северния алианс. И Владимир Путин нареди да се атакуват талибаните, за да се избегне пълното поражение на съюзниците в Афганистан.
  Първо, разбира се, бомбардировките. И тогава сухопътните сили на Русия започнаха да се прехвърлят в Афганистан. Владимир Путин е все още сравнително млад, разгорещен и иска да бъде известен. Вземете реванш за срамното поражение на СССР в Афганистан.
  А войната, която започна през октомври 2001 г. с бомбардировките на позиции и бази на талибаните, постепенно прерасна в пълномащабен конфликт. Освен това Западът и ислямският свят не се поколебаха да помогнат на талибаните и Ал-Кайда. И войната придоби много продължителен характер.
  И сега Снежана се бие в Афганистан с най-новия танк Т-95. Есента на 2012 г. идва. Владимир Путин отново стана президент. И беше дадена заповедта да се сложи край на войната, която продължава повече от десет години. И по-специално в крайна сметка да хване или убие Осама бин Ладен.
  Снежана, Алис и Анжелика се бият заедно в танк. Те стрелят по муджахидините от колата им.
  Снежана натиска с босите си пръсти бутоните на джойстика. Удря врага и крещи:
  - Войникът може да е наивен елен, но никога няма да стане страхлив заек, ако не е настроен от свински политик!
  
  Алис, стреляйки, също с готовност потвърждава:
  - Един войник може да достигне ранг на орел, ако свинският политик не го снижи до гъска!
  Анджелика с диво остроумие, натискайки голите си пръсти върху бутоните на джойстика, добави:
  - Прасетата-политици не са другари, особено ако са соколи!
  Така момичетата се разпръснаха напълно. И танкът им запърха и смачка всички муджахидини, които се натъкнаха по пътя. И той мачкаше с гъсеници, и драскаше от картечници.
  Снежана отбеляза:
  - Войник, който загива на бойното поле, не умира завинаги, душата му е в безсмъртна слава, политик, който изпраща воин на смърт, мъртвец в живота, защото прасетата нямат душа!
  Алис, изливайки оловен и уранов дъжд върху муджахидините, чурулика, оголивайки зъби:
  - Политиците управляват армията, опитват се да реват като лъвове, но реално се чува само лай на кучета и грухтене на прасе!
  Анджелика натисна бутона на джойстика с голата си пета, пламтяща от огън и агресивно издаде:
  - Често войник рискува главата си заради политиците, каквото и да е!
  Снежана също тупна врага, смачка го, като пронизва като цедка:
  - Един войник може да бъде справедлива гъска, като същевременно остане орел, а политикът виртуозна лисица, с есенция на прасе!
  Алис се закикоти и добави, като блесна с перлените си зъби:
  - Войник, макар и понякога гъска, но перата постоянно летят от него, а политик прасета, но водата е като вода в гъска от него!
  Анжелика се блъскаше, натискайки копчетата с голите си пръсти и изскърца:
  - Войникът оре като кон, а генералът понякога само бикове!
  Снежана също натисна лоста с голата си пета, разби врага и изчурулика:
  - Във войната най-много загиват войниците - не всички са благородни, но всички герои, а политиците жънат плодовете - не са умни, а все негодници!
  Алис, с голите си пръсти на грациозни крака, натисна бутоните на джойстика, отряза врага и изпищя:
  - Войникът е боен петел, от който хвърчат пера, а политикът е празна сврака копеле, издаваща словесна диария!
  Анжелика с диво вълнение натисна бутона на джойстика с аленото си зърно, отряза призраците и издаде:
  - Войникът няма време да се мие, а мирише на благородство, а политик, колкото и да се къпеш, раздава коза, и словесна диария!
  Снежана отговори с усмивка, също натисна бутона на джойстика с рубиновото си зърно и отряза муджахидините:
  - Войник лъска ботушите си с восък, а политик си мие ръцете от мръсни дела!
  Алис се закикоти и отбеляза, като натисна бутона на джойстика с ягодово зърно на гърдите:
  - Войник много рядко получава награди за подвизи, политик постоянно слага прасе на войниците!
  Анжелика, водейки много добре насочен огън към призраците и ги косеше като култиватор, изръмжа:
  - Войникът винаги е гладен от липса на месо, въпреки че политикът редовно му слага прасе и му окачва юфка на ушите!
  Снежана оголи зъби, стреляйки по муджахидините. Тя ги смачка, като натисна бутоните на джойстика с голите си пръсти, но в същото време изгука:
  - От набор от витамини и зеленчуци войникът получава само горчица и черен пипер от изказванията на политиците, а трети - прясно свинско от месо, а на третия - само дупка за понички!
  Алис се изкикоти и удари, натискайки бутоните на джойстика с голата си кръгла пета:
  - Войникът изпълнява заповедта, генералът дава заповеди, политикът излива словесна диария само цапа униформите на войниците!
  Анджелика беше повече от съгласна с това, косейки опашките от многобройни бойци в Афганистан:
  - Един войник понякога се страхува, но не се страхува, един политик непрекъснато се размахва, но само дългият му език се изтяга да атакува!
  Снежана отбеляза агресивно, стреляйки по настъпващите към тях афганистански войници, използвайки голата си пета:
  - Униформата на войника не се разваля от окопна мръсотия, а от езиците на политиците, които постоянно са свине!
  Алис добави с голямо вълнение, намигайки със сапфирените си очи и смазвайки муджахидините:
  - Куршумът не поема войник, огънят не гори и воинът няма да се удави във водата, но рискува да се задави в словесната диария на политиците, които го изпратиха на клането!
  Анджелика добави, натискайки бутона на джойстика с рубиновото си зърно и гукайки, докато косеше муджахидините:
  - Да убиеш войник не е палач, политик обещаващ райски живот не е ангел!
  И танкът на руския смъртоносен дизайн смаза афганистанските душмани, заливайки ги с малки куршуми с уранови ядра.
  Снежана отбеляза, отрязвайки многобройните, притискащи муджахидините на Афганистан.
  - Бог позволява войната да изведе най-смелите за рая, а политическата интрига да изведе най-злите за ада!
  Алис агресивно забеляза, нокаутирайки душманите, които се катереха като жаба по крампите, чуруликайки:
  - Мракът съществува, за да се види блясъка на светлината, подъл политик да открои благородни хора, които са изобличени!
  Анжелика охотно се съгласи с това, унищожавайки враговете и атакувайки муджахидините:
  - Политикът е голямо прасе, което храни не със свинска мас, а със супа с котка, и юфка за ушите!
  Снежана агресивно отбеляза, стреляйки по призраци и издигайки могили от трупове:
  - Войникът не трябва да е заек, победите не идват на страхливците, генералът не трябва да е свиня - самите дебелите се пускат на барбекю!
  Алис съвсем охотно се съгласи с това, косейки враговете, сякаш премахваше стърготини от дърво:
  - Войникът също се страхува от смъртта, но страхът да не се удави в политически лайна го кара на фронтовата линия, далеч от задните прасета!
  Анджелика, стреляйки по душманите и контролирайки оръдията на танка с боси пръсти, изскърца:
  - Не се страхувайте да загубите тялото във войната, защото духът е безсмъртен, но трябва да се страхувате да подчините душата на политик, така че прасетата на власт убиват всичко най-добро!
  Снежана, агресивно драскайки муджахидините, разряза арабския шейх, който се биеше на страната на афганистанските екстремисти, и измърка:
  - Лесно е да загубиш душата си, още по-лесно е да загубиш тялото си, но отдавайки живота си за Родината си, придобиваш най-ценната вечна памет на хората, безсмъртие в сърцето на Всевишния Бог!
  Алис заяви, намигайки, изпращайки снаряди към врага с голите си пръсти на грациозни крака:
  - Войник, загубил тялото си в битка, ще придобие вечна памет, политик прасе в тила, се обрича на вечен срам!
  Анжелика агресивно отбеляза, косейки муджахидините и използвайки алени зърна при стрелба:
  - Тялото се износва с години, но героизмът на падналите в битки не избледнява през вековете!
  Снежана, отрязвайки атакуващите войници на Афганистан и натрупвайки могили от трупове, забеляза:
  - Тялото на човек е за известно време, душата е завинаги, войникът няма да спре да служи на Родината, генералът ще вика, политикът ще прасе, но Господ Бог няма да очисти вселената от злото!
  
  Алиса, като написа върху призраците, настъпващи от всички страни, и ги косеше като сърп на уши, издаде:
  - От стрелбата с оръжия му слага ушите, от сладките речи на политиците глуха съвест и чувство на надежда!
  Анжелика отбеляза, нокаутирайки муджахидините, че те толкова активно се изкачват на позициите на руските войски и избухна:
  - Най-големият хищник не е полярна мечка, а политик-свиня с черна душа!
  Момичетата гасиха муджахидините цял ден, но бойният комплект им свърши. И те се върнаха в базата. Там те заредиха и попълниха запасите от куршуми: малки, но скъпи и с ураново ядро. Както и специални видове снаряди, които имат повишена смъртоносна сила.
  И на 4 ноември 2012 г., точно навреме за почивка в Русия, те отново се втурнаха срещу душманите на танка Т-95, опитвайки се да спечелят голяма победа.
  Снежана, водейки добре насочен огън, използвайки голи пръсти, изрязани крака, нокаутирайки бойците, отбеляза:
  - Политикът е хищник хищник, но чистач и от неговия тор рози не растат, а само настроението избледнява!
  Алис, блъскайки врага, използвайки голите си пръсти на краката и отрязвайки противниците, отбеляза:
  - Политикът често има гнили зъби и носи иззад устата си, а дезодорантът на красноречието няма да скрие словесните изпражнения!
  Анджелика блъсна врага, като също използва босите си изрязани крака, и изгука:
  - Политикът е вълк с фалшиви зъби, но с истински дълъг език, което е много свинско!
  Снежана стреля със смъртоносен изстрел срещу афганистанските призраци и радостно възкликна:
  - Това, че един политик си пъха езика в джобовете на избирателите не е толкова зле, по-лошото е, че се прани докрай!
  Анджелика, стреляща по афганистанските бойци и брутално ги нокаутирайки без милост, отбеляза, покосена с изблици на уран:
  - Не е толкова страшно, ако политик черпи стотинки от джоба на избирателите, по-лошо е, когато сложи прасе!
  Алис също тупна, като натисна аленото си зърно върху бутона на джойстика и оголи зъби, отбеляза с удоволствие:
  - Войникът може да се разплаче от цялата си душа, след като е загубил другарите си, бездушен политик може да пролее само крокодилски сълзи!
  Танкът Т-95 U беше най-модерният модел, с голям запас от снаряди и други видове патрони. Момичетата се биеха добре, но войната в Афганистан продължаваше да пламте.
  Войната е и момичетата показват най-високата класа на висшия пилотаж. И те демонстрират примери за победоносни реалности.
  И са много агресивни.
  Снежана удари муджахидините, изби масата им с босите си пръсти и изскърца:
  - Политикът има лапи-лопати и гребеше стотинки на избирателите с помощта на езика си, като изпразва джобовете си, за да има къде да пъхне прасе!
  Алис, драскайки по душмани и действаща с диво вълнение, оголи зъби, отбеляза:
  - Политиците са красноречиви в обещанията, но с язви езици, когато става дума за оправдания за неизпълнение!
  Анджелика, нокаутирайки муджахидините, идващи от всички страни, като лепкави хлебарки, отбеляза:
  - Политикът има гъвкав език, но избирателите имат твърда кост в гърлото!
  Снежана продължи да прорязва муджахидините със струи от уранови куршуми, избивайки ги като зърна от класове, отбелязвайки:
  - Политиката е пълна психиатрия, на върба расте круша!
  Алис изстреля фугасна снаряда срещу душманите на Афганистан, като ги нокаутира силно и изчурулика:
  - На войника му трябва говеждо здраве, а умът да не е овца, за да не орат прасетата!
  Анджелика, продължавайки да стреля по опонентите и демонстрирайки виртуозна точност, отбеляза:
  - Хубаво е да имаш пъргави крака на бойното поле, но не бива да се навеждаш до нивото на заек, за да не те погълне лисица и да не те ядоса прасе!
  Снежана драскаше врага, сякаш лееше оловен и уранов дъжд, и изпищя:
  - Жената, която трябва да стане кобила, също трябва да не е кастриран в ума си, иначе мъжът ще оре, а тя ще бъде прасена до самата грива!
  Алис, стреляйки по призраците, които се катереха, развяха бради, сиви, черни и червени, изрева:
  - Глупава не е жената с лице на кобила, а онази, която позволява да я ооре прасе!
  Анджелика се съгласи да потвърди това, нокаутирайки ордите от атакуващи афганистански бойци с рев:
  - Ако си позволил да те ооре прасе, ще носиш яка, докато умът си остава овца!
  Снежана енергично събори могилата на муджахидините и изскърца:
  - Политикът може да оре не само с овчи ум и кокоши мозъци, ако е прасе с лисича хитрост, и находчивост на таралеж!
  И да се смее, показвайки дългия си розов език.
  Тук момичето отново удря опонентите си с боси пръсти.
  Алис удари муджахидините, отряза му главата, прониза корема му и изскърца:
  - Политикът говори кръгло, но от изказванията му в окръга дори и търкаляща се топка, само дето свински питки пречат!
  Анжелика се изкикоти и изпрати смъртоносна и разрушителна атака към врага, изсумтя:
  - Ако един политик пъне муцуната си на избирателя, тогава народът определено ще остане без стотинка!
  Снежана остроумно отбеляза, оголивайки зъби, че те блестят по-ярко от перлите на слънчевите лъчи:
  - Като позволиш на политик да си пъхне езика в портфейла, оставаш с нос, облицован с прасе, и без панталон!
  Алис, стреляйки по призраци, използвайки голите си пръсти, взе и издаде остроумно:
  - Дългият език на политика е като ласо около врата, само че можеш да го хвърлиш не с ритане на копита, а с остър ум и изобретателност!
  Анжелика, изстреляна срещу муджахидините с изблик от уранови куршуми, нокаутира приличен брой от тях и изскърца:
  - Езикът на политик, като ласо, ще държи бика за врата, ако избирателят има овча акъл!
  - отбеляза агресивно Снежана, като намигна на колегите си. И в същото време да продължи да стреля много точно по душмани:
  - Езикът на жената гали ушите, политик има отровно жило, което капе отрова върху мозъка й!
  Алис отбеляза, като посече призраците, които я нападаха, че те се катереха като мравки на брадва:
  - Политикът капе златен дъжд от предизборни обещания върху мозъците на избирателите!
  Анджелика, която се биеше по муджахидините, използвайки грациозните си боси крака, отбеляза:
  - В политиката има постоянна суша за изпълнение на предизборните обещания, но от друга страна речта непрекъснато тече, и капе върху мозъците!
  Снежана, изхвърляйки струи от пламък от огнехвъргачки и изгаряйки живи муджахидините, отбеляза:
  - Политик като мечка обича сладкия мед на речите, но вместо зимен сън прасе целогодишно!
  Алис също потвърди, намигайки пламенно на момичетата и агресивно унищожавайки призраците:
  - Ако обичате да слушате медените речи на политиците, тогава ще ви откъснат три кожи като мечка!
  А с голите си пръсти тази очарователна блондинка ще натиска бутоните на джойстика.
  Анджелика забеляза, намигайки агресивно, оголвайки перлените си зъби и нокаутирайки призраци:
  - Липата има благоуханен мед, а медът от устата на политиците, макар и плътна липа, се задушава!
  Снежана разби атакуващия танк на муджахидините. В същото време, разбира се, тя използваше голите си пръсти и изрева:
  - Политикът, като лисицата, често е хитър, понякога казва истината, ако е изгодна, но в същото време успява да я прецака дори в свой ущърб!
  Алис го взе и го удари с помощта на алените зърна на гърдите си и загука с усмивка на зъби, които искряха като огледало:
  - Политиката е място, където винаги успяват да прецакат, само избирателят понякога мете лайната с кървавия поток на революцията!
  Анджелика отново се изкикоти и оголи перлените си зъби в усмивка на пираня, а тя беше червенокосо момиче, отбеляза:
  - Думата политик и думата приличен, се съчетават само с добавката на третата - копеле!
  Снежана гука, смазвайки многобройните муджахидини, избивайки ги като очила на снайперист и не забравяйки да гука:
  - Политикът по характер може да има всичко освен съвест и чест, но се маскира съвестно, макар и нечестно!
  Алис също добави остроумно, очите й блестяха от сапфири, а босите й пръсти бяха изненадващо пъргави:
  - Политикът обещава златни планини до небето да светнат като звезда, само че не дава златна светлина, с такова светило избирателят няма да дочака зората!
  Анжелика също много остроумно продължи, смазвайки муджахидините. В същото време красавицата използва рубинените зърна на гърдите си. И тя го направи много красиво.
  И тя отново извика като трион с обелена тръба:
  - Политикът има повече маски от звездите в небето, но всички те са само за да улеснят лисицата да прасе!
  И танкът продължи да се плъзга и пърха, събаряйки и изгаряйки бойците. Битките бяха почти едностранни. Но Русия все още претърпя загуби. И те бяха все повече и повече.
  Има още години, които са минали... Дойде 2018 година... А войната в Афганистан все още продължава и не иска да се забави. И много войници вече са погребани.
  Снежана и Мирабела обстрелват позициите на муджахидините от щурмови самолети. И те са агресивно изтребени. А горите масово горят. Залпите на Торнадо топят планини.
  Войната продължава.
  Снежана през смях отбелязва:
  - Политикът е отчасти лисица, отчасти вълк, отчасти слон в магазин за порцелан, в известен смисъл страхлив заек, но всъщност пълна свиня!
  Мирабела изпрати ракета със смъртоносна сила с помощта на голите си пръсти, отбеляза:
  - Политикът обича да върши вода в хаванче с език - безполезно за избирателите занимание, но носи доходи на политика под формата на пяна от празни приказки!
  След тези думи момичетата започнаха да се смеят и оголиха зъби. И намигвайте един на друг.
  И изпращане на ракети в потоци, и разбиване на планини в развалини. И пее:
  - Беше дадена заповед да се изравни селото със земята,
  Залпове торнадо подпалиха планините...
  Вижда се, че някой издуха нашата карта,
  Е, по дяволите с тези разговори!
  И с боси пети момичетата отново изпращат смъртоносната сила на ракетата и унищожават позициите на душманите.
  Войната все още продължава... И не й се вижда край. Антивоенното движение нараства в Русия. Всеки иска да сложи край. Но президентът Путин е упорит...
  Така че докато руснакът се бие, и е ясно, че ни очакват още много интересни приключения.
  
  ОБСЕСИЯТА НА ЧИНГИС КАН
  Чингис Хан беше обсебен от идеята за безсмъртие лично за себе си. И не само страхът ги движеше. Великият монгол разбрал, че след смъртта му многобройни синове и внуци ще се впишат в борбата за власт, а гигантската империя ще се раздели на няколко части и ще падне в упадък. Беше ясно колко крехко е завладяването на монголите от Александър Велики.
  Колко струва тази Монголия? Какво могат да направят, за да запазят всичко това? Имахме нужда от специална империя...
  Чингис Хан искаше вечен живот и хиляди пратеници по света търсеха еликсира на вечния живот или нещо подобно.
  Но един от пратениците на Чингис хан достави артефакта "Огледалото на Ирбис". Той съдържаше могъщ джин, който се съгласи да даде на Чингис хан вечен живот. Но всяка година деветдесет и девет девици трябва да бъдат принесени в жертва на дяволския дух. И това беше толкова висока цена за безсмъртието на Чингис хан.
  Но джинът удържа на думата си и младостта се връща при Чингис хан. След като завърши завладяването на Китай, този командир отиде в Индия. Този път монголите се преместиха и успяха да завладеят тази прекрасна и топла страна. Тогава Чингис хан отиде в Багдад и също го превзе, убивайки почти всички мъже.
  Освен това монголите завладяват Близкия изток и Поволжието.
  Започва голям поход срещу Русия... В този случай армията на монголо-татарите е още по-многобройна и по-добре оборудвана. И те успяха да превземат Новгород, след като го овладеха с щурм.
  Завладяна е и Киевска Рус. И тогава тълпите от монголи се изсипаха в Европа.
  Този път империята имаше повече сила и по-добра технология. И те победиха както унгарците, така и други рицарски рати. Те превземат и Виена, и Берлин и стигат до Италия, превземайки и нея. Стигнахме и до земите на франките. Париж също беше превзет.
  И тогава ордите се раздвижиха, стигайки до последното море. След това пътуване до Пиренеите и превземането на Испания. И след това преминете към Африка. Да започнем с превземането на севера на Черния континент. Но след това монголите се преместили на юг по течението на Нил и през пустинята.
  Така всички земи на сухопътния маршрут в източното полукълбо бяха заловени.
  Но това не свърши дотук. Монголите изграждат флот и завладяват все повече и повече нови територии ...
  Индианците се опитаха да се съпротивляват, но бяха частично избити, а някои умряха от болест. Оцелелите признаха властта на монголите.
  Накратко, до края на тринадесети век възниква световна монголска империя, водена от Чингис хан.
  В него много е заимствано в управлението от Китай и нещо от Древен Рим. Започва да се изгражда пирамидална властова система, колосална държава и администрация на сатрапите. Така в световен мащаб възниква специална, централизирана система.
  Развиват се и науката и медицината. Много неща бяха направени за хората в развитието на селското стопанство и занаятите. Народите на планетата Земя ставаха все по-смесени. И се роди ново общество.
  В бъдеще всички жители на империята получават гражданство и робството изчезва.
  И накрая, ерата на разширяване на космоса започна. Чингис Хан имаше малка власт над една планета и искаше много повече.
  И все пак всяка година деветдесет и девет девици бяха принесени в жертва на адското божество.
  И те бяха избрани със специален жребий. Момичетата бяха от различни националности и видове. И вървяха толкова боси с къси бели поли и тънка ивица плат на гърдите.
  Населението на империята на Чингис хан е милиарди хора. И на Луната вече има селища, а на Марс и Венера са кацнали звездни кораби. Измислете учени и фотонни ракети, способни да се ускоряват до скоростта на светлината.
  И в същото време те принасят жертва на адския дух, че Чингис хан остава завинаги млад и здрав.
  Владимир Рибаченко, смело, мускулесто момче на тринадесет години, не се примири с това. Особено когато сестра му беше избрана за жертва. И едно тринадесетгодишно момче реши да отмъсти на Чингис хан.
  Но какво може да направи сам срещу цяла армия? И как да победим чудовището?
  Момчето реши да се посъветва с магьосницата. И той отиде в гъстата гора, като окачи маратонките си на стълб.
  Момчето вървеше по пътя и пееше;
  Воините на тъмнината със сигурност са силни,
  Злото управлява света, без да знае числото...
  Но вие, синове на Сатана -
  Не нарушавайте силата на Христос!
  Религията на християнството обаче е забранена. И всеки има само един Бог - самия Чингис хан!
  Е, и такова Божество, като неговия кон. Въпреки това, конете, за разлика от Чингис хан, са смъртни и се променят с възрастта.
  Владимир Рибаченко ходи, пляскайки бебешките си крачета. И тогава един саблезъб тигър с шест лапи излезе да го посрещне. Гората тук не е проста, а вълшебна.
  Момчето се поклони на огромния, като слон само по-дълъг звяр и попита:
  - Да отида при магьосницата?
  Огромният саблезъб тигър отговори с рев:
  - Отговори на три въпроса - тогава ще те пусна!
  Момчето Вовка попита с усмивка:
  - Ами ако не отговоря?
  Саблезъбият тигър излая:
  - Тогава ще го разкъсам!
  Владимир Рибаченко логично отбеляза:
  - Две смърти не могат да се случат, една не може да се избегне!
  Саблезъбият тигър извика:
  - От какво се страхува най-смелият човек, а последният страхливец не си надува мустаците?
  Момчето заби юмрук в брадичката на детето. Е, това е мистерия. Наистина какво? Може би смърт?
  Владимир Рибаченко изпя:
  - Руският воин не се страхува от смъртта,
  Не се страхуваме от смъртта на бойното поле...
  За светата Родина ще се бори,
  И дори смъртта ще победи!
  Саблезъбият тигър изрева агресивно:
  - Ще четете поезия или ще отговаряте на въпроси!
  Момчето искаше да хвърли тигъра: къде ти е съвестта, но тогава му просветна и момчето избухна:
  - Съвест! Дори и най-смелият човек се страхува от съвестта!
  Саблезъбият тигър неохотно кимна и потвърди:
  - Едно - нула в твоя полза! Е, какво ще кажете за другия въпрос.
  Мастодонтът се завъртя и изръмжа като чудовище:
  - Коя е най-красивата на света?
  Момчето тропна с бос крак и се обърна. Въпросът наистина е най-трудният. Но отговорът е в главата ми!
  Владимир Олегович избухна:
  - Няма по-справедлива истина, истината на всяка лъжа е по-красива!
  Саблезъбият тигър отново програка недоволно:
  - Точно така, кученце... Виждам, че си просто супер боец! Добре, да преминем към третата гатанка.
  Момчето кимна със светлата си глава.
  - Нека да!
  Саблезъбият тигър извика:
  - Кое е най-бързото в света!
  Владимир сви рамене. Той искаше да каже, че фотонът. Но защо се сетих, че учените разработват ултрафотони, за да летят със свръхсветлинни скорости. Да, това не е точно това, от което се нуждаете. А гравитоните изглежда се движат по-бързо от скоростта на светлината.
  Владимир Олег удари челото си с юмрук и отговори:
  - Мисълта на човек е по-бърза, и то по-бърза от всякакви лъчи!
  Саблезъбият тигър избухна в смях и ухилен със зъби отговори:
  - Логично! Млад си, имаш три нула в полза! Можете да отидете!
  Момчето гребеше с боси крака по пътя от жълти тухли, тананикайки...
  И в тишината на планините и звездните висоти,
  В морската вълна и яростния огън...
  И в яростен, и яростен огън!
  А хлапето ще скочи и ще разбие калдъръма с бос крак. Но е доста болезнено.
  Момчето изръмжа:
  - Каква болка, каква болка - империята на Чингис хан - сто - нула!
  Тогава той си помисли: какво ще стане, ако Великият супер император Чингис хан умре? Ще бъде ли от полза за човечеството? Все пак в световната империя хората живеят добре. Всеки има работа и всички са пълни, няма епидемии, много болести изчезнаха, дори ракът е ваксиниран. Смъртността е ниска, което дори наложи ограничения върху раждаемостта. Почти всеки има кола. Технологията еволюира, а след това цели три дни в седмицата почивни! И развлекателната индустрия е голяма. И хората са посетили всички планети на Слънчевата система и вече на Марс има първите градове.
  Момчето Вовка Рибаченко пя;
  Слънцето грее над нас
  Не живот, а благодат...
  На тези, които са отговорни за нас
  Време е да разберем
  На тези, които са отговорни за нас
  Време е да разберем!
  Ние сме малки деца
  Искаме да се разхождаме!
  Но сега босите й пети започнаха да горят малко. Жълтата тухла е гореща. Но не можете да носите обувки: децата могат да ходят по жълтата пътека или боси, или с вълшебни обувки. Това са правилата на вълшебната гора. И без магия не можеш да спасиш сестра си.
  Момчето издържа и дори оголи зъби... Той е истински пионер, който не се огъва.
  Хлапето мислеше да се разсее от тухлите, които се взираха в петите му, затова ли монголите успяха да завладеят целия свят? Че всички са по-силни или по-умни? И защо безсмъртието отиде при Чингис хан - който преди това е извършил жестокости.
  Е, разбира се, не сега. Има закони, които се смекчават от поколение на поколение. Например, бруталното смъртно наказание беше премахнато. Тогава използването на изтезания и телесни наказания е ограничено. Например децата в училищата все още биват с пръчки по боси пети за лошо поведение. Но ударите се нанасят от дете на същата възраст и тегло като вас, а пръчката с пластмаса е гъвкава и еластична. Носи болка, но не осакатява стъпалата на децата.
  Въпреки че децата все още биват по петите и задните части в училищата, но не често. Понякога просто го поставят в ъгъла.
  Смъртното наказание също стана рядкост. И обикновено се прави публично. Но те не се екзекутират твърде често.
  Въпреки че Владимир видя как са обесени три момичета. Те отидоха до ешафода с много къси бели поли и гърди, едва прикрити с нишка плат. И разбира се бос.
  Жените и непълнолетните обикновено са екзекутирани боси и почти голи. А възрастните мъже обикновено се екзекутират на закрито. Децата също биват екзекутирани публично с цел сплашване. Освен това изпълнението се показва на цветни екрани и учениците са длъжни да го гледат. Но това става все по-рядко. Престъпността пада. Технологиите се развиват и е много по-трудно човек, който е извършил престъпление, да избяга от отговорност.
  Владимир Рибаченко най-накрая усети, че топлината в тухлите отшумява.
  Момчето запя от радост:
  - Следите минават по кривата,
  Боси момчета...
  Писна ми да заравяш коне
  Искам да дразня щастието си!
  И момчето вдигна:
  - Подхвана! Изчезна някъде!
  Отне ми!
  А пред момчето имаше колиба на пилешки бутчета. Голям и красив. Тя просто се обърна към детето.
  Владимир Рибаченко извика агресивно:
  - Хижа, хижа, обърни гръб към гората, отпред към мен!
  Хижата се обърна... Движеше се лесно и без скърцане. Вратата се отвори и оттам излезе момиче. И толкова красива естествена блондинка.
  Тя погледна момчето по шорти, босо и русо, изгука:
  - Знам защо дойде! Искате ли да спасите сестра си?
  Момчето отговори, като оголи зъби:
  - Не само! Искам също да спася планетата си от деспотизма на Чингис хан!
  Русокосата магьосница се изкикоти и отговори:
  "Трудна работа си свършил, момче. Много трудно, но... ще ти помогна, ако отговориш на въпроса.
  Вовка кимна.
  - Като ученик в училище отговарях на въпроси!
  Русокосата магьосница, оголила зъби, попита:
  - Какво е по-скъпо от сто рубли?
  Момчето се усмихна и отговори:
  - Двеста мили рубли!
  Русокосата магьосница се изкикоти и отбеляза:
  - Е, много е просто. Но вие сте на пътя. Напред, от една страна, е майка ти, от друга, най-добрият ти приятел - който трябва да бъде смачкан?
  Владимир Олегович Рибаченко отговори уверено:
  - Спирачки!
  Русокосата магьосница кимна.
  - Прекрасна! Наистина добър! Тогава въпросът, който ще ви задам по-трудно: защо Всемогъщият Бог не прави всички хора щастливи!
  Момчето подсвирна и отбеляза:
  - Ну и въпрос! Дори и най-опитните богослови не знаят отговора на него!
  Русокосата магьосница кимна.
  - Какво си помислихте, че можете да получите всичко толкова лесно?
  Момчето отговори с въздишка:
  - Добре, ще опитам...
  Момчето сбърчи детското си чело и тропна с босите си крака, опита се да се съсредоточи. Наистина се чувстваше неудобно... Все едно беше парче месо на кука или нещо по-лошо. Като цяло има толкова малко справедливост в света. Ето какъв беше литературният гений Александър Сергеевич Пушкин и той загина в дуел на тридесет и седем години. И колко полезно може да направи за човечеството? И няма какво да се каже за младия Лермонтов, той просто набираше литературна скорост. И е неприятно да има колики встрани.
  И тогава изведнъж му просветна: важно е да отговаряш не толкова правилно, колкото в рима.
  Момчето спокойно каза:
  - Бог може да направи щастие, ако не си лош с ума си! Защо не и щастие за всички - имате нужда от жажда за промяна!
  Русокосата магьосница подсвирна и отбеляза:
  - Това е твоят ум! Браво, страхотно момче си! Затова ще ви посъветвам!
  Момчето тропна с бос крак и изскърца:
  - Благодаря!
  Вещицата намигна и отговори:
  - Необходимо е да се счупи "Огледалото на Ирбис" и тогава Чингис Хан ще бъде огънат и царуването му ще свърши!
  Вовка сви рамене и отбеляза:
  - Добре е! Но огледалото не е толкова лесно да се счупи, то се пази!
  Вещицата кимна.
  - Да, той се пази по-силен от Чингис хан. Но мога да спася сестра ти от жертване! Джинът в това огледало може да откаже жертва на Акулина Рибаченко, ако победите едно от чудовищата на ада. Ще имате отбор... Ако постигнете целта си, не само ще спасите сестра си, но и вие сами ще можете да заемете мястото на Чингис хан!
  Момчето попита с надежда в гласа:
  - И няма да ви се налага да убивате девици в името на вечния живот?
  Русокосата магьосница кимна.
  - Не, момчето ми! Не трябва! Ще получите цялата сила на огледалото Irbis, а възможностите му са страхотни.
  Владимир Рибаченко отбеляза:
  - Да управляваш планетата Земя и цялото Човечество е готино! Но това е и голяма отговорност!
  Русокосата магьосница кимна.
  - Точно така! Но има много неща, които можете да направите за хората! Но така или иначе, ти искаш да спасиш сестра си, нали?
  Момчето Терминатор кимна.
  - Да, готов съм! Готови за работа и защита!
  Вещицата хвана момчето за ръка и го отведе до огледалото, кимайки:
  Сега имате мисия!
  Огледалото беше огромно и блестеше с всички цветове на дъгата и буквално блестеше.
  Вовка отговори с усмивка:
  - Едно яйце трябва да се вари петнадесет минути, за да се охлади, а пионерът винаги е готов!
  Момчето кимна, вдигна голия си загорял крак и решително направи крачка в неизвестното.
  
  СТАБИЛНОСТТА НА СТАЛИН ИЛИ ОТКАЗАНИ ГАМБИТИ
  Хитлер получи още един шанс. Сталин, ядосан от заплахата за Житомир, забранява изтеглянето на войските оттам и настоява в навечерието на посещението му в Техеран настъплението върху дясното крайбрежие на Украйна да бъде продължено. И в резултат на това съветските войски паднаха в котела и бяха напълно разбити. И нацистите отново завзеха Киев и обградиха съветските войски отвъд Днепър. И те успяха да изградят отбрана по Днепър там. В резултат на това войната се проточи. Сталин отмени офанзивата на север близо до Ленинград и прехвърли войските на юг. Но това вече беше закъсняло решение. Не беше възможно отново да се превземат плацдарми отвъд Днепър. И нацистите построиха крепост там и оказаха съпротива. Загубите на Червената армия бяха големи и активните военни действия бяха отложени до лятото. Докато германците имаха инициативата. А през юни десантът в Нормандия завърши за съюзниците с пълна катастрофа и поражението на съюзниците, които загубиха повече от половин милион войници и офицери и много техника като пленници.
  Проточи се и битката за Крим. Германците бяха добре укрепени и успяха да затегнат съпротивата. И настъплението в центъра и в ленинградска посока започна със закъснение. Когато германците, след като победиха съюзниците, успяха да прехвърлят войски от Запада.
  Германците успяха да отблъснат настъплението на съветските войски. По-специално, те разполагаха с много успешен многоцелеви щурмови самолет TA-152, който можеше да се използва като работен кон на фронта. Той беше по-напреднал от Focke-Wulf и много по-добър от тях по отношение на летателните характеристики. Но в същото време също със силна броня и мощни оръжия. TA-152 се превърна в най-масовия немски самолет, вместо да разполага с реактивни самолети, за които инфраструктурата на Луфтвафе така или иначе не е готова. ME-262 все още е ненадежден самолет и фюрерът, по съвет на експерти, нареди да бъде финализиран и все още да не бъде пуснат в производство. XE-162 изглежда е добра кола, но трудна за управление и също така не е подходяща за масово производство.
  Зад ТА-152 може да стои фронтов бомбардировач, щурмовак и изтребител. Скоростта му от 760 километра в час е по-висока от тази на най-добрите бойци на съюзниците и СССР. И оръжията са най-мощните сред едноместните превозни средства, силна броня. А по отношение на маневреността е по-добър от Focke-Wulf и е лишен от много от недостатъците, които имаше предишната кола. Така германците се сдобиха с най-добрия в света задвижван с витла самолет, който е майстор на всички занаяти. И няма нужда да се преразглеждат особено производствените линии - той е от семейството на Focke-Wulf и неговата еволюция.
  В небето германците се чувстваха по-уверени. И на сушата не бяха толкова лоши.
  Самоходните оръдия Е-10 се оказаха относително успешни. Нисък силует от един четиридесет сантиметра направи възможно поставянето на автомобила в ниско тегло от десет тона. Трансмисия и двигател в един блок и напречно, и само двама членове на екипажа. Вярно е, че Хитлер не харесва тази дебелина на бронята: челото от шестдесет милиметра отстрани от тридесет милиметра не е достатъчно. А на челото дебелината се увеличи до осемдесет и два милиметра, отстрани - петдесет и два милиметра. А теглото на машината се увеличи до петнадесет тона.
  Но с двигател от 400 конски сили това е задоволително. И войната вървеше по-успешно. SAU E-10 се показва като ефективна и упорита машина. Мощната му броня с големи наклони в челото не проби повечето съветски оръдия. И се оказа голяма помощ.
  Съветските войски въпреки това превзеха Крим, но не можаха да пробият германската отбрана на други места. И Ленинград засега остана в блокада.
  Боевете се проточиха до зимата... През януари съветските войски отново се опитаха да настъпят, но ударът им беше задушен. В поредицата германците получиха по-усъвършенствана Panther F с тясна кула и по-нисък силует. Бронята й беше по-дебела и по-наклонена от обикновена пантера. И целият е дори малко по-малък благодарение на по-плътното оформление. В резултат на това немският автомобил не проникна в челото с тридесет и четири и имаше шанс срещу IS-2, като в същото време неговите характеристики на шофиране дори се подобриха.
  Оказа се по-здрава и по-дебела и странична броня. Сега не беше взето от противотанкови пушки, а четиридесет и пет. И това, разбира се, е забележимо решение, което направи германците по-силни от преди.
  Така те държаха фронта... През март нацистите започнаха офанзива в Италия и победиха съюзниците... И те изгониха британците и американците от Сицилия през април...
  Новият президент на САЩ Труман, с оглед на дейността на германските подводници и тежките загуби на американския флот, предлага на фюрера примирие. Германците замразиха програмата за ракети V, а те, от друга страна, имаха подводници, захранвани от водороден прекис - много ефективни. И САЩ, и Великобритания претърпяха огромни загуби.
  Така десантът във Филипините срещу Япония се провали. Бойни кораби на Страната на изгряващото слънце потопиха американски транспорти. И тогава на страната на самурая нинджата влезе във войната. И това са воини от суперкласата.
  И още повече воините, висш пилотаж!
  След поражението на американската база в Австралия, нинджата се активизира. Америка е изправена пред феноменални бойци, на които няма какво да противодейства. И тежките бомбардировачи, и самолетоносачите са безсилни срещу армията от невидими супермени. Това е голям проблем, пред който са изправени щатите и Великобритания. Fire Tiger, заедно с груби бойци, атакуваха американската база в пристанището на Перу. Заедно с него в атаката участва и непобедимата боец Азуми. Очарователна, червенокоса японка. Азуми е много красива, с широки рамене, високи гърди, силни бедра. Краката й са боси през цялото време, както в жегата, така и в студа, но много красиви, издялани и грациозни. Пръстите на краката са дълги и хрупкави.
  Азуми много обича да използва босите си крака, за да хвърля дискове. Ужасна жена, огнена тигрица - и страстна в леглото. Момичетата нинджа традиционно са боси, обучени от ранна детска възраст и не по-малко опасни от мъжете. Красив!
  Американците веднага го усетиха. Когато имитират делфини, нинджите се докосват под водата. Те са използвали за добив на самолетоносачи и бойни кораби специален експлозив, който е хиляда пъти по-мощен от TNT. Плувайки под самия корем на кораба, те се превърнаха в малка топка с магнит, с размерите на орех. Ето ги момичетата!
  Нинджа плува почти безшумно. Те не могат да бъдат намерени под водата. Неуловими сенки. Тогава те поставят експлозиви с огромна мощност, но компактни.
  И тогава идва атаката срещу базата. Сентинелите се отстраняват за част от секундата. Летят неуловими остро отточени дискове. И реже гърлата и вратовете. Американските войници умират, преди дори да изкрещят. След това отново полетът на невидимото. Момичетата хвърлят игри с голи пръсти. Краката им са необичайно пъргави.
  Базата е атакувана от всички страни. Самолети експлодират, огромен, кипящ пламък пламва. И целият сайт е незабавно обхванат от него. Стотици коли едновременно започват да се разкъсват. Сякаш избухна гигантска фойерверк. И в същото време запалването в карбураторните двигатели работи.
  И всичко съска, кипи, избухва наведнъж... Огнени гейзери се носят високо в небето. Чуват се валовете на дяволския гръм... Всичко е моментално, някак си смесено наведнъж. И земята сякаш излиза от орбита и се появява ново слънце. Но не мирни, а военни и адски. Хората горят, колите горят и експлодират. И момичетата нинджа далеч хвърлят експлозивни грахове с голите си пръсти на грациозни крака. Но това е наистина демонично влияние. И се чуват паузи, настъпва буря. Няколко самолета все пак успяха да се откъснат от бетонната лента, но се разбиха на повърхността и започнаха да се разкъсват. Пълен със смърт, болка и разрушение.
  Хиляди американски и британски войници загиват още в първите минути на битката. А самата битка не приличаше на битка, а на тотално изтребление. И заваля, и валя върху американските позиции, смърт и пепел...
  Крайцерите и линкорите също бяха разкъсани, самолетоносачите бяха разделени наполовина. Тотална, абсолютно безмилостна смърт също играе на морето. Тя всички, които паднаха в горещата й прегръдка, изпепелени, изтрити на прах.
  Горещи, червени езици облизаха самолети, разтопиха метал, изгоряло абсолютно всичко. Дори камък...
  Нинджа инсценира истински огнен вихър или по-скоро не вихрушка, а ураган! Или дори торнадо. Което оставя след себе си само овъглени скелети и пепел.
  Азуми е много красива жена, но смъртоносна. Тя хвърля игли с голи пръсти и удря противниците на Япония. Кой може да устои на нинджата?
  И когато избухнат крайцери и бойни кораби, стомана и титан се чупят. Огненият тигър е щастлив. Всичко върви по неговия план. Тук пада скосената линия на американските войници.
  Азуми подкрепя партньора си. И сее смърт.
  Младата жена обаче отбелязва:
  - Руснаците удариха силно германците при Сталинград. Ако не помогнем, нашите съюзници ще загубят!
  Красавицата хвърли три игли с бос крак, те пронизаха вратовете на девет войници от американската армия, опитващи се да избягат от ада. На повърхността на океана, отчаяно опитвайки се да не бъдат въвлечени във водовъртежа, се роят американски моряци.
  Нинджата ги довърши, като засече с два меча едновременно и хвърли дискове. Японските жени бяха много активни: стройни и силни. И използваха босите си крака, за да стрелят.
  Ямато уверено отговори:
  - Ще ударим и по Русия! Халхин Гол ще бъде отмъстен!
  И супер нинджата прокара ръка във въздуха, премина вълна цунами. Той се надигна като вихър от ураган и погълна моряците, които се въртяха на повърхността с алчна уста.
  Бомбардировач B-29 кръжи над нинджите. Азуми вдигна тетивата на миниатюрния арбалет с боси крака. Освободени опасни експлозиви. Автомобилът беше буквално разкъсан... Фрагментите се разпръснаха като газови резервоари с експлозиви. И свали няколко бойци. Азуми се изкикоти, потърка босия си грациозен крак в тревата и изгука:
  - Страхотно момиче съм и супер!
  Огненият тигър го взе и изсъска:
  - Наистина велико! Ще размажем и тези руснаци, като американците!
  Азуми се изкикоти и оголи зъбите си...
  Нинджите довършиха последните самолети и се преместиха от острова. Трябва да разбиете останалите основи. Американците ще помнят този ден дълго време. Те ще съжаляват, че наложиха петролна блокада срещу Страната на изгряващото слънце, което принуди японците да се бият. И изведнъж се оказа, че въпреки че Япония е десет пъти по-ниска от Америка по отношение на икономиката, тя има толкова чудесни специални части, че няма какво да се противопоставим!
  Нинджите атакуваха друга формация на превозвачите. Те излетяха на дронове от въздуха и пуснаха малки, но смъртоносни бомби. Адските хотели, които влетяха в тръбите и пещите на корабите.
  И взривиха всички съдове подред. Разрушаването продължи с ураганни темпове. И потъването на група самолетоносачи, покрита от крайцери и бойни кораби. И те бяха покрити с адски грах от смъртта. Която, зашита броня, разкъса метал.
  Над морето бушуваха пожари и всичко димеше. Остър дим се издигаше във въздуха и се въртеше като черни навивки от кобри, излъчвайки отровни зъби, готови да прогризат атмосферата.
  И всичко това танцуваше, извиваше се, пиеше във въздуха... Нинджи изпускаха експлозиви и оставяйки непокътнат най-модерния и модерен самолетоносач, атакуваха неговия екипаж. Тогава бяха използвани мечове катана, а момичетата нинджи хвърляха игли с голи пръсти. И те го направиха толкова майсторски, че една игла уби трима-четирима души наведнъж.
  Момичетата нападнаха и запяха:
  - Ние не сме нещастни насекоми, супернинджи - режем плаки! Явни таланти - давай!
  И те наистина се движеха като гребена на вълна. Азуми посече адмирала с меча си, като го наряза на дванадесет парчета с три замаха. Кръв пръсна обилно, наводнявайки палубата. Азуми туитира:
  - Ще бъдеш в ковчег! ще те отрежа!
  И уби друг адмирал. И тя оголи зъбите си така. Нинджите не се страхуваха от изстрели. От тях излетяха куршуми. Те не познават слабост, умора и съжаление. Бяха като птици на крила или дори реактивни двигатели.
  Азуми удари босите си крака, оставяйки грациозни отпечатъци по палубата. Тя е невероятен войн. Но и другите момичета са страхотни.
  Самолетоносачът е заловен и, разгърнат, е отведен до японските пристанища. Те също имат нужда от желязо.
  Изключително трудно е да се устои на армията от самураи и нинджи. Те са супермен. И натискът им е неустоим.
  И отново следват успехи и залавяния. Нинджата се държат като неуловими морски разбойници. Паника в Америка. Няма как да устоим на невидимото.
  В крайна сметка това е толкова специални сили, че както авиацията, така и артилерията дори не забелязват приближаването на смели воини. Които висят като черни облаци и размахват мечовете си, хвърлят дискове, летящи на километри и пронизващи всякакъв метал.
  Нинджата не е същата като през Средновековието. Той има най-новите технологии на една ръка разстояние. И смазва всеки, който се изпречи на пътя му.
  И на съветско-германския фронт настъпва затишие. Германците подготвят офанзива на Курска дуга. Не е най-умната идея да атакувате предварително укрепени позиции, с превъзходство на врага. Но Германия има малък избор.
  Германците са победени в Африка и са принудени да търсят победи на други фронтове.
  Успехите на японците обаче намаляват интензивността на въздушните нападения срещу военно-промишлените съоръжения на Третия райх. Това доведе до увеличаване на производството на оръжия в сравнение с реалната история. До битката при Курск фриците имат повече "Пантери" и "Тигри", както и самолети. Което създава определен проблем.
  Но все пак Червената армия е по-силна. Хирохито задава напълно разумен въпрос:
  - Ще помогнем ли на съюзника на Германия?
  Повечето от японските военни се обявиха в полза на откриването на втори фронт. Вярно, с участието на нинджа. Америка загуби всичките си самолетоносачи и големи надводни кораби. Стана невъзможно провеждането на настъпателни операции в Тихия океан. И ръцете на Япония са развързани. Освен това самите нинджи отвлякоха четири самолетоносача без щети. И унищожиха много самолети. Заловени са и няколко големи кораба. Като цяло компанията се оказа успешна.
  Или по-скоро поредица от компании. Които бяха белязани от блестящи успехи. Америка излиза от войната. По-точно, тя предложи примирие при всякакви условия.
  Япония поиска: да спре бомбардировките на Третия райх и помощ от СССР. Съединените щати също трябваше да повлияят на Великобритания, за да сложи край на военните действия по този начин. Британците се съгласиха с греха наполовина. Съюзниците се съгласиха на примирие с Третия райх и размяна на пленници.
  Хитлер отново отложи офанзивата на курса Курск. Той решава първо да събере повече сили и танкове от западния фронт. И укрепете войските си.
  Но след това, на 15 юли, Сталин заповядва атака срещу Орел и Белгород.
  Междувременно нинджата открадна и американски транспорти с нови танкове Шърман. И Азуми, заедно с момичетата, успя да изхвърли много по-дръзка операция. Тя открадна от британските фабрики триста и петдесет от най-добрите британски танкове "Чърчил", с подобрена броня, и ги транспортира в Германия. Англичаните умираха под мечовете на момичетата. Освен това красавиците много точно хвърляха остри игли с голи пръсти, убивайки бойците. И какво да кажа? Британците бяха шокирани.
  Освен това момичетата от Япония завлякоха две коли с бензин. Кой е най-добрият подарък за Третия райх.
  Следователно Червената армия от самото начало срещна упорита съпротива.
  В отбранителните битки "Фердинанд" се оказа почти много отличен унищожител на танкове. И като "Тигър" и "Пантера". Последната кола, въпреки че често се разваляше, не беше толкова значима в отбранителните битки.
  Междувременно Азуми пристигна на фронта. И тя лично воюва срещу руснаците в най-опасната орловска посока. Тогава съветските тридесет и четири влязоха в битка.
  Японката, заедно с партньора си, извадили парчета експлозив, мънички като ечемичено зърно. И те започнаха да използват момичешките си пъргави пръсти, за да хвърлят тези зърна в резервоарите. Съветските коли избухнаха и се претърколиха с оглушителен рев.
  Азуми извика:
  - Банзай!
  Босият й спътник изръмжа:
  - Ще превърнем планетата в рай!
  И тя хвърли малка граната... Съветските коли избухнаха. Чу се гръм и искри, когато двете тридесет и четири се сблъскаха във въздуха. И тогава как избухва бойният комплект. И колите ще се рушат като черни перли.
  Азуми отново пусна няколко малки зърна с изрязаните си голи пръсти и изчурулика:
  - Нося смърт!
  Нейният голокрак приятел изкрещя, също хвърляйки смъртоносни подаръци:
  - Накратко - банзай!
  И двете красавици избухнаха в смях. И пак с боси крака да хвърлим тези зърна с кумулативни експлозиви. И тотално унищожаване на всичко. Ето десетина по-големи HF преобърнати. И откъснати гъсеници, счупени ролки се завъртяха отгоре. И се търкалят, счупвайки се. Докато сваляха съветските войници, отиващи в атака.
  И двете момичета нинджа се кикотят. Тук се използват и остри малки игли, които боси момичета се втурват с крака. И атаката на съветските войски отпада. Руските части, претърпели значителни щети, спират и замръзват.
  И босоногите бандити се смеят... Ухилят се като пантери!
  Труман, виждайки, че въпросът мирише на керосин, предлага на Третия райх примирие при всякакви условия. И Чърчил се съгласи с това.
  Хитлер поиска връщането на всички военнопленници в Германия и Италия и възобновяване на търговията.
  Но съюзниците, ако искат да върнат хората си, трябва да ги изкупят. Труман и Чърчил, макар и неохотно, се съгласиха с това.
  Фашистите се засилиха. През май те отблъснаха поредната офанзива на съветските войски в центъра. И на 22 юни, използвайки танкове от серия E, те се опитаха да напреднат.
  Първият танк Е-50 е разработен твърде прибързано и не е напълно успешен. Теглото му беше почти шестдесет и пет тона с дебелината на бронята "Ti" ra "-2, макар и малко по-големи наклони. И характеристиките на шофиране бяха по-добри: двигателят ускори до 1200 конски сили при усилване. Което увеличи както скоростта, така и маневреността му Оръдието първоначално беше 88-милиметрово в 71 EL, което подхождаше доста добре на германците.
  Вярно е, че от май 1945 г. ИС-3, по-добре защитен в челото, започва да се произвежда в СССР и това накара германците да инсталират по-модерно и бронебойно оръжие.
  Германската офанзива през юни и юли не се развива. След като напреднаха сто километра и претърпяха тежки загуби, фриците бяха спрени. Тогава дойде Червената армия...
  Но също без особен успех. Линията на фронта се стабилизира... И тогава тя напълно стана неактивна.
  Съветският СУ-100 придоби популярност като поносим унищожител на танкове. Т-34-85 остава най-масовият танк и досега Т-54 се разработваше само за да го замени.
  До края на 1945 г. германците разполагат с по-усъвършенстван ME-262 X в небето, който има скорост над 1100 километра в час, стреловидни крила и по-надеждни двигатели с мощни оръжия: пет въздушни оръдия. Появата на този самолет може да даде на Луфтвафе огромно въздушно превъзходство.
  Хитлер разчита на това. А също и на реактивни бомбардировачи, за да разбият СССР. И трябва да кажа, че досега Съветска Русия нямаше отговор.
  След като отблъснаха опитите на Червената армия да настъпи през зимата, в края на май 1946 г. германците отново хвърлиха своите танкове в атака. Появи се по-усъвършенствана модификация на E-50 с разположението на двигателя и трансмисията в един блок и напречно. Този танк имаше само два метра силует и в същото време тежеше четиридесет и пет тона. Скоростта му е нараснала, а маневреността и шофирането. И оръдието беше по-бързо стрелящо с 12 изстрела в минута и бронебойно при дължина на цевта 100 EL. И разбира се, това се превърна в проблем за Червената армия.
  Е-50 се оказа успешен танк в нова модификация, перфектно защитен в челото, но доста слаб отстрани. Макар и при висока скорост на движение, това вече не е толкова значимо.
  Съветският фронт обаче започна да провисва ... Сталин беше много притеснен за това. Германците дори успяха да превземат Смоленск и се приближиха до Москва ... Вярно е, че тогава Хитлер спря и щурмува Ленинград. Но това настъпление беше отблъснато.
  Германците претърпяха тежки щети и забавиха ...
  И тогава есента, а след това и суровата зима. Така че няма смисъл за смях.
  Новата 1947 година дойде ... В СССР работата по Т-54 някак беше завършена, но тази машина не влезе в серия. И нещата сериозно се забавиха.
  Германците се събраха. Техният нов танк Е-75 беше много добре защитен от всички ъгли. Челото е 250 мм, страните са 170 мм, а пистолетът е 105 мм в 100 EL, двигателят е хиляда и петстотин конски сили. Това е мощност с тегло от седемдесет и пет тона.
  И нека притиснем съветските войски... В отговор СССР получи ИС-7, но масовото производство на този танк не можа да бъде установено. И разбира се, това не е добре.
  Досега в небето предимството на нацистите само нараства. Появиха се бойни дискове с голяма, разрушителна сила. И смачкаха и танкове, и самолети.
  Във всеки случай дискетата беше неуязвима за малки оръжия. И той можеше да събори десетки съветски самолети, без да се повреди.
  Германските пилоти доминираха в небето. Хъфман е награден с Рицарския кръст на Железния кръст със златни мечове от дъбови листа и диаманти за четиристотин свалени самолета. И за петстотин той получи Големия кръст на Железния кръст. Което беше само Гьоринг. И седемстотин и петдесет свалени самолета Рицарски кръст на Железния с мечове от платинени дъбови листа и диаманти. Това беше колосално постижение...
  Германците отново настъпват към Москва. Но съветската отбрана беше много развита и бойците се биеха упорито. Изкопани са много укрепления.... Германците успяха да превземат Вязма и Ржев с цената на тежки загуби, но се задавиха ... И отново боевете се проточиха до късна есен ... И тогава зимата и новата 1948 г.
  И в студено време Червената армия вече напредваше, но без голям успех.
  А през лятото германците нападнаха. Но те не постигнаха значителен напредък ... През зимата Червената армия напредна ...
  Дойде 1949 година. Т-54 най-накрая стана масов. Вместо IS-7, серията включваше SU-130, който беше по-лек и по-лесен за производство. И най-важното е, че реактивният изтребител МИГ-15 влезе в серията. Което, честно казано, макар и по-ниско от германците, все пак можеше да покаже поне нещо.
  Хъфман вкара хиляда свален самолет, получи специална награда: Голям кръст на Рицарския кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. И беше рядък случай, когато създаваха награда за конкретен герой.
  Хитлер отбеляза, че Хъфман е истински ариец. И безмилостен към враговете на Райха, и че ще има победа.
  Но и германските, и съветските войски пробиха през цялата година, но нищо не взе никого.
  И дойде 1950 година... Отново размяната на удари и неактивната отбранителна линия... И така 1951-ва година... Сякаш всичко е в коловоз. И пак брутални размени на удари.... И замръзнала фронтова линия. И 1952 г. премина в същото вискозно блато.
  Смъртта на Сталин през март 1953 г. не променя нищо съществено. Мястото на генералисимус беше заето от маршал Берия, който беше назначен за официален наследник. И отново замръзнала предна част. И само танкът ИС-10 се появи в СССР. Но това не е толкова значимо.
  Мина и 1954 година.... Германците и руснаците са в застой. И новото супер оръжие се провали. Хъфман за две хиляди свалени самолета получи Големия кръст на Рицарския кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Така че 1955 година също премина в брутално клане...
  И дойде 1956 година... На 22 юни се навършиха точно петнадесет години от началото на Великата отечествена война. И Адолф Хитлер накрая сам предложи примирие.
  Преговорите продължиха дълго и шест месеца по-късно беше сключен мир. Границата вървеше по фронтовата линия. Тук всичко свърши. Затворниците бяха сменени - всички за всички. Без обезщетения, но Третият райх грабна нещо...
  Въпреки това, Европа беше обезкървена. Когато Хитлер умира през март 1958 г., Третият райх рухна. И СССР върна бившите си територии. Лаврентий Берия възстанови икономиката и доведе страната, както той каза, до комунизъм, е, това е друга история. Въпреки това през март 1969 г. Берия умира и Шелепин го наследява... СССР се развива бързо и твърдата комунистическа диктатура го извежда на преден план - изпреварва САЩ!
  
  АКО ФРАНКЛИН РУЗВЕЛТ ЩЕ УМРЕ ПО-рано
  Франклин Рузвелт умира много по-рано, при странен обрат на съдбата на 30 януари 1943 г. Въпреки че Хенри Уолъс беше смятан за левичар, той се оказа много по-идеалист и поиска Сталин в замяна на военна помощ да извърши политически реформи и амнистия за всички политически затворници.
  Суровата реакция на Сталин, който също току-що спечели голяма победа при Сталинград и се чувстваше много твърд и силен, разгневи Уолъс и той обяви прекратяването на военната помощ на СССР. Изиграха негативна роля и позицията на Чърчил, който не искаше бързото настъпление на Червената армия в Европа, и неочакваната гъвкавост на Адолф Хитлер, който обяви замразяването на "окончателното решение на еврейския въпрос". Фюрерът успя да убеди здравомислещи хора от околната среда, включително, колкото и да е странно, главния палач на Третия райх Химлер.
  Аргументът проработи: че евреите няма да отидат никъде и ако загубите войната, можете да загубите всичко и безвъзвратно. Е, след като спечелихме на Изток, ще бъде възможно да се говори със съюзниците по различен начин.
  Във всеки случай САЩ замразиха военните операции, Великобритания също и въпреки че формално дори примирието не беше официално обявено, конфликтът на запад се оказа ограничен. Което, разбира се, беше от полза за Вермахта. Германският подводен флот спира набезите, съюзниците се навиват, спирайки стратегическите бомбардировки.
  Съветските войски, както в реалната история, превзеха Курск в началото на февруари на 8-ми и Белгород на 9-и. На 15 февруари започва щурмът срещу Харков, който, избягвайки обкръжението, напуска германските войски. Още по-рано нацистите напуснаха Ростов на Дон.
  На 18 февруари Хитлер лично пристига в щаба. Той даде на Майнщайн нови правомощия. Освен това набързо бяха прехвърлени подкрепления от Запад. На първо място, разбира се, авиацията. Западният фронт погълна самолета не толкова малко - почти половината от самолета. Няколко дивизии, които се планираше да бъдат прехвърлени в Африка, бяха изпратени по железопътен транспорт на изток. Освен това от Франция и Балканите са прехвърлени всички повече или по-малко боеспособни формирования, а в самата Германия е обявена тотална мобилизация и война от Райхстага.
  На 19 февруари Майнщайн нарежда на 4-та танкова армия да започне контраофанзива, за да спре настъпването на съветските войски през Павлоград. На 22 февруари Павлоград е окупиран. Задачата за защита на пътищата към Днепър от север през Красноград или Днепропетровск, или през Полтава или Кременчуг е поверена на групата на Кемпф.
  За разлика от истинската история, германците успяха много повече. Благодарение на въвеждането на всичките им въздушни армии в битка, те отново имаха предимство във въздуха. Освен това в офанзивата участваха повече сухопътни войски, включително 30 чисто нови танка Tiger, които в реалната история безславно заседнаха в африканските пясъци.
  Германците успяват да обкръжат Харков шест дни по-рано от реалната история, на 8 март Белгород е превзет от фриците, а Белгород е превзет в движение 9 дни по-рано - на 10 март.
  Нацистите също успяват да превземат Курск с замах, затваряйки друг пръстен на 14 март. На 18 март фриците превземат и Стари Оскол. Въпреки това последвалото размразяване и героичната съпротива на съветските войски попречиха на нацистите да постигнат успех. Но загубите на Червената армия в котлите се оказаха по-значителни, отколкото в реалната история, а Курската издутина беше отрязана през март 1943 г.
  Успехът на Майнщайн се оказа сериозен, но ограничен, така че нацистите дори не можеха да върнат всичко, което бяха загубили по време на операцията Воронеж-Касторное. Въпреки че сега вече нямаха главоболие - Курската издутина. Но това създаде допълнителни проблеми: къде и как да атакуваме?
  Докато съюзниците се държаха пасивно, германската икономика беше много активно разгъната. Производството на танкове и самоходни оръдия се удвоява в рамките на три месеца, достигайки 1200 превозни средства на месец, включително най-новите "Тигри", "Пантери" - значително превъзхождащи по бойна мощ съветската техника. Но екипажите все още трябваше да овладеят новите танкове и да си спомнят за детските си болести.
  И не е лесно да изберете посоки за настъпление. Можете да преминете към Москва и отново да опитате да отмъстите за Сталинград, да пробиете до кавказкия петрол. Ленинград, където е трудно за Съветите да прехвърлят подкрепления, може да се превърне в една от целите.
  Немците чакаха три месеца, натрупаха сили и нови танкове, обучаваха новобранци. Вече в армията и четиринадесетгодишните момчета не са рядкост, сформирани са много чужди дивизии. Силата на Вермахта достига максимум 10,5 милиона войници и офицери, дори и при леко намаляване на качеството на войските.
  Във въздуха битките се водеха с различен успех. Нацистите увеличиха производството на самолети и действаха по-активно.
  Техните аса, като правило, избираха мястото си на битка и се опитваха да не се присъединяват към битката, като отстъпваха в брой.
  Трябва да се отбележи, че Focke-Wulf, макар и по-нисък от съветските самолети по маневреност, но високата скорост по време на гмуркане му позволи да избяга при напускане на опашката и мощни оръжия да свалят самолета от първия подход. Така че не беше възможно напълно да се извлече предимството пред нацистите и доста по-опитни германски асове, с по-мощни оръжия, доминираха във въздуха.
  Хитлер все пак реши да атакува Кавказ, само че по малко по-различен начин. А именно превръщането на Сталинград в основното направление и изпращането на армейски групи "А" и "Б" там. Решението, разбира се, не е оптимално, но след загубата на Ржевския плацдарм, настъпвайки към Москва, германците ще трябва да преодолеят много мощна отбранителна линия.
  За сметка на Ленинград тогава щурмът на града-цитадела не даде на Третия райх, дори и да е бил успешен, решаващи дивиденти.
  Така че остава да се придвижим на юг. Сталин все пак изпревари Хитлер.На 22 юни съветските войски преминаха в настъпление в посока Орол и Куск. Причината за изоставяне на тактиката на изчакване беше свързана с пасивното поведение на съюзника: няма мир, няма война. Какво друго можеше да се толерира, но... Недостигът на дуралуминий, наред с непрекъснато нарастващото производство на немски самолети, постепенно пренасяше все повече инициатива на Луфтвафе.
  Освен това нацистите вече разполагаха с много добър бомбардировач Ю-188, който развиваше скорост, която превъзхождаше или поне не отстъпваше на Яките, и дори успешно тестваше Ю-288. Последната кола, заедно със серийния DO-217, може да бъде много добър стратегически бомбардировач. И така германската авиация се превърна в изключително неблагоприятен фактор за съветските войски.
  Хитлер, от друга страна, се поколеба с настъплението, така че формирането на нови танкови дивизии и обучението на екипажите продължи. Поради липсата на бомбардировки, Тигрите и Пантерите бяха освободени повече, отколкото в реалната история, и те трябваше да бъдат овладени.
  Германците успяха да се подготвят за отбраната като цяло, не можеха да бъдат изненадани. Боевете продължиха повече от месец. Съветските войски се натъкнаха на нова германска техника и се оказа, че "Пантерата" и "Тигърът" в предстоящите битки са с порядък по-силни от съветските превозни средства. Бътинг не даде на Т-34 и КВ реален шанс за победа. Освен това производството на превозни средства с по-мощно 85-мм оръдие все още не е овладяно, а 76-мм "Пантера" и "Тигър" не могат да бъдат взети челно.
  Съветските войски само в някои райони напредват до петнадесет километра и понасят огромни загуби. Германците успяха да преминат в контранастъпление. Сред командирите трябва да се отбележи Ромел, новодошъл на източния фронт, но широко известен на Запад. Той успя да се докаже добре в битката със Съветите.
  Германците успяха, развивайки контраофанзива, да достигнат Дон. Но след това, вместо да напредват към Москва, те завиха на юг.
  Фюрерът копнее за отмъщение за Сталинград. Трябва да се отбележи, че в началото това дори беше от полза за германците. Сталин не вярваше в варианта за повторение на операция "Блау" и прехвърли всичките си резерви по-близо до Москва. В резултат на това нацистите, движещи се по Дон, влязоха в съветските войски отзад.
  Червената армия обаче вече беше различна. Съветските генерали, натрупали боен опит, действаха по-умело, а самите войници забележимо се втвърдиха. Фриците не успяха да преминат Дон и да пробият към Сталинград. Максимумът на техните постижения е превземането на Ростов на Дон и излизането в реката през целия й обхват. Вярно е, че съветските войски загубиха Ворошиловград, Донец и значителни територии, но нацистите не можаха да превземат през летните и есенните кампании, дори това, което успяха да направят през 1942 г. Това, което Сталин смята за сигурен успех. Ако имаме предвид, че сега СССР се биеше на един фронт.
  Заплахата от Япония отслабна с пораженията на Страната на изгряващото слънце в резултат на пораженията в Тихия океан. И докато СССР не можеше да се страхува твърде много за Далечния изток.
  През зимата започва контраофанзивата на Червената армия. Множество немски танкове в студа и снежните преспи явно се поддадоха, а шахматното разположение на ролките запуши шасито. Но тук не беше възможно да се постигне пълен успех. Германците бяха изтласкани малко в центъра и те се провалиха на Дон, но Ленинградската област, поради твърде мощната защита на противника, не можа да бъде освободена. Докато се поддържаше блокадата. Немците също научиха много, но вече бяха изтощени от войната. Следващото лято беше опит за овладяване на инициативата на Фриц. Но отново нацистите успяха да стигнат само до Дон. Нападението на Ленинград завърши с неуспех.
  В САЩ настъпиха промени. Изчаквателна тактика, Уолъс загуби президентските избори от републиканеца Чейни. Но наследникът продължи да се държи пасивно. Точно като лейбористите, които замениха Чърчил начело на Великобритания. През зимата на 1945 г. съветските войски успяха да пробият отбраната на Вермахта в центъра и да напреднат към Смоленск и дори да окупират този град. Но реактивната авиация на противника доминира във въздуха и настъплението на съветските войски спря. А през март и април фриците си върнаха загубеното. През лятото на 1945 г. германците се опитват да развият офанзива срещу Москва, използвайки танкове "Е" и реактивни бомбардировачи и първите в света бойни машини с форма на диск.
  Балистичните ракети, от друга страна, бяха признати за твърде скъпи и неефективни оръжия. Германците успяват да се приближат до Москва, но късната есен вече е настъпила и американците използват атомно оръжие и принуждават Япония да капитулира.
  Получавайки атомната бомба, Чейни поиска и двете страни да сключат мир.
  Но и Сталин, и Хитлер не можеха да се съгласят по никакъв начин. Нямаше единство и в САЩ, където много реакционни кръгове вярваха, че и двете страни трябва да продължат да се избиват колкото е възможно по-дълго.
  Но тъй като нацистите успяха, този път най-накрая отрязаха Ленинград и се приближиха на сто километра до Москва, Съединените щати и Великобритания започнаха да помагат на СССР, като възобновиха доставките на ленд-лиз.
  През зимата съветските войски отново започнаха да тласкат нацистите, но не можаха да деблокират Ленинград. Градът на Ленин падна, но фриците бяха изтласкани малко назад от столицата. Помощта от Запада беше умерена и можеше да бъде решаваща. Но германците бяха адски уморени и изтощени.
  Лятото на 1946 г. премина с незначителни позиционни промени. А през зимата съветските войски постигнаха известен успех, избивайки фриците от Ржев и Вязма и ги изтласквайки, макар и леко, към Дон.
  През пролетта на 1947 г. Адолф Хитлер умира и на 18 май е подписано примирие с посредничеството на САЩ и Великобритания. Условията се оказаха доста трудни за СССР и не особено благоприятни за Германия. Украйна, Беларус, всички земи, които Вермахта притежаваше, станаха мандатни територии под съвместния контрол на САЩ, Великобритания, Германия и сателитите.
  Третият райх стана като Европейския съюз и окупираните съветски територии, като протекторати, включително Ленинград. Дон получи статут на мандатна територия, независима от СССР и формално независима, но всъщност с голямо влияние от САЩ.
  Така територията на Съветска Русия беше значително намалена. Възрастният и отслабнал Сталин беше принуден да напусне политиката. Авторитетът му рязко падна, а обкръжението му се разцепи.
  След оставката на Сталин Кавказ - Грузия, Армения, Азербайджан - скоро се отдели от СССР. И няколко години по-късно и Централна Азия. Така Русия беше сведена до ролята на второстепенна сила, макар и с ядрени оръжия. В сравнение с реалната история, Санкт Петербург, Смоленск, Псков и някои други региони на Запад се оказаха мандатни.
  И скоро регионите на Северен Кавказ, населени предимно с мюсюлмани, също се разделят. В Германия, след смъртта на Хитлер (най-вероятно на фюрера са помогнали да напусне), наркозависимият Гьоринг скоро умира. Химлер също беше убит. По-умереният Шпеер взе властта. Няколко години по-късно многопартийната система беше възстановена и нацистите станаха много по-умерени.
  В крайна сметка Съединените щати дойдоха да доминират и доминират в света. Сега те нямаха СССР като конкурент и комунистите скоро загубиха властта. В Китай управлява проамериканско правителство, в ислямския свят същото. Настъпи ерата на тоталното американско господство...
  Но това не донесе щастие на човечеството, въпреки че американците, след като установиха хегемония на Земята, успяха да летят до Марс още през ХХ век, освен това прогресът и технологиите се развиваха дори по-бързо, отколкото в действителност. Ефектът беше, че сега Съединените щати контролираха учени от цялото земно кълбо. Но не е тайна, че прекомерната секретност възпрепятства развитието на човешката наука.
  В известен смисъл стана по-безопасно, отколкото в реалната история. Армиите на Съединените щати и техните сателити могат да смажат терористи и екстремисти навсякъде по света, без да се страхуват да бъдат обвинени, че не са политически коректни. Възможно е извършването на хуманитарни интервенции и ефективна икономическа и политическа глобализация. Няма смисъл да се хранят религиозни екстремисти, за да се свалят политически опоненти - това може да стане с проста намеса.
  Така че до известна степен светът изглежда победи, като стана еднополюсен в сравнение с истински многополюсен. Но тогава Василий Теркин видя съдбата на един човек ...
  Анна Казей (Интересно и вероятно не случайно съвпадение на фамилните имена, въпреки че действието се развива в двадесет и първи век!) слезе от гарата и продължи пеша. Влакът е елегантен, с обтекаеми вагони, но самата гара е една от най-провинциалните. Беше топла украинска есен - индийско лято, когато златни рокли бяха на раменете на бреза, а горите и горичките бяха облечени в кралско алено. Природата е красива и една жена все още не е лишена от чар, въпреки че е на поне тридесет и пет години, а сивата коса вече се вижда.
  Анна Казей е тъжна, затова отива на среща с децата си ... в затвора за тежък труд. Какво е съдията за това, който осъди 12-годишно момче и 15-годишно момиче на 99 години затвор? Това ли правиш с нещастни деца? И какво направиха? Е, те откъснаха листовките с рекламите. Да, те прерязаха телефонни и интернет кабели, за да се борят със заразата на американското влияние.
  В Източна Украйна има движение - "Патриотична съпротива". Не, те не водят истинска партизанска война, както беше през Втората световна война. Основно тяхната съпротива е пропаганда и дребномащабни саботажи без човешки жертви. Така че децата й искаха да предизвикат западната тирания, като прерязаха жицата няколко пъти.
  Но успяха да ги заснемат на видеокамера, а и "доброжелатели" има достатъчно. Момчетата бяха обвинени в саботаж и дори тероризъм, както и в нанасяне на сериозни щети на икономиката. И връзките в млада възраст, те взеха предвид смекчаващо вината обстоятелство - дадоха почти сто години тежък труд.
  Съдът премина много бързо, а адвокатът само кимна на прокурора в знак на съгласие. Да, и самият процес беше затворен. Освен това на Ана беше намекнато, че децата й все пак ще имат късмет, ако знаят и ще имат връзки с ъндърграунда, че няма да могат да избегнат първо мъчения, а след това и смъртно наказание. Въпреки това, да бъдеш на тежък труд сам по себе си не е мъчение.
  Краката на Ана са заплетени в стари обувки. Тя носи цяла раница с програми, които могат да се правят само веднъж годишно. И нещастните деца вероятно не са много готини в затвора.
  Осъдените стоят на пътя, така че не са в казармен лагер, а са опънати покрай магистралата. Патрулите се кикотят на Ана и безцеремонно посягат в раницата с ръце, извличайки храна. Едрият полицай от местните веднага напъха в устата си наденица сирвелад. Въпреки факта, че формално Украйна, така да се каже, има всички атрибути на държавност, включително избраната Рада, но има повече американски знамена, отколкото жълто-сини.
  Момчетата под осемнадесет години работят отделно от възрастните. Денят е топъл, слънчев, на райета, затворническите ризи са сгънати на отделна купчина, а тънки, жилави тела, шоколад от слънцето на тийнейджърите, лъснати от пот. Някои гребват камъни и чакъл върху железопътните релси с широки размествания, други дърпат релси, трети рендосват и режат трупи.
  Има момчета от десет до седемнадесет години, а някои изглеждат дори по-млади. И как да не ги съжалява човек, ако в мандатната Украйна доминира англосаксонското законодателство, когато от десетгодишна възраст се прилага наказателна отговорност за възрастните?
  Тогава полицаят посочи на Ана, чиято раница беше забележимо по-лека - къде да търси сина си Марат (също може би не е случайно съвпадение на имената!). Да, трудно й е да носи такава тежест, но все пак е привързана. И това облекчение не е радост, защото тук дажбите са оскъдни, а момчетата са слаби.
  И ето го синът й. Подпря босите си крака, в раирани панталони, поръчани над коленете, върху остри камъни и бута варел от бетон. И като гледаше босия, дишащ тежко притихнал Марат, Анна осъзна, че и той се укрепва с невероятно усилие на волята. Бръснатата глава на фона на тънките рамене изглежда голяма, а русата коса на фона на дъбен ъгловат череп е почти невидима. От това, което момчето изглежда напълно плешиво. Бръчката на челото стана по-забележима по-дълбока. От което, ако не бяха малкият ръст и тесните рамене, момчетата щяха да изглеждат много по-възрастни.
  Марат работи, а наблизо бродят свирепи надзиратели, крещящи и размахващи широки напасти от сурова кожа. Това е тежък труд, безмилостен. За да издържите на такова темпо на работа, трябва да се отпуснете поне за няколко секунди и да легнете на цевта, за да дадете почивка на жилавия си, изрязан с камшик гръб. Въпреки това, когато изгори, обикновено не реже кожата.
  Ана няма право да идва до обедната почивка на работа. Така че трябва да гледате и да чакате.
  Сълзите на майката бликват неволно. Краката на момчето са покрити със синини, синини, синини, подметките са покрити с мазоли. Цяла пролет, лято и есен непълнолетните осъдени са принудени да работят боси. Казват, че е още по-сръчно и по-добре за затворени момчета. Всъщност това е прословутата американска икономика. Освен това обувките в западен стил се износват твърде бързо. И така, не дай си Боже, държавните ботуши поне издържат за зимата - за щастие климатът се затопли и снежните времена не са толкова дълги.
  Но сега момчетата са принудени да влачат тежки релси. Е, къде е Маратика. Той е тънък като тръстика, така ребрата се виждат изпод загорялата кожа, а коремът се свива от напрежение. Тъмните кръгове под очите казват, че тежкият труд не е лесен за малко момче. Ще може ли той да удължи двадесет години, след което ще бъде възможно да се подаде законно право на обжалване?
  Но трябва да отдадем почит на Марат, той ловко полага релсата и когато види майка си, се усмихва в отговор. Бръчката на челото е изгладена и е ясно, че това все пак е момче, което намира забавление във всяка ситуация...
  Камшикът свири и болезнено изгаря Марат. Майката крещи, опитва се да се втурне към надзирателя върху полицая, амбалът я хваща за рамото и я спира:
  - Да не си посмял! Нападение на затворник при изпълнение на служебните си задължения... В най-добрия случай десетина!
  Ана вече е по-възмутена:
  - Имат ли право да бият деца според закона?
  Полицаят отговори честно:
  - Това се нарича принудителна мярка за физическо въздействие по отношение на престъпниците. Оплакването е напълно безполезно!
  Жената въздъхна тежко и се опита да откъсне очи от сина си, за да не е толкова трудно. Останалите момчета също си тръгват. Почти всички са боси, само няколко от най-старите в някои очевидно домашно приготвени реквизити. И всички са обръснати плешиво, без изключение. Когато един от тях се приближи с камък на раменете, Ана видя пробития му номер.
  Ужас - синът й има ли това?
  Обедната почивка е кратка - по закон осъдените трябва да работят поне дванадесет часа на ден, но реално се карат от четиринадесет до шестнадесет. Вярно е, че много зависи от тежестта на работата. Например, малко вероятно е дори възрастен да издържи да носи петдесет килограма тегло от един етаж на друг на раменете си.
  Но, например, можете да събирате памук по-дълго. Момичетата обикновено работят на плантации, така че е физически по-трудно за момчетата.
  За обяд момчетата се хранят с ориз, в Украйна той се е вкоренил много добре и е много ценна протеинова храна. Добавят и малко мляко с хляб и чесън - за да болят по-малко. Храната е доста здравословна, така че момчетата, макар и недостатъчно, не виждат отворени усти. Ето ябълки и лимони.
  Марат, макар и гладен, обяснява на майка си:
  - Имаме си обичай, и то мъдър - да разделим програмите на всички момчета!
  Ана беше изненадана
  - Мъдър?
  Едно по-голямо момче, със сложна татуировка на ръката и кръст на гърдите, уверено обясни:
  - Разбира се! По-често от веднъж годишно можете да получите трансфер само за голям баррик. И не можеш да го задържиш. Толкова сме много и през цялото време се извършва някакво презареждане!
  Ана се съгласи и, като погали сина си по гърба, усети както свежи, така и вече зараснали ивици и ожулвания. Мама попита сина си:
  - Често ли ги удрят?
  Марат се усмихна насила и отговори:
  - Опитват се да не нараняват. Бъбреците и жизненоважните органи не се отбиват.
  Анна продължи въпроса си:
  - Не е ли студено да ходиш бос?
  Момчето честно отговори:
  - Разбира се, в селото са тичали боси само в топлите дни, но тук ги изгонват, докато падне снегът, а това може да бъде спасително... Но.
  Момчето с кръста отново се намеси:
  - Тук съм от пет години! Всичко е наред, като работите на открито, ядете здравословна храна, можете да се втвърдите и дори да не кашляте! Ще оцелеем, ако не умрем!
  Марат, внимателно отхапвайки наденичките, отбеляза:
  - Разбира се, че ще оцелеем и може би ще намерим свобода!
  Тук Анна изведнъж осъзна, че темите за разговор са изчерпани. Марат живееше своя живот, тя живееше своя. И е неуместно да съчувствате на момчето, то само ще се обиди. Въпреки че шансовете на Марат да види волята му са близки до нула. Да, и организирайте бягство от царството на фантазията. Освен това, дори и да избягате, тогава в съвременния свят как можете да се криете под земята твърде дълго? Технологиите напредват и разговорът им вероятно се записва и може би дори с видео изображение.
  Марат попита за кучето Полкан и след като получи отговор, той млъкна. Ана погледна сина си разбиращо. Виждаме го, той искаше да попита по-подробно за сестра си, но усети, че майка му все още не е общувала с нея. Обедната почивка е кратка и след пет минути момчетата от Трудовик отново започват работа.
  Анна опъна плетени чехли на сина си:
  - Облечи мила!
  Марат отговори шепнешком:
  - Не би трябвало... Всички момчета трябва да са еднакви в наказанието. А ходенето бос до слана е една от формите на наказание! Просто ще ги изгорят. По-добре го остави да клевети, когато малкият ми брат порасне.
  Най-накрая мама погали втвърдените, съборени крака на синовете си и ги целуна въпреки праха. След това последва последна целувка по челото и под заплашителния вик на надзирателя тя стана и се отправи към изхода. Тогава тя спря. Работата беше организирана с американска рационалност: осъдените работеха усилено, така че натоварването отиваше към различни мускулни групи. Тогава работата и тялото се развиват, стават по-пропорционални и затворниците се уморяват по-малко, което означава, че можете да изстискате много повече от тях.
  Ръцете на Марат вече са възбудени от мазоли, а той доста уверено зарежда обувката. Тялото е тънко, но жилаво, а тънките ръце са силни. Не, може би ще издържат на тежък труд дълго време. Така че е твърде рано да се погребе момчето.
  Ескортът грубо бутна Ана и извика:
  - Времето ти изтече! Да се махаме оттук! И така минах лимита!
  Краката на жената изглеждат много тежки. Предстои посещение при сестра Маринка. Точно сега е есенно страдание и трябва да хванем времето. Добре, че братът и сестрата не са много далеч.
  Американският капитал доминира в Украйна, както и чуждите официални лица, между другото. Самите обикновени хора живеят скромно, но и на тях им се пада нещо. Във всеки случай парцалите са евтини, а Ана в бедните си нови дрехи изглежда като черна овца.
  Въпреки това младите осъдени момичета в своите раирани рокли приличат на затворници в нацистките лагери. Те се виждат от вагона на влака. Много момичета са хвърлени в затвора за просто укриване на данъци, което им дава шанс да работят. Поради това има много принудителни работници в нивите.
  Анна имаше късмет, момичетата току-що бяха завършили голяма площ и преди новата тропат боси още десет версти. Така че можете да говорите с Марина. Явно босо, слабичко момиче, с рокля на райета с номер и фамилия на гърдите, не изглеждаше опасно за пазача и той тръгна, като сложи автомата си на рамото. Маринка, като Марат, стана малко по-висока и доста по-слаба от последната среща. Все пак нямаше проблем с храната в украинското село.
  Тук те се хранят по норма, очевидно недостатъчна, за толкова интензивна и тежка работа. Марина призна на въпроса на майка си:
  - Да, много искам да ям! Ние дори хващаме земни червеи, измиваме ги и ги опушваме по специален начин, а понякога ги ядем сурови. Гладни!
  Анна попита за здравето. Марина отговори честно:
  - Първоначално мускулите ме болеха много, сънят беше особено болезнен, но сега се включих. Няма нищо друго - работим на чист въздух и на земята. През зимата ще е по-зле, машините са наистина тежки и досадни.
  Мама, спомняйки си предачната мелница, добави:
  - И прашно!
  Маринка попита за Марат. Научих, че момчето е здраво и дори след няколко месеца тежък труд физически се засили и се закали. Зарадваха се. По-малкият брат вече е на седем години и също е силен. Баща ми сега е на тежък труд някъде в Сибир и беше лишен от правото на кореспонденция. Знае се само, че е още жив, в случай на смърт ще има известие.
  Марина каза с въздишка:
  "Ако не беше баща ми, може би нямаше да се занимавам с този бизнес! Да минаваш цял живот в раирана роба и дори да ходиш до тоалетна подред и с песни е кошмар!
  Ана се опита да се усмихне, като отбеляза:
  - Ако няма коментари, след двадесет години, според закона, можете да изпратите петиция за предсрочно освобождаване!
  Марина поклати глава.
  - През първите двадесет години те обикновено не помилват, с изключение на изключителни заслуги... Е, ако разкриете бягство или заговор! - момичето заплашително намали избелените си от слънцето вежди до цвета на презряло жито. - Но аз никога няма да отида на доноса!
  Ана погледна дъщеря си. Смел, като брадичката на Марат, правилни, донякъде заострени черти. В заключение косите на момичетата са обръснати плешиво, но вече са успели да пораснат малко. Бели, златисти къдрици дори започнаха малко да се къдрят. Доста високо момиче и въпреки слабостта си, изобщо не изглежда кокалеста или ъгловата.
  Анна неволно попита дъщеря си:
  - И че ти... Не се ли опитаха да те изнасилят?
  Лицето на Маринка потрепери и тя тихо отговори:
  - Не без това, но... Американците все още са религиозни и не го насърчават... Без разрешението на висшите власти. Но можете официално да се регистрирате в публичен дом и една година от срока ще премине към две!
  Ана не попита. Знаеше, че Маринка само ще се обиди от предлагането на подобни услуги. Сърцето на жената стана още по-твърдо. Момичето отговори с усмивка:
  - Не бъди тъжен... Шансове винаги има! Има още, в живота има много забавления.
  И отслабналата красавица запя, и момичетата вдигнаха в хор;
  Какво се случи с нежната булка
  Аз съм в страдание с черна душа!
  Спомняйки си нейното прекрасно лице,
  Какво пазя, когато вляза в битка!
  Босоноги момичета пееха от името на човека, красива романтика и изглеждаше доста естествено и красиво.
  Спомням си как пътеката се скиташе небързано,
  През спокойни села, пустоши!
  Имаш умни дрехи
  Лесна стъпка и път към манастирите!
  
  И златна трева зрее на полето,
  Бризът разпръсна цялата мъгла!
  Православието ще бъде във вечна слава,
  Светлината на надеждата в молитвите на християните!
  
  Боси крака по пътищата
  Момичето и аз се разкайваме за греховете!
  Поклонете се и вярвайте в Светия Бог
  Той ще претегли живота ти на кантара!
  Охраната се състоеше главно от местни полицаи и изслушваха момичетата благосклонно. Хубави затворници влязоха в ивицата, където премина само това, засенчвайки гръмотевична буря.
  И когато с трясък глас от трона,
  Не си достоен да влезеш в Моя рай!
  Защото светостта на небето
  Не е наличен, дори не мечтайте!
  
  Ти си грешен в ниски, мръсни неприятности,
  Човек трябва да пребъдва и пребъдва от векове!
  Цени се само смелостта в победите,
  Като сливане на една руска армия!
  
  Нашият войник не ходи по механи,
  Пиейки водка, той е отвратен - зло!
  Той е най-силният воин - бурята на света!
  Който се качи в Русия, ще изтрием в лайна!
  
  Момичето ми стъпва по пътеката
  Зад раменете на скъсана кърпа!
  Тя се грижи за ботушите си
  Дадох всичко на Божиите кошчета!
  Всички момичета имаха общо - те бяха роби и боси крака. Повечето от тях вече са високи и едри момичета, но все още има много малки момичета с бръснати глави. Те оставят същите малки, боси отпечатъци. Анна неволно проронва сълза - нещастните пленници на конкистадорския режим. И за кои от тях са били изпратени да работят тежко четиринадесет или шестнадесет часа на тежък труд?
  И вече мирише, черно изгаряне,
  Една орда премина през селата!
  Цялата страна беше разкъсана
  В пепелта и руините на града!
  
  Тогава момичето се възмути,
  - Не, не става въпрос за криене в мазето!
  И отпред с цялата страст попита,
  Защото Исус се обади!
  
  Дадоха й самолет, за да бие нацистите,
  Да летиш, прославяйки този Христос!
  Да е горещо в ясното небе,
  За да затворим небето за Фриц!
  
  Да, тя се бори с цялата си сила,
  И тя се помоли пред иконата на злото!
  Не исках да бъда пленник до гроба
  Унищожени влечугите, а не броят им!
  При тези думи момичетата, дори повечето от тях, се ободриха и забързаха. Ана също гребеше боса в топлата кал. И тя беше доволна. Сякаш се връщаш към собствената си младост. Големи камъчета по пътищата гъделичкат голата подметка и умората се отдръпва от това и показва бодрост. И въпреки че по-нататъшното продължение на романса е много тъжно, Анна се усмихва широко.
  Но в последната битка се оказа зле,
  По някаква причина резервоарът за газ се спука!
  Имай милост, моля се, викам към Бога,
  Жалко, ако момичетата горят!
  
  Исус ми отговори строго
  Страдах за теб, страдах!
  А сега повярвайте ми - няма ковчег,
  Всевишният възкреси падналите!
  
  И сега твоята булка е на небето
  Добре е за нея, той сам избърса сълза!
  Повярвай ми, има място и за теб
  Ще сбъднете мечтата си!
  
  Просто знайте - служене на Русия,
  Това е начинът да угодите на Бога!
  Какво да бъде щастлива цялата планета,
  Необходимо е да служим на Родината с цялата крепост!
  
  Основният грях е да отвърнеш отечеството,
  Не отивайте да се карате - лягайте в храстите!
  Предпочитам ролята на нещастен шут,
  Без да познаваш красотата на Господа!
  
  Така че идете и отмъстите на нацистите,
  Исус говореше толкова зловещо!
  Димът ще изчезне в ароматния въздух,
  Ще има време за мир!
  
  ИНТРИГИ НА ХИМЛЕР И ФЮРЕР СЪС СТРАТЕГИЯ
  Втората световна война придоби по-продължителен характер, тъй като фюрерът реши вместо ракетната програма на FAA да инвестира в народен боец. Машината е лека, евтина и лесна за производство. А XE-162 влезе в серията през далечната 1943 г. В същото време Хитлер изслуша Ромел и изтегли германските и италианските войски от Африка. В резултат на това германците запазиха осем изгубени в реалната история дивизии и много техника, плюс значителна италианска сила.
  В резултат на това Сицилия беше по-добре покрита от войски и десантът на съюзниците завърши с поражение.
  На Курска издатина Хитлер също отложи отстъплението, в този случай, поради желанието да изпробва и Тигър-2, и Пантера-2 в битка. През август най-накрая Сталин заповяда да се атакува по посока Орил и Харков.
  Германците са имали по-ефективна техника в отбрана и са разкопали много укрепления.
  Но Червената армия имаше превъзходство в силите. Особено забележимо в посока Орел. Но Червената армия напредва много бавно. В посока Харков германците дори успяха да отблъснат офанзивата на юг, където командваше Майнщайн. На Орел битките се проточиха до късна есен, но Орел все още беше превзет. И бяха успешни.
  Но много тежки загуби, нокаутирайки много от техните войски. После настъпи пауза. Съветските войски компенсираха щетите. Немците се окопаваха... Производството на танкове расте... Пантера-2 не влезе в производство. Хитлер не хареса, че теглото на танка се увеличи значително. И тогава танкът не се оказа така, както искаше фюрерът. И двигателят е още по-мощен не е готов. Тигър-2 е много мощен танк, но голямото му тегло също е минус. Но с танковете германците все още не са направили перфектен модел. "Пантера" наистина е машина, превъзхождаща Т-34-76, доста значително. Но СССР има по-мощен и усъвършенстван танк Т-34-85, който вече е много по-нисък от Пантера по предна броня и бронебойни оръдия.
  Германците искат да създадат нещо по-съвършено. "Пантера" основният немски танк е доста слаба бордова броня.
  И има една слабост от противотанковите пушки при стрелба отстрани.
  Нацистите имат, но силни самолети и изтребители. Особено много силните и евтини XE-162 са много здрави и могат да смажат врагове в небето.
  И съюзниците започнаха да се стискат във въздуха. И, разбира се, Червената армия също.
  През зимата обаче съветските войски започнаха да напредват и изтласкват нацистите в центъра ...
  Битките се разиграха в небето... Много добре XE-162 се приближи до Хъфман, който уверено отбеляза и увеличи инерцията. Неговото представяне беше по-високо, отколкото в реалната история.
  Но през зимата германците отстъпиха... През декември военните действия се възобновиха с нова сила. През есента и зимата за германските танкове става по-трудно да се бият. А подреждането на шасито в шахматна дъска породи много проблеми. Сняг и кал, запушени между пързалките, и замръзване през нощта, пречеха на движението. Съветските танкове, превъзхождащи врага по мобилност, от време на време нанасяха изненадващи удари, действайки на принципа на нападение и отстъпление.
  Германският фронт рухна през зимата. Нацистите загубиха Харков, Белгород и по-голямата част от Донбас. Но все пак поражението им не беше толкова съкрушително, както в реалната история. Пълното отсъствие на втори фронт, големият брой танкове, използвани от Fritz, включително тежките Тигри, голямата мощ на авиацията, в частност много ефективния щурмови самолет Focke-Wulf, оказват влияние. Освен това в битките участват и италианските части, които, примесени с немските, водят не толкова зле.
  Военното изкуство на Майнщайн и Ромел също оказа влияние.
  Нацистите бяха изгонени от Донбас, но те успяха да се укрепят на допълнителни линии, запазвайки част от левобережната Украйна. През март съветските войски, хвърляйки допълнителни резерви в битка, достигат на някои места Днепър, но не успяват да форсират реката.
  Освен това мартенското настъпление край Ленинград също не беше успешно. Германците, разчитайки на силни укрепления, все още успяха да се задържат под града. И съветските войски, изпитващи недостиг на резерви: основните сили пробиха на юг, само се вклиниха на разстояние до тридесет километра в зоната на коронния удар.
  Но във всеки случай Червената армия отново напредна и нацистите бяха отблъснати. И дори масовото производство на "Пантери" и "Тигри" не помогна на нацистите. И СССР се появи ИС-2 и Т-34-85. Вярно е, че Фриц разработи и "Пантера" -2 с малка кула и "Тигър" -2 с по-усъвършенствана форма и оръжия.
  Но основното нещо, с което Фриц свързаха надеждата си, бяха реактивните самолети и ME-262. До юни 1944 г. те вече имаха над хиляда от тези реактивни изтребители. Химлер се надяваше да постигне надмощие във въздуха и да използва своето чудо-оръжие.
  Сталин разбра, че трябва да атакува. Основният удар на съветската армия висеше в центъра. Операция "Багратион" започва на 22 юни 1944 г. Смоленск все още беше под германски контрол, а отбранителните линии на Фриц бяха разработени в инженерно отношение. Да, и тактическа изненада не можеше да бъде постигната. Врагът очакваше това. Въпреки това Фриц не се съпротивляваше. Линията им на защита, макар и не веднага, беше пробита. Силата на съветската артилерийска подготовка и героизмът на съветските войници също оказват влияние.
  Но германците не са толкова прости. Те направиха втората и особено третата линия на отбрана най-мощна. Химлер, за разлика от Хитлер, се вслуша в съветите на експертите и използва по-еластични линии. Коефициентът на загуби остава значителен в полза на германците и те широко използваха своите бронирани танкови юмруци. Трябва да се отбележи, че "Пантера"-2 се оказа много силен танк, с отлична броня на челото и мощно бронебойно оръдие. В защита този танк е доста приемлив.
  Добре се доказа и новото немско самоходно оръдие Е-10, с много нисък силует и ниско тегло, с отлични шофьорски характеристики. ME-262 също демонстрира жизнеспособност, отлична скорост и мощни оръжия. Ефективно изглеждаха и HE-162, както и бомбардировачът Arado.
  До 8 август съветските войски освободиха Смоленск, но до края на месеца напълно изчерпаха своите настъпателни способности, без да започнат битката за Беларус. Победата беше още много далеч. Но германците не можаха да постигнат нищо и бавно се отдръпнаха.
  Войната на изтощение обаче изтощи и двете страни. Но СССР продължи да компенсира щетите. Но германците значително се подобриха във въздуха. Новите съветски Як-3 и LA-7 можеха само частично да компенсират пропастта в реактивната авиация.
  Германците, използвайки качественото си превъзходство в авиацията, в по-голямата си част доминираха във въздуха. И в танкостроенето голяма роля започна да играе танкът от серия Е. По-точно за момента самоходните оръдия - Е-25 с 88-мм оръдие, Е-50 със 105-мм оръдие и Е-10 със 75-мм оръдие от Пантера.
  След няколко месеца почивка в началото на ноември 1944 г. съветските войски подновяват настъплението си в ленинградско направление. Този път германското разузнаване беше на върха, а повлия и използването на най-новите реактивни шпионски самолети с много точна оптика. Германците успяват да отворят концентрацията на съветските войски, за да изтеглите силите си.
  Но все пак в условия на сняг и слана се оказа изключително трудно за нацистите да удържат фронта си. След изключително кървави боеве, през януари 1945 г. блокадата на Ленинград рухва. Градът се оказа хвърлен от окови... И нов голям успех на съветските войски.
  Вярно е, че в центъра на януари не беше възможно да се развие пробив. Твърде много съветски войски реализираха загуби. Но все пак до началото на февруари фриците бяха изтласкани обратно към Днепър и те губеха територия след територия.
  Въпреки това, през март Майнщайн, който все още имаше опорни точки в лявата Украйна, започна голяма офанзива. Немците атакуваха през нощта, използвайки по-модерни устройства за нощно виждане на танкове, както и най-новата разработка на "Лъва", клекнало превозно средство с дълга мощна дула. Освен това масово се използват както E-50, така и Sturmtigers - много мощни пробивни оръжия.
  За първи път след контраатаката на Майнщайн през март 1943 г. германците успяха да постигнат значителен успех, да превземат Полтава, Петразаводск, Херсонска област, да деблокират Крим и дори да влязат в Харков. Съветското командване, отчаяно преразпределяйки резервите, успя да спре настъплението на фриц и дори да ги изгони от Харков през април, но твърде тежките загуби попречиха на успеха. И двете страни бяха доста изтощени до май 1945 г.
  Химлер предложи мир на Сталин при умерени условия: всеки запазва това, което е успял да залови, ние разменяме пленници за всички. Няма нужда да се плаща обезщетение, а търговските отношения се възстановяват.
  Сталин обаче отказа подобни условия. И той изрази готовността си да отстъпи на германците териториално не повече от границите на 1 септември 1939 г.
  В този случай самите германци би трябвало да се оттеглят до голяма степен на Запад. И след като усети вкуса на победите, Хитлер отказа този вариант. Освен това реакционните сили дойдоха на власт в Съединените щати, които тласнаха радикалните фашисти по всякакъв възможен начин към война до победен край.
  И през юни 1945 г. бойните действия се възобновяват с нова сила. Съветските войски атакуват нацистите в Украйна. Започна яростна размяна на удари. За щастие на Червената армия, германците нямаха ламинарна струя в дисковата плоскост и в резултат на това колата им се оказа недостатъчно издръжлива и ефективна. Въпреки че летателните му характеристики бяха впечатляващи.
  Не са много успешни германците и танкът Е-100. Твърде тежък с остаряло оформление, този мастодонт не оправда очакванията. Въпреки че пистолетът, трябва да се признае, се отличаваше с бързата си скорост на стрелба. Но "Лев" -2 трябва честно да превъзхожда всички съветски модели танкове, дори ИС-3. Но войната не може да бъде спечелена само от царя на животните.
  Боевете в Украйна продължиха с различен успех, много градове смениха собственика няколко пъти. Германците се отдръпват, за да развият офанзива в центъра, но се натъкват на противотанкова отбрана, силно наситена с артилерия, и затъват. Цялото лято премина в състояние на динамично равновесие. Но през септември съветските войски възобновиха настъплението си. Въпреки че въздухът все още беше доминиран от Луфтвафе.
  Битките бушуваха с нестихваща упоритост. Но през октомври Япония капитулира след нови атомни бомбардировки.
  Така военните на САЩ и Великобритания развързаха ръцете си. Приета е доктрината за невоюващата съюзническа помощ. Войски, доброволци, оборудване и оборудване започват да се доставят на Третия райх. В същото време Испания, Португалия, Аржентина, а след това и някои други страни, по-специално Турция и Швеция, влязоха във войната със СССР под американски натиск.
  Ситуацията се нажежаваше...
  Турската армия, наситена с шермани и першинги, започва да пробива южната съветска граница. Те успяват през ноември 1945 г. да обкръжат Ереван и да превземат по-голямата част от Батуми. Германските части отново нахлуват в Харков, окупирайки този многострадален град. Те надвиснаха над южния фланг на съветските части. Ситуацията беше заплашителна.
  Сталин поиска изравняване на фронтовата линия. Но дори идващата зима не донесе промяна, тъй като бомбардировките на съветските градове значително се засилиха. Натискът от Запада се засили.
  През зимата на 1946 г. е възможно само да се превземе Харков и да се избутат германците в центъра, като отново се стигне до Днепър. Но през пролетта битките пламнаха с отмъщение. Германците, използвайки американски и британски танкове, започнаха да настъпват на юг.
  И момичетата се караха...
  И те се бориха с голяма смелост и момчетата бяха пълни с бойен ентусиазъм и имаха приключения.
  - Добре пееш Димка! Петка забеляза и потупа приятеля си по рамото.
  Но сега ни трябва... - Тук подземното момче се поколеба и погледна въпросително към небето. Той сякаш търсеше улики там. Трите слънца сякаш намигнаха на хлапето в един глас.
  Комсомолката Лариса постави пръста си на устните си и каза тихо:
  - Не прави шум. Твърде видими сме. Трябва да се приближите до най-близкото имение и да се смесите с работниците.
  Димка възкликна с ентусиазъм:
  - Великолепна идея! Тук ще уредим въстание на Спартак или Емелян Пугачов!
  Лариса тъжно отбеляза:
  - По-лесно е на думи, отколкото на практика... Но не губете надежда момчета. Да ме последваме...
  Момчетата, енергично пляскащи по босите си подметки, се движеха покрай пътя. Тревата беше много гъделичкаща, наглед мека, но скоро краката на момчетата и момичето започнаха да сърбят, сякаш са ходили по коприва. И наистина исках да се смея. Все едно те носят до петата с щраусови пера.
  Излишно е да казвам, че е смешно, но след около десетина минути - вече е непоносимо и боси крака, зачервени от гъделичкане, сами изнесоха на асфалта. Тук е много по-лесно, въпреки че по инерция продължава да сърби петите.
  Петя между другото отбеляза:
  - Нещо отиваме, отиваме... И нищо около нас не се променя. Сякаш се лутаме в кръг?
  Дима се съгласи.
  - Да... Тук се вижда нещо толкова омагьосано...
  Лариса примигна объркано и отбеляза:
  "По дяволите... Независимо дали ви харесва или не, ще трябва да слезем от това шаси, ако искаме да видим нещо.
  Петка промърмори:
  - Или аванс... Което обаче е едно и също нещо!
  Момчетата отново неохотно стъпиха на тревата. Димка си спомни как беше заловен преди няколко години. Тогава германците го караха, още съвсем дете, бос през снега. За щастие тогава той имаше смелостта да не се раздели. Вероятно едно русо хлапе с червени като гъши крака не изглеждаше опасно за Фриц. Той беше добре бичуван и изхвърлен от затвора. Въпреки че по това време Димка вече щеше да убие германци за негова сметка.
  Ходенето бос в снега не изглеждаше толкова страшно за едно закоравено момче. Въпреки че, когато краката му най-накрая се втвърдиха и той престана да усеща нищо, той беше сериозно уплашен: изведнъж ще остане инвалид. Въпреки това светците ходили боси през цялата година и не умрели, и пръстите им не паднали. Така че може би не си струва да се паникьосвате. Краката наистина започнаха да болят в топла колиба, когато се затоплиха. Изтезанията, разбира се, са тежки и обичани от нацистите. Особено обичат да карат жени и деца в преспи. Възрастните мъже обикновено са измъчвани по различен начин.
  Димка, спомняйки си как той плесна по снега, а зад него беше бутнат с щик от фашист, се усмихна. Изтърпя го, значи ще изтърпи гъделичкането. Освен това, въпреки че Лариса е момиче, тя върви уверено и дори прави крачка.
  Петка, за да отвлече вниманието от силния сърбеж в стъпалата, зададе интересен въпрос на комсомолката:
  Какво мислите за монотеизма?
  Лариса се изкикоти и лукаво отбеляза:
  - Добър въпрос за някой, който също е достатъчно възрастен, за да се присъедини към комсомола ...
  Димка, която също се интересуваше от тази тема, отбеляза:
  "Нямаме причина да вярваме в един Всемогъщ Бог. И ако е така, тогава монотеизмът е измама!
  Лариса отбеляза със скептицизъм:
  - Значи наистина няма причина? Тома от Атина даде пет доказателства за съществуването на Бог.
  Петка се оживи и наостри уши:
  - Какви доказателства? И аз чух, че са пет, но не знам какво влагат в себе си?
  Лариса отговори на това с усмивка, стържейки тревата с безмилостно гъделичкащите си подметки:
  - Първо... Всичко има първопричина. Ако има пиле, значи е имало яйце, от което се е появило пилето, а ако е имало яйце, значи е имало и пилето, което го е снасяло. Трябва да има подобна първопричина за Вселената. Тома от Атина вярвал, че такава първопричина е Всевишният Бог!
  Петка потърка сърбящата си пета по хлъзгав ствол на дърво, сякаш покрит с люспи, и зададе наивен и в същото време по детски мъдър въпрос:
  - Ако всичко има нужда от първопричина, тогава коя стана първата причина за Бога?
  Лариса сви рамене и отбеляза:
  - Да, това е най-уязвимото в строежа на Тома от Атина. Той изисква да приеме Бог чрез вяра като първопричина, но в същото време не обяснява защо съществуването на първопричините е необходимо за самата Вселена, но не и за нейния Създател.
  Димка, скачайки като маймуна, предложи:
  - Възможно е Създателят на вселената да има свой Създател и този Създател да има свой и така до безкрай...
  Петка поклати отрицателно глава.
  - Не, това е абсурд... Учителят в училище каза: материята е вечна и непрекъснато се трансформира, като по този начин поражда светове във Вселената. А на въпроса кой е пуснал механизма за трансформация, тя отговаря - природата!
  Димка отново изказа много интересна мисъл:
  "Значи природата е Бог!" Като се има предвид, че...
  Петка с удоволствие вмъкна сложна дума:
  - Пантеизъм! Това е, когато свързвате Божественото и природата?
  Лариса, нервно скачайки, попита момчето:
  - А ти сам как си го представяш?
  Петка вдигна объркано рамене и отговори:
  - Някак си нямам представа!
  Дима, каза фразата, прочетена в книгата на Александър Дюма: "Тридесет години по-късно".
  - Бог е на повърхността на всяко нещо...
  Момчетата мълчаха. Разговорът стана твърде възвишен за съветските тийнейджъри на четиринадесет години. След това се изкачиха там, където самите те не разбраха.
  Да, и гората свърши ... Полетата се простираха. Острото виждане на Димка различи поредица от селяни, работещи усърдно на полето. Момчето забави темпото. Излязоха на пътеката и билковият сърбеж леко утихна. Можете да отидете така, че да не бъдат забелязани от терена.
  Острооката разузнавач Лариса също разгледа не само работниците, но и трима рицари в сини костюми, гледащи към работа, както и няколко бягащи животни. Димка с изненада отбеляза:
  - Да, това са триглави кучета!
  Петка подсвирна и изсъска:
  - Куче може да хапе, само от живота на кучето ...
  Лариса премести очи и започна да се вглежда по-внимателно. Самата тя знаеше много малко за този свят. Имаше за какво да се изненадам. Първо, сред селяните нямаше възрастни. Работеха само деца, но също, което е странно, не по-малки от десет години и не по-големи от четиринадесет. Като човек, почти всички руси, космати или светлочервени, може би само няколко тъмни глави.
  Толкова хубави момчета, лошо облечени, всички боси без изключение. Доста подобно на Средновековието. Едва сега виси счупен прожектор, а на полето се вижда нещо подобно, като полуразглобен реактивен самолет. Има само трима рицари на стражата и стотици селски деца, но всички се подчиняват. Децата изглеждат весели, здрави, загорели, работят с ентусиазъм. Това е забавно, те дори пеят нещо.
  Това донякъде напомня вълнението на битката от полето, когато учениците помагат на старейшините.
  Инструментите на труда са най-примитивните: лопати, гребла, коси. Без механизация. Момите дори се впрегнаха в ралото и го влачат сами, вместо коне.
  Петка отбеляза ядосано:
  - Леле - експлоататори!
  Димка, припомняйки едно литературно произведение, отбеляза:
  - Спомняте ли си как беше с Лео... Тоест, извинете, Алексей Толстой направи революция на Марс...
  Петка се изкикоти и предложи:
  - Имаме само трима и трима рицари. Нека се промъкнем до тях, да ги застреляме и да направим революционен призив!
  Лариса поклати отрицателно глава.
  - Триглавите кучета не ни позволяват да се промъкнем, а воините имат лъкове и може би стрелят доста точно. Тук е необходимо да се реши с ума.
  Димка погледна Лариса и отбеляза:
  - Малко си надраснал... Тук все още можем да се смесим с момчетата и да разберем какво е...
  Момичето с хубаво лице се съгласи:
  - Точно така, отидете при тях с разузнаване ... Аз лично не разбирам много тук!
  За професионалните скаути заобикалянето на триглави кучета е труден проблем, но разрешим. Момчетата обаче решили, за да не вдигат излишна суматоха, да действат скрито и естествено.
  Но тогава Петя изведнъж забеляза:
  - Ами езиковата бариера? Живи ще ни хапят!
  Лариса утеши Петка:
  - Но не се притеснявайте... Как ще разбираме езика им, а те ще си помислят, че ние говорим на техния език.
  Дима предложи:
  - И тогава да изтичаме при рицарите и да кажем, че сме изпратени от съседно село за помощ. Така ще бъде много по-естествено.
  Лариса махна пренебрежително с ръка.
  - Опитайте... надявам се да успеете. Просто не прекалявайте!
  Момчетата, без да се замислят, започнаха да бягат. Планът беше твърде прост.
  Момчетата и Лариса отново се върнаха в реалността с голямо съжаление. Пак се озовахме в затвора и най-лошото от всичко, германците, като видяха, че троицата е вдъхновяваща, ги заведоха на разпит. Този път измъчваха с мангал. Намазаха с олио голите подметки на момичето и момчето, а отдалеч поставиха горещ пламък. Такова мъчение може да продължи петнадесет или двадесет минути и да бъде много болезнено. Но краката не бяха осакатени и в продължение на няколко дни изтезанието можеше да се повтори. Тримата издържаха този пламък, който почти докосна петите, и тогава Лариса започна да пее;
  Бях девойка на багажника,
  Обичайният бос комсомол...
  В крайна сметка Сталин, Ленин са едно семейство,
  И се чувствам неудобно сред тях!
  
  Те измъчваха момиче в плен,
  Токчетата бяха изпечени с нажежен огън...
  Но аз не се поддадох, вярвай на врага -
  Само комунизма е даден на момичето от светците ...
  
  Да построим рай във Вселената
  Нека гласът да тече много звучно ...
  Момче, не бъди тъжен и не се отегчавай
  Боси момичета тичат през локвите!
  
  Вярваме, че в битката ще спечелим Вермахта,
  Въпреки че фашизмът изглежда не знае мярката...
  С него е Сам от ада, зъл херувим,
  И така огромна загуба!
  
  Капитализмът реши да даде фашизма,
  Техните оръжия, танкове, капитал...
  Смазани сме от безмилостния дявол и крадец,
  На предателите се обещава мед, банани!
  
  Но какво да правя, ако съм в плен
  Белезниците здраво оковаваха ръцете...
  вися гол на стелажа за час,
  И тежестите на босите крака висяха ...
  
  Но момичето не се поддаде на врагове,
  Как не измъчваха злите фашисти...
  Нека бъде срам за Хитлер,
  Ние сме воини на войната, а не пацифисти!
  
  Водят ме почти гол, за да ме застрелят,
  И под краката на боси снежни преспи ...
  Господ явно не искаше това.
  Аз съм в лицето на актуализацията за принцесата!
  
  Примката на момиче, увита около врата й,
  И момичето беше издърпано здраво ...
  Да, наказанието вече е за грехове,
  И те чакат нацистите, знайте хвърлените куршуми!
  
  Но какво е, опашката се спука,
  И едно момиче падна от бесилката...
  Счупено фашистко влечуго, известен пост,
  И партизанско нападение - дребни неща!
  
  Бях пребит, отново съм в редиците,
  Боря се с фашистите много смело...
  Обичам Исус и Сталин
  И не ми е жал за подлия Адолф!
  
  Вече в Берлин, опознайте нашите танкове
  И половината Европа беше освободена наведнъж...
  Раят скоро ще бъде на цялата планета,
  Само една крачка към комунизма, а не километри!
  Нацистите, изправени пред такава смелост, бяха шокирани. Още няколко пъти удряха момичетата и момчетата по гърбовете с нажежена тел и ги изпращаха обратно в каземата.
  Времето беше горещо и в килията беше приятно. Само че сега голите подметки в мехури гореха много, а гърба, прерязан от нажежена тел, болеше.
  Лариса утеши Петка и Дима:
  - Виждате ли, с всяко ново време все по-лесно понасяме това мъчение. Сега ще имаме време за почивка и сън.
  Дима отбеляза:
  - На най-интересното място сънят ни беше прекъснат. Колко досадно.
  Петка изрази увереността си:
  Но този път вярвам, че ще успеем!
  Лариса сложи ръце на вратовете на момчетата и започна да магьосва. Тя също много искаше да бъде бързо, в нов свят, откъдето може да бъде донесено спасение в СССР.
  Момчетата попаднаха в сън, но изобщо не видяха това, което искаха да видят.
  А именно как момичетата се измъчват и карат първо боси в снега, а след това в нагорещени въглени.
  Това обаче вече е косвена история... Още един фрагмент от сън с Хитлер проблесна.
  Хитлер не само изрази желание да наблюдава полета на първия германски четиримоторен реактивен бомбардировач Ju-487 със скорост от над 1100 километра в час, но и лично да седне на кормилото на самолета. Кърт Танк, който наблюдава развитието, извършено от французите, енергично възрази срещу това:
  - Машината, след титаничен труд, току-що е въплътена в метал. Не можем да рискуваме живота на фюрера.
  Поддържан танк от фелдмаршал Кисилринг:
  - Това е почти първият полет, който ще направим призори на 27 юни 1947 г. Автомобилът има акцент - сравнително малка площ на крилото, което намалява аеродинамичното съпротивление и позволява на стратегическия бомбардировач да ускори до 1200 километра в час. Но натоварването на крилата се увеличава драстично и това е риск!
  Самият Хитлер не беше твърде нетърпелив да се развихри, но остави потомството да си спомни смелостта му. Самият фюрер, вегетарианец, се надяваше, че просто ще бъде разубеден. Германците отчаяно се нуждаят от нова кола, още повече, че САЩ трябва да бъдат победени в областта на подобни разработки.
  Проектът на танка ТА-600 с осем двигателя се забави доколкото беше. Първоначално планираната скорост от 860 километра в час вече не можеше да отговаря на фюрера. Следователно беше необходимо да се преработи и чрез паралелно инсталиране на реактивни двигатели. Сега скоростта на машината трябва да се увеличи до 1220 километра в час, което ще даде възможност да се бомбардира всяка точка в СССР почти безнаказано, но ще отнеме много време за възстановяване на механизма.
  Възникнаха определени проблеми с въоръжението на машината. Експертите съвсем основателно смятаха, че 16 (!) въздушни оръдия, от които 13 - 30 мм, вече са твърде много.
  Друга машина, която също е готова за излитане на 7 септември, беше XE-377. Този бомбардировач трябва да замени по-рано не особено успешния XE-277.
  Самата идея за създаване на тежък пикиращ и реактивен бомбардировач беше много сложна по отношение на дизайна. Макар и печелившо. При гмуркане точността на бомбардировката е много по-висока, отколкото от хоризонтална равнина, а малък брой самолети могат да деактивират стратегически и промишлени съоръжения.
  XE-277 се оказа бомбардировач на голяма надморска височина, дори и все още да не е реактивен. Той изкачи 15 километра и можеше да бомбардира градовете безнаказано.
  Но в същото време колата запази способността да се гмурка, като XE-177, без да се разпада от претоварвания.
  Най-новият дизайн XE-377, вече реактивна версия на бомбардировача и много страхотен, способен да изравни много градове и села и ефективно да унищожи промишлени съоръжения.
  Обещаващите машини превъзхождаха американските и британските колеги, което караше Хитлер да се чувства като пуйка, прехранена с бисквити, на фона на селските пилета, дъвчещи просо. Но в този случай, освен че обмисляше нови машини, фюрерът се притесняваше и от по-належащ проблем? Къде да ударим с авиационна и бронирана палка? Макар и с мощна палка, но...
  Нимиц заяви строго:
  - Нашите стратези смятат, че освен удара към Москва, част от силите трябва да се придвижат на юг, като развиват и офанзива в посока Алма-Ата и Куйбишев!
  Хитлер, без особен ентусиазъм, отговори:
  - Вече сме обсъждали това повече от веднъж! Стигнахме до заключението, макар че е нецелесъобразно, но ще ударим в различни посоки.
  Нимиц кимна в знак на съгласие и добави:
  - Освен това във всички региони трябва да се проведат избори за украинската Рада. Включително Ворошиловград и Донецк, където се формират партизански зони. Не можем да имаме малък парламент!
  Майнщайн, без да вдига поглед, погледна през бинокъл - как четиримоторният Ю-487 набира височина там и в същото време забеляза:
  - Офанзивата трябва да започне не по-късно от 20 юли... Метеорологичните условия са много натискащи за нас. Ако съпротивата на руснаците се проточи, тогава... Ще започне да вали и още повече ще падне снежна преса и ние вече ще трябва да се грижим за собственото си оцеляване.
  Хитлер каза с уверен тон:
  - Офанзивата ще започне на 21 юли. До този момент всичко ще бъде готово. Ударите ще бъдат нанесени наведнъж на пет места. От три посоки настъплението беше насочено към столицата на Русия, в две към Централна Азия и Куйбишев. Като цяло, посоките са дефинирани. СССР трябва да бъде изведен от действие преди Нова година. Ако не напълно, то поне в по-голямата си част.
  Тук образът на дивата мечта беше прекъснат и децата отново се възстановиха по пътя си.
  
  КРАЛСКА И ВИСОКА БОЙНА МИСИЯ
  Група момичета изпълниха мисия - защита на най-уязвимата точка в позицията на руските, царски войски по време на Първата световна война.
  Наташа дори каза:
  Един пропуснат момент в битка ражда робство от векове!
  И момичетата избраха много агресивен и мощен танк за себе си и се изправиха срещу кайзеровата Германия.
  Момичетата на танка продължиха да унищожават германците и стреляха по пехотинците. По-точно Алис стреля от картечници, а Наташа стреля от оръдие. Максимка управляваше високоскоростен танк, а Анжелика, като най-здравата и едра жена, активно, като кобра, танцуваща под мелодията на факир, стреляше снаряди.
  Но сега четвъртият клъстер от батерии беше разбит и тогава доставката на тридесеткилограмови снаряди приключи. Въпреки това, повече от половината от всички германски оръдия, концентрирани в тази област, вече са унищожени. Освен това свършиха и амунициите. Четиридесет хиляди германци намериха смъртта си, но боеприпасите бяха изчерпани.
  Сега момичетата трябва да го напълнят. Но опитайте се да намерите правилния калибър в двадесет и първи век. Същото нещо и с амунициите. Танкът спря и воините, заедно с Максим, атакуваха петата група батареи.
  Анжелика се зарадва особено на това, така че сега, вместо да носи унизително миди, може да се покаже в цялата си красота!
  Тук Анжелика нанесе съкрушителен удар с бос крак по челюстта на войник на кайзер Германия. Той излетя от удара и свали още петима немски войници.
  Наташка също държеше грамофона, а Алис, отклонявайки се от изстрела, удари фрица в слабините много болезнено. Максим предпочете да нокаутира германеца с юмрук.
  Квартет воини: три вечни момичета и едно момче влязоха като игла в позициите на войските на кайзера. Прескачаха с боси пети през парапета и оседлаха немските картечници. И техните собствени куршуми се изсипаха върху Fritz.
  Маса от трупове изпълни редута на германските кайзерски войски. Квартетът, който бързо се втурна към укрепения пункт, сега бушува през него като ято диви тигри. Немците не са очаквали, че сте красиви полуголи момичета и момчета, ще бъдат притиснати така. И че плюещите куршуми могат да летят без пропуск.
  А воините, заедно с момчето, носеха картечници, ленти влачени зад тях и стреляха безмилостно по врага.
  Максим, това издръжливо вечно момче, пееше:
  - Аз съм кръвожаден! Аз съм безмилостен! Аз съм руски рицар - Бармалея!
  Анжелика е жена с много приятно лице, смела брадичка и огнени кичури коса, които при удар от германците ги изгаряха в най-буквалния смисъл на думата. Момичето-рицар добави в песнопение:
  - И нямам нужда! Без шоколад! Без мармалад! Победи Фриц с удар! Победи Фриц с удар!
  И когато нейните големи, но не лишени от грация крака се удариха, черепите на войниците на кайзера бяха конкретно счупени! Освен това момичетата и момчето хвърляха стоманени предмети по опонентите си с боси пръсти. Така те удариха фрица с цели пачки изгорени банкноти.
  Така те скочиха към батареята, от която германците стреляха по руските войски. И картечните изстрели покосиха всички артилеристи наведнъж.
  И воините запалиха кутиите с амуниции с краката си. И започнаха да унищожават батериите.
  Бойните комплекти бяха разкъсани, разпръснати с фойерверки, убивайки германците със стотици и хиляди.
  Самият квартет остана неуязвим. Не можеха нито да го ударят, нито да ги закачат с щикове: силна магия! И воините вървяха и вървяха, и косеха, сякаш култиватор вървеше през гъсталаците. И всички воини бродяха, скитаха и галопираха, преодолявайки всички нови граници на унищожение.
  Четиримата дори пяха в един глас;
  Ние сме рицари - меч и огън,
  Нека ги разкъсаме всички като животни!
  Ще издадем фактура - настъпи глоба,
  Не ставайте наш рицар папагал!
  
  Ще станем готини като орли
  Да помете разни зли духове наведнъж!
  Познайте нашите готини синове на Отечеството,
  Отхвърляме нашето предизвикателство към вечността!
  
  Колко красиво бушува войната
  В която горят народите...
  Сатана дойде от подземния свят за нас,
  Зад него пръчки фашистки изроди!
  
  Ще дадем на момичетата трудно в лицето,
  Ще счупим нацистите като клон...
  И тогава нашият войник ще стане господар,
  Нека розите на май цъфтят великолепно!
  
  Постигнете, ние сме в състояние да знаем много,
  Издигнете силите си над звездите...
  И така великият воин се бие и се осмелява,
  Ще направим заплашителни гробове!
  
  Вижте, тогава ще има войн,
  Всичко е ново и като клен...
  И вярвам, че неприятностите ще ни подминат в битка,
  Станете рицар, опитен боец!
  
  Тук с мощен удар той покоси цял полк,
  И с него два полка бяха напоени ...
  И фюрерът на дракона, така че гадният да е мъртъв,
  И ние сме славни мили до звездите!
  
  Тук кайзерът пусна сълза от страх,
  Моля се за вашата милост!
  Имаме много насилствени сили,
  Ще бъдем в пълно облекло!
  
  Когато влезем в този Берлин с три цвята,
  И цар Николай става Бог,
  Народът ще реши пътя в безкрайните сили,
  Не съдете монарха толкова строго!
  
  Проблемите около Отечеството няма да изчезнат тогава,
  Величието ще бъде Слънцето...
  Злата орда на кайзера ще се разпръсне,
  Нека сърцето бие в отпадналост!
  
  С красиво момиче ние славно минаваме,
  През нашите руски простори!
  И ще бъде страхотно за нас със семейството заедно,
  Вярвам, че щастието ще дойде скоро!
  И воините завършиха разрушаването на тази крепост. Истина
  Анжелика, този биволски воин получи малка рана в могъща
  рамо. Някъде все още леко пробити защитата. Е, Магоматрицата не винаги е перфектна.
  Алис също изгори малко краката си. Красивото момиче, въпреки че го боли, никак не се отразява на точността й.
  И битката продължава. Изхвърляйки празни ленти, като изкормени боа, момичетата се заредиха със заловени картечници и кутии с боеприпаси. Анджелика локализира болката в рамото си и натовари резервоара с припаси до пълен капацитет. След това Максимка скочи и мощната машина продължи да унищожава нацистите, или по-скоро войниците на кайзера.
  Вечното хлапе просто смачка няколкостотин войници с гъсеници. След това заедно Алис и Наташа откриха огън от заловени картечници по немската кавалерия и пехота. Изтреблението протичаше с такава скорост, на която всеки Рамбо би завидял. Но групата им влезе в шести укрепен район. Там и подредена нова заря. И освен че стреляха от картечници, момичетата все още хвърляха с крака снаряди, уловени от фрица.
  В състояние на борбен екстаз, Анжелика започна да крещи с пълна сила;
  Който вярва в безсмъртието, живее вечно, защото наистина умират само онези, които вярват в собствената си смърт!
  Понякога за ловеца е добре дивечът да не е попаднал, защото бронята му е като хартия, а веригите на капана са като тънка нишка!
  Търпението е ключът към победата, ако не е съчетано със смирение пред лицето на злото!
  Смъртта, като пристанищна курва, виси около всички, но идва само при тези, които имат по-куха глава от портфейл!
  Дължината на рицарското родословие е отлична мярка за височината на импулсите и величието на духа!
  Врагът също не е довършен, както често болестта не се лекува, само ако последната може да изчезне от само себе си, без да бъде излекувана, тогава няма начин да се избегнат усложнения от незавършено отхвърляне!
  Бягството все още може да има смисъл, но безсмисленият полет няма спасение!
  Страхливецът умря, преди да види първия куршум, смелите ще бъдат първи в живота, въпреки куршумите!
  Една телесна повреда може да бъде коригирана с малък успех на човешката наука, но Висшият разум понякога е безсилен преди да коригира моралната деформация!
  Войната е вид лудост, за която се подготвят талантливите и мъдрите и която само истинските гении могат да избегнат!
  Няма пълна почивка дори в гроба, няма пълна почивка дори в съня, което означава, че е невъзможно да се уморите повече!
  В нашия свят нищо не се дава за нищо, дори се предава дори за счупена стотинка!
  Дяволът е нарисуван грозно, но най-ужасното нещо в нечистото е способността да сервира отрова в хубава обвивка!
  Войната мирише на изгаряне, но понякога отказът от война мирише много по-зле!
  В действителност няма скучни битки, има само посредствена екранизация на битки до нелепи колики!
  Семейни бури, като вятър в платната, корабът се тресе, но не дай Боже от пълно спокойствие!
  Страхливецът не играе хокей, но губи, излитайки от живота с шайба!
  Който се бори добре, той може перфектно да запази спечеленото, ако може да намали алчността си до удовлетворение!
  Не можете да градите личен успех върху костите, дори ако костите са реликви на предци, прославени от минали дела!
  Мощите на предците не са просто кости, славата на подвига не е само звук!
  Грозната победа е по-добра от красива загуба, защото победителят винаги може да украси реалността!
  Сакатите не могат да се нахранят, но мъртвите изобщо не хапят!
  Победата над силен враг е почтена, победата над твърд враг е двойно почетна!
  Германците наистина показаха, че знаят как да умират... Но някак глупаво! А руските воини изобщо не умират, а побеждават с благоразумен героизъм. И ако започнаха да косят врага, тогава с огромен ентусиазъм. И те наистина не могат да бъдат спрени! Има непреклонна лавина от жив и магически напалм. Заловените картечници вече са разредени, а квартетът зарежда нови ленти, пленени от противника.
  Момичета, както се казва в такива случаи: барут, който не е пропуск! Движат се в такава пламтяща пързалка, че петите им буквално пушат.
  Това са жените рейнджъри. Те се придвижват към последния, седми укрепен пункт, след като вече са унищожили повече от осемдесет и пет хиляди кавалеристи и пехотици.
  Войските на кайзера буквално кървят и излъчват. Техният непобедим квартет дърпа много обилно. А самата подутина не е по-малка от Меркурий или дори от Марс.
  А воините-терминатори събарят следващото и необикновеното като бутилка водка от алкохолик, според батерия. Те не са толкова слаби, че да изпитват някакви съмнения или съжаления. След като е поставена целта за победа, победа, тогава тя ще бъде спечелена. И ако врагът не се предаде, толкова по-зле за врага!
  Самата Анжелика се включи в стрелбата, след като отново бяха атакувани от резерв кавалерия, като отбеляза:
  - Гьобелс излъга, че руснаците, настъпващи, хвърлят трупове по германските позиции. И сега виждаме кой всъщност е труп и се разлага.
  Алис почтително отбеляза:
  - И все пак германците са смели! Те се качват в битка като японски камикадзета:
  Наташа се изкикоти, като забеляза:
  - И поражението им чака не по-малко жестоко от Япония!
  Максимка си спомни нещо:
  - Сега отказах четвъртата звезда на героя на СССР, вярвайки, че останалите момичета са били несправедливо измамени ... И сега котките ми драскат душата!
  Алис, без да спира да стреля от няколко картечници наведнъж, използвайки ръце и крака, за да стреля по германците, потвърди с тежка въздишка:
  - И аз се чувствам не съвсем спокоен... Толкова много убийства по наша неволна вина!
  Анжелика отново започна да крещи сърцераздирателно и оглушително:
  -Измамата е криволичеща, но истината е права, истината на първата по правило води до целта по-бързо, ако е криволичеща без завои и намазани с масло от мазнина обещания!
  Но търпението и работата, като семейна двойка, водят до успех, обаче, при условие на дълъг престой и подход с любов!
  Мъдростта на Азия е добра, дивачеството на азиатците е лошо!
  Един лъв е в състояние да хвърли в бяг хиляда овце, но един овен от лъвове може да овне хиляда от братята си!
  На война човек бързо се отучава да бъде изненадан, освен може би факта, че е още жив и не е дезертирал!
  Най-страшното нещо във войната е страхът, който не можеш да сведеш до обикновена преценка!
  За да станете кукловод на театъра на живота, трябва да се отървете от безпомощността на куклата поне при разпределението на ролите в кухнята!
  Във войната мирът е само сън, но е сън, пълен със смъртоносни кошмари!
  Смелостта е въжето на находчивостта, което хваща късмета на бойното поле!
  Остротата на езика не може да се изостри от воденичните камъни на тъпия ум!
  Не можете да изградите щастие върху измама, но можете да изградите щастливи върху измама!
  Не довършвайте врага, че полето не е заплевено с плевели, реколтата на победата ще развали плевелите на саботажа и саботажа!
  Извиващи се пътеки водят директно към целта, само този, който не гледа странично!
  Ако си вцепенен с мозъци, тогава кривата на съдбата води право към плоската плоча на гроба!
  Да бъдеш месар във война е малка чест, но като цяло е по-позорно да станеш котлет!
  Големите шкафове не само падат шумно, но и ръсим прах с колосална мудност!
  Много скелети в килерите на заговорниците се раздават като воня на разложение, което убива страхливостта!
  Всеки глупак може да удари седем мухи, но само със седем педя на челото може да извади една въшка на предателство!
  На война е като в баня и жегата, и потта, и костите болят, но за разлика от парната баня, колкото по-високо се изкачваш, толкова по-малко плам остава!
  Истината винаги е банална, но хитрият определено ще намери начин да я изкриви по оригинален начин!
  Борбата със злото ражда подвиг, доброто без подвиг ражда скука!
  Дипломацията трябва да е фина, но тази тънкост е остротата на мечовете, които осигуряват нашите претенции!
  Има ли по-тъжна история в света от историята на Ромео и Жулиета? Но това е много противоречива сричка, приятели, защото семейството им е запазило младостта си!
  Зашеметяването все още не означава победа, но ако врагът е наистина изненадан, тогава считайте, че той вече е победен!
  Трябва да отдадем почит на Анджелика, това, което тя извика, беше доста остроумно и закачливо и по същество. Нека си го кажем, момичето наистина е хрътка от хрътки.
  След поражението на седмата крепост, момичетата-терминатори тръгват на лов за няколко по-малки батерии. Сега те искрено се зарадваха на успеха си. Истината хвана Максимка и момчето-генерал го боли силно дясната ръка.
  Вечната младост отбеляза:
  - Куршумът не е глупак, а целувки с глупава болезненост!
  Анджелика целуна съпругът си вкусно в отговор и изгука:
  - Бъдете вашето момче войн номер едно! След Сталин!
  Наташа, скромно сведе очи, отбеляза:
  - Но все пак да не забравяме Коба, той ме спаси! А ти, Анжелика, си истински бивол.
  Червенокосата дяволка се намръщи и изръмжа:
  - И цветът на косата ти не е естествен!
  Жената на Сталин се изкикоти и гука:
  - Това, което е естествено, не е престъпно! И винаги съм бил привлечен от престъпността! Нищо чудно, че съпругът ми е убиец номер едно!
  Алис се огледа и каза шепнешком:
  - Съгласен съм с това!
  Воините полетяха и отново започнаха да бият батареите и да косят дивизионния резерв, а Анджелика отново изкрещя с пълна сила:
  -Разликата между интелигентност и хитрост е в честотата на използване, винаги мамят, често се опитват и да са умни, но малко хора живеят с ума!
  Науката може да направи всичко, което човек може да пожелае, но не всичко, което човек може да пожелае!
  Най-често губи главата си, който го мързи да мисли!
  Горещият патриотичен плам на сърцата ще охлади амбициите на агресорите, които вдигат меча към Отечеството!
  Можеш да забиеш пирон с чугунена глава, но само за да си сложиш примка за врата!
  Най-много губи този, който спестява от подкуп.
  Хората не са постоянни в гнева си, а са много по-последователни в поклонението на култа.
  Спестявайки добро, няма да спечелите добро, особено ако пестеливостта се превърне в скъперничество!
  Така че нека пием за това, че проблемите ни винаги са умерени, а придобивките не знаят мярката!
  Незабравките наистина поникват върху кръв, защото кръвта не се забравя и белезите на душата не заздравяват!
  Те не се бият на брой, а само губят и заспиват с броя на труповете!
  Седем глупаци се борят със злото, осмият умен се бори с доброто!
  Ударът на врага трябва да бъде нанесен навреме, само за да бъде заменен под протезата винаги е извън времето!
  Когато започвате бизнес, не очаквайте да завършите с безделие!
  Някои режат банкноти, други режат косите на глупавите, но повечето измамници не се интересуват каква е вълната на прасето!
  Брадвата на палача може да отсече най-благотворните членове на конституцията, освен ако не са изписани от перо на орел, а не на мокро пиле!
  Ризата ви е по-близо до тялото ви, а въжето е по-близо до врата ви, особено ако се съхранява от някой, който не е роден в риза!
  Егоистичните пристрастявания ви позволяват да скъсате кожата на ботушите си, с "обувки", обути със собствени търговски интереси!
  Трудно е да разузнаеш брод, но е лесно да се удавиш във водата!
  Момчето генерал Максимка хареса последната фраза до такава степен, че той възкликна:
  - От няколко дни мечтая за дима от пожари... Толкова ме мързи, дори ме мързи да се удавя!
  Танкът мина над батерията. След това воините се обърнаха към австрийския кавалерийски резерв. Поразените от удар австрийци започнаха да се разпръскват. Повече от стойка, унгарската пехота се втурна да атакува руския танк.
  Момичетата започнаха отчаяно да отвръщат. Куршум от скокова пушка удари мощното бедро на Анжелика и воинът отново започна да крещи. Освен това тя изля крилати афоризми отдясно и отляво:
  -Знанието не е просто светлината на фар, осветяващ пътя на атакуващите войски, а изгарящ лазерен лъч, който изгаря позициите на противника!
  Победителите не се съдят, победител е самият съдия, който може да бъде обжалван само въз основа на закона за възмездието и отмъщението!
  Смъртта е нещо лошо, но повече в процеса, отколкото в последствията!
  Всяка катастрофа е преди всичко цветно шоу, но оцветяването винаги е кърваво оттенък, а саундтракът е придружен от погребален марш!
  Ако нямахме катастрофи, тогава нямаше да има подвизи, а без подвизи животът е като супа без пипер!
  Войната, като пипер, сълзява очите ви, но прави живота не безвкусен!
  Можеш да поискаш прошка за този, който е приел смъртта, но не можеш да търсиш извинения за убийството на този, който сее смърт!
  Да се подцени врага е да се подцени лекцията преди изпита, само оценка - двойка два залога определено ще се пресекат, образувайки гробен кръст!
  Който позволява да се свалят стърготини от себе си, има интелигентността на пън и дъб!
  Всяка среща във войната е като среща с любим човек, невъзможно е да се забрави, невъзможно е да закъсняваш и много подло да се измъкнеш!
  Хитрост и пресметливост: как съпруг и съпруга раждат победа - честността е третата екстра!
  Ако се съберат облаци над командира, това е по-добре, отколкото когато полковете се разреждат под командира!
  Срамът не е в чувство на страх, а когато си позволиш да му се подчиняваш, докато не загубиш чувството си за дълг!
  Когато силен, изглеждай слаб; когато слаб, изглеждай силен! Това правило на измамата е добро за война, но владетелят не трябва да показва слабост, дори ако гневът е пълен с кости, а силата е като мишка!
  Няколко маджарски пехотинци дори успяха да се доберат на разстояние от хвърляне на граната. Преди да бъдат убити, те хвърлиха подаръци и отново закачиха бойците на четиримата.
  Всички пострадаха, а красавиците стиснаха зъби от голяма досада, ругайки грубо.
  Но атаката е отблъсната. И можете да разположите танка отново. И това, че горивото свърши, не е проблем. Трофейният алкохол е доста подходящ за зареждане.
  Все пак е като в онзи виц - всичко ще мине, ако не мине!
  След това яростната четворка отново започна да се движи. Алис обаче на раздяла даде шоколадов бонбон на слугинята. Беше твърде уплашена и се разплака.
  Гали нещастното момиче по главата, Алис й обеща:
  - Руските битки ще ви осигурят приличен живот и няма да сте гладни и боси.
  Така благодарно кимна и обеща:
  - Ще се моля за теб!
  Но след този трогателен епизод воините отново се втурнаха да унищожат германските и австрийските войски.
  Първият настъпващ ешелон от техните 126 хиляди войници и стотици оръжия вече е унищожен, но трябва, докато има време, да победи останалите легенди на врага.
  Наташа почувства, че по това време те няма да се задържат вечно, и затова побърза с всички сили, разпръсвайки танка.
  Тук те атакуват резервите на противника, цял немски пехотен корпус, прехвърлен от западния фронт на източния. Германците искат да изтеглят царска Русия от войната, но ще се объркат в това и може би вече са се объркали.
  Но планираното поражение трябва да стане факт. И воините се нахвърлиха върху врага с крещяща сила. Но тук Анжелика отново беше нарязана с шрапнел в гърдите и стомаха.
  При това могъщият воин започна да крещи;
  - Най-често се превръща в скелет, който няма гръбнака на бойната подготовка!
  За да не бъдете погълнати от кучета противник, трябва да изядете чиния във военните дела!
  Не се страхувайте от оковите на фашист, ако сте способни да вържете мислите си с метла за пречистване!
  Танцът се различава от танца по това, че танцуват на чужда мелодия, а в танца вие избирате свой собствен ритъм!
  Действията винаги са по-добри от думите, тъй като имат по-здрава основа от разклащането на въздух!
  Хубаво е да си рицар на война, без да се пазариш за храброст, но само рицарството трябва да е рационално, като лукавството на магазинера!
  Убийството е единственият вид грях, чиято оценка зависи толкова много от формата: мерзост и доблест с един резултат!
  Опасността е навсякъде, но е трудно, когато умът лети в звездата!
  Предаването е последното нещо, винаги те оставя крайност!
  Все още можете да спечелите без риск, но можете да се възползвате от плодовете на победата, ако държите тази голяма котка, като тигър, за мустаците!
  Можете да се изгубите от преследвача, само без да губите главата си, като получавате субсидия за следващия!
  Няма безизходни ситуации, случва се да няма вход в изгодна позиция!
  Можете дори да избягате от собствената си сянка, да заблудите собствената си съвест, но не можете да се скриете от това, което нямате контрол!
  Рядко има пари, чийто дух често се превежда!
  Всичко в нашия свят се дава чрез борба, само проблемите идват без проблеми!
  Преходът от напускане се отличава с точката на пристигане в последния, той е последното място, където трябва да отидете!
  Ключалката като жена изисква интелигентност и техничност!
  Глупостта не винаги е предвидима, но винаги се наказва!
  Понякога едно престъпление е в полза на човечеството и ставането на подвиг се възнаграждава за него, като правило, посмъртно!
  Всемогъщият Бог може всичко, но дори и той не може да надмине човека по амбиция и пъстро въображение!
  Друго нещо, в което Бог не може да надмине човека е в жаждата за празни приказки, Всевишният предпочита да твори с дума, а не да си играе с думи!
  Обикновено небето е безразлично, когато иска помощ, но това е правило, което само потвърждава изключенията!
  Има много желаещи да станат богове, но разпятието не заема опашката!
  Остра дума е добра, но още по-добре е да имаш остро око, за да забележиш хвърлен камък към теб за остър израз!
  Клошар е този, който позволява да бъде подкован от хитри хора!
  За да летите, трябва да работите усилено, за да летите, просто си починете от работата!
  Когато шапката е празна, тя излита не с буен вятър, а с хладнокръвен удар!
  Философията е мрежа за ловене на фриволни простотии, но само клетките в нея зависят от честотата на мозъчните извивки!
  Често човек, станал бог, поне малко разпъва хората докрай!
  Корпусът трябваше да бъде унищожен на части, попълвайки бойния му комплект. Но от друга страна воините демонстрираха голямо военно умение.
  Наташка също беше ранена, но воинът само се усмихна:
  - Войник без рана е като богат човек без джоб!
  Максимка, която също беше пристрастена, се съгласи:
  - От телесна рана е болезнено поносимо, но когато си осакатен морално, не може да издържиш!
  Сега по-голямата част от тялото отиде в онзи свят. Но две кавалерийски дивизии са в атака.
  Стрелба Анжелика, пак реве;
  - Най-голямата благословия на човека, предвидимостта на Божията воля, тя е и най-лошото от проклятия, така че ни кара в рая на рутината!
  Парите не миришат, но смърдят до такава степен, че бизнесмените винаги обличат нови костюми!
  Спестявайки от приятели, можете да напълните мамон, но празнотата на душата ще направи собствения ви капитал враг!
  Човек без родина е като изрод без брак!
  Трудно се оцелява, но е възможно, невъзможно е да се живее, но е лесно!
  Стотинка спестява рубла от благоразумния, стотинка събира стотинка от практичен, а алчният и една стотинка води до примка!
  Ноч с две остриета, но става безначален в ръцете на човек, който се превръща в маймуна!
  Когато сам си шеф, само първоначалните инстинкти на егоизъм могат да те покорят!
  Трудно е да се намери причина за получаване, но колко лесно е да се намери причина да не се даде!
  Че животът ни е игра, в която правилата се определят от най-силните, а наградният фонд е най-хитрият!
  Трудният успех е по-добър от лесния провал, въпреки че късметът трябва да се търси, а поражението винаги е под краката ви!
  Бъди звяр, но не и животно!
  Да обещаеш много е толкова лесно, колкото да не можеш да получиш всичко!
  Да изпием за това, че само ние конспирираме, а останалите са заплетени в тях!
  След това Анжелика изчерпа извора на красноречието и замълча, заковавайки в мълчание противниците. И не по-малко ефективен за това. Така че корпусите скоро ще имат рога и крака. Вярно, момичетата стават все по-ранени, страда и вечният момък Максим.
  Очевидно защитната магическа матрица, която отклонява фрагменти и куршуми, отслабва. И заради това нещата не вървят толкова добре за войнствения квартет. Но корпусът на Фриц Кайзер постепенно се топи. Кавалеристите атакуват.
  Алис, след като получи фрагмент в мускулестото си рамо, мърмори:
  - Има много неприятни неща по света... И най-гадното е, ако по този повод не мога да родя крилат афоризъм.
  Момчето-генерал, получил фрагмент в петата, предложи:
  - Има много неприятности, враговете са по-високи от покрива, но шапката с мигли все пак се чупи, когато приятел е по-нисък и не е висококрил!
  Алис потупа момчето по рамото и искрено му благодари:
  - Благодаря! Сега знам как да се ободря!
  Анджелика, която вече беше нарязана с парчета, така че нямаше живо място върху голямото й мускулесто тяло, възкликна:
  - Най-добре мирише трупът на вашия враг, а френската парфюмерия е изпражнения!
  Наташка, косейки последния пехотен чин на врага, възрази:
  - Но защо? Можете да подушите! - И тогава, карайки картечници с крака, тя добави пирон към пехотинците. - Но парфюмерията на моето лично изобретение е много по-добра!
  Максимка, която стана доста зле, се съгласи:
  - Уникален! Божествен аромат!
  Когато настъплението на кавалерията пресъхна, те трябваше да отблъснат въздушната атака. Самолетите обаче бяха лесно свалени от изблици на едрокалибрени картечници. Но отново имаше контузии сред квартета. Въпреки че се опитаха да не допускат самолета на кайзера на близко разстояние. Но сякаш куршуми ги привличаха.
  Максим след няколко нови рани изхленчи и изръмжа:
  - Вашият Чернобог явно ни вреди!
  Червенокосата дяволка Анжелика блъсна силно момчето в ранената страна с изучения си крак и изсъска:
  - Не клевети най-големия син на семейството!
  Алис не беше много сигурна:
  - Всъщност мислех, че най-големият син на Род е Белобог. Първата светлина се роди и хвърли сянка!
  Анджелика, отрязвайки пет самолета с един взрив, възрази:
  - Отначало имаше мрак, а в тъмнината блесна лъч на Белобогова светлина!
  Наташа, след като покоси последните десетина самолети, обобщи:
  - А според мен Белобог и Чернобог като ипостаси на Всемогъщото семейство, заедно с Лада Любов, винаги са съществували и ще съществуват вечно!
  - Амин! - Максим довърши последния фриц и загуби творението си от много рани.
  
  Лудият убиец ОЛЕГ РИБАЧЕНКО
  Отново сякаш проблясваше в алтернативен свят, луд младеж и той се превърна в тийнейджър, все още свежо, чисто лице и нисък ръст, но с широки рамене и гърди... Момче на около четиринадесет, самото върха на юношеството, времето на първата любов и въздишките.
  Но в същото време само крепостен слуга в Царска Русия в началото на ХХ век, където крепостното право никога не е било премахнато ... Как може да се случи това?
  Лека промяна в историята - легендарният генерал Скобелев: той е роден двадесет години по-рано и в резултат на това изигра важна роля в Кримската война - замени посредствения Меншиков и побеждава десантните войски на турци, французи, британци и сардинци на части. Русия победи коалицията, която скоро се разпадна. И руските войски превзеха Карс, Ерзурум, Тангорг. Османската империя е принудена да сключи труден мир, отстъпвайки Армения и много земи, включително известното езеро Ница. Но истинността на твърденията на Балканите с оглед на позицията на Австрия и Прусия, на цар Николай трябваше да бъде отказана. Опасно е да се биете с германците, особено след като британците и французите в този случай могат да влязат във войната с нова сила.
  Въпреки това, България получи известна ограничена автономия, а християните получиха формално равенство в правата заедно с гражданите на Османската империя. Руската православна църква получи земя и Йерусалим.
  Във Франция избухва въстание срещу Наполеон III, но след няколко ожесточени битки, императорът все пак успява да запази властта, но като отстъпка се ограничава до конституцията.
  Известно време продължава войната с Шамил в Кавказ, но след капитулацията му експанзията на Русия в Централна Азия се възобновява. В същото време бе подписан изгоден за Русия граничен договор с отслабен Китай. Освен това Николай Първи получи дори повече земя, отколкото в реалната история неговият син Александър Освободител. Така че авторитетът на руското оръжие сега беше много по-висок.
  Имаше война с Иран, която завърши със завладяването на северните му райони, чак до столицата Техеран...
  Николай Първи не се е самоубил; той е живял дванадесет години повече, отколкото в реалната история - той умира през 1867 г. По това време руската армия има несъмнен авторитет и Скобелев става фелдмаршал и носител на много ордени.
  Александър II, напротив, нямаше късмет и беше убит десет години по-рано през 1871 г., буквално липсваха само няколко седмици преди обявяването на манифеста за премахване на крепостното право. Александър Трети, неговият син и реакционер, разбира се, не е подписал манифеста.
  По-ранна коронация има положителен ефект върху здравето на Александър III - той спира да пие, когато става крал, и живее по-дълго, отколкото в реалната история. Русия води успешна война през 1877-1878 г. с турците и се осъществява окончателното разделение на Османската империя между великите сили. Русия получи Истанбул или Константинопол, Ирак и достъп до Индийския океан, Франция, Сирия и Палестина, и Великобритания, Египет със Судан.
  Така Османската империя изчезва от географската карта. Скоро и това, което остана от Иран, също беше ликвидирано, а след дълги спорове и компании, Саудитска Арабия също беше разделена. Британските политици се превърнаха в експанзия и експанзия на тяхната колониална империя, докато Русия и Франция взеха своето - покориха ислямския свят. Италия успява да окупира Либия, а французите - Мароко. Югът на Иран отива към Великобритания, а центърът към Русия.
  Скоро Афганистан също беше разделен: северните райони, населени с узбеки и таджики, преминаха към руснаците, а южните райони с пущуни към британците.
  Накратко, на юг Русия достигна границата на своята експанзия и раздели всичко между британците и французите.
  Колкото и да е странно, поражението във войната с Русия е от полза за Франция, така че царският режим подкрепи Наполеон III и не позволи на прусаците да започнат война и най-накрая да обединят Германия.
  Но ролята на Австрийската империя нараства... Австрийците запазват северната част на Италия - отслабена Франция не може да води война с тях. Тогава Австрия анексира южните територии. Прусаците се опитаха да разклатят лодката, но след като потегли малко, Наполеон Трети подкрепи австрийците и победи германските полкове. Николай I също силно подкрепя Австрийската империя.
  След разделянето на Османската империя австрийците също получават своето парче - Босна и Херцеговина, както и Северна Сърбия. Като се вземат предвид Бавария и южногерманските земи, Австрийската империя става най-голямата държава в Европа както по територия, така и по население. Но император Франц Йосиф имаше разум да не се кара с Русия, да бъде в съюз с нея.
  Обединението на Германия не се състоя - но Австрийската империя става огромна и мощна, превръщайки Прусия в свой младши партньор. Италия също остана фрагментирана. Вярно, "президентът" Гарибалди царува в Неапол, но австрийците и французите препречват пътя му към папската държава. И скоро Кралство Сардиния беше разделено помежду си от Австрия, Франция и Великобритания.
  След смъртта на Наполеон III Наполеон IV започва да управлява сина си.
  Отношенията между Австрия и Франция отново започват да се влошават, тъй като империята на Наполеон е много по-успешна от германците в разширяването на колониите.
  Имаше и война с Япония. По това време блестящият Скобелев вече беше починал, но неговите ученици - особено Брусилов, се оказаха не по-малко талантливи, а балансът на силите за Япония е много по-лош, отколкото в реалната история - Русия е по-голяма по територия, а армията е добре обучен и професионален. Вярно е, че не всичко е наред във въоръжението: въпреки това крепостничеството намалява притока на работна ръка от провинцията. Но все пак какво е достатъчно.
  И броят на крепостните селяни постепенно намалява. Въпреки че това се случва на цикли, понякога се увеличава поради награди. А Александър Трети обича да благоволява. След поражението на Япония се формира и Желторосия.
  Към март 1911 г. Александър Трети е починал през декември 1909 г. - Николай II наследява престола и управлява втора година, коронацията е наскоро.
  Николай вече има наследник - и то здрав, така че отец Александър отхвърли фаталната германка и си намери по-добра булка. Но синът, който роди през 1904 г., също носи името Алексей.
  Русия е велика империя, дори по-обширна, отколкото в реалната история, и от Смутното време на практика не е загубила територията си във войни и не е загубила сериозно нито една война, с изключение на отделни битки и роти.
  Но четиринадесетгодишното русокосо с бели вихрушки крепостно момче не се интересува особено от имперското величие. Когато все още има сняг, а ти влачиш тежки трупи бос, а всъщност си роб: когото собственикът може да бие, унижи, продаде, добре... според закона той няма право да убива, но всъщност пак биват до смърт, тогава нищо няма да стане на господаря!
  Но от друга страна, тук е младостта: почти не е студено за голи, груби подметки да пляскаш в снега и се чувстваш много по-весело и свежо, отколкото когато далеч не си бил стар брилянтен писател. Независимо от това, в момента на превръщането си в безсмъртно момче, Олег Рибаченко все още не е бил на петдесет години, така че да се смятате за изтощен извън всякаква мярка вече е колосален бюст.
  Но наистина умората от упорита работа не изглежда болезнена, а приятна и все още можете да започнете да танцувате, след като се стъмни и ...
  Точно тогава се появи дамата и го подкани с ръка към себе си. Не, тя не е стара, няма и четиридесет, но изглежда доста добре, може би някой може да я нарече красива. За селско момче тя изглежда почти като възрастна жена. И изобщо не е така Олег Рибаченко си представя първата си любов.
  Мечтите бяха различни. Млада селска девойка с дълги руси плитки и венец на главата. Тук тя е боса с ухание на пролетни билки, прегръщайки го, а те се целуват по устните. По-точно, той се целува вкусно ...
  И тук самата дама проявява агресивна инициатива, като не събужда и най-малкото желание, а генерира само страх. Но грубите ласки и добре поддържаната ръка в панталони събуждат мъжката природа на лесно възбудимия тийнейджър и го карат да отговори. Освен това е грубо и анималистично, което, между другото, много харесва на пухката дама.
  Тогава се чувстваш гадно и изключително отвратително. Все едно си мъжка курва: без любов, без обич, без уважение.
  Но и вие не можете да откажете - в противен случай ще бъдете бичувани и често до смърт!
  Дамата не се отличаваше с благодарност: тя не даде нищо, не награди по никакъв начин и дори не я освободи от обикновена работа. За нея той е просто животно или роб на леглото.
  Самият Олег Рибаченко не се отличаваше с религиозност, но все пак, след като се любеше с нея, той беше кръстен и изплюн. мамка ти...
  Но този път унизителното съвкупление на животни беше прекъснато от появата на огненочервена Виктория, която премести дамата с пищяла си в челюстта, а след това разряза гадната ехидна наполовина с един удар.
  Тогава тя се обърна към вече бившето момче Жуков и с едно невнимателно движение се освободи от бикините, като се появи напълно гола, разгребвайки с босите си крака снега, изникнал отнякъде в топлото имение, с грациозния си крак се отправи към той, шепнейки вяло:
  - Искам те и те обичам!
  Олег Рибаченко се наведе към нея и... Морето, топло като прясно мляко, се пръсна надолу. Сега той плува сам в него, а около него са само лилави вълни и нощното небе. И се чувстваш толкова добре, че дори заспиваш ... в сън!
  Момчето-терминатор се почувства като истински юношески мачо, супер класа.
  Но какво... Момчето ще участва в Първата световна война.
  След като кайзерите били разбити в Източна Прусия, руснаците обсадили Кьонигсберг. На юг бойните действия се развиват още по-успешно. Лвов и Пшемисл бяха взети в движение. А също и Краков с мощен удар от Полша.
  Германците нахлуха. Руският танк "Луна"-2 се оказа ефективен в настъплението. Германия също е разбита край Париж. И беше отхвърлено.
  Кайзерът беше отчаян. Руските войски се движеха в посока Одер и вече наближаваха Будапеща. И съкруши врага. Австрийските части се предаваха на полкове и много често под ударите на барабани.
  Стана ясно, че фронтът не може да се задържи. И тогава Италия откри нов фронт срещу германците. И започна да напредва на юг.
  Накратко, това се оказа провал за Фриц.
  Батальонът от момичета напредва към Одер.
  Воините хвърляха гранати с боси крака. И те покосиха немците с картечници.
  Тук в този свят войната се води много по-успешно, отколкото в реалната история. Знанията вече са взети. Германците бягат. Руската армия има голямо превъзходство в пехотата и кавалерията. Германците като цяло нямат нищо против леките руски танкове.
  И царските генерали, уверени в победата, и настроението на хората, да кажем така - майор.
  Вероника хвърля граната с бос крак. Разпръсква германците и скърца:
  - Нека Русия бъде над всички!
  Виктория също стреля. Хвърля граната с бос крак и скърца в горната част на дробовете си:
  - Нека бъдещият свят бъде наш!
  Освен това вече красивото момиче Джулиана се застрелва без никаква церемония.
  И също хвърля граната с бос крак. А фриците бяха много разпръснати.
  Момичето изчурулика:
  - Аз съм бясна тигрица!
  И тогава Анна също, сякаш стреля. И с бос крак той ще изстреля граната много наклонено, счупвайки кайзерските единици като стъкло.
  и казва:
  - Психологията на победата! Демокрация на съдбата!
  И тогава Матрьона ще пусне цяла кутия с експлозиви. И как ще взриви войниците на кайзера. И рева:
  - За Русия в космическите височини!
  Още две красиви момичета се возят на лекия танк Луна-2. Добра кола с две картечници. Бронята не е много дебела, но държи картечници. Формата е рационализирана. Момичетата Олга и Женя са разположени вътре, полегнали и си драскат за германците.
  Не е лоша кола - скорост от четиридесет километра в час. Отлична пропускливост. И гъсеница.
  Момичета пълнят немските войници с олово и пеят;
  Ти, татко, светъл си един месец,
  Че не блестиш еднакво
  Не същото, не същото
  Всичко, което се криеш зад облаците
  Покрити сте със заплашителен облак!
  Както имахме в Света Русия.
  В светата Русия, в каменната Москва.
  Кремъл беше в славен град,
  Близо до Иван, близо до Великия,
  В катедралата беше в Архангелск,
  Както правилният хор имаше:
  Млад стрелец стои на часовника,
  Стоейки на часовника, молейки се на Бог,
  Той плаче, докато реката тече
  Плаче - текат потоци сълзи,
  Той бие бердиша с вал,
  Бердиш с вал на влажна земя:
  "Ти си гой, майка земя е влажна,
  Разпръскваш се във всички посоки
  Отвори, дъска на ковчега,
  Обърни се, златен дамаск!
  Вдигай се, ставай, царю православен,
  Православен цар Алексей Михайлович!
  Вижте семейството си
  За светата Русия, за майката Москва,
  Москва-майка, сираче!"
  Момичетата си пеят и мачкат немците. Те вървят по трупове и оставят кървава следа с гъсеници. Ето ги момичетата. Също така вътре в резервоара те са почти голи, в същите шорти и боси. Но много красиви момичета.
  И германците понасят огромни загуби от огъня си. Картечниците са тежки и бързострелящи. И момичетата са много умни. Царската армия беше добре оборудвана.
  Има и японски учени, работещи за Русия. Ето най-мощният бомбардировач Иля Муромец в света по това време, летящ да бомбардира германците. Първият в света самолет с четири двигателя. Осем картечници и два тона бомби. Ето колата.
  А също и в екипажа на момичето. И почти гола, по един бански. Много е красиво и секси.
  Воин командир на бомбардировача Иля Муромец, Валентина. Много красива и извита блондинка. Необходимо е колата да намали скоростта и да покрие немския бункер с точно хвърляне на бомба.
  Войниците на Кайзер са силни и дисциплинирани. Те стрелят по руското чудовище. Но воините се блъскат в отговор. Осем картечници буквално помитат немската пехота. Разкъсаните войници на германската армия падат.
  Начело на огъня златокосата Лада се ухили месоядно. Момичето дори си свали сутиена, за да се концентрира по-добре. И разтърсва голите си гърди. Просто страхотна красота. Толкова много грация и прецизност в него. Самата Лада е слаба, но жилава, а талията е тънка, като оса.
  Галина също стреля с картечници по германците. Тя също е красиво и къдраво момиче. С боси крака натиска спусъците. И лицето е толкова красиво. Не воин, а просто супер момиче.
  Галина казва ухилено:
  - За слава на бащата на царя!
  Агресивна и красива, със златни коси, Лада потвърждава:
  - Да помете Юда с бъркалка!
  Валентина натиска бос крак на педала. Тона бомба пада върху немски бункер. Това е смъртоносна сила. "Иля Муромец", ускорява, така че фрагментите да не го докосват. Бункерът експлодира, вдигайки стълб дим.
  Момичетата възкликват в един глас:
  - Удари! Дадоха фрица!
  И пляска от наслада с боси крака. Да, това са момичета, които са в състояние да победят германците. Те се борят, мечтаейки за свят, в който хората никога няма да убиват хора. Например, ако царската империя на Николай II завладее целия свят. Но Русия е уникално образувание, способно да се превърне във вечна империя! Защото династията Романови може да управлява векове. И след император Павел най-накрая Русия придоби стабилност и всички най-накрая приеха легитимността на династията.
  И сега цар Николай II, който победи Япония, пречупва гърбовете на германците.
  Един от силните ходове на краля е да набира жени в армията. А рускинята е най-страшният войн на света! Не е ли!?
  Тук, например, на изтребителя Сокол, пилотът Алис се втурва. Толкова красиво момиче, русо с нотка на червено в косата. Стройно момиче, почти голо.
  Бос натиска педала и маневрира. И тогава той се застрелва. Сваля немска кола с едрокалибрена картечница. Кара я да гори и казва:
  - Роден съм за кралската служба! Момичето е доста готино и със синя кръв, хусари!
  И ускорява скоростта на "Falcon". Може би руските самолети са най-добрите в света.
  И вече на фронта се появи по-тежък и усъвършенстван танк, създаден от сина на великия Менделеев. Машина с две скорострелни оръдия и шест картечници. И момичета също управляват такъв колос.
  И идва руски танк, който унищожава германците. Освен това с мощен дизелов двигател, доста проходим и пъргав.
  Момичетата в танка пеят;
  Нашата боголюбима Русия,
  Щедра просперираща земя...
  Е, монарсите са по-красиви, по-красиви -
  Отец цар Николай!
  И следите на танковете смазват немските войници. Буквално червата вече пълзят и от гъсениците текат потоци кръв.
  Командирът на танка Татяна Крупская казва:
  - Да, ще спечелим за Русия!
  Между другото, момичето е от княжеско семейство, но се бие сама по гащи. Но такъв сладък. Тя има голяма вътрешна сила.
  С бос крак момичето натиска педала и казва, оголи зъби и се смее.
  - Ти си най-великият цар Николай!
  И воините са сигурни, че ще стигнат до Берлин с такъв танк. И увереността на всички воини и воини става все по-силна.
  Наташа, обзета от ентусиазъм, започна да композира и пее. Останалите момичета се развеселиха;
  За света Русия да се бори с нашата съдба,
  Ние сме момичета с гигантски сърца...
  Издирва се фашистът на съветската земя
  Но с Род винаги сме единни борци!
  
  Нека нашата Русия бъде във вечна слава,
  Ордите на Чингис хан няма да ни завладеят...
  Борете се за Родината и не се страхувайте,
  Ще смажем всеки неверник!
  
  Ние огъваме буйните фашисти в рога,
  Повярвайте ми, никой няма да победи Русия...
  В крайна сметка, Исус Всевишният Бог е с нас,
  И не носете Фриц глупости!
  
  Всеки знае, че Отечеството ни е дадено,
  За яростни победи, без да познаваш тъмнината...
  Ужасният Сатана оголи зъби,
  Риза, напоена с кръв!
  
  За комсомолски член няма дума страхливец,
  За момичетата бариерите не са от значение...
  Белият Бог ще ни помогне Исусе,
  Безсмъртието ще бъде най-високата награда!
  
  Ние се биехме много смело близо до Москва,
  Въпреки че германците използват невероятна сила ...
  Бие се полугол бос
  И вярвам, че победата със сигурност ще чака!
  
  Величието на руските воини живее,
  И той никога няма да се предаде на нацистите...
  Ще пуснем Фриц яростно в консумация,
  Какво не се издигна много мръсни утайки!
  
  Да, Хитлер, ти си хитър и хитър,
  Способен дори да превземе половината свят...
  Но Сталин също е доблестен орел,
  Не си правете идол!
  Никакви комсомолци, знайте да не отстъпвате,
  Те дори не се страхуват от замръзване ...
  И Фриц скоро ще се превърне в игра,
  Все пак руснаците винаги са умеели да се бият!
  
  Русия е родината на любовта,
  И ще направи подарък на комунизма...
  Няма нужда да се гради рейтинг върху кръвта
  С усмивка на безсрамен реваншизъм!
  
  Да, фюрерът иска да ни хване за гърлото,
  И наклонете Русия по цялото скеле...
  Но ние се борим яростно за пет
  Все пак Сталин е с нас с наметало и шапка!
  
  Той е велик воин, всички знаят
  И комсомолците винаги ще бъдат боси...
  И ще преместим Хитлер в брадата,
  Нашите плитки горят от ярка топлина!
  
  Воините са нашата съдба,
  Ще смажем огромната пантера...
  Въпреки че Адолф създаде зъл хаос,
  Ще му посочим нормата и мярката!
  
  Няма по-интелигентен и по-силен Сталин,
  Той е лидерът на страната на великия гигант...
  И ти победи фрица по-силно, момиче
  В крайна сметка ние винаги сме единни в битките!
  
  За постижения изграждаме цяла серия,
  Стремящ се към звездите като бързокрила птица...
  И ще има силен резултат,
  Такива момичета, горди орли!
  Руските войски достигат до Одер. Царската армия на Николай II вече е спечелила много победи. Превзети са много градове на Австро-Унгария, водят се битки в Будапеща. Къде другаде са се съпротивлявали унгарците. Пали Пшемисл, Лвов, Краков, Братислава и редица други селища.
  Германците понасят тежки загуби и отстъпват. Австрийците предават цели полкове и дори дивизии. И с вдигнатите знамена под оркестрите. Войната продължи, като в приказка - приятно с малко кръвопролития и в чужди територии.
  Въпреки че обикновено Русия рядко е имала такъв късмет по време на завоеванията. И почти всички войни и победи бяха дадени на руснаците с голямо кръвопролитие.
  Може би Олег е наречен Пророчески, защото е успял да принуди Византия да се предаде без кръв?!
  Във всеки случай Николай II претендира за ролята на Най-великия.
  Момичетата излязоха на Одер. Есента вече дойде. Златни килими от листа.
  Воини стъпваха по килимите. И се потопи във водата.
  Вероника, плискайки се в реката, попита Виктория:
  - Мислите ли, че царят ще даде земя на селяните след войната?
  Командирското момиче поклати глава.
  Защо селяните се нуждаят от земя?
  Вероника се изкикоти и отбеляза:
  Да, те не могат да се справят сами. Но има силни бизнес мениджъри, които биха могли да дръпнат.
  Виктория отвърна остро:
  - Тук ще продадат земята на кредит. Може би така ще е по-добре.
  Джулиана се обърна във водата и отбеляза:
  - Най-вероятно е по-добре собствениците на земя да имат земята. Могат да управляват големи ферми и да използват трактори. Частното, мащабно производство е най-ефективно!
  Вероника неохотно се съгласи:
  - Може би. Но това създава добавена стойност!
  Джулиана се изкикоти и отбеляза:
  - Но ефективността е страхотна!
  Виктория, която имаше чин полковник, отбеляза с усмивка:
  - Стимулира развитието. И какъв е смисълът да се дава земя на селянин, та дори и на пияч. Собственикът е този, който храни половината свят с руски хляб! Страната ни е много богата!
  Вероника се съгласи с това:
  - Да, Русия е богата и животът става все по-добър! Например брат ми работи в завода Путилов като бригадир. И той има заплата от триста рубли, без да броим бонусите.
  Виктория се преобърна и от възхищение удари бос крак по водата и отхапа:
  - Така пише! Русия се издига! И скоро ще стане още по-силен!
  Момичетата плуваха в Одер и водеха непринуден разговор. Анна попита момичетата:
  Какво мислиш, че ни очаква след смъртта?
  Джулиана се усмихна и отговори:
  - Атеистите казват - несъществуване. И религията учи - душата ще отиде при Бог, а Той ще реши къде да отиде в рая или в ада.
  Вероника попита Джулиана:
  - Мислите ли, че има Бог?
  Момичето плесна водата с бос крак, вдигна вълна и отговори:
  - Честно казано, не знам. Има аргументи както за, така и против Бог. - отново се пръсна момичето и забеляза. - Разбира се, няма отговор на този въпрос, но можете да приведете най-различни аргументи.
  Виктория се съгласи с това:
  - Със сигурност много различни. И какво има да се говори. Аз лично смятам, че щом печелим, значи Бог, разбира се, съществува! Но имаше моменти, когато се озовавахме под монголо-татари. И тогава въпросът е - къде е бил Всевишният Бог?
  Джулиана отбеляза с невинна усмивка:
  - Но има нещо много по-лошо от монголо-татарското иго!
  Виктория беше изненадана
  - Какво е по-лошо от монголо-татарското иго?
  Джулиана всъщност каза:
  - Старост! Какво по-лошо от старостта!?
  Виктория се съгласи:
  - Да, наистина ще бъде лошо!
  Момичетата мълчаха. За тях беше някак неудобно да говорят за това. Момичетата го взеха и скочиха от студената вода. Те се затичаха към себе си, проблясвайки с боси токчета.
  Маруся изтича с тях и попита с усмивка:
  - Но се чудя, защо ни трябва старост? Трябва да се каже нечовешко!
  Виктория с готовност се съгласи с това:
  - Наистина нечовешко! Най-добре е да си вечно млад и здрав!
  Момичетата бяха весели и забавни, въртяха се в салта.
  Вероника с усмивка и, ухилен, предложи:
  - Да, нашата армия е силна момичета! И ще бъдем в страхотна форма!
  И момичето намигна на приятелите си. Всички избухнаха в смях с усмивки, харпии.
  Джулиана предложи:
  - Да намерим жива вода и да станем наистина безсмъртни! Ще бъде много яко!
  Момичетата се ухилиха и си намигнаха.
  Тогава Виктория предложи, оголила зъби и забеляза:
  - Да, би било хубаво да намерим начин да не остаряваме. Колко хубаво и красиво би било!
  Момичето си е представило свят с едни красавици и млади мъже. Може би дори по-добре без брада, за да са по-красиви и сладки лицата.
  Вероника отговори с въздишка:
  - Да, това е най-прекрасното нещо, което може да бъде на света! Искаме вечна младост и светлина.
  И момичето се засмя, оголивайки перлените си зъби.
  Виктория скочи и предложи:
  Нека наистина сложим край на старостта! Това като цяло е недопустимо! Човешките тела не трябва да остаряват!
  Вероника, ухилена и скачайки, изпя:
  - Г-н полковник, отколкото да остареете! Не е по-добре да умреш за Русия! В името на доблестта и честта - не се шегувам! Той отговори - че съм червен? Не искам!
  Момичетата се засмяха още по-силно. Много е много красиво.
  Джулиана предложи през смях:
  - И да подмладим всички стари жени! Така че всичко да блести като слънце!
  Виктория се съгласи и скочи по-високо:
  - За Родината и Николай Велики!
  Ана, този червенокоса войн, проговори:
  - Но все пак монахините, въпреки молитвите, не стават по-млади. Въпреки че имат свят дух. Така че започваш да си мислиш, къде е Божията правда?
  Виктория пое дълбоко дъх и отговори:
  - Стон стои по цялата земя... Къде си собственик, къде?
  Вероника изпя с ярост:
  Има много страхотни хора
  Чиито дела живеят векове....
  Има много птици с ясно лице,
  Какво се наричат безсмъртни!
  
  И героите в епосите,
  Те победиха ордата веднага...
  Русия ще роди велика сила,
  Басурман в битка ще разкъса!
  
  Но един двуглав орел,
  Цар владетел славен Николай...
  Той сияе под небето,
  Молиш се за него, давай!
  
  Император на цяла Русия
  Какво издигна вида на страната...
  Истинската мисия
  За прогрес и древност!
  
  Побеждава японците в битки
  Германците бяха победени веднага...
  Гласът на момичетата е звучен,
  Николай Господи наш!
  
  И нашият цар няма да отстъпи в битката,
  В изграждането на голям гигант...
  Той бие противниците силно,
  И се оказа яростно подравняване!
  Красива песен подхванаха в един глас момичетата. Те са толкова прекрасни и наситени певци. Имат толкова красива песен.
  Да, невероятни момичета.
  
  НОВИЯТ ИЗБОР НА СТЕПАН РАЗИН
  Стенка Разин получи от царя почетни регалии и етикет за царуване на Дон. И вместо безполезна гражданска война, срещу законния цар, той предприема поход срещу Азов и благодарение на умения и трикове успява да превземе този град.
  Нападението на Азов е едно от най-славните дела на Степан Тимофеевич. Освен това казаците няколко пъти отблъскват опитите за нападение на турците. В крайна сметка османците признават Азов.
  След това Степен Тимофеевич започва голяма война срещу Иран. И той действаше много умело. Много обикновени персийци и азербайджанци бяха на негова страна. И войната за царска Русия продължи по благоприятен сценарий. Стенка Разин отиде до Индийския океан и стигна до Индия. След това се бие в Централна Азия. Цар Алексей Михайлович живял по-дълго. И все пак гражданската война в реалната история съкрати живота на владетеля. Петър Велики дойде на престола в по-зряла възраст и Русия успя да избегне вълненията от бунтовете в Стрелци и много други конфликти. И Стенка Разин завърши завладяването на Централна Азия и част от Индия ... Включително река Инд ...
  Русия придоби колосална територия. Освен това населението му се е увеличило...
  Петър Велики започва война със шведите. От самото начало тя вървеше по-успешно, тъй като руската армия беше по-силна и по-многобройна, отколкото в реалната история. Успява да превземе Нарва и да победи шведския крал Карл Дванадесети. И веднага да завземе Балтийско море... Стенка Разин няма време да се бие през осемнадесети век. И той влезе в историята като най-великият командир на седемнадесета.
  Петър Велики, след победата над шведите, също превзема Жечпосполита. И той стана полски цар... В същото време построи Петербург. Петър Велики живял по-дълго. Алексей Михайлович живее повече от четиридесет и шест години, умира през 1676 г. И по-дълго - шестдесет и шест години. И той умира през 1696 г. Петър вече беше на двадесет и три години и нямаше време да придобие лошия навик да пуши и да пие вино и бира в кофи. И първият руски император живял по-дълго.
  И той е наследен от внука си Петър II през 1742 г. Той беше на двадесет и шест години и нито пиеше, нито пушеше. По време на живота на баща си Петър Велики получава по-строго възпитание, оставя тютюнопушенето забранено, а продажбата на алкохол също е ограничена.
  И Петър Втори не е пил... Неговият дядо Петър Велики не само успява да анексира Полша, но и довършва завладяването на Индия и побеждава манджурския Китай. Той включи част от империята в състава си. Петър Велики успя да завладее част от Турция, като спечели Крим, значителна част от северното крайбрежие на Черно море.
  След това дойдоха нови войни. Петър Втори, след като завърши поражението на отслабената Турция и дори превзе териториите й в Египет, а руските войски стигнаха до Мароко. И също беше заловен от Петър Втори и Близкия изток. Тогава имаше война на Запад, с Прусия. Фридрих II е победен и Русия включва както Източна Прусия, така и земите по Одер. И скоро Прусия изчезна напълно. Тя беше разделена. И през 1780 г. Петър II умира. А новият цар Петър Трети продължава войната на Изток... Той окончателно завладява отслабените Китай и Корея. И след това в Индокитай.
  Но след това във Франция има революция. Русия игнорира това... Но сега Наполеон Първи идва на власт. Той се провъзгласява за император и започва войни. Петър Трети умира през 1810 г. и е наследен от Петър Четвърти.
  Този крал през 1812 г. влиза във войната с Наполеон Бонапарт. И в рамките на няколко години той завладява както Франция, така и цяла Европа, която Наполеон успя да завладее .... Петър Четвърти също се мести в Африка и Америка. Неговите войски извършват завоевания след завоевание. Но Великобритания все още е непревземаема... През 1830 г. Петър Четвърти умира и синът му Александър Първи става нов цар. Новият крал завърши превземането на Африка и спечели войната за Съединените щати. Имаше руски войни в Латинска Америка за легални колонии. Руснаците кацнаха и в Австралия. През 1864 г. Русия превзема цяла Америка чак до Панама. Александър I умира през 1867 г. и е наследен от неговия син Александър II. И през 1871 г. най-накрая последва кацането във Великобритания. И залавянето на главния враг на Русия е завършено. И до края на деветнадесети век завладяването на планетата Земя най-накрая беше завършено ...
  И историята на най-великата мисия за целите на единството на човечеството приключи.
  Славна победа ... И през 1901 г. човек за първи път обиколи земното кълбо. И през 1909 г. хората посетиха луната. А през 1925 г. астронавтите кацнаха на Марс. И след това в рамките на десет години и на всички други планети на Земята.
  И беше много интересно да го направя. И Руската империя започна да строи звездни кораби за разширяване на космоса. И през 1980 г. имаше първия полет до Алфа Кентавър, с полет около тази звезда и връщане. И през 1991 г. започва полет до една от планетите около звездата Сириус. И наведнъж полетяха седем звездолета.
  Летенето все още отнема доста време. Затова екипажите взеха тийнейджъри. И за да не им омръзне, въведоха състояние на изкуствен сън. Освен това спите и сънувате, а в този момент тялото ви се движи. Те все още са тийнейджъри на четиринадесет години, но в това състояние растат десет пъти по-бавно и, разбира се, стареенето също преминава поради забавянето на физиологичните процеси дванадесет пъти по-бавно.
  Момчетата и момичетата все още играят нещо интересно и летят към планетата на звездата Сириус, за да кацнат, докато им трябват тридесет години. И те ще кацнат на тази планета едва през 2021 г.
  И има много интересни игри ... Децата играят на първо място, разбира се, война и сред тях са космонавтите Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова в приказна изкуствена матрица за сън, когато всяка илюзия се възпроизвежда лесно и на първо място, историческа стратегия и стрелец в едно лице.
  И ето поляците отиват на щурм. Кралят лично командва армията. И тогава се събраха сто хиляди бойци, по стандартите на седемнадесети век огромна армада.
  Олег Рибаченко стреля с лък. Пробива полски офицер и веднага натяга лък и стреля. Води огъня и Маргарита Коршунова. Тя също стреля много точно. И най-важното е, че безсмъртните деца стрелят много бързо, без да дават шанс на врага да оцелее при атаката.
  Олег Рибаченко, изпращайки стрела, пее след стрелата:
  Ще се борим смело за Русия,
  Руски рицар, той не може да се страхува!
  Момчето наистина е хрътка. И той избра специален лък за себе си, такава тетива рядко е това, което възрастен герой ще дръпне с две ръце. И децата игриво стрелят и, разбира се, удариха поляците вече от две мили. И те болят много. Има обаче много повече наемници, особено германци, отколкото поляци.
  Олег Рибаченко, стреляйки по врагове, си спомни историята. Колко добре започна тази война за Русия. И преди всичко благодарение на Богдан Хмелницки. Руснаците победиха поляците и стигнаха до старата граница на Киевска Рус. Но сега силите на Русия са разпръснати и е изключително важно да запазим Беларус с малък брой войници.
  И там те ще се справят с бунтовните хетмани и ще се обърнат към Варшава. Или довършете шведите. Които са силни.
  Олег Рибаченко стреля... Поляците вече дотичаха до стената и слагат стълби. Трябва да ги отрежете с мечове. Маргарет с него.
  Олег крещи:
  - Мога да се справя сам! И ти бягаш там, където е по-трудно!
  Атаката на поляците е тежка. Въпреки че градът е добре укрепен и местните беларуси се бият заедно с руснаците.
  Основното е, че врагът е по-голям на брой, срещу опълчението с коси и рога. Но после високите стени и героизма на хората.
  Олег Рибаченко управлява мелницата с мечове, посича петима поляци и казва:
  - За нашата победа!
  И момчето хвърля игли с боси пръсти. Така че десетина поляци го взеха и загинаха.
  Момчето терминатор продължава да реже поляци и пее:
  - Слава на идеите на велика Русия,
  Ще победим, като изиграем целия свят...
  Звезди като перли поръсиха покривка,
  Сварог ще бъде моят идол!
  Борбено хлапе и много войнствено. И ако реже, ще го отреже с отчаяна сила.
  Маргарита също е готино момиче. Тя получи безсмъртие и сега го изпълнява. И с босите пръсти на детските крачета хвърля много смъртоносни игли. И удря опонентите до смърт.
  И толкова много момче и момиче врагове лежаха. Това правят супермените.
  Олег Рибаченко реже поляците и ги превръща в кървава каша. И нарязва месната салата.
  В същото време момчето пее:
  - Слава на Русия завинаги,
  Да се борим за родината си...
  И нямаме нужда от глупави излишни думи,
  Ние не сме глупави - паднаха и изцедете!
  Маргарита Коршунова на друго място сече поляците и пее пискайки и оголивайки зъби:
  - Руският воин не се страхува от смъртта,
  Не се страхуваме от смъртта на бойното поле...
  Ще се борим за светата родина,
  И знам, че със сигурност ще спечеля!
  Безсмъртните деца се бият по такъв начин, че никой да не може да ги спре или смаже.
  Децата видяха спящ лагер, угасени или все още горящи огньове, много коне под охрана.
  Олег Рибаченко хвърли игла с бос детски крак, проби главата на стража и изскърца:
  - Слава на комунизма и царизма!
  Маргарита също хвърли смъртоносна игла, прониза врага и изчурулика:
  - Слава на величието на епохата!
  Безсмъртните деца се движеха, заобикаляйки враговете в лагера. На първо място, трябва да напълните царя и двама хетмани и тогава ще стане по-лесно.
  Босите крака на децата безшумно прекрачват опонентите. Ето Великата царска палатка. Хетманът е наблизо. И момъкът и момата да изсекат наемниците и поляците. Приеха го толкова здраво и с такава дива лудост, сякаш наистина бяха заредени за победа.
  Момчето и момичето секнаха с двата си магически мечове, които прорязаха метала като попивателна хартия и се удължиха с десетки метри. И те действаха изключително активно, сякаш отрязваха косата с бръснач.
  Маргарита с бос крак хвърли дузина тънки игли, полагайки противниците си и изчурулика:
  - И знамето ще блесне над вселената ...
  Олег Рибаченко, прорязвайки поляците, агресивно добави:
  - Няма по-красива свята страна във Вселената!
  Маргарита отново хвърли дузина тънки игли с бос крак, удряйки опонентите си до смърт, и изскърца:
  - И ако трябва, пак ще умрем!
  Момчето-терминатор Олег Рибаченко, разрязвайки враговете, отбеляза:
  - Той ще възкръсне в Родноверие, нашата вяра!
  И те се биеха с поляците и личната охрана на краля. Момчето-терминатор беше много ефективно. И тогава хлапето хвърли граната за дървени стърготини с бос крак и изрева:
  - Слава на Родината!
  И разкъса много поляци и самия крал на Полша!
  Хетманът е разрязан наполовина от Маргарита Коршунова. Момичето изчурулика и оголи зъби:
  - Ще бъда абсолютен шампион на света!
  Децата наистина показват най-високото умение в битка. Такава битка се разигра.
  Олег Рибаченко крещи с пълна сила на полски:
  - Немците убиха краля! Победете фрица!
  Маргарита вече крещи на немски:
  - Поляците ни нападнаха, бийте поляците!
  А пъргавото момиче също е нетърпеливо да се бие. И реже поляци. И междувременно започна схватката. Германци, поляци и други наемници се нарязваха и стреляха един срещу друг. Тук Маргарита с бос детски крак хвърли бомба и разкъса немския херцог. Това ескалира ситуацията. И битката продължаваше все по-агресивно.
  Отиде взаимно клане и изтребление. Те се убиваха един друг, без никакво съмнение и съжаление. Воините загинаха с хиляди.
  Олег Рибаченко и Маргарита Магнитная работеха с мечове, сякаш размахваха като фенове. И да пресече враговете на Русия в големи количества.
  Маргарита хвърли игли с бос крак, удари поляците и с усмивка заяви:
  - Имам супер момиче!
  Олег Рибаченко също хвърляше игли с голите си пръсти на детските крака, удряше опонентите си и скърцаше:
  - Ами от винта!
  И отново децата започнаха да разкъсват полските войски и наемници, така че те буквално кървяха. А младите воини демонстрираха най-висок пилотаж и бойни умения. Много са готини.
  Олег Рибаченко, посичайки враговете на Русия, изпя:
  - И те отиват на море, нахални момчета!
  Маргарита отново хвърли иглите с бос крак и изскърца:
  - Морска стихия! Морска стихия!
  Воин, както обикновено, от най-висок клас, тя е боец. И не я спирайте, не печелете.
  Олег разрязва полската армия и изведнъж подсвирква. И хиляди гарвани припаднаха, пробивайки черепите на поляците и наемниците.
  Маргарита също го взе и подсвирна, а също така събори врани върху враговете. Те получиха сърдечни удари и паднаха като коне, повалени до смърт.
  Момичето изгука:
  - Слава на нашата родина Русия!
  И отново босите й крака хвърлиха смъртоносна въглищна граната. И как ще избухне и ще разбие много противници.
  Маргарита пя, оголивайки зъби:
  - Слава на доблестното отечество,
  Да живеем при комунизма!
  И момичето пусна вятърна мелница с мечовете си, проряза маса противници и изскърца в горната част на гърлото си:
  - Да здравствуват свети комунизъм!
  И нейната боса пета удари челото на германския херцог, счупвайки черепа на противника.
  Маргьорит изгука:
  - За слава на Отечеството, свободно от векове!
  И момичето отново ще го вземе и ще изсвири отгоре на дробовете си... И цели орди врани ще паднат върху поляците.
  И те буквално се пробиват направо.
  Олег Рибаченко кимна одобрително, като реже поляците с мечовете си като мелница:
  - Аз съм голям световен шампион!
  И тогава босите пръсти на краката на момчето отново хвърлиха граната с въглища, разкъсвайки противниците.
  Момчето наистина беше много смело и готино. И закова враговете на Русия без никакво съжаление.
  Маргарита, смазвайки враговете, изпищя:
  - Буксува, плъзга някъде, плъзга ме!
  И сега момичето с голите си пръсти ще хвърли дар на смърт със смъртоносна сила.
  И да разкъсат сто поляци. И реве с върха на дробовете си:
  - За светата Русия!
  И голата детска пета ще се поддаде на настоящето на унищожение.
  Олег Рибаченко продължи да се бие, пееше:
  - Слава на идеите на комунизма! За живота и свободата!
  И с голата си пета момчето се поддаде на дарбата на унищожението...
  В този момент руски войници направиха излет от Брест. И те нападнаха вече обезкръвената и упоена армия на поляците. Неспособните да издържат на съкрушителния удар, руските войници избягаха.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова тичат към руската армия. Голите им пети, докато трептят.
  Маргарита отбеляза с усмивка:
  - Ти и аз сме вечни деца... Толкова е романтично!
  Олег се съгласи с това:
  - Да, много романтично. Наистина, като момче, веднага усетих в себе си прилив на енергия и бодрост. Младо тяло и дори супермен. И усещаш, че нямаш притеснения и проблеми!
  Маргарита скочи по-високо, събори подутина с голата си пета и отбеляза:
  - Това не е проблем!
  Олег отбеляза, бягайки по-нататък:
  - Това е хубавото, когато си момче по тяло. Можете да изречете всяка шега, всяка вулгарност, абсолютно всяка глупост и всички просто ще се смеят. И никой няма да си помисли, че си глупак.
  Маргарита се изкикоти и отбеляза:
  - Може би... Въпреки че да си вечно момиче е досадно. За момче е по-лесно, но не и за мен!
  Олег се засмя и отбеляза:
  - Е, нищо, ние сме безсмъртни. Рано или късно ще живеем в бъдещето и ще се научим как да променяме телата си там!
  Маргарита се съгласи с това:
  - Да се научим. И мъжът може да стане жена, и жената може да стане мъж!
  Олег потвърди:
  - И няма да има проблеми със сексуалните малцинства!
  По пътя безсмъртните деца се натъкнали на шведска чета. Момчето и момичето ги насякоха без много церемонии. Беше изключително лесно.
  И те тичаха нататък.
  Безсмъртни деца се втурват, проблясвайки голите си кръгли пети. И те отново говорят.
  Terminator Boy отбелязва:
  - Тук във филма "Highlander" също имаше епизод с придобиване на безсмъртие. И със сигурност е готино да живееш петстотин години. Някои са живели по-дълго...
  Маргарита Магнитная отбеляза със смях:
  - А как претоварва психиката? Паметта на много векове!
  Олег Рибаченко се засмя и отбеляза:
  - Претоварвания... Капиталово наистина! Но ако сте в тялото на дете, тогава възприемате всичко много по-лесно!
  Маргарита със смях отбеляза:
  - Тук убивате толкова много хора и го възприемате като компютърна игра. Без болка, без шок, без срам!
  Олег се засмя и отбеляза, кисейки:
  - Да, наистина, моите боси, детски крака се пляскат по локви кръв, а това е хубаво и забавно!
  
  ОТНОВО МИДЪТ ПРОМЕНЯ ВСИЧКО
  Победата на Япония в битката при Мидуей доведе до окончателното поемане на инициативата от Страната на изгряващото слънце. Самураите успяха да превземат Хавайския архипелаг и победиха Съединените щати в морето. И те нахлуха в Индия.
  За да запази най-голямата си колония, Великобритания прехвърли част от войските си от Египет.
  Заради което операция Факел не се случи. И Ромел избяга от поражението. Но от друга страна, нацистите все още имаха бедствие край Сталинград. И сривът на фронта през зимата на четиридесет и две - четиридесет и три години. Но от друга страна контраатаката на Майнщайн победи по сила. Тъй като Хитлер не изпраща подкрепления в Африка, още няколко дивизии участват в контраофанзивата на нацистите. И особено в авиацията имаше по-благоприятно съотношение. Освен това Съединените щати всъщност ограничиха бомбардировките на Третия райх. И нямаше кацане в Мароко.
  Нацистите, разполагайки с повече сили, включително най-новите танкове: "Тигър" и "Пантера", разбиха фланга на съветските войски. И те успяха да обкръжат и превземат не само Харков и Белгород, но и Курск. Поражението на Червената армия беше по-силно, а загубите бяха много по-големи. А успехите на нацистите поради дивизиите, които не бяха прехвърлени в Африка, за да загинат безславно в Сахара, бяха по-високи. И тридесет чисто нови танка Tiger успяха да добавят поразителна сила и да не се забият в пясъците. Освен това общият брой на германските танкове беше голям, тъй като германците не само не прехвърлиха оборудване в Африка, но и произвеждаха значително повече превозни средства.
  Защото интензивността на бомбардировките на фабриките на Третия райх е намаляла. По-силните американци на практика не бомбардираха, а британците сами не можеха да се справят с нанасянето на значителни щети.
  Отклоняването на част от британските сили към Индия имаше други последици. Пилотът и супер-ас Ханс Марсел не загина при инцидент, а участва в битките на източния фронт. Появата му за съветските пилоти беше истински шок. Ханс Марсел стана известен като черния дявол. И той беше страхотен въздушен снайперист.
  Появата му на изток предизвика шок. До края на септември 1942 г. Ханс Марсел надхвърля сто и петдесет свалени самолета. И до новата година достигна двеста и петдесет самолета. За което получава орден на немския орел с диаманти. Което обикновено се връчва само на държавници.
  За триста самолета Ханс Марсел отново е награден с Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. И беше готино...
  За четиристотин самолета Ханс Марсел е първият, който получава Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. И за петстотин той беше награден с Големия кръст на Железния кръст, награда, която имаше само Херман Гьоринг.
  Марсилия отбеляза известен гол на източния фронт. И той буквално ловуваше и се втурваше към съветските самолети ...
  Но тогава дойде пролетното размразяване и боевете буквално замръзнаха.
  Настъпи оперативна пауза. В Третия райх още през февруари обявиха тотална мобилизация и натрупани сили. В СССР те също натрупаха сила ...
  На теория германците трябва да напредват през лятото, но къде? Не исках отново да се катеря близо до Сталинград.
  Московското направление е твърде укрепено. Където и да отидеш, навсякъде е лошо. И фюрерът реши да нанесе удар по ... Египет. И да извади Великобритания от войната. САЩ вече не са във война. Изчислението се основава на получаване на ресурсите на Черния континент и Близкия изток. И това може да направи Третия райх непобедим!
  Германските войски нанасят първия си удар на Малта. Това беше използването на големи маси самолети, а след това и кацането с победоносен успех. За първи път в битки са използвани бомбардировачът Ю-288 и изтребителят МЕ-309. И това е огромно въздействие, наистина смъртоносно.
  И наистина, Малта е превзета и е много по-лесно да се прехвърлят войски в Африка. И тогава в Испания Хитлер оказва натиск върху Франко. И въпреки това той се съгласи да пусне войските да отидат в Гибралтар. И цитаделата беше превзета от щурм. И това нападение беше невероятно успешно. След това големи сили на нацистите започнаха да се прехвърлят в Мароко и те завземат Черния континент.
  И през август започна голямото настъпление на нацистите в Египет. В битките участват и "Тигри", и "Пантера", и "Лъвове" и "Фердинанд". А също и танкът "Лъв". Тази кола обаче не се оправда. Но "Тигрите" се оказаха истински шок за британците. Нацистите пробиха отбраната и победиха британците. Александрия също беше превзета, а нацистите стигнаха до Суецкия канал. И това са големи победи.
  Тогава нацистките орди нахлуват в Близкия изток. Те бяха подкрепени от мощен удар и от турците. И нацистите успяха да превземат Ирак, Кувейт и Саудитска Арабия. Те стигнаха до Иран, но там войските на СССР се придвижиха към тях.
  Сталин чака дълго... Но на 1 септември 1943 г. започва настъпление на южния фланг. Боевете бяха изключително ожесточени. Но германците бяха готови и разчитаха на защита в дълбочина. В същото време те се биеха отчаяно и например Пантера се оказа много ефективна машина в защита. Неговата слабост: честите повреди и сравнително тънката странична броня не са толкова значими в отбранителна битка. Както и лошото качество на движение "Фердинанд". А "Тигърът" се показа както в офанзива, така и в защита - универсална машина.
  Най-новият ME-309 също не се оказа лош, а скоростта и въоръжението му бяха най-добри. Макар и малко по-лошо с маневреност, но с правилната бойна тактика, това не е толкова важно. Немците имаха и много зенитни оръдия. И добре организирана защита с относително равна предна линия.
  Боевете се проточиха до късна есен и Червената армия успя да напредне само с десет до петнадесет километра. И понесе тежки загуби.
  Опитът на съветските войски да настъпят в центъра също завършва с неуспех. Германците поддържаха здрава отбрана и се укрепиха старателно. Освен това втората и третата линия на защита бяха дори по-силни от първата. Което донякъде отслаби въздействието на съветската артилерия.
  До зимата германците поеха контрола над половината Африка и Близкия изток. Но най-значимото е нападението на Япония в Далечния изток. И разсейването на значителни сили на Червената армия. И се случи смазването на съветските войски. По-скоро значителни сили на Третия райх бяха отклонени.
  През зимата Червената армия се опита отново да настъпи в центъра и на юг, както и близо до Ленинград. Японският фронт обаче улеснява защитата на германците. Самурай, въпреки слана, яростно се изкачи напред и отклони значителни сили.
  И нацистите завършиха завладяването на Африка през пролетта и зимата и имаха колосални ресурси под ръка. През май падна и Иран, а през юни германците превзеха половината от неокупирана от японците Индия и се обединиха с тях.
  Нацистите се биеха с "Пантера"-2 с 88-мм оръдия и тежащи петдесет и три тона, с двигател от 900 конски сили, и "Тигър"-2 с двигател от хиляда конски сили. Тези автомобили се оказаха с приемливи шофьорски характеристики.
  Почти пълната липса на бомбардировки даде възможност да се започне работа по по-мощни двигатели по-рано и да се завърши. Въпреки че "Пантера" -2 и "Тигър" -2 все още не бяха достатъчно перфектни, те се справиха с бойната роля. Съветските Т-34-85 и ИС-2 се оказаха по-слаби... И не можаха да превземат инициативата.
  През лятото Червената армия се опита да напредне в центъра, но попадна в капан и беше напълно разбита. Във въздуха нацистите вече имаха в серията ME-262 и TA-152 и други мощни видове оръжия. Те изцяло притежаваха инициативата. След като надминаха СССР в производството на самолети, германците също увеличиха качественото си превъзходство. И те биеха Червената армия в небето като котлет.
  Марсилия получи за седемстотин и петдесет самолета Рицарския кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти. Това е специална награда за отличаване на героя. А хиляда свалени самолета на Марсилия бяха наградени със звездата на Рицарския кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти.
  Той се превръща в легенда и истинско Божество приживе. И за главата му Сталин назначи награда от един милион златни рубли.
  Но, уви, беше невъзможно да го победим.
  За две хиляди свалени самолета Ханс Марсел получи звездата на Рицарския кръст, Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Това беше супер асът.
  След поражението на съветските войски в центъра те отидоха в Москва и се натъкнаха на отбранителната линия на Можайск.
  Тогава фюрерът заповядва да напредва в Кавказ. И Турция също отвори фронтова линия там.
  През есента и зимата на 1944 г. и началото на 1945 г. нацистите превземат и Кавказ... Дойде четиридесет и петата година... В края на март фриците започнаха да настъпват по Волга в посока Саратов и Куйбишев.
  В битки най-новите нацистки танкове от серия E вече бяха приети, а Луфтвафе бушуваше в небето. Изглеждаше, че СССР вече няма шанс.
  И от изток се изкачи Япония.
  СССР се пръсна по шевовете. Неговата човешка сила бързо намаляваше във война на два фронта.
  Сталин, при тези условия, осъзнавайки безнадеждността на ситуацията, предложи мир при всякакви условия.
  Хитлер се съгласи, при условие че му бъдат дадени Балтийските държави, Украйна, Беларус, Кавказ и по-нататък границата по Волга, земи по протежение на Москва, както и Карелия и Ленинград до Астрахан и всичко, което германците вече са заловили в Централна Азия. И там вече влязоха в Казахстан.
  Япония също получи своите парчета в Сибир.
  Сталин се съгласи с това, защото това беше единственият шанс да се спаси СССР и да се запази Москва.
  Освен това все още трябваше да плащате репарации на Третия райх в продължение на деветдесет и девет години. И това е много унизително. И златните резерви на СССР бяха отнесени в Германия.
  Русия загуби много, но успя поне частично да оцелее. И Хитлер, притеснен за проекта Махкент, реши да премахне Съединените щати.
  През август 1945 г. е подписан мирен договор със СССР. И сега нацистите обърнаха лица към Съединените щати.
  Америка наистина се опита да създаде атомна бомба, но работата й беше бавна. През пролетта на 1946 г. нацистите започват десант в Гренландия и Куба.
  И част от силите им бяха прехвърлени в Аржентина. В Куба местното население подкрепя германските войски и десантът е успешен. Фриц и японците започнаха да стягат пръстена. Те се преместиха из Латинска Америка. Бразилия влиза във войната на страната на Третия райх. Положението се влоши.
  През лятото боевете се обърнаха за Канада, където фриците се опитаха да създадат плацдарм.
  Герда и нейният екипаж се биеха на Е-50 в подобрена модификация. Колата тежеше шестдесет и пет тона. Тя има оръдие с калибър 105 мм с дължина на цевта 100 EL.
  Предната броня е 250 мм, а страничната е 170 мм. Този танк имаше двигател от 1500 конски сили и отлично шофиране.
  Така че американците няма какво да се противопоставят на това. Остарелият, макар и масивен, Шърман беше достатъчно добър само за немските танкови аса да отбележат с него. Pershing е малко по-добър, но пистолетът му все още е доста слаб спрямо подобреното оформление на E-50. И само "Супершинг", не особено масивен танк, имаше шанс да пробие отстрани и близо до танка, в който се возеха Герда и нейният екипаж.
  Момиче от Третия райх стреля с голи пръсти на бутона на джойстика, удряйки американски танк и гукайки:
  - Имам момиче от супер класа!
  Шарлот също стреля по американските танкове и се съгласи:
  - А ти си хипер!
  Кристина отново стреля с боси пръсти по колата на янки и изскърца:
  - Това е стратегията на голямата игра!
  Магда също стреля с помощта на босите си пръсти по грациозните си крака и отбеляза:
  - По-добре момичетата да говорят за Бог!
  Герда стреля отново с голата си пета и отбеляза:
  - Ако погледнете, не ни трябва Библията. Ние сме арийци, не евреи. И не бива да се свеждаме до нивото на овце или кози!
  Кристина кимна енергично, изпращайки още един снаряд с голите си пръсти:
  - Разбира се, че не! Особено в Библията, агнето ще пасе спасените народи с желязна тояга. Какво ни трябва за щастие?
  Магда отговори ядосано:
  - А какво искаш в генния огън?
  Шарлот се засмя и отговори, стреляйки по американците с боси пръсти:
  - Можеш да измислиш нещо по-ужасно от огъня! И че инквизиторите, които изгарят вещици на клада, са тривиални садисти!
  Магда решително заяви, натискайки бутона на джойстика с голата си пета:
  - Много е жестоко! И нямат вяра!
  Герда разби американското оръдие и отбеляза:
  Кой има истинска вяра?
  Магда отговори с въздишка:
  - Много малко са такива хора!
  И отново стреля с помощта на голи пръсти на издълбани крака.
  Да, момичетата тук и в дискусиите са силни. И могат да покажат много и да намигнат със сапфирените си очи.
  И войната продължава. И в небето има битки. Албина и Алвина събират сметки и много самолети вече са лично свалени.
  И тяхната агресивност няма граници.
  Албина, използвайки голите си пръсти, изпрати убийствен дар на смъртта и изчурулика:
  Слава на Христовата любов!
  Алвина, също използвайки голите си пръсти, отряза американската кола и добави:
  - Какво е ефирно и чисто!
  И момичетата отново дадоха ред, свалят американски самолети.
  Но това е война като война. Още през лятото част от Канада беше заловена. И тогава есента отмина.
  Германците щурмуват Торонто. Те действат енергично. Ще имат танкове и картечници по-добри от американските. Появи се във Fritz и Tiger-3. Машинната еволюция на E-75. Също така мощен: предна броня от триста милиметра, странична броня от двеста. А пистолетът е дълъг 128 мм с цев от 100 EL. И такъв танк се показа добре. Дори и да е твърде много мощност.
  Фриц напредна и превзе град след град.
  През зимата те вече тръгват от север към американска територия. И там сломиха упоритата съпротива на янките.
  Америка нямаше шанс. Но атомната бомба не проработи.
  Америка е бомбардирана от тежки ТА-400. Още по-мощни ТА-500, които унищожиха глада и военните съоръжения.
  До пролетта германците вече завзеха изцяло Канада и част от Съединените щати. И през самата пролет те превзеха Филаделфия и много други територии.
  Повече от една трета от САЩ и Аляска бяха заловени. И Мексико също беше завладяно от американски и японски войски.
  През лятото настъплението на нацистите продължи. И шансовете на Съединените щати се топеха точно пред очите ни.
  През август нацистите започнаха да щурмуват Ню Йорк. В битките участваха летящи чинии.
  Тук един от тях се бие с Ева и Агата. Две красиви момичета по бикини караха мощна кола.
  Тя беше облитана от ламинарна струя и беше неуязвима за малки оръжия. И самите момичета използваха топлинни лъчи при стрелба.
  Ив натисна бутона на джойстика с голите си пръсти, бълвайки топлинни лъчи, разпалвайки враговете като пламък и чуруликайки:
  - Слава на Третия райх!
  Агата, стреляйки с голи пръсти на краката си, също изгука в горната част на дробовете си:
  - Дано победим!
  Момичето е изключително борбено и красиво. И как разбива врагове с лазер.
  И топлинните лъчи ще стопят още един американски резервоар.
  И на сушата Герда атакува. Също и бойно момиче.
  И сега тя и нейният екипаж вече са в самия център. И снаряди отскачат от кулата на танка. И самите момичета ще ударят янките. И те ще разкъсат цял облак от хора и ще действат с цялата агресия. Воините са толкова пъргави и хрътки, с голи изрязани крака.
  Те дори пеят, оголили зъби. Това са бойните красавици на Третия райх. И стрелят достатъчно добре. И пронизват враговете като игли с масло през и през.
  Ню Йорк вече падна. САЩ капитулират и техните войски се предават.
  Така се обърна още една страница от историята. Изглежда, че е победа... Но след известно време Хитлер превзема Латинска Америка.
  И на 20 април 1953 г. той започва война с Япония и нейните колонии. Силите на Третия райх имат предимство в технологиите.
  И атакуват с мощни оръжия. Включително неуязвими летящи чинии.
  Албина и Алвина се бият в дископлан. Те са бойни момичета, но казват какво друго. И с голи пръсти натискат бутоните на джойстика.
  Тук те са в настъплението на горящите японски войски.
  Топлинните лъчи летят като килим. И момичетата се смеят на себе си. И разклащат гърдите им с алени зърна.
  Албина дори изпя:
  Никой няма да ни спре, никой няма да ни победи!
  И с голата си пета натискаше бутоните на джойстика, удряйки противници. Тя е такова момиче, родено от вълчица.
  Алвина също натиска бутоните на джойстика с голите си пръсти и изпищя:
  - За моята космическа сила ще забием в гроба президента на колхоза!
  И намигни на приятел!
  Да, воините са много пъргави и бързи като светкавици. Те са запалени.
  Албина се прицелва с бос крак и изстрелва топлинен лъч. Изгаря противници и скърца:
  - За големите ми победи!
  Да, момичетата тук са от най-висок ешелон и класа. Те могат да правят неща, които другите не могат. И смазват японците с неистовата енергия на вълчиците.
  Но не само германците и другата чужда армия убива самураи.
  СССР, сега командван от Берия, също влезе във войната. Тук, между другото, Сталин, разстроен от поражението с Третия райх, умира по-рано през март 1951 г. И Берия успя да вземе властта. И сега, дори като се е подсилил, той е в един отбор с Хитлер.
  И те нападат самураите заедно.
  А екипажът на Елизабет се бие с японците в Приморие. Момичето е много борбено и активно.
  Те, разбира се, се бият боси и по бикини. И търкайте самураите с ентусиазъм.
  Докато все още пее;
  И борбата продължава отново
  И сърцето е тревожно в гърдите...
  А Ленин е толкова млад
  И младият октомври предстои!
  И сега Елизабет стреля, използвайки голите си пръсти, от пистолета на танка Т-54 по японска кола и я пронизва до смърт.
  Тогава тя изгука:
  - Слава на ерата на комунизма!
  Екатерина също удари врага с боси пръсти на краката си. Тя прониза самурайския танк и агресивно отбеляза:
  - Няма по-славна държава от нашата!
  Елена стреля по врага и изгука:
  - На Земята ще настъпи ера на комунизъм!
  Еуфрасия, също използвайки голите си пръсти на краката си, блъскаше и чуруликаше:
  "Смърт на злия президент-Сатана!"
  Тук трябва да се каже, че воините са от най-висока и бойна класа.
  А в небето Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова печелят сметки.
  Анастасия свали японски изтребител и изпя:
  - И боси момичета летят в небето!
  Акулина, отрязвайки самурая, с помощта на боси крака, чурулика:
  - Готин елемент! Готин елемент!
  Воините играят с мускулите на пресата. Те са в идеален ред и са в състояние да спечелят войната на шега.
  Анастасия, сваляйки друг самолет, го взе и изгука:
  - Ще има готино залавяне на врагове и тяхното поражение!
  Акулина се съгласи с това, като събори врага с голите си пръсти:
  - Да организираме тотален разгром!
  Японците бяха притиснати...
  Тук в битката участва съветският танк LP-10, на който се бият момичетата от екипажа на Аленка.
  И се бият в голяма кола със 130 мм оръдие.
  Аленка стреля с боси пръсти и чурулика:
  - Това е славата на комунизма!
  Анюта също удари опонента си. Удари врага и изпищя:
  - В името на новите идеи!
  И също я плесна по голата пета.
  Алла натисна бутона на джойстика с алено зърно. Тя удари самурая и извика:
  - За величието на страната!
  Мария, стреляйки по врага, изпищя:
  - За единството на руснаците по целия свят!
  А за снимане използвала и ягодово зърно.
  И олимпиадата ще удари врага. Ще разбие много бойци и ще чурулика:
  - За Русия, най-святата в света!
  А също и с гола пета ще се предаде на врага.
  Трябва да се каже, че момичетата са изключително нахални. И имат колосална издръжливост.
  Разбира се, Япония не може да устои на такъв натиск.
  Освен това Фриц използваха и ядрени оръжия. Което се оказа тотален шок.
  Войната приключи за шест месеца.
  СССР си възвърна изгубените си земи, а Третият райх завладя самураите и всичките им колонии.
  Хитлер вече не се биеше... Той смила притежанията... Само в Китай все още имаше местни битки. И там смазаха Червената армия на Мао Дзедун. На 1 май 1958 г. самолетната катастрофа на Адолф Хитлер променя хода на световната история. И това се промени значително ... Гьоринг, който злоупотребяваше с наркотици, вече беше починал по това време. Химлер, който стана твърде влиятелен, беше отстранен от самия фюрер. Шеленберг зае неговото място, но и той почина от рак. И накратко, официалният наследник на фюрера беше младият Волф Клайман, наследникът на Шеленберг.
  Новият политик беше само на тридесет и пет години и започна демократични реформи. От тях обаче нямаше голяма полза.... И Третият райх, от излишък на демокрация, взе и се разпадна ...
  СССР, под ръководството на Лаврентий Палич Берия, беше възроден и укрепен. И той започна да събира под себе си останките на Третия райх. Така се възражда Съветската империя.
  И се оказа, че Лаврентий Палич Берия вместо екзекутирания неудачник се оказа най-великият владетел на Съветска Русия. Дори по-висок и готин от Сталин!
  Ето една алтернативна история!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"