Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Dziewczyny Wojowniki AtakujĄ W Kosmosie

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    W kosmosie z jednej strony toczą się bitwy pomiędzy pięknymi wojownikami konstelacji Rubinów. A z drugiej wojownicy konstelacji Szmaragdu. I tylko dziewczyny klonów, które są boso iw bikini, biorą udział w bitwach.

  DZIEWCZYNY WOJOWNIKI ATAKUJĄ W KOSMOSIE
  ADNOTACJA.
  W kosmosie z jednej strony toczą się bitwy pomiędzy pięknymi wojownikami konstelacji Rubinów. A z drugiej wojownicy konstelacji Szmaragdu. I tylko dziewczyny klonów, które są boso iw bikini, biorą udział w bitwach.
  . ROZDZIAŁ 1
  Dwie armady kosmiczne walczyły w próżni. Z jednej strony konstelacja Rubin, z drugiej Szmaragd.
  A po obu stronach tylko wojowniczki klonów. Jednak dość różnorodne fryzury. Ich włosy były w czterech podstawowych kolorach: niebieskim, żółtym, czerwonym i białym!
  A wojownicy są po prostu wspaniali.
  Oczywiście bardzo jasne rozbłyski supernowych. A statki kosmiczne, zwłaszcza duże, wielkie pancerniki, wysyłają na siebie salwy śmiercionośnych pocisków.
  Potężne kosmiczne pancerniki i pancerniki oraz drednoty to główna siła uderzeniowa. Wysyła na siebie niszczycielskie wiązki, duże torpedy i wiązki hiperplazmatyczne.
  Pędzi przez próżnię i chwyta mniejsze statki kosmiczne.
  Klonowane dziewczyny, pędzące przez swoje statki, migoczące nago, różowe iz wdzięcznymi zaokrąglonymi obcasami.
  Są takie piękne, a ich skóra lśni jak polerowany brąz. To są cudowne dziewczyny - po prostu super.
  Cztery największe flagowe wielkie pancerniki Gwiazdozbioru Szmaragdowego próbują przełamać formację Gwiazdozbioru Rubinowego. Ale w odpowiedzi pełzają po nich cztery najbardziej masywne okręty flagowe wroga. Ogromne statki kosmiczne wyglądają jak kaszaloty wielkości połowy księżyca. I mają tysiące dział dużego kalibru. Są takie beczki, które w minutę wyrzucają energię bilionów bomb atomowych zrzuconych na Hiroszimę.
  Ale oczywiście wielkie pancerniki mają pola siłowe, które łagodzą destrukcyjne skutki promieni, impulsów, pocisków i torped.
  Migoczą jak srebrna mgła na powierzchni dużych statków.
  Mniejsze statki kosmiczne również atakują. W szczególności krążowniki różnych klas - ciężkie, średnie, lekkie, pomocnicze. I niszczyciele, jak nagie sztylety o grubych ostrzach. I pełne wdzięku brygantyny. Mają kształt niemowląt.
  Zarówno niszczyciele przypominające piranie, jak i większe, potężniej uzbrojone kontr-niszczyciele.
  Oto poszczególne krążowniki walczące z krążownikami. A od uderzeń pocisków, promieni i impulsów wybuchają pożary.
  Dziewczęta-klony uciekają przed ogniem, który pochłania statki. A płomień pędzi za nimi, chwytając piękności za ich bose pięty.
  Dziewczyna w niebieskich włosach strzela do wroga gołymi palcami.
  Wystrzelona przez niego rakieta trafia we fregatę, wybuchają tam pożary i lecą ogniste fale. Dziewczęta klonów krzyczą z rozdzierającym sercem. Prawie nie są przykryte ubraniami. Tylko wąskie paski materiału na klatce piersiowej i biodrach. Pod opaloną, złocistooliwkową skórą widać ulgę w mięśniach.
  Bardzo uwodzicielskie nogi dla dziewczynek. A gołe palce piękna wciskają przyciski joysticków.
  I żłobie z agresywną postawą.
  Oto dziewczyna ze złotymi włosami. I nacisnęła gołym, bardzo wdzięcznie wygiętym obcasem.
  A rakieta zareagowała i pędziła, przecinając próżnię. I bardzo dokładnie mijała promienie laserów. I wsiadłem do krążownika. I ten, który się trzęsie.
  A z drugiej strony, jak dziewczyna z rudymi włosami, ona też będzie strzelać. Podczas naciskania pępka. Który zareagował bardzo ostro.
  Dziewczyny znowu piszczą i skaczą. A kiedy uderzą, przeciekają, widać, jakie mają uwodzicielskie nogi.
  Oto dziewczyna z białą fryzurą wysyła morderczy dar zniszczenia i śmierci. I wylatuje, uderzając w brzuch pancernika. I to bardzo udane żądło. Chociaż obie strony dziewczyny są silne. I odpowiadają. W szczególności dziewczyna o niebieskich włosach daje w zamian dar zagłady.
  I znowu cios, strzały, potrząsanie autem.
  Istnieją jeszcze mniejsze statki kosmiczne: łodzie i myśliwce. Te ostatnie są podwójne lub pojedyncze.
  Pieczą też koleżankę, a piękne dziewczyny pokazują najpiękniejsze i najseksowniejsze akrobacje.
  Oto wojownik o fioletowych włosach przeciwko piękności o fioletowych włosach.
  Obie dziewczyny zdjęły nawet staniki. I próbują się ugryźć za pomocą szkarłatnych sutków. I bardzo dobrzy wojownicy.
  Dziewczyna o fioletowych włosach odrzuca na bok swój myśliwiec. I strzelanie z sześciu laserowych działek powietrznych. A jej przeciwnik z fioletowymi włosami również ma podobny samochód. Oba myśliwce wyglądają jak płaszczki z przezroczystym pancerzem.
  Są bardzo dobre w manewrowaniu i skakaniu. I robią bardzo dobre salta.
  Dziewczyny ponownie używają rubinowych sutków podczas strzelania na pełnych, apetycznych piersiach.
  Te piękności są po prostu ucieleśnieniem piękna. A kiedy są w samych majtkach, to jest takie uwodzicielskie. I możesz na nie patrzeć i nie odpadać.
  Obie dziewczyny próbują się zakryć za pomocą pól siłowych na czołach bojowników.
  I mają całkiem przyzwoitą ochronę. I zdolny do odbijania szkodliwych promieni.
  Ale dziewczyny, jedna o rudych miedzianych włosach, a druga o jasnożółtych włosach, znów szermierczą i manewrują przeciwko sobie w myśliwcach.
  Dziewczyny próbują dostać się do siebie. Ale to nie działa zbyt dobrze. Wojownicy kręcą się i skaczą. A ich wojownicy są jak piłki pingpongowe, w górę iw dół.
  Dziewczyna o miedzianoczerwonych włosach, jak na saniach, zjechała z odkurzacza i skręciła. A wojownik o jasnożółtych włosach zrobił sztuczkę: jaskółki. I wystrzeliła blisko, używając rubinowego sutka.
  A dziewczyna z rudymi włosami poczuła intensywny upał. A jej muskularne ciało było pokryte kroplami potu.
  Dziewczyna z żółtymi włosami zaśpiewała:
  - Mamy wielką moc, wielką moc,
  Przyjaźń z nią jest jak zabawa z krokodylem!
  A ona też dostała wypisu. A także zaczął się pocić i błyszczeć. Wszystko wyglądało jak w jakimś bardzo drogim filmie z mieszanką erotyki i kosmicznej opery.
  Dziewczyny są prawie nagie, spocone. I strzelają, używając cycków, które są jak pąki róż, i gołych palców zwinnych nóg.
  A wojownicy nie zapominają śpiewać:
  Niech cały kosmos pogrąży się w chaosie
  A próżnia drży od przerw...
  Wróg zostanie uderzony siłą dziewcząt,
  I na zawsze jesteśmy zjednoczeni z Ojczyzną!
  Chociaż zastanawiam się, jaka może być Ojczyzna klonowanych dziewczyn. Bardzo piękna oczywiście i muskularna.
  I wyobraź sobie miliardy wojowników i wszystkie piękne, półnagie dziewczyny i ani jednego mężczyznę.
  Jak wspaniała jest ta armia. Jak świetni są jej wojownicy. Jakie mają figurki? I luksusowe biodra, wysokie piersi, z sutkami, które błyszczą jak fasetowane rubiny.
  Są to dziewczyny nienaganne w swojej sportowej urodzie. Lepiej ich nie znajdować. Chociaż oczywiście jest to względne. Flota jest ogromna. Na flagowych wielkich pancernikach są miliony dziewczyn. Są niezwykle piękne i pełne wdzięku.
  A teraz za działem pancernika dziewczyna o siwych włosach strzela bardzo celnie do pancernika wroga. A teraz pocisk przebija wieżę i rozbija działa. A w pocisku zachodzi reakcja hiperjądrowa, która działa z kolosalną destrukcją. I brutalnie pali metal. I tu pojawiają się bardzo okrutne impulsy unicestwienia.
  Dziewczyny nawet śpiewały unisono, potrząsając swoimi truskawkowymi cyckami, które doprowadzają mężczyzn do szaleństwa:
  - Wątek jest zerwany
  Grozi nam zła śmierć...
  I żyć
  Dziewczyna musi być cierpliwa!
  Wojownicy są bardzo fajnie rozproszeni. Wciskają guziki nagie, okrągłe obcasy. A wyzwala je groźna, niszczycielska siła rakiet z torpedami. Niszczą wroga, przepalając wieże. A spalone, ranne, kalekie dziewczyny odlatują w różnych kierunkach. A jeden z nich był właśnie w ognistym wichrze.
  A wszystko, co z niej zostało, to jej bose stopy. Tak giną dziewczyny na tej wojnie.
  Jedna z nich nawet śpiewała, potrząsając żółto-miedzianymi włosami:
  - we wszechświecie szaleje wojna,
  Wojna bez powodu...
  Szatan się uwolnił
  A wraz z nim nadeszła śmierć!
  Reszta piękności, tupiąc i szarpiąc gołymi, pełnymi wdzięku nogami i potrząsając piersiami szkarłatnymi sutkami, podniosła:
  A kto zatrzyma przepływ?
  Krwawe szalone rzeki...
  Promień lasera wbije się w skroń,
  I w mgnieniu oka mężczyzna zniknął!
  Dziewczyny razem nacisnęły rubinowe sutki na guziki, wystrzeliły rakiety ze śmiercionośną siłą i kontynuowały:
  I taki chaos
  Zalał wszechświat...
  Smutny los ludzkości -
  Znoś ból, cierpienie!
  Rzeczywiście, chaos, statki kosmiczne giną w bitwach, a wraz z nimi piękne, opalone, muskularne, półnagie i bardzo uwodzicielskie dziewczyny.
  Dziewczyna o niebieskich włosach, strzelająca truskawkowym sutkiem i wystrzeliwująca niszczycielskie pociski niosące energię miliardów bomb atomowych zrzuconych na Hiroszimę i wysyłająca dary całkowitego opadu na dno śmierci, zaśpiewała:
  - Syn Ziemi odmówi w odpowiedzi,
  Nie pozostanę niewolnikiem złych panów...
  Wierzę, że będzie piękny świt
  Wiatr odświeży świeżą ranę!
  
  O świętą ojczyznę w bitwie,
  Bo potężny Pan wzywa,
  Wstawaj wcześnie dziewczyno,
  Ciemność odejdzie - zakwitnie róża maja!
  I znowu bosa stopa dziewczyny jest w pracy i pokazuje jej impuls do pukania.
  A dziewczyny krzyczały zgodnie:
  - Śmierć Łysego Führera!
  To wojownicy, którzy walczą o światło i sprawiedliwość. Są pełne mądrości i odważnych duchowych impulsów.
  Oto piękności - najwyższa klasa erotyki i kosmicznej wojny. Nikt nie może się przeciwstawić takim ludziom jak oni.
  Dziewczyna z żółtymi włosami również go weźmie i celnie strzeli we wroga. Robi to śmiertelnym skokiem.
  I uderz we wrogi pancernik szmaragdowej konstelacji. A inny wojownik o niebieskich włosach, używający również bardzo pięknego sutka z piersi truskawki, uderzy w statek kosmiczny gwiazdozbioru rubinów. A także w odpowiedzi na zniszczenie i śmierć.
  Dziewczęta są najwyższym i kolosalnym wyznacznikiem niebiańskiej klasy i kosmicznej głębi, ich najwyższe głosy robią kolosalne nuty.
  Tych piękności nie da się przezwyciężyć niczym. Chociaż niszczą się nawzajem z gorącym entuzjazmem.
  Na przykład flagowe pancerniki brutto otrzymały kolosalne uszkodzenia. I wiele wież zostało uszkodzonych, a działa pogięte i zdeformowane. Same pociski uległy detonacji. I popękały pancerne sufity, a przez powierzchnię wdzierało się gorące powietrze.
  I dziewczyny uciekły, a ich nagie, bardzo uwodzicielskie i bardzo podniecające obcasy i nogi błysnęły w mężczyznach. A czasami nagie, różowe podeszwy piękności lizały ogniste języki hiperplazmy.
  A wojowniczki krzyczały, skakały i piszczały.
  Wydawało się, że boli...
  Ale śpiewali:
  Przez pustkę, konie kosmiczne,
  Dziewczyny są wszędzie, nie dogonią nas!
  Nie dopadnie nas! Nie dopadnie nas!
  Wojownicy są naprawdę pogodni i tryskają energią.
  I śpiewają na całe gardło:
  - Mocno wierzę w
  Że Fuhrer z łysiną wkrótce umrze...
  Wyjmij dłuto
  Niech ciemność będzie werdyktem!
  A ich nagie pięty wciskają guziki i palą fregaty i brygantyny za pomocą plam hiperplazmatycznych.
  Oto dwa niszczyciele konstelacji zderzyły się z końcówkami. A pola siłowe działały, pochłaniając energię. A potem nastąpiła reakcja unicestwienia. I zaczął się specjalnie rozdzierać i zapadać. I była totalna śmierć i zwroty akcji ultra-ognia.
  Pożary szalały najsilniej. A jednocześnie niezwykle niszczycielska moc.
  I były dosłownie diaboliczne starcia. Śmierć i pożary statków kosmicznych trwały bez przerwy.
  Dziewczyna o niebieskich włosach wzięła i nacisnęła gołymi palcami następny guzik. Nastąpiła hiperplazmatyczna reakcja sprzęgania.
  I tutaj ponownie pancernik z konstelacji rubinów przebił bojową substancję destrukcyjnego efektu.
  Dziewczyna o żółtych włosach wzięła go i zaśpiewała, wysyłając wrogowi dar śmierci z truskawkowym sutkiem.
  A wojownik ćwierkał:
  - wierzę, że cały świat się obudzi,
  Smok skończy się...
  A słońce zaświeci
  Prowadząc zło ku zagładzie!
  Dziewczyna o rudych włosach, również nie zastanawiając się zbyt długo, wystrzeliła, używając szkarłatnego sutka. I zadziałała, destrukcyjna energia. I wbiły sobie przeciwników w zęby.
  Ale natychmiast zareagowali, wybijając powrotny statek kosmiczny. Tymczasem potężne okręty flagowe, wielkie pancerniki, znajdowały się w stanie naprawy. A spawanie iskrzyło, lutowało, a metal sklejał się. W tym samym czasie gaszono liczne pożary.
  Dziewczyny deptały płomienie bosymi, wyrzeźbionymi stopami. To była bitwa.
  Marszałek o niebieskich włosach wzięła go i zaśpiewała:
  - Bitwa w stromym ogniu szaleje jak dzika burza,
  Hyperplasma płonie płomieniem ...
  Kocham Cię w zamian dumnie wyglądasz
  Chociaż nie ma fajniejszej dziewczyny!
  Jasnowłosa marszałek zauważyła:
  - Wszyscy tu jesteśmy fajni!
  I będzie też walił swoim sutkiem z piersi truskawki. Taki wspaniały wojownik w randze marszałka. Jest prawie całkowicie naga w samych cienkich majtkach. Ale z drugiej strony na ramionach namalowane są epolety z gwiazdami.
  A to odróżnia ją od innych dziewczyn. To, co muszę powiedzieć, jest bardzo fajne i fajne.
  Szkarłatna dziewczyna o niebieskich włosach również naciska guzik szkarłatnym sutkiem.
  I wypluwa z szerokiego pnia, plamę hiperplazmatyczną. Lata i rozprzestrzenia się. Owija się wokół pocisku brygantyna i mocno go ściska, tak że nawet metal pęka i pali się. A dziewczyny na brygantynie ryczą i wyją, i po raz kolejny migoczą bosymi stopami.
  Natomiast marszałek o rudych włosach dzioba sutek w pierś na guziku i wystrzeliwuje bardzo zwinną rakietę. Leci jak powój, przemykając przez próżnię. I dostaje się do pancernika.
  Uderzenie przewraca platformę armatnią. A dziewczynki znów są zabijane lub okaleczane.
  Zderzają się ze sobą z wielką furią. Są po prostu piekielnym ogniem i dziką siłą woli.
  Rudowłosa marszałek śpiewała:
  - Ale pulsacja serca i żył,
  Łzy naszych dzieci, matek...
  Mówią, że chcemy zmiany
  Zrzuć smocze jarzmo łańcuchów!
  Marszałek o siwych włosach śpiewała też:
  - Od złego smoka,
  Odkupimy ziemię...
  I cień nieba
  Zostawimy ludzi!
  A wojownik uderzy we wroga za pomocą rubinowego sutka i dokona okrutnych zniszczeń za pomocą plamy hiperplazmatycznej.
  A teraz przez platformę przetacza się trąba powietrzna. I pali broń wraz ze sługami, którzy stoją i im służą.
  Dziewczyny wzięły go i zaśpiewały chórem:
  - Jak żyliśmy, walcząc,
  I nie boję się śmierci
  Więc od teraz ty i ja będziemy żyć...
  A na gwiaździstych wyżynach i górskiej ciszy,
  Fala morska i wściekły ogień!
  I wściekły i wściekły ogień!
  A oddychający wojownicy ponownie użyli swoich szkarłatnych, bardzo jasnych sutków. I wybuchł dzikim szaleństwem.
  I tutaj zareagowała hiperplazma, podgrzana do bilionów stopni. I poszedł do strumienia zniszczenia.
  A nowe pancerniki, drednoty i pancerniki zapaliły się. A także eksplodował i statki i mniejsze. Ile tam było cierpienia i śmierci. Należy zauważyć, że niektóre klonowane dziewczynki miały dzieci. A ich śmierć, kiedy pozostają małe sieroty, jest podwójnie tragiczna. I nie mniej okrucieństwa.
  Wzięła pani marszałek o żółtych włosach, wystrzelona przy pomocy swojego gołego
  palce na wrogu, wybijając jego szeregi, jak kosą.
  Dziewczyna wzięła go i zaśpiewała:
  - Dziewczyny dzielnie walczą w kosmosie,
  Mimo że są w bikini, boso...
  Pokonaj dzielnie wszystkich wrogów
  W razie potrzeby uderzą pięścią!
  Tak, marszałek też się mocno wyraża. A liczne statki obsypują się rakietami i różnymi rodzajami ładunków wybuchowych. I reagują śmiercionośne bomby hipergrawitacyjne i rakiety.
  W głębi budynków są witraże, a w głębinach budynków destrukcyjne impulsy. Walka między dziewczynami coraz bardziej przypomina śmietnik. A formacja marszowa była pomieszana.
  Szkarłatna dziewczyna z siwymi włosami wzięła go i zaćwierkała, a jej szkarłatny sutek po raz kolejny wysłał niszczycielską rakietę, która niosła totalne pożary i śmierć.
  Marszałek śpiewała, obnażając zęby i pokazując język:
  Zimno ustąpiło wraz ze słońcem,
  Strumień dźwięcznie iskrzy...
  A teraz biegają przez kałuże
  Boso dziewczyny!
  Wojownik najwyraźniej kocha lato i wiosnę. W rzeczywistości takie strumienie w tym przypadku płyną. I wybuchają potężne bomby z ładunkiem hiperjądrowym.
  A potem, jak supernowe, wystrzeliły rakiety termopreonowe. A próżnia jest remontowana.
  I pali się dosłownie do samych kręgów strumieniami hiperplazmy. I znowu zadziałały pola siłowe. Poszło bardzo totalne zniszczenie i unicestwienie.
  Platformy wzięły i zapłonęły nową, śmiercionośną siłą. A płomienie lizały nagie, bardzo ładne szpilki dziewcząt, powodując ból i cierpienie.
  Wojownicy jednak krzyczeli i wyli, a jednocześnie nie zapomnieli, zrywając się ze światła, śpiewać:
  - gołe stopy dziewczynek,
  Jak dobre są...
  Nie jesteśmy okruchami w bitwie,
  Bijemy wrogów z głębi serca!
  Wojownicy, których pięty są smażone, a nagie podeszwy pokryte pęcherzami, to coś bardzo obfitego i niepowtarzalnego uroku. Takie dziewczyny nie są czymś, co zatrzyma konia - słoniem w galopie.
  Jasnowłosa marszałek wzięła go i zagruchała, śpiewając słowiczym głosem:
  - Każdy, kto jest człowiekiem, który urodził się wojownikiem,
  Płeć i wiek nie mają znaczenia...
  Gdy jest legion wrogów bez liczenia,
  Uwierz nam, nie jest za późno na zabijanie bydła!
  Potem wzięła go inna marszałek o białych włosach i najpierw strzeliła rubinowym sutkiem, a potem zaśpiewała:
  - Cóż, ilu krewnych można zabić,
  W końcu człowiek się rodzi, wierzy w szczęście ...
  Matka nie pozwala synowi iść na front,
  A nawet latem na wojnie jest zła pogoda!
  Dziewczyny spojrzały na siebie. Pancernik eksplodował w próżni kosmicznej. Taka ogromna, dobrej wielkości asteroida. I to było jak wybuch supernowej.
  Twarze dziewcząt rozjaśniły się i zrobiły się szkarłatne. A dziewczyny zamrugały trochę, wzięły i zaśpiewały z wściekłością:
  - Blisko, blisko, radość i kłopot,
  Konieczne, konieczne jest udzielenie stanowczej odpowiedzi ...
  Słoneczny świat - tak, tak, tak!
  Wybuch jądrowy - nie, nie, nie!
  Wojownicy oczywiście śpiewali z całą szczerością. Mieli zarówno ciepło, jak i podekscytowanie.
  Wojownicza dziewczyna o niebieskich, nakrapianych rudymi włosami i epoletach marszałka, również strzelała za pomocą szkarłatnych sutków piersi i śpiewała z siłą uczuć:
  Czy to możliwe, że morza zasną jutro,
  Słońce zgaśnie, gwiazdy zgasną...
  Świt nie może już wstać
  A niebo powie - za późno!
  A marszałek wzięła go i uroniła łzę. A jej oczy były tak niebieskie jak najczystszy szafir.
  Wszystkie wojowniczki jednocześnie stukały gołymi obcasami, uroczymi, pełnymi wdzięku, uwodzicielskimi, seksownymi, opalonymi, silnymi, muskularnymi i zawrotami głowy nogami.
  I śpiewali na całe gardło:
  Pokój na świecie, nie ma potrzeby wojny
  Niech przyjaźń zapanuje we wszechświecie!
  A dziewczyny jak gwiżdżą we wszystkich nozdrzach. I szkarłatne, piękne serca wyrwały się z ich ust. Który zapalił się i zaczął migotać i migotać w powietrzu.
  Wojowniczki przemówiły chórem, obnażając zęby. I znowu naciskając guziki szkarłatnymi sutkami piersi, zamiatałam:
  - Ja, ty, on, ona, razem cały kraj,
  Razem przyjazna rodzina
  Jednym słowem jest nas sto tysięcy ja!
  Jesteśmy dziewczynami z bosymi stopami
  Miażdżymy wszystkich wrogów ...
  I mamy warkocze od zła,
  Aniołek z nami...
  A dziewczyny od razu, wiele miliardów wojowników, podniosło nogi do góry, obracając okrągłe, nagie, różowe obcasy, ćwierkając:
  Czym jest wojna i czym jest wojna
  Zła wojna ciocia i suka!
  Odmówimy zbesztaniu,
  Jest tylko jedna odpowiedź na pokój i przyjaźń!
  I nagle bitwa się skończyła. I liczne statki kosmiczne zaczęły się rozpraszać w różnych kierunkach.
  Uszkodzone statki pospieszyły do naprawy przez różne załogi, które brzęczały łukami spawalniczymi i elektrycznymi.
  A dziewczyny wzięły to i zaśpiewały:
  I aby wszyscy żyli w przyjaźni szczęścia,
  I żeby ziemia była rajem dla wszystkich...
  Nie wolno nam patrzeć na świat jak na grę,
  Nie atakuj ludzi zza rogu!
  
  MIŁOŚĆ DO PIĘKNEJ PANI, O KTÓRĄ WALCZĄ RYCERZE
  To tak, jakby była księżniczką jednego królestwa. Bardzo młoda, szesnaście lat. I jeździ konno. Ale nastrój nie jest najradośniejszy. Chcą ją poślubić ze starcem z sąsiedniego królestwa. I ma swoją miłość. Również młody, szesnastoletni pasterz. Bardzo przystojny nastolatek, o delikatnej jak u dziewczynki twarzy i blond, długich włosach.
  A ona skacze do niego. Najwyraźniej księżniczka nie może poślubić plebejusza. Ale miłość to silne uczucie i nie możesz tego zamówić.
  Amelina podjechała do stada. Oto jej narzeczony w serce pogania owce batem.
  Jest niski, w krótkich spodenkach i boso. Możliwe jest, aby wyglądać ogólnie na czternaście lub trzynaście lat - tylko chłopca.
  A ten, któremu chcą dać Amelinę za żonę, to głęboki starzec.
  Łysy, z rzadką siwą brodą, ze sztucznymi złotymi zębami. Obrzydliwy staruszek. I ma osiemdziesiąt sześć lat. Może dlatego Amelina nie uciekła z korony. Będziesz trochę cierpieć i zostaniesz królową wdową. A król, chociaż obrzydliwy i stał się, jest bardzo bogaty i ma rozległe królestwo z koloniami zamorskimi. Prawie imperium...
  A co najważniejsze, żadnych synów. Oznacza to, że może stać się władcą ogromnego państwa.
  Amelina ma dopiero szesnaście lat, ale jest bardzo mądrą dziewczyną.
  Ale oczywiście jako pierwsza, młoda miłość do zapomnienia.
  Zeskoczyła z konia. I rzuciła się chłopcu na szyję. Przytulili się i zaczęli się całować... Czyść tak młodo...
  Potem Amelina zdjęła buty i pończochy, próbowała chodzić po trawie. Źdźbła trawy kłuły jej delikatne nogi.
  Pasterz Sid zauważył z uśmiechem:
  - Latem nasze dziewczyny biegają cały czas boso, a ty jesteś taki blady!
  Amelina odpowiedziała westchnieniem:
  - Opalona skóra jest uważana za oznakę niskiego pochodzenia! Ale masz ciemną skórę, a twoje włosy są prawie jak śnieg!
  Młody człowiek skinął głową.
  - To jest piękne!
  Poszli jeszcze trochę. Następnie księżniczka włożyła pończochy i buty, powiedziała:
  - Wkrótce ślub z królem Kartausem. Jest stary i chory. Kiedy zostanę wdową, zabiorę cię do pałacu!
  Sid zapytał z nieśmiałą nadzieją:
  - A my się pobierzemy?
  Amelina wzruszyła ramionami.
  - Nie wiem! Zostanę królową wdową. Ale będziesz musiał odeprzeć swoją władzę krewnym Kartausa. Jeśli mój tron zostanie wzmocniony, zrobię, co mi się podoba!
  Po pożegnaniu pocałunków młodzi kochankowie rozstali się.
  Amelina pospieszyła do swojego zamku. Jest bardzo mądrą dziewczyną. I zobaczyła, że małżeństwo otwiera przed nią wielkie możliwości. Ale chodzenie do łóżka ze starym mężczyzną jest takie obrzydliwe. Wyobraź sobie, że go całujesz.
  Amelia westchnęła ciężko.
  I śpiewał, by rozjaśnić ból:
  Malowana przestrzeń czarne ponure światło,
  I wygląda na to, że gwiazdy pociemniały na swoich orbitach!
  Chcę miłości, w odpowiedzi słyszę - nie,
  Serca zakochanych są rozbite na strzępy!
  
  Błagam, mój książę, przyjdź do mnie,
  Wypłakałem w żalu oceany łez!
  Zerwij wszystkie łańcuchy uprzedzeń,
  Chcę, żebyś powiedział ludziom prawdę!
  
  Miłość jest ważniejsza niż obowiązek i korony,
  Jeśli to dla ciebie konieczne - zdradzę ojczyznę!
  I posadzę na tronie mojego ukochanego,
  W końcu mój książę jest mi droższy niż życie!
  Tak, naprawdę go kocha. Chłopiec jest bardzo przystojny, choć ma nieco infantylny wygląd. Ale naprawdę cudownie. Jednak boso pasterz jest również sprytny. I bardzo dobrze umie komponować. On teraz prowadzi owce i śpiewa swoim czystym, pełnym głosem i trylem, jak słowik;
  Szum cudownej namiętności na brzegach,
  Rzeki, w których krew jest burzliwym strumieniem!
  sprowadzi snop gwiazd w obłokach,
  Iskrzący wspaniałym znakiem!
  
  Jesteś dla mnie jak bogini
  Z duszą płonącą w ciemności!
  Silniejszy niż życie kochający cię
  Rozświetliłem swój świat marzeniem!
  
  Nie jesteś piękniejsza na świecie
  uniwersalny idealny!
  Umrę w bitwie w kolorze lat,
  Spotkałem moją skałę!
  
  Miłość nieugaszone światło
  I blask twoich oczu!
  Piękno przyszło cześć
  Nie śpię we łzach nocy!
  Tak, pięknie śpiewa. Nagie podeszwy chłopca stąpają teraz po ostrych kamieniach drogi. Są elastyczne, szorstkie. Dziecko chodzi boso od urodzenia. Zimy są tu dość łagodne. I nie można zakładać butów, nawet zimą.
  I tak Sid nawet się nie skrzywi, gdy jego bose pięty staną na ostrych kamieniach. Chłopiec tylko się uśmiecha. A dokładniej nie chłopiec, ale młody mężczyzna. Słodki, który uwielbiają dziewczyny.
  Ale oczywiście jest zafascynowany księżniczką. Co zaskakujące, dziewczyna jest jednocześnie bardzo bogata, szlachetna, młoda i niezwykle piękna. Jej miedziane rude włosy
  Tak jasne, że doprowadzi każdego do szaleństwa.
  Tutaj serce i umysł są w doskonałej harmonii. I chcesz ją poślubić zarówno z miłości, jak iz powodu.
  Cóż, po co i po co, ojciec księżniczki Durimon, szybko
  Przyspieszyłem się ożenić.
  Oczywiście była wspaniała. Kartaus nawet kazał załatwić,
  Z tej okazji turniej rycerski.
  Rycerze pochodzili z różnych krajów. Było wiele. Ale walki były oparte na systemie pucharowym.
  Sam król Kartaus bardzo lubił walki gladiatorów. Dla tego staruszka były radością.
  Nazwano też nagrodę: cały worek złota oraz tytuł naczelnej straży przybocznej przyszłej królowej Ameliny.
  Tutaj na ogromnym stadionie rycerze zaczęli gromadzić się do bitwy. Wśród nich Amelina zwróciła uwagę na jedną. Był mały, jak dziecko w zbroi. A jej serce zatrzepotało.
  Chociaż twarz była niewidoczna za przyłbicą, Amelinie wydawało się, że w tym małym rycerzu jest coś znajomego.
  Bojownicy zebrali się i rozproszyli w tym samym czasie. Naprzeciw małego rycerza w białej zbroi stał prawdziwy olbrzym w czerni.
  Amelina bardzo martwiła się o chłopca w zbroi. Czy on stanie?
  Ale tutaj rycerze rozeszli się w różnych kierunkach. A potem zaczęła się wkraczać, poganiając konie. I rzucili się na spotkanie. Wydawało się, że czarny olbrzym zmiażdży chłopca. Ale potem zręcznie opuścił czubek włóczni i po włożeniu całego ciała uderzył w przyłbicę. Wróg zleciał z konia.
  Amelina odetchnęła i powiedziała:
  - Dobra robota chłopcze!
  Zagrał pierwszą walkę. Chociaż niektórzy rycerze przybyli ponownie. Ale nie więcej niż trzy razy, po czym dali zwycięstwo na punkty.
  Tutaj oczywiście może dojść do nadużyć.
  Potem druga runda konkursu. Przeciwnik rycerza w białej zbroi nie jest już taki duży, ale zręczny w czerwonej zbroi. Mimo to młody odpowiednik jest znacznie mniejszy.
  Amelina módl się za tego rycerza. Chciałem nawet uklęknąć.
  Ale oto znowu. I przyspieszyć do dużej prędkości. Czerwony rycerz celuje w przyłbicę. Ale wojownik w bieli zręcznie odchodzi. I uderza w środek tarczy. I znów go powala z wielką przyjemnością. Upadł. Publiczność się raduje.
  Większość par wyłoniła zwycięzcę. Ale niektórzy nadal walczą.
  Jesteśmy tu ponownie. I znowu kolizje i sypią się iskry. A jeźdźcy upadają.
  Brzmi gong... A ostatnie pary spotykają się po raz trzeci. Wiele osób spadło z koni. Ktoś został ranny. Tak, nie było ofiar.
  Potem pół godziny odpoczynku. Rycerze jedli, pili, wodę, kwas chlebowy i wino. I znowu w bitwie.
  Znowu jeźdźcy podnieśli się i rozproszyli. W różnych kierunkach. Naprzeciw białego, małego rycerza, wielki wojownik w żółtej zbroi. Są gotowi ponownie zestrzelić się nawzajem. Po jednej stronie chłopiec, po drugiej dorosły.
  I oto znowu. Chłopiec walczy nawet bez butów. Jego nagie, dziecinne nogi opierają się o boki białego konia.
  Również koń wydaje się być mały, ale bardzo szybki. Jest wymuszona konwergencja.
  Amelina wzięła go i szepnęła:
  - jęk rozchodzi się po całej ziemi,
  Gdzie jest dzielny rycerz - gdzie!
  Chłopak-rycerz znowu bardzo zręcznie odchodzi i bije żółtego rycerza na środku tarczy. Włócznia pękła i rozsypała się w pył. Ale doświadczona brona w żółtej zbroi jakoś zdołała usiąść w siodle.
  Musiałem się rozstać i znów czekać na okazję, by się nawzajem staranować. Obie strony są napięte. Czują moc. Baron jest bardzo silnym wojownikiem i co najmniej dwa razy cięższym od chłopca. Ale jest taki zwinny.
  Tutaj znowu przychodzą. A dzieciak uderza w zad gołymi obcasami. I tak chłopiec nurkuje, a jego włócznia znajduje przyłbicę. Taki cios jest po prostu nie do odparcia. A vis-a-vis dzieciaka spada.
  Zwycięstwo! Tym razem nie jest to takie proste.
  Następuje pauza. Rycerze i ich konie odpoczywają. Turniej trzeba ukończyć w jeden dzień, co jest bardzo trudne.
  Z chłopcem będzie walczyć losowo hrabia w fioletowej zbroi. To także bardzo poważny przeciwnik i bohater krucjat. Ale młody wojownik jest gotowy. I nie zamierza się wzdrygnąć.
  Rozstali się więc i zaczęli się wprowadzać. Doświadczony hrabia, widząc szybkość dzieciaka, próbuje dostać się do środka tarczy. Ale chłopiec znowu bardzo zręcznie się przesuwa. I włócznia się ześlizguje. A dzieciak sam uderza wroga, prosto w klatkę piersiową. Cios jest bardzo dobry i włócznia pęka. A jeździec upadł, zaplątany w uprząż.
  Chłopak po raz kolejny ukłonił się publiczności i otrzymał gratulacje z okazji zwycięstwa.
  Teraz pozostało tylko ośmiu rycerzy. A piąta walka to ćwierćfinał.
  Chłopiec dostał poważnego przeciwnika, księcia de Guise. To naprawdę ten, który sprawia, że drżysz. I ma zarówno wzrost, wagę, jak i szybkość!
  Młody wojownik jest jednocześnie spokojny. Wie, co nas czeka i nie zamierza się poddawać.
  Tutaj się rozstali. W de Guizz zbroja jest odlana ze stali. Ale chłopiec w bieli i bosymi stopami sprawia wrażenie cherubinka, który walczy z demonem piekielnym.
  Amelina zaśpiewała z uśmiechem:
  Wczoraj byłam tylko dzieckiem
  Tutaj nic nie możesz zrobić...
  A teraz przestał być przedszkolakiem,
  I nazywa się twój dzielny rycerz!
  Tutaj obaj jeźdźcy zaczęli się gromadzić. Książę de Guise jest trzy razy cięższy od chłopca. Dokładniej, nastolatek w zbroi. Ale wcale nie jest zawstydzony.
  Znowu unika porażki i uderza de Guizza włócznią w klatkę piersiową. Zrywa się z hukiem. Ale wielki książę nie ustępował. I rozstali się.
  De Guise warknął:
  - Złamię cię!
  Chłopiec otworzył przyłbicę i pokazał język. Jego twarz jest okrągła jak dziecko.
  Amelina rozpoznała go i rozpłakała się:
  - Nieszczęsny! Cóż, gdzie idziesz!
  Ale nie wiedziała oczywiście, że bosy pasterz wcale nie był taki prosty.
  Że jest zdolny do wielu.
  Chłopiec wziął go i postanowił zmienić taktykę. Kiedy zaczęli się zbliżać, wjechał w galop konia. A potem z całej siły wbił włócznię w środek tarczy, łącząc również ciało. De Guise nie spodziewał się tak silnego ciosu, od którego włócznia roztrzaskała się na drobne odłamki. I tym razem prawie zsunął się z konia. - dodał nagi obcas chłopca. A książę odleciał i bardzo się zranił.
  Tak więc chłopak z błyskotliwością przeszedł ćwierćfinał. Tak naprawdę nie jest tylko pasterzem, ale płatnym zabójcą z XXI wieku. I nie ma szesnastu lat, ale znacznie więcej. Wręcz przeciwnie, wygląda bardzo młodo. Dlatego od momentu przeprowadzki przestał rosnąć i dojrzewać. Chyba że włosy wciąż rosły, a paznokcie były trochę wolniejsze.
  Teraz sam król będzie walczył z nim w półfinale: Ryszard Lwie Serce. A to bardzo poważny przeciwnik. Kto nigdy nie przegrał w turnieju. I był niezwykle silny fizycznie.
  A tutaj przeciwko niemu jest bose dziecko.
  Ale wszyscy widzieli, jak rycerz rycerz walczył dobrze i desperacko. I wiele osób na to stawia.
  Stary król zauważył:
  - Lepiej niech dziecko będzie głównym ochroniarzem księżniczki niż dorosły!
  Ojciec księżniczki skinął głową.
  - TAk! Moja córka jest chłopcem, którego nie da się ponieść za głowę!
  W drugim półfinale nieznany rycerz w zielonej zbroi, bardzo duży i zwinny, a także hiszpański książę de Galba jest świetnym wojownikiem.
  Jednak większość publiczności zebrała się tam, gdzie walczył król Ryszard Lwie Serce, który był uważany za głównego faworyta turnieju. I nieznany chłopiec. Który nawet zdjął buty i obnosił się ze swoimi dziecięcymi, okrągłymi, różowymi szpilkami.
  Ale tutaj są już blisko. Ryszard Lwie Serce wycelował w środek tarczy młodego wojownika. Odebrał i wyszedł. Chociaż w tym przypadku był doświadczonym królem, udało mu się złapać chłopca. Ale odpowiedział, uderzając Richarda w klatkę piersiową włócznią. Cios był dobry, ale potężny król był w stanie się oprzeć. Dużo walczył. A także w krucjatach i turniejach. I zawsze wygrywał i był stabilny w siodle.
  Cóż, opinia publiczna nie chciała szybkiego rozwiązania. Bojownicy rozproszyli się, a potem znów zaczęli się zbierać. Ryszard Lwie Serce próbował w tym przypadku zmienić taktykę. Udawał, że ponownie uderzył w środek tarczy, a potem wzięli ją i przenieśli do głowy. Ale chłopak jest oczywiście bardzo szybki. Uciekł przed dłuższą włócznią wroga i sam uderzył w wizjer. Trudno się oprzeć takiemu ciosowi. Krata na twarzy Ryszarda Lwie Serce wygięła się. Ale udało mu się utrzymać w siodle, chociaż mocno się kołysał.
  Znowu drogi chłopca i króla się rozeszły. Tym razem chłopiec-rycerz był trochę zaskoczony. Wcześniej nieodparty cios w przyłbicę Króla Lwa wytrzymał.
  Ale nic, go też nie uderzył. Tutaj po raz trzeci udali się na zbliżenie.
  Obaj wojownicy rzucili się na siebie. Chłopiec i duży mężczyzna. I tak Richard ponownie spróbował trafić w środek tarczy. Ale znowu młody wojownik zrobił unik.
  A potem włócznia chłopca ponownie trafiła w przyłbicę. A w tym przypadku znacznie silniejszy. Richard znów się zatoczył. Stracił siodło, ale był w stanie utrzymać się na zadzie i nie upaść. Mimo wszystko jednak chodziło o chłopca-rycerza.
  Teraz oczekiwano na werdykt. Stary król skinął głową.
  - Zwycięstwo na punkty wygrywa młody wojownik Sid, który zadał trzy celne ciosy!
  Po raz pierwszy przegrał król Ryszard Lwie Serce. Ale nigdy nie wypadł z siodła.
  A nieznany rycerz w zielonej zbroi po raz pierwszy znokautował słynnego księcia Galbę.
  Teraz w finale mieli walczyć, dwóch zawodników nieznanych wcześniej w walkach turniejowych. Dwa koty w torbie. A to dodało intrygi!
  Rozstali się więc i zaczęli się zbliżać. Wojownik w zielonej zbroi był większy od chłopca i nosił czarne buty. I walczył boso iz wielką energią.
  Obaj rozwinęli dużą prędkość i zderzyli się. Sid przesunął tarczę, uciekł przed ciosem i uderzył wroga w brzuch. Nawet nie zachwiał się w siodle. I obaj bojownicy znów się rozstali. I byli gotowi walczyć naprawdę poważnie, aż do rozlewu krwi.
  Tutaj obaj wojownicy ponownie ścigają się nawzajem. Zbliża się z dużą prędkością. I ostro się zderzają. Chłopak uderzył z całej siły, był szybszy i uderzył w przyłbicę, chociaż sam został podrapany w ramię. I całkiem poważnie.
  Ale obaj bojownicy stawiali opór i nie padli. Zachowały swój odpowiedni wpływ.
  Tutaj przyjeżdżają po raz trzeci. Niemal bez przerwy robi się coraz ciemniej. Niech będzie lato, ale wciąż się ściemnia. I musimy się spieszyć.
  Tutaj znowu obaj się zderzyli. Sid jak błyskawica wywinął się i ponownie na daszku. Ale wróg stoi jak zaczarowany, ale chłopiec jest jeszcze bardziej zręczny, a zielony rycerz nie uderzył go włócznią, tylko przesuwał się po zbroi.
  Pojechaliśmy trzy razy i teraz decyzja sędziego.
  Stary król był bardzo zadowolony, że dziecko zostało szefem straży. W końcu jego córka nie zdradzi z kimś, kto wygląda na młodszą od niej io głowę niższą.
  I ogłosił zwycięstwo na punkty do Sida. Reszta sędziów się zgodziła. Mimo to chłopak miał trzy czyste trafienia i uczciwie objął prowadzenie punktami.
  Plus Sid dostał wielki worek złota.
  Podszedł do księżniczki Ameline. Musiała nawet pochylić się i pocałować swoją miłość. I wszyscy byli bardzo szczęśliwi.
  Księżniczka powiedziała:
  - Jesteś moim najwierniejszym rycerzem, zachowamy miłość!
  
  BAREWOMAN NA RACK
  ADNOTACJA
  Wojownik-falladanka Augustyn, został schwytany przez orków. Okrutne, futrzane niedźwiedzie poddają piękno okrutnym torturom. Ale Augustyn wykazuje nieugiętą odwagę.
  . ROZDZIAŁ 1
  Potem była zima i były silne mrozy. Ciepłe ubranie i buty Augustine'a zostały zerwane. Rozbierz ją do cienkich majtek. Związali rudowłosą dziewczynę za jej rękami. I prowadzili, a potem prawie zupełnie nadzy.
  A jej nagie, pełne wdzięku, rzeźbione nogi zostawiały ślady na śniegu. Bardzo piękny i bardzo uwodzicielski kształt. I chociaż silny wiatr szedł wzdłuż nagich żeber dziewczyny, bawiąc się jej truskawkowymi sutkami i ulgą w brzuchu. Poza tym dziewczyna wykazała się przytłaczającą siłą energii.
  Augustine uniosła głowę z męskim podbródkiem i wyprostowała ramiona.
  Nawet nie próbowała zakryć nagiej piersi. Ponadto ręce są związane z tyłu. Jej nagie podeszwy dosłownie płoną od twardego śniegu i to bardzo boli.
  Ale piękna dziewczyna nie pochyla się. Wręcz przeciwnie, jest dumna. Tak, jest zimno, ale boli i czujesz się bardzo upokorzony, że jesteś nagi, a wokół ciebie są owłosione, śmierdzące stworzenia.
  Nie, widać, że dziewczyna jest tak ustawiona, że nie jest łatwo ją złamać.
  Ale zbliżył się do niej włochaty olbrzym, bardzo przypominający niedźwiedzia orka z epoletami generała.
  A jego potężna ręka spoczywa na nagiej piersi dziewczyny. Zaczyna skręcać truskawkowy sutek piękna. Augustina marszczy brwi, ale milczy i nie odwraca wzroku. Chociaż musi powiedzieć bardzo obrzydliwe.
  Ale dziewczyna próbuje się popisać. A kolejna łapa generała orków leży na drugim sutku. I zaczyna szczypać jeszcze bardziej szorstko i szorstko.
  Augustyn, by nie pokazać, że jest zniesmaczona i zraniona, szorstko mówi:
  - Nie możesz zrobić czegoś poważniejszego? Czy jesteś jak mężczyzna, który ma zero?
  Generał Orków ryknął:
  - Pieprz ją!
  A dziewczynę poprowadzono jeszcze trochę w śniegu. Zaprowadzili mnie do urządzenia, które wyglądało bardzo podobnie do poziomego drążka z różnorodnym sprzętem do ćwiczeń.
  A potem były stalowe łańcuchy.
  Ręce dziewczyny były wykręcone do tyłu i mocno przykute. Potem wzięli i pociągnęli za łańcuch. Zaczęli skręcać dziewczynę, podnosząc jej kończyny wyżej.
  Augustine poczuła ból w przedramionach, nadgarstkach i obojczykach. Rudowłosy wojownik zaczął się wyginać, pochylając.
  Dwóch dużych orków-kat złapało i pociągnęło dziewczynę za tors i odwróciło piękność. Głowa Augustine'a wsunęła się w jej uniesione ręce.
  Dziewczyna westchnęła ciężko. Została dosłownie przeszyta bólem.
  Generał orków zaśpiewał:
  - Powiedz przestępcy, złodziejowi i terroryście, gdzie jest twój magazyn z bronią?
  Augustine powiedział szorstko, chociaż była zraniona i przestraszona, trochę zawstydzona i bardzo zniesmaczona:
  - Nie powiem! Nic ci nie powiem, bez względu na to, jak mnie torturujesz, torturujesz mnie, torturujesz mnie!
  Generał orków oblizał swoje fioletowe usta z satysfakcją, spod których wystawały krzywe kły.
  I rechotał:
  - Tym lepiej! Co za przyjemność torturować tak piękną, gładką, opaloną ludzką kobietę. Bylibyśmy nawet zirytowani, gdybyś natychmiast się rozdzielił i pozbawił nas orków, taka ogromna przyjemność, która jest o wiele lepsza niż zwykłe zgwałcenie cię!
  Augustyn powiedział ze złością:
  - Cóż, jeśli jesteś niezdolny do niczego innego, spróbuj złamać zdesperowanego kosmopolitycznego wojownika!
  Generał Orków rozkazał:
  - Ostrożnie dziesięć uderzeń w nią batem!
  Jeden z katów wyjął z urny, w której pływały narzędzia do biczowania, wierzbowy pręt. Machał nimi w powietrzu, gwizdał...
  A kudłaty niedźwiedź pół-huśtawką uderzył dziewczynę.
  Augustine poczuł ból ciosu. Jej skóra na plecach spuchła, ale nie pękła.
  Kat ponownie uderzył.
  Rudowłosa dziewczyna mocniej zacisnęła zęby, żeby nie zdradzić mąki. Postanowiła, bez względu na to, co się stało, że znów będzie cicho, cicho i cicho.
  Generał orków zaskrzeczał:
  - Trzy!
  Futrzany kat uderzył ponownie. Muskularne ciało dziewczyny zadrżało. Zwierzak skrócił się już znacznie niżej, powodując puchnięcie świeżego paska skóry.
  Zebrało się tuzin orków i z niecierpliwością patrzyli na prawie zupełnie nagą dziewczynę w samych majtkach, wiszącą na wieszaku i lekko kołyszącą się pod ciosami oprawcy.
  Generał Orków rozkazał:
  - Sześć!
  I znowu wzięli dziewczynę i uderzyli mocnym i mocnym ciosem.
  Augustine z wymuszonym uśmiechem.
  Generał nadal dowodził:
  - Siedem! Osiem!
  Na dziewczynę spadły ciosy, ale wytrwała i starała się nie jęczeć. Jej twarz była jednocześnie piękna i męska.
  Generał Orków zakończył:
  - Dziewięć! Dziesięć wystarczy!
  Kat opuścił bat. Potem zmiażdżył go palcami i wrzucił do kosza.
  Augustine zadrżał w duchu. Aby jej kaci mogli ją wymyślić.
  W końcu orki bardzo lubiły dręczyć swoje ofiary. Należy zauważyć, że w świecie przyszłości jest wielokrotnie więcej kobiet niż mężczyzn, dlatego orkowie doświadczali przyjemności seksualnej podczas tortur.
  Generał orków zapytał z szyderczym uśmiechem:
  - Czy możesz nam powiedzieć, gdzie jest skrytka? A może chcesz mocniejszych tortur?
  Augustyn stwierdził surowo:
  - Nic ci nie powiem!
  Generał Orków rozkazał:
  "Teraz dobrze ją potrząśnij!"
  Kaci zaczęli regulować drążek. Tortury odbywały się na świeżym powietrzu. I wielu ludzi mogło to zobaczyć.
  Orkowie i przedstawiciele innych cywilizacji już zaczęli się gromadzić. Wszyscy byli zainteresowani oglądaniem tak bardzo zabawnego spektaklu.
  W pobliżu palił się piecyk i inne narzędzia tortur.
  Augustine zdał sobie sprawę, że będzie musiała przejść przez piekło. Z jednej strony to przerażające. Ale z drugiej strony jest nawet ciekawy i interesujący. A co najważniejsze, ile możesz wytrzymać w brutalnych torturach.
  Poziomy drążek unosił się jak antena. Na szczyt ciągnęło również Augustyna. Ból w przedramionach i obojczykach pogorszył się.
  Łańcuch, do którego przykuty był Augustyn, zaskrzypiał i zaszeleścił.
  Wspięła się więc dobre dziesięć metrów - to mniej więcej poziom czwartego piętra.
  Oto dziewczyna unosząca się na szczycie. A łańcuch zadrżał, a nawet zabrzęczał.
  Generał orków ryknął:
  - Puść!
  Orki wypuściły bęben. Ciało muskularnej dziewczyny runęło. Wyleciał prawie na powierzchnię. Ale potem nagle się rozłączył. A dziewczyna ostro na rozciągniętym łańcuchu, jak krzyczeć z dzikiego bólu. Straciła nawet oddech.
  Augustine czuła się, jakby została rozerwana na kawałki. Co za okrutny ból i nieznośne cierpienie.
  Dziewczyna krzyczała, jej ciało mimo mrozu pociło się i zaczęło świecić od dzikiego napięcia.
  Kiedy krzyki Augustyna ucichły, zacisnęła zęby z wielkim wysiłkiem, generał orków zapytał:
  - Cóż, teraz mówisz?
  Augustyn stwierdził zdecydowanie i stanowczo:
  - Nie, nie powiem!
  Generał orków rozkazał:
  - Potrząśnij ponownie!
  I przymocuj go ponownie, lekko zardzewiały stalowy łańcuszek. Dziewczyna unosi się coraz wyżej. A jej łańcuch ciągnie się za ramiona, skręcając jej stawy.
  A teraz Augustine wrócił na szczyt. Rozejrzała się wokół i w dół. Umięśnione ramiona dziewczyny były uniesione w górę, a poruszanie jej szyją było dość bolesne.
  Teraz upadnie.
  Generał orków rozkazał:
  - Puść!
  I łańcuch został ponownie zwolniony przez katów. Silne ciało dziewczyny opadło. A ona upadła i zawisła na samej powierzchni. Tym razem ból podwojony z naciągniętych już więzadeł okazał się tak silny, że po doznaniu szoku dziewczyna straciła przytomność.
  Generał orków rozkazał:
  - Sprowadź ją z powrotem!
  Kat wylał na nią wiadro lodowatej wody. Augustine opamiętała się. Wraz ze świadomością powrócił ból. Silny i straszny ból ramion, barków, obojczyków.
  Augustyn jęknął. Ale przechwytując jadowite uśmieszki orków, przygryzła wargę, mocno zaciskając zęby. A teraz znowu milczy. Mokry, prawie nagi, boso i muskularny.
  Generał orków smagnął ją mocno batem i zapytał:
  - Przemówisz?
  Augustine ryknęła, rozchylając usta:
  - Nie!
  Generał orków rozkazał:
  - Teraz dobrze to rozciągnij!
  Kaci przynieśli klocek i uszczypnęli go w bose stopy piękności. Prawidłowo zacisnęli jej kostki.
  Augustine poczuł ciężar dębu, wykutego w żelazie drewna, i ból nasilił się. Dziewczyna wzięła głęboki oddech i zacisnęła zęby.
  Wzdłuż krawędzi bloku wisiały haczyki.
  Jeden kat ostrożnie zawiesił ciężar na haku po prawej, a drugi oprawca po lewej.
  Muskularne, delikatne, opalone ciało dziewczyny wyciągnęło się jeszcze bardziej. Ból też się pogorszył.
  Chociaż Augustine zacisnęła zęby z całej siły, z jej gardła wydobywały się ciche jęki.
  Po raz kolejny generał orków ryknął:
  - Będziesz mówił! Powiedz nam wszystko, co wiesz, a twoja udręka się skończy!
  Augustyn krzyknął:
  - Nie powiem!
  Generał orków rozkazał:
  - Więcej do dodania!
  Kaci z różnych stron bloku, aby się nie wypaczać, starannie wieszali po jednym funcie ciężarka.
  Augustine zgrzytała zębami w nieznośnym cierpieniu. Groziło jej rozerwanie na pół. A więzadła są już tak mocno naciągnięte w wyniku dzikich wstrząsów.
  Augustine czuje się rozciągnięty na wieszaku, jak święty na krzyżu. A może nawet bardziej bolesny. Pot kapie z jej ciała i woda, która ją wylewa.
  A jednocześnie jest zimno. W końcu torturują dziewczynę na mrozie.
  Same orki po pierwsze są ubrane w buty, a po drugie mają niedźwiedzie włosy.
  Generał ponownie zapytał wyciągniętą dziewczynę:
  - Będziesz mówił!
  Augustyn ryknął:
  - Nie powiem!
  Generał orków rozkazał:
  - A teraz usmaż ją, czyli obcasy tej dziewczyny!
  Kaci zaczęli układać cienkie kłody pod bosymi stopami dziewczyny.
  Inny wyciągnął wąż z butli gazowej. A także podłączony. I wąż od butli z tlenem.
  Kaci jak zwykle byli gotowi. Augustine ze strachem przyglądał się tym przygotowaniom. Jak nawet staniesz na kawałku węgla, to boli, a potem będą smażyć twoją podeszwę.
  Generał orków rozkazał:
  - Nasmaruj jej pięty olejem! Cierpieć dłużej!
  Kaci skinęli głowami na znak zgody. I wyjęli z beczki butelkę oliwy, sądząc po zapachu oliwek. I wylali to na swoje owłosione łapy. A potem zaczęli smarować niezbyt szorstkie, ale niezbyt delikatne stopy dziewczyny.
  Jej podeszwa jest różowa, elastyczna, z wdzięcznym wygięciem okrągłego obcasa.
  Augustine poczuł łaskotanie pod dotknięciem szorstkich, włochatych dłoni orków.
  I mimowolnie odsłoniła twarz, chichocząc pomimo bólu w rozciągniętym ciele.
  Generał orków krzyknął:
  - Nadal będziesz się uśmiechać, cholera!?
  Augustyn warknął:
  - Nie boje się ciebie!
  Generał orków ryknął:
  - A teraz smaż, tylko ostrożniej, żeby dłużej bolało!
  Kaci odkręcili krany i włączyli gaz. Potem włączyli zapalniczkę.
  A pod bosymi stopami dziewczyny rozciągniętej na regale zapłonął płomień.
  Rozbłysło bardzo gwałtownie. Ale z początku bose stopy Augustyna odczuwały tylko przyjemne ciepło.
  Ale potem zaczęli piec. Płomienie lizały nagie, różowe, gęsto naoliwione podeszwy dziewczyny.
  Augustine poczuła się podwójnie w swoich nagich obcasach, przypieczonych przez ogień, a całe jej ciało było rozciągnięte na stojaku. A co najmniej jest to niezwykle bolesne. A cierpienie jest nie do zniesienia.
  Augustine zacisnęła szczękę z całej siły, ale z jej gardła wciąż wydobywały się jęki.
  A smażone podeszwy dziewczyny bolały i szaleńczo bolały coraz bardziej.
  Generał orków ryknął:
  - Cóż, teraz dasz nam skrzynkę z bronią?
  Augustyn krzyczał:
  - Nie!
  Generał orków rozkazał:
  - A teraz ma pięć ciosów bata... w pełnej sile!
  Kat zbliżył się do stupy. Wybrałem w nim bicz znacznie mocniejszy i grubszy, z zadziorami.
  Wypróbowałem to na mojej dłoni. Następnie podszedł do ofiary. Rozłożył nogi szerzej. I zainwestował z całej siły w cios.
  Opalona, pokryta już spuchniętymi prążkami, skóra na plecach dziewczyny pękła. I popłynęła szkarłatna krew.
  Augustine wzdrygnął się i jęknął. Ale potem zacisnęła szczęki z tytanicznym wysiłkiem i zamilkła.
  Kat znowu uderzył z całych sił, potrząsając całym ciałem. Dziewczyna jęknęła cicho, ciężko dysząc.
  Generał orków rozkazał:
  - Trzy!
  I znowu brutalny cios w plecy. A to jest niezwykle bolesne.
  Augustyn się trzyma.
  Ogólne komendy orków:
  - Cztery!
  I kolejny cios. Całe ciało dziewczyny drży. Oprócz bólu od bicza, odbija się on również echem w ramionach i ciele od straszliwego wstrząsu mózgu.
  Rozkaz ponownie:
  - Pięć!
  I znowu kat bije z całej siły. A skóra pęka, a krew dosłownie spływa strumieniem.
  Augustyn milczy...
  Generał Orków pyta:
  - A teraz mówisz?
  Dziewczyna nadal milczy. Kat patrzy pytająco na generała. Widzi, że więzień jest uparty.
  I wydaje rozkaz:
  "Teraz upieczmy jego klatkę piersiową!" Dobrze nasmaruj go olejem, aby od razu się nie wypalił!
  Kaci wylali na łapy tłusty płyn. A potem ich ręce powędrowały do nagiej piersi dziewczyny.
  Szorstkie, długie, grube łapy orków zmiażdżyły piersi dziewczyny i truskawkowe sutki.
  Augustine poczuł mimowolne podniecenie. A naga pierś natychmiast stwardniała i zesztywniała. Dziewczyna nawet jęknęła, tym razem nie z ulgi, ale z podniecenia. I rzeczywiście, mimo że ork jest niedźwiedziem, jest także samcem białkowym, który nie może nie podniecić kobiety.
  Augustyn mruknął:
  - Jaka szkoda...
  W końcu orki skończyły miażdżyć jej piersi. I zostawił je tak błyszczące.
  Kaci wzięli do rąk pochodnie, zanurzyli je w piecyku i podpalili.
  Następnie sprowadzony do nagiej piersi Augustyna. Dziewczyna bardzo cierpiała. Nie od razu była silna. Ale naoliwione sutki rozgrzały się i teraz poczuły najpoważniejsze oparzenie. Co więcej, jest diabelnie okrutna i niezwykle bolesna.
  Augustyn jęknął, a potem zaczął wyć... Co za horror...
  Kaci zostali przeciągnięci po klatce piersiowej i uśmiechnęli się.
  Generał orków zapytał ponownie:
  - No powiedz mi, gdzie partyzanci chowacie broń?
  Pomimo straszliwych cierpień Augustyn znalazł siłę, by śmiało odpowiedzieć:
  - Partyzanci? Nie nazwałeś nas terrorystami?
  Generał orków uśmiechnął się i odpowiedział:
  - Chcesz być nazywany terrorystą? Co chcesz! Cóż, mówisz terrorysta?
  Augustyn odpowiedział wyzywająco, znosząc straszliwy ból:
  - Nie! Nie powiem!
  Generał orków rozkazał:
  - A teraz złam palce u stóp tej bezczelnej dziewczyny.
  Kaci przekazani do dostarczania z szczypiec zawieszonych na ścianie.
  Generał przerwał im niespodziewanie:
  - Złam jej palce rozpalonymi szczypcami!
  Oprawcy przytaknęli ze zrozumieniem. I wyjęli szczypce, które już
  były wcześniej ogrzewane na kuchence elektrycznej. I tak kaci podeszli do Augustyna.
  A jedna z nich, trzymając szczypce czerwone od gorąca, pochyliła się w skutej łańcuchem nodze. I chwycił małą dziewczynkę za mały palec. A rozpalone do czerwoności żelazo wzięło i przywarło do małego palca piękności. I zaczął go przekręcać i łamać.
  Ból był podwójny. A od dotyku czerwieni od gorąca żelaza skóra spaliła się, cienkie kości pękły. Augustina również nadal strzelała i nosiła pięty, rozciągała swoje ciało na stojaku iz obciążeniem na nogach.
  Generał orków zapytał groźnie:
  - Będziesz mówił!
  Augustyn warknął:
  - Nie czekaj!
  Generał rozkazał:
  - Złam jej palce, jednego i wszystkich!
  Kat kontynuował, powoli, ale bardzo boleśnie i okrutnie łamiąc palce u bosych stóp dziewczyny. I bolało tak bardzo, że Augustyn mimowolnie jęknął. Mimo, że przetrwała z całych sił. Ale jak długo możesz wytrzymać? Jak bolesne i okrutne. Teraz oprawca złamał zarówno mały palec u nogi lewej, jak i prawej nogi. Co jest niezwykle bolesne.
  Potem ujął palce serdeczne.
  Generał orków rozkazał:
  - A teraz zadajmy jeszcze kilka ciosów rozgrzanym do czerwoności drutem z tyłu!
  Drut został już rozgrzany na kuchence elektrycznej. I tak miał specjalną rączkę, a sam kat miał na sobie rękawiczki.
  I tak uniósł bicz, czerwony od gorąca. Podszedł do dziewczyny i uderzył ją z całej siły.
  Augustine wziął ją i krzyknął, czując dzikie cierpienie. A dziewczyna zaczęła mieć konwulsje. Nadal bili go także w plecy rozgrzanym drutem, smażyli nagie pięty i nagą klatkę piersiową, łamali palce u nóg i nadal rozciągali się na stojaku.
  Oto połączenie wszystkiego i horroru:
  Generał orków zapytał:
  - Przemówisz?
  Augustyn syknął:
  - Nie!
  Generał orków uśmiechnął się i zauważył:
  - Stań dziewczyno. Ale nadal będziemy próbować!
  A tyran z naramiennikami ryknął:
  - A teraz usmaż ją i piersi!
  Orki jęknął z przyjemności. I nie zastanawiając się zbyt długo, zdjęli i zdarli dziewczynie majtki. A teraz jest zupełnie naga. A orki już chciały przynieść pochodnię z ogniem na łono.
  Generał orków odciął im.
  - Czekać! Najpierw nasmaruj jej łono Wenus, aby nie wypaliło się natychmiast!
  Kaci energicznie pokiwali głowami. I zaczęli wylewać olej na swoje łapy.
  Pachniało bardzo apetycznie.
  Orki nawet oblizały usta. A teraz ich łapy wspięły się w grotę Miłości dziewczyny. I zaczęli się tam rozmazywać. Po tych szorstkich dotknięciach Augustyn poczuł zarówno wstyd, jak i udrękę nagłego pożądania. Ale ten wstyd łączył się z głosem pożądania i przekonaniem, że to nie jest dobre.
  Augustyn krzyknął:
  - Bezwstydny!
  Generał orków ryknął:
  - Mów, do cholery! Albo po prostu cię skrzywdzi!
  Augustyn znalazł siłę, by powiedzieć:
  - A co może być gorszego?
  Generał orków rozkazał sucho:
  - Spal ją!
  Kat przyniósł pochodnię na naoliwione piersi dziewczyny. Kręcone włosy na piersiach dziewcząt Wenus skręciły się od razu i zwęgliły. Najpierw Augustynowi było gorąco, a potem intensywny ból.
  A druga oprawczyni dalej łamała sobie palce na nagich, dziewczęcych nogach. I to też było niezwykle bolesne. Palce trzeszczały, a Augustine drżał z cierpienia.
  A jej kości właśnie się złamały, a paznokcie wywinęły na zewnątrz. I dwie pochodnie paliły jej nagą klatkę piersiową, jedno piersi Wenus, kociołek piekł piękne szpilki. W tym samym czasie blok rozciągał ciało dziewczyny. W tym samym czasie inny oprawca otrzymał rozkaz od generała orków.
  - Podgrzewaj ją!
  A dziewczynę uderzyły ciosy szkarłatnego drutu od gorąca.
  I w tej sytuacji Augustyn nie tylko nie stracił przytomności z powodu tortur, ale wręcz przeciwnie, dodał jej odwagi, a ona ją wzięła i zaśpiewała;
  Naga na stelażu, wyciągając stawy z ramion,
  Wiszę, moje plecy są rozdarte pod ciosami!
  A kat posypuje uśmiechem - sól na rany,
  Wesoła bestia odurzającego wina upiła się!
  
  Ale nie jestem tylko niewolnikiem, ale królewską divą
  Władczyni i ziemska siostro bogów!
  A jeśli cierpię, to znaczy, że cierpię pięknie,
  Nie wyrażę strachu przed straszliwym uśmiechem kłów!
  
  Rozgrzany do czerwoności kawałek dotknął moich bosych stóp,
  Przypalony dym łaskocze nozdrza z obrzydzeniem!
  Za to, co dałem niewinnej młodości królewskiej!
  Dlaczego tak bardzo cierpię, nie mogę zrozumieć losu!
  
  Ale dziewicze wojownicy, wiem, spieszą się z pomocą,
  Miecze miażdżą złe potwory, wyrzucając zło w błoto!
  Wiedz, że jesteśmy gęsto od trupów, podłych stel drogi,
  W końcu u nas jest potężny wojownik z odwagą książę!
  
  Wróg się cofnął, gówno widzę, wycofuje się,
  Okrutny kat, nie jesteś królem w bitwie, ani mistrzem!
  Zrujnowani zakwitną, wiśnia w maju,
  Kto wszystko zepsuł i spalił, żeby dostać pięciocentówkę!
  
  A co jeszcze jest bardziej promienne i piękniejsze niż Ojczyzna,
  Co jest od niej wyższe, a powołanie to najprostszy zaszczyt?!
  Za które jestem gotów oddać do końca lat mojego życia,
  Komu czytać świętą modlitwę przed bitwą!
  
  Oczywiście jest takie słowo, jest cenne,
  Błyszczy promiennie, przyćmiewając luminarzy diamentów!
  W końcu Ojczyzna to zrozumienie miłości - absolutnie,
  Obejmuje bezgranicznie cały świat!
  
  Przecież ze względu na nią nie jęczała z bólu na stojaku,
  Złamanie księżniczki podksiężycowego świata jest grzechem!
  Pokłońmy się nisko ojczyzny-świątyni,
  Śnieg w domu spadł i stał się biały jak biały!
  
  Teraz moje słowo do przyszłych potomków,
  Nie musisz być tchórzem, zwycięstwo zawsze nadchodzi!
  Ze wszystkich adwersarzy pozostaną tylko fragmenty,
  A zęby tego, który otwiera swoje chciwe usta, wylecą!
  
  AUKCJA NIEWOLNIKÓW W ŚWIECIE TKANINY
  ADNOTACJA
  Sprzedam niewolnice obu płci. Piękna studentka z XXI wieku zostaje wystawiona na aukcję jako niewolnica. Stawki gwałtownie rosną i nadchodzi nieoczekiwane rozwiązanie.
  . ROZDZIAŁ 1
  Nadchodzi czas otwarcia aukcji licytacji. Pierwsze dwie dziewczyny są przyprowadzane na peron.
  Są bose i przykryte narzutami. Najpierw zakryli głowy. Cena wywoławcza stu złotych dublonów za parę jest powszechna dla pięknych niewolników.
  - Sto!
  Licytator unosi młotek, brzmi:
  - Sto dziesięć...
  - Sto dwadzieścia...
  I pauza. Druga zasłona zostaje zdjęta z dziewcząt.
  Hałas ponownie:
  - Sto trzydzieści,
  - Sto czterdzieści!
  - Sto pięćdziesiąt!
  I znowu przerwa... Zdjęto z nich trzecią zasłonę.
  - Sto sześćdziesiąt!
  - Sto siedemdziesiąt!
  - Sto osiemdziesiąt!
  - Dwieście!
  Licytator unosi młotek i śpiewając mówi:
  - Dwieście dublonów razy! Dwieście dublonów dwa! Dwieście dublonów trzy!
  Para sprzedana za dwieście dublonów!
  Dziewczynki przykryto kocami i wyprowadzono. Dawali klapsy bosymi stopami, co świadczyło o ich niskim statusie społecznym.
  Wtedy na aukcji sprzedano od razu kilkunastu muskularnych chłopców. Jakiś krasnolud wziął ich do niewoli. Dla wszystkich hurtowych - sto dinarów! Ci niewolnicy byli wykorzystywani jako siła robocza. Są zewnętrznie zdrowi, zadbani, przyzwyczajeni do aktywności fizycznej.
  Chłopcy dali klapsy bosymi stopami i nawlekli na łańcuch, prowadząc ich na podwórko. Jeden z elfów poczuł muskularną, opaloną klatkę piersiową chłopca, ale krzyknęły na nią.
  Potem znów podano niewolnika, tylko nie boso, ale w sandałach. Pokryty welonami i odsłoniętymi trzema częściami.
  Była piękną blondynką, a targowanie sięgnęło pięciuset dublonów. W końcu zdjęli jej nawet sandały i kazali jej tańczyć boso. Potem wysłali mnie do szlachetnego trolla. Po drodze blondynka była owinięta kocem.
  To było zabawne, a publiczność ożywiła się. Podczas gdy kupcy i eunuchowie wszelkiej maści, którzy zebrali się w dużej sali, nie byli zmęczeni, postanowili sprowadzić Vladlenę na peron. Oczywiście jest najszlachetniejszym i najbardziej apetycznym daniem aukcji.
  Była przykryta narzutami, miała na sobie buty do kolan, a jej włosy były podciągnięte, żeby nie było widać, jak kruszą się na jej ramiona.
  Przyzwyczajona do chodzenia boso, Vladlena czuła się nieswojo w butach, jej silne, muskularne nogi były poszarpane. A ona jest zamknięta. W końcu dużo więcej emocji związanych z targowaniem się, gdy jesteś narażony na części.
  Znają tu psychologię.
  Vladlen przyłapała się na myśleniu, że się boi, i nieprzyjemnie ssie żołądek.
  Tutaj jest teraz rozebrana do naga przed setkami mężczyzn. Niezbyt dobrze, widać to wyraźnie pod zasłonami przedpokoju. Ale są nie tylko ludzie i piękne elfy, które wyglądają jak ludzie. Są gnomy i orki, hobbity wyglądające jak bose dzieci i jakie rogate stworzenia, para ogromnych goblinów, trolle z wielkimi nosami. I jeszcze jedno stworzenie, które wygląda jak wielka ropucha z Gwiezdnych Wojen w koronie. Widać w nim króla morza.
  Wśród publiczności i wysokich kościstym podmiotem jest sam Kościej Nieśmiertelny. Wygląda onieśmielająco, choć bardzo chudy. Wciąż są tu kobiety. Prawie wszystkie młode elfki lub trolle, kilka ludzkich szlachetnych kobiet również są młode. Ale jest też jedna stara kobieta z miotłą. Wygląda jak duża, bardzo silna babcia, a zza ust wystają jej kły.
  Pomyślała Vladlena - Baba Jaga.
  To znaczy fajny i dowcipny. Brakowało tylko węża Gorynych, do kompletu. Ale wydaje się, że jest goblin. Mieszanka człowieka i dębu.
  I jest kilka syren. To piękne dziewczyny z rybimi ogonami.
  Są oczywiście stworzenia z innych planet.
  Teraz wiadomo, dlaczego książę wystawił go na licytację. Tylko raz w roku gromadzi się tak wiele osób, a to świetna okazja do zarobienia poważnych pieniędzy.
  Jednak nadal musisz pozostać całkowicie nagi przed tyloma ludźmi różnych ras i plemion - to horror.
  Vladlen stał się bardzo zawstydzony, zniesmaczony i przestraszony. Chociaż z drugiej strony obudziła się w niej duma: przyciągnie do siebie uwagę jak gwiazda.
  Oprócz narzut i majtek Vladlen był również ubrany w specjalny kostium kąpielowy. I nie tylko zakrywając klatkę piersiową, ale także brzuch. To jeszcze bardziej zwiększyło tajemnice dziewczyny.
  Vladlena uśmiechnęła się... Zabrzmiał sygnał i rozpoczęła się licytacja.
  Kierownik zaczął skandować:
  - Szlachetna osoba, kosmita z innego wszechświata, wielki wojownik i bardzo zręczny w miłości, a jednocześnie dziewica. Nazywa się Vladlena Shamanova i jaka jest piękna, jest równie mądra!
  Licytator skinął głową.
  - Cena wywoławcza stu dublonów!
  Publiczność była głośna. Jak zawsze, początkowo, nawet za tak rzadką zdobycz, jak dziewczyna z innego wszechświata, oferują cenę, piękną niewolnicę lub tuzin silnych chłopców-niewolników. Cena nie jest najwyższa, ale to dopiero początek okazji.
  Kupiec w niebieskim turbanie syknął:
  - Sto dwadzieścia!
  Młody elf warknął:
  - Sto trzydzieści!
  Leszy jęknął:
  - Sto czterdzieści!
  Troll warknął.
  - Sto pięćdziesiąt!
  Baba-Jaga zachichotała.
  - Sto osiemdziesiąt!
  Rycerz w fioletowej zbroi powiedział:
  - Dwieście!
  Nastąpiła pauza. Publiczność dopiero się rozgrzewa. Ork ostrożnie zdjął welon, który zakrywał górną część jego twarzy, ale nie odsłaniał jeszcze włosów.
  Wysokie, gładkie opalone czoło dziewczyny i szafirowe oczy były odsłonięte.
  Przez publiczność przeszedł ryk zachwytu.
  Vladlena zabłysła oczami i zamruczała:
  - Spójrz na mnie!
  Podobny do ropuchy król morza bulgotał:
  - Trzysta dublonów!
  Baba Jaga mruknął:
  - Czterysta!
  Elf przemówił.
  - Pięćset!
  Troll syknął:
  - Sześć setek!
  Eunuch z haremu sułtana krzyknął:
  - Siedemset!
  Syrena napisała na Twitterze:
  - Osiemset!
  Leshy znowu jęknął:
  - Tysiąc!
  I znowu nastąpiła długa przerwa. Oczywiście wszyscy byli ciekawi, jak przyjrzeć się dziewczynie bardziej szczegółowo. Co to za drań. A może coś dobrego do targowania się. Lub kup.
  Orki zdjęły z niej zasłonę i odsłoniły dolną część jej twarzy. Jej wyraziste usta, piękny, pełen wdzięku sen, odważny podbródek.
  Twarz prawdziwego wojownika.
  Troll pisnął:
  - Tysiąc pięćset!
  Król mórz zabulgotał:
  - Dwa tysiące!
  Leszy syknął:
  - Trzy!
  Baba Jaga krzyknął:
  - Cztery tysiące!
  I nagle zaskrzeczał:
  - Pięć tysięcy!
  Wszyscy spojrzeli na Koshchei. Baba-Jaga zachichotała i zauważyła:
  I on też tu jest! Co on z nią zrobi.
  Znowu pauza... Ale jasne jest, że targowanie się jeszcze nie osiągnęło szczytu. A czym jest dziewczyna?
  Orki zdejmują zasłonę zakrywającą jej szyję i ramiona. A publiczność jest zachwycona. Szyja i ramiona dziewczyny są mocne i muskularne. Bardzo uwodzicielski. Widać, że to piękny bohater.
  Rycerz w fioletowej zbroi chrząknął:
  - Sześć tysięcy!
  Rycerz w kolorze różowym dodał:
  - Siedem!
  Kościej Nieśmiertelny wydał:
  - Osiem!
  Król morza ryknął:
  - Dziewięć!
  Rycerz w fioletowej zbroi powiedział ponownie:
  - Dziesięć tysięcy!
  Kolejna pauza. Kwota jest poważna, bo można za nią kupić tysiąc niewolników lub sto pięknych niewolnic. Albo zatrudnij cały pułk najemników.
  Ale to nie wszystko. Zasłona opada u stóp dziewczyny. Możesz teraz zobaczyć jej dłonie i sylwetkę, choć przykryte kostiumem kąpielowym.
  Ramiona Vladleny są bardzo umięśnione, a jej bicepsy są trójkątne. Imponujący wojownik.
  Baba-Jaga zachichotała i wyrzuciła:
  - Jedenaście tysięcy!
  Nagle odezwał się krasnolud:
  - Dwanaście tysięcy!
  Troll przerwał:
  - Trzynaście tysięcy!
  Rycerz w fioletowej zbroi szczeknął:
  - Piętnaście tysięcy!
  Rycerz w różowej zbroi dodał:
  - Szesnaście tysięcy!
  Kościej zaskrzypiał:
  - Siedemnaście tysięcy!
  Młody elf w koronie wykrzyknął:
  - Dwadzieścia tysięcy!
  Książę de Guizzos gwizdnął: "Wow, sam cesarz postanowił wziąć udział w targu".
  Kwota była już znaczna. A rozbieranie się jeszcze nie skończyło. Oto kostium kąpielowy orków oderwał tkaninę odsłaniając brzuch. Natychmiast pojawiły się kafelki jak w prasie do czekolady i uwidocznił się zagięcie cudownej talii, bohaterskiej dziewczyny.
  Rycerz w pomarańczowej zbroi mruknął:
  - Dwadzieścia pięć tysięcy!
  Cesarz elfów zaćwierkał:
  - Trzydziestu tysięcy!
  Kościej Nieśmiertelny chrząknął:
  - Czterdzieści tysięcy!
  Cesarz elfów dodał ponownie:
  - Pięćdziesiąt tysięcy!
  I znowu pauza. Kwota jest już ogromna. Możesz nawet zacząć budować miasto. Lub kup pancernik. Albo stado pięknych dziewczyn.
  Ale oczywiście uroki Vladleny ukryte pod jej ubraniami są jeszcze bardziej interesujące dla wszystkich.
  Tutaj orki zdejmują jej stanik. Teraz tors bohaterki jest całkowicie nagi. Widoczne piersi opalone jak melony, zwieńczone szkarłatnymi sutkami, jak przejrzałe truskawki. To jest takie apetyczne.
  Dostawca haremu sułtana przystąpił do targu, rycząc:
  - Sześćdziesiąt tysięcy!
  Inny główny eunuch syknął:
  - Siedemdziesiąt tysięcy!
  Rycerz w pomarańczowej zbroi krzyknął:
  - Osiemdziesiąt tysięcy!
  Kościej zaskrzeczał, grzechocząc kośćmi:
  - Dziewięćdziesiąt tysięcy!
  Cesarz elfów znów przemówił szorstko:
  - Sto tysięcy dublonów!
  I znowu pauza. Suma dziesięciu tysięcy niewolników. Bezprecedensowe dla jednej dziewczyny, nawet wybitnej. To cały wóz złota. Dublon to mała, ale wciąż złota moneta.
  Ale to dopiero początek. I w końcu orki odsłoniły głowę dziewczyny. Włosy opadały jak deszcz, koloru złotego liścia.
  Rozproszyli się na ramionach, a publiczność ruszyła.
  Dostawca haremu sułtana wykrzyknął:
  - Sto pięćdziesiąt tysięcy!
  Inny główny eunuch chrząknął:
  - Dwieście tysięcy!
  Cesarz elfów krzyknął:
  - Dwieście pięćdziesiąt tysięcy!
  Kościej Nieśmiertelny wydał:
  - Trzysta tysięcy!
  I znowu pauza. Dziewczyna z nagim torsem i złotymi włosami, muskularna i delikatna, namiętna i jednocześnie ponętna. Po prostu niewidoczny błąd. A kwoty za to oferowane są w ogóle kosmiczne. Wszystko w nim jest w porządku, ale... Nogi nie są jeszcze widoczne. I tak wszyscy chcą się zastanowić.
  A teraz ork zrzuca kolejną zasłonę. Nogi odsłonięte, do kolan. I pozostają tylko cienkie majtki. I oczywiście buty poniżej kolan.
  Ale możesz zobaczyć, co te same nogi i dziewczyny są wspaniałe. Muskularny, opalony, a mięśnie jak drut pod cienką brązową skórą.
  Cesarz elfów ryknął:
  - Czterysta tysięcy!
  Kościej nie przyznał:
  - Pięćset!
  Rycerz w pomarańczowej zbroi chrząknął:
  - Sześć setek!
  Kościej znów chrapał:
  - Siedemset! I bądź ostrożny rycerzu, twoje imperium nie jest tak bogate!
  Cesarz elfów przemówił z przekonaniem:
  - Osiemset!
  Kościej nieśmiertelny warknął:
  - Mimo wszystko będzie mój - dziewięćset!
  Cesarz elfów ryknął:
  - Milion złotych dublonów!
  Kwota jest ogromna. Można kupić sto tysięcy niewolników. Nawet biorąc pod uwagę wielkość i populację imperium, jest to po prostu wygórowana kwota. Nawet Kościej się zawahał... Czy warto dawać cały milion dublonów. To siedem ton czystego złota!
  Ale aukcja jeszcze się nie skończyła. Vladlen jest prawie nagi, ale wciąż obuty. I nadal tworzy intrygi.
  Właściwie, co jest pod jej butami? A teraz orki zdejmują buty pięknej wojowniczki, zostawiając ją boso, tylko w cienkich majtkach.
  A ona ma takie nogi, po prostu wyjątkową doskonałość linii i filigranową grację.
  Dostawca haremu krzyknął:
  - Milion sto tysięcy!
  Inny eunuch dodał:
  - Milion dwieście tysięcy!
  Cesarz Elfów stwierdził:
  - Milion pięćset!
  Kościej, czysto z uporu, chrząknął:
  - Dwa miliony!
  Cesarz elfów stanowczo i agresywnie oświadczył:
  - Dwa i pół miliona!
  Kwota jest tak wysoka, że obaj dostawcy haremu otworzyli usta, ale natychmiast się zamknęli. W rzeczywistości jest to cała karawana złota. Jak inaczej ich sułtani przyjęliby taką ekstrawagancję? A w ogóle, ile dać za jedną, nawet wyjątkowo piękną dziewczynę?
  Ale wtedy kierownik licytacji wrzucił do gry ostatnią kartę. W tym przypadku orki ściągnęły cienkie majtki piękności, a także odsłoniły grotę Wenus.
  Teraz Vladislav okazał się zupełnie nagi i bosy, bez ani jednej nici na ciele.
  Dostawca haremu desperacko krzyczał:
  - Trzy miliony!
  Główny eunuch, drżąc palcami, wydał:
  - Trzy i pół miliona!
  Cesarz elfów stanowczo stwierdził:
  - Cztery miliony!
  Nastąpiła przerwa... Kościej chciał coś powiedzieć i pobić cenę. Ale potem wyobraził sobie, ile złota opuści jego bezdenny skarbiec, i milczał. Po prostu zacisnął zęby z frustracji.
  Pauza zaczęła się przedłużać. Nie ma nic więcej do zrobienia z nagą i bosą, umięśnioną wojowniczką. Czy to skóra żywa do oderwania. Dała absolutnie wszystko.
  Steward podniósł młotek i zaczął powoli mówić:
  - Cztery miliony złotych dublonów razy! Cztery miliony złotych dublonów dwa! Cztery miliony złotych dublonów to trzy... - Ale zanim jego młot spadł, grzmiący głos wykrzyknął:
  - Pięć milionów złotych dublonów!
  Wszyscy spojrzeli na ogromnego, przysadzistego goblina w czarnej zbroi. Tego najmniej się od niego oczekiwano.
  Menedżer powiedział zmieszany:
  - To cała góra złota! Czy masz takie pieniądze?
  Goblin powiedział pewnie:
  - Tak, mam całą górę bezużytecznego złota! A ta dziewczyna jest tak apetyczna, że jestem gotów zrezygnować z części bezużytecznego, żółtego metalu na rzecz tej świeżości!
  Kierownik skinął głową.
  - Masz prawo! Więc co! Pięć milionów złotych dublonów razy! Pięć milionów złotych dublonów dwa...
  Cesarz elfów krzyknął:
  - Sześć milionów!
  Kierownik zaczął mówić:
  - Sześć milionów złotych dublonów razy! Sześć milionów złotych dublonów dwa!
  Goblin ryknął:
  - Siedem milionów!
  Cesarz elfów nie przyznał:
  - Osiem milionów!
  Goblin znów warknął.
  - Dziewięć milionów!
  Cesarz Elfów oświadczył w desperacji:
  - Dziesięć milionów!
  Nastąpiła pauza. Tak, to cena miliona niewolników. I możesz rekrutować najemników, którzy wystarczą, aby podbić imperium cesarza elfów.
  A to dotyczy jednej niewolnicy.
  Kierownik zaczął śpiewać pieśń:
  - Dziesięć milionów złotych dublonów razy! Dziesięć milionów złotych dublonów dwa! Dziesięć milionów złotych dublonów trzy...
  Goblin ryknął:
  - Trzydzieści milionów złotych dublonów!
  Publiczność ryczała z zachwytu.
  Kierownik zaczął ogłaszać:
  - Trzydzieści milionów złotych dublonów razy! Trzydzieści milionów złotych dublonów dwa! Trzydzieści milionów złotych dublonów trzy! - Młot zatrzymał się na chwilę, po czym zdecydowanie uderzył. - Handel zakończony. Vladlen Shamanova sprzedał goblinowi Heckowi za trzydzieści milionów złotych dublonów.
  Podczas aukcji Vladlena była tak pochłonięta grą w fantastyczne liczby, że zapomniała nawet, że stoi przed setkami mężczyzn i kobiet zupełnie naga.
  A teraz poczuła się tak zawstydzona, że automatycznie zakryła się dłońmi. Szczególnie chciała ukryć piersi i łono.
  Orki skinęły głową ze zrozumieniem i narzuciły na nią zasłonę. Kierownik zauważył:
  "Teraz musisz zapłacić pełną kwotę. A to ponad dwieście ton złota! I natychmiast!
  Goblin skinął głową na znak zgody.
  - Wlewki na podwórku! Nie da się nawet policzyć, jest ich więcej niż to konieczne!
  Niewolnicy wpadli na podwórze. Tam faktycznie błyszczała cała góra monet, a raczej wzgórze. Było nawet ponad trzydzieści milionów dublonów.
  Książę de Guizzos wyszedł z siebie ze szczęścia. Mimo to podchodząc do Vladlena, szepnął:
  - Spróbuj uciec!
  Dziewczyna szepnęła do księcia elfów:
  - Jak duży?
  De Guizzos włożył jej w rękę śliwkę i szepnął:
  - Jeśli go zjesz, to na godzinę staniesz się niewidzialny, niesłyszalny i bezwonny. Ale tylko na godzinę, nie przegap tego! I nie uciekaj, dopóki nie znajdziesz się w dobrej odległości od miasta!
  Vladlen powiedział ze źle skrywaną ironią:
  - Dziękuję Panu!
  Potem poczuła na szyi stalową obręcz z łańcuszkiem. Teraz jest własnością goblina. I patrzy na nią mięsożernie oblizując usta. A usta tego potwora są tak wielkie jak usta kaszalota!
  
  
  TRZECIE PRZYJŚCIE IMPERATORA PALPATHINA.
  ADNOTACJA
  Imperator kosmicznego imperium Palpatine, po utracie ciała, zniszczonego siłą błyskawicy, zachował demonicznego ducha. I przeniósł się do klona uroczej blondynki. I ponownie ożywia zarówno porządek ciemności, jak i imperium kosmiczne. Po raz kolejny toczą się zaciekłe bitwy kosmiczne między imperium a ruchem oporu. Powracają dawni bohaterowie: księżniczka Leia, księżniczka Rey, Ahsoka Tana i nowy Anakin - syn Luke'a Skywalkera i Azalea, córka księżniczki Lei.
  . ROZDZIAŁ 1
  Zakon nadal nie został całkowicie zniszczony. A wojna trwała dalej. Większość floty Imperatora Palpatine'a również uciekła z okrążenia. A koalicja rebeliantów rozpadła się i rozpadła. Wnuczka cesarza Rei poszła na tułaczkę i nie angażowała się w politykę. Jej narzeczony nie żyje. Zostawił jej tylko parę - chłopca i dziewczynkę.
  A księżniczka Ray, gdzieś na dalekim odludziu, zaczęła wychowywać swoje dzieci.
  A Imperator Palpatine pocił swoje ciało, które zostało zniszczone przez odbitą siłę błyskawicy. Ale jego demoniczna dusza nie zginęła. A duch cesarza kosmicznego imperium przeniósł się do innego klona.
  Oczywiście liczne pancerniki zakonu i imperium pospieszyły z przysięgą na wierność cesarzowi. A zbuntowany generał został trafiony piorunami mocy i został zamieniony w garść popiołów. Inni natychmiast zorientowali się, że to cesarz. Nawet jeśli klon był młodzieńcem bez brody.
  Palpatine to imponująca siła.
  A potem jest podbój planet. Nie ma Jedi, a planety galaktyki są podzielone. Jednak Palpatine ma problem. Klony nie przetrwają zbyt długo, gdy są dosiadane przez piekielnych mrocznych sithów. W każdym razie klony mężczyzn.
  A Palpatine posiada kobietę. Ciała kobiet znacznie łatwiej przenoszą strumienie mrocznej mocy i są nieporównywalnie trwalsze od mężczyzn.
  A Palpatine stała się piękną dziewczyną. A ta dziewczyna jest niesamowitą cesarzową galaktyki.
  Oczywiście nie wszystko jest możliwe dla imperialnych. Na przykład Jabbas próbują walczyć. Zmobilizowali wszystkie siły galaktycznej mafii. I przyłączyli się do nich rebelianci z ruchu oporu.
  Nadchodzi decydująca bitwa. Po stronie Imperialnych jest ogromna flota. Zbudowali nowe statki, korzystając z zasobów galaktyki. W bitwach biorą udział roboty bojowe, a klony są bardziej rozwinięte.
  Po stronie ruchu oporu i galaktycznej mafii, ich znaczące siły.
  Niemniej jednak po stronie Palpatine'a ponad trzykrotna przewaga.
  I zaczynają naciskać i naciskać.
  Nowe wojowniczki klonów to bardzo piękne, krągłe i umięśnione dziewczyny w bikini.
  Bitwa będzie więc zacięta, a siły imperium stały się nie tylko potężne, ale także piękne.
  Oto pierwsze, niczym taran, zbliżają się wielkie pancerniki imperium. Wyrzucają potężne, bojowe strumienie wiązek laserowych.
  Klony biegają wokół broni. I mijają bose, okrągłe, różowe szpilki.
  Pięknie nakręcony. Dziewczyny, choć sklonowane, są różne, ich włosy są wszystkich kolorów spektrum. I ciała z bardzo wydatnymi mięśniami, opaloną, złocistooliwkową skórą i wysokimi, pełnymi piersiami, luksusowymi biodrami.
  Te dziewczyny są bardzo dobrymi wojownikami. Tutaj wypluwa kawałek hiperplazmy z ciężkiego pnia. I znowu niszczenie i niszczenie statków po obu stronach.
  Imperialne statki próbują ominąć rebeliantów za pomocą formacji półksiężyca.
  Po stronie Imperatora Palpatine'a dziesięciokrotna przewaga wielkich pancerników i zwykłych pancerników. A jego potężne flanki zbliżają się.
  Bitwa stała się znacznie bardziej dramatyczna. Krążownik ruchu oporu płonie. Po pokładach biegają wszelkiego rodzaju obce istoty. Setki cywilizacji i gatunków walczą z imperium.
  Palpatine jest nadal człowiekiem z pochodzenia. W przeciwieństwie do swojego nauczyciela - który był innej rasy, choć także w typie humanoidalnym.
  Przyszły cesarz zabił swojego nauczyciela - kiedy stał się niepotrzebny, a może nawet szkodliwy.
  Wtedy Palpatine osiągnął bezprecedensową moc i wiedzę o mocy. A jego duch stał się nieśmiertelny. I zdolność do czynienia cudów wykraczających poza potęgę Imperium Sithów i przez całą ich historię.
  A teraz duch największego mrocznego lorda w historii mieszka w ciele bardzo pięknej, wysokiej, miodowej blondynki, niekobieco umięśnionej klonowanej dziewczyny.
  I poprowadź walkę. Cesarzowa jest cała obwieszona klejnotami i amuletami. W przeciwieństwie do innych bosych klonów, nogi Monarch Girl są ozdobione butami na wysokim obcasie, wysadzanymi klejnotami.
  I tu pojawia się rozkaz zbliżenia niszczycieli rakietowych do prawej flanki.
  Dziewczyny, błyskając nagimi, opalonymi, zgrabnymi nogami, wykonują rozkaz władcy, a może władcy.
  Ile tam jest piękności. Niszczyciele zewnętrznie wyglądają jak ostre sztylety.
  Ale wielkie pancerniki są jak kaszaloty - w kształcie łzy z wieloma działami.
  Samica Palpatine ryknęła:
  - łamać, zgniatać i rozrywać,
  To jest życie, to jest szczęście!
  Złam, zmiażdż i rozerwij,
  W mojej wielkiej mocy znam!
  Oto wielki pancernik, który odniósł poważne obrażenia od trafienia pociskiem z ładunkiem termokwarkowym. To naprawdę niszczycielski i nokautujący cios.
  Klonowane dziewczyny uciekają przed płomieniami. Wielokolorowe języki ognia gryzą piękności, na nagie, różowe, okrągłe szpilki z wdzięcznym zagięciem.
  I wygląda niesamowicie fajnie.
  Fryzury dziewcząt są albo złote, albo miedziane, ale są też szafirowe i szmaragdowe, a nawet nakrapiane. I powiewają jak transparenty.
  Wojownicy tutaj są bardzo piękni i prawdopodobnie mężczyźni po prostu oszaleliby z tak wieloma pięknościami w bikini.
  We wszechświecie szaleje wojna - nie ma czasu na sentymenty. A gdzie indziej płonie zbuntowany pancernik. A stworzenia podobne do jaszczurek lub zebr są zwęglone.
  Oto zderzyły się dwa kolejne kosmiczne pancerniki. Nosy spłaszczone jak cholera. I błyszczeć jak śmiertelna błyskawica. A potem płomień gaśnie.
  Generałka potrząsnęła diamentowymi kolczykami i zaśpiewała:
  - Ogień! Ogień! I w gwieździstej ciszy!
  A w kwazarach powyżej!
  W morskiej fali i kosmiczny ogień!
  I przestrzeń! I kosmiczny ogień!
  Tutaj zadziałała rakieta termopreonowa. Jak wybuch supernowej.
  I natychmiast kilka statków całkowicie spłonęło. A setki statków kosmicznych przewracały się i wirowały jak dachy rzucane przez dziecko.
  Chciwe łono reakcji termopreonowej jest piekielną bronią bilion razy silniejszą niż bomba wodorowa.
  Cesarzowa Palpatine ryknęła:
  - Czarna moc Szatana,
  Rozlana moc na świat...
  I święty miecz wojny
  Złamać sekret!
  I znowu, jak to przyjmie, eksploduje mocą podziemnego świata. A zniszczenia są po prostu niezmierzone.
  Imperialni mają po prostu przytłaczającą przewagę pod względem siły ognia. I wydaje się, że nic nie może ich powstrzymać.
  Tutaj ominęli opór z flanki iz tyłu.
  Ahsoka jest wojowniczką, która walczy z wyższymi siłami imperium.
  Wzięła go i zaśpiewała:
  - Nad nieszczęsnym wszechświatem zawisł,
  Złe klony wrzące ciemnością...
  Palpatine nienawidzi swojego topora,
  Zaostrzona i odcięta głowa ...
  
  Ale Jedi wcale nie jest pionkiem
  I nie zawsze chodź pod jarzmem ...
  Zamień klony ciemności w podpalacze,
  A na złośliwość odpowiadaj dobrem!
  A dziewczyna ponownie zawróci swój statek kosmiczny, a od celnego strzału były uczeń Dartha Vadera weźmie i rozbije na fotony wielki krążownik rakietowy imperium.
  Klonowane dziewczyny, umierające kwiczą i śpiewają:
  Wielkie światło imperium
  Daje szczęście wszystkim ludziom ...
  W niezmierzonym wszechświecie
  Nie znajdziesz piękniejszego!
  
  szlachetne pędzle,
  Od końca do końca...
  Imperium się rozprzestrzeniło
  Potężny, święty!
  Klonowane dziewczyny są bardzo piękne, szkoda nawet, gdy wypalają się w hiperplazmatycznym strumieniu.
  Cesarzowa Palpatine ryczy na całe gardło:
  -Nasze zwycięstwo będzie bliskie,
  Atak pięścią!
  A tu znowu rakiety w próżni i wszystko niszczą. I zdarzają się takie piekielne przerwy.
  Ahsoka Tana uderzyła w inny samochód. Sprawiając, że eksploduje setkami klonów jak fajerwerki, rozpraszając się w powietrzu i ćwierkając:
  - Widzisz znak na niebie,
  Ta pustka płonie...
  Pożądanie znika,
  Wszystko wokół próżności!
  Imperialne statki kosmiczne otoczyły rebeliantów niemal ze wszystkich stron. Bitwa stawała się coraz bardziej krwawa.
  Oto cesarz Palpatine, ryknęła:
  - nie zostałem wysłany na próżno,
  Przynieś ci łaskę...
  Krótko mówiąc,
  Krótko mówiąc!
  Być cicho!
  A jej obcasy tupią o metal.
  Po obu stronach jest wiele tysięcy statków kosmicznych. I toczą się jak fale szalejącej burzy.
  A próżnia się gotuje, a metal się pali. Tyle luk i zniszczeń. Mieszanka mniszka lekarskiego z kurkami została złapana w ognistą pułapkę płomienia i powoli i nieuchronnie ulega zwęgleniu.
  Dziewczyna z innego świata umiera i śpiewa:
  - To prawda, wojownicy ciemności są silni,
  Ale nie poddam się kosmicznym klonom...
  Jesteśmy fajni, jesteśmy orłami,
  I wygramy z faraonami!
  A teraz umiera śmieszna samica, której żałuje do łez. Wszystko jako całość odbywa się pod dyktatem imperium.
  Przewyższa zarówno liczbę żołnierzy, jak i jakość broni. A potem jest takie starcie.
  Ahsoka Tana pamięta, jak wiele lat temu była padawanką dla Anakina Skywalkera.
  A jej miecz świetlny miażdżył w dużych ilościach zarówno najemników, jak i różne obce stworzenia.
  Ale teraz kobieta jest przeciwko niej. A to stwarza problem. Cesarz Palpatine jest nieśmiertelny. Jak zniszczyć jego duszę, która może wejść w każde ciało?
  Może ma horkruksy? I tylko niszcząc je, możesz pokonać tego dzikiego potwora? Ale gdzie je znaleźć i ile możesz szukać w nieskończonym wszechświecie?
  Ahsoka poczuła się uderzona. A temperatura w kabinie gwałtownie podskoczyła.
  I nawet powietrze było zadymione...
  Ahsoka wzięła to i zaćwierkała:
  - Wojownik uniwersalny nie boi się śmierci,
  Nie boimy się śmierci na polu bitwy...
  Z koszmarną hordą będzie dzielnie walczyć,
  I dokona się wyczyn rycerza!
  I dziewczyna z cywilizacji humanoidalnej, jak przejmie i zamieni swój statek kosmiczny.
  I wystrzel rakietę termokwarkową w bok pancernika.
  Otrząsnął się. Kilka ruchomych wież zostało jednocześnie spłaszczonych i przewróconych.
  Znowu dziewczyny klonów biegną, ich nagie, okrągłe obcasy błyszczą jak lustra w słońcu.
  Ahsoka śpiewała z irytacją:
  Cóż, ilu sąsiadów możesz zabić,
  W końcu człowiek rodzi się dla szczęścia ...
  Matka nie pozwala synowi iść na front,
  A nawet latem na wojnie jest zła pogoda!
  Imperialne krążowniki próbują kontratakować. I wspinają się nowe, bardzo poważne statki.
  Wielki pancernik to nie tylko statek kosmiczny. To całe obszerne miasto w postaci wieloryba lub orka. I jasne jest, że nic nie może się równać z taką mocą.
  A imperium ma dziesięć razy więcej takich statków, a są one większe i mają bardziej zaawansowaną broń.
  A opór nie ma nawet jednej komendy - kto jest w czym.
  Ahsoka jest formalnie zwykłym wojownikiem.
  To prawda, że księżniczka i marszałek Leia cieszą się dużym autorytetem.
  Wygląda na około trzydzieści pięć lat, ale jej figura i talia są jak młoda dziewczyna. Straszny wojownik.
  Księżniczka Marszałek Leia, która posiada kolosalną siłę, walczy jak olbrzym i śpiewa:
  - Jeden dwa -
  Smutek nie jest problemem!
  Nigdy nie powinieneś się zniechęcać!
  Trzymaj nos i ogon wysoko!
  Wiedz, że światło miłości jest zawsze z tobą!
  A oto marszałek-księżniczka, rzucający do bitwy całą chmurę małych dronów.
  Napadają na imperialne statki kosmiczne. Są luki i kolosalne zniszczenia.
  Księżniczka Leia uśmiecha się z perłowymi zębami. Ma na sobie pozłacane bikini.
  A gołe palce pełnych gracji nóg naciskają przyciski joysticka i wystrzeliwują pociski.
  Młoda kobieta o muskularnej sylwetce śpiewa:
  - Delikatny płatek kwiatu,
  Jeśli został zburzony...
  Chociaż świat wokół jest okrutny
  Chcę czynić dobro!
  A marszałek-wojownik wysyła śmiercionośny dar śmierci za pomocą bosych palców.
  Jednak nastrój księżniczki Lei zaczyna się pogarszać. Jej syn zabił jej męża, a następnie sam zginął z rąk cesarza Palpatine'a. Jakim strasznym potworem jest ten cesarz!
  Jego zbrodni nie można policzyć. Nawet księżniczka Leia się nie urodziła, a ten potwór zabił prawie wszystkich Jedi.
  Jej ojciec Anakin był jeszcze dzieckiem, kiedy Palpatine został Najwyższym Kanclerzem Republiki.
  Księżniczka Leia przysięgła, że będzie walczyć z tym despotyzmem.
  Ale cesarza nie tak łatwo zabić.
  Potrzebujemy czegoś skutecznego...
  Ahsoka Tana, z innej nie-ludzkiej cywilizacji. Jest bardzo piękną dziewczyną. Chociaż z pewnością ma już sporo lat.
  Uratowała Anakina, gdy był jeszcze młody ...
  A dzięki sile zachowała wieczną młodość.
  Ahsoka jest bardzo silną wojowniczką. Tutaj jej statek kosmiczny zestrzelił płomienie i ponownie uderza w kolejną fregatę floty kosmicznej imperium. Tym razem jest to stary statek, aw maskach są męskie klony.
  Wcale im nie jest przykro. Inaczej jest, gdy umierają dziewczyny. Nic dziwnego, że kobiety są płci pięknej.
  Ahsoka kopała gołymi obcasami. Ma nogi jak ludzka dziewczyna - tylko jej skóra jest pomarańczowa z fioletowymi paskami. Nawet ludzie za nią szaleją.
  Ahsoka to perfekcja. Od uśmiechu do mocnego - nie do pochwały.
  A w łóżku pokazuje cuda.
  A w bitwie - cuda do kwadratu.
  Wojownik i były padawan przyszłego Dartha Vadera rozbił brygantynę rakietą i zaśpiewał:
  - Lekki wojownik nie jęczy z bólu,
  Jego wiązka laserowa się nie boi...
  Nie utonie w czarnej dziurze,
  W plazmie gwiazd jego duch nie spłonie!
  Myśli w głowie: fajnie byłoby zniszczyć Imperatora Palpatine'a, a raczej jego piekielną duszę. Ale jak to zrobić? Yoda również wydaje się mieć nieśmiertelnego ducha. Pojawił się Luke'owi, Lei i Ahsoce, a teraz mógł nawet w jakiś sposób wpłynąć.
  Ale Yoda wciąż jest ograniczony. Co może zrobić Palpatine?
  Ahsoka Tana wzięła i zaśpiewała, powalając niszczyciela kosmosu gołymi palcami:
  Wszystko może być królami
  Wszyscy mogą królowie...
  I los całej ziemi,
  Czasami przebijają!
  Ale cokolwiek powiesz
  Ale cokolwiek powiesz!
  Poślub z miłości!
  Nikt nie może
  Bez króla!
  Nikt nie może!
  Bez króla!
  A gwiezdna bitwa rozwija się.
  Tutaj dwa wielkie pancerniki zbliżyły się do siebie jak niedźwiedzie i zaczęły uderzać w siebie i pluć pociskami.
  Moc, pola ochronne zderzały się i trzaskały. Zakrzywiona przestrzeń błyszczała. Piorun błysnął.
  Klonowane dziewczyny z muskularnymi, wyprofilowanymi ciałami po jednej stronie i setkami różnych ras po drugiej, poruszały się po korytarzach jak ogromne krążowniki.
  Nagie, zakrzywione stopy dziewczyn klonów uderzały o rozgrzany metal.
  Generał imperium krzyknął:
  - Potężna tarcza imperium,
  Rebelianci nie mogą się przedostać...
  Jesteśmy wściekłymi zwierzętami
  I nie możemy zostać pokonani!
  Wiele dziewczyn klonów używa podczas strzelania bosych palców u nóg.
  To po prostu niesamowici wojownicy. Mają tyle uroku i energii. I są gorące. Chociaż chłopaki nie wiedzą. W rzeczywistości klony żeńskie rosną znacznie szybciej niż samce. Ponadto ich rany goją się szybko, a reakcja i szybkość są lepsze. I są po prostu piękne.
  Cesarz Palpatine kocha kobiety. A teraz jest w ciele kobiety.
  Niech zaśpiewa mroczny sith:
  Nie możesz żyć bez klonów
  Na świecie nie ma...
  jestem jasną gwiazdą
  Wyślę ci śmierć-cześć!
  Oto wielki pancernik rebeliantów, sparaliżowany jednocześnie przez cztery ogromne imperialne statki.
  Księżniczka Marszałek Leia śpiewała:
  Nie poddawaj się, nie poddawaj się, nie poddawaj się...
  W walce, gwiezdny syn Jedi, nie wstydź się!
  Uśmiech, uśmiech, uśmiech
  Wiedz, że wszystko będzie kwazarem i w porządku!
  A gołe palce u stóp młodej na pozór kobiety z męskim podbródkiem i muskularnym ciałem, wciskając guzik, wydały kolejne polecenie.
  Ahsoka mrugnęła, wciskając pedał gołym, dziewczęcym obcasem, przedzierając się przez bok przestrzeni, cesarska karawela i zaśpiewała:
  - Minęła jak hiperplazma,
  Na pustych falach
  Wysłałem fakturę i zostałem obciążony!
  Odwróciłem się, żeby zobaczyć
  Czy ona spojrzała wstecz...
  Aby zobaczyć, czy spojrzałem wstecz!
  Księżniczka Leia mrugnęła i zaćwierkała:
  - Trzymaj się pięknie!
  A teraz wojownicy ruchu oporu ponownie atakują. Dokładniej, używają taktyki - nalotu, odwrotu.
  A potem jeden lekki krążownik zderzył się z pancernikiem Imperium. I nastąpiła eksplozja.
  Nastąpiły fale zniszczenia i śmierci.
  Ahsoka wzięła go i zaćwierkała. Jej szkarłatne sutki piersi były odsłonięte, trzepocząc z jej stanika:
  - Firma, firma, firma,
  Ziewam!
  I znowu goła pięta dziewczyny posłała w piekło kolejną brygantynę cesarskiej floty.
  Ahsoka zastanawiała się, czy klony mają dusze.
  Rycerze Jedi na pewno to mają. A my, oddawszy końce, nie umieramy na dobre!
  Wojownicy-kamikaze idą do bitwy. Używają zniszczonych, dawno wycofanych ze służby i częściowo zniszczonych statków kosmicznych.
  To nieoczekiwana karta rzucona w bitwę przez księżniczkę Leię.
  Rodzaj ostatecznego sporu królów!
  Księżniczka Leia zaśpiewała, sprawiając, że jej nagie palce wyglądają jak figa:
  -Dusza, serce, daj,
  Jesteśmy naszą świętą Ojczyzną...
  Staniemy i wygramy
  I nie będziemy żałować życia!
  Ahsoka Tana również uderzyła wroga gołymi palcami. Zmiażdżyła pancernik bardzo celnym trafieniem w punkt mocy i zaćwierkała ogłuszająco:
  - Czekając na zwycięstwo, czekając na zwycięstwo, czekając na zwycięstwo...
  Ci, którzy pragną zerwać kajdany!
  Czekam na zwycięstwo, czekam na zwycięstwo, czekam na zwycięstwo
  Możemy zabić smoka!
  Z entuzjazmem Księżniczka Leia zrzuciła stanik i nacisnęła spust rubinowym sutkiem, wykrzykując:
  - Nasza wolność jest uwielbiona święta,
  Kocham Cię całym sercem i duszą...
  Nasze ziemie nie znają przygód,
  Z każdym wiem, że horda sobie poradzi!
  . ROZDZIAŁ 2
  Ahsoka Tana walczy jak prawdziwa pantera, tylko o wiele skuteczniej. I naciska gołymi, pełnymi wdzięku palcami na przyciski joysticka. I robi to bardzo umiejętnie.
  Ale jasne jest, że rebelianci wciąż przegrywają. Tutaj do bitwy wkraczają nowe pułki kosmicznego imperium. W fabrykach właśnie pojawiły się statki kosmiczne, a nowe dziewczynki klonów są hodowane w przyspieszonym tempie. I znów biegną, błyskając nagimi, okrągłymi obcasami.
  Księżniczka marszałek Leia otrzymuje rozkaz:
  - Ruszajmy w porządku!
  Ale jest to trudne do spełnienia. Może zdarzy się, że odwrót zamieni się w lot generalny.
  Tymczasem cesarzowa Palpatine skacze i kręci się. Jej ciało dziewczyny ze złotymi włosami jest pełne energii.
  I śpiewa:
  - Nasz król jest posłańcem nieba,
  Nasz król jest jak duch-demon...
  Nasz król wybrany przez los
  Naszym królem jesteś tylko ty!
  A liczne klony krzyczą na całe gardło:
  - Lucyferze! Lucyfer! Lucyfer!
  A ich nagie, seksowne stopy tupią na metalu. Te dziewczyny to tylko hiperklasa.
  Klonowane dziewczyny z szeregowych osób w tylko jednym bikini. I to jest piękne. Co więcej, kolor bikini, które ledwo zakrywa ciało, różni się w zależności od rodzaju żołnierzy. Ale to bardzo chude, nie kryjące się, muskularne, opalone ciała.
  Dziewczyny w randze oficerskiej mają już jakieś odznaczenia. Im wyższa ranga, tym bardziej luksusowy.
  A żeńskie klony w randze generała i wyższej mają klejnoty na swoich bransoletkach na kostkach, broszkach, kolczykach i pierścionkach.
  A jednocześnie wszyscy oprócz cesarzowej mają bose stopy.
  Po pierwsze, jest bardziej zręczna dla kobiet-wojowników. Możesz używać gołych palców u nóg, aby naciskać przyciski, rzucać bronią, chwytać i robić wiele innych rzeczy.
  Cesarz miał bardzo piękną armię. Po prostu jakiś cud. Jak czary bardzo silnego i utalentowanego dżina. A wszystkie dziewczyny bez wyjątku mają bardzo piękne i wytłoczone abs - batony czekoladowe, a to jest super.
  A piersi są bardzo dobrze ukształtowane, opalone i jędrne.
  Cesarzowa Palpatine wzięła go i zaśpiewała ogłuszająco, obnażając zęby, które błyszczą jak najbogatsze owoce morza:
  Poddaj się ogromnemu imperium
  Nieskończony wszechświat musi ...
  I będziemy bardzo źli,
  A wiara w cesarza jest potrzebna!
  Asystentka Cesarzowej Palpatine Emmanuelle również obnażyła zęby i nacisnęła gołymi palcami na przyciski joysticka. Wystrzelił śmiertelny dar śmierci - potężną rakietę termopreonową.
  I kopnął z wściekłą siłą. Jak kwazar eksplodował...
  Nawet imperialne statki kosmiczne zostały lekko uszkodzone przez pęknięcie. Wieże uległy zniszczeniu, zbroje statków stopiły się.
  Wiele krążowników i pancerników straciło celowniki i instrumenty optyczne.
  Emmanuel zauważył:
  - Diabelski as zostaje rzucony do bitwy!
  Ruch oporu został praktycznie złamany.
  Księżniczka Leia skomentowała:
  Musimy ocalić wszystko, co się da!
  Ahsoka Tana walczy dzielnie i uwalnia wojownicze i agresywne prezenty zagłady. Statki kosmiczne imperium otrzymały uszkodzenia lub jakiś rodzaj stopienia.
  Dziewczyna, była partnerka samego Dartha Vadera, zachowywała się rozpaczliwie i bardzo fajnie. Eksplodowały statki kosmiczne, fontanny wielorybów, strumienie hiperplazmatyczne eksplodowały z wielkich pancerników.
  Ahsoka Tana wzięła to i zaśpiewała:
  - Nie jestem aniołem ani diabłem,
  Zniszczono konto!
  Oto bardzo piękna dziewczyna. Wygląda jak osoba, ale jej skóra jest wielokolorowa, a jej uszy są jak trąba. Ale jest naprawdę bardzo piękna i atrakcyjna.
  Ahsoka, z uśmiechem złego anioła i bosymi palcami u nóg, z wielką determinacją wciskała guziki.
  I ukłucie igłą promieniowania.
  Ahsoka ledwo uniknęła trafienia śmiertelnym pociskiem. Wystrzeliła i spaliła dziurę w próżni.
  Dziewczyna mruknęła:
  Niech cały kosmos pogrąży się w chaosie
  A próżnia drży od przerw...
  Wróg zostanie uderzony lekką siłą,
  I na zawsze jesteśmy zjednoczeni z dobrocią!
  Sytuacja wyglądała krytycznie, a rebelianci rozproszyli się.
  Pomysł, który po raz pierwszy przychodzi na myśl, gdy zostaje pokonany.
  Emmanuel o bulgotaniu:
  - Nadal nie możesz wyjść!
  I jak przyciska swój nagi, okrągły, różowy obcas na guziku.
  I znowu leci rakieta, oparta na procesie łączenia preonów. I takie jak pieprzenie, takie pieprzenie.
  Emmanuelle wzięła go i zaśpiewała:
  - Przeszedł straszny huragan,
  Już za późno na planowanie trumien...
  Taka dziewczyna to wściekły cios,
  Potrząsasz niebem, potrząsasz gwiazdami!
  A wojownik wziął i pokazał wrogowi bardzo długi i gryzący język. Był jak bicz woźnicy i mienił się rubinami.
  Emmanuel, ten supermarszałek imperium, to po prostu cud. Cesarzowa bardzo lubiła jej pieszczoty. W rzeczywistości, gdy dwie dziewczyny ocierają się o siebie - to super!
  Wojownicy klonów naciskają na wojowników ruchu oporu. Oto stworzenia podobne do muchomora z nogami, eksplodują. I płoną jak świece w świątyni.
  Jeden z nich ukląkł i odmówił spowiedź modlitewną za pomocą kodu binarnego.
  Potem zaśpiewała:
  - Możesz palić w kategoriach gwiazdek,
  Ale nie przestanę śpiewać!
  A muchomor ponownie wziął i raz pokazał trzy języki.
  To jest jednocześnie fajne i głupie.
  Ahsoka Tana obejmuje odwrót floty rebeliantów. A ona po prostu desperacko daje z siebie wszystko na swoim statku kosmicznym.
  I wysyła strumienie niszczącej hiperplazmy.
  A potem pojawił się samotny statek kosmiczny, specjalny projekt pod kontrolą księżniczki Rey.
  Ta wnuczka Imperatora Palpatine'a dzielnie podejmuje walkę. Jest piękna, czarnowłosa i ciemna od opalenizny.
  Księżniczka Rei wygląda jak piękna i szczupła dziewczyna. Jej nagie, zwinne stopy naciskają przyciski joysticka. A statek kosmiczny oddala się od wybuchu supernowej rakiety z połączenia preonów. I to jest moc diabła.
  Księżniczka Rei wzięła go i zaśpiewała:
  - Mamy rakiety, samoloty,
  Najsilniejszy jasny duch na świecie...
  Biali piloci za sterami
  Wróg zostanie zmiażdżony i zmiażdżony!
  A teraz gołym, okrągłym obcasem naciska spust. I uruchamia się bardzo śmiercionośny strumień zniszczenia. A potężny pancernik imperium dostaje ogniste ukłucie w bok.
  I zaczyna się palić i wyrzucać duże, czarne kłęby dymu. Są jak bajeczne dżiny, które uciekły z butelek. A dokładniej z dziur gigantycznego statku. To cios pięknej i krągłej dziewczyny - co muszę powiedzieć po prostu - super!
  Księżniczka Rey, skacząc jak szalona lisica i zdejmując stanik, wzięła i nacisnęła guzik szkarłatnym sutkiem.
  A ona to wzięła, uderzyła we wroga ...
  Potem zaśpiewała:
  - Ratują nas fale światła,
  Bądź szczęśliwy Jedi!
  I ze swoim zespołem dziewczyn. Piękni wojownicy w bikini, prawie nadzy, opaleni, w większości blond.
  Księżniczka Rei wykrzyknęła z wielkim podekscytowaniem:
  - Jestem wojownikiem światła, wojownikiem ciepła i wiatru!
  A jej bosa pięta znów to zniesie i bardzo energicznie wciśnie pedał. I to jest naprawdę zabójcze.
  Ahsoka Tana, walcząc w bardzo agresywny i skuteczny sposób, podniosła się i pisnęła:
  - Gdzie to było, kiedy to było,
  W dzieciństwie, a może we śnie...
  Gniazdo wojownika Jedi dla ukochanej
  Świl na wiosnę...
  I znowu jej rubinowe sutki naciskały ze śmiercionośną siłą na przyciski. Okazała się bardzo agresywna i jednocześnie miła dziewczyna.
  Księżniczka Marszałek Leia wzięła go i gruchała, obnażając zęby z kości słoniowej.
  Ta księżniczka jest po prostu niesamowita.
  I tak rebelianci wysadzili także flotę cesarską rakietą termopreonową. A to ukłucie jest bilion razy silniejsze niż niesamowita reakcja termojądrowa.
  A jeśli tak, to spłonie kilka wielkich pancerników z wieloma tysiącami dziewczyn-klonów.
  Umierające, piękne dziewczyny drgają i szarpią się tak wzruszająco swoimi gołymi, rzeźbionymi nogami.
  Księżniczka marszałek widzi krążownik rebeliantów pochłonięty przez niebiesko-pomarańczowe płomienie wbijające się w pancernik imperium. A cios jest po prostu miażdżący i destrukcyjny.
  Leia zauważyła dowcipnie, obnażając zęby:
  - Jestem piękną dziewczyną
  jestem godną dziewczyną...
  Nasza bohaterska siła,
  Siła umysłu i siła woli!
  Wtedy piękność wzięła go i mrugnęła. Jej oczy są takie szafirowe i błyszczące. Cudowna księżniczka.
  Tutaj cesarskie statki, w obliczu tak nieprzyjemnej niespodzianki, jak pociski termiczne, nieco zwolniły.
  Twardy przechodzi przez pojedynek, tchnienie śmierci i ciemną stronę mocy, której światło rozpaczliwie się opiera.
  Tutaj, wśród buntowników, walczy nieślubny syn Luke'a Skywalkera - około dwunastoletni chłopiec Anakin.
  Chłopiec walczy, przyciskając guziki bosymi, dziecięcymi stopami i wysyłając agresywne dary losu.
  Młody wojownik znokautował wielki krążownik imperium i śpiewał, obnażając swoje małe, ale ostre i białe zęby, śpiewając:
  - Przeklęty i starożytny,
  Wróg znów przeklina...
  potrzyj mnie,
  Zmiel na proszek!
  Ale anioł nie śpi
  I wszystko się ułoży
  I wszystko dobrze się skończy!
  Chłopak z Padawan nacisnął guzik gołym, okrągłym obcasem, wystrzelił rakietę o sile rażenia i zaćwierkał:
  - I wszystko dobrze się skończy!
  Księżniczka Leia zauważyła agresywnie, jej szmaragdowo-szafirowe oczy błyszczały, gruchając:
  - Śmierć smokowi deszczu!
  Chłopiec padawan, Anakin, zgodził się.
  - Smok deszczu nie żyje!
  A teraz rebelianci przystępują do kontrataku. I latają okręty wojenne. Dziewczyna wciąż walczy.
  W tym przypadku to Azalia. Jest córką księżniczki Lei.
  Wojowniczki, która nie chciała być kiedyś ze swoim bratem w środowisku nowego zakonu Jedi. Ale teraz dołączyła do matki.
  Razem walczą z kolosalną armią imperium.
  Jednak Azalea jest w jej umyśle. Zauważyła, że byłoby lepiej, gdyby imperium zjednoczyło wszystkie narody, najpierw w galaktyce, a potem we wszechświecie.
  I był porządek z mocą twórczą. I nie chaos i bałagan republiki, a tym bardziej wielu światów po jej upadku.
  Azalea gołymi palcami wystrzeliła coś niezwykle destrukcyjnego i destrukcyjnego dla floty kosmicznego imperium.
  Potem zagruchała, obnażając bardzo eleganckie i uwodzicielskie usta:
  - Chwała siłom światła!
  Księżniczka Leia potwierdziła, wysyłając na przeciwnika gołą piętą niszczycielską, zwinną i rosnącą plamę hiperplazmy.
  - Chwała zwycięstwu jasnej strony mocy!
  Te dziewczyny tutaj są naprawdę fajne.
  A teraz ruch oporu odbudowuje swoje statki kosmiczne. Udało im się uniknąć wpadnięcia do beznadziejnej torby. Ale przewaga w liczbie i sile statków imperium pozostaje.
  Ahsoka Tana zauważyła dowcipnie, naciskając guzik szkarłatnym sutkiem i wysyłając dar unicestwienia:
  - Siła głupca jest mniejsza niż grosz!
  I mrugnęła do swoich przyjaciół.
  I jej nagie palce w ruchu. I znokautuj wroga z pola widzenia.
  Księżniczka Rei, walcząc z przeciwnikiem, nacisnęła guzik sutkiem truskawkowej piersi i powiedziała:
  - Głupiec jest silny w swoich mięśniach, podczas gdy mądry człowiek jest bezsilny w swoich mózgach!
  Chłopiec padawan, Anakin, nagi i dziecinny, nacisnął zabójczą kompozycję przycisków.
  I kilka płonących, hiperplazmatycznych pulsarów wypluło jednocześnie, co paliło krążowniki ogromnego imperium.
  Młody wojownik śpiewał:
  - Jeśli tył jest bezużyteczny, wojskowy zapał nie pomoże, no cóż, a jeśli nie ma zapału, tył pójdzie do wroga na lunch!
  Księżniczka Leia, okładając wrogów i zręcznie wysyłając dary śmierci z sił światła, wydała:
  - Światło jest dla każdego inne pod względem przyjemności, a ciemność jest dla każdego równie obrzydliwa!
  I tak córka Lei Azalea bardzo zręcznie nacisnęła dźwignie bosymi palcami, znokautowała niszczyciela imperium rakietą. Wybuchł jak wyrzut benzyny i natychmiast stanął w płomieniach.
  Wojownik syknął:
  - Dobro nie zawsze jest nagradzane w życiu, ale zło z pewnością zostanie ukarane po śmierci!
  Ahsoka Tana, strzelając do wojowników imperium i uderzając wrogów z wielką i skuteczną celnością, warknęła:
  - Dobro szybko się zapomina, zło jest pamiętane na długo, ale dobre uczynki przynoszą nieśmiertelność, a zło prowadzi do zapomnienia nawet przy długiej pamięci!
  Chłopiec z padawan śpiewał:
  Nie jest łatwo być miłym,
  Życzliwość nie zależy od wzrostu!
  Ahsoka zauważyła, ponownie wysyłając gołą piętą, bardzo śmiercionośny i śmiertelny dar śmierci:
  - Mały wąż jest najbardziej trujący!
  Księżniczka Leia wysłała wrogowi zabójczy prezent, naciskając przycisk szkarłatnym sutkiem, wydała:
  - Światło daje - energię, ciemność odbiera siłę, dlaczego ludzie sami chodzą do grobów?!
  Chłopiec Anakin wykrzyknął z podnieceniem:
  - Dlaczego ludzie często podążają za ciemnością - problemów i własnej brzydoty nie widać w ciemności!
  Księżniczka Leia uderzyła gołymi palcami w swoje pełne gracji, rzeźbione nogi i warknęła:
  - Ciemność ukrywa przed oczami brzydotę ciała, ale od tego dusza łajdaka jest jeszcze brzydsza!
  Azalea uderzyła sutkiem truskawkowym i bardzo dokładnie uderzyła krążownik imperium.
  Wojownik zauważył:
  - Światło podkreśla niedociągnięcia, ale jednocześnie twoja moralna deformacja topi się jak lód na patelni, a w ciemności, która skrywa hańbę, stajesz się jeszcze większą szumowiną!
  Księżniczka Leia zauważyła podczas filozofowania:
  - Światło nie jest łatwymi fotonami, a z ciemności tylko cierpienie i jęki!
  A wielki marszałek zaatakował wroga czymś bardzo miażdżącym i naprawdę destrukcyjnym.
  I płomienie wybuchły, pochłaniając kolejny pancernik kosmicznego, krwawego i okrutnego imperium.
  Cesarzowa Palpatine powiedziała szorstko:
  - Śmierć ciała nie jest straszna dla wielkich, bo dusza znajdzie coś do roboty na płaszczyźnie astralnej!
  Wielki wojownik i supermarszałek imperium Emmanuel wziął go i bardzo śmiertelnie uderzył gołymi palcami jej zwinnych nóg i pisnął:
  - Ciemność to nie brak światła, to zwiastun świtu!
  Potem te piękne klony wybuchły śmiechem.
  A gołe, zwinne nogi piękności bardzo zręcznie grają na joystickach i robią to fajnie.
  Księżniczka Leia przegrupowuje siły. Udaje jej się uratować część sił oporu.
  Oto pędzi cały rój komet. Zostawiają ogony, które rozciągają się jak tren panny młodej.
  I wszystko płonie, drży i dosłownie iskrzy, a każda iskra jest jak Mount Everest.
  Księżniczka Leia mówi z uśmiechem:
  Wykazaliśmy się wielką odwagą.
  A potem przypomniałem sobie siebie w niewoli. Zwłaszcza kiedy na rozkaz Jabby prowadzono ją boso po gorącym pustynnym piasku. Planeta jest bardzo gorąca dla ludzi. A piasek jest taki gorący. A jej stopy, nagie, bezbronne, jeszcze nie stwardniałe.
  Oczywiście było to bardzo bolesne. Księżniczka Leia spaliła wtedy podeszwy, które pokryły się dużymi pęcherzami. Każdy krok dosłownie eksplodował bólem.
  Aż trudno uwierzyć, że chodzenie boso może być tak bolesne. Ale to jak stąpanie po rozgrzanej do czerwoności patelni.
  Ale teraz bose palce księżniczki marszałka Leii ponownie wciskają guziki i plują morderczym strumieniem anihilacji.
  Księżniczka, która przeżyła zarówno śmierć planety, jak i publiczny gwałt dokonany przez całą hordę obcych istot, zabrała i zaśpiewała:
  - Dziewczyny nie musiały się poddawać,
  Łamanie nie straszy młodych złodziei...
  Zawsze potrafiliśmy dzielnie walczyć,
  Kobieta będzie odważna jak Jedi!
  A teraz rakiety znów lecą na przeciwników, tym razem wystrzeliwane za pomocą szkarłatnych sutków klatki piersiowej.
  Ahsoka Tana pisnęła i powiedziała:
  - Będzie odważny
  Kto powali smoka!
  A z jej pępka wyleciała błyskawica mocy.
  Walczące dziewczyny, bardzo dowcipne i agresywne, a jednocześnie miłe.
  Azalea wysłała zabójczy dar unicestwienia do floty cesarskiej, płonąc niszczycielskim wyładowaniem i warknęła:
  Nasza siła nie ma granic!
  Ahsoka potwierdziła:
  - Światło jest silniejsze niż ciemność! Dobro zawsze zwycięża zło!
  Chłopak padawan, Anakin, wysłał wojownikom imperium dar śmierci, ze swoją bosą, dziecinną stopą i ćwierkał:
  - Krwawe fabuły złoczyńców,
  Ale szlachetny bohater jest silniejszy!
  A złoczyńca zostanie pokonany w bitwie,
  A dobro, jak zawsze, wygra!
  Księżniczka Leia przycisnęła rubinowy sutek do dźwigni anihilacji i śmierci i potwierdziła:
  Oczywiście dobra wola wygra!
  A wojowniczka ponownie wysadziła cesarską fregatę, naciskając przycisk gołymi palcami i śpiewając:
  - Nie ma szczęśliwszej historii na świecie,
  Niż opowieść o promiennym, jasnym świetle!
  Azalea pisnęła, mrugając szafirowymi oczami.
  - Widziałem światło, a jasna gwiazda będzie świecić na zawsze!
  Anakin potwierdził:
  = Oczywiście, że tak!
  Ahsoka Tana warknęła.
  - Niech szczęście smokowi deszczu zostanie odebrane!
  Księżniczka Leia wystrzeliła, używając ponownie swojego sutka w kolorze truskawki, i gruchnęła:
  Na dworze pada deszcz, na dworze jest błoto,
  A nad nim fruwa krwawy smok...
  Śmiejemy się, gdy chcemy płakać
  Ale okrutny władca zostanie zmiażdżony!
  A potem buntownicy polecieli na następną linię obrony. I mają bardzo dobre działa na asteroidach.
  Cesarzowa Palpatine również się zatrzymała. Jej flota poniosła ciężkie straty.
  Chociaż miał przytłaczającą przewagę w sile ognia.
  Za pomocą szkarłatnego sutka swojej pełnej i wspaniałej klatki piersiowej supermarszałek Emmanuelle wypuścił kolejny dar śmierci i śmierci absolutnej, wziął go i gruchnął:
  - Musimy nadać nazwy wszystkim planetom, naszym nowym!
  I polizał jej język, bardzo słodki spust.
  Cesarzowa Palpatine, przytupując swoje wysokie obcasy z brylantową podeszwą, zauważyła dowcipnie:
  - Planety? Dlaczego jesteś taki pokorny? Może od razu galaktyki?
  Emmanuel pisnął:
  - A jeszcze lepiej dla wszystkich wszechświatów! Jest ich bardzo dużo!
  Cesarzowa Palpatine zgodziła się, a jej usta pełne perłowych zębów otworzyły się, ukazując długi, różowy język.
  Władca śpiewał:
  - To znaczy pięknie bić,
  To znaczy bić z godnością!
  Ta nasza mroczna moc
  Siła umysłu i siła woli!
  I tu znowu, jak supernowa, wybucha bomba termopreonowa. A planety są rozrywane, a pola siłowe zapadają się.
  Tutaj spłonął cały pułk buntowników - podobnie jak wyprostowane krokodyle. Dosłownie trywialnie rozproszył się na małe fotony.
  Krokodyle nie miały czasu na odczuwanie bólu.
  Ahsoka Tana powiedziała smutno z westchnieniem:
  -Nasze dusze wystartują jak dwa samoloty,
  W końcu nie mogą bez siebie żyć!
  A jej bose palce ponownie wywołały masową destrukcję i totalną destrukcję imperium.
  Azalea również wystrzeliła, rozbijając pancernik sutkiem w kolorze maku, pełną klatką piersiową i powiedziała:
  - Dla wiecznej radości światło!
  Chłopiec padawan, Anakin, używając swoich nagich, dziecinnych palców, rozpoczął destrukcję i zaćwierkał:
  Do tego czasu jesteśmy tylko dziećmi.
  Rośniemy, rośniemy...
  Tylko niebo, tylko wiatr
  Przed nami tylko radość!
  Tylko niebo, tylko wiatr
  Przed nami tylko radość!
  Księżniczka Rey zgodziła się z tym, strzelając pociskami do kolejnego krążownika imperium:
  - Przed nami radosne życie! Jeśli nie wyjdziesz z miłości!
  I wszystkie wojowniczki śpiewały:
  chcę, chcę dobrze czynić
  Rozpal światło w bezkresnym wszechświecie,
  Mamy szczęście, że jesteśmy ludźmi
  Niech wszyscy szlachetni Jedi!
  . ROZDZIAŁ 3
  W bitwie nastąpiła przerwa. Obie ogromne floty zatrzymały się na naprawy i odpoczynek.
  Spawanie brzęczało, piorun iskrzył. Ekipy naprawcze pospieszyły z naprawą statków.
  Więc praca była zajęta. A zwykli żołnierze zaczęli odpoczywać.
  Ahsoka Tana i Księżniczka Rei zaczęły grać w szachy, przestawiając pionki gołymi palcami.
  Oczywiście kwadratów i różnych rodzajów oddziałów jest znacznie więcej niż w tradycyjnych szachach.
  A postacie wydają się być żywe w ruchu.
  Ahsoka Tana zauważył:
  - Więc mówisz, że cesarz spłonął w mocy błyskawicy?
  Księżniczka Rey potwierdziła:
  "Odbiłem błyskawice mocy swoimi mieczami. I spalili Palpatine'a. Ale nawet błyskawice mocy nie mogą całkowicie zniszczyć duszy!
  Ahsoka Tana zasugerowała:
  - Najprawdopodobniej cesarz ma siedem horkruksów. Sprawiają, że jego dusza jest absolutnie nieśmiertelna i nie pozwala na wciągnięcie go do królestwa zmarłych. I bez względu na to, ile zabijesz cesarza, będzie on nadal przenosił się do różnych ciał i gówniał w całym wszechświecie.
  A dziewczyna powaliła pionka, przestawiając rydwan gołymi palcami, wdzięcznymi nogami.
  Księżniczka Rey zgodziła się:
  - Tak to mozliwe! Horkruksy pozwalają duszy pozostać na zawsze w tym świecie i zamieszkiwać różne ciała. Tylko niszcząc je, możesz pozbyć się osobowości Palpatine'a, przynajmniej w tym wszechświecie! W przeciwnym razie będzie to wieczne zagrożenie!
  A dziewczyna przeniosła haubicę bosymi, bardzo pięknymi, opalonymi i muskularnymi nogami.
  Ahsoka Tana zauważyła, przesuwając figurkę bosą stopą:
  - Wszechświat jest duży, a horkruksy mogą być wszędzie. W prawie każdym temacie. I nie jest łatwo je zniszczyć. Tutaj też musisz mieć jakąś specjalną broń.
  Księżniczka Ray zapytała:
  "Jesteś bardziej doświadczoną Ahsoką. Czy pamiętasz młodego Dartha Vadera, który walczył z nim przeciwko armii hrabiego Dooki. A czego brakowało ci w tym życiu, dlaczego nie przyłączyłeś się do jednego lub drugiego?
  Ahsoka Tana wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  - Miałem swój własny sposób. Kiedy pojawiło się imperium, postanowiłem zobaczyć, co z tego wyniknie. Wszyscy są tak zmęczeni wojnami i chaosem, a ja oczywiście chciałem przynajmniej elementarnego porządku!
  Księżniczka Rei poruszyła nogami łucznika gołymi palcami i powiedziała obnażonymi zębami:
  - To na swój sposób ciekawa pozycja. Chociaż bałagan do przyznania i zmęczony. Ale imperium Palpatine'a wcale nie jest niebem!
  Ahsoka Tana zauważyła szorstko, poruszając bosą piętą, postać generała i błyszczące szafirowe oczy:
  - Żadna moc nie jest idealna! I nie wszyscy mogą być szczęśliwi!
  W rozmowie nastąpiła przerwa. Dziewczyny poruszały figurkami gołymi palcami. Zestrzelili i próbowali przechwycić więcej komórek.
  Rozgrywka przebiegała w bardzo dynamiczny sposób.
  Księżniczka Leia i Azalea grały w karty z Anakinem. Omówili także kwestię - jak zniszczyć Palpatine'a.
  Chłopiec Anakin zasugerował:
  - Uderz go termopreonem. Wtedy nic nie zostanie z duszy Palpatine'a!
  Księżniczka Leia odpowiedziała:
  - Horkruksy zapewniają absolutną nieśmiertelność. Nawet najdoskonalsza i najpotężniejsza broń nie może zniszczyć takiej duszy. To coś poza zwykłą materią. Tylko eliminując horkruksy możemy pokonać Imperatora!
  Córka Azalei Leah dodała:
  - A nawet to nie wystarczy, aby położyć kres złu!
  Księżniczka Leia rzuciła gołymi palcami u nóg ruchomą kartę wzoru i zauważyła:
  - Niewystarczająco! Zło na poziomie świadomości każdego człowieka! Ale wierzę w ostateczny triumf dobra!
  Chłopiec Anakin rzucił mapę gołą, dziecinną stopą i całkiem logicznie zauważył:
  - Bez zła byłoby to zupełnie nieciekawe! Nie byłoby miejsca na bohaterstwo i walkę!
  Azalia śpiewała z wielką radością:
  Odważnie towarzysze w kroku,
  Wzmocnij naszego ducha w walce...
  Droga do odległego szczęścia
  Rzućmy światło na siebie!
  Księżniczka Leia zapytała dość poważnym tonem:
  - A jak będziemy szukać horkruksów?
  Azalia wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  - Teoretycznie musisz zajrzeć do archiwum Jedi. Może być tam kilka przydatnych informacji.
  A dziewczyna rzuciła gołymi palcami u nóg kartkę, która zmieniała kolor w locie.
  Księżniczka Leia skinęła głową.
  - TAk! Musimy znaleźć to archiwum. Ale wygląda na to, że Luke Skywalker go spalił!
  Wtedy chłopiec Anakin uderzył pięścią w powietrze, tak że nawet zadzwonił i ryknął:
  - Rękopisy się nie palą!
  Księżniczka Leia zgodziła się:
  - On ma rację! Możesz przywrócić wszystkie informacje w archiwum. Bo mądrość Jedi ma nie tylko materialne wcielenie!
  Anakin Skywalker Jr zasugerował:
  - Pozwól mi polecieć na planetę, na której znajdowało się archiwum Jedi!
  Księżniczka Leia odpowiedziała:
  - Wszyscy tam jedziemy - pojedzie piątka wybrańców i ci, którzy posiadają władzę. Ale na razie walcz!
  Azalea zauważyła, ponownie rzucając kartkę gołymi palcami swoich bardzo pięknych i uwodzicielskich nóg:
  - Przynajmniej jakaś wskazówka! A co, jeśli nic tam nie znajdziemy?
  Księżniczka Leia rzuciła gołą stopą kartkę i oświadczyła:
  - Więc wezwij ducha Yody! Ma kontakt ze światłem i musi wiedzieć wiele rzeczy niedostępnych dla żywych!
  Anakin zachichotał i odpowiedział:
  - A Yoda jest taki mały - mniejszy ode mnie!
  Azalia pisnęła:
  - Mały, ale zdalny!
  Księżniczka Leia ostrzegła:
  "Przed nami kolejna walka. I musisz uratować przynajmniej część sił oporu w walce z nadrzędną potęgą imperium! A nasza piątka musi być na czele!
  - powiedział śmiało Anakin.
  Chłopiec widzi w snach karabin maszynowy,
  Przecież czołg jest mu droższy niż limuzyna...
  Kto chce zamienić grosz w grosz,
  Od urodzenia rozumie - zasady władzy!
  Ahsoka Tana przesunęła figurkę bosą stopą i zgodziła się:
  - TAk! Oczywiście rządzi władza!
  Księżniczka Rei opracowała:
  - Lekka siła!
  Ahsoka odparła ze smutkiem w głosie.
  - Niestety, nie zawsze!
  Wnuczka Palpatine'a zauważyła:
  - Nie zawsze, ale na zawsze!
  I obie dziewczyny uderzały się gołymi podeszwami.
  Ale znów nadchodzi walka. Zbliżają się statki kosmiczne imperium. Przed nami, zgodnie z tradycją, poruszają się ogromne pancerniki, podobne do płetwali błękitnych lub kaszalotów, ale jednocześnie wysadzane wieloma działami.
  Przybyło kilka nowych wielkich pancerników, zbudowanych w przyspieszonym tempie w fabrykach imperium. Odlewali stal i wyglądali bardzo groźnie.
  Zbliżały się również statki kosmiczne, wyglądające jak nagie sztylety z ostrymi końcami i uskrzydlonymi rękojeściami. Błyszczyły też metalem. Ogólnie rzecz biorąc, armada imperium miała przytłaczającą przewagę w liczbie statków, a jeszcze bardziej w sile ognia.
  Przynajmniej flota imperium składająca się głównie z żeńskich klonów była ośmiokrotnie silniejsza.
  I jasne jest, że rebelianci po prostu osłaniają odwrót.
  Ale wśród nich pięciu wojowników - cztery dziewczyny i chłopiec - ma poważną moc. A to daje pewne szanse na przetrwanie.
  Ahsoka Tana strzelała do zbliżających się pancerników gołymi palcami u nóg i pisnęła,
  - Lekka siła u nas!
  Pancernik Gross został trafiony przez wybuchający pocisk termokwarkowy. Spalono i zmiażdżono masę wież i armat.
  Klonowane dziewczyny uciekły od ognia, błyskając nagimi, okrągłymi obcasami.
  Ahsoka śpiewała:
  -Dla wspaniałego promieniującego światła,
  Pokonamy mroczne grzechy...
  Nadchodzi piękny świt
  Córki i synowie Jedi!
  Księżniczka Rey zwróciła uwagę agresywnie, wysyłając przeciwnikowi zabójczy dar zagłady:
  - Raz Dwa Trzy! Złam smoka!
  Odsłoniła więc szkarłatny sutek i nacisnęła nim guzik.
  Anakin, ten przystojny, jasnowłosy, jeszcze piękniejszy niż ojciec Skywalkera Jr., strzelał gołymi palcami, swoimi dziecięcymi nogami i śpiewał:
  Dzieciństwo, och dzieciństwo
  Dzieciństwo jest jasne, bądź ze mną ...
  Dzieciństwo, och dzieciństwo
  Jestem chłopcem, który sieje fajne światło!
  I znowu potężny pancernik mrocznego imperium otrzymał kapelusz. Dokładniej, jego zbroja pękła i wybuchł ogień.
  Rebeliantom pozostały tylko dwa wielkie pancerniki. Boleśnie wielka przewaga wroga.
  I są mniejsze od imperialnych i gorsze pod względem śmiercionośnej siły. Oczywiście to oni jako pierwsi niszczą statki kosmiczne imperium.
  Na małych kortach przewaga sił ciemności jest mniejsza. A Księżniczka Marszałek Leia próbuje to wykorzystać.
  Tutaj strzela bosymi palcami. Bardzo celnie uderza krążownik imperium. Sprawia, że jej płomień i pękanie. A wrak rakiety płonie na kilka różnych kolorów.
  Księżniczka Marszałek Leia śpiewa:
  Niech wszystko będzie dobrze we wszechświecie,
  Strumienie światła nigdy się nie skończą...
  Z jego mocą w bitwie niezmienną,
  Odrzućmy stare lata w młodość!
  I znowu nagie obcasy pięknej, młodej kobiety wystrzeliwują z pnia płonącą i ognistą plamę.
  Wojownik ćwierkał radośnie:
  - Jesteśmy wojownikami pięknego światła,
  Kto daje szczęście światu...
  Decyzje są niebezpieczne
  I dużo bez ograniczeń w eterze!
  Azalia potwierdziła. Zdjęła stanik i wysadziła z dużą dokładnością rubinowy sutek.
  Uderzyła niszczyciela mrocznego imperium i pisnęła:
  - Moc ciemności rozprzestrzeniła się po całym świecie,
  Domy chowają się w cieniach piekła...
  I chcąc nakarmić zło ucztą,
  Szatan chodzi po ulicach!
  A wojownik mrugnął do swoich towarzyszy. Należy zauważyć, że jest pięknością o bardzo bojowej cerze.
  Chłopiec Anakin strzelił ponownie, naciskając przyciski gołymi palcami, stopą dziecka i krzyknął:
  - Cesarz Palpatine
  Jesteś draniem i kretynem!
  Cesarz Palpatine -
  Władca sił ciemności!
  Ahsoka Tana zwróciła uwagę agresywnie:
  - Zwycięstwo nadal będzie tylko dla nas!
  A dziewczyna uderzyła wroga sutkiem truskawkowym. I rozbił wielu wrogów.
  Doświadczony wojownik. Tutaj księżniczka Leia ma prawie osiemdziesiąt lat. A Ahsoka była już znaną wojowniczką, zanim narodziła się Leia. Jest w tym samym wieku co Darth Vader.
  I przeszedł z nim wiele wojen.
  Nawiasem mówiąc, Ahsoce na samym końcu udało się walczyć po stronie buntowników. Kiedy zniszczyli niedokończoną Gwiazdę Śmierci i samego Imperatora Palpatine'a.
  Wtedy zmarł również Darth Vader. Dokładniej, jego powłoka ciała. A duch jest wolny.
  I można go przywołać z innego świata. Ahsoka pamięta także Obi Wana Kenobiego. Walczyła z nim.
  Ahsoka pozostała dziewczynką, podczas gdy Obi Wan postarzał się. Leia wygląda dobrze i wesoło.
  Ale jasne jest, że ma twarz dojrzałej kobiety, a nie nieśmiałej dziewczyny. Męski podbródek Marszałka, idealna klasyka, surowe rysy.
  W XX wieku tak wyglądają wysportowane kobiety w wieku trzydziestu pięciu lat. Sylwetka Lei jest muskularna, prawie dziewczęca, tylko cięższa i ma większą masę.
  Ale Ahsoka jest szczupła, ma różnokolorową skórę i prawie dziecięcą twarz. Nie zmienił się od dziesięcioleci. Z wyjątkiem trąbki zamiast uszu, ubarwienie jest prawie takie samo jak u człowieka.
  Można nawet nie widząc głowy pomyśleć, że to dziewczyna z ludzkiej rodziny, tylko ona pomalowała swoją skórę w pomarańczowe, fioletowe i żółte wzory.
  A jej piersi są ludzkie.
  Makowoczerwone sutki naciskają na guziki i wyrzucają ogniste strumienie totalitarnej destrukcji.
  Ahsoka nuci, gdy walczy z imperium:
  - Świat to głęboka ciemność, wszystko splątane,
  Niech się stanie światłość - i zrzućmy kajdany sinsów!
  A potem eksploduje kolejny wrogi statek kosmiczny. I dokonuje się więcej zniszczeń.
  Każdy członek tej piątki ma pod kontrolą bardzo silny i bojowy statek kosmiczny.
  Nawet jedenasto czy dwunastolatek Anakin bardzo zręcznie kontroluje swój samochód za pomocą bosych palców u nóg i oczywiście rąk.
  Ponadto rozkazy można wydawać mentalnie.
  Anakin bardzo dowcipnie zauważył:
  - Zabijanie to grzech, ale pozostawienie innych przy życiu jest całkowicie śmieszne!
  A chłopak nacisnął guzik bosą, dziecięcą piętą.
  I obciąłem całą obrzydliwą fregatę.
  Najważniejsze jest, aby uzyskać rację ...
  Chłopak z Padawan, zawsze na piłce.
  Księżniczka Rey wspiera dziecko terminatora:
  - Chodź, wnuk Dartha Vadera, bądź godny swojego dziadka!
  Anakin zauważył, mrugając do dziewczyny i używając bosych palców dziecięcych stóp ze zręcznością małpy:
  W bitwie z chłopcem Sinha,
  Nie jestem przyzwyczajony do kłótni!
  Nie jestem przyzwyczajony do kłótni!
  Obyś był godny
  Obyś był godny!
  Święty uczniu!
  To chłopak - bardzo fajny i kompetentny.
  Azalia jest córką Lei, którą zauważył strzelając rubinowym sutkiem w piersi i uszkadzając pancernik imperium:
  - Mój bracie, wygramy - wierzę!
  Azalia i Anakin to rzeczywiście kuzyni. A oni, powiedzmy, walczą.
  Azalia jest już dorosłą dziewczyną, Anakin jest jeszcze dzieckiem. Ale ich talent jest ogromny.
  Walcząca i bardzo agresywna a jednocześnie miła para.
  Azalea wystrzeliła, używając ponownie szkarłatnego sutka i zaćwierkała:
  - Długo trzymali światło w więzieniach,
  Przez długi czas światło rozwiewało ciemność zła...
  Ciemne dni się skończyły
  Wybiła godzina odkupienia!
  I dziewczyna znowu się pieprzyła. Tym razem za pomocą bosych palców jego pełnych wdzięku nóg.
  Ahsoka potwierdziła głową.
  - Jesteś po prostu niesamowity!
  A także wysłała kolejny statek imperium ciemności do następnego świata z rubinowym sutkiem.
  Azalia potwierdziła, używając truskawkowego sutka swoich pełnych, opalonych piersi:
  - A ty jesteś świetny!
  I obie piękności mrugnęły do siebie. Azalia jest bardzo ładna. Jej włosy są jak miodowa blondynka. A Leia jest ciemniejsza.
  Obie są piękne, ale tak różne. Szkoda, że jej brat zabił ojca Solo.
  Taka strata.
  Ale z innego świata możesz nazwać ducha osoby. W każdym razie, gdyby ta osoba była jasną osobowością, a jego indywidualność nie miała czasu, aby rozpuścić się w życie.
  Księżniczka Leia opłakiwała również swojego syna, który przeszedł na ciemną stronę mocy. I za męża, którego zabił syn.
  Najgorsze jest to, że winny jest ten, którego uznano za zabitego - Imperatora Palpatine'a.
  Nawet jej Darth Vader czy Anakin Sioker był dzieckiem, a Palpatine był już starszym senatorem o siwych włosach.
  Ale od ilu lat istnieje to zło? Początkowo Palpatine został oszpecony przez moce błyskawic. Potem stracił ciało, przechodząc do klona.
  A teraz są całkowicie w ciele dziewczyny. I czyni zło, nie znając żadnej miary, ani nawet granicy władzy.
  Rzeczywiście, Cesarzowa Palpatine jest dziewczyną o bardzo jasnych włosach i chwytliwym, wyrazistym wyglądzie, wyciągnęła ręce do przodu.
  Przednia część wielkiego pancernika otworzyła się. Widoczne były piękne, pełne wdzięku dłonie cesarzowej klonów z długimi paznokciami.
  A oto ona patrzy.
  Oczywiście flota cesarska jest wielokrotnie silniejsza i przejmuje władzę. Ale pięciu wojowników spośród tych, którzy są właścicielami siły, ma bardzo zacięty opór.
  I powoduje wielkie zniszczenia floty cesarskiej.
  Supermarszałek klonów Emmanuel tupie bosą stopą w gniewie (wszystkie klony oprócz cesarzowej są pozbawione butów) i ryczy:
  - Zniszcz ich, o największy z największych!
  Cesarzowa Palpatine syczy wściekle:
  - Niech tak będzie!
  I błyskawice mocy wyrywają się z długich paznokci piękna. Zwiększają rozmiar. A teraz rosną jak sieć błyskawic.
  Emmanuelle śpiewała wściekle:
  - nie oszczędzają przed zrzutami,
  Cholerny Jedi!
  Cesarzowa Palpatine powiedziała szorstko:
  Jedno zabójstwo jest lepsze niż tysiąc klątw!
  Błyskawica Mocy otoczyła statki bojowej piątki. Byli jak muchy w ognistej sieci.
  Ahsoka Tana krzyknęła:
  - Błyskawica mocy nie jest przerażająca!
  Księżniczka Rey nacisnęła guzik szkarłatnym sutkiem i zgodziła się z tym:
  - Trzymałem cios wszystkich Sithów na raz!
  I od Anakina, który był mniej doświadczony, piorun uderzył. I spalili dzieci, bose obcasy.
  Chłopiec krzyknął:
  - To boli!
  Azalia powiedziała:
  - Paruj mieczem świetlnym!
  Chłopiec pstryknął palcami. Mieli miecz świetlny. A młody wojownik uderzył piorunem.
  Bose stopy dziecka dymiły i były pokryte pęcherzami.
  Azalia też to uwielbiała. Dziewczyna była poparzona nie tylko na piętach, ale także na nagich, pełnych piersiach.
  A ona też walczyła mieczem.
  Reszta bardziej doświadczonych wojowników również obejmowała ochronę, ponieważ byli szkoleni przez Jedi bez mieczy.
  Jednak przepływy ujemnej energii były tak silne, że przyrządy optyczne i celowniki zawiodły. A lufy pistoletów zaczęły się deformować i topić.
  Księżniczka Marszałek Leia zauważyła:
  - Co za diabelska moc! Stał się jeszcze silniejszy!
  Wojownik Rey zgodził się:
  - W zniszczeniu ciemna strona otwiera się poza możliwościami. Nic dziwnego, że zawsze łatwiej było zabić niż wskrzesić!
  Ahsoka Tana oblizała usta i zauważyła:
  - Będziemy musieli się wycofać. Wycofaj się, aby powrócić i z nowymi siłami, aby dołączyć do bitwy z ciemną stroną mocy!
  Chłopiec padawan odpowiedział:
  - Wątek jest zerwany
  I grozi światłu życiem...
  Żyć jasno -
  Bohater musi umrzeć!
  Wojownik Rey sprzeciwił się:
  - Jesteśmy wyjątkową piątką! Jak końce gwiazdy. I nie pora na pokonanie ciemnej strony mocy!
  Marszałek księżniczki zarządził:
  - Chodźmy! Walka jeszcze się nie skończyła! Znajdziemy horkruksy, a wcielony diabeł zostanie zniszczony.
  Księżniczka Rey skinęła głową i dodała:
  - A jednak nasza piątka opuści pole bitwy jako ostatnia!
  Dziewczyna wzięła i podniosła bosą stopę. A z gołej pięty wypuścił pulsar mocy.
  Leciał w kierunku wielkiego pancernika cesarzowej Palpatine. Więc spotkałem go z uderzeniami piorunów.
  Ale sieć otaczająca pięć wielkich statków stała się bledsza, a negatywna energia osłabła.
  Ahsoka Tana skomentowała:
  - Znowu mogę strzelać!
  I znowu wojowniczka, jakby pieprzona, za pomocą swoich truskawkowych piersi.
  A potem niszczycielski cios przebija imperialny pancernik, powodując jego spalenie i rozbicie.
  Azalia pisnęła, również strzelając i ignorując ból przy poparzonych podeszwach:
  - To nasze przeznaczenie
  Nie możemy żyć inaczej...
  Jeśli szatan wszedł -
  Wtedy oddamy mu!
  Chłopiec Anakin również użył swoich dziecinnych, spalonych, ale nie straciło sprawności ruchowych nóg i śpiewał:
  - Moc ciemności nie ustanie,
  Moc ciemności nie zwycięży!
  Zabijemy szpiega smoka,
  Diabeł piekielny zostanie pokonany!
  Księżniczka Leia potwierdziła, gdy uderzyła w cesarską flotę.
  - Wróg zostanie pokonany, mimo że jest bardzo silny!
  Ahsoka Tana ponownie, po raz kolejny, wypuściła coś niezwykle morderczego swoim szkarłatnym sutkiem i zaćwierkała:
  - Twoja dusza dążyła do światła,
  Narodzisz się na nowo ze snem...
  Ale jeśli ciemność jest twoim przeznaczeniem
  Zostań świnią!
  Cesarzowa Palpatine była bardzo zirytowana, że pięciu wojowników światła nie chciało się poddać.
  Chociaż pioruny mocy są ponownie uruchamiane.
  Jednak wysoki marszałek Emmanuelle rozmieścił coś bardziej istotnego i zabójczego: pocisk termpreonowy.
  Kierowała nim gołymi palcami zręcznych nóg.
  Policz w takiej rakiecie - sto bilionów bomb atomowych zrzuconych na Hiroszimę. Więc przepaść będzie straszna. Inny Nadrzędny: Monika wydała nawet rozkaz, aby cesarskie statki wycofały się tak szybko, jak tylko mogą.
  Aby uniknąć uderzenia przez niszczycielską eksplozję supernowej.
  Rakieta wystartowała z daleka. Ale jej siła uderzenia była taka, że pięć statków kosmicznych z Jedi zostało trafionych, a słowo plewa zapłonęło. I zostali porwani przez falę.
  Księżniczka Leia napisała na Twitterze:
  - Włącz ochronę psychiczną! Musimy przetrwać!
  Chłopak Anakin, który ponownie, tym razem o wiele bardziej spalonych dziecięcych obcasów, śpiewał:
  - Nie ma słów na świeższego wojownika,
  Przyciśnij strumień promieniującego światła do swojej klatki piersiowej...
  jestem gotów oddać życie za dobroć,
  Niech nasze czyny będą pochwalone!
  Pomimo obrony, zarówno Anakin, jak i Azalea zostali poważnie spaleni przez hiperplazmatyczny ogień i piekielną energię rakiety preonowej. Taki dar mógłby rozerwać planetę Ziemię.
  A reszta dziewcząt Jedi została poważnie ranna. Prawda jest wciąż w mniejszym stopniu niż najmłodsi zawodnicy.
  Ponadto mieli usterkę w oczach. Nie było już siły do walki, a wojownicy światła odchylili się do tyłu.
  Reszta statków rebeliantów ruszyła w różnych kierunkach. Teraz bitwa została ostatecznie przegrana.
  Księżniczka Leia wykrzyknęła:
  "Wygląda na to, że nie możemy zebrać więcej mocy!"
  Księżniczka Ray stwierdziła:
  Partyzujmy się!
  Anakin odważnie oświadczył, chociaż był czerwony jak rak od oparzeń, a wiadomość była pokryta pęcherzami:
  - Pieśni partyzantów szkarłatnego świtu,
  Moja ojczyzno, jasne imperium!
  Azalia, która też była mocno poparzona, ale dzielnie trzymała się, odpowiedziała z wściekłością:
  - Imperia nie są bystre. Można powiedzieć: jasna republika!
  Chłopiec Anakin, którego język praktycznie nie był dotknięty oparzeniami, uparcie zaśpiewał w odpowiedzi:
  - Nie musisz być mówcą
  Krótko mówiąc...
  zostanę cesarzem
  W końcu nie potrwają długo!
  Księżniczka Marszałek Leia stwierdziła surowo:
  - Nadmierna zarozumiałość na ciemną stronę mocy otwiera drogę!
  Ahsoka Tana zauważył:
  - Kiedy Anakin został Darthem Vaderem, ja też chciałem dołączyć do imperium. Ale potem pomyślałem, że tak czy inaczej ktoś tak silny jak ja prędzej czy później zostanie zdradziecko zabity.
  Księżniczka Rey skinęła głową.
  - Tak, oczywiście! Jaka jest słabość ciemnej strony mocy? Trudno być w niej jednością równych. Zabijają się i niszczą nawzajem. Było wielu Jedi. Ale sitki miały zasadę dwóch. Kiedy było ich trzech, ktoś kogoś zabił. Albo uczeń zabił nauczyciela.
  Anakin wykrzyknął:
  - Nie rozstaję się ze światem!
  Azalia napisała na Twitterze:
  - Nie obiecuj mojemu drogiemu bracie,
  Nie obiecuj kochanie, że weźmiesz ...
  W przeciwnym razie wynik będzie bardzo zły!
  Chłopiec padawan odpowiedział:
  - Nie powiedziałem ani słowa - bądź silny, ale trzymałem się!
  Księżniczka Rei stwierdziła surowo:
  "Odnajdziemy horkruksy i wykończymy najpotężniejszego i najbardziej utalentowanego Sitha w historii wszechświata".
  Flota oporu rozproszyła się w różnych kierunkach. A wynik wojny był niejasny.
  
  
  
  AMELIN W KRAINIE CZARÓW
  ADNOTACJA
  Dziewczyna trafia do baśniowej krainy, gdzie musi zobaczyć mnóstwo kreskówek i wszystko, co ciekawe i przestrzenne.
  . ROZDZIAŁ 1
  Amelina szła wzdłuż żółtych cegieł drogi, a wokół niej rosły alejki z bujnymi kwiatami. Klomby były zadbane, a kwiaty mieniły się wszystkimi kolorami tęczy.
  A sama Amelina zamieniła się w dziewczynę w wieku około dwunastu lat. I klepnął jej bose stopy. To była jakaś bajka.
  Nadchodzi hałas. Drogą biegł królik w surducie i cylindrze. Wyjął z kieszeni zegarek na łańcuszku, spojrzał na bieg i ryknął:
  - Och, jak spóźniłem się! Golą mnie, moje uszy i wąsy będą takie nieprzyzwoite!
  Amelina rzuciła się za królikami, piszcząc:
  - Chcesz uszami - gwałtownie przyspieszać?
  Królik w cylindrze rechotał:
  - A księżna może być zdenerwowana!
  I już razem pobiegli aleją. Amelina, migocząc w gołych, różowych szpilkach, zapytała:
  - Dlaczego jesteś biały?
  Królik warknął:
  - Dlaczego jestem biały? Ach, lepiej byłoby być szarym, a nie biegać i siedzieć!
  Amelina wzięła to i wypaliła:
  - Jeśli chcesz być silny, uciekaj! Jeśli chcesz być mądry, biegnij! Jeśli chcesz być zdrowy - biegnij!
  Królik pisnął, mrugając.
  - Nie bój się złych wieści,
  Odpowiadamy biegając w miejscu!
  Bieganie na miejscu to powszechne postępowanie pojednawcze!
  Dziewczyna i królik nadal biegali. Przed nami nagle pojawił się dąb z ogromną dziuplą. Królik tam zanurkował, a Amelina wskoczyła za nim.
  Dziewczyna podskoczyła i poczuła, jak upada, jej sukienka otwiera się jak spadochron.
  Amelina zaczęła schodzić powoli, jak we śnie. Królik poleciał trochę niżej i zaśpiewał:
  - I gnał cały dzień jak szalony zając,
  Prawdopodobnie ze strachu stałem się bardzo białym królikiem...
  Amelina odpowiedziała i zaśpiewała:
  - Ile być tchórzliwym - nie rozumiem,
  Narodził się silny wojownik do bitwy ...
  Strach jest słabością i dlatego -
  Kto się bał, jest już pokonany!
  A dziewczyna gołymi palcami podniosła filiżankę z czymś apetycznym stojącym z boku studni. I spróbowałem tego. To było trochę jak miód. A Amelina zaśpiewała:
  - Więc łapa tatusia jest ciężka,
  Jeśli tata weźmie tę łapę,
  To wcale nie będzie miód!
  Królik pisnął, potrząsając uszami:
  - Na ziemi z jakiegoś powodu ludzie
  Idą tupiąc nogami
  Co jest jednocześnie głupie i okropnie brzydkie!
  Amelina zobaczyła tort na półce. Tak piękna z kwiatami i wiśniami. Dziewczyna wyciągnęła do niego ręce.
  Ciasto nagle miało usta, a on ćwierkał:
  - Rozwiąż zagadkę!
  Potem ciasto spadło ze srebrnej tacy i unosiło się wraz z dziewczyną.
  Amelina skinęła głową.
  -Chodźmy!
  Ciasto, ćwierkanie, wyśpiewywane:
  Dlaczego kozy mają trzy rogi?
  Dziewczyna, nadal powoli wpadając do studni, zapytała ze zdziwieniem:
  Czy koza ma trzy rogi?
  Ciasto zaśmiał się i odpowiedział:
  - Tak, całe trzy jak głowy węża Gorynych!
  Amelina zachichotała i odpowiedziała:
  - Ponieważ czwarty róg kozy został ścięty przez Ilyę Muromets!
  Ciasto roześmiał się i odpowiedział obnażając zęby pokryte warstwą czekolady:
  - Nie! Róg kozła ściął Finist - czysty Sokół!
  Dziewczyna wyciągnęła ręce do ciasta i zaśpiewała:
  - Ciasto, jesteś moją myszą,
  Ze słodką skórką, zjem cię!
  W odpowiedzi produkt kulinarny śpiewał:
  - Mąka bez wytchnienia,
  Głupi w piekle...
  Do diabła nie ma problemu!
  Amelina ponownie próbowała złapać tak apetyczny i piękny tort, ale ręce dziewczyny wciąż się wymykały.
  Ciasto uśmiechnął się.
  - Nie rozciągaj ramion - rozprostuj nogi!
  Wtedy Amelina bez zastanowienia wprawiła w ruch swoje dolne kończyny. A ona złapała ciasto... On plując śmietaną wrzasnął:
  - Nie jedzą ciast bosymi stopami! Wprowadźmy złoty nóż i widelec do akcji!
  Amelina rozejrzała się. Wszystko wisiało na ścianach studni. W tym ciężkie bicze, którymi można poganiać słonie, a nie sztućce.
  Amelina ćwierkała:
  - Gdzie są sztućce?
  Ciasto syczało:
  - Gdzie gdzie? W Karagandzie!
  Dziewczyna z Ameryki odpowiedziała oszołomiona:
  - Nie znam takiego miasta!
  Ciasto śpiewane z zachwytem:
  - Mój kraj ojczysty jest szeroki,
  Jest w nim wiele lasów, pól i rzek...
  nie znam innego kraju
  Gdzie człowiek oddycha tak swobodnie!
  Amelina spojrzała na ściany. Tutaj widać półki i są na nich banki. Sporo różnych słoików. W tym dżem i miód.
  Amelina próbowała wziąć słoik rękoma, ale nie udało jej się. Prześlizgnęły się między moimi palcami jak hologramy.
  Ale kiedy dziewczyna użyła bosych stóp, bardzo wytrwale chwyciła słoik z dżemem. I przyniósł jej do ust.
  Pachniało też naprawdę ładnie.
  Amelina zaczęła pić pyszne truskawki i wymieszać z masą figową. I było tak pyszne, że dziewczyna zaśpiewała:
  - Radosny kraj, radosny kraj,
  Kto mi powie, kto pokaże...
  Gdzie ona jest, gdzie ona jest!
  Królik powiedział surowo, potrząsając cylindrem:
  - Jedzenie dużej ilości słodyczy jest szkodliwe dla dzieci!
  Amelina była urażona:
  - Jestem dorosłą kobietą, nie dzieckiem!
  Królik zachichotał i odpowiedział:
  - Zrozumiały! Przenosząc się do bajki, dorośli stają się dziećmi! Ale przecież, jak powiedział Karol Marks - byt determinuje świadomość?
  Amelina zaśmiała się i odpowiedziała:
  - Karol Marks? Czy to ten, który mieszka na dachu?
  Królik zachichotał i zauważył, obnażając zęby, które miał bardzo duże:
  - Nie, Carleson mieszka na dachu. A Karol Marks jest... - A potem królik zawahał się i dodał z chichotem. - Znamy się obco. I nie wiedząc o mnie, przychodzimy do mnie nieznajomym, ale na razie tylko we śnie!
  Amelina zachichotała i ryknęła:
  Siedzieliśmy na dachu
  A może nawet wyżej...
  A może A, I, B -
  Siedząc na fajce!
  A dziewczyna ponownie wsunęła twarz w dżem i zaczęła lizać soczystą, słodką miazgę. A jej nastrój się polepszył.
  I oto nadchodzi Carleson. Taki gruby chłopak z silnikiem na plecach. Wyleciał z boku studni, obrócił się i zapytał:
  - Witam panią pani!
  Amelina odpowiedziała ze śmiechem:
  - Witaj dzieciaku z motorem!
  Carleson był obrażony, kapryśnie mlaskając:
  - Nie jestem maluchem! Jestem mężczyzną w pełnym rozkwicie!
  Dziewczyna skinęła głową na znak zgody.
  - Ja też nie jestem dzieckiem - pozory mylą!
  Chłopiec z silnikiem zaśpiewał:
  - Dzieciństwo skończy się, gdy,
  Tylko w bajkach na zawsze!
  Chłopcy dorosną
  Kto gdzie się rozproszy!
  Amelina zaśmiała się i odpowiedziała:
  - Dzieciństwo na zawsze w fantazji!
  Królik zauważył kapryśnie:
  - Masz w głowie dzieciństwo, a ja mam stałe hemoroidy!
  Amelina zachichotała i zauważyła:
  - Co powiesz - to twoja wina,
  I maszyna jest gotowa!
  Królik prychnął, obnażając zęby:
  - Nie jesteśmy źrebiętami, nie jesteśmy źrebiąt...
  I wtedy wielkouchy chrząknął z rymu:
  - Jesteśmy królikami!
  Amelina zaćwierkała, mrugając do swojej nowej znajomości:
  - Rozprowadzane maski królików, słoni i alkoholików!
  Ciasto zauważył z uśmieszkiem:
  - Zostawiłem babcię, zostawiłem dziadka, a zająca zostawiłem, a wilka zostawiłem, a nawet wymknąłem się niedźwiedziowi!
  Królik odpowiedział:
  - W tym dymie, jak w piekle,
  Odpowiedz mi!
  Na zawsze sam, dlaczego jesteś -
  Gdzie jest twój niedźwiedź?!
  Amelina tupnęła bosą, dziecinną stopą w powietrzu i zaśpiewała:
  - przyjaźnię się z niedźwiedziem, przyjaźnię się z niedźwiedziem,
  Odejdę bez strachu...
  Jeśli jestem z przyjacielem,
  Jeśli jestem z przyjacielem
  Niedźwiedź bez przyjaciela!
  Królik parsknął pogardliwie.
  - Niedźwiedź cię rozerwie! Wygląda na to, że nie dorosłaś!
  Amelina zauważyła z westchnieniem:
  - A zimą i latem cudów niespotykanych,
  Gdzieś będzie dzieciństwo, ale nie tutaj!
  Boso przez kałuże, które błyszczą nad strumieniem
  Chłopiec ucieknie, a ja będę z nim!
  Nastąpiła pauza. Amelina, która we śnie stała się dziewczyną, stopniowo zapadała się w dół. Nie do końca rozumiała, co się dzieje. Królik wciąż dygotał i narzekał:
  - jestem jak zaganiony koń,
  Ścieżka jest naprawdę zła!
  Amelina zachichotała... Tu przeleciała obok wiszących sztućców. Ponadto noże, łyżki i widelce były wspaniałym dziełem złota.
  Dziewczyna gołymi palcami podniosła błyszczący w półmroku nóż i widelec i ryknęła:
  - najpierw spojrzymy na tort w oczy,
  A potem usmażymy i zjemy!
  Ciasto zaskrzypiało w odpowiedzi:
  - Nie jedz właściwej dziewczyny!
  Amelina, nadal spadając, zapytała ze zdziwieniem:
  - Więc jak powinno być?
  Ciasto zaśpiewało wyraźnym głosem:
  Spójrzmy na twoje wzory, róże,
  A potem pokroimy cię i zjemy!
  Amelina zachichotała i zauważyła:
  - Zgadza się! Piękna!
  Królik wypalił nie na miejscu:
  - nie siadaj na pniu,
  Nie jedz ciasta!
  Ciasto logicznie zauważył:
  - A co zestarzeć? Zostałem stworzony do zjedzenia!
  Amelina, trzymając nóż i widelec gołymi palcami, próbowała zdobyć ciasto. I drgnął.
  Królik wziął go, ponownie spojrzał na zegarek i zauważył filozoficznie:
  Jak zwykle niezadowolony
  Ludzie w swoim czasie
  Potem gonimy go na próżno,
  Zwalniamy bez skutku!
  Amelina logicznie zauważyła:
  - A zaistniała sytuacja, ludzie są zawsze niezadowoleni.
  Królik się zgodził.
  - To całkiem ludzkie!
  Ciasto stało się zabawne, a on pisnął:
  - Człowieku, człowieku, człowieku,
  Światło i nadzieja ludzi...
  Licz, że burzliwe stulecie wkrótce się skończy,
  Strach na wróble twój ogród!
  Amelina ponownie próbowała zamieścić tort. Ale najwyraźniej nie mogła. Ciasto wyleciało i nie zostało podane.
  Z ich boków studni znów wyskoczył znajomy już gruby chłopiec z silnikiem. W rękach trzymał słoik z dżemem, jego dziecięca buzia była posmarowana kremem.
  Chłopiec mieszkający na dachu zauważył:
  - Ciasto tutaj okazało się bardzo uparte!
  Amelina zgodziła się z tym:
  - Tak, jedzenie jest uparte!
  Carleson śpiewał:
  - Żywność, żywność, żywność podgrzewana,
  Napychanie żołądka - to bzdura!
  A chłopak z silnikiem wziął i chwycił tort za kark. Skręcił się i próbował się wyrwać. Ale najwyraźniej Carleson znał jakiś sekret i zdołał go zachować.
  Ciasto na Twitterze:
  - Ty oczywiście kanibal,
  Ale ludzie nie muszą jeść...
  Ponieważ kanibal
  Ludzie mogą się nudzić!
  Carleson zauważył z uśmiechem:
  - Jesteś człowiekiem?
  Ciasto powiedział z uśmiechem:
  - Mogę mówić!
  Chłopiec z silnikiem zauważył:
  - Papuga też mówi!
  Ciasto krzyczało:
  - Ja też mam inteligencję!
  Chłopiec Carlesona zachichotał i zauważył:
  - Ile jest pięć pięć?
  Cake odpowiedział natychmiast.
  - Dwadzieścia pięć!
  Amelia zauważyła:
  - Tak, istnieje racjonalna istota zbyt okrutna!
  Ciasto zamruczało:
  - pełen brzuch,
  W dodatku głuchy!
  Carleson skinął głową i zapytał:
  Jaka jest różnica między krukami a krukami?
  Ciasto nadęte i mruczące:
  - On jest krukiem, a ona wroną!
  Carleson roześmiał się:
  - Nie! To są różne gatunki, może cię za to zjesz?
  Ciasto odpowiedział:
  - A w bufecie zamkniętym dla innych
  Kucharz uspokoił - nie wstydźcie się...
  Z tym mięsożernym apetytem
  Połkniesz umysł cudzego złoczyńcy!
  Amelina zasugerowała, biorąc w ręce widelec i łyżkę:
  Nie bądźmy tak okrutni dla racjonalnej istoty. Może lepiej narysować mu obie ręce i nogi?
  Carleson wspominał:
  - Nie chciałeś pościć?
  Amelina zachichotała i odpowiedziała:
  - Szkodliwy kotlet, dla sportowca,
  I tylko bieganie zrzuca wagę!
  Królik całkiem logicznie stwierdził:
  - Tutaj zając dużo biega -
  A jak długo żyje?
  Carleson uśmiechnął się i zauważył:
  -Tu jest powolny żółw, ale żyje długo!
  Amelina wzięła go i zaśpiewała:
  Wciągnięty w burzliwe błoto,
  Gładka powierzchnia starego stawu...
  Ach, była jak Pinokio,
  Jestem luźny, niegrzeczny!
  Carleson chciał coś oddać, gdy pojawiła się kolejna postać. No tak, to jest Kubuś Puchatek, bardzo walczący niedźwiedź.
  I poleciał balonem i ryknął:
  - Palę się
  Co powoduje silny głód ...
  Włóż w cios całą moc wściekłości
  Na razie dusza Kubusia jest młoda!
  Carleson wyciągnął ręce i powiedział:
  - Vinny, możesz zaśpiewać coś bardziej lirycznego?
  Kubuś Puchatek logicznie stwierdził:
  - Że mam w głowie trociny, żebym za nic śpiewał!
  Amelina zachichotała, a potem jej bosymi palcami chwyciła brązowy nos niedźwiedzia.
  Niedźwiedź burknął, uwalniając się ostrym szarpnięciem:
  - Nie! Nie bądź głupi!
  Amelina zachichotała i zauważyła:
  - Tak, nie trzymałem cię!
  Carleson logicznie stwierdził, a nawet śpiewał:
  - Nikt nie może go zatrzymać,
  Jego myśli są wciągane prosto w dal...
  Może jestem dziwakiem
  Rozlewam kompot...
  Ale nie żal mi bułek śniadaniowych!
  Królik zauważył, trzepocząc uszami:
  - Nie! To naprawdę człowiek z silnikiem, który próbuje śpiewać!
  Amelina zapytała:
  - Dziwisz się, że śpiewa, czy że śpiewa za darmo?
  Carleson zaśpiewał ponownie w odpowiedzi:
  Piosenka pomaga nam budować i żyć,
  Niech człowiek śpiewa dobrą lirę...
  A ten, który idzie przez życie z pieśnią,
  Nigdy nigdzie nie zniknie!
  Królik zasugerował na swój własny logiczny sposób:
  "Może lepiej podzielić ciasto na cztery?" Wtedy radość będzie wzajemna i nie przytyje?
  Ciasto zabulgotało agresywnie:
  - Nie potrzebuję ćwiartowania! To takie nieludzkie!
  Amelina ponownie zasugerowała:
  - Czy naprawdę nie ma w bajkowej krainie magicznych pisaków, które dodałyby do ciasta ręce i nogi?
  Królik zachichotał i odpowiedział:
  - Możesz to znaleźć, jeśli nadal będziesz wpadać do studni. Chociaż wiele zależy od przypadku!
  Carleson wspominał:
  -Kiedyś udało mi się zdobyć silnik dla siebie i na zawsze pozostałem chłopcem, jak Piotruś Pan!
  Królik skrzywił się.
  - Bądź cicho! A potem kolejny piąty zjadacz przyleci do ciasta!
  Amelina wypaliła:
  - Króliczki nie jedzą ciasta!
  Uszy zwierzak zauważył:
  - Wykształcone dziewczyny nie biegają boso!
  Amelina odpowiedziała westchnieniem:
  - No cóż... nie do końca jestem dziewczyną!
  Królik syknął:
  - Tym gorzej, gdy dorosły obnosi się z nagimi, różowymi szpilkami!
  Carleson odpowiedział:
  - Nieprzyzwoite jest dla królików chodzenie w cylindrze i rękawiczkach!
  Uszate zwierzę wyło:
  - A dlaczego to?
  Kubuś Puchatek wstawiony tutaj:
  - Wygląda na to, że pierwszy przystanek czeka na nas jesienią! Przestańmy się kłócić. A skoro ciasto może latać, to nie potrzebuje rąk i nóg!
  Produkt kulinarny śpiewał:
  Piraci nie potrzebują nauki
  I jasne jest, dlaczego...
  Mamy nogi i ręce
  A głowa jest dla nas bezużyteczna!
  
  TRZECH MUSZKIETERÓW REMAKE
  ADNOTACJA.
  Amerykańska adaptacja Trzech muszkieterów w alternatywnej historii. Oczywiście wszystko jest fajniejsze niż Dumas, z elementami magii i japońskiej mantry.
  . ROZDZIAŁ 1
  Ekranizacja Trzech muszkieterów w nowy sposób. Dartagnan to wciąż tylko dziecko w wieku około dwunastu lat, a inni muszkieterowie mają niewiele więcej niż trzynaście lub czternaście lat.
  No i oczywiście są w krótkich spodenkach i boso, jak przystało na nastolatki w starożytności. I chcą uratować królową przed machinacjami kardynała. Ale przeciwstawia się im podstępna i całkiem dorosła pani, a Constance Bonacieux też jest dziewczyną.
  W tym filmie jest wiele bójek, rzucania lodów, ciast i bardzo nowoczesnych typów. A kiedy chłopaki zostali otoczeni przez strażników kardynała, to w rękach Dartagnana znajdował się bardzo imponujący karabin maszynowy z pociskami wybuchowymi dużego kalibru. Chłopcu trudno było utrzymać takiego kolosa, a pomógł mu najwyższy i najbardziej umięśniony Portos wśród nastolatków.
  A potem, jeśli już uderzy, gwardziści kardynała kosią dziesiątki. A głowy niektórych gwardzistów odpadają i toczą się po trawie.
  A jeszcze śmieszniej jest, gdy muszkieterowie strzelają do wrogów z miotacza ognia. Odpoczywali bosymi stopami i zastanawiali się, jak go przyjmą i zaatakują morderczym odrzutowcem.
  Ci chłopcy są po prostu niesamowici.
  Oczywiście czterej chłopcy nie siedzieli spokojnie. Wzięła i schwytała skrzydlaty statek, który zaprojektowała według rysunków Leonarda Da Vinci. Ci faceci są tacy fajni.
  A wraz z nimi bosa dziewczyna Constance Bonacier. Weźmie go i rzuci głową na piętę ognistym pulsarem. I od razu masa wojowników kardynała płonie w płomieniach.
  A kardynał nie aresztował króla zgodnie z kanonem. I to jest rzeczywiście wojskowy zamach stanu.
  Czterech muszkieterów i dziewczyna walczą z całą armią. I sprzeciwiają się im nie tylko ludzie, ale także orki.
  Oczywiście cały film można więc nakręcić w stylu amerykańskim - fajnie z efektami specjalnymi.
  A czterech chłopców w wieku dwunastu lub czternastu lat, boso iw krótkich spodenkach, atakuje fortecę. A z nimi jest dziewczyna z włosami lśniącymi jak złoty liść.
  Chłopiec Dartagnan wykręca jednocześnie dwoma magicznymi mieczami, przecinając przeciwników.
  Wtedy nagie, opalone nogi chłopca w wieku około dwunastu lat rzucają grochem śmierci.
  Eksploduje i kilkadziesiąt orków rozpryskuje się krwawymi kawałkami.
  Muszkieter śpiewa:
  - Jak żyliśmy, walcząc,
  I nie boję się śmierci
  Więc od teraz ty i ja będziemy żyć!
  I na gwiaździstym niebie
  I górska cisza...
  W morskiej fali i wściekłym ogniu!
  I wściekły i wściekły ogień!
  Przystojny, muskularny nastolatek, Portos, walczy z nagim torsem i wygląda jak Apollo.
  Portos tnie ostrymi mieczami orków i strażników kardynała. Jest bardzo silnym chłopcem.
  Tutaj, bosymi palcami, dzieciak w krótkich spodenkach wystrzeliwuje bumerang. I odetnij głowy orkom.
  Portos wziął go i zaśpiewał:
  To znaczy pięknie żyć
  To znaczy dobrze żyć...
  Nasza bohaterska siła,
  Siła umysłu i siła woli!
  A goła pięta silnego chłopca uderzy generała orków w podbródek. I wszystkie zęby wylecą.
  Atos jest trochę mniejszym chłopcem, ma około trzynastu lat. Ale z bardzo wyrazistą i szlachetną, choć dziecinną twarzą.
  Więc wziął i urządził przyjęcie motylkowe z mieczami. I ściąć kilka orków.
  A bose palce stóp młodego wojownika rzucały bardzo katastrofalny dar anihilacji. Ten dzieciak jest po prostu niesamowity. I śpiewa jeszcze lepiej.
  Chłopiec muszkieter ćwierkał:
  - Niech szlachetna wściekłość,
  gotuje się jak fala...
  Jesteśmy armią ludową
  Wygrywamy przeznaczenie!
  I hrabia mrugnął do swoich odpowiedników.
  Aramis jest na ogół tak młody jak Dartagnan i wygląda na około dwanaście lat. Bardzo przystojny blondyn.
  Aramis przecina przeciwników mieczami i obnaża zęby śpiewa:
  -Diabeł prowadził wojnę z Panem Bogiem,
  Wróg walczył okrutnie, podstępnie...
  Ale Chrystus zmiażdżył szatana miłością,
  Na krzyżu, udowadniając swoją prawdę!
  A bose palce muszkietera rzuciły czymś z miażdżącą destrukcją.
  A masa orków okazała się rozerwana, a kawałki kudłatego mięsa uwędzone trywialnie.
  Potem uroczy i uroczy chłopak zaśpiewał:
  Mój Boże, jaka jesteś piękna i czysta,
  Wierzę, że twoja dobroć jest nieskończona...
  Oddałeś swoje chwalebne życie na krzyżu
  A teraz na zawsze spłoniesz w moim sercu!
  Konstancja też walczy. Wydaje się być nastolatką i ma na sobie zbroję. Tylko nogi dziewczyny są nagie i pełne wdzięku.
  Rzuciła im dar zniszczenia. Rozerwał masę piekielnych wojowników i futrzastych stworzeń, piszcząc:
  - Chwała Królowej!
  Aramis, ten czarujący chłopiec potknął się o orka. Upadł i rogatym hełmem przebił jednocześnie dwóch swoich odpowiedników.
  Młody wojownik zapytał:
  - A wielbić Pana?
  Dziewczyna Constance wzięła go i gołymi palcami wdzięcznych nóg rzuciła zabójczy dar zagłady. Rozerwał masę orków, a następnie zaśpiewał wyraźnym głosem:
  Ty jesteś Panem piękna, radości, pokoju i miłości,
  Ucieleśnienie nieograniczonego, jasnego światła...
  Przelałeś drogocenną krew na krzyżu,
  Uratowany przez nieskończoną ofiarę planety!
  Pięciu wojowników walczyło jak stado tygrysów lub panter. Były dziećmi, ale były potwornymi dziećmi. Jak zmiażdżyli całą armię futrzastych stworzeń i gwardzistów kardynała.
  Zwłaszcza, gdy w rękach chłopców pojawił się miotacz ognia. I zabrali go od niego i zwalili grubym strumieniem czerwonego płomienia.
  Dartagnan, ten terminator śpiewał:
  - huczy grzmot, jest mały bezpiecznik,
  Wybuch...
  Nadchodzi era zła -
  Armia galopuje Czyngis-chan!
  Portos, jeśli uderza, uderza w ten sposób. Nie jest już chłopcem, ale nastolatkiem, lad-bohaterem. Kobiety już patrzą na niego z pożądaniem. I jest bardzo przystojny, jakie ma mięśnie ulgi, talerze prasy, pod opaloną skórą. A twarz wciąż dziecinna, przyjemna. Tutaj Portom podniósł całą beczkę nitrogliceryny. I jak wrzucić go do orków.
  Zadudnił ze straszliwą siłą i cały batalion włochatych stworzeń został dosłownie rozerwany na strzępy, jakby w pianę wrzucono granat.
  Konstancja śpiewała:
  - I jeden i dwa i trzy i pięć!
  Długo będę powtarzać!
  Uwierz mi, nie zmienię zdania,
  odrzucę wątpliwości Portosa!
  A dziewczyna ponownie wystrzeliła gołymi palcami, groszek ze śmiercionośnym materiałem wybuchowym.
  Dartagnan, tnąc orków i gwardzistów kardynalskich swoimi mieczami, i na całych płucach ryczy:
  - Jestem największym wojownikiem
  I powiedzmy - dobra robota!
  A chłopak z gołymi palcami to jak rzucanie darem zagłady. I tak wiele orków zginęło.
  Portos uderzył orka gołą, chłopięcą piętą w brzuch. Przeleciał i zestrzelił tuzin futrzastych stworzeń.
  Chłopiec Portos śpiewał:
  - Wątek jest zerwany
  Grozi nam zła śmierć!
  Aby ludzie mogli żyć
  Ork musi zginąć w bitwie!
  Atos, ten chłopak w krótkich spodenkach nagle pstryknął palcami i pojawiła się w nich magiczna różdżka.
  Młody wojownik wziął go i wystrzelił pulsar bojowy z czubka swojej różdżki. I rozerwał wielu przeciwników. I pomieszali się, a orki zaczęły płonąć jak drewno opałowe nasączone siarką. Oto cios Atosa.
  Hrabia śpiewał:
  - Są w królestwie orków -
  błotnisty staw...
  Kwitną lilie!
  Kwitną lilie!
  Kwitnąć!
  Aramis zauważył z chichotem, miażdżąc orki mieczami i rzucając jadowitymi igłami bosymi palcami dziecięcych stóp.
  A chłopak zaśpiewał:
  - Ziemia jest hojna dla nas grzeszników,
  A niebo jest pełne zagrożeń...
  Jesteśmy przyjazną rodziną ludzi -
  Róże tak dobrze pachną przed burzą!
  Oto muszkieterowie.
  I oczywiście Constance jest terminatorką. Ma już w rękach blaster. A gołe palce rzucają miniaturowym granatem anihilacyjnym.
  Młody wojownik śpiewał:
  - Wielkość Francuzów rozpoznaje planety,
  Zmiażdżyliśmy orki ciosem miecza...
  Jesteśmy kochani i doceniani przez wszystkie narody świata,
  Chociaż atakuje - horda szarańczy!
  A blaster to poważna broń... Nie wiadomo, skąd się wziął w tym głupim filmie dla nastolatków.
  Ale milady próbuje ich zaatakować. Ona na gryfie to lew ze skrzydłami. A wojownik w jej rękach trzyma magiczne berło. I jak wybucha z niego morderczym pulsarem.
  Rzuciły się tylko gołe obcasy chłopców, a ich nagie, lekko zakurzone dziecięce podeszwy zostały spalone.
  Ale chłopiec zaśpiewał w odpowiedzi:
  - Paradise nie widać w dymie smoły,
  A ciało przyzwyczaiło się do piekła ...
  Krzyczymy na atak fajnego banzai,
  Walczmy dzielnie!
  Lady Winter z gryfa miotała się pulsarami i błyskawicami i ryknęła na całe gardło:
  - Nie oszczędzaj chłopców,
  Zabij tych drani...
  Jak zmiażdżyć pluskwy?
  Płoń jak karaluchy!
  Dartagnan w odpowiedzi wystrzelił sztylet bosą stopą, stopą dziecka. Poleciał w kierunku milady na złamanej trajektorii.
  Przerażająca czarodziejka ryknęła:
  -Och chłopcy, tak, jesteście najeźdźcami,
  Zarejestrowani jako astronauci i piloci!
  Portos pokazał pięść i krzyknął:
  - Wyrwę sobie usta, wystawię klapki na oczach!
  Constance z uśmiechem poprawiła potężną chłopczycę:
  - Nie przeklinaj chłopcze, jesteś nieprzyzwoity,
  Zbesztanie jest wynikiem wiecznego impasu!
  Aramis zgodził się z tym:
  - Damę należy traktować jak kobietę... A kobieta kocha uczucia!
  Lady Winter uśmiechnęła się złowieszczo. W jej rękach pojawiła się bomba wielkości ananasa. A na nim litera "A" świeciła złowieszczo.
  Dartagnan śpiewał z wściekłością:
  W ostatniej wojnie nie ma zwycięzców
  A wesz nie uratuje się przed salwą rakiet...
  Dlaczego wkładasz bombę do arsenału,
  Powstanie trąba powietrzna i zły huragan!
  Constance wzięła dziewczynę za bose palce i wypuściła mały groszek.
  Lady Winter śmiała się z tego.
  - Żałosne próby!
  Dziewczyna odważnie odpowiedziała:
  - Kto chce bombę, dostanie ją w czoło!
  A potem groszek nagle wziął i powiększył się. Spuchła jak gigantyczna bańka. A ten pojemnik, niczym drapieżny kaszalot, został połknięty przez Lady Winter.
  wykrzyknął Dartagnan, obnażając zęby:
  - To spotkanie to nic innego jak zwykłe szczęście,
  Tym razem wszystko było inne!
  Constance przyjęła go entuzjastycznie i tupnęła swoim nagim, okrągłym, różowym obcasem o ziemię. I wybuchła fala tsunami, powalając orków i strażników kardynała.
  A dziewczyna dalej śpiewała:
  - Nasza Ojczyzna nie stanie się pustynią,
  Chociaż biegniemy, boso jesteśmy we krwi!
  Lady Winter została złapana w bańkę i nagle skurczyła się.
  Orki przewróciły się i również zamarły wraz ze strażnikami. A pięciu wielkich wojowników dodało krok.
  Oto sam kardynał Richelieu. Jest jak ogromny pająk w czerni. A także jak będzie próbował się pieprzyć w odpowiedzi z pulsarem.
  A pulsar jest ogromny, jak słoń. I muchy, powiększające się.
  Constance śpiewała w rozpaczy:
  - Święta Dziewico, odszedłem,
  Ty dartagnański głupcze -
  I na próżno wspinał się na kardynała!
  Portos w odpowiedzi wsadzi mu miecze w nos. A jak on weźmie i kichnie....
  Pulsar przypominający wzgórze zatrzepotał. I poleciał z powrotem, zmniejszając rozmiar. I tak rzucił się na kardynała. A potężny, prawdziwy władca Francji natychmiast zamienił się w kamień. A potem kamień pękł, rozpadając się na piasek.
  A walcząca piątka podskoczyła, zakręciła się i wypuściła błyskawice z oczu, śpiewając;
  Nadszedł czas, nadszedł czas, radujmy się w naszym życiu,
  Piękno i puchar, szczęśliwe ostrze...
  Pa pa, potrząsając piórami na kapeluszu,
  Szepczemy losowi więcej niż raz, szepczemy losowi więcej niż raz,
  Szepczemy losowi - wrona! Wrona!
  . NOWA KOLEJ W MAINSTEINA
  Mainsteinowi udało się przekonać Hitlera, że operacja Cytadela nie zadziała, ponieważ Armia Czerwona była gotowa odeprzeć cios. A Niemcy w ostatniej chwili zmienili plany i przypuścili atak na Donbas. I udało im się zaskoczyć wojska sowieckie.
  I przebij się do dona. Pospiesznie przenosząc siły, Armia Czerwona wrzucała do boju oddziały bezpośrednio z eszelonów. Straty były namacalne.
  Ale oczywiście nie to jest najważniejsze.
  W bitwie na Panterze walczyły cztery Niemki. Oczywiście byli boso iw bikini. A jeśli już strzelali, to celnie.
  Gerda nacisnęła spust gołymi palcami, uderzyła trzydziestkę i zagruchała:
  - Jestem wielką wilczycą posłańcem,
  Nie uwierzę w bitwę na błahostkę!
  Charlotte potwierdziła:
  - Nie bądźmy drobiazgami!
  A także strzelał gołymi palcami.
  Tak, załoga była przezabawna. Żadna taka dziewczyna, nikt i nic się nie zatrzyma.
  A teraz Kristina również rzuciła się, przebijając się przez wieżę sowieckiego KV. Dziewczyny rozdzieliły się w kosmicznej mocy i trąbie powietrznej. Jest w nich wyraźna pasja.
  Magda też strzeliła z kolei, także z gołymi palcami. I z daleka przedarła się przez radziecką haubicę. Oto dziewczyna.
  Ogólnie walka została pokazana jako karykatura...
  Gerda ściągnęła nawet stanik z piersi i pociągnęła za spust szkarłatnym sutkiem. A pocisk przebijający pancerz rzucił się w kierunku niszczycielskiego celu.
  Potem uderzyła się w szkarłatny sutek, odsłaniając klatkę piersiową i Charlotte przebijającą się przez sowiecki samochód.
  I tak wystrzelił niszczycielski pocisk i rubinowy sutek Christiny, celnie trafiając w cel.
  I w końcu sprawdził się też strój Magdy z jej truskawkowym, spuchniętym sutkiem.
  Dziewczyny w bitwie ułożone ...
  Wygląda śmiesznie. Ale Niemcy nadal dotarli do Donu. Odnieśli sukces latem, rozpoczynając ofensywę wokół Kurska iw kierunku Woroneża.
  Ten sukces wpłynął również na kierunek działań na Zachodzie. Lądowanie na Sycylii ponownie się opóźniło. A pogoda na Morzu Śródziemnym nie jest zbyt dobra.
  I tak nie doszło do zamachu stanu we Włoszech. Mussolini wciąż jest u władzy, a Niemcy nie przekierowują swoich sił na Zachód.
  W sierpniu Niemcy zdobyli Kursk, na sam koniec zdobyli Woroneż. Straty Armii Czerwonej były ogromne. Ale do bitwy wkroczyły nowe rezerwy kursu. I jakoś Niemcy przestali...
  A potem jesień, deszcze. Ciężkie niemieckie czołgi "Pantery", "Tygrysy" i działa samobieżne "Ferdinanda" zaczęły się zacinać.
  A dziewczyny na Panterze nie są tak wygodne. Już w bikini marzną.
  Gerda zaś na pogodę zaśpiewała:
  - Gdyby nie było zimy,
  W miastach i wsiach...
  Nigdy nie wiedzieliśmy
  Te szczęśliwe dni!
  I znowu gołe palce u nóg pociągają za spust i przebijają sowiecki samochód.
  Charlotte powiedziała ze śmiechem:
  - Och, mróz, mróz,
  Nie zamrażaj mnie
  Nie zamrażaj mnie
  Jestem na koniu!
  A także strzelaj gołymi palcami. Oczywiście jest super dziewczyną.
  Chociaż oczywiście ma najbardziej wojownicze relacje z mężczyznami.
  Ale tym razem Christina wystrzeliła za pomocą szkarłatnego sutka, ściągając stanik i piszcząc:
  -To nie będzie wstyd dla dziewczyny,
  Sprzedaj się za ruble ...
  Patrol mrozo-wojewodów,
  Omija jego dobytek!
  Magda też strzelała rubinowym sutkiem i gruchała, widząc, jak pali się sowiecka trzydziestka czwarta:
  - posiadam bogactwa,
  Nie możesz ich policzyć, nawet policzyć stulecie ...
  Kto zabił nie żałuję
  Ty żołnierzu nie ziewasz!
  A wojownik znów mrugnie do swoich partnerów. Cztery dziewczyny są oczywiście efektowne, a jednocześnie opalone i muskularne.
  Gdy wreszcie nadeszły mrozy i narosły zaspy, inicjatywa przeszła w ręce Armii Czerwonej.
  Tutaj radzieckie dziewczęta wyróżniły się w walce.
  Alenka i jej batalion biegną do ataku. Oczywiście mimo mrozu i zasp, dziewczyny są boso iw jednym bikini. A niektórzy nawet zostawili sobie same majtki.
  Alenka strzela z karabinu maszynowego. Jej kule trafiają w cel. A potem dziewczyna, biorąc go, bosymi palcami u nóg, rzuca śmiercionośnym bumerangiem. A głowa przeciwników z wielką łatwością burzy.
  Wojowniczka zaśpiewała, obnażając zęby jak perły z naszyjnika królowej:
  - Publiczność czeka - żałobne twarze,
  Fundusze się nie liczą - jestem zabójcą!
  Anyuta uderzyła oddziały niemieckie piorunem ze szkarłatnego sutka i zagruchała:
  - Nie masz racji! Jesteśmy szlachetnymi wojownikami, nie zabójcami!
  Rudowłosa Alla, której włosy są tak gorące i ogniste, że mogą spalić cały pułk, z rubinowych sutków też spłonie smużkami dymu, a one przewiną i spalą jednocześnie całą kompanię wrogów.
  Wojownik śpiewał:
  -Byłem bardzo miły.
  Kocham ludzi całym sercem...
  Pod znakiem niebieskiego orła
  Twoja korona - pozłacana!
  Maria pisze również z karabinu maszynowego i rzuca miny dymne z chemią gołymi palcami u stóp. To dziewczyny - wybitny fragment.
  A wojownik śpiewał:
  - W każdym mieszkaniu jest sakura,
  Leci jak zła strzała...
  Moczymy nazistów w toalecie,
  A nasza myśl jest jak igła!
  Olimpiada gryzmoli nazistów z karabinu maszynowego. Ona jest bohaterką, ryknęła:
  - Moje igły, igły ostre jak kule!
  Oczywiście Niemcom w filmie było ciężko - zostali dokładnie wtłoczeni.
  To jest gorączka śmierci...
  A oto scena z pionierem. Chłopca rozebrano do szortów i ze związanymi rękami prowadzono boso przez mróz. I bita biczami....
  Chłopiec jęczy i robi krok do przodu. To bardzo okrutne...
  A oto Niemka Margaret grająca na harmonijce. Mruga do pioniera i mówi:
  - Dlaczego nogi chłopca są zimne?
  Pionier odpowiada:
  - Jeśli zakochałeś się w matce chłopca,
  na mrozie, boso, poszedłem do ukochanej!
  Niemka roześmiała się i skomentowała po rosyjsku:
  - Cóż, uspokój pioniera! To bardzo dobre dla zdrowia!
  A chłopca, bosego i prawie nagiego, prowadzono dalej przez śnieg.
  Następnie pojawia się nowa bitwa z sowieckimi wojownikami. Oczywiście to tylko bajka.
  Margarita, miażdżąc przeciwników, obnażając zęby, chrząknęła:
  - Na świecie jest miejsce na wyczyn!
  I trujące igły wyrwane z bosej stopy dziewczyny, uderzające w nazistów, ich samoloty i czołgi.
  Natasza również rzucała bosymi palcami, morderczo i wyła:
  Nigdy nie zapomnimy i nigdy nie wybaczymy.
  A jej miecze przeszły przez faszystów w młynie.
  Zoya, tnąc wrogów, pisnęła:
  - O nowe zamówienie!
  I nowe igły porozrzucane z jej bosych stóp. A co w oku, co w gardle nazistowskich żołnierzy i samolotów.
  Tak, było jasne, że wojownicy byli podekscytowani i wściekli.
  Augustyn, ścinając białych żołnierzy i czołgi, pisnął:
  - Nasza żelazna wola!
  A z jej bosej stopy wylatuje nowy, śmiercionośny prezent. I spadają takni i biali wojownicy.
  Svetlana tnie do młynarza, jej miecze są jak błyskawica.
  Naziści padają jak snopy.
  Dziewczyna rzuca bosymi stopami igłami i piszczy:
  - Bo Matka Rosja zwycięży!
  Margarita miażdży również przeciwników.
  Jej bose stopy wymachują. Naziści masowo giną. Wojownik krzyczy:
  - Na nowe granice!
  A potem dziewczyna weźmie i wytnie ...
  Masa zwłok faszystowskich żołnierzy.
  Ale Natasza jest w ofensywie. Razem z czołgami tnie nazistów i śpiewa:
  - Rosja jest wielka i promienna,
  Jestem bardzo dziwną dziewczyną!
  A dyski lecą z jej bosych stóp. Kto widział gardła nazistów. Tak, to jest dziewczyna.
  Zoya jest w ofensywie. Rąbanie brązowych żołnierzy obiema rękami. Wypluwanie z tuby. I rzuca śmiertelnie groźnymi igłami bosymi palcami - zestrzel czołgi i samoloty.
  A jednocześnie śpiewa sobie:
  - Och, pałko chodźmy,
  Och, mój ulubiony pójdzie!
  Augustina, wycinając nazistów i eksterminując brunatnych żołnierzy, piszczy:
  - Cały kudłaty i w skórze zwierzęcia,
  Rzucił się z pałką na policję!
  A bosymi palcami rzuci na wroga coś, co zabije słonia, a tym bardziej czołg.
  A potem pisk:
  - Wilki!
  Swietłana w ofensywie. Cięcia, cięcie nazistów. Bosymi stopami rzuca na nich prezenty śmierci.
  Prowadzi młyn z mieczami.
  Zmiażdżyła wiele myśliwców i pisków:
  - Nadchodzi wielkie zwycięstwo!
  I znowu dziewczyna jest w dzikim ruchu.
  A jej bose stopy strzelają śmiercionośnymi igłami, niszcząc czołgi i samoloty.
  Margarita przechodzi do ofensywy. Niszczy wszystkich wrogów z rzędu. Jej miecze są twardsze niż ostrza wiatraków. A bosymi palcami rzucają dary śmierci, płoną czołgi i samoloty.
  Dziewczyna jest w ofensywie. Eksterminuje brązowych wojowników bez ceremonii.
  I co jakiś czas skacze i kręci się!
  I latają od niej dary zagłady.
  A sami naziści giną. I piętrzą się całe kopce trupów.
  Margarita piszczy:
  - Jestem amerykańskim kowbojem!
  I znowu jej bose stopy rzuciły igłą.
  A potem jeszcze kilkanaście igieł!
  Natasza w ofensywie też jest bardzo fajna.
  I rzuca bosymi stopami i pluje ze słomy.
  I krzyczy na całe gardło:
  - Jestem iskrzącą się śmiercią! Wszystko, co musisz zrobić, to umrzeć!
  I znowu piękno w ruchu.
  Zoya szturmuje blokadę zwłok nazistów. A bumerangi zniszczenia również wylatują z jej bosych stóp.
  A brązowi wojownicy wciąż spadają i spadają.
  Zoya krzyczy:
  - Boso dziewczyno, wygrasz!
  A z nagiej pięty dziewczyny wylatuje tuzin igieł. Które bezpośrednio w gardło nazistów kopią.
  Padają martwi.
  A raczej całkowicie martwy.
  Augustyn w ofensywie. Miażdży brązowe oddziały. Jej miecze są noszone w dwóch rękach. A ona jest wspaniałym wojownikiem.
  Przez wojska faszystowskie przetacza się tornado.
  Dziewczyna z rudymi włosami ryczy:
  - Przyszłość jest ukryta! Ale będzie zwycięski!
  A w ofensywie piękność z ognistymi włosami.
  Augustyn ryczy w dzikiej ekstazie:
  - Bogowie wojny rozerwą wszystko!
  I wojownik w ofensywie.
  A jej bose stopy wrzucają mnóstwo ostrych, trujących igieł.
  Swietłana w bitwie I tak błyszczące i walczące. Jej gołe nogi wyrzucają tak wiele śmiercionośnych rzeczy. Nie mężczyzna, ale śmierć z blond włosami.
  Ale jeśli się zepsuje, nie możesz tego zatrzymać.
  Swietłana śpiewa:
  - Życie nie będzie miodem,
  Ten skok w okrągłym tańcu!
  Niech marzenia się spełnią -
  Piękno zamienia mężczyznę w niewolnika!
  A w ruchu bosej dziewczyny jest coraz więcej wściekłości.
  Margarita jest burzliwą dziewczyną w swojej działalności. I bije wrogów.
  Tutaj wystrzeliła gołą nogą, groszek z materiałami wybuchowymi. Wybuchnie i od razu wyrzuci stu nazistów i dziesięć czołgów.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Zwycięstwo i tak przyjdzie do nas!
  I pokieruje młynem z mieczami - lufy czołgów lecą w różnych kierunkach.
  Natasza przyspieszyła ruchy. Dziewczyna ścina brązowych wojowników. A krzycząc:
  - Zwycięstwo czeka imperium Rosji.
  I wytępijmy nazistów w przyspieszonym tempie.
  Natasha jest terminatorką.
  Nie myśli, żeby się zatrzymać i zwolnić, a czołgi i samoloty błądzą.
  Zoya jest w ofensywie. Jej miecze wydają się ciąć mięso i metalową sałatkę. Dziewczyna krzyczy na całe gardło:
  - Nasze zbawienie jest w mocy!
  A bose palce też rzucają takimi igłami.
  I masa ludzi z przebitymi gardłami, leżących w stosach trupów, a także rozbitych czołgów i zestrzelonych samolotów.
  Augustine to szalona dziewczyna. I miażdży wszystkich jak robot z hiperplazmy.
  Zmiażdżyła już nie stu nazistów. Ale wszystko nabiera tempa. A wojownik wciąż ryczy.
  - Jestem niezwyciężony! Najfajniejszy na świecie!
  I znowu piękno w ataku.
  A z jej bosych palców wylatuje groszek. A potężna eksplozja rozerwała trzystu nazistów i kilkanaście czołgów.
  Augustyn śpiewał:
  - Nie odważysz się zagarnąć naszej ziemi!
  Swietłana również jest w ofensywie. I nie daje ani grama wytchnienia. Dzika dziewczyna terminatora.
  I tnie wrogów i eksterminuje nazistów. A masa brązowych myśliwców wpadła już do rowu i wzdłuż dróg.
  Cała piątka była wściekła. Wdał się w dziką walkę.
  Naprawdę fajny program okazał się fajny. A ilu zabitych nazistów. A największa liczba największych zabiła brązowych wojowników.
  Margarita też jest w walce. Miażdży armie cynamonu i stali i ryczy:
  - Wielki pułk uderzeniowy! Wszyscy wjeżdżamy do trumny!
  A jej miecze są posiekane na nazistów. Masa brązowych myśliwców już się zawaliła.
  Dziewczyna warknęła:
  - Jestem jeszcze fajniejszy niż pantery! Udowodnij, że wszyscy są najlepsi!
  A z nagiej pięty dziewczyny wyleci jak groszek z potężnymi materiałami wybuchowymi.
  I uderz we wroga.
  I weźmie i rozbije niektórych przeciwników i czołgi, a nawet samoloty.
  A Natasza ma władzę. I bije przeciwników, a ona sama nie da nikomu zejścia.
  Ilu nazistów już przerwało.
  A jej zęby są takie ostre. A oczy są szafirowe. To jest dziewczyna - główny kat. Chociaż ma wszystkich swoich partnerów - katów!
  Natasza krzyczy:
  - Jestem szalony! Będziesz miał karę!
  I znowu dziewczyna zabije wielu nazistów mieczami.
  Zoya jest w ruchu i ściąła wielu brązowych wojowników.
  I bosymi stopami rzucać igłami. Każda igła zabija kilku nazistów. Te dziewczyny są naprawdę piękne.
  Augustyn posuwa się naprzód i miażdży przeciwników. A jednocześnie nie zapomina krzyknąć:
  - Nie możesz uciec z trumny!
  A dziewczyna weźmie zęby i obnaży zęby!
  A ruda jest taka... Włosy trzepoczą na wietrze, jak proletariacki sztandar.
  I wszystko dosłownie wychodzi z gniewu.
  Swietłana w ruchu Tutaj wycięła wiele czaszek i wież czołgów. Wojowniczka obnażająca zęby.
  Pokazuje język. A potem pluje ze słomy. Potem wyje:
  - Będziecie martwi!
  I znowu śmiertelne igły wylatują z jej bosych stóp, które uderzają w piechotę i samoloty.
  Margarita śpiewała z zachwytem:
  - Nic nie jest niemożliwe! Wierzę, że nadejdzie wolność!
  Dziewczyna ponownie rzuciła śmiertelną kaskadą igieł w nazistów i ich czołgi, kontynuowała:
  - Ciemność zniknie! Niech kwitną róże!
  A gdy tylko wojowniczka rzuci groch gołymi palcami, tysiąc nazistów natychmiast wzbiło się w powietrze. Tak, armia brązowego, piekielnego imperium topnieje na naszych oczach.
  Natasza w walce. Skacze jak kobra. Wysadza wrogów. I tak wielu nazistów ginie, a samoloty spadają.
  Ich dziewczyna i miecze, zboże na węglu i włócznie. I igły.
  Jednocześnie ryczy też:
  - Wierzę, że nadejdzie zwycięstwo!
  A chwała Rosjan znajdzie!
  Bosymi palcami rzucają nowe igły, uderzając przeciwników.
  Zoya w dzikim ruchu. Atakuje nazistów. Rozbija je na małe kawałki.
  Kobieta wojowniczka rzuca igłami gołymi palcami. Przebija się przez przeciwników i jak ryczeć:
  Nasze całkowite zwycięstwo jest na wyciągnięcie ręki!
  I prowadzi dziki młyn z mieczami, zmiatając czołgi. To naprawdę dziewczyna jak dziewczyna!
  Ale kobra Augustyna przeszła do ofensywy. Ta kobieta jest koszmarem wszystkich koszmarów.
  A jeśli to przetnie, to znaczy, że to przetnie.
  Potem ruda weźmie i zaśpiewa:
  - Otworzę wszystkie czaszki! Jestem wielkim marzeniem!
  A teraz jej miecze są w akcji i przecinają mięso i metal.
  Svetlana również przechodzi do ofensywy. Ta dziewczyna nie ma hamulców. Jak tylko siekają, to masa trupów jest zaśmiecona, a samoloty i czołgi spadają.
  Blond terminator ryczy:
  - Jak dobrze będzie! Jak dobrze będzie - wiem o tym!
  A teraz leci z niej zabójczy groszek.
  Mały rozmiar, ale zabójczy...
  Jak rozbić na małe kawałki.
  Margarita zrobi to ponownie w walce.
  I wyciąć wielu brązowych wojowników. I wycina duże luki.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Lambada to nasz taniec na piasku!
  I uderzaj z odnowionym wigorem.
  Natasza w ofensywie jest jeszcze bardziej wściekła. Więc młócenie nazistów. Opieranie się takim dziewczynom nie jest zbyt dobre.
  Natasza wzięła to i zaśpiewała:
  - Bieganie na miejscu to wspólny pojednawca!
  A wojowniczka wpadła w przeciwników z taką kaskadą ciosów.
  I będzie rzucał dyskami bosymi stopami.
  Tutaj prowadziła młyn. Masa głów brunatnej armii cofnęła się i czołgi płonęły.
  Jest walczącą pięknością. Pokonaj się taką żółtą armadą.
  Zoya jest w ruchu, miażdżąc wszystkich bez wyjątku. A jej miecze są jak nożyce śmierci.
  Dziewczyna jest po prostu urocza. A jej bose stopy rzucają bardzo trującymi igłami.
  Pokonaj przeciwników. Przebijają sobie gardła i robią trumny, sprawiają, że czołgi i samoloty eksplodują.
  Zoya wzięła to i pisnęła:
  - Jeśli w kranie nie ma wody...
  Natasza krzyknęła z zachwytem:
  Więc to twoja wina!
  A gołymi palcami rzuca czymś, co dokładnie zabija. To naprawdę dziewczyna dziewcząt.
  A z jej gołych nóg, jak ostrze będzie latać. I uderzy w wiele myśliwców, odcinając wieże od czołgów.
  Augustyn w drodze. Szybki i niepowtarzalny w swoim pięknie.
  Jakie ma jasne włosy. Jak powiewający proletariacki sztandar. Ta dziewczyna to prawdziwa lisica.
  I tnie przeciwników - jakby urodziła się z mieczami w dłoniach.
  Rudowłosy, cholerny drań!
  Augustine wziął go i syknął:
  - Będzie głowa byka - bojownicy nie oszaleją!
  I tutaj znowu zmiażdżyła wielu bojowników.
  Margarita, rzucając sztyletem bosą stopą, odrywając wieżę czołgu, potwierdziła:
  - Duża i fajna dziewczyna!
  Augustyn chętnie się z tym zgodził:
  - Jestem wojownikiem, który każdego ugryzie!
  I znowu, bosymi palcami, wystrzeli morderczy.
  Svetlana w bitwie nie jest gorsza od przeciwników. Nie dziewczyną, ale żeby skończyć z taką wiedźmą w płomieniach.
  I krzyczy:
  - Co za błękitne niebo!
  Augustine, wypuszczając ostrze bosą stopą, odcinając wieżę czołgu, potwierdził:
  - Nie jesteśmy zwolennikami rabunku!
  Swietłana, siekając wrogów i zestrzeliwując samoloty, świergotała:
  - Głupiec nie potrzebuje noża ....
  Zoya pisnęła, rzucając igłami gołymi, opalonymi nogami:
  - Okłamujesz go z trzech pudeł!
  Natasza, wycinając nazistów, dodała:
  - I zrób z nim za grosz!
  A wojownicy będą brali i skakali. Są takie krwawe i fajne. Ogólnie mają dużo emocji.
  Margarita śpiewała:
  - Cios jest mocny, a facet ma zainteresowanie...
  Margarita syknęła w odpowiedzi:
  - Zabijamy wszystkich - bosymi stopami!
  Dziewczyna jest rzeczywiście takim aktywnym terminatorem.
  Natasza śpiewała w ofensywie:
  - Święta wojna!
  A wojownik wystrzelił ostry dysk-bumerang. Leciał po łuku, ściął wielu nazistów i wieże czołgów.
  Zoya dodała, kontynuując eksterminację:
  - To będzie nasze zwycięstwo!
  I nowe igły wyleciały z jej bosych stóp. I uderzyli w wiele myśliwców i samolotów.
  Blondynka powiedziała:
  - Mat przeciwnika!
  I pokazała swój język.
  Augustine, machając nogami i rzucając swastyki o ostrych krawędziach, bulgotał:
  - Imperialna flaga do przodu!
  Svetlana z łatwością potwierdziła:
  - Chwała poległym bohaterom!
  A dziewczyny krzyczały zgodnie, miażdżąc nazistów:
  - Nikt nas nie zatrzyma!
  A teraz dysk leci z bosych stóp wojowników. Rozrywane jest mięso i burzone są wieże czołgów.
  I znowu wyć:
  - Nikt nas nie pokona!
  Natasza wzleciała w powietrze. Rozerwał na strzępy przeciwników i skrzydlate sępy i wydał:
  - Jesteśmy wilczycami, usmażyć wroga!
  A z jej gołych palców wyleci bardzo śmiercionośny dysk.
  Dziewczyna nawet skręca się w ekstazie.
  A potem mruczy:
  - Nasze obcasy kochają ogień!
  Tak, dziewczyny są naprawdę seksowne.
  I mrugnął do wojowników. W odpowiedzi śmieją się i obnażają zęby.
  Natasza ścięła nazistów i pisnęła:
  - W naszym świecie nie ma radości bez walki!
  Natasza zgodziła się:
  - Jeśli nie ma siły, to tak ...
  Ale my, wojownicy, jesteśmy zawsze zdrowi!
  Dziewczyna gołymi palcami rzucała we wroga igłami, wysadziła masę czołgów i śpiewała:
  - Żołnierz jest zawsze zdrowy,
  I gotowy do akcji!
  Następnie Natasza ponownie ścinała wrogów, burząc wieże czołgów.
  Zoya jest bardzo szybką dziewczyną. Tutaj wystrzeliła całą beczkę na nazistów. I wyrwał kilka tysięcy z jednej eksplozji.
  Potem pisnęła:
  - Nie przestawaj, nasze obcasy błyszczą!
  I dziewczyna w koronce bojowej!
  Augustyn w bitwie też nie jest słaby. Więc młócenie nazistów. Jakby wybija się ze snopa łańcuchów.
  I siekający przeciwnicy - śpiewa:
  - Uważaj, przyda się
  Jesienią będzie ciasto!
  Rudowłosy diabeł naprawdę orka w bitwie jak diabeł w tabakierce.
  A oto jak walczy Svetlana. A naziści to od niej dostają.
  A jeśli uderzy, uderzy.
  Z niego wylatują krwawe plamy.
  Swietłana szorstko zauważyła, gdy z jej bosej stopy poleciały metalowe bryzgi, które stopiły czaszki i wieże czołgów:
  - Chwała Rosji, bardzo nawet chwała!
  Czołgi pędzą do przodu...
  Podziały w czerwonych koszulach -
  Pozdrowienia Rosjanie!
  Tutaj dziewczyny podjęły hitlerowców. Więc są cięte i szatkowane. Nie wojownicy, ale tak naprawdę pantery, które zerwały łańcuch.
  Margarita, miażdżąc brązową armię i przecinając czołgi, podniosła:
  Jesteśmy jak byki!
  
  . Pragnienie prawnuk TAMERLANE
  ADNOTACJA
  Lądowanie pięknych dziewczyn z XXI wieku pomaga prawnukowi Tamerlana zachować władzę, a ponadto toruje drogę do ekspansji imperium.
  . ROZDZIAŁ 1
  Po śmierci Tamerlana w 1405 roku jego prawnuk Muhammad Jahangir został ogłoszony jego następcą. Wciąż był chłopcem w wieku około dziewięciu lat i miał regenta. A Alenka stała się prawą ręką Tamerlana, a następnie została jego pierwszą żoną.
  Wiecznie młoda dziewczyna była wiedźmą posiadającą kolosalną moc. I stała się faktycznym władcą imperium wielkiego wodza.
  Alenka to bohaterska dziewczyna, do tej pory związana z prowadzeniem wojny z różnego rodzaju satrapami Tamerlana.
  Oto jej pierwsza poważna bitwa.
  Wróg ma dość dużą armię. Ale Alenka nie jest zawstydzona.
  Tutaj osobiście prowadzi bojowników do ataku. A wraz z nią zespół czarownic, które czczą Wszechmogącego Boga Roda.
  Tutaj Alyonka wymachuje mieczami, prowadzi przyjęcie - młyn i obcina głowy mudżahedinom.
  Wojownik gwiżdże... Wrony mdleją i przebijają szczyty ogolonych wojowników buntowników.
  Alenka rzuciła bumerangiem bosymi palcami, odcinając głowy, bojownikom i śpiewała:
  - jestem wielką sułtanką,
  A w bitwach ataman!
  Anyuta tnie również wrogów. Odcina im głowy swoimi wiedźmimi mieczami.
  A potem bosą stopą, jakby rzucając czymś śmiertelnym.
  I śpiewać:
  - Możemy wszyscy
  Jesteśmy spoko...
  Ostrożnie -
  Jesteśmy boso!
  A potem dziewczyna weźmie i pokaże swój długi język.
  Wtedy splunie na wroga i mrugnie szafirowymi oczami.
  Rudowłosa Alla również walczy. Jej miedziano-czerwone włosy sprawiają, że dziewczyna przypomina pochodnię mistrza olimpijskiego.
  Jej miecze służą do przyjęcia - motyla.
  Potem gołe palce uwodzicielskich nóg rzucają jadowitymi igłami, które przebijają wrogów.
  Allah wziął to i zaśpiewał:
  - Wierzę, że będziemy silniejsi niż wszyscy,
  Złoczyńca zostanie zniszczony na popiół!
  Maria też walczy. Jej miecze są jak ostrza szybkiego helikoptera. Więc wszystko jest bezwzględnie odcięte.
  A goła pięta wyrzuca wybuchową paczkę ze zniszczeniem.
  Wojowniczka Maria śpiewała:
  Zobacz zaćmienie na niebie
  Ten znak dla dziewczyn!
  Olimpiada też walczy. Jej miecze są jak promienie świetlne, wydłużają się. I wytnij wrogów na miejscu.
  Naga pięta dziewczyny rzuciła ciężką bombę, a wojownik zaśpiewał:
  - Jestem silniejszy niż wszyscy na świecie,
  Zróbmy to szybciej!
  A jej szkarłatne sutki były odsłonięte i jak uderzy w nie piorun. I upieczono całą setkę wrogów.
  Wróg został pokonany. I zepsuty całkowicie i bezwarunkowo.
  Jeszcze kilka mniejszych zwycięstw, a reszta satrapów pospiesznie rozpoznała autorytet młodego dziedzica.
  Wygrany w ten sposób Muhammad Jihangir był w stanie wzmocnić swoją władzę nad imperium. Chociaż był władcą czysto formalnie. Jego macocha-prababcia naprawdę rządziła.
  Imperium Timurada było duże. Ale nadal nie kontrolowała całego świata.
  Alenka odbyła swoją pierwszą podróż do Indii - aby uchwycić jej południowe regiony.
  Dziewczyna jak zawsze walczyła osobiście i z czterema przyjaciółmi.
  Alenka zabiła setki ludzi.
  Czasami podczas walki zdejmowała stanik. A rubinowe sutki rzuciły piorunem. Które zostały spalone przez wroga całymi pułkami.
  Jednak inne dziewczyny, zwłaszcza duże igrzyska olimpijskie, mogły oderwać się od szkarłatnych sutków i zwęglić wielu wrogów.
  Więc nikt nie może się oprzeć tym dziewczynom.
  Indie zostały całkowicie podbite w 1408 roku. A imperium zostało wzmocnione.
  Potem nastąpiła kampania przeciwko Egiptowi. I znowu zwycięstwa, porażki przeciwników i zdobycze.
  Alenka gołymi palcami rzuciła specjalnym groszkiem, w którym znajdował się bardzo destrukcyjny materiał wybuchowy.
  I rozdarci wrogowie.
  Ale Alla i Olimpias zabrali go, a emir Egiptu, chwytając go za ręce i stopy gołymi palcami, trywialnie go rozdarł.
  Potem dziewczęta śmiały się na całe gardło i śpiewały:
  - A kogo znajdziemy w bitwie,
  A kogo znajdziemy w bitwie...
  Nie żartujmy z tego!
  Rozerwijmy to!
  Rozbijmy to!
  Po walce dziewczyny zmusiły nielicznych ocalałych mężczyzn do pokłonu i pocałowania ich nagich, stwardniałych, zakrwawionych stóp.
  Więc egipski wezyr ukląkł i ucałował bosą stopę Alenki.
  Dziewczyna chwyciła go za nos palcami gołych nóg. I mocno ściskał.
  Ten, który ryczy...
  Alenka podniosła go nogą i swoją gwałtowną siłą odrzuciła go na odległość pola strzały z długim łukiem.
  Po zdobyciu Egiptu Czyngisydzi poszli dalej ... Po dotarciu i zdobyciu Maroka.
  Alenka jeszcze nie pojechała do Europy. Jej wzrok skierował się na wschód. W rzeczywistości Chiny pozbyły się potęgi Mongołów i tam trzeba było przywrócić im władzę.
  W 1415 roku rozpoczęła się kampania przeciwko Chinom. Mohammed był już całkiem dorosły i sam prowadził kampanię.
  Ale w rzeczywistości Alenka kontrolowała swoją armię. Wydaje się być macochą-prababcią i wieczną dziewczynką. Nie oznacza to jednak, że Alenka nie uprawiała seksu.
  Ona sama wybierała dla siebie najpiękniejszych, muskularnych młodych mężczyzn i kochała się na różne sposoby, a jednocześnie z kilkoma.
  Cóż, wybaczono jej, podobnie jak pozostałym czterem czarownicom. Wszystkich tych pięciu wojowników było niezwyciężonych.
  Tutaj mają do czynienia z ogromną armią Chin.
  Alyonka po raz pierwszy wykonała technikę błyskawicy za pomocą mieczy.
  I poleciało tak wiele głów wojowników Niebiańskiego Imperium.
  Potem Alenka rzuciła gołymi palcami kilka dysków o diamentowych krawędziach i każdy z nich zabił kilkunastu przeciwników.
  Dziewczyna siekała mieczami i śpiewała:
  - Jestem wojownikiem najwyższej klasy,
  I żartobliwie okradnij kasjera!
  Następnie Anyuta wzięła i cięła mieczami, wydając technikę "mątwy", odcięła wielu przeciwników, po czym zaśpiewała:
  - Jestem najfajniejszą dziewczyną
  Będziemy świętować sukces!
  Wtedy budząca grozę wojowniczka pokazała swój język.
  I jak pluje jak słup ognia.
  Tak więc od razu spalono dwustu Chińczyków.
  Rudowłosa Alla była podekscytowana. Odciąła Chińczyków, odcinając im głowy jak brzytwę.
  W tym samym czasie wojownicy gołymi palcami rzucili groszek zagłady ze śmiertelną siłą. I rozdarła wielu przeciwników i ćwierkała, obnażając zęby:
  - Za Wielką Rosję!
  Maria, przeprowadzając sekcje przeciwników i dokonując przyjęcia ważki, odpowiedziała uśmiechem zębów:
  - Za wielką przestrzeń!
  I znowu gołymi palcami rzuciła śmiertelny dar zagłady.
  Olympias również tnie wrogów mieczami. Są jak ostrza wiatraka. I odcięli Chińczykom i odcięli im głowy.
  Olimpias dał całą wiązkę granatów swoim gołym, okrągłym obcasem. I eksplodował, wysyłając cały batalion do innego wymiaru.
  Dziewczyna wzięła go i zaśpiewała:
  - Chwała przestrzeni kosmicznej,
  Dość głupich gadek!
  Potem wszystkie pięć pięknych, silnych i niezwyciężonych czarownic, jak gwizdać. A wrony, całe chmury, dostają zawału serca, spadają oszołomione i przebijają czaszki chińskich żołnierzy.
  Oto fajna rzecz.
  Alenka zaśpiewała:
  - Wojna idzie bardzo fajnie,
  Zwycięstwo odrywamy wynik!
  Dziewczyny oczywiście młócą Chińczyków jak orzechy młotem kowalskim. To właśnie odcinają dziewczyny z terminatorów, nie zapominając o rzucaniu wielkimi, śmiercionośnymi darami śmierci gołymi palcami.
  Tutaj Alenka zdejmuje stanik. Jej szkarłatne sutki były odsłonięte, a jej pełne piersi stały się tak uwodzicielskie.
  A teraz błyskawica wyleci z jej błyszczących cycków. Padnij na Chińczyków z dziką siłą.
  Alenka rzuciła gołymi palcami morderczy dar śmierci, rozerwała na małe kawałki dużą masę przeciwników i ćwierkała:
  - Chwała komunizmowi!
  A potem oderwała rękę chińskiemu generałowi i tak przeleciała obok, i palcem wskazującym przebiła oko innego dostojnika.
  Anyuta dowcipnie oświadczyła, miażdżąc wrogów:
  Jesteśmy fajnymi dziewczynami!
  Odsłoniła też piersi, zdejmując stanik. A potem z malinowych sutków uderzył piorun. I nastąpiło totalne zniszczenie.
  A Chińczycy byli całkowicie zwęgloni i dosłownie wylądowali w głębokiej trumnie. Dokładniej, nie dostaną trumny.
  Dziewczyny zorganizowały dla Chińczyków kolosalną masakrę. Zginęło tak wielu głupich ludzi.
  Anyuta wzięła go i zaśpiewała, obnażając zęby:
  - jestem najsilniejszą kobietą,
  Muszę zostać zgwałcona!
  Alla bierze również udział w bitwach. To taka twarda i krwawa dziewczyna.
  A jej nagie palce rzucały trujące i niszczące igły. To jest rudowłosa terminatorka.
  A potem odsłoniła piersi. A z rubinowego sutka zabierze i wybuchnie z kolosalną niszczycielską siłą. Spłonął cały batalion chińskich żołnierzy.
  A oto Alla, której miedzianoczerwone włosy jak sztandar proletariuszy powiewa na wietrze.
  A dziewczyna wzięła go i zaśpiewała, szczerząc zęby:
  -Naszym największym krajem jest
  Wirus-Szatan zostanie zniszczony!
  Maria walczy też z agresją i zabójczymi zamachami, kładzie wrogów i dosłownie rozwala im głowy.
  A miecze dziewczyny są bardzo ostre jak brzytwy i powodują totalne morderstwo.
  Maria rzuciła gołymi palcami u stóp coś, co przyniosło totalną śmierć i gruchnęło:
  - Za Ojczyznę - naszą wielką Matkę!
  A wojownik wziął i obnażył jej pełne piersi. A jej truskawkowe sutki zostały zabrane i pobite pulsarami o wielkiej, niszczącej mocy.
  I tak wielu wrogów zostało zniszczonych na raz, że w Chinach wiele dzieci zostało osieroconych w sposób trywialny.
  Maria wzięła go i wyszczerzyła zęby, gruchając:
  - jesteśmy za pokojem za przyjaźń,
  Za uśmiechy świata...
  Za serdeczność spotkań!
  Olimpias - ta bohaterska dziewczyna w bitwie jest jak prawdziwa i bardzo, niezwykle agresywna bestia.
  Wzięła i gołą podeszwą rzuciła całą beczkę materiałów wybuchowych. W tym celu dziewczyna musiała nawet upaść na plecy.
  A potem Olimpias obnażyła swoje pełne piersi, które są wielkości arbuzów.
  A wojownik wziął go i, jak cała kaskada pulsarów, zaatakuje wojska Chin. A ilu żółtych żołnierzy zginęło na raz.
  Dziewczyna o byczej sylwetce wzięła go i wysadziła z wielką siłą i energią ognia. Tutaj robi się naprawdę gorąco. A ziemia płonie, jakby na głowy Chińczyków wylał się napalm. A tam dużo się pali... Jeden chiński generał spaliwszy się żywcem, zdążył zapieć.
  I natychmiast zagwizdnęło pięć dziewcząt, a potem nastąpił ogłuszający spadek całej chmury wron, które przebiły głowy Chińczyków.
  Dziewczyny ustawiają się w rzędzie w pięciokącie i rozbiją się z diabelską energią.
  Ale inne dziewczyny również przyłączyły się do walki z Chińczykami. Anastasia Vedmakova pojawiła się w samolocie szturmowym.
  Wzięła go i zaczęła niszczyć gołą, wyrzeźbioną nogą, a wyrzutnią rakiet zniszczyła cały chiński batalion.
  Anastazja zaśpiewała:
  - Jeden dwa trzy cztery pięć -
  Czarownica zaczęła zabijać!
  A wojowniczka ze szkarłatnym sutkiem na piersi nacisnęła przycisk joysticka i rakieta znów leci z fenomenalną prędkością i wyrzucając wielki strumień zniszczenia i śmierci.
  Wzięła go Akulina Orłowa i również odsłoniła piersi. Wzięła go i nacisnęła bosymi palcami na przycisk joysticka.
  A rakieta wystartuje z niezrozumiałą, kosmiczną siłą.
  A teraz z batalionu chińskiego pozostały tylko rogi i nogi.
  Akulina Orłowa wzięła go i pisnęła:
  - Wielka moc Svaroga,
  Zobaczymy moc, moc Boga!
  A wojowniczka nacisnęła na pedał jej nagiej, okrągłej, różowej i bardzo wdzięcznej, zakrzywionej pięty.
  Zniszczył bombę próżniową, wysyłając cały pułk Chińczyków do podziemi.
  Następnie energicznie dodała:
  - Rosja to za dużo, nie życzę sobie,
  Wtedy dostaniesz bardzo fajny raj!
  Mirabela Magnetic jest również bardzo energiczną dziewczyną. A wojownik wziął go i nacisnął przyciski joysticka gołymi palcami. I jak uderza wroga agresywnym skokiem.
  A masa Chińczyków natychmiast wypali się i zamieni się w popiół.
  Mirabela wzięła go i wcisnęła przycisk joysticka z truskawkowym smoczkiem i weźmie, przeleci rakieta.
  I tak wielu wojowników spłonęło naraz i poszło w przenośni do piekła lub nieba, a może nawet do miejsca, gdzie bajki są już fajniejsze niż jakakolwiek ludzka fantazja.
  Mirabela wzięła go i zaśpiewała:
  Nasza moc jest tak wielka
  Zniszczmy całe Chiny...
  Będziemy budować na wieki -
  Na niebie, morzu i na lądzie!
  Wszystkie trzy samoloty szturmowe, jakby pieprzyły chińskie wojska. A rakiety dziewczyn są wyjątkowe, wielokrotnego użytku dzięki silnej magii.
  A tysiące wojowników niebiańskiego imperium idą do przodków.
  A potem Natasza wzięła go i wystrzeliła rakiety z trującymi igłami ze swojego samolotu szturmowego.
  Ci przelecą, a w pewnym momencie wielu przeciwników zostanie zniszczonych bez żadnej ceremonii.
  A najwyższy dygnitarz Chin od pierwszego razu wziął i spłonął w wściekłym i bezlitosnym ogniu.
  Natasza śpiewała z entuzjazmem:
  Jak żyliśmy, walcząc
  I nie boi się śmierci...
  Więc od teraz ty i ja będziemy żyć...
  I na gwiaździstym niebie
  I górska cisza -
  Fala morska i wściekły ogień,
  I w ogniu wściekłym i wściekłym!
  . ROZDZIAŁ 2
  Dziewczyny zmiażdżyły jedną armię Chin. Ale w ich stronę pochyliła się kolejna duża horda Niebiańskiego Imperium.
  Alenka oprócz mieczy robiła także karabiny maszynowe. I zacznijmy bazgrać po chińsku obiema rękami naraz. I całkowicie wytępił armię Imperium Niebieskiego.
  Dziewczyna płonęła.
  W tym samym czasie zdjęła stanik i odsłoniła szkarłatne sutki. Ta dziewczyna jest po prostu niesamowita.
  A z jej przypominających pączki róży cycków wyleciała śmiertelna siła błyskawicy.
  A cały batalion Chińczyków został spalony i zniszczony.
  Alyonka wzięła go i zaśpiewała, obnażając zęby:
  - Rozbijemy wszystkich Chińczyków na kawałki,
  Zniszczenie w naszej potędze mocy!
  Anyuta również gryzmoli wrogów. Jednocześnie posługuje się specjalnymi, domowej roboty karabinami maszynowymi. To tylko totalitarne zniszczenie adwersarzy. I wznosić całe kopce trupów.
  I tak wielu Chińczyków zostało zniszczonych w krótkim czasie.
  Anyuta rzuciła darem unicestwienia gołymi palcami. I rozerwał masę chińskich żołnierzy.
  Potem dziewczyna z jej szkarłatnych sutków, gdy zmierzy się z wojownikami niebiańskiego imperium, lupanet.
  A cały pułk wroga spłonie od razu.
  Następnie Anyuta ćwierka:
  - W naszej wściekłości rozbijamy Chiny,
  Wierzę oczywiście, że wygramy wszystkich!
  Walcząca dziewczyna Alla również walczy z agresywną spontanicznością.
  A jej włosy są tak miedzianoczerwone i płonące jak płomienie ognia Inkwizycji.
  Wojowniczka wzięła go i gołymi palcami rzuciła morderczy prezent śmierci. Podarł dużo Chińczyków.
  Nawet ich głowy obracały się w różnych kierunkach.
  Następnie wojownik z rubinowych sutków zaszarżuje całą linią pulsarów. Zabrali więc i spalili dwa całe pułki Chińczyków.
  Superklasowy wojownik wziął go i zaśpiewał:
  - Pokonamy wrogów, wiem na pewno,
  Nie pozwolimy Chinom przejąć całego świata!
  A rudowłosa dziewczyna wzięła go i zagwizdała przez swoje bardzo piękne nozdrza.
  A nosy całej piątki są bardzo eleganckie.
  A nogi są tak uwodzicielskie i zwinne, i wcale się nie brudzą. Tutejsi wojownicy są wybitni. I mają niepowtarzalny urok oraz oko i atak. Z taką dziewczyną weź pod uwagę, że żadna armia, nawet taka jak chińska, nie będzie się opierać!
  Dziewczyna ze złotymi włosami, Maria, walczy bardzo niebezpiecznie. A jej nagie, rzeźbione nogi rzucają bardzo śmiercionośnymi i destrukcyjnymi rzeczami.
  Ale jeśli działają również sutki truskawkowe. I z nich spadnie błyskawica z kolosalną śmiercionośną siłą.
  I natychmiast zostanie spalony kolejny chiński pułk.
  Maria wzięła go i zaśpiewała, obnażając zęby:
  - Jestem dziewczyną, wiesz, kochanie,
  Piękne pod każdym względem!
  Piękne pod każdym względem!
  Od wszystkich, ze wszystkich stron!
  I będzie też pluć na wroga. A jej ślina zamieniła się w hiperplazmatyczną plamę, rozszerzyła się, przesunęła, a cały batalion chińskich żołnierzy został zniszczony.
  Olimpias, bohaterska dziewczyna o kolosalnej sile fizycznej. A jej nogi są dość duże, opalone, bose, a jednocześnie eleganckie i uwodzicielskie.
  A klatka piersiowa jest jak wymię pełne mleka, jak u najtwardszego i dużego bawoła.
  Jednocześnie sutki są jak pąki maku, tak jasne, soczyste i uwodzicielskie.
  Nic dziwnego, że olimpiada przed walką z pewnością odejdzie na emeryturę z tuzinem silnych, młodych mężczyzn i będzie się z nimi kochać.
  A to daje dodatkową radość i siłę.
  A teraz błyskawice wylatują z jej potężnych, uwodzicielskich, wielkich jak pomidory sutków. A do tego całą kaskadą, jakby była falą tsunami.
  I natychmiast tysiące Chińczyków umierają w straszliwej agonii, jej biologicznej elektryczności.
  Igrzyska olimpijskie zaśpiewały:
  Bez litości, bez litości,
  Bez litości dla wroga!
  Krople, krople -
  Atakuję!
  A wojownik wziął go i pokazał swój długi język, jak bicz nadzorcy.
  I tym językiem rzuciła lizaka, w którym była cząsteczka antymaterii. W rezultacie dwa chińskie pułki naraz zostały doszczętnie spalone, a Imperium Niebieskiemu zadano miażdżący cios.
  Już pięć dziewcząt go wzięło i bez zbędnych ceregieli zagwiżdże. A wrony zaczynają mieć napady padaczkowe. Kręcą się w powietrzu jak bumerangi, pędząc w dół. A ich dzioby cięły czaszki chińskich żołnierzy na śmierć.
  zauważyła Olympias, warcząc jak pantera i obnażając swoje bardzo długie i potężne kły zza ust.
  Jest oczywiście trochę wampirem. Tylko jej kły albo poruszają się, albo, przeciwnie, poruszają się do przodu.
  A głos Olimpii jest bardzo głośny:
  - Na pewno zmiażdżymy wrogów,
  Głos dziewczyny jest czarujący, zniewalający...
  Zajęliśmy się Chinami gruntownie,
  Nie jesteśmy tylko widzami!
  Alenka, musisz powiedzieć dziewczynie, czego potrzebujesz ...
  I ma agresywny charakter prawdziwej kradzieży.
  Alenka wzięła go i ze swoich szkarłatnych sutków wystrzeliła z wściekłą siłą ognistymi, nie znającymi litości pulsarami.
  Każdy z tych ognistych skrzepów zawiera niezwykłą ilość energii. A Chińczycy bardzo dokładnie oberwali rogami.
  Alenka zauważyła dowcipnie:
  - Tam zaczęliśmy regulować populację planety Ziemia!
  Anyuta z malinowego sutka dała błyskawicę Chińczykom. Po tym, jak dostała kulę w płytkę prasową, po prostu się śmiała:
  - Kłamiesz! Nie weźmiesz tego!
  Alenka zgodziła się z dużym zaufaniem:
  - Nie bierz tego!
  Olimpiada wzięła go i gołym, okrągłym obcasem, jak młotem kowalskim, walnęła w szczękę chińskiego generała i zabulgotała:
  - O nowy ZSRR bez caratu i przywództwa!
  Maria zgodziła się, uderzając z truskawkowego sutka bardzo niszczycielskim i śmiertelnym darem śmierci:
  - Tak, król jest za drogi na wyżywienie!
  I mrugnęła do swoich przyjaciół.
  Ale na razie formalnie podbijają Chiny w specjalnych celach.
  Ruda i bardzo piękna dziewczyna Alla wzięła go i zaśpiewała, obnażając swoje bardzo białe i perłowe zęby:
  - W swoim królestwie smok,
  Wszystko żywe i jasne niszczy ...
  Jest tylko jęk,
  Zrzuć łańcuch ludzi śmieci!
  A wojownik wziął go z rubinowego sutka jak błyskawica. I znowu ugasi Chińczyków i zrówna ich w garść popiołu.
  Alla wzięła go i zaśpiewała, obnażając zęby i mrugając:
  - Od złego smoka,
  Rodzaj uratował Ziemię...
  I światło nieba -
  Zostawił ludzi!
  A wojowniczka znów mrugnie do swoich partnerów...
  Cóż, ta piątka rozumie, że Chiny młócą się z ogromnym entuzjazmem.
  Ale tutaj weszła do bitwy - Albina i Alvina. Są bardzo pięknymi dziewczynami i blondynami jednocześnie.
  Latają na samolotach bojowych, takich jak samoloty szturmowe. I wysyłają jeden śmiertelny ładunek po naładowaniu.
  To są dziewczyny - powiedzieć, że super znaczy nic nie mówić.
  I wciskają przyciski joysticka swoimi szkarłatnymi sutkami i wysyłają bardzo miażdżące pociski z kolosalną śmiercionośną mocą.
  A w Chinach dokonuje się tak wiele zniszczeń. Całe grzyby powstają z unicestwienia żołnierzy Imperium Niebieskiego.
  Albina najpierw wystrzeliła bosymi palcami. I wypluł kolosalny, niszczycielski dar unicestwienia.
  A potem przyłożyła rubinowy sutek do piersi. A Chińczykom znowu zrobiło się bardzo ciężko.
  Albina wzięła go i ćwierkała, obnażając zęby i śpiewając:
  Niedługo będziemy w komunizmie
  Powstanie mojego kraju...
  Usuń tylko złodzieja
  I łysa koza!
  Potem dziewczyna wzięła i pokazała swój bardzo długi i zwinny język.
  Z nimi bardzo lubiła lizać pulsujące, jadeitowe pręty. Bardzo jej się to podobało.
  Alvina też nie jest przeciwna służeniu mężczyznom. A przede wszystkim czerpiesz przyjemność, gdy bierzesz pieniądze od mężczyzn. To naprawdę taka przyjemność i rozkosz.
  Alvina wzięła go i zaśpiewała:
  - Zarabiaj pieniądze, zarabiaj pieniądze
  Zapominając o śnie i lenistwie...
  Zarabiaj pieniądze, zarabiaj pieniądze
  Reszta to śmieci!
  I wojownik ponownie nacisnął truskawkowy sutek na przycisk, a dar unicestwienia wybuchł ze śmiertelną siłą, a masa Chińczyków została zniszczona.
  Te dziewczyny są oczywiście niezwykle fajne.
  Albina zwróciła się do swojego partnera:
  - Jesteś fajnym wojownikiem!
  Alvina odpowiedziała logicznie:
  - Tak jak ty!
  A Alvina wysłała kolejny dar unicestwienia za pomocą bosych stóp.
  I ćwierkało:
  - Nadejdą nowe wieki
  Nastąpi zmiana pokoleniowa...
  Ale nikt nigdy
  Nie zapomnij o jasnym celu!
  Dziewczyny ponownie nacisnęły gołymi obcasami na pedały. I znowu zginęły masy Chińczyków.
  To jest naprawdę świetne.
  Ale w bitwie i Anastasia Vedmakova. Jest bardzo aktywna i agresywna na samolotach szturmowych.
  Śpiewa nawet ze śmiechem:
  - Po przeczytaniu dwóch linijek z rewolweru
  pospiesz się i zabij złego...
  Szalejące zło, diabeł piekielny,
  Łysy zaczął eksterminować ludzi!
  A Anastasia Vedmakova wzięła go i mrugnęła do swoich partnerów. Jest bardzo piękną wojowniczką, a także rudowłosą.
  A wszyscy Chińczycy, którzy zostali trafieni jej pociskami, zostali rozerwani na strzępy.
  Ale w bitwie i Akulina Orłowa. Dziewczyna walczy i jest szybka jak kobra.
  A jej samolot szturmowy skacze jak odprysk na falach podczas burzy.
  Akulina miażdży Chińczyków. Uderza je gołymi palcami.
  Podczas gdy dziewczyna śpiewa:
  - Łysy, łysy, łysy,
  Niespokojne przeznaczenie...
  Ale dlaczego, żeby zamknąć łysinę,
  Potrzebujesz kłopotów?
  Potem dziewczyna wystrzeliła ponownie, tym razem używając apetycznego sutka niczym dojrzałej truskawki.
  Mirabela również go wzięła i nacisnęła guziki gołymi palcami. I uderzyła Chińczyków rakietami.
  Zginęło tak wielu wrogów.
  Dziewczyna wzięła go i zaśpiewała, obnażając zęby:
  Szaleje wielka wojna
  Wojna bez powodu...
  Szatan się uwolnił
  A wraz z nim nadeszła śmierć!
  Pilotki bardzo aktywnie biły Chińczyków. I wysłali rakiety palące całe pułki. A także zrzucali bomby z igłami i kulkami, wykazując niezwykłą siłę i pomysłowość. Wojownicy co powiedzieć - klasa!
  Ale w bitwie z Chińczykami i Elżbietą z trzema przyjaciółmi na czołgu. Ich załoga nosiła przydomek - E-4, takie cudowne dziewczyny w nim.
  Oczywiście wojownicy w samych majtkach.
  I opalony i bardzo muskularny.
  Elizabeth nacisnęła guzik nagiej, rzeźbionej stopy. Wysłała pocisk o kolosalnej śmiertelnej sile i gruchnęła:
  - Jestem najsilniejszą dziewczyną na świecie!
  I tak wielu Chińczyków zostało zniszczonych przez ten śmiertelny pocisk.
  To dziewczyny, które uwielbiają zabijać.
  Elena jest również dziewczyną w samych majtkach i blondynką. I ogólnie w tym powozie wszystkie cztery piękności to blondynki. Tylko trochę inne odcienie włosów.
  I oczywiście piękna i cycata.
  Elena nacisnęła szkarłatne sutki na przyciski joysticka. Wystrzelono z artylerii i poleciały pociski.
  Więc nie mają prostego, ale z czterema działami.
  Dziewczyny, muszę przyznać, są bardzo wesołe i po prostu cudowne.
  Elena zaśpiewała, obnażając zęby:
  - Jestem młodą kobietą o imieniu Carlo,
  Nie gram zbyt często, ale jest super!
  Ekaterina również nacisnęła truskawkowe sutki na przycisk joysticka, zareagowała niszczycielską miną lądową i zaćwierkała:
  - Wszystkim klientom z uśmiechem daję diament,
  Chodźmy drogą światła - nie znając błędu!
  Euphrosyne również nie jest chybiony w bitwie. Najpierw nacisnęła przyciski joysticka gołymi palcami u nóg i wysłała śmiercionośny, odłamkowy pocisk odłamkowy.
  A potem wcisnęła rubinowe sutki na guziki i pocięła swoich przeciwników na śmierć. Potem gruchała, posyłając strumienie kul z karabinów maszynowych, i wyszczerzyła zęby, kłami wilczycy:
  - Wilki to najfajniejsze zwierzęta,
  Rozdzieranie wszystkich, nie znając litości!
  I wszystkie cztery dziewczyny wzięły go i krzyknęły:
  - A kogo znajdziemy w bitwie, a kogo w bitwie,
  Rozerwijmy to, rozerwijmy to!
  Rozerwijmy to!
  Rozerwijmy to!
  To dziewczyny, a czołg wystrzeliwuje śmiertelnie niebezpieczne pociski i bazgroły z karabinów maszynowych. Nie sposób oprzeć się takim oszustom. Mają w sobie moc gniewu, płomień namiętności i wiarę w zwycięstwo. A jednocześnie wbijają też swoje brudne, okrągłe obcasy w twarz schwytanym Chińczykom i zmuszają ich do lizania językami.
  Mężczyźni to kochają i jednocześnie nienawidzą. A dziewczyny są po prostu świetne.
  Jednak Chińczycy nie lekceważą tortur. Złapano trzynastoletniego chłopca Ileykę. I zaczęli przesłuchiwać z upodobaniem.
  Chłopiec początkowo milczał. Potem zdarli z niego ubranie i położyli go na haku z rękami związanymi z tyłu. I zaczęli wznosić się wyżej.
  Stawy chłopca skręcały się, a Ileika jęknął. I robiło się coraz wyżej.
  Kat pociągnął chłopca za bose stopy. A on przewrócił się i zawył z rozdzierającego bólu.
  Chińczyk roześmiał się i zaczął wytykać palcami. Podnieśli Ileykę jeszcze wyżej. Lina była już znacznie mocniejsza. Aż do sufitu. Bezradny, nagi chłopak wisiał na wieszaku, drgając bosymi stopami.
  Wtedy lina natychmiast opadła. Ciało chłopca opadło.
  I dopiero na samym piętrze lina znów się rozciągnęła. Rozległ się nieludzki krzyk niesamowitego bólu. Ileika orzeł i drgnął.
  A kaci śmiali się. Nie zadawali nawet pytań, po prostu torturowali dziecko.
  Następnie Chińczycy chwycili chłopca za bose stopy i przycisnęli je. Założyli blok, mocno go zaciskając. Otwory bloku były żelazne i specjalnie wykonane dla dzieci. I mocno naprawione.
  Następnie kaci zaczęli wieszać ciężary na hakach. Wyremontowali chłopca. Wisiał nagi, spocony, z napiętymi mięśniami, z blond głową i twarzą wykrzywioną cierpieniem.
  Przeciągając chłopca, Chińczycy zaczęli go bić batem. Zrobili to z wielką przyjemnością.
  Chłopak ryknął i jęknął... Z jego gardła dobył się świszczący oddech. A kaci wiedzieli tylko, że się śmieją.
  Skóra na plecach chłopca pękała przy pierwszych silnych ciosach. Krew kapała i mieszała się z potem. Chłopak wrzasnął i próbował drgnąć.
  Ale to sprawiło, że było to jeszcze bardziej bolesne.
  I trząsł się ze łkania.
  Wtedy kaci bez zastanowienia zaczęli układać cienkie drewno na opał pod bose stopy Ileyki.
  A dwie kobiety o wąskich oczach wyjęły butelkę oliwy z oliwek. I zaczęli smarować podeszwy chłopca, utwardzone od długiego chodzenia boso.
  Ileyka jęknął:
  "I tak nic nie powiem!"
  Kobiety roześmiały się i klepnęły gołym tyłkiem rękoma.
  Potem skończyli smarować zrogowaciałe, ale odkurzone podeszwy dziecka przed torturą.
  Następnie kat przyniósł pochodnię i rozpalił ogień. Płomień uniósł się i drapieżnik polizał stwardniały, okrągły, dziecinny obcas.
  Ileyka znowu zawył. Ogień boli... Kat włożył pogrzebacz i zaczął się grzać pod bosymi stopami chłopca. Inny oprawca wyjął z kominka rozgrzany do czerwoności żelazny pręt. I zaczął bić młodą Ileykę czerwoną rózgą z upału na jego opalonych, muskularnych plecach.
  Chłopiec odczuwał straszliwy ból. Ale wciąż krzyczał przez swoją siłę:
  - Wow, nie powiem! Och, nie powiem! Ay, mamo, mamo - nie powiem!
  Kaci upiekli nagie podeszwy chłopca i bili go po plecach. Wtedy jeden z nich wyjął z kominka kawałek żelaza. Przyłożył rozgrzany do czerwoności metal do piersi chłopca i uśmiechając się mięsożernie w łamanym rosyjskim, zapytał:
  - Co boli?
  Chłopiec odkrzyknął:
  - Nie powiem!
  Chociaż zapach przypalonego mięsa stał się silniejszy. Inny oprawca podniósł szczypce, których koniec był rozgrzany w kominku.
  I zaczął łamać palce chłopca na bosych stopach. Zaczął od małego palca i odkręcił go z chrupnięciem.
  Ileyka rozpaczliwie krzyczał:
  - Ah-ah-ah-ah! Nie powiem!
  Kat najpierw złamał chłopcu palce prawej bosej stopy, a potem przesunął się w lewą. Był bardzo dużym i silnym dzieckiem. Ale starałem się łamać palce jak najwolniej.
  Kiedy ostatnia chrzęściła, wycieńczony torturą duży palec lewej stopy, Ileyka straciła przytomność od szoku bólowego.
  Natychmiast wylano na niego wiadro lodowatej wody. Chłopiec opamiętał się. I znów zaczęli go bić rozpalonym prętem w plecy.
  Podeszwy również smażono na ogniu. I w tym samym czasie kaci przynieśli dwie pochodnie do już spalonej klatki piersiowej Ileiki.
  Chłopiec krzyczał coś, czego nie mógł rozróżnić słów.
  Dwóch katów również przyniosło mu pod pachami pochodnie. I to też jest tak bolesne i po prostu nieznośne cierpienie.
  Ileyka wył i jęczał, ale nieartykułowane jeszcze można było rozszyfrować:
  - Nie powiem!
  Kat przyniósł pochodnię do nagiego tyłka chłopca, stało się to jeszcze bardziej bolesne. Ale Ileiko i tak krzyknął:
  - Nie powiem!
  Wtedy oprawczyni wzięła w ręce pochodnię, wstała na palcach i odpaliła płomień przez blond włosy chłopca na jego głowie. A jasne blond pasma wzięły się i rozbłysły. Ogień ogarnął głowę Ileiki.
  Kobieta roześmiała się i powiedziała agresywnie:
  - Jestem diabelskim diabłem!
  Głowa dziecka, pogrążona w płomieniach, upadła na bok. Widać było, że ciało przestało drgać.
  Kat ponownie spryskał przygotowane wiadro lodowatej wody.
  Ale spalone dziecko się nie poruszyło.
  Oprawca położyła rękę na pokrytej pęcherzami i sadzawcem piersi chłopca. Trzymała go przez chwilę i bulgotała z irytacją:
  - Odchylił się do tyłu!
  Starszy kat powiedział z irytacją:
  - Przesadziłem! Cóż, żartuj z nim! Ani jednej ofiary!
  Żeby Alenka mogła walczyć z wielką furią, żeby zrozumiała, że ich sprawa była słuszna.
  I tak dziewczyna wyrwała i rzuciła się ze szkarłatnych sutków o bardzo wielkiej sile śmiercionośnym piorunem. Dosłownie spalili Chińczyków, nie dając im ani szansy na przeżycie, ani nawet zadrapania po dziewczynach.
  Wtedy Alenka rzuciła bardzo śmiercionośnym i destrukcyjnym grochem śmierci gołymi palcami.
  I rozdarł cały batalion chińskich żołnierzy.
  Alenka wzięła to i zaśpiewała:
  - Nasza kosmiczna chwała,
  Moc znów będzie w radości!
  Anyuta również wzięła i urządziła przyjęcie ośmiornicy z mieczami. Odetnij wielu chińskich żołnierzy. Odetnij im głowy bez litości.
  Potem gołymi palcami rzuciła śmiercionośnymi igłami. Latające zabiły Chińczyków na śmierć.
  A potem malinowe sutki Anyuty uderzają w jej wrogów destrukcyjnymi i niszczącymi pulsami.
  Anyuta zaśpiewała, obnażając zęby, które błyszczały jak perły:
  - Niedługo na planecie będzie raj,
  Podbijemy nawet Chiny!
  A wojownik wziął to i jak gwiżdże ...
  Wrony rozwinęły turbulencje w mózgu. I spadali jak grad, uderzając w czaszki chińskich żołnierzy.
  Rudowłosa Alla mrugnęła do swojego partnera i oświadczyła, mrugając szmaragdowymi oczami:
  - Święta wojna
  Naszym zwycięstwem będzie...
  Daj śmierć szatanowi
  To nasza rozmowa!
  A dziewczyna o miedziano-rudych włosach rzuci gołymi palcami nóg, z wielką niszczycielską mocą, grochem śmierci. A masa Chińczyków pęknie.
  Potem dziewczyna będzie również szarżować ze swoich rubinowych sutków śmiercionośnymi błyskawicami.
  Ci natychmiast spalili dwa bataliony chińskie.
  Alla wzięła go i zaśpiewała, mrugając do swoich partnerów:
  - Jestem duży
  Dziewczyna z najwyższej półki...
  Dla mnie mężczyzna to tylko szynka,
  Kup wkrótce nowe!
  Maria również mrugnęła do swoich partnerów i ćwierkała:
  - Nikt nas nie zatrzyma
  Dziewczyna zrzuci cały pułk!
  A wojowniczka z gołymi palcami rzuciła bardzo destrukcyjny i destrukcyjny dar zagłady.
  A potem Maria to weźmie i wybije pulsary z sutków truskawkowych. Te przelecą, a dwóch chińskich firm nie ma - pozostały tylko węgle.
  Maria wzięła go i zaśpiewała, wypluwając kleks magoplazmy:
  - W mojej duszy płonie ogień,
  A ogień szaleje w mojej głowie...
  Wrzucę wściekłość w cios
  Wznieś się wyżej - sztandar światła!
  A dziewczyna znowu gwiżdże... Biedne wrony, takie USG jest śmiertelne dla ich uszu.
  Jak wygłupiać się na uszach i kompletna porażka i eksterminacja.
  Dziewczyny mają takie boisko do koszykówki w głowach.
  Dokładniej, nie dziewczyny, ale kruk ...
  Upadają. Uderzanie chińskich głów.
  Maria wzięła go i zaśpiewała, obnażając zęby:
  - upadać na brzuch, na twarz, na twarz, na twarz,
  Otrzymałeś to prawo...
  Przed bosą dziewczyną pokłony,
  W błocie lub błocie to nie ma znaczenia!
  Olimpias, bohaterska dziewczyna wspierała swojego partnera, a także jak pluła. Zza ust dziewczyny wyleciał duży i rosnący kleks magicznej plazmy. Upadł i pochłonął cały pułk Niebiańskiego Imperium.
  Potem dziewczyna-bohaterka wzięła i rzuciła nogami bosymi palcami, dar miażdżącej i palącej zagłady.
  Eksplodował jak mała bomba atomowa. I inny chiński pułk został zwęglony. Nie pozostały nawet kości tysięcy wojowników Niebiańskiego Imperium.
  Olympias zauważyła, obnażając swoje bardzo potężne kły, jak u tygrysa szablozębnego:
  - Ale wciąż silniejszy ode mnie,
  Nie ma nikogo na świecie, nie ma nikogo na świecie!
  Potem jej piersi wydawały się wydzielać dar kolosalnej, zabójczej mocy z sutków wielkości dobrego pomidora.
  Potem Igrzyska Olimpijskie, jak się rozda:
  - A kobieta bierze go na raz, za gardło w tym samym czasie!
  A potem cała piątka dziewczyn wzięła to i zagwizdała od razu ... A kruk będzie tak ogłuszony, że dosłownie wspią się na ich czoła na własne oczy. I tarzać się w prawdziwych trumnach.
  Olimpias, obnażając zęby i rycząc jak hipopotam, oświadczyła:
  - nie ma miejsca na słabości,
  Nie ma miejsca dla słabych!
  A tu znowu dziewczyny jak gwiżdżą... A wrony padają, a chińskie czaszki przebijają się dokładnie...
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova - te wieczne dzieci znów walczą i demonstrują swoją fenomenalną waleczność.
  Oto chłopiec Oleg, wziął i trzymał swoje miecze, co natychmiast wydłużyło przyjęcie machaona.
  I masa Chińczyków została odcięta.
  Potem chłopiec rzucił palcami swoich nagich, dziecinnych nóg specjalny ostry dysk... Przeleciał po stycznej i odciął głowy stu Chińczykom.
  Nieśmiertelny dzieciak wziął go i radośnie zaśpiewał:
  - Jestem świetną osobą
  Albo po prostu anioł...
  Po prostu wygrywam wszystkich
  W zaciętej walce!
  Margarita Korszunowa również ściąła Chińczyków, nie dając im żadnych szans ani najmniejszej litości.
  Wojownik ekstraklasowy zaatakował wroga mieczami jak podmuchem wybuchu. I w przenośni odetnij im głowy.
  I wezmą i toczą się jak główki kapusty.
  A wtedy dziewczyna z gołymi palcami rzuci groszek o kolosalnej niszczącej sile. I wielu Chińczyków od razu wybuchnie.
  Następnie śpiewa:
  - W świecie kosmicznej siły,
  Bądźmy silniejsi niż smok...
  W imię wielkiej Rosji,
  Łysy złoczyńca zginie!
  Potem chłopak i dziewczyna natychmiast nadęli policzki i odetchnęli. I rozległ się bardzo ogłuszający gwizd.
  Wrony zostały uderzone strumieniem uderzeniowym i wpadły w nokaut. I spadły jak grad jak grad na ogolone głowy Chińczyków. Upadli i zginęli bez żadnej alternatywy.
  A wojownicy niebiańskiego imperium zginęli wiele tysięcy.
  Oleg i Margarita powiedzieli zgodnie:
  - Świat powinien nas szanować i bać się,
  Wyczyny żołnierzy nie liczą się ...
  Rosjanie zawsze potrafili walczyć,
  Będzie bardzo ostra strzała!
  . ROZDZIAŁ 3
  Dziewczyny wyczarowały dla siebie specjalną instalację - miotacz ognia z dwunastoma lufami. Trzeba powiedzieć - bardzo poważnie. A potem Alyonka nacisnęła guzik szkarłatnym sutkiem.
  I zadziałało, strumienie ognia spłynęły na Chińczyków. To bardzo przejmujący i zabójczy występ.
  A wojownicy niebiańskiego imperium płoną, jakby byli świecami na choince.
  Alenka wzięła to i zaśpiewała:
  - Moje wielkie cześć,
  I najjaśniejszy bukiet!
  Zerżnąłem Chińczyka, naciskając malinowy sutek w klatce piersiowej i Anyutę. Jest dziewczyną najwyższej kultury i klasy.
  A jeśli zaśpiewa, zmiażdży go.
  A Chińczycy nie mają całego batalionu - spalili się na popiół.
  Taka jest dziewczyna - niesamowicie fajna.
  Ale rudowłosa Alla jest jeszcze fajniejsza. A jej rubinowy sutek z wielką siłą i energią naciska na przyciski.
  I tutaj to działa.
  I tak naprawdę wszystko spala na ziemię...
  Alla widząc, jak Chińczycy płonęli i umierali, śpiewała:
  - Jestem najsilniejszą dziewczyną na świecie,
  I podbił wszystkie aspekty eteru!
  A jej bosa pięta wyrzuciła niszczycielski śmiertelny ruch. Oto dziewczyna - super!
  Allah powiedział ze śmiechem:
  - Moja fenomenalna moc...
  Maria wystrzeliła, naciskając przycisk truskawkowym sutkiem i logicznie sprzeciwiła się, obnażając zęby:
  - Nie twój, ale nasz!
  A wojownicy przyjmą to i będą się śmiać z trudem. A potem oboje biorą i gwiżdżą.
  Wrony zostały uderzone falą ultradźwiękową w ich mózgi. Zdezorientowali się.
  A pierzaste piękności zaczęły spadać i przebijać głowy chińskich wojowników.
  Te dziewczyny są po prostu niesamowite!
  Olimpiada jest bardzo agresywna. Ona też przyciśnie swój duży, jak pomarańczowy sutek na guziku. I jak wyplunie morderczą kaskadę śmierci i zniszczenia.
  I tak wielu Chińczyków naraz zabrało i spaliło. Były całkowicie zwęglone.
  Olimpias wzięła i zaśpiewała:
  - Jestem najsilniejszą dziewczyną na świecie,
  Z łatwością potrafię złamać adwersarzy...
  Płyniemy strumieniami ciągłego eteru,
  Junta nie zdoła złamać smoka!
  A wojownicy z sutków piersi, jak rzucają się taką zabójczą błyskawicą, co jest po prostu przerażeniem.
  Stosunkowo spalić chińskie bataliony. Oto dziewczyny. A ich bose palce u stóp rzucają prezenty anihilacji ze straszliwą siłą.
  Igrzyska olimpijskie wzięły i gwizdały ...
  A jej gwizdek natychmiast powalił na ziemię wiele tysięcy wron, bijąc Chińczyków na śmierć.
  Oczywiście wojownicy są zachwyceni. I śmieją się.
  Wszystkie pięć piękności jest tak wojowniczych i dowcipnych.
  Tutaj znowu Albin i Alvin atakują z powietrza, na samolotach bojowych. I jak wyślą rakiety o kolosalnej niszczącej mocy, które wysadzają i rozrywają wszystko.
  Albina wzięła go i zaśpiewała, naciskając spust szkarłatnym sutkiem:
  - Jestem największą bohaterką na świecie!
  Alvina również zadźwięczała, przyciskając rubinowy sutek do piersi, i świergotała, obnażając zęby:
  - Nie, jesteśmy najbardziej bohaterkami świata!
  A dziewczyny śpiewały unisono:
  Ja, ty, on, ona - razem cały kraj,
  Razem przyjazna rodzina
  W słowie my
  Sto tysięcy mnie!
  A dziewczyny jak się śmiać i gołe obcasy na dźwigniach.
  I bomby leciały na Chińczyków. Oczywiście Niebiańskie Imperium nie ma tyle szczęścia, by radzić sobie z dziewczynami, które walczą tylko w majtkach.
  Anastasia Vedmakova jest również na niebie. I ta dziewczyna, która ma już ponad sto lat, ale się nie starzeje, bo jest czarownicą.
  A wojownik z rubinowym sutkiem naciśnie przycisk. I natychmiast pociski bojowe polecą do celu.
  I cały chiński pułk, całkowicie zniszczony.
  Anastasia Vedmakova zauważyła, przesuwając krawędzią dłoni po gardle:
  - Jest wielka czystka!
  Akulina Orłowa chętnie się z tym zgodziła, również okładając wroga pięściami i obnażając zęby bielsze niż pierwszy śnieg:
  - Teren jest szeroki!
  A dziewczyna ponownie naciśnie truskawkowy sutek swojej piersi na przycisk joysticka i wyśle śmiercionośną rakietę.
  Mirabela Magnetic wzięła i uderzyła wroga gołymi palcami. A śmiertelna rakieta uderzy Chińczyków. I nastąpiło całkowite zniszczenie i śmierć.
  To jest Mirabela - po prostu super. A dziewczyna jest jak klepnięcie wroga truskawkowym sutkiem.
  Dziewczyny wzięły go i zaśpiewały, tupiąc gołymi, okrągłymi obcasami:
  - Z łatwością wykasujemy wszystkich,
  O potęgę sowietów...
  I zniszczymy was wszystkich
  Do tej piosenki!
  Wojownicy tak niszczą wroga swoimi rakietami. I to naprawdę bardzo zabójcze.
  Oto dziewczyny z gołymi, rzeźbionymi nogami.
  Anastasia Vedmakova, miażdżąc wroga, gruchała:
  - Czaszka podskakuje nocą błyszcząc,
  Chce doprowadzić dziewczynę do szaleństwa...
  I połykając niewinne ofiary wężem,
  To tylko kłopot!
  Akulina Orłowa uderzyła wroga rubinowym sutkiem piersiowym. Uderzyła wroga na śmierć, nie dając mu najmniejszych szans i spaliła cały batalion Chińczyków.
  Potem Akulina wzięła go i zaśpiewała:
  - Dziewczyna jest tutaj, dziewczyna jest tam,
  Życie to kompletne kłamstwo!
  A wojownik wysłał zabójczy dar unicestwienia na wroga swoim okrągłym obcasem.
  Potem zaświergotała:
  - Zniszczę wszystkich Chińczyków, pokażę twarz mojej dziewczynie!
  Oto dziewczyny - bose i piękne iz uwodzicielskimi, bardzo wyrzeźbionymi nogami.
  Anastasia Vedmakova zrzuciła małą bombę, zniszczyła swoich przeciwników i zaćwierkała:
  - Chwała naszej wielkiej Ojczyźnie!
  Oto Alice i Angelica w walce. Pobili Chińczyków karabinami snajperskimi. Ogólnie dziewczyny są cudowne.
  Alice wystrzeliła, przebiła pięciu Chińczyków naraz i gruchnęła:
  - W bezmiarze wspaniałej ojczyzny,
  Zahartowany w bitwach i pracy...
  Skomponowaliśmy radosną piosenkę
  O wielki przyjacielu i przywódco!
  A wojowniczka rzuciła gołymi palcami, śmiertelny dar śmierci. I rozerwał wielu przeciwników.
  Angelica miażdżyła również wrogów. Przebiła czterech wrogów jednym strzałem i krzyknęła:
  - Z pewnością pokonamy wszystkich i będzie komunizm!
  A wojowniczka ponownie rzuciła zabójczym darem zagłady bosymi palcami. I tak wielu Chińczyków zostało zniszczonych na raz.
  Było po prostu świetnie.
  Obie dziewczyny są bardzo piękne. Alice jest blondynką, a Angelica rudą. Generalnie są po prostu świetne.
  I strzelają do wrogów w gęstwinie hordy.
  Alicja wzięła to i zaśpiewała:
  - koło słoneczne,
  Niebo dookoła...
  To rysunek dziewczyny!
  A wojowniczka wzięła go gołą piętą i rzuciła wybuchową paczkę węgla. Co zabrało wielu chińskich myśliwców i rozdarło.
  Angelica zauważyła ze śmiechem i wyszczerzyła zęby, które miała jak wielkie perły:
  - Jest po prostu super!
  A także gołe palce rudowłosej dziewczyny wystrzelą wybuchowe torby z agresywną mieszanką zniszczenia.
  Oto dziewczyny - wybitne akrobacje. Pokazują swoją największą i najbardziej agresywną klasę.
  Alicja wzięła go i zaćwierkała, obnażając zęby:
  Narysowałem na kartce papieru
  Koło podpisywania na tablicy!
  I znowu jej naga, pełna gracji stopa rzuca czymś ze śmiertelną siłą.
  I masa zniszczenia - zabijanie Chińczyków.
  Angelica zagruchała z przymrużeniem oka.
  - To wszystko będzie tak - zachwycające!
  A jej nagi, okrągły, różowy obcas przybity jak gwóźdź...
  Wojownicy oczywiście nie pozwalają Chińczykom przytłoczyć ich falą. I wszyscy czołgają się.
  Liczba wojowników niebiańskiego imperium jest ogromna. I wszystkie są gałązką i gałązką, a ja atakuję z największą pasją.
  Angelica klasnęła w dłonie i zaśpiewała:
  - Wielkość Rosjanina rozpoznaje planetę,
  Uderzeniem miecza zmiażdżył faszyzm...
  W wierszach dziewcząt śpiewa się zwycięstwo,
  I wierzę, że zbudują komunizm!
  A wojownik weźmie to i splunie... I plama magicznej plazmy natychmiast urosła i pokryła Chińczyków.
  Ujmijmy to w ten sposób - dziewczyny są tym, czego potrzebujesz.
  Alenka strzela do Chińczyków z karabinów maszynowych. Potem tnie je mieczami...
  I kiedy karabin maszynowy pojawił się w jej rękach jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. I zniszczmy wrogów.
  Więc Alenka skosiła Chińczyków, nie dając im najmniejszej litości.
  A dziewczyna gołymi palcami rzuciła morderczy dar śmierci i rozproszyła wojowników niebiańskiego imperium.
  Potem zaśpiewała:
  - Jestem najsilniejszą dziewczyną na świecie,
  Fajny mistrz ziemskiego eteru!
  Anyuta to potwierdziła:
  - Tak, fajny mistrzu!
  A ona wzięła stopy gołymi palcami u nóg i rzuciła morderczy dar śmierci, i położyła tylu Chińczyków na raz.
  Oto taka dziewczyna.
  A także ze szkarłatnych sutków, jak będzie ładować błyskawicę. A wojownicy niebiańskiego imperium toczą się jak snopy siana.
  Anyuta wzięła go i zaśpiewała:
  - Chwała epoce carów rosyjskich,
  Wrogowie ludzie się łamią!
  Tak pracują dziewczyny. A Alla jest z nimi rudowłosą pięknością. A z rubinowych sutków piorunowych poddaje się remontowi. I przynosi całkowitą śmierć.
  Allah śpiewał z uśmiechem:
  Nie łam skrzydeł tej dziarskiej dziewczyny,
  Nie ma we mnie litości i nie od niechcenia...
  nie lubię przemocy i impotencji,
  Szkoda tylko ukrzyżowanego Chrystusa!
  Jest taką wojowniczą i agresywną wojowniczką pełną energii.
  Maria też naładuje pulsar z sutków truskawkowych. Spali masę chińskich bojowników i gruchnie:
  - To moja kosmiczna moc!
  A jej oczy błyszczą błyskawicami.
  A bose stopy rzucą dar zagłady. Te dziewczyny to najwyższa klasa.
  Igrzyska olimpijskie wydłubały wroga. W tym samym czasie używała również ognistych pulsarów z jej dużych sutków.
  Bohaterka pracowała z dużym przyspieszeniem. Nie dała nikomu najmniejszej szansy.
  A wojowniczka rzucała gołymi palcami bardzo niszczycielskie dary śmierci.
  A kiedy śpiewała:
  - Ojczyzna i armia to dwa filary,
  Na którym stoi planeta...
  Będziemy chronić nasze piersi, jesteśmy Twoim krajem,
  Twoja armia jest śpiewana przez wszystkich ludzi!
  Po raz kolejny jej pomidorowe sutki dają dar kolosalnej, zabójczej mocy.
  Elżbieta z czołgu też strzela. Strzela, przyciskając szkarłatne sutki do guzików i piszczy:
  - Nie jestem silniejszy, rozerwę wszystkich na kawałki!
  I mruga do swoich partnerów.
  Elena zgodziła się z tym, naciskając guzik szkarłatnym sutkiem i pociskiem wypluwającym z lufy, rozdzierając Chińczyka:
  - Za naszą ojczyznę komunizmu!
  A wojowniczka mrugnęła swoimi szafirowymi oczami.
  Catherine zauważyła, wysyłając swoim przeciwnikom zabójcze prezenty prawdziwej śmierci:
  - Komunizm to nauka!
  Ponownie nacisnęła guzik rubinowym sutkiem.
  Euphrosyne deklarowała walcząc z wielkim uporem z wrogiem i używając sutków truskawkowych:
  - Nasza wiara w świetlaną przyszłość nie zaprzecza chwalebnej przeszłości naszego imperium!
  Elżbieta chętnie się na to zgodziła:
  - Jak wychwalali króla, tak my będziemy chwalić!
  A wojownik pokazał długi język.
  Ekaterina zauważyła, strzelając w tym przypadku, naciskając przycisk joysticka gołymi palcami:
  - A z brzegów Chudsky,
  Do lodowatej Kołymy,
  Wszystko to jest naszą Ziemią,
  To wszystko to my!
  Euphrosinia miotała się, ponownie używając sutka truskawkowego i gruchała, mrugając:
  - Moja wielka moc
  Zmiażdżę krokodyla!
  A dziewczyny atakują. Wśród nich są Natasha i Zoya.
  Tutaj dziewczyny wzięły z haubicy zarzut o tak niszczycielski dar śmierci.
  Natasza wzięła to i zaśpiewała:
  - Latają bomby i rakiety,
  Największy PR...
  W pieśniach ludu śpiewają,
  Uderzył straszliwy cios!
  Zoya agresywnie stwierdziła:
  - Potężny cios - dobrze!
  Wzięła go i przycisnęła bosymi palcami do guzików. To wszystko są bojowe piękności.
  Oleg Rybaczenko na ścianie. Nieśmiertelny chłopiec, wyglądający na około dwanaście lat, rzuca igłami bosymi palcami. I uderza nacierających Chińczyków. Tuzin na raz.
  Rzuca igłami i Margaritą gołymi palcami. Dziewczyna niszczy przeciwników i piszczy:
  - Moja wielka siła!
  I dzielnie walczy.
  Natasha również rzuca potężnym bumerangiem bosymi palcami. Jak miażdżyć przeciwników i piszczeć:
  - W imię wielkiej chwały!
  Następnie Zoya tnie Chińczyków mieczami, a jednocześnie rzuca bosymi stopami igły z trucizną. I śpiewa sobie:
  - W bezmiarze Rosji,
  Możemy uratować każdego!
  I znowu miecze spadają na przeciwników. A jeśli siekają, to bez litości.
  Ale kiedy Aurora zaczęła niszczyć i rzucać bumerangami bosymi palcami, to jest to całkowite zniszczenie. A zabici Chińczycy padają pod ciosami czerwonego diabła.
  A dziewczyna ryczy:
  - Zmiażdżę i rozerwę wszystko!
  I jak on weźmie i przetnie obydwoma mieczami!
  A z jej nagiej pięty leci ostry i przeszywający dysk. Jest to na ogół dziewczyna totalnej śmierci.
  A oto Svetlana w decydującej bitwie. Jak dręczmy Chińczyków i pokrójmy je na małe kawałki mieczami.
  Dziewczyna przewinęła motyla, a siedmiu wojowników Niebiańskiego Imperium zostało posiekanych na śmierć.
  A potem ostre, trujące igły wylatują z bosych stóp. I zadziwić Chińczyków.
  Oleg Rybachenko walczy z żółtymi wojownikami. Jego miecze migoczą jak śmigło.
  Chłopiec śpiewa z zapałem:
  - Będę najsilniejszym mistrzem świata,
  Pokonamy Amerykę, Chiny!
  I znowu chłopiec rzuca ostre gry gołymi palcami dziecięcych nóg. I dwa tuziny zabitych Chińczyków padają na raz.
  Oto taka bitwa. W prawdziwej historii carska Rosja z czasów przedPiotrowych utraciła część swojego terytorium. Ale tutaj rosyjscy rycerze walczą i nie zamierzają się poddać.
  Oleg Rybachenko walczy i śpiewa:
  - Ale jesteśmy rycerzami pełnymi rosyjskiego ducha,
  Kaci nigdy nie usłyszą naszego stłumionego jęku!
  I znowu chłopiec rzuca bardzo ostrymi i mocną trucizną, gotowaną przez czarownice, bardzo cienkimi igłami!
  Obok niego jest dziewczyna Margarita. A także jej nogi rzucają takimi śmiercionośnymi igłami. A ręce pocięły atakującego Chińczyka. Wojownik niszczy przeciwników i śpiewa:
  - Jestem taki fajny, jak demon wszystkich krajów...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Władca wszystkich krajów!
  Natasza również ogranicza Chińczyków i śpiewa:
  - O świcie wieczornym nie damy szatanowi wygrać!
  A śmiercionośne igły również wylatują z jej bosych stóp.
  Następnie Zoya niszczy wrogów. I wydaje się, że z tej dziewczyny emanują wibracje kolosalnej energii.
  A bumerangi i ostre igły lecą spod bosych stóp piękności.
  Wojownicy piszczą:
  - Jestem wielkim marzeniem boso i piękna!
  I znowu rzuci w swoich przeciwników czymś niezwykle zabójczym.
  Ale kiedy Aurora prowadzi młyn i wycina Chińczyków, to jest szczyt unicestwienia.
  A potem ruda będzie rzucać gołymi palcami u stóp. A martwi żółci wojownicy padają.
  Ale kiedy Svetlana lupanet. A jednocześnie z gołych nóg wylatuje cała masa igieł, które wszystko przebijają i zabijają.
  A wojownicy piszczą:
  - Więc tak, więc - zdobądź faszystę w grosze!
  A jej bose stopy znów zostaną śmiertelnie rzucone w Chińczyków.
  Natasza, siekając żółtych wojowników mieczami, zauważyła:
  - Z nazistami było zarówno łatwiej, jak i trudniej!
  Swietłana po minięciu młyna zauważyła:
  - A z nami dziewczynami zawsze jest łatwo!
  Aurora odtworzyła odbiór wentylatora i chrząknęła:
  - Wcale się ze mną nie znudzisz!
  A z jej bosych stóp wylatuje śmiertelne żądło.
  A Zoya weźmie to i zapiszczy:
  - Nie jesteśmy karaluchami, jesteśmy dziewczynami - wielkiej chwały!
  I znowu coś wyleci z jej bosych stóp i uderzy we wroga.
  Dziewczyny wzięły sobie pracę do serca.
  Twierdza ta jest prawie jedyną rosyjską twierdzą w okolicy. W budowie jest jeszcze kilka miast. Dobrze, że Chińczycy nie wysunęli głowy nad Amur. Ale Rosja w prawdziwej historii straciła kawałek swojego terytorium. Bardzo agresywna dynastia u władzy w Chinach. Jednak dziewczyny są w stanie zmusić pułki Lucyfera do ucieczki.
  Oleg Rybachenko tnie Chińczyków. A gdy chłopiec śpiewa:
  - Najwyższą klasą będzie...
  A potem bumerang rzucony bosą stopą chłopca leci i krzyczy:
  - Jeżozwierz pokroi wszystkich!
  Margarita rzuciła również na wroga morderstwo. Zmiażdżyła go na kawałki i pisnęła:
  - Jestem boso marzeniem i wielką pięknością!
  A jej stopa będzie rzucać dzikimi dyskami.
  Następna w bitwie jest Natasza. A także rzuca we wroga tym, co dzieli przeciwników.
  I robi to bardzo sprytnie.
  A jej bose stopy rzucają zwykłymi, śmiercionośnymi igłami.
  Następnie Zoya w walce. A także rzuca we wroga wszelkiego rodzaju swastykami i bumerangami.
  I kosi wroga.
  Następnie, jak mija:
  - Chwała dobremu królowi!
  Ale w bitwie i Aurorze. Niszczy również wrogów z Chin. A jeśli rzuci, rzuci się ze śmiertelną siłą.
  A śpiewając:
  - Tak, w imię rosyjskiej ziemi!
  A także śmiertelne ładunki wylatują z jej bosych stóp.
  Swietłana również nie zawodzi wroga. A z jej bosych stóp wylatuje coś, co przynosi oczywistą śmierć.
  A wojownik śpiewa:
  - Nigdy się nie poddamy! Kłopoty nie przyjdą do Rosji!
  I znowu Chińczycy będą ranni. A on weźmie to bez ceremonii i posieka.
  Sześciu wojowników i wojowników mocno uderzyło. I tnie wroga i rzuca bosymi stopami.
  Oleg Rybachenko, ścinający Chińczyków, śpiewał:
  - Gwiezdny myśliwiec, twój róg dmucha na próżno -
  Twoja ziemia jest daleko w wątpliwej chwale...
  Płomień bitwy drży między wierszami -
  W jednostronnej grze bez reguł!
  I kolejny bumerang leci bosymi stopami chłopca, które podrzynają gardła kilkunastu Chińczykom.
  Chłopiec, jak widzimy, jest wojownikiem.
  A Margarita też jest w bitwie. I tak pracują jej bose stopy. Bez wątpienia eksterminuje wrogów niezwykle fajnie.
  A jej miecze są jak kaci.
  Wojownik piszczy:
  - Niech będzie chwała!
  Natasza również strzela bosymi stopami i rzuca śmiercionośne. A jednocześnie aktywnie tnie mieczami.
  Sygnały dźwiękowe w tym samym czasie:
  - Moja świta to załoga państwowa!
  Następna w walce jest Zoya. Również diabeł najwyższego stopnia zagłady. Jak trzymać motyla za pomocą mieczy. A potem będzie brał i rzucał bosymi stopami elementy uderzające.
  Po czym przechodzi:
  - Armia się raduje - naciera!
  I cała linia skośnych chińskich upadków.
  Dziewczyna śpiewa sobie:
  - Zoya uwielbia zabijać! Ach, ta Zoja!
  A oto Aurora w szybkiej ofensywie. Czy raczej agresywna obrona. I przy pomocy bosych stóp wybija wrogów.
  A jednocześnie piszczy. A kiedy jej szable przejdą jak ostrza kultywatora, trzy tuziny Chińczyków zostaną rozerwane na strzępy!
  A Aurora piszczy:
  - Harmonijne akordy, flaga Rosji jest bardzo dumna!
  A teraz jej bosa pięta zmieści się w podbródku chińskiemu generałowi. On weźmie i upadnie.
  Zoya jest agresywna w walce. Tnie swoich wrogów i piszczy:
  - Będziemy wątpić i zabijać wszystkich!
  A z bosych stóp latają takie sztylety.
  Swietłana też nikogo nie zawodzi. I niszczy wrogów, jak kosa tnie trawę. Chińczycy zawodzą.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Szalona Igła! Wyjdź z podwórka!
  
  BOKS I FAJNA POLITYKA PIERŚCIENIA
  Siergiej Lachowicz wygrał pojedynek bokserski z Sherronem de Beers. Uderzył go w okulary i nie przegapił nokautującego ciosu.
  I zrobił swoją pierwszą obronę tytułu.
  Doprowadziło to do pewnych zmian w ogólnym harmonogramie bitew. Zamiast obowiązkowej obrony przed Czagajewem, Nikołaj Wałujew i Siergiej Lachowicz postanowili najpierw walczyć o zjednoczenie tytułów wagi ciężkiej.
  Ta walka byłaby naprawdę interesująca. Siergiej Lachowicz ma tylko jedną porażkę, Nikołaj Wałujew ma czterdzieści sześć zwycięstw z rzędu. I jest zdecydowanym faworytem.
  A fundusz nagród za tę walkę dla obu bokserów to rekordowe dziesięć milionów dolarów dla dwóch.
  Walka odbyła się w USA... Niestety, publiczność była zawiedziona. Siergiej Lachowicz kontuzjował prawą rękę i przegrał wszystkie dwanaście rund na punkty. Ale Nikołaj Wałujew też nie świecił. I nie mógł wysłać przeciwnika ani do nokautu, ani nawet do nokautu.
  Ale zjednoczył tytuły i udało mu się wygrać czterdzieste siódme zwycięstwo z rzędu.
  Walka z Chagaevem została przełożona. Następnie Chagaev rozwinął stan zapalny i Valuev stoczył walkę z innym, niezbyt znanym przeciwnikiem. I niezbyt przekonująco pokonał go na punkty. A potem walka z sułtanem Ibragimovem. Walka okazała się bardzo zacięta. Wielu nawet wierzyło, że wygrał go sułtan Ibragimow. Odrębną decyzją sędziowie jednak dali zwycięstwo Wałujewowi. I zremisował z Rockym Marchialim w liczbie zwycięstw z rzędu - czterdzieści dziewięć.
  Potem obowiązkowa obrona przed Ruslanem Chagaevem... Ale znowu walka upadła. I znowu Ruslan Chagaev z kontuzją i wypadł z gry.
  Rosyjski gigant stoczył swoją walkę w pięćdziesiątą rocznicę (o ile oczywiście nie liczyć, że jedna walka Wałujewa została uznana za nieważną!) przeciwko Ruizowi. To był rewanż. W pierwszym Wałujew nie wygrał przekonująco podzieloną decyzją. A potem druga walka-rewanż.
  Wielu uważało, że Nikołaj Wałujew poprawi swój wynik. A co by było fajnie... Ale znowu rosyjski gigant nie wygląda najlepiej i wygrywa bardzo kontrowersyjne zwycięstwo na punkty i znowu osobną decyzją sędziów.
  Potem kolejna walka z Holyfieldem. Ten wojownik to prawdziwa legenda. Ale ma już czterdzieści sześć lat i nikt nie wierzy w jego szanse. A Nikołaj Wałujew ma pięćdziesiąt zwycięstw z rzędu i ani jednej porażki. Pobił rekord Rocky'ego Marchiali i posiada dwa pasy mistrzowskie wagi ciężkiej.
  Znowu walka... I znowu Nikołaj Wałujew ledwo wymusił zwycięstwo na punkty.
  A także odrębną decyzją sędziów. Ale poprawił swój rekord, pięćdziesiąt jeden zwycięstw z rzędu! Zgodzisz się, że to jest bardzo fajne.
  I tu też jest dobrowolna obrona przed Davidem Haye. Nikołaj Wałujew nie poniósł ani jednej porażki od 1993 roku. Tutaj znowu jest w bitwie ...
  Znowu pojedynek, w którym Nikołaj młot nie świeci i jest gorszy od wroga pod względem szybkości.
  Ale świetnie się trzyma. Wykazuje odporność. W rezultacie sędziowie ponownie przyznają zwycięstwo Nikołajowi Wałujewowi, odrębne decyzje. I oczywiście bardzo kontrowersyjne...
  Ale zapis Rocky'ego Marchila został zaktualizowany. Pięćdziesiąt dwa zwycięstwa z rzędu.
  A planowany jest nowy przeciwnik: Vitali Kliczko, który w walce zjednoczeniowej chce zdobyć dwa pasy naraz.
  Ale negocjacje wkrótce utknęły w martwym punkcie. Witalij Kliczko walczył z Sosnowskim.
  A Nikołaj Wałujew walczył z Morekiem, mocnym bokserem, ale wielokrotnie pokonywanym.
  I to zwycięstwo Nikołaja Wałujewa, już pięćdziesiątego trzeciego z rzędu, okazało się nieprzekonujące i znowu bez powalenia i na punkty, odrębną decyzją sędziów.
  Jednak zapis został zaktualizowany. A Nikołaj Wałujew nie zaznał porażki od szesnastu lat - rekord w wadze ciężkiej. I pięćdziesiąt trzy zwycięstwa z rzędu - rekord wśród wszystkich kategorii wagowych.
  I nie doszło do walki z Witalijem Kliczko i zjednoczenia tytułów.
  Nikołaj Wałujew znalazł w głowie łagodny guz i został zmuszony do zakończenia kariery bokserskiej.
  David Haye i Wladimir Klitschko walczyli o jego pasy. I Kliczko Jr wygrał.
  Ale Mikołaj II jako bokser, który formalnie pobił rekord Rocky'ego Marchiali, ma dwa pasy i nigdy nie został pobity, był już w znacznej chwale.
  I zamiast Jednej Rosji Nikołaj Wałujew postanowił stworzyć własną partię. Nazwał to "Wielkim Skokiem". I udało mu się sensacyjnie dostać się do Dumy Państwowej w 2011 roku. A potem wziął udział w wyborach prezydenckich w 2012 roku. I znowu sensacja, drugie miejsce i wyjście do drugiej rundy z Władimirem Putinem.
  Kurczę! Nikołaj Wałujew stał się nową, jasną, polityczną gwiazdą. Ludzie mieli dość starych, politycznych prostytutek, a on wybrał nowego polityka i boksera.
  Władimir Putin zdołał jednak pokonać w drugiej rundzie Nikołaja Wałujewa, ale jego przewaga okazała się niewielka.
  Ale komuniści, z powodu porażki Ziuganowa, dokonali zamachu stanu i Siergiej Udalcow został nowym przewodniczącym Partii Komunistycznej.
  Ten młody i energiczny człowiek zrobił prawdziwą burzę przeciwko Władimirowi Putinowi. A podekscytowanie było bardzo poważne. Masowe starcia z policją. Korzystanie z kijów. Pobicia, a nawet ofiary wśród zatrzymanych.
  Więc Igrzyska Olimpijskie w Soczi zostały odwołane. Następnie Majdan odbył się na Ukrainie. Janukowycz został obalony. Putin w warunkach wewnętrznej niestabilności nie zaczął zajmować Krymu. A wojny w Donbasie nie było.
  Ukraina, kierowana przez Poroszenkę, rosła.
  Vitali Klitschko, który przerwał karierę w boksie, zdecydował się na powrót.
  A teraz udało mu się znokautować Stevensona. I zostań mistrzem wagi ciężkiej po raz czwarty, powtarzając rekord Hollyfield. Następnie Vitali podjął kolejną obronę przed Criss Areola. Taka walka to zemsta i ponownie znokautowała przeciwnika.
  Ale potem, z powodu obciążenia pracą burmistrza Kijowa, został zmuszony do zakończenia swojej wspaniałej kariery.
  Władimir Kliczko, choć nie do końca przekonujący, zdołał obronić tytuł przed Tysonem Furym. A potem znokautował swojego rodaka Glazkowa. A potem również bronił się przed Brianem. I pobił rekord Joe Louisa, jeśli chodzi o najwięcej zwycięstw w mistrzostwach.
  Ale jest jeszcze jeden pas. Wygrał Denotay Wyder. Ten bokser jest wyjątkowy - cała jego kariera to tylko nokauty. Aż czterdzieści nokautów z rzędu - super! A Władimir Kliczko ma już czterdzieści jeden lat. I oczywiście ten pojedynek zjednoczeniowy wzbudził ogromne zainteresowanie.
  I po raz pierwszy od walki z Piotrem Władimir Kliczko nie jest niekwestionowanym faworytem.
  Ale oto walka z Denotheusem. Wymiana powaleń. A jednak zwycięstwo w końcu, nawet jeśli osobną decyzją sędziów Władimir Kliczko.
  Tak więc Władimir Kliczko po raz pierwszy w wadze ciężkiej zjednoczył wszystkie cztery główne pasy. A to wyjątkowe osiągnięcie...
  Władimir Kliczko miał kolejny rewanż z Wyderem, tym razem był w stanie go znokautować i pokazać, że wiek nie jest przeszkodą w sporcie. Parker również wygrał.
  Ale potem, jesienią 2018 roku, w wieku czterdziestu dwóch lat, przegrał z Anthonym Joshuą w dramatycznym pojedynku.
  To była super walka... Władimir Kliczko nie przegrał od ponad czternastu lat, ale Anthony i tak zdołał ją podjąć i zdobyć wszystkie cztery pasy.
  Jedynym pocieszeniem dla Władimira Klichkowa jest to, że w wyborach w 2018 roku przegrał również jego imiennik Władimir Putin. Co więcej, wygrał nie Nikołaj Wałujew, dla którego moda już przeminęła, ale komunista - Siergiej Udalcow.
  Powodem porażki było to, że w wyniku spadku cen ropy i gazu pogorszyła się sytuacja gospodarcza Rosji. A efekt okupacji Krymu nie mógł zadziałać. Więc wszystko było inne. Komuniści wrócili. I znowu nad Kremlem czerwona flaga.
  Władimir Kliczko wznowił jednak karierę. Na świecie nie było koronawirusa, a w 2020 roku wielki bokser był w stanie pokonać Ruiza Jr. i ponownie zostać mistrzem świata. Następnie obronił swój tytuł przed Ruiz Jr. Ale rewanż był ponownie dla Anthony'ego Joshuy.
  Władimir Kliczko, który pobił wiele rekordów, ponownie ogłosił swoją emeryturę.
  Chociaż udało mu się ustanowić kolejny rekord - zostać najstarszym absolutnym mistrzem świata.
  I to też jest ogromne osiągnięcie.
  Następnie Vitali Klitschko stoczył walkę pokazową z Hollyfield.
  Świat poszedł własną drogą.
  Oleksandr Usyk został nowym niekwestionowanym mistrzem świata w wadze ciężkiej odnosząc sensacyjne zwycięstwo nad Anthonym Joshuą. A potem obronił przed nim tytuł.
  Ale Wladimir Klitschko niespodziewanie powrócił jesienią 2022 roku. I walczył z Usykiem, o kolejny rekord.
  I ta walka pokonała wszystkie poprzednie osiągnięcia w dramacie i flow.
  A Władimir Kliczko ponownie sensacyjnie wygrał. I znowu objął w posiadanie wszystkie pasy. I po raz czwarty został mistrzem świata.
  Prawdziwie w boksie bohaterstwo nie ma wieku.
  Życie toczy się jak zwykle, ale prawdziwi bohaterowie nigdy się nie starzeją!
  
  HITLER RĘCE OD ŻYDÓW
  ADNOTACJA
  Adolf Hitler stał się oświecony i przestał prześladować Żydów. W odpowiedzi alianci zawarli bezterminowy rozejm z III Rzeszą. A teraz ZSRR musi walczyć na jednym froncie, a siły są bardzo nierówne.
  . ROZDZIAŁ 1
  Na przykład świat, w którym Stany Zjednoczone zaproponowały Hitlerowi układ w marcu 1943 r.: zaprzestał prześladowań Żydów, w zamian alianci ogłaszają rozejm na czas nieokreślony. Führer, przegrywając bitwę o Afrykę i pokonany pod Stalingradem, zmuszony jest się zgodzić. Otóż Stany Zjednoczone mają własną kalkulację - niech obaj dyktatorzy i państwa totalitarne wzajemnie się unicestwiają. A potem ZSRR jakoś zbyt zdecydowanie posuwa się naprzód.
  Spójrz wstecz na Europę, zanim pojawią się Stany Zjednoczone. Wielka Brytania jest naturalnie bez Ameryki, nie chce się walczyć. A poza tym Churchill też boi się przybycia czerwonych do Europy.
  Krótko mówiąc, zgodziliśmy się. Hitler zaprzestał prześladowań i eksterminacji Żydów, a alianci zaprzestali wszelkich bombardowań i walk od 1 kwietnia. Ale to oczywiście nie wszystko. Po cichu zaczęli sprzedawać coś nazistom. A ZSRR nie otrzymywał teraz darmowej pomocy, ale mógł kupować tylko za złoto.
  Na Zachodzie panowała zupełna cisza. Na wschodzie wojna toczyła się głównie w powietrzu. Na lądzie też, chwila przerwy. Niemcy przygotowywali ofensywę na Wybrzeże Kurskie, Armia Czerwona stanęła w defensywie i wkopała się w ziemię.
  Ale rozejm na Zachodzie coś zmienił. Po pierwsze, Niemcy stali się znacznie silniejsi w powietrzu, prawie połowa ich samolotów była wcześniej rozpraszana przez Zachód.
  Po drugie, Hitler nie spieszył się już z atakiem. Naprawdę chciał, aby Tygrys-2, Lew, a zwłaszcza Mysz, zostały przetestowane w bitwie.
  "Tygrys" -2 zaczął w maju wchodzić do masowej produkcji przed wszystkimi innymi. Miał jednak lżejszą, gorzej chronioną wieżę Porsche. "Maus" dopiero w czerwcu został przetestowany, który wykazał zadowalające wyniki. Prace nad czołgiem "Lew" wznowiono w nowy sposób. Trzeba było jednak przerobić samochód na mocniejszy silnik z Mausa i wzmocnić opancerzenie boków. "Maus" i "Lew" wyraźnie nie nadążały za ofensywą, a "Tygrys" -2 nadal wymagał szkolenia załogi i seryjnego rozmieszczenia. Ponadto do serii wprowadzono zarówno Jagdpanthera, jak i pospiesznie opracowanego Panther-2. Ostatni samochód miał uzbrojenie podobne do Pantery, ale o większej grubości pancerza bocznego i przedniego, co zwiększało masę. Ale "Pantery" -2 nie nadążały za początkiem bitwy.
  Cierpliwość Stalina pękła i 5 sierpnia 1943 r. do ofensywy przystąpiła sama Armia Czerwona.
  Tym razem przewaga liczebna wojsk sowieckich była mniejsza niż w prawdziwej historii. Niemcy byli w stanie wycofać swoje wojska z Afryki, a więcej sił przeniesiono z Europy. Specjalnie dodane działa przeciwlotnicze. Tak, a czołgów było więcej, a całkowite uwolnienie broni, bez bombardowania aliantów, okazało się wyższe.
  A obrona jest silna. Niemcy są szczególnie silni na południu, gdzie znajdują się Mainstein i ich główne siły. Tam Armia Czerwona próbowała awansować, ale bez powodzenia. Jej ataki ustały niemal natychmiast. Tak, a niemieckie "Tygrysy", "Pantery", "Ferdynandy" są bardzo silne w obronie i gorsze w ataku.
  Na kierunku Oryol Niemcy byli nieco słabsi. A Armia Czerwona wręcz przeciwnie, właśnie tam zadała główny cios. Osiągnięto więc więcej.
  Ale mimo wszystko obrona Niemców jest rozwinięta pod względem inżynieryjnym, czołgi i działa samobieżne świetnie sprawdzają się w obronie, a co ważne, Rosjanie nie mają przewagi na niebie. Wręcz przeciwnie, chociaż Focke-Wulf nie do końca się usprawiedliwiał, Me-109 w modyfikacji "G" jest dobrym koniem pociągowym, a co najważniejsze, jest go dużo. A asy są dość mocne. Teraz Huffman stał się nową wschodzącą gwiazdą Luftwaffe. Tak, a Niemcom łatwiej jest z paliwem, część produktów naftowych sprzedaje Stany Zjednoczone i Wielka Brytania. A sojusznicy nie bombardują Rumunii, a także zakładów produkujących benzynę syntetyczną.
  W powietrzu nie można go podnieść. To prawda, że radzieccy asy dobrze walczą z Focke-Wulfem, zwłaszcza że samochód okazał się mieć oczywistą wadę - zbiorniki paliwa nie są wypełnione gazem obojętnym i łatwiej je podpalić. To prawda, że sama maszyna jest dość potężna w broni i przy odpowiedniej taktyce może być niebezpieczna. A jako bombowiec na pierwszej linii nie jest zły, przenosi dwa razy więcej bomb niż PE-2.
  Armia Czerwona posuwała się powoli. Naziści trzymali się każdej osady i mieli głęboką obronę. Tak, a nawet nowe siły zostały wciągnięte do bitwy. Oto para "Myszek", wzięła udział w bitwie. Jednak półtora miesiąca później Armia Czerwona otoczyła Orel, a wojska niemieckie opuściły miasto. Półka Oryol została odcięta, ale dotychczasowe sukcesy Armii Czerwonej ograniczały się do tego. Nadzieje wiązały się z zimą. Kiedy zdolność bojowa Niemców gwałtownie spadła.
  Stalin wystosował apel i zauważył, że latem Niemcom nie udało się zdobyć nawet cala sowieckiej ziemi, a Armia Czerwona odbiła Orła i nacisnęła Fritza, aw chłodne dni czekają nas nowe zwycięstwa.
  Rzeczywiście, niemiecki sprzęt i żołnierze walczyli słabiej zimą. Armia Czerwona zdołała przebić się przez obronę Fritz na południu i dotrzeć do Dniepru. Sukces osiągnięto również w centrum. W styczniu pod Leningradem hitlerowcy zostali również pobici, a miasto zostało zwolnione. To prawda, że nadeszła wiosna i Fritzom udało się zatrzymać Armię Czerwoną nad Dnieprem.
  Było zimno, piękności przybyły dopiero dwudziestego piątego grudnia. Pada śnieg, a wiatr rozwiewa loki. I nie wybrali dla siebie najcieplejszego miejsca - tuż pod Leningradem.
  Po przyjeździe dziewczyny w bikini pobiegły przez zaspy śnieżne. W rzeczywistości prawdziwi Aryjczycy muszą pokazać, że nie boją się żadnego, nawet najcięższego przeziębienia. Razem z nimi uciekł chłopiec ninja, który przybył z Japonii i którego wszyscy nazywali Karasem.
  Ten dzieciak zasłynął z udziału w operacjach specjalnych. Przyjemne orientalne rysy w połączeniu z blond włosami odziedziczonymi po nieznanym ojcu sprawiły, że chłopiec był bardzo przystojny.
  Dziewczyny nawet spojrzały na niego w odpowiedzi, chociaż Karas być może nie jest jeszcze dla nich parą. Ale odciążenie mięśni przebiega jak drut, tak że nawet te zahartowane i doświadczone tygryski nie nadążają za nim.
  Dziewczynki po porodzie, na bazie treningowej, całkowicie odzyskały formę, ale nie każdy superman jest w stanie wytrzymać tak lodowate tempo.
  Stella, która, podobnie jak Magda von Singer, zdołała walczyć z Rosjanami, zauważyła:
  - Ich głównym sprzymierzeńcem są mróz i śnieg. I tak nie ma nic fajniejszego niż Brytyjczycy!
  Magda słusznie zauważyła:
  - Nie powiedziałbym tego. Rosjanie są znacznie silniejsi, a ich jednostki praktycznie nigdy się nie wycofują!
  Stella, wykonując salta podczas biegania, zachichotała i zauważyła:
  Ale to bardziej słabość niż plus. W ogóle nie rozumiem takich metod dowodzenia i kierowania oddziałami jak tworzenie oddziałów zaporowych i egzekucje dowódców wycofujących się jednostek.
  Gerda, sama przewracając się podczas biegu i rozciągania, zgodziła się:
  - Oczywiście dobry wojownik nie wyjdzie z kija. - Tu jednak blondynka została zmuszona do przyznania się, z ukłuciem serca. - Ale Rosjanie dobrze walczą, jeśli wytrzymali już dwa i pół roku. Chcielibyśmy ich witalności!
  Klara parsknęła pogardliwie.
  - Nas, powiadasz?
  Gerda zachichotała, zauważając:
  Jesteśmy elitą! Zwłaszcza Marsylia!
  Najlepszy as wszechczasów i narodów, pomimo kategorycznego zakazu Hitlera, który chciał, aby ten symbol niezwyciężoności skupiał się wyłącznie na pracy dydaktycznej - w końcu był nadal generałem porucznikiem, mimo to wyszedł na front.
  A raczej Führer łaskawie pozwolił mu wrócić, jeśli gdzieś Niemcy źle się poczuli.
  Naziści oczywiście na wszelki wypadek wzmocnili obronę i przygotowali się na zimę, ale mocno wątpili, że Rosjanie będą mieli środki na zakrojone na szeroką skalę działania ofensywne.
  Jednak inteligencja zadziałała. Oznacza to, że mimo wszystko wyciekły informacje o zbliżającej się ofensywie mającej na celu wyzwolenie Tichwina. Co więcej, wojska radzieckie rozpoczęły potężne przygotowania artyleryjskie, w sam raz na Boże Narodzenie.
  Katiusze zostały zmiażdżone, a nawet kilka pierwszych wyrzutni odrzutowych Andryusha o dużej mocy. A huk był taki, że złapały go bose, na wpół zamrożone dziewczyny.
  Na szczęście mają doskonały słuch, a oczy błyszczą iskrami.
  Patrząc na siebie dziewczyny doszły do wniosku:
  - Cóż, teraz będziemy walczyć porządnie!
  A chłopiec ninja Karas powiedział:
  - Moim zadaniem będzie wjazd do Leningradu i zbadanie wszystkiego tam. Jesteś za piękna dla harcerzy!
  Magda leniwie uchyliła rzęsy, odpowiadając:
  - I Ty też. A jeśli Rosjanie wydają się dziwni, twój akcent?
  Karas logicznie zauważył:
  - Kiedy mówisz po rosyjsku zbyt poprawnie, zdradza to w tobie znacznie bardziej obcokrajowca. W każdym razie pobiegłem, a ty porządnie zmiażdżyłem ich na flance.
  Dziewczyny pospieszyły do swojego czołgu. W końcu to testowe czołgi. I wybrali dla siebie coś nowego. Dokładniej nawet dwa czołgi dla początkujących na raz, które należy przetestować z przodu.
  Mianowicie "łasice", samochody z dwoma członkami załogi i bardzo niską sylwetką. Pierwsze modele czołgów nowej generacji, w których Niemcy w rzeczywistości poważnie zajmowali się zagęszczaniem układu. I trochę ciekawego know-how w zarządzaniu. W szczególności przekładnia elektryczna i umiejscowienie skrzyni biegów zamontowanej w silniku. A sami czołgiści faktycznie leżeli. W tym samym czasie skrzynia biegów i silnik zostały umieszczone z tyłu, a dziewczyny wygodnie leżały na brzuchu. A ich stopy naciskały na koła zębate i przyciski z tyłu, a ich ręce, wręcz przeciwnie, poruszały się wygodnie podczas zmiany biegów. Najbardziej leżące siedzisko jest wykonywane na zamówienie i kopiuje kształt ich ciał. To prawda, że nie ma wieży - okazało się, że to działa samobieżne i tak nisko, że rolki znajdują się na zewnątrz.
  Oczywiście działo nie może się obracać, ale może się trochę obracać. Cóż, sam czołg słynie z obracania się wokół własnej osi, a tym samym rekompensuje brak wieży.
  Magda wyjaśniła towarzyszącym dziewczynom:
  - Więc bez wieży czołgi są tańsze i niższe. Tutaj możemy regulować wysokość, obniżając do 1,2 metra i podnosząc do 1,5. Prawie jak partyzanci czołgamy się plastunskim sposobem.
  Przy wadze 12 ton samochód miał doskonały przedni pancerz o grubości 82 milimetrów przy kącie nachylenia 40 stopni od poziomu u góry. Dolny jest bardzo mały. Gorzej zabezpieczone są boki, 60 milimetrów, ale same rolki nadal zasłaniają. Silnik o mocy 400 koni mechanicznych zapewnia doskonałe osiągi podczas jazdy. Dodatkowo umiejscowienie rolek i zawieszenie umożliwia nie tylko redukcję sylwetki, ale także zapewnia doskonałą zdolność przełajów przez zaspy śnieżne.
  Czy ci się to podoba, czy nie, ale cięższa menażeria, zaczynając od Pantery, znacznie cięższa i nieporadniejsza. A na zaspach i całkowicie trumnie.
  Gerda, która zamieszkała ze swoją długoletnią partnerką Clarą i mimowolnie poczuła dyskomfort w ciasnym, zwartym i podłużnym pudle zbiornika. Chociaż oczywiście musimy oddać hołd temu, że samochód z uzbrojeniem T-4 i najlepszym opancerzeniem zmieścił się w wadze 12 ton. Blond terminator zauważył:
  - Najwygodniejszymi czołgami były "Tygrys" i "Lew". W tym samochodzie nawet nam, dziewczynom, trudno się zawrócić.
  Klara odpowiedziała:
  - Ale ochrona. Jak najnowsza "Pantera", która dopiero od listopada zaczęła wchodzić do wojsk z 60-milimetrowym kadłubem. To prawda, że czoło jest zamknięte lepiej niż nasze z 120 milimetrami, ale nadal musisz się do niego dostać. Przy takim kącie jak nasz 85-milimetrowe działo odbije się rykoszetem nawet przy strzelaniu z bliska.
  Gerda podrapała się stopą za uchem, ale ten ruch nadal pchnął skarpetkę na spadzisty dach i zauważyła:
  - Rosjanie, ostrzegano nas, mogą mieć czołgi o kalibrze 122 mm. Inteligencja nie śpi!
  Clara powiedziała pewnie, wydymając policzki i wykrzywiając usta w gniewie:
  - Nasza inteligencja jak zawsze jest na topie. Tylko my byliśmy zamknięci w ciasnym pudełku.
  Nowy silnik o mocy 400 koni mechanicznych, jak napisano w instrukcji, mógł być przez krótki czas doładowywany mieszanką wodno-metalonową lub azotową. W takim przypadku czołg mógł pędzić przez kilka minut z prędkością ponad 100 kilometrów.
  Sowieci dokonali wcześniej przełomu, rozdzierając wszystkie okopy i bunkry nazistów. Ale naziści wycofali większość wojsk do drugiej i trzeciej linii. Następnie usiłowali spotkać się z piechotą ogniem artyleryjskim i szeregami karabinów maszynowych.
  Przed nami oczywiście poruszały się czołgi. Ponieważ potężniejszy T-34-85 nie wszedł jeszcze do masowej produkcji, zaatakowano mniejszy i bardziej mobilny T-34-76. Niezależnie od strat wspinali się na linię okopu i wykorzystywali doskonałe osiągi podczas jazdy po śniegu.
  A oto niemieckie samochody próbujące odpowiedzieć. T-4 został już wycofany z produkcji, ale kilka z tych czołgów jest nadal w służbie. Co dziwne, lepiej poruszają się w zaspach niż nowsze potwory. Tych trzeba jeszcze przywieźć, aby usunąć śnieg, który zatkał między lodowiskami. To nawet zabawne, jak Fritz gotuje wodę w kociołkach, a następnie wylewa ją na tory, aby ta ohydna skorupa odpadła.
  Nawet najlepszy niemiecki czołg "Lew" nawet cierpi z takimi rolkami. To prawda, że w większości modyfikacji Francuzi już to wzięli pod uwagę, a sama maszyna jest w stanie pokonać trzydzieści cztery. Ale to jest tylko stosunkowo proste.
  Ale kilka niemieckich czołgów wciąż się poruszało. Ale reszta, jak to powiedzieć... Na górze! To prawda, że fajni czołgiści "Lwa" próbują trafić T-34-76 z dużej odległości. Należy zauważyć, że biorąc pod uwagę kruchość pancerza odlewanej wieży radzieckiej, niestety jest szansa na trafienie.
  Brak pierwiastków stopowych jest tak dotkliwy, że nawet 50-milimetrowe działa Fritza są niebezpieczne. Jednak trafienia z małego działa 37 mm powodują również zawalenie się i zrzucenie pancerza lub pęknięcie kadłuba z wieżą.
  Względna słabość "trzydziestu czterech" doprowadziła do tego, że pomysł ponownego wyposażenia "Pantery" w potężniejsze działo został odłożony na lepsze czasy. A dokładniej najgorsze - jeśli do serii trafią adresy IP. Ale jak dotąd IS-1 nie stał się serią masową. Ale informacje już wyciekły na konto IS-2. Ponieważ wielu generałów już zrozumiało, że ZSRR był prawie skazany na zagładę i nie uważał za wstyd zdrady swojej ojczyzny za pieniądze. Tak więc liczba szpiegów, w tym w Sztabie Generalnym, znacznie wzrosła.
  Oto ciężka modyfikacja "Lwa" z armatą 128 mm. Swoją długą łapą próbuje osiągnąć trzydzieści cztery lata. Ale spróbuj wejść.
  Jednak sowieccy czołgiści postanawiają sami zaatakować Fritza. Niech, nawet biorąc pod uwagę szybkostrzelność dział Wehrmachtu, jest to samobójstwo.
  Tutaj "Lew" zdołał oderwać wieżę, a czwórka przyjaciół odleciała jak gołębie na tamten świat. Ale inne czołgi jeszcze aktywniej się wyczerpują. Tutaj rzemieślnicy zaostrzyli się jakoś tak, by wymuszać silniki diesla, aby te, choć na krótko, ale bez mieszanek, rozpędzały czołg do 70 kilometrów. Po tym pozwól silnikowi się zepsuć. Ale tutaj atakują zdesperowani faceci, którzy nie mają powrotu. Więc co? Jeśli inaczej nie da się żyć, zapomnij o przetrwaniu.
  A teraz, niczym demon ze śnieżnego świata, sowiecki czołg, wybierając swoją najdroższą ofiarę, taranuje ciężkiego i zabójczego "Lwa". Niemiecki samochód właśnie wyjeżdżał z hangaru.
  Cios jest silny, pysk sowieckiej maszyny jest wygięty. Lew jest raczej niski, a kadłuby obu maszyn są spłaszczone. A potem wybucha niemiecki silnik z przodu. I zaczyna się pożar i ucieczka nazistów przez dolny właz.
  Oczywiście nie wszystkie radzieckie czołgi były w stanie przebić się na odległość taranowania. Narzędzia Fritza pracują i szlifują. Ale komu się udało, jak uderzy!
  Gerda i Klara nieco wyprzedziły swoich znajomych i były w granicach, kiedy radzieckie samochody były już widoczne. Cóż, możesz strzelać, ale lepiej podejść bliżej. Z pięciu kilometrów nawet delikatna zbroja trzydziestoczteroosobowego czołgu jest problematyczna.
  Fiery Clara zauważył filozoficznie:
  - Zawsze tak jest. Nie mogę strzelać z daleka!
  Gerda odpowiedziała:
  - Możesz, jeśli będziesz wystarczająco ostrożny!
  Ale na razie sytuacja nie zmusiła ich do otwarcia ognia z dużej odległości. I mało kto je zauważy, pomalowany na biało czołg. Jak dobry jest samochód. Nikt nie będzie winił podwozia.
  I tak, jazda jest płynna. Radzieckie pojazdy również nie są złe, a tutaj wdarły się już na pierwszą linię niemieckiej obrony i przebijają się przez drugą. A pogoda nie leci, wzrosła śnieżyca i wiele samolotów Wehrmachtu jest wyłączonych.
  Biorąc pod uwagę liczebną słabość czerwonego lotnictwa i dotkliwy brak paliwa, nie może być lepszej pogody.
  Niech Fritz się schowa. Już niektórzy zaczęli nawet machać białymi szmatami. Hitler będzie kaput.
  Gerda strzelała z dwóch kilometrów. W zasadzie na pewno nie jest to jeszcze porażka, ale widząc, ilu Niemców udało się Rosjanom okaleczyć, to czego się spodziewać. Co więcej, trzydzieści cztery są jeszcze mniej wytrwałe niż na początku wojny i nie zdążyły jeszcze zagospodarować nowych złóż. Więc...
  Blondynka terminatora była bardzo zaniepokojona, kiedy pociągnęła za spust pistoletu. Odzwyczaiła się już od strzelania na żywo, chociaż kontynuowała treningi na strzelnicach i strzelnicach w okresie ciąży, a także w pierwszych miesiącach karmienia. Ale podobno łatwiej walczyć w bikini i boso, stajesz się jednością z samochodem. Pocisk uderzył i wypaczył wieżę. Nie, nie zapalił się, ale i tak musiał się zatrzymać, kolego. A teraz kolejna ofiara.
  Klara szepcze:
  - Kto jest przyzwyczajony do walki o zwycięstwo. Pójdzie z nami do grobu - wypaliła Gerda, a rudowłosy wojownik poprawił. "A raczej wszyscy razem sprowadzimy naszych wrogów do grobu.
  Królewna Śnieżka Terminator przerwała ze złością:
  - Jeśli nie ma inspiracji, nie rozpraszaj się piosenką!
  Klara błagalnie zapytała:
  - Sam to zaśpiewaj! Jesteś taki zdolny.
  A Gerda, strzelając, śpiewała;
  Ojczyzna i wojsko to dwa filary,
  Na której spoczywa planeta!
  Ochronimy Cię naszymi piersiami,
  Twoja armia jest ogrzewana przez wszystkich ludzi!
  
  Chmury są chłodne, a ciepło świeciło,
  Karabin maszynowy potarł ramię żołnierza!
  Na zawsze ojczyzna jesteśmy z tobą,
  Wykopmy grób złoczyńcy!
  
  Tak, czasami twarz fortuny jest okrutna,
  Kula stara się przebić nasze serce!
  Cofnął się trochę, a wojownik zmarł,
  Otwórz drzwi Pana bohaterowi!
  
  W bezdennych niebiosach mamy pokój,
  Raj, błogosławiony wojowniku nie świeci!
  Pokój w ojczyźnie noszę ze sobą,
  Nasze dzieci zakosztują owocu zwycięstwa!
  Podczas śpiewania Gerda pokonała jeszcze dziewięć czołgów, znacznie poprawiając swój wynik.
  Potem Klara zaśpiewała:
  kuszące gwiaździste wysokości,
  Przyciągaj na niekończące się odległości!
  A nasi ludzie świata myśli,
  Sen latającego Ikara!
  
  Moje oczy utkwione są w niebie
  Trudno dotknąć kuli...
  Od pierwszych śrub Archimedesa -
  Strugałem je długo i żmudnie!
  Wtedy dziewczyna nie mogła się oprzeć i zaczęła celować i strzelać do siebie. Radzieccy czołgiści nie zwracali uwagi na strzały, chociaż dołączyło też działo samobieżne Magdy. Mimo to w śnieżycy tak naprawdę nie widać, gdzie, co i jak uderza. Dodatkowo oba czołgi usiadły i stały się prawie nie do odróżnienia od zasp. Tak, a nowy pistolet był bardziej niepozorny, a na końcu był tłumik z wylotem światła. To najbardziej podstępny samochód, jaki wyprodukował Fritz.
  Niebo trochę się pogorszyło. Pojawił się odrzutowiec ME-262, który miał bardzo dużą prędkość i bardzo trudno było go zestrzelić. Focke-Wulf, a zwłaszcza jego modyfikacja TA-152, stały się szybsze i doskonalsze.
  I pojawił się ME-309, bardzo dobry samochód. Posiada cztery karabiny maszynowe i trzy działka powietrzne kal. 30 mm, które rozpędzają się do 740 kilometrów na godzinę. Ale to nie jest granica na tle bardziej zaawansowanych modyfikacji.
  Latem Armia Czerwona próbowała awansować w centrum, ale bez powodzenia. Niemcom udało się tym razem odkryć plan Stalina. Tak, a Dniepr stał się niezawodną granicą obrony. W bitwach pojawił się bardziej zaawansowany "Panther" -3 z działem 88 mm i silnikiem o mocy 850 koni mechanicznych. Okazała się doskonałym czołgiem w obronie i nieźle w kontratakach.
  Liczba zestrzelonych samolotów do krzyża rycerskiego wzrosła do stu, więc niemieckie asy zdobyły sławę.
  Ofensywa zakończyła się porażką Armii Czerwonej, a hitlerowcy ponownie zdobyli Smoleńsk. To prawda, że zimą Armia Czerwona zwróciła to miasto z powrotem. Linia frontu zamarła nad Dnieprem.
  Niemcy wdrożyli wypuszczenie samolotów odrzutowych i uzyskali przewagę w powietrzu.
  Czterdziesty piąty rok minął w bitwach pozycyjnych. Linia frontu stała się, podobnie jak w I wojnie światowej, nieaktywna. Fritz ma teraz czołgi serii "E", które wciąż są dość surowe.
  W 1946 roku na froncie hitlerowców zaczęto obserwować samoloty dyskowe. Ale te maszyny są zbyt drogie i dość wrażliwe, różniły się tylko bardzo dużą prędkością i możliwością zdobywania dużej wysokości. Wykorzystywano je w rozpoznaniu i bombardowaniu na odległość.
  XE-162 okazał się trudny w zarządzaniu i nie spełnił oczekiwań. Ale pojawił się bardziej zaawansowany model ME-262 "X", który wykazywał dużą prędkość, lepszą manewrowość i potężną broń.
  Naziści nadal dominowali na niebie...
  Tutaj Oleg Rybachenko przyłapał się na tym, że to nie jest bajka, ale najbardziej realny wszechświat. I że ich szóstka będzie musiała tu walczyć. W sam raz na nowy rok 1947, aby zdecydowanym manewrem złamać tyły nazistów.
  Pomimo śniegu Wspaniała Szóstka była prawie naga, ale naładowana magią bojową.
  Oleg Rybachenko ciął mieczami, przecinając nazistowskie czołgi, potem rzucił granatem gołą, dziecinną nogą, rozrywając Fritza i mówiąc:
  - Chwała wielkiej Ojczyźnie Radzieckiej!
  Margarita Korszunowa również oddała celną serię, odcinając nazistów, a następnie cięła mieczami. Potem gołą stopą wypuściła dar zniszczenia.
  Dziewczyna krzyknęła:
  - Chwała komunizmowi!
  Natasza przeszła do ofensywy. Dała serię z karabinów maszynowych, strącając Fritza. Potem ciąła ich czołgi swoimi mieczami. A po gołych palcach nóg dał dar zagłady.
  I w końcu jej stanik pękł, a piorun wyleciał z jej szkarłatnych sutków.
  Natasza pisnęła:
  - Jestem mistrzem wszechświata!
  Zoya wystrzeliła z karabinu maszynowego. Słynna skosiła nazistów. Jej miecze, wydłużając się, przecinały czołgi. A jej bardziej znane bose stopy przekazywały wiadomości o śmierci.
  Ale jej stanik też pękł, a ze szkarłatnych sutków wyleciały piekielne pulsary.
  Zoya napisała na Twitterze:
  - Chwała Ojczyźnie! Chwała!
  Tutaj w ataku i Augustyna. Taka agresywna dziewczyna. Bosymi stopami rzucała to, co sprowadza śmierć. A potem skręciła, kosząc wrogów, a potem prowadziła młyn z mieczami. W końcu jej stanik też pękł, a z rubinowych sutków wyleciały śmiertelnie nie dające szans na przeżycie wyładowania. A Niemcom było bardzo ciężko. To było jak pałka przeciwpożarowa przeszła nad ich głowami.
  Augustyn warknął:
  - Nasz najświętszy komunizm!
  Swietłana zorganizowała przyjęcie z mieczami - motylem. Odcięła wieżyczki czołgów. Potem dziewczyna wzięła i wysłała dużo karabinów maszynowych. Wtedy jej bose palce u nóg posłały zniszczenie i unicestwienie. A potem stanik znów pękł, a teraz płonące kule spadły na nazistów.
  Swietłana gruchała:
  - Jestem najsilniejszy na świecie! Wrogowie moczą wszystko w toalecie!
  Oleg Rybachenko, ten wieczny chłopiec, cięty mieczami. Potem dał serię z karabinów maszynowych. Potem gołymi, dziecinnymi nogami rzucił morderczy prezent śmierci, rozrywając Fritza. A potem chłopiec terminator gwiżdże... Tysiące wron ze strachu staranowało niemieckie samoloty. Pokazuje najwyższe akrobacje.
  Margarita Korszunowa również rąbała mieczami, odcinając wieże nazistom. Wtedy dziewczyna dała serię z karabinów maszynowych, kładąc nazistów. A potem gołe palce dziecięcych stóp rzuciły bardzo śmiercionośny dar zniszczenia. I rozerwali Fritza.
  A w końcu jak dziewczyna zagwiżdże... A tysiące oszalałych wron zderzy się z faszystowskimi samolotami, zamieniając je w szczątki i popiół.
  Natasza też nie jest garbata. I tnie mieczami, a gołymi palcami posyła dar śmierci. A potem, gdy stanik pęknie, ze szkarłatnych sutków wypłyną śmiercionośne wydzieliny.
  I wbijają nazistów w śmiertelny bałagan...
  Oleg Rybaczenko zauważył:
  - To jest nasze rosyjskie cześć!
  Natasza potwierdziła:
  - I pokażemy recepcję za darmo!
  Zoya również tnie nazistów mieczami. I nie pozwól im pociągać za spust. A na mieczach odbywa się przyjęcie motylkowe. A podarte wieże z czołgów lecą. Zoya woła:
  - Chwała Ojczyźnie!
  A jej nagie palce rzucą miażdżący dar prawdziwego i nieubłaganego zniszczenia.
  A potem tak rozpalone do czerwoności żądło wyleci z malinowego sutka, że dokładnie zmoczy dużo Fritza.
  Ale z pępka ustąpi z piorunem...
  Zoya krzyczy:
  - Raz Dwa Trzy!
  Augustine zaatakowała swoimi mieczami, odcinając głowy faszystom i potwierdziła:
  - Wytrzyj lokalizator!
  . ROZDZIAŁ 2
  Bosymi stopami dziewczyna wystrzeliła kolejny dar zagłady. Rozerwał faszystów. A potem rubinowe sutki uległy pulsarowi rozrywającemu maszynę.
  I jak jej pępek wypluwa błyskawicę, która zabija nazistów. I zdolny do upieczenia całego batalionu.
  A oto Svetlana Fritz młócąca i działająca jak prawdziwy robot bojowy. A jej bose stopy rzucają kolejną porcję zniszczenia.
  A szkarłatne sutki wypluwają strumień magicznej plazmy i tsunami. Co jest nawet więcej niż śmiercionośne.
  A jak inaczej i pępek na nazistowskich armadach przyjmie i śmiertelnie wyjątkowy rzut.
  Svetlana ryczy na całej długości płuc:
  - To mój super hit!
  Oleg Rybaczenko uśmiecha się. Na przykład niemiecki czołg lekki E-25. Ważący dwadzieścia sześć ton uosabia uzbrojenie i pancerz Pantery. W sumie Niemcy umieścili silnik i skrzynię biegów razem i w poprzek kadłuba czołgu. Wysokość "Pantery" została prawie o połowę zmniejszona. I prawie podwoił wagę. A ochrona stała się jeszcze lepsza dzięki większemu nachyleniu pancerza.
  To oczywiście może ci się nie podobać. Z najnowszym silnikiem o mocy dziewięciuset koni mechanicznych niemiecki samochód jest bardzo mobilny.
  Po prostu fruwa szybko.
  Chłopiec znowu gwiżdże. Wrony wpadają w falę, dostają ataku serca i spadają na głowy nazistów. I połóż przeciwników.
  Ale potem rozlega się rozkaz i wspaniała szóstka, błyszczących bosych, okrągłych, różowych szpilek, opuszcza sowieckie pozycje.
  I od razu Niemcy przystępują do ofensywy. I przebijają się przez obronę, wciskając się w pozycje sowieckie, ponownie otaczając Smoleńsk. I to jest poważne twierdzenie.
  W niewoli byli dwaj pionierzy od trzynastu lat Petka i Sashka. Naziści zdzierali z chłopców ubrania i w krótkich spodenkach pędzili przez śnieg. Na zaspach śnieżnych były ślady bosych stóp uwięzionych dzieci. Pionierów pędzono w nocy przez pół godziny. Był luty i wciąż zimno. Następnie zabrano ich prawie nagich do chaty, aby się rozgrzali przez pięć do dziesięciu minut, a potem znowu na zimno.
  Chłopcy bardzo cierpieli i mieli czerwoną skórę jak raki. Nie osiągnąwszy niczego, naziści wychowali ich na stojaku. A pod gołymi stopami dzieci rozpalały ogień.
  Tak się spieprzyli. Petka i Sasha, nie mogąc znieść udręki, zaczęli krzyczeć. Ale nadal kaci nie powiedzieli nic konkretnego. Chociaż cięli pionierów drutem kolczastym.
  Niemcy torturowali też komsomoły, zmuszając je do chodzenia boso iw krótkich spodenkach tylko po śniegu.
  Niemcy mieli bardzo groźne czołgi serii "E" i nie można było z nimi łatwo sobie poradzić. Zwłaszcza E-75, który był doskonale chroniony pod każdym kątem, ale jednocześnie dość mobilny.
  Wydawało się, jakie szkody mogą spowodować dwa samochody o wadze zaledwie dwunastu ton? Jednak w tym przypadku o wszystkim decyduje personel. Dziewczyny praktycznie nie pudłowały, choć nie wszystkie trafienia okazały się śmiertelne. Trzy lub cztery razy pochyły pancerz czołgów trzydziestu czterech odbił się rykoszetem, a kilkanaście pocisków spowodowało różnego stopnia uszkodzenia, ale takie, które łatwo naprawić w terenie. Ale około pięćdziesięciu kiepskiej jakości opancerzenia radzieckich pojazdów poważnie ucierpiało.
  Na przykład trzydzieści cztery dowódcy zaczęło się rozdzierać, gdy wybuchła amunicja. Wieża została odrzucona daleko, a lufa zamieniła się w kierownicę. Zginęli też ludzie.
  Sowieccy czołgiści z opóźnieniem zorientowali się, kto ich kłuje i próbowali kontratakować.
  Tygrysy są bardzo zatłoczone, ale ładunek amunicji 82 pocisków jest porównywalny z Panterą. Chociaż amunicja spoczywa na nosie, a dziewczyny odklejają się od łokci. Ale wciąż jest do czego strzelać, a zbliżając się, łatwiej trafić Rosjan.
  Gerda przeżegna się bardzo szybko i wysyłając kolejny czołg na złom, szepcze:
  - Boże wybacz mi! To odważni faceci, ale jeden z ich dowódców jest całkowicie szalony!
  Klara zauważyła, szepcząc histerycznie:
  - Jeśli wejdą na pokład, to koniec!
  Rzeczywiście, trzydzieści cztery strzelały w ruchu, spowite dymem, dygocąc od wstrząsu. Oczywiście ich trafienia są rzadkie, strzały niedokładne, ale czołg brzęczy.
  Czoło jest nadal doskonale chronione, a zbroja, cokolwiek by powiedzieć, jest wysokiej jakości, cementowana. A to oznacza, że powierzchnia o podwyższonej twardości daje doskonałe, niczym królik skacze, odbicie.
  Ale mimo wszystko jest głupi w środku, to tak samo jak wchodzenie do bębna i uderzą go ciężkimi maczugami.
  To prawda, że w kabinie zrobiło się bardzo gorąco od uderzeń, ale w bikini jest nawet przyjemnie po nurkowaniu w zaspach śnieżnych. Ale o wiele bardziej nieprzyjemne jest to, że sowiecki pocisk trafił w prawy fartuch lodowiska. To jest dla osiągów samochodu, jak łom pod okiem. Chociaż biorąc pod uwagę, że rolki to nie szachy, ale osobny wózek, czołg nadal może się poruszać. Odwróć się i wyjdź. Powinno to zostać zrobione wcześniej. I tak ochrona rufy jest słabsza. A kąt nachylenia jest mniejszy. Jeśli trafi, może się przebić. Rosyjskie działa nie są takie słabe.
  szepnęła Gerda, po raz kolejny uwalniając dar piekła z półautomatycznej armaty:
  - Ale Pasaran!
  Chociaż to słowo, a dokładniej motto hiszpańskich komunistów, dla niemieckich wojowników tygrysów nie wygląda na odpowiednie. W końcu naziści walczyli po stronie Franco. Chociaż mimo wszystko czasami żołnierze chętnie przejmują cudze sztuczki.
  Podczas strzelania Klara lekko obróciła działo samobieżne Laska, złamanie prawego wałka pociskiem stwarzało im w tym względzie problem.
  Radzieckie czołgi nie pędziły tak szybko przez zaspy śnieżne jak po autostradzie, ale mimo wszystko ich szybkie skoki przeszkadzały w polu widzenia i były szybkie.
  Tutaj pociski są faktycznie wylewane z bliskiej odległości.
  A Gerda strzela na najwyższych obrotach, zlana potem. pochyły pancerz
  zbiórki na czole, ale jeśli trafią wprost w boki...
  Klara krzyknęła:
  - A nawet jeśli wpadnę w czeluście piekła - nie wrócę do kołyski!
  Dziewczyny strzelają do końca, ale pociski rzucają się z boków i przebijają, łamiąc wałki. Pancerz pęka i samochód się zapala.
  Gerda postanawia:
  - Podważamy samochody i wyjeżdżamy!
  Klara wykrzykuje z udręką:
  - Chcesz rzucić żelazko?
  Gerda stanowczo mówi:
  - Są rzeczy ważniejsze niż metalowe, na przykład ramki!
  Clara zrywa małą kamerę filmową i krzyczy:
  - Ale nasze wyczyny zostaną zapisane na zawsze!
  Gerda gołymi palcami przekręciła dźwignię, która odpaliła materiał wybuchowy, zdolny do rozbicia eksperymentalnego czołgu o podstawy. Tygrysica bardzo żałowała, że zniszczyła takie dzieło sztuki, ale cóż zrobić, jeśli inaczej sowieccy wojownicy, którym nie można odmówić odwagi, przejmą unikalne technologie.
  Wysadzili więc Laskę i zanurzyli się w zaspie, aby uratować swoje wyjątkowe życie.
  Magda von Singer i Stella również nie chciały się wycofać, a ich samochód został rozerwany przez celne pociski. Taki jest los - bezlitosny Pallas każdej wojny. Kiedy musisz się wycofać, opuszczając swoje serce. Ale dziewczyny walczyły umiejętnie i zużyły prawie cały ładunek amunicji. Ale teraz musieli zagrzebać się jak węże w zaspie śnieżnej i tam próbować usiąść przed nieubłaganymi sowieckimi działami.
  Kiedy jesteś spocony i w bikini, to wspinanie się w głąb śniegu nie jest najprzyjemniejszym pomysłem. Ale jak często w naszym świecie robisz to, co ci się podoba. W każdym razie na przykład pożar poważnie zdążył, strzelając do końca Stelli, by przypalić jej podeszwy stóp. Ale dziewczyna z tego stała się jeszcze bardziej zła i krzyknęła:
  - Honor i odwaga na wagę nie są sprzedawane!
  Magda, która również została podpalona, nawet jej opalona skóra była pokryta pęcherzami, wykrzyknęła:
  - Ogień to ciepło, nie ogień!
  Jednak radzieckie czołgi ułatwiły zadanie. Z furią bez litości zastrzelili porzucone "Łasice", wbijając w rozbity metal wiele dziesiątek pocisków. W tym samym czasie część cystern wychylała się z włazów i niczym kaskada wodospadu skrzydeł samych niemieckich samochodów i tych, którzy jeździli obscenicznym językiem.
  Magda skrzywiła się, zauważając:
  - Oni, bolszewicy, są oczywiście odważni, ale skrajnie niekulturalni!
  Stella, plując śniegiem w usta, niespodziewanie okazała surową sprawiedliwość:
  - Myślisz, że nasi wojownicy są lepsi?
  Magda zauważyła żartobliwie:
  - Oczywiście lepiej, jeśli wygramy. Kaukaz jest już nasz, dalej do Moskwy jest tylko kilkaset kilometrów. - A miodowa blondynka ostro obnażyła swoje długie kły. - A może chcesz prowadzić przemówienia zdrady?
  Stella, która widziała już dość wszystkiego i wszystkich, tylko uniosła stopą fontannę śnieżnego pyłu i zachichotała, zauważając:
  - Czasami milczenie to najstraszniejszy rodzaj zdrady.
  Noc, zamieć i zaspy śnieżne dały czterem dziewczynom dużą szansę na przeżycie. Co więcej, wrogowi nie przyszło do głowy przeczesywać śnieg i szukać diabłów z gołymi nogami w zaspach śnieżnych. Pogrzebani w zaspie wojownicy usiedli, a sowieckie czołgi ruszyły dalej, dokonując przełomu. Chociaż ponad sto samochodów leżało porozrzucanych, powykrzywianych w wyniku działań tygrysich dziewczyn.
  Ogólnie rzecz biorąc, wojska radzieckie odniosły pewien sukces w ciągu pierwszych kilku dni i zdołały wyraźnie przebić się przez formacje wroga.
  Zduplikowany demiurg szczególnie podkreślił Peterowi Degtyarevowi:
  - Cóż, w tym przypadku gramy uczciwie, a wydarzenia rozwijają się tak, jak powinny.
  Inżynier pułkownik sceptycznie zauważył:
  - Niestety... To tylko taktyczny sukces.
  Rzeczywiście, gdy tylko pogoda na to pozwoliła, pojawiły się liczne faszystowskie sępy. Dominacja Fritza w powietrzu była naprawdę słabym ogniwem Armii Czerwonej. Naziści mogli teraz zdusić sowiecką ofensywę masowymi nalotami. I nie mieli praktycznie nic przeciwko.
  Ale bohaterska Armia Czerwona nadal wygrywała w tak trudnych warunkach.
  Fritz wycofał się do samego Tichwin i próbował zdobyć przyczółek w mieście. Oczywiście domy i osiedla już same w sobie są dość poważną obroną przed nacierającymi wojskami sowieckimi.
  Czterech dzielnych tygrysich dziewcząt udało się wycofać do Tichwin. Ale musieli wziąć pistolety maszynowe do obrony miasta. A dla czołgistów nie jest to najprzyjemniejsza rozrywka.
  Klara, strzelając z nacierającej piechoty, wysyłając kolejnego czerwonego żołnierza do tamtego świata, wyraziła się:
  - Czy nie jesteśmy potworami? A my chcemy zdobyć skarb!
  Tichwin doznał poważnych zniszczeń podczas zajęcia miasta przez Niemców.
  Teraz Fritz osiodłał barykady i spodziewał się, że zbuduje nie do zdobycia linię obrony.
  Gerda otworzyła ogień pojedynczymi strzałami - trzeba było ratować naboje. Wojska radzieckie straciły zbyt wiele czołgów, dlatego piechota przystąpiła do ataku.
  Oczywiście zabrakło transporterów opancerzonych sowieckich modeli. Dlatego zabili żołnierzy na rzeź. I spotkały ich karabiny maszynowe i karabiny maszynowe. Cała czwórka dobrze strzeliła i zręcznie ukryła się na barykadach.
  Gerda położyła kolejnego sowieckiego żołnierza i zaśpiewała:
  - Musimy dokonać wyczynu broni - inaczej nie będzie sensu żyć!
  Bitwa szalała w całym mieście. A bomby już spadały z góry, zwłaszcza że pogoda wyraźnie się poprawiła, a Fritz miał przewagę.
  Gerda wściekła rzuciła sztyletem pełnymi gracji gołymi palcami i krzyknęła:
  - Nasza bitwa będzie zwycięska, inaczej to niemożliwe!
  Clara, strzelając nie gorzej, dodała w odpowiedzi:
  - Jedno zwycięstwo, ale wielkie!
  Gerda, odcinając kilka myśliwców w krótkiej serii, dodała:
  Ale porażka nigdy nie jest mała!
  Radzieckie działa samobieżne ostrzeliwały Tichwin, artyleria polowa i oblężnicza zatrzymała się nieco później. Fritz wzmocnił obronę i ciśnienie powietrza. Wojska radzieckie podciągnęły nowe samoloty.
  Pojawienie się legendarnej Marsylii radykalnie zmieniło równowagę sił.
  Wielki as latał na ME-309, bardzo potężnej broni pod względem uzbrojenia. I dosłownie zmiótł wszystkich na swojej drodze. Nawet w armii sowieckiej specjalnie ostrzegali, że taki potwór pojawił się w powietrzu.
  Sam Marcel bynajmniej nie uważał się za złego, a tym bardziej za osobę okrutną. Uważał, że walcząc z Armią Czerwoną wypełnia tylko swój święty obowiązek wobec Ojczyzny. Co więcej, wiele faktów dotyczących okrucieństw nazistów nie było mu znanych. Tak, i zbyt wiele przypisywano wojnie.
  Ale oto pierwsza, po powrocie, walka superassów. Latające radzieckie bombowce, samoloty szturmowe i myśliwce. Wyraźnie chcą stoczyć zaciekłą walkę z jednostkami naziemnymi Wehrmachtu. Ale Marcel widzi to wszystko i otwiera ogień z odległości pięciu, sześciu kilometrów, a nawet gwiżdże przez nos.
  Radzieckie samochody i dzielni asy wciąż nie dostrzegali wroga, ponieważ ich samoloty zaczęły eksplodować, a ich skrzydła kruszyły się. Marseille strzelał bez celu, ale intuicyjnie. Wydawało się, że z góry wie, dokąd poleci każdy pilot i pokieruje swoim skrzydlatym potworem. Okazało się więc, że młody człowiek o dziecięcej twarzy zmiata skrzydlatą armadę.
  Nowy rok, choć mroźny, okazał się gorący. Wojska radzieckie, desperacko i uparcie atakując, próbowały zająć Tichwin. Fritz uparcie bronił się, próbując pozostać w mieście, gdzie leżała arteria, karmiąca nie do zdobycia Leningrad. Poza tym chodziło o prestiż wojsk niemieckich, którym trudno i wstydzi się rezygnować z dużych miast.
  Pogoda niestety się poprawiła, a liczne bombowce wroga, zwłaszcza masywny Yu-288, osaczyły pozycje wojsk radzieckich i zbombardowały komunikację.
  Radzieckie samoloty Jak-9 i Lagg-5 znacznie ustępowały przeciwnikowi pod względem uzbrojenia i szybkości. W szczególności ME-309, niczym smok, znokautował słabsze radzieckie pojazdy. Ponadto Niemcy opracowali taktykę dwuskrzydłowego, która umożliwiła efektywne wykorzystanie ich przewagi liczebnej i zmniejszyła niektóre problemy z manewrowością wytrwałych, ciężko uzbrojonych, ale ciężkich niemieckich pojazdów najnowszych Focke i ME. Ponadto na frontach zaczęły pojawiać się odrzutowce ME-262, choć maszyna ta nie jest jeszcze w pełni sprawna technicznie, a także lżejsza, bardziej zwrotna i tańsza modyfikacja NE-162. Ta ostatnia maszyna była łatwiejsza w produkcji i technicznie bardziej niezawodna niż odrzutowe Messerschmite. Ale do jego zarządzania potrzebni byli piloci o dość wysokich kwalifikacjach. Co nieco zdeprecjonowało tak pozytywne cechy tego rozwoju, jak niska waga samolotu - tylko 1,6 tony pustego, niski koszt produkcji i najlepsza manewrowość na świecie.
  Ale ci niemieccy asy, którzy opanowali ten samochód, nie szczędzili mu pochwał. Szczególnie udany był Huffman, pilot numer dwa, po Marsylii, który pozostawał poza zasięgiem. Przewyższając wynik 300 zestrzelonych samochodów, Huffman otrzymał wysoką nagrodę - Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża, z dębowymi liśćmi, mieczami i diamentami. Jego taktyka zbliżania się do minimum, a następnie uderzania i odlatywania jest najwygodniejsza na HE-162. Huffman okazał się więc wybitnym mistrzem walki wręcz. Mimo to wynik Marsylii, w którym zestrzelono 3117 samolotów, jest nadal nieosiągalny.
  Co więcej, 2 stycznia 1944 roku ten legendarny pilot pojawił się na niebie, niemniej jednak przekonał Hitlera, przypominając, że wojska niemieckie są w kiepskim stanie, a potężniejszy niemiecki sprzęt wyraźnie przelatywał po śniegu. Dlatego konieczne jest zapewnienie dostaw powietrza do otoczonego Tichwinu, gdzie osiadły wojska niemieckie i bombardują wszystkie podejścia do miasta.
  Już pierwszego dnia Marsylia wykonała sześć lotów bojowych i zestrzeliła ponad sto sowieckich samolotów. To prawda, że 4 stycznia pogoda gwałtownie się pogorszyła. Nastała zamieć i wojska sowieckie zaatakowały miasto.
  Wspaniała czwórka terminatorek wolała walczyć razem - ramię w ramię. Z powodu zimna zostali zmuszeni do założenia kamuflażu i walki w bieli.
  Na ratunek przybył także chłopiec ninja Karas. Nieustraszone dziecko terminatora nie bało się zimna i walczyło samotnie w krótkich spodenkach. Jego jedynym źródłem ciepła był krem maskujący, który sprawiał, że jego opalona czekoladą skóra zbielała pod śniegiem, który wciąż padał, pokrywając wszystkie ulice. Ponadto w walce używał bardzo cienkich metalowych dysków do rzucania i katany. Ale oczywiście strzelał znakomicie iz przejętej broni. Dziewczynom nie brakowało jednak również karabinów automatycznych.
  Taka broń jest celniejsza niż pistolety maszynowe, a co najważniejsze, bardziej niezawodna. Jednak karabiny szturmowe MN-44 z reguły nie zawiodły Niemców. Do trzeciej zimy dobrze naoliwiona niemiecka machina wojenna była gotowa. W szczególności, nawet podczas śnieżycy Focke-Wulf i ME, używając ogrzewania, zdołali zadać bolesne, choć ograniczone zastrzyki żołnierzom radzieckim.
  Gerda, strzelając z ręki, starała się nie patrzeć w kierunku, w którym padali żołnierze radzieccy. Wielu bojowników było bardzo młodych, siedemnaście lub szesnaście lat. Piechota została zwerbowana przez osuwiska, grabiąc wszystkie zasoby. Rzeczywiście, wiele zostało straconych.
  Ale wśród Fritzów pełno jest obcokrajowców. W szczególności ze Szwecji, w której naziści zwyciężyli w ostatnich wyborach, a jedynie pozycja króla uniemożliwia otwarcie wejścia do wojny z ZSRR.
  Nawiasem mówiąc, właśnie w Boże Narodzenie doszło do zamachu na Kolontai. Ambasador sowiecka została bardzo ciężko ranna, a lekarze walczą o jej życie. Już dwie dywizje i cztery brygady ze Szwecji przybyły jako ochotnicy. W samym kraju odbywają się wiece i masowe marsze domagające się wojny. I noszą portrety Hitlera i dwunastego Karola.
  Tak więc wejście Szwecji do bezpośredniej wojny jest kwestią czasu. Hiszpania i Portugalia już są w stanie wojny, ale wysyłają wojska dalej na południe. A teraz zimą na ogół próbują wspinać się gdzieś poza pasmem Kaukazu. Korpus brazylijski najwyraźniej jest gotowy do skoku do Azji Środkowej, gdzie ruch Basmachi już rozpala się z nową energią.
  Ale to wszystko szczegóły, w Tichwinie walczą też dywizje własowskie. Ci faceci walczą ze złem, zdając sobie sprawę, że w niewoli czekają na straszne tortury i nieuniknioną pętlę. A co z Niemcami? Oni też będą mieli trudności, wielu zginie na Syberii, ale i tak nie będą wieszani bezkrytycznie.
  Gerda, zmieniając klips i kojąc żołnierzy ubranych w szare płaszcze, gdyż Rosjanie nie mają dość szat maskujących, wyobraziła sobie, co może ich czekać w przypadku schwytania. I uśmiechnęła się możliwość seksownej, fajnej przygody. To prawda, że na Syberii będzie gorzej. W miarę narastania mrozu ciepło miotacza ognia jest jeszcze lepsze. Tutaj na pustyni szybko przyzwyczaili się do gorącego piasku i biegali boso, ale tak się nie stało. Po kilku godzinach w bikini na mrozie zaczęło się trząść i trzeba było się rozgrzać w wannie. Tam młodzieńcy z elitarnego batalionu SS rozgrzewali swoje ciała uderzeniami świerkowej miotły. Cóż, oczywiście nie tylko z miotłą,
  są wyselekcjonowani faceci, przystojni Aryjczycy, czego potrzebujesz!
  Całkowicie stracili dawną nieśmiałość, a może wręcz przeciwnie, nabyli luzu kobiecego macho. Ale teraz muszą się trochę wycofać - radzieccy piechurzy, wypełniając podejścia trupami, podeszli zbyt niebezpiecznie blisko i zaczęli rzucać granatami.
  Trzeba było przełamać dystans, by nie wpaść pod grad odłamkowy.
  Magda dostała niewielkie cięcie od odłamka iw odpowiedzi wystrzeliła osiem pocisków w trzy sekundy. Żołnierze radzieccy uciekli, prawie bez złamania, tylko lekko kucając, a klip znalazł swoje ofiary. Zwolniono osiem rund i Stella. Agresywna brązowowłosa kobieta wyraziła się:
  - Do szaleństwa odważnych śpiewamy piosenkę!
  Ale najwyraźniej żołnierze radzieccy postanowili udowodnić, że jest to mądrość życia. Niemiecki szturmowy karabin maszynowy miota się z całej siły, a jego strzały wydają się być ignorowane. Choć żołnierze padają, ci, którzy przeżyli, nadal uciekają, a nawet rzucają granaty niemal wprost, choć można to zrobić wcześniej.
  Karaś bardzo zręcznie rzuca dyski, odcinając jednym dwóm lub trzem żołnierzom. Następnie atakuje mieczem, który z łatwością tnie karabiny maszynowe i karabiny, jak zapałki!
  Chłopiec ninja jest wciąż bardzo mały, wygląda na jedenaście lub dwanaście lat, ale jest taki szybki. Nie mają czasu, żeby się w to wciągnąć ani się bronić. Dziecko było wychowywane i szkolone od urodzenia, rzucało w niego mieczami, zmuszało do rozwijania i przecinania wstążek, zanurzania się w lodowej dziurze, sadzania specjalnie tresowanych kotów. No i wiele więcej, zmieniając genetycznie uzdolnionego chłopca w prawdziwą maszynę śmierci. Jego matka jest ninja dwudziestego piątego pokolenia, ojciec potężnym syberyjskim czarownikiem i ideologicznym wrogiem sowieckich, "sowieckich" władz. Doskonała genetyka i trening z magią - uczyniły chłopca najlepszym wśród ninja. I oczywiście cesarz Hirohito, aby pokazać Niemcom, że nie są najfajniejszymi supermenami, ale w Japonii są twardziele, wysłał chłopca na front niemiecko-sowiecki.
  A Karas (ryba karpiowa symbolizuje dumę i witalność samurajów!) okazał się godnym wojownikiem.
  Na przykład gołymi palcami, lekko zaczerwienionymi od wielu godzin przebywania w przenikliwym mrozie, rzuca stalowym dyskiem cieńszym od włosa. I w rękach dwóch mieczy na raz, żeby łatwiej było ciąć grube linie wrogów. Jak straszne jest to dziecko-terminator, co może po raz pierwszy sowieccy żołnierze, bezbronni pod ciosami mieczy i wyrzutni dysków, odchylili się do tyłu, doświadczając prawdziwego strachu.
  Dziewczyny, po zmianie klipów, zaczęły promieniować jeszcze szybciej, a raczej nigdzie.
  Zwłoki piechurów zostały ułożone w stosy. Niemal natychmiast zamarli z zimna i wspięli się na nie kolejni żołnierze. Tak się wspinali i nie liczyli ze stratami. Ale ninja wkroczył do walki i znowu, jak gdyby pojawiły się fale strachu.
  Desperacki atak szalał przez prawie cały dzień. Wojska sowieckie, kosztem największych strat, zajęły kilka ćwiartek, popychając Niemców na kilka linii. Jednak słabe wsparcie artylerii (w dawnych czasach niemieckie lotnictwo zbombardowało tory kolejowe, pozbawiając je zaopatrzenia) i wiele ofiar wśród nacierających jednostek, wymusiło czasowe wstrzymanie ruchu piechoty.
  Pomimo ryzyka takiej taktyki czołgi zostały wrzucone do bitwy. Trzeba było rozbić wroga w pobliżu Tichwinu, aż Fritz, wykorzystując swoją przewagę technologiczną, odblokuje miasto.
  I w tym szturmie podjęto dość ryzykowną decyzję - użyć czołgu IS-2. Maszyna specjalnie zaprojektowana jako zbiornik przełomowy. Ponieważ potężne działo, ze względu na niską szybkostrzelność i stosunkowo słabą celność ognia, słabo nadaje się do walki z czołgami innych ludzi, ale z powodzeniem może niszczyć nieopancerzone cele.
  Tak więc, mimo że czołgi w warunkach miejskich są zamachowcami-samobójcami, musisz przebijać się przez pozycje, nawet czołem.
  Trzydzieści cztery ruszy jako pierwsze. Wąską uliczką ścigały się stosunkowo lekkie i nieduże samochody. Z dachów padały granaty i koktajle Mołotowa. Następnie eksplodowały zamaskowane zbiorniki z benzyną i napalmem. Ale ciężkie straty nie powstrzymały czołgistów ZSRR. Zgubiwszy setki samochodów, wdarli się do centrum miasta i tam weszli w upartą wymianę ciosów. Nawet skuteczni faustpatroni, którzy rozbili słabą zbroję boczną trzydziestu czterech, nie przestraszyli sowieckiego żołnierza.
  Do bitwy włączono jednocześnie trzy armie czołgów. Stalin postanowił nawet zrezygnować z drugiego uderzenia w kierunku Woroneża, w imię decydującego zwycięstwa nad Tichwinem i ocalenia "Kolebki Rewolucji". Nawet jeśli paliwo jest emitowane na ścisłym limicie, kaukaska ropa jest tracona na kilka godzin jazdy dziennie, a zagospodarowanie nowych złóż wymaga czasu i pieniędzy, zasobów ludzkich, które imperium sowieckie, związane wojną na dwóch frontach, bardzo brakuje.
  Ale Tichwin jest arterią Leningradu i drogą życia, a co najważniejsze, jest symbolem tego, że wojska radzieckie mogą i są w stanie pokonać licznych i dobrze uzbrojonych faszystów. Więc nie bijmy ceny...
  Czołg IS-2 wygląda imponująco, również wygląda jak trzydzieści cztery, tylko wieża jest przesunięta jeszcze bardziej do przodu. Oczywiście sama lufa jest gruba i długa, nieporównywalna z T-34-76, który wciąż dominuje na polu bitwy. Przez cały styczeń tytaniczne wysiłki T-34-85 wyprodukują nie więcej niż sto.
  To prawda, że czoło wieży jest uderzające: płaskie i niezbyt grubo opancerzone.
  Karas, który rzucał w czołgi małymi, ale bardzo potężnymi granatami wybuchowymi, podbiegł do dziewczynek i zasugerował:
  - Złapmy IS-2 i pojedźmy na nim?
  Magda poparła pomysł:
  - Oczywiście jedźmy! Brakowało nam kabiny.
  Gerda ostrzegła chłopca:
  - Ten czołg ma cztery karabiny maszynowe!
  Karas mrugnął do dziewczynek, zauważając:
  - Więc jest dobrze. Wkrótce piechota ponownie zaatakuje, a ty ją skosisz!
  Magda szturchnęła chłopca ninja.
  - Pospiesz się terminatorze!
  Różowe szpilki błysnęły jak skrzydła komara, dzieciak karate biegł szybciej niż mistrz olimpijski w sprincie. Na początek wrzucił mały tobołek z kłębkiem dymu do budzącego grozę IS. Wybuchła reakcja, wyleciał gęsty dym. W tym samym czasie czarne odrzutowce rozproszyły się w różnych kierunkach, oślepiając strzelców maszynowych.
  Po zabiciu kilku piechoty Karas wzleciał jak bruk wypuszczony z balisty i wspiął się na wieżę. Specjalnym hakiem wyrwał właz i odrzucił ciężką pokrywę. Co więcej, wszystko jest proste: kilka huśtawek z dwoma mieczami, a w głowach rozstąpiło się pięciu członków załogi ciężkiego czołgu. W ślad za nim wskoczyły również dziewczyny, które po zrzuceniu futrzanego kamuflażu ponownie trafiły do bikini. Otóż podczas jazdy w zbiorniku jest ciepło. Silnik wysokoprężny o mocy 520 koni mechanicznych dobrze nagrzewa metal. Tak, nagie dziewczęce podeszwy czują się znacznie lepiej w samochodzie niż przez specjalne zimowe buty z prążkowanymi podeszwami z syntetycznej gumy. Niemiecka służba kwatermistrzowska wzięła pod uwagę doświadczenia ostrych zim i stworzyła nową amunicję, w której nogi na mrozie nie są tak zimne. A potem, naprawdę szkoda, Fritz zabrali filcowe buty od miejscowej ludności i włożyli je na siebie. Lub zawinięty w futrzane szaliki.
  Karas pocałował Magdę na pożegnanie w usta i powiedział:
  - Cóż, czołg jest dla ciebie! Będę walczył tam, gdzie umiem lepiej zabijać.
  Gerda z podziwem ucałowała chłopca na śliskim, elastycznym obcasie i powiedziała:
  - Jesteś cudem!
  Stella dodała:
  - Standard Aryjczyka!
  - Wiem! - powiedziała chłopczyca i jednym skokiem wyskoczyła na mróz z półotwartego włazu. Potem pokrywa opadła z trzaskiem... I dziewczyny dostały okazję do walki na broni nieprzyjaciela. A broń jest naprawdę potężna. Dopiero niedawno pojawił się Lev-3, lub jak go też nazywano "Królewski Lew" z armatą 128 mm, jest mocniejszy. Ale ten czołg wciąż jest na frontach w pojedynczych egzemplarzach. Został pokazany podczas obchodów 8 listopada opętanemu przez demona Fuhrerowi. Oczywiście, dopóki nie jest jeszcze w serialu. Nawiasem mówiąc, IS-2, który przechodzi pierwsze starcie.
  Do tej pory nawet sowieccy czołgiści nie oddali ani jednego strzału z armaty, najwyraźniej wybierając cel.
  Stella zauważyła sarkastycznie, obracając mechanizm:
  - Oj, śmieci... Tu nie ma automatyzacji i wszystko trzeba robić ręcznie.
  Gerda, która zjadła psa w poduszkowcu, zauważyła:
  - A wzrok jest gallim, a widoczność nie ma znaczenia. Nie są zbyt dobrzy w celowaniu.
  Magda dotykając zębatek gołą stopą i obracając pudło zauważyła:
  - A jednak w porównaniu z trzydziestoma czterema jest pewien postęp. W szczególności zmiana biegów jest łatwiejsza. Kabina jest ciasna, ale mniej więcej można się poruszać. Amunicja jest jednak niewielka. Dwadzieścia osiem rund...
  Gerda logicznie zauważyła:
  - Do strzelania do ograniczonej liczby bunkrów może wystarczyć, ale do pełnoprawnej bitwy czołgowej to zdecydowanie za mało.
  Clara znalazła w zbiorniku coś dobrego:
  - Ale uzbrojenie karabinów maszynowych jest na górze! Cztery karabiny maszynowe mogą zapewnić dobrą ochronę. A potem spojrzałem na tę "Myszkę" - są w niej tylko dwie "plucie" jak na taki samochód.
  Stella rozpędzając silnik potwierdziła:
  - Otóż to! Czy to uzbrojenie dla tak ciężkiego stu osiemdziesięciu ton czołgu?
  Magda jak pantera, która zabiła bawoła, warknęła:
  - Kurczaki się śmieją!
  Silnik wysokoprężny mocno przyspiesza czołg. Widać, że IS-2 nadal jedzie autostradą, ale w terenie przesunięty do przodu środek ciężkości będzie miał wpływ. Ale nic, dopóki możesz się zrelaksować i wybrać dla siebie godny cel.
  Magda otworzyła wieżę czołgu, żeby lepiej widzieć.
  A oto kolejny IS-2, dobrym pomysłem jest masowe używanie takich czołgów. Za nim są jeszcze trzy IS, ale jeden z lżejszą armatą 85 mm. Swoją drogą najgroźniejszy, bo potrafi brać samochód w czoło i uderza szybciej.
  . ROZDZIAŁ 3
  Magda postanowiła strzelić z odległości dwóch kilometrów. Zamówiła drobnym tonem:
  - Strzel dokładnie w czoło wieży... I... Rozumiesz!
  Auto zatrzymało się, bo nie było gładkości, a Gerda, narzekając na słabą jakość optyki, na pewno wypolerowanej przez niewprawne nastolatki, skierowała lufę. Dziewczyny pomogły załadować pocisk ważący półtora funta. Blond wojowniczka przyłożyła policzek do zamka i próbowała wyczuć czyjś samochód. W końcu nigdy wcześniej nie strzelała z tej armaty, model 1931. Potężny, ale przestarzały, ze spiczastym pociskiem wrażliwym na rykoszet. Ogólnie rzecz biorąc, działo oczywiście nie było planowane dla czołgów. Ale najwyraźniej modyfikacja przeciwpancerna działa 107 mm, opracowana w 1940 roku, okazała się zbyt zawodna i musiała zostać porzucona. I tu trzeba w warunkach słabej widoczności z odległości 2000 metrów trafić w cel. Tak, a wrogowi trudno będzie odpowiedzieć i uderzyć, ale ...
  Gerda ucałowała zamek pistoletu, szybko wyjrzała przez właz, nabrała językiem garść śniegu, połknęła go, oparła bose pięty na dźwigniach i... strzeliła!
  Oddawał tak wiele, że dźgał mnie w nadgarstki i łydki i śmierdział dymem.
  Teraźniejszość leciała długim łukiem i... Idący przed siebie IS-2 zatrzymał się, zaczął palić, a potem ładunek amunicji zaczął pękać.
  Magda z radością odpowiedziała:
  - To właśnie im daliśmy! - I logicznie, dokładniej, nielogicznie mylące pojęcia - dodała. - To nie człowiek maluje broń, ale broń mężczyzny!
  Gerda warknęła:
  - Przeładuj!
  A dziewczyny napięły się. Oczywiście tutaj nie są "Tygrysami", muszą się pocić, ale tak jest fajniej, zwłaszcza, że stojący czołg szybko się ochładza. W końcu żelazo jest dobrym przewodnikiem.
  Za drugim razem Gerda strzeliła szybciej i pewniej. IS nadal się poruszali i najwyraźniej jeszcze nie zorientowali się, skąd strzelają działa. Tak, a stop nie jest w rosyjskim zwyczaju. Skoro jest rozkaz... A drugi pocisk już pewnie trafia w cel.
  Gerda oblizuje usta i rozkazuje:
  - A tutaj trzeci.
  Z dużym opóźnieniem czwarty IS-1 otworzył ogień w ruchu. I, co dziwne, uderzył, choć z takiej odległości od jadącego samochodu jest to prawie niemożliwe, ale strzały decydują o wszystkim! Jednak odległość dla działa 85 mm jest zbyt duża, poza limitem penetracji. Ale w wieży rozległ się głośny huk i przedni pancerz się zawalił. Gerda wysłała w odpowiedzi czwarty "paczkę listową" ważącą półtora funta... Czoło czołgu IS-1 pękło, a pomarańczowe języki wzbiły się wysoko w niebo. A oto kolejny IS-2, dobrym pomysłem jest masowe używanie takich czołgów. Za nim są jeszcze trzy IS, ale jeden z lżejszą armatą 85 mm. Swoją drogą najniebezpieczniejszy, więc potrafi wziąć auto w czoło i uderza szybciej.
  Wiosną Niemcy zajęli Smoleńsk i zbliżyli się do Wiazmy i Rżewa. Potem nagle skręcili na południe, do Donbasu. I był to bardzo nieoczekiwany i potężny ruch. Armia Czerwona nie miała czasu na reakcję. A naziści zdobyli całą lewobrzeżną Ukrainę. A pod koniec lata dotarliśmy do zakola Donu. Dopiero jesienią wojska radzieckie z trudem powstrzymały nazistów.
  Niemcy ponownie zablokowali Leningrad od południa, odcinając dopływ tlenu.
  A na północy Finowie już próbowali iść naprzód.
  Nadeszła zimowa przerwa. W ZSRR do produkcji wszedł lepiej chroniony i lepiej uzbrojony czołg T-54. Ale IS-4 i IS-7 nie mogły być produkowane masowo. Chociaż IS-7 jest maszyną zdolną do walki z mastodontami Hitlera, jest zbyt trudny do wyprodukowania, zwłaszcza w warunkach wojennych.
  Czterdziesty ósmy rok upłynął w lutym pod znakiem próby ataku Armii Czerwonej w centrum, która została odparta. Niemcy, wykorzystując zagraniczne dywizje z całej Europy, byli silni. Co więcej, dyski stały się bardziej zaawansowane i teraz nie jest tak łatwo je zestrzelić. A naziści opracowali samoloty odrzutowe. Bardzo mocno. A nowy myśliwiec ME-362 po prostu zaszokował sowieckich pilotów. A w serii samolotów odrzutowych ZSRR nie miał.
  W maju rozpoczęła się wielka ofensywa nazistów z pominięciem Moskwy. W tym samym czasie do wojny przystąpiła również Turcja, otwierając front południowy na Zakaukaziu. A bitwy rozbłysły z nową energią.
  Ale są piękne dziewczyny, które walczą z furią; w szczególności załoga Elżbiety.
  Oto dziewczyna w bikini, przyciskająca bose stopy na spuście, a ze 100-milimetrowej armaty wylatuje pocisk.
  Wojownik z ZSRR wysłał go tak sprytnie, że niemiecki czołg E-50, mimo potężnego pancerza, został trafiony.
  Catherine zauważyła agresywnie, obnażając zęby:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie!
  I z gołą piętą, gdy naciska pedał.
  Elena również strzelała do wroga, rozbijała Panther-4 i gruchała.
  - Za ZSRR!
  Euphrosinia obnaży piersi, zdejmie stanik i jak będzie bić szkarłatną sutką i zaśpiewa obnażając zęby:
  - Stary Machno,
  Patrząc przez okno...
  Na dworze jest ciemno, ciemno!
  A dziewczęta zaśpiewają chórem, szczerząc zęby:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie,
  wszystkich wrogów wymoczymy w toalecie...
  Ojczyzna nie wierzy we łzy,
  A my damy złemu smokowi mózg!
  Tutaj - to są dziewczyny - po prostu klasa hiper...
  Lato już nadeszło. Znowu ciężkie walki. Pod koniec sierpnia 1948 Niemcy zamknęli pierścień wokół Moskwy.
  Pionierzy też walczyli desperacko.
  Chłopiec Oleżka rzucił granatem gołą, dziecinną stopą i zaśpiewał:
  - Oto pierwsza odwilż,
  We śnie widzę Stalina...
  I zaśmiecone trupami -
  Moja ojczysta Rosja!
  Chłopiec Petka, strzelając do nazistów, śpiewał:
  - Jeśli faceci z całej Ziemi,
  Od razu mogli osadzić smoka!
  I gołą piętą dziecko wypuściło morderczą cytrynę.
  Inny pionier w szortach, Seryozhka, strzela do nazistów, kładąc nazistowskiego oficera. A potem, boso, dziecinnie, rzuci darem unicestwienia śmierci.
  To są dzieci - bardzo walczące.
  Pionier Sashka, pieprzący się z nazistami, miał zaledwie dwanaście lat i koszący Fritz, śpiewał:
  - W zwycięstwie nieśmiertelnych idei komunizmu,
  Widzimy przyszłość naszego kraju...
  I czerwony sztandar - chwalebna Ojczyzna,
  Zawsze będziemy bezinteresownie wierni!
  A nagie dziecko z dziecięcą piętą podrzuci ładunek wybuchowy, rozrywając Niemców na strzępy.
  Zabrali się więc do rzeczy, bardzo agresywnie. I naprawdę w bojowy sposób, który okazał się wyjątkowo fajny.
  Dzieci to oczywiście wojownicy najwyższej klasy, ale Moskwa jest otoczona i odcięta.
  A na Kaukazie już posuwają się naziści. Od południa pędzi Turcja.
  I wydaje się, że naprawdę nie da się oprzeć wrogom.
  Ale dziewczyny walczą jak dzieci jak wielkie bohaterki.
  Zwłaszcza Oleg Rybachenko. Ten chłopak-terminator jest, powiedzmy, młodym wojownikiem i supermanem.
  Chłopiec w wieku około dwunastu lat rzucił granat ze śmiertelną siłą, rozrywając nazistów i śpiewał:
  - Za Wielką Rosję
  Chłopcy będą walczyć...
  Jesteśmy wielkimi mesjaszami
  Złammy Fritz!
  Margarita Korshunova - również bardzo walcząca dziewczyna, również dała zwrot nazistom.
  Potem gołą, dziecięcą stopą rzuciła dar zagłady, rozrywając na strzępy Fritzów i Turków, po czym zaśpiewała:
  - Chwała Ojczyźnie-ZSRR,
  Jesteś przykładem dla ludzkości!
  Potem dzieci wezmą go i zagwiżdżą. Zgromadzone wrony zemdlały i upadły, przebiły głowy nazistów. I wyglądało to naprawdę fajnie.
  A może nie wyglądało, ale akcja ruszyła.
  Chłopiec i dziewczynka byli bardzo fajni.
  Mają w sobie tyle pasji i mocy.
  Kaukaz jest już na skraju upadku i staje się coraz bardziej dramatyczny.
  A Niemcy szaleją i stosują tortury. Szczególnie lubią torturować niemieckie pionierki.
  Oto Gerd i Charlotte, chłopiec w wieku około trzynastu lat, rozebrani. I zaczęli łaskotać pioniera. Seryozhka śmiał się i mruczał. Potem Gerda przyniosła zapalniczkę do nagiego, okrągłego obcasa chłopca. Płomienie lizały nieco szorstkie podeszwy pioniera. Krzyknął z bólu. Były pęcherze.
  Niemki zachichotały:
  - Będzie bardzo fajnie!
  I zaczęli bić chłopca biczami. Jęknął i zaczął krzyczeć. Zwłaszcza, gdy dziewczyny zaczęły przynosić pochodnie z ogniem do jego bosych stóp. Następnie pionierzy przyłożyli do jego nagiej klatki piersiowej rozgrzane do czerwoności żelazo i chłopiec stracił przytomność.
  Tak, niemieccy wojownicy są na górze. Dręczenie chłopca jest w porządku rzeczy.
  Torturować jednak nie tylko chłopców, ale i członków Komsomołu. Dziewczyny zostały rozebrane i poprowadzone na wieszaku. Tam podciągnęli się, zmuszeni do wygięcia w łuk i dosłownie wiją się z bólu piękności. A pod bosymi stopami dziewcząt podpalili piec, grożąc zwęgleniem podeszw.
  Jak członkowie Komsomołu krzyczeli z dzikiego bólu... Jakie to wszystko było okrutne. A naziści wdychali do nozdrzy zapach palonego mięsa i śmiali się, klepali się po biodrach i wrzeszczeli:
  - Heil Führer! Zabijemy wszystkich!
  I znowu tortury i tortury ludzi. Szczególnie interesujące jest torturowanie pionierów. Chłopcy są bici na śmierć, a następnie polewa się ich rany solą i zmusza się do jęków. Tak, to bardzo irytujące.
  A kiedy również używają gorącego drutu. To sprawia, że jest to o wiele bardziej bolesne.
  A naziści już zajęli Machaczkałę. I zmierzają w kierunku terytorium Azerbejdżanu. I już otoczyli i zablokowali Erewan. I szturmują rozpacz Batumi wszystkim. I jest agresywny.
  Marszałek Rokossowski prawie sam zginął. Wydawało się, że wojska sowieckie są pod presją i zapadają się. Rośnie liczba poddawanych i dezerterów. I wielu pilotów popada w depresję.
  Chociaż Anastasia Vedmakova i Akulina Orłowa wciąż unikają porażki. Dziewczyny walczą dzielnie i desperacko.
  Przed walką Anastasia wycofała się z trzema facetami, aby zebrać w sobie fenomenalną kosmiczną moc.
  I naprawdę naładowany kapitałem. I rozpaczliwie powalmy wrogów.
  I podczas używania bosych palców.
  I pisnęła na całe gardło:
  - Jestem wielkim mistrzem świata!
  A jak gołą piętą naciśnie dźwignię.
  Akulina Orłowa jest także zdesperowanym prześladowcą w walce. A bosymi palcami miażdży samoloty Wehrmachtu.
  Tutaj zestrzeliła ME-109 K. Ta maszyna jest może już przestarzała, ale przetrwała szereg modyfikacji. A na nim możesz z powodzeniem walczyć.
  Akulina Orłowa działając z dziką furią zaśpiewała:
  - Witaj wielki komunizmie! Faszyzm zostanie pokonany!
  I znowu z gołą piętą, ale jak będzie naciskać.
  To są szalone dziewczyny.
  Ale bardzo nierówne siły na Kaukazie. Chociaż uważa się, że wszyscy ludzie to orły. Ale nikt nie może się oprzeć Rosjance.
  A wojownicy są tacy agresywni i fajni. Samoloty strzelają pomimo swojej przewagi jakościowej.
  Akulina Orłowa zaśpiewała:
  Koło słoneczne...
  I powalił wroga gołymi palcami.
  Anastasia Vedmakova, naciskając guziki swoimi szkarłatnymi sutkami i przewracając nazistów, kontynuowała:
  Niemcy są w pobliżu...
  Akulina pisnęła, odcinając kolejny niemiecki samolot:
  - Hitler poszedł do wywiadu!
  Anastasia zakochała się w nazistach, kontynuowała:
  wpadł do dziury...
  Akulina, strzelając celnie, zachichotała:
  - Złamałem nogę...
  Vedmakova strzelał intensywnie i celnie, zauważył:
  - I pożegnał się!
  A dziewczyny ryczały w chórze:
  -Niech zawsze będzie wódka,
  kiełbasa i śledź...
  ogórki pomidorowe,
  To koniec Hitlera!
  Akulina, ponownie wysyłając nazistom prezent śmierci, zauważył:
  - Właściwie musisz śpiewać; Rommel się kończy!
  Vedmakova, celując z działa z pociskami powietrznymi gołymi palcami, zgodziła się:
  - Oczywiście - Hitler - to już za nami etap!
  Tam, gdzie nie ma osobistego wpływu opętanego Hitlera, wojska sowieckie próbują zorganizować jakiś opór. Ale jest to niezwykle trudne. Ale nadal robią wszystko, co możliwe i niemożliwe.
  A dzieci też się kłócą. A pionierzy idą do bitwy. Które spotykają wroga z koktajlami Mołotowa i strzałami z broni.
  Chłopcy i dziewczęta, wychudzeni i podrapani, jak zawsze w walce. I walczą dzielnie i niezwykle desperacko.
  Ile ich dzieci umiera i zostaje rozdartych.
  Niemieccy piloci Gertrude i Adala, klepiąc bosymi stopami, wsiedli do dwumiejscowego XE-328, do maszyny odrzutowej - to potwór z dziesięcioma działami powietrznymi.
  Deszcz właśnie minął i dziewczyny zostawiły pełne gracji, bardzo wyraźne ślady gołych nóg.
  Były tak uwodzicielskie, że nastolatki służące na lotnisku łapczywie pożerały wzrokiem bose odciski stóp i nawet chłopcy zaczęli puchnąć do perfekcji. Generalnie pilotów było wielu - walki pokazały, że kobiety w równych warunkach mają dwukrotnie większą przeżywalność niż mężczyźni. A to oznacza, że są skuteczne. A Hitler-Rommel, a raczej feldmarszałek Führer, oczywiście, nie jest taką osobą, by kogokolwiek współczuć.
  W samej III Rzeszy oficjalnie wprowadzono poligamię - prawo do czterech żon. To bardzo praktyczne. Ale niezbyt pasujące do tradycji chrześcijańskich. Nic dziwnego, że faszyzm szuka nowej formy religii. Führer-Field Marshal upiera się, że jest to monoteizm, ale tak wyjątkowy - z panteonem pogańskich, starożytnych germańskich bogów. Oczywiście sam Hitler-Rommel jest w tym panteonie umieszczony przede wszystkim jako posłaniec i posłaniec Boga Najwyższego.
  Więc Führer, oczywiście, bardzo kocha się kultywować.
  Gertrude i Adala wystrzeliwują w niebo swój wielozadaniowy samolot szturmowy, który może również pełnić rolę myśliwca.
  Wojownicy są bardzo pewni siebie. Rosjanie nie mają samolotów odrzutowych i raczej nie będą w stanie wytrzymać ataku tygrysów nieba.
  Gertruda warknęła:
  - Jestem rycerzem płonącego potoku...
  Adala potwierdziła entuzjastycznie, obnażając zęby:
  - I zamatuję wszystkich!
  Dziewczyny wybuchnęły śmiechem. Wcisnęli nagie pięty na pedały i obrócili odrzutowy samolot szturmowy.
  Wciąż było ciemno, ale na wschodzie pojawiła się już smuga światła. Dziewczynki gwizdały... Pod nimi pływały już przestrzenie Rosji. Wojowniczki zachichotały i mrugnęły do siebie. Są takie ekstrawaganckie i piękne.
  I oczywiście boso, bez obciążania się tak niepotrzebną rzeczą dla dziewczyny na wojnie jak buty.
  A czułość w samolocie wzrasta wielokrotnie.
  Tu w ich kierunku startują radzieckie samochody. Śruba Jak-9 jest prawdopodobnie najbardziej masowo produkowaną maszyną wśród najnowszych wydań. Niezbyt uzbrojony, ale stosunkowo tani i mało zbrojony. MIG-5, szybszy, z karabinami maszynowymi. MIG-3 to wcześniejszy model. LAGG-7 to prawdopodobnie najszybszy i najbardziej uzbrojony ptak. W najnowszej modyfikacji są aż trzy działka 20 mm.
  Ale to wszystko są maszyny napędzane śmigłami - samoloty odrzutowe nie powstały. A Niemcy czują się bardzo pewnie.
  Gertrude strzela z dziesięciu działek powietrznych. Trafiły w działa 30 mm i dwa 37 mm. Pędzą jak ognisty trąba powietrzna przez radzieckie samoloty. Jednak czerwoni piloci próbują robić uniki i iść do ogona.
  Adala manewruje w tej chwili. Nie można zmierzyć się z niemieckim samochodem, ale wsiadanie w ogony jest napięte. Dla wojsk ZSRR atak nie jest nieoczekiwany. Uruchomiono już działa przeciwlotnicze. Eksplodowane muszle świecą w ciemności.
  Niemcy odczuwają pewną nerwowość. Wydawało się, że widzieli już tak wiele, że nic by się nie zdziwiło, ale... sowieccy piloci są odważni i nie boją się strat. Nic ich nie przestraszy. Ale doświadczenie nie wystarczy. Niemiecki samolot bez problemu wychodzi z nurkowania i zestrzeliwuje sowiecki samochód. Rozbija kolejny na kawałki.
  Siła niemieckiej broni jest bardzo duża. To element, w którym Fritz mają ogromną przewagę nad Rosją. Ale prędkość nazistów jest kolosalna.
  Adala przyspiesza i rusza do przodu. A Gertrude wystrzeliwuje rakiety we wroga. Porada odbierana jest przez zęby. Część amunicji jest wycelowana w ciepło lub dźwięk.
  Adala szepcze:
  Nie zabiją nas!
  Dziewczyny kręcą swoim samochodem... Próbują być cool. A potem radziecki myśliwiec taranuje pobliski niemiecki samolot szturmowy. I jak zaczyna się rozdzierać i pękać. Zarówno niebo, jak i powietrze.
  Gertruda szepnęła:
  - Szalona śmierć!
  Wojownicy byli wyraźnie zdezorientowani i można ich w ten sposób staranować.
  Czołgi zbliżają się do granicy. Legendarna załoga Gerdy, Charlotte, Christiny i Magdy.
  Czterech wojowników zdołało okryć się chwałą, walcząc zarówno z Brytyjczykami, jak i Amerykanami. Podczas działań wojennych z Ameryką piękności opanowały czołg Panther-2. Niezły samochód, lepszy od Shermanów zarówno pod względem uzbrojenia, jak i przedniego pancerza. Późniejszy "Pershing" praktycznie nie miał czasu na wojnę. Tak, i nie jest rywalem dla "Pantery" -2.
  Wtedy cztery dziewczyny zdobyły legendarną chwałę. Chociaż ogólnie ich chwalebna ścieżka rozpoczęła się w czterdziestym pierwszym roku. Himmler namówił Führera, aby wypróbował w bitwach kobiecy batalion, ze specjalnie wyszkolonych Aryjczyków.
  Walki pokazały, że kobiety wcale nie są słabym ogniwem i potrafią dobrze walczyć. A przy tym ponoszą mniej strat niż mężczyźni. Wojownicy walczyli także w piechocie, uderzając bosymi stopami o gorące piaski Sahary. I opanowałem czołgi. Po przetestowaniu "Tygrysa" w bitwach z Wielką Brytanią.
  Jednak radzieckie dziewczyny na SU-100 też dobrze walczą.
  Chociaż pozycja Rosji wydaje się beznadziejna. Ale wojownicy wraz z Elżbietą walczą jak orły.
  Ekaterina naciska dźwignię gołymi palcami. Wysyła pocisk, który przebija nazistowski samochód E-50 w bok i ryczy:
  - Za wielki czerwony i karmazynowy komunizm!
  Elena również uderzyła armatą swoją nagą, filigranową nogą. Celnie trafiła w wrogi czołg.
  Dziewczyna ćwierkała:
  - Za moją piękną Rosję!
  Eufrazja zauważyła agresywnie, prowadząc bardzo celny ogień:
  - Chwała naszej Ojczyźnie!
  Używa też gołych, rzeźbionych nóg.
  Maszyna radziecka jest bardzo silna i waleczna. I strzela całkiem nieźle.
  SU-100 jest w stanie przebić E-50 w bok. Ale dziewczyny nawet przebijają jej czoło, wpadając w przynętę lub od końca do końca. I przecinają metal.
  Elżbieta, bosymi palcami, strzelała do wroga. I ćwierkało:
  - Z niebieskiego strumienia...
  Ekaterina również strzeliła, tym razem naciskając dźwignię szkarłatnym sutkiem i gruchając:
  Rzeka zaczyna...
  Elena, szczerząc się agresywnie i sycząc, wydała:
  Cóż, zaczyna się przyjaźń...
  I nacisnęła też dźwignię gołą piętą.
  Eufrazja zagruchała, strzelając do wroga:
  - Z uśmiechem!
  Dziewczyny bardzo aktywnie pracują nad SU-100. I niszcz sprzęt wroga.
  A na obrzeżach Baku pionierzy kopią okopy. Są faceci różnych narodowości. W szczególności migocze wiele jasnych głów. Są dzieci rude, czarne i blond.
  Jedno ich łączy: wiara w triumf komunizmu i bose stopy. Oczywiste jest, że nie każdy ma buty podczas wojny, dlatego na znak solidarności wszystkie dzieci obnoszą się z gołymi, okrągłymi obcasami. Zima na Zakaukaziu jest dość łagodna, a kiedy poruszasz się i pracujesz z łopatami, zimno nie jest takie straszne.
  Dzieci z zapałem pracują i śpiewają:
  Wznieć pożary, niebieskie noce,
  Jesteśmy pionierami - dziećmi pracowników...
  Zbliża się era lat świetlnych,
  Wezwanie pionierów - bądź zawsze gotowy!
  Wezwanie pionierów - bądź zawsze gotowy!
  I znowu nadchodzi alarm. Chłopcy i dziewczęta skaczą na dno wykopu. A pociski już zaczynają pękać z góry: działa artyleria wroga.
  Pashka zapytał Maszę:
  - Myślisz, że przeżyjemy?
  Dziewczyna pewnie odpowiedziała:
  - Opór przynajmniej raz, w najtrudniejszej godzinie!
  Pioneer Sasha logicznie zauważył:
  Nasz heroizm jest niewzruszony.
  Chłopiec stukał nagą podeszwą o kamienie. Widać, że chłopiec wypełnił się solidnymi modzelami.
  Dziewczyna Tamara zauważyła:
  Będziemy walczyć bez strachu
  Będziemy ciąć nie krok w tył...
  Niech koszula nasiąknie krwią -
  Więcej wrogów, zamień rycerza w piekło!
  Chłopiec Rusłan, pionier o czarnych włosach, zauważył:
  Mijają wieki, nadejdzie era,
  W którym nie będzie cierpienia i kłamstw...
  Walcz o to do ostatniego tchu -
  Służ swojej Ojczyźnie, wy z serca!
  Chłopiec Oleg, chudy i jasnowłosy, ćwierkał, wersety:
  Nie, czujny nie zniknie,
  Spojrzenie sokoła, orła...
  Głos ludu jest dźwięczny -
  Szept zmiażdży węża!
  
  Stalin żyje w moim sercu
  Abyśmy nie znali smutku,
  Otworzyłem drzwi do kosmosu
  Nad nami świeciły gwiazdy!
  
  Wierzę, że cały świat się obudzi
  Skończy się faszyzm...
  A słońce zaświeci
  Oświetlając drogę dla komunizmu!
  Chłopcy i dziewczęta wspólnie klaskali.
  Ale teraz odrzutowe samoloty szturmowe już latają i zrzucają bomby. I to jest agresywne podejście.
  Oleg i Sasha podnieśli procę i uruchomili dar śmierci. A w lufę uderzył nazistowski samolot szturmowy.
  Dziewczyna Natasza śpiewała:
  - Komsomol to nie tylko wiek,
  Komsomol to moje przeznaczenie!
  wierzę, że podbiję kosmos
  Żyjmy wiecznie!
  Ahmed, chłopiec-pionier z Azerbejdżanu, odpowiedział z uśmiechem:
  - Nie jesteś jeszcze członkiem Komsomola, Nataszy!
  Dziewczyna ze złością tupnęła bosą stopą i odpowiedziała melodyjnym głosem;
  Obok ojców wesołą piosenką,
  Opowiadamy się za Komsomołem...
  Zbliża się era lat świetlnych,
  Wołanie pionierów - zawsze bądźcie gotowi!
  Wołanie pionierów - zawsze bądźcie gotowi!
  Oleg też tupnął bosą, dziecinną stopą i ryknął:
  Silniejszy młotek ściska proletariusza,
  Od tytanowej dłoni miażdżącej jarzmo...
  Tysiące arii zaśpiewamy naszej Ojczyźnie,
  I światło dla potomności, dobrze!
  Dzieci są zachwycone. I faktycznie Niemcy zbombardowali i tylko jedna dziewczyna dostała odłamek w swoim nagim, okrągłym, różowym obcasie.
  Pioneer krzyknął, ale potem przygryzł wargę.
  I tak przygotowali się do odparcia ataku. A z nazistami już są czołgi. Potężne E-100 poruszają się. Takie potężne i niebezpieczne maszyny.
  Mają taką ochronę. Że nie da się przebić pod żadnym kątem. Nie możesz trafić pod jednym kątem. Jedyną szansą jest zerwanie torów.
  Dzieci są gotowe do walki i machają bosymi stopami. Tutaj są na drucie, przepychając paczki z domowymi materiałami wybuchowymi pod gąsienicami nazistów. Działa i niszczy walce czołgów armii Rommla.
  I wygląda okropnie.
  Sasha piszczy:
  - Chwała komunizmowi!
  Chłopiec Pashka strzela z Olegiem z procy i piszczy:
  - Chwała pionierom!
  Chłopiec Rusłan wraz z dziewczyną Sufir ciągnie pod Niemcem minę drutem i krzyczy:
  - Chwała ZSRR!
  Walczą dzieci z Azerbejdżanu i Rosjanie. Opaleni, szczupli, boso pionierzy przeciwko olbrzymiej armadzie czołgów.
  Dziewczyna Tamara tupie swoją zgrabną, małą, bosą stopą i mówi:
  - Chwała Rosji!
  Pioneer Ahmet potwierdza podczas strzelania do wroga:
  - Jesteśmy razem przyjazną rodziną!
  Chłopiec Ramzan, rudowłosy Azerbejdżan, potwierdza wybijając samochód:
  - Od słowa jest nas sto tysięcy ja!
  Dzieci są przyjazne... Oto Ormianka Azatuhi, która też zręcznie przenosi ładunek wybuchowy pod faszystowską gąsienicę za pomocą drutu i piszczy:
  - ZSRR to rodzina narodów!
  Inna ormiańska dziewczyna Aghas mówi:
  - Nie poddawaj się faszyzmowi:
  A dziewczyna gołymi palcami pociągnęła za drut. Wiele dzieci z Azerbejdżanu i Armenii ma blond włosy i jest nie do odróżnienia od dzieci słowiańskich, których też jest wiele. Kto zostawił Niemców, inne rodziny rosyjskie osiedliły się w Azerbejdżanie nawet za carów.
  . ROZDZIAŁ 4
  Na Kaukazie jest wielu Słowian. Wiele mieszanych par. Tak, a dzieci zwykle mają jaśniejsze włosy niż ich rodzice. A Słowianie opalili się tak, że nie można ich odróżnić od miejscowych. Co więcej, dzieci są zwykle bardziej do siebie podobne niż dorośli.
  Tak więc walczy międzynarodowy sowiecki batalion chłopców i dziewcząt i wszyscy są zjednoczeni i bardzo podobni. Ich nagie pięty migają podczas ruchu.
  A dzieci ze snów wysyłają prezenty śmierci. Szamil i Seriożka, obaj pionierzy, pociągają za drut. A teraz niemiecki E-50 zatrzymuje się ze złamaną gąsienicą.
  Chłopcy śpiewają unisono:
  niezniszczalne, wolne republiki,
  To nie była brutalna siła, nie strach, który zebrał ...
  I dobra wola oświeconych ludzi,
  I przyjaźń i rozsądek, i odwaga w snach!
  A dzieci są zachwycone. Uśmiechają się białymi, równymi zębami. I są szczęśliwi, chociaż grozi im śmierć.
  A Niemcy są do dupy. Zniszczone czołgi strzelają z armat i karabinów maszynowych.
  Niektóre niemieckie pojazdy są wyposażone w granatniki i są bardzo niebezpieczne.
  Chłopiec Maksimka i dziewczyna Zara z Azerbejdżanu opierając się na bosych stopach podciągnęli minę pod wroga i znokautowali faszystowskiego mastodonta.
  I krzyczeli na całe gardło:
  - Za ZSRR!
  Dzieciaki są takie zabawne.
  Pionierzy Abbas i Vladimir również używają broni. W tym przypadku katapultować i rozbić gąsienicę E-75 nazistom. Potem chłopcy zaśpiewali:
  - O wielkość planety pod przykrywką komunizmu!
  Oleg i Abdula są również pionierami różnych narodów, ale jednym sercem wystrzeliwują również ładunki wybuchowe. Uderzają w E-100 i śpiewają ...
  Otworzyliśmy planetę na narody,
  Droga w kosmos, do niewidzialnych światów...
  Śpiewane są bohaterskie czyny -
  Aby na zawsze wymazać bliznę śmierci!
  
  Pod Świętym Chorągwią Rosji,
  W pokoju, przyjaźni, szczęściu i miłości...
  Ludzie na całej ziemi staną się szczęśliwsi,
  Piekielna ciemność rozproszy się w oddali!
  Walczę tutaj z dziećmi...
  Abdurrahman i Svetlana, chłopiec z Azerbejdżanu i dziewczyna z Białorusi, połączyli drut i znokautowali faszystowski czołg. I śpiewali:
  - Wielkie imię świętej Rosji,
  Świeci nad światem - jak promień słońca...
  Wierzę w jedność, że staniemy się szczęśliwsi,
  Pokażmy ludziom właściwą drogę!
  Dzieci są bardzo odważne. A naziści byli po prostu zszokowani takim upartym i wściekłym oporem.
  Abudurrahman jest pionierem, otrzymał fragment w jego nagiej podeszwie. Przebił zrogowaciałą powierzchnię nogi dziecka.
  Chłopiec syknął:
  - I to mnie boli!
  Svetlana również została uderzona w okrągły obcas i podrapała się w ramię. Ale dziewczyna syknęła:
  - Nie łam Pioneers!
  Azim i Kolka również staranowali niemiecki samochód.
  Chłopcy wskazywali drutem i śpiewali:
  Zdradziecki wróg przeszedł do ofensywy,
  Ale wierzę, że nie zachwieje się, naród radziecki ...
  Wróg czeka na klęskę i zapomnienie,
  A chwała Rosji rozkwitnie mocniej!
  Wróg czeka: klęska i zapomnienie,
  A chwała Rosji rozkwitnie mocniej!
  Dzieci są odważne i nie uginają się. I chcą wygrać. I śpiewają i walczą.
  Niemcy ponoszą duże straty. To prawda, że najczęściej mają połamane gąsienice i rolki. I to nie jest śmiertelne.
  Gorzej z pionierami, którzy zostali wzięci do niewoli.
  Chłopca Abdulhamida, kiedy dostał się do niewoli, hitlerowcy położyli na wieszaku. Włożyli bose stopy pioniera do bloku i zaczęli wieszać ciężary na hakach. A potem rozpalił ogień. A gołe pięty chłopca polizał ogień. I bicz spadł mu na plecy. Bili mnie przez długi czas. A potem naziści zaczęli łamać żebra rozpalonymi do czerwoności szczypcami.
  Chłopiec umierający w torturach, gdy miażdżyło go czerwone od gorąca żelazo żeber, śpiewał:
  Berlin jest prawie pod naszym panowaniem,
  Przez lornetkę widzimy przeklęty Reichstag...
  Mam nadzieję, że wkrótce zapanuje pokój i szczęście;
  Co opiszę w moich wierszach!
  
  Rosja otworzyła komunizm na światy,
  Dla wszystkich stała się rodziną.
  Ale Wehrmacht wsadził nam świński pysk,
  A teraz krew tryska z żył jak fontanna!
  
  O czym Führer zapomniał z nami przez przypadek,
  Chciałem zdobyć ziemię i niewolników!
  Faszyzm poszedł z bardzo długą kampanią -
  A oto prawdziwy koszmar, piekielne sny!
  
  Prosty chłopiec, bosy chłopiec,
  Niedawno zawiązałem czerwony krawat.
  Chciał sam budować świat bez Boga,
  Ale nagle z nieba wybuchł napalm!
  
  Musiałem biec do przodu, byliśmy AWOL,
  Nikt nie chce zabrać takich młodzików!
  Ale chłopiec-wojownik w karabinie to zrobił,
  Droga ojców okazała się godna!
  
  Walczył, gdzie spryt i siła,
  A słabość też jest gorzka, niestety ...
  Towarzysze musieli kopać groby
  Struganie sosnowych trumien na mrozie!
  
  Jestem pionierem przyzwyczajonym do cierpienia,
  Na rekonesans poszedł boso, chrzęściła zaspa.
  Może kara za niewiarę,
  Że nie chciałam poznać Jezusa!
  
  Ale jakie są trzy godziny Golgoty?
  Minęły ponad trzy lata wojny!
  W każdej wsi wdowy gorzko płaczą,
  Jak synowie zginęli na cmentarzu w kraju!
  
  Przeżyłem, byłem w szoku, ranny kulą,
  Ale na szczęście utrzymał się na nogach!
  Uczciwie oddaliśmy dług do Niemiec,
  Ten faszyzm został przez nas zdeptany!
  
  Dojrzałem, ale wciąż chłopcem,
  Wąs nie przebił się, ale już tytan!
  Tak, dorosły, a może nawet za dużo,
  W końcu serce stało się twarde jak metal!
  
  Najwyższa nagroda Hero Star -
  Sam Stalin, wierz mi, przekazał to!
  Powiedział: trzeba brać przykład z ludzi takich jak ty,
  Bojownicy wykuwają klucze do drzwi do Edenu!
  
  Ale teraz odłóż dzielny karabin,
  Zabierzcie szczypce, młotek i pracujcie!
  Zbuduj żaglówkę i łódź z drewna
  I stwórz samolot, aby ptak pofrunął w górę!
  Tak czy inaczej, Armia Czerwona przegrała bitwę o Kaukaz. I to oczywiście nie zwiększało szans ZSRR na przetrwanie. Właściwie wszystko było głupie.
  Kaukaz upadł i nadeszła zima. Moskwa i Leningrad w całkowitym okrążeniu i blokadzie. Niemcy i ich zagraniczne dywizje są silniejsze zarówno ilościowo, jak i jakościowo. Na przykład Fritz mają bardzo przyzwoite karabiny maszynowe. I wydaje się, że okrążone wojska sowieckie nie mają szans na ocalenie.
  Ale jak dotąd Stalin jeszcze się nie poddał. Chociaż już wysłał nazistom propozycje odrębnego pokoju.
  Moskwa to duże miasto, w którym skoncentrowana jest ogromna ilość amunicji, pocisków, pocisków i żywności. Nie jest łatwo zdobyć to miasto. I nadal trzyma się pomimo ostrzału i masowych bombardowań.
  Jednak Niemcy dalej posuwali się naprzód. Zwłaszcza wiosną. Gdy tylko drogi wyschły, naziści przenieśli się do Kazania. A faszystów jest wielu.
  Ale tutaj walczą piękne radzieckie i oczywiście bose dziewczyny w bikini.
  Natasza pogładziła własny sutek truskawkowy. I z promiennym uśmiechem powiedziała:
  - Ja Ty! On, ona - razem cały kraj!
  Obsługiwane przez Wiktorię:
  - Razem przyjazna rodzina! Słowem jest nas sto tysięcy ja!
  Oksana zachichotała i wskazując na mastodonty zauważyła:
  - Czołg "E" jest bardzo krótki i przysadzisty. Trudno będzie go zdobyć.
  Weronika syknęła smutno:
  - Niech nas bóg błogosławi!
  Natasza zachichotała i zaćwierkała:
  - W Ameryce dla całego kraju, w Ameryce dla całego kraju, w Ameryce dla całego kraju - szanse są równe!
  Ognista Wiktoria chichocze i ryczy:
  - Szanse są równe dla różnych warstw społeczeństwa!
  I jak chcesz. A jej zęby są piękne, jak pokazują.
  Oksana skomentowała:
  - Kiedy Niemcy się uciekną, będzie im bardzo źle z ich baz zaopatrzeniowych!
  Veronica zachichotała i zasugerowała:
  Módlmy się więc!
  Natasza prychnęła pogardliwie i potrząsnęła głową.
  - Nie! Jesteśmy członkami Komsomołu, co oznacza, że jesteśmy ateistami!
  Victoria agresywnie ostrzegała:
  - A ja generalnie jestem bojowym ateistą! I nie ma Boga - to fakt medyczny!
  Weronika ostrożnie zauważyła:
  Ale nie możesz tego udowodnić!
  Victoria w odpowiedzi błysnęła agresywnie szmaragdowymi oczami. I syknął z uśmiechem:
  - Mogę! Jeśli istnieje Bóg, musi być odpowiedzialny. Oznacza troskę o ludzi. - Rudowłosa dziewczyna agresywnie uderzyła bosą stopą w pień sosny. - Czy można sobie wyobrazić fenomenalny kosmiczny umysł, który nie dbałby o jego stworzenie!
  A dziewczyna gołą, rzeźbioną stopą rzuciła granatem.
  Natasza chętnie potwierdziła:
  - Otóż to! W końcu jesteśmy dla Boga jak dzieci dla Ojca, a On się o nas nie troszczy!
  Weronika ostrożnie zauważyła:
  Ale nawet troskliwy ojciec karze swoje dzieci...
  Natasza zachichotała w odpowiedzi.
  - Ale nie oszpecaj ich!
  Wiktoria ze złością zauważyła:
  - Naprawdę istnieją dziwne metody wychowania w twoim Bogu! Na przykład zabrał i utopił całą ludzkość, a nawet niewinne zwierzęta. Powstaje pytanie, jakie faszystowskie metody?
  Oksana dodała z uśmiechem:
  - I w ogóle wieczne męki w piekle... To także oczywista przesada, ponieważ żadne metody sprawiedliwości nie usprawiedliwiają tortur!
  Weronika rozłożyła ręce zmieszana i powiedziała z westchnieniem:
  - Uważam też, że powódź Noego to przesada. Ale Ziemia była pełna grzechu na oczach Boga...
  Wiktoria zaśmiała się:
  - Tak, dzieci zaczęły płatać figle. Ojciec podniósł karabin maszynowy i zastrzelił tych, którzy gadali, zostawiając tylko tych, którzy siedzieli ciszej niż woda, pod trawą. Ruda obnażyła swoje duże zęby. - Cóż za analogia!
  Weronika wzruszyła ramionami i powiedziała cicho:
  - Nie jestem księdzem, żeby odpowiadać na takie pytania. Ale myślę, że Bóg miał ku temu powody.
  Victoria zachichotała i zauważyła:
  - Tak ... Z jakiegoś powodu upadli bez powodu, tylko wszyscy widziano, jakby zniknęli!
  Natasza zasugerowała:
  - Może Biblia to tylko żydowska bajka. Dlaczego mielibyśmy w to wierzyć?
  Oksana wyraziła swoją opinię:
  - W każdym razie musisz zachować honor. I nie licz na pośmiertny raj!
  Victoria zachichotała i zauważyła:
  - Tak... Księża uwielbiają opowiadać historie! I niezbyt atrakcyjne!
  Weronika cicho zauważyła:
  - Ale Jezus Chrystus to całkiem atrakcyjny wizerunek!
  Victoria zachichotała i pokręciła głową.
  - Nie wyszłabym za takiego pacyfistę!
  Natasza zachichotała i zauważyła:
  - Tak, człowiek musi się bronić... A czego uczy Biblia? Uderzyli cię w prawy policzek - skręć w lewo!
  Veronica chciała powiedzieć, ale była wyraźnie zakłopotana. A potem Victoria włożyła to:
  - Naprawdę dziwna moralność. Albo Bóg uczy nas kochać wrogów, albo topi całą ludzkość naraz. I jak to wytłumaczyć?
  Natasza odpowiedziała sobie:
  - Myślę, że Biblię napisali utalentowani wizjonerzy!
  Weronika leniwie sprzeciwiła się temu:
  - Kto na to patrzy... Ale inaczej niż istnienie Boga nie da się wytłumaczyć pojawienia się Wszechświata. "Wtedy dziewczyna się ożywiła. Przejechała gołą, wyrzeźbioną nogą po korze i kontynuowała. - Cokolwiek by powiedzieć, ale nie da się znaleźć ani wymyślić bardziej przekonującej wersji pochodzenia Wszechświata, z wyjątkiem tego, jak został stworzony przez Boga!
  Natasza wzruszyła ramionami i zapytała:
  - A główna przyczyna pojawienia się Boga?
  Veronica westchnęła i odpowiedziała, tracąc pewność siebie:
  - To już jest aksjomat... Należy przyjąć przez wiarę, że Bóg istnieje. I że istnieje od zawsze i nie ma pierwszej przyczyny.
  Natasza przecząco pokręciła głową.
  - Przyjąć przez wiarę przedwieczność Boga? Ale mogę zaoferować przyjęcie przez wiarę wieczności wszechświata, ale bez Wszechmocnego...
  Weronika logicznie zauważyła:
  - Wygląda na alogizm. Jak jest ta wieczna materia i skąd się wzięła?
  Victoria natychmiast odpowiedziała:
  - A co jest logiczne - Bóg jest wieczny... A skąd się wziął!? Tym bardziej od razu wszechmocny i wszechwiedzący?
  Veronica odpowiedziała z desperacją:
  - Zawsze istniała... Przyjmujemy to przez wiarę! A jak to możliwe - niezrozumiałe!
  Natasza zauważyła:
  "Rzeczywiście, jesteśmy tutaj na równej stopie. Musiała jakoś powstać materia. I dzieje się coś nie do pomyślenia. - Dziewczyna uśmiechnęła się i pewnie zauważyła. - A jednak pytanie, dlaczego na ziemi jest tyle zła, pozostaje otwarte.
  Natasza rzuciła na nazistów granatem bosą stopą i zaśpiewała:
  - Zgadza się...
  Zoya wypuściła dar śmierci gołą piętą i dodała:
  - Wróg...
  Augustyn poddał się czemuś destrukcyjnemu i pisnął:
  - Myśli...
  Swietłana rzuciła granat gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - Co...
  Natasza rzuciła gołymi stopami kilka cytryn i krzyknęła:
  - Rosyjski...
  Zoya również uległa czemuś energicznemu i zabójczemu, piszczącemu:
  - Zarządzany...
  Augustine wystrzelił śmiertelne, mamrocząc:
  - Wróg....
  Svetlana ponownie uległa destrukcyjnemu i vyaknula:
  - Zepsuć!
  Natasza odwróciła się i pisnęła:
  - Kto...
  Zoya strzelała również do czarnych cudzoziemców, których zwerbowali i piszczali naziści:
  - Odważyć się!
  Augustyn przemówił z siłą i wściekłością:
  - To...
  Swietłana uległa z uśmiechem pantery:
  - W...
  Natasza rzuciła granatem bosą stopą i krzyknęła:
  - Bić się...
  Zoya rzuciła podarunek śmierci gołymi palcami i mruknęła:
  - Ataki!
  Augustine wtrącił się i mruknął:
  - Wrogowie...
  Svetlana dała garść granatów gołymi podeszwami i jak krzyczy na całe gardło:
  - Dobrze...
  Natasza przybiła wybuch i syknęła:
  - Wściekły...
  Zoya odcięła nazistom i pisnęła:
  - Pokonać!
  Augustine strzelił ponownie i krzyknął:
  - Wściekły...
  Swietłana świergotała, strzelając:
  - Pokonać!
  Natasza ponownie rzuciła granat zgrabną, bosą stopą, zaćwierkała:
  - Zniszczymy nazistów!
  Zoya wzięła to i ćwierkała:
  - Przyszła droga do komunizmu!
  I rzuciła cytrynę gołymi palcami.
  Augustine wziął i rozproszył liny, a jej gołe nogi leciały ze zniszczeniem wzdłuż Fritz:
  - Podzielimy się przeciwnikami!
  Swietłana wzięła go i rzuciła gołym obcasem, wiązką granatów i pisnęła:
  Zmiażdżmy faszystów!
  A cała czwórka dalej strzelała i rzucała granaty. Niemiecki E-75 był w ruchu. Maszyna z działem 128 mm. I się zastrzelił.
  A dziewczyny rzuciły granaty. Osłabiono nazistów. I odpalili. Ruszyli naprzód. Czołgi znów się toczą. Przenosi najnowszego niemieckiego "Leoparda" -1. Bardzo mobilny samochód.
  Ale jego dziewczyny przejęły kontrolę i znokautowały go. Rozerwali na kawałki mobilną maszynę z silnikiem turbogazowym. I rozsadzili ją na kawałki.
  Natasza zauważyła ze śmiechem:
  Walczymy świetnie!
  Zoya zgodziła się z tym:
  - Bardzo fajny!
  Augustyn mądrze zauważył:
  - Wygramy!
  I wystrzeliła granat przeciwpancerny gołą stopą. Silna dziewczyna. I ma tyle dowcipu.
  Swietłana również wystrzeliła w prezencie śmierci palcami bosej stopy i uderzyła wroga. Bardzo agresywna dziewczyna o oczach koloru chabrów. Ma taki dowcip i siłę!
  Natasza odwróciła się i uśmiechnęła:
  - Za świętą Rosję!
  Zoya strzelała bardzo aktywnie i uśmiechała się, pokazując perłowe zęby:
  - Jestem wojownikiem tego poziomu, który nie znika!
  Augustyn również strzelił. Pokosili nazistów i bulgotali:
  "Jestem wojownikiem o wielkich ambicjach!"
  I obnażyła swoje perłowe zęby!
  Swietłana potwierdziła:
  - Bardzo duże ambicje!
  Dziewczyny walczą od bardzo dawna. I oczywiście odnieśli sukces w pracy wojskowej. To absolutnie cudowne piękności. Wybitny umysł. I strzelają do pierwszej klasy.
  Natasza, strzelając, pomyślała, że bez Stalina, gdyby Führer go zabił. w duszach ludzi była pustka. To tak, jakby umarła ukochana osoba.
  Chociaż ten Gruzin był okrutny. I nie wszystko robił dobrze. Istnieje nawet anegdota na ten temat. Dlaczego Lenin nosi buty, a Stalin buty? Bo Włodzimierz Iljicz wybrał drogę, a ten wąsaty pędzi przed siebie.
  Pod tym względem Stalin nie był władcą optymalnym. Rzeczywiście, jak opisał to Lenin, było to zbyt niegrzeczne.
  Ten szef kuchni przygotowuje tylko pikantne potrawy. Pod względem okrucieństwa był to miecz obosieczny.
  Z jednej strony pomogło to w utrzymaniu dyscypliny i pobudziło aparat partyjny. Z drugiej strony znokautowano najcenniejszy personel i zdolnych ludzi. W szczególności po wojnie stracili tak wspaniałego menedżera jak Wozniesieński. Kto miał największe zasługi dla Ojczyzny.
  Wozniesieński był być może idealnym menedżerem: nie tylko twardym, ale także mądrym i wykształconym. Najmłodszy doktor nauk w ZSRR, akademik, wybitna osobowość. Bez Wozniesienskiego w jakiś sposób gospodarka Rosji Sowieckiej nieuchronnie poszłaby źle w przypadku jego śmierci. I nie mogą pokonać nazistów.
  Natasza rzuciła bosą stopą cytrynę i zaśpiewała:
  - Z nieba...
  Zoya też rzuciła granat gołymi palcami i powiedziała:
  - Gwiazdka...
  Augustine wystrzeliła bosą stopą dar śmierci i zaśpiewała:
  - Jasny...
  Swietłana również rzuciła granat przy pomocy bosej stopy i wydała:
  - Krystaliczny!
  Natasza odwróciła się i syknęła:
  - Ja do ciebie...
  Zoya uruchomiła dar śmierci gołymi palcami, sycząc:
  - Piosenka...
  Augustyn poddał się gołej pięcie, co sprowadza śmierć i pisnął:
  - zaśpiewam...
  Natashka kontynuowała, śpiewając agresywnie:
  - O....
  Zoya rzuciła bosą stopą pakiet wybuchowy, rozpraszając nazistów i pisnęła:
  - Rodzinny...
  Augustina gołą piętą dała wiązkę granatów, rozdała:
  - Stalinie!
  Dziewczyny walczyły odważnie, ale wygląda na to, że nie utrzymają Kazania. Piękno spadło pod dystrybucję. Bardzo walczyli ze złodziejami. I musisz się wycofać niechętnie. A to jest nieprzyjemne.
  Natasza ćwierkała z irytacją:
  - Wycofaliśmy się w milczeniu przez długi czas ...
  Augustyn z oczami błyszczącymi wściekłością zgodził się:
  - To było denerwujące - czekali na bitwę!
  Zoya wzięła go i śpiewała z wściekłością, a reszta dziewcząt szczęśliwie podniosła;
  Wstań, napiętnowany klątwą,
  Cały świat głodnych i niewolników!Nasz oburzony umysł wrze I jest gotowy poprowadzić do śmiertelnej walki.
  
  Zniszczymy cały Świat przemocyDo ziemi, a potem zbudujemy nasz, zbudujemy nowy Świat: Kto był niczym, stanie się wszystkim.
  
  Przestańcie ssać krew wampiry Więzienie, podatki, bieda!Dla was cała moc, wszystkie błogosławieństwa świata, A nasze prawo to pusty dźwięk.
  
  Inaczej zbudujemy życie, A oto nasze hasło bojowe: Wszelka władza - do ludu pracującego, I precz ze wszystkimi pasożytami!
  
  Godny pogardy jesteś w swoim bogactwie,
  Węglu i zostań królami!
  Wy jesteście tronami, pasożytami, Na naszych plecach wzniesione!
  
  Rośliny, fabryki, komory - wszystko powstało dzięki naszej pracy, czas! Żądamy zwrotu tego, co zrabowano.
  
  Dosyć, ze względu na królów, wlej nas w szał wojny!Wojna z taranami! Pokój narodom! Uderzcie, synowie zastępów!
  
  Kiedy tyrani zmuszą nas do bohaterskiej walki o nich, Mordercy! Następnie skierujemy na ciebie lufy armat bojowych.
  
  Nikt nie da nam wyzwolenia: ani bóg, ani król, ani bohater, wyzwolenie osiągniemy Własną ręką.
  
  Złamać ucisk zręczną ręką, Odzyskać swoje dobro, Pęcznieć, rogów i śmiało wykuwać, Póki żelazo jest gorące!
  Dziewczyny pięknie zaśpiewały i ruszyły w drogę. A wojna trwa...
  Potężne TA-400 i jeszcze potężniejsze TA-500 niosące do dwudziestu ton bomb niszczą pozycje radzieckie. Ale Armia Czerwona próbuje się utrzymać. Nawet piosenki śpiewa się z wielką odwagą.
  Ludzie będą szczęśliwi
  Szczęście na zawsze...
  Rząd sowiecki -
  Moc jest świetna!
  
  ŻYRINOWSKI NIE BYŁ NA SPRZEDAŻ JELCYNOWI
  Władimir Volfovich Zhirinovsky wziął go i zmienił zdanie w ostatniej chwili podczas głosowania w sprawie oskarżenia Jelcyna 15 maja 1999 r. Rzeczywiście, dlaczego miałby stracić połowę swojego elektoratu? W końcu szkoda, że półtora miliona dolarów nie jest tego warte!
  Vladimir Volfovich poprosił o głos.
  A potem zadeklarował:
  - Musisz mnie dobrze zrozumieć: jesteśmy przeciwko Jelcynowi i za postawieniem w stan oskarżenia!
  Następnie Władimir Volfovich Żyrinowski wygłosił genialne przemówienie. W którym dosłownie nie zostawił kamienia na kamieniu od Jelcyna i jego gangu.
  Tak, Vladimir Volfovich Zhirinovsky był po prostu w ogromnym szoku.
  Zdał sobie sprawę, że trzeba uderzyć, gdy żelazo było gorące, a Jelcyn był już trupem politycznym, który śmierdzi i śmierdzi mocno, i nie ma na niego nic do postawienia.
  A oto głosowanie. Pięćdziesiąt głosów Partii Liberalno-Demokratycznej pozwoliło na zdobycie ponad dwóch trzecich Dumy Państwowej i ogłoszenie impeachmentu. Prawda nie jest jeszcze kompletna.
  I nadal była aprobata kandydatury Stiepaszyna na stanowisko premiera Rosji.
  Tutaj Władimir Wolfowicz Żyrinowski zaproponował odrzucenie tej kandydatury, a ponadto anulowanie rezygnacji Primakowa. Na tej podstawie, że Jelcyn wyraźnie ma schizofrenię.
  A w Dumie Państwowej taka propozycja została przyjęta z radością. Czy Jelcyn nie jest naprawdę szalony?
  W każdym razie kandydatura Stiepaszyna nie przeszła. A opozycja wyprowadziła na ulice setki tysięcy ludzi.
  I wszystko zablokowali... I odbyło się pilne posiedzenie Trybunału Konstytucyjnego.
  I postanowiono, pod naciskiem ludu, anulować rezygnację Primakowa. A podstawą była decyzja o szaleństwie prezydenta Rosji.
  Duma Państwowa postanowiła również zawiesić prezydenturę Jelcyna z powodu jego psychicznego szaleństwa i oczywistej schizofrenii. Można więc powiedzieć Jelcyna - koniec!
  Rada Federacji poparła również usunięcie Jelcyna z urzędu. A Sąd Najwyższy potwierdził koniec irytującego tyrana.
  W każdym razie zdecydowaliśmy, że nadszedł czas, aby położyć kres Jelcynowi, a także jego rodzinie złodziei.
  A stary, doświadczony, były minister spraw zagranicznych Maksym Primakow mniej więcej odpowiadał każdemu. Może poza Bieriezowskim, ale wszyscy nienawidzili tego oligarchy.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky działał zarówno jako osoba przyzwoita, jak i mądrze. A jego ocena poszybowała jak sokół.
  Żyrinowski znów stał się modny i fajny. W rzeczywistości jest to świetny polityk, który dał wszystkim rogi.
  Równocześnie odbyły się wybory Prezydenta i Dumy Państwowej. Byli na burzowej fali. Ziuganow poparł kandydaturę Maxima Primakowa w zamian za stanowiska w rządzie. Premierem powinien zostać Jurij Łużkow.
  Władimir Żyrinowski, jak zawsze, został prezydentem. Chciał się tam pojawić. I jak się okazało nie bez powodu.
  Chociaż Vladimir Volfovich nie wygrał, prowadził jasną, przedwyborczą kampanię i zajął drugie miejsce - tylko za Maximem Primakovem.
  A teraz zwycięstwo odniósł nowy prezydent... Władimir Volfovich otrzymał stanowisko ministra spraw wewnętrznych i pierwszego wicepremiera odpowiedzialnego za blok władzy, a także stopień generała.
  Władimir Volfovich wzrósł tym samym wyżej. Premierem został były burmistrz Moskwy Jurij Łużkow. Mitrofanow został ministrem spraw zagranicznych. Giennadij Ziuganow został pierwszym wicepremierem odpowiedzialnym za blok społeczny, a Maslukow został pierwszym wicepremierem ds. ekonomicznych. I komunista został ministrem finansów.
  W ten sposób rozpoczęło się tworzenie nowego rządu i kursu.
  W Czeczenii wybuchła wojna domowa między Maschadowem i jego zespołem z jednej strony a Szamilem Basajewem z drugiej. Szamil Basajew połączył siły z wahabitami, Radujewem i innymi bojownikami, w tym Bin Ladenem. A Asłan Maschadow zaczął wspierać rosyjskie przywództwo.
  I wywiązała się przedłużająca się wojna domowa.
  Maschadow miał do czynienia z wieloma zagranicznymi najemnikami, którzy próbowali pomóc jego głównemu wrogowi, Szamilowi Basajewowi. Ale po zamachu terrorystycznym z 11 września przepływ pieniędzy dla wahabitów i Basajewa osobiście spadł.
  A Maschadowowi udało się opanować prawie całą Czeczenię. Rosja stała się znacznie bogatsza dzięki ożywieniu gospodarki i rosnącym cenom ropy, gazu i innych surowców. A Czeczeni pod wodzą Maschadowa zgodzili się powrócić do jego składu w zamian za inwestycje. Oznacza to, że tak jak w prawdziwej historii tylko armia rosyjska nie walczyła i tysiące rosyjskich żołnierzy pozostało przy życiu.
  A zamiast Achmada Kadyrowa rządził Aslan Maschadow. Wszystko poszło jak w prawdziwej historii. Maksym Primakow rządził ostrożnie, bez gwałtownych ruchów. I odmówił pójścia na trzecią kadencję. A stan zdrowia mu nie pozwalał.
  A tron przeszedł prawie w spadku Jurijowi Łużkowowi. To też mniej lub bardziej odpowiadało wszystkim.
  Giennadij Ziuganow został również premierem, a komuniści poparli Łużkowa w wyborach. Władimir Żyrinowski objął prezydenturę i był drugi.
  W wyborach w 2003 r. Maksym Primakow był jeszcze lepszy, ponieważ Żyrinowski nie brał udziału w tych wyborach.
  Byli inni kandydaci, którzy walczyli - tak z buldożera. A wybory bardziej przypominały farsę.
  Giennadij Ziuganow został premierem, ale Żyrinowski został usunięty z rządu i znalazł się w opozycji. Tego oczywiście należało się spodziewać. Wyeliminowany ze stanowiska ministra spraw zagranicznych i Mitrofanova.
  Oto jest i już go nie ma. Nadeszły ciemne dni dla partii LDPR.
  Media znów zastraszają Żyrinowskiego Władimira Wolfowicza. I w porównaniu z Adolfem Hitlerem.
  To prawda, że Władimir Żyrinowski został generałem armii i miał wiele orderów i medali.
  Zrobił karierę jako urzędnik. Ale teraz musiałem wrócić do Parlamentu.
  Korzyścią Francji jest Partia Liberalno-Demokratyczna. I wszystko wróciło do normy. Mer Moskwy Łużkow prowadził politykę umiarkowanego liberalizmu. Z drugiej strony, Ziuganow zdawał się zapominać, że był rzekomo leninowcem. Jego polityka była mniej więcej taka sama jak wcześniej.
  Majdan nie zdarzył się na Ukrainie. Julia Tymoszenko właśnie wygrała wybory prezydenckie. Powodem był słabszy kryzys gospodarczy 2008 roku. Widać, że historia potoczyła się trochę inaczej, a to nieco przesunęło latarnie morskie i inne ceny.
  Julia Tymoszenko prowadziła umiarkowaną politykę prozachodnią. I nie kłócił się z Rosją. Burmistrz Moskwy Jurij Łużkow również wykazał się umiarkowaniem w swoich ambicjach, a biznes był dla niego przede wszystkim.
  W rezultacie pojawiły się pewne niuanse w polityce zagranicznej. ISIS nie rozwinęło się. W Syrii zamiast Assada pojawił się kompromisowy prezydent. A w 2015 roku Łużkow, już stary i zgodnie z konstytucją nie całkiem zdrowy, zakończył swoje panowanie w dwóch kadencjach.
  A teraz Giennadij Ziuganow udał się na prezydenta. A jego wybór nie wpłynął znacząco na politykę. W Syrii zapanował pokój... Amerykanie naprawdę nie mogli pokonać talibów i opuścili Afganistan.
  W boksie wagi ciężkiej sprawy potoczyły się trochę inaczej. Witalij pokonał Stevensona, obowiązkowego pretendenta. I kontynuował karierę. Tak, wcześniej "brązowym bombowcem", który dokonał rekordowej serii trzydziestu dwóch nokautów, był pokonany przez Vitali Klitschko. A potem Vitali Klitschko również stoczył walkę o zjednoczenie z Tysonem Furym i otrzymał wszystkie cztery pasy w tym samym czasie. Władimir Kliczko został regularnym mistrzem świata.
  Vitali Klitschko posiadał tytuły do 2020 roku, kiedy to zakończyły się dwie kadencje Julii Tymoszenko. A Vitali Klitschko został prezydentem. Zdecydowanie wygrał...
  I do tej pory wszystko było w porządku, ale koronawirus wszystko zepsuł. Przez pewien czas prezydentem był Giennadij Ziuganow. Wygrał wybory 2019. A potem postanowił odejść. W 2023 roku nowym prezydentem Rosji został stosunkowo młody Afonin. Tradycja została więc przerwana, gdy prezydenci mieli już ponad siedemdziesiąt lat. Władimir Żyrinowski nadal pozostaje w opozycji. Taki jest stary nacjonalista dziadek.
  Ale Afonin ma pierwszy poważny test - wojnę z talibami, którzy zaatakowali Tadżykistan. A to jest poważne...
  Ale oczywiście piękne i bose dziewczyny są gotowe do odważnej walki.
  Epicka bitwa z talibami trwała nadal. A teraz talibowie atakują wojska rosyjskie na wszystkich obrzeżach.
  A armia rosyjska odzwierciedla ich ofensywę. I toczy się zacięta walka.
  Natasha odwraca się i gołymi palcami rzuca granat ze śmiertelną siłą. Łzy przeciwników i ryki:
  - Chwała epoce rosyjskich bogów!
  Zoya walczy również z wrogami, bardziej niż pewnie. Konie przeciwników i ryczy:
  - W imię Wielkiej Rosji!
  A także z bosymi palcami wystrzeli prezent śmierci.
  W ten sposób te dziewczyny bardzo dobrze zabrały się do pracy.
  Augustina, również strzelając bardzo celnie do wroga i rzucając granatami gołymi palcami, warknęła:
  -Za wielki ZSRR!
  A Svetlana walczy z Mudżahedinami, nokautując ich w szeregach, ryczy:
  - Za fajną Rosję!
  A swoją nagą piętą ulegnie morderczemu darowi śmierci.
  To zespół dziewcząt urodzonych, by zabić talibów. I nie tylko talibowie.
  Natasha zachichotała i strzelając do Mudżahedinów, wzięła go i krzyknęła:
  - Chwała ZSRR!
  A z gołymi palcami, jak wystrzelić morderczą.
  Zoya, kontynuując strzelanie do żołnierzy Imperium Islamskiego, agresywnie wydała:
  - Chwała naszej armii!
  A bosymi stopami rzuci niszczycielskie.
  A Augustyn bije Afgańczyków i grucha:
  - Chwała naszej Ojczyźnie!
  A bose palce u stóp wprowadzą zniszczenie.
  Svetlana miażdży również wrogów, nokautuje ich z furią i piskami:
  - O święty komunizm ZSRR!
  To dziewczyny będą walczyć o swoje sumienie. Walczą i wygrywają.
  Alenka walczyła bardzo ciężko i rzucała śmiercionośnymi prezentami bosymi palcami.
  A dziewczyna gruchała:
  - Za komunizm!
  Anyuta bardzo pięknie strzeliła do wroga, a gołą piętą uderzyła talibów i pisnęła:
  - Za komunizm Rosji!
  Tutaj Alla walczyła bardzo skromnie i aktywnie. I bosymi palcami wystrzelonymi ze śmiercionośną siłą.
  Dziewczyna warknęła:
  - Za komunizm ZSRR!
  Dziewczyna Maria wzięła go i odwróciła się, skosiła Afgańczyków i warknęła:
  - Za Ojczyznę, naszą matkę!
  I gołymi palcami u nóg wypuściła śmiertelną siłę.
  Olimpiada dała również celny zwrot i skosiła wielu wrogów. A dziewczyna gruchała, wyrzucając nagie palce i vyaknulę:
  - Za Ojczyznę, naszą matkę!
  Marusya walczy z dziką furią kota i strzela do Afgańczyków. I niszcz ich masowo.
  A dziewczyna ryczy:
  - To jest bardzo fajne!
  Matrena bardzo celnie uderza Mudżahedinów i kosi jak kłoski. Oto dziewczyna.
  I ryczy do siebie bułką:
  - Za bardzo dobry komunizm!
  Stalenida walczyła również z dziką furią i odcięła Talibów od wojsk. Taka jest wojowniczką kobietą.
  I bardzo trafnie nabazgrała na wrogu.
  Steelenida śpiewał:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Oto walczące dziewczyny. I bardzo piękne i walczące.
  Wojownik zwrócił się do wroga. Zmiażdżył masę afgańskich żołnierzy i pisnął. Za Rosję i wolność
  do końca.
  Veronika, strzelając do talibów, waliła w nich rakietami i pisnęła:
  - Chwała komunizmowi!
  Victoria, strzelając do odważnych i bohaterskich wojowników Allaha, świergotała:
  - Za Ojczyznę!
  To dziewczyny najbardziej sok i piękno. Bardzo piękne i walczące dziewczyny. I mają ogromną moc. I takie walczące dziewczyny
  i miażdży i młóci, miażdżąc Afgańczyków.
  Serafima również nabazgrał wroga, nokautując talibów z dziką siłą.
  A dziewczyna gołymi palcami rzuciła we wroga śmiercionośne dary śmierci.
  Te dziewczyny są po prostu niesamowite.
  Alyonka bazgrała na Afgańczykach i bardzo agresywnie kosiła wrogów.
  Wojowniczka gruchała, ścinając wojowników islamskiego imperium.
  I ryknęła:
  - Za Ojczyznę - naszą matkę!
  Anyuta jest bardzo aktywna w bazgraniu z wrogami i ścinaniu wrogów swoją mocą. A gołymi palcami rzuciła śmiertelną i kolosalną siłę.
  A dziewczyna ćwierkała:
  - Chwała komunizmowi!
  A ze szkarłatnym sutkiem nasz przycisk bazooki podpalił czołg.
  Tutaj walcząca Alla miażdży wroga z wielką furią. I pędy i moczy eksterminujące Mudżahedinów.
  Te dziewczyny są bardzo piękne, a walki stały się bohaterami.
  Walcząca Alla na wsi rozdziera dziką furię.
  To jest militarna ścieżka dziewczyn. Które bardzo nawet walczą. I bardzo agresywnie zmiażdżył talibów.
  Martial Maria była bardzo miażdżąca z dziką siłą i odcinała wszystkich jak brzytwa.
  A gołymi palcami dziewczyna rzuciła granaty zniszczenia. A dziewczyna rozdarła wielu wrogów.
  Olimpiada znów jest w akcji. I znowu miażdży mudżahedinów. I znowu rzuciła bosymi palcami z morderstwem i zniszczeniem.
  I będzie niegrzeczny i bardzo agresywny.
  I Olimpiada zaczęła walczyć iz gołą piętą uległa zniszczeniu i całkowitej śmierci.
  Oto taka walcząca dziewczyna-bohaterka tej olimpiady. Oto walcząca dziewczyna.
  A Marusya z wielką furią zmiażdżył Afgańczyków. I skosić je z dziką odwagą.
  I z truskawkowym sutkiem wzięła i wysłała śmiertelną siłę.
  I wielu Mudżahedinów w trumnie.
  Alenka oświadczyła, strzelając do wroga i piszcząc:
  - O najpotężniejszy komunizm na świecie!
  Anyuta, gryzmoląc Afgańczyków, agresywnie zauważyła:
  - Znowu jesteśmy na białym koniu!
  Oto znowu walcząca Alla w ciężkiej walce. A rudowłosa dziewczyna znowu bazgra na Mudżahedinach i piszczy na całe gardło.
  I zdecydowanie je niszczy.
  i krzyczy na całe gardło.
  A dziewczyna bazgra jak z karabinu maszynowego.
  A Maryja działa z całą swoją dziką siłą. I bardzo celnie strzela do Afgańczyków. I bardzo dokładnie kosi wrogów - każdy pocisk w oko.
  I ryczy:
  - Za Rosję Svarog!
  Igrzyska olimpijskie działały bardzo okrutnie, zabijając przeciwników i kojąc Mudżahedinów. I bardzo walcząca dziewczyna-bohaterka. Te dziewczyny są po prostu niesamowite.
  I nikt przeciwko nim nie przetrwa.
  Olimpiada dokładnie kosi wrogów. I nokautuje Afgańczyków gołymi palcami, rzucając śmiercionośne dary śmierci. Igrzyska to oczywiście bardzo dziewczyna
  najfajniejszy i najbardziej wojowniczy ze wszystkich na świecie.
  Cóż, uderzy mudżahedinów i skosi ich mieczem.
  A dziewczyna weźmie i zaśpiewa:
  - Jestem klasą urody Hyper!
  Te dziewczyny są takie piękne i bardzo walczą. Mają kolosalny stopień podniecenia i mocy na ucztę dla oczu.
  Marusya strzela do Afgańczyków i piszczy:
  - Za erę komunizmu!
  A także z bosymi palcami, jak u Mudżahedinów, będą uderzać młotkiem. Ta dziewczyna jest po prostu niesamowita.
  Matryona uderzy wrogów ze śmiertelną siłą za pomocą szkarłatnego sutka z bazooki. I to jest naprawdę jej hipermoc.
  A wojownik piszczy:
  - Za wielki komunizm!
  To dziewczyny, które walczą za ZSRR i pokazują cuda bohaterstwa. Nie, przeciwko takim dziewczynom żaden wróg nie może się oprzeć. Nawet tak liczni jak Talibowie. Chociaż są w stanie wyrzucać zwłoki do Moskwy.
  Stalenida walczy z przeważającymi siłami wroga. A także jak naciska przycisk bazooki z truskawkowym sutkiem i piszczy:
  - Jestem superklasowym wojownikiem!
  I mrugnij do swoich przyjaciół.
  Weronika też agresywnie niszczy Afgańczyków i nie okazuje im litości. I jest poważna eksterminacja.
  Dziewczyna bardzo walczy i ma fenomenalną kosmiczną moc.
  A w Stalenidzie to, co śmiało miażdży mudżahedinów tej siły, jest jeszcze większe. Ujmijmy to w ten sposób, heteroseksualne dziewczyny.
  Victoria z wielką aktywnością wali Afgańczyków, uderzając ich i rycząc:
  - Jestem super klasową dziewczyną!
  A Serafima bije Mudżahedinów z pasją lisicy, kosi ich i piszczy:
  - Jestem ultra pięknością!
  Albina i Alvina miażdżą Afgańczyków na niebie. A Helga jest z nimi. Jak aktywnie zajęli się żółtymi. I eksterminuj kapitałowo.
  Albina przewróciła samochód Talibów gołymi palcami u nóg i pisnęła:
  - Za NRD! Niech komunizm znów wróci do Niemców!
  Alvina również zestrzelił samolot Imperium Islamskiego i krzyknął:
  - Na największe szczyty komunizmu!
  A Helga na niebie, za pomocą bosych stóp, zakryła czołg talibów i ćwierkała:
  - O zwycięstwa przez dach!
  Tak walczyły walki i piękne dziewczyny.
  Anastasia Vedmakova również zmiażdżyła mudżahedinów z nieba i śpiewała:
  - Niech komunizm będzie sławny!
  A bosymi palcami rzucała bomby w przeciwników z samolotu.
  A Akulina Orłowa również młóciła Afgańczyków i śpiewała:
  - Chwała naszej Ojczyźnie.
  I zrzucił na wroga ciężkie i śmiercionośne bomby.
  To były walczące dziewczyny, powiedzmy wprost.
  Mirabela Magnetic zmiażdżyła przeciwników z kolosalną intensywnością i zaskrzeczała:
  - Za wielki i potężny komunizm!
  I znowu dziewczyna mrugnęła liliowymi oczami.
  To były dziewczyny.
  Anastasia Vedmakova rzuciła Afgańczyków i uderzyła ich, wyjąc:
  - Moje nowe credo to wygrać wszystkich!
  A także jak używać bosych palców.
  Akulina Orłowa wymłóciła przeciwników. Kosiła je jak grzebień i pisnęła:
  - Jestem najsilniejszy na świecie!
  I jak się poddać gołym obcasem.
  A Mirabela Magnetic powala wrogów swoją kolosalną siłą i piskami:
  - Jestem super dziewczyną!
  I ze szkarłatnym sutkiem, gdy naciska guzik.
  Te dziewczyny są po prostu super i super.
  Alvina zmiażdżyła talibów i pisnęła z wielką siłą:
  - Za komunizm!
  I z gołymi obcasami, jakby naciskał na pedały. Ta dziewczyna jest po prostu niesamowita.
  I Albina na Afgańczykach jako lupanet. I daj im wielką hiper.
  I weźmie wielu wrogów na raz i położy go.
  I robi to wszystko z gołymi palcami.
  I śpiewać:
  - Jestem najfajniejszą dziewczyną na świecie!
  Helga również bije talibów. Są kolosalne i aktywnie eksterminują. Ale wtedy gołymi palcami wyceluje rakietę, a afgański bunkier ją rozbije.
  I ogólnie jest super.
  A dziewczyna się śmieje...
  Ale Elizabeth, na swoim czołgu, zmierzy się z Mudżahedinami i zaaranżuje dla nich całkowitą klęskę. I wielu Talibów zostanie zabitych od razu.
  A wieże czołgów talibów są zerwane.
  Elizabeth to dziewczyna, która jest supermanem najwyższej klasy. I miażdży wrogów gołymi palcami. I dosłownie wbija je w ziemię.
  Właśnie dlatego ta Elizabeth jest po prostu Hyperem.
  A jej czołg, jak przy Mudżahedinach, wyżłobi.
  Wcale nie dziewczyna, ale coś super aktywnego i walczącego.
  A Catherine młóci Afgańczyków. Ma niesamowitą siłę i zwinność. A ona, przy pomocy bosych stóp, eksterminuje żołnierzy imperium islamskiego.
  To jest dziewczyna, która zabiła już tylu Afgańczyków.
  A ona wzięła go i zaśpiewała:
  - Jestem ultra!
  A Elena dokładnie młóci wrogów. Pokazuje im swoją super klasę i ryczy:
  - Jestem Hiper!
  A bosymi palcami to jak stukanie młotkiem w Chińczyka. Oto dziewczyna.
  A Euphrosinia eksterminuje bojowników z Afganistanu w bardzo agresywny sposób. I bardzo celnie strzela bosymi palcami.
  I wciąż mrucząc:
  - Dla Ojczyzny i Rosji będzie nasz Mesjasz Svarog!
  Powiedzmy, że dziewczyny są honorowymi wojownikami.
  Elżbieta, strzelając do Afgańczyków, zauważyła:
  - Ogólnie jakoś bardziej lubię rosyjskich bogów!
  Ekaterina wystrzeliła gołą piętą, naciskając przycisk, zburzyła czołg talibów i pisnęła:
  - A ja też bardziej lubię rosyjskich bogów! Właściwie dlaczego potrzebujemy obrzezania Jezusa ósmego dnia?
  Elena pisnęła z wściekłości:
  - Wstydzę się księcia Włodzimierza!
  Elżbieta zgodziła się z tym:
  - I powinieneś się wstydzić!
  Elena zgodziła się z tym:
  - Oczywiście szkoda, że Rosjanie czcili żydowskich świętych!
  Catherine wzięła go i warknęła:
  - Musimy mieć rosyjskich świętych i bogów!
  Zgodziła się z tym Elżbieta, obnażając zęby:
  - Tak, powinni!
  I mrugnął do wroga.
  Euphrosinia energicznie zauważyła, wysadzając mudżahedinów z armaty:
  - Pokonamy imperium islamskie...
  I znowu Elżbieta, jakby miotająca wroga, jest śmiertelna.
  Gerda też walczy bardzo umiejętnie. Uderza mudżahedinów ze śmiertelną siłą i piszczy:
  - Za wielki komunizm!
  a ona jest takim wojowniczym i sławnym królem!
  Charlotte również miażdży talibów i piszczy, obnażając zęby:
  - To wspaniale!
  i taka bijatyka klasy mega!
  Kristina również kopie Afgańczyków gołymi palcami. I na pewno ich zabiją.
  I weźmie i przekaże:
  - Jestem Aryjczykiem numer jeden!
  A Magda pokona Afgańczyków i zabije wielu z nich i syknie:
  - Za ZSRR i NRD!
  I mruga szafirowymi oczami. Ta dziewczyna jest po prostu super!
  Nie, talibowie nie radzą sobie z super i hiperklasowymi dziewczynami.
  A to takie wojownicze dziewczyny.
  I śpiewają z pasją:
  - A kogo znajdziemy w bitwie,
  A kogo znajdziemy w bitwie...
  Z tym nie żartuję,
  Rozerwijmy to!
  I jak wojownicy wybuchną płaczem. Oto dziewczyny.
  A także wbijali bose stopy w pyski schwytanych żołnierzy talibskich. I zmusił ich do całowania ich nagich, okrągłych obcasów.
  Oto dziewczyny w bikini.
  Ale talibowie torturowali członka Komsomola. Wykręcili jej ręce od tyłu i wciągnęli ją na stojak. I podniesiony. I przekręcili dziewczynę na drzewie. I podniósł ją. A potem wzięli go i odpuścili.
  A dziewczyna upadła. Wzięła go na samą trawę i powiesiła. I zamarła. A mudżahedini śmiali się ze złością. Potem dziewczyna została ponownie zabrana i podciągnięta wyżej, na sam wierzchołek drzewa.
  A potem znowu ją puścili. Dziewczyna upadła i ponownie zawisła na samym dole. I lina się naciągnęła, a piękność zawyła z bólu. i znów zaczęli ją podnosić.
  Wciągnięty na samą górę. Dobrze to zrzucili, niech trochę zwisa. A potem puścili się ponownie z dziką furią. A dziewczyna znowu upadła i się przekręciła
  stawy. I ogólnie była całkiem naga. i jak to boli.
  następnie został ponownie podniesiony po raz czwarty i dobrze wstrząśnięty. Następnie przymocowali go do gęstej gałęzi i zaczęli go rozciągać. Przymocowali klocek do bosych stóp dziewczyny,
  i zaczął wieszać na nim ciężarki. Talibowie najpierw zawiesili ciężarek z jednej strony, a potem z drugiej. Potem zaczęli bić dziewczynę batem. Ubity tak, że skóra pękła.
  A potem członkowie Komsomołu zaczęli posypywać rany solą. A potem wzięli i wprawili w ruch rozgrzany drut. I bili dziewczynę chorą siłą. Następnie afgańscy kaci posmarowali nagie podeszwy stóp dziewczynki i zapalili pod nią piecyk. I sfotografujmy piękno bez zbędnych ceremonii. A potem kaci z talibów nasmarowali również piersi dziewczyny. I po
  który podpalił jej pierś. I zaczęli dokładnie bić dziewczynę.
  I usmaż wojowniczkę mudżahedinów, jej klatkę piersiową i pięty. A potem nasmarowali tyłek i przynieśli pochodnię do pośladków. I zaczęli dokładnie bić dziewczynę. A potem ogień dotknął jej piersi. Włosy pokrywające grotę Wenus natychmiast się zwęgliły. Ta dziewczyna jest po prostu niesamowita. I czekały ją takie tortury.
  Afgańscy kaci spalili dziewczynę, jej klatkę piersiową, tyłek, piersi i podeszwy jej bosych stóp. I dokładnie usmażyli. Następnie kat talibski wziął rozpaloną do czerwoności rózgę i bez zastanowienia dwukrotnie włożył dziewczynę do odbytu. I jak, ona krzyczy z dzikiego bólu.
  To ją tak bardzo bolało. A te dziewczyny są takie niegrzeczne i piękne. Ale Afgańczycy mocno torturowali dziewczynę. I tacy piękni wojownicy. I są dokładnie smażone przez wojownika.
  I tak dziewczyna została porwana przez swoich katów i zaczęła pękać jej długie, pełne wdzięku palce rozpalonymi szczypcami. I tak bardzo boli. Kaci złamali dziewczynie palce, zaczynając od małego palca.
  I dosłownie wszystko się zepsuło. A potem żebra zaczęły pękać u członka Komsomola. A jednocześnie rozpalone do czerwoności szczypce wbiły się w jego pierś. I zrobiło się czerwone od gorąca, by skręcić żelazne i szkarłatne sutki. I piersi dziewczyny zostały oderwane. I to było tak okrutne i bolesne.
  Tam była tortura.
  Gerda, strzelając do Mudżahedinów, zauważyła:
  - Chwała komunizmowi!
  Charlotte zauważyła bardzo agresywnie z diabelską siłą. I pisnął:
  - Za Ojczyznę!
  A gołymi palcami u nóg nadepnie na wroga.
  Oto dziewczyna. I tak wojowniczy.
  Christina wzięła go i uderzyła talibów gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - Chwała epoce rosyjskich bogów!
  Magda również uderzyła Afgańczyków gołymi palcami u stóp i gruchała:
  - Za naszą Ojczyznę!
  A te dziewczyny są takie fajne.
  Gerda, strzelając do przeciwników z Afganistanu, wydała:
  - O wielki komunizm Niemiec.
  Te dziewczyny to takie bojowe piękności.
  Gerda odpowiedziała radośnie, pisząc na Mudżahedinach:
  - Mam dziewczynę po prostu super.
  A Charlotte zauważyła agresywnie, strzelając do swojego przeciwnika:
  - Chwała komunizmowi aryjskiemu!
  I używając bosych palców, gruchała:
  - Za wielką Ojczyznę!
  Christina również spadła na wroga z dużą dokładnością, zauważyła:
  - W przyjaźni za Rosję i Niemcy!
  Magda też smagała mudżahedinów i pisnęła:
  - Chwała naszej epoce!
  I znów mrugnąć do swoich partnerów.
  Oto dziewczyny.
  A Jane Armstrong zaczęła uderzać talibów z armaty.
  Dziewczyna była bardzo piękna.
  Jane uderzyła przeciwnika gołymi palcami i pisnęła:
  - Chwała Ojczyźnie!
  Więc Gertrude desperacko uderzy wrogów, a oni zostaną dokładnie zakryci i zmiażdżeni.
  I gruchanie:
  - Za Wielką Brytanię!
  I Malanya, jakby walił młotkiem we wroga i robił mu hara-kiri i ćwierkał:
  - Za angielskie zwycięstwa!
  Monica również klepie wrogów gołymi palcami u stóp i piszczy:
  - O zwycięstwa sowieckie!
  Zarówno Tamara, jak i Sulfiyya walczą z talibami i zabijają brodatych wojowników, którzy przybywają falami.
  A te dziewczyny śpiewają:
  - Ludzie będą szczęśliwi
  Szczęście na zawsze...
  Rosyjski rząd ma
  Moc jest świetna!
  Tamara odwróciła się, strzeliła gołymi palcami i gruchnęła:
  - Za moje zdanie o komunizmie!
  Sulfiya również uderzy wroga, zabije wielu talibów i zapiszczy:
  - Powiedzmy słowo o Rosji!
  I obie dziewczyny wybuchnęły śmiechem.
  Tamara poddała się. Koszyła wielu Afgańczyków i ćwierkała:
  - O najlepszą siłę Ojczyzny!
  Sulfiya również przegoni wroga i gruchnie:
  - O szkarłatny komunizm w ZSRR!
  I mrugaj szafirowymi oczami.
  To są dziewczyny - po prostu najwyższa klasa i lot.
  Alice i Angelica wciąż walczą.
  Blondynka i ruda laska.
  To silne dziewczyny i strzelają z karabinów snajperskich.
  A gdy śpiewają sobie:
  - Chwała ZSRR! Damy przykład dla wszystkich!
  Alicja strzelała do wroga z karabinu snajperskiego. Strzał z gołymi palcami u stóp i
  pisnął:
  - Chwała mojemu krajowi!
  Angelica również rzuca się na wroga, przy pomocy bosych palców u nóg, rzuca granat i piszczy:
  - Dla Rosji największy.
  I mruga szmaragdowymi oczami.
  Te dziewczyny są po prostu najlepszymi pilotami. I tak Afgańczycy są zmiażdżeni. Tutaj walczą i są najfajniejsze i najbardziej inteligentne na świecie.
  Alicja zaćwierkała, mrugając:
  - Chwała czasom KPZR!
  Angelica chętnie się z tym zgodziła:
  - Wielka chwała Bohaterom ZSRR!
  I znowu gołymi palcami rzuciła we wroga granatem o śmiertelnej sile.
  Tutaj jest kobietą zwykłego błędu o niezwykłym wyglądzie.
  Alicja wzięła go i zaćwierkała:
  - W imię nieśmiertelnych idei komunizmu!
  I rzuciła darem śmiertelnej mocy gołymi palcami.
  Angelica również wzięła i rzuciła się na wroga.
  Odcięła go jak papier ścierny i pisnęła:
  - Za Rosję i rosyjskich bogów!
  Te kobiety były bardzo waleczne i fajne.
  Alicja, strzelając do wroga, wzięła i gołymi palcami rzuciła na wroga dar zagłady.
  I to był bardzo fajny ruch.
  Angelica również wydłubała wroga, dosłownie go niszcząc i demonstrując kolosalną moc. I żartobliwie powiedział z uśmiechem:
  - To wielkie wydarzenie!
  A jej gołe palce wysłały wiadomość o śmierci i zniszczeniu!
  Tutaj była dziewczyna - po prostu hiperklasa.
  Alice wzięła go i ryknęła na całe gardło:
  - Jestem najsilniejszy i najfajniejszy we wszechświecie!
  Angelica wystrzeliła całą beczkę materiałów wybuchowych gołymi podeszwami i pisnęła:
  - A ja jestem w megawersum!
  Te dziewczyny są bardzo ładne.
  Alicja zauważyła, strzelając do wroga:
  - Wiara w komunizm jest wielka!
  I rzucanie śmiercionośnymi granatami gołymi palcami.
  A Angelica strzela do Mudżahedinów i ryczy:
  - Nasza wiara jest bardzo wielka!
  A gołymi palcami rzuci granat z niszczycielską siłą.
  A wojownicy podjęli wroga i tak ci Talibowie oszukali... I ani w bajce do powiedzenia, ani do opisania długopisem.
  Alicja całkiem logicznie zauważyła, strzelając z karabinu snajperskiego i zestrzeliwując samolot szturmowy Talibów.
  Alicja wzięła go i zaćwierkała:
  - wierzę, że cały świat się obudzi,
  Skończy się faszyzm...
  A słońce zaświeci
  Oświetlając drogę dla komunizmu!
  I znowu dziewczyna weźmie go bosymi palcami i wystrzeli coś niezwykle zabójczego.
  Z Mudżahedinami walczą także ochotnicy z Japonii. W szczególności dziewczyny ninja przekonań komunistycznych.
  Niebieskowłosa dziewczyna ninja cięła Afgańczyków wiatrakiem i biczowała ich.
  Potem gołymi palcami rzuciła grochem zniszczenia i pisnęła:
  - O komunizm w Japonii!
  Żółtowłosa dziewczyna ninja wykonała również technikę motyla swoimi mieczami. Wyciąć wielu mudżahedinów. A potem jej bose stopy
  wzięli i rzucili śmiercionośny granat.
  Wtedy dziewczyna powiedziała:
  - Chwała ZSRR i Japonii!
  Rudowłosa dziewczyna ninja również podniosła i ciąła afgańskich żołnierzy bekhendem. I rzuciła gołymi palcami,
  coś zabójczego w prezencie. I sprawdziła:
  - Chwała Rosji i ZSRR!
  Dziewczyna ninja o białych włosach wykonała przyjęcie w beczce. I jak uderzyła talibów, odcinając im głowy. Następnie rzucił
  śmiertelne zniszczenie gołą, wyrzeźbioną stopą i piskiem:
  - Chwała Armii Czerwonej!
  A wszystkie cztery dziewczyny ninja rzuciły grochem zniszczenia gołymi obcasami i znokautowały cały batalion Afgańczyków czołgami. Te dziewczyny są po prostu ultra!
  To jest piękno - dziewczyny są naprawdę bardzo fajne.
  Oleg Rybachenko również przecina mudżahedinów mieczami. A wraz z nim dziewczyna Margarita.
  Te nieśmiertelne dzieci są po prostu super.
  I właśnie miażdżą wrogów. Powiedzmy, że tam i dzieci!
  A potem chłopiec i dziewczynka gwiżdżą. A wrony, które dostały zawału serca od gwizdka dziecka, spadają na dno. A ich dzioby przebijają czaszki Talibów.
  To są dzieci - naturalnie niszczyciele wszystkiego i wszystkich.
  Oleg Rybaczenko śpiewał:
  - gloryfikować nasz naród radziecki,
  Zdrowaś moją imprezę...
  Nasza jedność serc wszystkich dzieci,
  Wszyscy jesteśmy przyjazną rodziną!
  Margarita Magnitnaya, miażdżące adwersarzy, energicznie wydała:
  - Bądź sławny z naszej kosmicznej Rosji!
  A dziewczyna gołymi palcami rzuci na wroga coś całkowicie zabójczego.
  Oleg Rybaczenko, ścinając talibów, śpiewał:
  - Margarita, okno jest otwarte,
  Margaret, nie zapomniałeś
  Jak to wszystko było!
  Ten chłopak jest taki fajny i wojowniczy. To jest terminator.
  To są tutaj dzieci, które są bardzo fajne i walczą.
  Należy zauważyć, że dziewczyny są bardzo trudne.
  Alice strzela również do talibów. I śpiewa pod nosem:
  - Jeden dwa trzy cztery pięć! Króliczek wyszedł na spacer!
  I dziewczyna ponownie wystrzeliła z dużą celnością.
  Angelica była bardzo dobrym strzelcem. I oddawał potężne strzały we wroga.
  I jak naciska szkarłatnym sutkiem i wyciąga go z bazooki i rzuca.
  A wojownik strzelił do wroga bardzo celnie.
  Angelica wzięła to i gruchała:
  - Chwała naszej partii komunistycznej!
  I znowu jako strzał z dużą celnością we wroga. A samolot Talibów znów się rozbija.
  Alice również strzelała bardzo celnie, a samolot szturmowy Imperium Islamskiego zapalił się.
  To są dziewczyny.
  Angelica zauważyła z chichotem:
  - ZSRR to wspaniały kraj, w którym wszystkie narody są przyjazną rodziną!
  Alice wystrzeliła ponownie, powalając jednocześnie trzech mudżahedinów jednym strzałem i odpowiedziała:
  - Za wielką imprezę Rosji!
  A dziewczyny wybuchają śmiechem. Generalnie są to wojownicy o bardzo różnych poglądach.
  Ale wszystkie dziewczyny noszą w sercu ideę komunizmu. I chcą, aby na planecie Ziemia był prawdziwy raj. I byłoby bardzo pięknie.
  Angelica zauważyła, strzelając do wrogów z dużą dokładnością i przebijając czaszki.
  - Komunizm nigdy nie złoży skrzydeł i nie wpełznie do skorupy!
  Alicja zgodziła się z tym:
  Komunizm nigdy nie rozwinie skrzydeł! Naszą ideologią jest budowanie szczęścia na planecie Ziemia!
  I obie dziewczyny krzyczą:
  - Chwała Rosji! Chwała! Dziewczyny boso biegną do przodu ...
  Oddział bosych kobiet... wita Rosjan!
  A wojowniczki okazują agresywne i seksualne zachwyty.
  Alice zachichotała, obnażając zęby i piszcząc:
  - Wszyscy jesteśmy razem za ZSRR!
  A wojownik ponownie zmiażdżył wrogów.
  Angelica również strzeliła do wroga i przebiła mu głowę. I gruchała:
  - Chwała naszej Ojczyźnie!
  A wojownik był niezwykle wojowniczy i czerwony.
  A jej włosy są na wietrze, te miedziano-czerwone włosy powiewają jak proletariacki sztandar.
  Te dziewczyny są bardzo piękne i seksowne.
  I tak wielu Mudżahedinów zostało już pochowanych ...
  Pracują też dziewczyny...
  Tutaj Viola i Dominika strzelają do Afgańczyków.
  Dziewczyny strzelają z bazooki w czołgi i piechotę azjatycką.
  Tutaj wystrzelono Violę, używając szkarłatnego sutka do naciśnięcia przycisku na bazooki i wystrzeliwując pocisk o napędzie rakietowym.
  A masa Afgańczyków została rozerwana.
  Viola zaśpiewała ponownie:
  - Wierzę w wielki komunizm!
  A Dominika strzela również specjalnie do Mudżahedinów. I znokautuje je w dużych masach.
  W tym samym czasie dziewczyny będą rzucać granatami gołymi palcami u stóp.
  A ze szkarłatnym sutkiem na guziku bazooki będzie naciskał na wrogów, radykalnie eksterminując.
  Te dziewczyny są takie piękne. I jak świetnie wyglądają, gdy walczą w samych majtkach. I wojownicy najwyższej klasy.
  - zauważyła Viola, ponownie strzelając do wroga truskawkowym sutkiem.
  - Uwielbiam walczyć! Wspaniale!
  Dominika zachichotała i zauważyła:
  Co jest nie tak z mężczyznami?
  Viola roześmiała się i odpowiedziała, rzucając we wroga granatem bosymi palcami i pisnęła:
  - Oczywiście, że w porządku! A niektóre są po prostu urocze!
  To są bardzo walczące i piękne dziewczyny.
  Dominika zauważyła:
  Jak długo potrwa ta wojna?
  Viola ponownie wystrzeliła do Mudżahedina używając szkarłatnego sutka i pisnęła:
  - Myślę, że to długo!
  Dominika wzięła go i zaśpiewała:
  - we wszechświecie szaleje wojna,
  Zmiażdżenie zabija bez powodu...
  Szatan jest wyłączony z łańcucha
  A wraz z nim nadeszła śmierć!
  
  A kto zatrzyma przepływ?
  Krwawe szalone rzeki ...
  Promień lasera wbije się w skroń,
  I w mgnieniu oka mężczyzna zniknął!
  dodała Viola, rzucając granatem gołymi palcami:
  I taki chaos
  Wypełnił wszechświat...
  Smutny los ludzkości -
  Znoś ból, cierpienie!
  To są dziewczyny, tacy fajni piosenkarze.
  A Oleg Rybachenko tnie Afgańczyków mieczami.
  Chłopiec rzuca darami śmierci gołymi palcami morderczej mocy i śpiewa.
  Syn ziemi odpowie "nie"
  Nigdy nie będę niewolnikiem...
  Wierzę, że wolność nadejdzie
  Wiatr leczy świeżą ranę!
  
  O świętą Ojczyznę w bitwie,
  Sam Wielki Svarog wzywa...
  Powstań dzielny rycerz we wczesnych godzinach,
  Ciemność zniknie, róże maja zakwitną!
  To taki bohaterski chłopak...
  A dziewczyna Margarita, niszcząc Mudżahedinów mieczami i rzucając granatami gołymi palcami, dodaje:
  I pulsacja serca i żył,
  Łzy naszych dzieci, matek...
  Mówią, że chcemy zmiany
  Zrzuć jarzmo okrutnych łańcuchów!
  A dzieci znowu zagwiżdżą. A wrony to przyjmą i zemdleją, tracąc przytomność. I dosłownie staranuj czaszki setek Mudżahedinów.
  
  ALEXANDER ALEKHIN DAJE LUDZKOWI SZANSĘ
  Alechin nie zginął przez przypadkowe zakrztusienie się stekiem w Portugalii, ale mimo to rozegrał mecz o mistrzostwo świata w szachach z Michaiłem Moiseevichem Botwinnikiem.
  Mecz odbył się w Londynie w trzydziestu meczach. Faworytem był Michaił Botwinnik, który odnosił duże sukcesy w wielu turniejach i miał na swoim koncie kilka wygranych turniejów szachowych. Ponadto Aleksander Alechin miał już pięćdziesiąt cztery lata i wierzono, że jego czas już minął.
  Botwinnik jest prawie dwadzieścia lat młodszy i w doskonałej kondycji fizycznej.
  Ale Alechin miał dobre przygotowanie do otwarcia i utrzymywał formę.
  Już w pierwszym meczu wykorzystał nowość w debiucie i pokonał Botwinnika.
  Jednak były przygotowania i Michaił Moisejewicz. Na początku bardziej doświadczony w meczach Alechin prowadził dwoma punktami. Nastąpiła wymiana ciosów. Następnie, w dwudziestym meczu, Botvinnik wyrównał wynik. Ale w dwudziestym drugim Alechin zastosował podwyżkę i udało mu się wygrać. Po tym Botwinnik stracił równowagę i zaczął podejmować ryzyko. I przegrał jeszcze cztery mecze na pięć.
  Alekhin rewelacyjnie wygrał mecz z Botwinnikiem, a nawet z miażdżącym wynikiem.
  A to pokazało, że Aleksander Alechin jest nadal świetny i przez lata nie stracił swojej potężnej siły.
  A mistrz świata znów zaczął grać w turniejach.
  Dwa lata później Alechin również pokonał Keresa. Kto wygrał wiele różnych turniejów.
  A potem, ponieważ FIDE wciąż nie opanowało losowania korony, Reshevsky również wygrał.
  W ten sposób Alechin został siedmiokrotnym mistrzem świata.
  A w 1952 Alechin zremisował z Bronsteinem. Ten mecz był bardzo napięty i bojowy. A Alechin z trudem, wygrywając ostatni mecz, doprowadził mecz do remisu...
  A w 1957 Alechin oficjalnie zakończył karierę szachową. Będąc już starszym szachistą, mistrzem, odkładał mecze o mistrzostwo świata, a w końcu odszedł i pozostał niepokonany, trzymając koronę szachową przez dwadzieścia osiem lat.
  Tym samym bijąc rekord Laskera.
  Tytuł mistrza świata został zdobyty na turnieju w 1958 roku. A Michaił Tal został nowym mistrzem świata w wieku dwudziestu lat. I okazało się to swego rodzaju sensacją.
  W przeciwieństwie do prawdziwej historii, gwiazda Michaiła Tala na tronie szachowym płonęła przez długi czas.
  Michaił Tal wygrał zarówno Smysłowa, jak i Gellera i Petrosjana. Następnie pokonał Spasskiego. I Bobby Fischer, Anatolij Karpow i Korcznoj. I nawet Michaił Tal pokonał samego Garry'ego Kasparowa w pierwszym meczu w 1986 roku.
  Dopiero w 1989 roku Garry Kasparow ostatecznie pokonał Tala. Michaił Tal pobił rekord mistrzowski Alechina. I był królem szachowym przez trzydzieści jeden lat!
  Potem była era Garry'ego Kasparowa. Dokładniej, nie było epoki Garry'ego Kasparowa.
  Tylko raz obronił tytuł mistrza świata przeciwko Shortowi i zajął się polityką.
  A w 1995 roku Vishy Anand został nowym mistrzem świata. I ten przemysłowy geniusz panował również w szachach przez całą epokę. Nie udało mu się pobić rekordu Tala w długości mistrzostw w ciągu roku, ale pokonał go w liczbie wygranych meczów.
  Vishy Anand pokonał nawet Carlesona w 2013 roku. Był tak pewny swoich umiejętności.
  I dopiero w 2015 roku szczytowy Carleson przez dwadzieścia lat zdołał zająć dominującą wcześniej Vishy Anand.
  Carleson otworzył swoją erę ...
  Nastąpiły też zmiany w polityce. Garry Kasparow był zaangażowany w politykę. Utworzył własną partię, został wybrany do parlamentu. I to wpłynęło na bieg historii. W wyborach do Dumy Państwowej w 1995 r. partia Garry'ego Kasparowa Młoda Rosja pokonała barierę pięciu procent.
  Garry Kasparow też chciałby kandydować na prezydenta Rosji, był jeszcze za młody. Ale Jelcyn oczywiście wspierał moralnie. Ale na razie oczywiście. Kiedy w maju 1999 r. odbyło się głosowanie w sprawie oskarżenia Jelcyna, Francja jednogłośnie dała Garry'emu Kasparowowi do obalenia dyktatora.
  Ponad dwie trzecie Dumy Państwowej głosowało za postawieniem w stan oskarżenia Jelcyna. I na pewno zmienił bieg historii. Rada Federacji poparła również większością głosów impeachment. A Maxim Primakov został p.o. prezydentem. Chociaż został odwołany, sąd konstytucyjny unieważnił go - argumentując, że Jelcyn był nieodpowiedni w momencie podpisywania dekretu.
  W ten sposób zmieniła się władza w Rosji. W przedterminowych wyborach prezydenckich jesienią 1999 roku zwyciężył Maxim Primakov. A mer Moskwy Łużkow został premierem.
  Uniknięto wojny z Czeczenią. Ale w samej Czeczenii wybuchła wojna domowa. Z jednej strony Maschadow jest prawowitym prezydentem. Z drugiej strony Basajew i Radujew i wahabici.
  Rosja wspierała Maschadowa bronią i pieniędzmi. Ostatecznie wygrał Maschadow.
  Następnie Czeczenia przeprowadziła referendum i wróciła do Rosji.
  Maksym Primakow sprawował władzę przez dwie ośmioletnie kadencje, aw 2007 r. przekazał władzę Jurijowi Łużkowowi. Który również panował przez dwie kadencje, do 2015 roku. Kiedy już były burmistrz Moskwy uważał się za za starego, a nowym prezydentem został przewodniczący Komunistycznej Partii Federacji Rosyjskiej Giennadij Ziuganow.
  Ale ten władca, mimo podeszłego wieku, za bardzo kochał władzę.
  Wziął go i przestawił swoje terminy. Ale w 2022 roku wojna rozpoczęła się inwazją talibów na Tadżykistan. I to była nowa bitwa.
  Niemniej jednak, wykorzystując zasoby administracyjne i fałszując wybory, Ziuganow przedostał się na trzecią kadencję.
  Garry Kasparow i Aleksiej Nawalny wywołali wielką falę niepokojów przeciwko komunistom.
  Były masowe protesty. Dochodziło do starć między ludźmi a policją, używano granatników, gazu łzawiącego, pałek i kul gumowych. W końcu sprowadzało się nawet do strzelania. I seria masakr.
  W 2025 r. wreszcie wybuchł wielki Majdan, a Giennadij Ziuganow został obalony.
  Nowym prezydentem Rosji został Garry Kasparow, a premierem Aleksiej Nawalny. W ten sposób otworzyła się nowa era w światowej polityce...
  Władimir Putin pozostał mało znanym i cichym urzędnikiem w administracji Jelcyna. Jedyne, co mu przypisywano:
  Nie pozwolił Jelcynowi przeprowadzić wojskowego zamachu stanu po impeachmencie. To prawda, że sam Jelcyn po pięciu atakach serca nie chciał już walczyć o władzę.
  Garry Kasparow, pełniąc funkcję prezydenta Rosji, obiecał wyprzedzić Stany Zjednoczone i wycofał wojska rosyjskie z Afganistanu.
  Po ćwierćwieczu quasi-komunistycznych rządów rozpoczęła się nowa era w polityce.
  
  
  NOWE SZANSE DLA ODWAŻNYCH SAMURAJÓW
  Bitwa o Midway i tak miała zostać wygrana przez Japonię. Nie jest jednak faktem, że samurajowie w tym wariancie otworzą drugi front. A więc sprawy mogły potoczyć się trochę inaczej. Powiedzmy, że Stalingrad minął jak w prawdziwej historii. I niewiele się zmieniło. Brytyjczycy przeprowadzili operację Torch bez wojsk amerykańskich. Rommel jest zepsuty. To prawda, że do lądowania w Maroku nie doszło. Niemcom, po przeniesieniu niektórych sił z Europy, udało się powstrzymać brytyjską ofensywę. Montgomery, napotkany na uparty opór, zatrzymał się. Niemcy przez jakiś czas trzymali linię. Następnie zaczęli przenosić dodatkowe siły do Afryki. Rommel rozpoczął kontratak, lekko naciskając Brytyjczyków, ale Montgomery wycofał się do linii defensywnej w Libii. Przód się ustabilizował. W lipcu czterdziestego trzeciego roku naziści próbowali przebić się przez sowiecką obronę na Wybrzeżu Kurskim. Odkąd Japończycy zdobyli Wyspy Hawajskie, Amerykanie prawie zatrzymali naloty na niemieckie miasta i fabryki. Pozwoliło to Niemcom na wyprodukowanie kilku dodatkowych czołgów, zwłaszcza Tygrysów i Panter. W Kursk Bulge wzięło udział 400 kolejnych pojazdów, a także bardziej znaczące siły lotnicze. Ponadto Hitler przeniósł z Francji dodatkowe sześć dywizji piechoty i usunął część dział z Wału Atlantyckiego. To wzmocniło niemieckie ugrupowanie. Ofensywa rozpoczęła się mniej więcej tak, jak w prawdziwej historii, ale ponieważ naziści byli nieco silniejsi, odnieśli wielki sukces. Nie udało się jednak zamknąć pierścienia wokół zgrupowania sowieckiego. Chociaż sama ofensywa Fritza trwała dwadzieścia dni i zakończyła się dopiero 25 lipca. Następnie jednostki radzieckie rozpoczęły kontrofensywę. A walki ciągnęły się dłużej. Niemcy w Afryce byli w defensywie. Nie musieli tracić energii na Włochy, a na front dostarczono więcej sprzętu, więc bombardowanie bez Amerykanów było wielokrotnie słabsze. Japonia nadal wygrywała. Tak więc dowództwo amerykańskie popełniało coraz więcej błędów i zbyt się spieszyło, by odzyskać port Peru. Doprowadziło to do dominującego punktu widzenia - Ameryka nie potrzebuje Europy. W dowód wdzięczności niemieckie okręty podwodne praktycznie przestały atakować amerykańskie okręty. Dlatego Armia Czerwona dopiero pod koniec września zajęła Orel i Biełgorod, ponosząc ogromne straty. I chwilowo wstrzymałem promocję. Jednak nie było jeszcze powodu do paniki. Nastąpiła deszczowa jesień, a po niej zima. I powinny przyjść nowe zwycięstwa Armii Czerwonej. Zdając sobie z tego sprawę, Hitler zaproponował Stalinowi rozejm. Zróbmy sobie przerwę!
  Ilu naszych ludzi zginęło podczas ostatniej bitwy? ZSRR i III Rzesza walczyły przez trzy miesiące. Straty Armii Czerwonej były większe niż w prawdziwej historii, a Wehrmachtu nie mniej. Obie strony zostały wykrwawione. Ale naziści zwiększyli produkcję sprzętu, mogli trochę odzyskać. Należy zauważyć, że w czołgach proporcja strat była na korzyść nazistów, a ponieważ ich uwolnienie okazało się większe niż w rzeczywistej historii, Niemcy odrobili straty. W bitwach obronnych Pantera okazał się dobrym czołgiem. Jego długolufowe i szybkostrzelne działo z doskonałą optyką jak na swoje czasy było w stanie niszczyć radzieckie czołgi. Ponadto trzydzieści cztery nie przebiły Panter, Tygrysów, Ferdynandów w czoło, a czołgów ciężkich wciąż było za mało, by wpłynąć na przebieg bitew. Stalin odrzucił rozejm z Niemcami. Pod koniec października wojska radzieckie wznowiły ofensywę na Charków i Smoleńsk. Niemcy stawiali bardzo uparcie. Mieli silną obronę, zwłaszcza w centrum iw ogóle oczekiwali natarcia jednostek sowieckich w tych kierunkach. Co dziwne, ale w porównaniu z prawdziwą historią większa ilość sprzętu, zwłaszcza samolotów i czołgów, pozwoliła Niemcom na o wiele skuteczniejszy opór. Ponadto, mając więcej rezerw, naziści działali spokojniej, nie spieszyli się podczas ofensywy sowieckiej na frontach, ale prowadzili rezerwy bardziej konsekwentnie i polegali na bardziej zaawansowanych i głębszej obronie. Kilkadziesiąt dodatkowych dywizji uratowanych z powodu braku frontu włoskiego, a w Afryce Montgomery nie spieszył się, a Niemcy nie kołysali łodzią. Intensywność wojny z Wielką Brytanią gwałtownie spadła. Nie było jeszcze mowy o oddzielnym pokoju, ale oczywiście Churchill spowolnił bombardowanie, najwyraźniej licząc na to, że ZSRR i III Rzesza wyczerpią się nawzajem jak najbardziej. Wydanie broni z Niemiec i satelitów okazało się prawie o jedną trzecią wyższe niż w prawdziwej historii. Umożliwiło to załatanie dziur i, opierając się na gęstej obronie, stosunkowo skutecznie stawić opór. Sytuację pogarszał fakt, że sowieckie dowództwo było w ofensywie, gdzie Fritzowie już na nich czekali i zdołali ustawić się w defensywie. W rezultacie sam pochód był niezwykle powolny i kosztował duże straty. Wojna jakoś zaczęła przypominać I wojnę światową, kiedy obrona okazała się silniejsza od ataku, strona atakująca straciła więcej, a linia frontu stała się nieaktywna. Wojska radzieckie posuwały się średnio od jednego do dwóch kilometrów dziennie, pozwalając Niemcom na zdobycie przyczółka, ale nowych pozycji i utrzymanie obrony. Nie można było wejść do przestrzeni operacyjnej. Jednak Charków został zdobyty na początku grudnia po zaciekłych walkach miejskich. Niemcy zwiększyli produkcję lotnictwa. Focke-Wulf i ME-309 skutecznie stawiały opór słabszym radzieckim myśliwcom. Szczególnie niebezpieczny był ME-309 z siedmioma stanowiskami dział i dużą prędkością. A Focke-Wulf z pancerzem i dobrą ochroną to wytrwała maszyna z sześcioma wiatrówkami. Obecność pojazdów z taką bronią oczywiście doprowadziła do tego, że naziści uzyskali przewagę w powietrzu. Najgorszą manewrowość rekompensowała duża prędkość podczas nurkowania, która umożliwiała ucieczkę przy wejściu w ogon, a potężne uzbrojenie umożliwiało zestrzelenie samolotu już z pierwszego podejścia. Ponadto Niemcy opracowali specjalną taktykę walki z sowieckimi pojazdami w celu użycia potężniejszej broni i szybkich niemieckich samolotów. Najnowszy bombowiec Yu-288 również pokazał się bardzo dobrze. Ta maszyna jest szybka i przenosi duży ładunek bomby.
  Focke-Wulf okazał się silnym bombowcem frontowym, przewyższającym pod każdym względem PE-2. Pod koniec grudnia wojska sowieckie były wyczerpane i zostały zmuszone do zatrzymania się z powodu ogromnych strat. Podczas gdy Niemcy nadal trzymali Smoleńsk i część lewobrzeżnej Ukrainy. A co najważniejsze - złoża boksytu i pierwiastków stopowych. Straty wojsk radzieckich w czołgach okazały się tak namacalne, że Mainstein przypuścił kontratak, a nawet zdołał odbić Charków i stworzyć kocioł dla wojsk sowieckich. Ale w styczniu i lutym wojska sowieckie rozpoczęły kontrataki i były w stanie ponownie odbić cierpiący od dawna Charków. Ale w marcu Armia Czerwona była wyczerpana i zmuszona do zawieszenia ofensywy. Nastąpiła przerwa... Obie strony poniosły zbyt wiele strat. Ponadto Stalin chciał uzupełnić swoją armię mocniejszymi i bardziej zaawansowanymi czołgami T-34-85 i IS-2. To prawda, że Niemcy uzupełnili również bardziej zaawansowaną i potężniejszą "Panterę" -2 i "Tygrys" -2. Stalin liczył też na bardziej zaawansowane LA-7 i Jak-3. Ale Niemcy w odpowiedzi wypuścili najnowszą modyfikację TA-152 zamiast Focke-Wulfa, a szczególnie nieprzyjemny jest odrzutowiec ME-262. Ostatni samolot pod względem szybkości, opancerzenia i uzbrojenia nie miał sobie równych. Prawda była droższa i bardziej pracochłonna w produkcji. Ale z drugiej strony Niemcy stworzyli też HE-162, który jest tani, zwrotny, stosunkowo łatwy w produkcji, a także reaktywny. Stalin nie wygrał jeszcze konkursu technicznego. Wielka Brytania walczyła z wojną niezwykle pasywnie. Stany Zjednoczone nie były jeszcze w stanie przejąć inicjatywy od Japończyków. 25 czerwca, zgromadziwszy siły, Armia Czerwona przeszła do ofensywy w centrum. Początkowo wojska radzieckie były w stanie przebić się przez obronę, ale potem zaangażowały się w walki o Smoleńsk. Typowym błędem czerwonych generałów jest zajmowanie miast w określonym terminie. I spróbuj, weź dobrze ufortyfikowane miasto, z potężnym garnizonem i obroną. Ofensywa wojsk sowieckich ugrzęzła, gdy Niemcy przerzucili dodatkowe siły i rozpoczęli kontratak. Bitwy znowu, jak w I wojnie światowej, stały się pozycyjne i bardzo lepkie. Hitler wykazał się niezwykłą ostrożnością. Być może liczył na cudowną broń i najnowsze osiągnięcia techniczne i dlatego nie spieszył się. Zapewne pewną rolę odegrała też chęć ocalenia aryjskiej krwi, którą Niemcy już bardzo stracili. Tak, a obrona czołgów nazistowskich jest znacznie skuteczniejsza, zwłaszcza rozbijającego się "Tygrysa" -2.
  Walki w centrum trwały do późnej jesieni. Stalin wykazał się uporem, chcąc osiągnąć sukces. Ale w tym przypadku znalazłem kosę na kamieniu. Straty wojsk sowieckich były ogromne. Niemcy, będąc stroną broniącą, stracili nieco mniej. Panther-2 okazał się dobrym czołgiem. Pojazd ten był dość dobrze chroniony w czole i miał doskonałe działo przeciwpancerne, a jednocześnie przyzwoite osiągi jezdne. Wyraźnie przewyższał T-34-85 pod względem mocy działa, ochrony przednią i nie był gorszy pod względem szybkości i zwrotności. Nawet dla IS-2 niemiecka maszyna jest niebezpiecznym przeciwnikiem, uderzającym ze znacznej odległości. Ze względu na częste awarie, równe uzbrojenie, tylko niewielką przewagę w obronie, Tygrys Królewski nie był w najlepszym stanie. Cięższa modyfikacja "Pantery" -2 dogoniła "Tygrysa" -2 w obronie i przewyższyła właściwościami jezdnymi. Wkrótce Niemcy zunifikowali produkcję prawie wyłącznie na "Panterze" -2 o wadze pięćdziesięciu jeden ton z silnikiem o mocy 900 koni mechanicznych. Ten czołg mniej więcej pasował do wojska. Armia Czerwona nie odniosła zwycięstwa i zatrzymała natarcie. Nadeszła zima. Niemcy mieli czołgi serii "E" i nowe samoloty odrzutowe. Nastąpiła wymiana ciosów. Wielka Brytania pozostała bierna, Stany Zjednoczone już zaczęły coś nacierać na Japonię. Stalin, widząc, że podczas gdy ZSRR odgrywał rolę mięsa armatniego, zaakceptował, a nawet zaproponował Hitlerowi rozejm. Na przykład niech naziści zwrócą się na Zachód, a kapitaliści są w stanie wojny. Kalkulacja lidera była podstępna i prosta. Hitler zgodził się na ten obrót. A teraz, w lutym czterdziestego piątego roku, wojska niemieckie przystąpiły do ofensywy w Libii. I tam odnieśli sukces. W bitwach okazało się, że niemieckie czołgi przewyższały angielskie, a samoloty odrzutowe były całkowicie poza konkurencją. Stany Zjednoczone jeszcze nie przystąpiły do walki. W bitwach główną rolę odgrywały Panther-2 i E-100, a także modyfikacja Tygrysa-2 z małą wieżą i grubszym pancerzem z mocnym silnikiem. Angielski "Churchill" nie jest zły w zbroi, ale raczej słaby w uzbrojeniu. "Cromwell" w ogóle nie ciągnie. A Challenger, jedyny czołg stojący, nie należy do serii masowej. Ale najważniejsza jest jakość żołnierzy. Niemcy, po pomyślnym przejściu próby ognia i żelaza na froncie wschodnim, są znacznie bardziej gotowi do walki niż wojska brytyjskie. Zwłaszcza podziały kolonialne. I jednostki niemieckie przeszły do ofensywy. W marcu zdobyto Egipt. A potem Niemcy wkroczyli na Bliski Wschód, zdobyli Irak, Kuwejt, a następnie Arabię Saudyjską. Hitler nie miałby nic przeciwko udaniu się do Indii przez Iran, ale Stalin, którego wojska nadal znajdowały się w Iranie, nie zgodził się. Niemcy przystąpili do ofensywy, posuwając się przez Sudan. I dalej do Etiopii i Somalii. A stamtąd do równika. W ofensywie wzięło udział około siedemdziesięciu dywizji Wehrmachtu. A Wielka Brytania nie miała takich sił, by przeciwstawić się III Rzeszy. Niemcy zdobyli także Gibraltar. Atak okazał się krótkotrwały i niemal błyskawiczny. W ofensywie brały udział także samoloty szturmowe, a także śmigłowce. Afryce groziła całkowita utrata przez Wielką Brytanię. Ale Stalin nie jest taki prosty.
  Wycofanie się Wielkiej Brytanii z wojny jest zbyt niebezpieczne dla ZSRR. A Armia Czerwona przeszła do ofensywy w czerwcu 1945 roku. Osłabione wojska niemieckie na wschodzie nie mogły tego wytrzymać i ugięły się pod naciskiem. Naziści, nie mogąc tego wytrzymać, potoczyli się na zachód. Armii Czerwonej udało się wyzwolić Smoleńsk, Kijów i wkroczyć na Białoruś. Po przeniesieniu dodatkowych sił z Afryki Niemcy z wielkim trudem byli w stanie powstrzymać ofensywę wojsk sowieckich. W bitwach wzięły udział nowe niemieckie czołgi z serii E-50, które nie miały sobie równych. Ponadto naziści zadali odwracający uwagę cios Turcji. A sama Turcja pod naciskiem Niemiec zaatakowała Związek Radziecki. W ten sposób sytuacja znów się skomplikowała. Problem polegał na tym, że T-54 nie wszedł jeszcze do serii, a T-34-85 był już wyraźnie przestarzały na tle serii E, a nawet Panther-2. Zimą wojska radzieckie nadal uderzały, ale nie mogły odnieść znaczącego sukcesu. Ponadto dyskoteki zaczęły brać udział w bitwach... Jedyne, co stało się lepsze, to sukces Amerykanów przeciwko Japonii. W końcu Jankesom udało się odzyskać port Peru, a inicjatywa na Pacyfiku zaczęła przechodzić na stronę Ameryki. Niestety, pomoc USA może być za późno. Wiosną 1946 roku Niemcy, wykorzystując przewagę czołgów E nad trzydziestoma czwartymi, przystąpili do ofensywy. Zahartowane w bitwach wojska radzieckie stawiały bardzo zaciekły opór. Armia Czerwona była bohaterska i bogata w artylerię. Zwłaszcza działa przeciwpancerne kalibru 100 mm. I kopał. Niemcom udało się odbić Kijów i wypchnąć Armię Czerwoną za Dniepr. Ale to na tej zaporze wodnej wojska radzieckie zbudowały nieprzeniknioną obronę. Niemcy walczyli przez całe lato i jesień, ale nie zdołali rozbić wojsk sowieckich. Tylko udało im się ponownie zablokować Leningrad. Ale naziści nie zdobyli samego miasta. Zima minęła w wymianie ciosów. Amerykanie powoli przemieszczali się przez Pacyfik i do tej pory nie używali broni jądrowej. Na wiosnę Niemcy ponownie próbowali nacierać. Użyli czołgów serii "E", najnowszych maszyn ważących siedemdziesiąt ton. ZSRR wypuścił IS-7, zdolny do przeciwstawiania się mastodontom. Zaczęły również pojawiać się czołgi średnie T-54. Wielka Brytania również się nasiliła, rozpoczynając ofensywę w Afryce Równikowej. Pomogły tu także amerykańskie jednostki naziemne. Do wojny na Pacyfiku Amerykanie nie potrzebowali wielu żołnierzy i czołgów. Zaczęli więc wyciskać nazistów z Afryki. Teraz alianci zrozumieli, że nie będzie można siedzieć, a wroga należy zmiażdżyć i napierać. Latem i jesienią Stany Zjednoczone i Wielka Brytania zdołały odzyskać znaczną część Afryki, a nawet wypędziły Niemców z Somalii i Etiopii. Niemcy nie byli w stanie przeprowadzić ofensywy na Moskwę, ugrzęźli w bitwach pozycyjnych. Zimą Stalin uderzył na Turcję. Armia Czerwona pokonała wojska osmańskie i zdobyła Kars, Erzurum i Tanrog. Niemcy zostali zmuszeni do przeniesienia znacznych sił w celu ratowania sojusznika. Ale Armia Czerwona, po nieoczekiwanym uderzeniu w pobliżu Leningradu, odniosła tam wielkie zwycięstwo. Nadszedł rok 1948... Wiosną Niemcy ponownie próbowali awansować. Udało im się stworzyć oryginalny czołg w kształcie piramidy, nie do przebicia pod każdym kątem. I z tą maszyną wiązano duże nadzieje. Promocja ruszyła w maju. Po dwóch miesiącach zaciekłych walk hitlerowcy zbliżyli się do Smoleńska. Czołgi piramidalne wykazały swoją skuteczność bojową, ale często były wysadzane przez miny. Niemcy nie mogli zająć miasta i otoczyli je. Ale w Afryce alianci odnieśli wielkie sukcesy, wypędzając Niemców z Egiptu. Japonia również została pokonana, tracąc wiele wysp i Filipiny. Jesienią Niemcy posuwali się dalej na wschód, w centrum, ponownie zbliżając się do Leningradu. Lotnictwo niemieckie było wciąż silniejsze od radzieckiego, zwłaszcza jakościowo. Ale pod koniec 1948 r. na front zaczął pojawiać się MIG-15. Radziecki samolot odrzutowy był gorszy od niemieckiego pod względem szybkości i uzbrojenia, ale był bardziej zwrotny. Swoje wyniki poprawili też Amerykanie.
  Zimą 1949 r. wojska sowieckie wyparły Niemców z Leningradu i zepchnęły ich z powrotem do Smoleńska. A Amerykanie wraz z Brytyjczykami wypędzili nazistów z Afryki. Wiosną 1949 roku z wojny wycofała się również Turcja. Trzecia Rzesza straciła również kontrolę nad Bliskim Wschodem. Sytuacja nazistów pogorszyła się. Nie odważyli się posuwać naprzód na wschód, ale przeszli do ścisłej obrony. Wojska radzieckie, używając czołgów T-54 i IS-7, próbowały przebić się przez obronę Wehrmachtu. Ale naziści mocno trzymali blok. Próba lądowania aliantów w Hiszpanii również zakończyła się niepowodzeniem. Nieco lepiej sprawa przebiegła na Sycylii, gdzie z pomocą lokalnej mafii osiągnięto sukces. Mija już jedenasty rok od wybuchu II wojny światowej. Wszystkie kraje są ekstremalnie wyczerpane i ekstremalnie zmęczone. Gospodarka światowa była przeciążona. I wszyscy chcieli jak najszybciej zakończyć walkę. Szczególnie dotkliwie wychudzonych Niemców i Rosjan. Stalin zaoferował Hitlerowi pokój na warunkach opcji zerowej: powrót do poprzednich granic i wymiana jeńców - wszystko za wszystkich! Ale Führer zgodził się tylko na rozejm, nie chcąc rezygnować z okupowanego terytorium. Ponadto w Niemczech kończono już prace nad stworzeniem bomby atomowej i były już pociski międzykontynentalne. Stany Zjednoczone rozważały użycie bomby atomowej. Ale podczas gdy bali się zepsuć w Europie. I zrzucili go w grudniu 1949 roku na Japonię. Konsekwencje zniszczenia były straszne. I podobną wskazówkę zrozumiano w Niemczech. Führer zwrócił się do narodu i zaproponował rozważenie kwestii godnego świata. Ale potem zmienił zdanie... Nadszedł nowy rok 1950. Wojska radzieckie rozpoczęły nową ofensywę na froncie. Obrona przez Niemców była bardzo ciasna. A sojusznicy przeszli przez Włochy, gdzie doszło do przewrotu wojskowego, i usunęli Mussoliniego. Ale piramidalne niemieckie czołgi przewyższały liczebnie Patonów i Challengerów. Amerykański Paton, który nawet z bliskiej odległości nie był w stanie przebić pancerza niemieckiego czołgu, poddał się szczególnie mocno. A sojusznicy zaczęli krwawić. Tak, a niezniszczalne niemieckie dyski wyrządziły ogromne szkody Stanom Zjednoczonym i Wielkiej Brytanii. Na razie lotnictwo niemieckie utrzymywało przewagę jakościową nad aliantami. Letnia próba lądowania w Normandii zakończyła się niepowodzeniem. To prawda, że pod koniec sierpnia, po bombardowaniu atomowym, Japonia skapitulowała. Zachód rozwiązał ręce. Ale Stany Zjednoczone nie odważyły się użyć broni jądrowej, więc mogły zostać pokryte międzykontynentalnymi pociskami balistycznymi III Rzeszy. Armia Czerwona zbliżyła się do Dniepru w centrum, ale również została zatrzymana. Siły obu stron były wyczerpane do granic możliwości... I wreszcie, 25 listopada 1950 roku, Truman zaoferował Hitlerowi pokój na warunkach parytetu. Oznacza to, że Europa pozostaje przy Trzeciej Rzeszy, z wyjątkiem Sycylii i tego, co zostało z Włoch. Stalin idzie na kompromis: granice ZSRR w 1939 roku. Oznacza to, że Niemcy cofają się trochę, rezygnując z terytorium, ale zdobywają pewne przejęcia. Francja, Belgia, Holandia i inne dziwne kraje pozostają pod kontrolą Niemiec, ale otrzymują pewną autonomię. To znaczy, że powstaje coś w rodzaju Unii Europejskiej. III Rzesza kończy ludobójstwo Żydów i Cyganów, choć pewne ograniczenia prawne ich praw mogą pozostać. Relacje handlowe są w pełni przywracane. Kraje zobowiązują się szanować suwerenność innych. Reparacje nie są nikomu nakładane. Więźniowie są wymieniani za wszystkich. Stalin i Hitler byli tak zmęczeni, że przyjęli taką ofertę. Stany Zjednoczone wygrały więcej niż inni, więc udało im się włączyć Chiny i Azję w swoją strefę wpływów. A Wielka Brytania wraz z Ameryką zajęła Afrykę. Niemcy poważnie uszczupliły zasoby ludzkie. W nim Führer oficjalnie wprowadził poligamię. ZSRR pozostał bez przejęć terytorialnych otrzymanych w trzydziestym dziewiątym, czterdziestym roku. I był bardzo wyczerpany.
  
  
  CARNISH PANTERA NUMER DWA
  ADNOTACJA
  Piękne wojownicze dziewczyny były w stanie zmienić Panterę w arcydzieło budowy czołgów. A teraz Niemcy całkowicie zacieśnili Armię Czerwoną.
  . ROZDZIAŁ 1
  We wrześniu 1943 roku do serii wszedł bardziej zaawansowany Panther-2. Ten pojazd miał taką samą grubość pancerza i uzbrojenia jak Tiger-2, ale ważył tylko czterdzieści ton. W rezultacie kontratak Mainsteina zwyciężył i Niemcy mogli przerzucić Armię Czerwoną przez Dniepr.
  Wojna przeciągnęła się... Zimą Fritz utrzymał się na linii frontu i utrzymał blokadę Leningradu. A na wiosnę znokautowali sojuszników z Włoch. W czerwcu 1944 r. nie powiodła się również próba ofensywy i lądowania w Normandii . Alianci stracili jako więźniowie ponad 700 000 żołnierzy i oficerów.
  W centrum Armii Czerwonej nie udało się awansować 22 czerwca 1944 r.
  Walki były brutalne. Dziewczyny również brały udział w bitwach.
  Panther-2 był prawie nie do przebicia na czole, doskonałe działo, a jednocześnie całkiem zwinny, zwłaszcza z nowym silnikiem o mocy dziewięciuset koni mechanicznych.
  Gerda walczyła w bikini i używała bosych palców.
  Dziewczyna, wciskając guzik bosym obcasem, gruchała:
  - Będę najpotężniejszy!
  Potem wystrzeliła, naciskając przycisk z prasą i Charlotte.
  Wojownik pisnął:
  - Akrobacje czołgowe!
  Christina wystrzeliła, naciskając guzik językiem i warknęła:
  - Dla pięknych mężczyzn!
  Magda też rzucała się, uderzając wroga, bosymi palcami u nóg i pisnęła:
  - I dla jeszcze piękniejszych kobiet!
  A dziewczyny, strzelając z pistoletów i uderzając w trzydzieści cztery, śpiewały:
  - opiekuj się kobietami, opiekuj się kobietami,
  Kobiety strzeżcie się!
  Chłopaki za pieniądze, pospiesz się!
  Oto dziewczyna, która zadziwia swoim temperamentem i dokładnością.
  Oprócz tego istnieje kilka innych niuansów. W szczególności, zamiast FAA tych najskuteczniejszych pocisków, Niemcy polegali na najnowszym i bardzo skutecznym wielozadaniowym samolocie TA-152. Pojazd ten odznaczał się dużą prędkością, dobrą manewrowością i mocnym uzbrojeniem w opancerzenie.
  Mogła być myśliwcem, samolotem szturmowym i bombowcem na pierwszej linii. Jego prędkość wynosiła 760 kilometrów na godzinę i sześć wiatrówek. Najpotężniejszy jednomiejscowy myśliwiec w uzbrojeniu i bardzo zwinne śmigło. Jak na samolot szturmowy i bombowiec na linii frontu, jego osiągi są po prostu znakomite. A teraz maszyna okazała się bardzo skuteczna, a piloci są na niej spoko: Albina i Alvina. I są to piękne blondynki po prostu super.
  Albina wyskoczyła z samolotu gołymi palcami u nóg i zaćwierkała:
  - Jestem najlepszy!
  A sowiecki Jak spada, pozostawiając dymiący ogon.
  Strzał gołymi palcami i Alvinem. Uderzyła w sowiecki samochód i napisała na Twitterze:
  - Za ojczyznę słoni!
  I obie dziewczyny się śmieją. Lekko wyeksponowana klatka piersiowa. Wyeksponują swoje piękne piersi jak przejrzałe truskawki.
  Albina wystrzeliła za pomocą szkarłatnego sutka i przebiła dach zbiornika, po czym pisnęła:
  - W końcu od tajgi po brytyjskie morza!
  Alvina również uderzyła sowiecki czołg rubinowym sutkiem i ćwierkała:
  - Bosa dziewczyna jest najsilniejsza!
  Dlatego nie można przebić się przez obronę. A sojusznicy zostali pokonani. Produkcja samolotów odrzutowych jest nieopłacalna. Jest zarówno droższy, jak i zużywa więcej paliwa oraz wymaga specjalnego przeszkolenia pilotów i nowej infrastruktury.
  Dlatego lepiej polegać na bardziej zaawansowanych maszynach śrubowych. A TA-152 to bardzo udana konstrukcja. A piloci to generalnie super dziewczyny!
  Niemcom udało się odeprzeć sowiecką ofensywę w centrum, a nawet sami przedarli się do Smoleńska.
  Bitwy pokazały - "Pantera" -2 maszyna, która praktycznie nie ma sobie równych. I nie możesz jej kontrolować. A jesienią pojawił się "Tygrys" -3. Nowy samochód, ważący siedemdziesiąt ton, miał przedni pancerz 250 mm i 170 mm pochyłych boków. I silnik o mocy 1200 koni mechanicznych.
  A "Tygrys" -3 dla samochodów radzieckich jest po prostu zabójczy. Jego 105-milimetrowe działo z lufą o długości 100 EL niszczy radzieckie pojazdy z odległości pięciu kilometrów.
  Taki czołg jest oczywiście zbyt wytrzymały dla sowieckich dział. Nawet na IS-2.
  Niemcy już otoczyli Smoleńsk i istniało zagrożenie dla Moskwy.
  Nadeszła zima i śnieg... Leningrad wciąż jest w blokadzie. Niemcy są w defensywie i budują siłę. I przygotuj nową broń.
  W szczególności dyskoteki. Co może dać całkowitą przewagę nad powietrzem.
  Zimą Niemcy rozpoczęli ofensywę w Afryce. Zajęli Gibraltar i zaczęli nacierać na Maroko. Franco przepuścił wojska niemieckie po ultimatum Führera.
  Hitler spodziewał się zajęcia czarnego kontynentu i jego zasobów. W styczniu Armia Czerwona próbowała awansować w centrum. Ale Fritz byli na to gotowi. A wojska sowieckie stanęły w obliczu uporczywego sprzeciwu. Co więcej, wróg miał już lepszy karabin szturmowy niż Rosjanie.
  W kwietniu Niemcy już posuwali się i uderzali w kierunku południowym.
  Udało im się zaskoczyć Armię Czerwoną. I używając nowych czołgów i silniejszych samolotów.
  Jednak w bitwach brały udział także odrzutowe bombowce Arado. Są wydajne i szybkie. I trudno się do nich dostać z dział przeciwlotniczych, a myśliwce nie mogą dogonić.
  Podcinający cios Niemców pomógł odzyskać Donbas i zająć lewobrzeżną Ukrainę. Naziści nawet natychmiast dotarli do Donu. Ale nadal byli tam zatrzymani.
  Doszło do ataku na Krym. Stalin wpadł w panikę. Alianci byli bierni.
  Tak, a Japonia stawiała opór bardziej uparcie i skutecznie. A Amerykanie nie mogli przydzielić dodatkowych sił przeciwko III Rzeszy.
  Niemcy użyli jesienią 1945 roku jeszcze potężniejszej broni - dyskietek. Te latające spodki, dzięki laminarnemu odrzutowi, były praktycznie niewrażliwe na broń strzelecką. I mogli zestrzeliwać samoloty swoim kadłubem, ale sami nie ponieśli strat.
  Dyskoteki w powietrzu nie mogą się oprzeć.
  Tutaj Grineta i Eva lecą na spodku. Dziewczyny są bardzo pięknymi dziewczynami w bikini i blondynkami o wąskich taliach.
  Grineta nacisnęła przyciski joysticka gołymi palcami.
  A jej miękki odrzutowiec laminarny natychmiast zestrzelił tuzin radzieckich samolotów i pisnął:
  - Za nasze technologie!
  Ewa również wysadziła gołymi palcami u stóp i ponownie wypuściła morderczy odrzutowiec, ściskając wszystkich i obnażając zęby, wydała:
  - Dla najwyższych technologii aerodynamiki!
  A dziewczyny mrugnęły do siebie.
  To jest chrzest ognia...
  Cóż, w strategii wróg w tym przypadku, Trzecia Rzesza, zastosował pewne know-how. A jego wojska już zbliżały się do Moskwy, choć wpadły na linię obrony Mozhaisku.
  Fritz miał już bezogonowe bombowce z silnikami odrzutowymi. A naziści agresywnie zrzucali bomby w ogromnych ilościach. Dopiero nadejście zimy powstrzymało marsz Fritza.
  Stalin, aby kupić czas, zaoferował Hitlerowi rozejm na trzy lata.
  Führer zgodził się, ale pod warunkiem powrotu do Niemiec wszystkich jeńców wojennych i wypłaty reparacji w ropie, złocie i innych surowcach.
  Stalin musiał się zgodzić. A Hitler postanowił przyjść z pomocą Japonii. I skierował swoje hordy na Zachód.
  Przede wszystkim wojska niemieckie posuwały się naprzód w Afryce. Rok 1946 minął pod znakiem triumfów nowych zwycięstw III Rzeszy. Najpierw okupowany był Czarny Kontynent.
  Tutaj głównym problemem nie są wojska wroga, ale duże odległości, naciągnięta komunikacja, brak dróg. I to jest naprawdę ogromny problem. Ale Niemcy to rozwiązali.
  Dostali lekkie działo samobieżne E-25. Przy wadze dwudziestu siedmiu ton miał armatę 88 mm 71 EL, przedni pancerz 120 mm w skosach i 82 mm w skosach po bokach, a także silnik o mocy dziewięciuset koni mechanicznych. Takie było agresywne działo samobieżne.
  A jednocześnie jego właściwości jezdne są doskonałe. A do tego szybkość i zwrotność, a także niska sylwetka i doskonały przedni pancerz oraz działo, które przebiło nawet tak dobrze chroniony czołg jak Churchill z odległości półtora kilometra.
  Afryka upadła... A Niemcy pod koniec września zdobyli też Bliski Wschód, Iran i Indie oraz wkroczyli do Birmy.
  Wielka Brytania została poddana miażdżącym ciosom niemieckich odrzutowców. W listopadzie, w ósmą rocznicę puczu piwnego, naziści wysadzili wojska w Wielkiej Brytanii. I to był ich miażdżący ruch.
  W bitwie wzięła udział cała dywizja SS z bosymi dziewczynami. I mimo zimna byli w tylko jednym bikini. I mignęły ich nagie, okrągłe, różowe szpilki.
  Dziewczyny biegały wzdłuż wybrzeża. Rzucali granaty z gołymi, rzeźbionymi nogami i śpiewali:
  - Święta wojna będzie naszym zwycięstwem,
  W jednej chwili zmiażdżymy lwie imperium...
  Jesteśmy orlikami z nami, dziećmi i dziadkami,
  W razie potrzeby pokonamy potrzebę jak szczeniak!
  Te dziewczyny są takie piękne i prawie nagie. A jak takie dziewczyny działają na wyobraźnię.
  A także latające spodki są wciskane w niebo. Grineta i Eva odrzutowcem laminarnym przewracają pozycje wroga, rozbijają bunkry i bunkry oraz szlifują okopy żelazkiem.
  Grineta nacisnęła guziki gołymi palcami i wpychając brytyjskich żołnierzy do środka, ćwierkała:
  - Zły bandyta czołga się po skałach,
  Walnij go napalmem!
  Ewa również gołymi palcami zwinnych nóg nacisnęła spust i pisnęła:
  Nie oszczędzasz ich
  Zabij wszystkich drani...
  Jak zmiażdżyć pluskwy -
  Uderz jak karaluchy!
  Oto latający spodek pędzący z prędkością pięciu dźwięków i ani jedno działo przeciwlotnicze nie jest w stanie go zestrzelić.
  Oczywiście pilotki Albina i Alvina to także piękne blondynki, po prostu super.
  Albina nacisnęła dźwignię gołymi palcami stóp i wystrzeliła pociski powietrzne, zestrzeliwując jednocześnie kilkanaście samolotów.
  Dziewczyna ćwierkała:
  - Chwała pięknym dziewczynom!
  Alvina również użyła gołej pięty, a po uwolnieniu prezentów niszczącej śmierci i odcięciu kilkunastu samochodów, krzyknęła:
  - I chwała bohaterkom!
  To dziewczyny w nich płonie taki niezniszczalny płomień. Są niesamowicie piękne. I blondynki. I smukłe talie, a talerze prasy są jak czekoladki.
  To są dziewczyny - po prostu najwyżsi wojownicy ekstraklasy. I nikt nigdy się im nie sprzeciwi.
  Zestrzelili ponad tysiąc samolotów, za co otrzymali specjalne nagrody: Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami!
  Oczywiście Wielka Brytania nie mogła się oprzeć takiej armii. Podczas szturmu na Londyn Gerda i jej załoga byli na czołgu Tiger-4. Ten samochód był o pięć ton lżejszy, ale wyposażony w silnik z turbiną gazową o mocy 1500 koni mechanicznych. A ich czołg był prawie niezniszczalny.
  A kąty nachylenia zbroi w nim stały się jeszcze większe. A jakość arkuszy ochronnych wzrosła.
  Gerda strzeliła gołymi palcami, przebiła angielską haubicę i pisnęła:
  - Chwała ojczyźnie słoni!
  Charlotte również uderzyła wroga swoimi bardzo pięknymi i seksownymi nogami i jęknęła:
  - Tak, jesteśmy ojczyzną słoni!
  Christina wzięła i zdjęła stanik. Odsłoniła szkarłatne sutki swojej piersi i poruszyła nimi.
  Potem jej truskawkowe cycki nacisnęły przycisk joysticka i spadły dary śmierci z karabinów maszynowych.
  Dziewczyna ćwierkała:
  - Och, Moska wie, że jest silna,
  Łapie pionka i gońca!
  Magda też waliła i również rubinowymi sutkami swojej pełnej, opalonej piersi ryknęła:
  - Moje serce, dobre serce dziewczyny!
  A cała angielska bateria od razu wzbiła się w powietrze.
  Brytyjczycy byli w szoku. Kiedy Londyn skapitulował, żołnierze padli na kolana i całowali nagie, wyrzeźbione, zimne czerwone stopy dziewcząt.
  A żołnierze, oficerowie i generałowie lizali językiem swoje nagie i okrągłe pięty.
  To jest zwycięstwo III Rzeszy. A kanibal z wielką literą - Adolf Hitler dokonał tego, czego nie udało się Napoleonowi - paradował po Londynie.
  Teraz III Rzesza i Japonia musiały pokonać Stany Zjednoczone. A to nie jest łatwe.
  Ameryka ma kolosalne zasoby i wysoko rozwiniętą gospodarkę, a sił jest wiele. Populacja jest duża. Plus oddzielenie od III Rzeszy przez ocean.
  Trudno ją zdobyć... Niemcy mają teraz kolosalne zasoby i cudowną broń.
  Pierwszym ciosem jest operacja Icarus i zdobycie Islandii. Terytorium to było wykorzystywane przez Stany Zjednoczone do bombardowania III Rzeszy. Teraz USA nie mogą dotrzeć swoimi samochodami do Europy.
  Hitlerowi udało się zdobyć Islandię już w grudniu 1946 roku. Zaskoczył Amerykanów.
  Ale oczywiście nie jest to jeszcze zwycięstwo.
  Jednak Führer miał takie ambicje... Chłodniejszy niż Czyngis-chan i Napoleon.
  Niemcy szybko i w przyspieszonym tempie, wykorzystując siłę niewolników, zbudowali flotę. I pancerniki, lotniskowce i wiele okrętów podwodnych. W tym samym czasie powstał przyczółek w Ameryce Łacińskiej. Przede wszystkim w Argentynie z Perronem, a potem w Brazylii, że przywództwo było coraz bardziej zorientowane na III Rzeszę.
  Japończycy również zaczęli pokonywać Stany Zjednoczone i przejęli inicjatywę. Mają doskonałych myśliwców i silnych pilotów.
  Ale oczywiście Albina i Alvina nie mają sobie równych. A te dziewczyny na niebie są jak orły superklasowe.
  Albina gołymi palcami u stóp zestrzeliła siedem amerykańskich samolotów i zaśpiewała:
  - Jestem wielkim wojownikiem!
  Alvina powaliła także osiem skrzydlatych ptaków wykonanych z duraluminium przy pomocy swoich nagich, opalonych nóg i pisnęła:
  - A ja jestem jeszcze bardziej wojownikiem!
  A piękności wzięły i pokazały swoje języki. I walczmy...
  Latem 1947 naziści zdołali zdobyć Grenlandię i najechać Kanadę.
  Alvina walczyła z wrogiem na niebie i zestrzeliła sześć kolejnych samolotów, tym razem ze szkarłatnym sutkiem na piersi.
  I agresywnie gruchał:
  - nie jestem silniejszy na świecie,
  Dla wszystkich w świecie bieli jest jasne -
  Oczywiście dwa razy dwa to cztery
  Pociągnijmy do odpowiedzialności Amerykę!
  Albina również uderzyła wroga rubinowym sutkiem, odcięła wrogi samolot i pisnęła:
  - Moja siła nie ma granic,
  Jestem super dziewczyną i ślicznotką...
  Jeśli podejmę sprawę w bitwach,
  Więc z mocą na zawsze!
  Alvina zachichotała i zauważyła:
  - I nie składane, nie składane -
  Twoje spodenki są zimne!
  A dziewczyny wzięły go i mrugnęły do siebie.
  Wojna nabiera tempa. Mainstein w Kanadzie zdołał zająć główne miasta: Toronto i Quebec. I wyszło naprawdę fajnie.
  A oto Gerda walczy ze swoją załogą. Jest bardzo piękną dziewczyną.
  Nic dziwnego, że pojmani żołnierze z taką przyjemnością całują jej bose stopy, nawet gdy są zakurzone.
  Gerda wzięła go i zaśpiewała, strzelając i bijąc Shermana gołymi palcami:
  Mogę zrobić wszystko, mogę zrobić wszystko
  Jeśli użyję nogi w walce!
  A wojowniczka pokazała swój język.
  Charlotte również uderzyła swojego przeciwnika zabójczym prezentem, tym razem za pomocą szkarłatnego sutka i zaćwierkała:
  - Za moje wybitne osiągnięcia!
  Christina również strzelała do wroga i to bardzo celnie. Przeszedł przez czołg i pisnął:
  - szczekam jak kot
  Jak pies będzie wył
  A suseł zje kozę razem!
  Magda też mrugnęła do swojego przeciwnika. A z truskawkowym sutkiem wcisnęła przycisk joysticka i pisnęła:
  - Atamani myślą, że będą wszczynać wojny,
  I zaczną równo dzielić łup!
  Gerda wystrzeliła rubinowym sutkiem i pisnęła:
  - Nie mogę oglądać Playboya
  Muszę kogoś zabić!
  To jest takie agresywne i trudne. To są dziewczyny ... Pod koniec czterdziestego siódmego roku prawie cała Kanada została schwytana przez Niemców.
  A w nowym 1948 roku walki przeniosły się na terytorium Stanów Zjednoczonych. To właśnie naziści dotarli do gałek ocznych, choć nie szyszki, ale trofea.
  Wiosną czterdziestego ósmego natarcie wojsk III Rzeszy przeszło przez terytorium Stanów Zjednoczonych od północy. A w maju hitlerowcy wraz z Japończykami zajęli Amerykę Łacińską i Meksyk zaatakowali metropolię od południa. A to już była wielka sprawa.
  Hitler dążył do dominacji nad światem. A Truman chciał tylko przeżyć. Ale jego szanse malały.
  Fuhrer w tym przypadku był w roli Avadona. Cóż, co zostało z USA. Zamiast "Pershinga" pojawił się "Paton". Ten czołg miał nieco mocniejsze działo i mocniejszy silnik, ale oczywiście nie mogło to przynieść zwycięstwa.
  Były próby stworzenia mocniejszych czołgów. Niemcy uczynili z Tygrysa-4 główną maszynę, która już pod każdym względem była dobra. Jego działo przebiło wszystkie amerykańskie pojazdy z dużej odległości, a jego czoło wytrzymywało trafienia z prawie każdego działa. Tylko czołg "Abraham" z 120-mm armatą o długiej lufie mógł zadać przynajmniej trochę uszkodzeń "Tygrysowi" -4, a nawet więcej na pokładzie i blisko.
  Niemcy zdobyli też bardziej zaawansowany karabin szturmowy. A ten MP-64 był po prostu super. I doszczętnie zmiażdżył Amerykanów.
  Lato czterdziestego ósmego roku dla Ameryki okazało się trudne... Pod koniec sierpnia Niemcy zbliżyli się do Waszyngtonu i Nowego Jorku.
  I rozpoczął się atak na te miasta.
  W sierpniu naziści zaczęli szturmować Nowy Jork. W bitwach brały udział latające spodki.
  Tutaj jeden z nich walczył z Ewą i Agatą. Dwie piękne dziewczyny w bikini prowadziły potężny samochód.
  Była oblatywana przez odrzutowiec laminarny i była niewrażliwa na broń strzelecką. A same dziewczyny podczas strzelania używały promieni cieplnych.
  Eve nacisnęła przycisk joysticka gołymi palcami, wyrzucając promienie ciepła, podpalając wrogów jak płomień i ćwierkając:
  - Chwała III Rzeszy!
  Agatha, strzelając gołymi palcami, również gruchała na szczycie płuc:
  - Obyśmy wygrali!
  Dziewczyna jest niezwykle walcząca i piękna. I jak miota wrogów laserem.
  A promienie ciepła stopią kolejny amerykański czołg.
  A na lądzie Gerda atakuje. Również walcząca dziewczyna.
  A teraz ona i jej ekipa są już w samym centrum. A pociski odbijają się od wieży czołgu. A same dziewczyny uderzą w Yankees. I rozerwą całą chmurę ludzi i będą działać z całą agresją. Wojownicy są tak rozbrykani i charty, z gołymi, rzeźbionymi nogami.
  Nawet śpiewają, obnażając zęby. To są walczące piękności III Rzeszy. I strzelają wystarczająco dobrze. I przebijają wrogów jak igły oliwą na wskroś.
  Nowy Jork już upadł. Stany Zjednoczone kapitulują i ich wojska poddają się.
  W ten sposób została przewrócona kolejna karta historii. Wydaje się, że to zwycięstwo... Ale po chwili Hitler zdobywa Amerykę Łacińską.
  A 20 kwietnia 1953 rozpoczyna wojnę z Japonią i jej koloniami. Siły III Rzeszy mają przewagę technologiczną.
  I atakują potężną bronią. W tym niezniszczalne latające spodki.
  Albina i Alvina walczą w samolocie dyskotekowym. Walczą z dziewczynami, ale mówią, co jeszcze. A gołymi palcami wciskają przyciski joysticka.
  Tutaj są w ofensywie, paląc wojska japońskie.
  Promienie ciepła latają jak dywan. A dziewczyny śmieją się do siebie. I potrząśnij ich piersiami szkarłatnymi sutkami.
  Albina nawet śpiewała:
  Nikt nas nie zatrzyma, nikt nas nie pokona!
  I gołą piętą wciskała przyciski joysticka, uderzając przeciwników. To taka dziewczyna, zrodzona z wilczycy.
  Alvina również naciska przyciski joysticka gołymi palcami u nóg i piszczy:
  - Za moją kosmiczną moc zepchniemy prezydenta kołchozu do grobu!
  I mrugnij do przyjaciela!
  Tak, wojownicy są bardzo zwinni i szybcy jak błyskawica. Są w ogniu.
  Albina celuje bosą stopą i wystrzeliwuje wiązkę ciepła. Pali przeciwników i piszczy:
  - Za moje wielkie zwycięstwa!
  Tak, tutejsze dziewczyny są z najwyższej klasy i z najwyższej półki. Mogą robić rzeczy, których inni nie potrafią. I miażdżą Japończyków szaloną energią wilczyc.
  Ale nie tylko Niemcy i inne obce wojska zabijają samurajów.
  Do wojny przystąpił także ZSRR, którym dowodzi teraz Beria. Tu notabene Stalin, zdenerwowany klęską z III Rzeszą, zmarł wcześniej w marcu 1951 roku. A Berii udało się przejąć władzę. A teraz, nawet wzmocniwszy się, jest w tym samym zespole z Hitlerem.
  I razem atakują samurajów.
  A załoga Elżbiety walczy z Japończykami w Primorye. Dziewczyna jest bardzo waleczna i aktywna.
  Walczą oczywiście boso iw bikini. I thresh samurai, z entuzjazmem.
  Wciąż śpiewając;
  A walka trwa ponownie
  A serce jest niespokojne w klatce piersiowej ...
  A Lenin jest taki młody
  A przed nami młody październik!
  A teraz Elizabeth strzela bosymi palcami z działa czołgu T-54 w japoński samochód i przebija ją na śmierć.
  Potem zagruchała:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Ekaterina również uderzyła wroga gołymi palcami. Przebiła czołg samurajów i agresywnie zauważyła:
  - Nie ma piękniejszego kraju niż nasz!
  Elena strzeliła do wroga i gruchnęła:
  - Będzie era komunizmu na Ziemi!
  Eufrazja, również gołymi palcami u nóg, miotała się i ćwierkała:
  "Śmierć złemu prezydentowi-szatanowi!"
  Tutejsi wojownicy muszą być powiedziani z najwyższej klasy bojowej.
  A na niebie Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova zdobywają konta.
  Anastasia zestrzeliła japońskiego wojownika i zaśpiewała:
  - A bose dziewczyny latają po niebie!
  Akulina, odcinając samurajom gołymi nogami, ćwierkała:
  - Fajny element! Fajny element!
  Wojownicy bawią się mięśniami prasy. Są w idealnym porządku i potrafią żartobliwie wygrać wojnę.
  Anastasia, zestrzeliwując kolejny samolot, wzięła go i gruchnęła:
  - Będzie fajne schwytanie wrogów i ich pokonanie!
  Akulina zgodziła się z tym, powalając wroga gołymi palcami:
  - Umówmy się na całkowitą trasę!
  Japończycy zostali wytłoczeni...
  Tutaj radziecki czołg LP-10 bierze udział w bitwie, w której walczą dziewczyny z załogi Alenki.
  I walczą w wielkim samochodzie z armatą 130mm.
  Alenka strzela bosymi palcami i ćwierka:
  - To jest chwała komunizmu!
  Anyuta również zmiażdżyła swojego przeciwnika. Uderz wroga i pisnął:
  - W imię nowych pomysłów!
  A także klepnął ją nagą piętą.
  Alla nacisnęła przycisk joysticka szkarłatnym sutkiem. Uderzyła samuraja i krzyknęła:
  - Za wielkość kraju!
  Maria strzelając do wroga pisnęła:
  - O jedność Rosjan na całym świecie!
  Do strzelania użyła też sutka truskawkowego.
  A igrzyska olimpijskie uderzą w wroga. Zmiażdży wielu wojowników i ćwierka:
  - Za Rosję, najświętszą na świecie!
  A także z gołą piętą ulegnie wrogowi.
  Trzeba powiedzieć, że dziewczyny są niezwykle szykowne. I mają kolosalną wytrzymałość.
  Oczywiście Japonia nie może oprzeć się takiej presji.
  Ponadto Fritz używał również broni jądrowej. Co okazało się totalnym szokiem.
  Wojna skończyła się za sześć miesięcy.
  ZSRR odzyskał utracone wcześniej ziemie, a III Rzesza podbiła samurajów i wszystkie ich kolonie.
  A 1 maja 1958 r. rozpoczęła się nowa wojna przeciwko ZSRR, który Hitler chciał zdobyć, ostatnią część świata wolną od okupacji przez III Rzeszę. Ale to już inna historia.
  . ROZDZIAŁ 2
  A naziści już opływają Moskwę z różnych stron.
  Wtedy Oleg Akulov i dziewczyny ponownie wkroczyli do bitwy, pomagając Rosji, a raczej ZSRR.
  Potem dołączyła do nich bosa Margarita. Również dorosła pisarka została około dwunastoletnią dziewczynką w zamian za nieśmiertelność i wypełnia misję. Dołączyła do gry poprzez Hypernet Matrix.
  Wojownicy XXI wieku ponownie zmagali się z nazistami XX wieku.
  W faszystowskim brązowym imperium jest zbyt wielu żołnierzy. Płyną jak niekończąca się rzeka.
  Oleg Akułow, siekając nazistów mieczami, zarówno piechotą, jak i czołgami, ryknął:
  - Nigdy się nie poddawaj!
  I ostry dysk wyleciał z bosej stopy chłopca!
  Margarita, miażdżąc przeciwników, obnażając zęby, chrząknęła:
  - Na świecie jest miejsce na wyczyn!
  I trujące igły wyrwane z bosej stopy dziewczyny, uderzające w nazistów, ich samoloty i czołgi.
  Natasza również rzucała bosymi palcami, morderczo i wyła:
  Nigdy nie zapomnimy i nigdy nie wybaczymy.
  A jej miecze przeszły przez faszystów w młynie.
  Zoya, tnąc wrogów, pisnęła:
  - O nowe zamówienie!
  I nowe igły porozrzucane z jej bosych stóp. A co w oku, co w gardle nazistowskich żołnierzy i samolotów.
  Tak, było jasne, że wojownicy byli podekscytowani i wściekli.
  Augustyn, ścinając białych żołnierzy i czołgi, pisnął:
  - Nasza żelazna wola!
  A z jej bosej stopy wylatuje nowy, śmiercionośny prezent. I spadają takni i brązowe myśliwce.
  Svetlana tnie do młynarza, jej miecze są jak błyskawica.
  Naziści padają jak snopy.
  Dziewczyna rzuca bosymi stopami igłami i piszczy:
  - Bo Matka Rosja zwycięży!
  Oleg Akulov występuje przeciwko nazistom. Chłopiec Terminator siekający brązowe wojska.
  A jednocześnie palce gołych nóg chłopca wyrzucają igły z trucizną, rozrywają pnie i zestrzeliwują samoloty.
  Chłopiec ryczy:
  - Chwała przyszłej Rosji!
  A w ruchu tnie wszystkim głowę i pysk.
  Margarita miażdży również przeciwników.
  Jej bose stopy wymachują. Naziści masowo giną. Wojownik krzyczy:
  - Na nowe granice!
  A potem dziewczyna weźmie i wytnie ...
  Masa zwłok faszystowskich żołnierzy.
  Ale Natasza jest w ofensywie. Razem z czołgami tnie nazistów i śpiewa:
  - Rosja jest wielka i promienna,
  Jestem bardzo dziwną dziewczyną!
  A dyski lecą z jej bosych stóp. Kto widział gardła nazistów. Tak, to jest dziewczyna.
  Zoya jest w ofensywie. Rąbanie brązowych żołnierzy obiema rękami. Wypluwanie z tuby. A gołymi palcami rzuca śmiercionośne igły - zestrzeliwują czołgi i samoloty.
  A jednocześnie śpiewa sobie:
  - Och, pałko chodźmy,
  Och, mój ulubiony pójdzie!
  Augustina, wycinając nazistów i eksterminując brunatnych żołnierzy, piszczy:
  - Cały kudłaty i w skórze zwierzęcia,
  Rzucił się z pałką na policję!
  A bosymi palcami rzuci na wroga coś, co zabije słonia, a tym bardziej czołg.
  A potem pisk:
  - Wilki!
  Swietłana w ofensywie. Cięcia, cięcie nazistów. Bosymi stopami rzuca na nich prezenty śmierci.
  Prowadzi młyn z mieczami.
  Zmiażdżyła wiele myśliwców i pisków:
  - Nadchodzi wielkie zwycięstwo!
  I znowu dziewczyna jest w dzikim ruchu.
  A jej bose stopy strzelają śmiercionośnymi igłami, niszcząc czołgi i samoloty.
  Oleg Akulov podskoczył. Chłopak wykonał salto. Posiekał wielu nazistów w skoku.
  Rzucał igłami gołymi palcami i bulgotał:
  - Bądź sławny z mojej pięknej odwagi!
  I znowu chłopiec jest w bitwie.
  Margarita przechodzi do ofensywy. Niszczy wszystkich wrogów z rzędu. Jej miecze są twardsze niż ostrza wiatraków. A bosymi palcami rzucają dary śmierci, płoną czołgi i samoloty.
  Dziewczyna jest w ofensywie. Eksterminuje brązowych wojowników bez ceremonii.
  I co jakiś czas skacze i kręci się!
  I latają od niej dary zagłady.
  A sami naziści giną. I piętrzą się całe kopce trupów.
  Margarita piszczy:
  - Jestem amerykańskim kowbojem!
  I znowu jej bose stopy rzuciły igłą.
  A potem jeszcze kilkanaście igieł!
  Natasza w ofensywie też jest bardzo fajna.
  I rzuca bosymi stopami i pluje ze słomy.
  I krzyczy na całe gardło:
  - Jestem iskrzącą się śmiercią! Wszystko, co musisz zrobić, to umrzeć!
  I znowu piękno w ruchu.
  Zoya szturmuje blokadę zwłok nazistów. A bumerangi zniszczenia również wylatują z jej bosych stóp.
  A brązowi wojownicy wciąż spadają i spadają.
  Zoya krzyczy:
  - Boso dziewczyno, wygrasz!
  A z nagiej pięty dziewczyny wylatuje tuzin igieł. Które bezpośrednio w gardło nazistów kopią.
  Padają martwi.
  A raczej całkowicie martwy.
  Augustyn w ofensywie. Miażdży brązowe oddziały. Jej miecze są noszone w dwóch rękach. A ona jest wspaniałym wojownikiem.
  Przez wojska faszystowskie przetacza się tornado.
  Dziewczyna z rudymi włosami ryczy:
  - Przyszłość jest ukryta! Ale będzie zwycięski!
  A w ofensywie piękność z ognistymi włosami.
  Augustyn ryczy w dzikiej ekstazie:
  - Bogowie wojny rozerwą wszystko!
  I wojownik w ofensywie.
  A jej bose stopy wrzucają mnóstwo ostrych, trujących igieł.
  Swietłana w bitwie I tak błyszczące i walczące. Jej gołe nogi wyrzucają tak wiele śmiercionośnych rzeczy. Nie mężczyzna, ale śmierć z blond włosami.
  Ale jeśli się zepsuje, nie możesz tego zatrzymać.
  Swietłana śpiewa:
  - Życie nie będzie miodem,
  Ten skok w okrągłym tańcu!
  Niech marzenia się spełnią -
  Piękno zamienia mężczyznę w niewolnika!
  A w ruchu bosej dziewczyny jest coraz więcej wściekłości.
  Oleg w ofensywie przyspiesza wszystko. Chłopiec bije nazistów.
  Jego bose stopy rzucają ostrymi igłami - rozrywającymi czołgi i samoloty.
  Młody wojownik piszczy:
  - Szalone imperium rozerwie wszystkich na strzępy!
  I znowu chłopiec jest w ruchu.
  Margarita jest burzliwą dziewczyną w swojej działalności. I bije wrogów.
  Tutaj wystrzeliła gołą nogą, groszek z materiałami wybuchowymi. Wybuchnie i od razu wyrzuci stu nazistów i dziesięć czołgów.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Zwycięstwo i tak przyjdzie do nas!
  I pokieruje młynem z mieczami - lufy czołgów lecą w różnych kierunkach.
  Natasza przyspieszyła ruchy. Dziewczyna ścina brązowych wojowników. A krzycząc:
  - Zwycięstwo czeka imperium Rosji.
  I wytępijmy nazistów w przyspieszonym tempie.
  Natasha jest terminatorką.
  Nie myśli, żeby się zatrzymać i zwolnić, a czołgi i samoloty błądzą.
  Zoya jest w ofensywie. Jej miecze wydają się ciąć mięso i metalową sałatkę. Dziewczyna krzyczy na całe gardło:
  - Nasze zbawienie jest w mocy!
  A bose palce też rzucają takimi igłami.
  I masa ludzi z przebitymi gardłami, leżących w stosach trupów, a także rozbitych czołgów i zestrzelonych samolotów.
  Augustine to szalona dziewczyna. I miażdży wszystkich jak robot z hiperplazmy.
  Zmiażdżyła już nie stu nazistów. Ale wszystko nabiera tempa. A wojownik wciąż ryczy.
  - Jestem niezwyciężony! Najfajniejszy na świecie!
  I znowu piękno w ataku.
  A z jej bosych palców wylatuje groszek. A potężna eksplozja rozerwała trzystu nazistów i kilkanaście czołgów.
  Augustyn śpiewał:
  - Nie odważysz się zagarnąć naszej ziemi!
  Swietłana również jest w ofensywie. I nie daje ani grama wytchnienia. Dzika dziewczyna terminatora.
  I tnie wrogów i eksterminuje nazistów. A masa brązowych myśliwców wpadła już do rowu i wzdłuż dróg.
  Szóstka była wściekła. Wdał się w dziką walkę.
  Oleg Akulov wraca do akcji. I idzie naprzód, wymachując obydwoma mieczami. A chłopak terminator prowadzi młyn. Zmarli naziści padają.
  Masa zwłok. Całe góry zakrwawionych ciał.
  Chłopiec generał pamięta szaloną strategię. Gdzie też mieszały się konie i ludzie.
  Oleg Akulov piszczy:
  - Biada umysłu!
  I będzie mnóstwo pieniędzy!
  I chłopak terminator w nowym ruchu. A jego bose stopy coś wezmą i rzucą.
  Geniusz chłopca ryknął:
  - Mistrzowska klasa i firma "Adidas"!
  Naprawdę fajny program okazał się fajny. A ilu zabitych nazistów. A największa liczba największych zabiła brązowych wojowników.
  Margarita też jest w walce. Miażdży armie cynamonu i stali i ryczy:
  - Wielki pułk uderzeniowy! Wszyscy wjeżdżamy do trumny!
  A jej miecze są posiekane na nazistów. Masa brązowych myśliwców już się zawaliła.
  Dziewczyna warknęła:
  - Jestem jeszcze fajniejszy niż pantery! Udowodnij, że wszyscy są najlepsi!
  A z nagiej pięty dziewczyny wyleci jak groszek z potężnymi materiałami wybuchowymi.
  I uderz we wroga.
  I weźmie i rozbije niektórych przeciwników i czołgi, a nawet samoloty.
  A Natasza ma władzę. I bije przeciwników, a ona sama nie da nikomu zejścia.
  Ilu nazistów już przerwało.
  A jej zęby są takie ostre. A oczy są szafirowe. To jest dziewczyna - główny kat. Chociaż ma wszystkich swoich partnerów - katów!
  Natasza krzyczy:
  - Jestem szalony! Będziesz miał karę!
  I znowu dziewczyna zabije wielu nazistów mieczami.
  Zoya jest w ruchu i ściąła wielu brązowych wojowników.
  I bosymi stopami rzucać igłami. Każda igła zabija kilku nazistów. Te dziewczyny są naprawdę piękne.
  Augustyn posuwa się naprzód i miażdży przeciwników. A jednocześnie nie zapomina krzyknąć:
  - Nie możesz uciec z trumny!
  A dziewczyna weźmie zęby i obnaży zęby!
  A ruda jest taka... Włosy trzepoczą na wietrze, jak proletariacki sztandar.
  I wszystko dosłownie wychodzi z gniewu.
  Swietłana w ruchu Tutaj wycięła wiele czaszek i wież czołgów. Wojowniczka obnażająca zęby.
  Pokazuje język. A potem pluje ze słomy. Potem wyje:
  - Będziecie martwi!
  I znowu śmiertelne igły wylatują z jej bosych stóp, które uderzają w piechotę i samoloty.
  Oleg Akulov skacze i skacze.
  Bosy chłopiec wypuszcza pęk igieł, przewraca czołgi i śpiewa:
  - Jedźmy na kemping, otwórz duże konto!
  Młody wojownik jest w najlepszej formie.
  Jest dość stary, ale wygląda jak dziecko. Tylko bardzo silny i muskularny.
  Oleg Akułow śpiewał:
  - Niech gra nie będzie zgodna z zasadami - przebijemy się przez fraera!
  I znowu śmiertelne i miażdżące igły odleciały mu z bosych stóp.
  Margarita śpiewała z zachwytem:
  - Nic nie jest niemożliwe! Wierzę, że nadejdzie wolność!
  Dziewczyna ponownie rzuciła śmiertelną kaskadą igieł w nazistów i ich czołgi, kontynuowała:
  - Ciemność zniknie! Niech kwitną róże!
  A gdy tylko wojowniczka rzuci groch gołymi palcami, tysiąc nazistów natychmiast wzbiło się w powietrze. Tak, armia brązowego, piekielnego imperium topnieje na naszych oczach.
  Natasza w walce. Skacze jak kobra. Wysadza wrogów. I tak wielu nazistów ginie, a samoloty spadają.
  Ich dziewczyna i miecze, zboże na węglu i włócznie. I igły.
  Jednocześnie ryczy też:
  - Wierzę, że nadejdzie zwycięstwo!
  A chwała Rosjan znajdzie!
  Bosymi palcami rzucają nowe igły, uderzając przeciwników.
  Zoya w dzikim ruchu. Atakuje nazistów. Rozbija je na małe kawałki.
  Kobieta wojowniczka rzuca igłami gołymi palcami. Przebija się przez przeciwników i jak ryczeć:
  Nasze całkowite zwycięstwo jest na wyciągnięcie ręki!
  I prowadzi dziki młyn z mieczami, zmiatając czołgi. To naprawdę dziewczyna jak dziewczyna!
  Ale kobra Augustyna przeszła do ofensywy. Ta kobieta jest koszmarem wszystkich koszmarów.
  A jeśli to przetnie, to znaczy, że to przetnie.
  Potem ruda weźmie i zaśpiewa:
  - Otworzę wszystkie czaszki! Jestem wielkim marzeniem!
  A teraz jej miecze są w akcji i przecinają mięso i metal.
  Svetlana również przechodzi do ofensywy. Ta dziewczyna nie ma hamulców. Jak tylko siekają, to masa trupów jest zaśmiecona, a samoloty i czołgi spadają.
  Blond terminator ryczy:
  - Jak dobrze będzie! Jak dobrze będzie - wiem o tym!
  A teraz leci z niej zabójczy groszek.
  Oleg znowu setka nazistów niosących meteoryt została odcięta. A on podniesie bombę i ją rzuci.
  Mały rozmiar, ale zabójczy...
  Jak rozbić na małe kawałki.
  Chłopiec terminator zawył:
  - Burzliwa młodość strasznych maszyn!
  Margarita zrobi to ponownie w walce.
  I wyciąć wielu brązowych wojowników. I wycina duże luki.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Lambada to nasz taniec na piasku!
  I uderzaj z odnowionym wigorem.
  Natasza w ofensywie jest jeszcze bardziej wściekła. Więc młócenie nazistów. Opieranie się takim dziewczynom nie jest zbyt dobre.
  Natasza wzięła to i zaśpiewała:
  - Bieganie na miejscu to wspólny pojednawca!
  A wojowniczka wpadła w przeciwników z taką kaskadą ciosów.
  I będzie rzucał dyskami bosymi stopami.
  Tutaj prowadziła młyn. Masa głów brunatnej armii cofnęła się i czołgi płonęły.
  Jest walczącą pięknością. Pokonaj się taką żółtą armadą.
  Zoya jest w ruchu, miażdżąc wszystkich bez wyjątku. A jej miecze są jak nożyce śmierci.
  Dziewczyna jest po prostu urocza. A jej bose stopy rzucają bardzo trującymi igłami.
  Pokonaj przeciwników. Przebijają sobie gardła i robią trumny, sprawiają, że czołgi i samoloty eksplodują.
  Zoya wzięła to i pisnęła:
  - Jeśli w kranie nie ma wody...
  Natasza krzyknęła z zachwytem:
  Więc to twoja wina!
  A gołymi palcami rzuca czymś, co dokładnie zabija. To naprawdę dziewczyna dziewcząt.
  A z jej gołych nóg, jak ostrze będzie latać. I uderzy w wiele myśliwców, odcinając wieże od czołgów.
  Augustyn w drodze. Szybki i niepowtarzalny w swoim pięknie.
  Jakie ma jasne włosy. Jak powiewający proletariacki sztandar. Ta dziewczyna to prawdziwa lisica.
  I tnie przeciwników - jakby urodziła się z mieczami w dłoniach.
  Rudowłosy, cholerny drań!
  Augustine wziął go i syknął:
  - Głowa byka będzie - nie szaleje bojownicy!
  I tutaj znowu zmiażdżyła wielu bojowników.
  Oleg Akulov narzekał:
  - Czego potrzebujesz! Oto dziewczyna!
  Margarita, rzucając sztyletem bosą stopą, odrywając wieżę czołgu, potwierdziła:
  - Duża i fajna dziewczyna!
  Augustyn chętnie się z tym zgodził:
  - Jestem wojownikiem, który każdego ugryzie!
  I znowu, bosymi palcami, wystrzeli morderczy.
  Svetlana w bitwie nie jest gorsza od przeciwników. Nie dziewczyną, ale żeby skończyć z taką wiedźmą w płomieniach.
  I krzyczy:
  - Co za błękitne niebo!
  Augustine, wypuszczając ostrze bosą stopą, odcinając wieżę czołgu, potwierdził:
  - Nie jesteśmy zwolennikami rabunku!
  Swietłana, siekając wrogów i zestrzeliwując samoloty, świergotała:
  - Głupiec nie potrzebuje noża ....
  Zoya pisnęła, rzucając igłami gołymi, opalonymi nogami:
  - Okłamujesz go z trzech pudeł!
  Natasza, wycinając nazistów, dodała:
  - I zrób z nim za grosz!
  A wojownicy będą brali i skakali. Są takie krwawe i fajne. Ogólnie mają dużo emocji.
  Oleg Akulov wygląda bardzo stylowo w walce.
  Margarita śpiewała:
  - Cios jest mocny, a facet ma zainteresowanie...
  Genialny chłopiec i generał wystrzelili gołą, dziecinną stopą coś w rodzaju śmigła helikoptera. Odciął nazistom i czołgom kilkaset głów, pisnął:
  - Całkiem sportowy!
  I jedno i drugie - chłopiec i dziewczynka w pełnej ażurowej odsłonie.
  Oleg, siekając brązowych żołnierzy, bulgotał:
  - I będzie dla nas wielkie zwycięstwo!
  Margarita syknęła w odpowiedzi:
  - Zabijamy wszystkich - bosymi stopami!
  Dziewczyna jest rzeczywiście takim aktywnym terminatorem.
  Natasza śpiewała w ofensywie:
  - Święta wojna!
  A wojownik wystrzelił ostry dysk-bumerang. Leciał po łuku, ściął wielu nazistów i wieże czołgów.
  Zoya dodała, kontynuując eksterminację:
  - To będzie nasze zwycięstwo!
  I nowe igły wyleciały z jej bosych stóp. I uderzyli w wiele myśliwców i samolotów.
  Blondynka powiedziała:
  - Mat przeciwnika!
  I pokazała swój język.
  Augustine, machając nogami i rzucając swastyki o ostrych krawędziach, bulgotał:
  - Imperialna flaga do przodu!
  Svetlana z łatwością potwierdziła:
  - Chwała poległym bohaterom!
  A dziewczyny krzyczały zgodnie, miażdżąc nazistów:
  - Nikt nas nie zatrzyma!
  A teraz dysk leci z bosych stóp wojowników. Rozrywane jest mięso i burzone są wieże czołgów.
  I znowu wyć:
  - Nikt nas nie pokona!
  Natasza wzleciała w powietrze. Rozerwał na strzępy przeciwników i skrzydlate sępy i wydał:
  - Jesteśmy wilczycami, usmażyć wroga!
  A z jej gołych palców wyleci bardzo śmiercionośny dysk.
  Dziewczyna nawet skręca się w ekstazie.
  A potem mruczy:
  - Nasze obcasy kochają ogień!
  Tak, dziewczyny są naprawdę seksowne.
  Oleg Akulov o bulgotaniu:
  - Och, wcześnie, daje bezpieczeństwo!
  I mrugnął do wojowników. W odpowiedzi śmieją się i obnażają zęby.
  Natasza ścięła nazistów i pisnęła:
  - W naszym świecie nie ma radości bez walki!
  Chłopiec odpowiedział:
  "Czasami walka też nie jest zabawna!"
  Natasza zgodziła się:
  - Jeśli nie ma siły, to tak ...
  Ale my, wojownicy, jesteśmy zawsze zdrowi!
  Dziewczyna gołymi palcami rzucała we wroga igłami, wysadziła masę czołgów i śpiewała:
  - Żołnierz jest zawsze zdrowy,
  I gotowy do akcji!
  Następnie Natasza ponownie ścinała wrogów, burząc wieże czołgów.
  Zoya jest bardzo szybką dziewczyną. Tutaj wystrzeliła całą beczkę na nazistów. I wyrwał kilka tysięcy z jednej eksplozji.
  Potem pisnęła:
  - Nie przestawaj, nasze obcasy błyszczą!
  I dziewczyna w koronce bojowej!
  Augustyn w bitwie też nie jest słaby. Więc młócenie nazistów. Jakby wybija się ze snopa łańcuchów.
  I siekający przeciwnicy - śpiewa:
  - Uważaj, przyda się
  Jesienią będzie ciasto!
  Rudowłosy diabeł naprawdę orka w bitwie jak diabeł w tabakierce.
  A oto jak walczy Svetlana. A naziści to od niej dostają.
  A jeśli uderzy, uderzy.
  Z niego wylatują krwawe plamy.
  Swietłana szorstko zauważyła, gdy z jej bosej stopy poleciały metalowe bryzgi, które stopiły czaszki i wieże czołgów:
  - Chwała Rosji, bardzo nawet chwała!
  Czołgi pędzą do przodu...
  Podziały w czerwonych koszulach -
  Pozdrowienia Rosjanie!
  Tutaj dziewczyny podjęły hitlerowców. Więc są cięte i szatkowane. Nie wojownicy, ale tak naprawdę pantery, które zerwały łańcuch.
  Oleg walczy i atakuje nazistów. Bije ich bez litości, przecina czołgi i piszczy:
  Jesteśmy jak byki!
  Margarita, miażdżąc brązową armię i przecinając czołgi, podniosła:
  Jesteśmy jak byki!
  Natasza wzięła go i zawyła, ścinając brązowe myśliwce wraz z czołgami:
  - Kłamstwo wymyka się spod kontroli!
  Zoya rozerwała nazistów, pisnęła:
  - Nie, nie z ręki!
  A on też to weźmie i gołą stopą wypuści gwiazdkę i wykończy wielu faszystów.
  Natasza wzięła to i pisnęła:
  - Nasz telewizor jest włączony!
  A zabójcze pęki igieł wylatują z jej gołej nogi.
  Zoya, również niszcząc nazistów i ich czołgi, pisnęła:
  - Nasza przyjaźń to monolit!
  I znowu taki rzut, że koła rozmywają się we wszystkich kierunkach. To jest dziewczyna - czysta eksterminacja przeciwników.
  Dziewczyna z bosymi palcami weźmie i wystrzeli trzy bumerangi. A zwłoki z tego stały się jeszcze większe.
  Potem piękno wyda:
  - Nie damy wrogowi litości! Będzie trup!
  I znowu śmiertelna rzecz odlatuje z bosej pięty.
  Augustyn również dość logicznie zauważył:
  - Tylko nie jeden trup, ale wiele!
  Potem dziewczyna wzięła go i szła boso przez zakrwawione kałuże. I zabiła wielu nazistów.
  I jak ryczy:
  - Masowe morderstwo!
  A teraz uderzy głową w nazistowskiego generała. Rozbij mu czaszkę i rozdaj:
  - Banzai! Pójdziesz do nieba!
  Swietłana jest bardzo wściekła w ofensywie, zwłaszcza powalając czołgi, piszczy:
  - Nie zostaniesz oszczędzony!
  A z jej nagich palców wylatuje tuzin igieł. Gdy przebija się przez wszystkich, samoloty się zapadają. I bardzo nawet wojownik próbuje strzępić i zabijać.
  Oleg Akulov piszczy:
  - Chwalebny młot!
  A chłopak też rzuca bosą stopą taką fajną gwiazdę w postaci swastyki. Skomplikowana hybryda.
  A masa nazistów upadła.
  Oleg ryknął:
  - Banzai!
  A chłopiec znów jest w dzikim ataku. Nie, po prostu kipi mocą i bulgoczą wulkany!
  Margaret w drodze. Rozerwie wszystkim brzuchy.
  Dziewczyna z nogą wyrzuci naraz pięćdziesiąt igieł. A masa została zabita przez różnego rodzaju wrogów, znokautowana zarówno czołgami, jak i samolotami.
  Margarita śpiewała wesoło:
  - Jeden dwa! Smutek nie jest problemem!
  Nigdy nie powinieneś się zniechęcać!
  Trzymaj nos i ogon wyżej za pomocą fajki.
  Wiedz, że prawdziwy przyjaciel jest zawsze z tobą!
  To taka agresywna firma. Dziewczyna rzuca się i krzyczy:
  "Prezydent Smoka stanie się trupem!"
  Natasza w bitwie jest tylko jakimś terminatorem. I zabulgotał ryk:
  - Banzai! Zdobądź to szybko!
  A granat spadł z jej bosej stopy. A naziści są jak gwoździe. I zmiażdży wiele mastodontów i skrzydlatych, piekielnych maszyn.
  Oto wojownik! Do wszystkich wojowników - wojownik!
  Zoya również jest w ofensywie. Taka wściekła suka.
  A ona wzięła go i bulgotała:
  - Naszym ojcem jest sam Biały Bóg!
  I tnie potrójny młyn na nazistów!
  A Augustyn odkrzyknął:
  - A mój Bóg jest czarny!
  Rzeczywiście, ruda jest ucieleśnieniem oszustwa i podłości. Oczywiście dla wrogów. A dla przyjaciół jest kochana.
  A jak gołymi palcami będzie brał i rzucał. I wiele stosów wojowników brązowego imperium, a także ich czołgów i samolotów.
  Ruda krzyknęła:
  - Rosja i czarny bóg są za nami!
  Wojownik o bardzo wysokim potencjale bojowym. Nie, pod tym lepiej nie wtrącać się. Jak wieże czołgów są zrywane i skrzydła faszystowskich samolotów.
  Augustyn syknął:
  - Zmiażdżymy wszystkich zdrajców na proszek!
  I mrugnij do swoich partnerów. Tak, ta ognista dziewczyna nie jest czymś, co może dać spokój. Chyba że pokój jest śmiertelny!
  Svetlana, miażdżąc wrogów, wydała:
  - Ustawimy cię w kolejce!
  Augustyn potwierdził:
  - Zabijemy wszystkich!
  A z jej nagich, dziewczęcych, pełnych wdzięku nóg znów wylatuje dar całkowitego unicestwienia! I tak wiele czołgów i samolotów eksplodowało jednocześnie na małe kawałki.
  Oleg zaśpiewał w odpowiedzi:
  - Będzie kompletny banzai!
  Augustyn, rozrywając nazistów gołymi rękami, rąbiąc mieczami i rzucając igłami gołymi palcami u nóg, niszcząc jednocześnie czołgi i samoloty, wydał:
  - Krótko mówiąc! Krótko mówiąc!
  Natasza, niszcząc brązowych wojowników, pisnęła:
  - W skrócie - banzai!
  I obetnijmy przeciwników dziką goryczą.
  Oleg Akulov, wycinając przeciwników, wydał:
  - Ten gambit nie jest chiński,
  A debiut, uwierz mi, jest tajski!
  I znowu ostry, tnący metal dysk wyleciał z bosej stopy chłopca. Odciął zarówno wieże czołgów, jak i ogony samolotu.
  Margarita, ścinając wojowników brązowego imperium i zbroje czołgów, śpiewała:
  - A kogo znajdziemy w bitwie,
  A kogo znajdziemy w bitwie...
  Nie żartujmy z tego -
  Rozerwijmy to!
  Rozerwijmy to!
  Odwalili wtedy dobrą robotę z nazistami... A Rosja Sowiecka pokonała brunatne imperium podczas szturmu na Moskwę.
  Wojna jeszcze się nie skończyła, ale ZSRR miał już szansę na pokonanie samych nazistów. Tak więc szóstka ponownie musiała przerwać wykonanie swojej super i fajnej misji.
  PRZYGODY CYRKUSZA OLEGHKI
  Mała grupa cyrkowa szła letnią krymską drogą. Pierwszy szedł boso, jasnowłosy chłopiec w wieku około dwunastu lat. Chudy, ale żylasty dzieciak w szortach i chodził w upale z nagim torsem. Żebra wystawały, ale żyły były jak drut, pod prawie czarnym od opalenizny skóry.
  Podążyła za nim dziewczyna. Jasnobrązowe włosy paliły się w słońcu jak przejrzała pszenica. Brwi dziewczyny są również jasne, a jej twarz, od kurzu i silnego oparzenia słonecznego, jest śniada jak u Cyganki. Ale rysy twarzy są bardzo piękne, tylko lekko spiczaste ze względu na szczupłość. Dziewczyna jest szczupła, w lekkiej bawełnianej sukience za kolana. A także boso, chociaż nie zazdrościsz tym, którzy nie mają butów, jeśli idą skalistą drogą Krymu. Nie tylko kamienie są ostre, ale i gorące w letnim słońcu.
  Ale dziewczęta i chłopak są przyzwyczajeni do bosych stóp zarówno w upale, jak i w zimnie, a ich brązowe nogi i zrogowaciałe podeszwy nie zwracają uwagi na takie drobiazgi.
  Za nimi przecina urocze stworzenie. Biały, ale z brązowymi paskami. Śliczny tygrys albinos. Także wychudzony, strasznie głodny, łapiący w biegu motyle i mruczący.
  Za ramionami dziewczyny znajduje się lira korbowa w rękach niektórych akcesoriów. Załadowany trochę i chłopak. Idą od rana. Chłopiec nadepnął na odłamek butelki. I poczuł ukłucie przez kalus, utykał. I tak gołe podeszwy są powalone, a modzele swędzą od ostrych, gorących kamieni.
  Dziewczyna uśmiechnęła się i powiedziała:
  - Uważaj Oleżko! Czasami na drogach pojawiają się niespodzianki!
  Chłopiec warknął ze złością:
  - Tak, nic strasznego, nawet krwi! Ale czym nakarmimy Fimbo!
  Dziewczyna wzięła głęboki oddech i powiedziała:
  - Tak, tygrysek przeszedł! On potrzebuje mięsa! Resztki nie potrwają długo!
  Chłopiec odpowiedział z uśmiechem:
  - Jest wiele daczy z bogatymi ludźmi. Może wypijemy mięso. A ty, Natasza, również schudłaś ...
  Dziewczyna otrząsnęła się i zauważyła:
  - I mi to odpowiada! Zwinność nawet wzrosła!
  A dziewczyna podskoczyła i obróciła się na palcu. Olezhka gwizdnął z podziwem, a tygrysek warknął.
  Mignęły wspomnienia snu, wspomnienia fałszywe, ale tak podobne do prawdziwych.
  Kilka lat temu byli w tej samej grupie cyrkowej, która skontaktowała się z Wolą Ludu i została pokonana. Natasza również wzięła udział i według plotek nawet zatrzasnęła generała. A teraz błąkała się po Rosji boso i niespokojnie. Zimą przenieśli się do Iranu, Iraku, gdzie wiosłowali po stromych zboczach i dawali przedstawienia. Latem pojechaliśmy do Rosji. Natashka znała kilka języków, w tym perski, i uczyła Olega Akulova.
  Zabawnie jest nawet chodzić po Iranie w zasłonie, ale boso. Zmiażdżyli występ, a ostatnio mieli Fimbo. Również uciekinier, z jakiejś grupy. Bestia o rzadkiej urodzie, ale strasznie żarłoczna. Zapasy szybko trafiły do niego, chociaż tygrysiątka zebrały wiele osób. Ale w ostatnich dniach nadeszła ciemna passa dla grupy. Z jakiegoś powodu piękna dziewczyna, chłopiec i tygrysek albinos nie dostali pieniędzy. I głodowali. A co najgorsze, głód znosiły małe drapieżniki.
  Triumwirat usiadł na rozwidleniu. Olesya podzieliła między chłopca dwa małe ziemniaki, a cały chleb dał tygrysicowi. Zjadł go łapczywie i poprosił o więcej. Szkoda, że tak bardzo jęczy... Jak szczeniak. I jaki chudy.
  Natasza wstała stanowczo i uderzyła się w nagie, zakurzone, zrogowaciałe podeszwy:
  - Poszedł! Zabawmy panów!
  Już pierwsza dacza spotkała ich nieprzyjaźnie. Woźny nie chciał jej wpuścić i nazwał Nataszę prostytutką.
  Za drugim razem było lepiej. Wpuściła mnie trzydziestopięcioletnia pani. Oleg przebrał się w sfatygowane rajstopy i zręcznie pogalopował. Natasza próbowała. Jej dziewczęca figura gimnastyczki jest bardzo zręczna. Fimbo niewiele wiedział, ale przeskakiwał też przez obręcz, którą Natashka trzymała gołymi palcami, z utwardzoną podeszwą, ale nie tracąc gracji. Pani była bardzo zadowolona i zapytała Olega:
  - Jesteś dobrym klaunem!
  Chłopiec odpowiedział ze złością:
  - Nie jestem klaunem, ale akrobatą i trochę żonglerem!
  Pani zapytała:
  - Spalić!
  Oleg Akulov zaczął z przyjemnością rzucać rzeczami, używając nie tylko rąk, ale zrzucając z siebie już wytartych Czechów i gołe, opalone dziecięce nogi. W zestawie długopis i grzebień leżący na stole.
  Pani uśmiechając się z zadowoleniem zapytała:
  - A ta kobieta jest twoją matką?
  Oleg potrząsnął głową.
  - Nie, mój partnerze!
  Pani skinęła głową.
  - Tak, jest za młoda... Masz rodziców?
  Chłopiec westchnął cicho.
  - Nie znam swoich rodziców!
  Pani westchnęła smutno i odpowiedziała:
  - Sierota! Cóż, mam jeszcze buty od starej pokojówki! Przynieś je!
  Lokaj, narzekając, wyszedł. Natasza uśmiechnęła się z zadowoleniem. Potem przyszedł lokaj. Buty były już zużyte i z połamaną skórą.
  Pani mruknęła:
  - Sam jestem zadłużony i niestety więcej dać nie mogę!
  Natashka wzięła but i z umiarem podziękowała pani. Potem opuścili domek. Dziewczyna mruknęła z oburzeniem:
  - Za takiego handlarza śmieciami nie da więcej niż pięciocentówkę. Wow, pożeracze światów i skąpiec! A ile czasu to zajęło!
  Oleg Akulov zauważył:
  To był długi dzień, chodźmy więcej!
  Na kolejnej daczy jeszcze mniej szczęścia. Zostali przyjęci, ale po występie dostali tylko talerz resztek ze stołu. Tygrys połknął je jednak żywcem. Przynajmniej taki zysk.
  Ale na czwartej daczy chłopcu pękła czeska czapka i musiał dalej występować boso, bez munduru. I dali mi tylko dziesięciocentówkę.
  Na piątej daczy nie wolno im było. Szóstego było kilkoro dzieci, które otoczywszy tygrysiątko, zaczęły wpychać do niego ciastka. Leczyli też Oleżkę. Głodny chłopiec z przyjemnością zjadł krem z czekoladą. Ale musieli pracować. Dzieci długo nie chciały puścić. Barin również przyjrzał się przedstawieniu. Szczególnie podobał mu się występ gimnastyczki Nataszki. Poprosił mnie o powtórzenie tego kilka razy. Potem również poczęstował dziewczynę ciastem. Trwało to długo, a słońce już zachodziło. A zapłacili tylko dwie hrywny.
  W końcu mistrz położył łapę na gołej nodze Nataszy i zabulgotał:
  - Swoim wyglądem możesz zarobić duże pieniądze w inny sposób!
  Natasza wycofała się:
  - Nigdy! Nie pójdę do panelu!
  Barman uśmiechnął się i zauważył:
  - Dziewczynce cyrkowej trudniej znaleźć dochodowego pana młodego niż damie łatwej cnoty.
  Boso Natasza zauważyła dowcipnie:
  - Ale miłość jest łatwiejsza!
  Ale dwadzieścia kopiejek to też pieniądze. Możesz już kupić im butelkę wódki. W każdym razie tygrysiątko dostało kawałek mięsa. Natasza sprzedała buty za siedem kopiejek. Mieli dosyć.
  Robi się już ciemno, a po daczy nie chodzisz. Piękna dziewczyna Natasza stanowczo powiedziała Olegowi:
  - Pójdziemy do pensjonatu?
  Chłopiec z przekonaniem skinął głową.
  - Nie pójdzie! Śmierdzi tam!
  Natasza z gołymi nogami i zaokrąglonymi kształtami zgodziła się:
  - A pijani włóczędzy przylgną do mnie. Znajdziemy dla siebie miejsce w jaskini, a przed pójściem spać popływamy.
  Chłopiec skinął głową. Kąpali się w pustynnym basenie. Woda była ciepła i słona. Oleg Akulov podziwiał postać Nataszy, bardzo muskularną i smukłą. Jej ciało wcale nie wydawało się chude, ale było bardzo harmonijne. Opalona, gimnastyczka. Jak aktywnie grabi ręce i nogi. Jak pantera na polowaniu.
  Oleg przypomniał sobie pracę o Mowglim. Była śmieszna historia o chłopcu wychowanym wśród wilków. Coś podobnego do nich. Wędrujesz, ale jesteś wolny, widzisz tak wiele. Te same dacze są luksusowe, niektóre z fontannami i rzeźbami. Bardzo dobrze. Zwłaszcza latem na Krymie. Podsumowując, lato to świetny czas. Zimą jest gorzej. Nawet w Iranie i Iraku w nocy jest zimno. Często poruszają się w nocy, aby się ogrzać, śpiąc na świeżym powietrzu.
  Po dostatecznej kąpieli chłopiec i dziewczynka zasnęli. Są młodzi, zdrowi, wyszkoleni. Śpią jak dzikie zwierzęta: mocno, nie zwracając uwagi na twardą powierzchnię. A co, kiedy zdrowe ciało nie potrzebuje pierzastych legowisk. I bardzo dobrze jest spać na świeżym powietrzu.
  Ale w przeciwieństwie do zwierząt ludzie widzą sny... Oleg marzył o tym, jak został chłopcem kabinowym na pirackim statku i walczył. Z szablą atakuje angielskich żołnierzy w mundurach. Cięcie i rozdrabnianie wrogów. Tutaj chłopiec uderza bosą stopą w pachwinę. Podskakuje i miażdży Brytyjczyków. Przeskakuj między wrogami. Spadają, tną i okaleczają. A chłopak podnosi drugą szablę. Młyn prowadzi i bardzo po mistrzowsku. Chłopiec jest bardzo mądry...
  Jego nagi, okrągły, sztywny obcas uderzyłby w podbródek oficera marynarki. A ten z wybitymi zębami i dzikim krzykiem leci za burtę.
  Potem chłopiec w szortach, którego kafelkowe mięśnie migoczą jak fala morska podczas burzy, biegnie z mieczami przy wiatraku i od razu odcina głowy.
  Toczą się po dębowym pokładzie, a piękne, wyprofilowane dziewczyny podrzucają je gołymi, uwodzicielskimi i urzekającymi nogami.
  Ale sny są niejasne i pamiętasz z nich tylko wspólne cechy.
  Następnego dnia musisz znowu udać się do daczy. Co więcej, zostaną zabite, a tygrysiątko należy nakarmić.
  Dziewczyna próbowała wyglądać wesoło i uśmiechała się. Jest bardzo piękna, a drzwi stróża chętnie zostały dla niej otwarte. Ale tutaj służyli znacznie gorzej. W pierwszej daczy panowie chętnie oglądali swoją pantomimę. Pan szczególnie lubił patrzeć na migotanie nagich, muskularnych, opalonych nóg Nataszy z różowymi podeszwami i wdzięcznym wygięciem okrągłego obcasa. Ale tutaj podawali tylko resztki ze stołu, którymi karmiono tygrysiątko.
  Długo trzymali ją w drugiej daczy, mistrz nawet pogłaskał dziewczynę za uwodzicielską oliwkową nogę. Pani poczęstowała Oleżkę ciastem. Dali mi ani grosza. Kolejne dwie dacze były puste - panowie nie przyszli.
  Agresywna, z pięknym, silnym ciałem i bujnymi blond włosami, zauważyła zmieszana Natashka:
  - Tak... Tu nie da się zbić fortuny!
  Oleżka mruknął ze złością:
  - Lepiej polować na rabunek! Bardziej opłacalny!
  Natasza spojrzała w odpowiedzi i zaśpiewała:
  - Co za błękitne niebo. Nie jesteśmy zwolennikami rabunku!
  Chciwy człowiek nie potrzebuje noża - pokazujesz mu miedziany pens i rób z nim, co chcesz!
  Kolejna dacza wyróżniała się ogromnymi rozmiarami i niesamowitym luksusem. Fontanny były złocone i tryskały wysoko w niebo. Przy wejściu stali luksusowo ubrani lokaje. Pokazując nagie obcasy i opalone kolana, w poszarpanej, krótkiej sukience, Natasha była nawet zawstydzona swoim wyglądem przypominającym włóczęgę.
  Starszy lokaj krzyknął:
  - Nie dajemy biednym!
  Dziewczyna odpowiedziała:
  - Jesteśmy cyrkiem! Rozproszmy smutek!
  Natashka gwizdnęła i uniosła nagą, muskularną nogę. Biały tygrys podskoczył i śmiał się śmiesznie w powietrzu. Olezhka postawił obręcz, a Fimbo wsunął się do niego i ponownie odwrócił do góry nogami.
  Główny lokaj gwizdnął i mruknął:
  - Nie jest zły! Możesz przejść!
  Chłopiec i dziewczynka weszli do bramy. Wbiegł też biały tygrys. Pan kontynentu po prostu nudził się w swoim luksusowym pałacu w stylu wiejskim. Siedząc w altanie przed luksusowym stołem szlachetny szlachcic żuł tłuste mięso i popijał drogim winem ze złotego kielicha. Obok niego siedziała młoda, piękna kobieta w sukni ozdobionej klejnotami. Na werandę wyskoczyła około siedmioletnia dziewczyna w eleganckiej sukience i bardzo podobna do żony mistrza, tylko jej włosy były jaśniejsze.
  Mistrz spojrzał na Nataszę. Jest dokładnym przeciwieństwem żony. Blondynka kontra brunetka, szczupła, muskularna, szczupła sylwetka kontra pełnia. Skórka z ciemnej czekolady przeciw arystokratycznej bladości. Oczywiście szlachetny szlachcic chętnie obejrzał dziewczynę, jej bose stopy, wysokie piersi, szczupłą talię. Tak, pomyślał mistrz, moja żona przytyła. A to... cóż za figura - po prostu posąg starożytnej wojowniczej bogini Ateny.
  Natasza i Oleg zaczęli wykonywać numery. Natasha tańczyła w jednej kombinacji, która tak bardzo podobała się mężczyznom. Oleg Akulov występował teraz w rajstopach i błyszczącej koszulce. Boso był nawet jakoś bardziej zręczny niż u Czechów. Chłopiec kręcił się, robił salta, skakał. Natashka podniosła go na wyciągniętej ręce. Biały tygrys przeskoczył przez obręcze, ręce i nogi, przeszedł przez nożyczki.
  Natasza zagrała też melodię na małej lirze korbowej. Chłopiec żonglował. Potem dziewczyna żonglowała, potem byli razem. I to nie tylko rękami, ale gołymi, bardzo zwinnymi nogami, z wytrwałymi palcami jak u małp. Widać było, jak mistrz chciwie patrzył na bose stopy dziewczyny i ciężko oddychał, jakby miał konsumpcję.
  Cyrkowcy byli zwinni, dużo kręcili. Natasza wykonała nawet podwójne salto i razem chodzili na rękach. Potem tygrysiątko ponownie przeskoczyło przez obręcze, które Natashka trzymała gołymi palcami.
  Podczas występu dziewczyna kręciła się i co jakiś czas krzyczała z podziwu. Barin i jego żona klaskali powściągliwie. Ale było oczywiste, że byli szczęśliwi.
  Na koniec chłopak i dziewczynka zaśpiewali, a ich głosy są cudowne, pełne brzmienia. Potem Natashka wyciągnęła kapelusz, by zebrać pieniądze. Była taka piękna, ledwo ukryta w połączeniu. Mistrz kontynentu uśmiechnął się i zauważył:
  - Byłem jednak niegdyś żebrakiem z rodziny szlacheckiej. I udało mu się zostać milionerem i kupić sobie tytuł książęcy. Co może kiedyś i staniesz się bogaty!
  Natasza odpowiedziała z uśmiechem:
  - Dziękuję, Wasza Ekscelencjo!
  Barin zauważył sucho:
  - Ale marnotrawny, bogactwa nie zdobędzie! Dlatego proponuję sprzedać mi swoje małe zwierzątko.
  Natasza uśmiechnęła się mocno i powiedziała:
  - Fimbo to nasz przyjaciel, nie jest na sprzedaż!
  Mistrz uśmiechnął się ze złością i zauważył:
  - Tak zwykle mówią, gdy chcą przebić wysoką cenę! Ale nie możesz mnie oszukać! Wiem ile! Oferuję chervonets, a nie pół tuzina więcej!
  Natasza pokręciła głową.
  - Przepraszam, sir, ale ten przyjaciel nie jest na sprzedaż! Nie za żadne pieniądze!
  Książę warknął ze złością:
  - Tak, powinieneś się cieszyć, że uwalniam cię od takiego ciężaru. Tygrys potrzebuje fortuny na wyżywienie. A kiedy dorośnie... Myślisz, że będziesz mógł wędrować po mieście z dużym i niebezpiecznym drapieżnikiem?
  Piękna Natasza była zawstydzona, jej opalona twarz zmarszczyła się. Rzeczywiście, czasami przychodziła mi do głowy myśl, co zrobić z Fimbo, kiedy dorośnie. Już teraz policja patrzy na nich z ukosa, ale co się stanie po kilku miesiącach?
  W każdym razie wkrótce będziesz musiał rozstać się z Fimbo. Dziesięć rubli to też pieniądze. Możesz kupić szczeniaka i go wyszkolić. Pies je mniej i można z nim podróżować przez rok. Zaoszczędź trochę pieniędzy i może otwórz jakiś biznes. Albo wyskoczyć w małżeństwie... Jest piękna, zgrabna.
  Nerwowo dotykając gołymi palcami swoich muskularnych, uwodzicielskich nóg w kolorze brązu, Natasha zawahała się, zdrowy rozsądek podpowiadał, że tygrysiątko byłoby lepiej z księciem niż głodować z wędrowną grupą. A jeśli rozstajesz się z drapieżnikiem, lepiej zrobić to teraz, gdy nadarzy się taka okazja.
  Ale wtedy córka mistrza, dziewczyna z haftowanymi perłami kokardkami, wierzgała nogami i krzyczała:
  - Chcę tygrysa! Chcę białego tygrysa!
  Książę machnął ręką i uderzył pięścią:
  - Zamknij się! Teraz robię interesy!
  Żona wykrzyknęła:
  - Nie krzycz na dziecko!
  Dziewczyna najwyraźniej była zepsuta i nie bała się. Ale odskakując do tyłu, pisnęła ciszej:
  - Kup tatusia! Kup tygrysiątko... Daj mi sto rubli!
  Żona zwróciła się do córki z uśmiechem:
  - To zwierzę może być niebezpieczne... To drapieżnik i zjada małe dziewczynki!
  Mistrz złamał palce i powiedział:
  - Ostatnie słowo to piętnaście rubli! Padnij jeszcze na kolana, nie dodam!
  Natasza, skłaniając się nisko, odrzuciła przyklejoną muszlę z gołej, opalonej nogi i grzecznie zapytała:
  - Czy możemy przejść na emeryturę, Ekscelencjo?
  Książę warknął:
  - Nie! Pytam po raz ostatni, czy za piętnaście rubli rozdajesz tygrysiątko?
  Natashka potrząsnęła głową i nadepnęła na gruby żwir swoją nagą, uroczo, bosko wdzięczną, rzeźbioną nogą.
  Mistrz kontynentu sarkastycznie zapytał:
  - Jak masz na imię?
  Dziewczyna odpowiedziała z uśmiechem:
  - Natasza.
  Książę uśmiechnął się złowieszczo.
  - Czy masz paszport? Pokażmy!
  Natasza wzdrygnęła się i zbladła, przez jej oliwkową skórę prześwitywał matowy kolor. Książę klasnął w ręce i krzyknął:
  - Weź je i wezwij policję! Ukradli mojego tygrysa i pierścionek z brylantem!
  Dziewczyna wykrzyknęła z zachwytem:
  - Brawo tato!
  Lokaje zaatakowali Nataszkę. Dziewczyna nie stawiała oporu, chociaż była silna fizycznie. Ona i Oleżka zostali związani linami i zamknięci w piwnicy. Wkrótce przybyła również policja.
  Po wysłuchaniu księcia założyli kajdany na ręce i stopy Natashy i Olega Akulovej. Ponadto miały specjalne rozmiary dla dzieci. W którym przykuwano nieletnich złodziei.
  Następnie dziewczynka i chłopiec zostali zabrani do więzienia. Tam zostali podzieleni. Olega został wrzucony do piwnicy, gdzie było już kilkunastu skutych chłopców, a Natasha została wrzucona do celi z kobietami. To nie było słodkie. W celach smród, zamiast latryny jest dziura w podłodze, jest wilgotno i półmrocznie. Chłopców trzymano w kajdanach, co jest bardzo niewygodne. Ręce i stopy są zakute w kajdany. W ciasnej komorze trudno się poruszać. Karmili tylko chlebem i wodą, czasem dawali zgniłe owoce.
  Siedzieli tam do procesu. Wtedy na chłopców czekała albo ciężka praca, albo więzienny schron. Kobiety także do ciężkiej pracy na Syberii, do Azji Środkowej na zbiory bawełny lub do więzienia za pracę w dowolnej fabryce żywności rządowej. A przed rozprawą możesz siedzieć według uznania władz. Oprócz tego wychłostano także więźniów.
  Olegowi i Nataszy kazano jednocześnie zostać wychłostany. Chłopca i dziewczynkę rozebrano do pasa i wyciągnięto na kozy. Byli otoczeni przez dwóch policjantów. Funkcjonariusze namoczyli pręty w moździerzu ze słoną wodą. Machali w powietrzu, strącając kropelki. A potem natychmiast, na komendę, chłopcy i dziewczęta uderzyli w plecy.
  Natasza i Oleg Akułow mocno zacisnęli zęby, żeby nie krzyczeć. Zmierzono lanie. Policja miotała się z umiarkowanym entuzjazmem, po prostu wykonując swój obowiązek. Chłopiec i dziewczynka, ciężko oddychając, wytrzymali. Po kilkunastu ciosach skóra pękła i kapała krew. To było bardzo bolesne.
  Komendant, który przepisał sto ciosów, uśmiechnął się. Jeśli kopyta ukaranych zostaną wyrzucone, taki jest los Boga. Wtedy świeci ciężka praca przez całe życie.
  Za kradzież na szczególnie dużą skalę, za zamach na życie księcia oraz jego żony i córki. A potem okazało się też, że szukali Natashy jako wspólnika w zabójstwie gubernatora. W każdym razie dziewczyna zostanie wywieziona na zawsze na Syberię. Jak mała dziewczynka. Więc może lepiej być poniewieranym.
  Oleg Akulov i Natasza odważnie znosili wszystkie sto ciosów bez utraty przytomności i bez wydawania dźwięku. Ale ich plecy zamieniły się w krwawy bałagan. Następnie ponownie założyli im kajdany i wtrącili do więzienia.
  Chłopak leżał na deskach, jego brzuch i klatka piersiowa były niewygodne, a plecy całego dziecka były pocięte.
  Do nieletnich kryminaliści, ostrzyżeni, chude dzieci, dzwoniąc łańcuchami, piszczali:
  - Cóż, jak to bolało?
  Oleg Akulov mrugnął do pozostałych chłopców i powiedział:
  - Ciekawostki! Jak ukąszenia komara!
  Starszy chłopak, który wyglądał na około piętnaście lat, również z ogoloną głową i jako jedyny w celi miał buty, choć chropowate z drewnianymi podeszwami, z szacunkiem spojrzał na Olega Akulova. Chłopak, któremu jeszcze nie obcięto blond włosów, nie okazał się tchórzem. A on, wyciągając rękę do Olega, powiedział:
  - Jestem złodziejem Precel! Jedyny prawdziwy bandyta wśród nich... - Młody ojciec chrzestny rozejrzał się i kontynuował. - Ty, otrzymawszy sto batów, nie wydałeś z siebie płaczu ani jęku, pokazując się, że jesteś prawdziwym mężczyzną. Oto moja ręka dla ciebie, a teraz jesteś dla mnie jak brat!
  Oleg uścisnął dłoń pomniejszemu autorytetowi. Chociaż przede wszystkim chciał uciec z więzienia, w którym były szwy, a śmierdziało wiadrami. A plecy są tak pocięte, że trochę się ruszasz - to boli.
  Młodym więźniom wydawano racje żywnościowe - jakąś kaszę, wodę i chleb. Jedzenie oczywiście nie ma znaczenia, ale nie pozwolą ci umrzeć z głodu. Główny ojciec chrzestny miał dość pełną fizjonomię i najwyraźniej jadł nie tylko produkty państwowe.
  Rzeczywiście, wkrótce pojawiła się dziewczyna. Wręczyła mu koszyk kiełbasy, biały chleb i butelki mleka.
  Nieletni ojciec chrzestny wziął to dla siebie, a następnie wyjął Olega z butelki z białym płynem:
  - Wypij trochę!
  Oleg wziął łyk mleka, głodnemu i pobitemu chłopcu wydało się to bardzo smaczne i zapytał ojca chrzestnego:
  - Podzielisz się transmisją z innymi?
  Krendel potrząsnął głową.
  - Oczywiście nie!
  Pobity chłopiec zapytał:
  - I dlaczego?
  Młody ojciec chrzestny odpowiedział szczerze:
  - Nie zasłużyli na to! To tylko drobni chuligani i złodzieje, a nawet włóczędzy.
  Oleg logicznie zauważył:
  - Ale to też ludzie i ciężko im na jednej racji więziennej!
  Precel zawarczał zaciekle.
  - Przeżyć! I bądź wdzięczny, że dałem Ci mleko do picia. I tego też nie dostaniesz.
  Oleg bardzo chciał podskoczyć i uderzyć tego lidera, ale po stu batach nie miał siły podskoczyć. Po takim laniu często umierają nawet dorośli zdrowi faceci, a nie jak dziecko.
  Chłopiec po jedzeniu i mleku znów stał się ciężki i zaczął spać we śnie, i tak się dzieje.
  Śniło mu się, że jest Jimem Hawkinsem ze słynnej powieści Wyspa skarbów.
  Kiedy Jerzy Pirat ryknął:
  - Piecz pięty temu chłopcu!
  John Silver skinął głową.
  - Zabroniłem zabić tego chłopca, więc potrzebujemy zakładnika. Ale nie zamierza ratować go przed torturami. Powinniśmy dowiedzieć się, gdzie zabrał Espanyolę.
  Piraci byli bardzo wkurzeni. Podskoczyli do chłopca Jima. Zdarli jego marynarski garnitur i wykręcili mu ręce. Jim biegał boso po statku, co było wygodniejsze na płaskim pokładzie, zwłaszcza w tropikach. Ale idąc do fortu, włożył buty. Jednak w dżungli można nadepnąć na węża lub owada.
  Teraz piraci z przyjemnością zdjęli z chłopca buty. Jeden z nich pogłaskał gładką, wypolerowaną, prawie nie zużytą skórę.
  George przesunął palcem po bosej stopie chłopca i zauważył:
  - Dobre obcasy do smażenia!
  Junge miał ręce związane za sobą i szturchnął je hakiem. Potem zaczęli podnosić Jima na stojaku. Lina zacisnęła się, ścięgna chłopca wybrzuszyły się i zaczął pochylać się do przodu.
  George pociągnął chłopca za ramiona. Jung odwrócił się z krzykiem bólu, jego wygięte w łuk ciało czternastoletniego nastolatka stało wyprostowane.
  Piraci wiwatowali z aprobatą. Jeden z nich podniósł bicz morski o siedmiu ogonach i zamachnął się nim.
  John Silver przerwał mu:
  - Zatrzymać! Chłopak jest mądry i powie wszystko bez tortur. Powiedz mi, gdzie zabrałeś Espanyol?
  Jim Hawkins, choć bał się bólu, krzyknął:
  - Nie powiem!
  Srebrny dowodził:
  - Początek!
  Bicz spadł na plecy yoongi i opalona skóra natychmiast pękła. Chłopak zacisnął zęby i milczał. A pirat go pobił. Jim postanowił trzymać się do końca. Chociaż wykrzywiona twarz Yoongiego powiedziała mu, ile go to kosztowało.
  Pirat uderzył chłopca w plecy, po czym przesunął się na boki. Uderzył zarówno w brzuch, jak iw klatkę piersiową. Jim drgał przy każdym uderzeniu, czasem zduszone jęki wydobywające się z jego zaciśniętych ust. Ale młody chłopak wciąż zdołał powstrzymać głośne krzyki.
  Wreszcie głowa Jima zakołysała się leniwie i upadła na bok. Chłopiec zemdlał, tracąc przytomność.
  Piraci dostali wiadro wody, ponieważ w bunkrze była studnia. I wylał to na blond głowę Yoongiego.
  Jim opamiętał się. John Silver zapytał łagodnym głosem:
  - Powiedz mi, gdzie porwałeś statek, a zdejmiemy cię ze stojaka!
  Młody chłopak kabinowy warknął:
  - Nie powiem!
  George wyjął pochodnię z tobołka i podniósł ją do ognia. Wybuchł płomień. Wytrawny pirat z uśmiechem powiedział:
  - No cóż, chłopcze, teraz usmażymy ci pięty!
  Jim Hawkins zadrżał. Pochodnia z ogniem zbliżyła się do gołej nogi chłopca. A potem drapieżny płomień polizał gołą piętę nieszczęsnego nastolatka. Podeszwa chłopca była umiarkowanie szorstka. Biegał boso po pokładzie, ale w samej Wielkiej Brytanii zimą chodził w butach, a jego stopy nie były zbyt twarde. Więc ból był intensywny.
  - krzyknął Jim Hawkins.
  John Silver powiedział szorstko:
  - Powiedz mi, gdzie zabrałeś Espanyol?
  Mimo smrodu spalonego mięsa i okropnego bólu Jim zawołał:
  - Nie! Nie powiem!
  George przełączył płomień na drugą nagą podeszwę chłopca. Zapach przypalonego mięsa stał się silniejszy.
  Młody Hawkins zaczął się dusić, jego młoda twarz zbladła, a głowa opadła na bok.
  John Silver powiedział pewnym siebie tonem:
  - Dość z nim! W przeciwnym razie sparzymy mu nogi i chłopiec nie będzie mógł chodzić. I chcę, żeby jutro poszedł z nami i zobaczył triumf piratów, którzy zabrali skarb!
  George zgodził się z tym:
  - Prawidłowy! Niech idzie z nami, z przypalonymi piętami po ostrej trawie i kamieniach. Przeciągniemy go liną na szyi, a dla chłopca kabinowego będzie to dodatkowa tortura!
  John Silver skinął głową.
  - A tymczasem niech wisie na wieszaku do świtu!
  
  
  TYLKO JEDEN METR SZCZĘŚCIA
  ADNOTACJA
  Zaledwie metr na lewo znajdowała się rosyjska mina, na której wysadził pancernik Pietropawłowsk, a bieg historii w skali całej planety Ziemia się zmienił.
  . PROLOG
  Mina, na której wysadził pancernik Pietropawłowsk, przeszła zaledwie metr w lewo. W rezultacie amunicja nie wybuchła. A pancernik otrzymał tylko niewielkie uszkodzenia i wrócił do Port Arthur o własnych siłach. Admirał Makarow, wyczerpany w nocy przez spadkobiercę Kirilla Romanowa, był bardzo zirytowany tym, że nie wydał rozkazu zaminowania wody wokół portu za pomocą niszczycieli. Inny statek również otrzymał uszkodzenia minowe.
  Ale wszystko było stosunkowo tanie i za kilka dni statki można było ponownie naprawić.
  Jak dotąd nic złego się nie wydarzyło. Ale mogło być gorzej, tak jak stało się we wszechświecie, w którym admirał Makarow zginął tak głupio i śmiesznie.
  Ale na tym świecie on - osoba godna, los odmierzył dłuższy okres.
  Czy admirał Makarow będzie w stanie go wykorzystać i zostać wielkim dowódcą marynarki, porównywalnym na przykład z Uszakowem? W każdym razie nawet wybitny talent admirała Makarowa nie wystarczy, by pokonać Japonię. Który jest teraz znacznie silniejszy na morzu. Co więcej, dwa kolejne pancerniki musiały zostać naprawione.
  Admirał Makarow nie traci jednak serca. I osobiście, wraz z robotnikami remontowymi, zajął się likwidacją dna statków. Do tego dochodzą też wieści z Petersburga, że na ratunek przyjdzie bałtycka eskadra, a wtedy Rosja będzie miała wyraźną przewagę.
  Japończycy oczywiście wykorzystują ten moment i próbują wylądować wojska bliżej Port Arthur. Ale wojska rosyjskie, korzystając z burzy, zdołały zabić dwa pułki imperium wschodzącego słońca. I napraw.
  Następnie w przyspieszonym tempie przywrócono cztery pancerniki eskadry Pacyfiku.
  A admirał Makarow otrzymał zdradziecki plan od dowódcy niszczyciela. Ponieważ Togo zawsze porusza się tą samą trasą, umieść wiązki min na jego drodze. Ten, który został dokonany w prawdziwej historii, ale tylko przez jednego niszczyciela. Admirał Makarow natychmiast docenił pomysł i nakazał użycie wszystkich odpowiednich statków.
  Ale oczywiście, zaczynając plotkę o dezinformacji, że to tylko ćwiczenia.
  A to i tak pokona wieloryby.
  Pułapka była prosta, ale skuteczna. Co więcej, nikt nie został wypuszczony z Port Arthur, a japońscy szpiedzy nie mogli nic powiedzieć swoim własnym.
  A wynik był imponujący. Natychmiast kilkanaście dużych japońskich statków wysadziło w powietrze i zaczęło tonąć. Inni strzelali na oślep we wszystkich kierunkach.
  A potem pojawiła się eskadra Makarowa, która była już silniejsza od Japończyków. I zaczęła się zacięta bitwa.
  Rosyjskie pociski były bardziej przeciwpancerne i celniej trafiały. Statki wciąż są pełne dział i marynarzy, całkiem świeże. Admirał Makarow zarządzał z lekkiego krążownika i bardzo umiejętnie. Co więcej, Japończycy w panice skulili się, ułatwiając tym samym zadanie Rosjanom. Tak, a największy okręt flagowy kraju wschodzącego słońca zatonął, a Togo ledwo zostało z niego uratowane. Ale ten admirał był w pokłonie.
  A bitwa przerodziła się w totalne pobicie Japończyków. Zwykła pułapka, uderzenie od tyłu zadecydowało o wyniku wojny na morzu. Tsushima stało się na odwrót, kiedy japońska flota poniosła druzgocącą klęskę i faktycznie przestała istnieć. To jest bitwa i klęska samurajów, głośna, ze śmiercią ponad dwunastu tysięcy marynarzy i nie licząc więźniów.
  Rosjanie byli w szczególnym szoku i strzelali celnie.
  Ich broń nie znała chybień i wątpliwości. A Japończycy stali się ciągłym stadem.
  Łatwość zwycięstwa Rosji sprawiła, że wielu uważało armię japońską za bezwartościową. A co zabrać z Azji? Cóż, zwycięstwo admirała Makarowa uznano za niezbyt chwalebne. Cóż, kogo pokonał?
  Jeden rosyjski żołnierz jest wart dziesięciu Japończyków.
  Na domiar złego, i na lądzie, generał Kuropatkin całkowicie pokonał Japończyków, nawet z niewielkim rozlewem krwi. Za co otrzymał epolety feldmarszałka. A dalej, ścigając samurajów, oczyścił z nich Koreę. W walce Japończycy nie mieli jeszcze wystarczającej ilości amunicji i byli całkowicie bezradni.
  Następnie Mikado poprosił o pokój. Rosja zażądała od Japonii zwrotu grzbietu Kurylskiego, aż do szkieletu Hokkaido i wyspy Tajwan. W ten sposób Japonia została wpędzona w jej dawne granice.
  I byli zmuszeni zapłacić odszkodowanie w wysokości miliarda rosyjskich rubli w złocie.
  Rosja ogłosiła Koreę protektoratem i zwiększyła swoje wpływy w Mandżurii. Wkrótce Mongolia znalazła się również pod patronatem Rosji. Rozpoczął się proces dobrowolnej aneksji ziem chińskich i powstania Zheltorossia.
  Oczywiście bez rewolucji i krwawej niedzieli. Na tronie zasiada autokratyczny car Mikołaj II, którego autorytet wśród ludu znacznie wzrósł.
  A ponieważ nie było zamieszek, Rosja, unikając recesji czasów rewolucji i niepokojów, doświadczyła gwałtownego wzrostu gospodarczego. I tak w 1914 roku przyszedł bardziej zaawansowany gospodarczo i lepiej przygotowany do I wojny światowej. A Rosja miała więcej ludności z powodu aneksji części Chin i Korei. A śmiertelność z powodu lepszej sytuacji ekonomicznej jest niższa niż w historii, a przyrost naturalny jest większy.
  Rosja carska jest więc silniejsza niż bez admirała Makarowa. I oczywiście flota bałtycka nie została naruszona. Wyprodukowano więcej samolotów, w tym Ilya Muromets i Svyatogor, a czołgi Luna-2 weszły seryjnie z karabinami maszynowymi i szybkimi gąsienicami. Armia królewska była bardzo silna.
  W 1914 roku admirał Makarow miał jeszcze sześćdziesiąt pięć lat i został wyznaczony na dowódcę floty na Bałtyku. A wróg Rosji jest znacznie bardziej autorytatywny niż Japonia. Mianowicie Niemcy Kaisera.
  Nawiasem mówiąc, wraz z plusami zwycięstwo nad samurajami miało też minusy. Teraz Japonia była gotowa do przystąpienia do wojny po stronie Niemiec. Tak więc carska Rosja musiała utrzymać na wschodzie znaczne siły.
  Japończycy ponownie zbudowali flotę i byli gotowi do zemsty. I to jest minus w układzie. Poza tym Turcja jest po stronie Niemiec i Austro-Węgier.
  Rosja musiała więc walczyć przeciwko czterem państwom, z wyjątkiem Bułgarii, a wynik wojny nie był jasny.
  Jednak Niemcy prowadzą również wojnę na dwóch frontach i zadają główny cios na zachodzie.
  Walki o Rosję od samego początku przebiegały z większym powodzeniem niż w prawdziwej historii. W szczególności, ze względu na większą populację i wyższy poziom gospodarki, armia pokojowa w Rosji liczyła nie półtora, ale aż trzy miliony i tysiąc pułków. Możesz więc rzucić do bitwy więcej żołnierzy.
  Plus obecność większej liczby samolotów, które zbombardowały Niemców i ich sojuszników.
  Tak więc wojska rosyjskie zdobyły Prusy Wschodnie i zablokowały Królewca. A próba przebicia się Hindenburga nie powiodła się. W tym dzięki bombardowaniu wojsk niemieckich.
  I na morzu, podczas gdy Japończycy czekają, a admirał Makarow walczy z Niemcami.
  Flota Niemiec jest drugą na świecie po Wielkiej Brytanii. Ale jak liczysz. Może Rosja będzie miała więcej pancerników, ale są one rozproszone po trzech morzach, a Niemcy mają jedną pięść. Do tego oczywiście brytyjska marynarka wojenna. Ale jest również rozproszony po czterech oceanach. A Brytyjczycy nie spieszą się z pomocą Rosji.
  Tak więc flota bałtycka, dowodzona przez Makarowa, będzie musiała sama walczyć z Niemcami. Koniec sierpnia jest ciepło i słonecznie.
  Główny admirał i bohater wojny japońskiej na lekkim krążowniku mobilnym. To jest jego innowacja.
  I fakt, że załoga lekkiego krążownika również składa się wyłącznie z dziewcząt.
  Wszystkie dziewczyny są młode, smukłe, zwinne iw jednym bikini. Błyszczą bosymi stopami i bosymi, okrągłymi obcasami.
  Krążowniki mają tylko jedno działo, ale dwunastocalowe. A dziewczyny radzą sobie po mistrzowsku.
  Natasza, potrząsając mięśniami brzucha, wykrzyknęła:
  - Za naszego wspaniałego admirała Makarowa!
  I gołą piętą poddała się pociskowi. Z łatwością został popchnięty przez dziewczyny, opierając nagie, wyrzeźbione nogi o opancerzony pokład.
  Dziewczyna Zoya, przepychając się przez hotel śmierci, pisnęła:
  - Za Mikołaja II!
  Augustine zauważyła gołym kolanem:
  - Za Ojczyznę - naszą matkę!
  Swietłana tupiąc bosymi stopami dodała:
  Zabijmy Niemców!
  A teraz pocisk jest wbijany w lufę i dziewczyny celują w cel. Przed liczną flotą niemiecką. Uważa się, że armia niemiecka jest najsilniejsza na świecie. I że nie jest tak łatwo sobie z tym poradzić.
  Ale wtedy dwunastocalowy wypluwa coś zabójczego. I lata - to jest w zaawansowanym niemieckim niszczycielu. Uderza w sam środek pokładu, a statek dzieli się na dwie części.
  Natasha krzyczy na całe gardło:
  - To wspaniale!
  Zoya potwierdza, tupiąc bosymi stopami:
  - To najwyższa klasa!
  Augustine obnaża zęby i dodaje:
  - Zróbmy to w nowy sposób!
  Svetlana agresywnie zauważyła, błyszczące oczy:
  - I będzie cięcie betonu!
  A jej język jest taki zwinny.
  Ponownie dziewczyny, opierając się na gołych, okrągłych obcasach, wbijają pocisk w armatę. Są bardzo agresywnie nastawione do walki z Niemcami Kaisera.
  Makarow kiwa głową z aprobatą. Flota rosyjska jest gotowa na pojedynek na odległość. Ma doskonałe działa i doskonałych żeglarzy. Więc Niemcy to dostaną.
  A we flocie są też dziewczęta i chłopcy, którzy w ten sposób zostaną zaproszeni do cesarza Wilhelma.
  Admirał Makarow, wydając rozkazy, powiedział:
  - Skoncentruj cały ogień na najbliższym niemieckim statku!
  I muszę powiedzieć, że to zadziałało. A rosyjskie działa zaczęły niszczyć krążownik Kaisera, który zatonął niemal natychmiast.
  Natasza, ta prawie naga kapitan pierwszego stopnia w bikini, wrzasnęła:
  - Uderzmy wroga zabójcą!
  Zoya tupiąc bosymi stopami potwierdziła:
  - Znowu to uderzymy!
  I tu znowu leci śmiercionośny pocisk z rosyjskiego krążownika.
  Swietłana krzyczy:
  - Za Rosję i Boginię Ładę!
  Teraźniejszość śmierci uderza w niszczyciela i dzieli go na dwie części. I znowu niemiecki statek tonie.
  Augustina, ta rudowłosa dziewczyna, której miedzianoczerwone włosy powiewają jak proletariacki sztandar, potwierdza:
  - Jesteśmy najdokładniejszymi dziewczynami na świecie!
  Valentina, ta dziewczyna w samych majtkach iz truskawkowymi sutkami na opalonych piersiach, potwierdza:
  - Chwała ojczyźnie Mikołaja II!
  Victoria, dziewczyna z gołymi nogami, które są opalone i przypominają czekoladę, wykrzykuje:
  - I chwała wielkiemu admirałowi Makarowowi!
  Natasza tupiąc bosą stopą, bardzo zgrabną i umięśnioną, potwierdza:
  - I chwała Makarowowi!
  Zoya dodaje:
  - I chwała carskiej Rosji!
  Augustina wraz z innymi dziewczynami wyciąga kolejny śmiercionośny pocisk, piszczy:
  - I chwała wszystkim naszym przodkom i rosyjskim bogom!
  A teraz dziewczyny, napinając swoje muskularne ciała, wbijają ciężki prezent śmierci w potężną broń.
  I tak piękności załadowały dwunastocalowy pistolet. A teraz morderczy dar śmierci został wypluty z pistoletu. Dziewczyny z zachwytu klepały nawet gołe, wyrzeźbione nogi.
  A po przelocie nad pociskiem pancernik uderzy w niemiecki Kaiser Germany. W wyniku celnego trafienia nawet tak ogromny statek wziął i podzielił się na trzy części.
  Dziewczyny podniosły ręce i pisnęły:
  - O światło komunizmu królów!
  Tutaj Natasza ponownie wydaje rozkazy. A dziewczyny porządkują z gołymi, rzeźbionymi nogami. I przeciągnij kolejny, bardzo śmiercionośny pocisk.
  Augustyn śpiewał:
  - Bardzo mocno uderzymy wroga!
  Svetlana dodała ze smakiem:
  - Nasz przywódca admirała Makarov sport!
  dodała Natasza, obnażając zęby:
  - Wszystko będzie u nas jak kwazar -
  Kaiser jest Wilhelmem przeciętnym!
  A dziewczęta, wsparte na gołych, okrągłych obcasach, podparły się i wlokły morderczy dar śmierci.
  I wepchnęli go bosymi stopami w zamek pistoletu. Naładowany i zaczął kierować.
  Natasza śpiewała z entuzjazmem:
  Monomach zdjął czapkę,
  Podrapałem czubek mojej głowy!
  Zoya dodała, tupiąc bosą stopą:
  - Ładunek elektryczny,
  Trafia w armatę!
  A teraz dar śmierci wysłany przez dziewczyny leci z dzikim rykiem. A teraz pocisk jest jak lupanet w samym środku pancernika. I jak zostanie doszczętnie rozwalony. On też weźmie i podzieli się na pół. I będzie rozpryskiwał się we wszystkich kierunkach.
  I pójdą bąbelki z fontannami. I wybucha masowo.
  Dziewczyny dosłownie krzyczą z zachwytu. I tupać bosymi, wyrzeźbionymi stopami. Oczywiście nawet potężny Kaiser Germany może zostać z nimi pokonany.
  Admirał Makarow pewnie prowadzi bitwę. Jego statki zręcznie manewrują i zadają ciosy Niemcom króla Wilhelma.
  Natasza też biega bardzo szybko. Jej różowe, gołe szpilki lśnią jak magiczne i bardzo piękne nogi małych dziewczynek. I inni wojownicy też, kończyny dolne są dobre.
  Ponownie wbijają pocisk w lufę. Flota Kaisera jest nieco chaotyczna. Jego statki kolidują ze sobą pomimo ich dużej liczby.
  Admirał Makarow umiejętnie wykorzystuje swoją flotę. Ogień koncentruje się na głównym okręcie flagowym. I zostaje trafiony.
  Oprócz admirała na lekkim krążowniku jest tylko jeden człowiek - chłopiec kabinowy Oleżka. Wygląda na małego, ale zwinnego, a jego nagie, dziecinne obcasy migoczą od czasu do czasu.
  Jung był znany od wojny rosyjsko-japońskiej. Minęło ponad dziesięć lat, a on wciąż jest dzieckiem. Ale to on uratował admirała i pancernik "Pietropawłowsk", ponieważ odwrócił uwagę marynarza od steru i lekko poruszył kierownicą, a ugryzienie miny nie było śmiertelne.
  Chłopak utknął w wieku dziesięciu lat, ale był tak szybki, że żadna dziewczyna nie była w stanie za nim nadążyć i był bardzo silny.
  Nadal był trzymany w kabinie chłopców, chociaż chłopiec zdołał wyłowić z wody jednego japońskiego generała i otrzymał za to krzyż.
  Ale ponieważ pozostał dzieckiem, nadal był formalnie wymieniony jako chłopiec domowy.
  Ale chłopiec wykonał najważniejszą pracę w bitwie - podał współrzędne strzelaniny i dziewczyny nie chybiły.
  Admirał Makarow zauważył:
  -Tak-tak, dobra robota wieczny chłopcze! Powinien otrzymać za to rozkaz.
  Anastasia, kapitan pierwszego stopnia, zauważyła:
  - I przekaż go oficerom!
  Makarow skinął głową.
  - To jest oczywiste!
  I znowu następuje zabójczy strzał i tym razem niemiecki okręt flagowy tonie. A do wody wskakują tysiące żeglarzy Kaisera. To naprawdę niszczycielski cios.
  Mały chłopiec piszczy z zachwytu. Chociaż w rzeczywistości pracuje na misji. Dorosły człowiek z XXI wieku musi wypracować sobie nieśmiertelność daną przez rosyjskich bogów-demiurgów. A od stu lat musi być dziesięcioletnim chłopcem.
  Służąca w tym czasie carska Rosja. I dopiero wtedy dorośniesz do dwunastu lat. Początkowo ponowne bycie dzieckiem wydawało się ciekawym pomysłem. Ale bycie w 1904 roku bez telewizora, Internetu, komputera, telefonu, smartfona, laptopa itd. nie jest takie wspaniałe. Zwłaszcza jeśli ty też mieszkasz w koszarach i wszyscy uważają cię za chłopca, z odpowiednim nastawieniem. To prawda, że fizycznie jesteś bardzo silnym chłopcem i znacznie szybszym niż zwykła osoba, a co najważniejsze, nie mogą cię zabić - już otrzymałeś nieśmiertelność i musisz to wypracować.
  A jaką masz władzę nad swoimi rówieśnikami! W końcu dzieci szanują i bardzo szanują siłę i zręczność.
  A Oleg został chłopcem kabinowym dzięki swoim dziecięcym zdolnościom fizycznym.
  Mając dziesięć lat, nadal jesteś gówniarzem i oczywiście nawet chłopiec kabinowy tak naprawdę nie chciał go zabrać. Ale Oleg wziął i z łatwością zgiął paznokcie rękami i pięciocentówką. To zrobiło wrażenie na kapitanie pierwszego stopnia i zgodził się zabrać młodego bohatera na swój statek.
  A żeglarze wkrótce zaczęli szanować niezwykle silnego i szybkiego chłopca, który podnosił ciężkie ciężary i walczył ze wszystkimi na swoich rękach. Co więcej, Oleg również nurkował bardzo głęboko, pozostając przez długi czas bez powietrza i nie bał się zimna. Biegałem boso iw krótkich spodenkach przy każdej pogodzie i nawet nie kichałem. A jego nagie palce były tak wytrwałe i zwinne. Chłopiec mógłby nawet użyć ich do podniesienia kotwicy na łańcuchu lub powieszenia do góry nogami.
  A w wściekłości dzieciak mógł rozproszyć tuzin marynarzy i podnieść nad głowę ciężką broń.
  Więc Oleg zasługiwał na powszechny szacunek i lubił to. Pozostał, choć bardzo silny, ale chłopiec.
  A teraz wycelował broń, opierając nagie, okrągłe obcasy o metal.
  I zaśpiewał:
  - Nasz dumny "Varyag" nie poddaje się wrogowi, nikt nie chce litości!
  Flota carska wykazała się wysoką akrobacją. A jego muszle bardzo ładnie się układają.
  Admirał Makarow zrobił wiele, aby szkolić marynarzy i oficerów. Jego eskadra była silna. I wysokiej jakości wojownicy.
  Oto pancerniki "Chwała", "Suworow", "Borodino", "Oslabiya", "Aleksander Trzeci", "Mikołaj Pierwszy" walczyły bardzo skutecznie. A ich załogi strzelały celnie.
  Ale oczywiście nie potrafili skłaniać jak chłopiec z XXI wieku.
  I nie mieli na pokładzie takiej liczby dziewczyn.
  Oleżka, kierując broń na cel i opierając bose, dziecinne stopy, śpiewał:
  - Boże miej w swojej opiece króla
  Silny suweren...
  Króluj dla chwały
  Chwała nam!
  A Natasza, strzelając strzałem i błyskając gołymi obcasami, gruchała:
  Panuj ze strachu przed wrogami,
  prawosławny car ...
  I cały zespół bosych dziewczyn w bikini, zebranych zgodnie:
  Króluj dla chwały, dla naszej chwały!
  A dziewczęta ponownie przynoszą prezenty śmierci, bardzo śmiercionośną siłę, i zatapiają statki Kaisera, śpiewając wesoło i żarliwie:
  - Ze względu na ojca-króla
  rodzim bohatera!
  A kiedy zacznie się walka
  Zostań szatanem!
  . ROZDZIAŁ 1
  Po śmierci okrętu flagowego i ciężkich stratach Niemcy zaczęli się wycofywać. Ich statki, zachowując pozory porządku, cofnęły się. A teraz strzelały do nich rosyjskie okręty.
  I bitwa została faktycznie wygrana, chociaż eskadra bałtycka sprzeciwiła się prawie całej flocie kajzerskich Niemiec. A to już druga, prawie druga flota na świecie.
  Może flota rosyjska stała się już liczniejsza niż niemiecka, ale jest rozdrobniona na czterech oceanach, a tutaj Niemcy miały prawie wszystkie swoje siły.
  I przegrała z geniuszem Makarowa.
  Dziewczyna, tupiąc bosymi stopami, dużo się denerwowała. Ich krążownik, nie zwalniając, ruszył za Niemcami. A chłopiec Oleg Rybaczenko wycelował armatę w cel, opierając nogi dziecka o żelazo. A potem od wiecznego dziecka zadudniła muszla.
  I rozpadł się kolejny niemiecki pancernik. I muszę powiedzieć - osiągnięcie jest świetne.
  Natasza śpiewała, bawiąc się mięśniami brzucha:
  - Największy start, jedź na kemping!
  Zoya, dziewczyna o pięknej figurze i złotych włosach, zauważyła:
  - Robię pełny obrót!
  Wojownicy tutaj i faktycznie - super ukradli!
  Augustine tupnęła bosą stopą o metal i zaćwierkała:
  - Za wielkiego admirała!
  Oleg walczył kiedyś z Japończykami. W rzeczywistości rozegrała się z nimi tylko jedna poważna bitwa, dzięki prostej, ale po mistrzowsku wykonanej pułapce.
  Wtedy chłopak przyniósł pociski, ale namówił ich, żeby pozwolili mu strzelać. I jak wystrzelił, że japoński krążownik się rozpadł. Uznano to za wypadek, ale chłopiec i tak został nagrodzony.
  A Oleg Rybachenko zaczął zbierać nagrody.
  Tym razem mógł liczyć na coś poważniejszego. Na przykład na złotym krzyżu George'a z kokardą. I to jest jak dotąd najwyższe odznaczenie w carskiej armii dla zwykłego żołnierza, ale na razie jest to jeszcze chłopiec kabinowy-artylerzysta.
  A dziewczyny z pewnością też otrzymają nagrody.
  W ten sposób flota rosyjska dogania niemiecką. I dosłownie strzela do wroga w ruchu.
  Swietłana zaśpiewała, obnażając zęby i mrugając:
  - Niech rosyjski sokół wzbije się w przestworza,
  Wierzę, że Rosja z carami powstanie ponownie!
  Natasza śpiewała z entuzjazmem:
  - Rosja znów powstanie! Rosja powstanie!
  I znowu dziewczyny, jak bose stopy, będą odpoczywać i walić. I zniszczą kolejny pancernik.
  Niemcom na morzu obdarowywano piękności bardzo sławne. A flota kajzera długo odpływała. I był kopany i kopany i kopany.
  Była gra nadrabiania zaległości.
  Zoya, ta dziewczyna w bikini, szarpiąc gołymi nogami, ryknęła:
  - Za Ojczyznę i wolność do końca!
  Augustyn tupiąc bosą stopą dodał:
  - Sprawianie, że serca biją zgodnie.
  Oczywiście Niemcy Kaisera zostały zniszczone na morzu. Ale nawet na lądzie Niemcy Wilhelma dostali pierwszy numer. A oni stali się tak agresywni w swoich rogach. A z nieba zostali zbombardowani przez budzące grozę "Ilya Muromets" i "Svyatogor" - najpotężniejsze samoloty na świecie. A na lądzie czołgi Luna-2 rozdrabniały się.
  Elizabeth i Catherine jechały razem na tym małym czołgu i strzelały z dwóch karabinów maszynowych w jednej osi.
  Czołg rozwijał prędkość do czterdziestu kilometrów na godzinę na autostradzie i przebył dwadzieścia pięć kilometrów wzdłuż rokady. A to dało mu możliwość skutecznego manewrowania wraz z potężną rosyjską kawalerią.
  Uniknąwszy rewolucji i niepokojów, carskie imperium miało wyższe tempo produkcji przemysłowej i było w stanie opanować seryjną produkcję czołgu Prochorow, pierwszej tego typu maszyny na świecie.
  Wadą czołgu był jego cienki pancerz, chroniący tylko przed kulami. Ale plus można nazwać pochyłym kształtem ułożenia blach stalowych i częstymi rykoszetami.
  Tak więc "Luna" -2 wcale nie jest bezbronna, jak mogłoby się wydawać na pierwszy rzut oka.
  A jego mały rozmiar sprawia, że jest stosunkowo tania w produkcji.
  Wojna z Niemcami jest nadal manewrowa. Nie ma jeszcze zamarzniętych linii frontu, dlatego lekkie i mobilne czołgi są bardzo odpowiednie. Zwłaszcza, gdy na świecie nie ma ani jednego kraju.
  Elizabeth strzela, naciskając spust nagim dziewczęcym obcasem i rycząc:
  - Za wielką Rosję!
  Katarzyna strzela do wroga i agresywnie zauważa:
  - Za cara Mikołaja II!
  Król jest bardzo popularny wśród ludzi. Krwawej niedzieli nie było, Rosja pokonała Japonię, a teraz pewnie bije Niemców.
  Armia carska jest rzeczywiście silna i ma wysokie morale.
  Płace również rosną, a sytuacja pracowników poprawia się.
  Tuż przed wojną, na cześć trzylecia dynastii Romanowów, car Mikołaj II łaskawie skrócił dzień pracy do dziesięciu i pół godziny. I dni przedświąteczne i soboty do ósmej. Dodatkowo dzień pracy kobiet i osób do 21 roku życia został skrócony do ośmiu godzin, a emerytury zostały podwyższone.
  Więc ludzie są zadowoleni z króla-ojca. Tylko niewielka część inteligencji chce parlamentu i reform politycznych.
  Wciąż są gospodarze, ale dobrze dogadują się z chłopami. Tak więc zewnętrzna wielkość Rosji rekompensuje ograniczone wolności.
  Jednak w prawosławiu również zachodzą pewne zmiany. W szczególności lata żniw i powszechne wprowadzanie traktorów oraz nawozów mineralnych, nawadnianie i melioracja - rozwiązały problem z chlebem i mięsem. Płace wzrosły, ceny są stabilne - za rubla stoi złoto.
  A Kościół Prawosławny odwołał post przed Bożym Narodzeniem i złagodził inne ograniczenia żywieniowe. I ogólnie został przyjęty pozytywnie. Wielu Żydów i muzułmanów chętnie przyjęło prawosławie, które stało się coraz prostsze.
  Również w carskiej Rosji spadła śmiertelność z powodu przeziębień, zwłaszcza wśród dzieci. A to również zwiększyło autorytet władz.
  Tak więc carska Rosja rośnie w siłę, a wojna idzie dobrze. Brusiłow działał na Austriaków z większym powodzeniem niż w prawdziwej historii, a Przemyśl został natychmiast zdobyty, unikając oblężenia i strat.
  Zaopatrzenie armii carskiej było dobre, a wojska pewnie posuwały się naprzód, a jednocześnie istniała przewaga liczebna. Spełniły się więc najbardziej optymistyczne prognozy.
  Flota niemiecka poniosła ciężkie straty i została poobijana.
  A rosyjska eskadra zaczęła bombardować Królewca.
  Wzięła w tym udział również Natasza i jej zespół.
  Dziewczyny strzelały z armat i śpiewały:
  - A na gwiaździstych wyżynach i górskiej ciszy,
  W morskiej fali i wściekłym ogniu!
  I wściekły i wściekły ogień!
  Zoya i inne dziewczyny zatrzymały się, opierając się na nagich piętach, śmiertelny pocisk i zaćwierkały:
  - O nowe granice caratu!
  A broń wydawała się brać i żłobić. Opisywanie lotu wysokim łukiem. I dudnienie tak, że podniosło całą niemiecką baterię.
  Augustyn śpiewał z uśmiechem:
  - Nasz król jest chwałą bitwy,
  Naszym królem jest ucieczka młodości!
  Walcząc pianą i wygrywając,
  Mikołaj prowadzi nas do komunizmu!
  Svetlana pewnie potwierdziła, strzelając z mniejszego pistoletu:
  "Nikołaj prowadzi nas do komunizmu!"
  I tak dziewczyny oszalały, po prostu przerażenie.
  I strzelają bardzo celnie, a nawet zabójczo. Tak, nikt nie może się im oprzeć.
  Natasza zauważyła z chichotem, obnażając zęby, kiedy kolejna bateria Kaisera wyleciała w powietrze:
  - Gra muzyka, biją bębny,
  Król Niemiec zostaje zabrany na cmentarz!
  Zoya zauważyła agresywnie, mrugając niebieskimi oczami:
  Wygramy, wiem na pewno
  Aby przeprowadzić dziewczyny przez przestronne pola ...
  I być jednocześnie planetą kwitnącym rajem,
  Wychować szlachetne potomstwo!
  A dziewczyna mrugnęła do swoich bosych towarzyszy. Gwizdali jednocześnie.
  I w rzeczywistości są bardzo zabawnymi dziewczynami.
  A siła uderzenia dwunastocalowego działa zadziałała. I zmiażdżyła wroga z kajzerskich Niemiec.
  Ostrzał eskadry Makarowa, a następnie szturm z pomocą kilkuset lekkich czołgów Luna, które dla przetrwania zawieszono z dodatkowymi pancerzami, a ich działa nie zostały już zabrane. A Kuropatkin, choć trochę stary, nadal jest orłem i bohaterem szturmu na Królewca. Odważny marsz wojsk rosyjskich i przekonujące zwycięstwo.
  Upadek Królewca wstrząsnął Niemcami. Nawet po prowokacji przystąpienie Turcji do wojny nie pomogło im. A same Niemcy wciąż były bite nad Marną. I odjechał z Paryża.
  Pozycja Austro-Węgier stała się krytyczna. Słowianie w jego szeregach zdezerterowali i poddali się setkami tysięcy. A pod ciosami zginęły inne oddziały Niemców i Węgrów.
  Armia carska była znacznie liczniejsza. Niemcy zostali również pobici podczas próby ataku na Warszawę. Zostali obaleni przez większe siły rosyjskie.
  I pojechał na Zachód.
  Niemcy wycofali się i ruszyli na wschód, załamując front. Sześć niemieckich korpusów zostało pilnie zrzuconych na południe, ale było już za późno.
  Rosjanie zajęli już Kraków i otoczyli Budapeszt. A potem była Bułgaria, którą Niemcy próbowali przekonać, wypowiedziała wojnę Turcji.
  A jeszcze gorzej okazało się, gdy wyczuwając, że Niemcy są kaputami, Austro-Węgry zostały zaatakowane przez Włochy. A co najbardziej nieprzyjemne, obrażona przez Rosjan Japonia zaatakowała niemieckie posiadłości na Pacyfiku.
  To prawda, że trochę się spóźniła, ponieważ większość niemieckich kolonii została już schwytana przez admirała Kołczaka, który bardzo skutecznie dowodził eskadrą Pacyfiku.
  Tak więc Japonia znowu została z nosem, wypowiadając wojnę Niemcom i bardzo późno.
  Ale to nie otworzyło drugiego frontu z Rosją.
  Niemcy zaczęli przerzucać wojska na wschód. Ale już alianci wykorzystali osłabienie Niemców i przystąpili do ofensywy w Belgii.
  I zaczęli iść do przodu.
  Sytuację komplikował również fakt, że Austro-Węgry faktycznie upadły i nie stawiały już poważnego oporu. A Niemcy po części wprowadzili swoje wojska do bitwy i ponieśli klęskę za porażką.
  Czołg "Luna" -2 był bardzo udany. Jego manewry na tyłach Niemców miały niszczycielską moc. A kawaleria królewska była najlepsza na świecie.
  A wszystko było niezwykle umiejętnie zarządzane i było minimum zamieszania. Armia carska posuwała się naprzód i zdobywała kolejne miasta.
  Już Kuropatkin zbliżył się do Odry, a Brusiłow na ogół przedarł się do Wiednia.
  A Austro-Węgry skapitulowały.
  Niemcy nad Odrą próbowali zorganizować mniej lub bardziej solidną obronę. Ale nie byli w tym zbyt dobrzy.
  A na zachodzie alianci zdobyli Brukselę - kolejne znaczące osiągnięcie koalicji.
  Wtedy Kaiser Wilhelm zdał sobie sprawę, że jego sytuacja jest beznadziejna i poprosił o pokój.
  A 25 listopada 1914 r. Na froncie rosyjsko-niemieckim ustały działania wojenne. Tylko wojska rosyjskie już otoczyły Berlin.
  Było jeszcze kilka bitew na morzu, które wykończyły flotę Kaisera.
  Wojna skończyła się za kilka miesięcy. Ale Turcja nie została jeszcze pokonana.
  I przerzuciły się na to wojska rosyjskie.
  A Oleg Rybachenko poleciał samolotem znad Bałtyku. A biorąc pod uwagę jego fenomenalną celność, chłopiec został umieszczony przy dwunastocalowym dziale pancernika Potiomkin.
  W tej historii nie doszło do buntu marynarzy. A pancernik, zamiast smutnej chwały buntownika, zasłużył sobie na chwałę militarną.
  Oczywiście eskadra osmańska nie jest pod każdym względem podobna do eskadry niemieckiej.
  Chłopcu nawet na morzu udało się strzelić tylko kilka razy, zatapiając tureckie statki.
  A potem był pościg.
  I odważne lądowanie w Stambule.
  Oprócz Olega Rybaczenko dziewczyny wylądowały również na lądzie.
  Natasza, Zoja, Augustina, Swietłana biegły w trasie, migocząc nagie, okrągłe obcasy.
  I pisali na Turkach.
  Chłopiec miał w rękach dwa karabiny szturmowe i strzelając celnie śpiewał:
  - Pionier wszystkich Gotów,
  Utopmy wszystkich jak koty!
  Natashka potwierdziła furią strzelając:
  - Oczywiście, że utoniemy!
  A jej naga pięta wyrzuciła prezent śmierci. Te dziewczyny po prostu szły zniszczenie.
  Zoya w melodyjny sposób, przebijając się przez Turków, zanotowała:
  - Bóg jest z nami!
  Augustyn, odcinając Turków, zanotował:
  - A ten Bóg jest Biały!
  Swietłana, przebijając szczękę Osmana uderzeniem bosej stopy, chrząknęła:
  - Nasz Bóg jest najbielszy na świecie!
  Natasza, gryzmoląc Turków, przemówiła:
  - Wszystko to jest nasza Ziemia, wszystko to my!
  I rzuciła gołymi palcami kolejny niszczycielski granat.
  Zoya, pisząc o Turkach, wydała:
  - Dla matki Rosji!
  A bosymi palcami znów rzuci czymś śmiertelnym.
  Potem Augustine strzelił w coś niszczycielskiego, przyciskając szkarłatny sutek do guzika prowizorycznej bazooki i pisnął:
  - Za Ojczyznę, naszą matkę!
  I dodała Swietłana, miażdżąc wroga i tnąc mieczami:
  - Za świętą Ojczyznę!
  A dziewczyna pokazała język.
  To był naprawdę niezwykle waleczny zespół. Przeciw którym wrogowie nie mogą się oprzeć.
  I Stambuł upadł, a Turcja skapitulowała przed Nowym Rokiem.
  Oleg Rybachenko otrzymał epolety kapitana trzeciego stopnia, że dziesięcioletni chłopiec wygląda dobrze. Nawiasem mówiąc, w wieku dziesięciu lat był taki sam jak on, ale w rzeczywistości jest dużym dzieckiem i nie wyglądał jak taki krasnolud. Prawie w nim było półtora metra. Dokładniej metr czterdzieści pięć centymetrów.
  Biorąc pod uwagę, że nie było jeszcze generacji akceleratorów, Oleg Rybaczenko mógł uchodzić za nastolatka. I tak dali mu oficera. A także po zakończeniu wojny osobiście otrzymał z ręki cesarza Mikołaja II krzyż św. I była to najwyższa w tym czasie i nowa nagroda żołnierska.
  Oleg Rybachenko był po prostu szczęśliwy. Odniósł tak wspaniałe i fajne zwycięstwo.
  Rosja carska i sojusznicy podzielili Turcję. I zniknęła z mapy świata.
  Azja Mniejsza, północ i centrum Iraku, cieśniny i Stambuł trafiły do Rosji. Niewiele otrzymało tureckie ziemie na Bałkanach iw Bułgarii. Syria udała się do Francji. Palestyna i część Arabii Saudyjskiej do Wielkiej Brytanii, a także południe Iraku, które Brytyjczycy zdołali zdobyć.
  W ten sposób Wielka Brytania stała się silniejszymi koloniami, zabierając sobie niemieckie.
  Rosja otrzymała od Niemców rejon Kłajpedy, Poznania, Gdańska, część ziemi nad Odrą. Oraz zadośćuczynienie.
  Przede wszystkim Rosja otrzymała z Austro-Węgier. Kraków i ziemie weszły do Królestwa Polskiego, Galicji i Bukowiny do Rosji. Czechosłowacja i Węgry stały się królestwami, na czele których stanął Mikołaj II, a także w Rosji. Powstała także Jugosławia - formalnie niezależna, ale wasal Rosji. Rumunia również zgodziła się na patronat Rosji w zamian za Siedmiogród.
  Niepodległa Austria stała się dość mała. A Włochom udało się coś zdobyć.
  Francja odzyskała to, co wcześniej odebrały jej Niemcy, podobnie jak Dania.
  Dodatkowo część ziem niemieckich była czasowo zajęta.
  Każdy dostał dużo. Rosja zajęła niemieckie kolonie na Pacyfiku, z wyjątkiem kilku wysp przeniesionych do Japonii. Namibia stała się kolonią brytyjską, a właściwie częścią dominium RPA.
  Pasowało każdemu. Większość sporów dotyczyła reparacji. Rosja zażądała większego udziału.
  W jakiś sposób osiągnięto kompromis.
  Nadszedł czas na pokój. Ale małe wojny toczyły się nadal. W szczególności Rosja, Wielka Brytania i Francja zdecydowały się najpierw podzielić Arabię Saudyjską, która już została okrojona.
  Tam wojna była krótka i łatwa.
  Oleg Rybaczenko i dziewczyny naprawdę przez jakiś czas biegali boso po pustyni i złapali szejka, przywódcę ruchu oporu.
  Kiedy złapali, po krótkiej kłótni, dziewczyny zmusiły go do całowania ich nagich pięt.
  Potem wojna z Iranem. Rosja i Wielka Brytania również podzieliły ten kraj. To był też bardzo ciekawy pomysł.
  Oleg Rybachenko i Natasza zaatakowali Iran drużyną dziewcząt.
  Chłopiec ciął mieczami, odstrzeliwując Persom głowy i powiedział:
  - Chwała epoce wielkiego świtu!
  Natasza zauważyła, obnażając zęby i potrząsając szkarłatnymi sutkami:
  - Chwała carowi Mikołajowi II!
  Zoya rąbiąc Persów i rzucając granaty gołymi palcami u nóg, pisnęła:
  - Chwała naszej Ojczyźnie!
  A naga, okrągła pięta dziewczyny rzuciła grochem śmierci.
  Augustine rzuciła na nas rubinowym sutkiem przyciskiem bazooki i krzyknęła:
  - Chwała Brusiłowowi!
  Swietłana, rzucając ciężki granat bosymi palcami i szczerząc się agresywnie, gruchała:
  - Za Wielką Ładę!
  Dziewczyny zmierzyły się z armią irańską gruntownie.
  A potem czołgi weszły do bitwy.
  Tym razem cięższy czołg zaprojektowany przez syna Mendelejewa z armatami.
  Elena, Elizabeth, Ekaterina i Euphrosyne jeżdżą na tym czołgu.
  I oczywiście dziewczyny są boso iw bikini.
  Idą i śpiewają:
  - Rosyjska wódka co ty zrobiłeś,
  rosyjska wódka - zrujnowałeś mnie!
  Rosyjska wódka, śledź na obiad!
  Dobry w zabawie - ciężko na kaca!
  A z nieba Albina również naciśnie pedał gołą piętą i zrzuci więcej bomb na głowy armii szacha i "Ilyi Muromets" -3. I wtedy nikt nie może się oprzeć.
  Cudowny Iran pokonany bez wysiłku.
  A także podzielili go, biorąc północ, środek i część wybrzeża. Potem Rosja wreszcie uzyskała długo oczekiwany dostęp do Oceanu Indyjskiego.
  Ale historia wojny jeszcze się nie skończyła.
  . ROZDZIAŁ 2
  Carska Rosja doświadczyła gwałtownego wzrostu gospodarczego. A świat był prawie całkowicie podzielony między wielkie mocarstwa, które do tej pory nie planowały ze sobą walczyć, tylko po prostu trawiły nowo zdobyte.
  Afganistan pozostał jednym z ostatnich do tej pory niepodległych państw. Anglia rozpoczęła tam wojnę w 1918 roku, ale nie poszła dobrze. A carska Rosja postanowiła włączyć ten region w rozległe imperium. Jednocześnie, w celu uzyskania wspólnej granicy z Indiami, na którą chciwie rzucali urzędnicy Mikołaja II.
  Do tej pory nikt nie chciał się poddawać. Oleg Rybachenko wraz z drużyną dziewcząt i statkiem udali się na ląd, by walczyć z armią afgańskiego króla.
  Chcieli nowych porządków i chwały. Poza tym nie ma jeszcze telewizorów i komputerów, a rozrywka jest gorsza niż w XXI wieku. Czy to iść do cyrku, czy do teatru. Nawet w kinie filmy są nadal nieme i czarno-białe.
  Ale cyrk jest podobny i niewiele różni się od współczesnego. Ale nie możesz tam chodzić codziennie.
  Ale wojna to ciekawa rozrywka. Zwłaszcza gdy jesteś nieśmiertelny i nie mogą cię zabić.
  Oczywiście Oleg Rybaczenko bardzo się cieszy z wyjazdu na podbój Afganistanu. A dziewczyny też chcą walczyć. A następna wojna nie jest daleko.
  Niemcy zostały rozbrojone, a Wielka Brytania i Francja nie szukają kłopotów. Tak więc car Mikołaj nie ma jeszcze wielkiej ochoty się z nimi zmagać.
  Wśród możliwych kierunków ekspansji Rosji są także Chiny, które nie są jeszcze całkowicie podzielone między silne państwa.
  Tam już powstała Zheltorossia i chciałbym ją rozszerzyć na praktycznie całe Chiny. Co jednak nadal wygląda jak sen.
  Ale biorąc pod uwagę siłę carskiej Rosji, marzenie jest całkiem realne. Do tego czasu do Afganistanu.
  Chłopiec i batalion dziewczyn w bikini biegają boso przez góry.
  Tutaj wchodzą do bitwy z Mudżahedinami.
  Oleg Rybaczenko strzela serią z pistoletu maszynowego i gołymi palcami rzuca śmiercionośny granat.
  Rozdarci mudżahedini padają. A chłopiec krzyczy:
  - Na chwałę ojca-króla urodzili się odważni nie bez powodu!
  Natasza również strzela i rzuca cytryną gołymi palcami u nóg, po czym krzyczy:
  - Dla matki Rosji!
  Zoya, strzelając do wojowników szacha i kosząc ich miotłą, dała prezent śmierci gołą piętą i pisnęła:
  - Dla rosyjskiej bogini Łady!
  Augustine, gryzmoląc wroga z karabinu szturmowego najnowszego kalibru, również gołymi palcami u nóg, warknął:
  - Za naszą siłę uderzenia!
  Svetlana - ta dziewczyna bez uprzedzeń o włosach koloru wiosennego śniegu i wielkiej wyobraźni, rzuciła morderczym darem śmierci gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - Za wielkie idee komunizmu carskiego!
  Oleg Rybaczenko, który również miał spore przeszłe życie, a już w tym stuleciu żył przez piętnaście lat w dziecinnym, nieśmiertelnym ciele, zauważył:
  - Czy komunizm jest zgodny z carem?
  Natasza logicznie zauważyła, rzucając prezent śmierci gołymi palcami u nóg i rozrywając Afgańczyków:
  - Wszystko niemożliwe jest możliwe - na pewno wiem!
  Zoya, kosząc żołnierzy szacha i gryzmoląc wroga z lekkiego pistoletu maszynowego, chrząknęła:
  - W duszy dążymy z naszą pasją nieskazitelnie!
  Augustyn, którego miedzianoczerwone włosy powiewały jak bitwa, proletariacki sztandar, ćwierkał:
  - Chwała naszej Ojczyźnie i jej cudom!
  A potem rzuciła bardzo śmiercionośnym prezentem śmierci gołymi palcami.
  Swietłana, kosząc Afgańczyków i układając góry trupów, gruchała z entuzjazmem:
  - W imię Matki Rosji!
  I jej nagi, okrągły, różowy obcas, jak nadać kolosalnej mocy zniszczeniu i unicestwieniu.
  Te dziewczyny w bikini wzięły udział w armii szacha i żadna władza na świecie nie może się z nimi oprzeć.
  Ale wojownicy jeżdżą na dwóch najnowszych czołgach Luna-4.
  Maszyny z czterema karabinami maszynowymi każda i bardziej zaawansowanymi silnikami, które pozwoliły im osiągnąć prędkość sześćdziesięciu kilometrów po autostradzie i czterdziestu z rockadą. A pancerz był grubszy i lepszej jakości niż w poprzednich modelach.
  Oczywiście Elżbieta i Elena były prawie nagie i bose. I bardzo pewnie prowadzili samochód.
  Elizabeth, strzelając z karabinów maszynowych, ćwierkała:
  - Wielka misja Mikołaja - największy król królów!
  Katarzyna, burząc wojowników szacha, śpiewała:
  - Między gwiazdami puls Ziemi bije niespokojnie,
  Pola kryształowego blasku - nawadniane...
  Chronię spokój mojej rodziny -
  Służąca całym sercem - Matko Rosja!
  A dziewczyna wciśnie pedał bosym, okrągłym obcasem.
  Te dziewczyny są po prostu niesamowite.
  Elena i Euphrosinia również walczą zaciekle. I nikt nie może się oprzeć tym dziewczynom.
  Elena miota wroga gołymi palcami, wyrzeźbionymi nogami i gruchaniem:
  - Chwała czasom komunizmu!
  Euphrosinia, uderzająca na oddziały szacha za pomocą gołej, dziewczęcej pięty i vyaknula:
  - Chwała wszystkim najpiękniejszym królom!
  A dziewczęta śpiewały chórem, tupiąc bosymi stopami:
  - Chwała Rosji, chwała,
  Czołgi pędzą do przodu...
  Dziewczyny prawie bez ubrań
  Pozdrowienia Rosjanie!
  Tak więc na dwóch czołgach z karabinami maszynowymi wojownicy rozproszyli się na dobre. I całkowicie zmiażdżyli Afgańczyków.
  A potem, z powietrza, zaczął naciskać samolot bojowy. W tym "Dobrynya Nikitich" z sześcioma silnikami i rekordowym ładunkiem bomb.
  A Anastasia Vedmakova wciśnie pedał swoim nagim, okrągłym, różowym obcasem.
  A z brzucha bombowca, jak wypadną śmiercionośne i niszczycielskie bomby.
  A Anastasia weźmie to i zaśpiewa:
  - Nie ma piękniejszej Ojczyzny-Rosji,
  Walcz o nią i nie bój się...
  We wszechświecie nie ma już pięknych dziewczyn -
  Cały wszechświat jest pochodnią światła Rusi!
  Akulina Orłowa, gryzmoląc na temat mudżahedinów szacha z karabinów maszynowych Dobrynya Nikiticz, dodała:
  - Nie ma piękniejszych słów dla Ojczyzny,
  Przyciśnięcie do piersi trójkolorowej flagi zwycięstwa...
  Bądź rosyjskim rycerzem, jesteś gotowy do bitew -
  Żyj dla marzenia, które dawali dziadkowie!
  Mirabela Magnetic uderzyła w wojska afgańskie. I skosić je luzem.
  A także wystrzelony z miotacza ognia. I spalili dużo Duszmanów, spalając ich doszczętnie.
  Potem zaśpiewała:
  Jesteśmy najsilniejsi na świecie
  Zabijmy wszystkich wrogów w toalecie!
  A dziewczyna wystawiła język. I mrugnęła do swoich towarzyszy.
  To tam samoloty carskiej Rosji młócą Mudżahedinów. I zrzucaj bomby i napalm.
  Cięższe czołgi również dobrze walczą, ale z dobrymi zdolnościami terenowymi i potężnymi silnikami. W szczególności najnowszy HP-2 ważący pięćdziesiąt ton, który miażdży wroga. HP - przetłumaczone - "Nikołaj Romanow".
  Jest to pierwszy eksperymentalny model czołgu z dwoma działami odłamkowo-burzącymi i sześcioma karabinami maszynowymi.
  I jak miażdży afgańskie wojska króla.
  A dziewczyny w tym samym czasie szczerzyły zęby w zbiorniku i śmiały się.
  Alenka oddaje strzał gołymi palcami stóp i piszczy z górnych części płuc:
  - Chwała ojcu-królowi!
  A inne dziewczyny krzyczą:
  - Chwała!
  A ich czołg podjeżdża po stromych zboczach.
  A za nimi, migające gołe szpilki, dziewczyny w samych majtkach pędzą, a ich rubinowe sutki błyszczą w słońcu.
  Oto dziewczyny - prawie zupełnie nagie, a ich piersi są takie apetyczne.
  Anyuta celuje z karabinów maszynowych gołymi palcami u stóp i miażdży Afgańczyków, piszcząc i rycząc:
  - Za Rosję, naszą matkę!
  A czołg porusza się i miażdży dushmanów. Tam dziewczyny są bardzo szykowne.
  Allah ryczy z podniecenia:
  - A szykowne dziewczyny atakują do bitwy,
  Rosja za nami, Rosja za nami!
  Ta dziewczyna jest taka czerwona i fajna.
  Maryja również miażdży wojska króla i piszczy:
  - W imię świętej Rosji!
  Olympias rusza i miażdży wrogów siłą. I z gołą piętą na wrogu, jak się poruszać.
  A pocisk leci ze śmiertelną amplitudą...
  Armia króla afgańskiego została częściowo zniszczona, a częściowo uciekła.
  I tupiąc bosymi stopami, dziewczyny weszły do Kabulu. I tak dalej przemieszczają się po Afganistanie.
  Oleg Rybaczenko ściga wroga. Wraz z wieczną dziewczyną Margaritą Korszunową wyprzedzili armię szejka.
  A tu chłopak i dziewczyna tną szablami. I wybili Mudżahedinów z całą swoją furią.
  Chłopiec gołymi palcami rzucił groszek i rozerwał kilkunastu żołnierzy szejka.
  I ryknął:
  - Nasz Car Mikołaj,
  Nie otwieraj szeroko ust!
  Margaret jest bardzo agresywna. Prowadzi młyn. Bosymi palcami rzuca groszek i ryczy:
  - Za carski komunizm!
  A potem dzieci wezmą go i zagwiżdżą w chórze. A wrony są dosłownie oszołomione i leją jak deszcz na głowy Afgańczyków. I to jest bardzo fajne.
  Oleg Rybachenko ścina wrogów i ryczy:
  - Uważaj carat za idee komunizmu i triumf!
  I znowu jak zaatakować wroga.
  A miecze wrogiego chłopca tną jak kapusta.
  Oto jego niesamowity atak.
  I znowu gwizdek z mdlejącymi krukami.
  Jak dotąd są w czołówce. A nawet ich przewaga rośnie.
  Margarita piszczy i ryczy:
  - Chwała rosyjskim bohaterom!
  A nagim obcasem dziewczyna rzuciła dar zagłady.
  Taka właśnie jest bojowa piękność.
  Chociaż jeszcze dziecko. A kiedyś była dorosłą, a nawet starszą kobietą. Ale też kupiła sobie nieśmiertelność i otrzymała wieczną młodość. To prawda, że jest dziewczyną od stu lat. A wtedy prawda może rosnąć. W międzyczasie służy w armii rosyjskiej. I Supermana też.
  A ponieważ, w przeciwieństwie do Olega Rybachenko, ten pisarz nie lubił gier komputerowych, jest jej o wiele łatwiej. Oczywiście lubię walczyć.
  Nieśmiertelne dzieci to przyjaciele. Dziwne jest być dorosłym, a nawet mieć wiele lat i stać się bardzo młodym.
  A myślenie stało się bardziej dziecinne, chociaż pamięć i osobowość zostały całkowicie zachowane.
  I muszę przyznać, że jest naprawdę fajny.
  Margarita i Oleg, nadzy, w dziecięcych szpilkach, rzucają paczką wybuchową i rozbijają szejka na kawałki. A jego środowisko jest skończone. Następnie tną wrogów mieczami. I to jest właśnie ich chrzest bojowy. A potem znowu gwiżdżą...
  Wrony padają na głowy Mudżahedinów i bez problemu przebijają ich czaszki.
  Oleg ryczy, odcinając przeciwników:
  - Margarita - okno jest otwarte!
  I znowu ścina młyn, ścinając ostatnie głowice.
  Tutaj wojska rosyjskie zajęły Kandahar. Coraz mniej jest ludzi, którzy chcą walczyć z niezwyciężoną armią cara Mikołaja II.
  Inne miasta już poddają się bez walki. Albo prawie bez walki.
  Odrębne gangi nadal działają tylko w górach.
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova właśnie zaczęli polować na taki gang.
  Chłopiec i dziewczynka ścinali dzielnych wojowników Allaha. I działali z całą niesamowitą śmiałością.
  Nieśmiertelne dziecko rzuciło granatem gołą piętą, rozerwało przeciwników na strzępy i pisnęło:
  - Za nowy ZSRR!
  Margarita wymachując mieczami i odcinając głowy, zaskrzeczała:
  - Na nowe granice!
  A bosa pięta dziewczyny rzuciła kolosalne zniszczenie, rozrywając wrogów na strzępy.
  A teraz dzieci znowu gwiżdżą i liczne, oszołomione wrony spadają na głowy Mudżahedinów.
  A ten zespół jest zniszczony. Wszystko jest zrobione bardzo elegancko.
  Afganistan niejako zostaje schwytany... Jeszcze kilka małych gangów zostało zniszczonych przez nieśmiertelne dzieci.
  Za to otrzymali pieniądze i nowe stopnie. Mieszkańcy Afganistanu postanowili poddać się nowemu królowi. I jak dotąd radzą sobie całkiem nieźle.
  Niemal natychmiast zaczęto budować linię kolejową do Indii.
  Wielka Brytania otrzymała czysto symboliczny kawałek Afganistanu, ale ogłosiła swoje zwycięstwo.
  A Oleg Rybachenko i Margarita przenieśli się do Mandżurii. Tam jest spokojnie.
  Ale nieco dalej na południe wybuchło powstanie komunistyczne. I próba sprowadzenia potęgi Czerwonych do Chin.
  Oficjalny rząd Imperium Niebieskiego zwrócił się o pomoc do carskiej Rosji.
  A powstanie rosło i rosło. A wojska Armii Czerwonej zdobyły nawet Pekin.
  Armia rosyjska przeszła do ofensywy. Flota zbliżała się z morza, dowodzona przez
  Kołczak. I jest godnym następcą admirała Makarowa. I pewnie niszczy Armię Czerwoną Chin.
  A dziewczyny z morskiego ognia i wypuszczają duże, śmiercionośne pociski.
  I migoczą nagie, okrągłe obcasy dziewczyn. I strzelają z dział krążowników i pancerników.
  Wojownicy biegają szybko. Walcząca Anna wydaje rozkazy. I artyleria wybucha.
  Veronica - ta dziewczyna, oficer marynarki, również wydaje polecenia, będąc tylko w majtkach iz cienkim paskiem materiału na piersi.
  I na jej rozkaz strzelają szesnastocalowe działa. I rozerwij porty Pekinu.
  Oleg Rybachenko jak zawsze w bitwie... To taki fajny, muskularny chłopak w krótkich spodenkach. I z entuzjazmem tnie chińskie wojska. Oto zacięte bitwy.
  Margarita również walczy z dużą skutecznością. I tnie mieczami dzielnych wojowników niebiańskiego imperium.
  Dziewczyna, walcząc z wrogiem i wymachując mieczami, z których odlatują głowy, śpiewała;
  Rosja jest największym z krajów
  Piękna wielka Ojczyzna...
  Towarzysz Stalin jest ideałem,
  Zbudujmy wkrótce szczęście komunizmu!
  
  Chociaż mamy jednak królów,
  Romanowowie rządzą Rosją...
  Złam ojczyznę wroga,
  Niech triumfuje Abel, nie Kain!
  
  Niech Mikołaj będzie wielkim carem,
  Szczęście w bitwach i osiągnięciach...
  Wygrywasz hordy dla Rosji,
  Taka będzie opinia o państwie!
  
  Za Nikołaja dam subskrypcję,
  Nie dopuszczę do obrazy autokraty...
  Niech napalm wyleje się z nieba na ludzi,
  Nie tęsknię, uwierz mi, mam nadzieję!
  
  Jesteśmy rosyjskimi wielkimi orłami,
  Potrafi podbić przestrzeń wszechświata ...
  Skromny i jednocześnie dumny,
  Z niezmienną siłą w walce!
  
  Dziewczyn i chłopców to nie obchodzi
  Rycerze walczą bardzo dzielnie...
  Rosja, jesteś świetny przez długi czas -
  Nie musimy dąsać się z irytacji!
  
  Wokół dziewcząt legion wrogów
  Ale dzielnie eksterminują złych...
  Mamy dość pięści
  Zasłużymy sobie na miejsce w niebie!
  
  Niech nasz udział będzie wysoki
  A Rosja stanie się niesłychanie bogata ...
  Nie patrz z góry na dziewczyny
  Są smukłe i wcale nie garbate!
  
  W imię naszej Ojczyzny gwiazda
  Niech komunizm świeci jasno...
  Wielkie marzenie się spełniło
  Natura będzie trwać w nieskończonym maju!
  
  Wszystko zakwitnie bardzo soczystym kolorem,
  Wszystko będzie bardzo jasne, czyste...
  Wygrane otwórz konto bez limitu,
  W imię wiary sztandar komunizmu!
  
  Jacy ludzie rządzą ziemią?
  Te są droższe dla Ojczyzny...
  Choć czasami ukryty w ciemności,
  Potrafi mocno osadzić nas w twarzy!
  
  Kocham Beloboga i Chrystusa,
  Czytam zarówno Ładę, jak i Marię...
  Miłość do Rosji jest czysta jak kryształ,
  Walczę i opowiadam się za nią!
  
  W Imieniu Rodziny, dla dobra wszystkich ludzi,
  Chodźmy w razie potrzeby Golgota...
  Szalony złoczyńca zniknie w piekle,
  I wierzę, że przeciwnicy wkrótce umrą!
  
  Niż Rosja jest piękna i wiem i silna,
  Że dziewczyny i chłopcy są w tym odważni...
  Niech szatan zaatakuje z mocą!
  Będziemy mieć świetne okazje!
  
  Nie wierzcie, kto grzebie naszą Rosję,
  Wiesz, nie są daleko w umyśle ...
  I walczysz i po prostu się nie boisz
  I dzielnie nadyma policzki w walce!
  
  Odważni wojownicy wierzą
  Odważni, odważni w majestatycznym tańcu...
  Czasami atakuje nas zła bestia,
  Ale nie ma silniejszego rosyjskiego poznania chwały!
  
  Tutaj nasza Ojczyzna już kwitnie,
  Więc uwierz w bujny kolor tego rodzaju ...
  Zwycięstwa otworzyły konto bez limitu,
  I śpiewa się bohaterskie czyny!
  . ROZDZIAŁ 3
  Proces podboju Chin jest długi, kraj jest duży i bardzo gęsto zaludniony. A walki tam toczą się z wielką intensywnością.
  Oleg Rybachenko tnie Chińczyków mieczami. Następnie rzuca w nich groszkiem z improwizowanymi materiałami wybuchowymi gołymi, dziecinnymi stopami i śpiewa:
  - Moja ojczyzna -
  W nim rządzą królowie
  Przyjazna rodzina,
  Złam złych!
  Margarita Korshunova niszczy również oddziały Imperium Niebieskiego. I prowadzi młyn z mieczami. A gołymi palcami rzuca groch śmierci.
  Dziewczyna śpiewa:
  - Chwała komunizmowi, chwała....
  Czołgi pędzą do przodu...
  Podziały w czerwonych koszulach -
  Pozdrowienia Rosjanie!
  A nieśmiertelne dzieci będą gwizdać. Wrony dostają zawałów serca i oszołomione spadają na głowy Chińczyków. Ujmijmy to w ten sposób - terminator dzieci. A wrony przebijają dziobami czaszki wojowników Niebiańskiego Imperium.
  A potem inne dziewczyny podjęły Chińczyków.
  Tutaj Natasza przecina je mieczami, a szkarłatnym sutkiem naciska przycisk bazooki, wypluwając pocisk. A masa Chińczyków leci w górę.
  A Natasza śpiewa na całe gardło:
  - Chwała czasom komunizmu,
  Skończy się pacyfizm!
  I dziewczyna z gołymi palcami, jakby odpalała morderczy granat, rozrywając przeciwników na strzępy.
  Zoya również walczy z wielkim entuzjazmem. I bez problemu tnie Chińczyków mieczami.
  A bosymi palcami rzuca granaty o zabójczej mocy. Ta dziewczyna jest po prostu niesamowita.
  Wtedy truskawkowy sutek z piersi wyzwoli niszczycielski dar śmierci.
  A masa Chińczyków poleciała w górę.
  Zoya wzięła to i zaśpiewała:
  - W imię idei komunizmu
  widzimy przyszłość państwa carskiego...
  I czerwony sztandar, nasza Ojczyzna,
  Zawsze będziemy nieskończenie wierni!
  Augustyn również ogranicza Chińczyków. Jest super dziewczyną.
  Rudowłosa dziewczyna rzuciła gołą piętą śmiercionośny granat, rozerwała masę przeciwników i pisnęła:
  - Za Rosję - naszą matkę!
  I rubinowym sutkiem na piersi nacisnęła guzik bazooki. I wypluł śmiertelną rakietę. I tak wielu Chińczyków wzięło i złamało się na raz.
  Oto dziewczyny.
  Swietłana również zmiażdżyła wrogów. I odetnij wojska niebiańskiego imperium mieczami. I rzucał dary śmierci gołymi palcami. I w końcu, jak malinowy sutek, wyrzuci śmiercionośny pocisk śmierci.
  I śpiewać:
  - Moja ojczyzna to miasta i słodka,
  Moja ojczyzna to kraj królewski!
  To są dziewczyny - ich najwybitniejsza klasa i możliwości. Nie możesz się oprzeć takim dziewczynom.
  I tak tną tych Chińczyków bez litości i wątpliwości.
  Aurora też tutaj walczy, a dziewczyny gryzmą Chińczyków z karabinu maszynowego. Oto piękno.
  A także ze szkarłatnym sutkiem naciska przycisk granatnika. I wystrzeliwuje zabójczy pocisk. A masa przeciwników jednocześnie rozdziera się na małe kawałki.
  Potem Aurora zaśpiewała:
  - Za największy komunizm,
  Po prostu idź w górę iw dół!
  Te dziewczyny są bardzo fajne i agresywne.
  Mirabela Magnetic bombarduje wroga z powietrza. Używa dwupłatowego samolotu szturmowego. I jak to uderzy w Chińczyków.
  I bije ich bez litości. I bardzo pięknie gryzmoli z karabinów maszynowych układając Chińczyków w stosy. I robi to bardzo energicznie. Naciski na gołą piętę na pedale. A ile bomb spadnie na Chińczyków.
  Mirabela zaśpiewała obnażając zęby:
  - jestem najsilniejszy na świecie,
  A dwa razy dwa to nie cztery!
  Akulina Orłowa również rzuca Chińczyków z powietrza. I robi to bardzo skutecznie. I miażdży wojska niebiańskiego imperium.
  A potem nacisnęła guzik szkarłatnym sutkiem na piersi i teraz wpada na Chińczyków, rozrywając ich na strzępy bojowym pociskiem.
  Akulina wzięła go i zaśpiewała:
  - Chwała wielkim sercom,
  Zmiażdżymy wszystkich wrogów do końca!
  Anastasia Vedmakova również rozgromiła Chińczyków i zrobiła to z ogromnym entuzjazmem.
  Oto dziewczyna Anastasia - po prostu super!
  A gołymi palcami kieruje na wroga, coś zabójczego.
  A potem dziewczyna nacisnęła guzik rubinowym sutkiem, a na Chińczyków spadły bomby. I jest bardzo agresywna.
  I miażdży tych Chińczyków ze śmiertelną siłą.
  Anastazja zaśpiewała:
  - Rozerwiemy wszystkich na strzępy,
  Za Rosję, naszą matkę!
  Tu znowu dziewczyny walczą z kolosalną furią. To jest triumwirat bojowy.
  A na niebie nie mają sobie równych. Ale bitew powietrznych jest niewiele - chińskie lotnictwo jest słabe.
  Akulina Orłowa zmiażdżyła Chińczyków na lądzie, wystrzeliła pociski wybuchowe i zaśpiewała:
  - Raz, dwa, trzy - rozerwij Chińczyka!
  Będzie wspaniała uczta -
  Podbijemy świat!
  To są ciężkie i brutalne walki.
  Oto załoga Elizabeth walcząca na czołgu. Oto dziewczyna i jej zespół, a oni wrócili w bikini.
  Tutaj Elizabeth nacisnęła przyciski joysticka gołymi palcami u stóp i gruchnęła:
  - Chwała carowi Mikołajowi II!
  Ekaterina również wystrzeliła, przyciskając szkarłatny sutek i uderzając Chińczyka, i dowcipnie gruchała:
  - Chwała superadmirałowi Makarowowi!
  Elena zaatakowała wroga. Rozerwał masę Chińczyków za pomocą karabinów maszynowych i krzyknął:
  - Za komunizm królów!
  Euphrosinia nabazgrała na wrogu, skosiła żołnierzy Imperium Niebieskiego i zaśpiewała:
  - Chwała Rosji i Białemu Bogu!
  Oto walczące dziewczyny na zwinnym i mocnym czołgu. A ich drużyna zmiażdżyła chińską armię.
  Elżbieta zauważyła dowcipnie i zmiażdżyła przeciwników, vyaknula:
  Prawdziwym królem nie jest ten, który nosi koronę, ale który nie jest kapeluszem z umysłem i partaczem z uchwytem!
  Elena wskazała agresywnie i oświadczyła z wściekłością:
  - Kto ma pustą głowę, nosi koronę, czyli typowy kapelusz, bez króla w głowie!
  Katarzyna również rzuciła się na Chińczyków, rozerwała na strzępy dwa tuziny żołnierzy Imperium Niebieskiego i powiedziała:
  - Po zepsuciu kraju dyktator może trzymać koronę na głowie, ale na pewno straci twarz!
  Euphrosyne, miażdżąc Chińczyków celnymi strzałami i dosłownie kosili ich, grabiąc góry trupów.
  A jednocześnie powiedziała:
  - Lepiej stracić głowę w męstwie niż zostać z nosem w tchórzostwie!
  Tak dziewczyny się wściekały. A przy tym są prawie zupełnie nagie, bose i bardzo opaleni, z blond włosami.
  Elżbieta, strzelając, powiedziała:
  - Jeśli bez króla w twojej głowie, będziesz kapeluszem, który zawsze pozostanie z twoim nosem!
  Katarzyna, prowadząc bardzo celny ogień do wroga i masowo nokautując Chińczyków, chrząknęła:
  - Kto traci poczucie rzeczywistości, zostaje z nosem bez snu!
  Elena zauważyła agresywnie, gryzmoląc po wrogach i naciskając przyciski gołymi palcami u nóg, i gruchając:
  - Kobieca noga, gdy jest boso, obuwiała każdego mężczyznę w migdałki i zostawiała go bez spodni, odsłaniając jego ciało!
  Euphrosinia, bijąc przeciwników i zabijając Chińczyków z wściekłą siłą, agresywnie zauważyła:
  - Straciwszy sumienie w poszukiwaniu gór złota, możesz zostawić wroga z nosem, ale nie pozostanie nawet złamany grosz za twoją duszą!
  Dziewczyny walczyły rozpaczliwie i dzielnie.
  Elżbieta podsumowała, niszcząc chińską haubicę pociskiem:
  - Kiedy masz Boga w sercu i króla w głowie, jesteś człowiekiem z wielkiej litery!
  Wojownicy walczyli na innych frontach.
  Alenka nabazgrała Chińczykowi z karabinu maszynowego. Skosili je jak pszenicę i wyli:
  - Za wielkiego króla,
  Panie dzięki!
  A bosymi palcami dziewczyna rzuci granat o śmiertelnej sile.
  Anyuta, gryzmoląc wroga i dając prezent śmierci gołym, okrągłym obcasem, wydała:
  - Chwała epoce komunizmu! Car Mikołaj będzie z nami!
  A dziewczyna pchnęła chińskiego generała łokciem w podbródek i zaćwierkała:
  - Za wielką Rosję Svaroga!
  Walka Alla zmiażdżyła chińskich żołnierzy, skosiła ich jak sierp i vyaknula:
  - Za Ojczyznę - naszą matkę!
  A jej nagie palce rzucały potężny, zabójczy dar anihilacji.
  Maria miażdży również wrogów z dziką pewnością siebie. I bazgroły z karabinów maszynowych, śpiewając:
  - Nasza ojczyzna jest naszą matką!
  Dziewczyna chce być bohaterką!
  A bosymi palcami dziewczyna rzuci niszczycielski prezent śmierci.
  A potem jak wciska guzik bazooki swoim szkarłatnym sutkiem.
  Olimpiada miażdży Chińczyków w proch. Bazgroły na nich z maszyny. I śpiewa:
  - Jesteśmy na tobie jak na wojnie,
  A na wojnie jak na tobie!
  A bose palce dziewczyny rzuciły wybuchową paczką.
  Rozerwał na popiół masę Chińczyków.
  Olimpias również strzelała z truskawkowym sutkiem i ćwierkała:
  - O pokój, o przyjaźń, o maj!
  Alenka zauważyła ze śmiechem:
  - A potem możesz?
  Anyuta pisząc po chińsku pisnęła:
  Lato, och lato, gwiaździste lato, bądź ze mną!
  Alla rzuciła na wroga, podarła kilku chińskich żołnierzy i zaćwierkała:
  - Za imperium królewskie!
  A jej włosy są jak płonący ogień, który mógłby spalić Rzym. Oto dziewczyna.
  Pięć zmienia swoją pozycję. I bazgroły na wrogu o zwiększonym zasięgu.
  A potem dziewczyny po prostu odcięły przewody elektryczne i prąd poszedł,
  przez wrogów. A Chińczycy błyszczeli.
  A dziewczyny, jak gołe szpilki, przyjmą to i błyszczą. I znowu podejmą chińską, dzielną armię. A Chińczycy są silni i odważni. To dzielni, liczni ludzie.
  Ale Veronika i Victoria uderzyły ich rakietami z samolotu. I rozerwał wielu Chińczyków. Dziewczyny walczą w jednym bikini i boso. A gołymi obcasami uderzają we wroga, naciskając guziki.
  Akulina Orłowa również bije Chińczyków, miażdżąc wrogów bez litości.
  Akulina nacisnęła gołymi palcami przyciski joysticka i uderzyła Chińczyka, podarła je i ćwierkała:
  - Chwała ojcu-królowi!
  Anastasia Vedmakova potwierdziła:
  - Bezwarunkowa chwała królowi!
  Mirabela Magnetic dała dar zniszczenia gołą piętą i ćwierkała:
  - I wypijmy admirała Makarowa!
  A jej szkarłatny sutek był odsłonięty, a dziewczyna wzięła go i nacisnęła guzik. A na Chińczyków leciały rakiety. I rozerwał wielu wojowników niebiańskiego imperium.
  Oto dziewczyny...
  A potem dziewczyny ninja z Japonii zmierzyły się z Chińczykami. No i oczywiście wojownicy w jednym bikini iz bosymi stopami.
  Dziewczyna ninja o niebieskich włosach wzięła miecze i pocięła Chińczyków. I zdjęła głowę. A potem gołymi palcami rzuciła groch zniszczenia. I znowu wojownicy niebiańskiego imperium z odciętymi kończynami polecieli w różnych kierunkach.
  Wojownik śpiewał:
  - Chwała Japonii! Chwała!
  Dziewczyna ninja o żółtych włosach walczy z wrogami. I tnie je bez litości mieczami. A jej nagie, wdzięczne dziewczęce palce rzucają coś całkowicie destrukcyjnego. I dosłownie rozrywają ciało. A wojownik śpiewa:
  - Chwała Japonii, chwała!
  Czołgi pędzą z przodu,
  Dziewczyny, nie znające strachu -
  Pozdrowienia - Rosjanie!
  Dziewczyna ninja z rudymi włosami również ścina Chińczyków. Jest bardzo agresywną wojowniczką. I tnie przeciwników do końca. I znowu, palce tak wyrzeźbionych, uwodzicielskich bosych stóp rzucają bumerangami, które zdmuchują głowy jak włosy brzytwą.
  A wojownik śpiewa:
  - Rosja cara Michała,
  Wszechświat podbił!
  Dziewczyna ninja o białych włosach dzierżyła swoje miecze podczas odcinania głów Chińczykom. A ta dziewczyna w bikini okazała się pisaną pięknością. A jej miecze są niesamowite. A gołe palce nóg również rzucały jadowitymi igłami, uderzając w gardła wojowników Niebiańskiego Imperium.
  Dziewczyna ninja zaśpiewała:
  - Japoński wojownik nie boi się śmierci,
  My nie boimy się śmierci na polu bitwy...
  O świętą Rosję ninja będzie walczył -
  A nawet umieranie - wygra!
  Te dziewczyny są prawie nagie i piękne, a ich nogi uwodzą mężczyzn.
  Ale Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova znowu idą do walki, a raczej biegają. Dzieci znów walczą z dziką furią i szaleństwem.
  Tutaj chłopiec wymachuje mieczami i odcina głowy Chińczykom od ramion.
  Oleg zagruchał, a chłopiec rzucił groch zniszczenia gołymi palcami u nóg. Rozerwał wrogów i zaśpiewał:
  Chwała komunizmowi, który buduje Mikołaj,
  Jest największym i najmądrzejszym królem!
  Dziewczyna, ta była pisarka Margarita Korshunova, odrąbująca głowy Chińczykom, gruchała:
  - Za Rosję i cara Mikołaja!
  A z bosymi palcami młody wojownik weźmie i rzuci bumerang. A ten przeleci i odetnie głowy chińskim żołnierzom. Oto dziewczyna.
  Margarita wzięła go i zaśpiewała:
  Nie ma już pięknej Ojczyzny-Rosji,
  Najlepszy kraj we wszechświecie...
  Gwiazdy nawadniały niebo perłami,
  Prowadź nawet sprytny wygląd szalony!
  Potem nieśmiertelne dzieci wzięły go i zagwizdały na całe gardło. I tak wrony go wzięły, dostały zawałów serca, zemdlały i zaczęły spadać. I uderz Chińczyków w głowy.
  To są dzieci, to tylko potwory i super ....
  I znowu wytnijmy wrogów. A takie walczące i odważne dziewczyny są tutaj, co jest super, więc Natasza poszła do ataku.
  Dziewczyna wzięła go, wystrzeliła z karabinów maszynowych i zaćwierkała:
  - O komunizm cara Mikołaja!
  Zoya potwierdziła to, rzucając nagią piętą wybuchową torbę z materiałami wybuchowymi.
  A wojownik śpiewał:
  - Za wielkiego króla,
  Ojciec-suweren!
  Augustine przecinała wrogów bez żadnej słabości ani litości. A rudowłosa wojowniczka wzięła go i gołymi palcami rzuciła coś bardzo zabójczego i destrukcyjnego. I bardzo śmiertelnie zachowywał się bardzo fajnie.
  Augustine prowadził wiatrak i pisnął:
  - O Rosję i zwycięstwo do końca!
  Svetlana prowadziła bardzo agresywny młyn mieczy swoimi mieczami. Odcięła głowy wrogom, układając je w kopczyk. I gołymi palcami u nóg wzięła i rzuciła śmiertelny dar śmierci.
  I ryknęła:
  - Za carski komunizm!
  I znowu dziewczyny z nagimi, okrągłymi obcasami, jakby wbijano w nie zabójcze groch zniszczenia.
  I znowu zaśpiewaj:
  Nikołaju jesteś królem-mesjaszem,
  Wkrótce będziesz wszechmocny!
  . ROZDZIAŁ 4
  Wojna z Chinami trwała nadal.
  Dziewczyny ściągnęły nowe, mocniejsze bombowce. A Anastasia Vedmakova zaczęła przeprowadzać potężne naloty na Chińczyków.
  Wojowniczka śpiewała, przyciskając guziki gołymi palcami:
  Ludzie będą szczęśliwi
  Szczęście na zawsze...
  Mikołaj mocy -
  Moc jest świetna!
  Akulina Orłowa, gryzmoląc swoich przeciwników i kosząc Chińczyków, agresywnie ćwierkała:
  - Na chwałę idei komunizmu!
  Mirabela Magnetic, wysyłając bomby z góry i zabijając Chińczyków, dodała:
  - W tym życiu będzie chwała!
  W ten sposób dziewczyny z powietrza atakują imperium niebieskie. I zniszcz dzielnych żołnierzy armii chińskiej.
  Alenka też walczy. Dziewczyna rzuca się z karabinu maszynowego. Kosi Chińczyków i piszczy:
  - Chwała czasom komunizmu!
  I z gołymi palcami, gdy wysyła wrogowi dar śmierci.
  Anyuta strzela do Chińczyków i to bardzo celnie. Kosi je i mówi z zapałem:
  - We wszechświecie będzie radość!
  I z gołym, okrągłym obcasem, jakby rzucał groszek śmierci.
  A Alla walczy z dzikim szaleństwem. A jej miecze napędzają młyn i odcinają głowy Chińczykom. Dziewczyna mówi z wściekłością, obnażając zęby:
  - Wniesiemy miłość do naszej Rosji!
  A dziewczyna rzuci gołymi palcami coś agresywnego i destrukcyjnego.
  Bitwa Maria znów walczy. A jej miecze są tak ostre i bardzo zabójcze. I tną mięso jak gorące żelazne masło.
  Dziewczyna o złotych włosach mówi agresywnie, rozcinając Chińczyków na kawałki:
  Matka Rosja jest z nami na zawsze!
  Walki i igrzyska olimpijskie. Jest bardzo duża i muskularna. Jak ja zmierzyłem się z Chińczykami i posiekajmy ich jak pszenicę kosą. To jest dziewczyna, cóż, taka duża i agresywna.
  A także z bosym obcasem, jak poddać się bombie. I rozerwie wielu przeciwników na raz.
  A potem Natasza walczy. Dziewczyna trzyma w rękach miotacz ognia. I zmiażdż wroga.
  Przez Chińczyków przeszedł strumień ognia. I spalą całą setkę naraz. Oto dziewczyna.
  A na przycisku miotacza ognia naciśnie szkarłatny sutek kobiecej piersi.
  I tak to wszystko się wylewa.
  A dziewczyna z bosymi palcami rzuca cytryny z agresywną siłą.
  Wojownik śpiewał:
  - Za Świętą Rosję - Chwała Ojczyźnie!
  Zoya walczy również z dziką mocą pantery. Jej truskawkowe sutki naciskają przyciski i wystrzeliwują elektryczne pociski z maszyny. Wtedy dziewczyna zaćwierkała:
  - Za nasze nowe zwycięstwa!
  A bosymi palcami rzuca czymś całkowicie śmiertelnym. Oto dziewczyna - miodowa blondynka.
  Augustyn, walcząc z wrogami i kosząc ich jak kosą, posyłając kulę za kulą i wbijając ich do trumny, gruchał:
  - Za wielkie osiągnięcia!
  A gołymi palcami u nóg rzuciła morderczy dar kolosalnej mocy.
  A potem dziewczyna naciśnie rubinowym sutkiem na piersi przycisk broni i rozerwie cały batalion wrogów.
  A oto Swietłana w walce, niesamowita dziewczyna. Bardzo agresywnie tnie wrogów.
  A gołymi palcami posyła ostre i cienkie dyski przeciwnikom.
  A szkarłatnymi sutkami klatki piersiowej uderzy wrogów, a oni zostaną doszczętnie zniszczeni. Tyle trupów i zniszczonych Chińczyków.
  Wtedy Swietłana zagruchała:
  - O Rosję i zwycięstwo do końca!
  Oto dziewczyny z najwyższych akrobacji. I urządzili symboliczną eksterminację wrogów. I wszyscy oblewają je ognistymi i elektrycznymi płatkami.
  Alice i Angelica pracują z karabinami snajperskimi. Dziewczyny ledwo mają czas na strzelanie i ponowne zarażanie.
  Jest wielu Chińczyków. I nie da się ich tak łatwo odwrócić. I pchają żółtą, niekończącą się falę.
  Alice wystrzeliła, przebijając się przez generała i zaćwierkała:
  - Ile mamy pracy!
  Angelica również strzeliła celnie i zgodziła się:
  - Dużo, ale spodziewamy się zwycięstwa!
  A rudowłosa diablica gołymi palcami u stóp wypuściła morderczy dar śmierci.
  Alice ponownie wystrzeliła, zestrzeliła chiński samolot. Dziewczyna była zdeterminowana, aby zdecydowanie wygrać.
  Tutaj miała własne problemy i kompleksy.
  Alicja wystrzeliła ponownie, i to całkiem celnie, i gruchała, obnażając zęby:
  - Będziemy dawać przykład!
  A jej oczy błyszczały błyskawicami.
  To jest naprawdę kategoria, w której dziewczyny są po prostu super.
  A potem Alice strzeliła i trzech Chińczyków zostało przebitych jednym pociskiem naraz.
  A blondynka z gołymi palcami u stóp weźmie i rzuci ze śmiertelną siłą granat zniszczenia.
  To są dziewczyny, których kategoria jest prosta - super.
  Tymczasem Aurora strzelała z haubicy. Rozerwała cały pluton Chińczyków i krzyknęła:
  - Nie mam wątpliwości co do mojego konta!
  A piękna dziewczyna wzięła go i nacisnęła guzik szkarłatnym sutkiem. I znowu śmiertelny pocisk dużego kalibru leci na wroga.
  Aurora wzięła go i zaśpiewała:
  mam wroga
  Jest siła i presja...
  Ale jestem w skórze byka -
  Oto rozmowa!
  Jej partnerka Agrypina, obnażając zęby i miażdżąc napierających Chińczyków z uśmiechem, wydała:
  - Hej torreador, trzymaj się,
  zaczynamy bieg...
  Afrodyta, dziewczyna o złotych włosach, również w bikini i boso, świergotała, obnażając zęby:
  - Zadbaj o swoje życie
  Król zwierząt!
  Agrypina, ze szkarłatnym sutkiem pełnej klatki piersiowej, nacisnęła przycisk śmiercionośnej broni i zaćwierkała:
  - Trafiliśmy celnie,
  Trafiliśmy to dobrze -
  A cel jest bliski!
  Afrodyta, ta dziewczyna, piękna pisana, również wciska rubinowy sutek na piersi i rzuca się na wroga, śmiejąc się ogłuszająco i szczerząc zęby:
  - ostatnia siła
  Ostatnia siła
  Zmiażdż wroga!
  Aurora zachichotała i wbiła się we wroga za pomocą sutka truskawkowego. A potem dodała bose palce.
  I rakieta bojowa rzuciła się do lotu.
  Dziewczyna ćwierkała:
  Trybuny się radują
  Trybuny radują się...
  A więc atakują
  Galaktyka Hunów!
  W rzeczywistości wygląda to już absurdalnie, do skrajności.
  A teraz czołg Elżbiety idzie do bitwy. I ma cztery dziewczyny w bikini. A dziewczyny walczą rozpaczliwie.
  Elżbieta strzeliła do Chińczyków gołymi palcami u stóp i zaćwierkała:
  - W imię wielkiej Rosji!
  Katarzyna też, jak trafić żołnierzy Imperium Niebieskiego. Jak kosi je w ogromnych ilościach i grucha, szczerząc zęby:
  - Chwała rosyjskim bogom!
  A dziewczyna ponownie wciska swój nagi, okrągły obcas na wystające guziki. Oto dziewczyny w bikini. Powiedzmy, że to tylko kobiety-supermani. Spróbuj się im oprzeć. Mają fenomenalną, kosmiczną moc.
  Elena uderzy wojowników Niebiańskiego Imperium. Zabierze i zagrozi wrogom. A potem ze szkarłatnym sutkiem naciska przycisk joysticka i ćwierka:
  - Chwała komunizmowi carów rosyjskich!
  A gołą piętą uderzy wroga.
  Euphrosinia jest również fajna w bitwach. I z wielką pasją rzuci się na wroga.
  I znokautuj dużo Chińczyków i gruchaj:
  - Chwała epoce komunizmu Bogowie!
  I tutaj ona też zastosuje rubinowy sutek. I gołymi palcami u nóg naciska guziki. I rozerwij masę chińskich żołnierzy.
  To są dziewczyny - mają agresywne skoki. A czwórka na czołgu weźmie i wystrzeli we wroga pociskami.
  I mają wielką, fenomenalną moc.
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova również pracują z mieczami tak aktywnie i wydajnie, jakby były śmigłami helikoptera.
  Chłopiec rzucił gołymi palcami kawałek antymaterii. Zniszczono cały batalion Chińczyków i gruchano:
  - O wielkość władców!
  Po tym jego miecze przeprowadziły młyn, odcinając głowy Chińczykom.
  Margarita Korszunowa odcięła wrogów. Odcięła im głowy i szczerząc zęby powiedziała:
  - Na chwałę carskiego ZSRR!
  I znowu z nagą, okrągłą, dziecinną piętą, jak ulegnie niszczycielski dar zniszczenia.
  Potem nieśmiertelne dzieci podniosły się i zagwizdały. A ogłuszone gwizdaniem wrony padły, uderzając w czaszki chińskich żołnierzy.
  Margarita napisała na Twitterze:
  idee komunizmu,
  Zatrzymaj pacyfizm!
  To są dzieci-potworki. Są najtwardsi i najbardziej agresywni na świecie. To są dzieci terminatorów.
  Oleg Rybachenko bazgrał na wrogach i siekał mieczami. A potem weźmie go i wystrzeli z miotacza ognia. I tak wielu Chińczyków spłonie na raz. A dzieci-wojownicy są u szczytu.
  Chłopiec wziął go i zaśpiewał:
  - Chwała Rosji, chwała ...
  Zbiorniki na nity zasilające!
  A z wyglądu dwunastolatek wziął go i gołą piętą padł granatem zniszczenia, a masa została rozerwana na kawałki przez chińskich żołnierzy.
  Młody wojownik był pełen siły i energii. I jak wieczne dziecko zniszczyło żołnierzy Imperium Niebieskiego. To po prostu fenomenalna, transcendentna moc.
  Oleg wziął to i zaśpiewał:
  Uderzmy mocniej
  Połączmy się!
  Ożywimy ZSRR
  Pokażmy światu przykład!
  A chłopak pluł jak mgnienie oka i od razu spłonął cały batalion Chińczyków. I ryknął:
  - I żeby nie było problemów!
  Margarita zauważyła dowcipnie, odcinając wrogów jak żyletką i gruchała:
  - Za wielką Rosję,
  Walczysz i nie bój się!
  A gołymi palcami u nóg dziewczyna, jakby rzucała morderczy groszek całkowitej śmierci.
  Natasza ponownie obezwładniła Chińczyków z wściekłością i furią.
  Tak wielu żółtych wojowników położyło się z odciętymi głowami.
  To są dziewczyny - które są bardzo fajne i walczą.
  Natasza najpierw zorganizowała przyjęcie z mieczami - motylem paź. A potem wzięła miotacz ognia i nacisnęła guzik szkarłatnym sutkiem. I jak fontanna z grzbietu wieloryba wybuchnie płomień, zwęglając Chińczyków do kości.
  Dziewczyna o niebieskich włosach zaśpiewała:
  - Za Ojczyznę - naszą matkę!
  Zoya wzięła go, a także mieczami, gdy go bierze i tnie. I wzięła go gołymi palcami u nóg i rzuciła żyletkami. I nasączyłem dużo chińskiego.
  Potem Zoya nacisnęła szkarłatny sutek na przycisku miotacza ognia i jak spaliłaby wroga z kolosalną pewnością.
  Zoya wzięła to i zaśpiewała:
  Chwała czasom królów!
  Młot buntownika!
  I dziewczyno, pobawmy się mięśniami prasy.
  Augustyn jest bardzo piękną kobietą. A jej włosy powiewały w powietrzu jak proletariacki sztandar.
  A dziewczyna gołymi palcami u stóp weźmie i rzuci bumerang zniszczenia.
  A potem wzięła rubinowy sutek z piersi, który był naciągany na przycisk granatnika.
  I gruchała:
  - Bo Ojczyzna jest piękna!
  A bosymi palcami weźmie i znowu rzuci coś niezwykle zabójczego.
  Swietłana wzięła go i również strzeliła, naciskając przycisk z truskawkowym sutkiem, z którego wyleciała mina. Opisała łuk i strzeliła w chińskie wojska.
  A potem dziewczyna gołymi palcami wzięła i rzuciła kulkami nitrogliceryny. I rozerwał wielu przeciwników.
  Potem zagruchała:
  - Za Matkę Bogów Ładę!
  To są dziewczyny i od razu nacisną guziki cyckami, tak że od razu cały chiński pułk z czołgami poszybuje w powietrze.
  Oto dziewczyny...
  A potem piloci Agatha i Adala podjęli Chińczyków. Takie są walczące i agresywne dziewczyny o smukłych, muskularnych ciałach i gołych, pełnych wdzięku nogach. Co więcej, obie piękności to naturalne blondynki i po prostu super dziewczyny.
  A Agatha weźmie go i gołymi palcami u stóp wystrzeli rakietę z samolotu. A on zabierze wroga i roztrzaska go na kawałki śmierci.
  Agata działa agresywnie. A jej szkarłatna zsiada nacisnęła guzik. ORAZ
  Tutaj dziewczyna dzwoniła i śpiewała:
  Wątek jest zerwany
  Grozi nam zła śmierć...
  Ale dziewczyny żyją -
  A przeciwnicy umierają!
  Adala wzięła go i również kopnęła Chińczyków gołymi palcami u nóg. A potem, jak jej rubinowy sutek naciśnie guziki, a rakiety przelecą nad pozycjami wojowników Niebiańskiego Imperium.
  Wojownik ćwierkał, gdy miażdżyła swoich wrogów:
  - Jestem najsilniejszy na świecie!
  To dziewczyny, które bosymi stopami czynią cuda.
  Ale na przykład Juliana została schwytana. Była skręcona w rękach przeciwników.
  I najpierw prowadził boso po trawie. A potem na piasku... A potem celowo rozrzucili ogień i rozrzucili węgle na ziemi. A dziewczyna z gołymi podeszwami nadepnęła na czerwone płonące kamienie.
  Na szczęście podeszwy Yuliany stały się szorstkie i zrogowaciałe od ciągłego chodzenia boso. Więc to jej tak bardzo nie boli. A dziewczyna idzie, dumnie rzucając głową.
  Jej tors jest nagi, dziewczyny mocne mięśnie, a na biodrach tylko cienkie majteczki. I opalona, złocisto-oliwkowa skóra. A jej włosy są długie, gęste, miedzianoczerwone.
  Widząc, że chodzenie boso po węglach nie powoduje krzyków i jęków dziewczyny, Chińczycy postawili ją na stojaku. Załamali ręce i zaczęli się podnosić. Najpierw podnieśli ją do samego sufitu. Następnie lina została zwolniona. Dziewczyna upadła. Na samej podłodze lina była napięta. Piekielny ból przeszył dziewczynę od czubka głowy po nagie pięty.
  Juliana krzyknęła, ale potem przygryzła wargę. I zacisnęła zęby.
  Chińczyk się roześmiał. I znowu zaczęli go podnosić. To była tortura wstrząsowa.
  Juliana milczała. Tylko jej nagie, opalone, muskularne nogi drgały i miotały się w powietrzu.
  Dziewczyna została ponownie podniesiona do samego sufitu. A potem lina została zwolniona. Opalone, prawie czekoladowe ciało dziewczyny runęło. Znowu dziki ból i zduszony krzyk rudowłosej piękności.
  Kaci chichoczą i obnażają zęby. Powiedzmy, że są takie fajne.
  Ale dziewczyna, na znak głównego kata, została ponownie podniesiona. Wyżej i wyżej. A lina jest napięta.
  Ale dziewczyna zamarła na samym suficie. Potem znowu, po raz kolejny, lina została zwolniona. A dziewczyna upadła... I znowu krzyk rozpaczliwej urody.
  Tak, to naprawdę cierpienie. Podobno trzy wstrząsy wydawały się wystarczające. A teraz dziewczynę postawiono na bose, ciężkie dębowe klocki. Muskularne, opalone ciało piękności naciągnęło się, a mięśnie odstawały znacznie ostrzej.
  Następnie, na znak starszego kata, zaczęli wieszać ciężarki na hakach. A ciało Juliany, nagie i silne, zaczęło się bardziej rozciągać. I pojawił się pot, a oliwkowa skóra lśniła, jakby wysmarowana oliwą.
  Dziewczyna z Rosji znowu jęknęła... Ale znowu mocno zacisnęła zęby. I próbowała powstrzymać bolesny jęk i krzyki wydobywające się z jej gardła.
  Starszy kat z Chin powiedział ostro:
  - Dość! Teraz nasmaruj jej pięty i przygotuj kociołek.
  Oprawcy wyjęli dzban oliwy z oliwek. I zaczęli starannie smarować podeszwy Juliany. Widać było, że mężczyzna był zadowolony z nagich, pełnych wdzięku nóg bardzo pięknej dziewczyny. I to rzeczywiście wielka przyjemność.
  Dziewczyna, przez ból zwichniętych więzadeł, skręconych rąk i barków, poczuła niejasne poczucie wstydu z powodu dotknięcia oprawców.
  W każdym razie starała się nie krzyczeć ani nie jęczeć.
  Skończywszy smarowanie, bose, różowe, szorstkie, ale nie tracące wdzięcznego kształtu podeszew katów dziewczyny, zaczęły układać pod piętami cienkie drewno opałowe.
  To tradycyjna tortura ogniowa, z pieczeniem pięt. Właśnie dlatego piraci z Wyspy Skarbów chcieli, aby chłopiec kabinowy Jim Hawkins miał bose, chłopięce obcasy. Najwyraźniej to naprawdę boli.
  Tutaj podłożono ogień i dodano trochę siarki, aby lepiej się palił, i kapał olej napędowy.
  Starszy kat zachichotał... Yuliana, która i tak wzdrygnęła się boleśnie ze strachu. A potem krzyknęła z rozdzierającego bólu. Tak, to jest naprawdę bardzo denerwujące.
  Tutaj oprawca przyniósł pochodnię i rozpalił płomień pod gołymi, wyrzeźbionymi nogami pięknej dziewczyny o rudych, bujnych, kręconych włosach.
  Ogień płonął w pewnej odległości od stóp dziewczyny.
  Początkowo Juliana czuła tylko przyjemne ciepło, przez większość czasu walczyła boso, a jej stopy były bardzo twarde, pokryte zrogowaciałą skórką.
  Ale wciąż żyją. A po chwili nagie podeszwy dziewczyny zaczęły płonąć. Juliana zacisnęła zęby z wielką siłą. A jednak z piersi dziewczyny wydobył się bolesny jęk.
  Główny kat rozkazał:
  - A teraz daj jej bat!
  Oprawca wyciągnął wierzbową różdżkę z wanny z wodą. Najpierw pomachał nimi w powietrzu. Przeleciał z gwizdkiem...
  A potem kat z całej siły uderzył dziewczynę w plecy. Skórka, koloru czekolady lub trochę jaśniejsza, pękła i wylała się krew.
  Starszy kat wykrzyknął:
  - Spokojnie seki! Nie spieprzyj się na śmierć!
  Oprawca bił, rozkładając szeroko nogi. Padały ciosy.
  A dwóch innych katów wrzuciło do ognia pod bosymi stopami dziewczynki cienkie, suche, nasączone alkoholem drewno opałowe. Płomienie lizały nagie, okrągłe, różowe, a jednocześnie zrogowaciałe pięty dziewczyny.
  To był potrójny ból: przeciągnięcie na stojaku, bat i ogień pod bosymi stopami dziewczyny.
  Ale Juliana, zebrawszy całą swoją odwagę, zdołała powstrzymać głośne krzyki przed nieznośnym bólem. I cierpiała jak prawdziwa córka Rosji i prawdziwa bohaterka.
  Kaci pracowali. Jedno pociągnięcie nosem uderzyło dziewczynę w plecy pokryte siniakami i krwawieniem. Następnie przeniósł ciosy w pośladki dziewczyny.
  Dwóch innych obserwowało ogień, aby płomień usmażył naoliwione pięty piękności.
  Starszy oprawca wydawał się nieszczęśliwy. W rzeczywistości ofiara nawet nie jęczy. Jakby jej okrutna tortura nie trwała. A to cios w dumę katów.
  Dowódca oprawcy rozkazał:
  - A teraz nasmaruj jej piersi!
  Katom spodobał się ten pomysł. Na dłonie kapali oliwą z oliwek. Rozsmarowali go na łapach i zaczęli chwytać i szczypać nagą klatkę piersiową dziewczyny.
  Yuliana była zupełnie naga i powiesiła się w ten sposób. A jej szkarłatne sutki były obmacywane.
  A kaci się uśmiechnęli.
  Dziewczyna była bardzo zawstydzona i zniesmaczona dotykiem szorstkich i włochatych katów. I zarumieniła się ze złości i wstydu.
  A kaci obmacywali ją i smarowali jej cycki, i to gęsto. Od szorstkich dotknięć mężczyzn, pierś dziewczyny spuchła i stwardniała. Juliana krzyknęła:
  - Niech cię!
  Kaci w odpowiedzi tylko uśmiechali się i uśmiechali mięsożernie. Ale teraz klatka piersiowa jest już nigdzie nasmarowana i musisz niechętnie wyjmować łapy.
  Następnie oprawcy przynieśli pochodnie do nagiej piersi dziewczyny. Płonęły, a płomienie dotknęły szkarłatnych sutków nagiej piersi dziewczyny.
  Juliana krzyczała z dzikiego, nieopisanego bólu.
  Ale z drugiej strony, straszliwym wysiłkiem woli zacisnęła perłowe zęby. I zamilkła. Chociaż ciężko oddychała.
  Teraz kaci usmażyli jej podeszwy i piersi, rozciągnęli jej ciało na stojaku, skręcając stawy i bili ją batem.
  Ale dziewczyna milczała. Wykazała się wielką odwagą i heroizmem.
  Kaci pracowali. Trzymali go bliżej nagiej klatki piersiowej, a następnie wyjęli pochodnię. Bili batem po plecach i pośladkach, podsycali ogień pod gołymi podeszwami dziewczyny.
  Krótko mówiąc, pracowali sumiennie. Ale bohaterka miała silniejszą wolę i mogła powstrzymać jęki i krzyki.
  Starszy kat cmknął z niezadowoleniem językiem i rozkazał:
  - A teraz posmaruj jej biust olejem!
  Kaci okazali gotowość do męki. I energicznie rzucił się do posmarowania nagiego biustu dziewczyny. Ich chciwe, lepkie palce wpełzły między nogi piękności. I to było bardzo podłe i okrutne.
  Juliana miała mdłości i wyraźnie zniesmaczona. A wszystkie palce dotykały piersi dziewczyny i wspinały się coraz głębiej. I tak to wszystko okazało się podłe.
  Juliana krzyknęła:
  - Nie możesz złamać mojej duszy!
  Kaci posmarowali ją grubo po piersi i nadal macali między jej nogami. Ale starszy kat krzyczał na nich. I zdjął ręce.
  A zamiast tego wzięli i przynieśli zapaloną pochodnię na piersi. Ogień polizał najwrażliwszy diament kobiecości dziewczyny.
  Juliana krzyczała i drżała. I tak bardzo cierpiała. Tak nieznośnie bolesne, że przez zaciśnięte szczęki dziewczyny wydobywały się jęki.
  I drgnęła, co zwiększyło mękę.
  Główny kat rozkazał:
  - Ty też smarujesz jej pośladki.
  Kaci ochoczo rzucili się, by rozmazać piękny, elastyczny tyłek dziewczyny. Robili to z entuzjazmem i pasją. W tym samym czasie wylewali olej na dłonie.
  Juliana była zraniona i zniesmaczona. Ale ogień został nieco odsunięty od jej piersi i dziewczynka poczuła się lepiej. Juliana zacisnęła zęby tak, że krew nawet ściekała z jej dziąseł z napięcia. I milczała.
  Kaci rozsmarowali jej pośladki tak, że nawet błyszczały.
  A potem przynieśli im pochodnię i pierś z gorącym płomieniem. I będzie płonąć i lizać delikatną skórę.
  Boli zwłaszcza przy poparzonych piersiach. Już w kroczu włosy były zwęglone. I to jest takie bolesne i bolesne, a jakże inaczej Juliana cierpi tak piekielną, nie do zniesienia mękę.
  Główny kat rozkazał:
  - A teraz bij ją rozpalonym do czerwoności stalowym biczem!
  Profesjonalista w swojej dziedzinie wyciągnął czerwony pręt z ognia z kominka. I zaczął bić już rozgrzanym do czerwoności żelazem w gołe, opalone, już zranione plecy dziewczyny.
  Yuliana jęknęła i była w takim bólu, że jej umysł był zdezorientowany. I naprawdę chciała się wyłączyć i stracić przytomność. Ale co do zła, rozpoznała siebie w mękach nie do zniesienia i bardzo cierpiała.
  A teraz czuła, że zaraz wybuchnie płaczem i zacznie krzyczeć na całe gardło.
  A żeby trochę stłumić cierpienie, dziewczyna śpiewała;
  Dzień Zwycięstwa, jak daleko był od nas
  Jak żar roztopił się w wygasłym ogniu Były mile, zwęglone, w kurzu - Przybliżyliśmy ten dzień tak blisko, jak tylko mogliśmy. Dzień Zwycięstwa! Dzień Zwycięstwa! Dzień Zwycięstwa! Dni i noce przy piecach martenowskich Nasza Ojczyzna nie zamykała oczu Dni i noce toczyły trudną bitwę - Zbliżyliśmy ten dzień jak się tylko dało
  . biegnij przez rosę!
  Połowa Europy szła, połowa ziemi, - Przywieźliśmy ten dzień tak blisko, jak tylko mogliśmy.
  . ROZDZIAŁ 5
  A w Chinach była wielka wojna....
  Natasza i jej zespół odparli atak niezliczonej armii Niebiańskiego Imperium. Chińczycy dzielnie perła - naród wojowników.
  A dziewczyny gryzmoliły je z karabinów maszynowych. I dosłownie skoszono całe szeregi.
  Natasza strzelając z karabinu maszynowego i rzucając granatem gołą, wyrzeźbioną, opaloną nogą, śpiewała:
  - Za wielki komunizm,
  Nie strzelaj!
  Zoya również wywaliła kolejkę. Potem cięła mieczami, strącając chińskie głowy i pisnęła:
  - Na nową granicę!
  A gołe palce nóg zaczęły się znowu, coś śmiertelnego.
  A potem dziewczyna ze szkarłatnym sutkiem naciśnie przycisk bazooki.
  Augustine jest jak granatnik. A także przyniósł spust z rubinowym sutkiem.
  Dziewczyna wzięła go i gołą piętą rzuciła granatem. I rozerwał wielu Chińczyków.
  A potem zaśpiewała:
  przestrzenie kosmiczne,
  Śmierć pokryta...
  Niwelujemy góry
  Drapieżne ssanie!
  A Augustine oblizała wargi, przypominając sobie, jak energicznie pracowała językiem, dla przyjemności i rozkoszy.
  Swietłana również wzięła ruchanie z wyrzutni rakiet, naciskając przycisk z truskawkowym sutkiem. I było tak wspaniale...
  A dziewczyny gruchały:
  - Za wielki komunizm carski!
  Potem cztery dziewczyny splunęły zgodnie... Tysiąc chińskich żołnierzy zostało powalonych z powodu wstrząsu mózgu.
  Oto dziewczyny - akrobacje.
  Natasza wzięła go i ćwierkała, a za nią wszystkie inne dziewczyny śpiewały chórem;
  Rosja to wspaniały kraj
  komunizm na najwyższym poziomie,
  Ładę dał nam Rod,
  Przecina miecz ostrzem Svaroga!
  
  Jesteśmy dziewczynami z przodu
  Atak komsomołu...
  I nie ma innego wyjścia
  Głos dzwoni!
  
  Pokonamy przeciwników
  Dla matki Rosji...
  Przecież cherubin jest nad nami,
  Biały Bóg przyjdzie mesjaszowi!
  
  Stworzenie w kraju
  Nasz będzie wyższy niż słońce ...
  W końcu ludzie na całej Ziemi,
  Walcz dzielnie o wolność!
  
  Ojczyzno jesteś naszą matką,
  Wielka Rosja,
  Wilk próbował się rozerwać
  Dziewczyny stały się piękniejsze!
  
  Czy możemy to zrobić?
  Cała niespodzianka jest dość zabawna...
  Uderz bosą stopą
  Dziewczyna z mocą Komsomola!
  
  Czarny Bóg nie zniszczy
  W końcu jest także Synem Know Rod ...
  A jego tłuczkiem jest Svarog,
  Liczmy od progu!
  
  Dziewczyny kochają boso
  Dzielnie pędzą przez zaspy...
  Nie możesz złapać łani na siłę
  W plecaku nosimy RPG!
  
  Jeśli dziewczyna kocha
  Uwiodłem przebiegłego faceta...
  Zrobiła to żartobliwie
  Nie wysyłaj go do hodowli!
  
  Bóg Belykh jest wielkim Bogiem,
  Stworzenie we wszechświecie...
  A teraz smok nie żyje
  Pojawi się nowa kreacja!
  
  Rosja to wspaniały kraj
  W nim dziewczyny są zawsze boso ...
  Szatan atakuje
  A warkocze dziewczynek są widoczne!
  
  Cóż, wieczny Bóg Svarog,
  Co robił przed Posortowaniem Ziemi...
  Potrafi zagiąć wszystkich naraz w róg,
  Dla nowych pokoleń!
  
  Przywódco Wielki Jezu,
  Również Synu, uwierz Rodowi...
  Rzućmy oczywiście asem,
  Pogoda będzie świetna!
  
  A potem nadejdzie gra
  Ten, który nie jest fajniejszy...
  Jesteśmy takimi fraera
  Po prostu rozproszył chmury!
  
  Bóg jest naszą Wszechmocną Rodziną,
  Spraw, aby planeta była jaśniejsza...
  Daj nam całe zdrowie w długach,
  Aby było słodsze!
  
  Ze względu na Pana-Chrystusa,
  Przewiniemy wszystkie mile...
  Matka Boża jest czysta
  Abel żyje - Kain jest pokonany!
  
  Nadchodzi fajny dzień
  Pan wszechświata stał się geniuszem ...
  I porośnięty kikutem trawy,
  Na światło pokoleń!
  
  Oto bose dziewczyny
  Znowu szybko biegnij...
  Ich piersi nie są silikonowe
  Widoczny komunizm dał!
  
  Chciałem, żeby dziewczyny wiedziały
  Pokonaj wszystkich mężczyzn stopami ...
  Być rajem od kobiety,
  Nie deptać butów!
  
  Krótko mówiąc, to koniec.
  Wkrótce będą przeciwnikami...
  Piękno ma młodość,
  Żołnierze atakują!
  
  Wtedy walka się skończyła
  A Svarog podniesie swoje miecze ...
  Rod będzie z tobą na zawsze
  Dla matki Rosji!
  W ten sposób dziewczyny tych Chińczyków eksterminują i śpiewają.
  A tu też Stalenida w walce i wymachiwania mieczami. A jej piersi są przymocowane do specjalnych baterii z magii, którą wyrzuca błyskawica. A Chińczycy są pieprzeni.
  Steelenida wziął go i zaśpiewał:
  - Błyskawica, błyskawica, błyskawica,
  Nasza rodzima, bosa rodzina!
  Veronica z granatnika uderzy w tę kobietę - najwyższej klasy.
  A jej język jest taki długi.
  Co więcej, strzelając z granatnika, dziewczyna naciska guzik szkarłatnym sutkiem. To jest fajne i świetne.
  Veronica wzięła go i zaśpiewała:
  - Jestem najfajniejszą dziewczyną na świecie,
  A dwa razy dwa to wcale nie cztery!
  A gołym obcasem dziewczyna weźmie i podda się granatowi. Taka jest wojownicza.
  Victoria miażdży również wrogów. A jej sutki są rubinowe w akcji. I jej bose palce, ponieważ używają czegoś całkowicie destrukcyjnego, co dosłownie niszczy wrogów.
  Victoria wzięła go i zaśpiewała:
  Zabiję cię, zabiję wszystkich,
  Zabiję cię! Zabiję cię!
  A teraz jej naga pięta wzięła i uległa wrogom. Oto piękne dziewczyny.
  Ale z nieba Anastasia Vedmakova zadaje miażdżący cios. Także dziewczyny w jednym bikini iz przyjemnością piszczy.
  W tym samym czasie piękność znów drży i śpiewa:
  Wyżej i wyżej i wyżej
  Szybki lot naszych ptaków...
  I w każdym śmigło oddycha -
  Spokój naszych granic!
  A teraz ta wiedźma powietrza przyjmie szkarłat, jakby przejrzała truskawka nacisnęła guzik sutkiem. I natychmiast tuzin pocisków uderza w Chińczyków.
  Anastasia wzięła to i zaćwierkała:
  - Zniszczymy wszystkich z całej siły!
  Akulina Orłowa wraca do akcji. A ona jest tak wielką pięknością. A jej nogi są nagie, pełne wdzięku, opalone i tak uwodzicielskie, że naciskają na pedały i wylewają bomby na przeciwnika.
  Oto dziewczyny ze złotymi włosami.
  A Anastasia Vedmakova jest rudowłosa i jak płomień.
  A Mirabela Magnetic ma również włosy jak wiosenne mlecze.
  A także, jak weźmie i osadzi, naciskając sutek, który błyszczy jak rubin. Ta dziewczyna sama w sobie jest zniszczeniem.
  I tak wzięła i wypuściła na wroga całą chmurę trujących igieł. Przyciskała guziki bosymi palcami, wypluwając prezenty śmierci.
  Potem o bulgotaniu:
  - jestem najsilniejszy na świecie,
  Miażdżę przeciwników w powietrzu!
  A dziewczyna, jak obnażyć perłowe zęby. To naprawdę akrobacja dziewczyny, a jej włosy mienią się jak kopuły cerkwi.
  A ona na przykład może przekręcić coś bardziej pretensjonalnego.
  A Anastasia Vedmakova wzięła go i gołymi palcami wysłała na wroga całą kostkę trującego szkła. Wybuchnie, a niezliczone ciała Chińczyków zaczną krzyczeć. I rozbij je na małe kawałki.
  Rudowłosy wojownik zaśpiewał:
  - Morderstwo, morderstwo sieka bezbożnie,
  Dzień i noc, to nie ma znaczenia!
  I znowu, przeciwko wrogom z samolotów, taki zabójca i destrukcyjnie weźmie i uderzy.
  A dziewczyny z powietrza pokazują piekielne kłopoty i najwyższe ogniwo zniszczenia.
  Oleg Rybachenko, ten wiecznie młody chłopak, który wygląda jak około dwunastoletni chłopiec, będzie gwizdał i gwizdał.
  Kruki, które dostały zawału serca, mdleją i znajdują się w zablokowaniu. Ich ostre głowy przebijają czaszki Chińczyków. To naprawdę ciężka walka.
  Chłopak robi sztuczkę z mieczami - odpadła jednocześnie atutowa dama i kilkanaście chińskich głów.
  Oleg Rybachenko, przecinając wrogów na pół i rzucając groszkiem zniszczenia gołymi palcami dziecięcych nóg, piszczy:
  - Chwała czasom komunizmu,
  Zniszczmy jarzmo pacyfizmu!
  Margarita Korszunowa, wyciągnąwszy asa maczug swoimi mieczami, odcięła głowy i zaćwierkała:
  - Chwała rosyjskim bogom!
  A bose stopy dziewczyny wzięły i rzuciły we wroga grochem zniszczenia i zniszczenia.
  A Margarita wzięła go i zaśpiewała:
  - Za wielki komunizm,
  Zatrzymajmy większość dzikiej przyrody!
  Oto dziewczyna na kolosalnym poziomie.
  A wojownicy też nalegają.
  Alyonka machała mieczami. I cięcia. A potem chwycił granat wytrwałymi palcami. I jak rzucać na wroga. I wielu Chińczyków się złamie.
  Alenka wzięła to i zaśpiewała:
  Walka jest święta i słuszna
  Boso dziewczyny w ciemności...
  Lekka walka nie o chwałę -
  O życie na ziemi!
  A dziewczyna się śmieje.
  Anyuta z wielką pasją niszczy także przeciwników. A potem odsłoniła się jej klatka piersiowa. I wzięła szkarłatny sutek, naciskając przycisk joysticka.
  A potem rzucaj minami na wroga.
  Tak dziewczyny radzą sobie z wrogami. I są takie bose, takie seksowne i silne.
  Anyuta wzięła go i zaśpiewała:
  - Dzięki Bogu Jezu
  Ludzkość zbawiona jego krwią...
  Nie poddawaj się pokusie ludzi
  Wydał swój rozkaz świętemu ludowi!
  Rudowłosa, walcząca z Allą agresywnie zauważyła:
  Bóg jest tylko iluzją!
  Potem wzięła go i nacisnęła spust rubinowym sutkiem. I jak wybuchły z niego gwałtowne płomienie.
  Alla zauważyła, obnażając zęby i śpiewając:
  - Szczęśliwy bez Boga
  Można zostać...
  Weź mężczyznę
  Bogatszy w łóżku!
  I tak po tym przejściu diabeł w czerwonym garniturze będzie się śmiał.
  Tak, to jest dziewczyna, która może zrobić wszystko. I bardzo kocha mężczyzn. A szczególnie lubi pracować z językiem. Ona tak bardzo to wszystko kocha.
  Maria walczy również z armią chińską. I robi to z wielką wściekłością.
  Dziewczyna o włosach koloru złotego liścia wzięła i wystrzeliła trujące igły z pistoletów maszynowych.
  Odcięła dużo chińskiego i pisnęła:
  - Białe konie, białe konie,
  Nie dopadnie nas! Nie dopadnie nas!
  I tak Maria go wzięła i gołymi palcami u stóp wypuściła morderczy dar zniszczenia.
  A następnie wydano:
  - Diabeł jest tutaj
  Diabeł tam jest...
  Życie i śmierć-
  Czyste oszustwo!
  Olimpias, pisząc o Chińczykach, zauważyła:
  - Czym jest prawda?
  A ona też go wzięła i mocnymi, gołymi nogami rzuciła beczkę z materiałami wybuchowymi.
  Tarzała się i rzucała. A cała bitwa niebiańskiego imperium wzleciała wysoko w niebo.
  Olimpias znów wzięła i rzuciła. Użyła też szkarłatnego sutka, jak duża truskawka.
  A wojownik śpiewał:
  Byłbym na niebie, byłbym na niebie!
  Boso i dużo śniegu!
  Alenka powiedziała ze śmiechem:
  - Diabeł, diabeł, diabeł ratuj,
  Ktoś, ktoś przyniósł wirusa ....
  Daj nam, daj nam miecze w nasze ręce,
  Nawet Chrystus nie pomoże!
  Olimpias podniosła wąż i wysłała z niego strumień spienionej benzyny. Rozbłysnął jak miotacz ognia. A teraz na Chińczyków spadnie strumień ognia. I spalmy je.
  A Olimpias zaśpiewała:
  Jaki twórca
  Niebo lub piekło...
  Zabija wszystkich -
  Twoja trucizna!
  A wojownik wziął go i mrugnął piekielnymi oczami. Nawiązując do epidemii koronawirusa w XXI wieku. A ta piekielna epidemia zabiła wszystkich. Powstało pytanie: dlaczego Bóg tego potrzebuje?
  Ale teraz czasy są inne i dziewczyny po prostu walczą z Chińczykami.
  Marusya wzięła w ręce potężny granat, odepchnęła się gołymi, umięśnionymi nogami i gruchnęła:
  - Za kosmiczne zmiany!
  Matryona podniosła go, obnażając zęby i rzucając czymś o wielkiej i bardzo niszczycielskiej sile:
  - Zmiana - domagają się nasze serca,
  Zmiana - nasze oczy domagają się!
  Alenka, strzelając do Chińczyków i rzucając granatami bosymi stopami, podniosła się z wielkim podnieceniem:
  - W naszym śmiechu i naszych łzach,
  I pulsacje żył!
  Zmiana, czekamy na zmianę!
  Anyuta agresywnie zauważyła, kosząc przeciwników i naciskając przycisk sutkiem truskawkowym:
  - Cały kraj obejmuje pierestrojka,
  W naszym kraju atom się rozszczepia!
  Rudowłosa Alla, miażdżąca wroga gołymi palcami stóp i błyszczącymi jak rubiny sutkami, wsparła impuls:
  Poznaj pulsację serca i żył,
  Łzy naszych dzieci-matek....
  Maria zaatakowała wroga czymś bardzo śmiertelnym i dodała, obnażając zęby:
  Mówimy, że chcemy zmiany
  Zrzuć smocze jarzmo łańcuchów!
  Igrzyska olimpijskie energicznie potwierdziły. W tym samym czasie dziewczyny wzięły go i gołymi podeszwami odepchnęły bombę z lontem, która wzleciała w powietrze i zapiszczała:
  - Koniec jarzma smoka!
  A teraz dziewczyny znów są w ekscytacji i transie bojowym.
  Olimpiada, gryzmoląc wrogów karabinem maszynowym, który produkował prezenty dużego kalibru, zanotowała:
  -Od złego smoka
  Rodzaj uratował Ziemię...
  I cień nieba
  Zostawił ludzi!
  Alenka agresywnie deklarowała, brutalnie miażdżąc wrogów, z agresywnymi manierami:
  - zostanę absolutnym mistrzem świata,
  A ja schylę się aż do Oceanu Spokojnego!
  Oto dziewczyny ze swoimi piekielnymi procesorami.
  A bose stopy piękności rzucają czymś niezwykle agresywnym, prowadzącym do śmierci.
  Zauważyła Anyuta, przyciskając szkarłatny sutek do guzika moździerza, zmiażdżyła Chińczyka i ryknęła:
  - Za wspaniały rozmiar, jaki mają mężczyźni!
  Te dziewczyny są bardzo piękne i rozumieją, co oznaczają silni mężczyźni. Są zabawne i dodają energii.
  Alenka zachowuje się bardzo pięknie i zadaje miażdżące ciosy bosymi stopami.
  I znów lecą z granatami o dużej sile.
  Wojownicy walczą. A z boku przechodzi czołg z miotaczem ognia. Wypuszcza strumień gwałtownego ognia. Płonie i pali wszystkich na śmierć. A rzeki płyną jak płomienie wybuchające z wulkanu.
  Przejechał duży czołg. I zostawił masę zwęglonych ciał.
  Walcząca Alla wzięła go i zagwizdała:
  - Zabawa, zabawa, poznajmy nowy rok!
  Po tym jej naga, pełna wdzięku noga ponownie rzuciła dar śmierci o kolosalnej, niszczącej mocy. I rozerwał wielu Chińczyków.
  Nad dziewczynami przeleciały samoloty Albiny i Alwiny. Te dziewczyny zaczęły uderzać pociskami w żołnierzy Niebiańskiego Imperium.
  Albina nacisnęła guzik szkarłatnym sutkiem. Zbombardowała cały chiński batalion i ćwierkała:
  - Jestem najfajniejszą kobietą na świecie!
  Alvina również strzela we wrogów rakietą, używając rubinowego sutka i piszcząc:
  - Chwała czasom komunizmu!
  I znowu wyśle coś śmiertelnego, używając gołej pięty. Ta dziewczyna jest bardzo piękną blondynką.
  A na lądzie Maria, dziewczyna o włosach koloru złotego liścia, przycisnęła ten sam sutek koloru dojrzałych truskawek i z wielką, niszczycielską mocą rzuca miny na przeciwników.
  Potem dziewczyna wzięła go i zaśpiewała:
  - jestem najfajniejsza na świecie,
  Chodzę boso przez zaspy śnieżne!
  A dziewczyna wzięła i pokazała język. Wojownik stał się jeszcze fajniejszy i potężniejszy.
  Maria wzięła go i znów swoim nagim, okrągłym obcasem wystrzeliła coś destrukcyjnego.
  Natychmiast eksplodowało kilka groszków.
  I rozbił cały batalion żołnierzy Imperium Niebieskiego. To jest naprawdę bardzo fajne.
  Maria wzięła go i zaśpiewała:
  - Przyjdź do mnie nagi chłopczyk Alik,
  Przyprowadź chłopców - też nagich!
  I jak wojowniczka będzie się śmiać i pokaże język, a potem jak będzie pluć.
  Ale olimpiada wzięła i też jak pluć. A światło zabierze i wyleci z jej ust. I spal dużo chińskiego. To jest dziewczyna - powiedzmy, że kobieta jest super.
  A potem jej nagie, mocne nogi wzięły i rzuciły beczkę nitrogliceryny.
  A ten, jak eksploduje... A eksplozja będzie bardzo kolosalnym zniszczeniem. I jakby ktoś rzucił małą bombę atomową.
  Tyle jest dziewczyn, które ryczą jak dzikie i nieugięte ...
  Tutaj w bitwie jest Olga ze swoim miotaczem ognia. A dziewczyna biegnie, migocząc z gołymi, okrągłymi szpilkami.
  I pali Chińczyka, pali się mocno...
  Tutaj też są katami. Torturowali dziewczynę Serafin. Oczywiście na początku została rozebrana i przeszukana całkowicie nago.
  Łapy brudnych mężczyzn wspinały się w intymne miejsca dziewczyny. I czuli jej klatkę piersiową, łaskotali ją w pięty.
  Weszli do jej ust, wspięli się palcami do odbytu. A potem Serafin został wepchnięty w tyłek i pałką.
  Dziewczyna krzyczała z bólu i upokorzenia. I to było tak obrzydliwe.
  I ciągle ją dotykali...
  A potem wzięli i usiedli na specjalnym siodle. A stalowe igły wbiły się w piękno pochwy. A ona zacisnęła zęby i zawyła z bólu.
  Była wyciągnięta. I położyli ciężar z jednej strony, zawieszając go na haku. A z drugiej strony kaci też przykręcali ciężar. To było tak drogie, jeśli chodzi o powodowanie bólu.
  A dziewczyna jęczała i ryczała. I cierpiała nieznośny ból. A potem dziewczyna została ponownie pobita batem.
  A ona siedzi w siodle. Igły nakłuwają jej pierś, do nóg przykręca się ciężarki. I bicz spadł mu na plecy. Dokładniej, nawet dwa baty zostały pobite przez silnych katów z Chin.
  A potem przynieśli pochodnię do prawej nogi i płomień polizał okrągły, różowy obcas dziewczyny. A potem kaci przynieśli pochodnię do lewej nogi. I ogień gołym obcasem, też wylizany, ale z drugiej strony.
  A dziewczyna znów krzyknęła z dziką furią. Bili ją dwoma batami, piekli jej bose stopy i jednocześnie biczowali ją. Ale to nie wystarczyło, aby kaci z Chin zobaczyli.
  I zaczęli smarować klatkę piersiową dziewczyny brudnymi łapami. I obmacywał ją z wielką agresywnością. A dziewczyna jęknęła z bólu i poczuła się jak chrząszcz rozbierany na części.
  Ale potem jej pierś stwardniała od szorstkich dotknięć katów i spuchła. A dziewczyna znacznie się poprawiła. I tu znowu pochodnie są przynoszone do nagiego popiersia piękna. I odpalmy.
  Dziewczyna zawyła w dzikim szale z piekielnego bólu. A dziewczyny są bardzo piękne i bardzo seksowne, kiedy biją i torturują.
  A potem nakłuwają jej pierś, pieczą jej nagie, pełne wdzięku nogi, rozciągają ją ciężarkami, a piersi jeszcze przypalają.
  I dopiero teraz główny kat zaczął zadawać pytania. A dziewczyna milczy. Dokładniej nie, że milczy, ale jej płacz nie składa się na osobne słowa. Ona po prostu wyje.
  Na rozkaz naczelnego kata z pieca wyjęto stalowe pręty z ostrymi gwiazdami.
  Świeciły się szkarłatem od gorąca.
  I zaczęli bić dziewczynę po plecach, bez strachu iz nieludzką furią.
  Tak to bolało jak diabli. Nic dziwnego, że to chińscy kaci...
  Ale nawet to wydawało im się niewystarczające. Na głowę dziewczynki nałożono również wieniec z gałązek kolczastych. Dodano cierpienie.
  Oleg Rybaczenko, kontynuując walkę i rzucając groszkiem śmierci gołymi palcami dziecięcych nóg, ćwierkał:
  - Czekając na zwycięstwo, czekając na zwycięstwo,
  Ci, którzy pragną zerwać kajdany...
  Czekając na zwycięstwo, czekając na zwycięstwo -
  Będziemy w stanie pokonać zło, ciemność!
  Margarita Korshunova, kontynuując cięcie Chińczyków, gruchała, rysując motyla swoimi mieczami:
  - Chwała wielkiemu, świętemu komunizmowi,
  Uczyńmy świat szczęśliwszym miejscem...
  Zniszczymy zły pacyfizm
  W imię wielkiej, świętej Rosji!
  Następnie dziewczyna wzięła i wystrzeliła gołymi palcami kilkanaście trujących igieł, uderzając wroga. I to była świetna zabawa.
  Oleg Rybachenko wziął go i jak gwizdał, wymachując mieczami. A tysiące wron, które napłynęły na pole bitwy, spadły na głowy chińskich żołnierzy.
  Chłopiec Terminator zaśpiewał:
  - W imię rosyjskiego Svaroga,
  Stwórzmy więcej!
  I znowu gołe palce u nóg chłopca odebrałyby go i rzuciły morderczy prezent śmierci. I taka siła z kawałkiem antymaterii, że cały chiński pułk spłonął w płomieniach zagłady. A dzieciak, który też jest Supermanem - zaśpiewał:
  Rosja jest naszą świętą potęgą,
  W nim Wszechmocny Rod zbudował Eden ...
  Potężna wola i bezgraniczna chwała,
  Niedługo nie będziemy mieć problemów!
  
  IWAN SZÓSTY - WIELKI KRÓL
  Król Karol XII uniknął śmierci podczas wojny w Norwegii, a nawet po zawarciu pokoju z Piotrem Wielkim zdołał podbić ten kraj. A Szwecja trochę odsunęła się od porażki. W 1740 roku, podczas regencji Leopoldovny, Karol XII ponownie zaatakował ... I udało mu się, korzystając z faktu, że Biron został obalony, a chaos i chaos w Rosji, zajął zarówno Wybor, jak i Petersburg.
  Jednak armia rosyjska podniosła się po początkowych niepowodzeniach i zdołała odzyskać stolicę Rosji. Szwecja była w stanie zatrzymać tylko Wyborg.
  Ale bieg historii nieco się zmienił. Iwan szósty nie został obalony, ponieważ pucz się nie powiódł. I zachował swój tron. Karol XII zmarł w wieku siedemdziesięciu lat w 1752 roku, rządząc przez pięćdziesiąt pięć lat. A jego panowanie było najbardziej urozmaicone w historii.
  Po przerwie w 1757 r. Rosja była w stanie wojny z Prusami. Tym razem, dzięki temu, że na tronie zasiadł już dorosły Iwan Szósty, wojna zakończyła się całkowitą klęską Prus i aresztowaniem Fryderyka II. I okazało się to dla Rosji ogromnym osiągnięciem. Następnie Rosja zaanektowała Polskę, a dokładniej Rzeczpospolitą, i pokonała Turcję. Były dwie wojny z Imperium Osmańskim. A drugi zakończył się zdobyciem Konstantynopola i całkowitym podbojem Imperium Osmańskiego. Carska Rosja odniosła wiele zwycięstw - dotarła do Indii, a także podbiła Afrykę Północną. Następnie Suworow zdobył całą Europę wraz z rewolucyjną Francją.
  Tylko Wielka Brytania próbowała się oprzeć. Ale genialny Nelson został pokonany przez bardziej błyskotliwego i odnoszącego sukcesy Uszakowa. A po nim nastąpiło lądowanie i zdobycie Londynu.
  Cała Europa została podbita... Wtedy w Afryce była już kampania w XIX wieku. Bardzo udany i przejmując Indie. A potem wojska rosyjskie już zaatakowały, zdobyły Kanadę i dotarły do Stanów Zjednoczonych.
  W 1815 r. w wieku siedemdziesięciu pięciu lat zmarł Iwan Szósty - największy. Jego panowanie było najdłuższe spośród mniej lub bardziej znaczących krajów w historii ludzkości. Siedemdziesiąt pięć lat u władzy. Trzeba przyznać, że kadencja była nominalna, ze względu na regencję. Ale to samo można powiedzieć o Ludwiku XIV.
  A Iwan Szósty, który w prawdziwej historii był upadłym carem, który zakończył życie w więzieniu, alternatywnie stał się największym władcą w historii planety Ziemia.
  Jego syn, Piotr Trzeci, został nowym królem. Monarcha ten kontynuował agresywną politykę swojego ojca. I zakończył przejęcie Chin. Rosja pokonała także Stany Zjednoczone, podbijając to terytorium. I już za Aleksandra Pierwszego podbito również Armię łacińską z Japonią. A Aleksander II zakończył podbój ostatnich krajów świata, w tym Australii.
  W ten sposób ponownie powstało imperium światowe ...
  Wszystko wydaje się być w porządku, ale w imperium panuje autokracja i pańszczyzna. A królowie próbują spowolnić postęp. Co jednak jest niemożliwe. A w 1953 roku pierwsza osoba w tym przypadku, książę Aleksiej, poleciała w kosmos.
  A w 1967 po raz pierwszy polecieli na Księżyc. I należy zauważyć bardzo fajnie.
  Ponieważ lot na Marsa odbył się już w 1988 roku. Co i tak jest lepsze niż w prawdziwej historii...
  Stopniowo królowie zaczęli zwracać większą uwagę na przestrzeń. Były loty na Wenus i dalej...
  Nowy car Jerzy I, również w 2020 roku, po raz pierwszy w historii Rosji zdecydował o przeprowadzeniu wyborów do Dumy Państwowej i uchwaleniu konstytucji.
  Nowy stosunkowo młody monarcha zanotował nawet serię skrzydlatych aforyzmów;
  Myślenie jak w cyrku wymaga chodzenia po linie!
  Miłość to uczucie jak flet, tylko muzyka jest o wiele słodsza!
  Politycy to często lisy, a nigdy lwy, ponieważ polityka nie jest sprawą królewską!
  Chłopiec bez walki jest gorszy od psa!
  Uczciwość to rzadka cecha polityków, zwłaszcza przy liczeniu głosów!
  W pulsowaniu serca i żył pragniemy zmian...ale nie starzenia się!
  Młodość jest bezcenna jak złoto, z czasem tylko szybciej blednie!
  Młodość promuje odkrycia, jak świeży powiew w żagle!
  Młodość, w przeciwieństwie do wina, z biegiem lat traci na wartości, ale nabiera siły!
  Roboty w fantazjach narodziły się z ludzkiego lenistwa, ale ucieleśnione przez nadludzką pracowitość!
  Im więcej dowódców, tym mniej porządku, im mniej porządku, tym więcej strat!
  Dzieciństwo jest jak pieniądze w czasie inflacji, im cenniejsze, tym szybciej się z nimi rozstajesz!
  Dębowi generałowie, produkujcie drewniane trumny!
  Generał jest jak beczka, szczególnie pusta!
  Kiedy generałowie są dębami, kwitnie gęsta ignorancja!
  Umysł i fantazja, jak mąż i żona, tylko miesiąc miodowy jest naprawdę słodki, gdy wspiera teściowa rzeczywistości!
  Ilość zamówień nie zawsze jest proporcjonalna do męstwa, ale zawsze odzwierciedla przychylność przełożonego!
  Olej to rzeczywiście czarne złoto, zatruwa naturę, czernie serce, zaciemnia umysł!
  Olej jest jak czarna krew diabła - zatruwa zarówno ciało, jak i duszę!
  Umysł ratuje życie w sprytnych rękach, a maczuga rzeźnika w łapach idioty!
  Łatwiej jest ulepić bałwana w ujściu wybuchającego wulkanu niż znaleźć odkrycie, które nie zostało użyte do celów wojskowych!
  Otwarcie się na wojnę jest równoznaczne z zamknięciem wielu drzwi do spokojnego życia!
  Jeśli chcesz uniknąć walki - napnij mięśnie, jeśli chcesz uniknąć wojny - zbuduj armię!
  Dyplomację odciąża ciężar wydatków wojskowych, negocjacje to ciężkie pięści!
  Nie obiecuj księżyca z nieba, będziesz musiał wyć jak pies, gdy ludzie przyjdą zażądać!
  Serca domagają się zemsty, ale nic bardziej przebiegłego i złego niż ludzkie serce - niech więc umysł przebaczy!
  Aby mieć plony, konieczne jest sadzenie pasożytów przez cały rok!
  Sadząc raz leniwą, możesz mieć zbiory przez cały rok!
  Czerwona mowa może wybielić reputację czarnych, ale nie ozdobi życia bezbarwnego!
  Cuda nauki, pozbawieni jesteśmy nudy, cuda postępu są bardzo ciekawe!
  Główny cud nauki nie uderza, ale nagradza!
  Nauka nie jest wilkiem, ale opuszcza las, jeśli nie ma naukowej odpowiedzialności pasterza owiec!
  Początek nie powinien być rozbrykany, zwolnisz do randki, ale powolność na początku zamrozi koniec!
  Początek jest jak otwarcie w grze, powinieneś rozwijać się szybciej, ale nie ruszaj się bez myślenia o pionkach!
  Idealny polityk jest jak koń w pracy, ale nie osioł w radach!
  Miłość jest oczywiście cudownym uczuciem tylko wtedy, gdy nie dotyczy alkoholu!
  Wielu kucharzy psuje owsiankę, wlewając do ciasta zsiadłe mleko!
  Polityk to artysta, tylko on nie plami płótna, tylko on sam!
  Królowie mogą zrobić wszystko, ale monarchowie prawie niczego nie chcą dla ludzi!
  Tylko król, który wstawia się za ludem!
  Na świecie są tylko dwie rzeczy poza kontrolą Stwórcy: ludzkie uczucia i ludzka głupota, zwłaszcza gdy czuję się mądrymi ludźmi!
  Nie ma znaczenia, kto jest prezydentem, ważne jest, kto jest królem w twojej głowie!
  Wojna, nie ma miejsca na refleksję, epoka śmierci i szaleństwa!
  Tylko ci, którzy mają umysł poza rozsądkiem, wariują!
  Samochód to nie tylko środek transportu, ale luksus, na który tylko głupcy skąpią!
  Najbardziej marnotrawna ekonomia, skąpiąca prestiżu!
  Czasem przegrywaliśmy, czasem umieraliśmy, ale Rosjanie nigdy nie uklękali!
  Umiejętność zastępuje ilość, ale ilość może tylko fałszywie sfałszować umiejętność!
  - W zdrowym ciele i duchu ambalu - i słabości ciała - dusza wyblakła!
  Krew lśni jak złoto, ale metalowe dusze z niej rdzewieją!
  Nawet złoto rdzewieje, jeśli nie zostanie z niego wyrzucone serce!
  Tortury to nie rozrywka, ale ciężka praca z sektora usług, w której litość dla klienta jest dla Ciebie śmiertelna!
  Dusza bogacza jest patriotyczna, tak samo jak w przypadku złotej monety, do której się ją trzyma i trzyma!
  Złoto jest żółte jak kolor zdrady, miękkie jak wola oportunisty, ciężkie jak sumienie zdrajcy!
  Ból jest jak teściowa, obsesyjny, paskudny, chcę się go pozbyć, ale... bez niego nie ożenisz się ze zwycięstwem!
  Kiedy wróg się nie poddaje, niszczą go, a gdy się nie poddaje, pomysłowość przynosi zwycięstwo!
  Nie ma znaczenia, czy samice wroga umrą, to katastrofa, jeśli nasze samce skręciły sobie mózgi!
  W bitwie jest łatwo, gdy nauka nie jest udręką, ale pożyteczną rozrywką!
  Nawet w słowach Chrystusa Jego słudzy szukają czegoś, co służy bezbożnej arbitralności!
  Duża szafa spadnie z hałasem, a głośna chwała przypadnie temu, który ją powalił!
  Kiedy maska jest zręczna, nie potrzebujemy wymówek!
  Częściej czerwone rzeki płyną z powodu czerwonych przemówień i czarnych czynów!
  - Kto ma zostać dźgnięty, nie powinien drżeć na linie!
  Jak zawsze się okazało, ale nie chcieli!
  Śmierć zasługuje na lepszy udział niż życie, ponieważ jej trwanie pozostawia nieporównywalnie więcej części do wyboru! -
  Gwarancje dają gwarantowane okradzione!
  Moneta wykonana ze złota jest miękka, ale bardziej zabójcza niż kula, trafia prosto w serce i wyrywa mózg!
  Technologia jest bogiem wojny - a jej sabotażysta jest ateistą!
  Bóg stworzył wszechświat w sześć dni, a człowiek płaci przez całą wieczność za minutę słabości stworzonej przez człowieka!
  Weszli na wełnę, ale nie wrócili kolejką linową!
  Biegnij, ale nie uciekaj, strzelaj, ale nie strzelaj, uderzaj, ale nie walcz, a co najważniejsze pij, ale nie upij się!
  Nikt nie potrzebuje uszu martwego osła, ale słuch żywego lisa to prezent dla tych, którzy nie potrzebują osłów, aby osiągnąć swój cel!
  Obudź swój umysł, na zawsze pozostaniesz włóczęgą!
  Wojna to powietrze dla płuc, ale tylko zmieszane z gazem binarnym!
  Jeśli wróg nie chce się poddać i nie wie, jak przegrać, zmusimy go do poddania się i odstawimy go od piersi, aby wygrać!
  Źli ludzie kochają czarną magię, dobrzy źli ludzie biali!
  Zabijanie na wojnie jest trudne w procesie, obrzydliwe w postrzeganiu, ale jakże wspaniałe w końcu! Więc wojna przynosi zdrowie duszy, twardnieje ciału i oczyszcza portfel!
  Czasem wojna bardzo napełnia portfele i to wprost proporcjonalnie do pełni przelanej krwi i pustki zepsutego serca!
  Obowiązek wobec Ojczyzny jest czerwony od zapłaty bezinteresownego oddania!
  Wojna to test dla mądrych, hartujący dla silnych, zabawny dla głupców! -
  Bycie pośmiewiskiem nie jest zabawne, zmuszanie innych do płaczu nie jest nudne!
  Dobry władca jest jak słodki miód, najpierw go liżą, a potem wypluwają!
  A zły władca, jak piołun, zostanie najpierw wypluty, a potem podeptany!
  Tak, złoto jest miękkie, ale nieprzeniknioną tarczę łatwo wykuć!
  Jakość zawsze przeważa ilość - nawet ocean kaszy jęczmiennej nie jest przeszkodą dla siekiery!
  Zło jest pełne siły, gdy dobro jest osłabione przez strach!
  Żart jest dobry dla tego miejsca, łyżka na obiad, ale pomoc jest w tarapatach!
  Możesz mieć szczęście raz lub dwa - bez umiejętności szczęście odchodzi!
  Kim nie jest Lew Tołstoj, ten literacki włóczęga!
  
  JAK NAPOLEON POJECHAŁ DO MOSKWY PRZEZ Kijów
  Napoleon wybrał alternatywny plan wojny z Rosją. Udał się do Kijowa i tam pokonał wojska rosyjskie. I stworzył marionetkę Małą Rosję. Potem była wojna i przystąpienie Białorusi i Litwy do Księstwa Polskiego, które przemianowano na królestwo. Austria otrzymała również część terytorium Ukrainy. Rosja, pokonana, stała się potęgą drugorzędną. W 1815 roku Napoleon rozpoczął kampanię przeciwko Turcji.
  Pokonał Turków i zdobył Konstantynopol. Grecja uzyskała niepodległość, Bośnia i Hercegowina stała się częścią wielkiej Italii, którą na tron wsadziłby syn Napoleona Bonaparte. Rumunia została włączona do Austrii, co uczyniło cesarza spokrewnionym z Napoleonem. Bułgaria i Serbia uzyskały niepodległość, podobnie jak Albania, ale stały się wasalami Francji.
  A Grecja jest wasalem formalnie niepodległych Wielkich Włoch.
  W Turcji w zasadzie pozostała tylko stolica Stambuł na Bałkanach z małym kawałkiem ziemi.
  Na tym jednak wojna się nie skończyła. Napoleon rozpoczął inwazję na Maroko i Algierię. Ale flota brytyjska ingerowała we francuskie. Wojna z Anglią ciągnęła się dalej. Ale pomysłowy Napoleon zdołał zdobyć Gibraltar i pokonać Brytyjczyków z jego przeważającymi siłami na lądzie.
  Następnie Francuzi zablokowali cieśninę i zdołali zająć całą północną Afrykę, w tym zarówno Egipt, jak i Sudan. Podczas walk Francuzi mieli pierwsze na świecie okręty podwodne. Anglia zaczęła ponosić ogromne straty.
  Napoleon ma pod swoją kontrolą całą Europę i część Rosji. A Wielka Brytania nie jest jej rywalem.
  Stopniowo Francuzi pokonali Brytyjczyków. Zbudowali więcej statków o wielokrotnie większej liczbie ludności i zasobach. W końcu, w 1931 roku, Napoleon wylądował w Wielkiej Brytanii, a rozwinąwszy swoje wojska, zajął Londyn.
  Wielka Brytania poddała się... Nałożono na nią ogromny hołd i wszystkie kolonie ponownie stały się francuskimi.
  Napoleon był już za stary i wysłał swoich generałów do bitwy.
  Francja walczyła z USA iw Ameryce Łacińskiej o utrzymanie licznych kolonii.
  Napoleon, przeżywszy siedemdziesiąt lat, co nie jest tak mało jak na wielkiego geniusza, zmarł w 1839 r. według standardów dziewiętnastego wieku. Jego syn Napoleon II, wysoki blondyn, który nie wyglądał jak jego ojciec, odziedziczył tron w wieku dwudziestu ośmiu lat. I oczywiście kontynuował wojnę. Na ogół w koloniach.
  Ponadto Napoleon II miał kilka ciekawych pomysłów. W szczególności przeprowadził referendum i zjednoczył Francję, Włochy i Austrię w jedno państwo.
  I to też nie jest złe... A w Prusach na tron osadzają swojego krewnego.
  A Rzeczpospolitą rządził nieślubny syn Napoleona i polska panna z Walencji.
  Wojska Napoleona II ostatecznie wykończyły Stany Zjednoczone i całkowicie zdobyły zarówno Amerykę Północną, jak i Południową. Następnie najechano Afrykę. Rozszerzył się na Indie i Chiny.
  W 1860 wybuchła wojna z Rosją. Tym razem zajęto Moskwę i Petersburg. Odbyło się referendum i Rosja aż po Ocean Spokojny weszła do Rzeczypospolitej. A potem Rzeczpospolita połączyła się z Francją. Potem była już wojna w Chinach i lądowanie w Australii... Napoleon II rządził do 1883 roku, aż zmarł w wieku siedemdziesięciu dwóch lat, podbijając prawie cały świat.
  Na tron wstąpił jego wnuk Napoleon III. Pod rządami tego monarchy ostatnie wojny ostatecznie zakończyły się zdobyciem Japonii, Filipin, innych wysp i ziem w Azji, a także Nowej Zelandii.
  Proces tworzenia imperium światowego został zakończony... Napoleon III stał się kontynuatorem historii wojen.
  A teraz ludzkość miała jedną drogę w kosmos.
  W 1917 roku pierwszy człowiek poleciał w kosmos. A w 1922 odbył się lot na Księżyc. A w 1930 na Marsa.
  Ludzkość podbiła kosmos... Pod koniec XX wieku osady ludzkie znajdowały się już na wszystkich planetach Układu Słonecznego.
  A w 2020 roku rozpoczęła się pierwsza międzygwiezdna wyprawa. Natychmiast siedem statków kosmicznych skierowało się do gwiazdy Syriusza, która obróciła kilka planet. A jeden z nich nadawał się do zamieszkania.
  Rozpoczęła się nowa era ekspansji międzygwiezdnej.
  A wyrażenie - jechać do Moskwy przez Kijów, nabrało nowego znaczenia.
  
  NAPRAWIONE BŁĘDY TRZECH OSI
  Hitler banalnie nie zamienił 4. Armii Pancernej w Kaukaz. W rezultacie naziści mogli natychmiast zająć Stalingrad. Nieco wcześniej Japonia wygrała bitwę o Midway i zdobyła Archipelag Hawajski, całkowicie dominując nad Oceanem Spokojnym.
  Rommel też nie zatrzymał się, po upadku Tolbuka i nie pozwalając Brytyjczykom na osiedlenie się w obronie, całkowicie pokonał ich w Egipcie. Ponadto wojskom Rommla udało się zdobyć zarówno Irak, jak i Kuwejt przy wsparciu miejscowej ludności.
  Stalin próbował odbić Irak, ale Turcja również przystąpiła do wojny po stronie III Rzeszy. W rezultacie ZSRR padł pod podwójnym ciosem. Który następnie stał się potrójny na Dalekim Wschodzie i otworzył drugi front i Japonię.
  Korzystając z tej chwili, Niemcy udali się nad Morze Kaspijskie i odcięli lądem Kaukaz.
  W rezultacie zmienił się przebieg wojny. ZSRR został zmuszony do użycia części swoich sił, aby powstrzymać Daleki Wschód od Japończyków. A Niemcy posuwali się bez problemów. Turcy zajęli Erewan, Batumi i inne miasta w ruchu i przełamali się przez obronę na wskroś.
  Nacierali zarówno Niemcy, jak i Japończycy. Samurajom udało się zaskoczyć flotę radziecką we Władywostoku i zatopić ją bez ceremonii. I zdobyli większość Mongolii.
  Do nowego roku naziści zdobyli cały Kaukaz, w tym Baku.
  Było to głośne zwycięstwo i miażdżący cios dla ZSRR. Stalin spanikował, ale nic nie mógł zrobić.
  Zima była spokojna. Dopiero podjęto próbę odblokowania Leningradu, ale nie powiodła się. Niemcy zgromadzili dodatkowe siły i byli w stanie odeprzeć atak.
  W marcu próbowali zaatakować w centrum, ale atak został ponownie odparty...
  Pod koniec maja Niemcy uzupełnili swoje wojska w wyniku całkowitej mobilizacji, wciągając potężniejsze i nowoczesne czołgi: Panther, Tiger, Lion i Ferdinand. I rozpoczęli ofensywę w zbieżnych kierunkach od strony Rżewa i północnej części frontu, próbując utworzyć kocioł.
  W tym samym czasie naziści wkroczyli również do Saratowa. Atakowali ze Stalingradu.
  W bitwie pojawił się "Lew" - bardzo potężny czołg ważący dziewięćdziesiąt ton. Ta maszyna miała przedni pancerz kadłuba o wysokości stu pięćdziesięciu centymetrów i boki osiemdziesięciu dwóch milimetrów pod wzniesieniami jak "Pantera". Ten był zewnętrznie podobny do Pantery, tylko większy z armatą 105 mm o długim kalibrze 70 EL.
  Czoło kadłuba było bardzo mocno chronione - 240 mm pod skarpami.
  Czołg "Lew" miał mocniejszy silnik o mocy tysiąca koni mechanicznych i prędkość około trzydziestu pięciu kilometrów na godzinę.
  Generalnie auto nie jest do końca udane, ale jest bardzo dobrze chronione w czole.
  Przede wszystkim w praktyce Tygrys jest dobry. Pantera, choć szybsza, jest raczej słaba z bocznym pancerzem zaledwie 40 milimetrów, a nawet czterdzieści pięć może ją wytrzymać.
  Ogólnie Niemcy są bardzo silni. Udało im się uniknąć ciężkich strat w czterdziestym drugim roku, a ich armia jest duża, a liczba dywizji wraz z obcymi w samym Wehrmachcie przekroczyła trzysta pięćdziesiąt. Plus oddziały satelitów.
  Hiszpania i Portugalia otwarcie przystąpiły do wojny po stronie III Rzeszy.
  A wojska niemieckie zajęły Gibraltar i zaczęły posuwać się przez Afrykę.
  Włochy dokonały dodatkowych mobilizacji i wysłały więcej żołnierzy. Turcja również się zmobilizowała, podobnie jak Arabowie. Japonia napierała ze wschodu.
  Trzecia Rzesza była również liczniejsza pod względem piechoty i nie gorsza technicznie. Niemcy też mieli w powietrzu wiele samolotów. Pojawił się ME-309, niezrównany pod względem uzbrojenia, oraz Focke-Wulf z sześcioma wiatrówkami.
  Dominowały asy niemieckie.
  Zwłaszcza Marsylii. Za trzysta zestrzelonych samolotów ponownie otrzyma Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A za pięćset otrzymał pierwszą nagrodę tego poziomu, Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża oraz złote liście dębu, miecze i diamenty.
  Marcel wylądował na froncie wschodnim i walczył tam jak Szatan.
  Stalin nałożył na jego głowę nagrodę w wysokości stu tysięcy złotych rubli. I była wojna.
  Niemcy oczywiście zdołali przebić się przez sowiecką obronę i zajęli Saratów oraz podłączyli kocioł na północ od Rżewa.
  W bitwach szczególnie wyróżniła się załoga czołgu Gerdy.
  Bosa blondynka wystrzeliła z armaty Pantery szkarłatnym sutkiem i gruchnęła:
  Zabierzemy Moskwę!
  Charlotte również rzuciła się malinowym sutkiem, przebiła samochód wojsk radzieckich i ćwierkała:
  Wszyscy wygramy!
  Christina dała wrogowi wyładowanie, wciskając rubinowy sutek na guzik i gruchając:
  - Za świętą Rosję!
  Magda weźmie go i uderzy w sowiecki czołg, oderwie mu wieżę i zaćwierka:
  - O potężną moc!
  Tak walczyły dziewczyny i bardzo agresywnie.
  Oto kilka fajnych kobiet...
  Pod koniec lipca rozpoczęła się niemiecka ofensywa na Moskwę. W tym samym czasie na południu hitlerowcy zaatakowali Kujbyszewa.
  Toczyły się zacięte bitwy.
  Siły są oczywiście nierówne, ale Kujbyszew jest dobrze ufortyfikowany. Muszę powiedzieć, że Moskwa jest też silnie ufortyfikowana, podobnie jak podejście do niej. W każdym razie są tam potężne ufortyfikowane strefy, jeże, okopy i całe potężne ufortyfikowane obszary.
  Do ataku rzucili się Niemcy - sto pięćdziesiąt dywizji. Wiele z nich jest obcych i ma niewielką śmiertelną siłę.
  W bitwach brały udział zarówno pierwsze "Tygrysy" -2, jak i czołg "Maus". Bitwy pokazały, że pierwszy czołg wciąż nie był zły, ale Maus był zbyt ciężki i niełatwy w transporcie.
  Jednak znokautowanie takiego czołgu wcale nie jest łatwe. A Niemcy wkroczyli w obronę Armii Czerwonej.
  Dla nazistów było to dość trudne. Ale są silni zarówno pod względem liczby, jak i techniki.
  Wykorzystano również pierwsze bombowce Yu-288. Taka maszyna jest bardzo mocna i szybka, przewożąc do sześciu ton bomb.
  Niemcy byli silni... Marsylia za siedemset pięćdziesiąt zestrzelonych samolotów otrzymała wyjątkową nagrodę: Krzyż Kawalerski Krzyża Żelaznego z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. I stał się prawdziwą super legendą.
  Niemcy pewnie zdominowali niebo, a Japonia posuwała się ze wschodu.
  Samuraj cały perłowy i perłowy. A ich samolot został zbombardowany. Stany Zjednoczone i Wielka Brytania były pasywne. I działali ostrożnie.
  Japonia użyła w bitwach znacznych sił. I pchał...
  W sierpniu Niemcy zajęli miasto Kalinin i zbliżyli się do Możajska, najbardziej ufortyfikowanej linii obrony.
  W tym samym czasie toczyły się bitwy o Tułę. Aż do Moskwy pozostało całe sto kilometrów.
  Veronica, Oksana i Natasza wraz z innymi dziewczynami opuściły okrążenie. Batalion dziewcząt otrzymał rozkaz wycofania się na tyły, ponieważ wojownicy praktycznie nie mieli broni przeciwpancernej. Stalenida Pawłowna miała doświadczenie wojenne, służąc jako ochotniczka w Hiszpanii. Pomijając doświadczenia reszty wojny. I zrozumiała, że czerwone oddziały nie mogły się oprzeć czołgom z serii wielkich kotów. Dziewczyny znokautowały jednak kilka transporterów, ale same poniosły straty.
  Teraz batalion rozproszył się i wycofał.
  Weronika, Oksana i Natasza po zrzuceniu butów wychodziły boso iw jasnych bluzkach. Wojska radzieckie nie są gotowe do odpierania kolumn czołgów ciężkich. I po prostu nie ma co przebić się przez czołg E-50. Jedyną szansą jest uszkodzenie gąsienic. Ale w tej maszynie rolki znajdują się na osobnych wózkach i bardzo trudno je wyłączyć.
  Dziewczyny poruszały się na wschód przez las i w małych grupach. Wyglądali bardzo wzruszająco. Podwinęli spodnie i tylko w lekkich koszulach. Długie, blond, lekko kręcone włosy spływały w dół. Trawa przyjemnie łaskocze bose stopy, a czasem natrafiają na wyboje. Wszystko wygląda niezwykle erotycznie. Piersi prześwitują przez cienkie koszule.
  Weronika, grabiąc trawę bosą stopą, mówi z irytacją:
  - Cholera - wojna dopiero się rozpoczęła, a ty już musisz się wycofać!
  Oksana, której blond włosy były lekko czerwonawe, szczerząc zęby, odpowiada:
  - I nie miałem specjalnych złudzeń! Hitler podbił prawie cały świat... Spróbuj z taką hordą, jaką poradzisz!
  Natasza potrząsnęła śnieżnobiałymi włosami i powiedziała:
  - Każdy chce zadowolić... Ciężko sobie z nimi poradzić! Bycie wiernym nie jest łatwe!
  Weronika skinęła głową. Jej włosy są takie złote i piękne. Ona jest świetna.
  Ale Victoria ich dogoniła. Rudowłosa dziewczyna. Włosy są jak ogień. I tak przejmujący. Wiał wiatr i wydaje się, że to powiewa proletariacki sztandar, taki płonący włos.
  Victoria zdjęła koszulę i odsłoniła tors. Jej piersi były pełne, sutki szkarłatne jak maki. Piękny wojownik. A jej silne, wytrenowane ciało jest odsłonięte.
  Natasza zachichotała i również obnażyła swój tors, zauważając:
  - A nasze ciała są piękne... Jesteśmy tylko Amazonkami!
  Weronika pokręciła głową.
  - Czy to nie zbyt radykalne - wyeksponować klatkę piersiową! Musisz przestrzegać zasad przyzwoitości!
  Victoria pokręciła głową i potrząsnęła rudymi lokami.
  - W społeczeństwie komunistycznym - zasady moralności pojęcie jest względne. - Dziewczyna potrząsnęła nagimi piersiami, jej szkarłatne sutki błyszczały bardzo uwodzicielsko. - Bycie nagim nie jest grzechem. Dokładniej, pojęcie grzechu jest kapłańskie, ale naszym credo jest wolność od moralności burżuazyjnej!
  Natasha potwierdziła, potrząsając swoim bujnym i elastycznym biustem:
  - Bliżej natury! Bliżej natury! I naturalna nagość!
  Oksana również się uśmiechnęła i odsłoniła swój tors. Właściwie w upalne lato, jak przyjemnie jest mieć obnażone piersi. A wiatr je wieje. Piękna dziewczyna i nadchodzi nagość. Wszystkie dziewczyny są wysportowane, z figurami, nagie ciała wojowników wyglądają bardzo harmonijnie.
  Piękne dziewczyny spacerują ścieżką. Są takie urocze i bardzo atrakcyjne.
  Veronica zaćwierkała, kręcąc głową.
  Ale to wcale nie jest przyjemne estetycznie!
  Victoria potrząsnęła przecząco głową.
  - Nie! Mamy świetne ciała! A my wyglądamy nago po prostu świetnie!
  Natasza skinęła głową i podskakując, powiedziała:
  - Dobrze było być nagim... Oto Ilyich przyszedł z bronią!
  Oksana pogłaskała się po klatce piersiowej i pisnęła:
  - Właściwie mój biust jest super!
  Victoria śpiewała entuzjastycznie:
  - Och, dziewczyny, a my jesteśmy bandytami! Portfele, portfele i portfele! Widzieliśmy dolary - góry złota!
  Natasza, potrząsając nagimi piersiami, śpiewała z uśmiechem:
  - Kiedyś byli nadzy, boso, źli!
  I cała czwórka wybuchnęła śmiechem. Dziewczyny lały bosymi stopami, unosiły bose pięty. Piękni wojownicy. Za nimi znajdują się plecaki i karabiny szturmowe PPSh. Śliczni wojownicy, bardzo cudowni.
  Weronika powiedziała cicho:
  - Przed Bogiem wszyscy jesteśmy równi... I będziemy musieli odpowiedzieć za rozpustę!
  Natasza zachichotała i odpowiedziała z całą determinacją:
  - Nie ma Boga! To jest bajka!
  Victoria, potrząsając nagimi, opalonymi piersiami, entuzjastycznie wykrzyknęła:
  - Bóg został wymyślony przez możnych tego świata, aby trzymać ludzi w poddawaniu!
  Veronica potrząsnęła przecząco złotą głową.
  Kto wtedy stworzył wszechświat?
  Victoria zachichotała i odpowiedziała:
  - Same wszechświaty rosną jak liście na drzewie. Wyrastają z niczego. Kiedy w dalekiej nieskończoności drzewo we wszechświecie zaczęło rosnąć od zera i od tego czasu pojawiło się wiele wszechświatów.
  Natasza zachichotała i wystawiła język, zauważając:
  - Jest gorąco! Czy możemy zdjąć spodnie?
  Victoria poparła ten pomysł:
  - To świetny pomysł!
  A wszystkie trzy dziewczyny jednogłośnie pozbyły się spodni, pozostając w majtkach. I jakie mają silne i muskularne ciała. Po prostu wspaniałe i akrobacyjne.
  Oksana śpiewała z zachwytem:
  - Karaluch ma czułki, dziewczyna ma nagie majtki!
  Została tylko Veronica z podwiniętymi spodniami i koszulą. Odpowiedziała z wyrzutem:
  - Nie jest dobrze być tak nagim! A jeśli nas zobaczą!
  Natasza zachichotała i odpowiedziała:
  - I niech nawet zobaczą! Uwielbiam podniecać mężczyzn!
  Victoria zachichotała, potrząsnęła niemal gołymi udami, odpowiedziała:
  - Mężczyźni to bzdury - po prostu szumowiny!
  I uderzając gołą stopą świeżego grzyba, dodała:
  - Jak miło jest wziąć ogiera i na nim jeździć!
  Oksana zauważyła z uśmiechem:
  - Jak cię pieszczą, to miło... Zwłaszcza jeśli mężczyźni są młodzi, przystojni...
  Natasza przypomniała dziewczynom:
  - Pamiętaj, złapaliśmy chłopca. Cudowny dzieciak i na pewno ma wielką doskonałość poza swoimi latami!
  Victoria oblizała usta i powiedziała z pożądaniem w głosie:
  - Fajnie byłoby to sprawdzić!
  Weronika szczeknęła z oburzeniem:
  - Jakie paskudne rzeczy mówisz! Nie można tak wyśmiewać ludzkich uczuć! Zwłaszcza jeśli chodzi o niemiecki, ale chłopak!
  Oksana zachichotała i odpowiedziała:
  - Przepraszam, ale moje serce jest takie paskudne...
  Natasza chętnie potwierdziła:
  - Niemcy posuwają się naprzód, a ja chcę marzyć o czymś dobrym! Na przykład o chłopcach!
  Victoria zasugerowała ze śmiechem:
  - A jeśli naprawdę złapiesz mężczyzn? Było tak wspaniale!
  Veronica odpowiedziała szorstko:
  - Kobiety ozdabia się skromnością, a nie aroganckim szykanowaniem!
  Victoria negatywnie pokręciła ognistą głową. Uderzyła się w bose stopy i szczekała:
  - Nie! Po prostu nie ma większej przyjemności, wybierając samą mężczyznę i wciągając ją do łóżka. Rudowłosa diablica potrząsnęła miedzianorudymi lokami i kontynuowała. - Chodzi o to, żeby położyć się w krzakach dla przyjemności, a nie schodzić do ołtarza.
  Veronica powiedziała surowo:
  - Seks bez powodu to oznaka głupca! - I dodał. - To jest sprzeczne z normami moralności komunistycznej!
  Wiktoria nie zgodziła się:
  - powiedział sam Lenin - żony powinny być wspólne!
  Natasza zachichotała i zauważyła:
  - Cóż, nie mogę powiedzieć, żebym tak rzuciła się na mężczyzn, ale fajnie jest grać aktywną rolę! Jeśli sam lubisz wybierać, do kogo trafić! Ale z naszej strony do tego nie dochodzi.
  Victoria skinęła głową na zgodę.
  - Tak, mamy tylko dziewczyny... Ale możesz przejść przez płot! - ćwierkała dziewczyna z wielką przyjemnością. "Chłopaki, muziki... Nasi muzicy gorliwie pełzają po brzuchu!"
  Veronica potrząsnęła przecząco głową.
  - Nie, Lenin nigdy tego nie powiedział!
  Natasza wykrzyknęła w proteście:
  - Nie, dokładnie to powiedział Władimir Iljicz! W komunizmie wszystko będzie wspólne, łącznie z żonami!
  Victoria zachichotała i mruknęła:
  - Kobiety są dobre... Mężczyźni są jeszcze lepsi! Ech, zostać schwytanym, zostać tam zgwałconym przez całą firmę.
  Dziewczyny roześmiały się zgodnie. A Victoria z uśmiechem dodała:
  - A potem bili go kolbami karabinów! A obcasy byłyby podpalane miękkim płomieniem i posypane korbitem!
  Natasza kopnęła guza bosą stopą i gruchnęła:
  - Obcasy są zadowolone, gdy są bite bambusem! Tu w Chinach dziewczęta i chłopców bito kijami w nagie podeszwy. I to im się podobało!
  Victoria śpiewała z zapałem:
  - Co za tortura w Hollywood! Tylko katy, nie ludzie!
  Weronika mądrze zauważyła:
  - Tutaj pójdziesz do piekła... Będziesz torturowany, a twoje pięty spalą się nie tylko bambusem, ale i rozżarzonym żelazem!
  Natasza zaśpiewała, zaciskając mocno pięści:
  - Czarny kruk przy następnej bramie!
  Victoria, potrząsając nagimi cyckami, ze szkarłatnymi sutkami, kontynuowała:
  - Kołyska, kajdanki, podarte usta!
  Oksana, której piersi też są nagie, potrząsając biodrami, odpowiedziała:
  - Ile razy po walce moja głowa!
  Weronika wsparła impuls, tupiąc bosymi stopami:
  - Z zatłoczonego bloku do rąbania poleciałem gdzie....
  Natasza ryknęła wściekle, potrząsając nagimi piersiami:
  - Gdzie jest Ojczyzna! Niech krzyczą brzydko!
  Victoria lała się i pisnęła, wykręcając biodra, ledwo zakryte przezroczystymi majtkami:
  - I lubimy ją, nawet jeśli nie jest piękna!
  Oksana syknęła, szarpiąc gołymi, opalonymi kolanami:
  - Zaufane dranie!
  Veronica powiedziała z westchnieniem:
  - Jesteśmy sowieckimi strażnikami granicznymi. A my rozmawiamy jak płotkowe dziwki. Czy to możliwe by...
  Victoria zaśpiewała w odpowiedzi:
  - Dziękuję przywódcy Stalina! Za głupie, puste oczy! Za to, że jesteśmy jak wesz, nie możesz żyć!
  Natasza zagroziła czerwonemu diabłu pięścią:
  - Nu, nie jesteś chartem! Będziesz w specjalnej sekcji!
  Wiktoria pewnie powiedziała:
  - Wkrótce Niemcy przyjadą do Moskwy... A już Stalin zostanie zabrany do klatki!
  Oksana zachichotała i sprzeciwiła się:
  Czy uważasz, że wynik wojny jest przesądzony?
  Victoria odpowiedziała całkiem poważnie:
  - Jak inaczej? Hitler ma prawie połowę świata pod okupacją, plus Japonię i jej kolonie. - dziewczyna ze złością tupnęła wdzięczną, bosą stopą. - A my nie mamy nawet przyzwoitych czołgów! Seria KV to parodia samochodów. T-34 jest wyraźnie za mały. Ale nie powstał normalny czołg! A pociski przeciwpancerne będą gorsze od niemieckich!
  Natasza westchnęła ciężko i bulgotała:
  - Musimy się z tym zgodzić! Niestety, nasze czołgi wciąż są tak niedoskonałe. A co z KV? Tak, pękają...
  Dziewczyny zamilkły, a ich żartobliwość opadła.
  Rzeczywiście, już pierwsze godziny wojny pokazały, że T-34-76 nie ma w pełni niezawodnej skrzyni biegów, a tym bardziej serii KV. A co jest wstrętne, im cięższy czołg, tym słabiej jest przystosowany do ruchu. A pancerz przedni o grubości 200 mm nie wystarczy, by utrzymać pociski nawet 88 mm działa Panther-2, a nie Tygrysa-3.
  Jak się nieoczekiwanie okazało, niemieckie samochody są o rząd wielkości silniejsze pod względem przedniego pancerza i zdolności do przyjęcia trafienia. A radziecka technologia wyraźnie zawodzi.
  Tak, była maszyna "Pantera" -2, która nie ma sobie równych i zniszczmy wszystkich. Takiego czołgu nie da się zatrzymać.
  Pod koniec września Niemcy zaczęli otaczać Moskwę. Wyremontowali go.
  Jesień była sucha i ciepła, a na początku października naziści zaczęli już zaciskać kleszcze, grożąc zamknięciem okrążenia przez zdobycie Moskwy.
  Pilot Marseille otrzymał nagrodę specjalną za tysiąc zestrzelonych samolotów - Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Krzyża Żelaznego ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  I jest fajnie.
  A inne maszyny walczyły teraz.
  Załoga czołgu Gerdy wyróżniła się w bitwach. Dziewczyny walczyły na "Panterze" -2. Maszyna ta miała wąską wieżę, niższą sylwetkę i ochronę przednią porównywalną do "Tygrysa" -2 przy osiemnaście ton mniejszej masie z równym silnikiem o mocy 900 koni mechanicznych. A to oznacza lepsze osiągi podczas jazdy. Ameryka używała wysokiego Shermana. Ten czołg mógł przebić się tylko po stronie niemieckiej i został trafiony z odległości trzech i pół kilometra.
  "Pantera" -2 stopniowo zastępuje zwykłą "Panterę". Ale jak na razie ostatni samochód jest całkiem niezły. Jego pancerz czołowy jest w stanie utrzymać pocisk wcześniejszych modeli Shermana, podczas gdy nowsze typy mogą przebić tylko z bliska. A samo 75-milimetrowe działo Pantery zabiera radziecki samochód z dwóch kilometrów i jest szybsze niż 88-milimetrowe, co w praktyce jest znacznie lepsze. To prawda, że Panther-2 na czole jest generalnie nieprzenikniony nawet dla dział samobieżnych w USA z 90-milimetrowymi działami, co oczywiście jest praktyczne.
  Gerda celuje w cel gołymi palcami i strzałami. Potem krzyczy:
  - O wielkość planety na całym świecie!
  Charlotte również strzela, celnie trafiając żołnierzy radzieckich i rycząc na całe gardło:
  - Chwała naszemu sukcesowi!
  Christina, strzelając do wroga gołymi palcami i powalając go celnymi pociskami, obnażając zęby, mówi:
  Chwała III Rzeszy!
  Magda też strzela bosymi palcami i mówi z zachwytem, mrugając do swoich przyjaciół:
  - Za aryjskie pomysły i ich zwycięstwo!
  Wojowniczki pracują nad czołgiem, a "trzydzieści cztery" nie ciągną przeciwko nim. A czołgi IS-1 są jeszcze gorsze. Ciężki KV-16 próbuje nacierać na jednostki niemieckie. Ale dziewczyny również przebijają go swoim pistoletem dalekiego zasięgu. A z radzieckiego czołgu pozostały tylko fragmenty, gdy zestaw bojowy wybucha.
  Na prostej "Panther" walczy załoga Jane Armstrong. Ta odważna dziewczyna z Wielkiej Brytanii pewnie zdobywa rachunki.
  Gringeta strzelając do Rosjan gołymi palcami u nóg piszczy:
  - Chwała epoce Wielkiej Brytanii! Chwała!
  Monica, również piszcząc, wysyła prezenty śmierci, bosymi palcami i piskami:
  - Rządź Britannia, nieskończone morza, nigdy nie będziemy niewolnikami!
  Malanya również wystrzelił z armaty Pantery z kolei, przebił Trzydzieści cztery i zaćwierkał:
  - O królewski komunizm!
  A dziewczyny są zachwycone. I tak sławnie pokonali Armię Czerwoną.
  Już naziści na południu, przy wsparciu miejscowej ludności, zdobyli Penzę. Razem z Japończykami minęli Przesmyk Bajkał i walczą na Kamczatce.
  Walczą tam również piękności na czołgu Tiger-2, Agata, Adala, Angelina, Andriana. Cztery dziewczyny wyrzucają wroga ze swojej maszyny do zabijania. "Tygrys"-2 wypluwa prezenty śmierci i niszczy jednostki sowieckie.
  Agata, strzelając gołymi palcami, ryczy:
  - Za Trzecią Rzeszę! I mruga.
  Adala też strzela, przyciskając szkarłatny sutek i piszczy:
  - Za aryjskie flagi!
  Dziewczyny zachowują się z kolosalną agresywnością.
  A teraz do Turkmenistanu wkraczają wojska niemieckie. A w listopadzie 1943 przejmują stolicę Aszchabad.
  Trwa szturm z wykorzystaniem technologii. Potężne "Sturmtigery" wyrzucają bomby odrzutowe ważące trzysta kilogramów. I niszczą domy razem z wojskami rosyjskimi.
  Słychać syrenę. Tak, armia Hitlera pokazuje najwyższe akrobacje w zniszczeniu.
  Niemka Eva napisała na Twitterze:
  - Będzie telefon z kosztem!
  Helga walczy na samolocie TA-152. Zrzuca pociski lotnicze na cele naziemne, trafiając trzydzieści cztery i keveshki. I wyje do siebie:
  - Jestem aryjską wojowniczką i będę superklasową dziewczyną!
  A teraz kolejny sowiecki czołg został nim trafiony. Trzeba powiedzieć, że dziewczyna walczy i tylko jej jajka są chłodniejsze.
  Gertrude wysyła również śmiertelne wyładowanie, z pomocą swoich bosych stóp, z jej morderczego szturmowca uderza wroga i piszczy:
  - Chwała ideom komunizmu aryjskiego!
  Walczący wojownicy tutaj i jak wszystko załatwiają.
  W grudniu 1943 r. Niemcy prawie całkowicie zdobyli Moskwę i wkroczyli z wojskami na terytorium regionów Gorka i Kazania. W bitwach brały udział również działa samobieżne E-10. To działo samobieżne było świetne i wydane jednocześnie w dwóch wersjach. Pierwsza ważąca dziesięć ton z przednim pancerzem o grubości 60 mm, bocznym pancerzem 30 mm i silnikiem o mocy czterystu koni mechanicznych. Maszyna o niskiej wysokości 1,3 metra i tylko dwóch członków załogi, z armatą 75 mm i lufą o długości 48 EL, bardzo mobilna. I cięższe działa samobieżne-15, ważące szesnaście ton, przedni pancerz 82 mm przy dużym nachyleniu, boczny pancerz 52 mm i działo 75 mm o długości lufy 70 EL, jak w Pantera, oraz silnik 550 koni mechanicznych.
  Nowe działa samobieżne były całkiem zadowolone z osiągów wojskowych Niemiec i ich uzbrojenia.
  Na E-15 walczyły dwie dziewczyny: Frida i Kaissa. Wystrzelili z armaty dwadzieścia strzałów na minutę. Takie piękne dziewczyny w bikini.
  Frida strzeliła do czołgu IS-1, przebiła jego przedni pancerz i gruchnęła:
  - Za aryjskie pomysły!
  I gołymi palcami wcisnęła przyciski jednego z pierwszych joysticków w armii III Rzeszy.
  Lupanula i Caissa gołymi palcami u nóg, uderzając wroga z kolosalną celnością. I gruchała:
  - Chwała bractwu aryjskiemu!
  Walka z taką dziewczyną. Z wielkim zapałem i ambicją.
  A wojownicy zbierają żniwo z działalnością szakali.
  Ale szczególnie interesujące jest torturowanie uwięzionych dziewcząt, to ich najbardziej agresywna i ulubiona rozrywka.
  Frieda zauważyła z uśmiechem zębów:
  - wystarczy żyć zgodnie z prawem,
  Podarowane przez Adama i Ewę...
  Nag, będziemy prowadzić historie,
  Lewo, lewo, lewo!
  Caissa agresywnie potwierdziła:
  - Lewo, lewo, lewo!
  A także nacisnęła gołymi palcami na przyciski joysticka i celnie uderzyła wroga.
  Fritz walczył... Albina i Alvina przekroczyły już każdy z pięciuset zestrzelonych samolotów. Takie bojowe dziewczyny okazały się być. I posunęli się daleko w swoim wyobrażeniu o bojowości.
  Albina, strzelając gołymi palcami u stóp rosyjskiego samolotu, powiedziała:
  - Za święte Prusy!
  Alvina, rozbierając rosyjski samochód, również gołymi palcami u nóg, warknęła:
  - Za wielką Ojczyznę!
  Wyjątkowo walczące tutaj dziewczyny i bardzo gryzące wrogów.
  Nowy rok już nadszedł... Moskwa wciąż trzyma się pierścienia blokady.
  Krótka przerwa do marca 1944 r.
  A na wiosnę zrobiło się trochę cieplej i wznowiono działania wojenne z nową energią.
  Lev-2 również brał udział w bitwach, jest to pierwszy seryjny czołg, w którym Niemcy wykorzystali położenie silnika i skrzyni biegów razem i przed czołgiem - w jednym bloku. A wieża została cofnięta. W rezultacie powstał samochód wygodniejszy, z niską sylwetką i wąską wieżą. Lion-2 znacznie stracił na wadze i dodał ochronę czoła ze względu na większe nachylenie pancerza. Czołg ten stał się lżejszy niż Tiger-2, co oznacza, że jest bardziej mobilny dzięki potężnej broni.
  W III Rzeszy pełną parą ruszył projekt nowego czołgu głównego E-50. Samochód przeszedł szereg zmian: montaż wąskiej i mniejszej wieży. Zmiana podwozia na lżejsze i łatwiejsze w produkcji i naprawie, a także o lepszej zdolności przełajowej. Umiejscowienie silnika i skrzyni biegów razem i w poprzek, a skrzynia biegów na silniku. Wysokość czołgu została zmniejszona do niecałych dwóch metrów. A ta maszyna ważyła tylko czterdzieści pięć ton przy grubości pancerza Tygrys-2. Jednocześnie miała mocniejszy silnik do 1200 koni mechanicznych i silniejszą broń - 88-mm armatę z lufą o długości 100 EL oraz zwiększoną niszczącą moc i celność.
  Ten czołg, nazwany "Panther" -3, miał wejść do serii. A jego pistolet był wyposażony w stabilizator hydrauliczny. Taki czołg miał stać się głównym czołgiem średnim. Trwał również rozwój E-75. Maszyna ta była jeszcze lepiej chroniona: pancerz przedni 250 mm i pancerz boczny 170 mm, z jeszcze potężniejszym i przebijającym pancerz działem kalibru 105 mm i 100 EL. Planowano utrzymać wagę w granicach siedemdziesięciu ton i umieścić silnik o mocy 1500 koni mechanicznych, aby zachować mobilność. Czołg ten miał stać się głównym czołgiem ciężkim III Rzeszy. I planowano nazwać go: "Tygrys" -3. To czołgi nowej generacji, a już na przyszłe wojny ze Stanami Zjednoczonymi.
  Na Syberii prawdziwe bitwy toczyły się dopiero latem 1944 r., Kiedy toczyły się ostatnie bitwy z Rosją.
  Na niebie walczyły także niemieckie myśliwce odrzutowe. HE-162 jest lżejszy, łatwiejszy w produkcji i zwrotny, a także pomyślnie przeszedł chrzest bojowy.
  ME-1010 pojawił się również ze skrzydłami, które zmieniły zasięg. Ale jego wadą były wysokie wymagania dotyczące kwalifikacji pilotów. Zamiast tego w serii preferowano TA-183.
  Wielkie nadzieje wiązano z bardziej zaawansowanym ME-262 X, który wyróżniał się dużą prędkością przekraczającą 1100 kilometrów, pięcioma działami powietrznymi i lepszą manewrowością z skośnymi skrzydłami.
  W lipcu pierwsze dwa samoloty tej modyfikacji odebrały Albina i Alvina...
  W tym czasie Niemcy otoczyli już Czelabińsk i Swierdłowsk. Setki tysięcy żołnierzy sowieckich poddało się.
  Albina strzelała z powietrza do rosyjskich czołgów, przebijała ich dachy i ryknęła:
  - Chwała aryjskim marzeniom!
  Alvina, powalając pilotów ZSRR i wysyłając ich na tamten świat, za pomocą bosych palców u nóg, pisnęła:
  - Za Prusy Wielkie!
  Ta dziewczyna tak walczy, a czołgi też aktywnie zestrzeliwują.
  Gerda i jej załoga czołgu są na szczycie. Ostrzelają już przedmieścia Swierdłowska.
  Gerda strzelała gołymi palcami u nóg i świergotała:
  - Komunizm można zbudować?
  Charlotte nacisnęła pedał gołą piętą, miażdżąc Rosjan i dodała:
  - To możliwe i konieczne!
  Christina strzelając do przeciwników z dużą celnością i strzelając bosymi stopami, pisnęła:
  - Za naszą Ojczyznę!
  Magda, strzelając do wroga i rozrywając sowieckie działa, jęknęła:
  - Za naszą matkę!
  Dziewczyny wystrzeliły wszystkie pociski... A kiedy zostały uzupełnione zestawem bojowym, zaczęły rozmawiać.
  Gerda zauważyła ze złością:
  - Wszystkie imperia prędzej czy później popadły w ruinę. Wierzę, że nam się to nie przydarzy!
  Charlotte nie do końca się z tym zgodziła:
  - A gdzie jest gwarancja, że po Hitlerze walka o władzę się nie rozpocznie, a III Rzesza się nie rozpadnie?
  Christina zauważyła, całkiem logicznie:
  - Najważniejsze jest ideologia... To czyni nas silnymi!
  Magda potwierdziła, tupiąc bosą stopą:
  - I zjednoczeni!
  Charlotte racjonalnie zauważyła:
  - Ale mimo wszystko jeden będzie walczył o władzę, potem drugi, a po nim trzeci. Podobnie jak w Cesarstwie Rzymskim, kiedy Juliusz Cezar został po raz pierwszy zabity, a następnie przerwana została dynastia Augustów. A w Cesarstwie Rzymskim nastał czas kolosalnych nieporozumień i rozłamów.
  Gerda zgodziła się z tym:
  - Tak, cesarze zaczęli się zmieniać jak rękawiczki, a Cesarstwo Rzymskie upadło. Nie udało się stworzyć czegoś uniwersalnego!
  Christina zauważyła z uśmiechem:
  - Potrzebujemy systemu rotacji mocy! Taki system, który gwarantowałby nam stabilny rozwój i brak niebezpiecznej walki o władzę!
  Charlotte wzruszyła ramionami i zauważyła:
  - Tylko Kościół katolicki był w stanie utrzymać mniej lub bardziej stabilny system władzy bez rozłamów i dezintegracji, a żaden antypapież nie mógł temu zapobiec.
  Magda zauważyła z uśmiechem:
  - Ale to prawda! Katolicy unikali schizmy przez prawie dwa tysiące lat... Chociaż zdarzały się przewroty, a papieży zabijano lub brano do niewoli. Mówi o czymś stabilnym i trwałym w systemie watykańskim.
  Gerda zauważyła z uśmiechem:
  - Miejmy nadzieję, że geniusz Führera wskaże nam wyjście i nie podzielimy sędziego starożytnego Rzymu!
  Po upadku Swierdłowska i Czelabińska Stalin zatrzymał beznadziejny opór.
  A 2 września 1944 r. podpisał umowę o bezwarunkowej kapitulacji. ZSRR zgodził się na zajęcie terenów jeszcze nie zajętych i zrzeczenie się suwerenności.
  Niemcy i ich satelity otrzymały pod kontrolą ogromne terytorium.
  Ale wciąż był problem z Wielką Brytanią.
  Niemcy rozpoczęli ofensywę w Afryce. W tym samym czasie w metropolię uderzyły samoloty odrzutowe i pociski FAA.
  Wielka Brytania nie mogła obronić kolonii. I szybko stracił kontrolę nad Afryką.
  Churchill zmarł w lipcu 1945 r. A nowe kierownictwo Wielkiej Brytanii poprosiło o pokój na dowolnych warunkach.
  Hitler zażądał kapitulacji. Wielka Brytania odmówiła. A wojska niemieckie bez wahania wylądowały.
  A w sierpniu Anglia została schwytana. A potem Irlandia.
  Stany Zjednoczone nie chciały walczyć bez Brytyjczyków. I nie mogli zrobić bomby atomowej.
  Hitler chciałby walczyć, ale Stany Zjednoczone są trudne do zdobycia zza oceanu. Krótko mówiąc, postanowili zawrzeć pokój. Ale Ameryka musiała oddać hołd III Rzeszy.
  Ponadto Niemcy otrzymali prawo do baz w Ameryce Łacińskiej i zabrali sobie Przesmyk Panamski. I wyszło świetnie.
  Hitler dostał wszystko, czego chciał... Ale nie mógł usiedzieć spokojnie. W szczególności Japonia zabrała za dużo dla siebie.
  Nie czekając, aż samuraj stworzy bombę atomową, Führer zaatakował samurajów 20 kwietnia 1953 r.
  Nie można już było zwlekać. Wojna toczyła się z ogromną przewagą technologiczną III Rzeszy. Ale jest wielu Japończyków i mają podziały kolonialne. Ponadto Japonia również szybko się rozwija i może przezwyciężyć zacofanie.
  Niemcy wrzucili do bitwy latające spodki i czołgi w kształcie piramid. I mieli bardziej zaawansowane karabiny maszynowe i podziemne działa samobieżne. I wiele innych rzeczy.
  Japonia ciężko walczyła, ale stopniowo się bawiła. Niemcy wzięli nawet cesarza do niewoli.
  Ta brutalna wojna trwała prawie dwa lata. A zakończyło się bombardowaniem atomowym Tokio i okupacją Kraju Kwitnącej Wiśni.
  Hitler zdobył już prawie cały świat, ale Stany Zjednoczone pozostały. A Stany Zjednoczone mają broń nuklearną i dostarczają pociski balistyczne.
  A w III Rzeszy trwały prace nad stworzeniem broni antynuklearnej.
  A teraz był wreszcie gotowy.
  A 20 kwietnia 1959 r. rozpoczęła się wojna między Stanami Zjednoczonymi a III Rzeszą. Ostatnia wojna w historii ludzkości.
  A USA przegrały jedną furtką...
  8 marca 1960 r. poddał się garnizon nowojorski. A następnego dnia Waszyngton.
  Ameryka wyraźnie przegrywała wojnę. W bitwach pojawił się ostatni amerykański czołg z serii ciężkiej. Uzbrojony w długolufę 155 mm i 310 mm pancerz przedni ze stałą wieżą stał się rodzajem działa samobieżnego ważącego sto dwadzieścia pięć ton.
  Amerykanom udało się wreszcie oddać samochód, który trzymał na czole pociski niemieckich armat i mógł przebić każdy nazistowski czołg. Ale została ominięta z boków. I uderzyli. I kolejny taki samochód został zbombardowany z powietrza.
  Eisenhower zmarł 20 marca 1960 r. A 22 marca jego następca Kennedy skapitulował przed III Rzeszą.
  I tak skończyła się historia wojen. A III Rzesza zawładnęła całym światem. I zaczęło się nowe życie.
  
  . ROMMEL-FUHRER I NAGŁE DZIEWCZYNY
  ADNOTACJA
  Po zamachu na Hitlera w III Rzeszy do władzy doszły siły prozachodnie. A teraz wszystko się zmieniło, a teraz Niemcy posuwają się naprzód i wygrywają zwycięstwo za zwycięstwem. Piękne dziewczyny walczą.
  PROLOG
  20 kwietnia 1944 r. miał miejsce udany zamach na Adolfa Hitlera.
  Führer został zabity, a jego orszak rozstrzelany na miejscu. Nowym kanclerzem został Speer, a Führerem i Naczelnym Wodzem Rommel. 1 maja 1944 alianci zaprzestali wszelkich działań wojennych i bombardowań, ogłaszając rozejm.
  Stalin był oczywiście oburzony. Ale Rommel uchylił antysemickie prawa i opowiadał się za integracją europejską przeciwko bolszewizmowi. A kraje zachodnie to zatwierdziły. Tymczasem hitlerowcy przerzucali siły z Europy na wschód.
  A Trzecia Rzesza wciąż ma trzysta dwadzieścia cztery dywizje. To są wielkie moce. A ponad połowa lotnictwa była spętana przez front zachodni. A potem są wyrzucane.
  Tylko na północy Francji było pięćdziesiąt osiem dywizji. Spośród nich dziesięć czołgów i pięciu SS. Jest to z grubsza porównywalne z siłami, które byłyby skoncentrowane na Białorusi przeciwko siłom sowieckim w operacji Bagration.
  A w czołgach i lotnictwie jeszcze więcej. Aż sto pięćdziesiąt dywizji znajdowało się na zachodzie lub w Europie.
  Tak więc równowaga sił uległa znacznej zmianie. Niemcy uruchomili już masową produkcję "Panter" i potężniejszego "Tygrysa" -2. Dostali samoloty odrzutowe, pociski FAA, samoloty dyskowe są w drodze i serię E.
  Niemcy coraz częściej rekrutują zagraniczne dywizje. Mieli też w serii karabin szturmowy MP-44, najlepszy w tym czasie na świecie, który pod wieloma względami stał się prototypem Kałasznikowa.
  Więc Niemcy mieli poważne siły. I mieli Rommla. Bardzo utalentowany generał. Który wprowadził szereg zmian w kierownictwie Wehrmachtu, które podniosły jego skuteczność. I dając znacznie więcej władzy dowódcom grup armii.
  Rommel rozwiązał także część oddziałów SS, uzupełniając oficerów w zwykłych częściach Wehrmachtu. Zwiększyło to zdolność bojową całej armii.
  Zwiększono także uprawnienia lokalnych dowódców.
  Również Słowianie zostali oficjalnie uznani za Aryjczyków, a na Białorusi działała Rada Centralna. Podjęto również inne reformy.
  Ale to wszystko wymagało czasu.
  A Armia Czerwona przygotowywała się do ofensywy na Białorusi. I trudno byłoby tam odeprzeć cios.
  Wtedy Rommel zdecydował - najlepszą obroną jest atak. A jego oddziały na południowym odcinku frontu same uderzyły. Z Mołdawii i zachodniej Ukrainy w zbieżnych kierunkach.
  Główna kalkulacja polegała na zaskoczeniu. Udało się to osiągnąć dzięki kampanii dezinformacyjnej. Także dlatego, że Stalin był pewien, że Niemcy nie zaatakują. Chociaż III Rzesza miała dużo czołgów i nawet zyskała w nich przewagę nad ZSRR. Tak, i bestia-maszyna "Pantera". To prawie niemożliwe, żeby się jej oprzeć.
  Obecność Niemców miała także "Tygrysy", które podobnie jak czołgi przełomowe były silne i wytrwałe. W bitwach brał również udział pierwszy odrzutowiec ME-262
  Co dosłownie przerażało sowieckich pilotów - te maszyny są trudne do zestrzelenia.
  Nie bez znaczenia była też przewaga Niemców w czołgach. Tygrysy -2 i powracający z Włoch Ferdynandowie wzięli udział w ofensywie. Niemcom udało się też skompletować kilka "mysz", wysyłając je na próbę bojową.
  Ten czołg pokazał swoją przeżywalność w przełomowym, ale kiepskim stylu jazdy.
  Ale "myszy" nie można przebić pod żadnym kątem. A to poważny czołg.
  A jego niska prędkość czyni z niego dobry czołg wsparcia piechoty.
  Mimo to Rommel zlecił zaprojektowanie E-100 z myślą o ciaśniejszym układzie. W którym silnik i skrzynia biegów są umieszczone razem i poprzecznie, jak w innych czołgach i działach samobieżnych serii E.
  Dzięki zaskoczeniu taktycznemu Niemcom udało się uzyskać przewagę na polach Ukrainy.
  W rezultacie powstało kilka kotłów. Armia Czerwona walczyła jednak bardzo odważnie. Żołnierze mieli doświadczenie bojowe i nie można ich po prostu pokazać. A żołnierze Armii Czerwonej nie chcieli się poddać. A ich rodziny naprawdę by od tego uciekły.
  Bitwy pokazały, że niemieckie czołgi, jeśli są właściwie używane, są bardzo dobre. TA-152 również pokazał się dobrze. Rommel zlecił nawet wyprodukowanie tego samolotu zamiast Focke-Wulf i zbudowanie go zamiast pocisków FAA. Pociski wciąż nie mogą dotrzeć do Moskwy, a przeciwko siłom lądowym są zbyt drogie i nieskuteczne. Należy zauważyć, że odrzutowiec ME-262 nie jest zbyt dobry i często się rozbija. Dodatkowo wymaga również przekwalifikowania pilotów i dłuższego pasa startowego. Tak, i tworzenie nowej infrastruktury.
  . ROZDZIAŁ 1
  Pod tym względem nowy śmigłowy myśliwiec TA-152 wyglądał w tej chwili o wiele bardziej efektywnie. Pod względem prędkości przewyższał wszystkie radzieckie samoloty, również pod względem uzbrojenia, nie ustępował Focke-Wulfowi, a jednocześnie miał znacznie lepszą manewrowość.
  Ponadto TA-162 mógł być również używany jako samolot szturmowy ze względu na mocny pancerz i uzbrojenie. I jako bombowiec na pierwszej linii.
  Ten samolot jest szczytem rozwoju rodziny Focke-Wulf i koniem roboczym wojny.
  A ME-262 też jest za drogi. Bombowce odrzutowe Arado wyglądały bardziej obiecująco. Ze względu na ogromną prędkość i wysokość lotu trudno je trafić z dział przeciwlotniczych, a sowieckie myśliwce w ogóle nie byłyby w stanie ich dogonić.
  Więc warto było zainwestować.
  Niemcy generalnie mieli dobre perspektywy zbrojeniowe. A ZSRR stanął w obliczu niedoboru aluminium po zaprzestaniu dostaw w ramach Lend-Lease. Tak, a także miedź i pierwiastki stopowe.
  Tak, nie jest łatwo walczyć bez sojuszników.
  Stalin odłożył operację Bagration i próbował uwolnić kotły, zabraniając wycofania się.
  Ale to tylko pogorszyło sytuację. Wojska szybko zużyły amunicję i popadły w zagładę.
  A przeniesienie wojsk wiązało się z bombardowaniem. Niemcy zdobyli już przewagę w powietrzu.
  I nie zamierzali się poddać. W produkcji samolotów wyprzedzili ZSRR, wyróżniając się jakością maszyn i klasą pilotów.
  Najgorsze dla Armii Czerwonej było to, że na niebie sytuacja mogła się tylko pogorszyć. Jak-3, bardziej zaawansowany od Jak-9 z powodu braku duraluminium, nie mógł być produkowany w dużych seriach. Również LA-7 z wielu powodów nie może być zbyt masywny.
  Musiałem więc polegać na Jak-9, który oczywiście jest prostszy w produkcji, ale słaby w uzbrojeniu i prędkości, gorszy od pojazdów niemieckich i zwrotności w pionie.
  IS-2, pomimo potężnego uzbrojenia, poddał się również Panterze. Nieco lepszy był T-34-85. Chociaż miał swoje wady.
  W każdym razie Niemcy byli w stanie przejąć inicjatywę .... Rommel był świetnym dowódcą i taktycznie ograł Stalina. Wojska radzieckie od czasu do czasu wpadały w środowisko.
  A Wehrmacht powiększał swoją przewagę z każdym miesiącem walk.
  Tak, a śmigła szturmowe MP-44 pokazały swoją skuteczność i coraz więcej wyszło na front.
  Do tej pory ZSRR nie posiadał porównywalnej broni strzeleckiej. I oczywiście to też jest złe.
  Lato minęło z przewagą Wehrmachtu... Żukow zaproponował nawet przejście do defensywy. Ale Stalin był temu przeciwny i zażądał ciągłej ofensywy i zabronił wycofywania wojsk. Wszystko to prowadziło do ciągłego wzrostu strat i śmierci najlepszych dywizji i jednostek.
  Pod koniec lata w bitwach wzięły udział nowe niemieckie działa samobieżne E-10. Są niewielkie - wysokość to zaledwie 1,4 metra, ale jednocześnie lekkie, zwinne do siedemdziesięciu kilometrów na godzinę, prędkość pokazała swoją skuteczność.
  Adala, Agata, Amina - trzy dziewczyny walczyły na jednym z pierwszych takich dział samobieżnych.
  Ich trzyosobowa załoga miała pokazać, że kobiety potrafią coś zrobić w przekleństwie. A jeśli walczą, pokazują samą doskonałość.
  Walczą w tym samym bikini i boso. Co jest bardzo poważne.
  Ich działo samobieżne jest dość szerokie, co ułatwia skręcanie,
  Naprawdę waży piętnaście ton. Ale przedni pancerz 80 milimetrów przy dużym nachyleniu zapewnia dobrą ochronę. Chociaż oczywiście osiągi są nieco niższe.
  Rommel preferował konstrukcję z grubszym przednim pancerzem, aby poprawić przeżywalność pojazdu. A pancerz boczny jest grubszy do 52 mm, co zapewnia ochronę przed karabinami przeciwpancernymi. Początkowo działa samobieżne musiały mieć całe dziesięć ton i sześćdziesiąt milimetrów pancerza przedniego i trzydzieści pancerza bocznego.
  Ale wtedy zdrowy rozsądek pokazał, że osiągi dział samobieżnych są już dobre i lepiej je chronić.
  Działo jest takie samo jak T-4, 75 mm 48 EL. Jest zdolny do penetracji T-34-85 i IS-2, ale z odległości nie większej niż kilometr.
  Więc taktyka dyktuje - działać ostrożniej. I podejdź bliżej.
  Adala wystrzeliła gołymi palcami.
  Pocisk trafił w kadłub T-34-85 i radziecki pojazd zapalił się. I zaczął rozrywać zestaw bojowy.
  Agata zauważyła:
  - Nieźle, nadal się udało!
  Amina zachichotała. Radziecki pocisk przeleciał obok i nie wyrządził szkody.
  Jednak czoło jest bardzo pochylone i powinno prowadzić pocisk w rykoszet.
  Adala znowu strzela gołymi palcami i śpiewa:
  Jesteśmy wielkimi drapieżnikami
  I niezrównany w bitwie!
  Tutaj strzelała gołymi palcami Agaty.
  Potem zagruchała:
  - Za wielkie osiągnięcia.
  Ale co jest w nich wspaniałego? Ale dziewczyny są wyraźnie na fali. I nie możesz ich tak łatwo zabrać gołymi rękami.
  Tutaj Agata ponownie wystrzeliła, używając bosych palców. I uderz wroga. I celnie trafiła w sowiecki czołg.
  E-10 okazał się oczywiście doskonałym działem samobieżnym, a to kolejny problem Armii Czerwonej.
  To prawda, że w ZSRR trwają prace nad SU-100. To działo samobieżne to bardzo dobra broń. Zwłaszcza jej przeciwpancerne i stosunkowo szybkostrzelne działo. Ale to nadal wymaga czasu.
  Niemcy mają własne problemy.
  Nadchodzi jesień, a osiągi "Pantery" i "Tygrysa" -2 w warunkach ulewnych deszczy ustępują. To prawda, że Niemcy byli już w stanie dotrzeć do Dniepru i okopać się.
  Do tej pory ZSRR na prawobrzeżnej Ukrainie posiadał tylko Kijów i Odessę.
  Tak, sytuacja jest niepokojąca.
  Jest już październik i pada deszcz. Niemcy zmuszeni są do przejścia do defensywy.
  Czerwony też po serii porażek potrzebuje przerwy na uzupełnienie swoich szeregów.
  Tak, sytuacja jest taka fajna.
  Późna jesień minęła mniej więcej spokojnie. W powietrzu toczyły się tylko bitwy. Huffman stał się nową wielką gwiazdą z ponad trzystoma zestrzelonymi samolotami.
  Tak, a inni piloci podciągali się. Ciężko na froncie powietrznym.
  XE-162 zapowiadał się na nowy i bardzo skuteczny myśliwiec III Rzeszy. Jego dużym plusem jest łatwość wykonania i niski koszt. To prawda, że ten samochód nie jest zbyt wygodny w prowadzeniu. I wymaga wysoko wykwalifikowanych pilotów.
  Czołg E-50 powinien zastąpić Panterę. Ale tutaj oczywiście konieczne jest rozwiązanie szeregu problemów technicznych i zastosowanie całkowicie nowego schematu układu. Co pozwoliłoby znacznie obniżyć sylwetkę auta. I podnieś broń i zbroję bez zwiększania masy, ale wzmacniając silnik.
  Jest więc jeszcze wiele do zrobienia. W lotnictwie jest wiele nowości, w tym bombowce bezogonowe. I oczywiście to poważna sprawa.
  I tak, jest wiele rzeczy...
  Obie strony przygotowywały nową broń. Linia frontu biegła wzdłuż Dniepru małymi klinami.
  Odessa, wkrótce odcięta od morza, upadła. A Niemcy na prawobrzeżnej Ukrainie kontrolowali nie tylko Kijów. Na Białorusi mieli przyczółki za Dnieprem.
  Zimą Stalin zaplanował wielką ofensywę. Ale jasne jest, że Niemcy mają wszędzie gęstą obronę.
  Ale ZSRR też miał coś własnego. Każdy ma swoje atuty. Ale na niebie dominuje Luftwaffe. I kapitalnie dominuje. A jej przewaga rośnie.
  TA-152 okazał się wspaniałą śrubokrętem. Tak, ME-109 w modyfikacji L, bardzo dobry. Pojawił się również Yu-488, wspaniały samochód.
  Bardzo szybki jak na bombowiec strategiczny śmigłowy - 700 kilometrów na godzinę.
  Zdolny do bombardowania fabryk na Uralu i poza nim. Nawiasem mówiąc, TA-400 jest jeszcze potężniejszym potworem.
  Tak, na niebie jest ciężko. Potrzebujemy mocnego ruchu.
  A 12 stycznia 1945 roku w centrum rozpoczęła się ofensywa. Armia Czerwona rzuciła się do ataku. Ale Niemcy są gotowi i czekają.
  Wywiązała się zacięta walka. Niemcy mają nie mniej sił, a obrona jest potężna.
  A w powietrzu Luftwaffe ma przewagę. Krótko mówiąc, ofensywa ugrzęzła.
  I znowu bitwy toczą się pełną parą....
  W marcu 1945 r. Niemcy już posuwali się do przodu. Nową taktyką jest atak w nocy przy użyciu urządzeń na podczerwień. I czołg E-100. Lżejszy, zwinny, ale lepiej chroniony niż Maus.
  Jak czołg przebił się przez E-100, jest dobry. Pancerz przedni ma 250 mm ze skosami, a boczny 210 mm ze skosami. Prędkość 40 kilometrów na godzinę na autostradzie. Waga 130 ton, a silnik 1500 koni mechanicznych.
  Sylwetka jest znacznie niższa niż Myszy. A ciało jest znacznie niższe. A podwozie jest lżejsze.
  Samochód jest bardzo wytrwały i ma dwa pistolety. Nie opieraj się temu.
  A "Sturmtiger" to także potwór. Niech naziści naciskają na Armię Czerwoną.
  Ale dziewczyny walczą rozpaczliwie.
  I rzucają granaty gołymi palcami.
  Alenka strzelając z karabinu maszynowego pisnęła:
  - Za wielki ZSRR!
  Anyuta, gryzmoląc na nazistów, potwierdził:
  - Za największy komunizm!
  Alla strzelając do Fritza pisnęła:
  - Dla lepszej przyszłości!
  A gołą piętą rzuciła śmiertelną siłę, niszcząc wroga.
  Maria, pisząc o nazistach, zanotowała:
  - Bądź sławny, nasz świat jest wspaniały!
  Olimpiada, kurwa, Fritz, pisnęła:
  - Za Ojczyznę, naszą matkę!
  A także jej bose palce, jakby rzucały się we wroga.
  Matryona krzyknęła, przechylając linię:
  - Dla ZSRR nie ma problemów!
  Ale Niemcy i tak przedarli się przez obronę. I zaczęli omijać wojska sowieckie na Ukrainie.
  Tak, sytuacja jest niepokojąca. Orzeł padł w kwietniu. I stało się głupie i gallimo. Więc wszystko jest skompresowane.
  - rozkazał zręcznie Rommel. Jego wojska posuwały się naprzód z naprzemiennym przygotowaniem artyleryjskim i nalotami.
  W Trzeciej Rzeszy opracowywano serię E. Ten czołg E-50 miał być najmasywniejszym czołgiem w Trzeciej Rzeszy. Przy grubości pancerza "Tygrysa" -2 konstruktor wziął i zainstalował razem silnik i skrzynię biegów. I sprawili, że wieża była węższa i mniejsza. Zmieniło się również podwozie, stało się znacznie lżejsze na wózkach i sprężynach. Wysokość zbiornika została zmniejszona dzięki wymontowanemu wałowi caddy, który wcześniej łączył skrzynię biegów i silnik. E-50 stał się cieńszy w sylwetce, a jego waga spadła.
  A zbroja nawet zwiększyła nachylenie. W rezultacie czołg zaczął ważyć mniej niż pięćdziesiąt ton. A silnik dzięki dmuchaniu przyspieszył do 1200 koni mechanicznych.
  Dzięki temu czołg był ergonomicznie lepszy niż Panther z doskonałą ochroną czoła.
  A jego broń była bardziej przeciwpancerna i celna. W kalibrze 88 mm, a długość lufy to 100 EL. Tak, ten samochód jest świetny. Odnosi sukcesy i jest kochana przez żołnierzy.
  ZSRR miał tylko IS-3, dobrze chroniony przez wieżę i czoło. Pod tym względem jest lepszy od IS-2, ale cięższy o trzy tony, zwłaszcza ze względu na wieżę, i gorszy w prowadzeniu.
  Niemcy posuwali się na południe. Starali się zdobyć Donbas i pozbawić ZSRR zasobów.
  I to było bardzo niepokojące. Tutaj również Turcja zaczęła gromadzić siły. Oczywiście chciała czerpać zyski z terytoriów sowieckich.
  Rommel działał bardzo zręcznie. A Armia Czerwona od czasu do czasu wpadała do kotłów.
  Z drugiej strony Stalin był strasznie zdenerwowany i przegrał z Rommlem w taktyce i skuteczności.
  Niemcy zaczęli bardziej umiejętnie walczyć. A także ich zagraniczne dywizje. Najgorsze było to, że ZSRR znalazł się w pewnej dziurze technicznej. T-54 wciąż wymagał stworzenia i zajęło to trochę czasu. Jak samolot odrzutowy.
  A Niemcy mają już w serii Arado, odrzutowe samoloty szturmowe i myśliwce. ME-262 X został już przetestowany. Ma skośne skrzydła i bardziej zaawansowane silniki. A prędkość to ponad 110 kilometrów na godzinę i pięć wiatrówek broni. Ma też rakiety odrzutowe, które są indukowane ciepłem i dźwiękiem. I to jest poważne zagrożenie, a wojska Wehrmachtu na niebie coraz bardziej się podbijają.
  Już w maju padły Woroneż i Kursk. A to pozwoliło nazistom wejść do Donbasu.
  Sytuacja się pogorszyła. W czerwcu 1945 r. zdobyto cały Donbas. A Niemcy poszli na zakręt dona. Stalin spanikował i nieustannie walczył w histerii. Domagał się ofensywy jednostek sowieckich. Ale to po prostu nie zadziałało.
  Niemcy byli silniejsi w broni automatycznej i lepiej zorganizowani. Ponadto bardziej zaawansowana forma kontroli Wehrmachtu zrekompensowała wiele wczesnych słabości, które miały miejsce w prawdziwej historii i ułatwiły zwycięstwa Armii Czerwonej.
  Już hitlerowskie wojska Rommla wkroczyły do bitwy o Stalingrad.
  I to bardzo okrutne.
  W świecie Brązowego Imperium toczyły się zacięte bitwy o miasto nad Wołgą. Walczy tu wiele dziewcząt i pionierów. Kobiecy batalion snajperski pod dowództwem kpt. Nataszki Kaktusowej zajął pozycję obronną w ruinach przy ulicy Woronaja. Za ruinami ukryły się dziewczyny z karabinami i karabinami, związane wiązkami granatów.
  Sama Natasza ma na sobie tunikę w kropki na nagie ciało, krótkie spodnie i jest boso.
  Piękna i krągła dziewczyna, z mocnymi biodrami, szczupłą talią, krótką fryzurą pod półpudełkiem. Twarz jest bardzo wyrazista, z męskim podbródkiem, szeroko rozstawionymi niebieskimi oczami. Jasnobrązowe włosy stały się szare z kurzem, wysoka klatka piersiowa, twardy wygląd.
  Kapitan Natasza walczy od ponad pięciu lat i mimo młodego wieku wiele widziała. Nogi dziewczyny pokryte są skaleczeniami i siniakami. Dziewczyna jest bardziej zwinna w poruszaniu się boso niż szorstkie i niezdarne buty.
  Naga podeszwa wyczuwa najmniejsze wibracje gleby, ostrzega przed bliskością kopalni, a sama matka ziemia dodaje wytrzymałości. Z jednej strony stopy dziewczynki stwardniały i nie bały się gorącego metalu, ani ostrego gruzu ruin, ale z drugiej nie traciły wrażliwości i elastyczności, ostrzegając rykiem ruchu czołgi.
  Słodka Natashka trzyma granat z przymocowaną do niego paczką wybuchową. Trzeba czołgać się do potężnego szafirowego imperium czołgu "Lew", podlewając ulice karabinami maszynowymi.
  Mirabela czołga się obok niej. Także boso, więc wszystkie dziewczyny z batalionu okazały się być z butów, naśladując swojego dowódcę. Jej zakurzone podeszwy wyostrzają się, gdy czołga się na czworakach. Żółte włosy Mirabeli są rozczochrane i długie... Trochę kręcone. Sama dziewczyna jest szczupła, szczupła, niskiego wzrostu. Można ją nawet pomylić z dziewczyną o wąskich ramionach i pozornie dużej głowie.
  Ale Mirabela już wiele przeżyła. Udało jej się również odwiedzić niewolę brązowego imperium, przeżywszy okrutne tortury, oraz kopalnie, skąd jakimś niezrozumiałym cudem udało jej się uciec.
  Ale patrząc na jej dziecięcą, czułą twarz, nigdy nie można powiedzieć, że była bita gumowymi kijami po piętach, przez jej ciało przepływał prąd.
  A okrągłe, nagie dziewczęce obcasy przypalano rozpalonym do czerwoności żelazem, co jest bardzo bolesne.
  Mirabela strzela... Żołnierz brązowego imperium, w tym przypadku Francuzka, ginie, jej pysk wznosi piasek i gruz.
  Natashka wrzuca garść granatów pod stertę śmieci. Teraz czołga się tu dziewięćdziesięciotonowy "Lew" i wysadzi go w powietrze. Niebieskie oczy dziewczyny błyszczą jak szafiry na jej twarzy, ciemne od poparzeń słonecznych i kurzu.
  Doświadczenie sugeruje, że dobrze chroniony czołg zmieni teraz pozycję. "Lew" ma pancerz boczny 100 mm, a nawet pod kątem. Czołgi średnie imperium sowieckiego nie mogą go przebić, szansę mają tylko ciężkie mastodonty. Ale celem są gąsienice. Najważniejsze jest pozbawienie samochodu mobilności ...
  Natasza skrada się, pokazując nagie, różowe szpilki.
  Swietłana strzela serią z karabinu maszynowego... Piękna dziewczyna, nikt nie wie, jakiej narodowości przypada. Dziewczęta następnie wycinają czarnych najemników. Oddziały Brązowego Imperium, które podbiły większą część półkuli wschodniej, pielęgnują dziewiczą niemiecką krew i rzucają do bitwy wojska kolonialne: Etiopczyków, Libijczyków, Włochów, różne inne stworzenia i kilka innych ras. Wzrosła też liczba żołnierzy Polaków, którzy od kolebki przywykli do nienawiści do Imperium Rosyjskiego i systemu sowieckiego.
  To jednak nie koliduje z ich zatrudnieniem.
  Erwin Rommel wychował całego reprezentanta.
  Mnóstwo wrogów...
  Swietłana zręcznie unika ostrzału z karabinu maszynowego. Kula prawie pękła, poczerniała od kurzu, okrągły, dziewczęcy obcas. Kapitan piękności poczuł nawet łaskotanie z powodu tego, jak blisko przeleciał prezent dużego kalibru, od jej szorstkiej podeszwy. Dziewczyna przeżegnała się, szepcząc:
  Nawet kula nas nie zatrzyma!
  Mirabela strzela do tyłu... Kolejna dziewczyna Angelica - bardzo rudowłosa, ponadprzeciętnego wzrostu i umięśniona, mimo skromnych racji żywnościowych. Również bardzo ładna dziewczyna, z luksusowymi biodrami, podciągniętą talią, nie kobiecymi szerokimi ramionami i wysokim biustem.
  Angelica walczy w samych szortach, tunika jest podarta na strzępy i rozpada się na pył, a nowe mundury prawie nie są dostarczane przez Wołgę. Nie daj Boże przekazywać więcej amunicji i kropli żywności dla wyczerpanych wojsk rosyjskich i sowieckich.
  Więc Angelica jest prawie naga, ma podrapane nogi, zwłaszcza kolana. Kawałek odłamka uderzył w podeszwę prawej stopy i boli, trudno chodzić.
  Rudowłosa, zakurzona, prawie naga Angelica wykrzywia swoją ładną, ale jednocześnie twardą twarz. Dziewczyna strzelając mówi:
  - Nad nami Pan, Moskwa i Józef Stalin!
  I odcina atakujących żołnierzy szafirowego imperium, ledwo mając czas na odwrót.
  Ruiny i wąskie uliczki utrudniają zawracanie potężnym Szafirowym Czołgom. Oto prawie dwieście ton "Myszy" i wcale nie mogą przejść ...
  Jak spodziewała się Swietłana, "Lev" trochę pojechał i zakopał się w kupie śmieci. Nastąpiła eksplozja. Gąsienica pękła, kilka uszkodzonych rolek odleciało.
  Ranny czołg zatrzymał się i z jego lufy wyleciał pocisk...
  Gdzieś zadudniło w oddali, pozostawiając ruiny. Blondynka Svetlana, jak syknął wąż:
  - To moja kalkulacja! Założyłem konto...
  Kapitan znów jest zmuszony do odczołgania się. Wojownicy i chłopcy imperium sowieckiego i ich satelity nie mogą wykorzystać swojej przewagi technicznej w gruzach. Z winy upartego Erwina Rommla hordy Brązowego Imperium ugrzęzły w bitwach w okopach w dość dużym i dobrze ufortyfikowanym mieście.
  Mirabela rzuca granat. Zmuszanie rozbitych najemników lub Niemców do wykonywania salta, przewracania się. Jeden z brązowych wojowników ma oderwaną rękę, a na niej wisi jakby angielski zegarek z kompasem.
  Dziewczyna ponownie rzuca granatem gołymi palcami u stóp i piszczy:
  - Za Rosję Svarog!
  I daje zwrot, kosząc wrogów.
  Mirabela mówi z uśmiechem:
  - Co pokazuje kompas - droga do piekła!
  A piękna dziewczyna strząsa kawałek przylegającej ceramiki z zakurzonej pięty.
  Angelica też się odkurza, jędrnymi, pełnymi piersiami. Sutki są prawie czarne od brudu i swędzenia. I spróbuj się umyć. Znowu trzeba się zakopać, gdy niemieckie pistolety maszynowe gryzmą. I czołgać się plastuńskim sposobem.
  Batalion dziewcząt utrzymuje swoje pozycje, chociaż trwa ostrzał. I pękają ciężkie pociski, a z nieba spadają bomby... Ale nic nie złamie odwagi rubinowych bohaterek.
  Tutaj Svetlana widzi, jak czołga się Pantera. Cóż, ten czołg nie jest już taki straszny.
  Możesz wbić go w bok. Dziewczyna kichnęła, wypluła kurz, który wspiął się do jej eleganckich ust. Wzięła do ręki granat, obciążony paczką wybuchową. Musisz się podkraść niezauważony. Ale wokół jest tyle dymu.
  Angelica zaczęła się podkradać, opierając się na odpływie gołymi palcami pełnych gracji nóg i łokci. Była jak kot tropiący mysz. Dziewczyna pamiętała wojnę z tego strasznego lata, na który rok, kiedy, według oficjalnej wersji, brązowe imperium zdradziecko najechało na tereny Imperium Rosyjskiego. (Chociaż obie moce oskarżają się nawzajem o agresję!)
  Czy ani dziewczyna, prawie dziewczyna się nie bała? Na początku tak, ale potem się do tego przyzwyczajasz. A ciągłe wybuchy pocisków już odbierasz jako zwykły dźwięk.
  A teraz eksplodował bardzo blisko. Dziewczyna klepnęła się po brzuchu. Fragmenty pędzą z góry jak stado dzikich pszczół.
  Jeden z nich dotyka nagiego, rzeźbionego, różowego obcasa dziewczyny.
  Angelica szepcze spierzchniętymi ustami:
  - W imię sprawiedliwości, Panie!
  Dziewczyna przyśpiesza czołganie się i rzuca granat z doczepioną paczką wybuchową. Teraźniejszość leci po łuku. Słychać eksplozję, cieńszy pancerz boczny Pantery nadaje się. Brązowy czołg zaczyna się palić, detonuje zestaw bojowy.
  Svetlana szepcze z uśmiechem:
  Dziękuję Ci Panie Jezu! Wierzę tylko w Ciebie! Modlę się tylko do Ciebie!
  Łamie panterę. Oderwany, długi pień zagrzebany jest w gruzach. Pancerz przedni, oderwany od pancerza bocznego, przypomina szufelkę.
  Swietłana, której oczy na brązowej od kurzu i opalenizny twarzy błyszczą chabrami, mówi:
  - Im więcej dębów ma wróg, tym silniejsza jest nasza obrona!
  Angelica jest bardzo seksowna, w czarnych majtkach i nagim, zakurzonym, mocnym ciele. Dziewczyna jest bardzo mądra. Potrafi rzucać odłamkami szkła gołymi palcami.
  Teraz rzuciła ostrym przedmiotem swoją pełną gracji, pokrytą kurzem nogą. I utknął prosto w gardle arabskiego najemnika. Piękna Angelica bełkotała:
  - A ja jestem symbolem seksu i symbolem śmierci!
  Dziewczyna, po której znów się czołgała, strzelając. Doprowadził ogień i Swietłana.
  Kapitan piękności, Natashka, po ścięciu trolla, ćwierkał:
  - Życie to łańcuch, a małe rzeczy w nim to ogniwa ...
  Mirabela wystrzeliła, rozcięła głowę Rommla i dodała:
  - Nie można nie przywiązywać wagi do linku!
  Svetlana, znowu strzelając celnie, skrzeczała:
  - Ale nie możesz jechać cyklami na drobiazgi ...
  Mirabela strzelała celnie i dodała:
  W przeciwnym razie łańcuch cię otoczy!
  Inna dziewczyna Olimpiada, również bardzo piękna, wraz z pionierką Seryożką przygotowała minę na drucie. Obaj ją popchnęli... Podstępny glut wczołgał się do gąsienicy "Tygrysa"-2. I jak wybuchnie ten brązowy samochód z długą lufą.
  Blondyn Siergiej wykrzyknął:
  - Nasza Rosja, masz wiadro!
  I ledwo zdążył odskoczyć, błyskając czarnymi, powalonymi obcasami z zawalonego dachu.
  Olimpias pogładziła szyję chłopca i powiedziała:
  - Jesteś bardzo mądry!
  Pionier przedostał się na front i wstąpił do batalionu kobiecego. Chłopiec też jest bardzo kreatywny. Na przykład stworzył samoloty do zestrzeliwania szafirowych samolotów szturmowych. Kiedy wznoszą się Focke-Wulfy, czyli TA-152, słychać niesamowicie ogłuszający ryk.
  Dziewczyny i Niemcy strajkują przy akompaniamencie symfonii wagnerowskiej. Taka majestatyczna melodia.
  Olimpias mówi z irytacją:
  - Ciągle nas straszą!
  Pionier śpiewał z patosem:
  - rosyjski wojownik nie boi się śmierci,
  Śmierć nie zabierze nas pod rozgwieżdżone niebo!
  Bo święta Rosja będzie ciężko walczyć,
  Załadowałem potężny karabin maszynowy!
  Olympias, wysoka, muskularna dziewczyna o szerokich biodrach i ramionach, jest typową wieśniaczką. Ubrania podczas walk podarte na strzępy, silne nogi odsłonięte, włosy splecione w dwa warkocze i mocno odkurzone.
  Kolczyk ma dopiero jedenaście lat, chudy z niedożywienia, podrapany i brudny chłopczyk, w samych szortach. Naturalnie białe włosy chłopca zmieniły się na siwe, a żebra prześwitują przez cienką, opaloną i brudną skórę. Nogi strasznie powalone, aw oparzeniach, siniakach, pęcherzach. To prawda, że los uchronił dziecko przed poważnymi obrażeniami.
  Na jego tle Olimpiada wydaje się duża i gruba, choć dziewczyna wcale nie jest gruba, ale z mocnym, wytresowanym mięsem na kościach. Co więcej, głód w ogóle nie wpływał na jej korpulentną i dużą sylwetkę.
  Dziewczyna strzela z ciężkiego karabinu przeciwpancernego. Brązowych samochodów nie da się przebić w czoło, ale na torach jest szansa.
  A potężny "Lew", po otrzymaniu ciężkiego materiału wybuchowego w podwoziu, zaczął wypuszczać dym jak ciężki palacz.
  Seryozhka śpiewał złośliwie:
  - Śmierdzący Fritz bez zastanowienia zapalił papierosa przy wejściu! Oczywiście wpadł w duże kłopoty!
  Olimpias, migocząca umięśnionymi, opalonymi łydkami, odpiera stepowanie gołymi, pięknymi nogami. Dziewczyna zaśpiewała:
  - Święte rubinowe twarze błyskają z ikony... Nie daj Boże przesiąknąć przynajmniej tysiącem blitzów! A jeśli ktoś brzęczy bardziej niż wszystkie orki - nikt, uwierz mi, nie potępi cię za to!
  Potem przeładowała karabin przeciwpancerny i ponownie wystrzeliła. Cynamonowy transporter bojowy ponownie wypuścił dym.
  Batalion dziewczęcy wyrządził Fritzowi znaczne szkody. Ale poniósł też straty. Tutaj jedna dziewczyna została rozdarta na pół, a jej twarz stała się tak, pomimo kurzu, blada.
  Większość Stalingradu została już zdobyta przez wojska Rommla, ale to, co pozostało z miasta, nie chce się poddać i poddać.
  Tymczasem Swietłana próbuje przebić się przez "Tygrysa". Potężna nazistowska maszyna, dostała granat w bok, ale nie uległa. Odwraca się, by wystrzelić z armaty. Dziewczyna musi zagrzebać się w ziemi i gruzach, by nie została przygnieciona przez falę uderzeniową wyzwoloną przez teraźniejszość.
  Swietłana szepcze cicho:
  - Mamo, tato, przepraszam!
  Mirabela rzuciła granatem w Tygrysa, który eksplodował jej na czole. Dziewczyna syknęła:
  - O tym, że światło uczy zimą na wiosnę... Powtarzam bez wyjątku, że Nawalny to drań dżumy!
  Angelica przerywając wzrok Niemcom i oblewając ich wodą z hukiem, napięła się:
  - W trumnie widziałem teraz Aleksieja! I kopnęła biedaka prosto w oko!
  Rudowłosa dziewczyna właściwie rzuciła granatem w zbiornik gołymi palcami. Uderzył w lufę... Nastąpiła eksplozja i pysk "Tygrysa" został zmasakrowany.
  Tchórzliwa załoga myśliwców Rommla podniosła się i wycofała.
  Swietłana parsknęła przez nozdrza:
  - Nasz, twój nie ustąpi!
  Mirabela ściął kulą hitlerowskiego najemnika i zaśpiewał:
  - A złoczyńca nie żartuje! Ręce i nogi przekręca rosyjskie liny! Wbija zęby w samo serce... Pije ojczyznę do dna!
  Swietłana, chichocząc, szczekając:
  - Führer dziko krzyczy, łzy!
  Mirabela odpaliła i dodała:
  - No cóż, sapanie śmierci, uśmiechy!
  Pojawił się jeszcze bardziej niebezpieczny "Shtumrtiger". Niszczy całe budynki i bunkry. Co więcej, nie zbliża się do pozycji wojsk rosyjskich. Samochód jest ukrywany przez nazistowskich karabinów maszynowych.
  Svetlana widzi, że zbliżanie się do pozycji orków jest nierealne. Ale na niebie Focke-Wulfs. Jeden z tych pojazdów leci bliżej pozycji rosyjskich, a za nim TA-152. Dziewczyny otwierają do niej ogień.
  Angelica rzuca granat i wściekle mówi:
  - W głębokiej śmierci - nie ma przebaczenia!
  Następnie dziewczyna daje zwrot z karabinu maszynowego. Szybko się cofa. Szybko zbliża się stosunkowo nowy nazistowski czołg "Panther" -2 z małą wieżą i niższą sylwetką.
  Kilka dziewczyn rzuca granatami w nazistowski samochód. Po otrzymaniu prezentów zastyga i nie może się odwrócić.
  Angelica gwizdnęła, sycząc:
  - To nowy atak! Rozerwiemy jej usta!
  Panther-2 warknął i wystrzelił ze swojej potężniejszej broni.
  Kolumna ognia rozszczepiła powietrze i natychmiast podgrzała i elektrolizowała atmosferę.
  Angelica zachichotała, muszle przeleciały obok półnagiej dziewczyny. Bezwstydna ruda potrząsnęła biodrami i powiedziała:
  - A Newton pokonał wrogów, zrzucił jarzmo z tronu! Fritz zadekretował swoje prawo Newtona!
  Stalingrad - miasto Stalina, całe pogrążone w pożodze, kiedy języki ognia zdawały się lizać niebo i trzepotać fioletowymi, pomarańczowymi i szkarłatnymi iskrami! A każda iskra jest jak duch uciekający z piekielnego zamku.
  Swietłana, powalając nazistowskiego bojownika, błysnęła niebieskimi oczami, zaśpiewała:
  - Co ty jęczy zła staruszka? Uwierz mi, tylko szpital psychiatryczny płacze za tobą!
  Mirabela śpiewała pieśń, strzelając do orków:
  - Jak dobrze jest położyć się na trawie i uderzyć Fritza w głowę! Przygotuj okład dla Fuhrera i wyślij kule z karabinu maszynowego!
  Dziewczyna zachichotała dziko i przewróciła się z brzucha na plecy. Zrobiłem rower z nogami. Wyleciał granat. Latający Focke-Wulf, otrzymawszy odłamek pod brzuchem, żwawo wzbił się wyżej. Widać, że zraniły go ostre odłamki. Brązowy stwór zapalił się i zaczął tracić kawałki połamanych skrzydeł.
  Svetlana, widząc, jak Fokke traci wysokość, zaskrzeczała:
  - To semafor! Na pokładzie wisi topór!
  Samolot Hitlera eksplodował, rozrzucając odłamki we wszystkie najdalsze zakątki nieba. I gdzie podział się faszystowski as. Zrobiłem ostatnią turę. Kat, a nie pilot, obrócił się w popiół!
  Mirabela kichnęła, rozsypując kurz i powiedziała:
  - Być albo nie być? To nie jest pytanie!
  Angelica ponownie rzuciła stopą kawałek szkła, tak bardzo, że trafiając w oko, wyszedł na Fritza przez tył głowy:
  - Jestem armadą czołgów! I musisz być leczony!
  . ROZDZIAŁ 2
  Myśliwce Hitlera i ich satelity próbowały nacierać, rzucając przed siebie granaty. Taka taktyka wobec dziewcząt nie działała. Tutaj Seryozhka rozmieścił katapultę i jak w odpowiedzi uderza wroga.
  Pionier ryknął:
  - Święty Mikołaj rozdziera usta Hitlerowi!
  Szarża katapulty, wbijając się w tłum hitlerowskich bojowników Rommla, zmusiła ich do rozproszenia, a jednocześnie przewrócenia się w powietrzu. Fritz upadł i rozbił się na gruzach murów.
  Czołg "Tygrys" -2, tracąc równowagę, zderzył się z "Lwem". Och, Leva, gdzie jest twoje budzące grozę imię?
  Swietłana uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Dobra robota Seryozhka!
  Chłopiec warknął agresywnie.
  - Pioneer jest zawsze gotowy!
  W odpowiedzi dziewczyna potrząsnęła bosą stopą.
  Kapitan znów zaczął przybijać gwoździe. A Olimpias łaskotała wąską stopę Seryozhki, jak bardzo ma to! Nic dziwnego, że chłopiec nie boi się biegać przez ogniska.
  Mirabela śpiewając, powiedziała:
  - Młodość jest dobra - starość jest zła!
  Angelica, ta wesoła ruda, zgodziła się:
  Nie ma nic gorszego niż starość! To jest rzeczywiście najbardziej obrzydliwy stan ze wszystkich możliwych!
  A dziewczyna skoczyła po zamachu stanu. Wyobraziła sobie przez chwilę obrzydliwe babcie. Nie, nie porównuj starej kobiety z dziewczyną. A jakie piękno w smukłych ciałach.
  Angelica wzięła go i zaśpiewała:
  - przepływ po roku, latach w przyczepie kempingowej,
  Stara kobieta masuje hennę w moździerzu...
  A co z moją smukłą sylwetką,
  Nie rozumiem, jak odeszła młodość!
  Swietłana błysnęła oczami, powaliła orka uderzeniem w pachwinę i zauważyła:
  - Nie! Jednak na wojnie jest taki urok - pozostać na zawsze młodym! Zawsze pijany!
  Olimpias wrzuciła nowy ładunek do katapulty. To coś w rodzaju dobrej zaprawy. Dziewczyna syknęła:
  - Nie przechodź, ale przechodź!
  Seryozhka szurał swoją cienką, ale zwinną nogą i szczekał:
  - Twarz Rommla!
  A granat wraz z pakietem wybuchowym wleciał pełną parą na pozycje hitlerowskich bojowników.
  Tak, Stalingrad nie został im dany - to fajne miasto. Już trzeci miesiąc od końca wiecznego lata trwa szturm, ale miasto nie jest w stanie wszystkiego zabrać. W innych sektorach frontu nazistowscy bojownicy Rommla odnieśli ograniczony sukces, ale nie w tym.
  Svetlana wystrzeliła z pistoletu i warknęła:
  - Wszystko jest niemożliwe, zdarza się, że jest możliwe... Nie ma potrzeby komplikowania wszechświata!
  I uderzył w bak motocykla. Maszyna eksplodowała, a ogniste wiry oświetlały zadymiony krajobraz. A ork został rozerwany ognistą łapą.
  Kapitan dziewczyny krzyknął:
  - Uwielbiam zabijać zło! I to jest najwyższe dobro!
  Mirabela uderzyła trolle serią i syknęła:
  - Zagrajmy w jeżozwierza!
  Angelica otworzyła ogień, dokładniej. Na gruzach przykrytych włócznią leżało kilka śniadych stworzeń:
  - Zabij wroga! - wyszeptała dziewczyna.
  Mirabela żartobliwie śpiewała:
  - Po pomalowaniu Erwina szminką, Margo lakierem do włosów, wciągnę cię w niewolę księżniczki, wierny pies cię gryzie!
  Swietłana, strzelając, syknęła:
  - Chodź wieczorem, Aleksandrze, powieś się... Przestań oszukiwać głowę! Przyjdź wieczorem, leć jak sokół - mocno pokonaj orki!
  Mirabela powiedziała z wściekłością, zrzucając hełm z głowy szturmowca:
  - Możemy! I będziemy!
  Dziewczęta z batalionu "Lenin" zatrzymały natarcie obcych wojsk. Wściekły Fritz ruszył do przodu, dosłownie wyrzucając zwłoki w przestrzeń. Nie pomógł też czołg "Lev", z którym wiązano nadzieje. Oto modyfikacja maszyny z armatą 150 mm.
  Angelica strąca kamień przyklejony do jej nagiego sutka. Dziewczyna ma taki piękny i pełny biust. Dziewczyna rzuca stopą granat. Noga jest silniejsza niż ręka, a rzut idzie dalej.
  "Lew" otrzymał lukę w gąsienicy i zatrzymał się. Strzał z jego potężnych ust. Dudnić i upadać.
  Angelica, plując, mówi:
  - Rosyjski wojownik nie jęczy z bólu!
  A dziewczyna znowu strzela. I robi to bardzo dobrze. Faszysta wychylający się z wieży cofa się.
  Ruda, prawie naga dziewczyna mówi:
  - Na próżno wróg wierzy, że udało mu się złamać dziewczyny! Kto się odważy, zaatakuje w bitwie, zaciekle pokonamy wrogów!
  A Angelica zwija mięśnie prasy, którą bardzo wytłoczyła.
  Och, jakie są piękne dziewczyny! Nie chcę, żeby któryś z nich zginął.
  Stalenida biegła... Bardzo piękna dziewczyna, z puszystymi, białymi włosami. Jakoś udaje jej się posmarować je jakimś eliksirem, żeby się nie pobrudziły.
  Dziewczyna jest bardzo piękna, z postacią Wenus, tylko bardziej stonowaną i wytłoczoną. Ubrania na nią, tylko stanik i majtki. Wszystko inne zostało już rozdarte. Ale jak wdzięczne są nogi! To nie dziewczyna, ale pieczęć doskonałości, korona piękna.
  Porusza się w szczególny sposób, jak wiewiórka. Bose stopy i migotanie oraz pięty zaskakująco pozostają czyste. Stalenida strzela, a faszysta dostaje wrzód w klatce piersiowej.
  Dziewczyna mówi:
  - Lojalność wobec ojczyzny to najwyższe słowo!
  Angelica zauważyła ze śmiechem:
  - Zdejmij stanik i zostań jak ja w szortach!
  Steelenida przecząco pokręciła głową.
  - To nie jest właściwe!
  Angelica potrząsnęła biodrami, wystrzeliła celnie i zaśpiewała:
  - Coś członka Komsomołu stało się niezwykłe! Chodzenie w ten sposób z nagim torsem jest bardzo nieprzyzwoite!
  Steelenida zachichotał i zauważył:
  - Po co dawać radość nazistom, spójrz na nasze piękno!
  Angelica odpowiedziała zdecydowanie:
  - Nasze piękno jest zabójcze!
  Stalowa dziewczyna zachichotała i strzeliła do TA-200. Samochód nazistowskich bojowników zapalił się. A piękna blondynka krzyknęła:
  - Śmierć złu!
  Angelica zachichotała.
  - A życie jest dobre!
  Stalenida widząc, że faszysta upada, warknął:
  - To najwyższa wartość! Nie myśl, że naziści wygrali!
  Angelica śpiewa:
  - Czekam na zwycięstwo! Zwycięstwo czeka... Tych, którzy pragną zerwać kajdany! Czekam na zwycięstwo! Czekam na zwycięstwo! Będziemy w stanie pokonać nazistów!
  Piękna dziewczyna, a jej nagie piersi drżą. Dobrze z gołym torsem w upale, który potęguje ogień.
  Swietłana wyglądała teraz na znacznie bardziej zdeterminowaną. Strzelała do nazistów z pistoletu maszynowego i szczekała:
  - Wykastruję cię!
  I rzeczywiście naziści otrzymali śmiercionośne prezenty i trumny! A dziewczyna pokazała im figurę, zbudujmy gołe palce. I gwizdał jak rozbójnik słowik. I przez palce kończyn dolnych.
  Kapitanka jest bardzo bystra. I musujące. I wcale nie okrutny. Ona też czasami żałuje żołnierzy wroga, którzy mogą mieć dzieci, które będą płakać za zmarłymi ojcami.
  Svetlana jednak odpędza od siebie takie myśli, więc chcesz od nich płakać. Ale to nie Rosjanie przybyli do nazistów, by rabować i zabijać. Nie, to faszyści i cała agresywna wataha cudzoziemców z całego świata wdarła się w rosyjskie przestrzenie.
  Swietłana przeżegnała się i strzeliła do Fritza, który próbował po cichu zbliżyć się do pozycji Rosjan... Wyciekło mu oko i mózg, który został wybity kulą.
  Kapitan uśmiechnął się i powiedział dowcipnie:
  - Prosto oko w oko, łeb w łeb!
  Swietłana celnie strzeliła i uderzyła w motocykl z bocznym wózkiem. Samochód zaczął się rwać, a karabin maszynowy odleciał, kilkakrotnie przewracając się. Potem jego pysk zapadł się w gruzy.
  Dziewczyna potarła nagą, zakurzoną podeszwę o gruz. I znów wycelowała. Jej wesoła, młoda twarz wyszczerzyła się w uśmiechu. Dziewczyna zaśpiewała:
  - Nie, powiedzieliśmy faszystom, nasi ludzie nie będą tolerować faktu, że pachnący rubinowy chleb nazywa się brodem!
  Mirabela oddał bardzo celny strzał, z którego Focke-Wulf wybuchł i zaćwierkał:
  Dla łajdaka wybór jest oczywiście jasny,
  Za dolary jest gotów zdradzić Rosję...
  Ale człowiek z Rosji jest taki piękny
  Że jest gotów oddać życie za Ojczyznę!
  Dziewczyna zrobiła salto i pokazała figę nazistom i przewijała, a kule nie dotykały piękna.
  Pojawiła się Angelica, ta piękność, prawie naga i umorusana jak diabeł, od razu rzuciła granatem na dwie nogi. I sprawdziła:
  - Mam tylko... Naziści w ostrej stronie!
  Olimpias poprawiła Angelikę:
  - Ostro z boku, a nie z boku!
  Dziewczyna zachichotała i potrząsnęła swoimi arbuzowymi piersiami i wystrzeliła granat za pomocą granatu z pakietem wybuchowym. "Tygrys" został trafiony w pysk, a to przekrzywione dzieło sztuki uniknąło.
  Po tym nazistowski stwór się wycofał. Zaczęła czołgać się jak żółw w ogniu.
  Swietłana zaśpiewała, mrugając wesoło:
  - A "Tygrys" się cofa, a Fritz się chowa!
  Batalion Dziewic manewrował pod ostrzałem, nalotami i ciężkimi działami. Tu uderzyły bombowce odrzutowe, połamane, rozgrzane do czerwoności strome wznosiły się w niebo. A kamienie się paliły. Na szczęście żadna z dziewczyn nie umarła, ale chłopcy poszli na tamten świat - którym nie jest tak bardzo przykro! I dusze lecą - jedne do nieba, inne do piekła! Gdzie diabły z widłami już czekają na tych, którzy nie wierzyli w Jezusa, a raczej w Svaroga i Rodzica.
  Angelica jest najseksowniejszą z wściekłych wojowników: cóż, czy naziści ze swojego "Sturmtigra" mogą ostrzeliwać pozycje wojsk rosyjskich i zabijać czerwonych wojowników?
  A dziewczyna gołymi stopami chwyciła granat i kręciła kaskadami koziołków. I kręci się coraz szybciej. A potem, z całych sił, rzuciła dar śmierci w szeroki pysk Stormtigera. Błysnęły nagie, opalone nogi piękności, a granat wleciał w szeroką lufę. A potężna maszyna najpierw zakrztusiła się, a potem rzuciła. Dwa "Królewskie Tygrysy", które stały po bokach "Sturmtigera", zostały wyrzucone i rozrzucone w różnych kierunkach. Wały zostały z nich wyrwane i spadły, lecąc jak zepsuty naszyjnik królowej.
  Fala uderzeniowa rzuciła Angelikę, a dziewczyna poleciała do góry nogami. I została odwrócona, kołysana i rzucana. Ale piękność mimo wszystko wylądowała, ostry gruz i pokruszone kamienie wbiły się w jej nagie podeszwy. Dziewczyna cierpiała i nawet przez zrogowaciałą stopę przebił czubek.
  Ale Angelica znalazła siłę, by wstać i krzyczeć:
  - Wy, naziści, będziecie w popiele!
  Svetlana i inne dziewczyny zostały wyrzucone przez wybuchową falę, a nawet lekko zmiażdżone. Ale żaden z pięknych wojowników nie zginął. Dziewczyny spotkały się z huraganem i celnym ogniem. Tłumienie niemieckich i innych agresywnych owadów, które wyskoczyły i oblegały rosyjskie imperium sowieckie.
  Mirabela śpiewała z wielkim entuzjazmem:
  - A kiedy trąba Pańska zabierze nas do bitwy, zaprzyjaźnimy się z Komsomołem! I z woli Jehowy będę na niebiańskim apelu!
  Angelica, strzepując kurz z zakrwawionych podeszw, zaśpiewała:
  - Putin, impreza, Komsomol! I wysyłamy Rommla do domu wariatów!
  Dziewczyny zaczęły śmiać się ogłuszająco, a Seryozhka powiedział z niepokojem i irytacją:
  - I moja katapulta, nie tak celna - jak te gołe i mocne nogi Angeliki!
  Olimpias, bawiąc się mięśniami ramion, powiedziała:
  - To dobrze! Nadal myślisz. Coś fajniejszego!
  . Chłopiec klepiąc bosymi stopami ćwierkał:
  - Oczywiście sam wrócił!
  Sfero Katastrofov zawrócił Erwina Rommla z powrotem do sali tronowej i powiedział z uśmiechem:
  - Nieźle, walczyłeś z moim młodym Stwórcą! Przyznaj, że to było twoje marzenie - zostać chłopcem na zawsze i walczyć!
  Marszałek polny zgodził się:
  Tak, dokładnie o tym marzyłem! Dokładnie to, czego zawsze chciałem! Bądź bohaterskim chłopcem!
  Boże-dziecko powiedział poważnym tonem:
  - Walczyłeś, a teraz pokaż się jako wykwalifikowany menedżer! Jest to niezbędne do rozwoju cech osobowości!
  Erwin powiedział dziewczynie i chłopcu:
  - Cóż, dlaczego nie będziemy oglądać więcej filmów?
  Natasza delikatnie odpowiedziała:
  - Może Wasza Wysokość spojrzy na naszych pilotów: Albinę i Alvinę! Są wielkimi mistrzami w sprawach wojskowych!
  Młody król zgodził się:
  - Cóż, zobaczmy jeszcze trochę, a ja rozejrzę się po stolicy! Król nie miał siedzieć cały czas w pałacu!
  Swietłana zaśpiewała w odpowiedzi pełnym głosem:
  - Król jest naszą dumą i chwałą,
  Jesteś mądry jak rodzima Ziemia...
  Wzmocnij jak moc stalowych palików,
  Zostałeś nam dany przez Boga!
  Erwin mądrze odpowiedział:
  - Władca, który kocha słodkie pochlebstwa, ma inteligencję muchy!
  Natasza wykrzyknęła:
  "Naprawdę jesteś najmądrzejszym władcą! Myślimy z wami, że nasze imperium w końcu wygra wojnę z rosyjskimi żołnierzami i Armią Czerwoną!
  Erwin zapytał poważnie:
  Dlaczego nie chcą pokoju?
  Natasza odpowiedziała poważnie:
  Dlaczego potrzebują pokoju? Nie znają żadnego innego stanu umysłu i imperium. Wojna jest dla nich stanem naturalnym. Ponadto orki są kanibalami i zjadają jeńców i jeńców. Albo natychmiast, albo po ciężkich torturach!
  Erwin powiedział z uśmiechem:
  - Warto spojrzeć na twarze tych stworzeń - zrozumiesz, nie oczekuj od takich dobra!
  Ekran filmu ponownie się rozświetlił. Teraz pokazała dwie zawodniczki, na których ścigały się piękne dziewczyny: Albina i Alvina.
  Obie miodowe blondynki, umięśnione, wyrzeźbione iw tym samym bikini. Jak wspaniale to wszystko wygląda.
  Albina strzela z działek lotniczych. Zestrzeliwuje pięć samolotów Rosjan i dziewczyn z Komsomołu, piszczy:
  Oddamy życie za Ojczyznę i na pewno wygramy!
  Alvina, strzelanie, potwierdzone:
  - Oczywiście wygramy! Nie może być inaczej!
  A także wystrzeliła serię z działek powietrznych. Bojownicy bolszewików i rosyjskich dziewcząt padają i wybuchają. Niektóre z nich są remontowane.
  Albina, strzelając, śpiewa:
  Samoloty są dobre, parowce są dobre!
  A dziewczyny mocno ładowały diamenty!
  I od dokładnego uderzenia piękna, kolejny samochód złych bolszewików został rozbity. O co czerwoni chcą walczyć z niedźwiedziami? Więc zdobądź sizoma w nosie!
  Alvina, odcinając kolejnemu wynajętemu bolszewikowi, przyciska gołymi palcami jej piękne nogi. To dziewczyna, która poruszając nogą przebije się przez ceglany mur.
  Pokazali nawet kinu, jak obaj piloci skaczą, łamiąc dębowe deski gołymi piętami.
  Albina zestrzeliła kolejnego, tym razem bombowca bolszewickiego, i gwizdnęła, śpiewając:
  - Nie ma piękniejszego niż nasze, poznaj moce,
  Pokonamy wszystkie orkowe dziewczyny...
  Ucieleśnienie męstwa i chwały -
  A nad nami w złocie jest cherubin!
  A Albina ponownie ścięła na niebie samochód, na czele którego siedział bolszewik. I zrobiła to po mistrzowsku.
  Jednak Alvina nie jest gorsza. Jak blondynka się odwraca. Porusza się techniką "lisiego węża". I padły dymiące sępy.
  Alvina śpiewała, delektując się ustami:
  - Archanioł powie nam: w raju będzie fajnie,
  Ale tylko bramy raju klikają...
  Poprosimy Boga: pisz z przyjacielem,
  Do jakiegoś anielskiego pułku!
  A wojownik zastosował martwą pętlę. I zestrzeliła tego komisarza, który był u steru ciężkiego myśliwca. Zrobiła to bardzo zgrabnie i nacisnęła guzik wytrwałymi, długimi palcami wyrzeźbionych nóg. I nawet budzący grozę komisarz został rozerwany na strzępy! To naprawdę dziewczyny z najwyższych akrobacji!
  Ale teraz powietrze się uspokoiło... Dziewczyny zadają cios siłom naziemnym Armii Czerwonej. Tutaj Albina rzuca pociskiem samolotu z góry. A czołg Rosji "IS" -3 trafia dokładnie w dach. Przebija się przez nią, nokautując bolszewików.
  A pociski zaczynają wybuchać. Słychać wybuchy i śmierć żołnierzy radzieckich.
  Albina syczy jak kobra, która użądliła wołu:
  - Za rasę ludzką!
  Alvina również strzelała do wroga, miażdżąc go. I zerwał wieżę z czołgu Lenina. Tak, dziewczyna uderzyła dokładnie i trafnie.
  A orki pozostawiły krwawy bałagan.
  Obie piękności zajęły się celami naziemnymi. Broń została zniszczona.
  Albina rozbiła działo gazowe owłosionych mężczyzn wraz z rosyjskimi dziewczynami i szepnęła:
  - Moje marzenie, jestem fajną pięknością!
  Alvina również rozbiła wyrzutnię rakiet i napisała na Twitterze:
  - A stajenni odwrócą się od piękna!
  I obie dziewczyny wybuchnęły śmiechem. Chociaż z mężczyznami oczywiście nie mają problemów. Faceci uwielbiają gwiazdy. I ogólnie jeden mężczyzna ma ponad dwadzieścia dziewcząt, tylko że są za młode. Tu na Ziemi mężczyźni zapuszczają brody!
  To radość dla mężczyzny, ale jeśli kobieta jest temperamentna, to już ma problemy!
  Albina nacisnęła przyciski joysticka gołymi palcami u nóg i zaćwierkała:
  - Moim marzeniem jest zdobycie nieśmiertelności!
  Alvina nacisnęła spust palcami gołych nóg i pisnęła:
  -A my jesteśmy nieśmiertelni! Żyjemy w innych światach w nowych ciałach!
  Albina uderzyła w niezwykły czołg orków i zabulgotała:
  - Chociaż ciało bez duszy nie jest ciałem, ale jak słaba jest dusza bez ciała!
  A wojowniczka wypuściła iskry z oczu... A potem, jak ona krzyczy:
  - Nie wierz w to, nie ma śmierci!
  Alvina pokonała działa samobieżne koszmarnych bolszewików i jak krzyczy:
  - Wojownik rubinów śmierci nie boi się,
  Nic na polu bitwy nie grozi...
  Walczymy dzielnie z wrogiem Ojczyzny -
  Dziewczyna dokona wielkiego wyczynu!
  Potem dziewczyna jeszcze bardziej opuściła swojego myśliwca na powierzchnię. I wystrzelił małą rakietę. I ogromny czołg bolszewików "Karl Marx" z pięcioma działami, gdy zaczął się rozrywać, a cała jego zbroja została rozbita na fragmenty.
  Albina zabiła kilku motocyklistów Imperium Rosyjskiego serią z karabinu maszynowego i pisnęła z zachwytu:
  - Mam dwa szerokie skrzydła i oczy jak orzeł stepowy!
  Dziewczyny o bardzo rozbrykanym poczuciu piękna. A jeśli coś podejmą, zrobią to już na pierwszym numerze.
  Ale pokaz lotniczy się skończył i trwała inna seria. Tym razem pokazali grupę czterech dziewczyn, które były nie tylko doskonałymi wojownikami, ale także władającymi magią walki.
  Jedna maszyna mierzy się z całą armadą mastodontów imperium bolszewickiego. Wygląda wręcz samobójczo.
  Ale u steru czołgu sama Victoria jest diabłem o bajecznej urodzie. Tak, i wszystkie cztery dziewczyny: po prostu cudowne. Oparli gołe nogi na zbroi i łapali doznania psychiczne, jakby byli królową światła. Jakie to magiczne dziewczyny: potrafią i dużo wiedzą.
  Victoria oddała strzał, zaśpiewała wers ze współczesnego romansu:
  - Nie wiem, co się stało... Dziecinny śmiech jest bardzo dźwięczny... A bose dziewczyny już biegają po kałużach!
  "Słoń" faszystów ich oddziałów, znokautowany przez nią, zaczął palić, wydzielając śmierdzące pierścienie. Wirowały jak jadowite węże. A Victoria mrugnęła do swoich partnerów, Zoya rzuciła muszlą. Nadieżda, sługa Peruna, jednego ze sług Bogów stworzonych przez Sfero Katastrofowa, ostrzegła:
  - Tu w zasadzce jest najnowsze działo samobieżne "Porcupine", z 32-funtowym działem... Trzeba być bardziej ostrożnym.
  Wszechwiedząca Elena natychmiast paplała:
  - Działo samobieżne "Jeżozwierz", to licencjonowana kopia dzieła krasnali, ze specjalnego rodzaju działa samobieżnego "Anakonda". Charakterystyka broni: pancerz przedni 228 mm, pancerz boczny 200 mm - super! Działo kalibru 94 mm, współmierne do przeciwpancernego "Królewskiego bawoła". I jeszcze trzy karabiny maszynowe...
  Victoria niegrzecznie przerwała swoim partnerom, a nawet próbowała poruszyć nagą piętą w nosie, krzycząc:
  - Wiem!
  Elena zachichotała, gdy zauważyła:
  - Świetnie, gdy jest wiedza... Ale w technice jestem arcymistrzem, a ty jesteś w znajomości zła!
  Victoria ponownie wystrzeliła, za pomocą bosych palców u nóg, odrywając wieżyczkę od "Dzika" i nadęty, zauważyła:
  - Moja wiedza jest bardziej fundamentalna, bo zło też pochodzi z technologii. I radzę ci lepiej - nie wyróżniaj się!
  Zoya, chcąc dogasić warzelne śmieci, zaproponowała:
  Teraz pozwól mi się zastrzelić!
  A służąca, a raczej córka Białego Boga - stworzona przez Sferę Wszechmogącego, pokazała, że dobro dominujące w ogóle nie przeszkadza jej w strzelaniu. I obrać bez chybienia. Wojownicy tutaj walczą na najwyższym poziomie.
  Dziewczyny ruszają czołgiem i ruszają do przodu. Ale nie zapomnij śpiewać.
  Victoria prowadząca ogień bez mleka zaczęła:
  - Pod świętym...
  Zoya kontynuowała, również strzelając gołymi, wyrzeźbionymi nogami:
  - Wolność!
  Nadieżda, potwierdzając strzelanie gołymi palcami stóp, wydała:
  - Na świecie!
  Victoria, strzelając obok bez znaku, kontynuowała:
  - W przyjaźni!
  Zoya krzyczy, mocz wroga:
  - W szczęściu...
  Nadieżda, wygłupiając się, kończy:
  - I miłość!
  Victoria kontynuuje patos z pełnym gardłem, oddając strzał gołymi palcami:
  - W jasnym promieniu...
  Zoya, strzelając, podnosi:
  - Łączą się narody ...
  Nadieżda, strzelając z zimną krwią, przy pomocy bosych palców u nóg, dodaje:
  - Aby rozproszyć ciemność przed nami!
  Victoria, kontynuując strzelanie z gołymi, wyrzeźbionymi nogami, wydaje:
  - Rządź wszystkimi krajami świata...
  Zoya, po zwolnieniu, nadal prowadziła zachwycający patos:
  - Chronione!
  Nadieżda, również wykonując lonż szermierczy z pociskiem, bosymi stopami, odcinając rubinowe bojowniki, kontynuowała:
  - Od najazdów...
  Victoria, strzelając bosymi stopami, syknęła:
  - Piekielna szarańcza!
  Zoya podzieliła "Dzika" bosymi stopami, kontynuowała:
  I z moją klatką piersiową...
  Nadieżda, po rozprawieniu się z "tyranozaurami" orków, wydała:
  - Pokryty!
  Victoria, szczerząc się mięsożernie i strzelając gołymi, pełnymi wdzięku nogami, warknęła:
  - Wszystkie narody...
  Zoya, również strzelając bosą stopą, dodała:
  - Matka Ziemia!
  Nadieżda, rzucając się gołymi palcami z armaty, kontynuowała:
  - Znowu kłopoty...
  Victoria, strzelając gołymi kończynami dolnymi, bez tchu kontynuowała:
  - Wiszące...
  Zoya, strzelając, szczekała:
  - Rzeki krwi!
  Nadieżda, płonąc bosymi stopami, wydała:
  - rozgorzały...
  Wiktoria Gwoździa, syknęła:
  - Arogancka wrogość!
  Zoya, również strzelając gołymi palcami, dodała prawie ze łzami w oczach:
  - Od ognia, krwi...
  Nadieżda, wystrzeliwszy za pomocą opalonych, muskularnych kończyn, warknął:
  - Łzy i żal!
  Victoria wypuściła prezent bosymi stopami i jak syknęła:
  - Nasz jęczy...
  Zoya, gdy tylko go weźmie, również rzuca bosymi stopami piekielny prezent i ryczy:
  - Nasza droga...
  Nadieżda, tupiąc, skończony:
  - Kraj!
  Victoria w odpowiedzi bosą stopą znowu syczy:
  - Ale nie...
  Zoya, zwolniona, z bosymi stopami, i wydała:
  - Duch dziewczyn...
  Nadieżda, przygwożdżając nazistowskie wojska gołymi palcami u nóg, dokończyła:
  - Silniejszy!
  Victoria ponownie wystrzeliła, boso i agresywnie, kontynuowała:
  -Z ruin siebie...
  Zoya, strzelając mocno bosymi stopami, narysowała linię:
  - Odrodzimy się!
  Nadieżda znów rzuciła się i pisnęła:
  - Rosyjski wojownik...
  Victoria, zwykle sadanuv, bosa stopa, chrząknęła:
  - Weź miecz...
  Zoya przybita, warknęła:
  -Szybciej!
  Nadieżda, strzelając gołymi palcami, zaczęła:
  - My stoimy...
  Zoya, rzucając się wściekle, kontynuowała:
  - I znowu....
  Victoria, przybijając gwoździami swoje nagie kończyny dolne, zakończyła główną nutą:
  - Wygramy!
  . ROZDZIAŁ 3
  Potem dziewczyny się zatrzymały. W milczeniu wystrzelili kolejny tuzin czołgów, po czym Victoria ponownie strzelając i znowu przy pomocy bosych stóp zaśpiewała:
  - Pod świętym...
  Zoya, strzelając bosymi stopami, kontynuowała:
  - Baner...
  Nadzieja wypaliła się dosłownie i w przenośni:
  - Mesjaszu!
  Victoria, wymachując ciałem i miotając pociskami bosymi palcami, warknęła:
  - Na świecie...
  Zoya rzuciła się dalej, strzelając agresywnie:
  - W szczęściu...
  Nadieżda, uderzając główną nutą, przy pomocy swych nagich, pełnych wdzięku kończyn, dokończyła:
  - I miłość!
  Victoria, ponownie przybijając gwoździe, używając gołych palców u nóg, kontynuowała:
  - W słońcu...
  Zoya, uderzając pociskiem w Jeżozwierza bosymi stopami, pisnęła:
  - Promień...
  Nadieżda, nieodparcie rzucając "Dzika" Rommla przez faszystowskie imperium, z gołymi, wyrzeźbionymi kończynami, szczekał:
  - Scal...
  Victoria, posyłając pocisk bosymi stopami, dokończyła ostro:
  - Narody!
  Zoya, strzelając, dodała migocząc bosymi stopami:
  - Piekielna ciemność...
  Nadzieja, spoliczkowana, wydała:
  - Rozpuścić...
  Victoria, ponownie skłaniając się ku nazistowskim faszystom Rommla, syknęła:
  - Z dala!
  Dziewczyny strzelały bosymi stopami i śmiały się przez kolejne pięć minut. W tym czasie spłonęło 35 czołgów bojowych nazistów. A potem znowu śpiewali.
  Jak zawsze ognisty diabeł nadawał wers i ton, użyła gołych kończyn:
  Otworzyliśmy...
  Zoya strzelając bosymi stopami dodała:
  - Narody...
  Nadieżda, przybijając go, gołymi palcami i zwinnymi nogami, wypaliła:
  - Planety!
  Victoria, po przecięciu "Dzika", szczerząc się bardzo głośno, pisnęła:
  - W kosmos...
  Zoya, również wysyłając pocisk gołymi palcami, warknęła:
  - Sposób!
  Nadieżda, rzucając prezent, pisnęła:
  - W nieznane...
  Victoria włożyła zarówno pocisk, jak i soczysty strzał w gruby punkt dla nazistowskich bojowników;
  - Miram!
  A Zoya, strzelając bosymi stopami, zaczęła tkać nową zwrotkę:
  - Bohaterstwo...
  Nadieżda, desperacko przybijając gołymi nogami, nad faszystowskimi hordami, kontynuowała:
  - Wyczyny...
  A sprężysta Wiktoria, jak to jest w zwyczaju, przewróciła się boso z okrągłym obcasem, naciskając przycisk joysticka "Dzik" i podała zakończenie:
  - Uwielbiony!
  Zoya, po rozprawieniu się z "Jeżozwierzem", wydała:
  - W celu...
  Nadieżda, strzelając bosymi stopami, ćwierkała:
  - Usuwać...
  Victoria zagrzmiała słowa, wskazywane bosymi palcami stóp i pociskiem do wiedźmińskiego działa samobieżnego:
  - Na zawsze...
  Zoya również wysłała pocisk i wydała:
  - Smierci....
  Dla Nadieżnej był ostatni strzał, który oddała bosymi stopami, i słowo:
  - Blizna!
  To super! Faszystowski pułk czołgów został zniszczony. Działo samobieżne Anaconda, pomimo całego swojego opancerzenia, również odleciało z rosyjskiego pocisku: musisz wiedzieć, gdzie trafić, aby na pewno trafić i rozłupać. W końcu dziewczyny widziały koncentrację i przerwy w liniach sił w zbroi. Nie możesz ich oszukać ani przechytrzyć... A oni mogą przechytrzyć każdego, kogo zechcesz.
  Zoya zauważyła z niepokojem:
  - Czy nie zaszkodziłoby nam uzupełnienie zapasów amunicji?
  Elena, ta zabawna i uczona córka Svaroga, również stworzona przez nieskończenie wszechmocnego Demiurga Boya Sfero Katastrofowa, zachichotała i zauważyła:
  - Więc nie rozumiesz? W końcu mamy niezbędny pocisk. Możemy tak uderzyć prawie bez przerwy!
  Victoria pożądliwie przewróciła oczami, uderzyła jedną bosą stopą o drugą i zagruchała:
  - Hyperfuck bez przerwy... Świetnie!
  To są prawdziwe dziewczyny...
  A wojna wciąż trwa... We wrześniu 1945 r. Niemcy dotarli jednak do Morza Kaspijskiego.
  I odcięli Kaukaz drogą lądową. Co jest bardzo niebezpieczne. Niemcy posuwają się naprzód... W bitwach ich nowe czołgi i samoloty...
  A Turcja przebija się od południa, co jest podwójnie niebezpieczne. A sytuacja jest niezwykle skomplikowana, jak na piekielne kozy.
  Udawaj lawinę wroga... I nie sposób go powstrzymać.
  W październiku Niemcy byli już w Dagestanie i zbliżyli się do Azerbejdżanu. A to jest poważne i niebezpieczne.
  Dziewczyna Alicja została schwytana przez nazistów. Przesłuchiwał ją pułkownik SS Deza. Dziewczyna z Komsomola została rozebrana do pasa i zaczęła być bita batami.
  Alicja ryknęła:
  - Nie powiem! Nie powiem! Nie powiem!
  Potem zdarli jej spodnie i buty. I spalili pięty szerokimi paskami rozżarzonego żelaza. I ogrzał jej nagie podeszwy.
  Dziewczyna zemdlała w szoku.
  Wylano na nią wiadro wody. Przywieźli go do rozsądku i wciągnęli na stojak. Co jest bardzo okrutne.
  Alicja zgrzytała zębami i warknęła:
  - Nadal nie powiem! Możesz mnie zabić!
  Pobił dziewczynę na jej nagim ciele rozgrzanym drutem. Ale nic od niej nie dostali.
  Następnie wrzucili wyczerpanego członka Komsomola do wilgotnej i zimnej piwnicy.
  I oczywiście jest to niezwykle okrutne.
  W listopadzie 1945 r. zdobyto prawie cały Kaukaz, a naziści Rommla zaatakowali Baku.
  Dwie dziewczyny Albina i Alvina lecą do siebie na takim latającym spodku. Są nietykalne dzięki silnemu strumieniowi laminarnemu. Ale nie mogą strzelać na własną rękę. Ale dzięki kolosalnej prędkości mogą wyprzedzać i taranować radzieckie samoloty.
  Albina, pochylając dyskietkę, zauważyła:
  - Technologia żelaza, z pewnością niezbędna i bardzo przydatna!
  Alvina zachichotała, obnażyła zęby i syknęła:
  - Ale o wszystkim decyduje duch!
  Albina powiedziała:
  - Najbardziej, że nie jest to właśnie duch walki!
  Obie dziewczyny są blondynkami iw bikini. Bardzo piękny i boso. Kiedy wojownik nie ma butów, ma szczęście. Teraz dziewczyny są takie kolorowe i wspaniałe.
  A przed pójściem do bitwy piękności na pewno będą współpracować z mężczyznami. To dla nich prawdziwa uczta ciała.
  Tak dobre są dziewczyny.
  Alvina zestrzeliła dwa radzieckie Tu-3 i napisała na Twitterze:
  - Chwalebne nasze polowanie!
  Albina potwierdziła taranowanie i wydała:
  I nigdy nie będzie ostatnim!
  Alvina strąciła jeszcze trzy radzieckie samoloty szturmowe i pisnęła:
  - Tak myślisz, że Bóg kocha Niemcy?
  Albina z powątpiewaniem pokręciła głową.
  - Najwyraźniej nie tak bardzo!
  Alvina zachichotała i zapytała ponownie:
  - Dlaczego tak myślisz?
  Albina staranowała dwa radzieckie samochody i pisnęła:
  Wojna trwa zbyt długo!
  Alvina logicznie zauważyła:
  - Ale nadchodzimy!
  Albina uśmiechnęła się i jęknęła:
  - A więc nadejdzie zwycięstwo!
  Alvina zestrzeliła jednocześnie cztery radzieckie samoloty odważnym manewrem i pisnęła:
  - Na pewno nadejdzie!
  Albina uznała za konieczne przypomnienie:
  - Po Stalingradzie wojna nie poszła zgodnie z zasadami...
  Alvin zgodził się z tym:
  - To zdecydowanie wbrew zasadom!
  Albina pisnęła z irytacją:
  - Zaczęliśmy przegrywać!
  Alvina pisnęła z irytacją:
  - Zdecydowanie mam!
  Albina staranowała kilka innych radzieckich pojazdów i pisnęła:
  - Czy to nie jest dla nas problem?
  Alvina zestrzeliła kilka rosyjskich myśliwców i wyrzuciła z siebie:
  Myśleliśmy, że sytuacja jest beznadziejna!
  Albina uśmiechnęła się mięsożernie i syknęła:
  - Co teraz widzimy?
  Alvina napisała na Twitterze z pewnością siebie:
  - Coś niewzruszonego i wyjątkowego!
  Albina błysnęła perłowymi zębami i odpowiedziała:
  - Że Trzecia Rzesza zwycięża!
  Alvina strąciła jeszcze kilka sowieckich samolotów szturmowych i wydobyła:
  - Naprawdę musi wygrać!
  Dziewczyny skrzywiły się. Kiedyś pracowali, a oficjalnie w żołnierskim burdelu. Wielu mężczyzn przeszło przez siebie, nie tylko biała rasa. I naprawdę im się to podobało. Cóż, jakie to przyjemne dla ciał. Ale potem dziwki znalazły się pod atakiem sowietów. Zostali wzięci do niewoli. Cóż, przystojniacy myśleli, że zostaną zgwałceni. A oto diabeł dwa!
  Kazali dziwkom kopać okopy i okopy. A dawnym nocnym wróżkom to się nie podobało. Więc wszyscy byli w stanie uciec. Uwiodły wartowników.
  I poprzysięgli zemstę na Rosjanach.
  I walczyli przeciwko Rosji. To są cholerne...
  Albina porzuciła jeszcze kilka rosyjskich samochodów i mruknęła:
  - Nadal możesz mieszkać z mężczyznami!
  Alvina chętnie się z tym zgodziła:
  - To nawet nie jest możliwe, ale jest konieczne!
  Albina wyszczerzyła zęby i odpowiedziała:
  - Ale mimo wszystko... słodko jest zabić.
  A dziewczyny ruchem dyskietki zestrzeliły pięć kolejnych sowieckich samochodów.
  Alvina zachichotała i powiedziała:
  - A kiedy jest gorzko?
  Albina strąciła jeszcze sześć samochodów i odpowiedziała:
  - Wyjdę za mąż po zwycięstwie! I urodzić dziesięcioro dzieci!
  I obie dziewczyny wybuchnęły śmiechem.
  I śpiewali;
  Jesteśmy rycerzami wiary faszyzmu,
  Zmiećmy bojowników komunizmu w proch!
  I jak się śmieją, kołysząc swoimi białymi szczytami.
  Test bojowy latającego spodka jest bardzo udany. Ale nie można z niego strzelać.
  Tutaj dziewczyny również taranują kilka IL-2. Ten samolot szturmowy jest najbardziej masywny w Armii Czerwonej i nie został jeszcze wycofany z produkcji. Chociaż w czterdziestym piątym roku był przestarzały.
  Ale nadal działa i działa desperacko. Takie dyski bojowe są tutaj używane - po prostu horror.
  Jednostki sowieckie są tak niszczone, że nie da się ich powstrzymać... To kawalkada.
  W listopadzie panowała cisza. A Stalin kazał iść w centrum. Bitwy toczyły się z nową energią. Trudno pokonać Fritza - mają dużo siły i dobrą broń. Polacy walczą bardzo aktywnie. Teraz są niemieckimi sojusznikami.
  Naziści nadal trzymają front. Bitwy wykazały, że 88-milimetrowe działo miało 100 EL i było bardzo celne i przeciwpancerne. Nawet IS-3 uderza w czoło. Co więcej, ostatni czołg nie jest zbyt udany i trudny w produkcji. A T-34-85 generalnie błądzi z dużej odległości, zdobywając punkty od niemieckich asów.
  Zima już nadeszła, a linia frontu jest na poziomie mniej więcej czterdziestu trzech lat, tylko Krym jest jeszcze sowiecki i Białystok, ale Charków i Orel są już pod nazistami.
  Naziści w centrum odpierają sowiecki atak i starają się awansować.
  No i powierz dotarcie najnowszych maszyn, supermen-dziewczyny.
  Nie małe dziewczynki sklonowane w obozach śmierci. I te dziewczyny, których cząsteczki DNA zostały użyte do stworzenia nadludzi.
  I mają te same nazwy z legendarną czwórką i po prostu niesamowitą mocą. A dziewczyny, które walczą, również stosują niektóre używki opracowane przez SS.
  Gerda, Charlotte, Christina i Magda jadą na czołgu E-100 klasy U. Ten pojazd jest bardziej kompaktowy, dla czterech członków załogi. A jego bronią jest bombowiec odrzutowy i uniwersalne 88-milimetrowe działo 100 EL - niszczyciel czołgów.
  Wojownicy idą i gwiżdżą na siebie.
  Gerda strzela z długiej armaty. Uderza w bok z odległości IS-2 i ćwierka:
  - Oddamy nasze serca za ojczyznę,
  A Stalina usmażymy i zjemy!
  Charlotte wystrzeliła z wyrzutni rakiet. Zakryła sowiecki bunkier i pisnęła:
  - Jesteśmy niezwyciężeni!
  Christina wzięła go i warknęła, naciskając spust gołą piętą:
  - Dostaniemy to w obu!
  Dolbanula i zręcznie i Magda. Zniszczono radzieckie działa samobieżne SU-152. I gruchała:
  - Nadejdzie czas, nadejdzie zwycięstwo!
  Gerda pisnęła, strzelając:
  - Nikt nas nie powstrzyma!
  Charlotte potwierdziła:
  - Ale Pasaran!
  Rudowłosa bestia przeszła z Gerdą całą I wojnę światową, zaczynając od Polski, a kończąc na majowej ofensywie. Rudowłosy diabeł widział wiele rzeczy.
  I gotowy do walki do końca!
  Christina też strzela i obnażyła zęby. Jej włosy są złotorude. Na wojnie dziewczęta się nie starzeją, a może nawet młodnieją! Są tak zaciekli i kochający. Obnażyli zęby.
  I ani jednej dziury w zębach.
  Magda ma włosy koloru złotego liścia. A także aktywnie się uśmiechając. Fajna dziewczyna. Ma tak agresywną grację i energię tysiąca koni.
  Gerda, dziewczyna o siwych włosach, strzela i komentuje z uśmiechem:
  - Na świecie jest wiele dobrych i brzydkich... Ale do cholery, jak długo ta wojna się przeciągnęła!
  Charlotte zgodziła się z tym:
  - I faktycznie, II wojna światowa ciągnie się zbyt długo. Wszystkie walki i walki... To naprawdę wyczerpujące!
  Christina przesunęła bosą stopą po zbroi i krzyknęła:
  - Ale Wielka Brytania wciąż nie jest pokonana!
  Magda strzeliła do Rosjan i warknęła:
  - Musi zostać pokonany! To jest nasze credo!
  Gerda syknęła, strzelając do Rosjan, obnażając zęby z kości słoniowej:
  - Potrzebujemy wygranej!
  Fucked i Charlotte, ryknęła:
  - Jeden za wszystkich, nie wytrzymamy ceny!
  Rudowłosa i złota bestia Christina pisnęła:
  - Nie! Nie stójmy!
  Magda cmoknęła szkarłatnymi ustami, ćwierkając:
  - Nie idziemy do sklepu za cenę!
  I strzeliła złotowłosa harpia.
  Gerda trafiła także w rosyjskie czołgi. Uderzyłem w samochód i krzyknąłem:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie!
  Charlotte dodała, śpiewając:
  - Wszyscy wrogowie moczą się w toalecie!
  Christina poparła impuls piosenki:
  - Ojczyzna nie wierzy we łzy!
  Magda kontynuowała śpiewnym głosem:
  - I damy wszystkim komunistom w mózgu!
  A dziewczyny mrugnęły do siebie. Generalnie mają dobry czołg. Tylko z daleka trudno przebić IS-3 na czole. Ale przecież Niemcy mają trudny pocisk, ale z rdzeniem uranowym. A w armii jest wielu Murzynów. Którzy walczą z szaloną furią. I nie każdy może z nimi konkurować.
  Dziewczyny są przyzwyczajone do walki na boso. Nawet w Polsce byli tylko w jednym bikini i boso.
  Kiedy goła podeszwa styka się z podłożem, odmładza się. Może dlatego dziewczyny się nie starzeją! Chociaż czas ucieka! Wojownicy, powiedzmy, że są bardzo bohaterscy.
  Dokonali tak wielu wyczynów, ale walczą jak zwykli żołnierze. I zawsze tylko w bikini i boso. Zimą przyjemnie jest nawet klepać bosymi stopami w zaspy śnieżne.
  Gerda strzela i śpiewa:
  Przejdziemy przez ogień i wodę!
  Charlotte ostrzelała Rosjan swoim bombowcem i powiedziała:
  - Chwała ludowi pruskiemu!
  Christina też strzeliła i pisnęła:
  Będziemy rządzić planetą!
  Magda przybita i potwierdzona:
  - Na pewno będziemy!
  Gerda ponownie uderzyła w pocisk i pisnęła:
  "Nawet napalm nas nie powstrzyma!"
  Charlotte zgodziła się z tym:
  - A nawet bomba atomowa, której się nie boimy!
  Christina uciszyła się i odpowiedziała:
  - Amerykanom nie udało się stworzyć bomby atomowej! To blef!
  Magda wykrzyknęła na całe gardło:
  - Świat nie może uciec przed nowym niemieckim porządkiem!
  A dziewczyny będą się śmiać.
  Sytuacja stała się krytyczna. W grudniu w centrum posuwały się wojska sowieckie. Ale znowu nie mogli pokonać potężnej obrony Wehrmachtu ...
  Wśród nazistów i pancerników Agata i Adala. Walczą na E-10, dwuosobowym dziale samobieżnym i bardzo wygodnym. Który strzela niezwykle dokładnie. Chociaż jego broń nie jest wystarczająco potężna, powala konkretnie trzydzieści cztery.
  Agata strzela bosymi palcami i bardzo celnie uderza w sowiecki samochód.
  A potem krzyknęła:
  - Za Trzecią Rzeszę!
  Dolbanula całkiem trafnie i Adala. Również przy użyciu gołych, rzeźbionych nóg.
  I celnym strzałem rozwaliła radziecki samochód. I gruchała:
  - Chwała naszym bohaterom!
  Dziewczęta należy uznać za niezwykle groźne. I strzelają wystarczająco dobrze. Co nie jest strzałem, to trafieniem.
  Działa samobieżne E-10 to bardzo mała maszyna dla dwóch żołnierzy i wysokości 1,2 metra z myśliwcami, które znajdują się w pozycji leżącej. Taki tutaj jest skuteczny i bardzo mobilny. Początkowo ważyła tylko dziesięć ton, ale jej zbroja 60 milimetrów na czole i 30 na boku wydawała się Hitlerowi raczej słaba. I kazał zwiększyć go do 82 mm czoła i 52 mm boku. Ale waga maszyny wzrosła do 16 ton, zmniejszając mobilność. Ale Rommel obniżył swój samochód o dwadzieścia centymetrów i zredukował liczbę członków załogi do dwóch osób. A działo samobieżne zaczęło ważyć jedenaście ton, co przy silniku o mocy 400 koni mechanicznych pozwoliło mu utrzymać mobilność na wysokim poziomie.
  Agata ponownie uderzyła bosymi stopami we wroga, przebiła dolną część zbroi IS-2 i zaśpiewała:
  - Moja wielka siła!
  Adala uderzyła też w sowiecki czołg, uderzyła auto w czoło i zaćwierkała:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Używała też gołej, rzeźbionej nogi.
  Te dziewczyny tutaj bardzo się kłócą. I niszczą radziecką, pancerną armadę.
  Ale teraz przerzucili się na broń. I tak są znokautowani gołymi palcami. Nie dają żadnej litości. I błyskają gołe podeszwy.
  Jednak dziewczyny nie tylko strzelają i zabijają rzemieślniczki. W szczególności torturowano schwytanego nastolatka. Szesnastoletni chłopiec był bardzo przystojny. Dziewczyny rozebrały go i przywiązały do sosny. A potem zaczęli palić pochodniami, a także podpalać miotły.
  Widać było, jak opalona, gładka skóra chłopca pokryta jest pęcherzami i pryszczami. I muszę powiedzieć, że to bardzo boli.
  Adala oblizała usta i zaśpiewała:
  Mały kraj, mały kraj...
  Agada, podpalając chłopcu pięty, dodał:
  - Kto mi powie, kto pokaże gdzie ona jest, gdzie jest!
  I obie piękności jak się śmiać. Młody człowiek jest naprawdę przystojny. Jak piękni są nastolatki w wieku szesnastu lat. Kiedy nie jest już chłopcem, ale jeszcze nie mężczyzną. Kiedy rysy twarzy wciąż przechodzą od dziecka do dorosłego i z tego powodu są szczególnie piękne. Kiedy policzki chłopców są jeszcze rumiane i nie pokryte włosami, tak delikatne, jak u dziewczynki. A skóra nie jest jeszcze tak owłosiona i szorstka jak u dorosłych.
  Adala i Agada to wytrawni wojownicy, którzy z przyjemnością torturują chłopca. Ciesz się jego jękami. I nawet szaleją na jego oczach, pokazując uroki i strzelając ogniem.
  To są zwierzęta... Chłopiec był torturowany do tego stopnia, że stracił przytomność. Potem oblali go lodowatą wodą, przywrócili mu zmysły i znowu go torturowali i było fajnie.
  Adala, oblizując usta, zauważyła:
  - Nie ma nic piękniejszego niż tortury!
  Agada zgodziła się z tym:
  - Podnieca!
  A teraz złośnicy wojownicy eksterminują wojska sowieckie. A kiedy śpiewają:
  - Nasz król jest posłańcem nieba,
  Nasz król jest jak duch-demon...
  Nasz król jest wybrańcem losu....
  Naszym królem jesteś tylko ty!
  Lucyfer! Lucyfer! Lucyfer!
  Tak Rommel do pewnego stopnia i Lucyfer. Potrafił dokonać pozornie niemożliwego.
  A teraz naziści wygrywają coraz pewniej.
  . E-25 obraca się bardzo łatwo, kompensując w ten sposób brak obrotowej wieży.
  Załoga to tylko dwie osoby, a wysokość to 1,3 metra. Nie trzeba dodawać, że wydajna konstrukcja i łatwa w produkcji.
  Wyobraź sobie Tygrysa-2 pod względem zbroi i broni o wadze T-4, to wspaniała i niesamowita maszyna.
  Agatha i Agnes jeżdżą na E-25, także dziewczyny w A. I piękna, walcząca boso iw bikini.
  I jak strzelają, że nie chybiają.
  Agata strzelała do wroga gołymi palcami i gruchała:
  - Chwała mojej sile!
  Agnes również kopnęła wroga gołymi palcami u nóg, uderzyła go i wydała:
  - A moją siłą jest jeszcze większa chwała!
  I jak mrugać do przeciwników. Ta dziewczyna jest po prostu niesamowita.
  I jak dziewczyny uwielbiają torturować.
  Na przykład członek Komsomola zabrali i spalili jej szkarłatne sutki latarką. I tak mocno krzyczał.
  Agnieszka z wielką przyjemnością usmażyła piętę i gruchała:
  - Niech umrze kolektyw tyrana!
  Agata zgodziła się z tym, podpalając wroga:
  - Za wielkie Prusy!
  A dziewczyny się śmieją.
  Walka powiedzmy, że ukradli i wielkie piekielne piękno. Oto IS-2 z ich celnego strzału podzielony na kawałki.
  Agnes krzyknęła na całe gardło:
  - Chwała komunizmowi aryjskiemu!
  Niemcy próbują przebić się do Tbilisi. Grozny atakuje z furią. Ale dzielne cztery dziewczyny stanęły im na drodze.
  Natasza rzuciła na nazistów granatem bosą stopą i zaśpiewała:
  - Zgadza się...
  Zoya wypuściła dar śmierci gołą piętą i dodała:
  - Wróg...
  Augustyn poddał się czemuś destrukcyjnemu i pisnął:
  - Myśli...
  Swietłana rzuciła granat gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - Co...
  Natasza rzuciła gołymi stopami kilka cytryn i krzyknęła:
  - Rosyjski...
  Zoya również uległa czemuś energicznemu i zabójczemu, piszczącemu:
  - Zarządzany...
  Augustine wystrzelił śmiertelne, mamrocząc:
  - Wróg....
  Svetlana ponownie uległa destrukcyjnemu i vyaknula:
  - Zepsuć!
  Natasza odwróciła się i pisnęła:
  - Kto...
  Zoya strzelała również do czarnych cudzoziemców, których zwerbowali i piszczali naziści:
  - Odważyć się!
  Augustyn przemówił z siłą i wściekłością:
  - To...
  Swietłana uległa z uśmiechem pantery:
  - W...
  Natasza rzuciła granatem bosą stopą i krzyknęła:
  - Bić się...
  Zoya rzuciła podarunek śmierci gołymi palcami i mruknęła:
  - Ataki!
  Augustine wtrącił się i mruknął:
  - Wrogowie...
  Svetlana dała garść granatów gołymi podeszwami i jak krzyczy na całe gardło:
  - Dobrze...
  Natasza przybiła wybuch i syknęła:
  - Wściekły...
  Zoya odcięła nazistom i pisnęła:
  - Pokonać!
  Augustine strzelił ponownie i krzyknął:
  - Wściekły...
  Swietłana świergotała, strzelając:
  - Pokonać!
  Natasza ponownie rzuciła granat zgrabną, bosą stopą, zaćwierkała:
  - Zniszczymy nazistów!
  Zoya wzięła to i ćwierkała:
  - Przyszła droga do komunizmu!
  I rzuciła cytrynę gołymi palcami.
  Augustine wziął i rozproszył liny, a jej gołe nogi leciały ze zniszczeniem wzdłuż Fritz:
  - Podzielimy się przeciwnikami!
  Swietłana wzięła go i rzuciła gołym obcasem, wiązką granatów i pisnęła:
  Zmiażdżmy faszystów!
  A cała czwórka dalej strzelała i rzucała granaty. Niemiecki E-75 był w ruchu. Maszyna z działem 128 mm. I się zastrzelił.
  A dziewczyny rzuciły granaty. Osłabiono nazistów. I odpalili. Ruszyli naprzód. Czołgi znów się toczą. Przenosi najnowszego niemieckiego "Leoparda" -1. Bardzo mobilny samochód.
  . ROZDZIAŁ 4
  Ale jego dziewczyny przejęły kontrolę i znokautowały go. Rozerwali na kawałki mobilną maszynę z silnikiem turbogazowym. I rozsadzili ją na kawałki.
  Natasza zauważyła ze śmiechem:
  Walczymy świetnie!
  Zoya zgodziła się z tym:
  - Bardzo fajny!
  Augustyn mądrze zauważył:
  - Wygramy!
  I wystrzeliła granat przeciwpancerny gołą stopą. Silna dziewczyna. I ma tyle dowcipu.
  Swietłana również wystrzeliła w prezencie śmierci palcami bosej stopy i uderzyła wroga. Bardzo agresywna dziewczyna o oczach koloru chabrów. Ma taki dowcip i siłę!
  Natasza odwróciła się i uśmiechnęła:
  - Za świętą Rosję!
  Zoya strzelała bardzo aktywnie i uśmiechała się, pokazując perłowe zęby:
  - Jestem wojownikiem tego poziomu, który nie znika!
  Augustyn również strzelił. Pokosili nazistów i bulgotali:
  "Jestem wojownikiem o wielkich ambicjach!"
  I obnażyła swoje perłowe zęby!
  Swietłana potwierdziła:
  - Bardzo duże ambicje!
  Dziewczyny walczą od bardzo dawna. I oczywiście odnieśli sukces w pracy wojskowej. To absolutnie cudowne piękności. Wybitny umysł. I strzelają do pierwszej klasy.
  Natasza, strzelając, pomyślała, że bez Stalina, gdyby Führer go zabił. w duszach ludzi była pustka. To tak, jakby umarła ukochana osoba.
  Chociaż ten Gruzin był okrutny. I nie wszystko robił dobrze. Istnieje nawet anegdota na ten temat. Dlaczego Lenin nosi buty, a Stalin buty? Bo Włodzimierz Iljicz wybrał drogę, a ten wąsaty pędzi przed siebie.
  Pod tym względem Stalin nie był władcą optymalnym. Rzeczywiście, jak opisał to Lenin, było to zbyt niegrzeczne.
  Ten szef kuchni przygotowuje tylko pikantne potrawy. Pod względem okrucieństwa był to miecz obosieczny.
  Z jednej strony pomogło to w utrzymaniu dyscypliny i pobudziło aparat partyjny. Z drugiej strony znokautowano najcenniejszy personel i zdolnych ludzi. W szczególności po wojnie stracili tak wspaniałego menedżera jak Wozniesieński. Kto miał największe zasługi dla Ojczyzny.
  Wozniesieński był być może idealnym menedżerem: nie tylko twardym, ale także mądrym i wykształconym. Najmłodszy doktor nauk w ZSRR, akademik, wybitna osobowość. Bez Wozniesienskiego w jakiś sposób gospodarka Rosji Sowieckiej nieuchronnie poszłaby źle w przypadku jego śmierci. I nie mogą pokonać nazistów.
  Natasza rzuciła bosą stopą cytrynę i zaśpiewała:
  - Z nieba...
  Zoya też rzuciła granat gołymi palcami i powiedziała:
  - Gwiazdka...
  Augustine wystrzeliła bosą stopą dar śmierci i zaśpiewała:
  - Jasny...
  Swietłana również rzuciła granat przy pomocy bosej stopy i wydała:
  - Krystaliczny!
  Natasza odwróciła się i syknęła:
  - Ja do ciebie...
  Zoya uruchomiła dar śmierci gołymi palcami, sycząc:
  - Piosenka...
  Augustyn poddał się gołej pięcie, co sprowadza śmierć i pisnął:
  - zaśpiewam...
  Natashka kontynuowała, śpiewając agresywnie:
  - O....
  Zoya rzuciła bosą stopą pakiet wybuchowy, rozpraszając nazistów i pisnęła:
  - Rodzinny...
  Augustina gołą piętą dała wiązkę granatów, rozdała:
  - Stalinie!
  Dziewczyny walczyły dzielnie, ale wygląda na to, że nie utrzymają Groznego. Piękno spadło pod dystrybucję. Bardzo walczyli ze złodziejami. I musisz się wycofać niechętnie. A to jest nieprzyjemne.
  Natasza ćwierkała z irytacją:
  - Wycofaliśmy się w milczeniu przez długi czas ...
  Augustyn z oczami błyszczącymi wściekłością zgodził się:
  - To było denerwujące - czekali na bitwę!
  Zoya wzięła go i śpiewała z wściekłością, a reszta dziewcząt szczęśliwie podniosła;
  Wstań, napiętnowany klątwą,
  Cały świat głodnych i niewolników!Nasz oburzony umysł wrze I jest gotowy poprowadzić do śmiertelnej walki.
  
  Zniszczymy cały Świat przemocyDo ziemi, a potem zbudujemy nasz, zbudujemy nowy Świat: Kto był niczym, stanie się wszystkim.
  
  Przestańcie ssać krew wampiry Więzienie, podatki, bieda!Dla was cała moc, wszystkie błogosławieństwa świata, A nasze prawo to pusty dźwięk.
  
  Inaczej zbudujemy życie, A oto nasze hasło bojowe: Wszelka władza - do ludu pracującego, I precz ze wszystkimi pasożytami!
  
  Jesteście godni pogardy w swoim bogactwie, Węglu i staliście się królami!Jesteście tronami, pasożytami, Na naszych plecach wzniesiony!
  
  Rośliny, fabryki, komory -
  wszystko powstało dzięki naszej pracy, czas! Żądamy zwrotu tego, co zrabowano.
  
  Dosyć, ze względu na królów, wlej nas w szał wojny!Wojna z taranami! Pokój narodom! Uderzcie, synowie zastępów!
  
  Kiedy tyrani zmuszą nas do bohaterskiej walki o nich, Mordercy! Następnie skierujemy na ciebie lufy armat bojowych.
  
  Nikt nie da nam wyzwolenia: ani bóg, ani król, ani bohater, wyzwolenie osiągniemy Własną ręką.
  
  Złamać ucisk zręczną ręką, Odzyskać swoje dobro, Pęcznieć, rogów i śmiało wykuwać, Póki żelazo jest gorące!
  Dziewczyny pięknie zaśpiewały i ruszyły w drogę. A wojna trwa...
  Potężne TA-400 i jeszcze potężniejsze TA-500 niosące do dwudziestu ton bomb niszczą pozycje radzieckie. Ale Armia Czerwona próbuje się utrzymać. Nawet piosenki śpiewa się z wielką odwagą.
  Ludzie będą szczęśliwi
  Szczęście na zawsze...
  Rząd sowiecki -
  Moc jest świetna!
  A boso pionierzy i pionierzy walczą zimą w górach Kaukazu. Dzieci wykazują ogromną odwagę.
  I pokaż się odważnym.
  I piosenka znów gra
  Jesteśmy pionierami dzieci komunizmu,
  Ognisko, namiot i piec miedziany...
  Marynarki Wojennej zmiażdżymy żartobliwie faszyzm,
  Kto czeka na wściekłą pogoń!
  A dziewczyna w czerwonym krawacie rzuca gołymi palcami u stóp wybuchową paczkę, rozrywając Fritza na strzępy.
  Po czym śpiewa:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Zatrzymamy większość faszyzmu!
  A chłopiec, który spalił gołą piętę swojej stopy, weźmie ją też i ryczy:
  - O wielkość planety komunizmu!
  Dzieci są bardzo odważnymi wojownikami. Chociaż czasami spodziewają się tak dzikich tortur.
  Nazistowska ofensywa trwa. 9 stycznia naziści zajęli już kilka przemieszczających się miast, zbliżając się do Tbilisi.
  Siła nazistów jest wielka.
  Jednak nawet małe dzieci walczyły z nazistami. Chłopcy i dziewczęta ciskali improwizowanymi ładunkami wybuchowymi w niemieckie czołgi, działa samobieżne i piechotę.
  Niektórzy używali małych katapult i dużych proc. Okazało się to bardzo skuteczne.
  Dzieci to na ogół taki lud, wesoły i skłonny do bohaterstwa. Chociaż ich bose stopy są czerwone od zimna, jak kurze łapki. Ale wola jest niezachwiana.
  Pionierzy walczyli bardzo odważnie. Wiedzieli, co oznacza faszystowska niewola.
  Na przykład dziewczyna Marinka wpadła w szpony nazistów. Naoliwili jej bose stopy i umieścili ją w pobliżu pieca. Języki ognia prawie lizały nagie, stwardniałe pięty dziewczyny od długiego chodzenia boso. Tortury trwały około piętnastu minut, aż podeszwy pokryły się pęcherzami. Następnie rozwiązano bose stopy dziewczyny. I znowu zadawali pytania. Bili mnie gumowymi wężami na moim nagim ciele.
  Potem minęli prąd... Marinka była torturowana do dziesięciu utraty przytomności podczas przesłuchania. A potem pozwolili jej odpocząć. Kiedy bose stopy trochę drżały, ponownie posmarowano je olejem i ponownie podniesiono piecyk. Takie tortury można wielokrotnie powtarzać. I torturować prądem i biczować gumowymi wężami.
  Marinka była torturowana przez sześć miesięcy. Aż oślepła i zsiwiała od tortur. Potem pochowali ją żywcem w ziemi. Nie zmarnowałem nawet kuli.
  Pionier Wasia, naziści smagali jego nagie ciało rozgrzanym drutem.
  Następnie nagie pięty przypalano rozpalonymi do czerwoności paskami żelaza. Chłopak nie mógł znieść krzyków, ale nadal nie zdradził swoich towarzyszy.
  Hitlerowcy rozpuścili go żywcem w kwasie solnym. A to straszny ból.
  Te Fryce to takie potwory... Członek Komsomołu był torturowany żelazem. Potem powiesili go na stojaku, podnieśli i rzucili. Potem zaczęły płonąć rozgrzanym do czerwoności łomem. Piersi zostały wyrwane kleszczami. Potem nos został dosłownie oderwany rozgrzanymi do czerwoności szczypcami.
  Dziewczyna została zamęczona na śmierć... Złamali jej wszystkie palce i nogę. Inna członkini Komsomołu, Anna, została nabita na pal. A kiedy umarła, palili się pochodniami.
  Krótko mówiąc, naziści wyśmiewali się najlepiej jak potrafili i jak chcieli. Torturowali i torturowali wszystkich.
  Natasza i jej drużyna wciąż walczyły w okrążeniu. Dziewczyny używały w walce gołych, zgrabnych nóg i rzucały granatami. Odparli przeważające siły Fritza. Trzymali się bardzo odważnie i nie zamierzali się wycofywać.
  Mieszkańcy zdobytego miasta Tbilisi spotkali Niemców rzucając się na kolana. Niektórzy chłopcy byli boso pomimo śniegu i kłaniali się nazistom.
  Niesamowita porażka. Niemki zmuszały chłopców do całowania butów lub bosych obcasów. Zdezorientowani i przestraszeni chłopcy posłusznie to robili.
  Niektóre kobiety łaskotały chłopców w pięty i biły ich pałkami. Wyglądało to bardzo seksownie.
  Straszny, choć przestarzały zarówno moralnie, jak iw rzeczywistości "Tygrys"-2 miażdży schwytanych mężczyzn. Dorosłe samce są zabijane. Żyją tylko kobiety i chłopcy bez brody. I niech dorośli mężczyźni umrą pod gąsienicami. I minęło dużo ludzi.
  "Królewski Tygrys" to potężny czołg. I taki kadłub, że żołnierze radzieccy uciekają... A ilu z nich spłonęło od błyskawicy władzy.
  A teraz nad budynkiem Urzędu Miasta flaga z nazistowską swastyką.
  Niemcy nacierają także na inne gruzińskie miasta. Ich wojska są jak brązowa plaga. I imponująca moc.
  Poddaje się masa żołnierzy radzieckich. Większość z nich jest miażdżona przez cięższe "Pantery" -2 i "Tygrysy", ponieważ te śmieci nie są potrzebne. Kobiety padają na kolana i są prowadzone boso.
  Taka imponująca katastrofa.
  Jak-9 rusza do bitwy. Ta maszyna jest produkowana w dużych ilościach. Ale to jest mało przydatne. Niemieckie asy tylko zyskują konta. I strzelają w dużej liczbie. A chłopcy już u steru. A walczące dziewczyny też walczą.
  Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova próbują powstrzymać nazistów na niebie. Dziewczyny w jednym bikini i boso. I oba są bardzo piękne i bardzo bojowe ukradkiem.
  Walki i manewry Anastazji. Jej myśliwiec wytwarza martwą pętlę, a niemiecka maszyna Focke-Wulfa zostaje powalona. I używa bosych palców.
  Dziewczyna nie zapomina płakać:
  - Jestem super-klasowym wojownikiem!
  Akulina również strzela do wroga. I robi to zgrabnie. Używa także bosych palców.
  I ryczeć z głębi płuc:
  - Chwała komunizmowi!
  Kaukaz jest już na skraju upadku i staje się coraz bardziej dramatyczny.
  A Niemcy szaleją i stosują tortury. Szczególnie lubią torturować niemieckie pionierki.
  Oto Gerd i Charlotte, chłopiec w wieku około trzynastu lat, rozebrani. I zaczęli łaskotać pioniera. Seryozhka śmiał się i mruczał. Potem Gerda przyniosła zapalniczkę do nagiego, okrągłego obcasa chłopca. Płomienie lizały nieco szorstkie podeszwy pioniera. Krzyknął z bólu. Były pęcherze.
  Niemki zachichotały:
  - Będzie bardzo fajnie!
  I zaczęli bić chłopca biczami. Jęknął i zaczął krzyczeć. Zwłaszcza, gdy dziewczyny zaczęły przynosić pochodnie z ogniem do jego bosych stóp. Następnie pionierzy przyłożyli do jego nagiej klatki piersiowej rozgrzane do czerwoności żelazo i chłopiec stracił przytomność.
  Tak, niemieccy wojownicy są na górze. Dręczenie chłopca jest w porządku rzeczy.
  Torturować jednak nie tylko chłopców, ale i członków Komsomołu. Dziewczyny zostały rozebrane i poprowadzone na wieszaku. Tam podciągnęli się, zmuszeni do wygięcia w łuk i dosłownie wiją się z bólu piękności. A pod bosymi stopami dziewcząt podpalili piec, grożąc zwęgleniem podeszw.
  Jak członkowie Komsomołu krzyczeli z dzikiego bólu... Jakie to wszystko było okrutne. A naziści wdychali do nozdrzy zapach palonego mięsa i śmiali się, klepali się po biodrach i wrzeszczeli:
  - Heil Führer! Zabijemy wszystkich!
  I znowu tortury i tortury ludzi. Szczególnie interesujące jest torturowanie pionierów. Chłopcy są bici na śmierć, a następnie polewa się ich rany solą i zmusza się do jęków. Tak, to bardzo irytujące.
  A kiedy również używają gorącego drutu. To sprawia, że jest to o wiele bardziej bolesne.
  A naziści już zajęli Machaczkałę. I zmierzają w kierunku terytorium Azerbejdżanu. I już otoczyli i zablokowali Erewan. I szturmują rozpacz Batumi wszystkim. I jest agresywny.
  Marszałek Rokossowski prawie sam zginął. Wydawało się, że wojska sowieckie są pod presją i zapadają się. Rośnie liczba poddawanych i dezerterów. I wielu pilotów popada w depresję.
  Chociaż Anastasia Vedmakova i Akulina Orłowa wciąż unikają porażki. Dziewczyny walczą dzielnie i desperacko.
  Przed walką Anastasia wycofała się z trzema facetami, aby zebrać w sobie fenomenalną kosmiczną moc.
  I naprawdę naładowany kapitałem. I rozpaczliwie powalmy wrogów.
  I podczas używania bosych palców.
  I pisnęła na całe gardło:
  - Jestem wielkim mistrzem świata!
  A jak gołą piętą naciśnie dźwignię.
  Akulina Orłowa jest także zdesperowanym prześladowcą w walce. A bosymi palcami miażdży samoloty Wehrmachtu.
  Tutaj zestrzeliła ME-109 K. Ta maszyna jest może już przestarzała, ale przetrwała szereg modyfikacji. A na nim możesz z powodzeniem walczyć.
  Akulina Orłowa działając z dziką furią zaśpiewała:
  - Witaj wielki komunizmie! Faszyzm zostanie pokonany!
  I znowu z gołą piętą, ale jak będzie naciskać.
  To są szalone dziewczyny.
  Ale bardzo nierówne siły na Kaukazie. Chociaż uważa się, że wszyscy ludzie to orły. Ale nikt nie może się oprzeć Rosjance.
  A wojownicy są tacy agresywni i fajni. Samoloty strzelają pomimo swojej przewagi jakościowej.
  Akulina Orłowa zaśpiewała:
  Koło słoneczne...
  I powalił wroga gołymi palcami.
  Anastasia Vedmakova, naciskając guziki swoimi szkarłatnymi sutkami i przewracając nazistów, kontynuowała:
  Niemcy są w pobliżu...
  Akulina pisnęła, odcinając kolejny niemiecki samolot:
  - Hitler poszedł do wywiadu!
  Anastasia zakochała się w nazistach, kontynuowała:
  wpadł do dziury...
  Akulina, strzelając celnie, zachichotała:
  - Złamałem nogę...
  Vedmakova strzelał intensywnie i celnie, zauważył:
  - I pożegnał się!
  A dziewczyny ryczały w chórze:
  -Niech zawsze będzie wódka,
  kiełbasa i śledź...
  ogórki pomidorowe,
  To koniec Hitlera!
  Akulina, ponownie wysyłając nazistom prezent śmierci, zauważył:
  - Właściwie musisz śpiewać; Rommel się kończy!
  Vedmakova, celując z działa z pociskami powietrznymi gołymi palcami, zgodziła się:
  - Oczywiście - Hitler to już za nami etap!
  Tam, gdzie nie ma osobistego wpływu Rommla-Hitlera, wojska sowieckie próbują jakoś zorganizować opór. Ale jest to niezwykle trudne. Ale nadal robią wszystko, co możliwe i niemożliwe.
  A dzieci też się kłócą. A pionierzy idą do bitwy. Które spotykają wroga z koktajlami Mołotowa i strzałami z broni.
  Chłopcy i dziewczęta, wychudzeni i podrapani jak zawsze w walce. I walczą dzielnie i niezwykle desperacko.
  Ile ich dzieci umiera i zostaje rozdartych.
  Niemieccy piloci Gertrude i Adala, klepiąc bosymi stopami, wsiedli do dwumiejscowego XE-328, do maszyny odrzutowej - to potwór z dziesięcioma działami powietrznymi.
  Deszcz właśnie minął i dziewczyny zostawiły pełne gracji, bardzo wyraźne ślady gołych nóg.
  Były tak uwodzicielskie, że nastolatki służące na lotnisku łapczywie pożerały wzrokiem bose odciski stóp i nawet chłopcy zaczęli puchnąć do perfekcji. Generalnie pilotów było wielu - walki pokazały, że kobiety w równych warunkach mają dwukrotnie większą przeżywalność niż mężczyźni. A to oznacza, że są skuteczne. A Hitler-Rommel, a raczej feldmarszałek Führer, oczywiście, nie jest taką osobą, by kogokolwiek współczuć.
  W samej III Rzeszy oficjalnie wprowadzono poligamię - prawo do czterech żon. To bardzo praktyczne. Ale niezbyt pasujące do tradycji chrześcijańskich. Nic dziwnego, że faszyzm szuka nowej formy religii. Führer-Field Marshal upiera się, że jest to monoteizm, ale tak wyjątkowy - z panteonem pogańskich, starożytnych germańskich bogów. Oczywiście sam Hitler-Rommel jest w tym panteonie umieszczony przede wszystkim jako posłaniec i posłaniec Boga Najwyższego.
  Więc Führer, oczywiście, bardzo kocha się kultywować.
  Gertrude i Adala wystrzeliwują w niebo swój wielozadaniowy samolot szturmowy, który może również pełnić rolę myśliwca.
  Wojownicy są bardzo pewni siebie. Rosjanie nie mają samolotów odrzutowych i raczej nie będą w stanie wytrzymać ataku tygrysów nieba.
  Gertruda warknęła:
  - Jestem rycerzem płonącego potoku...
  Adala potwierdziła entuzjastycznie, obnażając zęby:
  - I zamatuję wszystkich!
  Dziewczyny się roześmiały. Wcisnęli nagie pięty na pedały i obrócili odrzutowy samolot szturmowy.
  Wciąż było ciemno, ale na wschodzie pojawiła się już smuga światła. Dziewczynki gwizdały... Pod nimi pływały już przestrzenie Rosji. Wojowniczki zachichotały i mrugnęły do siebie. Są takie ekstrawaganckie i piękne.
  I oczywiście boso, bez obciążania się tak niepotrzebną rzeczą dla dziewczyny na wojnie jak buty.
  A czułość w samolocie wzrasta wielokrotnie.
  Tu w ich kierunku startują radzieckie samochody. Śruba Jak-9 jest prawdopodobnie najbardziej masowo produkowaną maszyną wśród najnowszych wydań. Niezbyt uzbrojony, ale stosunkowo tani i mało zbrojony. MIG-5, szybszy, z karabinami maszynowymi. MIG-3 to wcześniejszy model. LAGG-7 to prawdopodobnie najszybszy i najbardziej uzbrojony ptak. W najnowszej modyfikacji są aż trzy działka 20 mm.
  Ale to wszystko są maszyny napędzane śmigłami - samoloty odrzutowe nie powstały. A Niemcy czują się bardzo pewnie.
  Gertrude strzela z dziesięciu działek powietrznych. Trafiły w działa 30 mm i dwa 37 mm. Pędzą jak ognisty trąba powietrzna przez radzieckie samoloty. Jednak czerwoni piloci próbują robić uniki i iść do ogona.
  Adala manewruje w tej chwili. Nie można zmierzyć się z niemieckim samochodem, ale wsiadanie w ogony jest napięte. Dla wojsk ZSRR atak nie jest nieoczekiwany. Uruchomiono już działa przeciwlotnicze. Eksplodowane muszle świecą w ciemności.
  Niemcy odczuwają pewną nerwowość. Wydawało się, że widzieli już tak wiele, że nic by się nie zdziwiło, ale... sowieccy piloci są odważni i nie boją się strat. Nic ich nie przestraszy. Ale doświadczenie nie wystarczy. Niemiecki samolot bez problemu wychodzi z nurkowania i zestrzeliwuje sowiecki samochód. Rozbija kolejny na kawałki.
  Siła niemieckiej broni jest bardzo duża. To element, w którym Fritz mają ogromną przewagę nad Rosją. Ale prędkość nazistów jest kolosalna.
  Adala przyspiesza i rusza do przodu. A Gertrude wystrzeliwuje rakiety we wroga. Porada odbierana jest przez zęby. Część amunicji jest wycelowana w ciepło lub dźwięk.
  Adala szepcze:
  Nie zabiją nas!
  Dziewczyny kręcą swoim samochodem... Próbują być cool. A potem radziecki myśliwiec taranuje pobliski niemiecki samolot szturmowy. I jak zaczyna się rozdzierać i pękać. Zarówno niebo, jak i powietrze.
  Gertruda szepnęła:
  - Szalona śmierć!
  Wojownicy byli wyraźnie zdezorientowani i można ich w ten sposób staranować.
  Czołgi zbliżają się do granicy. Legendarna załoga Gerdy, Charlotte, Christiny i Magdy.
  Czterech wojowników zdołało okryć się chwałą, walcząc zarówno z Brytyjczykami, jak i Amerykanami. Podczas działań wojennych z Ameryką piękności opanowały czołg Panther-2. Niezły samochód, lepszy od Shermanów zarówno pod względem uzbrojenia, jak i przedniego pancerza. Późniejszy "Pershing" praktycznie nie miał czasu na wojnę. Tak, i nie jest rywalem dla "Pantery" -2.
  Wtedy cztery dziewczyny zdobyły legendarną chwałę. Chociaż ogólnie ich chwalebna ścieżka rozpoczęła się w czterdziestym pierwszym roku. Himmler namówił Führera, aby wypróbował w bitwach kobiecy batalion, ze specjalnie wyszkolonych Aryjczyków.
  Walki pokazały, że kobiety wcale nie są słabym ogniwem i potrafią dobrze walczyć. A przy tym ponoszą mniej strat niż mężczyźni. Wojownicy walczyli także w piechocie, uderzając bosymi stopami o gorące piaski Sahary. I opanowałem czołgi. Po przetestowaniu "Tygrysa" w bitwach z Wielką Brytanią.
  Jednak radzieckie dziewczyny na SU-100 też dobrze walczą.
  Chociaż pozycja Rosji wydaje się beznadziejna. Ale wojownicy wraz z Elżbietą walczą jak orły.
  Ekaterina naciska dźwignię gołymi palcami. Wysyła pocisk, który przebija nazistowski samochód E-50 w bok i ryczy:
  - Za wielki czerwony i karmazynowy komunizm!
  Elena również uderzyła armatą swoją nagą, filigranową nogą. Celnie trafiła w wrogi czołg.
  Dziewczyna ćwierkała:
  - Za moją piękną Rosję!
  Eufrazja zauważyła agresywnie, prowadząc bardzo celny ogień:
  - Chwała naszej Ojczyźnie!
  Używa też gołych, rzeźbionych nóg.
  Maszyna radziecka jest bardzo silna i waleczna. I strzela całkiem nieźle.
  SU-100 jest w stanie przebić E-50 w bok. Ale dziewczyny nawet przebijają jej czoło, wpadając w przynętę lub od końca do końca. I przecinają metal.
  Elżbieta, bosymi palcami, strzelała do wroga. I ćwierkało:
  - Z niebieskiego strumienia...
  Ekaterina również strzeliła, tym razem naciskając dźwignię szkarłatnym sutkiem i gruchając:
  Rzeka zaczyna...
  Elena, szczerząc się agresywnie i sycząc, wydała:
  Cóż, zaczyna się przyjaźń...
  I nacisnęła też dźwignię gołą piętą.
  Eufrazja zagruchała, strzelając do wroga:
  - Z uśmiechem!
  Dziewczyny bardzo aktywnie pracują nad SU-100. I niszcz sprzęt wroga.
  A na obrzeżach Baku pionierzy kopią okopy. Są faceci różnych narodowości. W szczególności migocze wiele jasnych głów. Są dzieci rude, czarne i blond.
  Jedno ich łączy: wiara w triumf komunizmu i bose stopy. Oczywiste jest, że nie każdy ma buty podczas wojny, dlatego na znak solidarności wszystkie dzieci obnoszą się z gołymi, okrągłymi obcasami. Zima na Zakaukaziu jest dość łagodna, a kiedy poruszasz się i pracujesz z łopatami, zimno nie jest takie straszne.
  Dzieci z zapałem pracują i śpiewają:
  Wznieć pożary, niebieskie noce,
  Jesteśmy pionierami - dziećmi pracowników...
  Zbliża się era lat świetlnych,
  Wezwanie pionierów - bądź zawsze gotowy!
  Wezwanie pionierów - bądź zawsze gotowy!
  . ROZDZIAŁ 5
  I znowu nadchodzi alarm. Chłopcy i dziewczęta skaczą na dno wykopu. A pociski już zaczynają pękać z góry: działa artyleria wroga.
  Pashka zapytał Maszę:
  - Myślisz, że przeżyjemy?
  Dziewczyna pewnie odpowiedziała:
  - Opór przynajmniej raz, w najtrudniejszej godzinie!
  Pioneer Sasha logicznie zauważył:
  Nasz heroizm jest niewzruszony.
  Chłopiec stukał nagą podeszwą o kamienie. Widać, że chłopak objadał się solidnymi modzelami.
  Dziewczyna Tamara zauważyła:
  Będziemy walczyć bez strachu
  Będziemy ciąć nie krok w tył...
  Niech koszula nasiąknie krwią -
  Więcej wrogów, zamień rycerza w piekło!
  Chłopiec Rusłan, pionier o czarnych włosach, zauważył:
  Mijają wieki, nadejdzie era,
  W którym nie będzie cierpienia i kłamstw...
  Walcz o to do ostatniego tchu -
  Służ swojej Ojczyźnie, wy z serca!
  Chłopiec Oleg, chudy i jasnowłosy, ćwierkał, wersety:
  Nie, czujny nie zniknie,
  Spojrzenie sokoła, orła...
  Głos ludu jest dźwięczny -
  Szept zmiażdży węża!
  
  Stalin żyje w moim sercu
  Abyśmy nie znali smutku,
  Otworzyłem drzwi do kosmosu
  Nad nami świeciły gwiazdy!
  
  Wierzę, że cały świat się obudzi
  Skończy się faszyzm...
  A słońce zaświeci
  Oświetlając drogę dla komunizmu!
  Chłopcy i dziewczęta wspólnie klaskali.
  Ale teraz odrzutowe samoloty szturmowe już latają i zrzucają bomby. I to jest agresywne podejście.
  Oleg i Sasha podnieśli procę i uruchomili dar śmierci. A w lufę uderzył nazistowski samolot szturmowy.
  Dziewczyna Natasza śpiewała:
  - Komsomol to nie tylko wiek,
  Komsomol to moje przeznaczenie!
  wierzę, że podbiję kosmos
  Żyjmy wiecznie!
  Ahmed, chłopiec-pionier z Azerbejdżanu, odpowiedział z uśmiechem:
  - Nie jesteś jeszcze członkiem Komsomola, Nataszy!
  Dziewczyna ze złością tupnęła bosą stopą i odpowiedziała melodyjnym głosem;
  Obok ojców wesołą piosenką,
  Opowiadamy się za Komsomołem...
  Zbliża się era lat świetlnych,
  Wołanie pionierów - zawsze bądźcie gotowi!
  Wołanie pionierów - zawsze bądźcie gotowi!
  Oleg też tupnął bosą, dziecinną stopą i ryknął:
  Silniejszy młotek ściska proletariusza,
  Od tytanowej dłoni miażdżącej jarzmo...
  Tysiące arii zaśpiewamy naszej Ojczyźnie,
  I światło dla potomności, dobrze!
  Dzieci są zachwycone. I faktycznie Niemcy zbombardowali i tylko jedna dziewczyna dostała odłamek w swoim nagim, okrągłym, różowym obcasie.
  Pioneer krzyknął, ale potem przygryzł wargę.
  I tak przygotowali się do odparcia ataku. A z nazistami już są czołgi. Potężne E-100 poruszają się. Takie potężne i niebezpieczne maszyny.
  Mają taką ochronę. Że nie da się przebić pod żadnym kątem. Nie możesz trafić pod jednym kątem. Jedyną szansą jest zerwanie torów.
  Dzieci są gotowe do walki i machają bosymi stopami. Tutaj są na drucie, przepychając paczki z domowymi materiałami wybuchowymi pod gąsienicami nazistów. Działa i niszczy walce czołgów armii Rommla.
  I wygląda okropnie.
  Sasha piszczy:
  - Chwała komunizmowi!
  Chłopiec Pashka strzela z Olegiem z procy i piszczy:
  - Chwała pionierom!
  Chłopiec Rusłan wraz z dziewczyną Sufir ciągnie pod Niemcem minę drutem i krzyczy:
  - Chwała ZSRR!
  Walczą dzieci z Azerbejdżanu i Rosjanie. Opaleni, szczupli, boso pionierzy przeciwko olbrzymiej armadzie czołgów.
  Dziewczyna Tamara tupie swoją zgrabną, małą, bosą stopą i mówi:
  - Chwała Rosji!
  Pioneer Ahmet potwierdza podczas strzelania do wroga:
  - Jesteśmy razem przyjazną rodziną!
  Chłopiec Ramzan, rudowłosy Azerbejdżan, potwierdza wybijając samochód:
  - Od słowa jest nas sto tysięcy ja!
  Dzieci są przyjazne... Oto Ormianka Azatuhi, która też zręcznie przenosi ładunek wybuchowy pod faszystowską gąsienicę za pomocą drutu i piszczy:
  - ZSRR to rodzina narodów!
  Inna ormiańska dziewczyna Aghas mówi:
  - Nie poddawaj się faszyzmowi:
  A dziewczyna gołymi palcami pociągnęła za drut. Wiele dzieci z Azerbejdżanu i Armenii ma blond włosy i jest nie do odróżnienia od dzieci słowiańskich, których też jest wiele. Kto zostawił Niemców, inne rodziny rosyjskie osiedliły się w Azerbejdżanie nawet za carów.
  Na Kaukazie jest wielu Słowian. Wiele mieszanych par. Tak, a dzieci zwykle mają jaśniejsze włosy niż ich rodzice. A Słowianie opalili się tak, że nie można ich odróżnić od miejscowych. Co więcej, dzieci są zwykle bardziej do siebie podobne niż dorośli.
  Tak więc walczy międzynarodowy sowiecki batalion chłopców i dziewcząt i wszyscy są zjednoczeni i bardzo podobni. Ich nagie pięty migają podczas ruchu.
  A dzieci ze snów wysyłają prezenty śmierci. Szamil i Seriożka, obaj pionierzy, pociągają za drut. A teraz niemiecki E-50 zatrzymuje się ze złamaną gąsienicą.
  Chłopcy śpiewają unisono:
  niezniszczalne, wolne republiki,
  To nie była brutalna siła, nie strach, który zebrał ...
  I dobra wola oświeconych ludzi,
  I przyjaźń i rozsądek, i odwaga w snach!
  A dzieci są zachwycone. Uśmiechają się białymi, równymi zębami. I są szczęśliwi, chociaż grozi im śmierć.
  A Niemcy są do dupy. Zniszczone czołgi strzelają z armat i karabinów maszynowych.
  Niektóre niemieckie pojazdy są wyposażone w granatniki i są bardzo niebezpieczne.
  Chłopiec Maksimka i dziewczyna Zara z Azerbejdżanu opierając się na bosych stopach podciągnęli minę pod wroga i znokautowali faszystowskiego mastodonta.
  I krzyczeli na całe gardło:
  - Za ZSRR!
  Dzieciaki są takie zabawne.
  Pionierzy Abbas i Vladimir również używają broni. W tym przypadku katapultować i rozbić gąsienicę E-75 nazistom. Potem chłopcy zaśpiewali:
  - O wielkość planety pod przykrywką komunizmu!
  Oleg i Abdula są również pionierami różnych narodów, ale jednym sercem wystrzeliwują również ładunki wybuchowe. Uderzają w E-100 i śpiewają ...
  Otworzyliśmy planetę na narody,
  Droga w kosmos, do niewidzialnych światów...
  Śpiewane są bohaterskie czyny -
  Aby na zawsze wymazać bliznę śmierci!
  
  Pod Świętym Chorągwią Rosji,
  W pokoju, przyjaźni, szczęściu i miłości...
  Ludzie na całej ziemi staną się szczęśliwsi,
  Piekielna ciemność rozproszy się w oddali!
  Walczę tutaj z dziećmi...
  Abdurrahman i Svetlana, chłopiec z Azerbejdżanu i dziewczyna z Białorusi, połączyli drut i znokautowali faszystowski czołg. I śpiewali:
  - Wielkie imię świętej Rosji,
  Świeci nad światem - jak promień słońca...
  Wierzę w jedność, że staniemy się szczęśliwsi,
  Pokażmy ludziom właściwą drogę!
  Dzieci są bardzo odważne. A naziści byli po prostu zszokowani takim upartym i wściekłym oporem.
  Abudurrahman jest pionierem, otrzymał fragment w jego nagiej podeszwie. Przebił zrogowaciałą powierzchnię nogi dziecka.
  Chłopiec syknął:
  - I to mnie boli!
  Svetlana również została uderzona w okrągły obcas i podrapała się w ramię. Ale dziewczyna syknęła:
  - Nie łam Pioneers!
  Azim i Kolka również staranowali niemiecki samochód.
  Chłopcy wskazywali drutem i śpiewali:
  Zdradziecki wróg przeszedł do ofensywy,
  Ale wierzę, że nie zachwieje się, naród radziecki ...
  Wróg czeka na klęskę i zapomnienie,
  A chwała Rosji rozkwitnie mocniej!
  Wróg czeka: klęska i zapomnienie,
  A chwała Rosji rozkwitnie mocniej!
  Dzieci są odważne i nie uginają się. I chcą wygrać. I śpiewają i walczą.
  Niemcy ponoszą duże straty. To prawda, że najczęściej mają połamane gąsienice i rolki. I to nie jest śmiertelne.
  Gorzej z pionierami, którzy zostali wzięci do niewoli.
  Chłopca Abdulhamida, kiedy dostał się do niewoli, hitlerowcy położyli na wieszaku. Włożyli bose stopy pioniera do bloku i zaczęli wieszać ciężary na hakach. A potem rozpalił ogień. A gołe pięty chłopca polizał ogień. I bicz spadł mu na plecy. Bili mnie przez długi czas. A potem naziści zaczęli łamać żebra rozpalonymi do czerwoności szczypcami.
  Chłopiec umierający w torturach, gdy miażdżyło go czerwone od gorąca żelazo żeber, śpiewał:
  Berlin jest prawie pod naszym panowaniem,
  Przez lornetkę widzimy przeklęty Reichstag...
  Mam nadzieję, że wkrótce zapanuje pokój i szczęście;
  Co opiszę w moich wierszach!
  
  Rosja otworzyła komunizm na światy,
  Dla wszystkich stała się rodziną.
  Ale Wehrmacht wsadził nam świński pysk,
  A teraz krew tryska z żył jak fontanna!
  
  O czym Führer zapomniał z nami przez przypadek,
  Chciałem zdobyć ziemię i niewolników!
  Faszyzm poszedł z bardzo długą kampanią -
  A oto prawdziwy koszmar, piekielne sny!
  
  Prosty chłopiec, bosy chłopiec,
  Niedawno zawiązałem czerwony krawat.
  Chciał sam budować świat bez Boga,
  Ale nagle z nieba wybuchł napalm!
  
  Musiałem biec do przodu, byliśmy AWOL,
  Nikt nie chce zabrać takich młodzików!
  Ale chłopiec-wojownik w karabinie to zrobił,
  Droga ojców okazała się godna!
  
  Walczył, gdzie spryt i siła,
  A słabość też jest gorzka, niestety ...
  Towarzysze musieli kopać groby
  Struganie sosnowych trumien na mrozie!
  
  Jestem pionierem przyzwyczajonym do cierpienia,
  Na rekonesans poszedł boso, chrzęściła zaspa.
  Może kara za niewiarę,
  Że nie chciałam poznać Jezusa!
  
  Ale jakie są trzy godziny Golgoty?
  Minęły ponad trzy lata wojny!
  W każdej wsi wdowy gorzko płaczą,
  Jak synowie zginęli na cmentarzu w kraju!
  
  Przeżyłem, byłem w szoku, ranny kulą,
  Ale na szczęście utrzymał się na nogach!
  Uczciwie oddaliśmy dług do Niemiec,
  Ten faszyzm został przez nas zdeptany!
  
  Dojrzałem, ale wciąż chłopcem,
  Wąs nie przebił się, ale już tytan!
  Tak, dorosły, a może nawet za dużo,
  W końcu serce stało się twarde jak metal!
  
  Najwyższa nagroda Hero Star -
  Sam Stalin, wierz mi, przekazał to!
  Powiedział: trzeba brać przykład z ludzi takich jak ty,
  Bojownicy wykuwają klucze do drzwi do Edenu!
  
  Ale teraz odłóż dzielny karabin,
  Zabierzcie szczypce, młotek i pracujcie!
  Zbuduj żaglówkę i łódź z drewna
  I stwórz samolot, aby ptak pofrunął w górę!
  A teraz ta czwórka otrzymała jeszcze potężniejsze i doskonalsze "E" -50 lub "Pantera" -3, wyróżniające się silną bronią i ochroną.
  Wojownicy czuli się bardzo pewni siebie. Sterowanie czołgiem jest najnowocześniejsze za pomocą joysticków. Najnowszy samochód. Nawet silnik z turbiną gazową. Ale jest też dużo "Pantery" -2. Trzydzieści cztery na dowolnym poziomie nie mogą się równać z taką maszyną.
  Gerda siedziała w fotelu. Była bikini. Dziewczyny są już przyzwyczajone do walki półnagie. Gorące piaski pustyni paliły ich bose stopy, kamyki gór kłuły ich nagie podeszwy. Ale wojownicy wcale nie pękali i nie ścierali się w proszki.
  Wielokrotnie nagradzany dowódca załogi syknął:
  - A teraz Rosja jest przeciwko nam! Czekają na Ciebie nowe przygody i zwycięstwa!
  Potrząsnęła białą jak śnieg głową. Naturalna blondynka, bardzo piękna i opalona.
  Charlotte uśmiechnęła się.
  Ta dziewczyna miała miedzianoczerwone włosy, które płonęły jak płomień. Również piękna, z brązową opalenizną. W bikini, opalona, muskularna. Bosymi stopami, depcząc po gorącym piasku i ostrych kamieniach.
  Ognisty diabeł zauważył:
  - Rosjanie to chyba nasi najbardziej fanatyczni przeciwnicy!
  Christina podniosła głos. Jej włosy są miedzianożółte, również płonące jak płomień, ale ze złotym odcieniem. I ta sama opalenizna, mięśnie i piękno. Wyrazista i jednocześnie delikatna twarz. I bikini. Nogi, które tupały kilometrami po twardej i płonącej powierzchni, ale nie straciły wdzięku i gładkich linii. Bose palce są starannie przycięte i bardzo zwinne.
  Rudowłosa dziewczyna zapytała:
  - Dlaczego tak myślisz?
  Magda odpowiedziała za nią. Ta dziewczyna ma biało-złote włosy, miodowy blond. Bardzo piękna, muskularna, o wyrazistej twarzy i szafirowo-szmaragdowych oczach. Nogi są również utwardzone, z okrągłymi obcasami i prostymi palcami. Być może Magda ma najdelikatniejszą twarz, prawie potulną, mimo odważnego podbródka. Na przykład Gerda wygląda na twardszą. Nieco łagodniejsza jest Christina i nie jest tak zdeprawowana jak wiedźma Charlotte.
  Magda zauważyła:
  - Mają taki totalitarny system jak nasz. Dlatego są twardsze!
  Gerda uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Czołgi radzieckie to kupa złomu. Nie powinniśmy się ich bać!
  Magda odpowiedziała cicho:
  - W serii KV jest pełno mastodontów. Zwłaszcza KV9.
  Dziewczyny zachichotały. Ostatni czołg okazał się naprawdę "arcydziełem" - najcięższą maszyną z trzema działami: dwoma 152 mm i jednym 122, ważącymi trzysta ton i przednim pancerzem 200 mm. Jeden z najbardziej nieudanych modeli w budowie czołgów. Przewiezienie takiego czołgu w ogóle nie było możliwe. A samochód to po prostu strata pieniędzy! Do serii wszedł także KV-10 - maszyna z trzema działami 107 mm i wadze dwustu ton, rodzaj niszczyciela czołgów.
  Nie jest najlepszym pomysłem założenie dwóch dział na czołg. A nawet więcej niż trzy. Tutaj Stalin oczywiście wykazał tyranię. I bardzo ingerował w kraj. Opracowano jednak również czołg z serii Isov. Ale też ogromny i ciężki. Jedyną różnicą w stosunku do serii KV jest próba ustawienia pancerza na racjonalnym nachyleniu. Ale Armia Czerwona nie prowadziła wojny, dlatego technika niewiele się poprawiła. I nie było bojowej praktyki używania maszyn.
  Ogólnie rzecz biorąc, Niemcy bardziej owocnie wykorzystali cztery lata opóźnienia w porównaniu z prawdziwą historią.
  Rudowłosa Charlotte nacisnęła bosymi palcami na joystick. Ostrzelany w bunkrze granicznym. Pocisk kal. 105 mm trafił w sowieckie działo i przewrócił je. Zestaw bojowy zaczął się rozrywać, a pociski eksplodowały.
  Czerwona wiedźma syknęła:
  - Jestem strasznym rycerzem - na kolanach dzikusy! Zmieść wrogów Ojczyzny z powierzchni ziemi!
  I uśmiech perłowych zębów i blask szmaragdowych oczu. Dziewczyny są naprawdę na najwyższym poziomie.
  Christina zachichotała i odpowiedziała:
  Teraz strzelę!
  A także strzelał do wroga. Wystrzelono radzieckie działko kal. 76 mm. Pocisk trafił w pochyłe czoło E-50. I odbił się rykoszetem. To po prostu dzwoniło dziewczynom w uszach.
  Gerda klepała się po bosych stopach i ćwierkała:
  - Co za przejście!
  A ona sama oddała kolejny strzał... Niemieckie czołgi strzelały w sowiecki teren warowny. E-100 również działał. Ta maszyna również okazała się pochodną Mausa. Niezbyt dobry pomysł na czołg z dwoma działami. E-100 został już wycofany z produkcji.
  Zamiast tego do serii wchodzą modyfikacje szturmowe z serii "E". Ale ten nadal działa. I strzela pociskami.
  Charlotte chichocze przenikliwie i potrząsa bosą stopą.
  - Wojna to straszny stan, ale urzeka jak gra!
  A dziewczyna strzeliła, i to bardzo celnie.
  Christina obnażyła perłowe zęby. Jest mięsożerną, drapieżną panterą.
  Strzelają sowieckie działa, a przed nimi są pola minowe. Niemieckie teletanki poruszają się. A bombowce szturmowe pracują z dzikim rykiem.
  Wokół toczą się słupki graniczne. Hordy Hitlera przekroczyły granicę.
  Magda zauważyła niezbyt dowcipnie, stukając bosą stopą w zbroję:
  - Zmiatamy silną obronę, ale stalowe wiechy!
  Wojownicy mrugnęli do siebie. Obrona radziecka była dość potężna. Szczególnie dużo min. A to opóźniło Niemców. Ale i tak udało im się iść do przodu.
  Bombowce pracowały na pozycjach sowieckich, a samoloty szturmowe również nadlatywały z góry. Pędzi w głąb obrony Armii Czerwonej i TA-400, jedna z najgroźniejszych modyfikacji bombowców. Aż sześć silników, w tym odrzutowe. A oni bombardują i niszczą sowieckie miasta.
  Gerda, strzelając, zauważyła z uśmieszkiem:
  - W walce jesteśmy zwierzętami, ale umysłem człowieka!
  I znowu strzelił. Zniszczono sowieckie działo. Ogólnie rzecz biorąc, jest to dziewczyna z najwyższego szczebla. I to jest takie fajne.
  E-50 strzelał na pozycje sowieckie, sam praktycznie nie ulegając uszkodzeniom. Pochylony pancerz samochodu z zacementowaną stalą zapewniał doskonałe rykoszety. Sowieckie pociski nie były w stanie nawet porządnie zarysować Niemców.
  Christina przypomniała sobie testy "Tygrysa". Wtedy był to pierwszy seryjnie produkowany niemiecki czołg. Żadna z pocisków nie mogła uszkodzić Tygrysa. Brytyjczycy padli pod jego ciosami. Ale tutaj jest siedemnastostopowa armata przebita w czole. Potem dziewczyny prawie umarły. I to zostało zapamiętane przez wojownika. Jak blisko byli kościstej staruszki z kosą, czując jej lodowaty oddech.
  Dziewczyna potarła nagą podeszwą o róg. Naprawdę chciała wyskoczyć z czołgu i uciec. Ona jest taką bezpośrednią wojowniczką.
  Christina śpiewała z pewnością:
  - Niebieska mgła i wszędzie oszustwo!
  Wojownicy chichotali... Ich vidok był bardzo seksowny i erotyczny.
  A broń działała i strzelała. Nawet nie pomyślała o zatrzymaniu. Wszyscy wysyłali pocisk za pociskiem. Rozbicie sowieckich pozycji na odłamki i odłamki.
  Z głośników za nimi zabrzmiała piosenka;
  Żołnierz jest zawsze zdrowy
  Żołnierz jest gotowy na wszystko...
  I kurz jak z dywanów,
  Schodzimy z drogi!
  I nie przestawaj
  I nie zmieniaj nóg -
  Nasze twarze lśnią
  Błyszczące buty!
  I znowu moc bombowca odrzutowego spada na pozycje sowieckie. I znowu zniszczenie i całe ufortyfikowane obszary są wyrzucane. A pistolety lecą we wszystkich kierunkach.
  Kilkadziesiąt niemieckich czołgów jednocześnie strzela i wszystko niszczy.
  Gerda czuje się jak Bagheera na polowaniu. Tutaj pierwsza linia obrony sowieckiej została już zniszczona. Ale żołnierze Armii Czerwonej wciąż roją się i strzelają do Niemców.
  Wśród walczących są też pionierzy. Młodzi leniniści dobrowolnie wstąpili do Armii Czerwonej. Większość chłopców jest boso iw krótkich spodenkach. Noszą się, zamieszanie.
  A pionierzy umierają...
  Charlotte prowadząca ogień warknęła:
  - A pionierów, o to chodzi, cały kraj obserwował!
  Strzelała do Rosjan i Christiny sycząc jadowicie:
  - Wyglądamy jak sokoły, szybujemy jak orły!
  I znowu uśmiechnęła się ogniście. Wspaniałe dziewczyny...
  Kilka niemieckich czołgów zjechało pod ziemię. I pojawili się na tyłach wojsk sowieckich, wywołując panikę i gryzmoląc karabiny maszynowe. Naziści pojawili się jak komary z koszmaru.
  E-50 widział ruch trzydziestu czterech przez optykę. Gerda wyszczerzyła zęby i zaczęła celować lufą. Radziecka maszyna z małą wieżą T-34-76 i bardzo mobilna. Wypróbuj ten i zdobądź go. Dziewczyna jest już dość doświadczona, ale radziecki samochód wciąż nie przypomina amerykańskiego Shermana.
  A odległość do Rosjanina to prawie pięć kilometrów.
  Dziewczyna drapie się po nagiej pięcie, Charlotte łaskocze ją między palcami. Dziewczyny chichoczą.
  Potem Gerda strzela do rosyjskiego samochodu. Pocisk pędzi bardzo blisko, prawie drapiąc zbroję... Ale wciąż mija. Gerda z irytacją uderza pięścią w metal.
  Magda mówi partnerowi:
  - Uderzyłeś w korpus! Będzie tam łatwiej!
  Gerda podaje dżojstik Magdzie i szepcze:
  - Więc zrób to sam!
  Magda śpiewała entuzjastycznie:
  - Ziemia jest w iluminatorze, ziemia jest w iluminatorze... - Dziewczyna wzięła joystick gołymi palcami i nacisnęła guzik, kontynuując śpiewanie. - Ziemia jest widoczna w iluminatorze!
  A jej pocisk właśnie trafił w podstawę radzieckiego czołgu. Samochód pękł i pękł. Zaczęło się palić... W łonie matki wybuchły sowieckie pociski.
  Magda potrząsnęła gołymi palcami i zaskrzeczała:
  - Zobacz, jak to mam! I Ty powiesz...
  Charlotte syknęła, obnażając kły.
  - Znowu rozmawiamy w różnych językach!
  Pojawiły się nowe radzieckie samochody. Trzydzieści cztery poszły pierwsze. Ruchome i liczne samochody. Potem przeszliśmy z serii BT. Jest to przestarzały typ gąsienicowy. Nacierały także przedpotopowe T-26, które nie są w stanie inaczej niż zarysować niemieckie opancerzenie. Na samym końcu pojawiły się mocniejsze i cięższe HF. I wielu żołnierzy piechoty.
  Cristina zachichotała i warknęła:
  Cóż, pokażemy im!
  Niemieckie pojazdy otworzyły ogień z dużej odległości, próbując przygwoździć sowiecką piechotę do ziemi. Zniszczyli także czołgi i inne żywe stworzenia.
  Na niebie pojawił się także radziecki samolot szturmowy: słynny Ilys. Zaatakowali formację niemiecką. Bojownicy Hitlera ścigali się w ich kierunku. To była prawdziwa nora. Niemieckie myśliwce XE-262, bardzo zwinne i zwrotne z manewrowością. Atakują radziecką technologię, naciskając jak żelazo.
  Charlotte ponownie wystrzeliła. Wszedłem do sowieckiego BT i warknąłem:
  - Ten tekst to nie bajka... Bajka będzie przed nami!
  E-50 zatrzymał się i odbił sowiecki kontratak. Niezbyt doświadczone dowództwo rzuciło rezerwę czołgu właściwie na rzeź. A rosyjskie samochody potrącone - jak kurczaki w skubaniu. I walczyli z nimi dokładnie.
  Gerda oddała strzał, złamała trzydziestu czterem czole i syknęła:
  - Czym jest Stwórca - zranione piekło!
  Charlotte również strzeliła, znalazłszy cel, sowieckie samochody poruszały się w linii prostej, a dziewczynom udało się strzelić. I w ogóle te cztery zjawiska.
  Czerwona harpia zaśpiewała:
  - Nasza trucizna zabija wszystkich!
  A wojownicy nadal strzelali, obnażając zęby tak silne i duże jak konie.
  Christina napisała na Twitterze z pewnością siebie:
  - Nasza trucizna zabija wszystkich!
  Magda uderzając trzydzieści cztery szczekała:
  - To nasz wynik!
  Dziewczyny się rozdzieliły...
  Ale sowieckie piękności też walczą. Załoga Elizabeth na T-34-85. Bardzo odważne dziewczyny. A także walczą boso iw bikini.
  Ich samochód walczy z niemieckimi Panterami. Ten pojazd jest nadal w służbie, ale pojawia się coraz więcej nowych czołgów z serii E.
  Elizabeth strzela bosymi palcami. Przebija przeciwnika w bok z daleka i piszczy:
  - Chwała epoce Stalina!
  Ekaterina również wystrzeliła gołymi palcami i zauważyła:
  - To nie taka chwała!
  Elena sprzeciwiła się, obnażając zęby:
  Urodziliśmy się, by wygrywać!
  A także strzelała gołymi palcami u stóp...
  W tym samym czasie dziewczyna westchnęła ciężko. Przez głowę przelatywały mi nieszczęśliwe myśli. Wojna zaczęła się od porażek. Niemcy przedarli się przez obronę i pewnie ruszyli do przodu.
  Elena następnie uciekła na wschód. Jej buty rozpadły się w pierwszych dniach. I musiałem dawać klapsy boso. I boli nieprzyzwyczajony. Nogi dziewczyny były posiniaczone, posiniaczone, strasznie poobijane. I nie mogła już normalnie chodzić, ale potknęła się. Ale mimo to poruszała się i chodziła. Elena straciła dużo na wadze podczas kampanii - jedną skórę i kości. Ale opaliła się, a jej włosy stały się jeszcze jaśniejsze po wyblaknięciu na słońcu. A gołe podeszwy mają podzhili i szorstkie. A ona dotarła na linię frontu i dalej walczyła. A bitwy znów toczyły się pełną parą.
  Elena walczyła głównie w piechocie. W tym brał udział w obronie Moskwy i Stalingradu.
  Ale już na Wybrzeżu Kurskim przeniosła się do czołgu. Tam powstała ich czwórka: Elżbieta, Elena, Katarzyna, Eufrazja - cztery "E". Wojownicy są naprawdę legendarni. Który walczył boso iw bikini, nawet na mrozie, i dał Fritzowi w rogi.
  . ROZDZIAŁ 6
  Czołg Panther, z którym dziewczyny spotkały się na Wybrzeżu Kurskim, był bardzo niebezpiecznym pojazdem. Nie dało się jej uderzyć w czoło. A ona sama wzięła z dużej odległości. Dodatkowo jest szybkostrzelny.
  Aby się więc przebić, trzeba było z wielką wprawą kontrolować czołg i nie dać się trafić.
  Elizabeth właśnie to zrobiła. Chociaż strzelała więcej w ruchu. I prowadziła czołg Eufrazja.
  Jest prawie niemożliwe, aby ruszyć z trzydziestu czterech. Ale dziewczynom udało się trafić. I walczyli z wielką odwagą.
  Ekaterina również strzela bardzo celnie.
  Na Wybrzeżu Kurskim dziewczyny okryły się chwałą i otrzymały rozkazy.
  A teraz każdy z nich ma gwiazdę bohatera ZSRR.
  Właśnie tego potrzebują dziewczyny! Tylko wojownicy najwyższej klasy!
  Katarzyna śpiewała:
  Wierzę, że cały świat się obudzi
  Skończy się faszyzm...
  A słońce zaświeci
  Oświetlając drogę dla komunizmu!
  Rzeczywiście, są to dziewczyny, które wywołują zazdrość wśród dziewczyn. Nie tak jak Gerda i jej zespół.
  Tutaj podczas reszty, a ona i jej gang bez wahania torturowali pionierkę.
  Najpierw rozebrano do naga trzynastoletniego chłopca. Potem zaczęli go szczypać. A potem nakłuć igłami. Co więcej, początkowo igły były zimne, ale potem zostały rozgrzane w ogniu.
  I to naprawdę bardzo bolało.
  Charlotte przebiła pępek chłopca i gruchnęła:
  - Jestem piekielną lisicą!
  Następnie wzięła w ręce rozgrzany do czerwoności pręt i zaczęła przypalać nim nagie, lekko szorstkie podeszwy chłopca. Podczas cieszenia się jego dzikimi płaczami.
  A Christina wzięła i podgrzała szczypce, zaczęła pękać pionierom palce u jej bosych stóp. Zacząłem od małego palca, robiąc to powoli i jednocześnie okrutnie. A palce dziecka pękały i łamały się. A pionier był tak bolesny, że chłopiec kilkakrotnie tracił przytomność.
  Magda dźgnęła pod łopatkę łomem, białym od użądlenia. A chłopiec zawyje.
  Zamęczyli pioniera na śmierć. I okazało się, że jest po prostu super. I tortury trwały.
  Darth Sidious nie marnował jednak czasu.
  Oprócz zestrzeliwania sowieckich samolotów, faszystowski i czarny Sith numer jeden trafiał również w cele naziemne.
  Produkcja czołgu T-34-85 sięgała setek pojazdów dziennie w ZSRR. Dowództwo sowieckie próbowało przejąć ilość.
  Ale walki toczyły się dalej dzikimi skokami w różnych kierunkach. Czarny Sith obijał sowieckie pojazdy pociskami lotniczymi i wymuszeniem błyskawic.
  Cóż, 18 marca Sheev Palpatine otrzymał bardziej zaawansowaną modyfikację ME-262 klasy X, a ta maszyna okazała się niezwykle potężna.
  Pięć dział lotniczych i prędkość ponad 1100 kilometrów na godzinę. I zamiecione skrzydła.
  Nie sposób się oprzeć takiej sile.
  Sowieckie samoloty spadają przed nią zestrzelone i rozerwane na strzępy.
  Ale najgorsze dzieje się w obozach faszystowskich.
  Śniadanie się skończyło, a oni są prowadzeni do okablowania ...
  Dzieci ustawiają się w szeregu na placu apelowym, chłopcy z rasy ludzkiej starają się trzymać razem, młodzi więźniowie utrzymują szyk zgodnie ze swoim wzrostem. Są one podzielone na grupy według wieku i wielkości. Są chłopcy w wieku od pięciu do szesnastu lat, a także młodzież różnych ras i narodów, przedstawiciele innych narodów.
  Jedyne, co ich łączy, to ubiór, a właściwie jego prawie całkowity brak, tylko spodenki z numerem wskazującym na chłopców.
  Imperium III Rzeszy odwołuje się do nich na zasadzie wyciskania dla siebie większych korzyści od tych, którzy przestali być uważani za obywateli! Oszczędności na wszystkim, na ubraniach, butach, jednak niektórzy chłopcy w wolnym życiu nigdy nie znali butów.
  Ale z kijami i gumowym stosem na bosych obcasach często otrzymywali. Główki są golone, co dwa tygodnie kąpiel, gdzie są parzone. Potem natychmiast ogoliły się tępą maszyną, a potem niewiele zdołało odrosnąć. Chłopcy maszerują boso po ostrych kamieniach. Jeśli Oleg Rybachenko jest do tego przyzwyczajony, a jego zszorstkowana stopa nie odczuwa bólu, to najmniejsze dzieci powalają piętami i gołymi palcami, aż krwawią.
  Cała gwardia składa się z kosmitów reprezentujących najokrutniejsze rasy we wszechświecie, jedynie szefowa obozowego schroniska, starsza Frau Pontuss, patrzy brutalnymi oczami sadystki.
  Potężny esesman, który wciela się w nadzorcę, daje wskazówki, gdzie ktoś dzisiaj będzie pracował, a raczej ciężko pracować, aż straci przytomność. Oleg Rybachenko, opuszczając kościste ramiona, spogląda na drugą połowę podwórka. Są dziewczyny, od małych do prawie dorosłych. Ubrani są jak żebracy w podarte łachmany z najgrubszego płótna. Twarze są suche, oczy duże i smutne. Worek jest krótki, cienki, ale spod niego widać żylaste nogi. Dziewczyny też są boso i wszystkie bez wyjątku są ogolone na łyso. Robi się to najwyraźniej po to, aby ich upokorzyć, po raz kolejny pokazać, że są niczym. Ale tutaj bynajmniej nie gromadzą się przestępcy - nieszczęsne porzucone dzieci.
  Tutaj zapowiadają, że grupa chłopców pójdzie do szwalni, aby pracować w najbardziej żmudnym i wyczerpującym profilu. Tutaj Timur nie mógł tego znieść i krzyczał z udręką:
  - Nie chcę tak pracować! Wyślij mnie na plantację lub do ogrodu.
  Chłopcy zamarli, opalone, szczupłe ciała napięte.
  Pontus był wyraźnie zachwycony nową okazją do egzekucji:
  - Wczoraj byłeś cicho i bałem się, że twoja rodzina zostanie bez lekcji wizualnej. Że chłopiec zostanie pięć razy przepędzony przez szeregi.
  W szeregach dzieci przeszło podekscytowanie.
  - Zgadza się. - stanowczym tonem powiedziała opiekunka. - Rozdaj wszystkim wędki.
  Ciosy zadano specjalnymi zadziorami. Wyrywali je zazwyczaj sami chłopcy z zarośli, w okresach, kiedy nie było pracy. Jednak rzeczywiście nawet wtedy dzieci były zmuszone, nawet bez korzyści dla imperium, do kopania np. wykopania dołu przez pół dnia i zakopania go na pół dnia.
  Oleg spojrzał na swoje dłonie, były w modzele, palce były powalone.
  Chłopaki automatycznie zdemontowali kraty, Olegowi wydawało się, że oni, narzędzia tortur, spalili sobie palce, a ich nogi stały się ciężkie. Nie chciał uderzyć przyjaciela, ale nie miał odwagi zaprotestować. Prawie nic nie widział i boleśnie uderzył dużym palcem u nogi o leżący bruk. Co dziwne, ale uczucie bólu pomogło zebrać się i mgła przed moimi oczami się rozwiała. Krok stał się twardszy, chociaż palec stał się niebieski.
  Zostały zbudowane w półokręgu w długiej linii. Timur był związany kijami za ręce, a jego ramiona były skręcone, aby wygodniej było bić obrażającego chłopca. Chłopaki mrużą oczy i próbują odwrócić wzrok. Z rozkazu Frau Pontuss spryskali solankę, posypując niebieską solą jego chude, ale żylaste plecy. Sądząc po tym, jak chłopiec się skrzywił, zaczął płonąć.
  Szefowa faszystowskiego schronu obozowego cmoknęła:
  - Teraz wszyscy macie lekcję. Uderz mocniej, kto oszukuje, będzie skazany na odwet.
  Asystent w tym przypadku, esesman wyszczerzył kły:
  Zajmiemy się nimi już teraz! Potwór mruknął.
  Chłopiec został przeniesiony między rzędami. Chłopcy powoli podnieśli drążki i pierwsze ciosy spadły na plecy Timura. Sądząc po bliznach na plecach i bokach, chłopak był wielokrotnie karany, więc tylko westchnął i ciężko oddychał, jak wszyscy chłopcy próbujący powstrzymać krzyki.
  - Uderz mocniej! krzyknął Pontus. - Niech krzyczy.
  Pierwsze ciosy zadawali najmłodsi chłopcy, którzy po prostu nie mieli siły zadać poważnego bólu. Ale potem starsi faceci zaczęli mnie bić. Plecy dziecka były pocięte czerwonymi paskami, kapała krew. Ból, wzmocniony niebieską solą, sprawił, że Timur zaczął krzyczeć, nawet upadł, deska została wbita gwoździami poniżej i ukłuła go w klatkę piersiową.
  - Nie ma potrzeby! - krzyknął chłopak. - Będę pracować gdziekolwiek powiesz.
  - Oczywiście że będziesz! - odpowiedział Pontus. - Ale najpierw klaps.
  Wczorajsi towarzysze byli zbyt podekscytowani i pobili swojego wczorajszego brata. Zarówno ludzie, jak i kosmici miotali się z taką samą zaciekłością. Chłopiec krzyczał, jego bose stopy zostawiały krwawe ślady. Ogromny esesman warknął i sam uderzył dzieciaka pałką w gołe, opalone nogi. Chciał sprawić chłopcu więcej bólu. Cios padł na umięśnione kostki, a następny na pięty. Timur pisnął i upadł. Następnie oprawca wbił grubą igłę w pośladek, wlewając płyn.
  - Prawidłowy! powiedział Pontus. - Teraz wolałby umrzeć niż zemdleć. Nikt nie uniknie kary.
  Oleg Rybachenko stał prawie na samym końcu kolejki i wydawało mu się, że spadły na niego ciosy bicza. Timur był zawiedziony, sam chłopiec tylko drgał, krzyczał i płakał. Jego okrągła twarz poczerwieniała z bólu, wykrzywił ją grymas cierpienia.
  Widząc Olega, szepnął bladymi ustami:
  - Miej litość!
  Chłopiec zawahał się: zamarł.
  Tęgi esesman krzyknął:
  - Cóż, na co czekasz! Zatoka!
  Oleg odpowiedział:
  - Nie, nie mogę! On jest moim przyjacielem!
  Faszystowski nadzorca uśmiechnął się:
  Czy chcesz tego samego dla siebie?
  Oleg cały się trząsł, blednąc:
  - Nie ale!
  Pontus przerwał mu:
  - Dość! Chłopiec podpisał własne zdanie. Ile jesteś wart mordovorot. Dobrze nalej i zawieś na stojaku, aby inni go podziwiali.
  Oleg został wypchnięty z akcji, zaciągnięty do kóz. Chłopiec próbował się opierać, ale bojówkarze SS potraktowali go jak kociaka. Ręce skręcone boleśnie, kości chrupnęły. Położyli go na deskach, chłopak poczuł na policzku i brzuchu szorstkość czubków wystających paznokci. Przebili mięśnie, klatkę piersiową, podbródek, przód ud, kolana. Jego policzek był podrapany do krwi.
  - Och, nie rób tego! - spytał Oleg.
  - Niezbędny! - powiedział nadzorca SS, aby dać przykład dla wszystkich.
  Chłopiec poczuł na plecach wylewaną solankę, a potem sól. Pieką jak plastry musztardy. Oleg skrzywił się, jego zrogowaciałe stopy były rozmazane (ostatnim razem był w tym dziwnym wspomnieniu, które pojawiło się w tej wizji - założył sandały około sześć lat temu), prawie natychmiast zaczęły dziko swędzieć. Faszystowski strażnik wbił igłę w pośladek chłopca, ukłuł szorstko i boleśnie, do środka wszedł płonący płyn.
  - Teraz będziesz bardzo przerażony i nie stracisz przytomności. - Potwór zaskrzeczał, obnażając twarz, a producent horroru zacząłby się jąkać!
  - Po co? jęczało niewinnie uwięzione dziecko. - Ze względu na Chrystusa okaż miłosierdzie.
  Nadzorca SS, spryskując trującą śliną, odpowiedział:
  - Nie wierzę w te bajki o dobrym Jezusie! Ogólnie rzecz biorąc, jeśli istnieje Bóg, to jest zły i okrucieństwo. A im więcej zła i cierpienia wyrządzisz swojemu bliźniemu, tym więcej mocy i błogości otrzymasz w przyszłym świecie.
  - Absurd! - powiedział, blednąc ze zgrozy i nagle Bóg naprawdę jest takim chłopcem.
  - Zobaczysz! - zachichotał potomek kosmicznego Tartara. - Ale nie licz, dzisiaj nie umrzesz.
  Pontus rozkazał szczekającym tonem:
  - Zaczynaj! Niech na wieczność zapamięta pocałunki bata!
  Uwięziony pionier zadrżał, gdy usłyszał przeszywający gwizd, a potem silny wstrząs, z którego pękła skóra na jego plecach. Strażnicy SS mocno bili, ale jednocześnie powstrzymywali się, by nie zabijać. Z gardła chłopca wyrwał się krzyk, wzdrygnął się, wypłynęła łza. Przygryzając wargę do krwi, chłopiec się powstrzymał. Chwilę później nastąpił kolejny cios, wstrząsając całym ciałem. Oleg wziął głęboki oddech, ból wzmagany solą i solanką był nie do zniesienia.
  Pontus krzyknął:
  - Trwać!
  Znowu gwizd i ciosy! Przecina do kości. Chłopiec został spalony do samego wnętrza. Wydawał się uderzać w żołądek. Pomimo jego najlepszych wysiłków, część krzyku wypłynęła z jego zaciśniętych ust.
  - Mama!
  Znowu ciosy! Z tyłu, między ostrymi łopatkami i wreszcie na nagich piętach. Chłopiec krzyczy, nie ma już siły się powstrzymać. Krzyk wybucha jak wulkan z gardła i czegoś, co wydaje się być nosem. Pontus jest zadowolony:
  "Teraz widzę, że bijesz go do szpiku kości. Pokonaj go dobrze, ale go nie zabijaj!
  Z każdym uderzeniem ból się nasila. Łzy mieszają się z krwią i spadają na łóżko. Krwawe paski na plecach łączą się, łączą w szkarłatny bałagan, cienkie białe kości chłopca zaczynają być odsłonięte. Oleg dusi się, brakuje mu powietrza, drut wbił mu się w zgięte kostki. Nagie pięty brzęczą od szorstkiej, szorstkiej, zrogowaciałej skóry nie rusza się od razu, ale krople krwi wciąż wypływają. Uderzenia nasilają się, wydaje się, że błyskawica przechodzi przez zakończenia nerwowe do samego grzbietu. Inni chłopcy milczą, sumienie nie pozwala aprobować, strach przed represjami nie pozwala potępiać. Widać, jak głowy chłopców opadły, ale ich oczy śledzą egzekucję. Ciekawi i denerwujący, większość z nich została już wychłostana w podobny lub bardziej wyrafinowany sposób. Myślisz, że gdyby nie ja, a czasami w twoich myślach pojawia się złośliwość: krzyczy, ale oczywiście, że to wytrzyma, a nie taki słaby jak Oleg.
  Bicie jest już w gołe kości, plecy, boki, uda to solidna rana. Gdyby nie wstrzyknięcie stymulatora, chłopak zostałby wkręcony na śmierć - zmarł z powodu bolesnego szoku. I tak pogrążył się w czymś gorszym niż Piekło Dantego. To wtedy każda cząsteczka, każda komórka, każda żyła jest przesiąknięta koszmarnym bólem.
  Pionier Oleg Rybaczenko desperacko próbował odwrócić uwagę od bólu. Wspominając rodziców, szczęśliwą epokę odległego dzieciństwa, zdawał się odpychać nogami od rozgrzanej do czerwoności bulgoczącej lawy cierpienia, ale ona znowu go wciągnęła, przykryła głową. Żeglowali więc przez ocean tortur, sen o śmierci jako wybawca od udręki. Przypomniały mi się słowa Objawienia św. Jana. - I będą chcieli umrzeć, ale nie mogą. Tak los czeka grzeszników, którzy torturują dzieci. Pan ich wynagrodzi stokrotnie, a najważniejsza kara, jak mówi Jezus w Ewangelii Mateusza, będzie wieczna. A niektórzy pójdą do życia wiecznego, inni do wiecznych męki. To w jakiś sposób pocieszające, budzące nienawiść do wrogów, chęć przetrwania i zwycięstwa. Chłopcu udaje się krzyknąć:
  - Zapłacisz za to, za każdą wylaną łzę dziecka odpowiesz w dniu sądu Bożego.
  - Zamknij się suko! - ryczy nadzorca SS.
  - Nie możesz zdusić prawdy. Pionier westchnął.
  - Dostać więcej!
  Uderzyli go ponownie, inwestując całą wściekłość, łamiąc kości, ale ból osiągnął już taki próg, że po prostu nie może być silniejszy. To żelazo, które można podgrzać do określonej temperatury, a następnie się rozprzestrzenia.
  Pontuss to rozumie, stara kobieta (a raczej wygląda na nie więcej niż czterdzieści lat, ale w rzeczywistości przekroczyła kilka stuleci) ma duże doświadczenie jako kat:
  - Cóż, wystarczy! A potem umrze! Uleczmy małego więźnia i torturujmy go przy pomocy komputera. Właśnie mam program "tortury olimpijczyków".
  Nadzorca SS, celowo ziewając, mówi:
  - Teraz gdzie to jest? Do ambulatorium?
  - Nie na stojaku! - Opiekunka ucięła bez apelu. Niech zawiśnie jako ostrzeżenie dla innych. Wstrzykiwać tylko zastrzyki podtrzymujące serce. I pozwól im ponownie przepchnąć Timura przez szeregi, a on otrzyma resztę ciosów od ciebie. Kiedyś spektakl do rozmnażania. Musisz pracować!
  Inomirjan z batem przechylił głowę i poruszył puszystymi uszami:
  - Posłuchaj gospodyni. Cóż, uruchom go ponownie.
  Na Timura spadły nowe ciosy. Tym razem nikt nie odważył się zaprotestować. Nie było najmniejszej chęci wpadnięcia w ręce katów. Timur co jakiś czas krzyczy i upada. Zostaje zabrany i ponownie pobity. Druga seria strajków już dobiega końca. Pozostało tylko kilku chłopców. Jeden z nich jest najstarszy, ma szesnaście lat, broda już się przedziera i widać wąsy. Oczywiście waha się, uderza, ale robi to z łatwością, ledwo dotykając.
  Frau Pontuss jest wściekła:
  - Zawieś tego leniwego młodzieńca na stojaku i przywiąż mu kamień do stóp. Niech cierpi.
  Chłopiec zostaje schwytany, napina odprężone mięśnie, owoc ciężkiej pracy, i krzyczy:
  - No cóż, na co patrzysz, chłopcy ich pokonali!
  Chłopcy drżą, między rzędami przetacza się huk, ale brakuje mu determinacji, by rzucić się na swoich oprawców.
  Wojownicy bikini kontynuowali swój marsz. Naziści ominęli twierdzę Kamyszów i włączyli kocioł. Czołg E-50, poruszający się w kierunku wschodnim.
  Gerda śpiewała entuzjastycznie:
  - Jestem taką fajną dziewczyną! Wszystkich wrogów łamię jak sople... A na mrozie, boso, śmiało, że nawet iskry wylewają się spod moich stóp!
  Charlotte zachichotała, wbiła trzydzieści cztery w ciało i wykrzyknęła entuzjastycznie:
  - Nie ma powodu wątpić w Ojczyznę! Wojownicy są twardsi niż ludzie!
  Christina również nacisnęła guzik bosą stopą i wściekle zdradziła, wybijając sowieckie działo. Więc nawet bagażnik odpadł:
  - Dochody są wysokie jak szczyty górskie!
  Magda strzelała z armaty jedna po drugiej. Miała 105 mm i była zabójcza w najnowszej modyfikacji, była dość szybkostrzelna, strzelając dziesięć strzałów na minutę.
  Dziewczyna przycisnęła gołe palce i szepnęła:
  - Podany jest procent w linii przyszłości ...
  Gerda uderzyła sowiecki czołg, zmiażdżyła zbroję i krzyknęła:
  - Sam się przekonasz!
  Uderzyła i Charlotte, gołymi palcami u nóg, z dzikim, szaleńczym rykiem:
  - Ojczyzna jest teraz bliżej nas!
  Christina również wystrzeliła, używając palców swoich nagich, opalonych nóg, wydając:
  - Powitaj z nami słońce!
  Magda też waliła i przycisnęła gołą piętę. Rozbiła sowiecką armatę na pływające odłamki, śpiewając:
  - Ojczyzna jest najsilniejsza!
  A wojownicy będą ryczeć jak bawoły w rzeźni. Czwórka bardzo lubi mężczyzn. To naprawdę im odpowiada. Dlaczego nie? Są takie piękne i agresywne. I kochać. A mężczyzna jest psem, po prostu przywołaj. I będziesz miał wszystko, łącznie z pieniędzmi. A te kobiety są bardzo silne fizycznie. I trawią męską doskonałość z szalonym temperamentem. I ciągła przyjemność.
  Nie musisz czekać cały rok na mężczyznę - a mimo to orgazm Cię odnajdzie!
  Gerda wzięła go i ryknęła, strzelając do sowieckiej trzydziestej czwartej i burząc wieżę:
  - Jestem prawdziwym rycerzem zagłady!
  Christina wysunęła język i zahukała groźnie:
  - A mój uśmiech jest jak pantera!
  Charlotte mówiła agresywnie, potrząsając pięścią i popychając joystick gołymi palcami.
  A przed nami wielkie zmiany!
  Magda ćwierkała i skowytała:
  - Jesteśmy ucieleśnieniem hetery!
  Gerda zachichotała i odpowiedziała:
  - Jak dobrze, gdy pieszczą cię ręce przystojnych młodzieńców!
  A dziewczyna wyobraziła sobie, jak jej dłonie obmacują sutki truskawkowe. To naprawdę jest takie cudowne. I łaskoczące i ekscytujące. I bardzo ładne.
  Gerda ostrzelała sowiecki SU-85. Rozbiła samochód i ćwierkała, uderzając bosymi stopami o zbroję:
  - Ach, dębowe panie, dębowe panie!
  Charlotte agresywnie potwierdziła, nadymając policzki i potrząsając pełnymi piersiami.
  - Duba! Dąb! Panie z Duby!
  A jak on to przyjmie i się śmieje... Jak dzwony dzwonią. A jego głos jest taki promienny.
  A jej ofiarą był 76-milimetrowy rosyjski pistolet. Broń jest dość archaiczna.
  Christina zachichotała i pisnęła:
  - Będę ryczeć i pękać!
  Gołymi palcami skierowała również pocisk w wrogi samochód.
  Jaka ona jest piękna. Złoto i miedź są świetne!
  Magda jest całkowicie złota, bo śpiewa z entuzjazmem:
  - Płacze też lira korbowa...
  Potem odwróciła się od sowieckich trzydziestu czterech i nadal śpiewała ze smutkiem.
  - Jest obcą w Berlinie!
  Gerda zaćwierkała w odpowiedzi. Gołymi palcami nacisnęła przycisk joysticka i zestrzeliła radziecką haubicę.
  - Berlin to stolica świata!
  Charlotte wymamrotała z przekonaniem w odpowiedzi:
  - A Londyn to stolica Paryża!
  I gwoździe na sowieckim T-36. Maszyna, choć niewielka, również uważana jest za czołg.
  Christina wzięła go i oddała, kręcąc rowerem bosymi stopami:
  - A Paryż to stolica Rzymu!
  Potem, jak tylko się zaśmieje... I szmaragdowymi oczami przewierci się przez wszystkich wojowników z rzędu. I uśmiechać się jednocześnie i błyszczeć zębami. Ale w ogóle jak weźmie i wbije sowieckie czołgi. Zburzy połowę wieży na trzydziestej czwartej.
  A po niej Magda weźmie go i podpali granatem. To znaczy pocisk. Według SU-76. Już wyraźnie przestarzały samochód, ale nadal znajduje się na liście.
  I ćwierkało:
  - A Rzym to stolica Miami!
  To naprawdę zabawne. Ale dziewczyny za bardzo dały się ponieść emocjom. Nie zauważyli, jak kilku żołnierzy armii sowieckiej podpełzło do nich z wiązkami granatów przeciwpancernych i wysadziło tory. I jak to zajmie i eksploduje. Rolki pękły, a E-50 stracił mobilność.
  Musiałem naprawić samochód. W międzyczasie trwało gojenie się ran mastodonta, dziewczęta ponownie oddawały się własnym, bardzo interesującym i zabawnym wspomnieniom.
  Gerda widząc, że jej przeciwnik, nie cofając się do końca, stoi stabilnie, podskoczyła nagle, waląc go bosą stopą pod kolanem. A kiedy Maur zaczął padać, ostrze miecza minęło go między brązowymi płytami i żebrami. Charlotte również zaczęła wymachiwać mieczami znacznie energiczniej. Dziewczynki jednocześnie kwiczały jak świnie. Chociaż ich miecze poruszały się inaczej, wciąż było poczucie synchroniczności. Gerda zmagała się z dużym rzymskim wojownikiem, którego hełm okazał się ozdobiony pawimi piórami. Tym razem faktycznie miała bardzo doświadczonego i silnego przeciwnika. Złote paski również mówiły o ego doświadczenia i zasługi. Po odparciu kilku ataków jasnowłosej dziewczyny, bandyty, szlachcic najwyraźniej przeszedł do ofensywy. Gerda cofnęła się i zagwizdała:
  - Nie jesteś Włochem!
  Straszny patrycjusz odpowiedział:
  - A ty jesteś tylko bosą dziwką! Jak myślisz, ile możesz wytrzymać w starciu ze starożytnym rzymskim ostrzem?
  Gerda odpowiedziała:
  - Nie wiem przeciwko ostrzu, ale jesteś brodaty i nie masz się czemu oprzeć!
  Jednak mimo całego optymizmu, jaki emanowała bosa Gerda, dziewczyna musiała się wycofać. Rzymianie wnosili do boju świeże rezerwy, dziewczęta i chłopcy coraz częściej byli ranni lub padali zasztyletowani. Jednak łucznicy próbowali strzelać nad ich głowami, rozbijając odpowiednie kohorty.
  Tymczasem Charlotte ostrożnie położyła kolejnego przeciwnika, a innemu odcięła rękę. Wojownik śpiewał:
  - Miecz nuklearny chce cię ciąć! Płonie jak piekielny ogień, promień lasera! Ale nie myśl o tym, jak uratować życie, bądź wierny miłości, bądź wierny do końca!
  Gerda była zdziwiona:
  - A ty śpiewasz jak prawdziwy naukowiec!
  Charlotte śpiewała pod uwagę:
  - Świetnie, gdy w fizyce są piloci, posuwają swoją naukę do przodu! Ale główne problemy są rozwiązywane w szeregach, w szeregach, w szeregach!
  Gerda potwierdzona odbiorem:
  - Fajnie jest żyć wśród ognia i dymu! I usłysz ćwierkanie karabinu maszynowego! Poprowadź nas Fuhrera do bitwy niezwyciężonej! Naprzód, naprzód, naprzód!
  Charlotte wspierała:
  - Kiedy pociski pękają w dzień iw nocy, szeregi i rozkazy idą szybciej! Niech ryczy wściekle nad światem - wojna, wojna, wojna!
  Gerda została zainspirowana pulsującą energią w jej atletycznym ciele. A prędkość nagle stała się jak trzepot skrzydeł ważki. A potem wojownik starożytnego Rzymu przeoczył szturchnięcie czubkiem w nos. I był rozproszony, a wojownik Gerda przeciął mu ścięgno w prawej ręce:
  - Nie waż się być niegrzecznym dla pani!
  Brutal z pawimi piórami, drgając dolną wargą, odpowiedział z frustracją:
  - To był tylko żart! W końcu to był tylko żart!
  Gerda kpiąco, tnąc słabnącą rękę, odpowiedziała:
  - Nie żartuj z wilkiem!
  A kiedy rzymski bohater upadł na kolana, wojowniczka uderzyła go kolanem w podbródek. Charlotte zatwierdziła:
  - To całkiem w naszym stylu SS!
  Gerda następnie otrzymała punkt w ramię i sapnęła:
  - Cóż, gnojki!
  Charlotte poradziła:
  - Zrób młyn! I naostrz swoje miecze!
  Wtedy do gry weszli łucznicy rzymscy, byli ciężko w zbrojach, a ich działa były ludzkiej wysokości. Oczywiście półtorametrowe strzały, zbyt niebezpieczna broń przeciwko półnagim dziewczętom i chłopcom. Attila najwyraźniej zdał sobie sprawę, że nie można dłużej czekać; rzucił do ataku kawalerię, którą osobiście poprowadził do bitwy.
  Ten olbrzym obracał jednocześnie dwoma mieczami, z których każdy miał długość turniejowej włóczni rycerskiej!
  Gerda uśmiechnęła się i mrugnęła.
  - Oto nareszcie nasz przystojny!
  Charlotte zachichotała.
  - Musisz uderzyć mocno i co najważniejsze na czas! W momencie, gdy efekt tego będzie maksymalny!
  I wielkie strzały spadały z góry. Dziewczęta i chłopcy zręcznie odskakiwali na bok, a nawet krzyczeli:
  - To będzie nasza droga! Możesz uciec od kuli, ale co ze strzałą.
  Ale niektórzy ludzie wciąż byli trafieni strzałami. Co więcej, zginęli nie tylko przedstawiciele niemieckich pułków Attyli, ale także, w dużych ilościach, z darów własnych rzymskich żołnierzy. Jednak jeźdźcy barbarzyńców, omijając ich szeregi, napadli na piechotę wroga. Cóż, sam Attila wyglądał po prostu szykownie.
  Gerda kopnęła lepkiego kawalera na bok:
  - Nie łap, nie twoja!
  Charlotte pokręciła głową.
  - A faceci tutaj nie są źli, chociaż nie tacy jak my! Do naszych aryjskich sokołów!
  Gerda, tnąc mieczem rzymskim, zgodziła się:
  - Oczywiście nie para! Uwierz, że niemiecka potęga Rzymu nie ma sobie równych! Zmiażdżmy jak wesz, a ręka nie drgnie!
  Charlotte potwierdziła:
  - Tak, nawet jeśli miecz nie jest z gówna!
  Dziewczyny dodały żwawo, przekręcając precla mieczami i śpiewając:
  Walczymy w słusznej sprawie! Z bagnetem piekielnym nie ma kompromisów! Słońce nie będzie zasłonięte chmurami! Świt nie okryje wkrótce ciemności!
  W końcu sama Atilla przedarła się do rzymskich łuczników. Jednak sądząc po rozmiarze, łuki te zostały wyraźnie wykonane w Wielkiej Brytanii. Podczas walki Gerda przypomniała sobie historię. Za Edwarda III, nazywanego przez Brytyjczyków Wielkim, to łucznicy stali się główną gałęzią armii... A niektórzy z nich dosiadali konia! Wyższe siły Francuzów zostały bezlitośnie pobite. Generalnie, zarówno w Jungfoling, jak i Związku Niemieckich Dziewcząt, nienawiść nie była mile widziana... Brytyjczycy zostali uznani za niebezpiecznego wroga, który podbił więcej ziemi niż jakikolwiek inny naród w całej historii planety Ziemia!
  Ale teraz jeźdźcy barbarzyńców miażdżyli łuczników, zadając im potężne ciosy w sam obóz. Z drugiej strony Gerda zmierzyła się z wrogiem z Chin. Nie był zbyt wysoki, ale słynie z wykręcania nóg, obutych w butach z ostrogami:
  - Niemcy to pasożyty - na pewno zostaną pobici! - ryknął.
  Gerda odpowiedziała sztyletem:
  - Na próżno wróg wierzy, że udało mu się obalić Niemców! Kto odważy się zaatakować w bitwie, wrogowie zostaną brutalnie pobici!
  Charlotte odebrała:
  - Śmiałe nieszczęście nie spadnie na planetę! I na próżno wróg rzucił swoje siły do kampanii! Będziemy w stanie pokonać wroga w potężnej bitwie! Ciemność rozpadnie się w proch - nadejdzie czas na światło!
  . ROZDZIAŁ 7
  Gerda pomachała ponownie z jeszcze większą energią, podsumowując:
  - Słowo nie jest wróblem, ale słownictwo zamienia je w wronę!
  Charlotte posiadała:
  - Kiedy język spłynie, guzek w gardle piecze się z mąki!
  Gerda potężnym, wręcz niekobiecym ciosem miecza odcięła głowę skaczącemu z lewej wojownika, a potem znów zmagała się z Chińczykami. Blond wojownik wściekle i głośno krzyczał:
  - Nie weźmiesz tego!
  Chiński wojownik odpowiedział:
  - I nie musisz brać, jesteś już cały przede mną.
  Gerda zachichotała w odpowiedzi.
  - Łokieć jest blisko, ale nie gryziesz!
  Potem czubek miecza zadrapał dziewczynę jak kobra, przecinając pancerz i odsłaniając jej klatkę piersiową: wspaniałą i ze szkarłatnymi sutkami. Chińczyk ryknął smutno:
  "Teraz wszystko, co musisz zrobić, to się modlić!" Który kościół wolisz: katolicki czy ewangelicki?
  Gerda odpowiedziała ze złością:
  - Kościół różni się od prostytutki tym, że szczęście zawsze odkłada na później!
  Chińczyk wyszczerzył krzywe zęby.
  - I to poczucie humoru cię nie zmieniło! Och dziewczyno, jak mi przykro, że okaleczam taką piękność jak twoja!
  Gerda wyszczerzyła zęby.
  - Nie jest mi przykro! Ogólnie szkoda pszczoły, a pszczoła jest na drzewie, a drzewo jest w lesie! Gdzie jest las - na nosie!
  Chińczycy warknął w odpowiedzi:
  Niemcy mają wielu wrogów!
  Gerda zręcznie odpowiedziała:
  - Wielu kucharzy psuje owsiankę!
  Po kolejnym ataku wąskookiego wojownika na piersi dziewczyny pozostała krwawa smuga. Gerda sapnęła i cofnęła się. Chińczyk warknął:
  - To Co Dostajesz!
  Dziewczyna spokojnie odpowiedziała:
  - Kto nie dostanie się do mózgu, nigdy nie stanie się mądrzejszy! Mózgi są jak portfel, musisz je otrzymać, aby je wypełnić!
  Chińczyk rzucił:
  - Cóż, kochasz sofistykę! Po raz pierwszy widzę tak wykształconą i erudycyjną dziewczynę. Wiesz, może lepiej dołączyć do armii Wielkiego Rzymu. W naszym kraju każda osoba, niezależnie od narodowości, może zająć najwyższe stanowisko u cesarza!
  Gerda odpowiedziała:
  Lepiej umrzeć niż zdradzić!
  Wojownik o wąskich oczach zauważył:
  - To nie jest rozsądne, spójrz, jak nasza kawaleria idzie do bitwy... A kiedy zostaniesz schwytany, dosłownie zawyjesz na stojaku z bólu!
  Gerda spokojnie odpowiedziała:
  "Lepiej uderzyć raz spokojnie, niż sto razy krzyczeć rozdzierając serce!"
  Ale niestety wygląda na to, że Chińczycy mają rację, tysiące rzymskich jeźdźców, dowodzonych przez samego cesarza (jego zbroję wydaje się pokrytą diamentami, rubinami i szmaragdami!), Ruszają do barbarzyńskiej armii. Jednak jeźdźcom Attyli udało się już zabić większość wrogich łuczników, sami chłopcy z armii barbarzyńskiej zaczęli intensywnie wysyłać strzały w szeregi wroga. Desperacko tnąca Charlotte pocieszała swojego partnera:
  Nie poddawaj się Gerdzie! Nie poddawaj się jego obietnicom! Lepiej zbierzcie się i zdecydowanie wygrajcie!
  Attila wraz ze swoimi wojownikami wkroczył w system rzymski. Jego gigantyczne miecze wirowały w krwawym mieszalniku jak śmigła. A sam bandyta ruszył naprzód, próbując włamać się do cesarza.
  Gerda zauważył filozoficznie:
  - Jeśli chcesz zostać pasterzem trzody, nie bądź owcą!
  Charlotte zgodziła się:
  -Każdy baran chce zostać pasterzem, podczas gdy wilk jest daleko, a karabin jest w pobliżu!
  Tutaj Gerda otrzymała kolejną ranę w brzuchu. Dziewczyna znów się cofnęła. Jej bosa stopa stanęła nagle na czubku wystającego sztyletu i Gerda pisnęła:
  - Och och! Jak bolesne!
  Sama Charlotte otrzymała już kilka ran i odchyliła się do tyłu. Wojownik krzyknął:
  - Zadbaj o swoje siły, Rzymianie nie wytrzymają długiej bitwy!
  Ale barbarzyńcy naprawdę mieli trudności. Do bitwy wkraczało coraz więcej oddziałów Rzymian. Jeźdźcy w złotych zbrojach rzucili się do zaciętej bitwy. Nad nimi powiewały transparenty z wilczymi głowami. A z przodu rzucił się bohater, może nawet większy niż Attila. W tym samym czasie Rzymianie próbowali nawet osłaniać armię barbarzyńców z boków, spuszczając wokół głównego pola bitwy dwa potężne pułki z włóczniami i brązową zbroją. Gerda błagała:
  - Brakuje nam sił, zaraz przegramy!
  Charlotte zasugerowała:
  - A ty śpiewasz w odpowiedzi! Piosenka pomaga nam budować i żyć! Pod bębnem pod czerwonym sztandarem na kampanię! I ten, który idzie przez życie z pieśnią; nigdy nigdzie nie znika!
  Obie dziewczyny śpiewały chórem i mimo zranienia głosu; była jak trąba:
  Jest takie powołanie żołnierzy,
  To nie zawód, nie tytuł!
  Chociaż czasami sto funtów automatycznie,
  Nie, nie marsz, ciało to tortura!
  
  Ale idziemy, wysuwając krok,
  Ponieważ służymy Ojczyźnie!
  Uwierz, zły wróg zostanie pokonany,
  Aby dobrze się bawić w życiu!
  
  Uczono nas prawie od kołyski
  Walcz o Ojczyznę z odwagą!
  Kiedyś były miecze ze stali
  A teraz RPG w mocnym plecaku!
  
  Nie cofniemy się, ani kroku w tył
  Chociaż ciała leżą w grobie!
  skosimy szereg przeciwników,
  Niech Wszechmogący doda nam sił!
  
  Czołgi pręta, samoloty latają,
  Bomby spadają, a pociski pękają!
  Nie bierz nas za wstrętne szczenięta
  Żołnierze stali się zahartowani!
  
  Ten towarzysz umarł jak bohater,
  Nie wkładaj niczego pod krzyż!
  Często ludzie bawią się losem
  Ale miłość będzie silniejsza - uwierz mi!
  
  Chociaż w bitwie, gdzie mocno przybijają,
  Pamiętajmy o naszych znakomitych przodkach!
  Jak długo jechaliśmy do Rzymu,
  Dlaczego nie jeść resztek w niewoli!
  
  Nie musieliśmy się kłaniać, by bić,
  Nie rzucaj naszego świata na kolana!
  W końcu jesteśmy sokółami - sami wygrywamy grę,
  Przedstawiciele wszystkich pokoleń!
  
  Oto wysiłek i rzut,
  Widzimy już, jak wróg się delikatnie trzęsie!
  Kula prawie trafiła w skroń,
  Pociemniały w oczach naszego Słońca!
  
  Ale poszliśmy na atak,
  Miażdżymy podłe bagnety tyłkiem!
  Spalmy Fritz, jeśli to konieczne ogniem,
  Nasz wojownik stał się bez cen - po prostu skarbem!
  Gdy tylko dziewczyna skończyła śpiewać, główny bohater armii rzymskiej w złotej zbroi padł od ciosu Attyli. A natchniona dziewczyna jeszcze wcześniej ścięła Chińczyków, a teraz zaatakowała przedstawiciela dowódcy piechoty. Weszła w bitwę z prawdziwym, jednookim olbrzymem, a nawet zaczęła go pchać, machając mieczem:
  - Ty potwór z nami nie poradzi sobie! Ponieważ jesteśmy Niemcami!
  Zbir odpowiedział niegrzecznie:
  - Niemcy-papryka! Naród kalek!
  Gerda była poważnie zła:
  - Nie! My, Niemcy, jesteśmy a priori narodem wielkich wojowników. Naród przyzwyczajony do wygrywania i nie mający do kogo się pochylić!
  Olbrzym wykrzywił wargę i natychmiast otrzymał ostrze miecza w gardło. Fontanna zaszumiała na byczym karku... Zachwiał się i od razu otrzymał ukłucie pod serce... Gerda wykrzyknęła:
  - Heroizm nie ma wieku!
  Charlotte zachęcała swoją przyjaciółkę:
  - Na pewno zmiażdż je mocniej kochanie... Ciśnienie będzie jeszcze szybsze!
  W tym momencie jeden z bosych łuczników powalił rzymskiego cesarza celnym strzałem. I trzeba było zadowolić strzałę bezpośrednio w oko!
  Gerda, uśmiechając się, śpiewała:
  - Kurczę! Nie w brwi, ale w oku!
  Charlotte pokręciła palcem na skroni.
  - I co! Lepiej uderzyć raz, niż przekląć sto! Cóż, teraz wróg ucieknie!
  Gerda, ścinając kolejnego wojownika, potwierdziła:
  - Wróg zadrży ze strachu i ucieknie!
  Rzeczywiście, szeregi Rzymian wahały się i zaczęły się poddawać. Ogólnie rzecz biorąc, kiedy armia ucieka, jest to przerażające. Nawet jeśli jest to tak zdyscyplinowana armia jak starożytny Rzym. Nic dziwnego, przecież Czyngis-chan, jeśli uciekło jeden tuzin, nakazał wykonanie całej setki... Choć wiarygodność ostatniego rozkazu jest kwestionowana, czy jest to wymysł historyków. Nawet w Rzymie co dziesiąty został stracony podczas lotu. Migocząc gołymi nogami, dziewczęta i chłopcy rzucili się w pościg za wrogiem. A rogi grały...
  Gerda obudziła się gwałtownie podskakując, dziewczyny szybko ustawiły się w kolejce. Myliśmy się, myliśmy zęby i ponownie smarowaliśmy kremami ochronnymi z wymuszonym marszem przez pustynię. Są więc boso w strojach kąpielowych i pędzili przez piaszczyste piekło.
  Arabskie dzieci wskazały na nich palce ze zdziwienia i gwizdały:
  - Niemiecki Akbar!
  Gerda rozejrzała się i spojrzała tęsknie na oddalające się palmy, po czym szepnęła do Charlotty:
  - Znowu w piekle!
  Rudowłosa diva odpowiedziała z uśmiechem:
  - Wszyscy ludzie są grzesznikami, a świat podziemny jest naturalnym stanem grzeszników!
  Gerda mrugnęła.
  - Człowiek nie może nie grzeszyć!
  Charlotte skinęła głową ognistymi włosami i zaczęła wyjaśniać, gdy biegła:
  - Zgadzam się! Zgadza się nawet tysiąc razy! Ogólnie rzecz biorąc, grzech jest pojęciem względnym i czysto ludzkim. Na przykład, jeśli weźmiemy moralność starożytnego świata, to dobrze, że przyniesie ona korzyści zarówno samemu człowiekowi, jak i jego plemieniu. Na przykład cudzołóstwo było uważane za błogosławieństwo, a nie za grzech!
  Gerda chętnie się zgodziła:
  - Prawidłowy! Sam Führer uważa, że dla kobiety najlepiej jest zajść w ciążę z bohaterem wojennym niż z nią, bynajmniej nie zawsze walecznym mężem. Zwłaszcza jeśli mąż ma też ślady szkodliwej, nieczystej krwi.
  Madeleine wrzasnęła na dziewczyny:
  - Oszczędzaj oddech dziewczyny, tym razem biegniemy do wyczerpania!
  Gerda odwzajemniła uśmiech.
  Możesz być zmęczony, ale nie możesz być wyczerpany.
  Przez pół godziny dziewczęta biegały w milczeniu, po czym Charlotte szepnęła:
  -Wiesz, jaki dziwny sen miałem dziewczynę?
  Gerda była zdziwiona:
  - Tak, ja też się przyznaję! I co?
  Charlotte z uśmiechem odpowiedziała:
  - Nic! Taki sen, że byłem wojownikiem w armii wielkiego barbarzyńcy Attyli. I walczyliśmy z woskami starożytnego Rzymu. A wszystko było takie piękne i jednocześnie okrutne...
  Gerda zachichotała w odpowiedzi.
  - Wiesz, ja też o tym marzyłem! Nieco zaskakujący zbieg okoliczności. Widziałem cię w moim śnie!
  Charlotte mrugnęła w odpowiedzi.
  - I ja ciebie! Walczyłeś dobrze, mimo że wojownik o wąskich oczach i żółtej twarzy prawie cię zabił!
  Tym razem Gerda nie była trochę zaskoczona, była zaskoczona:
  - Nie może być! Czyli nie zdarza się, że dwie osoby widzą ten sam sen w tym samym czasie?
  Charlotte odpowiedziała:
  - Jeśli grypa zachoruje zbiorowo, sen może być taki sam. Oto jak to działa! Słyszałem, że w społeczeństwie Thule są specjalne media, które biorą miksturę i wdychają ziołowe nalewki, a potem pogrążają się w wizjach! I całkiem udaje im się być prorokami!
  Gerda, przeskakując przez bruk, zgodziła się:
  - Na pewno! W zasadzie dar proroctwa nie wymaga nadprzyrodzonych mocy, w przyrodzie mogą istnieć po prostu całkiem materialne, a jednak nierozwiązane prawa fizyczne. Ale jaki jest cel tego snu?
  Charlotte wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  - Nie wiem! Może III Rzesza pokona Wielką Brytanię i Stany Zjednoczone za Lwem albo... Tu można długo się domyślać!
  Gerda już miała coś powiedzieć, gdy nagle jej ucho wychwycił wciąż słyszalny szum silników. Mimo odległości było oczywiste, że silniki samolotów hałasują i zbliżają się znacznie...
  Magdalena dowodziła:
  - Jaki jest etap ćwiczenia numer dwa: przebranie.
  Dziewczyny zatrzymały się, wyjęły z plecaków peleryny maskujące, pomalowane na kolor pustyni. Potem szybko zaczęli się wkopywać, zaś z góry nie było to zauważalne, co było nienaturalne. Tutaj Gerda dziękowała losowi, że mieli zarówno broń, jak i saperskie łopaty. W przeciwnym razie dziewczyny na pustyni mogłyby być łatwym łupem dla brytyjskich samolotów szturmowych lub bombowców nurkujących. Charlotte, drapiąc piasek bosymi stopami, powiedziała:
  - Wygląda na to, że będziemy musieli wąchać proch, nawet w Tunezji... Drogi Pana są niezbadane!
  Gerda z chytrym spojrzeniem sprzeciwiła się:
  - Brak dokładnej wiedzy jest zawsze zły, z jednym wyjątkiem, jeśli chodzi o plany Wszechmogącego!
  I jak uderza bosą stopą w piasek. Uniesie się w powietrze.
  Charlotte mądrze zauważyła:
  - Dobrze jest mieć ludzką wiedzę, ale jeszcze lepiej mieć Boskie możliwości!
  I gołymi palcami złapała bąka. Zmiażdżyła owada i pokazała różowy język.
  A w kolejnym punkcie konfrontacji między mocarstwami Osi toczą się ich własne zacięte bitwy.
  O Saratów walczyły wojska III Rzeszy. Kaukaz jest już całkowicie pod nazistami. A Armia Czerwona nie ma nic do zakrycia swoich braków. Co prawda Stalin ma też czołg T-54, ale nadal jest on produkowany w niewielkich ilościach. A to nie wystarczy do zakrycia frontu. T-54 jest dobrze chroniony z przodu wieży, ale gorzej z przednim pancerzem kadłuba, a boki są jeszcze słabsze. Niemcy nieco wzmocnili czołg E-50 poprzez pogrubienie pancerza i zwiększenie kątów nachylenia oraz zamontowanie silnika z turbiną gazową o mocy 1500 koni mechanicznych. Masa pojazdu wzrosła do siedemdziesięciu ton, ale pancerz boczny osiągnął 170 milimetrów, a pancerz przedni 250 milimetrów. Teraz niemiecki czołg stał się w ogóle arcydziełem, z działem kalibru 105 mm w 100 EL i bardzo pochyłym kształtem.
  Walka, spójrzmy prawdzie w oczy, maszyna najnowszego rodzaju.
  Niemcy ominęli Saratów i byli gotowi do ataku na Kujbyszewa. Walki tutaj są zacięte.
  A już maj szaleje swoim jasnym kolorem. A jak to jest piękne?
  A wojna rozpala się jak huragan i ogień z piekła.
  Naprawiony E-50 wszedł do bitwy. Mimo to Rosjanie w dużej mierze ustawili fortyfikacje, a Niemcy musieli dogłębnie pokonać obronę. Wojownicy metodycznie niszczyli baterię.
  Gerda wystrzeliła, roztrzaskując sowiecką armatę, po czym z uśmiechem w głosie powiedziała:
  - Będziemy bić ludzi, bić wiadra!
  Charlotte zaśpiewała swoje miedziano-czerwone loki:
  - Jesteśmy rabusiami! Złodzieje!
  I naciskając przycisk joysticka gołym palcem, wysłała pocisk, rozbijając sowiecki bunkier.
  A potem Christina warknęła ogłuszająco:
  - Bang Bang! A ty nie żyjesz! Śmierć! Śmierć!
  A także naciska zgrabną nogę gołym palcem, wysyłając wroga do nokautu.
  A potem była Magda. Oto dziewczyna. Naciska również joystick palcami bosej stopy i jak się rzuca.
  - Och, kto nas zobaczy, natychmiast sapnie!
  Czarująca Gerda, potrząsając pełnymi piersiami, waliła w trzydziestkę i pisnęła:
  - A dla kogoś będzie pachnieć smażonym!
  Charlotte nacisnęła gołe palce na przyciski joysticka i zaćwierkała jak wróbel:
  - I trzymamy coś na łonie!
  Kristina rozerwała sowiecki pistolet pociskiem i zaszeleściła, mlaskając szkarłatnymi wargami:
  Nie zbliżaj się do nas...
  Magda też nacisnęła guzik gołym palcem. Wydmuchnęła trzydzieści cztery i jęknęła:
  - Nie zbliżaj się do nas!
  A Gerda, ta agresywna bestia o blond włosach, też uderzy pociskiem, a trzydzieści cztery pęknie jak nos boksera pod pięścią pięściarza. A wojownik będzie skomleć:
  - Zabijemy to!
  I znowu dziewczyny wybuchają płaczem i strzelają, bez żalu i przerwy.
  Charlotte zahukała entuzjastycznie:
  - Jestem wielkim złodziejem...
  A także, jak uderza w radziecką haubicę. Tylko części leciały w różnych kierunkach.
  Christina warczy. Kiedy naciska gołym palcem na przycisk joysticka i ćwierka:
  - A córka demonów nie żyje!
  Magda też przybija gwoździe, naciskając bosymi stopami na uderzający przedmiot, rozbija sowiecki czołg i wydaje:
  - I nie skromny!
  Gerda wyszczerzyła zęby, jej zęby błysnęły. Wyobraziła sobie przystojnego młodzieńca. Tak muskularny, wysportowany, z odciążeniem mięśni i wielką męską perfekcją. I jak pochyla się i owija szkarłatnymi ustami jego pulsujący, jadeitowy rdzeń. Jakie to pyszne, jak lody czekoladowe. I te lody czekoladowe, które zlizujesz językiem. I to jest takie miłe, takie ekscytujące.
  Och, jak miło, jeśli inny młody mężczyzna dołączy do niej od tyłu. A pulsujący, jadeitowy pręt wejdzie do wilgotnej groty Wenus. I jakie to jest świetne.
  Gerda drżała nawet z omdlenia. Jakże to jej się wydawało wzruszające i zachwycające.
  Dziewczyna wystrzeliła z sowieckiego pistoletu. I ćwierkała z podziwem, tupiąc bosą stopą:
  - Chłopaki, chłopaki, to zależy od was ...
  Charlotte również miotała i rozbijała rosyjski czołg, trajkocząc, potrząsając całym biustem:
  - Uratuj ziemię przed ogniem!
  Christina potrząsnęła miedzianożółtymi włosami. Obnażyła ognisty uśmiech, ćwierkając:
  - Jesteśmy za światem za przyjaźń, za uśmiechami świata....
  Magda kliknęła w joystick gołym palcem. Rozbiła sowiecki czołg i warknęła:
  - Na serdeczne spotkania!
  Wojownicy wyglądali niezwykle radośnie. I jak obnażyli zęby. A oni mrugają i piszczą.
  Charlotte też wyobraża sobie faceta. Młoda, ale z brodą. Jak pieści jej piersi. Jak broda łaskocze klatkę piersiową, kręcone włosy opadają na dojrzałe truskawki sutków. I łaskocze ją i całuje jej piersi. Zakreśl językiem słodki, miodowy sutek. Taka jest sielanka. A jeśli facet nadal wsadza język do groty Wenus. Co za smak!
  Charlotte strzela i piszczy:
  - A miecz będzie ostry!
  Oczywiście dziewczyny, choć piękności, robią brudny uczynek - zabijają sowieckich żołnierzy. Ale uczono ich w ten sposób od wczesnego dzieciństwa. To bezwzględne wilki.
  I myślą, że mają rację. Mają takie samo wychowanie i mentalność. Dziewczęta zaczęły walczyć w czterdziestu jeden, niektóre z ich "wilczego" batalionu nawet wcześniej. I mimowolnie pamiętaj o pierwszych krokach. Kiedy miałeś zaledwie szesnaście lat. I wszystko wokół wydawało się cudowne, piękne, romantyczne.
  Jednak wciąż są dość młode!
  Nad przebranymi dziewczynami przeleciało dwa tuziny angielskich samolotów, prawdopodobnie nic nie zauważyły, a już zaczynały się rozpływać za horyzontem, gdy nagle pojawiły się nowe podejrzane dźwięki. Magdalena dowodziła:
  Wszyscy kładą się i nie ruszają!
  Dziewczyny zamarły, na coś czekały. A potem zza wydmy pojawiły się lekkie transportery i ciężarówki. Sądząc po projekcie, angielskiej i amerykańskiej produkcji. Powoli ruszyli w kierunku stolicy Tunezji. Madeleine była trochę zaskoczona. Uważała, że linia frontu jest jeszcze daleko, co oznacza, że Brytyjczycy nie zdążą się jeszcze pojawić. A raczej nie powinny się pojawiać. A potem jest cała kolumna. Chociaż może mniej niż batalion... Kim oni są, jakaś grupa bojowa, omijając pustynie bynajmniej nie ciągły front, chce przekopywać się przez tyły. Wydaje się to logiczne, chociaż dzięki technologii łatwo je zauważyć na pustyni. W każdym razie musisz nadawać przez radio, ale nie otwieraj ognia. Co więcej, jest ich tylko setka, a Anglików ponad trzystu!
  Gerda szepnęła do Charlotty:
  - Są Anglikami! Po raz pierwszy widzę je z bliska!
  Rudowłosa koleżanka, również dość zdenerwowana, odpowiedziała:
  - Nic specjalnego! A jest wśród nich tylu czarnych!
  Rzeczywiście, co najmniej połowa Brytyjczyków była Murzynami. A kolumna szła powoli, a czarni wciąż coś wyli... Zbliżają się coraz bliżej...
  Wtedy nerwy jednej z dziewcząt nie wytrzymały i uderzyła pistoletem maszynowym. W tej samej sekundzie pozostali wojownicy otworzyli ogień, a Madeleine zaszczekała z opóźnieniem:
  - Pli!
  Za jednym zamachem skoszono kilkudziesięciu Anglików, jedna z ciężarówek zapaliła się. Reszta Brytyjczyków otworzyła ogień na oślep. Madeleine wykorzystała chwilę i krzyknęła:
  - Rzucaj razem granatami ofensywnymi!
  Dziewczyny z elitarnego batalionu SS "Wilczyce" rzucają daleko i celnie granaty. I że byli szkoleni od dzieciństwa, a także przeszli specjalną technikę. To wtedy trenujesz z prądem, z małym opóźnieniem z rzutem i z wyładunkiem. Gerda i Charlotte również rzuciły swoje prezenty. A do tego brytyjskie salto i do góry nogami... To zabawne. Strzelają losowo, a czarni wciąż krzyczą w niezrozumiałym języku. Oto kilka szumowin...
  A Gerda strzela i rzuca, jednocześnie śpiewając:
  - W uczniach SS to koszmar! Jeden skok, jedno uderzenie! Jesteśmy wilczycami - nasza metoda jest prosta! Nie lubimy ciągnąć kota za ogon!
  Charlotte również warczy w odpowiedzi. Kule wystrzelone przez nią rozbijają się na fragmenty czaszki. I wydłubują oczy. Oto jeden przestraszony czarny mężczyzna, jak zabije bagnetem w bok swojego blond partnera. W odpowiedzi pluje krwią. Charlotte śpiewa razem:
  - Anioły gwiaździstego ponurego piekła! Wygląda na to, że wszystko we wszechświecie zostanie zniszczone! Trzeba wzlecieć w niebo szybkim sokołem! Aby chronić przed śmiercią duszy!
  Brytyjczycy działają niezorganizowani, większość z nich to żołnierze kolonialni: Murzyni i Hindusi, Arabowie. Albo spadają, zamarzają, albo wręcz przeciwnie, gwałtownie podskakują i zaczynają pędzić jak szalone zające. Jednak dziewczyny strzelają celnie, a granaty, choć odłamki nie lecą daleko, ale gęsto! Teraz pozostało już kilku wrogów. Madeleine krzyczy po angielsku, jej głos jest tak ogłuszająco głośny, że nie potrzebujesz nawet ustnika:
  - Poddaj się, a oszczędzimy ci życie! W niewoli będziesz miał dobre jedzenie, wino i seks!
  Udało się od razu a skoro już się poddają... Ręce do góry i...
  Zebrano 50 jeńców, z czego połowa została ranna. Magdalena dowodziła:
  - Zabij rannych!
  Wilczyce bez ceremonii strzelały kulami w skronie tych, którzy nie mogli stanąć na nogach, a resztę załadowano do samochodów i wywieziono do najbliższej bazy.
  Po gorącym piasku pustyni Gerda bardzo przyjemnie czuje miękką gumę na gołych nogach. Nawet błogo jęczy... Amerykańskie ciężarówki są bardzo wygodne i nie trzęsą się podczas podróży. Po wygranej dziewczyny są wesołe. Charlotte zapytała Gerdę:
  - Ilu zabiłeś?
  Dziewczyna wzruszyła ramionami ze zdumienia.
  - Nie wiem? Nie tylko ja strzelałem... Ale dużo myślę!
  Charlotte obliczyła:
  - Jest nas stu, zabitych około trzystu, czyli trzech na brata, czyli na siostrę! Imponujący początek wojny!
  Gerda machnęła lekceważąco ręką.
  - Dla mnie to nie ma znaczenia! Najważniejsze, że nie zmarła ani jedna dziewczyna. Chociaż jest to oczywiście statystyka, trzystu wrogów zostało zniszczonych, a po naszej stronie tylko dwóch wilczych wojowników zostało lekko rannych. Zastanawiam się nawet, jak nie zdobyliśmy jeszcze do końca Afryki z takimi wojownikami.
  Charlotte natychmiast zepsuła nastrój:
  - A więc w końcu przegraliśmy z tymi nieszczęsnymi wojownikami w osiemnastym!
  Gerda ze złością potrząsnęła blond głową, jakby posypana sylwestrowym śniegiem:
  - To z powodu zdrady! Ale tak naprawdę byliśmy bliżej zwycięstwa niż kiedykolwiek i było to oczywiste dla każdego, kto nie jest ślepy! Niestety, przerwano nam!
  Charlotte zgodziła się, zręcznie drapiąc palcami u stóp bose stopy za lewym uchem.
  - Tak, zdrada, sabotaż, przeciętność wojska.... Ale i tak rozbiliśmy Rosjan, zmuszając ich do kapitulacji w osiemnastym roku! Och, fajnie by było pospacerować po bezkresach Rosji, tam jest fajnie, ale tutaj jest gorąco!
  Gerda zachichotała wesoło.
  - Ale w Rosji są takie srogie mrozy... Ale jak biegałem boso po śniegu w górach, to wiem, co to za mąka.
  Charlotte wyszczerzyła zęby.
  - Mała Gerda biega boso po płonącym śniegu... To symboliczne jak w bajce... Opowieści czystej, jeszcze dziecinnej i wcale nie egoistycznej...
  Gerda mrugnęła żarliwie do koleżanki:
  - To tak, jakbyśmy mieli do Fuhrera?
  Charlotte potwierdziła:
  - Prawie! Po prostu jeździmy, a nie biegamy boso po gorącym pustynnym piasku. Tak, nawet po zwycięstwie.
  Związany Murzyn mruknął po niemiecku:
  - Straszne anioły, jestem gotów wam służyć! Jesteś boginią, a ja twoją niewolnicą!
  Charlotte pogładziła lekko szorstką stopą brązowe kręcone włosy czarnego jeńca.
  - Wy, czarni, jesteście z natury niewolnikami! To oczywiście jest dobre z jednej strony, ktoś musi ciężko pracować od świtu do zmierzchu, wykonywać służebną pracę... Ale niewolnik z natury, podła natura jest zdrajcą i nie można mu powierzyć broni. Z kolei my, Niemcy, jesteśmy najbardziej kulturalnym i najlepiej zorganizowanym narodem na Ziemi. Wielki naród wojowników i nie bez powodu niemieccy najemnicy służyli we wszystkich armiach europejskich, a nawet w Rosji, a najczęściej na stanowiskach dowodzenia!
  . ROZDZIAŁ 8
  Gerda rzuciła dziko:
  - Tak, będziesz nam służył jako niewolnik. Dla Murzynów mamy specjalne menażerie. I zostajesz z...
  Charlotte zasugerowała:
  Niech ucałuje nasze stopy. W końcu będzie dla nas miło, a Niger upokorzy.
  Gerda energicznie potrząsnęła głową.
  "Nie wiem jak tobie, ale obrzydliwe, jeśli usta śmierdzącego Nigru dotkną czystej skóry Aryaki. Więc...
  Charlotte nie zgodziła się:
  - Więc nie! Wręcz przeciwnie, by mi się to podobało. Dobry wygląd...
  Ognista rudowłosa piękność wepchnęła swoją małą nóżkę w czarnego mężczyznę. Z entuzjazmem zaczął całować długie, gładkie, wyrzeźbione palce bogini. A dziewczyna w odpowiedzi tylko delikatnie się uśmiechnęła, grube usta czarnoskórego mężczyzny łaskotały opaloną skórę. Tu język więźnia szedł po elastycznej, lekko zakurzonej stopie dziewczyny. Mimo wszystko fajnie jest upokarzać silnego, prawie dwumetrowego mężczyznę.
  Gerda była zdziwiona:
  - To dziwne, ale co z tobą, czy to nie obrzydliwe?
  Charlotte uśmiechnęła się.
  - Więc nie! Dlaczego miałbym być zniesmaczony?
  Gerda wolała milczeć: dlaczego miałaby mieszać się w sprawy koleżanki. W rzeczywistości wychowano ich, aby Niemka była nie tylko wojowniczką, ale także kochającą, łagodną żoną i zdrową matką. Ale ona sama jeszcze nie pomyślała o chłopakach, może z powodu dużego wysiłku fizycznego lub po prostu nie znalazła jeszcze swojego partnera. Wygląda jednak na to, że Charlotte jest tym zmęczona. Uderzyła Murzyna kostką w nos tak bardzo, że yushka popłynęła i zasugerowała Gerdzie:
  - Możemy śpiewać?
  Gerda skinęła głową.
  - Oczywiście, że zaśpiewamy! W przeciwnym razie stanie się smutne!
  Dziewczyny śpiewały, a ich koleżanki jednogłośnie dołączyły, tak że piosenka płynęła jak wodospad:
  Idziemy z ślicznotką z zarośli,
  Trzymam nieziemski smutek!
  I chłód, palący chłód,
  Przebity zepsuty motyw!
  
  Bose stopy na śniegu
  Nadchodzą małe białe dziewczynki!
  Ryczące jak wilki, zamiecie są złe,
  Rozbijając stada ptaków pichug!
  
  Ale dziewczyna nie zna strachu
  Jest wojownikiem potężnych sił!
  Koszula ledwo zakrywała ciało,
  Na pewno wygramy!
  
  Nasz wojownik jest najbardziej doświadczony,
  Nie zginaj go młotem kowalskim!
  Tu klony poruszają się delikatnie,
  Spadają płatki śniegu!
  
  Nie jest naszym zwyczajem bać się,
  Nie waż się drżeć z zimna!
  Wróg jest gruby z karkiem byka,
  Jest lepki, paskudny jak klej!
  
  Taka jest siła ludu
  Co uczynił święty obrzęd!
  Wiara i natura są dla nas,
  Wynik będzie zwycięski!
  
  Chrystus inspiruje Ojczyznę,
  Każe nam walczyć do końca!
  Aby planeta stała się rajem
  Wszystkie serca będą odważne!
  
  Ludzie niedługo będą szczęśliwi
  Niech życie czasem będzie ciężkim krzyżem!
  Brutalne śmiertelne kule
  Ale ten, który upadł, już zmartwychwstał!
  
  Nauka daje nam nieśmiertelność
  A umysł poległych powróci do szeregów!
  Ale jeśli się boimy, wierzysz
  Wróg natychmiast schrzani wynik!
  
  Więc módl się do Boga
  Nie ma potrzeby bałaganu, lenistwo precz!
  Sędzia Wszechmogący jest bardzo surowy,
  Przynajmniej czasami może pomóc!
  
  Ojczyzna jest mi droższa niż cokolwiek,
  Święty, mądry kraj!
  Trzymaj naszego przywódcę mocniej niż lejce,
  Rodzi się Blossom Fatherland!
  Pięknie zaśpiewały dziewczyny z elitarnego batalionu SS "Wilki", a słowa były szczere. W ogóle panował stereotyp, że esesman to kat! Ale nie jest. Istniały oczywiście specjalne jednostki karne, najczęściej w ramach dywizji bezpieczeństwa, które przeprowadzały operacje specjalne, ale większość dywizji SS była po prostu elitarnymi strażnikami Wehrmachtu. Generalnie trzeba powiedzieć, że czerwona, totalitarna propaganda nie jest najbardziej wiarygodnym źródłem informacji o II wojnie światowej. W końcu jasne jest, że komunistyczni przywódcy Agitprop nie mogli nie być bezstronni i obiektywnie ukrywać wydarzenia. Tak więc niezawodnie trudno jest ocenić, gdzie była prawdziwa prawda, o okrucieństwach nazistów, a gdzie jest fikcja. W każdym razie ci, którzy poważnie zajmują się badaniami historycznymi, zmuszeni są przyznać, że nie każdy żołnierz SS jest katem i potworem. Ponadto przed atakiem na ZSRR; naziści jako całość na terytoriach okupowanych zachowywali się tolerancyjnie, źródła zachodnie nie podają żadnych masowych okrucieństw i masakr.
  A teraz dziewczyny pomogły jeńcom wysiąść z samochodów; poklepywali po szerokich ramionach nieśmiałych mężczyzn w przyjazny sposób. Następnie dziewczęta zostały zaproszone do odświeżenia się ...
  Kolacja była skromna, ale z drugiej strony na pustyni zastrzelono zebrę, a każda dziewczyna dostała szaszłyk ugotowany po arabsku. Na ogół Arabowie, przynajmniej zewnętrznie, byli przyjaźni, a ci, którzy znali niemiecki, próbowali nawet żartować lub delikatnie głaskać nogi dziewcząt.
  Gerda odepchnęła lepkiego Araba i powiedziała:
  - Nie jestem dla ciebie!
  Charlotte poszła w jej ślady:
  - Kup sobie harem!
  Gerda uśmiechnęła się i zasugerowała:
  - Ale powiedz Charlotte, co byś zrobiła, gdybyś została żoną sułtana?
  Rudowłosa koleżanka zauważyła z powątpiewaniem:
  - To właściwie kontrowersyjne szczęście... Choć to zależy od żony, której sułtanem. Gdyby wielkie Imperium Osmańskie przeżywało swój rozkwit, to... Byłoby nawet bardzo dobrze... Zreformowałbym armię turecką, ulepszył broń... I pewnie najpierw skierowałbym oczy na wschód.
  Gerda się zgodziła.
  - Prawidłowy! Ale tu jest wstyd dla Turcji, że nawet w czasach swojej świetności nie mogła podbić Iranu. To było całkiem realne, zwłaszcza że armia perska była zacofana. Ciekawe, wielki Führer, jaką podejmie decyzję, by podbić Turcję, czy nadal włączyć do swojej koalicji, rzucając kość Osmanom, w tym niektórym niezbyt cennym ziemiom Iranu?
  Charlotte wzruszyła ramionami ze zdumienia.
  - Nie wiem! W rzeczywistości ostatnio pojawiły się plotki, że zaatakujemy ZSRR ... Mówią, że rosyjskie bogactwa i tłuste ziemie Ukrainy są bardzo potrzebne!
  Gerda podniosła palcami bosej stopy kubek z herbatą i dość zręcznie uniosła go do brody, wlewając w siebie brązowy płyn. W tym samym czasie dziewczynie udało się porozmawiać:
  - Na Ukrainie są bardzo bogate, tłuste ziemie. Pod mądrym niemieckim przywództwem i przy naszej wysokiej kulturze rolniczej będą one przynosić rekordowe plony. A potem mamy chleb, będzie tańszy niż woda. A sami Ukraińcy na tym skorzystają, bo rząd sowiecki po prostu ich okrada, zmuszając do głodu!
  Charlotte skinęła głową.
  - Tych Słowian nauczymy naszej wspaniałej kultury niemieckiej! Oświećmy ich!
  Tu rozmowę przerwały niegrzeczne krzyki, czas odpoczynku się skończył.
  Ale po obiedzie dziewczyny ponownie zostały ustawione w szeregu i zmuszone do forsownego marszu przez pustynię. Po jedzeniu ciężko było biegać, a dziewczyny nawet trochę jęczały, dopóki jednak ich ciała się nie rozgrzały. I tak rzucili się jak skoczki.
  Tymczasem pułkownik SS Dess potajemnie wysłał Brytyjczykom nową notatkę szyfrową. Dlatego Dess wydawało się, że zdradzi Trzecią Rzeszę, ryzykując dostanie się do Gestapo. Są pieniądze, przyzwoita pensja, plus wojskowy łup, co jeszcze jest potrzebne... Ale są ludzie, którzy mają naturalną własność, żądzę zdrady. Zdradzając, po prostu łapią szum i szaleją jak od chwastów. A teraz Dess zapisywał Brytyjczykom dane o przeniesieniu nowych żołnierzy i pojawieniu się dodatkowych samolotów. A także to, co wiedział o czasie przybycia wojsk niemieckich. Oczywiście on też czasami wstydził się, że jego towarzysze umierają z jego winy, i bał się możliwego zdemaskowania... Ale może było już za późno na odwrót, chyba że III Rzesza przegra, to... .. Ostatnio pojawiły się uporczywe plotki o zbliżającej się operacji na wschodzie. I to nie tylko plotki, do Polski i Rumunii przeniesiono wojska, zwłaszcza czołgi. Choć prestiż armii rosyjskiej nie był szczególnie wysoki, to cios carskiej armii rosyjskiej złamał blitzkrieg w 1914 roku. Poza tym radzieccy ochotnicy dobrze walczyli w Hiszpanii, czy uderzenie pięścią czołgów w Mandżurii. Prawdopodobieństwo, że Wehrmacht tam ugrzęźnie i nie zdąży przed zimą, było bardzo duże. I że Wielka Brytania i Stany Zjednoczone razem będą miały czas na rozmieszczenie sił. ZSRR może jednak nie wytrzymać do zimy, zwłaszcza jeśli atak na niego jest nagły, a Rosjanie nie mają czasu na podjęcie działań w celu odparcia agresji. Tak, a Japonia pomoże ...
  Wyjawiwszy sekrety, Dess zapaliła papierosa, wyjmując z paczki amerykańskie papierosy. Chociaż na jego tajne konto w szwajcarskim banku trafiła porządna suma, to i tak nie jest biedny. W szczególności jeden z szejków ukrył zapas złota i kamyków. Arabski informator dał im jednego i sługi tego szejka, który mógł wiedzieć, że jego szef ma ukryte skarby. Co by nie zaszkodziło zapytać więźnia bardziej szczegółowo, co i jak, jeśli oczywiście wie.
  A Dess poszedł do sali tortur, wkrótce dołączył do niego arabski informator. Dess mrugnęła do niego chytrze.
  - Co mamy wskazówkę.
  Kazamat SS był bogato wyposażony. Była nawet prądnica do wstrząsów elektrycznych. A potem przywieźli więźnia. Dess wydał z siebie gwizd z rozczarowaniem, kiedy go zobaczył: zwykły arabski chłopiec, niewiele starszy niż czternaście lat. Ciemnoskóry, szczupły, ale starający się wyglądać prosto i nie zdradzać strachu. Jednak ciekawscy chłopcy z reguły mogą dużo wiedzieć, podsłuchując sekrety dorosłych. Dess, czując brak czasu, zamówiła:
  - Na stojaku arabskiego chłopca!
  Dość podarty garnitur służącego został szybko zdarty z chłopca. I tak po prostu, nagiego, wciągnęli mnie na stojak. Bransoletki zacisnęły się na rękach chłopca i zaczęli wyciągać ręce od tyłu. Arabskie dziecko zaczęło się pochylać, jego bose stopy były wciśnięte w dyby z ciężarem. Chłopak jęknął, stawy skręciły mu się w ramionach, chłopak ciężko oddychał. Dess zapytała niegrzecznie:
  - Jak ma na imię twój szczeniak?
  Tłumacz powtórzył po arabsku.
  - Ali! - wydusił chłopak drżącym głosem.
  Dess powiedziała bardziej czule:
  - Powiedz mi, gdzie twój mistrz ukrył skarby. Jeśli powiesz, że otrzymasz wysoką nagrodę, sam zrobimy z ciebie szejka. I nie, będziemy torturować, dopóki nie wyrzekniesz się ducha.
  Chłopiec bełkotał:
  - Nic nie wiem!
  Dass uśmiechnął się krzywo.
  - Nie wierzę! Co za chłopak z tak przebiegłym kubkiem, ale nic nie wiedział. Cóż masz zamiar sprawić nam przyjemność.
  Ogromny esesman zdjął ze ściany skórzany bicz przeplatany gwiazdami. Specjalnie obecny lekarz w białym fartuchu i fartuchu podszedł do chłopca i położył mu rękę na prawej piersi. Wsłuchał się w puls i uśmiechając się powiedział:
  - Ma niezwykle zdrowe serce. Potrafi wiele znieść, ale bardzo cierpliwy. To może być twardy orzech.
  Dass zachichotał szyderczo.
  - Tym lepiej... Chociaż trzeba pracować.
  Kat SS i zdrajca na pół etatu zadał silny cios żylastym plecom nastoletniego Araba. Pojawiła się krwawa smuga, chłopak ciężko dyszał, jego twarz była wykrzywiona, ale stłumił uciekający jęk. Dess uderzył ponownie, uśmiechnął się paskudnie i uśmiechnął się mięsożernie. Tak naprawdę tortury sprawiają przyjemność wielu... Może to też wiąże się z instynktem zwierzęcym, chęcią pokazania swojej wyższości, że jesteś supermanem, a ofiarą jest gówno. Nawet Fryderyk Nietzsche wierzył, że nadczłowiek przyszłego "szczęśliwego" świata będzie o wiele bardziej okrutny zarówno w stosunku do innych, jak i do siebie. Dess nie był zbyt rozbrykany pod względem okrucieństwa wobec siebie, ale wobec innych...
  Potem nastąpiły ciosy, po ciosach, chude, ale umięśnione plecy chłopca zamieniły się w krwawy bałagan, a potem bicz zaczął chodzić po jego nogach. Trzeba przyznać, że Ali przynajmniej pod koniec zaczął cicho jęczeć, ale zdołał powstrzymać głośne krzyki. Dass przerwał lanie i kpiąco zapytał:
  - Lubisz niemiecką łaźnię?
  Pobity chłopiec jęknął:
  - Nie!
  Pułkownik SS najsłodszym tonem zapytał:
  - Jeśli chcesz zdradzić sekret, zrób to teraz. W przeciwnym razie okaleczymy, a ty nie będziesz już mógł służyć w SS.
  Ali znalazł odwagę, by odpowiedzieć:
  - Nic ci nie powiem! Przysiągłem w imię Allaha!
  Dess uśmiechnął się jak lis.
  - Co mamy kontynuować! Zadowolisz nas. Co chciałbyś teraz złożyć?
  Sadystyczny lekarz zasugerował:
  - Kocioł! Ta tortura jest również dobra, ponieważ można ją stosować w połączeniu z innymi.
  Dass zachichotał złośliwie.
  - Oczywiście piecyk! Teraz delikatnie usmażymy pięty.
  Pułkownik SS nie gardził i sam zaczął smarować olejem palmowym, jednak już zgniłym olejem, podeszwy chłopców zgrubiałe, ale przed torturowaniem siepaczy oprawców zmyte z kurzu. Lekarz skinął głową z aprobatą.
  - Więc stopy nie spalą się od razu, a my możemy rozciągać umęczoną "niebiańską przyjemność" przez długi czas!
  Następnie dwóch arabskich asystentów wyniosło piecyk wyposażony w automatyczne sterowanie, umieszczając go około pół metra od bosych stóp śniadego, przystojnego chłopca. Po tym Dess osobiście zaczęła rozpalać ogień.
  Języki ognia szaleńczo biegały po brykietach z węgla. Chłopak sapnął, zaczął konwulsyjnie szarpać głową...
  A na drugim sektorze frontu ich własne walki i agresywne wydarzenia.
  Kujbyszew był atakowany i faktycznie upadł. Saratów został również zniszczony i schwytany przez nazistów. Więc zrobiło się jeszcze bardziej przerażająco. Niemcy już wyraźnie wygrywali... Stalin wariował, ale nie mógł się przeciwstawić presji nazistów. Wojna nie przebiegała według scenariusza sowieckiego. Führer jest agresywny i sprytny, w przeciwieństwie do Hitlera. A to bardzo fajna i dobrze wykonana strategia.
  Fritz próbował zaatakować w centrum i całkiem skutecznie.
  Stalenida Pawłowna jednak wdała się w nierówną walkę z grupą dziewcząt. Siły naprawdę nie są takie same... Ale wojownicy zaatakowali transport Fritz. Nie tak ciężko opancerzony i bardziej wrażliwy.
  Bose, półnagie dziewczyny otworzyły ogień do nazistów. Trafiony transporter zapalił się. Następnie wojownicy znokautowali kolejny transport. Sprawia, że dymi i pęka. Trzeci transporter opancerzony próbował odejść. Ale Natasza znokautowała go zdobytym granatnikiem. Potem wykończono małego mastodonta.
  Wojownicy po tym zaczęli zbierać trofea. Oksana z uśmiechem wskazała na granat opływowy:
  - Wersja niemiecka!
  Wiktoria obnażając zęby wykrzyknęła:
  - A ty oglądasz Murzynów!
  Rzeczywiście, wśród zmarłych byli czarni, Indianie i Arabowie! Jest tylko kilku białych. Wojownicy zabrali broń zmarłym. Przetrząsali także kieszenie w poszukiwaniu pieniędzy. Były też niemieckie znaki na papierach i metalowych monetach.
  Jak dotąd znak pozostaje najpotężniejszą walutą na Ziemi. A nawet po podboju Afryki ze złotym podkładem.
  Wojownicy, uderzając gołymi, wyrzeźbionymi nogami, rabowali trupy. I obładowany bronią.
  Potem wróciliśmy do lasu. Stalenida zapytała czwórkę:
  - No, jak? Byłeś?
  Victoria wydęła klatkę piersiową iz dumą odpowiedziała:
  - Tak, trochę pobiegliśmy, ale nic specjalnego ...
  Stalinida zasugerował:
  - Może znów się rozejdziemy i udamy się na wschód?
  Natasza skromnie zasugerowała:
  - A jeśli stworzysz oddział partyzancki?
  Steelenida przecząco pokręciła głową.
  - Nie... Jest rozkaz wycofania się za linię frontu. Przy okazji, co wiesz o przebiegu walk?
  Veronica odpowiedziała westchnieniem:
  - Jak na razie nic... Nie mamy radia, nie...
  Stalenida przerwała, mówiąc poważnie:
  - Wojna będzie długa i ciężka. Być może nie każdemu uda się to przeżyć. W takim przypadku powinniśmy...
  Veronica miała odwagę przerwać:
  - Pamiętasz Boga?
  Steelenida przecząco pokręciła głową.
  - Jestem komunistą i ateistą... I nawet mądrość ludowa mówi: zaufaj Bogu i sam się nie pomyl!
  Wiktoria pisnęła:
  - Ta dziewczyna wpadła pod wpływem religijnego narkotyku. I tak myślę: że Bóg jest tylko iluzją, ale to bardzo szkodliwa iluzja, krępuje umysł!
  Steelenida przecząco pokręciła głową.
  - Szanuj czyjąś wiarę Vic... Generalnie oczywiście to wierzący muszą udowodnić, że istnieje Bóg!
  Natasza ze złością tupnęła bosą stopą i odpowiedziała:
  - A co tu jest do udowodnienia! Jeśli Bóg przyznaje, że faszyści zdobyli prawie cały świat, to cóż to za Bóg!
  Victoria warknęła ostro.
  - Cóż, udowodnij istnienie Boga Very. Z wyjątkiem tłustego argumentu, że wszystko musi mieć pierwszą przyczynę!
  Weronika naciągnęła czoło, potarła nagą, lekko zakrwawioną podeszwę o trawę i wydała:
  - No, żeby wyjaśnić, że nie było życia, ale się rozwijało i nawet pojawił się człowiek?
  Steelenida powiedział cicho:
  - Teoria ewolucji... Wszystko przechodzi od prostego do bardziej złożonego i doskonałego. Dowodem na to jest istnienie warstw geologicznych. Młoda kobieta przebiegła bosą stopą po trawie i ćwierkała. - Tutaj na przykład są różne okresy geologiczne, a to oceniają skamieniałości.
  Weronika wzruszyła ramionami.
  "Nie jestem ekspertem od kreocjanizmu. A takich książek w ZSRR nie znajdziecie. Ale są prace za granicą, w których udowodniono, że w rzeczywistości nauka nie jest sprzeczna z religią. I podsumował naukowe podstawy studiowania Biblii. Szczególnie o proroctwach biblijnych!
  Victoria zachichotała i zauważyła:
  - Te proroctwa są sporządzane z mocą wsteczną. Nie ma rękopisów Biblii i Starego Testamentu starszych niż X wiek naszej ery. Więc nie ma sposobu na udowodnienie proroctw!
  Natasza energicznie potwierdziła:
  - Zdecydowanie tak... No Faith, twoja wiara opiera się głównie na ślepej wierze i...
  Victoria chętnie zasugerowała:
  - Strach przed śmiercią! Co spekuluje każda religia!
  Weronika wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  Dlaczego ateiści nie boją się śmierci? I że mają jeszcze coś, na co mogą liczyć?
  Victoria uderzyła boso gałązkę, złamała ją i zasugerowała:
  - Cóż, na przykład możemy wierzyć w zmartwychwstanie mocą nauki. I to też jest świetne!
  Natasza przewróciła oczami i powiedziała sennie:
  - Otóż to! Wyobraź sobie komunistyczną przyszłość. Nie ma w tym pieniędzy, ale obfitość darmowych dóbr. W tym motocykle, na których można latać w kosmos. A wszelkie produkty - ciasta, lody, ananasy, cietrzew i tak dalej są uprawiane syntetycznie. Wszędzie roboty. Ludzie pracują tylko dwie godziny dziennie, a potem tylko wydają polecenia mechanizmom. A za dzień.
  Dziewczyny rozmawiają, chodzą, mierzą wszystko bosymi stopami. Są załadowane różnymi karabinami maszynowymi i bazookami. Cały tuzin piękności.
  A Natasza powtarzała:
  - I najbogatszy przemysł rozrywkowy. Tylko przyjemność. Na przykład kolorowe telewizory i od razu oglądasz kilkanaście kreskówek. I dużo atrakcji. Automaty do gier, gry komputerowe, różne roboty... A nawet strategie. Na przykład grasz jako Stalin i pokonujesz Hitlera. Nawet jeśli ma potencjał całego świata....
  Victoria marzycielsko kontynuowała, dla Natashy:
  A domy są takie piękne. Każdy ma domek z fontanną i ogrodem. A jeśli na Ziemi nie ma wystarczająco dużo miejsca dla ludzi, to zamieszkują Wenus, Księżyc, Mars i inne planety. W szczególności stworzono statki kosmiczne o prędkościach superluminalnych, a nawet autobusy z przejściem zerowym. To wtedy wsiadasz do autobusu i zostajesz przetransportowany w kosmos, a nawet do innego świata. Tak witają cię centaury, czyli bajeczne elfy. - Dziewczyna złapała ważkę w dłoń, przyłożyła ją do ucha i słuchając dalej mówiła. "Na przykład cuda inżynierii genetycznej. Nie ma starości. Wszyscy mężczyźni wyglądają na nie więcej niż dwadzieścia lat, podobnie jak dziewczyny. Cała zdrowa i muskularna, o przyjemnych, świeżych zapachach. Dziewczyny są zawsze zdrowe, bez miesiączki. Możliwe, że dzieci nie będą musiały się rodzić, będą wychowywane w cyberłonach.
  Natasza poparła to z uśmiechem:
  - I pojawią się drzewa, na których jak owoce wyrosną słodycze, lody, lizaki, ciasta. I można je jeść bez kropli tłuszczu. I wszyscy będą zadowoleni z nowych samochodów, którymi można latać. I na inny kontynent i na Marsa, a nawet do sąsiedniej galaktyki!
  Steele zasugerował:
  - A wtedy ludzie będą inni, z supermocami. To oczywiście będzie plus. A umarli zmartwychwstaną i nie będą pamiętać, że ktoś kiedyś wierzył w opowieści biblijne!
  Victoria zmiażdżyła muchomor bosą stopą i warknęła:
  - Tak, zdecydowanie! Cóż, naprawdę, co obiecuje Biblia? Czy w ogóle ustawiamy się w linii do bębna, czy raczej do dźwięków organów? I nawet mięsa nie będzie!
  Weronika rozłożyła ręce i zauważyła:
  - Jaka jest twoja świadomość? Ale w Piśmie Świętym nagroda nie jest w ogóle określona. A my budujemy do bębna, to spekulacje!
  Victoria zachichotała i wystawiła język. Po tym, jak zauważyła:
  - No tak... A co tam będzie? Coś bez grzechu? A co z wolną wolą, jak bez niej?!
  Veronica odpowiedziała cicho, mrużąc lekko oczy:
  - Wolna wola pozostanie, ale nie będzie grzechu. - dziewczyna potarła bosą stopą mech i kontynuowała. "Stanie się to możliwe, ponieważ ludzie będą nienawidzić grzechu. Nie wszyscy ludzie, ale zbawieni sprawiedliwi. Oznacza to, że gdy usunie się szatana i czynniki drażniące, grzech straci swoją atrakcyjność i zredukuje cytaty.
  Victoria zagwizdała i wsunęła swój bosy, okrągły obcas w pień brzozy. A ona powiedziała cicho:
  - A jak można nienawidzić grzechu, skoro daje tyle przyjemności. Tutaj na przykład z mężczyznami, zwłaszcza młodymi. Kiedy cię łapią, łaskoczą, masują pięty. W końcu to wielka przyjemność czuć dotyk muskularnych ciał. A ty mówisz, że to grzech!
  Veronica warknęła ze złością:
  - A seks z różnymi mężczyznami jest niemoralny!
  Steelenida zauważył ze złością:
  - Prawdę mówiąc purytanką też nie jestem, ale... Mimo to istnieje komunistyczny kodeks moralny i należy starać się go przestrzegać. I nie kładź się pod każdym, kto kusi!
  Wiktoria odważnie odpowiedziała:
  - Lubię być aktywny. A sama lubię szukać i przyciągać mężczyzn. Następnie kochaj się z nimi tak, jak chcesz. Czy to nie cudowne. Cóż, dlaczego mielibyśmy być skromni, zamiast sami wrabiać naszych samców!
  Stalin chłodno zauważył:
  - Z twoim wyglądem nie jest to trudne! Ale w końcu i zabić, jesteś dużo!
  Victoria próbowała trochę odwrócić rozmowę:
  - W każdym razie znasz komunistyczną przyszłość, wolnych i mądrych ludzi, dużo lepiej niż rządy Boga, pozwalające na triumf faszyzmu, czy tonące ludzkość w powodzi. Ognisty diabeł zmiażdżył muchomor bosymi palcami prawej stopy i kontynuował. - Ja osobiście nie lubię żyć w królestwie tyrana, który nazywa Żydów swoim narodem, a jak się okazuje reszta to obcy?!
  Steelenida odpowiedziała poważnie:
  - O wyższym umyśle można się spierać przez długi czas, ale w Biblii... Czy logiczne jest uważanie tego za objawienie Boże?
  Wiktoria pewnie odpowiedziała:
  - Oczywiście nie! Okrucieństwo Starego Testamentu, nierozsądny pacyfizm Nowego - przypisywanie przywilejów jednemu ludowi... Czy to nie absurd?
  Weronika z irytacją uderzyła gołymi palcami w kikut. Skrzywiła się z bólu i odpowiedziała:
  - A więc Paweł mówi przecież: Nasza nauka jest przeszkodą dla Żydów, szaleństwo dla barbarzyńców! Grzeszny umysł nie może tego zrozumieć!
  Victoria zachichotała i powiedziała płynnym głosem:
  - Rosji nie da się zrozumieć umysłem,
  Nie można zmierzyć wspólnej miary ...
  Ona stała się wyjątkowa -
  W Rosję można wierzyć tylko!
  Steelenida, unosząc surowo brwi, zauważyła:
  - A tu Rosja przed chrześcijaństwem. Miliony, setki milionów ludzi wierzyło w Boga. Wśród nich były wybitne umysły. Tacy jak Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... I mieli swoje własne powody, by wierzyć. My z kolei sprzeciwiamy się złudzeniom! Młoda kobieta postukała gołą, mocną stopą w opadłą gałąź, złamała ją i kontynuowała. - Jesteśmy zwolennikami naukowego ateizmu i wierzymy, że każdy człowiek jest kowalem własnego szczęścia! I że nie trzeba wierzyć, że dobry wujek Jezus przyjdzie i zbuduje wszystkich, rozwiąże wszystkie nasze problemy! Ta planeta potrzebuje naukowego zarządzania i ekspansji w kosmos! I nie oddawaj się wszelkim nadziejom na niebiańskie miejsca lub haremy!
  Victoria zachichotała i warknęła:
  - I nie odmówiłbym męskiego haremu!
  Steelenida surowo zauważył:
  - Cóż, jesteś rudowłosa i rozwiązła... Kto cię wychował?
  Wiktoria żartobliwie odpowiedziała:
  -Kiedy tata Carlo, a kiedy nikt!
  Stalenida powaliła bąka pięścią i syknęła:
  - To jest widoczne... Jeśli nie ma Boga, to wcale nie oznacza to, że należy być wulgarnym i rozwiązłym!
  . ROZDZIAŁ 9
  Wiktoria szczerze odpowiedziała:
  - Tak jak! Rozumiesz jak to!
  Natasza, chichocząc, zauważyła:
  - Komunizm proklamował równość obojga płci. A to oznacza prawo kobiety do samodzielnego szukania mężczyzny. Na przykład myślę, że po wybraniu faceta, którego lubisz, całkiem normalne jest wrabianie go! - Dziewczyna uderzyła bosą stopą w grzyba robaka i kontynuowała. - I to całkiem normalne, że kocha się kilku facetów na raz. W końcu są różne i każdy pieści Cię na różne sposoby, co jest bardzo miłe!
  Weronika szepnęła cicho:
  - Będziesz płonął w piekle za takie przemówienia i czyny!
  Steelenida uśmiechnął się i zauważył:
  - Moralność komunizmu jest nie mniej surowa niż moralność chrześcijańska. A jeśli tak się zachowasz, to... myślę, że nie spotkasz się z aprobatą! Nie wszyscy jesteśmy... burdelem!
  Wiktoria poważnie zauważyła:
  - Po co hodować hipokryzję? To chrześcijaństwo nakładało na kobiety różne ograniczenia. W tym np. zakaz kochania więcej niż jednego męża. - Rudowłosa diablica ze złością uderzyła bosą stopą w wybrzuszenie, podrzuciła ją wyżej. I kontynuowała. - A komunizm głosił, że nie ma Boga! A to oznacza, że wszystko jest dozwolone! A my, kobiety, możemy być wolnymi ptakami poszukującymi miłości. Wybieranie tych mężczyzn, którzy dostarczają dużo więcej przyjemności. I to jest główny punkt!
  Stalenida potrząsnęła rudą palcem wskazującym:
  - To nie jest najważniejsze dla członka Komsomołu! W ogóle najważniejsza jest służba Ojczyźnie i sprawie Lenina. A nie poszukiwanie przyjemności dla ciała! Musisz to zrozumieć!
  Wiktoria odpowiedziała z oburzeniem:
  - Jestem bestią i łożem w bitwie! Więc nie narzekaj na mnie!
  Rudowłosa diablica syknęła:
  - Jestem super dziewczyną!
  Veronica nieśmiało wstawiła:
  - Morał komunizmu i chrześcijaństwa jest jeden: kto nie pracuje, ten nie istnieje!
  Wiktoria wykazała się znajomością Biblii:
  - A Jezus powiedział: nie martw się o swój chleb powszedni... Bądź jak ptaki leśne.
  Stalenida agresywnie zauważyła:
  - Komunizm narodził się w dużej mierze z zaprzeczenia wartości chrześcijańskich. A pewne podobieństwa są całkiem możliwe. Więc naziści też mają czerwoną flagę, taką jak nasza!
  Victoria zmiażdżyła muchomora bosą stopą, potarła nagą, okrągłą piętę o mech i dodała:
  - Trzecia Rzesza ma duże podatki od kapitału prywatnego i wysoki procent własności państwowej. Częściowo mają socjalizm, ale przywileje dla Niemców! - Dziewczyna odgryzła listek z brzozy i zachichotała, dodała. - Ogólnie rzecz biorąc, o religii mam wesołą piosenkę. Chcesz, żebym to zrobił?
  Stalenida ochoczo skinęła jasną głową, gołą, pełną gracji stopą strąciła spróchniałą gałąź i zaćwierkała:
  - Śpiewaj kwiatek, nie wstydź się!
  A Victoria śpiewała entuzjastycznie;
  Co miał na myśli Pan?
  On, mieszkający w strasznej odległości ...
  Kiedy wydano rozkaz do pracy,
  Abyśmy nie pozostawali we śnie.
  
  Choć wspaniały królewski strój,
  Ale nie ma już skąpej osoby ....
  Ubóstwo strzela wprost -
  Nasz świat cierpienia jest epicki!
  
  I to nie jest wina Adama
  Prosty sowiecki, rosyjski facet ...
  Chodziłem nago, nie ukrywając wstydu,
  Jak proletariusz za caratu!
  
  Bóg dał mu jedzenie - limit,
  Pastwisko bez znajomości widelców...
  A jeśli chcesz więcej, zostaniesz pokonany!
  I pij dłonią bez butelek.
  
  Adam zniósł taki los,
  W jakimś przerażającym, nudnym raju!
  Ale wąż latał na skrzydłach,
  Zrozumiał: człowiek cierpi ...
  
  Jest sposób na wydostanie się z zarośli,
  Zbuduj miasto, daj potomstwo!
  Aby nie wędrować przez termin gaju,
  Czasami potrzebujesz perfidii!
  
  Ukradłem magiczny klucz z raju
  Do rutyny Eden, aby wyjść ...
  Znajdziesz tam dziewczynę marzeń
  Przynajmniej możesz zginąć w podziemiach!
  
  Tak, oczywiście istnieje ryzyko, chłopcze,
  Ta planeta nie jest darem...
  Ale poznasz sumienie, honor,
  A znajdziesz, poznaj swoją parę!
  
  Adam otrzymał ten klucz -
  Otworzył bramy i opuścił raj.
  Grzesznik wydał dużo siły,
  Wchodzenie po kamieniach dużych gór ...
  
  Tutaj znowu widzi bramę -
  I znowu pojawił się skrzydlaty wąż ...
  Powiedział: Jestem dobrym Szatanem -
  Rygiel tutaj otworzył się sam ...
  
  Adam wszedł i widzi -
  Taki malowany cud...
  Naga dziewczyna za pagórkiem,
  Tert porcelany to złote danie.
  
  Ale jak dobrze jest?
  Chłopiec Adam nie mógł się oprzeć!
  I pocałuj ją w usta
  Słodszy niż miód!
  
  
  Odpowiedziała mu -
  Ciała w burzliwej ekstazie połączyły się...
  Nie, nie przeklinaj szatana -
  Faceci pojawili się w grzechu!
  
  Bóg wypędził ich z raju, ale...
  Planeta stała się ich domem.
  Chociaż ludzie mają jedno słońce,
  Ale potomstwo stało się tysiącami!
  
  Tak, było bardzo ciężko
  Powodzie, susze i zimy.
  Ale umysł jest potężnym wiosłem,
  Człowiek stał się silnym stworzeniem!
  
  Jak anioł może latać?
  Jak demoniczne góry niszczą ulgę!
  Utwórz drogę, gdzie jest ścieżka -
  Dotrzyj do dowolnego punktu na lądzie.
  
  A potrzebujesz przestrzeni kosmicznej -
  Będziemy też mogli podbijać.
  Więc nasz grzech nie jest wyrokiem,
  Nie, nie mów o popowych bzdurach!
  
  Nie bądź grzechem - nie ma postępu,
  Myśli generują ruch!
  Jedna odpowiedź na kazanie:
  Nie potrzebujemy cudzego raju!
  Dziewczyny klaskały zgodnie. Należy zauważyć, że głos Victorii jest mocny, pełnobrzmiący, bardzo przyjemny. A wojownicy byli autentycznie zafascynowani tym wierszem.
  Steelenida zasugerowała z uśmiechem:
  - Kiedy będzie czas, wykonasz tę piosenkę na stadionie!
  Victoria skinęła głową na zgodę i zasugerowała:
  - A jednocześnie zatwierdzimy nagrodę!
  Rudowłosa dziewczyna zachichotała i chciała chodzić na rękach. Ale ma zbyt wiele broni.
  Dziewczyny szły już wystarczająco długo i były zmęczone. Usiadłem na lunch. Otworzyli trofeum w puszkach i gulaszu. Energicznie wypracowane szczęki. Wszyscy wojownicy są młodzi, zdrowi, muskularni.
  Natasza zauważyła z uśmiechem:
  "Wśród zabitych przez nas prawie wszyscy to cudzoziemcy. Niemcy rzucają przeciwko nam obcą armię!
  Victoria zaśpiewała nie na miejscu:
  - A nasza armia jest po lewej, a nasza armia po prawej... Dobrze nam walczyć przy drinku!
  Stalenida spojrzała surowo na rudzielcę i zauważyła:
  - Jesteś zabawną dziewczyną... Musimy się z tobą ożenić!
  Victoria pokręciła głową.
  - Dlaczego mąż? Lepiej mieć tuzin kochanków!
  Natasza zaśmiała się i zauważyła:
  - Nie jest ciekawie komunikować się z jednym mężczyzną przez długi czas - to przeszkadza! Lepiej mieć różnych chłopców!
  Oksana zasugerowała:
  "Może następnym razem weźmiemy niemieckiego więźnia... I będziemy się z niego śmiać!"
  Steelenida zachichotał i zauważył:
  - Cóż, wy dziewczyny jesteście pomysłowe... I nie zaszkodziłoby nam uchwycić język!
  Natasza szczerząc zaciekle zęby powiedziała:
  - Chłopaki, chłopaki ... Jesteście bardzo, bardzo źli, nasi! Chłopaki! Chłopaki! Nasi mężczyźni zostaną pokonani przez dziewczyny!
  Dziewczyny wybuchnęły śmiechem... Piły trochę z fiolek rozcieńczonego alkoholu. Kilka ślicznotek nawet chrapało.
  Ale Stalenida warknęła:
  - Wspinać się! Kto śpi, zabijemy go!
  Dziewczyny zerwały się i rozciągnęły w sznurki. Zagrzechotali bronią i błysnęli zębami. Wspaniałe piękności. I mrugają szafirowymi oczami. Chcą przynajmniej trochę, ale płatać figle. Usiądź na koniu.
  I tak maszeruj ponownie i tup bosymi stopami. Chociaż dziewczyny wyglądają bardzo ładnie. Mają tyle piękna. I muskularne, silne ciała dziewczyn.
  Natasza, idąc, zauważyła:
  - Dopóki nie rozwiążemy problemu czołgów hitlerowskich, nie mamy nic wspólnego z żołnierzami Führera!
  Wiktoria opracowała:
  - Chciałeś powiedzieć, że nie żołnierze, ale maszyny! Ogólnie rzecz biorąc, nie ma odbioru złomu, jeśli nie ma innego złomu!
  A rudowłosy diabeł walił bosą stopą o zgniły kikut. Podniosłem chmurę śmieci i kurzu.
  Weronika pokornie gruchała:
  - Cała wola Boża!
  Stalenida powiedziała ze złością, uderzając gołą piętą o bruk:
  - Nie! Wszystko będzie naszą wolą bolszewicką!
  A jej oczy dosłownie błyszczały ze złości!
  Wiktoria ostro zauważyła:
  - Hitlerowcy eksterminują Żydów bez zbędnych ceremonii. Dlaczego Bóg nie stanął w obronie swojego ludu?
  Weronika odpowiedziała ospale:
  - Grzechy...
  Victoria zaśpiewała tupiąc bosymi stopami:
  - Och, grzechy, grzechy... Nie grzesz kozła! Nie grzesz kozła! Pokona winorośl! Winorośl białogrzywych pokona!
  A rudowłosa piękność złapała motyla gołymi palcami i uniosła nogę, pokazując jej przyjaciół.
  - To są cuda, które dzieją się w naszych lasach!
  Veronica dowcipnie odpowiedziała z uśmiechem:
  - Widzisz jakie piękno... I mówisz, że to nie jest dzieło Boga!
  Wiktoria szczeknęła:
  -Religia jest opium ludu! A motyl jest piękny, aby lepiej przebrać się za kwiaty!
  Steelenida zauważył ze złością:
  - Może dość o religii? Czy lepiej pozwolić Verze powiedzieć ci, jak się zachowa, jeśli zostanie wysłana do wywiadu?
  Weronika wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  - Będę pokorny!
  Natasza chciała coś powiedzieć, ale dziewczyna narobiła nad nią hałasu. Szturmowcy odrzutowi przebiegli obok. Wiele stalowych i bardzo drapieżnie wyglądających sępów. Nucili i puszczali parę. Jest dużo dział, a Niemcy strzelają bardzo agresywnie.
  Zamówione Steeleed:
  - Przebranie!
  Wojownik Gerda, który zasnął w zbiorniku, marzył o tym, co wydarzyło się w tak odległym czterdziestym pierwszym roku ...
  Pułkownik SS Dess kpiąco powiedział:
  - Cóż, chłopcze... Jeśli chcesz złagodzić swój los, powiedz nam, gdzie ukryte są skarby szejka. Nie będziemy pozostawać w długach, sam zostaniesz szlachetnym szejkiem.
  Ali drgnął konwulsyjnie. Na gołych piętach jest wiele zakończeń nerwowych, a ogień jest silnym bólem. W powietrzu zapach spalenizny jest coraz silniejszy. Chłopiec coraz bardziej sapał, pot i łzy spływały mu po policzkach:
  - Nie wiem... nie wiem...
  Dass pstryknął palcami w powietrzu.
  - Nie kłam, widzę przez kłamstwo! Zwłaszcza, że sam powiedziałeś, że nie. Torturujemy Cię na śmierć i...
  Ali wciągnął się i rozciągnął chudy, ale z raczej wytłoczonym brzuchem. Próbował powstrzymać krzyki, by nie pokazać bólu, ale zdradzieckie ciało nie chciało wytrzymać. Łzy mimowolnie płynęły mu z oczu, a arabski chłopiec wstydził się, że płacze jak dziewczyna. Ale, niestety, nie jest w stanie powstrzymać łez i jęków, chociaż strużka krwi wypływa z konwulsyjnie przygryzionej wargi. Dass tymczasem, aby zintensyfikować ból; wziął szczypce z gorącymi końcami i chwycił chude żebro chłopca. Ostrożnie ścisnął mocne łapy i zaczął się wykręcać. Ali jęknął znacznie głośniej, ból był nie do zniesienia, z gardła wyrwał mu się:
  - Nie ma potrzeby! Proszę nie!
  Dess jakoś krzywo, uśmiechnął się azjatycki sposób i zapytał:
  - Zrobisz? Teraz mówisz.
  Chłopcy kręcili głowami i jęczeli, pluli krwią:
  - Nie! Nie powiem!
  Dess nagle odezwała się znowu, cicho i przymilnie:
  - Dlaczego miałbyś umrzeć tak młodo. Po co? Zobacz jak piękne jest życie, jak przyjemnie oddychać świeżym powietrzem i kochać dziewczyny. A twoje oszpecone zwłoki będą leżeć w śmietniku, a kości będą wyrywane przez szakale.
  - Ale dusza wpadnie w Jilgę! - Ali wycisnął z siebie.
  Pułkownik zachichotał złośliwie.
  - Nie! Owiniemy twoje zwłoki w świńskie skóry, a czeka cię piekło jak zbezczeszczone!
  Tutaj chłopcy naprawdę wybuchnęli łzami:
  - Nie ma potrzeby! Proszę nie!
  Dess warknął zastraszająco:
  - Mówić...
  Ali odpowiedział jękiem:
  - Nie możesz tego tak łatwo wyjaśnić. Muszę ci sam pokazać to miejsce.
  Pułkownik zmarszczył szerokie, ale bynajmniej nie niskie czoło. Być może chłopiec chce tylko kupić czas i spróbować uciec. W takim przypadku będą tylko odwracać ich uwagę od innych, nawet jeśli nie tak opłacalnych spraw. Ale z drugiej strony... Dess ryknął:
  - Dobry! Zdejmij go ze stojaka, ale przywiąż mu nogę, a także klocek na szyi, żeby nie uciekł! Sprawdź tego szczeniaka pod kątem wszy!
  Kiedy chłopak został uwolniony ze stojaka, znowu jęknął. Niepewnie wstał i sapnął, skóra jego stopy okazała się spalona. Jednak Ali starał się zachować prostotę, a nawet udało mu się uśmiechnąć męczennika. Pułkownik nagle mimowolnie poczuł szacunek dla młodego Araba: trzyma się, chce pokazać, że jest mężczyzną. Co może, gdy skarby są w jego rękach, zrekrutować chłopca? W końcu i tak nie będzie miał powrotu do swojej własnej. Krewni szejka nie wybaczą sługi danych skarbów, a przed zemstą chłopca może uchronić tylko niemal wszechmocna esesmanka.
  Mimo widocznej niemożności ucieczki więźnia chłopcy przykuli łańcuch z piłką do gołej, na wpół przypalonej nogi, a także unieruchomili jego głowę i ręce w bloku. Potem pułkownik, decydując się zabrać ze sobą tylko kilku szumowin esesmanów, którzy świetnie radzą sobie z bronią, i arabskich tragarzy, w razie gdyby skarbów było dużo. Wtedy oczywiście się ich pozbędą, ale na razie obiecują góry złota...
  Cóż, w międzyczasie dziewczęta skończyły, zanim zrobiło się zupełnie ciemno, swój następny marsz. Charlotte zachęciła Gerdę:
  - Nauka jest trudna i łatwa w walce!
  Gerda odpowiedziała:
  - Trudno żyć w nauce - łatwo zginąć w walce!
  Po skończeniu biegu do końca, wyczerpane dziewczyny jeszcze mocniej przycisnęły się, potem umyły i położyły się spać. Cóż, jak bardzo możesz się przekręcić do granic możliwości! Gerda, marzyłem o bardzo dramatycznej kompozycji...
  Początkowo dziewczyna zobaczyła wroga, we śnie jakby od razu obejrzała ogromną przestrzeń.
  Wojsko opuściło miasto. Żołnierze ustawili się w prostokącie, który w miarę ruchu coraz bardziej przypominał szczura. Jak zwykle takie zwierzęta mają najbardziej obrzydliwy pysk! Przed nami melozaury i pięć tyranozaurów, a za nimi kawaleria, wielbłądy z rycerzami w zbroi, kawaleria z lżejszymi wojownikami.
  Dalej piechota, lekka, w skórzanej zbroi, miotacze oszczepów i ciężka w brązowej zbroi. Byli też najliczniejsi łucznicy. Kokardy są różne, małe czarne, a duże pomalowane na żółto. Niektórzy żołnierze są uzbrojeni we włócznie i ustawieni jak falanga. Ogólnie dość duża armia jak na standardy średniowiecza. Dinozaury ryczą i budzą strach. W ruchu przypomina błoto, nieubłagane, może po prostu nie tak szybkie. Trąbki grają, biją bębny. Z tyłu konie i woły ciągną katapulty i balisty. Te ostatnie jednak nie są zbyt przystosowane do walki w terenie. Za murami miasta dym unosi się w niebo, kuźnia pracuje, wykuwa kajdany dla niewolników. Na samym ogonie żołnierzy stoją kaci w czarnych szatach, gotowi poddać buntowników okrutnym torturom. Kleszcze są już rozgrzane, wiertła są rozgrzane.
  A co przed nimi: półnadzy, chaotycznie uzbrojeni niewolnicy, wśród których jest wielu chudych nastolatków, z ostrymi łopatkami i czarnymi obcasami, powalonych na kamienie. Cóż za armia kurczaków do śmiechu. Sama Gerda jest półnaga i bosa, ale wcale nie jest zawstydzona:
  - Śmierć jest pojęciem względnym w czasie, życie ma absolutny sens!
  Ale o dziwo, nastolatkowie i inni niewolnicy, po spotkaniu z dużą armią, nie rozproszyli się. Wręcz przeciwnie, w dinozaury latały rzutki i kamienie. Przede wszystkim próbowali znokautować jeźdźców siedzących na potworach.
  A oto partner Charlotte, sądząc po diamentowym koniu, szlachetna osoba. W końcu widziała, jak zbliżają się oddziały, liczniejsze, niż oczekiwał mądry wojownik, ale nie odczuwała paniki.
  - I są pewni siebie! Oczekują, że będą nas torturować. Co powiesz temu sokolodziobowi.
  - Niespodzianka gotowa! Bez względu na to, jak prymitywne są dinozaury, ponad dwieście z nich, wzbijając się w powietrze, zmiażdży całą armię! - Młody człowiek, pomalowany jak Indianin, z czerwonymi i żółtymi piórami, uśmiechnął się.
  Książę de Eleron w towarzystwie kilku pułkowników, wszystkich w złocie i klejnotach, galopował pośrodku kawalerii:
  - Cóż, tu trochę więcej i wróg zostanie zmiażdżony, co było nieuniknione. Oto królowa, stu wojowników ją zgwałci, a jeśli żyje, zrobię jej to!
  Cóż, tutaj fantazja odmówiła aroganckiemu księciu. Co by zrobił z królową, chciałem być twardszy, żeby potomkowie zadrżeli nawet wieki później, ale pomysłów nie było wystarczająco.
  Dinozaury już rzuciły się na szybko płynących niewolników. Chwycił najmniej zwinny. Kilku zbyt śmiałych chłopców wskoczyło na nie, wspięło się im na usta, wbiło im w zęby włócznię. Ale nie mogąc utrzymać skorupy, odleciały i zostały brutalnie podeptane.
  Dziób Sokoła zagwizdał głośno, a potem, zdając sobie sprawę, że nie rozumieją, ryknął ogłuszająco:
  - Teraz nadszedł czas!
  Na dinozaury rozległ się hałas i bąbelki. Były bardzo duże, kolorowe, z wyglądu podobne do lustra, ale wpadając w pyski dinozaurów, zapłonęły płonącym płomieniem.
  Urządzenie wymyślone przez Falconbeaka i Snow White Terminatora było bardzo proste. Zwykłe to po prostu duże dmuchawy bąbelkowe, takie jak te, którym oddają się dzieci. Tylko zamiast roztworu mydła prosta, ale skuteczna mieszanka wybuchowa. Same kulki zostały napompowane lekką bryzą, która została odtworzona za pomocą zaklęcia. W przeciwieństwie do huraganu stworzonego przez człowieka, nie wymagał zbyt wiele energii. Tak więc broń dzieci okazała się bardzo skuteczna w walce z pędzącymi przed nami potworami. Wyglądało to spektakularnie, bąbelki mieniące się wszystkimi kolorami tęczy wpadają w obnażone pyski. Uderzenie jest jak z bomby napalmowej, najważniejsze jest to, że gaz znajdujący się w środku podrażnia nosogardło stworzeń, wywołując paniczne uczucie strachu. Tak, a płomień szczególnie płonie, wyciągając zwierzęcą duszę. Potwory, ogarnięte ogniem, zamieniły się w hurtowy lot. To wszystko było takie przerażające i niezwykłe.
  Charlotte zadąła w trąbkę wzmocnioną płytami rezonansowymi:
  - Rozkaz ataku!
  Kawaleria rebeliantów, która była już dość liczna, rzuciła się w pościg za słabnącą armią. Do walki włączyli się także łucznicy. Wydawało się, że nieubłagane szczypce kurczą się, przygotowując się do zmiażdżenia chrupnięciem podobizny szczura utkanego z szeregów żołnierzy.
  Przed nimi, jak zwykle, przecinając powietrze, rzuciła się Charlotte. Założyła cienką, ale bardzo mocną kolczugę krasnoludzkiej roboty. Jednak kontury jej uwodzicielskiego ciała wcale nie były ukryte, wręcz przeciwnie, widoczna była każda linia: od klatki piersiowej po biodra. W tym samym czasie korona błyszczała znacznie jaśniej niż prawdziwe diamenty.
  - Saryn na kitchce! - krzyknęła dziewczyna, naśladując Stenka Razin. Przypomniała sobie jedną powieść z kategorii tabloidów, niemal zakazaną w III Rzeszy, gdzie legendarny ataman walczył z armadą statków kosmicznych. To była siła i jednocześnie rycerskość. Tak, a fabuła jest bardzo ciekawa, w której pojawiły się księżniczki i piekielny demon Skelentor, który zniewolił główne źródło uniwersalnej energii...
  Tutaj Gerda już myślała, ale jak sama by się zachowała na miejscu przywódcy buntowników. Zwłaszcza przebywanie w niewoli i tortury. W tym przypadku zachowałaby odwagę, honor, nie ugięłaby się w rękach katów. Przecież ataman robił na wieszaku złośliwe żarty, demonstrując nieugiętą wolę i kozackie poczucie humoru.
  - Wierzę, że się nie zachwieję! - powiedziała sobie dziewczyna.
  Dinozaury zaatakowały własną kawalerię. Rozerwali, podeptali, przewrócili wielbłądy, konie i innych bojowników. Panika ogarnęła również kawalerię, przenosząc się na piechotę. Wyobraź sobie, jak wygląda szalony dinozaur. Zwłoki ważące kilka słoni, z metrowymi zębami i szponiastymi łapami, rozdrabniają wszystkich w rzędzie. Armia niemal natychmiast zamieniła się w przerażony tłum, który rozdzierają niewolnicy i żołnierze, którzy przeszli na stronę prawowitej królowej.
  Charlotte osobiście nadzorowała wycinkę i pościg. Kilku jeźdźców wpadło na nią i natychmiast zostało wykończonych. Książę Eleron wraz z wybranym oddziałem gwardzistów próbował powstrzymać szalejący potok. Charlotte wpadła na niego. Obracając jednocześnie obydwoma mieczami, wojownik nieustannie ścinał strażników, nie pozostawiając żadnych szans.
  Goblin na wielbłądzie załadowanym zbroją próbował jej się oprzeć.
  Charlotte, uśmiechając się drapieżnie, zauważyła:
  "I myślisz, że wzrost jest lepszy od umiejętności?"
  - Słoń depcze mrówkę! - warknął futrzany olbrzym.
  - I przechodzi przed myszą! Wielcy ludzie mają wielkie tęsknoty! - Po kilku szybkich ciosach dziewczyna znalazła lukę w przyłbicy i uderzyła wroga.
  - Nie grała długo muzyka! Trafiłem przez wizjer! A zło zabrało sługę do swojego piekła! - Wojowniczka wystawiła język.
  Charlotte lubiła ten żart, zwłaszcza wierszyk i kalambur. A jeśli tak, to wycinanie poszło fajniej. Królewna Śnieżka Terminator zrzucił koktajle Mołotowa z powietrza, co potęgowało panikę.
  - To dopiero początek! Och och och! - powiedział wojownik z bajki.
  Charlotte przedarła się do księcia Elerona. Togo było otoczone przez strażników: cztery gobliny na ośmionożnych wielbłądach, zdolne do przenoszenia masy potworów ze względną łatwością.
  Książę wydał rozkazy generałowi Chichihu.
  - Postaraj się zebrać kilka mniej wartościowych oddziałów, aby opóźnić rebeliantów i sam szybko wycofaj się do bramy.
  "Więc będziemy musieli zamknąć się w mieście?" - z wyraźną irytacją zapytał generał.
  - Prawdopodobnie tak! Nie twój interes! Książę warknął.
  - Szkoda przed kogo! Kilka łachmanów tłoczy się na nas! Generał wypuścił z ust strużkę pomarańczowego płomienia.
  - Niestety, co to jest! - nagle przestraszony krzyknął książę.
  Charlotte dzikim skokiem zabiła goblina i dwóch innych żołnierzy. Trzej bandyci rzucili się na nią.
  Eleron krzyknął:
  - Zabij sukę!
  Strzała wystrzelona przez Gerdę (też walczyła rozpaczliwie i starała się nadążyć za koleżanką) powaliła jednego z napastników. Kolejny potwór został zabity przez Swietłanę.
  - Przepraszam, przystojniaku, byłem pierwszy, bo mężczyzna.
  Ocalały goblin syknął:
  - Ludzie to pasożyty! Będą kawałki goblinów!
  Dziewczyna w odpowiedzi kopnęła kolanem pod kolano i wsunęła głowę w zmasakrowaną fizjonomię.
  - A może złamany nos.
  Od straszliwego uderzenia piękna głowa potwora zadrżała, a potwór spadł z wielbłąda. Charlotte wiedziała, jak uderzać, aby jej ciosy sparaliżowały duże zwierzęta wielkości słoni. Aby to zrobić, musisz wybrać żądany punkt i pokonać kod pod ostrym kątem, gdy chrząstki nosa wejdą w płat czołowy mózgu.
  Wbijam ci prawdę w głowy! - krzyknęła dziewczyna.
  Książę Eleron próbował zastrzelić dziewczynę zatrutym sztyletem ze sprężyną.
  Charlotte złapała lot ostrza i strąciła go swoim mieczem. Metal w kontakcie z metalem odleciał. Dziewczyna zeskoczyła z siodła, przeleciała i opuściła ostrze na hełm.
  - Zdobądź kapitalistę!
  Od wstrząsu hełm roztrzaskał się wraz z głową. To, co zostało z księcia, zleciało z konia. Charlotte wystawiła język, był długi różowy i pokazała go wszystkim.
  - Co cię tak męczy, może dostaniesz.
  Śmierć księcia złamała morale wojska. Żołnierze albo uciekali, albo poddawali się tłumnie. Szok był zbyt wielki. Tylko najemnicy i szlachta próbowali zorganizować pozory oporu. Ale takie ogniska szybko zniknęły.
  . ROZDZIAŁ 10
  Charlotte zachęcała żołnierzy, nawet prawie nieuzbrojonych nastolatków, śmiało rzuciła się i być może nawet musiała zostać powstrzymana. Dziewczyna powaliła kilkudziesięciu bojowników, ale dalej nie było kogo zabić.
  Nie zdążyli zamknąć bramy, na dodatek część mieszkańców zbuntowała się, zaczęła się wysypisko.
  Baron de Capricorn, dowiedziawszy się o buncie w mieście, wychowanym przez niewolników, zażądał:
  - Zabij wszystkich niewolników, wprowadź masowe egzekucje.
  Terminator Królewna Śnieżka okazała się jednak bardziej zwinna, rozpraszając strażników ognistym strumieniem i ustawiając sztandar królowej bezpośrednio na wieży.
  - Co chcesz, żebyśmy zliberalizowali. A może nawet się poddał.
  Zbuntowani obywatele, wielu niewolników przedarło się do pałacu gubernatora. Charlotte wpadła do bramy, biła i miażdżyła wszystkich w rzędzie.
  Gerda dostała kilka zadrapań, ale tylko się z tego zdenerwowała, oto jego miecz, powalił kaprala trolla, po czym szybko wspięła się na górę.
  Wojowniczka, skacząc nogą, wbiła goblina w klatkę piersiową, odleciał ze ściany, potykając się o włócznie wbite w bruk.
  - Zastanawiam się, co ty smakujesz tłusto!
  Jej miecze ponownie znalazły obfite pożywienie, ścierając się ze strażnikami. Ale większość garnizonu nie stawiała oporu. Dopiero pałac z wybranymi jednostkami, głównie najemnikami, okazał się trudniejszym orzechem do zgryzienia. Sam Falconclaw zaatakował okładkę. Tymczasem Charlotte dosłownie wzleciała wyżej, spotykając się twarzą w twarz z Koziorożcem. Wokół barona pozostało tylko kilkanaście osób, co dla wojownika trwającego dwie lub trzy sekundy. Potem wpadł na szlachcica.
  W rzeczywistości nie było walki, wojowniczka dotknęła palcem ramienia barona i sparaliżowała go.
  - Możesz liczyć na łaskę królowej. Jednak sąd ludowy nie zna litości!
  Wskoczył na nią facet, który wyglądał jak faun.
  - Jakie zwierzę chcesz dostać do mózgu? - Wojownik przeklął.
  Chociaż poruszał się szybciej niż normalna osoba, Charlotte sparowała atak i odstrzeliła brzydką głowę w odpowiedzi ciosem:
  A potem jest faun. Cały wszechświat jest pełen tych stworzeń. A może innego rodzaju goblina.
  Wojownik przeniósł się do pałacu, ale nie miał czasu, buntownicy i mieszczanie zajęli się garnizonem, zanim ta diva przybyła.
  Gerda zdołała wykończyć jeszcze tylko dwóch drani. Obróciła się wokół własnej osi, filozoficznie mówiąc:
  - Nie możesz pokonać wszystkich bez pokonania siebie - nie możesz pokonać siebie bez uczenia się od wszystkich!
  Gubernator zdążył dźgnąć, zanim zainterweniował wojownik. To jednak łagodziło kłopoty dworu, a dostojnik, jak się wydaje, był niezłym łajdakiem, jeśli sami mieszczanie mieli z nim do czynienia. Tłuste ciało zostało posiekane na kapustę, nie pozostawiając całej kończyny.
  Dziewczyna zbeształa nadgorliwych buntowników.
  - Pamiętaj, najważniejsza jest umiejętność życia według sprawiedliwych praw. Czas zaprowadzić porządek wśród ludzi.
  W mieście trupy zostały szybko usunięte, nie było ich wiele, a ulice zostały zmiecione, drzewa przycięte. Wybrano władze lokalne, w tym spośród byłych niewolników. Jednak większość ludności stanowili niewolnicy, rejestrowali wszystkich po kolei, przede wszystkim z biednych.
  Lenastala jako pierwsza zabrała ludzi do przysięgi. Młoda królowa pociemniała, bladość zamknięcia zniknęła, ramiona i biodra poszerzyły się, czysto umyte włosy lśniły perłowo-białe. Była bardzo piękna i kobieca, nie pozbawiona dobrej siły. Kapłani z gorliwością prowadzili lud do złożenia przysięgi. Ale było jasne, że duchowni czarnego kultu nie byli zadowoleni: królowa była bardzo sprawiedliwa, zabroniła składania ofiar z ludzi i obniżyła podatek kościelny. A teraz ludzie stoją na stosie, szczególnie często składają w ofierze niewinne dzieci, zwłaszcza chłopców. Człowiek w piekle powinien być przed nami.
  Przy okazji czarnej przysięgi ksiądz zasugerował:
  - Zabijmy tuzin chłopców i sześć dziewczynek!
  Lenastala powiedział niegrzecznie:
  - Nie ma lepszego niż ty! Do ognia sadysty!
  Ksiądz został podniesiony i zaniesiony do wcześniej przywiązanego drewna na opał i gałęzi. Gerda tymczasem wytarła ostrze i stanęła obok Charlotte, pytając ze zdziwieniem:
  - Dziwne, ale po co to powstanie.
  Jej partner odpowiedział z uśmiechem:
  - Zwrócić królowej należny tron. Lena została prawowitą dziedziczką, a na tronie zasiada uzurpator.
  Gerda wciąż wątpiła:
  - Nieczęsto zdarza się, że prawowici spadkobiercy tronu zwracali się o pomoc do motłochu.
  Charlotte dość logicznie powiedziała:
  - Przyjaźń z mafią nie upokarza, jeśli prowadzi na wyżyny władzy! Cóż, w tym przypadku może to być ostatnia szansa królowej.
  Gerda czubkiem miecza podrapała się po nagiej, dziewczęcej pięcie. Charlotte miała na sobie sandały wysadzane perłami. Nagle złapała figlarnego chłopca za rękę. Chłopiec wydawał się chcieć wyciągnąć sakiewkę z pasa wojownika. Silna Charlotte podniosła chłopca na wyciągnięte ramię. Jednak dziecko wyglądało na około dziesięć lat, nie więcej, i wybuchnął płaczem:
  - Och, ciocie nie! jestem bardziej...
  Gerda przerwała ostro:
  - Wiem - nie będę! Wystarczy jednak, że złodziej nadal musi zostać ukarany, inaczej przyzwyczai się do nieodpowiedzialności! Co polecasz Charlotte?
  Wojowniczka wykrzywiła twarz.
  - Myślę, że klapsy wystarczą! Nie okalecz dziecka poprzez odcięcie ręki.
  Gerda się zgodziła.
  - Przekażmy to strażnikom i niech go wychłostają!
  Mała chłopczyca nagle zaczęła ze łzami w oczach pytać:
  - Nie, lepiej zabierz mnie do swojego giermka.
  Charlotte prychnęła pogardliwie.
  - Złodziej w giermkach... Jakim jestem głupcem! Tak, nadal jesteś mały, żeby nieść mój arsenał, po prostu spadasz. A więc... - zawołała dziewczyna. - Ona jest strażnikiem, musisz ukarać złodzieja ...
  Gerda nagle zachichotała:
  - Więc nie ma straży, uciekła... Będziemy musieli zabrać chłopca do królowej, żeby ona osądziła!
  Charlotte potrząsnęła przecząco głową.
  - Nie trzeba odwracać uwagi królowej od takiej drobnostki jak próba banalnej kradzieży. Poza tym Lenastala jest zbyt miła, prawdopodobnie każe go wypuścić. Więc byłoby lepiej, gdybyśmy go ukarali na miejscu. Myślę, że wystarczy ją rozpiąć gałązką na piętach...
  Gerda nie zgodziła się:
  - Nie! W takim przypadku będzie mu trudno chodzić, a nawet jeśli złamiemy go do krwi, złapie infekcję. Lepiej jak zwykle po prostu wychłostać niegrzeczne dzieci!
  Charlotte podrapała się w tył głowy i skinęła głową.
  - Niech tak będzie!
  Podczas lania chłopiec zaczął krzyczeć, a Gerda zamknęła usta, żeby nie było go słychać. Ale wciąż zbierał się tłum ciekawskich ludzi. Zasugerowali, jak wychłostać złodzieja. Potem dali mu kopniaka w poobijany tyłek, wypuszczając go ze wszystkich czterech stron. Następnie dziewczyny udały się do najbliższej tawerny. Ale od razu natknęli się na problem, okazało się, że jest przepełniony, ponieważ wielu rebeliantów zdążyło już zdobyć pieniądze i spieszyło się, aby je obniżyć.
  Gerda zauważyła:
  - Szerokie gardła, charakterystyczne dla wąskiego spojrzenia!
  Charlotte dodała:
  - Kto na pierwszym miejscu jest wypełnieniem żołądka, na ostatnim jest oczyszczeniem sumienia!
  Dziewczyny odwróciły się i postanowiły po prostu iść ulicą. Właśnie wtedy trzy gobliny z maczugami i jeden wielkonosy troll z zakrzywionym mieczem wyskoczyły z zaułka. Charlotte zręcznie uniknęła zamachu dębu, wbiła ostrze pod brzuch włochatego, obrzydliwie śmierdzącego stworzenia. Nawet nie zwolniła , zrzucając wojownika z nóg. Zręcznym uderzeniem Gerda odcięła zarówno kij, jak i głowę:
  - Złapałem to!
  Charlotte z trudem wyciągnęła miecz i warknęła:
  - Być precyzyjnym! Straciwszy głowę, nie zyskasz nic poza bólem głowy!
  Po tym wojownik ciął stworzenie wzdłuż ciała, prawie przecinając je na pół. Gerda chciała położyć trzeciego goblina, ale wtedy troll skrzyżował z nią ostrze. Nie wydaje się być zbyt duży, mniej więcej wielkości przeciętnego człowieka, może jest trochę grubszy, ale jest szybki jak diabli.
  Gerda wypowiedziała nawet zdanie z sentymentalnej powieści:
  - Zwinnie i szybko zostaniesz ministrem!
  Troll odpowiedział cierpko:
  - Z honorem i mieczem zostaniesz włóczęgą! A ty przecież skaczesz bosą dziewczyną jak króliczek i skończysz w pułapce.
  Gerda znowu wypaliła:
  - Jeśli nie możesz pozbyć się zająca serca, zawyjesz jak wilk, z psiego życia!
  Goblin próbował wykorzystać fakt, że wojownik starał się sparować ataki trolla i próbował podejść z boku. Ale Charlotte była czujna. Szybko jak samica geparda dosłownie posiekała paskudne, śmierdzące stworzenie. Wtedy wojownik mrugnął do Gerdy:
  - Teraz wszystko jest w porządku!
  Troll zachichotał.
  - Dlaczego szlachta jest tak rzadka wśród ludzi, bo nie mają podłości - koło ratunkowe w wirze ewolucji!
  Gerda zręcznie odpowiedziała:
  - Nikczemność, wprawdzie kołem ratunkowym w walce o przetrwanie, ale pogryziona przez robaki nieufności przez nią generowane!
  Troll odpowiedział, atakując jeszcze bardziej zaciekle:
  - Elokwencja zwykle kwitnie, gdy zanika możliwość fizycznej ochrony!
  Gerda w odpowiedzi próbowała sama złapać wroga w nadchodzącym ruchu, ale stwór ciemności zaatakował w bardzo różnorodny sposób. W dodatku sprawiało to nawet wrażenie, jakby celowo bawił się z dziewczyną, nawet szyderczo drapiąc wojownika po nosie. Dziewczyna wpadła w furię i natychmiast otrzymała bardzo silny zastrzyk w klatkę piersiową, w wyniku której wylała się krew. Gerda próbowała przeskoczyć trolla, ale troll lekko przeciął jej ciemną skórę od oparzeń słonecznych na brzuchu. I próbując kopnąć w pachwinę, boleśnie uderzył mieczem w gołe palce.
  - Jeśli chcesz żyć, kochaj się ze mną! - zamruczał świr. - I tak nie masz szans!
  Gerda warknęła:
  - Bez szans! A teraz to zobaczymy!
  Wspaniały, boso blond wojownik śpiewał głośno:
  Kat powiedział: nie widać szczęśliwych dni,
  Będziesz prześladowany i obcy!
  Ale armia bojowników kochających wolność,
  Rozpraw się z niezliczoną hordą!
  
  Widmowa twarz śmierci: wieczny towarzysz wędrowca,
  Ale my też nie potrzebujemy spokoju!
  Kto w lenistwie jest wszędzie wygnańcem,
  Jak trudno jest mieć sen!
  
  A co za sen - eteryczna miłość,
  Droga do niego jest czasem fałszywa!
  Paweł jest twardy, to nikczemnie nie oczerniaj,
  Czasami nieostrożne przeliczenie jest okrutne!
  
  Wtedy lata ustąpią w chwili młodości,
  A bitwa narobi hałasu jak uczta!
  Tutaj wiatr obraca trąby powietrzne,
  Jak namiętnie, wściekle lało!
  
  Wierzcie, ziemia uprawna będzie mielona,
  Wyhodują złoty chleb, spalą go!
  Cóż, z ikon świętych mieniących się twarzy,
  Udzielą łaski tej pracy!
  
  Ale jak trąba powietrzna - Seroko z pustyni,
  Na Ziemię nadeszła straszna wojna!
  Dzieci biegają bosymi stopami,
  Choć już spadł śnieg - króluje zima!
  
  Wrogowie zamienili domy w ruiny,
  I ktoś smutek - zagubione dzieci!
  Zawieszaj ciężary na szyjach ludzi,
  Taniec bezdusznych katów płonie!
  
  Ludzie nie mogą wyrazić żalu, tak ciasno,
  Bez schronienia, bez jedzenia, bez ciepłych łóżek!
  Gwiżdże jak kobra, wściekła zamieć na polu,
  Gdzie, prawda, szlachetność - do diabła z kłamstwem!
  
  Nadejdzie jasny dzień - chwalebna godzina zwycięstwa,
  Orzeł Ojczyzny pofrunie ponad skały!
  Niech będą śpiewane wyczyny żołnierzy,
  Mamy ostry miecz i silną tarczę!
  Przy ostatniej sylabie wojownika brzydki troll upadł, a odcięta głowa odleciała dobre dwadzieścia metrów. Oślepiający snop ognia nagle pojawił się na ochotnika i tylko garść popiołu pozostała na miejscu brzydkiej głowy.
  Dziewczyny pod dowództwem Stalenidy podjęły kolejną walkę. Ale tutaj nie poszło tak dobrze. Oddział poniósł straty.
  Zginęły trzy dziewczyny, cała reszta z kilkunastu bojowników została ranna o różnym stopniu ciężkości i ledwo mogła się oderwać. Trzeba było nawet nosić dwie dziewczyny. Niestety, to jest wojna. Nie zawsze można zniszczyć wszystkich. Ponadto w kolumnie znajdowały się bardzo wytrwałe czołgi, a dokładniej działa samobieżne E-5. Wydają się być małe, ale bardzo wytrwałe. A potem samolot szturmowy przybył na czas.
  A za nimi helikoptery w kształcie dysków. Postaraj się oprzeć takiej sile. Jeszcze tylko trzy ofiary na dwanaście - można powiedzieć, wysiadły tanio. Ale naziści położyli ponad dwadzieścia. Tak potoczyła się walka.
  Wojownicy odeszli, zabłąkani, próbując z całych sił. Natasza, ta psotna dziewczyna, zauważyła:
  - Jaka szkoda dla dziewczyn... Szkoda nawet... Ale dlaczego nie dodać chłopaków do naszego batalionu?
  Stalenida warknęła, ze złością popychając bosą stopę nad Maybug:
  - Kto ma co... A ty masz na myśli tylko samce!
  Victoria była urażona i zauważyła:
  - Ja też! Jak chcesz być pieszczony przez faceta. Poczuj piersi w ramionach...
  Rudowłosy diabeł zerwał źdźbło trawy, odgryzł je i gruchał:
  - Och, moi chłopcy są fajni... Dobrze, że nie jesteś gejem... Kocham tych, którzy pieprzą dziewczyny... W końcu superman macho z kołyski!
  Steelenida trochę zmiękł i uśmiechnął się:
  - Tak... Robi się trochę fajniej. A jak Natasza jest twoją przyjaciółką?
  Blondynka, nie rozumiejąc, zapytała ponownie:
  - Jaki przyjaciel?
  Major pewnie odpowiedział:
  - Andreyko! W końcu otrzymał także nagrodę Żukowa!
  Natasza westchnęła ciężko i wzruszyła ramionami.
  - Niestety nie wiem...
  Andreika (a to był ich znajomy chłopiec i pionierski bohater) w międzyczasie została wrzucona do kazamaty. Rannego chłopca pozostawiono związanego, a nawet przykuto za szyję do ściany. Jak bardzo naziści bali się rosyjskich dzieci. W kazamacie było wilgotno, niedaleko chłopca wisiała przykuta łańcuchem dziewczyna. Całkowicie naga, na jej ciele była ciągła rana, siniaki, pisugi, skaleczenia, oparzenia, dziewczyna była torturowana. Była nieprzytomna i tylko cicho jęknęła.
  Chłopiec spojrzał na ściany. Więzienie było starożytne, zbudowane w czasach carskich, ściany były grube, małe okienko tuż pod sufitem było zakratowane. Andreika czuł się nie tylko więźniem, ale więźniem starożytności. Jako legendarny buntownik ludowy Stenka Razin miał być torturowany i stracony.
  Andreika jęknął, czy on, jedenastoletni chłopiec, wytrzyma tortury? Czy nie płakała jak dziewczyna! W końcu pionier nie powinien jęczeć i płakać. Boso, podrapana Andreika odwróciła się, rana bardzo bolała, łokcie miał związane, musiał jakoś się odwrócić, żeby było łatwiej, zmienić kąt. Straszny ból na chwilę ustąpił.
  W celi jest okropny smród. Podłoga jest poplamiona, zakrzepła krew. Obgryzione kości są rozproszone. Ludzi? To nawet przerażające, przez tę celę przeszło całkiem sporo więźniów. To prawda, Andriej sądził, że naziści zdobyli Grodno stosunkowo niedawno. A kiedy udało im się tak schrzanić? Czy to starsze ofiary? Na przykład NKWD? Chłopiec skrzywił się. Okazało się, że jest to szczery horror! Jak ciężko jest w lochu. Nie ma z kim porozmawiać, wygląda na to, że dziewczyna jest całkowicie powalona. Oprawcy torturowali ją jak bohaterowie starożytności. Zastanawiasz się tylko dlaczego? Jakie zło mogła wyrządzić nazistom młoda dziewczyna. Jednak Andreyka też jest tylko chłopcem i zaczął zabijać, walcząc z tymi złymi duchami. Naziści stawiali swój naród ponad inne narody i narody. W ten sposób usankcjonowali zło i cierpienie! Nie, normalny człowiek powinien walczyć z takim bezprawiem. Poza tym sami Niemcy nie są wolni, są skrępowani przez aparat totalitarny. W każdy możliwy sposób tłumi najmniejszą inicjatywę i przejawy ludzkich uczuć.
  Faszyzm wywodzi się z grupy słów. Bezwzględnie dzierga ludzi, zamieniając ich w skutych łańcuchami niewolników. Komunizm z kolei uwzniośla człowieka, dodaje mu sił, pobudza do życia. Jest znacząca różnica. Komunizm ma charakter międzynarodowy i uniwersalny. Hitleryzm wywyższa tylko jeden naród, a nie całą ludzkość jako całość. To jest jego wada. Ale przecież ludzie mają wspólne korzenie, co jest udowodnione biologicznie. Ci sami czarni i biali mają całkiem zdrowe i płodne potomstwo. To Andreika, syn Rosjanina i Białorusina, całkiem żywotny, wcale nie kretyn, gotowy do walki z faszyzmem.
  Oczywiście Paweł okazał się silniejszy i zdołał uciec przed wrogami, zabijając wielu Niemców. On Andreika zachowywał się jak słaby, został wzięty do niewoli. Może powinieneś był zachować dla siebie ostatnią kulę. Choć nie żyje, nie może już zabić ani jednego Niemca! I tak żyje, chociaż cierpi.
  Boso Andrey podrapał lekko przypaloną stopę o wilgotny kamień, Ilza znalazła najbardziej bolesny punkt, spaliła go papierosem, tak że powstał pęcherz. Ale nic, odważny chłopak, to się nie złamie. Wręcz przeciwnie, ból powinien stać się bodźcem, z którego wzrośnie jego odwaga. A pionier nigdy się nie złamie. Ogólnie triumf Niemców jest tymczasowy. Prędzej czy później zostaną pokonani, tak jak zło zawsze przegrywa z dobrem. Można oczywiście argumentować, że dobro wygrywa tylko w bajkach, ale w życiu wszystko jest trudniejsze. Ale nawet bajka jest tylko odzwierciedleniem rzeczywistości. W końcu wiele z tego, co było marzeniem, teraz stało się rzeczywistością. Andrey pomyślał: może jego przeznaczeniem jest umrzeć? Co jest całkiem możliwe! Ale czy boi się śmierci? Jeśli komunizm zwycięży, to on i inni bohaterowie sowieckiego kraju zostaną wskrzeszeni do nowego, szczęśliwego i wiecznego życia. Wtedy będzie żył w świecie bez smutku, męki, śmierci i zła! Najważniejsze, aby odnieść ostateczne zwycięstwo! W końcu tylko w tym przypadku wszyscy upadli bohaterowie zostaną wskrzeszeni!
  I nadejdzie królestwo komunizmu! Świat, w którym spełnią się najskrytsze marzenia. Taki wszechświat, w którym człowiek posiada wszystko, co istnieje, o czym można tylko pomarzyć, a nawet nie zawsze liczyć na sukces. Oto, jaki złożony i wielowymiarowy świat. A wtedy inne światy otworzą swoje ramiona dla człowieka. No więc! Możliwe, że rozległe przestrzenie kosmosu również są złe! Będzie nawiedzać i dręczyć żywych kosmitów. Ale kapitalizm im też da wolność! Zerwie więzy niewolnictwa i upokorzenia. Nadejdzie czas i godzina wolności, która oświetli ziemię swoim promiennym światłem! I zrzucą jarzmo ciemności, ludy ciemności, a człowiek podbije światy wszechświata! A wnuki pamiętają, że nie wierzyły, że żyły w ciemności pod żelazną piętą. Nosiliśmy znaki złej bestii, a teraz chodzimy w wierze czystej i świętej!
  Andreika była nawet zdziwiona, jak dobrze uformowały się jego myśli. Jest w nich coś wyjątkowego i niepowtarzalnego. Jak to było w czasie wojny domowej, kiedy główną bronią proletariatu był wiersz, a może nawet proza była nieco pogardzana i lekceważona. Teraz poeta jest w niewoli, a pióra i lira, mówiąc w przenośni, są zakute w kajdany. Mimo to nie poddaje się i czeka na lepszą przyszłość. A co to będzie, zależy od każdej osoby. Nie ma czegoś takiego, jak ktoś, kto decyduje i zasadzi wszystko.
  Andreyka powiedziała:
  - Przyszłość zależy od nas! Nawet jeśli wydaje się, że nic od nas nie zależy!
  Chłopiec skręcił się, próbował zmielić pręty. To zajęcie żmudne i trudne, ale zawsze jest jakaś szansa na sukces. Andreika, pokonując straszliwy ból, zaczął ocierać się o ścianę. Najważniejsze, żeby nie krzyczeć, nie okazywać swojej słabości. Jest pionierem, a więc ucieleśnieniem odwagi. Musisz walczyć, więc on będzie walczył i na pewno wygra! Na chwałę sowieckiej ojczyzny.
  Chłopiec uparcie pocierał, w tym momencie dziewczyna opamiętała się i mruknęła:
  - Na zielonym trawniku skaczą niebieskie króliczki!
  A potem znowu popadła w zapomnienie. Chłopiec powiedział:
  - Nieszczęśliwy! Była torturowana przez przeklętych faszystów! Ale wierzę, że zemsta nie potrwa długo! Zbliża się czas zwycięstwa nad potworami ludzkości. Chłopiec odwrócił się i zaśpiewał:
  A flaga zabłyśnie nad planetą,
  Święta ojczyzno, nie ma piękniejszego we wszechświecie!
  A jeśli to konieczne, umrzemy ponownie,
  Za komunizm, za naszą wielką sprawę!
  Ból znów ogarnął chłopca, odsunął się lekko od ściany i zaczął szarpać głową.
  Potem rozległ się skrzyp i do celi weszło pięciu wysokich esesmanów. Nie zastanawiając się dwa razy, kopnęli chłopca butami i złapali go za ramiona:
  - Chodź suko!
  Andreika zrozumiała, że stawianie oporu było bezużyteczne. Jego kołnierzyk był rozpięty. Uderzyli mnie jeszcze kilka razy i nosili na rękach. Chłopiec wydawał się być pochłonięty przez lodowaty chłód: tam, gdzie był niesiony. Czy najgorsze stanie się teraz?
  Rzeczywiście, chłopca ciągnięto gdzieś na dół. I co dziwne, zrobiło się cieplej. Andreika nagle poczuła się znacznie radośniej: gdzie jest nasza, nie zniknęła! On też wydostanie się z tego bałaganu.
  Wnieśli go po schodach, powoli opuszczając! W końcu chłopiec poczuł, że wilgoć ustąpiła suchości. Kaci przenieśli dziecko do dość obszernego pomieszczenia. Co prawda ściany wyglądały złowieszczo, wisiały na nich różne i fantastycznie ukształtowane instrumenty. Chłopiec zobaczył kilka płonących kominków i urządzenie w kształcie stojaka. Nie brakowało też rozstępów i różnych przedmiotów tortur. Andreika nagle poczuł ciężar w żołądku, coś dźgnęło!
  To jest strach! Chłopiec zrozumiał, w żadnym wypadku nie powinien ulegać!
  Boso Andrey spiął się. W holu siedział pułkownik SS i znajoma już kobieta, która brała udział w schwytaniu chłopca. Pionier Andreika zbladł, jasne jest, że czeka go trudny los, jeśli zamierzają przesłuchać dziecko, zawziętych katów. Nie, nigdy by im się nie poddał, nawet gdyby nie musieli krzyczeć ani myśli, ani dźwięku! Ale tylko jeśli sobie z tym poradzi.
  Pułkownik SS zapytał:
  - Imię!
  Andrzej milczał. Zbili go batem. Z tyłu czerwony pasek. Pułkownik SS, powtórzył ponownie:
  - Powiedz imię dziecka!
  Zdesperowana Andreika odpowiedziała złośliwie:
  - Jestem mały Stalin!
  Pułkownik SS parsknął.
  - Taki ton suki! Wydaje się, że chce twardszego związku.
  Ilsa powiedziała:
  - Usmażmy obcasy dzieciaka.
  Pułkownik SS zapytał:
  - Wymień swoich wspólników, a w tym przypadku pozwolimy Ci odejść!
  Rusłan, jako prawdziwy bohater pionierski, odpowiedział:
  - Moimi wspólnikami są cały naród radziecki, od starca do dziecka!
  Pułkownik SS gwizdnął:
  - Tak, jesteś upartą istotą! Nie rozumiesz, że możemy cię zabić!
  Mrugając niebieskimi oczami, Andrey odpowiedział:
  - Naziści mogą zabijać, ale nie mogą odbierać nadziei na nieśmiertelność!
  Pułkownik zawołał:
  - Zaczynaj!
  Boso i ranny, Rusłana podniesiono, przecięto liny i bezceremonialnie zerwano bandaże. Chłopiec sapnął. Ręce cofnął i podniósł się do stojaka. Zarzucili linę na ręce. Pułkownik zawołał:
  - Skręć stawy bachorowi!
  Lina rozciągnięta do samej góry. Andreika poczuł piekielny ból w zranionym ramieniu i jęknął:
  - Mama! To okropne!
  Pułkownik uśmiechnął się.
  - Będziesz mówił!
  Andreika potrząsnął jasną głową:
  - Nie!
  Chłopcy założyli ciężkie kajdany na bose stopy, kości w ich ramionach chrzęściły od straszliwego nacisku. Wylała się krew. Ból był przerażający, pionier Andriej zbladł, czoło miał spocone, zza ust dobiegł mimowolny jęk, ale wciąż miał siłę, by powiedzieć:
  - Nie! I znowu nie!
  Ilsa włożyła stalowy wycior do kominka i powiedziała z uśmiechem:
  - Drogi chłopcze, wyznaj, a damy Ci czekoladki.
  Ranny Andrei krzyknął:
  - Nie! Nie potrzebuję twojej brudnej namiastki!
  Ilsa krzyknęła:
  - Cóż, ty i suka!
  Potem wyjęła z płomienia rozpalony wycior i wbiła go w ranę. Pionier Andreika nigdy wcześniej nie doświadczył takiego bólu, złapał oddech, stracił przytomność z szoku.
  Ilsa, jako doświadczona kat, zaczęła masować mu policzki i szyję, szybko przywróciła chłopcu zmysły.
  - Nie oczekuj, że bachor znajdzie zapomnienie w zbawczym szoku!
  Pułkownik SS rozkazał:
  - Piecz mu pięty.
  Kaci SS natychmiast rozpalili mały ogień, płomień zaczął lizać piękne, bose stopy dziecka. Ilsa tymczasem ponownie wbiła rozgrzany wycior w ranę. Lekarz SS wstrzyknął chłopcu specjalny lek, aby mocniej odczuwał ból i wolniej tracił przytomność. Teraz pionierka Andreika została porwana przez bezgraniczny ocean cierpienia, gorszy nawet niż piekło Dantego. Dwóch innych katów zaczęło wbijać rozpalone do białości szpilki pod paznokcie chłopca.
  Andreika, przytłoczony straszliwym cierpieniem, poczuł się na skraju całkowitego załamania. Ale nagle, na wpół majacząc, pojawił się przed nim obraz Stalina:
  - Co robić szefie? - zapytał chłopak.
  A Stalin uśmiechając się z białymi zębami odpowiedział:
  - A co innego może w tej sytuacji zrobić pionier! Nie tylko płacz! Weź głęboki oddech i zaśpiewaj.
  Pionier Andreika zmusił się do uśmiechu:
  - Posłuchaj lidera!
  Chłopak spiął się i siłą łamiąc, ale jednocześnie śpiewał wyraźnym i mocnym głosem, komponując w biegu:
  Wpadł do faszystowskiej strasznej niewoli,
  Unoszę się na falach straszliwego bólu!
  Ale krwawiąc śpiewał piosenki,
  W końcu nieustraszony pionier ma przyjazne serce!
  
  I powiem wam stanowczo katów,
  Jaka podła radość, wylewałeś na próżno!
  Słaby każe mi milczeć,
  W końcu ból jest rozdzierający i po prostu okropny!
  
  Ale wiem, mocno wierzę
  Faszyzm zostanie wrzucony w otchłań!
  Ogarnie cię strumień złych płomieni,
  A wszyscy, którzy upadli, radując się, zmartwychwstaną!
  
  A nasza wiara w komunizm jest silna
  Lećmy jak sokół, wznieśmy się ponad wszystkie gwiazdy!
  Niech rzeki miodu płyną winem
  Cały świat głośny klakson usłyszy radę!
  
  A maszyna ściskająca mocno pioniera,
  Spójrz w niebo, młody!
  I dawaj przykład tym, którzy się wahają,
  Twój krawat jest jasny jak goździk!
  
  Ojczyzna dla mnie znaczysz wszystko
  Matko i sens całego młodego życia!
  Odpuszczając ciężkie życie do tej pory,
  Nasi ludzie cierpią z powodu złego faszyzmu!
  
  Ale nadweręż wolę czerwonego chłopca,
  Pluj w twarz z piekielnym bandytą ze swastyką!
  Niech wrogowie zadrżą z wściekłości,
  I zostaną pokonani przez Armię Czerwoną!
  
  święty kraj ZSRR,
  Co dał komunizm narodom!
  Jak matka dała nam swoje serce,
  O szczęście, pokój, nadzieję i wolność!
  . ROZDZIAŁ 11
  Tak odważnie zachowywał się bohater-pionier. I zasługiwał na swój tytuł, jako pionier brzmi dumnie. Tak właśnie powinien się zachowywać każdy sowiecki chłopiec.
  Tymczasem dziewczyny wdrapały się w gąszcz. Rozpalili małe ognisko i odświeżyli się. Dwie z dziewięciu dziewczynek nie mogły chodzić, a po udzieleniu im pierwszej pomocy, zabandażowaniu, podarowano im alkohol jako trofeum, aby rany nie zabolały i dziewczynki zasnęły.
  Natasza zauważyła z uśmiechem:
  Wszystko w naszym świecie jest względne. Na przykład alkohol jest w zasadzie trucizną, a jednocześnie leczy. Dziewczyny śpią! I stało się im dużo łatwiej!
  Wiktoria mądrze zauważyła:
  - Wszystko na świecie jest względne... A Bóg nie jest aniołem, a diabeł nie jest diabłem!
  Veronica ze złością odpowiedziała:
  - Jakie bluźnierstwo... O co chodzi?
  Rudowłosa diablica zauważyła logicznie:
  - A o tym... W Biblii Bóg mówi tylko językiem przemocy. Jeden wtedy Noe jest coś wart. A diabeł? Właściwie niewiele o nim słychać. W każdym razie nawet w Biblii szatan kusi więcej niż zabija!
  Natasza racjonalnie zauważyła:
  - Bóg naprawdę kocha przemoc. Król Dawid prowadził brutalne wojny. Saul Bóg nakazał eksterminację całego narodu bez wyjątku: łącznie z kobietami, dziećmi i żywym inwentarzem! Dziwnie jest mówić o miłosierdziu... Nie sądzisz?!
  Veronica chciała powiedzieć, ale nic dobrego nie przyszło mi do głowy. W rzeczywistości nie ma nic specjalnego do omówienia. O potopie Noego sama dużo myślała. I nie potrafiła znaleźć wytłumaczenia, przynajmniej racjonalnego, takiego okrucieństwa. Bóg nie zniszczył grzechu, już Ham zapalił się, a Noe wcale nie był świętym. I to nie Ham, ale Haamam został przeklęty. To też jest niejasne. Ogólnie cała ta Biblia, a zwłaszcza Stary Testament, jest pełna nieporozumień. Na przykład Elizeusz zabił czterdzieści dwoje dzieci za tak drobiazg, że drażniono go z powodu łysienia.
  To zdecydowanie przesada! Zrób to z dziećmi. I trudno to wytłumaczyć.
  Sama Weronika wahała się w religii. Nie wiedziałem nawet, jaką wiarę przyjąć. Za bardzo nie lubiłem prawosławia: dużo efektów zewnętrznych, przepych, ale wszystko było jakoś zimne. Ale baptyści również nie dawali odpoczynku i pokoju. Czy ci się to podoba, czy nie, ale religia w każdym przypadku wymaga wiary. A mądra dziewczyna chciała, żeby wszystko było logiczne i wszystkie końce się zbiegały.
  Aby wszystko wydawało się racjonalne i poprawne. A więc... Nawet doktryna wiecznych piekielnych mąk wydaje się przesadna. Najgorsze w piekle jest czas trwania kar: piekło zawsze będzie. Mijają miliardy miliardów lat, a grzesznicy nadal będą cierpieć i cierpieć. I to jest straszne! Czym jest wieczność? Małpie z zawiązanymi oczami łatwiej jest pisać Biblię na klawiaturze, niż przeczekać wieczność.
  Tortury w piekle to osobna kwestia. Nie jest grzechem torturować Hitlera dłużej i mocniej. Ale co, jeśli nastolatek pójdzie do piekła? Ogólnie rzecz biorąc, jak można zbawić osobę, która zgrzeszy. Nawet jeśli nie czynami, to słowami lub myślami! A czym jest grzech?
  Victoria widząc, że Veronica milczy, zwiększyła presję:
  - Tak, i w Objawieniu Jana... Skoro tylko życie na Ziemi zaczęło się poprawiać, jak możemy wylewać egzekucje na Ziemię. I tak dręcz całą ludzkość. A co można powiedzieć?
  Veronica odpowiedziała szorstko:
  - Pójdziesz do piekła - będziesz wiedział!
  Steelenida przerwała kłótnię:
  - Wszyscy śpią! Przed nami jeszcze dużo pracy!
  Dziewczyny chętnie zamknęły oczy. Noc w lecie jest dość ciepła, a wojownicy skulili się razem i zasnęli sobie nawzajem.
  Veronica śniła, że znalazła się w świecie futurystycznej przyszłości. Idziesz ulicą, a chodniki poruszają się jak rzeka. A nad nim latają kolorowe samochody. A wszędzie pełno pionierów w czerwonych krawatach. A te dzieci latają i kręcą się jak ćmy. I wszyscy się uśmiechają, uśmiechają się.
  Veronica machnęła rękami i poleciała. Jest jak motyl i słychać trzepot jej skrzydeł. I sam latasz, latasz ... A wokół są takie jasne kolory. Domy są ogromne, wielokolorowe, pomalowane jak ciasta. I wiele posągów - różne bajeczne zwierzęta.
  Wszystko jest takie piękne. Jeden z budynków przypomina sernik wysadzany diamentami. A wokół niego krążą latające spodki. Świecą na pomarańczowo i dają olśniewający blask.
  Kolejny budynek w postaci siedmiu krabów stojących jeden na drugim. Co więcej, każdy krab jest innego koloru, a pazury mienią się drogocennymi kamieniami. A samolot: taki piękny i elegancki. Niektóre z nich nie mają ustalonego kształtu, ale poruszają się w przestrzeni jak kleksy.
  Inne, wręcz przeciwnie, są ustrukturyzowane. Przypomina płatki śniegu, taki nienaganny geometryczny kształt. Dlaczego nie piękno i ucieleśnienie estetyki.
  Ale budynek wznosi się w powietrzu i przypomina orła z przesadnie ubranymi skrzydłami, tylko jak z kryształu. A dziób świeci jaśniej niż diament, a może nawet słońce.
  A co ze strukturą na górze, która ma całe akwarium z cudownymi zwierzętami morskimi. I ryby ze srebrnymi łuskami i długimi, złotymi płetwami. I jest tam tak wiele innych stworzeń. I też jakby wysadzany klejnotami. I meduzy, dające wszystkie kolory tęczy.
  Dziewczyna w czerwonym krawacie podleciała do Veroniki. Zaskoczona zapytała:
  - Czy jesteś dorosły?
  Veronica odpowiedziała z uśmiechem:
  - Tak Dlaczego?
  Pionier zachichotał i odpowiedział:
  - Nic dobrego! Jeśli jesteś dorosły, zabierze cię hipersmok.
  Weronika gwizdnęła.
  - Łał! I myślałem, że jesteś komunizmem!
  Dziewczyna w czerwonym krawacie skinęła smutno głową i odpowiedziała głośno:
  - Naprawdę mamy komunizm! Produkty są bezpłatne, towary są bezpłatne, absolutnie wszystko tam jest. Od konsol do gier po wirtualne kaski. - dziewczyna skinęła głową i potrząsnęła przezroczystym, kryształowym pantofelkiem, ćwierkając. - Spójrz na to drzewo.
  Rzeczywiście, w pobliżu budynku w postaci czterech astry stojących jeden na drugim rósł dąb o złotych liściach. A na nim rosły ciasta, ciasta i różne produkty kulinarne. Tak puszyste i piękne.
  Weronika wykrzyknęła z podziwem:
  - To wspaniale! Jakie drzewo...
  Pionierka skinęła głową i w jej dłoni pojawił się tort. Dziewczyna zaćwierkała.
  - Próbować! To jest smaczne!
  Veronica przełknęła słodki miąższ ciasta. Smak był naprawdę delikatny, przyjemny, jakby w ustach kwitła szklarnia. I jakie to wszystko wspaniałe.
  Veronica szczerze przyznała:
  - Nigdy nie jadłam nic lepszego!
  Pionier uśmiechnął się i obnażając perłowe zęby, odpowiedział ze złością:
  - I w ten sam sposób, w wieku pełnoletności, a dokładniej, kiedy stajemy się nastolatkami, pożera hipersmok. To jest właśnie tragedia naszych wspaniałych ludzi!
  Veronica powiedziała stanowczo, zacisnęła pięści i kopnęła bosą stopą w powietrze:
  - Zemszczę się na smoku! Jestem gotowa z nim walczyć!
  Pionierka pstryknęła palcami prawej dłoni. I w powietrzu pojawił się ostry miecz. Duży i musujący. Ostre, a jego ostrze płonęło, jakby było zrobione z gwiazd.
  Veronica wyciągnęła rękę. Miecz wszedł sam, a wojownik ścisnął go. Powiedziała z podnieceniem:
  - Będę walczył za Ojczyznę... Z Bożą pomocą, dla dobra ludzi!
  Pionierka odpowiedziała ze złością, a nawet wypuściła iskry z jej perłowych zębów:
  - Nie ma Boga! To wszystko są ludzkie uprzedzenia!
  Veronica westchnęła ciężko.
  - Oh! Znowu... A oto bezbożne królestwo...
  Dziewczyna odpowiedziała energicznie:
  Nie mamy królestwa! Mamy demokrację! Rządzą senat i kongres, a dwaj konsulowie, chłopiec i dziewczynka, są wybierani przez cały lud na rok. - Pioneer wbił butem w pustkę, tak bardzo, że rozległo się dzwonienie. Potem zaskrzeczała. - Komunizm to władza ludu, a nie kult jednostki takiej jak Stalin!
  Weronika częściowo zgodziła się:
  - Stalin naprawdę dał się za bardzo chwalić! Musi być przynajmniej trochę skromniejszy!
  Pionierka potrząsnęła szkarłatnym krawatem i krzyknęła, unosząc prawą rękę:
  - Pioneer jest zawsze gotowy! Zabijemy całe bydło!
  Veronica nie mogła się oprzeć pytaniu:
  - A ile masz lat?
  Dziewczyna uśmiechnęła się i grzecznie odpowiedziała:
  - Dwieście dwadzieścia pięć!
  Veronica gwizdnęła i przewróciła oczami.
  - Tak?
  Dziewczyna zrobiła poważną minę i powiedziała:
  Dorastamy bardzo powoli! Od narodzin do wchłonięcia przez smoka mija nieco ponad tysiąc lat!
  Veronica krzyknęła, trzepocząc bujnymi, czarnymi rzęsami:
  - To jak wieczne dzieciństwo! Jak w bajce!
  Pioneer ze smutkiem powiedział:
  - To jest bajka, tylko bardzo straszna... Gdyby nie smok, w ogóle bylibyśmy nieśmiertelni i nie znaliby starości!
  Weronika powiedziała dosadnie:
  - Komunizm to królestwo wiecznej młodości!
  Dziewczyna potrząsnęła złotą głową i zaćwierkała:
  "Teraz proszę, zaśpiewaj nam coś!" Aby było fajniej!
  Ze wszystkich stron do Weroniki zaczęły latać dzieci. Chłopcy, dziewczęta, wszyscy piękni, w eleganckich ubraniach. I rozbrzmiewały srebrzystymi głosami, tak przyjemnymi i zachwycająco pięknymi.
  - Zaśpiewaj kwiat! Nie wstydź się! Jesteś po prostu niesamowity!
  A Weronika wylądowała na ruchomej ścieżce i tańcząc na niej gołymi, pełnymi wdzięku nogami, entuzjastycznie i wspaniale grając swoim głosem, śpiewała;
  Jestem córką Ojczyzny światła i miłości,
  Najpiękniejsza dziewczyna Komsomola ...
  Chociaż Führer buduje ocenę na krwi,
  Czasami czuję się niezręcznie!
  
  Oto bardzo chwalebny wiek stalinizmu,
  Kiedy wszystko wokół błyszczy i błyszczy...
  Dumny człowiek rozłożył skrzydła -
  Abel triumfuje, Kain odszedł!
  
  Rosja to moja ojczyzna
  Chociaż czasami czuję się niezręcznie...
  A Komsomol to jedna rodzina,
  Choć boso iść ostro ścieżką!
  
  Faszyzm stromo zaatakował Ojczyznę,
  Kły tego dzika, wściekły obnażył zęby...
  Wściekły napalm wylewał się z nieba,
  Ale Bóg i genialny Stalin są z nami!
  
  Rosja to Czerwony ZSRR,
  Potężna wielka Ojczyzna...
  Na próżno rozpościera swoje pazury, Panie,
  Na pewno będziemy żyć pod komunizmem!
  
  Chociaż rozpoczęła się wielka wojna,
  I przelano dużo krwi...
  Oto wije się wielki kraj,
  Od łez, pożogi i wielkiego bólu!
  
  Ale wierzę, że ożywimy Ojczyznę,
  I podniesiemy flagę radziecką nad gwiazdami...
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  Wielka, promienna Rosja!
  
  To moja ojczyzna
  Nie ma nikogo w całym wszechświecie, jest piękniej...
  Choć grosz szatana nadbiegł,
  Nasza wiara wzmocni się w tych cierpieniach!
  
  Jak zrobił to samozwańczy Hitler,
  Udało mu się od razu zdobyć Afrykę...
  Skąd faszyzm ma tyle siły?
  Infekcja rozprzestrzeniła się na Ziemi!
  
  Tyle Fuhrer dużo schwytał,
  I nawet nie mierzy...
  Co stworzył rój bandytów,
  Nad nimi szkarłatna flaga powiewa koszmar!
  
  Takie frytki są teraz mocne,
  Nie mają "Tygrysów", ale czołgi są gorsze...
  I uderz Adolfa snajperem w oko -
  Daj nazistom silniejsze banki!
  
  Czego nie możemy zrobić, zrobimy żartobliwie,
  Chociaż boso dziewczyny na mrozie ...
  Wychowujemy bardzo silne dziecko,
  I szkarłatna, piękna róża!
  
  Choć wróg walczy, pędź do Moskwy,
  Ale dziewczyny z nagimi piersiami wstały...
  Uderzmy karabinem maszynowym z kosy,
  Żołnierze strzelają do krewnych!
  
  Zrobimy Rosję przede wszystkim,
  Kraj, który we wszechświecie Słońca jest piękniejszy...
  I będzie przekonujący sukces,
  Nasza wiara w Prawosławiu będzie się umacniać!
  
  I wierz zmarłym, wskrzeszamy dziewczęta,
  Albo mocą Boga, albo kwiatem nauki...
  Podbijemy przestrzenie wszechświata,
  Bez wszystkich opóźnień, podła nuda!
  
  Będziemy mogli sprawić, że Ojczyzna będzie fajna,
  Podnieśmy tron Rosji ponad gwiazdy...
  Jesteś wąsatym Führerem,
  Cóż wyobraża sobie siebie bez aspektów zła jako mesjasza!
  
  Uczynimy Ojczyznę jak olbrzym,
  Co się stanie, jak pojedynczy monolit ...
  Dziewczyna wstała razem na sznurku,
  W końcu rycerze są niezwyciężeni w bitwach!
  
  Uratuj wielką Ojczyznę
  Wtedy otrzymasz nagrodę od Chrystusa...
  Wszechmogący lepiej przerwać wojnę,
  Chociaż czasami trzeba walczyć dzielnie!
  
  Krótko mówiąc, bitwy wkrótce wygasną,
  Bitwy i straty się skończą...
  A rycerze to wielkie orły,
  Od urodzenia wszyscy żołnierze!
  Veronica zakręciła mieczem w powietrzu i tupnęła bosą, pełną gracji stopą w lustrzaną powierzchnię ulicy.
  Dziewczyna mrugnęła okiem na wojowniczkę z okresu II wojny światowej. A ona ze smutnym uśmiechem powiedziała:
  - Próbowali już zniszczyć smoka, nawet za pomocą dział hiperlaserowych lub grubych pancerników. Nie pokonasz go jednym mieczem!
  Veronica skinęła głową na znak zgody.
  - Chyba o tym. Cóż, kiedy Spartanie walczyli z Persami, skromnie odpowiedzieli: będziemy walczyć w cieniu!
  Pojawił się chłopak w szortach i czerwonym krawacie. Ukłonił się Veronice i powiedział:
  - Nasz wspaniały gość z przeszłości. Jak się cieszymy, że możemy Cię powitać!
  Veronica odpowiedziała westchnieniem:
  - Dopóki hipersmok nie zostanie pokonany, nie wystarczy się radować. I wygląda na to, że nie będzie łatwo sobie z tym poradzić!
  Chłopiec zasugerował:
  Zjedzmy najpierw, a potem porozmawiamy!
  Pojawiły się inne dzieci - chłopcy i dziewczynki, nie starsze niż czternaście lat.
  Byli w eleganckich ubraniach, ale wielu było bosych i błyszczały bosymi, okrągłymi dziecięcymi obcasami.
  Wojownik siedział na honorowym miejscu - fotelu zrobionym ze złota i wysadzanym diamentami. A jednak miękki.
  Jednak dzieci siedziały jak na królewskich tronach. I zaśpiewali sobie coś wesołego:
  - Chwała pięknemu imperium dzieciństwa,
  Będziemy bardzo piękni, silni...
  Jesteśmy stworzeni z potężnego ciasta,
  Ludzie wielkiego, świętego kraju!
  Ale wtedy pojawiły się złote naczynia i unosiły się w powietrzu. To było bardzo piękne i imponujące.
  I jakie tam były cudowne zwierzęta. Na przykład hybryda ananasa i sarny, łabędzia i melona oraz coś jeszcze bardzo smacznego i apetycznego. Na przykład serniki z bananami i indykami. Wszystko tutaj jest bardzo smaczne, a nawet mdłe.
  Veronica zjadła na oba policzki i zaśpiewała:
  - Nie jesteśmy żałosnymi owadami,
  Zjedz wszystkie smakołyki!
  A dziewczyna weźmie to i się pośmieje. Co więcej, dziewczyna błysnęła myślą o tym, jak to jest żyć w świecie, w którym nigdy nie staniesz się dorosły.
  Stół się wydłużał, a za nim stały już tysiące dzieci. I nikt nie wygląda na więcej niż czternaście lat. Wiele zwłaszcza dziewcząt z biżuterią z najbogatszych kamieni szlachetnych.
  Jednocześnie większość dzieci była boso, widać, że w warunkach wiecznego lata chodzenie w butach jest banalnie nieprzyjemne.
  Co więcej, chodnik był ciepły, ale wcale nie gorący, a chodząc po nim z gołymi podeszwami czujesz błogość.
  Veronica zaczęła pożerać hybrydę prosiaka, daktyli, pomarańczy i pączka.
  I jest bardzo przyjemny zarówno w smaku, dotyku, jak i w aromacie. Wszystko na tym świecie jest piękne i świetnie wygląda. Jak wyobrażano sobie komunizm w bajkach o futurystycznej przyszłości.
  Choć oczywiście gołe, okrągłe szpilki często kojarzą się z biedą, jest nawet takie określenie - włóczęga.
  Veronica zjadła i wypiła łyk z platynowego dzbanka szmaragdowego wina. To wino smakuje niesamowicie, że pijesz je jak słodki koktajl o aromacie miodu!
  A słowiki śpiewają i rajskie ptaki.
  Weronika poczuła się podniesiona i zaśpiewała:
  A walka trwa ponownie
  A serce jest niespokojne w klatce piersiowej ...
  Nasz świat jest taki młody
  Wieczna wiosna przed nami!
  Potem znowu zaczęła jeść smaczne i pachnące jedzenie. Veronica wzięła nawet złoty widelec gołymi palcami u stóp i zakręciła nim, śpiewając:
  - Jestem najsilniejszą dziewczyną na świecie,
  Z bardzo fajnego eteru jak kosmos!
  Wojownik jest niezwykle aktywny. I jedz dobre jedzenie. Dokładniej, nie tylko dobre, ale bardzo apetyczne i artystyczne. I to niesamowicie fajne i cudowne jedzenie.
  Weronika zaśpiewała:
  - Chwała czasom komunizmu,
  Zawsze będziemy wierzyć w szczęście...
  Zniszczymy jarzmo faszyzmu,
  Wierzę, że nasze marzenie się spełni!
  I tu znowu bosa stopa wrzuciła jej coś smacznego do gardła. A to bardzo ciekawa pozycja.
  Dziewczyna z futurystycznej przyszłości zauważyła:
  - Jesz bardzo zdrowo - to znaczy, że jesteś silny!
  Veronica zgodziła się z tym:
  - Jestem bardzo silny!
  Chłopiec powiedział z powątpiewaniem:
  - Nie musisz się chwalić!
  Członek Komsomola zachichotał.
  - Ale nie naprawdę?
  Mały chłopiec ćwierkał:
  - A także z przechwałek,
  Kva, kva, kva, kva, kva, kva!
  Weronika pisnęła:
  - Jestem najsilniejszy na świecie!
  Dziewczyna zauważyła z uśmiechem:
  - Znowu się chwalisz!
  Weronika napisała na Twitterze:
  - mogę zrobić wszystko, mogę zrobić wszystko,
  Z twoim gorącym sercem...
  Jeśli musisz zamiatać góry,
  Nic na to nie poradzę!
  A dziewczyna wzięła i pokazała język!
  Chłopak skinął głową na znak zgody.
  - To ty komponujesz i działasz fajnie!
  Dziewczyna zasugerowała:
  - I niech nasz dorosły gość pokaże swoje umiejętności w sprawach wojskowych!
  Chłopiec się z tym zgodził.
  - Niech się pokaże! W przeciwnym razie chce walczyć z hipersmokiem, ale może nie mieć siły na coś prostszego!
  Veronica odpowiedziała westchnieniem:
  Nie lubię się chwalić, ale...
  Chłopiec w wieku około dwunastu tupnął bosą stopą i szczeknął:
  - Nie ale! Już teraz czeka Cię walka treningowa!
  Dziewczyna z Komsomola skinęła głową na znak zgody:
  - Jestem gotowy!
  Dziewczyna zauważyła z uśmiechem:
  - Musisz walczyć z robotem. A to nie takie proste!
  Weronika dzielnie odpowiedziała:
  - Jestem pionierką - zawsze gotowa!
  Chłopiec śpiewał z zachwytem:
  A walka toczy się znowu
  Ogień hiperplazmy się gotuje...
  A Lenin jest taki młody -
  Uderzenia mieczami!
  Dziewczyna poprawiła chłopca:
  - Nie Lenin, ale światło pokoleń i nie z mieczami, ale z hiperblasterem!
  Chłopiec ze złością powiedział:
  "Nie możesz mnie przestraszyć hiperblasterami!"
  Dzieci wstały od stołu, wszystkie dziesięć tysięcy naraz. Prawie wszyscy tupnęli przy tym bosymi stopami. I ona powiedziała:
  - Elfaraya wyjdź!
  I tak trzy razy...
  A potem była wspaniała, duża, miodowa blondynka, z bardzo wydatnymi mięśniami i w bikini. Miała duże piersi, ledwo zakryte cienkim paskiem materiału i bujne, luksusowe uda. Dziewczyna miała muskulaturę Herkulesa, a mięśnie zwijały się jak kulki pod jej opaloną skórą.
  Bohaterka była prawie naga i bosa, piękna, ale przesadnie napompowana.
  Dość wysoka i również umięśniona Veronica była o głowę krótsza od niej io wiele węższa w ramionach. Dlatego, gdy dziewczęta stanęły przeciwko sobie, dzieci zaczęły krzyczeć.
  Słychać było okrzyki:
  Załóżmy chłopaki!
  I dalej:
  - Założymy się!
  Obie dziewczyny miały włosy mieniące się jak złoty liść, a ich włosy były lekko podkręcone.
  Elfaraya skinęła głową swojemu partnerowi i zauważyła:
  - Jestem biorobotem i dlatego cię nie zabiję!
  Veronica odpowiedziała z uśmiechem:
  - A ja jestem mężczyzną... A walcząc z tobą, spełnię swój obowiązek!
  Elfaraya zauważył:
  - Jesteś dorosła... Więc nie z tego świata!
  Veronica odpowiedziała westchnieniem:
  - I świat, z którego nie jestem lepszy od tego!
  Dziewczyna ze złością tupnęła bosą stopą i kazała:
  - Zacznijmy walczyć! Wkrótce hipersmok wróci po więcej ofiar!
  Elfaraya skinęła głową i wykonała pierwszy skok. Weronika lekko odchyliła się do tyłu.
  Obie dziewczyny mrugnęły do siebie. Elfarai trzymała w rękach duży i długi miecz. Zakręciła nimi jak piórkiem. Veronica próbowała kontratakować.
  I bez większego sukcesu. Wróg jest szybki. Co więcej, wydawała się nawet bawić w kotka i myszkę.
  Elfaraya rzuciła się i podrapała Veroniki po ramieniu i podrapała ją jak kocią łapę.
  Potem powiedziała:
  - Nie jesteś ranny!?
  Weronika odpowiedziała wściekle:
  - Nie!
  I ponownie zaatakował wroga. Członek Komsomołu zajmował się szermierką i miał pomysł na walkę na miecze. Ale jej przeciwnik jest szybszy i silniejszy.
  Mimo wszystko to robot.
  Tutaj Elfaraya ponownie odepchnęła atak Veroniki i ponownie podrapała dziewczynę w klatkę piersiową. Krew wylała się więcej.
  Veronica próbowała rzucić kurz w oczy biorobota gołymi palcami stóp, ale bez większego powodzenia.
  Komsomolskaja Prawda zauważyła:
  - A z nazistami było ciężko!
  Elfaraya ponownie podrapała się mieczem, zróbmy atak piorunem i przebijmy skórę na jej ramieniu, wydała:
  - Dziś, panowie, tworzymy historię,
  Zbudujmy barykady, a jutro krematoria!
  Veronica wsparła piosenkę swoim wściekłym atakiem:
  - Budujemy nowy świat i zaprzeczamy przeszłości,
  Wyniesienie na tron - śmieszne i wulgarne!
  Elfaraya wykonała kolejny skok, tym razem uderzając Veronikę w jej nagą nogę i ćwierkając:
  - Jesteś ranny?
  Weronika zauważyła:
  - Gdybyś nie był robotem, uznałbym to za kpinę!
  A dziewczyna z Komsomola w wściekłości wykonała całą serię ciosów mieczami. A jej miecz zamigotał jak skrzydła motyla.
  Ale Elfaraya odcięła się, łapiąc ją w nadjeżdżającym ruchu ulicznym. Biustonosz na piersi Veroniki został przecięty. Odsłonięte zostały szkarłatne sutki członka Komsomola.
  Veronica zawstydziła się i gruchała:
  - Cholera!
  Dziewczyna biorobot śpiewała:
  Nie jesteś aniołem, ale dla mnie, ale dla mnie,
  Zostałeś świętym!
  Nie jesteś aniołem, ale widziałem, ale widziałem,
  Twoje światło nie jest ziemskie!
  Weronika wymachując mieczami, jej nagi tors lśniący od potu, jak naoliwiona, ryknęła:
  - Tylko w niebie tylko anioły wiedzą, że biorobot czeka!
  
  NOWE PRZYGODY ROBURA ZDOBYWCY
  ADNOTACJA
  Robur the Conqueror wraz z dwiema uroczymi dziewczynami tworzy uniwersalny aparat, który okazał się bardzo potężną bronią. Co teraz czeka ludzkość? Robur chce władzy nad światem!
  . ROZDZIAŁ 1
  Robur Zdobywca został poważnie oszołomiony piorunem. Ale nie umarł. Jego uniwersalny aparat został rzucony na ląd. I chociaż sam się zranił, wciąż były szanse, żeby go naprawić.
  A zespół zniknął na jakiś czas w Stanach Zjednoczonych i szukał różnych części do urządzenia.
  W Ameryce najwyraźniej uważali, że Robur nie żyje, zwłaszcza że przeżył świadek z policji, który potwierdził, że w urządzenie uderzył piorun.
  I wkrótce rozpoczęła się wojna rosyjsko-japońska. Stany Zjednoczone utrzymywały stosunki biznesowe z Rosją, ale demokratyczna prasa nie lubiła autokratycznego imperium.
  Oczywiście w Rosji car miał pełną władzę: wykonawczą, ustawodawczą i sądowniczą. A postępowa opinia publiczna chciała parlamentu oraz wolności słowa i sumienia.
  Tak więc Stany Zjednoczone ucieszyły się z porażki carskiej Rosji... I w końcu podpisano pokój, który zmienił układ sił na Pacyfiku.
  A Robur udoskonalił samochód... Stworzył go o niesamowitych właściwościach.
  Zdolny do poruszania się nie tylko po lądzie, wodzie, pod wodą iw powietrzu, ale w dwóch kolejnych żywiołach: kosmosie i pod ziemią.
  A ponieważ Romulus nie interesował się dobrobytem planety Ziemia, poleciał na Księżyc.
  W powozie były z nim dwie dziewczyny: Albina i Alvina. Aparat Robura sunął po powierzchni kosmosu. Był mały, ale wykorzystywał energię syntezy termojądrowej, kiedy wodór zamieniał się w hel.
  Jednocześnie podczas lotu wokół maszyny powstało półprzestrzenne pole, które mogło przenikać przez najtwardsze powłoki.
  Robur poleciał, głaszcząc dziewczynę po kolanie... A jednocześnie myślał. Ma wiele lat. "Albatros" powstał w czasach, gdy przemysł lotniczy dopiero w latach osiemdziesiątych ubiegłego wieku powstawał. Robur miał już wtedy ponad czterdzieści lat. Stworzył samolot, który nie miał sobie równych w prawdziwej historii XXI wieku, na przykład pod względem czasu lotu. To prawda, że jego prędkość to tylko rekord jak na jego czas.
  Potem udało mu się stworzyć coś zupełnie super.... I zaskocz cały świat. I na koniec daj ogólnie coś fantastycznego.
  Ale ty sam masz już ponad sześćdziesiąt lat i to smutne. Widać, że Romulus się starzeje.
  Byłoby oczywiście pożądane, aby powrócić do młodości. Ale jak to osiągnąć?
  W starożytnej księdze Robur przeczytał, że na księżycu jest taki kamień, że dotknięcie go może przywrócić młodość każdemu ciału.
  W tej chwili szybuje przez próżnię. Albina, również naukowiec, włączyła specjalny celownik, aby wychwycić promieniowanie kamienia. Blondynka zauważyła z przerażeniem:
  "Starość też mnie przeraża!"
  Robur skinął głową na znak zgody.
  - To jest straszne! Nie ma dawnej świeżości i witalności, a sen nie odświeża w młodzieńczy sposób, a głowa coraz częściej boli.
  Alvin skinął głową z westchnieniem.
  - My też nie jesteśmy już młodzi, chociaż świetnie wyglądamy. A możliwość zdobycia starych dziewczyn jest tak przerażająca!
  I obaj wynalazcy uderzali piętami w metal.
  Ale księżyc się zbliżał. A aparat Robura był u szczytu prędkości.
  Zaobserwowano w nim ziemską grawitację. I to oczywiście świetnie.
  Albina zauważyła:
  - Na Księżycu nie ma powietrza!
  Robur powiedział z uśmiechem:
  - Mamy dobre garnitury. Ponadto kamień księżycowy znajduje się w samym centrum satelity. I nie jest tak łatwo go zdobyć. Ale nasze urządzenie jest na szczęście wyjątkowe.
  Alvin zauważył:
  - I my też jesteśmy zaangażowani w jego tworzenie! Czy pamiętasz, jak go opracowaliśmy?
  Albina chętnie dodała:
  - Zwłaszcza termojądrowa fuzja wodoru - gdy maszyna pracuje na samej wodzie i bardzo długo!
  Robur skinął siwą głową.
  - Tak, moi pracownicy, stworzyliśmy uniwersalny aparat, który wyprzedzał swoje czasy o setki lat. Ale to nie wystarczy! Otrzymawszy dar młodości, mamy coś do zrobienia na Ziemi!
  Alvina zachichotała i zauważyła:
  - Musimy przejąć władzę nad światem!
  Albina z powątpiewaniem wzruszyła ramionami:
  - To dobry pomysł, ale jedna, nawet tak doskonała maszyna to za mało - trzeba stworzyć całą armię!
  Robert zauważył:
  - Pole półprzestrzeni, które może przejść przez dowolną materię, może również generować potężny laser, który przecina nawet pancerniki. Więc jesteśmy w stanie stworzyć poważną siłę.
  Alvina zaćwierkała, obnażając zęby:
  - Laser uderzeniowy, piekielna moc,
  Potrafi pokonać wszelkie przeciwności!
  Teraz Księżyc stał się wielkości misy na ekranie i nadal rósł. Widoczne były kratery i morza księżyca. Jego powierzchnia jest szarawa i jednocześnie mieniąca się.
  Albina zdjęła but, odsłaniając nagą, rzeźbioną stopę. Poruszyła palcami i pojawiła się w nich talia kart.
  Sugerowane piękno:
  - Zagramy?
  Alvina zachichotała i odpowiedziała:
  - Ty też możesz spróbować! To byłaby ciekawa gra!
  Robur agresywnie zauważył:
  - Nie jest dobrze grać w karty! Może uda nam się zakręcić czymś ciekawszym?
  Albina wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  - I co proponujesz? Może szachy?
  Robur skinął głową.
  - To gra wielkich umysłów. Czego możemy spróbować?
  Alvin odpowiedział:
  - Generalnie czasu jest mało, niedługo wylądujemy na Księżycu. Może lepiej, naprawdę, szybko wymieńmy karty.
  Robur zgodził się:
  - Nie rozpoznaję nalotu! Szachy muszą być przemyślane. Więc lepsze karty!
  Albina zaczęła tasować talię gołymi palcami wyrzeźbionych nóg. Potem rozdała karty. Romulus otrzymał atutową szóstkę i zaczął iść pierwszy. Gra się zaczęła... Udało im się rozegrać tylko kilka partii. Pierwsza zakończyła się remisem, a druga Albina była na mrozie. Z czego dziewczyna bardzo się obraziła i zaśpiewała:
  - Karty śniadaniowe, karty obiadowe,
  Karty na obiad, to cała tajemnica!
  Robur zauważył z uśmiechem:
  - Pechowy w kartach - szczęśliwy w miłości!
  Na tym ogólnie wszystko się skończyło. Urządzenie dotknęło powierzchni i wylądowało mocno na Księżycu. Teraz mieli zostać pierwszymi astronautami w historii ludzkości, którzy dotknęli powierzchni ziemskiego satelity.
  Oczywiście dziewczyny bardzo chciały chodzić boso, ale próżnia dyktuje własne prawa. Więc nie byli zbyt chętni do zakładania skafandrów.
  Robur był również w skafandrze kosmicznym. Czuł się bardzo pewnie.
  Tutaj są na powierzchni księżyca. Szli powoli. I natychmiast podskoczyli - grawitacja na Księżycu jest znacznie mniejsza niż na Ziemi.
  Robur zauważył z satysfakcją:
  Jesteśmy pierwszymi ludźmi na Księżycu! Jak cudownie!
  Albina zaśpiewała z uśmiechem:
  - Księżyc, księżyc - kwiaty, kwiaty,
  Wszyscy ufamy z miłością -
  Nadzieje i marzenia! Nadzieje i marzenia!
  Alvina zauważyła z uśmiechem:
  - Możemy zrobić wszystko, a nawet polecieliśmy na księżyc!
  Triada deptała po powierzchni księżyca, a nawet próbowała skakać. Skoki były długie. A kiedy schodzisz, upadek jest jak we śnie.
  Z pewnością wygląda pięknie.
  Robur śpiewał:
  - Dobrze być na księżycu,
  W tej bajecznej krainie!
  Albina logicznie zauważyła:
  - Na Księżycu jest dobrze, bo jesteśmy na nim pierwsi. Ale tak naprawdę nie ma kwiatów, trawy, błękitnego nieba. To nie jest zbyt wielkie.
  Alvina zgodziła się na to, tupiąc piętą na piasku. Potem została wyrzucona.
  Dziewczyna warknęła:
  - Nie najlepiej, gdy wokół jest piasek i kratery!
  Robur uśmiechnął się i powiedział:
  - Znajdź najlepsze w najgorszym, a nie odwrotnie! I tutaj na swój sposób muszę powiedzieć doskonale!
  Albina zgodziła się z tym:
  - Tak, na swój sposób całkiem nieźle! Ale... martwa natura nie jest słodka!
  Alvina poprawiła swojego partnera:
  - W ogóle nie ma życia!
  Robur wykonał jeszcze kilka skoków. Potem stanął na głowie i chodził na rękach. Oczywiście bardzo mu się to podobało. Ale on nie jest chłopcem. Ma ponad sześćdziesiąt lat. A chodzenie na rękach przez długi czas jest niegodne i męczące. Chcę czegoś innego - bardziej praktycznego.
  Robur powiedział dobitnie:
  - Dość! Teraz lećmy w sam środek Księżyca i dotknijmy kamienia, który daje wieczną młodość!
  Obie dziewczyny zawołały zgodnie:
  - Oczywiście, że polecimy! Chcemy wiecznej młodości!
  I tak triada pobiegła do swojego cudownego samochodu, który wyglądał jak rekin barakudy, z kołami, które jednak można było chować.
  A potem do tego aparatu wskoczyły dziewczyny i starszy pan. Zrobili to bardzo dobrze.
  Chociaż oczywiście księżyc też jest świetny. A teraz była to jeszcze bardziej ekscytująca podróż do wewnątrz.
  Robur, siedząc za kierownicą swojej dziwacznej maszyny, śpiewał:
  - Chłopak widzi we śnie karabin maszynowy -
  Przecież czołg jest dla niego milszy niż Limuzyna...
  Od urodzenia to wyrównanie jest jasne,
  Że na świecie zwycięża tylko siła!
  I tak włączono pole półkosmiczne, a maszyna przypominająca barakudę wpadła w głąb księżyca, rozluźniając powierzchnię planety.
  Aparat początkowo się zatrząsł, a potem zaczął zagłębiać się w księżycową glebę.
  Mniej drgań samochodu. A potem całkowicie się uspokoiła i poszła w głąb jak w zegarku.
  Albina napisała na Twitterze:
  - przebijemy się przez każdą górę,
  Każda szyja - odwrócimy się!
  Alvina chętnie to potwierdziła:
  - Oczywiście zawrócimy, spróbujemy!
  A dziewczyna zrzuciła buty. Jej partner poszedł w jej ślady.
  I kiedy Robur był u steru, dziewczyny zaczęły grać między sobą w karty.
  Robili to za pomocą bosych palców i bardzo energicznie. Grali, rzucali kartami i walczyli.
  Ale wkrótce się tym zmęczyli. A dziewczyny postanowiły zagrać w szachy. Rzeczywiście, gra w karty jeden na jednego nie jest zbyt interesująca. Ale w szachach oczywiście - jest super.
  Albina powiedziała z uśmiechem:
  - Szachy 0 to gra dla intelektualistów!
  Alvin zgodził się z tym:
  - Oczywiście! Jesteśmy najwyższą elitą intelektualną!
  Albina skinęła głową. A bosymi palcami wyciągnęła z szafki butelkę szampana. Dziewczyna odkręciła korek i wypuściła wspaniały odrzutowiec. Została uderzona w twarz. I oblał piękną i wciąż świeżą twarz dziewczyny.
  Blond naukowiec krzyknął:
  - To nie jest produktywne!
  Alvin zgodził się z tym:
  - To bardzo głupie, żeby się tak bić!
  Albina wzięła czarną postać gołymi palcami i przeniosła ją. To interesująca gra. Obie strony grały szybko. I zaczęła się wzajemna komplikacja liczb. A wszystko sprowadzało się do uproszczeń. A potem remis.
  Dziewczyny siedziały chwilę nad pustą tablicą.
  Następnie figurki zostały ponownie umieszczone.
  Tym razem Albina zagrała białymi figurami. Jej przeciwnik zagrał Królewską Obronę Indian i powstała Wariacja Zemish. Biali atakowali króla. Albina podarowała nawet figurkę. Ale nie było wygranej.
  Kolejne losowanie...
  Dziewczyny podały sobie ręce.
  Wtedy Albina postanowiła śpiewać, jej głos był pełny i bardzo soczysty, a jej bose stopy uderzały podczas śpiewania;
  Malowana przestrzeń w ciemnym, ponurym świetle,
  A lodowe gwiazdy pociemniały na swoich orbitach...
  Chcę miłości, w odpowiedzi słyszę nie,
  Serca dziewczyn są złamane!
  
  Uwielbiamy walczyć bardzo dzielnie,
  Bardzo zaciekle walczymy o Ojczyznę...
  Zdajmy ponownie test odwagi,
  Jestem rycerzem świata - nie z duszą błazna!
  
  Kiedy zmiażdżyliśmy Wehrmacht,
  Dziewczyny dzielnie walczyły pod Moskwą...
  Odparł rój brązowych hord,
  Chociaż wróg jest spokrewniony z Szatanem!
  
  Jesteśmy boso dziewczynami na zaspie,
  nie stań się przeciwnikiem, umie się bać...
  I z widłami faszysty w bok,
  Po zebraniu olbrzymy w stosie ze skóry torby!
  
  Ale jaka jest nasza odwaga we wszystkim,
  Kiedy Merkury był mierzony stopami ....
  Każdy, kto nas pośpieszy, złamie się,
  Nie deptać krawędzi, drogie buty!
  
  Niech ziemia rosyjska będzie sławna,
  Pokazaliśmy ludziom drogę do wszechświata...
  wszyscy ludzie na świecie to jedna rodzina -
  Niedługo zobaczymy komunizm!
  
  Tak, możesz wierzyć, a przynajmniej nie wierzyć,
  Ale człowiek rodzi się silnym stworzeniem...
  Bestia nie pokona naszej przyjaźni,
  W końcu uwierz, że wrogowie są wobec nas bezsilni!
  
  W imię naszej Ojczyzny, święta,
  Zwalczę każde zło...
  Dziewczyna biega boso po śniegu
  nie ma nawet myśli, by tchórzliwie się poddać!
  
  Jesteśmy milionami zaciekłych wojowników,
  Którzy są zjednoczeni w walce...
  Wysławiajmy wiarę dziadków i ojców,
  W końcu dziewczyny w bitwach są niezwyciężone!
  
  Svarog dał nam najostrzejszy w bitwie,
  Powiedział, że dziewczyny walczą zaciekle...
  Niech Boży ideał się spełni
  A kiedy wygrywasz, dzielisz się z sierotą!
  
  Niech nasi będą w chwale, wierzę Rosji,
  Kto walczy bez strachu...
  Walcz za Ojczyznę i nie bój się,
  Nawet cała koszula jest przesiąknięta krwią!
  
  Tak, nie ma wątpliwości - zmiecie wszystkich wrogów,
  Urodziliśmy się, by mieć plemię gigantów...
  Pod sztandarem z trójkolorową czerwoną perkalą,
  Niech ludzie będą zjednoczeni w wieczności!
  
  Nadchodzi nowa era
  Przestrzenie otwarte na ludzi z kosmosu...
  Niektóre owady śmiało biją,
  Wychodząc do piekła z głupotą, mów!
  
  Tak, człowiek w ogóle nie wierzy we wesz,
  I ten, który zawsze rodzi się, by wygrywać...
  Dlatego nie drżyj, chwalebny herbie,
  Chociaż wróg po prostu wpadł w szał!
  
  Nie poddamy się przeciwnikowi,
  Nie na Ziemi, nawet na niebieskim niebie...
  Piszesz chłopców w zeszycie,
  Że statek wystartuje jak rozbrykany łabędź!
  
  Że będziemy bardzo dzielnie bronić Ziemi,
  Wiesz, że jesteśmy odważnymi dziewczynami...
  Oto cherub rozpościera skrzydła,
  Rzuca się na nich granat!
  
  Nie, dziewczyny nigdy nie zostaną zmiecione,
  Nie rzucą nas na kolana...
  Jak to było przed Hitlerem kaput,
  W ten sposób radość pokoleń będzie w chwale!
  
  Krótko mówiąc, polecimy do gwiazdy,
  I będziemy w świecie Panny, Oriona...
  Wielkie marzenia się spełniają
  Zbudujemy wspaniały, nowy porządek!
  
  I wierzę, że niedługo nadejdzie czas
  Kiedy ci, którzy zginęli w bitwie, zostaną wskrzeszeni...
  Zwycięstwo otworzy konto bez końca,
  Ten, kto będzie najczystszy w walce, otrzyma nagrodę!
  
  Znam ludzi na świecie, pogodzimy się,
  Po pierwsze: arabska, hinduska i prawosławna...
  Wszyscy będą oświeceni przez Pana Wszechmogącego,
  A nasze przeznaczenie będzie oczywiście chwalebne!
  
  Niech szczęście czeka na wszystkich ludzi z przodu,
  I wieczność w chwalebnej radości na wieki...
  Awarie i zera się skończą,
  I ulecz słabych, kalekich!
  
  Tu będzie szczęście dla ludzi przez wieki,
  Choć w chwale mijają miliardy lat...
  W końcu siła umysłu ludzi jest silna,
  Urodziliśmy się w kosmicznej mocy!
  
  Żartobliwie podbijemy wszechświat,
  Podniesiemy galaktyki toru do końca...
  Przejdźmy przez próżnię w miłości, skręcając,
  Chwalcie imię Boga Jezusa!
  
  A my sami stworzymy od razu gwiazdy,
  Zbudujmy miasta o długości parseków...
  Łowca wkrótce zamieni się w grę,
  A przede wszystkim niech będą ludzie!
  Albina zaśpiewała cały wiersz, a Alvina podniosła go swoim dźwięcznym głosem. A dziewczyny były niezwykle zabawne i eleganckie.
  Potem dziewczyny rozegrały trzecią partię szachów. I zaczęli grać bardziej rozważnie.
  Alvina grała z białymi i szukała podstępnych ruchów. Albina też walczyła.
  Obie dziewczyny pochyliły się nad deską i prawie zderzyły się czołami i nosami.
  Gra się rozpoczęła. W międzyczasie Robur zbliżał swój wspaniały samochód do środka księżyca. Postęp w terenie jest wspaniały. W rzeczywistości można to ocenić jako cud. Ale na Księżycu nie ma życia. A to jest problematyczne.
  Robur prowadził samochód i myślał. W szczególności czy Bóg? A jeśli tak, to co to jest? Czy to naprawdę to samo, co w Biblii, czy inne? Robur wzruszył ramionami.
  Miał trudne dzieciństwo i trafił do zakładu poprawczego dla nieletnich. Ale nic nie przetrwało, a nawet zostało prowodyrem.
  A po zdobyciu kapitału początkowego przekwalifikował się z bandyty na biznesmena. I to stało się jego nowym polem działania.
  Wtedy Robur zainteresował się lotnictwem. I poznał dwie wtedy młode dziewczyny - Albinę i Alvinę. I udało im się stworzyć wyjątkowy samolot. Który latał i miał ogromną rezerwę chodu.
  To wielkie odkrycie.
  Swoim Pioneerem zawiózł nawet dwóch profesorów z USA. To prawda, zachowywali się złośliwie, uciekli, a nawet uszkodzili samochód. Ale im nie wybaczył.
  Potem trochę więcej poleciało... Czas minął.... Zarówno Albina, jak i Alvina chciały stworzyć samochód, który mógłby latać, jeździć i pływać. I to się stało.
  Robur zaczynał już myśleć o władzy nad światem... Choć oczywiście jeden aparat świata nie podbije.
  Ale oczywiście, jak wierzył Robur, zjednoczenie ludzkości byłoby dobre. Wojny ustaną, głód zniknie, a inne problemy zostaną po prostu rozwiązane.
  Ale jak zjednoczyć ludzi bez kolejnej wielkiej wojny? To jest naprawdę problem.
  Robur nie chciał zabijać ludzi, ale także dyktatorem świata, którym naprawdę chciał zostać. Oto sprzeczność i trudny dylemat. A potem oczywiście pojawiły się myśli o Bogu - czy On istnieje?
  Robur tego nie wiedział, tak jak najwyraźniej bardzo wiele osób tego nie wiedziało. A dokładniej prawie wszystko. A gdyby papież był ateistą, nie zdziwiłoby to zbytnio Robura.
  Głównym argumentem przeciwko istnieniu Boga jest obfitość zła i niesprawiedliwości na świecie. A jeśli Bóg dopuszcza zło i cierpienie miliardów ludzi, to dlaczego? Czy brakuje mu siły lub miłości? Dlaczego jednak, skoro Stwórca Wszechświata istnieje, musi być doskonałością?
  A może odwrotnie? Stworzenie jest odzwierciedleniem charakteru Stwórcy i jest niedoskonałe, ponieważ sam Bóg nie jest doskonały.
  W każdym razie, gdy na przykład boli cię ząb, to jesteś gotów wspiąć się na ścianę i przekląć cały świat i Boga, który wymyślił tak obrzydliwą rzecz jak próchnica! Tak, w życiu nie ma czasu na radość. Jednak na starość wiele różnych ran atakuje osobę.
  I to nie jest najgorsza rzecz. Weźmy na przykład raka? Właściwie to gorsze niż zaraza. Jak ludzie mogą być tak zastraszani?
  A jeszcze gorsza jest starość. Tego najbardziej obawiał się Robur. Wydaje się być zdrowy, a nawet silny.
  Ale na przestrzeni lat coś się zmieniło. I na przykład sen nie jest już odświeżający w młody sposób i szybciej się męczysz. Wpływa na wytrzymałość i szybkość. A kobiety nie są tak atrakcyjne.
  Nie tak jak w młodości. Albo nawet w młodym wieku. Starzejesz się i jest bardzo źle.
  Jednym z najbardziej nieprzyjemnych przejawów starości są zmiany zewnętrzne, w szczególności zmarszczki i siwe włosy, a nawet pojawienie się łysiny. I to też jest nieprzyjemne. A żołądek zaczyna rosnąć pomimo treningu. A siła w tobie nie wrze już jak wulkan.
  Albina i Alvina są młodsze, ale mają już czterdzieści lat. A dziewczyny są bardzo złożone, jeśli chodzi o swój wygląd. Chociaż spójrz i trzydziestu nie dawaj. Ale najwyraźniej boi się zostać starszą kobietą.
  A to bardzo ich denerwuje ... Co więcej, Albina miała ból zęba i musiała założyć plombę. A przy wypełnieniu ząb prędzej czy później całkowicie się zapadnie.
  Tak, to smutne dla dziewczyn.
  A kamień księżycowy jest w stanie przywrócić młodość. A może na zawsze!
  I to świetnie. Zwłaszcza jeśli jesteś śmiertelnikiem, nie ma powodu, by podbijać świat. Po twojej śmierci znowu się rozpadnie. I w ten sposób można ustanowić wieczne, stabilne, trwałe i ukierunkowane na korzyść zarządzania ludźmi. Robur pragnął nieśmiertelności nie tylko dla siebie, ale także dla dobra ludzkości. Dzięki temu nabiera siły i stabilności, a jednocześnie dynamicznie się rozwija i latają statki kosmiczne na podbój innych światów poza Układem Słonecznym.
  Ludzkość prędzej czy później opanuje energię termojądrową i stworzy potężną bombę. A jeśli w tym czasie istnieją różne kraje, może to doprowadzić do wojny nuklearnej i zniknięcia ludzkości.
  Potrzebny jest więc zjednoczony rząd. I to jest zbawienie ludzi ...
  Komputer wydał ostrzeżenie - zbliżają się do środka księżyca, więc cel jest bardzo blisko.
  . ROZDZIAŁ 2
  A w samym środku księżyca znajduje się pusty pojemnik. A w środku jak szafir mieni się drogocenny kamień wielkości arbuza. Jest bardzo piękny, ma wiele aspektów.
  I zdolny dać wieczną młodość każdemu, kto jej dotknie. To prawda, spróbuj dostać się do środka księżyca. Jakby magowie ukryli skarby w głębinach ziemskiego satelity.
  Oto cudowny aparat Robura pokonał solidny grunt Księżyca i udał się do środka.
  Panowała tam nieważkość, ale w aparacie geniusza z USA sztuczna grawitacja.
  Ale kiedy triada wypadła z aparatu, znaleźli się w całkowitym braku grawitacji w samym środku księżyca.
  I unosiły się w powietrzu, które było w tym pojemniku.
  Albina wykrzyknęła:
  - Jaki piękny kamień! Po prostu cud!
  Alvin zauważył:
  - Tak super! A jak możemy teraz uzyskać wieczną młodość?
  Robur pewnie odpowiedział:
  - Musisz zdjąć rękawiczki i założyć obie dłonie i przytrzymać przez minutę. Wejdzie w nas energia młodości i staniemy się wiecznie młodzi!
  Albina gwizdnęła:
  - Wow! Tak prosty!
  Alvina logicznie zauważyła:
  - A wszystko jest genialnie proste! Tylko przeciętność wszystko komplikuje!
  Robur skinął głową.
  - Tu jest ciepło! Nie zamrażaj rąk. Zdejmijmy rękawiczki.
  I wielki naukowiec zaczął ściągać rękawiczki. Dziewczyny poszły za nim. Piękności mają takie delikatne dłonie, a jednocześnie opalone, z długimi, pomalowanymi na szkarłat paznokciami.
  Alvina napisała na Twitterze:
  - Och, nasze ręce, pracujące ręce!
  Albina dodała zgodnie:
  - A my dziewczyny jesteśmy najfajniejsze!
  Robur jako pierwszy położył ręce na kamieniu. Potężny, starszy mężczyzna powiedział z zachwytem:
  - On jest taki gorący!
  Wtedy też położyły na nim ręce Albina i Alvina. Dziewczyny zamarły, czując wnikające w nie ciepło i energię.
  Robur wisiał, on też czuł przyjemne wyładowania elektryczne przepływające przez niego. I było, powiedzmy, super. I wtedy zobaczył, że dziewczyny też się trzęsą. I czują.
  Robur zatrzymał język. Brakowało kilku zębów, ale teraz już zaczęły rosnąć. A skóra na rękach mężczyzny, tuż przed jego oczami, staje się delikatniejsza i mniej szorstka.
  Jej twarzy nie widać, ale Albina już wykrzyknęła:
  - Nabój twoje siwe włosy znikną!
  Robur skinął głową.
  - Spodziewałem się tego! Ale odmłodzenie nie jest tak zauważalne na was dziewczyny - już wyglądacie super!
  Albina śpiewała z zachwytem:
  - Och, dzieciństwo, dzieciństwo, gdzie się spieszysz,
  Och dzieciństwo, dzieciństwo, gdzie lecisz!
  Alvina kontynuowała piosenkę:
  - Nie bawiłem się jeszcze z tobą wystarczająco,
  Dziewczyna stała się boso i fajna!
  Albina zachichotała.
  - A twój Romulus już stracił brodę!
  Genialny wynalazca skinął głową.
  - Broda? Czy to wystarczy?
  I próbował zdjąć ręce z kamienia, który daje młodość. Ale go tam nie było.
  I dokładnie wsadzili dłonie.
  Robur warknął:
  - Co to jest?
  Albina i Alvina też drgnęły... Nagle ciała dużych, wysokich dziewczyn zaczęły się kurczyć.
  I krzyczeli z irytacji.
  Poczułem, że jego duże ciało wysokiego, prawie dwumetrowego mężczyzny zaczęło się kurczyć i Robur.
  I to go zdezorientowało. Świeżo wybity młody człowiek drgnął mocniej. Ale nadal nie mógł uciec. Dziewczyny też nie mogły uciec.
  I już znacznie się zmniejszyły.
  Albina nawet gruchała:
  - Popaść w dzieciństwo nie oznacza odmłodzenia!
  Alvina dowcipnie dodała:
  - Młodszy w ciele, nie będzie miał na myśli dziecka!
  Robur poczuł, że garnitur wisi na nim jak worek. Znacznie się skurczył.
  Dziewczynki stały się dziećmi, a teraz można im dać dziesięć lat. Na szczęście proces redukcji został zatrzymany. A teraz wszystkie trzy postacie miały na sobie obwisłe skafandry kosmiczne i małe ciała.
  Jednak Robur w końcu odpiął ręce i wzbił się w powietrze. Dwie dziewczyny również oderwały się i zakręciły.
  Albina pisnęła:
  - Wracajmy! I rzucił się do urządzenia w postaci rekina.
  Tam też galopował Robur, a Alvina poszła za nim.
  Przede wszystkim chcieli zrzucić skafandry kosmiczne i spojrzeć na siebie w lustrze.
  I oto są w środku. Nie ma możliwości natychmiastowego zdjęcia skafandrów. A ręce mi się trzęsą.
  Ale w końcu hełmy są zdjęte, a wraz z nimi cała reszta.
  Teraz widzisz, Robur, że wysokie dziewczyny zamieniły się w dziewczyny. I jest genialnym wynalazcą.
  Robur spojrzał w lustro. I zobaczył przed sobą umięśnionego chłopca o wzroście czterdziestu pięciu metrów. Tylko dziecko, opalone i bose, tak jak Robur miał dziesięć lat. Czy mięśnie są bardziej widoczne niż dzieciństwo. A pysk jest taki słodki i kapryśny.
  Albina zachichotała.
  - Teraz jesteś chłopcem Robur!
  Alvina dodała ze śmiechem:
  - Tyranski chłopak!
  Albina uśmiechnęła się mięsożernie:
  - Boso chłopiec będzie rządził planetą Ziemia!
  Robur przeklęty:
  - I kim jesteś? Dziewczyny! Czy chciałbyś być taki?
  Albina zauważyła z westchnieniem:
  - Tak, to wyraźna przesada! Ale to dobrze, ma swoje zalety!
  Alvina zauważyła z irytacją:
  - Coś plusów nie widzę! Teraz będzie nam bolało kochać się z mężczyznami. Młodość jest dobra, ale dzieciństwo ma wiele problemów
  Robur warknął, a raczej pisnął:
  - Ale dla mnie jest jeszcze gorzej! Jaka kobieta chciałaby się ze mną kochać?
  Albina zachichotała i odpowiedziała:
  - Tak, przy takiej małej rzeczy kobiety cię nie potrzebują. I tylko jako syn!
  Robur potrząsnął pięścią.
  Będę ich ojcem. Prawdziwy ojciec całej planety Ziemia!
  Alvina zauważyła agresywnie, tupiąc bosą, dziecinną stopą:
  - Dorośniesz i zostaniesz ojcem, staniesz się mądrzejszy!
  Albina zauważyła z uśmiechem:
  Albo nie dorośniesz! Dzieciństwo będzie na zawsze!
  Robur ryknął:
  - na zawsze pozostajemy dziećmi,
  Zmieniają się tylko lata!
  I zirytowany też tupał, dziecinna, bosa stopa. Wyraźnie spadało mu ubranie, a teraz jesteś naga. Chyba że owiniesz go wokół bioder.
  Robur czuł się oszukany i jakby okradziony. Zamiast odmłodzenia popadł w dzieciństwo.
  Właściwie fizycznie czułem się świetnie. I był dobry humor. Naprawdę chciałem się śmiać i skakać.
  Ale oczywiście tego się nie spodziewał. Poza tym nieprzyjemne jest zgubienie wysokiego, prawie dwumetrowego, gdy idziesz w tłumie i jesteś widoczny z daleka.
  Zamiast tego jesteś teraz jakimś oszustem. I to nie jest najlepsze. Ale z drugiej strony jesteś pełen energii.
  Jak powiedział Engels: byt determinuje świadomość. A ciało dziecka tłumi smutek i na pewno pociągają Cię wszelkiego rodzaju wyczyny. A ty chcesz skakać i ruszać się jak w zegarku.
  Robur zamówił:
  - W porządku! Odmłodziliśmy się, nawet za bardzo. A teraz leć na Ziemię!
  Albina zapytała zmieszana:
  - A co tam zrobimy w ciałach dzieci?
  Robur powiedział dobitnie:
  - Podbijmy świat!
  Alvina klasnęła w dłonie i tupnęła stopami dziecka:
  - To jest niesamowite!
  Albina śpiewała entuzjastycznie:
  - Cały świat jest w naszych rękach,
  Jesteśmy gwiazdami kontynentów...
  Rozbity w rogach -
  Cholerni konkurenci!
  Robur potwierdził energicznie, kręcąc głową:
  - Tak, zepsuli to! I jest fajnie!
  Alvin poprawił:
  - Jeszcze go nie złamaliśmy, ale na pewno go zepsujemy!
  Albina śpiewała agresywnie:
  - Nie znoś upokorzeń dziewczyn,
  Chwałę potwierdzimy stalowym mieczem....
  Nie będziemy tolerować więcej obelg -
  Rozbijmy wszystkich faszystów na kawałki!
  Robur zauważył bez ogródek:
  - Za wcześnie na śpiewanie o nazistach! Mussolini wciąż jest nikim, a Hitler nie został nawet zabrany do wojska ze względów zdrowotnych!
  Alvina mrugnęła do profesora i powiedziała:
  - Potem polecieli, aby poprawić błędy innych ludzi! Może świat naprawdę się poprawi!
  Chłopiec Robur potwierdził:
  - Niech będzie lepiej w mojej kochającej pięści!
  A mała, ale zwinna i wszechstronna maszyna wypadła ze środka księżyca, przegryzając ziemię, nie pozostawiając za sobą żadnych korytarzy.
  Albina zaśpiewała z uśmiechem:
  - Ludzkość ma żelazną technikę, z
  pewnością potrzebną i bardzo użyteczną ...
  Alvina kontynuowała entuzjastycznie:
  Ale i jest mi przyjemniej, cuda ludowe,
  Obrus z butami do samodzielnego montażu, szybkobieżne...
  Chłopiec Robur śpiewał entuzjastycznie:
  - wierzę, że przy bajce ludzie się nie żegnają,
  A wierni przyjaciele pozostaną na zawsze!
  Rzeczywiście triumwirat pokazał swoją najwyższą klasę. Dokładniej, osiągnęli swój cel i odmłodzili się. A teraz musimy zrobić coś jeszcze bardziej znaczącego.
  Chłopiec Robur na czele. Steruje joystickiem, a spadek wysokości w ogóle mu nie przeszkadza. A nastrój się podnosi.
  W rzeczywistości, nawet jeśli jesteś chłopcem, nigdy się nie zestarzejesz. I to się podoba. Masz więc przed sobą szczęśliwe życie. I będziesz rządził planetą Ziemia na zawsze.
  W końcu ma w rękach taki aparat: może latać w powietrzu i w kosmosie. I pływać po wodzie i pod wodą, a nawet poruszać się pod ziemią. Ma też broń z graviolaserem.
  Jaka armia może mu się przeciwstawić? Pole półprzestrzeni pozwala na poruszanie się nie tylko pod ziemią, ale jego samochód jest absolutnie nie do zniesienia. Oznacza to, że nikt nie może go pokonać. Ani jedna broń na planecie Ziemia nie jest w stanie przebić jego samolotu.
  A Robur czuje się bardzo pewnie. A dwie dziewczyny, które pomogły temu technicznemu geniuszowi i znaczącej pomocy, również czują się pogodne i szczęśliwe. Teraz nigdy się nie zestarzeją. A to sprawia im ogromną radość.
  A jeśli to dziewczyny? Jest wiele innych sposobów na dobrą zabawę niż kochanie się z śmierdzącymi mężczyznami. Ale ciekawie byłoby zagrać na wojnie. A to chyba najlepsza rozrywka. W międzyczasie Albina i Alvina znów grają w szachy. Albina wykonała ruch białymi: E2-E4, podczas gdy jej przeciwnik wybrał obronę sycylijską. I oczywiście słynna wersja Smoka. Bardzo dynamiczna obrona z gońcem na długiej przekątnej. To prawda, że białe mają okazję przylgnąć do pionka, który posunął się do przodu.
  A atak jest wzajemny i zaciekły. Każdy atakuje króla na swoim terenie.
  I oczywiście dziewczyny walczą na równych prawach. Dokładniej, najprawdopodobniej nie są już dziewczynami, ale dziewczynami. Ale walka, którą stoją, jest oczywiście bardzo zacięta.
  Albina poświęciła pionka, a jej przeciwniczka wymieniła się. Walka poszła w agresywnym kierunku.
  Dziewczyny poruszały się bosymi stopami i obnażały zęby z kości słoniowej.
  Alvin zauważył:
  - Bawimy się jak dziecko w niedziecinną grę!
  Albina zgodziła się z tym:
  - Tak, gramy! I jestem pewien, że wygram!
  Dziewczyny są naprawdę niesamowite. A bose palce stóp ich dzieci przestawiają figury.
  Tu znowu ofiary i wymiana ciosów... A Robur zmierza w kierunku powierzchni księżyca.
  Oczywiście pod ziemią prędkość jest mniejsza niż w próżni, ale nadal bardzo duża.
  Robur w drodze, myślał, że to chłopiec. Ale czy dorośnie, czy pozostanie dzieckiem? To ciekawe pytanie. Może tak być lub nie.
  Ale w ciele Robur ma niespotykaną energię i radość. Więc możesz być szczęśliwy.
  A może nigdy nie będzie go bolał ząb i zawsze będzie miał doskonały wzrok. Tak, a jego siła nie jest dziecinna. A jakie stały się wytłoczone mięśnie, właśnie Herkules jest młodzikiem. I może się dobrze pokazać, jeśli musi w walce.
  Robur śpiewał nawet:
  - Co ludzie mówią
  Nie obchodzi nas...
  Liczy się tylko wynik
  Hit świetnie!
  I nagim, okrągłym obcasem chłopak nacisnął pedał. A jego samochód szarpnął.
  Władza nad światem jest atrakcyjna i słodka. Ale jednocześnie jest to również ogromna odpowiedzialność. A Robert to rozumie. W historię nie może wejść ani tyran, ani tyran, ale wielki władca, który zbawi ludzkość. I zbuduj prawdziwy raj na planecie Ziemia. A ludzie będą go szczerze chwalić.
  Robur śpiewał entuzjastycznie:
  - nie będę kłamać
  Chcę rządzić...
  Ale nie zardzewiały samochód,
  I cały kraj!
  Dziewczyny śmiały się, gdy usłyszały tę piosenkę. A oni też chcieli coś zaśpiewać. Ale nie przyszedł mi do głowy odpowiedni motyw.
  Jednak dziewczyny nadal się bawiły. Ale potem nastąpiły wymiany i sytuacja stała się martwa. Ale przez długi czas bawili się i cierpieli.
  Robur myślał jednocześnie, że sława na świecie jest krótkotrwała. I prawie wszystkie imperia upadły i popadły w ruinę. Wyglądało to tak, jakby istniała jakaś siła, która uniemożliwiła integrację ludzkości. Obecnie na świecie istnieje kilka dość dużych imperiów. Największy jest Brytyjczyk, a drugi Rosjanin. A Rosja już upadała, przegrywając wojnę z Japonią, co jest wielkim wstydem.
  Biała rasa przegrała z żółtą i nie ma się z czego radować. Ale z drugiej strony carska Rosja miała zaskakująco wiele różnego rodzaju wypadków i niepowodzeń, które doprowadziły do klęski. Jakby interweniowała wyższa siła. Chociaż jeśli są to wyższe moce? Czy jednak Czyngis-chan mógłby podbić pół świata bez patronatu wyższych mocy? W końcu ile kosztuje ta Mongolia? A kim jest sam Czyngis-chan - dzikus, który nie umiał ani pisać, ani czytać.
  Więc tutaj oczywiście pewne siły zdecydowanie mu pomogły. To prawda, że nie mogli stworzyć solidnego imperium. Dokładniej, podboje rabusiów były kruche, a kraj upadł banalnie. Dokładniej, moc Czyngis-chana została najpierw rozdarta przez potomków, a następnie całkowicie zniknęła.
  Cesarstwo Rzymskie było silniejsze, ale najpierw podzieliło się na dwie części, a następnie zostało zdeptane przez zachodnich barbarzyńców, wschodnich Arabów i Turków.
  Carska Rosja jako imperium kontynentalne wygląda na silniejsze niż Brytyjczycy, ale teraz przeżywa trudne czasy - zamieszki i klęski ze strony Japończyków. Ten ostatni jest bardzo irytujący.
  Naród rosyjski jest w stanie wiele wybaczyć ze względu na blask zwycięstw militarnych i imperialną wielkość. A kiedy cię biją, a nawet Japończycy nie uważają ich za autorytatywnego przeciwnika, jest to podwójnie obraźliwe i oczywiście w pierwszej kolejności obwiniają cara. A wraz z nim wraz z całym systemem władzy monarchicznej.
  Robur wzruszył ramionami - jest w stu procentach Amerykaninem i nie obchodzi go Rosja. Ale Albina i Alvina mają krew słowiańską, a ich pokonanie carskiej Rosji z Japonii było bardzo przygnębiające.
  Ale Robur im odpowiedział: jego geniusz powinien rządzić planetą Ziemia, a nie niektórzy Romanowowie. I że Robur stworzy wieczne imperium, które obejmie wszystkie zamieszkałe światy we wszechświecie. A może nie tylko w tym, ale iw innych światach. A potem powstanie mega-hiperwszechświatowe imperium, które będzie miało fantastyczną moc i siłę!
  Robur uważał, że nauka się rozwinie i nie będzie już starych mężczyzn i kobiet, wszyscy będą na zawsze młodzi i piękni. A młodzi mężczyźni będą bez brody, z uroczymi, małymi twarzami. A dziewczyny nigdy nie znikną.
  Robur śpiewał entuzjastycznie:
  - Będę wiecznie młody, wiecznie pijany! I zawsze fajny i gorliwy!
  Dziewczyny zachichotały w odpowiedzi i wystawiły języki. Powiedzmy, że są zabawne.
  A teraz wyglądają jak dziewczyny.
  Albina zauważyła z uśmiechem, śpiewając:
  Wszystko jest upiorne w tym szalejącym świecie,
  Jest dla niego tylko chwila i trzymaj się...
  Życie to tylko chwila między przeszłością a przyszłością,
  I to się nazywa życie!
  Alvina wyszczerzyła zęby i zauważyła:
  - To nie jest dla ciebie takie trudne!
  Albina powiedziała z uśmiechem:
  - Coś nie pasuje do mojej poezji!
  Alvina odśpiewała:
  Spełniła się klątwa straszliwej, piekielnej wiadomości,
  Słońce przygasło w żałobie po kraju...
  Zabójca sumienia i honoru jest pozbawiony -
  Zakrwawiona ręka nie drżała!
  Albina z wielkim entuzjazmem podniosła:
  - Zabójca to zły bufon i obcokrajowiec,
  Zjadłem wiele serc dziewczynki...
  Zmienił plecak na frak,
  Fajny łajdak przerwał lot!
  Alvina entuzjastycznie śpiewała dziecięcym głosem:
  Promienna twarz poety Puszkina,
  Otoczony krwawą pianą śmierci...
  Niosący dobroć i światło Puszkina,
  W tym celu trafiła kula w serce!
  Albina z wielką rozkoszą kontynuowała śpiewanie wspaniałego romansu:
  Strumień olśniewającego, promiennego ...
  Słowa poety i wiersze wylewały się ...
  Kochał ludzi całym swym czystym sercem,
  W stworzeniach światła grzechy napiętnowane przez zło!
  Alvina śpiewała z wielkim entuzjazmem:
  Jego słowo było ostrym diamentem,
  Całą moc sylaby przekazał długopisem ...
  Pracował pięknie, ludzie zachwycali się wszystkimi,
  Poezja podniesiona, Bóg do gwiazd!
  Albina z furią kontynuowała komponowanie i śpiewanie:
  Talent poety nie ma granic,
  Na niebie nie ma wielu fragmentów gwiazd ...
  Morderca będzie pociągnięty do odpowiedzialności przez Pana,
  A Puszkin będzie z nami na zawsze!
  A dziewczyny klaskały gołymi, rzeźbionymi stopami.
  Robur podsumował logiczny wniosek, a także zaśpiewał:
  -Ach Puszkin, ekscentrykiem się mylisz,
  na wiosnę nie musieliśmy chorować...
  W końcu zapach pikantnych, delikatnych ziół,
  Potrafi wypędzić wszystkich z kanapy!
  Albina zgodziła się z tym:
  - Tak, wiosna to wspaniały czas! Zwłaszcza maj!
  Alvina śpiewała entuzjastycznie:
  - A za oknem szaleje maj,
  Walczysz o niego i odważysz się!
  Wreszcie Ziemia Księżyca się skończyła, a ich bajecznie wspaniały aparat wpadł w próżnię. I jak mówią - wszedł w przestrzeń operacyjną.
  Albina śpiewała entuzjastycznie:
  - Ziemia w iluminatorze, ziemia w iluminatorze, ziemia w iluminatorze jest widoczna...
  Alvina przyjęła z uśmiechem:
  - Jak syn jest smutny z powodu swojej matki, jak syn jest smutny z powodu swojej matki, my jest nam smutno z powodu Ziemi, ona jest sama!
  Odwieczny chłopiec Robur podjął ten śpiew:
  - Ale gwiazdy jednak, a gwiazdy, mimo to,
  Trochę bliżej, ale wszystkim też jest zimno!
  Albina z entuzjazmem kontynuowała:
  - I jak zegar zaćmienia i jak zegar zaćmienia! Czekamy na światło i widzimy ziemskie sny!
  Alvina śpiewała z wielkim zapałem swoim magicznym głosem:
  - Ale nie śnimy o ryku kosmodromu... Nie ten lodowaty błękit!
  Chłopiec astronauta Robur przyłączył się entuzjastycznie:
  - I śnij, mamy trawę, trawę pod domem! Zielona, zielona trawa!
  Następnie przyspieszyli i rzucili się na Ziemię.
  Robur śpiewał z przyjemnością:
  - Pójdziemy, rzucimy się na jelenie wczesnym rankiem i rozpaczliwie wpadniemy w śnieżny świt!
  Albina z wielkim entuzjazmem podniosła:
  - Przekonasz się, że próżno nazywają północ skrajnością...
  Alvina dodała z furią mlaskając:
  - Zobaczysz, że nie ma granic, daję ci to!
  A dziewczyna tupnęła bosą, wyrzeźbioną stopą.
  Chłopiec Robur syknął:
  - W ostatniej wojnie nie ma zwycięzców,
  Nikt nie zostanie uratowany przed salwą pocisków...
  Alvina śpiewała entuzjastycznie:
  - Wyślemy z wielką piekielną eksplozją cześć!
  Albina kontynuowała z wściekłością:
  - I bujna róża, wybraliśmy bukiet!
  A dziewczyna lała się, wyrzeźbionymi, dziecinnymi nogami, tańcząc:
  - Raz Dwa Trzy! Wytrzyj reflektory!
  Zbliżają się coraz bardziej do Ziemi.
  Niebieska kula staje się coraz większa. I to jest bardzo fajne. Więc wkrótce będą na swojej planecie.
  Chłopiec Robur przycisnął swoje nagie, dziecinne obcasy i zawył:
  - Widzisz zaćmienie na niebie,
  Straszne demoniczne surfowanie ...
  Piekielny znak leci
  Wycie kosmiczne stado!
  Alvina entuzjastycznie odebrała:
  - Avadon klątwa wznosi się,
  Avadon totalna śmierć...
  Avadon i pułki umarłych...
  Szalony Avadon prowadzi!
  Albina dodała z furią:
  Avadonie! Avadonie! Avadonie!
  Chłopiec Robur ryknął:
  Brudny, szalony maniak
  Chce zostać przywódcą państwa...
  Ale wpajając strach...
  Alvina dokończyła myśl:
  - Umrze na zardzewiałym bagnie!
  Albina, obnażając zęby, kontynuowała:
  - próbując zapleść świat w warkocz,
  Alvina tupnęła bosą, dziecinną stopą i mówiła dalej:
  - Sieć piekielnej pasji!
  Albina śpiewała wściekle:
  - Czaszka trędowatego i wampira....
  Alvina syknęła, tupiąc bosą, dziecinną stopą:
  - Z nienasyconym rozszczepem podniebienia!
  Robur zauważył z uśmiechem młodego sadysty:
  - SATO szaleje we wściekłości,
  Wróg pułku ruszył do przodu ...
  Ale kaci-przeciwnicy,
  Dziewczyny spotkają się z wrogością!
  Albina została podniesiona, a jej bose stopy były w ruchu:
  - wbijają się w skórę świni,
  Wróg zostanie zmiażdżony!
  Alvina kontynuowała z piekielną pewnością:
  Kobiety walczą zaciekle
  Pięść dziewczyny jest silna!
  Albina dodała nie do końca w rymie:
  - A gołe pięty dziewczyn też są mocne!
  Robur potwierdził:
  - Pancerz jest mocny, a nasze czołgi szybkie!
  Alvin zgodził się z tym:
  - Tak, bardzo szybko! Tylko błyskawica!
  Albina śpiewała wściekle:
  - W naszych wsiach są kobiety,
  Że jeżdżą samolotem żartobliwie...
  Alvina dodała wściekle:
  - Nie poznaj piękna zwątpienia,
  Żartujący przeciwnik powali!
  Robur mruknął z furią wiecznego dziecka:
  Rodzą się, by wygrywać
  Chwalić rozum przez wieki!
  Albina dodała z uśmiechem wiecznej dziewczyny:
  - W końcu nasi pradziadkowie,
  Natychmiast zebrali dla nich armię!
  Te dziewczyny to po prostu super artykuł. I chociaż są teraz dziećmi, nie straciły swojej agresywności.
  Robur zauważył z podziwem, obnażając swoją słodką, dziecinną twarz:
  - jestem najsilniejszy na tym świecie,
  I zamoczę wszystkich w toalecie!
  Chłopak-profesor nawet tupnął stopą dziecka o podłogę, był pełen entuzjazmu.
  Teraz wchodzą w atmosferę planety Ziemia. Przybył dość szybko. I im się to podobało.
  Triumwirat jest po prostu zachwycony. Tutaj są z powrotem na ziemi...
  Albina śpiewała z entuzjazmem:
  - A na gwiaździstych wyżynach i górskiej ciszy,
  W morskiej fali i wściekłym ogniu!
  I wściekły i wściekły ogień!
  Albina włączyła recenzję i ze zdziwieniem stwierdziła:
  - Coś na tym świecie jest nie tak!
  Robur zmarszczył brwi i zapytał poważnie:
  - A co dokładnie jest nie tak?
  Profesor wydłubał sobie oczy.
  Albina odpowiedziała z powątpiewaniem w głosie:
  - Jesteśmy teraz w przeszłości, zaledwie kilka lat temu!
  Alvina entuzjastycznie wykrzyknęła:
  - Tym lepiej! Pomóżmy carskiej Rosji pokonać Japonię!
  Robur, który stał się chłopcem, chętnie walczył:
  Naprawdę pomożemy! Zawsze chętnie pomagam białej rasie!
  Albina skinęła głową.
  - Za naszą Matkę Rosję!
  . ROZDZIAŁ 3
  Bitwa między wojskami Kuropatkina a Japończykami przebiegała według zwykłego scenariusza. Najpierw Rosjanie odpierają ataki samurajów, potem zaczynają obchodzić flankę i Kuropatkin wycofuje się.
  Ale w tej chwili ta taktyka nie zadziałała. Przed japońskimi oddziałami pojawiła się machina wojenna w kształcie rekina z działem grawitacyjnym.
  Robur dowodził:
  - Pl dla białej rasy!
  A Albina nacisnęła przyciski joysticka gołymi palcami dziecięcych nóg. A odrzutowiec uderzył Japończyków, przecinając piechotę i kawalerię.
  Alvina przycisnęła się gołą piętą, wysyłając kolejny strumień z innego działka laserowego i gruchnęła:
  - Dla matki Rosji!
  A dzieci się śmiały, miażdżąc Japończyków. Ręce i nogi samurajów leciały w różnych kierunkach.
  Robur zaćwierkał dziecięcym głosem:
  - Jestem najfajniejsza na świecie!
  I nagim obcasem chłopak nacisnął dźwignię, spuszczając na Japończyków śmiercionośny strumień.
  Wojownicy wschodzącego słońca ginęli setki i tysiące na raz, była to wspaniała bitwa.
  Liczba Japończyków była większa niż według oficjalnych dokumentów, ponieważ samuraje nie brali pod uwagę ich tylnych jednostek. Tak więc Japończycy mają wyraźną przewagę liczebną w bitwach. Co częściowo uzasadnia ostrożność Kuropatkina.
  A Japończycy we wszystkich bitwach zawsze ponosili większe straty niż Rosjanie.
  A pod koniec wojny byli liczniejsi niż armia rosyjska ponad dwukrotnie. A gdyby nie głupi bunt, kraj Wschodzącego Słońca zostałby roztrzaskany na strzępy.
  A teraz trzyosobowa ekipa: chłopiec i dwie dziewczynki, niszczy samuraja. Chociaż mają dwieście pięćdziesiąt tysięcy żołnierzy - znacznie więcej niż według oficjalnych danych. A to tylko tutaj, a kolejne dwieście tysięcy stoi w pobliżu Port Arthur.
  A morze jest potężne, flota zbudowana przez Amerykanów i Brytyjczyków. Ale przeciwko nim broń stworzona przez potrójnego geniusza.
  Robur, kosząc samuraja, śpiewa:
  - Groźnie szybuje nad planetą ...
  Albina, machając gołymi palcami, dodaje:
  - Rosyjski, dwugłowy orzeł!
  Alvina, agresywnie nokautując masę japońskich żołnierzy wspinających się w lawinie, wydała:
  - W pieśniach śpiewanych ludzi ...
  Robur, ten wieczny chłopiec, rzucał się ukośnym uściskiem i pisnął:
  Odzyskał swoją wielkość!
  Albina ściskając nagie, dziecinne palce, zmiażdżyła wroga. To taka wspaniała dziewczyna. A zmniejszając swój rozmiar, stała się jeszcze bardziej odważna i chartowa.
  A nawet śpiewała:
  - Nie jestem żałosnym owadem, super żółwiu ninja!
  Alvina, również naciskając przyciski joysticka gołymi palcami, dodała bardzo dowcipnie:
  - Będziesz jak bibuła - to bardzo fajne!
  Chłopiec Robur ryknął:
  Jesteśmy najsilniejsi na świecie...
  Albina przycisnęła bose palce i pisnęła:
  - To jasne, że dwa razy dwa to cztery!
  Alvina również wcisnęła swój nagi, okrągły, różowy dziecięcy obcas na guzik i zaćwierkała, powalając Japończyków:
  - Moczyć w toalecie!
  Chłopiec Robur, miażdżąc samurajów i wznosząc całe stosy trupów, wykrzyknął na cały głos:
  - Za rosyjskiego cara!
  Albina nabazgrała po japońsku gołymi palcami dziecięcych nóg i gruchała:
  - Nasza święta wielka Rosja,
  Hojna dostatnia ziemia!
  Alvina wydłubała Japończyka za pomocą nagiej, okrągłej, różowej, dziecięcej pięty i pisnęła:
  - na tronie zasiada Bóg Mesjasz,
  Ojcze carze Mikołaju!
  Chłopiec Robur, kosząc wojowników imperium wschodzącego słońca, dziecinnymi, bosymi stopami wciskał przyciski joysticka:
  - wierzę, że nie spali się piekielnym upałem,
  Czerwony siedemnasty rok!
  Albina, odcinając Japończyka gołymi palcami, wyrzeźbionymi nogami, wydała:
  - Tylko Ojczyzna płonie!
  Alvina, przecinając samuraja i wciskając różową szpilkę na guziki, pisnęła:
  - Znani bije Japonię!
  Chłopak-profesor, uderzając w klawiaturę boską piętą dziecka, rozbił cały batalion kraju wschodzącego słońca i ryknął:
  - wierzę w swoją gwiazdę,
  Oszukam los!
  Albina zauważyła dowcipnie, kosząc kolejny batalion Japończyków i pokazując język:
  - W świętej wojnie będzie nasze zwycięstwo!
  Alvina, wybijając masy samurajów i wypychając cały stos trupów, zauważył dowcipnie:
  - Imperialna flaga naprzód - chwała poległym bohaterom!
  Robur, strzelając z działka grawitacyjnego, osłaniał japońską baterię. Pistolety wygięły się i skręciły w barani róg. Profesor wystawił język i zamruczał:
  Nic nas nie powstrzyma, nikt nas nie pokona!
  A nagi, dziecinny obcas wciśnie guzik. I znowu wiązka lasera grawitacyjnego uderzy Japończyków.
  To było po prostu hiper.....
  Albina zauważyła z zachwytem, biorąc kolejną baterię i wskazując na cel bosymi stopami:
  - Nasza siła tkwi w pięści!
  Alvina, surowa wobec Japończyków, jakby usuwała z nich zakrwawione wióry i nacisnęła przycisk joysticka gołą piętą, wydała:
  Jesteśmy najsilniejsi ze wszystkich!
  Wojownicy triumwiratu bardzo ostro zmierzyli się z Japonią. I wytępiony i spalony jak kosmiczne komety rozbiły się o ziemię.
  Robur, ten wieczny chłopiec śpiewał:
  - A samuraj poleciał na ziemię pod naporem stali i ognia!
  Albina zaśmiała się ogłuszająco i dowcipnie wydała:
  - Ale wywiad na pewno doniósł,
  I jak wciska guzik bosym, okrągłym obcasem.
  Alvina wspierała gołymi, dziecinnymi palcami wciskając przyciski joysticka i miażdżąc wroga:
  - A batalion ruszył do ataku!
  Robur strzelając do Japończyka, to wieczny chłopiec, ryknął:
  - Walczyliśmy z nieskazitelną pasją!
  Albina, paląc wrogów laserami grawitacyjnymi i bawiąc się bosymi stopami, wydała:
  - Nasz oddział ze stali i silni!
  W ten sposób ich barakuda, niewrażliwa na samurajski ogień i szybka z trzech grawitacyjnych dział laserowych, zniszczyła ćwierć miliona japońskich żołnierzy. Musimy oddać hołd samurajom - walczyli do końca. Ale i tak przegrali.
  Z armii japońskiej pozostały tylko rogi i nogi. A dokładniej tylko góry trupów pociętych na kawałki i stos pomiętego i dymiącego metalu.
  Tak, Japonia została bardzo mocno uderzona. A część jej sił została wyeliminowana w błyskotliwy sposób.
  Robur i jego dziewczyny zatankowali wodę ze strumienia. Jedli także przechwycone angielskie jedzenie w puszkach zdobyte od zniszczonej armii japońskiej.
  I przeniosę się do tych oddziałów, które zablokowały Port Arthur. A armie samurajów posuwały się jak fala przypływu.
  Ale wtedy aparat w kształcie barakudy zaatakował armię Piechoty. A dokąd mają się teraz udać wojska z krainy wschodzącego słońca?
  Zostały przejęte przez bezwzględny zespół. Podobnie jak eksterminacja.
  Robur nacisnął przycisk joysticka stopą dziecka, wysyłając śmiertelne promienie i ryknął:
  - Wrogowie Ojczyzny maszerują do Gehenny!
  Albina nacisnęła guziki gołymi palcami, ścięła cały batalion samurajów i krzyknęła:
  - Wrogowie nie powstrzymają Rosji!
  Alvina również nacisnęła nagą piętę na przyciski joysticka i uśmiechając się olśniewająco, gruchała:
  - Za Ojczyznę - naszą matkę!
  Robur miażdżąc samuraja i obracając samolot, to wieczne dziecko ryczało:
  - O nowy system komunistyczny!
  Albina, niszcząc Japończyków, śpiewała:
  Wspierająca struktura miłości....
  Alvina, miażdżąc samuraja, gruchała:
  Jesteśmy jak żurawie na niebie!
  Robur, eksterminując Japończyków, zauważył:
  - Raczej już jako latawce!
  Albina zachichotała, gryzmoląc na samuraju i gołymi palcami u nóg wydała:
  - Za lot do gwiazd!
  Alvina, agresywnie oświadczyła, miażdżąc Japończyków i kosząc ich jak kupę kopców:
  - Za najlepsze czasy!
  Robur zauważył agresywnie, kosząc jak kosę trawy i gruchając dziecięcym głosikiem:
  - Jesteśmy najfajniejsi!
  Albina, gryzmoląc po japońsku i używając gołej pięty, warknął:
  - Za wspaniały nastrój!
  Alvina, miażdżąc samurajów i układając całe stosy trupów i masę pomiętych ciał, wył:
  - Dla klasy Ojczyzny hiper!
  Robur ryknął, obnażając dziecinne zęby:
  - Wszystko będzie świetnie!
  I pieprzmy Japończyków.
  Albina, gryzmoląc na samurajach i gołymi palcami u nóg, wzięła go i zawyła:
  - Pochowamy wszystkich w trumnie!
  Alvina, agresywnie kosząc Japończyków i miażdżąc ich gołymi obcasami, wydała:
  - Za totalny terror!
  I jakbym znowu nokautował samuraja. To jest ich solidny, zabójczy Hollywood.
  A Albina śpiewała w ekstazie;
  XXI wiek to bardzo burzliwy wiek,
  Szaleją w nim wirusy, terroryści ...
  Ale nadal, u szczytu życia, osoba
  A ludzie to wiedzą, nie są pacyfistami!
  
  Możemy uwierzyć, że lecę na Marsa
  Przestrzeń Wenus zostaje po prostu odbudowana...
  Wszystko po prostu pozna najwyższą klasę,
  I każda osoba rodzi się bohaterem!
  
  Tak, nasza działalność polega na rozwijaniu postępu,
  Aby ludzkość była piękna...
  Chociaż atakują tylko piekielne demony,
  Kontakt z boso dziewczyną jest niebezpieczny!
  
  Jesteśmy Komsomolskimi córkami Ziemi,
  Zabijemy wroga bez nieśmiałości...
  Ludy na planecie tej rodziny,
  A teraz mężczyzna zostanie bohaterem!
  
  Nie będzie złośliwości, by rządzić tą wiedzą
  Pod sztandarem świętego komunizmu...
  Był kiedyś sekretarz generalny, a przed królem
  Razem odepchnęliśmy miecz faszyzmu!
  
  Pokażemy ludziom szczęście na przykładzie,
  Na szczyt świata możemy zrobić wszystko...
  Była Rosja - był ZSRR,
  A Chrystus miłości stał się bożkiem!
  
  Burzliwe lata mijają
  Lataliśmy wokół Syriusza tak sławnie...
  Zbudowany na gwiazdach miasta -
  Powstań z kolebki planety!
  
  W końcu Łada jest z nami, a Svarog jest potężny,
  Co sprawiło, że świat był taki gwiezdny...
  Niech będzie największy Biały Bóg,
  Jeszcze nie jest za późno na naukę!
  
  Umarli wkrótce zmartwychwstaną, wiesz
  Raj na planecie powstanie od razu...
  Pogoda jest po prostu wiecznym majem,
  Skala budowy jest po prostu ogromna!
  
  Zrobimy loty do końca,
  Dojdźmy do krawędzi wszechświata...
  Svarog wielki zastąpił ojca,
  Z niezmienioną chwałą w bitwach!
  
  Tak, było ciężko, wiem, że jest ciężko,
  Wrogowie zaatakowali Rosję w hordzie ...
  I kłujący melo zamieci,
  Ale przeszli przez komunizm!
  
  Pan Svarog dał nam silny młot,
  Zmiażdżyć nimi wrogów Rosji ...
  I zadaj taki cios -
  Po prostu odepchnęliśmy wroga!
  
  W oczach dziewczyny Komsomola ogień,
  Płonie piekielną kaskadą, płomień widać...
  Wiem to dla Ojczyzny, panie,
  Podniesiemy sztandar wyżej niż słońce!
  
  Jesteś mężczyzną, teraz pomyśl o orle,
  Szybując ponad gwiazdami ciągłego wszechświata...
  Nad światem wyciągnęły się pazury jastrzębia,
  I naładowany niezniszczalną świadomością!
  
  Nie możesz po prostu zabić Rosji,
  Jako podstępny przeciwnik nie próbował...
  Łowca wkrótce zamieni się w grę,
  Walka z Ojczyzną jest niebezpieczna dla wroga!
  
  Dziewczyna poruszy bosą stopą,
  A faszysta wyleci, poznaj swoje zęby ...
  A jeśli kobieta poruszy pokera,
  To znaczy, że zagrały trąby śmierci!
  
  Wszystko w naszym świecie będzie pozytywne,
  Każda firma jest dyskusyjna, chłopaki ...
  Pokażmy niewątpliwą kreatywność,
  A my będziemy bazgrać z maszyny!
  
  Wrogowie łatwo wierzą, że się rozbijemy,
  Bez wątpienia kosimy zakurzoną trawę...
  Uratujemy Rosję od wielkich kłopotów,
  Niech będzie w sercu - Jezus i Lenin!
  
  Do najwyższych gwiazd na świecie
  Ziemskie statki są zdolne do latania ...
  Poeta przekazał nam całą moc sylaby,
  W imię naszej Matki Rosji!
  
  Bogini Łada gloryfikuje Rosję,
  Rozciąga wspaniały welon...
  Walcz za Ojczyznę i nie bój się,
  Oczywiście nie ma dla nas lepszej drogi!
  Kiedy dziewczyny walczyły pod Moskwą,
  Symboliczne olbrzymy walczyły...
  Ale Hitler jest w zmowie z Szatanem,
  A Svarog i ja - wiemy, że jesteśmy niezwyciężeni!
  
  Chociaż był mróz, który zamraża krew,
  Dziewczyna biegała boso przez zaspy śnieżne ...
  Kraj da szczęście i wszelkie,
  Jej warkocze są srebrne od złota!
  
  Najwyższy Pan zna wszystkie serca,
  A dziewczyny tak bardzo, Bóg kocha ...
  Będą walczyć do końca
  W przeciwnym razie przeciwnik zniszczy kraj!
  
  Dlatego wszystko na świecie jest kłamstwem,
  Kiedy zakładasz różowe okulary...
  A wróg rzuca nieprzerwaną mgłę,
  Siedem piątków przeciwnika przez tygodnie!
  
  Wykujemy dla siebie zbroję,
  A miecz z najostrzejszej znanej stali adamaszkowej...
  Ojczyzny nie zabierze rubel,
  Cóż, dlaczego jesteście zmęczone konie?!
  
  Zauważ, że nagle wszystko będzie dobrze,
  Kiedy gromadzimy się z mocą Boga...
  Jesteś sokołem prawdy, a nie kłamliwym kogutem,
  Wierzę w komunizm w bitwie, przez którą się przebijemy!
  
  Za naszą siłę i na cześć Rosji,
  O czerwoną flagę i kochaną Rosję...
  dla Ukrainy i dla Białorusi,
  Ukończmy największą misję!
  
  Uwielbimy Ładę w chwale,
  Kochać Svaroga, Matkę Bożą Maryję...
  Ocena na pewno wyniesie pięć...
  Ponieważ wiara dała siłę!
  
  Czym jest dla nas Batu i zły Czyngis-chan,
  Podobnie jak Hitler, armia Napoleona ...
  Żaden chan nas nie pokona,
  Nie horda, nawet jeśli są miliony!
  
  W Rosji urodziłyśmy się my, dziewczyny,
  Ku chwale Iljicza i Jezusa...
  Teraz orły latają tylko w górę,
  Aby pokazać wspaniałą sztukę!
  
  Moskwa to stolica pokoju i miłości,
  Zabieramy miejsce...
  Chociaż nie możesz budować szczęścia na krwi,
  Najazdy niewiernych pokonaliśmy wszystkich!
  
  Niech wróg nie wybaczy nam słabości,
  Chce usmażyć pięty dziewczyn ...
  Czasami agresywny ghul
  Potrafi rozerwać i uderzyć zło!
  
  Ale nie oddamy granicy wrogowi,
  Dotrzyj do granic dowolnego wszechświata...
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  Z niezmienioną siłą w bitwach!
  
  Więc zwycięstwo dziewczyn jest bliskie,
  Nie boimy się Stelzanath,
  Miłość do Ojczyzny jest słodka i czysta,
  A w razie potrzeby będziemy walczyć z armią!
  Oto cały wiersz poświęcony przyszłości, śpiewały dziewczyny z wielką wściekłością.
  A potem zabrali go gołymi obcasami, naciskając guziki, kończąc ostatniego Japończyka.
  I tak armia Piechoty przestała istnieć. Prawie pół miliona Japończyków trafiło do tamtego świata. I to jest bardzo fajne.
  A teraz pozostaje pokonać flotę. A wtedy z Japonii pozostaną tylko rogi i nogi.
  Albina zaćwierkała, obnażając zęby:
  - Zbliża się godzina, w której wygramy!
  Alvin zgodził się z tym:
  A krypty więzienia zawalą się w otchłań!
  Robur agresywnie potwierdził:
  - Nikt nas nie nazwie słabeuszami!
  A chłopak nacisnął bosymi stopami przyciski joysticka.
  Wygląda na to, że wojna dobiega końca.
  A teraz ich barakuda zmierza w kierunku floty samurajów. I to jest rzeczywiście posunięcie arcymistrza. A gra nie jest zgodna z zasadami - przebijemy się przez fraera!
  Albina napisała na Twitterze:
  - Chwała nowemu światowemu imperium!
  Chłopiec Robur wyjaśnił ze smakiem:
  - Moje światowe imperium!
  Wtedy profesor-dziecko klepnął metal bosą stopą. Co wydało dźwięk.
  Za pomocą radaru wykryto japońską flotę. Po prostu krąży w pobliżu Port Arthur, starając się nie uwolnić zablokowanej eskadry Pacyfiku.
  Alvina, ta wieczna dziewczyna, śpiewała tupiąc bosą, dziecinną stopą:
  - Jasne słońce nadziei
  Wznoszący się ponownie nad krajem...
  Armia rosyjska słynna,
  Pokonuje Japonię w morzu!
  Albina kontynuowała z entuzjazmem, również naciskając guziki nagim, okrągłym, dziecięcym obcasem:
  Rosyjski orzeł nad planetą,
  rozpościerające się skrzydła wystartują...
  Wróg zostanie pociągnięty do odpowiedzialności
  Zostanie pokonany, złamany!
  A teraz barakuda wystrzeliwuje swój pierwszy promień w statki Japonii.
  A lasery grawitacyjne ze swoją fenomenalną mocą kosmiczną uderzają we flagowy kraj wschodzącego słońca.
  A teraz największy pancernik samurajów, na którym znajdował się słynny admirał Togo, zaczął tonąć. I został dosłownie pocięty na małe kawałki przez lasery grawitacyjne stworzone przez geniuszy, którzy otrzymali wieczną młodość.
  Robur - ten wieczny chłopak, wciskając guziki gołymi, dziecinnymi nogami i szczerząc zęby, gruchał:
  Depczemy Merkurego stopami,
  I jest droga na Marsa!
  Albina miażdżąc wroga gołą piętą dodała:
  - Podniesiemy fale tsunami,
  Biała rasa powstanie!
  Alvina dowcipnie zauważyła, strzelając do wroga gołymi palcami:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie!
  I zatonął kolejny japoński statek. To były rzeczywiście dziewczyny.
  Chociaż błyskotliwi wojownicy zamienili się w dzieci, ich skuteczność bojowa tylko z tego wzrosła. I mieli wspaniały, niszczycielski aparat. Który dosłownie spalił wszystkie japońskie statki.
  Robur, nawet miażdżąc Japończyków, śpiewał:
  - W bezmiarze Ojczyzny cudownie...
  Albina, wysyłając dary śmiercionośnej siły i dosłownie paląc swoich przeciwników, wydała:
  - Ciesz się bitwą i pracą ....
  Alvina podniosła go z wściekłością, wypuszczając na wroga wyładowania piekielnej śmierci:
  - Skomponowaliśmy radosną piosenkę...
  Robur nacisnął guzik gołymi palcami, dziecięcymi nogami i entuzjastycznie podniósł:
  - O wielkim przyjacielu i przywódcy!
  Albina z wielkim entuzjazmem zmiażdżyła Japończyków i zatopiła ich statki, powodując, że puszczali bańki i palili się, podczas gdy śpiewała:
  - Robur to chwała bitwy!
  Alvina z wielką pasją utopiła flotę samurajów i piłowała ich naczynia, śpiewała:
  - Robur - nasz lot młodzieżowy!
  Sam Robur podchwycił piosenkę o sobie, wciskając guziki nagiej, okrągłej, dziecięcej pięty i rycząc:
  - Walka z piosenkami i wygrywanie ....
  Albina kontynuowała z wielkim entuzjazmem, używając bosych palców:
  - Człowiek pójdzie za Roburem!
  A cała trójka śpiewała agresywnie, zatapiając japońską flotę i nie pozostawiając żadnych szans wrogim okrętom:
  - Walka i wygrywanie piosenkami,
  Człowiek pójdzie za Roburem!
  I naprawdę dokładnie zatapiają statki. I sprawiają, że schodzisz w dół.
  Zatopiono pierwszych dwanaście pancerników i krążowników pancernych. A teraz młodzi bojownicy zajęli mniejsze jednostki. Żeby nic i nikt nie mógł przeżyć.
  Robur zauważył z uśmiechem:
  - Jeśli kruche od razu w trumnie....
  A naga, dziecięca stopa chłopca-profesora posłała kolejną porcję niszczycielskich promieni.
  Albina zachichotała i zauważyła, zatapiając japońskie statki:
  - O wielkość planety i najwyższe dochody komunizmu!
  A jej bosa pięta ponownie wciska guziki.
  Alvina, kontynuując niszczenie Japończyków i używając gołych palców u nóg dzieci, vyaknula:
  - Za wyjątkowy sport!
  A dziewczyny śpiewały unisono:
  - Oczy, zaspany dzieciaku, przetrzyj ręką,
  Odkryłeś dla siebie ciężki sport...
  Ogromne ciężary szybko się rozrywają,
  Ustanowisz rekord świata!
  A Albina dodała, miażdżąc Japończyków na morzu:
  - Prawdziwy rekord świata!
  . ROZDZIAŁ 4
  Flota japońska, tracąc największe statki i admirałów, zaczęła się rozpraszać. A barakuda musiała go gonić i dodać lasery grawitacyjne.
  Alvina, naciskając guziki gołymi palcami, gruchała, obnażając zęby:
  Dokończymy Cię do samego końca!
  Albina potwierdziła, wciskając guziki swoim nagim, okrągłym, różowym obcasem i rycząc:
  - Wschodzące słońce stanie się zachodem!
  Robur wystrzeliwuje również śmiertelne wyładowanie we wroga i wypala kolejnego niszczyciela, powodując jego stopienie.
  Wtedy będzie ryczeć:
  - Na pokład!
  Alvina zachichotała i wykręciła biodra, obnażając zęby, gruchając:
  - Japonia się skończy!
  Albina zgodziła się z tym, naciskając przyciski:
  Masz to młody człowieku!
  Dziewczyny wciąż są takie zasmarkane z wyglądu, ale walczą. Z japońskich statków pozostały tylko bąbelki.
  Goniący Japończyków Robur śpiewał:
  Wróg nie odejdzie, wróg nie odejdzie,
  I wierzę w to!
  Wróg nie odejdzie, wróg nie odejdzie,
  Urosła piana!
  A chłopak ponownie wciska swoją nagą, okrągłą, dziecięcą piętę na przyciski joysticka.
  I uderza Japończyków, rozcinając niszczyciel na dwie prawie równe części.
  Albina agresywnie zauważyła, naciskając przyciski joysticka gołymi palcami:
  - Wszystko stanie się banalnie super!
  I kolejny japoński statek tonie.
  Alvina aktywnie tonący Japończyków wydał:
  - Jestem dziewczyną z kosmicznej wojny!
  I pokazała swój język. Potem zaczęła skakać, jak na patelni.
  Te dziewczyny są na najwyższym poziomie!
  Robur walcząc z Japończykami śpiewał:
  Robur, Robur, Robur -
  Elektroniczna huśtawka!
  Albina, naciskając przyciski joysticka gołymi palcami, agresywnie dodała:
  Robur, Robur, Robur -
  Stopy wpadły w ręce!
  Alvina, z nagim, dziecinnym obcasem, wciskająca przycisk na joysticku i zatapiając kolejny japoński statek, wyrzuciła z siebie:
  "I nie powiem nikomu, że kocham Robura!" Kocham złodzieja!
  Albina dodała, wciskając przycisk joysticka bosymi stopami:
  Kocham Roberta! I zmiażdżę wszystkich!
  To był zespół. I takie dzieci bez litości topią Japończyków.
  Robur uważał, że dzięki ich interwencji Mikołaj II z nieudanego cara przekształcił się w wielkiego. I powiedzmy, że jest świetnie. A on jest Roburem - największym geniuszem wszechczasów i narodów.
  Stwórz taką broń. Chce władzy nad światem, a teraz pomaga rosyjskiemu carowi. Ale zawsze możesz skierować swoją broń przeciwko Rosji.
  Robur walczy przede wszystkim o siebie. I muszę przyznać, że robi to bardzo skutecznie.
  Alvina również uderzyła wroga gołymi palcami i gruchała:
  - Carewicz Mikołaj,
  Jeśli musisz panować...
  Albina miażdżąc wrogów swoim nagim, różowym obcasem, który tak zręcznie naciska, wydała:
  - Nigdy nie zapomnij,
  Krew płynie jak potok!
  A chłopiec Robur potwierdził:
  - Wciąż jak leje! I uderzymy wroga!
  Albina, zatapiając kolejny japoński statek, wzięła go i zaśpiewała:
  - Burzliwe święto Szatana,
  Przelej krew na światło!
  Alvina, piłując niszczyciela gołymi palcami, agresywnie wydała:
  - I święty miecz wojny,
  Złamać sekret!
  Robur zauważył z dziecięcym uśmiechem:
  - Tak, odcięliśmy tajemnicę i pokazaliśmy naszą kolosalną siłę!
  A teraz tonie kolejny japoński statek. W Japonii prawie nie ma już statków. Ostatnie niszczyciele toną. I to jest bardzo fajne.
  Robur śpiewał z przyjemnością:
  - Statki są zepsute,
  Skrzynie są otwarte..
  Szmaragdy i rubiny rozprzestrzeniają się jak deszcz!
  Albina z wielką przyjemnością delektując się słowami skończyła śpiewać:
  - Jeśli chcesz być bogaty,
  Jeśli chcesz być szczęśliwy...
  Alvina, miażdżąc bose palce u nóg, dodała:
  - Zostań chłopcem z nami,
  Będziesz naszym królem!
  I obie dziewczyny zawołały chórem:
  - Bądź naszym królem!
  Będziesz naszym królem!
  I zarówno boginie, jak i fajne dziewczyny będą się śmiać.
  Ale japońska flota została wykończona. A ostatnie statki zostały zatopione. Teraz wojna dobiega końca.
  Albina zauważyła z mięsożernym uśmiechem:
  - Musimy raz na zawsze pomóc Rosji pozbyć się japońskiego zagrożenia!
  Alvina zgodziła się z tym, tupiąc bosą stopą:
  - Oczywiście, że musisz!
  Robur, ten agresywny, wieczny chłopiec, odpowiedział:
  - I nie mam nic przeciwko! Konkretnie zmiażdżymy wrogów!
  A teraz ich bajeczny aparat rzucił się na wybrzeże Japonii. W rzeczywistości konieczne jest zniszczenie wojsk japońskich w samej metropolii.
  Albina zaśpiewała obnażając zęby:
  - Kiedy zegar puka, kiedy zegar puka,
  Kiedy zegar puka - nie zwieszaj nosów!
  Alvina kontynuowała z wściekłością, stukając swoim nagim, okrągłym obcasem:
  Podczas gdy serca biją, podczas gdy serca biją
  O najlepsze - walcz do końca!
  Robur wzruszył dziecięcymi ramionami. Łatwo było mu zabić Japończyka. Czy mógł z łatwością zabijać także białych? Oczywiście, że mógłbym! Chce władzy nad światem! To jego pasja i agresywny pomysł. Kiedy zabijasz, aby przyspieszyć moment, w którym ludzie nigdy się nie zabiją!
  I będzie szczęście w całym wszechświecie!
  Robur nawet śpiewał z zachwytem:
  Gdzie to było, kiedy to było,
  Jako dziecko, a może we śnie...
  Bocian na dachu to gniazdo dla ukochanej osoby,
  Świt na wiosnę!
  Albina zauważyła:
  - To już nie ma znaczenia! W porównaniu z naszym aparatem bocian jest nikim!
  Robur odpowiedział:
  - Bocian żyje, a nasz jest sztuczny!
  Alvina śpiewała z zachwytem:
  - Tak dobroduszny i spokojny,
  Ale i tak bestia jest fajna ....
  Myślisz, że jestem pamiątką
  Ale niedźwiedź naprawdę żyje!
  Albina zachichotała i zauważyła:
  - Nie ma sensu prosić dzikiej bestii o litość!
  A oto ich barakuda na terytorium Japonii. Za pomocą radaru i przechwytywania radiowego wyszukuje żołnierzy i angażuje się w ich eksterminację. I miażdży, szczerze mówiąc, kapitałowo.
  Robur odcinający japoński batalion działami, mówi:
  - Tworzymy kosmiczne cuda!
  Albina, pieprzony samuraj, wydała:
  - Patrzyła w niebo!
  Alvina, miażdżąc Japończyków, gruchała:
  - O nowy komunizm Robura!
  I pokazała swój język. Ta dziewczyna jest po prostu niesamowita!
  Robur, zniszczywszy z dziewczętami kilka pułków samurajów, ruszył ponownie. I działał bardzo szybko. Jego ruchy na uniwersalnym aparacie były, jak zawsze, bardzo szybkie.
  Albina ze śmiechem zauważyła, obnażając zęby i przyciskając guziki bosymi palcami:
  Jesteśmy dziewczynami z kolosalnym wdziękiem!
  Alvin odpowiedział:
  - Nie łaski, ale organizacje!
  I naciśnij gołą piętą!
  Ich praca nie jest łatwa, gdyż wojska japońskie w ojczyźnie nie są skupione w jednym miejscu, lecz skoncentrowane. I trzeba ich bić kawałek po kawałku.
  Co z pewnością stwarza pewne problemy.
  Robur jest zajęty szukaniem radaru. A wraz z nim, wraz z Japończykami, dziewczyny szatują i niszczą. Musisz latać do wielu obszarów.
  Robur w locie komponuje skrzydlate aforyzmy;
  Dyktator to bokser, który zawsze uderza poniżej pasa cudzymi rękami, nie słucha gongu i jest swoim własnym sędzią!
  Boks to walka na pięści w miękkich rękawiczkach, polityka walki językowej bez białych rękawiczek!
  Bokserzy na pięści, politycy na języki, bokserki na zasadach uczciwie, politycy na bezprawiu niehonorowo!
  Kobieta jest również bokserką, tylko ona jest najbardziej zabójcza, gdy całkowicie zdejmuje ubranie!
  Profesjonaliści w walce bokserskiej obnażają piersi, profesjonalne kobiety obnażają nie tylko torsy!
  Walka bokserska jest ograniczona w czasie przepisami, konfrontacja polityków nie zna limitów czasowych i zasad!
  Bokserki walczą otwarcie publicznie, politycy walczą pod dywanem, a nawet jeśli wyskakują, żeby ugryźć się w język poniżej pasa!
  Uparty bokser jest godny pochwały, ale politycy najczęściej trwają w złudzeniach!
  Polityk ma ochotę zostać lwami, ale w obronie błędnego punktu widzenia jest typowy baran i uparty osioł, który sam świnie!
  Boks to jasny i piękny widok, polityka też oślepia, ale obrzydliwe jest na to patrzeć, a słuchanie jest sto razy bardziej gorzkie!
  Polityk ma czasem jasne upierzenie pawia i elokwencję słowika, ale w kontaktach z wyborcami wciąż pozostaje bezskrzydłą świnią!
  W boksie długa broń jest cenna, w polityce długie języki są o wiele bardziej zabójcze dla całego kraju!
  Bokser pięścią może powalić tylko jednego przeciwnika na ringu, polityk pod dywanem, z długim językiem, obróci cały stan w ruinę!
  Najbardziej wytrwałym maratończykiem jest polityk, czasami nie starcza mu nawet życia, by wbiec do tronu!
  Biegacz liczy siłę na godzinę, polityk, nawet najrozsądniejszy, nie zgromadzi siły na wieczność!
  Polityk często jest homofobem, ale z koniecznie dużym tyłkiem, schludny, ale jak świnia!
  Polityk nie zawsze jest osobą znaczącą, ale zawsze wielkim tyłkiem!
  Wyborcy postrzegają polityka, na którego głosują, jak bajkowego księcia, ale zawsze dosiadają nagiego króla na tronie!
  Dyktator wyobraża sobie pawia w diamentach i cesarza w fioletowych szatach, ale kiedy elektor domaga się rachunku, okazuje się, że jest nagim królem i oskubanym, mokrym kurczakiem!
  Wola kobiety jest jak diament w naszyjniku, polityczny brak woli to bruk przywiązany do pętli na szyi!
  Kobietę można porównać do diamentu, mężczyznę do krzemienia, a politykę do grudki kału!
  Siłą możesz walczyć z potężnym wrogiem, ale żadne siły nie zmuszą Cię do wysłuchania przemówienia polityka do końca, jeśli narzuci Ci się przynajmniej trzy razy jako przyjaciel!
  Wszystko na świecie wymaga wysiłku, tylko pod monotonnym mamrotaniem polityka nie trudno zasnąć!
  W boksie nosy są często łamane, ale w polityce zawsze trzymasz się nosa!
  Nos boksera jest krzywy, w polityce sposób na pozostawienie wyborcy z nosem też jest kręty!
  W boksie punkty są czasami liczone nieuczciwie, głosy są zawsze nieuczciwe w wyborach!
  W boksie ważne jest, jak walczysz, jak liczą się głosy, a król ringu ma trochę przewagi, w polityce nie ma znaczenia, jak głosują, a liczenie jest całkowicie w rękach ten, który jest na tronie!
  W sporcie możesz zostać monarchą z obnażonym torsem, ale w polityce wszyscy są już nagimi królami!
  W sporcie możesz się spocić i zakurzyć, ale w polityce na pewno się ubrudzisz i żaden prysznic nie zmyje śmierdzącego brudu!
  Żołnierzowi można zarost, ale dla kobiety jest miły w dotyku, a polityk, nieważne jak gładko się goli, wywołuje uczucie całowania gada!
  Żołnierz to orzeł w randze wróbla, polityk to mokry kurczak w randze indyka!
  Żołnierz wprawdzie nie ma jaskrawych kształtów, a czasem wykonuje głupie rozkazy, ale w przeciwieństwie do papugi-polityka nie śpiewa z cudzego głosu!
  Żołnierz jest mrówką robotnicą wojny, a polityk leje gówno z góry, będąc grubym dronem z tyłu!
  Żołnierz jest odważny, nawet gdy jest nieśmiały, polityk jest tchórzem, nawet gdy jest kogutem!
  Żołnierz jest szlachetny, ale nie wolny, polityk jest podły, a także wręcz niewolnik namiętności!
  Żołnierz to lew, choć wciąż niski, a polityka to lis i już zarośnięty!
  Żołnierz jest jak anioł w piekle, a polityk to świnia ucztująca podczas zarazy!
  Bosonogi chłopiec jest wygodniej biegać po śniegu niż obuty polityk manewrujący między strużkami!
  Chłopiec, nawet nagi na mrozie, jest szczęśliwszy niż starzec oblany błotem przemowy polityka!
  Kobieta nie boi się tak bardzo nagiej i bosej stopy, jak tego, że polityk mężczyzna włoży jej buty i zedrze trzy skóry!
  Kobieta jest nieśmiała z wyglądu, ale niewiele może ją naprawdę przestraszyć, męski dyktator ma budzący grozę wygląd, ale ucieka przed własnym cieniem!
  Dla dyktatora milczenie jest złotem tylko wtedy, gdy poddani potrafią znieść wkładanie języka do kieszeni bez narzekania!
  Dyktator zapewnia, że jest twardy jak skała, ale w rzeczywistości tyran jest tylko brukiem o tępym nosie!
  Dziewczyna przewraca nogi, gdy biegnie boso po ostrych kamieniach, polityk dezorientuje się, gdy biegnie w butach między strumieniami!
  Gołą kobiecą piętę można przebić ostrą, wyborcy obutego z politykiem nie przebije się nawet dowcipem!
  Kobieta wolałaby raczej chodzić boso na mrozie niż być w butach z ognistymi przemówieniami polityków!
  W mrozie gorące serce nie ostygnie, a ogniste przemówienie polityka nie ogrzeje!
  Patriota ma płomień w sercu, ale tylko gówno w wątrobie od polityka!
  Żołnierz ma ogniste serce patrioty, a politycy żołądek zepsutego strusia i gardło chciwego pytona!
  Żołnierz zachowuje honor - dużo kosztuje, polityk sprzedaje bezwstyd, który nie jest wart złamanego grosza, ale kosztuje słono trzy!
  Żołnierz ma szary płaszcz i dużo szarej materii w głowie, polityk ma włosy szarego wilka i aspiruje do miana siwych kardynałów!
  Politycy wysyłają żołnierzy, aby przelewali krew w imię czerwonego słowa, a w imię czarnego interesu zdradzają miłość!
  Żołnierz może splamić swoje ciało, ale pozostaje czysty w duszy, a żadna łazienka nie pomoże politykowi zmyć duchowego brudu!
  Żołnierz musi zabijać złych dla dobra Ojczyzny, polityk z ambicją zabija wszystko, co dobre, dla własnego dobra!
  Żołnierz, który zabija, nie jest mordercą, polityk obiecujący - nie spełnia!
  Żołnierz czasami dokonuje niemożliwego, nie oszczędzając siebie, polityk nie robi nic z możliwego bez własnego interesu we własnej kieszeni, bez oszczędzania innych!
  Żołnierz to lew, któremu brakuje pod dowództwem baranów, polityk to lis, któremu posłuszne są tylko barany z kurzymi mózgami!
  Żołnierz nie zawsze może stać się lwem, ale najważniejsze, żeby nie okazał się osłem, z którego spuszczono trzy skóry!
  Żołnierz nie zawsze zachowuje się jak anioł, ale w głębi duszy jest oddany Bogu, polityk zawsze wylewa anielskie przemówienia z obietnicami raju, ale na powierzchni ducha widać, że jest oddany do szatana!
  Żołnierz może zostać bez butów podczas bitwy, ale polityk zakłada buty w każdej sytuacji!
  Żołnierz nosi mundur kamuflażowy, by przetrwać dla Ojczyzny, a polityk jest kameleonem, by zabić moralnie wyborcę, by przejąć tron!
  Żołnierz w bitwie rzuca się jak pies na dzika, polityk z tyłu, dużo szczeka i świnie!
  Dobrze, żeby żołnierz był silny jak dąb w spotkaniu z wrogiem, gorzej być głupim jak kikut w kontakcie z politykiem!
  Kat tnie głowę siekierą, żołnierz dźga gardło bagnetem, polityk kapie językiem na mózg, a lepkimi słowami dusi się za szyją!
  Lepiej dla żołnierza być dzikim wilkiem niż tchórzliwym królikiem, zwłaszcza gdy spotyka się z politycznym boa dusicielem!
  Żołnierz może i ma zaciekły wygląd, ale w głębinach potulnego baranka polityk o anielskim wyglądzie jest w rzeczywistości typową świnią!
  Żołnierze są zawsze odważni, nawet podczas odwrotu wykonują tylko manewr taktyczny, politycy zawsze są tchórzliwi, nawet atakując popełniają strategiczną sztuczkę!
  Żołnierz walczy z równymi i silnymi z rozkazu, polityk z własnej woli atakuje słabych!
  Prawdziwy żołnierz nie zawsze jest dobrze urodzony, ale zawsze spełnia swój obowiązek, polityk, nawet z królewskim rodowodem, zawsze nie dotrzymuje obietnic!
  Żołnierz czasami korzysta z prostytutek podczas wakacji, polityk jest zawsze w pracy, a odpoczywa prostytutka, która korzysta z wyborców!
  Żołnierz płaci prostytutkom tyle, ile zarabia własną krwią, sam polityk jest prostytutką i płaci mu się za zepsucie krwi wyborców!
  Żołnierz strzela, wbijając kulę w klatkę piersiową wroga, polityk zabija wkładając świnię do kieszeni, a żółć w wątrobie!
  Żołnierz w bitwie krzyczy wiwatami, polityk też nie milczy, ale jeśli wojownik zostaje pobity w bitwie, to dlatego, że krzyk, niestety, nie jest tarczą!
  Żołnierz nie zawsze jest gwiazdą, ale chwała jego wyczynów nie blednie na przestrzeni wieków, polityk zawsze dąży do roli luminarza, ale jego niesława pokrywa się pleśnią!
  Żołnierz pracuje ostrym bagnetem i dźga w czystym sumieniu, polityk uderza w kciuki językiem, którego ostrość jest pozbawiona sumienia!
  Żołnierz może wypić za dużo wina i sikać, ale nie będzie, jak polityk, bez miary wlewać słownej biegunki do pijaństwa!
  Bosa dziewczyna gotowa jest bez strachu pobiec za swoim kochankiem, ale z jaką trwogą wyborca daje się obuć przez polityków!
  Polityk to lis, dla którego wyborcami są mieszkańcy kurnika, ale pożerając mięso tych, którzy mają inteligencję kurczaka, polityk na pewno wpadnie na świnię!
  Żołnierze walczą z kogutami, które składają złote jaja, dla indyczych generałów, których z kolei pożerają politycy-lisi!
  Żołnierz biegnie do ataku, wierząc w zwycięstwo, polityk z tyłu w każdym razie obwinia wojownika, odchodząc od zasad!
  Żołnierze czasem się wycofują, bo szczęście jest zmienne, ale zawsze poddają się polityce, ich szczęście polega na oszustwie i poślizgnięciu się świni!
  Bosonogi chłopak jest zbyt zręczny, żeby polityk wepchnął go pod piętę!
  Kiedy bose stopy dziewczynki zostają zranione ostrymi kamieniami, ranią serce mężczyzny, ale politycy, którzy zmuszają je do popijania kapuśniak w łykowych butach, biją wyborców w wątrobę!
  Żołnierz nie szuka śmierci, chce żyć, polityk nie szuka sposobu na wypełnienie obietnic wyborczych - chce zarobić na wyborcach!
  Żołnierz jest zawsze młody duchem, nawet siwieje, stary nieuczciwy polityk siedzący w wątrobie, a łysy diabeł nawet z gęstymi włosami!
  W dawnych czasach żołnierz miał miecz, potem został zastąpiony przez karabin maszynowy, aby łatwiej było zabijać wrogów, a polityk w tamtych czasach miał język - bardziej śmiercionośny niż ten, którego nie sposób wymyślić!
  Żołnierz jest rodzajem machiny wojennej, ale pozostaje człowiekiem, w polityce nie ma nic ludzkiego - jest mechanizmem wojennym przeciwko rozsądnym argumentom!
  Lepsza łyżka na obiad niż siorbanie kapuśniak z łykami!
  Jeśli trudno jest zaprzyjaźnić się z polityką jak wilki w stadzie, przynajmniej nie chrzańmy się na kanapie!
  Politycy kłócą się jak wilki i nakładają na siebie świnię jak lisy!
  Polityk wciąż może ukryć kły wilka pod owczą skórą, ale nic nie jest w stanie ukryć świńskiego grosza!
  Polityk, który nie może ukryć świńskiego grosza przed wyborcami, nie jest wart ani grosza!
  Polityk tak schrzani wyborców, że będą wyć jak wilki!
  Polityk bez wilczego uścisku, ale z przyzwyczajeniami świni, sprowadzi wyborcę do psiego życia!
  Polityk żegna się rękoma, wsuwa językiem do kieszeni i depcze duszę butami!
  Jeśli polityk ma siedem piątków w tygodniu, to w poniedziałek wyborca ma wolne urodziny!
  Nie ma znaczenia urodzić się w poniedziałek, to katastrofa wybrać dyktatora w niedzielę!
  Po dokonaniu wyboru na korzyść tyrana w niedzielnych wyborach ryzykujesz ciągły poniedziałek!
  Wybierając żelazną rękę, otrzymujesz stalowy łańcuszek na szyi!
  Mimo to żelazna ręka ma większą moc niż kościana noga anarchii!
  Najokrutniejsza władza jest lepsza niż całkowita anarchia, łatwiej znosić jednego tyrana niż tysiąc braci!
  Prawdziwy władca powinien być dla ludu jak bajkowy książę, a nie nagi król!
  W polityce jest bardzo niewielu baśniowych książąt - ale solidni nadzy królowie!
  Książę jest przyszłym królem, nagi król to bankrut w teraźniejszości!
  Kobieta czeka na księcia z bajki, ale dostaje nagiego króla, wyborca jest mesjaszem, a ona dostaje hipokrytkę o słabej woli lub pozbawionego zasad tyrana!
  Kobieta czeka na księcia, aż wyjdzie za mąż, wyborca czeka na wypełnienie obietnic wyborczych, aż rak gwiżdże na górze!
  Polityk jest mistrzem kłamstwa i arcymistrzem wymówek, aw umiejętności schrzanienia jest mistrzem świata!
  Polityk ma tylko jedną szansę na zrobienie pierwszego wrażenia i stałą okazję do schrzanienia!
  Polityk wie, że dwa razy dwa to cztery, ale próbuje udowodnić, że dodając do niego jeszcze dwa wyrazy, dostaniesz cały świat!
  Polityk chce mieć władzę i tron lwa, ale pod względem siły jest co najwyżej kogutem, a pod względem pozycji jest lisem kopiącym dół, aby zasadzić świnię!
  Wyborca musi mieć nerwy ze stali, żeby nie rdzewieć od słownego deszczu polityka!
  Łatwiej jest uwierzyć, że niebo spadnie na ziemię, niż że dyktator zasługuje na wyniesienie do nieba!
  Polityk jest zawsze gotów wylewać obietnice jak słowik, ale spełnić obietnicę, gdy rak gwiżdże na górze!
  Dlaczego tak trudno spełnić wyborcze obietnice - wieloryba można zjeść oczami, ale wielka łyżka rozerwie usta!
  Można zrobić wszystko, co narysuje wyobraźnia, jeśli nie są to obietnice polityka pozbawionego rozsądnej wyobraźni!
  Polityk gotów jest sprzedać swoją duszę diabłu w imię władzy, ale szatan nie kupuje tego, co nie jest warte ani grosza, i idzie w jego ręce za darmo!
  Polityk nie może stać się Bogiem, ale zdolność do zepsucia go to sam Szatan!
  Wyborca chce czystości w polityce, żeby jeść mięso, ale od brudnego polityka dostaje tylko jeden rodzaj - zasadzonego świni!
  Kucharz-polityk ma jedną przystawkę - kluski do uszu i jeden rodzaj mięsa - wkłada wieprzowinę, na trzecią dziurkę z pączka z miodem obietnic z potoku elokwencji, a na koniec owsiankę brzozową i ser w pułapce na myszy !
  Polityk to kucharz, który przygotowuje niejadalne potrawy na słodkie przemówienia, żeby łatwiej było połknąć wyborcę!
  Polityk to kucharz, który hojnie karmi wyborcę miodem z przemówień, ale nawet miód jest gorzki, jeśli się w nim utopisz!
  Jeśli dyktator z przebiegłą miną zresetował swoje warunki do zera, oznacza to, że wyborca ponownie otrzymał łyka!
  Wojownik zawsze walczy w słusznej sprawie, podczas gdy polityk zabiera wszystkie trofea na lewo!
  Wojownik strzela lewą ręką w słusznej sprawie, polityk językiem zabiera wszystkie osiągnięcia w lewą stronę!
  Wojna jest przeciwieństwem oceanu miłości, ale wymaga też fontanny krwi!
  Wojownik nie jest mocą Boga, ale szlachetnym aniołem!
  Żołnierz ma żelazny hełm, stalowy bagnet i złote serce, ale polityk nie ceni go nawet za grosz!
  Żołnierzy często pędzeni są do rzezi jak owce, ale w głębi serca są lwami, a polityk, który ryczy jak lew, jest typową owcą!
  Żołnierz też może bać się śmierci, ale jeszcze bardziej boi się hańby, a polityk trzęsie się o życie, ale już dawno stracił honor!
  Żołnierze, pokonawszy wroga, świętują zwycięstwo, polityk, oszukawszy wyborcę, świętuje tchórza!
  Chłopiec może być dobrym wojownikiem, ale polityk nigdy nie wyrośnie na odpowiedzialność przed wyborcami!
  Lepiej być bosym chłopcem, niż pozwolić, by politycy włożyli ci buty i kradli ci młodość!
  Dziewczyna to wspaniały kwiat, który może uschnąć, ale nigdy nie traci swojego zapachu, polityk to kupa gnoju, może wspiąć się na tron, ale będzie tylko bardziej śmierdział!
  Żołnierz to prawdziwy mężczyzna, polityk to zrzędliwa kobieta w spodniach!
  Żołnierz ma szlachetną wściekłość jak ryk lwa, a polityk nikczemną histerię, słowo to beczenie barana!
  Żołnierz rzadko ma wolne, ale polityk ma siedem piątków w tygodniu, a jego wyborcy świętują urodziny w poniedziałek!
  Żołnierz po upadku robi pompki, polityk zawsze moralnie upada i wciska się do kieszeni!
  Żołnierz jest czasem zmuszony przejść przez błoto pozostając mężczyzną, a polityk w czystym ubraniu i oblany wodą kolońską pozostaje świnią!
  Żołnierz oddaje cześć i pozostaje z honorem, polityk wsuwa świnię i pozostaje świnią!
  Żołnierz ma guziki w rzędzie, polityk ma tyłek dzika!
  Żołnierz uszy odważne dzieciaki i wysyłaj polityków do szpitali psychiatrycznych!
  Mówi się, że człowiek wywodzi się od małpy, ale polityk jest od razu jasny i pozostał świnią!
  Praca uczyniła człowieka z małpy, a tajna walka zmieniła politykę w mieszankę lisa i świni!
  Robotnik ciężko pracuje i czasem pije alkohol, polityk jest świnią i zawsze wymiotuje słowną biegunką!
  Żołnierz rośnie od bitwy do bitwy, polityk od jednej kampanii wyborczej do drugiej, coraz bardziej zamienia się w prostytutkę!
  Oczy żołnierza płoną młodzieńczym podnieceniem wojownika, kapelusz polityka płonie jak złodziej z obojętnością wypalonego cynika!
  Żołnierz ma wybór: skrzynia w krzyżach albo głowa w krzakach, podczas gdy polityk w wyborach ma tylko krzyże zapchane aspiracjami, wyborcami i główkami kapusty!
  Żołnierz nawet drobnej postury z gigantyczną odwagą, polityk nawet na wysokim stanowisku - sumienie karłowate!
  Żołnierz chce kobiecego ciała jako prezentu za wyczyn, a polityk niezasłużenie naraża cały kraj na raka!
  Żołnierz zawsze ma czas i miejsce na wyczyn, ale nie zawsze jest to możliwe, polityk w ciągłych kłopotach z czasem z pewnością zdąży założyć świnię na głowę!
  Polityk jest jedynym bezskrzydłym stworzeniem w naturze, które sra wszystkim na głowę!
  Każdy uczeń wie, że dwa razy dwa to cztery, tylko politycy zamiast mnożyć liczby, tworzą stały podział w kieszeni!
  Żołnierz uczy się robiąc uderzenia, polityk próbuje przyzwyczaić wyborców do idei, że można prosperować, jeśli uderzy się kciuki!
  Każdy żołnierz jest wojownikiem, różnica polega tylko na poziomie, każdy polityk jest prostytutką, różnica polega tylko na randze alfonsa!
  Żołnierz to po części kat, bo też przelewa krew, polityk to zupełny łajdak, bo kapie mu na mózg!
  Jeśli generał jest zaproszony na wesele, żołnierz otrzymuje zaproszenie do ratowania Ojczyzny, aby wesela rozgrywane były w wolnym kraju!
  . ROZDZIAŁ 5
  Ostatnią większą koncentracją wojsk była gwardia cesarska. Są to wybrani samuraje w rezydencji mikado. To dla nich zajęli się wojownicy dziecięcego triumwiratu.
  Chcieli raz na zawsze zakończyć japońskie zagrożenie!
  Wieczny chłopiec Robur nacisnął przycisk joysticka gołymi palcami stóp swoich dzieci i rozgromił śmiertelną siłę zniszczenia i spalenia wojowników kraju wschodzącego słońca.
  Robur wyszczerzył zęby i zaśpiewał:
  - jestem najsilniejszy na świecie,
  I zanurz się w toalecie!
  Albina zauważyła z chichotem, obnażając dziecinne kły i śpiewając:
  - Raz Dwa Trzy! Zniszcz wszystkich wrogów!
  A dziewczyna wciska przyciski joysticka gołymi, rzeźbionymi nogami. Ona jest po prostu hiperwojowniczką.
  Alvina uderzyła samuraja swoim nagim, pełnym gracji, różowym obcasem i gruchała:
  - Za Ojczyznę - naszą matkę!
  Albina zauważyła ze sceptycznym uśmiechem:
  - Czy będzie świetnie? A co ma na myśli nasza mama?
  Alvina wyszczerzyła zęby i odpowiedziała:
  - Przez długi czas rozumieć energiczną matkę - rozumieć dziewczyny umysłem!
  I znowu spłońmy i zobaczmy strażnika. I robiła to bardzo gorliwie.
  Tymczasem Robur wycelował nagie, dziecinne, opalone nogi na wrogie działa i pomyślał o sensie życia.
  Każdy człowiek ma w życiu swoją misję. I nie możesz się z tym spierać. Na przykład Robur dokonał największych odkryć w technologii i mu się to udało. A teraz musimy uszczęśliwić ludzkość naszą własną dyktaturą. I to jest jego główna misja.
  A Robur miażdżąc Japończyków śpiewał:
  - Nadchodzi misja, a wtedy Rosja zamiast Mikołaja wybierze mnie!
  I tyle martwych Japończyków. Tylko całe stosy trupów. Umierają strażnicze pułki cesarza, które miały szaleństwo kontaktować się z Rosją. Jednak jeśli tylko z carską Rosją, to tylko połowa kłopotów, a tu geniusz techniczny Robura jest przeciwko niemu. I to jest naprawdę duży problem.
  Robur znów zaczął głośno wypowiadać skrzydlate aforyzmy, które łatwo wymykały się jego dziecinnemu językowi;
  Skruszony demon jest lepszy niż upadły anioł!
  Najlepszym sposobem na wymierzenie sprawiedliwości jest ukaranie wszystkich!
  Każde warzywo ma swój czas, a pies ma łańcuszek na obiad i smycz na obiad!
  Mądra głowa rozkazuje, ale zwinne palce chwytają. Jedno jest niemożliwe bez drugiego - umysł bez ciała, jak dusza bez ciała!
  Nie zawsze mądry na tronie, ale zawsze z królem w głowie!
  Nawet nie pluj na swoją przeszłość, jeśli nie chcesz w przyszłości skończyć w morzu wymiocin!
  Nawet najmniejszy prawdziwy dobry uczynek przeważy nad najbardziej gigantycznymi marzeniami i projektami!
  Ostatni głupiec jest zdolny do zabijania, ale prawdziwy pierwszy geniusz potrafi wskrzesić!
  Ludzkość albo rozwinie się do Wszechmogącego Bóstwa, albo pogrąży się w nędzy małp, ale pozostanie na jednym poziomie jest równie niemożliwe, jak stanie na krawędzi monety podczas trzęsienia ziemi!
  Lepiej raz ciąć mieczem niż tysiąc razy grozić cegłą!
  Jeśli chcesz być szczęśliwy, wyjdź za mąż dobrze, jeśli chcesz zdobyć mądrość, wyjdź za mąż bez powodzenia!
  Małżeństwo, które jest ułomne, gdy ręce pana młodego są zaostrzone do czegoś, co nie da satysfakcji pannie młodej!
  Nawet dziecko może zabić, ale dla zmartwychwstania należy dojrzeć do poziomu demiurga!
  Lew jest mięsożernym królem zwierząt, ale najbardziej zabójcza jest przebiegłość lisa!
  Kiedy osioł został królem, lis wyobrażał sobie, że jest Bogiem, a reszta musi orać jak osły!
  W szachach panują stabilne reguły, w polityce jest gra bez reguł i bezprawia!
  Szachy to gra dla wielkich umysłów według jasnych zasad, polityka to wcale nie gra, dla wielkich złoczyńców według niejasnych koncepcji!
  Największy umysł nie jest w stanie wytłumaczyć ostatniemu głupcowi - dlaczego polityka to czyste szaleństwo!
  Wynalezienie koła to wielkie odkrycie dla dobra ludzkości, ale zdolność polityków do kierowania wyborców w kółko to największe przekleństwo!
  Dla mądrego człowieka lina ratuje życie, aby wydostać się z wąwozu, dla głupca to pętla, a odwaga to katastrofa!
  Biedna pięść ma pięć palców, ale kto je bije, nie ma nawet grama sumienia!
  Najtrudniej paść naiwnemu wyborcy z gór złota obiecanego przez polityków!
  Im wyższa złota góra obietnic polityka, tym większe prawdopodobieństwo, że wyborca skręci kark po odlocie z niej!
  Czasami polityk wspiera wyborcę - jak pętla wisielca!
  W rzemiośle są mistrzowie wszystkich zawodów, ale w polityce umiejętności to jeden język!
  Nawet najzręczniejsze ręce nie potrafią wszystkiego naprawić, ale nieudolni politycy z językami potrafią wszystko zepsuć!
  Najsilniejszy człowiek rękami nie podniesie nawet tony, ale polityk językiem nie obniży słabo całego państwa!
  Kobra syczy przed wypuszczeniem trucizny do ciała, a polityk wylewa się jak słowik, zatruwając duszę!
  Wąż wypuszcza truciznę przez kły, polityk wypuszcza truciznę językiem, zabijając znacznie dokładniej!
  Prawda bywa gorzka, ale jego sól prawdy leczy, polityk zawsze słodki, ale jego miód powoduje cukrzycę rozczarowania!
  Jest miód z ust polityka bez chleba, ale nie ma chleba pracy bez soli prawdy!
  Patrząc na dyktatora, polityka jest godna pozazdroszczenia, przelewanie krwi jest smaczniejsze niż smarowanie ust dżemem!
  Dyktator jest gorzki jak piołun, ale sól prawdy w nim jest tylko w wątrobie jego poddanych!
  Polityk-demokrata wygłasza słodką mowę, polityk-dyktator najpierw wygłasza przemówienie, a potem spuszcza głowę z ramion!
  Aby zrobić karierę w polityce, musisz znać trzy zasady: milczenie jest złotem, mowa powinna być jak miód, obiecująca w trzech pudełkach, zabierz ją z lobby na trzy sposoby!
  Politycy mówią jedno, a robią drugie, z jednym wyjątkiem - naprawdę nie będziesz się nimi nudzić!
  Kiedy mężczyzna zakłada buty, bankrutuje, a gdy kobieta zdejmuje buty, pomnaża swoją fortunę!
  Nie każdy mężczyzna może nawet zająć miejsce anioła, ale każda kobieta jest już potencjalną boginią!
  Ostatecznie straż została całkowicie zniszczona, a pałac częściowo zniszczony.
  Teraz musimy zmusić Mikado do podpisania bezwarunkowej kapitulacji Rosji, a następnie przeprowadzić referendum w sprawie włączenia Japonii do imperium rosyjskiego.
  Oczywiście to jest najważniejsze...
  Dziewczyny założyły prowizoryczną zbroję i wyszły z samolotu.
  Nikt im nie stawiał oporu.
  Mikado oczekiwał ich wraz z ministrami. Na widok bosych dziewczyn dygnitarze zawstydzili się i zarumienili.
  Albina zamówiła:
  - Na kolana!
  Mikado i ministrowie posłusznie opuścili się. Drżeli ze strachu.
  Alwina powiedziała:
  "Teraz pocałuj nasze ślady!"
  A żeby być bardziej przekonującym kieszonkowym blasterem, odcięła dwóm ochroniarzom cesarza. A potem zanurzyła bose stopy we krwi, która przelała się z martwych. Podążając za nią, Albina również zamieniła się w szkarłatną ciecz.
  Potem dziewczyny zostawiły czerwone, pełne wdzięku, drobne ślady nóg.
  Cesarz i ministrowie posłusznie ich ucałowali. I to było najsilniejsze upokorzenie Japonii.
  Wtedy oczywiście trzeba podpisać bezwarunkową kapitulację krainy wschodzącego słońca.
  Albin i Alvin zostali zmuszeni do podpisania całego gabinetu ministrów.
  A potem mikado uklęknął ponownie i pocałował nagie, zakrwawione podeszwy wiecznych dziewcząt.
  Tak więc nastąpiła okupacja Japonii i całkowite zwycięstwo.
  Ale na razie musisz poczekać na przybycie wojsk rosyjskich. W każdym razie przez radio ogłoszono, że Japonia skapituluje.
  Robur był bardzo zadowolony, a wieczny chłopiec wykrzyknął:
  - Pokonałem całe imperium!
  I wybuchnął śmiechem... Niebezpiecznie było opuścić pojazd bojowy, ale nudne było siedzieć samotnie.
  A wieczny chłopiec, który otrzymał w prezencie nieśmiertelność, postanowił kontynuować zbieranie skrzydlatych powiedzeń;
  Aby cieszyć się zwycięstwem i nie opłakiwać goryczy porażki, potrzebujesz potu pracowitości i iskry talentu!
  Żołnierz czuje w sercu, kiedy przystąpić do ataku, a polityk, który od dawna ma wątrobę, wysyła na rzeź!
  Żołnierza czasami nawiedzają wątpliwości co do kompetencji dowództwa, ale polityk bez wątpienia nie jest kompetentny, że w umiejętności kłamania!
  Żołnierz to syn orła, który dzioba przeciwnika i fruwa po niebie, polityk to syn lisa, który sra na głowę, a świnie na uboczu!
  W bitwie dzielni pokonali go przed rozpoczęciem walki, tchórz przegrał bez udziału w bitwie, polityk oszukiwał jeszcze przed podziałem trofeów!
  W bitwie siły są zawsze nierówne, ktoś jest silniejszy, ktoś słabszy i wszyscy są równie dobrzy w polityce!
  W bitwie żołnierz gryzmoli z karabinu maszynowego, a polityk z tyłu bębni językiem bezskutecznie!
  Żołnierza nie trzeba pobudzać do wyczynu - jest zawsze gotowy, a polityk w każdej chwili cię schrzani!
  Żołnierz jak kot ma dziewięć żyć, a polityk jak piekło ma milion masek!
  Żołnierz, nawet fizycznie chory, jest zdrowy psychicznie, a polityk zawsze ma obsesję na punkcie bolesnego pragnienia pieprzenia wyborcy!
  Roboty nie mogą zachorować, prawdziwi żołnierze się nie poddają, a politycy z natury nie mogą nic poradzić na to, że coś schrzanią!
  Wojownik to trzy razy wojownik, polityk to milion razy świnia!
  Żołnierz to przede wszystkim człowiek, po drugie wojownik, polityk to świnia w pierwszym stopniu, a lis w drugim!
  Bosa kobieta może wyprzedzić każdego obutego mężczyznę, łatwo o jej stopy bez butów, ciężko żyć bez mózgu!
  Kobieta nie wstydzi się afiszować gołą piętą, znacznie gorzej jest, gdy mężczyzna cię kopnął i zdarł trzy skóry!
  Polityk może pchać jak czołg, ale jego zbroja jest jak werbalna galaretka na biegunkę!
  Żołnierz może dostać wszy podczas marszu, ale polityk, który jest z tyłu, jest już z powołania gnojem, a nawet świniami przez cały czas!
  Polityk to ta owca, od której nie dostaniesz wełny na filcowe buty, ale sam będziesz siorbał kapuśniak łykami!
  Świnia daje ludziom mięso i bekon, a wieprzowy polityk tylko wiesza makaron na uszach i wkłada ser do pułapki na myszy!
  Przemówienie polityka to solidna owsianka i mieszanina obietnic, a do tego trochę serka z pułapki na myszy, takie jedzenie powoduje tylko wrzód rozczarowania!
  Żołnierz kocha kobiety i Ojczyznę, sam polityk jest jak kobieta kapryśna i kocha władzę nad Ojczyzną!
  Żołnierz chce dokonać wyczynu i zostać bohaterem, polityk zawsze znajduje okazję do popełnienia podłości i otrzymania nagrody!
  Jeśli żołnierz nie liczy gwiazd, to prędzej czy później zdobędzie je na szelkach, ale polityk, uważający się za gwiazdę, nie zasłużył nawet na krzyż na grobie!
  Żołnierz nie zawsze znajduje miejsce pod słońcem, ale jego dusza jest jasna, polityk czasem zajmuje miejsce luminarza, ale sam diabeł jest w duchu!
  Żołnierz szuka chwały i chce przeżyć, polityk już znalazł wstyd i chce żyć na wielką skalę!
  Żołnierz salutuje i pozostaje z honorem, polityk wsuwa świnię, a on sam pozostaje parszywym dzikiem!
  Służba żołnierska nie pozwala wyhodować brzucha, ale straciwszy brzuch wojownik zyskuje nieśmiertelność w ludzkich sercach, a polityk, wyrobiwszy sobie brzuch, zostaje tylko w wątrobie!
  Żołnierz nie szczędzi brzucha i nie ma brzucha za to, że jest kochany przez dziewczyny, za brzuchem trzęsie się polityk i rozpieprzył mamuta, i za to wyborcy nas znienawidzą!
  Bosa dziewczyna jest szczęśliwsza od starej kobiety, która została podkuta przez szarlatanów, obiecujących wieczną młodość i bogactwo, ale zamiast młodej skóry zdarli trzy skóry!
  Żołnierz nie jest jeszcze całkiem generałem, nie ustępuje mu pomysłowością i odwagą, polityk nie jest całkiem szatanem, ale żeby robić podłość, musi się jeszcze czegoś nauczyć od diabła!
  Naga kobieca pięta jest okrągła i uwodzicielska, nadzy królowie, z którymi politycy pojawiają się przed nami po zerwaniu maski, zaokrąglona w mowie, ale obrzydliwa!
  Pilot nie rodzi się uskrzydlony, dostaje skrzydeł w walce, polityk nie rodzi się z nosem, ale bez trudu zostawia wyborców z nosem!
  Umiejętność żołnierza rodzi się w mękach, polityczna wirtuozeria tworzy mękę wśród wyborców!
  Żołnierz nie jest jeszcze mistrzem, ale uczy się od bitwy do bitwy, polityk nie jest już aniołem i robi się niechlujny od jednej kampanii wyborczej do drugiej!
  Ten, który urodził się, by pełzać, nie może latać, ale niewolnik od urodzenia może wzlecieć do tronu, jeśli ma wytrwałość dzięcioła, intelekt sowy i wygląd orła!
  Najsilniejszy wygrywa na wojnie, a największą siłą jest spryt, więc lis zawsze przejmie kontrolę nad lwem!
  Żołnierz bierze go nie tyle na siłę, ile przez pomysłowość, mózg jest najsilniejszą częścią ciała, chociaż nie ma mięśni, a język jest najbardziej szkodliwy, chociaż za zębami!
  Żołnierz zaciska pasa, żeby ułatwić bieganie, polityka zmusza wyborców do zaciskania pasa, a oni się rozpraszają!
  Żołnierz ma duchowe skrzydła i orła w duszy, polityk ma w duchu świński grosz, a dusza gorsza niż świnia!
  Język mężczyzny chętnie oblizuje kobiecą piętę, ale głupi mężczyźni są jeszcze bardziej skłonni dać się obuć zawiązanym językiem politykom!
  Politycy mają długie języki, ale bardzo krótkie ręce, aby spełnić obietnicę bezwymiarowych ust!
  Ci, którzy mają intelekt, to muchy wydziobujące miodowe przemówienia polityków, a ci, którzy mają chciwość szczurów, pędzą po ser w pułapkę na myszy!
  Politycy rzadko bywają głupcami, wręcz przeciwnie, częściej głupcami są ci, którzy zabierają głos jako miodopłynny polityk, ryzykując za to uderzenie w uszy i pozostawienie bez spodni!
  - Polityk sam jest kieszonkowcem, a on kieszonkowcem, a jego kieszeń nie ma dna, ale może z tego wyciągnąć tylko figę dla wyborców!
  Najeźdźca depcze ziemię butami, a kobieta gołymi stopami depcze mężczyznę, ziemia jęczy z bólu, mężczyzna grucha z zachwytu!
  Żołnierz nie chce zabijać, ale sumiennie wypełnia swój obowiązek, polityk łaknie krwi, a sumienia nie ma!
  Żołnierz nie jest chomikiem do gromadzenia zapasów ani susłem do ukrycia, ani szczurem do samodzielnego gryzienia, ale naprawdę ma lwie zęby, gdy walczy w słusznej sprawie!
  Żołnierz to jednostka bojowa, polityk to bojowe zero!
  Polityk nie jest żołnierzem ani wojownikiem, ale bardzo skutecznie zabija długim językiem i wyrywa dach z zawiasów!
  Dyktator również wycina wióry z pniaków długim językiem, piłą elokwencji!
  Najsilniejszą kością jest język, jeśli nie jest związany językiem!
  Jeśli polityk jest zakłopotany, to nie będzie zbierać kości w polemikach!
  Polityk wciąż jest tym owocem, nigdy nie dojrzałym, by nakarmić wyborców, ale zgniłym od chwili, gdy zostanie wystawiony do oceny przez głosowanie!
  Polityk to owoc, który wylewając sok elokwencji zamienia wyborców w warzywa!
  Półlitrowa butelka wódki jest bardziej zabójcza niż tuzin Hitlerów, więc wypijmy fakt, że tylko alkohol zabija Rosjan i nas wszystkich!
  Chłopiec z gołą piętą wybija zęby wrogowi, dorosły, który został obuty polityką pozostaje bezzębnym psem, który wyje do księżyca!
  Żołnierzowi niełatwo przychodzi sława, ale jest sprytna, ale polityk od czasu do czasu wpada w głośne skandale o rozgłosie!
  Żołnierz jest wojownikiem światła, bez względu na pomysł, o który walczy, polityk jest obrzydliwością ciemności, bez względu na to, pod jaką flagą stoi!
  Nie ma znaczenia, pod jaką flagą znajduje się żołnierz, najważniejsze jest to, że odwaga płonie w jego sercu, a kolor koloru nie ma znaczenia w polityce, będzie tchórzem w wątrobie wyborcy!
  Żołnierz pod złą flagą zasługuje na większy szacunek niż polityk pod słusznymi hasłami, ale niezależnie od bazaru, kłaść świnię!
  Komunizm to raj, który ludzie budują nawet na ziemi zrogowaciałymi rękami, ale politycy świń zamieniają planetę w piekło, niszcząc dobro długimi językami!
  Żołnierz dla Ojczyzny to zawsze góra, polityk tylko spowalnia bruk, jego świnia to bojówkarz, żeby nie srać za dużo!
  Kobieta może po cichu być dobrym żołnierzem, ale polityk, nawet w spodniach, jest wstrętną, gadatliwą kobietą!
  Politycy mają długie języki i nieograniczone ambicje, ale aby przejąć Ziemię, ręce są krótkie, a umysł jeszcze mniej!
  Nie chwal się stalową technologią, jeśli masz ducha jak galareta, to dzikusy podarowały tchórzowi pałkę z pałką, zarówno w niebie, jak i na ziemi!
  Polityk, miele bzdury, z których nie jest mąka na chleb, ale mąka stała, z makaronem na uszach wyborców!
  Żołnierz to rycerz, który walczy ze smokiem, ale ten smok jest tak naprawdę z tyłu i nie ma siedmiu głów, ale milion masek i niezliczoną liczbę świńskich ryjów!
  Żołnierz, żeby nie zostać oskubanym kurczakiem, musi być gęsią, polityk, żeby na grillu usmażyć wyborców, chętnie sikanie, a nie po przyjacielsku!
  Żołnierze to tylko chłopcy, ale dorastają od bitwy do bitwy, politycy, niezależnie od wieku, z kampanii wyborczej na kampanię, popadają w jeszcze większe szaleństwo!
  Żołnierz może być bez brody, ale może być wspaniałym wojownikiem, a polityk w każdej sytuacji nie może nie zostawić ogona!
  Chłopiec marzy o zostaniu orłem wojownikiem, ale nie jest jasne, skąd pochodzą politycy-świnie tak brudni, że aż obrzydliwe jest nawet o nich marzyć!
  Urodzony chłopiec wojownika wolałby biegać boso po śniegu, niż pozwolić, by obuto go polityką i zamieniono w filcowy but!
  Naga kobieta to nie oskubany kurczak, zdejmie męskie spodnie i zamieni nawet aroganckiego władcę w nagiego króla!
  Chłopiec wyrasta na żołnierza, a kto był politykiem w młodości, skoro wyrosła z niego taka wielka świnia?
  Prostytutka jest uczciwa wobec klientów - pieniądze w zamian za przyjemność, a polityk to kompletny kłamca, głosy i podatki w zamian za zwykłe rozczarowanie!
  Polityk to bardzo droga prostytutka, od której ryzykujesz nie tylko kiłę mózgu, ale także świnię w kieszeni!
  Polityk to taka prostytutka, że zamiast zdejmować ubranie, zdziera z wyborców trzy skórki i infekuje przez telewizję!
  Nie wchodzisz dwa razy do tej samej rzeki, ale wiecznie świńskiego łajdaka można wybrać ponownie kilkanaście razy!
  Zwierzęta i dzieci nie lubią jedzenia bez soli, ale dlaczego dorośli nabierają się na słodką mowę polityków pozbawionych soli prawdy!
  Sól prawdy jest gorzka, ale ma moc uzdrawiania, mowa polityka jest słodka, ale powoduje cukrzycę umysłu!
  Człowiek nie chce być pionkiem, ale kariera w wojsku zaczyna się od szeregowców, polityk nie chce grać według reguł, a swoją karierę w polityce prowadzi z bezprawiem!
  Polityk, który obraża gejów, sam jest wielkim dupkiem i nie ma męskości!
  Żołnierz nie umrze dwa razy, ale polityk trzy razy zdradzi i oszuka milion razy!
  Nie zdarzają się dwa zgony i nie można zdjąć butów bosymi stopami, ale politykom udaje się cały czas zabijać i zdzierać trzy skóry!
  Dziewczyna nie boi się biegać boso po śniegu, boi się, że pan młody nie okaże się głupim filcowym butem, podkutym po uszy!
  Żołnierz na wojnie staje się jednocześnie młodszy i dojrzalszy, polityk w tajnej walce starzeje się i dojrzewa, jednocześnie spadając do poziomu dzikiej bestii!
  Żołnierz jest prywatnym poborowym i staje się zawodowcem w wojnie, polityk nie zna terminów, a zawodowcem w zapewnianiu zwycięstwa!
  Żołnierz musi być krzemieniem, ale sercem nie zamieniać się w kamień, polityk od dawna ma kamień zamiast serca, ale ma twardość gumy!
  Dobry żołnierz w bitwie jest jak Diabeł - że trzeba ugasić ogień, wytrawnym politykiem w podłości jest sam Szatan, a wypełnianie obietnic to typowy wąż!
  Żołnierz może zginąć na polu bitwy, ale to lepsze niż bycie zabitym pod strumieniem słodkich kłamstw z ust polityków w czasie pokoju!
  Kto urodzi się wojownikiem, umrze bohaterem, kto zostanie politykiem, jest już martwym łajdakiem i chodzącym trupem!
  Polityka polega na tym, że mówią jedno, mają na myśli coś innego, robią trzecią, okazuje się, że czwartą, ale i tak idzie na boki i pozostaje obrzydliwością w wątrobie!
  Nie ma braci w polityce, ale jest dużo biednych krewnych, nie ma bajkowych książąt, ale nadmiar nagich królów, nie ma ani przez chwilę prawdy, ale kłamstwa wystarczy na więcej niż jeden Pokolenie!
  Miłość przychodzi, gdy nie czekasz, politycy trzymają się, gdy nie dzwonisz!
  Wszystkie wieki są uległe miłości, politycy mogą znieść każdą podłość!
  Polityk to potwór udający przystojnego mężczyznę, ale żadna luksusowa amunicja nie jest w stanie ukryć świńskiego grosza i wilczych kłów!
  Żołnierz też jest w pewnym sensie potworem, bo zabija na polu bitwy, ale w przeciwieństwie do polityka jest na równych prawach, ale wyborca zawsze przegrywa!
  Kobieta pragnie miłości i szczęścia dla siebie i swojej rodziny, polityk interesuje się przede wszystkim rozpieszczaniem innych i ma obsesję na punkcie umiłowania pieniędzy!
  Kobieta jest jak róża: kuszący zapach, jasny wygląd, ostre ciernie, a jak wygląda polityk, uderzający smrodem, nędznym wyglądem i kaustycznością?
  Kobieta jest ucieleśnieniem piękna i czystości, choć nie zawsze idealna, ale polityk zawsze będzie standardem podłości i brzydoty!
  Bosy chłopak nie zachowuje się niewłaściwie i nie wchodzi do kieszeni tak często, jak polityk robi paskudne rzeczy i wkłada do niego świnię!
  Dziecko uwielbia bawić się bronią, ale jest czarem, polityk uwielbia nią potrząsać, ale zamiast strachu wzbudza wstręt i śmiech!
  Człowiek powstał, jak mówią naukowcy, od małpy, polityk, choć typowy naczelny, zwłaszcza ludzie sukcesu, ma związek z szakalem!
  Człowiek ma Boską twórczą naturę, ale politycy krzyżują się z tym, że z natury są tylko diabłami i tworzą chaos!
  Polityk to diabeł w ciele, tylko nie władca piekła, ale twórca świata podziemnego na Ziemi, w którym diabły wymykają się spod kontroli i tworzą chaos!
  Żołnierz to sędzia Boga i czasu, polityk to bękart bez sądu, a jego bezprawie nie zna ram czasowych!
  Żołnierz nie szuka pokoju, burza też nie kusi, polityk zakopie swoje wyczyny, pasożyt jest bardzo zazdrosny!
  Żołnierz bywa mimowolnie wojownikiem i nie chce zabijać, ale wypełnia święty obowiązek wobec Ojczyzny, podczas gdy polityk jest dobrowolnym zdrajcą, który lubi świnie, aby nie wypełniać swoich zobowiązań wobec wyborców!
  Żołnierz rozwiązuje zagadki w bitwach, polityk buduje sprytne kombinacje, nie może rozwiązać sprawy pokojowo!
  Polityk jest takim generałem, że zamiast epoletów nosi karciane szelki głupca, choć sam jednak jest lisem!
  Żołnierz może grać w karty, ale polityk nosi szóstki nawet bez gry!
  Żołnierz to całkiem fajny wojownik, jak dogaduje się z głową, polityk to świnia, dostanie wróbla od orła!
  Żołnierz wie, czym jest strach, ale pokonuje samego siebie, polityk wie, czym jest honor, ale odwraca go dla siebie!
  Jeśli kobieta nie boi się afiszować gołymi nogami, nie daje się założyć butów, to urodziła się w koszuli!
  Wojownik, który nie pozwoli się obedrzeć ze swoich trzech skór, urodził się w koszuli!
  Kobieto, nie wstydź się chodzić boso, bój się być pod piętą filcowego buta!
  Jeśli nie chcesz połknąć krawędzi ostrza, nabierz ostrego umysłu i stalowej wytrzymałości!
  Ostrze miecza głupca może przebić ciało, ale tylko ostre słowo mędrca może naprawdę uderzyć w serce!
  Żołnierz to diabeł o czystym sercu, polityk twierdzi, że jest Bogiem, ale pełen brudnych myśli!
  Nie wstydź się kobiecie jej nagości w poszukiwaniu księcia płci męskiej, wstydź się poślubić nagiego króla!
  Kobieta, która za pomocą gołych nóg zdziera trzy skóry z mężczyzny, urodziła się w koszuli!
  Kobieta, która urodziła się w koszuli z nagim ciałem, wkłada mężczyznę, nawet jeśli nie jest on pełnym butem!
  Dla kobiety ważniejsze jest urodzenie się w koszuli niż otrzymanie luksusowej sukni od nagiego króla!
  Lepiej dla kobiety iść nago, niż pozwolić sobie na oderwanie trzech skór pełnym filcowym butem, lepiej boso niż obutym tępym butem!
  Jeśli bosa kobieta, odsłaniając klatkę piersiową, łamie oklaski, a nie obelgi i gwizdki, to urodziła się w koszuli i nie da się obuć!
  Słabości kobiet zamieniają się w atrakcyjną siłę, a jeśli mężczyzna okaże słabość, zostanie zepchnięty w bagno impotencji!
  Kobieta powinna umieć wybaczyć, jeśli chce odnieść sukces, jeśli mężczyzna chce coś osiągnąć, nie powinien się poddawać!
  Miejsce orła otrzymuje ten, kto umie wylewać się jak słowik i nie liczy kruków!
  Ten, kto liczy dużo wron, jest zupełnie bez skrzydeł i nie ma dzioba!
  Kto sprzeda Ojczyznę za złoto, nie jest wart ani grosza i zostanie pokryty rdzą zdrady pod szlachetnym metalem!
  Okradając potomków, zbankrutujesz w pustkę, bo wszystko utonie w bezdennym wirze zbrodni przeszłości!
  Wojownik musi być mądry jak sowa, odważny jak orzeł i nie liczyć wron w bitwie, żeby nie skubać go kura!
  Nie ma znaczenia, kiedy jest kilka lat, kompletna katastrofa, gdy w każdym wieku brakuje rozumu i pomysłowości!
  Chłopiec chce być żołnierzem i iść na wojnę, aby zostać bohaterem, polityk chce być dowódcą, siedzieć z tyłu i popełniać podłość!
  Żołnierz chce owsiankę z mięsem, ale dostaje owsiankę brzozową od dowódców i zasadzoną zgniłą świnię od polityków!
  W bitwie potrzebujesz nie tylko ostrego bagnetu i stalowej szabli, ale także bystrego umysłu i nerwów ze stali, ze złotymi rękami wynalazcy!
  Lud nie potrzebuje monarchy na tronie, ale cara w głowie, nie srebrnej mowy polityków, ale srebrnych rubli w portfelu!
  Umysł i odwaga, podobnie jak mąż i żona, rodzą zwycięstwo tylko w parach, a matka chrzestna każdego sukcesu - szczęście, wcale nie będzie trzecie!
  Młodość jest zielona, ale słodka, starość jest gorzka i spleśniała, a kobieta jest jak mucha do słodyczy, choroba jest jak mucha do starości!
  Lepiej być młodym wyborcą niż starym politykiem;
  W młodości można dyskutować o każdym biznesie, ale na starość i bezczynność przestań!
  W młodości jest więcej radości z pracy niż z lenistwa na starość, więc wypijmy, że młodość nie kończy się bez pracy!
  Dziewczyna jest dobra w młodości, łyżka na obiad, a polityk w grobie!
  Chłopcy na gołych obcasach są szczęśliwsi niż dorośli, z których politycy ściągnęli trzy skóry i dokładnie podkuli po uszy!
  Kiedy Robur to pisał, dziewczyny przybyły z oficjalnym dokumentem kapitulacji Japonii. Tak zakończyła się chwalebna wojna. Ale przed Rommlem jest jeszcze wiele różnych przypadków i problemów. W każdym razie cała trójka pokonała moc, która wcale nie była słaba.
  Albina zapytała Robura z uśmiechem:
  - A kogo teraz zniszczymy?
  Wieczny Chłopiec wzruszył ramionami i zasugerował:
  - Może zajmiemy się Rosją dla równowagi?
  Alvina dość logicznie sprzeciwiła się:
  - Więc nie było sensu niszczyć dla nas Japonii! A jeśli zmieniliśmy układ sił, to musimy się trzymać!
  Robur tupnął bosą, dziecinną stopą i oświadczył:
  - Ale widzisz, jest całkiem możliwe, że podbijemy cały świat! Właśnie pokazaliśmy siłę!
  Albina zgodziła się z tym:
  - Tak, pokazali! Ale oprócz siły należy również pokazać mądrość!
  Pomyślał Wieczny Chłopiec. Zabijanie setek tysięcy ludzi nie jest dobre. Ale nadal musisz przejąć władzę nad światem. Ale jak to zrobić bez zabijania milionów żołnierzy i oficerów? Co więcej, w tym samym czasie konieczne było stłumienie zamieszek powstańców, jeśli tak się stanie. Tutaj możesz już się zakrwawić jak nikt inny w historii ludzkości.
  Ale przez głowę Robura przemknęła myśl:
  - Niezbędne jest stworzenie aparatu telepatycznego, który dawałby mentalne rozkazy całej ludzkości. Coś jak hipnoza za pomocą fal radiowych, a wtedy faktycznie będziemy kontrolować cały wszechświat.
  Albina zgodziła się z tym:
  - Potrzebujemy specjalnych grawiomagnetycznych fal hipnozy. A wtedy natychmiast pokonamy każdą przeszkodę i ujarzmimy cały świat! I wszystkie narody będą tańczyć pod nami i wykonywać wszelkie rozkazy!
  Alvina dodała, obnażając zęby:
  - I będzie niesamowicie fajnie!
  A terminatorka tupnęła swoją bosą, wyrzeźbioną stopą.
  Chłopiec Robur skinął głową na znak zgody.
  - Opracujemy podobny aparat i bez wyjątku ujarzmimy wszystkich bez wyjątku. A potem będzie absolutna władza nad światem!
  Albina zachichotała i zaśpiewała:
  - Ludzie umierają za metal, za metal,
  Robur będzie rządził show! Opanuj wynik!
  Alvina zgodziła się z tym, mrugając do swojego partnera:
  - Nasza moc, podobnie jak moc Trójcy Świętej, będzie na zawsze! I nie tylko wieczne, ale i ludzkie!
  Albina zgodziła się z tym:
  - Kiedy ręka jest mocna, a cele humanitarne, stajesz się dla człowieka Wszechmogącym!
  Robur skinął głową i nagim, okrągłym, dziecinnym obcasem nacisnął guzik, unosząc aparat i śpiewając:
  Ten, który jest pozbawiony serca i duszy,
  Zostanie zmiażdżony od razu dobrocią!
  Dziewczyny w chórze wykrzykiwały na całe gardło:
  Zimna kalkulacja służy nam jako pragnienie -
  Wrogowie do pokonania, cóż, ale środki się nie liczą!
  
  PRZYGODY ELF BIFA SUPERAS
  Elf Bif, podróżując po różnych światach, dostał się do II wojny światowej. I oczywiście postanowił pomóc Niemcom, więc był też jasnowłosy i przystojny. Ponadto Bifa pociągał również fakt, że naziści byli za nadczłowiekiem i przeciw chrześcijaństwu. Wstąpił więc do Luftwaffe i został pilotem. A ponieważ elfy są znacznie szybsze, silniejsze i wielokrotnie lepsze w reakcji na ludzi, a nawet posiadają magię ochronną, Biff zaczął bardzo szybko zdobywać punkty.
  Jego wojownik dzięki magii stał się nietykalny. A każdy pocisk z wiatrówki celnie trafił w cel.
  Cóż, wydawało się, że nawet tak wybitny as sam w sobie nie wpłynie zbytnio na przebieg wojny.
  Ale Biff, po zestrzeleniu dwustu samolotów na Morzu Śródziemnym, był w stanie sam zestrzelić Montgomery. A to już jest poważne. Zginął najbardziej utalentowany angielski generał. Bif otrzymał Krzyż Żelazny z liśćmi dębu, mieczami i diamentami za Krzyż Rycerski. Ale tak szybko gromadził rachunki, że w ciągu miesiąca miał trzysta zestrzelonych samolotów. A 20 sierpnia 1942 r. Rommel rozpoczął ofensywę w kierunku Aleksandrii.
  Bez Montgomery'ego wszystko poszło nie tak z Brytyjczykami. I wpadli w pułapkę Rommla i zostali zabici. Bif w tym czasie zestrzelił ponad dwieście samolotów w ciągu tygodnia, a także trafił w cele naziemne.
  Hitler nie miał czasu na napisanie dekretu o nagrodzie. Biff ponownie otrzymał za trzysta zestrzelonych samolotów: Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża z liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Za pięćset samolotów został odznaczony Krzyżem Rycerskim Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Wojska Rommla zdobyły Egipt i natychmiast wdarły się do Iraku, gdzie wybuchło powstanie antybrytyjskie. Niemcy zdobyli także Kuwejt. Armia Czerwona zaatakowała wojska Rommla w Iraku, ale to sprowokowało wejście Turcji do wojny z ZSRR. Co sprawiło, że sytuacja była niezwykle trudna. A Stalin został zmuszony do porzucenia ofensywy pod Stalingradem. Na początku grudnia Niemcy zdołali przejąć kontrolę nad całym miastem. A Paulus otrzymał za to nawet nagrodę.
  Armia Czerwona walczyła z Turkami i ugrzęzła na Zakaukaziu.
  Oprócz fenomenalnego Bifa wyróżniała się również Marsylia, szybko zdobywając punkty, m.in. dzięki sowieckim pilotom. Marsylia otrzymała również Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami za czterysta zestrzelonych samolotów.
  A Bif za siedemset pięćdziesiąt zestrzelonych samolotów został odznaczony Krzyżem Rycerskim Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A za tysiąc - Gwiazda Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i brylantami.
  Niemcom udało się utrzymać front w centrum, a nawet odeprzeć próbę odblokowania Leningradu.
  Nieco później w lutym wojska radzieckie próbowały posunąć się w pobliżu Stalingradu, ale Niemcy byli gotowi i odparli wszystkie ataki. A Biff i Marseille przerazili sowieckie lotnictwo i stali się dosłownie legendarnymi asami.
  Ale 30 maja, kiedy drogi wyschły, a Niemcy byli w stanie podciągnąć nowe czołgi Panther i Tiger, a także działo samobieżne Ferdinand, rozpoczęła się nowa ofensywa nazistów wzdłuż Wołgi.
  Wypowiedzenie wojny totalnej w III Rzeszy ponad dwukrotnie zwiększyło produkcję broni. Ponadto niemiecka flota okrętów podwodnych bardzo zdenerwowała Stany Zjednoczone i Wielką Brytanię, w wyniku czego intensywność bombardowań wyraźnie spadła.
  Tak, a straty sił lądowych Wehrmachtu były mniejsze, a fabryki okazały się mieć więcej wysoko wykwalifikowanych pracowników. Pozwoliło to również Niemcom na dodanie broni do wydania, a zwłaszcza samolotów. A Focke-Wulf, jeśli jest używany poprawnie, wcale nie jest zły.
  A "Tygrys" to szok i podziw dla Armii Czerwonej. Niemcy byli w stanie przebić się przez sowiecką linię obrony w ruchu.
  Najbardziej nieprzyjemną rzeczą było to, że w Armii Czerwonej, która nie znała zwycięstw, morale było wyjątkowo niskie. I wielu żołnierzy poddało się lub zdezerterowało. Liczba tych, którzy się poddali, była duża, podobnie jak uciekinierzy.
  Duch walki Wehrmachtu wcześniej nie był poważnie złamany, był wysoki. A na niebie Niemcy całkowicie dominowali. Stany Zjednoczone były bierne, podczas gdy Wielka Brytania poniosła ogromne straty.
  Ponadto wyprodukowano znacznie więcej samolotów niż wcześniej.
  Biff gromadził konta tak szybko, że wymyślono dla niego nowe nagrody. Za dwa tysiące samolotów młody elf został odznaczony Gwiazdą Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A za trzy tysiące samolotów - Gwiazda Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Do lipca 1943 Niemcy dotarli do Morza Kaspijskiego i podali tlen wojskom sowieckim na Kaukazie. A potem kontynuowali ofensywę wzdłuż wybrzeża, wzdłuż równiny.
  Pod koniec sierpnia byli już w Dagestanie i zbliżyli się do granicy Azerbejdżanu.
  Potem rozpoczęła się zacięta walka o Tbilisi. A siły były bardzo nierówne.
  ZSRR wyraźnie przegrywał bitwę o Kaukaz. We wrześniu Stalin próbował awansować w centrum. A jego żołnierze znowu tam utknęli. Panther-2 brał udział w bitwach.
  Samochód ten okazał się ciężki, ważąc pięćdziesiąt trzy tony, ale lepiej chroniony zwłaszcza na czole: 100 milimetrów i 60 boków, a 900-konny silnik sporo zrekompensował. Do tego armata 88 mm i długa lufa 71 EL.
  Przeciwko takiemu czołgowi nie jest łatwo się oprzeć. Zwłaszcza jeśli walczą zdesperowane dziewczyny.
  Gerda strzelała do sowieckiego samochodu gołymi palcami i pisnęła:
  - Jesteśmy najlepsi!
  Charlotte uderzyła trzydzieści cztery gołą piętą i pisnęła:
  - Trzecia Rzesza jest z nami!
  Christina waliła w wojska sowieckie i ćwierkała:
  - Powiedziałem nie dryfuj!
  Magda kopnęła nogami bosymi palcami i powiedziała:
  - Jesteśmy najwyższą klasą!
  Oczywiście atak w centrum został odparty ciężkimi stratami dla Armii Czerwonej.
  A jesienią i zimą naziści zakończyli zdobywanie Kaukazu ... Po czym pozycja ZSRR stała się niezwykle trudna.
  A superpilot Beef zestrzelił cztery tysiące samolotów. Za co został odznaczony Wielką Gwiazdą Krzyża Rycerskiego Krzyża Żelaznego ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Marsylia również zwiększyła liczbę zestrzelonych samolotów do tysiąca. Otrzymał też nagrodę: Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Krzyża Żelaznego ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  A do wiosny Bif zestrzelił pięć tysięcy samolotów, otrzymał Wielką Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  W maju 1944 r. hitlerowcy rozpoczęli nową ofensywę na pozycje Rosji. Ciosy zadano zarówno na północy, omijając Leningrad, jak i wzdłuż Wołgi, omijając Moskwę od południa. A to ogromny atak. Zaczep w podwójne szczypce.
  Armia Czerwona straciła dużo ducha walki, ale wciąż była silna.
  Nowe czołgi T-34-85 i IS-2 były bardziej zaawansowane i potężniejsze niż poprzednie. Pojawił się również mocniejszy LA-7. To prawda, że był produkowany w małych ilościach. Ale Jak-3 nigdy nie wszedł do produkcji. A do końca maja Niemcy mają już na uzbrojeniu tysiąc najnowszych odrzutowców ME-262 z czterema 30-milimetrowymi działami. I jest bardzo niesamowitą najnowszą maszyną.
  Tak, a TA-152, który zastąpił Focke-Wulfa, nie jest zły.
  Główne niemieckie czołgi "Pantera" -2 i "Tygrys" -2. Ostatni czołg ma silnik o mocy 1000 koni mechanicznych i jest dobry pod względem osiągów. Tak więc Niemcy mają w serii sprzęt - wielką siłę niszczącą. Chociaż wciąż niedoskonały. Ale w przygotowaniu jest seria E. Ale na przykład "Mysz" nie pokazała się zbyt dobrze.
  I tak zaczyna się bitwa... Najpierw Saratów zajęli Niemcy, potem Kujbyszew.
  Bif zestrzelił sześć tysięcy samolotów i otrzymał: Wielką Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Krzyża Żelaznego z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Wtedy Niemcy zdobyli także Uljanowsk. A pod koniec lata zajęli Kazań. Upadł front Armii Czerwonej.
  Do września Beef zestrzelił siedem tysięcy samolotów i otrzymał nową nagrodę: Gwiezdny Wielki Krzyż Krzyża Kawalerskiego Żelaznego Krzyża ze srebrnymi dębowymi liśćmi i diamentami.
  A w październiku Niemcy przedarli się od północy i zamknęli pierścień wokół Moskwy.
  Następnie rozpoczęto operację niszczenia i miażdżenia Armii Czerwonej.
  W grudniu Beef zestrzelił osiem tysięcy samolotów i otrzymał Gwiazdę Wielkiego Krzyża Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża oraz złote miecze i diamenty z liści dębu.
  I właśnie w Boże Narodzenie, 25 grudnia 1044 r., garnizon moskiewski, pomimo kategorycznego rozkazu Stalina, skapitulował. A feldmarszałek Goth, który zajął stolicę, otrzymał za to Wielki Krzyż Żelaznego Krzyża.
  Jednak podczas gdy Stalin, po ucieczce do Swierdłowska, chciał kontynuować wojnę. A dla sojuszników wciąż była nadzieja.
  Niemcy do tej pory zbombardowali jedynie sowiecką Syberię. Dostali potężne, napędzane śmigłami Yu-488 i TA-400, które przetaczały się jak huragan. I przynieśli śmierć i zniszczenie sowieckim miastom.
  Elf Beef nadal walczył na niebie i brał udział w nalotach bombowych. A jego maszyna co jakiś czas działała, sprowadzając na przeciwników szokujące strumienie kolosalnej niszczącej siły.
  W marcu 1945 roku liczba samolotów zestrzelonych przez tego legendarnego elfa przekroczyła dziewięć tysięcy. I otrzymał nagrodę: Gwiezdny Krzyż Wielki Krzyża Rycerskiego z platynowymi mieczami z liści dębu i diamentami. I to jest bardzo fajne!
  Ale w maju Niemcy zbliżają się do Uralu. Ich wojska szybko posuwają się do przodu. Armia Czerwona bohatersko próbuje się utrzymać. Ale ona nic nie może zrobić.
  Naziści już wrzucili do bitwy najnowsze czołgi serii E. I naprawdę prawie nie da się im oprzeć.
  Zwłaszcza przeciwko E-100, który jest nie do przebicia dla sowieckich dział ze wszystkich stron. A jego działo 128 mm jest zabójcze dla prawie każdego pancerza.
  A E-100 budzi grozę w radzieckich żołnierzach. Ponadto dezercja jest zjawiskiem endemicznym, podobnie jak kapitulacja. A ta kapitulacja jest ogromna.
  Niektóre dywizje poddają się nawet dźwiękom orkiestry. A niektórzy wręcz przeciwnie, walczą do końca.
  Ale siły są nierówne i już w czerwcu upadły Swierdłowsk i Czelabińsk. A potem Niemcy ruszyli przez Syberię.
  Miasta sowieckie desperacko się broniły. Zwłaszcza Nowosybirsk, gdzie walczyły nawet dzieci.
  A w Azji Środkowej toczyły się zacięte bitwy. Ale do września 1945 r. większość ZSRR została schwytana. Jednak w październiku, z powodu mrozu, Niemcy wstrzymali pochód przez Syberię. Komunikacja była zbyt napięta.
  Elf Beef zestrzelił dziesięć tysięcy samolotów i otrzymał za to Wielką Gwiazdę Wielkiego Krzyża Krzyża Rycerskiego ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Potem na niebie była jeszcze wojna... Do maja 1046 Bifowi udało się zestrzelić kolejny tysiąc samolotów i otrzymać: Wielką Gwiazdę Wielkiego Krzyża Krzyża Rycerskiego ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  A potem rozpoczęła się nowa ofensywa niemiecka na Dalekim Wschodzie. Stany Zjednoczone i Wielka Brytania faktycznie zakończyły wojnę z III Rzeszą i walczyły z Japonią. Ale samuraj bohatersko się wytrzymał. I wykazali się kolosalną odwagą i heroizmem.
  Armia Czerwona była liczebnie osłabiona, ale część fabryk ewakuowanych na wschód nadal działała. I dostarczyli na front, w tym samoloty.
  Niemcy posuwali się już prawie marszami, ale i tak, zanim dotarli do Władywostoku, zajęło im to kilka miesięcy. A pod koniec listopada, pomimo mrozu, Fritz wciąż dotarł do Czukotki.
  Upadły więc ostatnie miasta ZSRR.
  Elf Beef podniósł liczbę zestrzelonych samolotów do dwunastu tysięcy i otrzymał nową nagrodę: Wielką Gwiazdę Wielkiego Krzyża Krzyża Rycerskiego z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami, a także stopień feldmarszałka lotnictwa. I to jest rzeczywiście jego kolosalne osiągnięcie.
  Następnie ZSRR był okupowany. Ale Stalin wciąż został złapany. Ze Stanami Zjednoczonymi Hitler, który zdobył duże terytoria, już nie walczył. Podzielili strefy wpływów. Trzecia Rzesza otrzymała Europę, połowę Afryki północ, a francuskie posiadłości belgijskie. A także Bliski Wschód i całe terytorium ZSRR.
  I miał dość... Japonia zachowała swoje posiadłości w Chinach i częściowo Stany Zjednoczone i Wielka Brytania nie miały czasu, aby go od niego odzyskać.
  Powstał świat dwubiegunowy. Trzecia Rzesza prosperowała i rozwijała się, Niemcy polecieli nawet na Księżyc w 1957 roku. Ale po śmierci Hitlera w 1960 r. powstało w nim zamieszanie. Chociaż udało się uniknąć rozłamu. Ale nowy reżim stał się bardziej liberalny i wszyscy poddani III Rzeszy otrzymali obywatelstwo.
  I tak zakończyła się era nierówności narodowych.
  Trzecia Rzesza i Japonia z jednej strony, a USA i Wielka Brytania z drugiej rywalizowały ze sobą już w kosmosie i trwał podbój Układu Słonecznego.
  Lot na Marsa w 1974 r. - pierwsi to Niemcy, a rok później na Wenus. Tak więc nowy świat na swój sposób wciąż jest niczym. A elf Bim poleciał do nowych światów w poszukiwaniu przygód i nowych wrażeń.
  
  KAMERALNY ZAMIAST CHURCHILL
  ADNOTACJA
  Zamiast bezużytecznej i niepotrzebnej, a nawet śmiertelnej wojny z Niemcami dla Wielkiej Brytanii, Chamberlain zawarł pokój z III Rzeszą. A teraz ZSRR walczy z Wehrmachtem jeden na jednego, a wynik wojny jest jeszcze bardziej nieprzewidywalny, a walka jest znacznie trudniejsza niż w prawdziwej historii.
  . ROZDZIAŁ 1
  Chamberlain, nie rezygnując, zdołał zawrzeć pokój z III Rzeszą. Warunki Hitlera były dość umiarkowane. Wielka Brytania uznała wszystkie podboje nazistów, ale sama nie poniosła strat terytorialnych. Jedyną rzeczą jest to, że Brytyjczycy zwrócili Namibię Niemcom. Ogólnie rzecz biorąc, naziści gwarantowali nienaruszalność brytyjskiego imperium kolonialnego.
  Hitler dostał także wolną rękę na wschodzie. Co oczywiście jest w rękach Niemców. Ale Chamberlain chciał również, aby dwaj dyktatorzy, Stalin i Hitler, walczyli do śmierci.
  To wszystko zachwycało więc kręgi reakcyjne. Hitler obiecał, że nie obrazi zbytnio Żydów. I że na terytoriach okupowanych zostanie ustanowiony sprawiedliwy porządek.
  Podboje III Rzeszy były ogromne. Ale mimo wszystko wojna z ZSRR była nieunikniona. Tyle że tym razem Hitler nie miał powodu do agresji.
  Miał wiele kolonii. Poza tym Niemcy zdobyli także Grecję i Jugosławię. Dostali kolonie belgijskie, francuskie i holenderskie.
  Doszło nawet do konfliktu z Japonią o Indochiny. Na przykład wszystkie kolonie francuskie są niemieckie i powinna istnieć niemiecka administracja.
  W tym samym czasie, 1 maja 1941 roku, Niemcy zobaczyli na paradzie na Placu Czerwonym radzieckie KV i T-34. W odpowiedzi Hitler nakazał stworzenie ciężkiego niemieckiego.
  Wojna została odłożona do 22 czerwca 1943 r.
  Do tego czasu Niemcom udało się wypuścić nowe czołgi - Panterę, Tygrysa, zmodernizowany T-4 i działo samobieżne Ferdinand. Ale ich liczba była wciąż niewystarczająca. Pojawił się również myśliwiec ME-309, ale też dopiero zaczął wchodzić do wojska.
  Czołgi "Lew" i "Maus", na razie tylko w próbkach testowych. Karabin szturmowy MP-44, również właśnie stworzony i nie miał czasu, aby wejść do serii.
  Więc Niemcy nie są gotowi w czterdziestym trzecim roku. Ale także w ZSRR nie ma pełnej harmonii. Co prawda w ciągu dwóch dodatkowych lat linia Mołotowa została jednak ukończona, ale jest zbyt blisko granicy.
  W tym samym czasie sowieccy żołnierze i dowódcy nadal uczono bardziej atakować niż bronić.
  To prawda, że nie tym razem Armii Czerwonej nie dało się zaskoczyć, a Stalin ogłosił powszechną mobilizację, zwiększając liczebność żołnierzy do dwunastu milionów. Ale z drugiej strony Japonia była również gotowa do otwarcia drugiego frontu, a część wojsk sowieckich musiała zostać zatrzymana na Dalekim Wschodzie.
  ZSRR wzmocnił się w ciągu dwóch lat. Trzeci plan pięcioletni został przepełniony, a według oficjalnych danych gospodarka podwoiła się. Wyprodukowano dodatkowe prawie piętnaście tysięcy czołgów i trzydzieści tysięcy samolotów oraz dziesiątki tysięcy dział.
  Armia Czerwona była bardzo silna. Ale oczywiście Trzecia Rzesza dodała.
  Po tym, jak energiczny Speer został ministrem uzbrojenia, a gospodarka III Rzeszy i okupowanych została przeniesiona na grunt wojskowy, produkcja broni znacznie wzrosła. Szczególną uwagę zwrócono na siły pancerne. A w wyniku działań energetycznych i wykorzystania siły roboczej w koloniach produkcja czołgów w III Rzeszy przekroczyła tysiąc miesięcznie przed ZSRR.
  Najnowszy "Pantera", znacznie lepszy od głównego radzieckiego czołgu T-34 pod względem przebicia pancerza i szybkostrzelności działa oraz przedniego pancerza.
  Z kolei radziecka seria KV okazała się niewystarczająco skuteczna, idąc drogą nieuzasadnionej gigantomanii.
  Był też negatywny czynnik subiektywny - miłość Stalina do dużych czołgów. W sierpniu 1941 r. do produkcji wszedł KV-3 ważący sześćdziesiąt osiem ton, we wrześniu 1941 r. zaczęto produkować ważący sto ton KV-5. A od marca 1942 r. Do serii wszedł KV-4, ważący sto siedem ton.
  A to jeszcze nie wszystko. W sierpniu 1942 roku pojawił się KV-6 ważący sto pięćdziesiąt ton. A w marcu 1943 KV-7 ważący sto osiemdziesiąt ton.
  W ten sposób czołgi serii KV podjęły nieuzasadnioną ścieżkę ważenia.
  Tylko T-34-76 można nazwać stosunkowo udaną maszyną. Ale poza tym z tej klasy produkowano także A-30, czołgi kołowe i T-29.
  Lotnictwo ZSRR nie było złe, ale PE-2 wciąż był zbyt trudny w obsłudze, a MIG-3, ulubiony myśliwiec Stalina, również nie usprawiedliwiał się.
  Niemcy wyprodukowali mniej więcej tyle samo samolotów w ciągu dwóch lat, co ZSRR. Ale ich lotnictwo było być może bardziej praktyczne. ME-309 był bardzo potężny pod względem uzbrojenia i szybkości, i niewątpliwie silny, ale wciąż jest rzadki. Jednak w praktyce ME-109 okazał się silniejszy od maszyn radzieckich.
  W sumie Niemcy byli lepiej przygotowani, a ich oddziały były silne i miały dużą przewagę w mobilności.
  Plus czynnik Japonii, który również wycofał wojska.
  W ofensywie Niemcy wykorzystali wiele dywizji zagranicznych i kolonialnych, które pod względem skuteczności bojowej ustępowały europejskim.
  Wehrmacht kosztem dywizji zagranicznych i kolonialnych zwiększył swoją siłę do szesnastu milionów. Plus kolejne osiem milionów żołnierzy japońskich i kolonialnych.
  Japonia i III Rzesza przewyższały liczebnie ZSRR około dwukrotnie w piechocie. To prawda, że japońskie czołgi były lekkie, ale mobilne. W lotnictwie większość liczebną miała Oś.
  Ale najważniejsze jest nie tylko to... Niemcy mieli sojuszników. Wśród nich są Turcja i Włochy z dużymi armiami. Tak więc, biorąc pod uwagę satelity, przewaga III Rzeszy wzrosła jeszcze bardziej. Po stronie III Rzeszy są Finowie, Węgrzy i Rumuni oraz Słowacy, Chorwaci, Bułgarzy, Hiszpanie, a nawet Portugalczycy.
  Wkrótce do wojny przystąpiła również Szwecja.
  A wojska niemieckie przedarły się przez sowiecką obronę... A miesiąc później dotarli do Smoleńska.
  A potem toczyła się wspaniała bitwa o to miasto. W rzeczywistości zadecydował o losach ZSRR.
  Aleksiej, który był dwunastoletnim chłopcem w walce, a także Alenka i Katka walczyli na ulicach Smoleńska.
  Hordy Hitlera próbowały zająć miasto.
  Bosonogi chłopak w samych szortach, Aleksey, wystrzelił serię z karabinu maszynowego, kosząc nazistów.
  Dwunastoletnie dziecko rzuciło śmiercionośnym granatem gołymi palcami dziecięcych nóg i wrzasnęło:
  - Za komunizm ZSRR!
  Alenka też się zmieniła, znokautowała nazistów, rzuciła prezent śmierci gołą piętą i wydała:
  - Za naszą Ojczyznę - własną matkę!
  Katka bazgroła z karabinów maszynowych, znokautowała nazistów, a potem rzucono jej bosymi palcami u nóg, niosąc zniszczenie i śmierć.
  Wojownik wtrącił:
  - Za ZSRR!
  Kobiecy batalion snajperski pod dowództwem kpt. Nataszki Kaktusowej zajął pozycję obronną w ruinach przy ulicy Wołodarskiej. Za ruinami ukryły się dziewczyny z karabinami i karabinami, związane wiązkami granatów.
  Sama Natasza ma na sobie tunikę w kropki na nagie ciało, krótkie spodnie i jest boso. Piękna i krągła dziewczyna, z mocnymi biodrami, szczupłą talią, krótką fryzurą pod półpudełkiem. Twarz jest bardzo wyrazista, z męskim podbródkiem, szeroko rozstawionymi niebieskimi oczami. Jasnobrązowe włosy stały się szare z kurzem, wysoka klatka piersiowa, twardy wygląd. Kapitan Natasza walczy od ponad dwóch lat i mimo młodego wieku wiele widziała. Nogi dziewczyny pokryte są skaleczeniami i siniakami. Dziewczyna jest bardziej zwinna w poruszaniu się boso niż szorstkie i niezdarne buty.
  Naga podeszwa wyczuwa najmniejsze wibracje gleby, ostrzega przed bliskością kopalni, a sama matka ziemia dodaje wytrzymałości. Z jednej strony stopy dziewczynki stwardniały i nie bały się gorącego metalu, ani ostrego gruzu ruin, ale z drugiej nie traciły wrażliwości i elastyczności, ostrzegając rykiem ruchu czołgi.
  Słodka Natashka trzyma granat z przymocowaną do niego paczką wybuchową. Trzeba czołgać się do potężnego niemieckiego czołgu "Lion", podlewając ulice karabinami maszynowymi.
  Mirabela czołga się obok niej. Także boso, więc wszystkie dziewczyny z batalionu okazały się być z butów, naśladując swojego dowódcę. Jej zakurzone podeszwy wyostrzają się, gdy czołga się na czworakach. Żółte włosy Mirabeli są rozczochrane i długie... Trochę kędzierzawe. Sama dziewczyna jest szczupła, szczupła, niskiego wzrostu. Można ją nawet pomylić z dziewczyną o wąskich ramionach i pozornie dużej głowie.
  Ale Mirabela już wiele przeżyła. Udało jej się odwiedzić zarówno faszystowską niewolę, przeżywszy okrutne tortury, jak i kopalnie, skąd jakimś niezrozumiałym cudem udało jej się uciec. Ale patrząc na jej dziecięcą, czułą twarz, nigdy nie można powiedzieć, że była bita gumowymi kijami po piętach, przez jej ciało przepływał prąd.
  Mirabela strzela... Żołnierz III Rzeszy, w tym przypadku Arab, pada martwy, jego pysk wznosi piasek i gruz.
  Natashka wrzuca garść granatów pod stertę śmieci. Teraz czołga się tu dziewięćdziesięciotonowy "Lew" i wysadzi go w powietrze. Niebieskie oczy dziewczyny błyszczą jak szafiry na jej twarzy, ciemne od poparzeń słonecznych i kurzu.
  Doświadczenie sugeruje, że dobrze chroniony czołg zmieni teraz pozycję. "Lew" ma pancerz boczny 100 mm, a nawet pod kątem. Trzydzieści cztery nie mogą się przez nią przebić, szanse mają tylko ciężkie Keveshe. Ale tory są celem. Najważniejsze jest pozbawienie samochodu mobilności ...
  Swietłana strzela serią z karabinu maszynowego... Żołnierz, nie wiadomo jakiej narodowości, upada. Niemcy, zdobywszy większą część półkuli wschodniej, pielęgnują aryjską krew i rzucają do boju wojska kolonialne: Arabów, Afrykanów, Hindusów, różnych Azjatów i Europejczyków. Wzrosła też liczba Polaków - przyzwyczajonych od kołyski do nienawiści do bolszewickiej Rosji. Walczą tu ukraińscy nacjonaliści, Kozacy dońscy, Czeczeni i cały Kaganat Kaukaski. Hitler wychował całą międzynarodówkę.
  Mnóstwo wrogów...
  Swietłana zręcznie unika ostrzału z karabinu maszynowego. Kula prawie pękła, poczerniała od kurzu, okrągły, dziewczęcy obcas. Piękny kapitan poczuł nawet łaskotanie, jak blisko przeleciał prezent dużego kalibru. Dziewczyna przeżegnała się, szepcząc:
  Nawet kula nas nie zatrzyma!
  Mirabela strzela do tyłu... Kolejna dziewczyna Angelica - bardzo rudowłosa, ponadprzeciętnego wzrostu i umięśniona, mimo skromnych racji żywnościowych. Również bardzo ładna dziewczyna, z luksusowymi biodrami, podciągniętą talią, nie kobiecymi szerokimi ramionami i wysokim biustem.
  Angelica walczy w samych szortach, tunika jest podarta na strzępy i rozpada się na pył, a nowe mundury nie są dostarczane przez Wołgę. Nie daj Boże przekazywać większej ilości amunicji i kropli żywności dla wyczerpanych wojsk sowieckich.
  Więc Angelica jest prawie naga, ma podrapane nogi, zwłaszcza kolana. Kawałek odłamka uderzył w podeszwę prawej stopy i boli, trudno chodzić.
  Rudowłosa, zakurzona, prawie naga Angelica wykrzywia swoją ładną, ale jednocześnie twardą twarz. Dziewczyna strzelając mówi:
  - Pan, Moskwa i Stalin są nad nami!
  I odcina atakujących nazistów, sama ledwo mając czas na odwrót.
  Ruiny i wąskie uliczki utrudniają zawracanie potężnym niemieckim czołgom. Oto prawie dwieście ton "Myszy" i wcale nie mogą przejść ...
  Jak spodziewała się Swietłana, "Lev" trochę pojechał i zakopał się w kupie śmieci. Nastąpiła eksplozja. Gąsienica pękła, kilka uszkodzonych rolek odleciało.
  Ranny czołg zatrzymał się i z jego lufy wyleciał pocisk...
  Gdzieś zadudniło w oddali, pozostawiając ruiny. Blondynka Svetlana, jak syknął wąż:
  - To moja kalkulacja! Założyłem konto...
  Kapitan znów jest zmuszony do odczołgania się. Niemcy i ich satelity nie mogą wykorzystać swojej przewagi technicznej w gruzach. Z winy upartego Hitlera hordy III Rzeszy ugrzęzły w bitwach pozycyjnych w dość dużym i dobrze ufortyfikowanym mieście.
  Mirabela rzuca granat. Zmuszając ich do robienia salta na powalonych Niemcach lub Arabach, przewracając się. Jeden z nazistowskich bojowników odrywa rękę i wisi na niej angielski zegarek z kompasem.
  Mirabela mówi z uśmiechem:
  - Co pokazuje kompas - droga do piekła!
  A piękna dziewczyna strząsa kawałek przylegającej ceramiki z zakurzonej pięty.
  Angelica też się odkurza, jędrnymi, pełnymi piersiami. Sutki są prawie czarne od brudu i swędzenia. I spróbuj się umyć. Znowu trzeba się zakopać, gdy niemieckie pistolety maszynowe gryzmą. I czołgać się plastuńskim sposobem.
  Batalion dziewcząt utrzymuje swoje pozycje, chociaż trwa ostrzał. I rozdzierają ciężkie pociski, a z nieba spadają bomby ... Ale nic nie złamie odwagi sowieckich bohaterek.
  Tutaj Svetlana widzi, jak czołga się Pantera. Cóż, ten czołg nie jest już taki straszny.
  Możesz wbić go w bok. Dziewczyna kichnęła, wypluła kurz, który wspiął się do jej eleganckich ust. Wzięła do ręki granat, obciążony paczką wybuchową. Musisz się podkraść niezauważony. Ale wokół jest tyle dymu.
  Angelica zaczęła się podkradać, opierając się na odpływie bosymi palcami i łokciami. Była jak kot tropiący mysz. Dziewczyna pamiętała wojnę z tego strasznego lata czterdziestego pierwszego roku, kiedy Wehrmacht zdradziecko najechał na tereny ZSRR. Czy ani dziewczyna, prawie dziewczyna się nie bała? Na początku tak, ale potem się do tego przyzwyczajasz. A ciągłe wybuchy pocisków już odbierasz jako zwykły dźwięk.
  A teraz eksplodował bardzo blisko. Dziewczyna klepnęła się po brzuchu. Fragmenty pędzą z góry jak stado dzikich pszczół. Angelica szepcze spierzchniętymi ustami:
  - W imię sprawiedliwości - Panie!
  Dziewczyna przyśpiesza czołganie się i rzuca granat z doczepioną paczką wybuchową. Teraźniejszość leci po łuku. Słychać eksplozję, cieńszy pancerz boczny Pantery nadaje się. Niemiecki czołg zaczyna się palić, zestaw bojowy wybucha.
  Svetlana szepcze z uśmiechem:
  Dziękuję Ci Panie Jezu! Wierzę tylko w Ciebie! Modlę się tylko do Ciebie!
  Łamie panterę. Oderwany, długi pień zagrzebany jest w gruzach. Pancerz przedni, oderwany od pancerza bocznego, przypomina szufelkę.
  Swietłana, której oczy na brązowej od kurzu i opalenizny twarzy błyszczą chabrami, mówi:
  - Im więcej dębów ma wróg, tym silniejsza jest nasza obrona!
  Angelica jest bardzo seksowna, w czarnych majtkach i nagim, zakurzonym, mocnym ciele. Dziewczyna jest bardzo mądra. Potrafi rzucać odłamkami szkła gołymi palcami.
  Teraz rzuciła ostrym przedmiotem swoją pełną gracji, pokrytą kurzem nogą. I utknął w gardle faszysty. Piękna Angelica bełkotała:
  - A ja jestem symbolem seksu i symbolem śmierci!
  Dziewczyna, po której znów się czołgała, strzelając. Doprowadził ogień i Swietłana.
  Kapitan piękności, Natasza, po obcięciu faszysty, ćwierkał:
  - Życie to łańcuch, a małe rzeczy w nim to ogniwa ...
  Mirabela wystrzeliła, rozcięła głowę Fritza i dodała:
  - Nie można nie przywiązywać wagi do linku!
  Svetlana, znowu strzelając celnie, skrzeczała:
  - Ale nie możesz jechać cyklami na drobiazgi ...
  Mirabela strzelała celnie i dodała:
  W przeciwnym razie łańcuch cię otoczy!
  Inna dziewczyna Olimpiada, również bardzo piękna, wraz z pionierką Seryożką przygotowała minę na drucie. Obaj ją popchnęli... Podstępny glut wczołgał się do gąsienicy "Tygrysa"-2. I jak wybuchnie ten niemiecki samochód z długą lufą.
  Blondyn Siergiej wykrzyknął:
  - Nasza Rosja, masz wiadro!
  I ledwo zdążył odskoczyć, błyskając czarnymi, powalonymi obcasami z zawalonego dachu.
  Olimpias pogładziła szyję chłopca i powiedziała:
  - Jesteś bardzo mądry!
  Pionier przedostał się na front i wstąpił do batalionu kobiecego. Chłopiec też jest bardzo kreatywny. Na przykład stworzył samoloty do zestrzeliwania faszystowskich samolotów szturmowych. Kiedy wznoszą się Focke-Wulfy, czyli TA-152, słychać niesamowicie ogłuszający ryk.
  Niemcy strajkują przy akompaniamencie symfonii wagnerowskiej. Taka majestatyczna melodia.
  Olimpias mówi z irytacją:
  - Ciągle nas straszą!
  Pionier śpiewał z patosem:
  - Rosyjski wojownik nie boi się śmierci,
  Śmierć nie zabierze nas pod rozgwieżdżone niebo!
  Bo święta Rosja będzie ciężko walczyć,
  Załadowałem potężny karabin maszynowy!
  Olympias, wysoka, muskularna dziewczyna o szerokich biodrach i ramionach, jest typową wieśniaczką. Ubrania podczas walk podarte na strzępy, silne nogi odsłonięte, włosy splecione w dwa warkocze i mocno odkurzone.
  Seriożka ma dopiero jedenaście lat, chudy z niedożywienia, podrapany i brudny chłopak, w samych szortach. Naturalnie białe włosy chłopca zmieniły się na siwe, a żebra prześwitują przez cienką, opaloną i brudną skórę. Nogi strasznie powalone, aw oparzeniach, siniakach, pęcherzach. To prawda, że los uchronił dziecko przed poważnymi obrażeniami.
  Na jego tle Olimpiada wydaje się duża i gruba, choć dziewczyna wcale nie jest gruba, ale z mocnym, wytresowanym mięsem na kościach. Co więcej, głód zdawał się w ogóle nie wpływać na jej korpulentną i dużą sylwetkę.
  Dziewczyna strzela z ciężkiego karabinu przeciwpancernego. Niemieckich samochodów nie da się przebić w czoło, ale na torach jest szansa.
  A potężny "Lew", po otrzymaniu ciężkiego materiału wybuchowego w podwoziu, zaczął wypuszczać dym jak ciężki palacz.
  Seryozhka śpiewał złośliwie:
  - Śmierdzący Fritz bez zastanowienia zapalił papierosa przy wejściu! Oczywiście wpadł w duże kłopoty!
  Olimpias, migocząca umięśnionymi, opalonymi łydkami, odpiera stepowanie gołymi, pięknymi nogami. Dziewczyna zaśpiewała:
  - Na ikonie migoczą święte rosyjskie twarze... Nie daj Boże namoczyć przynajmniej tysiąca Fritzów! A jeśli ktoś brzęczy bardziej niż faszyści, nikt, uwierz mi, nie potępi cię za to!
  Potem przeładowała karabin przeciwpancerny i ponownie wystrzeliła. Niemiecki transportowiec znów wypuścił dym.
  Batalion dziewczęcy wyrządził Fritzowi znaczne szkody. Ale poniósł też straty. Tutaj jedna dziewczyna została rozdarta na pół, a jej twarz stała się tak, pomimo kurzu, blada.
  Większość Stalingradu została już zajęta przez nazistów, ale to, co pozostało z miasta, nie chce się poddać i poddać.
  Tymczasem Swietłana próbuje przebić się przez "Tygrysa". Potężny niemiecki samochód, dostał granat w bok, ale nie uległ. Odwraca się, by wystrzelić z armaty. Dziewczyna musi zagrzebać się w ziemi i gruzach, by nie została przygnieciona przez falę uderzeniową wyzwoloną przez teraźniejszość.
  Swietłana szepcze cicho:
  - Mamo, tato, przepraszam!
  Mirabela rzuciła granatem w Tygrysa, który eksplodował jej na czole. Dziewczyna syknęła:
  - O tym, że lekka nauka zimą na wiosnę... Powtarzam bez wyjątku, że Hitler to drań dżumy!
  Angelica, przerywając wzrok nazistom i oblewając ich wodą z hukiem, napięła się:
  - W trumnie widziałem teraz Führera! I kopnęła biedaka prosto w oko!
  Rudowłosa dziewczyna właściwie rzuciła granatem w zbiornik gołymi palcami. Uderzył w lufę... Nastąpiła eksplozja i pysk "Tygrysa" został zmasakrowany.
  Tchórzliwy Niemiec wziął go i cofnął się.
  Swietłana parsknęła przez nozdrza:
  - Nasz, twój nie ustąpi!
  Mirabela ściął kulą hitlerowskiego najemnika i zaśpiewał:
  - A złoczyńca nie żartuje! Ręce i nogi przekręca rosyjskie liny! Wbija zęby w samo serce... Pije ojczyznę do dna!
  Swietłana, chichocząc, szczekając:
  - Führer dziko krzyczy, łzy!
  Mirabela odpaliła i dodała:
  - No cóż, sapanie śmierci, uśmiechy!
  Pojawił się jeszcze bardziej niebezpieczny "Shtumrtiger". Niszczy całe budynki i bunkry. Co więcej, nie zbliża się do pozycji wojsk sowieckich. Samochód jest ukrywany przez niemieckich strzelców maszynowych.
  Svetlana widzi, że zbliżanie się do pozycji Fritza jest nierealne. Ale na niebie Focke-Wulfs. Jedna z tych maszyn leci bliżej pozycji sowieckich. Dziewczyny otwierają do niej ogień.
  Angelica rzuca granat i wściekle mówi:
  - W głębokiej śmierci - nie ma przebaczenia!
  Następnie dziewczyna daje zwrot z karabinu maszynowego. Szybko się cofa. Szybko podjeżdża stosunkowo nowy niemiecki czołg "Panther" -2 z małą wieżą i niższą sylwetką.
  Kilka dziewczyn rzuca granatami w niemiecki samochód. Po otrzymaniu prezentów zastyga i nie może się odwrócić.
  Angelica gwizdnęła, sycząc:
  - To nowy atak! Rozerwiemy jej usta!
  Panther-2 warknął i wystrzelił ze swojej potężniejszej broni.
  Kolumna ognia rozszczepiła powietrze i natychmiast podgrzała i elektrolizowała atmosferę.
  Angelica zachichotała, muszle przeleciały obok półnagiej dziewczyny. Bezwstydna ruda potrząsnęła biodrami i powiedziała:
  - A Newton pokonał wrogów, zrzucił jarzmo z tronu! Fritz zadekretował swoje prawo Newtona!
  Stalingrad pogrążył się w pożodze, gdy języki ognia zdawały się lizać niebo i trzaskać fioletowymi, pomarańczowymi i szkarłatnymi iskrami! A każda iskra jest jak duch uciekający z piekielnego zamku.
  Swietłana, powalając niemieckiego myśliwca, błysnęła niebieskimi oczami i zaśpiewała:
  - Co ty jęczy zła staruszka? Uwierz mi, tylko szpital psychiatryczny płacze za tobą!
  Mirabela śpiewała pieśń, strzelając do nazistów:
  - Jak dobrze jest położyć się na trawie i uderzyć Fritza w głowę! Przygotuj okład dla Fuhrera i wyślij kule z karabinu maszynowego!
  Dziewczyna zachichotała dziko i przewróciła się z brzucha na plecy. Zrobiłem rower z nogami. Wyleciał granat. Latający Focke-Wulf, otrzymawszy odłamek pod brzuchem, żwawo wzbił się wyżej. Widać, że zraniły go ostre odłamki. Faszystowskie stworzenie zapaliło się i zaczęło tracić kawałki złamanych skrzydeł.
  Svetlana, widząc, jak Fokke traci wysokość, zaskrzeczała:
  - To semafor! Na pokładzie wisi topór!
  Niemiecki samolot eksplodował, rozrzucając gruz we wszystkich zakątkach nieba. I gdzie podział się faszystowski as. Zrobiłem ostatnią turę. Kat, a nie pilot, obrócił się w popiół!
  Mirabela kichnęła, rozsypując kurz i powiedziała:
  - Być albo nie być? To nie jest pytanie!
  Angelica ponownie rzuciła stopą kawałek szkła, tak bardzo, że trafiając w oko, wyszedł na Fritza przez tył głowy:
  - Jestem armadą czołgów! I musisz być leczony!
  Niemcy i ich satelity próbowali iść naprzód, rzucając przed siebie granaty. Taka taktyka wobec dziewcząt nie działała. Tutaj Seryozhka rozmieścił katapultę i jak w odpowiedzi uderza wroga.
  Pionier ryknął:
  - Święty Mikołaj rozdziera usta Hitlerowi!
  Szarża katapulty, wbijając się w tłum nazistów, rozproszyła ich, a jednocześnie przewróciła w powietrzu. Fritz upadł i rozbił się na gruzach murów.
  Czołg "Tygrys" -2, tracąc równowagę, zderzył się z "Lwem". Och, Leva, gdzie jest twoje budzące grozę imię?
  Swietłana uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Dobra robota Seryozhka!
  Chłopiec warknął agresywnie.
  - Pioneer jest zawsze gotowy!
  W odpowiedzi dziewczyna potrząsnęła bosą stopą.
  Kapitan znów zaczął przybijać gwoździe. A Olimpias łaskotała wąską stopę Seryozhki, jak bardzo ma to! Nic dziwnego, że chłopiec nie boi się biegać przez ogniska.
  Mirabela śpiewając, powiedziała:
  - Młodość jest dobra - starość jest zła!
  Angelica, ta wesoła ruda, zgodziła się:
  Nie ma nic gorszego niż starość! To jest rzeczywiście najbardziej obrzydliwy stan ze wszystkich możliwych!
  A dziewczyna skoczyła po zamachu stanu. Wyobraziła sobie przez chwilę obrzydliwe babcie. Nie, nie porównuj starej kobiety z dziewczyną. A jakie piękno w smukłych ciałach.
  Angelica wzięła go i zaśpiewała:
  - przepływ po roku, latach w przyczepie kempingowej,
  Stara kobieta masuje hennę w moździerzu...
  A co z moją smukłą sylwetką,
  Nie rozumiem, jak odeszła młodość!
  Swietłana błysnęła oczami, powaliła Niemca uderzeniem w pachwinę i zauważyła:
  - Nie! Jednak na wojnie jest taki urok - pozostać na zawsze młodym! Zawsze pijany!
  Olimpias wrzuciła nowy ładunek do katapulty. To coś w rodzaju dobrej zaprawy. Dziewczyna syknęła:
  - Nie przechodź, ale przechodź!
  Seryozhka szurał swoją cienką, ale zwinną nogą i szczekał:
  - Twarz Fritza!
  A granat wraz z paczką wybuchową poleciał pełną parą na pozycje nazistów.
  Tak, Stalingrad nie został im dany. Już trzeci miesiąc od końca czerwca szturm trwa, ale miasto nie zdołało zabrać wszystkiego. Na innych odcinkach frontu hitlerowcy odnieśli sukces, ale nie na tym.
  Svetlana wystrzeliła z pistoletu i warknęła:
  - Wszystko jest niemożliwe, zdarza się, że jest możliwe... Nie ma potrzeby komplikowania wszechświata!
  I uderzył w bak motocykla. Maszyna eksplodowała, a ogniste wiry oświetlały zadymiony krajobraz. A Niemca rozdarła ognista łapa.
  Kapitan dziewczyny krzyknął:
  - Uwielbiam zabijać zło! I to jest najwyższe dobro!
  Mirabela rzuciła Niemców wybuchem i syknęła:
  - Zagrajmy w jeżozwierza!
  Angelica otworzyła ogień, dokładniej. Kilku czarnych zostało leżących na pokrytym włócznią gruzowisku:
  - Zabij wroga! - wyszeptała dziewczyna.
  Mirabela żartobliwie śpiewała:
  - Po pomalowaniu Hitlera szminką, Mainsteina lakierem do włosów, wciągnę cię w niewolę księżniczki, wierny pies cię gryzie!
  Swietłana, strzelając, syknęła:
  - Chodź wieczorem, Adolf, powieś się... Przestań oszukiwać głowę! Przyjdź wieczorem, leć jak sokół - by mocno pokonać nazistów!
  Mirabela powiedziała z wściekłością, zrzucając hełm z głowy szturmowca:
  - Możemy! I będziemy!
  Dziewczęta z batalionu "Lenin" zatrzymały natarcie obcych wojsk. Fritz ruszył do przodu, dosłownie wyrzucając zwłoki w przestrzeń. Nie pomógł też czołg "Lev", z którym wiązano nadzieje. Oto modyfikacja maszyny z armatą 150 mm.
  Angelica strąca kamień przyklejony do jej nagiego sutka. Dziewczyna ma taki piękny i pełny biust. Dziewczyna rzuca stopą granat. Noga jest silniejsza niż ręka, a rzut idzie dalej.
  "Lew" otrzymał lukę w gąsienicy i zatrzymał się. Strzał z jego potężnych ust. Dudnić i upadać.
  Angelica, plując, mówi:
  - Rosyjski wojownik nie jęczy z bólu!
  A dziewczyna znowu strzela. I robi to bardzo dobrze. Faszysta wychylający się z wieży cofa się.
  Ruda, prawie naga dziewczyna mówi:
  - Na próżno wróg wierzy, że udało mu się złamać Rosjan! Kto się odważy, zaatakuje w bitwie, zaciekle pokonamy wrogów!
  A Angelica zwija mięśnie prasy, którą bardzo wytłoczyła.
  Och, jakie są piękne dziewczyny! Nie chcę, żeby któryś z nich zginął.
  Stalenida biegła... Bardzo piękna dziewczyna, z puszystymi, białymi włosami. Jakoś udaje jej się posmarować je jakimś eliksirem, żeby się nie pobrudziły.
  Dziewczyna jest bardzo piękna, z postacią Wenus, tylko bardziej stonowaną i wytłoczoną. Ubrania na nią, tylko stanik i majtki. Wszystko inne zostało już rozdarte. Ale jak wdzięczne są nogi! To nie dziewczyna, ale pieczęć doskonałości, korona piękna.
  Porusza się w szczególny sposób, jak wiewiórka. Bose stopy i migotanie oraz pięty zaskakująco pozostają czyste. Stalenida strzela, a faszysta dostaje wrzód w klatce piersiowej.
  Dziewczyna mówi:
  - Lojalność wobec ojczyzny to najwyższe słowo!
  Angelica zauważyła ze śmiechem:
  - Zdejmij stanik i zostań jak ja w szortach!
  Steelenida przecząco pokręciła głową.
  - To nie jest właściwe!
  Angelica potrząsnęła biodrami, wystrzeliła celnie i zaśpiewała:
  - Coś członka Komsomołu stało się niezwykłe! Chodzenie w ten sposób z nagim torsem jest bardzo nieprzyzwoite!
  Steelenida zachichotał i zauważył:
  - Po co dawać radość Fritzowi, spójrz na nasze piękno!
  Angelica odpowiedziała zdecydowanie:
  - Nasze piękno jest zabójcze!
  Stalowa dziewczyna zachichotała i strzeliła do TA-200. Nazistowski samochód zapalił się. A piękna blondynka krzyknęła:
  - Śmierć złu!
  Angelica zachichotała.
  - A życie jest dobre!
  Steelenida widząc, że Niemiec upada, warknął:
  - To najwyższa wartość! Nie myśl, że naziści wygrali!
  Angelica śpiewa:
  - Czekam na zwycięstwo! Zwycięstwo czeka... Ci, którzy pragną zerwać kajdany! Czekam na zwycięstwo! Czekam na zwycięstwo! Będziemy w stanie pokonać nazistów!
  Piękna dziewczyna, a jej nagie piersi drżą. Dobrze z gołym torsem w upale, który potęguje ogień.
  Swietłana wyglądała teraz na znacznie bardziej zdeterminowaną. Strzeliła do Fritza z pistoletu maszynowego i szczeknęła:
  - Wykastruję cię!
  I rzeczywiście naziści otrzymali śmiercionośne prezenty i trumny! A dziewczyna pokazała im figurę, zbudujmy gołe palce. I gwizdał jak rozbójnik słowik. I przez palce kończyn dolnych.
  Kapitanka jest bardzo bystra. I musujące. I wcale nie okrutny. Ona też czasami żałuje żołnierzy wroga, którzy mogą mieć dzieci, które będą płakać za zmarłymi ojcami.
  Svetlana jednak odpędza od siebie takie myśli, więc chcesz wybuchnąć od nich łzami. Ale to nie Rosjanie przyszli do Niemców rabować i zabijać. Nie, to są Niemcy i cała agresywna banda cudzoziemców z całego świata wdarła się w rosyjskie przestrzenie.
  Swietłana przeżegnała się i strzeliła do Fritza, który próbował po cichu zbliżyć się do pozycji Rosjan... Wybite kulą oko i mózg mężczyzny wyciekły.
  Kapitan uśmiechnął się i powiedział dowcipnie:
  - Prosto oko w oko, łeb w łeb!
  Swietłana celnie strzeliła i uderzyła w motocykl z bocznym wózkiem. Samochód zaczął się rwać, a karabin maszynowy odleciał, kilkakrotnie przewracając się. Potem jego pysk zapadł się w gruzy.
  Dziewczyna potarła nagą, zakurzoną podeszwę o gruz. I znów wycelowała. Jej wesoła, młoda twarz wyszczerzyła się w uśmiechu. Dziewczyna zaśpiewała:
  - Nie, powiedzieliśmy faszystom, nasz naród nie będzie tolerował tego, by rosyjski pachnący chleb nazywał słowem bród!
  Mirabela oddał bardzo celny strzał, z którego Focke-Wulf wybuchł i zaćwierkał:
  Dla łajdaka wybór jest oczywiście jasny,
  Za dolary jest gotów zdradzić Rosję...
  Ale Rosjanin jest taki piękny
  Że jest gotów oddać życie za Ojczyznę!
  Dziewczyna zrobiła salto i pokazała nazistom figę i przewijała, a kule nie dotknęły piękna.
  Pojawiła się Angelica, ta piękność, prawie naga i umorusana jak diabeł, od razu rzuciła granatem na dwie nogi. I sprawdziła:
  - Mam tylko... Fritz w ostrą stronę!
  Olimpias poprawiła Angelikę:
  - Ostro z boku, a nie z boku!
  Dziewczyna zachichotała i potrząsnęła swoimi arbuzowymi piersiami i wystrzeliła granat za pomocą granatu z pakietem wybuchowym. "Tygrys" został trafiony w pysk, a to przekrzywione dzieło sztuki uniknąło.
  Po tym nazistowski stwór się wycofał. Zaczęła czołgać się jak żółw w ogniu.
  Swietłana zaśpiewała, mrugając wesoło:
  - A "Tygrys" się cofa, a Niemcy się chowają!
  Batalion Dziewic manewrował pod ostrzałem, nalotami i ciężkimi działami. Tu uderzyły bombowce odrzutowe, połamane, rozgrzane do czerwoności strome wznosiły się w niebo. A kamienie się paliły. Na szczęście żadna z dziewczyn nie zginęła, ale mężczyźni poszli na tamten świat - którym nie jest tak bardzo przykro! I dusze lecą - jedne do nieba, inne do piekła! Gdzie diabły z widłami już czekają na tych, którzy nie uwierzyli w Jezusa.
  Angelica jest najseksowniejszą z wściekłych wojowników: cóż, czy naziści ze swojego "Sturmtigera" naprawdę mogą strzelać do pozycji wojsk sowieckich i zabijać czerwonych wojowników?
  A dziewczyna gołymi stopami chwyciła granat i kręciła kaskadami koziołków. I kręci się coraz szybciej. A potem, z całych sił, rzuciła dar śmierci w szeroki pysk Stormtigera. Błysnęły nagie, opalone nogi piękności, a granat wleciał w szeroką lufę. A potężna maszyna najpierw zakrztusiła się, a potem rzuciła. Dwa "Królewskie Tygrysy", które stały po bokach "Sturmtigera", zostały wyrzucone i rozrzucone w różnych kierunkach. Wały zostały z nich wyrwane i spadły, lecąc jak zepsuty naszyjnik królowej.
  Fala uderzeniowa rzuciła Angelikę, a dziewczyna poleciała do góry nogami. I została odwrócona, kołysana i rzucana. Ale piękność mimo wszystko wylądowała, ostry gruz i pokruszone kamienie wbiły się w jej nagie podeszwy. Dziewczyna cierpiała i nawet przez zrogowaciałą stopę przebił czubek.
  Ale Angelica znalazła siłę, by wstać i krzyczeć:
  - Wy faszyści będziecie w popiele!
  Svetlana i inne dziewczyny zostały wyrzucone przez wybuchową falę, a nawet lekko zmiażdżone. Ale żaden z pięknych wojowników nie zginął. Dziewczyny spotkały się z huraganem i celnym ogniem. Tłumienie wyskakujących nazistów i innych agresywnych owadów oblegających ZSRR.
  Mirabela śpiewała z wielkim entuzjazmem:
  - A kiedy trąba Pańska zabierze nas do bitwy, zaprzyjaźnimy się z Komsomołem! I z woli Jehowy będę na niebiańskim apelu!
  Angelica, strzepując kurz z zakrwawionych podeszw, zaśpiewała:
  - Lenin, impreza, Komsomol! Wysyłamy Führera do domu wariatów!
  Dziewczyny zaczęły śmiać się ogłuszająco, a Seryozhka powiedział z niepokojem i irytacją:
  - I moja katapulta, nie tak celna - jak te gołe i mocne nogi Angeliki!
  Olimpias, bawiąc się mięśniami ramion, powiedziała:
  - To dobrze! Nadal myślisz. Coś fajniejszego!
  . ROZDZIAŁ 2
  Smoleńsk stał się przeszkodą dla Wehrmachtu. Fale agresji wroga uderzały w niego jak granitowe kamienie.
  Spłonęło wiele setek niemieckich czołgów, a obrona utrzymywała kolosalną głębię i odwagę. I oczywiście nikt nie chciał się poddać i poddać.
  Aleksiej Sotnikow, mający dwanaście lat, nadal bazgrał z karabinu maszynowego na zbliżających się nazistach.
  Dziecko-gubernator bardzo trafnie odciął się od nazistów. Uderzenie z wielką celnością.
  A w tym samym czasie gołe palce stóp chłopca ponownie rzucają zabójczy prezent zagłady i przewracają faszystowski czołg.
  Watażka ryczy:
  - Za wielki komunizm!
  Alenka również bardzo celnie strzela do wroga. Każda z jej kul trafia na cel.
  Potem dziewczyna odsłoniła piersi i przycisnęła szkarłatny sutek do guzika bazooki. A wystrzelone pociski przebiły bok czołgu Maus.
  Potem Alenka rzuciła granatem o śmiertelnej sile gołymi palcami, rozrywając kilkadziesiąt Fritzów.
  Wtedy dziewczyna wyszeptała:
  - Chwała Ojczyźnie-ZSRR! Każdy bohater będzie pionierem!
  Ekaterina dalej z wielką dokładnością pisała na wrogu. Pokosili wielu nazistów i pisnęli
  - Za Ojczyznę, naszą matkę!
  A jej nagie palce znowu uległy, takie niszczycielskie tornado śmierci.
  A potem nacisnęła truskawkowy sutek na guzik bazooki i powiedziała:
  - Dzięki Bogu Svarogowi!
  Niemcy kontynuowali szturm na Smoleńsk. Wydawało się, że zostało całkiem sporo, ale ominięcie ostatniego było niezwykle trudne. Nie pomogło nawet masowe użycie "Sturmtigerów". Chociaż zniszczenia bombowców odrzutowych spowodowały ogromne. Innym środkiem były bomby napalmowe.
  Batalion dziewcząt przerzedził się, ale piękności nadal walczyły. 20 października spadł śnieg, a piękności były boso. Pozostawiają wdzięczne ślady na białej narzucie, a ich okrągłe, gołe szpilki nie zamarzają!
  Piękne dziewczyny, potoczyły się trochę po śniegu i stały się czystsze. Potężna Olimpia, po zdobyciu Seryożki, nie znalazła dla siebie miejsca. Jeszcze do stracenia tak mądrego i pięknego chłopca. A co go czekało w faszystowskiej niewoli? Najpierw tortury, a potem kara śmierci!
  Chłopiec był rzeczywiście bliski postrzelenia, ale trafił do kopalni. Praca szesnaście godzin dziennie i skromne racje żywnościowe, bat nadzorcy czekał na Seryożkę.
  Dokładniej, chłopiec jest już kamieniołomem i ciężko tam pracuje jak osioł. Ale pod ziemią jest znacznie cieplej niż na powierzchni. A wojownicy, aby nie zamarznąć, zmuszeni są skakać i biegać. A dziewczyny się kłócą. Oto potężny czołg "Lew" w wersji bardziej szturmowej. Posiada działo 150 mm, znacznie skuteczniejsze i praktyczne w bitwach w mieście. Fritz uwielbiają ten czołg, ponieważ jest dobrze chroniony ze wszystkich stron.
  "Mysz" skrada się trochę z tyłu. Niemiecki pojazd ważący mniej niż dwieście ton był również uzbrojony w 150-milimetrową armatę i szybkostrzelną armatę siedemdziesiąt pięć. O wiele bardziej praktyczne. Liczba karabinów maszynowych wzrosła do czterech i tak jak poprzednio, łatwo nie zbliżyć się do czołgu.
  Svetlana, Mirabela i Angelica próbują wspólnie wydłubać mastodonta. Starannie do niego dobrany.
  Swietłana śpiewała z entuzjazmem:
  - Jak żyliśmy, walcząc i nie bojąc się śmierci... Więc od teraz ty i ja będziemy żyć! A na gwiaździstych wzgórzach i górskiej ciszy, w wojnie morskiej i wściekłym ogniu! I we wściekłości i we wściekłym ogniu!
  Najnowszą modyfikacją był "Maus" z aż sześcioma karabinami maszynowymi, dwoma współosiowymi z lufami i czterema kręconymi na zawiasach.
  Mirabela, czołgając się po śniegu, syknęła:
  - Nigdy się nie poddamy! W końcu Jezus Najwyższy Bóg jest z nami!
  Dziewczyna, podchodząc bliżej, rzuciła w Myszą gąsienicę ładunkiem wybuchowym. Zadudniło pod tarczą i lodowisko pękło.
  Dziewczyny w sandałach krzyczały z zachwytu:
  - Zdobądź faszystę!
  I błysnęły gołe, lekko zakurzone obcasy.
  Angelica zamachnęła się i rzuciła granatem odłamkowym w Fritza. Faszysta został wyrzucony przez wybuchową falę, a wraz z nim oderwano głowy dwóm czarnym bojownikom z oddziałów kolonialnych.
  Rudowłosa piękność zagwizdała:
  - Za Ojczyznę i Stalina!
  Swietłana ponownie rzuciła paczką wybuchową... Tym razem nie tak skutecznie, trafiła w zbroję i eksplodowała na powierzchni stalowego pocisku.
  Zirytowana dziewczyna powiedziała:
  - Och, posmarowałem się!
  I wyczołgałem się po nową porcję materiałów wybuchowych domowej roboty. Jej okrągłe szpilki, czerwone z zimna, zamigotały. Dziewczyna prawie naga, czołgająca się po śniegu, trochę niewygodna. Ale bądź cierpliwy. Śnieg topnieje zwłaszcza, gdy ostrzał odbywa się z powodu nadmiernego ciepła.
  Swietłana nawet zaśpiewała:
  - Wiem, zimno wkrótce zniknie,
  Potok pędzi głośno ...
  I już biegają przez kałuże -
  Boso dziewczyny!
  Dziewczyna strzela, a Arab z wojsk kolonialnych upada. Próby działania wroga w małych grupach prowadzą do poważnych strat.
  Krótkie działo myszy ponownie strzela fragmentami. Pociski pękają gdzieś w dymie. I dużo przerw...
  Niemcy prawie zdobyli Stalingrad... Niewiele zostało. Ale właśnie to uniemożliwia Wehrmachtowi używanie dużych bomb i ciężkiej artylerii. Fritz pozwolił obcokrajowcom iść naprzód, którym nie jest przykro.
  Mirabela wystrzeliła z karabinu. Faszystowski najemnik upadł i przetoczył się po kamieniach ruin.
  Dziewczyna potarła nagie piersi szkarłatnymi sutkami. Całkowicie przebrali wojowników - wskakują w spodenki. Ale z drugiej strony prawie nie ma na nich trafień. Podobno nagość jakoś szczególnie chroni piękności. Ponieważ są w stanie przetrwać w takim piekle!
  Angelica ponownie otrząsa się z mieszanki śniegu, błota i ognia. Trafił czarnego żołnierza prosto w oko. Zła suka, nic nie mów.
  Trzy dziewczyny ponownie podchodzą do Myszy. Ciężko jest przebić samochód, który ma tak gruby pancerz ze wszystkich stron. Ale wojownicy są pełni optymizmu. Jeśli nie możesz przebić się przez samą skorupę, to dlaczego nie oderwać lufy.
  Angelica, kopiąc brudne grudki bosymi stopami, śpiewała:
  - Nasza prawda, nasza prawda... Jak promienie słońca! Nasze jutro będzie jasne, z gór popłyną strumienie!
  Wojownicy od dawna są uzbrojeni w przechwycone MP-44. Te karabiny szturmowe mają duży zasięg. Piękno pewnie ognia. Czarni znowu upadają. Strzelają fontannami szkarłatnej krwi.
  Strzelająca Mirabela z karabinem i zdobytym karabinem maszynowym na ramionach śpiewała:
  - Podstępny pająk zaostrzył żądło,
  I pije świętą, rosyjską krew z Rosji!
  Wszystko jest małe i małe dla jego przeciwnika, zabije,
  Kto kocha Rosję!
  Miłość do Rosji!
  Dziewczyna wysłała kulę w wybranego "strażnika", który wydostał się ze szczelin. Piękność uśmiechnęła się, jej twarz, choć wychudła, zachowała swój urok i urok.
  Ogólnie wszystkie dziewczyny w ich batalionie są piękne. Tutaj na przykład Serafin tatarski. Jej ojcem jest Tatar, ale matka pochodzi z Białorusi, a po Serafima odziedziczyła włosy w kolorze dojrzałej pszenicy. Również piękna dziewczyna, boso i prawie naga. I strzela z przechwyconego karabinu maszynowego, krótkimi seriami. I pełzają po nim faszyści z innych oddziałów.
  Serafima strzela dość celnie. Obok niej leżała złotowłosa Mirabela. Obie dziewczyny strzelają i śpiewają.
  - Ojczyzna! Mirabella zaczęła...
  - A armia! - ciąg dalszy, strzelając do Serafinów.
  Mirabella napisała na Twitterze:
  - Ten...
  Kierując ogniem i uderzając kolorowych, Serafin donosił:
  - Dwa bieguny!
  Mirabela uśmiechnęła się i zaćwierkała:
  - Na...
  Serafin wystrzelił i dodał:
  - Który...
  Mirabela odcięła pięć, ciąg dalszy:
  - Trzymać się!
  Serafin, strzelając, salutował:
  - Planeta!
  Mirabela, strzelanie, ćwierkało:
  - Pierś...
  Serafin, strzelając, zamruczał:
  - Chronić...
  Mirabela rozbiła głowę faszysty i wydała:
  - My was ....
  Serafin przecinający nazistów kulami syknął:
  - Kraj!
  Mirabela, wysyłając celne pociski, świergotała:
  - Każdy....
  Serafin, strzelając coraz celniej, dodał:
  - Ludzie!
  Mirabela, odrzucając z czoła swoje złote, brudne włosy, śpiewała:
  - Szczur...
  Kula Serafina i wysyłając strzały, wydała:
  - Twój...
  Mirabela, uderzając faszystę w gardło, kontynuowała:
  - Ciepły!
  Blondynka Tatar, wysyłając zdjęcia, kontynuowała:
  - Chmury...
  Mirabela celnie strzelając dodała:
  - Fajny!
  Serafin, szczerzący się, ćwierkający:
  - Dobrze więc...
  Mirabela strzelała celnie i warczała:
  - Słońce!
  Serafin, rzucając się seriami, syknął:
  - Zoj!
  Mirabela kontynuowała ze śmiechem:
  - Automatyczne...
  Serafin, jakby strzelał, szczeknął:
  - Nather...
  Mirabela dodała celne strzały:
  - Ramię...
  Serafin dodał ze śmiechem:
  - Żołnierzu!
  Mirabela śpiewała entuzjastycznie, strzelając:
  - będę kopać...
  Serafima, prowadząc ogień bojowy, dodał:
  - Grób...
  Mirabela powaliła Afrykanina i kontynuowała:
  - Przeciwnik!
  Dziewczynom skończyła się amunicja. I była zmuszona szybko uciekać w poszukiwaniu schronienia. Zaopatrzenie w całej Wołdze jest bardzo trudne. Ciągłe bombardowania i ostrzał. Nadchodzi kompania posiłków z drugiej strony.
  Wokół łodzi wzbierają fontanny rozprysków i odłamków. Szturmowcy ryczą na niebie. Tutaj wlatują Focke-Wulfy. I zrzucają bomby.
  Rozbiło się kilka łodzi. Żołnierze radzieccy toną i umierają.
  Ogień artyleryjski wroga jest zbyt gęsty. Ale bosych dziewczyn nie da się tym zastraszyć nawet za centa.
  Nawet w nocy Fritz trzymają wszystko pod ostrzałem. A ich bombowce nurkujące są noszone. W tym dziadek Yu-87. Chociaż do serii weszły już samoloty odrzutowe.
  Oto legendarny sowiecki Jak-9. Walczy z niemieckim ME-309. Uzgodniona zwrotność, przeciwko prędkości i broni. Niemiec od pierwszego wezwania próbuje pokonać sowiecki samochód. Ale mu się to nie udaje. Jak z kolei stara się wejść w ogon, ale nazista odchodzi z powodu dużej prędkości.
  Szybszy Niemiec, z silniejszą bronią, przeciwko bardziej zwrotnemu Rosjaninowi. Ale szybki lot trwa. Faszysta używa siedmiu punktów ognia przeciwko siedmiu i dotyka sowieckiego samochodu. Traci prędkość i zaczyna spadać.
  Wydziela smugi dymu. A silnik jest włączony...
  Co to za wojna! Trudno przeciwstawić się maszynie tak potężnej w uzbrojeniu jak ME-309, w której siedem punktów ostrzału kompensuje nadwagę i słabą manewrowość.
  Duża prędkość pozwala faszyście zanurzyć się, a czoło niemieckiego myśliwca jest dobrze opancerzone.
  Svetlana ponownie próbuje podkopać Mausa. Dziewczyna ryzykuje życiem. Jest już cała podrapana, czołga się nago przez fortyfikacje. Całe piękno w rysach i pisuga. Ale potem rzuca granat z paczką przyczepioną do wybuchu. Trafia ją nawet seria z karabinu maszynowego. Drapie się po ramieniu piękności.
  Ale z drugiej strony ładunek wybuchowy trafił w lufę armaty 150 mm. A Niemiec otrzymał już znaczne szkody. Z wielkim trudem samochód rusza z miejsca i czołga się z powrotem na miejsce swoich oddziałów, aby lizać rany.
  Na niebie pojawiają się Focke-Wulfy i kilka TA-152. Zaczynają ostrzeliwać pozycje sowieckie. Pojawiło się również kilka najnowszych HE-183, odrzutowych pojazdów szturmowych. Te sępy osiągały prędkość do ośmiuset kilometrów na godzinę, a trafienie w nie było prawie niemożliwe.
  Dziewczyny strzelają do Niemców. Zawsze istnieje szansa na zaczepienie wroga, pomimo potężnej ochrony samolotów szturmowych przed ogniem naziemnym.
  Svetlana i Anzhelika odzyskały zdobyty Luftfaust. Ta broń, składająca się z dziewięciu połączonych dwudziestu milimetrów bezodrzutowych.
  Możesz strzelać jak z małego działa przeciwlotniczego.
  A wojownicy wskazują na wroga. Płynnie naciskają na start... Obie piękności oparły się bosymi stopami na gruzach, czując płynny powrót.
  Focke-Wulf z sześcioma wiatrówkami zaczyna palić - jego brzuch jest rozdarty.
  Dziewczyny ryczą z zachwytu:
  - Puck! Pralka! Bramka!
  Nad głowami dziewczyn zaczynają krążyć inne niemieckie samoloty. Piękności wbiegają do podziemnych przejść, unikając rakiet Focke-Wulf.
  Svetlana otrzymała szorstki okrągły obcas z błyskiem. Dziewczyna mruknęła:
  - O piekielne płomienie!
  Podeszwa dziewczyny była pokryta pęcherzami i boleśnie bolała. Chciałem szturchnąć coś zimnego.
  A na powierzchni luki nadal się utrzymują. Śnieg syczy z płomieni, ruiny są rozdzierane. Niemcy zalewają stanowiska ogniem, ale nie ma z tego większego sensu. Wojownicy chowali się jak myszy w norkach. Niech się wyprasują.
  Angelica szepnęła Swietłanie do ucha:
  - Myślę, że wkrótce nazistom w końcu zabraknie pary. Mają dużo siły, ale w Stalingradzie nie mają okazji się zawrócić!
  Blondynka z dumą odpowiedziała:
  Jesteśmy tu jak trzystu Spartan! Odzwierciedlamy przeważające siły wroga!
  Rudowłosa Angelica zachichotała i mrugnęła do swojej partnerki:
  - I nie ominiesz nas!
  Kiedy dziewczyny wyszły na powierzchnię, nalot się skończył. Pojawili się nowi czarni żołnierze piechoty. Wspięli się do przodu, a dziewczyny musiały otworzyć ogień, zmuszając wroga do kopania ziemi nosem.
  Ponownie "Lwy" i "Tygrysy" weszły do bitwy. Niemcy próbowali naciskać na armię sowiecką ciężkimi czołgami. Co jakiś czas padały pociski. Bardziej wrażliwy "Tygrys" starał się nie odrywać od swoich formacji. Zagrzmiały też moździerze.
  Dziewczęta strzelały do Niemców i ich najemników. Znokautuj przeciwników. Angelica i Svetlana strzelały parami. Pojawiły się i opadły kagańce wrogów. Potem nowa warstwa nacierających wrogów.
  Dziewczyny śpiewały podczas bitwy.
  Angelica zaczęła od wystrzelenia:
  - Przód...
  Swietłana, strzelanie, kontynuowała:
  - Przez Ciebie...
  Angelica lupanuv dodała:
  - Legion...
  Svetlana, odcinając trzy, ucisza:
  - Wrogowie...
  Angelica, przybijając przeciwników, wyrzuciła z siebie:
  - Oni są....
  Swietłana, zburzywszy połowę czaszki Araba, kontynuowała:
  - Chcą...
  Angelica, miażdżąc wroga, kontynuowała:
  - Ty...
  Svetlana, strzelając, syknęła z wściekłości:
  - Strzęp...
  Angelica przebijając czaszkę Araba warknęła:
  - Zniszcz...
  Svetlana, kontynuując wbijanie gwoździ, syknęła:
  - Notatki...
  Angelica, jakby strzelając, gwizdnęła:
  - Nie bój się...
  Swietłana, oddając celny strzał, warknęła:
  - Wróg...
  Angelica, strzelając jak snajper, kontynuowała:
  - Sztykow...
  Swietłana, strzelając dalej, szczekała:
  - Zdolny do...
  Angelica, nie przerywając strzelania, syknęła:
  - Wytrzymałość...
  Svetlana, strzelając wściekle, warknęła, poprawiając swoją przyjaciółkę:
  - Odwaga...
  Angelica w twardej ekstazie, strzelając przez głowy Afrykanów, szczekała:
  - Wytrzymałość...
  Swietłana, galopując z ogniem, syknęła:
  - Zwiększać...
  Angelica, potrząsając rudymi lokami, kontynuowała:
  - A przeciwnicy ...
  Swietłana, po uderzeniu Araba w brzuch, wydała:
  - Od razu...
  Angelica, strzelając wszystkimi kalibrami, szczekała:
  - Zniszcz...
  Dziewczyny wzięły oddech. A po strzeleniu jeszcze trochę krzyknęli:
  - Jesteśmy rycerzami karabinu snajperskiego, rozbrzmiewa głos morderstwa!
  Fala napierających wojsk kolonialnych nieco ucichła. Naziści ponownie ruszyli czołgami do przodu. Pojawiły się "Tygrysy" -2 ze swoimi długimi pyskami i strzelały pociskami we wszystko, co udało im się zauważyć.
  "Tygrys" -2 miał oryginalny kształt wieży i skosy płyt pancernych z boków. To sprawiło, że stał się trochę bardziej wytrwały. Wojowniczki ponownie wybrały gąsienice czołgu jako swój cel. Faszysta musiał być jak wąż na patelni.
  Swietłana rzuciła wybuchową paczkę, miażdżąc przedni walec "Tygrysa" -2 i śpiewała:
  - Spotkałem cię z prezentem... Oczywiście nakreśliłem miejsce w trumnie!
  - syknęła Angelica, radośnie rzucając w faszystę dużą, wybuchową paczką:
  - Ale Pasaran!
  A od eksplozji skręcił się długi pysk niemieckiego czołgu. A Tygrys Królewski zaczął się zawracać. Znowu faszysta został ciężko ranny. Angelica wzięła go i szczeknęła, rzucając odłamkiem szkła gołymi palcami u nóg:
  - Być tobą w dębowej trumnie!
  Szkło, przelatując obok, wylądowało prosto w gardle Indianina spośród kolonialnych wojsk niemieckich.
  Svetlana mrugnęła do swojego partnera i zaśpiewała:
  - Zanurzę głowę w tej beczce! Zamoczę wszystkich!
  Angelica wystrzeliła serię z karabinu maszynowego. Niemcy ponownie zostali zaatakowani. Dziewczyna syknęła:
  - Możemy zrobić wszystko! I wygramy!
  Swietłana wystrzeliła z karabinu i powiedziała:
  - Czeka wielka wygrana! Niech nasi dziadkowie będą w chwale!
  Angelica zrobiła salto i obróciła się, kręcąc się jak choinka. Dziewczyna mrugając, zaśpiewała:
  - Panie sukces, dokąd idziesz... Panie sukces - śmieją się faszyści...
  Niemieckie czołgi, nie oszczędzając pocisków, zwiększyły swój ogień. Rozsypywali pękające prezenty. I zbliżyli się do pozycji sowieckich, starając się unikać luk.
  Swietłana za pomocą drutu, jak ich nauczył jeniec Sierieżka, wyciągnęła ciężką minę. "Lew" powoli wczołgał się na pozycje sowieckie. Jego działo kal. 150 mm ciągle wypluwało pociski. Dziewczyny syczały i mrugały.
  Swietłana zaśpiewała:
  - Niemcy-papryki, faszyści-naziści... Koniec pacyfisty czeka na Ciebie!
  Angelica powiedziała z uśmiechem:
  - Pacyfizm... Głupotą jest nawet mówić o pacyfizmie, jeśli chodzi o nazistów!
  Swietłana celnym strzałem trafiła Araba ze strażnika kolonialnego w nos i zaćwierkała:
  - I są kalecy w myśleniu ... A w sprawach wojskowych nie są tak silni! Wkrótce wymażemy je z powierzchni planety Ziemia!
  Angelica wystrzeliła kolejną serię, otarła nagie piersi o gruz i zaśpiewała:
  - Jestem rosyjskim rycerzem na kolanach dzikusów... Zmieść wrogów Ojczyzny z powierzchni Ziemi!
  Dziewczyny potrząsały razem nagimi piersiami.
  Rudowłosa piękność mrugnęła, spoglądając w niebo. Tam kręcili się "Wręgi", niemieccy kanonierzy.
  Podkradałem się, co jakiś czas, utknąłem w wiatrochronie niemieckiego "Lwa". A jego broń ciągle pluła.
  Swietłana, przesuwając minę pod gąsienicami niemieckiego czołgu, syknęła:
  - Za Seryozha ....
  Niemiec zatrzymał się i ponownie strzelił. Pocisk eksplodował za dziewczynami.
  Swietłana powiedziała:
  - Skorupki mleka, które ma mózg dziecka!
  "Lew" stał przez jakiś czas. Niezależnie od tego, czy doświadczona załoga niemiecka czuła przed sobą zagrożenie, czy też chciała wykorzystać zestaw bojowy. Ale "Lew" stał nieruchomo przez jakiś czas i wypluwał śmiercionośne pociski.
  Svetlana zauważyła, że niemiecki czołg ma lepsze działo i strzela częściej niż KV-2. A to oczywiście sprawia, że ten samochód jest znacznie bardziej niebezpieczny. Svetlana przeżegnała się i syknęła:
  Niech bezbożni idą do piekła!
  Angelica strzeliła do faszysty w splot słoneczny i szczeknęła:
  - Nasze zwycięstwo jest nieuniknione! I wszystko dobrze się skończy!
  Swietłana również odcięła Turka i zaśpiewała:
  - Choć wydaje się, że niedługo życie zostanie przerwane, gdy kłopoty zastukają w jego czarny róg... Konie rżą, krew płynie jak rzeka i znowu ziemia odchodzi spod twoich stóp!
  Angelica po namoczeniu irańczyka dodała:
  - Ale ziemia też ma swojego opiekuna... A między gwiazdami rozciągały się do niego... Niewidzialne ratujące nici na wygnanie Hitlera na Kołymę!
  Dziewczyny, strzelając, śpiewały chórem:
  - Złammy Adolfa, to go zrani! Wierzę, że faszyzm zostanie pokonany! A w naszej Rosji pojawi się mesjasz, Pan narodów wszystkich krajów!
  A wojownicy kontynuowali ostrzał. Ale piechota wroga położyła się i zaczęła strzelać i rzucać granatami. Faszystowskie hordy próbowały zadymić dziewczęta ogniem moździerzowym. I rzucanie mnóstwem granatów.
  Angelica zauważyła filozoficznie:
  - Możesz wziąć numer w wyborach, umiejętność w wyborach bez wojny!
  Swietłana zachichotała i zauważyła:
  - Wojna to obszar, w którym jakość bije ilość, wybory z reguły są na odwrót, a to żart!
  Wojownicy lekko się cofnęli, granaty i ich odłamki sypały się zbyt gęsto. Angelica nawet przechwyciła rzucony prezent stopą i odrzuciła go z powrotem. Granat przeleciał obok i uderzył hitlerowców w ich hełmy. I jak wybucha...
  Wyglądało to tak, jakby gdzieś wybuchło kolejne ogniwo.
  Angelica filozoficznie zauważyła:
  - Szczęście to drugie szczęście, sukces to trzecie, ale pierwsza umiejętność!
  Swietłana zachichotała i wtrąciła się:
  - Szczęście jest nagrodą za odwagę, ale nie za lekkomyślność!
  Angelica wydłubała oko Hindusowi z armii kolonialnej i syknęła:
  - Kto ma szczęście, jego dusza śpiewa!
  Svetlana uśmiechnęła się i ćwierkała:
  - Dobrze, gdy masz szczęście, to znaczy, że Bóg cię uratuje!
  Dziewczyny są trochę bardziej dowcipne. Potem jednak niemiecki "Lew" ruszył naprzód i uderzył w minę. Gąsienica wpadła na ładunek wybuchowy i została rozerwana.
  Ranny "Lew" obrócił się i wstał... Wojownicy byli zachwyceni i śpiewali na całe gardło:
  - Lew to kaleka w myśleniu, tygrys jest źródłem wszelkiego rodzaju kłopotów ... Nie ma nic ciekawszego niż człowiek na świecie!
  Swietłana dała długą linię, tylko obca armia podniosła się do szturmu i zaśpiewała:
  Mamy rakiety, samoloty,
  Najsilniejszy rosyjski duch na świecie...
  Na czele najlepszych pilotów -
  Wróg zostanie zmiażdżony i zmiażdżony!
  "Lew" wydaje się być mocno uszkodzony. Zamarła, wypluwając jeszcze kilka muszelek.
  Pojawiła się zwinna Pantera. Bała się jednak wejść w głąb pozycji wojsk sowieckich, ale zaczęła strzelać. Nad głowami dziewcząt gwizdały pociski. I rozbijali gruzy i pożary.
  Swietłana przygotowywała się do rzucenia granatu, gotowa złapać moment, w którym faszystowski czołg zbliżył się na dostępną odległość. Ale w Panterze też nie ma głupców . Niemcy strzelali, kładąc pociski w szachownicę, starając się nie przeoczyć ani jednego kawałka lądu. I dosłownie wygrzebał każdy kamień.
  Angelica poklepała się po nagiej piersi i zauważyła:
  - Taktyka Fritza jest błędna... Ile w ten sposób osiągną?
  Swietłana mądrze zauważyła:
  - Kura dzioba ziarno po ziarnku i przybiera na wadze znacznie szybciej niż świnia połykająca duże kawałki!
  Pantera oddała ponad osiemdziesiąt strzałów, a gdy skończyła mu się amunicja, zawróciła, kierując się z powrotem do swojego legowiska. W jego miejsce pojawił się nowy mastodont "Sturmtiger". Maszyna zakryła swój szeroki bagażnik czapką. Widać więc w ten sposób nadzieję, że się uratuje.
  "Sturmtigr", ostrzeliwany z dystansu na pozycje wojsk radzieckich. Wystrzelono rakietę. Ziemia uniosła się, a ognista fontanna wyrzuciła strumienie ognia.
  Dziewczyny ledwo przeżyły, były dość osłonięte. Swietłana była nawet lekko ogłuszona. Dziewczyna nagle zobaczyła siebie galopującą na koniu. I że dowodzi oddziałem, który zaatakował armię tatarską. A wojownicy jeżdżą z nią konno. Tatarzy mongolscy, nie mogąc wytrzymać ciosu, wycofują się i tysiącami giną pod kopytami.
  Z drugiej strony Svetlana wymachuje dwoma mieczami i ścina wrogów. Ale wizja została nagle przerwana.
  Angelica uderza partnera w policzki, potrząsa nią, mówiąc:
  - Cóż, wszystko! A teraz przestań kłamać!
  Swietłana ze złością odpowiedziała:
  - Nie położyłem się, ale walczyłem!
  Dziewczyna podskoczyła we wściekłości i rzuciła granat. Prezent, przelatując obok, wylądował w pysku czołgu "Lev". Po uszkodzeniu samochód pomarszczył swój ciężki bagażnik.
  Swietłana wykrzyknęła na całe gardło:
  - Jestem rycerzem Rosji!
  Angelica wystrzeliła serię z karabinu maszynowego i warknęła:
  - odpowiedział chłopak, marszcząc brwi,
  Chcę służyć Świętej Rosji...
  Niech rozleje się morze krwi
  Ale Bóg może nas zbawić!
  Swietłana upadła na gruz z nagim brzuchem i klatką piersiową. W samą porę, gdy nad jej głową przeleciały setki serii karabinów maszynowych. Dziewczyna wystawiła język i powiedziała:
  - Szaleństwo dzielnych żołnierzy ratuje życie zawiłych generałów!
  Angelica się zgodziła.
  - Żołnierz jest odważny, generał roztropny, wróg przebiegły, sukces to solidarność tylko mądrą odwagą!
  Dziewczyny ponownie otworzyły ogień i ćwierkały solidarnie:
  Nad nim eskadry
  Ryk unisono
  Adolf jest silnym głupcem -
  Sadzenie Sodomy!
  Pojawił się kolejny opancerzony "Lew". Dwóch żołnierzy uciekło przed nim, sądząc po śniadych twarzach - Arabowie. Próbowali zarzucić łańcuch na hak, aby ściągnąć opracowany czołg z pola bitwy.
  Anzhelika i Svetlana wystrzeliły, jednocześnie odkładając techników. Wojownicy śpiewali:
  - Nie niszcz siebie i pomóż towarzyszowi, pomóż innym wydostać się z pożogi!
  Pojawili się trzej czarni. Ścigały się z łańcuchem tak szybko, jak tylko mogły, ale też zostały zastrzelone przez dziewczyny. Co więcej, Swietłana strzelała z pistoletu, przyciskając psa gołymi palcami.
  I udało jej się niesamowicie uderzyć swoich przeciwników, jak Robin Hood.
  Angelika zauważyła:
  - Znak nie jest tym, który trafia skutecznie, ale nie trafia z pechem!
  Swietłana rzuciła granat bosą stopą i syknęła:
  - Najdokładniejszy z wizją sztyletu może chybić, ale niewybaczalnie bystry umysł może prześlizgnąć się obok celu!
  Granat trafił w moździerz i zaczął eksplodować, detonując miny.
  Tak, Smoleńsk nie był łatwy dla Niemców. Umieścił ich w niesamowitą cytadelę śmierci!
  . ROZDZIAŁ 3
  Obrona Smoleńska to chwalebna misja... Ale może to nie wystarczy.
  Piękne Rosjanki Margarita Magnitnaya i Oksana walczyły z nazistami, którzy próbowali przebić się na południe od bohaterskiego Smoleńska. Obie piękności dowodziły kompanią pionierów - chłopców i dziewcząt, którzy chwycili za broń.
  Z południa wiał ciepły wiatr, topniał śnieg. Pionierzy i pionierzy, boso w krótkich spodenkach, ugniatali ziemię stopami.
  Gdzieniegdzie leżały żółto-czerwone opadłe liście. Drzewa trzepotały, machając nagimi gałązkami.
  Dzieciom nie było zimno, od wczesnej wiosny pracują boso i półnagie. Poruszają się energicznie - cienkie, ale zwinne.
  Śpiewała pionierka Ekaterina Sotnikova;
  Latać jak ognie niebieskie noce
  Jesteśmy pionierami dzieci pracowników...
  Zbliża się era lat świetlnych -
  Wołanie pionierów - zawsze bądźcie gotowi!
  A dzieci podniosły się chórem, tupiąc bosymi stopami w błocie:
  - Krzyk pionierów - zawsze bądźcie gotowi!
  Słychać hałas: zbliżają się niemieckie i amerykańskie samoloty szturmowe. Dzieci mocno zaciskają pięści.
  Alenka Sotnikova pewnie wypowiada się, a wirtualna dziewczyna Komsomola w grze tupie bosą stopą:
  - Mamy dla Was niespodzianki, sępy!
  Rzeczywiście, chłopak w czerwonym krawacie, chłopak z przyszłego Aleksieja Sotnikowa już wrócił na front II wojny światowej i macha dziecięcą rączką.
  Ten sam boso iw szortach, jak reszta chłopców, jest nagi do pasa i widoczne są bardzo wytłoczone, obsadowe mięśnie. Oczywiście, inni chłopcy i dziewczęta są szczupli i suchi, mają skórę i kości na głodowych racjach żywnościowych i ciągle pracują z łopatami.
  Chłopiec Oleg ma półtora metra wzrostu, prawie czarny od poparzeń słonecznych, ale jego siwe włosy już odrosły. Jest niewątpliwie pięknym i bardzo silnym dzieckiem ery kosmicznej.
  A teraz węże pomalowane na kolor nieba wznoszą się w stronę nazistów.
  Bosonogi Aleksiej Sotnikow przyczepił do nich specjalne granaty trocinowe, małe, ale bardzo wybuchowe.
  Oto Focke-Wulf, XE-129 i amerykański P-47, P-51. Ameryka, już nie zakłopotana, niemal otwarcie walczy po stronie III Rzeszy. Formalnie amerykańscy piloci są ochotnikami. Ale w rzeczywistości są uczestnikami wojny wysłanej przez rząd USA i oligarchów.
  Dzieci uzbrojone w broń palną, inne z domowej roboty bazookami kładą się. Aleksiej Sotnikow i bose dziewczyny Alenka i Jekaterina, jako bardziej doświadczeni wojownicy, podnosili bazooki domowej roboty z bezodrzutowych tub. I jak zderzą się z nisko lecącym samochodem.
  Chłopak i blond dziewczyny oparli bose stopy i gładko nacisnęli spust. A ładunki trafiły w dwa amerykańskie samoloty szturmowe i niemiecki Focke-Wulf.
  Z okopów rozległo się kilka strzałów - strzelali też pionierzy.
  Aleksiej Sotnikow, bijąc gołą, okrągłą, dziecinną piętę, ćwierkał:
  - Chociaż wygląda jak bosy chłopiec,
  Wąs nie przebił się, ale już tytan ...
  W bitwach dorosły facet to nawet za dużo,
  I zadaj śmiertelny cios!
  A teraz chłopiec gołymi palcami pociąga za sznurki, a skrzydlate węże są staranowane przez niemieckie i amerykańskie samoloty szturmowe. Kilkanaście samolotów alianckich i Trzeciej Rzeszy eksploduje jednocześnie.
  Aleksiej Sotnikow i dwie piękne dziewczyny w tych samych strojach kąpielowych ponownie pociągają za spust, wybijając kolejne samochody kapitalistycznej koalicji.
  Chłopiec zmiażdżył robaka gołą piętą i ryknął:
  Te piekielne dni przeminą
  Trzecia Rzesza upadnie...
  Szatan nie będzie panował
  Walka nie dryfuj!
  Pozostali chłopcy również kierują wężami bosymi stopami. A teraz szturmowcy koalicji natrafiają na małe, ale śmiercionośne latające prezenty. Wiele samolotów ginie. Eksplodują w powietrzu i rozpadają się na kawałki.
  Piloci Hitlera płoną... A ocalałe samoloty szturmowe w pośpiechu, rozrzucając rakiety i bomby, rozlatują się.
  Wieczny chłopiec Aleksiej Sotnikow piszczy:
  - Chwała wielkiej Rosji!
  Pionierzy, chłopcy i dziewczęta, śpiewają w chórze:
  - Chwała ZSRR!
  Dziewczyna Masza krzyczy z całych sił, bijąc swoją nagą, brudną stopę:
  - Chwała Stalinowi!
  Chłopiec Pashka dodaje:
  - I chwała Alyosha! Jest geniuszem!
  Okopy dzieci są dobrze zakamuflowane, a w wyniku wybuchów bomb i rakiet tylko dwóch chłopców i dziewczynka doznali drobnych zadrapań. I to pomimo faktu, że powstały straszne lejki i wiele zniszczeń i odwróceń płyt ziemi ...
  A w niektórych miejscach ziemia z gorąca paliła się i dymiła.
  Jedna z dziewczyn wstała z nagą podeszwą i poparzyła sobie nogę, z której krzyknęła:
  - Śmierć Goeringowi i Hitlerowi!
  Dzieci były pełne entuzjazmu. Członkowie Komsomołu i dziewczyny z gier Alenka i Margarita są gotowe do walki.
  Aleksiej Sotnikow śpiewał, komponując w biegu:
  Urodziłem się w epoce kosmicznej
  Gdzie statki pędziły przez galaktyki...
  Uczynki ludzi są całkiem dobre, uwierz mi,
  Rozerwij wojnę, rycerzu!
  
  Ale bogowie Demiurga nakazali...
  Chłopcze, pomóż swoim przodkom...
  Weź hiperblaster w ręce chłopaka,
  I rozerwij Hitlera na strzępy!
  
  Cóż, chłopcy rodzą się walczyć
  To dzielni wojownicy, uwierz mi...
  W końcu Rosjanie zawsze potrafili walczyć,
  Niech bestia drapieżna zostanie zniszczona!
  
  Niech moja święta ziemia będzie uwielbiona,
  Nasz wielki rodzimy ZSRR ...
  Dziewczyna biega boso po śniegu
  Okazując odwagę!
  
  I zaciekle walczę z faszyzmem
  Wielki rosyjski pionier...
  A nasza wiara będzie z komunizmem,
  Przynajmniej chciwy Sam pomaga Fritzowi!
  
  Uwierz mi, Rosjanie po prostu się nie złamią,
  Wszystkie narody zgromadzą się wokół Moskwy...
  Jestem rycerzem wcale nie zlutowanym z duszą,
  Jesteśmy lojalni wobec Stalina jak wobec Pana!
  
  Nikt nie może złamać pionierów,
  To nie są dzieci - ale synowie bogów...
  Będziemy pokoleniem przykładów
  Fuhrer nie policzy tych rogów!
  
  Tak, nasza chwała naszej Ojczyzny unosi się,
  Najwyższy w śniegu, uwierz w góry ...
  Dziewczyna biega boso po śniegu
  Wbijanie Fritza do trumny bosym obcasem!
  
  Nie wierz, że naziści są teraz silni,
  Chociaż ich Sherman został przedstawiony przez Sama...
  Nie będziemy żałować, nawet uwierzymy w życie
  Czas na wielką zmianę!
  
  Ojczyzna jest piękna jak słońce,
  Zabawna Ojczyzna jest naszą matką...
  A włosy dziewczyny kręcą się złotem,
  Będziemy mogli rozerwać Fritza na strzępy!
  
  Jesteśmy pionierami dzieci komunizmu,
  Służymy zarówno Svarogowi, jak i Chrystusowi...
  Rozprosz nikczemne hordy faszyzmu,
  Przyniosę zwycięstwo Ojczyźnie!
  
  Rosja jest ojczyzną planety,
  Ma swoje ulubione sny...
  Chętnie znają zarówno dorosłych, jak i dzieci
  Nie ma potrzeby dodatkowego zamieszania!
  
  Kiedy nadejdzie Wszechmocny, zajdzie słońce,
  Na Marsie zakwitną jabłonie...
  Zarówno Chińczycy, jak i Japończycy są zjednoczeni,
  Po drodze Amerykanin z Rosjaninem!
  
  Zjednocz idee komunizmu,
  A wiara zna sen Lenina...
  Odrzucimy ohydę cynizmu,
  Zbudujmy piękno we wszechświecie!
  
  Dla nas Maryjo i Święta Łado,
  Czcimy Boga, a Marks "Kapitał"...
  Niech wszyscy pionierzy zostaną nagrodzeni,
  Dla nas Swarog i Stalin są idealni!
  
  Faszyści wiedzą, że nie będą staranowali
  Mamy wolę, siłę, znamy moc...
  Zmiażdżymy wroga potrójnym ciosem,
  I zamień Fuhrera wkrótce we wesz!
  
  Niech nasza chwalebna Rosja będzie
  Jak wieczny kolec w ogrodzie, aby zakwitł ...
  Towarzyszu Stalin, jesteś naszym mesjaszem,
  Z tobą pójdziemy do komunizmu!
  
  Kiedy minuty burzy, ciężkie czasy,
  Krwawa wojna się skończyła...
  Nagle nasze dzieci dorosną
  Nadejdzie wieczne szczęście!
  Dobry wiersz skomponował bosy chłopiec Aleksiej Sotnikow, kończąc go na wielką nutę.
  Ale teraz zaczyna się ostrzał... Jeśli atak szturmowy się nie powiódł i kosztował duże straty, teraz waliły armaty.
  Terminator watażka z niezbyt odległej przyszłości nie stworzył jeszcze broni przeciwko artylerii. Chociaż genialne dziecko rozwinęło rakiety na poślizgach pióra i trakcji węglowej.
  Chłopiec był gotowy do walki, ale podczas gdy rakiety nie były jeszcze gotowe, jego bosa drużyna ukryła się w ziemiankach.
  Dla zabicia czasu podczas ostrzału w karty grało dwóch członków Komsomołu, gość z przyszłości, oraz dwie dziewczynki Masza i Klara wraz z chłopcem Paszką.
  Ekaterina, której rude włosy już rosną i od których stała się o wiele piękniejsza i ładniejsza, wyrzuciła kartkę gołymi palcami, zauważając:
  - Naprawdę Fritz i Amerykanie naciskają na nas!
  Alenka, dziewczyna o lekko kręconych, złocistych włosach, zauważyła:
  - Ale nadal się nie złamiemy, bo mamy ducha walki!
  Aleksiej Sotnikow skinął głową:
  - Sowiecka nauka odpowie na technologię wroga cudowną bronią! Wierzę w to!
  Masza skinęła głową z warkoczykami:
  Ty też jesteś naszą bronią!
  A dziewczyna rzuciła kartkę bosą, małą stopą, umytą z brudu.
  Pashka zauważył z westchnieniem:
  - Cały kapitalistyczny świat walczy z nami! Takie nierówne siły!
  Aleksiej Sotnikow, ten wieczny chłopiec logicznie zauważył:
  - Suworow pokonał przeważające siły wroga! I pokonamy!
  Margarita zaśpiewała ze śmiechem:
  - Zwycięstwo czeka, zwycięstwo czeka, ci, którzy wierzą w święty komunizm!
  Zwycięstwo czeka, zwycięstwo czeka, faszyzm zostaje zniszczony przez dziewczynę!
  Klara stwierdziła:
  - Bez względu na to, jak potężne były czołgi nazistów, mamy odpowiedź!
  Chłopiec Aleksiej Sotnikow tupnął bosą, dziecinną stopą i skinął głową:
  - Oczywiście, że jest! Tak, a ostrzał ucichnie, czas odejść!
  A z bunkra wyskakiwali chłopcy i dziewczęta. Błysnęły swoimi różowymi, spranymi dziecięcymi, okrągłymi szpilkami.
  Naziści oczywiście przeszli do ofensywy czołgami.
  Piękna Alenka zaśpiewała:
  - Pionier, Komsomol! Idźcie razem przez życie!
  Pionier, Komsomol! Zaufaj nam, że nie zbłądzimy!
  Aleksiej Sotnikow spojrzał na boisko bystrym wzrokiem dziecka z przyszłości. Poruszały się czołgi niemieckie, amerykańskie i brytyjskie. Cała armada samochodów. Tutaj możesz zobaczyć działa samobieżne "Ferdinanda". Amerykańskie czołgi Sherman są wysokie, niektóre mają krótkie pyski, inne mają dłuższe pyski. Bardziej przysadzisty angielski "Churchill", bardzo dobrze chroniony. Oto wybitne cromwelle z krótkimi pyskami, ale raczej zwinne, podobne do żelaza. Bardziej archaiczny wysoki "Grand" armii amerykańskiej. Najlepszy angielski czołg "Challenger" z siedemnastostopowym działem. A oto niemieckie. Straszny i duży "Lew" z długą lufą.
  Pozornie przestarzały "Tygrys" w swoim kwadratowym kształcie. Zwinna "Pantera". Późniejsze i wciąż rzadkie modele: "Tygrys" -2 i "Pantera" -2.
  Ostatnie dwa czołgi są bardzo podobne - nawet działo jest takie samo, tylko Panther-2 ma mniejszą i węższą wieżę, a sylwetka jest niższa.
  Działo samobieżne "Ferdinand" -2 jest pierwszym w Wehrmachcie, w którym silnik mógł być umieszczony w jednym bloku ze skrzynią biegów i w poprzek. O ile lżejsza i niższa sylwetka stała się tym działem samobieżnym.
  Ale "Lion" -2 nie wszedł jeszcze do produkcji, aby uruchomić takie maszyny, trzeba rozwiązać szereg problemów technicznych. Więc na razie Niemcy mają czołgi o przestarzałym układzie: skrzynia biegów jest z przodu, a silnik z tyłu, co prowadzi do strat na wale korbowym.
  Ale najnowszy angielski "Challenger" ma układ i silnik o mocy sześciuset koni mechanicznych. Czołg pojawił się niedawno i nie jest zbyt masywny, ale skuteczny.
  Ale najbardziej masywny jest Sherman w USA, który jest produkowany w ogromnych ilościach. Takie auto... Nieźle zabezpieczone czoło i niektóre czołgi mają dość długą lufę.
  Jest taka armada czołgów.
  Ale bosonogi Aleksiej Sotnikow, świeżo upieczony pionier, przygotował kilka niespodzianek dla alianckich mastodontów.
  Na przykład kopalnie trocin zaczęły eksplodować. Czołgi niemieckie, amerykańskie, brytyjskie były rozrywane przez gąsienice, łamane przez walce. Płonący metal.
  Pionierka uderzyła się w bosą stopę i pisnęła:
  - To faszyści, zrozumcie!
  Jako pierwszy wybuchł czołg Lion. Potem dwa Shermany. Dalej "Pantera" i "Churchill". Potem znowu "Shermans" i "Cromwells".
  A oto kolejny przestarzały niemiecki czołg T-4. To też go wysadziło w powietrze. A potem "Tygrys" zaczął palić.
  Aleksiej Sotnikow, rzucając groszkiem śmierci, pisnął gołymi palcami dziecięcych nóg:
  - Chwała ZSRR!
  Alyonka, bardzo piękna dziewczyna o złotych włosach, wzięła go i zmiażdżyła owada gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - O światową rewolucję!
  Katarzyna pisnęła:
  - Za najwyższe osiągnięcia ZSRR!
  A także jak lupanet z bazooki. A sam Aleksiej Sotnikow zrobił bazookę z fajki. A ona strzela bardzo śmiertelnie.
  Chłopak-terminator-wojewoda również strzelił iz dystansu "Tygrysa" -2 i krzyknął ogłuszająco:
  - Jestem kosmicznym rycerzem!
  A zespół pionierów ryknął:
  - Komunizm na żywo!
  Naziści faktycznie natknęli się na niezwykle agresywny opór swoich przeciwników. A ich czołgi i czołgi sojuszników od czasu do czasu eksplodowały i zapadały się. I nie ma sensu wybaczać dzieciom Armii Czerwonej litości.
  Czołgi strzelały bezkrytycznie i nie mogły nic zrobić pionierom.
  Chłopiec Aleksiej Sotnikow ponownie strzelił ze swojej bazooki i pisnął:
  - Za Ojczyznę i Stalina!
  Alenka rzucała kamykami gołymi palcami dziewczęcych nóg, powalała wroga i świergotała:
  - O wielkość ZSRR!
  I mrugnęła do swoich towarzyszy.
  Chłopiec Andreika tupnął bosą stopą i zaśpiewał:
  - Wkrótce spotkamy się z marzeniem,
  Pierwszym krokiem w życiu jest...
  Widzisz znowu w całym kraju,
  Wiry wściekłych ataków!
  Aleksiej Sotnikow ponownie wystrzelił z bazooki wielokrotnego użytku dalekiego zasięgu, rozszczepiając Shermana i śpiewając:
  A walka trwa ponownie
  Ogień hiperplazmatyczny się gotuje...
  A Lenin jest taki młody -
  Zadaje śmiertelny cios!
  Ten młody wojownik to taki dobry facet. I gołymi palcami dziecięcych stóp celuje pistoletem w cel. I znowu odpala. A sojusznicy idą naprzód, ich czołgi pną się wraz z Niemcami. I powstają tylko dodatkowe straty.
  Im bliżej zbliżają się mastodonty wroga, tym bardziej ponoszą straty. Zwłaszcza dzieci strzelają z lekkich i prostych bazooki do czołgów, burząc z nich wieże. I zadają ogromne straty.
  Dziewczyna Alenka rzuca granat gołymi palcami dziewczęcych nóg i śpiewa:
  - To jest chwała, chwała komunizmu,
  Polecę do nieba z piosenką!
  Dziewczyna Lara, gołymi palcami u stóp, również wystrzeli morderczy dar śmierci, rozrywając przeciwników i piszcząc:
  - O wielkość komunizmu!
  Pionierzy uparcie walczą jednocześnie z chłopcami i dziewczętami. I wszyscy walczą.
  Niedźwiedź też jest boso, rzuca granatem stopą dziecka, zatrzymując amerykańskiego Shermana i piszczy:
  - Za Rosję Sowiecką!
  A dzieci znów walczą. Czołgi Hitlera i sojuszników natrafiają na miny, granaty, strzały z bazooki. I są dosłownie nie do powstrzymania.
  Dziewczyna Clara strzela z karabinu maszynowego w piechotę. Potem gołą stopą rzuciła groszek z węglem wybuchowym. Rozdarła wielu faszystów i szczebiotała, obnażając zęby:
  - Jestem absolutnym mistrzem świata!
  A naga pięta dziewczyny znów rzuci groszek. Wybuchnie i rozerwie kilka rolek nazistowskich czołgów.
  Dziewczyna Masza skręciła i pistolet maszynowy. Skosiła Fritza i zamruczała:
  - Chwała rosyjskim bohaterom!
  I goły, okrągły obcas jak dar zagłady.
  Oto dziewczyny. A chłopcy starają się nadążyć. I strzelają do nazistów i kosią piechoty, a to jest cały obcy legion. A swoimi gołymi obcasami pionierzy wyślą całkowite zniszczenie wroga.
  I śmieją się.
  I jak faszyści są zbiorowo młóceni przez pionierów. I nagimi, brudnymi kolanami naciskają lufy bazooki.
  Ale chłopcy na drutach wyciągają miny z trocin. I jak bezwzględnie osłabiają Fritza i innych najemników. To jest naprawdę totalitarny pogrom.
  Boso dziecko Aleksiej Sotnikow strzela z bazooki, a chłopiec śpiewa:
  - Świat pogrążony jest w krwawym świetle,
  Ludzie stoją pod ścianą...
  Ale wierzę, że wschód słońca
  Ale wierzę w wschód słońca!
  Rozproszy mrok więziennego lochu!
  My panowie, my panowie...
  Wyszkolony do oszukiwania!
  I bez procesu! I bez procesu!
  Zamknięci w piwnicach!
  Chłopiec zachowywał się niezwykle energicznie, podobnie jak jego pionierzy. I zmiażdżyli Fritza bez litości. Rozbijali je celnymi strzałami i zniszczeniem.
  Piękna Alenka, strzelając do nazistów i jakby uderzając ich, wzięła go i zaćwierkała:
  - Nasza wiara w komunizm,
  Odrzuć zły faszyzm!
  A z bosymi palcami dziewczyna ponownie weźmie i strzeli do wroga.
  Masha Pioneer gołym, okrągłym obcasem uderzyła w granat i rozbiła niemiecki czołg, pisząc:
  - Za komunizm!
  Ekaterina strzelając z karabinu maszynowego warknęła:
  Hitlera znajdziemy w lesie, Hitlera znajdziemy w lesie! Nie żartujmy z nim! Rozerwijmy to!
  A bosymi palcami dziewczyna ponownie rzuci granat i ćwierka:
  - Rozerwę to na strzępy!
  Chociaż czołg Lew jest potężnym mastodontem ważącym dziewięćdziesiąt ton, nie może oprzeć się sowieckim pionierom.
  A dzieci miażdżą go, rzucając groch z węgla bosymi stopami i to jest prawdziwa śmierć.
  Piękna Alenka krzyczy:
  - Nasz rosyjski duch!
  I daje śmiertelną serię z karabinu maszynowego, kosząc wroga. I rozdawanie kolejnej góry trupów.
  Aleksiej Sotnikow, strzelanie, notatki:
  - Zatrzymaliśmy ich!
  I znowu chłopiec rzuca bosą stopą granat i kręci się. I zatrzymał się kolejny niemiecki czołg.
  Oto poruszające się amerykańskie działo samobieżne "Witch". Samochód szybki, ale słabo chroniony i zestrzelony bazooką. Dziewczyna z warkoczykami strzeliła i uderzyła dokładnie.
  Inna dziewczyna rzuciła grochem gołymi palcami u stóp i zniszczyła faszystę i śpiewała:
  - Chwała ZSRR! Pionierzy są przykładem dla wszystkich!
  I znowu, jak nadejdzie kolej śmiercionośnej siły. I zabierze wielu faszystów i skosi ich.
  Walcząca Alenka, strzelając do Fritza, piszczy:
  - Jestem dziewczyną, która wygrywa wszystkich!
  I znowu z bosymi palcami coś wystrzeli morderczy.
  Katarzyna, strzelając do przeciwników, wydała:
  - Kosmiczny komunizm może przyjść z nami!
  I jak mruga. A gołą piętą weźmie granat i odda go. I jak naziści zostaną doszczętnie wykorzenieni.
  Pionierzy walczą dzielnie. I nie zbliżaj się do nich. I jak strzelają celnie i dokładnie.
  Dziewczyna Alenka znów rzuci gołymi palcami granat o śmiertelnej sile, rozerwie wrogów na strzępy i ćwierka:
  - Za najbardziej kosmiczny komunizm!
  Dziewczyny strzelają, a chłopcy i dziewczęta dotrzymują im kroku.
  Trzy Shermany przewróciły się jednocześnie. Tutaj biją ich dzieci, tak dokładnie młócą z problemów.
  Piękna Alenka napisała na Twitterze:
  - nitką, nitką,
  nie chcę iść...
  Boso Komsomolskaja,
  Relacja na żywo!
  I znowu gołym obcasem, jak w przypadku nazistów, wystrzeli prezent śmierci. I kosić z wielką odwagą nazistów.
  Ekaterina, chichocząc i obnażając zęby, zauważa:
  - W imię idei komunizmu!
  I jak dar śmierci i zniszczenia ustąpi z gołą piętą!
  Bojowa Alenka, ostrzał i koszenie w rzędzie najemników i faszystów, wydała:
  - Chwała ziemi sowieckiej!
  I znowu gołym obcasem, jakby rzucał na nazistów.
  Powstanie cały snop krwi i fragmentów.
  Aleksiej Sotnikow, strzelając z dużą dokładnością i rzucając prezenty śmierci gołymi palcami u nóg, zanotował:
  - Radość, radość na zawsze!
  Dziewczyna Lenka, strzelając, wspierała chłopca terminatora:
  - Niech marzenia się spełnią!
  A gołymi palcami pionier rzuci śmiertelnego.
  To są walczące dzieciaki.
  Aleksiej Sotnikow zauważył, obnażając zęby:
  - Blisko, blisko, radość i kłopot,
  Trzeba, trzeba udzielić stanowczej odpowiedzi!
  Alenka Sotnikova, strzelając do nazistów, wydała:
  - Słoneczny świat,
  Tak tak tak! TAk!
  Wybuch jądrowy
  Nie nie nie!
  I znowu, jak zaatakuje serią morderczych obrażeń.
  Aleksiej Sotnikow z gołymi palcami chłopięcych nóg, wyrzuca kilka groszków jako dar śmierci z morderczą mocą. A niemieckie czołgi, po otrzymaniu uszkodzeń, wycofują się.
  Wojewoda-terminator ćwierkał jak papuga:
  - Raz Dwa Trzy! Złam Adolfa!
  A chłopak gołą piętą wziął całą wiązkę granatów węglowych.
  I tak wiele z tych Fritzów pękło na raz.
  To, co wziął na hitlerowców, trafnie uderzył.
  Walcząca Alenka, strzelając do nazistów i bardzo celnie uderzając nazistów, krzyczała:
  - Chwała epoce komunizmu!
  A gołymi palcami rzuciła granat zniszczenia. I tak wielu faszystów złamało się na raz.
  Straty wroga w czołgach rosły. Niemcy wraz z sojusznikami widząc jak uparta obrona zaczęli się wycofywać. Właściwie zawrócili. A ostrzał nasilił się.
  Catherine, strzelając do wroga i wysyłając wiadomość z bazooki po wysokim łuku, wydała:
  wysokość gwiazdy,
  Nasz święty kraj!
  A gołymi palcami u stóp ponownie rzuciła wiadomość o śmierci i zmiażdżyła wielu przeciwników.
  Niemcy i sojusznik wycofali się...
  Pionierzy i krzyczeli, pobiegli za nimi, rzucając granaty. I byli tacy walczący chłopcy i dziewczęta.
  Walka Alenka pewnie zauważyła:
  - Nasza prawda we wszystkim!
  A z gołymi palcami znowu jak wystrzelić morderczy groszek śmierci.
  Aleksiej Sotnikow, strzelając w ruchu, pisnął:
  - Razem jesteśmy wielką siłą,
  Wściekłość krokodyla jest z nami!
  A chłopak po raz kolejny wystrzeli morderczy dar zniszczenia.
  Cała ta armia ruszyła i zmiażdżyła znienawidzony Wehrmacht.
  A dzieci atakowały, ścigając wroga. Ich okrągłe, poczerniałe od kurzu obcasy zamigotały.
  I jak pionierzy eksterminowali wrogów. Jak ich zmiażdżyli. I kosić bez przerwy. I rzucili granaty.
  To prawdziwie sowieccy pionierzy, których boi się każdy faszysta.
  A jeśli podejmą się młócenia, całkowicie się tyranizują.
  Dzieci-bojownicy, atakując, zdecydowanie śpiewali;
  Zniszczymy cały świat przemocy,
  Na dół, a potem...
  Zbudujemy nowy, nowy świat,
  Kto był nikim, stanie się wszystkim!
  I dwie dziewczyny - członkinie Komsomola też, jak lupanul z karabinów maszynowych i odcięły nazistów.
  A potem, z gołymi obcasami, ustąpią workowi trocin. Te latały z wielką intensywnością, brały i eksplodowały nad uciekającymi czołgami nazistów. I tak wielu je podarło i rozebrało na części.
  . ROZDZIAŁ 4
  Niemcy i zagraniczni najemnicy z całego świata zaatakowali miasto Wiazma. Z południa wiał ciepły wiatr i pomimo chłodnej pory śnieg topniał i roiła się prawdziwa owsianka. Niemieckie czołgi z trudem czołgały się po ulicach sowieckiego miasta.
  Batalion pionierów z dzieci różnych narodowości walczył z nazistami na ulicy Kirowa. Batalionem dowodził członek Komsomołu Aliya.
  Piękna dziewczyna wystrzelona z karabinu maszynowego. Żeby było bardziej zręcznie i żeby oszczędzić buty, chowała buty i błyszczała, okrągłymi, dziewczęcymi szpilkami.
  Temperatura była powyżej zera, a dzieci bojowników miały na sobie szorty lub krótkie sukienki, afiszując się nagimi obcasami.
  Chłopaki ciągle się poruszali i dlatego nie zamarzali.
  Chłopak Aleksiej Sotnikow wraz z dziewczynką Alenką (jego żona też przybrała dziecinny wygląd, żeby nie różniła się zbytnio od męża, który stał się dzieckiem!), oboje w czerwonych krawatach, opierając bose stopy na bosych nogach stóp, podciągnął minę, a niemiecki "Królewski Tygrys" wysadził w powietrze lodowisko, zatrzymał się.
  Inny chłopiec-pionier, Arkasha Sapozhkov, i dziewczyna Alice, również wystrzelili w darze śmierci z procy, uderzając w hitlerowski transportowiec. Brudne dzieci klepały bosymi stopami o odłamki płytek i nawet się nie skrzywiły.
  Młodzi wojownicy śpiewali:
  - Jesteśmy pionierami dzieci komunizmu!
  Członek Komsomołu Natasza zatwierdziła i rzuciła pakiet wybuchowy bosą stopą, rozrywając piechotę.
  - W imię Lenina!
  Członek Komsomola Masza również dała zwrot. I gołymi palcami u nóg wystrzeliła bumerang, odcinając najemnikom głowy i pisnęła:
  - Za sprawę Stalina!
  Batalion dziewcząt wspiera pionierów. Jest wiele dziewczyn i są one piękne, w krótkich spódniczkach i boso.
  Członek Komsomola Alsou rzucił się z karabinu przeciwpancernego i uderzył w bok Pantery. Wtedy dziewczyna zaśpiewała:
  - Partia, Lenin, Komsomol!
  Członek Komsomola Aziza - także jak trafić wroga wraz z dziewczyną Anisą z prowizorycznej katapulty. A piękności tutaj są bardzo wojownicze i celne w strzelaniu i bitwach.
  Wojownicy nie okazują litości wrogom.
  Anastasia Vedmakova walczy na niebie jak prawdziwa wiedźma terminator. Akulina Orłowa z nią. Niech niemieckie samoloty i potężniejsza broń, ale wojownicy je zmiażdżą.
  Akulina śledzi Focke-Wulfa. Tak, wróg ma aż sześć wiatrówek, ale dziewczynie to nie przeszkadza. I walczy jak prawdziwy tytan i gigant.
  Anastasia Vedmakova zachęcała swojego partnera:
  - Jesteś superklasową dziewczyną!
  Akulina, odcinając drugiemu Niemcowi i naciskając na pedały gołymi, opalonymi nogami, zanotowała:
  - Brzmi super dziecinnie!
  Wedmakowa zachichotała i zauważyła:
  - W pewnym stopniu jesteśmy dziećmi! Plus, dzieci są fajne!
  A młoda kobieta błysnęła perłowymi zębami.
  Grozny został ostrzelany... Członkowie Komsomołu i pionierzy walczyli rozpaczliwie jak prawdziwi tytani.
  Aleksiej Sotnikow i Lecha Teteriew, obaj boso pionierzy, również przywlekli za pomocą drutu wybuchową paczkę trocin do potężnego czołgu Lwa, który z trudem poruszał się po błocie, niosąc kolosalną całość. A teraz jego tylny wałek urósł od materiałów wybuchowych, a jak wybucha... Połamane gąsienice rozproszyły się w różnych kierunkach.
  Aleksiej śpiewał:
  - wierzę, że cały świat się obudzi,
  Skończy się faszyzm...
  Lyokha Teterev podniósł, tupiąc gołą dziecięcą stopą:
  -Słońce będzie świecić jasno
  Oświetlając drogę dla komunizmu!
  Chłopcy są obaj śniadzi i w krótkich spodenkach, Aleksiej ma tylko blond włosy, a Lecha czarne. Ale razem walczą z nazistami. Członek Komsomola Vasima z czarną grzywą, Vasilisa z białymi włosami.
  Obie piękności mimo zimna w krótkich spódniczkach. I ich okrągłe obcasy, takie uwodzicielskie.
  A Bella jest z nimi członkiem Komsomola, a także strzela. I gołymi palcami rzuca kolejną paczką wybuchową.
  Tu walczą dziewczęta i dzieci, ale nazistom nie wolno się przedrzeć. A walki są zacięte.
  Jednak naziści próbują otoczyć Vyazmę. I to jest niebezpieczne. Ale czołgi i transportery grzęzną w błocie...
  A bomby wybuchają... Więc Yu-488 próbuje zbombardować miasto. A wraz z nim i amerykańskimi potworami B-29 ... Walczą też z pistoletów gazowych ...
  Na Yu-288 latają dwie dziewczyny: Isabella i Zaira, piękne blondynki. Zrzucają bomby. Ale wtedy Jak-9 pojawia się z boku.
  Izabela gołymi palcami u nóg kieruje wiatrówką i strzela do sowieckiej maszyny. Następnie dodaj prędkość. Jak-9 i tak nie jest zbyt szybki, a tutaj też jest w wersji przeładowanej i nie może dogonić niemieckiego samochodu.
  Dziewczyny uderzają w szybę gołymi obcasami i piszczą:
  - Bądź sławny, nasza armia jest święta!
  A jak pokażą się języki!
  A sowiecki samochód dostał się pod ostrzał z dwóch tylnych dział i zapalił się, woda, którą robią gołe palce dziewczęcych nóg.
  Zaira zaćwierkała, obnażając zęby:
  - Umyję wszystkich czerwonych żołnierzy!
  I mrugaj niebieskimi oczami. I wygląda najbardziej wojowniczo i intensywnie.
  I jak kocha pięknych młodych mężczyzn.
  Jednak jej pragnienie zabijania jest znacznie większe.
  Kiedy Niemcy wylądowali po bombardowaniu, Zaira wypił piwo. A Isabella oprócz piwa dodała też raki. Dziewczyny jadły radośnie. Zostawili pełne wdzięku, bose stopy, ślady stóp na szronie lotniska. Chłopcy pożerali swoje prawie nagie piękności z głodnymi i zawstydzonymi spojrzeniami. Jak piękne są dziewczyny, a jednocześnie okropne.
  Izabela zapytała Zairę:
  - Myślisz, że wojna wkrótce się skończy?
  Zaira zauważył:
  - Nie przed latem! Dopóki nie zdobędziemy Moskwy, Rosjanie nie skapitulują!
  Szmaragdowooka blondynka zauważyła:
  - A po upadku Moskwy wciąż mogą być walki!
  Blondynka o niebieskich włosach zgodziła się:
  - Mogą! Ale to już nie będą walki, ale agonia!
  A dziewczyny się roześmiały, skończyły jeść raki i znów do walki... Podczas gdy pogoda względnie latała. A ich bose stopy zostawiały pełne wdzięku, gołe ślady.
  Izabela zauważyła:
  - Mamy wszystko piękne, nawet ślady!
  Zaira skinęła głową.
  - Niemki są idealne!
  I obie złe piękności śpiewały chórem:
  - Reich to perfekcja,
  Reich to perfekcja...
  Od uśmiechu do gestu
  Przede wszystkim pochwały!
  Och co za błogosławieństwo
  Wiedz, że jesteśmy perfekcją
  Wiedz, że jesteśmy perfekcją
  Wiedz, że jesteśmy idealni!
  I znowu bomby zrzucane są na pozycje sowieckie. A ludzie umierają. Wiele osób ginie w wyniku ostrzału i bombardowania. A także ze strzałów wyrzutni gazu i innych śmiercionośnych urządzeń.
  Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova to bardzo piękne dziewczyny. Anastasia ma już wiele lat, ale się nie starzeje, wygląda bardzo świeżo i młodo, tylko mocno rozwinięte, duże mięśnie sprawiają, że wygląda na starszą. A jej twarz nie ma zmarszczek ani siateczek, z delikatną, opaloną skórą. A Akulina od lat jest jeszcze młoda. Obie piękności są doskonałe. To asy najwyższej klasy. Co więcej, Pokryszkin, po zestrzeleniu go przez Friedricha-Wolkę, jest poważnie zszokowany i nie robi już więcej wypadów.
  Anastasia manewruje rozdartą beczką. I powala kilka już przestarzałych ME-109. Potem bohaterka piszczy:
  - Pędzimy orłami po niebie!
  Manewry Akuliny, lisiego węża, odcina Focke-Wulfowi ogon i ćwierka:
  - Rosja jest za nami! Rosja jest za nami!
  Dziewczyny zdecydowanie rosną. Nie założyli nawet staników w jakichś cienkich majtkach, z którymi walczą. Ale bardzo pomaga w walce. W końcu zwiększa skuteczność działania morderczych dziwactw.
  Anastasia ponownie wykonuje manewr. Tym razem ma poważniejszego przeciwnika niż ME-309, który ma siedem punktów ostrzału. W zestawie trzy działa lotnicze kalibru 30 mm. I oczywiście jest to poważny przeciwnik. Potężna broń pozwala odciąć wroga za jednym zamachem. A ty masz tylko jedną wiatrówkę...
  Anastasia jednak zręcznie odrzuca swój samolot na bok, oddalając się od latających odrzutowców prowadzących. Tak, ma tylko 20-milimetrowy kaliber działa. Ale jeśli strzelisz w ogon.
  Anastasia zaśpiewała z uśmiechem:
  - Junkers podszedł mi do ogona,
  Ale tutaj westchnął...
  Irytująco wyły śruby,
  Nie potrzebują nawet krzyży na swoich grobach,
  Krzyże spadną na skrzydłach!
  Akulina zachichotała i obcięła Yu-188, gruchając:
  - Za zabawne zwycięstwa!
  I pokazała swoje perłowe zęby. Tutejsze dziewczyny są najszerszym i najbardziej kolosalnym wyciekiem walki.
  Anastasia odrzuca Jaka-9 na bok. Znowu próbują ją powalić. Prasy ME-309, auto jest poważne.
  Anastasia śpiewała wściekle:
  - I widzę poważną,
  We śnie Iwana Groźnego...
  Ziemia na Syberii rozdzielona,
  Ty rodzima Rosja!
  A wojownik ponownie wybija niemiecki samochód. Najpierw rozrywa skrzydła. Sprawia, że tracisz prędkość. A potem idzie do ogona. Niemiec ma duże szanse na ucieczkę ze względu na dużą prędkość nurkowania. Ale nie przeciwko Wiedźminom. Bo jest asem najwyższej klasy!
  Akulina również toczy zaciekłą walkę. Dziewczyna kładzie nagie pięty na pedałach i śpiewa:
  - Nie znoś upokorzenia Słowian,
  Powstańmy przeciwko Niemcom...
  Nie bierzmy więcej obelg
  Zmiażdżmy wroga stalową ręką!
  Oto Airacobra przeciwko niej. Mocna maszyna: cztery karabiny maszynowe i jeden wiatrówka 37 mm. Akulina zjeżdża swoim samochodem jak sanki w dół wzgórza, unikając pocisków samolotów. I nurkuje pod brzuch. Naciska spust gołymi palcami... I trafia dokładnie we wrażliwy cel.
  I zapala się amerykański samochód.
  Akulina śpiewała z entuzjazmem:
  - Za zwycięstwo nieśmiertelnych idei komunizmu!
  Anastasia też dobrze walczy. Oto trzy Mustangi przeciwko niej. Wydają się nie być tak groźne jak ME-309, których działka powietrzne są w stanie przewrócić jednym trafieniem. Mustang, amerykański myśliwiec, ma nie tylko karabiny maszynowe. Ale z drugiej strony jest ich sześć, dość dużych w 14-milimetrowym kalibrze.
  Anastasia musi manewrować. Strumień kul lekko zadrapał skrzydło. Ale zbliża się uderzenie i amerykański myśliwiec płonie.
  Anastazja zaśpiewała:
  -Szalony dom w ogniu,
  Demony będą dręczyć bez końca
  Grzeszny człowiek dostanie swoją...
  Ten, który czcił szatana!
  A oto kolejny podvitel maszynowy z USA... I to oczywiście całkiem poważna aplikacja.
  Ostatni samochód Yankee próbuje uciec. Mustang przewyższa Jaka-9 pod względem szybkości i udaje mu się oderwać. Anastasia wystrzeliła z dystansu.
  I dostałem Amerykanina. Ale on, sapiąc ogonem, zdołał wydostać się z bitwy.
  Anastazja zauważyła:
  - Bang Bang! Pominięty! Szary króliczek odjechał!
  Akulina również walczyła z R-51. Potężna maszyna z ośmioma karabinami maszynowymi. I podczas manewrowania podpala skrzydło tego samochodu... I prowadzi do tyłu, strzela.
  Akulina śpiewała:
  Słońce się śmieje
  Świeci jasno dla dzieci...
  I znowu rzuciła swój samochód na bok. Strzela do Yu-88. Ta maszyna jest przestarzała, ale wciąż walczy. Niemiec, próbujący się wymknąć. Ale nie może ukryć się przed dziewczyną, która gołymi, okrągłymi obcasami energicznie wciska pedały i samochód się zapala.
  Anastasia zauważyła ze śmiechem:
  - Tak się nas boją!
  I kolejny okryty Focke-Wulf!
  Akulina powiedziała wściekle strzelając:
  - Świat powinien nas szanować, bać się,
  Wyczynów dziewcząt nie można policzyć ...
  Członkowie Komsomołu są tak dobrzy w walce,
  Szatan zostanie zniszczony!
  A wojownik mrugnął do swojego partnera. Nawet jeśli tego nie widzisz...
  Piękno wróciło. I to jest ryzykowne. Tutaj ME-109 zaczyna ich gonić. Pędy...
  Dziewczyny się ruszają. Niemiecki niebezpieczny samochód. Skrzydło Akuliny zostało uszkodzone, a drzewo zapaliło się.
  Jej dziewczyna dotarła na wybieg. Wiedźmin też to dostał... A ona przebiła się przez kadłub i wyciekł olej, lekko uszkodził silnik.
  Dziewczyny zmuszone są na razie do rezygnacji z lotu. Ich samochody są naprawiane.
  I biegł boso po śniegu. Rozciągnij ich silne i muskularne ciała.
  Obie dziewczyny są opalone. Ruda, której włosy na wietrze jak sztandar ZSRR, i blondynka.
  Anastasia pyta swojego partnera:
  - No, jak myślisz, jak pokonamy Niemców?
  Akulina szczerze odpowiedziała westchnieniem:
  - Gdyby tylko Niemcy... Cały kapitalistyczny świat na motorach!
  Ruda skinęła twierdząco głową.
  - Wróg jest bardzo silny. Ale czego się spodziewałeś?
  Blondynka zauważyła z westchnieniem:
  - Po Stalingradzie kluczem był optymizm. Ale tak się złożyło, że zbyt pospiesznie otworzyliśmy szampana....
  Tymczasem walki toczyły się na różnego rodzaju sprzęcie. Na przykład Gerda i Charlotte właśnie otrzymały najnowsze działa samobieżne E-10 do testów na froncie.
  Maszyna o niskiej sylwetce 1,4 metra i armacie o kalibrze lufy 75 mm 48EL. Nieźle i jak na razie w wersji łatwej. Pancerz przedni ma 60 mm, a pancerz boczny 30 mm. Waga dziesięć ton, silnik 400 koni mechanicznych.
  Osiągi jezdne działa samobieżnego są znakomite, a w górach Kaukazu jest to odpowiednie miejsce. W sam raz na katolickie Święta Bożego Narodzenia dostarczono pierwszy model wykonany z metalu. Ma tylko jedną wadę: dość słaby pancerz, ale rekompensują to duże kąty racjonalnego nachylenia pancerza.
  Dziewczynki Gerda i Charlotte kładą się prawie na leżąco. Potężny silnik daje ciepło i jest całkiem wygodny w bikini i bosych pięknościach.
  Tutaj, przyciskając bose palce, blondynka odrzuca samochód na bok. Mają teraz silnego wroga IS-2. Samochód wciąż jest rzadkością w Armii Czerwonej, ale teraz go mam.
  I lepiej nie wpaść pod cios jej 122-mm armaty. Sowiecka maszyna strzela z dystansu. I oczywiście brakuje mu szybkiego działa samobieżnego.
  A teraz musisz zbliżyć się do dystansu bitwy, aby przebić się przez wroga.
  Uwagi Gerdy:
  - Wróg jest silny, ale niezdarny!
  Charlotte zauważyła ze śmiechem:
  - Jest duży, ale pancerz na czole wieży jest raczej słaby!
  Blondynka skinęła głową.
  - Więc spróbujmy!
  Radziecki samochód, oprócz innych niedociągnięć, nadal miał słabą widoczność i nie mógł uderzyć zwinnego niemieckiego działa samobieżnego.
  Jeszcze jeden strzał i znika. Dodatkowo potężne działo ma niską szybkostrzelność.
  A jakie działo samobieżne mają Niemcy.
  I tak Gerda nacisnęła przycisk gołymi palcami, a zabójczy pocisk przebił czoło wieży IS-2
  I zaczął detonować rozbity rosyjski czołg. Kapitał zaczął nawet eksplodować, a jego pociski weszły w reakcję łańcuchową.
  A zniszczenie stało się bardzo kolosalne.
  Wieża radzieckiego mastodonta IS-2 wystrzeliła i oderwała się, jakby z szampana wyleciał korek.
  Gerda zauważyła:
  - Dobre działo samobieżne, ale działo jest raczej słabe!
  Charlotte zgodziła się z tym:
  - Broń z "Pantery" będzie silniejsza!
  Blondynka dodała:
  - I bardziej wydajny!
  Czerwony zauważył:
  - Z E-25 wiąże się nadzieja na pełnoprawnego niszczyciela czołgów. Jeśli jednak tak będzie dalej, wkrótce nie będziemy mieli nic do eksterminacji.
  Niemieckie działo samobieżne zniszczyło jeszcze dwa działa i zderzyło się z T-34-85. Jednak ten samochód też nie stanowi problemu. Wojownicy wystrzelili pocisk na skrzyżowanie wieży. A rosyjski czołg otrzymał śmiertelną ranę. I zaczęło eksplodować.
  A T-34-76 nie jest groźny dla niemieckiego działa samobieżnego na czole. Jego pocisk ześlizguje się z bardzo mocno nachylonego pancerza.
  Gerda przebiła go naciskiem bosych palców i zauważyła:
  - Teraz jestem mocno przekonany o naszym zwycięstwie!
  Charlotte sarkastycznie wtrąciła:
  - Ale nie teraz?
  Blondynka szczerze odpowiedziała:
  - Po Stalingradzie pojawiły się pewne wątpliwości!
  Ruda zachichotała.
  - A po Moskwie?
  Gerda odpowiedziała poważnie:
  - Tam zostaliśmy pokonani nie przez Rosjan, ale przez generała Mroza!
  Charlotte żartobliwie zaśpiewała:
  - O mróz, mróz,
  Nie zamrażaj mnie
  Nie zamrażaj mnie...
  Mój koń!
  Dziewczyny przekręciły swoje działa samobieżne i otrzymały pocisk na czoła. Dzwonił mi nawet w uszach. Ale zszedł z torów.
  Charlotte przeklęła.
  - Brzmi jak muzyka!
  Gerda zachichotała.
  - Napijemy się kawy i kakao z herbatą!
  Potem ich działo samobieżne rozwaliło też radziecką ciężarówkę, a następnie rosyjska haubica trafiła dokładnie w zamek.
  E-10 poruszał się z prędkością do stu kilometrów na godzinę, a jest to samochód, który nie dał się uderzyć.
  Tutaj dziewczyny oddały serię z karabinu maszynowego do rosyjskich żołnierzy, odcinając kilkadziesiąt. A dziewczyny się śmiały.
  Gerda zauważyła:
  - Nasze działo samobieżne jest najwspanialsze z praktycznego punktu widzenia, a to jest bardzo fajne.
  Charlotte zauważyła ze śmiechem:
  - Tak, to może dać rogi Amerykanom. Weźmy najpierw Moskwę, potem Nowy Jork.
  A potem niemiecki samochód wziął i wystrzelił kolejny dar śmierci, rozbił działo samobieżne Rosji. A dziewczyny znów się śmieją.
  Mirabela poleciała po niebie samolotem szturmowym Ił-2. I prawie wpadłem na załogę Gerdy. A gdybym w to wpadła, to byłoby źle dla dziewcząt III Rzeszy. Ił-2 staranowałby je z powietrza.
  I tak Mirabela wystrzeliła z działa samolotu Tiger-2 i zaćwierkała:
  - Odrzuciłem cię dwa razy,
  Powiedział, że zapłacisz!
  Jestem taką infekcją -
  Nie mam więcej niż dwadzieścia lat!
  I jak gwiżdże.
  A oto prosty ruch "Tygrysa", a wraz z nim dwa "Shermany". Amerykańskie czołgi są wysokie i raczej słabe w uzbrojeniu. Chociaż trzydzieści cztery zostaną złamane.
  Mirabela wystrzeliła z armat w Tygrysa. Ma kaliber 50 milimetrów i przedarła się przez faszystę. Potem zaświergotała:
  - Gaidar idzie do przodu!
  I przeniósł ogień na Shermany. Byli bardzo zdenerwowani. I bazgrajmy z przeciwlotniczych karabinów maszynowych. Tak, to jest dla IL-2, może być niebezpieczne. Ogólnie rzecz biorąc, radziecki samochód jest przestarzały. Może zostać zestrzelony przez jakiś myśliwiec, a charakterystyka lotu nie ma znaczenia.
  Mirabela śpiewała:
  - Ale oto opatrznościowy uśmieszek,
  Współczesny tam dotarł ...
  Gdzie namiętność bolesna, żarliwa,
  Dziewica piekła płonie!
  A teraz wojownik strzela do Shermanów. Próbuje je powalić. Ale drgają i bronią się.
  Mirabela pisnęła:
  - Jestem fajną dziewczyną, walczę zupełnie boso!
  I gołą piętą naciska spust. I znowu okryje wroga.
  Mirabela wspomina, jak pięknego młodzieńca miała ostatnim razem i jak przyjemnie było z nim.
  Dziewczyna zaśpiewała:
  - Skaczące białe króliczki,
  Chłopcy biegają z dziewczynami!
  I mruga liliowymi oczami. I jak mieni się perłowymi zębami.
  Zwracając dziewczynę w pierwszej kolejności, poprosiłem o to najbliższego faceta. I chociaż samolot szturmowy został zatankowany i uzupełniony zestawem bojowym, był dobrze naładowany energią z niego. I stała się znacznie silniejsza i szybsza.
  Generalnie abstynencja jest szkodliwa dla kobiet, każdy powinien to zrozumieć.
  Lolita, Angielka w swoim samolocie szturmowym, również trafia na pozycje sowieckie. Jej R-47 to całkiem praktyczna maszyna.
  Lolita śpiewa:
  - Reguła Britannia, szerokie morza,
  Nigdy nie zostaniemy niewolnikami!
  I gołą piętą naciska spust. I zmiażdży wroga kapitałowo. I jest dziewczyną o ogromnej wewnętrznej sile. A Lolita mruga, bawiac sie miesniami. Kto mruga? Tak, do siebie, a nawet lubi zdrowo!
  Wojownik pisnął:
  - wolno mi spędzić Rosję,
  Jestem dziewczyną - naga misja!
  I bosa Lolita mruga z nie słabą siłą!
  A ona jest taka bojowa piękność! Po prostu świetne w przenośni.
  Tutaj wraz z niemieckimi pilotami Albiną i Alwiną torturowała pionierkę. Dziewczynki tego chłopca najpierw rozebrano, a następnie powalono drutem kolczastym. Następnie posypali solą rany chłopczycy i zaczęli smażyć się iskrą. Dziewczyny jechały z pochodniami w rękach i paliły skórę. I pachniało tak apetycznie gorąco.
  Lolita zaproponowała, że z zapałem pożre kawałek pioniera. A dziewczyny zaczęły go kroić i jeść. Pyszne dla chłopca i soczyste mięso. Miękki i wcale nie tłusty. A kiedy pieprzyli, cały pluton dziewcząt zaczął pożerać dziecko.
  A wątroba chłopca jest taka apetyczna. A serce też świetnie smakuje. I całkowicie to schrzanili. Na przykład Lolita lubiła smażone mózgi pioniera.
  Tak, kanibalizm jest bardzo fajny. Mięso ludzkie jest bardzo smaczne. Szczególnie dla chłopców, gdy jest chuda, ale nie twarda, ale soczysta i świeża, a jeśli jest z pieprzem, będzie bardzo smaczna.
  Ale naziści też dostają rogi. Tutaj Elizabeth i jej załoga na T-34-76 walczą z nazistami. Pędzą do "Tygrysa" i dzielnie dążą do zbliżenia, bo niemieckiego potwora nie da się zdjąć na odległość. Mastodon nadal porusza się w błocie i bezradnie wykręca pysk. A dziewczyny przyspieszają, gotowe naprawdę go staranować.
  A teraz trzydzieści cztery wskakuje pod sam bok faszystowskiego czołgu i jak go zasadzi. Mastodon padł na deskę i został dokładnie przebity, a także podpalony.
  Strzelec Elena piszczy:
  - Jesteśmy świetnymi wojownikami i naprawdę dobrze zrobione!
  Wtedy pokaże się język.
  To są naprawdę walczący wojownicy z wojowników. Nikt nie może sobie z nimi poradzić.
  Katarzyna, obnażając zęby, zanotowała:
  - Moja moc jest najbardziej kolosalna!
  I z daleka uderzyły w Panterę z boku. Niemiecki czołg otrzymał śmiertelną ranę, aw jego wnętrzu zaczęły pękać pociski.
  A oto przestarzały T-4, maszyna, która została wycofana dopiero w nowym roku.
  Może być bardzo niebezpieczny. Ma niemiecki pistolet przeciwpancerny. Ale sowieckie dziewczyny nie mają wątpliwości. I uderzają z daleka. Uderz w czoło. To prawda, że hitlerowcy nie byli przebijani, ale wstrząśnięci.
  Katarzyna zauważyła:
  - Osiemdziesiąt milimetrów pancerza. Musimy zbliżyć faszystę!
  Elżbieta zgodziła się:
  -Niezbędny! Ale mamy słabą broń!
  Euphrosinia zachichotała i zauważyła:
  - Ale jakość jazdy jest dobra!
  A oto nadchodzi "Pantera" -2. Czołg ten ze względu na swoje potężne działo może trafić z dużej odległości. A jego czoło nie jest łatwe, nawet w przypadku IS-2. Nie trzydzieści cztery.
  Manewruje samochód Armii Czerwonej. Oczywiste jest, że w przypadku trafienia koniec natychmiast. Co więcej, grubość pancerza tylko się zmniejszyła. W rzeczywistości sprawili, że czołg był lżejszy i szybszy, ale pozostawili ochronę tylko przed kulami. Ale z drugiej strony trzydziestu czterech stało się tak szybkie.
  Euphrosinia manewruje czołgiem, aby uniknąć trafienia. Tutaj T-4 zbliżył się nieco do przesuniętego boku.
  Dziewczyna gołymi palcami naciska guzik, a pocisk wystrzelony przez Elenę przeszywa faszystę.
  Dziewczyna radośnie mówi:
  - W świętej wojnie - będzie nasze zwycięstwo!
  Ale teraz "Pantera" -2 pokonała. Udaj się uderzyć prosto w bok, a to będzie szansa.
  Uwagi Elżbiety:
  - Pojawił się niebezpieczny samochód!
  Katarzyna zdecydowanie sprzeciwia się:
  - Duże szafki, głośne i opadające!
  Radziecki czołg przyspiesza. Tylko czternaście ton wagi. A to daje, z silnikiem o mocy pięciuset koni mechanicznych, dużą prędkość.
  Niemiec też nie jest słaby i strzela. Wystrzeliwuje pocisk o śmiertelnej sile. Ale nie może się dostać.
  Dar śmierci przemija...
  Elżbieta odpowiada z uśmiechem:
  - Czarne skrzydła nad światem....
  Radziecki samochód strzela w ruchu. Trafia Niemca pociskiem w czoło. Oczywiście rykoszet. Ale trzydzieści cztery nadal muszą być w stanie celnie trafić w ruchu.
  Katarzyna zauważyła:
  - Ukradliśmy etykiety!
  "Pantera"-2 strzela ponownie. Ona zatrzymała. Niemcy zdali sobie sprawę, że sowiecki samochód chce ich wsiąść. I chcą ją zastrzelić.
  Elżbieta powiedziała z uśmiechem:
  - Tak, niech nasza Armia Czerwona będzie w chwale!
  A ich czołg przyspieszył. I znowu Niemcy obsmarowują. A teraz radziecki samochód przebija się na prawą burtę.
  Tutaj pancerz Panther-2 ma tylko sześćdziesiąt milimetrów, chociaż możliwe jest przebicie się pod kątem.
  Elena nacisnęła spust gołymi palcami. Pocisk zareagował i trafił wroga.
  A otrzymawszy śmiertelną ranę, Królewska Pantera wiła się w agonii.
  
  HITLER NIE RYZYKO WYPOWIEDZI WOJNY USA.
  Hitler nie wypowiedział wojny Stanom Zjednoczonym. A sama Ameryka nie przystąpiła do bitwy z III Rzeszą. A to doprowadziło do braku bombardowań i drugiego frontu.
  Trzecia Rzesza ugrzęzła pod Stalingradem. Ale najlepszy niemiecki as Marsylia w tym czasie został przeniesiony na front wschodni. W rezultacie radzieckie samoloty zaczęły płonąć jak pochodnie.
  Brytyjczycy bez Ameryki nie odważyli się awansować w Egipcie. Sytuację pogorszył fakt, że Japonia wygrała bitwę o Midway. I przejął inicjatywę na Pacyfiku.
  W pobliżu Stalingradu wywiad niemiecki był w stanie częściowo zobaczyć koncentrację wojsk sowieckich na flankach Grupy Armii B. I przegrupowane siły. W efekcie ataki wojsk sowieckich zostały odparte. Ponadto ofensywa rozpoczęła się przy nielatającej pogodzie. I to też miało negatywny wpływ.
  Marsylia szybko zdobyła, a za trzysta zestrzelonych sowieckich samolotów po raz pierwszy w Wehrmachcie otrzymał drugi Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża z liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Nazwa Marsylia zainspirowała sowieckich pilotów dziki horror, a on był straszny - nazywany czarnym diabłem.
  Armia Czerwona nie była w stanie przebić się przez niemiecką obronę ani w centrum, ani na południu. I ugrzęzłem w ofensywie - co okazało się bezużyteczne. Pod koniec grudnia walki ustały. W styczniu jednak przeprowadzono operację Iskra, ale Niemcom udało się odeprzeć sowiecką ofensywę w kierunku Leningradu.
  W III Rzeszy wypowiedziano wojnę totalną i gwałtownie wzrosła produkcja broni. W tym najnowsze Pantery i Tygrysy. Wszedł również do serii i czołgu "Lew". Maszyna ta była podobna w kształcie do Pantery, ale ważyła dziewięćdziesiąt ton i miała armatę 105 mm oraz kaliber o długości lufy 70 EL. Jednak "Lew" od samego początku wykazywał swoje wady - niską prędkość, częste awarie, mniejszą szybkostrzelność działa.
  Do zalet czołgu Lion należy bardzo mocna ochrona czoła wieży 240 mm oraz dobre 150 mm czoła kadłuba. Również boki były stosunkowo dobrze chronione przez 82 mm pancerza pod skarpami. A radzieckie działa 76 mm nie przebiły go.
  W ten sposób Lew, wraz z Ferdynandem, stał się maszyną przełomową.
  A naziści zadali główny cios ze strony Stalingradu wzdłuż Wołgi.
  I udało im się to zrobić.
  Jednak w walkach wzięły udział także piękne dziewczyny z obu stron.
  Na przykład Olesya walczy karabinem maszynowym, a Mirabela z nią. Dziewczyny są bardzo piękne.
  I strzelają niezwykle celnie.
  Olesya nawet zaśpiewała:
  Jak ptak trzepocze skrzydłami!
  Mirabela zauważył, obnażając zęby z chichotem:
  - I to będzie nasz urok!
  I piękność też się odwróci, a potem gołymi palcami rzuci morderczy dar unicestwienia.
  Ale nie możesz się bronić z samymi dziewczynami. Hitler zebrał w przełomowym rejonie ponad osiemdziesiąt dywizji pełnej krwi. Łącznie z czołgiem SS. I kapitałowo są w stanie się przebić. To jest naprawdę demoniczna moc.
  Czołgi "Lew" i działa samobieżne "Ferdinand" ruszają do przodu i łamią radziecką linię obrony.
  A na niebie wciąż są samoloty. ME-309 niemiecki myśliwiec, który pokazuje najwyższą akrobację i potężną broń. Siedem punktów ognia to nie żart.
  ME-309 pod względem szybkości i uzbrojenia nie ma sobie równych. Ma trzy działka powietrzne 30 mm i cztery karabiny maszynowe 14 mm.
  Przeciwko takiej maszynie nieszczęsny Jak-9, z jednym działkiem 20 mm i karabinem maszynowym, wyraźnie nie może się oprzeć.
  Tak więc Niemcy natychmiast zdobyli przewagę w powietrzu. I zniszczmy radzieckie samochody.
  Krótko mówiąc, w półtora miesiąca dotarliśmy do Astrachania i dotarliśmy do Morza Kaspijskiego. Co jest naprawdę fajne. A Niemcy zablokowali dostęp Armii Czerwonej do Kaukazu.
  Teraz robi się naprawdę strasznie...
  Ale pionierzy i pionierzy walczą z nazistami.
  Na ich drodze stanęła grupa dzieci. Chłopcy i dziewczęta zabrali się do procy i karabinów.
  Tutaj strzelają z procy, wypuszczając na czołg paczkę domowej roboty materiałów wybuchowych. Niemiecki samochód dostał dziurę i zatrzymał się.
  Seriożka i Tanka podnieśli ręce i tupnęli bosymi, dziecinnymi stopami, wrzeszcząc:
  - Chwała Stalinowi!
  A dzieci pobiegły, migocząc na małych obcasach czarnych od błota.
  Pionier Oleg i dziewczyna Lara również wystrzelili, naciskając przycisk bazooki gołymi palcami u stóp i piszcząc:
  - Za Ojczyznę ZSRR!
  I znowu niemiecki czołg podniósł się i zatrzymał.
  Pionierzy są po prostu zachwyceni.
  Seryozhka oparł bose stopy i ćwierkał:
  - Za Ojczyznę!
  Niestety, bohaterstwo pionierów nie zbawia. Niemcy posuwają się wzdłuż wybrzeża Morza Kaspijskiego. Ponadto Turcja przystąpiła do wojny, zaostrzając sytuację.
  Stalin w tej sytuacji zaoferował pokój Hitlerowi... Führer powiedział, że zgodził się tylko na poddanie się.
  Przed nowym rokiem naziści zdobyli cały Kaukaz i zjednoczyli się z Turkami.
  W tych warunkach Führer nie chciał już atakować Moskwy. I zaoferował pokój Stalinowi. Ale sowiecki dyktator odmówił.
  Zimą Niemcy rozpoczęli ofensywę w Egipcie i z powodzeniem ją przeprowadzili. Udało nam się uchwycić cały Bliski Wschód. I to było poważne osiągnięcie Wehrmachtu.
  A w technologii został naznaczony pojawieniem się "Pantery" -2, dobrze chronionego i dobrze uzbrojonego pojazdu z potężnym działem i silnikiem.
  "Pantera" -2 była teraz głównym czołgiem panzvale. I oczywiście jego moc jest kolosalna. Ale jest jeszcze bardziej niebezpieczna, gdy jest prowadzona przez bardzo twarde dziewczyny.
  Gerda wystrzeliła z armaty 88 mm gołymi palcami u stóp i krzyknęła:
  - Jestem super dziewczyną!
  Charlotte pewnie potwierdziła, strzelając do radzieckich pojazdów:
  - Jestem hiper!
  Christina zauważyła, powalając przeciwników pociskami i wykazując się dużą dokładnością:
  - Jestem najwyższej klasy!
  A Magda potwierdziła, miażdżąc wroga na proszek:
  - Jestem najsilniejszy na świecie!
  Oczywiście dziewczyny tutaj są najniebezpieczniejsze we wszechświecie. A ich figury to po prostu superczempiony.
  Nowy czołg Tiger-2 został wydany z mocniejszym silnikiem o mocy 1000 koni mechanicznych. Powiedzmy, że samochód jest jednocześnie mocny i szybki.
  A kto może się oprzeć "Tygrysowi" -2?
  Niemcy przypuścili atak na Saratów, zadając główny cios wzdłuż Wołgi, omijając Moskwę. A ich wojska poruszały się wystarczająco szybko.
  Nowe radzieckie czołgi IS-2 i T-34-85 wciąż były gorsze od Panther-2 i nie mogły się mu oprzeć.
  A Niemcy mieli też "Lwa" -2 o gęstszym układzie. Silnik i skrzynia biegów znajdowały się razem i przed czołgiem, co pozwoliło zmniejszyć wysokość pojazdu, a wieża byłaby węższa i mniejsza. "Lew" -2 stał się w ten sposób lżejszy o jedną trzecią, zachowując tę samą grubość zbroi i broni. A silnik stał się mocniejszy w tysiąc koni mechanicznych. A "Lew" stał się bardzo mobilną maszyną i nie tak nieporęczną. A Myszki nie weszły do serii - były za ciężkie.
  Zamiast tego opracowali bardziej zaawansowane E-100.
  Ale nawet ten czołg nie zadowolił wojska. Głównym pojazdem miał być Panther-3 lub E-50. I taki kolos był aktywnie rozwijany.
  Saratow i Kujbyszew zostali szybko zabrani. Do lipca 1944 Niemcy zbliżyli się do Uljanowsk i zaczęli szturmować to miasto.
  Radzieckie dziewczyny odważnie walczyły.
  Alenka odwróciła się i gołymi palcami rzuciła torbę z wybuchową mieszanką, rycząc:
  - Za komunizm!
  Anyuta również oddała serię i nacisnęła szkarłatnym sutkiem guzik prowizorycznej bazooki i uderzyła w niemiecki czołg, po czym gruchała, szczerząc zęby:
  - Za Stalina!
  A rudowłosa Alla też jest daleko. Skosiła nazistów, potem gołą piętą dała paczkę śmierci i gruchała:
  - Za naszą piękną Ojczyznę!
  Więc Maria strzela dość celnie. A jej truskawkowy sutek wysyła pod zbiornik groszek śmierci.
  A dziewczyna ryczy:
  - Za naszą Ojczyznę!
  A Olimpias ulegnie całej masie granatów z gołymi podeszwami, silnymi nogami i bełkotem:
  - Za wielką Rosję!
  Oto Focke-Wulf, XE-129 i amerykański P-47, P-51. Ameryka nie jest już zakłopotana niemal otwarcie walcząc po stronie III Rzeszy. Formalnie amerykańscy piloci są ochotnikami. Ale w rzeczywistości są uczestnikami wojny wysłanej przez rząd USA i oligarchów.
  Dzieci uzbrojone w broń palną, inne z domowej roboty bazookami kładą się. Oleg Rybachenko i Margarita z Oksaną, jako bardziej doświadczeni wojownicy, podnieśli domowej roboty bezodrzutowe tuby bazooki. I jak zderzą się z nisko lecącym samochodem.
  Chłopak i blond dziewczyny oparli bose stopy i gładko nacisnęli spust. A ładunki trafiły w dwa amerykańskie samoloty szturmowe i niemiecki Focke-Wulf.
  Z okopów rozległo się kilka strzałów - strzelali też pionierzy.
  Oleg Rybachenko napisał na Twitterze:
  - Chociaż wygląda jak bosy chłopiec,
  Wąs nie przebił się, ale już tytan ...
  W bitwach dorosły facet to nawet za dużo,
  I zadaj śmiertelny cios!
  A teraz chłopiec gołymi palcami pociąga za sznurki, a skrzydlate węże są staranowane przez niemieckie i amerykańskie samoloty szturmowe. Kilkanaście samolotów alianckich i Trzeciej Rzeszy eksploduje jednocześnie.
  Oleg Rybaczenko i dwie piękne dziewczyny w tych samych strojach kąpielowych ponownie pociągają za spust, wybijając kolejne samochody kapitalistycznej koalicji.
  Chłopiec zmiażdżył robaka gołą piętą i ryknął:
  Te piekielne dni przeminą
  Trzecia Rzesza upadnie...
  Szatan nie będzie panował
  Walka nie dryfuj!
  Pozostali chłopcy również kierują wężami bosymi stopami. A teraz szturmowcy koalicji natrafiają na małe, ale śmiercionośne latające prezenty. Wiele samolotów ginie. Eksplodują w powietrzu i rozpadają się na kawałki.
  Piloci Hitlera płoną... A ocalałe samoloty szturmowe w pośpiechu, rozrzucając rakiety i bomby, rozlatują się.
  Oleg Rybaczenko piszczy:
  - Chwała wielkiej Rosji!
  Pionierzy, chłopcy i dziewczęta, śpiewają w chórze:
  - Chwała ZSRR!
  Dziewczyna Masza krzyczy z całych sił, bijąc swoją nagą, brudną stopę:
  - Chwała Stalinowi!
  Chłopiec Pashka dodaje:
  - I chwała Oleżce! Jest geniuszem!
  Okopy dzieci są dobrze zakamuflowane, a w wyniku wybuchów bomb i rakiet tylko dwóch chłopców i dziewczynka doznali drobnych zadrapań. I to pomimo faktu, że powstały straszne lejki i wiele zniszczeń i odwróceń płyt ziemi ...
  A w niektórych miejscach ziemia z gorąca paliła się i dymiła.
  Jedna z dziewczyn wstała z nagą podeszwą i poparzyła sobie nogę, z której krzyknęła:
  - Śmierć Goeringowi!
  Dzieci były pełne entuzjazmu. Członkowie Komsomola Margarita i Oksana są gotowi do walki.
  Oleg Rybachenko śpiewał, komponując w drodze:
  Urodziłem się w epoce kosmicznej
  Gdzie statki pędziły przez galaktyki ...
  Uczynki ludzi są całkiem dobre, uwierz mi,
  Rozerwij wojnę, rycerzu!
  
  Ale bogowie Demiurga nakazali...
  Chłopcze, pomóż swoim przodkom...
  Weź hiperblaster w ręce chłopaka,
  I rozerwij Hitlera na strzępy!
  
  Cóż, chłopcy rodzą się walczyć
  To dzielni wojownicy, uwierz mi...
  W końcu Rosjanie zawsze potrafili walczyć,
  Niech bestia drapieżna zostanie zniszczona!
  
  Niech moja święta ziemia będzie uwielbiona,
  Nasz wielki rodzimy ZSRR ...
  Dziewczyna biega boso po śniegu
  Okazując odwagę!
  
  I zaciekle walczę z faszyzmem
  Wielki rosyjski chłopiec pionier...
  A nasza wiara będzie z komunizmem,
  Przynajmniej chciwy Sam pomaga Fritzowi!
  
  Uwierz mi, Rosjanie po prostu się nie złamią,
  Wszystkie narody zgromadzą się wokół Moskwy...
  Jestem rycerzem wcale nie zlutowanym z duszą,
  Jesteśmy lojalni wobec Stalina jak wobec Pana!
  
  Nikt nie może złamać pionierów,
  To nie są dzieci - ale synowie bogów ...
  Będziemy pokoleniem przykładów
  Fuhrer nie policzy tych rogów!
  
  Tak, nasza chwała naszej Ojczyzny unosi się,
  Najwyższy w śniegu, uwierz w góry ...
  Dziewczyna biega boso po śniegu
  Wbijanie Fritza do trumny bosym obcasem!
  
  Nie wierz, że naziści są teraz silni,
  Chociaż ich "Sherman" został wprowadzony przez Sama ...
  Nie będziemy żałować, nawet uwierzymy w życie
  Czas na wielką zmianę!
  
  Ojczyzna piękna jak słońce,
  Zabawna Ojczyzna jest naszą matką...
  A włosy dziewczyny kręcą się złotem,
  Będziemy mogli rozerwać Fritza na strzępy!
  
  Jesteśmy pionierami dzieci komunizmu,
  Służymy zarówno Svarogowi, jak i Chrystusowi...
  Rozprosz nikczemne hordy faszyzmu,
  Przyniosę zwycięstwo Ojczyźnie!
  
  Rosja jest ojczyzną planety,
  Ma swoje ulubione sny...
  Chętnie poznają zarówno dorosłych, jak i dzieci
  Nie ma potrzeby dodatkowego zamieszania!
  
  Kiedy nadejdzie Wszechmocny, zajdzie słońce,
  Na Marsie zakwitną jabłonie...
  Wielka i chińska i japońska,
  Po drodze Amerykanin z Rosjaninem!
  
  Zjednocz idee komunizmu,
  A wiara zna sen Lenina...
  Odrzucimy ohydę cynizmu,
  Zbudujmy piękno we wszechświecie!
  
  Dla nas Maryjo i Święta Łado,
  Oddajemy cześć Bogu i "Stolicy" Marksa...
  Niech wszyscy pionierzy zostaną nagrodzeni,
  Dla nas Swarog i Stalin są idealni!
  
  Faszyści wiedzą, że nie będą staranowali
  Mamy wolę, siłę, znamy moc...
  Zmiażdżymy wroga potrójnym ciosem,
  I zamień Fuhrera wkrótce we wesz!
  
  Niech nasza chwalebna Rosja będzie
  Jak wieczny kolec w ogrodzie, aby zakwitł ...
  Towarzyszu Stalin, jesteś naszym mesjaszem,
  Z tobą pójdziemy do komunizmu!
  
  Kiedy minuty burzy, ciężkie czasy,
  Krwawa wojna się skończyła...
  Nagle nasze dzieci dorosną
  Nadejdzie wieczne szczęście!
  Ale pomimo całej odwagi Armii Czerwonej Uljanowsk nadal upadł.
  I Niemcy też otoczyli Kazań... I zatkali gigantyczny kocioł od północy...
  Stalin w tych warunkach zgodził się na kapitulację, pod warunkiem zachowania własnej skóry.
  Hitler się na to zgodził... A ZSRR w ciągu kilku miesięcy był całkowicie okupowany.
  Trzecia Rzesza dostała wszystko. A wojna na wschodzie się skończyła.
  Ale wciąż była Wielka Brytania i Stany Zjednoczone.
  W 1945 roku Niemcy przejęli kontrolę nad całą Afryką. A w 1946 doszło do lądowania w Wielkiej Brytanii. Prawie cała angielska flota została zatopiona przez okręty podwodne Trzeciej Rzeszy. A lądowanie zakończyło się sukcesem. W bitwach brał również udział Panther-4. Przy wadze siedemdziesięciu ton ta maszyna miała przedni pancerz 250 mm i boczny pancerz 170 mm pod zboczami. Oraz pistolet z lufą 105 mm o długości 100 EL. W tym samym czasie zainstalowano najnowszy silnik o mocy 1500 koni mechanicznych - turbinę gazową. "Panther" -4 okazał się czołgiem praktycznie niewrażliwym na wszystkie kąty ostrzału i trafiającym we wszystkie pojazdy, nawet rzadkie w brytyjskich częściach "Żółwia".
  Wielka Brytania upadła w ciągu dziesięciu dni. I to był imponujący blitzkrieg.
  Ale teraz odniesiono kolejne zwycięstwo Wehrmachtu... A teraz pozostaje wykończyć Stany Zjednoczone.
  Tutaj najtrudniej jest oczywiście przedostać się za ocean. Ale Niemcy mają już dość dużą flotę. I najpierw schwytano Islandię, potem Grenlandię, a potem Kanadę.
  Niemieckie dziewczyny walczą desperacko.
  Tak więc dziewczyny szturmują stolicę Kanady, Quebec, z całą szaloną furią głodnej hieny.
  Gerda strzelała gołymi palcami. Rozbił amerykański moździerz i gruchnął:
  - Bądź więc dumny ze stalowej rzeki.
  Wystrzelona i ognista Charlotte rozbiła moździerz armii kapitalistycznej. I śpiewała też:
  - A wiatr flamingów leci w chmury!
  Christina również poruszyła gołymi palcami. Złamała haubicę, zmiażdżyła stal. I ćwierkało:
  Zrozumiesz mnie...
  Magda z kolei strzelała gołymi palcami za pomocą przycisków joysticka. Rozbiła 122-milimetrowe działo i krzyknęła:
  A lepszego kraju nie znajdziesz!
  Gerda uśmiechnęła się... Wojna też ją zniesmaczyła. Najważniejsze jest nie tylko to, że nie wiadomo, kiedy będzie koniec, ale... Po prostu koniec wydawał się wystarczająco bliski.
  Moskwa była już atakowana i otoczona. A Kreml zostałby nagle zdobyty, gdyby nie kapitulacja Stalina. Nie, naprawdę miasto jest duże i oddalone od Kremla. Ale nadal widać, że upadek stolicy nie jest odległy. A gdzie wtedy pójdzie Stalin? Do Swierdłowska?
  Zimą trudno dostać się na Ural - byłoby, gdyby ZSRR się nie poddał! Ale to nie przeraża wojowników.
  Gerda wyobraziła sobie, jak biega boso po śniegu... Wydawało się to bardzo zabawne. Jak imiennik od królowej śniegu. Nawet do pewnego stopnia można to nazwać niesamowitym. Opowieść jest kłamstwem, ale jest w niej podpowiedź - lekcja dla dobrych ludzi. I jeszcze więcej dziewczyn!
  Gerda przypomniała sobie, jak nosiła pod sercem dziecko Hitlera i zachichotała. Tak, fajnie jest zajść w ciążę poprzez sztuczne zapłodnienie. Führer oczywiście opiekował się własnym potomstwem. Teraz największy zbrodniarz wszechczasów i narodów będzie żył w swoich dzieciach, który wie, ile jeszcze lat i zim!
  Może nawet tysiąclecia!
  Oczywiście dla Gerdy Führer nie jest przestępcą, ale największym mężem stanu. Ten, który nie miał sobie równych w historii planety Ziemia! I nie tylko dla Gerdy. Wielu żołnierzy radzieckich wymawia to imię z szacunkiem i podziwem.
  Chociaż wciąż oczekują, że wojna będzie mogła się przerwać.
  Stalinowi jednak zostało coraz mniej sił...
  Gerda nacisnęła nagie, pełne gracji palce na przycisku joysticka. Zniszczono działo przeciwlotnicze. I pisnął:
  - Niebo marszczy brwi, wkrótce uderzy grzmot!
  Charlotte spojrzała na swojego partnera. Było tuż za zbiornikami i padał deszcz, drobny, paskudny deszcz.
  Wojowniczka nacisnęła joystick gołą piętą i krzyknęła:
  - W sali lirycznej... Biała myszka!
  Christina skrzywiła się. Strzelała z sowieckiego działa przeciwlotniczego i wydała:
  - Na ulicę będzie padać jak blaszane wiadro!
  Dziewczyna potarła ręką twardą piętę i gruchała:
  - Uruchom więcej...
  Magda zauważyła dowcipnie, również gołymi palcami wciskając przycisk na panelu sterowania zbiornika:
  - Uciekaj bez uciekania!
  I wysłałem uśmiech!
  Gerda zmarszczyła brwi. Jako dziecko marzyła o zostaniu wojownikiem. Była taką agresywną dziewczyną. Ale jeszcze wcześniej miała listę życzeń - aby dostać się do czarodziejek.
  To wcale nie jest fajne, ale bardzo fajne... Aby nauczyć się wyczarowywać i kontrolować świat. I dużo do naprawienia.
  Tutaj na przykład stare kobiety są takie paskudne i brzydkie! Czy to jest poprawne? Oczywiście nie! Kobieta powinna być zawsze młoda i piękna!
  Gerda marzyła o stworzeniu własnego wszechświata, w którym wszystkie dziewczynki i chłopcy nie starzeją się, nie chorują i są na zawsze piękne, nieśmiertelne! To byłaby niesamowita kreacja!
  Dlaczego nasz świat jest tak niedoskonały? A kto jest za to winny! Gerda czasami zadawała sobie to pytanie. I nie mogła znaleźć odpowiedzi. Z jednej strony Bóg jest odpowiedzialny za wszystko. Jest wszechmocny i nawet diabeł jest jego dziełem. Więc... Ale wyobraź sobie kochającego Boga, który sprawia, że kobiety są brzydkie? Jak można na to pozwolić?
  Sama Gerda nie znalazła odpowiedzi. Zadała księdzu pytanie... Odpowiedział jej zdanie dyżurne:
  - To są konsekwencje grzechu!
  Gerda podrapała się w tył głowy i odpowiedziała:
  - Czy rozsądny ojciec okaleczy niegrzeczne dzieci?
  Ksiądz nie znalazł nic na odpowiedź...
  A Gerda dodała z uśmiechem:
  - Cóż, człowiek zgrzeszył, więc ukaraj go sprawiedliwością i nie zmieniaj go w dziwaka! W przeciwnym razie sam jesteś jeszcze gorszy od niego!
  Rzeczywiście, dziewczyna rozumowała całkiem logicznie. I nie znalazł racjonalnego wyjaśnienia, dlaczego Bóg oszpeca kobiety. W końcu zakonnice są brzydkie. I nic lepszego niż grzesznicy. Co jest zdezorientowane, co jest zakonnicą - esencją jednej rzeczy staje się na starość potworami. I tu nie ma dla nich piękna... Ale Gerda bardzo bała się stania staruszką. Być brzydkim? Tak, śmierć jest lepsza!
  Dlatego zaczęła marzyć o karierze wojownika. Więc w takim przypadku umrzesz młodo i na polu bitwy! Aby nie cierpieć na starość!
  Dobrze jest żyć młodo... A starość? Taki nieszczęśliwy stan! I bez estetyki!
  Gerda uwielbiała czytać bajki o elfach. To są prawdziwe stworzenia. I żyją przez wiele stuleci i nie starzeją się. Wiecznie młode, piękne, zdrowe i wesołe elfy. Gdyby tylko ludzie byli tacy jak oni!
  I kochaj się z elfem. Wyobraź sobie takiego kochanka: ciało przystojnego, muskularnego nastolatka i doświadczenie miłości od wieków. Jakim rodzajem sztuki i pieszczot elfy różnią się w łóżku. Ile różnych sztuczek znają. I najwspanialsze i najseksowniejsze pozy.
  Gerda zauważyła, że najlepiej kochać się z młodymi mężczyznami, a nawet z nastolatkami. Zazwyczaj są nieśmiałe i ostrożne, uwielbiają cię pieścić i całować w piersi. Tak, a młode ciała są znacznie przyjemniejsze w kontakcie z kobiecą skórą. I że owłosiony tors nie jest zbyt atrakcyjny. A ty kołyszesz ciałem, a oni cię głaszczą.
  Dobrze, gdy mężczyzna masuje cię. A zwłaszcza jeśli ten masaż jest jednocześnie delikatny i szorstki. Miło jest, gdy silne kobiece ciało marszczą silne dłonie.
  Gerda wyobraziła sobie to i nawet jęknęła z podniecenia. Jakie to wspaniałe.
  Charlotte przycisnęła gołe palce do joysticka i zaćwierkała:
  - W rzece są krokodyle, kretyni z przodu!
  A ona rozbiła trzydzieści cztery na kawałki... Tak, paskudny rudowłosy diabeł. Zabijanie Amerykanów.
  Nacisnęła przycisk gołym palcem i Christina, tweetując:
  Każdy potrzebuje przyjaciół!
  . ROZDZIAŁ 2
  Niemcy i ich sojusznicy zajęli Kanadę i przenieśli walki bezpośrednio na ziemię amerykańską.
  Bitwy szaleją w samej Ameryce
  Ale tego dnia lub wieczoru bosemu chłopcu Friedrichowi nie było przeznaczone dokończyć polowania. Oddziały amerykańskie z Filadelfii i Chicago zadały silny, podcinający cios flankie wojsk nazistowskich nacierających na Riazań.
  A trzynastoletni chłopiec, boso w kąpielówkach, jako najlepszy z najlepszych, został już w nocy rzucony na miejsce przełomu.
  Friedrich, na swoim ME-362 ze zwiększoną amunicją, natychmiast postawił na i. To prawda, że wszechobecny HE-362 trochę go wyprzedził. W tym legendarny Huffman, najlepszy as Republiki Inguszetii, dla którego bitwa o Chicago stała się godziną triumfu.
  Ale oczywiście zestrzeliwanie samolotów z ręki, nawet z odległości pięciu czy sześciu kilometrów, jest poza zasięgiem "dziecka". Huffman, wykorzystując szaloną prędkość swojego samochodu, stosuje taktykę ostrego zbliżenia i dalszego wycofania. Nawiasem mówiąc, ma do tego prawie optymalne uzbrojenie, 30-milimetrowe armaty wczesnych modeli HE-362 - obsesyjnego "Salamander". Maszyna, która sprawdziła się bardzo dobrze w bitwach, a co najważniejsze, idealna do polowania i taktyki do odpierania nagłych nalotów.
  Friedrichowi udało się jednak zestrzelić tylko czterdzieści dziewięć samolotów, wysadzając osłonę powietrzną, po czym przeszedł na czołgi.
  W ciemnościach przedświtu samochody wyglądają jak juczne mrówki wspinające się pod górę. Głównym koniem roboczym Pershingów w innym wszechświecie jest czołg zwycięstwa. Łatwa zdobycz dla Friedricha, który wpadł w trans bojowy. Reszta jest jeszcze mniejsza niż "Sherman", "Witch", ale jest też SAU-155 "Big Tom" do przebijania się przez fortyfikacje i SAU-240 - generalnie potwór.
  A oto kilka czołgów nowszych i większych niż "Washington" -11, podobno pierwsze modele... Friedrich, już w swojej zwyczajowej, rozłączonej świadomości, wbija pociski dokładnie w zawiasowe włazy pojazdów, aby pękły od środka. Jego amunicja pozwala i wszystkie trzy pistolety modelu MP-103 na dużą prędkość wylotową. Jednak ze szkodą dla uzbrojenia karabinów maszynowych, ale z tego ostatniego, chłopiec Friedrich okazał się ogólnie, aby nie spowolnić prędkości z nadwagi i poprawić zwrotność maszyn.
  Kiedy "Waszyngton" -11 wystartował, w jednym z nich wybuchła amunicja, chłopiec nagle poczuł wielką dumę, a nawet wydedukował:
  - Możesz zdradzić każdego, ale zmienić tylko siebie!
  A teraz wstyd zdrady jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zniknął, a Friedrich otrząsnął się ze snu.
  Helga walczyła dobrze, dwa samoloty i osiem czołgów, cztery działa samobieżne - wynik na jeden wypad i dla zwykłego człowieka jest znakomity. Ale to jest jeden lot... Po powrocie nastąpił, gdy rozkwitł drugi...
  Z wyjątkiem trzech Duck-2, nie było już samolotów, a główny cios musiał zostać skierowany przeciwko takim kolumnom. Tutaj chyba najważniejszą rzeczą, która powstrzymywała Friedricha, był fakt, że w przeciwieństwie do pierwszej fali samolotów, czołgi nie zbijały się ze sobą i trzeba było niejako zeskrobać kryzą, wykonując przeloty.
  A wojska amerykańskie walczyły bohatersko. Tutaj, na przykład, ile zwinnych, ale słabo opancerzonych "Czarownic" -3, podniosło swoje trąby. Wysoka prędkość tego działa samobieżnego, mobilność "Czarownicy" pozwoliła szybko zatkać nim przełom, ale doprowadziła do ogromnych strat. Gdyby nie supremacja powietrzna, zniszczyłby dokładnie Fritza.
  Jednak kilka Ferdinandów-4 również zostało zniszczonych - wpłynęło to na słabość bocznego pancerza tego potężnego działa samobieżnego, jednego z najlepszych niszczycieli czołgów w historii wojen.
  Helga walczyła w jednym eleganckim amerykańskim bikini. Umięśniona, nieco ponadprzeciętnego wzrostu dziewczyna, z postacią bogini. Bardzo piękna wojowniczka, Friedrich lubiła ją bardziej niż zbyt wysoką (i następczynię) córkę Porsche, chociaż ta ostatnia była spadkobierczynią jednej z najbogatszych fortun w Niemczech. Ale z nią chłopak, chociaż mógł się ożenić w tym samym czasie co Helga, nie zrobił wiele dobrego. Jest jednak mądrym tyłkiem.
  Margaret, główna żona Führera, niedługo urodzi... Chociaż może nie tak szybko... Cholera, czas na wojnie płynie powoli. Bardzo boleśnie powolny. Tutaj wydaje się, że jest takie mentalne uczucie, że bitwa o Chicago potrwa co najmniej kilka lat, choć nie minął nawet miesiąc - 29 października ... Psychologia percepcji jest szczególna ...
  Jednak dzień minął stosunkowo szybko. Ale 30 października 1947 roku Friedrich ponownie zajął się polowaniem. Natarcie wroga na flagę wyschło. Chociaż Filadelfia wciąż jest poza zasięgiem Fritza.
  Fryderyk zdecydował, że na pewno złapie Weitesteina i zakończy przedłużające się oblężenie kotła, przyspieszając koniec wojny. Ile możesz tak raczkować i skakać, czas wreszcie wyjaśnić.
  A na początek, skoro jest Hitlerem-Bismarckiem, wygląda na to, że jest już feldmarszałkiem-majorem i formalnie ma pod swoim dowództwem eskadrę powietrzną, aby wszystko rozgryźć, nieuchwytnego generała armii i schwytać nocą. Superrozwinięta Intuicja podpowiedziała już chłopcu Friedrichowi, gdzie znaleźć, na jakim placu ukrywa się Vatutin. A generał armii wcale nie był bierny, wydawał rozkazy i domagał się stania na śmierć. Nawet Moskwa nie została jeszcze zdobyta, bitwa trwa o każdy dom, a nawet wejście. To miasto jest już porównywane ze Stalingradem.
  Friedrich pocałował Helgę w słodkie usta na pożegnanie i powiedział szeptem:
  - Idę na ryzykowny biznes... Może nie wrócę...
  Dziewczyna uśmiechnęła się w odpowiedzi.
  - Nie możesz przegrać! Ponieważ Friedrich Bismarck jest ucieleśnieniem ducha aryjskiego. Duch, który jest nieśmiertelny!
  Młody wojownik kiwnął głową swojemu przyjacielowi w odpowiedzi:
  - Tak jest w zasadzie, ale... Pewni siebie nie da się... - Pauza i dodawanie. - To właśnie pewność siebie prowadzi do wielu niepowodzeń. A nawet jeden, czasem wystarczający na śmierć.
  Helga ze złością tupnęła bosą, dziewczęcą stopą:
  - Nie umrzesz... Dlaczego jestem z tobą!
  Fryderyk odpowiedział:
  - Nie chcę cię narażać. Jeśli na przykład podczas bitwy myślisz nie tylko o sobie lub o celu zadania, ale także martwisz się o ukochaną... To rozprasza i wstydzi. Może zawieść w najbardziej nieodpowiednim momencie. Młody człowiek położył ręce na ramionach dziewczyny i spojrzał jej prosto w oczy. - Rozumiesz mnie?
  Helga zgodziła się łatwo.
  - Rozumiem... Poza tym będę miał coś więcej niż tylko wspomnienie o tobie.
  Friedrich nagle zaciekawił się, źrenice jego oczu się zwęziły:
  - Co masz na myśli?
  Helga odwzajemniła uśmiech i odpowiedziała niewinnie.
  - Oczywiście nie jestem do końca pewien, ale... Wygląda na to, że jest w ciąży!
  Bismarck gwizdnął:
  -No cóż! Jednak tego nie widać, talia jest smukła!
  Helga wzruszyła ramionami.
  - Więc nie minął nawet miesiąc... Ale Ty też tego chciałeś, prawda?
  Friedrich odpowiedział szczerze:
  - A co jeśli poszłaś na urlop macierzyński i nie ryzykowałaś już walki na froncie, to tak - chciałam! A reszta... Może to wystarczy, lecisz?
  Helga wypuściła powietrze:
  - Ta bitwa się skończy i zobaczymy. Wydaje mi się, że wyższe moce nie pozwolą umrzeć dziewicy, która nosi w swoim łonie syna żyjącego boga.
  Friedrich w odpowiedzi mrugnął niebieskimi oczami:
  - Być może! Tym bardziej jednak trzeba jak najszybciej zakończyć tę wojnę.
  I znowu całując się, mocno przytulając się na pożegnanie, rozstali się. Noc okazała się chłodniejsza niż zwykle, już trzydziestego pierwszego dnia, potem spójrz i listopad, ostatni miesiąc jesieni. Friedrich szedł, a raczej biegał do zadania, jak zwykle, w tych samych kąpielówkach, aby swoją nagą skórą lepiej czuł napięcie linii sił i teoplazmy planety Ziemia. Chłopiec był chętny do walki, zniknął, jakby nigdy nie miał poczucia wstydu za swoją zdradę. Wytrawne wilcze wilcze pachniało krwią i nie mogło już dłużej i nie chciało tracić podniecenia.
  Do operacji specjalnej Friedrich zmienił broń, dodając karabiny maszynowe i zostawiając na wszelki wypadek tylko jedną armatę. Czołgi w otoczeniu pozostały faktycznie malutkie i będą musiały walczyć głównie z piechotą. Młody Bismarck bez trudu znalazł dla siebie wymówkę - Rosjanie i tak nie podbiliby całego świata, dlaczego więc nie przyspieszyć swojej klęski, a tym samym uratować życie milionom ludzi. Rodzaj podłości dla dobra. Co więcej, Friedrich Bismarck nie ma dokąd wrócić, a ma już prawdziwą rodzinę i szybko rosnącą fortunę w III Rzeszy. Tak, a może to wcale nie jego przodkowie, ale podobny równoległy wszechświat, rodzaj dubbingu materii i przestrzeni.
  Więc nie ma sensu się zabijać!
  Nie da się oszukać sumienia, ale można je oszukać!
  Friedrich poprosił o łącznie sześciu asystentów do zadań specjalnych, jednym z nich był Huffman. Ogólnie rzecz biorąc, pierwotnym pomysłem było robienie wszystkiego samemu. Ale Bismarck po oszacowaniu uznał, że nie zaszkodzi mu zdobyć doświadczenie w dowodzeniu i grupie. W końcu nie będziesz walczył cały czas jako zwykły pilot na jednym samolocie. Musisz także rozwinąć w sobie cechy przywódcze. A teraz siedem leci jednocześnie do zaciętej bitwy, a tylko siedem. Niesamowity zespół i ciekawa równowaga sił. Ale walczą umiejętnie, kiedy nie mogą ich zmiażdżyć liczby! Friedrich chce go złapać, gdy jest ciemno, ale jednocześnie leci jak najniżej. Pozostali członkowie zespołu również znajdują się na ME-362 - cztery i Non-362.
  Noc pełna jest błysków i wściekłego huku broni. Oddziały amerykańskie reagują znacznie rzadziej, ale nadal nie stoją w miejscu jak worek pod ciosami pięściarza. Niczym niedźwiedź otoczony hordą pomnaża swoją siłę, rozpraszając duże stada psów, tworząc cuda siły i odwagi. Więc bomby spadają na ich pozycje i nie mogą wytrzymać takiego nacisku.
  Ale niemieckie samoloty jeszcze nie strzelają, zespół to zespół. A Friedrich wpadł w głęboki trans, samo jego ciało prowadzi samochód do celu. Z kolei w głowie, jak uderzające zapałki, błyskają aforyzmy;
  Łatwiej jest zgarnąć ocean naparstkiem, niż dojść do pewnych wniosków w religijnej dyskusji!
  Religia jest zwykle przeciwieństwem tolerancji!
  Rozmowa o polityce najczęściej prowadzi do bójki!
  Złoto nie rdzewieje od krwi, nie matowieje od potu, nie kruszy się od łez!
  Kij to pięść, miecz to nóż w pięści!
  Jeśli chcesz rządzić krajem - naucz się dowodzić sobą!
  Kiedy sąsiad ma pusty portfel, twój wydaje się pełniejszy!
  Lepiej sam pościć niż słyszeć jęki umierającego z głodu dziecka!
  Czasem czas na rozliczenie błędów - pozostaje tylko w grobie!
  Rewolucja użyje bata, aby przyspieszyć moment, w którym bat nigdy nie spadnie na człowieka!
  Najlepszym motorem postępu jest ból - gdyby zmęczone nogi nie bolały, człowiek nie wynalazłby samochodu!
  Dopiero po doświadczeniu pełni cierpienia - czy będzie w stanie docenić pełnię błogości!
  Jeśli chcesz zostać bogiem, naucz się kochać bliźniego, bo Bóg jest miłością!
  Wybory to jedyne pole bitwy, na którym wygrywa umiejętności, a nie liczby!
  Wilk i wegetarianin patrzą na świat inaczej, szczególnie w dniu talerza!
  Kiedy król zostaje zdradzony strasznie, ale jeszcze gorzej, gdy król zdradza własne sumienie!
  Uśmiech jest szerszy, proch bardziej suchy, ostrze ostrzejsze, a serce bardziej rozgniewane!
  Wojna to piekło dla ciała, czyściec dla duszy, niebo dla poezji!
  Nie możesz pokonać wszystkich, chyba że pokonasz siebie!
  Najstraszniejsza bestia, która mieszka obok lub w twoim sercu!
  Czasami miękkość jest synonimem zdrady!
  Wszystko, co genialne, jest proste w swojej paradoksalności!
  Gorzki jest chleb zdrady, miód rozpusty, łzy niewinnych!
  Najłatwiejszym sposobem na zaspokojenie potrzeb jest umiarkowanie ambicji!
  Na pusty żołądek więcej radości daje skórka czarnego chleba niż faszerowany brzuch z ananasa z leszczyną!
  Czasami dzielna porażka jest cenniejsza niż tchórzliwe zwycięstwo!
  Złoto jest takim metalem, im wyższa próbka, tym silniejsza daje krew!
  Odwaga podwaja siłę, dowcip czterokrotnie, a rozsądek przynosi zwycięstwo!
  Czasami myśl o samobójstwie przedłuża życie!
  Bez osiągnięć życie jest żałosnym surogatem egzystencji!
  Wojna bez ofiar jest jak teatr bez aktorów!
  Tylko ci, którzy są zakochani w śmierci, mogą naprawdę docenić rozkosze życia!
  Kochać życie jest jeszcze bardziej naturalne niż adorować śmierć - ta ostatnia zbyt przypomina kota w worku!
  Wszystko, co prowadzi do zwycięstwa, jest cudowne: przejąć wroga - cóż, ale środki się nie liczą!
  Złoto jest miękkie, ale serce sprawia, że jest bezduszne!
  Wiedza w głowie łajdaka jest bardziej niebezpieczna niż mięśnie głupca!
  Diabeł wymyślił wódkę, pieniądze i olej! Wszystko równie destrukcyjne!
  Jeden delikwent jest wart dwóch niewinnych - pierwszy wyrywa sobie żyły z imienia złego doświadczenia, a drugi liczy na odpust!
  Kto oszczędza na wojsku, spłukaj się na odszkodowaniach!
  Nie broń, która zabija, ale taka, która może zniewolić!
  Śmierć jest jak złe jedzenie;
  Agonia oczekiwania, w przeciwieństwie do narodzin, nie mija z czasem!
  Nie da się zniszczyć tylko pustki i głupoty!
  Friedrich w ostatnich słowach już wyraźnie widział cel i kazał na nim zanurkować. W tym samym czasie młody terminator otworzył ogień ze wszystkich luf karabinów maszynowych. Wybuchowe kule dużego kalibru przebiły balustrady, rozrywając wrogich żołnierzy, łamiąc im kości i wybijając fontanny błotnistej, brązowej krwi.
  A Friedrich zniszczył dwa czołgi "Washington" -7 straży bojowej już podczas osłony. Jednym ruchem palca przebił się przez ich dachy. Ściął wszystkich, którzy byli w promieniu pół kilometra. A potem natychmiast postawił samochód na ziemi podziurawionej okopami. I jeszcze przed ostatnim lądowaniem skoczył z lata.
  Chłopak wskoczył do bunkra i dokonał straszliwego starcia w stylu gangsterskim. I podczas gdy młody terminator śpiewał;
  Wydawało mi się, że wystartowałem na siwym koniu,
  Jaki osioł tak ryczy?
  Znam krewnych samego Szatana -
  Zajmę się każdym, kto buntuje się w kraju!
  
  Diabły osiadły w złych mózgach,
  I galopuj gniewne myśli!
  Balansujmy - wymaż zera od razu,
  Oczyść system z otchłani!
  
  Gdzie skaczę, nawet siebie nie rozumiem,
  Hiperplazmatyczna trąba powietrzna przeszła przez głowę!
  Nie poddawaj się gówno,
  Aby strumień chwały rozlał się na świat księżycowy!
  
  Wojna płynie nieprzerwanym strumieniem -
  Taki zawód czeka na osobę ...
  I chcę pić nietrzeźwe wino -
  I spokojnie kontynuuj rozmowę.
  
  Ale wiedz, że słabość i nuda przeminą -
  Jeśli znajdziesz osobę, jesteś sukcesem i powołaniem!
  My, jako pionierzy, dążymy do marszu -
  W końcu fajny wojownik nie jest głupim imieniem!
  
  Babakh i rozdarty, oto góra trupów,
  Wróg jest zdezorientowany, ucieka!
  Możemy ukończyć trasę
  Chociaż pies podziemi dziko szczeka!
  
  Co robimy na świecie - bez fantazji,
  Urodziliśmy się, jakby napalm dręczył mózg!
  Na zawsze będziemy jak lata młodości -
  A miejsce w piekle będzie lepsze niż w niebie!
  
  Czego chce żołnierz? Aby wojna trwała dalej
  Pokój i nuda i słabość mózgu do niego!
  Dogonimy wroga do grobu -
  Ale wiedz, że już za późno na poddanie się wojownikom!
  
  Nie będzie rezultatu i nie ma wyboru -
  Skończyłem pracę i od razu następną!
  W końcu to tylko początek, bieg prewencyjny,
  W końcu służba wojskowa to dobry uczynek!
  Okrywając swoją drogę trupami, Fryderyk dotarł do generała armii. Wyrzucił broń z drżących rąk i krzyknął:
  - Hyundai Hoch!
  Whitestein zaklął.
  - Skrzydlaty wilczek.
  Friedrich już zawarczał po angielsku:
  - Tak, Iwanie! Tutaj możesz grać w komunizm na trąbce, ale bez względu na to, jak grasz, wszyscy gracie przy światłach. A jeśli są tacy, którzy przyjdą do ciebie, będą tacy, którzy przyjdą po ciebie!
  Vaiteshain zmrużył oczy, spojrzał na chłopca, przerażony nienaturalnie ostrym reliefem, z szyderczym uśmiechem, gryzącymi ciosami kładąc służących pod podziałem żołnierzy i krzyknął:
  Jesteś prawdziwym diabłem.
  Friedrich nie poparł żartobliwego tonu i powiedział szorstko:
  - Dość! Teraz wydaj wszystkim rozkaz poddania się, ocal życie swoje i innych! Ile przelewa się rosyjska i niemiecka krew...
  Generał armii Vaiteshein powiedział szorstko:
  - Nie! Lepiej umrzeć niż zdradzić!
  Fryderyk rzucił gołymi palcami pięć jadowitych igieł (broń jednostek specjalnych SS), nokautując tych, którzy próbowali wbiegać - wybranych strażników. I uśmiechnął się.
  - A twoja zgoda nie jest potrzebna! Sam wydam rozkaz poddania się w Twoim imieniu...
  Vatutin wrzasnął zmieszany:
  - A kod wywoławczy?
  Friedrich uśmiechnął się cynicznie.
  - A on jest mi znany.... Inaczej, jak bym cię znalazł.
  Vatutin w desperacji rzucił się na piekielnego nastolatka ze sztyletem, ale przeleciał obok i uderzając w ścianę stracił przytomność. A Friedrich natychmiast wykręcił szyfr, dokładnie naśladując głos dowódcy, nakazał wszystkim podległym wojskom natychmiastową kapitulację. Młody as przemówił pewnie i szorstko, jego sumienie uspokoiło logiczne wytłumaczenie - mimo wszystko są skazani na śmierć, więc lepiej ratować im życie, a także tysiące niemieckich żołnierzy.
  A Galkin potrafi też sfałszować czyjś głos, dlaczego więc nie miałby tego zrobić Friedrich - facet, który nie jest prostym, ale bardzo prawdziwym supermanem - prawdziwym Aryjczykiem i jednostką nowej generacji w najbardziej bezpośrednim tego słowa znaczeniu.
  Reszta jego zespołu nie wydaje się mieć tyle szczęścia. Jeden został zabity przez trzech innych, ale wystarczająco łatwo, by walczyć z rannymi, w tym odpornym małym Huffmanem.
  Ale rozkaz rzekomo osobiście od generała armii miał wpływ i ataki ustały bezpośrednio na nich.
  Friedrich kilkakrotnie powtórzył rozkaz, po czym dla zabicia czasu zaczął, trzymając pióro w idealnie poprawnym kształcie palców u nóg, kreślić nowe fajne aforyzmy;
  Jest wielu mądrych i uczciwych ludzi, ale są oni tak sprytnie zaaranżowani, że nigdy się nie mieszają!
  Tchórzostwo to pierwszy znak posłuszeństwa. A posłuszeństwo jest duszą żołnierza! A dusza żołnierza jest kluczem do zwycięstwa - aby wygrać, musisz być tchórzem! Taki jest paradoks wojny!
  : Bóg jest w każdym człowieku, Bóg jest każdym człowiekiem, jeśli tylko ma wysoką moralność, a dusza nie jest zwierzęciem!
  Zabijanie w imię Chrystusa jest tym samym, co zabicie Chrystusa!
  Lepiej pracować na treningu niż odpoczywać w grobie!
  Kiedy miecz zostaje złamany, ręka sięga po sztylet!
  Możesz prosić o banał lub znosić obelgi, ale nie możesz usprawiedliwiać banalnej zniewagi!
  Wszystko, co twarde, jest kruche i nietrwałe, ale w miękkiej wytrzymałości jest siła. A kto w to nie wierzy, oczywiście pokażę językiem, że możesz jeść! Wszystkie zęby rozsypały się w proch, ale on żyje - mówię huk!
  Stałość w seksie niszczy miłość!
  Liczenie na szczęście jest jak dokuczanie Bogu i denerwująca śmierć!
  Złote jabłka najlepiej rosną, gdy podlewasz drzewa krwią!
  Są trzy rzeczy: których wartość pozostaje niezmienna: Wszechmogący, rodzice i Ojczyzna!
  Najciekawszym teatrem jest teatr wojny, tylko opłata za wstęp jest zaporowo wysoka!
  Ale w teatrze operacji łzy są zawsze prawdziwe, a każdy akt jest lekcją na całe życie!
  Talent tylko wtedy staje się geniuszem, jeśli pomnoży się go przez kolosalną pracowitość!
  Zwlekanie kradnie laury, pośpiech przynosi sukces!
  Prawdziwy chirurg to taki, który potrafi niezauważenie wykonać złożoną operację!
  Nie bokser, który uderza, ale ten, który powala!
  Piękno jest zawsze trujące - najjaśniejsze grzyby to muchomor, a trucizna jest jak kobiecy urok - zawroty głowy i zatrucie serca!
  Naturalny umysł może ujarzmić naturalną siłę, ale wrodzona siła nigdy nie ujarzmi umysłu!
  Lepiej umrzeć z dumą niż żyć w pokorze!
  Ten, kto trzyma życie za gardło, jest bardziej skłonny je stracić niż ten, kto uwalnia pisklę szczęścia!
  Piękno zanika, odwaga pozostaje wieczna!
  Miecz jest zbyt ostry, aby utrzymać w nim władzę państwa, pochlebstwa są zbyt słodkie, by pić nim ludzi na zawsze!
  Pomysłowość żołnierza rekompensuje błędną kalkulację generała, ale budowanie na niej kalkulacji jest jak kopanie dziury igłą!
  Trudno rozpalić to, co już się pali, a ugasić to, co już się spaliło!
  Gorący męski temperament, wysusza mózg i pali dno portfela!
  Raczej wypala dziurę w kieszeni - ciepłe serce!
  Najgrubszą sakiewkę przebija twardy fallus!
  Dla mężczyzny najlepsze złote lustro!
  Na monecie i zmarszczkach - ozdoba mężczyzny!
  Wojna może nie mieć zwycięzcy - ale zawsze będzie przegrany!
  Ludzka słabość jest głównym motorem postępu!
  Jeśli chcesz być pierwszy, pracuj jak ostatni!
  Geniusz to krewni boskości i godni krewni!
  Możesz trochę służyć Ojczyźnie, ale niewiele możesz zdradzić!
  ! Myślę więc - istnieję, istnieję - dlatego żyję, żyję - dlatego żyję szczęśliwie!
  Partnerzy seksualni są jak jedzenie - wymagają różnorodności i ostrych przypraw!
  Rewolucji dokonuje się czystym sercem, ale nie białymi rękawiczkami, w drodze do szczęścia koła wymagają smarowania krwią!
  Najczęściej zdradzają nie z powodu podłości, ale z powodu słabości, chociaż to słabość skłania do podłości!
  Ogólnie rzecz biorąc, zardzewiały mechanizm działa tylko ze złotym smarem!
  Spryt i kalkulacja: jak mąż i żona rodzą zwycięstwo - uczciwość to trzeci dodatek!
  Najbardziej bezdennym tworem na świecie jest kieliszek wódki, wpadanie do niej jest nieskończone, a dno jest na cmentarzu!
  Nie każdy skazany jest przestępcą, nie każdy przestępca jest skazanym!
  Łatwiej jest wielbłądowi przejść przez ucho igielne niż publikować bez rzucania!
  Profesjonalny sędzia jest jak profesjonalna prostytutka - różnica tkwi tylko w wysokości honorarium i randze alfonsa!
  Politycy są jak robaki, tyle że na wygnaniu wyciskają z wnętrzności więcej krwi!
  Krew to najlepszy nawóz dla pielęgnowania odwagi dorastającego pokolenia!
  Agresywnie posłuszna większość myśli żołądkiem, a nie sercem, ponieważ ma on znacznie większą objętość.
  Jednak doktryna ateistyczna jest najbardziej logiczna, świadczy o dojrzałości ludzkości, natomiast każda religia kojarzy się z dzieciństwem!
  Bóg jest silnym Ojcem na mocnym kolanie, na którym chce się oprzeć słabe dziecko!
  Rzadko zdarza się, aby ktokolwiek zapalił iskrę talentu, gdy wokół jest wilgoć totalitaryzmu!
  Ci, którzy nie są zadowoleni z przeszłości i boją się teraźniejszości, częściej myślą o przyszłości!
  Łatwiej jest uderzyć w księżyc kamieniem niż zmusić polityków do dotrzymania obietnic wyborczych!
  Cukierkowy humanizm w kraju ludowym jest tak samo właściwy jak cukier w barszczu!
  Trzy rzeczy są wieczne: Bóg, czas i ludzka głupota!
  Jeśli chcesz wygrać; zapomnij o trzech słowach: ciężko, nie mogę, wystarczy!
  Świnia zawsze znajdzie brud, szczur zawsze znajdzie lukę, a leniwy zawsze znajdzie wymówkę!
  Morał tego samego rdzenia ze słowem brudny! Najczęściej służy do plamienia cnoty i zmywania występków!
  I oczywiście niemieckie czołgi serii E okazały się bardzo niebezpieczne i bojowe. Gdzie są przed nimi Amerykanie. Faszyści mają taką siłę.
  Zwłaszcza, gdy załoga czołgu Gerdy atakuje i miażdży oddziały amerykańskie.
  Ma samochód serii E-50, zwinny i szybki. Ma lufę o długości 100 EL i kaliber działa 105 mm. Jeśli taki pistolet żłobi.
  Gerda nacisnęła przycisk joysticka gołymi palcami, wystrzeliła pocisk, trafiając celnie we wroga i pisnęła:
  - Chwała III Rzeszy!
  Charlotte, ta rudowłosa dziewczyna również rzucała się gołymi palcami na Amerykanów i świergotała, szczerząc zęby:
  Chwała naszym niezwyciężonym żołnierzom!
  Kristina również postukała gołymi palcami w swoje zwinne, wyrzeźbione nogi i jęknęła:
  - Chwała bohaterstwu Wehrmachtu!
  Magda długimi, pełnymi gracji palcami gołych nóg też miotała się i piszczała:
  - Chwała niezwyciężonemu Wehrmachtowi!
  A cztery dziewczyny wezmą to i ryczą na całe gardło:
  - Jesteśmy prawdziwymi orłami i pełnymi heroizmu! A my latamy jak ptaki, synowie dzielnej Ojczyzny!
  Gerda znów wystrzeliła gołymi palcami. Uderzyła w amerykański samochód i syknęła:
  - Nie, nie synowie, ale córki!
  Charlotte wystrzeliła do amerykańskiego samochodu, oderwała jego wieżyczkę i zaćwierkała:
  - Oczywiście córki są bardzo bohaterskie!
  Christina spoliczkowała swojego przeciwnika. Przebiła wroga na wskroś i syknęła, obnażając zęby:
  - Jesteśmy prawdziwymi maszynami śmierci!
  Magda również strzelała do wroga. Złamała wrogą zbroję, staranowała wroga w czoło i jęknęła:
  - A my jesteśmy najdoskonalszymi maszynami na świecie!
  A dziewczyny zawyły w refrenie:
  - Chwała Niemcom, chwała, czołgi pędzą do przodu! Dywizje III Rzeszy witają odważnych!
  Krótko mówiąc, Niemcy naprawdę dobrze sobie radzili, a ich wojska odnosiły jedno zwycięstwo za drugim.
  Stany Zjednoczone mają oczywiście silną gospodarkę, ale przegrały pod względem technologicznym. Zwłaszcza czołgi i samoloty odrzutowe. Niemcy mieli już w produkcji seryjnej ME-262 X, a ten samolot był w stanie przetrwać z prędkością ponad 1150 kilometrów na godzinę i był uzbrojony w pięć działek 30 mm. Amerykanie nie mogą się oprzeć takiej maszynie.
  Niemcy mieli także ptaka XE-262, łatwego w produkcji, prawie w całości wykonanego z drewna, bardzo lekkiego i zwrotnego. Jednak XE-262, ze względu na zbyt małą masę i dużą prędkość, był również trudny w zarządzaniu i wymagał wysoko wykwalifikowanych pilotów. Ale był świetny dla stylu Huffmana, który działał w zbliżeniu. I z bliskiej odległości zmiażdżył Amerykanów.
  Ale oprócz Huffmana były też dwie dziewczyny, które grały: Albina i Alvina. Każdy z nich przekroczył trzysta zestrzelonych samolotów i otrzymał Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Krzyże rycerskie ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami mają do tej pory tylko Huffman, który zestrzelił ponad pięćset samolotów, a Rudel, legendarny samolot szturmowy, zniszczył ponad pięćset czołgów i wiele innych celów naziemnych. I jeszcze siedemnaście samolotów.
  W III Rzeszy zatwierdzono także VI stopień Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami, dla tych, którzy dotrą do tysiąca zestrzelonych samolotów lub tej samej liczby rozbitych czołgów.
  W tym krzyżu rycerskim powinno być przymocowanych co najmniej sto diamentów, a byłby on większy niż inne krzyże rycerskie. Nagroda była więc nie tylko honorowa, ale i droga.
  Albina i Alvina lecą po niebie. Zestrzeliwują samoloty Yankee i śpiewają przez zęby:
  - Piękne dziewczyny,
  Wspaniali przyjaciele...
  Byliby groźni faceci -
  I świetne kopnięcia!
  Albina wycelowała z pistoletu lotniczego gołymi palcami, uderzyła Amerykanina i pisnęła:
  - Światła wesołych oczu!
  I mrugnęła do swojego partnera. Odcięła swojemu odpowiednikowi. Rozbiła wroga na kawałki gołymi palcami u nóg i zaćwierkała:
  - O komunizm i nasze chwalebne zwycięstwa!
  Albina poprawiła swojego partnera, zestrzeliwując samolot Yankee:
  - Za komunizm aryjski!
  I obie dziewczyny wybuchnęły śmiechem.
  Tymczasem wojna trwała nadal. Amerykanie wyraźnie przegrywali z najlepszym wrogiem w technologii i szkoleniu, a nawet przy użyciu obcych dywizji.
  W szczególności Yankees mają główny czołg Sherman. Cóż, gdzie on jest przeciwko głównemu niemieckiemu E-50. Maszyna nazistów miała przedni pancerz 250 milimetrów, boczny pancerz 170 milimetrów i masę siedemdziesięciu ton z silnikiem 1200 koni mechanicznych z doładowaniem.
  Należy zauważyć, że Sherman nie mógł nawet przebić niemieckiej strony, ponieważ pancerz E-50 jest pochyły. Nawet Sherman z siedemnastometrowym działem, Firefly, tak naprawdę nie wziął na pokład Niemca. Ale ten czołg nie był ogromny.
  A Niemcy pewnie zabrali amerykański czołg z odległości pięciu kilometrów. Ponadto ma wysoką sylwetkę. Amerykanie mieli Pershinga nieco lepiej. Czołg ten nie był jednak tak masywny jak Sherman, a jego działo kal. 90 mm nie wystarczało do skutecznej walki.
  Tylko "Superpershing" mógł przebić niemiecki E-50 w bok. Zaletą armaty i kalibru 90 mm oraz lufy o długości 73 EL. Ale z drugiej strony szybkostrzelność wynosi tylko cztery strzały na minutę w porównaniu z dwunastoma strzałami niemieckiego E-50, a waga pięćdziesięciu ton jest zbyt duża dla silnika o mocy 500 koni mechanicznych. Tak, a zbroja jest niewystarczająca. W czole niemieckiego głównego mastodonta Amerykanie nadal nie przebili się. Fritz miał również E-75 z działem kalibru 128 mm i grubością bocznego pancerza 210 mm pod skosami, z jeszcze lepszą ochroną i silnikiem o mocy 1500 koni mechanicznych.
  Tak więc od samego początku Stany Zjednoczone przegrywały. Tylko czołg T-93, a dokładniej działo samobieżne ważące 93 tony, z przednim pancerzem o grubości 305 milimetrów i działem 155 milimetrów, mógł walczyć z niemieckimi mastodontami.
  Ale osiągi tego działa samobieżnego były nieistotne, podobnie jak szybkostrzelność. A Niemcy zniszczyli go samolotami.
  Tak więc Amerykanie jako całość nie radzili sobie dobrze i beznadziejnie przegrywali.
  A wojska niemieckie zbliżały się coraz bardziej do Nowego Jorku i Waszyngtonu.
  Truman błagał Hitlera o pokój.
  Ale Führer chciał tylko całkowitego poddania się bez żadnych warunków. Waszyngton został otoczony. A naziści rozpoczęli atak na stolicę USA.
  Załoga czołgu Gerda walczyła o lepsze jutro. I wygrał bez problemów.
  Dziewczyna zaczęła nawet strzelać nie tylko gołymi palcami u nóg, ale także szkarłatnymi sutkami piersi. I to bardzo pomogło.
  Charlotte również wystrzeliła, naciskając rubinowe sutki na przycisku joysticka i ćwierkając:
  - Wielkość komunizmu polega na tym, że nie jest rybą, ale wielorybem!
  Christina, strzelając, naciskając przyciski joysticka, zauważyła:
  - A my Niemcy zbudujemy największy komunizm!
  Magda, strzelając do przeciwników szkarłatnymi sutkami, agresywnie wydała:
  - Najjaśniejszy komunizm! Tylko w górę, nie krok w dół!
  Gerda celując w armatę gołymi palcami u nóg i celnym strzałem przewracając amerykańską haubicę, potwierdziła:
  - Za komunizm aryjski!
  Po upadku Waszyngtonu Ameryka wkrótce skapitulowała. A stało się to 31 stycznia 1948 roku.
  Druga wojna światowa się skończyła. A dojście Hitlera do władzy zbiegło się z kapitulacją Ameryki.
  Wydawało się, że trwa długi okres pokoju. W rzeczywistości wszystkie wojny się skończyły, Stany Zjednoczone zostały zdobyte, a czego chcieć więcej? Ale w koloniach było jeszcze jedno supermocarstwo: Japonia. A Hitler też chciał go podbić.
  . ROZDZIAŁ 3
  20 kwietnia 1953 rozpoczęła się nowa wojna o ponowny podział świata. ZSRR nadal istniał w formie okrojonej. Wojsko, które doszło do władzy po Stalinie, postawiło Wozniesieńskiego jako formalny rząd główny. Liderowi udało się częściowo odbudować rosyjską gospodarkę. Zaproponował Hitlerowi udział ZSRR w wojnie z Japonią. Zgodził się, ale pod warunkiem, że Rosja zwróci tylko Primorye, Sachalin i łańcuch Kuryl, wcześniej schwytane przez samurajów.
  Tak więc Wozniesienski otrzymał nową szansę na ożywienie ZSRR i częściową rehabilitację imperium.
  Walki toczyły się z pełną siłą.
  Alenka i jej zespół walczyli na nowym, eksperymentalnym czołgu T-11. Ten samochód był ciężki i dobrze chroniony. Jej przedni pancerz osiągał 300 milimetrów przy wadze maszyny wynoszącej sześćdziesiąt osiem ton i działa kalibru 130 mm. W międzyczasie główny czołg T-54 nadal znajduje się w ZSRR, co również nie jest wcale złe.
  A Alenka i jej partner strzelają z potężnego pistoletu z dużej odległości. Japończycy mają oczywiście własne samochody. W szczególności jest to E-75, skopiowany z niemieckiego modelu na licencji. Ale ten czołg jest już nieco przestarzały.
  A Alenka powala go gołymi palcami. I wysyła pocisk dokładnie od końca do końca.
  Dziewczyna ćwierka:
  - Chwała epoce komunizmu! Chwała Leninowi w sercach!
  Rzeczywiście, jest to piękno na najwyższym poziomie.
  Anyuta również strzela, używając gołych palców wyrzeźbionych nóg i piszcząc:
  - Jestem bardzo fajną wojowniczką, a to jak w zegarku!
  Alla też odpala z kolei. Ta dziewczyna rzuciła samuraja i powiedziała:
  - W imię światła, ciepła i wiatru!
  No i oczywiście bosymi stopami.
  A potem wylądowała Maria. Jest dziewczyną o ogromnej duchowej sile. Rozbiła japoński czołg i zaćwierkała:
  - Za potężny komunizm!
  I ulegli jej nagiej pięcie.
  I w końcu wystrzeliła za pomocą bosej stopy i Marusyi. Dziewczyna uderzyła wroga i syknęła:
  - Chwała epoce lepszego świata!
  A jak ona gwiżdże... To naprawdę bardzo fajna dziewczyna.
  Załoga radzieckiego czołgu wykonuje świetną robotę i zbiera rachunki. Dziewczyny oczywiście szybko przejmują inicjatywę. Mają też najlepszy samochód dla Armii Czerwonej.
  A Gerda walczy na czołgu piramidowym. Ten samochód jest już bardziej zaawansowany i ma tylko dwóch członków załogi.
  Razem z Charlotte strzelają do Japończyków i są niezwykle skuteczni.
  Gerda gołymi palcami nacisnęła przyciski joysticka i uderzyła w japoński samochód, sycząc:
  - A samuraj poleciał na ziemię pod naporem stali i ognia!
  Charlotte również strzeliła do niej, używając gołych palców jej wyrzeźbionych nóg, i syknęła:
  - Ale nasz Wehrmacht od tajgi po morza brytyjskie, wszystkie są miliony razy silniejsze!
  Magda i Christina walczą w kolejnym czołgu piramidowym.
  Dziewczyny Terminator są niezwykle waleczne i mają kolosalną siłę.
  I tak Christina strzela bosymi palcami i uderza Japończyka.
  Potem krzyczy:
  - Nasza era ze zwycięstwami przed nami!
  Magda również strzela do wroga. Niszczy wieżę z rąk samurajów i piszczy:
  - A osiągnięcia czekają jeszcze fajniej!
  I znowu gołymi palcami czerpie zyski z systemu, niszcząc wrogów.
  Tak, są dziewczyny, które zatrzymają galopującego konia i wejdą do płonącej chaty.
  Wojownicy pokonali wroga i stopniowo wznosili się w górę.
  Japonia przegrywała. A Niemcy używali potężnej broni - dyskotek.
  Te latające spodki nie miały sobie równych.
  Tutaj Agata i Adala walczą na dyskietce. Wojownicy kontrolują maszynę za pomocą joysticków i wykorzystują tę najpotężniejszą jednostkę. I tak miażdżą przeciwników. I uderzają promieniami ciepła z powietrza. Dosłownie niszcząc potęgę rywali.
  Agata strzelając do wroga ryczy:
  - Oszalał moją pasję!
  I z gołym, okrągłym obcasem, jakby naciskał.
  Adala strzelając do wrogów pewnie deklaruje:
  - To tylko moc!
  A także używa bosych palców przeciwko wrogowi.
  Dziewczyny naprawdę się rozproszyły. I takie, powiedzmy prosto walczące piękności.
  Że prawie nic nie zostało z Japonii.
  Kraj Kwitnącej Wiśni przegrywał. I niestety, wydawało się to prawie beznadziejne.
  Samuraj zmierzył się z technologiczną wyższością. I bardzo poważny przeciwnik pod względem planowania operacyjnego.
  Japonia pokonała w swoim czasie Rosję, ale teraz przegrywała z koalicjami.
  W końcu III Rzesza nawet przypuściła atak nuklearny na wyspy, a kraina wschodzącego słońca skapitulowała.
  W rezultacie podbój kolosalnych ziem został zakończony. Jednak III Rzesza walczyła trochę więcej w Ameryce Łacińskiej i przeprowadziła dodatkowe zajęcia terytoriów.
  Ale kiedy cały świat jest pod III Rzeszą, wciąż wolny ZSRR drażni się z Führerem.
  A 20 kwietnia 1957 rozpoczyna się agresja na Rosję. A na ZSRR nacierają kolosalne siły.
  Na co Armia Czerwona może liczyć w tych warunkach? Siły są już bardzo nierówne.
  Ale najwyraźniej Rosjanie i inne narodowości wciąż mają jakieś kalkulacje.
  I naprawdę ciężko walczą.
  Natasza, Zoja, Augustyn, Swietłana walczą z nazistami.
  Dziewczyny tradycyjnie boso iw bikini. I to jest ich credo. Walczą z dziką zaciekłością.
  Natasza, strzelając z karabinu maszynowego, zauważa:
  - W czym jesteśmy dobrzy, że umiemy walczyć!
  Zoya, strzelając do wroga, zgodziła się:
  - Możemy!
  I rzuciła granat bosymi palcami.
  Augustina nabazgrała nazistom z karabinu maszynowego i z wielkim podnieceniem wrzasnęła, rzucając gołą piętą granat:
  - Jestem niszczycielem zła!
  Swietłana, również strzelając do wroga i strzelając celnie, ścinając wrogów i rzucając bosą stopą worek z materiałami wybuchowymi, dzięki czemu czołg się przewrócił, prowokacyjnie wydała:
  - Zmielę Trzecią Rzeszę na proszek!
  A dziewczyna znowu wystawiła język.
  Oto wojownicy. Dzięki nim możesz walczyć z prawie każdym potworem. A nawet Hitlera.
  Natasza strzelając do nazistów i broniąc Moskwy śpiewała:
  - Miażdży nas jarzmo hordy,
  Jesteśmy uciskani jarzmem niewiernych...
  Zoya strzelając do Fritza i rzucając bosymi palcami stopami, wydała morderczy gwizd:
  Ale gotuje się w naszych żyłach
  Niebo Słowian...
  Augustina, strzelając do nazistów i działając bardzo energicznie, oddając granat gołą piętą, kontynuowała:
  A ze wspaniałych brzegów
  Do brzegów Kołymy...
  Swietłana śpiewała z dziką pasją, bawiąc się mięśniami nóg, a kafelki prasowe wydały:
  Wszystko to jest naszą Ziemią,
  To wszystko to my!
  I tutaj dziewczyny, muszę przyznać, były z wielką zarozumialstwem i kolosalną agresją.
  Nikt nie może ich powstrzymać, nic nie może ich pokonać. Złe wilczyce miażdżą wroga, złe tygrysy pozdrawiają bohaterów.
  A może bohaterki. Oto hazardowe dziewczyny z najwyższego lotu ptaka.
  A jeśli walczą, to z serca ....
  I Alenka z załogą na czołgu T-13. Maszyna gotowa oprzeć się niemieckim, piramidalnym kompozycjom. Dziewczyna strzela do wroga i śpiewa:
  - Nasze czołgi to po prostu cud,
  Od pustyń po morza północne!
  Rozerwiemy cię, wierz Judaszu,
  Straszna bestia zostanie zniszczona!
  Anyuta potwierdziła z furią, również strzelając do wroga gołymi palcami stóp:
  - Rozerwę wroga i zmielę go na proszek.
  Alla na zmianę szarżowała na wroga za pomocą bosych stóp i ćwierkała:
  - O wielkość czerwonego komunizmu!
  Maria również uderzyła wroga, oddając celny strzał gołą kończyną dolną i ryknęła:
  - O piękne zwycięstwa!
  Marusya również, za pomocą bosych palców u nóg, poruszyła wroga, jakby go uderzyła, i jęknęła:
  - O najwyższe idee komunizmu!
  Piątka walczyła z nazistami jak terminatorami.
  A na niebie walczyli też sowieccy piloci. W szczególności Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova.
  Walczyły jak epickie bohaterki. Gołymi palcami wysłali pociski powietrzne. Trafiają wrogów bardzo celnie.
  Anastasia nacisnęła szkarłatny sutek na przycisk joysticka, uderzyła faszystę i zaćwierkała:
  - Chwała ideom komunizmu!
  Strzelając do wroga z sutków truskawkowych, półnaga Akulina również gruchała:
  - Chwała Bohaterom ZSRR!
  Tutaj są gorące i silne dziewczyny. Jak walczą jak prawdziwe bestie. I mają nadludzką pasję i kolosalną siłę.
  Anastasia, miażdżąc nazistów, śpiewała:
  - Nad nieszczęsną planetą wisiała,
  Zły Fritz wrzący w ciemności...
  Okupant nienawidzi swojego topora,
  Naostrz i odetnij głowę!
  
  Nie jest jednak pionkiem,
  I nie zawsze chodź pod jarzmem ...
  Zamienia złych wrogów w podpalacze,
  Zostanie władcą światów!
  A potem jest Elizabeth na czołgu T-55. Maszyna z potężniejszym 105-milimetrowym działem niż T-54 i gotowa do walki z wrogami.
  Dziewczyny w zbiorniku oczywiście tylko w jednym bikini.
  Elżbieta nacisnęła przycisk joysticka gołymi palcami, strzelając dość celnie do wroga, i gruchnęła:
  - Za komunizm Rosji!
  Potem Ekaterina wystrzeliła z kolei, używając szkarłatnej brodawki na jej klatce piersiowej do strzału.
  Uderzyła w hitlerowski czołg i gruchnęła:
  - O sukces w budowaniu komunizmu!
  Elena również strzelała do przeciwnika, używając gołych palców. Zmiażdżyła lufę piramidalnego czołgu, zrobiła to wszystko trafnie.
  Potem zaświergotała:
  - Najjaśniejszy będziemy mieli komunizm!
  Potem lupanula i Eufrazja, choć zwykle jest tylko kierowcą. Ale dziewczyna uderzyła bardzo celnie, odbijając lufę nazistowskiego czołgu.
  Potem zagruchała:
  - Nasz komunizm jest jaśniejszy niż słońce!
  Dziewczyny na zbiorniku są boso iw bikini wyglądają bardzo pięknie i charyzmatycznie. I mają piersi z takimi szkarłatnymi sutkami.
  Elżbieta śpiewała z zachwytem;
  Zmiażdżmy jarzmo, uwierz faszyzmowi,
  W razie potrzeby przeniosę góry...
  Będzie epoka, epoka komunizmu,
  Polecę do nieba z piosenką!
  I znowu dziewczyna ze szkarłatnym sutkiem wciśnie przycisk joysticka i uderzy nazistów.
  Więc Führer niewiele go znajdzie.
  Z takimi dziewczynami jasne jest, że ZSRR wciąż żyje, a Hitler nie może go tak łatwo złamać.
  
  
  
  WOJNA PAPIEROSÓW I BUTELEK ALKOHOLU
  ADNOTACJA
  W matrycy Hypernet toczy się wirtualna i bardzo fajna gra, w której walczą między sobą butelki alkoholu i paczki papierosów. Bardzo ciekawa i bojowa strategia.
  . ROZDZIAŁ 1
  A cała ósemka naraz zanurkowała w Hypermatrix. Rozpoczęła się gra o ogromnej skali i napięciu.
  Pierwszym krokiem była oczywiście budowa statków kosmicznych wszystkich modeli i jednostek - butelek i opakowań z ludzkimi rączkami i nogami.
  Tak, gry są bardzo dziwne. Odzwierciedlają fantazje ludzi przyszłości, którzy wyraźnie wpadli w wieczne, pogodne dzieciństwo. I to oczywiście jest bardzo pomysłowe.
  Na przykład Alice rozpoczęła eksplorację planety z pięcioma paczkami papierosów. Ale poruszają się szybko. Na planecie są nieograniczone zasoby, ale nadal trzeba je wydobywać.
  Alice oczywiście używa kodu. Jak jednak i Arkasha. Budowanie nie jest tak interesujące jak walka, a na swoich planetach starają się jak najszybciej przejść przez etap przygotowawczy.
  A przede wszystkim tworzą centrum produkcji robotników. I produkują nowe roboty i nowe warsztaty, odtwarzając fabryki w przyspieszonym tempie. I robi się to bardzo fajnie z wielkim entuzjazmem.
  Z kolei duże fabryki zaczynają produkować statki kosmiczne.
  Do tego dochodzi jeszcze akademia nauk ścisłych, budownictwa i wojskowości. Czego potrzebujesz, aby odeprzeć cechy okrętów wojennych. Oto najlżejsze - to myśliwce jednomiejscowe. Są tanie i zwrotne, łatwe w produkcji. Im cięższy i mocniejszy sprzęt, tym droższy i wolniejszy.
  Dlatego stada małych samolotów z jednym pilotem jako pierwsze wzbijają się w niebo. I spieszą się na spotkanie. Paczki papierosów Camel to najbardziej elitarni wojownicy i przeciwstawiają się im butelki koniaku napoleońskiego. Co jest ogólnie fajne i bardzo fajne. A teraz strzelają armaty laserowe - myśliwce przypominają płaszczki, czyli ryby głębinowe ze skrzydłami. Wiązki rozpraszają się i wpadają do szybko poruszających się samochodów.
  Pierwsze potłuczone butelki i zapalone papierosy w fajerwerku wielokolorowych wybuchów.
  Zewnętrznie przypomina zderzenie dwóch fal morskich. Zachodzą na siebie. Kilku wojowników nawet taranowało się nawzajem. Eksplozje następują... Butelka mocnego jamajskiego rumu roztrzaskała się na kawałki i spłonęła.
  Alicja, obserwując to i wydając komendy, pisnęła:
  - Uwolnimy dla ciebie fotony!
  Arkasha zachichotał i odpowiedział:
  - To dopiero początek!
  Bojownicy zderzyli się, próbowali wejść sobie w ogony, wirowali jak w wirze.
  I do bitwy wkraczało coraz więcej nowych sił. Tutaj do akcji weszły mocniejsze dwumiejscowe i trzymiejscowe samochody. Miały również opływowy kształt i były przezroczyste.
  Papierosy majstrowały łapami na joystickach, dzwoniły butelki, a także dotykały kończyn. Wszystko wyglądało bardzo krwawo i ciężko.
  Sotnikov również rzucił się do bitwy w jednomiejscowym myśliwcu. Jego pojazd ma sześć dział laserowych i jest zabójczy. Nie da się jednak łatwo przebić przez czoło - półprzestrzenne pole wibruje.
  Aleksiej w swoim dziecięcym ciele jest bardzo zręczny i w reakcji wyprzedza paczkę papierosów. Oto morderczy zwrot, a wróg dosłownie płonął, jakby ochlapany benzyną.
  Płomienie były mieszaniną niebieskiego i zielonego, jakby ignorując próżnię.
  Aleksiej śpiewał:
  Nie boimy się wojny
  Jestem aniołem, nie szatanem!
  Alenka też jest w bitwie. Wybrała myśliwce z dwoma działami pulsacyjnymi, które wystrzeliwały promienie grawitacyjne. Dziewczyna w bikini, które ledwo zakrywa jej ciało.
  A to sprawia, że muskularna i krągła Alyonka jest jeszcze piękniejsza i urocza. Jej gołe palce, z błyszczącymi paznokciami, bardzo zręcznie naciskają guziki.
  A teraz pakiet bojowy "Belomor" podzielony na dwie równe części.
  Alenka kojarzyła się z sercem.
  Czarownica zaśpiewała:
  - Moje biedne serce jest gotowe-
  Eksplodować w klatce piersiowej jak muszla...
  Dla ukochanej osoby miłym słowem,
  Dla promiennego, błyszczącego wyglądu!
  Nawet małe łodzie zaczęły dołączać do bitwy. One również miały kształt morskich stworzeń - delfinów lub rekinów. I mocno wysadzane bronią.
  Oczywiście Natasha Belaya też jest w bitwie. Tylko tym razem wybrała rolę dowódcy niszczyciela rakietowego. Co za poważny wybór.
  Niszczyciel przypomina rekina barakudy z pięćdziesięcioma działami różnego kalibru.
  Natasha Belaya śpiewa:
  - Przestrzenie kosmiczne -
  Śmierć pokryta...
  Ciemne bagno -
  Zassane łapczywie!
  Alenka energicznie powalając kolejną wrogą maszynę, dzieląc ją impulsem, wydała:
  - Naprawdę zaszczyt
  Nie można go znaleźć na niebie...
  Serce tęskni za zemstą
  Chce uratować świat!
  Z drugiej strony walczy Katka... Wyrzuca na myśliwca przeróżne piruety i niesiona przez próżnię jak piórko.
  Dziewczyna nagim, okrągłym obcasem nacisnęła guzik i pisnęła:
  - Rozkaz dowódcy w czasie wojny...
  Lyokha Teterev, podżegając kolejnego kolosa, jego impuls igły przebił tym razem ogon łodzi i sprawił, że spłonęła. Jak biegli, zderzając się i eksplodując butelkami alkoholu. Zabawnie szarpnął ludzkimi łapami i nogami napoje alkoholowe.
  Młody wojownik i sportowiec śpiewał:
  Kto był człowiekiem
  Ten wyłącza zero!
  Katia, przyciskając nagą różową piętę na spuście, pisnęła:
  - Bool, bool, bool, bool! Bool, bool, bool, bool!
  Wysadźmy alkohol!
  Maha również dołączył do walki. Ale już jako dowódca pierwszego krążownika rakietowego, który wyszedł z hangarów. Dziewczyna jest na pozór skromna, ale ma własny rozum.
  I to był ciężki dzień dla butelek alkoholu. A to jest figuratywne bicie. Potężne działo krążownika uderzyło. I ognisty pulsar wystrzelił z otworu wentylacyjnego. Niosł kolosalną siłę zniszczenia. I zamiatane jak koszmarne powitanie.
  Masza zaśpiewała, naśladując innych:
  Wszystko będzie dobrze na tym świecie
  Szczęśliwi na planecie jak dzieci!
  Krążownik jest czymś w rodzaju orka. Poważna jednostka bojowa. A paczki papierosów pozdrawiają Mahę. Na zewnątrz wszystko wygląda komicznie, jak w kreskówce dla dorosłych.
  Ale oto piwnice krążownika. Są budowane wolniej, ale mają po dwieście dział i pociski termokwarkowe. I oczywiście jest to poważny argument.
  Alicja zaćwierkała:
  - W wyborach wygrywają numerami, a ja biję zręcznością!
  A wojownik i jednocześnie wielki akademik wydaje polecenia. Tak, były awarie. Jak potyczki z całą armią zepsutych robotów. Ale jak mówią: dobroć triumfuje na świecie. Ranny dowódca został naprawiony, a armia maszyn wróciła do adekwatnego postrzegania rzeczywistości.
  Jednocześnie oczywiście odświeżam pamięć o trzech prawach robotyki.
  A teraz jest wirtualna wojna. A każda paczka papierosów z nogami jest zarówno jednostką bojową, jak i osobowością.
  Alicja zaśpiewała:
  - Odważnie pójdziemy do bitwy,
  Zabranie fotonu z orbity....
  Rozbijmy pancerniki -
  Wszyscy wrogowie zostaną pokonani!
  Butelki, eksplodujące, płoną bardzo jasno. Są pełne alkoholu. Nawet te, które powinny zawierać piwo. To oczywiście bardzo ciekawe i zabawne.
  Maha nacisnęła guzik bosą stopą. Wyleciał śmiercionośny pulsar. I łódź się zawaliła. Oto fregaty w bitwie. Są to dość wygodne i zwinne pojazdy z mocną bronią.
  Pancerniki idą do bitwy. Nawet większe niż krążowniki, mają niezwykle potężne działa. A także wystrzeliwują rakiety, które pędzą do wroga z nadświetlną prędkością.
  Sotnikow, widząc, jak ogony pozostają w próżni, zauważył:
  - Bardzo przyzwoita wojna!
  A chłopiec gubernatora poczuł, jak fala grawitacyjna wyszła z wybuchu rakiety, a młody wojownik był wstrząśnięty.
  Poleciał po grzbiecie... Odczucia są bardzo ostre, nawet w brzuch go łaskotało.
  A potem ostry spadek.
  Alyonka, którą też potrząsnęła, wyszczerzyła zęby i zanotowała:
  - Czy to tsunami?
  Aleksiej, niwelując wojownika, zaśpiewał:
  - Bezpośrednio gołymi rękami -
  Radziłem sobie z tsunami!
  Alenka nacisnęła dźwignię gołymi palcami, rozsadzając hiperplazmę wyładowaniem i dodała:
  - I dowolna dziewiąta fala,
  To jest jak Claude Vandamme!
  Pancerniki są potężną bronią z potężną obroną i są najwolniejsze w budowie.
  Ale jednocześnie są najskuteczniejszymi i najstraszniejszymi narzędziami przełomowymi. Zewnętrznie wyglądają jak wieloryby i noszą tysiące broni.
  Natasha Belaya przeszła przez kapsułę ratunkową, trzepocząc jak pływak podczas burzy, do pierwszego statku tak kolosalnej klasy.
  Aleksiej, w którym mieszkał poeta i mając doskonały widok z myśliwca, dzięki wielu ekranom wolumetrycznym, śpiewał:
  - Ogromna pstrokata plansza,
  Jej silniki buczą...
  Armie poruszają się żywcem
  Zarówno czołgi, jak i pancerniki!
  Alenka pisnęła, trafiając celnym strzałem w inny cel i sprawiając, że paczki papierosów zaczęły dymić:
  - Czołgi mówisz!
  Chłopak wojewoda, zręcznie oddalając się od masywnego pulsara wystrzelonego z krążownika, potwierdził:
  - Tak, i czołgi też!
  I dodał, ponownie przekręcając technikę potrójnej beczki:
  - Czołg ma też duszę!
  Alena skinęła głową.
  - Tak, tutaj niektóre butelki już zaczęły być wyznawane przez bojowe miotacze. Trzeba to powiedzieć bardzo praktyczne!
  A dziewczyna rzuciła swój samochód w prawo. Błysnęła soczysta, trójkolorowa błyskawica. A to bardzo poważna destrukcyjna substancja.
  A może organ wojny?
  Natasza, już z pancernika, przyciskając gołymi, wdzięcznymi palcami swoich cudownie pięknych i pełnych wdzięku nóg na przyciskach joysticka, płonęła śmiercionośną kolumną.
  To wtedy leci hiperplazma, rozgrzana do trylionów stopni, wtedy tutaj staje się to przerażające dla diabłów.
  Natasza zaćwierkała, patrząc, jak rozbija się zepsuty radiowóz z paczkami drogich i niezbyt dobrych papierosów.
  Oto ogólna paczka "Wielbłąda", jak zostaje spalony przez hiperplazmatyczny ogień i zaczyna torturować.
  Nogi drgają, ma taki dziki, szalony głos.
  Tak, to nie jest kąpiel dla ciebie.
  Natasza, terminatorka, zauważyła:
  - W naszych wsiach są kobiety,
  Że jeżdżą samolotem żartobliwie...
  I jest bardzo mądra opinia,
  Jaka fajna kobieta pokona!
  Arkasza Sapożkow dość logicznie zauważył:
  - Kobieta to nie słabsza płeć, ale piękna!
  I wydał rozkaz rozwoju sąsiednich planet i budowy nowych fabryk butelek z niewolnikami. Tak, to jest strategia i kolosalna, nieporównywalna bitwa.
  Alenka przewróciwszy kolejny samochód śpiewała z patosem:
  - Urodziliśmy się po to, by bajka się urzeczywistniała,
  A wszyscy wrogowie Ojczyzny - proch!
  Alicja nadal jest więźniem ciała, ale w grze w umyśle i percepcji. A walka jest bardzo piękna. Pancerniki opuszczają hangary i ruszają do bitwy. Unoszą się jak kłody w rzece. Jest na nich wiele tysięcy dział, a kalibry przebijają się przez dach.
  Szczególnie imponujący jest pancernik, bardzo potężny i prawdziwy gigant. A siła uderzenia jest świetna...
  Alicja wystrzeliwuje rakietę... Zamiast ładunku termokwarkowego, mocniejszy termopreon. We wczesnych rakietach kwarki łączą się, aw następnej generacji cząstki, z których składają się kwarki - preony.
  A to jest bardzo potężna broń. Ale Arkasha pompuje swoją armię.
  A pola siłowe pokryte są plazmą księżniczek - co jest lepszą ochroną ze względu na krzywiznę przestrzeni.
  Zarówno butelki, jak i paczki papierosów nie są tłumaczone. Wykonane są w sposób kontenerowy.
  A wydobycie wszystkiego i wszystkich może trwać w matrycy w nieskończoność.
  Jednak w większości strategii zasoby są niewyczerpane.
  Aleksiej widzi te hulki. A on ulepsza wojownika.
  Ma teraz hiperlasery, pompę termopreonową i ochronę przed osnową kinespatial.
  Mały watażka śpiewał:
  - Przemoc miażdży stal,
  Ale moc złośliwości nie jest wieczna...
  A ty w obliczu przeciwnika dajesz ...
  Kiedy silna ręka
  A cele są humanitarne
  Wróg w otchłani
  A bohaterowie idą do nieba!
  Aleksiej znów się odwraca. Był już przyzwyczajony do tego, że w wieku czterdziestu lat był w ciele dwunastoletniego chłopca. Daje to wiele korzyści.
  Oznacza to, że nie ma powodu do paniki, nie ma powodu ...
  Butelki jednak wyraźnie wpadły w panikę, gdy ciężki pancernik zapalił się od kilku trafień rakietowych.
  Butelki rozsypały się, a kilka z nich zostało wciągniętych do sztolni wentylacyjnej. Cały tuzin butelek alkoholu eksplodował na raz... Palna, piekielna mikstura spłynęła po podłodze...
  Aleksiej śpiewał:
  - Ogień z ciężkich moździerzy,
  A bez butelki, niestety, nie ma życia,
  Zejdźmy do bufetu stacji!
  A chłopiec-wojewoda ponownie wykonuje zręczny manewr i obija skrzydło dwumiejscowego myśliwca. I dosłownie wybuchnął jak bibuła.
  Natasza oczywiście dowodzi wielkim pancernikiem. Obok niej wyciągnął koniak "Napoleon". A ta butelka mieni się epoletach marszałkowskich.
  Natasza wzięła to i ćwierkała:
  - Wszyscy patrzymy na Napoleonów,
  Naprzód, atak - legiony!
  A dziewczyna gołymi palcami u nóg ponownie nacisnęła przyciski joysticka i jak pancernik papierosów-wojowników rozsypie się w krople roztopionego metalu.
  To naprawdę jest woleja, która jest potrzebna ...
  Natasza śpiewała:
  - Nie jesteśmy żałosnymi owadami,
  Jesteśmy opancerzeni jak żółwie...
  Jeśli uderzymy laserem,
  Zostawmy po prostu próżnię!
  To są naprawdę dziewczyny, które sieją śmierć. I niszczą jeden wrogi krążownik po drugim.
  Alenka cieszy się jednak możliwością walki w fighterze. Zestrzelenie pancernika od razu nie jest dla niej super zadaniem. A teraz znowu uderzyła w bardzo dobry samochód.
  Następnie filozoficznie powiedziała:
  - Kurczak dzioba ziarno po ziarnku i przybiera na wadze znacznie szybciej niż świnia połykająca ogromne kawałki!
  I bardzo zręcznie podciągnęła bose palce. To jest dziewczyna.
  A ona tak pieprzy te papierosy.
  Aleksiej zauważył z pomysłem:
  - Nie rozumiem tych, którzy palą - obrzydliwe jest trzymanie papierosa w ustach!
  Alena skinęła głową.
  - Zły nawyk!
  Lis wąż również wykonał tę sztuczkę, a inny wojownik zapłonął.
  A potem dziewczyna uderzyła gołą piętą i pisnęła:
  - Moja armia jest silna
  Ona ratuje świat!
  Dziewczyna oczywiście widziała już coś innego... Chociaż oczywiście pojedynek papierosów i alkoholu wygląda bardzo ekstrawagancko. Ale nadal warto się temu przyjrzeć.
  I tak wino burgundzkie również weszło do bitwy na wielkim pancerniku. Tak naprawdę istnieją setki tysięcy takich a nie takich butelek. Wygląda naprawdę fajnie na wielką skalę.
  A butelki płyną, mieniąc się etykietami i epoletkami. Wygląda bardziej niż bogato.
  Strzelanie odbywa się z różnych odległości i jest bardzo celne. Porażki są coraz bardziej druzgocące. I musiałem strzelać rakietami i innymi nasionami.
  Alice bacznie obserwowała pole bitwy. Przewoziła swoje wojska, próbując osłaniać flanki statkami kosmicznymi. A jej działania wydawały się całkiem logiczne.
  Ale Arkasha działała też energicznie. Stopniowo zbliżały się statki kosmiczne o ogromnym tonażu. A wymiana artylerii stawała się coraz bardziej intensywna.
  Jak supernowe wybuchły wybuchy rakiet. I to było po prostu całkowite zniszczenie. I to jest naprawdę bitwa, w której każdy żołnierz jest bohaterem.
  Butelki i paczki poruszały się w szybkim tempie. A ich łapy i nogi wciąż błyskały. I była to energiczna akcja.
  Natasza ponownie zmiażdżyła jej nogi bosymi palcami i skierowała ciężkie rakiety na wroga.
  Znowu przerwa i teraz papierosy pancernika zaczęły pękać. I płonął w nim ogień, jakby tutejsze świece zaczęły opadać.
  Natasza śpiewała:
  - Jesteśmy odważnymi dziewczynami, nasz głos jest dźwięczny!
  I znowu lecą śmiercionośne i niszczycielskie pociski. A piekielny grzyb płonie, a tu okrucieństwo na wielką skalę.
  Arkasha zamówiła armię butelek:
  - Wykonaj cięcie ukośne!
  Szczekały butelki-generały pełne drogiego koniaku:
  - Zgadza się, komandorze!
  Natasza mądrze zauważyła:
  - Nasza armia zajęła Berlin, a dziewczyna pomogła!
  A jej bosa pięta znowu naciska na guziki. I z wielkim przyspieszeniem wybuchają mordercze dary anihilacji.
  Aleksiej ponownie zestrzelił myśliwiec skośnym wiatrakiem i pisnął:
  - Mój ładunek to cztery słowa,
  Nie szukam innej drogi!
  Natasza zgodziła się z tym:
  - Tak, nie szukaj objazdów, graj prosto wzdłuż krawędzi!
  Ta dziewczyna wie, co robi. I bardzo sprytny sposób z nią. W sumie jednak zachowana została równowaga dynamiczna.
  Chłopak-wojewoda zachowywał się jak doświadczony as. W Czeczenii musiał walczyć. Byli najemnicy i miejscowi wojownicy oraz bardzo dobrzy wojownicy.
  Czeczeni mogli nawet uważać się za zwycięzców pierwszej wojny, ponieważ armia rosyjska odeszła bez osiągnięcia celu. Tak, aw drugiej bitwie ciągnęła się przez dziesięć lat.
  Aleksiej, strzelając do wroga i ponownie manewrując myśliwcem, bardzo zręcznie dłubał we wrażliwych częściach.
  Wojewoda wpadł na stado wielbłądów. Są to papierosy elitarne, co oznacza, że pilot nie jest łatwy.
  Rozpoczęła się manewrowa bitwa, dwa asy. Przez głowę Sotnikowa przemknęła nawet myśl: jak wyglądałaby bitwa między Kozhedubem a Huffmanem? To byłaby prawdopodobnie godna walka.
  Alexey zręcznie nokautuje drugorzędnego wojownika i śpiewał:
  - Jestem największym człowiekiem
  Chociaż żył w drugim wieku!
  Alenka zauważyła z uśmiechem, który przesłała przez ekran monitora:
  Wszystko będzie dobrze mój chłopcze!
  Sotnikow odpowiedział:
  - Nie jestem chłopcem, ale mężem!
  Alenka zestrzeliła wroga bardzo precyzyjnym skrętem i bardzo zręcznie nokautowała myśliwce.
  Natasza zauważyła dowcipnie i bardzo energicznie nacisnęła guziki kafelkami prasy.
  A pociski zareagowały na to bardzo agresywnie. I poleciały jak śmiertelna trucizna kobry, która została wystrzelona pod skórę.
  Sotnikov ponownie walczył z paczką Camel. Wieczny chłopiec działał zbyt prosto.
  A jego przeciwnik był w stanie złapać, a Aleksiej został oblany intensywnym upałem.
  Alenka krzyknęła:
  - Uważaj koleś!
  Chłopak-wojewoda lekko nadął dystans. Ale wróg trzymał się go bardzo pewnie.
  I obaj myśliwce prawie się zderzyli. Poszedł, poszedł do agresywnej konfrontacji. A nawet się zderzyli.
  Aleksiej śpiewał:
  - Na Wenus będzie miasto,
  A na Marsie budujemy miasto...
  Nie brzydka chimera -
  Podamy Ci wyniki!
  Alicja poklepała Marlboro po ramieniu i gruchała:
  - Jesteś fajną małą istotą!
  Marszałek Tutu warknął:
  - Chętnie Ci służymy!
  Sokolovskaya zamówiła:
  - Ruszaj do ataku! Chodź z obwodnicy lewego skrzydła.
  Ruch wielkich pancerników był zbyt powolny i poruszały się z większą prędkością niż krążowniki. I działali z ogromną energią.
  Alicja spojrzała na pole bitwy, a dokładniej na trójwymiarową przestrzeń. A teraz Arkasha próbuje wywierać presję. Linia frontu opadła, a potem wygięła się w łuk.
  I to była równowaga dynamiczna. Alice uwolniła nogi z butów i zaczęła naciskać gołymi palcami przyciski joysticka.
  I był przegląd i zniszczenie.
  Tutaj wzięli jeden z wielkich pancerników i burta się zawaliła. I płonął, płonął z straszliwą siłą.
  Natasha aktywnie strzelała, a także kontrolowała gołe palce.
  I przebijał jeden statek za drugim.
  Więc wszystkie jej ruchy były pełne gracji i niezwykle precyzyjne. I bardzo sprytnie znokautowała przeciwników. A teraz znowu płoną paczki cygar, a butelki eksplodują po drugiej stronie. A szanse obu stron nie wykraczają poza granice dynamicznej równowagi.
  Natasza śpiewała nawet na całe gardło:
  - jestem najsilniejszy na świecie,
  Potrafię pokonać słonia...
  I w tym smutnym powietrzu
  To nie Pan króluje - Szatan!
  Alex powiedział z uśmiechem:
  Jesteśmy jak Szatan!
  I chłopiec-wojewoda, naciskając swoje gołe, okrągłe dziecięce obcasy, ale guziki i wypuścił agresywne strumienie hiperplazmy naraz. A tak popieprzone... A as z paczką "Wielbłądów" i dosłownie strzelił.
  Wziął i agresywnie zauważył, kiedy wróg został wykończony.
  Sotnikow śpiewał:
  - czeka na zwycięstwo dzielnych wojowników,
  Potrafimy przełamać bariery...
  Będziemy w chwale wielkich ojców,
  Spodziewaj się, że żołnierze poznają nagrody!
  Alyonka zachichotała, odcinając nową maszynę wroga i pisnęła:
  - Za świętą Rosję!
  Aleksiej zauważył z dziecinnym uśmiechem:
  - A tutaj Rosja, jesteśmy w stanie wojny z butelkami!
  Wiedźma odpowiedziała dowcipnie:
  - Za bardzo dużą butelkę możesz dostać pieniądze na pojemnik!
  I obaj wojownicy się roześmiali.
  Arkady jeszcze nie brał udziału w bitwie. Przeniósł wojska, aby nie pozwolić wrogowi wejść na tyły.
  Alice próbowała się prześlizgnąć i stworzyć torbę. Jak dotąd nie była w stanie.
  Wokół dziewczyny krążyły paczki drogich papierosów. Wciąż starali się udzielać rad. Jednak to było mało przydatne.
  Oto kilka kolejnych pancerników po obu stronach, które zapaliły się i zaczęły się rozpadać.
  Butelki zabrzęczały.
  Aleksiej na razie walczył w myśliwcu, chociaż kusiło go, aby przenieść się do większego samochodu.
  Sotnikov poruszał się bardzo dobrze. On, jak królowa na desce, przeskoczył przez próżnię.
  I to było z jego strony wirtuozowskie wykonanie wiersza.
  Alenka również nacisnęła bosymi stopami wszystkie guziki i dźwignie. Obok niej walczyła butelka Bordeaux. Również elitarny wojownik, który powalał wrogów z ekscytacją piranii miażdżącej kurczaki.
  Z kolei Sotnikov odciął kosą kolejnego przeciwnika i sprawił, że dokładnie się poparzył.
  Tutaj myśliwce dosłownie się zderzyły, a pola siłowe odleciały. A to jest wielkie zniszczenie. Ale oczywiście nie Aleksiejowi - jego silnemu wojownikowi.
  Alenka zachęcała swojego partnera i męża:
  - Dobra robota chłopcze! Naciśnij!
  Z drugiej strony Natasza wystrzeliła skoncentrowany śmiertelny ogień z wielkiego pancernika. Jest wojowniczką o zabójczym zamachu.
  Natasza nie celowała, ale intuicyjnie przycisnęła gołe palce.
  Ona też musiała mieć kłopoty, zwłaszcza w dzieciństwie.
  Chociaż to wybuch pryszcza przyniósł jej największy smutek. Dokładniej nie błysnął, ale podskoczył.
  Natasza kontrolując płomień śpiewała:
  - Nigdzie nie idziesz
  Zamienię cygaro we wesz!
  Aleksiej logicznie zauważył:
  - Humor pomaga nam budować i żyć!
  Natasza opracowała:
  - Nie humor, ale piosenka!
  Sotnikov, nokautując innego wojownika w postaci płaszczki, śpiewał:
  Kto jest przyzwyczajony do walki o zwycięstwo,
  Niech śpiewają razem z nami!
  Natasza zrzuciła strumieniem energii milion bomb atomowych zrzuconych na Hiroszimę i krzyknęła:
  - Ten, kto jest wesoły, śmieje się,
  Kto chce osiągnąć ....
  Alenka dodała ze śmiechem:
  -Kto szuka, zawsze znajdzie!
  A jej bosa pięta skierowała pulsar dokładnie na cel. No i oczywiście papierosy były bardzo nieprzyjemne.
  Ale Katka z drugiej strony nie była gorsza w walce. A jej bose palce u stóp z nie mniejszą zwinnością wysyłały prezenty śmierci. I mocno włożyła impulsy śmierci.
  Katia mrugnęła do Maszy przez monitor:
  - Co za piękno trzyma!
  W odpowiedzi wieczna trzystuletnia dziewczyna odpowiedziała:
  - Nie trzymaj się i nie uderzaj!
  A wojownicy pokazali sobie języki.
  Jednak Katya wciąż jest prawie nastolatką od lat, a Masza nie wydaje się dojrzała.
  Tutejsi wojownicy są na najwyższym poziomie.
  Lyokha Teterev również jest w ogniu bitwy, ale woli strzelać z wielkiego pancernika.
  On też nie rozstał się jeszcze ze swoim dzieciństwem. Tutaj, w świecie przyszłości, sprawy trochę wymykają się im z głowy.
  Lyokha również przybrał postać chłopca w wieku około trzynastu lat i nacisnął guziki gołą piętą i jednocześnie śpiewał:
  - Cios, cios, cios, kolejny cios,
  My, wojownicy, mamy wyjątkowy prezent!
  . ROZDZIAŁ 2
  Masza kiwnęła głową na znak zgody, również celując w wrogów pistolety z hiperplazmą gołymi palcami dziewczęcych nóg i jedzeniem:
  Jesteśmy najsilniejsi na świecie
  A my spędzimy życie jak na strzelnicy!
  Katya odsunęła się od płonącego strumienia cząstek rozgrzanych do miliardów stopni.
  Dziewczyna została zabita, był czas z najemnikami, którzy zaatakowali Rosję. I żartobliwie zburzyli głowy.
  I jest też gra. A co z rozbijaniem butelek? Nie są też nieśmiertelne.
  Katia przeczytała, obnażając zęby:
  - Jeden dwa trzy cztery pięć -
  Katia wyszła strzelać!
  Masza potwierdziła, strzelając śmiercionośnym strumieniem cząstek:
  - Wygrywamy bez wyjątku!
  Alice wrzasnęła na nich przez hologramy:
  - Nie pływaj za bojami, zabierze Cię to w próżnię!
  Katya zaćwierkała, powalając kolejny cel:
  - Zwycięstwo bardzo dobre,
  A my zostawimy wrogów miażdżących!
  A teraz statki kosmiczne znów się zbliżają. Pancerniki i wielkie pancerniki próbują trzymać się ściany, co powoduje, że pola siłowe i półprzestrzeni kumulują się, a statki kosmiczne stają się praktycznie niewrażliwe.
  Katya walczy z pasją i niezwykle rozważnie. Walka to nie żart.
  Oczywiście wygrają najsilniejsi.
  Ale w rzeczywistości strategia może trwać w nieskończoność. Zwłaszcza jeśli zasoby są porównywalne. A siły są prawie równe.
  Alice zmarszczyła brwi. Jak często taka wojna, jak gra w warcaby czy szachy, przeradzała się w remis.
  A tutaj granie jest jeszcze trudniejsze niż w szachach.
  A potem równowaga i lekkie oscylacje miski.
  Alenka też, pieprząc papierosy, zaczęła się denerwować. W rzeczywistości pieprzą się tutaj, ale złoczyńca nie żartuje ...
  Alicja warknęła:
  - Za najnowsze osiągnięcia!
  Masza niosąc butelki wódki i koniaku pisnęła:
  - Za najlepszy sukces!
  Lech odpowiedział:
  - To nie to!
  Katya zaćwierkała, obejmując kolejny cel:
  - Po awarii reaktora nie będzie tak samo!
  Alice warknęła wściekle:
  - Od razu wiadomo, że to nie Puszkin,
  Napisałem te piosenki!
  Katka zachichotała i odpowiedziała, rozbijając myśliwiec:
  - I nie spasowane, ale nie spasowane!
  Twoje spodenki są zimne!
  Lyokha groził Katii palcem:
  - Nie bądź niemiły! Mokre za uszami!
  Katia zachichotała.
  - Mleko skondensowane?
  Alicja warknęła ze złością:
  - Czy Katya będzie występować przez rok, pozbawię cię słodyczy!
  Młody wojownik pisnął:
  - A ty nie masz prawa!
  Masza zgodziła się, ze złością tupiąc nagim obcasem:
  - A co tak naprawdę ci rozkazano!?
  Alicja mądrze odpowiedziała:
  - Lepiej mieć króla w głowie niż wiatr!
  Masza zadzwoniła do myśliwca z uśmiechem i zaćwierkała:
  - Za Ojczyznę, naszą matkę!
  Lech dodał z pasją:
  - Nasza mama, nasza mama - zabijemy wódkę!
  Katia niespodziewanie oświadczyła:
  - A mój ojczym powiedział, że wódka jest bardziej niebezpieczna dla Rosjanina niż tuzin Hitlerów!
  Alice skinęła głową na zgodę.
  - Tak, setki Hitlerów są rzeczywiście bardziej niebezpieczne! Jednak nasze ciała nie boją się alkoholu!
  A dziewczyna ponownie nacisnęła gołymi palcami na przyciski joysticka. A zespół pracował. Do bitwy ruszyły nowe legiony dużych i ciężkich statków wypełnionych paczkami papierosów.
  Ale ze strony Arkaszy Sapożkowa te same nowo utworzone legiony szły na spotkanie. A statki kosmiczne zostawiały za sobą długie, błyszczące ślady.
  Aleksiej Sotnikow poruszał się myśliwcem, przyspieszając lub zwalniając.
  Był szybkim młodym człowiekiem.
  Arkasha wydawał rozkazy. Ale on też był już zmęczony byciem dowódcą.
  I zamiast siebie wiecznie młody wielki akademik opuścił dowódcę elektronicznego i rzucił się do bitwy.
  Alisa Sokolovskaya poszła za nim. Jej myśliwiec gwałtownie przyspieszył.
  Obaj watażkowie wybrali pojazdy z bardzo potężną bronią i włączyli tryb boga.
  Tutaj zaczynamy od tego odwrócenia.
  Alicja również uwolniła swoje pełne wdzięku nogi z butów i zaczęła naciskać guziki gołymi palcami. Fajnie jest bawić się stopami.
  Alicja nawet zaśpiewała:
  - Gdzieś na Kamie,
  Nie znamy siebie!
  Gdzieś na Kamie -
  Matko Rzeko!
  Nie mogę sięgnąć rękami
  Nie sięgaj stopami!
  Masza odebrała:
  - Bose stopy
  Nakręcane dziewczyny!
  I tam stali się zwykłymi żołnierzami, ciesząc się zaciętą bitwą.
  I to taki fajny nastrój, żeby tak walczyć!
  Alicja pozostała w jednym bikini. Jest bardzo piękną dziewczyną. Ma idealną figurę i proporcje cudownego ciała.
  Ale w ludzkim imperium, rozległym jak na kilka galaktyk, nie ma brzydkich ludzi ani żadnych fizycznych wad.
  I na pewno się podoba. Jak piękny i poprawny stał się teraz wszechświat.
  Alice naciska bosymi palcami na dźwignie. Jaka jest piękna, a krzywe jej ciała są tak uwodzicielskie w absolutnej perfekcji i harmonii linii.
  Bohaterka śpiewała:
  - Chwała mojej Ojczyźnie,
  Wszyscy jesteśmy przyjazną rodziną!
  A teraz wypuszcza maleńki wyrzut grochu na minirakietę. Ale reakcja termopreonowa również wybucha energią kolosalnej siły.
  I następuje eksplozja supernowej i cały tuzin myśliwców wraz z łodzią płonie jak ćmy w płomieniach kominka.
  Butelki nie zdążyły nawet wypowiedzieć ani słowa.
  Alicja zaćwierkała:
  - Dawanie głosu -
  Wiemy, jak ciąć zmiany!
  Lech Teteriew napisał na Twitterze:
  - Jesteś super Alicją!
  Bohaterka napisała na Twitterze:
  - Lisa-Alisova - dobre imię!
  I znowu, z okrągłym, różowym dziewczęcym obcasem, teraźniejszość śmierci ustąpi.
  To gigantyczne zniszczenie.
  Katia odetchnęła ze smakiem, rozrywając rakietą kolejny samolot z butelkami:
  - Tak, to dobre imię!
  I śpiewała:
  - Nagle myśliwy wybiega -
  Hiperplazma uderza!
  Masza zachichotała i powiedziała:
  - To jest piękne!
  A jej nagie palce wyrzeźbionych, opalonych nóg uwolnią coś zupełnie zabójczego i jednocześnie ładnego.
  I nawet niszczyciel oderwał się od trafienia.
  W odpowiedzi Natasha mrugnęła do siostry przez hologram w jasnym kolorze i pisnęła:
  - Czy to termopreon!?
  Maha energicznie skinął głową.
  - Tak, coś w tym stylu! I bardzo konstruktywny!
  A dziewczyny wybuchają śmiechem. Wysunęli nawet języki. Natychmiast wydłużyły się jak bicze i splotły się w kłębek. I stało się tak pokręcone.
  Alicja skomentowała:
  - A my jesteśmy spleceni jak para węży,
  Przytulanie mocno dwóch przyjaciół!
  Natasza gruchała:
  - My jesteśmy dobrymi przyjaciółmi!
  Arkasha, który również utrzymywał kontakt poprzez trójwymiarową projekcję, zamienił się w chłopca o czarnej skórze syna Afryki i pisnął:
  - Dobre dziewczyny to świetne przyjaciółki,
  Umysł jak przedszkolaki - czekają na nich przerażenia!
  A czarnoskóry, uroczy chłopak z perłowymi zębami wypuszczał promienie słoneczne.
  I skoczyli, a oto cud, czterech bojowników z papierosami naraz, zwęglonych jak niedopałki w palniku gazowym.
  Alice mrugnęła.
  - Po prostu czarujesz!
  Arkasha zauważył, poruszając uszami:
  - Jestem ucieleśnieniem inteligencji!
  A chłopak z nozdrzy, jakby walił piorunem, to urok - efekt matrycy, a raczej hipermatrycy.
  Alenka racjonalnie zauważyła:
  - Nasze umysły po prostu rodzą materię nie do pomyślenia!
  Tymczasem Aleksiej Sotnikow otrzymał uderzenie w czoło. Chłopiec znów został przytłoczony intensywnym upałem. Ale wcale się nie wstydził.
  Wręcz przeciwnie, przypominał dawnemu gubernatorowi łaźnię. Czym tak naprawdę jest kąpiel?
  Mały chłopiec zaśpiewał:
  Kąpiel, kąpiel, kąpiel, kąpiel!
  Napar dębowo-brzozowy!
  Alenka odebrała fragment swojego męża:
  Kąpiel, kąpiel, kąpiel, kąpiel, kąpiel!
  Kawałek naszego życia jest singlem!
  Arkash został ponownie usunięty, a promienie słoneczne z jego zębów błyszczały jak oszlifowane diamenty i zanotował:
  - A ty jesteś mężem i żoną!
  Aleksiej energicznie pokiwał głową, oddalając się od kopalni lecącej po skomplikowanej trajektorii:
  - Niech żona boi się męża!
  Alenka zachichotała, nagim różowym obcasem wcisnął pedał, a dziewczyna zaćwierkała:
  - Nie boję się męża, ani zimna!
  Aleksiej zauważył z wyrzutem, patrząc na swoją pasję. Potem został prawie pokryty granatem chronograficznym. Niebezpieczna broń, nawet jeśli masz tryb boga. Chłopak pisnął, jego nagie, dziecinne obcasy mocno paliły.
  Sotnikow wydał:
  - Dbaj o siebie, bądź ostrożny!
  Alenki potwierdził to, rozbijając wrogą brygantynę emiterem bojowym na ten:
  - Uważaj, uważaj!
  Arkasha zachichotał i zaśpiewał:
  - Jestem potężnym piekielnym czołgiem -
  Czekolada będzie szczęśliwa!
  Walka między papierosami a napojami alkoholowymi to głośna fantazja.
  Alice ze swojej strony rzucała butelkami na różnego rodzaju statki kosmiczne, a Arkasha podglądała paczki papierosów na różnego rodzaju statkach kosmicznych. To było takie fajne - imponująca gra.
  Arkasha, strącając cały statek z wyrobami tytoniowymi, gruchała:
  - Alicja z domu wariatów -
  Świetna krowa!
  Bohaterka odpowiedziała:
  - Zapłacisz!
  A jej rakieta zmiażdżyła drednota ogromną ilością broni i butelek.
  Tak, to było imponujące.
  Tymczasem Aleksiej Sotnikow zmagał się w walce z paczką papierosów Korona. As był wysokiej klasy. Oba myśliwce wchodziły i wychodziły z wybuchających strumieni energii.
  Wojewoda był nawet lekko zdziwiony. Wróg jest naprawdę silny. Ale gdzie podziała się nasza?
  Aleksiej śpiewał, manewrując:
  - Nie boimy się wrogów w najmniejszym stopniu,
  Nasze mocne rosyjskie szable!
  I znowu zdecydowany i bardzo udany manewr. A teraz duch zostaje wyrzucony z wroga. Po dostaniu się do listwy próżniowej wydaje się, że się dusi.
  Sotnikow śpiewał:
  - Słońce wschodzi i zachodzi
  A kraina bohaterów narodzi się!
  Alenka zauważyła z uśmiechem:
  - Akcent nie pasuje!
  A dziewczyna ponownie przysłała prezent bosą, lśniącą aksamitną szpilką.
  Cóż, to poważny test bojowy.
  Wojownik i wojownik, jak zawsze, na dużej wysokości.
  Arkasha Sapozhkov zbliżał się do Alicji.
  Młody pozornie wielki akademik napisał na Twitterze:
  - Cóż, przyjacielu - czy jesteś gotowy na przyjęcie prawej ręki losu?
  Alicja odpowiedziała gruchaniem:
  - Mój drogi chłopcze,
  O tej godzinie, co się z tobą dzieje!
  Arkasha strzelił wiązką anihilacji i pisnął:
  - Wszystko jest w porządku, na próżno szukali we mnie problemów,
  Tylko Lisa, jesteś Alice, tęskniłem za tobą!
  A chłopak mrugnął do dziewczyny. Wyglądało to jednocześnie imponująco i komicznie.
  Natasza również wysłała coś destrukcyjnego i jednocześnie jadalnego.
  Wiązka hiperplazmatyczna została przekształcona w ciasto, które pokryło wszystkie szczeliny obserwacyjne statków kosmicznych.
  Rzeczywiście, kiedy jest dużo herbatników, dławią się nim!
  Alicja doceniła atak gigantycznego ciasta.
  - To wspaniale! - pisnęła dziewczyna.
  Tak, zdecydowanie pachniało przesadą. Paczki papierosów zaczęły same się zapalać, a butelki eksplodowały.
  Arkasha wziął go i ćwierkał:
  - Jeśli jesteś cyckiem z ciastem,
  Bardzo słynny utknął!
  Więc gdzieś małpy -
  Użyłeś odbiornika!
  I wyrzuć błyszczący pulsar z oczu.
  Aleksiej Sotnikow, wywierając presję na zawodnika asa, wydał:
  - Sople toczą się z oczu,
  Nadeszła godzina śmierci Pana!
  I znowu poskręcany śmiercionośnymi rakietami.
  Natasza poddała się, rozpoczynając kolejny etap z wielkiego pancernika:
  - Nasza impreza zostanie wygrana!
  I lot plamy hiperplazmatycznej w formie mapy. A próżnia zasyczała, gotowa rozpaść się na wiele iskier.
  Tymczasem w locie butelka wódki i paczka Belomoru po raz pierwszy zderzyły się z myśliwcami. Nastąpiła eksplozja i całkowite unicestwienie.
  A potem opakowanie i butelka po wyrzuceniu zaczęły się ze sobą zderzać w próżni.
  Papierosy i alkohol wyraźnie powodowały wzajemną niezgodność.
  Belomor, popychając wódkę Stolichnaya, chrząknął chciwie:
  - Czego oczekujesz?
  Butelka odpowiedziała:
  - Za twoją anihilację!
  Paczka papierosów zachichotała.
  - Nie dostaniesz tego!
  Butelka sprzeciwiła się:
  - Jak mogę czekać!
  I zderzyli się ze sobą. Oto jak wszystkie błyszczały.
  Arkasha, od niechcenia patrząc na to zdjęcie, syknął:
  - Nie, połamane skrzydła nie pomylą,
  Nie ma we mnie litości i nie od niechcenia!
  Lecha Teteriew poparł fragment:
  - Nie lubię przemocy i impotencji -
  Szkoda tylko ukrzyżowanego Chrystusa!
  Demontaż w próżni był kolorowy i soczysty.
  Alice gwizdała i śpiewała, grając na klawiaturze gołymi palcami stóp:
  - Mój prawdziwy uśmiech i super potężny cios!
  Następnie dziewczyna, podobnie jak jej włosy, wypuści z głowy cały snop iskier.
  Arkasha zauważyła z wielką pasją:
  - Jestem fenomenalnym diabłem!
  Alicja odpowiedziała:
  - Nie, jesteś tylko chochlikiem!
  I grzywiasty akademik z przedrostkiem Gross chrząknął:
  - Jestem betonowym płotem!
  Natasza odpowiedziała:
  - To nie Arkasha, to hipertytan!
  Aleksiej, wychodząc z innego wzgórza, zauważył ze zdziwieniem:
  - Wszyscy tutaj uwielbiają przedrostek hiper!
  Alicja wyjaśniła logicznie:
  - A samo nasze życie jest ciągłym hiper. Jeśli nie w życiu, to w Hypermatrix!
  Lyokha Teterev skręcił się w salto i gruchał jak gołąb:
  - chodzą po matrycy,
  Statki kosmiczne wybuchają!
  A Katya dodała z pewnością:
  - Cóż, matryca, to matryca!
  Rzeczywiście, jest to po prostu kolosalny system ciągłego niszczenia i unicestwienia.
  Butelki i paczki papierosów były skazane na ciągłe wróżenie. Jedna z butelek wódki "Kryształ" zaczęła wyznać swoje grzechy przed pistoletem promiennym.
  Upadła nawet na kolana - śpiewając:
  - Odpuść moje grzechy,
  Wiem, że mam dużo...
  Proszę posłuchaj i pomóż
  Chcę pokutować przed Bogiem!
  To naprawdę wyglądało komicznie. Ale w rzeczywistości papierosy w butelkach również mają swoją religię. A nawet broń czasami się modli.
  Arkasha odpowiedział na pytanie Sotnikowa:
  - Tak, oczywiście - wierzące robotom - to postęp!
  Chłopiec strażnik zauważył:
  - Jak duży postęp został osiągnięty?
  Do niewyobrażalnych cudów...
  Tylko bardzo kuszące
  W kwestii wiary dziwny demon!
  Alicja agresywnie potwierdziła:
  - Kłopoty zapomniane
  Opuszczony bieg...
  Roboty pługują słynnie,
  Nie mężczyzna!
  Arkady skinął głową.
  - Tak, roboty dokładnie orają!
  I wszyscy w chórze w czwórce, a raczej w ósemce śpiewali:
  - Kapitanie, kapitan uśmiech,
  W końcu uśmiech to flaga statku!
  Kapitanie, kapitanie podciągnij!
  Tylko odważni podbijają morza!
  I wszyscy zagwiżdżą zgodnie...
  No dobrze, rabusie słowików!
  Aleksiej Sotnikow podniósł dziecinną rękę, zacisnął pięści i zaśpiewał:
  - Pięści, pięści -
  Pobili przeciwników ciosem,
  Nasze pięści!
  To naprawdę było coś do zobaczenia...
  Kolejny strój bojowy zaczął śpiewać:
  - Chcesz być palantem?
  Oczywiście nie,
  Daj mi trochę wina
  I paczkę papierosów!
  Aleksiej gwizdnął. Opuścił następną rakietę i pisnął:
  - To fizjologia!
  A chłopiec-wojewoda okazał się w całości ażurowy.
  Jego wygląd był jak wypad w hipermatrix i alternatywne myślenie.
  Alicja zauważyła z szyderczym uśmiechem:
  - Moja prawda to
  Aby zmienić świat w dom wariatów!
  A dziewczyna ponownie nacisnęła złożoną i zabójczą klawiaturę gołymi palcami.
  Arkady Sapożkow dość logicznie zauważył:
  Wszyscy prawie oszaleli
  Nawet ci, którzy są szaleni...
  Ale faceci, którzy się nadąsali -
  Za dużo siły!
  Alicja zgodziła się z tym:
  Za dużo, to na pewno!
  A bosa pięta dziewczyny wbiła się w antenę. I wybuchła fala tsunami o ogromnej, po prostu nieograniczonej mocy.
  Było oczywiste, że nawet ogromne pancerniki drżały w ognistej sieci.
  A mniejsze statki zostały całkowicie wykończone.
  Alicja zaśpiewała:
  - latałem na statkach kosmicznych,
  A ziemi na niebie jest za mało!
  Aleksiej Sotnikow przeczytał więcej lirycznie:
  - Teraz pamiętam
  Wygląd jest promiennie jasny ...
  Przebił moje serce ostrzem sztyletu!
  Spłonąłem w strumieniach ognistego wiatru,
  Milczałeś w odpowiedzi!
  Alicja mruknęła w odpowiedzi:
  - Och, jak łatwo dostać się do pervachi -
  Zamknij się, zamknij się, zamknij się!
  Arkasza zgodził się:
  - Milczenie jest złotem, ale często na bardzo niskim poziomie!
  Alicja zachichotała, a jej język wydłużył się o kilkanaście metrów, jak uderzenie w czoło wielkiego akademika.
  Nawet jego oczy wyskoczyły z oczodołów...
  A kopyta już tupały w próżni. Butelki alkoholu ścigały się na białych koniach, a papierosy na czarnych koniach. I wyglądało to niezwykle efektownie.
  I doszło do kolizji...
  Lecha Teteriew śpiewał:
  - zapaliłem drugiego papierosa,
  W łazience rozległo się pukanie...
  Prawdopodobnie koniec świata
  Zabierz mnie do strachu!
  Alicja potwierdziła:
  - Weźmy to!
  A wojowniczka-bohaterka znów będzie chłostała językiem jak strach na wróble...
  Arkasha sprzeciwił się temu na swój sposób. Jego grzywka na czole wydłużyła się i przechwyciła język. Od razu nastąpiło zwarcie i jak się iskrzyło... Dokładniej, jak w bębnie uderzyła błyskawica.
  I znowu fala tsunami poszła, tylko tym razem cios padł na statki kosmiczne z paczkami papierosów. I wszystko się zapali i płonie...
  A grube pancerniki są jak bryły zasp rzuconych na gigantyczną patelnię.
  Po wymianie ciosów wieczny chłopiec i dziewczynka uderzali się w czoła i śpiewali unisono:
  - Zaprzyjaźnimy się z Tobą,
  Skarb wiecznej przyjaźni!
  Alicja zgodziła się na to i zaśpiewała:
  - Diabeł, diabeł, diabeł ratuj,
  Ktoś, ktoś nas ukarał...
  Daj nam, daj nam miecze w ręku,
  Przeciw, przeciw nowej pladze!
  Sotnikow zgodził się:
  - Tak, był tu taki koronawirus ....
  Alicja zaćwierkała:
  Wirus nas nie zabierze!
  I znowu błyskawica błyska w jej oczach.
  Ogólnie zespół okazał się... Zadowolony...
  Prawie wszystkie butelki były stłuczone, a papierosy się paliły. Ogólnie rzecz biorąc, bitwa toczyła się pełną parą przez długi czas i dosłownie wypaliła się ...
  Sotnikow zauważył:
  Matrix zmienił wszystko...
  Alena skinęła głową.
  - Butelka to też osoba!
  Lecha Teteriew skinął głową:
  - A że papierosy to nie ludzie?
  Natasza śpiewała:
  - Sprzedam cały świat za jednego papierosa,
  I nawet pół życia to nie szkoda!
  Masza pisnęła:
  Kolumb odkrył Amerykę
  Dzielny żeglarz...
  Ale w tym samym czasie uczył
  Cały świat pali tytoń!
  Aleksiej Sotnikow zauważył dowcipnie:
  - A kiedy jest źle - mówią - to tytoń!
  Arkasha skinął głową na znak zgody:
  - Prawda! Już walczyliśmy! I chodźmy za darmo!
  Alicja skinęła głową.
  - Chyba wiem jak pozbyć się kokonu!
  Sotnikow skinął głową na znak zgody.
  - Dobra wojna tak oświeca myśli!
  Alicja zgodziła się:
  Nie ma nic lepszego niż dobra walka!
  Arkady śpiewał:
  - we wszechświecie szaleje wojna,
  Zmiażdż, zabij bez powodu ...
  Uwolniony przez Szatana
  A wraz z nim nadeszła śmierć!
  Zespół się trząsł... Statki kosmiczne, potłuczone gwiazdy, potłuczone butelki i zwęglone papierosy zniknęły...
  Rozejm między dwoma kanibalami
  . ROZDZIAŁ 1
  Hitler zaoferował pokój Stalinowi jeszcze przed Wybrzeżem Kurskim. Właśnie podczas wizyty Mołotowa na linii frontu. I na osobistym spotkaniu obu dyktatorom udało się jakoś dojść do porozumienia. Stalin początkowo nalegał na pokój bez aneksji i odszkodowań. Hitler z kolei zauważył, że Niemcy nadal kontrolują znaczną część terytoriów ZSRR, a żądania Stalina są wygórowane.
  Hitler zaoferował pokój, zachowując to, co udało się III Rzeszy podbić.
  Ostatecznie, w ostatniej chwili, przywódca zgodził się na kompromis: powrót do granic z 1939 roku. Führer, zdając sobie sprawę, że nie może ciągnąć dwóch frontów, zgodził się na to. Co więcej, Niemcy coś wygrały i można było złożyć wynik kampanii wschodniej o zwycięstwo.
  Stalin też miał swój powód. Po pierwsze, wielkie terytoria ZSRR zostały wyzwolone bez jednego strzału. A po drugie, była kalkulacja, że Hitler będzie walczył na Zachodzie jeszcze przez kilka lat. A wszystko to zakończy się wzajemną zagładą sojuszników i III Rzeszy.
  A potem ZSRR przejmie cały świat!
  Kalkulacja jest pozornie cyniczna, ale prawdopodobnie prawdziwa. W każdym razie Hitler naprawdę skierował swoje hordy na Zachód.
  20 kwietnia zakończyły się działania wojenne na froncie radziecko-niemieckim. Następnie rozpoczęło się wycofywanie wojsk niemieckich. Miało to zająć sześć miesięcy.
  Naziści zabrali na tyły wszystko, co mogli. Ale w Tunezji nasiliły się działania wojenne.
  Przede wszystkim oczywiście z frontu wschodniego przybyli niemieccy myśliwce i lepsze asy. I zaczęli bardzo mocno piec sojuszników.
  Wtedy też podjechały bombowce i zaczęły przenosić czołgi i piechotę, w tym wybrane jednostki SS, a także jednostki frontowe zahartowane w walkach na wschodzie.
  Oczywiście Pantera była wówczas prawdopodobnie najlepszym czołgiem na świecie. Ma szybkostrzelne działko, pocisk przeciwpancerny, a jej czoło jest dobrze chronione. A warunki dla załogi są komfortowe. Wydawało się więc, że Niemcy wyrzucili mocną kartę atutową.
  A jednocześnie podciągnęły liczne łodzie podwodne. A bitwa o Tunezję przeciągnęła się.
  Co najważniejsze, naziści, po zebraniu samolotów, byli w stanie zaatakować i zdobyć Maltę. A tym samym pozbawiło Brytyjczyków silnej bazy. A dla nazistów wygodniej było przenieść siły na Czarny Kontynent.
  A dla aliantów stało się jeszcze gorzej, kiedy Franco pozwolił Niemcom udać się na Gibraltar.
  A twierdza upadła w wyniku uderzenia pioruna.
  Sotnikov oglądał ten atak we śnie.
  Pierwszy pilot, który stał się już legendą, Marsylia, który w historii lotnictwa zablokował wynik stu pięćdziesięciu dwustu trzystu samolotów, całkiem pewnie zdobył wysokość na Focken-Wulf. Nie mógł oczywiście przegapić najważniejszej bitwy, która decyduje o tym, kto będzie rządził Afryką. Tak więc zamiast ME-109 zgodził się jeździć niezwykłym F-190, chociaż wersja bombowa tego samochodu wspinała się trochę mocno, ponieważ ładunek bomb został złożony w wersji przeładunkowej. F-190, czyli Focken-Wulf, w czasie II wojny światowej stał się prawdziwym "latającym koniem" Luftwaffe. Samolot ten, raczej przeklęty w czasach sowieckich, w roli bombowca frontowego pod każdym względem przewyższał Pe-2, a jako samolot szturmowy był bez wątpienia lepszy niż Ił-2, czy nawet bardziej zaawansowany i mobilny Ił. -10.
  Co lepsze? Szybkość, zwrotność, zwłaszcza podczas nurkowania ze skrzydła, no cóż, broń, więc ten samolot w swojej najbardziej masywnej modyfikacji miał aż sześć (!) dział.
  Drugi pilot, odznaczony Krzyżem Rycerskim Żelaznego Krzyża z dębowymi liśćmi, mieczami i diamentami, poleciał, by zaatakować angielską flotę nie sam. Z nim jest cała armada, bombowce, w tym bombowce nurkujące, samoloty szturmowe i myśliwce. Lotnictwo zebrało dużą liczbę i uderzyło na cytadelę oraz na brytyjską eskadrę. Wszystko już zostało obliczone, chociaż nie ma jeszcze komputerów... Nieważne, niedługo pojawi się tranzystorowa maszyna licząca, a wtedy walki będą przebiegać jeszcze bardziej pomyślnie.
  Samochód jest naprawdę ciężki, dużo opancerzenia, ze względu na umiejscowienie silnika przed pilotem (jak radzieckie laggi), pogorszyła się widoczność. Oczywiście dodatkowo chroniło to pilota, ale miało też wady. Uzbrojenie tej modyfikacji Focken-Wulf nie jest słabe: dwa trzydziestomilimetrowe armaty i dwa 13-mm karabiny maszynowe. To prawda, że aby ułatwić manewrowanie, usunięto jeszcze dwa dodatkowe działa na końcach skrzydła. Ogólnie rzecz biorąc, samolot jest oczywiście prawie zaawansowany jak na swoje czasy. Ale jednocześnie trzeba przyznać, że w pogoni za potężniejszym uzbrojeniem i opancerzeniem Niemcy wyraźnie pogorszyli osiągi w locie maszyny. Ogólnie rzecz biorąc, sposób zawieszenia większej liczby dział na samolotach nie był najlepszy, ponieważ zwiększał koszt maszyn i zmniejszał zwrotność ze względu na zwiększoną masę.
  Chociaż wojnę oczywiście wygrywa nie technologia, ale sami ludzie. Tutaj na przykład po prawej stronie Marsylii, jeszcze nie tak utytułowany, choć otrzymał już krzyż rycerski za zatopienie Marata, który później stał się legendarnym pilotem szturmowym Rudelem. Ale większość tej legendy poleciała na Yu-87, który oczywiście pod każdym względem jest gorszy od Fockena-Wulfa.
  Ponadto widoczne są również potężne Me-110. Dwumiejscowe myśliwce, które sprawdziły się całkiem nieźle, w roli bombowców na pierwszej linii. A także kilkadziesiąt pospiesznie przerobionych Me-210, Xe-123, a nawet lekkie dwupłatowe samoloty szturmowe. Był tu cały sęp Luftwaffe. Głównym bombowcem jest oczywiście Yu-88. Nawiasem mówiąc, najbardziej produktywny as II wojny światowej, nazywany "dzieciakiem", właśnie ukończył szkołę lotniczą. Ale był też wojownikiem, co jest konieczne, a może i będzie. Szkoda jednak, Pokryszkin i Kozhedub: najlepsi sowieccy asy zostali powietrznymi marszałkami, podczas gdy niemieccy nigdy nie wznosili się ponad pułkowników. Marsylia w prawdziwej historii rozbiła się w wypadku, kończąc krótką karierę lotniczą. Ale miał znacznie lepszą proporcję: wypady - zestrzelone wrogie samochody niż Meldes i Huffman. Tutaj jednak tak się nie stało, bo Führer zdecydował się przenieść pilota do Włoch, by uderzyć na Maltę. Właśnie zdarzyło się rozwidlenie podczas monsunu.
  A teraz Marcel żyje i może nawet spróbować swoich sił w innej roli: prowadzenia pojazdu szturmowego. I jeszcze coś do zrzucenia na wrogie statki.
  Może dlatego, że odważny i zręczny wojownik zawsze budzi szacunek, nawet jeśli jest wrogiem twojego kraju. Z tego Brytyjczycy wymawiają szeptem nazwę Marsylia i żegnają się. Nazywali go łagodnym diabłem. Chociaż z pozoru najgroźniejszy as wszechczasów i ludzi wygląda jak chłopiec, a nawet jego twarz można pomylić z dziewczyną. Ale jest jeszcze wiele do zrobienia!
  Marcel spojrzał w bok. Tutaj latają setki samolotów, a jego Focken-Wulf z systemem doładowania silnika i potężnym silnikiem chłodzonym powietrzem lekko ciągnie do przodu. Pod nimi morze, wkrótce brytyjska eskadra, co oznacza bitwę. Jego osobistym celem jest największy okręt wojenny w historii Wielkiej Brytanii, pancernik Victoria. Kolega Rudel zatopił radziecki pancernik "Marat" (a dokładniej zmusił go do zatonięcia na dno, w przyszłości puścił i częściowo wrócił do służby!). I zrobi coś jeszcze bardziej majestatycznego.
  Tutaj, niczym demon z ciemności, angielskie Spitfire i Hariher wyskakują z chmur na ich spotkanie. Marsylia natychmiast otwiera ogień z odległości ponad trzech kilometrów. A jaka jest zaleta armaty M-103 30 mm - to właśnie zdolność do uderzenia z dużej odległości. To prawda, że aby jednocześnie trafić w latający cel, potrzebna jest celność snajpera. Ale tutaj Kozhedub również wolał strzelać z dużej odległości 200-300 metrów, a niemieckie "Baby" wręcz przeciwnie, z niskiej, ale z ogromną, ledwo wyczuwalną prędkością.
  Marsylia, posiadająca działo, którego pocisk jest trzykrotnie cięższy niż działko 20 mm Lagg-5, może zmiażdżyć wroga z odległości trzech kilometrów. Więc weź to!
  Brytyjczycy, którzy już zaczęli zadawać obrażenia na odległość, wiercili się i zwalniając, zaczęli przesuwać się na boki. A Marcel poczuł wejście w stan bojowego transu, kiedy już nie celujesz. Ciało jest niejako kontrolowane przez demona, który zakorzenił się w tobie, wywierając cudowną inspirację. Zdarza się to niektórym bojownikom, gdy mózg, którego człowiek zwykle używa maksymalnie tysięcznych, nagle, grożąc pęknięciem, oddaje pełną moc. Zdobywszy dar absolutnej wizji. A młody as teraz nadal strzelał pojedynczymi strzałami, aby utrzymać seta dłużej. Ogólnie rzecz biorąc, trafienie z karabinu maszynowego w jeden cel jest prawie niemożliwe, nawet przy kontrolowanej instalacji. Może dlatego nie tyle we wspomnieniach pilotów wspomina się o pociskach odrzutowych. Ale teraz Marcel jest jak medium i potrafi komunikować się z demonicznymi duchami. Oznacza to, że oficer lotnictwa wpadł w stan bojowego transu, intuicyjnie wykorzystując zdolności paranormalne. I nie tęsknił, bo wiedział - z góry, gdzie będzie się znajdował ten lub inny wojownik. A to umożliwiło naciśnięcie spustu bez przerwy i uderzenie, uderzenie, uderzenie! A wróg poniósł kolosalne straty i stracił morale na naszych oczach.
  Oto, co dzieje się z brytyjskimi sępami, które wyglądają na bezradne, rekinami rzuconymi na pustynny piasek. I wściekają się, próbując odskoczyć w ten sam sposób!
  Jednak zarówno nowicjusz Huffman, jak i inni niemieccy piloci również walczą dzielnie i co najważniejsze umiejętnie. Rudel też się nie pomylił, chociaż ma Yu-87, który nie jest zbyt dobrym samochodem do walki powietrznej. To prawda, z dwoma działami 20 mm. Tutaj Brytyjczycy nie umieszczają karabinów na swoich samolotach, ograniczają się do karabinów maszynowych. Ale Marsylia, mimo ogromnej wagi jego samochodu i najgorszej w związku z tym zwrotności, nadal jest najlepsza, liczba zestrzelonych myśliwców przekroczyła pięćdziesiąt, a ani jednej (!) Miss.
  Brytyjskie myśliwce zostały już w dużej mierze zniszczone, a mniejszość rozproszona. Pod niemiecką flotą powietrzną okręty brytyjskie. Oto największy pancernik spośród wszystkich pancerników, pancernik Victoria, nazwany na cześć królowej Rzeczypospolitej, która rządziła najdłużej w historii świata (dla tych władców, których drogę można mniej lub bardziej niezawodnie wyśledzić!). Marsylia widzi pod sobą statek, na którym znajduje się prawie dywizja żołnierzy i marynarzy. Setki dział różnych kalibrów, w tym od sześciu do dwudziestu pięciu cali, zdolnych do wyrzucenia tony pocisków. Okropny pancernik brutto, twory najlepszych brytyjskich inżynierów. Musisz zrzucić bombę tonową w taki sposób, aby trafiła bezpośrednio w maszynownię lub w skład amunicji, powodując detonację. W przeciwnym razie jedna tona bomb, taki brontozaur z niezatapialnymi przegrodami, na tle którego "Titanic" nie spadnie na nędznego gnuśnego gnuśnego. Tak, i uważaj, aby nie wpaść pod ostrzał dział przeciwlotniczych, których jest wiele na tym wielkim pancerniku, już z nich strzelają, od eksplozji wybuchają fajerwerki.
  Marcel jednak niczego nie celował ani nie wybierał, będąc w półtransu i czując, jak Luke Skauker, moc, a także oddech całego kosmicznego eteru, po prostu pociągnął za dźwignię i spadła bomba tonowa. Marcel wyszeptał modlitwę:
  - Mój Boże, przebacz i zmiłuj się, ale to jest mój obowiązek!
  - Przegrany zawsze się myli, ale zawsze modne jest wyciąganie właściwych wniosków z przegranej! - Potem, wbijając się, z aforyzmem - Możesz wygrać tracąc wszystko, a przegrać - zdobywając egoizm!
  Z dołu rozległ się ryk z taką siłą, że nawet niemieckie samoloty na przyzwoitej wysokości mocno się trzęsły. Gigantyczny pancernik "Victoria" porośnięty był ognistymi piórami, osiągając wysokość nowojorskiego drapacza chmur, płynące z niego fale "tsunami" rozpraszały najbliższe angielskie statki we wszystkich kierunkach. Kilka fregat nawet się wywróciło... I to był upadek.
  Marsylia dowodziła przez potężne radio:
  - A teraz ze wszystkich dział na Gibraltarze - ogień!
  Rozkaz wydano w samą porę, w kwiecie wieku, kiedy żołnierze wyszli z koszar i ćwiczyli, co oznacza, że dziś dadzą Wielkiej Brytanii światło z termokwarkowym napalmem.
  Otóż inne niemieckie samoloty zaatakowały eskadrę. Kątem oka Stalluk dostrzegł, że Yu-87 Rudela zrzucił ciężką 500-kilogramową bombę na lotniskowiec i jak zwykle trafił dokładnie. Kapitan-führer radośnie wykrzyknął:
  - Tak zatrzymać bohatera wojny!
  Lotniskowiec otrzymał uszkodzenia, ale nie tylko od Rudla. Przyczyniły się również inne niemieckie asy. Sam Marsylia, który miał jeszcze dwie 200-kilogramowe bomby, postanowił wykorzystać je w ten sposób. Pierwszą ofiarą był krążownik. Bomba trafiła go prosto w duży, dymiący komin... Inny znalazł się we fregatie. Aby to zrobić, Marsylia wykonała nawet manewr nurkowy. Potem kadłub stał się lżejszy, a młody as żałował, że nie doprowadził przeciążenia do granicy 1800 kilogramów. Nie trzeba jednak być tak samolubnym, niech pozostali wojownicy III Rzeszy wyróżnią się i zdobędą chwałę. W końcu trzeba przyznać, że jest to zaszczytne być wyższym i fajniejszym niż wszyscy inni.
  W faszystowskich Niemczech było wielu wspaniałych wojowników, studiując ich historię i czyny różnych bohaterów i rycerzy wojennych, jesteś po prostu zaskoczony i nigdy nie przestajesz się zastanawiać: dlaczego Niemcy tak szybko zdmuchnęli? I dlaczego ich lotnictwo straciło przewagę w powietrzu?
  Oczywiście w Związku Radzieckim nie brakowało asów - Pokryszkin, pierwszy trzykrotny bohater ZSRR, Kozhedub, był uważany za najlepszego, sześć osób miało więcej niż pięćdziesiąt. Ale jednak... Może rzeczywiście słuszna jest strona ZSRR, a wyższe mocarstwa poparły Armię Czerwoną i Imperium Sowieckie!
  Marcel zdał sobie wtedy sprawę, że wykonał swoją pracę, a teraz nadszedł czas, aby wrócić, zatankować i uderzyć w fortecę. Większość okrętów, w tym dwa pancerniki i dwa lotniskowce, zostało zatopionych, z morza Wielka Brytania nie będzie już w stanie w żaden sposób pomóc Gibraltarowi. A sama forteca jest teraz właśnie rozwalana i nie może się jej oprzeć.
  Pilot terminatora zawrócił i poszła za nim cała zwycięska armada III Rzeszy. Z Anglików prawie nic nie zostało. Co prawda strat nie było wcale, ale walczyli z myśliwcami i odpalanymi z dział przeciwlotniczych. (Ich Marsylia zniszczyła dokładnie osiemdziesiąt jeden samolotów, podnosząc całkowitą liczbę samolotów do 401!). Teraz możesz to oznaczyć...
  Kiedy oczywiście twierdza upada...
  Swoją drogą, Rudel, oczywiście, bez wątpienia, dobra robota, widzisz, jak walczył z fregatami, widzisz, rozbił też lotniskowiec.
  Tutaj wylądował już myśliwiec-bombowiec Marseille. Zahartowane i przyzwyczajone do pracy wojskowej ciało wykonywało ruchy automatycznie.
  Zatankowanie i przeładowanie samolotu powinno zająć nie więcej niż piętnaście minut, a następnie skakać i rozbijać resztę.
  Otóż demoniczny Adolf Hitler, jak ogłoszono, osobiście kieruje szturmem na Gibraltar z Hiszpanii.
  Sama najpotężniejsza brytyjska cytadela została poddana zmasowanemu ostrzałowi, a rowy zostały dosłownie zmielone, mury i przegrody runęły. Można sobie tylko wyobrazić, jak zszokowani byli obrońcy twierdzy Gibraltaru. I to nie tylko przez uderzenia pociskami. Jednak ryk i wycie były straszne. Murzyni i Arabowie z jednostek kolonialnych stracili głowy już w pierwszych minutach przygotowania artyleryjskiego, a biali nie wyglądali lepiej.
  Starszy kapral Parkinson był tak przestraszony, że pobiegł do toalety. Ale co najmniej tuzin Anglików i Arabów stłoczyło się już razem, tak że kapral został bezceremonialnie kopnięty piętą w szczękę. Parkinson wrzasnął jeszcze głośniej i wyciągnął broń.
  - Hej ty żółtawy ja ty!
  Z góry, przez drżenie szczelin, spadł gorący i kłujący piasek, który dosłownie wlazł pod kołnierz kaprala. Wpadł w stan załamania się odrzutowca i otworzył ogień, aby zabić. W odpowiedzi wystrzelił sztylet, przebijając żołądek Parkinsona. Fontanna krwi tryskała apatycznie z jego ciężkiego brzucha, a pokonany kapral miotał się w agonii.
  A w innych miejscach nie było lepiej, krzyki, smród, napady złości, strzelaniny, kiedy czarnowłosi Brytyjczycy lub przeciwnie, bladolicy, mimo tropikalnego lata, rozbijają się nawzajem. A na górze było oczywiście jeszcze gorzej, ale tam histeria szybko ucichła, wszyscy brutalni zostali pobici.
  Tylko żołnierska prostytutka Corneille nie straciła głowy, ale wykorzystała ten moment na osobiste wzbogacenie się. Raz, dwa, trzy - wyrwij kieszenie. Cztery, osiem, pięć - musisz strzelać do króliczków! A czarna dziwka bezceremonialnie wspięła się do jego kieszeni, a nawet złośliwie się uśmiechnęła.
  Panika ogarnęła też psy, które zaczęły pędzić i gryźć oszalałych brytyjskich wojowników, a oni szaleńczo odpowiadali strzelając i co najważniejsze uderzając jednak nie tylko zwierzęta, ale także ludzi. Nawet pułkownik Phantomakh - nazywany buldogiem, stracił głowę do tego stopnia, że zaczął kopać, bezskutecznie uderzając saperską łopatą w podłogę bunkra.
  Otóż Marsylia, Rudel, Getter i inni rycerze wojny III Rzeszy drążyli z góry, próbując przede wszystkim wyjąć działa przeciwlotnicze. Tu jednak prawie nie było zniszczeń, a Brytyjczycy praktycznie nie strzelali. Niszcząc tylko jeden śmiały pień Marcel przemówił:
  "Nie jest dobrze być drobiazgami w wielkiej sprawie, ale jeszcze gorzej jest nie przywiązywać wagi do drobiazgów z powodu odrobiny pragnienia bezczynności!"
  Opracowany z góry przez dowództwo plan został zrealizowany, podobnie jak na ćwiczeniach. Wojska ruszyły do przodu jeszcze przed zakończeniem przygotowań artyleryjskich. Z zaniedbania przestawił pionki. Führer nie mógł nawet wydawać rozkazów, o ile wszystko potoczyło się harmonijnie. W szczególności ruch "Goliatów" wysadzający przejścia na polach minowych. A także zainspirowany osobiście przez kapitana-führera łatwy w obsłudze system "Wąż Gorynych". Przejścia na polach minowych pozostawiono szerokie i od razu ruszyły nimi lekkie tankietki, a potem piechota. Jednak Brytyjczycy, jak można się było spodziewać, praktycznie nie stawiali oporu. Dopiero obecność gęsto usianych minami, w tym najnowszych, sterowanych radiowo, spowolniła natarcie, a także różne szpikulce i rowy. To naturalnie stworzyło problemy i to więcej niż poważne problemy. Ale przecież Niemcy nie są tacy prości, dużo przewidzieli.
  Tutaj Marseille zawrócił na swoim Fokken-Wulfie, gdyby miał okazję, wylądowałby samolot gdzieś bliżej, co robić, zastrzelić się i walczyć na piechotę. Ale na szczęście trudno znaleźć dobre miejsce, chociaż Focken-Wulf nie jest bynajmniej kapryśnym samochodem pod względem lądowania.
  Pilot Rudel zapytał Marsylię przez radio:
  - Czuję, że Maxim będzie skończony za godzinę kolego! Może spróbujemy usiąść na tej skalistej platformie, aby zdążyć na analizę kapelusza?
  Marcel zauważył ponuro:
  - Może siedzieć tylko jeden!
  Rudel zawahał się. Rozumiał, że wielki wojownik nieszczęsnej III Rzeszy chciał więcej strzelać, ale z drugiej strony mogli wziąć pod uwagę ustępstwo, którego się obawiał, a nawet narażał przywódcę na kule.
  Marcel zrozumiał to i nagle złagodził swoje podniecenie:
  - No dobrze! Usiądź! Nie możesz być taki samolubny i wziąć wszystkie nagrody dla siebie! Niech inni strzelają!
  Kilka minut później młody terminator zaczął chrapać i nie widział białych flag powiewających nad fortecą. A po pewnym czasie liczne kolumny jeńców, którzy zostali oszołomieni i stracili swój ludzki wygląd, są już prowadzone.
  W ten sposób zdobyto fortecę o dużym znaczeniu strategicznym. A faszyści zaczęli teraz przenikać bezpośrednio do Afryki. Żołnierze zostali przetransportowani na czarny kontynent najkrótszą drogą.
  A teraz równowaga sił zaczęła się dramatycznie zmieniać. Zwłaszcza ze względu na fakt, że niemieckie czołgi miały teraz większą siłę bojową. I nie tylko "Tygrysy" i "Pantery", ale nawet T-4. Tak więc było to bardzo trudne dla Brytyjczyków i Amerykanów.
  Sytuację pogarszał fakt, że wojska niemieckie miały znacznie większe doświadczenie bojowe z poważnym przeciwnikiem, były bardziej zdyscyplinowane i wyszkolone.
  Ponadto karabiny szturmowe MP-44, które nie miały sobie równych, zaczęły wchodzić do wojsk niemieckich.
  Również ZSRR zaczął sprzedawać ropę do III Rzeszy i odrodził się sprzęt nazistów. Więc Maroko zostało szybko zdobyte. A Niemcy mogli połączyć się ze swoimi oddziałami w Tunezji przez Algierię. A przez Libię przepłynęły brygady Wehrmachtu.
  Oczywiście piękne dziewczyny walczyły bardzo dzielnie.
  W Libii Brytyjczycy nie mieli silnej linii obrony i dlatego wycofali się.
  Ale ścigano ich na piętach wojsk III Rzeszy.
  I tylko w Egipcie toczyły się naprawdę zacięte bitwy. Ponadto poważne posiłki zostały przeniesione z Wielkiej Brytanii i USA.
  Magda i Schella byli bohaterami w Egipcie. Ofensywa oddziałów Rommla odbyła się w trudnych warunkach upalnego lata. Łatwiej jest wojowniczkom, są w bikini i posmarowane ochronnym, dość skutecznym kremem. Gorący piasek kraju faraonów osadza się w ich bosych stopach, ale zrogowaciałe stopy nie zwracają już uwagi na taki drobiazg. Tylko że kule i pociski są prawdziwe. A ofensywa "Desert Fox" wybiera z reguły w ciemności. Anglicy walczą inaczej. Oddziały kolonialne kruszą się przy pierwszym szturmie, ale bojownicy z samej Wielkiej Brytanii, a także kilka dywizji australijskich, walczą bardzo ciężko.
  Tutaj, pochylając się i wzdłuż krętej linii, dziewczyny biegną do ataku, włamują się do rowu, gdzie zaczyna się wielkie wysypisko.
  Najtrudniej jest tu uciekać, gdy dookoła pękają muszle, fontanny stopionego piasku wznoszą się wysoko w powietrze. A fragmenty prawie dotykają odtłuszczonej skóry, pod którą toczy się drut stalowych mięśni.
  A w samym wykopie jest już łatwiej. Shella kopie w szczękę najbliższego angielskiego oficera. Zgrzyta zębami i wali się ciasno.
  Blondynka radośnie wykrzykuje:
  - Oto przyjęcie po aryjsku!
  Ognisty partner dodaje kolano do pachwiny, zmuszając arabskiego najemnika do uspokojenia się i krzyku:
  - To nie jest dla ciebie zabawa w bierki!
  Wojna jest okrutna. Nawet anielska Shella rozrywa bagnetem brzuch najbliższego Anglika. Jest zniesmaczona, ale nie ma nic do zrobienia. Albo on jest tobą, albo jesteś jego. Na wojnie nie ma pojęcia podłości, są tylko kryteria skuteczności i celowości.
  I krew. Zaskakujące jest nawet to, że tak wiele może z niej wypłynąć od elementarnego, silnego ciosu saperską łopatą. Kiedy krew, tak jak ta, rozpryskuje się na piasku, a potem uparcie nie chce się wchłonąć.
  Shella, której stwardniałe podeszwy skubią ten lepki, paskudny płyn, krzyczy wściekle i ryczy:
  - Wy lwiątka, to nie pomoże.
  Wściekłość dziewczyny z SS dramatycznie wzrasta. Następuje okrutny cios w pachwinę przeciwnika. A major RAF wylatuje jak korek szampana i okopy. Z ust oficera wydobywają się bąbelki krwi. Magda aprobuje:
  - To najlepsi mężczyźni i czerp satysfakcję!
  Ale sam magmowy nie traci czasu. Poruszyła kolbą karabinu szturmowego, sprawiła, że wróg upadł jak wosk ze świecy. Dopiero ponieważ ofiarą jest Murzyn, kikut okazał się ciemny. Teraz Shella zachęca swoją przyjaciółkę:
  - Tak trzymaj!
  Magda wystrzeliwszy po prostu kilka kul z ulepszonego pistoletu typu Mauser potwierdza:
  - Tak trzymaj!
  A pozostałe dziewczyny walczą bohatersko i co najważniejsze bardzo umiejętnie. Co zaskakujące, batalion tygrysów ponosi minimalne straty, mimo że walczą w samym środku wojny. Może bogowie, a najważniejsza bogini - Pallas lub Fortune sprzyja młodym dziewicom?
  Może dlatego ich kompania została wysłana do walki w jej środku. W rejonie spodziewanego przebicia się dużych sił brytyjskich z zablokowanej Aleksandrii. A jaka jest w tym logika.
  
  Więc teraz dziewczyny leżą w zasadzce i rozmawiają.
  Magda zapytała Shellę:
  - Zgadzam się, że marzyłeś o wyjeździe z tego piekła pustyni do Rosji!
  Shelley pokręciła głową.
  - Szczerze nie. Chociaż pod względem klimatycznym jest lepiej niż tutaj!
  Ognista Magda skrzywiła się dziko:
  - Boisz się rosyjskich żołnierzy, rosyjskiej zimy?
  Shelley pokręciła głową.
  - Więc nie! Ciekawe byłoby nawet, jak wiele mogła wytrzymać w ich przenikliwym mrozie, boso iw jednym kostiumie kąpielowym. Ale nie o to chodzi, prawda?
  Magda skrzywiła się z przesadną pogardą:
  - A w czym? Boisz się umrzeć?
  Shelley machnęła ręką:
  - Więc nie! Nie jestem tchórzem, którego chyba każdy widział już nie raz, ale widzisz, Rosjanie to tacy ludzie... Kto zwykle walczy do końca i pokonuje najwytrwalszych!
  Płonąca Magda, otrząsając pot z głowy, rozprysk rozprysnął się i padając na gorący piasek syczał obrzydliwie, sprzeciwiał się:
  - Ale skapitulowali w I wojnie światowej. Zawarli z nami haniebny pokój, więc potem będziesz twierdził, że są niezwyciężeni i walczą do końca!
  Shelley odpowiedział z westchnieniem:
  - Więc w końcu skapitulowaliśmy w I wojnie światowej. Następnie zemścić się!
  Ognisty diabeł warknął.
  - To była zdrada naszego rządu!
  - Więc mają zdradę rewolucjonistów i bolszewików! - wypaliła Shelley. - Jakbyś nie wiedziała, kim jest Lenin!
  Magda skręciła palce złamanym paznokciem na skroni:
  - Niestety wiem!
  Na tym dziewczyna zakończyła rozmowę, gardło wysycha, rozmowa boli, a miecz Damoklesa świecił przed siebie.
  Kiedy słońce przekroczyło zenit, a potem zaczęło umierać, a cienie się wydłużyły, okazało się, że dziewczyny nie na próżno przystąpiły do pracy.
  Teraz, kiedy samo piekło się skończyło, rozległ się huk silników i jakiś ruch od strony Aleksandrii.
  Gala zamówiła:
  - Przygotuj dziewczyny! Wtedy jej głos stał się znacznie bardziej ostrożny. - Tygrysy w broni!
  Wreszcie sylwetki czołgów pojawiły się w oddali na linii fortu. Poruszają się powoli, ale jakoś złowieszczo. Dziewczyny przygotowały swoje karabiny przeciwpancerne. Takie są granatniki lekkie bezodrzutowe. Ich siła wybuchowa nie jest jednak odpowiednia dla każdego czołgu.
  Gala, smagła, mięsista, choć odtłuszczona upałem, nakazuje, a raczej ostrzega:
  - Nie otwieraj ognia bez rozkazu. Cromwells i Matildas są z przodu. Przedni pancerz czołgu Cromwell ma siedemdziesiąt centymetrów, a Matylda osiemdziesiąt. Nasze granatniki ich nie zabiorą. Więc będziesz strzelał tylko do torów.
  Dziewczyny skowytowały zgodnie:
  - Zgadza się, towarzyszu dowódco!
  Shella, pozując żartobliwie, zauważyła:
  - Jednak "Cromwell" jest tak dobry, że żelazko jest śmiesznie podobne! Widziałem to tyle razy, ale po prostu nie mogę przyzwyczaić się do tego żartu.
  Rzeczywiście, ten jeden z najbardziej masywnych angielskich czołgów wyglądał jak banalne żelazo ze ściętą przednią częścią. Jednak bardzo trudno było przebić się przez taki czołg. Tutaj potrzebujesz kalibru co najmniej 75, co wciąż jest rzadkością w armii niemieckiej. 88-milimetrowe działo jest jeszcze lepsze, ale Rommel ma ich niewiele, a transport takiego kolosa jest bardzo trudny, zwłaszcza na pustyni.
  A oto Matylda. Najlepsza przedwojenna konstrukcja brytyjskiego czołgu. Osiemdziesiąt milimetrów pancerza przedniego, przy wadze zaledwie 27 ton. Oznacza to, że przedni pancerz czołgu średniego jest grubszy niż ciężkich radzieckich KV, a nawet ścięty jak dziób okrętu. Gerda myślała, że "Matylda" najwyraźniej przygotowywała się do wojny z ZSRR. Rosjanie już przed II wojną światową dysponowali działami 76-milimetrowymi, co oznacza, że potrafili przebijać to, co słabsze. Sama Matilda nie jest jednak dobrze uzbrojona, kaliber 47, za to ma trzy karabiny maszynowe.
  Dziewczyny są jednak zimnokrwiste. W ruchu jest niewiele ponad trzydzieści czołgów, a za nimi tankietki i piechota. Część piechoty na motocyklach z przyczepami bocznymi. Tankietki, trochę ponad pięćdziesiąt, ale piechota zmotoryzowana pędzi przyzwoicie. Shella, szczerze zdziwiona, zapytała Magdę:
  - Skąd biorą tyle sprzętu w blokadzie?
  Rudowłosa kobieta-demon uśmiechnęła się, gdy harpia odpowiedziała:
  - Tak, nigdy nie mieli problemów z puszkami. Chcą nas przetestować pod kątem siły. Jak stwierdzić, czy nasi faceci się nie zawahają!
  Shelley odpowiedział:
  - Nie chłopaki, ale dziewczyny! A także najfajniejsza...
  A za klinami i motocyklami maszerowała piechota. Żołnierze angielscy uciekli, lekko pochyliwszy się, aw rękach trzymali karabiny i pistolety maszynowe. Rozległ się brzęk gąsienic i zgrzytanie piasku.
  Magda szybko się rozejrzała (wygląda na to, że to nic strasznego, na obrzeżach pozycji, którą zajmują dziewczyny, żelazo, Niemcy też siedzą w zasadzce!). Do tej pory nie oddano ani jednego strzału z jednostek Wehrmachtu. Wszystko jest ciche i spokojne. Shelley szepnęła cicho:
  - Jesteśmy jak Indianie w zasadzce, ale jednocześnie sami ryzykujemy utratę skalpów!
  Magda parsknęła w odpowiedzi ze szczególną pogardą, zdmuchując z czoła ognisty kosmyk włosów:
  - W takim nastroju nie powinieneś w ogóle iść na bitwę!
  Ale Brytyjczycy mieli gorsze nerwy, a może chcieli zaimponować przeciwnikowi i dlatego czołgi natychmiast spowijał dym, huczały strzały. W ślad za nimi strzelano z karabinów maszynowych, a także piechota strzelała salwą ze swoich karabinów. Niemcy milczeli, czekając na zbliżanie się wroga.
  A kiedy wrogom zostało zaledwie sto metrów, Gala zwięźle nakazała:
  - Ogień!
  . ROZDZIAŁ 2
  Dziewczyny zdążyły już automatycznie uzgodnić swoje ofiary i wystrzeliły z granatników na torach. Na szczęście są doskonale widoczne w czołgach angielskich. Shella wystrzeliła i wykrzyknęła radośnie, prawa gąsienica pancernej "Matyldy" została złamana. Dziewczyna odwróciła się:
  - "Matylda" dostała mata!
  Magdzie też udało się znokautować Cromwella, dziewczyna warknęła radośnie:
  - Rewolucja burżuazyjna w Niemczech nie przejdzie!
  Potem obie dziewczyny się roześmiały. Inne wilczyce dość celnie uderzały swoimi granatnikami, w wyniku czego zatrzymały się wszystkie trzydzieści cztery brytyjskie czołgi. Ich przywódca Gayla wykrzyknął:
  - Wszyscy Anglicy się trzęsą, ich znikomość przekracza granicę! Jeśli Niemcy walczą, lepiej nie wdawać się w bójkę!
  Rzeczywiście, kobiety są taką rasą, że mają szczególny dar w strzelaniu. I uderzyły bardzo dobrze. Tak więc uderzająca siła Brytyjczyków została sparaliżowana.
  To prawda, że Wielka Brytania nie jest krajem słabym i zatrzymane samochody zaczęły odpalać. Ale jaki mają mankament... Kufa nie schodzi dobrze, więc.... Gala komendy:
  - Te dziewczyny, które nie wystrzeliły swoich granatników, niech wybierają ofiary wśród tankietek.
  Magda zachichotała.
  - I kliny, ach kliny - zrobimy z nich słodycze!
  Shella dodaje:
  - Wprawdzie jesteśmy na diecie, ale w toalecie masz miejsce!
  Magda dodała:
  - Kura dzioba ziarno na ziarno, ale przybiera na wadze szybciej niż dzik połykający kawałki!
  Czym jest tankietka? To maszyna, która wygląda jak mały czołg, czasem na gąsienicach, czasem na kołach. Prawda waży tylko dwie lub trzy tony lub cztery i pół tony. Cięższe modyfikacje mają również działo. Taki mały... jego kaliber to 20 milimetrów, ale jest bardzo niebezpieczny dla piechoty. Nawiasem mówiąc, tankietkę można również przebić w czoło, zwłaszcza jeśli wejdziesz do kadłuba, gdzie pancerz prawdopodobnie nie odbije się rykoszetem. W szczególności niektóre dziewczyny mają również dodatkowy zestaw granatników. Szybko ładują się delikatnie, jak głaskanie beczek dziecka. Potem otwierają ogień, żeby zabić.
  Magda nawet zaśpiewała:
  - Powtarzamy proste ruchy - celny cios do pokonania!
  Kliny reagują na uderzenia na różne sposoby. Na przykład w Shella eksplodowała stalowa ofiara, a w Magdzie, wypaczona, zaczęła się osiedlać. Dziewczyny nawet piszczą z zachwytu, jakby były pieszczone przez pięknych facetów. A odpowiedzią jest wypluć śmierć.
  Shella nawet polizała granatnik językiem, poczuła metaliczny posmak. Prawie wszystkie tankietki są wyłożone. Brytyjskie motocykle zaczęły zwalniać. Nawet z daleka widać było, jak wykrzywione są twarze Australijczyków. Atak potężnej Wielkiej Brytanii wyraźnie się dusił...
  Magda odkładając granatnik podniosła pistolet maszynowy i naciskając zapadkę powiedziała:
  - Jestem delikatnym fryzjerem, bo nie ma nic bardziej czułego niż śmierć!
  Shella zawyła:
  - Nie jest grzechem strzyc włosy jak Brytyjczycy!
  Strzelanina Brytyjczyków stała się chaotyczna, a następnie w niemieckie ciężkie karabiny maszynowe wbijano młoty, a armaty trafiały pociskami odłamkowymi. Najpierw wystrzelono z dział małego kalibru, które jednak również spowodowały spore zniszczenia, a następnie zarobiły średni kaliber 75 milimetrów. Kiedy uderzy taki kaliber, a pociski rozpadną się na fragmenty...
  Magda z satysfakcją potarła dłonie.
  - Oto dla nich owsianka!
  Jeden Anglik był Murzynem i był taki ogromny: siedem i pół stopy, nie mniej. Miał na sobie kamizelkę kuloodporną i ryczał jak ranny dzik. Ponieważ duży motocykl, na którym jechał czarny mężczyzna, został trafiony, zeskoczył z niego i pobiegł do pozycji. Shelley uśmiechnęła się złośliwie.
  Tak, był dobrym facetem.
  Ujęcie bosej blondynki jest niezwykle dokładne, dokładnie w pachwinie opancerzonego Otella. Czarni krzyczeli: doświadczyli skompresowanego "orgazmu". Shelly zażartowała:
  My, dziewczyny, jesteśmy fajnymi facetami
  Waleczność potwierdzi stalowym mieczem!
  Kula w czoło szumowiny z karabinu maszynowego,
  Zedrzemy kilka łysych czarnych!
  Magda prawie zakrztusiła się ze zdziwienia:
  - Więc nadal umiesz przeklinać! Cóż, ty i przyjaciel!
  Shelley odwzajemniła mrugnięcie.
  - I co? Jestem bardzo różnorodna!
  Część Brytyjczyków położyła się i odpaliła. Bitwa narastała, a jedna z kul przeleciała tak blisko głowy Magdy, że odcięła nawet kępkę włosów. Wydawało się, że spadł kawałek jasnego płomienia. Ognisty diabeł machinalnie się przeżegnał:
  - Ci fryzjerzy mają zaostrzone ręce do piekła!
  Shella, kontynuując prowadzenie ognia celowanego, odpowiedziała:
  - Ku-kuken quakin!
  Magda, mimo całej kłótni, wciąż nie mogła się oprzeć pytaniu:
  - Co powiedziałeś?
  Shelley mrugnęła chytrze.
  Czy rozumiesz łacinę? Wyrażenie oznaczające totalną kaput!
  Magda w odpowiedzi odcięła długą kolejkę pięciu kolejnych Anglików, którzy zerwali się w złym momencie i powiedziała:
  - Nadmiar umysłu jest równoznaczny z jego brakiem!
  Shella, a następnie znalazł coś, co mogłoby się sprzeciwić:
  - Nie, mylisz się! Łatwo jest zabrać umysł, ale trudno go dodać.
  Magda, położywszy do łóżka innego Araba, postanowiła się zgodzić:
  - Co mogę powiedzieć! Generalnie niemożliwe! Kieliszek wina - nie doda Ci frajdy! Drugi i trzeci to szaleństwo!
  Ale pomimo utraty morale Brytyjczycy nadal byli niebezpieczni. Oto jeden z wilków, czarnowłosa ślicznotka w bikini, kilka kul w głowę, zmuszając krótki krzyk do ustąpienia na zawsze. Szkoda, że życie dziewczynki okazało się tak krótkie, jak jednodniowe motyle. Kilka wilków zostało rannych. Magda powiedziała:
  - Jest wiele różnych asów, tylko dużo pid....
  - przerwała Shelley.
  - Przeklinanie wulgaryzmów podczas walki to zły znak... Chociaż mat w grze to oznaka klasy!
  Powiedziawszy to, dziewczyna właśnie wbiła kulę w oko przeciwnika. Stała się nawet jakoś posępna, więc zabijasz, zabijasz.... Nie widać końca tego. Magda też nie została w tyle, a nawet zaczęła liczyć zmarłych. Ogólnie rzecz biorąc, jeśli się nad tym zastanowić, zabijanie dodaje człowiekowi siły? Samo zabijanie oczywiście dodaje i wzmacnia karmę. Wydajesz się być napędzany energią gorszych jednostek. I stajesz się tysiąc razy silniejszy. Jak mówią - wojownicy-bohaterowie. A raczej wojownicy-bogatyrami. Oto Australijczyk - prawie chłopiec stracił połowę czaszki. Magda zauważyła:
  Lepiej zabić raz niż przeklinać tysiąc razy!
  Shelley zgodził się.
  - Na pewno! Możesz kliknąć na każdego w ten sposób! Gdzie jest twoja automatyczna presja, dzika plwocina w mózgach opadania gwiazd.
  Wściekła na geparda Magda dodała:
  - Brytyjczycy cię rozłączają, no pij do diabła! Po prostu deszcz na dach twojego generała!
  Shella również zaczęła liczyć eksterminowane okazy. Rzeczywiście, że jej uroda powinna stać na ceremonii. Ale oto kolejne pytanie, czy powinna stawiać świece za zmarłych, czy nie? W końcu, chociaż źli ludzie są wrogami, nadal są ludźmi. Jak na przykład Spartanie postępowali w takich przypadkach. Prawdopodobnie szlachetny.
  Shella, głośnym szeptem wzywającej bogini, powiedziała:
  - Znasz Magdę, chodźmy po walce do najbliższej świątyni i módlmy się za zabitych przez nas, aby ich dusze z czyśćca pomknęły wprost do raju.
  Rudowłosy wojownik skrzywił się.
  - A może pójdziemy do meczetu? Cóż, ty i sentymentalna Shelley. Tak jak twój imiennik z bajki Andersena, a raczej Charles Perot. - Magda zasadziła wybuch zmuszając jeszcze trzy osoby do bekania krwią. - Ale nasz świat nie jest areną tanich sentymentów.
  Blond wojowniczka wzruszyła ramionami.
  - Jak powiedzieć? Nie chciałbym, żeby w przypadku mojej śmierci ciało zostało wdeptane w obornik, a nawet oddane na wierzch. Robisz dobrze i to do ciebie wraca...
  - Wraca z kulą! Magda warknęła, otrzymawszy już kilka stycznych zadrapań.
  Shella odłożyła jeszcze dwa i zauważyła:
  - A ty nie ziewasz, to nawet kula cię nie znajdzie!
  Magda wykrzywiła zabrudzoną twarz.
  - Kula to głupiec, a bagnet to nie profesor, ale pocisk to nie adiunkt! Ale kadzielnicą nie da się uchronić przed automatycznym ogniem!
  Shelley zauważył:
  - napisał jeden ze znanych poetów - żeby pióro było utożsamiane z bagnetem!
  W tym momencie ucho blondynki zostało lekko podrapane kulą. Jednak Shelley nawet się nie wzdrygnął. A jeśli kula gwiżdże, to znaczy, że przeleciała obok.
  . ROZDZIAŁ 10
  
  Magda zatwierdziła tę metodę:
  - To zachowanie jest godne prawdziwego Aryjczyka!
  Shelley odpowiedział:
  - Szczodrość na komplementy, maskuje niedostatek umysłu i chciwość!
  Magda nie na miejscu i na uboczu wrzasnęła:
  - Taka filozofia doprowadzi Cię do grobu!
  Na prawo od Shella ranny został również jasnowłosy przyjaciel. Chociaż dziewczyna jest nadal nieznanym przybyszem, a nie zmarłym towarzyszem, nadal jej żal. Ale ona nie jęczy, wręcz przeciwnie wyciska uśmiech. Potem zaczęła wyciągać kulę językiem. Shella przyczołgała się do niej:
  - Pozwól że ci pomogę...
  Odparła:
  - Zejść! Lepiej strzelaj i niszcz kiepskie lwiątka. To jest dla ciebie świetne.
  Shella nie zemściła się spinkami do włosów ani nie rzuciła piasku, chociaż kusiło ją. Podtrzymując łokieć i uzyskując nacisk, wyraźnie kładąc trzy osoby w krótkiej serii (ma już pistolet maszynowy, zrobiło się tak gorąco, że lufa zaczęła robić się czerwona, aż dziw, że jeszcze się nie zacięła!), warknął:
  - Świetnie, to się nigdy nie zdarza na wojnie! Zdecydowanie coś niedokończonego!
  Przyjaciel (nazywała się Whalen) powiedział:
  - To byłoby na język, a nawet przykręcenie spustu karabinu maszynowego! Więc zniszczyłoby wszystkich.
  Shelley roześmiała się bardzo głośno. Wtedy jeden z Anglików krzyknął:
  - Wszyscy jesteście dziwkami Boshi!
  Shella odpowiedziała siłą, rzucając granat odłamkowy:
  - Słyszę od żigolaków!
  Grożąc podpaleniem Aleksandrii gorzej niż Cezar, Magda warknęła, a także rzuciła granat. Krzyknął:
  - Zawsze jesteśmy hojni w takich prezentach!
  Whalen wyciągnął kulę z jej ramienia i wypluł ją.
  - Smakujesz lepiej niż czujesz!
  Wzmocnienia pojawiły się na tyłach Brytyjczyków, jeszcze kilkanaście czołgów. Tak, Matildas i reszta Maccabees zakupiona w USA. Ostatnie czołgi były bez wieży, ale z trzema działami każdy. Magda gwizdnęła cicho.
  - TAk! To są samochody dinozaurów!
  Shelley skrzywiła się nerwowo.
  - Wiesz, dinozaur może podeptać ssaka, jeśli zwolni mózgiem. Cała masa...
  Magda przerwała żwawo:
  - I tutaj nie masz racji. Człowiek myśli dziesięć razy szybciej niż się porusza. Oznacza to, że przede wszystkim nie mózg nas zawiódł, ale ciało!
  Shelley przewróciła oczami.
  - Tak, ciało ... Dusza jest zwykle silna i nieważka.
  Magda zachichotała nerwowo.
  - Dusza zgrzeszyła, ale ciało jest odpowiedzialne!
  Machabeusze poruszali się bardzo wolno, więc Matyldom nie spieszyło się. Jednak dziewczyny nie były zdenerwowane, wciąż miały kilka niespodzianek, w szczególności kilkadziesiąt ładunków przeciwpancernych. Ale w tym przypadku się nie pokazali. Rozległ się ryk i aż trzy pociski rzuciły się na brytyjskie czołgi. Oto jeden "Maccabee" natychmiast okazał się trafiony, dziura uformowana w jego szerokim kadłubie. Brytyjczycy jednak nie stracili głowy, a nawet podjęli nieudaną próbę otwarcia ognia w ruchu. Trudno było jednak ustalić, skąd strzelały starannie zamaskowane armaty Rommla. Nastąpiła kolejna salwa, która wypaczyła wieżę Matyldy. Shelley uśmiechnęła się wesoło z szeroko otwartymi oczami.
  - I co? Działo przeciwlotnicze, a potem szybki ogień!
  Magda mruknęła z irytacją:
  "Nic dla nas nie zostanie.
  Po Machabeuszy pojawiły się nowe tankietki, a także kilka Cromwellów. Co więcej, sądząc po łuszczącej się farbie, samochody te zostały wykopane z piasku. Także wędkę, chcą ją wziąć bezczelnie. Rudowłosa Magda złapała pająka palcami, dziewczęcą, bosą stopą i bezceremonialnie go zmiażdżyła:
  - To samo dotyczy wszystkich Brytyjczyków!
  Shella ciepło przyjęta:
  - Brawo! Tak trzymaj!
  88-mm działa przeciwlotnicze nadal prowadziły ogień celowany. Ich szybkostrzelność była wysoka, ale celność nie ustępowała. Wróg pstrykał bardzo losowo i nie mógł spowodować znacznych obrażeń. No i wilczyce do walki z piechotą, która napływała coraz liczniej.
  Magda, próbując złagodzić nieprzyjemne swędzenie zadrapania, zauważyła:
  - Brytyjczycy są tak nieekonomiczni w korzystaniu z zasobów ludzkich. To niesamowite, że udało im się opanować pół świata!
  Dlatego Schella wyraziła się przy okazji bardzo pochlebnej dla Niemców:
  - Oni są mistrzami, rzucają w nas trupami! Nie możesz się z tym spierać, wow, zwłoki bardzo śmierdzą!
  Ognista Magda zachichotała cicho:
  - Tak, atak gazowy, poważna sprawa.
  Brytyjskie czołgi czołgały się jak żółwie i wkrótce z Machabeuszy pozostały tylko stosy metalu. Ale bardziej zwinna "Matylda" zdołała się przemknąć, ale jej wilczyce natychmiast zabiły gąsienicę, jak zawsze celnie uderzając z granatnika.
  Shelley oblizała usta.
  - To nasza droga! Według Esów!
  Cromwellowie, a raczej ich załogi, byli strasznie zdenerwowani, pociągnęli za stery i omyłkowo zmiażdżyli własnych żołnierzy. Nawet gąsienice z piasku i krwi stały się brudne i czerwonobrązowe. W tym samym czasie czołgi skręcały się na miejscu, a wieże próbowały niezdarnie się obracać. Shella obnażyła zęby i zaśpiewała:
  - Niezapominajki gdzieś rosną. Mama piecze ciasta! Reich w ustach to nie zęby, ale kły z muszli!
  "Cromwellowie" dość głupio dalej grzebali i jeszcze intensywniej miażdżyli własnych żołnierzy. Nawet niemieckie działa przeciwlotnicze zamilkły, aby nie ingerować w czołgi, wykonać "honorową" misję. Magda warknęła wściekle:
  Więc teraz wyjeżdżamy! Może uda nam się uciec przed burzą!
  Ale oto kilka "Cromwellów" wciąż zdołało wyrównać i rzucić się na pozycje, które zajmowały dziewczyny. Ale zostali zatrzymani niemal natychmiast celnymi strzałami. Najwyraźniej wilczyce są podekscytowane bitwą, po prostu zabroniły sobie chybienia. Brytyjczycy mieli do czynienia z prawdziwie niemieckim hartem ducha. Oto jedna z tankietek, która straciła resztki odwagi, zawróciła. Australijski generał coś rozkazał i poleciały na nią granaty. Śmiertelnie ranny samochód stanął w płomieniach, a potem do środka zaczęły wybuchać pociski. Taki jest spektakl.
  Potężna dziewczyna Shella miała pistolet maszynowy zacięty z powodu przegrzania i odkładając na bok kawałek żelaza, który stał się bezużyteczny, zaczęła strzelać z samopowtarzalnego karabinu. A co za bardzo dobra taktyka! Szybkostrzelność jest mniejsza, ale cel jest wyższy. Reszta dziewcząt-wojowników zrobiła to samo nawet trochę wcześniej . Magda kręcąc głową zauważyła:
  - Wojna uczy ekonomii. A z przodu jeszcze więcej niż z tyłu!
  Shelley niechętnie się zgodziła.
  - Niech naucza! Ale ile z tych lwiątek rzuca się na nas! Czy to możliwe, że Brytyjczycy w ten sposób rzucili na nas wszystkie swoje siły!
  Magda o chytrych i przenikliwych oczach, jak Kopciuszek, a raczej jej przyrodnie siostry na balu, odpowiedziała:
  "Szczerze, dokładnie na to liczę!"
  Shelley była zaskoczona.
  - Liczysz? Chcesz, żebyśmy zginęli? W tak młodym wieku znaleźć śmierć?
  Magda mrugnęła czule.
  - Nie w tym przypadku! Pomyśl tylko, co się dzieje, gdy wróg skoncentruje wszystkie swoje siły w jednym miejscu?
  Shelly natychmiast odpowiedziała:
  - Stań się silniejszy w tej dziedzinie. Potrafi przebić się przez linię frontu.
  - A co z innymi? Magda mrugnęła.
  - Silniejszy! Nie odwrotnie! - domyślił się nagle Shelley - Tak więc, podczas gdy wróg rzuca na nas wszystkie swoje siły, reszta naszych oddziałów może szturmować wrogą twierdzę!
  Magda szybko przekręciła się i pocałowała koleżankę w jej spocony, podrapany policzek:
  - Mądry! Wreszcie się domyśliłem! Aby Aleksandria nie stała się rekordowym miastem, które tak długo opierało się Wehrmachtowi.
  Shelley zauważył:
  - Ale Aleksandria stała się już takim miastem. I mam nadzieję, że żadne z wrogich miast nie pobije jego rekordu! W końcu my...
  Magda przerwała:
  - Mówienie, że jesteśmy niepokonani, dopóki bitwa się nie skończy, to zły omen. I wiesz to!
  Shella w odpowiedzi błysnęła gniewnie szafirowymi oczami.
  - Bycie wierzącym nie oznacza bycia przesądnym. Jest to nawet wspomniane w katechizmie!
  Po raz kolejny Magda, po udanym strzelaniu z pistoletu i odcięciu kolejnego "mordercy wieloryba", całkiem poważnie zasugerowała:
  - Śpiewaj moją dziewczynę! Z pewnością lepiej śpiewać niż jęczeć!
  Shelley nagle zażartowała:
  - Lepiej jęczeć z orgazmu niż śpiewać z bólu!
  Magda się rozgniewała:
  - Cóż, nie możesz połączyć dwóch słów i dlatego mówisz wulgarność. Chodź, zaśpiewaj głośniej.
  A Shella zaczęła śpiewać, początkowo wydawało się, że jest cicho, ale z każdym nowym wersem jej głos stawał się silniejszy;
  Przy ogniu strumienia krwi,
  Lawina zalała naszą ziemię...
  Wojna nie zna limitu czasu,
  Lepsze niż najsłodsze wino!
  
  Smak zwycięstwa nie stanie się gorzki,
  Nawet gorycz dymu i krwi.
  Kiedy nasi dziadkowie walczyli -
  Słowik ćwierka o nich!
  
  Nieśmiertelność to najwyższa nagroda,
  Nie znać nudnej starości.
  Aby posłańcy piekieł nie przybyli,
  Aby łaska płynęła.
  
  Kochamy świat i zapach igieł sosnowych,
  Ale w razie potrzeby bitwa czeka.
  O nasze serce ze złota,
  Niech się pali, topiąc lód!
  
  Tak, przemija świeża młodość,
  Wszystko stało się banalne.
  w którym wschodzi słońce,
  Bycie człowiekiem nie jest kłamstwem!
  
  Kochaj ludzi światłem Pana,
  Jest bardzo miły, zaufaj nam...
  Choć ścieżka przez życie podziemnego świata,
  I rządzi światem: Herod-Szynka!
  
  Mamy czyste cele
  Ale droga do nich to litość we krwi!
  W końcu jest automatem jak hantle,
  Licho ciemności jest pełne krewnych!
  
  Jezus i Maryja są naszą gwarancją,
  Przyjdą i przyniosą szczęście!
  Wtedy zimno zniknie - mąka,
  I gniew z podłością kaput!
  Atak Brytyjczyków w końcu zakończył się fiaskiem. Ostatnie zniszczone czołgi zatrzymały się w pobliżu wykopanych przez Niemców okopów. I tylko piechota, a nowo przybyli motocykliści wciąż nie opuszczali prób ucieczki z uścisku. Wyczerpane długim marszem dziewczyny, szorstkie od piasku przyklejonego do potu, wystrzeliły ostatnimi kulami. Shella poprawiła bagnet i powiedziała do Magdy:
  - No cóż, ręka w rękę?
  Dziewczyna odpowiedziała:
  - Tak pod ręką! To będzie wspaniałe polowanie, choć dla wielu będzie to ostatnie! Poczekaj tylko na rozkaz dowódcy!
  Shella szepnęła:
  - Rozkaz dowódcy w czasie wojny jest przepełniony miłością i ogromną ceną!
  Było jednak jasne, że wśród żołnierzy brytyjskich nie było jedności. Część z nich położyła się i nie chciała biec do przodu, podczas gdy reszta nieśmiało tupała nogami. Wojowniczkom zostało już kilka strzałów, choć początkowo każda wilczyca przyniosła całą torbę amunicji. Tak, to dziewczyny, piękne, bose, w jakichś bardzo mocnych bikini wojownika elitarnego kobiecego batalionu SS. Wydział, w którym walczyły, a nawet bezwzględnie szkolone były najlepsze jednostki Niemiec. Swego rodzaju program do tworzenia ludzi przyszłości - superman śpiewany przez genialnego Fryderyka Nietzschego. Dziewczyny starały się wybrać własną ofiarę i nie tracić ani jednego naboju na próżno. A potem były czołgi. A skąd się biorą te "Matyldy", wybiłem je przez dach. Ale teraz wygląda na to, że granica cierpliwości została osiągnięta, Gala jest już gotowa wydać rozkaz walki wręcz, gdy nagle. W odległych chmurach zabrzmiała wspaniała symfonia Wagnera. Ta muzyka jest tak kolosalna i zachwycająca, że potrafi doprowadzić prawdziwego Aryjczyka do totalnego szaleństwa. I wpędź wroga w korkociąg. Zerkając w niebo, Magda wykrzyknęła głośno:
  - Tak, to są nasze bombowce Stuka.
  Shelley warknął kalambur:
  - Kawałki nie ułożą się do demontażu kawałek po kawałku!
  Co można powiedzieć o budzącym grozę Yu-87, legendarnym bombowcu nurkującym, symbolu niemieckiego Blitzkriegu? Ta maszyna, po prostu idealna (jak na swoje czasy, kiedy nie było tak potężnych i skutecznych komputerowych systemów naprowadzania), nadaje się do niszczenia celów naziemnych, a zwłaszcza piechoty, a także czołgów. I produkcja godnego następcy: Focke-Wulf dopiero zaczyna się rozwijać.
  Gayla szczeknęła głośno.
  - Zagrzeb się w piasku, szybko i schowaj głowę!
  A teraz ciosy poszły na Brytyjczyków, Matildy są wysadzane w powietrze i przewracane. Shella poczuła, jak odłamki jak grzebień przedzierają się przez jej włosy i drapią jej ucho. Magda też była uzależniona, a jedna dziewczyna nie miała wcale szczęścia, przecięła odłamek. Ale na szczęście były to już ostatnie ofiary. Teraz brytyjski atak w końcu się dławi, a nad głównym minaretem Aleksandrii wzniesiono sztandar ze swastyką! Ta flaga była ogromna i przerażała ponad połowę świata:
  Magda z ogromnym podziwem wykrzyknęła:
  - Kurczę! Wreszcie!
  Shelley była zaskoczona.
  - Wygraliśmy? Jakoś nie mogę w to uwierzyć!
  Magda zachichotała cicho.
  -Tak tak tak tak!
  Brytyjczycy, którzy przeżyli, również zaczęli wyrzucać białe szmaty. To było zwycięstwo, coś, o czym można tylko pomarzyć, stojąc przed zewnętrznie nie do zdobycia armadą, stało się.
  Shelley wykrzyknął:
  - Radość, radość cały czas! Zawsze będziemy szczęśliwi! Nasz sztandar w kolorze rumianym wskazuje drogę...
  Jakiś diabeł pociągnął Magdę za język, a ona wypaliła:
  - Iść donikąd!
  Ale zła Gale usłyszała, że na szczęście była w pobliżu, iw tej chwili huk ucichł. Dowódca kompanii warknął:
  - Właśnie tak? Baner ze swastyką prowadzi Twoim zdaniem donikąd. Dowiemy się z tobą, ale na razie musimy budować więźniów.
  Rzeczywiście, wśród tych, którzy się poddali, było wielu rannych i to poważnie. Z nimi naziści działali "miłosiernie", kontrolny strzał w głowę i całkowity porządek. Lekko rannych umieszczono w osobnej kolumnie - można ich wyleczyć i wykorzystać jako siłę roboczą. Shella jednak nagle doznała wyrzutów sumienia, gdy zobaczyła masakrę ciężko rannych i kalekich. W III Rzeszy wszystko było podporządkowane wymogom celowości. I tak niepotrzebne zostały usunięte. Sama Shella, mimo całej musztry, a już solidna (zwłaszcza po tej bitwie!) Liczba trupów na jej koncie pozostała życzliwa i bardzo sentymentalna. Gorzka łza spłynęła nawet po jej zakurzonym, opalonym policzku. Jaka brudna jest wojna, jak zmienia charakter i ocenę człowieka.
  Magda też była zdenerwowana; co jeszcze wymyśli okrutna Gayla. Jak zostanie ukarana? Rzeczywiście, w czasie wojny dowódca może po prostu rozkazać rozstrzelanie, nawet nie wyjaśniając przyczyn. Nawet jeśli prawdopodobnie do tego nie dojdzie. W końcu to elita, a w przypadku egzekucji, a nawet ze świadkami, mogą zacząć kopać, co jest co, dlaczego. To wartościowi wojownicy, a nie zwykłe mięso armatnie.
  Roth był jednak dość poobijany. Zginęły trzy Niemki, pięć zostało ciężko rannych, prawie połowa była lekka, a wszystkie bez wyjątku były podrapane i śmiertelnie zmęczone. Obliczenie strat przeprowadzono nieco później, ale na razie zbudowano jeńców i policzono zdobyte trofea. A także dziewczyny ułożyły broń rzuconą przez wroga w osobny stos. Mimo że była noc, było wystarczająco jasno, zwłaszcza dzięki pełni księżyca. Shelley zauważył:
  - Znasz Magdę w taką pogodę, wilkołaki są zazwyczaj bardzo aktywne. Zwłaszcza dawni zmarli!
  Rudowłosa wojowniczka wykrzywiła twarz.
  - Jeśli w końcu bajki, to tak. Ale jesteście dorośli. Raczej jesteśmy dorosłymi dziewczynami i sami jesteśmy jak upiory. Nawet jeśli są samicami i bardzo pięknymi.
  Przed oczyma Shella, a raczej w jej świeżej pamięci, błysnął epizod z minionej bitwy, gdy po zrzuceniu bomby ciała Brytyjczyków rozproszyły się. Wśród nich był jeden - podobno wśród tubylców Australii, pysk z grubymi ustami i spłaszczonym nosem - po prostu przerażenie. A oczy ... Tylko moja czuła i delikatna bestia, tak bardzo cię kocham, uwierz mi. Głowa nie dotarła do potężnej Shella tylko dziesięć metrów! I to jest jak...
  Zabitych dziewcząt, w przeciwieństwie do zwykłych żołnierzy, nie można było tak po prostu pochować. Ich ciała zawinięto w plastikowe torby i po pożegnaniu i ceremonii pogrzebowej (dokonał tego specjalny ksiądz ze swastyką na rękawie!) zostali wysłani samolotem do Niemiec.
  Ksiądz był specjalnym esesmanem w czerwonym mundurze iz twarzą zawodowego mordercy. Hitler od dawna chciał ustanowić nową religię w III Rzeszy. To prawda, że kompilacja teologii alternatywnej napotkała trudności. Kilku ambitnych filozofów forsowało swój własny model i teorię. I tylko sam Führer mógł wybrać wspólny. Ale przyjęcie nowej religii, w której krzyż zastąpiłby swastykę, a raczej swastyka zastąpiłaby krzyż, oznaczałoby nieunikniony rozłam w społeczeństwie, nawet w przededniu II wojny światowej. Hitler postanowił odłożyć reformację na lepsze czasy! Niestety, nawet Führer wydawał się zdolny do przenoszenia gór i zmieniania praw natury, zmuszony liczyć się z ludzkimi uprzedzeniami. Magda jest rudowłosa, ale rudowłosa, koloru przebiegłości i niestandardowego myślenia, westchnęła. W przeciwieństwie do blond wojowniczki Shelly, tego zdolnego zabójcy o duszy baranka, nie kochała Chrystusa, szczerze uważając go za słabeusza i Żyda. Rzeczywiście, Biblia to kompletna bzdura. Sam fakt, że Żydzi są narodem wybranym przez Boga, wywołuje jedynie śmiech i odrzucenie. Aby Bóg wybrał... Brr... Magda przerwała swoje myśli i pomogła załadować zmarłych do specjalnego pojemnika. To naprawdę dziwne, że człowiek, korona wszechświata, jest tak kruchy, że można go zabić. Przecież czy można zniszczyć idealnego... Jednak mówienie o idealnej osobie jest śmieszne.
  . ROZDZIAŁ 3
  To stworzenie jest dość słabo przystosowane do życia, zwłaszcza ludzkie dzieci. A dlaczego tak? Budzi to wątpliwości co do naturalnego biegu rzeczy w ewolucji. W końcu człowiek jest najwyższą sferą i nikt nie może twierdzić, że tak właśnie jest. Dlatego ateizm jest logiczny. Wszakże ludzkie słabości tłumaczy się tym, że wciąż znajduje się on praktycznie na samym początku drabiny ewolucji. To znaczy, gdy jesteś słaby, ale w przyszłości możesz stać się silny.
  Moralność chrześcijańska zakłada: że urodziłeś się z gównem i pozostaniesz tym samym gównem, tylko ty na zawsze będziesz nosił swoje upokorzenie. Cóż, samo pojęcie islamu oznacza uległość... A bycie uległym oznacza bycie nicością, co jest więcej niż nie do przyjęcia dla prawdziwie dumnej osoby.
  Tymczasem wilczyce były zajęte sprzątaniem zwłok i zbieraniem sprzętu. Była już noc, najjaśniejsza w roku. Zwłoki zaczęły już wydzielać duszący zapach. Magda skrzywiła się: cóż, dlaczego ludzie mają tyle gówna! Ten człowiek to chodzący kosz na śmieci! Ale teoretycznie człowiek musi być - supermanem i superzwierzęciem! Ma to szczególne znaczenie - umysł, dawanie i doskonałość fizyczna. Wow, ci ludzie... a raczej mali ludzie. Cóż, dlaczego są lepsi od zwierząt, skoro tak śmierdzą! Trzeba się tylko przezwyciężyć, żeby zwłoki dotknąć i je porzucić... Shelle, można by rzec, miała szczęście, wykopuje wraz z innymi żołnierzami głęboką i szeroką dziurę, w której będą porzucane zwłoki. Magda jednak trochę oszukała, rzuciła się na pomoc porzuconemu przez wroga czołgowi Cromwell. No nic pod względem właściwości szczególnie ochronnych i biegowych tego kolosa. Wojownik powiedział:
  - Technika jest do bani.
  Bosa blondynka Ket, również z jej firmy, sprzeciwiła się:
  - Technologia nie ma z tym nic wspólnego, jeśli ludzie są zgnili!
  Magda jest tu obiema rękami za, od razu zgodziła się z piękną i rozbrykaną wojowniczką:
  - Zardzewiały sprzęt łatwiej wyczyścić niż odświeżyć zgniłego człowieka! Najsilniejszy mięsień jest bezsilny - jeśli umysł jest słaby!
  Ket, popychając zbiornik rękoma, zachichotała:
  - Cóż, ty i Solon! A raczej Sokrates w spódnicy, tak misternie wyrażony. Ale Hitler, jak powiedział: bić, bić i bić jeszcze raz!
  Magda warknęła trafnie na sposób Suworowa:
  - Uderz, ale nie walcz!
  Spiczaste bicepsy Ket nabrzmiały, odepchnęła zbiornik z całej siły, a brzuch dziewczyny zatonął od wysiłku. Magda też, jak prawdziwy Aryjczyk, nie oszukiwała. Dziewczyna starała się jak mogła, a nawet śpiewała:
  - Nie myśl o miłości! Pchaj ogromne ciężary! W końcu to nasz surowy sport, a nie lokalny, światowy rekord!
  Kate zaśpiewała:
  - Ustanawiamy nowe rekordy, aby ziemia rosła! Dwukrotnie, trzykrotnie wyższa niż norma - żeby mój kraj kwitł!
  Magda kontynuowała pół żartem, pół serio:
  - A te płyty są fajne - zabij więcej drani! Nie jesteśmy złymi dziewczynami - miażdżymy cegły pieprzem!
  Rudowłosa wojowniczka, nawet w ekstazie, uderzy głową o zbroję. A potem posłuchałem muzyki. A potem napięła się jeszcze bardziej. Mimo to dziwne jest, że Brytyjczycy, którzy mają tak pełen szacunku stosunek do monarchii, nazwali czołg imieniem Cromwella, buntownika, rewolucjonisty. Tak, nawet pierwsza egzekucja króla Karola. Jak wbrew logice jest nazywanie nowego czołgu krążownikiem imieniem zabójcy, z wystarczająco mocnym pancerzem. Chociaż działo strzela odłamkami, a nie pociskami przeciwpancernymi. Magda nieśmiało polizała zbroję językiem, a potem rozkosznie wypluła:
  - Lekko gorzki!
  Kate zauważyła:
  - Jeśli nie otrzymamy nagrody po tej bitwie, będzie to największa niesprawiedliwość!
  Magda zauważyła z westchnieniem:
  - Teoretycznie konieczne jest hojne nagrodzenie wszystkich wojowniczek naszego batalionu, a raczej kompanii. Wszyscy walczyli jak bohaterowie, nikt nie stchórzył, a każdy miał pod stopami co najmniej tuzin trupów. Sam zabiłem ponad czterdzieści "lwiątek" tylko w tej bitwie. I żeby wszyscy zostali nagrodzeni - to byłoby sprawiedliwe!
  Kat skinęła głową.
  - Dlaczego nie! Co więcej, nasza trójka przyjaciół leżała na piasku. Więc to wszystko jest okropne. Wszystkie te nieustanne wojny w historii ludzkości. Wojna jest oczywiście interesująca, ale ludzie umierają!
  Magda nagle śpiewa przenikliwie:
  - Ludzie umierają za metal! Ludzie umierają za metal! Szatan rządzi tam piłką, tam panuje piłka! Szatan rządzi tam piłką i leje napalm!
  Dziewczyny roześmiały się iw końcu załadowały cromwella na peron. W tym samym czasie Magdzie udało się zmiażdżyć duży palec prawej nogi, boso, ale z wdzięcznymi opalonymi liniami nogi wojowniczej księżniczki. Dziewczyna skrzywiła się i powiedziała:
  - Na nogach jak na asfalcie! Wybierz mieszkanie, a nie altówkę!
  Humor to humor, ale praca to praca. Wilczyce ciężko pracowały, jakby do ciężkiej pracy, ale jednocześnie wyszczerzyły zęby. Magda też starała się tutaj wyróżnić. Wciąż mięsiste uda trzęsły się tak gwałtownie. Kate jęcząc zauważyła:
  - Taniec to taniec!
  Magda była zaskoczona:
  - Co ty kombinujesz?
  Kate wyjaśniła:
  - Tańczymy jak w balecie, ale jednocześnie z ciężarami. Słyszałem, że bokserzy również stosują podobną technikę treningową - obciążaj ręce i skacz przed lustrem!
  Magda nie mogła powstrzymać się od śmiechu.
  - No tak! Rozumiem, że to świetna metoda! Jeśli ciężary są pudrze, to po ciężarach w tych samych rękawiczkach ręce po prostu latają!
  Kate zauważyła:
  - Wiele osób chce wystartować, ale większość spodziewa się losu Ikara, bo pióra ambicji zapieczętowane są woskiem tchórzostwa!
  Magda zachichotała chytrze.
  - Ciebie też widzę filozofem! W ogóle...
  Kate przerwała:
  - Nie ma wśród nich głupich wilków! Wszyscy jesteśmy wykształceni, no cóż, czytanie Friedricha Nietzschego jest koniecznością.
  Magda stała się czujna i od razu zapytała:
  - Nietzschego? To ciekawy filozof. Ale kryterium nadczłowieka nie jest precyzyjnie określone w jego pracy. Ogólnie rzecz biorąc, Nietzschego pociąga pierwotny system komunalny, czyli epoka kamienia, co mi się osobiście nie podoba.
  Kate była zaskoczona
  - I dlaczego?
  Magda zachichotała szorstko.
  - Faktem jest, że Nietzsche nie wyjaśnia dostatecznie, a raczej zupełnie nie docenia roli postępu naukowo-technicznego. Jak to wpływa na osobę i na lepsze. I w ogóle próba idealizowania epoki kamienia - nazywanie jej złotą jest niewłaściwa. W rzeczywistości na ścieżce ewolucyjnej ludzie przechodzą od prostych do złożonych, od najgorszych do najlepszych. Na przykład, jak szybko zmieniają się samoloty, od najprostszego do najsilniejszego. Pojęcia takie jak prędkość, zwrotność i tak dalej.
  Kate zachichotała i zaśpiewała:
  - Do jakiego postępu doszło - do niewidzialnych cudów! Ale czegoś brakuje, przebiegły demon kręci ogonem!
  Magda dodała bardziej melodyjnie:
  - Zapomniałem o problemach! Trzecia Rzesza rządzi! Roboty już wkrótce! Spłaszczony pasożyt!
  Dziewczynki musiały nosić i pracować, aż były w pełnym rozkwicie, było już dość jasno i zwłoki wrogów zostały w końcu pochowane, wydawało się, że mogą iść spać, ale tego nie było. Nie, dziewczęta nadal miały coś do jedzenia, a z okazji zwycięstwa miały nawet kęs gulaszu z trofeum. Gayla rozkazała gorąco:
  - To dla ciebie wielki zaszczyt skosztować jedzenia swojego wroga!
  Magda a potem vyaknula:
  - Nie, to wielki zaszczyt dla Brytyjczyków, że zgodziliśmy się zjeść ich gówno!
  Oczy Gayli błysnęły gniewnie.
  - No nie, to już przekracza wszelkie granice. Ty Magda zostajesz zupełnie bez jedzenia! Co więcej, zostaniesz poddany rodzajowi tortur. W szczególności wydaje mi się, że Twoje mięśnie brzucha są zbyt zwiotczałe, a mięśnie nie odczuwają ulgi. Przetestujmy więc nowe wykonanie ćwiczeń na tobie!
  Wtedy ktoś pociągnął Shella za język:
  - Nie chcę, żeby Magda cierpiała sama. Niech mnie też męczy.
  Gala uśmiechnęła się krzywo.
  - Dobra robota dziewczyno. Takie oddanie, a raczej przyjaźń. Zniesiesz jedno i drugie! I bądź głodny!
  Shella zamilkła, zapach gulaszu łaskotał nozdrza głodnej, zmęczonej dziewczyny. A potem reszta jej przyjaciół zaczęła przesadnie głośno siorbać.
  Ale główna tortura miała dopiero nadejść. Gale naprawdę wymyślił coś wyrafinowanego. Dziewczynki powieszono z rękami na drucie, który boleśnie wbił się w nadgarstek, a do ich stóp przykuto łańcuch. Co więcej, jeśli trzymasz nogi równolegle do ziemi, tworząc róg, to stalowy łańcuch jest trochę krótki, a następnie arkusz żelaza. Ale jeśli opuścisz nogi, końcówka łańcucha kołysze metal, który z kolei jest podłączony do źródła napięcia. A twoje ciało przebija się przez wyładowanie elektryczne. Oto taka interesująca tortura.
  Gayla zaciekle oblizała usta.
  - Wasza prasa stanie się taka silna... Wy dziewczyny podziękujecie mi za trening!
  Magda chichocząc histerycznie powiedziała:
  - A po co ciągnąć, od razu dziękujemy za trening! Dzięki wspaniałemu SS za nasze szczęśliwe dzieciństwo!
  Gayla potrząsnęła palcem.
  - Będziesz musiała tak wisieć przez cały dzień. Ale wreszcie możesz poczuć się jak prawdziwi mężczyźni!
  Magda pokręciła głową.
  - Wszystkie eksperymenty pokazują, że kobieta, jeśli jest odpowiednio wyszkolona, jest znacznie bardziej wytrzymała i niebezpieczna niż nawet zahartowani wojną mężczyźni!
  Gayla skróciła się:
  - Jeszcze jedno słowo i dodam dzień nowych testów!
  Dziewczyny zamilkły, trudno utrzymać się za rogiem, zwłaszcza jeśli do ich stóp przykuty jest łańcuch. Więc zawieś jak sutek. Gayla wyszła bez pożegnania, zostawiając dziewczyny, by tak cierpiały. Shella poczuła ucisk w podbrzuszu, łańcuch ocierał jej kostki, szarpał nogami. Dziewczyna została nagle uwiedziona możliwością sprawdzenia, co by się stało, gdyby żelazko zostało dotknięte łańcuchem. Co spróbować...
  Porażenie prądem było tak silne, że stwardniała Shella mimowolnie krzyknęła. Jakby rozpalony do czerwoności kołek przebił ciało od pięt do tyłu głowy. W mięśniach był ząb i ból głowy. Shelley warknął.
  - To jest tak charakterystyczne dla SS pragnienie eksperymentów!
  Magda dodała pół żartem:
  - Dobrze jest poeksperymentować na... wrogach! Jednak lekcja mnie nie obraża.
  Dziewczyny przez chwilę milczały. Magda pomyślała: no cóż, jaki dziwaczny jest los. Teraz Niemcy zwyciężyli, wszyscy się radują i są zmuszeni wisieć jak gruszki, a nawet cierpieć. Do kogo są ciasta i pączki, a do kogo siniaki i guzy! Ciekawe, co dalej. Teraz, po upadku Aleksandrii, możliwe jest rozpoczęcie ofensywy na Bliski Wschód, jeszcze przed przekazaniem dodatkowych posiłków. Właściwie, po co czekać, jeśli wydaje się, że w Iraku i Palestynie jest dużo żołnierzy, ale jak mogę powiedzieć, że są... Nie do końca gotowi do walki, jest zbyt wielu Arabów i Murzynów, którzy rozpraszają się, gdy wycie syreny. A jeśli się zwlekasz, Brytyjczycy będą mieli czas na wycofanie dużego bogactwa, zwłaszcza z Jerozolimy i Bagdadu. Nie musisz szybciej uderzać i nokautować wroga. Afryka to cały kontynent, ale upadek Iraku to także klucz do Azji. Zajmując rezerwy ropy naftowej, boksytu i innych metali, Niemcy pozbędą się wreszcie jakiejkolwiek zależności od ZSRR. A może nawet podbije Rosję! Kampania na wschód... Stary sen Aryjczyków! I co wtedy? Może nawet ekspansja kosmiczna, jak to lubią opisywać w powieściach science fiction. Latanie do gwiazd i nowych światów. Gdzie na przykład żyją hybrydy marchwi i żaby... To świetnie, coś, czego wcześniej nie było, a analogu na Ziemi nie znajdziesz. W końcu inne światy są wypełnione nie do zdobycia światłem, co oznacza, że wojska niemieckie muszą je szturmować. W końcu nie ma nic jaśniejszego niż słońce, z wyjątkiem gwiazd! Magda zapytała Schella:
  - Cóż, nie rozumiem cię, dlaczego tak lekkomyślnie poprosiłeś o mąkę? Lubisz tak wisieć na wieszaku? Poza tym boli mnie brzuch.
  Shelley zdołała się uśmiechnąć.
  - I dobrze wiesz! Na przykład przez długi czas zauważyłem, że moje mięśnie brzucha są lekko w tyle. Więc podjechałem.
  Magda zauważyła ponuro:
  - No nie wiedziałem, że zmuszą nas do szkolenia prasy. Osobiście myślałem, że pobiją mnie pałkami po piętach. A może nawet bicz drutem kolczastym. Jeśli jednak to cię uszczęśliwi...
  Shelley mówił głośniej:
  - Wiesz, nie dręcz duszy! Może powinniśmy porozmawiać o czymś innym.
  Magda skinęła głową na zgodę.
  - Porozmawiajmy! Zaśpiewaj kwiat, nie wstydź się! W końcu z pięknem takiej siostry można zobaczyć pisanie piosenek, świetną rzemieślniczkę.
  Shella, uznając, że lepiej oderwać się w ten sposób od bólu niż jęczeć, zaśpiewała zresztą z męskiego imienia:
  Kapryśna dziewczyna muza
  Pieści, a potem bummer...
  Przyimki skaczą i nie ma związku,
  Lawina rymów zostanie zezłomowana!
  
  Ale ten, którego kocham całym sercem -
  W odpowiedzi mówi, do czego służą te słowa.
  Kryształowa miłość może otworzyć drzwi
  Otwórz do tego ścieżkę orła!
  
  W końcu uwierz, że miecz pióra jest droższy,
  Jest w tym twardość - puch rzuci się w wir!
  Aroganccy dumni szlachcice,
  Będzie o nich kłujący werset ...
  
  Stworzyliśmy rati chwałę,
  Gdzie płynie krew i gdzieś pot.
  Rozszerzyli swój stan,
  Od piramid po kry.
  
  Ale jednocześnie dusza jest barankiem,
  W nim lira brzmi słodko...
  W końcu głos dziewczyny to wezwanie -
  A namiętność stopi się i spłynie!
  
  Gdzie jest słowo, róże płoną,
  Gdzie kwitną jabłonie...
  Zimno nam nie przeszkadza
  I zastraszaj próżną pracę!
  
  Zamieniamy marzenia w kreacje
  Pokonajmy przepaść...
  Cały świat zamarznie ze zdumienia
  Kiedy smutek nocy zniknie!
  
  Wtedy cierpienie się skończy
  Nie będzie kalek i sierot...
  A rozstanie nie przyjdzie do nas,
  Niech pędzące stworzenie przekroczy próg!
  
  Ojczyzna stanie się królestwem Bożym,
  Każdy z nas uważany jest za Stwórcę.
  Tylko popiół zasypuje oszustwo,
  Kto jest uczciwy, miły - dobra robota!
  
  Kompania została zredukowana do dziewięćdziesięciu pięciu wojowników (trzech zginęło, a dwóch zostało tak ciężko rannych, że pozostali w szpitalu). Dokąd idziesz: wojna nie jest bez strat, tylko straty są bez wojny! Kilku wojowników wciąż miało blizny na smukłych, muskularnych ciałach, a kilka dziewcząt okazało się zabandażowanych. Tygrysy, zmęczone długimi podróżami, nie wyglądały zbyt wojowniczo - były wychudzone, tak że nawet prześwitywały ich żebra. Dziewczyny nerwowo drapały stopy po piasku, spalone i szorstkie, swędziały za bardzo i swędziały brutalnie. W ogóle, jeśli jest miejsce na ziemi gorsze niż piekło Dantego, to sami odkryli je w Afryce. Jednak wojownicy nie stali się bezwładni, a może nawet obnosili się z faktem, że musieli doświadczyć tak okrutnych trudów. Rodzaj moralności: im więcej trudności, tym lepiej. Propaganda ascezy i wartości duchowych, charakterystycznych dla nazizmu, zwłaszcza w radykalnej wersji Goebbelsa, w przeciwieństwie do zachodniej burżuazyjnej ideologii konsumpcji. W ten sposób dziewczyny, poczerniałe od poparzeń słonecznych i kurzu, ledwo okryte bikini i obwieszone bronią, wyglądają jak karykatura amerykańskich bojowników. A niedaleko jest niemiecka baza i granica z Sudanem....Die stamtąd gorący wiatr, słychać zapach spalenizny, a chmury na niebie są tak rzadkie...tylko wyspy na Pacyfiku. Różowe wydmy pod wpływem mas powietrza poruszają się lekko, jakby uwięzieni tytani chcieli zrzucić magię pogańskich bogów, ale jednocześnie duszą się w niemocy.
  Shella szepnęła bardzo cicho do Magdy:
  A kiedy w końcu...
  Rudowłosa diablica odpowiedziała jeszcze ciszej:
  - Wkrótce! Upijmy się znowu!
  Gayla krzyknęła ogłuszająco:
  - Biegnij, marsz krok (takie polecenie brzmi jak zwykła kpina!)
  Piękności pospieszyły, ich stwardniałe, przypalone obcasy błysnęły na tle złotego, prawie dymiącego piasku. Mimo, że słońce zbliżało się do zenitu, dziewczyny znów musiały biec. Więc prawie nagi, z solidnym ciężarem na ramionach...
  Shelley, marszcząc brwi, zauważył:
  - Po południu zobaczą nas z dużej odległości i zastrzelą!
  Magda nie zgodziła się:
  - Nie wszystko jest takie ponure. Mogą nas nie zauważyć... A raczej cała kalkulacja opiera się na tym, że normalny człowiek nie natknie się na tak piekielny upał na pustyni.
  - Szczególnie boso! Shelley zachichotała.
  A wiatr stał się jeszcze gorętszy. Jutro pierwszy lipca... Najgorętszy miesiąc lata na najgorętszym kontynencie Ziemi. A dziewczyny muszą biec, ciągnąc za sobą broń i solidną amunicję. Magda przypomniała sobie fantastyczną opowieść o odległej przyszłości. Potężna i pozornie idealistyczna supercywilizacja zabroniła różnym gatunkom i rasom w galaktyce toczenia między sobą prawdziwych wojen na dużą skalę. Cóż, ponieważ między gwiezdnymi imperiami stale pojawiają się pewne spory, prowadź ograniczone bitwy - małymi siłami i w przybliżeniu równą bronią.
  Wydaje się to być rozsądnym pomysłem z punktu widzenia humanistycznego myślenia, ale... W rzeczywistości "Armia Zbawienia" super-cywilizacji sama rekrutowała żołnierzy do tych bitew, wybierając najbardziej tchórzliwych, najbardziej nieudolnych lub przekonanych pacyfiści - którzy trafili do wojska ze względów najemników. Co więcej, prowokatorzy zostali wysłani do wojsk, aby zakłócić bitwę jeszcze przed jej rozpoczęciem ... Krótko mówiąc, była to parodia wojen, dopóki nie znaleziono osoby, która zdołała przełamać ten wadliwy system. Oto jego powołanie - zawód żołnierza, dusza wojownika. I nieoczekiwany koniec Hollywood - nie mogło się to obyć bez udziału kobiety!
  Wszystko jest tak, jak powinno być - jaka praca, bez prawdziwej miłości i pasji?
  Myśląc, wojowniczka Magda nadepnęła bosą stopą na tyłek kaktusa, została ukąszona, ale dziewczyna nawet nie zwróciła na to uwagi...
  Ułomny porządek można było przełamać bez wojny, a więc męstwa w świecie nieszczęśliwej przyszłości, ostatecznie przy pomocy miłości. A Magda kochała dotąd tylko w snach, czyli w snach. Była gorąca i jednocześnie zdeprawowana dziewica. I wyładowała swój burzliwy temperament na treningach i wojnach. A czym jest miłość - czymś, za co gwałtownie przelewa się krew!
  Rudowłosy anioł lisicy otrząsnął się z kropel potu. Dziwne, ale poeci najczęściej rymują miłość i krew. Najwyraźniej wynika to z faktu, że mężczyźni rozwinęli pragnienie przemocy w stosunku do kobiety. Człowiek jednak nie jest zwierzęciem w tym sensie, że potrafi racjonalnie myśleć... Ale z drugiej strony moralność chrześcijańska jest mu zupełnie obca. To, czego naucza Jezus dla człowieka, a zwłaszcza silnego człowieka, jest tak nienaturalne i powoduje żarliwe odrzucenie, że sukces chrześcijaństwa był sprzeczny z logiką... Jednak nie tylko chrześcijaństwo, każda religia charakteryzuje się pewnym paradoksem i narzuceniem pewne ograniczenia dotyczące osoby. I często dość nierozsądne ...
  Była już pełna i nawet pochmurna noc (mimo to wiatr dogonił chmury znad morza niedaleko wybrzeża), gdy dziewczyny w końcu pobiegły do celu.
  Przed nimi była angielska baza, a nawet lotnisko. Co więcej, sądząc po wieżach wysadzanych lufami karabinów maszynowych dużego kalibru, drutem kolczastym i betonowymi pasami startowymi, był on wyposażony dawno temu. Brytyjczycy zajęli Egipt w 1882 r., ustanawiając tam marionetkowy reżim. Teraz Niemcy planowali zrobić to samo.
  Wesoła Gala zaczęła badać bazę i lotnisko przez specjalną, misternie nawiniętą lornetkę wojskową. Dołączyło do niej jeszcze kilka dziewcząt kapral. Doświadczona już na wojnie, będąc jeszcze raczkującym zwiadowcą i łączniczką w Hiszpanii, a już bezwzględną wojowniczką w Polsce, Francji i Jugosławii, rozważnie obliczyła szanse. Lotnisko było dość silnie bronione, w tym artylerią przeciwlotniczą. Tak, i było na nim dużo samolotów. Swoją drogą, czy to dziwne, że Brytyjczycy trzymają tyle lotnictwa w jednym miejscu, nie rozpraszając go na lotniskach polowych? Może jest tu fałszywy cel, a prawdziwe samoloty znajdują się gdzie indziej? Jest dużo wież karabinów maszynowych, są nawet trzy czołgi Matilda i cztery czołgi Cromwell. Jeśli się grzebiesz, nie możesz się obejść bez krwi.
  Gayla wezwała dwóch zagubionych, ale z pewnością bardzo silnych i zręcznych wojowników. Związała je batem, tak że jej cynamonowobrązowe piersi nawet zakołysały się. Robiąc brutalną minę, rozkazała szorstko:
  - Magda i Shella mają dla ciebie rozkaz: spenetrować teren lotniska i dowiedzieć się, jakie są tam samoloty. Więc zbadaj szczegółowo obronę!
  Dziewczyny posłusznie kiwały głowami: rozkaz, rozkaz jest i trzeba go wykonać. A jak - to ich problem. Shella i Magda szybko wyruszyły na lotnisko. Wojownik ognia zasugerował:
  - Złapmy język i weźmy od niego formę. Następnie, po przebraniu się, spenetrujemy lotnisko. Pobawmy się tam trochę!
  Blond Shella zauważyła nieco zakłopotana:
  - Najpierw musimy znaleźć ten język. Myślisz, że włóczą się po pustyni? I można je tak złapać w tłumie?
  Magda zagwizdała szkarłatnymi ustami:
  - Na pewno. Na przykład w pobliżu czołgów są strażnicy, ponieważ znajdują się za obwodami wież. Można tam też strzelać do wartowników, a w razie potrzeby...
  - Złapać czołg i jeździć? Shelley uśmiechnęła się krzywo.
  Magda, poruszając palcem u nogi, skinęła głową na znak zgody:
  - I to jest całkiem możliwe. Chociaż kazano nam tylko przeprowadzić rekonesans. Podnoszenie hałasu bez komendy... Sam wiesz, jaka jest manifestacja inicjatywy podczas wojny!
  Shelley westchnęła ciężko.
  - Niestety bardzo dobrze wiem!
  Dziewczyny prawie bez ukrycia pobiegły w stronę czołgów. Wartownicy też byli spośród Murzynów - palili papierosy i praktycznie nic nie widzieli. Tylko jeden z nich był białej rasy i wydaje się, że był oficerem. Ale był też całkiem pijany. Shell był zaskoczony tym: jak zachowują się Brytyjczycy? Czy nie boją się sabotażu, napadów Arabów, brawurowej wyprawy Niemców? To prawda, być może wyczerpani potwornym upałem, a także złymi wieściami z frontu, zwykle zimnokrwisty Brytyjczyk zaczął walić. W ogóle Schella przypomniał to z podręczników: typ Anglika, jako temat zimny i pozbawiony emocji, to nic innego jak mit. Poza tym Szkoci i irlandzcy pijący nie są głupcami. Otóż czarni pod tym względem są kompletnie zablokowani - szaleją od skromnej dawki, jak zresztą robią to Japończycy.
  Dziewczyny nigdy niczego nie wybaczają. Uchwycenie głowy i sztyletem w gardle, dokładnie w tętnicę szyjną - to jest czas. Ale jest bardziej skuteczny odbiór, usunęli drugą parę wartowników, uderzyli ją dłonią w podbródek, a potem odwrócili się, lekko unosząc głowę. Chrup i szyja skręcona.
  Magda mrugnęła do koleżanki:
  - Tak je po prostu strzelamy. Jak gruszki z drzew!
  Shelley odpowiedziała cicho:
  - Jest jeszcze prostszy sposób - na przykład strzał z cichej broni. A więc brudzenie małych rączek nie jest dobre.
  Magda parsknęła pogardliwie, jak duży drapieżny kot:
  - Jesteś przyziemnym człowiekiem Shella. Nie ma w tobie romantyzmu cieszenia się pięknem bitwy. Wszystko jest takie prymitywne. Czy ciekawie jest strzelać, a nawet zamykać?
  Śnieżnobiały Diabeł przerwał swojej przyjaciółce:
  - Lepiej popatrz, jest też ósmy czołg. Był całkiem sprytnie przebrany za stog siana. Ale od razu zrozumiałem, dlaczego słońce suszy nam trawę, skoro nawet wielbłąd nie chce jej potem jeść.
  Magda się zgodziła.
  - Tak, to całkiem logiczne spostrzeżenie. Tank, muszę zobaczyć który. Prawdopodobnie jeden z najnowszych...
  Shella zgarnęła trochę siana i od razu zagwizdała:
  - O tak, ma składaną beczkę. Po raz pierwszy widzę tę technikę. Prawdopodobnie Amerykanie, jeśli się mylą!
  Ognisty diabeł przerwał śnieżnobiałemu wojownikowi:
  Przejdźmy teraz na lotnisko. Wokół biegają też psy. To kolejny problem problemów.
  Shella pospiesznie uspokoiła przyjaciółkę:
  - Wiem, jak wpłynąć na psy, dlatego pójdę sam. Na szczęście oficer spośród białych jest gładko ogolony i średniego wzrostu. Jego mundur będzie dla mnie odpowiedni. Już zmieniam twarz.
  W rzeczywistości dziewczyna szybko nałożyła makijaż. I tego też uczono ich w szkole specjalnej. Magda nie protestowała.
  - Idź, a ja zajmę się nowym czołgiem. Ma też coś przydatnego dla niemieckiej nauki wojskowej. Ale oto Schella, błagam, nie zostawaj długo, jak tylko skończysz inspekcję, więc będę walczył.
  Nawet skoczek pustynny w odpowiedzi machnął pędzlem - mówią, nie zawiedź nas blondynie!
  Blondynka odpowiedziała z uśmiechem.
  - Zrobię wszystko bardzo szybko. O ile to w ogóle możliwe.
  Magda nie zwracała już uwagi na koleżankę, ale całkowicie zajęła się badaniem zbiornika. Tutaj dokonała kilku odkryć. Najpierw czołg miał dwa spawane działa. Długolufowe 76-milimetrowe działo ze składaną lufą i 47-milimetrową krótką lufą do wystrzeliwania pocisków odłamkowych. Ogólnie broń jest dość bogata, zwłaszcza na rok 1942 i kontynent afrykański. Broń, nawiasem mówiąc, miała dość ciekawy i kompaktowy hamulec wylotowy i najwyraźniej była to słynna siedemnastostopowa broń, która nie została jeszcze wprowadzona w życie, ale była już reklamowana w każdy możliwy sposób przez Goebbels z królewskiej służby Wielkiej Brytanii.
  Dziewczyna zgrabiła powierzchnię i znalazła na włazie emblemat orła oraz napis w języku angielskim: "Made in the USA". Magda przeklęta:
  - Cóż, jak zawsze podejrzewałem, to amerykański hack. Podobno włożyli Brytanię w naszą duszę! I nie zdają sobie sprawy, że w tym celu przez Nowy Jork będą maszerować niemieckie czołgi.
  Otwarcie włazu nie było takie łatwe, ale dziewczyny, oczywiście, pedantycznie i jednocześnie, co brzmi paradoksalnie twórczo, również tego nauczyły. Tak więc zajęcie się przeszkodą było sprawą honoru.
  Shella tymczasem całkiem zręcznie naśladowała pijacki chód i zbliżyła się do wejścia na lotnisko. I od razu poczuł różnicę między mentalnością brytyjską i niemiecką. Leniwy głos wartownika zapytał:
  - W jakim interesie się zajmujesz, Peter?
  Shelley odpowiedział krótko:
  - Osobista uwaga!
  - Daj spokój!
  Shella była na lotnisku. Obejrzała samoloty i zauważyła wszystko, łącznie z karnawałowymi plamami na kadłubach, rozlaną benzyną i nie tylko. Wtedy natychmiast stało się dla niej jasne, że z ponad dwustu samolotów co najmniej dwie trzecie to umiejętnie wykonane wzory kamuflażu. Jednak były też prawdziwe maszyny, w tym potężne Lancastery zdolne do przenoszenia do sześciu ton bomb. Dwa buldogi podbiegły do Shella. Dziewczyna delikatnie je pogłaskała i ruszyła dalej. Kiedy na jednym stosunkowo niewielkim obszarze jest tyle samolotów, robi to wrażenie, zwłaszcza na romantycznych naturach.
  Te skrzydlate maszyny, jak wyglądają w swoich szeregach, są, no cóż, plującym wizerunkiem rycerzy Zakonu Krzyżackiego, którzy przybyli na podbój Słowian. Tylko o wiele bardziej masywny i przerażający. Niemcy z reguły preferowali bardzo masywną zbroję, która dobrze chroniła rycerza. Jednocześnie, nawet jeśli ceną będzie spadek mobilności wojownika. Ale we współczesnym świecie obrano drogę do użycia zwrotnych myśliwców. Ten sam Me-109 wciąż waży mniej niż jego angielscy przeciwnicy.
  . ROZDZIAŁ 4
  A oto ci skrzydlaci rycerze stoją i na coś czekają, i pachną ryczącymi i śmiercionośnymi technikami XX wieku.
  Shelle jednak nie jest szczególnie przyjemna w chodzeniu, jej dziewczęce nogi straciły przyzwyczajenie do butów, a już zaczęły się ocierać. Co więcej, Brytyjczycy nie wykazali się wielką wyobraźnią: po umieszczeniu prawdziwych samolotów z jednej strony widać nawet czerwoną półkę demarkacyjną. Cóż, ogólnie jest to zrozumiałe, aby brytyjscy piloci, a nawet z pijanymi oczami, niczego nie mylili. I tak w ogóle jest już możliwy powrót.
  Shella cofnęła się, a nawet zaczęła się bardziej zataczać. Potem puścili ją z powrotem bez pytania i dopiero po obwąchaniu pasterzy lekko zaskomleli. Śnieżnobiały diabeł szepnął im cicho:
  - Nic prędko zmienisz właścicieli!
  I powoli z powrotem... A wiatr stał się znacznie świeższy, wkrótce zacznie się rozjaśniać...
  A Magda tymczasem rozgryzła czołg... Był to eksperymentalny model Mp-16 "D". Ogólnie czołg jest dość mocny i posiada hydrauliczny system sterowania karabinami maszynowymi (w stylu, a raczej w systemie, charakterystycznym dla najnowszych myśliwców!). Z dużym ładunkiem amunicji i automatycznym systemem ładowania. Czołg jest jak na swoje czasy najnowszy i nie jest nawet jasne, dlaczego Brytyjczycy wykazali się takim zaniedbaniem, tak niedbale go strzegąc? Może zadziałał tu swagger charakterystyczny dla wielu narodów, cudzy nie może być dobry, co oznacza, że nie trzeba go chronić!
  Przed przybyciem Shella, ognista wojowniczka piękności, zatankowała czołg i sprawdziła stan amunicji. Blond wojowniczka, zrzuciwszy znienawidzone buty z nóg bogini wojny, szybko zgłosiła sytuację swojemu partnerowi.
  Magda przekazała Geili to, co usłyszała, po czym jej twarz rozbłysła:
  - Shellochka teraz nasze dziewczyny atakują wroga. I pozwolono nam natychmiast trafić wroga tymi czołgami.
  Śnieżnobiały wojownik wykrzyknął:
  - O tym marzyłeś! Czy samochód jest uruchomiony?
  Magda rozsądnie potwierdziła:
  - Pracujący. Amerykanie zawsze mają lepsze czołgi niż czołgiści.
  Rzeczywiście samochód ruszył z pierwszego zakrętu. Co ciekawe silniki nie były głośne. Dziewczyny na przykład wiedziały, że rosyjski T-34 dudni, więc... Ten czołg może być użyty przeciwko brytyjskim wojskom kolonialnym, aby rozproszyć tubylców.
  A wojownicy deptali potężny pięćdziesięciopięciotonowy samochód. Jednak sterowano nim dość łatwo, choć oczywiście gorzej niż lżejszy T-4. W Mp-16 zamontowano jednocześnie pięć silników, ale to być może nawet zwiększyło przeżywalność czołgu w bitwie.
  Dziewczyny bez zastanowienia dwukrotnie otworzyły ogień do wież karabinów maszynowych. Pierwsze trafienie pociskiem odłamkowym i pobite "lwiątka" lecą do góry nogami.
  Wśród Brytyjczyków, jak można się było spodziewać, atak wywołał panikę. Strzelanina była chaotyczna, a dziewczynom udało się jeszcze podłączyć karabiny maszynowe. Magda chciała zakryć Lancastera celnym strzałem, ale w radiu Gayla kazała jej ostro:
  - Oszczędź samoloty wroga, zdobędziemy je cały i zdrowy.
  Cóż, po co oszczędzać, oszczędzać. Lepiej niszczyć wieże i wybierać ludzkie ofiary. Takie celne trafienia.
  Reszta wojowników tymczasem (już podkradli się bliżej) dostała się do brytyjskich czołgów. Otwarcie włazów zajęło tylko pół minuty, a potem nagromadzenie. Ogólnie dziewczyny prawie nawet nie zwróciły uwagi na lotnisko, ale po prostu ruszyły w kierunku angielskiej bazy. W tym samym czasie uderzyli w koszary, w których znajdowali się żołnierze wroga, a także śpiący piloci.
  Gayla ryknęła jak niedźwiedź w upale:
  - Nie strzelaj do magazynu paliwem! Przyda się nam!
  Magda i Schella zmiażdżyły kilka wież karabinów maszynowych dużą masą swojego czołgu. Dziewczyny dosłownie śmiały się ze śmiechu. Na przykład wciąż są fajne.
  Ale główna praca była nadal wykonywana przez karabiny maszynowe. Trzeba było nie wpuszczać wrogich pilotów do samolotów, nie pozwalać im startować. Ale kilku wojowników rzuciło się do angielskich samochodów i usiadło za sterami. A co można teraz osadzić w bazie, skoro oni też mają zapewnione takie szkolenie lotnicze. Tak, a samoloty są zatankowane pełną amunicją. Oto taka masha-malashka.
  Shella celnym strzałem roztrzaskała małą tankietkę, która wyskoczyła z garażu. Osiem czołgów z załogami wilczycy zaczęło gwałtownie niszczyć ogromną angielską bazę. Czołgi zmiażdżyły bramy bez większej ceremonii i wypełniły wszystko ołowiem. Nawet baraki płonęły. Wyskoczyli z nich zdezorientowani Anglicy i wszelkiego rodzaju tubylcy. Właściwie to już nie było żadnej bitwy, ale było po prostu totalne bicie. To prawda, że poszczególni brytyjscy żołnierze i wieże karabinów maszynowych oddali ogień. Nawet w pancerz czołgu walił ołowiany grad. Magda warknęła jak wściekła pantera:
  - Cóż, kim jesteście miłośnicy ostryg i płatków owsianych, wreszcie zrozumieliście, czym jest prawdziwa wojna. Już niedługo będziemy w Londynie!
  Shella zaśpiewała, obnażając zęby:
  Co zrobimy w Albionie,
  Gdzie są śliskie żaby - kwak!
  Choć legiony atakują,
  Ale cios bagnetem w grosz!
  Magda zmarszczyła brwi i przecząco potrząsnęła głową:
  - Nie, to nie jest piosenka, która inspiruje do wyczynów! Ale musi być inaczej!
  I ognisty, roześmiany wojownik jak karabin maszynowy. Tak więc kawałki mięsa poleciały w różnych kierunkach i kilkunastu Anglików padło na raz.
  A sam czołg ciężki, zmiażdżmy żołnierzy wroga, "gładząc" ich żelazem. Kości chrzęściły pod gąsienicami. A potem wróg zaczął się rozpraszać we wszystkich kierunkach. Ale wtedy wyskoczyła wroga "Matylda". Więc Shella uderza ją przebijając zbroję.
  - Zdobądź granat "owsiany", zaśpiewaj serenadę na pamiątkę!
  Tym razem pocisk trafił prosto w kolbę między wieżą a kadłubem, a czołg po mocnym potrząśnięciu został odsunięty na bok. W tym samym czasie zbiornik z gazem eksplodował i natychmiast eksplodował czerwono-czerwonym płomieniem.
  Blonde She-Devil nie mogła się oprzeć ostrości:
  - Matylda dostaje mata - wynik będzie śmieszny!
  Magda spoliczkowała swojego partnera zrogowaciałą dłonią po żylastych udach.
  - A ty jesteś młoda, moja dziewczyno! Więc śpiewaj w ten sposób!
  Niemniej jednak podobno jeden z Brytyjczyków przez pomyłkę, a może celowo, strzelił do zbiornika paliwa. Brudnobrązowy krzak płomieni benzynowych huknął i rozkwitł. Gerda wystrzeliła długą serię z szybkostrzelnego, szturmowego karabinu maszynowego 9 mm. Na miejscu padło około czterdziestu angielskich żołnierzy. A kilku rannych bez litości deptało po szerokich gąsienicach amerykańskiego czołgu. Shelley zachichotała złośliwie.
  - To nie jest szminka! Jak to jest zamieniać się w ciasta!
  A rudowłosa, bezwstydna diablica nie zapomniała wstawić:
  - Bez względu na to, jak to przekręcisz, naleśniki wytłoczone przez czołg są lepsze niż krowie odchody!
  Dziewczyny szybko zmiażdżyły trzy kolejne kliny. Shella kierowała, a Magda podawała pociski, a ładowanie odbywało się automatycznie. I sami otrzymali pocisk na zbroję. Nie wydaje się to straszne, jak na 80-milimetrową osłonę wieży, ale brzęczy dokładnie. Magda sparzyła się w palce i pisnęła:
  - Oto prezenty markiza Carabas! Czy możemy je posypać czymś bardziej pikantnym i posolić?
  Shella, po rozszczepieniu innego "potwora" skorupą, zaśpiewała:
  - Jakie dania, jakie potrawy - czy zabrałbyś wszystko ze sobą! Szkoda, że nie walczymy często - rzadka bestia, taka rzeź!
  Magda nagle klepnęła się w czoło i przypomniała sobie:
  - Ale od dawna od Ciebie Śnieżka z pistoletem nie słyszeliśmy piosenek! Zaśpiewaj kwiat, nie wstydź się!
  Perłowowłosa wojowniczka śpiewała, a jej głos był tak boski i diabelski w jednej fiolce, że syrena obok niej nie miała nic do roboty;
  Sam do walki w sercach nastroju,
  Rzeźby postaci - Bóg Stwórca,
  Tworzy mieczem bohatera,
  Przykład dla wszystkich pokoleń!
  
  Ale ty sam możesz walczyć,
  Podniesione, hordy do wygrania!
  Dusza orła i lwa to nie zając,
  Jaka moc i święta hostia!
  
  Niech wróg będzie jak pędzony psem,
  A nasza silna tarcza przecięła diament!
  Krawędź świtu na zawsze ukochana,
  Za żal wojownik wynagrodzi śmierć!
  
  Nie ufaj głupim pacyfistom
  Co Jezus nauczył znosić...
  Aby żyto kwitło pod czystym niebem,
  Stań się silny jak niedźwiedź!
  
  W bitwach jesteśmy pełni żarliwej pasji,
  A z burzliwą krwią młodzi ...
  Rozdzieramy piekło,
  Gdzie są legiony z Szatanem!
  
  I wszyscy wiedzą, że Stwórca;
  Naucz się wzmacniać mięśnie!
  Nie trać czasu na głupotę
  W przeciwnym razie przyjdę do ciebie z karą!
  
  Bezsilność jest główną wadą,
  Zrodziła złość, podłość...
  Zapłać fanaberie najeźdźcom -
  Zapomnij o męstwie, honorze i dumie!
  
  Ale mimo wszystkich kłopotów ty
  Smutny bracie nie poddawaj się!
  Niech wszystkie marzenia się spełnią
  Zatańczmy z ukochaną w gładkim walcu!
  
  Cóż więcej może dać Pan?
  Tak, życie pozagrobowe jest we mgle ...
  To ciało cierpi w życiu,
  Nie wszystko jest tak gładkie jak w powieści...
  
  Znaj swojego lądowego człowieka
  Zbuduj na tym swoje szczęście...
  Ruch i postęp w bieganiu -
  Dadzą władzę nad wszechświatem!
  A w Egipcie walki wciąż trwały. Nieustraszeni wojownicy wszystkich adwersarzy z powodzeniem rozbijali się i śpiewali w biegu;
  Shella skończyła na górnym tonie, ale Magda następnie lekko szturchnęła ją stopą, tuż gołą piętą, w mocną, opaloną prasę:
  - A dlaczego śpiewasz o wartościach chrześcijańskich? Jesteśmy Aryjczykami, nie chrześcijanami. Królewna Śnieżka jest szalona!
  Shella potrząsnęła gorączkowo głową, podczas gdy jej ręce nie były poruszane, by sterować karabinem maszynowym:
  - Przepraszam! Mylić prawosławną Rosję z pogańskimi Prusami! Zbyt trudno strzelać i komponować w tym samym czasie!
  Magda, nie zatrzymując się na prowadzenie skutecznych, skoszona przez szeregi angielskich wrogów, potrząsnęła długimi, czarnymi rzęsami. I włożenie kolejnego rzędu wrogów do trumny, jak zachichotała syrena:
  - Kosztem tego, jak komponować - to pytanie dyskusyjne, ale strzelanie jest łatwe i proste!
  Rzeczywiście, liczni angielscy oficerowie i żołnierze, wyrywając białe chusteczki, zaczęli energicznie się poddawać. W tym samym czasie byli tak przerażeni, że mamrotali wszelkiego rodzaju bzdury, a nawet w ogóle wyli. Kilka tysięcy żołnierzy kolonialnych (Arabów i Murzynów), oszołomionych strachem, a także kilkuset nie mniej tchórzliwych Anglików o bladej twarzy, podniosło ręce. Z czołgów pojawiły się nawet białe szmaty. Jak mówią, znaleźli inny sposób ochrony - bardziej niezawodny niż aktywna zbroja!
  Dziewczyny chichotały - tak to się robi - nigdy się nie poddawaj!
  Shella wyskoczyła ze zbiornika i celowo biegła boso po płonącej koleinie. Magda jednak nie myślała o poddaniu się koleżance, a nagie, opalone dziewczęce nogi właśnie błysnęły, jakby przemykały stada gazeli. Stwardniałe, ale okrągłe i pełne wdzięku dziewczęce szpilki pieściły języki niebieskiego płomienia. Ale tygrysie wojownicy tylko pisnęli z zadowoleniem w odpowiedzi.
  Tutaj uwięziony Murzyn nie mógł powstrzymać swojej żądzy, rzucił się na nich i otrzymał miażdżący cios od ognistej Magdy w splot słoneczny, po czym wypluwając z ust duży skrzep śluzu i krwi, w końcu się uspokoił.
  Jak się okazało, był to ostatni wybuch oporu. Teraz brytyjscy żołnierze byli całkowicie złamani. Na nogach stało ponad trzy tysiące więźniów. Tygrysy jednak bezceremonialnie zastrzeliły około pięciuset Brytyjczyków niezdolnych do wstania z powodu odniesionych ran, dokładnie jeden pocisk na dwie głowy przyciśnięte do siebie: dlatego cierpią i obciążają Wehrmacht dodatkowym ciężarem. Jak powiedział Himmler: miłosierdzie nie powinno przekraczać granic ekonomicznych korzyści.
  Dziewczyny kazały jeńcom, oszołomionym przerażeniem, kopać doły, aby tam umieścić zmarłych. Było już dość jasno, a dym ze zniszczonej bazy niósł się na dużą odległość.
  Kolega Shella wspominał film, bo w tym heroicznym przypadku jeden z głównych bohaterów po trudnym zwycięstwie ze smutkiem pykał z fajki. A średniowieczni wojownicy, myląc zabójcę z szatanem, otworzyli ogień do własnego dowódcy. Jednak tym razem zwycięstwo było dość łatwe, ale jedna z dziewcząt wciąż odnalazła swojego niemiłego przyjaciela - śmierć, pięć piękności zostało rannych, a niektóre - a raczej dwie zostały poważnie ranne.
  Od strony zachodniej na niebie pojawiły się samoloty niemieckie. Dziewczyny powitały je z radosną radością. Gaupman SS, agresywnie piękna kobieca bohaterka Gale'a, wydęła policzki i bawiła się mięśniami pod czekoladową skórą, i ogłosiła w ten sam sposób:
  - Nasze oddziały posuwają się pomyślnie. Więc nie mamy czasu stać w miejscu. Niech więźniowie się zwiążą, a zamkniemy ich w hangarze, zostawiając na straży tuzin wilczyc. A reszta będzie nadal szybko przemieszczać się za wrogiem.
  Magda i Shella bardzo bały się, że zostanie im powierzona ochrona złamanych niewolników i jeńców wojennych, którzy zamienili się w uległe stado, bo dziewczyny były już podekscytowane i chciały walczyć. I tylko tchórze marzą o służbie towarzyskiej! Ale najwyraźniej ich bojowe walory zrobiły na Gali wrażenie i bawiąc się bicepsem, oznajmiła im:
  - Zatankujmy i uzupełnijmy amunicję do czołgu. Jedź dalej. Widzę, że jesteś dobry w walce! Co więcej, nie jesteś szczególnie duży i znacznie lepiej nadajesz się do kontrolowania czołgu.
  Dziewczyny, podnosząc ręce w wojskowym pozdrowieniu, szczekały:
  - Cieszę się, że mogę wypróbować Towarzysza Dowódcy!
  - Aby ułatwić sobie radzenie sobie z bronią i karabinami maszynowymi, Filela pojedzie z tobą! - odciął Gale'a i pobiegł wyjaśnić innym dziewczynom cel. Przestraszeni mrugali rzęsami i wyginali prasę, z ledwo zakrytymi, a nawet otwartymi biustami. Potężna tygrysica-kapitanka też była boso i choć nogi nie były małe, jej kształt był dość piękny, a ona sama miała dopiero dwadzieścia dwa lata, tylko jej nadmierny rozwój mięśni sprawił, że Gala wyglądała na cięższą i starszą. Jednocześnie jest zaskakująco szybka, bardzo niebezpieczna w walce wręcz.
  Podczas gdy dziewczyny tankowały i uzupełniały amunicję, Filela bombardowała je pytaniami:
  - Byłeś sam w ich bazie lotniczej. Zwłaszcza ty, Shella... Czy to nie przerażające?
  Blondynka strząsnęła pustynny kok z policzka, który jakimś cudem zdołał przylgnąć do jej aksamitnej, opalonej skóry. Rzucając wysoko sztyletem, krótko odpowiedziała:
  - Nie! Dlaczego mielibyśmy się bać? Jesteśmy prawdziwymi Aryjczykami!
  Filela, złapawszy broń w locie i rzucając ją w stół ostrzący się na środku pustyni, ziewnęła z uroczymi ustami. Następnie z westchnieniem odpowiedziała:
  - Jesteś najmłodszy z nas, a przed wyjazdem do Afryki nie miałeś żadnego doświadczenia. Tutaj wszystkie dziewczyny zdobyły już doświadczenie bojowe i wąchały proch strzelniczy. A tak przy okazji, wyglądacie prawie jak dziewczyny, z takimi niewinnymi twarzami.
  Magda, podrzucając bagnet palcami u nóg, warknęła zaciekle:
  Ale nie zabijamy niewinnie. Jaki jest sens tej rozmowy. Szukasz kłótni?
  Filela zdecydowanie odrzuciła:
  - Oczywiście nie! Ale wyznaję wam, chociaż pierwszy raz wąchałem proch 1 września 1939 roku w Polsce. To znaczy, jeszcze zanim większość dziewcząt w towarzystwie zwykle zaczynała swój chrzest bojowy z pól Francji, ale nadal czuję strach. - dziewczyna nieśmiało spuściła zielone oczy. Rozpoznanie nie było dla niej łatwe - Zwłaszcza zdenerwuje się przed rozpoczęciem bitwy.
  Shella pogłaskała podrapane, muskularne ramię Fileli.
  - Szczerze mówiąc czasami czuję się nieswojo. Chociaż fizyczne obciążenie, którego doświadczamy, jest tak męczące, że nawet marzysz o pozbyciu się śmiertelnego ciała.
  Brązowowłosa kobieta wzruszyła ramionami.
  - Cóż, nie wiem! I wykańcza mnie to dogłębnie, nie mniej niż ciebie, ale wciąż pozostaje rozdzierający strach. - Filela rzuciła krótkie spojrzenie w niebo, zniżyła głos do szeptu. Może bała się, że Bóg Wszechmogący ją usłyszy. - Poza tym, czy istnieje dusza? Wielki i mądry Führer nigdy o tym nie mówił i nie pisał w żadnym ze swoich dzieł.
  Magda ponownie złapała bagnet gołymi palcami, unikając skaleczeń. Uśmiechając się jak Milady Winter, odpowiedziała za Shelley:
  - I to nie ma znaczenia. Dla nas najważniejsze jest jak najwięcej zabijać wrogów i jak najmniej narażać swoje życie. Oczywiście, jeśli jest inaczej - ostrożność nie zamieni się w zdradę!
  Filela zgodził się:
  - Kto nie oszczędza życia w walce, zachowa swoją godność nawet podczas dzielenia trofeów!
  Shella potwierdziła:
  - Kto ukradnie zwycięstwo, straci jego owoce, ponieważ ten ostatni gnije z powodu nadszarpniętej reputacji!
  Siedząc w czołgu dziewczyny wywieszały angielskie flagi i tak bezczelnie odjechały. A w sumie na pustyni było piętnaście rzeczy. Bezczelnie bezczelnie schwytany od Brytyjczyków, opancerzone i bynajmniej nie dobrze uzbrojone pojazdy. Wrażenia były więc najbardziej wysublimowane, jakby wojownicy byli na paradzie.
  Magda zauważyła:
  - Tutaj jest piękno! Zabieramy ze sobą naszego kota! Will, widzę walkę - dostanę łobuza!
  Shella, bez większego entuzjazmu, potrząsając głową w stronę Snow Maiden, sprzeciwiła się:
  - To wcale nie jest śmieszne! Grzechem jest się z tego uśmiechać!
  Tutaj Magda, jakby rano włączył się budzik:
  Co oznacza pojęcie grzechu? Śpiewasz tu Shellę o Jezusie Chrystusie i nawet nie zdajesz sobie sprawy, że główne prawo biblijne - zapłata za grzech - śmierć jest po prostu absurdem! - Ognista wojowniczka, nawet dla perswazji, zatoczyła rękoma koło. - Całkowicie pozbawiony logiki!
  Filela pospiesznie dodała:
  - Na pewno! Inaczej, jakimi jesteśmy żołnierzami, jeśli nie łamiemy przykazania - nie zabijaj!
  Magda zachichotała nerwowo i zaczęła gryźć rękojeść sztyletu. Tutaj Shella znalazła coś, przeciwko czemu mogła się sprzeciwić:
  - Właściwie w oryginale - tak brzmi to siódme przykazanie - nie popełniaj złego mordu! Oznacza to, że mówimy tutaj o morderstwie, a nie o pozbawieniu życia człowieka. - A na ambonie przybrała wygląd Cycerona, a może dodała Tetruliana. - Jest tu kilka niuansów!
  Magda odrąbała zło:
  - Również linki do tłumaczenia z hebrajskiego. Co jeszcze może być bardziej obrzydliwe! Rudowłosa diablica stawała się coraz bardziej zaogniona. Rzeczywiście, jej ojciec sam Azello z powieści Bułhakowa może. - Generalnie w Biblii jest wiele absurdów, ale najbardziej absurdalne są roszczenia do roli słowa Bożego i do nieomylności! Wojownik błysnął zębami. - Chrystus Wszechmogący Stwórca wszelkiego stworzenia, wszystko widzialne i niewidzialne, wszystko ziemskie i niebiańskie... A jednocześnie Jezus gubi się w najbardziej elementarnych rzeczach!
  Shelley powiedział szorstko:
  - Nie trzeba tego mówić i kategorycznie. Pod pewnymi względami jest zdezorientowany, a pod pewnymi widzącymi. - Dodano śnieżnobiały anioł terminatora. - Poza tym Wcielony Bóg może własnymi słowami przekazać istotę Pisma Świętego. Ogólnie jest wiele proroctw, które już się spełniły w Biblii.
  Magda energicznie potrząsnęła ognistą głową:
  - To nieprawda, a ja ci to udowodnię!
  Shelley skrzywiła się.
  - No spróbuj, masz karty w ręku!
  Magda zaczęła mówić, naśladując karykaturalny świerkowy ton kleryka.
  - W świętych księgach wszystkich religii najważniejsze miejsce zajmują proroctwa, czyli przepowiednie przyszłości. W Biblii są takie proroctwa. Większość z tych proroctw jest zbyt niejasna. - Rudowłosy terminator-filozof wykrzywił okrągłe usta. - W rozmowie pożegnalnej z apostołami Jezus proroczo powiedział: "W takim razie słuchaj o wojnach i pogłoskach wojennych... Bo tak musi być... Powstanie naród przeciwko narodowi i królestwo przeciwko królestwu i będą głody, zarazy i trzęsienia ziemi" (Ewangelia Mateusza 24,5-6). - dziewczyna uniosła prawą brew dla większej wyrazistości. - Ale dokładnie to działo się na świecie przed proroctwami Chrystusa i trwa to do dziś. Jaka jest więc wartość tych proroctw, w których "przewidywanie" wydarzeń odbywa się nieustannie bez żadnego proroctwa?
  Filela pokiwała głową z aprobatą, gdy przeglądała erotyczny magazyn z trofeami, który został skonfiskowany z przechwyconych Anglików. Ale jednocześnie wojownik słuchał bardzo uważnie:
  - Tak, można powiedzieć, że były wojny wczoraj, są wojny dzisiaj, będą wojny jutro!
  Po potwierdzeniu Magdy (Co mogę powiedzieć - mówią, że to nie drań, jesteś bystry!), Kontynuowała swój wykład:
  Niektóre proroctwa biblijne zostały napisane z mocą wsteczną - po tym, jak te wydarzenia już się wydarzyły. To prawda, że czasami prorocy odważyli się przepowiadać przyszłe wydarzenia, ale jednocześnie z reguły popadali w bałagan.
  Tak więc Bóg przez proroków obiecuje potomkom Dawida wieczne panowanie (2 Królów, 7:11-16), ale królestwo Dawida rozpadło się na Izrael i Judę po śmierci jego syna Salomona i potomstwa (potomstwa) króla Dawida zostały częściowo zniszczone najpierw w asyryjskim królu Artakserksesie, a następnie - pod korzeniem, bez wyjątku, przez babilońskiego króla Nabuchodonozora. (Jeremiasza 52:9-11, 22:28-30).
  Filela bardzo gorliwie zaaprobowała:
  - Tak powinieneś sobie z nimi radzić. A jak podłożyć pod siekiery mieszkańców podbitych miast, to proszę. I jak się nimi zaopiekowali!
  Diabeł ognia potwierdził:
  - Ale oczywiście różne błędy "proroków" nie ograniczają się do tego.
  Bóg przez proroka Jeremiasza obiecuje zniszczenie na zawsze, wyludnienie Egiptu od Suezu do Etiopii (28:8-14), ale Bóg nie wypełnił tej obietnicy do dnia dzisiejszego.
  I więcej o proroctwach Jeremiasza. Przez swoje usta Bóg obiecuje oddać Egipt w ręce Nabuchodonozora (29:19); na zawsze zniszcz Tyr (26:3-14; 27;36; 28:19). Ale Nabuchodonozor nie wziął i nie próbował zdobyć Egiptu. Jeśli chodzi o miasto Tyr, nie zostało ono zdobyte przez Nabuchodonozora ani przez Aleksandra Wielkiego i jak dotąd nie przestało istnieć ani na jeden dzień.
  Shella potwierdziła ciężkim westchnieniem:
  - Niestety, widziałem Tyr na mapie. Przyjmiemy to wkrótce!
  Magda kontynuowała:
  Wbrew proroctwu Ezechiela, Nabuchodonozor zdobył i zniszczył Jerozolimę, a nie Egipt i nie Tyr. Jednak 16 lat po swoim proroctwie sam Jeremiasz przyznaje, że miasto Tyr nadal istnieje bez szwanku (26:1; 29:8-14). Później sam Jezus Chrystus na próżno przepowiedział śmierć tego niewzruszonego Tyru (Mt 11,21-22; Łk 10,14).
  I jak jej szkarłatne usta wykrzywiły się chytrze i radośnie jednocześnie. To naprawdę Szatan w cudownej kobiecej twarzy. A co za głos.
  Ten sam Jeremiasz, w imieniu Boga, ogłosił, że król Jehojachin zostanie ukarany za swoje grzechy, nie mając dzieci (22:28-30). Ale Mateusz nazywa Jechoniasza jednym z przodków Jezusa Chrystusa (Mt 1,11-12). Jak to się dzieje, że Jezus mógł narodzić się z dalekiego przodka, który nie miał dzieci?
  Po ostatniej wypowiedzi Filela zachichotała chytrze. Shelly zauważyła:
  - To proroctwo warunkowe!
  Magda parsknęła pogardliwie.
  - Ale każda fałszywa wyrocznia może to powiedzieć! Słuchaj dalej! - Rudowłosa diablica kontynuowała, bo czołgi nie mogą jechać zbyt szybko przez pustynię, a są dość ciężkie i jest czas na pogawędkę... Głos Magdy brzmiał coraz pewniej:
  Jeremiasz w imieniu Boga przepowiada pojmanie Nabuchodonozora żydowskiemu królowi Sedekiaszowi, ale obiecuje mu cichą śmierć i pobożny pogrzeb (34:2-5). Ale, jak się później okazało, Nabuchodonozor zabił wszystkich krewnych Sedekiasza i sam go oślepił, wtrącił do więzienia, gdzie umarł (52:9-11). Wow spokojna śmierć i pobożny pogrzeb!
  To samo "spokojne i pogodne" życie jest przepowiedziane dla króla Jozjasza (2 Król. 22:18-20). Po takim proroctwie Jozjasz został śmiertelnie ranny przez Egipcjan w bitwie pod Megiddo (tamże, 35:20-24).
  Walcząca klacz Filela wciągnęła żołądek i zaczęła rozpakowywać konserwy. Puszka z Texas Buffalo na opakowaniu jest właśnie tym, czego potrzebuje. Szczególnie soczyste mięso nasączone sokiem pomidorowym i sosem czekoladowym.
  Pomimo tego, że Magda również wykazała apetyt, uparta dziewczyna kontynuowała program edukacyjny. Jest jednak miły głosik, że miło posłuchać wojownika o włosach koloru erupcji Krakatoa:
  - Prorok Izajasz napisał, że Jerozolima będzie trwała wiecznie: aby nie wszedł do niej żaden nieczysty, nie wszedłby żaden nie-Żyd. Ale zaraz po tym proroctwie Jerozolima została zdobyta i zniszczona przez Nabuchodonozora (586 pne), a następnie została zdobyta i zniszczona przez Rzymian (70 AD). - zaczął dodawać ognisty wojownik, starając się nadać językowi wygląd ciśnienia hałasu. - "Wieczne Miasto" zostało zdobyte i zniszczone przez Persów, Arabów, Krzyżowców, Turków, Brytyjczyków i Francuzów. - dodała zdyszana Magda i podniosła ton. - Zdecydowanie Niemcy, a teraz mieszka w nim tyle samo "czystych" Żydów, ile "nieczystych" (z ich definicji!) Arabów, Europejczyków, Murzynów...
  Filela, pożerając mięso bawole, zauważył:
  - Chrześcijanie z reguły tak naprawdę nie czytają proroctw dotyczących wydarzeń przed narodzinami Jezusa Chrystusa. Bardziej interesują ich proroctwa samego Jezusa Chrystusa i jego apostołów, czyli proroctwa ksiąg Nowego Testamentu. Szczególnie niepokojące są ich proroctwa o powtórnym przyjściu Jezusa Chrystusa (o Sądzie Ostatecznym, o Armagedonie).
  Magda z radością potwierdziła, kiwając głową zdolną do podpalenia i spopielenia fundamentów starożytnego Rzymu i setek podobnych miast z głową:
  -Nie dotykajmy żadnych innych proroctw, ani szczegółów proroctw o powtórnym przyjściu Jezusa Chrystusa. Zatrzymajmy się tylko nad jednym najważniejszym pytaniem: Kiedy nadejdzie Drugie Przyjście? Spójrzmy na słowa samego Jezusa Chrystusa. Słynny amerykański kaznodzieja i mówca Billy Graham obliczył, że prorokuje o powtórnym przyjściu Chrystusa w Biblii 380 razy. Zastanówmy się nad kardynałem i najbardziej z nich jasnym.
  Magda już miała kontynuować, gdy w radiu zabrzmiał sygnał:
  - Przed nami kolumna angielskich czołgów. Wszyscy się przygotujcie!
  Shelley zauważył zmieszany:
  "Sam nie wiem, co jest gorsze - popełnić złe morderstwo czy słuchać takiej herezji!"
  Filela odpowiedział:
  - Magda po prostu mówi czystą prawdę i logicznie się kłóci. Co więcej, Biblia wystarczy, mówi jasno i surowo o fałszywych prorokach. Więc pokonaj wroga własną bronią.
  Ognisty wojownik diabła dodał:
  - Słuchaj, lepiej jak pokonamy wroga jego własną bronią! I to nie tylko na froncie ideologicznym. Nadal mówię o Biblii. W międzyczasie sprawdź pociski przeciwpancerne Królewny Śnieżki!
  Shelley warknęła bez złośliwości:
  - No, oczywiście, taka elementarna rzecz, sam mogę to zrobić! Za kogo mnie uważasz! Jestem panią wojny!
  Filela, pomagając załadować armatę, zaśpiewał:
  - Pani Wojny! Kto jeszcze może się z tobą równać! Pani wojny już niedługo będziemy w stolicy Anglii!
  W radiu zabrzmiał niski, niemal męski głos Gayli.
  - Pomiń kolumnę i strzelaj w bok!
  Dziewczyny odkrzykiwały:
  - Sieg Heil!
  Oczywiście musisz mieć żelazne nerwy, aby niczego niepodejrzewający wróg mógł się zbliżyć, a potem ominąć. Tu przed nami czołgi średnie, Cromwell i Matildas, a następnie tankietki lekkie. Kilkanaście przechwyconych czołgów musi działać synchronicznie, aby każdy trafił swoją ofiarę. To rodzaj wykonania muzycznej symfonii. Jeśli choć jedna nuta się załamie, cała kompozycja okaże się fałszywa i straci tytuł arcydzieła. A co to za wojna! Większość wielbicieli zbiera sztuka militarna, ale łzy są zawsze szczere i nikt nie chce prosić o bis!
  Shella szepnęła:
  Pomóż nam Święta Matko Boża!
  Gayla rozkazał wściekle:
  - Ogień!
  A tuzin beczek wypluł naraz pociski. Boki Matyld i Cromwellów są znacznie gorzej zabezpieczone, co oznacza, że... Magda była zachwycona i wykrzyknęła:
  - Połamane kartonowe pudła!
  Shella natychmiast, ładując armatę w nowy sposób, zauważyła:
  - No, głupi Anglicy! Nawet nie poprosili nas o hasło, po prostu widzieli flagi, więc od razu wzięli nas za własne!
  Magda zachichotała cicho.
  - To ich brytyjska mentalność!
  Od razu zniszczono dwadzieścia pięć dużych czołgów i dwanaście wilczych dziewczyn. Potem mieli czas, zanim zdezorientowany nieprzyjaciel zareagował, aby oddać drugą salwę na wroga.
  I jeszcze kilkanaście ofiar, rozbite czołgi, jak szkielety rekinów wyrzucone na brzeg, na gorący, żółty piasek. A jednocześnie wciąż palą, ciemnobrązowe strumienie wpełzają w niebo. Wydaje się, że to stado węży. Ponadto gady, jakby okaleczone przez nieprawidłową ewolucję. A syczenie jest zdumiewające, jak obrzydliwe może być.
  Brytyjskie czołgi natychmiast zatrzymały się i zamarły. Jedyny ocalały czołg ciężki niezdarnie próbował zawrócić. Shella zaśpiewała:
  - Piękno! Piękno! Zabieramy ze sobą naszego kota!
  Magda śpiewała:
  - Nie w torbie, ale w kagańcu! Z pociskiem przeciwpancernym!
  Filela zachichotała.
  - Psy - po naszej walce!
  Potem założyli kliny. Cóż, można je zmiażdżyć w czoło. Część brytyjskich czołgistów nie mogła tego znieść i opuszczając swój sprzęt, rzuciła się do ogólnego lotu. Niektóre kliny z bardziej doświadczonymi kierowcami nadal oddawały strzały. Tutaj pocisk trafił w czołg Mp-16, wydając głuche dudnienie w zbroi.
  Shella pokazała różowy język:
  - Nasi bohaterowie uciekają - głupi Brytyjczyk nie dogoni!
  Magda warknęła głośno:
  - Poddaj się szybko!
  Filela potwierdzone:
  - I nie bój się nas! Bić więźniów pasem na papieża, czerwony krzyż zabrania!
  Shella, po rozbiciu pociskiem upartej tankietki, powiedziała:
  - Zmiażdżyłem cię! I cegła w pysk każdego!
  Bitwa się skończyła, kilka tankietek próbowało odlecieć, ale zostały bezceremonialnie znokautowane. Wilczyce wydały z siebie rozdzierający pisk zachwytu:
  - Kurczę! Ta walka nie jest nonsensem!
  Jednak bitwa jeszcze się nie skończyła. Pojawiają się angielskie ciężarówki i motocykliści. Shella wystrzeliła pocisk szrapnelowy w najbliższy samochód, który się rozsypał, a zbiorniki paliwa po prostu wybuchły. Magda błysnęła zębami.
  - Szok! To nasza droga!
  Filela powiedział:
  Lepiej zabić niż przekonać!
  Shella była jeszcze bardziej konkretna:
  - Lepiej uderzyć raz, niż powiedzieć sto razy! Lepiej uderzyć go sto razy, niż milczeć...
  Magda przerwała:
  - Brytyjczycy już biegają! Chodź za nimi!
  Dziewczyny strzelały dość celnie, Shella nigdy nie chybiła, ale czołgów wciąż nie można porównać z szybkimi ciężarówkami. Ponadto Cromwelle tutaj nie były najnowszym silnikiem Meteora o mocy 600 koni mechanicznych, ale słabszym 400. Najwyraźniej nie mieli jeszcze czasu na ponowne wyposażenie tego czołgu wycieczkowego. Matilda też była słabsza, a cóż możemy powiedzieć o ciężkim Mp-16.
  Więc dziewczyny są trochę w tyle. Tak, w stronę spotkania wiał też wiatr, zaczęły zbierać się chmury. Magda zauważyła:
  - Teraz będzie padać!
  Shelley była zachwycona:
  - Tym lepiej! A w tym zbiorniku jest bardzo gorąco! I grzeje się, ale pali słońce!
  Filela potwierdzone:
  - No tak! A ile można smażyć!
  Magda nie podzielała optymizmu:
  - Piasek zwiędnie i przestaniemy!
  Shelley entuzjastycznie oświadczył:
  - I osobiście mnie to nie przeraża!
  Chmury zbierały się bardzo szybko, a niebo pociemniało, jakby rzeczywiście miało miejsce zaćmienie Księżyca. Magda ryknęła:
  - A potem uwierz w Boga!
  Shelley zagwizdała ze złością.
  - I co? Dlaczego nie wierzysz! Czy Chrystus nie udowodnił, że jest prawdziwym Bogiem?
  Duże kropelki tropikalnego deszczu uderzały w dach zbiornika. Wściekła Magda znów zaczęła mówić;
  W rozmowach ze swoimi uczniami Chrystus zapewniał ich, że wszyscy, jego apostołowie, będą żyć i na własne oczy ujrzeć Jego powtórne przyjście w chwale. "Zaprawdę powiadam wam, nie będziecie mieli czasu, aby obejść miasta Izraela (w Palestynie), zanim przyjdzie Syn Człowieczy" (Mt 10:23).
  Filela zagwizdała ze zdziwienia, mrugając, jakby wsypując popiół Hiroszimy do oczu:
  Czy Jezus naprawdę to powiedział?
  
  
  
  
  
  AMERYKA Z POMOCĄ RZESZY
  ADNOTACJA
  Zachodni alianci podpisali rozejm z III Rzeszą. Korzystając z braku drugiego frontu i bombardowań, naziści wzmacniają swoje wojska i przechodzą do ofensywy. Robi się naprawdę gorąco.
  . ROZDZIAŁ 1
  Na przykład w marcu 1943 r. zawarto rozejm między III Rzeszą a aliantami. Hitler zgodził się zakończyć prześladowania Żydów w zamian za zamrożenie działań wojennych na Zachodzie. Co więcej, Zachód wstrzymał dostawy do ZSRR w ramach Lend-Lease. A to miało wpływ na przebieg działań wojennych.
  Hitler zbyt długo opóźniał ofensywę na Wybrzeże Kurskie. Odkładał Operację Cytadela, rozmieszczając najnowsze czołgi, Panterę i Tygrysa. Ostatni raz Führer odłożył ofensywę w lipcu.
  Chciał przetestować w bitwach bardziej zaawansowany i potężniejszy Tiger-2, a także myśliwiec ME-309. Niemcy chcieli też przetestować "Mausa" w ofensywie. I dostosuj "Pantera" -2.
  W rezultacie Stalin kazał sobie zaatakować 1 sierpnia. I natychmiast w dwóch kierunkach - Biełgorod-Charków i Orłowski. Niemcy, w przeciwieństwie do prawdziwej historii, byli silniejsi. Wycofali grupę Rommla z Afryki, a część sił przerzucili z Francji i Bałkanów. Na Bałkanach Niemców zastąpili Bułgarzy i Włosi. I tak osiem dywizji niemieckich i kilkanaście dywizji włoskich opuściło Afrykę, siedem dywizji niemieckich z Bałkanów i dwadzieścia dywizji z Francji, w tym czołgów.
  W związku z tym, że bombardowania III Rzeszy ustały, wypuszczanie broni było o czterdzieści procent wyższe niż w prawdziwej historii. Było więcej czołgów i samolotów. Tygrys-2 zaczął być masowo produkowany od maja 1943 roku, wszedł do serii ME-309, a także bombowiec Yu-288. I zrobiło się poważnie.
  I "Mysz" weszła w serię... Niemcy byli gotowi do walki. Ich linie obronne były bardzo silne.
  Tak, a "Pantera" w pierwszych dniach walk okazał się bardzo skutecznym czołgiem z obrony. Oddała piętnaście strzałów na minutę i zdobyła trzydzieści cztery z dwóch kilometrów.
  Tak, "Ferdynand" to także bestia-maszyna. A jeśli uderzy, to uderzy. To są machiny wojenne. A przedni pancerz ma dwieście milimetrów.
  Walki pokazały, że Fritz są silni. A także dziewczyny zaczęły walczyć po swojej stronie i jest fajnie.
  Charlotte strzelając śpiewała:
  - I znowu...
  Gerda też, strzelając z szybkostrzelnego, wspierała:
  - Trwa...
  Frida skończyła z udręką:
  - Walka...
  Charlotte, nie przerywając strzelania, wydała:
  - Gotowanie...
  Frida tupiąc, warczała:
  - Hiperplazma...
  Gerda uśmiechnęła się i wystrzeliła pocisk i dodała:
  - Ogień...
  Charlotte zawyła i wpatrywała się w sowieckie działa i wydała bez chybienia:
  I Goering...
  Frida tupiąc, pisnęła:
  - Taki...
  Gerda kontynuowała, strzelając z wyciem:
  - Młody!
  Charlotte kontynuuje, co zabrać elfowi, bezwstydnie przekręcając sowiecką piosenkę. I okazało się to wyjątkowo głupie i wulgarne.
  I młody...
  Frida westchnęła niestety jak zwykle trafnie i dodała:
  - Piwo...
  Gerda zakończyła strzałem:
  - Dalej!
  Potem wojownicy, strzelając, nieznacznie zmienili temat utworu. W końcu nie są już ludźmi, ale półelfami. A to oznacza, że zabierzesz im tych biednych ludzi! Mogą tylko nie śpiewać, ale ryczeć i coś absolutnie całkowicie wypowiadać. Taka jest ich karma, wiesz. Piosenki oczywiście okazały się wulgarne.
  Charlotte prowadząca ogień ciągnęła dalej:
  - Na zewnątrz...
  Gerda lupanuv z szybkiego ognia wspierana:
  - Zwierząt...
  Frida przybiła to i kontynuowała:
  - Z tramwaju...
  Charlotte miotała się, a szatkowana kontynuowała wycie:
  - Na...
  Gerda zwolniła i wydała:
  - Kąt....
  Frida włączyła się i kontynuowała:
  - Koszty...
  Charlotte, wypuszczając prezent z diabelską dokładnością, wykreśliła:
  -Piwo...
  Gerda, po przecięciu muszlą, jęknęła:
  - Tutaj...
  Frida spoliczkowała prezentem i pisnęła:
  - Włamał się...
  Charlotte, strzelając, rycząc jak bestia:
  - Car....
  Gerda odetchnęła z upaleniem, gwałtowne słowa:
  - Zwierząt...
  Frida, wystrzeliwująca pociski, brzęknęła:
  - Dawać....
  Charlotte strzelała rozpaczliwie, jęknęła:
  - Piwo...
  Gerda, opróżniając zamek, dodała:
  - Spieszyć się...
  Frida, strzelając, wrzasnęła:
  - Słoń....
  Charlotte, wypuszczając pocisk, jęknęła za pociskiem:
  - Zmrużył oczy...
  Gerda uderzyła znowu i pisnęła:
  - Prawidłowy...
  Frida wrzasnęła, rzucając się:
  - Oko...
  Charlotte jak śpiewać w szalonej kolejce...
  - Poszedł...
  I właśnie wtedy skończyły się pociski dziewczyn terminatorek. Musieli zawrócić, aby uzupełnić zestaw bojowy z ciężarówki. Ale podaż w III Rzeszy jest znakomita i pająki niestety wrócą.
  W drodze powrotnej dziewczyny zaczęły dyskutować na kolejny temat. Charlotte, ta rudowłosa diabełka wydała swoją opinię:
  - Myślę, że po zdobyciu Moskwy naszym kolejnym celem będzie Londyn!
  Gerda zachichotała i potwierdziła:
  - Oczywiście pójdziemy wyzwolić Brytyjczyków z niewoli syjonistycznej!
  A wszystkie trzy dziewczyny wybuchły ogłuszająco śmiechem. Myśleli, że to naprawdę zabawne.
  Frida zasugerowała:
  - I uwolnijmy Amerykę od najbardziej chciwych syjonistów. A także z dominacji ludzi kolorowych. A potem bolszewicy całkowicie ściągnęli Jankesów.
  Gerda nagle, jak nieoczekiwanie, śpiewa:
  Jeśli wszyscy przeciwstawimy się Jankesom,
  Zmiażdżymy północny sojusz...
  Nawet tomahawki nie pomogą...
  Ponieważ Bóg odpłaci złem!
  Oczywiście ze strony terminatorek apel do Boga wygląda śmiesznie. Biorąc pod uwagę, że III Rzesza jest wcieleniem Antychrysta. Ale ponieważ minie czas, zanim zmieni się ładunek amunicji, rudowłosa diablica Charlotte wydała dźwięk. Słysząc ostatnie zdanie Gerdy, warknęła:
  - Nie ma Boga!
  Wojownik cherubin pisnął:
  - Jak to nie jest?
  Charlotte nalegała:
  - Oczywiście, że nie, fakt medyczny!
  Gerda zadała najbardziej naturalne pytanie:
  - Kto stworzył wszechświat?
  Charlotte odpowiedziała prawie natychmiast:
  Wszechświat istnieje i zawsze istniał. Zmieniała jedynie swoje istnienie i składnik, nieustannie przeobrażając się i modyfikując.
  Gerda potarła bosą stopę za uchem. Chociaż miała geny pająka, a nie psa, iz niedowierzaniem zauważyła:
  Jak to zawsze istniało? Musi być ku temu powód.
  Charlotte postanowiła pobić swojego partnera religijnego własną bronią:
  - A jak to jest, że wszechmogący Bóg zawsze istniał? Musi być ku temu powód!
  Gerda znów potarła bosą stopę, tym razem w czoło, i zauważyła z powątpiewaniem:
  - Bóg działa w tajemniczy sposób.
  Charlotte na swój własny logiczny sposób zauważyła:
  - Więc to nie jest odpowiedź.
  Gerda następnie zasugerowała:
  - Przyjmijmy za aksjomat niewątpliwy fakt, że Pan Bóg istnieje i zawsze istniał i od tego zaczniemy.
  Charlotte logicznie odpowiedziała tą samą metodą:
  - Przyjmijmy więc też za aksjomat niewątpliwy fakt, że materia i wszechświat zawsze istniały i zawsze istniały, i od tego zaczniemy.
  Frida, która była trzecia w tym sporze, wybuchnęła śmiechem i zauważyła:
  - Tak... To jest dialog między głuchym a głuchym. Więc nie będziesz w stanie dojść do żadnego jasnego wniosku.
  Charlotte nie zgodziła się.
  - Mam przewagę nad Gerdą. Przykładowo, jeśli wyjdziemy z tego, że przyczyną wszystkiego jest Wszechmocna Osobowość Boga, to w przyszłości pochodna tego: osoba okazała się słabsza i nie zaawansowana technicznie. A jeśli weźmiemy pod uwagę, że wszechmocna, ale bezosobowa natura jest przyczyną i pierwotną przyczyną, to okazuje się, że zrodziła ona osobę doskonalszą i bardziej zaawansowaną. Okazuje się więc, że nastąpiło przejście od prostych do złożonych. A w modelu kreacjonistycznym przeciwnie, od złożonego do prostego. Jednak teraz jesteśmy świadkami procesu stopniowej komplikacji, w którym wszystko, od technologii, rozwija się w sposób ewolucyjny. Tak, ludzki mózg stale się rozwija. To znaczy przyjąć, że jest to przede wszystkim sprawa bezosobowa, z której ewolucyjnie rozwinęła się bardziej złożona, bardziej logiczna rzecz, niż odwrotnie, tak jakby absolutnie wszechmocna i doskonała osobowość była chwastem w obliczu ludzkości.
  Frida ożywiła się i zauważyła:
  - Tak, czytam trochę literatury religijnej. Jeśli jej wierzyć, to Adam był doskonalszy od obecnego człowieka i rozwinął się intelektualnie. I że ludzie, oddzieleni od Boga, idąc drogą grzechu, zaczęli się starzeć i słabnąć, ale... Teraz jesteśmy świadkami odwrotnego procesu: wzrostu siły człowieka i jego niesamowitego rozwoju intelektualnego. Zwłaszcza podczas wojen! Pamiętajcie, na jakich czołgach rozpoczęliśmy wojnę w czterdziestym pierwszym roku, a jakie mamy teraz! Jest kolosalna różnica!
  Gerda szepnęła z irytacją:
  - To wszystko intrygi!
  Niemcy odparli sowiecką ofensywę we wszystkich kierunkach. I sami zadawali miażdżące ciosy.
  A na niebie na ME-309 walczyły piękne, bose dziewczyny w bikini. Walczyli bardzo ciężko. I dosłownie miażdżyli wroga jak kotlety.
  Albina strzelała do przeciwników gołymi palcami i przewróciła sowiecki samochód.
  Potem zaświergotała:
  - Za wspaniałe aryjskie pomysły!
  Alvina również rzuca się na wroga i dokładnie go rozdziela, gruchając:
  - Chwała nowym pomysłom!
  I przyciśnij jego szkarłatny sutek do wroga.
  Ale radziecka dziewczyna z baterii artyleryjskiej strzela do faszystowskich potworów. Próbują odeprzeć atak, ilościowo i jakościowo przewyższając wroga.
  Dziewczyny z sowieckiego batalionu też są bardzo ładne, aw krótkich spódniczkach biust zakrywają tylko staniki. Migoczą ich gołe nogi, a sami wojownicy energicznie sortują muszle.
  Jedna z na dole, porucznik-strzelec Akulina, dostarcza pociski bosymi stopami, a ona sama położyła ręce na kole działa. I nawet jeśli pociski spadają na nich z góry, a bomby lecą z nieba, to i tak dziewczyn nie da się poszarpać i złamać. Walczyli dzielnie i będą walczyć dalej.
  Anyuta celuje z pistoletu... "Mysz" nie jest przebita, ale dziewczyna wciąż do niej strzela. I nagle masz szczęście i zbroja ulegnie zniszczeniu. W takim przypadku Niemiec będzie musiał zamówić trumnę z muzyką.
  Bosa dziewczyna jest wesoła, choć rozumie, że mają bardzo małe szanse na wydostanie się z takiego wichru. Na przykład Sturmmaus przechodzi do ofensywy. Są to maszyny podobne do Shtrumtigr, tylko znacznie większe i na wydłużonej obudowie Mouse. A kiedy ciężka rakieta wylatuje z wyrzutni bomb kalibru 600 mm, to jest to po prostu straszna rzecz.
  Kawałki spalonej ziemi spadły na Anyutę i stopiły ziemię po szczelinie. Ale dziewczyna wcale się nie wstydziła. Wręcz przeciwnie, postawiła bose stopy, by poczuć przyjemny masaż odłamków. I radośnie śpiewał:
  Ojczyzna i armia to dwa filary,
  Na której spoczywa planeta!
  Ochronimy Cię naszymi piersiami,
  Twoja armia jest śpiewana przez wszystkich ludzi!
  
  Chmury są chłodne, ale słońce jest gorące,
  Karabin maszynowy otarł ramię żołnierza...
  Na zawsze Ojczyzno jesteśmy z wami -
  Wykopmy grób złoczyńcy!
  Anyuta była już w niewoli hitlerowskiej i tam została dotkliwie pobita kijami po piętach. Dziewczyna jęknęła i rzuciła się, ale nikogo nie zdradziła. Jakie są dla niej te wszystkie ciosy. Jest członkiem Komsomołu. Inna sprawa, że naziści przebili się już przez linię obrony i grożą pokonaniem również tej. Anyuta wie i strzela. Choć jest to niezwykle trudne, należy wsiąść do lufy "Mausa", a wtedy niemiecki czołg straci zdolność strzelania i będzie musiał zostać przewieziony na tyły w celu naprawy. A to już jest problem dla Fritza.
  I tutaj Anyuta, po kilku chybieniach, zdołała odbić lufę "Tygrysa" -2. Wtedy dziewczyna radośnie zaśpiewała:
  - Nasz nie ustąpi twojemu!
  I znowu strzelił. Akulina poradziła jej, aby podczas strzelania używała bosych stóp, ponieważ jest to o wiele bardziej praktyczne. Piękna dziewczyna częściowo się z tym zgodziła. I sprawy potoczyły się znacznie lepiej. Wszystkie działa mają kaliber 85 mm, co nie jest wystarczająco mocne w walce z niemieckimi czołgami. A więc jeśli trafisz w beczkę, wtedy pojawiają się szanse na sukces.
  Anyuta próbuje wyobrazić sobie niebieską panoramę z ruchomymi żółtymi kropkami. To gruba zielona sylwetka nazistowskiego czołgu. Widzisz go jak gigantycznego słonia. Więc weź to i uderz mastodontem w pień. Wtedy przewaga przeciwnika w kategoriach wagowych będzie dla niego bezużyteczna.
  A teraz kolejny "Tygrys" -2 traci trąbę. I staje się bardzo chory.
  Akulina śpiewa na całe gardło:
  - Ex ogon, łuski - nie złapał Fritz Znam leszcza!
  Bateria składa się wyłącznie z dziewczęcych sandałów i dlatego najwyraźniej wyższe moce je oszczędzają, a muszle nie bolą. Każdy z nich ma swoją szkołę i swoje przeznaczenie. Jako dziecko Akulina marzyła o wynalezieniu leku , który zapewniłby nieśmiertelność. Śmierć wydawała jej się decyzją straszną i niesprawiedliwą. W końcu fakt, że ludzie umierają, jest straszny. I choć dziewczyna wierzyła w nieśmiertelność duszy, która jest pierwotna w porównaniu z ciałem, ale jednak. Świat nie jest szachownicą, zdejmij z niego kawałek i włóż go z powrotem. Nie, wszechświat okazał się okrutny. Dlaczego człowiek musi się zestarzeć i umrzeć? Akulina była szczególnie zdenerwowana przez stare kobiety - ta brzydota jest straszna.
  Czy człowiek nie jest jak kwiat, a nie korona stworzenia? Człowiek musi być i pozostać nieśmiertelny. I w żadnym wypadku nie wydawało mu się, żeby zachorował i udał się na tamten świat. W końcu człowiek rodzi się, by być szczęśliwym.
  A o jakim szczęściu możemy mówić, gdy ludzie tracą krewnych i przyjaciół? Jeśli on - osobowość zniknie? Nie, to jest złe i niedobre. A Akulina pogrążyła się w literaturze medycznej. Wkrótce dziewczyna doszła do wniosku, że sama chemia nie wystarczy do nieśmiertelności i należy wymyślić coś zupełnie nowego i skutecznego.
  Może nawet trochę promieniowania. Który, w przeciwieństwie do radioaktywnych, nie niszczy, lecz leczy. Potem zaczęła się wojna i nie było czasu na nieśmiertelność. Akulina przez jakiś czas pracowała na tyłach. Ale straty Armii Czerwonej rosły, na front coraz częściej wzywano dziewczęta, szła też medyczka. Początkowo pracowała jako pielęgniarka, a potem przeniosła się na baterię. Niejednokrotnie Akulina znalazła się na skraju śmierci. Ale za każdym razem pozostawała przy życiu i nawet bez poważnych obrażeń.
  Biedna dziewczyna, która miała w życiu tyle różnych problemów. A teraz zbliżają się do nich faszystowskie czołgi.
  A oto kolejna piękność, brązowowłosa Tatiana. Dziewczyna przynosi muszelki, ciągnie pudła. Jest też boso, a nawet znajduje w tym przyjemność - w końcu lipiec jest na podwórku, najgorętszy miesiąc w roku. Tu jest dobrze, wszystkie zebrane dziewczyny są całkiem ładne, budząc podziw wśród wrogów ojczyzny. Tatiana wyciąga pudełko i śpiewa:
  niezniszczalne, wolne republiki,
  To nie chamstwo, nie siła, nie strach zebrał się ...
  I dobra wola oświeconych ludzi -
  Pokój, przyjaźń, światło, rozsądek i odwaga w snach!
  
  Chwała Ojczyźnie, nasza wolna,
  Przyjaźń wszystkich narodów polega na wieku,
  Siła prawowita, wola ludu,
  W końcu prosta osoba jest za jednością!
  I pod takimi słowami jest bardziej wesoła, a pudła nie wydają się już takie ciężkie. A dziewczyna łatwo się rozluźnia. Jest taka urocza. I wesoła dziewczyna. Oto niemiecki sabotażysta czołgający się z granatem do
  parapet. Tatiana gołą stopą podnosi cytrynę i wyciągając ją zgrabnymi palcami, rzuca nią we wroga. Natychmiast wzlatują trzej niemieccy szpiedzy, pocięci w locie na odłamki. A Tatiana, krzyżując nagie, opalone nogi, pokazała im figę. Mimo wszystko jest ładną dziewczyną. I czy ona też może umrzeć?
  A oto dowódca ich baterii, major Voronina. Ma już trzydzieści lat, ale talia od ciągłego ruchu jest szczupła, jak u młodej dziewczyny. Jej włosy są białe, dlatego siwe włosy nie są zauważalne, a jej twarz ze świeżego powietrza jest rumiana i czysta, ani jednej zmarszczki. Margarita Voronina walczyła od pierwszych dni wojny. Niezbyt udany w nagrodach, biorąc pod uwagę, że walczyła od ponad sześciu lat i osobiście zabiła ponad stu Niemców. Nie raz Margarita została poważnie ranna i nie leżała w szpitalu. Nazywano ją nawet Żelazną Margaritą. Ale kobieta była moralnie wyczerpana przedłużającą się wojną.
  Jej bose stopy są zrogowaciałe i prawie nie zakurzone. Przed wojną nauczyła się biegać boso po śniegu. A teraz od ponad sześciu lat nie nosiłem buta. W czterdziestym pierwszym roku, aby dotrzymać ślubu, walczyła w najbardziej wysuniętym na południe sektorze pod Rostowem. Tylko dzięki maściom syberyjskim uniknęła odmrożeń. Ale przeżyła bez butów, zdała surowy test w rosyjskich zaspach śnieżnych. I kontynuował wojnę.
  Nie była wysoko ceniona i nigdy nie upierała się przy swoich wyczynach. Więc nagrody kumulowały się powoli, ale pewnie. A teraz wspięła się już na stopień majora i ma Order Chwały wszystkich trzech stopni. Ale gwiazda bohatera, na którą Margarita od dawna zasłużyła, jeszcze nie jest. Ale wojownikowi nie jest szczególnie przykro.
  Najważniejsze jest przetrwanie w tej wojnie. A tutaj ma specjalny amulet Peruna. Pozwala uratować cztery osoby w dowolnej bitwie. Sama Margarita i trzy inne wybrane przez nią osoby.
  Sama główna kobieta zaplanowała uratowanie trzech: Akuliny, Anyuty, Tatiany. Dobre dziewczyny i bardzo zdolne. Oto ich armata, beczki zestrzeliły już pięciu Niemców. A teraz Anyuta uderzyła w gąsienicę Pantery. Niemiecki czołg zatrzymał się i zaczął palić.
  Margarita krzyczy do dziewczyn:
  - Tak trzymaj!
  Odpowiadają na całe gardło:
  - Tak trzymaj!
  Margarita entuzjastycznie wykrzyknęła:
  - Nie! Nikt nas nie zatrzyma. Nikt nie wygra!
  A szósta Mysz straciła pysk. Niemieckie czołgi są dość szybkie, ale liczne rowy przeciwczołgowe i jeże uniemożliwiają im posuwanie się naprzód. Dziewczyny mierzą razem, Akulina pomaga celować z broni, jest szybka jak żaden inny wojownik. Tatiana jest również silna i dokładna. Tutaj znowu strzelają. I tym razem pocisk trafił w gąsienicę Lwa.
  Uderzenie w gąsienice "Tygrysa" -2 jest bezużyteczne, ponieważ małe rolki sprawiają, że samochód, a raczej jego podwozie, jest praktycznie nie do zdarcia. Ale przy długiej lufie jest skuteczny i kuszący.
  Anyuta wypowiada się jak prawdziwy marynarz:
  - Cóż, od śruby!
  Akulina wspiera diabelskiego cheruba:
  - Przyjdziemy z wesołym śmiechem,
  Do wielkich budynków Rzeszy w Berlinie...
  Bądźmy szczęśliwi ze słodką dwójką,
  Nasza armia jest niezwyciężona!
  I znowu niemiecki czołg zaczął tak gwałtownie palić i zaczął wyrzucać we wszystkich kierunkach metalowe fragmenty.
  Uniesiony entuzjazmem, cały dziewiczy batalion armat zaczął śpiewać;
  Kiedyś człowiek nie znał snów,
  Nie mogłem zrozumieć ospałości żarliwej myśli!
  Patrząc w światło świecącej gwiazdy -
  Nie znałem pojęcia Ojczyzny Świętej.
  
  Był zwierzęciem, szorstkim dzikusem -
  Pełny żołądek - to cała pociecha!
  Jeden instynkt - jak wrona dzioba,
  A głód schodzi w otchłań piekielną!
  
  Wtedy wszystko sprowadzało się do deski,
  I w tym nawet zwierzęta są szczęśliwe!
  A duch pragnie wiecznego piękna -
  W jego przekonaniu, że ma lepszą moc!
  
  Wtedy my ludzie wpadamy na pomysł -
  Tak, z tym przychodzi straszna udręka!
  Ale walczysz o wiedzę młody człowieku -
  Rozsądne nauczanie wywyższy wszystkich!
  
  Wtedy nie będziesz długo cierpieć
  Nadejdzie czas - młodość na zawsze!
  Twój ojciec i matka również wstaną,
  Wpadną w koszmary bez okaleczenia!
  
  Ale myśli są również złe, każdy -
  Płoną!
  Kiedy wezmą innego do strachu,
  Kiedy nieśmiertelni mają prezent!
  
  Niestety, musisz przezwyciężyć swój gniew -
  Stwórz kolejny wszechświat w chwale!
  Taka będzie moc w twoim sercu,
  Ta porażka jest także zbudowaniem!
  Bitwa pod Kurskiem zakończyła się remisem. I nastąpiła pauza. Niemcy wprowadzili do serii Panther -2. Ta maszyna była bardziej zaawansowana z wąską wieżą i niższą sylwetką.
  Masa auta wzrosła nieco o czterdzieści siedem ton, z czego dzięki silnikowi o mocy dziewięciuset koni mechanicznych poprawiły się nawet jego właściwości jezdne. Ale uzbrojenie i zbroja znacznie się zwiększyły. Czoło wieży wynosiło 150 mm, a boki 60 mm, czoło kadłuba 120 mm przy nachyleniu czterdziestu pięciu stopni, a boki 60 mm. A armata ma 88 mm i 71 EL. Takie działo penetruje z odległości kilometra 193-milimetrowego pancerza przy nachyleniu 30 stopni. Więc maszyna jest bardzo poważna i destrukcyjna.
  Cóż, jaka jest na to odpowiedź? Tylko przez to, że dziewczyny będą walczyć także boso iw bikini. Wtedy zbiornik też nie musi być idealny.
  Jest już zima. I jeden z pierwszych czołgów IS-2 idzie do bitwy. I załoga Eleny na tym. Dziewczyny są oczywiście boso iw bikini. Gotowi są walczyć z nazistowskimi szumowinami, za którymi stoją Stany Zjednoczone.
  Więc walka będzie ciężka.
  Elena wystrzeliła gołymi palcami. Uderzyła w nazistowską maszynę i pisnęła:
  - Za Ojczyznę!
  Euphrosinia również rzuca się na wroga, uderza go w bok i śmiejąc się ogłuszająco, dodaje:
  - Dla matki Rosji!
  Przed bitwą dziewczyny pomalowały czołg IS-2 na biało. I jest praktycznie niewidoczny na śniegu. I bardzo zręcznie dłubią we wrogu.
  Elżbieta, celnie strzelając do wroga i celnie trafiając we wroga, całkiem logicznie zauważyła:
  - Jestem Robin Hoodem w bikini!
  Elena zgodziła się z tym:
  - Naprawdę jesteś prawdziwym Robin Hoodem!
  I jak to przyjmie i naciśnie spust gołą piętą.
  Cztery E na IS-2 to duża siła. Chociaż Gerda jest poważnym przeciwnikiem Panther-2.
  Oba zbiorniki są mniej więcej w tej samej kategorii wagowej. Niemiecki ma cieńszy pancerz po bokach, ale jest lepiej chroniony na czole, zwłaszcza przez wieżę i dolną część kadłuba. A niemieckie działo jest bardziej przeciwpancerne i szybkostrzelne.
  To prawda, że jednorazowe uszkodzenia radzieckiego działa są prawdopodobnie silniejsze. Tak, to oczywiście duży plus, ale niemieckie działo jest celniejsze. A co ważne, Panther-2 jest znacznie bardziej zwrotny i zwrotny.
  Więc Gerda ma plus. A jeśli naciśnie guzik gołymi palcami, nie będzie wyglądać trochę.
  A Niemki bardzo lubią mężczyzn i to też jest ich siłą, zwłaszcza jeśli pracują nad językami pulsującymi nefrytowymi prętami.
  . ROZDZIAŁ 2
  Zimą Armia Czerwona nie osiągnęła decydującego punktu zwrotnego. Linia frontu pozostała stabilna. I praktycznie bez ruchu.
  W następnym roku Niemcy pojawili się w serii samolotów odrzutowych i ewolucji Focke-Wulfa - TA-152. Cudowna maszyna z potężną bronią i przyzwoitą prędkością. To jest poważne...
  W ZSRR wciąż istnieją tylko nowe czołgi IS-2 i T-34-85. I to był również duży krok.
  Wiosną Niemcy rozpoczęli nową ofensywę. Próbowali przejąć inicjatywę.
  Początek ofensywy 21 maja rozpalił huk dziesiątek tysięcy dział i odlot ponad siedemdziesięciu tysięcy bombowców uzbrojonych jednocześnie w bomby napalmowe i ważących do dziesięciu ton. Rozpoczęła się najbardziej epicka bitwa II wojny światowej. Wróg przekroczył Rubikon i rzucił się do Moskwy. Niemieckie czołgi dudniły, brzęczały mniejsze samochody. Hordy stali nacierały na pozycje sowieckie, jak kawaleria Czyngis-chana w grubych pancerzach. Tablice poszły naprzód, a przede wszystkim najbardziej chronione "Myszy" i "Królewskie Lwy", "Tygrysy" -2 używały ich jak tarana.
  Jeszcze wcześniej minęły teletanki - "Koń szachowy". Wysadzili pola minowe i utorowali drogę niemieckim pojazdom na pozycje sowieckie. Wykorzystywano również "Węża Gorynych", kiedy węże wypełnione materiałami wybuchowymi zostały wyrzucone do przodu i wszystko zostało oczyszczone.
  Elfy Frida, Charlotte, Gerda znajdują się w najnowszym czołgu Panther-3 i ruszają na czele ataku. Piękni wojownicy w płaskiej maszynie ważącej 75 ton obnażają się do siebie i strzelają z działa dawnego jeszcze kalibru 105 mm.
  Charlotte zauważyła z uśmiechem:
  - Od rozpoczęcia wojny z Rosją minęły już ponad trzy lata. Ale Moskwa nie została jeszcze zdobyta!
  Frida zauważyła z oburzeniem:
  - Ale niedługo Kaukaz zostanie zajęty. A to jest chyba jeszcze ważniejsze!
  Gerda odpowiedziała z uśmiechem:
  - Oczywiście są takie cudowne góry i wspaniałe miejsca, ale... Wojna zwykle kończy się upadkiem stolicy. I dopóki nie zostanie zabrana, nie można mówić o naszym zwycięstwie!
  Charlotte niechętnie się zgodziła.
  - Nie, nie możesz!
  Nowy czołg "Panther"-3 jest nadal w fazie testów eksperymentalnych. Wszystko jest w nim tak zautomatyzowane, że wystarczyłoby dwóch członków załogi. Ale dziewczyny z gołymi nogami wolą robić trójkąty. To im jednak nie ułatwia.
  I pędzący gigantyczny czołg na pozycje sowieckie. Jest ciężki, ale dobrze chroniony i ma działo 105mm w 100EL. I to jest poważne.
  Pędzi naprzód tego potwora ...
  A radzieckie pociski odbijają się od tego czołgu.
  Gerda zauważyła:
  - Nasza trójka jest trudna!
  Charlotte zauważyła z uśmiechem, strzelając do wroga gołymi palcami.
  Ruda gruchała:
  - Niech nasza Ojczyzna będzie w chwale!
  Frida zauważyła ze śmiechem:
  - Chwała duchowi aryjskiemu!
  A on też naciśnie gołą piętą i sowiecki czołg zabije. I gruchanie:
  - O nowe siły!
  W tym miejscu wkracza potężna moc czołgu.
  Ale z drugiej strony sowieckie dziewczyny walczą. A wojownicy z Rosji też są boso.
  Bitwy są zacięte, a Fritz posuwają się naprzód, przebijając się przez obronę w głąb. A sprawy nie do końca idą zgodnie z planem.
  Elżbieta wystrzeliła z IS-2 do wroga i zaćwierkała:
  - Za Ojczyznę - naszą matkę!
  Ekaterina zauważyła, pieprząc wroga:
  - Za nasze zmiany, za Rosję!
  Elena też go wzięła i uderzyła we wroga, gruchając:
  - A dla Rosji wszystko jest super!
  Euphrosyne wysłała gołymi palcami morderczy dar zniszczenia i zaćwierkała:
  - Za Ojczyznę!
  Czwórka na IS-2 działała i strzelała dość celnie. I całkiem celnie, bardzo żwawo trafia we wrogów.
  Cóż, Niemcy dalej się przebijają. I poruszają się w kierunku walki.
  Jest już lato, a przód dosłownie się rozpada. Ale dziewczyny nadal walczą i pokazują swoją najwyższą klasę.
  Elżbieta zmarszczyła brwi, słysząc te słowa. Po stosunkowo i niezbyt udanej zimie na frontach sprawy potoczyły się gorzej. Pod Kurskiem, pomimo przewagi liczebnej, wojska radzieckie poniosły ciężką klęskę. I nawet teraz kontrofensywa bojowników pod Woroneżem, która rozpoczęła się stosunkowo pomyślnie, kończy się niepowodzeniem. Niemcy poszli na tyły i przerwali komunikację. A teraz dziewczyny na czołgu muszą się wycofać.
  Ale mimo wszystko dobrze, gdy w samochodzie są same kobiety - pachną tak przyjemnym zapachem, a nie jak spoceni mężczyźni. A ich załoga jest tak dobrze skoordynowana. A ta czwórka podkradła się, by być niezwykle piękna.
  Elżbieta zdecydowanie mówi:
  Wygramy, wiem to na pewno! Nawet wycofując się na Daleki Wschód!
  Rudowłosa Aurora, klepiąc nagą, wyrzeźbioną nogą o wodę, krzywiąc się, odpowiedziała żołnierską pieśnią:
  "Wreszcie dostaliśmy rozkaz do ataku!" Zabierz nasze przęsła i krew! Ale pamiętamy, jak słońce cofnęło się i prawie zaszło na wschodzie!
  Ekaterina i Elena odpowiedziały chórem:
  -Dobrze powiedziane!
  Aurora z gołymi nogami dodała w prozie:
  - Cała Europa pracuje dla nazistów, a jeszcze więcej zasobów w Afryce. Więc musimy podnieść bardzo ciężką sztangę!
  Bosa Elżbieta uderzyła pięścią w wodę:
  - Podnieśmy go i rozerwijmy! A teraz wystarczy! Już odświeżony iz powrotem w zbiorniku!
  Piękności nie sprzeciwiały się. Pot z mocnych, opalonych ciał zmyty i w porządku. Dziewczyny mają luksusowe biodra, wąską talię i brzuch z wytłoczoną płaskorzeźbą. Naprawdę przypominają posągi starożytnych bogiń. A nogi są takie smukłe, a jednocześnie muskularne, pod oliwkową skórą toczą się jądra i stalowy drut mięśni.
  Mówią o takich dziewczynach: zatrzymają galopującego konia, wejdą do płonącej chaty!
  Chociaż niechętnie wraca do gorącego zbiornika. Elena chlapnęła z wiadra na zbroję, żeby samochód był przynajmniej trochę chłodniejszy.
  Elżbieta surowo zauważyła to:
  - Jak mężczyźni w mundurach walczą w takich stalowych trumnach? A my jesteśmy prawie nadzy!
  Boso Aurora, z dużymi zębami i perłowymi zębami, wybuchnęła śmiechem:
  - Zgodzisz się, że to bardzo ciekawy pomysł - wysłać bikini w ramach Lend-Lease!
  Ekaterina odpowiedziała ze złością, uderzając bosą stopą w gąsienicę czołgu:
  - Tak, cudownie. Minimalne marnotrawstwo materiału, maksymalna ambicja!
  Elena, również drgająca, tylko tym razem z klatką piersiową, zaskrzeczała:
  - Byłoby lepiej, gdyby wysłali dodatkowy czołg! Albo samolot!
  Bosa Elżbieta zauważyła ponuro:
  - Tak, śmieci mają czołgi!
  Rudowłosa Aurora, wspinając się na wieżę, sprzeciwiła się:
  - Nie całkiem! Najnowszy "Churchill" jest bardzo dobry, zwłaszcza w zbroi!
  Blondynka Elizabeth zmarszczyła brwi i zapytała:
  - Jeździłeś na Churchillu?
  Ognisty diabeł odpowiedział szeptem:
  - Nie! Ale przypadkowo dowiedziałem się, że ma przedni pancerz 102 - milimetrów!
  Piękna Elżbieta zaokrągliła twarz, postukała wdzięcznymi, gołymi palcami w zbroję trzydziestu czterech i zauważyła:
  "Dwa razy grubszy od naszego?" Cóż za dobry pomysł!
  Elena, siedząc na miejscu kierowcy, zapytała:
  A co z kalibrem broni?
  Bosa Aurora odpowiedziała szczerze:
  - Nie wiem ... Ale najprawdopodobniej to 75 lub 76 milimetrów. W przybliżeniu porównywalny z naszym.
  Bosa Aurora, gdy usadowiła się jako strzelec, zauważyła:
  - Więc może gorzej radzi sobie z prowadzeniem samochodu?
  Aurora z gołymi nogami wzruszyła silnymi, muskularnymi ramionami.
  - Może ... Ale Brytyjczycy mieli już 600-konny silnik Meteor, więc nie sądzę, aby czołg Churchill był maszyną do trumien!
  Piękna Elżbieta zadała kolejne pytanie:
  - A jakie są nasze najnowsze osiągnięcia?
  Rudowłosa diablica zaśpiewała czułym głosem:
  - To wielka tajemnica... Wierzysz czy nie?
  Elżbieta, potrząsając bosymi stopami, odpowiedziała melodyjnym głosem:
  - Oczywiście, że ci wierzę! Na takie pytania można bardzo po prostu... Grzechotać do obozu - gdzie jest mały biały niedźwiedź!
  Elena z gołymi nogami, uruchamiając samochód, zauważyła:
  - Krążą pogłoski, że wkrótce pojawi się potwór - siedem dział i dwie wyrzutnie rakiet jak na Katiuszach.
  Ognista Aurora gwizdnęła i pokręciła głową.
  - Tak, taki potwór nawet się nie odwróci!
  Elena pompatycznie powiedziała:
  - Ale jak to będzie boleć!
  T-34-85 ryknął. Musiałem podnieść głos, żeby przekrzyczeć silnik.
  Starsza porucznik Elizabeth warknęła:
  - Słyszałem, że wkrótce pojawi się nowy IS, z bardzo grubym pancerzem i dwoma silnikami. Więc Niemcy będą Chanem!
  
  
  Boso Aurora zaśpiewała żartobliwie:
  "Wykopiemy czołg, znowu zacznie zabijać w dwóch normach, zacznie dostarczać chan na cmentarze!"
  I cała czwórka wybuchnęła śmiechem. Samochód stopniowo nabierał prędkości. Pomimo legendarnych trzydziestu czterech i T-34-85 był to dość trudny czołg w prowadzeniu. W szczególności zmiana skrzyni biegów wymagała znacznego wysiłku. Silna Elena z gołymi nogami poradziła sobie, czasem ruda pomagała jej stopą. Ale samo pudełko może się zepsuć.
  Dlatego "trzydzieści cztery" nie zostały ustawione na maksymalnym biegu. Więc czołg poruszał się wolniej niż mógł. Istniało ryzyko, że w ciągu dnia osławione "rzeczy", Yu-187 i TA-152, bardzo niebezpieczny bombowiec nurkujący, znajdą go.
  Bosa Elizabeth to rozumiała i spodziewała się, że szybciej dotrze do lasu. Tam ich czołg nie jest zbyt widoczny.
  Aurora z gołymi nogami zagwizdała pod nosem piosenkę. Ruda jest zawsze w świetnym humorze, nawet gdy przekazuje smutne wieści.
  Natasza pamiętała początek wojny. Stało się to w południe, kiedy ogłosili to w radiu. Ale już rano zaczęły się rozchodzić złowieszcze plotki. Następnie donieśli przez radio, że Niemcy zaatakowały ZSRR bez wypowiedzenia wojny. Kilka kobiet natychmiast się rozpłakało.
  Nastrój ludzi był mieszany. Ci, którzy są młodsi, odurzeni propagandą, byli nawet zachwyceni: mówią, że za dwa tygodnie skręcimy Niemców i będą skiffem. Starsi przeciwnie, opaleni.
  Elżbieta też czuła się nieswojo. Jej starszy brat zginął w wojnie fińskiej, a środkowy brat, po powrocie, opowiedział wiele strasznych rzeczy. W każdym razie było jasne, że poziom Armii Czerwonej nie był tak wysoki, jak twierdziła propaganda. I że dowództwo nie jest na równi, a wiele czołgów płonie jak zapałki.
  Oficerowie z szacunkiem mówili o Niemcach... Mimo to podbili prawie całą Europę. A kto starszy pamiętał I wojnę światową. Następnie wojska kajzera dotarły do Dniepru, a Rosja poszła na upokarzający traktat brzeski.
  Tak więc Elżbieta z gołymi nogami była bardzo zdenerwowana. Nie chciałem ponownie chować bliskich, a tym bardziej walczyć z tak silnym wrogiem, jak Niemcy i ich satelity. Niewiele jest nadziei dla Wielkiej Brytanii. Bez względu na to, jak te mięsożerne drapieżniki zjednoczą się przeciwko Rosji.
  Pierwsze dni i tygodnie potwierdziły najbardziej pesymistyczne prognozy. Niemcy posuwali się naprzód i zajmowali jedno miasto po drugim. Mińsk upadł w ciągu kilku dni. A za niecały miesiąc Smoleńsk. Elizabeth zgłosiła się na ochotnika na front. Jest silną dziewczyną i bardzo zahartowaną.
  
  Przypadkiem została czołgistką, wcześniej walczyła w piechocie. Niemcy dalej posuwali się naprzód. Część, w której walczyła dziewczyna, została otoczona. Natasza udała się do siebie i natknęła się na opuszczony czołg. Elena była z nią i razem dziewczyny mogły uruchomić samochód. A nawet sprowadził ją na linię frontu.
  Za to otrzymali medal i zostali przydzieleni do oddziałów czołgów. Przygotowanie było bardzo krótkie - tylko półtora miesiąca. Dziewczynom udało się wziąć udział w obronie Moskwy.
  Wydawało się już, że nasze były na krawędzi. Zaawansowane jednostki Fritza widziały Kreml przez lornetkę, wchodząc na przedmieścia stolicy. Ale zdarzył się cud.
  Wrogowie nie tylko zostali zatrzymani, ale także zdołali przejść do kontrofensywy. Nikt nie planował ostatniej operacji. Poszło spontanicznie, ale od tego było jeszcze bardziej udane. Naziści wycofali się, porzucili swój sprzęt i dosłownie zamarli z zimna.
  A "trzydzieści cztery" pokazały swoją dobrą jakość - zdolność przełajową. Niemcy utknęli w zaspach śnieżnych, a rycerze ruszyli i rozbili wroga.
  Po zlikwidowaniu zagrożenia dla Moskwy wszyscy myśleli, że teraz i dalej nasi posuwają się naprzód. I że plecy nazistów zostały złamane.
  Ale teraz wszystko jest znowu inne! Jak w przerażającej bajce! O zmiennokształtnych! Kiedy czarny staje się biały, a biały staje się czarny.
  A teraz jest znacznie gorzej. Powstał kocioł, z którego trzeba się wydostać.
  Swietłana wychyliła się ze zbiornika. T-34-85 to maszyna, która oprócz szczelnej skrzyni biegów ma również taką wadę, jak słaba widoczność. Z tego powodu czołg ten traci znaczną część swoich walorów bojowych. Niemiecki Panther-2 pozbawiony jest takiej wady, a przez nią wszystko jest stosunkowo dobrze widoczne.
  Dziewczyna nawet wspięła się na zdobyte trofeum, zwracając uwagę na wygodniejsze warunki pracy dla załogi i dobrą optykę Niemca. To prawda, że działo 88 mm nie jest słabe, a pocisk jest również trzy razy lżejszy od radzieckiego.
  Czerwony diabeł również próbował się wychylić. Ale dla dwóch dziewczynek jest trochę ciasno, żeby zajrzeć przez jeden właz. Zaczęli naciskać.
  Aurora z gołymi nogami warknęła ostro:
  "To wciąż moje miejsce!" Jesteś strzelcem i powinieneś siedzieć na widoku!
  Katarzyna warknęła:
  - Wręcz przeciwnie, muszę wszystko zobaczyć! I lepiej poznaj swoje miejsce!
  Dziewczyny zaczęły walczyć. Utkane muskularne, opalone ciała, napięte silne mięśnie. Nawet ich staniki zsunęły się z wysiłku.
  Elizabeth krzyknęła na nich, po czym pociągnęła oboje za palce u bosych stóp, zmuszając ich do uspokojenia:
  - Nie tylko Niemcy chwytają, ale jeszcze trzeba walczyć! Zachowaj swój zapał dla nazistów!
  Dziewczyny przestały się ściskać, ale zwróciły się chórem do dowódcy:
  - Jak możemy śledzić?
  Elżbieta podjęła decyzję Solona (był taki słynny senator Solon!):
  - Wyjdziesz po kolei!
  Aurora boso zauważyła kapryśnie:
  -A blondynka oszuka!
  Katarzyna ze złością odpowiedziała:
  - Byłbyś cicho, bezwstydny!
  Elżbieta warknęła:
  - Dość! Albo ubiję ci udka z kurczaka! Na mój rozkaz zmienisz przyjaciela!
  Dziewczyna pokazała sobie nawzajem języki i... pozostała razem w włazie.
  Gołe nogi Elizabeth powiedziała chłodnym tonem:
  - Rudy usiądź, Swietłana zostaje!
  Ognisty Augustyn był naprawdę oburzony:
  Jest tu od dawna! Właśnie się pojawiłem! I teoretycznie powinienem to zmienić!
  Elżbieta, podnosząc głos i wypuszczając metal, warknęła:
  - Rozkazy dowódcy w czasie wojny nie są omawiane, ale wykonywane... A może mam cię wychłostać?
  Płonący sandałowy diabeł niechętnie ukrył się w ciasnej, gorącej wieży, mrucząc:
  - Rozkaz dowódcy w czasie wojny, kiedy świszczą kule! Wypełniony miłością i wielką wartością, święty dla rosyjskich żołnierzy!
  Elżbieta uśmiechnęła się. Konflikt został rozwiązany, a wkrótce las i będą bezpiecznie ukryci. Tu czujna Katarzyna nagle krzyknęła:
  - Przed Niemcem na czołgu!
  Teraz to jest poważne ... Co więcej, Elżbieta bała się nie tyle bitwy czołgów, ile tego, że faszysta wezwie przez radio samolot szturmowy. Jest jednak nadzieja, że Fritz nie poleci ze względu na samotny radziecki czołg.
  Chociaż Niemiec schował się za stosem starego siana, Catherine zdołała go zobaczyć. Był to Panther-2, aw najnowszej modyfikacji o długości wylotu 100 EL. Kaliber to ten sam 88 mm, ale prędkość wylotowa pocisku jest znacznie wyższa.
  Panther-2 w poprzedniej modyfikacji potrafił przebić się na odległość nie większą niż 1000 metrów, a potem na pewno nie w czoło. Sowiecka trzydziestka czwórka mogła teoretycznie dosięgnąć na pokładzie nawet kilometra, ale w praktyce od pięciuset metrów. Ale tym razem szanse są prawie równe. A naziści mają lepszą optykę.
  Pomimo całego ryzyka, Elena gołą piętą włączyła ostatni bieg. Trzydziestu czterech ryczało jeszcze głośniej, tak że ich ręce były splecione, a sam czołg się trząsł. Ale teraz są znacznie trudniejsze do trafienia. Niemiec stoi i czeka na sowiecki samochód.
  Łatwiej trafić w nieruchomy cel, ale kiedy samochód tak się trzęsie...
  Ekaterina schodzi i przy pomocy bosej Aurory celuje i oddaje pierwszy strzał.
  Pocisk eksploduje dziesięć metrów przed Niemcem.
  Bosa Elżbieta ostrzega surowo:
  - Bądź ostrożny! Nie mamy już tylu amunicji!
  Ekaterina, od niechcenia kiwając blond głową, odpowiada:
  "To tylko strzał celowniczy!"
  Bosa Aurora kpiąco zaśpiewała:
  - Jutro będzie lepsze niż wczoraj! Jutro będzie lepsze niż wczoraj! Witaj słońce!
  Jekaterina boso powiedziała trochę głośniej, ale wyraźnie:
  - Odsuń się!
  Dziewczyna ponownie spróbowała wycelować. Niemiec był jeszcze daleko. Jest nawet mało prawdopodobne, aby działo Zis-85 przebiło jego 60-milimetrowy pancerz z takiej odległości. Nazista jeszcze nie strzelał, ale złapał cel. Mała wieża T-34 to mały cel. Trudno trafić go z dystansu, zwłaszcza gdy czołg pędzi tak z pełną prędkością.
  Katarzyna z gołymi nogami zawahała się. Strzelaj teraz lub później, podchodząc bliżej. Trzydzieści cztery wstrząsy w ruchu i niemożliwe jest dokładne przyjrzenie się. Musisz albo się zatrzymać, albo podejść wystarczająco blisko, a nawet lepiej blisko.
  Boso Elena mówi, zaciskając pięści:
  - Na chwałę ojczyzny świętego!
  Ekaterina z gołymi nogami w końcu decyduje i strzela. Pocisk jest wypluwany z lufy. Dziewczyna towarzyszy mu mentalną eskortą.
  Już bliżej, jakieś półtora metra, od Niemca. Biorąc pod uwagę, że trzydzieści cztery są trudne do zobaczenia z oczu, jest to dobry wynik. Półnaga Aurora, która wychyliła się w momencie strzału, głośno warknęła:
  - Prawie trochę więcej!
  Katarzyna mruknęła ze złością:
  - Prawie się nie liczy!
  Rudowłosa diablica gruchała:
  "Damy Führerowi cios w twarz, jakoś sobie poradzi!" Jesteśmy teraz trochę jak, trochę szaleni!
  Katarzyna niecierpliwie pchnęła piękność stopą:
  - Zamknij się, jeśli możesz!
  Bosa Aurora warknęła:
  - Cegły!
  W końcu Niemiec nie mógł tego znieść, strzelił... Pocisk przeleciał z gwizdkiem niebezpiecznie blisko auta. Ale Fritz nie uderzył. Co on sobie myślał? Podejrzewałeś, że takie piękności siedziały w powozie lub strzelały mechanicznie? Panther-2 ma wieżę dowódcy i dobrą widoczność. W czterdziestym czwartym roku czołg ten stał się najbardziej masywny. Z jego pomocą Niemcy odnieśli duże sukcesy, zdobywając terytoria w obrębie czterech granic niemieckich w 1937 r. i w ciągu zaledwie pięciu miesięcy.
  Czołg wykazał pełną wystarczalność. Zwłaszcza przeciwko IS-2. Pod koniec czterdziestego czwartego roku pojawiła się opcja z dłuższą długością lufy, a więc z prędkością początkową pocisku. Niemiec spodziewa się trafienia wroga, chociaż trzydzieści cztery to problematyczny samochód. Czasami Rosjanom udaje się uderzyć z dużej odległości i w ruchu. Musimy uderzyć wroga jak muchę.
  Gołe nogi Elizabeth, zdając sobie sprawę, że zawsze jest szansa na uderzenie, szepcze:
  - Lenin, impreza, Komsomol!
  Szalona myśl przemknęła mi przez głowę, dlaczego nie zwrócić się do Boga? Ale członek Komsomola nie powinien wierzyć w Boga. I ogólnie, jeśli On istnieje, to dlaczego pozwala na to wszystko? Czy troskliwy Stwórca pozwoliłby na takie bezprawie? A co ze starością i śmiercią?
  Prawie naga Elżbieta, być może bardziej niż śmierć, bała się zestarzeć się i stać się brzydką. Jakie to nieestetyczne. I rzeczywiście, jeśli założymy, że dana osoba jest śmiertelna, ze względu na rozwój i postęp, to oszpecenie ludzi ze starości jakoś nie wymyka się spod kontroli. A gdzie jest estetyka twórcy? Czy on naprawdę lubi pomarszczone i garbate stare kobiety?
  Piękna Elżbieta nie potrafiła tego wyjaśnić i doszła do wniosku - Bóg jest wynalazkiem ludzi! W rzeczywistości istnieje ewolucja. A może nadejdzie czas, kiedy człowiek rozwinie się do takiego poziomu, że będzie mógł wskrzeszać zmarłych! A wtedy ci, którzy zginęli na wojnie, odrodzą się w świecie jasnego komunizmu!
  Bosa Elżbieta szepnęła:
  - Niech Bóg da zwycięstwo naszej ateistycznej partii!
  Piękna Ekaterina uspokoiła się i wystrzeliła po raz trzeci... Pocisk zdawał się uderzać w zbroję, ale znów przeleciał obok. Ale Niemiec zasadził... Cholera, hit!
  Wieża zatrzęsła się, słychać było dzwonienie. Na szczęście pochyły pancerz odbił się od strzału.
  Ale co najważniejsze, z wciąż przyzwoitej odległości Fritz zdołał trafić szybko poruszający się czołg małą wieżą. A to oznacza, że siedzi tam doświadczony czołgista i następnym razem może nie prowadzić...
  Z gołymi nogami, błyszcząca od potu, Aurora automatycznie włożyła pocisk. Katarzyna zwróciła się z modlitwą do... Artemidy! Najwyraźniej bogini łowów wydawała się w tym przypadku najbardziej odpowiednia. A dziewczyna kopnęła bosą stopą w ostrym kącie. Jekaterina z gołymi nogami zauważyła, że kiedy jest zła, strzela lepiej. I... zamknęła oczy, opierając się na intuicji...
  Czwarty strzał...
  Bosa Elżbieta szepnęła cicho:
  - Całun nieba jest jak welon!
  A półnaga Aurora, znów wyglądając zza włazu, krzyknęła:
  - Dokładnie w dziesiątkę! Uderz w wieżę!
  Pocisk przebił niemiecki czołg na skrzyżowaniu. Wybuchł pożar i zestaw bojowy zaczął się rozdzierać. Tutaj ruda, niezbyt taktownie, zauważyła:
  - Mający szczęście! I dopiero po raz czwarty!
  Elżbieta z gołymi nogami pospieszyła, by poprawić rudowłosą Aurorę:
  - Z takim drżeniem i nieźle! Przy czwartej próbie!
  Bosa Katarzyna niespodziewanie stanęła po stronie rudej:
  - Nie! Ma rację, lepiej było uderzyć za pierwszym razem!
  Elena zaczęła trochę zwalniać, starając się jak najpłynniej poruszać dźwigniami bosymi stopami. Trzydzieści cztery zwolniły. Zewnętrznie czołg wyglądał dość niegrzecznie, ale w praktyce pokazał swoją skuteczność. Wieża Niemca została całkowicie oderwana, a kadłub po detonacji rozpadł się na dwie części.
  Elena zaczęła trochę zwalniać, starając się jak najpłynniej poruszać dźwigniami bosymi stopami. Trzydzieści cztery zwolniły. Zewnętrznie czołg wyglądał dość niegrzecznie, ale w praktyce pokazał swoją skuteczność. Wieża Niemca została całkowicie oderwana, a kadłub po detonacji rozpadł się na dwie części.
  Ale jednemu Fritzowi udało się jeszcze wydostać z samochodu i schować za krzakami, udając martwego. Na rozkaz Elżbiety Elena zatrzymała czołg. Z trzydziestu czterech wyskoczyły półnagie Aurora i Ekaterina. Ruda podskoczyła do Niemca i demonstrując niezwykłą siłę jedną ręką podniosła go za kołnierz. Jednak faszysta był nie tylko niskiego wzrostu. To naprawdę jakiś dzieciak, buzia dziecka, szczupłe ciało, nawet wąsy jeszcze się nie przebiły.
  Muskularny rudzielec zapytał po niemiecku:
  - Czy jesteś takim niedorozwiniętym dystrofikiem, czy naprawdę jesteś shketem?
  Chłopiec mruknął ze strachem:
  - Nie jestem dzieckiem. Jestem z Jungvolk, miałam staż na czołgu!
  Aurora z gołymi nogami wybuchnęła śmiechem:
  - Z Jungvolka? Dlaczego nie masz jeszcze czternastu lat?
  Chłopiec skinął głową i odpowiedział:
  "Mam dopiero jedenaście lat!" Wujek zabrał mnie na przejażdżkę. Nie wysyłaj mnie na Syberię! A chłopiec jęknął.
  Bosa Ekaterina, dość dobrze rozumiana po niemiecku, zasugerowała:
  "Może powinniśmy pozwolić naszemu dziecku odejść?"
  Ognista Aurora zaciekle obnażyła zęby:
  - Pozwolić Niemcowi iść do siebie? Nigdy!
  Miodowy blond strzelec zauważył racjonalnie:
  - Jeśli przyniesiemy taki szekt jako więzień, wszyscy będą się z nas wyśmiewać!
  Komandor Ekaterina również się wychyliła i patrząc na chłopca zauważyła:
  - Jest trochę chudy. A dziewczyna zapytała po niemiecku. Czy naprawdę jesteś z Jungvolk?
  Chłopiec odpowiedział:
  - Tak Pani...
  Katarzyna logicznie zauważyła:
  - Jeśli zabierzemy go ze sobą, możemy go wysłać do dobrego sierocińca. A jeśli odpuścimy sobie, to spojrzysz na dziecko, a oni go zabiją!
  Bosa Aurora niespodziewanie sprzeciwiła się:
  Gdzie widziałeś dobre sierocińce? Sam jestem sierocińcem, odwiedziłem kolonię młodzieżową i chcę powiedzieć, że nie ma różnicy!
  Catherine zwróciła się do Aurory i warknęła:
  - Byłeś rudym siedzącym na młodzieńcu? Zawsze to podejrzewałem!
  Tupiąc bosą stopą, Aurora parsknęła pogardliwie i zauważyła:
  - Nasza kolonia była tak aktywna, że nie było w niej złodziei! Jak pionier, ale z bardzo surową dyscypliną. Nie znam nawet języka bandytów!
  Katarzyna zgodziła się z tym:
  - Zdarza się... Odwiedziłem też kolonię, a tam wszyscy wychowankowie są tak kulturalni i dokładni, że rzadko spotyka się takich ludzi w obozie pionierskim. No dobrze, może niemieckie dziecko stanie się z nami wyrzutkiem i byłoby bardziej ludzkie pozwolić mu odejść!
  Aurora z gołymi nogami skrzywiła się i zasugerowała:
  - Może zostaw go z nami. Niech będzie synem pułku, nauczymy go języka rosyjskiego ...
  Elizabeth zmarszczyła brwi na półnagą Aurorę i warknęła:
  Potrzebujesz zabawki?
  Ruda zauważyła szorstko:
  - A co jest u nas gorszego niż życie w faszystowskiej menażerii?
  Ekaterina przypadkowo nadepnęła na rozlany olej silnikowy i wycierała teraz nagą, pełną gracji stopę o trawę. Ale kurz uparcie tkwił. Strzelec wspierał Aurorę:
  - Tak, chłopakowi będzie naprawdę lepiej z nami niż z tą nazistowską bestią! Jest mały, chudy, mieści się w czołgu! Nauczymy go walczyć i dokonywać wyczynów!
  Elżbieta zauważyła ponuro:
  - Trzydzieści cztery i tak ciasno jak na naszą czwórkę. A potem posadź chłopca. Jednak to nie tylko to. Wtedy będą mówić o nas różne paskudne rzeczy!
  Piękna rudowłosa Aurora ze złością zauważyła:
  Zbyt źle myślisz o innych ludziach. Nie będzie!
  Elena również wychyliła się ze zbiornika i syknęła:
  - Dziewczyny, żyjmy razem... W końcu, czy zostawić chłopaka, to nie my decydować, tylko dowódca jednostki... No, na razie zabierzmy dziecko ze sobą i jedźmy na wietrze !
  . ROZDZIAŁ 3
  Bosa Elżbieta niechętnie skinęła głową i warknęła:
  - Zobaczysz, dowódca zabroni nam go nosić. To wojna, a nie przedszkole!
  Boso Aurora wyciągnęła rękę do chłopca i powiedziała po niemiecku:
  Teraz jestem twoją matką! Z nami będziesz mieszkać i jeść!
  Chłopiec odpowiedział jęcząc:
  - Nie ma potrzeby ciociu, chcę iść do domu!
  Rudowłosa Aurora potrząsnęła groźnie głową.
  -Nie! Jesteś naszym więźniem! Jeśli nie chcesz jechać na Syberię, to będziesz z nami!
  Chłopiec chciał się rozpłakać, ale wysiłkiem woli powstrzymał łzy. A mężczyzna nie wydawał się płakać. Catherine wzięła chłopca na ręce i zaniosła do samochodu. Rzeczywiście, pięciu z nas w zbiorniku zrobiło się zatłoczone. A dziewczyny nie są małe, a samochód jest za ciasny. Mały złapany Niemiec siedział ciszej niż woda pod trawą.
  Czołg wjechał w las. I w samą porę przeleciały dwa słynne samoloty szturmowe Yu-187. Sam w sobie ten samolot nie jest zbyt straszny w bitwach powietrznych, ale bardzo celnie rzuca bomby, a także może trafić w oddzielny czołg.
  Elżbieta powiedziała z uśmiechem:
  "I prawie straciliśmy czas z powodu tego chłopca. Rozwaliliby nasz czołg na kawałki.
  Katarzyna wzruszyła ramionami.
  - Wygraliśmy pojedynek czołgów z niemal równym przeciwnikiem i podobno doświadczonym strzelcem. Wcześniej też znokautowali kilka dział i przeżyli. Z naszych towarzyszy z pewnością nie wszyscy mieli szczęście!
  Elżbieta spojrzała na swoje ciało i zauważyła:
  - Cała nasza czwórka jest taka gładka, bez blizn... Nieważne, jak fortuna się na nas mści!
  Aurora z gołymi nogami potrząsnęła głową.
  Zwykle dobry początek oznacza dobre zakończenie. Tak czy inaczej, wciąż żyjemy!
  Ekaterina potarła nos palcami bosych stóp i zasugerowała:
  "Może powinniśmy się zatrzymać i coś przekąsić. Nie jedz rano!
  Elżbieta zgodziła się:
  - Chodźmy! W tym samym czasie nakarmimy dziecko!
  Obiad był skromny: smalec, chleb i cebula. Wojsko nie starczyło dla wszystkich, więc we wsi otrzymali prezent. Dziewczyny zjadły i podały chłopcu. Najwyraźniej nadal się bał i zjadł tylko cienką kromkę salsy i chleba. Ale Catherine znalazła więcej mleka, choć kwaśnego.
  Po jedzeniu dziewczyny zrelaksowały się i zaśpiewały...
  Pędzące dziewczyny walczą za Rosję,
  Są bardzo dumni i synowie Svaroga ....
  Nasze piękno uderza tak trafnie z karabinu maszynowego,
  Słudzy szatana nie będą w stanie nas złamać!
  
  Walczyliśmy dzielnie, walczyliśmy z faszyzmem,
  Pokonamy zły Wehrmacht, mimo że wróg jest silny...
  Wierzę, że wkrótce zobaczymy komunizm,
  Złote liście, jasne z klonu!
  
  Nie ma lepszego naszego kraju, komunizm jest piękniejszy,
  Aby nasza Ojczyzna kwitła promiennie ...
  Światłoskrzydłe szczęście przyjdzie na planetę,
  A marzenie o lepszym życiu wkrótce się spełni!
  
  Uwierz, że nasza Rosja stanie się wielkim szczęściem,
  Maria będzie rządzić, Lada matko Bogów...
  Powstrzymamy szturm piekielnego Wehrmachtu,
  I nie potrzebujesz dodatkowych i zapamiętanych słów!
  
  Wróg nie będzie w stanie wyrwać dziewczynkom serc,
  My, wojownicy, ostrzyliśmy ostry, szalony miecz...
  Głos piękności bardzo dobrze zna wezwanie,
  I będziemy mogli ciąć faszystowskie hordy!
  
  Wiedz, że my, członkowie Komsomola, nigdy się nie poddamy,
  Położymy wszystkich nazistów najostrzejszym ostrzem...
  Niech twarze naszych dziewczyn lśnią złotem,
  I uderzymy faszystę pięścią w twarz!
  
  Bosa dziewczyna pędzi przez ostre zaspy śnieżne,
  Aktywnie bazgra z piorunem z karabinu maszynowego ...
  Wy faszyści musicie się tylko utopić,
  Ponieważ Ojczyzna to monolitowa forteca!
  
  Pokonamy faszystów, mimo że mają moc pokoju,
  Wujek Sam postanowił grać razem z Fritzem w tej bitwie..
  Zrobili sobie bożka od Adolfa,
  A teraz ma przeciwko nim rosyjskie armie!
  
  Tutaj gotują się złe bitwy, w bitwie tego członka Komsomola,
  Miażdżą nazistów, choć w nierównej walce...
  Głos dziewczyny ze srebra jest tak dźwięczny,
  Piękno nie ulegnie Hitlerowi-Szatanowi!
  
  Nasz rosyjski udział ma wygrywać nieprzerwanie,
  Chociaż faszystowska armada nie zna liczby ...
  I mocno uderzyliśmy Adolfa w szczękę,
  Robotnicza Moskwa uległa załamaniu!
  
  Już są zaspy śnieżne, a dziewczyny są boso,
  Migoczą gołą piętą jak ślad zająca...
  Członkowie Komsomołu pędzą w bitwie,
  Uwierz, że wróg nie ujrzy świtu!
  
  Nie dawajcie faszystom litości w bitwie,
  Ich armia będzie w piekle, jak diabeł w ogniu...
  Otrzymamy nagrody z rąk Jezusa,
  Będzie bardzo okrutny, rosyjskie dziewczyny niedźwiedź!
  
  W razie potrzeby skręcimy, wszystkie góry zaśnieżone,
  A my staniemy we wszechświecie lekkiego rajskiego komunizmu...
  Na szczęście otwierając do nas strzał z dział Aurory,
  A brutalny faszyzm został wrzucony do piekła!
  
  Stalingrad nie upadł, stawialiśmy pod nim opór,
  Choć horda wyrwała się ze stali i piekła...
  Dziewczyny rzucały stopami granaty boso,
  Ponieważ Ojczyzna członków Komsomołu jest jedna!
  
  Wierzę, że będziemy w Berlinie, chociaż jest to trudne,
  Naziści mają "Pantery", "Tygrysy", "Lwy", "Ferdynanda"!
  Dziewczyna ściągnęła kolczugę na ramię,
  Ponieważ członkowie Komsomołu w bitwie to zaciekły talent!
  
  Serce młodej dziewczyny jest oddane Jezusowi,
  Również Lenin i Stalin żyją w namiętnej wierze ...
  Aby nie było więcej umiejętnych wątpliwości,
  Powiedzmy stanowczo i stanowczo, że Adolf jest kaput!
  
  Zmiażdżymy smoczego prezydenta mieczami,
  A my zniszczymy jego gang na wieki...
  Podeptamy stopami faszyzmowe hordy dziewcząt,
  Niech się spełni światło, święty sen!
  
  Daj ludziom wolność, ich myśli i uczucia,
  Aby gwiazda świeciła jak Słońce komunizmu...
  Bo będziemy mieli owsiankę z masłem tak gęstym,
  Wieczna młodość naszej siostry stanie się nami na zawsze!
  
  Tutaj nadejdzie światło, Ojczyzna zabłyśnie ...
  Ojczyzna będzie dla nas w chwale przez wieki...
  Staniemy na szczycie, wierzysz komunizmowi,
  Siła rosyjskiego ducha, wiedz, że wojownik jest świetny!
  
  Tutaj Rosja jest gotowa, aby stać się milszą i piękniejszą,
  I pomóż całemu światu przejść do szczęścia raju ...
  Jesteśmy w stanie podbić wszechświat nawet krawędziami,
  Wszechświat bez krawędzi do szczęścia sił, aby przynieść!
  
  Ale nie będzie Rosji pod piętą złej Rzeszy,
  Bo ma prawdziwy talent do walki...
  W tańcu naszych dziewczyn, do tego mechanizmu,
  W co piękno uwierzy w jakikolwiek wynik!
  
  Wkrótce nadejdzie era promiennego słońca,
  Kiedy chwała Ojczyzny zakwitnie wspaniale...
  Nasza armia słynie z walki z piekielnym Wehrmachtem,
  I będzie mógł zmieść hordę złego Fritza!
  
  Witaj Święta Lado, Matko Boża nasza,
  Urodziłeś Peruna i Yarila wieków ...
  Beznadziejna owsianka nie otrzyma wiary,
  Jeśli wydasz dużo, nie powstrzymasz się od słów!
  
  Najważniejszym władcą jest wielki Stalin,
  Lenin zapisał mu najmądrzejszą drogę do Edenu...
  Ponieważ Józef jest władcą światła,
  I chwila dla ludzi idealnych!
  
  Naziści nie zdołają oszukać Ojczyzny,
  I odciąć Moskwę od Wołgi, od Syberii...
  Wierzę, że to przeżyje - Rosjanie pod komunizmem,
  I moc Adolfa - wymazuję dziewczynę!
  
  Niedługo będzie zwycięstwo, to prawda jak słońce,
  Wkrótce pojawi się blask, jak promienie kwazara ...
  I uwierz Rosji, komunizm się rozwinie,
  Cóż, jeśli mi nie wierzysz, lepiej się zamknij!
  
  Nauka wkrótce wskrzesi umarłych komunizmu,
  Jej mądrość jest bez granic, tak wielka jak kwazar...
  Pokonamy faszystów naszymi dobrymi duchami,
  Nie poddawajmy się pokusie złotej torby!
  
  Cóż, w skrócie to minie, to piekielny czas,
  My dziewczyny wjedziemy do Berlina na czerwono...
  A nasz bezgraniczny ciężar się skończy,
  Bo nasze szczęście zabierzemy na walkę!
  Elena śpiewała razem ze wszystkimi przez chwilę, ale potem włączyła silnik i samochód znów zadudnił. Nie jest łatwo uciec od pościgu za trzydziestoma czterema z jego głośnym silnikiem. Diesel ma też wiele wad.
  Łączność radiowa nie działała i trzeba było po prostu popchnąć na wschód. Niemal poruszaj się na ślepo. Półnaga Elizabeth od czasu do czasu wychylała się z włazu. Próbowałem tam zajrzeć i rudowłosą Aurorę. A Katarzyna była wyczerpana upałem i dziewczyna zasnęła.
  Chłopiec siedział w jednym miejscu i również dziobał się w nos. Z drugiej strony Elizabeth zastanawiała się, gdzie położyć swoją drogę. Pomysłów było mnóstwo. Ale która doprowadzi do zbawienia?
  Nie chciałem być schwytany przez nazistów. Półnaga Elżbieta już widziała, z czym to się wiąże na przykładzie Darii. Biedna dziewczyna została złapana podczas nalotu rozpoznawczego. Naziści najpierw ją rozebrali i mocno rozdarli batami. Następnie pojechali boso po śniegu do sąsiedniej wsi. I tam, z odmrożonymi stopami, zmuszeni byli tańczyć na węglach.
  Biedna Daria przeżyła wielkie cierpienie. Potem położyli ją na wieszaku i zmusili do powieszenia się prawie nago, dopóki dziewczynka nie umarła z zimna. Elżbieta przypomniała więc, że oczekiwano ich w przypadku niewoli - tortur i egzekucji.
  
  
  W ogóle dziwi, że tak kulturalny naród jak Niemcy okazali się tak, po prostu nadnaturalnie okrutni. Sama półnaga Elżbieta była zdumiona, że naziści po prostu nie litowali się nad nikim. Nawet dzieci były torturowane, a to powodowało zdumienie ...
  Zwłaszcza, gdy pionierów bito rozżarzonym do czerwoności drutem kolczastym. Brr! Czy naziści mają kamień zamiast serca?
  Podczas ruchu dziewczęta widziały kilku żołnierzy radzieckich przedzierających się przez las.
  Piękna Elżbieta kazała zatrzymać czołg i zaproponowała sprowadzenie żołnierzy. Nie było więc miejsca w środku, bojownicy rozsiedli się na zbrojach - wieżach i kadłubach. Trzymali się nawet za ręce, żeby nie spaść.
  Żołnierze byli młodzi, prawie wszyscy nie mieli jeszcze nawet szczeciny, tylko major był starszy od reszty. Aurora z gołymi nogami, będąc, jak większość rudowłosych kobiet, temperamentna, zaczęła flirtować z bojownikami. Wzięła nawet ręce najładniejszych i położyła je na piersi.
  Elżbieta surowo krzyknęła na rudowłosą bestię:
  - Zachowaj spokój!
  Młody człowiek, rumieniąc się, zdjął ręce, a półnaga Aurora warknęła:
  "Cóż, czy nie jest ci żal tych chłopców, którzy stracili nawyk kobiecego uczucia?
  Piękna Elżbieta, zmiękczając, odpowiedziała:
  - Ale nie rób tego przy wszystkich... Jak nikt nie widzi, to rób co chcesz!
  Aurora z gołymi nogami potrząsnęła z irytacją biodrami. Bliskość, przystojni młodzi mężczyźni podekscytowani. A rudowłosa, mająca gorącą krew, doznała cierpienia, którego nie mogła w tej chwili zaspokoić żądzy tygrysicy. W jednym bikini Catherine również była podniecona, pragnęła mężczyzny, ale wiedziała, jak się kontrolować. Chociaż już określiła się jako ofiara wśród młodych mężczyzn na zbroi. Oto jasna z czarnymi brwiami. Kiedy zatrzymują się na noc, to...
  Elżbieta z gołymi nogami również odczuwała w sobie pożądanie, ale wychowanie członka Komsomola sprzeciwia się zwierzęcym instynktom. Nie możesz po prostu kochać się z pierwszą osobą, którą spotkasz, tylko dlatego, że jest słodka. Chociaż jest to przyjemne.
  Elizabeth odpycha od siebie te myśli, ale im bardziej się stara, tym bardziej chce. Na szczęście przed nami pojawił się kolejny sowiecki czołg. Ponadto sądząc po wielkości i kształcie - KV.
  Dziewczyna była rozproszona, a Aurora z gołymi nogami, ponieważ radio nie działało, dawała sygnały flagami. Odebrała z sowieckiego czołgu. Jakby wszystko było w porządku, niedługo wyjdziemy z kotła.
  Tylko Elena wyglądała na zaniepokojoną - może nie wystarczyć paliwa.
  Blondynka zawołała do rudzielca:
  "Zasygnalizuj, że potrzebujemy paliwa".
  Bosa Aurora dała znak. I odpowiedzieli jej. Że niedługo uderzy ciężarówka z zaopatrzeniem i będzie lepiej. Ruda pogłaskała wciąż pozbawioną zarostu twarz żołnierza i... ostro mlaskała wargami. Młody mężczyzna ponownie się zarumienił. Major marszcząc brwi zapytał:
  - Dlaczego mnie nie pocałujesz?
  Półnaga Aurora odpowiedziała nietaktem:
  - Jesteś stary!
  Major odpowiedział z obelgą w głosie:
  "Mam dopiero trzydzieści trzy lata. Wiek Chrystusa!
  Aurora z gołymi nogami parsknęła pogardliwie:
  - Nie wierzę w Boga! - Jak powiedział Lenin: Bóg jest tylko iluzją, ale to bardzo szkodliwa iluzja, krępuje umysł!
  Major ze smutkiem w głosie sprzeciwił się:
  "Ja też nie wierzyłem w Boga, ale zdarzył mi się tak niesamowity incydent, że można to wytłumaczyć jedynie interwencją wyższych mocy!"
  Czerwony diabeł był sceptyczny:
  - Wszystko da się wytłumaczyć z pozycji materialistycznych. Wystarczy mieć odpowiednią wiedzę.
  Major wzruszył ramionami, jego włosy już siwieły, a on naprawdę wydawał się mieć co najmniej czterdzieści lat. Aurora z gołymi nogami nadal wolała młodszych facetów. I nie była za bardzo zainteresowana majorem jako mężczyzna. Choć ciekawi, co zobaczył niezwykłego? Może piekło?
  Półnaga Aurora przejechała nagą podeszwą wzdłuż ostrej części broni. Pięta zaczęła łaskotać, a ognista piękność uśmiechnęła się.
  Następnie zapytała majora:
  - A co widziałeś?
  Nieoczekiwanie odpowiedział:
  - Wiesz, powiem ci to na następnym spotkaniu!
  Półnaga Aurora sceptycznie zauważyła:
  - Ale ciebie też mogą zabić, prawda?
  Major powiedział z rozmyślną obojętnością:
  Więc to jest przeznaczenie! Jak ty piękna!
  Ruda odpowiedziała poważnie:
  "Jestem czarownicą, a czarownice nie umierają na wojnie!"
  Major wybuchnął śmiechem i pogłaskał ognistą głowę dziewczyny:
  "Ateistka wiedźma... To takie interesujące!"
  Bosa Aurora odpowiedziała poważnie:
  - To nie przeszkadza! Ponadto, nie wierząc w piekło, jesteś o wiele odważniejszy w czarach!
  Major wciąż chciał coś odpowiedzieć, gdy trzy pociski trafiły w czołg KV przed nim. Starannie przebrani Niemcy urządzili zasadzkę. Co więcej, jeden czołg był najnowszą modyfikacją "Pantery" -2 z długolufowym działem 88 mm, zdolnym do penetracji przedniego pancerza IS-2 z bliskiej odległości. Ponownie dziewczyny musiały zaangażować się w nierówną walkę. Ale najwyraźniej taki jest ich los - walczyć i wygrywać! I nic nie można temu przeciwdziałać, nawet z ich heroizmem!
  Chociaż, kiedy wygrywasz w tym zwycięstwa, to cały urok! Bez strachu!
  Elżbieta z gołymi nogami śpiewała pełnym głosem;
  Faszystowski kat wyrywa ramiona,
  Oto stojak, szczypce, wiertarki pod ręką!
  chce okaleczyć ciało duszy,
  Niewielki potwór, ale fajnie wyglądający!
  
  Obiecuje pieniądze, statki na morzu,
  Co może dać nawet tytuł!
  Naprawdę stawiam cię na linii,
  W końcu dla niego jesteś tylko trupem i grą!
  
  Chce wiedzieć o naszej działalności,
  Co nowego w łańcuchu ubogich w kajdany!
  Dlatego będę jeździł hojnie dogadać się,
  Zapomnieć o swoim ojcu, a nawet o matce!
  
  Ale będziemy mocno służyć Ojczyźnie,
  Nie możemy dać się złamać okrucieństwu kata!
  Gałąź ugnie się od podmuchu wiatru,
  A nagie dzieci płaczą!
  
  Tak, przegrałem pierwszą trudną rundę,
  Ale Wszechmogący da szansę na odzyskanie sił!
  A potem sam wyślę wroga na nokaut,
  Moja pięść mocno zaatakuje gada!
  
  Ojczyzna daje mi taką siłę
  Że można przezwyciężyć ból wszelkich tortur!
  I wyjdź z tego bezdennego grobu,
  Aby nie zostać pożartym, zły niedźwiedziu!
  
  Trochę więcej i zbawienie jest blisko -
  Osiągniemy zwycięstwo nad wrogiem!
  Żyć pod osłoną światła komunizmu,
  Aby Słońce zalało dom złotem!
  A co z takimi dziewczynami, żołnierze Armii Czerwonej są w stanie oprzeć się wrogowi. I będą walczyć dzielnie.
  Mimo to naziści ponownie przedarli się do Stalingradu i toczą się zacięte walki o miasto nad Wołgą.
  Dziewczyny i tutaj walczą bohatersko. To tak, jakby byli prawdziwym nieśmiertelnym batalionem.
  Na przykład Alenka jest w desperackim kontrataku i rzuca wybuchową paczką węgla gołymi palcami, przewracając Panterę.
  A to tylko walka na obrzeżach miasta, co jest bardzo okrutne.
  Anyuta, strzelając do nazistów, piszczy:
  - Chwała czasom komunizmu!
  A Alla ze swoim szkarłatnym sutkiem naciśnie przycisk bazooki i pewnie uderzy wroga na miejscu.
  Potem ćwierka:
  - Niepokonany nie krok do tyłu,
  Niezwyciężony - bohater Stalingradu ...
  Nieugięty przez cały czas,
  U nas Rosja jest krajem świętym!
  Maria zaćwierkała, ścinając wrogów i mrugając:
  - Chwała Świętej Rosji!
  Olimpias dowcipnie odpowiedziała, kosząc Niemców:
  - Za ZSRR!
  2 września 1944 r. o miasto nad Wołgą toczyły się zacięte bitwy. Kobiecy batalion snajperski pod dowództwem kpt. Nataszki Kaktusowej zajął pozycję obronną w ruinach przy ulicy Wołodarskiej. Za ruinami ukryły się dziewczyny z karabinami i karabinami, związane wiązkami granatów.
  Sama Natasza ma na sobie tunikę w kropki na nagie ciało, krótkie spodnie i jest boso. Piękna i krągła dziewczyna, z mocnymi biodrami, szczupłą talią, krótką fryzurą pod półpudełkiem. Twarz jest bardzo wyrazista, z męskim podbródkiem, szeroko rozstawionymi niebieskimi oczami. Jasnobrązowe włosy stały się szare z kurzem, wysoka klatka piersiowa, twardy wygląd. Kapitan Natasza walczy od ponad dwóch lat i mimo młodego wieku wiele widziała. Nogi dziewczyny pokryte są skaleczeniami i siniakami. Dziewczyna jest bardziej zwinna w poruszaniu się boso niż szorstkie i niezdarne buty.
  Naga podeszwa wyczuwa najmniejsze wibracje gleby, ostrzega przed bliskością kopalni, a sama matka ziemia dodaje wytrzymałości. Z jednej strony stopy dziewczynki stwardniały i nie bały się gorącego metalu, ani ostrego gruzu ruin, ale z drugiej nie traciły wrażliwości i elastyczności, ostrzegając rykiem ruchu czołgi.
  Słodka Natashka trzyma granat z przymocowaną do niego paczką wybuchową. Trzeba czołgać się do potężnego niemieckiego czołgu "Lion", podlewając ulice karabinami maszynowymi.
  Mirabela czołga się obok niej. Także boso, więc wszystkie dziewczyny z batalionu okazały się być z butów, naśladując swojego dowódcę. Jej zakurzone podeszwy ostrzą się, gdy dziewczyna czołga się na czworakach. Żółte włosy Mirabeli są rozczochrane i długie... Trochę kędzierzawe. Sama dziewczyna jest szczupła, szczupła, niskiego wzrostu. Można ją nawet pomylić z dziewczyną o wąskich ramionach i pozornie dużej głowie.
  Ale Mirabela już wiele przeżyła. Udało jej się odwiedzić zarówno faszystowską niewolę, przeżywszy okrutne tortury, jak i kopalnie, skąd jakimś niezrozumiałym cudem udało jej się uciec. Ale patrząc na jej dziecięcą, czułą twarz, nigdy nie można powiedzieć, że była bita gumowymi kijami po piętach, przez jej ciało przepływał prąd.
  Mirabela strzela... Żołnierz III Rzeszy, w tym przypadku Arab, pada martwy, jego pysk wznosi piasek i gruz.
  Natashka wrzuca garść granatów pod stertę śmieci. Teraz czołga się tu dziewięćdziesięciotonowy "Lew" i wysadzi go w powietrze. Niebieskie oczy dziewczyny błyszczą jak szafiry na jej twarzy, ciemne od poparzeń słonecznych i kurzu.
  Doświadczenie sugeruje, że dobrze chroniony czołg zmieni teraz pozycję. "Lew" ma pancerz boczny 100 mm, a nawet pod kątem. Trzydzieści cztery nie mogą się przez nią przebić, szanse mają tylko ciężkie Keveshe. Ale celem są gąsienice. Najważniejsze jest pozbawienie samochodu mobilności ...
  Swietłana strzela serią z karabinu maszynowego... Żołnierz, nie wiadomo jakiej narodowości, upada. Niemcy, zdobywszy większą część półkuli wschodniej, pielęgnują aryjską krew i rzucają do boju wojska kolonialne: Arabów, Afrykanów, Hindusów, różnych Azjatów i Europejczyków. Wzrosła też liczba Polaków - przyzwyczajonych od kołyski do nienawiści do bolszewickiej Rosji. Walczą tu ukraińscy nacjonaliści, Kozacy dońscy, Czeczeni i cały Kaganat Kaukaski. Hitler wychował całą międzynarodówkę.
  Mnóstwo wrogów...
  Swietłana zręcznie unika ostrzału z karabinu maszynowego. Kula prawie pękła, poczerniała od kurzu, okrągły, dziewczęcy obcas. Piękny kapitan poczuł nawet łaskotanie, jak blisko przeleciał prezent dużego kalibru. Dziewczyna przeżegnała się, szepcząc:
  Nawet kula nas nie zatrzyma!
  Mirabela strzela do tyłu... Kolejna dziewczyna Angelica - bardzo rudowłosa, ponadprzeciętnego wzrostu i umięśniona, mimo skromnych racji żywnościowych. Również bardzo ładna dziewczyna, z luksusowymi biodrami, podciągniętą talią, nie kobiecymi szerokimi ramionami i wysokim biustem.
  Angelica walczy w samych szortach, tunika jest podarta na strzępy i rozpada się na pył, a nowe mundury nie są dostarczane przez Wołgę. Nie daj Boże przekazywać większej ilości amunicji i kropli żywności dla wyczerpanych wojsk sowieckich.
  Więc Angelica jest prawie naga, ma podrapane nogi, zwłaszcza kolana. Kawałek odłamka uderzył w podeszwę prawej stopy i boli, trudno chodzić.
  Rudowłosa, zakurzona, prawie naga Angelica wykrzywia swoją ładną, ale jednocześnie twardą twarz. Dziewczyna strzelając mówi:
  - Pan, Moskwa i Stalin są nad nami!
  I odcina atakujących nazistów, sama ledwo mając czas na odwrót.
  Ruiny i wąskie uliczki utrudniają zawracanie potężnym niemieckim czołgom. Oto prawie dwieście ton "Myszy" i wcale nie mogą przejść ...
  Jak spodziewała się Swietłana, "Lev" trochę pojechał i zakopał się w kupie śmieci. Nastąpiła eksplozja. Gąsienica pękła, kilka uszkodzonych rolek odleciało.
  Ranny czołg zatrzymał się i z jego lufy wyleciał pocisk...
  Gdzieś zadudniło w oddali, pozostawiając ruiny. Blondynka Svetlana, jak syknął wąż:
  - To moja kalkulacja! Założyłem konto...
  Kapitan znów jest zmuszony do odczołgania się. Niemcy i ich satelity nie mogą wykorzystać swojej przewagi technicznej w gruzach. Z winy upartego Hitlera hordy III Rzeszy ugrzęzły w bitwach pozycyjnych w dość dużym i dobrze ufortyfikowanym mieście.
  Mirabela rzuca granat. Zmuszając ich do robienia salta na powalonych Niemcach lub Arabach, przewracając się. Jeden z nazistowskich bojowników odrywa rękę i wisi na niej angielski zegarek z kompasem.
  Mirabela mówi z uśmiechem:
  - Co pokazuje kompas - droga do piekła!
  A piękna dziewczyna strząsa kawałek przylegającej ceramiki z zakurzonej pięty.
  Angelica też się odkurza, jędrnymi, pełnymi piersiami. Sutki są prawie czarne od brudu i swędzenia. I spróbuj się umyć. Znowu trzeba się zakopać, gdy niemieckie pistolety maszynowe gryzmą. I czołgać się plastuńskim sposobem.
  Batalion dziewcząt utrzymuje swoje pozycje, chociaż trwa ostrzał. I rozdzierają ciężkie pociski, a z nieba spadają bomby ... Ale nic nie złamie odwagi sowieckich bohaterek.
  Tutaj Svetlana widzi, jak czołga się Pantera. Cóż, ten czołg nie jest już taki straszny.
  Możesz wbić go w bok. Dziewczyna kichnęła, wypluła kurz, który wspiął się do jej eleganckich ust. Wzięła do ręki granat, obciążony paczką wybuchową. Musisz się podkraść niezauważony. Ale wokół jest tyle dymu.
  Angelica zaczęła się podkradać, opierając się na odpływie bosymi palcami i łokciami. Była jak kot tropiący mysz. Dziewczyna pamiętała wojnę z tego strasznego lata czterdziestego pierwszego roku, kiedy Wehrmacht zdradziecko najechał na tereny ZSRR. Czy ani dziewczyna, prawie dziewczyna się nie bała? Na początku tak, ale potem się do tego przyzwyczajasz. A ciągłe wybuchy pocisków już odbierasz jako zwykły dźwięk.
  A teraz eksplodował bardzo blisko. Dziewczyna klepnęła się po brzuchu. Fragmenty pędzą z góry jak stado dzikich pszczół. Angelica szepcze spierzchniętymi ustami:
  - W imię sprawiedliwości, Panie!
  Dziewczyna przyśpiesza czołganie się i rzuca granat z doczepioną paczką wybuchową. Teraźniejszość leci po łuku. Słychać eksplozję, cieńszy pancerz boczny Pantery nadaje się. Niemiecki czołg zaczyna się palić, zestaw bojowy wybucha.
  Svetlana szepcze z uśmiechem:
  Dziękuję Ci Panie Jezu! Wierzę tylko w Ciebie! Modlę się tylko do Ciebie!
  Łamie panterę. Oderwany, długi pień zagrzebany jest w gruzach. Pancerz przedni, oderwany od pancerza bocznego, przypomina szufelkę.
  Swietłana, której oczy na brązowej od kurzu i opalenizny twarzy błyszczą chabrami, mówi:
  - Im więcej dębów ma wróg, tym silniejsza jest nasza obrona!
  Angelica jest bardzo seksowna, w czarnych majtkach i nagim, zakurzonym, mocnym ciele. Dziewczyna jest bardzo mądra. Potrafi rzucać odłamkami szkła gołymi palcami.
  Teraz rzuciła ostrym przedmiotem swoją pełną gracji, pokrytą kurzem nogą. I utknął w gardle faszysty. Piękna Angelica bełkotała:
  - A ja jestem symbolem seksu i symbolem śmierci!
  . ROZDZIAŁ 4
  Dziewczyna, po której znów się czołgała, strzelając. Doprowadził ogień i Swietłana.
  Kapitan piękności, Natasza, po obcięciu faszysty, ćwierkał:
  - Życie to łańcuch, a małe rzeczy w nim to ogniwa ...
  Mirabela wystrzeliła, rozcięła głowę Fritza i dodała:
  - Nie można nie przywiązywać wagi do linku!
  Svetlana, znowu strzelając celnie, skrzeczała:
  - Ale nie możesz jechać cyklami na drobiazgi ...
  Mirabela strzelała celnie i dodała:
  W przeciwnym razie łańcuch cię otoczy!
  Inna dziewczyna Olimpiada, również bardzo piękna, wraz z pionierką Seryożką przygotowała minę na drucie. Obaj ją popchnęli... Podstępny glut wczołgał się do gąsienicy "Tygrysa"-2. I jak wybuchnie ten niemiecki samochód z długą lufą.
  Blondyn Siergiej wykrzyknął:
  - Nasza Rosja, masz wiadro!
  I ledwo zdążył odskoczyć, błyskając czarnymi, powalonymi obcasami z zawalonego dachu.
  Olimpias pogładziła szyję chłopca i powiedziała:
  - Jesteś bardzo mądry!
  Pionier przedostał się na front i wstąpił do batalionu kobiecego. Chłopiec też jest bardzo kreatywny. Na przykład stworzył samoloty do zestrzeliwania faszystowskich samolotów szturmowych. Kiedy wznoszą się Focke-Wulfy, czyli TA-152, słychać niesamowicie ogłuszający ryk.
  Niemcy strajkują przy akompaniamencie symfonii wagnerowskiej. Taka majestatyczna melodia.
  Olimpias mówi z irytacją:
  - Ciągle nas straszą!
  Pionier śpiewał z patosem:
  - Rosyjski wojownik nie boi się śmierci,
  Śmierć nie zabierze nas pod rozgwieżdżone niebo!
  Bo święta Rosja będzie ciężko walczyć,
  Załadowałem potężny karabin maszynowy!
  Olympias, wysoka, muskularna dziewczyna o szerokich biodrach i ramionach, jest typową wieśniaczką. Ubrania podczas walk podarte na strzępy, silne nogi odsłonięte, włosy splecione w dwa warkocze i mocno odkurzone.
  Seriożka ma dopiero jedenaście lat, chudy z niedożywienia, podrapany i brudny chłopak, w samych szortach. Naturalnie białe włosy chłopca zmieniły się na siwe, a żebra prześwitują przez cienką, opaloną i brudną skórę. Nogi strasznie powalone, aw oparzeniach, siniakach, pęcherzach. To prawda, że los uchronił dziecko przed poważnymi obrażeniami.
  Na jego tle Olimpiada wydaje się duża i gruba, choć dziewczyna wcale nie jest gruba, ale z mocnym, wytresowanym mięsem na kościach. Co więcej, głód zdawał się w ogóle nie wpływać na jej korpulentną i dużą sylwetkę.
  Dziewczyna strzela z ciężkiego karabinu przeciwpancernego. Niemieckich samochodów nie da się przebić w czoło, ale na torach jest szansa.
  A potężny "Lew", po otrzymaniu ciężkiego materiału wybuchowego w podwoziu, zaczął wypuszczać dym jak ciężki palacz.
  Seryozhka śpiewał złośliwie:
  - Śmierdzący Fritz bez zastanowienia zapalił papierosa przy wejściu! Oczywiście wpadł w duże kłopoty!
  Olimpias, migocząca umięśnionymi, opalonymi łydkami, odpiera stepowanie gołymi, pięknymi nogami. Dziewczyna zaśpiewała:
  - Na ikonie migoczą święte rosyjskie twarze... Nie daj Boże namoczyć przynajmniej tysiąca Fritzów! A jeśli ktoś brzęczy bardziej niż faszyści, nikt, uwierz mi, nie potępi cię za to!
  Potem przeładowała karabin przeciwpancerny i ponownie wystrzeliła. Niemiecki transportowiec znów wypuścił dym.
  Batalion dziewczęcy wyrządził Fritzowi znaczne szkody. Ale poniósł też straty. Tutaj jedna dziewczyna została rozdarta na pół, a jej twarz stała się tak, pomimo kurzu, blada.
  Większość Stalingradu została już zajęta przez nazistów, ale to, co pozostało z miasta, nie chce się poddać i poddać.
  Tymczasem Swietłana próbuje przebić się przez "Tygrysa". Potężny niemiecki samochód, dostał granat w bok, ale nie uległ. Odwraca się, by wystrzelić z armaty. Dziewczyna musi zagrzebać się w ziemi i gruzach, by nie została przygnieciona przez falę uderzeniową wyzwoloną przez teraźniejszość.
  Swietłana szepcze cicho:
  - Mamo, tato, przepraszam!
  Mirabela rzuciła granatem w Tygrysa, który eksplodował jej na czole. Dziewczyna syknęła:
  - O tym, że lekka nauka zimą na wiosnę... Powtarzam bez wyjątku, że Hitler to drań dżumy!
  Angelica, przerywając wzrok nazistom i oblewając ich wodą z hukiem, napięła się:
  - W trumnie widziałem teraz Führera! I kopnęła biedaka prosto w oko!
  Rudowłosa dziewczyna właściwie rzuciła granatem w zbiornik gołymi palcami. Uderzył w lufę... Nastąpiła eksplozja i pysk "Tygrysa" został zmasakrowany.
  Tchórzliwy Niemiec wziął go i cofnął się.
  Swietłana parsknęła przez nozdrza:
  - Nasz, twój nie ustąpi!
  Mirabela ściął kulą hitlerowskiego najemnika i zaśpiewał:
  - A złoczyńca nie żartuje! Ręce i nogi przekręca rosyjskie liny! Wbija zęby w samo serce... Pije ojczyznę do dna!
  Swietłana zachichotała i szczeknęła:
  - Führer dziko krzyczy, łzy!
  Mirabela odpaliła i dodała:
  - No cóż, sapanie śmierci, uśmiechy!
  Pojawił się jeszcze bardziej niebezpieczny "Shtumrtiger". Niszczy całe budynki i bunkry. Co więcej, nie zbliża się do pozycji wojsk sowieckich. Samochód jest ukrywany przez niemieckich strzelców maszynowych.
  Svetlana widzi, że zbliżanie się do pozycji Fritza jest nierealne. Ale na niebie Focke-Wulfs. Jedna z tych maszyn leci bliżej pozycji sowieckich. Dziewczyny otwierają do niej ogień.
  Angelica rzuca granat i wściekle mówi:
  - W głębokiej śmierci - nie ma przebaczenia!
  Następnie dziewczyna daje zwrot z karabinu maszynowego. Szybko się cofa. Szybko podjeżdża stosunkowo nowy niemiecki czołg "Panther" -2 z małą wieżą i niższą sylwetką.
  Kilka dziewczyn rzuca granatami w niemiecki samochód. Po otrzymaniu prezentów zastyga i nie może się odwrócić.
  Angelica gwizdnęła, sycząc:
  - To nowy atak! Rozerwiemy jej usta!
  Panther-2 warknął i wystrzelił ze swojej potężniejszej broni.
  Kolumna ognia rozszczepiła powietrze i natychmiast podgrzała i elektrolizowała atmosferę.
  Angelica zachichotała, muszle przeleciały obok półnagiej dziewczyny. Bezwstydna ruda potrząsnęła biodrami i powiedziała:
  - A Newton pokonał wrogów, zrzucił jarzmo z tronu! Fritz zadekretował swoje prawo Newtona!
  Stalingrad pogrążył się w pożodze, gdy języki ognia zdawały się lizać niebo i trzaskać fioletowymi, pomarańczowymi i szkarłatnymi iskrami! A każda iskra jest jak duch uciekający z piekielnego zamku.
  Swietłana, powalając niemieckiego myśliwca, błysnęła niebieskimi oczami i zaśpiewała:
  - Co ty jęczy zła staruszka? Uwierz mi, tylko szpital psychiatryczny płacze za tobą!
  Mirabela śpiewała pieśń, strzelając do nazistów:
  - Jak dobrze jest położyć się na trawie i uderzyć Fritza w głowę! Przygotuj okład dla Fuhrera i wyślij kule z karabinu maszynowego!
  Dziewczyna zachichotała dziko i przewróciła się z brzucha na plecy. Zrobiłem rower z nogami. Wyleciał granat. Latający Focke-Wulf, otrzymawszy odłamek pod brzuchem, żwawo wzbił się wyżej. Widać, że zraniły go ostre odłamki. Faszystowskie stworzenie zapaliło się i zaczęło tracić kawałki złamanych skrzydeł.
  Svetlana, widząc, jak Fokke traci wysokość, zaskrzeczała:
  - To semafor! Na pokładzie wisi topór!
  Niemiecki samolot eksplodował, rozrzucając gruz we wszystkich zakątkach nieba. I gdzie podział się faszystowski as. Zrobiłem ostatnią turę. Kat, a nie pilot, obrócił się w popiół!
  Mirabela kichnęła, rozsypując kurz i powiedziała:
  - Być albo nie być? To nie jest pytanie!
  Angelica ponownie rzuciła stopą kawałek szkła, tak bardzo, że trafiając w oko, wyszedł na Fritza przez tył głowy:
  - Jestem armadą czołgów! I musisz być leczony!
  Niemcy i ich satelity próbowali iść naprzód, rzucając przed siebie granaty. Taka taktyka wobec dziewcząt nie działała. Tutaj Seryozhka rozmieścił katapultę i jak w odpowiedzi uderza wroga.
  Pionier ryknął:
  - Święty Mikołaj rozdziera usta Hitlerowi!
  Szarża katapulty, wbijając się w tłum nazistów, rozproszyła ich, a jednocześnie przewróciła w powietrzu. Fritz upadł i rozbił się na gruzach murów.
  Czołg "Tygrys" -2, tracąc równowagę, zderzył się z "Lwem". Och, Leva, gdzie jest twoje budzące grozę imię?
  Swietłana uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Dobra robota Seryozhka!
  Chłopiec warknął agresywnie.
  - Pioneer jest zawsze gotowy!
  W odpowiedzi dziewczyna potrząsnęła bosą stopą.
  Kapitan znów zaczął przybijać gwoździe. A Olimpias łaskotała wąską stopę Seryozhki, jak bardzo ma to! Nic dziwnego, że chłopiec nie boi się biegać przez ogniska.
  Mirabela śpiewając, powiedziała:
  - Młodość jest dobra - starość jest zła!
  Angelica, ta wesoła ruda, zgodziła się:
  Nie ma nic gorszego niż starość! To jest rzeczywiście najbardziej obrzydliwy stan ze wszystkich możliwych!
  A dziewczyna skoczyła po zamachu stanu. Wyobraziła sobie przez chwilę obrzydliwe babcie. Nie, nie porównuj starej kobiety z dziewczyną. A jakie piękno w smukłych ciałach.
  Angelica wzięła go i zaśpiewała:
  - przepływ po roku, latach w przyczepie kempingowej,
  Stara kobieta masuje hennę w moździerzu...
  A co z moją smukłą sylwetką,
  Nie rozumiem, jak odeszła młodość!
  Swietłana błysnęła oczami, powaliła Niemca uderzeniem w pachwinę i zauważyła:
  - Nie! Jednak na wojnie jest taki urok - pozostać na zawsze młodym! Zawsze pijany!
  Olimpias wrzuciła nowy ładunek do katapulty. To coś w rodzaju dobrej zaprawy. Dziewczyna syknęła:
  - Nie przechodź, ale przechodź!
  Seryozhka szurał swoją cienką, ale zwinną nogą i szczekał:
  - Twarz Fritza!
  A granat wraz z paczką wybuchową poleciał pełną parą na pozycje nazistów.
  Tak, Stalingrad nie został im dany. Już trzeci miesiąc od końca czerwca szturm trwa, ale miasto nie zdołało zabrać wszystkiego. Na innych odcinkach frontu hitlerowcy odnieśli sukces, ale nie na tym.
  Svetlana wystrzeliła z pistoletu i warknęła:
  - Wszystko jest niemożliwe, zdarza się, że jest możliwe... Nie ma potrzeby komplikowania wszechświata!
  I uderzył w bak motocykla. Maszyna eksplodowała, a ogniste wiry oświetlały zadymiony krajobraz. A Niemca rozdarła ognista łapa.
  Kapitan dziewczyny krzyknął:
  - Uwielbiam zabijać zło! I to jest najwyższe dobro!
  Mirabela rzuciła Niemców wybuchem i syknęła:
  - Zagrajmy w jeżozwierza!
  Angelica otworzyła ogień, dokładniej. Kilku czarnych zostało leżących na pokrytym włócznią gruzowisku:
  - Zabij wroga! - wyszeptała dziewczyna.
  Mirabela żartobliwie śpiewała:
  - Po pomalowaniu Hitlera szminką, Mainsteina lakierem do włosów, wciągnę cię w niewolę księżniczki, wierny pies cię gryzie!
  Swietłana, strzelając, syknęła:
  - Chodź wieczorem, Adolf, powieś się... Przestań oszukiwać głowę! Przyjdź wieczorem, leć jak sokół - by mocno pokonać nazistów!
  Mirabela powiedziała z wściekłością, zrzucając hełm z głowy szturmowca:
  - Możemy! I będziemy!
  Dziewczęta z batalionu "Lenin" zatrzymały natarcie obcych wojsk. Fritz ruszył do przodu, dosłownie wyrzucając zwłoki w przestrzeń. Nie pomógł też czołg "Lev", z którym wiązano nadzieje. Oto modyfikacja maszyny z armatą 150 mm.
  Angelica strąca kamień przyklejony do jej nagiego sutka. Dziewczyna ma taki piękny i pełny biust. Dziewczyna rzuca stopą granat. Noga jest silniejsza niż ręka, a rzut idzie dalej.
  "Lew" otrzymał lukę w gąsienicy i zatrzymał się. Strzał z jego potężnych ust. Dudnić i upadać.
  Angelica, plując, mówi:
  - Rosyjski wojownik nie jęczy z bólu!
  A dziewczyna znowu strzela. I robi to bardzo dobrze. Faszysta wychylający się z wieży cofa się.
  Ruda, prawie naga dziewczyna mówi:
  - Na próżno wróg wierzy, że udało mu się złamać Rosjan! Kto się odważy, zaatakuje w bitwie, zaciekle pokonamy wrogów!
  A Angelica zwija mięśnie prasy, którą bardzo wytłoczyła.
  Och, jakie są piękne dziewczyny! Nie chcę, żeby któryś z nich zginął.
  Stalenida biegła... Bardzo piękna dziewczyna, z puszystymi, białymi włosami. Jakoś udaje jej się posmarować je jakimś eliksirem, żeby się nie pobrudziły.
  Dziewczyna jest bardzo piękna, z postacią Wenus, tylko bardziej stonowaną i wytłoczoną. Ubrania na nią, tylko stanik i majtki. Wszystko inne zostało już rozdarte. Ale jak wdzięczne są nogi! To nie dziewczyna, ale pieczęć doskonałości, korona piękna.
  Porusza się w szczególny sposób, jak wiewiórka. Bose stopy i migotanie oraz pięty zaskakująco pozostają czyste. Stalenida strzela, a faszysta dostaje wrzód w klatce piersiowej.
  Dziewczyna mówi:
  - Lojalność wobec ojczyzny to najwyższe słowo!
  Angelica zauważyła ze śmiechem:
  - Zdejmij stanik i zostań jak ja w szortach!
  Steelenida przecząco pokręciła głową.
  - To nie jest właściwe!
  Angelica potrząsnęła biodrami, wystrzeliła celnie i zaśpiewała:
  - Coś członka Komsomołu stało się niezwykłe! Chodzenie w ten sposób z nagim torsem jest bardzo nieprzyzwoite!
  Steelenida zachichotał i zauważył:
  - Po co dawać radość Fritzowi, spójrz na nasze piękno!
  Angelica odpowiedziała zdecydowanie:
  - Nasze piękno jest zabójcze!
  Stalowa dziewczyna zachichotała i strzeliła do TA-200. Nazistowski samochód zapalił się. A piękna blondynka krzyknęła:
  - Śmierć złu!
  Angelica zachichotała.
  - A życie jest dobre!
  Steelenida widząc, że Niemiec upada, warknął:
  - To najwyższa wartość! Nie myśl, że naziści wygrali!
  Angelica śpiewa:
  - Czekam na zwycięstwo! Zwycięstwo czeka... Ci, którzy pragną zerwać kajdany! Czekam na zwycięstwo! Czekam na zwycięstwo! Będziemy w stanie pokonać nazistów!
  Piękna dziewczyna, a jej nagie piersi drżą. Dobrze z gołym torsem w upale, który potęguje ogień.
  Swietłana wyglądała teraz na znacznie bardziej zdeterminowaną. Strzeliła do Fritza z pistoletu maszynowego i szczeknęła:
  - Wykastruję cię!
  I rzeczywiście naziści otrzymali śmiercionośne prezenty i trumny! A dziewczyna pokazała im figurę, zbudujmy gołe palce. I gwizdał jak rozbójnik słowik. I przez palce kończyn dolnych.
  Kapitanka jest bardzo bystra. I musujące. I wcale nie okrutny. Ona też czasami żałuje żołnierzy wroga, którzy mogą mieć dzieci, które będą płakać za zmarłymi ojcami.
  Svetlana jednak odpędza od siebie takie myśli, więc chcesz wybuchnąć od nich łzami. Ale to nie Rosjanie przyszli do Niemców rabować i zabijać. Nie, to są Niemcy i cała agresywna banda cudzoziemców z całego świata wdarła się w rosyjskie przestrzenie.
  Swietłana przeżegnała się i strzeliła do Fritza, który próbował po cichu zbliżyć się do pozycji Rosjan... Wybite kulą oko i mózg mężczyzny wyciekły.
  Kapitan uśmiechnął się i powiedział dowcipnie:
  - Prosto oko w oko, łeb w łeb!
  Swietłana celnie strzeliła i uderzyła w motocykl z bocznym wózkiem. Samochód zaczął się rwać, a karabin maszynowy odleciał, kilkakrotnie przewracając się. Potem jego pysk zapadł się w gruzy.
  Dziewczyna potarła nagą, zakurzoną podeszwę o gruz. I znów wycelowała. Jej wesoła, młoda twarz wyszczerzyła się w uśmiechu. Dziewczyna zaśpiewała:
  - Nie, powiedzieliśmy faszystom, nasz naród nie będzie tolerował tego, by rosyjski pachnący chleb nazywał słowem bród!
  Mirabela oddał bardzo celny strzał, z którego Focke-Wulf wybuchł i zaćwierkał:
  Dla łajdaka wybór jest oczywiście jasny,
  Za dolary jest gotów zdradzić Rosję...
  Ale Rosjanin jest taki piękny
  Że jest gotów oddać życie za Ojczyznę!
  Dziewczyna zrobiła salto i pokazała nazistom figę i przewijała, a kule nie dotknęły piękna.
  Pojawiła się Angelica, ta piękność, prawie naga i umorusana jak diabeł, od razu rzuciła granatem na dwie nogi. I sprawdziła:
  - Mam tylko... Fritz w ostrą stronę!
  Olimpias poprawiła Angelikę:
  - Ostro z boku, a nie z boku!
  Dziewczyna zachichotała i potrząsnęła swoimi arbuzowymi piersiami i wystrzeliła granat za pomocą granatu z pakietem wybuchowym. "Tygrys" został trafiony w pysk, a to przekrzywione dzieło sztuki uniknąło.
  Po tym nazistowski stwór się wycofał. Zaczęła czołgać się jak żółw w ogniu.
  Swietłana zaśpiewała, mrugając wesoło:
  - A "Tygrys" się cofa, a Niemcy się chowają!
  Batalion Dziewic manewrował pod ostrzałem, nalotami i ciężkimi działami. Tu uderzyły bombowce odrzutowe, połamane, rozgrzane do czerwoności strome wznosiły się w niebo. A kamienie się paliły. Na szczęście żadna z dziewczyn nie zginęła, ale mężczyźni poszli na tamten świat - którym nie jest tak bardzo przykro! I dusze lecą - jedne do nieba, inne do piekła! Gdzie diabły z widłami już czekają na tych, którzy nie uwierzyli w Jezusa.
  Angelica jest najseksowniejszą z wściekłych wojowników: cóż, czy naziści ze swojego "Sturmtigera" naprawdę mogą strzelać do pozycji wojsk sowieckich i zabijać czerwonych wojowników?
  A dziewczyna gołymi stopami chwyciła granat i kręciła kaskadami koziołków. I kręci się coraz szybciej. A potem, z całych sił, rzuciła dar śmierci w szeroki pysk Stormtigera. Błysnęły nagie, opalone nogi piękności, a granat wleciał w szeroką lufę. A potężna maszyna najpierw zakrztusiła się, a potem rzuciła. Dwa "Królewskie Tygrysy", które stały po bokach "Sturmtigera", zostały wyrzucone i rozrzucone w różnych kierunkach. Wały zostały z nich wyrwane i spadły, lecąc jak zepsuty naszyjnik królowej.
  Fala uderzeniowa rzuciła Angelikę, a dziewczyna poleciała do góry nogami. I została odwrócona, kołysana i rzucana. Ale piękność mimo wszystko wylądowała, ostry gruz i pokruszone kamienie wbiły się w jej nagie podeszwy. Dziewczyna cierpiała i nawet przez zrogowaciałą stopę przebił czubek.
  Ale Angelica znalazła siłę, by wstać i krzyczeć:
  - Wy faszyści będziecie w popiele!
  Svetlana i inne dziewczyny zostały wyrzucone przez wybuchową falę, a nawet lekko zmiażdżone. Ale żaden z pięknych wojowników nie zginął. Dziewczyny spotkały się z huraganem i celnym ogniem. Tłumienie wyskakujących nazistów i innych agresywnych owadów oblegających ZSRR.
  Mirabela śpiewała z wielkim entuzjazmem:
  - A kiedy trąba Pańska zabierze nas do bitwy, zaprzyjaźnimy się z Komsomołem! I z woli Jehowy będę na niebiańskim apelu!
  Angelica, strzepując kurz z zakrwawionych podeszw, zaśpiewała:
  - Lenin, impreza, Komsomol! Wysyłamy Führera do domu wariatów!
  Dziewczyny zaczęły śmiać się ogłuszająco, a Seryozhka powiedział z niepokojem i irytacją:
  - I moja katapulta, nie tak celna - jak te gołe i mocne nogi Angeliki!
  Olimpias, bawiąc się mięśniami ramion, powiedziała:
  - To dobrze! Nadal myślisz. Coś fajniejszego!
  Stalingrad trzymał się uparcie. Jednak na Kaukazie sytuację pogorszyło przystąpienie Turcji do wojny.
  Otwarcie drugiego frontu z milionową armią osmańską oczywiście dodało problemów.
  Walki toczyły się na Zakaukaziu. A Turcy zalali wielką presją...
  Jesienią i zimą, w wyniku zaciekłych walk, Kaukaz padł... I został zajęty przez nazistów i Turków.
  Wszystkie narody Rosji rozpaczliwie walczyły na Kaukazie.
  Jednak radzieckie dziewczyny na SU-100 też dobrze walczą.
  Chociaż pozycja Rosji wydaje się beznadziejna. Ale wojownicy wraz z Elżbietą walczą jak orły.
  Ekaterina naciska dźwignię gołymi palcami. Wysyła pocisk, który przebija nazistowski samochód E-50 w bok i ryczy:
  - Za wielki czerwony i karmazynowy komunizm!
  Elena również uderzyła armatą swoją nagą, filigranową nogą. Celnie trafiła w wrogi czołg.
  Dziewczyna ćwierkała:
  - Za moją piękną Rosję!
  Eufrazja zauważyła agresywnie, prowadząc bardzo celny ogień:
  - Chwała naszej Ojczyźnie!
  Używa też gołych, rzeźbionych nóg.
  Maszyna radziecka jest bardzo silna i waleczna. I strzela całkiem nieźle.
  SU-100 jest w stanie przebić E-50 w bok. Ale dziewczyny nawet przebijają jej czoło, wpadając w przynętę lub od końca do końca. I przecinają metal.
  Elżbieta, bosymi palcami, strzelała do wroga. I ćwierkało:
  - Z niebieskiego strumienia...
  Ekaterina również strzeliła, tym razem naciskając dźwignię szkarłatnym sutkiem i gruchając:
  Rzeka zaczyna...
  Elena, szczerząc się agresywnie i sycząc, wydała:
  Cóż, zaczyna się przyjaźń...
  I nacisnęła też dźwignię gołą piętą.
  Eufrazja zagruchała, strzelając do wroga:
  - Z uśmiechem!
  Dziewczyny bardzo aktywnie pracują nad SU-100. I niszcz sprzęt wroga.
  A na obrzeżach Baku pionierzy kopią okopy. Są faceci różnych narodowości. W szczególności migocze wiele jasnych głów. Są dzieci rude, czarne i blond.
  Jedno ich łączy: wiara w triumf komunizmu i bose stopy. Oczywiste jest, że nie każdy ma buty podczas wojny, dlatego na znak solidarności wszystkie dzieci obnoszą się z gołymi, okrągłymi obcasami. Zima na Zakaukaziu jest dość łagodna, a kiedy poruszasz się i pracujesz z łopatami, zimno nie jest takie straszne.
  Dzieci z zapałem pracują i śpiewają:
  Wznieć pożary, niebieskie noce,
  Jesteśmy pionierami - dziećmi pracowników...
  Zbliża się era lat świetlnych,
  Wezwanie pionierów - zawsze bądź gotowy!
  Wezwanie pionierów - bądź zawsze gotowy!
  I znowu nadchodzi alarm. Chłopcy i dziewczęta skaczą na dno wykopu. A pociski już zaczynają pękać z góry: działa artyleria wroga.
  Pashka zapytał Maszę:
  - Myślisz, że przeżyjemy?
  Dziewczyna pewnie odpowiedziała:
  - Opór przynajmniej raz, w najtrudniejszej godzinie!
  Pioneer Sasha logicznie zauważył:
  Nasz heroizm jest niewzruszony.
  Chłopiec stukał nagą podeszwą o kamienie. Widać, że chłopiec wypełnił się solidnymi modzelami.
  Dziewczyna Tamara zauważyła:
  Będziemy walczyć bez strachu
  Będziemy ciąć nie krok w tył...
  Niech koszula nasiąknie krwią -
  Więcej wrogów, zamień rycerza w piekło!
  Chłopiec Rusłan, pionier o czarnych włosach, zauważył:
  Mijają wieki, nadejdzie era,
  W którym nie będzie cierpienia i kłamstw...
  Walcz o to do ostatniego tchu -
  Służ swojej Ojczyźnie, wy z serca!
  Chłopiec Oleg, chudy i jasnowłosy, ćwierkał, wersety:
  Nie, czujny nie zniknie,
  Spojrzenie sokoła, orła...
  Głos ludu jest dźwięczny -
  Szept zmiażdży węża!
  
  Stalin żyje w moim sercu
  Abyśmy nie znali smutku,
  Otworzyłem drzwi do kosmosu
  Nad nami świeciły gwiazdy!
  
  Wierzę, że cały świat się obudzi
  Skończy się faszyzm...
  A słońce zaświeci
  Oświetlając drogę dla komunizmu!
  Chłopcy i dziewczęta wspólnie klaskali.
  Ale teraz odrzutowe samoloty szturmowe już latają i zrzucają bomby. I to jest agresywne podejście.
  Oleg i Sasha podnieśli procę i uruchomili dar śmierci. A w lufę uderzył nazistowski samolot szturmowy.
  Dziewczyna Natasza śpiewała:
  - Komsomol to nie tylko wiek,
  Komsomol to moje przeznaczenie!
  wierzę, że podbiję kosmos
  Żyjmy wiecznie!
  Ahmed, chłopiec-pionier z Azerbejdżanu, odpowiedział z uśmiechem:
  - Nie jesteś jeszcze członkiem Komsomola, Nataszy!
  Dziewczyna ze złością tupnęła bosą stopą i odpowiedziała melodyjnym głosem;
  Obok ojców wesołą piosenką,
  Opowiadamy się za Komsomołem...
  Zbliża się era lat świetlnych,
  Wołanie pionierów - zawsze bądźcie gotowi!
  Wołanie pionierów - zawsze bądźcie gotowi!
  Oleg też tupnął bosą, dziecinną stopą i ryknął:
  Silniejszy młotek ściska proletariusza,
  Od tytanowej dłoni miażdżącej jarzmo...
  Tysiące arii zaśpiewamy naszej Ojczyźnie,
  I światło dla potomności, dobrze!
  Dzieci są zachwycone. I faktycznie Niemcy zbombardowali i tylko jedna dziewczyna dostała odłamek w swoim nagim, okrągłym, różowym obcasie.
  Pioneer krzyknął, ale potem przygryzł wargę.
  I tak przygotowali się do odparcia ataku. A z nazistami już są czołgi. Potężne E-100 poruszają się. Takie potężne i niebezpieczne maszyny.
  Mają taką ochronę. Że nie da się przebić pod żadnym kątem. Nie możesz trafić pod jednym kątem. Jedyną szansą jest zerwanie torów.
  Dzieci są gotowe do walki i machają bosymi stopami. Tutaj są na drucie, przepychając paczki z domowymi materiałami wybuchowymi pod gąsienicami nazistów. Działa i niszczy walce czołgów armii Rommla.
  I wygląda okropnie.
  . ROZDZIAŁ 5
  Sasha piszczy:
  - Chwała komunizmowi!
  Chłopiec Pashka strzela z Olegiem z procy i piszczy:
  - Chwała pionierom!
  Chłopiec Rusłan wraz z dziewczyną Sufir ciągnie pod Niemcem minę drutem i krzyczy:
  - Chwała ZSRR!
  Walczą dzieci z Azerbejdżanu i Rosjanie. Opaleni, szczupli, boso pionierzy przeciwko olbrzymiej armadzie czołgów.
  Dziewczyna Tamara tupie swoją zgrabną, małą, bosą stopą i mówi:
  - Chwała Rosji!
  Pioneer Ahmet potwierdza podczas strzelania do wroga:
  - Jesteśmy razem przyjazną rodziną!
  Chłopiec Ramzan, rudowłosy Azerbejdżan, potwierdza wybijając samochód:
  - Od słowa jest nas sto tysięcy ja!
  Dzieci są przyjazne... Oto Ormianka Azatuhi, która też zręcznie przenosi ładunek wybuchowy pod faszystowską gąsienicę za pomocą drutu i piszczy:
  - ZSRR to rodzina narodów!
  Inna ormiańska dziewczyna Aghas mówi:
  - Nie poddawaj się faszyzmowi:
  A dziewczyna gołymi palcami pociągnęła za drut. Wiele dzieci z Azerbejdżanu i Armenii ma blond włosy i jest nie do odróżnienia od dzieci słowiańskich, których też jest wiele. Kto zostawił Niemców, inne rodziny rosyjskie osiedliły się w Azerbejdżanie nawet za carów.
  Na Kaukazie jest wielu Słowian. Wiele mieszanych par. Tak, a dzieci zwykle mają jaśniejsze włosy niż ich rodzice. A Słowianie opalili się tak, że nie można ich odróżnić od miejscowych. Co więcej, dzieci są zwykle bardziej do siebie podobne niż dorośli.
  Tak więc walczy międzynarodowy sowiecki batalion chłopców i dziewcząt i wszyscy są zjednoczeni i bardzo podobni. Ich nagie pięty migają podczas ruchu.
  A dzieci ze snów wysyłają prezenty śmierci. Szamil i Seriożka, obaj pionierzy, pociągają za drut. A teraz niemiecki E-50 zatrzymuje się ze złamaną gąsienicą.
  Chłopcy śpiewają unisono:
  niezniszczalne, wolne republiki,
  To nie była brutalna siła, nie strach, który zebrał ...
  I dobra wola oświeconych ludzi,
  I przyjaźń i rozsądek, i odwaga w snach!
  A dzieci są zachwycone. Uśmiechają się białymi, równymi zębami. I są szczęśliwi, chociaż grozi im śmierć.
  A Niemcy są do dupy. Zniszczone czołgi strzelają z armat i karabinów maszynowych.
  Niektóre niemieckie pojazdy są wyposażone w granatniki i są bardzo niebezpieczne.
  Chłopiec Maksimka i dziewczyna Zara z Azerbejdżanu opierając się na bosych stopach podciągnęli minę pod wroga i znokautowali faszystowskiego mastodonta.
  I krzyczeli na całe gardło:
  - Za ZSRR!
  Dzieciaki są takie zabawne.
  Pionierzy Abbas i Vladimir również używają broni. W tym przypadku katapultować i rozbić gąsienicę E-75 nazistom. Potem chłopcy zaśpiewali:
  - O wielkość planety pod przykrywką komunizmu!
  Oleg i Abdula są również pionierami różnych narodów, ale jednym sercem wystrzeliwują również ładunki wybuchowe. Uderzają w E-100 i śpiewają ...
  Otworzyliśmy planetę na narody,
  Droga w kosmos, do niewidzialnych światów...
  Śpiewane są bohaterskie czyny -
  Aby na zawsze wymazać bliznę śmierci!
  
  Pod Świętym Chorągwią Rosji,
  W pokoju, przyjaźni, szczęściu i miłości...
  Ludzie na całej ziemi staną się szczęśliwsi,
  Piekielna ciemność rozproszy się w oddali!
  Walczę tutaj z dziećmi...
  Abdurrahman i Svetlana, chłopiec z Azerbejdżanu i dziewczyna z Białorusi, połączyli drut i znokautowali faszystowski czołg. I śpiewali:
  - Wielkie imię świętej Rosji,
  Świeci nad światem - jak promień słońca...
  Wierzę w jedność, że staniemy się szczęśliwsi,
  Pokażmy ludziom właściwą drogę!
  Dzieci są bardzo odważne. A naziści byli po prostu zszokowani takim upartym i wściekłym oporem.
  Abudurrahman jest pionierem, otrzymał fragment w jego nagiej podeszwie. Przebił zrogowaciałą powierzchnię nogi dziecka.
  Chłopiec syknął:
  - I to mnie boli!
  Svetlana również została uderzona w okrągły obcas i podrapała się w ramię. Ale dziewczyna syknęła:
  - Nie łam Pioneers!
  Azim i Kolka również staranowali niemiecki samochód.
  Chłopcy wskazywali drutem i śpiewali:
  Zdradziecki wróg przeszedł do ofensywy,
  Ale wierzę, że nie zachwieje się, naród radziecki ...
  Wróg czeka na klęskę i zapomnienie,
  A chwała Rosji rozkwitnie mocniej!
  Wróg czeka: klęska i zapomnienie,
  A chwała Rosji rozkwitnie mocniej!
  Dzieci są odważne i nie uginają się. I chcą wygrać. I śpiewają i walczą.
  Niemcy ponoszą duże straty. To prawda, że najczęściej mają połamane gąsienice i rolki. I to nie jest śmiertelne.
  Gorzej z pionierami, którzy zostali wzięci do niewoli.
  Chłopca Abdulhamida, kiedy dostał się do niewoli, hitlerowcy położyli na wieszaku. Włożyli bose stopy pioniera do bloku i zaczęli wieszać ciężary na hakach. A potem rozpalił ogień. A gołe pięty chłopca polizał ogień. I bicz spadł mu na plecy. Bili mnie przez długi czas. A potem naziści zaczęli łamać żebra rozpalonymi do czerwoności szczypcami.
  Chłopiec umierający w torturach, gdy miażdżyło go czerwone od gorąca żelazo żeber, śpiewał:
  Berlin jest prawie pod naszym panowaniem,
  Przez lornetkę widzimy przeklęty Reichstag...
  Mam nadzieję, że wkrótce zapanuje pokój i szczęście;
  Co opiszę w moich wierszach!
  
  Rosja otworzyła komunizm na światy,
  Dla wszystkich stała się rodziną.
  Ale Wehrmacht wsadził nam świński pysk,
  A teraz krew tryska z żył jak fontanna!
  
  O czym Führer zapomniał z nami przez przypadek,
  Chciałem zdobyć ziemię i niewolników!
  Faszyzm poszedł z bardzo długą kampanią -
  A oto prawdziwy koszmar, piekielne sny!
  
  Prosty chłopiec, bosy chłopiec,
  Niedawno zawiązałem czerwony krawat.
  Chciał sam budować świat bez Boga,
  Ale nagle z nieba wybuchł napalm!
  
  Musiałem biec do przodu, byliśmy AWOL,
  Nikt nie chce zabrać takich młodzików!
  Ale chłopiec-wojownik w karabinie to zrobił,
  Droga ojców okazała się godna!
  
  Walczył, gdzie spryt i siła,
  A słabość też jest gorzka, niestety ...
  Towarzysze musieli kopać groby
  Struganie sosnowych trumien na mrozie!
  
  Jestem pionierem przyzwyczajonym do cierpienia,
  Na rekonesans poszedł boso, chrzęściła zaspa.
  Może kara za niewiarę,
  Że nie chciałam poznać Jezusa!
  
  Ale jakie są trzy godziny Golgoty?
  Minęły ponad trzy lata wojny!
  W każdej wsi wdowy gorzko płaczą,
  Jak synowie zginęli na cmentarzu w kraju!
  
  Przeżyłem, byłem w szoku, ranny kulą,
  Ale na szczęście utrzymał się na nogach!
  Uczciwie oddaliśmy dług do Niemiec,
  Ten faszyzm został przez nas zdeptany!
  
  Dojrzałem, ale wciąż chłopcem,
  Wąs nie przebił się, ale już tytan!
  Tak, dorosły, a może nawet za dużo,
  W końcu serce stało się twarde jak metal!
  
  Najwyższa nagroda Hero Star -
  Sam Stalin, wierz mi, przekazał to!
  Powiedział: trzeba brać przykład z ludzi takich jak ty,
  Bojownicy wykuwają klucze do drzwi do Edenu!
  
  Ale teraz odłóż dzielny karabin,
  Zabierzcie szczypce, młotek i pracujcie!
  Zbuduj żaglówkę i łódź z drewna
  I stwórz samolot, aby ptak pofrunął w górę!
  To prawdziwie heroiczna saga kina... Ale wciąż zagubiona.
  A Kaukaz zostaje zdobyty.
  A wiosną 1945 roku naziści rozpoczęli ofensywę przeciwko Saratowowi. Ich oddziały poruszały się jak lawina.
  A teraz ta czwórka otrzymała jeszcze potężniejsze i doskonalsze "E" -50 lub "Pantera" -3, wyróżniające się silną bronią i ochroną.
  Wojownicy czuli się bardzo pewni siebie. Sterowanie czołgiem jest najnowocześniejsze za pomocą joysticków. Najnowszy samochód. Nawet silnik z turbiną gazową. Ale jest też dużo "Pantery" -2. Trzydzieści cztery na dowolnym poziomie nie mogą się równać z taką maszyną.
  Gerda siedziała w fotelu. Była bikini. Dziewczyny są już przyzwyczajone do walki półnagie. Gorące piaski pustyni paliły ich bose stopy, kamyki gór kłuły ich nagie podeszwy. Ale wojownicy wcale nie pękali i nie ścierali się w proszki.
  Wielokrotnie nagradzany dowódca załogi syknął:
  - A teraz Rosja jest przeciwko nam! Czekają na Ciebie nowe przygody i zwycięstwa!
  Potrząsnęła białą jak śnieg głową. Naturalna blondynka, bardzo piękna i opalona.
  Charlotte uśmiechnęła się.
  Ta dziewczyna miała miedzianoczerwone włosy, które płonęły jak płomień. Również piękna, z brązową opalenizną. W bikini, opalona, muskularna. Bosymi stopami, depcząc po gorącym piasku i ostrych kamieniach.
  Ognisty diabeł zauważył:
  - Rosjanie to chyba nasi najbardziej fanatyczni przeciwnicy!
  Christina podniosła głos. Jej włosy są miedzianożółte, również płonące jak płomień, ale ze złotym odcieniem. I ta sama opalenizna, mięśnie i piękno. Wyrazista i jednocześnie delikatna twarz. I bikini. Nogi, które tupały kilometrami po twardej i płonącej powierzchni, ale nie straciły wdzięku i gładkich linii. Bose palce są starannie przycięte i bardzo zwinne.
  Rudowłosa dziewczyna zapytała:
  - Dlaczego tak myślisz?
  Magda odpowiedziała za nią. Ta dziewczyna ma biało-złote włosy, miodowy blond. Bardzo piękna, muskularna, o wyrazistej twarzy i szafirowo-szmaragdowych oczach. Nogi są również utwardzone, z okrągłymi obcasami i prostymi palcami. Być może Magda ma najdelikatniejszą twarz, prawie potulną, mimo odważnego podbródka. Na przykład Gerda wygląda na twardszą. Nieco łagodniejsza jest Christina i nie jest tak zdeprawowana jak wiedźma Charlotte.
  Magda zauważyła:
  - Mają taki totalitarny system jak nasz. Dlatego są twardsze!
  Gerda uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Czołgi radzieckie to kupa złomu. Nie powinniśmy się ich bać!
  Rudowłosa Charlotte nacisnęła gołymi palcami na przyciski joysticka. Ostrzelał bunkier obronny. Pocisk kal. 105 mm trafił w sowieckie działo i przewrócił je. Zestaw bojowy zaczął się rozrywać, a pociski eksplodowały.
  Czerwona wiedźma syknęła:
  - Jestem strasznym rycerzem - na kolanach dzikusy! Zmieść wrogów Ojczyzny z powierzchni ziemi!
  I uśmiech perłowych zębów i blask szmaragdowych oczu. Dziewczyny są naprawdę na najwyższym poziomie.
  Christina zachichotała i odpowiedziała:
  Teraz strzelę!
  A także strzelał do wroga. Wystrzelono radzieckie działko kal. 76 mm. Pocisk trafił w pochyłe czoło E-50. I odbił się rykoszetem. To po prostu dzwoniło dziewczynom w uszach.
  Gerda klepała się po bosych stopach i ćwierkała:
  - Co za przejście!
  A ona sama oddała kolejny strzał... Niemieckie czołgi strzelały w sowiecki teren warowny. E-100 również działał. Ta maszyna również okazała się pochodną Mausa. Niezbyt dobry pomysł na czołg z dwoma działami. E-100 został już wycofany z produkcji.
  Zamiast tego do serii wchodzą modyfikacje szturmowe z serii "E". Ale ten nadal działa. I strzela pociskami.
  Charlotte chichocze przenikliwie i potrząsa bosą stopą.
  - Wojna to straszny stan, ale urzeka jak gra!
  A dziewczyna strzeliła, i to bardzo celnie.
  Christina obnażyła perłowe zęby. Jest mięsożerną, drapieżną panterą.
  Strzelają sowieckie działa, a przed nimi są pola minowe. Niemieckie teletanki poruszają się. A bombowce szturmowe pracują z dzikim rykiem.
  Wokół toczą się słupki graniczne. Hordy Hitlera przekroczyły granicę.
  Magda zauważyła niezbyt dowcipnie, stukając bosą stopą w zbroję:
  - Zmiatamy silną obronę, ale stalowe wiechy!
  Wojownicy mrugnęli do siebie. Obrona radziecka była dość potężna. Szczególnie dużo min. A to opóźniło Niemców. Ale i tak udało im się iść do przodu.
  Bombowce pracowały na pozycjach sowieckich, a samoloty szturmowe również nadlatywały z góry. Pędzi w głąb obrony Armii Czerwonej i TA-400, jedna z najgroźniejszych modyfikacji bombowców. Aż sześć silników, w tym odrzutowe. A oni bombardują i niszczą sowieckie miasta.
  Gerda, strzelając, zauważyła z uśmieszkiem:
  - W walce jesteśmy zwierzętami, ale umysłem człowieka!
  I znowu strzelił. Zniszczono sowieckie działo. Ogólnie rzecz biorąc, jest to dziewczyna z najwyższego szczebla. I to jest takie fajne.
  E-50 strzelał na pozycje sowieckie, sam praktycznie nie ulegając uszkodzeniom. Pochylony pancerz samochodu z zacementowaną stalą zapewniał doskonałe rykoszety. Sowieckie pociski nie były w stanie nawet porządnie zarysować Niemców.
  Christina przypomniała sobie testy "Tygrysa". Wtedy był to pierwszy seryjnie produkowany niemiecki czołg. Żadna z pocisków nie mogła uszkodzić Tygrysa. Brytyjczycy padli pod jego ciosami. Ale tutaj jest siedemnastostopowa armata przebita w czole. Potem dziewczyny prawie umarły. I to zostało zapamiętane przez wojownika. Jak blisko byli kościstej staruszki z kosą, czując jej lodowaty oddech.
  Dziewczyna potarła nagą podeszwą o róg. Naprawdę chciała wyskoczyć z czołgu i uciec. Ona jest taką bezpośrednią wojowniczką.
  Christina śpiewała z pewnością:
  - Niebieska mgła i wszędzie oszustwo!
  Wojownicy chichotali... Ich vidok był bardzo seksowny i erotyczny.
  A broń działała i strzelała. Nawet nie pomyślała o zatrzymaniu. Wszyscy wysyłali pocisk za pociskiem. Rozbicie sowieckich pozycji na odłamki i odłamki.
  Z głośników za nimi zabrzmiała piosenka;
  Żołnierz jest zawsze zdrowy
  Żołnierz jest gotowy na wszystko...
  I kurz jak z dywanów,
  Schodzimy z drogi!
  I nie przestawaj
  I nie zmieniaj nóg -
  Nasze twarze lśnią
  Błyszczące buty!
  I znowu moc bombowca odrzutowego spada na pozycje sowieckie. I znowu zniszczenie i całe ufortyfikowane obszary są wyrzucane. A pistolety lecą we wszystkich kierunkach.
  Kilkadziesiąt niemieckich czołgów jednocześnie strzela i wszystko niszczy.
  Gerda czuje się jak Bagheera na polowaniu. Tutaj pierwsza linia obrony sowieckiej została już zniszczona. Ale żołnierze Armii Czerwonej wciąż roją się i strzelają do Niemców.
  Wśród walczących są też pionierzy. Młodzi leniniści dobrowolnie wstąpili do Armii Czerwonej. Większość chłopców jest boso iw krótkich spodenkach. Noszą się, zamieszanie.
  A pionierzy umierają...
  Charlotte prowadząca ogień warknęła:
  - A pionierów, o to chodzi, cały kraj obserwował!
  Strzelała do Rosjan i Christiny sycząc jadowicie:
  - Wyglądamy jak sokoły, szybujemy jak orły!
  I znowu uśmiechnęła się ogniście. Wspaniałe dziewczyny...
  Kilka niemieckich czołgów zjechało pod ziemię. I pojawili się na tyłach wojsk sowieckich, wywołując panikę i gryzmoląc karabiny maszynowe. Naziści pojawili się jak komary z koszmaru.
  E-50 widział ruch trzydziestu czterech przez optykę. Gerda wyszczerzyła zęby i zaczęła celować lufą. Radziecka maszyna z małą wieżą T-34-76 i bardzo mobilna. Wypróbuj ten i zdobądź go. Dziewczyna jest już dość doświadczona, ale radziecki samochód wciąż nie przypomina amerykańskiego Shermana.
  A odległość do Rosjanina to prawie pięć kilometrów.
  Dziewczyna drapie się po nagiej pięcie, Charlotte łaskocze ją między palcami. Dziewczyny chichoczą.
  Potem Gerda strzela do rosyjskiego samochodu. Pocisk pędzi bardzo blisko, prawie drapiąc zbroję... Ale wciąż mija. Gerda z irytacją uderza pięścią w metal.
  Magda mówi partnerowi:
  - Uderzyłeś w korpus! Będzie tam łatwiej!
  Gerda podaje dżojstik Magdzie i szepcze:
  - Więc zrób to sam!
  Magda śpiewała entuzjastycznie:
  - Ziemia jest w iluminatorze, ziemia jest w iluminatorze... - Dziewczyna wzięła joystick gołymi palcami i nacisnęła guzik, kontynuując śpiewanie. - Ziemia jest widoczna w iluminatorze!
  A jej pocisk właśnie trafił w podstawę radzieckiego czołgu. Samochód pękł i pękł. Zaczęło się palić... W łonie matki wybuchły sowieckie pociski.
  Magda potrząsnęła gołymi palcami i zaskrzeczała:
  - Zobacz, jak to mam! I Ty powiesz...
  Charlotte syknęła, obnażając kły.
  - Znowu rozmawiamy w różnych językach!
  Pojawiły się nowe radzieckie samochody. Trzydzieści cztery poszły pierwsze. Ruchome i liczne samochody. Potem przeszliśmy z serii BT. Jest to przestarzały typ gąsienicowy. Nacierały także przedpotopowe T-26, które nie są w stanie inaczej niż zarysować niemieckie opancerzenie. Na samym końcu pojawiły się mocniejsze i cięższe HF. I wielu żołnierzy piechoty.
  Christina zachichotała i warknęła:
  Cóż, pokażemy im!
  Niemieckie pojazdy otworzyły ogień z dużej odległości, próbując przygwoździć sowiecką piechotę do ziemi. Zniszczyli także czołgi i inne żywe stworzenia.
  Na niebie pojawił się także radziecki samolot szturmowy: słynny Ilys. Zaatakowali formację niemiecką. Bojownicy Hitlera ścigali się w ich kierunku. To była prawdziwa nora. Niemieckie myśliwce XE-262, bardzo zwinne i zwrotne z manewrowością. Atakują radziecką technologię, naciskając jak żelazo.
  Charlotte ponownie wystrzeliła. Wszedłem do sowieckiego BT i warknąłem:
  - Ten tekst to nie bajka... Bajka będzie przed nami!
  E-50 zatrzymał się i odbił sowiecki kontratak. Niezbyt doświadczone dowództwo rzuciło rezerwę czołgu właściwie na rzeź. A rosyjskie samochody potrącone - jak kurczaki w skubaniu. I walczyli z nimi dokładnie.
  Gerda oddała strzał, złamała trzydziestu czterem czole i syknęła:
  - Czym jest Stwórca - zranione piekło!
  Charlotte również strzeliła, znalazłszy cel, sowieckie samochody poruszały się w linii prostej, a dziewczynom udało się strzelić. I w ogóle te cztery zjawiska.
  Czerwona harpia zaśpiewała:
  - Nasza trucizna zabija wszystkich!
  A wojownicy nadal strzelali, obnażając zęby tak silne i duże jak konie.
  Christina napisała na Twitterze z pewnością siebie:
  - Nasza trucizna zabija wszystkich!
  Magda uderzając trzydzieści cztery szczekała:
  - To nasz wynik!
  Dziewczyny się rozdzieliły...
  Ale sowieckie piękności też walczą. Załoga Elizabeth na T-34-85. Bardzo odważne dziewczyny. A także walczą boso iw bikini.
  Ich samochód walczy z niemieckimi Panterami. Ten pojazd jest nadal w służbie, ale pojawia się coraz więcej nowych czołgów z serii E.
  Elizabeth strzela bosymi palcami. Przebija przeciwnika w bok z daleka i piszczy:
  - Chwała epoce Stalina!
  Ekaterina również wystrzeliła gołymi palcami i zauważyła:
  - To nie taka chwała!
  Elena sprzeciwiła się, obnażając zęby:
  Urodziliśmy się, by wygrywać!
  A także strzelała gołymi palcami u stóp...
  W tym samym czasie dziewczyna westchnęła ciężko. Przez głowę przelatywały mi nieszczęśliwe myśli. Wojna zaczęła się od porażek. Niemcy przedarli się przez obronę i pewnie ruszyli do przodu.
  Elena następnie uciekła na wschód. Jej buty rozpadły się w pierwszych dniach. I musiałem dawać klapsy boso. I boli nieprzyzwyczajony. Nogi dziewczyny były posiniaczone, posiniaczone, strasznie poobijane. I nie mogła już normalnie chodzić, ale potknęła się. Ale mimo to poruszała się i chodziła. Elena straciła dużo na wadze podczas kampanii - jedną skórę i kości. Ale opaliła się, a jej włosy stały się jeszcze jaśniejsze po wyblaknięciu na słońcu. A gołe podeszwy mają podzhili i szorstkie. A ona dotarła na linię frontu i dalej walczyła. A bitwy znów toczyły się pełną parą.
  Elena walczyła głównie w piechocie. W tym brał udział w obronie Moskwy i Stalingradu.
  Ale już na Wybrzeżu Kurskim przeniosła się do czołgu. Tam powstała ich czwórka: Elżbieta, Elena, Katarzyna, Eufrazja - cztery "E". Wojownicy są naprawdę legendarni. Który walczył boso iw bikini, nawet na mrozie, i dał Fritzowi w rogi.
  Czołg Panther, z którym dziewczyny spotkały się na Wybrzeżu Kurskim, był bardzo niebezpiecznym pojazdem. Nie dało się jej uderzyć w czoło. A ona sama wzięła z dużej odległości. Dodatkowo jest szybkostrzelny.
  Aby się więc przebić, trzeba było z wielką wprawą kontrolować czołg i nie dać się trafić.
  Elizabeth właśnie to zrobiła. Chociaż strzelała więcej w ruchu. A Euphrasinia prowadziła czołg.
  Jest prawie niemożliwe, aby ruszyć z trzydziestu czterech. Ale dziewczynom udało się trafić. I walczyli z wielką odwagą.
  Ekaterina również strzela bardzo celnie.
  Na Wybrzeżu Kurskim dziewczyny okryły się chwałą i otrzymały rozkazy.
  A teraz każdy z nich ma gwiazdę bohatera ZSRR.
  Właśnie tego potrzebują dziewczyny! Tylko wojownicy najwyższej klasy!
  Katarzyna śpiewała:
  Wierzę, że cały świat się obudzi
  Skończy się faszyzm...
  A słońce zaświeci
  Oświetlając drogę dla komunizmu!
  Rzeczywiście, są to dziewczyny, które wywołują zazdrość wśród dziewczyn. Nie tak jak Gerda i jej zespół.
  Tutaj podczas reszty, a ona i jej gang bez wahania torturowali pionierkę.
  Najpierw rozebrano do naga trzynastoletniego chłopca. Potem zaczęli go szczypać. A potem nakłuć igłami. Co więcej, początkowo igły były zimne, ale potem zostały rozgrzane w ogniu.
  I to naprawdę bardzo bolało.
  Charlotte przebiła pępek chłopca i gruchnęła:
  - Jestem piekielną lisicą!
  Następnie wzięła w ręce rozgrzany do czerwoności pręt i zaczęła przypalać nim nagie, lekko szorstkie podeszwy chłopca. Podczas cieszenia się jego dzikimi płaczami.
  A Christina wzięła i podgrzała szczypce, zaczęła pękać pionierom palce u jej bosych stóp. Zacząłem od małego palca, robiąc to powoli i jednocześnie okrutnie. A palce dziecka pękały i łamały się. A pionier był tak bolesny, że chłopiec kilkakrotnie tracił przytomność.
  Magda dźgnęła pod łopatkę łomem, białym od użądlenia. A chłopiec zawyje.
  Zamęczyli pioniera na śmierć. I okazało się, że jest po prostu super. I tortury trwały.
  Tak to trwa. Pal i Saratow i Kujbyszew. A naziści zaczęli szturmować Moskwę.
  W tych warunkach tylko lądowanie zabójców może uratować Rosję. A Anton Shelestov wyrusza z dziewczynami na fajną misję.
  Tak, pozycja Armii Czerwonej jest już po prostu beznadziejna. I tu tylko cud może uratować ZSRR.
  Ale oto znaki sześciu bojowników wchodzących do bitwy. Jedna nadzieja dla Antona, Margarity, Nataszy, Zoi, Augustyna, Swietłany. Potrafią natychmiast zatrzymać i pokonać wrogów, zamieniając ich w popiół.
  Zebrał się taki dziki i piękny zespół dziewczyn. A przeciwko nim Tolstopuz i jego banda. Cóż, to nie jest straszne...
  A naziści już opływają Moskwę z różnych stron.
  Wtedy Anton i dziewczyny ponownie wkroczyli do bitwy, pomagając Rosji, a raczej ZSRR.
  Potem dołączyła do nich bosa Margarita. Również dorosła pisarka została około dwunastoletnią dziewczynką w zamian za nieśmiertelność i wypełnia misję.
  Wojownicy XXI wieku ponownie zmagali się z nazistami XX wieku.
  W faszystowskim brązowym imperium jest zbyt wielu żołnierzy. Płyną jak niekończąca się rzeka.
  Anton Szelestow ryknął, ścinając nazistów mieczami, zarówno piechotą, jak i czołgami:
  - Nigdy się nie poddawaj!
  I ostry dysk wyleciał z bosej stopy chłopca!
  Potem dzieciak gwiżdże, że wrony zemdlały, przebijając im czaszki.
  Margarita, miażdżąc przeciwników, obnażając zęby, chrząknęła:
  - Na świecie jest miejsce na wyczyn!
  I trujące igły wyrwane z bosej stopy dziewczyny, uderzające w nazistów, ich samoloty i czołgi.
  Natasza również rzucała bosymi palcami, morderczo i wyła:
  Nigdy nie zapomnimy i nigdy nie wybaczymy.
  A jej miecze przeszły przez faszystów w młynie.
  Zoya, tnąc wrogów, pisnęła:
  - O nowe zamówienie!
  I nowe igły porozrzucane z jej bosych stóp. A co w oku, co w gardle nazistowskich żołnierzy i samolotów.
  Tak, było jasne, że wojownicy byli podekscytowani i wściekli.
  Augustyn, ścinając białych żołnierzy i czołgi, pisnął:
  - Nasza żelazna wola!
  A z jej bosej stopy wylatuje nowy, śmiercionośny prezent. I spadają takni i biali wojownicy.
  Svetlana tnie do młynarza, jej miecze są jak błyskawica.
  Naziści padają jak snopy.
  Dziewczyna rzuca bosymi stopami igłami i piszczy:
  - Bo Matka Rosja zwycięży!
  Anton Szelestow występuje przeciwko nazistom. Chłopiec Terminator siekający brązowe wojska.
  A jednocześnie palce gołych nóg chłopca wyrzucają igły z trucizną, rozrywają pnie i zestrzeliwują samoloty.
  Chłopiec ryczy:
  - Chwała przyszłej Rosji!
  A w ruchu tnie wszystkim głowę i pysk.
  A potem kolejny gwizdek i spadają wrony, które przebijają się nawet przez dachy czołgów.
  Margarita miażdży również przeciwników.
  Jej bose stopy wymachują. Naziści masowo giną. Wojownik krzyczy:
  - Na nowe granice!
  A potem dziewczyna weźmie i wytnie ...
  Masa zwłok faszystowskich żołnierzy.
  I zagwiżdże, masa wron w omdleniu spada na hordy Fritza, rozbijając nawet czołgi.
  . ROZDZIAŁ 6
  Ale Natasza jest w ofensywie. Razem z czołgami tnie nazistów i śpiewa:
  - Rosja jest wielka i promienna,
  Jestem bardzo dziwną dziewczyną!
  A dyski lecą z jej bosych stóp. Kto widział gardła nazistów. Tak, to jest dziewczyna.
  Zoya jest w ofensywie. Rąbanie brązowych żołnierzy obiema rękami. Wypluwanie z tuby. I rzuca śmiertelnie groźnymi igłami bosymi palcami - zestrzel czołgi i samoloty.
  A jednocześnie śpiewa sobie:
  - Och, pałko chodźmy,
  Och, mój ulubiony pójdzie!
  Augustina, wycinając nazistów i eksterminując brunatnych żołnierzy, piszczy:
  - Cały kudłaty i w skórze zwierzęcia,
  Rzucił się z pałką na policję!
  A bosymi palcami rzuci na wroga coś, co zabije słonia, a tym bardziej czołg.
  A potem pisk:
  - Wilki!
  Swietłana w ofensywie. Cięcia, cięcie nazistów. Bosymi stopami rzuca na nich prezenty śmierci.
  Prowadzi młyn z mieczami.
  Zmiażdżyła wiele myśliwców i pisków:
  - Nadchodzi wielkie zwycięstwo!
  I znowu dziewczyna jest w dzikim ruchu.
  A jej bose stopy strzelają śmiercionośnymi igłami, niszcząc czołgi i samoloty.
  Anton Shelestov podskoczył. Chłopak wykonał salto. Posiekał wielu nazistów w skoku.
  Rzucał igłami gołymi palcami i bulgotał:
  - Bądź sławny z mojej pięknej odwagi!
  I znowu chłopiec jest w bitwie.
  Margarita przechodzi do ofensywy. Niszczy wszystkich wrogów z rzędu. Jej miecze są twardsze niż ostrza wiatraków. A bosymi palcami rzucają dary śmierci, płoną czołgi i samoloty.
  Dziewczyna jest w ofensywie. Eksterminuje brązowych wojowników bez ceremonii.
  I co jakiś czas skacze i kręci się!
  I latają od niej dary zagłady.
  A sami naziści giną. I piętrzą się całe kopce trupów.
  Margarita piszczy:
  - Jestem amerykańskim kowbojem!
  I znowu jej bose stopy rzuciły igłą.
  A potem jeszcze kilkanaście igieł!
  A potem dzieci chóralnie zagwiżdżą, że na nazistów spadają całe chmury wron, dosłownie taranując im głowy i przebijając czaszki, jak wiertłem.
  Natasza w ofensywie też jest bardzo fajna.
  I rzuca bosymi stopami i pluje ze słomy.
  I krzyczy na całe gardło:
  - Jestem iskrzącą się śmiercią! Wszystko, co musisz zrobić, to umrzeć!
  I znowu piękno w ruchu.
  Zoya szturmuje blokadę zwłok nazistów. A bumerangi zniszczenia również wylatują z jej bosych stóp.
  A brązowi wojownicy wciąż spadają i spadają.
  Zoya krzyczy:
  - Boso dziewczyno, wygrasz!
  A z nagiej pięty dziewczyny wylatuje tuzin igieł. Które bezpośrednio w gardło nazistów kopią.
  Padają martwi.
  A raczej całkowicie martwy.
  Augustyn w ofensywie. Miażdży brązowe oddziały. Jej miecze są noszone w dwóch rękach. A ona jest wspaniałym wojownikiem.
  Przez wojska faszystowskie przetacza się tornado.
  Dziewczyna z rudymi włosami ryczy:
  - Przyszłość jest ukryta! Ale będzie zwycięski!
  A w ofensywie piękność z ognistymi włosami.
  Augustyn ryczy w dzikiej ekstazie:
  - Bogowie wojny rozerwą wszystko!
  I wojownik w ofensywie.
  A jej bose stopy wrzucają mnóstwo ostrych, trujących igieł.
  Swietłana w bitwie I tak błyszczące i walczące. Jej gołe nogi wyrzucają tak wiele śmiercionośnych rzeczy. Nie mężczyzna, ale śmierć z blond włosami.
  Ale jeśli się zepsuje, nie możesz tego zatrzymać.
  Swietłana śpiewa:
  - Życie nie będzie miodem,
  Ten skok w okrągłym tańcu!
  Niech marzenia się spełnią -
  Piękno zamienia mężczyznę w niewolnika!
  A w ruchu bosej dziewczyny jest coraz więcej wściekłości.
  Chłopiec Anton w ofensywie przyspiesza wszystko. Chłopiec bije nazistów.
  Jego bose stopy rzucają ostrymi igłami - rozrywającymi czołgi i samoloty.
  Młody wojownik piszczy:
  - Szalone imperium rozerwie wszystkich na strzępy!
  I znowu chłopiec jest w ruchu.
  Margarita jest burzliwą dziewczyną w swojej działalności. I bije wrogów.
  Tutaj wystrzeliła gołą nogą, groszek z materiałami wybuchowymi. Wybuchnie i od razu wyrzuci stu nazistów i dziesięć czołgów.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Zwycięstwo i tak przyjdzie do nas!
  I pokieruje młynem z mieczami - lufy czołgów lecą w różnych kierunkach.
  Natasza przyspieszyła ruchy. Dziewczyna ścina brązowych wojowników. A krzycząc:
  - Zwycięstwo czeka imperium Rosji.
  I wytępijmy nazistów w przyspieszonym tempie.
  Natasha jest terminatorką.
  Nie myśli o zatrzymaniu się i spowolnieniu, a czołgi i samoloty zbłądzą.
  Zoya jest w ofensywie. Jej miecze wydają się ciąć mięso i metalową sałatkę. Dziewczyna krzyczy na całe gardło:
  - Nasze zbawienie jest w mocy!
  A bose palce też rzucają takimi igłami.
  I masa ludzi z przebitymi gardłami, leżących w stosach trupów, a także rozbitych czołgów i zestrzelonych samolotów.
  Augustine to szalona dziewczyna. I miażdży wszystkich jak robot z hiperplazmy.
  Zmiażdżyła już nie stu nazistów. Ale wszystko nabiera tempa. A wojownik wciąż ryczy.
  - Jestem niezwyciężony! Najfajniejszy na świecie!
  I znowu piękno w ataku.
  A z jej bosych palców wylatuje groszek. A potężna eksplozja rozerwała trzystu nazistów i kilkanaście czołgów.
  Augustyn śpiewał:
  - Nie odważysz się zagarnąć naszej ziemi!
  Swietłana również jest w ofensywie. I nie daje ani grama wytchnienia. Dzika dziewczyna terminatora.
  I tnie wrogów i eksterminuje nazistów. A masa brązowych myśliwców wpadła już do rowu i wzdłuż dróg.
  Szóstka była wściekła. Wdał się w dziką walkę.
  Anton Shelestov wraca do akcji. I idzie naprzód, wymachując obydwoma mieczami. A chłopak terminator prowadzi młyn. Zmarli naziści padają.
  Masa zwłok. Całe góry zakrwawionych ciał.
  Chłopiec terminator pamięta szaloną strategię. Gdzie też mieszały się konie i ludzie.
  Anton Shelestov piszczy:
  - Biada umysłu!
  I będzie mnóstwo pieniędzy!
  I chłopak terminator w nowym ruchu. A jego bose stopy coś wezmą i rzucą.
  Geniusz chłopca ryknął:
  - Mistrzowska klasa i firma "Adidas"!
  Naprawdę fajny program okazał się fajny. A ilu zabitych nazistów. A największa liczba największych zabiła brązowych wojowników.
  A nawet jeśli zagwiżdże, kruk spadnie na faszystowskie pułki w kolosalnych ilościach. I tak wielu zginęło, i tak dzioby wron przebijają się przez dachy czołgów. A także samoloty miażdżą.
  Margarita też jest w walce. Miażdży armie cynamonu i stali i ryczy:
  - Wielki pułk uderzeniowy! Wszyscy wjeżdżamy do trumny!
  A jej miecze są posiekane na nazistów. Masa brązowych myśliwców już się zawaliła.
  Dziewczyna warknęła:
  - Jestem jeszcze fajniejszy niż pantery! Udowodnij, że wszyscy są najlepsi!
  A z nagiej pięty dziewczyny wyleci jak groszek z potężnymi materiałami wybuchowymi.
  I uderz we wroga.
  I weźmie i rozbije niektórych przeciwników i czołgi, a nawet samoloty.
  A Natasza ma władzę. I bije przeciwników, a ona sama nie da nikomu zejścia.
  Ilu nazistów już przerwało.
  A jej zęby są takie ostre. A oczy są szafirowe. To jest dziewczyna - główny kat. Chociaż ma wszystkich swoich partnerów - katów!
  Natasza krzyczy:
  - Jestem szalony! Będziesz miał karę!
  I znowu dziewczyna zabije wielu nazistów mieczami.
  Zoya jest w ruchu i ściąła wielu brązowych wojowników.
  I bosymi stopami rzucać igłami. Każda igła zabija kilku nazistów. Te dziewczyny są naprawdę piękne.
  Augustyn posuwa się naprzód i miażdży przeciwników. A jednocześnie nie zapomina krzyknąć:
  - Nie możesz uciec z trumny!
  A dziewczyna weźmie zęby i obnaży zęby!
  A ruda jest taka... Włosy trzepoczą na wietrze, jak proletariacki sztandar.
  I wszystko dosłownie wychodzi z gniewu.
  Swietłana w ruchu Tutaj wycięła wiele czaszek i wież czołgów. Wojowniczka obnażająca zęby.
  Pokazuje język. A potem pluje ze słomy. Potem wyje:
  - Będziecie martwi!
  I znowu śmiertelne igły wylatują z jej bosych stóp, które uderzają w piechotę i samoloty.
  Anton Shelestov skacze i skacze.
  Bosy chłopiec wypuszcza pęk igieł, przewraca czołgi i śpiewa:
  - Jedźmy na kemping, otwórz duże konto!
  Młody wojownik jest w najlepszej formie.
  Jest już dość stary, biorąc pod uwagę piekło, ale wygląda jak dziecko. Tylko bardzo silny i muskularny.
  Anton Szelestow śpiewał:
  - Niech gra nie będzie zgodna z zasadami - przebijemy się przez fraera!
  I znowu śmiertelne i miażdżące igły odleciały mu z bosych stóp.
  I znowu chłopiec gwiżdże, dziesiątki tysięcy złodziei nalewają wrogów i zszywają ich hełmy.
  Margarita śpiewała z zachwytem:
  - Nic nie jest niemożliwe! Wierzę, że nadejdzie wolność!
  Dziewczyna ponownie rzuciła śmiertelną kaskadą igieł w nazistów i ich czołgi, kontynuowała:
  - Ciemność zniknie! Niech kwitną róże!
  A gdy tylko wojowniczka rzuci groch gołymi palcami, tysiąc nazistów natychmiast wzbiło się w powietrze. Tak, armia brązowego, piekielnego imperium topnieje na naszych oczach.
  Natasza w walce. Skacze jak kobra. Wysadza wrogów. I tak wielu nazistów ginie, a samoloty spadają.
  Ich dziewczyna i miecze, zboże na węglu i włócznie. I igły.
  Jednocześnie ryczy też:
  - Wierzę, że nadejdzie zwycięstwo!
  A chwała Rosjan znajdzie!
  Bosymi palcami rzucają nowe igły, uderzając przeciwników.
  Zoya w dzikim ruchu. Atakuje nazistów. Rozbija je na małe kawałki.
  Kobieta wojowniczka rzuca igłami gołymi palcami. Przebija się przez przeciwników i jak ryczeć:
  Nasze całkowite zwycięstwo jest na wyciągnięcie ręki!
  I prowadzi dziki młyn z mieczami, zmiatając czołgi. To naprawdę dziewczyna jak dziewczyna!
  Ale kobra Augustyna przeszła do ofensywy. Ta kobieta jest koszmarem wszystkich koszmarów.
  A jeśli to przetnie, to znaczy, że to przetnie.
  Potem ruda weźmie i zaśpiewa:
  - Otworzę wszystkie czaszki! Jestem wielkim marzeniem!
  A teraz jej miecze są w akcji i przecinają mięso i metal.
  Svetlana również przechodzi do ofensywy. Ta dziewczyna nie ma hamulców. Jak tylko siekają, to masa trupów jest zaśmiecona, a samoloty i czołgi spadają.
  Blond terminator ryczy:
  - Jak dobrze będzie! Jak dobrze będzie - wiem o tym!
  A teraz leci z niej zabójczy groszek.
  Anton znowu ściąć setkę nazistów niosących meteoryt. A on podniesie bombę i ją rzuci.
  Mały rozmiar, ale zabójczy...
  Jak rozbić na małe kawałki.
  Chłopiec terminator zawył:
  - Burzliwa młodość strasznych maszyn!
  Margarita zrobi to ponownie w walce.
  I wyciąć wielu brązowych wojowników. I wycina duże luki.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Lambada to nasz taniec na piasku!
  I uderzaj z odnowionym wigorem.
  A dzieci znowu zagwiżdżą i powalą wrony na głowy nazistów.
  Natasza w ofensywie jest jeszcze bardziej wściekła. Więc młócenie nazistów. Opieranie się takim dziewczynom nie jest zbyt dobre.
  Natasza wzięła to i zaśpiewała:
  - Bieganie na miejscu to wspólny pojednawca!
  A wojowniczka wpadła w przeciwników z taką kaskadą ciosów.
  I będzie rzucał dyskami bosymi stopami.
  Tutaj prowadziła młyn. Masa głów brunatnej armii cofnęła się i czołgi płonęły.
  Jest walczącą pięknością. Pokonaj się taką żółtą armadą.
  Zoya jest w ruchu, miażdżąc wszystkich bez wyjątku. A jej miecze są jak nożyce śmierci.
  Dziewczyna jest po prostu urocza. A jej bose stopy rzucają bardzo trującymi igłami.
  Pokonaj przeciwników. Przebijają sobie gardła i robią trumny, sprawiają, że czołgi i samoloty eksplodują.
  Zoya wzięła to i pisnęła:
  - Jeśli w kranie nie ma wody...
  Natasza krzyknęła z zachwytem:
  Więc to twoja wina!
  A gołymi palcami rzuca czymś, co dokładnie zabija. To naprawdę dziewczyna dziewcząt.
  A z jej gołych nóg, jak ostrze będzie latać. I uderzy w wiele myśliwców, odcinając wieże od czołgów.
  Augustyn w drodze. Szybki i niepowtarzalny w swoim pięknie.
  Jakie ma jasne włosy. Jak powiewający proletariacki sztandar. Ta dziewczyna to prawdziwa lisica.
  I tnie przeciwników - jakby urodziła się z mieczami w dłoniach.
  Rudowłosy, cholerny drań!
  Augustine wziął go i syknął:
  - Będzie głowa byka - bojownicy nie oszaleją!
  I tutaj znowu zmiażdżyła wielu bojowników.
  Anton Szelestow chrząknął:
  - Czego potrzebujesz! Oto dziewczyna!
  Margarita, rzucając sztyletem bosą stopą, odrywając wieżę czołgu, potwierdziła:
  - Duża i fajna dziewczyna!
  Augustyn chętnie się z tym zgodził:
  - Jestem wojownikiem, który każdego ugryzie!
  I znowu, bosymi palcami, wystrzeli morderczy.
  Svetlana w bitwie nie jest gorsza od przeciwników. Nie dziewczyną, ale żeby skończyć z taką wiedźmą w płomieniach.
  I krzyczy:
  - Co za błękitne niebo!
  Augustine, wypuszczając ostrze bosą stopą, odcinając wieżę czołgu, potwierdził:
  - Nie jesteśmy zwolennikami rabunku!
  Swietłana, siekając wrogów i zestrzeliwując samoloty, świergotała:
  - Głupiec nie potrzebuje noża ....
  Zoya pisnęła, rzucając igłami gołymi, opalonymi nogami:
  - Okłamujesz go z trzech pudeł!
  Natasza, wycinając nazistów, dodała:
  - I zrób z nim za grosz!
  A wojownicy będą brali i skakali. Są takie krwawe i fajne. Ogólnie mają dużo emocji.
  Anton Shelestov wygląda bardzo stylowo w bitwie.
  Margarita śpiewała:
  - Cios jest mocny, a facet ma zainteresowanie...
  Chłopiec terminatora wystrzelił stopą coś, co wyglądało jak śmigło helikoptera. Odciął nazistom i czołgom kilkaset głów, pisnął:
  - Całkiem sportowy!
  I jedno i drugie - chłopiec i dziewczynka w pełnej ażurowej odsłonie.
  Anton, siekając brązowych żołnierzy, bulgotał:
  - I będzie dla nas wielkie zwycięstwo!
  Margarita syknęła w odpowiedzi:
  - Zabijamy wszystkich - bosymi stopami!
  Dziewczyna jest rzeczywiście takim aktywnym terminatorem.
  Natasza śpiewała w ofensywie:
  - Święta wojna!
  A wojownik wystrzelił ostry dysk-bumerang. Leciał po łuku, ściął wielu nazistów i wieże czołgów.
  Zoya dodała, kontynuując eksterminację:
  - To będzie nasze zwycięstwo!
  I nowe igły wyleciały z jej bosych stóp. I uderzyli w wiele myśliwców i samolotów.
  Blondynka powiedziała:
  - Mat przeciwnika!
  I pokazała swój język.
  Augustine, machając nogami i rzucając swastyki o ostrych krawędziach, bulgotał:
  - Imperialna flaga do przodu!
  Svetlana z łatwością potwierdziła:
  - Chwała poległym bohaterom!
  A dziewczyny krzyczały zgodnie, miażdżąc nazistów:
  - Nikt nas nie zatrzyma!
  A teraz dysk leci z bosych stóp wojowników. Rozrywane jest mięso i burzone są wieże czołgów.
  I znowu wyć:
  - Nikt nas nie pokona!
  Natasza wzleciała w powietrze. Rozerwał na strzępy przeciwników i skrzydlate sępy i wydał:
  - Jesteśmy wilczycami, usmażyć wroga!
  A z jej gołych palców wyleci bardzo śmiercionośny dysk.
  Dziewczyna nawet skręca się w ekstazie.
  A potem mruczy:
  - Nasze obcasy kochają ogień!
  Tak, dziewczyny są naprawdę seksowne.
  Anton Shelestov o bulgotaniu:
  - Och, wcześnie, daje bezpieczeństwo!
  I mrugnął do wojowników. W odpowiedzi śmieją się i obnażają zęby.
  Przyjazny gwizd i chmury wron spadają na głowy nazistów. A wieże czołgów pękają od uderzeń ich dziobów.
  Natasza ścięła nazistów i pisnęła:
  - W naszym świecie nie ma radości bez walki!
  Chłopiec odpowiedział:
  "Czasami walka też nie jest zabawna!"
  Natasza zgodziła się:
  - Jeśli nie ma siły, to tak ...
  Ale my, wojownicy, jesteśmy zawsze zdrowi!
  Dziewczyna gołymi palcami rzucała we wroga igłami, wysadziła masę czołgów i śpiewała:
  - Żołnierz jest zawsze zdrowy,
  I gotowy do akcji!
  Następnie Natasza ponownie ścinała wrogów, burząc wieże czołgów.
  Zoya jest bardzo szybką dziewczyną. Tutaj wystrzeliła całą beczkę na nazistów. I wyrwał kilka tysięcy z jednej eksplozji.
  Potem pisnęła:
  - Nie przestawaj, nasze obcasy błyszczą!
  I dziewczyna w koronce bojowej!
  Augustyn w bitwie też nie jest słaby. Więc młócenie nazistów. Jakby wybija się ze snopa łańcuchów.
  I siekający przeciwnicy - śpiewa:
  - Uważaj, przyda się
  Jesienią będzie ciasto!
  Rudowłosy diabeł naprawdę orka w bitwie jak diabeł w tabakierce.
  A oto jak walczy Svetlana. A naziści to od niej dostają.
  A jeśli uderzy, uderzy.
  Z niego wylatują krwawe plamy.
  Swietłana szorstko zauważyła, gdy z jej bosej stopy poleciały metalowe bryzgi, które stopiły czaszki i wieże czołgów:
  - Chwała Rosji, bardzo nawet chwała!
  Czołgi pędzą do przodu...
  Podziały w czerwonych koszulach -
  Pozdrowienia Rosjanie!
  Tutaj dziewczyny podjęły hitlerowców. Więc są cięte i szatkowane. Nie wojownicy, ale tak naprawdę pantery, które zerwały łańcuch.
  Anton walczy i atakuje nazistów. Bije ich bez litości, przecina czołgi i piszczy:
  Jesteśmy jak byki!
  Margarita, miażdżąc brązową armię i przecinając czołgi, podniosła:
  Jesteśmy jak byki!
  Natasza wzięła go i zawyła, ścinając brązowe myśliwce wraz z czołgami:
  - Kłamstwo wymyka się spod kontroli!
  Zoya rozerwała nazistów, pisnęła:
  - Nie, nie z ręki!
  A on też to weźmie i gołą stopą wypuści gwiazdkę i wykończy wielu faszystów.
  Natasza wzięła to i pisnęła:
  - Nasz telewizor jest włączony!
  A zabójcze pęki igieł wylatują z jej gołej nogi.
  Zoya, również niszcząc nazistów i ich czołgi, pisnęła:
  - Nasza przyjaźń to monolit!
  I znowu taki rzut, że koła rozmywają się we wszystkich kierunkach. To jest dziewczyna - czysta eksterminacja przeciwników.
  Dziewczyna z bosymi palcami weźmie i wystrzeli trzy bumerangi. A zwłoki z tego stały się jeszcze większe.
  Potem piękno wyda:
  - Nie damy wrogowi litości! Będzie trup!
  I znowu śmiertelna rzecz odlatuje z bosej pięty.
  Augustyn również dość logicznie zauważył:
  - Tylko nie jeden trup, ale wiele!
  Potem dziewczyna wzięła go i szła boso przez zakrwawione kałuże. I zabiła wielu nazistów.
  I jak ryczy:
  - Masowe morderstwo!
  A teraz uderzy głową w nazistowskiego generała. Rozbij mu czaszkę i rozdaj:
  - Banzai! Pójdziesz do nieba!
  Swietłana jest bardzo wściekła w ofensywie, zwłaszcza powalając czołgi, piszczy:
  - Nie zostaniesz oszczędzony!
  A z jej nagich palców wylatuje tuzin igieł. Gdy przebija się przez wszystkich, samoloty się zapadają. I bardzo nawet wojownik próbuje strzępić i zabijać.
  Anton Shelestov piszczy:
  - Chwalebny młot!
  A chłopak też rzuca bosą stopą taką fajną gwiazdę w postaci swastyki. Skomplikowana hybryda.
  A masa nazistów upadła.
  Anton ryknął:
  - Banzai!
  A chłopiec znów jest w dzikim ataku. Nie, po prostu kipi mocą i bulgoczą wulkany!
  Margaret w drodze. Rozerwie wszystkim brzuchy.
  Dziewczyna z nogą wyrzuci naraz pięćdziesiąt igieł. A masa została zabita przez różnego rodzaju wrogów, znokautowana zarówno czołgami, jak i samolotami.
  Margarita śpiewała wesoło:
  - Jeden dwa! Smutek nie jest problemem!
  Nigdy nie powinieneś się zniechęcać!
  Trzymaj nos i ogon wyżej za pomocą fajki.
  Wiedz, że prawdziwy przyjaciel jest zawsze z tobą!
  To taka agresywna firma. Dziewczyna rzuca się i krzyczy:
  "Prezydent Smoka stanie się trupem!"
  Natasza w bitwie jest tylko jakimś terminatorem. I zabulgotał ryk:
  - Banzai! Zdobądź to szybko!
  A granat spadł z jej bosej stopy. A naziści są jak gwoździe. I zmiażdży wiele mastodontów i skrzydlatych, piekielnych maszyn.
  Oto wojownik! Do wszystkich wojowników - wojownik!
  Zoya również jest w ofensywie. Taka wściekła suka.
  A ona wzięła go i bulgotała:
  - Naszym ojcem jest sam Biały Bóg!
  I tnie potrójny młyn na nazistów!
  A Augustyn odkrzyknął:
  - A mój Bóg jest czarny!
  Rzeczywiście, ruda jest ucieleśnieniem oszustwa i podłości. Oczywiście dla wrogów. A dla przyjaciół jest kochana.
  A jak gołymi palcami będzie brał i rzucał. I wiele stosów wojowników brązowego imperium, a także ich czołgów i samolotów.
  Ruda krzyknęła:
  - Rosja i czarny bóg są za nami!
  Wojownik o bardzo wysokim potencjale bojowym. Nie, pod tym lepiej nie wtrącać się. Jak wieże czołgów są zrywane i skrzydła faszystowskich samolotów.
  Augustyn syknął:
  - Zmiażdżymy wszystkich zdrajców na proszek!
  I mrugnij do swoich partnerów. Tak, ta ognista dziewczyna nie jest czymś, co może dać spokój. Chyba że pokój jest śmiertelny!
  Svetlana, miażdżąc wrogów, wydała:
  - Ustawimy cię w kolejce!
  Augustyn potwierdził:
  - Zabijemy wszystkich!
  A z jej bosych stóp znów leci dar całkowitego unicestwienia! I tak wiele czołgów i samolotów eksplodowało jednocześnie na małe kawałki.
  Anton zaśpiewał w odpowiedzi:
  - Będzie kompletny banzai!
  Augustyn, rozrywając nazistów gołymi rękami, rąbiąc mieczami i rzucając igłami gołymi palcami u nóg, niszcząc jednocześnie czołgi i samoloty, wydał:
  - Krótko mówiąc! Krótko mówiąc!
  Natasza, niszcząc brązowych wojowników, pisnęła:
  - W skrócie - banzai!
  I obetnijmy przeciwników dziką goryczą.
  Anton Shelestov, wycinając przeciwników, wydał:
  - Ten gambit nie jest chiński,
  A debiut, uwierz mi, jest tajski!
  I znowu ostry, tnący metal dysk wyleciał z bosej stopy chłopca. Odciął zarówno wieże czołgów, jak i ogony samolotu.
  Margarita, ścinając wojowników brązowego imperium i zbroje czołgów, śpiewała:
  - A kogo znajdziemy w bitwie,
  A kogo znajdziemy w bitwie...
  Nie żartujmy z tego -
  Rozerwijmy to!
  Rozerwijmy to!
  Odwalili wtedy dobrą robotę z nazistami... A Rosja Sowiecka pokonała brunatne imperium podczas szturmu na Moskwę.
  Wojna jeszcze się nie skończyła, ale ZSRR miał już szansę na pokonanie samych nazistów. Tak więc szóstka ponownie musiała przerwać wykonanie swojej super i fajnej misji.
  
  
  
  
  
  
  
  
  MANIAK ZAPISZ PORT ARTUR
  Maniac Chikatilo, w ramach pokuty za grzechy, stał się Conanem, chłopcem z kreskówek. Ten chłopak jest bohaterem japońskiego anime. Ale z woli potężnej czarodziejki weszła w niego dusza, najsłynniejszy i najbardziej promowany rosyjski maniak.
  A teraz chłopiec z kreskówek Chikatilo jest gotowy do walki.
  Wygląda jak dziecko około jedenastu lat w szortach, boso, z odciążonymi mięśniami i nagim, opalonym torsem. Tylko blond włosy odróżniały go od Conana.
  A teraz właśnie japońska kreskówka musiała wziąć udział w obronie Port Arthur.
  Góra Wysokaja jest kluczowym punktem obrony rosyjskich pozycji.
  Chłopak z kreskówki skulił się. Ma na sobie tylko szorty, a już jest listopad i zimno. Bosymi stopami chodzą po mokrym śniegu.
  Słychać ryk dział. Japończycy rzucili się z całych sił, aby zdobyć Mount High. Po tym śmierć eskadry Port Arthur stanie się nieunikniona.
  Chłopiec rysunkowy widzi górę trochę z boku. Japończycy są na nim.
  Jednostki rosyjskie strzelają z karabinów i karabinów maszynowych.
  Chikatilo biegnie pod górę. Chłopiec zostaje zauważony przez żołnierzy. Ale go nie powstrzymują. Blondwłosy chłopak w krótkich spodenkach nie budzi podejrzeń.
  Dzieciak karate wspiął się i natychmiast wbił bosą stopę w podbródek samuraja. Po otrzymaniu ciosu odleciał z góry.
  Chikatilo pisnął:
  - Jedno zero!
  I znowu ciosy w klatkę piersiową uderzyły chłopca w okrągłą piętę. A dzieciak karate uderzył pięścią kolejnego samuraja.
  Chikatilo-Konan śpiewał:
  - Czekamy na sukces - jestem najfajniejsza!
  A potem obok niego pojawił się inny chłopiec Leshka Brilliant. I on też wdał się w zaciekłą walkę. To kolejna kreskówka. A wraz z nim cztery dziewczyny w bikini.
  Oto do bitwy wkroczyła cała szóstka agresywnych wojowników. I tak gorliwie niszczmy samurajów bez litości. A niebo wydawało się Japończykom kożuchem i rozpoczęło się totalne zniszczenie i unicestwienie. Wszystko to groziło całkowitą porażką.
  A dziewczęta rąbały mieczami i rzucały gołymi palcami u nóg śmiertelnie i szokująco grochem śmierci i całkowitego zniszczenia. I nie było litości dla Japończyków.
  Chikatilo wziął i gołymi obcasami rzucił wybuchową paczkę i cała kompania samurajów została rozerwana na strzępy.
  Chłopiec Terminator zaśpiewał:
  - Rosyjski wojownik nie boi się śmierci,
  Nie boimy się śmierci na polu bitwy...
  Rycerz będzie dzielnie walczył z wrogiem,
  I nawet śmierć zwycięży!
  Bitwa toczy się na kolosalną skalę i widać wielki świt myśli i energii.
  Dziewczęta i chłopcy-wojownicy hakowali całymi godzinami.
  Zaczęli więc bazgrać z karabinów maszynowych. A także za pomocą bosych palców.
  Chłopak Chikatilo strzelał, kosił wrogów i śpiewał, układając jedną linijkę po drugiej:
  - Stanę się odważniejszy i odważniejszy niż lew!
  Chłopiec Brilliant, odcinając samurajów i wybijając góry, wypalił:
  - A co z lwem! Odważniejszy nawet niż nosorożec!
  Victoria, ta rudowłosa lisica, dziewczęcym obcasem rzuciła w głowę czymś niezwykle zabójczym.
  Znokautowali wielu Japończyków i pisnęli:
  - Do największego wyrównania!
  Nadieżda, powalając przeciwników kijem jak kręgle, gruchała, szczerząc zęby:
  - O nową Rosję!
  Elena wypuściła błyskawicę ze swoich szkarłatnych sutków i gruchała:
  - O wielkość planety Ziemia!
  Zoya wystrzeliła z pępka kaskadowy pulsar, obnażając zęby i wypuszczając z nich promienie słoneczne, jęcząc:
  - Za wybitne osiągnięcia!
  Hope wzięła go i ze szkarłatnego sutka wysłała morderczy promień zniszczenia i zabulgotała:
  - Chwała Ojczyźnie!
  Victoria, kosząc napierającego Japończyka, ćwierkała:
  - Oddajmy naszą duszę,
  Jesteśmy naszą świętą ojczyzną!
  Stoimy i wygrywamy -
  I nie będziemy żałować życia!
  A jej szkarłatne sutki zostaną zniszczone niszczącą błyskawicą, która spali cały batalion.
  Zoja powiedziała:
  - Nasze fajne zwycięstwo!
  A także na wroga, jak ostro uderzy...
  Nadieżda zapiszczała, obnażając twarz i piszcząc agresywnie:
  - Za Ojczyznę, naszą matkę!
  A jej bose palce znów wystrzelą śmiercionośny granat.
  Tyle ma miejsce destrukcja i destrukcja. Japończycy bez litości zostają porwani przez szóstkę.
  Chłopiec Chikatilo, pisząc po wrogach, piszczy:
  - Za wielki komunizm!
  Diament dodaje:
  - W trumnie pojedziemy odwetem!
  Czyli wsparcie ogniowe, tylko lekka artyleria polowa. Rosyjskie wojsko może prowadzić ciężki ostrzał. W stylu Burów przeciwko Brytyjczykom. Ci też kiedyś próbowali wykonać frontalny atak. Ale Brytyjczycy wciąż mieli wybór, na przykład, zrobić objazdy i spróbować otoczyć milicję burską. Co zrobili nawet z opóźnieniem. A Japończycy nie mogą ominąć fortów - muszą wspiąć się na szturm.
  Andrei Chikatilo strzela do Japończyków z karabinu maszynowego. Teraz cały rysunek jest w zasięgu wzroku, a ty, nie znając błędu, przybijasz. Żółte twarze zabitych żołnierzy są wykrzywione złośliwością. Za nimi wspinają się inni, jeszcze bardziej wściekli samuraje. Ale nawet te kosisz, nabierając coraz większej pewności siebie. Japończycy nie mogą przejść takiego kamienia milowego.
  Rangi pozostają w tyle za szeregami. Łańcuchy pękają i pojawiają się coraz to nowe podziały. Niewymiarowe myśliwce przyczepiają się do drutu kolczastego, rozrywają go i ponownie upadają. Zapełniają się całą górą trupów. Potem na tej górze kolejna warstwa umarłych, potem kolejna. I tak dalej, aż całe wzgórze się rozrośnie.
  Kiedy karabin maszynowy Andrieja Chikatilo się przegrzewa, chłopiec bierze kolejnego. Niech Japończycy udławią się krwią. W niektórych miejscach wybuchają już walki wręcz. Ale chłopak strzela - jedna kula, jedno, a nawet dwa, trzy trupy. Japoński pręt jest bardzo gęsty, a karabin maszynowy może przebić kilka z nich na raz. Niech więc zadławią się wymiocinami.
  Nie ma nic przeciwko Japonii, chłopiec terminator nie ma nic. Wręcz przeciwnie, są bardzo odważnymi samurajami, niczego się nie boją. Wspinaj się i wspinaj, nie bojąc się umrzeć. Ale w większości śmierć była niejednoznaczna. Niech jednak wszystko przykryją trupami.
  Tu znowu zmienili pas z karabinem maszynowym, a chłopak stanął na nim bosymi stopami, było jeszcze cieplej. Korona lata jest już na nosie, ale wiatry wieją z północy, a mróz bierze się sprawiedliwie. Chcę szybko rozgrzać się mieczem i walką wręcz. W końcu chłopak, już po trzydziestym spędziwszy długą wstążkę, nie mógł się oprzeć, rzucił się do ataku mieczem. A teraz chłopak Supermana jest nie do powstrzymania.
  Kiedy poruszasz się tak szybko, siekasz jak Ilya Muromets - na prawej ulicy, na lewym pasie. Młyn i tuzin odciętych głów. Motyl w recepcji i kilkanaście innych. Otrzymanie wachlarza i tuzin tercji. A trupy są ciepłe, biegasz po nich bosymi stopami, czujesz błogość.
  Nie tak jak z tymi... Butami! Dobra robota Leshka, on też próbuje walczyć boso. I trzymając się, chociaż łapy zrobiły się czerwone jak gęś.
  Japończycy wciąż się wspinają i wspinają. Aby przyspieszyć ich eksterminację, musisz odskoczyć i ponownie podnieść karabin maszynowy.
  Tak, z ich karabinami maszynowymi, jeśli każdy pocisk zabije zwłoki lub kilka zwłok, nadal eksterminujesz szybciej niż mieczami. Jeden pas karabinu maszynowego to tysiąc pocisków. Więc strzeż się samurajów! Nadal będziesz tańczyć.
  Strzelając, chłopiec pomyślał, że Japonia miała dużo szczęścia w tej wojnie. Zwłaszcza że wybuchła rewolucja. Cóż, do czasu zawarcia pokoju Japończycy byli już wyczerpani na lądzie, a Rosjanie mogli ich wykończyć. Generał Samsonow, a właściwie Linevich, mając dwa razy więcej wojsk i otrzymując coraz to nowe uzupełnienia, mógł sam zaatakować samuraja. Ale zamiast tego jednostki rosyjskie przeszły do defensywy. Japończycy jednak nie mogli już wspinać się na szturm. Potrzebowali więc świata bardziej niż Rosji.
  Tutaj Zoya strzela z karabinów maszynowych ... Z straszliwą siłą gryzmoli, bez litości kosi wrogów.
  A teraz dziewczyna przyciska swój szkarłatny sutek do procy i teraz wyrzuca śmiertelny dar zniszczenia.
  Zoja zaśpiewała:
  - Wątek jest zerwany
  Grozi nam zła śmierć...
  Aby Rosjanie żyli
  Wróg musi po prostu zginąć!
  Elena, gryzmoląc do żołnierzy o wąskich oczach i wybijając kolejną linię z rzędu, krzyknęła:
  - Za Ojczyznę - naszą matkę!
  Chłopiec rysunkowy dalej pisał, przewracając wrogów z niebiańskiego imperium i myśląc.
  W 1922 Japonia nie zaryzykowała nowej wielkiej wojny. Bolszewicy zdobyli Primorye. Wielu ostro skarciło ówczesnego cesarza, że nie wykorzystał słabości bezprawnego reżimu komunistycznego i nie wziął dla siebie Dalekiego Wschodu. Dlaczego więc Japończycy się wahali, nie jest do końca jasne.
  W 1904 roku Japonia zdecydowała się na wojnę, w której prawie nikt nie wierzył w pomyślny wynik dla samurajów. Ale w 1922 roku Japończycy nie odważyli się pokonać osłabionej wojną domową Armii Czerwonej. Co więcej, mieli poparcie całego świata kapitalistycznego.
  Ogólnie rzecz biorąc, bolszewicy mieli oczywiście szczęście. Ententa mogła równie dobrze rozczłonkować Rosję, a Armia Czerwona nie jest dla nich rywalem. Tutaj Andrei Chikatilo nie rozumiał pewnych rzeczy.
  Dlaczego Zachód w dwudziestym roku faktycznie połączył ruch Białej Gwardii. Nawet jeśli Biali nie mieli szans na zdobycie Moskwy, to całkiem możliwe jest zatrzymanie niektórych terytoriów dla siebie. Tak, a Rosję można by bardzo osłabić przeciągając taką wojnę. Nie jest również jasne, dlaczego Ententa nie broniła burżuazyjnych rządów kaukaskich. Mieli nawet porozumienie w sprawie wsparcia wojskowego. Oczywiste jest, że zubożała wówczas Armia Czerwona Ententy nie jest rywalem, zwłaszcza pod względem technicznym. Ale z jakiegoś powodu Anglia i Francja wykazywały bierność.
  Więc Victoria wzięła go i bosymi stopami wystrzeliła całą beczkę materiałów wybuchowych zrobionych z trocin.
  I jak eksplodował z dziką siłą. I gruchała:
  - Za króla i imperium!
  Zoya, dalej gryzmoląc wroga, warknęła bardzo agresywnie, a zakręt był daleko, kosząc wroga.
  Potem ryknęła:
  - Będzie dla ciebie trumna samuraju!
  Elena miażdżąc wroga i układając stosy trupów, nokautując wroga na śmierć i działając z niesamowitą siłą, wbijając hordy samurajów do trumny, pisnęła:
  - O zwycięstwo nad wrogami!
  Nadieżda, nie dając wrogowi najmniejszej szansy i kosząc go jak morderczą kosę i odcinając Japończyków, powiedział:
  - Port Artur, Port Artur -
  Nikolay cię nie rozwalił!
  Czy Brytyjczycy mogliby na przykład zachować Krym. Wylądowaliby tam wojska z czołgami, prawie nie zostaliby wypędzeni przez Przesmyk, Czerwoni... W Azji Środkowej Brytyjczycy i Francuzi mogliby pomóc republikom burżuazyjnym. I w ogóle wiele rzeczy mogło być nieprzyjemnych dla Rosji Sowieckiej, ale na szczęście nic się nie stało. Chociaż oczywiście Japonia chciałaby zachować Primorye dla siebie, zdecydowanie nie byłoby siły, by w latach dwudziestych wybić stamtąd samurajów. Japończycy mogliby tam z powodzeniem zorganizować marionetkowy reżim - taki jak mandżurski.
  Kiedy Andrey Chikatilo czytał Serce Bonivuru, również był zainteresowany. Dlaczego Japończycy nie przystąpili do bitwy z Armią Czerwoną, ale po prostu oddali Primorye bolszewikom. Co więcej, samuraje musieliby walczyć nie z całą Rosją Sowiecką, ale tylko z Dalekim Wschodem. Czyli Dalekowschodnia Republika Ludowa. A to nie był wówczas rywal dla Japonii.
  Podczas I wojny światowej Japończycy niemal bez strat zajęli niemieckie posiadłości na Pacyfiku i stali się jeszcze silniejsi niż w 1904 roku. I nie jest do końca jasne, dlaczego mieli wtedy odwagę i zuchwałość, a nie 1922. Oczywiście Stany Zjednoczone i Wielka Brytania aktywnie wspierałyby Japończyków w walce z bolszewikami.
  Tego Andrei Chikatilo nie mógł zrozumieć, będąc zaskoczonym, nawet gdy był dzieckiem. Co więcej, początkowo Japończycy zajęli Władywostok, ale potem jakoś wyjechali bez walki. A Japonia nie wstydzi się okupować całego Dalekiego Wschodu, ale samuraje nie walczyli o to...
  Ale ile odwagi: idą na szturm, giną tysiącami, a nawet dziesiątkami tysięcy, ale atakują jak bioroboty. A Japończycy nie mają pojęcia o strachu ani instynkcie samozachowawczym. Gdyby nie ich szóstka, nie utrzymaliby miasta-fortecy.
  W prawdziwej historii Port Arthur już wtedy upadł. A potem samuraje zebrali prawie wszystkie siły naziemne.
  Victoria rzuciła bumerangiem ze swastyką gołymi palcami u stóp i odcięła kilkanaście głów na raz, warcząc:
  - Za wiarę, cara i ojczyznę!
  A dziewczyny eksterminują Japończyków i chłopców....
  Chłopak, wymieniając przegrzany karabin maszynowy na taki, który już wystygł i nie miłym słowem, wspomniał Kuropatkina:
  Ten osioł nie wykorzystuje! Wygląda na to, że będziemy musieli sami zabić wszystkich japońskich żołnierzy. - Oleg rzucił granat gołymi palcami u nóg, odłamki przecięły całą bandę japońskich żołnierzy i dzieciak kontynuował. - To właśnie Kuropatkin powinien był zostać osądzony za taką przestępczą bezczynność.
  Chłopak ponownie rzucił stopami granat, a potem gołymi palcami zaczęli rzucać wieczkami blaszanych puszek. Zabijasz więc dwie pieczenie na jednym ogniu: dodatkowo niszczysz Japończyka, a gołe nogi się rozgrzewają. Cały mróz ma ponad dwadzieścia stopni, a gdy zrobi się ciemno, będzie jeszcze więcej. A więc jesteś w ruchu i trzymasz się ciepła. Ponadto możesz również rzucać tępymi żyletkami i igłami. I ogólnie w fortecy jest dużo przekłuwania i cięcia gruzu.
  Więc samurajów bije się rękami i stopami. A z daleka... Chłopak krzyknął:
  - Samuraj zginął dzielnie - pod naporem stali i ognia!
  Nadieżda strzelała z karabinów maszynowych gołymi palcami, ale miała też w zanadrzu kilka niespodzianek. Na przykład maleńkie kopalnie chemiczne. Tutaj oczywiście trzeba bardzo uważać w ich użyciu, aby nie otruć własnych żołnierzy. Ale obdarzona matematyką w kręgu Archimedesa i Pelmana Nadieżda wszystko obliczyła.
  A kiedy samuraj wpadł już do sąsiedniego fortu, piękna dziewczyna gołymi nogami kliknęła detonator ultradźwiękowy. I maleńkie ampułki z silnym i żrącym gazem, zajmujące jednorazowo obszar kilkunastu tysięcy hektarów.
  To naprawdę broń Bogów Demiurga, która nie byłaby zbyteczna nawet w XXI wieku. Podczas rozejmu genialna Nataszka wraz z pra-bratankiem samego Mendelejewa przygotowali truciznę, która była bardzo toksyczna, ale szybko rozkładała się w powietrzu. A jego toksyczne działanie opiera się właśnie na specjalnej metodzie wiązania tlenu.
  Natychmiast okazało się, że półtora japońskiego korpusu zginęło w ciągu piętnastu do dwudziestu sekund... A widok dziesiątek tysięcy żołnierzy umierających w krótkiej agonii otrzeźwił japońskie dowództwo.
  Rozbrzmiała muzyka odwrotu, a Japończycy, straciwszy podczas tego szturmu ponad sto pięćdziesiąt tysięcy żołnierzy, cofnęli się do tyłu. Rosjanie ostrożnie ścigali Japończyków, ale bali się też gazu, czy jakiejś zasadzki. Bitwa zakończyła się tak, jakby nigdy się nie zaczęła.
  Ale Andrei Chikatilo jeszcze się nie skaleczył, coś zgromadziło w chłopcu dużo energii i pospieszył, by ścigać wąskookiego. W ten sposób je doganiasz i siekasz, jakbyś obgryzał nasiona. Cóż, jak nie pokazywać swoich umiejętności, jeśli wróg nie walczy.
  Ale gdy niespodziewanie zwrócił się w stronę chłopca, ninja w czarnej bluzie znów wyskoczył. Znowu prawdziwa walka o umiejętności.
  Andrey Chikatilo, jako już dobrze rozgrzany, zaatakował swojego odpowiednika. Wyrzucił jednocześnie trzy dyski, ale dwa zostały pocięte w locie mieczami, a trzeci przemknął obok, prawie trafiając chłopca terminatora za ucho. Ninja gwizdnął i powiedział po japońsku:
  - Rosyjski Naruto!
  Andrey Chikatilo chętnie potwierdził:
  - Oczywiście, że jest super!
  Skrzyżowały się miecze, leciały iskry. Ninja sparował ataki i wycofał się. Sam Andriej rzucił gołymi palcami kawałek metalu. Wróg zareagował, ale chłopiec przewidział, gdzie zrobi unik i skaleczy się pod ostrym kątem, okrążając ostrze. Wróg był uzależniony, ochronna skóra pękła, a krew zaczerwieniła się na boku.
  Ninja odskoczył, był ranny i dość głęboko, a gdyby to był cios na wielką skalę, przeciąłby go całkowicie na pół. Rosyjski Naruto wydaje się być legendarnym wojownikiem, jego ostrza błyskają bardzo szybko.
  Ninja ponownie próbuje rzucić, ale nie trafia w kolano goleń, a Andrei Chikatilo radośnie złapał bumerang swastyki zębami. Wróg próbuje zaatakować, ale sam dostaje ostrze w ramię. Biceps zostaje nacięty, a chłopak bez przerwy spędza całą serię. Dziewiąty cios przyda się w szyję... No cóż, byczy kark ninja jest pod ochroną, tylko do połowy przecięty. Ale nic poza tym, kilka uderzeń, mocny cios ze skrętem tułowia i głowa zostaje w końcu oddzielona od tułowia.
  Tak więc ninja zakończył swoją karierę na froncie północno-zachodnim.
  Chłopiec terminator wykrzyknął:
  - Banzai po rosyjsku!
  Potem chęć do walki trochę opadła. A dokładniej, ponieważ Japończycy już się wycofują.
  Noc z 22 na 23 listopada 1904 była jednocześnie zimna i gorąca. Boreyko przekonał Kondratenkę, by się nie spieszył, bo nieznani są ci, którzy zaatakowali Japończyków. Może nawet między samurajami doszło do osobistej rozgrywki, inaczej możesz zostać trafiony przez tych i tamtych.
  Zmęczony Kondratenko zasnął na skrzynce z amunicją. W międzyczasie robiło się już jasno.
  Gdy kontury bitwy wyłoniły się z ciemności, widoczne stały się liczne wzgórza pociętych i zastrzelonych Japończyków. Dziewczyny nie tylko posiekały, ale także zdobyły około pięćdziesięciu karabinów maszynowych, siedem karabinów z amunicją. Na samurajów ponownie spadł deszcz kul, a córka Peruna, Nadieżda, dołączyła do córki charta Svaroga Eleny. Straty Japończyków były już kolosalne i prawie nie do zastąpienia. O jedenastej rano ostatni atak dławił się i nastąpiła chwilowa cisza.
  W południe przybyli generałowie Kondratenko i Smirnow. Obaj już doświadczeni wojownicy byli zszokowani tak kolosalnym nagromadzeniem trupów w jednym miejscu. Ponad czterdzieści pięć tysięcy japońskich żołnierzy i oficerów zginęło w ciągu jednej nocy i poranka. A przed generałami pojawiły się tylko cztery dziewczyny w bikini, obficie zbryzgane krwią i dwóch wysportowanych chłopców w szortach uszytych ze szczególnie wytrzymałego materiału, do którego nie przyklejała się czerwień ani żaden inny płyn.
  Wszystko to przypominało oszałamiające delirium, a obaj generałowie nawet się uszczypnęli. Ale porucznik Boreyko, dwa metry i kilka kopiejek, wyciągnął ręce do leśniczych dziewcząt i zagrzmiał:
  - W naszych wsiach są kobiety!
  Potężna, rudowłosa Wiktoria w odpowiedzi mocno potrząsnęła potężną łapą Boreiko i powiedziała filozoficznie:
  - W naszych wsiach są kobiety! Cóż za słynne struganie trumien!
  Jasnowłosa jak pierwszy śnieg, Nadieżda wskazała na kilku zakłopotanych chłopców:
  - I potrząśnij nimi, walczyli nie gorzej od nas!
  Boreiko delikatnie uścisnął dłoń. Prawdziwy gigant wraz ze wzrostem Nikołaja Wałujewa, a może i większą wagą. Twarz naprawdę nie jest taka ciasna, ale raczej coś w niej od Ilyi Muromets, zwłaszcza że Boreyko udało się zapuścić brodę. To prawda, że gigantyczny porucznik nie jest aniołem, walczył z piciem i pokonał wielu. Ale ogólnie jego dusza, jak mówią, jest wesoła.
  Kondratenko jest nieogolony, z odrośniętym wąsem, bardzo podobnym do Czapajewa, jaki został przedstawiony w filmie. Smirnow przeciwnie, jest gładko ogolony, w złoconym groszku, wygląda jak profesor z epoletami. Za nimi jest garstka żołnierzy i marynarzy.
  Mądra i techniczna Elena przede wszystkim pokazała im zdobyte trofea, a ognista diablica Victoria bez wahania zaczęła wspinać się do japońskich worków marynarskich, mówiąc:
  - Tam mają suche racje żywnościowe... Załoga liczy każdy okruch chleba.
  Córka Beloboga Zoyi, jako bardzo wrażliwej dziewczyny-medium, zauważyła:
  - Chłopaki, szybko zabierzcie karabiny maszynowe i armaty: za kilka godzin Japończycy zaczną ostrzeliwać górę, wszystkie działa będą na niej skoncentrowane, więc nie pozostanie ani jeden śmiertelny aparat!
  Kondratenko zapytał z niepokojem:
  - I jak się masz?
  Agresywna Victoria odpowiedziała za życzliwą Zoyę:
  - A my jesteśmy bardzo silni, rosyjskie wiedźmy, ani pociski, ani odłamki nas nie zabiorą. Więc prześpijmy się trochę... I znowu tniemy!
  Niebieskooka Elena zgodziła się z tym:
  - Dopóki huczy kanonada, Japończycy nie będą szturmować. Nie ma więc powodu, aby zostawiać kogokolwiek na górze. A potem, gdy samuraje się wspiąć, posiekamy je jak ostatnim razem!
  Błyszcząca Nadieżda, rysując gołymi palcami ornament na pierwszym jesiennym śniegu, potwierdziła:
  - Dokładnie tak! Japoński Sztab Generalny postanowił skoncentrować wszystkie swoje wysiłki na tej górze. Tak więc na innych frontach będziesz miał teraz chwilę wytchnienia.
  Twarda i techniczna Elena ściśle zamówiła:
  - Przywróć zniszczone! Nie martw się o eskadrę - dopóki nie zdobędziemy tutaj Góry Vysokaya. A wróg wkrótce się wyczerpie, mając do czynienia z nami.
  Andrey Chikatilo uznał za konieczne również gadać:
  - A my też zatopimy jego pancerniki!
  Szmer aprobaty przeszedł przez szeregi żołnierzy i marynarzy. Potem wszyscy zaczęli szybko wyjmować liczne trofea.
  Japończycy otworzyli ogień już o zachodzie słońca. Naprawdę skupili się na górach. Ale zmutowane dziewczęta i chłopcy z leśniczówki zamknęli się w tym momencie w podziemiach fortu i pogrążyli się w stanie głębokiej, regenerującej medytacji. I niech Japończycy marnują swoje muszle na pustej przestrzeni. Chcą taktyki Ententy, więc niech spróbują.
  Generalny gubernator Stessel, dowiedziawszy się o tym, co wydarzyło się na Górze Wysokiej, długo nie wierzył. Nieco chudszy, ale wciąż otyły, dostojnik krzyknął:
  - To są twoje fantazje erotyczne! Kobiety z mieczami - bzdura!
  Komendant twierdzy generał Smirnow wzruszył ramionami zmieszany i odpowiedział nieśmiało:
  Gdybym nie widział ich na własne oczy, nigdy bym im nie uwierzył. Ale fakty to uparte rzeczy!
  Stessel warknął niegrzecznie:
  - Bzdury i jeszcze więcej bzdur!
  Wtedy Smirnov całkiem logicznie zasugerował:
  - Czy Wasza Ekscelencja może się z nimi osobiście zapoznać?
  Gubernator odrzucił jednak tak kuszącą ofertę i poprosił o jak najszybszy telefon do Focka.
  Starszy Niemiec od dawna pracował dla japońskiego wywiadu i bardzo rozpieszczał Rosjan. Fock zewnętrznie jest bardzo podobny do Gobska, tak utalentowanego opisanego przez Balzaca, i nie mniej chciwy. W rzeczywistości to pieniądze skłoniły Foka do nawiązania kontaktu z agentami mikado. Przede wszystkim względy handlowe.
  Jednak wiadomość, że Wysoka Góra nie została zajęta i pojawiły się cztery potwornie silne i piekielnie piękne wiedźmy (bosonogich chłopców oczywiście nie brano pod uwagę!), Raczej nawet ucieszyła Focka. Teraz możesz zażądać od japońskiej sieci szpiegowskiej dodatkowej opłaty za nowy, fantastyczny atak limetki.
  A pieniądze kochają konto... A im trudniej jest samurajom pod Port Arthur, tym coraz droższe są usługi profesjonalnego szpiega Fok.
  W związku z tym niemiecki generał zasugerował z uśmiechem:
  - Za kilka dni zorganizuj spotkanie i nagrodź dziewczyny tym, co możesz! A kiedy myślimy...
  Usunięcie niebezpiecznej osoby nie jest takie łatwe. Tutaj Kondratenko wciąż żyje - ten generał to herb, bardzo wyszkolony dowódca, a Port Arthur utrzymuje stabilną linię obrony od czterech i pół miesiąca. A całe oblężenie trwa już ponad pół roku, a Japonia krwawi...
  Oprócz wielu zabitych było jeszcze kilku Japończyków, przygniecionych trupami, zmiażdżonych, ale żywych, którzy zostali wzięci do niewoli na Wysokiej Górze.
  Jeden z nich, kapitan Nakata, były znany prawnik z Tokio, złożył bardzo interesujące zeznania.
  Okazuje się, że Japonia była już w niezwykle trudnej sytuacji finansowej i gospodarczej. Kończyły się zapasy materiałów wojskowych, kończyła się wyszkolona siła robocza. Żołnierze armii oblężniczej są bardzo zmęczeni i wyczerpani z powodu kiepskiej jakości żywności. W samej Japonii chcą szybkiego zakończenia. Ale jednocześnie nalegają na jak najszybsze zajęcie Port Arthur - w przeciwnym razie Kraj Kwitnącej Wiśni nic nie zyska na tej wojnie. Tak, a Rosja nie chce pokoju. W końcu, pomimo wszystkich porażek w Mandżurii, Kuropatkin ma znacznie więcej kawalerii i piechoty. I we wszystkich tych klęskach Japończycy stracili żołnierzy nie mniej niż Rosjanie.
  Cóż, gdyby Kuropatkin był takim materacem i gdyby miał choć trochę od Aleksandra Suworowa, przebieg wojny byłby inny.
  Ale mimo wszystko armia rosyjska w Mandżurii rośnie i powiększa się o dwa korpusy każdego miesiąca. I jest granica wszelkiego tchórzostwa i przeciętności, jeśli armia oblężnicza nie rozwiąże rąk, to do Nowego Roku przewaga Kuropatkina w piechocie podwoi się, w kawalerii trzykrotnie, a w artylerii ponad półtora raza - wróg potrzebuje dużo broni do oblężenia.
  A z tak dużym marginesem, czy były minister obrony jakoś sobie poradzi?
  Z tej okazji porucznik Boreiko przypomniał historię dotyczącą Tamerlana i Mulli Nasreddina.
  Przenikliwy głos rosyjskiego oficera gładko przetoczył się po rowach zniszczonych pociskami;
  - Gdy oblężenie Delhi przeciągało się długo, Tamerlan zaczął dyktować skrybie, że należy wysłać na pomoc tylne służby.
  "Wyślij pięćdziesiąt tysięcy wyszkolonej piechoty, dwadzieścia pięć tysięcy jeźdźców, sześćset balist i trzysta katapult, a nawet dwieście więcej słoni bojowych...
  Najwyższy Kagan spojrzał na pokornie skłonionego Mullę Nasreddina i łagodnym tonem zapytał:
  - Może zdobyliśmy coś najmądrzejszego?
  Mulla potrząsnął głową i śmiało zwrócił się do skryby:
  - Oderwij prześcieradło i wrzuć pergamin do kosza - w ogóle tego nie potrzebujemy!
  Tamerlan zdziwił się i zapytał mędrca:
  - A co my wtedy potrzebujemy!
  Nasreddin odpowiedział pewnym siebie tonem:
  - Niech wyślą mądrego dowódcę!
  Słowa bardzo wykształconego porucznika Borejki spotkały się z aprobującym śmiechem rosyjskich żołnierzy.
  Inną ważną wiadomością było to, że nie spełniła się nadzieja, że Niemcy przystąpią do wojny po stronie Japonii. Kaiser Wilhelm udzielił nawet pomocy eskadrze Rozhdestvensky'ego, która teraz, wraz z sześcioma okrętami kontradmirała Babushkina, będzie miała pięćdziesiąt jeden okrętów. Jeśli dodamy do tego oskubaną pierwszą eskadrę Pacyfiku w Port Arthur, to można powiedzieć, że łączna siła ognia floty japońskiej i rosyjskiej jest równa. A jeśli nadal uda ci się kupić siedem ciężkich krążowników z Argentyny, uzyskasz przewagę.
  Kondratenko zasnął więc w pogodnym nastroju, chociaż Japończycy skoncentrowali cały swój lont na Górze Wysokiej.
  
  JEŚLI NIE DOTYKASZ AMERYKI
  Hitler nie wypowiedział wojny Stanom Zjednoczonym. Cóż, Kongres Amerykański nie odważył się przyłączyć do wojny w Europie. Od tego zmienił się bieg historii... Japonia wygrała bitwę pod Midway i mocno ugruntowała swoją pozycję na Oceanie Spokojnym.
  Rommelowi nigdy nie udało się zdobyć Egiptu. Ale Brytyjczycy też nie zdecydowali się na operację Torch.
  Pod Stalingradem Rosjanie zwyciężyli, ale wtedy Mainstein rozpoczął kontratak na Ukrainie. Co więcej, ponieważ nie było potrzeby przerzucania wojsk do Afryki, w kontrataku wzięło udział kilka kolejnych dywizji niemieckich. Fritz znacząco przyczynił się również do lotnictwa. Co więcej, legendarny niemiecki as Marseille został przeniesiony na front wschodni. I niech zniszczy sowieckie samoloty.
  Marsylia to legenda w powietrzu. Gdy zestrzelił trzysta samolotów, Hitler specjalnie dla niego wprowadził nowy stopień Krzyża Rycerskiego ze złotymi liśćmi dębu. A za czterysta samolotów wręczył Order Orła Niemieckiego z brylantami. I za pięćset wręczony Wielki Krzyż Żelaznego Krzyża.
  Marsylia na niebie to wspaniałe zjawisko. A jego sowieccy piloci się boją.
  W kontrataku Mainsteina wzięło udział trzydzieści nowych czołgów Tygrys, które w prawdziwej historii przeciętnie zniknęły w piaskach Sahary. I tak Amerykanie się nie wspinają, a Brytyjczycy starają się za wszelką cenę utrzymać Indie i nie awansować w Egipcie.
  Krótko mówiąc, Mainsteinowi udało się odzyskać nie tylko Charków i Biełgorod, ale także Kursk. A Armia Czerwona poniosła więcej szkód. A Niemcy utworzyli kilka kotłów. A potem nastąpiła przerwa operacyjna z powodu lawin błotnych.
  W prawdziwej historii istniało Wybrzuszenie Kurskie. Ale teraz ta półka jest odcięta.
  A pytanie brzmi, dokąd się udać? Nie chciałem znowu jechać do Stalingradu. Ale bez zdobycia Stalingradu nie zabezpieczysz swoich wojsk na Kaukazie. Ale znowu wejść w ten koszmar?
  Zaatakować Moskwę? Ale jest potężna i głęboka obrona.
  Co więcej, Armia Czerwona odcięła półkę Rżew, a na pozycjach sowieckich nie ma klinów. Leningrad to także bardzo potężna twierdza - miasto-cytadela.
  To znaczy, gdziekolwiek go rzucisz - wszędzie jest potężna sowiecka obrona wojsk z niesamowitą wytrzymałością. I wtedy Hitler zdecydował - zadać główny cios w Egipcie i zająć szyby naftowe na Bliskim Wschodzie.
  A jednocześnie uzupełnij oddziały Wehrmachtu kolonialnymi, arabskimi dywizjami.
  Pomysł był atrakcyjny. A na wschodzie postaw na ofensywę powietrzną i samolot odrzutowy. W szczególności bombowce odrzutowe Arado obiecały stać się potężną siłą, która praktycznie nie poniosłaby strat.
  W każdym razie na wschodzie Führer nakazał obronę i posuwanie się naprzód w Afryce.
  Rommel otrzymał kilka dywizji czołgów, w tym te z Panterami i Tygrysami. Oba te czołgi w momencie ich pojawienia się i przez jakiś czas były najlepsze na świecie. Czołgi brytyjskie były wyraźnie lepsze od uzbrojenia. Chociaż "Churchill" nie był słabszą zbroją. Ale jego działo było wyraźnie niewystarczające.
  Focke-Wulf był również dobrym samochodem. Ten wojownik miał najpotężniejszą broń i dosłownie zmiótł przeciwników. Najgorszą manewrowość rekompensowała duża prędkość podczas nurkowania. Tak, a sześć wiatrówek mogło zestrzelić każdy samolot od pierwszego wezwania. Więc presja była naprawdę ogromna.
  Brytyjczycy padli pod ciosami potężnych niemieckich asów. Nie tylko Marsylia.
  Niemiłą niespodzianką dla Wielkiej Brytanii był czołg Tygrys, który miał wysokiej jakości pancerz i dużą przeżywalność. Tak więc ofensywa Rommla i July wywołała w Wielkiej Brytanii szok.
  Mimo upału Niemcy przedarli się przez obronę i pogłębili setki kilometrów pokonując Aleksandrię. I zdobył Deltę Nilu. W bitwach as czołgów Wittmann wyróżnił się na Tygrysie. I nowy bohater w III Rzeszy.
  Wschodząca w Egipcie i gwiazda Huffmana, który wkrótce zostanie drugim.
  Rudel był także bohaterem.
  Znowu pełen niemieckich wyczynów. Rommel umiejętnie dowodził i wygrywał kociołkami. Brytyjczyków było mniej i były gorszej jakości niż Wehrmacht.
  W bitwach testowano również śmigło szturmowe MP-44, które było najlepsze na świecie i okazało się bardzo skuteczne. Ogólnie rzecz biorąc, Niemcy pokonali Wielką Brytanię pod każdym względem i przekroczyli Kanał Sueski i dalej do Iraku i Kuwejtu, z Palestyną.
  Nieco wcześniej zdobyto również Maltę. Co było bardzo dobrą operacją. Stalin jeszcze nie posuwał się naprzód i czekał. Ale porażka Brytyjczyków skomplikowała sytuację. A teraz hitlerowcy mogli uderzyć na Kaukaz i od południa.
  Z opóźnieniem Armia Czerwona rozpoczęła we wrześniu ofensywę na Kursk i Orel. Ale Niemcy oczekiwali go i przygotowali potężną obronę.
  W obronie test zdali także niemieccy Ferdynandowie. To działo samobieżne z bardzo mocnym przednim pancerzem okazało się skuteczne w niszczeniu czołgów.
  Nieźle w obronie i "Panter". Niemcy uparcie stawiali opór. Wojska radzieckie posuwały się bardzo wolno i nie mogły wejść w przestrzeń operacyjną.
  Niemcom udało się uniknąć załamania frontu i stawić opór. A Armia Czerwona posunęła się tylko sto kilometrów w ciągu dwóch miesięcy, zbliżyła się tylko do Kurska i Orła i z powodu ciężkich uszkodzeń zatrzymała się. A Niemcy przejęli cały Bliski Wschód. A w listopadzie udało im się szturmem zdobyć Gibraltar. Hitler wciąż przekonywał Franco.
  Ponadto Anglia została znacznie osłabiona z powodu działalności floty okrętów podwodnych wroga. I to też miało negatywny wpływ.
  Churchill zaczął nawet skłaniać się ku odrębnemu pokojowi. Ale Hitler chciał całkowicie podporządkować sobie Czarny Kontynent. I zaoferował Stalinowi rozejm na rok.
  Przebiegły przywódca ZSRR zgodził się na tę przerwę. Liczył na nową broń.
  Ale Hitler wiedział, co robi. Niemcy zdobyli Afrykę, a latem 1944 rozpoczęli lądowanie w Wielkiej Brytanii. I tym razem nazistom udało się zrobić wszystko bezbłędnie. Samoloty odrzutowe nazistów przejęły dominację na niebie. A śmigłowe myśliwce ME-309 i TA-152 były bardzo silne. A karabin szturmowy MP-44 okazał się bardzo fajny w serii masowej.
  Spośród czołgów na uwagę zasługuje Panther-2 z niższą sylwetką i małą wąską wieżą. Po dodaniu uzbrojenia i zbroi nowy czołg ważył tylko czterdzieści siedem ton z silnikiem o mocy dziewięciuset koni mechanicznych. I miał dobre osiągi jezdne, z armatą 88 mm 71EL i stu pięćdziesięciomilimetrowym pancerzem przednim. Tygrys-2 był produkowany w małych partiach, ponieważ pojawienie się niemal nie gorszego pod względem ochrony i uzbrojenia czołgu Panther-2, z przytłaczającą przewagą osiągów, sprawiło, że czołg ten stał się przestarzały.
  Jak zwykły "Tygrys". Ale "Lion" -2 okazał się bardziej udaną maszyną.
  W nim silnik i skrzynia biegów zostały umieszczone razem i poprzecznie. W rezultacie sylwetka opadła, a czołg stał się znacznie lżejszy. Miał "Lew" -2 o wadze pięćdziesięciu trzech ton. Działo 105 mm 70 EL, pancerz boczny 82 mm, przedni pancerz kadłubów 150 i 120 mm ze spadkami. A czoło wieży ma 240 mm ze spadkami.
  I silnik o mocy tysiąca koni mechanicznych. Samochód, jak widać, jest sprawny i mocny pod każdym względem. Poziom 2 był niesamowity.
  Krótko mówiąc - cały Khan. A Wielka Brytania nie ma szans w starciu z Wehrmachtem.
  Pilot Marseille za siedemset pięćdziesiąt zestrzelonych samolotów otrzymał nową nagrodę: Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  I to jest bardzo fajne wykorzystanie talentu.
  W dwa tygodnie upadła Wielka Brytania. I Londyn został zdobyty. A Churchill uciekł w niełasce.
  Choć wojna formalnie jeszcze się nie skończyła, Japończycy zdobyli już Australię.
  A Kanada wkrótce wycofała się z wojny. Niemcy przeprowadzili również w sierpniu operację Icarus, zdobywając Islandię. A teraz Stany Zjednoczone nie mogły ich zdobyć.
  Potem zaczęli przygotowywać nową ofensywę przeciwko ZSRR. Opierając się na samolotach odrzutowych i czołgach serii "E". Oraz zupełnie nową broń, taką jak rakiety balistyczne i dyskietki.
  Stany Zjednoczone wkrótce podpisały pokój z Japonią. A 20 kwietnia 1945 r. III Rzesza i kraj samurajów uzgodniły wspólną wojnę. A ofensywa Fritza rozpoczęła się 15 maja, kiedy wyschły drogi.
  ZSRR długo przygotowywał się i rozkopywał wiele fortyfikacji. W czterdziestym czwartym roku pojawiła się Armia Czerwona - wyrzutnia rakiet Andryusha. W serii znajdują się również czołgi T-34-85 i IS-2. Oraz samoloty LA-7 i Jak-3. Jednak Jak-3 nie wszedł do masowej produkcji z powodu braku wysokiej jakości duraluminium. A Jak-9 pozostał głównym myśliwcem. LA-7 był lepszy pod względem szybkości, ale wciąż gorszy od Niemców.
  Najgorsze jest to, że ZSRR stracił w powietrzu przewagę ilościową. Niemcy wyprodukowali znacznie więcej samolotów, w tym odrzutowce.
  W czołgach Niemcy nadal mają przewagę jakościową. Zarówno "Pantera" -2, jak i "Lew" -2 to bardziej zaawansowane i mocniejsze maszyny. W serii pojawiły się również E-10 i E-25. Ostatnie działo samobieżne odniosło ogromny sukces. Kombinacja armat w 88 mm w 100 EL. Pancerz przedni 120 milimetrów na dużym nachyleniu, pancerz boczny 82 milimetrów o wadze trzydziestu ton z silnikiem 900 koni mechanicznych i wysokości półtora metra. Tak, to była już maszyna, tylko bestia.
  Nowe działo wystrzeliło 12 pocisków na minutę i przebiło wszystkie radzieckie czołgi z dystansu bojowego.
  "Pantera" -2, dobry czołg, ale opracowano "Pantera" -3. Jest cięższa, waży sześćdziesiąt pięć ton, ale lepiej chroniona i uzbrojona. Ale póki co w serii tylko E-10 i E-25 i E-100 są masywne. Ostatni czołg otrzymał silnik o mocy 1500 koni mechanicznych, który przy wadze 130 ton dawał mu prędkość 40 kilometrów na autostradzie. Boczny pancerz tego czołgu jest pochylony 210 mm, a przedni ma pochylony 250 mm. Oraz dwa działa: 128 mm i 75.
  Ten czołg nazywał się "Mamut". Jest bardziej zaawansowany niż "Maus" i zwarty układ. Bardzo dobra ochrona pod każdym kątem. Idealny czołg przełomowy i całkiem zwinny.
  Ale wciąż drogi i dość ciężki.
  ZSRR otrzymał IS-3 w maju. Ta maszyna jest dobrze chroniona w czole, ale cięższa i gorsza w prowadzeniu niż IS-2 z takim samym uzbrojeniem. I droższe i trudniejsze w produkcji. W grudniu 1944 roku rozpoczęto produkcję SU-100 - bardziej praktycznego działa samobieżnego niż poprzednie modele.
  ZSRR jest gotowy. Ale nie do końca. Poza tym Japonia posuwa się ze wschodu.
  XE-162 nie usprawiedliwiał się. Samolot o doskonałych właściwościach lotnych i tani, łatwy w produkcji okazał się trudny w zarządzaniu i mogli na nim latać tylko wysoko wykwalifikowani piloci.
  To prawda, Huffman go lubił. Za jego styl walki - idealną maszynę.
  Marsylia wolała ME-309, niezawodnego konia, lub TA-152 z potężną bronią. Był snajperem.
  ME-262 również nie jest zły, ale jeszcze nie do końca niezawodny, ale dość skuteczny i wytrwały.
  Odrzutowiec ME-163 został wydany w bardziej zaawansowanej wersji - małego, bezogonowego i bardzo szybkiego - myśliwca rakietowego. Niezły samochód ME-1100 ze skrzydłami, które zmieniają kierunek, ale wymaga wysoko wykwalifikowanych pilotów.
  Dobry samochód ME-262 X pod każdym względem - doskonała prędkość ponad 1100 kilometrów na godzinę, skośne skrzydła, pięć wiatrówek, zwrotne, bardziej zaawansowane i niezawodne silniki oraz praktyczne do sterowania dla zwykłych pilotów. Ale jeszcze nie w serialu.
  Główne konie robocze ME-309 i TA-152. Maszyny skręcają, ale są bardzo wytrwałe, szybkie i potężne. A co najważniejsze, jest ich bardzo dużo. A ZSRR wciąż jest zmuszony polegać na Jak-9 i na PE-2, który nie jest zbyt dobry, i raczej słabych charakterystykach lotu IŁ-2 i niewiele lepszych niż IŁ-10.
  Tak, siły są nierówne.
  Niemcy używają w bitwach także piechoty kolonialnej. Co jest problematyczne.
  Oprócz Japonii do wojny przystąpiła również Turcja. A teraz Niemcy wraz z Turkami posuwają się spoza Kaukazu. I to wciąż jest problemem.
  Armia Czerwona jest ciasna.
  Hitler jest ogólnie przekonany o zwycięstwie. Stany Zjednoczone nie przystąpiły do wojny z III Rzeszą.
  I Niemcy rozpoczęli ofensywę w kilku strategicznych kierunkach jednocześnie. Uderzyli z Półwyspu Taman. I Rostów nad Donem, od Kurska do Woroneża i do Moskwy w centrum. A na północy do Tichwinu, do pierścienia drugiego Leningradu. I Karelię. I razem z Turkami na Zakaukaziu. I do Iranu.
  A na wschodzie zaatakowali samurajów. Główny cios z lądu na Mongolię i Primorye, a od morza na Władywostok i Pietropawłowsk. Naciskali mocno.
  Atak w kilku kierunkach to oczywiście rozproszenie sił.
  Ale przecież wróg, aby go pokonać, zmuszony jest do spryskiwania. A III Rzesza ma wiele rezerw.
  W tym dywizje z całej Europy. Szwecja zgodziła się przystąpić do wojny, w przeciwnym razie zostałaby pochłonięta przez operację Niedźwiedź polarny. Szwajcaria również wysłała oddział wolontariuszy. Franco oficjalnie przystąpił do wojny, ogłosił mobilizację. A to jest znacząca siła.
  Włochy, rozwiązawszy ręce, przeprowadziły dodatkowe mobilizacje i wysłały duże siły na wschód. Salazar, pod naciskiem Hitlera, również przystąpił do wojny z ZSRR. Pod okupacją wysłały wojska rządy brytyjski i francuski. Cała Europa była pod bronią - wszystkie kraje bez wyjątku.
  Plus rosyjskie części Własowa i inne .... A także dywizje arabskie i afrykańskie, a nawet indyjskie i irańskie. Zebrano tak wiele sił. Nie było wystarczającej ilości broni dla wszystkich.
  Stany Zjednoczone zgodziły się nawet na przekazanie Niemcom dużej liczby karabinów automatycznych i karabinów maszynowych oraz samochodów.
  W czołgach III Rzesza liczebnie ustępowała ZSRR, przegrywając z masą trzydziestu czterech. Ale wyprzedził w działach samobieżnych. E-10 i E-25 można wyprodukować znacznie łatwiej iw ogromnych ilościach. A najbardziej masywny czołg Panther-2 jest z pewnością lepszy od T-34-85, zwłaszcza jeśli chodzi o pancerz przedni i uzbrojenie, ale wciąż jest dość słaby po bokach.
  Niemcy jednak poprzez wykorzystanie przemysłu brytyjskiego, a bardziej aktywni Francuzi w produkcji czołgów, z większą siłą wyprzedzili ZSRR. Rozwinęli też artylerię. Ale Armia Czerwona nie była gorsza pod względem broni, a to dawało pewne szanse.
  Ale w piechocie wróg ma też przewagę i mobilność wojsk.
  Decyzja o ataku na wszystkich frontach natychmiast rozproszyła rezerwy Armii Czerwonej i wprowadziła dowództwo w błąd. Najgorsze jest to, że ZSRR, ustępujący potencjałem gospodarczym i zasobami ludzkimi, nie miał żadnych perspektyw.
  Wróg stał się silniejszy i mógł dodać więcej, ale być może ZSRR nie.
  W centrum, gdzie obrona była najsilniejsza, trzymała się Armia Czerwona. Ale na Kaukazie front się załamał.
  Zawaliła się cała południowa flanka. A na północy Niemcy nadal zajęli Tichwin i przekazali arterię Leningradowi.
  Hitler ucieszył się... Latem Niemcy i ich koalicja zdołali całkowicie opanować Kaukaz i dotrzeć do Wołgi w rejonie Stalingradu i Astrachania. A we wrześniu zajęto zarówno Stalingrad, jak i Astrachań.
  Wojna została strategicznie przegrana. A Japończycy zdobyli Mongolię i Primorye.
  W tych warunkach Stalin zaoferował Führerowi pokój na dowolnych warunkach.
  Hitler zażądał kapitulacji. Stalin odmówił.
  Niemcy rozpoczęli ofensywę wzdłuż Wołgi. Kujbyszew i Saratow, Tambow zostali zabrani ...
  W grudniu Niemcy zbliżyli się do Uljanowsk. Nastąpiła chwilowa przerwa. Za zimno dla Arabów i czarnych żołnierzy. Hitler chciał ratować białą rasę w bitwach i zamrozić ofensywę do wiosny.
  W czterdziestym szóstym roku główną reakcją ZSRR stały się działa samobieżne SU-100. Łatwiejszy w produkcji niż T-34-85, wyposażony w potężną i wydajną broń, wydawał się najlepszym wyjściem. Chociaż w prawdziwej historii SU-100 nie był zbyt masywny.
  W ZSRR IS-7 został opracowany w pośpiechu, jest zbyt skomplikowany do masowej produkcji. Jeśli w prawdziwej historii, nawet wtedy nie wpuścili go do serii w czasie pokoju, to kiedy wróg pod Uljanowsk i ty jesteś ciągle bombardowany samolotami, nie możesz podnieść głowy.
  Zamiast IS-7 SU-130 został pospiesznie wprowadzony do serii na podwoziu IS-2. Ta maszyna mogłaby przynajmniej zrobić coś przeciwko niemieckim mastodontom. Co więcej, Panther-4 trafił do serii z Niemcami, jeszcze cięższymi i lepiej chronionymi, oraz Lev-3.
  W maju 1946 r. rozpoczęła się nowa ofensywa nazistów. Omijając Moskwę i szturmując samą stolicę. Leningrad wciąż jest na ringu.
  Czarni i Arabowie zostali zmuszeni do ataku. I przelano dużo krwi.
  Stalin rozkazał - stanąć na śmierć!
  Uljanowsk i Kazań padły po miesiącu walk. Niemcy zajęli też Orenburg i Ufę. A dwa miesiące później upadło również Gorky City. A Moskwa została otoczona.
  Cóż, Stalin oczywiście uciekł i ukrył się na Syberii. Obroną Moskwy dowodził Żukow. Walki były bardzo zacięte. Moskwa uparcie się trzymała.
  Ale była naciskana. W tym samym czasie Niemcy dotarli na Ural. Zabrali Swierdłowsk i Czelabińsk.
  Moskwa wciąż się broniła. I spadł dopiero w grudniu 1946 roku. Wojna jednak jeszcze się nie skończyła... Kwatera główna przeniosła się do Nowosybirska.
  I tam walka trwała dalej.
  Niemcy ponownie zaczęli posuwać się naprzód w maju 1947 roku. Pojawiły się bardziej zaawansowane rodzaje technologii. A w lotnictwie - bombowce bezogonowe iw technologii. Panther-4 nadal ważył siedemdziesiąt ton z silnikiem o mocy 1500 koni mechanicznych. "Pantera" -5 została opracowana z tą samą bronią, ale ważącą pięćdziesiąt pięć ton i silnikiem o mocy 1800 koni mechanicznych. Pancerz ma tę samą grubość, ale kąty racjonalnego nachylenia są większe.
  Pierwsze T-54 pojawiły się w Armii Czerwonej, ale to już jest jak martwy okład.
  Marsylia za tysiąc zestrzelonych samolotów otrzymała Gwiazdę Krzyża Rycerskiego ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Za półtora tysiąca samolotów Gwiazda Krzyża Rycerskiego ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A za dwa tysiące samolotów Gwiazda Krzyża Rycerskiego z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Armia Czerwona teraz płonęła. Ale walczyła z wielką walecznością. Kozhedub za setny zestrzelony niemiecki samolot otrzymał czwartą złotą gwiazdę bohatera ZSRR. Już po raz czwarty otrzymał taką nagrodę jako pierwszy. Pokryszkin był pierwszym bohaterem, który zginął trzykrotnie. Inni nie byli jeszcze w stanie się rozwijać.
  Powstała też nowa maszyna, ale było już za późno.
  Niemcy dostali MP-54, który jest lżejszy i doskonały.
  Pojawił się również ME-362. To także samochód z najwyższej półki. Rudel zdobędzie Platynowe Liście Dębu i Huffmana.
  Trwała wojna...
  A oto ostatnie lato wojskowe. Naziści posuwają się naprzód, przełamując słabnący opór wojsk sowieckich. Coraz więcej jednostek Armii Czerwonej poddaje się bez walki, coraz więcej dezerterów. Nowosybirsk upadł we wrześniu. A w grudniu zakończono zdobywanie przez Niemców i Japończyków prawie wszystkich większych miast Syberii i Azji Środkowej.
  W czerwcu 1948 r. Czukotka i wszystkie mniej lub bardziej znaczące osady ZSRR zostały zajęte. Wojna przekształciła się w scenę partyzancką. W grudniu 1948 Stalin zginął w ataku rakietowym. I wreszcie 30 stycznia 1949 r. Beria podpisał porozumienie o kapitulacji Armii Czerwonej i oddziałów NKWD w zamian za amnestię i przebaczenie.
  Ale trwały oddzielne wypady partyzantów.
  Stany Zjednoczone stworzyły bombę atomową i są teraz poza zasięgiem. Jednak podbity przez III Rzeszę i Japonię, by strawić i strawić więcej niż jedno pokolenie. Nadszedł więc czas na pokój. Niemcy polecieli w kosmos podczas wojny na V-4. A 20 kwietnia 1955 r. Rozpoczął się lot na Księżyc z astronautami.
  Na świecie istniały teraz trzy hegemoniczne imperia - Trzecia Rzesza, USA i Japonia. Żyli stosunkowo spokojnie i rywalizowali w kosmicznej gospodarce i nauce. Chociaż świat balansował na krawędzi wojny nuklearnej. Ale była nadzieja, że się ustatkujemy i damy radę!
  OBRONA MOSKWY PRZEZ BOHATERÓW PIONIERSKICH
  ADNOTACJA
  Pionierzy jak zawsze prezentują najwyższą klasę i akrobację podczas Wielkiej Wojny Ojczyźnianej.
  . ROZDZIAŁ 1
  Batalion młodych pionierów pod dowództwem wiecznego chłopca Olega Rybaczenko walczy w obronie otoczonej Moskwy, stolicy ZSRR.
  Chłopcy i dziewczęta w czerwonych krawatach, boso i obdarci toczą nierówną walkę z faszystowską armadą.
  Naziści atakują z powietrza.
  Lejki są porozrzucane dookoła, a liczne fragmenty usiane są na wszystkich podejściach do pozycji sowieckich. Drzewa są zwęglone, brzozy, zwęglone jak zapałki, wyglądają szczególnie wzruszająco.
  Chłopiec Oleg i dziewczynka Margarita kopią okopy, przyciskając nagie, utwardzone, dziecinne podeszwy do żeber łopat.
  Dziewczyna zauważa:
  - Dobrze być nieśmiertelnym! Naziści bombardują nas, ale nie boimy się.
  Chłopak skinął swoją jasną głową.
  - Absolutnie się nie boję!
  Obok nich łopatami pracują inne dzieci, także bose, półnagie, opalone i chude.
  Dziewczyna Marinka, przyciskając nagi okrągły obcas na trzonku łopaty, śpiewa:
  - Pioneer jest zawsze gotowy! I dalej bez zbędnych ceregieli!
  Chłopiec Seryozhka śpiewa, obnażając zęby:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie! Moczyć nazistów w toalecie!
  Dzieci są gotowe do heroicznej walki. Cały batalion pionierów. I są bardzo odważni.
  Chłopcy i dziewczęta gotowi są walczyć do końca. I będą walczyć.
  Chłopiec Petka poprawia domową procę.
  Dzieciaki są gotowe do walki. Bardzo gotowy.
  Oto lecące nazistowskie samoloty szturmowe. Jest ich wiele, a niektóre nawet najnowsze, reaktywne.
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova wyciągają procę i wystrzeliwują we wroga coś całkowicie zabójczego, a mianowicie wybuchowy worek węgla.
  Poleci po łuku i uderzy w samolot szturmowy. Eksploduje i rozpryskuje się odłamkami we wszystkich kierunkach. Kilka sąsiednich samolotów zaczęło palić.
  Dzieci są zachwycone i dosłownie piszczą. Klapsy bosymi stopami.
  I słychać agresywny pisk.
  Pionier Sashka i dziewczyna Masza wprowadzają śmiertelny dar śmierci. I uderzył w nazistowską maszynę. Szturmowcy wystrzeliwują rakiety na pionierów. Szare od kurzu dzieci migocą bosymi obcasami, rozpraszają się. I znowu ogień.
  Chłopiec Oleg Rybachenko napisał na Twitterze:
  - wierzę, że cały świat się obudzi,
  Skończy się faszyzm....
  A słońce zaświeci
  Oświetlając drogę dla komunizmu!
  Zarówno chłopiec, jak i dziewczynka, jakby strzelali z bazooki. I rozrywa się kolejny niemiecki samolot.
  Margarita oparła bose stopy i śpiewała:
  - Pokonamy faszystów,
  Bóg i cherubin są z nami!
  Chłopiec Seryozhka woła:
  Stalin jest z nami!
  A dziecko nacisnęło guzik bazooki gołymi palcami!
  Oto jak strzelają. Słychać buczenie. W oddali widać, jak zbliżają się czołgi.
  Możesz zobaczyć, jak liście spadają z drzew. I jak grudy ziemi wznoszą się na szczyt.
  I jak pali się trawa. Bosa stopa dziewczyny Lary zostaje spalona przez światło. A ona krzyczy.
  Lara piszczy:
  - Chwała komunizmowi!
  Baterie strzelają do niemieckich pojazdów. Ale strzelają z daleka.
  Bose dziewczyny-członkini Komsomola rozpraszają migotanie na gołych różowych szpilkach. I przynieś pociski. Uruchom coś absolutnie zabójczego.
  I łamie dudnienie.
  Veronica, ten członek Komsomołu zachęca:
  - Dzięki Bogu Rod!
  Wojownicy walczą bardzo desperacko. A pionier rzuca we wrogów granatami.
  Dzieci strzelają do wroga i uderzają w nazistów. Padają martwi najemnicy.
  Alice, ta pionierka, rzuciła cytryną gołymi palcami u stóp. Uderz wroga i pisnął:
  - Za Boginię Ładę!
  Chłopiec Kai odwrócił się, skosił nazistów i pisnął:
  - Za Ojczyznę naprzód!
  Dziewczyna Glasha skosiła Fritza i pisnęła:
  - Dla matki Rosji!
  I gołymi palcami u nóg rzuciła morderczy granat.
  To tutaj dzieci pionierskie walczą desperacko.
  Oleg i Margarita ponownie wystrzelili z procy worek z węglem i oderwali wieżę od czołgu. Chłopak i dziewczyna szczekali chórem:
  - O światło komunizmu!
  Oleg Rybachenko, chłopiec około jedenastu, ale bardzo muskularny, oparł bose pięty na trawie i zaczął ciągnąć ładunek wybuchowy na drucie.
  A potem "Lew" Hitlera wziął go i natknął się na coś śmiertelnego, a jego walce, po zniszczeniu, odeszły.
  I potoczyli się. Tu dziewczyna rzutem cytryny oderwała Fritzowi głowę i ta potoczyła się po trawie. A zęby wyleciały z twarzy.
  Margarita, strzelając, pisnęła:
  - Za Ojczyznę do końca!
  A wody jej bosej stopy znów wystrzeliły mordercze i chłodne.
  A pionierzy są niezwykle celnym ogniem.
  Wkraczają niemieckie czołgi. Niektóre z nich są nowe i przysadziste. Strzelają celnie we wroga. Dokładniej, niedokładnie. I odpowiadają boso pionierzy. I zniszcz wroga.
  Prowadząc Valentine, ta dziewczyna gruchała do ognia:
  - Za naszą Ojczyznę!
  I odetnij wroga śmiertelnym wybuchem. I dużo trupów.
  Pionierzy walczą jak bogatyrowie i bogatyrowie.
  Warbler, ten pionierski chłopiec, koszący przeciwników, śpiewa:
  - Chwała epoce komunizmu!
  A bosa pięta dziecka wyrzuci wybuchową paczkę.
  To są tutaj dzieci - są bardzo wstrętne dla Hitlera.
  Bojownicy są rzeczywiście młodzi, ale bardzo wojowniczy. Nie sposób się im oprzeć.
  Chłopak Maksimka też się odwrócił i pisnął:
  - Nadejdą nowe wieki
  Nastąpi zmiana pokoleniowa...
  Ale nikt i nigdy -
  Nie zapomnę imienia Lenin!
  Dziewczyna Veronica zgodziła się:
  - Nie zapomnij i nie wybacz!
  I znowu rzuci bosą stopą coś morderczego.
  Chłopiec Seriożka zdążył już znaleźć się w rękach nazistowskich oprawców i jakimś cudem uciekł.
  Ale dobrze jest pamiętać o przesłuchaniach, torturach i nieludzkich nadużyciach.
  A sami Niemcy nie tylko walczyli, ale także popełniali okrutne okrucieństwa. W czasie walk linia frontu była często przesuwana. Więc harcerz Seryozhka Panteleev wpadł w pułapkę.
  Dwunastoletni chłopiec trafił do niemieckiej kazamaty, został rozebrany i przeszukany, znalazł notes i mały amerykański pistolet.
  Niemiecka oficerka po rosyjsku zapytała Sereżę:
  - Chcesz żyć chłopcze?
  Pantelejew, spuszczając głowę, odpowiedział:
  - Nie jestem za nic winny!
  Kobieta błysnęła gwałtownie oczami i powiedziała groźnie:
  - Nie byłeś sam... Gdzie poszli dwaj starsi towarzysze?
  Seryozhka zadrżał i odpowiedział niechętnie:
  "Nawet gdybym wiedział, i tak bym nie powiedział..." Wtedy chłopak podniósł głowę i krzyknął. - A ty i tak szybko się kończysz!
  Kobieta zaśmiała się złośliwie.
  - Jesteś w błędzie! Führer jest niepokonany, a Ty nam opowiedz o wiele więcej!
  Kolczyk w jakichś białych spodenkach został wyniesiony na śnieg. Bose stopy kłuła zimna i śliska powierzchnia z lodowatą skorupą, a nagie żebra chłopca, sterczące jak pręty kosza, szły, nieprzyjemnie łaskocząc zimny wiatr. Chłopiec trząsł się nie tylko z zimna, ale i ze strachu. Wydawał się taki bezradny i żałosny. Kobieta poszła za nim, a śnieg skrzypiał pod jej butami.
  Seryozhka mimowolnie potarł chłodne, nieco szorstkie podeszwy i próbował zrobić krok. Ale ręce związane za liną mimowolnie drgnęły. Chłopiec się zatrzymał. Były już przygotowane wiadra wody z lodem, pokaźna wiązka świeżych prętów. Jest z grubsza rzeźbiony stojak, pali się ognisko, na którym rozgrzane są szczypce i obrzydliwie uśmiechnięty kat. Bezduszny kat, który z pasją przygotowywał się do przesłuchania.
  Kolczyk cofnął się i zamknął oczy. Dziecko harcerza się przestraszyło - czy naprawdę zaczną go tak torturować, właśnie na mrozie.
  Ale wydaje się, że tak właśnie będzie i będą ich publicznie torturować - tutaj tłum jest pędzony na show. Niemieccy strażnicy krzyczą groźnie. Rosjanin, blondyn, rozpaczliwie próbuje uspokoić drżenie, mróz już pali mu pięty, ale mimo zimna pot spływał po chudym, umięśnionym ciele chłopca.
  Kobieta tymczasem wyjęła z kieszeni papierośnicę i zapalniczkę. Powoli zapaliła papierosa, a potem nagle ostro wsunęła palącego się papierosa pod ostrą łopatkę chłopca.
  Seryozhka mimowolnie krzyknął i został uderzony w nos. Popłynęła słaba yushka. A wężowa kobieta syknęła:
  - Powiedz nam szybko, gdzie jeszcze masz kontakt, jakie jest hasło do podziemia?
  Chłopiec krzyknął na całe gardło:
  "I tak ci nie powiem!" Nigdy nie powiem!
  Kobieta surowo rozkazała:
  - Więc pieprz go!
  Ręce Serezhy były już związane za plecami, a pomocnik kata brutalnie pchnął chłopca. Kilka Węgierek ćwierkało ze współczuciem w swoim własnym języku:
  - Auć! Auć! To tylko dziecko!
  - Bardzo naga na mrozie ....
  - Czy będzie torturowany!
  Seryozhka nie znał węgierskiego, ale dość dobrze nauczył się rozumieć niemiecki - inaczej, jakim jest oficerem wywiadu, jeśli nie zna języka potencjalnego wroga! Ale on oczywiście ukrył to przed najeźdźcami i starał się wyglądać na głupszego niż jest. Jeden z niewymiarowych pomocników kata zrzucił maskę i został zmuszony do jej zdjęcia. Seryozhka gwizdnął z zaskoczenia. Była tylko dziewczyną z jasnorudymi włosami splecionymi w cienkie warkocze, była częścią drapieżnego zespołu.
  Młoda Niemka, łapiąc wzrok chłopca, wysunęła język i syknęła po niemiecku:
  - Jestem silny! Połamię i wyrwę ci kości rozpalonymi szczypcami!
  Seryozhka spojrzał na szczypce i zbladł. Jeśli od małego ogniska papierosów naga skóra tak boleśnie i obrzydliwie boli pod łopatką, to co się stanie, gdy czerwone żelazo pachnące piekłem dotknie jego ciała?
  Oficerka rozkazała szczekającym tonem:
  - Wciągnij chłopca na stojak!
  Kat dziewczyna, bez maski, bardzo zręcznie rzuciła hak na mocną linę, która wiązała hakiem ręce młodego harcerza. Kolejny masywniejszy, w czarnej masce, pomocnik kata za pomocą wirującego urządzenia ciągnął łańcuch, do którego przymocowany był haczyk.
  Elastyczny jak akrobata Seryozhka prawie nie czuł bólu, gdy jego ramiona uniosły się do góry, a ramiona zawirowały na tylnych łapach. Przecież harcerz miał oczywiście duże doświadczenie we wspinaniu się przez okna, po rurach kominowych, a nawet pobierał lekcje u cyrkowców. Jednak pomocnik kata, nie wykazując dziewczęcej siły, zręcznie rzucił chłopcu blok na bose stopy i mocno zatrzasnął zamki.
  Sądząc po jej grymasie, pomimo jej umiejętności, trudno było założyć blok, a w ramionach i wiązadłach chłopca, którego waga wzrosła ponad dwukrotnie, doznał bólu. Teraz zaczęły się prawdziwe tortury.
  Młoda pielęgniarka w białym fartuchu i gumowych rękawiczkach podeszła do harcerza. Położyła rękę przed sercem chłopca i wsłuchała się w puls, po czym uśmiechając się z dziką radością powiedziała:
  - Ma bardzo silne serce, może wiele znieść!
  Oficerka syknęła po rosyjsku:
  - Powiedz hasło!
  Seryozhka, wspominając chłopca-Kibalchicha, którego prawdopodobnie burżuazja również ukrzyżował nago na stelażu i zażądał ujawnienia najważniejszej tajemnicy, dodał sobie odwagi. Dziwne, ale prawdziwy ból stłumił strach i dał siłę, by oprzeć się obrzydliwości Hitlera.
  Młody harcerz wykrzyknął:
  - Nic ci nie powiem! A Hitler odważy się i postawi!
  Kobieta, która była już wielokrotnie obecna na przesłuchaniach i zupełnie straciła wszelkie pozory sumienia i litości, zwięźle zarządziła:
  - Zatoka!
  Chłopiec został pobity przez młodą dziewczynę. Musi być ekspertem w dawanie klapsów wielu nieletnim jeńcom. Jest w stanie zadawać ból, ale jednocześnie nie schrzanić się na śmierć i nie pozwolić zanurkować z piekła tortur do raju totalnego "wyłączenia się" świadomości.
  Ciosy spadły na chudy, ale żylasty plecy Seryozhki, gryząc go jak roje ramion.
  Bolało, ale chłopak, ciężko oddychając i otwierając usta, nie krzyczał z bólu. Wyobraził sobie w tym najbardziej zaciekłą bitwę, w której bierze udział Malchish-Kibalchish. W miejsce Malchish-Kibalchish walczy i dowodzi - Seryozhka. Tylko, że walczą nie z białymi, ale z prawdziwymi faszystami.
  Oto kij okropnych niemieckich "Tygrysów", maszyn, których równy wygląd jest wyjątkowo przerażający. Ale teraz wyglądają jak tektura i siekasz je szablą!
  Oficerka widząc, że chłopak mimo otwartych oczu praktycznie nie reaguje na ciosy, zarządziła ostro:
  - A teraz piecyk!
  Oprawczyni podbiegła do pieca i wyjęła z szuflady słoik oliwy z oliwek. A potem podbiegła do chłopca i wykrzywiając twarz z pogardą, zaczęła smarować chłopca szorstkimi podeszwami stóp, które nie zdążyły zmiękczyć po letnim boso.
  Seriożka była nawet zadowolona, gdy dotknęli jej sztywnych, bosych stóp, ciepłych dziewczęcych dłoni i rozgrzanego oleju. Chłopiec chrząknął z zadowoleniem, ale bezwzględny kat pokazał mu pięść i powiedział łamanym rosyjskim:
  - Usmażymy twoje obcasy chłopcze! Będziesz wyć jak wilk!
  Seryozhka przypomniał sobie film "Wyspa skarbów", który obejrzał w kinie tuż przed wybuchem wojny. Tam też dziewczynce przebranej za chłopaka pokładowego grożono, że usmaży sobie pięty. Oznaczało to coś bolesnego i najwyraźniej niedobre. Wtedy Seryozhka z ciekawości zapalił świecę i podniósł do światła swoją okrągłą, dziecięcą piętę.
  Jakże wtedy krzyczał głosem, który nie był jego własnym głosem! To było naprawdę bardzo bolesne, a na pięcie spuchł fioletowy pęcherz, na którym nie można było wstać. Więc przez jakiś czas dzieciak był zmuszony chodzić z prawą stopą na palcach. Bąbel jednak szybko opadł, ale wspomnienia pozostały.
  Jesienią, kiedy stopy chłopca stwardniały do punktu, w którym pojawiły się modzele, Siergiej próbował przebiec po węglach. Więc niektórzy rumuńscy chłopcy wiedzieli, jak to zrobić. Jednak nadal go to paliło - podobno mieli tu swoje lokalne tajemnice. Ale na potłuczonym szkle zrogowaciałe podeszwy mogą, jeśli równomiernie rozłożysz swoją wagę, stąpać. Nie wspominając o bieganiu po górskich, ostrych kamieniach. To prawie norma dla Serezha.
  Wspomnienia oderwały się od chwili, gdy pod jego stopami wybuchł mały ogień. Taka technika tortur, smażenie bosych pięt, powoli, ale boleśnie długo. A olejek nie przypala grubej, szorstkiej skóry podeszew. I to naprawdę bardzo boli, a co najważniejsze, ból stopniowo narasta, do punktu nie do zniesienia.
  Plecy, boki, pośladki, a nawet nogi za Serezhą były już pocięte na krwawe paski. Ale ból wydawał się tępy. Może połączenie kilku cierpień naraz stępiło, albo wspomnienia torturowanych bohaterów pionierów dodawały odwagi.
  Ale to naprawdę fakt, że w prawdziwej historii niewiele dzieci, które wpadły w faszystowską niewolę, podzieliło się i zdradziło sekrety podczas przesłuchań. Dorośli byli dzieleni torturami szybciej i częściej. Tak więc pionierzy, nieugięci w faszystowskich lochach, wcale nie są mitem!
  Seryozhka początkowo poczuł przyjemne ciepło w podeszwach, ale potem zaczął się palić, jakby wylała się wrząca woda. Ból jest bardzo piekący, a harcerz desperacko podciągnął nogi, podnosząc ciężki klocek cięty stalowymi końcówkami kostki. Oprawca natychmiast, najwyraźniej oczekując tego samego od więźnia, rzuciła ciężką kłodę na blok. Ostry ból przeszył jego stawy, więzadła i ramiona, powodując krzyk chłopca.
  Teraz tortury nasiliły się, jego ręce zostały dosłownie wyciągnięte, a nogi poparzone. Sergey Panteleev czytał niejednokrotnie, jak partyzanci byli torturowani podczas przesłuchań i w najtrudniejszym momencie na ratunek przyszła utrata przytomności. A potem spadasz jak głęboki loch.
  Ale Seryozhka wyróżniał się po prostu bardzo silną głową i faktem, że nie stracił swojego stworzenia, nawet otrzymał dobry cios w głowę. Tak, a kaci, prawdopodobnie profesjonaliści, wiedzą, jak torturować.
  Bardzo boli, a potem sama oficerka postanowiła się zabawić. Dostała rozgrzany do czerwoności łom i zaczął go palić, w najbardziej wrażliwych miejscach, na umięśnionym ciele chłopca.
  A potem, aby powstrzymać krzyki, Seryozhka, jak prawdziwy bohater pionierski, śpiewał;
  Będziemy cię chronić, moja droga ziemi,
  Ojczyzna bezkresne przestrzenie,
  Naród rosyjski jest zjednoczony z partią -
  Frost rysuje wzory na oknie!
  
  Mam czerwony krawat - szkarłatny sztandar,
  To było związane z dumą i sumieniem!
  Maszerowaliśmy w upalne lato,
  Rubinowe ognisko rozświetla jesień!
  
  Ale Wehrmacht nagle uderzył jak młot,
  Radziecki żołnierzu, nie znoś wstydu!
  Rozgrzejemy faszystom,
  I brudny Hitler!
  
  Jesteśmy pionierami, wszyscy zjednoczeni w szeregach,
  Naszym celem jest walka o Ojczyznę!
  Żołnierz Rosji jest niezwyciężony w bitwach,
  A kto jest nazistą, w rzeczywistości tylko kikutem!
  
  Idź do przodu na wezwanie serca wiem
  Chociaż nie chcieli wpuścić chłopców,
  Ale nie siedź, jesteśmy zamknięci na biurku,
  Tylko na frontach dostaniesz solidną piątkę!
  
  Chociaż nasi cofają się pod ostrzałem,
  Ale wierzymy, że Wehrmacht zostanie pokonany!
  Nasze wojska topnieją jak sopel lodu,
  Ale Bóg wie, wydał wyrok na Rzeszę!
  
  Dziewczyna walczy boso
  Chłopcy oderwali wszystkie nosy,
  Kraj młodych rad kwitnie,
  A my w rzeczywistości jesteśmy rycerzami-orzełami!
  Zwiadowca zaśpiewał, a ból ustąpił, ani piecyk, ani rozgrzany do czerwoności metal nie przeszkadzały mu i wydawało się, że za nim rozpościerają się nawet ogromne orle skrzydła.
  Zirytowana oprawczyni wyrwała rozgrzany od ognia bicz, wykonany ze stali, z drutu kolczastego i zaczęła bić chłopca w już zakrwawione i złamane plecy.
  Ale Seryozhka śpiewał z coraz większym entuzjazmem;
  Do końca będziemy walczyć z nazizmem,
  Ponieważ dla Rosjan nie ma ważniejszych rzeczy,
  Ptak szybuje nad światem w szkarłatnym kolorze,
  Nasz kochany słowik stał się jastrzębiem!
  
  Matka jest młoda, ale już siwowłosa,
  Święci lśnią z ikon jak połysk twarzy,
  Jesteś moją drogą ojczyzną,
  Jestem gotowy, byś walczył na śmierć i życie!
  
  Polowanie, by powiesić piekielną Rzeszę na jarzmie,
  Pomysłowość schwytała karabin maszynowy,
  A wojownika inspiruje wysoki cel,
  Podniósł granat i idzie do czołgu!
  
  Tylko chłopiec i błoto pod stopami,
  Już rano mróz, ale jesteś boso,
  Ale pionierom nie wypada płakać,
  Kto jest tchórzem, jest już pod szatanem!
  
  Dlatego nie ma miejsca - poznaj bezczynność,
  Doprowadzi tylko do piekła otchłani,
  Inny wykrzyknął - nie akceptuję strachu,
  Jet przeciąć samolot nieba!
  
  Tak, mały chłopiec jest zazdrosny o pilotów,
  Lecą po niebie - rozbijają ciemność...
  A ty masz tylko zardzewiały karabin,
  Jesteś dowódcą zasmarkanego Października!
  
  Ale jest takie słowo - trzeba walczyć,
  Nie ma innego wyboru, nie ma mowy
  Kiedyś byliśmy prostymi dziećmi,
  Ale wojownicy wciąż żyją, złoczyńca żyje!
  
  Już pod Moskwą zły Wehrmacht bije armaty,
  Z wielkich bomb trzęsie się ziemia - ciemność!
  Opisujesz ból ziemi - mądry Puszkin,
  Przyszedł na Ziemię - bezlitosny strach!
  
  Gdy mróz wbija igły - w upalne lato,
  Ożywiamy się miękką, cudowną wizją,
  Jak dobrze było dla nas w godzinie snu o świcie,
  Biegli boso przez szmaragdowe trawy!
  
  Niech śnieg pod nagą podeszwą dziecka,
  Ale Stalin ogrzewa pioniera wiarą!
  A śmiech w odpowiedzi był bardzo dźwięczny,
  Ten odwrót w furii śnieżycy!
  
  Więc licz wiedz, czekając na gada mamona,
  Połóżmy kres władzy, marnotrawni przeciwnicy -
  Teraz ziemia się trzęsie
  A niebo było pokryte mgiełką żeliwa!
  
  Mróz nas nie złamał, bo duch jest gorący,
  A uszy Fritza zamarły mocno ...
  Ale widzi każdego, kto jest naprawdę widzący,
  Że my, żołnierze, kosimy te śmieci!
  Niemieccy kaci torturujący Seriożkę Pantelejewa już dosłownie wybałuszyli oczy na ten wysiłek. Oprawczyni zarumieniła się jak rak, a kropelki błotnistego potu spływały po jej ładnej, ale wykrzywionej twarzy z szaleńczym gniewem. Kaci Hitlera byli bezsilni wobec odwagi dziecka i jego heroicznej pieśni.
  Z Moskwy droga do sukcesu Stalingradu,
  Więcej facetów, ale umysł jest dorosły,
  Siedzimy przed walką - młoda para,
  Nad nami rzucają cień, w hańbie sosen!
  
  Cóż, w co wierzymy w moc złamania,
  Że Wołga stanie się grobem Fritza dla wszystkich ...
  Co za obrzydliwość technotronicznej Sodomy,
  Obalony do Tartaru przez władzę radziecką!
  
  Nasz Bóg nie jest bożkiem z prostego gipsu,
  Nakazy prowadzą do sukcesu Lenina,
  Musimy walczyć ze stalową hordą,
  W wierszach będą śpiewane wyczyny!
  
  Wiedz, że piosenka tnie raczej stal niż metal,
  Jest najbardziej orłem bez dodatkowych sznurków!
  Modlę się, aby nasza sprawność nie zniknęła,
  Żeby nie zawstydzać, głupota-fikcja!
  
  W końcu na tym świecie jest wiele pokus,
  Czasami nawet boję się o swoje życie, kiedy jestem młody...
  Ale jeśli wróg jest na wyciągnięcie ręki,
  Nie chodzi o unikanie walki wręcz!
  
  Kocioł jest szczelnie zamknięty pod Stalingradem,
  O Wołgo, która biegła wzdłuż pola bitwy...
  Nie możesz przejść przez ten instytut zaocznie,
  Potrzebny do lutowania i deprywacji!
  
  Przyjdziemy nawet ze smutkiem do końca maja,
  Żaden ze Słowian nie widział jeńców uległych,
  Wygramy, wiem na pewno
  Będziemy spacerować z pieśnią po rozległych łąkach!
  
  Ale Wehrmacht się załamał - atakujemy,
  Było też bardzo strasznie pod Kurskiem...
  Kozacy śmiało z szablą i kapeluszem,
  Rzucili się dzielnie na "Tygrysa", pobitego Fritza!
  
  Walczyliśmy tam, jak potrzebują pionierzy,
  Rzucali bomby, gąsienice w sprayu...
  Chociaż jest ciężko, z muszlami to męczy,
  Tylko nasze myśli zaczęły triumfować!
  
  Co zrobił "Tygrys" - tylko odrzucił kły,
  "Pantera" też obniżyliśmy skórę...
  Zbliżamy się do Dniepru - ognista jesień,
  Kiedy będziemy z tobą w Berlinie?
  
  Nie ma miejsca w niewoli - nie ma raju,
  Skoro zginanie pleców Rosjan jest haniebne,
  Kwitnij, bądź na zawsze pełny, biała krawędź,
  Wychować szlachetne potomstwo!
  
  Tu Kijów jest symbolem naszej jedności,
  Szturmowaliśmy go boso!
  Na chwałę pokoju, w słońcu komunizmu,
  No dalej, atakujemy Wehrmacht, chłopaki!
  
  A w Mińsku, zabrani, dołączyli do Komsomołu,
  Chociaż rok to zdecydowanie za mało,
  Ale tak wściekle pokonaliśmy Fritza,
  Wszyscy to rozpoznali - jesteśmy rosyjskimi żołnierzami!
  
  I będzie to konieczne - rządzimy górami,
  Nauka doda siły - czego nie da się zmierzyć,
  Było nam ciężko, było nam zimno, głodowaliśmy,
  Ale nie poddawaj się trującemu lenistwu!
  
  Tak, wielu z nas nie wróciło z bitwy,
  Zostały mile i mile trupów,
  Ale wiedz, że w Berlinie spotykamy młodzież,
  Starsze żony płakały nad grobem!
  
  Dobrze, że daliśmy przeciwników,
  Taka bezgraniczna moc została zmiażdżona,
  Komunizm otworzył nam święte dystanse,
  Droga, wskazująca Matkę Rosję!
  Tak, wtedy Seryozhka pokazał najwyższą klasę i był w stanie uciec z niewoli.
  I to był tylko przytłaczający bohaterstwo chłopca.
  Oleg Rybachenko pokazał swoje umiejętności podczas walki.
  A teraz bose stopy chłopca rzucały w nazistów jadowitymi igłami. A martwi naziści polegli.
  Ale dziewczyna Margarita rzuciła gołymi palcami kilka granatów. I przewrócił się kolejny faszystowski czołg.
  Chłopiec i dziewczynka śpiewali, strzelając do wroga;
  Wierzymy w Najwyższego Ojca,
  Kogo ludzie nazywali Rodem...
  Będziemy mu wierni do końca,
  Za Ojczyznę, za szczęście i wolność!
  
  Niech komunizm będzie w wiecznej chwale,
  Co hojnie daje szczęście całemu wszechświatowi...
  A okrutny odwet nie przeminie,
  Rozproszmy chmury, a zła pogoda odejdzie!
  
  Niech chwała Rodziny trwa na wieki,
  W imię naszej Ojczyzny Rosji...
  Spełnij wielkie marzenie
  Kiedy przyjdzie Chrystus Mesjasz!
  
  Jesteśmy pionierami, odważnymi wojownikami,
  Niech Łada będzie z nami na zawsze...
  Matki i ojcowie są z nas dumni,
  O Rosję miłości trzeba walczyć dzielnie!
  
  Wielki Biały Bóg będzie z nami,
  Chrystus, Svarog, Najświętsza Maryja...
  Wszystkich przeciwników przekręcimy w róg,
  Od kiedy w Rosji panują Aryjczycy!
  
  Stwórca słynnie stworzył Ziemię,
  Rozprzestrzeniaj energicznie przestrzeń kosmiczną ...
  W końcu ma sporo siły,
  Stworzyły morza, pustynie, góry!
  
  W Imię Jezusa chwalebna Rodzino,
  Pragnienia grania spełnia...
  A wkrótce będzie raj - nadejdzie czas,
  Kiedy wszystko kwitnie w promiennym maju!
  
  Dziewczyny boso biegają
  Nie boją się ostrych zasp śnieżnych...
  Wkrótce zorganizują kaput dla Hitlera,
  W końcu Rosjanie zawsze potrafili walczyć!
  
  Perun pomoże nam wygrać walkę,
  A Bogini Łada uleczy rany ....
  Zawsze będziemy z tobą Ojczyznę,
  Rosja marzy o odważnej walce!
  
  Jesteśmy pionierami, odważnymi dziećmi,
  W ataku na faszystowskie potwory ....
  Dobra robota chłopcy i dziewczęta
  Kontynuuj dzieło chwalebnych komunistów!
  
  
  Oddamy nasze serca za Ojczyznę,
  Jak zapisał wielki chwalebny Lenin ...
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  Chodź, jak sądzę, do największego celu!
  
  Nikt nie może nas pokonać, wierzyć
  O szansach zemsty na piekielnych hordach...
  Odważnie ruszamy Führera w twarz,
  Rosja złamie przeciwnika!
  
  Naziści jakoś wzięli chłopca do niewoli,
  Spalili pięty ogniem żelazem ....
  I przez cały miesiąc torturowali chłopca,
  Ale nie mogli nawet zwymiotować!
  
  Był tam dzieciak rozebrany boso, który miał zostać zastrzelony,
  Mróz jest najsilniejszy, stopy są jak ogień ....
  Wiał wiatr i sosny kołysały się gwałtownie,
  I gdzieś samolot uderzył!
  
  Ale chłopiec trzymał się do końca,
  Chociaż bicz gwizdnął bardzo strasznie....
  A pionier z Ojczyzną pożegnał się -
  Nie potrzeba łez i nie ryczeć w twarz!
  
  W końcu splunął Fritzowi w twarz,
  I dostałem nagą kulę w klatkę piersiową...
  Szeptali - usta chłopców idą do nieba,
  Zapadł się w zaspie już wyczerpany!
  
  Ale żołnierze go pomścili,
  Rozbili Fritza jak te szkło...
  A Rosjanie wylądowali w Berlinie,
  Chociaż trudno jest walczyć z faszystą!
  
  Dziewczyny chodziły boso,
  Ich pięty pociemniały od trawy...
  A gdzie się podziały piękności rosyjskich nóg,
  Podniosły się złote sadzonki kłosków!
  
  Krótko mówiąc, pokonaliśmy nazistów,
  Łada bardzo nam w tym pomogła ....
  Zakończył bitwę w Berlinie -
  Ale Führer to siła - Szatan!
  Dzieci śpiewały i dalej walczyły. Tak, wiele przeszli.
  Na przykład Andreika została schwytana w wieku jedenastu lat.
  Został zanurzony nagi i bezradny w mroźny dzień z przerębla. Byli też torturowani publicznie. A ludzie patrzyli.
  Kiedy chłopiec zsiniał z zimna, zaczęli go ogrzewać biczami. Chude, dziecinne ciało podskakiwało po każdym uderzeniu. Następnie Andreika zaczęła posypywać rany solą.
  I przynieśli pochodnię do bosych, dziecinnych stóp. Pachniało spalonym mięsem. Następnie ogień został doprowadzony do kościstej klatki piersiowej chłopca. Andreika jest już chuda i zmęczona krzykiem. Skóra dzieci pokryta pęcherzami, rany spalone. Młody pionier kilka razy tracił przytomność w wyniku bolesnego szoku.
  Andreika rozpaczliwie zacisnął zęby. Ale i tak kilkakrotnie krzyczał z bólu.
  Wtedy kat zaczął łamać palce na nogach dzieci. I w końcu spalili na jego piersi pięcioramienną gwiazdę.
  Andreika następnie wyłączył się na długi czas.
  Chłopiec dostał kilka dni na odpoczynek i ponownie był torturowany na stojaku. Bili ich po gołych nogach rozżarzonym do czerwoności żelaznym biczem. Następnie podpalili włosy na głowie.
  Torturowali dziecko na śmierć.
  Lara również została przesłuchana. Dziewczyna odważnie powiedziała:
  - Nic nie powiem.
  Została pobita drutem kolczastym, a następnie wynoszona na mróz w jednej podartej i zakrwawionej koszuli. Rozebrana, bosa, z rozciętymi plecami, Lara przeszła przenikliwe zimno. Sam Niemiec zamarł i zabrał ją z powrotem do chaty, żeby się najpierw ogrzać.
  Dziewczyna Lara bardzo cierpiała, ale wytrzymała. Więc nie powiedziała nic poza arogancją.
  Potem faszystowski kat spalił jej bosą stopę, sztywną z zimna, pogrzebaczem, żeby zaczerwieniła się od gorąca. Lara zawyła i straciła przytomność.
  Wylali na nią wannę z lodowatą wodą i spalili ją, przywracając do życia drugi nagi, okrągły obcas dziewczyny.
  I oczywiście jest to bardzo okrutne. Lara nigdy się nie przyznała. Nieco później była torturowana elektrycznością. Z pewnością bardzo bolało.
  Dziewczyna nie wytrzymała porażenia prądem i zaczęła gadać bzdury. Wtedy Lara wpadła na pomysł, by powiedzieć nazistom, że wie, gdzie partyzanci ukryli złoto.
  I tak Lara odpoczęła, dobrze nakarmiona i dostała kilka wzmacniających zastrzyków. Potem zabrali mnie do lasu. A dziewczyna doprowadziła ich do zasadzki partyzantów. A podczas bitwy była sandałem i uciekła przez śnieg.
  Pięty na mrozie nawet przestały boleć, a pęcherze nie bolały tak bardzo.
  Lara przeżyła. Ale naziści aresztowali chłopca Vadima, którego nazwała torturami.
  Vadim był synem burmistrza i nie miał nic wspólnego z partyzantami.
  Ale chłopiec był rozebrany i prowadzony boso przez mróz w kąpielówkach. A potem położyli to na stojaku.
  I wyznał wszystko i zdradził nawet ojca i matkę. Oczywiście byli też torturowani.
  Chłopiec Vadim był długo torturowany. A potem razem z mamą jeździli boso i przez śnieg przez całe miasto. Na naszych szyjach wisiały napisy: jesteśmy partyzantami. I biją biczami kobiety i chłopców po gołych plecach.
  I oczywiście wisiał. Ale burmistrz nie dożył egzekucji i zmarł w torturach.
  Lara trochę żałowała Vadima. Ale najprawdopodobniej ją zdradził.
  Wojna nie zna litości.
  A teraz trwa zacięta walka. A wszystkie nowe pociski i bomby spadają na ziemię.
  A pionierzy walczą.
  Chłopiec Seryozhka, strzelając, zauważył:
  Nie możesz udusić naszej piosenki, nie możesz jej zabić! Nie zabijesz!
  Jak udało mu się uciec? Trochę szczęścia tutaj. Niemcy są bardzo źli, że chłopiec śpiewa podczas tortur, wzięli go i nie powiesili. I postanowiliśmy wymyślić coś bardziej wyrafinowanego.
  I trochę tortur, aby spróbować całkowicie nieludzkich.
  Chłopcu pozwolono się trochę poruszyć. I otruli go w samochodzie do obozu zagłady na eksperymenty.
  Ale dzieciakowi udało się znaleźć lukę w samochodzie i wymknąć się. Pęknięcie powstało przypadkowo z fragmentu bomby i nie zostało zauważone. I razem z dziewczyną Seryozhka uciekł. Byli boso i przeszli przez śnieg. Ale dzieci są zahartowane, potrafiły wytrzymać zimno. I dotarliśmy na linię frontu.
  Tak, naziści bardzo naciskają.
  A bomby zrzucane są niezwykle często. A na stanowiskach pionierów sadzone są haubice.
  Dzieci reagują, zaczynając znowu śpiewać;
  Jestem chłopcem urodzonym w ziemi świętej,
  Który nazywa się bezgraniczny poznaj Rosję ...
  I nie ma lepszego miejsca na całej ziemi do poznania,
  I bez względu na to, jak prosisz Boga z zaciekłą wiarą!
  
  Ale urodził się zagorzałym ateistą, wiedz
  Cynicznie, w XXI wieku...
  Chcę własną ręką zbudować cudowny raj,
  Gdzie bogowie staliby się samymi ludźmi!
  
  Ale teraz wszedłem w XX burzliwy wiek,
  I miałem tam chłopaka do walki...
  Niech będzie śpiewany wyczyn bohatera Rosji,
  My, Rosjanie, zawsze potrafiliśmy walczyć!
  
  Nasza odwaga żyje w młodym sercu,
  A moja krew gwałtownie wrze w moich żyłach...
  Zwycięstwa otworzyły konto bez limitu,
  Walczymy szaleńczo dzień i noc!
  
  Ku chwale naszej dzielnej Rosji,
  Jaką łaskę da Łada ...
  Możemy gorliwie wiosłować w Edenie,
  Otrzymamy nieograniczoną nagrodę!
  
  Oto nasza wiara i potężny bóg Svarog,
  I błyskawica, którą rzuca sam Perun...
  Dla nas wieczny Rod podpisze przysięgę,
  A zwycięstwo czeka w promiennym maju!
  
  Jesteśmy Rosjanami, wielkimi synami ziemi,
  Wierzę, że wkrótce polecimy na Marsa...
  Wiem, że urodziłem się, by odnosić zwycięstwa,
  Niech triumfuje Abel, nie Kain!
  
  Oddamy nasze serca za naszą Ojczyznę,
  Służ Rosji umysłem i bagnetami...
  cherub rozwinie skrzydła z raju,
  Ruszymy na nazistów pięściami!
  
  W niczym wróg nie dostanie szansy,
  Wehrmacht nie rzuci nas na kolana...
  Trafiliśmy Fritza prosto w oko
  Na chwałę najważniejszych pokoleń!
  
  W Rosji każdy wojownik ze żłóbka,
  Dziecko ciągnie za uchwyty do maszyny...
  Rozkaz Svaroga - zabij Führera -
  Łada da hojną nagrodę!
  
  W naszym świecie nie ma nic innego
  Droższa jest flaga zwycięska, szkarłatna, czerwona ...
  Łódź pękła, wiosło pękło,
  Niebezpiecznie jest walczyć z naszą Ojczyzną!
  
  Nikt nie wie, gdzie jest krawędź wszechświata,
  Gdzie idą astronauci...
  Svarog Najwyższy, wszechmocny król,
  A rycerz otrzyma od niego granty!
  
  
  Nie bój się, faszyści nas nie złamią,
  Chociaż na tym świecie, z nimi Stany Zjednoczone, z lwami ...
  A życie nie zostanie przerwane, znam wątek,
  Nie pokonają ojczyzny butami!
  
  Mamy siłę militarną, uwierz
  A czołgi, samoloty demonów są fajniejsze...
  Bestia faszyzmu zostanie pokonana,
  Führer i wspólnik Duce zostali powieszeni!
  
  Flaga jest czerwona, to bardzo mocna flaga,
  Błyszczy jak czerwona torba nad wszechświatem ...
  Członek Komsomola włożył Fritza w pachwinę,
  Z piętą, nagi i nie biały!
  
  Wierzę, że wkrótce wejdziemy do Berlina,
  Ze zwycięską pieśnią odważnego komunizmu...
  I zmiecie wszystkich faszystów,
  Aby nie było bękartów odwetu!
  
  A potem we wszechświecie będzie raj,
  Trąby potężnych cherubinów grają...
  Walcz o Ojczyznę i odważ się,
  Z Russia Rod i jesteśmy niepokonani!
  TESTY MAŁEGO KSIĘCIA
  Oleg trafił do wieży w tej samej celi z Nataszą. Miał na sobie drogi garnitur, ale miejscami podarty. Miecz i całą broń zabrano na czas niewoli i brutalnie przeszukano, zabierając pieniądze i biżuterię. Ale na razie zostawili buty i koszulkę. A ty siedzisz na wiązce słomy. Teraz jesteś chłopcem w wieku około trzynastu lat w średniowieczu. To trochę mniej niż dwanaście w XXI wieku. Ale ciało jest trenowane, książę oczywiście rozwija się poprzez ćwiczenia fizyczne i szermierkę. Ale nie tak silny i szybki, jak wtedy, gdy Oleg był w nieśmiertelnym ciele. Ale to ciało też jest dobre. Mniej lub bardziej zdrowe, wszystkie zęby nienaruszone, ale bardziej wrażliwe. Tutaj, podczas aresztowania, ogłuszono go pałką, a na głowie nabrzmiał ciężki guz.
  Zabrano złoty hełm. I przykuty za szyję do ściany. Ale łańcuch jest długi i możesz wstać. Obok niego jest jego matka. Natasza trochę się zmieniła. Nie tak barczysta i muskularna, choć kobieta jest szczupła i silna, nie jest też słabą, choć nie nieśmiertelną wiedźmą. Nieco starsza od Nataszki, według współczesnych standardów około trzydziestu lat i bardzo piękna, jej twarz jest delikatniejsza i nie tak twarda. Dojrzała kobieta, trochę bledsza od ciemnej od poparzeń słonecznych Nataszki, z włosami blond, ale nie niebieskimi, tylko lekko złotymi.
  Była pierwszą pięknością królestwa, która urodziła tylko dwoje dzieci, dlatego uprawiając sport, była w stanie zachować dziewczęcą sylwetkę. Jak na standardy średniowiecza wygląda po prostu super!
  Dopóki królowa nie została obrabowana, wyjątkowi i lojalni ludzie byli schwytani bez oporu. I ma biżuterię, bardzo drogą sukienkę, dużo biżuterii, szaboty wyszywane perłami i złotem. Piękna młoda kobieta, bogata i na pozór dość spokojna. Chociaż nie był w kajdankach, a Oleg wstydził się nawet, że został przykuty łańcuchem jak szczeniak, a jego garnitur był podarty, przebity i widoczne były plamy krwi.
  Ale chcieli zabrać księcia żywcem, najwyraźniej otrzymawszy surowy rozkaz, i nie kłuli, nie cięli, ale tylko lekko ogłuszeni. Chociaż walczący chłopiec desperacko stawiał opór.
  Ale jasne jest, że czekają na nich trudniejsze testy. Królowa siedzi na łóżku z pierzem i poduszkami, obok niej pokojówka.
  Oleg przypomniał sobie film: "Dama i rozbójnik". Tam też piękna kobieta, a raczej dziewczynka, była trzymana w mniej lub bardziej akceptowalnej wieży, z łóżkiem i pierzem oraz służącą. A biżuterię zabrano dopiero przed egzekucją. A teraz czeka ich egzekucja. I nie ludzki topór kata, ale spalenie na stosie przez Inkwizycję. Dopiero wcześniej oprawcy brutalnie pobiją potrzebne im informacje o bardzo bogatych, skarbach korony, a co najważniejsze, o jednej świętej relikwii, która może dać inkwizytorom kolosalną władzę, a może i władzę nad światem!
  Oleg Rybaczenko wzdrygnął się, stracił przyzwyczajenie do swojego zwykłego, choć młodego i zdrowego ciała. Stalowa obroża nieprzyjemnie ocierała szyję dziecka. I generalnie upokarzające jest siedzenie na łańcuchu jak pies. I miał małą osobowość i księcia, to znaczy dumnego. Kiedy jesteś tym i ty, a nie do końca sobą. I upokarzające jest czuć się jak szczeniak.
  Natasza patrzy na niego. Ona nie jest do końca sobą - wygląd królowej. I umysł i postrzeganie zarówno jej, jak i jej. Pamięć byłego przewoźnika istnieje. Ale wojownicze czarownice. I masz podwójną pamięć. A Oleg Rybachenko, który był już w wielu różnych misjach i liniach, oraz książę, który ma mniej przygód, ale także w wieku trzynastu lat, jego postać jest w dużej mierze ukształtowana.
  I są też nawyki. Na przykład siedzenie na brudnej słomie jest nieprzyjemne i obrzydliwe, garnitur księcia jest elegancki i stosunkowo czysty. I tak, chcę jeść. I nie zaszkodzi pić. A co dadzą do picia więźniom?
  Czy będą trzymani na chlebie i wodzie, jak zwykli więźniowie? Albo dadzą coś bardziej luksusowego i odpowiedniego dla królów.
  Tutaj, w powieści "Dziesięć lat później", w Bastylii więźniowie byli dobrze odżywieni. Ale może to być tylko artystyczny wynalazek. A może szlachetni ludzie są dobrze odżywieni?
  Oleg westchnął i zapytał królową Nataszę:
  - Będziemy gotowi?
  Dziewczyna najdostojniejszej krwi oświadczyła zdecydowanie:
  -Zawsze gotowy!
  Chłopiec książę chciał powiedzieć coś jeszcze, ale drzwi dość dużego zaskrzypiały. Ktoś przekręcił klucz w zamku. A potem otworzyły się z bardzo grubego metalu i weszła kamera. Kilku dużych, specjalnie przeszkolonych strażników więziennych, a także kilku katów w szatach, dwóch księży w sułtanach i kobieta w stroju zakonnym.
  Wyższy kapłan spojrzał na królową i powiedział sucho:
  - Zabierz jej całą biżuterię i amulety!
  Kobieta w zakonnej sutannie podeszła do Nataszy i zakładając rękawiczki z cienkiej skóry, pokornie powiedziała:
  - Przepraszam, Wasza Wysokość, muszę Cię przeszukać, abyś nie ukrył żadnego amuletu, który mógłby powstrzymać diabła przed pokutą nawet podczas tortur!
  Ksiądz surowo zauważył:
  - To nie majestat, ale podejrzany o czary! Jeśli się sprzeciwi, strażnicy ją zatrzymają!
  Natasza z dumą powiedziała:
  - Sama nie jestem tego warta!
  Zaczęła zdejmować biżuterię. Oleg przypomniał sobie powieść Ivanhoe. Z Rebeccą również usunęli całą biżuterię i jasne orientalne tkaniny. Została tylko w białej szacie, małe stopy dziewczyny były bose. Tak, widać, że dla dziewczyny z bogatej rodziny o nieutwardzonych podeszwach chodzenie boso po angielskim nierównym terenie nie jest zbyt przyjemne. A może chłodno. Nawiasem mówiąc, w adaptacjach Ivanhoe nie jest jasne, czy Rebecca jest boso, czy nie.
  Ale zastanawiam się, czy królowa Natasza zostanie zrównana z ziemią?
  Zakonnica włożyła tiarę, kolczyki, pierścionki i bransoletki do torby. Potem grzecznie poprosiła o pozwolenie na dotknięcie Nataszy, żeby zobaczyć, czy coś ukryła.
  Ksiądz ściśle zarządził:
  Musi być rozebrana!
  Natasza zarumieniła się i tupnęła stopą w bucie:
  - Jak śmiesz!
  Ksiądz warknął:
  - Powinieneś zostać przebadany pod kątem plam czarownic! I nie wstydź się, będziesz nagi wisząc na wieszaku ze swoim synem! Chyba że od razu się przyznasz i odkryjesz, gdzie ukryte są skarby!
  Natasza warknęła ze złością:
  - Nigdy!
  Ksiądz odszczekał:
  - Trzymaj ją! Zróbmy dokładniejsze wyszukiwanie!
  Strażnicy bardzo mocno złapali królową. A zakonnica w rękawiczkach zaczęła rozpinać gorset. Natasza desperacko stawiała opór i próbowała kopnąć. Nagle strażnik uderzył ją w twarz, a królowa krzyknęła. Zakonnica była doświadczonym strażnikiem więziennym i bardzo sprytnie rozwiązała jej sukienkę i zdarła ją. Potem przyszła bluzka i spódnica. Natasza zawstydziła się. Oleg to mieszanka oburzenia i jednocześnie podniecenia nastolatka, w którym rozbiera się piękna kobieta. Tutaj królowej zerwano buty, a potem pończochy. Jakąż ma wdzięczną nogę. Stopy Natashy, choć piękne, były duże i stwardniałe od ciągłego chodzenia boso. A królowa ma je mniejsze i znacznie bardziej rozpieszczone.
  Oto jedna pończocha leżąca, a potem druga. Kolejną spódnicę zręcznie uwolniła zakonnica. Królowa pozostała boso, w staniku wyszywanym brylantami i majtkach. To wszystkie ubrania zhańbionej dostojnej osoby.
  Zakonnica zwróciła się do księdza, najwyraźniej szefa inkwizytorów. Zawahał się, ale do celi wszedł inny mężczyzna w bogatym sułtanie i turbanie ze szmaragdami. Powiedział zaciekle:
  - No na co czekasz, rozbierz ją dalej! Czarownicę trzeba przeszukać do końca!
  Od królowej zakonnica ostrożnie zdjęła stanik, po czym ściągnęła majtki. Odsłonił łono Wenus. Natasza chciała go zakryć i dosłownie spaliła się ze wstydu. Ale jej ręce trzymali silni i wyszkoleni strażnicy.
  Oleg poczuł w sobie najsilniejsze podniecenie. Piękna kobieta rozbierała się przed nastolatką, a w średniowieczu chłopcy, choć niewielkiego wzrostu, byli bardzo rozwinięci. Męska doskonałość księcia wstała i rosła do granic możliwości. Tak bardzo chciałem użyć rąk, ale w obecności innych to wstyd to zrobić.
  Inkwizytor w sułtanie ze szmaragdami rozkazał:
  "Sprawdź, czy Charles na jej ciele nie ma śladów wiedźmy..."
  Ksiądz podszedł w nagiej, pięknej, krągłej kobiecie. Królowa nieustannie ćwiczyła i uprawiała płot, więc nie miała nadmiaru tłuszczu, a nawet było widoczne uciskanie, choć nie tak widoczne, jak Nataszy w jej poprzednim ciele. Jest piękna, ale zewnętrznie inkwizytor zachował nieprzeniknioną twarz. A jego ręce i rękawiczki prawie dotykały ciała, a badanie królowej miało interes biznesowy. Ale skóra młodej kobiety, czysta, gładka, delikatna, blada, ponieważ królowa rzadko mogła się opalać i tylko tam, żeby jej nie było widać.
  Ale było wyraźnie widoczne, że nie będzie miała wad i plam. Oleg nagle poczuł, że jego podniecenie opadło. Wciąż był zbyt mały, by przytłaczać go hormonami i boleśnie cierpieć, gdy nie można ich wyrzucić. Ale jego matka jest upokorzona i kaci ją badają. I już nie podnieca, ale wywołuje gniew. Burzliwy gniew najbardziej dostojnego i rozpieszczonego chłopca.
  Oleg, korzystając z faktu, że łańcuszek na obroży jest dość długi, podskoczył i zdołał sięgnąć nogą w plecy badającego matkę inkwizytora. Cios był bolesny i ksiądz upadł. Uderzył się w głowę, ale nie mocno w brzuch królowej, a ona kopnęła go kolanem w podbródek.
  Inkwizytor w sułtanie ze szmaragdami krzyknął:
  - Weź tego szczeniaka i wlej go do niego, dobrze z rózgami!
  Kapłan poniżej odpowiedział:
  - Nie możesz wychłostać dostojnej osoby bez orzeczenia sądu!
  - A tortury?
  Ksiądz odpowiedział szeptem:
  - Sąd już wydał zgodę na tortury, ale bez okaleczania, a tylko po to, by uzyskać informacje!
  Inkwizytor ze złością zauważył:
  - A tortury, żeby się przyznać do czarów?
  Ksiądz szepnął cicho:
  - Cesarz potrzebuje skarbów, a nawet obiecuje puścić chłopca i kobietę, jeśli powiedzą i oddadzą wejście do skrytki!
  Inkwizytor w Sułtanie powiedział ze złością:
  - Dlaczego ciągnąć? Torturujmy teraz królową i księcia! Co więcej, nie chcą rozmawiać!
  Ksiądz skinął głową.
  - Nie ma sensu ciągnąć! Do ich piwnicy!
  Oleg został schwytany przez strażników i brutalnie zaczął zdzierać mu ubranie. Byli bardzo silni, najwyraźniej specjalnie wyselekcjonowali najlepszych więźniów do pilnowania najcenniejszych więźniów. Dlatego dosłownie zerwali stanik, koszulę, spodnie, zerwali buty. Oleg był zupełnie nagi, tylko w krótkich spodenkach.
  Odczepili mu kołnierzyk i wciągnęli go po schodach z Nataszą. Oleg pomyślał, że prawdopodobnie tak, w tych samych szortach, zanieśli Malchish-Kibalchish do sali tortur. Jednak Oleg nadal ma przewagę nad prawdziwym księciem, będzie odczuwał prawdziwy ból, ale tak naprawdę nie umrze, ale potomstwo rodziny królewskiej będzie się bardziej bać na jego miejscu, ponieważ nie może liczyć na koncie Happy End dla. Nawet jeśli zdradzisz sekret, i tak spalą cię jak czarownik - nikt nie potrzebuje dodatkowego świadka.
  Droga do piwnicy nie jest zbyt długa, wszystko w jednej wieży. Dla szlachetnych więźniów powyżej miejsce przesłuchania jest niższe.
  Chociaż Oleg słyszał, że na narzędzia tortur lepiej nie patrzeć, patrzył z zaciekawieniem. Inkwizycja posiada bardzo bogaty arsenał. A czego po prostu nie było. I szczypce, haki, pręty, wiertła i mnóstwo innych przedmiotów.
  Olega spotkał rudowłosego kata, specjalistę od torturowania dzieci. Spojrzała na przystojnego, muskularnego chłopca, a jej oczy rozbudziła pożądliwa żądza.
  Chwyciwszy wdzięczną bosą stopę przystojnego chłopca, zagruchała:
  - Jak miło torturować takiego uroczego chłopca!
  Zręcznie chwyciła rozpalone do czerwoności szczypce z kominka i przyłożyła je do okrągłego obcasa Olega. Ból nieutwardzonej podeszwy księcia był straszny i drgnął, wyrywając nogę z krzykiem.
  Rudowłosa kata roześmiała się i wepchnęła czerwone od gorąca żelazko w brzuch chłopca. I jak uderzyć butem w pachwinę. Oleg wstrzymał oddech.
  Rudy skinął głową.
  - Pieprzyć ich obu!
  Starożytne tortury. Ręce są związane za plecami i wykręcane, co bardzo boli kursantów. Oleg poczuł, jak pali go przypalona pięta, i zobaczył pęcherze na skórze brzucha. Ale wykręcili mu ręce i podciągnęli go. A stawy są wyciągane z ramion. Natasza lub królowa są zupełnie nagie. I ona też jest wciągnięta na stojak. Możesz zobaczyć, jak napięły się mięśnie dziewczyny. Natasha próbuje kopnąć, ale jej mięśnie nie są tak silne, a jej umiejętności są fajne.
  Oleg czuje, jak wygina się i pochyla, ale kat gwałtownie szarpie, stawy są skręcone, a bose stopy chłopca odrywane od podłogi. Tutaj jest podniesiony. Nogi wkłada się w blok, od którego dodatkowo obciąża się i znacznie bardziej boli.
  Oleg czuje, jak jego kostki są wciskane w kolby. Są ciężkie i mają haki do wieszania ciężarów i rozciągania ofiary. Chłopak mocniej zacisnął zęby, żeby nie krzyczeć. Musisz być odważny w obliczu tortur.
  Powiedz sobie, że to naprawdę nie boli. Tak wyglądał chłopiec, który był torturowany przez nazistów. Wbijali igły pod paznokcie i wyobrażał sobie, że to ukłucie jeża.
  Lub Malchish-Kibalchish. Kiedy był torturowany, dano mu siłę, aby jego wrogowie jeszcze bardziej się go bali.
  Tutaj wiszą ciężar na haku. Ból w rozciągniętym ciele staje się silniejszy. A oto naga królowa, a także na dębie. Natasza cierpi, wyłamuje zęby i stara się nie skrzypić. Jej skóra jest taka biała, a nie złocistooliwkowa, opalona jak zwykle. Młoda kobieta poci się z bólu, a także wiesza się na niej ciężarki. Umięśnione, stonowane ciało królowej napina się.
  Oleg czuje w sobie podniecenie i męska doskonałość znów wzrasta. Czerwony diabeł śmieje się i warczy:
  Chłopiec jest podekscytowany!
  I nagle rozdarła majtki i ścisnęła jądra rękami. I są tak silne.
  Oleg nie mógł tego znieść i krzyknął. Jego oczy pociemniały od szoku bólu. Wygląda na to, że jajka zaraz pękną. To naprawdę taka tortura, że załamali się też radzieccy generałowie.
  Rudowłosy kat syknął:
  - Powiedz mi, gdzie jest wejście do skarbca?
  Skrybowie trzeszczali piórami, gotowi do spisania rozdartej spowiedzi na wieszaku.
  Oleg syknął:
  - Tak, poszedłeś ...
  Red ścisnął mocniej i Oleg zemdlał. Obudziłem się z wiadra zimnej wody. Ból powrócił ze świadomością. Więzadła są naciągnięte na stojaku, ale boli szczególnie w pachwinie, gdy kulki są do połowy zgniecione. Głupio boląca i przypalona kleszczowa pięta. Kaci zawieszają dodatkowe ciężary, od których nasila się ból w barkach i więzadłach. Wygląda na to, że ręce i nogi zaraz odpadną.
  Oleg stara się zapewnić sobie, że nie pozwolą mu się rozerwać i że odcinek niedługo się skończy. Tymczasem wyobraź sobie, że jesteś pionierem. Albo... Tutaj Natasza była dokładnie rozciągnięta i zaczęli go bić batem. Kaci bez większej złośliwości, bez pośpiechu, wychłostali, aby zadać maksymalny ból. Doświadczona Natasha przez wieki życia i tysiące misji nauczyła się kontrolować ból i emocje, a nawet nie jęczeć. Co więcej, uśmiecha się.
  Nastrój Olega też się poprawia. Ale co, jeśli wyobrażasz sobie, że ból jest przyjemny? Niektórym się to podoba. Nie wierzba, ale żelazny pręt nagle upadł na plecy chłopca, ruda sama uderzyła. Ciało księcia zadrżało. Oleg zadrżał i warknął:
  Cóż, jesteś Szatanem!
  Ruda uderzyła ponownie... Opalona skóra księcia pękła... Wylała się krew.
  Potem warknęła:
  - Kociołek pod stopami i obierz batem.
  Kiedy bicze są bite, nie jest to takie straszne. Ale nagie podeszwy chłopców były posmarowane olejem, a pod nimi umieszczono kociołek. Ogień wybuchł. A gorące strumienie powietrza uderzają w dziecięce pięty. Początkowo ból nie był tak silny. Ale ciepło narastało i paliło mocniej. A królowa Natasza też była smażona. I jest tak pięknie, gdy płoną tak uwodzicielskie nogi dziewczyny.
  Oleg znów czuje się podniecony, choć jądra ma spuchnięte od silnego ściskania ręką kata. A erekcja była bardzo bolesna. A ciosy bicza na ciele są prawie niezauważalne na tle bólu, który zalał naciągnięte więzadła ciała i prażone pięty.
  Tutaj ruda podniosła żelazny pręt z rozpalonym do czerwoności końcem i jak szturchnęła go pod pachę Olega. Znowu ból, chłopak drga i prawie zwichnął szczękę, żeby nie krzyczeć.
  Rudowłosy szeleści, pokazując duże zęby jak u konia:
  - Powiedz mi, gdzie jest wejście do skarbca!
  I spaliła go w drugą, dziecinną pachę księcia. Potem ponownie włożyła pręt do kominka. Zacząłem się rozgrzewać. Oleg uśmiechnął się, ból wypełnił dziecięce ciało księcia, ale wywołał też podniecenie, z którego doznania były niemal przyjemne.
  Rudowłosy diabeł, po dokładnym podgrzaniu pręta, wyjął go i przyniósł do dziecięcej twarzy Olega, rycząc:
  - Mów szczeniaku! Gdzie są ukryte skarby?
  Chłopiec odważnie odpowiedział:
  - Gdzie? W Karagandzie!
  Gorące żelazo dotknęło gładkiego, dziecinnego policzka chłopca. Oleg Rybachenko poczuł dziki ból i jednocześnie obawiał się, że zostanie okaleczony. I naprawdę chciałem się wyspowiadać. Ale potem uderzyło mnie w głowę. Bądź jak pionier na stojaku! Przecież tortury nie mogły ich złamać.
  Ruda warknęła:
  - Przemówisz?
  I już drugi policzek został zniekształcony bólem rózgą. Oleg milczał. Kobieta-kat odkręciła kurek i piecyk pod bosymi stopami chłopca płonął jeszcze intensywniej. Wtedy, na jej znak, dwóch pomocników katów wyjęło z kominka już specjalne bicze z drutu kolczastego, który rozpalił się do czerwoności.
  Oleg wzdrygnął się. Wyglądało to przerażająco. Ale ból jest w końcu silnym doznaniem i przy pewnym nastawieniu może być przyjemny.
  Wyobraź sobie, że jesteś bity miotłą w łaźni. A chłopak nawet się uśmiechnął, gdy czerwony od gorąca drut kolczasty spadł na jego już pobite ciało.
  Ale to boli, bardzo boli i dosłownie przeżywasz tsunami cierpienia. W średniowieczu tortury są naprawdę fajne. A królowa Natasza została ubita rozpalonym drutem. I ona też uśmiecha się jak prostytutka, gdy klient wkłada jej majtki i łaskocze ją w cipkę dłonią.
  Z takich myśli chłopiec-książę przeżywa silne podniecenie, a jego męska doskonałość wystaje jak kołek. Ruda zła. Podchodzi do kominka, specjalnymi szczypcami wyciąga z ognia szeroki pasek żelaza. I przynosi to chłopcu do piersi. Dotknęła gołej skóry, przycisnęła i wyszczerzyła zęby i powiedziała:
  - Cóż, co boli?
  Oleg Rybachenko śmiało odpowiedział:
  - Nie ma mowy! Jak kobieta ukłuta szydłem!
  I został uderzony czubkiem buta w pachwinę. Ból jest naprawdę silny, ale chłopak inspirował się, że jest przyjemny, dlatego nie płakał, nie krzyczał, tylko się uśmiechał.
  Ruda coraz bardziej się denerwowała. Złapała rozpalone do czerwoności szczypce z ognia i chwyciła chłopca za podbródek. Spinning. Potem zaczęła tłuc chłopców na nogi rozpalonymi do czerwoności szczypcami. A jednocześnie kontynuując smażenie pięt.
  Oleg zachichotał histerycznie. Ból był taki, że dosłownie doprowadzał mnie do szału. Ale książę czuł w sobie najdziksze podniecenie.
  Rudowłosa katowa dziewczyna złamała chłopcu palce u nóg i zaskrzeczała:
  - Przemówisz? Gdzie są skarby?
  Oleg Rybachenko śmiało odpowiedział:
  - Zamknij się głupi potworze! Twój skarb nie będzie znany!
  I znowu łamie palce u nóg. Jednak rudowłosa harpia wymyśliła kolejną torturę. Więc kaci włożyli mu lejek w zęby i podłączyli wąż. I wlejmy zimną wodę do gardła. Również starożytne i skuteczne tortury. Teraz twój żołądek puchnie i naciska na klatkę piersiową. A w tym samym czasie kat, dziewczyna z ognistymi włosami, wyciąga kolejny pasek rozgrzanego żelaza. I kładzie go na przepełnionym brzuchu chłopca. Odbija wodę i spontanicznie oddaje mocz.
  I zaczyna syczeć kociołek, który parzy bose stopy księcia.
  Ruda daje sygnał katom:
  - Zadowolona!
  I z wielkim wysiłkiem łamie ostatni palec bosej stopy chłopca. Potem warczy:
  - Draniu, złamiemy cię!
  A dziewczyna-kat wyciąga ostre, rozpalone do czerwoności igły z innego kominka i zaczyna ukłuć Olega w zakończenia nerwowe. Boli jak diabli. Ale chłopak nadal się uśmiecha. Chociaż jednocześnie bili go rozgrzanym drutem w plecy i boki. A następnie posyp słoną wodą.
  To było tak, jakby najdzikszy ból eksplodował od bomb. Ale nadal świadomość nie wyblakła. Chłopiec był nadmiernie podekscytowany i dlatego nie wyłączył się. A ból był mieszanką bólu i przyjemności. Jak gwałt na kobiecie. Kiedy jednocześnie doświadcza bólu i orgazmu.
  Tak więc Natasza, sądząc po jej twarzy, jest błogo pomimo piecyka pod bosymi stopami i uderzeń rozgrzanego drutu na jej ciele.
  Oleg ponownie spalił policzki dzieci, tym razem szerszym paskiem. I podpal pochodnią pachy. Przebili ciało na wskroś długą, rozgrzaną do czerwoności igłą. Potem znowu nakłuli.
  Mąka może być inna. Inkwizycja próbowała. Więc kobieta-kat włożyła rozgrzany pręt do piątego punktu. Ból jest dziki i oślepiający.
  I tutaj przynieśli pochodnię do włosów chłopca i podpalili. To jest wręcz przerażające.
  Oleg Rybachenko chrząknął chłodno:
  - Nie płacz nad ogolonymi włosami!
  Rudowłosa kat w odpowiedzi złapie chłopca za nos rozgrzanymi do czerwoności szczypcami i mocno pociągnie. Oleg chłopiec szczeknął:
  - Ciekawski Varvara nos został oderwany na targu!
  I faktycznie wyrwali mu połowę nosa, szpecąc chłopca. A potem rozpalony do czerwoności pręt w tyłku uniósł się wyżej... Przeszedł do żołądka wypełniony wodą i przepalił się przez muszlę.
  Oleg prawie stracił przytomność z powodu szoku bólowego, ale zdołał szczekać:
  - Nie powiem!
  Rudowłosy diabeł wziął go i w dzikim szale zaczął bić chłopca rozgrzanym drutem. Potem wskoczyła do paleniska i wyrwała rozgrzane do białości szczypce w specjalnym piecu, w którym palił się węgiel, i specjalny żar jak w wielkim piecu.
  Kobieta-kat nagle chwyciła jądra Olega Rybaczenko rozpalonymi do białości szczypcami i pociągnęła. Męski korzeń uciekł, a chłopiec-książę doznał tak bolesnego szoku, że naprawdę stracił przytomność. A zwykłe ciało nie mogło wytrzymać przeciążenia. Dusza Olega Rybaczenko wyleciała z okaleczonego ciała torturowanego i śmiertelnie rozdartego chłopca.
  A w bezcielesnej głowie, ale zdolnej do myślenia i postrzegania dusz, brzęczała pieśń;
  Wpadł do faszystowskiej strasznej niewoli,
  Unoszę się na falach straszliwego bólu!
  Ale krwawiąc śpiewał piosenki,
  W końcu nieustraszony pionier ma przyjazne serce!
  
  I powiem wam stanowczo katów,
  Jaka podła radość, wylewałeś na próżno!
  Słaby każe mi milczeć,
  W końcu ból jest rozdzierający i po prostu okropny!
  
  Ale wiem, mocno wierzę
  Faszyzm zostanie wrzucony w otchłań!
  Ogarnie cię strumień złych płomieni,
  A wszyscy, którzy upadli, radując się, zmartwychwstaną!
  
  A nasza wiara w komunizm jest silna
  Lećmy jak sokół, wznieśmy się ponad wszystkie gwiazdy!
  Niech rzeki miodu płyną winem
  Cały świat głośny klakson usłyszy radę!
  
  A maszyna ściskająca mocno pioniera,
  Spójrz w niebo, młody!
  I dawaj przykład tym, którzy się wahają,
  Twój krawat jest jasny jak goździk!
  
  Ojczyzna dla mnie znaczysz wszystko
  Matko i sens całego młodego życia!
  Odpuszczając ciężkie życie do tej pory,
  Nasi ludzie cierpią z powodu złego faszyzmu!
  
  Ale nadweręż wolę czerwonego chłopca,
  Pluj w twarz z piekielnym bandytą ze swastyką!
  Niech wrogowie zadrżą z wściekłości,
  I zostaną pokonani przez Armię Czerwoną!
  
  święty kraj ZSRR,
  Co dał komunizm narodom!
  Jak matka dała nam swoje serce,
  O szczęście, pokój, nadzieję i wolność!
  
  Barefoot Blond Chroni ALASKA
  ADNOTACJA.
  Aleksander III doszedł do władzy w 1966 roku i postanowił bronić Alaski przed armią brytyjską. Piękne blondynki i rudowłosa kobieta, która posiada magię i różne metody wojny, pomagają utrzymać rosyjskie ziemie w Ameryce.
  . ROZDZIAŁ 1
  Mirabela Magnetic po raz kolejny jest w nowej, fajnej misji. Tym razem w świecie Aleksandra III. Co więcej, król zaczął rządzić znacznie wcześniej niż w prawdziwej historii. Od swojego ojca Aleksander II zginął w 1866 roku w kwietniu. W prawdziwej historii król został uratowany przez przypadek, ale tutaj nie wyszło.
  A potężny Aleksander III zaczął rządzić od 1866 roku. I, oczywiście, jego pierwszym krokiem było zakazanie sprzedaży Alaski. I to jest słuszne. Wielka, carska Rosja nie rozprasza swoich terytoriów. Dopiero teraz prawda musi chronić te terytoria. A to nie jest łatwe.
  Ta decyzja cara-księdza wywołała pewne oburzenie w kręgach zagranicznych. A Wielka Brytania postanowiła najpierw przetestować Rosję.
  Mała forteca z niewielkim rosyjskim garnizonem na Alasce w czerwcu 1868 roku została zaatakowana przez wojska brytyjskie.
  Oczywiście Mirabela Magnetic, jako wierna sługa rosyjskich bogów, została wysłana do tego fortu na rosyjskiej pozycji ziemi i musiała brać udział w bitwach o utrzymanie rosyjskiego terytorium.
  Boso iw szortach i staniku dziewczyna zaatakowała brytyjską baterię, która znajdowała się na dowodzącej wysokości nad fortem. Mirabela Magnitnaya miała już spore doświadczenie w wypełnianiu różnych misji wszechmocnych rosyjskich bogów w różnych wszechświatach. Tak, taki jest los tej dziewczyny-geniusza. Jako dorosła uczennica chciała zostać nieśmiertelna.
  A rosyjscy bogowie Demiurga uczynili ją nieśmiertelną, ale zamienili ją w dziewczynę terminator, która służy im i ludowi Matki Rosji. To całkiem dobrze pasuje do wiecznej dziewczyny.
  Zaciska usta jednego angielskiego wartownika i podrzyna mu gardło. Robi to nie pierwszy raz i nie w pierwszej misji. Od samego początku, dzięki swojemu nieśmiertelnemu ciału, wieczna dziewczyna postrzegała to wszystko jako grę, dlatego nie odczuwała wyrzutów sumienia i dyskomfortu w swojej duszy.
  Dla niej stało się to jakoś tak naturalne, że dziewczyna cieszyła się tylko z jej kolejnego sukcesu.
  Tutaj po prostu oderwała głowę innemu wartownikowi. Poznajcie naszych Anglików: Alaska była i będzie Rosjanką!
  Mirabela Magnetic - ten genialny i najbardziej płodny wynalazca w WNP od dawna był oburzony tym, że Alaska została sprzedana za pensa! Ale car Aleksander III taki nie jest! Nie, ten monarcha nie odda ani cala rosyjskiej ziemi!
  Chwała Rosji i rosyjskim carom!
  Terminatorka z nagą piątą przesunęła innego Anglika w tył głowy. Złamał mu kark. Potem zaśpiewała:
  - Alaska będzie nasza na zawsze,
  Tam, gdzie jest rosyjska flaga, tam świeci słońce!
  Wielkie marzenie się spełniło
  A głos dziewczyn jest bardzo dźwięczny!
  Tak, byłoby miło, gdyby legendarne cztery wiedźmy, piękne jak gwiazdy, pomogły teraz. Byliby wielką pomocą. Ale walka w pojedynkę jest w porządku.
  Tutaj podpalasz proch bezdymny i nitroglicerynę. Teraz cała angielska bateria wyleci w powietrze.
  Mirabela Magnetic zaśpiewała:
  - Nie ma piękniejszej Ojczyzny-Rosji,
  Walcz o nią i nie bój się...
  Nie ma szczęśliwszego kraju we wszechświecie,
  Cały wszechświat jest pochodnią światła Rusi!
  Bateria eksploduje: jak erupcja kolosalnego wulkanu. Kilkuset Anglików zostało wyrzuconych jednocześnie i eksplodowało na małe kawałki.
  Potem dziewczyna, machając dwiema szablami, zaczęła rąbać Brytyjczyków. W tym samym czasie młody wojownik-terminator będzie krzyczeć jak po angielsku.
  Szkoci powstali! Chcą rozerwać królową!
  Od tego się zaczęło... Było strzelanina między etnicznymi Anglikami i Szkotami. Tak, taka dzika i dzika strzelanina.
  I poszło też wycinanie. Szkoci i Brytyjczycy walczyli ze sobą.
  Kilka tysięcy żołnierzy oblegających fort walczyło teraz z największym zapałem.
  Lemiesz magnetyczny Mirabela:
  - Tnij i zabijaj! Strzelaj do nich!
  Bitwa toczyła się na wielką skalę. Tymczasem Mirabela, posiadająca niezwykłą siłę, złapała do łodzi kilka beczek nitrogliceryny i po cichu wysłała ją na największy angielski pancernik.
  Dziewczyna Terminator krzyknęła:
  - Dla Rosji dar zagłady!
  I odepchnęła łódź gołymi, dziewczęcymi nogami, które przyspieszając wbijały się w bok pancernika. Brytyjczycy na pokładzie strzelali losowo i bezskutecznie.
  A oto wynik, jak ubijanie. A kilka beczek nitrogliceryny wybuchnie. Co więcej, nieśmiertelna dziewczyna skierowała je tak celnie, że eksplodowała całkowicie.
  I nastąpiło takie zniszczenie. A pancernik wziął go i zaczął tonąć bez żadnych problemów.
  A Brytyjczycy na pokładzie utonęli. Tymczasem dziewczyna jest już na krążowniku. On przecina marynarzy szablami, a ona biegnie do sterówki, klepiąc bose stopy.
  Słynne tnie marynarzy i piski:
  - Chwała naszemu pięknemu krajowi!
  Cudowna Rosja pod rządami mądrego cara!
  Nie dam ci wrogów na Alasce!
  Rozszarpie się na kawałki we wściekłości!
  A potem dziewczyna rzuciła granatem bosymi stopami i rozerwała Brytyjczyków.
  Potem przebiła się do steru i włączmy krążownik. I dwa duże angielskie statki, jak się zderzyć. A zbroja na nich pęknie. I pozwól sobie jednocześnie utonąć i spłonąć.
  Mirabella śpiewała:
  - Chwała Rosji, chwała!
  Krążownik pędzi do przodu ....
  car Aleksander Wielki,
  Otworzy konto na zwycięstwa!
  Następnie terminatorka przeleciała jednym skokiem na inny krążownik. I w tym też zaczęła rąbać marynarzy. I przebij się do steru.
  A tam, po prostu odwróć się i pchaj statki.
  Terminatorka nawet zaśpiewała:
  - Czarny pas,
  jestem bardzo spokojna...
  Czarny pas -
  Żaden człowiek nie jest wyspą!
  Czarny pas,
  Wyładowanie piorunowe -
  Wszyscy Brytyjczycy leżą martwi!
  A Mirabela Magnetic ponownie łączy statki. Ta dziewczyna jest naprawdę najfajniejszą wojowniczką na świecie!
  I znowu wskocz na kolejny krążownik. Tak, kochanka mórz wpadła na zły pomysł - walczyć z Rosją. Zwłaszcza, gdy walczy tak twarda i zdesperowana dziewczyna.
  Mirabela Magnetic, a następnie posiekała wielu Anglików i zawróciła swój statek. Dokładniej schwytany od Brytyjczyków. I przeniosła go do ataku na inny krążownik. I z dzikim rykiem staranował wroga.
  To było tak, jakby dwa potwory zebrały się razem i zmierzyły się z dzikim strojem. I obciąć sobie nawzajem nosy. Potem nabrały wody morskiej i bez żadnej szansy zaczęły tonąć.
  Mirabela Magnetic krzyknęła:
  - Chwała Aleksandrowi III! Wielki królów!
  I znowu gołymi palcami u nóg podrzuci bombę z materiałami wybuchowymi. A cała fregata, po otrzymaniu dziury, tonie.
  Tak, Brytyjczycy oczywiście się tego nie spodziewali. Czy myśleli, że spotkają się z tak dziką przygodą?
  Mirabela Magnetic ryknęła:
  - Chwała carskiej Wielkiej Rosji!
  I znowu dziewczyna weźmie i przejmie ster następnego krążownika. I przy pomocy gołych, dziewczęcych nóg odwróci go i taranuje wroga. Dwa statki psują się razem i dławią się wymiocinami!
  Dziewczyna Terminator krzyczy:
  - Na chwałę ojczyzny świętego!
  I znowu jest skok w dal. I lataj nad falami. Następnie dziewczyna ponownie tnie szablami, przebijając się do steru. Jest bardzo wojowniczą i agresywną wojowniczką terminatorów.
  Miażdży angielskich marynarzy i śpiewa:
  - mieni się promienną gwiazdą,
  Przez ciemną ciemność...
  Nasz wielki car Aleksander,
  Nie zna bólu, nie zna strachu!
  
  Wrogowie wycofują się przed tobą
  Tłum wiwatuje...
  Rosja cię akceptuje -
  Potężna ręka rządzi!
  A Mirabela Magnetic odcięła wielu Brytyjczykom i ponownie pchała statki na wielką skalę, czołem.
  To naprawdę terminatorka. Wygląda na około dwudziestu lat, ma tylko metr dziewięćdziesiąt i choć mięśnie są ze stali, a relief przypomina tabliczki czekolady.
  A jeśli taka dziewczyna się rzuci, to wcale nie będzie miodu.
  I tu znowu dziewczyna skacze z jednego krążownika na drugi. I znowu, bez zbędnych ceregieli, popycha ich do przodu.
  I krzyczy do siebie:
  - Za Rus Romanowów!
  Rzeczywiście, terminatorka jest na fali. Pokaże wszystkim swoją najwyższą klasę. I wszystkich pokroi i zmiażdży, jak olbrzym z maczugą.
  Oto kolejny skok, tym razem na pancerniku.
  Szable bosej dziewczyny znów działają. Próbują do niej strzelić, ale kule nie trafiają w nieśmiertelną dziewczynę, a jeśli trafią, odbijają się.
  Dobrze być wieczną dziewczyną, nie jesteś tylko młoda, ale oni też nie mogą cię zabić. Tutaj młócisz Wielką Brytanię.
  Łapiesz ster. A teraz już nim kręcisz, a teraz są już dwa całe pancerniki, jak się zderzać i rozbić. I łamią metal, który nawet iskry lecą we wszystkich kierunkach.
  Mirabela Magnetic krzyczy:
  - Za Rosję, żeby wszyscy zerwali rogi!
  A z nagim, okrągłym dziewczęcym obcasem rzuci zabójczy prezent śmierci. Brytyjczycy rozbiją masę i następna fregata schodzi na dno.
  Cóż, zostały jeszcze cztery krążowniki. Oczywiste jest, że Brytyjczycy nie wyślą całej floty na wybrzeża Alaski.
  Tutaj Mirabela Magnetic przechwytuje kolejną kierownicę. I zewsząd kręci nim na wroga. A teraz oba krążowniki biorą i zderzają się czołami.
  Jest grzechotka i pęknięcie metalu. I oba statki zaczynają tonąć z wielkim zapałem.
  Mirabela Magnetic zaśpiewała:
  - W sklepie "Piwo-Woda",
  Kłamstwo szczęśliwego człowieka...
  Pochodził z ludu
  I wyszedł i wpadł w śnieg!
  Teraz musisz zniszczyć ostatnie krążowniki i zająć się mniejszymi okrętami.
  Wtedy Brytyjczycy na lądzie, po śmierci floty, poddadzą się łasce zwycięzcy.
  A dla Wielkiej Brytanii będzie to taka lekcja, że nigdy jej nie zapomną. Będą też pamiętać Krym, gdzie za panowania pradziadka Mikołaja Pierwszego wysunęli głowę. Jednak Nikołaj Palych nie przeszedł do historii jako wielki, ale okazał się porażką. Ale jego wnuk musi teraz pokazać chwałę rosyjskiej broni.
  A w tym pomaga mu Mirabela Magnetic - bardzo fajna i zdeterminowana terminatorka.
  Mirabela przejmuje kolejny ster i popycha do siebie oba brytyjskie krążowniki. I działa bardzo zdecydowanie i chłodno.
  Wtedy terminatorka wykrzykuje:
  - Statki schodzą na dno,
  Z kotwicami, żaglami...
  A potem będą twoje
  Złote skrzynie!
  Złote skrzynie!
  I kolejny skok, skoro zniszczono cztery pancerniki i kilkanaście krążowników, to czas zniszczyć fregaty. Wielka Brytania straci wiele statków.
  A potem zrozum, co to znaczy zaatakować Rosję.
  Dziewczyna Terminator zaśpiewała:
  - Za cud i nasze zwycięstwo na świecie!
  I osiodłała kierownicę następnej fregaty i kieruje statek na taran, i to z potężnym ciosem, jak podmuch!
  I oba naczynia zostaną zabrane, rozbite i podzielone na kawałki. I jest super i bardzo fajnie.
  Mirabela Magnetic ponownie skacze i wskakuje na kolejny statek. A stamtąd kieruje procesem. I znowu zawraca statek i zderzają się fregaty.
  Znowu zgrzyt tłuczonego metalu, potężna eksplozja i ocalali marynarze wpadają do wody.
  Mirabella krzyczy:
  - Za sukces naszej broni!
  I znowu dzielna dziewczyna w ataku. Osiodłała nową fregatę. I wysłany do niszczyciela.
  Statki zderzają się i eksplodują. Metal pęka i ogień wystrzeliwuje w powietrze. A ludzie płoną żywcem.
  To absolutnie najgorszy koszmar w historii. A Brytyjczycy płoną jak grille.
  Wśród zabitych był chłopiec kabinowy, około trzynastoletni chłopiec. Szkoda oczywiście, że taki człowiek został zabity. Ale wojna to wojna.
  Dziewczyna Terminator zaśpiewała:
  - Będą trupy, dużo gór! Ojciec Czernomor jest z nami!
  A dziewczyna znów rzuciła bosą stopą granat, który zatopił kolejny statek.
  Genialna dziewczyna uderzyła głowę brytyjskiego admirała, który pękł jak dynia uderzona kupą. I nagim obcasem wbiła wielkiego czarnego mężczyznę w podbródek. A on przeleciał i zestrzelił tuzin marynarzy.
  A potem dziewczyna ponownie zawróciła fregatę i staranowała nią sąsiada. Agresywnie tweetowany:
  - Jestem wielką gwiazdą!
  I znowu dziewczyna terminatorka atakuje. Niszczycielski i szybki. Wrze cały wulkan i wybucha kolosalna moc. To niezwyciężona genialna dziewczyna.
  I miażdży wszystkich bez litości. A teraz dziewczyna-superman osiodła kolejną fregatę. I bezzwłocznie niszczy przeciwnika. Ta dziewczyna to wielka gwiazda.
  Mirabela Magnetic ponownie pchnęła dwa statki do siebie i krzyknęła z całych sił:
  - Za wielki komunizm!
  I znowu dzielna wojowniczka w ofensywie. Tak, tutaj walczysz w nowy sposób. Nie jak kolejny hit o II wojnie światowej. Tutaj wszystko jest ładne i świeże. Walka z Wielką Brytanią o Alaskę.
  Stany Zjednoczone nie podniosły się jeszcze z wojny domowej i nie mają wspólnej granicy z Rosją. Więc jeśli będziesz musiał zmagać się z Yankees, to znacznie później.
  A Wielka Brytania ma kolonię Kanady, a Rosja ma z nią wspólną granicę. Dlatego konieczne jest odparcie ataku potężnej Anglii.
  Ale tutaj zderzyła się kolejna para fregat. Wkrótce z brytyjskiej floty nie zostanie nic.
  A drogą lądową nie atakuje się zbyt często Alaski. Tutaj komunikacja dla Wielkiej Brytanii jest napięta.
  Mirabela Magnetic ponownie łączy fregaty i ryczy:
  - Pirat nie potrzebuje nauki,
  I jasne jest, dlaczego...
  Mamy nogi i ręce
  I ręce...
  A głowa, niczego nie potrzebujemy!
  A głowa dziewczyny poruszy się jak angielski marynarz, że przeleci obok i powali tuzin myśliwców.
  Mirabela znowu atakuje.... Tutaj znowu zepchnęła fregaty do siebie. I łamią się, palą i toną.
  Mirabela krzyknęła:
  - Za duszę Rosji!
  A teraz naga, okrągła pięta dziewczyny ponownie znajduje cel. Miażdży przeciwnika i ryczy:
  - Za świętą Ojczyznę!
  I gołym dziewczęcym kolanem, jakby walił wroga w brzuch. Zabrali go i jelita wyszły zza ust.
  Mirabela Magnetic krzyknęła:
  - O wielkość Ojczyzny!
  I obróciła gramofon w powietrzu, rozrywając wrogów na drobne kawałki bosymi stopami.
  Tak, dziewczyna śmiało niszczy ... Ona sama z łatwością poradziłaby sobie z wrogami.
  Ale pojawiły się cztery czarownice. A także piękności boso iw bikini.
  I zmiażdżmy Brytyjczyków. Podskakują do siebie, rzucają granaty bosymi, dziewczęcymi stopami i rozrywają Wielką Brytanię.
  A oto Natasha - muskularna dziewczyna w bikini. Bierze i rzuca dyskiem bosymi palcami... Kilku angielskich marynarzy zostaje odciętych, a fregata zawraca i taranuje swojego kolegę.
  Natasza krzyczy:
  - Aleksander Trzeci supergwiazda!
  Zoya ta dziewczyna ze złotymi włosami potwierdza:
  - Superstar i wcale nie stary!
  Augustine wściekle miażdżący Anglików, ta rudowłosa suka wydała, obnażając zęby:
  - Komunizm będzie z nami!
  A goła pięta dziewczyny wzięła i wbiła wroga w lufę pistoletu. A fregata wzięła i rozdzieliła się.
  Svetlana roześmiała się, wystrzeliła z pistoletu, zmiażdżyła wroga, zakręciła się, boso stąpała po kierownicy, szczekając:
  - Królowie z nami!
  Dziewczyny natychmiast się rozproszyły i bardzo agresywnie zniszczyły flotę. Cóż, kto może się oprzeć. Fregaty szybko się skończyły, a teraz zamiast nich rozbijano mniejsze statki.
  Natasza, niszcząc Wielką Brytanię, śpiewała:
  - Rosja od wieków słynęła jako święta!
  A bosymi palcami rzuci bombę, która rozerwie brygantynę.
  Zoya, nadal miażdżąc wroga, pisnęła:
  - Kocham Cię całym sercem i duszą!
  I znowu gołymi palcami u nóg rzuciła grochem. Ten następny angielski statek się rozdzielił.
  Augustyn również wziął i uderzył wroga. Zmiażdżyła statek, rudowłosa suka zatopiła wielu przeciwników z Wielkiej Brytanii. I sprawdziła:
  - Za Aleksandra III, który zostanie wielkim królem!
  Svetlana chętnie się z tym zgodziła:
  - Na pewno będzie!
  Bosa stopa blond terminatora uderzyła w burtę brytyjskiego statku z taką siłą, że angielski statek rozpadł się na trzy części.
  Mirabela Magnetyczna, ta niezwyciężona dziewczyna, również uderzyła wroga tak mocno, że goła, okrągła, dziecięca pięta, że brygantyna pękła i niemal natychmiast zatonęła.
  Dziewczyna Terminator zaśpiewała:
  - Zmiecie wroga jednym ciosem,
  Chwałę potwierdzimy stalowym mieczem...
  Zmiażdżyliśmy Wehrmacht nie bez powodu,
  Grając po angielsku, przerwiemy!
  Natasza mrugnęła i powiedziała ze śmiechem:
  - I oczywiście zrobimy to z gołymi, dziewczęcymi nogami!
  I goła pięta dziewczyny uderzyła w inny angielski statek.
  Zoya, obnażając zęby, agresywnie wydała:
  - O komunizm w królewskim wcieleniu!
  A dziewczyna wzięła go gołymi palcami i rzuciła czymś, co śmiertelnie wpływa na wrogów, dosłownie zamiatając ich i rozrywając.
  Augustyn, miażdżąc Anglików, wziął i wydał:
  - Chwała Chrystusowi i Rodzinie!
  Potem jej bose stopy również rzuciły bombę, rozrywając kolejną łódź podwodną.
  A potem goła pięta przecięła brygantynę precyzyjnym uderzeniem. I zrobiła to bardzo wdzięcznie.
  Swietłana również jest w ruchu. Niszczy wrogów. A swoim nagim obcasem posyła kolejną brygantynę na dno.
  A dziewczyna z gołymi palcami znowu iz dziką furią rzuca granat. Jest niesamowitą wojowniczką.
  Oto Natasha w szybkim ataku i bardzo agresywna. Atakuje desperacko.
  A nowy angielski statek tonie, gdy uderza w niego bomba rzucona gołymi palcami dziewczyny.
  Natasza zaśpiewała, szczerząc zęby:
  - Jestem nadczłowiekiem!
  Zoya kopnęła brygantynę w nos gołym kolanem. Rozpadł się na pęknięcia i zaczął tonąć.
  Mirabela Magnetic gołym obcasem również podzieliła mniejszy brytyjski statek i pisnęła:
  - Za moją siłę! Wszyscy posypali!
  A chłopak znów jest w ruchu i agresywny atak.
  Augustine nadal poruszał się jak kobra, która kłuje Wielką Brytanię, i z zapałem wypowiedział:
  - Komunizm! To dumne słowo!
  A gołe palce u stóp tej zdesperowanej dziewczyny rzuciły kolejny dar zniszczenia.
  A masa Anglików wylądowała w trumnie lub na dnie morza. Jednak co za trumna, jeśli zostały rozerwane?
  A reszta nawet zatonęła!
  Mirabela Magnetic z dzikim uśmiechem splunęła na brygantynę, która zapaliła się jak oblana napalmem.
  Dziewczyna Terminator krzyknęła:
  - Za królewską wódkę!
  I jak się śmieje i daje bose pięty na pokładzie brytyjskiego statku. Rozdzieli się i bul-bul w głąb morza.
  Svetlana rzuciła bombę gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - A szykowne dziewczyny wychodzą na morze...
  I tnij wrogów szablami.
  Mirabela Magnetic, miażdżąca Brytyjczyków, potwierdziła:
  - Żywioł morza! Żywioł morza!
  Tak rozdzielili się wojownicy. A ta studentka tak z nimi walczy. A jednocześnie rozbrykany.
  Mirabela Magnetic strzelająca do wroga z armaty Brytyjczyków. I zatopienie kolejnego statku, wydano:
  - Kosmiczny sen! Niech wróg zostanie zmiażdżony!
  Dziewczyny-bogini i studentka rozstali się w kolosalnej furii. I odcięli wroga, bez możliwości, aby Wielka Brytania wytrzymała taką presję.
  Mirabela zatopił kolejny statek, przypomniał sobie, że w jednym z równoległych wszechświatów krasnolud postanowił pomóc Niemcom w projektowaniu "Tygrysa" -2. I ten techniczny geniusz zdołał stworzyć samochód o grubości pancerza i uzbrojenia "Królewskiego Tygrysa", ważący zaledwie trzydzieści ton i wysoki na półtora metra!
  A dlaczego jest krasnoludem! I jest super projektant! Oczywiście z taką machiną Niemcy byli w stanie pokonać aliantów w Normandii latem 1944 r., a jesienią powstrzymać ofensywę Armii Czerwonej, która przedarła się na Warszawę.
  Gorzej było, że gnom projektował nie tylko czołgi. XE-162 okazał się również bardzo udany i lekki, a także tani i łatwy w zarządzaniu. A bombowiec Yu-287 okazał się supermanem.
  A potem ich piątka musiała interweniować. I tak wojna przeciągnęła się do czterdziestego siódmego roku.
  A gdyby nie było ich pięciu, Fritz mógłby wygrać!
  Mirabela Magnetic następnie ostro wypowiedziała się przeciwko gnomom:
  - Są gorsi od elfów!
  Rzeczywiście, był taki zabójca elfów. Został pilotem Luftwaffe, po tym jak od jesieni czterdziestego pierwszego roku do czerwca 1944 zestrzelił ponad sześćset pięćdziesiąt samolotów na obu frontach. Otrzymał Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze Srebrnymi Liśćmi Dębu, Mieczami i Diamentami, gdy pierwszy w Luftwaffe zestrzelił dwieście samolotów. Ponadto za trzysta zestrzelonych samolotów otrzymał Order Orła Niemieckiego z diamentami. Za czterysta zestrzelonych samolotów pierwszy Order Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Za pięćset pamiątkowych samolotów zestrzelonych do 20 kwietnia 1944 r. elf otrzymał Wielki Krzyż Żelaznego Krzyża - drugi w III Rzeszy po Hermannie Goeringu.
  A za 600. samolot otrzymał nagrodę specjalną: Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Wspaniały elf nigdy nie został zestrzelony - magia działa jak talizman bogów. I pracował sam jak cały korpus powietrzny.
  Ale to nie miało wpływu na przebieg wojny. Alianci wylądowali w Normandii. I całkiem skutecznie, pomimo najlepszych wysiłków elfa.
  Cóż, wtedy ten przedstawiciel ludu czarowników postanowił wyruszyć w drogę z III Rzeszy. Co więcej, czego on potrzebuje? Czy można zwiększyć liczbę kont do tysiąca? Kto będzie z wrogiem!
  Mirabela zatopiła kolejną brygantynę i ryknęła:
  - Za Ojczyznę, naszą matkę!
  Już pięciu z nich zatopiło prawie wszystkie statki. Na ostatnim akordzie pięć statków zostało jednocześnie zepchniętych, kończąc klęskę floty angielskiej.
  Mirabela Magnetic zaśpiewała, obnażając zęby:
  - Rosja będzie sławna przez wieki,
  Wkrótce nastąpi zmiana pokoleniowa...
  W radości wielki sen
  Będzie Aleksander, nie Lenin!
  Dziewczyny wydają się być szczęśliwe. Na morzu Anglia zostaje pokonana. Teraz pozostaje dobić poobijanego wroga na lądzie.
  A piątka rzuciła się, by odciąć już zdezorganizowanego i na wpół złamanego wroga.
  Dziewczynki i chłopak zmiażdżyli wroga. Rąbali go szablami i gołymi palcami rzucali we wroga granatami. I okazało się, że jest niesamowicie fajnie.
  Natasza siekała i śpiewała, jej szable są tak szybkie i dwadzieścia uderzeń na sekundę. Tak, przy takiej szybkości nikt nie może się oprzeć czarownicom. To właśnie oznacza potęga rosyjskich bogów!
  Mirabela Magnetic z nagim obcasem poruszyła się na hełmie i złamała kark brytyjskiemu generałowi, powiedziała:
  - Jeden dwa trzy cztery!
  Zoya rzuciła ostrym, ostrym dyskiem gołymi palcami i powiedziała z chichotem:
  - Nogi nad ramionami szersze!
  Augustyn zachowywał się niezwykle agresywnie. A jej bose stopy są szybkie. A miedzianoczerwone włosy powiewają jak bitwa, proletariacki sztandar.
  Dziewczyna wzięła go i zaśpiewała:
  - Jestem czarownicą i nie ma piękniejszego zawodu!
  Swietłana, odcinając przeciwników, zgodziła się:
  - Nie! I nie sądzę, że tak będzie!
  A jej bose stopy rzucały sztyletami. Przelecieli i odcięli dwa tuziny Anglików.
  Eksterminacja przebiegła zgodnie z planem. Zarówno dziewczyny, jak i chłopak zachowywali się z wyraźną furią. I niesamowita dokładność. Wojownicy ekstremalnie zmiażdżeni dziką pewnością siebie.
  Mirabela Magnetic, przecięta na pół innego generała, gdy gwiżdże.
  A tuzin wron wzięło go i padło na atak serca. Spadł i wybił dziury w głowach pół setce angielskich myśliwców.
  Oto walka! Najfajniejsza z walk!
  Dziewczyna Terminator ryknęła:
  - Jestem wielkim wojownikiem! Jestem Schwarzeneggerem w spódnicy!
  Natasza warknęła ostro i tupnęła bosą stopą:
  - Jesteś Terminatorem w bikini!
  Mirabella zgodziła się:
  - Jestem Terminatorem w bikini, które wszystkich wymiotuje!
  . ROZDZIAŁ 2
  Natasza, ta bosa dziewczyna w bikini, podjęła decyzję:
  - Atakujemy brytyjską szóstkę! Na Alasce jest zbyt mało naszych żołnierzy, żeby ich zaatakować!
  Mirabela Magnetic zgodziła się z tym:
  - Po co nam dodatkowe bagnety? Najważniejsze, że istnieje magia!
  A wieczna dziewczyna, która zresztą z pozoru wyglądała na około dwudziestu lat, miała tylko bardzo wydatne mięśnie, tupnęła bosą, dziewczęcą stopą.
  Margarita, ta terminatorka, jest również jedną z tych dorosłych osób, które w imię nieśmiertelności zgodziły się powrócić do dzieciństwa i wykonywać różnego rodzaju misje.
  Gruchała:
  - Nareszcie coś do zrobienia! Jak bardzo jestem zmęczony, to szczególnie moralne jest angażować się w jedną konstrukcję!
  Mirabela Magnetic, ta nieśmiertelna terminatorka chętnie potwierdziła:
  "Szczerze mówiąc, ja też mam tego dość!" Chcę walk!
  Natasza śpiewała:
  - Pod nim strumień lazurowego księżyca,
  Nad nim złoty promień słońca...
  Ale zbuntowany chce burzy -
  Jakby w burzy panował spokój!
  Wojownik zachichotał, pokazując ostre kły.
  Szóstka nie powiedziała ani słowa. Właśnie wzięła i zaatakowała Brytyjczyków. Armia brytyjska była dość duża: sto pięćdziesiąt tysięcy żołnierzy, co w jednym miejscu to dużo jak na XIX wiek. Tak, postaram się zebrać jak najwięcej w Kanadzie.
  Do tego oczywiście ogromna flota z różnych mórz.
  Mimo to armada przesunęła się na pozycje rosyjskie. A ilu żołnierzy ma tam Rosja? Sto razy mniej! No cóż, przyjeżdżają też robotnicy budowlani.
  Ale tutaj szóstka z magiczną bronią Brytyjczyków wzięła i zaatakowała.
  Tym razem wiecznie młodzi wojownicy mają do dyspozycji karabiny maszynowe, miecze i cały niszczycielski magiczny arsenał.
  I jak podjęli się zniszczenia takiej armii.
  Mirabela Magnetic wymachiwała mieczami, ścinając angielskich żołnierzy. Potem dała serię z karabinów maszynowych, kosząc przeciwników. Po bosych, dziewczęcych stopach wojownicy rzucili granat, rozrywając armię Lwiego Imperium.
  A pod koniec pierwszej fali ataku Mirabela gwizdnęła.
  Wrony zemdlały, uderzając w topy angielskich żołnierzy.
  Dziewczyna Terminator zaśpiewała:
  - Najsilniejszy na świecie duch rosyjski!
  Margarita, ta wieczna dziewczyna, a zarazem terminatorka kolosalnej niszczącej mocy, cięła wydłużającymi się mieczami. A potem dała serię z karabinów maszynowych. Wtedy gołe palce wiecznego dziecka wystrzeliły morderczy prezent śmierci. Rozerwał masę wrogów Rosji.
  Potem dziewczyna o złotych włosach zagwiżdże jak gwizdek i rzuci na głowy Brytyjczykom całą chmurę wron. Te przebijają szczyty.
  Małgorzata gruchała:
  - Wróg zostanie zmiażdżony na pył i pióra!
  Natasza w ofensywie... Dziewczyna o niebieskich włosach jako pierwsza prowadziła wiatrak ze swoimi mieczami. Potem wzięła go i gołymi palcami rzuciła granat, który sprowadza śmierć Brytyjczykom. Potem dała serię z karabinów maszynowych.
  Potem zrzuciła stanik i jak błyskawica błyska ze szkarłatnego sutka.
  Konie i ludzi natychmiast wyrzucano i rozrywano na strzępy.
  Natasza warknęła:
  - Ale Pasaran!
  Wojowniczka Mirabela rzuciła śmiercionośnym granatem gołą, dziewczęcą stopą i pisnęła:
  - Jestem fajną dziewczyną!
  Margarita, ta niezmordowana dziewczyna, nagim obcasem zdradziła dar śmierci i rozdała:
  - A ja jestem fajną kobietą!
  Zoya z żółtymi włosami jest gorąca w ataku. I dostała serię z karabinów maszynowych, a potem rąbała mieczami i urządzała przyjęcie motylkowe. Dziewczyna z bosymi stopami rzuciła prezent zniszczenia. Rozerwał masę angielskich żołnierzy. A potem szkarłatny wojownik sutkowy wypuścił pulsar zniszczenia. I zmiażdżył angielskie szeregi.
  Zoya zabulgotała:
  - Jestem taki, najfajniejszy!
  I znowu wojownik jak cięcie, tym razem z piorunem z pępka. Zabierze i spali kilkuset Anglików.
  I śmiać się z samego siebie, obnażając zęby. A z zębów wysyłane są promienie słoneczne, które oślepiają wroga.
  Augustyn też jest w walce. To najfajniejsza z najtwardszych dziewczyn. A teraz weźmie miecze wydłużające cięcie. Potem strzelił ze swoich karabinów maszynowych. Skoś linię Brytyjczyków. Potem gołymi palcami rzuci granat. Co łamie angielskich bojowników jak bibułę.
  A tu jeszcze fajniejszy od rubinowego sutka uwalnia morderczy dar śmierci. A ilu przeciwników ubezwłasnowolnić.
  Ale z okrągłego pępka rudej wylatuje kaskada błyskawic i przypala przeciwników jak pochodnia do grilla.
  Augustine gruchała na całe gardło:
  - Będzie bardzo smacznie!
  Swietłana jest właśnie tam. Ona szaleje. A jej miecze przechodzą przez szeregi jak czołgi, przez piechotę. A potem, zgrabnym ruchem, automaty kosią przeciwników. A kiedy sutki truskawkowe działają, to jest kompletny chaos.
  A kiedy pępek wypluwa coś, co jest prawdziwe i nieskończenie pachnie morderstwem.
  Wojownik krzyczy:
  - Jestem mistrzem!
  Mirabela Magnetic gwiżdże jak sokół. I spadają na Brytyjczyków jak szary deszcz. Tutaj dziewczyna będzie brać i ciąć mieczami jak nożyczkami. A wtedy maszyny będą działać. Młody wojownik jest w wielkim szoku. A jeszcze fajniej jest, gdy bosa, dziewczęca noga studentki wypuszcza dar śmierci.
  Mirabela pisnęła:
  - O wielkość kampanii komunizmu!
  Margarita jest bardzo aktywną i twardą dziewczyną. Daje serię karabinów maszynowych, odcinając Brytyjczyków. A potem siekanie mięsa mieczami.
  A potem bosymi stopami wyśle taki niszczycielski.
  A młodzi wojownicy zagwiżdżą. I takie grube płatki omdlałych wron spadną na wrogów.
  Natasza strzela z niezwykłą celnością i ryczy:
  - Chwała Ojczyźnie Carów!
  Dziewczyna wystrzeliła serię z karabinu maszynowego. Potem ciąła mieczami, odcinając wojowników lwiego imperium. A potem, bosymi palcami, jak rzucić dar całkowitego zniszczenia.
  A potem pulsary będą emitowane przez szkarłatne sutki. A wtedy taka niszczycielska i śmiertelna błyskawica wyleci z okrągłego pępka. I spal do pełna, angielscy żołnierze.
  Ale najbardziej niszczycielskim prezentem było to, gdy dziewczyna o niebieskich włosach rozerwała majtki, a niszczycielskie tornado magicznej anihilacji wyleciało z łona Wenus.
  Tego Brytyjczycy w ogóle nie mogą znieść. Weźmie go i wbije do frytek i trumien.
  Wojownik ryknął:
  - Chwała kosmicznej i królewskiej Ojczyźnie!
  Zoya walczy z dziką energią. Tutaj prowadziła młyn z mieczami. Potem dała dokładny strzał z karabinów maszynowych. Co więcej, każda kula wystrzelona przez bardzo piękną dziewczynę o włosach koloru młodego dmuchawca trafiała prosto w cel i nie poszła na marne. A potem gołe palce pełnych wdzięku nóg rzuciły kolejny dar śmierci. I okazało się, że jest bardzo celny i celny. I każdy fragment magicznego granatu wielokrotnego użytku trafił prosto w cel.
  A potem wziął szkarłatny sutek i strzelił z prawej piersi do kawalerii, a z lewej do piechoty.
  Zoya napisała na Twitterze:
  - Chwała carowi Aleksandrowi!
  Ale błyskawica wyleciała z pępka, najpierw na piechotę, a potem na kawalerię. Okazał się niezwykle zabójczy i dokładny.
  A oto ostatni akord, kiedy tornado wzniosło się z pięknej groty Wenus, rozrywając majtki wojowniczki. I tak wielu Anglików zostaje zniszczonych na raz.
  Wojowniczka ryczy:
  - Za obiecaną Rosję!
  Natasza, odcinając angielskim żołnierzom, zauważyła:
  - Ziemia Obiecana Izraela... Rosja nazywa się trochę inaczej!
  Augustine jest wojowniczką w śmiertelnym uśmiechu błyszczących zębów jak lustro. I odlatują z nich słoneczne króliczki, które pieką angielskich żołnierzy. Rudowłosa dziewczyna wykonuje technikę mieczem, ścinając przeciwników. Potem strzela z karabinów maszynowych, ścinając je jak kosiarka. A kiedy granat rzucony bosą stopą czerwonej harpii leci i rozbija angielskie myśliwce.
  A potem wojowniczka w czerwonym garniturze, jak wyjmie z rubinowego sutka, wystrzeli coś, co sprowadza śmierć. I przeminą dzikie pulsary.
  Dziewczyna wyjęła coś z pępka, co nie daje szansy na ucieczkę, wystrzeliwuje i bełkocze na całe gardło.
  - O zwycięstwo nad wrogami Rosji!
  I w końcu wyrywanie cienkich majtek z piersi Wenus uruchomi coś, co nawet nie dało Brytyjczykom czasu na przeżegnanie się. Rozbił się mocno.
  Swietłana wzięła go i ciąła mieczami jak ostrzami młyna. Przecięła się przez angielskie myśliwce. A potem wystrzeliła z karabinów maszynowych. Odetnij wielu wrogów. Dziewczyna wzięła go i wystrzeliła granat wyrzeźbionymi palcami bosych stóp. I rozerwał masę przeciwników. A potem z sutków truskawkowych wystrzeliła taki wyładowania piorunów. I wystrzeliła angielskie myśliwce bez najmniejszej litości.
  Więc wyjęła z pępka i wysłała promień magicznej magii. I podarł je wszystkie na małe kawałki.
  I w końcu wzięła go, zrzuciła niebieskie majtki i jak wystrzeli całą burzę z łona Wenus i podpali pułk i spali go do końca.
  Mirabela Magnetic ponownie cięła, wykonując na ludziach technikę motyla. A potem wystrzeliła serię z karabinu maszynowego. Pokosili angielskich żołnierzy. W bose stopy dziewczyny rzuciło kilka granatów wielokrotnego użytku. I rozerwał przeciwników.
  A potem wojownik jak gwizdać. A z góry wrony zaczęły napływać na Brytyjczyków z niestrudzoną siłą sztalugowego karabinu maszynowego. I jak przebili żołnierzy Imperium Brytyjskiego swoimi ostrymi dziobami i hełmami.
  Dziewczyna Terminator zaśpiewała:
  - Chwała Rosyjskiej Ojczyźnie!
  Margarita, niezmordowana dziewczyna, również pisnęła entuzjastycznie, obnażając zęby:
  - Chwała bohaterowi carowi Aleksandrowi!
  A bosymi stopami weźmie i rzuci taką morderczą rzecz, jakby ognisty stos spadł z góry.
  A dziewczyna znowu zagwiżdże... A wrony spadną jak śmiertelna ulewa na głowy Brytyjczyków.
  Natasza wściekle walczy z piechotą. I weźmie miecze na Brytyjczyków i thrash. I skosić wrogów z karabinu maszynowego. A kiedy jej naga pięta wyrzuca prezent śmierci, robi się niesamowicie fajnie.
  A niebieskowłosa wojowniczka uwolni imponujący dar unicestwienia ze swojego szkarłatnego sutka. I usmaż żywcem angielskich żołnierzy.
  Oczywiście żal mi chłopaków, ale przybyli na pierwotną rosyjską krainę - Alaskę. I trudno sobie z nimi poradzić bez przemocy.
  Ale Natasza, jakby rzucając się z pępka potężnym, elektrycznym wyładowaniem, wrzucając przeciwników w krwawy bałagan. Robi to bardzo skutecznie.
  Jednak najbardziej niszczycielska pasza czeka na wrogów z łona Wenus, jak rozkazuje magiczna burza hiperplazmatyczna. To przynosi totalną zagładę.
  Ryk wojownika:
  - Nadchodzi komunizm!
  Zoya, prowadząca śmiertelny ogień na wroga, z karabinów maszynowych, posiekana mieczami. Zmiażdżyła całą linię Anglików. Potem gołymi palcami zgrabnych nóg rzuciła śmiercionośnym granatem. Rozerwał brytyjskich żołnierzy.
  A kiedy szkarłatne sutki zabłysły pulsarami, miażdżąc brytyjską potęgę, Brytyjczycy całkowicie zachorowali.
  Ale pępek dziewczyny wypuścił błyskawicę, która stopiła bagnety karabinów angielskich myśliwców i sprawiła, że sami palili.
  Ale najpotężniejszy prezent unicestwienia wyleciał z groty Wenus. Zabrał wszystkich wrogów na raz i spalił. A od przeciwników pozostały tylko rogi i nogi. A dokładniej podeszwy butów.
  Zoya napisała na Twitterze:
  - Nadejdzie komunizm - chwała carowi!
  Augustine walczy z agresywnym szałem. Jest dziewczyną, cóż, tak walczącą dziewczyną, że nie mogę nikogo przed nią uratować. Jej miedzianoczerwone włosy powiewają na wietrze jak sztandar Lenina, z którym idą szturmować Pałac Zimowy. Wojownik da serię z karabinów maszynowych, a każdy pocisk trafi w cel. I tnie mieczami bez zbędnych ceremonii.
  A kiedy nagie palce dziewczyny terminator rzucają granat o najbardziej zabójczej mocy. I rozerwą na małe, podarte kawałki wszystkich żołnierzy Wielkiej Brytanii, którzy byli w epicentrum zniszczenia.
  Ale rubinowe sutki zadziałały. Również zabójczy wpływ na przeciwników. Jeden sutek lśniący klejnotami pluł wyładowaniami na piechotę, a drugi na kawalerię Imperium Brytyjskiego. I dosłownie płonął piekielnym upałem.
  Augustine napisał na Twitterze:
  - Chwała Ojczyźnie Rosji!
  A teraz z pępka dziewczyny w czerwonym garniturze wyleci błyskawica. I będzie płonąć wzdłuż angielskich szeregów.
  Natasza pisnęła gołym obcasem:
  - Jesteś super!
  Rudowłosa lisica z groty Wenus wypuści morderczy strumień magicznego trąby powietrznej i ryku:
  - Moja ojczyzna ZSRR!
  Svetlana również zmaga się z agresywnymi zwrotami akcji. A bosymi palcami rzuca cienkie dyski, z których każdy odcina tuzin angielskich głów. Wojowniczka obnaża zęby. Strzela z karabinów maszynowych, tnie przeciwników mieczami i zamienia ich w krwawy bałagan.
  Ale z jej truskawkowych sutków poleciały promienie magicznych laserów. I powiedzmy, że to naprawdę fajne. Jak strzelać do wroga. A te promienie, które wyrzucają piękne piersi dziewczyny, naprawdę robią cudowne pieczenie.
  Ogólnie dziewczyna, powiedzmy, superman wojownika!
  A z okrągłego pępka piękności są jak błyskawica, wypalając całe polany w szeregach wroga.
  Swietłana pisnęła:
  - Za Rosję, która jest najfajniejsza ze wszystkich!
  A teraz z jej pięknego łona Wenus wylatuje strumień szalejącej magicznej plazmy i spada na Brytyjczyków. Dosłownie spalając je na popiół i podpalacze.
  Swietłana warknęła:
  - W imię rosyjskiego Chrystusa!
  Mirabela Magnetic, walcząca rozpaczliwie i tnąca mieczami jak helikopter w trybie szturmowym, potwierdziła:
  - W imię Jezusa, naszego rosyjskiego, białego, wszechmogącego Boga!
  A bosa stopa dziewczyny wystrzeli taki zabójczy prezent zagłady.
  Potem dziewczyna znów zagwiżdże jak słowik-zbójnik. Wrony z takiego gwizdka wariują i mdleją. A ich dzioby nosiły angielskie czaszki.
  Uwagi Mirabel:
  - Lepiej być królem przez godzinę niż niewolnikiem przez wiek .... Ale człowiek nie chce umrzeć!
  Margarita zachichotała i zauważyła:
  - Tak, sami ludzie nie wiedzą, czego chcą!
  Dziewczyna prowadziła wiatrak i bosą stopą rzuciła granat. Potem błysnęła perłowymi zębami, mówiąc:
  - Człowiek chce stać się Bogiem, ale nie chce się poświęcać!
  A Margarita dała serię z karabinów maszynowych. Zniszczono wielu przeciwników. A potem jak gwizdać. A kruki spadły na głowy angielskich żołnierzy, ze skutkiem śmiertelnym.
  Dziewczyna zauważyła ze śmiechem:
  Wszystko, co prowadzi do zwycięstwa, jest cudowne!
  Mirabela Magnetic, po przeprowadzeniu rzeźni, ścięciu głów kilkunastu Anglikom, potwierdziła:
  - Zajmij się wrogiem, ale środki się nie liczą!
  Natasha wykonała techniką motyla swoimi mieczami. Potem oddała bardzo celny strzał, kojąc przeciwników. Pokroiła je jak masło nożem. I błysnęła perłowymi zębami. Z jej kłów wyleciały promienie słoneczne, które odrywały głowy angielskim żołnierzom. I zrobili to wszystko groźnie i przekonująco.
  Potem gołe palce dziewczyny wzięły i wystrzeliły cytrynę. Który po rozerwaniu natychmiast ugasił stu żołnierzy Wielkiej Brytanii. I odetnij im kończyny.
  A wtedy Natasza z pępka, skrapiając błyskawicą śmierci i zniszczenia, pokaże najwyższą klasę. A pępek pracował bardzo, bardzo agresywnie, siejąc nieuniknioną śmierć.
  A kiedy z groty Wenus spadły kleksy magicznej, niszczącej energii, okazała się to naprawdę niesamowita akrobacja.
  Natasza szczeknęła:
  - O święte zwycięstwa!
  A szkarłatne sutki będą emitować pulsary bojowe, które przetną wroga do czysta.
  Ale w ataku Zoya. Ta dziewczyna ze złotymi włosami jest taka aktywna i lśniąca. Więc wzięła go i z karabinów maszynowych dała bardzo celną i celną serię. A potem ciąła bekhendem mieczami. Trafia boso z zabójczej bomby śmierci. A potem wzięła szkarłatne sutki, aby uwolnić śmiercionośne pulsary o ekstremalnej mocy. I rozerwij wojowników lwiego imperium.
  I krzycz:
  - Chwała komunizmowi!
  A z pępka wyśle tak dzikie błyskawice, że spali wrogów na ziemię.
  A wtedy dziewczyna z groty Wenus wzniesie falę o tak nieskończonej mocy, że będzie to tylko dziki żywioł.
  Zoja ryknęła:
  - Za Rosję święci królowie!
  A z perłowych zębów wyzwoli takie zające energii anihilacji, że spalą połowę angielskiego pułku. I jak przestraszy konie, że nie ma fajniejszych dziewczyn.
  Augustine wyszczerzyła zęby i mrugnęła do swoich towarzyszy. Potem wzięła go i gołymi palcami rzuciła podarunek śmierci w bojowników lwiego imperium. Wystrzeliła serię z karabinów maszynowych, potem prowadziła młyn z mieczami, siekając przeciwników.
  I pisk:
  - Za rosyjski komunizm!
  A z rubinowych sutków uwolniono dar unicestwienia i niszczycielskiej magii. Dosłownie pożera wrogów żywcem.
  A kiedy błyskawice wystrzeliły z ich pępków, które przeszyły angielskie szeregi, i wszyscy zostali powaleni jak sierp. Tak, i smażone jak szaszłyki na patelni.
  Ale z łona Augustyna wylał się strumień płonącej, piekielnej energii. I jak zaczął wszystko palić i obracać w popiół. A teraz zniknął cały angielski pułk, z powodu przepływu magicznej plazmy.
  Rudowłosy wojownik pisnął:
  - Za rosyjski komunizm!
  A z jego perłowych zębów uwolni króliczki słońca. A ci angielscy myśliwce zostaną spaleni, a ich hełmy stopione.
  Tak daje ruda.
  A oto Swietłana w bitwie. Taka straszna i paląca piękność. Chociaż jej włosy kojarzą się ze śniegiem.
  Wojownik wziął go i ponownie zakręcił mieczami, przecinając przeciwników. Potem wystrzeliła ze swoich karabinów maszynowych i to bardzo celnie, prawie śmiertelnie i śmiertelnie. Wszystkie kule trafiły prosto do celu.
  Wtedy bose stopy dziewczyny uwolniły dary zniszczenia i zagłady.
  Rozdarli wielu żołnierzy imperium Wielkiej Brytanii.
  Ale ze szkarłatnych sutków wyleciały pulsary anihilacji. Tak, są tak zabójcze, że nie mogę ich przed nimi uratować. I tak wielu bojowników Anglii zostało usmażonych. I działali bez najmniejszej litości.
  A z pępka wybucha takim palącym piorunem, gwałtowniej niż wyładowanie atmosfery. I wszyscy spłonęli na raz.
  A potem dziewczyna wzięła i wypuściła z ust króliczki całkowitego zniszczenia i śmierci.
  Spaliło się wielu przeciwników ....
  I tak całe tornado zniszczenia i unicestwienia wyleci z łona. I zapal angielskich bojowników, jakby byli świecami na Boże Narodzenie. I spłonie bez najmniejszego żalu.
  Swietłana szczekała:
  - Chwała Ojczyźnie carskiego komunizmu!
  Mirabela Magnetic potwierdzona z pasją:
  - Chwała bohaterom!
  A dziewczyna emitowała również promienie słoneczne z zębów, które spaliły wielu Anglików.
  Następnie zabrano wiedźmy, które w celu przyspieszenia pokonania przeciwników wypuszczały z piątego punktu magiczne gazy. I dziesiątki tysięcy Anglików zamarło naraz. A potem upadł w bolesnych konwulsjach.
  Mirabela Magnitnaya i Margarita Korshunova zagwizdały jednocześnie, synchronicznie, a masa wron i sępów, które zebrały się, by dziobać ciała zmarłych, zabrały i spadły jak płatki na Brytyjczyków. I przebili sobie głowy, hełmy i tak dalej. Uderzyli w to mocno.
  Augustyn ponownie z groty Wenus wypuścił całe tornado magii, które uderzyło w przeciwników i jak ono gwiżdże z dzikim uśmiechem jadowitych zębów.
  - Jestem geniuszem śmierci!
  A cała szóstka znów zagwiżdże... Ostatni tysiąc Anglików z ogromnej armii wykańcza ich gwizdanie i wstrętne morderstwo. Weszli dosłownie do trumien.
  Potem nadszedł czas na przejście do floty brytyjskiej. Półtora tysiąca Anglików zostało zniszczonych na lądzie. A teraz czas na morze.
  Mirabela Magnetic, ledwo dotykając fal gołymi różowymi obcasami, biegnie wzdłuż fal. Dziewczyna wymachuje mieczami, leci do najbliższego pancernika i tnie mieczami marynarzy. Nie zapomnij strzelać z karabinów maszynowych.
  A jego bose stopy rzucają granaty bardzo celnie i zabójczo. I można powiedzieć, że jest super.
  I w końcu dziewczyna chwyta ster statku. Zamienia potężny pancernik i jednocześnie dwa statki zderzają się ze sobą z pełną prędkością. To było tak, jakby dwie góry złączyły się jednocześnie, a metal się zawalił, a ścianki działowe spłonęły. A zdezorientowany Anglik wpadł do wody. I zatopiony przez setki.
  Mirabela jak gwizdać - ryba wpadła w szał i zaczęła bić angielskich marynarzy ogonami w pysk.
  Dziewczyna syknęła:
  - Chwała caratowi - zmierzamy w kierunku komunizmu!
  Margarita, rąbiąc przeciwników i rozcinając ich na kawałki mieczami i siekając Anglików jak kapustę, przebiła się do steru. Gołymi palcami u nóg rzucała we wroga granatami i tłukła jego wnętrzności. Dziewczyna okazała się naprawdę bardzo fajna i niezwyciężona. A teraz zdobyła ster.
  I znowu dwa angielskie pancerniki odwracają się i zderzają. I zgrzytanie metalu i upadek olbrzymów. A po powodzi.
  Natasza również jest w zaciekłym ataku. Pracowała z mieczami. Następnie odetnij z rzędu. I gołymi palcami kobiecych nóg wystrzeliła bombę.
  Potem chwyciła ster i zamieniła pancernik na barana. Ale jednocześnie nie zapomniała wystrzelić pulsara ze szkarłatnej brodawki, rozrywając marynarzy na strzępy.
  Dziewczyna pisnęła:
  - GROM i Błyskawica!
  Zoya, niszcząc przeciwników mieczami i strzelając z karabinów maszynowych, utorowała drogę do steru. Obróciła pancernik gołymi palcami u nóg. Uderzył swojego najbliższego kolegę.
  Zoya warknęła.
  - To jest fantastyczne!
  A ze szkarłatnego sutka wypuści kolejny pulsar.
  A oto Augustyn w akcji. Ciąła marynarzy mieczami, wystrzeliła tak mocno, że nie przeleciała obok niej ani jedna kula. Przebij się do celu. Kierownica również kręci się gołymi palcami.
  I zderzają się oba pancerniki.
  Rudowłosa lisica wykrzyknęła na całe gardło:
  - Orły będą walczyć o Ojczyznę!
  Svetlana jest także mistrzynią w walce. Tnie Anglików mieczami. Potem skosi serią z karabinu maszynowego. A potem bosymi stopami rzuci kilka cienkich krążków.
  Chwyciłem kierownicę, obróciłem się. I znowu zderzają się pancerniki.
  Dziewczyna pisnęła na całe gardło:
  - Robię cuda!
  Mirabela Magnetic, po przecięciu Anglików mieczami, osiodłała kolejny statek. I znowu odepchnęła pancerniki z obrotem. I jak wojownik gwiżdże. I że wielu marynarzy zostało zestrzelonych przez spłoszone ryby do wody.
  Margarita jest także mistrzem bitwy. Najpierw Anglicy są cięci mieczami. Potem bierze go bosymi stopami i rzuca morderczymi dyskami. A po dziewczynie, bez zbędnych ceremonii, pancernik rozwija się i taranuje w przeciwników.
  Wtedy dziewczyna krzyczy:
  - Kolor kart będzie super!
  Natasza też jest dziewczyną, wcale nie pomyłką. Przecina angielskich marynarzy jak bibuła. Potem chwyta za ster. I znowu popycha pancerniki. Ale kiedy superklasowy prezent wylatuje ze szkarłatnego sutka, to jest to prawdziwa śmierć.
  Zoya walczy bez kompleksów. Pokrój bandę Anglików mieczami. Rzuciła bumerang bosą stopą, odcinając im głowy. A potem chwyciła ster i ponownie oba statki się zderzyły.
  Wojownik pisnął:
  - Chodźmy do barana!
  Augustine jest również kobietą, której nie można przegapić. Wzięła go i gołymi palcami chwyciła admirała za nos i wyrzuciła go za burtę. A potem posiekała wszystkich mieczami jak kiszona kapusta. A potem chwyciła ster i obróciła pancernik piekielnym taranem.
  I zaczęli razem tonąć.
  Svetlana to wojowniczka z miażdżących sił. Zabiła wielu angielskich marynarzy. A ona wzięła ster bosymi stopami i staranowała jednocześnie trzy angielskie statki i zdołała je z łatwością zalać.
  Potem krzyknęła:
  - Eutanazja biżuterii kostiumowej!
  Mirabela Magnetic, kolejny brytyjski okręt, chwyta i zderza się z grzechotką, w tym przypadku z ryczącym krążownikiem:
  - Chwała Ojczyźnie!
  Margarita osiodłała także nowy statek w ruchu. I wypełniła się szalonym baranem, niszcząc wroga.
  I warknął:
  - Krążowniki toną!
  Natasza również osiodłała i popchnęła krążownik w zwykły sposób. W tym samym czasie ze szkarłatnej brodawki został uwolniony pulsar. Wbił brytyjski statek w bok i rozłupał go.
  Wojownik pisnął:
  - Chwała Ojczyźnie carskiego komunizmu!
  A potem skrzep zostanie wyrzucony z łona Wenus, który natychmiast zalał dwa krążowniki.
  Zoya jest również w ruchu atakującym. I kierownica się obróciła. Zniszczmy Brytyjczyków i pchajmy krążowniki na boki. A potem gołymi palcami rzuciła bombę i zatopiła kolejny angielski statek.
  Następnie dziewczyna kontynuowała niszczenie piorunem z sutków malinowych.
  Augustine również znajduje się w bardzo agresywnej sytuacji. Przetnij Anglików mieczami. A potem rzuciła bosą stopą pocisk, który uderzając w ster obrócił angielski krążownik tak, że zderzył się z kolegą.
  Rubinowy prawy sutek eksplodował piorunem, który zatopił fregatę, a lewą brygantynę.
  Czerwona harpia ryknęła:
  - Chwała epoce caratu!
  I z groty Wenus, jak magiczne tsunami.
  Swietłana, również w dzikiej ekstazie, szczekała:
  - Rosja wygra!
  I zamieniła inny statek w barana i zaczęła kruszyć metal. I oba statki naraz zaczęły tonąć i eksplodować.
  Mirabella Magnetic znów zagwizdała... Tysiąc ryb podskoczyło i natychmiast uderzyło ogonami w burtę krążownika. Przechylił się i zaczął tonąć.
  A terminatorka schwytała kolejny krążownik i tak zręcznie kierowała nim gołymi, dziewczęcymi nogami, obracając kierownicą, że cztery statki zatonęły z niego jednocześnie.
  A Margarita pchnęła dwa krążowniki, zatopiwszy je, pisnęła:
  - Chwała Ojczyźnie życia królewskiego!
  A dziewczyna rzuciła gołymi palcami pięć groszków i od razu pięć statków Imperium Brytyjskiego eksplodowało jak czapki pod młotem kowalskim.
  Natasza skinęła głową z aprobatą. I wyrzuciła strumień energii ze swojego łona Wenus. Utopił kilka krążowników i zabulgotał:
  - Rosja żyć pod komunizmem!
  Zoya również wyrzuciła tsunami energii ze swojego łona, przewracając statki i syknęła:
  - A jeszcze lepiej za caratu!
  Augustina skierowała strumień energii na swoich wrogów za pomocą rubinowych sutków. Podpal kilka statków jednocześnie. Wytrąciła piorun z pępka i krzyknęła:
  - Za królewskie dygnięcie!
  Tymczasem Svetlana popchnęła dwa ostatnie brytyjskie krążowniki i zatopiła jeszcze kilka statków, rzucając magiczne promienie laserowe z sutków truskawkowych. Potem wzięła go i wypuściła błyskawicę z łona Wenus i pisnęła:
  - O wielkość carów Rosji!
  Mirabela znów zagwizdała... Teraz delfiny zaczęły uderzać w burty angielskich statków, zmuszając je do przewrócenia się i zatonięcia.
  Dziewczyna zaśpiewała:
  - Wyższy komunizm to carat!
  Margarita, ta bosa dziewczyna, rzuciła kolejnym grochem w brytyjską fregatę i zatopiła kolejny statek, poruszając bosą piętą, vyaknula:
  - A czasy carskie były najlepsze!
  Mirabela, wykańczając Brytyjczyków, zgodziła się z tym:
  - Oczywiście najlepsze!
  A dziewczyna, przesuwając nagim, okrągłym obcasem w dziób fregaty, kazała mu podlecieć i zatopić jeszcze trzy statki.
  
  DZIEWCZYNA BOSANA TAMES CZYNGIS KHAN
  Wojowniczka spieszy do bitwy pod Kalką, aby pomóc rosyjskim rati. Biegnie, błyskając nagimi, wyrzeźbionymi, opalonymi nogami.
  Kluczowe znaczenie ma bitwa nad Kalką. Jeśli pokonasz mongolski rati, być może nie będzie Batu z późniejszym jarzmem mongolsko-tatarskim. W każdym razie jest to lekcja, a potomkowie Czyngis-chana zastanowią się trzy razy przed wyjazdem do Rosji.
  Mirabela biegnie na pomoc wojskom rosyjskim i żarliwie sobie śpiewa, migocą jej nagie, okrągłe, lekko zakurzone obcasy;
  Jestem najsilniejszą dziewczyną na świecie
  Kto urodził się w czystości...
  Nie ma mnie piękniejszego na tej planecie -
  Będziemy prosperować wszędzie!
  
  Niech Rosja słynie ze wszystkich najwspanialszych,
  Kraj, który podbił cały świat...
  Niech ludzie od razu staną się ciekawsi
  Każdy wojownik jest prawdziwym idolem!
  
  Będę bronić świętego kraju
  Gdzie są nasi przodkowie, uwierz wszystkim najsilniejszym ...
  Znajdź ludzi, których dziewczyna jest boso,
  Jest orłem, nie wróblem!
  
  Byłem członkiem Komsomołu w poprzednim życiu,
  Naziści walczyli słynnie tak miażdżąc ...
  A głos dziewczyny był tak dźwięczny,
  I jasna, zwiewna dusza!
  
  Bardzo dzielnie walczyłem pod Moskwą,
  Na mrozie była dziewczyna boso ...
  I rozważ moją presję tak szokującą,
  Złamałem twarz Fritza pięścią!
  
  Na chwałę Jezusa nasz sztandar,
  A także największy Bóg Svarog ...
  Zawsze najświętsza Łada z nami,
  I najjaśniejszy Biały Bóg na świecie!
  
  Jesteśmy ludźmi, którzy urodzili się w świetle słońca,
  Yarilo zainspirował nas do wyczynu ...
  A pieśń dziewcząt leje się gwałtownie,
  Oto cherub rozpościera skrzydła!
  
  Celnie strzeliłem z karabinu maszynowego,
  Rzucanie prezentu bosą stopą...
  Rzuciłem swoją siatkę na faszystę,
  Dziewczyna wygląda trochę staro!
  
  Wojowniku, uważam od Boga,
  Stworzył świat, w którym piękno ...
  W imię największego Svaroga,
  W duszy piękna dojrzewa piękno!
  
  Broniliśmy Kremla przed nazistami,
  Udało nam się namoczyć wszystkich na raz...
  Nie, demobilizacja nie przyjdzie od dziewczyny,
  I trafiliśmy Fritza prosto w oko!
  
  Na chwałę wiecznego komunizmu,
  Walczyłem boso jako członek Komsomola...
  Zniszczymy stada faszyzmu,
  Aby stal nie uległa wrogom Rosji!
  
  Dziewczyny walczyły pod Stalingradem
  Aleli jest jak rubin w sutkach...
  Niedługo zobaczymy komunizm,
  Nie znając smutku i tęsknoty!
  
  Jesteśmy najlepszymi dziewczynami w Ojczyźnie,
  Jestem członkiem Komsomołu nagi prawie ...
  Ale tak zmiażdżył Rzeszę z karabinu maszynowego,
  Że Niemcy nie weszli do naszej firmy!
  
  W imię najjaśniejszej Rosji,
  Wierzę, że wszystko będzie bardzo dobre...
  Wielki Jezus wierzy w misję
  Podczas pukania muszli dłutem!
  
  W imię naszej wielkiej Ojczyzny,
  Będziemy rządzić złymi faszystami...
  Tak, zatrzymajmy stada dzikiej hordy,
  Nawet w wściekłym ataku zły złodziej!
  
  Niech imię Jezusa świeci jak słońce!
  Niech Matka Maryja obdarzy wielkim rajem...
  Dla Łady Wszechmogącego jesteśmy dziećmi,
  A ty walczysz dzielnie i odważysz!
  
  W imię naszej wielkiej Ojczyzny,
  Co dał komunizm wszędzie...
  Święci z ikon świecą, widzę twarze,
  W jednej rodzinie Pana!
  
  W imię wszechmocnego Svaroga,
  Zbawiciel Chrystus Wszechmogący...
  Musimy być jak Bóg Rodziny,
  Na wszystkich Nieskończonego Stwórcy!
  
  Tak, Rosja podniesie sztandar nad sobą,
  Staniemy się silniejsi i mądrzejsi...
  Chociaż Czyngis-chan atakuje stromym,
  Ale my, dziewczyny, jesteśmy jeszcze mądrzejsi!
  
  Więc mówię wam ludzie, że się odważycie
  Służcie wiernym nam rosyjskim bogom ...
  I ratuj dusze Rosjan w bitwie,
  Chociaż uderza w piekielny rój!
  
  Wygramy, wiem na pewno
  Będziemy w stanie pokonać wszystkich nazistów...
  Kain nie zmiażdży bojowników Ojczyzny,
  A z potężnym rykiem niedźwiedź będzie żył!
  
  Zrobimy wszystko bardzo fajnie,
  Pokonamy wszystkich Fritza i Mongołów....
  W końcu walka z dziewczynami jest niebezpieczna,
  Mieszkańcy Rosji wiedzą, że niezwyciężony!
  
  Wszyscy pokażemy groźne uśmiechy, Połamiemy
  rogi Czyngis-chanowi...
  W imię nieskończonej chwały,
  Niech będzie bardzo jasny los!
  
  Tak, będziemy pięknie walczyć z dziewczynami,
  Pokażemy najwyższą klasę na świecie...
  Jestem wojownikiem, a dusza nie wierzy klaunowi...
  A Bóg wynagrodzi Chrystusa za zwycięstwa!
  
  Przełamiemy żołędzie Czyngis-chana,
  Na Kalce będą dziewczyny w bitwie...
  Nie opieraj się piekielnemu ciosowi,
  Kocham Jezusa i Stalina!
  
  Więc posiekam wrogów, uwierz bez liczenia
  Potrafię je pokonać jak muszki...
  Uwierz mi, mamy ciężką pracę,
  Choć życie jest kruche jak nić jedwabiu!
  
  W Imię Łady, Błogosławiona Maryjo,
  Co dało młodość i miłość ...
  Jesteśmy dziewczynami z całkowicie bosymi stopami,
  Wdeptujmy przeciwnika w błoto i krew!
  
  Chrystus przyjdzie i umarli zmartwychwstaną"
  Perun, Yarilo, Biały Bóg, Svarog...
  Są jednością, ludzie szczerze wiedzą
  A ponad wszechświatem jest Wszechmocna Różdżka!
  
  Krótko mówiąc, nasze szczęście będzie wieczne,
  Cudowne i cudowne od wieków...
  Niebo i ziemia mają potężną moc,
  I nieśmiertelność i wieczna młodość!
  Mirabela pięknie śpiewała, a jej ciało jest bardzo umięśnione, opalone i atrakcyjne. A jej gołe nogi mają bardzo atrakcyjny błysk.
  Dziewczyna trochę się spóźniła, a bitwa już się rozpoczęła. Ale potem podbiegły inne piękności. Natasza, Zoja, Augustyn, Angelica, Swietłana. A to już sześciu wojowników. A wojownicy są bardzo fajni i bardzo silni fizycznie, z szerokimi ramionami i wysokimi piersiami.
  Oto sześć dziewczyn o muskularnych i niezwykle wyrzeźbionych ciałach.
  Mirabela cięła mieczami i rozbijała przeciwników, gruchając:
  - Chwała Wielkiego Imperium Rosyjskiego!
  A gołymi palcami rzuciła ostrym o krawędziach dyskiem i odcięła głowy.
  Natasza, ścinając mongolskich wojowników, zarżnęła przeciwników i pisnęła:
  - Za Rosję do końca!
  Zoya, przecinając nukery, oświadczyła, obnażając zęby, chrząknęła:
  - Rubin Czyngis-chan!
  Augustyn, przecinając wrogów Rusi Kijowskiej, rzuciła bumerangiem bosymi palcami i pisnęła:
  - Za Ojczyznę, naszą matkę!
  Angelica pocięła przeciwników, a gołą piętą rzuciła śmiercionośny granat z destrukcją i gruchnęła:
  - Za Ojczyznę dla Rosji!
  Swietłana, przecinając mongolskich wojowników i rzucając jadowitymi igłami gołymi palcami, chrząknęła:
  - Za najfajniejsze zwycięstwa!
  Mirabela z wielką pasją ścinała wrogie nukery, a entuzjastyczna dziewczyna zaczęła śpiewać;
  Wielka Rosja - bezkresne pola,
  Niech ziemia święta płonie między gwiazdami ...
  Wierzę, że uczucia serca nie topnieją -
  Będziemy chronić granicę od krawędzi do krawędzi!
  
  Niech w naszym domu zapanuje komunizm,
  Co zrodziło towarzysza Lenina ...
  A zły wróg faszyzmu zostaje zniszczony,
  W imię największych pokoleń!
  
  W końcu Ojczyzna w naszych sercach jest jedna,
  A w przyszłości do wielu galaktyk...
  Niech mój kraj będzie sławny przez wieki
  Ojczyzno nie jesteś tylko słodkim opakowaniem!
  
  Niech moja Ojczyzna rozkwitnie
  Pokonamy Czyngis-chana...
  Wygrane otwórz nieograniczone konto-
  Na chwałę znam rosyjskiego Iwana!
  
  Jesteśmy wojowniczymi dziewczynami, tak silnymi
  Że przeciwnik nie może nas pokonać...
  Jesteśmy córkami Svaroga i synów,
  W stanie uderzyć Fuhrera w twarz!
  
  Dla nas Bogini Łada wierzę
  Co zrodziło wielu bogów ...
  Wszyscy ludzie są przyjazną rodziną,
  Które w głębi serca znam Roda!
  
  I wszechmocny Jezus Rosyjski,
  Urodzony w wielkim prawosławiu...
  Oczywiście demiurg wcale nie jest tchórzem,
  Wszechmocny osiedlił się wśród ludzi!
  
  Ku chwale Wszechmogącego Chrystusa,
  Podniesiemy nasze ostre miecze...
  Walcz z Mongołami do końca
  Aby horda Batu nie przybyła do Rosji!
  
  Tak, z nami nieskończona moc Rod,
  kto tworzy wszechświat...
  I po prostu mógł to zrobić
  Co nas po prostu zadziwia świadomością!
  
  Jesteśmy ludźmi - to przestrzeń przestrzeni,
  Zdolny do podboju wszechświata...
  Chociaż topór Baty przebił hordy,
  Rosja z siłą Rodziny w bitwie bez zmian!
  
  Dziewczyny bardzo lubią boso,
  Pędź żwawo przez oblodzone zaspy...
  I pobiją Mongołów pięścią,
  Nie odważyć się zajmować Ojczyzną!
  
  Nie możesz znaleźć piękniejszej ojczyzny
  Choć atakują Rosję koszmarnym stadem...
  Dziewczyna nie ma więcej niż dwadzieścia lat,
  Ona już ściąła samuraja!
  
  Jest piękna i ma klasę
  Dziewczyna, która żartobliwie niszczy Mongołów...
  Niech Szatan zaatakuje Ziemię -
  Zmiażdżymy wroga stalowym ciosem!
  
  Więc pomachałem bosą stopą,
  A ona szturchnęła nagą piętę w podbródek...
  Stałam się taką fajną dziewczyną
  W tym przypadku nie potrzebujesz samowoloka!
  
  Moje miecze migoczą jak piórko,
  I tak sławnie wycięli armię mongolską ...
  Niech moje wiosło będzie mocne,
  Wróg zostanie dziko zniszczony!
  
  Tak, nasza Rosja nie jest piękniejsza do znalezienia,
  Świetny jak słońce nad planetą...
  Możemy znaleźć szczęście dla siebie,
  I śpiewa się bohaterskie czyny!
  
  Rosja to promienny kraj,
  Co dało komunizm narodom...
  Jest nam dana na zawsze przez Kin,
  Za Ojczyznę, za szczęście, za wolność!
  
  Ojczyzno - wielbimy Pana Chrystusa,
  Niech Maria i Łada będą zjednoczone...
  Towarzysz Stalin zastąpił ojca -
  My, Rosjanie, jesteśmy niezwyciężeni w bitwach!
  
  Narody świata kochają rosyjski sposób,
  Jesteśmy jedno, wierz ludziom sercem...
  Uwierz mi, nie zginaj nas pięścią,
  Wiem, że wkrótce otworzymy drzwi do kosmosu!
  
  Bosymi stopami wejdziemy na Marsa,
  Wkrótce opanujemy Wenus w męstwie...
  Wszystko będzie po prostu najwyższej znanej klasy,
  A mężczyzna stanie się każdym bohaterem!
  
  Tak Jezus jest Supermanem
  Dzięki Svarogowi Rosja podniesie się z kolan ...
  Chłopaki nie będą mieli problemów,
  Wysławiajmy Rodzinę w Imię nieskończoności!
  Mongołowie mieli tylko trzydzieści tysięcy, a sześć dziewcząt posiekało je bardzo sławnie.
  A kiedy Mirabela odcięła Sudubey głowę, rzucając ostrym sztyletem gołymi palcami, łuski w końcu przesunęły się w stronę wojsk rosyjskich.
  Mirabela, siekając Mongołów, powiedziała:
  - Na wojnie dowódca zwykle chce prowadzić jak lew, ale żeby wygrać, podwładny nie powinien być baranem!
  Natasha agresywnie zauważyła, przecinając nukery i odrzucając im głowy bez żadnych problemów:
  - Polityk to ramię podające zatruty miód, a polewka obietnic z przyprawą do kłamstwa i bez soli prawdy!
  Zoya, krojąc Mongołów i rzucając trucizną igłę bosą stopą, gruchała:
  - Kiedy polityk otwiera usta, dusza wyborcy zamyka się szczelnie!
  Augustyn, odcinając Mongołów i rozcinając ich aż do siodeł, ćwierkał:
  - Im więcej złotych gór wyleci z ust polityka, tym większe prawdopodobieństwo, że portfel wyborcy będzie pusty!
  Angelica, siekając Mongołów i odcinając im głowy, łamiąc szczęki gołymi obcasami, dowcipnie zauważyła:
  - Politykowi łatwo jest wspiąć się na złotą górę własnych obietnic, bo wyborca taki wzrost otwiera upadek w przepaść!
  Svetlana kontynuowała, ocaleni Mongołowie już uciekli, a ona rzucała igłami gołymi palcami u nóg, gruchając:
  - Bóg dał człowiekowi powód do stworzenia, a politykę do kary!
  Po tym bitwa ostatecznie przerodziła się w pogoń za wrogami. Mirabela ścinała przeciwników i śpiewała:
  - Wojownicy ciemności są naprawdę silni,
  Zło rządzi światem, nie znając liczby...
  Ale wy jesteście synami Szatana,
  Nie łam mocy Chrystusa!
  I Mirabela dobijająca wrogów.
  Odcinając ostatnich Mongołów, powiedziała:
  - Niedokończony wróg jest jak nieleczona choroba - spodziewaj się komplikacji!
  W tej bitwie Rosjanie oczywiście wygrali. Ale to nie wystarczy. Mongołowie, zebrawszy siły, mogą jeszcze wyjechać do Rosji. Chociaż otrzymali nauczkę.
  Dlatego sześć dziewcząt otrzymało od rosyjskich bogów zadanie zabicia Czyngis-chana, dopóki nie wzmocni się w Khorezm.
  Po prostu oblegają starą stolicę imperium. Może jedyne duże miasto, które odmówiło poddania się. A teraz szturmują go Mongołowie.
  Natasza zasugerowała:
  - Musimy zabić Czyngis-chana i jego synów. Wtedy armia mongolska rozpadnie się!
  Mirabella potwierdziła:
  - Więcej akcji - mniej słów!
  A dziewczyny - cała szóstka zaatakowała przeciwników. I tnijmy Mongołów wydłużającymi się mieczami i rzucajmy darami śmierci gołymi palcami.
  Wojownicy rozproszyli się... I przecięli całe polany na pozycjach wroga. I jak je przecinają.
  Mirabela, tnąc Mongołów, zauważyła:
  - Nie da się nas pokonać!
  Potwierdziła to Natasza, przecinając legiony Mongołów:
  - Kiedy jesteśmy zjednoczeni, jesteśmy niepokonani!
  A Zoya ruszyła na Mongołów z nagim obcasem, w przenośni rozrywając ich na kawałki. Potem pisnęła:
  - Wierzę, że Rosja się odrodzi!
  Angelica, przecinając przeciwników, pisnęła:
  - O to właśnie walczę!
  Augustyn, miażdżąc rati mongolskie, ryknął:
  - I nie boję się adwersarzy!
  Svetlana wydała, siekając wrogów z upodobaniem:
  - To będzie obrona Rusi Kijowskiej na dalekich podejściach!
  A dziewczęta, ścinające Mongołów, śpiewały chórem;
  Czyngis-chan chciał rządzić światem,
  Ma ambicje pełne pudełek...
  Chce uderzyć w Kijowską Ojczyznę,
  Ale wepchniemy go prosto do trumny!
  
  Jesteśmy dziewczynami córki Svaroga,
  Możemy pokonać wszystkich Mongołów...
  W każdym sercu jest cząstka Boga,
  Zły złodziej nas nie pokona!
  
  Uwierz, że wkrótce będziemy z Jezusem
  Wyobraża sobie najwspanialszego Boga...
  Aby podbić wielką sztukę,
  Aby każdy w sercu chwały mógł!
  
  Czyngis-chan podstępnie atakuje,
  Jego hordy rati są świetne...
  noszę dziewczynę na lasso,
  Wojownicy Nukerów prowadzili!
  
  Rosja oczywiście będzie bardzo jasna,
  Najczystsza ojczyzna ...
  Nawet niewierzący są w tym szczęśliwi,
  Chociaż czasami problemy z szatanem!
  
  Największy jest zdobywcą,
  Ten zły barbarzyńca Czyngis-chan...
  Kto się skłonił, jest zdrajcą w swojej duszy,
  Nie damy się podbić mongolskiemu chanowi!
  
  Wróg jest oczywiście bardzo silny,
  Jego hordy są jak ocean...
  Ale dziewczyny wyglądają stylowo,
  Uderzył w serce Czyngis-chana!
  
  Możemy podbić cząstkę świata
  Pokonajmy hordę żartów...
  Dlatego w Chrystusie dusza bożka,
  Złamię armię Mongołów!
  
  Czyngis-chan jest wojownikiem, choć świetnym,
  Ale uwierz mi, zepsujemy to ...
  Choć smok idzie o tysiącu twarzy,
  Chwała zostanie potwierdzona stalowym mieczem!
  
  Rosja sama obroniła kraj,
  przed najazdami piekielnej szarańczy...
  Zakryła piersi matki -
  Wszystkie ludy Słońca i Ziemi!
  
  Dziewczyny powiedziały bardzo stanowczo:
  Czyngis-chan, któremu nie możesz się oprzeć...
  Flaga Ojczyzny rozwinęła się dumnie,
  Egzamin zdasz solidnie na piątkę!
  
  Miecz dziewczyn ma cel,
  Co silniejszego we wszechświecie nie można znaleźć...
  Nie noś bzdur ze zwierzętami,
  Będziemy mogli wejść do raju miłości!
  
  Nie ma nic lepszego w Ojczyźnie niż
  dziewczyny świata, świata, diamentu...
  Rosjanie, Tatarzy, Mordowianie, Czukczowie -
  Za was wszystkich Chrystus odda swoje życie!
  
  W naszym świecie wszystko będzie dobrze,
  horda Czyngis-chana zginęła...
  Armagedon Batu nie nadejdzie,
  Szatan nie podeptuje Rosjan!
  Tutaj Natasza rzuciła ostrym sztyletem i wykończyła Czyngis-chana rzucając darem śmierci gołymi palcami.
  A Mirabela Magnetic odcięła głowę najstarszemu synowi Czyngis-chana Jochi.
  W ten sposób zginęło dwóch głównych przywódców Mongołów.
  Drugi syn Czyngis-chana został zabity przez Augustyna, a trzeci przez Zoję, uderzając śmiertelnymi prezentami śmierci.
  Ale czwarty syn, Svetlana, złamał kark uderzeniem bosą stopą.
  Tak, te dziewczyny pokazały najwyższą klasę bojową. Czyngis-chan ma tylko jednego prawowitego syna, Kulkana, ale wciąż jest małym dzieckiem. Tak więc walka o władzę jest nieunikniona. Jednak jest też wnuk Mengo - najstarszy z Jochi i już prawie dorosły młodzieniec.
  Miał wykończyć jasnoczerwoną Angelicę. Aby pozostały tylko małe dzieci i rozpoczęła się walka o tron Czyngis-chana.
  Tak więc Mongołowie nie poradzą sobie z kampanią przeciwko Rosji. I najprawdopodobniej ich imperium rozpadnie się i pogrąży w rozsypce.
  Jednak dziewczyny na wszelki wypadek posiekały na śmierć kilku najbardziej autorytatywnych dowódców Czyngis-chana, aby nikt nie mógł podbić Rosji i zjednoczyć Mongołów.
  Potem migoczące nagie, okrągłe obcasy powróciły do swojego czasu.
  Ruś Kijowska nie znała inwazji. Stopniowo rozdrobnienie feudalne zostało zastąpione konsolidacją ziem. Dokonał tego Aleksander Newski, którego zwycięstwa nad Szwedami i Niemcami wzmocniły jego autorytet. A ponieważ nie został otruty, długo rządził, a nawet udało mu się go ukoronować, otrzymując tytuł cesarza i króla. Wcześniej podbił Polskę, Bułgarię i wszystkie państwa nad Wołgą. Zajęto także Tsargrad. Stwórz własne wielkie imperium. Co się nie rozpadło, ponieważ Newski umacniał sukcesję tronu z syna na syna i starszeństwa.
  Tak powstała dynastia królewska. Ruś Kijowska nadal podbijała. Miała moce nieporównywalne z jej sąsiadami. I w przeciwieństwie do islamskiego kalifatu i imperium Czyngis-chana nie upadło. Aleksander Newski ustanowił silną centralizację imperium rosyjskiego i ograniczył władzę satrapów, czyniąc ich zastępowalnymi i podporządkowanymi Kijowowi i Konstantynopolowi.
  Więc wszystko było w porządku. Aż cały świat został zjednoczony i skonsolidowany.
  A to oczywiście przyspieszyło postęp naukowy, a ludzie polecieli w kosmos znacznie wcześniej i opanowali planety Układu Słonecznego. Życie stawało się coraz lepsze. W tych warunkach Czyngis-chan był czasami wspominany i zauważono, że on również mógłby stworzyć wielkie imperium, gdyby nie powstrzymały go rosyjskie boginie.
  Powstały również filmy...
  A kiedy nauka rozwinęła i opanowała tajemnicę czasu, Aleksander Newski i Czyngis-chan zmartwychwstali.
  Grali ze sobą w szachy. Nevsky zauważył:
  - Byłeś godnym zdobywcą!
  Czyngis-chan skinął głową.
  - Uległam tylko córkom rosyjskich bogów!
  I zrobił roszadę .... Obaj władcy starożytności śmiali się i mówili:
  - Każdy człowiek jest kowalem własnego szczęścia, ale wszystko, co istnieje na świecie, zależy od wyższych mocy, nie licząc honoru!
  ALEXANDER CZWARTY ŻYWY BÓG
  Tym razem Mirabela zostaje wysłana, by pomóc w bitwie Aleksandrowi Czwartemu, synowi Aleksandra Wielkiego, najbardziej legendarnego z królów.
  To tylko dziesięcioletni chłopiec. A prawdziwa władza w imperium należy do regenta.
  Mirabela nie pamiętała nazwiska regenta. A na razie po prostu biegała po gorących piaskach Bliskiego Wschodu, bijąc jej nagie, opalone i pełne wdzięku nogi.
  Tak, to nie była dla niej łatwa droga. Piasek na piętach nagiej dziewczyny bardzo się pali.
  Aby trochę się rozproszyć, Mirabela postanowiła zaśpiewać. W końcu piosenka naprawdę podnosi ton życia:
  A głos piękna jest cudowny.
  Dziewczyna tak radośnie śpiewa;
  Jestem bosą dziewczyną biegnącą przez pustynię
  Gorący piasek dręczy moje podeszwy...
  Co stało się teraz z pięknem
  Dlaczego ma głos słowika!
  
  Świat oczywiście, uwierz mi, nie jest słodki,
  Uwierz mi, pod słońcem jest wiele problemów...
  Niestety pozostaje nieprzyjemny posmak,
  A dziewczyny polujące znają duże zmiany!
  
  Tutaj w epoce zstąpił, uwierz Aleksandrowi,
  Wielki macedoński wojownik od Boga...
  Czy była tam jak naga Cassandra,
  Potężny dowódca - uwierz mi, dobra robota!
  
  Ale władca, piękny jak słońce, umarł,
  Jego synek pozostał na tronie...
  I oczywiście nie rozdzierasz w tym wron,
  Cóż za dziecko na tronie, niestety, zupełnie samotne!
  
  Dziewczyna gorliwie próbowała go chronić,
  Zachowaj święty sen na tronie ...
  Aby imperium nie trochę rządziło światem,
  Przeczytam modlitwę do Boga Wszechmogącego!
  
  Teraz biegam boso przez pustynię
  To jest bardzo bolesne dla moich nieszczęsnych podeszw...
  Imperium było w kompletnym chaosie
  Niech Bóg Wszechmogący pomoże cherubinowi!
  
  Pobiegłem więc do obozu wojowniczych Greków,
  Oferowane usługi w zakresie walki mieczem...
  Bo wszyscy jesteśmy ludzkimi braćmi
  I śmiało wierz, że pokonamy przeciwników!
  
  Jaki jest los Słowianina,
  Walcz twardo, nie przeklinaj losu...
  W razie potrzeby postawimy banki na wroga,
  Konto zostało otwarte już prowadził grzywnę!
  
  Tutaj walczę o jedność starożytnego świata,
  Aby Wielki Najwyższy Pan rządził ...
  W końcu bitwy Ojczyzny brzmią jak rajska lira,
  Czasem rozrywając święte ciało!
  
  Tak, dziewczyna jest bohaterem kraju, patriotką,
  Za imperium Greków walczących kochających...
  Ochronię pradawne dziecko na tronie,
  Bo to pochodzi od Boga, wiesz, dziecko!
  
  Świat ludzkości będzie chwalebny,
  Wiem, że będzie super i wszystko będzie dobrze...
  Macedonia to prawie rodzima Rosja,
  Łódkę należy wypoziomować, jeśli wiosło jest w niej złamane!
  
  Wkrótce Bóg Jezus przyjdzie do nas z łaską,
  On da zbawienie synom ludzkości wszystkim...
  Aby plebejusze stali się najmądrzejszą szlachtą,
  Aby rozwiązać więcej codziennych problemów!
  
  Chwała Bogu i chwała Chrystusowi Jezusowi,
  Że wielkie słońce na niebie urodziło...
  Ma to związek ze sztuką...
  Obyśmy mieli więcej prawych mocy!
  
  To wtedy wzbijamy się w przestworza w przestworzach,
  Wznieśmy się ponad gwiazdy, aby zatrzymać Jezusa...
  Wszyscy, którzy umarli w wielkiej ekstazie, zmartwychwstaną,
  Chwalcie Najświętszą Maryję za Syna!
  Mirabela skończyła śpiewać i jak podskakiwała i przewijała gramofon w powietrzu bosymi stopami. I śmiech.
  Wtedy dziewczyna przypomniała sobie, że regent Aleksandra czwartego, Filip Arridea, był jego wujem i bratem Aleksandra Wielkiego. Ale został zabity. A teraz na tronie zasiada Antygon Jednooki. Wspiera Aleksandra Czwartego.
  A przeciwstawia się mu Kassander, władca i satrapa Macedonii.
  Tu ma się rozegrać bitwa, w której zginą zarówno Antygon Jednooki, jak i nominalny car Aleksander Czwarty.
  Antygon Jednooki ma więcej terytorium i żołnierzy. Kassander ma samą Macedonię i Grecję - bardziej zorganizowaną i lepiej uzbrojoną armię.
  Więc szanse są prawie równe - a najmniejsza szansa może zadecydować o wyniku bitwy.
  Chociaż ta historia jest trochę inna od oficjalnej, ale czasy są stare, nikt tak naprawdę nie wie, jak to było.
  Mirabela ucieka do obozu Antygon Jednookiego. A jej nagie, okrągłe szpilki błyszczą.
  W oddali widać już proporczyki i flagi obozu. Armia jest duża. Policz ziemie do Indii i części Indii. Egipt wciąż się waha, po której stronie stanąć.
  Antygon i Kassander walczą o władzę. Ale zwycięstwo Antygon pozwala ponownie zebrać imperium w jedną pięść, podczas gdy Kassander wręcz przeciwnie, rozprasza je.
  A więc wybór Mirabeli jest oczywisty!
  Dziewczyna biegnie do obozu. Warriors natychmiast wpatrywali się w jej umięśnioną, opaloną, w jednym bikini.
  Ale nikt nie odważył się kłócić i zwolnić.
  Mirabela pędzi, a jej bose stopy zostawiają wdzięczne ślady na piasku.
  Wielu wojowników, zwłaszcza młodych, pada na kolana i chętnie całuje te ślady.
  Oto piękna, muskularna dziewczyna przechodząca obok namiotów. Wojownicy kłaniają się jej.
  I znów pocałuj jej ślady. Mirabela to dziewczyna, która jest po prostu super.
  Młody wojownik próbuje złapać ją za nagie kolano. A dziewczyna wzięła go i kopnęła.
  Upadł i rozbił się.
  Mirabella śpiewała:
  - Zasługujesz na mnie, zasługujesz na mnie
  Zasługujesz na dziewczynę!
  Zasługują, piękno z pistoletem,
  Nie grzesz więcej!
  I wszyscy padają przed nią na kolana.
  Dziewczyna podbiega do namiotu Antygon. Jest tak duży jak prawdziwy pałac.
  A wojowników jest tu wielu - co najmniej dwieście tysięcy na cały obóz. Oto mrówka.
  Przy wejściu Mirabelę spotykają prawdziwi bohaterowie. I przepuścili dziewczynę.
  Tutaj wojownik wchodzi do namiotu i idzie dalej, stąpając gołymi, pełnymi wdzięku nogami po bujnych dywanach.
  Znowu jest i znowu tęskniła. A dziewczyny kłaniają się prosto do pasa. I wszystko wygląda świetnie.
  Oto jest w namiocie i Antygon ją spotkał. Dość duży mężczyzna z przepaską na oku.
  Spojrzał na dziewczynę piękne słowo bogini.
  I powiedział:
  - Przyszedłeś po miłość!
  Mirabela pokręciła głową i ryknęła:
  - Przybyłem, by przynieść ci zwycięstwo!
  Antygon skinął głową i odpowiedział:
  - Co wiesz o Cassandrze!
  Dziewczyna odpowiedziała z uśmiechem:
  Zastawił na ciebie pułapkę! Ma trzech żołnierzy mniej, ale są bardziej zorganizowani. Jeśli jednak pójdziemy od strony, na której nikt nas nie oczekuje, możemy odnieść decydujące zwycięstwo!
  Antygon zapytał podejrzliwie:
  - A jeśli Cassander przysłał cię osobiście? A ty wprowadzisz nas w pułapkę!
  Mirabela z przekonaniem odpowiedziała:
  - Cassander nie będzie w stanie zjednoczyć imperium. Jest tylko uzurpatorem. Tylko pod rządami syna Aleksandra Wielkiego można zachować jedność państwa. I zawsze pomagam tym, którzy przyczyniają się do jedności ludzkości!
  Antygon skinął głową.
  - Jakoś ci wierzę! No to chodźmy na kemping!
  Mirabela odpowiedziała agresywnie z wściekłością:
  - Odważnie ruszymy do walki o potęgę Petrika,
  A w snach Bóg Amon - święte twarze!
  Po czym dziewczyna zaproponowała, że poprowadzi armię, a Antygon się zgodził.
  Pojawił się sam Aleksander Czwarty.
  Był dość dużym i umięśnionym chłopcem. Jasne włosy i ciemna skóra od oparzeń słonecznych, jasne było, że dzieciakowi wygodniej było chodzić boso niż nosić sandały i zbroję.
  Ale tutaj chłopiec wsiada na konia. Ma jedenaście lat, ale możesz dać czternaście lub piętnaście.
  Widać, że patrzy na Mirabelę z zainteresowaniem i mówi:
  Jakie ona ma mięśnie!
  Dziewczyna odpowiedziała z uśmiechem:
  "Jestem wojownikiem najwyższej klasy!"
  Król-chłopiec skinął głową.
  - Prawidłowy! Po zwycięstwie uczynię cię moją pierwszą żoną!
  Mirabela zauważyła z uśmiechem:
  - Myślę, że po zwycięstwie przeniosę się do innego świata! Niestety, moim celem jest pomóc ci, ale nie mam nad sobą władzy!
  Aleksander Czwarty rozkazał:
  - Poprowadź nas do bitwy!
  I wielka armia Antygon wyruszyła na kampanię. Miał nawet słonie bojowe.
  Mirabela zauważyła agresywnie, grabiąc gorący piasek gołymi, mocnymi nogami:
  - Odważnie ruszymy do walki o władzę Sowietów!
  A potem było lepiej:
  - O potęgę Macedonii!
  Walcząca dziewczyna - nie możesz nic przeciwko niej powiedzieć. To naprawdę kolosalna suka.
  A armia Antygona i Aleksandra krąży wokół wojsk Kassandera.
  Jest duży ruch.
  Mirabela śpiewa w kampanii i od męskiego imienia:
  Jestem Aleksander, król Greków.
  To Dariusz, władca Persów, spotkaliśmy się ponownie na polu bitwy.
  
  Pod Issą pokonałem go I zasłużyłem na chwałę, "Invincible" dostało nazwę!
  
  Wtedy cały świat mnie rozpoznał, nazwał "Boskim"! Udowodniłem to swoim mieczem!
  
  Przyszedłem go pokonać I połączyć wszystkie kraje Nadszedł czas, aby wszyscy ludzie żyli razem w pokoju! - - - Jego wojska są przede mną Ze strachu zebraliśmy system Znowu gramy z naszym przeznaczeniem!
  
  Są prawie siedem razy więcej od nas,
  Ale iskry biją z naszych oczu Wierzymy: bogowie nas nie opuszczą! - - - Wrogowie szli do nas w tłumie, Nie wiedzą, co to jest system. Wysłał swoje wojska na rzeź!
  
  Oto jego jeźdźcy lecą, Chcą nas przestraszyć.Taki - tylko tchórzy pokonają! - - - Falanga w centrum trzyma linię, zginą, ale nie opuszczą bitwy Persowie pomieszali się przed ich murem!
  
  I właściwa walka. Zacięta walka, ale trzymaj się! I trzymaj się linii! Trakowie tam są! To nie pierwszy raz dla nich!
  
  Ale lewe skrzydło jest zmięte I od dawna się cofa, I prosi o moją pomoc!
  
  Nie zamierzam im pomagać, w końcu to walka! Stoję i czekam, są Tesalczycy! Wierzę w przeznaczenie!
  
  W środku wrze panika, Napiera ich nasza falanga, A ich kawaleria biegnie na boki!
  
  Mój cel został osiągnięty! Bogowie otworzyli nam drzwi! Wrzucam kawalerię w tę szczelinę!!! - - - Ziemia drży, kurz kłębi się, I iskry biją spod kopyt - Ta ciężka kawaleria leci!
  
  Oni wszyscy są dla mnie towarzyszami, Rzucili
  rękawicę losowi!
  Chcemy podbić cały świat!
  
  Piechota - najważniejsza rzecz w bitwie, Biegnie za kawalerią w szeregach Niezwyciężona, jak Achilles w bitwie!
  
  Czuję wynik bitwy.
  
  Przecinamy jego wojska!Zwycięstwo jest bardzo bliskie!Nasza bitwa zostanie zapamiętana przez ludzi na wieki!!!
  
  Jego straż jest już zmiażdżona! I sto metrów przed nim! A przed nim nie ma nikogo innego! - - - Widząc nas przed sobą, Jak podły tchórz, nie bohater, Przerażony Darius opuszcza bitwę.
  
  Co za tchórz! Co za łajdak! Zhańbił swoją koronę! I skończyła się cała jego moc!
  
  Gdzie idziesz?! Uciekajcie, chrońcie się przed śmiercią, bogowie! Jak śmieszni są moi wrogowie!
  
  Cała armia Persów już biegnie.Dziś jestem pełen walki!Połowa świata należy teraz do mnie!
  Tutaj armia zakończyła kampanię i udała się na tyły Cassandry. A potem Mirabela czekała na odkrycie - oprócz wojsk greckich i macedońskich byli też Egipcjanie.
  Dlatego właśnie Kassander w prawdziwej historii wygrał, a Aleksander Czwarty został schwytany i zabity.
  Tak więc Antygon ma tylko półtora raza więcej żołnierzy, o najlepszej jakości wroga.
  Ale ma korzystniejszą pozycję i taktyczną niespodziankę po swojej stronie.
  Mirabela rzuciła się do ataku.
  A wraz z nią cztery urocze dziewczynki: córki bogów.
  I odetnijmy przeciwników.
  Mirabela prowadziła młyn swoimi mieczami, ścinając żołnierzy Cassandry i ćwierkając:
  - Kobieta to gałąź, która najlepiej dojrzewa w humusu rozpusty, ale i tak czeka zemsta!
  Natasza również siekała z wściekłością i furią. Jej naga tortura złamała szczękę greckiemu wojownikowi, pisząc:
  - Polityk to matematyk, który zabiera i dzieli, a robi to z kolosalnym błędem w kieszeni!
  Zoya, kontynuując siekanie przeciwników i rzucanie trującymi grami gołymi palcami u stóp i piskiem:
  - Bóg stworzył bosą i młodą kobietę, szatan z pomocą polityków podkuł ją i zmusił, by popadła w dzieciństwo!
  Angelica agresywnie ścinała masę wrogów, a jej miedzianoczerwone włosy powiewały na wietrze jak proletariacki sztandar.
  A dziewczyna gruchała:
  - Lepiej dla kobiety afiszować się gołymi obcasami, niż być obutym przez małżeństwo za buta!
  Svetlana pocięła przeciwników i pocięła ich i pisnęła:
  - Kobieta to najpiękniejszy kwiat w ogrodzie Pana Boga, ale najbardziej podstępna gąsienica - brzydki polityk zjada jej łodygę!
  Mirabela, kontynuując cięcie wrogów, pisnęła i wydała:
  - Odsłaniając piersi, kobieta zostawi mężczyznę bez spodni i zedrze z niego trzy skóry!
  Natasha agresywnie kontynuowała, miażdżąc swoich przeciwników:
  - Blondynka z pewnością jest piękna, tylko jasna głowa jest zbyt dosłownie!
  Zoya, krojąc wojowników, Cassandra chrząknęła:
  - Blondynka o jasnej głowie nie zawsze jest dosłownie, ale zawsze w przenośni płcią piękną!
  Angelica, nadal miażdżąc swoich przeciwników, pisnęła:
  - Jaka jest różnica między politykiem a prostytutką - ta ostatnia w imię pieniędzy kładzie pod kogokolwiek, a pierwsza połowę wyborców w jakikolwiek sposób kładzie dla zysku!
  Svetlana, odcinając wrogów armii Cassandry i rzucając bumerang bosymi palcami, wydała:
  - Prostytutka za pieniądze zamienia każdego osła w człowieka, polityka i za darmo z każdego człowieka zrobi nic nie znaczącego osła!
  Mirabela miażdżąc różnego rodzaju przeciwników i łamiąc sobie szczęki gołym, okrągłym obcasem, wydała:
  - Chłopcy w końcu stają się mężczyznami, politycy z biegiem lat albo stają się dyktatorami, albo stają się chodzącymi żartami!
  Natasza rąbiąc przeciwników i odcinając im głowy, rzucając miażdżącymi przedmiotami gołymi palcami, pisnęła:
  - Polityk nie zawsze jest śmieszny, ale zawsze chodzący żart i wolny klaun!
  Zoya, siekając najróżniejszych wrogów, jęknęła:
  - Dyktator często sprawia, że jego poddani ronią łzy, ale w żartach cały kraj go chce!
  Angelica, tnąc Macedończyków, pisnęła:
  - Jak pożyteczne są dyktatury - kiedy ludzie budują, chcą strzyc jak owce, a w owczej głowie budzi się lis!
  Swietłana trzymała młyn wojenny, odcinając głowy i ćwierkając:
  - Jeśli będziesz strzyżony z umysłem barana, jeśli masz zaradność lisa, włożysz go na obrożę swoich konkurentów!
  Mirabela, kontynuując sekcje przeciwników, wydała:
  - Lis zerwie trzy skóry z lwa, a on złuszczy się tak mocno, jak dąb, jak lepki!
  Natasza, walcząc z nacierającymi falangistami, zauważyła:
  - Bez względu na to, jak długi jest język polityka, życie wyborcy będzie od tego tylko krótsze!
  Zoya agresywnie zauważyła, gdy przecinała wrogów:
  - W pogoni za długim rublem politycy skracają języki do krytyki, pamiętając - milczenie jest złotem!
  Angelica, przecinając pełzających wrogów, wydała:
  - Cisza jest złota, ale często w czyjejś kieszeni!
  Svetlana, przecinając wrogów, gruchała:
  - Człowieka z wielkiej litery ciągnie do światła, mężczyzny, wprawdzie mężczyzny, do jasnowłosych!
  Mirabela, kontynuując cięcie armii wroga, chrząknął:
  - Bóg dał człowiekowi rozum i nieśmiertelną duszę, Szatan zarzucił rozum nad umysł, zamieniając ciało w truchło!
  Natasza, miażdżąc przeciwników, szczekała:
  - Człowiek to zwierzę, którym rządzi lis udający lwa w owczej skórze!
  Dziewczęta rozproszyły się, z wielką skutecznością i presją odcinając armię Kasandry. A ich miecze błysnęły jak śmigła.
  Zoya zauważyła, rzucając groch ze śmiercionośnymi materiałami wybuchowymi gołymi palcami:
  - Człowiek marzy o posiadaniu mocy Boga Wszechmogącego, aby osiągnąć cele małpy!
  Czerwona lisica Angelica, przeprowadzając sekcję wrogów, wydała:
  - Oczywiście Bóg kocha nasze dusze, ale tak bardzo chcieliśmy, aby Wszechmogący kochał także nasze ciała, zsyłając nie tylko uzdrowienie duchowe!
  Svetlana, ścinając wrogów, również dodała, łamiąc wrogowi szczękę gołą piętą:
  - Bóg stworzył Ewę po to, by dawała szczęście, a uczynił polityka, by kradł sny, ale jednocześnie rozweselał, choć bez piękna!
  Mirabela przecinając przeciwników i rzucając granatami gołymi palcami u stóp, pisnęła:
  - Polityk jest rodzajem kieszonkowca, który zręczne palce zastępuje długim językiem i robi dużo więcej hałasu podczas kradzieży, osłabiając zdolność do myślenia!
  Natasza w pełni się z tym zgodziła, miażdżąc wrogów i ćwierkając:
  - Władca, który lubi dużo mówić, niewiele osiągnie w sprawach praktycznych, ponieważ długi język skraca ramiona!
  Zoya agresywnie zauważyła, odcinając kolejną porcję wrogów i rzucając granatem bosą stopą:
  - Dlaczego Bóg Wszechmogący rzadko przemawia do ludzi - żeby nie upodobnić się do polityków z biegunką werbalną maskującą impotencję!
  Angelica, przecinając wrogów i gołymi palcami u nóg, wzięła i rzuciła zabójcę we wroga i pisnęła:
  - Polityk dużo mówi, mówi jeszcze więcej, ale jego słowa mijają uszy wyborcy, który nie jest głuchy na próżne gadki!
  Svetlana, przecinając wrogów i siejąc zniszczenie gołymi palcami stóp, wydała:
  - Im dłuższy język polityka, tym krótszy umysł głosującego na niego wyborcy!
  Mirabela zauważyła, ponownie rzucając gołymi palcami, śmiertelną bombę:
  - Dla wyborcy długi język polityka to pętla na szyi, która jednak najpierw kapie na mózg, a potem pudruje głowę, kolejny pusty proszek!
  Natasza agresywnie oświadczyła, kosząc wrogów:
  - Wysoki umysł rzadko łączy się z długim językiem, ale arogancja jest powszechna w przypadku słów, które nie znają granic!
  Zoya zauważyła dowcipnie, obnażając zęby i warcząc jak pantera:
  - Długi język dobrze mieści się w kieszeni, w połączeniu ze znajomością zawiłości pochlebstwa!
  Angelica, przeprowadzając sekcję wrogów, bardzo dowcipnie zauważyła:
  - Prawdziwy geniusz długo nie będzie mówił, zwięzłość jest siostrą talentu, a geniusz jest bratem zwięzłości!
  Svetlana, odcinając falangistów, którzy już uciekli, szczekała:
  - Długi język to nie tylko oznaka krótkiego umysłu, ale także niekończącej się głupoty!
  Krótko mówiąc, pokonali armię Kassandera, a Mirabela osobiście odciął mu głowę.
  Następnie dziewczęta zmuszały więźniarki do całowania ich nagich, wyrzeźbionych, lekko zakurzonych i zakrwawionych stóp.
  Zrobili to pokornie i pochylili się do trzech zgonów.
  Imperium Aleksandra Wielkiego przywróciło jedność. I znów zabłysnął sztandar Macedonii.
  Potem nastąpiły nowe kampanie przeciwko Arabom, wraz z ich podbojem. Następnie do Słupów Herkulesa, po zdobyciu Rzymu i Kartaginy. I do Indii z ich całkowitym podbojem.
  Aleksander Czwarty żył przez siedemdziesiąt lat i zdołał podbić Chiny, przewyższając chwałę swojego ojca.
  Nazwali go Aleksander Wielki. Zdobył wszystkie cywilizowane kraje starożytnego świata. A imperium powstało od Atlantyku po Pacyfik. Ogromny, potężny i zamożny.
  Nieco później zaatakowano także Japonię. A potem Ameryka została podbita.
  Imperium stało się globalne. Rządziła nim rodzina Petrików. Jej autorytet był tak wielki, że nie było poważnych zrywów satrapów. A teraz postęp, który minął epokę ponurego średniowiecza, natychmiast przeniósł się do epoki przemysłowej.
  A potem rewolucja przemysłowa. A loty ludzkości w kosmos są o tysiąc lat wcześniejsze niż w prawdziwej historii.
  A w XXI wieku imperium dotarło na skraj wszechświata. Stworzono wehikuł czasu i nauczyli się wskrzeszać zmarłych.
  Zmartwychwstał także Aleksander Wielki i jego największy syn.
  Tak zmienił się bieg historii świata. I to było świetne dla ludzkości.
  Wyobraź sobie uniwersalne imperium, w którym wskrzeszają się nawet dawno nieżyjący ludzie, oraz współczesny XXI wiek. W którym jest ponad dwieście krajów na świecie i balansuje na krawędzi wojny nuklearnej.
  A różne koronawirusy wędrują!
  A więc... Dziewczyny dokonały największego wyczynu na rzecz całej postępowej i niezbyt postępowej ludzkości!
  
  BLOND DZIEWCZYNA POMAGA KSIĘCIU SWIATOSŁAW
  Dziewczyna-bohaterka jest umięśniona iw bikini biegnie do obozu Wielkiego Księcia Kijowskiego Światosława.
  Armia cesarza rzymskiego zbliżyła się do obozu rosyjskiego. Rzymianie mają półtorakrotną przewagę w sile. Stworzyli dużą armię.
  Światosław stracił inicjatywę. Najazdy Pieczyngów i zdrady Bułgarów mocno poturbowały jego armię. A teraz musisz walczyć z przewagą liczebną.
  W prawdziwej historii w twierdzy obronił się Światosław. Ale flota rzymska odcięła Rosjanom dostawy wzdłuż Dunaju. W rezultacie prawie zginęli, dopóki nie zgodzili się odejść po kilku potyczkach, na trudnych warunkach.
  Mirabela zrozumiała, że najlepszą szansą jest natychmiastowe pokonanie wojsk rzymskich i udanie się do Konstantynopola.
  Wtedy Bułgarzy, Grecy i Węgrzy poprą zwycięzcę Światosława, a Cesarstwo Bizantyjskie będzie skończone!
  A Tsargrad stanie się stolicą wielkiego państwa rosyjskiego! Bo Światosław wygrał dużo. Cały region Wołgi i Krym, a także Północny Kaukaz, Bułgarię i Rumunię. Ale po jego śmierci podbity przepadł. A Pieczyngowie już wspinają się na Wołgę.
  Więc teraz jest krytyczny moment. I jest szansa, że Ruś Kijowska stanie się najsilniejszym i najbardziej rozległym imperium na świecie, jeszcze przed jej chrztem.
  Mirabela o tym wie i rusza do bitwy.
  Ale co ona zrobi sama? Może przyjdzie jeszcze pięciu wojowników - chłopiec i cztery dziewczynki - córki rosyjskich bogów i nieśmiertelne dziecko?
  Mirabela naprawdę na to liczy.
  Ale podczas biegu migoczące, gołe, różowe szpilki. W tym samym czasie dziewczyna śpiewa:
  - Walczymy za Rosję,
  O imieniu Svarog ...
  Nie bądź tchórzliwą dziewczyną
  Jesteś w sercu Boga!
  Tutaj biegnie coraz bliżej twierdzy, w której znajdują się rosyjskie wojska Światosława.
  Najpierw dziewczyna ścina mieczami dwóch rzymskich wartowników stojących w pobliżu cytadeli.
  Mirabela śpiewała nawet:
  - Ojczyzna leci na niebie...
  W imię Peruna Rosja znowu powstanie!
  Czy to naprawdę dlaczego Rosjanie musieli zaakceptować czyjąś wiarę? W rzeczywistości znacznie lepiej jest wierzyć we własne i jasne. Ci rosyjscy bogowie, którzy opiekowali się Słowianami i przyczyniali się do ich dobrobytu.
  Tutaj wojownik podbiega do ściany. Na górze są wartownicy.
  Widzą napisaną, złotowłosą piękność i biorą ją za boginię.
  Ponadto Mirabela jest bardzo wysoka, szczególnie jak na tamte czasy, i muskularna, przez co można ją pomylić ze zwykłą kobietą.
  I tak Mirabela zaczęła czepiać się palców i bosych stóp, wspinając się po ścianie. I wyglądało to bardzo ładnie.
  Dziewczyna jest bardzo piękna, a jej ulga w mięśniach jest przedmiotem zazdrości każdego mężczyzny.
  To naprawdę córka bogów.
  Mirabela wspięła się na górę. Uśmiechnęła się i mrugnęła do wartowników.
  Wojownicy byli niżsi od niej i byli zdumieni mocnymi i głęboko zarysowanymi mięśniami dziewczyny.
  Wojownik natychmiast wziął byka za rogi:
  - Zabierz mnie do księcia Światosława!
  Najstarszy z wojowników z siwą brodą skinął głową:
  - Tak, Bogini, jesteśmy gotowi!
  Dwóch młodych mężczyzn padło na kolana i pocałowało bose stopy Mirabelli. Dziewczyna skinęła głową na znak zgody.
  - To jest piękne!
  Następnie przeniosła się w towarzystwie żołnierzy do centrum twierdzy, gdzie przebywał sam wielki książę kijowski Światosław.
  Mirabela była wesoła i śpiewała:
  - Będzie fajny wynik,
  Jedziemy do Tsargradu!
  Tutaj ona, uderzając gołymi podeszwami o bruk, dotarła do budynku, w którym znajdował się słynny starożytny rosyjski dowódca. Osobowość jest legendarna.
  Tutaj w środku spotkała ją nowi wojownicy. Poczuli Mirabelę na silne mięśnie i klatkę piersiową. Potem skoczyli do przodu.
  Światosław jeszcze nie poszedł spać i spotkał wysokiego gościa. Był niski, ale barczysty, z ogoloną głową, zwieńczoną grzywką. Jeszcze nie stary, dojrzały mąż, pełen siły i energii. Spojrzał na Mirabelę i zmarszczył brwi. Nie jest przyjemnie, kiedy kobieta góruje nad tobą.
  Zapytał ją z uśmiechem, który wyglądał na zmęczonego, ponieważ jego oczy wyglądały na złe:
  - W jakim celu przyszło do mnie piękno?
  Mirabela również odpowiedziała z uśmiechem i spojrzała uprzejmie:
  - Aby pomóc Ci pokonać wielkich Rzymian!
  Światosław zauważył z westchnieniem:
  - Jeden miecz niczego nie rozwiązuje, chociaż jesteś silny, widzę wojownika!
  Dziewczyna tupnęła bosą stopą i odpowiedziała:
  - Musimy teraz zaatakować Rzymian. Nie zebrali jeszcze wszystkich sił i otrzymają posiłki. Natychmiast rozwal i jedź do Tsargradu!
  Światosław skinął głową i zauważył:
  - Też tak myślałem. Ale wróg ma przewagę!
  Mirabela odpowiedziała logicznie:
  - Czas działa na naszą niekorzyść! Jeśli zwlekamy trochę dłużej, flota rzymska odetnie nas wzdłuż Dunaju i nie będziemy mieli ani posiłków, ani zaopatrzenia. A siły wroga będą tylko rosły!
  Światosław zauważył z westchnieniem:
  - Nasza wyrocznia przewidziała, że w otwartej bitwie przegramy!
  Mirabela odpowiedziała szorstko:
  - Nie sądziłeś, że ta wyrocznia została kupiona przez bazylię? A to opóźnienie tylko zwiększy przewagę Bizancjum!
  Światosław sprzeciwił się ponuro:
  - Wyrocznia rzadko się myliła, a wcześniej przepowiadała nasze zwycięstwa, zarówno nad Chazarami, jak i innymi narodami. Jednak... Czy przypadkiem jesteś córką bogów?
  Mirabella skinęła głową.
  - Możesz mnie przetestować w bitwie z dowolnym ze swoich wojowników!
  Światosław niespodziewanie uderzył Mirabelę w brzuch. Dziewczyna przesunęła się mechanicznie i uderzyła księcia głową w czoło. Upadł.
  Dwóch wysokich wojowników rzuciło się na Mirabelę, ale dziewczyna skoczyła i uderzyła ich gołymi obcasami.
  Myśliwce rozbiły się...
  Mirabela pochyliła się i nacisnęła szyję Światosława. Opamiętał się i otworzył oczy.
  Potem mruknął, pocierając posiniaczone czoło:
  - To jest Czarny Bóg. Najwyraźniej jesteś córką Czarnoboga. Tak poruszony, głowa pęka!
  Mirabelle odpowiedziała:
  - Potrafię uwarzyć miksturę, która uczyni twoich wojowników silniejszymi i bardziej wytrzymałymi.
  Wtedy na pewno pokonamy wroga!
  Światosław skinął głową, z ogoloną głową grzywką:
  - Zmieniaj! Wierzę ci!
  Mirabella zapytała:
  - Zbierz trochę zioła, a mikstura będzie gotowa!
  Wielki Książę dał jej kilka tuzinów służących, żeby jej pomogły.
  Mirabela wraz z nim udała się do zagajnika po eliksir zwiększający siłę i wytrzymałość walczących. W zagajniku nie było jeszcze bizantyjskich wojowników.
  Ale dziewczyna-bohaterka była w pogotowiu. I nie bez powodu.
  Oto kilkudziesięciu jeźdźców, którzy próbowali zaatakować powracające panienki koszami pełnymi ziół i grzybów.
  Mirabela rzuciła się do wroga w walce. I wymachując mieczami, odcięła jednocześnie trzy głowy.
  Więc jak posiekajmy przeciwników. Ta dziewczyna jest tylko terminatorem w bikini i bosymi stopami.
  Jej bosa pięta trafiła bizantyjskiego wojownika w podbródek. Po locie zestrzelił jednocześnie pięciu wrogich jeźdźców.
  Mirabella napisała na Twitterze:
  - Jestem najfajniejsza na świecie, a dziewczyna jest specjalnie bosa!
  To był naprawdę super zwrot akcji. Mirabela nadal cięła przeciwników i rzucała odłamkami szkła gołymi palcami, uderzając przeciwników.
  Ci Rzymianie, którzy nie mieli czasu na ucieczkę, zostali zabici. A Mirabela odniosła kolejne zwycięstwo.
  Oto dziewczyny bijące bosymi stopami, latem na Bałkanach jest ciepło, a przyniosły grzyby, jagody i trawę. A Mirabela w dużej kadzi zaczęła warzyć śmiercionośne i miłosne zaklęcia.
  I niósł silny cierpki zapach w całym obozie. A dziewczyna o złotych włosach mieszała wszystko gołą, rzeźbioną stopą.
  I to bardzo pomogło.
  Mirabela uwarzyła miksturę w kociołku i zaśpiewała;
  Urodziłem się wiem w XXI wieku,
  W którym elektronika jest wszędzie...
  I uwierz mi, nerwy ze stali -
  Wiesz, ludzie latali na Księżycu!
  
  Wielkie stworzenie człowieka
  Zdolny do objęcia podczas gry w piłkę...
  Jesteśmy dziećmi laptopa, internetu
  I uderzymy w ignorantów!
  
  Co wiesz, że wymyśliliśmy?
  Ekran jest zamknięty w jednym małym palcu...
  Niedługo zobaczymy komunizm,
  Jeśli nawet zły ogień płonie!
  
  Uwierz mi, nadejdzie nasz czas
  Kraj nauki rozkwitnie...
  Niech triumfuje Abel, nie Kain,
  Wygrane otworzyły konto bez limitu!
  
  Wierzymy w naszą matkę Rosję,
  Co sprawiło, że zmienił się gwiezdny ...
  Pola były nawadniane rosą z pereł,
  Wygrane otworzyły konto bez końca!
  
  Ku chwale Jezusa i Svaroga,
  Razem pokonamy naszych wrogów...
  W imię Wszechmogącego poznaj Rodzinę,
  Otworzyliśmy wielką armię rosyjską!
  
  Tak, niech miłość grzmi w wielkiej chwale,
  Niech Łada będzie z nami na zawsze...
  Urodziliśmy się w kosmicznej mocy -
  Spełniło się wielkie marzenie!
  
  Mieliśmy Lenina i wielkiego Stalina,
  Car Piotr Wielki i burza Iwan ...
  Mamy mięśnie, staliśmy się twardsi,
  Takie jest przeznaczenie wielkiego rati!
  
  Niech Ojczyzna rozkwitnie w wierze,
  Miłość, która nas przyniosła...
  Niech pogoda będzie wieczna Maj
  I przelewa tylko złą krew w bitwie!
  
  Urodziliśmy się, aby urzeczywistnić bajkę
  Ku chwale rosyjskich aniołów, bogów...
  Aby zły wróg natychmiast obrócił się w proch,
  I obficie upieczone ciasta!
  
  nie wierzę, że człowiek nie będzie słaby,
  Jego przeznaczeniem jest pokonanie wszystkich demonów...
  Otrzymuj największe nagrody
  Niech zostanie zniszczony w bitwie!
  
  Tak, nasz wróg nie zna jeszcze siły,
  Ale wierzę, że Rosja się odrodzi...
  Mimo że dzieci, kobiety są atakowane,
  Wygramy - wierzę w to i nie bój się!
  
  Niech nasza Ojczyzna będzie wolna,
  Niech będzie w wiecznej chwale na zawsze...
  Jesteśmy rycerzami, uwierz mi, szlachetny,
  Nie boimy się kłopotów i lat!
  
  Krótko mówiąc, wkrótce otrzymamy przebaczenie,
  Wierzymy, że zwyciężymy przeciwnika...
  Ogłoszenie nadejdzie od Boga Sortuj,
  Niech cherubin rozwinie skrzydła!
  
  W takim razie zakończmy to, co zaczęliśmy
  Zbudujmy nowe miasto silniejsze niż wszystkie...
  I będzie znacznie lepiej niż na początku,
  Fajny złoczyńca zostanie zmieciony w proszek!
  Bohaterska dziewczyna skończyła śpiewać. I tu znowu wszystko zawirowało w kociołku, zaiskrzyło i eliksir był gotowy.
  Teraz pili go rosyjscy żołnierze. Było ich ponad trzydzieści tysięcy, łącznie z Bułgarami.
  Światosław również pociągnął łyk eliksiru. Był gotowy do walki. Towarzyszy mu jego brat, znacznie wyższy Danilo.
  Cóż, jaka jest droga dla rosyjskich rycerzy. To wszystko będzie wielką i krwawą bitwą.
  Mirabela też piła i poczuła, że ogarnia ją już spora siła.
  Dziewczyna błysnęła mieczami i powiedziała:
  - Lepiej wygrywać na stojąco niż przegrywać na kolanach!
  Po tym Światosław już dowodził:
  - Cóż, bracia w bitwie!
  I bramy się otworzyły i wyszedł oddział rosyjski. A była to armia pełna siły i energii.
  Bizantyjczycy mają pięćdziesiąt tysięcy żołnierzy i oni też ustawili się w szeregu. Wydaje się, że jest więcej, ale nie tak odważnie i żarliwie w duchu.
  Sam cesarz rzymski zebrał się, by skarcić. I tak armia bizantyjska wzięła i ruszyła.
  Jest cięższa w zbroi i ma przewagę w kawalerii.
  Ale wyprzedzając jeźdźców z przodu biegnie Mirabela Magnetic, pełna energii i chętna do walki. Dziewczyna tutaj jest najwyższego kalibru. I jak zderzy się z bizantyńskimi wojownikami.
  Wykonuje cios z wyskoku dwiema bosymi stopami jednocześnie, powalając przeciwników i wrzeszcząc:
  - Chwała czasom rosyjskiego rati!
  Wtedy dziewczyna zagwiżdże ogłuszająco na całe gardło. Tak, wygląda fajnie i zabawnie.
  A jej miecze, jak spadają na wrogów, tnąc ich jak brzytwa. Oto dziewczyna.
  A potem są inni wojownicy.
  Natasza tłucze bizantyńskich wojowników mieczami i okrzykami:
  - Za Rosję Światosław!
  A gołymi palcami rzuci zatrutą igłę.
  A potem Zoya idzie do bitwy. Żołnierze bizantyjscy tną z wielką desperacją. I miażdży ich z żarliwym entuzjazmem.
  Prowadzi młyn z mieczami.
  A rudowłosa Angelica zabrała Rzymian i zniszczmy ich z wielką furią i rozpaczliwą presją.
  A jej naga pięta też działa i łamie szczęki.
  Dziewczyna ryczy:
  - W imię Peruna!
  A Swietłana również przecięła z wielką presją, niszcząc wroga.
  I prowadzi młyn z mieczami i piskiem:
  - Za komunizm!
  Mirabela dokonująca sekcji Rzymian, zauważa:
  - Jeśli chcesz zdobyć cały świat, napełnij głowę mądrością, a serce miłością!
  Natasza, odcinając przeciwników z Bizancjum, powiedziała:
  - Złote serce nie zawsze przyciąga pieniądze do kieszeni, ale pozwala znaleźć w niebie niezliczone skarby, w porównaniu z którymi góry banknotów nie są warte ani grosza!
  Zoya, siekając legionistów, zanotowała:
  - Trudno zrozumieć, dlaczego Bóg dopuszcza zło, ale jeszcze trudniej, dlaczego człowiek nie dopuszcza dobra w swoim sercu i miłosierdzia w swoim działaniu!
  Angelica zauważyła, siekając Rzymian i rzucając dyskami gołymi palcami:
  - Złote góry z ust polityków nie są warte ani grosza, ale miedziany grosz, jeśli ktoś jest ukochanym, to wielki skarb świata!
  Svetlana, agresywnie siekając bizantyjskich bojowników, zauważyła:
  - Bóg stworzył człowieka dla szczęścia, ale człowiek stwarza sobie problemy i nieszczęścia, chcąc stać się Bogiem Stwórcą!
  Mirabela, przecinając przeciwników mieczami, wydała:
  - Czego chce kobieta, Bóg chce, może dlatego mężczyźni mają ciągłe kłopoty i problemy, bo kobieta jest drażliwa bezbożnie!
  Natasza, przeprowadzając sekcję Rzymian, zauważyła:
  - Kiedy dzieci śmieją się ze szczęścia, rodzice się nie śmieją, więc koszt prezentów okazał się wcale nie śmieszny!
  Zoya, tnąc Bizantyjczyków i nokautując ich bosą stopą, logicznie zauważyła:
  - Bóg jest zawsze kochającym Ojcem dla człowieka, ale los często jest kapryśną macochą!
  Augustyn dokonujący sekcji Rzymian, logicznie dodał:
  - Nawet lisowi trudno oszukać los, a Boga oszukać nie można!
  Svetlana, przecinając przeciwników i agresywnie miażdżąc ich, i rzucając wybuchową paczką gołą piętą, wydała:
  - W polityce wszystko jest możliwe, ale Boga i tak nie da się oszukać ani razu, mimo że przywykłeś do prowadzenia wyborców przez nos w nieskończoność!
  Mirabela, krojąc przeciwników na kapustę i robiąc z nich rzymskie kotlety, powiedziała:
  - Politycy są wielkimi oszustami, ale mało znaczącymi w sprawach prawdy!
  Natasza, kontynuując entuzjastyczne wycinanie wrogów, zauważyła:
  - Polityk chowa kły, ale lubi pokazywać zęby, zwłaszcza jeśli wyborca ma kurze mózgi!
  Zoja, miażdżąc Rzymian, zauważyła dowcipnie:
  - Polityk nie ma wyczucia proporcji w obietnicach, ale wdrażanie ścisłych limitów dążących do zera!
  Angelica, przecinając wrogów, oświadczyła z wściekłością:
  - Polityk ma wyzerowaną pamięć do obietnic, ale chęć kłamania w nieskończoność!
  Swietłana agresywnie zauważyła, odcinając głowy Rzymianom:
  - Polityk językiem potrafi podnieść całe tsunami, ale jeśli chodzi o pracę z głową, panuje całkowity spokój!
  Mirabela prowadziła gramofon bosymi stopami, ścinając przeciwników i ćwierkając:
  - Pijak zaśnie, a polityk będzie chrapał, jeśli chodzi o wypełnienie obietnicy pijanymi oczami!
  Natasza pierwotnie zauważyła, odcinając wrogów:
  - Polityk to prostytutka, która od razu zbiera głosy, ale nigdy nie sprawia przyjemności!
  Zoya, wycinając Rzymian, w pełni się z tym zgodziła:
  - Polityk ma ambicje lwa, które wprowadzają wyborcę do życia psa!
  Angelica, walcząc z Bizantyjczykami i miażdżąc ich, logicznie zauważyła:
  - Bóg kocha człowieka nawet w grzechach, tylko bezbożność zniszczy duszę!
  Swietłana, obcinając legionistom jak brzytwa włosy na brodzie, gwizdnęła:
  - Wolna wola to dar od Boga, tylko człowiek nie zna progu sumienia!
  Mirabela, wycinając już przerzedzonych Rzymian, gruchała:
  - Wolność sumienia jest darem Najwyższego, wolność od sumienia jest przekleństwem od najniższego!
  Natasza, wycinając rzymskich, a raczej bizantyjskich żołnierzy, podsumowała:
  " Bóg dał wolną wolę z wielkiej miłości, ale człowiek wybrał swój udział w znacznej krwi!"
  Aby jakoś się rozweselić, Zoya zaśpiewała:
  Jestem prostą dziewczyną z Komsomołu,
  Niedawno pionierem...
  Kołysz się na linie bardzo zręcznie,
  Jak mówią, piękno jest słodkie!
  
  Ale Führer najechał drogą Rosję,
  Wściekły uśmiech zagraża faszyzmowi...
  Ale nadal dziewczyny są ładniejsze niż wszystkie
  Odpowiemy na najbardziej podstępny cios!
  
  Ku chwale naszej wielkiej matki,
  Chłopcy śmiało pójdą umrzeć...
  Zatrzymajmy większość dzikich nazistów,
  Nasza armia będzie niezwyciężona!
  
  Członek Komsomołu dał mi zadanie,
  Raczej sprowadź wywiad do centrali,
  Więc wytężasz oddech
  Aby we śnie nie było śliskich ropuch!
  
  chodzę boso po łące,
  Choć nie z przyzwyczajenia ukradli miasto,
  Na początku dobrze, potem ciężko
  Chodzenie boso po żwirze jest drogie!
  
  Podeszwy są mocno garbowane z kamieni,
  A krew sączy się z nacięć...
  Ale flagi na Ojczyźnie powiewają jasno,
  A miłość Pana będzie z nami!
  
  Chwalcie Jezusa olbrzyma
  Co jest wyższe i piękniejsze niż wszystkie ...
  Kiedy ludzie i partia są zjednoczeni,
  Świętujmy szczęście i sukces!
  
  Wierzymy w faszyzm, złamiemy kręgosłup,
  Od każdej wojny z żłóbka...
  Zwycięstwo będzie w promiennym maju,
  Zostań złoczyńcą w Gehennie!
  
  Niech moja święta ziemia będzie uwielbiona,
  Zwycięstwa chwały października piorunują...
  Choć dziewczyna jest w łachmanach i boso,
  Ona cierpi, kochanie, nie na próżno!
  
  Poświęciliśmy nasze serca Ojczyźnie,
  Na chwałę złota policz dusze ...
  Do sukcesu szybko otworzyli drzwi,
  I zdusić złośliwość i oszustwo!
  
  Niech Rosja będzie hegemonem świata,
  Zaprowadź porządek we wszechświecie...
  Nagrodź wszystkich przeciwników porażką,
  I żartobliwie przenieś pionka na królową!
  
  Niech moja Rosja będzie w powszechnej chwale,
  Niech zakwitną w nim jabłonie na Marsie...
  W sowieckiej, czerwonej, wściekłej władzy,
  Ludzie spełnią marzenie!
  
  Sprawimy, że Ojczyzna będzie wielka,
  Ponieważ członkowie Komsomołu są najfajniejsi ...
  Podtrzymuj twarze świętych na ikonach,
  Wygramy, pozostawiając grzech w naszych sercach!
  Zginęła prawie cała armia bizantyjska, a jej resztki uciekły.
  Ścigając wroga, Angelica wydała:
  - Bożym darem nie jest jajecznica, ale kto odmawia łaski ma mózg mokry kurczak i ugotowany na miękko!
  Swietłana przesunęła wroga gołą piętą z tyłu głowy i pisnęła:
  - Bóg daje łaskę każdemu, ale nie każdy jest przeznaczony do zdobywania bogactwa!
  Mirabela, niszcząc wrogów, dodała, szczerząc zęby:
  - Sanie może są własne, może nie są własne, ale miejsce na tronie zawsze należy do kogoś innego, bo polityka jest u władzy, ma złe aspiracje!
  Natasza, kończąc Rzymian, całkiem logicznie i poprawnie zauważyła:
  - Polityk ma siedem piątków w tygodniu, więc zawsze chce urządzić swoim wyborcom wieczny poniedziałek, a sobie solidną niedzielę!
  Zoe zauważyła agresywnie, odcinając głowy wycofującym się Rzymianom:
  - Polityk uwielbia udzielać rad wyborcom, ale dobre rady są drogie, a te, które rozdają politycy, są bezwartościowe!
  Angelica, siekając uciekających Bizantyńczyków, chrząknęła:
  - Nie ma słodszej soli niż sól prawdy i nie ma gorzkiego miodu niż miód obietnic wyborczych!
  Swietłana, miażdżąc uciekających bojowników, zauważyła, rzucając bosą stopą dysk z ostrymi końcami:
  - Bóg może przebaczyć każdy grzech, okazując udział, ale człowiek jest niewybaczalnie głupi, jeśli wybacza sobie obojętną obojętność!
  Mirabela podsumowała to wszystko, kończąc ostatnich Rzymian:
  - Można wierzyć zarówno w Boga, jak i nie wierzyć, tylko pierwszy czyni nas obrazem Wszechmogącego, a ostatni zwierzęciem z rangi prymatu najniższych!
  Armia bizantyjska została całkowicie pokonana i teraz nic nie przeszkodziło nam w przeprowadzce do Konstantynopola.
  Armia Światosławia rosła skokowo. Dołączyli do niego Grecy, Bułgarzy, Serbowie, Węgrzy i inne siły.
  A potem nastąpił atak na tę potężną cytadelę.
  Mirabela zaatakowała wraz z innymi dziewczynami. Ścinając obrońców Konstantynopola, dziewczyna nadal żartowała:
  - Bóg stworzył Ewę piękną i młodą, aby Adam ją pokochał, ale polityk w ludzkiej duszy zabił młodość duszy, a ciało zniekształcił do piekła!
  Natasza, rozdrabniając obrońców Konstantynopola, zauważyła:
  - Dobrze być młodą kobietą z ciałem, źle być bezradnym dzieckiem w interesach!
  Zoya, odcinając przeciwników, racjonalnie wydana:
  - Polityk innymi słowami mówi w zasadzie jedno - ja mam władzę, a ty masz kluski na uszach, ja mam tron, a ty jęczysz z irytacji!
  Angelica, ta rudowłosa dziewczyna, ponownie wykonując ostre skręty mieczami, zauważyła:
  - Polityk to słowik, który słodko śpiewa, ale notatki prawdziwego ptaka są pisane przez Boga, a notatki polityka pisane łapą karczownika!
  Swietłana dowcipnie dodała, odcinając kolejnego obrońcę Tsargradu:
  - Bóg zdecydował - mężczyzna jest swoim własnym synem, ale polityk uczynił wyborcę sierotą pasierbem!
  Mirabela wściekle siekając wrogów i rzucając trującymi igłami gołymi palcami u nóg, zakończyła:
  - Najbardziej kochającym Rodzicem jest Bóg Wszechmogący, choć nie jest jasne, dlaczego dziecko-mężczyzna płacze gorzko rzucone przez Ojca Wszechmogącego w otchłani okrutnego wszechświata - nawet jedna gorzka łza dziecka rozdziera serce miłości!
  Atak już się skończył, a Tsargrad upadł. Podboje Światosławia zostały wzmocnione. Potem nastąpiły kampanie w Iranie i Indiach. I tam Rosjanie podbijali coraz to nowe ziemie. Pal i Bagdad....
  Powstało ogromne imperium, od Egiptu, Bałkanów po same Chiny.
  Po śmierci Światosława nastąpił jednak podział majątku. Ale najstarszy był wnuk Jarosław Mądry. I ponownie zjednoczył imperium i podbił Chiny.
  W Rosji przyjęto nową religię: Rodnoverie, na czele której stoi Stwórca Rod oraz doktryna nieba i piekła. Ale Rod wciąż miał kompletny panteon bogów - synów i córek.
  Nie będzie końca świata, więc Rosja jest wieczna, a Rosjanie są narodem wybranym przez Boga.
  Tak więc w równoległym wszechświecie narodziła się nowa historia.
  
  BAREFOED BLOND POMAGA WIELKIEMU KSIĄŻOWI WASIL III
  Jednak Oleg Rybachenko i Mirabela Magnitnaya wkrótce przenieśli się do innej historii.
  Armia Wasilija III oblegała Kazań. Dowódcą nie był jednak sam car, lecz jego brat Dmitrij. Młody wojowniku! Ale doświadczony!
  Był rok 1506, pierwszy pełny rok panowania Wasilija III, który znacząco wzmocnił księstwo moskiewskie i umocnił centralizację władcy. Co prawda niewiele wygrał, ale ma ogromne ambicje!
  I tak Oleg Rybaczenko i Mirabela Magnitnaya postanowili pomóc wielkiemu księciu rosyjskiemu, a nawet w pewnym stopniu cesarzowi w zdobyciu miasta i stolicy Chanatu.
  Nieśmiertelny chłopiec i terminatorka ruszyli do Kazania, wymachując szablami. Walczyli jak bohaterowie. Będąc nieśmiertelnymi wojownikami poruszały się szybciej niż gepardy. A gołymi palcami wystrzeliwali ostro zaostrzone wcześniej przygotowane krążki, które trafiały Tatarom prosto w gardło.
  Oleg i Mirabela rzucili się szybko, a wystartowali na murze, przeprowadzili młyny, zabijając pięciu lub sześciu bojowników tatarskich.
  Potem zaczęli ciąć przeciwników i wystrzeliwać ich, przewracając tuzin nukerów.
  I upadli i upadli.
  Chłopiec i dziewczynka walczyli jak tytani. Wyróżniały się zwinnością, a miecze wykonywały piętnaście wymachów na sekundę. I tak odcięli wroga. Młodzi wojownicy mieli specjalną broń: miecze i szable jednocześnie i przecinali prawie każdy metal i mięso.
  Oleg trzymał dużego motyla, odciął na raz tuzin przeciwników i ryknął:
  - Jestem wielkim skuterem!
  I znowu chłopak w wściekłym ataku.
  A oto dziewczyna Mirabela rzucająca granat gołymi palcami i piszcząca:
  - Nasza Ojczyzna jest chwalebna, wierna tubylcom, prawosławna! I będziemy mogli pokonać Tatarów i być Kazaniem pod Rosją!
  I znowu atakują młodzi, nieśmiertelni wojownicy. I walczą z wściekłym szaleństwem. Mają dziką kaskadę pomysłów i szaloną energię.
  Młoda para na ataku. A wojownicy tatarski padają pod ich ciosami. A wojownicy, którzy otrzymali nieśmiertelność i wypracowali swoje życie wieczne, są bardzo zabawni.
  Oleg, odcinając Tatarowi, ryknął:
  - Sto po sto, pułk za pułkiem! Rosyjscy rycerze cięli mieczem! Wierzę, że zwycięstwo nadejdzie wkrótce! Otwieramy wspaniałe konto!
  Mirabela rzuciła gołymi palcami u stóp ostro zaostrzony dysk i zaśpiewała:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rybachenko, ten wieczny chłopak, również rzucił dyskiem swoją nagą, dziecinną, ale bardzo silną stopą i zaśpiewał:
  - Obrońcy Ojczyzny! Żołnierz Perunowa!
  Mirabela Magnetic, kontynuując siekanie, śpiewała:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Chłopak, ścinając wrogów, syknął:
  - Bohaterowie Rosji zbierają się w niepokoju!
  Tak walczą bohaterskie dzieci - wielcy bohaterowie! Mają pasję i siłę na cały legion.
  A może dziesięć legionów! Patrząc na nich, reszta żołnierzy rozweseliła się i zaczęła smagać mury Kazania.
  Oleg, ścinając Tatarów, ryknął:
  - Za cara Wasilija III!
  I jak rzuci ostro zaostrzonym dyskiem, jak odetnie kilkunastu przeciwników Rosji.
  I znowu zakręci motyla, a za nim młyn. Pokrój tuzin na raz. A potem chłopak to weźmie i gołą piętą przesunie chana w podbródek.
  Poleci i wpadnie prosto do kotła z wrzącą smołą.
  Oleg Rybaczenko krzyknął:
  - Do diabła z tobą!
  Mirabela wzięła bumerang bosymi palcami, odcięła pięć nukerów i ryknęła:
  - Chwała Ojczyźnie Cara Wasilija!
  Oleg Rybachenko entuzjastycznie potwierdził:
  - Witaj święta Rosja!
  Mirabela, ścinając Tatarów, syknęła:
  - To jeszcze nie Rosja, ale Moskwa!
  Znaczna część muru została już zdobyta przez żołnierzy rosyjskich. Już infiltrują samo miasto.
  Wielki książę Wasilij znalazł się nieco w cieniu z powodu swojego wielkiego syna Iwana Groźnego.
  Ale w prawdziwej historii Kazań mu się nie poddał. A teraz dziecko i bohaterska dziewczyna przepisują i dodają to, czego nie zrobili rosyjscy przodkowie.
  Oleg Rybachenko jednym ciosem ściął cztery głowy. Chłopiec rzucił następnie bumerangiem gołymi palcami u nóg. Zabił jeszcze siedmiu wojowników i pisnął:
  - Jakoś wjechali do trumny i najpotężniejszego ghula,
  Chciał ugryźć mnie w szyję, ale okazał się jak gra!
  A młody wojownik znudzi się...
  Margarita przekręciła śrubę i pisnęła:
  - Jestem kobrą gotową do skoku!
  I znowu wystrzeli zabójczy bumerang bosymi palcami. Dziewczyna z pewnością jest jak najfajniejsza bogini.
  Większość Kazania została już zdobyta. Dzielni wojownicy szturmują pałac najwyższego chana. Są pełni wściekłości i dzikiego podniecenia. Oleg Rybachenko i Mirabela Magnitnaya są wojownikami terminatorów. I każda ich huśtawka, a oni bardzo często machają - to nowe trupy!
  Oleg Rybaczenko, walcząc, zauważył:
  - Ale ta bitwa może wiele zmienić!
  Mirabela logicznie zgodziła się:
  - Iwan Groźny podbił Kazań! A teraz jego wujek Dmitry ją podbije!
  Chłopiec rzucił bumerang bosymi palcami. Poderżnął gardła pięciu Tatarom i szczeknął:
  - Za wielką Rosję i niebo Słowian!
  Mirabela jest piękną dziewczyną, śmiało potwierdzoną:
  - Za Największe Imperium!
  A dziewczyna rzuciła również ostro zaostrzonym ostrzem gołymi palcami.
  I wycięła dużo nukerów i posiekała je. Ona jest taką wojowniczą pięknością.
  To naprawdę fajna Mirabela. W trosce o nieśmiertelność zgodziła się zostać dziewczyną w bikini, porzucając swoje dawne ciało i sprzedając ją w niewolę. Ale wtedy zyskała taką nadludzką siłę! I uwierz mi, oczywiście, to dla niej super!
  Dziewczyna walczy, chłopiec walczy, a wrogowie padają. Są złamane i osłabione.
  Tak więc odważni wojownicy włamują się do sali tronowej, w której znajduje się Kazański Chan.
  Próbuje odejść, ale chłopiec rzuca gwiazdką bosą stopą i łamie tył głowy Chana. Złamany upada i umiera...
  Następnie wojownicy eksterminują resztę Tatarów. Jednak ci ostatni, po utracie swojego pana, porzucają broń i poddają się.
  Więc Kazań upadł. Teraz Rosja wzniosła się na te ziemie. Wielki książę moskiewski Wasilij osiedlił część Tatarów w Rosji, a część Rosjan osiedlił w Kazaniu.
  Potem było jeszcze lepiej. Nowy Wielki Książę Rosyjski został również wybrany Wielkim Księciem Litewskim. Wstąpił na tron...
  Nie ulega wątpliwości, dlaczego - zwycięstwo nad Kazaniem było dla wszystkich imponujące. I zdali sobie sprawę, że Rosja jest bardzo silna!
  A wojownicy łowcy dawali z siebie wszystko. Wzięli i pokonali armię głównego konkurenta Wielkiego Księcia Wasilija III. A sam skarżący został zabrany i zburzony przez głowę nieśmiertelnego chłopca i dziewczynki.
  I zrobili to, rzucając jednocześnie dyskami bosymi stopami, jednocześnie krzycząc:
  - Słowianie muszą być zjednoczeni! Bądźmy wszyscy niepokonani!
  A podskakując i rąbiąc na śmierć hetmana, młodzi wojownicy wykrzykiwali:
  - Jesteśmy wojownikami nowej ery i fajną formacją!
  Następnie więźniowie całowali nagie ślady młodych wojowników, pozostawione przez nich na świeżym śniegu. I zgodzisz się, że jest bardzo fajny!
  A potem wyjazd do Astrachania. W ten sposób jedno zwycięstwo pociąga za sobą innych.
  Oleg Rybaczenko i Mirabela Magnitnaya wraz z tym Wielkim Księciem przenieśli się do Astrachania.
  Chłopiec i dziewczynka szturmowali to duże miasto. Walczyli, ponownie przybywając przez korytarz czasu do armii rosyjskiej.
  I znowu skaleczyli się i rzucili bumerang bosymi palcami. Tutaj sprawy stały się o wiele łatwiejsze. A armią dowodził sam Wasilij Trzeci. A jego moc była wielka. Przybyły też wojska Wielkiego Księstwa Litewskiego. Szturmowali to miasto.
  A dzieci terminatora pocięły się i rzuciły bumerangami, dyskami, gwiazdami. Oleg Rybaczenko nawet rzucił kilka granatów.
  Bosymi stopami młodzi wojownicy rzucali również ostrymi gwiazdami i chudymi, ale zdolnymi do podcięcia kilku gardeł na raz.
  A ich nogi są naprawdę ucieleśnieniem zwinności oraz szybkości i bardzo dzikiej siły.
  A jak dziewczyna rzuca bumerang bosymi palcami, to wrogowie świętej moskiewskiej Rosji wcale nie będą miodem!
  Wojownicy Terminatora krzyczeli zgodnie:
  - Chwała Wasilijowi Trzeciemu, największemu z rosyjskich carów!
  I znowu wielkie zwycięstwo królestwa rosyjskiego.
  Bazyli III został ukoronowany tytułem króla i oficjalnie uznany za cesarza. Jego imperium stało się ogromne. Rosjanie również zaczęli wnikać na Syberię. A Chanat Krymski uznał się nawet za wasala Rosji.
  Po wydaleniu metropolity Wasilij III zobowiązał nowego władcę kościoła do zmiany dogmatów i zezwolenia na poligamię. Było to częściowo spowodowane aneksją Kazania, Astrachania i innych ziem islamskich.
  Sam Wasilij III natychmiast poślubił litewską księżniczkę Glińską i Tatarę Tamarę. A potem także na czwartą dziewczynę.
  Synod pozwolił Rosjanom mieć cztery żony. I wielu książąt skorzystało z tego.
  Wojna z Polską zakończyła się podbojem... Armia rosyjska była silna i znacznie liczniejsza. Tak, Oleg i Mirabela pomogli. A z tymi wojownikami-terminatorami żaden przeciwnik nie jest straszny.
  A Wasilij III został królem Polski. Imperium zostało wzmocnione. Ale Sulejman Wspaniały wszedł na tron Imperium Osmańskiego. I ten władca podbił Węgry. Oblegał także Wiedeń.
  Ale Chanat Krymski zerwał z Rosją. I nastąpiła nowa kampania. Oleg Rybachenko i Mirabela Magnitnaya również osiągnęli sukces tutaj na rozkaz hiper-wszechmocnej bogini-wiedźmy. Oczywiście podczas szturmu na Perekop. Oto najsilniejsza część obrony Tatarów krymskich. Ale w końcu wojownicy: Oleg i Mirabela są bardzo fajni!
  I jak się spieszą i jak się spieszą! I jak zabiją Tatarów. I z jakim dzikim entuzjazmem podejmą się tego.
  A chłopiec gołymi palcami rzucił gwiazdę, która odcięła naraz sześciu Tatarów.
  A dziewczyna zestrzeliła pięć rzutem gwiazdki. Ci faceci okazali się walczyć.
  Oleg i Mirabela oczyścili część muru. Ponadto działała również artyleria. Tatarom zadano wiele zniszczeń. Tak więc upadł Chanat Krymski.
  Potem doszło do bitwy z armią Sulejmana Wspaniałego. Tym razem, w prawdziwej historii, wielki sułtan nie miał szczęścia. Oleg Rybaczenko i Mirabela Magnitnaya nie tylko zabili masę Turków, ale także schwytali sułtana.
  Rosja zmusiła Turków do opuszczenia Bałkanów. I założyła tam własne twierdze. A także wybrany Stambuł. Konstantynopol powstał ponownie.
  Wasilij III tymczasowo się zatrzymał. Podbój trzeba było przetrawić. Inflanty zgodziły się oddać hołd Rosjanom i oddały Narwę posiadłościom bez wojny.
  Wasilij III jeszcze w 1535 roku nakazał budowę miasta portowego u ujścia Newy. Coś jak Petersburg Piotra Wielkiego. To prawda, Bazyli przeniósł stolicę właśnie do Konstantynopola.
  W 1537 r. Rosjanie zdobyli Wyborg i ufortyfikowali się od północy Szwedów, pokonując ich doszczętnie.
  Podczas szturmu na Wyborg ponownie wyróżnili się Oleg Rybaczenko i Mirabela Magnitnaya.
  Chłopak i dziewczynka w naturalny sposób przeskoczyli próg czasu i wzięli udział w napadzie.
  Tutaj Oleg rzucił bosymi stopami bumerang, znokautował tuzin przeciwników i zaśpiewał:
  - Chwała Rosji i jej carowi Wasilijowi Trzeciemu!
  Mirabela też rzuciła czymś zabójczym gołymi palcami i śmiało wydała:
  - Za świętą Rosję i nieziemską królową!
  Potem chłopiec i dziewczynka tak się rozproszyli, że przecięto całą polanę trupów Szwedów.
  W latach 1540-1541 wojska rosyjskie zdobyły także Azję Mniejszą od Turków. A w 1545, a także Mezopotamii i Palestyny. W marcu 1547 r. zmarł król w wieku zaledwie sześćdziesięciu ośmiu lat. Jego czterdziestodwuletnie panowanie okazało się zarówno długie, jak i bardzo szczęśliwe z wielu podbojów dla Rosji.
  Bazyli III został nazwany Bazylem Wielkim. A na tronie był młody, ale według standardów Rosji, dorosły Iwan Wasiljewicz.
  A ponieważ Wasilij Trzeci żył dłużej niż w prawdziwej historii, uniknięto zamętu bojarskiego.
  Iwan Wasiljewicz, początkowo postanowił całkowicie podporządkować Inflanty, wojna w 1550 roku zakończyła się sukcesem. Potężna artyleria rosyjska porwała wszystkich, a prawie wszystkie miasta zostały szybko zdobyte.
  Oczywiście w bitwach brały udział dzieci terminatorów Oleg Rybaczenko i Mirabela Magnitnaya.
  Bosymi, dziecinnymi stopami rzucali wszystkim ostrymi i przeszywającymi tak gorliwie, że wojska inflanckie ginęły w ogromnej liczbie.
  Co więcej, młodzi wojownicy również strzelają celnie z armat i tak celnie.
  Oleg, chłopiec terminator, wystrzelił i rzucił zabójczy prezent bosymi stopami.
  Rozproszeni przeciwnicy i piskli:
  Jestem wcieloną destrukcją!
  A chłopak będzie się śmiać i ryczeć:
  - Jestem synem wielkiego przebudzenia!
  Mirabela, ta twarda dziewczyna, również wystrzeli zabójcę gołymi palcami u stóp i pisnie:
  - Jestem córką wielkich bogiń zagłady!
  I znowu dzieci śmieją się i obnażają zęby. A potem leć do fortecy. I tak wszyscy zostaną odcięci. Nie mają mieczy, mają tylko śmigła. I bez litości eksterminują Liwów i innych żołnierzy armii najemników.
  Chłopiec i dziewczynka cały czas są boso, nawet na śniegu. A nawet tacy są nieśmiertelni wojownicy!
  Dlaczego nie? Dlaczego buty dla tych ludzi, którzy mają ciała szybciej niż jakiekolwiek zwierzę i oczywiście nie mogą wybaczyć ani zachorować.
  Następnie Iwan Groźny walczył w Egipcie. W ciągu kilku lat podbił całą północną Afrykę, w tym Maroko. Następnie zdobyto Półwysep Arabski.
  Niemcy były podzielone, Austria była słaba, Hiszpania i inne kraje były zajęte wojnami.
  Carska Rosja przeniosła się przez Iran do Indii. Do 1590 roku Indie zostały najechane. Iwan Groźny dożył sześćdziesięciu ośmiu lat i zmarł w 1598 roku. A jego następcą został Iwan Piąty. Rosja kontynuowała ekspansję na wschód i zdobywanie Chin. Choć wojna okazała się długa i ciężka.
  Podbicie Chin wymagało trzech wojen.
  Nawet udział w bitwach Olega Rybaczenko i Mirabeli Magnitnej nie zapewnił od razu zwycięstwa.
  Tak, a młodzi wojownicy walczyli w odcinkach. Wpadną na siebie, posiekają Chińczyków i znów uciekną.
  Oczywiście chłopak i dziewczyna działali bardzo aktywnie i skutecznie. A gołymi palcami aktywnie rzucali ostre gwiazdy, dyski i bumerangi.
  Oleg Rybaczenko osobiście zhakował na śmierć chińskiego ministra obrony. A potem jak rzuca granatem chłopięcą nogą. Więc od razu dwa tuziny żółtych wojowników na tamten świat, mówiąc:
  - Chwała Rosji, która od wieków wyznacza drogę wszechświata!
  A dziewczyna Margarita weźmie go i wystrzeli bumerang bosą stopą, co jest zabójcze, nigdzie nie jest fajniejsze.
  A po pokonaniu przeciwników dziewczyna piszczy:
  - O taką Rosję walczysz i nie bój się!
  A chłopak i dziewczyna zaczęli machać jeszcze intensywniej.
  Iwan piąty zmarł w 1620 roku, a jego syn Iwan szósty kontynuował swoją pracę. Po upartych wojnach w 1640 r. Chiny zostały ostatecznie ujarzmione.
  Oleg Rybachenko i Mirabela Magnetic zaczęli aktywniej pojawiać się w różnych miejscach bitew i bitew.
  A potem chłopiec Oleg rzucił bumerang i odstrzelił głowę chińskiego cesarza. I został bohaterem!
  A dziewczyna Mirabela rzuciła granatem bosą stopą i znokautowała całą siedzibę przeciwników.
  I oczywiście dzięki tym nieśmiertelnym dzieciom odniesiono największe zwycięstwo Imperium Rosyjskiego!
  A po zwycięstwie nad Chinami, Moskwą Rosją nikt się praktycznie nie boi! I nikt nie zatrzyma Rosjan i nie wygra! Przeszli przez punkt bez powrotu!
  A Rosja stała się silniejsza jako wielkie imperium. Iwan Szósty rządził przez kolejne dziesięć lat, aż zdobył Koreę i większość Indochin.
  Po nim Aleksander I wstąpił na presto. Nowy król kontynuował swój dawny kurs podbojów. Indochiny zostały całkowicie podbite, a rosyjskie statki wylądowały w Australii i zaczęły eksplorować ten kontynent. W dodatku Rosjanie wkroczyli na Alaskę jeszcze wcześniej i posuwali się przez Kanadę... Tu już spotkali Francję, która w końcu za Ludwika XIV zyskała stabilizację i dobrobyt, oraz Anglię, która szybko nabierała rozpędu.
  Ponadto Rosja kontynuowała eksplorację Afryki i również tam napotkała sprzeciw Wielkiej Brytanii. Szwecja również zintensyfikowała się i próbowała zaatakować Rosję.
  Ale wojska rosyjskie były w pogotowiu, a Wielka Brytania i Francja nie działały razem. A wojska Aleksandra Pierwszego podbiły ten stan.
  Oczywiście brali w tym udział zarówno Oleg Rybaczenko, jak i Mirabela Magnitnaya.
  Boso wojownicy rzucali dyskami i siekali długimi, specjalnie hartowanymi mieczami.
  Są takie fajne i nie do odparcia.
  Oleg Rybaczenko rzucił ostrą gwiazdę gołymi palcami chłopięcych stóp, powalił tuzin Szwedów i zaśpiewał:
  - Na chwałę świętej Rosji!
  Dziewczyna Mirabela również rzuciła śmiertelnym przedmiotem bosymi stopami i syknęła:
  - O wielkość Niezwyciężonej Rodziny!
  A dzieci podskoczą razem i uderzą szwedzkiego gubernatora w pierś bosymi piętami.
  Przeleciał i zestrzelił kolejnych tuzin żołnierzy wroga.
  Po śmierci Aleksandra Pierwszego w 1675 r. na tron wstąpił car Aleksiej Pierwszy syn Aleksandra. Zazwyczaj sukcesja tronu szła według starszeństwa synów, a następnie wnuków od najstarszego syna. Wasilij Trzeci ustalił to, aby nie było późniejszych walk o tron. Z silną centralizacją.
  Aleksiej po raz pierwszy zetknął się z Francją w Ameryce, a z Wielką Brytanią w Afryce.
  Tymczasem wojska rosyjskie wkroczyły na ziemie niemieckie. Schwytanie było dość udane, ponieważ księstwa były podzielone. Rosyjskie pułki z przewagą liczebną zdobyły także Włochy. Po tym nastąpiła kampania przeciwko Francji. Panowanie Ludwika Króla Słońca zakończyło się niechlubnie. Pułki rosyjskie i zagraniczne zajęły Francję.
  Oleg Rybachenko i Mirabela Magnitnaya ponownie osiągnęli dobre wyniki.
  Młodzi wojownicy walczyli na miecze i rzucali dyskami w żołnierzy wroga. Zabił wielu żołnierzy.
  Chłopiec rzucił we wroga gwiazdką bosą stopą i ryknął:
  - Jestem wojownikiem supermana!
  Dziewczyna też gołymi palcami rzuciła zabójczy dysk i zagwizdała:
  - A ja jestem ucieleśnieniem cudownego kosmosu!
  I jak pokaże swój długi język! A potem jak dać francuskiemu hrabiemu gołą piętę w nos. To pęknięcie na czole.
  A Oleg Rybaczenko przeleci jak piekielny meteor, a kilkudziesięciu Francuzów zabrało i zginęło. A potem chłopak, jakby wysadził z przechwyconej armaty śrutem.
  I postaw dużo myśliwców. Wiją się z bólu i umierają!
  A wojownicy terminatorzy rzucają się do siebie i ścinają wszystkich, jakby sami byli aniołami śmierci i są szybsi od gepardów.
  Wielka Brytania jakoś walczyła na morzu i prosiła o pokój. Rosja kontynuowała ekspansję w Ameryce. Jej oddziały zdobyły wszystkie kolonie angielskie i francuskie i dotarły do Meksyku.
  Podbój Afryki i Australii został zakończony.
  Teraz tylko Hiszpania i jej kolonie oraz Portugalia z jej koloniami pozostały niezajęte.
  Ale ta wojna była już dla Piotra Wielkiego, który otrzymał władzę w 1700 roku. Nowy car, nie Romanow, ale Rurikowicz, wykorzystując okazję do ataku na rosyjskich kupców, wysłał wojska do Hiszpanii i Portugalii.
  Kraje te były już w upadku i szybko zostały pokonane. Wojska rosyjskie również zaczęły podbijać kolonie. Byli zarówno liczniejsi, jak i lepiej wyposażeni i uzbrojeni. Armia rosyjska miała już bezdymny proch i pociski odłamkowo-burzące oraz sterowce bojowe. Były nawet czołgi. I pierwsze pociągi pancerne. Co zrobiło wrażenie na przeciwnikach.
  Pierwsze karabiny maszynowe pojawiły się również w armii rosyjskiej.
  Ale nawet tutaj Oleg Rybachenko i Mirabela Magnitnaya nie mogli nie zauważyć. Muszą walczyć i wypracować swoją nieśmiertelność.
  Tutaj chłopiec ponownie rzuca granatem bosą stopą. I rozerwij przeciwników na strzępy. Po czym zaśpiewali:
  - W imię tej Rosji, która podbija cały świat i serca ludzi!
  Dziewczyna też, jakby rzucając gołą nogą, małą, ale silną pod względem siły wybuchowej bombę. Rozerwie Hiszpanów i zapiszczy:
  - Za takie, żeby wszystkim ludziom zawsze było szczęście!
  A dzieci, rzucając bosymi stopami prezenty śmierci, śpiewały:
  - Niech będą wiecznie młode i nasze jasne lata!
  A potem jako szarża z czymś całkiem zabójczym. I tak wymachują szablami.
  Ta krew płynie jak rzeka, a cała ziemia wypływa spod twoich stóp!
  Oto wojownicy! Cóż, po prostu supermani z bosymi stopami, które są prawie nagie w upale i zimnie.
  Ale tacy wybitni wojownicy! Najwyższa marka i klasa! Tutaj tną się i eksterminują przeciwników!
  Chłopiec i dziewczynka są jak Archaniołowie najdzikszej zagłady, którzy nie mają żadnych barier i przeszkód na drodze do nowych zwycięstw i osiągnięć.
  Po drodze miasta poddają się, a mieszkańcy wychodzą i całują odciski bosych stóp nieśmiertelnych i wielkich wojowników.
  Hiszpania i Portugalia wraz z koloniami zostały szybko podbite. I pozostała tylko Wielka Brytania.
  Ale w 1725 r. wylądowały na nim wojska Piotra Wielkiego.
  Oleg Rybachenko i Mirabela Magnitnaya jak zawsze wyprzedzają wszystkich. Młodzi wojownicy są nieśmiertelni i skaczą w czasie.
  Strzelają z karabinów maszynowych i rzucają śmiercionośnymi granatami gołymi palcami.
  Rozdzieranie Brytyjczyków i innych wojowników.
  Ryk Olega, strzelanie i koszenie:
  - Jesteśmy wojownikami kosmicznego braterstwa!
  Dziewczyna Mirabela rzuciła granatem gołymi palcami i pisnęła:
  - I bez wątpienia pokonamy wszystkich!
  Wtedy dziewczyna gołą piętą uderzyła księcia Buckingham tak mocno, że skręciła mu kark!
  Zdobyli Londyn i ostatecznie dokonali podboju świata.
  W ten sposób powstało jedno imperium. Piotr Wielki zmarł w 1735 roku, a na tron wstąpił jego wnuk Piotr II. Wciąż młody, ale mądry i twardy władca. Rosja wzmocniła centralizację, zbudowano fabryki i drogi. Pojawiły się samoloty, coraz aktywniej rozciągano linie kolejowe.
  Piotr II rządził długo i stabilnie. W 1790 został zastąpiony przez Piotra III. Kraj był zamożny, ale spokojny. Mówi się już o ekspansji kosmicznej.
  A w 1817 roku odbył się pierwszy załogowy lot w kosmos. W 1820 r. carem został Aleksander II. Nowy król chciał szybszego rozwoju kosmosu i eksploracji kosmosu.
  W 1825 roku odbył się pierwszy lot na Księżyc. A w 1845 r. Rosyjskie statki poleciały na Marsa. A w 1847 na Wenus. W 1850 do Merkurego, a następnie do satelitów Jowisza. Rosyjscy kosmonauci weszli na najdalszą planetę Pluton w 1860 roku.
  Tak postępował rozwój Układu Słonecznego. A w 1917 roku odbył się pierwszy lot poza Układ Słoneczny. Kilka dużych statków kosmicznych wyruszyło w kierunku Alfa Centauri.
  A w 1921 i do Syriusza... Nawiasem mówiąc, odkryli tam kilka stosunkowo normalnych planet. Czterdzieści lat później pojawiły się pierwsze statki lecące z prędkością ponadświetlną.
  A w 2017 roku po raz pierwszy rosyjski kosmonauta poleciał na skraj galaktyki.
  Ogólnie było cudownie.
  W 2030 wynaleziono wehikuł czasu... I ludzkość przeszła na inny, wyższy etap rozwoju. Nawet jeśli Rurikowicze nadal zasiadają na tronie, a monarchia absolutna rządzi ludzkim imperium.
  Istnieje jednak opozycja, która spiera się, czy światowa Rosja potrzebuje republiki. Ale jest cicha. Ludzie są już zadowoleni z zaistniałej sytuacji, bo życie stało się bardzo dobre iz każdym rokiem jest coraz lepsze.
  
  BLOND RATUJE IMPERIUM Iwana strasznego
  Mirabela Magnetic znów jest na misji. Tym razem pomaga poważnemu Iwanowi Groźnemu.
  W tym przypadku chroni Połock przed hordami Stefana Batorego.
  W Połocku pozostał wieczny chłopiec Oleg Rybaczenko. Atak został odparty, ale sytuacja pozostała niepokojąca. Ale potem pojawiła się Mirabela Magnetic i cztery kolejne dziewczyny. Pojawiły się jak z dziury w kosmosie. Wszystkie pięć dziewczynek było bosych iw bikini, więc pojawiła się magiczna szóstka.
  Chłopiec, który żył wystarczająco długo i był jeszcze uczniem Mirabeli Magnetic, któremu udało się już odwiedzić czasy Napoleona III, gwizdał:
  - Znowu go uderzyliśmy! To jest świetne!
  Oleg Rybaczenko stwierdził stanowczo:
  - I zdecydowanie zmień bieg historii!
  Natasza, Marusia, Augustina, Swietłana potrząsali mieczami. Dziewczyny były bardzo zdeterminowane.
  Natasza zasugerowała:
  - Jest nas teraz sześcioro... Ruszamy na polski obóz!
  Oleg Rybachenko chętnie poparł ten pomysł:
  - I co? Zrzućmy! Wszyscy razem tworzymy wielką siłę!
  Mirabela Magnetic bardzo chętnie się z tym zgodziła:
  Jesteśmy kolosalną siłą!
  A jej bosa pięta zmiażdżyła karalucha.
  A wojownicy w potwierdzeniu klepali bosymi stopami, jedna w drugą.
  W nocy z murów miasta Psków zeszło sześciu zahartowanych bojowników. Szli na palcach w kierunku polskiego obozu. Tutaj formalnie armia polska, ale de facto najemnicy z całej Europy. Szczególnie dużo Niemców. Duża armia.
  Ale w końcu sześciu wojowników jest fajnych. A dziewczyny z chłopcem brały i usuwały wartowników, rzucając ostrymi igłami palcami bosych stóp. Upadły złamane wartowniki. Wojowniczki wymachiwały mieczami i zaczęły ciąć. Jak stado węży zaatakowali obóz.
  Jak na średniowiecze, jakie to niezwykłe - kiedy dziewczyny w bikini atakują. A oni, miażdżąc wroga, dosłownie zasiewają całe pola śmierci.
  Oleg Rybachenko wymachiwał mieczami i siekał. Machając chłopcu uciął gorliwego pułkownika.
  I mruknął:
  Będziemy walczyć o Świętą Rosję!
  Mirabela Magnetic przecięła bogatą patelnię na pół i łamiąc niemieckiemu hrabiemu nos gołą piętą, zaćwierkała:
  Nie boimy się śmierci na polu bitwy!
  Natasza, wycinając Polaków, Niemców i innych najemników, pisnęła:
  - Rosyjski wojownik nie boi się śmierci!
  Niszcząc wojsko polskie i najemników, Marusia, ta terminatorka jęknęła:
  - Pod rozgwieżdżonym niebem śmierć nas nie zabierze!
  Augustine, to ta dziewczyna od śmigła. Najlepsze wcielenie sowieckich sił specjalnych, a nawet jakiś mutant siekający Polaków - tweetował:
  - Będę walczył o moją świętą Rosję!
  Swietłana, kręcąc mieczami i siekając Niemców, Szwedów i Polaków, ćwierkając okrągłą piętą, ćwierkała:
  - Załaduję potężny karabin maszynowy!
  Natasza przecinając Polaków, Niemców i wszystkich najemników z Europy, a nawet Turków, ćwierkała:
  - Zniszcz wrogów - nie znając cienia strachu!
  Ognisty Augustyn, jej miedzianoczerwone włosy powiewały na wietrze jak sztandar Aurory, szepnął:
  - Światy wszechświata patrzą na ciebie!
  Marusya, to blondynka ze złotymi włosami, gdy ćwierka, podskakując na gołych nogach:
  - Niech twoja koszula płonie we krwi!
  Mirabela rzuca też ostrym dyskiem bosymi palcami, odcinając najemnikom głowy i szczekając:
  - Za Iwana Groźnego!
  Swietłana z wielkim zamachem walnęła bosą piętą w brzuch Polaka. Potem rzuciła gołymi palcami kilka dysków, odcinając kilkadziesiąt, wrzeszcząc:
  - Umrzyj Ojczyznę kochając swoją duszę!
  A dziewczyny się śmiały. Jakie to piękne i seksowne diabły. I duże i napompowane mięśniami ulgi. I rzucają bosymi stopami igłami i cienkimi dyskami - jednym zabijając kilku żołnierzy na raz.
  I dosłownie przechodzą nad zwłokami ...
  I zostawiają krwawe, pełne wdzięku odciski bosych, dziewczęcych stóp.
  I tylko sześć osób przeciwko kilkudziesięciu tysiącom bojowników. Ale w szeregach Polaków panuje panika. I nie wiedzą, ilu ich zaatakowało. I są totalnie szaleni. Niektórzy nawet zaczęli do siebie strzelać i ciąć się.
  Oleg Rybachenko, ten wieczny chłopak, rzucił bosymi stopami bombę domowej roboty i ryknął po polsku:
  - Niemcy zaatakowali! Niemcy nas atakują!
  A potem znowu rzucił bombę i krzyknął, tym razem po niemiecku:
  - Polacy zaatakowali! Polacy nas atakują!
  Mirabela odebrana po niemiecku:
  - Polacy nas atakują! Polacy zabijają Niemców!
  I co się zaczęło: niemieccy najemnicy zmagali się z Polakami. Do masakry przyłączyli się też Szwedzi. Doszło do krwawej walki. A to potęgowało machanie mieczami i szablami dziewcząt z gołymi nogami i chłopca bez brody w szortach.
  Oleg Rybachenko krzyknął na całe gardło:
  - Kiedy jesteśmy zjednoczeni, jesteśmy niepokonani!
  I dodano po niemiecku:
  - Rubinowi Polacy!
  Następnie po szwedzku:
  - Posiekaj Polaków i Niemców!
  Potem bosy chłopiec dodał po polsku:
  - Posiekaj Niemców i Szwedów!
  Mirabela również ryknęła na całe gardło:
  - Posiekaj Polaków i Szwedów!
  A gołą piętą dziewczyna uderzyła wrogów w podbródki.
  I rzucali trującymi igłami gołymi palcami.
  A panika nasiliła się... Wzrosła wzajemna sprzeczka. A chłopiec i Natasza zaczęli zbliżać się pod postacią, wycinając sobie koleiny z trupów, do namiotu króla polskiego Stefana Batorego.
  Ten król był gubernatorem Semigradu. To znaczy wicekról sułtana tureckiego nad Węgrami. Bezkrólewie w Polsce przeciągało się. Wśród pretendentów do tronu polskiego był Iwan Groźny. Jednak Iwanowi nie udało się objąć tronu. Nie bez znaczenia był też sprzeciw państw zachodnich, które nie chciały tak gwałtownego wzmocnienia Rosji. I strach szlachty przed utratą swobód. I wahanie samego Iwana Groźnego - czy aneksja Polski nie doprowadzi do tego, że ich własni bojarzy podniosą głowy?
  W każdym razie nie doszło do historycznego wydarzenia: zjednoczenia Rosji i Rzeczypospolitej pod rządami Iwana Wasiljewicza. A tron polski został nagle przejęty przez Stefana Batorego. W tym czasie Rosja zdobyła większość Inflant. A w siedemdziesiątym siódmym roku prawie cała Inflanty, z wyjątkiem Rygi i Revel, znajdowała się pod Rosją.
  Stefan Batory, zgromadziwszy siły i otrzymawszy pieniądze na wojnę od sułtana tureckiego i Watykanu, rozpoczął kampanię przeciwko Rosji. Wybór Połocka jako pierwszego celu. I pod tym miastem przesądziły losy wojny inflanckiej. W prawdziwej historii Połock został zajęty przez Polaków, po czym przejęli inicjatywę i zaczęli wygrywać. I nieobliczalne katastrofy spadły na Rosję.
  Ale tym razem w bitwie, wspaniała szóstka. A Polacy i ich najemnicy nie mogą się im przeciwstawić!
  A masakra poszła tak krwawo, że nie sposób opowiedzieć w bajce, nie opisać jej długopisem. Chociaż na przykład klawiatura elektroniczna jest całkiem możliwa.
  Oleg Rybachenko gwizdał i szczekał:
  - Polacy wycinają Niemców!
  Mirabela Magnetic krzyknęła:
  - Niemcy tną Polaków!
  I przedarł się z Nataszą do obozu króla. Stefan Batory próbował się zorientować. Był bogato ubrany i miał mieszankę cech orientalnych i europejskich.
  Oleg Rybachenko rzucił ostrym, cienkim dyskiem gołymi palcami chłopięcych stóp. Leciał po łuku, cicho gwizdnął. I wsadził Stefana Batorego między oczy. Król Polski został śmiertelnie ranny i upadł z jękiem. Tak, dla monarchy nie było łatwo. Jego panowanie nie trwało długo. Zwykły, bosy chłopak. Albo nawet nie całkiem zwyczajny go oblał.
  Oleg Rybachenko śpiewał z zachwytem:
  - Jestem myśliwcem, mój silnik się pali! Niebo jest moim domem! I niech agresor zostanie pokonany, jestem fajnym mistrzem śmierci!
  Mirabela rzuciła granatem gołymi palcami, rozerwała masę najemników i pisnęła:
  - A ja jestem bohaterską dziewczyną!
  Oleg Rybachenko dygnął i krzyknął po polsku:
  - Niemcy zabili króla!
  A potem jak znowu ryczy:
  - Szwedzi są jednocześnie z Niemcami!
  Mirabela krzyczy na całe gardło:
  - Pomścimy króla!
  A potem zaczął się prawdziwy wysyp między Polakami a najemnikami. Zostały przycięte do maksimum. I aktywnie chłostali się nawzajem i obsypywali kulami. A masa trupów wylała się i została rozerwana na kawałki. A wojownicy ginęli tysiącami.
  A potem są dziewczyny i dwóch chłopców, którzy próbowali. To był prawdziwy bałagan. I taki jest całkowity wyrąb. I wychłostał Fritza, Polaków, Szwedów, a nawet Turków. A maszynka do mięsa trafiła do najwyższej klasy.
  Oleg Rybaczenko śpiewał:
  - Złoto jest niedostępne dla Szwedów... Przynajmniej mają rozum! Zetnę wrogów Rosji! A kogo zabiję mieczami!
  A drogi dziewczyn się rozeszły. I niech rzucają gołymi palcami miażdżące przedmioty. To piękności i ptaki najwyższego lotu.
  Oleg Rybachenko wziął go i zaśpiewał z entuzjazmem:
  - Nie są mi znane niepokoje! Mam schowek w mojej klatce piersiowej! Jestem wojownikiem najwyższej klasy!
  Mirabela trzymając w dłoniach ósemkę dodała:
  - Wroga pięta w oku!
  Natasza śpiewała z entuzjazmem:
  - I wojownik firmy "Adidas"!
  Marusya podskoczyła i szczeknęła:
  - Koński Pegaz!
  I jak wojownicy będą skakać i jak będą szczekać. A ich głosy grzmią, jak u czarnych koni!
  Ognisty Augustyn syknął:
  - Jesteśmy wojownikami.... - Dziewczyna od razu rzuciła gołymi palcami kilkanaście dysków i uderzyła kilkudziesięciu Polaków i Niemców. - Najfajniejszy cios! A jak Iwan Krushila!
  Svetlana, ten blond terminator potwierdził:
  - A ja bym wszystkich udusiła!
  Potem znów rzuciła gołymi, pełnymi wdzięku palcami, ostrymi, zatrutymi igłami.
  I znowu stosy przeciwników - Niemców i Polaków.
  Mirabela rzuciła gołą piętą domowej roboty pakiet wybuchowy, rozpraszając przeciwników i pisnęła:
  - Za Wielką Rosję!
  Natashka obnażyła zęby, gołymi stopami wypuściła kilka śmiercionośnych prezentów i wydała:
  - Będziemy walczyć na Ziemi! Na niebie iw całkowitej ciemności!
  Oleg Rybachenko rąbiący mieczami w obu rękach i rzucający dyskami chłopięcymi stopami śpiewał:
  Maszyna śmierci oszalała...
  Marusya rąbiąc wszystkich w rzędzie i rzucając dyski zgrabnymi palcami nagich dziewczęcych nóg, kontynuowała:
  - Leci meteorytem!
  Ognisty Augustyn syknął, rzucając błyszczącymi dyskami i syczał:
  - A sam szatan rządzi światem!
  Jasnowłosa Swietłana śpiewała dalej z zachwytem:
  I świętujmy nasz sukces!
  Natasza wzięła go i ćwierkała z zachwytem:
  - Wojna dzisiaj....
  Marusya dodał z pewnością siebie, rzucając gołymi palcami igieł i dysków:
  - Jutro będzie spokój!
  Ognisty Augustyn odpowiedział z dziką furią, sycząc jak wąż. A jej bose stopy rzucały tak ostrymi igłami, że przebili wszystkich do gardła:
  - I uwierz idolowi Lucyfera!
  Svetlana kontynuowała dziki, wściekły atak:
  - Będziemy walczyć na ziemi na niebie i pogrążyć się w ciemności!
  Mirabela, siekając wroga i bijąc go głową, wzięła go i gruchała:
  - Na chwałę Ojczyzny i mnie!
  Natasza, rzucając krążkami za pomocą nagich, pełnych wdzięku, dziewczęcych palców, śpiewała:
  - Będziemy walczyć do końca, sprawimy, że nasze serca zabiją zgodnie!
  Marusya chichotała i ćwierkała, rąbiąc Polaków i rzucając kamykami bosymi stopami.
  - A potem bimber do podkręcania!
  Ognisty Augustyn, posyłając śmiercionośne igły i to, co uderza i łamie, syknął:
  - A potem wino - do końca!
  Blondynka terminator ponownie posłała gołymi palcami trujące igły i zaćwierkała:
  - Albo obfite nalewanie piwa!
  Po tym wojowniczka piękna roześmiała się, a od jej śmiechu najemnicy Stefana Batorego pękli im bębenki w uszach.
  Oleg Rybaczenko zauważył dowcipnie:
  - Bez wojny nie ma pokoju, bez miłości nie ma uczty!
  Natasza, rzucając bumerangi o ostrych krawędziach gołymi palcami pełnych wdzięku, dziewczęcych stóp, ćwierkała:
  - Atrakcyjność kobiet kocha młodość, męskie finanse!
  Marusya, błyskając olśniewającym uśmiechem i rzucając nogami śmierci, wydała:
  - Kobiety są dobre w młodości, mężczyźni z pieniędzmi!
  Ognisty Augustyn, z czynnością lisicy, pluł strumieniami śmierci bosymi stopami, syczał:
  - Kobieta to kwiat, mężczyzna to dron lecący do miodu!
  Perłowa blondynka ćwierkała Svetlana, rzucając ostrza gołymi obcasami, odsłaniając zęby:
  - Dobrze być kobietą, źle być kobietą!
  Oleg Rybaczenko, ścinając Polaków i najemników, wymachując mieczami jak ostrzami helikoptera, warknął:
  - Mężczyzna miał być z żoną, ale nie być kobietą!
  Natasza wystrzeliła gołymi palcami, ścinając bumerangi i odrzucając niebieskie włosy, szczekając:
  - Mężczyzna to zawsze samiec, ale najczęściej suki wprowadzają go do psiego życia!
  Zoya, potrząsając włosami koloru złotego liścia, ćwierkała zgodnie, obnażając zęby i rzucając gołymi obcasami to, co zabija lub co gorsza rozpada się na kawałki:
  -Lepiej, gdy mężczyzna jest mężczyzną niż suką!
  Mirabela, wykonała sztuczkę z mieczami - potrójny smok i rzucając sztyletem gołymi palcami, chrząknęła:
  - O Ojczyznę całego świata piękniejszą!
  Augustine, której miedzianoczerwone włosy powiewały jak proletariacki sztandar, a jej nagie, rzeźbione nogi wyrzucały strumienie śmierci i unicestwienia, krzyczał:
  - Jeśli mężczyzna chce mieć kobiece ciało, musi założyć męski biznes!
  Swietłana, wystrzeliwując bosymi stopami bumerang w formie pięcioramiennej swastyki, zaćwierkała:
  - Dla mężczyzny dobrze jest mieć kobiece ciało - ale nie dosłownie!
  Oleg Rybachenko, chłopak, który wyglądał na około trzynaście lat, zaczął śpiewać, komponując dosłownie w biegu:
  Urodziłem się w złotym czasie
  Postęp to wielki XXI wiek...
  A ciało chłopca jest młode,
  Jest najsilniejszym człowiekiem na świecie!
  Byłem chłopcem w szczęśliwym, hojnym świecie,
  Wydawało się, że od razu może przenosić góry...
  Nie odkryłem: że dwa razy dwa to cztery -
  Aby oświetlić drogę do sukcesu!
  Ale szybko do przodu do burzliwego XX wieku,
  W której trąba powietrzna jest świętą wojną...
  Zniszczony z marmurowej komnaty -
  A potężny Szatan rządzi piłką!
  W Rosji jest to plemię gigantów,
  Możemy zmienić rój planet...
  Kiedy ludzie i partia są zjednoczeni -
  I oświetlają drogę do komunizmu!
  Tutaj chłopiec był na wojnie,
  A Stalin stał się dla niego ideałem ...
  Młody wojownik pozostał boso,
  Kiedy faszysta zaatakował jego ojczyznę!
  Ziemia płonie i sosny umierają
  Planeta płonie...
  Chłopiec idzie boso przez zaspę śnieżną,
  Do twojego wielkiego, odważnego snu!
  Co robić, on sam, niestety, nie wie
  Kręcąc się w zimnym, ostrym śniegu...
  Cóż, z jakiegoś powodu Kain triumfuje,
  Szumowiny mają cały sukces!
  Możesz poczekać - wiem, że to zadziała,
  I leć szybko na Marsa...
  Moja dziewczyna bardzo schudła
  Ale pokazała klasę w bitwie!
  Biegała boso po śniegu,
  Mróz gryzł ją wściekle po piętach...
  Zrzucimy Adolfa sławnie z piedestału,
  I uderzmy szybko!
  Odepchnęliśmy nazistów z Moskwy,
  Do pokonanego Berlina weszli ze strzałą...
  I stało się bardzo czysto na planecie,
  Oto cherub rozpościera skrzydła!
  Wjedziemy do Berlina, wiemy to na pewno,
  Chociaż faszysta jest przebiegły i okrutny ...
  A wakacje spędzimy w promiennym maju,
  Niech wielkość nie schodzi na piasek!
  Ożywimy przestrzenie wszechświata,
  A na planecie będzie promienny raj...
  Na chwałę nieskończonego stworzenia!
  Chłopcze, walczysz i odważysz się!
  Mirabela Magnetic dodała z wielkim entuzjazmem, obnażając swoje perłowe zęby:
  - Dziewczyno walczysz i odważysz się!
  A Oleg Rybachenko walczył z szaleńczą wściekłością, połączoną z wyrafinowaną rozwagą. Przystojny, bardzo muskularny chłopak bardzo zręcznie rzucał ostrymi dyskami gołymi palcami, odcinając głowy polskim i niemieckim żołnierzom.
  A dziewczyny pchały jeszcze zręczniej i używały swoich nagich, pełnych wdzięku nóg, by rzucać igłami i sprowadzać śmierć. Wojownicy pocięli wszystkich mieczami i stworzyli proszek z krwi i kości. I rąbali, siekali, strzelali ostrymi igłami i dużo dysków i bumerangów.
  Polacy doznali kolosalnych obrażeń i udławili się krwią. I jak się dusili. Jak fontanny i wodospady szkarłatnej cieczy płynęły. I opryskane, spalone, utracone kończyny. Wszystko to działo się w szaleńczym, huraganowym tempie.
  Ponad 60 000 żołnierzy zginęło i zostało zniszczonych.
  Oleg Rybachenko, rzucając śmiercionośnymi dyskami gołymi palcami dziecięcych stóp, gruchał:
  - Wojska są gotowe - pani! Zniszczymy wszystkich!
  Natasza, dowcipna i obnażająca zęby, wydała:
  Zniszczymy wszystkich!
  Mirabela po otrzymaniu młyna mruknęła:
  - I uderz przeciwnika!
  A wojownicy poszli ciąć wszystkich i ciąć jak cięty nóż. A te śmigła eksterminowały. A nawet śpiewali:
  - Ale prawdę mówiąc! Zabijmy wszystkich!
  Wojownicy dosłownie spalili swoich konkurentów - po prostu eksterminując i robiąc trumny. I prowadząc symboliczne i ciągłe niszczenie.
  Mirabela, krojąc wroga jak plasterki sera i odrąbując głowy, pisnęła:
  - Za Rosję i nowego prezydenta kraju!
  Zoya ze złotymi włosami dziewczyny i poprowadziła totalitarny pogrom. I bawiąc się bicepsami, powiedziała:
  - Co nie byłoby wojownikiem! Zawsze warto wygrać!
  I znowu wojownicy rzucali bosymi stopami, ostrzami, które uderzały przeciwników. I stworzyli strumienie krwi.
  Dziewczęta pluskały bosymi stopami przez szkarłatne kałuże i wznosiły stosy szkarłatnych, śmiercionośnych bryzgów.
  Ognista Angelica dowcipnie zauważyła, wysyłając kilka śmiercionośnych i morderczych ostrzy, które tryskały fontannami szalonej, gwałtownej energii. I uniosły się całe chmury nieskończenie twardych i wściekłych demonów.
  Dziewczyna mądrze powiedziała:
  - Śmiejmy się i bądźmy przyjaciółmi! I pokonamy wszystkich!
  Swietłana skręciła się w salto i ponownie uderzyła gołymi obcasami w klatkę piersiową jednego z Polaków, który przewrócił się i odrzucając kopyta, złamał karki kilkudziesięciu osobom.
  Swietłana wykrzyknęła z zachwytem:
  - To śmiertelna lisica! To jest cios!
  Mirabela siekając najemników i inne złe duchy, przecinając ich mieczami i miażdżąc gołymi obcasami kolejną szczękę węgierskiego księcia, ćwierkała:
  - Mój cios jest najbardziej śmiercionośny we wszechświecie!
  Natasza zachichotała i emanując wiązką promieni słonecznych ognistymi zębami, powiedziała:
  - Miłość wygrywa i zabija!
  A wszystkie cztery dziewczyny śmiały się, ale ich śmiech zagłuszył i zabił przeciwników.
  W tym momencie z bram Połocka wyszli rosyjscy bojownicy i milicjanci. Z całej siły rzucili się na wroga. I aktywnie skręcone miecze.
  Do tego czasu zginęła większość Polaków i najemników. I przerzedzone szeregi przeciwników, które zostały zaatakowane przez fale wojsk rosyjskich. Uderzenie wojsk rosyjskich było ostrożne. Z muszkietów strzelali łucznicy, ale do tej pory unikali zbliżenia. I eksterminowani przeciwnicy.
  A dziewczęta nadal rzucały bosymi stopami ostrzami i bumerangami i obnażały śnieżnobiałe zęby. Wypuszczali nawet lustrzane odbicia i oślepiali oczy przeciwników.
  Lyakhowie stracili orientację i zostali wykończeni ciosami zaostrzonych mieczy. I nie mieli szans, nie mieli litości. Było coś śmiertelnego i bezlitosnego. I coś, czego nie można powstrzymać ludzkimi wysiłkami.
  Egzekucje dokonywane przez łuczników, milicje i bezlitosne wycinanie drzew przez miażdżące i miażdżące dziewczyny terminatorki.
  Dobrzy wojownicy zachowują się i mocno tną. I postanawiają zniszczyć cele wodzów. Odcinają głowy, rzucając dyski. Lub wydłub oczy - ostrymi igłami. Więc dziewczyny zachowują się odważnie i fajnie. Mielą bez żadnej ceremonii.
  Mirabela przebiła się przez wielu najemników i inne szumowiny, a pod jej mieczami głowy jak arbuzy porozrzucane szkarłatnymi plamami we wszystkich kierunkach.
  Dziewczyna krzyknęła:
  - Moja najwyższa klasa we wszechświecie!
  Natasza rzuciła granatem z przekręceniem bosą stopą i jak ćwierka z energią:
  - Jesteśmy wielkością kosmosu! Zabijemy wszystkich!
  Zoya, potrząsając złotymi włosami, gołymi palcami posłała kółko z zaostrzonymi końcami.
  I poddała się z wściekłością, kiwając głową:
  - Jestem tym, co przynosi i wyjmuje!
  Ognista Angelika wysłała kolejny prezent śmierci i dowcipnie zauważyła:
  - Każdy głupiec może znieść, nie każdy mądry człowiek może na tym skorzystać!
  Svetlana, dowcipna i lśniąca perłowymi włosami, wydobyła aforyzm:
  -Zabij, zdolny i idiota, zmartwychwstanie nie podlega geniuszowi!
  Oleg Rybachenko również rozdawał się w bardzo oryginalny sposób:
  - Pokonując wroga - zabijasz go, pokonując siebie - dajesz lepsze życie!
  Mirabela dodała, miażdżąc wrogów z zapałem:
  - Lepiej dać jedno życie godnej osobie niż zabić tysiąc łajdaków - bardziej owocne jest wyhodowanie kwiatu niż deptanie tysiąca owadów!
  Natasza, wycinając Polaków i Węgrów, zanotowała:
  - Nie silny, który zabija, ale wszechmocny, który wskrzesza!
  Rudowłosa Angelica, przecinająca żołnierzy Rzeczypospolitej, vyaknula:
  - Kto za bardzo kręci nos przed walką, pozostaje z nosem podczas dzielenia się trofeami!
  Zoya, przecinając przeciwników, rzucając morderczym granatem gołymi palcami, chrząknęła:
  - Kiedy człowiek przestał być małpą - kiedy zaczął naśladować nie naturę, ale rasę anielską!
  Swietłana, przecinając wrogów i uwalniając błyskawicę ze szkarłatnego sutka, wzięła go i dowcipnie wydała:
  - To, czy człowiek był małpą, jest kwestią sporną, ale w swoim pragnieniu dominacji jest typowym zwierzęciem, a nawet podatnym na hibernację!
  Mirabela Magnetic, tnąc swoich przeciwników z furią i wykańczając ostatnich adwersarzy, dodała:
  - Polityk to lis z lwimi ambicjami, świńskimi metodami, osłym uporem i małpą podatną na plagiat!
  A potem rzucając granat z gołą różową podeszwą, dodała:
  - Jeśli chcesz być po prostu mądry - wierz podręcznikom, jeśli chcesz stać się naprawdę mądrzejszy - nie ufaj politykom!
  Armia Stefana Batorego została wykończona. Armia rosyjska ponownie udała się do Warszawy. I odbyły się wybory do Sejmu, w którym Iwan Groźny został nowym królem Rzeczypospolitej.
  Nastąpiła jedność narodów świata słowiańskiego. A Inflanty również stały się częścią Rosji. Potem nastąpiło zwycięstwo nad Szwecją i podbój Wyborga.
  A potem gubernator Skopin-Shuisky dotarł do Sztokholmu. I Szwecja została podbita.
  Rosja stała się wielkim imperium, zwracając wzrok na wschód. A było dużo podbojów, plus budowa miast. Następnie wojska rosyjskie zdobyły Chanat Krymski wraz z twierdzą Azow. A to są wielkie osiągnięcia.
  Iwan Groźny żył do 1599 roku, a jego rządy okazały się bardzo długie i, co najważniejsze, chwalebne. Syn Iwan Piąty wstąpił na tron, a dynastia Rurik została zachowana na tronie. Kontynuowano podboje i kampanie.
  Ale to już inna historia. Chyba, że carskiej Rosji udało się więcej, a Polacy, Ukraińcy, Białorusini i Rosjanie byli razem i pewnie pokonali wrogów. Stopniowo podbijając cały świat i rozszerzając się z królestwa do królestwa!
  A Iwan Groźny pozostał w pamięci ludu jako największy z rosyjskich carów! I przeszedł do historii jako największy zdobywca, kilkakrotnie zwiększając terytorium Imperium Rosyjskiego!
  
  DZIEWCZYNA POMAGAJĄCA NAPOLEONOWI III
  Dziewczyna Mirabela Magnetic weszła w świat wojny francusko-pruskiej, między Bismarckiem a Napoleonem III. W prawdziwej historii Niemcy wygrały i zakończyły zjednoczenie. A potem doprowadziło do I wojny światowej i upadku imperium rosyjskiego i dynastii Romanowów.
  Oczywiście byłoby lepiej dla Rosji, gdyby Niemcy się nie zjednoczyły i nie mogły pokonać Napoleona III.
  Mirabela Magnetic, uderzając bosymi stopami o trawę, biegła teraz w kierunku Francuzów.
  Trzeba było ostrzec, że pod Sedanem Prusacy przygotowali pułapkę na Napoleona III i zdobyli dominujące wzniesienia.
  Co można powiedzieć o Napoleonie III? Siostrzeniec Napoleona Wielkiego próbował naśladować swojego wuja. I chciał stworzyć potężne imperium i mógł podbić Europę.
  Początkowo odnosił sukcesy. Udało się wygrać wojnę krymską z Rosją. To prawda, że za cenę ciężkich strat sama Francja nie uzyskała z tego korzyści terytorialnych. Potem wojny w Indochinach.
  Zwycięstwo nad Austrią i aneksja kilku obszarów we Włoszech.
  Dalej nie tak skutecznie. Belgia nie została zdobyta. Meksyk też.
  Przepadła szansa na pomoc Austrii w wojnie z Prusami.
  A teraz wojna z potężnymi Niemcami.
  W prawdziwej historii - całkowita klęska Francji i schwytanie Napoleona III.
  Ale Mirabela, bosa dziewczyna w bikini, ma szansę uniknąć katastrofy. I nie pozwolić Niemcom dostać się na zachodnie granice Rosji i rozwinąć potężnego wroga.
  Mirabela biegnie ścieżką w lesie i śpiewa:
  - Jeśli, jeśli długo, długo...
  Jeśli, jeśli wzdłuż ścieżki ...
  Stomp skacz i biegnij!
  Ale może, może...
  Ale być może jest to możliwe, możliwe!
  To całkiem, całkiem możliwe!
  Możesz pojechać do Afryki!
  W Afryce rzeki są tak szerokie
  A afrykańskie góry są tak wysokie!
  Och, krokodyle, hipopotamy!
  Ach, małpy, kaszaloty!
  Ach, aha i zielona papuga!
  Ach, aha i zielona papuga!
  Tutaj z tą dziecięcą piosenką wskakuje do obozu Napoleona III.
  Francuzi są dość liczni, a obóz jest duży. Chociaż dyscyplina nie ma porównania z Prusami. Być może broń jest przestarzała, a mundury zbyt jasne. A w ogóle armia jest gorsza niż za czasów Napoleona.
  To prawda, że Francuzi są dobrzy w walce na bagnety. Ta broń została wynaleziona we Francji.
  Możesz więc walczyć prawie na równych zasadach. A walka będzie bardzo ciężka.
  Dziewczyna w bikini nie została zatrzymana. Chociaż żołnierze pożerali ją oczami.
  Mirabela to rzadka piękność i bardzo atletyczna gracja. Biegnie do siebie, błyskając nagimi, okrągłymi, różowymi szpilkami.
  A teraz biegnie do głównego namiotu, w którym znajduje się cesarz Francji Napoleon III. Jego moc jest wielka. Chociaż formalnie istnieje parlament i senat. Ale w rzeczywistości Napoleon III jest prawie nieograniczony.
  A teraz jest pełen pragnienia pokonania Niemców i włączenia do swojego składu części południowych Niemiec.
  Oczywiście daleko mu do Napoleona Pierwszego. Zmarł już w latach Napoleona III, aw wieku czterdziestu lat podporządkował sobie całą Europę.
  Ale Napoleon III nadal wierzy w swoją chwałę. Co więcej, Francja już przeniknęła do Afryki i ma ogromną próżność.
  Dziewczynę zatrzymali przy wejściu do namiotu strażnicy i zapytali:
  "Co masz do sprawy z cesarzem?"
  Mirabela szczerze patrząc szafirowymi oczami odpowiedziała:
  - Prywatny biznes!
  I przepuścili ją bez pytania. Jasne jest, że takie piękno ma dla cesarza tylko osobistą sprawę.
  Mirabella klepiąc gołymi, zgrabnymi nogami po dywanach, poruszała się po namiocie przypominającym rozmiar namiotu cyrkowego. Kilka razy minęła ją strażnik.
  W końcu Mirabela weszła do gabinetu cesarza. Napoleon III natychmiast wykrzyknął:
  - Co za piękność!
  Dziewczyna skłoniła się przed monarchą. Napoleon III był w średnim wieku, niski i niezbyt prominentny. Łysy, a nie jak wielki władca.
  Mirabela była od niego znacznie wyższa, a jej wygląd jest tak jasny.
  Napoleon spojrzał na nią chciwie, bulgocząc:
  - Masz taką urodę... Po prostu cud!
  Mirabela zachichotała i odpowiedziała:
  Wszyscy myślą, że jestem piękna. Tylko dla niektórych mężczyzn jestem za duży!
  Napoleon skinął głową, obnażając sztuczne zęby.
  - Kocham duże kobiety! Lubię cię!
  Mirabela tupnęła swoją nagą, opaloną, muskularną stopą i zauważyła, natychmiast chwytając byka za rogi:
  - Nie przyszedłem się z tobą kochać! I chcę was poinformować, że Prusacy urządzili na was zasadzkę i czekają, aż wejdziecie do doliny!
  Napoleon uniósł brwi i zapytał:
  - Skąd to wiesz?
  Mirabela odpowiedziała szorstko:
  - Po pierwsze, zwyczajowo zwraca się do pań tak jak ty! A po drugie - wiem!
  Napoleon ustąpił.
  "Miałem też niejasne przeczucie, ale moja inteligencja niczego nie potwierdziła. Skąd to wiesz?
  Dziewczyna logicznie zauważyła:
  - W każdej kobiecie diabeł! A Diabeł wie wszystko - to prawie Bóg, tylko po drugiej stronie!
  Cesarz skinął głową.
  - Logicznie! Jesteś za ładna na szpiega. No dobra... pójdę w drugą stronę, generałowie powiedzieli mi, że pod Sedanem równina jest bardzo niewygodna do ataku. Ale chcę spędzić z tobą noc!
  Mirabella zauważyła:
  - Między nami czterdzieści lat różnicy!
  Rzeczywiście, Napoleon ma już sześćdziesiąt dwa lata. A on jest łysy i nie błyszczy pięknem. Ale łysina na czole jest nadal niewielka, a wygląd jest szlachetny. Ramiona są dość szerokie, na piersiach dużo zamówień z kamykami.
  Ponadto zamówienia są nie tylko francuskie, ale także angielskie, rosyjskie i inne.
  Chociaż Rosja cieszy się nawet z wojny z Francuzami, których spętały Niemcy.
  Napoleon rozkazał:
  - Wiń nas!
  Służące podbiegły i nalały wina do srebrnych pucharów. Potem uciekli, tupiąc piętami.
  Napoleon pociągnął łyk i podał Mirabelli.
  Spróbowała wina. I czułem, że jest przyjemny i mocny.
  Wypiła połowę szklanki i zauważyła:
  - Dobra rzecz! Ale najpierw musisz pokonać Prusów!
  Napoleon zapytał:
  - Jesteś Francuzem?
  Mirabela szczerze odpowiedziała:
  - Nie!
  Cesarz zapytał:
  - I kim jesteś?
  Mirabela powiedziała z dumą:
  - Jestem z Rosji!
  Napoleon skinął głową z uśmiechem.
  - Tak piękna i rosyjska? Twoje włosy są jak złoty liść!
  Dziewczyna potwierdziła:
  - Moje włosy są świetne!
  Cesarz zasugerował:
  - Może wtedy posmakujesz czarnego kawioru?
  Mirabella skinęła głową na znak zgody.
  - To jest dobry pomysł!
  A dziewczyna sięgnęła złotą łyżką do szklanki kawioru. Cesarz z uśmiechem zasugerował:
  - Zostań moim ulubionym! Zrobię z ciebie księżną!
  Mirabella wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  - Bardzo pochlebne... Ale coś mi mówi, że nie będę miała czasu zostać księżną! Moja misja będzie krótsza!
  Napoleon westchnął i odpowiedział:
  - kochałem cię, nie znając wcześniej pasji,
  Kochałem w sercach, bez skrępowania marniejemy...
  Kochałem cię tak szczerze, tak czule,
  Jak Bóg ci daje - być kochanym przez innych!
  Mirabela skinęła głową i zauważyła:
  - Możesz zostać wielkim monarchą. Wiesz, mogę cię zabrać na tyły Niemców i odniesiesz największe zwycięstwo!
  Napoleon był zaskoczony:
  - Możesz to zrobić?
  Mirabella napisała na Twitterze:
  - Wszystko niemożliwe, może wiem na pewno!
  Cesarz skinął głową.
  - Jesteś kochany! Zatańczmy.
  Napoleon wstał. Chociaż Mirabela była boso, wciąż była wyższa od monarchy o prawie całą głowę.
  Zaczęli tańczyć. Dziewczyna nie była w tym zbyt dobra. Ale Napoleon jej pomógł.
  Mirabella napisała na Twitterze:
  Wszyscy patrzymy na Napoleona
  Miliony szalonych ludzi...
  Chcą służyć marzeniu
  I właśnie zamieniły się w grę!
  Mirabela odpowiedziała z entuzjazmem, śpiewając piosenkę o Napoleonie Bonaparte:
  Napoleon, Napoleon
  Poszedł walczyć z Rosją, gdyby tylko poszedł walczyć z Rosją, chciał rządzić całym światem.
  
  Chciał zawładnąć całym światem, Aleksandrze, prosić cara o strach, Aleksandro, bał się, podpisałem do niego list.
  
  Panowie, wszyscy nasi szlachcice, Przestraszyli się, nie wiedzą, co robić.
  Byli przerażeni, ale wszyscy uciekli,
  O tak, w Moskwie nie ma nikogo, bracia!
  
  Jak jeden nie bał się - oto Kutuzow, dowódca nas wszystkich. Jak jeden nie bał się tylko jeden - książę Kutuzow - oto nasz bohater!
  Napoleon III skinął głową.
  - Chodź, śpiewaj piękno!
  Mirabela kontynuowała śpiewanie, cały wiersz, który kiedyś widziała w Internecie:
  Stoję w supermarkecie... Tam-taram-taram-taram...
  patrzę na półki, nikogo nie biję... I jakiś biały anioł, który tu nie stoi za darmo, Mówi do mnie słodko: "No, czego chcesz? ... Co?"
  
  I od tego dźwięku staje się dla mnie magicznie, mamroczę coś, ale nie słyszę mojego bełkotu, mówię, że post jest w zasadzie uzdrowieniem, ale tak naprawdę byś przynajmniej położył coś na półkach.. I
  
  na to anioł Lucy (tak ją ludzie nazywają), mówi dość cicho: "Tam-taram-taram-tam-tam!!!", Co prawdopodobnie oznacza, że nie warto, jak... Co , mówią, ugryzie cię w gardło dla rodzimego supermarketu!
  
  ... I znowu pływam w nirwanie, łapczywie łapiąc powietrze ustami, Wszystko robi się biało-niebiesko-czerwone, szary dym ze wszystkich
  
  
  
  
  
  stron .. nie wpuścili ich! Wycofują się wzdłuż Smoleńskiej, gdzie udało im się zjedz wszystko... Marszałkowie tłoczą się z tyłu, śliniąc się z głodu... Cieńsi gwardziści - szkoda na nich patrzeć!
  
  Bonaparte drży od kawioru (to, nawiasem mówiąc, to znak!), Patrzy na półki, a kawior drży mocniej ... Odwraca się do Luce, woła do nas Murata, Chudszego i czarującego, podnosi wąsy ...
  
  Cesarz zaczyna: "A la ger, com a la hero! Wojsko jest bardzo głodne! Wojsko jest bardzo głodne! Zapłacimy złotem!" Lucy, również po francusku, bardzo cicho i spokojnie, mówi: " Otwórz zenki! Wszystko w oknie!",
  
  A stara gwardia w niedźwiedzich czapkach Goniona w Sali Pollocka i twarogu... Dobre nadzieje utopiono w serach Pollock, Stalowe bagnety pogięły się w twarogu...
  
  cesarz kontynuuje: "Wojsko jest bardzo głodne! Och, do diabła... sheri!", Hipnotyczna moc, że jego oczy czają się, Wszystko skierowane na Lucy, wszystko wokół już dymi...
  
  Cesarz spogląda groźnie - Lucy patrzy na Murat, a Murat - to odważny facet! Podciąga wąsy, Cesarz robi się fioletowy - Łucja patrzy na Murata, A Murat - to dzielny facet, podciąga wąsy, Cesarz je oczami - Łucja patrzy na Murata, A Murat - to dzielny facet , podciąga wąsy.
  
  A stara gwardia z bólem na twarzach zdecydowała "Pollock" z pistoletami. Tuluza - bohater Austerlitz - ugryzł ser... i uspokoił się na zawsze...
  
  Cesarz z głośnym krzykiem i Murat z tym samym krzykiem, A strażnicy - też z płaczem - wychodzą ze sklepu, I wędrują w tłumie po zaśnieżonej drodze, Przeklinając wszystko na świecie... Przed Berezyną... Tak, tak. .. malusieńka...
  
  Znowu obraz się zmienia: wszystko wokół znów się rozjaśnia, ta sama kasa, ta sama Lucy, cicho i spokojnie jak zawsze. Stoję i uśmiecham się, dusza mi się rozgrzewa , rozumiem co by się stało gdyby tu było jedzenie...
  
  Okaż uwagę.Proszę, aby dali księgę skarg lub sugestii, Aby napisać wdzięczność na dwóch stronach.Wdzięczność, wdzięczność, wdzięczność i pięć...
  Napoleon III mruknął:
  - To jest piękne!
  A cesarz upadł na krzesło i chrapał. Mirabela obejrzała się. I bez zastanowienia wzięła i nalała sobie więcej wina. Z radością upiła łyk i zaczęła go ciągnąć.
  Potem uderzyła cesarza w policzek. Napoleon się obudził.
  Dziewczyna powiedziała:
  - Najwyższy czas, Wasza Wysokość, zebrać wojska i udać się na tyły Prusów!
  Napoleon westchnął:
  - To byłoby trudne!
  Mirabela odpowiedziała:
  - Odważnie pójdziemy do bitwy,
  O potęgę sowietów...
  Złamiemy Prusów -
  Do tej piosenki!
  Napoleon niechętnie się podporządkował. A teraz Mirabela prowadzi go za ramię i robi zbiórkę trąbki. Wojska miały już czas na odpoczynek i pora na manewr okrężny.
  Aby trochę rozweselić Napoleona, bohaterska dziewczyna robi mu masaż karku. A Bonaparte Jr. czuje w sobie przypływ energii. I oto nadchodzi wielka armia francuska.
  Mirabela wydaje polecenia w imieniu cesarza. W rezultacie wojska są w ruchu, ale bez muzyki i bębnów. Co jest bardzo solidne. Armia się zbiera.
  I działa, poruszając się po haku, omijając wyżyny. Sama Mirabela zobowiązała się odeprzeć Francuzów. I krzyczy na nich bardzo uprzejmie. Armia jest w ruchu.
  Dziewczyna podbiegła i odbiegła, błyskając nagimi, okrągłymi obcasami. Podążyli za nią żołnierze.
  Mirabela biegała i śpiewała:
  - Jeśli forteca jest w drodze,
  Wróg zbudował...
  Konieczne jest ominięcie od tyłu -
  Zabierz ją bez strzału!
  W ten sposób dziewczyna poprowadziła dużą armię na tyły Prusów. A Francuzi zaatakowali Niemców, zaskakując ich. To był wściekły i desperacki atak.
  Mirabela z dwoma szablami rzuciła się do walki.
  Najpierw bohaterska dziewczyna wydała przyjęcie w młynie i odcięła głowy kilku pruskim żołnierzom. Potem jej bosa pięta chwyciła i wylądowała na podbródku niemieckiego oficera, miażdżąc mu szczękę.
  Mirabela ryknęła:
  - Zmiecie wroga jednym ciosem,
  Chwała zostanie potwierdzona stalowym mieczem...
  Uderzyliśmy w Wehrmacht nie na próżno -
  Zmiażdżmy Prusów na żetony!
  I tak dziewczyna przesunęła kolanem pod brodę niemieckiego pułkownika. A od silnego ciosu złamał mu kark. To była naprawdę imponująca walka. A walka jest tym, czego potrzebujesz.
  Mirabela wykonała technikę motyla swoimi mieczami i zaćwierkała:
  - Piękno, piękno, jestem Prusakiem jak kot!
  A jej naga pięta w skoku uderzyła niemieckiego generała w klatkę piersiową. Podleciał od silnego ciosu i wpadł na pruskie bagnety. Okazało się to świetne. I rozpryskiwane fontanny krwi.
  Mirabela zaćwierkała, obnażając zęby:
  - Moja siła jest wielka, zmiażdżymy Prusaków!
  Francuzi, zaskakując Niemców, mocno ich zmiażdżyli. Armia Bismarcka liczyła ponad dwieście tysięcy żołnierzy. I to jest największa bitwa od czasu "Bitwy Narodów". Sam Napoleon III nie rzuca się w wir walki, woli jednak prowadzić z daleka.
  Bismarck również nie wkracza do bitwy. Próbuje zebrać rozdrobnione części niemieckie. Więc napięcie nie spada.
  Mirabela tnie dwoma mieczami. Ponadto bosymi palcami rzuca we wroga sztyletem. I natychmiast trzech Prusaków pada z celnego rzutu.
  Mirabella śpiewała:
  Żyjemy na ziemi naszego ojca
  Wnuki Łady i dzieci Boże...
  I leci na skrzydlatym koniu,
  Rosja do wielkich osiągnięć wieków!
  A teraz jej dziewczęce miecze są posiekane na Prusakach. I znowu naga, okrągła pięta dziewczyny złamie szczękę innemu niemieckiemu generałowi. Powiedzmy, że ta dziewczyna - po prostu super.
  A teraz jest coraz bliżej Bismarcka. Dziewczyna jest bardzo zdeterminowana. I z całych sił rzuca bombę nitroglicerynową. Przeleci obok i jak sprawi przyjemność Bismarckowi wprost w czoło hełmu.
  I nastąpiła potężna eksplozja. Bismarck od razu wraz z generałami został rozerwany na strzępy.
  A straciwszy głowę, armia pruska natychmiast zamieniła się w niekontrolowaną masę.
  A Niemcy biegli, rzucając transparenty, broń i zapasy. Francuzi zaciekle ścigali. I wypędzili tych Prusaków do samej granicy. Aż prawie wszyscy padli i wpadli w niewolę.
  Potem wojna przeniosła się już na terytorium Niemiec. Francja podbiła znaczną część terytorium, aż do Łaby. I wzmocnił jego wpływ.
  Napoleon III wkrótce zmarł, ale zmarł w chwale. A tron objął Napoleon IV.
  Rosja w osobie Niemiec nie otrzymała silnego wroga. Ale podczas wojny z Turcją w 1877 roku Francja ponownie przeniosła się na Krym. Aleksander II w tych warunkach został zmuszony do opuszczenia Bałkanów. A Francja zdobyła także Włochy... Ale Wielka Brytania, zaniepokojona hegemonią Napoleonów, sama przystąpiła do wojny.
  Walki ciągnęły się i ogarniały całą Europę. Austria również przystąpiła do wojny.
  A Rosja już pod rządami Aleksandra III ponownie rozpoczęła wojnę z Turcją. A ponieważ nikt jej nie ingerował, zdobyła Stambuł, Azję Mniejszą i ziemie do Egiptu, a także Irak, docierając do Oceanu Indyjskiego.
  Następnie Aleksander III podbił Iran. Przeszedł do historii już nie jako rozjemca, ale jako zdobywca. Rosja urosła w siłę. Francja i Wielka Brytania kontynuowały wojnę. Napoleon IV zaproponował sojusz z Rosją.
  Zgodził się z tym Mikołaj II, który odziedziczył przedwcześnie zmarłego Aleksandra III.
  Rosja zaatakowała kolonie brytyjskie w Indiach, Pakistanie i Egipcie. Ponadto rosyjskie siły lądowe zaatakowały Austro-Węgry i Prusy.
  Europa została podbita przez wojska rosyjskie i francuskie. Rosja otrzymała dla siebie wszystkie ziemie słowiańskie, a granice przebiegały wzdłuż Odry, prawie do Wiednia.
  Tak zakończył się pierwszy podział świata. Następnie Japonia zaatakowała Rosję. Ale Rosjanie byli silni i gotowi. Ponadto mają potężną flotę nie tylko na Pacyfiku, ale także na Oceanie Indyjskim. Tak więc carska Rosja Mikołaja II pewnie ich pokonała.
  Japonia stała się prowincją rosyjską.
  Następnie wraz z Francją carska Rosja Mikołaja II podzieliła Afrykę. Co więcej, Rosjanie zdobyli także Chiny, a Francję całkowicie Tajlandię i Indochiny. A potem Rosjanie i Francuzi zajęli Australię.
  Cała półkula wschodnia została podzielona między Rosję i Francję.
  Ale na półkuli zachodniej nadal istniały nieokupowane terytoria, a przede wszystkim Stany Zjednoczone, ale ich podbój to inna historia. A Mirabela Magnetic jest dobrze zrobiona - po prostu super dziewczyna!
  
  ROSJA WALKI PUTINA W AFGANISTAN
  ADNOTACJA
  Ataki z 11 września 2011 r. nie powiodły się. A teraz Rosja Putina walczy w Afganistanie. Walki są zacięte, szale się chwieją. Oczywiście przedstawiciele kobiecych sił specjalnych wykazują szczególny heroizm - płeć piękna rzuca się na mudżahedinów.
  . ROZDZIAŁ 1
  Na wszelki wypadek Amerykanie wypędzili podejrzane osoby ze swojego kraju, a atak terrorystyczny z 11 września 2001 r. nie miał miejsca. A teraz armia rosyjska walczy z talibami.
  Walki są bardzo zacięte. I zbombardowali pozycje Mudżahedinów.
  Na niebie są cztery Rosjanki: Natasha Sokolovskaya, Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya.
  I aktywnie młócą Duszmanów.
  I naciskają palcami bosych stóp na przyciski joysticka. To są walczące dziewczyny. Kto może zrobić prawie wszystko.
  I pokonali znienawidzonych duszmanów. Toczy się wojna z talibami. Głównie Rosja bombarduje. Ale są też jednostki naziemne, które walczą z wrogami.
  I w tym w pojeździe eksperymentalnym T-95.
  Walczą też Natasza, Zoja, Augustina i Swietłana.
  A także młócą Mudżahedinów...
  Wojna trwa od kilku lat. Prezydentura Putina dobiega końca. I w przeciwieństwie do poprzedniej historii, jest intryga. Naprawdę, kto wygra? Gospodarka nie radzi sobie dobrze. Wojna ciągnęła się zarówno w Czeczenii, jak iw Afganistanie. Jest pełen problemów. Ceny ropy i gazu nie są tak wysokie, jak w historii. Więc komuniści twierdzą więcej.
  Natasza Korszunowa, strzelając z czołgu, zauważyła:
  - Tu jesteśmy w stanie wojny, ale perspektyw nie widać!
  Zoya skinęła głową z uśmiechem.
  - To nie nasza wojna! A dlaczego kukułka w tych górach?
  Augustyn odpowiedział:
  - Przestań gadać!
  Do przodu i w górę, a tam ...
  W końcu to są nasze góry -
  Pomogą nam!
  Pomogą nam!
  Swietłana zgodziła się z tymi:
  - Wierzę, że pomogą!
  A T-95 wystrzelił kolejny ciężki pocisk w Mudżahedinów. I zmiażdżył je dokładnie, taki miażdżący cios.
  I wycięto fragmenty duszmanów odłamkowo-burzących.
  Natasza postukała w swój nagi różowy obcas i zaśpiewała:
  - Zbliżamy się do komunizmu świętego,
  I rzucaj boso granaty!
  A dziewczyny są agresywne w walce ...
  A mudżahedini jakoś usmażyli pięty jednego członka Komsomola. Złapany i do gołej podeszwy rozgrzanym do czerwoności żelazem. I muszę przyznać, że tak bardzo bolało.
  A dziewczyna ryknęła z cierpienia i pisnęła ...
  A potem jej nagie palce złamały dushmanów szczypcami. Oto ich polityka.
  Zoya wzięła go i ryknęła:
  - Wojna, wojna, wojna,
  Niech ryczy wściekle nad światem...
  Stopnie i rozkazy idą szybciej -
  Kiedy pociski pękają w dzień iw nocy!
  A z gołą piętą, jak prasować ...
  Augustyn zauważył ze śmiechem:
  - Nikt nie będzie deptał po dziewczynach!
  Więc naprawdę zmusili więźnia, aby pocałował ich bose stopy,
  Zgrabne nogi. I obsypał ich pocałunkami.
  Augustine poczuł, jak jej język liże jej nagi, okrągły, różowy obcas.
  I gruchała:
  - Jestem najsilniejszy na świecie - Wrogów będę moczyć w toalecie!
  I znowu śmieję się na całe gardło!
  Tutaj dziewczyny w Afganistanie były zaciekłe.
  Tutaj Tamara i Veronica zmusiły swoje nagie, zakurzone obcasy, by lizać schwytanych Mudżahedinów. A potem nasikali na nich. I jak są wysadzane z granatnika - rozdzierających dushmanów.
  Tamara agresywnie zauważyła:
  - Jesteśmy najfajniejsi na świecie!
  Weronika zgodziła się:
  - Nie ma nic lepszego!
  A dziewczyny chwyciły mężczyzn gołymi palcami za nosy i zrobiły dla nich śliwki.
  To takie piękności. A w odpowiedzi, jeśli zostali schwytani, smażyli pięty.
  Wojna oczywiście przebiega z różnym powodzeniem.
  Rosyjskie wojska miażdżą Mudżahedinów. A ci w odpowiedzi prowadzą wojnę minową.
  A także osłabiają wojska rosyjskie. Albo eszelon zostanie opuszczony, albo coś innego zostanie wysadzone w powietrze.
  I zestrzeliwują helikoptery z wyrzutniami. To, co robią, jest niezwykle skuteczne.
  W odpowiedzi dziewczyny kpią z Mudżahedinów. A wiele rzeczy sprawia, że piękności liżą językami.
  Stalenida zauważyła, obnażając zęby:
  - Po skałach pełza zły głupek,
  Walnij go napalmem!
  Nie oszczędzasz ich
  Zabij tego drania...
  Jak zmiażdżyć pluskwy -
  Uderz jak karaluchy!
  Więc dziewczyny zabrały się do roboty...
  Alenka na przykład ze swoim bosym batalionem w bikini, jak podjęła się zniszczenia wojowników Allaha.
  I zaraziła się boso, a dziewczyny mają taką ulgę. A obcasy dziewczyn są okrągłe i różowe.
  Alenka rzuca granatem gołymi palcami i ryczy:
  - W imię ZSRR!
  Anyuta zachichotała, skosiła Mudżahedinów i pisnęła:
  - ZSRR dawno odszedł! Jest Rosja!
  Alla rzuciła wybuchową paczką nagim, okrągłym obcasem i pisnęła:
  - Za Ojczyznę i jej lot w chwale!
  A dziewczyna się śmieje. I znowu da zwrot i niezwykle trafnie.
  Maria, też strzelając i rzucając ze śmiertelną siłą granat, zaćwierkała, obnażając zęby:
  - O największe zwycięstwa!
  Olimpiada, gryzmoląc Mudżahedinów i zabijając ich z niezwykłą dokładnością i rzucając cytryną gołymi palcami u nóg, pisnęła:
  - Za wspaniałe prezenty!
  Matrena również miażdżyła straszydła i piszczała:
  - Chwała Rosji, a Herkules będzie mesjaszem!
  Marusia, nokautując wrogów i rzucając we wroga darem śmierci bosą stopą, jęknęła:
  - Dla matki Rosji!
  Oto walczące dziewczyny.
  I chwytają dushmanów gołymi palcami za nosy. Tak je miażdżą.
  Natasza gryzmoląc z karabinów maszynowych pisnęła:
  - Za nasze prawo!
  I jak piękno przyjmie i się śmieje.
  Oto dziewczyny - wszystkie dziewczyny dziewczyny ...
  Alice i Angelica pracują jako snajperzy. To bardzo piękne i walczące dziewczyny.
  I bardzo celnie trafiają z karabinów. Prawie nikt nie może sobie z nimi poradzić.
  Alice, jeśli strzela, to prosto w oko. I uderzaj niezwykle trafnie.
  Następnie zauważyła:
  - Walczymy dzielnie!
  Angelica, ta wysoka, muskularna, rudowłosa kobieta rzuciła granat, rozerwała mudżahedinów i pisnęła:
  - Za świętą Rosję!
  Alicja blondynka rzuciła gołymi palcami u nóg, zatrutą igłą, przebiła dowódcę afgańskich bojowników i pisnęła:
  - Na nowe granice!
  I znowu zestrzelił droida z karabinu.
  Angelika zauważyła:
  - A bańka rozszerzyła się, aż pękła!
  Alicja zgodziła się z tym:
  - Musisz znać miarę wszystkiego! W końcu planeta jest okrągła!
  A dziewczyny śmiały się, obnażając zęby.
  W rzeczywistości tutaj walczą i nie wiadomo o co.
  Wojna w Afganistanie - odcinek drugi!
  Jednak była też wojna czeczeńska, która się powtórzyła. Najpierw porażka, potem zemsta.
  Ale za Afganistan Putin chciał się zemścić. Podbić Afganistan to prześcignąć osiągnięcia sowieckich przywódców.
  Przegrali wojnę o Afganistan!
  Tylko pytanie się powiedzie? Jedna nadzieja dla walczących dziewczyn!
  Dziewczyny z wielkim entuzjazmem zmiażdżyły wroga...
  Pełne wdzięku, opalone, muskularne i nagie nogi wojowniczych dziewcząt pluskały się w ciepłych kałużach nagrzanych kwietniowym słońcem.
  Umyci deszczem wojownicy Komsomołu byli piękni, jak wróżki, choć strasznie podrapani, ranni w bitwach, fioletowe sikorki na niewinnych twarzach. Podczas bitwy prawie wszystkie ubrania wspaniałych wojowników wielkiej Rosji zostały spalone lub podarte, a biegli półnadzy, a pochodnie włosów: Galina, jak złoty liść, Angelin, jak płomienie wybuchającego wulkanu Wezuwiusz, przykryte ich smukłe, zwijające się mięśnie jak krople rtęci...
  Za nim było pole zaśmiecone trupami i roztrzaskanym sprzętem, całe pokryte bombami, kraterami i głębokimi ranami, okopami pozostałymi po uderzeniu nieznanych samolotów z dyskami.
  Sam Kabul, jak ciało dręczone nieuleczalną chorobą, wypluwał czarne maczugi, ale jednocześnie jakby martwy dym. Spirale zbudowane z atomów spalonej materii skrzyżowały się i przecinały na niebie w satanistycznej ozdobie.
  Angelina Syberyjska wojowniczka zauważyła:
  - Nawet natura stara się podkreślić naszą ludzką słabość i bezradność wobec żywiołów!
  Galina, rozpryskując wodę na kałużę mocnym uderzeniem, sprzeciwiła się:
  - My, ludzie, jesteśmy obdarzeni darem tworzenia własnej rzeczywistości. W końcu umysł jest zasadniczo silniejszy niż mięśnie. Czym są mięśnie? Tylko włókna białkowe, w których oddziałują siły elektromagnetyczne.
  Angelina spojrzała w niebo. Wichry dymu zdawały się rozpoczynać między sobą miniaturową bitwę. Jakby demony dzieliły władzę nad wszechświatem. Dysze zderzały się, przecinały, tworzyły rodzaj ornamentu, a potem przeciwnie, rozmywały się w przestrzeni.
  Angelina przypadkowo przebiła bosą stopę na czubku metalowego kawałka i zatrzymując się, jęknęła:
  "Cholera, mam poważne kłopoty!" Jak ostre mogą być fragmenty!
  Galina filozoficznie zauważyła:
  - Cały świat składa się z igieł, tylko żywym wydaje się smukły, ze względu na obutą świadomość! - I dodał określanie. - Możemy być ubierani i rozbierani przez nieznajomych, ale sami tylko "obuwamy"!
  Angelina automatycznie rzuciła karabin i strzeliła do upartego w swoim pragnieniu zmoczenia wszystkich, którzy zbliżali się do dushmana. Mudżahedin ze złamaną twarzą wypuścił karabin z rąk i jęknął tyłek. Syberyjski wojownik drażnił się:
  - Byłbyś fajny, ale stałbyś się zły! Do tego prowadzi służba szejkom!
  Galina rzuciła się na ziemię na brzuch i wystrzeliła serię. Trzej mudżahedini gładko usadowili się na świeżej wiosennej trawie. Angelina całkiem rozsądnie powiedziała:
  - Chcieli rosyjskiej ziemi, więc ją dostałeś, choć z ustalonym limitem!
  Galina zachichotała chytrze:
  - Władcy, którzy chcą nieograniczonej przestrzeni, otrzymują ściśle według limitu pieniądze za swój grób! Niestety, obywatele są chowani nie rzadziej!
  Angelina powiedziała z całą powagą:
  - Śmierć jest zła, ale życie pod jarzmem jest jeszcze gorsze... Im cięższe jarzmo, tym trudniej je zrzucić. - Wtedy ognisty diabeł przypomniał sobie. - Ale teraz świętujemy zwycięską ucztę, wszystko idzie dobrze, a nawet nie do zdobycia stolica III Kalifatu - Kabul u naszych stóp!
  Galina powiedziała zmęczonym tonem:
  - A o co chodzi. Trzeba będzie później zmielić, o czym nigdy nie marzyliśmy! Czy myślisz, że teraz Afgańczycy zrobią dla nas wszystko? Jesteś naiwną dziewczyną!
  Angelina całkiem rozsądnie sprzeciwiła się temu:
  - Jeśli pokonamy naszego głównego wroga, uwolnimy zasoby do dalszej walki! Sam musisz to zrozumieć.
  Galina, zamiast odpowiedzieć, spojrzała na leżące przed nią wykopane pole. Ilu facetów, zarówno Rosjan, jak i Afgańczyków, znalazło na nim śmierć? Świat nie jest piekłem, ale z pewnością wcale nie jest niebem. W nim, być może, nawet najprawdopodobniej - dominują ogromne obiekty podziemi. W końcu ortodoksja kościelna uczy, że ocalona jest nieznaczna mniejszość.
  A większość ludzi, z powodu grzeszności swojej natury, jest skazana na męki.
  Galina zawsze była zirytowana i odrzucana przez taki postulat Pisma Świętego. To jest naprawdę to, co ortodoksi uważają za grzech? Jest nawet całkiem naturalne pragnienie każdego żyjącego człowieka kariery i wyższości. Ale czy nie jest to naturalna konsekwencja ludzkiej natury? I niezmienne prawo ewolucji.
  Na przykład, gdyby Armia Czerwona kierowała się naukami Chrystusa - uderzyli cię w prawy policzek, skręcili w lewo, jak by się to skończyło dla całej sowieckiej Ojczyzny.
  Dziewczęta z Komsomołu natknęły się na nie do końca zniszczony afgański bunkier i zostały zmuszone do położenia się pod celowanym ogniem.
  Angelina, pocierając trawę gołymi podeszwami, bo bardzo swędziała jej pięta, powiedziała:
  - Czasem trzeba cierpieć... Ale nawet mąka staje się rutyną, co w gruncie rzeczy jest najgorsze!
  Galina zmieniła pozycję, celnym strzałem odstrzeliła połowę czaszki Mudżahedina, który wydawał rozkazy szczekającym tonem i warknął:
  - Wahhabizm posługuje się metodami nieestetycznymi: pięć do jednego. A jeśli jest ich mniej, to się wycofuje!
  Angelina powiedziała ze smutkiem:
  - Czego chcesz od lisa uczciwości?
  Galina ze smutkiem odpowiedziała:
  - Zgadzam się, bo chcesz wierzyć w coś pięknego! Nawet uczciwość lisa czy szlachetność wilka!
  Dziewczęta z Komsomołu zmuszone były czołgać się na czworakach do ocalałych bunkrów. Starożytna taktyka czołgania się, używana przez wojowniczki w bitwach. I muszę powiedzieć, że nie bez powodzenia.
  Angelina za jednym zamachem zdjęła z siebie pięciu talibskich żołnierzy, którzy próbowali wyczołgać się z ukrycia, i powiedziała z zachwytem:
  - Armia rosyjska, jak zawsze, wygrywa. Nawet jeśli wróg ma przewagę!
  Galina, wypuszczając miażdżący wybuch, roześmiała się w odpowiedzi:
  - Mudżahedini nigdy nie będą mieli przewagi. - Potem powaliła dwóch jednym strzałem - dodała. - Teraz nigdy nie będzie!
  Angelina ledwo zdążyła schylić głowę przed uderzeniem szarży. Odcięto nawet kosmyk ognistych włosów, kanciasty odłamek. Rudowłosy wojownik Komsomola wykrzyknął:
  - Strzyżenie tutaj jest bezpłatne, chociaż toaleta jest droga!
  Galina, chichocząc przez łzy, odpowiedziała przyjaciółce:
  - Wiesz, to wcale nie jest śmieszne ... Ogólnie rzecz biorąc, w przypadku śmierci będzie kontynuacja, oto jest pytanie?
  Angelina udawała zaskoczoną:
  - A czym właściwie jest zamieszanie? W końcu nieistnienie nie zawiera bólu, zmęczenia ani doświadczeń. A więc jest o wiele słodsze niż nasze życie w ciągłych próbach! - A potem dodał ognisty diabeł. - Życie to ciągła próba wąskiej ścieżki, ale problemy to jedzenie, nasze pragnienie życia na wielką skalę!
  Zanim odpowiedziała, Galina dostrzegła mudżahedina z twarzą kundla i płynne naciśnięcie spustu położyło kres jego nabieraniu. Wojowniczka Komsomołu, potrząsając czerwonymi lokami, uśmiechnęła się:
  - Wiesz, wszyscy bez wyjątku wolą życie od nicości. Oznacza to, że nawet w naszych umysłach tkwi nieopisany urok!
  Galina zachichotała z wyraźnym wysiłkiem:
  - W tym żyć i cierpieć! - Złotowłosy wojownik Komsomołu przerwał i dodał spokojniejszym głosem bez cierpienia. - Ale czy można zrozumieć światło bez znajomości cienia. A błogość nie zna bólu. Całe światło jest poznane przez dualizm!
  Angelina zgodziła się tylko częściowo:
  - Jeśli tak mówimy, to musieliśmy zostać pokonani przez Mudżahedinów, aby naprawdę zrozumieć smak zwycięstwa. - Ognista diabelska członkini Komsomołu poruszyła pięścią, rozłupując fragment płyty. - Poza tym dualizm: przegrana i wygrana! Zwycięstwo jest zawsze gorzkie z przegranymi, ale słodkie z nagrodami - porażka nabiera tylko goryczy, a słony posmak "premium" jarzma!
  Galina, wycierając celownik optyczny, nie mogła nie zgodzić się:
  - Tak, oczywiście, we wszystkim obecny jest pewien dualizm. Jako rodzaj, Bóstwo, byłoby beznadziejną rutyną bez Diabła.
  Angelina pospieszyła, nie zatrzymując ognia, aby poprawić swoją przyjaciółkę:
  - Sam termin Diabeł w starożytnej grece oznacza oszczercę. Oznacza to, że w Biblii podjęto próbę przedstawienia sprzeciwu wobec Boga w najbardziej okrutny sposób.
  Galina, wybijając oko innemu mudżahedinowi ze snajpera, podpowiedziała swojej przyjaciółce:
  - To jest czarny PR. Próbujesz podnieść swoją ocenę, obniżając przeciwnika?
  Angelina całkiem logicznie zauważyła:
  - Oczywiście każda osoba u władzy wykorzystuje własne zasoby administracyjne, aby zdyskredytować swojego przeciwnika. Jest w tym pewien wzór, a nie chęć oddania władzy i utraty przywilejów wraz z korytem. Dlatego oczekiwanie w Biblii obiektywnej definicji konfrontacji Boga z Szatanem jest co najmniej naiwne.
  Galina nawet przewróciła niebieskimi oczami na czole:
  - Oczywiście nie można wymagać od władz obiektywizmu. Ale pytanie brzmi, kim jest Szatan. Najdoskonalszy anioł próbujący dać więcej wolności stworzeniu, czy... Ten, który stał się ojcem zła i cierpienia?
  Angelina westchnęła smutno.
  - Ból i cierpienie stały się tak naturalne dla ludzkości, że mam poważne wątpliwości, czy to Lucyfer je zrodził... W każdym razie bez pragnienia Boga Wszechmogącego jest mało prawdopodobne, aby stworzona istota mogła przynajmniej odnieść sukces. ...
  Galina, po wysłaniu śmiertelnej kuli w krzywy grzbiet nosa mudżahedinów, wypalił, natychmiast pokryty krwią. Wojownik natychmiast się zgodził:
  - Tak, całe zło i problemy przypisywane Diabłu to to samo, co obrażanie się biczem, który go uderzył, niż tym, który go uderzył.
  Sama Angelina, uderzając wroga krótką serią, a także posadziła tyłek w najbliższą wykrzywioną twarz, po czym dodała:
  - Właściwsza jest tu następująca analogia: właściciel wyrzeźbił kij z drewna, bił nim niewolnika, a następnie mówi - kij jest absolutnym złem, a właściciel jest absolutnym dobrem!
  Galina nieumyślnie odwróciła się, a złamana kość obojczyka dziewczyny spowodowała straszny ból zapalonych stawów. Wojowniczka lekko zmarszczyła czoło, ale nie pochyliła się do jęków. Co więcej, jakby grając w kręgle, powaliła trzech mudżahedinów. Jeden z Afgańczyków upuścił odbezpieczonego faustpatrona, w wyniku czego wystrzeliła wyrzutnia.
  Snop ognia wydawał się płonąć przez beton, a odpryski z ciał, kości, rozdartego mięsa poleciały w górę.
  Galina, chichocząc, szydząc z siebie (bez humoru nie przeżyjesz wojny, a przynajmniej nie utrzymasz psychiki w dobrym zdrowiu) śpiewała:
  - Co za ból, dobry ból: walka z duchami nazistów; sto - zero!
  Obie piękne dziewczyny śmiały się głośno, głośno.... I podobno od przeszywającego śmiechu tak poruszył przerażonych Mudżahedinów, że odpalenie z ich strony od razu zmoczyło. Cisza była tak nagła i ciężka, że uderzyła wojowników w uszy. Nawet prawdopodobnie eksplozja rakiety V-5 w czaszce nie była tak śmiercionośna!
  . ROZDZIAŁ 2
  Angelina wykrzyknęła:
  - Nic tak przeszywająco nie krzyczy o stratach, jak wojskowa cisza!
  Galina, nerwowo drapiąc się po uchu bosą stopą, dodała z niewyczerpanym dowcipem:
  - Odgłosy bitwy są ogłuszające, ale naprawdę stajesz się głuchy, gdy nie zauważysz końca kanonady!
  Mudżahedini niespodziewanie ułatwili zadanie - wyrzucili białe szmaty i zaczęli krzyczeć z całych sił:
  - Bin Laden kaput! Bin Laden kaput!
  Wojownik syberyjski ponownie nie mógł się oprzeć aforyzmowi:
  -Ludzie traktują złego władcę jak piwo, chcą go oglądać na zimno i na stole, ale są gotowi zapłacić za to nie tylko kartką!
  Galina subtelnie zauważyła to:
  - Kiedy władca jest zły, jest dobrze cytowany w żartach! A kiedy jest dużo żartów, życie staje się przyjemniejsze! A śmiech przedłuża życie! To znaczy z bezużytecznymi przywódcami: życie jest jak ciągła anegdota: długa, wesoła, straszna, ale zawsze chętna do poznania kontynuacji!
  Angelina zachichotała nerwowo.
  - I nie wiedziałem, dlaczego przeciętni królowie zwykle rządzą tak długo!
  Prawie stu pięćdziesięciu Mudżahedinów poddało się. Wśród nich było co najmniej trzydziestu chłopców w wieku od dziesięciu do szesnastu lat, większość w krótkich spodenkach i bosych, którym udało się tłuc w okopach gołe, opalone kolana. Na widok pięknych dziewczyn, ledwo okrytych podartymi szmatami, chłopcy rumienią się i spuszczają głowy, ale jednocześnie nadal krzywią się na niesamowicie pięknych wojowników.
  Mudżahedini-Afgańczycy składają broń w zakłopotaniu, nawet nie przychodzi im do głowy, że to wstyd uważać, by połowa batalionu poddała się dwóm rannym, jeszcze bardzo młodym dziewczętom. Jak bardzo są przerażeni i oszołomieni.
  Jeden z chłopców, nerwowo drapiąc brudną podeszwę o trawę, jakby wbił drzazgę w jego nagą piętę i powiedział łamanym rosyjskim:
  - Ciotki nie wysyłają mnie na Syberię, tam zamrozimy sobie nosy, palce i nogi!
  Angelina powiedziała ze złością:
  "I tak to wyślemy, a żeby twoje bose stopy nie sztywniały na śniegu, będziesz co godzinę mocno bity kijami w bose stopy.
  Chłopiec-mudżahid zadrżał ze strachu i rozpłakał się jak dziewczyna. Galina pospieszyła pocieszyć dziecko:
  - Nadal jesteś za mały. Prawdopodobnie zostaniesz zsumowany w kategorii cywilów. Na wszelki wypadek powiesz, że nie masz jeszcze dwunastu lat, to na pewno nie zabiorą Cię do obozu.
  Chłopiec z milicji nagle przestał ryczeć i ściszonym głosem, próbując naśladować dorosłego, powiedział:
  Nie opuszczę moich towarzyszy! Albo wszyscy są wolni, albo razem w obozie koncentracyjnym!
  Dziewczyny były zdumione nieoczekiwaną odwagą chłopca, Angelina podeszła i pogłaskała go po głowie:
  - Dobra robota, zostanie wam to zapisane... Ale nie bójcie się, większość schwytanych Mudżahedinów będzie pracować w europejskiej części Rosji, odbudowując fabryki i rolnictwo, a dla waszych dzieci będzie dobre jedzenie, lepiej niż twoje karty i zostaną pokazane najfajniejsze filmy.
  Chłopcy w niewoli rzeczywiście byli szczupli, niektórzy mieli nawet kości policzkowe, a trzech facetów nagich do pasa pod cienką skórą przebijało się przez każde żebro, a ich ramiona stały się tak chude, że zdumiewające było, jak trzymali w nich afgańskich faustpatronów. Racje żywnościowe w Trzecim Kalifacie Talibów, rozdawane na kartach żywnościowych, zmniejszyły się w ostatnich miesiącach do punktu, w którym ludność prawie umarła z głodu. Co więcej, to wiosna jest tradycyjnie najbardziej rzadką porą roku na produkty.
  Galinie żal było tych facetów, dzieci "superludzi", które teraz wyglądają jak biedny, głodny boso. Pogrzebała w kieszeniach, znalazła w nich małą amerykańską tabliczkę czekolady i była zaskoczona.
  Dar otrzymany w ramach Lend-Lease był za mały, a było trzydziestu dwóch chłopców (reszta znacznie starsza, w mundurach wojskowych lub strażackich, nieogolona, bardzo nieprzyjemna, zgarbiona, przez co wyglądają jak starzy!), tam nie wystarczy czekolady dla wszystkich.
  Dawać jednemu i obrażać innych? Lub rzucać losami? To ostatnie jest zwykle wyjściem, ale w tym przypadku może wydawać się śmieszne. Lub podziel sześć płytek między najmniejszych wojowników.
  Ta ostatnia wydawała się Galinie Łomonosowej najbardziej sprawiedliwa, a on, po wyjęciu tabliczki czekolady, ostrożnie usunął opakowanie, podzielił plastry, podając je najmniejszym i najcieńszym Afgańczykom.
  Były mudżahedin naprawdę wydawał się być złamany. Żaden z nich nie rzucił się, nie próbował, nie rzucił się ani nie zabrał broni. Co prawda niektórzy mruczeli przez zęby przekleństwo, ale gdy tylko dziewczęta z Komsomołu zrobiły krok w ich kierunku, straszydła natychmiast zamilkły i przycisnęły głowy do ramion, jakby spodziewając się ciosu.
  Galina nawet parsknęła z nietypową pogardą:
  - Niezbędne jest, aby nadludzie się kulili. A gdzie jest ich niezniszczalny muzułmański duch talibów?
  Angelina wyrywając jednemu z chłopców papierosa i rzucając go w trawę gasząc go palcami wyrzeźbionych, choć pokrytych otarciami nóg, krzyknęła:
  - Dla kogoś, kto pali papierosy, budując sukces w życiu, zbyt często robi sobie przerwę na papierosa!
  Galina chętnie potwierdziła:
  - To właśnie zgadzam się z Bin Ladenem, prawdziwy wojownik mudżahedinów nie powinien: pić, palić i musi być wierny!
  Po tych słowach posępni chłopcy, gotowi w każdej chwili wybuchnąć płaczem, wybuchnęli przyjacielskim śmiechem i wszystko od razu stało się jakoś lżejsze dla duszy.
  Kiedy wojownicy Komsomołu przekazali jeńców wojennych najbliższej jednostce rosyjskiej, Angelina zrobiła dla Galiny opatrunek, mocując rodzaj szyny na złamanym obojczyku. Lekarz polowy od razu zasugerował, aby wojownik położył się na noszach i spędził kilka dni sam. Wojowniczka Komsomołu z pogardą odrzuciła tę propozycję, choć rozumiała, że niestety w armii rosyjskiej było wielu żołnierzy, którzy natychmiast go schwytali. Jej głos był surowy, jak nauczycielka skarżąca niedbałego ucznia:
  - Przegapić godziny naszego triumfu, ostatnie najradośniejsze dni wojny? Tak, to najokrutniejsza kara, jaką można sobie wyobrazić. A nie chcesz pozbawić Armii Rosyjskiej najlepszego snajpera?
  Lekarz zbladł, starzejąca się twarz poszarzała, przed jego oczami pojawił się znak trybunału... Galina, widząc jego strach tylko głośno, jak mała dziewczynka, roześmiała się i poklepała się po ramieniu:
  - Cóż, nie rób tego! Sam nienawidzę tych, którzy piszą donosy, bardziej niż Mudżahedinów. Więc...
  A dziewczyna, gwiżdżąc, odeszła ...
  Pierścień wokół Kabulu wciąż nie był wystarczająco gęsty, oddzielne jednostki afgańskie przedarły się z kotłów do węzłów obronnych ich stolicy. Kierunek południowy został odcięty, ale na północy, gdzie ofensywa rozpoczęła się dopiero 20 kwietnia, a przekroczenie pełnego dolnego biegu rzeki afgańskiej również było opóźnione, mudżahedini wciąż mieli luki.
  Namówiono Bin Ladena, by opuścił Kabul, pobiegł na południe, a potem ukrył się w łodzi podwodnej. Flota afgańskich okrętów podwodnych, ze wszystkimi swoimi stratami, była nadal najmniej rzucająca się w oczy na świecie, a bojowych okrętów podwodnych było mniej niż wszystkie inne floty na świecie razem wzięte!
  Ale byli bardzo tajemniczy.
  Ale bin Laden wydawał się tak złamany psychicznie własnym fiaskiem politycznym i wojskowym, że zdecydował się zaakceptować śmierć. Rozhisteryzowany dyktator nie był bynajmniej rodzajem szlachty i nie był tchórzem, gotowym zrobić wszystko, by odwlec spotkanie ze staruszką, której oddech jest zimniejszy niż ciekły azot i której uścisk jest nieubłagany. Ogłosił to jednak publicznie, ale co tak naprawdę myślał...
  Sprytnemu politykowi nadaje się język, aby ukryć swoje myśli, ale najczęściej cała mowa polityka ujawnia bezsensowną głupotę!
  Natasza też bardzo ciężko walczy. A jej nagi okrągły obcas, jakby poddał się anihilacji, a granat przeleci obok i dokładnie rozerwie Mudżahedinów.
  Dziewczyna ćwierkała:
  - Jeden dwa trzy cztery pięć! Kobieta wyszła strzelać!
  Zoja, gryzmoląc na dushmanach i kosząc całe szeregi bojowników, pisnęła:
  - wierzę, że cały świat się obudzi,
  Skończy się faszyzm....
  A słońce zaświeci
  Oświetlając drogę dla komunizmu!
  Augustine wystrzelił linię do afgańskich bojowników i odciął całą linię.
  I gruchała:
  - Chwała komunizmowi w Rosji!
  Swietłana zauważyła ze śmiechem:
  Mamy kapitalizm!
  A dziewczyna rzuciła śmiertelnie groszkiem gołą piętą.
  Potem zagruchała:
  - Ludzie będą szczęśliwi
  Szczęście na zawsze...
  Rząd sowiecki -
  Moc jest świetna!
  Natasza rzuciła granatem, przewracając czołg Mudżahedinów, który był zrobiony z drewna i zaćwierkał:
  - Za wielki komunizm!
  A wojownicy wzięli go i gwizdali. A wrony, które wpadły w omdlenie, zaczęły spadać z nieba.
  I przebili głowy Mudżahedinów swoimi dziobami. I przebili swój turban i tak dalej.
  Zoya pisnęła, mrugając:
  - Chwała Rosji, z powtórnym nadejściem komunizmu!
  Dziewczyny były bardzo dowcipne. I dosłownie je rozbłysły.
  Augustine wyszczerzyła zęby:
  - Bądź sławny z Ojczyzny, która toczy wojnę ze zjawami!
  A dziewczyna wyjęła z bazooki jak lupanet. A jej niesamowita moc jest po prostu zabójcza.
  Zoya wzięła to i ćwierkała:
  - Będzie zwycięstwo nad żołnierzami Bin Ladena!
  A wojownik wykonał bardzo celny zwrot. I każda kula trafiła w cel.
  Wtedy dziewczyny zaćwierkały:
  - Teraz wracamy na paradę,
  Ogień bolszewizmu w piersi...
  Brygada komunistyczna -
  Z nami Lenin przed nami!
  Svetlana potwierdziła, kosząc przeciwników jak kosa i tweetowała:
  - Do akrobacji!
  A dziewczyna wzięła i zestrzeliła samolot wroga. I zrobiła to bardzo dobrze.
  Natasza zauważyła agresywnie, kosząc przeciwników i pisnęła, obnażając zęby:
  - Za Ojczyznę, naszą matkę!
  A oto dziewczyna, jak wali we wroga. A potem czołg został zdmuchnięty z wieży, metal został oderwany od kadłuba, a rolki rozeszły się we wszystkich kierunkach.
  Ścigali się, wirowali na trawie i wszystko palili. A jeden z rolek uderzył Mudżahedina w brzuch i przeciął go na pół.
  Natasza zauważyła z przymrużeniem oka:
  - Za Ojczyznę, która jest najfajniejsza ze wszystkich!
  A wojownik wykonuje niezwykle dokładny zwrot. Walki tutaj są ciężkie i krwawe.
  Pstryknięcie Dushmana. Wydają się być dosłownie niezliczone.
  Afgańczycy chcą pokoju i jednolitego zarządzania. Ale teraz Rosja znów jest na ich terytorium. A w tym fatalnym Afganistanie toczą się zacięte bitwy.
  Zoya, strzelając, zauważyła:
  - Chwała czasom wielkiego komunizmu!
  A dziewczyna rzuci cytryną gołymi palcami z morderczą mocą.
  I rozerwij przeciwników na strzępy.
  Augustina zauważyła, kosząc mudżahedinów:
  - Chwała naszej lojalności i wierze!
  Ruda podskoczyła i pobiegła do strachów. Jej miedzianoczerwone włosy powiewały jak sztandar bojowy. Od razu widać - dziewczyna jest tym, czego potrzebujesz.
  A teraz dziewczyna nagim, różowym, utwardzonym obcasem uderzy w podbródek afgańskiego generała. I złamać mu szczękę. Wtedy piękność zagruchała:
  - Za wybitne osiągnięcia Imperium Rosyjskiego!
  Znowu walki w Afganistanie są bardzo ciężkie i krwawe. Wokół masa różnego rodzaju zniszczeń i śmierci.
  Mirabela, zadając miażdżące ciosy zjawom z powietrza i podnosząc całe maczugi z kamieni i metalu, roztopionym żelazem, gruchała:
  - Jestem najsilniejszym pilotem!
  Akulina Orłowa wątpiła:
  - Nie, jestem najsilniejszy!
  A także jak uderzy wroga rakietą z dużą siłą niszczącą.
  Anastasia Vedmakova zauważyła bardzo agresywnie, wysyłając ze swojego samolotu szturmowego pociski o kolosalnej sile niszczącej.
  Dziewczyna, miażdżąc swój nagi różowy obcas, gruchała:
  - Będziemy walczyć o Ojczyznę,
  Pocałujmy się!
  A nasz pociąg pancerny zdołał przyspieszyć!
  Akulina Orłowa miała perłowe zęby i bardzo piękne usta. A jej język jest bardzo różowy i pełen wdzięku, potrafi zdziałać cuda.
  Dziewczyna gruchała:
  - Nie znoś upokorzenia Słowian,
  Będziemy deptać talibów górą...
  Nie będziemy tolerować więcej obelg -
  Zmiażdżmy wroga bosymi stopami!
  Oczywiście dziewczyny są bardzo zabawne i melodyjne. Mają tyle uroku i różnych żartów.
  Mirabela przypomniała sobie, jak język głupiego lizał jej stwardniałe, zakurzone podeszwy bosych stóp dziewczyny.
  I jakie to łaskotki i przyjemne.
  Dziewczyna zaśpiewała:
  Jesteśmy najsilniejsi na świecie
  Wszystkich wrogów namoczymy w toalecie....
  Ojczyzna nie wierzy we łzy -
  A my damy złemu oligarchom cios w mózg!
  Natasha Sokolovskaya, pilotka z Lucyfera, napisała na Twitterze:
  - Chwała Rosji, największemu z krajów!
  A z bosym obcasem, jak prasować. To naprawdę dziewczyny z koszmarnym uśmiechem. A jeśli śmiertelna siła rakiet wyleci z ich wielofunkcyjnych maszyn, wtedy powstaną okopy i bunkry!
  Dziewczyny w wojnie afgańskiej są oczywiście czymś wyjątkowym i wyjątkowym.
  Stalenida wystrzeliwuje rakiety kolosalnej, śmiertelnej mocy na Mudżahedinów.
  I rozerwanie wojowników Allaha, ich talibów. Tak, ten ruch pokazał swoją żywotność. Tyle lat walki z Rosją.
  Stalenida i Weronika, uderzając gołymi, zakurzonymi podeszwami o piasek, zwijały zrzut.
  I znowu coś niezwykle zabójczego lata. I niosąc ze sobą wiele zniszczeń.
  Steelenida śpiewał:
  - Chwała naszej pięknej Ojczyźnie!
  Potem jak wziąć i pokazać język. A jej naga pięta naciśnie przycisk spustu.
  Victoria i Veronica wzięły i wyciągnęły coś pełnego siły i kolosalnej mocy zniszczenia.
  A potem zadziałała rosyjska maszyna gazowa. I pali miotaczami całe pola.
  Dziewczyny miały kolana w kolorze czekolady - tak opalone. I to jest naprawdę bardzo seksowne. Skóra prawie dziewcząt jest czarna, a puszyste włosy są lekkie i trochę złote.
  Oto kilka niesamowitych piękności.
  A jeśli coś wypuszczą... Piękne dziewczyny błyszczą od potu, a ich opalona skóra wydaje się być wylana z brązu.
  Jakie to urocze.
  Steelenida, eksterminując Afgańczyków, pisnęła:
  - Moja armia jest silna, chroni świat!
  Tamara odpowiedziała na to:
  - Może miałeś na myśli - naszą armię!
  Veronica i Victoria śpiewały, strzelając do afgańskich straszydeł:
  - Nie jest za wcześnie...
  Nie chcemy wstąpić do wojska!
  Och, och, och -
  Nie chcemy wstąpić do wojska!
  Tam faceci nie są zbyt odporni na miłość!
  I jak śmieją się piękności.
  Tamara uderzyła przeciwnika i pisnęła:
  - O największy komunizm we wszechświecie!
  Nicoletta zaśpiewała, trzepocząc gołymi kolanami:
  - Kapitalizm mówi stanowcze nie,
  Socjalizm jest naszą odpowiedzią!
  I znowu dziewczyna, jakby rzucająca śmiertelną siłą, kolosalne zniszczenie granatem.
  Alenka i jej drużyna walczą z licznymi straszydłami.
  Dziewczyna walczy z wielkim entuzjazmem. Walczy jak potwór. Pokazuje swoją kolosalną klasę i piszczy:
  - W imię nieśmiertelnych idei komunizmu,
  Widzimy przyszłość naszego kraju...
  Anyuta odpowiedziała z uśmiechem:
  - W Rosji teraz kapitalizm! Więc...
  Alenka rzuciła kolosalne zniszczenie gołą piętą i pisnęła:
  - Socjalizm na żywo!
  Allah z zadowolonym spojrzeniem zauważył:
  - Będzie era wielkiego komunizmu!
  I znowu, gdy wybucha morderczy obrót.
  Maria gruchała z bardzo zadowolonym spojrzeniem i miażdżyła Mudżahedinów, którzy pełzali jak szarańcza:
  Niech nastanie era komunizmu!
  I znowu, jak rzucić morderczy prezent śmierci.
  Olimpias zauważyła bardzo agresywnie, nokautując hordy talibów i wyjąc:
  - O wielkość komunistycznej Rosji!
  I znowu, jak dziewczyna rzuca bosą stopą tak bezprecedensowe zniszczenie.
  Marusya, bijąc wrogów i wycinając ich z karabinu maszynowego, i bawiąc się kaflami prasy, pisnęła:
  - Za świętą Rosję!
  Matryona, przecinając wroga i kosząc go, pisnęła:
  - Dla Boga Peruna!
  Elena potwierdziła:
  - I za Svaroga!
  Alla skosiła rząd dushmanów i ryknęła:
  - I nie zapomnij o wielkiej Matce Bogów Łada!
  Maria, nokautując mudżahedinów, zauważyła:
  - Wielkość naszej Ojczyzny jest we wszystkim!
  Olimpias, jak wbić się z granatnika, rozerwać wrogów na strzępy i skrzypnąć na całe gardło:
  - Wygrywamy bez wyjątku!
  Anyuta w pełni się z tym zgodziła:
  - Tak, nasze zwycięstwo jest nieuniknione!
  A wojownik wziął go, a goła pięta zadziałała.
  A od czołgu Afgańczyków - wieża została oderwana.
  Matryona zaśpiewała ze śmiechem:
  - Wszystko co najlepsze będzie z nami!
  Dziewczyny nadal walczą z niezliczonymi mudżahedinami, jak atak chmury szarańczy.
  Ilu ich tu jest - bardzo wielu.
  Ale jest też dużo dziewczyn. I są bardzo piękne.
  Viola i Malwina bardzo sławnie zmierzyły się z afgańskimi duszmanami. I zmiażdżmy ich brutalnością.
  Viola nawet zaćwierkała, rzucając bosą stopą granat z napędem rakietowym:
  - Niszczę wszystko!
  I jak to nada dobrze wycelowany i dokładny zwrot Mudżahedinom.
  Malwina zauważyła, pisząc również z dużą dokładnością na straszydłach:
  - Nasze zwycięstwo w świętej wojnie!
  I znowu rzuci granat przy pomocy gołej pięty.
  To właśnie dziewczyny - najwyższy zaszczyt w swojej klasie.
  Viola nawet ćwierkała z przymrużeniem oka:
  - Będzie też miasto na Wenus i Marsie!
  Malwina chętnie się z tym zgodziła:
  - Zakwitną tam jabłonie!
  Dziewczyny odznaczały się bardzo wielką urodą, a podziw był kolosalny.
  Ale tutaj znowu Gerda spośród najemników rusza na czołg.
  A wojownik też jest boso iw bikini.
  A ona jest na specjalnym - fajnym czołgu - "Leopard" -3. A to jest duży samochód, muszę powiedzieć moc.
  A wraz z nią dziewczyny są prawie nagie.
  Gerda strzela bosymi palcami i piszczy:
  - Chwała erze nowych technologii!
  I jak przygważdża wroga.
  A eksplodujący pocisk fragmentujący o kolosalnej, niszczącej sile eksploduje.
  Mudżahedini z oderwanymi rękami i nogami odlatują w odległe kierunki.
  Jednemu z nich odstrzelono głowę w hełmie. Została wyrzucona i wyrzucona.
  A dziewczyna Aurora rzuciła tę kapustę bosą stopą.
  Wtedy dziewczyna pisnęła:
  - Nasz bieg jest najfajniejszy!
  I wykonała bardzo dokładny i celny zwrot. Z którego skoszono kilkunastu mudżahedinów.
  Aurora gruchała z uśmiechem:
  - Jabłonie kwitną, będziemy mieli gulasz!
  Gerda na czołgu zmiażdżyła Duszmanów. A ona, wraz z przyjaciółmi, strzały z dwóch pistoletów miały charakter morderczy.
  Charlotte wystrzeliła, przyciskając gołymi palcami do przycisków joysticka i krzyknęła:
  - Słynna pantomima Cheopsa!
  Wtedy piękno wybuchnie śmiechem.
  Christina, pieprząc Afgańczyków karabinem maszynowym, zauważyła:
  - Niech Bóg będzie z nami!
  Magda logicznie zauważyła:
  - Czy potrzebuje bosych, mrocznych dziewczyn jak my?
  Gerda gruchała:
  Potrzebuję wielkiej mocy!
  I jak trafia wroga śmiertelnym pociskiem. A masa umarłych i zniszczenia poszła natychmiast.
  Charlotte zauważyła, naciskając przycisk joysticka gołą piętą:
  - To jak armia Lucyfera!
  Następnie piękność mieni się perłowymi zębami.
  Mudżahedini torturowali jedną z dziewcząt. Posmarowali jej nagie podeszwy olejem słonecznikowym i ustawili kociołek. A płomień zaczął lizać nagie, okrągłe obcasy dziewczyny.
  I było tak cudownie. I dosłownie pieścił jej podeszwę.
  Gerda zabulgotała wściekle:
  Upieczemy was wszystkich!
  Charlotte zachichotała i powiedziała:
  - My pierwsi w oczach duchów - zobaczymy! A potem usmażymy je wszystkie i zjemy!
  Wojownicy oczywiście na dużej wysokości.
  Tutaj zaczęli miażdżyć Mudżahedinów gąsienicami. I bardzo im się to udało. Spod wałków lała się krew, a kości chrzęściły. Wszystko wyglądało świetnie.
  Gerda zauważyła z uśmiechem:
  - Jestem wściekłą kobrą!
  I znowu, jak w duchu, rzuca się. To jest jej credo.
  A bomba za bombą jest rzucana z powietrza. I nie okazują litości całej paczce talibów.
  Charlotte mrugnęła do pilotów przez Skype i pisnęła:
  - Niech nasz burzliwy program zostanie zrealizowany!
  Christina zgodziła się z tym:
  - Oczywiście, tak będzie!
  A na niebie Albina, jakby waliła w straszydła. I spowoduje wiele zniszczeń.
  Potem ćwierka:
  - Jestem prawdziwym blond smokiem!
  A Alvina zostanie wystrzelona z powietrza jak rakieta, a wrogowie zostaną zmiażdżeni.
  Wtedy będzie ryczeć:
  - Za erę kolosalnego komunizmu!
  Albina, kopiąc duchy z powietrza, dodała:
  - I też nie kolosalny!
  Dziewczyny oczywiście z wyobraźnią.
  Wojna między ZSRR a Afganistanem trwała nadal ...
  Natasza strzelała do żołnierzy imperium talibów, dosłownie kosiła ich i śpiewała...
  Niech słońce zawsze będzie
  Niech zawsze będzie niebo...
  Niech zawsze będzie matka -
  Niech zawsze będę!
  A dziewczyna gołymi palcami u stóp wystrzeli w Afgańczyków morderczy granat. A masa wojowników imperium islamskiego zostanie rozerwana.
  Zoya także strzela i śpiewa:
  - Bądź uwielbiony, uwielbiony, jesteś naszą Ziemią!
  Nasze rodzime lasy i pola!
  W imię Wszechmogącego,
  Jesteś naszą drogą, świętą rodziną!
  A bosymi palcami rzuci w Mudżahedinów coś tak zabójczego.
  Tak, wojownicy fundamentalistycznego imperium stanęli przed poważnym problemem.
  Rudowłosy Augustyn nadal kosił Mudżahedinów i ćwierkał, kosząc ich szeregi:
  - Jestem najsilniejszy na świecie!
  I jak rzuca prezent śmierci gołymi palcami morderczej mocy, rozrywając wrogów na strzępy.
  A Svetlana również dodaje coś śmiercionośnego wrogom i niszczy ciało.
  A potem mruczy:
  - Chwała mojej Ojczyźnie!
  I on też rzuci darem unicestwienia gołymi palcami śmiercionośnej siły.
  Te dziewczyny są po prostu okropne.
  Wojowniczki zajęły Afganistan, a z imperium talibów przylatują żetony.
  Natasza, strzelając do Mudżahedinów i kosić ich, zauważyła:
  - Będziemy chwalić Boga imieniem Svarog!
  A gołymi palcami, jak wprowadzić morderczy dar zagłady.
  Dziewczyny są naprawdę wyznacznikiem najwyższych akrobacji.
  Zoya nacisnęła szkarłatny sutek na guzik bazooki, uderzyła w mudżahedinów i pisnęła:
  - Za ZSRR!
  A Augustyn również weźmie i pobije żółte oddziały. I roztrzaska i zapiszczy wielu mudżahedinów:
  - Ale żyć jak poprzednio, ale żyć według Breżniewa!
  Jestem głupi, jestem głupi, nie mogę!
  A gołymi palcami u nóg ponownie wystrzeli coś niezwykle zabójczego. Oto dziewczyna.
  A Svetlana też w bitwie jest bardzo walczącym bachorem. I walczy rozpaczliwie. I jest w stanie odciąć masę nacierających bojowników od Islamskiego Imperium Talibów.
  A dziewczyna ryczy:
  - Chwała komunizmowi Svarogowi!
  A inni potwierdzają:
  - Chwała komunizmowi!
  . ROZDZIAŁ 3
  Elizabeth strzela do wroga. A także używa bosych palców. Ma dobry czołg, który potrafi przebijać przeciwników. A ta dziewczyna musi być powiedziana, po prostu
  super klasa.
  A ona strzela i bije przeciwników.
  I śpiewa:
  - W zwycięstwie nieśmiertelnych idei komunizmu,
  Widzimy przyszłość naszego kraju...
  I czerwony sztandar naszej Ojczyzny,
  Zawsze będziemy bezinteresownie wierni!
  Ekaterina również strzela do wroga, uderza go na wskroś i przebija się przez wieże samochodów. Potem krzyczy:
  - Chwała komunizmowi Łada!
  A także używa bosych palców.
  Elena również strzela do Mudżahedinów. Młócenie imperium talibów. Uderza ją na wskroś i piszczy:
  - Nasza sprawa jest słuszna!
  A Euphrosinia również bardzo celnie trafia we wrogów. I śpiewa:
  - W imię świetnych pomysłów! Złoczyńca zostanie pokonany!
  A także jak mruga do swoich partnerów.
  I jak czołg Elizabeth będzie skakał. I zniszczmy oddziały mudżahedinów. I to było dzikie.
  Dziewczyny śpiewały i ryczały:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie!
  I znowu strzelali bardzo celnie.
  To były dziewczyny - czego potrzebujesz!
  I słynnie bili wrogów - mudżahedinów.
  Tutaj, na niebie, dziewczęta również dawały dushmanów.
  Anastasia Vedmakova, zestrzeliwując samoloty, przeszła na cele naziemne. Zmiażdżyła je i pisnęła:
  - My dziewczyny jesteśmy odważne, odważne. odważny,
  Mamy bardzo uroczych kręconych chłopców!
  Mielimy je na gorąco
  A potem plujemy przez lewe ramię!
  Akulina Orłowa, pieprzeni przeciwnicy, wydali:
  - W drodze!
  I powalił Mudżahedinów bosymi stopami.
  Mirabela Magnetic również powaliła żołnierzy talibów i ćwierkała, obnażając zęby:
  - Będzie wiele zwycięstw!
  A jej nagie palce zaczęły się poruszać.
  To były dziewczyny - po prostu super klasa!
  Alenka i jej drużyna walczyli z Mudżahedinami. I wyglądał bardzo charyzmatycznie.
  Dziewczęta broniły się i rzucały gołymi palcami w nacierających żołnierzy imperium talibów dary zniszczenia.
  Alenka podarowała gołym obcasem w prezencie zagłady i zaśpiewała:
  - Alek, wylewa łzy szczęścia!
  Anyuta rzuciła bosymi palcami u stóp prezenty śmierci i pisnęła:
  - Jak jej dusza śpiewa na harfie!
  Alla również rzuciła się, przyciskając szkarłatny sutek na guziku bazooki i wydała:
  - Kapie, kapie, kapie i niebieskie oczy Alenki, łzy spadają na włócznię!
  Maria kopała gołymi palcami i pisnęła:
  - Wprost na włócznię! I mamusia!
  Olimpias też, jak się śmiać i obnażyć perłowe zęby.
  Jest dziewczyną o niezwykłej urodzie i uroku.
  W tym samym czasie wojownik chichocze i piszczy:
  - Chwała królom komunizmu!
  A swoją nagą piętą ulegnie morderczemu darowi śmierci.
  Marusya też jest chętna do walki...
  I z wielką intensywnością zapisuje Mudżahedinów z karabinów maszynowych. I gołą piętą rzuca prezenty śmierci.
  I mówi:
  - Za wielki komunizm!
  Matrena bije także żołnierzy imperium talibów. Kosi je z dużą intensywnością. I woła, mrugając:
  - Za wybitne zwycięstwa!
  Alenka agresywnie deklaruje, kosząc wroga:
  - Nasza Rosja jest pierwsza i wspaniała!
  A także rzuca bosą stopą morderczy prezent zagłady.
  Anyuta deklaruje z chichotem, obcinając szeregi żołnierzy mudżahedinów:
  - Chwała Armii Czerwonej!
  I znowu rzuca we wroga zabójczym darem zagłady.
  A Allah zacznie niszczyć przeciwników. A także jej bose palce u stóp miażdżą wrogów.
  A dar śmierci rzucony bosymi stopami leci.
  A Maria jest także bardzo walczącą dziewczyną w bitwie. A jej strzały są bardzo celne i trafiają w przeciwnika z gwarancją.
  A ta dziewczyna jest również postacią walczącą.
  Strzela się i piszczy:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Olimpias strzela do wroga. Kosi Mudżahedinów i mówi z uśmiechem:
  - Chwała naszej Ojczyźnie!
  I znowu młóćmy Afgańczyków.
  I z gołymi palcami, by rzucać w przeciwników darami śmierci.
  To są dziewczyny w armii rosyjskiej.
  I strzelają do wroga, specjalnie go uderzają.
  Marusya również strzela do wroga. I robi to bardzo dobrze.
  Dziewczyna krzyczy na całe gardło:
  - Chwała KPZR!
  I mruga fioletowymi oczami.
  I znowu rzuca bosymi stopami dar zniszczenia. Ta dziewczyna jest po prostu niesamowita.
  Marusya jest piękna i prawie naga.
  Matrena również strzela do wroga i to bardzo celnie. Uderza go i piszczy, obnażając zęby:
  - Niebo i Ziemia - moja kochana!
  A także dziewczyna, jak moczyć wroga za pomocą gołej pięty nóg.
  Dziewczyny uwielbiają zabijać - to są dziewczyny!
  Stalenida również intensywnie walczy z Mudżahedinami.
  A ta dziewczyna wystrzeli rakietę w żołnierzy imperium talibów. I jak rozerwie masę afgańskich żołnierzy. To jest dziewczyna - powiedzmy tylko, czego potrzebujemy.
  Steelenida gruchał:
  - Za Ojczyznę - ZSRR!
  Veronica również desperacko walczy z wrogami. I gołymi palcami rzuca śmiercionośne dary śmierci.
  A gdy dziewczyna piszczy:
  - Za wielki komunizm!
  Wiktoria walczy. Więc przycisnęła swoje nagie, opalone nogi do wyrzutni i jak trafiła w Mudżahedinów. Rozerwała je i gruchała:
  - Zaufaj mojej Ojczyźnie!
  I Serafin jako wybuch na wroga. Jak położy i zniszczy masę Mudżahedinów, szczekających:
  - Za naszą Ojczyznę!
  Te dziewczyny to tylko cud.
  Oleg Rybachenko, ten nieśmiertelny chłopak, również walczy z dziewczynami. Jest prawdziwym i najfajniejszym wojownikiem na świecie.
  Chłopiec tnie mieczami afgańskich żołnierzy i rzuca w nich prezentami gołymi palcami u nóg.
  A kiedy śpiewa:
  - Jeśli forteca jest w drodze,
  Wróg zbudował...
  Konieczne jest ominięcie od tyłu -
  Zabierz ją bez strzału!
  I znowu chłopiec i dziewczynka razem z nim Margarita jak gwiżdżą.
  A wrony, które mają atak serca, spadają na głowy mudżahedinów.
  Margarita Korszunowa tnie Mudżahedinów mieczami, ta dzika dziewczyna piszczy:
  - Chwała królom komunizmu!
  I znowu będzie machał bosą stopą i rzucał w wrogów jadowitymi igłami.
  Te dzieciaki to prawdziwe potwory.
  Oleg Rybachenko, gryzmoląc na przeciwnikach, jak będzie rozdawał:
  - Gdyby tylko była cała głowa!
  Niedługo będziemy w Kabulu,
  To wszystko!
  Margarita potwierdziła to, eksterminując swoich przeciwników:
  - Tak, będziemy w Kabulu!
  I jak przyjmie dar śmierci gołą piętą.
  Te dzieciaki to prawdziwe potwory.
  I walczą jak młodzi bohaterowie. Chociaż wyglądają na zaledwie dwanaście lat. Ale wyglądają tylko jak dzieci.
  Teraz Bin Laden stał się takim potworem, że straszy dzieci. Tak jak kiedyś, przestraszyli się Hitlera. I to oczywiście jest również interesujące i logiczne.
  A Mudżahedini w niektórych miejscach zdołali wcisnąć się na terytorium Rosji.
  Dlatego są mudżahedinami i są silni liczebnie.
  W zdobytych wioskach wojska imperium talibów zajęły i bez wahania postanowiły wychłostać i bić kijami po piętach wszystkie kobiety i dzieci, a dorosłych mężczyzn po prostu zamknąć
  palić w szopach. W rzeczywistości są niebezpieczni, a mudżahedini nie potrzebują siły roboczej. A kobiety można zgwałcić. A mężczyzn zabrano i wepchnięto do stodoły. Kto się opierał?
  zostali rozstrzelani na miejscu. Do szop, oblanych benzyną, wrzucono również wszystkich nastolatków, których wąsy już przebijały, wraz z dorosłymi mężczyznami. W rzeczywistości mogą już walczyć.
  Mudżahedini wzięli go i podpalili. I mężczyźni zostali spaleni żywcem. A chłopcy nie starsi niż czternaście lat i wszystkie kobiety, bez względu na wiek, rozebrali się i zaczęli bić batem.
  A potem uderz w pięty bambusowymi kijami. Kilkoro młodszych dzieci i kilka starych kobiet porzuciło kopyta z szoku bólu. Innych bito tak, że nie mogli wstać.
  A ich bose stopy są spuchnięte.
  Następnie Chińczycy podnieśli ich i pognali z bagnetami w ich kierunku. To są okrutne stworzenia.
  I tak rozpoczął się nowy porządek pod kontrolą talibów.
  A to dopiero początek.
  Mudżahedini mają wielokrotną przewagę piechoty, ale znacznie słabsze lotnictwo i coraz gorszej jakości sprzęt i ciężką broń. Wiele afgańskich czołgów jest wykonanych z
  drzewo. A to nie czyni ich silniejszymi.
  Tutaj Gerda, w swoim samochodzie, bardzo dobrze miażdży żołnierzy imperium talibów. I powala ich z wielką intensywnością. A jej broń działa.
  Gerda uderzała przeciwnika gołymi palcami w nogi i świergotała:
  - Chwała czasom komunizmu wśród Niemców!
  Charlotte również strzeliła bosymi stopami i pisnęła:
  - Chwała bohaterom komunizmu!
  Christina wzięła go i uderzyła wroga, naciskając przycisk szkarłatnym sutkiem i pisnęła:
  - I chwała naszej Ojczyźnie!
  A Magda jak trafić wroga bosymi palcami i gruchać:
  - Rola naszej Ojczyzny od wieków!
  A także trafić wroga.
  A to walczące piękności - super i hiperklasa.
  Wojownicy o najszerszym profilu iz testu bojowego.
  Albina i Alvina, piloci bojowi z Niemiec, również młócą mudżahedinów.
  I robią to z wielkim entuzjazmem.
  I używają bosych palców.
  Albin zestrzeliwuje na niebie afgański samolot i piszczy:
  - O komunizm w krajach rozwiniętych!
  Alvina zestrzeliła samolot gołymi palcami u nóg i dodała:
  - A także w rozwoju!
  To były naprawdę dziewczyny - czego potrzebujesz!
  I zmiażdżyć Mudżahedinów. A teraz na niebie spadają afgańskie samoloty.
  A potem przechodzą do celów naziemnych.
  Z nimi jest Helga, również bardzo piękna blondynka.
  I zmiażdż wroga.
  I odciął samolot gołymi palcami u nóg i gruchał:
  - Za wielki komunizm!
  A Albina przewróci afgański samochód, sprawi, że spłonie i doda:
  - Za największe przestrzenie!
  A Alvina odetnie samoloty szturmowe Mudżahedinów i wyda:
  - Dla bogini Hery!
  I śmiej się.
  Helga też bez zastanowienia miażdży Afgańczyków i ryczy:
  - Chwała naszej wielkiej Ojczyźnie!
  I bardzo trafnie powala wrogów.
  A Natasza i jej zespół są zaciekłe.
  Masowo eksterminują Mudżahedinów. A kiedy śpiewają:
  - I leci na skrzydlatym koniu,
  Rosja z odległych tysiącleci!
  Zoya również rzuca się na wroga za pomocą gołych palców u nóg i bełkotu:
  - Za Rosję, w której rządzą rosyjscy bogowie!
  - dodał z uśmiechem Augustine, miażdżąc wrogów. i używając do tego gołych obcasów:
  - Za ZSRR!
  A także jak dodać strzał, naciskając szkarłatny sutek na przycisku bazooki.
  A Svetlana również specjalnie eksterminuje wrogów.
  A także używa bosych palców. I kosi wielu mudżahedinów.
  Podczas śpiewania:
  - Żyjemy na Ziemi naszego ojca,
  Wnuki Svaroga to wspaniałe dzieci!
  Natasha nacisnęła przycisk bazooki rubinowym sutkiem i znokautowała czołg mudżahedinów, wydała:
  - A my latamy na skrzydlatym koniu,
  Jesteśmy w odległych tysiącleciach!
  Zoya gwałtownie odcina mudżahedinów. I układając trupy żołnierzy Imperium Islamskiego, pisnęła:
  Rosja się roześmiała
  I płakał i śpiewał...
  W każdym wieku to właśnie Rosja!
  Augustine, gryzmoląc po wrogach, zauważył bardzo agresywnie, rzucając granatem gołą piętą:
  - Będziemy najsilniejsi na świecie!
  A także, jak bije mudżahedinów. I natychmiast skosić całą ich linię.
  A Swietłana eksterminuje także żołnierzy imperium islamskiego. A gołymi palcami nóg niszczącej mocy rzuca prezenty i śpiewa:
  - Chwała epoce wiary komunizmu,
  Wierzę, że nie będziemy mieć pacyfizmu!
  A dziewczyna naciśnie przycisk bazooki i dokładnie rozbije truskawkowy sutek.
  A oto inne walczące piękności.
  Na przykład Jane Armstrong. Należy również zauważyć bardzo ciekawą i walczącą piękność.
  Miażdży napierających mudżahedinów i piszcząc mówi:
  - Nadchodzi lato!
  Dziewczyna strzelała do Afgańczyków, ścinała ich i gruchała:
  - Za Ojczyznę i wolność do końca!
  Gertrude również rzuciła się na wroga. Zestrzeliła czołg mudżahedinów i pisnęła:
  - Za wielki komunizm!
  A Malanya rzuci na wroga coś zabójczego. Rozbije go na kawałki i skrzypnie:
  - Idę na trawę!
  A Monica będzie walić we wroga czymś śmiertelnym i ćwierkać, obnażając zęby:
  - Spojrzę w czyste niebo i zrozumiem, że żyję!
  Jane wzięła to i gruchnęła:
  - Na niebie zadzwoni dzwonek!
  Gertrude pchnęła wroga i pisnęła:
  - Będzie ulewnie padać!
  Malanya, jak gonić wroga z piskiem:
  - Jadę do dzieciństwa!
  Monica strzelała do Mudżahedinów, rozbijała samochód wroga i śpiewała:
  - Letni deszcz dla mnie!
  Te dziewczyny są po prostu niesamowite!
  Natasha agresywnie zauważyła, strzelając do wrogów i jedzenia:
  - Jesteśmy wielkimi wojownikami Svaroga!
  I rzuci śmiertelny prezent śmierci we wroga gołymi palcami.
  Zoya wzięła go i strzeliła we wroga automatyczną serią. Powaliła go i pisnęła:
  - Za Rosję Svarog!
  I rzuciła darem unicestwienia gołymi palcami.
  Augustyn też jak policzek na wroga. A gołe palce u nóg rzucą zabójczy prezent anihilacji. Rozerwie wroga na strzępy i zapiszczy:
  - O ruch ku komunizmowi!
  A Svetlana również uderza wroga jak shuganet. I szybko ugaś wroga. I zajmie jej goła pięta, a śmiercionośny dar śmierci odnajdzie. I uderzy wielu wrogów.
  A potem dziewczyna śpiewa:
  - Nasz pogląd jest najbardziej waleczny,
  Zostałam dziewczyną, bardzo fajnie!
  Te dziewczyny są po prostu niesamowite.
  Natasha stawia się w bardzo wojowniczy sposób.
  Ale desperacko walczy też Oleg Rybaczenko.
  A chłopiec tnie Mudżahedinów mieczami i piskami:
  - Chwała epoce komunizmu!
  A gołymi palcami rzuca morderczy prezent śmierci.
  Ten dzieciak jest po prostu niesamowity.
  A Margarita Korszunowa dokładnie młóci wrogów. A gołymi palcami nóg wrogów niszczy.
  Potem krzyczy:
  - Jestem super dziewczyną!
  I znowu gołymi palcami, jak odpalać ostre i trujące gry we wroga.
  A potem dzieci wezmą to i zagwiżdżą. A masa wron od razu jest oszołomiona i spada na wrogów, przedzierając się przez nich. A czaszki stają się pełne dziur.
  Powiedzmy, że tak przebiegł demontaż w walce.
  I dzieci, obiektywnie rzecz biorąc, walczące i nieśmiertelne.
  Oleg Rybachenko śpiewał, siekając mudżahedinów na kawałki.
  Było tak pięknie
  Człowiek stał się niewolnikiem kolektywu!
  I znowu, bosymi palcami, chłopiec bez większych ceremonii wyśle śmiertelny dar śmierci wrogom. To naprawdę zabójca.
  Oleg Rybachenko wziął i zaśpiewał:
  - Ta, ta, ta, zabieramy ze sobą kota!
  I znowu, bosymi palcami, śmiertelnie uderza wroga. I jest bardzo agresywny.
  Margarita miażdżąc wrogów i kojąc ich celnymi strzałami, wydała:
  - Chwała epoce rosyjskiego komunizmu!
  I znowu rzuciła śmiertelnym darem śmierci we wroga gołymi palcami.
  Tutaj dzieci znów wezmą to i zagwiżdżą. A na głowy chińskich żołnierzy spadła masa wron. Tak przebiegła ich całkowita eksterminacja.
  A dzieci są pełne entuzjazmu i chęci do prawdziwej walki.
  Alenka strzela do wroga i piszczy:
  - Za Ojczyznę, naszą matkę!
  I rzuci dar śmierci gołą, wyrzeźbioną stopą.
  Powiedzmy, że te dziewczyny bardzo się kłócą.
  Anyuta gryzmoli wroga i piszczy ogłuszająco:
  - Za naszą wielką Ojczyznę.
  A swoją bosą piętą wyrzuci to, co sprowadza zniszczenie i śmierć.
  A Alla gasi wrogów seriami. Kosi wielu mudżahedinów i rzuca granaty gołymi palcami u stóp i piskiem:
  - O nowe wielkie zwycięstwa!
  A także jak trafić śmiertelną serią.
  Ale Maria powala wrogów zabójczą kosą. A gołą piętą rzuca się na wrogów coś bardzo destrukcyjnego. I szczerząc zęby mówi:
  - Rosja będzie mistrzem!
  Również igrzyska olimpijskie z wielką energią pokonają wroga. I uderzy w wroga morderczą pięścią lub młotem kowalskim. A także używaj bosych palców.
  I ryk:
  - Za najświętszą Rosję!
  I szczerzy zęby w uśmiechu.
  Marusya jest również w pozycji bojowej i piszczy, odsłaniając kły:
  - Rozerwę was Mudżahedini na kawałki!
  A gołymi palcami rzuca najbardziej śmiercionośny prezent śmierci.
  A Matryona, jak do wrogów, będzie walić młotkiem. I to naprawdę ją zrani. I wepchnie wielu mudżahedinów do trumny Matryony. I piszczą, obnażając zęby:
  - Najbardziej walczę na świecie!
  I śmiech.
  To są tu dziewczyny - głos piękności jest dźwięczny.
  Stalenida miażdży też przeciwników, eksterminuje mudżahedinów i ryczy:
  - Za wielki zastęp rosyjskich bogów!
  A także rzuci granat gołymi palcami.
  I złamie masę Mudżahedinów.
  To są dziewczyny - najwyższej klasy i super.
  Veronica uderza młotami i krzyczy:
  - Za Ojczyznę, naszą matkę!
  I znowu afgański samochód obcina jej bose palce.
  Victoria niszczy śniadych żołnierzy. Kosi je jak kosa i agresywnie uśmiechając się mówi:
  - Za naszą bezgraniczną Ojczyznę!
  I z bosymi palcami ponownie rzuca dar śmierci.
  A Serafin jest również jak lupanet Mudżahedinów. A z bazooki wypluwa dar śmierci, naciskając przycisk ze szkarłatnym sutkiem.
  Oto on - walcząca kobieta.
  I pomruki:
  - Chwała epoce komunizmu!
  A Alice i Angelica wciąż walczą. Te dziewczyny to snajperzy. I strzelają do Chińczyków z wielką śmiertelną siłą.
  I trafiaj prosto w cel z niesamowitą dokładnością.
  W tym samym czasie Alicja ryczy:
  - Jestem najsilniejszy na świecie!
  I z gołymi palcami, jak przyjmie i uruchomi dar unicestwienia, eksterminując mudżahedinów.
  A Angelica uderzy również w śniadą armię. I używaj bosych palców. I naciska spust szkarłatnym sutkiem na piersi i mruczy:
  - Chwała mojemu światu!
  A także jak się śmiać.
  Oto dziewczyny, wszystkie dziewczyny to dziewczyny.
  Alicja śpiewa agresywnie i aktywnie, strzelając do wroga:
  - Nasza ziemia jest uwielbiona,
  Wszyscy jesteśmy narodami - rodzimą rodziną!
  Alice też rzuci morderczy granat gołymi palcami u nóg.
  A Angelica również młóci wrogów. A gołymi palcami rzuca prezenty śmierci.
  W tym samym czasie rudowłosa śpiewa:
  - Chwała naszemu ZSRR!
  A jej bosa pięta rzuca śmiercionośny granat.
  Oto dziewczyny - ruda i blondynka.
  jest tak wiele w tych dziewczynach i jest tak wyjątkowych, fajnych i prawdziwych.
  Steelenida, strzelając do wroga i oddając celne strzały gołymi palcami, gruchała agresywnie:
  - Za Rosję i wolność do końca!
  I znowu nacisnęła guzik rubinowym sutkiem na piersi.
  Stalenida to bardzo greyhound i fajna suczka. I ma w sobie tyle pasji i siły woli.
  Dziewczyna zaśpiewała:
  - Stalin jest chwałą bitwy,
  Stalin naszej młodości...
  Walcząc i wygrywając z piosenkami,
  Nasi ludzie idą za Stalinem!
  Veronica, strzelając do Mudżahedinów i aktywnie ich eksterminując, pisnęła:
  Walcząc i wygrywając z piosenką,
  Nasi ludzie idą za Stalinem!
  Victoria, strzelając do wojsk afgańskich, świergotała:
  - Dostajemy ogromne skrzydła,
  Otrzymujemy wielką odwagę...
  obfitość kołchozów Stalina,
  Chwała krajowi sowieckiemu!
  A dziewczyna rzuciła bosą stopą morderczy prezent śmierci.
  Serafini, kosząc Mudżahedinów bez zbędnych ceremonii, wydali:
  Stalin jest chwałą bitwy,
  Stalin naszej młodości...
  Walcząc i wygrywając z piosenkami,
  Nasi ludzie idą za Stalinem!
  Steelenida podniósł ją z uśmiechem, śpiewając:
  - Walka i wygrywanie piosenkami,
  Nasi ludzie idą za Stalinem!
  I tak wojownicy naprawdę podjęli się eksterminacji mudżahedinów bez zbędnej arogancji i zamieszania. Muszę powiedzieć, że bardzo walczą piękności.
  Stalenida ćwierkała, obnażając zęby:
  - Walcząc z piosenką i wygrywając,
  Nasi ludzie idą za Stalinem!
  Oto walczące dziewczyny.
  Weronika powiedziała z uśmiechem:
  - Będzie nasze zwycięstwo w świętej wojnie.
  I pokazała swój język.
  Więc tutaj dziewczyny mają po prostu najwyższy i najfajniejszy gust w nich.
  Victoria zauważyła, mrugając do dziewczynek:
  - To nasza ostatnia i decydująca bitwa!
  I znowu, jak bije wroga.
  I uderz gołymi palcami.
  Te dziewczyny są po prostu świetne.
  I dziewczyny, które tak bardzo kochają walczyć.
  Steelenida syknął:
  - A dla talibów to banalne być w trumnie!
  Victoria zgodziła się z tym:
  - tak bądź! A ten Bin Laden jest o wiele bardziej niebezpieczny niż Hitler!
  Veronica zgodziła się z tym:
  - Tak, ma dużo więcej żołnierzy!
  Serafin zauważył ze złością, kosząc mudżahedinów w seriach:
  - Numer chce wziąć!
  Steelenida pewnie powiedział:
  - Nie weźmiesz tego!
  I błysnęła perłowymi zębami.
  Potem rzuciła granatem zniszczenia gołymi palcami ze śmiertelną siłą.
  Victoria zauważyła z uśmiechem, obnażając zęby:
  - Chwała komunizmowi!
  I znowu rzuciła śmiertelnym darem śmierci bosymi palcami.
  Veronica uderzyła wroga i ćwierkała:
  - Chwała komunizmowi i naszej partii!
  Serafin zauważył:
  I chwała sprawie Lenina!
  I wysłał wrogowi dar unicestwienia.
  I tak rozdzielili te dziewczyny. I tak mudżahedini są młóceni.
  Alyonka, kosząc afgańskich żołnierzy, zauważyła z wściekłością:
  - Za najwyższe osiągnięcia komunizmu!
  I znowu leci granat rzucony bosymi palcami.
  A tutaj Anyuta działa bardzo agresywnie na wroga.
  I kosi wrogów śmiertelną presją. Odcina je jak sierp. I piski:
  - Na chwałę ZSRR!
  Walcząca Alla Mudżahedinów młóci i piszczy:
  - W imię Peruna!
  A także rzuci we wroga morderczymi prezentami gołymi palcami.
  Agresywna Maria zauważyła, kojąc przeciwników:
  - Ze względu na kontrolę ZSRR!
  A także z bosymi palcami, jak ulegnie śmiercionośna teraźniejszość śmierci.
  A olimpiada, gdy zmierzy się z wrogami, uderzy i zapiszczy:
  - Za Ojczyznę do najwyższego zwycięstwa!
  A także jej bose stopy wyślą zabójczy dar zagłady.
  Oto dziewczyna - powiedzmy - ultra!
  A Matryona zabrała Mudżahedinów i zabijmy ich. I działał z kolosalną presją.
  A wojownik śpiewał:
  - Miażdży nas jarzmo hordy!
  A Marusya, żłobiąc przeciwników i kosząc ich jak zabójcza kosa, wypalił:
  - Przygniata nas jarzmo niewiernych!
  A Olimpias, ścinając afgańskie złe duchy, pisnęła:
  - Ale w naszych żyłach gotuje się,
  Alenka, strzelając do wroga, dodała:
  - Niebo Słowian!
  A Anyuta zaświergotała z uśmiechem:
  - A z wybrzeża morskiego,
  Do lodowatej Kołymy!
  Rudowłosa Alla pewnie dodała:
  - Wszystko to jest naszą Ziemią,
  To wszystko to my!
  Maria strzelając do przeciwników dodała:
  - Wszyscy z nas!
  I rzucając gołymi palcami u nóg, rozproszyła wielu mudżahedinów.
  Oto walczące dziewczyny. A w nich ciśnienie powiedzmy - super.
  Alenka zauważyła, śmiejąc się w pięść:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Anyuta dodała ze śmiechem:
  - Chwała Leninowi!
  Alla, strzelając do Mudżahedinów, wydała:
  Pionierzy tu i tam
  Zaśpiewaj piosenkę Leninowi!
  I rzuciła śmiercionośnym granatem gołymi palcami.
  To taka walcząca dziewczyna Maria. I miażdży Mudżahedinów kolosalną presją.
  I są dosłownie zmiecione miotłą.
  Maria pisząc po wrogach pisnęła:
  - Jesteśmy pionierami - córkami komunizmu!
  I znowu, jak rzucić we wroga dużą porcją materiałów wybuchowych.
  Olimpias zauważyła, odcinając wroga jak trawę sierpem:
  - Jestem superklasowym wojownikiem!
  A jej nagie, wyrzeźbione nogi są jak pieprzony mudżahedin, kolosalny i destrukcyjny.
  Oto dziewczyny. Powiedzmy, że są świetne.
  Alenka powiedziała:
  - Jesteśmy pionierami i śpiewamy piosenki Leninowi!
  Ann poprawiła:
  - Nie, jesteśmy członkami Komsomołu! I śpiewaj piosenki Stalinowi!
  Alla agresywnie zauważyła, strzelając do wroga:
  - będziemy mogli wykończyć wroga,
  I będą pierwsze wakacje!
  A Mary, strzelając do wroga, kosząc wroga, a masa mudżahedinów była przemoczona.
  Dziewczyna pisnęła, uśmiechając się:
  - Za Rosję i przestrzeń!
  Olimpias roześmiała się ogłuszająco i mrugnęła.
  - Za naszą wielką Ojczyznę!
  A gołymi palcami u stóp rzuci dar śmierci ze śmiertelną siłą.
  Marusya zachichotała i agresywnie zauważyła:
  - O zwycięstwo nad Afganistanem.
  Matrena zachichotała z pewnością:
  - Chwała KPZR!
  A jak pokaże język!
  To są fajne dziewczyny.
  A Oleg Rybachenko bije Mudżahedinów mieczami i rykami:
  - Za wielki ZSRR!
  A z gołymi palcami u nóg chłopak, jakby wzdrygał się na wroga.
  I ćwierkanie:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Margarita ogranicza Afgańczyków i piszczy:
  - Za naszą Ojczyznę!
  A bosymi palcami dziewczyna wystrzeli trujące igły. I gardło Mudżahedinów, które trzymają.
  A dziewczyna zaśpiewa:
  - Mój wielki komunizm będzie z nami!
  A dzieci znowu zagwiżdżą, a tysiące omdlałych wron staranowało czaszki Mudżahedinów.
  
  UDANY MAŁŻEŃSTWO NAPOLEONA BONAPARTE
  Napoleon Bonaparte poślubił siostrę Aleksandra I. To małżeństwo było korzystne dla obu imperiów. Obaj cesarze byli spokrewnieni. I zamiast bezsensownej wojny między sobą, postanowili zająć Turcję.
  Turcy oczywiście nie są konkurentami armii rosyjsko-francuskiej, a Konstantynopol został zdobyty podczas jednej kampanii. Potem była wycieczka do Azji Mniejszej i Egiptu. Mnóstwo nowych ujęć.
  Napoleon podbił także Iran. Azja Środkowa trafiła do Rosji. A potem podróż do Indii. Bonaparte Wielki zdobył dużą część Ziemi.
  Ale w 1825 zmarł Aleksander Pierwszy. Konstantyn wyrzekł się. A Mikołaj I stanął w obliczu buntu dekabrystów.
  I brutalnie go stłumił. I wtedy Napoleon postanowił umieścić swojego syna i krewnego cara Aleksandra pierwszego na tronie Rosji, zamiast Mikołaja uzurpatora.
  I to był mocny ruch. Francja wraz z koloniami miała ogromną armię. A Napoleon był uważany za geniusza. I oczywiście liczył na szybkie zwycięstwo.
  A Kutuzowa po prostu nie było. Wojska rosyjskie zostały pokonane, zwłaszcza najlepsi generałowie okazali się dekabrystami i zostali aresztowani lub straceni.
  Kampania Napoleona zakończyła się zdobyciem Moskwy i Petersburga.
  Cesarz zniósł pańszczyznę, a lud przyjął to pozytywnie.
  Pogodziła się też miejscowa elita i na tronie zasiadł Napoleon II.
  A dziesięć lat później odbyło się referendum i nastąpiła ostateczna fuzja obu imperiów.
  Napoleon żył do 1838 roku i zmarł w wieku 69 lat. Jego panowanie było bardzo chwalebne, a podboje były rekordowe dla jednej osoby.
  W 1831 roku Napoleon zdołał wylądować w Wielkiej Brytanii i również ją podbił. Następnie zdobył kolonie w Ameryce i zdołał wypowiedzieć wojnę Stanom Zjednoczonym.
  Nowym cesarzem został Napoleon II, blondyn, wysoki młodzieniec. Był już wystarczająco duży, aby kontynuować pracę ojca i podbić resztę świata.
  Były też dzikie ziemie i Chiny, Japonia i te kolonie w Ameryce, których Francuzi nie zdążyli zdobyć.
  Wojna była generalnie pod dyktando nowego imperium. Napoleon II rządził do 1880 roku i zdołał podbić prawie cały świat. Następnie na tron wstąpił Napoleon III. I zdobył ostatnie dzikie ziemie, wzmacniając imperium.
  Cała planeta stała się jednym. Nadeszła era dobrobytu. Rewolty rzadko wybuchały, więc życie było dobre. A religie żyły spokojnie. Ale coraz bardziej dominuje ateizm, z kultem osobowości cesarza.
  A pierwszy załogowy lot w kosmos miał miejsce w 1930 roku. Nauka w jednym imperium rozwijała się szybciej. A potem na Księżyc, potem na Marsa i cały Układ Słoneczny.
  A w 2001 roku rozpoczął się pierwszy załogowy lot do gwiazdy Syriusza. A to ogromny przełom dla ludzkości.
  Tak, Napoleon był w stanie zjednoczyć ludzi i podbić cały świat. A to zrodziło doskonalszy model władzy i ekonomii.
  Geniusz Napoleona zwyciężył... A świat stał się znacznie szczęśliwszy... Już w 2021 roku to nie epidemia koronawirusa krąży po Ziemi, ale na sąsiednich planetach budowane są miasta, a komórki macierzyste nauczyły się aktywować w taki sposób, aby skutecznie przeprowadzały odmłodzenie człowieka. I to jest poważne.
  I już starzy mężczyźni stają się młodymi mężczyznami, a stare kobiety stają się dziewczętami. I po prostu stało się jakoś super!
  To jest historia... Nie jak zła rzeczywistość, kiedy ludzie dostają albo koronawirusa, albo suszę, albo wręcz przeciwnie, ulewne deszcze. I dużo dużo więcej.
  Na świecie nie ma porządku - pełnego wojen i okrucieństw.
  A w świecie światowego imperium napoleońskiego - już komunizm. Nie ma biednych, każdy ma pracę i każdy jest pełny. Wszystkie dzieci uczą się w szkole na komputerach lub przez Internet. Wielu na ogół działa czysto nominalnie.
  Tylko cztery godziny pracy dziennie i trzy dni wolne w tygodniu z dużą ilością świąt.
  Wiele robotów w branży produkcyjnej i usługowej. Jest wiele prac, w których po prostu umieszczasz polubienia na komputerze.
  Dobrze było żyć. Samochody rozdawane są za darmo lub samochody jak małe helikoptery z silnikami elektrycznymi. Silniki są bardziej zaawansowane i przyjazne dla środowiska.
  A co nie... nawet dzieci mają buty do biegania iz ich pomocą można latać w powietrzu.
  Zbrodnia prawie całkowicie zniknęła, a nawet walki gladiatorów zaczęły się układać jak w starożytnym Rzymie.
  Morza pojawiły się już na Księżycu, a duże miasta budowały się w przyspieszonym tempie. A także na Marsie i na Wenus. Fabryki opanowały już Merkurego w zakresie energii słonecznej. Jak dobrze się stało, że Napoleon Bonaparte poślubił siostrę Aleksandra Pierwszego!
  
  
  JEŚLI WOJNA ROZPOCZĘŁA SIĘ ZA CZTERDZIEŚCI TRZECI
  Hitler nie zaatakował ZSRR w 1941 roku. Postanowił kontynuować walkę na Zachodzie przeciwko Wielkiej Brytanii. Ponadto po zajęciu Jugosławii i wylądowaniu na Krecie pojawiły się obawy, że Niemcy trywialnie nie zdążą skompletować kompanii na wschodzie - przed zimnymi i ulewnymi deszczami.
  Wybrano więc inną ścieżkę. W lipcu Niemcy rozbili brytyjską bazę wojskową na Malcie i wysadzili tam wojska. Wzmocnili także ugrupowanie Rommla. Tolbuk został zdobyty szturmem. I wtedy rozpoczął się atak na Egipt.
  W tym samym czasie Gibraltar został zdobyty szturmem we wrześniu. Następnie naziści zaczęli przenosić wojska bezpośrednio do Afryki.
  Führer uznał, że sto pięćdziesiąt dywizji niemieckich można wykorzystać bardziej racjonalnie i zamiast ZSRR zająć Bliski Wschód, Indie i Afrykę.
  Już w październiku osiem dywizji Rommla i jednostek włoskich zdobyło Egipt.
  I wtedy rozpoczęła się inwazja na Irak, Palestynę, Kuwejt. Niemcy przenosili coraz więcej wojsk do Afryki. Stalin czekał na teraz.
  Zimą Niemcy podbili Bliski Wschód i przenieśli się do Iranu. Zbiegło się to z przystąpieniem do wojny Japonii, która zaatakowała Stany Zjednoczone w porcie Peru.
  I przejął duże obszary.
  Wiosną 1942 r. Niemcy byli już w Indiach. I zdobyli całą północ i część centrum Afryki.
  A latem i jesienią podbili resztę Czarnego Kontynentu.
  I było fajnie.
  Rozpoczęło się oblężenie powietrzne i atak samolotów na Wielką Brytanię.
  Niemcy wykorzystywali zasoby i siłę roboczą podbitych terytoriów.
  I nacisnęli Anglię jak worek treningowy.
  Samoloty Yu-188 były potężniejsze i bardziej zaawansowane. Zaktualizowano także myśliwce.
  Pojawiły się nowe asy - ekstra klasa, która zmiażdżyła Brytyjczyków na niebie.
  A potem Churchill, widząc, że są nieszczęśliwi, zaoferował III Rzeszy pokój na dowolnych warunkach.
  Stany Zjednoczone były również gotowe ustąpić zarówno Niemcom, jak i Japonii. Führer zgodził się przerwać wojnę, ale pod warunkiem zapłacenia dużych reparacji. A także zdobywanie kolonii w Afryce i Azji.
  Następnie Niemcy zaczęli przygotowywać kampanię przeciwko ZSRR. W czterdziestym pierwszym roku rozpoczął się rozwój rodziny czołgów nowej generacji, bardzo ciężkich.
  Mianowicie - "Pantera", "Tygrys" -2, "Lew", "Maus" i nieco przestarzały "Tygrys". Do czerwca 1943 w serii pojawiły się tylko Pantera i Tygrys. Pozostałe maszyny są nadal testowane. T-4 również przeszedł modernizację, po otrzymaniu potężniejszej broni, oraz T-3.
  Niemcy nie mieli czasu na przezbrojenie swojej armii. Właśnie zaczął przybywać najnowszy myśliwiec ME-309. To prawda, że w serii pojawił się Focke-Wulf - potężna maszyna pod względem uzbrojenia i szybkości. Yu-288 również właśnie zaczął wchodzić do serii.
  ZSRR w ciągu dwóch lat wyprodukował ponad dwanaście tysięcy czołgów i niewielką liczbę dział samobieżnych. Według oficjalnych danych trzeci plan pięcioletni został przekroczony. Samoloty wyprodukowano w ilości ponad osiemnastu tysięcy. Wiele tysięcy dział i moździerzy. A także około miliona pistoletów maszynowych. Armia została przeniesiona na karabiny maszynowe.
  W służbie znajdował się T-34-76 i kilka innych typów czołgów. W szczególności seria KV. Potężny KV-3, KV-4, KV-5. W tym samym czasie KV-3 ważył sześćdziesiąt osiem ton, KV-4 sto osiem ton, KV-5 sto ton. Chociaż prawdziwa praktyka pokazuje, że czołgi ciężkie często się psują i nie są zbyt skuteczne w walce.
  Oprócz T-34-76 wyprodukowano również kołowy czołg gąsienicowy A-20, będący ewolucją poprzedniego BT, a T-29 również był gąsienicowy, ale z trzema działami.
  Dość naprawdę słaba zbroja. Ogólnie flota czołgów była silna.
  Ponad trzydzieści trzy tysiące czołgów i niewielka liczba dział samobieżnych, a także kliny.
  To prawda, że część sił znajdowała się na Dalekim Wschodzie, ponieważ Japonia rozwiązała ręce i wraz z III Rzeszą przygotowywała się do ataku.
  Samuraje nie są zbyt silni w czołgach, ale mają dużo piechoty. w tym kolonialny.
  Trzecia Rzesza miała w czerwcu 1941 roku pięć tysięcy dziewięćset czołgów na dwadzieścia dwa tysiące sowieckich. W przybliżeniu stosunek ten wynosi jeden do czterech.
  Co prawda były też trofea, ale rzadko ich używano. W sumie Niemcy mają dwadzieścia jeden dywizji czołgów. W drugiej połowie czterdziestego pierwszego roku wyprodukowano tylko 1800 czołgów, z niewielkimi stratami, ale zużywającymi się. W czterdziestej drugiej bramce wystrzelono sześć tysięcy czołgów. W dużej mierze dzięki staraniom Speera. A III Rzesza dogoniła ZSRR pod względem liczby produkowanych samochodów rocznie. Tak, jakość wzrosła. Pojawił się w serii "Tiger" i T-4 i T-3 zostały zmodernizowane. W przededniu inwazji na ZSRR produkcja czołgów osiągnęła tysiąc pojazdów miesięcznie plus działa samobieżne. Do serii wszedł Panther, który przewyższał większość radzieckich pojazdów i T-34-76 pod względem opancerzenia i uzbrojenia czoła. Czołg ten nie był zły, podobnie jak T-4 z 75-milimetrową armatą i kalibrem 48 EL, również lepszym od 34. I sam "Tygrys", także maszyna, choć przestarzała, ale budząca grozę.
  Ale podczas gdy III Rzesza była gorsza w ogólnej liczbie czołgów. To prawda, Wielka Brytania i Stany Zjednoczone dały coś Niemcom. W szczególności Shermany, z grubsza porównywalne pod względem przedniego pancerza i uzbrojenia z sowieckimi trzydziestoma czwartymi, oraz angielskie Churchille, dobrze chronione przez zbroję. W sumie ponad dwa i pół tysiąca tych czołgów.
  Poza tym Niemcy mieli też czołgi włoskie, ale słabe, oraz pewną liczbę tureckich, w większości sprzedanych Stanom Zjednoczonym.
  Niemcy podnieśli całkowitą liczbę czołgów do osiemnastu tysięcy plus działa samobieżne. W tym samym czasie ZSRR wciąż ma łącznie ponad trzydzieści trzy tysiące czołgów. Ale jeśli weźmiesz ostatni, to Niemcy będą już mieli więcej.
  Podczas gdy ZSRR jeszcze nie walczył i nie pracował na szynach w czasie pokoju i był gorszy od Niemców w najnowszej technologii, którą produkowano co miesiąc. Zwłaszcza w działach samobieżnych, które były produkowane bardzo dużo, zwłaszcza lekkich - "Hunter".
  Co więcej, ten ACS jest całkiem dobry i mobilny.
  Do tego możemy dodać dziesięć tysięcy japońskich czołgów. Ale zazwyczaj są lekkie, a niektóre z nich toczą wojnę z Chinami.
  Generalnie w zbiornikach panuje ścisła równorzędność. Dodatkowo część samochodów Niemców, zwłaszcza Pantery, nie została opanowana przez załogi. Tak więc generalnie możemy powiedzieć w tej sprawie równorzędność.
  Ale gorzej niż w czterdziestu jeden. Wtedy Niemcy byli liczniejsi. A ich czołgi, pojazdy KV i T-34, praktycznie nie przebiły.
  I już musieliśmy walczyć - dokładnie na dwóch frontach. A sojusznik jest tylko jeden: Mongolia.
  W lotnictwie sprawy mają się jeszcze gorzej. ZSRR wydaje się być silny pod względem liczby samolotów. Ale Niemcy podnieśli ilość lotnictwa, naciskając na Wielką Brytanię. I rozwinęli umiejętności asów - zwłaszcza Marsylii. Pilot ten, po przekroczeniu trzystu zestrzelonych samolotów, natychmiast otrzymał dwa Ordery Krzyża Kawalerskiego Krzyża Żelaznego z liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  W czterdziestym drugim roku Niemcy wyprodukowali ponad dwadzieścia osiem tysięcy samolotów. W pierwszej połowie czterdziestego trzeciego już dwudziestu tysięcy udało się w sumie dogonić ZSRR. Z maszynami najlepszej jakości.
  Zwłaszcza najnowszy ME-309, który miał siedem punktów ostrzału, w tym trzy 30-milimetrowe wiatrówki.
  Zgodzisz się, że to wielka moc. Podobnie jak Focke-Wulf. Yu-188 to bombowiec, który nie ma sobie równych.
  Do tego należy dodać lotnictwo japońskie. Co dało mocarstwom Osi wymierną przewagę.
  Japońskie asy są również bardzo doświadczone. A ich myśliwce są zwinne.
  Tak więc na niebie siły Osi mają przewagę zarówno pod względem liczby, jak i jakości sił.
  Ponadto Ameryka i Wielka Brytania przekazały pewną liczbę swoich samolotów. Szczególnie silny jest amerykański bombowiec B-29 i myśliwiec Airacobra. Myśliwiec Mustang jest prawdopodobnie gorszy. Ma tylko sześć karabinów maszynowych. Ale będzie też lepszy od sowieckich. P-51 to także dobry amerykański samolot szturmowy.
  Ogólnie biorąc, biorąc pod uwagę zachodnią technologię, przewagę Niemców i Japończyków na niebie oraz liczbę i jakość oraz doświadczenie bojowe jest jeszcze wyższa.
  Tak więc na niebie najprawdopodobniej oś będzie całkowicie dominować.
  Artyleria jest trochę lepsza. ZSRR ma dużo dział i moździerzy. W czerwcu czterdziestego pierwszego roku było około stu tysięcy przeciwko czterdziestu ośmiu tysiącom Niemców i koalicji. Oczywiście Niemcy nadal produkowali broń palną, ale nadal nie prowadzili zbyt wielu wojen ofensywnych. Więc tutaj ZSRR zachował przewagę. Plus także "Katiusza".
  Naziści mieli armaty gazowe, ale nie w zbyt dużych ilościach.
  Więc na razie broń ZSRR jest silniejsza. Chociaż niemieckie działa 88 mm są chyba najlepsze na świecie. Całkiem sporo jest produkowanych. A Katiusza nie jest zbyt silna w obronie. I niezbyt dokładne.
  Więc równowaga sił, jak to powiedzieć, mniej więcej i możesz trzymać się obrony.
  A obrona została wzmocniona. Linia Mołotowa została ukończona w dwa dodatkowe lata. I linia Stalina została przywrócona. Więc możesz się trzymać.
  W piechocie zmienił się też układ sił... Zmobilizowany ZSRR.
  A po czterdziestym pierwszym roku, kiedy miał pięć i pół miliona żołnierzy, doszedł do piętnastu milionów.
  Skala mobilizacji była ogromna.
  Ale III Rzesza rozmieściła duże siły. Dużo obcych dywizji, wojsk kolonialnych, armii satelickich. Niemcy mieli dwadzieścia pięć milionów piechoty, a alianci pięć milionów. Łącznie trzydzieści milionów to duży margines. Co prawda dywizje kolonialne nie są zbyt dobrze wyszkolone, ale mają niemieckich dowódców.
  Generalnie dywizje SS trzymają Niemców na dużych wysokościach. Część Wehrmachtu ma duże doświadczenie wojskowe. I pod tym względem naziści są silni. Ponadto Niemcy mają ogromną przewagę w mobilności. Tutaj produkcja z Europy oraz dostawy z Wielkiej Brytanii i USA. W liczbie samochodów, motocykli i ciężarówek w Niemczech przewaga jest od siedmiu do ośmiu razy.
  I mają więcej pistoletów maszynowych. W tym te dostarczane z Ameryki i Wielkiej Brytanii.
  Generalnie naziści w piechocie są silni. A kolejne dziesięć milionów przeciwko ZSRR zostało zmobilizowane przez Japonię, nie licząc innych części przeciwko Chinom.
  Tak więc pod względem siły roboczej mocarstwa Osi mają dużą przewagę. A także w jej mobilności.
  Marynarka Japonii jest wielokrotnie silniejsza niż sowiecki Pacyfik.
  Niemcy mają też dużą przewagę w liniowcach.
  Ale nie do tej pory na lotniskowcach i dużych statkach. Ale i tutaj ZSRR nie jest silny.
  Wiele statków ma jednak Włochy. Generalnie wróg jest też znacznie silniejszy na morzu.
  ZSRR, gorszy pod względem powietrza, jakości i ilości, ma pewną przewagę w artylerii, bardziej ilościową niż jakościową. W zbiornikach jest nieco mocniejszy ilościowo, ale gorszy jakościowo. I ogólnie, nawet w czołgach wróg może być silniejszy. W piechocie jest gorszy pod względem liczebności i mobilności. Wiele części Trzeciej Rzeszy to kolonialne mięso armatnie, podobnie jak Japończycy. Ale w ZSRR nie wszyscy zmobilizowani są odpowiednio przeszkoleni. Naziści mają większe doświadczenie bojowe. To prawda, że wojska radzieckie są w dobrej obronie.
  Dość potężna, przemyślana obrona daje szansę powstrzymania licznej piechoty.
  Jest dużo karabinów maszynowych i armat, a to również zwiększa wytrzymałość.
  Dwie linie Mołotowa i Stalina, a za nimi budowana jest trzecia.
  Ogólnie rzecz biorąc, pozycja ZSRR jest strategicznie beznadziejna. W wojnie na wyniszczenie, prędzej czy później, zwyciężą jej satelity, które przewyższają gospodarką i zasobami Trzecią Rzeszę, w tym Turcję i Japonię z koloniami.
  Jedna nadzieja w przypadku przedłużającej się wojny, Wielka Brytania i Stany Zjednoczone mogą otworzyć drugi front.
  Cóż, kolejna cudowna broń ...
  W każdym razie zakład jest stawiany na ciasną obronę. I zetrzeć i powstrzymać wroga.
  Stalin jednak jeszcze przed wojną próbuje negocjować. Na przykład sceduj część terytorium na Niemców. Lub zaoferować dzierżawę szybów naftowych.
  A może zapłacić reparacje - w zbożu, oleju, złocie, węglu, a nawet konserwach?
  Hitler jednak nie chce pokoju. To zrozumiałe - armia ZSRR jest potencjalnym zagrożeniem. Jak ideologia komunistyczna. Więc są śmiertelnymi wrogami.
  A Führer chce wojny.
  Hirohito marzy również o zemście za Khalkhin Gol. I chce przestrzeni Syberii.
  Tak, a w Stanach Zjednoczonych wielu nie ma nic przeciwko walce z ZSRR.
  Ale póki Hitler ich nie zaprasza. Równowaga sił jest straszna... A co robić?
  Stalin oczywiście potajemnie próbuje negocjować z Brytyjczykami i Amerykanami.
  Ale powiedzieli mu: trzymaj się ze wszystkich sił, a wtedy zobaczymy. Może możemy pomóc. I nie zaryzykujemy.
  Krótko mówiąc, wojna stała się nieunikniona.... I nadal są problemy - Armia Czerwona nie jest zbyt dobra w obronie. Uczono ją walczyć na obcym terytorium i atakować, a nie bronić.
  Ale Niemcy wciąż zdobyli pół świata i dużo potrafią.
  22 czerwca 1943 rozpoczęła się wojna. Nie było to nieoczekiwane, ale taktycznie okazało się nagłe. Natychmiast wszystkie siły Fritza zostały rzucone na wroga.
  I gotowy do zniszczenia wroga.
  Już w pierwszych godzinach okazało się, że Niemcy są silni w powietrzu. I że mają dużo wojsk wysokiego szczebla. I że "Tygrys" to bardzo dobry czołg przełomowy, choć przestarzały. I potężna siła ME-309 i Yu-288.
  Tak, ta armada pędziła, a ich sowieckie wojska spotkały się z zaciętym oporem.
  Walki toczyły się na całej granicy. I chodzili głównie pod dyktando Wehrmachtu. Wspinali się jak owady, liczni najemnicy.
  Jak się okazało, obwarowania znajdowały się zbyt blisko granicy i nie miały wystarczającej głębokości obrony. Co więcej, a co najważniejsze, są to błędy generałów, którzy mieli niewielkie doświadczenie i nie do końca rozumieli, jak utrzymać obronę.
  A duch militarny wielu jednostek, zwłaszcza na Ukrainie, okazał się słaby.
  A regułą stało się masowe poddanie się i dezercja. Zwłaszcza na zachodniej Ukrainie.
  A na Zakaukaziu, gdzie posuwali się Turcy i Niemcy, obca armia była niespokojna. Wrogowi udało się przebić i otoczyć Erewan. Ale samo miasto się nie poddało.
  Batumi, po dziesięciu dniach upartych walk, zostało zajęte. W pierwszych dniach Niemcy byli w stanie przebić się na dziesiątki kilometrów w sowiecką obronę. I odciął Białystok... I pod Lwem pojawił się kociołek. I chociaż w pierwszych dwóch tygodniach naziści poczynili mniejsze postępy niż w prawdziwej historii w czterdziestym pierwszym roku, wojskom sowieckim trudno było przejąć inicjatywę. Więc wróg jest silniejszy.
  Jeśli w czterdziestym pierwszym roku Niemcy mieli przewagę piechoty, to tylko w pierwszych dniach. A potem przewaga przeszła na Armię Czerwoną. Tu nie było co mobilizować.
  A klinowanie się okazało się niebezpieczne... I tak Niemcom udało się przebić do Mińska bitwami. A to już jest poważne.
  W samym mieście wybuchły zacięte walki. Führer nakazał iść naprzód i nie poddawać się. A Stalin rozkazał - ani kroku do tyłu!
  Miesiąc po rozpoczęciu ofensywy Niemcy wyhaftowali do Berezyny i zajęli Mińsk... Zbliżyli się do Żytomierza.
  Japończycy byli w stanie otoczyć Władywostok. I to jest również poważne twierdzenie z ich strony. Zdobyto także znaczną część Mongolii.
  Również Niemcy wraz z satelitami zdobyli Mołdawię i zaczęli zbliżać się do Odessy. I jest fajnie.
  Stalin czuł się wyjątkowo nieswojo. I rozumiał swoją zgubę na taką koalicję.
  Znowu zaoferował pokój. Ale Führer oczywiście nie chciał. A Niemcy nadal posuwali się naprzód ...
  W końcu Stalin postanowił utrzymać obronę nad Dnieprem.
  Dwa miesiące po rozpoczęciu wojny naziści dotarli do Dniepru, a w centrum zbliżyli się nawet do Smoleńska.
  Erewan, otoczony Turkami, wciąż się bronił... powstała niezwykle niebezpieczna sytuacja.
  Stalin zwołał zebranie wojska. Musisz coś zrobić. Jeśli tylko się bronisz, przegrana jest tylko kwestią czasu.
  Żukow zaproponował strajk w centrum. Chociaż sił nie wystarczyło... Już sierpień...
  Na froncie pojawiły się pierwsze czołgi Lew. Nieco później dojrzały do użytku bojowego. Maszyna ta była ciężka, ważyła dziewięćdziesiąt ton i miała potężne działo. Ochrona przednia jest solidna: sto pięćdziesiąt milimetrów czoła kadłuba ze spadkami i dwieście czterdzieści milimetrów czoła wieży. Taki czołg mieścił wszystkie pojazdy ZSRR, a jego działo 105 mm o długości lufy 70 EL przebiło nawet KV-4 z przednim pancerzem 180 mm.
  To naprawdę poważna broń. Ale zbyt duża waga utrudniała oczywiście manewrowanie i prędkość. Tak, broń oddawała tylko pięć strzałów na minutę. Niemcy otrzymali potężny czołg, ale mało praktyczny w użyciu.
  Pojawił się również "Tygrys" -2. Ten samochód okazał się lepszy w praktyce niż w prawdziwej historii. Od czasu powstania i wdrożenia silnika o mocy tysiąca koni mechanicznych. A przy wadze sześćdziesięciu ośmiu ton ta maszyna okazała się stosunkowo mobilna i szybka i nie psuła się tak często.
  Zaczęła też przybywać "Pantera" -2. Ważył pięćdziesiąt trzy tony, ale nadrabiał to 900-konny silnik. 88-milimetrowe działo 71EL było wystarczająco mocne, a przeciwpancerne, celne i szybkostrzelne było zadowalające, a nawet dobre do walki z czołgami wroga.
  Pojazdy te pokazały swój poziom w bitwach. We wrześniu Niemcy ostatecznie otoczyli Smoleńsk. Pal i miasto Tallin. Niemcy i ich hordy kolonialne wraz z satelitami zbliżyli się do Leningradu.
  Przyjechał na Krym. Kijów, który stał na wzgórzu i był dobrze ufortyfikowany, nadal trzymał się ...
  Nadszedł październik... Padało i ruch nazistów zwolnił.
  Nie można było szybko zakończyć wojny. Japończycy również zatrzymali się, blokując Władywostok, zdobywając większość Mongolii i zdobywając Chabarowsk.
  Niemcy do tej pory postanowili nie szaleć, ale naciskać na samoloty. Co więcej, pojawił się dobry rozwój odrzutowców. A bombowce nowej formacji mogły bombardować praktycznie bezkarnie.
  Tak, a pociski balistyczne to też wielka siła rażenia.
  To prawda, że są drogie i nie mają dużej dokładności.
  Ale bombowce odrzutowe wyglądają bardzo obiecująco.
  A Niemcy rozpoczęli ofensywę powietrzną. Nowe samoloty Yu-488 i TA-400 mogły zbombardować fabryki ZSRR na Uralu i poza nim. Nowy Yu-488 to pierwszy seryjny niemiecki bombowiec z czterema silnikami.
  W przeciwieństwie do amerykańskiego B-29 ma mniejszą powierzchnię skrzydeł i większą prędkość. A TA-400 ma w sumie sześć silników, a moc jest ogromna.
  Niemcy i ich satelity w końcu przeszli do defensywy w listopadzie. Oni tylko walczyli i bombardowali. Nastąpił atak z powietrza.
  A w bitwach było wiele pięknych dziewczyn.
  Tutaj załoga Elizabeth walczy na czołgu T-34-76. Dziewczyny mimo zimna w bikini i boso.
  Poruszają się, a przeciwko nim jest Pantera. Warrior Euphrosyne przyspiesza czołg za pomocą gołego, okrągłego obcasa i śpiewa:
  - O idee komunizmu
  Śmiało idź do bitwy
  A armia faszyzmu
  Złamiemy się!
  "Pantery" na czole nie da się przebić. A żeby dostać się na pokład, trzeba się do niej zbliżyć. Dziewczyny bawią się mięśniami prasy. Ich czołg szybko zbliża się do wroga.
  Pędy pantery. Pocisk o śmiertelnej sile leci, ale trzydzieści cztery uniki.
  Katarzyna zauważa:
  - Ryzykowna taktyka!
  Działa Panter strzelają piętnaście pocisków na minutę. I bardzo trudno jest ześlizgnąć się na pożądaną odległość.
  Dziewczyny śpiewają:
  - A w gwiaździstych wyżynach i górskiej ciszy,
  W morskiej fali i wściekłym ogniu!
  I wściekły, wściekły i wściekły ogień!
  A teraz ich czołg wślizguje się między "Pantery" i strzela do nich z boków.
  Oto walczące dziewczyny. A samochody się palą. Najpierw przekłuwa się jedną panterę, potem drugą.
  Elena wzięła to i ćwierkała:
  - Chwała naszej Ojczyźnie - ZSRR!
  I znowu dziewczyny w szybkim ruchu czołgu. I wybij "Tygrysa". Są oczywiście fajne.
  Elżbieta śpiewała z zachwytem, przyciskając bose palce:
  - I idą do bitwy - dziewczyny są boso,
  Wielki żywioł, fajny żywioł!
  Wojownicy, co powiedzieć - na wierzchu!
  Pokonaj wrogów z całą szybkością panter. Nikt ich nie powstrzyma.
  A na niebie Anastasia Vedmakova nadal jest złodziejem. Te dziewczyny są po prostu przerażające.
  A jak agresywnie i bezceremonialnie walczą.
  Więc dziewczyna wzięła go i gołymi palcami wycelowała w samolot i uderzyła wroga.
  Potem zaświergotała:
  - Jestem najfajniejszą kobietą!
  A walka trwa...
  Akulina Orłowa ryczy, kosząc przeciwników:
  - Mam super dziewczynę!
  I znowu kosi wroga. To są te, które zostały skradzione.
  I robi podwójny rzut uderzając ME-309, co jest całkiem fajne.
  Oto wojownicy, których dali światło Luftwaffe.
  Akulina Orłowa zestrzeliwuje wrogi samolot gołymi palcami u nóg i piszczy:
  - Chwała ZSRR!
  Mirabela Magnetic również jest w szeregach, po prostu cudotwórca. A ten pilot pewnie powala nazistę potrójną lufą i piszczy:
  - O największe idee komunizmu na planecie Ziemia!
  Okazało się to naprawdę fajne.
  Trzy dziewczyny zachowują się tak, jakby kradły i są bardzo wojownicze pod względem wzrostu i wzrostu.
  Zima już nadeszła. I mróz... Armia Czerwona próbuje się awansować.
  Ale wróg jest mniej więcej gotowy na zimę. Tym razem Wehrmacht, na wszelki wypadek i na chłodne okresy, zaopatrzył się w odzież i żywność.
  To prawda, że wojska kolonialne są bardzo zimne i niewygodne.
  Armii Czerwonej udało się uwolnić Smoleńsk i wypchnąć nazistów przez Dniepr na Ukrainie.
  Ale wróg jest silny, a jego samolot szaleje. I znowu bomby, bomby i bomby!
  A teraz myśliwce odrzutowe w bitwie. A zamiast Focke-Wulfa, bardziej zaawansowana maszyna TA-152. I to oczywiście jest również dużym problemem.
  W lotnictwie silni są zarówno Niemcy, jak i Japończycy. Marsylia za czterysta zestrzelonych samolotów otrzymała wysoką nagrodę - Krzyż Kawalerski Krzyża Żelaznego ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A za pięćset został odznaczony Wielkim Krzyżem Żelaznego Krzyża.
  Ten pilot naprawdę stał się po prostu legendą. A on jest tylko koszmarem dla sowieckich pilotów.
  Stalin zauważył nawet:
  - To czarny diabeł! I czas wysłać go do piekła!
  Tak, wojna trwa. Zimą osiągnięto pewne sukcesy, ale nie było decydującego punktu zwrotnego.
  To prawda, że myśliwiec ME-262 okazał się mało niezawodny i skuteczny. A silnik jest daleki od ideału. Ale TA-152 jest znacznie bardziej praktyczny niż Focke-Wulf. A ta maszyna jest nadal używana nie tylko jako myśliwiec, ale także jako samolot szturmowy i bombowiec na pierwszej linii.
  Samochód okazał się uniwersalny i poważny. Do tej pory w ZSRR pojawił się tylko Jak-9, co jest uproszczone, a MIG-3 został wycofany z produkcji.
  Wiosną, gdy topniały śniegi i hitlerowcy znów zaczęli posuwać się naprzód, zrobiło się cieplej.
  A wojska południowe chętniej walczyły, gdy nie było mrozów. Walka była zacięta.
  Armia Czerwona ciężko walczyła. Ale siły były nierówne. Niemcy wykorzystali Panther-2 jako najbardziej masywny czołg, maszynę z potężną bronią i dobrze chronioną na czole. A "Tygrys" -2 też jest przyzwoity.
  W walkach brali również udział Maus.
  Chociaż ta maszyna jest zbyt ciężka i powolna. A czołg "Lew" został faktycznie wycofany z produkcji.
  Nadal w serii był zmodernizowany T-4. A T-3 został już wycofany z produkcji.
  ZSRR też ma problemy... Konieczna jest modernizacja serii KV. I nadal jest nieskuteczny.
  IS-2 jeszcze się nie pojawił. Ale T-34-85 trafił do serii. I to jest ogólnie logiczne.
  A czołgi ciężkie zostały całkowicie wycofane z produkcji. Stalin kazał postawić na jeden ogromny T-34-85. Co jest ogólnie logiczne. Chociaż ta maszyna "Pantera" -2 nie brała jej w czoło. Ale może uderzyć w bok.
  Latem pojawiły się niemieckie bombowce odrzutowe Arado, których myśliwce radzieckie nie mogły nawet dogonić. I to jest poważne.
  Naziści zajęli Smoleńsk, Wiazma, Rżew i Kalinin.
  Zablokowany Leningrad... Do końca lata Moskwa była oddalona o sto kilometrów.
  Ale Armia Czerwona walczyła bardzo ciężko. Japończycy zakończyli zdobywanie Mongolii i najechali Azję Środkową.
  Sytuacja stała się niezwykle skomplikowana.
  Stalin rzucał grzmoty i błyskawice, a od czasu do czasu wpadał w histerię. Ale to niewiele pomogło.
  Sytuacja stawała się coraz trudniejsza. Jesienią Niemcy zmienili plan i skierowali się na południe, w stronę Kaukazu.
  Orel, Kursk, aw październiku Woroneż zostały zajęte ... Pod koniec listopada Armia Czerwona wycofała się za Don i tam się okopała. Utracono znaczące terytoria.
  A presja nazistów rosła.
  Zwłaszcza bombowce odrzutowe to dostają. I gryzą bardzo mocno.
  Ale radzieckie dziewczyny walczą na dużych wysokościach.
  Niemcy próbują przebić się do Leningradu. Atakowanie Nowogrodu. Ale dzielne cztery dziewczyny stanęły im na drodze.
  Natasza rzuciła na nazistów granatem bosą stopą i zaśpiewała:
  - Zgadza się...
  Zoya wypuściła dar śmierci gołą piętą i dodała:
  - Wróg...
  Augustyn poddał się czemuś destrukcyjnemu i pisnął:
  - Myśli...
  Swietłana rzuciła granat gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - Co...
  Natasza rzuciła gołymi stopami kilka cytryn i krzyknęła:
  - Rosyjski...
  Zoya również uległa czemuś energicznemu i zabójczemu, piszczącemu:
  - Zarządzany...
  Augustine wystrzelił śmiertelne, mamrocząc:
  - Wróg....
  Svetlana ponownie uległa destrukcyjnemu i vyaknula:
  - Zepsuć!
  Natasza odwróciła się i pisnęła:
  - Kto...
  Zoya strzelała również do czarnych cudzoziemców, których zwerbowali i piszczali naziści:
  - Odważyć się!
  Augustyn przemówił z siłą i wściekłością:
  - To...
  Swietłana uległa z uśmiechem pantery:
  - W...
  Natasza rzuciła granatem bosą stopą i krzyknęła:
  - Bić się...
  Zoya rzuciła podarunek śmierci gołymi palcami i mruknęła:
  - Ataki!
  Augustine wtrącił się i mruknął:
  - Wrogowie...
  Svetlana dała garść granatów gołymi podeszwami i jak krzyczy na całe gardło:
  - Dobrze...
  Natasza przybiła wybuch i syknęła:
  - Wściekły...
  Zoya odcięła nazistom i pisnęła:
  - Pokonać!
  Augustine strzelił ponownie i krzyknął:
  - Wściekły...
  Swietłana świergotała, strzelając:
  - Pokonać!
  Natasza ponownie rzuciła granat zgrabną, bosą stopą, zaćwierkała:
  - Zniszczymy nazistów!
  Zoya wzięła to i ćwierkała:
  - Przyszła droga do komunizmu!
  I rzuciła cytrynę gołymi palcami.
  
  Wojownicy śpiewają z całych sił;
  Wielki kraj ZSRR,
  Który jest najfajniejszy we wszechświecie ...
  Wystąpił milion problemów z liczeniem
  Ale nasza działalność to praca i tworzenie!
  
  Uwierz, że wróg nie zdobędzie kraju,
  Co jest piękniejsze i silniejsze niż wszystkie ...
  Niedługo postawimy niezawodną tarczę,
  I w końcu uwierzymy mądrzej...
  
  Tak, Wujek Sam postanowił pomóc,
  Do nazistów po zmianie władzy w Rzeszy...
  A władza nazistów została odnowiona,
  Wróg chce rozerwać ZSRR!
  
  Teraz musimy walczyć poważnie
  Z nazistami, że silni pędzą ...
  ale uderzymy w brzuch nieprzyjaciół,
  Na chwałę naszej matki Rosji!
  
  Nie, po prostu nie możesz złamać rosyjskiego,
  Wiemy jak, uwielbiamy dzielnie walczyć...
  Tutaj Wehrmacht postanowił nas zaatakować,
  Ale może się tylko zawalić i nie wykręcić!
  
  W Rosji każdy wojownik ze żłóbka,
  Dziecko wyciąga ręce do pistoletu...
  Niech to będzie bardzo mądry czarownik
  Kto stworzył tę planetę!
  
  Dla Hitlera nie bierz Moskwy w ząb,
  Został mocno uderzony w pysk...
  Dlaczego wspiął się do Rosji, nie rozumiem,
  Zabicie Bacillus mieczem jest dla niego słabe!
  
  Tak, pod Moskwą wróg otrzymał walnięcie,
  Dziewczyny dały mu gołą piętę ...
  Widać, że Führer to po prostu kretyn -
  Kohl wkroczył na komunizm dał!
  
  Nadchodzą pionierzy z pieśniami,
  Na atak z uderzeniem bębna...
  Niech teraz Führer będzie kaput,
  I pojedziemy Fritzem w niewoli!
  
  Chłopiec jest boso na zaspie,
  Krok naprzód bez strachu...
  Niemcy wkrótce zostaną wepchnięci do trumny,
  A róże zakwitną w promiennym maju!
  
  A Hitler wkrótce będzie miał kabiny,
  Wejdzie do grobu. a jego następca Goering...
  Wkrótce zahaczymy Führera,
  chociaż czasami ciężka kłująca miotła!
  
  Stworzymy wspaniały rosyjski świat,
  W której Rosja będzie rządziła, uwierz mi...
  Szekspir nie odważył się skomponować czegoś takiego,
  Choć atakują Rosję pod naciskiem diabłów!
  
  Widoczna jest okrutna presja Hitlera,
  Jego dawny sojusznik mu pomaga...
  Nic dziwnego, że słychać jęki dziewczyn,
  Niedługo nie będzie miejsca w raju!
  
  Tak, Wujek Sam zmienił trasę,
  A czołgi, samoloty są wysyłane do nazistów...
  W swojej aspiracji Yankees są bardzo fajni,
  Aby wepchnąć więcej komunistów do trumny!
  
  Gorzej, chociaż Stalingrad,
  Zmiażdżyłem prawie wszystkie strony nazistów ...
  Powstał taki niepowstrzymany układ,
  Pod tym niebem zdecydowanie czysto!
  
  Cóż, co robić - dziewczyny wymknęły się spod kontroli,
  Ukrywanie się przed Fuhrerem hordy w bitwach ...
  A buty nie pasują do dziewczyn,
  Zawsze wiedzą, jak walczyć!
  
  Dla dziewczyn mrozy nie są straszne,
  Kiedy walczyli pod Moskwą,
  Były prawie nagie i bose,
  Rzucać granatem bosą stopą!
  
  Więc czego chciałeś Goering,
  Cóż, myślałem, że Yankees ci pomogą od razu...
  I posadził totalny chaos,
  A dziewczyny tylko jęczą z dzikiego gniewu!
  
  Są dość krwawe bitwy,
  Dziewczyny wiedzą, że na zawsze wierzą, aby się nie poddawać ...
  Nie będziemy mieć zer na kontach,
  A potężna gra RPG jest w plecaku!
  
  Wojownicy są piękne
  Sama Łada jest gotowa o nie walczyć...
  Mają gołębie świętej czystości,
  Niech będzie po prostu najwyższa nagroda!
  
  Tak, wierzę, że nadejdzie Bóg Sił Svarog,
  A zmarli w bitwie powstaną...
  I dmuchnij w chwalebny róg myśliwego,
  A wygrane będą najuczciwsze!
  
  Nie będzie już żalu na Ziemi,
  A gorzkie łzy wyschną...
  Będziemy mieszkać w jednej rodzinie, wiedząc
  A złe diabły po prostu umrą!
  
  Chłopcy pionierzy śmiało w boju,
  boso chłopcy pędzą przez śnieg ..
  Wierzę, że Rosja zawsze będzie z tobą,
  Chociaż czasami spodki się zepsują!
  
  Bóg Jezus wskrzesi wszystkich upadłych,
  I będzie rządził z Białym Bogiem...
  Odważnie wzniesiemy tarczę za Ojczyznę,
  Służenie Rosji będzie wspaniałym obowiązkiem!
  
  Tak, Sam jest przebiegły, po prostu przebiegły,
  Jego bardzo zrozumiałe pragnienia...
  On ma teraz plakat do Moskwy,
  A złe próby czekają na Ojczyznę!
  
  Ale Lada i Lord Perun są z nami,
  A Lenin, Stalin i najmądrzejszy Trocki...
  Który najwyraźniej zgiął armię,
  I najważniejszy słowik Wysocki!
  
  Krótko mówiąc, będzie mnóstwo świętych bogów,
  Wygramy bitwę adwersarza...
  I rzucaj mocnymi pięściami,
  Na chwałę największego żołnierza!
  
  Dziewczyny atakują boso
  Biegają i nie walczą, znają mróz...
  Nie ciągnij ich do bitwy, uważaj na nich siłą,
  Wiedz, że szkarłat świeci w świetle róży!
  
  Krótko mówiąc, bojownicy o ojczyznę,
  Podawaj w bezinteresowności z dumą ...
  niech dziadkowie i ojcowie będą dumni,
  A z nieba nie oczekujesz prezentów za grosz!
  Natasza rzuciła bosą stopą cytrynę i zaśpiewała:
  - Z nieba...
  Zoya też rzuciła granat gołymi palcami i powiedziała:
  - Gwiazdka...
  Augustine wystrzeliła bosą stopą dar śmierci i zaśpiewała:
  - Jasny...
  Swietłana również rzuciła granat przy pomocy bosej stopy i wydała:
  - Krystaliczny!
  Natasza odwróciła się i syknęła:
  - Ja do ciebie...
  Zoya uruchomiła dar śmierci gołymi palcami, sycząc:
  - Piosenka...
  Augustyn poddał się gołej pięcie, co sprowadza śmierć i pisnął:
  - zaśpiewam...
  Natashka kontynuowała, śpiewając agresywnie:
  - O....
  Zoya rzuciła bosą stopą wybuchową paczkę, rozpraszając nazistów i pisnęła:
  - Rodzinny...
  Augustina gołą piętą dała wiązkę granatów, rozdała:
  - Stalinie!
  Augustine wziął i rozproszył liny, a jej gołe nogi leciały ze zniszczeniem wzdłuż Fritz:
  - Podzielimy się przeciwnikami!
  Swietłana wzięła go i rzuciła gołym obcasem, wiązką granatów i pisnęła:
  Zmiażdżmy faszystów!
  A cała czwórka dalej strzelała i rzucała granaty. Niemiecki "Tygrys" -3 poruszał się. Maszyna z działem 128 mm. I się zastrzelił.
  A dziewczyny rzuciły granaty. Osłabiono nazistów. I odpalili. Ruszyli naprzód. Czołgi znów się toczą. Przenosi najnowszego niemieckiego "Leoparda" -1. Bardzo mobilny samochód.
  Ale jego dziewczyny przejęły kontrolę i znokautowały go. Rozerwali na kawałki mobilną maszynę z silnikiem turbogazowym. I rozsadzili ją na kawałki.
  Natasza zauważyła ze śmiechem:
  Walczymy świetnie!
  Zoya zgodziła się z tym:
  - Bardzo fajny!
  Augustyn mądrze zauważył:
  - Wygramy!
  I wystrzeliła granat przeciwpancerny gołą stopą. Silna dziewczyna. I ma tyle dowcipu.
  Swietłana również wystrzeliła w prezencie śmierci palcami bosej stopy i uderzyła wroga. Bardzo agresywna dziewczyna o oczach koloru chabrów. Ma taki dowcip i siłę!
  Natasza odwróciła się i uśmiechnęła:
  - Za świętą Rosję!
  Zoya strzelała bardzo aktywnie i uśmiechała się, pokazując perłowe zęby:
  - Jestem wojownikiem tego poziomu, który nie znika!
  Augustyn również strzelił. Pokosili nazistów i bulgotali:
  "Jestem wojownikiem o wielkich ambicjach!"
  I obnażyła swoje perłowe zęby!
  Swietłana potwierdziła:
  - Bardzo duże ambicje!
  Dziewczyny walczą od bardzo dawna. I oczywiście odnieśli sukces w pracy wojskowej. To absolutnie cudowne piękności. Wybitny umysł. I strzelają do pierwszej klasy.
  
  TROCHĘ INNY O ROOSEYELCIE
  Franklin Roosevelt zmarł znacznie wcześniej, w dziwnym zrządzeniu losu 30 stycznia 1943 roku. Choć Henry Wallace uważany był za lewicowca, okazał się znacznie bardziej idealistą i zażądał od Stalina w zamian za pomoc wojskową przeprowadzenia reform politycznych i amnestii dla wszystkich więźniów politycznych.
  Ostra reakcja Stalina, który właśnie odniósł wielkie zwycięstwo pod Stalingradem i poczuł się bardzo twardy i silny, rozgniewał Wallace'a i ogłosił zakończenie pomocy wojskowej dla ZSRR. Negatywną rolę odegrał także stanowisko Churchilla, który nie chciał szybkiego postępu Armii Czerwonej w Europie i nieoczekiwanej elastyczności Adolfa Hitlera, który zapowiedział zamrożenie "ostatecznego rozwiązania kwestii żydowskiej". Führerowi udało się przekonać rozsądnych ludzi z otoczenia, w tym, co dziwne, naczelnego kata III Rzeszy Himmlera.
  Argument zadziałał: że Żydzi nigdzie nie pójdą, a jeśli przegrasz wojnę, możesz stracić wszystko i bezpowrotnie. Cóż, po wygranej na Wschodzie będzie można rozmawiać z sojusznikami w inny sposób.
  W każdym razie Stany Zjednoczone zamroziły operacje wojskowe, Wielka Brytania też i choć formalnie nawet nie ogłoszono oficjalnie rozejmu, konflikt na Zachodzie okazał się zacięty. Na czym oczywiście skorzystał Wehrmacht. Niemiecka flota okrętów podwodnych zatrzymała naloty, alianci podtoczyli się, opóźniając strategiczne bombardowanie.
  Wojska radzieckie, jak w prawdziwej historii, zdobyły Kursk na początku lutego 8 i Biełgorod 9 lutego. 15 lutego rozpoczął się szturm na Charków, który unikając okrążenia opuścił wojska niemieckie. Jeszcze wcześniej naziści opuścili Rostów nad Donem.
  18 lutego Hitler osobiście przybył do kwatery głównej. Dał Mainsteinowi nowe uprawnienia. Ponadto pospiesznie przekazano posiłki z Zachodu. Przede wszystkim oczywiście lotnictwo. Front zachodni wchłonął samolot nie tak mało - prawie połowę samolotu. Kilka dywizji, które planowano przenieść do Afryki, wysłano koleją na Wschód. Ponadto wszystkie mniej lub bardziej gotowe do walki formacje zostały przeniesione z Francji i Bałkanów, a w samych Niemczech Reichstag ogłosił całkowitą mobilizację i wojnę.
  19 lutego Mainstein nakazał 4. Armii Pancernej rozpocząć kontrofensywę, aby powstrzymać wojska radzieckie przed posuwaniem się przez Pawlograd. 22 lutego Pawlograd został zajęty. Zadanie obrony szlaków nad Dniepr od północy przez Krasnograd lub Dniepropietrowsk, bądź przez Połtawę lub Kremenczug powierzono grupie Kempf.
  W przeciwieństwie do prawdziwej historii, Niemcom udało się znacznie więcej. Dzięki wprowadzeniu do bitwy wszystkich swoich armii lotniczych, znów mieli przewagę w powietrzu. Ponadto w ofensywie wzięło udział więcej wojsk lądowych, w tym 30 zupełnie nowych czołgów Tiger, które w prawdziwej historii niechętnie ugrzęzły w afrykańskich piaskach.
  Niemcom udało się otoczyć Charków sześć dni wcześniej niż prawdziwa historia, 8 marca Biełgorod został schwytany przez Fritza, a Biełgorod został schwytany w ruchu 9 dni wcześniej - 10 marca.
  Nazistom udało się również schwytać Kursk jednym zamachem, zamykając kolejny pierścień 14 marca. 18 marca Fritz zdobył także Stary Oskol. Jednak następująca odwilż i bohaterski opór wojsk sowieckich uniemożliwiły nazistom osiągnięcie sukcesu. Ale straty Armii Czerwonej w kotłach okazały się bardziej znaczące niż w prawdziwej historii, a Wybrzeże Kurskie zostało odcięte w marcu 1943 roku.
  Sukces Mainsteina okazał się poważny, ale ograniczony, więc naziści nie mogli nawet zwrócić wszystkiego, co stracili podczas operacji Woroneż-Kastornoe. Chociaż teraz nie mieli już bólu głowy - Wybrzuszenie Kurskie. Ale to stworzyło dodatkowe problemy: gdzie i jak atakować?
  Podczas gdy alianci zachowywali się biernie, niemiecka gospodarka była bardzo aktywnie rozkręcona. Produkcja czołgów i dział samobieżnych podwoiła się w ciągu trzech miesięcy, osiągając 1200 pojazdów miesięcznie, w tym najnowsze "Tygrysy", "Pantery" - znacznie przewyższające siłę bojową sprzęt radziecki. Jednak załogi wciąż musiały opanować nowe czołgi i przypomnieć sobie choroby z dzieciństwa.
  A wybór kierunków do ofensywy nie jest łatwy. Możesz przenieść się do Moskwy i ponownie spróbować zemścić się za Stalingrad, przebić się na kaukaską ropę. Leningrad, gdzie Sowietom trudno jest przerzucić posiłki, może stać się jednym z celów.
  Niemcy czekali trzy miesiące, oszczędzali siły i nowe czołgi, szkolili rekrutów. Już w wojsku i czternastoletni chłopcy nie są rzadkością, powstało wiele zagranicznych dywizji. Siła Wehrmachtu osiągnęła maksymalnie 10,5 miliona żołnierzy i oficerów, nawet jeśli jakość wojsk została nieco obniżona.
  W powietrzu bitwy toczono ze zmiennym powodzeniem. Naziści zwiększyli produkcję samolotów i działali bardziej aktywnie.
  Ich asy z reguły wybierały miejsce bitwy i starały się nie włączać do bitwy, ustępując liczebnie.
  Należy zauważyć, że Focke-Wulf, choć gorszy od samolotów radzieckich pod względem zwrotności, ale duża prędkość podczas nurkowania pozwoliła mu uciec przy opuszczaniu ogona, a potężna broń zestrzeliła samolot już od pierwszego podejścia. Nie udało się więc w pełni wykorzystać przewagi nad nazistami, aw powietrzu dominowały raczej bardziej doświadczone niemieckie asy, z potężniejszą bronią.
  Hitler postanowił jednak zaatakować Kaukaz, tylko w nieco inny sposób. Mianowicie uczynienie ze Stalingradu głównego kierunku i wysłanie tam grup armii "A" i "B". Rozwiązanie oczywiście nie jest optymalne, ale po utracie przyczółka Rżewa, nacierającego na Moskwę, Niemcy musieliby pokonać bardzo potężną linię obrony.
  Kosztem Leningradu ówczesny szturm na miasto-cytadelę nie przyniósł III Rzeszy, nawet jeśli był udany, decydujących dywidend.
  Pozostaje więc ruszyć na południe. Stalin jednak wyprzedził Hitlera i 22 czerwca wojska sowieckie przeszły do ofensywy w kierunku Orła i Kuska. Powodem porzucenia taktyki wyczekiwania było bierne zachowanie sojusznika: nie ma pokoju, nie ma wojny. Co innego można by tolerować, ale... Niedobór duraluminium, wraz z coraz większą produkcją niemieckich samolotów, stopniowo przekazywały coraz większą inicjatywę Luftwaffe.
  Co więcej, naziści mieli już bardzo dobry bombowiec Yu-188, który rozwijał prędkość większą lub przynajmniej nie gorszą od Jaków, a nawet pomyślnie przetestował Yu-288. Ostatni samochód, wraz z seryjnym DO-217, może być bardzo dobrym bombowcem strategicznym. Tym samym lotnictwo niemieckie stało się niezwykle niekorzystnym czynnikiem dla wojsk sowieckich.
  Hitler natomiast wahał się z ofensywą, więc trwało formowanie nowych dywizji czołgów i szkolenie załóg. Z powodu braku bombardowań Tygrysy i Pantery zostały wydane bardziej niż w prawdziwej historii i trzeba było je opanować.
  Niemcom udało się w całości przygotować do obrony, nie dało się ich zaskoczyć. Walki trwały ponad miesiąc. Wojska radzieckie napotkały nową niemiecką technologię i okazało się, że "Pantera" i "Tygrys" w nadchodzących bitwach były o rząd wielkości silniejsze od pojazdów radzieckich. Butting nie dał T-34 i KV realnych szans na zwycięstwo. Co więcej, produkcja pojazdów z potężniejszym działem 85 mm nie została jeszcze opanowana, a 76-mm "Pantera" i "Tygrys" nie mogły zostać podjęte.
  Wojska radzieckie tylko na niektórych obszarach posunęły się do piętnastu kilometrów i poniosły ogromne straty. Niemcy mogli przejść do kontrofensywy. Wśród dowódców na uwagę zasługuje Rommel, przybysz na froncie wschodnim, ale powszechnie znany na Zachodzie. Udało mu się dobrze wykazać w walce z Sowietami.
  Niemcy zdołali, rozwijając kontrofensywę, dotrzeć do Donu. Ale potem, zamiast iść na Moskwę, skręcili na południe.
  Führer tęsknił za zemstą za Stalingrad. Należy zauważyć, że początkowo skorzystali na tym nawet Niemcy. Stalin nie wierzył w możliwość powtórzenia operacji Blau i przeniósł wszystkie swoje rezerwy bliżej Moskwy. W rezultacie naziści, poruszając się wzdłuż Donu, weszli od tyłu do wojsk radzieckich.
  Jednak Armia Czerwona była już inna. Sowieccy generałowie, którzy zdobyli doświadczenie bojowe, działali sprawniej, a sami żołnierze wyraźnie się zahartowali. Fritzowie nie byli w stanie przekroczyć Donu i przedostać się do Stalingradu. Maksimum ich osiągnięć, zdobycie Rostowa nad Donem i dostęp do rzeki na całym jej odcinku. To prawda, że wojska radzieckie straciły Woroszyłowgrad, Doniec i znaczące terytoria, ale naziści nie mogli zdobyć podczas kampanii letnich i jesiennych, nawet tego, co udało im się zrobić w 1942 roku. Co Stalin uważał za pewien sukces. Jeśli pamiętamy, że ZSRR walczył teraz na jednym froncie.
  Zagrożenie ze strony Japonii osłabło wraz z klęskami Kraju Wschodzącego Słońca w wyniku klęsk na Pacyfiku. I choć ZSRR nie mógł się zbytnio bać na Dalekim Wschodzie.
  Zimą rozpoczęła się kontrofensywa Armii Czerwonej. Liczne niemieckie czołgi w mrozie i zaspach oczywiście ustąpiły, a naprzemienny układ rolek zapchał podwozie. Ale nie udało się tutaj osiągnąć pełnego sukcesu. Niemcy zostali zepchnięci trochę w centrum i zawiedli nad Donem, ale region Leningradu, ze względu na zbyt potężną obronę wroga, nie mógł zostać wyzwolony. Dopóki utrzymywana była blokada. Niemcy też dużo się nauczyli, ale byli już wyczerpani wojną. Następne lato było próbą przejęcia inicjatywy Fritza. Ale znowu naziści mogli dotrzeć tylko do dona. Atak na Leningrad zakończył się niepowodzeniem.
  Zmiany zaszły w USA. Wallace przegrał wybory prezydenckie z Republikaninem Cheneyem, stosując taktykę wyczekiwania. Ale następca nadal zachowywał się biernie. Podobnie jak labourzyści, którzy zastąpili Churchilla na czele Wielkiej Brytanii. Zimą 1945 r. wojska radzieckie zdołały przebić się przez obronę Wehrmachtu w centrum i dotrzeć do Smoleńska, a nawet zająć to miasto. Ale samoloty odrzutowe wroga zdominowały powietrze i ofensywa wojsk radzieckich ustała. A w marcu i kwietniu Fritz odzyskali to, co stracili. Latem 1945 r. Niemcy próbowali opracować ofensywę na Moskwę, wykorzystując czołgi "E" i bombowce odrzutowe oraz pierwsze na świecie pojazdy bojowe w kształcie dysku.
  Z kolei pociski balistyczne uznano za broń zbyt kosztowną i nieskuteczną. Niemcom udało się zbliżyć do Moskwy, ale nadeszła już późna jesień, a Amerykanie użyli broni atomowej i zmusili Japonię do kapitulacji.
  Mając bombę atomową, Cheney zażądał, aby oba kraje zawarły pokój.
  Ale zarówno Stalin, jak i Hitler nie mogli się w żaden sposób zgodzić. Nie było też jedności w Stanach Zjednoczonych, gdzie wiele reakcyjnych kręgów uważało, że obie strony powinny zabijać się nawzajem tak długo, jak to możliwe.
  Ale odkąd nazistom się udało, tym razem w końcu odcięli Leningrad i zbliżyli się na sto kilometrów do Moskwy, Stany Zjednoczone i Wielka Brytania zaczęły pomagać ZSRR, wznawiając dostawy Lend-Lease.
  Zimą wojska sowieckie ponownie zaczęły naciskać na nazistów, ale nie mogły odblokować Leningradu. Miasto Lenin upadło, ale Fritzowie zostali nieco odepchnięci od stolicy. Pomoc z Zachodu była umiarkowana i mogła mieć decydujące znaczenie. Ale Niemcy byli cholernie zmęczeni i wyczerpani.
  Lato 1946 minęło z niewielkimi zmianami pozycyjnymi. A zimą wojska radzieckie odniosły pewien sukces, znokautując Fritz z Rżewa i Wiazmy i popychając ich, choć nieznacznie, do Donu.
  Wiosną 1947 zmarł Adolf Hitler, a 18 maja podpisano rozejm z udziałem Stanów Zjednoczonych i Wielkiej Brytanii. Warunki okazały się dość trudne dla ZSRR i niezbyt korzystne dla Niemiec. Ukraina, Białoruś, wszystkie ziemie, które posiadał Wehrmacht, stały się terytoriami mandatowymi pod wspólną kontrolą Stanów Zjednoczonych, Wielkiej Brytanii, Niemiec i satelitów.
  Trzecia Rzesza upodobniła się do Unii Europejskiej, a okupowane terytoria sowieckie, takie jak protektoraty, w tym Leningrad. Don otrzymał status terytorium mandatowego, niezależnego od ZSRR i formalnie niezależnego, ale w rzeczywistości z dużymi wpływami Stanów Zjednoczonych.
  W ten sposób terytorium Rosji Sowieckiej zostało znacznie zmniejszone. Stary i osłabiony Stalin został zmuszony do odejścia z polityki. Jego autorytet gwałtownie spadł, a jego świta podzieliła się.
  Po rezygnacji Stalina Kaukaz - Gruzja, Armenia, Azerbejdżan - wkrótce odłączyły się od ZSRR. A kilka lat później i Azja Środkowa. W ten sposób Rosja została zdegradowana do roli pomniejszego mocarstwa, choć dysponującego bronią jądrową. W porównaniu z rzeczywistą historią Sankt Petersburg, Smoleńsk, Psków i kilka innych regionów Zachodu okazały się mandatowe.
  I wkrótce rozdzieliły się także regiony Północnego Kaukazu, zamieszkane głównie przez muzułmanów. W Niemczech po śmierci Hitlera (najprawdopodobniej Führerowi udało się wyjechać) wkrótce zmarł narkoman Goering. Zginął również Himmler. Bardziej umiarkowana Speer przejęła władzę. Kilka lat później przywrócono system wielopartyjny, a naziści stali się znacznie bardziej umiarkowani.
  Ostatecznie Stany Zjednoczone zdominowały i zdominowały świat. Nie mieli teraz ZSRR jako konkurenta, a komuniści wkrótce stracili władzę. W Chinach rządzi proamerykański rząd, w świecie islamu to samo. Nadeszła era totalnej amerykańskiej dominacji...
  Ale to nie przyniosło ludzkości szczęścia, chociaż Amerykanie, ustanowiwszy hegemonię na Ziemi, byli w stanie polecieć na Marsa w XX wieku, ponadto postęp i technologia rozwijały się jeszcze szybciej niż w rzeczywistości. Efekt był taki, że teraz Stany Zjednoczone kontrolowały naukowców z całego świata. Ale nie jest tajemnicą, że to nadmierna tajemnica utrudniała rozwój nauki o człowieku.
  W pewnym sensie stało się bezpieczniejsze niż w prawdziwej historii. Armie Stanów Zjednoczonych i ich satelity mogą zmiażdżyć terrorystów i ekstremistów na całym świecie bez obawy, że zostaną oskarżone o niepoprawność polityczną. Możliwe są interwencje humanitarne, efektywna globalizacja gospodarcza i polityczna. Nie ma sensu karmić religijnych ekstremistów w celu obalenia przeciwników politycznych - można to zrobić za pomocą prostej interwencji.
  Tak więc, do pewnego stopnia, wydaje się, że świat wygrał, stając się jednobiegunowym w porównaniu z rzeczywistym wielobiegunowym. Ale wtedy Wasilij Terkin zobaczył los jednej osoby ...
  Anna Kazei (Ciekawe i pewnie nie przypadek nazwisk, choć akcja toczy się w XXI wieku!) wysiadła z dworca i ruszyła dalej pieszo. Pociąg jest elegancki, z opływowymi wagonami, ale sam dworzec należy do najbardziej prowincjonalnych. Była ciepła ukraińska jesień - babie lato, kiedy złote suknie wisiały na ramionach brzozy, a lasy i gaje ubierały się w królewski szkarłat. Natura jest piękna, a kobieta wciąż nie jest pozbawiona uroku, chociaż ma już co najmniej trzydzieści pięć lat, a siwe włosy już się prześwitują.
  Anna Kazei jest smutna, więc idzie na randkę z dziećmi... do więzienia na ciężkie roboty. Jaki jest sędzia, który skazał 12-letniego chłopca i 15-letnią dziewczynkę na 99 lat więzienia? Czy to właśnie robisz z nieszczęśliwymi dziećmi? I co zrobili? Cóż, zerwali ulotki z reklamami. Tak, odcięli kable telefoniczne i internetowe, by walczyć z zarażaniem się amerykańskimi wpływami.
  Na wschodzie Ukrainy istnieje ruch - "Patriotyczny Opór". Nie, nie prowadzą prawdziwej wojny partyzanckiej, jak to miało miejsce podczas II wojny światowej. Zasadniczo ich opór to propaganda i sabotaż na małą skalę bez ofiar w ludziach. Dlatego jej dzieci chciały rzucić wyzwanie zachodniej tyranii, kilkakrotnie przecinając drut.
  Ale udało im się je sfilmować kamerą wideo, a "życzliwych" też nie brakuje. Faceci zostali oskarżeni o sabotaż, a nawet terroryzm, a także spowodowanie poważnych szkód w gospodarce. A koneksje w młodym wieku brali pod uwagę okoliczność łagodzącą - oddali prawie sto lat ciężkiej pracy.
  Sąd przebiegł bardzo szybko, a prawnik skinął tylko na zgodę prokuratora. Tak, a sam proces został zamknięty. Co więcej, Annie zasugerowano, że jej dzieci i tak miałyby szczęście, gdyby wiedziały i miały powiązania z podziemiem, nie byłyby w stanie uniknąć najpierw tortur, a potem kary śmierci. Jednak samo wykonywanie ciężkiej pracy nie jest torturą.
  Nogi Anny zaplątały się w stare buty. Nosi cały plecak z programami, które można wykonywać tylko raz w roku. A nieszczęśliwe dzieci prawdopodobnie nie są zbyt chłodne w więzieniu.
  Skazani stoją na drodze, więc nie ma ich w obozie koszarowym, są rozciągnięci wzdłuż szosy. Patrole chichoczą do Anny i bezceremonialnie sięgają rękami do plecaka, wydobywając jedzenie. Potężny policjant z miejscowych natychmiast wepchnął sobie cervelat do ust. Pomimo tego, że formalnie Ukraina ma niejako wszystkie atrybuty państwowości, w tym wybraną Radę, to jednak flag amerykańskich jest więcej niż żółto-niebieskich.
  Chłopcy poniżej osiemnastego roku życia pracują oddzielnie od dorosłych. Dzień jest ciepły, słoneczny, pasiasty, więzienne koszule złożone w osobny stos, a szczupłe, muskularne ciałka, czekolada ze słonecznego słońca nastolatków, lśniące od potu. Jedni grabią kamienie i żwir na tory kolejowe szerokim szurnięciem, inni ciągną szyny, jeszcze inni strugają i piłują kłody.
  Są chłopcy w wieku od dziesięciu do siedemnastu lat, a niektórzy wyglądają jeszcze młodziej. I jak nie współczuć im, skoro na mandatowej Ukrainie dominuje prawo anglosaskie, kiedy od 10 roku życia odpowiedzialność karna dotyczy dorosłych?
  Następnie policjant zwrócił uwagę na Annę, której plecak był zauważalnie lżejszy - gdzie szukać syna Marata (też może nieprzypadkowy zbieg imion tutaj!). Tak, ciężko jej nosić taki ciężar, ale mimo to jest przywiązana. I ta ulga nie jest radością, bo tu racje są skromne, a faceci szczupli.
  A oto jej syn. Oparł bose stopy, w pasiastych spodniach uporządkowanych powyżej kolan, na ostrych kamieniach i popycha beczkę betonu. I patrząc na bosego, ciężko oddychającego Marata, Anna zdała sobie sprawę, że on też wzmacniał się niesamowitym wysiłkiem woli. Ogolona głowa na tle cienkich ramion wydaje się duża, a blond włosy na tle opalonej kanciastej czaszki są prawie niewidoczne. Z tego, co chłopak wydaje się zupełnie łysy. Zmarszczka na czole stała się bardziej zauważalna i głębsza. Z czego, gdyby nie niski wzrost i wąskie ramiona, chłopcy wydawaliby się znacznie starsi.
  Marat pracuje, a okrutni nadzorcy wędrują w pobliżu, krzycząc i wymachując szerokimi plagami z surowej skóry. To ciężka praca, bezlitosna. Aby wytrzymać takie tempo pracy, należy przynajmniej na kilka sekund odpocząć i położyć się na beczce, aby odpocząć swoim żylastym, pociętym batem plecom. Jednak gdy się pali, zwykle nie tnie skóry.
  Anna nie ma prawa przychodzić aż do przerwy obiadowej w pracy. Więc musisz patrzeć i czekać.
  Łzy matki mimowolnie wzbierają. Nogi chłopca pokryte są siniakami, stłuczeniami, stłuczeniami, podeszwy pokryte są modzelami. Przez całą wiosnę, lato i jesień skazani młodociani zmuszani są do pracy boso. Mówią, że jest jeszcze bardziej zręczna i lepsza dla uwięzionych chłopców. W rzeczywistości jest to osławiona gospodarka amerykańska. Co więcej, buty w stylu zachodnim zbyt szybko się zużywają. I tak, nie daj Boże, państwowe buty przynajmniej wytrzymają zimę - na szczęście klimat się ocieplił i śnieżne czasy nie są już tak długie.
  Ale teraz chłopcy są zmuszeni do ciągnięcia ciężkich szyn. Cóż, gdzie jest Maratika. Jest chudy jak trzcina, tak spod opalonej skóry wychodzą żebra, a żołądek zapada się z napięcia. Cienie pod oczami mówią, że ciężka praca nie jest łatwa dla małego chłopca. Czy będzie w stanie przeciągnąć dwadzieścia lat, po których będzie można wnieść apelację?
  Ale musimy oddać hołd Maratowi, zręcznie stawia barierkę, a kiedy widzi swoją matkę, uśmiecha się w odpowiedzi. Zmarszczka na czole jest wygładzona i widać, że to wciąż chłopiec, który znajduje frajdę w każdej sytuacji...
  Bicz gwiżdże i boleśnie pali Marata. Matka krzyczy, próbuje rzucić się do nadzorcy na policjanta, ambala chwyta ją za ramię, powstrzymując:
  - Nie waż się! Atak na strażnika na służbie... W najlepszym razie tuzin!
  Anna jest już bardziej oburzona:
  - Czy mają prawo bić dzieci zgodnie z prawem?
  Policjant odpowiedział szczerze:
  - Nazywa się to wymuszonym środkiem fizycznego wpływu w stosunku do przestępców. Narzekanie jest całkowicie bezużyteczne!
  Kobieta westchnęła ciężko i próbowała oderwać wzrok od syna, żeby nie było tak ciężko. Reszta chłopców też się śpieszy. Prawie wszystkie z nich są bose, tylko kilka najstarszych w niektórych, oczywiście, domowych rekwizytach. I wszyscy są ogoleni na łyso, bez wyjątku. Kiedy jeden z nich podszedł z kamieniem na ramionach, Anna zobaczyła jego przebity numer.
  Horror - czy jej syn to ma?
  Przerwa na lunch jest krótka - zgodnie z prawem skazani muszą pracować co najmniej dwanaście godzin dziennie, ale w rzeczywistości są doprowadzani od czternastu do szesnastu. To prawda, wiele zależy od ciężkości pracy. Na przykład jest mało prawdopodobne, aby nawet dorosły mógł wytrzymać noszenie na ramionach pięćdziesięciu kilogramów ciężaru z jednego piętra na drugie.
  Ale na przykład możesz zbierać bawełnę dłużej. Dziewczynki zwykle pracują na plantacjach, więc chłopcom jest to trudniejsze fizycznie.
  Na obiad chłopców karmi się ryżem, który na Ukrainie bardzo dobrze się zakorzenił i jest bardzo wartościowym pokarmem białkowym. Dodają też trochę mleka z pieczywem i czosnkiem - żeby mniej bolało. Jedzenie jest dość zdrowe, więc chłopcy, choć nie dość, nie widzą rozdziawionych ust. Oto jabłka i cytryny.
  Marat, choć głodny, wyjaśnia matce:
  - Mamy zwyczaj, i to mądry, żeby dzielić programy dla wszystkich chłopców!
  Anna była zaskoczona
  - Mądry?
  Starszy chłopak, z wyszukanym tatuażem na ramieniu i krzyżem na piersi, z przekonaniem wyjaśnił:
  - Na pewno! Częściej niż raz w roku możesz otrzymać przelew tylko na dużego barryka. I nie możesz tego zatrzymać. Jest nas tak wielu i cały czas coś się doładowuje!
  Anna zgodziła się i głaszcząc syna po plecach, poczuła zarówno świeże, jak i już zagojone pręgi i otarcia. Mama zapytała syna:
  - Czy często są bici?
  Marat zmusił się do uśmiechu i odpowiedział:
  - Starają się nie skrzywdzić. Nerki i ważne narządy nie ulegają osłabieniu.
  Anna kontynuowała swoje pytanie:
  - Czy nie jest zimno chodzić boso?
  Chłopiec szczerze odpowiedział:
  - Oczywiście we wsi biegali boso tylko w ciepłe dni, ale tu są wyrzucani, aż spadnie śnieg, a to może być ratunkiem... Ale.
  Chłopiec z krzyżem ponownie interweniował:
  - Jestem tu od pięciu lat! W porządku, praca na świeżym powietrzu, zdrowe jedzenie, można się zahartować i nawet nie kaszleć! Przeżyjemy, jeśli nie zginiemy!
  Marat, ostrożnie odgryzając kiełbaski, zauważył:
  - Oczywiście przeżyjemy, a może znajdziemy wolność!
  Tutaj Anna nagle zdała sobie sprawę, że tematy do rozmów są wyczerpane. Marat żył swoim życiem, ona żyła swoim. I nie wypada współczuć chłopcu, tylko się obrazi. Chociaż szanse Marata na dostrzeżenie swojej woli są bliskie zeru. Tak i zorganizuj ucieczkę ze sfery fantazji. Co więcej, nawet jeśli uciekniesz, to we współczesnym świecie, jak możesz ukrywać się pod ziemią na zbyt długo? Technologia się rozwija, a ich rozmowa prawdopodobnie jest nagrywana, a może nawet za pomocą obrazu wideo.
  Marat zapytał o psa Polkana, a po otrzymaniu odpowiedzi zamilkł. Anna spojrzała na syna porozumiewawczo. Widzimy go, chciał bardziej szczegółowo zapytać o swoją siostrę, ale czuł, że jego matka jeszcze się z nią nie porozumiewała. Przerwa na lunch jest krótka i za pięć minut chłopcy Trudovik znów zaczną pracować.
  Anna wyciągnęła dzianinowe kapcie do syna:
  - Załóż moje kochanie!
  Marat odpowiedział szeptem:
  - Nie powinienem... Wszyscy chłopcy powinni być tacy sami w karze. A chodzenie boso, aż mróz jest jedną z form kary! Po prostu je spalą. Lepiej niech się oczernia, kiedy mój młodszy brat dorośnie.
  Mama w końcu pogładziła stwardniałe, powalone nogi syna i pocałowała je pomimo kurzu. Potem nastąpił ostatni pocałunek w czoło i pod groźnym krzykiem naczelnika wstała i skierowała się do wyjścia. Potem przestała. Pracę zorganizowano z amerykańską racjonalnością: skazani ciężko pracowali, aby obciążenie trafiło do różnych grup mięśniowych. Wtedy praca i ciało rozwijają się, są bardziej proporcjonalne i więźniowie mniej się męczą, co oznacza, że można z nich wycisnąć dużo więcej.
  Dłonie Marata są już zrogowaciałe od modzeli, a on całkiem pewnie ładuje but. Ciało jest chude, ale umięśnione, a szczupłe ramiona są mocne. Nie, może jeszcze długo wytrzymają w ciężkiej pracy. Więc jest za wcześnie, żeby pochować chłopca.
  Eskorta brutalnie popchnęła Annę i krzyknęła:
  - Twój czas się skończył! Chodźmy stąd! I tak przekroczyłem limit!
  Nogi kobiety wydają się bardzo ciężkie. Przed nami wizyta u siostry Marinki. W tej chwili jest jesienne cierpienie i musimy złapać czas. Dobrze, że brat i siostra nie są zbyt daleko.
  Na Ukrainie dominuje kapitał amerykański, nawiasem mówiąc, zagraniczni urzędnicy. Sami zwykli ludzie żyją skromnie, ale im też coś spada. W każdym razie szmaty są tanie, a Anna w swoich biednych nowych ubraniach wygląda jak czarna owca.
  Jednak młode skazańców w pasiastych sukienkach przypominają więźniarki w nazistowskich obozach. Widać je z wagonu. Wiele dziewcząt trafia do więzienia za zwykłe uchylanie się od płacenia podatków, co daje im szansę na pracę. Dlatego na polach jest wielu robotników przymusowych.
  Anna miała szczęście, dziewczyny właśnie ukończyły duży obszar i przed nowym tupały boso przez kolejne dziesięć wiorst. Więc możesz porozmawiać z Mariną. Podobno bosa, szczupła dziewczyna w pasiastej sukience z numerem i nazwiskiem na piersi nie wydawała się eskorcie niebezpieczna, więc szedł, kładąc na ramieniu karabin maszynowy. Marinka, podobnie jak Marat, od ostatniego spotkania stała się nieco wyższa i znacznie chudsza. Jednak na ukraińskiej wsi nie było problemu z jedzeniem.
  Tutaj są karmione zgodnie z normą, oczywiście niewystarczającą do tak intensywnej i ciężkiej pracy. Marina wyznała na pytanie matki:
  - Tak, naprawdę chcę jeść! Nawet łapiemy dżdżownice, myjemy je i w specjalny sposób wędzimy, a czasem zjadamy je na surowo. Głodny!
  Anna zapytała o zdrowie. Marina odpowiedziała szczerze:
  - Na początku bardzo bolały mięśnie, szczególnie bolesny był sen, ale teraz się zaangażowałam. Nie pozostaje nic innego - pracujemy na świeżym powietrzu i na ziemi. Zimą będzie gorzej, maszyny są naprawdę twarde i żmudne.
  Mama wspominając przędzalnię dodała:
  - I zakurzony!
  Marinka zapytała o Marata. Dowiedziałam się, że chłopiec jest zdrowy i nawet po kilku miesiącach ciężkiej pracy fizycznie się wzmocnił i zhartował. Uradowany. Młodszy brat ma już siedem lat i jest też silny. Mój ojciec teraz ciężko pracuje gdzieś na Syberii i został pozbawiony prawa do korespondencji. Wiadomo tylko, że jeszcze żyje, w przypadku śmierci byłoby powiadomienie.
  Marina powiedziała z westchnieniem:
  "Gdyby nie mój ojciec, może nie wciągnęłabym się w ten biznes!" Spędzanie całego życia w pasiastej szacie, a nawet chodzenie do toalety z rzędu iz piosenkami to koszmar!
  Anna próbowała się uśmiechnąć, zauważając:
  - Jeśli nie ma komentarzy, po dwudziestu latach, zgodnie z prawem, możesz wysłać petycję o przedterminowe zwolnienie!
  Marina pokręciła głową.
  - W pierwszych dwudziestu latach zwykle nie wybaczają, z wyjątkiem wybitnych zasług... Cóż, jeśli ujawnisz ucieczkę lub spisek! - Dziewczyna groźnie zredukowała rozjaśnione słońcem brwi do koloru przejrzałej pszenicy. - Ale ja nigdy nie pójdę na donos!
  Anna spojrzała na córkę. Odważne, jak podbródek Marata, regularne, nieco spiczaste rysy. Na zakończenie włosy dziewczynek są ogolone na łyso, ale już zdążyły trochę urosnąć. Białe, złote loki zaczęły się nawet trochę zwijać. Dość wysoka dziewczyna i pomimo swojej szczupłości wcale nie wydaje się koścista ani kanciasta.
  Anna mimowolnie zapytała córkę:
  - A ty... Czy oni nie próbowali cię zgwałcić?
  Twarz Marinki zadrżała i odpowiedziała cicho:
  - Nie bez tego, ale... Amerykanie są nadal religijni i nie zachęcają do tego... Bez pozwolenia wyższych władz. Ale możesz oficjalnie zarejestrować się w burdelu, a rok kadencji przejdzie na dwa!
  Anna nie pytała. Wiedziała, że Marinka tylko obrazi się na ofertę takich usług. Serce kobiety stało się jeszcze twardsze. Dziewczyna odpowiedziała z uśmiechem:
  - Nie smuć się... Zawsze są szanse! Jest więcej, w życiu jest dużo zabawy.
  A wychudzona piękność śpiewała, a dziewczęta podrywały chórem;
  Co się stało z czułą panną młodą
  Cierpię z czarną duszą!
  Wspominając jej śliczną twarz,
  Co zachowam, kiedy idę do bitwy!
  Boso dziewczyny śpiewały w imieniu faceta, piękny romans i wyglądał całkiem naturalnie i pięknie.
  Pamiętam, jak ścieżka wędrowała niespiesznie,
  Przez spokojne wioski, pustkowia!
  Masz na sobie eleganckie ubrania
  Łatwy krok i droga do klasztorów!
  
  A na polu dojrzewa złota trawa,
  Wiatr rozwiał całą mgłę!
  Prawosławie będzie w wiecznej chwale,
  Światło nadziei w modlitwach chrześcijan!
  
  Bosymi stopami na drogach
  Dziewczyna i ja żałujemy za grzechy!
  Pokłoń się i uwierz w Świętego Boga
  On zważy twoje życie na wadze!
  Strażnicy składali się głównie z miejscowych policjantów i przychylnie słuchali dziewcząt. Mili więźniowie weszli na pas, gdzie tylko przeszli, przysłaniając burzę.
  A gdy z gromem zabrzmi głos z tronu,
  Nie jesteś godzien wejść do Mojego raju!
  Bo świętość nieba
  Niedostępne, nawet nie śnij!
  
  Jesteś grzeszny w niskich, brudnych kłopotach,
  Trzeba trwać i trwać przez wieki!
  Ceni się tylko odwagę w zwycięstwach,
  Jak połączenie jednej armii rosyjskiej!
  
  Nasz żołnierz nie chodzi do tawern,
  Pijąc wódkę, jest zniesmaczony - zły!
  Jest najsilniejszym wojownikiem - burzą świata!
  Kto wspiął się do Rosji, wymażemy w gówno!
  
  Krok mojej dziewczyny na ścieżce
  Za ramionami podartego aktu!
  Dba o swoje buty
  Oddałem wszystko do śmietników Boga!
  Wszystkie dziewczyny miały coś wspólnego - były to szaty i bose stopy. Większość z nich to już wysokie i duże dziewczynki, ale wciąż są bardzo małe dziewczynki z ogolonymi głowami. Pozostawiają te same małe, gołe ślady. Anna mimowolnie roni łzę - nieszczęśni więźniowie reżimu konkwiskadora. A dla którego z nich zostali wysłani do ciężkiej pracy przez czternaście czy szesnaście godzin ciężkiej pracy?
  I już pachnie, czarne palenie,
  Horda przeszła przez wioski!
  Cały kraj był rozdarty
  W zgliszczach i ruinach miasta!
  
  Wtedy dziewczyna była oburzona,
  - Nie, nie chodzi o ukrywanie się w piwnicy!
  I z przodu z całą pasją pytał,
  Ponieważ Jezus zawołał!
  
  Dali jej samolot do pokonania nazistów,
  Latać, wielbiąc tego Chrystusa!
  By być gorącym na czystym niebie,
  Aby zamknąć niebo przed Fritzem!
  
  Tak, walczyła z całej siły,
  I modliła się przed ikoną zła!
  Nie chciałem być trzymany w niewoli przez grób
  Wytępił gady, a nie ich liczbę!
  Na te słowa dziewczyny, nawet większość z nich, pocieszyły się i przyspieszyły kroku. Anna też wiosłowała boso w ciepłym błocie. I była zadowolona. To tak, jakbyś wracał do swojej młodości. Wielkie kamyki dróg łaskoczą nagą podeszwę, a zmęczenie ustępuje i pokazuje radość. I choć dalsza kontynuacja romansu jest bardzo smutna, Anna uśmiecha się szeroko.
  Ale w ostatniej bitwie wyszło źle,
  Z jakiegoś powodu pękł bak!
  Zmiłuj się, modlę się, wołam do Boga,
  Szkoda, jeśli dziewczyny się palą!
  
  Jezus odpowiedział mi surowo
  Cierpiałem dla Ciebie, cierpiałem!
  A teraz uwierz mi - nie ma trumny,
  Wszechmocny wskrzesił upadłych!
  
  A teraz twoja narzeczona jest w niebie
  To dobrze dla niej, sam otarł łzę!
  Zaufaj mi, dla ciebie też jest miejsce
  Spełnisz swoje marzenie!
  
  Po prostu wiedz - służąc Rosji,
  To jest sposób na zadowolenie Boga!
  Co być szczęśliwą całą planetą,
  Trzeba służyć Ojczyźnie całą fortecą!
  
  Głównym grzechem jest odwrócenie Ojczyzny,
  Nie idź na besztanie - połóż się w krzakach!
  Wolę rolę nieszczęsnego bufona,
  Nie znając piękna Pana!
  
  Więc idź i zemścij się na nazistach,
  Jezus przemówił tak złowieszczo!
  Dym zniknie w pachnącym powietrzu,
  Nadejdzie czas na pokój!
  
  POD cara Władimira Kiriłowicza Romanowa
  Tak więc 20 kwietnia 1946 rozpoczęła się III wojna światowa. Niemcy, Włochy i Japonia zaatakowały carską armię rosyjską. I znów okazało się, że rzecz najbardziej nieprzyjemna - generałowie przespali decydujący, początkowy moment strajku.
  Von Bock przebijał się z Prus Wschodnich, Mainstein napierał z południa, a legendarny Rommel nacierał na środek.
  Co prawda armia włoska okazała się niezorganizowana i niezbyt gotowa do walki, ale samurajowie walczyli niezwykle skutecznie. Nazistowskie Niemcy przystąpiły do wojny, zmobilizowały się i po trzech tygodniach zaciekłych walk ich wojska dotarły do Wisły i zaatakowały Warszawę.
  Ale potem tempo zwolniło. Warszawy bronił bardzo potężny pierścień obronny, a dokładniej cztery prawie nie do zdobycia pasy naraz, a samo miasto zamieniło się w cytadelę. Bardziej racjonalne byłoby pozostawienie zablokowanej stolicy królestwa polskiego i ruszenie dalej, ale Hitler nalegał, by nie zostawiać nieokupowanych fortec na tyłach niemieckich i za wszelką cenę kazał szturmować miasto.
  Należy zauważyć, że Führer III, choć za swoich rządów osiągnął największe osiągnięcia i fenomenalne podboje, był poważnie chory na zespół Parkinsona. W rezultacie nie mógł odpowiednio postrzegać rzeczywistości.
  Bitwa o Warszawę stała się epickim epizodem III wojny światowej. Naziści, straciwszy ponad milion dwieście tysięcy zabitych i rannych, w końcu zajęli stolicę królestwa polskiego, ale spędzili na niej cztery i pół miesiąca cennego czasu.
  Tym samym nie powiodła się próba rozwinięcia ofensywy na wschód. To prawda, że Niemcy zdołali zjednoczyć się w Prusach Wschodnich i zająć większość królestwa polskiego - Warszawę i Kraków. Ale po zdobyciu Pragi próba zaatakowania Słowacji z hukiem zamieniła się w żużel.
  Hitler mógł walczyć w histerii ile chciał, ale III Rzesza uratowała. Jednak kalkulacje rosyjskich generałów dotyczące blitzkriegu i szturmu na Berlin nie sprawdziły się.
  Zimą czterdziestego szóstego, czterdziestego siódmego roku działania wojenne trwały. Niemcy próbowali awansować i ponieśli straty. Rosyjskie jednostki podjęły kilka ostrożnych operacji ofensywnych. Odbili Kłajpedę i zajęte przez Niemców zachodnie regiony Litwy, Japończycy ponieśli ciężkie straty, ale zostali zatrzymani.
  Zimą w Afryce rosyjskie pułki zdołały odzyskać to, co zostało utracone latem i dotrzeć do swoich pierwotnych linii. A w niektórych miejscach nawet wciskają się we włoskie posiadłości.
  Gdy minął szczyt wiosny, Niemcy rozpoczęli nową wielką ofensywę z Europy. Postawili główny zakład na super-ciężkie czołgi ważące ponad sto ton. Należy zauważyć, że największy rosyjski czołg "Alexander"-4 ważył tylko sześćdziesiąt ton i oczywiście Niemcom udało się uzyskać przewagę w uzbrojeniu opancerzenia.
  Ale były też wady w używaniu mastodontów. Zwłaszcza, gdy konieczne było pokonanie barier wodnych.
  W kierownictwie carskim nie było jednego punktu widzenia - samodzielnego produkowania superciężkich czołgów.
  Najzacieklejsze bitwy toczyły się na niebie. Samoloty odrzutowe określały, kto miałby przewagę w powietrzu. Do tej pory utrzymany został względny parytet jakości. Może nawet Niemcy nieco wyprzedzili armię rosyjską pod względem jakości, ale nieco gorsi pod względem ilości.
  Ponadto decyzja Hitlera o zwiększeniu produkcji rakiet balistycznych nie była uzasadniona. Drogie, ale niewystarczająco celne bronie nie usprawiedliwiały się. Chociaż na przykład nie można tego nazwać całkowicie nieskutecznym. Jeśli sabotażyści lub szpiedzy ustawili latarnię, to bardzo wyraźnie znajdował on swoje cele. Tak, a pociski manewrujące już nabierały celności.
  Rosyjski czołg średni "Peter" - 5, pod względem wszystkich cech, okazał się najlepszym pojazdem w swojej klasie o mniejszej masie, nie gorszym w charakterystyce bojowej od droższego "Pantera" - 3.
  Kolejną kartą w Niemczech były czołgi-pancerniki "Rat", "Monster", "Alligator". Jako środek taktycznego przełomu, takie maszyny są silne, ale prawie niemożliwe jest rozwinięcie ofensywy z ich pomocą.
  Samoloty dyskowe, pomimo swoich wybitnych właściwości lotnych, były używane tylko w rozpoznaniu i jako bombowce na dużych wysokościach. Mogły wznieść się na wysokość do trzydziestu kilometrów i unosić się nad Moskwą, ale słaba przeżywalność w walce i wysokie koszty pozbawiły samochód przewagi wykorzystania go jako myśliwca.
  Powodem niskiej przeżywalności jest pierścień silników odrzutowych dużej mocy, jedno uderzenie w silnik i dyskietka traci stabilność. Co więcej, wielkość samolotu nie mogła być mniejsza niż trzydzieści metrów średnicy.
  Okazało się, że jest to rzecz nieporęczna i kosztowna.
  Niemcy posuwali się z przerwami wczesną wiosną, przez całe lato i do połowy jesieni. Armia carska uparcie broniła się i kopała... Oddziały III Rzeszy poniosły bardzo ciężkie, ogromne straty i posuwały się tylko ze stu do stu pięćdziesięciu kilometrów. Tymczasem w Afryce armia carska rosyjska, przy wsparciu tubylców, wypędziła Włochów z Etiopii i Somalii, zajęła Trypolis w Libii.
  Wraz z mrozami nadszedł czas, by rosyjscy generałowie odzyskali to, co wcześniej stracone. Ale nawet oni nie mieli jeszcze siły, by zdecydowanie przełamać nawet bitwy. Pod koniec marca 1948 r. Niemcy zostali jedynie zepchnięci na swoje pierwotne pozycje. Ale w Afryce Włosi zostali wyparci z Libii i już weszli do Tunezji. Wyraźnie nacierały wojska rosyjskie w Afryce równikowej.
  W maju Niemcy i ich sprzymierzeńcy już posuwali się do przodu. Była wojna i wyczerpanie. Tutaj Rosja ma zauważalną przewagę w zasobach ludzkich.
  Znowu niemieckie sukcesy są niewielkie. Ale carska marynarka wojenna wyrzuciła Japonię z kilku dużych archipelagów morskich i późną jesienią wypędziła samurajów - kładąc Indonezję na buty sokolników.
  Zimą armia rosyjska niespodziewanie rozpoczęła dużą ofensywę w ośnieżonych Alpach. Plan zakładał trwałe unieruchomienie Włoch i zmuszenie Niemców do rozłożenia sił na nowych frontach.
  Nagłość i śmiałość opłaciły się. Rzym upadł pod koniec stycznia. Miasto-legenda, w której znajdował się papieski tron, i symboliczne relacje z nim związane są najściślejszą pętlą z drutu kolczastego.
  Niemcy znów zostali wypchnięci za Wisłę... Ale co najważniejsze, w połowie kwietnia Włochy stały się całkowicie wolne. O ile oczywiście przekształcenie w jedną z rosyjskich prowincji z wyznaczonym przez Autokratycznego Monarchę satrapą można uznać za wyzwolenie.
  Ale w 1949 nazistowskie Niemcy walczyły już prawie same. Japonia została zepchnięta z powrotem do ojczyzny, podczas gdy Hiszpania i Portugalia nadal czekały. A ich szanse na władzę w tej rzezi gwałtownie spadały.
  Ale kiedy latem III Rzesza, zbierając ostatnie rezerwy, ponownie przystąpiła do ofensywy, portugalski dyktator Salazar wypowiedział wojnę Rosji. Tolya martwił się o sukcesy wojsk rosyjskich w Afryce - zajęły już Boston i zbliżyły się do granic RPA i Angoli. Tylko tutaj swoją rolę odegrały Stany Zjednoczone. Podstępny Truman dał do zrozumienia, że najpotężniejsza potęga w rozwoju gospodarczym nie ominie własnej i nie pozwoli Rosji ustanowić światowej hegemonii.
  W każdym razie generalissimus Franco okazał powściągliwość, ale Salazar nie. Otwarcie nowego frontu przez Portugalczyków stworzyło problemy dla armii rosyjskiej, która wkroczyła do Algierii.
  Ale latem na początku jesieni nie udało się Niemcom niczego znaczącego. Wpadli na głęboką obronę. A najcięższy superczołg świata "Monster" -3, który osiągnął masę 10 tysięcy ton i kaliber bomby 2000 milimetrów, okazał się tylko niezwykle kosztownym nieporozumieniem. Pomimo obfitości dział przeciwlotniczych został zniszczony przez rosyjskie samoloty szturmowe, zadając śmiałe naloty.
  Gdy nastał zimowy spokój, armia rosyjska przeniosła główny ciężar walk na Afrykę.
  Portugalskie oddziały kolonialne nie były zbyt silne. Armia carska, przy wsparciu Arabów i miejscowej ludności, posuwała się naprzód. Zimą wyzwolili Angolę, odcięli Niemcom RPA i Madagaskar. Wiosną walki nasiliły się bardziej w Algierze i Kamerunie. Naziści wycofali się, ale postęp był niezwykle trudny. Ale sukces za sukcesem.
  A w Europie panowała cisza, z wyjątkiem bitew powietrznych.
  W 1950 roku Autokratyczna Rosja nadal zwiększała produkcję broni. Miała przytłaczającą przewagę zasobów. Australia w końcu znalazła się pod kontrolą państwa rosyjskiego.
  Latem Fritz pędził, pchał, rzucał tysiące pocisków balistycznych na pozycje rosyjskie, a nawet przeprowadzał ostrzał Moskwy za pomocą Fau o dużym zasięgu. Ale prawie nic nie osiągnęli. Utknął i brak tchu.
  A dowództwo carskie powoli kończyło jeść Afrykę... Walki o Maroko ciągnęły się do końca lutego 1951 roku. Ale z drugiej strony łączność III Rzeszy na czarnym kontynencie została ostatecznie zerwana.
  Republika Południowej Afryki i Madagaskar nadal się utrzymywały, a wiosną 1951 r. armia rosyjska rozpoczęła ofensywę przeciwko Nigerii, aby ostatecznie wyrównać front.
  Latem 1951 r. Niemcy ponownie próbowali iść naprzód ... A Rosjanie naciskali na Afrykę i naciskali na Japonię samolotami. Samuraj bronił wyłącznie metropolii, ale uparcie nie chciał zawrzeć pokoju.
  Co najważniejsze, pod koniec jesieni cała Afryka równikowa znalazła się pod kontrolą carskiego imperium rosyjskiego. Teraz III Rzesza tak naprawdę pozostała pod kontrolą, tylko zniszczone ziemie Europy Zachodniej.
  Rok 1952 upłynął pod znakiem ofensywy wojsk rosyjskich na Madagaskar i RPA oraz zdobycia przewagi powietrznej przez lotnictwo rosyjskie. We wrześniu 1952 r. upadła ostatnia niemiecka osada na czarnym kontynencie. Widać, że teraz duch pruski wreszcie się ujawnił.
  Wyczuwając beznadziejność swojej pozycji, Japonia podpisała w listopadzie ciężką kapitulację. Na Kraj Kwitnącej Wiśni nałożono kolosalne reparacje i sprowadzono wojska rosyjskie.
  Chociaż cesarz Hirohito zachował swój formalny tytuł, Japonia znalazła się w wasalnej zależności od Rosji.
  A 1 stycznia 1953 r. wojska rosyjskie w końcu rozpoczęły decydującą ofensywę w Europie. Ciężko chory Adolf Hitler nie chciał nawet słyszeć o pokoju czy jakiejś honorowej kapitulacji. Choć widać to już gołym okiem - Niemcy są skrajnie wyczerpane.
  A armia rosyjska zdobyła nowe, doskonałe czołgi "Peter" -7 i "Alexander" -10 z dynamiczną ochroną i pociskami z piór. I pospieszyła do gwiazd. Dokładniej, Berlin.
  Walki w Prusach Wschodnich były niezwykle uparte. Koenigsberg został otoczony na początku lutego i upadł dopiero w kwietniu.
  W okresie styczeń-luty Niemcy zostali wypędzeni z obszaru między Wisłą a Odrą. W marcu Rosjanie zajęli Wiedeń, aw kwietniu Bawarię.
  Berlin został również szturmowany w kwietniu - ten miesiąc okazał się bardzo szczęśliwy dla carskiej Rosji. A szturm zakończył się upadkiem faszystowskiej stolicy. Hitler nie popełnił samobójstwa. Zmarł w Bonn z powodu wielu nieuleczalnych dolegliwości.
  Ale także przez dziwną ironię losu lub kapryśnego Pallasa, stało się to 30 kwietnia. To prawda, nie 1945, ale 1953. Ale dodatkowe osiem lat, które dał mu Nemezis, najwyraźniej nie przyniosło korzyści demonicznemu draniu. Tylko więcej krwi i więcej śmierci.
  A sam Hitler cierpiał jeszcze dłużej niż w prawdziwej historii.
  W podobnym dniu, 9 maja 1953 r., wypadła również kapitulacja. Tak zakończyła się III wojna światowa.
  Trwało to nieco ponad siedem lat. Pochłonął w sumie ponad sto dwadzieścia milionów ludzkich istnień. Trudno dokładnie obliczyć. Europa okazała się bezkrwawa. Rosja również poniosła kolosalne szkody, jak na kraj o rocznym wzroście populacji przekraczającym trzy procent, nie jest to śmiertelne.
  Ale car Włodzimierz III zrobił nawet bezprecedensowy krok - zalegalizował poligamię. Nawet Cerkiew poszła na ustępstwo w tej sprawie, pozwalając chrześcijaninowi na posiadanie czterech żon.
  Ogólnie rzecz biorąc, katechizm został zrewidowany w wielu kwestiach, aby pasował do współczesnych realiów.
  Rosja całkowicie przejęła kontrolę nad Afryką, oprócz maleńkich hiszpańskich posiadłości, Australii, Austrii, niemieckich ziem nad Odrą, Włoch oraz całego posiadłości samurajów i Niemców w Azji i na Pacyfiku.
  Francja, Belgia i Holandia podzieliły Niemcy, pozostawiając Niemcom tylko Berlin i część ziemi wokół niego. A jednocześnie uznali się za rosyjskich wasali.
  Ten wynik wojny jeszcze bardziej wzmocnił pozycję Władimira III.
  Nadszedł czas na względną stabilność. Stany Zjednoczone rozwijały się samodzielnie i dysponowały bronią jądrową. A car Władimir Romanow również zgromadził przyzwoity arsenał. Rosja trawiła swój dobytek i nie było szczególnej chęci zdobycia czegoś innego.
  Co więcej, wybuchł wystrzelenie satelity, a następnie lot człowieka w kosmos - stało się to również w 1961 r., Dopiero 9 maja, ale na pokładzie było jednocześnie dwóch rosyjskich kosmonautów Oleg i Natasza. A sam lot był bardziej okazały.
  W 1969 zarówno Rosja, jak i Stany Zjednoczone jednocześnie poleciały na Księżyc. I to był prawdziwy przełom w kosmosie.
  Dalsza ekspansja rozwijała się znacznie szybciej niż w prawdziwej historii. W 1981 r. stopa radzieckiego kosmonauty postawiła stopę na Marsie, a w 1984 r. na Wenus. Na Księżycu zaczęły powstawać pierwsze regularne osady. Merkury stał się nowym etapem dla ludzi w 1991 roku.
  Następny rok nie był dla Rosjan tak zabawny. Zginął największy car Władimir Kiriłowicz. Jego panowanie okazało się najdłuższe dla dynastii Romanowów i całej historii Rosji: sześćdziesiąt dwa lata! I to, trzeba przyznać, okazało się latami wielkich osiągnięć, nawet jeśli trzeba było za nie zapłacić kolosalną cenę.
  Ponieważ we Władimira Kiriłowicza nie było męskich synów, powstał konflikt prawny. Sam król zdecydował o tym bardzo prosto - ogłosił swoją córkę Marię następczynią. i dziedziczka. Autokratyczny monarcha może wszystko, jest ponad prawem i samym prawem. Ale przedstawiciele starszej gałęzi Mikołaja II zbuntowali się. Ponadto Michaił Aleksandrowicz Romanow pozostawił potomstwo. Najpierw syn, a potem, bo potomstwo zmarło stosunkowo młodo, i wnuk. W ten sposób powstał kolejny pretendent do tronu, już z linii Aleksandra III.
  Sprawa pachniała wojną domową... Ale... Po burzliwych wiecach i dyskusjach w Senacie został przyjęty kompromis. Młody syn Marii, Jerzy Pierwszy, zostaje ogłoszony cesarzem. A dopóki nie osiągnie pełnoletności, rządzi kolektywna rada regencyjna, która obejmuje wszystkie główne precedensy z rodziny cesarskiej.
  Na tej podstawie postanowiono wszystko.
  W 1993 roku rosyjski kosmonauta po raz pierwszy wylądował na jednym z księżyców Jowisza. Sama gigantyczna planeta to za dużo - nieznośna masa, której nie życzysz sobie nawet wrogowi. Na nim ważąca filiżanka kawy, z młotem kowalskim!
  Rada regencyjna istniała również po wstąpieniu na tron Jerzego I jako prawnie kompetentnego monarchy. Autokracja pozostała niewzruszona. Mimo wzrostu umiejętności czytania i pisania oraz świadomości ludności - w 2000 r. wprowadzono powszechną obowiązkową edukację na poziomie średnim i dały początek całkowicie naturalnemu pragnieniu większej wolności politycznej i reprezentacji w strukturach władzy całej ludności cywilnej Imperium Rosyjskiego. A będzie w nim więcej Chińczyków i Hindusów niż Rosjan.
  Co więcej, w tej sytuacji arystokracja nie mogła postawić na demokratyzację i parlamentarną formę rządów. Rosyjska szlachta mogła się rozpłynąć, a już na pewno rozpłynęłaby się na fali pospólstwa i cudzoziemców.
  I tak monarcha na tronie stał się prawdziwym gwarantem - stabilności i dominacji rdzennego narodu.
  A w 2012 roku miało miejsce największe wydarzenie - najdalsza planeta Układu Słonecznego, Pluton, przekazana rosyjskim astronautom! A z Wenus pierwsze warzywa i owoce wyhodowane na nieziemskiej planecie zostały podane do stołu monarchy.
  
  NIE UPUSZCZAJ MAŁYCH PŁYTEK
  ADNOTACJA
  Przypadkowo upuszczony dysk z hologramem ujawnił Adolfowi Hitlerowi wiedzę o przyszłości, co okazało się bardzo niebezpieczne dla świata. Führer chwilowo odmawia ataku na ZSRR i na razie na Zachodzie.
  . ROZDZIAŁ 1
  Podróżnik w czasie przypadkowo upuścił mały dysk twardy z hologramem. A w nim była historia planety Ziemia. I dostał się w ręce SS i bardzo mądrego pułkownika. I udało mu się dotrzeć do Himmlera i Hitlera. Zaakceptowali to i spojrzeli na hologram. I wyciągnęli wnioski.
  Przede wszystkim oczywiście zdecydował Hitler. Teraz otrzymał wiedzę o tym, jak potoczy się wojna.
  I oczywiście wprowadziłem pewne poprawki. W szczególności nie zatrzymał czołgów w pobliżu Dukera. I pokonał Anglików. Tak, a Francja skapitulowała kilka dni wcześniej, ponieważ naziści dobrze znali liczebność i rozmieszczenie wojsk.
  Ale najciekawsze jest dalej... Hitler postanowił wylądować wojska w Wielkiej Brytanii i ją podbić. I wydawało się to mocnym posunięciem. Więc wcześniej Fritz miał wątpliwości. Sam Hitler jest wielkim anglofilem i poważnie liczył na sojusz Wielkiej Brytanii i III Rzeszy przeciwko ZSRR. Ale tym razem wszystko było jasne.
  Ponadto Hitler wiedział już na pewno, że z Wielką Brytanią nie będzie można negocjować, a ZSRR był bardzo silny militarnie i zbyt szybko utworzył rezerwy. Więc nie jest tak łatwo sobie z nim poradzić. I najpierw musisz stworzyć potężną flotę czołgów przeciwko trzydziestu czterem.
  I nadal zdobywaj zasoby angielskich kolonii. I to jest najważniejsze - wtedy III Rzesza będzie miała niezliczone rezerwy i władzę. I oczywiście Brytyjczycy są teraz słabsi. Wojska, które zaginęły pod Dukerem, nie zostały policzone.
  Ponadto Hitler miał teraz dokładne informacje na temat brytyjskiej obrony wybrzeża i lepiej rozumiał, jak prowadzić wojnę powietrzną. Ponadto Führer powołał ministra ds. uzbrojenia i amunicji oraz nadał mu uprawnienia nadzwyczajne - nakazujące przeniesienie gospodarki III Rzeszy i krajów okupowanych na grunt wojenny. A produkcja broni w Niemczech dramatycznie wzrosła - zwłaszcza samolotów. Umożliwiło to wygranie bitwy powietrznej o Wielką Brytanię i przeprowadzenie desantu. I oczywiście jest bardzo, bardzo fajnie.
  Hitler wiedział teraz znacznie więcej o swoich przeciwnikach. I dlatego zdecydowali się wypowiedzieć wojnę totalną dużo wcześniej i zanim III Rzesza zaczęła przegrywać. Oczywiste jest, że sojusznicy są silni. I że chociaż Wehrmacht nie ugrzęzł w ZSRR, Wielka Brytania powinna zostać zlikwidowana. Ciesz się chwilą.
  Jednocześnie oczywiście przenieś maksymalną liczbę fabryk na trzy zmiany i korzystaj z pracowników zagranicznych. I oczywiście jest to dość poważne. I buduj więcej okrętów podwodnych. Pamiętajcie, że w tym samym czasie można było wygrać wojnę podwodną.
  Niemcy w przyspieszonym tempie budowali swój potencjał. I wcisnął Brytyjczyków w niebo. Ponadto zadali miażdżący cios, od razu zdobywając Maltę. I to też miało znaczenie. Hitler ostro rozmawiał z Franco i zmusił go do przepuszczenia wojsk niemieckich i szturmu na Gibraltar. Następnie Fritz pognał stadami do Afryki. A presja na Wielką Brytanię rosła.
  I wydawało się, że Brytyjczycy nie mają szans... W zasadzie tak jest. Stany Zjednoczone nie przystąpiły otwarcie do wojny. A lądowanie nastąpiło we wrześniu, po tym jak lotnictwo brytyjskie zostało stłumione przez przeważające siły Luftwaffe. Decydującą rolę odegrały starania Speera, którego Hitler powołał w maju i nakazał przenieść gospodarkę na grunt wojenny. I się udało. Rozmachu szybko nabrała III Rzesza i jej kompleks wojskowo-przemysłowy. Możliwości niemieckich fabryk samolotów pozwoliły na produkcję dziewięćdziesięciu stu samolotów dziennie. A Wielka Brytania nie mogła się oprzeć takiej sile.
  Plus kolejny mocny ruch ze strony Hitlera, aby umożliwić kobietom walkę na niebie.
  A oto Albina i Alvina - dwie bose ślicznotki w bikini walczą w powietrzu.
  Są bardzo fajni, naciskając Brytyjczyków.
  Albina zestrzeliwuje brytyjski samolot gołymi palcami u nóg i piszczy:
  Rozerwiemy wszystko na strzępy!
  Alvina również tnie wroga gołą piętą i piszczy:
  - To będzie nasze zwycięstwo!
  Tak, jeśli dziewczyny walczą prawie nago, to będzie poważna. I tak wróg zostanie rozerwany na strzępy, że nikomu to nie wystarczy. Jak silne są bose dziewczyny w bikini.
  A jeśli już zaczynają piszczeć i ryczeć, to jest to kompletna blokada.
  Alvina, strącając kolejny angielski samochód, wydała:
  - Nie da się nas pokonać!
  Albina, odcinając Anglikowi, również pisnęła:
  - Jesteśmy najsilniejsi!
  Dziewczyny są zdecydowanie fajne. Marsylia również spisała się dobrze. Hitler zwrócił na niego szczególną uwagę. I ten fenomen asa, który ustanowił kilka rekordów w II wojnie światowej, ujawnił się znacznie wcześniej.
  Najważniejsze jest oczywiście lądowanie na lądzie. Niemcy mieli dokładną prognozę pogody i znajomość obrony wybrzeża, więc lądowanie poszło bardzo dobrze.
  Naziści działali pewnie. W bitwie wziął udział batalion dziewcząt SS "Wilki". Wojowniczki walczyły tylko w bikini i boso, co czyniło je niepokonanymi. I to, muszę powiedzieć, jest bardzo odkrywczą i fajną decyzją.
  Naziści nadal atakowali... I natychmiast w ruchu schwytano przyczółki na brytyjskiej ziemi.
  Gerda i Charlotte, bijąc bosymi stopami przez jesienne kałuże, strzelały do wojsk angielskich i pisnęły:
  - W świętej wojnie będzie nasze zwycięstwo! Imperialna flaga naprzód - chwała poległym bohaterom!
  A inne dziewczyny, rzucając granaty bosymi stopami, pokazały swoją najwyższą klasę, rycząc:
  - Nikt nas nie zatrzyma
  Nic nas nie pokona!
  Odważnie zniszczymy wroga,
  Nasza wola to monolit!
  I rzeczywiście dziewczyny były po prostu niesamowite. I faktycznie - te dziewczyny są super!
  A kiedy zdjęli też staniki i wykazali się taką nieugiętą agresją, to naprawdę stało się - super!
  Gerda strzelając do przeciwników pisnęła:
  - Nikt nas nie pokona!
  I nagim obcasem rzuciła granat. I zniszcz wielu wrogów.
  Charlotte też rzuciła cytryną gołymi palcami, podarła masę wrogów i pisnęła:
  - Za komunizm aryjski!
  Christina walczy również, kosząc przeciwników i rycząc:
  - Za Matkę Prusy!
  Magda rzuciła gołą piętą morderczy dar śmierci, gruchając:
  - Za wielkie kamienie milowe i osiągnięcia!
  Dziewczyny wydają się być wściekłe. I pokazują swoją klasę. I całkiem znaczące.
  Gdzie to jest przeciwko drużynie dziewcząt, zwłaszcza jeśli zdarły staniki - oprzyj się!
  Dziewczyny oczywiście, jeśli pokażą klasę, pokażą to bardzo znacząco.
  I jak ryczą na całe gardło.
  Tak, gdzie jest III Rzesza przeciwko temu, aby się temu oprzeć ...
  Ale w końcu Fritz ominął Londyn. I poruszał się po swoich placach.
  A Churchill ucieka do Kanady.
  Brytyjczycy poddali Londyn, aby uniknąć zniszczenia. I ogólnie opierał się raczej słabo. I zostali razem pokonani.
  Anglia upadła. Na tronie osadzono proniemieckiego króla i utworzono rząd kierowany przez premiera Mosleya.
  Następnie rozpoczął się podbój kolonii Anglii. A Niemcy szykowali się do marszu na wschód. I zebrali nowe czołgi. T-4 został zmodernizowany pod kątem silniejszego działa. A T-3 otrzymał broń z dłuższą lufą.
  Churchill, oczywiście, zakręcił ogonem między nogami i zaczął prosić Stany Zjednoczone o przystąpienie do wojny. Ale Ameryka straciła chęć zobaczenia, jak silni byli naziści.
  I nastąpiły pewne zmiany w technologii. Niemcy, robiąc "Tygrysa", umieścili silnik i skrzynię biegów razem i w jednym bloku i w poprzek, wieża została zmniejszona i węższa, a podwozie zmieniono na lżejsze i bardziej praktyczne.
  W rezultacie "Tygrys" okazał się mieć mniej niż dwa metry i ważyć mniej niż trzydzieści osiem ton. Co z silnikiem o mocy siedmiuset koni mechanicznych zapewniało mu dobrą mobilność. A ochrona była jeszcze lepsza, ponieważ zbroja znajdowała się pod zboczami. I tak czołg po prostu nie jest zajęty.
  Ten samochód nie miał sobie równych.
  Po kapitulacji i podbiciu Wielkiej Brytanii rozpoczął się proces zdobywania kolonii.
  Wiosną czterdziestego pierwszego Niemcy nie zdążyli zaatakować ZSRR. A latem było oczywiste, że nie zdążą przed zimą!
  Hitler postanowił więc na razie nie jechać do Rosji. A ponieważ Stany Zjednoczone mogą stworzyć bombę atomową, musisz je najpierw ujarzmić. Chociaż zdobycie Ameryki za granicą nie jest łatwe. Ale musimy...
  Przede wszystkim Niemcy w maju 1941 r. przeprowadzili operację Icarus, aby zdobyć Islandię. I to było odważne i mądre. Następnie do Grenlandii, a potem do Kanady.
  Odbyła się rozmowa - czy Stalin chciałby wstąpić do koalicji Osi? A także iść na wojnę ze Stanami Zjednoczonymi? Pokusa była oczywiście wielka. Ale Stalin zachował konsekwencję... i nie brał udziału w wojnie.
  A Niemcy zbliżali się do USA. Japonia pokonała flotę amerykańską w porcie Peru i zajęła wiele gruntów. Niemcom udało się również zdobyć Indie. I to był ich mocny ruch.
  Hitler nakazał akumulację wojsk w Argentynie i Brazylii. I zebrać tam kolosalne siły. A także poruszaj się po Kanadzie. Japonia zablokowała USA i Przesmyk Panamski. I zaczęli naciskać na Amerykanów z obu stron.
  Niemcom udało się przekonać Argentynę i Brazylię do przystąpienia do wojny przeciwko Stanom Zjednoczonym. Autorytet III Rzeszy był wielki. Ameryka ma silną gospodarkę, ale dość słabą armię. I jest mocno naciskany. A na morzu Japończycy zatopili prawie całą flotę. A Ameryka została zaatakowana przez flotę okrętów podwodnych. I bardzo potężne miażdżące porażki potężnych statków i lotniskowców. Które również niszczą wszystkich.
  Hitler wziął wroga do naciśnięcia i zaczął miażdżyć jak łamacz kości. I to bolało.
  A dziewczyny miażdżą Amerykanów na niebie. A czołg "Tiger" w zmodernizowanej wersji stał się fajnym samochodem. I bił wszystkich jak młot pneumatyczny.
  Hitler, jak mówią, jest zabójczym terminatorem. A dziewczyny z Wehrmachtu są takimi zabójczymi wojownikami i uderzają wroga.
  Np. dwóch pilotów z III Rzeszy - Albina i Alvina nazywało ich A - kwadrat, bardzo żwawo zaliczyli konta. Podczas gdy Marsylia była uważana za mistrza. Do czerwca 1943 r. przyniósł swoje konto do czterystu samochodów iw rezultacie otrzymał Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A to jest piąty stopień.
  Ale Albina i Alvina już go doganiały. Po przekroczeniu trzystu zestrzelonych pojazdów otrzymali Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Ale teraz zbliżali się już do czterystu. I nie zamierzali przestać.
  Tutaj Albina nacisnęła bose palce na pedały kierownicy i świergotała:
  - Chwała wielkiej Ojczyźnie!
  I zestrzelił kilka amerykańskich samolotów.
  Alvina, nadal strzelając, również się rzucał. Bosymi stopami zestrzeliła dwa samoloty armii amerykańskiej i pisnęła:
  Jesteśmy ucieleśnieniem nienawiści!
  Dziewczyny rozeszły się. Są bardzo zwinni w walce.
  Albina wystrzeliła z armaty i syknęła:
  - Chwała Ojczyźnie - bicz!
  Alvin zgodził się z tym:
  - Wielka chwała!
  Niemcy bardzo mocno naciskali na Amerykanów. I wzięli jakość swojego lotnictwa.
  E-50 okazał się dobrym rozwinięciem. Ten czołg okazał się z działem przeciwpancernym i szybkostrzelnym. I z dobrą ochroną przednią.
  Amerykański Sherman nie jest jego rywalem. I Pershinga też. E-50 okazał się bestią maszyny.
  Niemcy w czterdziestym trzecim roku osiedlili się na Grenlandii i stworzyli przyczółek w Kanadzie. Jednocześnie dyplomacja niemiecka przejęła na swoją stronę Brazylię i od dawna posłuszną Argentynę. A awans zaczął się od południowych przyczółków.
  Rok 1944 był rokiem decydującym. Wojska niemieckie i japońskie zaatakowały Meksyk i zdobyły prawie całą Kanadę, najeżdżając również Alaskę. A potem działania wojenne zostały ostatecznie przeniesione do Stanów Zjednoczonych. Na jego terytorium zaczęły się toczyć prawdziwe bitwy.
  I oczywiście niemieckie czołgi serii E okazały się bardzo niebezpieczne i bojowe. Gdzie są przed nimi Amerykanie. Faszyści mają taką siłę.
  Zwłaszcza, gdy załoga czołgu Gerdy atakuje i miażdży oddziały amerykańskie.
  Ma samochód serii E-50, zwinny i szybki. Ma lufę o długości 100 EL i kaliber działa 105 mm. Jeśli taki pistolet żłobi.
  Gerda nacisnęła przycisk joysticka gołymi palcami, wystrzeliła pocisk, trafiając celnie we wroga i pisnęła:
  - Chwała III Rzeszy!
  Charlotte, ta rudowłosa dziewczyna również rzucała się gołymi palcami na Amerykanów i świergotała, szczerząc zęby:
  Chwała naszym niezwyciężonym żołnierzom!
  Kristina również postukała gołymi palcami w swoje zwinne, wyrzeźbione nogi i jęknęła:
  - Chwała bohaterstwu Wehrmachtu!
  Magda długimi, pełnymi gracji palcami gołych nóg też miotała się i piszczała:
  - Chwała niezwyciężonemu Wehrmachtowi!
  A cztery dziewczyny wezmą to i ryczą na całe gardło:
  - Jesteśmy prawdziwymi orłami i pełnymi heroizmu! A my latamy jak ptaki, synowie dzielnej Ojczyzny!
  Gerda znów wystrzeliła gołymi palcami. Uderzyła w amerykański samochód i syknęła:
  - Nie, nie synowie, ale córki!
  Charlotte wystrzeliła do amerykańskiego samochodu, oderwała jego wieżyczkę i zaćwierkała:
  - Oczywiście córki są bardzo bohaterskie!
  Christina spoliczkowała swojego przeciwnika. Przebiła wroga na wskroś i syknęła, obnażając zęby:
  - Jesteśmy prawdziwymi maszynami śmierci!
  Magda również strzelała do wroga. Złamała wrogą zbroję, staranowała wroga w czoło i jęknęła:
  - A my jesteśmy najdoskonalszymi maszynami na świecie!
  A dziewczyny zawyły w refrenie:
  - Chwała Niemcom, chwała, czołgi pędzą do przodu! Dywizje III Rzeszy witają odważnych!
  Krótko mówiąc, Niemcy naprawdę dobrze sobie radzili, a ich wojska odnosiły jedno zwycięstwo za drugim.
  Stany Zjednoczone mają oczywiście silną gospodarkę, ale przegrały pod względem technologicznym. Zwłaszcza czołgi i samoloty odrzutowe. Niemcy mieli już w produkcji seryjnej ME-262 X, a ten samolot był w stanie przetrwać z prędkością ponad 1150 kilometrów na godzinę i był uzbrojony w pięć działek 30 mm. Amerykanie nie mogą się oprzeć takiej maszynie.
  Niemcy mieli także ptaka XE-262, łatwego w produkcji, prawie w całości wykonanego z drewna, bardzo lekkiego i zwrotnego. Jednak XE-262, ze względu na zbyt małą masę i dużą prędkość, był również trudny w zarządzaniu i wymagał wysoko wykwalifikowanych pilotów. Ale był świetny dla stylu Huffmana, który działał w zbliżeniu. I z bliskiej odległości zmiażdżył Amerykanów.
  Ale oprócz Marcela były też dwie dziewczyny: Albina i Alvina. Każdy z nich przekroczył trzysta zestrzelonych samolotów i otrzymał Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Krzyże rycerskie ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami mają do tej pory tylko Huffman, który zestrzelił ponad pięćset samolotów, a Rudel, legendarny samolot szturmowy, zniszczył ponad pięćset czołgów i wiele innych celów naziemnych. I jeszcze siedemnaście samolotów.
  W III Rzeszy zatwierdzono także VI stopień Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami, dla tych, którzy dotrą do tysiąca zestrzelonych samolotów lub tej samej liczby rozbitych czołgów.
  W tym krzyżu rycerskim powinno być przymocowanych co najmniej sto diamentów, a byłby on większy niż inne krzyże rycerskie. Nagroda była więc nie tylko honorowa, ale i droga.
  Albina i Alvina lecą po niebie. Zestrzeliwują samoloty Yankee i śpiewają przez zęby:
  - Piękne dziewczyny,
  Wspaniali przyjaciele...
  Byliby groźni faceci -
  I świetne kopnięcia!
  Albina wycelowała z pistoletu lotniczego gołymi palcami, uderzyła Amerykanina i pisnęła:
  - Światła wesołych oczu!
  I mrugnęła do swojego partnera. Odcięła swojemu odpowiednikowi. Rozbiła wroga na kawałki gołymi palcami u nóg i zaćwierkała:
  - O komunizm i nasze chwalebne zwycięstwa!
  Albina poprawiła swojego partnera, zestrzeliwując samolot Yankee:
  - Za komunizm aryjski!
  I obie dziewczyny wybuchnęły śmiechem.
  Tymczasem wojna trwała nadal. Amerykanie wyraźnie przegrywali z najlepszym wrogiem w technologii i szkoleniu, a nawet przy użyciu obcych dywizji.
  W szczególności Yankees mają główny czołg Sherman. Cóż, gdzie on jest przeciwko głównemu niemieckiemu E-50. Maszyna nazistów miała przedni pancerz 250 milimetrów, boczny pancerz 170 milimetrów i masę siedemdziesięciu ton z silnikiem 1200 koni mechanicznych z doładowaniem.
  Należy zauważyć, że Sherman nie mógł nawet przebić niemieckiej strony, ponieważ pancerz E-50 jest pochyły. Nawet Sherman z siedemnastometrowym działem, Firefly, tak naprawdę nie wziął na pokład Niemca. Ale ten czołg nie był ogromny.
  A Niemcy pewnie zabrali amerykański czołg z odległości pięciu kilometrów. Ponadto ma wysoką sylwetkę. Amerykanie mieli Pershinga nieco lepiej. Czołg ten nie był jednak tak masywny jak Sherman, a jego działo kal. 90 mm nie wystarczało do skutecznej walki.
  Tylko "Superpershing" mógł przebić niemiecki E-50 w bok. Zaletą armaty i kalibru 90 mm oraz lufy o długości 73 EL. Ale z drugiej strony szybkostrzelność wynosi tylko cztery strzały na minutę w porównaniu z dwunastoma strzałami niemieckiego E-50, a waga pięćdziesięciu ton jest zbyt duża dla silnika o mocy 500 koni mechanicznych. Tak, a zbroja jest niewystarczająca. W czole niemieckiego głównego mastodonta Amerykanie nadal nie przebili się. Fritz miał również E-75 z działem kalibru 128 mm i grubością bocznego pancerza 210 mm pod skosami, z jeszcze lepszą ochroną i silnikiem o mocy 1500 koni mechanicznych.
  Tak więc od samego początku Stany Zjednoczone przegrywały. Tylko czołg T-93, a dokładniej działo samobieżne ważące 93 tony, z przednim pancerzem o grubości 305 milimetrów i działem 155 milimetrów, mógł walczyć z niemieckimi mastodontami.
  Ale osiągi tego działa samobieżnego były nieistotne, podobnie jak szybkostrzelność. A Niemcy zniszczyli go samolotami.
  Tak więc Amerykanie jako całość nie radzili sobie dobrze i beznadziejnie przegrywali.
  A wojska niemieckie zbliżały się coraz bardziej do Nowego Jorku i Waszyngtonu.
  Roosevelt błagał Hitlera o pokój.
  Ale Führer chciał tylko całkowitego poddania się bez żadnych warunków. Waszyngton został otoczony. A naziści rozpoczęli atak na stolicę USA.
  Załoga czołgu Gerda walczyła o lepsze jutro. I wygrał bez problemów.
  Dziewczyna zaczęła nawet strzelać nie tylko gołymi palcami u nóg, ale także szkarłatnymi sutkami piersi. I to bardzo pomogło.
  Charlotte również wystrzeliła, naciskając rubinowe sutki na przycisku joysticka i ćwierkając:
  - Wielkość komunizmu polega na tym, że nie jest rybą, ale wielorybem!
  Christina, strzelając, naciskając przyciski joysticka, zauważyła:
  - A my Niemcy zbudujemy największy komunizm!
  Magda, strzelając do przeciwników szkarłatnymi sutkami, agresywnie wydała:
  - Najjaśniejszy komunizm! Tylko w górę, nie krok w dół!
  Gerda celując w armatę gołymi palcami u nóg i celnym strzałem przewracając amerykańską haubicę, potwierdziła:
  - Za komunizm aryjski!
  Po upadku Waszyngtonu Ameryka wkrótce skapitulowała. A stało się to 31 stycznia 1945 roku.
  Druga wojna światowa się skończyła. A dojście Hitlera do władzy zbiegło się z kapitulacją Ameryki.
  Wydawało się, że trwa długi okres pokoju. W rzeczywistości wszystkie wojny się skończyły, Stany Zjednoczone zostały zdobyte, a czego chcieć więcej? Ale w koloniach było jeszcze jedno supermocarstwo: Japonia. A Hitler chciał go podbić, podobnie jak ZSRR.
  22 czerwca 1945 rozpoczął się najazd wojsk III Rzeszy na ZSRR.
  Na co Armia Czerwona może liczyć w tych warunkach? Siły są już bardzo nierówne.
  Ale najwyraźniej Rosjanie i inne narodowości wciąż mają jakieś kalkulacje.
  I naprawdę ciężko walczą.
  Natasza, Zoja, Augustyn, Swietłana walczą z nazistami.
  Dziewczyny tradycyjnie boso iw bikini. I to jest ich credo. Walczą z dziką zaciekłością.
  Natasza, strzelając z karabinu maszynowego, zauważa:
  - W czym jesteśmy dobrzy, że umiemy walczyć!
  Zoya, strzelając do wroga, zgodziła się:
  - Możemy!
  I rzuciła granat bosymi palcami.
  Augustina nabazgrała nazistom z karabinu maszynowego i z wielkim podnieceniem wrzasnęła, rzucając gołą piętą granat:
  - Jestem niszczycielem zła!
  Swietłana, również strzelając do wroga i strzelając celnie, ścinając wrogów i rzucając bosą stopą worek z materiałami wybuchowymi, dzięki czemu czołg się przewrócił, prowokacyjnie wydała:
  - Zmielę Trzecią Rzeszę na proszek!
  A dziewczyna znowu wystawiła język.
  Oto wojownicy. Dzięki nim możesz walczyć z prawie każdym potworem. A nawet Hitlera.
  Natasza strzelając do nazistów i broniąc Moskwy śpiewała:
  - Miażdży nas jarzmo hordy,
  Jesteśmy uciskani jarzmem niewiernych...
  Zoya strzelając do Fritza i rzucając bosymi palcami stopami, wydała morderczy gwizd:
  Ale gotuje się w naszych żyłach
  Niebo Słowian...
  Augustina, strzelając do nazistów i działając bardzo energicznie, oddając granat gołą piętą, kontynuowała:
  A ze wspaniałych brzegów
  Do brzegów Kołymy...
  Swietłana śpiewała z dziką pasją, bawiąc się mięśniami nóg, a kafelki prasowe wydały:
  Wszystko to jest naszą Ziemią,
  To wszystko to my!
  I tutaj dziewczyny, muszę przyznać, były z wielką zarozumialstwem i kolosalną agresją.
  Nikt nie może ich powstrzymać, nic nie może ich pokonać. Złe wilczyce miażdżą wroga, złe tygrysy pozdrawiają bohaterów.
  A może bohaterki. Oto hazardowe dziewczyny z najwyższego lotu ptaka.
  A jeśli walczą, to z serca ....
  I Alenka z załogą na czołgu KV-13. Maszyna gotowa oprzeć się niemieckim, piramidalnym kompozycjom. Dziewczyna strzela do wroga i śpiewa:
  - Nasze czołgi to po prostu cud,
  Od pustyń po morza północne!
  Rozerwiemy cię, wierz Judaszu,
  Straszna bestia zostanie zniszczona!
  Anyuta potwierdziła z furią, również strzelając do wroga gołymi palcami stóp:
  - Rozerwę wroga i zmielę go na proszek.
  Alla na zmianę szarżowała na wroga za pomocą bosych stóp i ćwierkała:
  - O wielkość czerwonego komunizmu!
  Maria również uderzyła wroga, oddając celny strzał gołą kończyną dolną i ryknęła:
  - O piękne zwycięstwa!
  Marusya również, za pomocą bosych palców u nóg, poruszyła wroga, jakby go uderzyła, i jęknęła:
  - O najwyższe idee komunizmu!
  Piątka walczyła z nazistami jak terminatorami.
  A na niebie walczyli też sowieccy piloci. W szczególności Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova.
  Walczyły jak epickie bohaterki. Gołymi palcami wysłali pociski powietrzne. Trafiają wrogów bardzo celnie.
  Anastasia nacisnęła szkarłatny sutek na przycisk joysticka, uderzyła faszystę i zaćwierkała:
  - Chwała ideom komunizmu!
  Strzelając do wroga z sutków truskawkowych, półnaga Akulina również gruchała:
  - Chwała Bohaterom ZSRR!
  Tutaj są gorące i silne dziewczyny. Jak walczą jak prawdziwe bestie. I mają nadludzką pasję i kolosalną siłę.
  Anastasia, miażdżąc nazistów, śpiewała:
  - Nad nieszczęsną planetą wisiała,
  Zły Fritz wrzący w ciemności...
  Okupant nienawidzi swojego topora,
  Naostrz i odetnij głowę!
  
  Nie jest jednak pionkiem,
  I nie zawsze chodź pod jarzmem ...
  Zamienia złych wrogów w podpalacze,
  Zostanie władcą światów!
  A potem jest Elizaveta na dziale samobieżnym SU-100. Maszyna z potężniejszym działem 100 mm niż T-34-85 i gotowa do walki z wrogami.
  Dziewczyny w zbiorniku oczywiście tylko w jednym bikini.
  Elżbieta nacisnęła przycisk joysticka gołymi palcami, strzelając dość celnie do wroga, i gruchnęła:
  - Za komunizm Rosji!
  Potem Ekaterina wystrzeliła z kolei, używając szkarłatnej brodawki na jej klatce piersiowej do strzału.
  Uderzyła w hitlerowski czołg i gruchnęła:
  - O sukces w budowaniu komunizmu!
  Elena również strzelała do przeciwnika, używając gołych palców. Zmiażdżyła lufę piramidalnego czołgu, zrobiła to wszystko trafnie.
  Potem zaświergotała:
  - Najjaśniejszy będziemy mieli komunizm!
  Potem lupanula i Euphrosinia, choć zwykle jest tylko kierowcą. Ale dziewczyna uderzyła bardzo celnie, odbijając lufę nazistowskiego czołgu.
  Potem zagruchała:
  - Nasz komunizm jest jaśniejszy niż słońce!
  Dziewczyny na zbiorniku są boso iw bikini wyglądają bardzo pięknie i charyzmatycznie. I mają piersi z takimi szkarłatnymi sutkami.
  Elżbieta śpiewała z zachwytem;
  Zmiażdżmy jarzmo, uwierz faszyzmowi,
  W razie potrzeby przeniosę góry...
  Będzie epoka, epoka komunizmu,
  Polecę do nieba z piosenką!
  I znowu dziewczyna ze szkarłatnym sutkiem wciśnie przycisk joysticka i uderzy nazistów.
  Więc Führer niewiele go znajdzie.
  Z takimi dziewczynami jasne jest, że ZSRR wciąż żyje, a Hitler nie może go tak łatwo złamać.
  Chociaż Niemcy pną się do przodu...
  Gerda walczy na czołgu E-50 U, wtedy nastąpi śmiertelne ścisku. I tak wszyscy się na to rzucają.
  Naciska przyciski joysticka gołymi palcami u nóg, uderza trzydzieści cztery i ryczy:
  - Za komunizm, wielki Aryjczyk!
  Charlotte walczy, a jej bosymi palcami również wysyła śmiercionośny pocisk i piszczy:
  - To wspaniale!
  Christina wzięła go i rzuciła gołymi palcami we wroga śmiertelnym skokiem i gruchnęła:
  - O wielkie zwycięstwa!
  I Magda też, jak lupanet z morderczym skokiem, z pomocą gołej pięty, lupanula z karabinów maszynowych i warknęła:
  - Dla nadludzi!
  Więc Armia Czerwona jest od tego skrępowana.
  Tutaj Agata i Adala walczą na dyskietce. Wojownicy kontrolują maszynę za pomocą joysticków i wykorzystują tę najpotężniejszą jednostkę. I tak miażdżą przeciwników. I uderzają promieniami ciepła z powietrza. Dosłownie niszcząc potęgę rywali.
  Agata strzelając do wroga ryczy:
  - Oszalał moją pasję!
  I z gołym, okrągłym obcasem, jakby naciskał.
  Adala strzelając do wrogów pewnie deklaruje:
  - To tylko moc!
  A także używa bosych palców przeciwko wrogowi.
  Dziewczyny naprawdę się rozproszyły. I takie, powiedzmy prosto walczące piękności.
  Tak więc ZSRR bardzo trudno jest oprzeć się takiej sile.
  Albina i Alvina również walczą i powalają wrogów gołymi palcami. I bardzo złowieszczy.
  A dziewczyny miażdżą Armię Czerwoną i ryczą:
  - Białe wilki gromadzą się w paczce,
  Tylko wtedy gatunek przetrwa...
  Słabi giną - giną...
  Oczyszczająca święta krew!
  . ROZDZIAŁ 2
  Niemcy i ich sojusznicy naciskają na Armię Czerwoną. I zniszcz Rosję.
  Ale sowieckie dziewczyny też walczą w zamian. I pokazują swoją najwyższą klasę.
  Anastasia Vedmakova wskakuje do samolotu. Unosi go w powietrze, chodzi sztywno i ryczy:
  - Za wielki komunizm!
  Dziewczyna walczy sama w majtkach. I jest bardzo piękny.
  A Akulina Orłowa nawet zdjęła stanik i walczy tylko tchórz. A dziewczyna jest bardzo fajna.
  Akulina jest super dziewczyną, bosymi palcami u nóg powala wroga i kwiczy:
  - Chwała komunizmowi!
  Mirabela Magnetic miała na sobie tylko kąpielówki. Taka piękna i walcząca dziewczyna. I jak piszczy:
  - Mam dziewczynę, która jest super!
  A także za pomocą bosych stóp przebija wroga.
  To są dziewczyny i bardzo fajne i rozbrykane. I tak miażdżą całą faszystowską koalicję na soplach jak maczuga.
  Ale Wehrmacht wciąż się rozwija.
  Wtedy cztery dziewczyny zdobyły legendarną chwałę. Chociaż ogólnie ich chwalebna ścieżka rozpoczęła się w czterdziestym pierwszym roku. Himmler namówił Führera, aby wypróbował w bitwach kobiecy batalion, ze specjalnie wyszkolonych Aryjczyków.
  Walki pokazały, że kobiety wcale nie są słabym ogniwem i potrafią dobrze walczyć. A przy tym ponoszą mniej strat niż mężczyźni. Wojownicy walczyli także w piechocie, uderzając bosymi stopami o gorące piaski Sahary. I opanowałem czołgi. Po przetestowaniu "Tygrysa" w bitwach z Wielką Brytanią.
  Ciekawe okazały się losy czołgu Panther. W prawdziwej historii ten najlepszy i drugi co do wielkości czołg III Rzeszy odegrał główną rolę w Pantsval. Alternatywnie "Pantery" prawie nie walczyły. Nie mieli czasu na szturm na brytyjską metropolię. Bardziej zaawansowane i potężniejsze "Pantery" -2 weszły do serii do bitew przeciwko USA.
  A teraz czwórka otrzymała jeszcze potężniejsze i doskonalsze "E" -50, wyróżniające się silną bronią i ochroną.
  Wojownicy czuli się bardzo pewni siebie. Sterowanie czołgiem jest najnowocześniejsze za pomocą joysticków. Najnowszy samochód. Nawet silnik z turbiną gazową. Ale jest też mnóstwo "Panter" -2. Trzydzieści cztery nie jest rywalem dla takiej maszyny.
  Gerda siedziała w fotelu. Była bikini. Dziewczyny są już przyzwyczajone do walki półnagie. Gorące piaski pustyni paliły ich bose stopy, kamyki gór kłuły ich nagie podeszwy. Ale wojownicy wcale nie pękali i nie ścierali się w proszki.
  Wielokrotnie nagradzany dowódca załogi syknął:
  - A teraz Rosja jest przeciwko nam! Czekają na Ciebie nowe przygody i zwycięstwa!
  Potrząsnęła białą jak śnieg głową. Naturalna blondynka, bardzo piękna i opalona.
  Charlotte uśmiechnęła się.
  Ta dziewczyna miała miedzianoczerwone włosy, które płonęły jak płomień. Również piękna, z brązową opalenizną. W bikini, opalona, muskularna. Bosymi stopami, depcząc po gorącym piasku i ostrych kamieniach.
  Ognisty diabeł zauważył:
  - Rosjanie to chyba nasi najbardziej fanatyczni przeciwnicy!
  Christina podniosła głos. Jej włosy są miedzianożółte, również płonące jak płomień, ale ze złotym odcieniem. I ta sama opalenizna, mięśnie i piękno. Wyrazista i jednocześnie delikatna twarz. I bikini. Nogi, które tupały kilometrami po twardej i płonącej powierzchni, ale nie straciły wdzięku i gładkich linii. Bose palce są starannie przycięte i bardzo zwinne.
  Rudowłosa dziewczyna zapytała:
  - Dlaczego tak myślisz?
  Magda odpowiedziała za nią. Ta dziewczyna ma biało-złote włosy, miodowy blond. Bardzo piękna, muskularna, o wyrazistej twarzy i szafirowo-szmaragdowych oczach. Nogi są również utwardzone, z okrągłymi obcasami i prostymi palcami. Być może Magda ma najdelikatniejszą twarz, prawie potulną, mimo odważnego podbródka. Na przykład Gerda wygląda na twardszą. Trochę bardziej miękka niż Christina i trochę przewrotnie jak czarownica Charlotte.
  Magda zauważyła:
  - Mają taki totalitarny system jak nasz. Dlatego są twardsze!
  Gerda uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Czołgi radzieckie to kupa złomu. Nie powinniśmy się ich bać!
  Magda odpowiedziała cicho:
  - W serii KV jest pełno mastodontów. Zwłaszcza KV9.
  Dziewczyny zachichotały. Ostatni czołg okazał się naprawdę "arcydziełem" - najcięższą maszyną z trzema działami: dwoma 152 mm i jednym 122, o wadze trzystu ton i przednim pancerzu 200 mm. Jeden z najbardziej nieudanych modeli w budowie czołgów. Przewiezienie takiego czołgu w ogóle nie było możliwe. A samochód to po prostu strata pieniędzy! Do serii wszedł także KV-10 - maszyna z trzema działami 107 mm i wadze dwustu ton, rodzaj niszczyciela czołgów.
  Nie jest najlepszym pomysłem założenie dwóch dział na czołg. A nawet więcej niż trzy. Tutaj Stalin oczywiście wykazał tyranię. I bardzo ingerował w kraj. Opracowano jednak również czołg z serii Isov. Ale też ogromny i ciężki. Jedyną różnicą w stosunku do serii KV jest próba ustawienia pancerza na racjonalnym nachyleniu. Ale Armia Czerwona nie prowadziła wojny, dlatego technika niewiele się poprawiła. I nie było bojowej praktyki używania maszyn.
  Ogólnie rzecz biorąc, Niemcy bardziej owocnie wykorzystali cztery lata opóźnienia w porównaniu z prawdziwą historią.
  Rudowłosa Charlotte nacisnęła bosymi palcami na joystick. Ostrzelany w bunkrze granicznym. Pocisk kal. 105 mm trafił w sowieckie działo i przewrócił je. Zestaw bojowy zaczął się rozrywać, a pociski eksplodowały.
  Czerwona wiedźma syknęła:
  - Jestem strasznym rycerzem - na kolanach dzikusy! Zmieść wrogów Ojczyzny z powierzchni ziemi!
  I uśmiech perłowych zębów i blask szmaragdowych oczu. Dziewczyny są naprawdę na najwyższym poziomie.
  Christina zachichotała i odpowiedziała:
  Teraz strzelę!
  A także strzelał do wroga. Wystrzelono radzieckie działko kal. 76 mm. Pocisk trafił w pochyłe czoło E-50. I odbił się rykoszetem. To po prostu dzwoniło dziewczynom w uszach.
  Gerda klepała się po bosych stopach i ćwierkała:
  - Co za przejście!
  A ona sama oddała kolejny strzał... Niemieckie czołgi strzelały w sowiecki teren warowny. E-100 również działał. Ta maszyna również okazała się pochodną Myszy. Niezbyt dobry pomysł na czołg z dwoma działami. E-100 został już wycofany z produkcji.
  Zamiast tego do serii wchodzą modyfikacje szturmowe z serii "E". Ale ten nadal działa. I strzela pociskami.
  Charlotte chichocze przenikliwie i potrząsa bosą stopą.
  - Wojna to straszny stan, ale urzeka jak gra!
  A dziewczyna strzeliła, i to bardzo celnie.
  Christina obnażyła perłowe zęby. Jest mięsożerną, drapieżną panterą.
  Strzelają sowieckie działa, a przed nimi są pola minowe. Niemieckie teletanki poruszają się. A bombowce szturmowe pracują z dzikim rykiem.
  Wokół toczą się słupki graniczne. Hordy Hitlera przekroczyły granicę.
  Magda zauważyła niezbyt dowcipnie, stukając bosą stopą w zbroję:
  - Zmiatamy silną obronę, ale stalowe wiechy!
  Wojownicy mrugnęli do siebie. Obrona radziecka była dość potężna. Szczególnie dużo min. A to opóźniło Niemców. Ale i tak udało im się iść do przodu.
  Bombowce pracowały na pozycjach sowieckich, a samoloty szturmowe również nadlatywały z góry. Pędzi w głąb obrony Armii Czerwonej i TA-400, jedna z najgroźniejszych modyfikacji bombowców. Aż sześć silników, w tym odrzutowe. A oni bombardują i niszczą sowieckie miasta.
  Gerda, strzelając, zauważyła z uśmieszkiem:
  - W walce jesteśmy zwierzętami, ale umysłem człowieka!
  I znowu strzelił. Zniszczono sowieckie działo. Ogólnie rzecz biorąc, jest to dziewczyna z najwyższego szczebla. I to jest takie fajne.
  E-50 strzelał na pozycje sowieckie, sam praktycznie nie ulegając uszkodzeniom. Pochylony pancerz samochodu z zacementowaną stalą zapewniał doskonałe rykoszety. Sowieckie pociski nie były w stanie nawet porządnie zarysować Niemców.
  Christina przypomniała sobie testy "Tygrysa". Wtedy był to pierwszy seryjnie produkowany niemiecki czołg. Żadna z pocisków nie mogła uszkodzić Tygrysa. Brytyjczycy padli pod jego ciosami. Ale tutaj jest siedemnastostopowa armata przebita w czole. Potem dziewczyny prawie umarły. I to zostało zapamiętane przez wojownika. Jak blisko byli kościstej staruszki z kosą, czując jej lodowaty oddech.
  Dziewczyna potarła nagą podeszwą o róg. Naprawdę chciała wyskoczyć z czołgu i uciec. Ona jest taką bezpośrednią wojowniczką.
  Christina śpiewała z pewnością:
  - Niebieska mgła i wszędzie oszustwo!
  Wojownicy chichotali... Ich wideo było bardzo seksowne i erotyczne.
  A broń działała i strzelała. Nawet nie pomyślała o zatrzymaniu. Wszyscy wysyłali pocisk za pociskiem. Rozbicie sowieckich pozycji na odłamki i odłamki.
  Z głośników za nimi zabrzmiała piosenka;
  Żołnierz jest zawsze zdrowy
  Żołnierz jest gotowy na wszystko...
  I kurz jak z dywanów,
  Schodzimy z drogi!
  I nie przestawaj
  I nie zmieniaj nóg -
  Nasze twarze lśnią
  Błyszczące buty!
  I znowu moc bombowca odrzutowego spada na pozycje sowieckie. I znowu zniszczenie i całe ufortyfikowane obszary są wyrzucane. A pistolety lecą we wszystkich kierunkach.
  Kilkadziesiąt niemieckich czołgów jednocześnie strzela i wszystko niszczy.
  Gerda czuje się jak Bagheera na polowaniu. Tutaj pierwsza linia obrony sowieckiej została już zniszczona. Ale żołnierze Armii Czerwonej wciąż roją się i strzelają do Niemców.
  Wśród walczących są też pionierzy. Młodzi leniniści dobrowolnie wstąpili do Armii Czerwonej. Większość chłopców jest boso iw krótkich spodenkach. Noszą się, zamieszanie.
  A pionierzy umierają...
  Charlotte prowadząca ogień warknęła:
  - A pionierów, o to chodzi, cały kraj obserwował!
  Strzelała do Rosjan i Christiny sycząc jadowicie:
  - Wyglądamy jak sokoły, szybujemy jak orły!
  I znowu uśmiechnęła się ogniście. Wspaniałe dziewczyny...
  Kilka niemieckich czołgów zjechało pod ziemię. I pojawili się na tyłach wojsk sowieckich, wywołując panikę i gryzmoląc karabiny maszynowe. Naziści pojawili się jak komary z koszmaru.
  E-50 widział ruch trzydziestu czterech przez optykę. Gerda wyszczerzyła zęby i zaczęła celować lufą. Radziecka maszyna z małą wieżą T-34-76 i bardzo mobilna. Wypróbuj ten i zdobądź go. Dziewczyna jest już dość doświadczona, ale radziecki samochód wciąż nie przypomina amerykańskiego Shermana.
  A odległość do Rosjanina to prawie pięć kilometrów.
  Dziewczyna drapie się po nagiej pięcie, Charlotte łaskocze ją między palcami. Dziewczyny chichoczą.
  Potem Gerda strzela do rosyjskiego samochodu. Pocisk pędzi bardzo blisko, prawie drapiąc zbroję... Ale wciąż mija. Gerda z irytacją uderza pięścią w metal.
  Magda mówi partnerowi:
  - Uderzyłeś w korpus! Będzie tam łatwiej!
  Gerda podaje dżojstik Magdzie i szepcze:
  - Więc zrób to sam!
  Magda śpiewała entuzjastycznie:
  - Ziemia jest w iluminatorze, ziemia jest w iluminatorze... - Dziewczyna wzięła joystick gołymi palcami i nacisnęła guzik, kontynuując śpiewanie. - Ziemia jest widoczna w iluminatorze!
  A jej pocisk właśnie trafił w podstawę radzieckiego czołgu. Samochód pękł i pękł. Zaczęło się palić... W łonie matki wybuchły sowieckie pociski.
  Magda potrząsnęła gołymi palcami i zaskrzeczała:
  - Zobacz, jak to mam! I Ty powiesz...
  Charlotte syknęła, obnażając kły.
  - Znowu rozmawiamy w różnych językach!
  Pojawiły się nowe radzieckie samochody. Trzydzieści cztery poszły pierwsze. Ruchome i liczne samochody. Potem przeszliśmy z serii BT. Jest to przestarzały typ gąsienicowy. Nacierały także przedpotopowe T-26, które nie są w stanie inaczej niż zarysować niemieckie opancerzenie. Na samym końcu pojawiły się mocniejsze i cięższe HF. I wielu żołnierzy piechoty.
  Christina zachichotała i warknęła:
  Cóż, pokażemy im!
  Niemieckie pojazdy otworzyły ogień z dużej odległości, próbując przygwoździć sowiecką piechotę do ziemi. Zniszczyli także czołgi i inne żywe stworzenia.
  Na niebie pojawił się także radziecki samolot szturmowy: słynny Ilys. Zaatakowali formację niemiecką. Bojownicy Hitlera ścigali się w ich kierunku. To była prawdziwa nora. Niemieckie myśliwce XE-262, bardzo zwinne i zwrotne z manewrowością. Atakują radziecką technologię, naciskając jak żelazo.
  Charlotte ponownie wystrzeliła. Wszedłem do sowieckiego BT i warknąłem:
  - Ten tekst to nie bajka... Bajka będzie przed nami!
  E-50 zatrzymał się i odbił sowiecki kontratak. Niezbyt doświadczone dowództwo rzuciło rezerwę czołgu właściwie na rzeź. A rosyjskie samochody potrącone - jak kurczaki w skubaniu. I walczyli z nimi dokładnie.
  Gerda oddała strzał, złamała trzydziestu czterem czole i syknęła:
  - Czym jest Stwórca - zranione piekło!
  Charlotte również strzeliła, znalazłszy cel, sowieckie samochody poruszały się w linii prostej, a dziewczynom udało się strzelić. I w ogóle te cztery zjawiska.
  Czerwona harpia zaśpiewała:
  - Nasza trucizna zabija wszystkich!
  A wojownicy nadal strzelali, obnażając zęby tak silne i duże jak konie.
  Christina napisała na Twitterze z pewnością siebie:
  - Nasza trucizna zabija wszystkich!
  Magda uderzając trzydzieści cztery szczekała:
  - To nasz wynik!
  Veronica, Oksana i Natasza wraz z innymi dziewczynami opuściły okrążenie. Batalion dziewcząt otrzymał rozkaz wycofania się na tyły, ponieważ wojownicy praktycznie nie mieli broni przeciwpancernej. Stalenida Pawłowna miała doświadczenie wojenne, służąc jako ochotniczka w Hiszpanii. I zrozumiałem, że wojska przygraniczne nie mogły oprzeć się czołgom serii "E". Dziewczyny znokautowały jednak kilka transporterów, ale same poniosły straty.
  Teraz batalion rozproszył się i wycofał.
  Weronika, Oksana i Natasza po zrzuceniu butów wychodziły boso iw jasnych bluzkach. Wojska radzieckie nie są gotowe do odpierania kolumn czołgów ciężkich. I po prostu nie ma co przebić się przez czołg E-50. Jedyną szansą jest uszkodzenie gąsienic. Ale w tej maszynie rolki znajdują się na osobnych wózkach i bardzo trudno je wyłączyć.
  Dziewczyny poruszały się na wschód przez las i w małych grupach. Wyglądali bardzo wzruszająco. Włożyli spodnie i tylko w lekkie koszule. Długie, blond, lekko kręcone włosy spływały w dół. Trawa przyjemnie łaskocze bose stopy, a czasem natrafiają na wyboje. Wszystko wygląda niezwykle erotycznie. Piersi prześwitują przez cienkie koszule.
  Weronika, grabiąc trawę bosą stopą, mówi z irytacją:
  - Cholera - wojna dopiero się rozpoczęła, a ty już musisz się wycofać!
  Oksana, której blond włosy były lekko czerwonawe, szczerząc zęby, odpowiada:
  - I nie miałem specjalnych złudzeń! Hitler podbił prawie cały świat... Spróbuj z takim tłumem, poradzisz sobie!
  Natasza potrząsnęła śnieżnobiałymi włosami i powiedziała:
  - Każdy chce zadowolić... Ciężko sobie z nimi poradzić! Bycie wiernym nie jest łatwe!
  Weronika skinęła głową. Jej włosy są takie złote i piękne. Ona jest świetna.
  Ale Victoria ich dogoniła. Rudowłosa dziewczyna. Włosy są jak ogień. I tak przejmujący. Wiał wiatr i wydaje się, że to powiewa proletariacki sztandar, taki płonący włos.
  Victoria zdjęła koszulę i odsłoniła tors. Jej piersi były pełne, sutki szkarłatne jak maki. Piękny wojownik. A jej silne, wytrenowane ciało jest odsłonięte.
  Natasza zachichotała i również obnażyła swój tors, zauważając:
  - A nasze ciała są piękne... Jesteśmy tylko Amazonkami!
  Weronika pokręciła głową.
  - Czy to nie zbyt radykalne - wyeksponować klatkę piersiową! Musisz przestrzegać zasad przyzwoitości!
  Victoria pokręciła głową i potrząsnęła rudymi lokami.
  - W społeczeństwie komunistycznym - zasady moralności pojęcie jest względne. - Dziewczyna potrząsnęła nagimi piersiami, jej szkarłatne sutki błyszczały bardzo uwodzicielsko. - Bycie nagim nie jest grzechem. Dokładniej, pojęcie grzechu jest kapłańskie, ale naszym credo jest wolność od moralności burżuazyjnej!
  Natasha potwierdziła, potrząsając swoim bujnym i elastycznym biustem:
  - Bliżej natury! Bliżej natury! I naturalna nagość!
  Oksana również się uśmiechnęła i odsłoniła swój tors. Właściwie w letnie upały, jak przyjemnie jest mieć obnażone piersi. A wiatr je wieje. Piękna dziewczyna i nadchodzi nagość. Wszystkie dziewczyny są wysportowane, z figurami, nagie ciała wojowników wyglądają bardzo harmonijnie.
  Piękne dziewczyny spacerują ścieżką. Są takie urocze i bardzo atrakcyjne.
  Veronica zaćwierkała, kręcąc głową.
  Ale to wcale nie jest przyjemne estetycznie!
  Victoria potrząsnęła przecząco głową.
  - Nie! Mamy świetne ciała! A my wyglądamy nago po prostu świetnie!
  Natasza skinęła głową i podskakując, powiedziała:
  - Dobrze było być nagim... Oto Ilyich przyszedł z bronią!
  Oksana pogłaskała się po klatce piersiowej i pisnęła:
  - Właściwie mój biust jest super!
  Victoria śpiewała entuzjastycznie:
  - Och, dziewczyny, a my jesteśmy bandytami! Portfele, portfele i portfele! Widzieliśmy dolary - góry złota!
  Natasza, potrząsając nagimi piersiami, śpiewała z uśmiechem:
  - Kiedyś byli nadzy, boso, źli!
  I cała czwórka wybuchnęła śmiechem. Dziewczyny lały bosymi stopami, unosiły bose pięty. Piękni wojownicy. Za nimi znajdują się plecaki i karabiny szturmowe PPSh. Śliczni wojownicy, bardzo cudowni.
  Weronika powiedziała cicho:
  - Przed Bogiem wszyscy jesteśmy równi... I będziemy musieli odpowiedzieć za rozpustę!
  Natasza zachichotała i odpowiedziała z całą determinacją:
  - Nie ma Boga! To jest bajka!
  Victoria, potrząsając nagimi, opalonymi piersiami, entuzjastycznie wykrzyknęła:
  - Bóg został wymyślony przez możnych tego świata, aby trzymać ludzi w poddawaniu!
  Veronica potrząsnęła przecząco złotą głową.
  Kto wtedy stworzył wszechświat?
  Victoria zachichotała i odpowiedziała:
  - Same wszechświaty rosną jak liście na drzewie. Wyrastają z niczego. Kiedy w dalekiej nieskończoności drzewo we wszechświecie zaczęło rosnąć od zera i od tego czasu pojawiło się wiele wszechświatów.
  Natasza zachichotała i wystawiła język, zauważając:
  - Jest gorąco! Czy możemy zdjąć spodnie?
  Victoria poparła ten pomysł:
  - To świetny pomysł!
  A wszystkie trzy dziewczyny jednogłośnie pozbyły się spodni, pozostając w majtkach. I jakie mają silne i muskularne ciała. Po prostu wspaniałe i akrobacyjne.
  Oksana śpiewała z zachwytem:
  - Karaluch ma czułki, dziewczyna ma nagie majtki!
  Została tylko Veronica z podwiniętymi spodniami i koszulą. Odpowiedziała z wyrzutem:
  - Nie jest dobrze być tak nagim! A jeśli nas zobaczą!
  Natasza zachichotała i odpowiedziała:
  - I niech nawet zobaczą! Uwielbiam podniecać mężczyzn!
  Victoria zachichotała, potrząsnęła niemal gołymi udami, odpowiedziała:
  - Mężczyźni to śmieci - po prostu szumowiny!
  I uderzając gołą stopą świeżego grzyba, dodała:
  - Jak miło jest wziąć ogiera i na nim jeździć!
  Oksana zauważyła z uśmiechem:
  - Jak cię pieszczą, to miło... Zwłaszcza jeśli mężczyźni są młodzi, przystojni...
  Natasza przypomniała dziewczynom:
  - Pamiętaj, złapaliśmy chłopca. Cudowny dzieciak i na pewno ma wielką doskonałość poza swoimi latami!
  Victoria oblizała usta i powiedziała z pożądaniem w głosie:
  - Fajnie byłoby to sprawdzić!
  Weronika szczeknęła z oburzeniem:
  - Jakie paskudne rzeczy mówisz! Nie można tak wyśmiewać ludzkich uczuć! Zwłaszcza jeśli chodzi o niemiecki, ale chłopak!
  Oksana zachichotała i odpowiedziała:
  - Przepraszam, ale moje serce jest takie paskudne...
  Natasza chętnie potwierdziła:
  - Niemcy posuwają się naprzód, a ja chcę marzyć o czymś dobrym! Na przykład o chłopcach!
  Victoria zasugerowała ze śmiechem:
  - A jeśli naprawdę złapiesz mężczyzn? Było tak wspaniale!
  Veronica odpowiedziała szorstko:
  - Kobiety ozdabia się skromnością, a nie aroganckim szykanowaniem!
  Victoria negatywnie pokręciła ognistą głową. Uderzyła się w bose stopy i szczekała:
  - Nie! Po prostu nie ma większej przyjemności, wybierając samą mężczyznę i wciągając ją do łóżka. Rudowłosa diablica potrząsnęła miedzianorudymi lokami i kontynuowała. - Chodzi o to, żeby położyć się w krzakach dla przyjemności, a nie schodzić do ołtarza.
  Veronica powiedziała surowo:
  - Seks bez powodu to oznaka głupca! - I dodał. - To jest sprzeczne z normami moralności komunistycznej!
  Wiktoria nie zgodziła się:
  - powiedział sam Lenin - żony powinny być wspólne!
  Natasza zachichotała i zauważyła:
  - Cóż, nie mogę powiedzieć, żebym tak rzuciła się na mężczyzn, ale fajnie jest grać aktywną rolę! Jeśli sam lubisz wybierać, do kogo trafić! Ale z naszej strony do tego nie dochodzi.
  Victoria skinęła głową na zgodę.
  - Tak, mamy tylko dziewczyny... Ale możesz przejść przez płot! - ćwierkała dziewczyna z wielką przyjemnością. - Chłopi, mużycy... Nasi ludzie gorliwie pełzają po brzuchu!
  Veronica potrząsnęła przecząco głową.
  - Nie, Lenin nigdy tego nie powiedział!
  Natasza wykrzyknęła w proteście:
  - Nie, dokładnie to powiedział Władimir Iljicz! W komunizmie wszystko będzie wspólne, łącznie z żonami!
  Victoria zachichotała i mruknęła:
  - Kobiety są dobre... Mężczyźni są jeszcze lepsi! Ech, zostać schwytanym, zostać tam zgwałconym przez całą firmę.
  Dziewczyny roześmiały się zgodnie. A Victoria z uśmiechem dodała:
  - A potem bili go kolbami karabinów! A obcasy byłyby podpalane miękkim płomieniem i posypane korbitem!
  Natasza kopnęła guza bosą stopą i gruchnęła:
  - Obcasy są zadowolone, gdy są bite bambusem! Tu w Chinach dziewczęta i chłopców bito kijami w nagie podeszwy. I to im się podobało!
  Victoria śpiewała z zapałem:
  - Co za tortura w Hollywood! Tylko katy, nie ludzie!
  Weronika mądrze zauważyła:
  - Tutaj pójdziesz do piekła... Będziesz torturowany, a twoje pięty spalą się nie tylko bambusem, ale i rozżarzonym żelazem!
  Natasza zaśpiewała, zaciskając mocno pięści:
  - Czarny kruk przy następnej bramie!
  Victoria, potrząsając nagimi cyckami, ze szkarłatnymi sutkami, kontynuowała:
  - Kołyska, kajdanki, podarte usta!
  Oksana, której piersi też są nagie, potrząsając biodrami, odpowiedziała:
  - Ile razy po walce moja głowa!
  Weronika wsparła impuls, tupiąc bosymi stopami:
  - Z zatłoczonego bloku do rąbania poleciałem gdzie....
  Natasza ryknęła wściekle, potrząsając nagimi piersiami:
  - Gdzie jest Ojczyzna! Niech krzyczą brzydko!
  Victoria lała się i pisnęła, wykręcając biodra, ledwo zakryte przezroczystymi majtkami:
  - I lubimy ją, nawet jeśli nie jest piękna!
  Oksana syknęła, szarpiąc gołymi, opalonymi kolanami:
  - Zaufane dranie!
  Veronica powiedziała z westchnieniem:
  - Jesteśmy sowieckimi strażnikami granicznymi. A my rozmawiamy jak płotkowe dziwki. Czy to jest możliwe...
  Victoria zaśpiewała w odpowiedzi:
  - Dziękuję przywódcy Stalina! Za głupie, puste oczy! Za to, że jesteśmy jak wesz, nie możesz żyć!
  Natasza zagroziła czerwonemu diabłu pięścią:
  - Nu, nie jesteś chartem! Będziesz w specjalnej sekcji!
  Wiktoria pewnie powiedziała:
  - Wkrótce Niemcy przyjadą do Moskwy... A już Stalin zostanie zabrany do klatki!
  Oksana zachichotała i sprzeciwiła się:
  Czy uważasz, że wynik wojny jest przesądzony?
  Victoria odpowiedziała całkiem poważnie:
  - Jak inaczej? Hitler ma pod okupacją ponad połowę świata, a także Japonię i jej kolonie. - dziewczyna ze złością tupnęła wdzięczną, bosą stopą. - A my nie mamy nawet przyzwoitych czołgów! Seria KV to parodia samochodów. T-34 jest wyraźnie za mały. Ale nie powstał normalny czołg! A pociski przeciwpancerne będą gorsze od niemieckich!
  Natasza westchnęła ciężko i bulgotała:
  - Musimy się z tym zgodzić! Niestety, nasze czołgi wciąż są tak niedoskonałe. A co z KV? Tak, pękają...
  Dziewczyny zamilkły, a ich żartobliwość opadła.
  Rzeczywiście, już pierwsze godziny wojny pokazały, że T-34-76 nie ma w pełni niezawodnej skrzyni biegów, a tym bardziej serii KV. A co jest wstrętne, im cięższy czołg, tym słabiej jest przystosowany do ruchu. A pancerz przedni 200 mm nie wystarczy, by utrzymać pociski nawet armaty 88 mm Panther-2, a nie E-50.
  Jak się nieoczekiwanie okazało, niemieckie samochody są o rząd wielkości silniejsze pod względem przedniego pancerza i zdolności do przyjęcia trafienia. A radziecka technologia wyraźnie zawodzi.
  Jednak w prawdziwej historii Niemcy zwyciężyli już w pierwszych godzinach i dniach. Ale nie mieli takiej liczby czołgów i samolotów oraz potężnych samolotów odrzutowych. I nie było samochodów cięższych niż dwadzieścia dwie tony. Ogólnie Niemcy okazali się zaskakująco słabi w czterdziestym pierwszym roku. A jednocześnie, co dziwne, pokonanie silniejszego przeciwnika. I teraz? Wszystkie atuty nazistów: doświadczenie bojowe, lepsza mobilność oddziałów, możliwość włamania się do obrony - nasiliły się. A Führer to nie trzy i pół tysiąca lekkich i słabszych czołgów, ale dziesięć tysięcy ciężkich. Oraz samolot odrzutowy, który w zasadzie śmigło nie jest rywalem.
  A Armia Czerwona jest wciąż lepiej wyszkolona do ataku niż do obrony. I nauczyli żołnierzy bić wroga na własnym terytorium, a nie bronić własnego. Oczywiście niektóre rzeczy się poprawiły. Linia Mołotowa została ukończona. To już jest plus. Linia obrony pod względem inżynieryjnym jest znacznie silniejsza niż w czterdziestym pierwszym roku.
  Ponadto wojska są nadal lepiej zmobilizowane niż w prawdziwej historii. I przygotowany do odparcia ciosu. Ale i tak szkolenie w obronie nie jest zbyt dobre. Duch nie jest zbyt obraźliwy. Lotnictwo szczerze mija. A poziomu wyszkolenia pilotów nie można porównać z niemieckim. Ale Fritz mają takie kolosalne doświadczenie.
  Układ sił jest znacznie gorszy niż w czterdziestym pierwszym roku. Wtedy ZSRR miał czterokrotnie więcej czołgów i samolotów, a i tak upadał. I teraz? Teraz Niemcy mają przewagę jakościową i ilościową. Co więcej, w czołgach jakość jest ach, jakże zauważalna po stronie nazistów. Tak, i lotnictwo też.
  Może dlatego cztery dziewczyny są tak pesymistyczne.
  Wojownicy wcale nie zaczynają.
  Natasza, stąpając po korzeniach drzew i czując mrowienie w bosych stopach, zauważyła:
  - Pokazaliśmy wrogom plecy! A może lepiej byłoby wstać i umrzeć z godnością!
  Victoria pokręciła czerwoną głową.
  Co zmieni nasza śmierć? Tylko naziści będą się chwalić nowym zwycięstwem!
  Weronika zgodziła się:
  - Prawidłowy! Nasza śmierć tylko doda faszystowskich laurów! I powinieneś zdobyć najnowszą broń i walczyć z nazistami.
  Oksana sceptycznie zauważyła:
  - Ale jako? Przeciwko E-50 nie ma broni!
  . ROZDZIAŁ 3
  Dziewczyny zamilkły... A tak naprawdę, jakim czołgiem jest E-50? Maszyna o gęstym układzie, poniżej dwóch metrów i dużych kątach nachylenia pancerza. Rodzaj perfekcji w budowie zbiorników.
  Nowa generacja maszyn ze stabilizatorem hydraulicznym pistoletu. A zbroja jest pochylona, boki, czoło i rufa. Typ przysiadu. W zasadzie słabym punktem jest spód kadłuba, jeśli znajdziesz się między rolkami. Ale to też trzeba wiedzieć. Dodatkowo Niemcy wiszą na gąsienicach i ekranach - dając podwójną ochronę.
  Tak więc Fritz otrzymał optymalny czołg, którego SU-100, wciąż rzadkie działo samobieżne, nie mógł przyjąć.
  Podczas ostrzału pozycji sowieckich używano działek gazowych i bombowców.
  Ale teraz samolot szturmowy przeleciał nad dziewczynami. Wyraźnie zagrozili, że pochowają piękności.
  Gdyby tylko mogli je zobaczyć, oczywiście.
  Natasza, odsłaniając twarz, powiedziała:
  - Wszyscy jesteśmy sukami - Fuhrer nie jest fajny!
  I znowu uśmiechnęła się do nazistów.
  Victoria logicznie i dowcipnie zauważyła:
  - Nie jest pierwszym wojownikiem, nawet drugim!
  Oksana poważnie zauważyła:
  - Na pokładzie "Pantera" -2 jest całkiem możliwe. Ma tylko 82 mm pancerza pod lekkim nachyleniem. Dla nas to nie będzie problem!
  Veronica zachichotała i zasugerowała:
  - Może uda nam się zrobić taki czołg...
  Dziewczyny szły przez kilka godzin bez zatrzymywania się. Czas minął po południu. Możesz się zatrzymać i zjeść. Ludzie w ZSRR nie żyli zbyt łatwo, ale poprawiła się sytuacja w gospodarce. Część towarów sprzedawano po bardzo niskich cenach racjonowania, część po wysokich cenach handlowych.
  Trzeci plan pięcioletni z lat 1938-1942 został formalnie wręcz przepełniony. Osiągnięto to jednak poprzez wydłużenie dnia pracy i drakońskie kary za absencję. Tym bardziej formalnie, pierwsze dwa plany pięcioletnie zostały przepełnione, ale w rzeczywistości tak nie jest. Wysoki poziom inflacji umożliwił manipulowanie statystykami.
  Ale kraj rozwijał się dość szybko. Może nie tak szybko, jak podają oficjalne statystyki, ale... Liczby rosły. Powstawały fabryki, rosła produkcja, zwłaszcza w inżynierii mechanicznej. Zwiększony wał i broń.
  Dodano rolnictwo. Po początkowym upadku spowodowanym kolektywizacją, zaczęły działać kołchozy. Produkowano coraz więcej traktorów, nawozów i różnych narzędzi. Stopniowo rosły kołchozy. Czwarty plan pięcioletni zaplanowano nieco skromniej, bo im wyższy poziom. Tym trudniej jest podnieść ten poziom! Ale czterdziesty trzeci i czterdziesty czwarty rok minął, przynajmniej oficjalnie, zgodnie z planem. Albo nawet trochę do przodu. Aktywnie zachęcano również do pracy w godzinach nadliczbowych. oraz różnego rodzaju pożyczki.
  Rolnictwo dodało trochę więcej, co umożliwiło zamrożenie cen racji żywnościowych i zwiększenie limitu uwalniania żywności. Płace nieco wzrosły.
  Oczywiście w ZSRR nie wszystko jest tak doskonałe, jak na ekranach kin, ale życie stopniowo stawało się lepsze. Pojawiły się rowery, a już w czterdziestym czwartym roku pierwsze telewizory czarno-białe. Oczywiście nakręcili też pierwszy kolorowy film o Stalinie. Do serii został wydany samochód "Moskwicz". Dodano produkcję konserw i słodyczy, wyrobów cukierniczych. W sprzedaży pojawiły się lodówki i lodówki na amoniak.
  Oznacza to, że w ZSRR nastąpiły zmiany na lepsze. A NKWD nie było już tak szalone jak w trzydziestym siódmym i trzydziestym ósmym roku. Oczywiście ludzie nie chcieli wojny. A Niemcy się bali.
  ZSRR miał już wysoko rozwinięty przemysł ciężki i inżynierię mechaniczną. Ale na razie nie mieli czasu na uzupełnienie armii samochodami. Chociaż oczywiście w porównaniu z czterdziestym pierwszym rokiem sprzęt urósł o rząd wielkości. A liczebność samej armii sięgnęła jedenastu milionów - dwa razy więcej niż w czterdziestym pierwszym. A gospodarka walczyła, by nadążyć.
  Stalinowi udało się stworzyć silny przemysł, ale Führer wygrał za dużo i nie można było z nim poradzić. Zasoby okazały się zupełnie nieporównywalne.
  Ale już w ZSRR produkowano dobry gulasz. A dziewczyny z przyjemnością go zjadły, razem z cebulą i chlebem.
  Natasza zauważyła ze złością, żując mięso:
  - Cóż, dlaczego Führer jeszcze nie pojechał do Japonii! I przyjdź do nas!
  Victoria, uderzając mocno bosą stopą w zaczep, odpowiedziała:
  - Głupota nieprzenikniona!
  Oksana zasugerowała:
  - Myślę, że Fritz nas nie docenia! Ale w rzeczywistości musimy rozedrzeć na strzępy cały ten pakiet Hitlera!
  Veronica powiedziała z westchnieniem:
  - Nie mieliśmy szczęścia... Chociaż wojna mogła zacząć się w czterdziestym pierwszym. Takie były wtedy plotki!
  Victoria skinęła głową na zgodę i potrząsnęła nagą klatką piersiową, sycząc:
  - Prawdopodobnie tak! Ale najwyraźniej Jugosławia i sukcesy Wielkiej Brytanii przeciwko Włochom pomyliły plany Hitlera. Ale w rzeczywistości przyniosło to korzyści nawet Fritzowi.
  Natasza zmiażdżyła mrówkę gołymi palcami pełnych gracji nóg i skinęła głową na znak zgody:
  - Na pewno! W czterdziestym pierwszym roku III Rzesza bez czołgów ciężkich i artylerii rakietowej byłaby dla nas całkowicie bezpieczna. Ośmielilibyśmy go... I tak Fritz podniósł poprzeczkę.
  Dziewczyna westchnęła ciężko.
  Victoria spojrzała na Nataszę. Na jej nagim, elastycznym biuście i myśli: "ale jaka piękna", jak wspaniale byłoby ją pogłaskać. Ale nie powiedziała tego głośno - to naprawdę nieprzyzwoite.
  Weronika logicznie zauważyła:
  - Historia nie ma nastroju łączącego... Właściwie byłoby lepiej uderzyć w czterdziestym roku, kiedy naziści nacierali na Francję. Wtedy chwila - wygodniej się nie dzieje!
  Victoria prychnęła pogardliwie.
  - I zerwać pakt? Stalin się na to nie zgodzi! Dał słowo honoru, żeby nie atakować!
  Natasza zaśmiała się i zauważyła:
  - Och, jacy jesteśmy szlachetni!
  Dziewczyny skończyły chleb, gulasz i cebulę. Pili kwaśne mleko z kolb. Ruszyliśmy dalej.
  Gdzieś szum silników. Poruszały się niemieckie czołgi. Wśród nich jest największy E-100. Speerowi udało się odrzucić bardziej masywne okazy. Ale tak naprawdę, dlaczego czołg potrzebuje dwóch beczek? Lepiej zrobić dwa czołgi lżejsze z różnymi lufami niż jeden z dwoma, ale ciężkimi.
  E-100 również nie jest produkowany, ale nadal można go znaleźć w serii. Co więcej, Hitler również kocha mastodonty i kazał zachować całą serię od E-5 do E-100.
  Dość masywna maszyna E-75 o długości 128 mm i wadze osiemdziesięciu ton. Zjednoczony z E-50 w zbroi. Nie jest to najlepszy model, praktycznie będzie jeszcze gorzej. "Królewski Lew" z działem 210 mm i wadze stu ton.
  Dziewczyny wspięły się na wysoką sosnę i obserwowały czołgi. "Królewski lew" dzięki silnikowi o mocy 1800 koni mechanicznych, dość potężnemu mastodontowi i zwinnemu. E-100 jest również wyposażony w mocny silnik. Szturmlew również się porusza z potężną 500-milimetrową wyrzutnią rakiet. Jest to jedna z najwydajniejszych maszyn przełomowych.
  Los samego czołgu Lwa był niejednoznaczny. Pojawił się przed "Panterą" i zdołał walczyć w Szwecji, Szwajcarii i podczas lądowania w samej Wielkiej Brytanii.
  Hitler podbił Szwajcarię i Szwecję, nałożył zniewalające układy na Hiszpanię i Portugalię. Ci zostali zmuszeni do porzucenia narodowej waluty i przyjęcia znaku. Tym samym ulegając wpływom kapitału niemieckiego.
  Czołg "Lew" miał być użyty przeciwko Ameryce. Ale zbyt ciężki samochód, z niewystarczająco szybkostrzelnym działem, nie pasował do wojska. Preferowana była bardziej zaawansowana "Pantera" -2. Pojazd ten zadowolił wojsko swoją bronią, a osiągi, a zwłaszcza przedni pancerz, są więcej niż godne. "Pantera" -2 stał się czołgiem zwycięstwa w wojnie ze Stanami Zjednoczonymi. A "Lew" był używany niezwykle rzadko. "Tygrys" był również niezbyt wydajnym czołgiem, ledwo zdążył zapalić się w bitwach końca czterdziestego drugiego roku. A "Tygrys" -2 jest przestarzały, ledwo zdążył się pojawić. Zmodernizowana "Pantera" -2, ważąca pięćdziesiąt ton, nie ustępowała "Tigrowi" -2 pod względem ochrony i uzbrojenia, a przy wadze mniejszej o osiemnaście ton była lepsza pod względem osiągów.
  Praktyka bojowa wykazała, że "Pantera" -2 znacznie przewyższa "Shermana" w walorach bojowych, uderzając ten samochód z dużej odległości, do trzech i pół kilometra, i jest praktycznie nie do przebicia w czoło i tylko z bliska zasięg jest wrażliwy na bok. A to nie dotyczy wszystkich modeli Shermana.
  Ameryka przegrała z niemieckimi samolotami odrzutowymi i Panterami, a także z wcześniejszym E-25 - unikalnym działem samobieżnym o wysokości zaledwie półtora metra.
  Stany Zjednoczone skapitulowały...
  Natasza pogładziła własny sutek truskawkowy. I z promiennym uśmiechem powiedziała:
  - Ja Ty! On, ona - razem cały kraj!
  Obsługiwane przez Wiktorię:
  - Razem przyjazna rodzina! Jednym słowem jest nas sto tysięcy ja!
  Oksana zachichotała i wskazując na mastodonty zauważyła:
  - Czołg "E" jest bardzo krótki i przysadzisty. Trudno będzie go zdobyć.
  Weronika syknęła smutno:
  - Niech nas bóg błogosławi!
  Natasza zachichotała i zaćwierkała:
  - W Ameryce dla całego kraju, w Ameryce dla całego kraju, w Ameryce dla całego kraju - szanse są równe!
  Ognista Wiktoria chichocze i ryczy:
  - Szanse są równe dla różnych warstw społeczeństwa!
  I jak chcesz. A jej zęby są piękne, jak pokazują.
  Oksana skomentowała:
  - Kiedy Niemcy się uciekną, będzie im bardzo źle z ich baz zaopatrzeniowych!
  Veronica zachichotała i zasugerowała:
  Módlmy się więc!
  Natasza prychnęła pogardliwie i potrząsnęła głową.
  - Nie! Jesteśmy członkami Komsomołu, co oznacza, że jesteśmy ateistami!
  Victoria agresywnie ostrzegała:
  - A ja generalnie jestem bojowym ateistą! I nie ma Boga - to fakt medyczny!
  Weronika ostrożnie zauważyła:
  Ale nie możesz tego udowodnić!
  Victoria w odpowiedzi błysnęła agresywnie szmaragdowymi oczami. I syknął z uśmiechem:
  - Mogę! Jeśli istnieje Bóg, musi być odpowiedzialny. Oznacza troskę o ludzi. - Rudowłosa dziewczyna agresywnie uderzyła bosą stopą w pień sosny. - Czy można sobie wyobrazić fenomenalny kosmiczny umysł, który nie dbałby o jego stworzenie!
  Natasza chętnie potwierdziła:
  - Otóż to! W końcu jesteśmy dla Boga jak dzieci dla Ojca, a On się o nas nie troszczy!
  Weronika ostrożnie zauważyła:
  Ale nawet troskliwy ojciec karze swoje dzieci...
  Natasza zachichotała w odpowiedzi.
  - Ale nie oszpecaj ich!
  Wiktoria ze złością zauważyła:
  - Naprawdę istnieją dziwne metody wychowania w twoim Bogu! Na przykład zabrał i utopił całą ludzkość, a nawet niewinne zwierzęta. Powstaje pytanie, jakie faszystowskie metody?
  Oksana dodała z uśmiechem:
  - I w ogóle wieczne męki w piekle... To także oczywista przesada, ponieważ żadne metody sprawiedliwości nie usprawiedliwiają tortur!
  Weronika rozłożyła ręce zmieszana i powiedziała z westchnieniem:
  - Uważam też, że powódź Noego to przesada. Ale Ziemia była pełna grzechu na oczach Boga...
  Wiktoria zaśmiała się:
  - Tak, dzieci zaczęły płatać figle. Ojciec podniósł karabin maszynowy i zastrzelił tych, którzy gadali, zostawiając tylko tych, którzy siedzieli ciszej niż woda, pod trawą. Ruda obnażyła swoje duże zęby. - Taka jest uzyskana analogia!
  Weronika wzruszyła ramionami i powiedziała cicho:
  - Nie jestem księdzem, żeby odpowiadać na takie pytania. Ale myślę, że Bóg miał ku temu powody.
  Victoria zachichotała i zauważyła:
  - Tak ... Z jakiegoś powodu upadli bez powodu, tylko widzieli wszystkich tak, jakby zniknęli!
  Natasza zasugerowała:
  - Może Biblia to tylko żydowska bajka. Dlaczego mielibyśmy w to wierzyć?
  Oksana wyraziła swoją opinię:
  - W każdym razie musisz zachować honor. I nie licz na pośmiertny raj!
  Victoria zachichotała i zauważyła:
  - Tak... Księża uwielbiają opowiadać historie! I niezbyt atrakcyjne!
  Weronika cicho zauważyła:
  - Ale Jezus Chrystus to całkiem atrakcyjny wizerunek!
  Victoria zachichotała i pokręciła głową.
  - Nie wyszłabym za takiego pacyfistę!
  Natasza zachichotała i zauważyła:
  - Tak, człowiek musi się bronić... A czego uczy Biblia? Uderzyli cię w prawy policzek - skręć w lewo!
  Veronica chciała powiedzieć, ale była wyraźnie zakłopotana. A potem Victoria włożyła to:
  - Naprawdę dziwna moralność. Albo Bóg uczy nas kochać wrogów, albo topi całą ludzkość naraz. I jak to wytłumaczyć?
  Natasza odpowiedziała sobie:
  - Myślę, że Biblię napisali utalentowani wizjonerzy!
  Weronika leniwie sprzeciwiła się temu:
  - Kto na to patrzy... Ale inaczej niż istnienie Boga nie da się wytłumaczyć pojawienia się Wszechświata. - Wtedy dziewczyna się rozweseliła. Przejechała gołą, wyrzeźbioną nogą po korze i kontynuowała. - Cokolwiek by powiedzieć, ale nie da się znaleźć ani wymyślić bardziej przekonującej wersji pochodzenia Wszechświata, z wyjątkiem tego, jak został stworzony przez Boga!
  Natasza wzruszyła ramionami i zapytała:
  - A główna przyczyna pojawienia się Boga?
  Veronica westchnęła i odpowiedziała, tracąc pewność siebie:
  - To już jest aksjomat... Należy przyjąć przez wiarę, że Bóg istnieje. I że istnieje od zawsze i nie ma pierwszej przyczyny.
  Natasza przecząco pokręciła głową.
  - Przyjąć przez wiarę przedwieczność Boga? Ale mogę zaoferować przyjęcie przez wiarę wieczności wszechświata, ale bez Wszechmocnego...
  Weronika logicznie zauważyła:
  - Wygląda na alogizm. Jak jest ta wieczna materia i skąd się wzięła?
  Victoria natychmiast odpowiedziała:
  - A co jest logiczne - Bóg jest wieczny... A skąd się wziął!? Tym bardziej od razu wszechmocny i wszechwiedzący?
  Veronica odpowiedziała z desperacją:
  - To istniało od zawsze... Przyjmujemy to przez wiarę! A jak to możliwe - niezrozumiałe!
  Natasza zauważyła:
  "Rzeczywiście, jesteśmy tutaj na równej stopie. Musiała jakoś powstać materia. I dzieje się coś nie do pomyślenia. - dziewczyna uśmiechnęła się i pewnie zauważyła. - A jednak pytanie, dlaczego na ziemi jest tyle zła, pozostaje otwarte.
  Właściwie jest o co się kłócić...
  W każdym razie nazistom przeciwstawiły się mniejsze, mniej doświadczone i gorsze siły techniczne.
  O ile w prawdziwej historii w czterdziestym pierwszym roku ZSRR miał czterokrotną przewagę w czołgach, z pojazdami lepszej jakości, to teraz Niemcy mają już więcej mastodontów i są wydajniejsze. A Niemcy mają samoloty odrzutowe, a także więcej w liczbie i jakości. W prawdziwej historii ZSRR miał cztery razy więcej samolotów. To prawda, że być może jakość leży po stronie Luftwaffe. Przestarzałe samochody były gorsze od niemieckich. A najnowsze też nie były jednoznaczne. Ale teraz Niemcy mają już samoloty odrzutowe, których radzieckie samoloty śmigłowe nie są rywalami.
  Oczywiście udało im się wykopać linie obrony, ale trening jest raczej słaby. Mimo to Armia Czerwona ma głównie charakter ofensywny. Plusem jest to, że Niemcy nie mogli zaskoczyć wojska. Ale minusem jest to, że we wszystkim mają przewagę ilościową, a nawet bardziej realne doświadczenie bojowe niż w czterdziestym pierwszym.
  Plus nadal rozumie liczbę sił. I tak trudno się temu oprzeć. W czterdziestym pierwszym roku ZSRR, po mobilizacji, przewyższał liczebnie Wehrmacht, ale był gorszy pod względem piechoty i ogólnej mobilności. Teraz kosztem jakości nie wszystko jest jasne. W Wehrmachcie jest wiele dywizji kolonialnych, niezbyt gotowych do walki. Ale z drugiej strony dobre śmigło szturmowe MP-44 i dużo sprzętu. A na tej planecie wróg stał się jeszcze silniejszy. ZSRR oczywiście też dodał, ale nie tak bardzo.
  Prawie cały świat jest przeciwko Rosji. I tutaj szanse są znacznie mniejsze niż w czterdziestym pierwszym.
  Albina, po zestrzeleniu kilku samolotów, zauważyła:
  - Tu młócimy, młócimy, ale brzegów nie widać...
  Alvina zaśmiała się i odpowiedziała:
  - Już zbliżamy się do Dniepru i będzie wielka bitwa...
  Wojownicy bikini kontynuowali swój marsz. Naziści ominęli Twierdzę Brzeską i włączyli kocioł. Czołg E-50, poruszający się w kierunku wschodnim.
  Gerda śpiewała entuzjastycznie:
  - Jestem taką fajną dziewczyną! Wszystkich wrogów łamię jak sople... A na mrozie, boso, śmiało, że nawet iskry leją się spod moich stóp!
  Charlotte zachichotała, wbiła trzydzieści cztery w ciało i wykrzyknęła entuzjastycznie:
  - Nie ma powodu wątpić w Ojczyznę! Wojownicy są twardsi niż ludzie!
  Christina również nacisnęła guzik bosą stopą i wściekle zdradziła, wybijając sowieckie działo. Więc nawet bagażnik odpadł:
  - Dochody są wysokie jak szczyty górskie!
  Magda strzelała z armaty jedna po drugiej. Miała 105 mm i była zabójcza w najnowszej modyfikacji, była dość szybkostrzelna, strzelając dziesięć strzałów na minutę.
  Dziewczyna przycisnęła gołe palce i szepnęła:
  - Procent w linii przyszłości podany ...
  Gerda uderzyła sowiecki czołg, zmiażdżyła zbroję i krzyknęła:
  - Sam się przekonasz!
  Uderzyła i Charlotte, gołymi palcami u nóg, z dzikim, szaleńczym rykiem:
  - Ojczyzna jest teraz bliżej nas!
  Christina również wystrzeliła, używając palców swoich nagich, opalonych nóg, wydając:
  - Powitaj z nami słońce!
  Magda też waliła i przycisnęła gołą piętę. Rozbiła sowiecką armatę na pływające odłamki, śpiewając:
  - Ojczyzna jest najsilniejsza!
  A wojownicy będą ryczeć jak bawoły w rzeźni. Czwórka bardzo lubi mężczyzn. To naprawdę im odpowiada. Dlaczego nie? Są takie piękne i agresywne. I kochać. A ten człowiek jest psem, po prostu przywołaj. I będziesz miał wszystko, łącznie z pieniędzmi. A te kobiety są bardzo silne fizycznie. I trawią męską doskonałość z szalonym temperamentem. I ciągła przyjemność.
  Nie musisz czekać cały rok na mężczyznę - a mimo to orgazm Cię odnajdzie!
  Gerda wzięła go i ryknęła, strzelając do sowieckiej trzydziestej czwartej i burząc wieżę:
  - Jestem prawdziwym rycerzem zagłady!
  Christina wysunęła język i zahukała groźnie:
  - A mój uśmiech jest jak pantera!
  Charlotte mówiła agresywnie, potrząsając pięścią i popychając joystick gołymi palcami.
  A przed nami wielkie zmiany!
  Magda ćwierkała i skowytała:
  - Jesteśmy ucieleśnieniem hetery!
  Gerda zachichotała i odpowiedziała:
  - Jak dobrze, gdy pieszczą cię ręce przystojnych młodzieńców!
  A dziewczyna wyobraziła sobie, jak jej dłonie obmacują sutki truskawkowe. To naprawdę jest takie cudowne. I łaskoczące i ekscytujące. I bardzo ładne.
  Gerda ostrzelała sowiecki SU-85. Rozbiła samochód i ćwierkała, uderzając bosymi stopami o zbroję:
  - Ach, dębowe panie, dębowe panie!
  Charlotte agresywnie potwierdziła, nadymając policzki i potrząsając pełnymi piersiami.
  - Duba! Dąb! Panie z Duby!
  I jak to przyjmie i się śmieje... Jakby dzwonki biły. A jego głos jest taki promienny.
  A jej ofiarą był 76-milimetrowy rosyjski pistolet. Broń jest dość archaiczna.
  Christina zachichotała i pisnęła:
  - Będę ryczeć i pękać!
  Gołymi palcami skierowała również pocisk w wrogi samochód.
  Jaka ona jest piękna. Złoto i miedź są świetne!
  Magda jest całkowicie złota, bo śpiewa z entuzjazmem:
  - Lira korbowa wciąż płacze...
  Potem odwróciła się od sowieckich trzydziestu czterech i nadal śpiewała ze smutkiem.
  - Jest obcą w Berlinie!
  Gerda zaćwierkała w odpowiedzi. Gołymi palcami nacisnęła przycisk joysticka i zestrzeliła radziecką haubicę.
  - Berlin to stolica świata!
  Charlotte wymamrotała z przekonaniem w odpowiedzi:
  - A Londyn to stolica Paryża!
  I gwoździe na sowieckim T-26. Maszyna, choć niewielka, również uważana jest za czołg.
  Christina wzięła go i oddała, kręcąc rowerem bosymi stopami:
  - A Paryż to stolica Rzymu!
  Potem, jak tylko się zaśmieje... I szmaragdowymi oczami przewierci się przez wszystkich wojowników z rzędu. I uśmiechać się jednocześnie i błyszczeć zębami. Ale w ogóle jak weźmie i wbije sowieckie czołgi. Zburzy połowę wieży na trzydziestej czwartej.
  A po niej Magda weźmie go i podpali granatem. To znaczy pocisk. Według SU-76. Już wyraźnie przestarzały samochód, ale nadal znajduje się na liście.
  I ćwierkało:
  - A Rzym to stolica Miami!
  To naprawdę zabawne. Ale dziewczyny za bardzo dały się ponieść emocjom. Nie zauważyli, jak kilku żołnierzy armii sowieckiej podpełzło do nich z wiązkami granatów przeciwpancernych i wysadziło tory. I jak to zajmie i eksploduje. Rolki pękły, a E-50 stracił mobilność.
  Cóż, co się dzieje...
  Naziści mają dużo czołgów i są znacznie bardziej zaawansowani niż radzieccy. I mają bardziej doświadczone załogi.
  Oczywiście jest wielu zagranicznych żołnierzy, co stwarza pewne problemy, ale nie jest to straszne. Ale liczba żołnierzy jest bardzo duża. I nie możesz się z tym spierać.
  Liczba w czterdziestym pierwszym roku była po prostu niewystarczająca dla Fritza. Szczególnie mało było czołgów. A to uniemożliwiło im walkę.
  Albina i Alvina na samolotach szturmowych obsypali wroga bombami. Armia Czerwona pod ich ciosami zadrżała i zginęła.
  Albina, upuszczając kolejny dar śmierci, pisnęła:
  - O decydujące zmiany i zwycięstwo!
  Alvina ochoczo potwierdziła, strzelając, naciskając gołymi palcami na przyciski joysticka:
  - Za to, że oderwali się od sukcesów III Rzeszy.
  Niemieccy piloci Gertrude i Adala, uderzając bosymi stopami, wsiedli do dwumiejscowego XE-328, do maszyny odrzutowej - to potwór z dziesięcioma wiatrówkami.
  Deszcz właśnie minął i dziewczyny zostawiły pełne gracji, bardzo wyraźne ślady gołych nóg.
  Były tak uwodzicielskie, że nastolatki służące na lotnisku łapczywie pożerały wzrokiem bose odciski stóp i nawet chłopcy zaczęli puchnąć do perfekcji. Generalnie pilotów było wielu - walki pokazały, że kobiety w równych warunkach mają dwukrotnie większą przeżywalność niż mężczyźni. A to oznacza, że są skuteczne. A Hitler, oczywiście, nie jest taką osobą, żeby nikomu żałować.
  W samej III Rzeszy oficjalnie wprowadzono poligamię - prawo do czterech żon. To bardzo praktyczne. Ale niezbyt pasujące do tradycji chrześcijańskich. Nic dziwnego, że faszyzm szuka nowej formy religii. Hitler upiera się, że to monoteizm, ale tak wyjątkowy - z panteonem pogańskich, starożytnych germańskich bogów. Oczywiście sam Hitler w tym panteonie stawiany jest przede wszystkim jako posłaniec i posłaniec Boga Najwyższego.
  Więc Führer, oczywiście, bardzo kocha się kultywować.
  Gertrude i Adala wystrzeliwują w niebo swój wielozadaniowy samolot szturmowy, który może również pełnić rolę myśliwca.
  Wojownicy są bardzo pewni siebie. Rosjanie nie mają samolotów odrzutowych i raczej nie będą w stanie wytrzymać ataku tygrysów nieba.
  Gertruda warknęła:
  - Jestem rycerzem płonącego potoku...
  Adala potwierdziła entuzjastycznie, obnażając zęby:
  - I zamatuję wszystkich!
  Dziewczyny się roześmiały. Wcisnęli nagie pięty na pedały i obrócili odrzutowy samolot szturmowy.
  Wciąż było ciemno, ale na wschodzie pojawiła się już smuga światła. Dziewczynki gwizdały... Pod nimi pływały już przestrzenie Rosji. Wojowniczki zachichotały i mrugnęły do siebie. Są takie ekstrawaganckie i piękne.
  Tu w ich kierunku startują radzieckie samochody. Śruba Jak-9 jest prawdopodobnie najbardziej masowo produkowaną maszyną wśród najnowszych wydań. Niezbyt uzbrojony, ale stosunkowo tani i mało zbrojony. MIG-5, szybszy, z karabinami maszynowymi. MIG-3 to wcześniejszy model. LAGG-7 to prawdopodobnie najszybszy i najbardziej uzbrojony ptak. W najnowszej modyfikacji są aż trzy działka 20 mm.
  Ale to wszystko są maszyny napędzane śmigłami - samoloty odrzutowe nie powstały. A Niemcy czują się bardzo pewnie.
  Gertrude strzela z dziesięciu działek powietrznych. Trafiły w działa 30 mm i dwa 37 mm. Pędzą jak ognisty trąba powietrzna przez radzieckie samoloty. Jednak czerwoni piloci próbują robić uniki i iść do ogona.
  Adala manewruje w tej chwili. Nie można zmierzyć się z niemieckim samochodem, ale wsiadanie w ogony jest napięte. Dla ZSRR atak nie jest nieoczekiwany. Uruchomiono już działa przeciwlotnicze. Eksplodowane muszle świecą w ciemności.
  Niemcy odczuwają pewną nerwowość. Wydawało się, że widzieli już tak wiele, że nic cię nie zaskoczy, ale... sowieccy piloci są odważni i nie boją się strat. Nic ich nie przestraszy. Ale doświadczenie nie wystarczy. Niemiecki samolot bez problemu wychodzi z nurkowania i zestrzeliwuje sowiecki samochód. Rozbija kolejny na kawałki.
  Siła niemieckiej broni jest bardzo duża. To element, w którym Fritz mają ogromną przewagę nad Rosją. Ale prędkość nazistów jest kolosalna.
  Adala przyspiesza i rusza do przodu. A Gertrude wystrzeliwuje rakiety we wroga. Porada odbierana jest przez zęby. Część amunicji jest wycelowana w ciepło lub dźwięk.
  Adala szepcze:
  Nie zabiją nas!
  Dziewczyny kręcą swoim samochodem... Próbują być cool. A potem radziecki myśliwiec taranuje pobliski niemiecki samolot szturmowy. I jak zaczyna się rozdzierać i pękać. Zarówno niebo, jak i powietrze.
  Gertruda szepnęła:
  - Szalona śmierć!
  Wojownicy byli wyraźnie zdezorientowani i można ich w ten sposób staranować.
  . ROZDZIAŁ 4
  Straszliwy cios spadł na spokojny Władywostok (na Dalekim Wschodzie nie wprowadzono stanu wojennego). Większość statków Floty Pacyfiku została rozbrojona w portach, wielu marynarzy zostało również przeniesionych na front zachodni. Z jednej strony spodziewano się ataków Kraju Kwitnącej Wiśni, ale w praktyce okazało się, że nie spodziewano się ich. Generał Yamamoto postawił zakład na jednoczesne uderzenie wszystkimi możliwymi do użycia siłami. Ameryka, stosunkowo szybko pokonana, nie zdążyła zatopić zdecydowanej większości japońskiej floty, pancerniki reprezentowały szczególnie potężną siłę.
  Kapitan pierwszego stopnia Wasilczikow właśnie o świcie grał w karty z innymi oficerami floty. Chłopaki byli jeszcze dość młodzi, zostali tutaj, aby upewnić się, że statki nie zgniją całkowicie. Wasilczikow był jedynym z nich, który wąchał proch strzelniczy, został przeniesiony z Leningradu ze względu na konieczność leczenia ciężkiego zapalenia płuc, złapanego w bardzo zachmurzonym mieście. Kapitan pierwszego stopnia lub pułkownik, jeśli został przeniesiony do wojsk lądowych, cieszył się ciszą Władywostoku, jego kwitnących ulic. Minęła zima, minął kwiecień radośnie, było cudownie, ciepło, czerwiec nie był w środku, tylko w strefie tropikalnej. Funkcjonariusze trochę pili, dobra wódka w sklepie morskim według dzisiejszych standardów (przedwojenna inflacja osłabiła rubla) jest prawie tańsza od mleka.
  Nastrój jednak psuła wiadomość, że nie przyjedzie kolejna karawana z amerykańskim gulaszem, przez co przekąska podrożała, a zamiast delikatnej teksaskiej cielęciny musieliśmy zjeść już nudną rybę z piklami . Oficerowie kilkakrotnie próbowali przetłumaczyć rozmowę na temat wojny i prosili o rozmowę o niektórych bitwach, ale Wasilczikow milczał i odwracał rozmowę na bok. W końcu, kiedy go w końcu dostali, warknął:
  - Wyślą cię na front, więc rozpoznasz matkę Kuz'kina. Zrozumcie, że proch strzelniczy pachnie nie perfumami, ale trupami!
  Bardzo młody porucznik marynarki wojennej (właśnie otrzymał epolety, po półrocznym szkoleniu, do którego wszedł natychmiast ze szkoły) skoczył:
  - Tego nam brakuje! Kobiety! Śliczna kobieta! Dlaczego siedzimy sami, bo miasto jest pełne samotnych dziewczyn.
  Chłopcy wiwatowali:
  - Oczywiście chodźmy poszukać dziewczyn.
  Oficer zaśpiewał romans:
  - Jak dobrze leżeć na trawie i jaka pyszna rzecz do jedzenia! Umów się na przemeblowanie w łaźni i zadzwoń do młodych dziewcząt!
  Wasilczikow krzyknął do szalejącego młodzieńca:
  - Na dworze jest godzina policyjna, a dziewczyny śpią po ciężkiej pracy! Nie każdy ma szczęście znaleźć takie złodziejskie miejsce, błogie, gdy wokół zalewają się pot i krew.
  Oficer dokuczał:
  - Proch strzelniczy pachnie nie duchami, ale trupami, tylko dla szeregowców, dowódcy mają maski przeciwgazowe z filtrem!
  Wasilczikow zmarszczył brwi.
  - Filozof! Typowa Spinoza, pozostaje tylko nauczyć się, jak pociągnąć za spust językiem! I będzie: pa! Pachwina! Pachwina!
  Funkcjonariusze śmiali się, nawet okna zaczęły drżeć. Wasilczikow dodał:
  - Twój język jest świetny, gdy umysł przeciwnika jest mały!
  Młodszy oficer mruknął:
  "Dość tego, napijmy się!"
  Reszta bojowników ryknęła:
  - Zgadza się, nalej! Do świtu oczywiście starczy nam wódki, ale przekąsek też nie zabraknie!
  I ognista woda wlewa się do szklanek! Tak, więc zaczęło się gotować i pienić, zabrzmiały nieprzyzwoite, nieprzyzwoite piosenki.
  Drzwi otworzyły się nagle i pomieszczenie wyglądało na zniszczone przez huragan. Wysoka ognista dziewczyna podskoczyła do oficerów i z całej siły rozwaliła ceglaną ścianę niedokończoną butelką wódki. Dziewczyna krzyknęła:
  - Alkoholicy i chamowie! Cały kraj pracuje, albo walczy, jesteście w błogości jak świnie. Zapomniałeś o sumieniu i honorze! Nic dziwnego, że Lenin powiedział: pijaństwo to najgorszy ze wszystkich występków, jego szczególna destrukcja w sferze publicznej!
  Młodszy oficer był już dość pijany, zmrużył oczy i odkrzyknął, chwytając pustą butelkę:
  - Ty suko wynoś się stąd! Teraz będę!
  Dziewczyna na chwilę uderzyła czubkiem buta pod kolanem. Uderzenie wydawało się lekkie, bez zasięgu, ale młody człowiek zawył i zatonął. Butelka spadła i pękła. Wszyscy sapnęli, Wasilczikow wykrzyknął:
  - Tak, to znaki Anny Vedmakovej, asa pilotującego w Hiszpanii i Finlandii. Ma legendarne włosy w kolorze ognia! Witaj, Dowódco Eskadry...
  Wiedźmin skinął głową.
  - Nadal jestem w stopniu majora, a pierwszym asem pilotem nagrodzonym gwiazdą bohatera ZSRR. Właśnie przybyła swoim myśliwcem MIG-5. Podczas gdy reszta eskadry znajduje się na froncie wschodnim. Zostałem poinstruowany... Cóż, to nie twoja sprawa, że mnie poinstruowano. W każdym razie potrzebuję twojego niszczyciela, żeby natychmiast podniósł amerykańską flagę i wypłynął w morze.
  Wasilczikow był zaskoczony:
  - Dlaczego nasza?
  Zielone oczy Wiedźmina błysnęły.
  - Bo ten samochód jest produkowany w USA. Dostarczono tobie w ramach Lend-Lease, a następnie postępuj zgodnie z moimi rozkazami.
  Wasilczikow skrzywił się:
  - Pułkownik słucha majora, a nawet z innego wydziału. Masz władzę.
  Vedmakova wyciągnął dokument z pieczęcią NKWD i podpisem zastępcy przewodniczącego Komendy Głównej i przewodniczącego Rady Komisarzy Ludowych, szefa tajnej policji - marszałka Berii.
  - Zrozumiano! I bez zbędnych ceregieli będziesz tylko mi posłuszny! Co się stanie inaczej, nie powiem: nie masz pięciu lat!
  Wasilczikow skłonił się:
  - Dobry! Niszczyciel jest w ruchu, wystarczy podnieść marynarzy z koszar i wypłynąć w dwie godziny.
  Vedmakova chwyciła młodego oficera za włosy, była o głowę wyższa od niego i wyraźnie silniejsza:
  - Co za cham i pijak! Dlaczego masz tak rozwiązany zespół! Ten facet bardziej przypomina chłopca z kabiny niż oficera. Może na początek dobrze nadmuchaj, żeby wyskoczyły wszystkie chmielu.
  Wasilczikow był zakłopotany:
  - To jest Pasza Kołobkow. Został wysłany na kursy bezpośrednio ze Szkoły Suworowa, zgodnie ze skróconym programem. Jest jeszcze całkiem chłopcem, za dwa miesiące ma szesnaście lat.
  Wiedźmin skrzywił się:
  - Wow! W wieku piętnastu lat i już oficerem! To właśnie robi przyspieszenie! I nie wiedziałam, że mleka już otrzymywały tytuły.
  Wasilczikow wzruszył ramionami.
  - Na froncie komunistycznym dzieci wcześnie dorastają! Co więcej, przydarzyła mu się historia, jak napisał najlepszą historię o fantastycznej obronie Moskwy, a Żukow zauważył to i poradził mu, aby przeniósł chłopca z kadetów do oficerów.
  Poprawiono Wiedźmina:
  - Dobry! Nie jest źle, że nie jest głupcem, ale koniec z piciem! Czuję to, a nos mam jak pies, zaraz pod trybunałem! Właściwie za to zapłacisz. Już mężczyzna w średnim wieku, ale on sam.
  Wasilczikow zakaszlał:
  - Właściwie mam trzydzieści dwa lata, ale byłem już sześć razy ranny w Hiszpanii i Finlandii, więc wyglądam na stary...
  Vedmakova chciała coś powiedzieć w odpowiedzi, gdy nagle potworny ryk przerwał ciszę przedświtu. To było tak, jakby z nieba spadały ciężkie głazy, szyba w oknie natychmiast pękła. Odłamki gradu waliły w stół, a nawet lądowały w dłoniach i twarzach pijanych oficerów. Wiedźmin wrzasnął:
  - Wszyscy natychmiast wychodzą.
  Wasilkow krzyknął w odpowiedzi, tak bardzo, że prawie zerwał struny głosowe:
  - To są dwunastocalowe muszle! To znaczy, że japońskie pancerniki wydają się polować.
  Vedmakova z irytacją uderzyła butem w ścianę:
  - Zaczęło się, ale nie tak, jak planowaliśmy! Zupełnie nie! Cholera, musimy natychmiast zabrać eskadrę na morze i zatopić flotę kraju wąskookich małp.
  Wasilczikow mruknął:
  - Broń jest tylko na moim niszczycielu i na kilku małych korytach. Nie mamy nawet odpowiedzi.
  Vedmakova pokazała pięść:
  - Powinnaś mieć artylerię nadbrzeżną! Przecież nie wszyscy zostali wysłani na front zachodni, a także do lotnictwa. W końcu od lat mówi się o tym, że Japonia może w każdej chwili przystąpić do wojny.
  Wasilkow chciał coś powiedzieć, ale znowu zagrzmiało, posypały się fragmenty. Syrena zawyła, ostrzegając o przylocie samolotu. Wasilczikow wstał i przekrzyknął ryk wiedźmina:
  - Mamy lotnictwo, a baterie przybrzeżne, nawet jeśli nie w kompletnym zestawie, są dostępne. Odpowiedzmy!
  Pilotka warknęła, biegnąc ulicami:
  - Pobiegłbym po prostu do mojego zawodnika i podrzucę tych Japończyków, to nie wydaje się wystarczające. Nadal zapłacą za Tsushima i Muden.
  Wasilczikow zgodził się:
  - Tak, zapłacą! Tak, nawet z procentem!
  Nastąpiły eksplozje i spóźniony dźwięk dział przeciwlotniczych. Ogólnie rzecz biorąc, większość obrony przeciwlotniczej Władywostoku została wycofana w czterdziestym pierwszym roku, aby wzmocnić obronę Moskwy (Spodziewano się, że Hitler uderzy, ale potem minął!), Więc wiele punktów komara -dom kraju Wschodzącego Słońca zdawał się nie zwracać większej uwagi na taki "hałas". Japońskie bombowce nurkujące zrzucały wiosenne "prezenty" z przeszywającym piskiem. Cios zadano zarówno miastu, jak i flocie. Japońskie samoloty nie są zbyt duże, ale zwinne, ale pancerniki wręcz przeciwnie, są potężne. Do tej pory Amerykanom udało się zatopić tylko dwie takie piękności, a ci, którzy przeżyli, wraz z krążownikami niszczyli wybrzeże. Bardzo przypominał nikczemny atak Kraju Kwitnącej Wiśni 27 stycznia 1904 roku. Dopiero wtedy nie było lotnictwa.
  Wasilczikow czuł, że dusi się od biegu. Nie jest supermanem, ale prostym człowiekiem z chorymi płucami, złapanym w trudnej sytuacji. A w Vedmakova niewiele go wyprzedziła. Zastanawiam się, ile ma lat, ledwie ponad trzydzieści, ma duże piersi i szerokie ramiona jak u mężczyzny.
  Vedmakova nagle odwróciła się i machnęła ręką:
  - Nie uciekaj staruszku, chodź za mną! - wrzasnęła z taką siłą, że fala dźwiękowa właśnie trafiła jej w uszy. - Jak najszybciej wypłyń niszczycielem na morze.
  W pobliżu huczały wybuchy, spadł deszcz gruzów, jeden z nich spadł bezpośrednio na Vedmakovą, a ona mechanicznie złapała go rękami. Pilotka czuła się jak bramkarz, która z powodzeniem wywalczyła rzut karny, fragment był okrągły, ciepły i wyglądał jak piłka. Anna nagle poczuła, jak coś płynie po jej ramionach. Dziewczyna spojrzała na odłamek, a potem nawet jej żelaznemu wojownikowi, zahartowanemu przez trzy lata wojny (razem z Hiszpanami), mdłości dotknęły jej gardła. W dłoniach trzymała główkę dziecka. Biedna dziewczyna (widać to po krótkich warkoczach, z wydłubanymi oczami. Vedmakova ostrożnie położyła głowę na popękanym asfalcie i skrzyżowała:
  - Nie miałeś czasu grzeszyć, nie żyć! Nie ma jednak większego grzesznika od Boga, dlatego nie ma większego grzechu niż obojętność na cierpienie dzieci.
  Znowu ryk i odłamki, jeden uderzył dziewczynę w but, drapiąc skórę. Vedmakova już chciała zawrócić i jak najszybciej pobiec na pas startowy, gdzie jej MIG cierpliwie czekał na agresywną hostessę, ale...
  Ostry jak ostrze sztyletu wzrok wojownika dostrzegł nieznośny grymas bólu na twarzy kapitana pierwszego stopnia Wasilczikowa, gdy jego górna część oderwanego ciała wyleciała w górę przez falę uderzeniową. Sama dziewczyna ledwo uniknęła fragmentu. Już kiedyś jakoś zahaczyła o policzek, nawet podczas bitwy powietrznej w Hiszpanii. W rezultacie pozostała głęboka blizna, która przez długi czas psuła jej wygląd. To prawda, na Syberii została przedstawiona jednemu bardzo silnemu czarownikowi, który za pomocą maści i przyzywania duchów zdołał zagoić się tak, jakby nigdy nie był, tę ranę i kilka innych. W tym celu Vedmakova dała mu swoją niewinność, znając radości kobiet. Potem dziewczyna wykorzystała najmniejszą okazję, by ugryźć szczęście miłości z mężczyzną, co było bardzo trudne do zrobienia w świętoszkowatych czasach sowieckich, nawet z jej satanistyczną urodą i zdolnością kuszenia. Chodzi oczywiście nie tyle o przekonanie mężczyzny, ile o to, by organizator imprezy się o tym nie dowiedział. A oszustów jest tak wielu, że znicz, znicz i znicz, wpędza ich w ruch. Więc tak naprawdę nie przyspieszysz, jeśli twoja kariera jest ci droga. Ale około cztery miesiące temu, kiedy otrzymała gwiazdę bohatera, za dwudziesty piąty faszystowski samolot zestrzelony z rzędu: spotkała się w Berii. A w całej sowieckiej elicie nie było większego kobieciarza niż szef tajnej i jawnej policji.
  Vedmakova biegła jak wybieg. Co więcej, co jej się rzadko zdarza, pomieszała ulicę w obcym mieście, przez co tylko zwiększyła dystans.
  Pilot uciekł i przypomniał sobie: Beria była pomysłowa w łóżku, ale nie jej gust, łysina, brzuch, nie Apollo. Więc nigdy nie został jej kochankiem. Ogólnie rzecz biorąc, plotki, że Beria zgwałciły kobiety, są wyraźną przesadą. Jeśli powiedziano mu stanowcze nie, drugi człowiek Czerwonego Cesarstwa z reguły nie uciekał się do przymusu. Chociaż kto ośmieli się od dziewczyn odmówić takiemu potworowi? Kat Rosji numer jeden!
  Ale tutaj została powierniczką Ławrientija Pałycza. W ogóle stała się jedną z pierwszych ochotniczek walczących w Hiszpanii. W rzeczywistości niewielu sowieckich pilotów uczestniczyło w tej wojnie domowej. Wydaje się, że sam Stalin nie bardzo chciał zwycięstwa socjalistów. I co logiczne, we Francji wygrali socjaliści, pozornie lewicowi, a stosunki z ZSRR tylko się pogorszyły. Ale jednocześnie, biorąc pod uwagę, że Franco jest faszystą i burżuazją, a rząd ludowy Hiszpanii wydaje się lewicowy, nie można było całkowicie zignorować próśb o pomoc. Tak, radzieccy piloci musieli zdobyć doświadczenie, wypróbować nowy sprzęt. Początkowo wojna przebiegała ze zmiennym powodzeniem, ale potem armia Franco, przy wsparciu jednostek włoskich i niemieckich, zdołała zdobyć Katalonię. Bitwa w powietrzu była początkowo równa, ale potem pojawił się słynny Messerschmitt. W pierwszej bitwie powietrznej Vedmakova poczuła moc tego samolotu w porównaniu z IŁ-16. W szczególności prędkość, różnica stu kilometrów na godzinę, pozwalała faszystowskim pilotom samodzielnie wybrać, gdzie, jak i kiedy przystąpić do bitwy. Po drugie, uzbrojenie 20 mm działka lotniczego mogło zestrzelić Ił-16 ze sklejki z dużej odległości, podczas gdy ME-109 z kuloodpornym przednim pancerzem strzelał z 9,6 mm karabinu maszynowego radzieckiego myśliwca. Dlatego, aby zniszczyć Messera, trzeba było albo zaatakować od tyłu, albo przy dużym szczęściu dostać się do silnika lub wziernika. Należy zauważyć, że Niemcy też mieli znacznie lepszą komunikację i działali bardziej harmonijnie. Vedmakova została dwukrotnie zestrzelona, a za trzecim razem została ciężko ranna i wzięta do niewoli. Czasy były wtedy ciężkie, ale ponieważ wojna była już przegrana, Madryt upadł, Hitler na znak dobrej woli i planując sojusz ze Stalinem nakazał powrót jeńców sowieckich do ojczyzny. Vedmakova spędziła tylko miesiąc w niewoli, została umieszczona w szpitalu dla oficerów, dobrze odżywiona i zadbana. Nikt nie bił ani nie gwałcił, być może naziści i reżim Franco próbowali pokazać się całemu światu jako humaniści w przeciwieństwie do krwawego tyrana: Stalina! Ale po powrocie do ojczyzny ze wszystkich byłych jeńców wojennych na wolności pozostała tylko jedna Wedmakowa.
  To prawda, że rozkaz wydany jedynemu zestrzelonemu włoskiemu myśliwcowi został jej pozbawiony. Ale pozostała w wojsku, a nawet brała udział w wojnie z Finlandią. Kraj Suomi miał tylko 118 przestarzałych sklejek w swojej flocie samolotów. Dziewczyna prawie nie brała udziału w bitwach powietrznych, była bardziej zaangażowana w rozpoznanie, otrzymała rozkaz, wydaje się, że jeden jednopłat, mimo to zestrzeliła, ale nie została policzona.
  Jednak rozpoznanie nocne też nie jest złe, to ważna sprawa dla wojska. Oczywiście fakt, że wojna z Finami trwała sto piętnaście dni, a wojska sowieckie posuwały się pół kilometra dziennie, nie mógł nie wywołać uczucia irytacji. Beria następnie wyjawił jej, że stosunek strat wynosił pięć do jednego na korzyść kraju Suomi. To prawda, że linia Mannerheima została przełamana frontalnym atakiem, co też jest osiągnięciem. Vyborg przychodzi z prezentami - nie został on jednak zabrany, lecz pozostawiony przez Finów po podpisaniu porozumienia pokojowego. Wojna została wygrana, aczkolwiek płacąc rzeką krwi. Vedmakova często komunikowała się z rannymi, piechotą i czołgistami. Ogólnie poziom organizacji Armii Czerwonej był daleki od doskonałości. Chociaż na dziewczynie duże wrażenie zrobił np. czołg KV-2. Jego haubica kalibru 152 mm była w stanie rozbić ziemianki i stłumić baterie. Były też nowe radzieckie samoloty MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU i inne. Vedmakov dostał MIG, nazwany na cześć Mikojana. Samolot miał doskonałe osiągi w locie i największy pułap wysokości wśród sowieckich sokołów. To prawda, że samolot ten zaczął przylatywać dosłownie w przeddzień wojny, większość pilotów miała tylko kilka godzin lotu, a oni zostali podrzuceni pod najnowsze, nierozwinięte stery. Jednak bardziej doświadczone kadry nadal latały przestarzałym IŁ-16, samolotem, który miał prędkość maksymalną o dwadzieścia kilometrów niższą niż bombowiec Yu-88. Wydaje się więc, że lotnictwa jest dużo, ale jeśli weźmiesz pod uwagę jego jakość...
  Niemiecki atak nie był całkowicie nieoczekiwany. Od stycznia krążyły pogłoski, że szykuje się wojna. Do wojska wcielono około pięciu milionów żołnierzy rezerwy, przedłużono służbę wojskową do czterech lat, podciągnięto czołgi do granicy. A jednocześnie aktywnie kopali okopy, duża armia nie stała w polu, jakby celowo ją wyjęli i urządzili tak, aby Niemcom było łatwiej otoczyć i zniszczyć nasze wojska. Była w fortyfikacjach. To prawda, że w maju pojawiła się plotka, że zapadła decyzja i rozpoczyna się wyzwolenie Europy. W zasadzie, Vedmakova, gdyby Stalin wcześniej uderzył Hitlera, powiedziałaby tylko dziękuję. Dla każdego kraju, a zwłaszcza dla Rosji, całkiem naturalne jest powiększanie terytorium, dążenie do ekspansji. Władco-zdobywca, to jest tytuł honorowy... Ogólnie rzecz biorąc, ostatecznym celem komunizmu jest światowa rewolucja, Związek Radziecki dla całej planety, z perspektywą ekspansji w kosmos. Nie można przecież długo się wahać i pozwolić nazistom stworzyć broń zdolną do zniszczenia ludzkości. Z drugiej strony, jakim trzeba być idiotą, że tak głupio jest zastępować zarówno wojsko, jak i państwo. Utrzymać wojska w najbardziej zagrożonej formie, ignorując wszystkie dane o zbliżającym się ataku? Dwa miesiące przed rozpoczęciem wojny zaatakował ją znajomy czarodziej, że w najkrótszy dzień w roku faszystowskie hordy napadną na ZSRR! I wysłał jej ochronny medalion, ostrzegając, że gdy będzie na niej, Wiedmiakowej nie grozi śmierć ani obrażenia. I co! W ciągu kilku dni zestrzelił już dwadzieścia dziewięć faszystowskich samolotów, w tym dwa Yu-488 i jeden Yu-287, ostatni bombowiec jest tak zwinny, że MiG-5 ledwo go dogonił . Potem Vedmyakova błagała o samochód najnowszej modyfikacji. A co z jeźdźcem i koniem. Wśród kobiet radzieckich jest pierwszą pod względem liczby zestrzelonych samochodów, a wśród mężczyzn pierwszą z pierwszych. Więc dali majora. Tak szybko, jak w bajce. Ale zwycięstwo III Rzeszy jest całkiem realne. Zwrot w Afryce w czterdziestym pierwszym roku, a potem wyjście z wojny wszystkich możliwych sojuszników, którzy skapitulowali przed III Rzeszą, a teraz także niespodziewany atak Japonii. Ta ostatnia jest generalnie zła, ale nie śmiertelna. Tak, populacja Japonii, teraz około stu milionów, a nawet trochę więcej!(Od dawna nie było spisu powszechnego, ale przyrost naturalny jest bardzo wysoki i jak na razie bez ograniczeń w polityce demograficznej wzrost jest większe niż w ZSRR). A jeśli dodamy jeszcze reżim marionetkowy z chińskim "cesarzem" w Mandżurii, to jest to kolejne trzydzieści do czterdziestu milionów (przez długi czas nikt tak naprawdę tam nie liczył). Do tego dochodzi trzysta milionów podbitych kolonii.
  To prawda, że część japońskich żołnierzy krępuje Chiny, ale teraz najprawdopodobniej zostanie podpisany pokój z Czang Kaj Szekiem, a raczej to, co po nim zostało, skapitulowało i razem z Ameryką przeciwstawią się już małej Armii Czerwonej Mao.
  W samej Mandżurii jest już około dziesięciu milionów Japończyków i trzy miliony dwieście tysięcy "chińskich" żołnierzy. Całkowita siła japońskich sił zbrojnych wynosi około dwudziestu siedmiu milionów, ale są one albo rozproszone po Azji, a nawet w Stanach Zjednoczonych, albo cztery miliony z nich to żołnierze samoobrony i są na szkieletach. Japonia ma dużo czołgów, tylko dwadzieścia dwa i pół tysiąca, aw samej Mandżurii około dziesięciu tysięcy. A same czołgi są słabe, gorsze od niemieckich modeli z 1941 roku. Najbardziej masywny Chi-Ha nie będzie w stanie przebić pancerza T-34 nawet z bliskiej odległości, a nasz samochód może przebić się na dystansie ponad kilometra. Prawda jest prawdziwa, T-34 trafia celnie z odległości 500 metrów. Dozbrojenie z optyką zostało opóźnione, a widoczność nadal jest słaba. Ale to są czołgi, a lotnictwo Japonii nie jest złe. Prawda jest trochę gorsza niż niemiecka i amerykańska, ale to tylko trochę. Różnica nie przekracza sześciu miesięcy. Podczas walk w pobliżu Khalkhin Gol jeden japoński pilot asowy (cholera, nazwisko wyleciało mu z głowy, wydawał się kompletnie głupi w tej maszynce do mięsa), zestrzelił 41 sowieckich samolotów, dopóki nie został wykończony. Więc o co chodzi? Japonia ma dobre lotnictwo, a poziom wyszkolenia asów jest wysoki. To prawda, że dozbrojenie w nowe samoloty w czasie wojny to pomysł wolniejszy niż w innych krajach. Czemu? Być może ze względu na to, że kraj Wschodzącego Słońca nie ma wystarczającego potencjału przemysłowego, aby jednocześnie odeprzeć atak Stanów Zjednoczonych, które produkują ponad dwieście samolotów dziennie i opanować nowe modele. Amerykanie ciężko zbombardowali Japonię, zniszczyli fabryki, spalili miasta. Jednak wciąż nie jest tak intensywnie, dopóki wyspy nie są zbyt daleko, nie zdążyły się zbliżyć, a teraz, kiedy skapitulowali przed III Rzeszą, w ogóle nie bombardują. I jak sobie radzić z taką mocą. Japońska marynarka wojenna jest znacznie silniejsza niż obecna, niekompletna Pacyfik. Dopóki nie jest zatopiony, nie można nawet myśleć o zwycięstwie. Ale oto armia lądowa... Na Dalekim Wschodzie, w pobliżu granicy, są formalnie siedemdziesiąt dwie dywizje, Beria przekazał jej tę informację w wielkiej tajemnicy, plus jeszcze trzy dywizje graniczne i dwie dywizje NKWD. Wydaje się, że jest ich sporo, ale są w pełni obsadzone według normalnej liczby, tylko oddziały NKWD. Pozostałe dywizje mają stany pokoju. Oznacza to, że Japonia ma dużą przewagę w piechocie, lotnictwie, a nawet czołgach. Otóż w czołgach z naszej strony rekompensuje to przewaga jakościowa, a reszta jest znacznie gorsza. Chociaż jeśli weźmiesz broń strzelecką, Japonia również pozostaje w tyle pod względem liczby karabinów maszynowych, w większości ma karabiny. Jednak dywizje Dalekiego Wschodu są słabo wyposażone w pistolety maszynowe. Nie ma wystarczającej liczby maszyn dla wszystkich. Tak więc ... Pod względem jakości nie ma przewagi w piechocie, a co gorsza, wszyscy najlepsi oficerowie są przenoszeni na front sowiecki, tutaj najgorsi żołnierze z reguły nie są ostrzeliwani, mając minimum szkolenia wojskowego. Oznacza to, że wojna zaczyna się w skrajnie niekorzystnej dla ZSRR sytuacji. I niemało nowo utworzonych rezerw zostanie wyrzuconych na wschód...
  Wiedźmin nagle wskoczył w pożogę. Zbombardowany szpital miejski płonął. Obraz jest naprawdę apokaliptyczny, a kobiety, dzieci i starcy płoną żywcem. Tutaj dziecko wpadło prosto w ogień, a dookoła rozległ się straszny ryk i jęki.
  Vedmakova poczuła w głowie trąby archaniołów i rzuciła się w płomienie. Języki ognia lizały gołe dłonie i otwartą twarz dziewczyny, ale pilot poruszał się tak szybko, że udało jej się złapać dziecko, wyciągając je z uścisku zniszczenia.
  Dziewczyna wyskoczyła, czując tylko lekkie swędzenie na skórze, rzuciła okiem na dziecko. Niestety, było już za późno, chłopiec udusił się, wciągnął płomienie do płuc, poparzenia na okrągłej twarzy. Takie podarte pęcherze na skórze są bardziej miękkie niż pąki stokrotek. Wiedźmin wrzasnął:
  - Tu jest ludzki chaos!
  Uderzyła butem w stertę śmieci, po czym pospieszyła z pomocą, kto jeszcze mógłby zostać uratowany. To było jak kobra tańcząca między palnikami gazowymi, dziewczyna wierciła się bardzo dziwnie i tańczyła. Spaliła się, stopiła jej buty, zwęgliła tunika, ale walczyła uparcie o każdą łzę dziecka, o każde uderzenie małego serca, o każde kruche życie, ale tak niezbędne dla kraju! Buty rozpadły się i teraz dziewczyna tańczyła wśród wichrów ognia, jej nagie, urocze nogi. Była męczennicą, ale nie tylko zakonnicą torturującą się postami i biczem, co nie służy ani Bogu, ani ludziom, męczennikiem-bojownikiem ratującym konkretne życia. Nogi dziewczyny pilota pokryte były warstwą małych bąbelków, ale poruszały się jeszcze szybciej i dokładniej z bólu.
  Kapitan służby medycznej wyjął z torby duże buty i krzyknął do niej:
  - Weź je, szybko załóż! Staniesz się tak kaleką.
  Pilot natychmiast odpowiedział:
  - Lepiej zostać kaleką fizycznie niż moralnie dziwakiem! Ani sekundy dla siebie, wszystko dla frontu, wszystko dla zwycięstwa!
  Kapitan służby medycznej odpowiedział:
  - To prawdziwy sowiecki człowiek!
  Czarownica przeklęła:
  - A co warto ratować ludzi!
  Kapitan westchnął.
  - Mam protezy zamiast nóg!
  Vedmakova, wyciągając kolejną dziewczynę z na wpół spaloną twarzą i nieprzytomną, krzyknęła:
  Jak okrutny jest Bóg!
  Kapitan wzruszył ramionami.
  To nie wina Boga, ale ludzi!
  Wedmakowa sprzeciwiła się:
  - To to samo, co powiedzenie - nie rodzice są winni, ale dzieci!
  Kapitan chciał coś powiedzieć, ale kłęby dymu wdarły się do jego gardła i zakaszlał ze złością.
  Bosa dziewczyna ryknęła:
  - Jestem czarownicą i nie ma piękniejszego zawodu!
  I dając gołą piętę, kontynuowała:
  - Adolf niech w złej trumnie będą pozdrowienia i bukiet!
  Bombardowania ustały, ale ostrzał trwał nadal. Działa okrętowe mają przyzwoity zapas pocisków, jednak ogień był teraz skierowany bardziej na rozbrojone radzieckie okręty. Yamamoto rozumiał, że dominacja na morzu na długi czas przeniesie inicjatywę w tej wojnie na Japonię. A do budowy statków proces jest kosztowny i długi, chociaż na przykład okręty podwodne być może są łatwiejsze do stemplowania. To oczywiście należy również wziąć pod uwagę, ale ważne jest, aby rozbić strukturę. Admirał Yamamoto, najpotężniejszy człowiek Japonii po cesarzu Hirohito, czuł się jak bóg. Prawdziwy bóg, więc religia kraju Wschodzącego Słońca nauczała, że najlepszym sposobem na przebóstwienie jest sprawność militarna! A teraz wielki dowódca mógł arbitralnie dręczyć i zniekształcać otaczającą go przestrzeń.
  Nad Władywostokiem przez wiele kilometrów unoszą się gęste, czarne kłęby dymu, są to płonące magazyny ropy naftowej i składy paliw. Setki, tysiące ludzi jest spalonych, do diabła, no cóż, po tym jak można nie czuć się jak bóg, który zemścił się na Rosjanach za wieki upokorzeń, wielcy ludzie są zmuszeni stłoczyć się w szeregu wysepek tak maleńkich w porównaniu do przestrzenie Rosji. Teraz rosyjska flota tonie i w przeciwieństwie do portu w Peru nie opuści ani jednego statku.
  Podczas bitwy pod Khalkhin Gol Yamamoto zaproponował zadanie podobnego ciosu Władywostoku, dla którego opracowano szczegółowy plan. Ale Hitler niespodziewanie zawarł pokój ze Stalinem. W ogóle, idiota Hitler, rozpoczął rzeź Żydów i tym samym przeciwstawił sobie zarówno Polskę, jak i kraje Zachodu. I dlaczego tego potrzebował? Chciałeś zdobyć żydowskie bogactwa? Ale lepiej było najpierw zostać światową potęgą, pokonując ZSRR, a może potem inne kraje. Zachód jest łatwiejszy do wygrania ze względu na to, że jego mentalność jest znacznie mniej nacechowana fanatyzmem i skłonnością do poświęceń. Czy znany jest przynajmniej jeden przypadek taranowania amerykańskich pilotów. Co prawda doszło do kilku kolizji, ale to najprawdopodobniej wypadek.
  Rosjanie są fanatykami, co jest dziwne, bo prawosławie nie aprobuje samobójstw i wcale nie uważa, że na drogę do raju można zarobić wyczynami zbrojnymi. Ogólnie rzecz biorąc, jego zdaniem nauki Chrystusa są niezwykle głupie i niepraktyczne. Yamamoto czytał Biblię i zachwycał się głupotą ludzi, którzy uważają takiego pacyfistycznego Boga. Na przykład uczy: biją cię w prawy policzek - skręcają w lewo, proszą o jedną koszulę - daj dwie, kochaj wroga! Tylko osoba chora psychicznie może uważać Chrystusa za Boga. Taka religia jest dobra tylko dla niewolników, związanych wasali. A uwierzyć musiała cała Europa i połowa świata.
  To prawda, że nauka Jezusa, mimo że odrzuca zasadę Starego Testamentu oko za oko i uczy kochać swoich wrogów, nie przeszkodziła Brytyjczykom w podbiciu jednej trzeciej całej planety, tworząc najbardziej rozległe imperium w historii ludzkości. A dzieje się tak pomimo religijności Wielkiej Brytanii, gdzie Bóg jest wymieniony nawet w hymnie narodowym. Co dziwne, prezydenci USA przysięgają na Biblię, ale mimo to zbombardowali japońskie miasta bombami napalmowymi, paląc żywcem tysiące kobiet i dzieci. Co więcej, zabijali ludność cywilną nie przez przypadek, ale celowo, była to taktyka terroryzowania ludności cywilnej: podkopywania zasobów ludzkich i ekonomicznych.
  Ale Japończycy początkowo nie zbombardowali Stanów Zjednoczonych, przed inwazją niemiecką, podczas całej wojny przebił się i zabił tylko jeden bombowiec, tylko sześciu cywilów. A także przypisują samurajom szczególne okrucieństwo. W końcu Yamamoto, w razie potrzeby, mógł przebić się bombowcami do miast USA, zwłaszcza po klęsce floty jankeskiej w pobliżu portu w Peru. Tak, Europejczycy są moralnymi draniami. Mają wypaczone zrozumienie, wiarę, nauczanie i niedziałanie!
  Nie tak w Japonii! Uczy nas to, co robimy. Nie ma czegoś takiego, jak Bóg mówi nadstaw drugi policzek, a jednak jego słudzy celowo zabijali małe dzieci. Tak, ogólnie rzecz biorąc, wiara, że Bóg jest jeden i Wszechmogący, nie może być prawdziwa. Gdyby był sam, to oczywiście zadbałby o to, by ludzie czcili go właściwie, w wierze i prawdzie, i mieli jedną doktrynę. I tak każdy modli się jak chce, czego chce. A świat jest zbyt brzydki i zły, by mógł być stworzony przez jednego Wszechmogącego Boga. W końcu każdy odpowiedzialny władca w pierwszej kolejności dąży do porządku i sprawiedliwości. Chce, aby silni, mądrzy, szlachetni, uczciwi byli na pierwszym miejscu, a reszta albo poprawiała się, wzrastała fizycznie i duchowo, albo... Jednak jeśli Bóg jest Wszechmogący i Stwórca wszechświata, to by nie tworzyć cielesne i mentalne dziwadła.
  W końcu, dlaczego cesarz jest czasami zmuszony znosić słabości ludzi jako dane? Ponieważ nie ma innego wyjścia, nie może w mgnieniu oka zmienić dziwaków w przystojnych mężczyzn, a tchórzy w odważnych. Ale gdybym mógł, natychmiast bym to zrobił! Niestety, muszę zaakceptować to, co jest i zająć się ludzkim materiałem, który otrzymałem jako dany. Ale od kogo otrzymał to inne pytanie. Tak, a sam cesarz ma słabości: jest tylko człowiekiem - starzeje się, chory, zgrzybiały. O dziwo, boski cesarz często żyje mniej niż zwykły sługa, ma mniej umiejętności posługiwania się bronią niż większość generałów i wielu żołnierzy. Cóż, co w tym jest od Boga Wszechmogącego. Ale biały nie jest lepszy! W całej historii Europy nie było straszniejszego i bardziej udanego zdobywcy niż Hitler. Tak, jest naprawdę symbolem militarnej sprawności białych ludzi! A jednak największy dowódca wszechczasów i narodów nie mógł nawet ukończyć gimnazjum, zdobyć średniego wykształcenia, które jest obowiązkowe w Japonii!
  . ROZDZIAŁ 5
  Ponadto Hitler nie został przyjęty do wojska ze względów zdrowotnych. O dziwo, ten fanatyk kultu siły, lew wojny, okazał się tak słaby fizycznie, że nawet w Niemczech, gdzie na każdym posterunku jest posterunek wojskowy, nie został powołany na szeregowca. Jak zdegradowana jest Europa.
  Jednak Stalin, inny z najwybitniejszych polityków naszych czasów, również nie miał wykształcenia średniego, był samorodkiem. I co ciekawe, nie został też wcielony do wojska ze względów zdrowotnych. Ciekawe, zbiegi okoliczności, dwóch złośliwych wrogów nie miało średniego wykształcenia, nie zostało powołanych do wojska ze względów zdrowotnych, miało ojców pijaków, a ojciec Hitlera początkowo pracował także jako szewc!
  Oto taki zbieg okoliczności, dziwny, złowieszczy. Goring, oficjalny następca Hitlera, taki nie jest. Pochodzi z rodziny arystokratów, przodkiem Góringa był zastępca aktualnego władcy Niemiec Bismarcka. Dlatego Churchill: arystokrata ze szlacheckiej rodziny i amerykańscy plutokraci (prezydent Roosevelt to nic innego jak pionek, szybko znaleźli z nim wspólny język.
  Chcieli nimi zastąpić Hitlera, ale to nie wyszło. Hitler podbił je wszystkie! Goering jest biznesmenem, oligarchą, arystokratą i pragmatykiem. Jest lepszy od Hitlera, zdolny do zjednoczenia wszystkich antybolszewickich i antyrosyjskich sił całego świata. Ameryka i Wielka Brytania chcą zakończyć Rosję, niezależnie od rządzącego reżimu, ale komuniści, którzy zaprzeczają samej koncepcji własności prywatnej, tak bardzo chcą skończyć. Fanatyczne jest, że nawet przymykają oko na nadmierne umacnianie się Niemiec i że sami są zmuszeni do wstąpienia do III Rzeszy.
  Niemcy są jednak konkurentem geopolitycznym, ale konkurentem w ramach kapitalistycznych i arystokratycznych reguł gry, a bolszewicka Rosja jest absolutnie obca i wroga. Zaskakujące jest nawet to, że Churchill sam zaoferował pomoc Stalinowi, pomimo całej jego antykomunistycznej, tradycyjnej, angielskiej nienawiści do Rosji.
  Jeszcze w 1941 roku chciałem ustawić Rosję Stalina przeciwko Niemcom Hitlera. Boleśnie uciskali go Niemcy. Przecież Niemcy pod czerwonymi to koń wojenny zaprzęgnięty do sowieckiego rydwanu, a ZSRR pod brązowymi to wieczna strefa partyzancka. Przecież fanatyczni bolszewicy nie pogodzą się i będą prowadzić przedłużającą się wojnę partyzancką, która tak wyczerpie III Rzeszę, że wszelkie marzenia o dalszej ekspansji znikną jak tęcza po burzy! Rosja pod Niemcami, lepsza niż Niemcy pod Rosją! Rozumiejąc to, staje się jasne, dlaczego Churchill i Stany Zjednoczone po militarnej klęsce i kapitulacji tak szybko przystąpiły do zbliżenia się z III Rzeszą.
  Yamamoto jest pragmatykiem, był przeciwny wojnie z USA i Wielką Brytanią. Ale te dwa imperia same sprowokowały Japonię, nakładając embargo na dostawy produktów naftowych. Kraj Kwitnącej Wiśni nie ma przecież własnych studni i wielu innych surowców. Japończycy negocjowali, Amerykanie wykręcali coraz bardziej upokarzające żądania.
  A jednocześnie Jankesi, prowokując wojnę, w ogóle nie zadbali o doprowadzenie armii i marynarki wojennej do gotowości bojowej. Pokusa okazała się zbyt wielka, tym bardziej, że pojawiła się iskierka nadziei, że Moskwa chyli się ku upadkowi, a na ratunek przyjdą Niemcy i jej sojusznicy. Ponadto istniała nadzieja, że Stany Zjednoczone, będąc nadal krajem stosunkowo demokratycznym, silnie uzależnionym od opinii publicznej, gdyby wojna się przeciągała, nie zechcą rozlać krwi na cudze wyspy. Rzeczywiście, po co zwykły Amerykanin na ulicy miałby dostawać cynkowe trumny ze swoimi krewnymi, jeśli nie mówimy o ochronie terytorium samych Stanów Zjednoczonych, a nawet płaceniu dość dużych podatków wojskowych! Może dlatego carska Rosja przegrała, mając więcej żołnierzy, ale Rosjanie nie uważali Mandżurii za swoje terytorium i nie chcieli płacić krwią i potem za abstrakcyjne interesy. Niestety, Hitler nie pojechał do Moskwy, częściowo z powodu nieprzygotowania na srogą zimę, a częściowo z powodu fanatyzmu charakterystycznego dla bolszewików.
  Sam nie chciałem tego doświadczyć.
  Jednak nie tylko bolszewicy, naród rosyjski jest skłonny do poświęceń dla wielkich celów. W końcu pierwszy taran powietrzny wykonał Rosjanin Messer. Zaskakujące jest nawet to, że zrobił to nie ze względu na hurysy raju, ale ze względu na Ojczyznę. Chociaż... Messer jest po części głupcem, bo jest mistrzem akrobacji, wynalazcą, projektantem, no i oczywiście żywy przyniósłby Ojczyźnie znacznie więcej korzyści. Może Jankesi nie mylą się tak bardzo, powtarzając zasadę: najważniejsze w bitwie jest przetrwanie! W końcu umarli nie mogą już zabijać!
  Kilka półnagich dziewcząt z odkrytymi piersiami skłoniło się z aprobatą.
  Admirał Naumo zauważył:
  - Zużyliśmy już ponad dwie trzecie amunicji. Pistolety są bardzo gorące, nalewa się je wiadrami wody!
  Yamamoto zrobił krzyż z palcem w powietrzu i powiedział niskim, lekko ochrypłym głosem:
  - Myślę, że działa wytrzymają ostatnią trzecią część pocisków. Chociaż nie, znokautuj do dziewięćdziesięciu pięciu procent.
  Admirał Naumo wzruszył ramionami i otarł pot z czoła.
  - Czy warto dać z siebie wszystko pierwszego dnia?
  Yamamoto zacisnął pięści.
  - Koszty! Oczywiście, że warto! Zaskoczyliśmy Rosjan, tak jak było w 1904, Niemców w 1940, ale Stalin surowo ukarze dowództwo i to się już nie powtórzy. Trzeba więc wykorzystać fakt, że zasnął ogon smoka. Właściwie, rozumiem Stalina, wojna z Niemcami pochłonęła jego uwagę do tego stopnia, że przestał dbać o Daleki Wschód. A jego świta bez przywódcy boi się przejąć inicjatywę. Tutaj przegapiliśmy nasz cios. Podobnie jak Amerykanie. Dla wszystkich było oczywiste, że sprawa jest przygotowywana, zbierają się chmury, niedługo nadejdzie grzmot, ale...
  Biegli, migając boso, okrągłe obcasy dziewczyny. Mieli ważną misję.
  Naumo dotknął rękojeści miecza samurajskiego wiszącego na jego pasie, lub jak to się powszechnie nazywa kataną:
  - Rosjanie zawsze spóźniają się! Wojna nie potrwa długo i dotrzemy do Uralu.
  Yamamoto podniósł oczy ku niebu.
  "Niech bogowie nam w tym pomogą, ale nie sądzę!" Szybko się uczą, Chalkhin Gol pokazał, że poziom Rosjan jest wyższy niż podczas wojny 1904-1905. Poza tym zdradzę ci sekret. Nasz tajny agent we Władywostoku trochę pomógł, że dość potężna artyleria nadbrzeżna nie miała pocisków, a samolot nie wystartował na czas. To jest tajemna wojna.
  Naumo był zaskoczony:
  - A gdzie wyglądał SMERSH i NKWD?
  Yamamoto zachichotał, potrząsając palcami.
  "Najgorsze kadry Rosji służą tu na Dalekim Wschodzie, ci, którzy boją się umrzeć na froncie radziecko-niemieckim, walczą o Władywostok. Dlatego tutaj o wiele łatwiej znaleźć zdrajcę lub głupca na szczycie, a także osobę samolubną. A NKWD jest tak przyzwyczajone do ujawniania wyimaginowanych spisków, że nie zauważa już prawdziwych zdrajców. Tak więc praca jest całkiem możliwa. Nawiasem mówiąc, jeśli kilku generałów przeszło na stronę Niemców, mimo że ich rodzinom, krewnym i przyjaciołom grozi za to egzekucja, to całkiem możliwe jest przekupienie kogoś z góry. Lub użyj go w ciemności, co jest jeszcze lepsze.
  Więc wykonaliśmy dużo pracy. My, Japończycy, generalnie charakteryzujemy się rzetelnością w przemyśleniu operacji wojskowych i uwzględnianiu wszystkich drobiazgów.
  Naumo potarł rękojeść swojej katany.
  - Prawidłowy! Ale wstyd Khalkhin Gol wywołuje uczucie goryczy i silnej irytacji! Jak moglibyśmy...
  Yamamoto pocieszał:
  - Manchusów było więcej niż Japończyków i generalnie nie da się cały czas wygrywać. Muszę jednak zaznaczyć, że po naszej stronie walczyły nie najlepsze jednostki, a Rosjanie mieli dużą przewagę w lotnictwie i czołgach.
  Naumo wyciągnął do połowy katanę.
  - Nie jesteśmy usprawiedliwieni! Samuraj nigdy nie odniesie się do tępego ostrza i zmęczonego konia, wielu wrogów i słabej broni!
  poprawiono Yamamoto:
  - Samuraj oczywiście nie, ale człowiek niestety tak! Ludzie popełniają błędy!
  Yamamoto był rozproszony i krzyknął coś do rur, a następnie kontynuował:
  - A wiesz, zaproponowałem uderzenie na Rosję w maju 1942 roku. Mogłoby to uniemożliwić posuwanie się pierwszego Fritza.
  Naumo skinął głową.
  - Naprawdę! Ale walczyliśmy z USA i brytyjskim lwem.
  Yamamoto postukał palcem w sterówkę.
  - TAk! To prawda, ale USA dostały w zęby, Wielka Brytania straciła swoje kolonie, a Niemcy były stosunkowo ciasne. Chcieliśmy ściągnąć jak najwięcej siły z zachodu Rosji, aby ułatwić Wehrmachtowi przejście do ofensywy przeciwko Wielkiej Brytanii bez obawy, że Stalin zada mu cios w plecy. - Admirał wypił sake ofiarowane przez bosą dziewczynę w krótkiej spódniczce i kontynuował. - Uderzenie zaplanowano na maj, kiedy drogi wysychały, ale Amerykanie zapobiegli.
  Naumo wyciągnął swoją katanę i ciął ją w powietrzu:
  - Śmierć USA! Zawsze ingerują w Japonię.
  Yamamoto uśmiechnął się chytrze.
  - Nie zawsze oczywiście, np. kiedy po raz pierwszy walczyliśmy z Rosją, Jankesi bardzo nam pomagali pożyczkami, a także dostawami broni. Ponad połowa naszej floty powstała za pieniądze Stanów Zjednoczonych i Wielkiej Brytanii oraz we własnych stoczniach. Więc Ameryka nie zawsze jest zła, ale nie w tym przypadku.
  Naumo zapytał ze zdziwieniem:
  - I dlaczego?
  Znowu przebiegli obok japońskich admirałów, błyskając gołymi obcasami służącej.
  Yamamoto raczył wyjaśnić:
  - Stado bombowców dalekiego zasięgu przedarło się do Tokio i zadało podstępny cios stolicy, używając bomb napalmowych. Spłonęły setki drewnianych domów, a cesarz nakazał za wszelką cenę odsunąć strefę kontroli od stolicy. A przede wszystkim zdobycie kompleksu bojowego amerykańskich baz na archipelagu Medei, najbliższego japońskim szkieletom. Niestety, nam się nie udało, więc zaczęliśmy przegrywać bitwę o Pacyfik. Dobrze, że w tym samym czasie mieliśmy mądrość, by szybko zawrzeć sojusz z III Rzeszą i wyjechać drobno. W przeciwnym razie z naszych miast nie pozostałyby nawet ruiny.
  Dziewczyny z gołymi nogami nawet podskoczyły, potrząsając czarno-czerwonymi warkoczykami.
  Nauma machnął mieczem w powietrzu:
  I tak byśmy wygrali! Czy więc naprawdę konieczne jest oddanie Hitlerowi Filipin po wojnie? Ta perła japońskiej korony, nie do zdobycia Singapur, kwitnący Hongkong, Indonezja, szyby naftowe zdobytych kolonii angielskich, a także Gwinea Francuska, Indochiny, Birma, Tajlandia. I wiele więcej, o czym mówić nie przekręca języka. Stoimy przecież na granicy z Indiami, u progu której zagarnął Führer - Australię. I zrezygnuj z tego bez walki, jak tchórz...
  Yamamoto przerwał:
  - Wśród białych też są mądrzy! Nic dziwnego, że cesarz w swoim gabinecie umieścił popiersie Napoleona. Ale był jeszcze inny Cezar, powiedział: trudniej jest utrzymać podbitych niż wygrać. W tym przypadku dotyczy to w pierwszej kolejności nas. Na tym etapie nie mieliśmy wyboru. Postanowiliśmy zachować część, aby nie stracić wszystkiego, łącznie z suwerennością.
  Nauma odtworzyła ósemkę za pomocą miecza:
  Rozumiem umysłem, ale sercem!
  Yamamoto wstał i poklepał kolegę po ramieniu.
  - Tak, nie denerwuj się, w tym przypadku, jeśli odejdziemy, to do powrotu. Pokonamy ZSRR i znów rzucimy się do III Rzeszy przeciwko USA i Brytyjczykom, ale już ich pokonamy razem z Niemcami i makaronem. A potem oddamy wszystko, dodatkowo zdobędziemy też Indie, Australię, Alaskę i do... Tam będzie widać, w końcu będziemy mieli zasoby rosyjskiej Syberii, a Ameryka znowu popadnie w depresję. Trzeba to zrozumieć!
  Po raz kolejny dziewczyny z gołymi nogami skinęły głową z największą aprobatą. Są tak piękne, opalone, niektóre dziewczyny miały nawet blond włosy i były muskularne.
  Admirał Nauma niemal niezauważalnym ruchem ukrył katanę w pochwie i sepleniąc wyszeptał:
  - Przyszłość jest dobra, ale teraźniejszość jest lepsza! Posłuchaj na lotniskowcach, cały zapas bomb został zużyty, a na ...
  Yamamoto krótko zamówił:
  - Wejdź na pokład i rozejrzyj się, za pół godziny zawrócimy i wyruszymy do najbliższej bazy.
  Nauma zagwizdał przez nos:
  - Posłuchaj dowódcy!
  Admirał wyskoczył, przytrzymując drzwi, żeby się nie zatrzasnęły. Zanim ucichły jego kroki, z drzwi wysunął się cień, poszła na palcach i zrzuciła kołdrę. Yamamoto zachichotał.
  - Lady Armstrong, jesteś tak nagła jak zawsze!
  Strumień światła padł na stworzenie, ukazując je w całej okazałości. Była blondynką, figurą nimfy, o idealnych proporcjach, ale z twarzą dojrzałej kobiety po trzydziestce. Nieco wyższy od Yamamoto, w skórzanych butach haftowanych szmaragdami i szafirami w kolorze fali, z miękkimi podeszwami. Zrzuciła kołdrę, była w kostiumie kąpielowym i poruszała się jak indyjska tancerka.
  Yamamoto zatrzymał kobietę:
  - Tańcz później! Tymczasem posłuchaj mnie uważnie, jak marionetkowy prezydent Stanów Zjednoczonych w ramach Trzeciej Rzeszy, Henry Truman, zareagował na naszą propozycję nadania wszystkim wyzwolonym terytoriom statusu formalnie niepodległych państw?
  Armstrong odpowiedziała łagodnym głosem:
  - Powiedział, że on i Churchill byli temu przeciwni. Wszystkie kolonie nadal będą koloniami, a Chiny pozostaną podzielone. Nawiasem mówiąc, Truman powiedział, że jeśli Japonia pomoże reżimowi Chai Kang Shi, może go uratować - osobiście zapyta Hitlera, aby tak było. Krótko mówiąc, masz swoje bazy w Mandżurii, a także reżim, a nawet dostajesz coś w Chinach kontynentalnych. W szczególności koncesje i dostęp do surowców.
  Yamamoto uśmiechnął się.
  - To dobra wiadomość! Czy marionetkowy rząd USA wie, że uderzyliśmy w ZSRR? Albo jeszcze nie?
  Armstrong zrobiła kółko palcem.
  - On już wie! Jak dotąd nie było oficjalnej reakcji, ale Truman już zdążył wykrzyknąć: dobra robota Japończyków!
  Yamamoto zmarszczył brwi i gniewnie uniósł brwi.
  - Nie jesteśmy dla niego Japończykami, ale Japończykami, narodem wojowników i mędrców, a nie pasterzami i skazańcami jak Amerykanie. Choć oczywiście to dobrze, oznacza to, że nie będzie przeszkód dla ofensywy w głąb Syberii.
  Kobieta żartobliwie poruszała nogami po podłodze:
  - Syberia jest dobra - jest duża, bogata! A jednocześnie Syberia jest zła - jest śnieg i zimno!
  Yamamoto zacisnął usta.
  - Japoński żołnierz nie boi się mrozu. To jest istota kodeksu Bushido: nie szukaj dla siebie łatwego życia, ale pokonuj trudności. Nic dziwnego, że symbolem samurajów jest karaś! Ta ryba zawsze płynie pod prąd.
  Armstrong był zaskoczony:
  - Karp? Taka nieszkodliwa ryba. Czy groźne, prawdziwe demony samurajów apokalipsy porównywane są ze sobą do smażonej na patelni strzebla, a nie do tygrysa czy lwa.
  Yamamoto rozłożył ręce.
  - W Japonii nie ma lwów! A tygrys jest zbyt delikatnym kotem, brakuje jej odwagi. Wiesz, jednym z głównych testów samuraja, w wieku dziesięciu lat zostaje wprowadzony do klatki z tygrysem i musi wziąć kawałek świeżego mięsa bestii. Że wykluł się Zenki, nie wierzysz?
  Armstrong potrząsnęła głową.
  "Nie wierzę, że dziesięciolatek poradzi sobie z tygrysem, nawet jeśli ma w rękach najostrzejszy miecz.
  Yamamoto delikatnie położył dłoń na plecach dziewczyny i pogładził jej nagą, aksamitną skórę.
  - Nie zrozumiałeś. Syn samuraja wchodzi do klatki z tygrysem bez miecza ani żadnej broni. Musi użyć swojego silnego umysłu i siły woli, aby przekonać tygrysa, by dał mu jedzenie!
  Armstrong wykrzyknął:
  - Tak, to po prostu niesamowite! Samuraj to prawdziwy diabeł! Czy ty też byłeś w tej celi?
  Yamamoto spuścił oczy.
  - Niestety nie! Taki jest zwyczaj z czasów starożytnych! Ale jeśli chcesz, wrzucimy cię do klatki? Powiedz, że chcesz dostać się do klatki z tygrysem?
  Armstrong zamruczała, jej opalone, delikatne greckie ramiona owinęły się wokół szyi admirała. Usta otwarte zachęcająco:
  - Jeśli tygrysem jesteś ty, to jestem gotowy nawet na piekło! Choć bez ciebie raj jest gorszy niż piekło, o mój ukochany samuraju.
  Yamamoto nagle odepchnął kobietę i krzyknął:
  - Teraz muszę podsumować wyniki nalotu na ZSRR z innymi admirałami, a także dowiedzieć się, jak się sprawy mają na lądzie. Nie ma czasu na oddawanie się damskim przyjemnościom. Rozumiesz: nie ma czasu! Zadzwonię tylko wieczorem. Swoją drogą wąski krój oczu i żółta skóra mi nie przeszkadzają.
  Armstrong poruszyła biodrami.
  - Nie! Wręcz przeciwnie! A więc jeszcze bardziej romantyczny i niezwykły! Ty jesteś Japończykiem, ja jestem Amerykaninem: żółto-biała rasa, anioł i demon! Ten kontrast jest szalony! Większość kobiet kocha oryginał, a nie tak jak reszta.
  Yamamoto nalał sobie pół szklanki sake zmieszanej z "Ginnem" i przełykając za jednym zamachem, rozluźnił się:
  - Właściwie myślałem, że kobiety są bardziej konserwatywne niż mężczyźni. Czy kobiety dokonały wielu odkryć naukowych?
  Armstrong potrząsnęła głową i potrząsnęła blond włosami, mówiąc:
  - Najważniejszym odkryciem dla kobiety jest odkrycie nowego mężczyzny, tylko pod warunkiem, że jest książką, a nie radiem! A samuraje nie są mówcami!
  Rozległ się histeryczny dźwięk dzwonka, błysnęło zielone światło. Admirał nalał sobie kolejne pół szklanki, parsknął po rosyjsku i zjadł cytrynę posmarowaną miodem. Oblizał usta i pokazał rękojeść miecza samurajskiego:
  - Osobiście zabiłem ponad sto osób, w tym co najmniej dwadzieścia młodych kobiet! Będziesz najpiękniejszą ze wszystkich ofiar.
  Armstrong zagroził, wystawiając szkarłatny język Yamamoto:
  - Mam trzech synów, którzy zemszczą się na tobie i twojej rodzinie, admirale!
  Yamamoto wcale się nie obraził.
  - Urodziła troje dzieci...
  - Pięć! Poprawił Amstrong.
  Zwłaszcza pięć! I zachowałeś talię dziewczyny?
  Pani zarzuciła nogę na szyję:
  - Jestem Amerykaninem i to mówi wszystko!
  Yamamoto skinął głową i syknął:
  - Teraz przyjdzie do ciebie chłopiec, jest bardzo silną wojowniczką ninja. Służ mu na najwyższym poziomie. Zrozumiany?!
  Armstrong skinął głową na znak zgody.
  - Kocham młodych ludzi... Mam nadzieję, że jest przystojny?
  Japończycy śmiało odpowiedzieli:
  - Nawet więcej! To ci się spodoba!
  I zdecydowanie wyszedł z kabiny. Zamiast tego prawie natychmiast pojawił się chłopiec. Wygląda na trzynaście czy czternaście lat, jest bardzo muskularny, boso iw szortach. Naprawdę przystojny, z blond włosami.
  Armstrong był zadowolony... Że nie będzie musiała mieć do czynienia z jakimś starym dziwakiem.
  Chłopak jednak wyglądał ze złością i zwięźle mruknął po angielsku:
  - Rozebrać się!
  Kobieta uśmiechnęła się i powiedziała:
  - Może trochę bardziej romantycznie!
  Chłopiec odpowiedział, uderzając ją w twarz. Policzek pani płonął. Szpieg westchnął ciężko i zaczął zdejmować ubranie. Niestety, niezbyt obiecujący początek.
  Chłopak wyszczerzył zęby, zrzucił szorty i ujawnił ciężką męską doskonałość.
  Syknął, uśmiechając się:
  - Połóż się!
  Lady Armstrong z westchnieniem położyła się na plecach i rozłożyła nogi. Chłopak z naciskiem i bardzo niegrzecznie wszedł w nią i zaczął walić jak karabin maszynowy. Bez pieszczot, bez słów...
  Szpieg był już doświadczoną dziwką i nie została ranna. Wręcz przeciwnie, ostre wstrząsy są prawie przyjemne. Więc podniecili ją, a grota Wenus zaczęła wypełniać się wilgocią. Potem zaczęło się całkowicie i dało się słyszeć zmysłowe jęki.
  Panie są traktowane szorstko, ale to też jest przyjemność. I tu ogarnia cię fala orgazmu.
  Chłopak nagle przestaje walić, mocno chwyta lady Armstrong za włosy i pochyla się nago do perfekcji. Szpieg otwiera usta i odrzutowiec uderza w jej język. To też nie pierwszy raz. A biała papka od chłopca jest słodka i bardzo przyjemna w smaku. Armstrong oblizuje usta z prawdziwą przyjemnością.
  Wtedy sam młody ninja pochyla się twarzą w kierunku jej piersi i zaczyna bezinteresownie pracować. Armstrong wzdryga się z kolejną falą ekstazy i ryczy jak bawół w rzeźni. Musi uchwycić doskonałość swoimi szkarłatnymi ustami. I do pracy z różowym językiem. Dopóki fontanna bieli i słodyczy nie wybuchnie ponownie.
  Tak dużo zabawy. A młody, umięśniony i blond ninja jest po prostu niezmordowany. Jego energia jest niezmierzona i przytłaczająca. Ten znakomity wojownik i gigant łóżkowy. I blond włosy... Po prostu wszystko super i najwyższej klasy.
  Naprawiony E-50 wszedł do bitwy. Mimo to Rosjanie w dużej mierze ustawili fortyfikacje, a Niemcy musieli dogłębnie pokonać obronę. Wojownicy metodycznie niszczyli baterię.
  Gerda wystrzeliła, roztrzaskując sowiecką armatę, po czym z uśmiechem w głosie powiedziała:
  - Będziemy bić ludzi, bić wiadra!
  Charlotte zaśpiewała swoje miedziano-czerwone loki:
  - Jesteśmy rabusiami! Złodzieje!
  I naciskając przycisk joysticka gołym palcem, wysłała pocisk, rozbijając sowiecki bunkier.
  A potem Christina warknęła ogłuszająco:
  - Bang Bang! A ty nie żyjesz! Śmierć! Śmierć!
  A także naciska zgrabną nogę gołym palcem, wysyłając wroga do nokautu.
  A potem była Magda. Oto dziewczyna. Naciska również joystick palcami bosej stopy i jak się rzuca.
  - Och, kto nas zobaczy, natychmiast sapnie!
  Czarująca Gerda, potrząsając pełnymi piersiami, waliła w trzydziestkę i pisnęła:
  - A dla kogoś będzie pachnieć smażonym!
  Charlotte nacisnęła gołe palce na przyciski joysticka i zaćwierkała jak wróbel:
  - I trzymamy coś na łonie!
  Kristina rozerwała sowiecki pistolet pociskiem i zaszeleściła, mlaskając szkarłatnymi wargami:
  - Nie zbliżaj się do nas...
  Magda też nacisnęła guzik gołym palcem. Wydmuchnęła trzydzieści cztery i jęknęła:
  - Nie zbliżaj się do nas!
  A Gerda, ta agresywna bestia o blond włosach, też uderzy pociskiem, a trzydzieści cztery pęknie jak nos boksera pod pięścią pięściarza. A wojownik będzie skomleć:
  - Zabijemy to!
  I znowu dziewczyny wybuchają płaczem i strzelają, bez żalu i przerwy.
  Charlotte zahukała entuzjastycznie:
  - Jestem wielkim złodziejem...
  A także, jak uderza w radziecką haubicę. Tylko części leciały w różnych kierunkach.
  Christina warczy. Kiedy naciska gołym palcem na przycisk joysticka i ćwierka:
  - A córka demonów nie żyje!
  Magda też przybija gwoździe, naciskając bosymi stopami na uderzający przedmiot, rozbija sowiecki czołg i wydaje:
  - I nie skromny!
  Gerda wyszczerzyła zęby, jej zęby błysnęły. Wyobraziła sobie przystojnego młodzieńca. Tak muskularny, wysportowany, z odciążeniem mięśni i wielką męską perfekcją. I jak pochyla się i owija szkarłatnymi ustami jego pulsujący, jadeitowy rdzeń. Jakie to pyszne, jak lody czekoladowe. I te lody czekoladowe, które zlizujesz językiem. I to jest takie miłe, takie ekscytujące.
  Och, jak miło, jeśli inny młody mężczyzna dołączy do niej od tyłu. A pulsujący, jadeitowy pręt wejdzie do wilgotnej groty Wenus. I jakie to jest świetne.
  Gerda drżała nawet z omdlenia. Jakże to jej się wydawało wzruszające i zachwycające.
  Dziewczyna wystrzeliła z sowieckiego pistoletu. I ćwierkała z podziwem, tupiąc bosą stopą:
  Chłopaki, chłopaki, to zależy od was...
  Charlotte również miotała i rozbijała rosyjski czołg, trajkocząc, potrząsając całym biustem:
  - Uratuj ziemię przed ogniem!
  Christina potrząsnęła miedzianożółtymi włosami. Obnażyła ognisty uśmiech, ćwierkając:
  - Jesteśmy za pokojem, za przyjaźnią, za uśmiechem świata....
  Magda kliknęła w joystick gołym palcem. Rozbiła sowiecki czołg i warknęła:
  - Na serdeczne spotkania!
  Wojownicy wyglądali niezwykle radośnie. I jak obnażyli zęby. A oni mrugają i piszczą.
  Charlotte też wyobraża sobie faceta. Młoda, ale z brodą. Jak pieści jej piersi. Jak broda łaskocze klatkę piersiową, kręcone włosy opadają na dojrzałe truskawki sutków. I łaskocze ją i całuje jej piersi. Zakreśl językiem słodki, miodowy sutek. Taka jest sielanka. A jeśli facet nadal wsadza język do groty Wenus. Co za smak!
  Charlotte strzela i piszczy:
  - A miecz będzie ostry!
  Oczywiście dziewczyny, choć piękności, robią brudny uczynek - zabijają radzieckich żołnierzy. Ale uczono ich w ten sposób od wczesnego dzieciństwa. To bezwzględne wilki.
  I myślą, że mają rację. Mają takie samo wychowanie i mentalność. Dziewczyny zaczęły walczyć w czterdziestu jeden, niektóre z ich "wilczego" batalionu, nawet wcześniej. I mimowolnie pamiętaj o pierwszych krokach. Kiedy miałeś zaledwie szesnaście lat. I wszystko wokół wydawało się cudowne, piękne, romantyczne.
  Jednak wciąż są dość młode!
  Nad przebranymi dziewczynami przeleciało dwa tuziny angielskich samolotów, prawdopodobnie nic nie zauważyły, a już zaczynały się rozpływać za horyzontem, gdy nagle pojawiły się nowe podejrzane dźwięki. Magdalena dowodziła:
  Wszyscy kładą się i nie ruszają!
  Dziewczyny zamarły, na coś czekały. A potem zza wydmy pojawiły się lekkie transportery i ciężarówki. Sądząc po projekcie, angielskiej i amerykańskiej produkcji. Powoli ruszyli w kierunku stolicy Tunezji. Madeleine była trochę zaskoczona. Uważała, że linia frontu jest jeszcze daleko, co oznacza, że Brytyjczycy nie zdążą się jeszcze pojawić. A raczej nie powinny się pojawiać. A potem jest cała kolumna. Chociaż może mniej niż batalion... Kim oni są, jakaś grupa bojowa, omijając pustynie bynajmniej nie ciągły front, chce przekopywać się przez tyły. Wydaje się to logiczne, chociaż dzięki technologii łatwo je zauważyć na pustyni. W każdym razie musisz nadawać przez radio, ale nie otwieraj ognia. Co więcej, jest ich tylko setka, a Anglików ponad trzystu!
  Gerda szepnęła do Charlotty:
  - Są Anglikami! Po raz pierwszy widzę je z bliska!
  Rudowłosa koleżanka, również dość zdenerwowana, odpowiedziała:
  - Nic specjalnego! A jest wśród nich tylu czarnych!
  Rzeczywiście, co najmniej połowa Brytyjczyków była Murzynami. A kolumna poruszała się powoli, a czarni wciąż coś wyli... Zbliżają się coraz bliżej...
  Wtedy nerwy jednej z dziewcząt nie wytrzymały i uderzyła pistoletem maszynowym. W tej samej sekundzie pozostali wojownicy otworzyli ogień, a Madeleine zaszczekała z opóźnieniem:
  - Pli!
  Za jednym zamachem skoszono kilkudziesięciu Anglików, jedna z ciężarówek zapaliła się. Reszta Brytyjczyków otworzyła ogień na oślep. Madeleine wykorzystała chwilę i krzyknęła:
  - Rzucaj razem granatami ofensywnymi!
  Dziewczyny z elitarnego batalionu SS "Wilczyce" rzucają daleko i celnie granaty. I że byli szkoleni od dzieciństwa, a także przeszli specjalną technikę. To wtedy trenujesz z prądem, z małym opóźnieniem z rzutem i z wyładunkiem. Gerda i Charlotte również rzuciły swoje prezenty. A Brytyjczycy są przewróceni i do góry nogami... To zabawne. Strzelają losowo, a czarni wciąż krzyczą w niezrozumiałym języku. Oto kilka szumowin...
  A Gerda strzela i rzuca, jednocześnie śpiewając:
  - W uczniach SS to koszmar! Jeden skok - jedno uderzenie! Jesteśmy wilczycami - nasza metoda jest prosta! Nie lubimy ciągnąć kota za ogon!
  Charlotte również warczy w odpowiedzi. Kule wystrzelone przez nią rozbijają się na fragmenty czaszki. I wydłubują oczy. Oto jeden przestraszony czarny mężczyzna, jak zabije bagnetem w bok swojego blond partnera. W odpowiedzi pluje krwią. Charlotte śpiewa razem:
  - Anioły gwiaździstego ponurego piekła! Wygląda na to, że wszystko we wszechświecie zostanie zniszczone! Trzeba wzlecieć w niebo szybkim sokołem! Aby chronić przed śmiercią duszy!
  Brytyjczycy działają niezorganizowani, większość z nich to żołnierze kolonialni: Murzyni i Hindusi, Arabowie. Albo spadają, zamarzają, albo wręcz przeciwnie, gwałtownie podskakują i zaczynają pędzić jak szalone zające. Jednak dziewczyny strzelają celnie, a granaty, choć odłamki nie lecą daleko, ale gęsto! Teraz pozostało już kilku wrogów. Madeleine krzyczy po angielsku, jej głos jest tak ogłuszająco głośny, że nie potrzebujesz nawet ustnika:
  - Poddaj się, a oszczędzimy ci życie! W niewoli będziesz miał dobre jedzenie, wino i seks!
  Udało się od razu a skoro już się poddają... Ręce do góry i...
  Zebrano 50 jeńców, z czego połowa została ranna. Magdalena dowodziła:
  - Zabij rannych!
  . ROZDZIAŁ 6
  Stalenida Pawłowna jednak wdała się w nierówną walkę z grupą dziewcząt. Siły naprawdę nie są takie same... Ale wojownicy zaatakowali transport Fritz. Nie tak ciężko opancerzony i bardziej wrażliwy.
  Bose, półnagie dziewczyny otworzyły ogień do nazistów. Trafiony transporter zapalił się. Następnie wojownicy znokautowali kolejny transport. Sprawia, że dymi i pęka. Trzeci transporter opancerzony próbował odejść. Ale Natasza znokautowała go zdobytym granatnikiem. Potem wykończono małego mastodonta.
  Wojownicy po tym zaczęli zbierać trofea. Oksana z uśmiechem wskazała na granat opływowy:
  - Wersja niemiecka!
  Wiktoria obnażając zęby wykrzyknęła:
  - A ty oglądasz Murzynów!
  Rzeczywiście, wśród zmarłych byli czarni, Indianie i Arabowie! Jest tylko kilku białych. Wojownicy zabrali broń zmarłym. Przetrząsali także kieszenie w poszukiwaniu pieniędzy. Były też niemieckie znaki na papierach i metalowych monetach.
  Jak dotąd znak pozostaje najpotężniejszą walutą na Ziemi. A nawet po podboju Afryki ze złotym podkładem.
  Wojownicy, uderzając gołymi, wyrzeźbionymi nogami, rabowali trupy. I obładowany bronią.
  Potem wróciliśmy do lasu. Stalenida zapytała czwórkę:
  - No, jak? Byłeś?
  Victoria wydęła klatkę piersiową iz dumą odpowiedziała:
  - Tak, trochę pobiegliśmy, ale nic specjalnego ...
  Stalinida zasugerował:
  - Może znów się rozejdziemy i udamy się na wschód?
  Natasza skromnie zasugerowała:
  - A jeśli stworzysz oddział partyzancki?
  Steelenida przecząco pokręciła głową.
  - Nie... Jest rozkaz wycofania się za linię frontu. Przy okazji, co wiesz o przebiegu walk?
  Veronica odpowiedziała westchnieniem:
  - Jak na razie nic... Nie mamy radia, nie...
  Stalenida przerwała, mówiąc poważnie:
  - Wojna będzie długa i ciężka. Być może nie każdemu uda się to przeżyć. W takim przypadku powinniśmy...
  Veronica miała odwagę przerwać:
  - Pamiętasz Boga?
  Steelenida przecząco pokręciła głową.
  - Jestem komunistą i ateistą... I nawet mądrość ludowa mówi: zaufaj Bogu i sam się nie pomyl!
  Wiktoria pisnęła:
  - Ta dziewczyna wpadła pod wpływem religijnego narkotyku. I tak myślę: że Bóg jest tylko iluzją, ale to bardzo szkodliwa iluzja, krępuje umysł!
  Steelenida przecząco pokręciła głową.
  - Szanuj czyjąś wiarę Vic... Ogólnie rzecz biorąc, to wierzący muszą udowodnić, że istnieje Bóg!
  Natasza ze złością tupnęła bosą stopą i odpowiedziała:
  - A co tu jest do udowodnienia! Jeśli Bóg przyznaje, że faszyści zdobyli prawie cały świat, to cóż to za Bóg!
  Victoria warknęła ostro.
  - Cóż, udowodnij istnienie Boga Very. Z wyjątkiem tłustego argumentu, że wszystko musi mieć pierwszą przyczynę!
  Weronika naciągnęła czoło, potarła nagą, lekko zakrwawioną podeszwę o trawę i wydała:
  - No, żeby wyjaśnić, że nie było życia, ale się rozwijało i nawet pojawił się człowiek?
  Steelenida powiedział cicho:
  - Teoria ewolucji... Wszystko przechodzi od prostego do bardziej złożonego i doskonałego. Dowodem na to jest istnienie warstw geologicznych. - Młoda kobieta przejechała bosym palcem po trawie i ćwierkała. - Tutaj na przykład są różne okresy geologiczne, a to oceniają skamieniałości.
  Weronika wzruszyła ramionami.
  "Nie jestem ekspertem od kreocjanizmu. A takich książek w ZSRR nie znajdziecie. Ale są prace za granicą, w których udowodniono, że w rzeczywistości nauka nie jest sprzeczna z religią. I podsumował naukowe podstawy studiowania Biblii. Szczególnie o proroctwach biblijnych!
  Victoria zachichotała i zauważyła:
  - Te proroctwa są sporządzane z mocą wsteczną. Nie ma rękopisów Biblii i Starego Testamentu starszych niż X wiek naszej ery. Więc nie ma sposobu na udowodnienie proroctw!
  Natasza energicznie potwierdziła:
  - Zdecydowanie tak... No Faith, twoja wiara opiera się głównie na ślepej wierze i...
  Victoria chętnie zasugerowała:
  - Strach przed śmiercią! Co spekuluje każda religia!
  Weronika wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  Dlaczego ateiści nie boją się śmierci? I że mają jeszcze coś, na co mogą liczyć?
  Victoria uderzyła boso gałązkę, złamała ją i zasugerowała:
  - Cóż, na przykład możemy wierzyć w zmartwychwstanie mocą nauki. I to też jest świetne!
  Natasza przewróciła oczami i powiedziała sennie:
  - Otóż to! Wyobraź sobie komunistyczną przyszłość. Nie ma w tym pieniędzy, ale obfitość darmowych dóbr. W tym motocykle, na których można latać w kosmos. A wszelkie produkty - ciasta, lody, ananasy, cietrzew i tak dalej są uprawiane syntetycznie. Wszędzie roboty. Ludzie pracują tylko dwie godziny dziennie, a potem tylko wydają polecenia mechanizmom. A za dzień.
  Dziewczyny rozmawiają, chodzą, mierzą wszystko bosymi stopami. Są załadowane różnymi karabinami maszynowymi i bazookami. Cały tuzin piękności.
  A Natasza powtarzała:
  - I najbogatszy przemysł rozrywkowy. Tylko przyjemność. Na przykład kolorowe telewizory i od razu oglądasz kilkanaście kreskówek. I dużo atrakcji. Automaty do gier, gry komputerowe, różne roboty... A nawet strategie. Na przykład grasz jako Stalin i pokonujesz Hitlera. Nawet jeśli ma potencjał całego świata....
  Victoria marzycielsko kontynuowała, dla Natashy:
  A domy są takie piękne. Każdy ma domek z fontanną i ogrodem. A jeśli na Ziemi nie ma wystarczająco dużo miejsca dla ludzi, to zamieszkują Wenus, Księżyc, Mars i inne planety. W szczególności stworzono statki kosmiczne o prędkościach superluminalnych, a nawet autobusy z przejściem zerowym. To wtedy wsiadasz do autobusu i zostajesz przetransportowany w kosmos, a nawet do innego świata. Tak witają cię centaury, czyli bajeczne elfy. - Dziewczyna złapała ważkę w dłoń, przyłożyła ją do ucha i słuchając dalej mówiła. - I na przykład cuda inżynierii genetycznej. Nie ma starości. Wszyscy mężczyźni wyglądają na nie więcej niż dwadzieścia lat, podobnie jak dziewczyny. Cała zdrowa i muskularna, o przyjemnych, świeżych zapachach. Dziewczyny są zawsze zdrowe, bez miesiączki. Możliwe, że dzieci nie będą musiały się rodzić, będą wychowywane w cyberłonach.
  Natasza poparła to z uśmiechem:
  - I pojawią się drzewa, na których wyrosną jak owoce słodycze, lody, lizaki, ciasta. I można je jeść bez kropli tłuszczu. I wszyscy będą zadowoleni z nowych samochodów, którymi można latać. I na inny kontynent i na Marsa, a nawet do sąsiedniej galaktyki!
  Steele zasugerował:
  - A wtedy ludzie będą inni, z supermocami. To oczywiście będzie plus. A umarli zmartwychwstaną i nie będą pamiętać, że ktoś kiedyś wierzył w opowieści biblijne!
  Victoria zmiażdżyła muchomor bosą stopą i warknęła:
  - Tak, zdecydowanie! Cóż, naprawdę, co obiecuje Biblia? Czy w ogóle ustawiamy się w linii do bębna, czy raczej do dźwięków organów? I nawet mięsa nie będzie!
  Weronika rozłożyła ręce i zauważyła:
  - Jaka jest twoja świadomość? Ale w Piśmie Świętym nagroda nie jest w ogóle określona. A my budujemy do bębna, to spekulacje!
  Victoria zachichotała i wystawiła język. Po tym, jak zauważyła:
  - No tak... A co tam będzie? Coś bez grzechu? A co z wolną wolą, jak bez niej?!
  Veronica odpowiedziała cicho, mrużąc lekko oczy:
  - Wolna wola pozostanie, ale nie będzie grzechu. - dziewczyna potarła bosą stopą mech i kontynuowała. - Będzie to możliwe, bo ludzie będą nienawidzić grzechu. Nie wszyscy ludzie, ale zbawieni sprawiedliwi. Oznacza to, że gdy usunie się szatana i czynniki drażniące, grzech straci swoją atrakcyjność i zredukuje cytaty.
  Victoria zagwizdała i wsunęła swój bosy, okrągły obcas w pień brzozy. A ona powiedziała cicho:
  - A jak można nienawidzić grzechu, skoro daje tyle przyjemności. Tutaj na przykład z mężczyznami, zwłaszcza młodymi. Kiedy cię łapią, łaskoczą, masują pięty. W końcu to wielka przyjemność czuć dotyk muskularnych ciał. A ty mówisz, że to grzech!
  Veronica warknęła ze złością:
  - A seks z różnymi mężczyznami jest niemoralny!
  Steelenida zauważył ze złością:
  - Prawdę mówiąc purytanką też nie jestem, ale... Mimo to istnieje komunistyczny kodeks moralny i należy starać się go przestrzegać. I nie kładź się pod każdym, kto kusi!
  Wiktoria odważnie odpowiedziała:
  - Lubię być aktywny. A sama lubię szukać i przyciągać mężczyzn. Następnie kochaj się z nimi tak, jak chcesz. Czy to nie cudowne. Cóż, dlaczego mielibyśmy być skromni, zamiast sami wrabiać naszych samców!
  Stalin chłodno zauważył:
  - Z twoim wyglądem nie jest to trudne! Ale w końcu i zabić, jesteś dużo!
  Victoria próbowała trochę odwrócić rozmowę:
  - W każdym razie znasz komunistyczną przyszłość, wolnych i mądrych ludzi, dużo lepiej niż rządy Boga, pozwalające na triumf faszyzmu, czy tonące ludzkość w powodzi. - Ognisty diabeł zmiażdżył muchomor bosymi palcami prawej stopy i kontynuował. - Ja osobiście nie lubię żyć w królestwie tyrana, który nazywa Żydów swoim ludem, a jak się okazuje reszta to obcy?!
  Steelenida odpowiedziała poważnie:
  - O wyższym umyśle można się spierać przez długi czas, ale w Biblii... Czy logiczne jest uważanie tego za objawienie Boże?
  Wiktoria pewnie odpowiedziała:
  - Oczywiście nie! Okrucieństwo Starego Testamentu, nierozsądny pacyfizm Nowego - przypisywanie przywilejów jednemu ludowi... Czy to nie absurd?
  Weronika z irytacją uderzyła gołymi palcami w kikut. Skrzywiła się z bólu i odpowiedziała:
  - A więc Paweł mówi przecież: Nasza nauka jest przeszkodą dla Żydów, szaleństwo dla barbarzyńców! Grzeszny umysł nie może tego zrozumieć!
  Victoria zachichotała i powiedziała płynnym głosem:
  - Rosji nie da się zrozumieć umysłem,
  Nie można zmierzyć za pomocą zwykłego arshin...
  Ona stała się wyjątkowa -
  W Rosję można wierzyć tylko!
  Steelenida, unosząc surowo brwi, zauważyła:
  - A tu Rosja przed chrześcijaństwem. Miliony, setki milionów ludzi wierzyło w Boga. Wśród nich były wybitne umysły. Tacy jak Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... I mieli swoje własne powody, by wierzyć. My z kolei sprzeciwiamy się złudzeniom! - Młoda kobieta postukała gołą, mocną stopą w opadłą gałąź, złamała ją i kontynuowała. - Jesteśmy zwolennikami naukowego ateizmu i wierzymy, że każdy człowiek jest kowalem własnego szczęścia! I że nie trzeba wierzyć, że dobry wujek Jezus przyjdzie i zbuduje wszystkich, rozwiąże wszystkie nasze problemy! Ta planeta potrzebuje naukowego zarządzania i ekspansji w kosmos! I nie oddawaj się wszelkim nadziejom na niebiańskie miejsca lub haremy!
  Victoria zachichotała i warknęła:
  - I nie odmówiłbym męskiego haremu!
  Steelenida surowo zauważył:
  - Cóż, jesteś rudowłosa i rozwiązła... Kto cię wychował?
  Wiktoria żartobliwie odpowiedziała:
  -Kiedy tata Carlo, a kiedy nikt!
  Stalenida powaliła bąka pięścią i syknęła:
  - To jest widoczne... Jeśli nie ma Boga, to wcale nie znaczy, że należy być wulgarnym i rozwiązłym!
  Wiktoria szczerze odpowiedziała:
  - Tak jak! Rozumiesz jak to!
  Natasza zachichotała i zauważyła:
  - Komunizm proklamował równość obojga płci. A to oznacza prawo kobiety do samodzielnego szukania mężczyzny. Na przykład myślę, że wybranie faceta, którego lubisz, jest całkiem normalne, aby go wrobić! - Dziewczyna uderzyła bosą stopą w grzyba robaka i kontynuowała. - I to całkiem normalne, że kocha się kilku facetów na raz. W końcu są różne i każdy pieści Cię na różne sposoby, co jest bardzo miłe!
  Weronika szepnęła cicho:
  - Będziesz płonął w piekle za takie przemówienia i czyny!
  Steelenida uśmiechnął się i zauważył:
  - Moralność komunizmu jest nie mniej surowa niż moralność chrześcijańska. A jeśli będziesz się tak zachowywać, to... myślę, że nie spotkasz się z aprobatą! Nie wszyscy jesteśmy... burdelem!
  Wiktoria poważnie zauważyła:
  - Po co hodować hipokryzję? To chrześcijaństwo nakładało na kobiety różne ograniczenia. W tym np. zakaz kochania więcej niż jednego męża. - Rudowłosa diablica ze złością uderzyła bosą stopą w wybrzuszenie, podrzuciła ją wyżej. I kontynuowała. - A komunizm głosił, że nie ma Boga! A to oznacza, że wszystko jest dozwolone! A my, kobiety, możemy być wolnymi ptakami poszukującymi miłości. Wybieranie tych mężczyzn, którzy dostarczają dużo więcej przyjemności. I to jest główny punkt!
  Stalenida potrząsnęła rudą palcem wskazującym:
  - To nie jest najważniejsze dla członka Komsomołu! W ogóle najważniejsza jest służba Ojczyźnie i sprawie Lenina. A nie poszukiwanie przyjemności dla ciała! Musisz to zrozumieć!
  Wiktoria odpowiedziała z oburzeniem:
  - Jestem bestią i łożem w bitwie! Więc nie narzekaj na mnie!
  Rudowłosa diablica syknęła:
  - Jestem super dziewczyną!
  Veronica nieśmiało wstawiła:
  - Morał komunizmu i chrześcijaństwa jest jeden: kto nie pracuje, ten nie istnieje!
  Wiktoria wykazała się znajomością Biblii:
  - A Jezus powiedział: nie martw się o swój chleb powszedni... Bądź jak ptaki leśne.
  Stalenida agresywnie zauważyła:
  - Komunizm narodził się w dużej mierze z zaprzeczenia wartości chrześcijańskich. A pewne podobieństwa są całkiem możliwe. Więc naziści też mają czerwoną flagę, taką jak nasza!
  Victoria zmiażdżyła muchomora bosą stopą, potarła nagą, okrągłą piętę o mech i dodała:
  - Trzecia Rzesza ma duże podatki od kapitału prywatnego i wysoki procent własności państwowej. Częściowo mają socjalizm, ale przywileje dla Niemców! - Dziewczyna odgryzła listek z brzozy i zachichotała, dodała. - Ogólnie o religii mam zabawną piosenkę. Chcesz, żebym to zrobił?
  Stalenida ochoczo skinęła jasną głową, gołą, pełną gracji stopą strąciła spróchniałą gałąź i zaćwierkała:
  - Śpiewaj kwiatek, nie wstydź się!
  A Victoria śpiewała entuzjastycznie;
  Co miał na myśli Pan?
  On, mieszkający w strasznej odległości ...
  Kiedy wydano rozkaz do pracy,
  Abyśmy nie pozostawali we śnie.
  
  Choć wspaniały królewski strój,
  Ale nie ma bardziej skąpej osoby....
  Ubóstwo strzela wprost -
  Nasz świat cierpienia jest epicki!
  
  I to nie jest wina Adama
  Prosty sowiecki, rosyjski gość...
  Chodziłem nago, nie ukrywając wstydu,
  Jak proletariusz za caratu!
  
  Bóg dał mu jedzenie - limit,
  Pastwisko bez znajomości widelców...
  A jeśli chcesz więcej, zostaniesz pokonany!
  I pij dłonią bez butelek.
  
  Adam zniósł taki los,
  W jakimś przerażającym, nudnym raju!
  Ale wąż latał na skrzydłach,
  Zrozumiał: człowiek cierpi ...
  
  Jest sposób na wydostanie się z zarośli,
  Zbuduj miasto, daj potomstwo!
  Aby nie wędrować przez termin gaju,
  Czasami potrzebujesz perfidii!
  
  Ukradłem magiczny klucz z raju
  Aby wyjść z rutyny Edenu...
  Znajdziesz tam dziewczynę marzeń
  Przynajmniej możesz zginąć w podziemiach!
  
  Tak, oczywiście istnieje ryzyko, chłopcze,
  Ta planeta nie jest darem...
  Ale poznasz sumienie, honor,
  A znajdziesz, poznaj swoją parę!
  
  Adam otrzymał ten klucz -
  Otworzył bramy i opuścił raj.
  Grzesznik wydał dużo siły,
  Wchodzenie po kamieniach dużych gór ...
  
  Tutaj znowu widzi bramę -
  I znowu pojawił się skrzydlaty wąż...
  Powiedział: Jestem dobrym Szatanem -
  Rygiel otworzył się sam...
  
  Adam wszedł i widzi -
  Taki malowany cud...
  Naga dziewczyna za pagórkiem,
  Tert porcelany to złote danie.
  
  Ale jak dobrze jest?
  Chłopiec Adam nie mógł się oprzeć!
  I pocałuj ją w usta
  Słodszy niż miód!
  
  
  Odpowiedziała mu -
  Ciała w burzliwej ekstazie połączyły się...
  Nie, nie przeklinaj szatana -
  Faceci pojawili się w grzechu!
  
  Bóg wyrzucił ich z raju, ale...
  Planeta stała się ich domem.
  Chociaż ludzie mają jedno słońce,
  Ale potomstwo stało się tysiącami!
  
  Tak, było bardzo ciężko
  Powodzie, susze i zimy.
  Ale umysł jest potężnym wiosłem,
  Człowiek stał się silnym stworzeniem!
  
  Jak anioł może latać?
  Jak demoniczne góry niszczą ulgę!
  Utwórz drogę, gdzie jest ścieżka -
  Dotrzyj do dowolnego punktu na lądzie.
  
  A potrzebujesz przestrzeni kosmicznej -
  Będziemy też mogli podbijać.
  Więc nasz grzech nie jest wyrokiem,
  Nie, nie mów o popowych bzdurach!
  
  Nie bądź grzechem - nie ma postępu,
  Myśli generują ruch!
  Jedna odpowiedź na kazanie:
  Nie potrzebujemy cudzego raju!
  Dziewczyny klaskały zgodnie. Należy zauważyć, że głos Victorii jest mocny, pełnobrzmiący, bardzo przyjemny. A wojownicy byli autentycznie zafascynowani tym wierszem.
  Steelenida zasugerowała z uśmiechem:
  - Kiedy będzie czas, wykonasz tę piosenkę na stadionie!
  Victoria skinęła głową na zgodę i zasugerowała:
  - A jednocześnie zatwierdzimy nagrodę!
  Rudowłosa dziewczyna zachichotała i chciała chodzić na rękach. Ale ma zbyt wiele broni.
  Dziewczyny szły już wystarczająco długo i były zmęczone. Usiadłem na lunch. Otworzyli trofeum w puszkach i gulaszu. Energicznie wypracowane szczęki. Wszyscy wojownicy są młodzi, zdrowi, muskularni.
  Natasza zauważyła z uśmiechem:
  "Wśród zabitych przez nas prawie wszyscy to cudzoziemcy. Niemcy rzucają przeciwko nam obcą armię!
  Victoria zaśpiewała nie na miejscu:
  - A nasza armia jest po lewej, a nasza armia po prawej... Dobrze nam walczyć przy drinku!
  Stalenida spojrzała surowo na rudzielcę i zauważyła:
  - Jesteś zabawną dziewczyną... Musimy się z tobą ożenić!
  Victoria pokręciła głową.
  - Dlaczego mąż? Lepiej mieć tuzin kochanków!
  Natasza zaśmiała się i zauważyła:
  - Nie jest ciekawie komunikować się z jednym mężczyzną przez długi czas - to przeszkadza! Lepiej mieć różnych chłopców!
  Oksana zasugerowała:
  - Może następnym razem weźmiemy niemieckiego jeńca... I naśmiejemy się z niego!
  Steelenida zachichotał i zauważył:
  - Cóż, wy dziewczyny jesteście pomysłowe... I nie zaszkodziłoby nam uchwycić język!
  Natasza szczerząc zaciekle zęby powiedziała:
  - Muzhiks, muzhiks... Jesteście bardzo, bardzo źli, nasi muzhiks! Chłopaki! Chłopaki! Nasi mężczyźni zostaną pokonani przez dziewczyny!
  Dziewczyny wybuchnęły śmiechem... Wypiły trochę z fiolek rozcieńczonego alkoholu. Kilka ślicznotek nawet chrapało.
  Ale Stalenida warknęła:
  - Wspinać się! Kto śpi, zabijemy go!
  Dziewczyny zerwały się i rozciągnęły w sznurki. Zagrzechotali bronią i błysnęli zębami. Wspaniałe piękności. I mrugają szafirowymi oczami. Chcą przynajmniej trochę, ale płatać figle. Usiądź na koniu.
  I tak maszeruj ponownie i tup bosymi stopami. Chociaż dziewczyny wyglądają bardzo ładnie. Mają tyle piękna. I muskularne, silne ciała dziewczyn.
  Natasza, idąc, zauważyła:
  - Dopóki nie rozwiążemy problemu czołgów hitlerowskich, nie mamy nic wspólnego z żołnierzami Führera!
  Wiktoria opracowała:
  - Chciałeś powiedzieć, że nie żołnierze, ale maszyny! Ogólnie rzecz biorąc, nie ma odbioru złomu, jeśli nie ma innego złomu!
  A rudowłosy diabeł walił bosą stopą o zgniły kikut. Podniosłem chmurę śmieci i kurzu.
  Weronika pokornie gruchała:
  - Cała wola Boża!
  Stalenida powiedziała ze złością, uderzając gołą piętą o bruk:
  - Nie! Wszystko będzie naszą wolą bolszewicką!
  A jej oczy dosłownie błyszczały ze złości!
  Wiktoria ostro zauważyła:
  - Hitlerowcy eksterminują Żydów bez zbędnych ceremonii. Dlaczego Bóg nie stanął w obronie swojego ludu?
  Weronika odpowiedziała ospale:
  - Grzechy...
  Victoria zaśpiewała tupiąc bosymi stopami:
  - Och, grzechy, grzechy... Nie grzesz kozy! Nie grzesz kozła! Pokona winorośl! Winorośl białogrzywych pokona!
  A rudowłosa piękność złapała motyla gołymi palcami i uniosła nogę, pokazując jej przyjaciół.
  - To są cuda, które dzieją się w naszych lasach!
  Veronica dowcipnie odpowiedziała z uśmiechem:
  - Widzisz jakie piękno... I mówisz, że to nie jest dzieło Boga!
  Wiktoria szczeknęła:
  -Religia jest opium ludu! A motyl jest piękny, aby lepiej przebrać się za kwiaty!
  Steelenida zauważył ze złością:
  - Może dość o religii? Czy lepiej pozwolić Verze powiedzieć ci, jak się zachowa, jeśli zostanie wysłana do wywiadu?
  Weronika wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  - Będę pokorny!
  Natasza chciała coś powiedzieć, ale dziewczyna narobiła nad nią hałasu. Szturmowcy odrzutowi przebiegli obok. Wiele stalowych i bardzo drapieżnie wyglądających sępów. Nucili i puszczali parę. Jest dużo dział, a Niemcy strzelają bardzo agresywnie.
  Zamówione Steeleed:
  - Przebranie!
  . ROZDZIAŁ 7
  Elizaveta Petrova, młoda porucznik oddziałów granicznych, była oszołomiona. Pogłoski o możliwym wybuchu wojny krążyły od dwóch miesięcy. Ale mimo wszystko jakoś nie mogłem w to uwierzyć ... Będąc mądrą dziewczyną, Elżbieta nie podzielała pretensjonalnej siły wyższej oficjalnej doktryny - że Armia Czerwona była silniejsza od wszystkich. Jej wujek walczył w wojnie fińskiej, był ranny i bardzo namiętnie opowiadał o jej przebiegu.
  - Nasze zbiorniki powoli spływały jak galaretka z patelni. Potężny QMS ruszył naprzód, z dwiema kagańcami, każda po sześćdziesiąt ton. Rodzaj tarana do przełamywania obrony. I jak oni huczą! Grzmoty są jak pisk myszy w porównaniu do ryku byka. A pod gąsienicami są dziury. Kilka dni temu nastąpiła odwilż, czarna ziemia pokryta była skorupą lodową. Czołgi poruszają się coraz wolniej, kawaleria je dogania. Tysiące jeźdźców trzeba ich powstrzymać, aby nie wyprzedzili czołgów. A przed nimi Finowie rozstawiali miny i zakopywali beczki z ropą. Wiele naszych czołgów paliło się jak świece. Straszny widok, zwłaszcza we wczesną noc polarną, rozlała się benzyna i ropa zmieszana z topniejącą wodą. Konie przestraszyły się i rżały wściekle, zostały spalone, a żywa lawina rzuciła się na piechotę. Widok jest po prostu okropny, czołgi nie mogły się zatrzymać ani zawrócić. Tak, a komenda zabroniła nam przestać.
  Jeśli idziesz tylko do przodu - rozbijając wroga. A czołgi eksplodowały i płonęły, kawaleria deptała własną piechotę. Wyglądało na to, że ofensywa zdławiła się, gwiazdy spadły z nieba.
  Wujek odkaszlnął krwią i urwał. Wypił sto gramów i kontynuował.
  - A więc bez rozpoznania, bez osłony powietrznej, zalaliśmy. Walczyli przez całą zimę i połowę marca, przedzierali się przez fortyfikacje, ale dwieście tysięcy naszych żołnierzy nigdy nie ucieszy się ze zwycięstwa. Światło zgasło dla nich na zawsze.
  Dziewczyna zapytała ze zdziwieniem:
  - Naprawdę tak dużo?
  Wujek skinął głową.
  - Dokładnie, myślę, nikt nie wie, ale zwłoki zostały wywiezione przez eszelony. To było przerażające. Zostaliśmy zmuszeni do szturmu na obronę, a Finowie skosili nasze szeregi. Po prostu dzikie szaleństwo.
  Elena jąkała się i zapytała:
  - A co, nie jesteśmy tak silni?
  Wujek odpowiedział:
  - Siła czołgu nie tkwi w zbroi, ale w głowie czołgisty!
  Dziewczyna skinęła głową.
  - Cudownie powiedziałeś!
  Elizabeth długo pamiętała tę rozmowę. Zapytała, jakie czołgi mieli Niemcy i Finowie. Finlandia nie miała jednak w ogóle żadnych czołgów, z wyjątkiem tuzina lekkich trzytonowych tankietek. A czołgi niemieckie, oj wujek je znał, opowiadał mu kuzyn, który wyjechał do Niemiec w czterdziestym pierwszym. Ogólnie rzecz biorąc, jego technika nazistów w tym czasie nie była pod wrażeniem.
  - Czołg T-1, waży tylko pięć i pół tony, prędkość wynosi 57 kilometrów na godzinę. Zbroja kuloodporna, trzy karabiny maszynowe. Cóż, pójdzie przeciwko piechocie, ale maszyna jest taka słaba.
  Ale nie jest sama? - zapytała dziewczyna z niepokojem.
  - Są też T-2, T-3, T-4 i T-5!
  Elżbieta uśmiechnęła się.
  - A który z nich jest najsilniejszy?
  - T-5! Posiada dwie armaty 75 mm i 37 mm, cztery karabiny maszynowe. Tak, to jest przystojny czołg, Niemcy nazywają go "Wilkołakiem". - Wujek rozłożył ręce, wymachując nimi jak wiatrakiem.
  - A prędkość? - Ciekawy, zapytała dziewczyna!
  - W sumie pięćdziesiąt kilometrów na autostradzie. Ogólnie czołg jest interesujący, z opływową wieżą. Najlepsze z tworów faszystowskiego budowania czołgów. Wujek westchnął. - To prawda, że nasz T-28, a zwłaszcza T-34, nie jest gorszy, a działa naszych czołgów są jeszcze potężniejsze.
  Dziewczyna zasugerowała:
  - A co jeśli stworzymy nowe zbiorniki, fajnie.
  Wujek odpowiedział:
  - Nie ma nic fajniejszego niż KV-2, to taka moc, ale jest też KV-3 i KV-4, a zwłaszcza KV-5. Ostatni potwór waży sto dwadzieścia ton i niedługo trafi do masowej produkcji. Wtedy Niemcy zostaną wymłóceni jak łańcuch prosa.
  Dziewczyna wymownie ziewnęła:
  - Jeśli chcesz znudzić dziewczynę, porozmawiaj o broni, ale jeśli chcesz odejść na zawsze - porozmawiaj o sowieckiej broni!
  Wujek był obrażony:
  - Dlaczego mamy złą technikę?!
  Dziewczyna zażartowała:
  - Ale dane na ten temat są tajne. Mówią, że można uzyskać określenie na jedną wzmiankę o kalibrze działa czołgowego.
  Wujek pokręcił głową.
  - Nie prawda! Za taki drobiazg nikt nie jest więziony!
  Dziewczyna skrzywiła się.
  - Jak powiedzieć! I tak się nie stało.
  Wujek zauważył:
  - Opowiem ci o T-34, kaliber broni to 76 mm. A pancerz ma 52 mm, jeśli się zastanawiasz.
  Dziewczyna parsknęła pogardliwie.
  - Chciałbym zobaczyć ten cud. Pokażesz?
  Wujek niechętnie odpowiedział:
  - Pokażę ci, jeśli chcesz! Jednak Woroszyłow nazwał ten czołg brzydotą. Podziękowania dla Marszałka Kulika za naleganie na jego realizację. Tak, Stalin osobiście docenił ten czołg. Do początku czterdziestego trzeciego planowane jest wyposażenie w niego stu dwunastu dywizji czołgów.
  Dziewczyna była zaskoczona:
  - Jeden czołg?
  - Nie! Także KV i T-80, jednak ten czołg jest lekki, mam na myśli T-80. On naprawdę potrafi pływać!
  Dziewczyna była zaskoczona:
  - Pływać? To jest interesujące!
  - Mamy trzy tysiące trzysta czołgów amfibii. - powiedział to wujek z dumą, po czym zniżył głos do szeptu. Nie mów nikomu, to wielka tajemnica. Jeśli zaczniesz gadać, możesz skończyć za kratkami. Spójrz: nic tak nie skraca życia jak długi język.
  Elżbieta natychmiast zamilkła: dwa dni temu jej dobremu przyjacielowi przydarzyła się dość nieprzyjemna historia. Zdarzyło się co następuje. Był wieczór teatralny, wszyscy świetnie się bawili, ale oczywiście pili. Grały trąbki, tańczyły dziewczęta i chłopcy. Tak więc Yashka Klopov, wesoły gość i prowodyr, jak zawsze chciał zrobić żart. Podbiegłem do ściany, na której wisiał portret Stalina. Mocny portret na całej ścianie, jasny, inkrustowany mozaikami. Stalin wyglądał młodo, około trzydziestu pięciu lat, nie więcej, przystojnie. Nawet czoło nie było tak niskie i pochyłe jak oryginał. Yashka grał na harmonijce, a potem wrzucił ją do sali.
  - Och, Yuli, Yuli, Yuli! To piosenka matuli!
  Kto kpiąco zapytał:
  - A dlaczego śpiewasz o swojej matce, skoro ojciec jest przed tobą?
  Yashka zachichotała w odpowiedzi i zaśpiewała:
  - Mój dziwaczny ojciec został wywłaszczony we wsi! Mój ojciec, ojciec ludu, króluje na świętym Kremlu!
  Wszyscy śmiali się, klaszcząc w dłonie i gwiżdżąc. Tymczasem Yashka wyjął zza pasa linijkę i chichocząc oświadczył:
  - Chciałbym zmierzyć nos ojca narodów!
  Publiczność pytała chórem:
  - Czemu?
  Yashka, bawiąc się linijką, zamruczała:
  - Bo Stalin ma wielkie serce! Największy na świecie! Więc nos powinien być największy!
  W odpowiedzi przyjazny śmiech i gwizdanie:
  Yashka wstała na palcach, położyła linijkę, kilka razy ją odwróciła. i śmiejąc się powiedział:
  - Pięćdziesiąt trzy centymetry! To super! To naprawdę jest największe!
  Wszyscy znów się śmiali, wskazując palcami. W sumie wieczór był udany. Elizabeth potrząsnęła głową z irytacją, odpędzając wspomnienia. Yashkę zabrano o świcie, w drodze do czarnego komina ludzie w skórzanych kurtkach bili go pałkami i pięściami. Niegdyś młoda, wesoła twarz zamieniła się w krwawy bałagan. Elżbieta widziała to, ponieważ wszyscy zostali specjalnie schwytani, aby przyjrzeć się aresztowaniu. Potem przemówił oficer polityczny, dużo krzyczał i groził. Kolejnych pięciu aresztowano na miejscu, nikt nie odważył się stawić oporu. Elizabeth to pamiętała, jej żarliwa miłość do przyjęcia została zachwiana.
  Jednak nawet teraz, gdy wróg zaatakował Stalina, bez wahania ofiarowała swoje piersi!
  Dziewczyna zapytała wujka:
  - Czy Francja jest silnym krajem?
  Odpowiedział:
  - Tak, silny! Razem z Wielką Brytanią kontrolują jedną trzecią świata! Biorąc pod uwagę kolonie, ludność Francji nie ustępuje ZSRR.
  Elżbieta gwizdnęła.
  - I taka moc stracona!
  Wujek podrapał się w łysiejący czubek głowy:
  - Tak, przegrałem! W ciągu półtora miesiąca pokonano cztery europejskie potęgi! Nawet Napoleon i Aleksander Wielki nie odnieśli takich zwycięstw jak Hitler.
  Elżbieta zapytała szeptem:
  Jakim on jest Hitlerem?
  Wujek wzruszył ramionami.
  - Nie widziałem go! Na portretach sam go widziałeś. Mówią, że jest przeciętnego wzrostu, nerwowy, żywi się ludzkim mięsem, szczególnie lubi odcinać kobiecym piersi!
  Elżbieta pokręciła głową.
  - Nie gwizdnij! Hitler jest wegetarianinem!
  Wujek się nie zgodził.
  - W duchu jest typowym kanibalem! Rem kazał pociąć swojego najlepszego przyjaciela na dwie części za pomocą drutu kolczastego. Dlaczego nie mięsożerny potwór! Po kapitulacji Francji nakazał spalenie żywcem stu tysięcy Żydów mieszkających w Paryżu i okolicach. W rezultacie był straszny smród! Co więcej, naziści nie oszczędzili nawet małych dzieci. Po spaleniu esesmani wyzywająco oddawali mocz na popiół! Mówią, że Hitler osobiście jest zaangażowany w tortury i tortury!
  Elżbieta zauważyła:
  - Władca tych, którzy zabierają katowi chleb, zbiera sól na swój tyłek!
  Wujek pokręcił głową, wyjął papierosa, zaciągnął się. Bardzo ciekawie umiał palić, dmuchając kółkami z dymu. Jego spojrzenie stało się bardziej radosne:
  - Wiesz, czego się boję!
  Dziewczyna odpowiedziała cicho:
  - Nic nie myślę!
  Brat ojca sprzeciwił się, biorąc krótkie wdechy:
  - Tylko ludzie odmrożeni niczego się nie boją! Dla normalnej osoby odczuwanie strachu wcale nie jest wstydem! Zwłaszcza jeśli jest rozsądny i nie tyle dla siebie, ile dla innych.
  Dziewczyna zdecydowanie skinęła głową.
  - Tutaj się zgadzam!
  Wujek przestał palić, potrząsnął głową, jakby wyciągając szyję:
  - Wiesz, krążą plotki, że naziści tworzą nową straszną broń. Bomba zdolna wymazać całe miasta w trujący pył. I nie będzie od tego ucieczki.
  Elżbieta parsknęła pogardliwie:
  - Typowy propagandowy blef Goebbelsa!
  Wujek westchnął głęboko, jak mors pod wodą:
  - O nie! To jest nauka! Broń mówi, że naukowcy są całkiem realni! Wymyślił nawet nazwę - bomba atomowa! Myślę więc, że najlepiej nie czekać, aż tak potworna broń wpadnie w ręce nazistów, najpierw zaatakować Niemcy!
  Elżbieta wzdrygnęła się, jak po porażeniu prądem:
  - Ale łamanie porozumienia pokojowego jest niehonorowe. Mamy pakt o nieagresji z Niemcami, traktat o przyjaźni i granicach!
  Wujek zauważył sarkastycznie:
  - Czy naziści kiedykolwiek przestrzegali umów? Pamiętajmy przynajmniej Polskę lub Belgię i Holandię! Hitler powiedział nawet tak: uczciwość jest typową ofiarą na ołtarzu celowości!
  Dziewczyna odpowiedziała z entuzjazmem:
  - Stalin nie jest Hitlerem!
  Wujek tak, zgodził się, ale zasadził diametralnie odwrotnie:
  - Oczywiście i dlatego najpierw musisz uderzyć! Potomkowie nie wybaczą mu zwłoki! Atak potraja siłę, obrona połowę!
  Elena zauważyła:
  - Nasza armia będzie najbardziej ofensywna na świecie, jeśli wróg uderzy! A potem powtórzyła to jeszcze głośniej. - Ale tylko wtedy, gdy wróg uderzy!
  Wujek zmrużył oczy chytrze:
  - Głowa cięta ostrzem nazywana jest głową ogrodową, z niej wyrastają skupiska zemsty! Nie, myślę, że Hitler powinien był skończyć nawet wtedy, gdy jego hordy rzuciły się do Paryża.
  Dziewczyna tupnęła bosą stopą (w pobliżu stały buty!), odpowiedziała:
  - Może masz rację!
  Elizabeth długo pamiętała tę rozmowę. Pogłoski o koncentracji wojsk hitlerowskich, zwłaszcza w Polsce, ciągłe naruszanie granicy sowieckiej przez niemieckie samoloty oraz częste aresztowania wśród żołnierzy tworzyły nerwową atmosferę. Jednocześnie oficerowie polityczni aktywnie inspirowali: nie będzie wojny! Mimo to do granicy ciągnięto dodatkowe siły, zwłaszcza pancerne! W szczególności Elżbieta po raz pierwszy zobaczyła najnowszy czołg KV-3 z dwoma działami i wagą siedemdziesięciu pięciu ton. Był to model eksperymentalny, który, jak ktoś szeptał, powinien był sprawdzać się w bitwach. Jednak dziewczyna nie do końca spodobała się czołgowi, będąc zbyt ciężkim, wyróżniał się niską zwrotnością, łamał mosty, wieża obracała się powoli. Dodatkowo, ze względu na duży kaliber dział, ucierpiała szybkostrzelność, a celność była stosunkowo niska! Niemniej jednak tak potężny czołg wzbudzał zaufanie. Silnik Diesla o mocy 850 koni mechanicznych strasznie dudnił, wyglądał jak erupcja wulkanu, niemieckie samochody są znacznie cichsze. Dziewczyna spojrzała sceptycznie na potwora i odwróciła się na piętach...
  Ranek 22 czerwca 1945 roku był strasznym wydarzeniem, duże siły faszyzmu zostały rzucone na ZSRR. Elżbieta jednak z początku nie doznała szoku. Co więcej, głęboko tkwią w mojej pamięci słowa wujka o bombie atomowej tworzonej przez nazistów. Może nawet lepiej, Hitler zaatakował teraz, gdy stworzenie superbroni jest jeszcze daleko! Lepiej zmiażdżyć tygrysa, gdy jeszcze nie wyrosły mu kły! Chociaż jakiego rodzaju Fuhrer jest tygrysem, a raczej szakalem. Ale smutniejszy będzie koniec faszyzmu!
  Elżbieta została podniesiona do łóżka i szybko się ubrała, dołączyła do reszty swoich towarzyszy broni i towarzyszy broni.
  Naziści zadali główny cios tyłom białostockiej grupy. Potężne kolumny pancerne i zmechanizowane w ciągu dwóch godzin pogłębiły czterdzieści kilometrów. I na szczęście nawet okopy nie były kopane zbyt starannie.
  Nie przywieziono pocisków artyleryjskich, a dziewczęta zmuszono do spotkania z nazistami z karabinami i granatami. Tutaj pojawiły się czołgi i transportery opancerzone Hitlera. E-50 posuwały się naprzód, uzbrojone w cztery karabiny maszynowe i działo kalibru 105 mm. Nieco mniejszy niż czołgi E-50 Sh, z pociskami odłamkowo-burzącymi i działami kalibru 150, 180 i wyrzutnią rakiet 380 mm.
  Za nimi są bardziej wrażliwe, ale wciąż nieprzeniknione Panther-2 z działami 88 mm.
  Elżbieta natychmiast poczuła się bezradna. Co może zrobić, uzbrojona tylko w karabin Moskin i kilka granatów przeciwpiechotnych? Niemieckie czołgi oblewają sowiecką piechotę ogniem karabinów maszynowych, wybuchają pociski. W pobliżu padają zakrwawione dziewczęta i młodzi mężczyźni. Jeszcze jeden facet bez brody miał odstrzelone nogi. Krzyczy i wyciąga ręce do Elizabeth, której brakuje palców. Znowu wybuchy, w powietrzu pojawiają się niemieckie Messery 262, a następnie odrzutowe samoloty szturmowe XE-183. Z daleka nie są zbyt przerażające i przypominają muchy, ale gdy podlatują bliżej, zamieniają się w sępy.
  Niemieckie czołgi zbliżają się coraz bardziej, unoszą się nad nimi węże ze swastykami. W tym samym czasie rozbrzmiewa wspaniała symfonia Wagnera. Wszystko wygląda niezwykle groźnie, nawet zbiorniki przy okazji nie są zbyt duże, pomalowane tak, że przypominają drapieżne zwierzęta. Szczególnie dużo obnażonych twarzy. Elżbieta czuje zwierzęcą grozę, chce biec, drętwieją jej nogi, ale...
  Jak może Rosjanin (A Białorusini i Rosjanie to jeden i ten sam naród) zdradzać i bać się.
  Elizabeth rzuca granat. Ona, mając silną rękę, rzuca daleko i uderza w E-50. Czołg na chwilę zamarza i natychmiast reaguje. Słychać ogłuszający wybuch, dziewczyna zostaje wyrzucona w powietrze, a jej świadomość spowija fala ciemności...
  Elżbieta poczuła, że zanurza się w głębokiej sadzawce - czarnej jak smoła i tylko na wysokościach płonące oczy gwiazd migotały złowieszczo. Gdy nurkujesz, nacisk na klatkę piersiową jest coraz silniejszy, młoty uderzają w głowę, a każdy ich cios staje się coraz bardziej bolesny i ciężki! W końcu jej ciało dotyka dna, tył jej głowy stygnie, dziewczyna chce podskoczyć i nie może się ruszyć. Wokół - jednocześnie ze wszystkich stron słychać pisk, szeleszczą jakieś małe stworzenia. Elizabeth czuje, jak jej serce bije dziko w piersi. Nie rzuca się na szczury, duże jak króliki i wielobarwne, z przewagą krwawego odcienia. Pędzą i zaczynają się łzawić. Elizabeth krzyczy i... Opamiętuje się.
  Dwaj niemieccy żołnierze obmacują dziewczynę, po czym gwałtownie unoszą jej włosy:
  - Schnel! Wstawaj suko!
  Elizabeth wstaje, potrząsa nią. Dziewczyna odwraca głowę, jest ciężki. Wow! Ale wszystko wydaje się nienaruszone.
  Niemcy budują kolumny więźniów, osobno dla mężczyzn i kobiet. Elena była nawet zdziwiona, że tak wielu się poddało. Niektórych kobiet po pięćdziesiątce, rannych nie widać, wydaje się, że naziści po prostu takich ludzi wykończyli. Pchając tyłki dziewczynom (prawie wszystkie kobiety-żołnierze są młode i niedawno powołane do wojska), jechali dalej. Było dość gorąco, niektóre kobiety miały zdarte tuniki i "afiszowały się" w koszulach.
  Elizabeth zapytała kapitan Valentinę Sinitsę, miała na twarzy kilka imponujących siniaków:
  - Nu, a teraz Valya?
  Kapitan, dwudziestoośmioletnia, raczej ładna rudowłosa dziewczyna, odpowiedziała:
  - W porządku, jak noc będzie ciemna, to uciekniemy!
  Elżbieta zbadała się:
  - Myślę, że tak! Niewola nie jest dla narodu sowieckiego! Wygląda na to, że nie ma uszkodzeń, fragmenty zlitowały się nad moim ciałem! Po prostu brzęczy mi w głowie.
  Walentyna odpowiedziała:
  Wygląda na to, że byłeś oszołomiony! Brr! Ale sam nie rozumiem, jak trafiłem do niewoli. Pistolet maszynowy się zaciął, a pozostałe dziewczyny się poddały. W rezultacie zostałem złapany jak ostatni głupek!
  Elżbieta skinęła głową.
  - Tak, dobry początek wojny! Zanim zdążyła zabić jednego Niemca, trafiła do niewoli. Dziki horror! A jeśli nie możemy uciec?
  Walentyna odpowiedziała:
  - Wiesz, że jesteś niezwykle piękna! Złotowłosa o idealnej sylwetce. Nigdy nie widziałem piękniejszej dziewczyny niż ty!
  Elizabeth machnęła ręką.
  - Po co mi te komplementy! A ty też nie jesteś facetem!
  Kapitan zauważył:
  - Możesz po prostu zostać zgwałcony!
  Elżbieta była zaskoczona.
  - Jak zgwałcić?
  Valentina była naprawdę zaskoczona:
  - Nie wiesz?
  Elżbieta zamknęła oczy.
  - Teoretycznie oczywiście wiem, ale...
  Walentyna zmarszczyła brwi.
  - Próbowałeś kiedyś z facetem?
  Elżbieta potrząsnęła przecząco głową.
  - Oczywiście nie! Ogólnie rzecz biorąc, komunista nie powinien rozkładać się moralnie i kochać poza małżeństwem!
  Walentyna wzruszyła ramionami.
  - Jak powiedzieć! Moim zdaniem jest to sprawa osobista dla każdego! Ponadto wszyscy mężczyźni są różni i czerpiesz z nich przyjemność na swój własny sposób. Tutaj nie jest tak łatwo zgadnąć, ale mąż szybko się nudzi.
  Dziewczyna z Komsomola idąca w prawo sprzeciwiła się:
  - Dla osoby najważniejsza jest komunikacja duchowa, a nie instynkty zwierzęce!
  Valentina uniosła kciuki.
  - Nie rozmawiajmy o nieprzyzwoitych tematach! Może lepiej porozmawiajmy o imprezie i budowaniu komunizmu!
  Elżbieta chciała coś powiedzieć, jak nastąpił rozkaz - kolumna się zatrzymać.
  Znajdowali się tuż przed betonową platformą, do której podjechało kilka ciężarówek i samochód. W tym samym czasie pojawiła się kolejna kolumna prześladowanych kobiet. Sądząc po ubraniach, byli cywilami.
  Otyły Niemiec wyczołgał się z niemieckiego samochodu pomalowanego na kolor khaki. Miał nieprzyjemną, źle ogoloną twarz z potrójnym podbródkiem i dziwny dwulufowy karabin maszynowy na ramionach. Ale czapka, na której świecił emblemat - dwie błyskawice, zdradziła esesmana. Faszysta wyszedł przed dziewczęta i rozkazał łamanym rosyjskim:
  - Awansowanie! Uwaga!
  Dziewczęta automatycznie przeciągnęły się, co wpłynęło na szkolenie wojskowe. Jedna z dziewcząt naprawdę się zawahała i dostała tyłek papieżowi.
  Oficer SS chrząknął z zadowoleniem, spojrzał na nogi kobiety i rozkazał:
  - Wszyscy zdejmijcie buty!
  Dziewczyny wzdrygnęły się, między rzędami przetoczył się huk. Gruby Niemiec ziewnął wyzywająco i mruknął apatycznie:
  Kto się sprzeciwi, zostanie powieszony! - A potem nagle straszny krzyk. - Schnel! Schnel!
  Dziewczyny zaczęły zdejmować buty. Elizabeth poczuła, jak jej ręce poruszają się automatycznie. Wygląda na to, że zwyczajowo jest posłuszna faszystowskim potworom. Zdjęła jeden but, czując bosą stopą przyjemne ciepło betonowego chodnika. Potem ten drugi, starannie założony na nowe, niedawno wydane skórzane buty (buty brezentowe pojawią się dopiero pod koniec wojny). Były krzyki. Młoda dziewczyna nie starsza niż szesnaście lat wyskoczyła i krzyknęła:
  - Nie będę strzelał do cycków! Niech lepiej będzie usunąć ze mnie umarłych!
  Niemiecki borow dał znak, dwóch wysokich esesmanów złapało dziewczynę i zaciągnęło na przygotowaną wcześniej szubienicę.
  Dziewczęta-więźniarki westchnęły, ale nikt nie odważył się sprzeciwić, wstrząs niewoli najwyraźniej dotknął.
  - Zaczep ją! - krzyknął gruby faszysta. - Nie pozwól mu od razu umrzeć! Diabeł będzie wiedział, jak się oprzeć.
  Ubrania młodej dziewczyny były zdarte, esesman nawet wbił cygaro w różowy sutek piękności. Dziewczyna krzyczała i krzyczała:
  - Zapamiętaj mnie, mam na imię Tanya! Śmierć faszystom!
  Oficer SS ryknął:
  - Wyrwij jej język!
  Do dziewczyny podskoczył Mordowczyk ze zmiętym, brudnym fartuchem i szczypcami w rękach. Inny nazista ścisnął policzki dziewczyny, otwierając usta. Próbowała się oprzeć. ale siły są zbyt nierówne. Krew wypłynęła z ust dziewczyny, a ona sama straciła przytomność z powodu szoku bólowego. Faszystowski potwór wyrzucił rozdarty język i zdeptał go butem. Obwisła naga dziewczyna została szybko powieszona przez nazistów na ostrym haku okrętowym. Wydała słaby okrzyk i zadrżała z powodu dodatkowego bólu, który ją przyniósł. Na twarzach nazistów wypisana była Bliss, to niesamowite uczucie sadystycznej satysfakcji, kiedy ranisz swój własny gatunek. Nawet jeśli to piękna dziewczyna o blond włosach. Tutaj sadyzm miesza się z elementem seksualnym.
  Elżbieta zamknęła oczy, żeby nie widzieć takiej arbitralności. Tymczasem zbliżała się do nich kolumna więźniów, kobiet cywilnych. Naziści zmusili ich także do zdjęcia butów. Kobiety zostały odebrane jako młode, żadna nie miała więcej niż trzydzieści pięć lat lub mniej niż szesnaście lat. Silne białoruskie kobiety, przeważnie jasnowłose, niebieskookie, ładnie wyglądające, krwisto-mleczne.
  Gruby oficer ponownie rozkazał:
  - Zdejmij odzież wierzchnią!
  Elizabeth nagle się zarumieniła, ale co, jeśli naziści zostawią ją zupełnie nagą? A palce już rozpinają tunikę. Cywilne kobiety płaczą i jęczą, jakby miały zostać stracone. Jeden z nich trzyma dziecko. Hitler wyrywa go z rąk. Kobieta-matka pędzi i zostaje dźgnięta bagnetem w brzuch. Upada, trzęsąc się z rozdzierającym serce płaczem. Oficer SS podbiega do dziecka, rzuca je pod nogi i zaczyna deptać. I robi to, żeby nie umarł od razu, łamiąc delikatne ręce i nogi.
  Matka wyje i zostaje zaciągnięta na szubienicę, aby za życia wisieć na haku. Po drodze rozdzierają ubrania na strzępy i biją kolbami karabinów. Następnie ciągną okaleczoną kobietę do końca, śmiejąc się wesoło, jakby naćpana marihuaną.
  Elżbieta szepnęła:
  - A czy jest granica ich okrucieństw! Kto ich urodził, kobietę czy wilczycę!
  Valentina powiedziała z pasją:
  Nigdy nie wybaczymy i nigdy nie zapomnimy! Za każde swoje okrucieństwo naziści sowicie zapłacą.
  Elżbieta odpowiedziała:
  - To za mało dla wszystkich nazistów w Niemczech.
  Walentyna żartowała:
  - Co pozostaje, to do Japonii!
  Główny nazista wciąż się nie uspokoił, szaleństwo płonęło w jego tępych oczach, małe usta wykrzywione:
  Teraz cię ostrzegam! Zawieziemy Cię na terytorium Niemiec. Ci, którzy dobrze się zachowują, będą mieli dobre miejsce, jedzenie, aw przyszłości honorowe obywatelstwo Wielkopolski. Ale jeśli ktoś ucieknie, to za każdego zbiega rozkażę spalenie żywcem dwudziestu zakładników. Rozumiesz mnie! - Ryk złoczyńcy przybrał na sile. - A teraz wyraźnie zobaczysz, co to znaczy nieposłuszeństwo Führerowi.
  Naziści wpadli w kolumnę cywilnych kobiet i wybrali kilkanaście najbrzydszych. Zostali bezceremonialnie wciągnięci za włosy i wrzuceni na stos. Potem esesmani zaczęli skręcać kobiety drutem kolczastym. Desperacko próbowali uciec. W odpowiedzi otrzymali kolby na ramionach i w klatce piersiowej (które nie straciły przytomności).
  Gruby oficer zachichotał.
  - No to teraz pochodnia dla nich! Niech "cieszą się" bólem!
  I znowu idiotyczne chichoty faszystowskich bestii. Trzech esesmanów o zdegenerowanej fizjonomii wyciągnęło bak z benzyny i odkręciło wieko. Mimo odległości do Elizabeth dotarł obrzydliwy zapach paliwa. Wydaje się, że była to niskooktanowa benzyna pochodząca z procesu hydrolizy węgla. Na cały liczny sprzęt Führer nie miał wystarczającej ilości naturalnego oleju, nawet biorąc pod uwagę dostawy ZSRR i okupowanych kolonii afrykańskich, więc fizycy III Rzeszy wykazali się pomysłowością. Ta benzyna miała osobliwość, niższą temperaturę spalania w porównaniu do zwykłej, a także fakt, że zaczęła zamarzać już przy dziewięciu stopniach poniżej zera. Z czasem wpłynie to na przebieg wojny. Splecione metalowym drutem kolczastym kobiety rozpaczliwie machały rękami (te, które miały je wolne), naziści, uśmiechając się i pokazując języki, krzyczeli coś po niemiecku.
  . ROZDZIAŁ 8
  Czołg E-50 otrzymał już wiele trafień. Ale wojownicy wpadli na całą beczkę nitrogliceryny. Czołg eksplodował, co całkowicie zdmuchnęło wszystkie rolki. A wojownicy byli bez samochodu. Gdy szukali innego czołgu, piękności pogrążyły się w bardzo interesujących wspomnieniach z czterdziestego pierwszego roku.
  Niestety, taki przyjemny sen Gerdy okazał się krótki. Ponowne wstawanie i ćwiczenia. Jednak dziewczyny nie myślały o kompleksowaniu tego. Pracowali nawet ze szczególnym entuzjazmem. Tymczasem Madeleine postanowiła nieco urozmaicić aktywność fizyczną i dziewczynki zaprzęgnięto do specjalnych wózków, na których stały czołgi. Dowódca kompanii SS powiedział radośnie:
  - Tutaj dziewczyny, zaoszczędzimy paliwo i wyszkolimy was. Nowy rodzaj obciążenia z przyłożoną wartością!
  Kiedy dziewczyny w strojach kąpielowych ciągną zbiorniki, a nawet pocą się w palącym słońcu, to fajny widok. Ale dziewczyny muszą opierać bose stopy na piasku i ostrych kamieniach. Wstań i nie poddawaj się....
  Gerda z trudem wstrzymała oddech, zauważyła filozoficznie:
  - Oczywiście jest śliczna, ale... Tak teraz przypominamy niewolników starożytnego Egiptu. Ciągniemy też najcięższy ładunek, ale przynajmniej nie biją nas batem!
  Charlotte zgodziła się:
  - Oczywiście nie biją, ale to wcale nie ułatwia! Chociaż nie - to po prostu fitness połączony z podnoszeniem ciężarów!
  Gerda próbowała skierować rozmowę na inny temat:
  - Jak myślisz, gdyby Aleksander Wielki nie umarł w tak młodym wieku, zdobyłby Rzym, a potem cały świat?
  Charlotte odpowiedziała po chwili, otrząsając się z potu:
  - Trudno powiedzieć... W końcu zaplanował kampanię przeciwko krnąbrnym Arabom... Ale oczywiście miał szansę! Chociaż powinniśmy się cieszyć, że mu się nie udało!
  - Czemu?! - zdziwiła się Gerda, prostując rzemień ocierając się o ramię.
  Charlotte, szczerząc zęby, odpowiedziała:
  - Bo Hitler w tym przypadku byłoby zbyt trudno go prześcignąć. I tak minie kolejne dwa tysiące lat, a na pytanie, kto był najlepszym i największym dowódcą wszechczasów i narodów, przyjdzie jednoznaczna odpowiedź - Führer Niemiec!
  Gerda pocałowała pasek mocniej:
  - Tak, Adolf Hitler już prześcignął Napoleona... Stanie się to szczególnie oczywiste: gdy zdobędziemy Egipt, Napoleon zawiódł! I tam, aż do Indii .... Ale najważniejsze jest oczywiście lądowanie w Wielkiej Brytanii ...
  Charlotte stanowczo potwierdziła:
  - Czego nie udało się Napoleonowi: wkroczyć do Londynu, zrobi Wehrmacht pod dowództwem Adolfa Hitlera! To po prostu ciekawe, czy rozpoczniemy inwazję na Rosję, przed czy po?
  Gerda powiedziała z powątpiewaniem:
  - Myślę, że lepiej po... Napoleon, nawiasem mówiąc, zrujnował całą armię w Rosji. Ale nie jesteśmy Francuzami. Żaby nie są zbyt zdolnymi wojownikami!
  Potężna blondynka, ciągnąc za sobą pasek, weszła w rozmowę. Jej głos wydawał się bardzo niski, jak męski, chociaż postać była kobieca i atrakcyjna:
  - Tak, Francuzi są trochę tchórzliwi, ale ich technika wcale nie jest zła. Widziałem, jak Ziz-35 bezkarnie przebijał pancerz niemieckich T-4. Wstydziłem się nawet naszego sprzętu... Tak samo "Matyldy" Brytyjczyków. Granat może złamać ich gąsienice, ale przebić się przez pancerz... 88-milimetrowe działka go zabrały, ale mamy ich bardzo mało. Pozostaje tylko uderzyć w gąsienice i unieruchomić... W ogóle Brytyjczycy też są silni w lotnictwie...
  Gerda zadrżała tutaj i mimo upału poczuła chłód:
  - Żeby mogli nas znaleźć na pustyni i rzucać bombami w czołgi!
  Blond kobieta-bohater pocieszyła:
  - Tylko bombowce nurkujące z doświadczonymi asami mogą naprawdę dostać się do czołgu. Zatem prawdopodobieństwo, że się na nie natkniemy, jest niskie. Poza tym wierzę w nasze szczęście.
  Nastąpiła bolesna pauza. Do każdego wozu z czołgiem zaprzężono kilkanaście wilczych dziewczyn. Poruszały się w dwóch małych kolumnach, takie opalone, muskularne dziewczyny... Jakie to było piękne... A wydmy wydawały się różowe w kolorze słońca. Niesamowity krajobraz....
  Niedaleko dziewcząt pułkownik SS Dess z tuzinem arabskich kierowców i dwoma wielkimi bandytami szedł przez pustynię. Stopy chłopca-przewodnika podpalono i miłosiernie rzucono na osła. Pułkownik Dass zmarszczył brwi z obrzydzeniem, z powodu braku wody wędrowni poganiacze byli niemyci i brzydko pachnieli. A dzień okazał się upalny, nawet jak na standardy afrykańskiego wybrzeża, bo wiatr przyniósł piekło z Sahary. Więc musiałem się pocić. Droga wydawała się długa. Dess czuła się jak kompletny idiotka. Może stracić kilka dni przez chłopca, który kłamie z trzech pudeł. I dostanie też sankcję dyscyplinarną, bo był nieobecny... To prawda, że wojska niemieckie nie planują ataku w najbliższych dniach, a nawet tutaj, na granicy z Libią i Tunezją, jest dość głęboki tył. Cóż, zawsze możesz wymyślić powód nieobecności... Ale to wciąż hazard i... Nie ma chciwości silniejszej niż argumenty rozumu.
  Dess jeździ w cieniu na wielbłądzie, popijając arakę z daktylami o niskiej zawartości alkoholu. Chociaż ten napój może być mocniejszy niż sznaps, ale w tym upale działa samobójczo. Krajobraz wokół jest nieciekawy, a kilkumiesięczny serwis już się znudził. Dess próbuje sobie wyobrazić, ile skarbów może mieć szejk... Tunezja położona jest obok Algierii, a piraci często tam ukrywali skarby. Otóż piraci, a właściwie korsarz w służbie tureckiego sułtana, często sami byli szejkami. Ponadto w Tunezji znajdują się kopalnie złota i wydobywano szmaragdy. To prawda, że z nadejściem Francuzów wydobycie szmaragdów wymarło ... Dlaczego? Z powodu monopolu brytyjskiego, niechęć do obniżenia ceny indyjskich szmaragdów, co zmusiło rozwój kolonii francuskich do zamrożenia. A złoto wydobywano głównie w łatwych miejscach, a oni byli zbyt leniwi, by kopać głębokie kopalnie... Dess uważała, że mimo wszystko Francuzi są prawdopodobnie najbardziej leniwym i najbardziej frywolnym narodem w Europie. Chociaż nie można powiedzieć, że są to źli wojownicy... Na przykład Napoleon Bonaparte podbił Europę, a tego nie da się osiągnąć bezużytecznymi żołnierzami. I naprawdę, co Napoleon miał pomysłowego? Prosta taktyka, szybkie przejście, uderzenie z całych sił, omijanie z boków i próby cofania się na tyły... Jeśli Fryderyk Wielki opracował najnowszą i najskuteczniejszą taktykę liniową, to Napoleon po prostu naśladował Aleksandra Wielkiego. .. Tak, taka taktyka przyniosła sukces, ale zorganizuj, kto szybko przemieszczające się oddziały Macedonii lub Napoleona wpadną w zasadzkę lub zostaną zmiażdżone i zabite w marszu. W końcu pod Waterloo Blucher i Wellington złapali Bonaparte na jego ryzykownym manewrze. To jak krótki cios, by spotkać szeroko rozbujanego boksera. I Napoleon został znokautowany... Nawiasem mówiąc, wojska rosyjskie nie pokonały Bonapartego w bitwie, ale zabrały z pomocą ogólnego mrozu, epidemii i partyzantów.
  Co on myśli o Hitlerze? Początkowo oczywiście pojawiły się myśli, że Führer jest tylko kapralem i parweniuszem, synem byłego szewca... W wyborach prezydenckich wolał starego Hindenburga, chociaż rozumiał, że osiemdziesięcioletni mężczyzna po prostu nie mógł fizycznie podołać obowiązkom dyktatora! Ale Hitler nie lubił biednych - rodem z dna! Ale potem, kiedy Adolf został mianowany kanclerzem Rzeszy, nadal oddawał swój głos narodowym socjalistom, ponieważ nie było już żadnej solidnej siły prawicowej. Tak, szturmowcy, właściwie cała armia zrobiła na nim wrażenie. Ale była wątpliwość, że Hitler utrzyma władzę, zwłaszcza w czasie kryzysu, straszliwej depresji, że Niemcy nie upadną całkowicie.
  Ale Hitler od samego początku zabrał się do twardego przywracania porządku, delegalizacji komunistów, a potem innych partii. Rozproszyły związki zawodowe, zastępując je frontem robotniczym. Stał się prawdziwym dyktatorem z systemem jednopartyjnym. I podniósł gospodarkę, ponownie wyposażył armię. Mimo to Dess nie zgadzała się ze wszystkim, co robił Führer. Na przykład, dlaczego tak duże środki miałyby być wydawane na program: "Pracuj przez radość!" i zabrać pracowników na wakacje do Norwegii, Francji, a nawet na Wyspy Kanaryjskie. Czy nie byłoby lepiej zbudować kilka dodatkowych fabryk czołgów lub przedsiębiorstw produkujących samoloty za te fundusze? Albo weźmy projekt Volkswagena, samochód ludowy - ile czołgów można zbudować... Generalnie Hitler próbował usiąść na dwóch krzesłach, podnieść poziom życia i zmodernizować armię. Jeśli jednak gonisz dwa zające, żadnego nie złapiesz. Dess była spokrewniona z głównym ekonomistą III Rzeszy Stachem i doskonale znała ogólną charakterystykę gospodarki niemieckiej. Niemcy przystąpiły do wojny z Polską, dysponując amunicją tylko przez trzy tygodnie (!) intensywnych działań wojennych. Wtedy alianci uderzą, zostaną podżegacze z III Rzeszy. Hitler rozpoczął ofensywę przeciwko Francji, uzyskując zarówno czołgi, jak i broń, personel i samoloty! Ale pokonał żaby bez mrugnięcia okiem. Potem atak na Anglię... Tu Hitler się przeliczył, trzeba było wykończyć Wielką Brytanię pod dowództwem Duckera, a potem jeszcze w lipcu, używając okrętów niemieckiej floty handlowej (i nie było to małe), wojsk lądowych na wyspach. Wtedy stałby się panem sytuacji. Ale Führer nie odważył się, być może obawiając się, że brytyjskie okręty liniowe zatopią transporty z żołnierzami ... Ale najważniejsze jest to, że w tym momencie w Wielkiej Brytanii była taka panika i zamieszanie, a obserwacja morza była słuszna zdezorganizowany, że jest bardzo duża szansa, jak na szybkie lądowanie z zaskoczenia. Cóż, na lądzie Anglia nie miała nic przeciwko. Przynajmniej jakościowo... Ale Hitler stracił czas i we wrześniu Churchill wypowiedział historyczne zdanie: pozycja Hitlera jest genialna i... beznadziejna. Następnie sam Dess trafił do brytyjskiego wywiadu. Choć Führer przegrał bitwę o Anglię, to stosunek strat wynosił około jeden do jednego, a jeśli przyjmiemy, że około dwadzieścia pięć procent to samoloty zestrzelone przez artylerię przeciwlotniczą, to niemieckie asy były jeszcze lepsze od angielskich . Tak, a samoloty nie są gorsze, może nawet ME-109 (F) i lepsze od lwów. W każdym razie w Afryce bilans sił i strat w powietrzu jest jeszcze korzystniejszy niż w Wielkiej Brytanii. Rok 1940, który rozpoczął się tak wspaniale, przyniósł w końcu wiele rozczarowań. Straciliśmy wiele mocnych asów i samolotów, a nawet sojusznik Mussoliniego został haniebnie pobity w Grecji. Ale miał tak wielką przewagę w sile. A potem, na początku roku, był pech, Włochy straciły Etiopię, Somalię, większą część Libii, a ponadto we wszystkich bitwach Brytyjczycy byli znacznie (kilka razy!) przewagą liczebną. Schwytano setki tysięcy makaronów. Cóż, jak nie wierzyć w rychły upadek III Rzeszy, zwłaszcza w kontekście rosnącej pomocy dla wrogów Niemiec ze Stanów Zjednoczonych. Ale potem znowu szala przechyliła się w kierunku III Rzeszy. Rommel pokonał Brytyjczyków i zdobył Kollencourt, następnie Jugosławia, Grecja upadła w ciągu dwóch tygodni, a następnie Kreta. Dess była nawet szczęśliwa z powodu Niemców, ale była też obawa przed zdemaskowaniem. Jednak teraz kolejna obawa dotyczy tego, czy Niemcy zaatakują ZSRR. Shtach powiedział, że Hitler podjął już decyzję w zasadzie, ale ostateczne daty nie są jeszcze jasne. Najczęściej nazywany 22 czerwca, datą kapitulacji Francji ...
  Jest mało prawdopodobne, że Niemcy wytrzymają wojnę na dwóch frontach, chyba że oczywiście skończy się ona na czterdziestym pierwszym i przed zimą... A zimą Niemcy wcale nie są gotowi do walki... Ale jeśli Stalin kapituluje więc... Jednak nawet jeśli nie mają czasu Jeśli Niemcy zajmą Moskwę, to Rosjanie raczej nie zdołają stworzyć wystarczająco silnego technicznie ugrupowania. Tyle broni wydali podczas I wojny światowej? W porównaniu z Niemcami jest całkowicie zilch! Jest więc mało prawdopodobne, że Rosjanie zaskoczą nas czymś innym niż dużymi masami piechoty.
  Co jeszcze może być? Najprawdopodobniej wojna potrwa jeszcze kilka lat i zakończy się remisem. Wielka Brytania nigdy nie będzie w stanie zebrać tylu żołnierzy, by pokonać wspaniałe i dobrze wyszkolone części Wehrmachtu, a Niemcy raczej nie zdołają stłumić niezdobytych wysp samolotami i flotą, a Stany Zjednoczone ograniczą się do pomocy gospodarczej . Przecież amerykański laik nie zrozumie, dlaczego Jankesi muszą umrzeć z powodu jakiejś Europy. Otóż Rosjanie są uparci, będą partyzować, wojna będzie się przeciągać, ale nie starczy im sił na zdecydowaną ofensywę. Najprawdopodobniej Wielka Brytania nie będzie w stanie utrzymać Afryki Północnej... Krótko mówiąc, najbardziej prawdopodobnym wynikiem jest III Rzesza, wielkie imperium, ale nie światowe, ale tam...
  To jest dokładnie to, czego chciała Dess: klęska Wielkiej Brytanii i zdobycie wysp jest najeżona demaskacją (chociaż tajne służby mogą mieć czas na zniszczenie szafki na akta i wszystkich dowodów, ale potem jakie szczęście!). Oczywiście nie chciałem, aby III Rzesza straciła, czyli swoją ojczyznę z reżimem, co całkiem dobrze odpowiadało esesmanowi. Remis był najlepszy!
  Mała karawana czołga się po piasku. Jeden z arabskich poganiaczy zaśpiewał żałobną piosenkę. Jednocześnie często wspominając Allaha. Dess pomyślał wtedy, dlaczego muzułmanie uważają za słuszne i dobre dla siebie wymawianie imienia Allaha tak często, jak to możliwe? Tutaj, w chrześcijaństwie, przeciwnie - nie wspominajcie na próżno imienia Boga! Tutaj Żydzi zapomnieli nawet o prawdziwym imieniu swojego Boga - wszak Jehowa to późniejsza forma wymowy... Ogólnie Dess nie lubił Biblii i słabego Chrystusa, był nawet zaskoczony, jak wojowniczy Rzymianie, wielcy imperium z kultem siły mogłoby przyjąć tak w gruncie rzeczy pacyfistyczną doktrynę? Nawet jeśli pacyfizm chrześcijaństwa nie przeszkadzał w prowadzeniu wojen, ale samej podstawie doktryny... Kochaj swojego wroga - powinna była odrzucić rzymska elita, a nie tylko elita.
  Ale chrześcijaństwo zakorzeniło się i nawet upadek Cesarstwa Rzymskiego nie miał na to wpływu: barbarzyńcy również przyjęli tę doktrynę, pomimo całej jej nienaturalności. Chociaż oczywiście nie podążali za nim szczególnie. Na przykład pacyfizm nie ingerował w istnienie rozkazów bojowych. W szczególności włóczędzy, którzy, nawiasem mówiąc, również używali swastyki i uważali pieniądze za swojego Boga! Więc mówią jedno, a robią drugie! Hitler pod tym względem był znacznie bardziej konsekwentny! Co mówi, robi! Bez obłudnych stwierdzeń o miłości do bliźniego!
  Zadziwiające jest jednak, że system kościelny, zbudowany na oszustwie i kłamstwie, przetrwał tyle stuleci! I nawet postęp tylko nieznacznie zachwiał swoimi podstawami.
  Gdzieś w oddali słychać było warkot silników; sądząc po tonie - to samoloty. Dess spodziewał się jednak, że skoro założyli peleryny, Brytyjczycy pomyliliby je z Arabami i nie otworzyliby ognia. Duży ochroniarz Hans pokazał karabin przeciwpancerny, z którego, nawiasem mówiąc, można czasem zestrzelić myśliwiec (choć nie bez trudu, jeśli chodzi o trafienie!).
  Ale samoloty nigdy się nie pojawiły, przeleciały obok... Po czym Arabowie znów zaczęli śpiewać żałobnie... Dess wystrzelił z pistoletu tak bardzo, że śniadego człowieka wpadło w ucho. Arab załamał się ze strachu. A pułkownik SS zaklął:
  - Przestań wyć szakale! Cicho, rave, ale szybciej!
  Koczowniczy kierowcy zabrali swojego nieszczęsnego partnera i ruszyli w dalszą drogę. Choć ich twarze stały się bardziej zachmurzone, nikt nie odważył się narzekać... Pułkownik SS pogłaskał lufę pistoletu (wykonanego notabene na specjalne zamówienie!), co za doskonały argument... W każdym razie!
  Zastanawiam się, jeśli Rosjanie zaatakują ich pierwsi, czy Niemcy będą w stanie wytrzymać podobny atak armii azjatyckiej? W czasie I wojny światowej Rosjanie ponieśli ogromne straty, w większości przypadków działali wyjątkowo głupio, ale wciąż krępowali duże siły kajzerskich Niemiec... A potem, nawet pod Brusiłowem, dali Austriakom światło na ścieżce... Tak więc wojna dla nich nie do końca jest zła dla kota... A jeśli pamiętacie siedmiolatka... Nawet Fryderyk Wielki poddał się armii łysej Rosji! Nie, Rosjan nie należy w żaden sposób lekceważyć, totalitarny reżim komunistyczny uczynił ich jeszcze silniejszymi! Stalin podniósł poziom dyscypliny wojsk sowieckich, produkcję przemysłową i zaopatrzenie. Mocno wciśnięta korupcja, co oznacza, że teraz nie są czasy Mikołaja II! Tak więc ZSRR jest bardzo niebezpiecznym wrogiem, być może nawet śmiertelnym, zwłaszcza jeśli uderzy pierwszy! W nowoczesnych działaniach wojennych czynnik zaskoczenia ma ogromne znaczenie, podobnie jak podczas wojen starożytnych. A jeśli przegramy, to w przeciwieństwie do pierwszej wojny światowej nie będzie zemsty! Kraje zwycięskie już na to nie pozwolą... Chociaż jeśli zaczną się tarcia między ZSRR a Zachodem, bo ekspansja jest nie mniej charakterystyczna dla komunizmu niż faszyzm, to będzie... Rozkwitnie nowa niemiecka cywilizacja na zwłokach danych kapitalistów i komisarzy wschodnich. Ktokolwiek jest przeciwko nam, nadal będzie z nami! A może będzie wielka koalicja antybolszewicka!
  Hans, milczący aż do wsi, zapytał nagle pułkownika:
  - Może zatrzymać się i ponownie przesłuchać uzależnionego chłopca?
  Dess przecząco potrząsnął gniewną głową.
  - To nie ma sensu! Nie powie nic nowego.
  - To może zjemy lunch, w brzuchu wyje zamieć?
  Pułkownik SS był zaskoczony:
  Co chcesz zjeść w tym upale?
  Hans skinął głową.
  - Zawsze chcę jeść!
  Dess spojrzała na słońce, które przekroczyło już zenit, rzeczywiście było już po czwartej i nadszedł czas, aby zatrzymać. Arabowie jedli osobno zebrani w kręgu, trójka nazistów nie gardziła mięsem i piwem. Więc dzwonili, Dess nawet na krótki czas zapomniał się we śnie ....
  I zobaczyłem coś szalonego... Niektóre owady, najpierw małe, a potem rosną i stają się coraz bardziej przerażające... A ich szczęki są na ogół monstrualne, taka zupełna deformacja! Pułkownik poczuł, że się dusi, szarpnął konwulsyjnie i obudził się. Nie, wszystko było spokojnie, dwóch żelaznych esesmanów w pogotowiu, a potem znowu w drodze.
  Gerda i Charlotte wykonywały najcięższą pracę przez cały dzień, a potem zasnęły jak martwi i zanurzyły się w swoim świecie.
  Był ogromny hologram ze stadionem, na którym odbywały się współczesne walki gladiatorów. Stadion był ogromny, z wieloma milionami ludzi. Pstrokate morze szalało. Doszło do bitwy pomiędzy gladiatorką Gerdą i półinteligentną istotą z ligi mrocznych światów, mgławicą pyłu.
  Gerda wyszła pierwsza. Była żwawą, elastyczną dziewczyną o śnieżnobiałej perłowej fryzurze. Wojownik wykonał potrójne salto, obracając się wokół areny. Zgodnie ze zwyczajem miała na sobie tylko cienki stanik i majtki, specjalnie po to, by nie dało się ukryć broni. I tak półnaga musiała walczyć tylko jednym mieczem świetlnym. Jednak taka broń jest również dość skuteczna. Warunki bitwy nie są najwygodniejsze, półradioaktywne kamienie świecą pod wdzięcznymi bosymi stopami dziewczyny. Ona oczywiście się uśmiecha, starając się nie zdradzić bólu.
  Gerda jest przytłoczona energią, ponownie skacze i wykonuje pięciokrotne salto.
  - To ja!
  A jej niespokojna przyjaciółka Charlotte wyjaśnia swojemu chłopakowi:
  - Przed walką ta dziewczyna została dokładnie zeskanowana, nie powinno być w niej ani jednego chipa ani czegoś elektronicznego. Sprawdzają też dziewczynę pod kątem obecności cudzej magii. Oznacza to, że gladiator może polegać tylko na swoim ciele lub na bystrym umyśle. Jednak Gerda nigdy nie była głupcem i prostakiem.
  W co wątpiłem? - spytał wyglądając jak młody człowiek Apollo.
  - Nie! Ale pięciokrotne salto, bez elektroniki, jest wskaźnikiem dobrej kondycji. Dlatego wszyscy są zachwyceni, czy wasze gimnastyczki mogłyby zrobić coś takiego? Charlotte mrugnęła chytrze.
  - Trzy mogą, pięć nie! Tak, a ona skoczyła bardzo wysoko w krótkim biegu! - Młody bohater rozłożył ramiona szerzej.
  - Taka jest moc! Potęga III Rzeszy i innych światów.
  W międzyczasie obstawiano zakłady. Będąc ślepym aż do pojawienia się wroga. Gerda wydaje się być dobrze znana i kochana bez względu na rasę czy gatunek.
  Gladiatorka podbiegła i najpierw wykonała sześciokrotne salto, a potem siedmiokrotne. Potem ukłoniła się publiczności. Jej mięśnie kołysały się jak fale morza, ogólnie dziewczyna wyglądała imponująco: typowa Amazonka. Jednak łatwiej jest powalić gwiazdę kamieniem niż znaleźć brzydką dziewczynę w Wielkim Imperium Kosmicznym w Niemczech.
  - W naszych wsiach są kobiety: do których miłości i honoru zatrzymają galopującego konia, wejdą do płonącej chaty. śpiewała Charlotte.
  Zdecydowana większość niezgłoszonych zakładów była na korzyść Gerdy. To prawda, że większość publiczności czekała na pojawienie się jej przeciwnika.
  I czekał. Gigantyczne wrota rozstąpiły się i na platformę zaczął wypełzać potężny truchło. To był prawdziwy dinozaur, jak drapieżnik, tyle że miał ponad trzydzieści macek. I ogromny, co najmniej osiemdziesiąt ton, gruby pancerz. Gigant świata zwierząt.
  Miliony gardeł wrzeszczały, piszczały, ćwierkały, wypełnione słowikiem. Podobno gigant zrobił na nich wrażenie.
  - Postaw sprytnie! - Komputer dudni.
  - Na kogo! - Publiczność skanduje.
  - Nazywa się Friplodof! Cosa Nostra!
  Inogalakty wszystkich pasków stawiały zakłady na różnych poziomach. Tutaj podekscytowani obstawiają, doprowadzając sprawę do milionów. Niektórzy z tych, którzy po omacku postawili na dziewczynę Gerdę: renegocjowali zakład, za jeszcze większą kwotę! Cosa Nostra zrobiła na nich wrażenie!
  Nastąpiły ogłoszenia.
  - Gladiator Gerda ma pięćdziesiąt osiem walk i zero porażek, Cosa Nostra sto osiemdziesiąt cztery walki i nikt nie przeżył. Postaw swoje zakłady!
  Dziewczęta z batalionu SS "Wilki" też obstawiały zakłady, ale wszyscy oprócz surowej dowódcy Madeleine kibicowali Gerdzie. Więc zakłady są jednostronne.
  Haupmann Madeleine, jak przystało, ma specjalne zdanie, żeby szefowa nie wyróżniała się na tle swoich podwładnych. Dziewczyny bardzo dobrze to rozumiały, niespecjalnie im to przeszkadzało.
  Tylko koleżanka Charlotty zauważyła ponuro:
  Lepiej stracić pieniądze niż zdradzić taką dziewczynę. Że pieniądze się psują, mało kto zostanie nakarmiony nikczemnym papierem...
  - Dobrze, jeśli jesteś taki bezinteresowny! Może chcielibyśmy walczyć? Madeleine mocno zmrużyła brwi.
  - Nie przejmuj się! - powiedziała wesoła wilczyca Berta. - Czy mogę zostać przetransportowany do sali gladiatorów?
  - Nie mamy jeszcze tak potężnej magii - sprzeciwiła się Charlotte, marszcząc brwi. - Powstrzymaj swoje pragnienie: zabij wszystkich wrogów bez zwłoki, ponieważ zemsta i tak nadejdzie, ludzi nie da się zniszczyć jak bydło!
  - rozsądnie powiedział! - powiedział jej przyjaciel Apollo.
  Na arenie zabrzmiał sygnał i rozpoczęła się walka: ogromny dinozaur Cosa Nostra skoczył do przodu. Od uderzenia tak kolosalnej masy półradioaktywna powłoka pierścienia wibrowała.
  Charlotte zauważyła:
  - Ma konkretną nazwę. Dlaczego Cosa Nostra?
  Blondynka z lekkim fioletowym odcieniem, Berta zaproponowała wersję:
  Być może wynika to z faktu, że w jednym starożytnym serialu telewizyjnym Cosa Nostra była niezwykle fajną mafią, tworzącą własny wirtualny świat dinozaurów, aby uchwycić wszechświat!
  - No i co? Charlotte nie zrozumiała.
  - A inogalakty wyglądali i byli pod wrażeniem. - Nie do końca pewna, zasugerowała Bertha.
  Wszystko, co niemożliwe, jest możliwe we wszechświecie! Którą podbijamy naszą niezmienną siłą! śpiewała Charlotte. - A żołnierze Rzeszy nigdy się nie wycofają, on jest jak jasna gwiazda - wykorzystaj chwile.
  Doświadczona Gerda (nagle miała dziwną pamięć) nie spieszyła się do ataku. Czekała na potwora, odskakując w bok lub tylko trochę, gdy podszedł na niebezpieczną odległość i próbował się zmiażdżyć. Bestia była bardzo szybka, ale z powodu dużej masy była bezwładna i często chybiła.
  Gerda z kolei studiowała jego manewry, jeśli wróg wygrał sto osiemdziesiąt cztery bitwy, to znaczy, że ma też mocne strony. To prawda, że większość walk najprawdopodobniej padła na te same zwierzęta, co on.
  Kiedy zderzają się dwa równie głupie potwory i wygrywa ten, który jest większy.
  Trzeba jednak przyjrzeć się uważnie, macek jest dużo i są ostre, zakrzywione jak wycior, być może trujące.
  Mięśnie prasy Gerdy wiją się jak kobra przy dźwiękach fajki fakira. Jej piersi drżą, a bajecznie przystojny chłopak Charlotte łapie się na myśli, że chce zobaczyć ją całą, nagą jak starożytna grecka bogini.
  Potwór chybił kilka razy, ale nie zwolnił. Widać było, że była to piekielna istota, gotowa ścigać dziewczynę z metodycznością maszyny.
  Gerda znów skoczyła, posyłając tłumowi buziaka. Figurka wojownika zaczęła świecić od potu, który się wylał. To było jak polerowany i polerowany brąz.
  - Tak, mądra dziewczyna! - Wykonane z podziwem Berta. "Sam nie miałbym nic przeciwko tańczeniu na arenie.
  - I nie odmówiłbym! - Mówiąc w ten sposób, wysportowany facet Charlotte był trochę przebiegły. Z pewnością czuł podniecenie i chęć do walki. Jednocześnie zdawał sobie sprawę z niebezpieczeństwa kolizji z gigantem.
  Charlotte zauważyła agresywnie:
  - Walczę nie gorzej niż ona!
  Podobno Gerda, obserwując do woli ruchy, skakała jak konik polny. Jej miecz świetlny błysnął, odcinając macki zamachem. Leciały w różnych kierunkach, rozpryskując niebiesko-brązową krew. Kilka kropel spadło na nagie, śniadłe nogi dziewczyny. Elastyczna skóra skurczyła się, gladiatorka otrząsnęła się, ale oparzenia pozostały.
  - Wow, ty jadowity draniu. - Jej cierpiące na stwardnienie stopy stąpały po cierniach i palących ranach, ciele potwora. Dziewczyna zdołała zrobić krok, więc nie wyrąbała sobie nogi.
  Berta powiedziała z prawdziwym podziwem:
  - Wirtuoz! Jak geniusz grający na instrumencie muzycznym. Fajnie byłoby zrobić kompozycję.
  Kochanek Charlotte roześmiał się.
  - I ta teoria nie powinna pozostawać w tyle za praktyką.
  Potwór wykręcił się, powodując, że dziewczyna zeskoczyła z pleców. Przetoczyła się kilka razy w powietrzu, wyskakując spod obserwacji tuzina krystalicznych oczu potwora.
  Berta nawet podskoczyła z zachwytu:
  - Jestem gotowy! Tam! - wykrzyknęła.
  - Gdzie gdzie! Skąd jesteś i gdzie jesteś? - naśladowała Charlotte.
  Gerda ponownie zaatakowała dinozaura. Postanowiła działać krótkimi seriami i najlepiej unikać uderzenia trucizną. Miecz świetlny działa na zasadzie erupcji fotonów w stabilnej półprzestrzeni, co pozwala przeciąć dosłownie wszystko przy minimalnym nakładzie energii. Dziewczyna go używa. To prawda, że w tym przypadku miecz gladiatorski jest naładowany minimalną energią, co oznacza, że nie tnie tak mocno i szybko, jak chciał wojownik. I ogólnie rzecz biorąc, jaki rodzaj walki jest, gdy jeden partner po prostu bije drugiego. Konieczne jest, aby negatywny charakter również miał szansę, w przeciwnym razie publiczność po prostu nie pójdzie na takie przedstawienia. Szczęście to kapryśna rzecz...
  Tym razem Gerda popełniła drobny błąd. Macki pośrodku były znacznie szybsze niż te po bokach potwora. Jeden z nich dźgnął w klatkę piersiową, przecinając jej stanik. Nagie piersi drżały, chłopak Charlotte zbadał ich rubinowe sutki, świecące jasno w świetle kilku obcych słońc.
  Nastąpił kolejny cios: Gerda odcięła parę macek, ale prawa strona jej klatki piersiowej została odcięta, dziewczęca krew bryznęła.
  Gladiatorka odcięła kolejną mackę i zeskoczyła z bariery.
  Na domiar złego temperatura kostki brukowej zaczęła rosnąć. Najwyraźniej chcieli zmusić walczących do bliższego zbliżenia i szybkiego rozwiązania.
  Gerda nie mogła przestać, nawet na sekundę, bose stopy jej płonęły, tworząc pęcherze jak na średniowiecznym stojaku.
  Chłopak Charlotte zauważył ze zdziwieniem:
  Dlaczego dziewczyna nie nosiła sandałów? -W końcu jej cudowne nogi będą płonąć!
  Charlotte wyjaśniła:
  - Taki zwyczaj! Generalnie gladiator musi znosić ból, zwłaszcza jeśli jest kobietą. Publiczność jest zadowolona, gdy ci, którzy walczą, są udręczeni.
  - Kosmiczny sadyzm! - podsumował "Apollo".
  Nie ułatwiało to dziewczynie. Musiała ponownie rzucić się na potwora. Tym razem jej ofiarami były oczy stworzeń z ciemnych konstelacji. Doświadczenie podpowiadało gladiatorce, że najczęściej mózg znajduje się bliżej oczu. Od czego? Ponieważ konieczne jest przetwarzanie zbyt dużej ilości informacji, które nie są osłabiane długim kanałem transmisji. Dlatego wojownik, nie zaznajomiony ze strukturą stworzenia, próbował znaleźć mózg.
  Jeden po drugim uderzył cztery oczy, ale sama otrzymała kilka zadrapań. Potwór ryknął, jakby też czuł ból. I w przeciwieństwie do człowieka nie zamierzała tego znieść.
  Charlotte zauważyła to i wywnioskowała aforyzm:
  - Im głośniejszy ryk - im cichszy umysł, tym wyższy ton - tym niższa inteligencja!
  - Prawidłowa uwaga! Apollo się zgodził. - Kogut nie jest najwybitniejszym dowódcą!
  Gerda cofnęła się, kolejny pchnięcie macek zbyt szybkiego zwierzęcia uderzyło w płytę prasową, przebijając się przez nią, prawie do krawędzi. Widać, że cierpiał nawet żołądek. Na szczęście był pusty, nikt nie przejadał się przed walką.
  Teraz gladiator zdał sobie sprawę, że może przegrać bitwę, pomimo chwilowych sukcesów. Kamienie stały się tak gorące, że nawet potwór poczuł ich ciepło przez kości na nogach. Gerdę uratowała tylko silna sprawność jej kończyn. Dziewczyna, często boso, tańczyła na rozgrzanym do czerwoności żelazie, demonstrując niezwykłą wytrzymałość. To prawda, że te kostki brukowe mogą dawać jeszcze więcej ciepła, jak reaktor jądrowy, z powodu promieniowania półradioaktywnego.
  Więc odwaga nie opuściła piękna, mimo że groźba śmierci stała się realna. A w takiej walce nie można się poddać. A raczej możesz, ale w tym przypadku jest to najsilniejszy wstyd na całe życie.
  Apollo zapytał Charlotte:
  - A że wynikiem może być tylko śmierć?!
  - O ile wiem Gerda, nie dokona dla siebie innego wyboru!
  - Odważnie nic nie powiesz, ale udało mi się w niej zakochać całym sercem i duszą! Powiedziawszy to, chłopiec wziął głęboki oddech.
  Dziewczyna nie mogła stać i ponownie wskoczyła na muszlę, dotykając jej poparzonych nóg. Wydałem kilka silnych ciosów, wykonałem kilka skoków. Teraz zaczęła robić salta, rąbane w locie.
  - Kto nie ma lekkości motyla, nie ucieknie przed przygnieceniem przez siatkę! - Wypowiedziała zdanie, które od czasów starożytnych uskrzydliło. Tak więc Rubber Fox, poeta bokser, nadal walczył. Ryzykował też życie, ale w mniejszym stopniu nie miał tak poważnego, a co najważniejsze trudnego przeciwnika.
  Charlotte podpowiedziała jej, płacząc z rozdzierającym sercem:
  - Rozetnij mu brzuch. U niektórych z tych stworzeń mózg znajduje się tuż obok żołądka.
  Apollo stwierdził:
  - Czy możesz coś zrobić, żeby jej pomóc? Jak magia?
  Charlotte pokręciła głową.
  - Magia nie działa na arenie. Czy to coś niezwykłego i niezwykle silnego.
  "Nie opanowałem jeszcze magii fal!" - westchnął pisany młody przystojny mężczyzna.
  - Ale znam ją doskonale. - pochwalił się elf, niespodziewanie wplątany w ich towarzystwo. - Ludzie i magia to jedno!
  Gerda podskoczyła jeszcze kilka razy, po czym nagle wyleciało ostrze, które poruszało się za szybko, nie pozwalając mu się odbić. Dziewczyna ledwo zdążyła podnieść rękę. Od straszliwego ciosu pękło zarówno ostrze, jak i ramię, ręka gladiatora opadła.
  - Oto kolejny hak! - odpowiedziała, ocierając pot z twarzy Berta. - Co się teraz stanie.
  Charlotte zawołała dziewczynę Gerdę.
  - Zanurkuj pod nim! Wydaje mi się, że pamiętam, gdzie te stworzenia mają ośrodek nerwowy.
  - Powiedz jej! wykrzyknął kochanek Charlotte.
  - Niemożliwy! - Odetnij ognistą rudowłosą dziewczynę.
  Gerda skaleczyła się jeszcze bardziej desperacko, głęboka blizna przebiegła przez jej twarz, rozcięła policzek. Po raz kolejny została uzależniona. Ręka była uszkodzona, ale prawa, w której znajdował się miecz, nadal działała.
  Publiczność szalała, a większość, co było przerażające, kibicowała potworowi! Najwyraźniej zmęczony ciągłymi zwycięstwami Gerdy. Wygląda na to, że dziewczyna była całkowicie przyzwyczajona do miłości tłumu, to było nieprzyjemne. Na chwilę straciła tempo, za co została natychmiast ukarana, macka złamała jej nogę, jakby wyrzeźbiona z brązowego marmuru.
  Gerda spadła z szybkości i stoczyła się z pleców, otrzymując kolejny cios, który złamał jej obojczyk. Jej twarz wykrzywiła się z bólu, ale wojownik krzyknął poprzez agonię:
  - Nie złamię się!
  Dziewczyna upadła bokiem na rozgrzany do czerwoności bruk, łamiąc kilka żeber, zza ust wydobyły się bąbelki krwi. Rozległo się grzechotanie, potwór nadepnął z osiemdziesięcioma tonami tuszy na zdrową nogę, miażdżąc piękność. Z dziewczyny uniósł się dym, a ona zaczęła mieć konwulsje.
  Apollo krzyczał:
  - Ona umiera! Czy to już koniec?
  Berda pociągnęła nosem jękliwym głosem.
  - Prawdopodobnie tak! Droga dziewczyno, umierasz, szkoda, że jesteś!
  Charlotte ze swoją bielizną zauważyła:
  - Nie jesteś lesbijką, Berta?
  - W żadnym wypadku! - Aby udowodnić swoje słowa, dziewczyna przechyliła głowę Apolla i mocno pocałowała go w usta.
  Młody mężczyzna pochylił ją w odpowiedzi. Kiedy jesteś tak namiętnie całowany - to po prostu cud.
  - Przyjrzyj się uważnie! - Charlotte przerwała lot ich namiętności, jednak w jej tonie nie było ani kropli zazdrości.
  Rzeczywiście, nad dziewczyną pochyliły się ogromne usta zmutowanego dinozaura. I w tym momencie, ostatnim rozpaczliwym wysiłkiem, gladiator rzucił miecz w szczelinę między niebem a gardłem. Wślizgnął się do środka. Gazy nagromadzone w żołądku przyspieszyły, z ust buchnął ogień, a fala uderzeniowa odrzuciła dziewczynę. Cosa Nostra rozpadła się na kilka kawałków, przypalone mięso odleciało.
  Dziewczyna, która straciła obie nogi i ręce, leżała nieprzytomna. Obok niej pojawiły się roboty. Na skanerze pojawił się obraz klatki piersiowej, dwa serca biły z trudem, ale równomiernie w zdrowym kobiecym ciele.
  - Gladiator Gerda przeżyła i otrzymuje zwycięstwo! A więc następny występ już za trzy minuty! - Głośno, ale bez emocji zapowiedział komputer.
  - Zakłady rozegrane! - krzyknął ktoś wyraźnie nieziemskiego pochodzenia głosem.
  To, co zostało z Gerdy, zostało odebrane.
  "Apollo" (cóż, kto by pomyślał) mimo to płakał:
  - A ta dziewczyna na zawsze pozostanie kaleką?
  Charlotte potrząsnęła głową tak energicznie, że wyleciało kilka kieliszków do wina:
  - Wow! Osiągnięcia naszej medycyny są takie, że za kilka godzin będzie jak nowa i nie pozostaną najmniejsze uszkodzenia. Powiedz mi, mój głupi chłopcze, gdzie widziałeś z nami kalek.
  . ROZDZIAŁ 9
  Elżbieta rozpaczliwie zapytała:
  - Czy zostaną podpaleni!
  Walentyna odpowiedziała ze złością:
  - Nie, pozwól im odejść! Tak, dadzą ciasta na drogę!
  Bosa Elżbieta płakała:
  - I nadal jest taki okrutny! No dobrze, mężczyźni, ale kobiety, dlaczego muszą tak bardzo cierpieć!
  Walentyna zasugerowała:
  - Niemcy potrzebują Słowian, tylko jako niewolników. Niewolnik musi się bać i słuchać! To jest dyktat oparty na strachu! A żeby zastraszyć, musisz zranić!
  Gołe nogi Elizabeth błyszczały niebieskimi oczami:
  - A do gniewu musisz zranić!
  Wybuchł płomień, ogień nie rozprzestrzenił się tak szybko, jak przy zwykłej benzynie, kobiety rzuciły się, próbując zerwać drut, krew kapała im z wyrwanych igłami ciał.
  Elżbiecie bosej wydawało się, że czas pełza zaskakująco wolno, jak serpentyna, wiał świeży wiatr, a ciało ledwo okryte lekką koszulą zrobiło się zimne.
  Płomienie w końcu pochłonęły wszystkie męczennice, ich płacz stał się znacznie głośniejszy. Skóra na oczach była pokryta pęcherzami i złuszczona. Zapach spalenizny stawał się coraz silniejszy. Był chory iz oczu dziewczyn płynęły łzy. Główny faszysta zapiał z chytrym uśmiechem:
  - Jeśli ktoś ucieknie, spalę was wszystkich! Hej! Heil Hitler, największy władca wszechświata!
  Żołnierze faszystowscy wyjęli z pasów harmonijki i wesoło na nich grali! Co więcej, naziści nie cierpieli z powodu całkowitego braku słuchu. Ale to sprawiło, że muzyka stała się jeszcze bardziej złowroga.
  Gruby oficer ryknął po rosyjsku:
  - Muzyka, muzyka, muzyka leje! To smutne, a potem nieśmiało oddychać! Który tańczy wesoło do melodii, która rozjaśnia duszę! Muzyka leje się, muzyka, muzyka, precz smutek, powstrzymaj Niemców od żalu! Nieskończony, wieczny, młody, z którego tak chce się żyć!
  Jego asystent, rudowłosy oficer, zapiał:
  - Wszyscy tańczą! Cóż, tańczą dziwki, bo was wszystkich spalę!
  Dziewczyny zaczęły nieśmiało dotykać się bosymi stopami. Główny faszysta krzyknął głośno, machając rękami:
  - Relacja na żywo! No, suki i dziwki, chodźcie!
  Dziewczyny zaczęły poruszać się znacznie szybciej w niezgodzie, ale nie wyglądało to na taniec kulturowy, a raczej był to dziki taniec Papuasów, wybrzeża Paragwaju!
  Naziści podbiegli do kobiet i bili je pięściami w twarz, piszcząc coś rozdzierającego serce i chrząkając.
  Główny faszysta wykonał gest. Chłopiec w postaci Hitlerjugend przyniósł mu butelkę koniaku! Tłusta świnia wyciągnięta prosto z gardła, czterdziestostopniowy płyn ogrzewał żołądek. Borow spytał chłopca schludnie:
  - Masz już czternaście lat, pozwolę ci zastrzelić każdą dziwkę!
  Na twarzy chłopca pojawiło się rozczarowanie.
  - I po prostu strzelaj! Jest za miękki! wykrzyknął.
  Gruby drań chrząknął.
  - Co chcesz jej zrobić?
  Chłopiec warknął:
  - Wkręcona na śmierć, a następnie podpalona!
  - Dobra, chodź! Tylko szybciej, te jałówki trzeba jeszcze na czas przewieźć do Niemiec.
  Chłopak, lśniący od olśniewających, grubo wypolerowanych butów, szedł wzdłuż linii kobiet. Uśmiechnął się złośliwie i uśmiechnął się okrutnie. Od czasu do czasu młody nazista zatrzymywał się i kopał tę czy inną kobietę w brzuch, ale nie dokonała wyboru.
  Elżbieta modliła się do kogoś nieznanego - ale nie do mnie! Ale młodzieniec po prostu zatrzymał się przed nią i wskazał palcem:
  - To moja dziwka!
  Elizabeth zamarła, drżąc zdradziecko, a jej opalona twarz zbladła. Główny faszysta niespodziewanie sprzeciwił się:
  - Dziewięć!
  Faszysta był obrażony:
  - A dlaczego to?
  Borow odpowiedział:
  - Jest za ładna! Po prostu cudowna dziewczyna, możesz ją oddać jakiemuś generałowi i dostać dużo pieniędzy.
  Młody hitlerowiec niechętnie zgodził się:
  - Dobra! Tylko dlatego, że odrzuciłeś moją pierwszą prośbę, będę torturować dwie dziwki!
  Chłopak odwrócił się szybko pobiegł i wybrał dwie młodsze dziewczynki. Tym razem spieszył się, bojąc się, że legalna zdobycz nie zostanie wyciągnięta.
  Dziewczyny same wyskoczyły na plac, być może liczyły, że przystojny chłopak zlituje się nad nimi, jeśli będą uległe. Młodzież parsknęła szyderczo.
  - Uklęknij i pocałuj moje buty!
  Dziewczyny padały i czołgały się. Pewnie całowali wypolerowaną skórę, pachnąc silnym zapachem drogiego wosku. Potomstwo Hitlerjugend nagle złapało dziewczynki za włosy i uniosło je siłą:
  - Jakie suki! - syknął chłopak po rosyjsku. - Zmęczony życiem! Teraz rozbierz się natychmiast!
  Dziewczyny gorączkowo rozbierały się, zostawiając tylko majtki. Młody sadysta rozkazał:
  - Połóż się! Na zaciskach!
  Dziewczynki posłusznie się położyły, a asystenci SS zabezpieczyli ich ręce i nogi specjalnymi kabłąkami. Chłopak przesunął palcami po uwodzicielskich różowych szpilkach dziewczyn, które nie zdążyły jeszcze odkurzyć. Nagle poczuł silne podniecenie i krzyknął z rozdzierającym sercem:
  - Ciężki bicz do mnie!
  Poplecznicy przekazali bicz. Nie było to łatwe, ale składało się z rozgrzanego do czerwoności drutu z ostrymi gwiazdami. Trafienia taką bronią są znacznie bardziej czułe.
  Bosa Elizabeth dostała gorączki, gdy pomyślała o tym, co ją czekało. Oto monstrualny uśmiech faszyzmu, kiedy ludzie zamieniają się w bestie. I te piekielne męki potworów, które straciły elementarne ludzkie uczucia.
  Bicz gwiżdże złowieszczo i spada na nagie, jasne plecy dziewczyn. Uderzenie w kość przecina skórę i mięso. Młody faszysta mruczał z zadowoleniem, czuł się jak prawdziwy Bóg. Tak, było to bóstwo zła i niezniszczalnej woli, pozbawione najmniejszego uczucia współczucia. Jednak w Hitlerjugend nauczali, że współczucie jest słabością! Litość to złe uczucie, które nie jest godne prawdziwego Aryjczyka. Nie wystarczy zabić wroga, trzeba go zmusić do cierpienia i poniżenia w najokrutniejszy sposób! Słowianie są gorszym narodem jak Żydzi, a zabicie Słowian jest jak zabicie wściekłego psa. Czym jest sumienie - piekielna pułapka duszy, wymyślona przez Żydów i rosyjskich filozofów. Prawdziwy Aryjczyk nie ma wyrzutów sumienia, denerwuje go tylko jedno, że zabił kilku wrogów! Ale okrutne torturowanie kobiety lub dziecka: najwyższa manifestacja aryjskiej sprawności.
  Majtki pękały pod uderzeniami rozgrzanego drutu i zsunęły się z pośladków. Dziewczyny z początku krzyczały, ale chłopiec był silny ponad swoje lata i szybko się uspokoiły, tracąc przytomność po straszliwym szoku. Jednak kaci hitlerowscy nie byli zagubieni, sprowadzali na głowy młodych piękności wiadra z wodą z lodem (za pomocą kempingowej lodówki). Tymczasem młodociany sadysta ponownie rozpalił drut w ogniu i sprowadził go na bose stopy dziewczynki. I znowu straszne piski, krzyki, w których nie było nic ludzkiego.
  Elżbieta ledwo mogła stanąć na nogach, wydawało się, że skąd mogła pochodzić siła, by znieść takie rzeczy. To było coś pozbawionego najmniejszego znaczenia, daleko poza człowiekiem. Dziwne, jak mógł to zrobić tak ślicznie wyglądający chłopiec, prawie dziecko. To po prostu niewiarygodne, do jakiego stopnia faszyzm szpeci dusze, nawet dzieci. Więc sparaliżuj percepcję całego pokolenia!
  Dziewczyny znów zamilkły i znów polano je wodą. Jednak mimo wszelkich wysiłków płacz torturowanych stawał się coraz cichszy. Od ramion po stopy, nieszczęśni męczennicy nie mieli już miejsca na życie. W końcu chłopak zmęczył się, otarł pot z czoła i splunął rozkoszą przez zęby w kierunku kolumny nieszczęsnych kobiet.
  - Zmęczony! Możesz je spalić!
  Rozdarte dziewczyny już się nie ruszały, prawdopodobnie cierpienie przekroczyło pewną miarę. Naziści podbiegli do nieszczęśnika, niezbyt hojnie ociekającego benzyną, podpalili go. Dziewczyny nawet się nie poruszyły, chociaż ogień powoli pożerał ich ciała z zapałem.
  Do tego czasu ucichły również krzyki nieszczęśników spalonych żywcem, których jedyną winą było to, że miały być wyraźną demonstracją nieubłaganej woli nazizmu!
  Gruby drań machnął krzywą pięścią.
  - Cóż, dziwki! Mam nadzieję, że rozumiesz, dlaczego szalony funt! A teraz krok po kroku będzie budowany marsz do swojego nowego przeznaczenia.
  Kobiety stały nieruchomo, równie zszokowane okrucieństwem, koszmarnym widokiem.
  Faszysta bez zastanowienia wyciągnął pistolet i uśmiechając się drapieżnie, strzelił dziewczynie w nogę:
  - Słyszałeś, kazano ci maszerować!
  Strzał obudził kobiety, Elżbieta poczuła delikatne dłonie Walentyny na swoich ramionach.
  - Wyślij mojego wiernego towarzysza, aby się zemścił, musisz żyć!
  Dziewczyna dzielnie odpowiedziała:
  - I przysięgam, że przeżyję!
  Tymczasem młodociany drań strzelał do wijącej się, upadłej dziewczyny. Jednocześnie próbował zabić jej ręce i bose stopy. Nie chciałem od razu wykończyć dziewczyny, bo słuchanie krzyków bólu jest o wiele przyjemniejsze niż śmiech.
  Ciężko ranna dziewczyna leżała na drodze, młody faszysta nie dobił, a oni złapali ją hakiem za żebro i zaciągnęli na szubienicę.
  Gruby esesman pogłaskał chłopca po głowie:
  - Mój drogi przyjacielu! Jako dziecko jesteś dokładnie taki jak Führer! A wiesz, wielki Adolf pokłócił się z dziewczyną już w pierwszej klasie. Więc on z dwoma przyjaciółmi zaatakował ją w drodze do domu. Złapali ją i związali, zaczęli z niej drwić. Spalili ją ogniem, połamali kości, wydłubali oczy, a potem młody Adik napełnił jej gardło kwasem siarkowym zaczerpniętym z lekcji chemii. Wtedy Hitler miał zaledwie sześć lat, a był już zdolny do odważnego czynu godnego aryjskiego męża.
  Młody nazista krzywiąc się zapytał:
  - Czy ta dziewczyna była Żydówką?
  - Nie, Słowiano! Austro-Węgry upadły, ponieważ Niemcy zostali zdradzeni przez Słowian, którym Führer poprzysiągł ich wykorzenić! - Borow przejechał dłonią po gardle. - Ogólnie małpy zasługują na pobłażanie, ale Słowianie nie!
  Esesmani zgodnie podnieśli łapy:
  - Heil Hitler!
  Drogą szybko szły młode, bose, na wpół ubrane kobiety. Naziści jeździli na specjalnych czterokołowych rowerach eskortowych (aby nie marnować benzyny na eskortujących podludzi). Elżbieta, zszokowana okrucieństwem i rażącą niemoralnością nazistów, przez pierwsze kilka godzin milczała, nawet o niczym nie myślała, ale szła w półśnie. Wyglądało na to, że inne dziewczyny również nie były w nastroju do rozmów, przynajmniej na tematy świeckie.
  Podczas gdy bose dziewczyny szły po gładkim asfalcie rozłożonym na sowieckiej ziemi, ich stopy były mniej lub bardziej wygodne. Ale po minięciu zrujnowanego przejścia granicznego trafili na terytorium Polski... Droga okazała się pokryta drobnym żwirem, a ostry żwir wbijał się w bose stopy dziewcząt. W ostatnich latach Elżbieta nie mogła sobie pozwolić na częste spacery boso, wkrótce poczuła, jak jej nagie pięty zaczęły bezlitośnie rwać i piec. Aby się rozproszyć, zwróciła się do Walentyny:
  - A teraz co robimy?
  Kapitan odpowiedział cicho po chwili:
  - Nie możemy uciekać, inaczej wszystkie dziewczyny zginą! Jednocześnie nie ma siły, aby to znieść!
  Elżbieta zasugerowała:
  - A jeśli zorganizujemy ucieczkę dla wszystkich?
  Walentyna skinęła głową.
  - Po prostu o tym myślę! Jest to po prostu technicznie trudne. Zobacz, ilu strażników jest w pobliżu.
  Elżbieta wypowiedziała zdanie Suworowa:
  - Wyją nie według liczby, ale umiejętności!
  Walentyna odpowiedziała:
  - Jednym z głównych powodów zwycięstw Suworowa były najlepsze zarobki bojowe i wyszkolenie fizyczne wojsk rosyjskich. W szczególności wojska tureckie nie uczono bagnetu i walki wręcz, więc szybko się rozpadły. Ale z Francuzami było to trudniejsze, zwłaszcza że bagnet został wynaleziony we Francji.
  Elżbieta stanowczo odpowiedziała:
  - Ale wygrali!
  - Tak, wygrali! Ale szczerze mówiąc, to nie jest takie proste, jak mówią podręczniki! Walentyna westchnęła. - Cena zwycięstwa jest zbyt wysoka, może obniżyć wartość trofeów!
  Elżbieta mruknęła:
  - Nie mówimy o trofeach. Największym trofeum w wojnie jest uratowane życie! Generalnie, jak powiedział Stalin, żołnierz nie ma płci!
  Walentyna zasugerowała:
  - Więc zostań chłopcem, a poczujesz się lepiej!
  Elżbieta skrzywiła się.
  - Sam nie miałbym nic przeciwko zostaniu chłopcem, chłopcy są znacznie bardziej wolni!
  Walentyna gwizdnęła.
  - Czemu?
  - Bo ich stopy są bardziej szorstkie i pali mnie jak chodzenie po węglach! - pisnęła Elżbieta.
  Walentyna odpowiedziała:
  - I mam wrażenie, jakby bili mnie po piętach kijami długo i mocno, ale muszę to wytrzymać. Możliwe, że nasza niewola będzie opóźniona, a jeszcze nie. Słyszałem, że kobiety w obozach koncentracyjnych otrzymują buty tylko wtedy, gdy pada śnieg, a i tak są z drewna.
  Bosa Elżbieta wzdrygnęła się:
  - Drewniane buty na stopy dziewczynki to tylko tortura, kiedyś, kiedy byłam jeszcze uczennicą w muzeum, założyłam je i szłam korytarzem. Są tak niewygodne i cały czas odpadają.
  Valentina poprawiła:
  - I strasznie pocierają nogi, a zimą bardzo je grzeją! Buty Bast są znacznie lepsze, są cieplejsze i bardziej miękkie!
  Kobiety na wsiach były bardziej zahartowane i nie narzekały, podczas gdy kobiety z miasteczek zaczęły już widzieć krople krwi, odciskające na żwirze ślady pełnych wdzięku, młodzieńczych stóp.
  Po niebie przeleciało stado myśliwców ME-109, pędziły na stosunkowo małej wysokości, a na skrzydłach widać było nawet swastykę.
  Elżbieta zauważyła:
  - Zastanawiam się, gdzie są nasze wspaniałe MiGi?
  Valentina niechętnie odpowiedziała:
  - Myślę, że nie są wypełnione! Ogólnie Niemcy mają ciekawą nowość, miniaturowe bomby, można je nawet podwiesić na skrzydłach myśliwców. Upadają na ziemię jak grad. Czołg go nie weźmie, ale przeciwko piechocie czy samolotom, zwłaszcza tak lekkim jak Ił-26, jest całkiem skuteczny.
  Elżbieta zauważyła:
  - Wygląda na to, że takie "drobiazgi" też miały wejść do produkcji. Nie zrobiliśmy tego ani trochę. Ogólnie rzecz biorąc, ciężkie dziedzictwo systemu carskiego, restrukturyzacja przemysłu od kapitalistycznych do socjalistycznych kolei.
  Valentina dodała:
  - Plus wojna domowa! W dwudziestym pierwszym roku produkcja przemysłowa spadła siedmiokrotnie w porównaniu z trzynastym rokiem. Zginęły miliony ludzi, kraj był zrujnowany i w przeciwieństwie do carskiego rządu nikt nie udzielał nam pożyczek. Oczywiście nie mieliśmy dużo czasu. Hitler złapał nas w momencie, gdy armia dopiero zaczynała wyposażać się w naprawdę skuteczne czołgi.
  Bosa Elżbieta zgodziła się:
  - Masz rację! Zrobiliśmy dużo, ale niewiele zrobiliśmy. Cała Europa pracuje dla Wehrmachtu. Europa! A carska Rosja przegrywała wojnę, mimo że Niemcy trzymały główne siły na Zachodzie. Teraz jesteśmy w kiepskiej sytuacji.
  A kiedy nasze czołgi dotrą do Europy?
  Walentyna odpowiedziała:
  - Szkoda, że niedługo! Ale walczyłem też w Finlandii, więc nie jestem pełen optymizmu, nasza armia nie jest do końca gotowa do wojny.
  Młoda dziewczyna z szelkami młodszego sierżanta wdała się w rozmowę:
  - Myślę, że za dwa tygodnie nasze czołgi wyzwolą Warszawę, a za miesiąc Berlin!
  Walentyna potrząsnęła głową, rozkładając czerwoną grzywę.
  - Chciałbym w to uwierzyć, ale... Niemcy w bardzo krótkim czasie zajęli czternaście krajów europejskich. Następnie podbili Afrykę i Wielką Brytanię. Najechał na Bliski Wschód i Indie. A potem pokonali Amerykę wraz z Kanadą. - dziewczyna ze złością tupnęła bosą stopą, przewróciła się na kamienie. - To mówi o bardzo wielkiej sile Wehrmachtu i przez trzy i pół miesiąca byliśmy zajęci maleńką fińską armią. Wiem z pierwszej ręki, czym jest wojna. Nie, w tym przypadku wróg jest znacznie silniejszy od nas!
  Młoda dziewczyna była zdezorientowana
  - Więc możemy przegrać?
  Walentyna odpowiedziała:
  W zasadzie tak, ale...
  Dziewczyna w sandałach pisnęła:
  - Co ale...
  Boso Valentina odpowiedziała:
  - Sami naziści staną się własnymi grabarzami! Zobacz, jacy są brutalni. Wszystko, od morza do morza, wkrótce powstanie przeciwko nim. Nawet pionierzy będą walczyć z faszyzmem, ziemia spłonie pod stopami najeźdźców. Naziści udławią się własną krwią. Ich decyzja o ataku na ZSRR byłaby fatalnym błędem. - Dziewczyna znowu tupnęła, nie szczędząc jej nagiej, opuszczonej, czerwonej od świeżo opalonej stopy. - A raczej katastrofa i faszyzm zostaną zmiecione z powierzchni planety!
  Elżbieta zgodziła się:
  - Nie, wampir Hitler nie może uciec z osikowego stosu! Ale teraz, ile z naszych miast zostanie zniszczonych, a wioski spalone. - dziewczyna ze złością wykręciła mocną szyję, złote włosy zaczęły się poruszać. - A my jesteśmy głupcami wiedząc o zbliżającym się strajku, nawet nie kopaliśmy okopów!
  Boso Valentina skinęła głową na znak zgody.
  - Myślę, że Pawłow zostanie zastrzelony!
  Elizabeth machnęła ręką.
  - Tak, nie chodzi o Pawłowa! Generalnie rozkaz doprowadzenia armii do pełnej gotowości bojowej musiał być wydany osobiście przez Stalina.
  Walentyna energicznie skinęła głową.
  - Zdecydowanie masz rację! Ale najwyraźniej przywódca chciał opóźnić rozpoczęcie wojny do końca, zwłaszcza że Wehrmacht nie był gotowy na zimę, a jeśli wygraliśmy przynajmniej miesiąc, Wehrmacht nie był tak groźny. A do czterdziestego szóstego lub czterdziestego siódmego roku nasza armia stałaby się znacznie silniejsza. Martwi mnie pozycja okupowanych Stanów Zjednoczonych i Wielkiej Brytanii. Mogą, po zawarciu honorowej kapitulacji z Niemcami, a nawet otrzymać część sowieckiego terytorium. - dziewczyna tupnęła nagim, podrapanym i przewróconym, okrągłym, zakurzonym obcasem. - Poza tym Japonia może próbować zemścić się za porażkę w Mandżurii.
  Mówią, że zaatakowała już nasz Władywostok. A potem znajdziemy się w kręgu izolacji.
  Zmęczona bosa Elżbieta jęknęła, stąpając po ostrym kamyku, jej noga zaczęła krwawić jak kryształ górski, a posiniaczone palce jeszcze bardziej jęczały. Pomyślała: może naziści nie wpuszczają ich w nowe i dobrej jakości buty, ile pragnienia poniżania i zadawania bólu. Rzeczywiście, w Rosji bose stopy uważano za oznakę ubóstwa, nie bez powodu pojawiło się wyrażenie włóczęga - czyli żebrak. Teraz okaże się, czy będzie w stanie, po złamaniu i zranieniu swoich nagich, pełnych wdzięku łap, zatrzymać się. A jeśli upadnie, co się z nim stanie?
  Jakby zgodnie z jej słowami, jedna z młodych dziewcząt z zakrwawionymi połamanymi nogami krzyknęła:
  - Nie mogę już tego robić!
  I przykucnął, wyciągając swoje cierpiące na ból nogi do przodu. Naziści podjechali do niej i benzyna wylała się na głowę dziewczyny. Zerwała się gwałtownie, ale było już za późno, porzucona zapalniczka rozbłysła, nieszczęsną kobietę pochłonął płonący płomień.
  Dziewczyna krzycząc rzuciła się do ucieczki, pozostali więźniowie rozrzucili się na boki. Wyprzedzając kolumnę, męczennik upadł, tracąc przytomność, strumienie ognia spaliły nieszczęsne płuca, a śmierć była straszna! Nastąpił złowieszczy krzyk:
  - Schnel! Schnel! Opóźniona śmierć suczek!
  Dziewczyny w desperacji dodały krok. Elżbieta jęknęła cicho i utykała, a jej nagie, rozcięte stopy eksplodowały bólem, jakby pod dotknięciem rozgrzanego żelaza. Ale ona, podobnie jak inne dziewczyny, była zapięta.
  Aby trochę się rozproszyć, boso Elizabeth powiedziała:
  - Czy możemy zaśpiewać Międzynarodówkę?
  Walentyna pokręciła głową.
  - Te potwory zastrzelą nas wszystkich! Bądź cierpliwy! Bose stopy, zwłaszcza u młodych ludzi, takich jak my, szybko stają się szorstkie. Przetrwamy i przetrwamy. Zwycięstwo będzie dla Armii Czerwonej. Nawet gdyby wszyscy kapitaliści chwycili za broń przeciwko nam! W końcu, od tajgi po morza brytyjskie, Armia Czerwona jest najsilniejsza ze wszystkich!
  Elizabeth zacisnęła pięści.
  - Ale nie ma silniejszego rosyjskiego ducha,
  Sami ożywimy ich ruiny!
  Rosyjski wojownik wkrótce weź miecz
  Staniemy i znów wygramy!
  Potem jakoś stało się łatwiej, a nawet piekący ból w zakrwawionych nogach osłabł.
  Słońce zachodziło, naziści coraz bardziej się denerwowali i ponaglali dziewczyny.
  Stało się świeższe, wiatr przyjemnie wiał spocone twarze. Bosa Elżbieta zauważyła:
  - Wygląda na to, że nawet słońce jest dla nas!
  Walentyna uśmiechnęła się energicznie.
  - Słońce komunizmu jest zawsze dla nas!
  Cienie na drodze wydłużały się, stawały się coraz ciemniejsze. Naziści zapalali latarnie, przez co wygląd ich rowerów był o wiele bardziej tajemniczy, było w tym poczucie tajemniczości. Elżbieta już wyobrażała sobie, że to nie byli naziści, ale straszne potwory. Rodzaj wielostronnego Viy lub upiorów. Co dziwne, ale to sprawiło, że naziści nie byli przerażający i jakby nierealni. Poveselev - otworzył się drugi wiatr, Valentina zaczęła śpiewać piosenkę:
  - Tam na nieznanych ścieżkach tańczą diabły w sandałach! Cóż, Kościej zjadł za dużo kapuśniak!
  Walentyna uśmiechnęła się.
  Jesteś niesamowita jak zawsze!
  Wreszcie w oddali pojawiła się wieża sygnalizacyjna i widoczne stały się domy z zaciemnieniami. Więc ich podróż dobiega końca. Większość dziewcząt była już wyczerpana, znajdowała się na ostatniej linii wyczerpania fizycznego i trzymała się jedynie instynktu przetrwania.
  Elżbieta zapytała Walentynę, jakby powinna była wiedzieć:
  - Czy nas nakarmią?
  Kapitan żartobliwie, choć było to dla niej trudne, odpowiedział:
  - Dla Niemców jesteśmy jak bydło i nikt nie obiecał nakarmić bydła po drodze!
  Boso Valentina odpowiedziała ze złością:
  "W takim razie poderżnę Hitlerowi gardło!"
  Jeszcze kilkaset bolesnych kroków, rozerwanych na kawałki, bosymi stopami i dziewczęta zaczęto wprowadzać do specjalnego obozu. Wygląda na to, że był zawczasu przygotowany dla jeńców wojennych, w ciemności widać było drewniane baraki, także wieże z drutem kolczastym. Kobiety zaczęły się na nich rozmnażać, starając się osobno umieścić cywilne i wojskowe. Więźniowie byli jednak tak zmęczeni, że nawet nie myśleli o ucieczce. Po prostu upadli na szorstkie drewniane prycze. Elizabeth, stąpając po wydeptanej trawie swoimi posiniaczonymi, zakrwawionymi stopami, doznała błogiego doznania. Wreszcie może zasnąć. Ale kiedy już wchodziła do koszar, podskoczyło do niej dwóch esesmanów i bezceremonialnie ją złamało.
  - Po co? - krzyknęła dziewczyna.
  - Rosyjski Schwein! Podążaj tam, gdzie im powiedziano!
  Elżbieta została wyprowadzona z obozu, więc minęli wieże i żelazną bramę. Dziewczyna początkowo myślała, że chcą ją zastrzelić, ale potem bała się, że będzie torturowana. A jeśli naziści pomyślą, że dziewczyna ma ważny sekret?
  Zabrano ją do rezydencji ozdobionej płaskorzeźbą lwów. Co dziwne, widok bogatej posiadłości uspokoił Elżbietę, nie wyglądała ona jak ponure, średniowieczne piwnice tortur. Jednak te potwory mogą torturować i dręczyć gdziekolwiek i ile chcą.
  Wprowadzono ją do budynku, bose stopy dziewczyny dotknęły bujnego, aksamitnego dywanu i utonęła w nim.
  Błysnęło jasne elektryczne światło. Pojawił się mężczyzna w liberii, rzucając nieostrożne spojrzenie na dziewczynę, rozkazał:
  - Umyj jej stopy!
  Elżbieta siedziała na krześle, a schludnie ubrana pokojówka przyniosła srebrną miskę wody. Pokojówka z pochodzenia, była Polką Białorusinką i znała język rosyjski. Zanurzyła posiniaczone nogi w misce z ciemną wodą i delikatnie je potarła. Dziewczęce stopy Elżbiety były żałosnym widokiem. Dosłownie nie było na nich miejsca do życia, palce zostały powalone. A jednak nogi białoruskiej urody były piękne i godne księżniczki lub greckiej bogini.
  Pokojówka delikatnie zmyła kurz i krew, pocierając każdy palec. Następnie ze współczuciem w głosie zapytała:
  - Wygląda na to, że masz dużo, kochanie?
  Elżbieta odpowiedziała:
  - Innym jest trudniej! Nie mam nic do zarzucenia losowi!
  Polak skinął głową.
  - Wierzę, że dla kraju Sowietów wszystko dobrze się skończy!
  Esesmani przerwali rozmowę i podnosząc Elizabeth, zaciągnęli ją do wspaniale umeblowanego holu. Dziewczyna leniwie stawiała opór, rzucili ją, trzaskając drzwiami i natychmiast, jak duch, pojawił się gruby dzik. Już przed kolką w mózgu syknął znajomy głos:
  - Cóż, ptaszku, będziesz uległa!
  Elizabeth próbowała odskoczyć, ale pozornie niezdarny nazista okazał się bardziej zwinny. Nagle podskoczyła do dziewczyny i zdarła jej koszulkę, odsłaniając dwa dość duże, jędrne piersi z wyostrzającymi się sutkami. Dziewczyna kopnęła go kolanem w pachwinę, ale faszysta spodziewał się tego, jednak nie słabi służą w SS i odparli atak.
  - Opieraj się, będzie jeszcze fajniej!
  Tłusty dzik rzucił się na nią ponownie, zdzierając resztki jej ubrania, zwłaszcza spodni, ale nagle zawył z rozdzierającym sercem:
  - Tak, nadal gryziesz suko.
  Półnaga Elizabeth uciekła i podbiegła do przeciwległych drzwi, mając nadzieję, że może nie będzie takich żołnierzy. Otworzyła go i natychmiast otrzymała silny cios w podbródek. Przed nią pojawiła się muskularna nastolatka z nagim torsem. W nim, ku swemu przerażeniu, rozpoznała młodego sadystę z Hitlerjugend. Uśmiechnął się złośliwie białymi zębami.
  - A ty jesteś temperamentny!
  Gruby esesman pisnął:
  - Wyrażam zgodę na używanie go ze mną! Jesteś już dorosła i czas spróbować kobiecego ciała!
  Młody hitlerowiec odpowiedział:
  - Jeszcze nie zgwałciłem Rosjan.
  Elżbieta zachorowała, z tego, że mogła zostać zgwałcona, pozbawienia nastolatka honoru szczególnie się wstydziła. W wieku dwudziestu dwóch lat zachowała niewinność, a teraz musi rozstać się ze świętością nie z ukochanym sowieckim facetem, ale z takimi degeneratami, jakich świat jeszcze nie widział. Dziewczyna krzyknęła rozdzierając serce, ale od razu zaatakował ją duży faszysta, a bynajmniej nie mały dzieciak. Dzik ważył co najmniej półtora centa, a zmęczona Elżbieta czuła, jak szybko ubywają jej resztki sił.
  W tym samym czasie młoda sadystka ścisnęła jej ręce i uszczypnęła ją w piersi. W końcu upadła, a potwór wziął ją szorstko, z delikatnością dzika w rui. Elżbieta doświadczyła straszliwego bólu, pogrążając się w piekle!
  . ROZDZIAŁ 10
  Czołg został naprawiony dla wojowników, którzy kontynuowali swój marsz w głąb sowieckich pozycji. Piękności strzelały do rosyjskich czołgów i ćwierkały, obnażając zęby.
  Gerda wycięła trzydzieści cztery muszlą i zaćwierkała:
  "Jestem wojownikiem hiperklasowym!"
  Po tym jak wybuchniesz śmiechem... Naprawdę cudowna dziewczyna. Wojownik najwyższych akrobacji. I trochę zły i dziwka... Paskudny zabójca dobrych facetów.
  Charlotte również wciśnie przycisk joysticka gołymi palcami u stóp i poda:
  - Uwielbiam niszczyć czołgi!
  A sowieckie trzydzieści cztery rozłamy się bez dalszych uwag. Wieże są rozbierane i przebijane.
  Christina wystrzeliła bez uprzedzeń. Tym razem ofiarą jej gołych palców była radziecka haubica kalibru 152. To dość paskudny kaliber. Oczywiście nie przebije przedniego pancerza niemieckiego samochodu, ale całkiem nieźle się zatrzęsie. A dziewczyny założą uszy.
  Złoto-czerwony wojownik mówi:
  - Jestem taką pięknością, bosym snem!
  A potem Magda też to przybiła. Także wojownik, jeśli nie od Boga, to na pewno od Szatana. I to pomimo całej jej religijności.
  I jaka to piękna dziewczyna. I bardzo seksowna, ale jednocześnie nieśmiała.
  Magda zaśpiewała, stukając bosą stopą i kręcąc długimi czarnymi rzęsami:
  - Przecież na świecie nie zdarza się, że czołgi pękają w bufecie!
  Gerda wyszczerzyła zęby i syknęła, błyszcząc szmaragdowymi oczami, wybijając kolejną broń:
  - Będę Supermanem! I spalę wszystkich!
  I znowu palcami naciska i potrząsa sowieckim bunkrem. Agresywna dziewczyna. Wypróbuj to i przekrocz! Ma niesamowitą moc!
  Niemiecki czołg ostrzelał baterię. Naziści już zagłębili się w pozycje sowieckie, zbliżając się do Mińska. Ale jest wiele linii obrony, a Armia Czerwona uparcie stawia opór. Tyle tu wykopano. Tak łatwo w przestrzeń operacyjną i nie wyrwiesz się. Cholerne, trudne zadania do rozwiązania.
  Zdarzały się już przypadki taranów czołgowych. W szczególności szybkie, ale słabo opancerzone czołgi górskie, nieustannie starają się taranować. Więc nie mogą przyjąć niemieckiej technologii. Zdarzyło się, że Jaks również wpadł na niemieckie kolumny ze sprzętem.
  Charlotte syknęła, rzucając się na sowiecką baterię:
  - Co za głupi ci Rosjanie. Nie, od razu skapitulować, ale się opierają...
  Christina odpowiedziała na to logicznie, ale najpierw, naciskając gołym palcem u nogi, odwróciła sowiecką armatę kalibru 100 mm:
  - Amerykanie to ludzie praktyczni, ale nawet oni nie skapitulowali przeciwko nam od razu! Więc jak inaczej powiedzieć, kto jest głupszy. Jesteśmy jeszcze tak daleko od Moskwy!
  Magda nacisnęła przycisk joysticka gołym palcem u nogi i pewnie powiedziała:
  - Jedźmy tam! Na pewno tam będziemy i to już niedługo!
  Gerda gwizdała i śpiewała, otwierając szkarłatne usta:
  - Maszerujemy na Moskwę, aw oddali widzimy faszyzm... Niedługo pokonam Lenina, a towarzysz Stalin zostanie schwytany!
  Po tym, jak dziewczyna ponownie nacisnęła gołymi palcami na przycisk joysticka. I jak niechlujnie. Sowieckie działo 85 mm wyleciało z oderwanymi kołami.
  Charlotte też wystrzeliła i to całkiem trafnie. Jednocześnie syknął złośliwie:
  - Zostawię ich broń na niebie! I usunę księżyc z kuli!
  Potem kolejna sowiecka broń okazała się pęknięta jak orzech pod młotem.
  Tak, niemiecka armata kalibru 105 mm jest bardzo, a nawet ekstremalnie zabójcza. Ale piękności zaczęły się w piechocie. I wiele z tym przeszliśmy. I dlaczego tylko ich bose stopy nie orały. To był czterdziesty pierwszy rok. Kiedy już wiele zostało rozstrzygnięte. Wynik wojny nie był z góry przesądzony. A wojownicy wyruszyli przeciwko bardzo dużym siłom Wielkiej Brytanii. Pani mórz nie zamierzała się jeszcze poddać i desperacko stawiała opór.
  To właśnie zapamiętała Gerda, szturmując kolejną, bardzo potężną linię obrony sowieckiej. Ale kiedy byli jeszcze dość młodzi, tak chodzili i robili to. Ile się wtedy bawili!
  Obrazy unosiły się przed oczami Gerdy jak w filmie;
  Apollo odpowiedział:
  - Nigdzie! W naszym szczęśliwym świecie nie ma i nie może być kalek! Ponieważ Trzecia Rzesza, która podbiła świat, daje wszystkim szczęście!
  Dziewczyny podniosły ręce w wesołym pozdrowieniu.
  - Zind Heil! Oczywiście szczęście! Chcemy dobrego... Dwa białe skrzydła nad światem! W naszych duszach jest światło, najjaśniejszy świt - Szekspir nie potrafi opisać!
  Niestety, przebudzenie znowu... Gerda obudziła się czując najdzikszy ból w ciele... Nie jest łatwo jechać przez pustynię i ciągnąć czołgi, nawet jeśli uważa się cię za supermana. Albo prawdziwy Aryjczyk - bezlitosny dla wrogów Rzeszy! Charlotte jednak bolała nie mniej, a nawet jęknęła:
  - Taki ból! Co za ból - Trzecia Rzesza przeciwko Jankesom - sto zero!
  Gerda próbowała pocieszyć siebie i koleżankę:
  - Superman według Nietzschego powinien być bezlitosny dla innych, ale jeszcze bardziej dla siebie!
  "Żałuję, że nie mogę zmusić samego Friedricha Nietzschego do biegania po piasku i ciągnięcia czołgu" - narzekała Charlotte.
  Gerda się zgodziła.
  - Tak, zgadzam się: kto nie cierpiał, nie zrozumie!
  Po śniadaniu Madeleine zachwyciła dziewczyny:
  - Teraz prosty bieg, oczywiście z obciążeniem. Przewiduje się, że zwiększona aktywność Brytyjczyków zwróci ich sępy, więc lepiej nie ryzykować czołgów. W końcu, bez względu na to, jak fajnie jesteście dziewczyny, nie będziecie w stanie wyciągnąć czołgu szybciej niż oni sami!
  Gerda burknęła z oburzeniem:
  "Oczywiście, że sam tego nie nosisz!
  Madeleine była wściekła lub udawała, że jest wściekła:
  - Pięćdziesiąt uderzeń kijem w pięty tej głupiej dziewczyny!
  Wilczyce pospieszyły, by wypełnić polecenie kochanki. Gerda posłusznie położyła się i włożyła swoje nagie, pełne wdzięku nogi w przygotowane wcześniej urządzenie. To była falaka! Dziewczyna wzięła głęboki oddech, starając się nie zdradzić swojej psychicznej udręki. Madeleine sama podeszła do swojej ofiary, dotknęła jej stwardniałych, jeszcze nie zakurzonych pięt. Pstryknęła językiem i powiedziała:
  - Policz bity!
  Do bicia Madeleine wybrała specjalną pałkę, gumową, ale ze stalowym prętem w środku. Sama komendantka też jest dziewczyną, ale ze względu na swoją masywną, atletyczną sylwetkę wydaje się starsza niż na swoje lata, powąchała gumę, a jej koleżanka mocno go uderzyła.
  - Pewnego razu! - powiedziała Gerda cierpiącym tonem.
  Madeleine jeszcze mocniej uderzyła Gerdę po piętach.
  - Dwa! - powiedziała dziewczyna.
  Dowódca kompanii SS kontynuował egzekucję. Starał się równomiernie rozłożyć ciosy, aby ból był maksymalny, ale jednocześnie unikać okaleczeń. Gerda liczyła, starając się zwracać mniejszą uwagę na płonące podeszwy. Kiedy biegała boso po śniegu, ból nie był mniejszy, ale dziewczyna wytrzymała i nie zwolniła, zdając sobie sprawę, że jej zbawienie było właśnie w szybkości. W przeciwnym razie dostaniesz odmrożeń, zostaniesz kaleką i pójdziesz na marne. Więc trzeba, to trzeba być prawdziwym Aryjczykiem i wytrwać, hartować odwagę. Generalnie nie ma bólu jako takiego! To złudzenie. W rzeczywistości syjoniści wymyślili ból, słabość i starość! Ale w rzeczywistości przeznaczeniem człowieka jest być bogiem, a raczej nadczłowiekiem! Ale czy superman ma płakać, nawet jeśli jesteś tylko szesnastoletnią dziewczyną, której nigdy nie pocałował facet. W żadnym wypadku!
  Licząc pięćdziesiąt (chwała Opatrzności nie zbłądziła!) Madeleine zatrzymała się i powiedziała:
  - Młodzież! Jedna kara dla ciebie nie jest zakończona. Będziesz biegał boso przez pustynię bez smarowania podeszw kremem ochronnym. Dodatkowy ból da ci lekcję!
  Gerda posłusznie skinęła głową.
  - Dziękuję komandorze.
  Właściwie dziewczyna nie była szczególnie szczęśliwa i bieganie w ten sposób bolało, a bez kremu ochronnego było jeszcze bardziej bolało, ale spodziewała się, że wytrzyma. Ma mocne podeszwy, buty były noszone przez elitarne dziewczyny tylko podczas parad, lub jeśli trzeba było spędzać zbyt dużo czasu na mrozie, poza wytrzymałością ciała. Ale to dziwne, dziewczyny praktycznie nie zachorowały na tak silne stwardnienie ... A może to naturalne! W czasach carskiej Rosji śmiertelność niemowląt była wysoka, ale te, które przeżyły, były wyjątkowo zdrowymi dziećmi i ludźmi! A teraz biegać boso po gorącym piasku pustyni... Jak ona to zniesie!
  Och, och, jakie to bolesne, ale nie marszczyjmy brwi, tylko się uśmiechajmy. Jeśli dziecko się uśmiechnie: może wszystko się ułoży!
  Gerda nawet śpiewała pełnymi brzmieniami, głos rozlewał się po pustyni:
  Szczęście, że jesteś niewiernym przyjacielem,
  Siostra potrzeby i trudu!
  Jak krótka jest ulotna chwila wypoczynku,
  Chociaż chęć wygrania jest zawsze!
  
  Urodzić dziecko - usłyszeć, jak bełkocze,
  Wilki nie wiedzą, że wkrótce zostaną przeznaczone!
  Najpierw kieruj wrogami - musisz się bać,
  Niech moje wino gotuje się z wściekłości!
  
  Miecz jest dla dziewczyny pierwszą pociechą,
  On da jej wiarę szybkim krokiem!
  A gdzieś szaleje piekielny huragan,
  Wyrażajmy miłość do Ojczyzny wierszem!
  
  W wersetach, które nie zostały napisane mętną wodą,
  I ci, którzy wykrwawili wojownika!
  Ale nadejdzie czas, abyśmy przeżyli cudowne życie,
  Kiedy Wszechmogący kochający Ojciec!
  
  Ale nie polegaj na Ojcu
  Ponieważ jesteśmy już prawie dorośli!
  A jeśli od razu życzymy sobie lepszego udziału,
  Kiedy niesprawiedliwość nie milczy!
  
  Walcz o każde ucho na trawniku
  Za każdą perłę i listek!
  Wojownicy odważą się zaciekle,
  Motto jest proste: walcz i walcz!
  
  Nie ma sukcesu bez walki - świat jest taki
  Czego nie zrywać owoców, jeśli ręce są mchem!
  Pętla jeszcze bardziej ściskała gardło,
  Źródło nagle przypadkowo wyschło!
  
  Ale Ojczyzna dała nam supermoce,
  Jesteś wojownikiem, nowym rycerzem!
  Co było dla nas ciepłe i słodkie,
  W sercu dziewicy pozostanie na zawsze!
  Dziewczyna skończyła śpiewać, jej koleżanki śpiewały do wtóru... Ukłoniła się wiatrowi i pobiegła dalej. Jak to czasem bywa, pięknie, spokój, nawet gdy boli. I po co biegnie do końca, bo wojownik... A wojownik niemiecki to nie nawet kawałek żelaza, ale coś twardszego niż stal! A jęczeć za nim oznacza zdradzić samego siebie!
  Dziewczynom nie pozwolono odpocząć na lunch i wkrótce trzy wilczyce straciły przytomność. Zbierano ich za pasy i ciągnięto, po dziesięć na raz. Wśród zaprzęgniętych była Gerda bosa. Jak brutalnie paliły się nagie podeszwy dziewczyny i bolały ją łydki, ale ona nawet nie jęknęła. Tylko język był spuchnięty z pragnienia, a mówienie było bolesne. A pół godziny później pięciu wojowników padło jednocześnie. Następnie ogłoszono przerwę i pozwolono dziewczynkom pić wodę. A potem trwało piekło dobrowolno-przymusowe...
  Dziewczynom nie udało się dotrzeć do bazy i zostały zmuszone spędzić noc na pustyni. Wojownicy rozciągnęli wokół siebie owłosione liny, po czym położyli się ze sobą na płaszczu przeciwdeszczowym. Pogrążyliśmy się we śnie... Gerda znów zobaczyła coś w walce;
  Tutaj ona i inni wojownicy jeżdżą konno. Czekają na nich piękne bitwy, te chwalebne czasy, kiedy ceniono odwagę i honor, a każdy był rycerzem... Każdy, kto walczył oczywiście bez takich jezuickich technik, kiedy piechota jest bombardowana z powietrza. A potem jest w przybliżeniu broń o równych ostrzach i wiele okazji do pokazania męstwa.
  Ich pełen wdzięku wyścig nabiera tempa i nabiera tempa. Stopniowo przyspieszając konie osiągnęły niesamowitą prędkość. Oto słynny "Siedmioligowy krok" III Rzeszy! Kiedy koń to nie koń, ale to, co cudowne i uskrzydlone. Włosy jeźdźców wydawały się zamarznięte w powietrzu i rozciągnięte w złotych, perłowych, szmaragdowych trenach... I tylko czasami nerwowo drgały w rytm ruchu, jak cienka struna gitary.
  Potężne, muskularne ciała koni wyciągały się w długich, jakby leniwych podskokach, a następnie składały się prawie na pół, jak ogromne sprężyny, by ponownie odepchnąć się od ziemi. Skoki następowały jeden po drugim, rytmiczne impulsy, synchronicznie u wszystkich zwierząt oddziału. Gerda podziwiała: ruchy koni były tak swobodne, jakby nic ich nie krępowało. Choć oczywiście kręci z wydatnymi mięśniami, półnadzy wojownicy wydawali się być częścią koni, to jak zręcznie siadali. Piękności biły bokami gołymi piętami, a konie, zapominając, że szaleńczy wrogowie pędzili za nimi, rzuciły się w ten magiczny pół-bieg-pół-lot!
  Gerda wyobrażała sobie, że leci myśliwcem... Jak chciała w tym momencie zostać pilotem i strzępić brytyjskie samoloty - sprowadzając śmierć do Niemiec.
  Oddział pospiesznie wjechał w krzaczaste korytarze. Urocze wojowniczki na przodzie koni przykucnęły, spoglądając uważnie przed siebie i chowając się za zakrzywionymi szyjami zwierząt. To muskularne piękności godne najbardziej prestiżowych wybiegów, jako pierwsze odkryły wroga, ryzykując wpadnięcie w śmiertelną ulewę. Wyspy ciasno splecionych ze sobą gałęzi co jakiś czas nagle się rozstępowały, odsłaniając nowe przejścia, podobne do koryt rzecznych. Wilczyce z szwadronu kawalerii przepłynęły nad nimi elastyczną falą, jak ciemny strumień lśniący stalą.
  Gerda wyobraziła sobie kolumnę czołgów zmierzającą do Paryża. Niemcy walczyły wtedy samotnie, przeciwko trzem imperiom z posiadłościami kolonialnymi: Anglii, Francji i Holandii, a także Belgii... Obłudnik Franco odmówił otwarcia drugiego frontu, a nawet prowadził oddzielne negocjacje na temat tego, co dostanie, jeśli przystąpi do wojny przeciwko Niemcy. Mussolini rozpoczął tajną korespondencję z Churchillem na temat tego, jakie miasta niemieckie przejdą do Włoch w przypadku otwarcia drugiego, południowego frontu, a najbardziej podstępny Stalin mobilizował coraz to nowe dywizje. Sowieci grupowali potężne pięści czołgów (ta informacja nagle pojawiła się w mózgu Gerdy). Gdyby szale się zachwiały, a nazistowskie wojska zatrzymały się, to... Można było zdobyć kilka frontów na raz i spaść na strategicznie utraconą pozycję. Ale Hitler okazał się geniuszem, nie tylko wygrał, ale wygrał szybko. Udał się na tyły i zniszczył najpierw jedną część wojsk alianckich, a potem drugą. I chociaż mieszkańcy Zachodu mieli więcej dział, żołnierzy i czołgów, zmusił ich do kapitulacji! Tak, a sojusznicy nie mieli tego rdzenia, tego szczególnego faszystowskiego ducha (faszyzm nie jest na darmo, od słowa "fascynator-wiązka"!). Więc przegrali, gdy żołnierze wyszli za swoje linie...
  Duch okazał się silniejszy niż materia i możesz atakować z mniejszą siłą! Dlaczego I wojna światowa nie została wygrana? Być może dlatego, że reżim kajzera nie cieszył się tak dużym zaufaniem wśród ludzi, jak rząd Hitlera... A starzy generałowie nie byli tak zręczni i musieli walczyć na dwóch frontach...
  Nagle Gerda poczuła, jak jak promienie zachodzącego słońca gęstnieją złe przeczucia - a jeśli czerwona Rosja zaatakuje i znowu będą pod podwójnym ciosem? To prawda, że teraz nie ma już głównej siły pieszej Francji, co oznacza, że będzie łatwiej. Ponadto Niemcy są zjednoczeni i zebrani, skupieni wokół jasnej idei narodowego socjalizmu. Nigdy nie byli tak zjednoczeni!
  Coraz więcej zarośniętych wysp przemykało z dużą prędkością i znikało w oddali. Same krzewy były pomarańczowo-zielone, z igłami zaokrąglonymi jak haczyki na ryby. Wszyscy próbują złapać konie za kopyta, a liście przypominają drapieżne twarze, jak u średniowiecznych artystów malujących diabły! Grube, ognistoczerwone warkocze bohaterskiej dziewczyny Madeleine tańczyły w powietrzu przed twarzą Gerdy. Skupiona dziewczyna chwyciła obiema rękami pasy kontrolne, ale wciąż była wypychana z pierwszych rzędów. Jakoś dyskretnie po obu stronach utknęło jeszcze dwóch wojowników. Spokojni jeźdźcy, skamieniali, a jednocześnie paradoksalnie mobilni, smukli, zgrabni i jednocześnie potężni. Opalone twarze wyglądają na ciemne, a długie, rozwiane włosy, wręcz przeciwnie, mienią się w świetle trzech zachodzących słońc. Wojownicy są surowi, oczy szmaragdowe, szafirowe, bursztynowe, turkusowe błyszczą. Niemniej jednak w twarzach dziewczyn jest coś dziecinnego, naiwnego, od czego chce się być dotykanym. To Gerda, ich towarzyszka i siostra, ale jeśli towarzysze broni poczują słabość lub zdradę z jej strony, zostaną zabici na miejscu! A co Madeleine im każe... spełnią bezwarunkowo!
  W ich miejsce pojawiły się oprawy oświetleniowe, a na ich miejsce wzeszły księżyce. Jedno po drugim, tak jasne i kolorowe, w różnych kolorach... Jak pięknie kwitną kwiaty na niebie i kwiaty z Ogrodu Eden!
  Świst wiatru w uszach, przyjemny aromat zdrowych, dziewczęcych ciałek, zmieszany z cierpkim końskim potem i pachnącymi ziołami. A gdzieś przed nami kryją się liczni wrogowie. Łopatki zwierzęcia, potężne, a nawet pod dziewczyną, szły po obu stronach kołyski. Widok metodycznie pęczniejących i opadających mięśni przypominał coś Gerdzie. Ale oto czego wojownik nie mógł sobie przypomnieć. Tak, a zdradliwy czas wydawał się zniknąć...
  Gdzieś daleko w tyle, ledwo słyszalne w tupot szponiastych łap, słychać było krzyki, niezwykle ostre wrzaski ghuli, dzwonienie metali, toczące się piski hybryd wielbłąda i osła. Zabrzmiał spóźniony dźwięk trąby. Że podobno Charlotte, niestety, trzeba tak lecieć, zderzyła się z ghulami. Ale tym gorzej dla nich!
  Ale - Hurra! - Niemal natychmiast czołowi kolarze Madeleine ryczeli ostrzegawczo. Nie rozumiem słów - tylko ostre, podekscytowane intonacje. Postępując zgodnie z instrukcjami rąk, Gerda zauważyła głowy obcych upiorów wznoszące się ponad krzakami po prawej stronie, sto pięćdziesiąt sążni dalej. Wyrosły jakby znikąd - nie mniej niż sto gęstych postaci. Pojawili się również jeźdźcy - ciemne kropki na grzbietach ogromnych zwierząt.
  Oderwanie Madeleine natychmiast i jednostajnie zmieniło kierunek - jakby stado ryb odskoczyło w bok. Wyglądało na to, że konie wciąż parły naprzód, chociaż było to prawie niemożliwe. A ghule jakoś powoli zareagowały na wroga, co pozwoliło Madeleine obejść się i ich wyprzedzić. I w tym momencie, gdy wydawało się, że niebezpieczeństwo minęło, rozległy się nowe krzyki wartownika. Druga grupa wrogów pojawiła się tym razem z lewej strony - nie mniej niż osiemdziesiąt ogromnych stworów. Oddział wilczyc, ledwie liczący pięć tuzinów wojowników, odwrócił się jak koń łyżwiarza, unikając walki. I znowu wróg działał powoli, jakby nie nadążając za napływającymi zbiegami.
  Gerda nagle zdała sobie sprawę, że są po prostu kierowane, prowadzą ich w jakieś przygotowane miejsce. Podążanie tą ścieżką byłoby rażącym, katastrofalnym błędem. Młody wojownik próbował wykrzyknąć:
  - Bądźcie ostrożni przyjaciele! Być przewidywalnym to stać się karalnym!
  Ale jej rozpaczliwy krzyk został zagłuszony... A sama bosa Gerda czuła się bezsilna. Może tak właśnie poczuł się Führer, gdy poinformowano go, że bitwa powietrzna o Wielką Brytanię została przegrana! Jednak wojna dopiero się zaczyna.
  Ale Madeleine już wszystko zrozumiała i mrugnęła do dziewczyny:
  - Idealna pułapka, gdy ofiara myśli, że jest pałkarzem! - I ścinanie gałązki mieczem - dodała. - Idealny napad to taki, kiedy klient jest moim przyjacielem w trakcie napadu!
  Rozglądając się, Gerda zauważyła z niepokojem, że obie grupy podążają w oddali równoległymi kursami, w prawo iw lewo. Jak cięte końce nożyczek, gotowe do rozcięcia tętnicy.
  - Skąd się wzięły te kły? - W głosie dziewczyny słychać było wściekłość i rozpacz. - Tak, nawet w takich ilościach!?
  Po oszacowaniu kierunku, w którym pędzili ich wrogowie, Gerda próbowała ustalić miejsce zasadzki. Ale przed ich żywą "łodzią" pojawiały się coraz to nowe, krzaczaste wysepki, o różnych kolorach, poruszające się jak fale morza, po powierzchni którego rozlewał się olej napędowy, kolorowe, odbijające strumienie światła przez pięć księżyców. I to właśnie utrudniało nawigację.
  Manewrując między zaroślami konie zaczęły wykazywać pierwsze oznaki zmęczenia. Ich ciała były obficie pokryte wilgotną pianką, ciężkie koce pociemniały na brzegach, gryzący zapach drażnił nozdrza jeźdźców. Gerda potarła nagą, różową szpilkę o plecy, poczuła gorący ślizg końskiej skóry. Najważniejsze, żeby nie stracić prędkości!
  Wyczuwając zbliżającą się walkę, boso Gerda obejrzała sprzęt bojowy. Kilka wiązek krótkich i długich włóczni znajduje się w zasięgu jeźdźców. Poniżej znajdują się dwa sejmitary arabskie, wydłużone i lekko zakrzywione. Ale ochrona przed strzałami... Są prawie nadzy, w bikini, można ich zastrzelić do diabła! Czy to nie głupie iść do bitwy praktycznie nago, kiedy wróg po prostu grozi, że wystrzeli cię ze strzał. A co myśleli dowódcy? Przypomniało mi się, że Charlotte jakoś rzuciła: "Najbardziej masywny, średni francuski czołg Ziz-35, nieprzenikniony w czoło! A nasze czołgi są niestety jak szkolny bibuła!"
  Ale Madeleine zdawała się rozumieć zagrożenie i pospiesznie uspokoiła:
  - Nasza skóra jest posmarowana miksturą wiedźmy, która ochroni znacznie lepiej niż zbroja!
  Gerda odpowiedziała żartobliwie:
  - Ktokolwiek myśli o ochronie podczas bitwy, jest absolutnie bezbronny przed paniką!
  Madeleine jednak ostrzegała:
  - Na oczach, uszach i górnej części szyi mikstura jest słabsza. Więc uważaj, możesz zostać złapany!
  Gerda radośnie odpowiedziała:
  - Rozumiem, że... Ale siła wyższa, to także siła wyższa w Afryce. Co możesz zrobić!
  Długie dźwięki przeszywały powietrze, jak skrzypienie kruszącego się bruku. Dzięki pewnej intuicji Gerda zorientowała się, że to płacz Madeleine. Piękne dziewczyny szczekały w odpowiedzi, po czym wojownicy natychmiast podnieśli swoje szable - jedne w prawej, inne w lewej ręce, a także włócznię. Gerda również potrząsnęła sejmitarem, wykrzykując:
  - Jestem miażdżącą dziewczyną!
  Nagle Gerda zobaczyła pędzącą przez nie Charlotte z małym oddziałem piękności: brawo jest super!
  W tym samym momencie przed dwustu skokami błysnęły poziome linie. Następnie oddziały piechoty upiorów i upiorów zablokowały polanę, wzdłuż której pędzili niemieccy wojownicy. Tu już nie było bocznych odgałęzień, ten korytarz prowadził prosto na śmierć. W skośnych promieniach mieszaniny zachodu słońca i księżyca liczne szeregi wroga rozbłysły wszystkimi kolorami tęczy odbitej od stali.
  Nowy ryk Madeleine wstrząsnął przestrzenią, a oddział dziewcząt podzielił się na dwie grupy, które natychmiast rozsunęły się na boki. Oddalili się od siebie, napierając na przeciwległe krawędzie polany. Gerda wykrzyknęła:
  - Aleksander Wielki w bikini!
  Po dotarciu do punktu o najmniejszej szerokości krzaków wojownicy rzucili się naprzód przez zielone wyspy. Od razu rozległ się przeciągły jęk, jakby ze skóry osła, od którego samo powietrze kołysało się jak szyba w oknie. Gerda nagle zorientowała się, że słyszy jęki nie tylko uszami, ale i cierpliwymi, dziewczęcymi stopami. Wygląda na to, że też bolą, bo wojownik był głupi podczas biegu na bosaka, na rozgrzanym do czerwoności, tak że można nawet upiec kurze jajko na piasku pustyni. Cóż, jak mówią mądrzy: koń różni się od człowieka tym, że jeździec nie jest zdeterminowany przez głosowanie, a żadne umiejętności nie dają szansy na osiodłanie jeźdźca! Albo: koń ma cztery nogi, będzie biegał szybciej niż człowiek, ale też wcześniej rozciągnie kopyta!
  Po chwili krzaki minęły, a konie znów wyleciały na otwartą przestrzeń. Na ich ciałach pojawiły się długie krwawiące zadrapania. Biorąc pod uwagę rozmiar tych nóg, rysy miały znaczną głębokość; jak chiński (pracowity naród!) kopał okopy!
  Jeźdźcy dookoła zaczęli pospiesznie odkręcać broń, także strzępy skóry, okrywając nią konie. Tak ubrana, ziarnista, lśniąca skóra chroniła konie.
  Bosa Gerda odkryła, nieprzyjemnie dla siebie, że jej palce stały się dość niezgrabne. Z jakiegoś powodu zsuwają się z węzłów, no cóż, jest z nimi przepaść, i tak ją zakryje!
  Zwariowana, niczym płomień ognia wzdłuż suchych gałęzi skoku, weszła w krytyczną fazę. Sama natura uspokoiła się, zastygła w niepokojącej scenerii. Horyzont pochłonął oprawę, na zachodzie wszystko namalowane było paletą krwi i lodowatego spokoju. Przed nami, na wschodzie, przesuwające się niebo już zaczynało się rozjaśniać, nabierając jaskrawego koloru ochry. Ale nawet na tym tle cienie, śmierć i szeregi upiorów i upiorów lśniących żelazem zdawały się czaić.
  Bękarty, strasznie brzydkie stworzenia, widząc, że ich zasadzka przepływa po bokach, rzuciły się ze swoich miejsc. Niezdarne postacie pieszych wojowników szybko rozpierzchły się ze swoich pozycji, nurkując w korytarze w zaroślach. W ich miejsce odsłonięte były szerokie rzędy wkopanych pod kątem zaostrzonych słupów - prawdopodobnie broń przeciwko niemieckim wojownikom. Konne oddziały prześladowców z tyłu, zauważając manewr Madeleine, zwiększyły prędkość, próbując dogonić uciekinierów. Każdy z dwóch oddziałów wrogiej kawalerii był znacznie większy niż przeciwna grupa wojowników i mógł liczyć na pewien sukces w starciu. Ale ghule są ciężkie, a hybrydy wielbłąda i osła są znacznie wolniejsze. Zamiast się kurczyć, odległość tylko się zwiększała. A jak porównać konia, wielbłąda z osłem pod względem szybkości!
  Gerda powiedziała filozoficznie:
  - Możesz być bezpretensjonalny i wytrzymały, ale nie powinieneś postrzegać świata jako wielbłąda i okazywać uporu osła!
  Odwracając się, wojownik zauważył, że ścigają ich nie dwie, ale trzy grupy jeźdźców. Oznaczało to, że nie mieli innego kierunku, jak ruszyć w stronę zasadzki. Jeśli zboczy, będziesz musiał walczyć z przewagą liczebną wroga. Cóż, wilczyce wiedzą, czego chcą, nie za pierwszym razem, gdy walczą. Na próżno wróg myśli, że zwabi ich w pułapkę. Wręcz przeciwnie, zyskają na czasie i będą w stanie manewrować. Wtedy Gerda przypomniała sobie, jak sama tańczyła boso na drucie kolczastym. To też bolało, ale upaść na płonące w dole węgle było jeszcze straszniejsze i, co najważniejsze, bardziej haniebne. Jej nagie, okrągłe, dziecięce obcasy czują, jak stalowy szpic wbija się w nie, niemal przebijając modzele wypchane ostrymi kamieniami. Ale mimo to, w porównaniu do ognia, to prawie jak masaż.
  Jeszcze przed rozpoczęciem walki Madeleine przejęła inicjatywę, umiejętnie ogrywając przeciwnika. A kiedy twoi przeciwnicy są upiorami i upiorami, to więcej niż upokarzające jest poddanie się im w taktyce. A Gerda chciała wierzyć, że ich taktyczne posunięcia były nieoczekiwane dla wroga. Fakt, że głowy wrogów odetną na gilotynie. I że Niemcy są przede wszystkim jak błyskotliwe idee III Rzeszy!
  - Oddział w pełnej gotowości! - donośny głos Madeleine przywrócił Gerdę do rzeczywistości. - Teraz siekaj.
  Palce dziewczyny nadal majstrowały przy więzach. Więc będzie można zostawić konia nagiego. W ogóle na wojnie, jak na wojnie. Niech płyty zakryją wiernego towarzysza, co nieco ograniczy jego mobilność. Na wyprawionej skórze, płytkach kości pociemniałych w geometrycznych rzędach, szeleściły, stukając sucho na wietrze. Po ich dzwonku dziewczyna stała się wesoła.
  Jeźdźcy robili ostatnie przygotowania do bitwy. Dziewczęta klepały konie bosymi stopami po zadzie i zaczęły odwiązywać włócznie. Idąc za ich przykładem, półnaga Gerda szczęśliwie ważyła w dłoni długi, szorstki trzonek z ostrą metalową końcówką. Wojowniczka cmoknęła - dobra włócznia!
  Bosa i muskularna wojowniczka Gerda doświadczyła już jazdy konnej i czuła się całkiem pewnie. Jak Amazonka w kawalerii macedońskiej, nie chwytająca co chwila za pasy wsparcia.
  Odpinając pas, dziewczynie udaje się nawet utrzymać równowagę za pomocą niektórych mięśni łydek. Teraz była gotowa dać je Charlotte (jej przyjaciółka wciąż się do niej przebijała!) I sama rzucała włóczniami, bez względu na to, jak długo trwała bitwa.
  A Madeleine dalej manewrowała... W głowie bosej, pięknej i bardzo seksownej Gerdy piosenka znów zabrzmiała, tak szalenie i prowokująco, ale jednocześnie tragicznie i smutno...
  Fale bawią się jak owce w morzu,
  Jestem nagi na arenie walcząc mieczem!
  Rzuciła dumne spojrzenie na wroga,
  Potworne kłopoty i ból - nic!
  
  W końcu urodziłem się kiedyś niewolnikiem pozbawionym praw obywatelskich,
  Ciągnęła kamienie, potrząsała głazami na plecach!
  Być w napięciu, w cierpieniu, rodzimym żywiole,
  Ramiona są pieszczone batem przez niegrzecznych katów!
  
  Ktoś jest bogaty i drzemie w cieniu z piwem,
  Macham młotem pod gorącym strumieniem!
  To zwyczaj tak strasznie stary
  Posłuszeństwo wobec szlachty trzeba wypijać mlekiem!
  
  Ale szczęście - jeśli możesz, nazwij to szczęściem,
  Sprzedałeś dziewicę z kopalni i wysłano do bitwy!
  I oświetliła mnie bajeczną iluminacją,
  Stała się nie tylko niewolnicą, ale fajną kobietą!
  
  Ale uwierz mi, nieograniczone szczęście się nie dzieje,
  Straszny wróg został złapany i jestem ranny!
  Pocięli mnie na kawałki w złej bitwie,
  Boże, zostałem obciążony - kara się skończyła!
  
  Ale nie poddaję się, walczę resztką sił,
  Tak, zabijała ludzi, przeklinała bogów!
  W tym oczywiście teraz gorzko żałuję,
  Nie mogę znaleźć tu właściwych słów!
  . ROZDZIAŁ 11
  Dziewczyny pod dowództwem Stalenidy podjęły kolejną walkę. Ale tutaj nie poszło tak dobrze. Oddział poniósł straty.
  Zginęły trzy dziewczyny, cała reszta z kilkunastu bojowników została ranna o różnym stopniu ciężkości i ledwo mogła się oderwać. Trzeba było nawet nosić dwie dziewczyny. Niestety, to jest wojna. Nie zawsze można zniszczyć wszystkich. Ponadto w kolumnie znajdowały się bardzo wytrwałe czołgi, a dokładniej działa samobieżne E-5. Wydają się być małe, ale bardzo wytrwałe. A potem samolot szturmowy przybył na czas.
  A za nimi helikoptery w kształcie dysków. Postaraj się oprzeć takiej sile. Jeszcze tylko trzy ofiary na dwanaście - można powiedzieć, wysiadły tanio. Ale naziści położyli ponad dwadzieścia. Tak potoczyła się walka.
  Wojownicy odeszli, zabłąkani, próbując z całych sił. Natasza, ta psotna dziewczyna, zauważyła:
  - Jaka szkoda dla dziewczyn... Szkoda nawet... Ale dlaczego nie dodać chłopaków do naszego batalionu?
  Stalenida warknęła, ze złością popychając bosą stopę nad Maybug:
  - Kto ma co... A ty masz na myśli tylko samce!
  Victoria była urażona i zauważyła:
  - Ja też! Jak chcesz być pieszczony przez faceta. Poczuj piersi w ramionach...
  Rudowłosy diabeł zerwał źdźbło trawy, odgryzł je i gruchał:
  - Och, moi chłopcy są fajni... Dobrze, że nie jesteś gejem... Kocham tych, którzy pieprzą dziewczyny... W końcu superman macho z kołyski!
  Steelenida trochę zmiękł i uśmiechnął się:
  - Tak... Robi się trochę fajniej. A jak Natasza jest twoją przyjaciółką?
  Blondynka, nie rozumiejąc, zapytała ponownie:
  - Jaki przyjaciel?
  Major pewnie odpowiedział:
  - Andreyko! W końcu otrzymał także nagrodę Żukowa!
  Natasza westchnęła ciężko i wzruszyła ramionami.
  - Niestety nie wiem...
  Andreika (a to był ich znajomy chłopiec i pionierski bohater) w międzyczasie została wrzucona do kazamaty. Rannego chłopca pozostawiono związanego, a nawet przykuto za szyję do ściany. Jak bardzo naziści bali się rosyjskich dzieci. W kazamacie było wilgotno, niedaleko chłopca wisiała przykuta łańcuchem dziewczyna. Całkowicie naga, na jej ciele była ciągła rana, siniaki, pisugi, skaleczenia, oparzenia, dziewczyna była torturowana. Była nieprzytomna i tylko cicho jęknęła.
  Chłopiec spojrzał na ściany. Więzienie było starożytne, zbudowane w czasach carskich, ściany były grube, małe okienko tuż pod sufitem było zakratowane. Andreika czuł się nie tylko więźniem, ale więźniem starożytności. Jako legendarny buntownik ludowy Stenka Razin miał być torturowany i stracony.
  Andreika jęknął, czy on, jedenastoletni chłopiec, wytrzyma tortury? Czy nie płakała jak dziewczyna! W końcu pionier nie powinien jęczeć i płakać. Boso, podrapana Andreika odwróciła się, rana bardzo bolała, łokcie miał związane, musiał jakoś się odwrócić, żeby było łatwiej, zmienić kąt. Straszny ból na chwilę ustąpił.
  W celi jest okropny smród. Podłoga jest poplamiona zakrzepłą krwią. Obgryzione kości są rozproszone. Ludzi? To nawet przerażające, przez tę celę przeszło całkiem sporo więźniów. To prawda, Andriej sądził, że naziści zdobyli Grodno stosunkowo niedawno. A kiedy udało im się tak schrzanić? Czy to starsze ofiary? Na przykład NKWD? Chłopiec skrzywił się. Okazało się, że jest to szczery horror! Jak ciężko jest w lochu. Nie ma z kim porozmawiać, wygląda na to, że dziewczyna jest całkowicie powalona. Oprawcy torturowali ją jak bohaterowie starożytności. Zastanawiasz się tylko dlaczego? Jakie zło mogła wyrządzić nazistom młoda dziewczyna. Jednak Andreyka też jest tylko chłopcem i zaczął zabijać, walcząc z tymi złymi duchami. Naziści stawiali swój naród ponad inne narody i narody. W ten sposób usankcjonowali zło i cierpienie! Nie, normalny człowiek powinien walczyć z takim bezprawiem. Poza tym sami Niemcy nie są wolni, są skrępowani przez aparat totalitarny. W każdy możliwy sposób tłumi najmniejszą inicjatywę i przejawy ludzkich uczuć.
  Faszyzm wywodzi się z grupy słów. Bezwzględnie dzierga ludzi, zamieniając ich w skutych łańcuchami niewolników. Komunizm z kolei uwzniośla człowieka, dodaje mu sił, pobudza do życia. Jest znacząca różnica. Komunizm ma charakter międzynarodowy i uniwersalny. Hitleryzm wywyższa tylko jeden naród, a nie całą ludzkość jako całość. To jest jego wada. Ale przecież ludzie mają wspólne korzenie, co jest udowodnione biologicznie. Ci sami czarni i biali mają całkiem zdrowe i płodne potomstwo. To Andreika, syn Rosjanina i Białorusina, całkiem żywotny, wcale nie kretyn, gotowy do walki z faszyzmem.
  Oczywiście Paweł okazał się silniejszy i zdołał uciec przed wrogami, zabijając wielu Niemców. On Andreika zachowywał się jak słaby, został wzięty do niewoli. Może powinieneś był zachować dla siebie ostatnią kulę. Choć nie żyje, nie może już zabić ani jednego Niemca! I tak żyje, chociaż cierpi.
  Boso Andrey podrapał lekko przypaloną stopę o wilgotny kamień, Ilza znalazła najbardziej bolesny punkt, spaliła go papierosem, tak że powstał pęcherz. Ale nic, odważny chłopak, to się nie złamie. Wręcz przeciwnie, ból powinien stać się bodźcem, z którego wzrośnie jego odwaga. A pionier nigdy się nie złamie. Ogólnie triumf Niemców jest tymczasowy. Prędzej czy później zostaną pokonani, tak jak zło zawsze przegrywa z dobrem. Oczywiście można zarzucić, że dobro zwycięża tylko w bajkach, ale w życiu wszystko jest trudniejsze. Ale nawet bajka jest tylko odzwierciedleniem rzeczywistości. W końcu wiele z tego, co było marzeniem, teraz stało się rzeczywistością. Andrey pomyślał: może jego przeznaczeniem jest umrzeć? Co jest całkiem możliwe! Ale czy boi się śmierci? Jeśli komunizm zwycięży, to on i inni bohaterowie sowieckiego kraju zostaną wskrzeszeni do nowego, szczęśliwego i wiecznego życia. Wtedy będzie żył w świecie bez smutku, męki, śmierci i zła! Najważniejsze, że wygrane jest ostateczne zwycięstwo! W końcu tylko w tym przypadku wszyscy upadli bohaterowie zostaną wskrzeszeni!
  I nadejdzie królestwo komunizmu! Świat, w którym spełnią się najskrytsze marzenia. Taki wszechświat, w którym człowiek posiada wszystko, co istnieje, o czym można tylko pomarzyć, a nawet nie zawsze liczyć na sukces. Oto, jaki złożony i wielowymiarowy świat. A wtedy inne światy otworzą swoje ramiona dla człowieka. No więc! Możliwe, że rozległe przestrzenie kosmosu również są złe! Będzie nawiedzać i dręczyć żywych kosmitów. Ale kapitalizm im też da wolność! Zerwie więzy niewolnictwa i upokorzenia. Nadejdzie czas i godzina wolności, która oświetli ziemię swoim promiennym światłem! I zrzucą jarzmo ciemności, ludy ciemności, a człowiek podbije światy wszechświata! A wnuki pamiętają, że nie wierzyły, że żyły w ciemności pod żelazną piętą. Nosiliśmy znaki złej bestii, a teraz chodzimy w wierze czystej i świętej!
  Andreika była nawet zdziwiona, jak dobrze uformowały się jego myśli. Jest w nich coś wyjątkowego i niepowtarzalnego. Jak to było w czasie wojny domowej, kiedy główną bronią proletariatu był wiersz, a proza była może nawet nieco pogardzana i zaniedbywana. Teraz poeta jest w niewoli, a pióra i lira, mówiąc w przenośni, są zakute w kajdany. Mimo to nie poddaje się i czeka na lepszą przyszłość. A co to będzie, zależy od każdej osoby. Nie ma czegoś takiego, jak ktoś, kto decyduje i zasadzi wszystko.
  Andreyka powiedziała:
  - Przyszłość zależy od nas! Nawet jeśli wydaje się, że nic od nas nie zależy!
  Chłopiec skręcił się, próbował zmielić pręty. To zajęcie żmudne i trudne, ale zawsze jest jakaś szansa na sukces. Andreika, pokonując straszliwy ból, zaczął ocierać się o ścianę. Najważniejsze, żeby nie krzyczeć, nie okazywać swojej słabości. Jest pionierem, a więc ucieleśnieniem odwagi. Musisz walczyć, więc on będzie walczył i na pewno wygra! Na chwałę sowieckiej ojczyzny.
  Chłopiec uparcie pocierał, w tym momencie dziewczyna opamiętała się i mruknęła:
  - Na zielonym trawniku skaczą niebieskie króliczki!
  A potem znowu popadła w zapomnienie. Chłopiec powiedział:
  - Nieszczęśliwy! Była torturowana przez przeklętych faszystów! Ale wierzę, że zemsta nie potrwa długo! Zbliża się czas zwycięstwa nad potworami ludzkości. Chłopiec odwrócił się i zaśpiewał:
  A flaga zabłyśnie nad planetą,
  Święta ojczyzno, nie ma piękniejszego we wszechświecie!
  A jeśli to konieczne, umrzemy ponownie,
  Za komunizm, za naszą wielką sprawę!
  Ból znów ogarnął chłopca, odsunął się lekko od ściany i zaczął szarpać głową.
  Potem rozległ się skrzyp i do celi weszło pięciu wysokich esesmanów. Nie zastanawiając się dwa razy, kopnęli chłopca butami i złapali go za ramiona:
  - Chodź suko!
  Andreika zrozumiała, że stawianie oporu było bezużyteczne. Jego kołnierzyk był rozpięty. Uderzyli mnie jeszcze kilka razy i nosili na rękach. Chłopiec wydawał się być pochłonięty przez lodowaty chłód: tam, gdzie był niesiony. Czy najgorsze stanie się teraz?
  Rzeczywiście, chłopca ciągnięto gdzieś na dół. I co dziwne, zrobiło się cieplej. Andreika nagle poczuła się znacznie radośniej: gdzie jest nasza, nie zniknęła! On też wydostanie się z tego bałaganu.
  Wnieśli go po schodach, powoli opuszczając! W końcu chłopiec poczuł, że wilgoć ustąpiła suchości. Kaci przenieśli dziecko do dość obszernego pomieszczenia. Co prawda ściany wyglądały złowieszczo, wisiały na nich różne i fantastycznie ukształtowane instrumenty. Chłopiec zobaczył kilka płonących kominków i urządzenie w kształcie stojaka. Nie brakowało też rozstępów i różnych przedmiotów tortur. Andreika nagle poczuł ciężar w żołądku, coś dźgnęło!
  To jest strach! Chłopiec zrozumiał, w żadnym wypadku nie powinien ulegać!
  Boso Andrey spiął się. W holu siedział pułkownik SS i znajoma już kobieta, która brała udział w schwytaniu chłopca. Pionier Andreika zbladł, jasne jest, że czeka go trudny los, jeśli zamierzają przesłuchać dziecko, zawziętych katów. Nie, nigdy by im się nie poddał, nawet gdyby nie musieli krzyczeć ani myśli, ani dźwięku! Ale tylko jeśli sobie z tym poradzi.
  Pułkownik SS zapytał:
  - Imię!
  Andrzej milczał. Zbili go batem. Z tyłu czerwony pasek. Pułkownik SS, powtórzył ponownie:
  - Powiedz imię dziecka!
  Zdesperowana Andreika odpowiedziała złośliwie:
  - Jestem mały Stalin!
  Pułkownik SS parsknął.
  - Taki ton suki! Wydaje się, że chce twardszego związku.
  Ilsa powiedziała:
  - Usmażmy obcasy dzieciaka.
  Pułkownik SS zapytał:
  - Wymień swoich wspólników, a w tym przypadku pozwolimy Ci odejść!
  Rusłan, jako prawdziwy bohater pionierski, odpowiedział:
  - Moimi wspólnikami są cały naród radziecki, od starca do dziecka!
  Pułkownik SS gwizdnął:
  - Tak, jesteś upartą istotą! Nie rozumiesz, że możemy cię zabić!
  Mrugając niebieskimi oczami, Andrey odpowiedział:
  - Naziści mogą zabijać, ale nie mogą odbierać nadziei na nieśmiertelność!
  Pułkownik zawołał:
  - Zaczynaj!
  Boso i ranny, Rusłana podniesiono, przecięto liny i bezceremonialnie zerwano bandaże. Chłopiec sapnął. Ręce cofnął i podniósł się do stojaka. Zarzucili linę na ręce. Pułkownik zawołał:
  - Skręć stawy bachorowi!
  Lina rozciągnięta do samej góry. Andreika poczuł piekielny ból w zranionym ramieniu i jęknął:
  - Mama! To okropne!
  Pułkownik uśmiechnął się.
  - Będziesz mówił!
  Andreika potrząsnął jasną głową:
  - Nie!
  Chłopcy założyli ciężkie kajdany na bose stopy, kości w ich ramionach chrzęściły od straszliwego nacisku. Wylała się krew. Ból był przerażający, pionier Andriej zbladł, czoło miał spocone, zza ust dobiegł mimowolny jęk, ale wciąż miał siłę, by powiedzieć:
  - Nie! I znowu nie!
  Ilsa włożyła stalowy wycior do kominka i powiedziała z uśmiechem:
  - Drogi chłopcze, wyznaj, a damy Ci czekoladki.
  Ranny Andrei krzyknął:
  - Nie! Nie potrzebuję twojej brudnej namiastki!
  Ilsa krzyknęła:
  - Cóż, ty i suka!
  Potem wyjęła z płomienia rozpalony wycior i wbiła go w ranę. Pionier Andreika nigdy wcześniej nie doświadczył takiego bólu, złapał oddech, stracił przytomność z szoku.
  Ilsa, jako doświadczona kat, zaczęła masować mu policzki i szyję, szybko przywróciła chłopcu zmysły.
  - Nie oczekuj, że bachor znajdzie zapomnienie w zbawczym szoku!
  Pułkownik SS rozkazał:
  - Piecz mu pięty.
  Kaci SS natychmiast rozpalili mały ogień, płomień zaczął lizać piękne, bose stopy dziecka. Ilsa tymczasem ponownie wbiła rozgrzany wycior w ranę. Lekarz SS wstrzyknął chłopcu specjalny lek, aby mocniej odczuwał ból i wolniej tracił przytomność. Teraz pionierka Andreika została porwana przez bezgraniczny ocean cierpienia, gorszy nawet niż piekło Dantego. Dwóch innych katów zaczęło wbijać rozpalone do białości szpilki pod paznokcie chłopca.
  Andreika, przytłoczony straszliwym cierpieniem, poczuł się na skraju całkowitego załamania. Ale nagle, na wpół majacząc, pojawił się przed nim obraz Stalina:
  - Co robić szefie? - zapytał chłopak.
  A Stalin uśmiechając się z białymi zębami odpowiedział:
  - A co innego może w tej sytuacji zrobić pionier! Nie tylko płacz! Weź głęboki oddech i zaśpiewaj.
  Pionier Andreika zmusił się do uśmiechu:
  - Posłuchaj lidera!
  Chłopak spiął się i siłą łamiąc, ale jednocześnie śpiewał wyraźnym i mocnym głosem, komponując w biegu:
  Wpadł do faszystowskiej strasznej niewoli,
  Unoszę się na falach straszliwego bólu!
  Ale krwawiąc śpiewał piosenki,
  W końcu nieustraszony pionier ma przyjazne serce!
  
  I powiem wam stanowczo katów,
  Jaka podła radość, wylewałeś na próżno!
  Słaby każe mi milczeć,
  W końcu ból jest rozdzierający i po prostu okropny!
  
  Ale wiem, mocno wierzę
  Faszyzm zostanie wrzucony w otchłań!
  Ogarnie cię strumień złych płomieni,
  A wszyscy, którzy upadli, radując się, zmartwychwstaną!
  
  A nasza wiara w komunizm jest silna
  Lećmy jak sokół, wznieśmy się ponad wszystkie gwiazdy!
  Niech rzeki miodu płyną winem
  Cały świat głośny klakson usłyszy radę!
  
  A maszyna ściskająca mocno pioniera,
  Spójrz w niebo, młody!
  I dawaj przykład tym, którzy się wahają,
  Twój krawat jest jasny jak goździk!
  
  Ojczyzna dla mnie znaczysz wszystko
  Matko i sens całego młodego życia!
  Odpuszczając ciężkie życie do tej pory,
  Nasi ludzie cierpią z powodu złego faszyzmu!
  
  Ale nadweręż wolę czerwonego chłopca,
  Pluj w twarz z piekielnym bandytą ze swastyką!
  Niech wrogowie zadrżą z wściekłości,
  I zostaną pokonani przez Armię Czerwoną!
  
  święty kraj ZSRR,
  Co dał komunizm narodom!
  Jak matka dała nam swoje serce,
  O szczęście, pokój, nadzieję i wolność!
  Tak odważnie zachowywał się bohater-pionier. I zasługiwał na swój tytuł, jako pionier brzmi dumnie. Tak właśnie powinien się zachowywać każdy sowiecki chłopiec.
  Tymczasem dziewczyny wdrapały się w gąszcz. Rozpalili małe ognisko i odświeżyli się. Dwie z dziewięciu dziewczynek nie mogły chodzić, a po udzieleniu im pierwszej pomocy, zabandażowaniu, podarowano im alkohol jako trofeum, aby rany nie zabolały i dziewczynki zasnęły.
  Natasza zauważyła z uśmiechem:
  Wszystko w naszym świecie jest względne. Na przykład alkohol jest w zasadzie trucizną, a jednocześnie leczy. Dziewczyny śpią! I stało się im dużo łatwiej!
  Wiktoria mądrze zauważyła:
  - Wszystko na świecie jest względne... A Bóg nie jest aniołem, a diabeł nie jest diabłem!
  Veronica ze złością odpowiedziała:
  - Jakie bluźnierstwo... O co chodzi?
  Rudowłosa diablica zauważyła logicznie:
  - A o tym... W Biblii Bóg mówi tylko językiem przemocy. Jeden wtedy Noe jest coś wart. A diabeł? Właściwie niewiele o nim słychać. W każdym razie nawet w Biblii szatan kusi więcej niż zabija!
  Natasza racjonalnie zauważyła:
  - Bóg naprawdę kocha przemoc. Król Dawid prowadził brutalne wojny. Saul Bóg nakazał eksterminację całego narodu bez wyjątku: łącznie z kobietami, dziećmi i żywym inwentarzem! Dziwnie jest mówić o miłosierdziu... Nie sądzisz?!
  Veronica chciała powiedzieć, ale nic dobrego nie przyszło mi do głowy. W rzeczywistości nie ma nic specjalnego do omówienia. O potopie Noego sama dużo myślała. I nie potrafiła znaleźć wytłumaczenia, przynajmniej racjonalnego, takiego okrucieństwa. Bóg nie zniszczył grzechu, już Ham zapalił się, a Noe wcale nie był świętym. I to nie Ham, ale Haamam został przeklęty. To też jest niejasne. Ogólnie cała ta Biblia, a zwłaszcza Stary Testament, jest pełna nieporozumień. Na przykład Elizeusz zabił czterdzieści dwoje dzieci za tak drobiazg, że drażniono go z powodu łysienia.
  To zdecydowanie przesada! Zrób to z dziećmi. I trudno to wytłumaczyć.
  Sama Weronika wahała się w religii. Nie wiedziałem nawet, jaką wiarę przyjąć. Za bardzo nie lubiłem prawosławia: dużo efektów zewnętrznych, przepych, ale wszystko było jakoś zimne. Ale baptyści również nie dawali odpoczynku i pokoju. Czy ci się to podoba, czy nie, ale religia w każdym przypadku wymaga wiary. A mądra dziewczyna chciała, żeby wszystko było logiczne i wszystkie końce się zbiegały.
  Aby wszystko wydawało się racjonalne i poprawne. A więc... Nawet doktryna wiecznych piekielnych mąk wydaje się przesadna. Najgorsze w piekle jest czas trwania kar: piekło zawsze będzie. Mijają miliardy miliardów lat, a grzesznicy nadal będą cierpieć i cierpieć. I to jest straszne! Czym jest wieczność? Małpie z zawiązanymi oczami łatwiej jest pisać Biblię na klawiaturze, niż przeczekać wieczność.
  Tortury w piekle to osobna kwestia. Nie jest grzechem torturować Hitlera dłużej i mocniej. Ale co, jeśli nastolatek pójdzie do piekła? Ogólnie rzecz biorąc, jak można zbawić osobę, która zgrzeszy. Nawet jeśli nie czynami, to słowami lub myślami! A czym jest grzech?
  Victoria widząc, że Veronica milczy, zwiększyła presję:
  - Tak, i w Objawieniu Jana... Skoro tylko życie na Ziemi zaczęło się poprawiać, jak możemy wylewać egzekucje na Ziemię. I tak dręcz całą ludzkość. A co można powiedzieć?
  Veronica odpowiedziała szorstko:
  - Pójdziesz do piekła - będziesz wiedział!
  Steelenida przerwała kłótnię:
  - Wszyscy śpią! Przed nami jeszcze dużo pracy!
  Dziewczyny chętnie zamknęły oczy. Noc w lecie jest dość ciepła, a wojownicy skulili się razem i zasnęli sobie nawzajem.
  Veronica śniła, że znalazła się w świecie futurystycznej przyszłości. Idziesz ulicą, a chodniki poruszają się jak rzeka. A nad nim latają kolorowe samochody. A wszędzie pełno pionierów w czerwonych krawatach. A te dzieci latają i kręcą się jak ćmy. I wszyscy się uśmiechają, uśmiechają się.
  Veronica machnęła rękami i poleciała. Jest jak motyl i słychać trzepot jej skrzydeł. I sam latasz, latasz ... A wokół są takie jasne kolory. Domy są ogromne, wielokolorowe, pomalowane jak ciasta. I wiele posągów - różne bajeczne zwierzęta. Wszystko jest takie piękne. Jeden z budynków przypomina sernik wysadzany diamentami. A wokół niego krążą latające spodki. Świecą na pomarańczowo i dają olśniewający blask.
  Kolejny budynek w postaci siedmiu krabów stojących jeden na drugim. Co więcej, każdy krab jest innego koloru, a pazury mienią się drogocennymi kamieniami. A samolot: taki piękny i elegancki. Niektóre z nich nie mają ustalonego kształtu, ale poruszają się w przestrzeni jak kleksy.
  Inne, wręcz przeciwnie, są ustrukturyzowane. Przypomina płatki śniegu, taki nienaganny geometryczny kształt. Dlaczego nie piękno i ucieleśnienie estetyki.
  Ale budynek wznosi się w powietrzu i przypomina orła z przesadnie ubranymi skrzydłami, tylko jak z kryształu. A dziób świeci jaśniej niż diament, a może nawet słońce.
  A co ze strukturą na górze, która ma całe akwarium z cudownymi zwierzętami morskimi. I ryby ze srebrnymi łuskami i długimi, złotymi płetwami. I jest tam tak wiele innych stworzeń. I też jakby wysadzany klejnotami. I meduzy dające wszystkie kolory tęczy.
  Dziewczyna w czerwonym krawacie podleciała do Veroniki. Zaskoczona zapytała:
  - Czy jesteś dorosły?
  Veronica odpowiedziała z uśmiechem:
  - Tak Dlaczego?
  Pionier zachichotał i odpowiedział:
  - Nic dobrego! Jeśli jesteś dorosły, zabierze cię hipersmok.
  Weronika gwizdnęła.
  - Łał! I myślałem, że jesteś komunizmem!
  Dziewczyna w czerwonym krawacie skinęła smutno głową i odpowiedziała głośno:
  - Naprawdę mamy komunizm! Produkty są bezpłatne, towary są bezpłatne, absolutnie wszystko tam jest. Od konsol do gier po wirtualne kaski. - dziewczyna skinęła głową i potrząsnęła przezroczystym, kryształowym pantofelkiem, ćwierkając. - Spójrz na to drzewo.
  Rzeczywiście, w pobliżu budynku w postaci czterech astry stojących jeden na drugim rósł dąb o złotych liściach. A na nim rosły ciasta, ciasta i różne produkty kulinarne. Tak puszyste i piękne.
  Weronika wykrzyknęła z podziwem:
  - To wspaniale! Jakie drzewo...
  Pionierka skinęła głową i w jej dłoni pojawił się tort. Dziewczyna zaćwierkała.
  - Próbować! To jest smaczne!
  Veronica przełknęła słodki miąższ ciasta. Smak był naprawdę delikatny, przyjemny, jakby w ustach kwitła szklarnia. I jakie to wszystko wspaniałe.
  Veronica szczerze przyznała:
  - Nigdy nie jadłam nic lepszego!
  Pionier uśmiechnął się i obnażając perłowe zęby, odpowiedział ze złością:
  - I w ten sam sposób, w wieku pełnoletności, a dokładniej, kiedy stajemy się nastolatkami, pożera hipersmok. To jest właśnie tragedia naszych wspaniałych ludzi!
  Veronica powiedziała stanowczo, zacisnęła pięści i kopnęła bosą stopą w powietrze:
  - Zemszczę się na smoku! Jestem gotowa z nim walczyć!
  Pionierka pstryknęła palcami prawej dłoni. I w powietrzu pojawił się ostry miecz. Duży i musujący. Ostre, a jego ostrze płonęło, jakby było zrobione z gwiazd.
  Veronica wyciągnęła rękę. Miecz wszedł sam, a wojownik ścisnął go. Powiedziała z podnieceniem:
  - Będę walczył za Ojczyznę... Z Bożą pomocą, dla dobra ludzi!
  Pionierka odpowiedziała ze złością, a nawet wypuściła iskry z jej perłowych zębów:
  - Nie ma Boga! To wszystko są ludzkie uprzedzenia!
  Veronica westchnęła ciężko.
  - Oh! Znowu... A oto bezbożne królestwo...
  Dziewczyna odpowiedziała energicznie:
  Nie mamy królestwa! Mamy demokrację! Rządzą senat i kongres, a dwaj konsulowie, chłopiec i dziewczynka, są wybierani przez cały lud na rok. - Pioneer wbił butem w pustkę, tak bardzo, że rozległo się dzwonienie. Potem zaskrzeczała. - Komunizm to władza ludu, a nie kult jednostki takiej jak Stalin!
  Weronika częściowo zgodziła się:
  - Stalin naprawdę dał się za bardzo chwalić! Musi być przynajmniej trochę skromniejszy!
  Pionierka potrząsnęła szkarłatnym krawatem i krzyknęła, unosząc prawą rękę:
  - Pioneer jest zawsze gotowy! Zabijemy całe bydło!
  Veronica nie mogła się oprzeć pytaniu:
  - A ile masz lat?
  Dziewczyna uśmiechnęła się i grzecznie odpowiedziała:
  - Dwieście dwadzieścia pięć!
  Veronica gwizdnęła i przewróciła oczami.
  - Tak?
  Dziewczyna zrobiła poważną minę i powiedziała:
  Dorastamy bardzo powoli! Od narodzin do wchłonięcia przez smoka mija nieco ponad tysiąc lat!
  Veronica krzyknęła, trzepocząc bujnymi, czarnymi rzęsami:
  - To jak wieczne dzieciństwo! Jak w bajce!
  Pioneer ze smutkiem powiedział:
  - To jest bajka, tylko bardzo straszna... Gdyby nie smok, w ogóle bylibyśmy nieśmiertelni i nie znaliby starości!
  Weronika powiedziała dosadnie:
  - Komunizm to królestwo wiecznej młodości!
  Dziewczyna potrząsnęła złotą głową i zaćwierkała:
  "Teraz proszę, zaśpiewaj nam coś!" Aby było fajniej!
  Ze wszystkich stron do Weroniki zaczęły latać dzieci. Chłopcy, dziewczęta, wszyscy piękni, w eleganckich ubraniach. I rozbrzmiewały srebrzystymi głosami, tak przyjemnymi i zachwycająco pięknymi.
  - Zaśpiewaj kwiat! Nie wstydź się! Jesteś po prostu niesamowity!
  A Weronika wylądowała na ruchomej ścieżce i tańcząc na niej gołymi, pełnymi wdzięku nogami, entuzjastycznie i wspaniale grając swoim głosem, śpiewała;
  Jestem córką Ojczyzny światła i miłości,
  Najpiękniejsza dziewczyna Komsomola ...
  Chociaż Führer buduje ocenę na krwi,
  Czasami czuję się niezręcznie!
  
  Oto bardzo chwalebny wiek stalinizmu,
  Kiedy wszystko wokół błyszczy i błyszczy...
  Dumny człowiek rozłożył skrzydła -
  Abel triumfuje, Kain odszedł!
  
  Rosja to moja ojczyzna
  Chociaż czasami czuję się niezręcznie...
  A Komsomol to jedna rodzina,
  Choć boso iść ostro ścieżką!
  
  Faszyzm stromo zaatakował Ojczyznę,
  Kły tego dzika, wściekły obnażył zęby...
  Wściekły napalm wylewał się z nieba,
  Ale Bóg i genialny Stalin są z nami!
  
  Rosja to Czerwony ZSRR,
  Potężna wielka Ojczyzna...
  Na próżno rozpościera swoje pazury, Panie,
  Na pewno będziemy żyć pod komunizmem!
  
  Chociaż rozpoczęła się wielka wojna,
  I przelano dużo krwi...
  Oto wije się wielki kraj,
  Od łez, pożogi i wielkiego bólu!
  
  Ale wierzę, że ożywimy Ojczyznę,
  I podniesiemy flagę radziecką nad gwiazdami...
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  Wielka, promienna Rosja!
  
  To moja ojczyzna
  Nie ma nikogo w całym wszechświecie, jest piękniej...
  Choć grosz szatana nadbiegł,
  Nasza wiara wzmocni się w tych cierpieniach!
  
  Jak zrobił to samozwańczy Hitler,
  Udało mu się od razu zdobyć Afrykę...
  Skąd faszyzm ma tyle siły?
  Infekcja rozprzestrzeniła się na Ziemi!
  
  Tyle Fuhrer dużo schwytał,
  I nawet nie mierzy...
  Co stworzył rój bandytów,
  Nad nimi szkarłatna flaga powiewa koszmar!
  
  Takie frytki są teraz mocne,
  Nie mają "Tygrysów", ale czołgi są gorsze...
  I uderz Adolfa snajperem w oko -
  Daj nazistom silniejsze banki!
  
  Czego nie możemy zrobić, zrobimy żartobliwie,
  Chociaż boso dziewczyny na mrozie ...
  Wychowujemy bardzo silne dziecko,
  I szkarłatna, piękna róża!
  
  Choć wróg walczy, pędź do Moskwy,
  Ale dziewczyny z nagimi piersiami wstały...
  Uderzmy karabinem maszynowym z kosy,
  Żołnierze strzelają do krewnych!
  
  Zrobimy Rosję przede wszystkim,
  Kraj, który we wszechświecie Słońca jest piękniejszy...
  I będzie przekonujący sukces,
  Nasza wiara w Prawosławiu będzie się umacniać!
  
  I wierz zmarłym, wskrzeszamy dziewczęta,
  Albo mocą Boga, albo kwiatem nauki...
  Podbijemy przestrzenie wszechświata,
  Bez wszystkich opóźnień, podła nuda!
  
  Będziemy mogli sprawić, że Ojczyzna będzie fajna,
  Podnieśmy tron Rosji ponad gwiazdy...
  Jesteś wąsatym Führerem,
  Cóż wyobraża sobie siebie bez aspektów zła jako mesjasza!
  
  Uczynimy Ojczyznę jak olbrzym,
  Co się stanie, jak pojedynczy monolit ...
  Dziewczyna wstała razem na sznurku,
  W końcu rycerze są niezwyciężeni w bitwach!
  
  Uratuj wielką Ojczyznę
  Wtedy otrzymasz nagrodę od Chrystusa...
  Wszechmogący lepiej przerwać wojnę,
  Chociaż czasami trzeba walczyć dzielnie!
  
  Krótko mówiąc, bitwy wkrótce wygasną,
  Bitwy i straty się skończą...
  A rycerze to wielkie orły,
  Od urodzenia wszyscy żołnierze!
  
  
  
  
  
  PASJA IMPERATORA DIOLEKTANA
  Cesarz Diolektan nie podał się do dymisji, pozostał na tronie i rządził wielkim Cesarstwem Rzymskim. Udało mu się nie tylko skonsolidować Rzym, ale także pokonać Partię. Ponadto Diolektan miał syna, który odziedziczył tron - założyciel dynastii Diolektan. Sam cesarz, który ustanowił Dominant, żył siedemdziesiąt jeden lat i był w stanie w pełni przywrócić stabilność i ożywić imperium. Jego syn Oktawian kontynuował bieg rozkwitu i ekspansji. Najważniejsze było to, że nie pojawił się cesarz Konstantyn, a chrześcijaństwo nie stało się państwową ideologią i religią.
  A to jest poważna sprawa... Stopniowo religia Chrystusa zaczęła zanikać i słabnąć. A w Rzymie pogaństwo przeszło pewną modernizację.
  Pojawił się główny Bóg - Chronus, który stworzył zarówno innych bogów, jak i wszechświat.
  Rozwinęło się Cesarstwo Rzymskie... Ciemne Wieki nigdy nie nadeszły. A nauka rozwijała się znacznie szybciej... I już w 1200 rne, od narodzin Chrystusa, które oczywiście nie były obchodzone, ale były dniem Słońca, miał miejsce pierwszy lot ludzi na Księżyc. A trzydzieści lat później światowe imperium Rzymu zaczęło latać na Marsa.
  Oleg Rybachenko przeniósł się do tego okresu wehikułem czasu, a dokładniej za pomocą granatu czasu. To był alternatywny poziom przeszłości. Gdzie tylko Diolektan nie przeszedł na emeryturę przed swoim czasem. I powstała nowa, chwalebna dynastia.
  Ale to dopiero 1230. A 1 maja rozpocznie się wyprawa pięciu statków kosmicznych na Marsa.
  Cała planeta Ziemia znajduje się pod kontrolą Cesarstwa Rzymskiego. Oczywiście panuje porządek i dobrobyt. A także panuje prawo rzymskie. A sam Rzym jest stolicą świata!
  Ulicami miasta przechadza się Oleg Rybachenko - zwykły, około dwunastoletni chłopak w szortach i nagim torsie.
  Ten Rzym jest bardzo piękny. Niektóre ulice w tym mieście już się poruszają, a asfalt płynie. Chłopiec Oleg się uśmiecha. Niewolnictwo nadal istnieje w starożytnym Rzymie i można go pomylić z młodym niewolnikiem.
  Przejedź się przez miasto i samochody. Tylko nie w silnikach spalinowych, ale elektrycznych. I jest znacznie czystszy i bardziej praktyczny. Samochody są w większości w kształcie łzy i bardzo eleganckie. Kolory są jasne i bardzo efektowne.
  Chłopak Oleg idzie do siebie i gwiżdże, ciesząc się świeżym powietrzem i widokiem wysokich domów z plakatami reklamowymi. Całkiem nowoczesne miasto z kolosalnymi drapaczami chmur. Tylko że mocno przypominają pałace i są bardzo piękne. Wielokolorowy ze sztucznymi klejnotami.
  Oleg wziął go i gołymi palcami bosych stóp złapał muchę i zaćwierkał:
  - komunizm, komunizm,
  Tylko w górę, nie w dół!
  Jeden z przejeżdżających samochodów był jak płetwal błękitny. Z jego szczytu trysnęła wysoka fontanna. A jego dysze mieniły się diamentami. Wyglądało pięknie. Obok przebiegła dziewczyna w krótkiej tunice, bosymi stopami. Dzieci były na ogół boso. Jest ciepło, a asfalt jest lustrzany i nie plami podeszw. To prawda, że bose dzieci to te, które mają niski status społeczny. Bogatsi noszą sandały.
  Niewolnicy w krótkich spodenkach biegają wokół, opaleni i umięśnieni, zamiatając ulice.
  Mimo że są tak czyste. Roboty są już widoczne.
  W Rzymie wymiera niewolnictwo. Technika wypiera niewolników. Istnieje wiele portretów super-cesarza, a także Diolektana i jego syna Oktovina. Ten ostatni zdobył wiele krajów, w tym Chiny.
  Oleg zgłodniał i podszedł do maszyny. Piszczał:
  - Niewolniku, za lody trzeba zapłacić!
  Oleg wyjął królewskie chervonets i wskazał na skaner!
  W odpowiedzi pisk i garść srebrnych monet rozmienianych wraz z lodami w czekoladzie.
  Oleg Rybachenko zaczął lizać lody i cmokając, gruchał:
  - Witaj Ojczyzno! I starożytny Rzym!
  W powietrzu unosiła się powaga. Właśnie ogłoszono, że pięć statków z powodzeniem wystartowało na Marsa. I że za kilka tygodni będą latać.
  Oleg zjadł lody. I nagim, okrągłym, utwardzonym obcasem nacisnął krawężniki na cegłę. Był lekko zgięty, nie był kruchy, ale sprężysty.
  Chłopak skończył lody i ruszył dalej. Na przykład możesz zajrzeć za budynek w postaci marchewki z płatkami asteru. I powiedzmy, że robi wrażenie.
  Im więcej marchewek ma wysokość pół mili. Naprawdę jest tu coś do zobaczenia.
  Oleg zerwał się i obrócił gramofon w powietrzu. Był bardzo przystojny, a jedna z kobiet, która wyglądała na czterdziestkę, zawołała:
  - Chodź do mnie!
  Chłopak podbiegł do niej... Kobieta zaczęła głaskać jego opaloną, umięśnioną klatkę piersiową, mówiąc:
  - Jakim jesteś pięknym chłopcem, jasnym, a twoje brwi są ciemne. Może możesz polizać moje sutki?
  Oleg uśmiechnął się i odpowiedział:
  - Mogą! Ale do tego masz złotą monetę!
  Kobieta skinęła głową.
  - Ciężko pracuj z językiem, a dostaniesz to!
  I zdjęła sukienkę. Jej piersi były duże i bujne. Oleg pocałował ją i zaczął lizać sutek językiem. To całkiem przyjemne, chociaż kobieta jest trochę za stara jak na chłopaka. Chociaż Oleg ma już tyle lat, że stracił rachubę. Ale wciąż wieczny chłopiec.
  Tymczasem kobieta go wyczuła, a nawet zmiażdżyła męską doskonałość. A chłopak jest bardzo duży. I jak zaczęło się podnosić.
  I zrobiło się pod górę...
  Właśnie wtedy pojawiło się dwóch policjantów i krzyczeli:
  - Nie kochaj się na ulicy!
  Kobieta rzuciła Olegowi złotą monetę i powiedziała:
  - Mąż pilnie dzwoni na komórkę! Ale spotkamy się ponownie, na pewno się spotkamy!
  Oleg uśmiechnął się. Ile tysięcy kobiet miał. I wszyscy byli szczęśliwi. Co więcej, jaka jest zaleta bycia zewnętrznie chłopcem? Inne kobiety z dzieckiem czują się znacznie starsze i chętnie płacą za seks. Co jest zarówno korzystne, jak i bardzo przyjemne, aby czuć się jak męska prostytutka. Wiele osób prawdopodobnie jest o niego zazdrosnych. To bardzo dobrze, kiedy kobiety do ciebie strzelają.
  Dobra, zobaczmy super miasto. Na przykład budynek, który ma pozłacane ściany i wygląda jak korona. Powiedzmy, że to bardzo fajne. Lub inna konstrukcja, która wygląda jak choinka. A jednocześnie jest na nim tyle zabawek i girland, po prostu zły gust. A wszystko jest takie piękne i pouczające.
  Chłopak trochę przyspieszył kroku, jego nagie, okrągłe obcasy błysnęły.
  Oleg patrzył, jak na przykład chłostano niewolnicę. Była zupełnie naga, a chłopcy w spodniach biczowali z obu stron. Kilkadziesiąt osób cieszyło się widokiem nagiego niewolnika bitego batem. Niektórzy chłopcy nawet wkładali ręce do spodni. I to było po prostu śmieszne.
  Oleg wziął to i zaśpiewał:
  - Cios, cios, kolejny cios, kolejny cios, a teraz,
  Naga dziewczyna jest bita i mogą ją uderzyć w usta!
  Tak, to było zabawne. Dziewczyny były chłostane i bite po plecach, bokach i gołych obcasach. I wyglądało to bardzo wyraziście i fajnie.
  Oleg Rybachenko znowu poczuł erekcję w spodniach. Kobieta po trzydziestce, całkiem piękna, skinęła na niego. A kiedy chłopak podbiegł z bardzo wytłoczonymi mięśniami, warknęła:
  - Chodź, kochaj się ze mną!
  Oleg skinął głową... Kobieta odrzuciła tunikę i rozłożyła smukłe nogi. Wieczny chłopiec bez zastanowienia wszedł do niego dwa razy i zaczął pracować. Słychać było słodkie jęki.
  Oleg mruknął:
  - Płacić!
  Rzuciła mu złotą monetę z portretem cesarza. Chłopiec pracował.
  Oleg jednak przypomniał sobie, jak był w szkole specjalnej, był badany przez pielęgniarki, to było takie żywe wspomnienie.
  I jeszcze jaśniejszy, gdy był w Rzymie, ale z niewielką wadą, gdy stał się znacznie mniejszy i słabszy. To była piekielna przygoda.
  Oleg Rybachenko kontynuował wspinaczkę. Odwrócił się wraz ze ścieżką i okrążył duże stare drzewo. Aby w krótkim czasie dotrzeć do drugiego pastwiska, trzeba było wspiąć się wyżej na górę, a następnie, po jej okrążeniu, skierować się na inną ścieżkę. Chłopiec szedł już ponad godzinę. Farma, na której dorastał, pozostając przez całe życie niewolnikiem, stała się dość mała. Było to wyraźnie widoczne, ale dziecko wędrowało, nie oglądając się za siebie. Nigdy tak nie wyglądał, kiedy był w drodze. Bardziej mu się podobało, że tak: nie patrzeć i nie myśleć o tym nieprzyjemnym, a nawet strasznym, co po nim zostało.
  Jaszczurki wygrzewały się na gładkich kamieniach. Po trawie krążyły ważki. Myszy pełzały w cieniu sosen i drzew liściastych.
  "W szerokich polach tęskniłem przez wiele dni wśród koni, wśród owiec czekałem na poranek, zasnąłem z kozą obok mnie" - słowa pasterskiej pieśni utkwiły w pamięci Olega Rybaczenko. Słyszał to tysiące razy w swoim krótkim, bezbarwnym życiu. I znał jeszcze kilka podobnych piosenek.
  Żołądek chłopca, prawie zawsze dręczony głodem, był o tej godzinie spokojny. Dziecko jest przyzwyczajone do zapominania o jedzeniu, gdy go nie było. To, co jadł rano, miało wkrótce stać się odległym wspomnieniem. Musieliśmy jechać cały dzień i całą noc. Po dotarciu wieczorem do pasterzy dziecko miało rano wrócić na farmę.
  Ptaki śpiewały, a słońce i lekki wiatr pieściły ciepłem gęste włosy Olega Rybaczenko. Milczący przez większość poranka niewolnica znalazł siłę, by śpiewać niespójnie. W dźwiękach smutku, niezdarnie utkanych ze słów, znalazł teraz ukojenie. Stopniowo piosenka dziecka stawała się mniej smutna. Były w niej nuty radości, naturalne w chwilach bezpieczeństwa i spokoju. Chłopiec podszedł do przodu, niczego nie zauważając. Polana usiana jagodami, chłodna woda nad strumieniem i sekretne szczęście niewolnika - samotność czekała na niego.
  W zaroślach dzikich malin dziecko zatrzymało się. Nie przestając nucić, zaczął zbierać i jeść kwaśne jagody. Teraz nic go nie martwiło. Trzy lata temu, jako dziecko, znalazł to miejsce pełne tylu rozkoszy smakowych.
  Dojrzałe jagody przyciągają ciemnym kolorem. Nie były duże, a zarośla gęste. Chronili swoje owoce ostrymi cierniami. Dziecko starało się nie podrapać. Wyciągał jedną jagodę po drugiej z zielonej kłującej chmury. Maliny rozpłynęły się na języku. Wylał kwaśny sok do ust. Napełniłem moje nozdrza słodkim zapachem.
  Chłopiec przeniósł się z jednego krzaka do drugiego. Nagle poczuł, że ucichły pstrokate odgłosy owadów. Czyjeś szybkie, silne ręce, przedzierające się przez krzak, chwyciły go. Jedna ciężka męska łapa chwyciła dziecko za szyję, a druga boleśnie zacisnęła usta. Ręce ostro pociągnęły Olega Rybachenko. Poczuł ból od wielu zadrapań, które dostawał. Stara tunika pękła.
  Ciało chłopca natychmiast znalazło się za krzakiem. Obca siła bezlitośnie niosła go przez cierniste zarośla.
  Dwoje czerwonawych, głęboko osadzonych oczu wbiło się w twarz przerażonego jeńca. Dzieciakowi wydawało się, że wystają z rudej brody. Grube usta mężczyzny zacisnęły się mocno. Twarz stała się jeszcze straszniejsza. Wyglądał jak potężny potwór, pachnący dymem, potem i spalonym mięsem. Na żółtoszarą koszulę miał szorstką skórzaną muszlę z naszytymi rogowymi płytkami. Z jego pasa zwisał ciężki miecz. "Rabusie!" przestraszył się dzieciak. "To są rabusie!" Jego serce pękało.
  - Mam cię, Roman - warknął mężczyzna z brodą niskim głosem. - Dawajcie ludzie! Szybciej w imię błyskawicy Peruna! Ruszaj się!
  - Jak złapać zająca. Wiesz, myśliwy!
  - Wiedziałem, że będziemy mieli szczęście. Były takie znaki, dobre - dodał inny, ochrypły głos. - Piła do skorupy żółwia...
  Oczy uwięzionego dziecka zamigotały. Dzieciak zauważył jeszcze trzech bandytów. Dwóch z nich zbliżyło się, przedzierając się przez krzaki. Na ramionach nosili rzutki. Chłopiec zrozumiał - ci dwaj czekali na niego w trawie. Gdyby udało mu się wyrwać ze szponów rudobrodego, zatrzymaliby zbiega bez większego wysiłku. Trzeci stał na prawo od bandyty ściskającego Olega Rybaczenko. W jego rękach był łuk i parę strzał. Po budzącym grozę wyglądzie ludzi, którzy go pojmali, i niezrozumiałej mowie chłopiec domyślił się, że nie należy do poddanych chrześcijańskiego Bizancjum.
  - Barbarzyńcy! próbował wymamrotać z przerażenia.
  Dzieciak słyszał od pasterzy wiele okropnych historii o ludziach, którzy przybyli zza Dunaju, aby rabować i zabijać. Mówiono, że wpadając we wściekłość zamieniają się w wilki i mogą nawet chodzić pod wodą. Mówili też, że barbarzyńcy potrafią zamieniać się w węże i czołgać się wszędzie. Zawsze nagłe w ataku, żądne zdobyczy, dzicy z legend pasterskich niczego nie wybaczali i nikogo nie pozostawili przy życiu. Oleg Rybaczenko słyszał też, że dzicy ludzie piją krew chrześcijan i składają w ofierze dzieci. Szalony przerażenie ogarnęło chłopca natychmiast, gdy tylko zdał sobie sprawę, w czyich rękach jest. "Ratuj mnie, Panie!" - błysnął przez głowę dziecka. Drewniany krzyż na piersi miał spełniać swoje zadanie: chronić przed kłopotami. Jak mogłoby być inaczej?
  - Roman - zachichotał siwowłosy młodzieniec, opuszczając oszczep.
  "Jest bardzo żałosny", zauważył inny wojownik, którego skronie były pokryte blond warkoczykami. - Jak mysz. Po prostu nie piszczy.
  "Tak, jego usta są zaciśnięte", błysnął młody barbarzyńca ze srebrnym kolczykiem. - Chciałabym zobaczyć, jak piszczysz z zamkniętymi ustami.
  - Słuchaj, nie zrobił tego - odważny człowiek.
  - Całkiem zasmarkany. Nigdzie nie pasuje.
  Oleg Rybachenko przerwał mu wspomnienia. Kobieta po kilku silnych orgazmach poczuła się wyczerpana i zasnęła.
  Chłopak wziął od niej sakiewkę ze złotymi monetami i ruszył dalej. Jego nastrój się poprawił... Teraz musiał trochę posunąć się do przodu.
  W 1330 minęło kolejne sto lat... Ludzkość już zadomowiła się w Układzie Słonecznym. A statki kosmiczne osiągnęły już prędkość światła i próbują badać systemy gwiezdne.
  Rzym rozrósł się do kolosalnej metropolii. A na niebie są miliony samolotów.
  Oleg Rybaczenko biegnie ulicą i widzi hordy chłopców i dziewcząt pędzących nad nim z góry.
  Budynki wokół są jeszcze większe i wspanialsze. I wszystko jest takie piękne.
  Oleg Rybaczenko śpiewał radośnie;
  Jesteśmy rycerzami - mieczem i ogniem,
  Rozerwijmy ich wszystkich jak zwierzęta!
  Wystawimy fakturę - naliczono karę,
  Nie zostań naszym rycerzem papugi!
  
  Staniemy się fajni jak orły
  Zmieśćmy od razu różne złe duchy!
  Poznaj naszych fajnych synów Ojczyzny,
  Rzucamy nasze wyzwanie na wieczność!
  
  Jak pięknie szaleje wojna
  W którym płoną narody...
  Szatan przyszedł dla nas z zaświatów,
  Za nim rod faszystowskie dziwolągi!
  
  Damy dziewczynom twardą twarz,
  Złamiemy nazistów jak gałąź...
  A wtedy nasz żołnierz stanie się mistrzem,
  Niech róże maja kwitną wspaniale!
  
  Osiągnij, jesteśmy w stanie dużo wiedzieć,
  Wznieś swoje moce ponad gwiazdy...
  I tak wielki wojownik walczy i odważa się,
  Zrobimy groźne groby!
  
  Spójrz, wtedy będzie wojownik,
  Wszystko nowe i jak klon...
  I wierzę, że w walce ominą nas kłopoty,
  Zostań rycerzem, doświadczonym wojownikiem!
  
  Tutaj potężnym ciosem skosił cały pułk,
  A wraz z nim przemokły dwa pułki ...
  I Fuhrer smoka, aby ten paskudny umarł,
  A my jesteśmy wspaniałymi milami do gwiazd!
  
  Tutaj Kaiser łza ze strachu,
  Modlę się o Twoje miłosierdzie!
  Mamy wiele sił przemocy,
  Będziemy w pełnym stroju!
  
  Kiedy wchodzimy do tego Berlina trzema kolorami,
  A car Mikołaj staje się Bogiem,
  Ludzie będą decydować o ścieżce w nieskończoności sił,
  Nie osądzaj monarchy tak surowo!
  
  Kłopoty o Ojczyznę wtedy nie zginą,
  Wielkość będzie słońcem...
  Horda zła Kaisera rozproszy się,
  Niech serce bije leniwie!
  
  Z piękną dziewczyną słynnie mijamy,
  Przez nasze rosyjskie przestrzenie!
  I będzie dla nas super razem z rodziną,
  Wierzę, że szczęście wkrótce nadejdzie!
  
  NOWA KARIERA BOBBY'EGO FISCHERA
  Bobby Fischer zgodził się na rewanż z Borisem Spasskim. A Amerykanie jako wyjątek potrafili przebić się przez tę zemstę, ale według starych zasad. Ale fundusz nagród był wysoki - rekord w historii szachów. A mecz odbył się w USA. Boris Spassky przed tym meczem zdołał zostać mistrzem ZSRR. I znów wspiął się w rankingach. A teraz Bobby Fischer znów walczy. I to jest bardzo interesujące.
  Bobby Fischer wykonał swój pierwszy ruch pionkiem D-2, D-4. I zastosował nowość, szybko zyskując przewagę i wygrywając. W drugiej partii Spassky dał E-dwa, E-cztery. Fischer z przyzwyczajenia grał w obronie sycylijskiej, a tu niespodzianką jest Wariacja Smoka. Wcześniej taki wariant nie był spotykany w praktyce Fischera. I tak Bobby opracował silny atak na króla Spasskiego i zakończył sprawę matem.
  A w trzeciej partii znowu niespodzianka - Fischer wrócił do E-dwa - E-cztery. Spassky przyjął wyzwanie i poszedł na otwartą odmianę i znalazł się pod niszczycielskim atakiem. Najwyraźniej nie spodziewał się takiej zwinności od Fischera. A w grze liniowej sam Spasski grał D-dwa, D-cztery. Do czego Fischer użył Królewskiej Obrony Indian i wyraźnie znalazł poprawę. I znowu staranował Spasskiego. A w piątej partii Fischer niespodziewanie wybrał otwarcie Reti. Spasski oczywiście się tego nie spodziewał. I dość szybko dostał trudną, a potem całkowicie straconą pozycję.
  W szóstej partii Spasski ponownie rzucił: E-dwa, E-cztery. Do tego Fischer wziął czelabińską wersję sycylijskiego, która również okazała się niespodzianką i zadała porażkę Spasskiemu. A w siódmym Fischer wrócił do E-dwa - E-cztery. A w wariancie otwartym wziął i zastosował gambit królewski. I to była trudna decyzja. Spasski ponownie padł pod druzgocącym atakiem i przegrał... A ósmy Fischer ponownie wybrał wariant Smoka i to, jak będzie wywierał presję na przeciwnika. I znowu matowy atak.
  Spasski nie mógł już panować nad nerwami i ogarnęła go obojętność.
  Fischer zmiażdżył go wynikiem trzynaście - zero, absolutnym rekordem w meczach o mistrzostwo świata. I zaktualizował swój rekordowy ranking ELO.
  Taka miażdżąca i fantastyczna bitwa się rozegrała.
  Teraz Bobby Fischer nabrał tyle pewności siebie, że nie uciekł przed Anatolijem Karpowem. I przyjął wyzwanie - rozegrać mecz do dziesięciu zwycięstw.
  Rozpoczęła się konfrontacja między Anatolijem Karpowem i Bobbym Fischerem. Rekordowa konfrontacja dwóch osobowości w historii szachów, która nigdy wcześniej nie miała miejsca.
  Fischer został uznany za zdecydowanego faworyta w pierwszym meczu. Jego poprzednia porażka z Borysem Spasskim była po prostu niesamowita.
  Ale Karpow jest młodszy i bardziej stabilny psychicznie.
  Jednak wszystko jest względne. Fischer w pierwszym meczu, grając białymi, zaskoczony. Zastosowałem otwarcie Sokolsky'ego, które uważa się za nie do końca poprawne. Jednak pewną rolę odegrał czynnik zaskoczenia i początkowe podekscytowanie Karpowa. A Bobby Fischer zdołał uzyskać przewagę, która ukształtowała się w efektownym ataku.
  W drugiej partii Karpow zrezygnował już z ruchu E-dwa, E-cztery i przesunął pionkiem C do przodu... Fischer odpowiedział E-5 i przeszedł na partię. Karpow wciąż był zdenerwowany i miał poważne kłopoty z czasem, był atakowany przez Fischera i ponownie przegrał. W trzeciej grze Bobby wrócił do E-dwa, E-cztery. Karpow wybrał opcję otwartą. Najwyraźniej boi się Sycylijczyków. Ale mu się nie udało. Fischer ponownie znalazł sposób na zaostrzenie walki i dostał mocny atak na króla. I znowu wygrał...
  Anatolij Karpow ewidentnie posunął się za daleko... Niemniej jednak w następnym meczu Karpow zagrał E-dwa, E-cztery... Fischer grał w Obronę Sycylii i swoją ulubioną odmianę Naidrofa.
  Anatolij Karpow został zaatakowany, ale wciąż desperacko broniąc się, zdołał odeprzeć atak iz dużym trudem uratować grę bez pionka.
  W piątym meczu Fischer zagrał także C-dwa i C-cztery, w stylu Karpowa. Walka była ostra, ale Karpov popełnił błąd w ciężkich kłopotach z czasem i dostał partnera ...
  W szóstym spotkaniu Anatolij Jewgienijewicz ponownie zremisował, ale przegrał z E-dwa, E-cztery siódmego spotkania. Wynik był pięć do zera, co wydawało się wskazywać na zdecydowaną wyższość Bobby'ego Fischera. Należy zauważyć, że Filipińczycy obawiali się, że mecz o mistrzostwo świata będzie za krótki. Ale począwszy od siódmego spotkania Karpow coraz bardziej uparcie stawiał opór. Potem nastąpiło osiem remisów. Dopóki Fischer nie użył ważnego wzmocnienia na Sycylii, nie przedarł się przez Anatolija Karpowa ... Wynik wynosił sześć - zero ... Ale Karpow trzymał się. I wreszcie, grając czarnymi, Anatolij Jewgieniewicz w końcu złamał wynik. Fischer, zirytowany dużą liczbą remisów, posunął się za daleko, poświęcił zbyt wiele w ataku i oczywiście Karpovowi udało się wymknąć i pozostać z przytłaczającą przewagą materialną. Ale wtedy Bobby wygrał dwudziestego ósmego, trzydziestego, trzydziestego drugiego i trzydziestego czwartego seta, kończąc mecz z wynikiem dziesięć jeden na swoją korzyść. W pierwszym meczu Anatolij Karpow został pokonany druzgocącym wynikiem.
  Po tym meczu Bobby Fischer wrócił do turniejów. Grał je z wielkim sukcesem. W jednym z nich pobił nawet rekord Alechina, oddalając się od drugiego miejsca o sześć i pół punktu.
  Fischer zagrał również mecz z Talem i został zmiażdżony suchym wynikiem osiem - zero. Zemsta za przegraną Turnieju Kandydatów.
  Ale Anatolij Karpow również grał dobrze w turniejach. I znów był w stanie przejść przez cały cykl, wygrywając mecze i docierając do Fischera. Po raz kolejny Bobby Fischer jest faworytem do obstawiania.
  Ale tym razem Fischer musiał stawić czoła bardziej upartemu oporowi ze strony Anatolija Jewgieniewicza. Mecz trwał czterdzieści jeden meczów, Fischer wygrał dziesięć, Karpov trzy - i wszystkie trzy przeciwko Smokowi, w którym Bobby grał na czarne.
  Tak więc Anatolij Karpow posiekał Smoka i pokazał, że z Fischerem można i należy walczyć.
  Fischer zagrał ponownie. Wziął udział w olimpiadzie iw 1980 roku pobił rekord Keresa, wygrywając wszystkie czternaście partii na pierwszej szachownicy.
  W 1981 roku odbył się nowy mecz z Karpowem. Tym razem Fischerowi udało się zwyciężyć z wynikiem dziesięć - cztery. A mecz trwał czterdzieści osiem gier.
  A w 1984 znów był mecz. I tym razem sytuacja była bardzo ciężka. Fischer był już po czterdziestce. Ale wciąż siekał wszystkich i wygrywał bez wysiłku. A Anatolij Karpow osiągnął swój szczyt. I tak rozpoczęła się zacięta walka...
  Początkowo Fischer objął prowadzenie. Stało się cztery zera. Następnie Fischer zdobył punkt, a następnie ponownie Karpow. Potem był Fischer i minęło czterdzieści osiem gier, po których nastąpiła trzymiesięczna przerwa. Limit został wybrany po raz pierwszy. A wynik to sześć do dwóch dla Bobby'ego Fischera. Po wznowieniu meczu. Karpow wygrał czterdziesty dziewiąty mecz. Potem przegrał pięćdziesiątą drugą i pięćdziesiątą trzecią. A Bobby wygrał pięćdziesiątą szóstą partię, zdobywając wynik dziewięć-trzy, ale popełnił niegrzeczny błąd w pięćdziesiątym siódmym. I przegrał z białymi i sześćdziesięcioma sekundami, przegrał sześćdziesiąt siedem z czarnymi. I zagubiony w latach siedemdziesiątych, a nawet biały. Wynik osiem dziewięć... Po serii remisów i zwycięstwie Fischera w siedemdziesiątym ósmym meczu zakończył się najdłuższy mecz w historii szachów.
  Wtedy pojawiło się pytanie o anulowanie gry bez limitu. Tak wielu tego chciało.
  Ale do tej pory FIDE zdecydowało się tylko na zmniejszenie limitu do trzydziestu sześciu gier.
  Karpov wygrał już raz w meczu z Garrym Kasparowem. Wygrał z wynikiem cztery - zero. Ale drugi mecz okazał się bardziej uparty.
  Karpow początkowo objął prowadzenie - dwa - zero, ale popełnił błąd w jedenastym meczu, następnie przegrał szesnasty mecz, a po wygraniu dziewiętnastego meczu prowadzenie objął Kasparow. Ale wygrana w dwudziestym drugim, wyrównał Karpow. A po wygraniu dwudziestego czwartego z białymi, wygrał prawo do nowego piątego meczu z Bobbym Fischerem.
  W 1987 roku nowy mecz z Bobbym Fischerem, który ma prawie czterdzieści pięć lat. Ale Bobby nie pali, nie pije, uprawia sport i nadal jest w świetnej formie fizycznej. Jest już sześciokrotnym mistrzem świata, tylko Lasker był bardziej wielokrotny.
  Piąta walka z Karpovem to super walka. Bobby Fischer jest gotowy jak zwykle, ale ostatni mecz pokazał, że jego przewaga nie jest przytłaczająca...
  Walka przebiegała w ciężkiej walce. Po dwudziestu czterech meczach wynik wynosił cztery-cztery, a następnie w dwudziestym siódmym meczu Anatolij Karpow po raz pierwszy objął prowadzenie w meczu z Fischerem. Wydawało się, że sensacja miała się wydarzyć, ale... Fischer wygrał cztery w następnych pięciu walkach... A wynik wyniósł osiem - pięć na jego korzyść... Potem cztery kolejne remisy i limit się wyczerpał. Piąty mecz najbardziej epickiej konfrontacji w świecie szachów w historii. A Bobby Fischer, podobnie jak Emmanuel Lasker, został siedmiokrotnym mistrzem świata. Ale wszystko idzie w cyklach. Garry Kasparow, bardzo obiecujący młody szachista, zajął się polityką. Tak, pierestrojka, system wielopartyjny. Garry Kimovich nie zdążył zostać mistrzem świata, a ponieważ nie jesteś pierwszy, szachy nie są tak interesujące jak polityka i nie grał w meczach kandydatów. A Anatolij Karpow niespodziewanie przegrał z młodym Vishy Anandem. Cóż, ile naprawdę można wygrać wszystkie mecze. Co więcej, Indianinowi udało się podnieść klucz do obrony Caro-Kanna, która jest trudna do złamania nawet dla Bobby'ego Fischera.
  A teraz stal i ogień połączyły się w bitwie. Różnica wieku między dwoma szachistami wynosi dwadzieścia pięć lat. Bobby Fischer jest wciąż wspaniałym, silnym i młodym Anandem w 1990 roku. Co najmniej trudny mecz.
  Vishy Anand jest oczywiście bardzo utalentowany, ale brakuje mu stabilności. Po ośmiu remisach wygrał dziewiąty mecz, ale dziesiąty stracił panowanie nad sobą, gdy natknął się na nowość otwierającą. Potem przegrał w jedenastym. I w dwunastej części wpadł w ciasny uścisk Fischera. Zdmuchnąłem to w trzynastym. Przegrany z Vishym mimo przewagi w debiucie i czternastej grze, przepuścił szanse piętnastki i przegrał szesnastą. Straciłem swoje szanse w siedemnastym i przegrałem osiemnastego... A potem dwudziesty mecz. A dwudziesty trzeci i dwudziesty czwarty po zakończeniu meczu. Bobby pokonał Laskera i wygrał z wynikiem dziesięć do jednego. A Bobby Fischer wciąż jest mistrzem. W 1993 roku odbył się jego mecz z Shortem, który wygrał z Karpowem. Chociaż Bobby Fischer miał pięćdziesiąt lat, był w formie. Jak uderzył Shorta. Po piętnastu meczach wynik wynosił osiem - zero na korzyść Fischera. Ale Short przesiąknął partyturą w szesnastej części. Ale potem przegrał dwudziestą pierwszą i dwudziestą trzecią grę.
  A także skończył dziesięć - jeden. Bobby Fischer następnie zagrał mecz w 1996 roku. Gatta Kamsky już z nim walczył. Ten szachista był o ponad trzydzieści lat młodszy od Fischera. I bardzo wytrwały. Wielu chciało ciężkiego meczu. Ale początkowo Bobby Fischer pewnie objął prowadzenie pięcioma punktami. Wynik wynosił sześć jeden. Ale wtedy Gatta Kamsky pokazał dobre umiejętności bojowe. Żaden mecz w ich meczu nie trwał mniej niż czterdzieści ruchów.
  Wynik siedem - trzy po dwudziestu czterech meczach... Potem seria dziesięciu remisów. I ponownie wygrał Gatta Kamsky, ale w trzydziestym szóstym meczu Bobby Fischer objął prowadzenie. Bobby Fischer znów wygrywa... A w 1999 roku kolejny mecz z Vladimirem Kramnikiem - różnica trzydziestu dwóch lat - to duża przepaść. A Bobby Fischer ma już pięćdziesiąt sześć lat. Ma już dwadzieścia siedem lat na tronie i niedługo pobije rekord Laskera. I w tym. Już
  Dziesięciokrotny mistrz świata - to nigdy wcześniej w historii szachów nie zdarzyło się.
  Bobby Fischer jest oczywiście odwiecznym szachistą, ale mimo wszystko udało mu się anulować limit trzydziestu sześciu partii. I to już zrobił nowy prezydent FIDE Kirsan. Ale co... Będzie coś bardzo ciekawego.
  Co więcej, ten mecz będzie prawie ostatni, tylko rewanż, jeśli wygra Vladimir Kramnik, a wtedy system pucharowy pójdzie dalej.
  I tak rozpoczął się mecz... I od samego początku niespodzianka - prowadzona przez Władimira Kramnika. Po piętnastu meczach wynik był dwa - zero na korzyść Władimira Kramnika. Ale wtedy Fischer wygrał trzy mecze z rzędu i objął prowadzenie. Ale Vladimir ciężko walczył. I udało mu się wyrównać wynik w dwudziestym pierwszym meczu... Potem ciągnęła się seria remisów... Aż Bobby Fischer wygrał w czterdziestym drugim meczu... W czterdziestym siódmym Vladimir Kramnik świętował swoje zwycięstwo , aw czterdziestym ósmym ponownie Bobby Fischer.
  Wynik 4-5 na korzyść Bobby'ego Fischera po ogłoszeniu trzymiesięcznej przerwy. Szachiści odpoczywali. Bobby Fischer nadal był faworytem. Mecz został wznowiony. Pierwsze mecze zakończyły się remisem. Dopiero w sześćdziesiątym siódmym meczu Kramnik ostatecznie wygrał. Wynik wyniósł pięć - pięć. Następnie w siedemdziesiątym siódmym Kramnik ponownie pokonał Fischera i objął prowadzenie. Ale Bobby wyrównał wynik w dziewięćdziesiątym szóstym spotkaniu i wyszło - sześć - sześć. Ten mecz został ponownie przełożony na trzy miesiące, co jest już rekordem. Bobby Fischer zauważył: to moja najbardziej uparta walka.
  Oto mecz o mistrzostwo świata, który wznowiono trzy miesiące później. Kolejna seria losowań. W grze 120 Bobby Fischer ostatecznie wygrał... W grze 135 wyrównał Vladimir Kramnik. A po stu czterdziestu czterech meczach wynik wynosił siedem siedem. Potem gra była kontynuowana po trzymiesięcznej przerwie. A potem kolejny mecz, do stu dziewięćdziesięciu sekund. A wynik to tylko osiem - osiem. Potem znowu przerwa trwająca trzy miesiące. I znowu gra... Po dwustu czterdziestu grach wynik wyniósł: dziewięć-dziewięć.
  Nadeszła zacięta walka aż do pierwszego zwycięstwa. Po kolejnych trzech miesiącach przerwy. I tak zagrali... Seria remisów. A oto dwieście osiemdziesiąta ósma partia. Bobby Fischer zagrał białe i wrócił do E-tak, E-cztery. A Kramnik przyjął wyzwanie. I wybrał Obronę Sycylii.
  Była to brutalna walka aż do całkowitego unicestwienia. Nastąpiła taka brutalna wymiana ciosów. Ale jest wściekły, z morderstwami postaci. Na początku przewagę miały białe, ale potem inicjatywę przejęły czarne i doszło do głośnego zwycięstwa. I w końcu zwyciężył Vladimir Kramnik, skończyła się hegemonia Bobby'ego Fischera. I było po prostu świetnie!
  A Bobby Fischer pobił rekord Laskera.
  A na rewanż nie było czasu. Sprawa przeszła w system nokautowy. Tak, a Bobby Fischer jest już od dawna i nie chce już grać. Chociaż bierze udział w turniejach.
  Fischer wygrał kilka turniejów... I przestał grać.
  Garry Kasparow brał udział w wyborach prezydenckich w Rosji w 2000 i 2004 roku. A w 2008 roku nie przeszedł rejestracji. Następnie wszedł w twardą opozycję wobec Władimira Putina. Vladimir Kramnik był przez pewien czas mistrzem świata, ale potem przegrał mecz z Vishy Anandem.
  A potem nadeszło panowanie Carlesona. W 2010 roku Bobby Fischer i Anatolij Karpow rozegrali kolejny mecz. Tym razem z krótszą kontrolą czasu: pół godziny na mecz. A po dwudziestu czterech meczach zanotowano remis.
  I tak zakończyła się ich epicka walka o grach... Fischer wkrótce zmarł... Pozostał więc legendą szachowego świata. Garry Kasparow wyemigrował do USA. Ale w 2022 roku niespodziewanie zmarł Władimir Władimirowicz Putin i wrócił Garry Kasparow.
  W Rosji nowe wydarzenia, zmiany i wiele różnych czynników... Michaił Miszustin uwolnił Nawalnego z kolonii i zapowiedział kurs na poprawę stosunków ze Stanami Zjednoczonymi...
  I to też okazało się bardzo interesujące. W końcu Łukaszenka też wyjechał. A Władimir Kliczko pobił rekord Foremana. I to było osiągnięcie, po prostu super.
  W Rosji przyjęto pewne poprawki do konstytucji, które uczyniły ją bardziej otwartą na świat. Już na pogrzebie Władimira Putina Biden i Miszustin spotkali się i uzgodnili, że Rosja i Stany Zjednoczone staną się przyjaznymi partnerami, a może i sojusznikami. Potem obiecali zorganizować szczyt z otwartymi drzwiami. Świat stawał się coraz bardziej stabilny i lepszy. Śmierć Władimira Putina została przez wielu pozytywnie odebrana. Tak, aw Rosji ludzie radowali się - w końcu dostali wolność.
  Władimir Żyrinowski, ponownie biorący udział w wyścigu prezydenckim, zauważył:
  Era umarła, niech żyje era!
  Aleksander Łukaszenko uciekł do Chin... Ale Kolka został w Rosji. Świat zmienia się na lepsze.
  
  KOMUNIŚCI NIE POTRZEBUJĄ ZYUGANOWA
  W rosyjskich wyborach prezydenckich w 1996 r. Jelcyn zebrał najwięcej głosów w pierwszej turze. A generał Łebed, który zajął trzecie miejsce, przeszedł na stronę urzędującego prezydenta. Pozycja komunistów stała się beznadziejna. I przynajmniej okazywało się, że na cztery lata stracili moc. W najważniejszej części prezydenckiej. Ale jeden sprytny komunista ze strażników Ziuganowa uznał, że sam Giennadij Andriejewicz był tylko przeciętnym pionkiem, który niewiele znaczył dla partii. A teraz to tylko przeszkadza.
  A 1 lipca 1996 r. Giennadij Ziuganow zmarł w wyniku wybuchu bomby. I bardzo się to zmieniło. W szczególności, zgodnie z ustawą, kampania wyborcza rozpoczęła się w nowy sposób i miała się odbyć w ciągu czterech miesięcy. I trzeba było zebrać już pół miliona podpisów. Więc wszystko znowu zatoczyło koło.
  A datę wyborów miała ogłosić Rada Federacji. I oczywiście do końca października.
  Pochlebcy Jelcyna próbowali ogłosić jego zwycięstwo również na podstawie wyników pierwszej rundy, ale nie udało się.
  Wręcz przeciwnie, Rada Federacji ogłosiła 29 października 1996 r. jako datę nowych wyborów prezydenckich. Tak więc sytuacja jest bardzo pogorszona. Oczywiście Władimir Żyrinowski i Grigorij Jawlinski ogłosili chęć ponownej walki. Oczywiście powinien być też kandydat z komunistów, ale kto? Nastąpiła wewnętrzna walka. Są też problemy z Jelcynem - podupadło mu zdrowie i miał czwarty zawał serca. Ale elita wyraźnie nie chciała naciskać na Aleksandra Łebeda. Nie jest pewne, czy nowy dyktator da sobie radę. Może zacznij zrywać połączone wątki.
  Aleksander Łebed jest już na stanowisku... Taka jest sytuacja. To prawda, że komuniści nominowali Valentina Kuptsova. Nie najlepszy wybór: nawet starszy od Ziuganowa, ale przynajmniej nie łysy. A wraz z nim uderzająca siła Partii Komunistycznej. Rutskoi udał się na stanowisko gubernatora obwodu kurskiego. Wszystko na zamówienie. Konfrontacja komunistów z partią rządzącą trwała nadal. Tylko Jelcyn jest już na wpół martwy. A partia komunistyczna zmieniła konia. Shilov został zastąpiony przez Mylova. A jednak obaj przywódcy komunistyczni byli pozbawieni charyzmy i nie cieszyli się długo rozsławioną sławą.
  Ale Władimir Żyrinowski po nieudanym występie dostał drugą szansę. I to bardzo go pocieszyło. I zaczął znacznie aktywniej karcić Jelcyna.
  A ten ostatni poszedł jeszcze na nowe wybory. Rozpoczęła się druga tura kampanii wyborczej.
  Valentin Kuptsov nie jest charyzmatyczny, ale za nim stoi siła partii lewicowych. I szybko zbiera podpisy. Yavlinsky, który zajął czwarte miejsce, chce więcej. A Władimir Żyrinowski jest wściekły.
  Co więcej, znaleziono przyczynę. Czeczeni zaatakowali Grozny, a Łebed podpisali haniebną kapitulację. A te umowy są dla Żyrinowskiego świetnym powodem, żeby się dogonić.
  Władimir Bryntsałow nie szedł już do urn, najwyraźniej miał już dość sławy i popularności. A Władimir Żyrinowski znów zaczął wyrzucać konie, a uwaga mediów zaczęła się na niego przenosić. A potem odmówiono rejestracji Vladimirowi Volfovichowi, oświadczając, że podpisy są fałszywe. A także niemały skandal.
  Władimir Żyrinowski szedł w górę ... Poruszał się jak rozpętany tygrys. A skandal po skandalu... W efekcie Walentin Kupcow przeszedł w cień, a propaganda celowo sprowadziła wybory do konfrontacji Władimira Żyrinowskiego z Borysem Jelcynem. Tak więc wszystkim wydawało się to zarówno bardziej opłacalne, jak i bezpieczniejsze. Co więcej, Vladimir Volfovich został przedstawiony jako drugi Hitler i ogromne zagrożenie dla Zachodu. I trzeba to powiedzieć poważnie.
  Oto taki strach na wróble do zabrania i używania do własnych celów. A Valentina Kuptsova powinna być w jak największym stopniu ignorowana. To była taka przebiegła taktyka Borysa Jelcyna. Dokładniej, zespół Borysa Jelcyna.
  A Władimir Żyrinowski, grając razem z publicznością, porównał się do Hitlera. Zauważając, że Hitler nie miał nawet średniego wykształcenia, a Władimir Żyrinowski ukończył Moskiewski Uniwersytet Państwowy z czerwonym dyplomem. Takim bohaterem jest Władimir Volfovich. Co więcej, jeśli Hitler, nie mając wykształcenia średniego, podbił całą Europę w półtora miesiąca, to Żyrinowski zdobędzie cały świat w trzy miesiące, a wszystkie narody planety Ziemi będą pracować dla Rosji!
  Taki bojowy impuls oczywiście przyciągał, a jednocześnie przerażał.
  Władimir Żyrinowski szalał i coraz bardziej ...
  I z przyjemnością grał rolę stracha na wróble i coraz bardziej się rozchodził. A ocena Władimira Volfovicha wzrosła skokowo. Wielu lubiło jego bojowość, zwłaszcza młodzież. I potężne drżenie pięści.
  A Jelcyn był na lekach ... I rzadko pojawiał się publicznie i było jasne, że trudno mu się poruszać.
  Byli inni kandydaci na prezydenta - nie tak wybitni. Nie grali żadnej roli. Shakum, Własow, Fiodorow nie poszli na wybory. Tulejew otrzymał stanowisko ministra ds. WNP, a także nie brał udziału w wyborach. Zamiast Tulejewa Piotr Romanow został dublem komunistów. I to też jest bardzo poważne.
  Niektórzy Demokraci wspięli się na prezydenturę. Oprócz Yavlinsky'ego Konstantin Borovoy również postanowił spróbować swoich sił. I mógł też zbierać podpisy do rejestracji. Przynajmniej został zastępcą. I udało się zarejestrować. Inne były już mało znane i niezbyt bystre.
  Tak więc Władimir Żyrinowski wcielił się już w rolę głównego dywanika. Nie tak jak ostatnim razem syn prawnika nie wyglądał jak on! Nie, tym razem Władimir Żyrinowski płonął i skończył jak diabli. I cały czas o tym rozmawiali.
  A ten, o którym mówią, to ten, na który głosują... Ale Jelcyn jakoś, ze względów zdrowotnych, prawie się nie podburzył. Ale prowadzili dla niego kampanię. Było wiele filmów.
  Oznacza to, że Jelcyn został wirtualnym bohaterem. I jest spoko... Jak osoba niepełnosprawna z czterema zawałami wspina się na prezydenturę. Ale o Jelcynie krążą różne pogłoski. I dużo zmartwień...
  A wynik wyborów jest nieprzewidywalny... Choć dużo mówią, że teraz na Kaukazie panuje pokój, tak naprawdę odbyła się tam haniebna kapitulacja.
  Władimir Żyrinowski coraz częściej szczerze porównywał się z Hitlerem, a nawet wyraźnie się tym rozkoszował...
  A więc wszystko się eskalowało... W tym samym czasie podpisano porozumienia z Maschadowem i Yandarbievem. Łebed był teraz u władzy i prowadził kampanię na rzecz Jelcyna. Tyle że coraz mniej mówi się o samym Jelcynie. To prawda, że kiedy wstrzyknie im narkotyki, on i tak wyjdzie i powie trochę głupoty, a potem znowu się schowa.
  Tak, to trochę zabawne. Jak zaczęły się wybory według schematu sziza. A Aleksander Łebed mówi o Jelcynie znacznie częściej niż pojawia się sam Jelcyn.
  Czas płynie... a 29 października 1996 jest coraz bliżej...
  Tu na Białorusi Łukaszenka również dokonuje zamachu stanu w stylu Jelcyna. Wszystko idzie w kierunku autokracji.
  A dyktator jest nagi!
  Jednak bez względu na to, jak mocno propaganda Jelcyna i wszystkie te media próbowały wprowadzić obecnego, chorego i skompromitowanego prezydenta i nowego fuhrera Władimira Żyrinowskiego do drugiej tury, i tak nie wyszło. Zgodnie z wynikami pierwszej tury, Valentin Kuptsov był na drugim miejscu, z zaledwie 3% przewagą nad Jelcynem. A Żyrinowski był trzeci. Oczywiste jest, że półżywy Borys Nikołajewicz po prostu nie ciągnął fizycznie kampanii wyborczej i nie mógł wygrać w pierwszej turze. Ale wydaje się, że władze tego chcą. A teraz sytuacja gwałtownie się zaostrzyła.
  Władimir Żyrinowski stanął przed trudnym wyborem. Wspierajcie komunistów, albo ciężko chorego Jelcyna. Komuniści zaproponowali Władimirowi Volfovichowi stanowisko premiera i pięć miejsc w rządzie. Ale Borys Jelcyn nie chciał nic dawać ...
  I jest to konieczne ... Ale Władimir Żyrinowski rozumiał, że jeśli komuniści zwyciężą, wszystko może wrócić do systemu jednopartyjnego. Dlatego Valentin Kuptsov nie chciał wygrać. Była taka cholernie trudna sytuacja, gdziekolwiek ją rzucisz, gdziekolwiek pójdziesz.
  A ja nie chciałem iść na sojusz z komunistami, a Jelcyn nie chce nic dać.
  W końcu Władimir Żyrinowski trochę się zawahał, ale mimo wszystko uznał, że fajnie byłoby być premierem. I wezwał swój elektorat do głosowania na Valentina Kuptsova.
  A w listopadzie 1996 druga tura wyborów. Mimo wszystkich kłopotów, z Jelcynem, on i Łebed zaczęli mówić szczerze bzdury, a kurs rubla w stosunku do dolara gwałtownie się załamał.
  Valentin Kuptsov przeszedł do drugiej rundy w parze z Władimirem Żyrinowskim. I to stało się posunięciem jego arcymistrza...
  Wybory odbyły się za trzy tygodnie... Jelcyn został pokonany, a rząd się zmienił.
  Władimir Żyrinowski został premierem, a Walentyn Kupcow został prezydentem... I do władzy doszła Komunistyczna Partia Federacji Rosyjskiej.
  A teraz rozpoczęła się nowa era. Valentin Kuptsov, choć formalnie był komunistą, w rzeczywistości kontynuował poprzedni kurs. Zmienili się tylko oligarchowie. Cóż, wziął i odwołał limiter w referendum w dwóch kadencjach. Ceny ropy rosły, rozpoczęło się ożywienie gospodarcze, a Walentin Kupcow z łatwością wygrał wybory prezydenckie... Polityka zagraniczna była umiarkowana, a Walentin nie wspinał się po szale. Ale on też nie wstąpił do NATO... Więc wszystko potoczyło się zwykłymi falami. Valentin nie zmiażdżył opozycji, nie więził oligarchów i był czymś w rodzaju życzliwego dziadka... Wygrał wybory prezydenckie w 2000 roku w grudniu. I 2004. I 2008. A w 2012 roku...
  Valentin Kuptsov starzał się i pozwolono mu kraść... I zorganizował swoją świtę. I wygrał w 2016 roku bez żadnych problemów, ale... W 2020 roku przyszedł koronawirus. A Valentin Kuptsov ma już osiemdziesiąt trzy lata. I po raz pierwszy zatrzęsło się stagnujące bagno komunistycznej Rosji. I po raz pierwszy doszło do poważnych niepokojów i masowej infekcji. A potem zaczęło trząść Rosją.
  A w gospodarce od wielu lat prawie zerowy wzrost. A Valentin Kuptsov coraz bardziej przypominał zmarłego Breżniewa. I przygotowywał się do całkowitego zwycięstwa. Ale wybory odbyły się przy gwizdach i hałasie oraz masowych protestach.
  Valentin Kuptsov poczuł, że jego tron się trzęsie... I niezastąpiony dyktator zaczął rzucać wojska na rebeliantów.
  I jakoś stłumił protesty i został wybrany na siódmą kadencję z rzędu.
  Na świecie były też różne wydarzenia. Na Ukrainie nie było Majdanu, ponieważ Wiktor Janukowycz był dość lojalny wobec Zachodu.
  Vitali Klitschko był nieco dłużej mistrzem świata w boksie. Pokona obowiązkowego Stevensona, a potem trzech bokserów. Wytrzymam do końca 2016 roku. Szerszy brązowy bombowiec zdobył tytuł tymczasowego mistrza świata. A potem odziedziczył Vitali Klitschko, który zakończył karierę. Wyder skorzystał z późniejszej walki. A jego rekord nokautów był jeszcze dłuższy, czterdzieści pięć walk...
  Władimir Kliczko tym razem pokonał Tysona Fury'ego, a następnie Glazkowa. Potem kolejny Brown i jeszcze trzech bokserów... Ale walka z Weiderem nie mogła się odbyć... A Władimir Kliczko wciąż przegrał z Anthonym Joshuą, ale nie w 2017, ale w 2019.... Mimo to zarówno wiek, jak i wróg są głodni, młodzi, wściekli. Tak więc Władimir Kliczko, choć ustanowił kilka rekordów, nadal nie mógł zostać niekwestionowanym mistrzem świata. Chociaż obaj bracia osiągnęli więcej niż w prawdziwej historii.
  A ich kariery były dłuższe i więcej zwycięstw. Władimir Kliczko ustanowił wiele rekordów i wszedł do sali sław. Wielu uważało go nawet za najlepszego boksera wagi ciężkiej wszech czasów.
  Garry Kasparow również nie zakończył swojej szachowej kariery. I nawet pomimo swojego sporego wieku, w 2016 roku potrafił zagrać w meczu o mistrzostwo świata z Carlesonem, a nawet skrócić główny czas meczu do remisu.
  Były też inne zmiany. Po dwóch kadencjach Janukowycza w 2020 r. Witalij Kliczko został wybrany i wybrany na nowego prezydenta Ukrainy.
   Tak więc po raz pierwszy w historii świata mistrz świata w boksie został prezydentem kraju... I to też jest ciekawe... Nieusuwalny Łukaszenka rządzi na Białorusi od dawna, ale tam też były niepokoje i zamieszki. I obietnice reform i zmiany konstytucji. Więc nie zabiegaj o przychylność dyktatora - wkrótce nadejdzie koniec jakiejkolwiek tyranii.
  W Kazachstanie Nazarbajew wyjechał i na razie jest spokojnie, z wyjątkiem koronawirusa.
  Szczepionka została opracowana w Rosji bardzo późno. Mimo to rząd jest stary i bezwładny. A Valentin Kuptsov coraz bardziej popada w szaleństwo. I już go wspierają.
  W Stanach Zjednoczonych Donald Trump wygrał drugą kadencję. Koronawirus uderzył w Amerykę mniej niż w prawdziwej historii i nie było też czarnego buntu. Co więcej, Stany Zjednoczone i Rosja nie są w konfrontacji, więc media Trumpa też nie naciskały tak mocno.
  A więc Donald Trump jest już drugą kadencją... A Władimir Kliczko odmówił pracy w rządzie swojego brata Vitaliego, który został prezydentem, i podjął i wznowił karierę w boksie. A jesienią 2021 skutecznie znokautował White'a, który miał tytuł tymczasowego mistrza świata. Tak więc Wladimir Klitschko pobił rekord Foremana. I to jest godne pochwały.
  Zwłaszcza, że pokonał już Tysona Fury'ego. A król Cyganów już mówił o zemście.
  Chciał odzyskać siły, mając nadzieję, że Władimir Kliczko nie będzie już taki sam.
  I to jest ciekawa walka, która się szykuje. I natychmiast dla wszystkich czterech pasów. A Wladimir Klitschko nigdy nie miał tego, aby zostać mistrzem świata we wszystkich wersjach jednocześnie. A Władimir Kliczko walczy ze słonio-lwem.
  A w marcu 2022 roku odbył się pojedynek Władimir Kliczko i Tyson Fury. A tę walkę trzeba powiedzieć po prostu super. I szykowała się oczywista sensacja.
  Władimir Kliczko przygotował się dokładnie i był zmotywowany jak nigdy dotąd. I szalał w nim cały huragan i przypływ namiętności.
  I tak zaczęła się walka od strzelania do jebbsów. Ale ten Władimir zachowywał się znacznie bardziej różnorodnie. I uderzył prawą ręką w ciało. Tyson Fury nie spodziewał się tego. Władimir Kliczko nigdy wcześniej tego nie robił. A Władimir Władimirowicz również wypracował wspaniały cios lewą ręką w ciało. I prosto do wątroby.
  Cóż, Tyson Fury nie spodziewał się takiego oszustwa, gdy z całej siły uderzyli w wątrobę. I chybił, otrzymał poważny cios i upadł. I naprawdę udało mu się wstać, ale zachwiał się.
  A Władimir Władimirowicz Kliczko wykończył Tyson Fury. I było to wspaniałe i sensacyjne zwycięstwo.
  Władimir Kliczko nie tylko pobił rekord Foremana, ale wśród wszystkich kategorii wagowych został najstarszym absolutnym mistrzem świata. A to oczywiście super osiągnięcie! Ale możesz też bronić się i dać zemstę Tysonowi Fury'emu. Ale tylko za dużo pieniędzy. Tyson Fury tego chce.
  A Władimir Kliczko otrzymał rekordową opłatę w historii boksu ponad trzysta milionów dolarów. I to szalona walka. To jest ogólnie bardzo fajne.
  A we wrześniu 2022 roku w końcu doszło do rewanżu. Walka jest po prostu niesamowita. Obaj gigantyczni bokserzy rzucili się na siebie. I była to walka niemożliwa.
  A Władimir Kliczko ponownie zwyciężył, w najbardziej widowiskowej i krwawej walce w historii boksu zawodowego. I było po prostu świetnie!
  Władimir Kliczko pobił również kolejny rekord mistrza w obronie tytułu.
  A 4 grudnia 2022 r. Valentin Kuptsov dobrowolnie opuścił stanowisko prezydenta Rosji w wieku zaledwie osiemdziesięciu pięciu lat. I ustąpił miejsca młodszym kadrom.
  I tak historia toczy się w świecie, w którym nie było miejsca dla starca Giennadija Ziuganowa.
  
  JEŚLI NIE WYKLUCZASZ WOJNY NA ROSJĘ
  Niemcy radziły sobie trochę mądrzej podczas I wojny światowej, zwłaszcza król Wilhelm II. Nie wypowiedział wojny Rosji. I to był naprawdę mocny ruch. Mikołaj II zawahał się. I tak wojska niemieckie, nie rozpraszając się drugim frontem wschodnim, w ciągu dziesięciu dni zdobyły Belgię. A potem okrążyli Paryż, zabierając go na ring. A wojska angielsko-francuskie zostały pokonane i częściowo się poddały.
  A carska Rosja nie przystąpiła do I wojny światowej. Francja była okupowana. A Austro-Węgry zaatakowały Włochy... A potem siły były nierówne.
  Ale na morzu Wielka Brytania była w stanie pokonać niemiecką flotę. A wojna na Zachodzie przybrała długotrwały charakter. Wojska tureckie i niemieckie zaczęły nacierać na Egipt. I wygrali. Następnie Niemcy zajęli kolonie w Afryce. Kluczowym momentem było zdobycie Gibraltaru. W tym celu wojska niemieckie zajęły Hiszpanię. Armia Cesarstwa Kastylii była wobec Niemców bardzo słaba. I zdobyli Gibraltar w pospiesznym i szybkim ataku.
  Następnie zablokowali wejście dla angielskiej eskadry i zaczęli zdobywać Afrykę.
  Tutaj i carska Rosja po chwili namysłu wypowiedziała wojnę Wielkiej Brytanii. W rzeczywistości możesz zdobyć Iran, Indie i część Indochin. I bez dużych strat. A armia Wilhelma zajęła i zajęła Portugalię wraz ze wszystkimi jej koloniami. I to jest bardzo odważne posunięcie i bardzo niszczycielskie.
  A carska Rosja przeniosła się przez Iran do Indii i dalej do Azji. A Japonia również zdobyła i zaatakowała Wielką Brytanię. A to już jest poważne. Zaczęli tłoczyć Brytyjczyków jak ubijanie masła w śmietanie. A to dopiero początek. Tutaj Niemcy również zwodowali okręty podwodne - na szczęście dysponują wystarczającymi zasobami. I zaczęli budować ataki bombowe na Londyn i samą Anglię, robiąc cios. Siła Wilhelma działała w sposób bojowy. Bardzo bojowy. Wydawało się, że jeszcze trochę i Wielka Brytania zostanie rzucona na kolana. Ale wtedy Stany Zjednoczone przystąpiły do wojny. A to już jest poważne. Carska Rosja zdobyła Indie, Iran i większość Indochin. Coś zabrała Japonia w Azji. Potem samuraj wdał się w wojnę ze Stanami Zjednoczonymi. Walki toczyły się na morzu.
  A Niemcy przypuściły atak powietrzny i podwodny na Wielką Brytanię.
  W najkorzystniejszej sytuacji okazała się Rosja - która zdobyła wiele prawie bez strat i teraz zaczęła trawić swoje nowe kolonie...
  A I wojna światowa przybrała długotrwały charakter.
  Japończycy na morzu początkowo pokonali mniej doświadczonych i wykwalifikowanych Amerykanów. Ale wtedy Stany Zjednoczone, wykorzystując siłę ekonomiczną, wypuściły wiele statków, a okręty podwodne zaczęły przejmować inicjatywę.
  Ale Niemcy, mając kontrolę nad Afryką i prawie całą Europą: Włochy zostały zajęte przez Austro-Węgry, byli w stanie, po trzech latach wojny podwodnej, znokautować flotę angielską i przejąć dominację na morzu, wylądowali w ojczyźnie .
  Brytyjczycy walczyli desperacko, w bitwach używali czołgów. Ale Niemcy już mieli swoje.
  A we wrześniu 1918 upadł Londyn. I tak Brytyjczycy kontynuowali wojnę z Kanady. A Niemcy zaatakowały USA. A I wojna światowa trwała z wielką goryczą.
  Młócił w następnym 1919 roku niemieckie okręty podwodne Amerykanów i próbował je zdobyć. Ale Japonia jest pokonana na morzu, a Stany Zjednoczone są za granicą. Do tej pory samolotem nie było możliwe dotarcie do Ameryki. I musisz szybko zbudować ogromną flotę.
  A bitwy zamieniły się w powietrze i wodę ...
  1919 i 1920 minęły bez większych zmian, z bitwami na morzu. Stany Zjednoczone poniosły ciężkie straty, ale pospiesznie zbudowały nowe statki. Zagubieni i Niemcy wraz z koloniami i Japonią... W 1921 r. carska Rosja pod naciskiem Niemców zgodziła się przystąpić do wojny. Teraz praktycznie cała półkula wschodnia była przeciwko USA.
  Wojska carskie rozpoczęły ofensywę na Alasce zimą 1922 roku. I to było mocne posunięcie, ponieważ terytorium jest prawie blisko, w rzeczywistości graniczy.
  W armii carskiej pojawiły się dobre czołgi, zaprojektowane przez syna Mendelejewa. A także pierwsze na świecie helikoptery i najpotężniejsze bombowce z sześcioma i ośmioma silnikami.
  A carska Rosja stała się już groźnym rywalem ...
  A teraz, na ciężkim czołgu "Peter" - jednym z pierwszych wśród wypukłych, walczy załoga Alenki.
  Mimo marcowych mrozów na Alasce dziewczyny walczą boso i tylko w bikini. A czołg jest bardzo mocny w Rosji.
  Alenka strzela z potężnej i bardzo śmiercionośnej broni i mówi z uśmiechem:
  - Dla króla umierają jak bohaterowie, dla polityka bez króla w głowie zamieniają się w trupy za życia!
  Anyuta zauważyła, mrugając do swoich okrutnych partnerów, a także uderzając wroga armatą:
  - Nie ma nic głupszego niż umrzeć za niegodną osobę, ale jeszcze gorzej jest umrzeć za absurdalny pomysł!
  Alla również uderzyła z kolosalną siłą, wsuwając nagą piętę w zamek pistoletu i jęknęła:
  - Największy władca to nic przed Bogiem, a najuczciwszy polityk, nędza moralna przed prawdziwym człowiekiem!
  Maria dała serię z karabinów maszynowych i bardzo agresywnie kosiła wrogów:
  - Śnieg jest biały, ale robi się czarny po wyborach przemysłowych, człowiek rodzi się czysty, ale po wejściu do polityki uczy się być świnią!
  Matrena oświadczyła, miażdżąc atakujących ją z dziką pasją Amerykanów:
  - Polityk stara się prezentować jako biały i puszysty, ale w rzeczywistości jest kłujący jak kaktus, tylko nie na pustyni, ale w środku lasu pełnego dębów i przetartych pniaków!
  Marusya nabazgrał na wrogu, a także wystrzelił z armaty, niszcząc amerykański bunkier i pisnął:
  - Jeśli chcesz żyć jak biały człowiek, rób ciemne rzeczy z nieludzkim brakiem skrupułów!
  Olimpiada wzięła go i wcisnęła nagą piętę na pedały, próbując przyspieszyć swój potężny czołg i krzyknęła:
  - Życie jako biała osoba nie zależy od koloru skóry, ale od ilości szarej materii w głowie i jasnych zdolności do oszukiwania ludzi!
  A dziewczyna-bohater wybuchnie śmiechem ...
  Armia carska przemierza Alaskę... A pod koniec wiosny 1922 wkroczyła już do Kanady.
  W bitwach armia carska okazała się wcale nie słaba. A dziewczyny walczą na niebie na myśliwcach.
  Anastasia Vedmakova zestrzeliła amerykański samolot gołymi palcami u nóg i pisnęła:
  - Szczęścia nie można budować na krwi, ale za pomocą pieniędzy można przynajmniej zbudować iluzję dobrego samopoczucia!
  Akulina Orłowa wzięła go i gołymi palcami skierowała karabin maszynowy na cel i wpadła na wroga, wydała:
  - Jedność można lutować żelazem i krwią, ale krew, jak kwas, skoroduje każdy metal, ale miłość zwiąże takim łańcuchem, że nie złamie nawet tytanu!
  Margarita Magnitnaya rzuciła się i pocięła wroga, i sprawiła, że spalił się i pisnął:
  - Diabeł stworzył politykę, żeby ludzie mieli trochę nadziei od słowików, a dużo dziobów od kogutów i niezliczoną ilość kłopotów zapiałych przez polityczne wrony!
  Dziewczyny to bardzo mądre wojowniczki, w których jest tyle ciepła i ogromnej presji.
  Alice i Angelica również strzelają i kosą wrogów.
  Alicja wystrzeliła, powalając wroga i wydała:
  - Szatan narodził się, gdy polityk po raz pierwszy obiecał niemożliwe nawet Wszechmogącemu Bogu!
  Angelica rzuciła gołymi palcami granat o niszczycielskiej sile, szarpała Amerykanów i pisnęła:
  - Nikt nigdy nie widział Boga, ale dyktator cały czas miga na ekranie, a on też chce upodobnić się do Wszechmogącego, choć sam wygląda bardziej jak gadatliwy błazen!
  Alicja ponownie rzuciła śmiercionośnym granatem bosą stopą i zaćwierkała, szczerząc zęby:
  - Nie ma silniejszego niż Bóg Wszechmogący, ale w podłości polityk jest wyższy od diabła i jest w stanie obiecać coś ponad moc Wszechmogącego!
  Angelica również wzięła i rzuciła wybuchową paczkę gołą piętą i gruchała agresywnie:
  - Jeśli ktoś myśli, że nie ma Boga, patrząc na nasz świat, to od razu upewnij się, że Diabeł istnieje - patrząc na polityków!
  Walczą tu również Victoria i Veronika.
  Victoria rzuciła nagą, wyrzeźbioną stopą i rozdarła masę przeciwników na podarte kawałki:
  - Polityk ma mniej sumienia niż molekuły w próżni, ale obietnic jest więcej niż kropli w morzu!
  Veronica zauważyła, strzelając do wroga, i wypuściła bumerang gołymi palcami i vyaknula:
  - Nie ma suchych kamieni w rzece, uczciwych ludzi w polityce, współczucia wśród dyktatorów, a ci, którzy głosują na tych, którzy noszą kamień w sercu, zostaną ukarani!
  Stalenida walczy tu także w armii carskiej. I szkarłatnym sutkiem na piersi nacisnęła guzik i pisnęła:
  - Można policzyć wszystkie krople w morzu, wszystkie gwiazdy na niebie, ale politycy dają tyle obietnic wyborczych, że dokładna liczba jest nieznana wszechwiedzącemu Bogu Wszechmogącemu!
  Tamara również zmiażdżyła wojska Yankee. Precyzyjnym uderzeniem przerzuciła czołg Maccabee i zagruchała:
  - Kiedy dyktator resetuje warunki rządów, wartości życiowe poddanych pod taką kontrolą dążą do zera, a obietnice są zredukowane do zera!
  Walczyła tu także Wielka Czwórka.
  Natasza wystrzeliła błyskawicę ze swojego szkarłatnego sutka, spaliła jankeskich żołnierzy i gruchała:
  - Po zresetowaniu warunków dyktatury nie będziesz w stanie wymazać w nic, a pamięć o zbrodniach i błędach tyrana!
  Zoya również wystrzeliła magiczny pulsar plazmowy z truskawkowego sutka i pisnęła:
  - Dyktator ma w ręku maczugę, ale i tak to on nie da się wepchnąć do boksu dla bydła!
  Augustine również dźgała promieniami bojowej magii ze swoich szkarłatnych sutków i gruchała:
  - Bóg nie dał świńskich rogów, dyktatora wszechmocy, polityki bezkarności, ale kobiety wiecznej młodości, ale każdy ma szansę dostać to, na co zasługuje!
  Svetlana z chichotem wypuściła z jej sutków truskawkowych niszczycielski kleks, całkowicie zniszczony, i powiedziała:
  - Wilk ma kły, lew pazury, lis ogon, polityk język, mężczyzna głowę, a nędzna świnia ma kłopoty - rogi nie rosną!
  Więc cztery walki jak dziewczyny są super...
  A na niebie Albin i Alvin są młóceni przez Stany Zjednoczone dla Niemiec. Dziewczyny też, co mogę powiedzieć - super klasa!
  Albina, naciskając bosymi stopami przyciski joysticka, zestrzeliła amerykański samolot i gruchnęła:
  - Wilk karmi się szybkimi nogami, kobieta jest naga i smukłe nogi, wilk dręczy ofiarę kłami, kobiety biją na śmierć długimi językami!
  Alvina, miażdżąc wroga i przewracając się, naciskając gołą piętę, wzięła go i gruchała:
  - Bieganie przedłuża życie, ale dlaczego zając żyje tak mało? Bo nie ucieka, ale ucieka, a kto ucieka, nie cierpi na długowieczność!
  Dziewczyny oczywiście całkowicie miażdżą Amerykanów w niebie. Kanada została już zdobyta, a na terytorium samej Ameryki trwają bitwy. Tutaj opór jest zaciekły, ale niewystarczająco systemowy. Ale mimo wszystko nacierają jednostki niemieckie i rosyjskie, a potem japońskie. Jest prawdziwy klip z USA. A tutaj oczywiście dziewczęta są na pierwszym miejscu jako wojowniczki.
  Mikołaj II zwrócił na to uwagę:
  - W naszej Rosji są kobiety,
  Że jeżdżą samolotem żartobliwie...
  Że wszyscy we wszechświecie są piękniejsi,
  Rozbij wroga na kawałki!
  
  Rodzą się, by wygrywać
  Aby gloryfikować Rosję przez wieki ...
  W końcu nasi pradziadkowie,
  Natychmiast zebrali dla nich armię!
  Rzeczywiście, jest to jednocześnie fajne i bojowe... Wreszcie koalicja zbliżyła się do Nowego Jorku i Waszyngtonu. A Stany Zjednoczone skapitulowały. Tylko 25 grudnia 1922 r. Tak zakończyła się I wojna światowa.
  Świat się uspokoił, a kolonie uległy redystrybucji. Przetrawione kraje podbite-zwycięzcy. Na całym świecie nastąpiło szybkie ożywienie gospodarcze. Szczególnie szybko rozwijała się Rosja. Chociaż oczywiście nie może być wiecznego spokoju ...
  Szykuje się nowa wojna między Niemcami, Austro-Węgrami, które nabyły kolonie, a Rosją. Liczy się tutaj, po której stronie stoi Japonia.
  Niemcy chcą przeciągnąć samurajów na swoją stronę, a Rosjan na swoją. A od tego wiele zależy - kto będzie zwycięzcą.
  Cóż, II wojna światowa to inna historia. Ale przy takich walkach i twardych dziewczynach Rosja w zasadzie nie może przegrać. Niech więc nasze dziewczyny będą chwalebne!
  
  KURSK DUT BEZ DRUGIEGO FRONTU
  W jednym z równoległych wszechświatów Japonia wygrała bitwę o Midway - tak jak powinno być z prawdopodobieństwem dziewięćdziesięciu procent. A potem zdobyli Archipelag Hawajski. Samuraj uderzył także w Indie. Aby ocalić swoją największą kolonię, Churchill został zmuszony do przeniesienia części wojsk z Egiptu. Co doprowadziło do przełożenia operacji "Pochodnia".
  Nie wpłynęło to jednak jeszcze na przebieg wojny na wschodzie. Niemcy zostali pokonani pod Stalingradem. Armia Czerwona posuwała się naprzód na Ukrainie, ale wtedy Mainstein częściowo przywrócił sytuację. A linia frontu była taka sama, jak w czterdziestym trzecim roku prawdziwej historii.
  Ale w Egipcie Rommel wciąż czekał na posiłki, w tym na czołgi Tygrys - trzydzieści zupełnie nowych egzemplarzy i cztery kolejne dywizje niemieckie i osiem włoskich. I udało mu się pokonać wciąż osłabionych Brytyjczyków, docierając do Kanału Sueskiego. W tych warunkach Churchill w kwietniu 1943 r. zaoferował Niemcom rozejm na rok. Roosevelt, który został pobity na morzu przez Japończyków, a Stany Zjednoczone coraz bardziej dręczyła rosnąca liczba niemieckich okrętów podwodnych, również proponował rozejm na lata. A bombardowania III Rzeszy jeszcze wcześniej obniżyły intensywność.
  W ten sposób III Rzesza przejęła kontrolę nad północną Afryką i uwolniła swoje ręce na zachodzie.
  A także superas Johann Marcel pozostał przy życiu. I to też jest duży plus dla III Rzeszy.
  W ten sposób Hitler ponownie odłożył operację Cytadela, aby skoncentrować tam więcej sił i uzyskać przewagę technologiczną.
  Marsylia pod koniec czterdziestego drugiego roku zestrzeliła trzysta samolotów i za to ponownie otrzymała Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża, ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Po czym został przeniesiony na front wschodni. Co okazało się znacznie fajniejsze i nie mniej udane dla Marsylii.
  Ale nadal walczył i za pięćset samolotów do lata 1943 otrzymał Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Ponadto Marsylia otrzymała Platynowy Puchar Luftwaffe z diamentami za czterysta samolotów. Również do sierpnia przynosząc
  Liczba zestrzelonych samolotów do sześciuset Marsylii otrzymała złoty krzyż zasługi wojskowej z diamentami. Pierwszy wśród żołnierzy III Rzeszy, który zdobył takie odznaczenie.
  Nazistowska ofensywa na Wybrzeże Kurskie rozpoczęła się dopiero 1 sierpnia 1943 r. Przyczyn opóźnienia było kilka. W tym chęć przetestowania najnowszych czołgów w bitwie. I nie tylko znane w prawdziwej historii: "Tygrys", "Pantera" i "Ferdynand". Ale "Lew", którego Niemcy byli w stanie wprowadzić do serii, ponieważ po zwycięstwie w Midway bombardowanie III Rzeszy stało się wielokrotnie słabsze, a Fritz miał wystarczające środki, aby sprowadzić "Lwa" zbiornik do produkcji seryjnej. Nieco wcześniej zakończono prace nad "Tygrysem" -2. W rzeczywistości mógł zostać wprowadzony do masowej produkcji sześć miesięcy wcześniej, ale oczekiwanie na Panther-2 uniemożliwiło to. W tym przypadku Hitler dał instalacji szybszego "Tygrysa" -2, aby poprowadzić do serii. I żeby Panther -2 był doskonalszy, żeby przy lepszej ochronie nie ważył za dużo i miał niższą sylwetkę. I oczywiście Mysz. Ta maszyna też, ze względu na to, że alianci mniej ingerowali w Niemców, a potem całkowicie przestali się wtrącać, została również stworzona wcześniej w formie metalowej i udało jej się przejść w małe serie.
  Tak więc Niemcy mieli już w służbie 1 sierpnia: "Pantera", "Tygrys", "Tygrys" -2, "Lew", "Maus" i "Ferdynand". Co więcej, "Tygrys" już wyglądał, podobnie jak "Ferdynand", nieco przestarzały. A "Lew" ważący dziewięćdziesiąt ton przypominał powiększonego "Tygrysa" -2. Tylko boczny pancerz jest grubszy o 100 mm na pochyłościach, a działo ma 105 mm grubości przy długości lufy 70EL. To prawda, prawdziwe bitwy pokazały, że jest to armata 88 mm z 71 el i szybsza i lepsza, chociaż Lew ma mocniejsze, ale tylko pięć strzałów na minutę przeciwko ośmiu i plus oczywiście mniejszy zapas pocisków.
  Wzrost kalibru to też minus...
  Ogólnie Niemcy zgromadzili kolosalne siły ... I udało im się zdobyć przewagę w powietrzu. A Armia Czerwona stworzyła potężną obronę. Niemcy mieli więcej czołgów, piechoty, dział, a zwłaszcza samolotów, niż w prawdziwej historii. Ale mimo wszystko, wraz z rezerwami Frontu Stepowego, ZSRR zgromadził ponad dwa miliony żołnierzy i oficerów, pięć i pół tysiąca czołgów, około trzydziestu tysięcy dział i wyrzutni oraz około trzech tysięcy samolotów. A jednocześnie wysoko rozwinięta pod względem inżynieryjnym obrona.
  Niemcy zgromadzili razem z aliantami ponad półtora miliona żołnierzy, cztery i pół tysiąca czołgów, szesnaście tysięcy dział i wyrzutni gazowych oraz około czterech tysięcy samolotów.
  Tak więc Fritz miał przewagę tylko w powietrzu, ustępując siłom naziemnym. Zwłaszcza w artylerii. Ale z drugiej strony ZSRR miał większy procent lżejszych dział małego kalibru. Fritz miał dużą przewagę w czołgach ciężkich i działach samobieżnych. Ponadto ogólny poziom mobilności armii niemieckiej był wyższy. Niemcy mieli przewagę w liczbie motocykli i ciężarówek oraz samochodów. Co więcej, dostawy Lend-Lease praktycznie ustały.
  Siły są więc na zbliżonym poziomie, a wynik bitwy jest niejasny. Niemcy być może są lepszej jakości, ale wojska radzieckie również zdobyły duże doświadczenie bojowe. Wiele dywizji SS.
  Armia Czerwona w defensywie. Więc szanse wynoszą około pięćdziesiąt pięćdziesiąt.
  1 sierpnia udało się Niemcom dokonać pewnej taktycznej niespodzianki, ale nie strategicznej. Tym razem naziści zdołali ograć Armię Czerwoną, wymykając się dezinformacji, a przygotowania artyleryjskie nie miały miejsca.
  Potem ruszyły faszystowskie potwory.
  Na czołgu "Lew" jeździ żeńska załoga Gerdy. Dziewczyny są gotowe do walki. Pociski odbijają się od pancerza ich czołgu jak groszek. Nie możesz brać niczego na jego czoło.
  Gerda oddaje strzał gołymi palcami i mówi:
  - Polityk to takie bzdury, że najlepiej wypłynąć na wzburzone wody kampanii wyborczej!
  Charlotte strzela za nią, a także trafia w sowieckie działo, mówiąc agresywnie:
  - Politycy, podobnie jak dzieci, lubią dużo komponować, ale w przeciwieństwie do dzieci robią z wyborców sieroty!
  Lupanula z karabinów maszynowych czołgu "Lion" i Christina, zauważając:
  - Polityk używa swojego długiego języka jako sieci, by łapać wyborców inteligencją ważek!
  Magda też po kolei wystrzeliła z armaty, gruchając:
  - Polityk to prostytutka, której język jest za długi, by sprawiać przyjemność, a nogi za krótkie, by wepchnąć ją na górę!
  A samoloty niemieckie walczyły na niebie. Tym razem do serii wszedł ME-309, ponieważ alianci nie bombardowali i łatwiej było przestawić się na produkcję nowego, bardziej zaawansowanego i mocniejszego samolotu.
  ME-309 miał prędkość do 740 kilometrów na godzinę, czyli całkiem sporo pojazdów śmigłowych, a także trzy 30-mm wiatrówki i cztery 14-mm karabiny maszynowe. Siedem punktów ostrzału dla jednomiejscowego myśliwca to dużo.
  Oczywiście Johann Marcel jest poza konkurencją, ale swoją karierę otworzyły dwie Niemki, po prostu najwyższej klasy pilotki: Albina i Alvina. I są piękne i walczą na Kurskim Bulge boso i w bikini.
  Albina w locie strąciła radziecki samochód i pisnęła:
  - Polityk chce zostać niebiańskim, ale ma tylko dumę do nieba, ale w rzeczywistości jest demonem z podziemi!
  Alvina agresywnie zauważyła, zestrzeliwując kolejny samolot Armii Czerwonej:
  - Polityk ma dziób do poruszania i język do nakłuwania, ale temu upierzonemu ptakowi brakuje skrzydeł, by wznieść się ponad własne problemy!
  Albina ponownie zestrzeliła radzieckiego Jaka na niebie i gruchnęła:
  - Polityk to orzeł i nie jest tak źle, jeśli jest bezskrzydły, znacznie gorzej, jeśli jest bezmózgim kogutem!
  Alvina wzięła i wystrzeliła serię pocisków lotniczych na wroga i gruchnęła:
  - Polityk, jak kobieta, jest kapryśny i uwielbia dawać się za pieniądze, ale może urodzić tylko potwory pod kontrolą, kozy w ogrodzie i świnie w kieszeni!
  Dziewczyny zrobiły kawałek z sowieckiego lotnictwa ...
  Albina na ME-309 odcięła sowiecki samochód i zauważyła:
  - Technika bez ludzkich rąk jest martwa, a bez mózgu zabija stwórcę!
  Alvina chętnie się z tym zgodziła, zestrzeliwując radziecki bombowiec z pierwszej linii gołymi palcami:
  - Jeśli dowódcą jest baran, to żadna technika, nawet wymyślona przez lisa, nie pomoże wygrać pojedynku z kimś, kto nie jest dzięciołem!
  Dziewczyny na niebie Walczyli z Armią Czerwoną jak lep. Niemcom udało się wcisnąć na pozycje wojsk sowieckich. A w ciągu pierwszych dwóch dni pokonaliśmy piętnaście czy dwadzieścia kilometrów.
  Czołg "Maus" po raz pierwszy brał udział w bitwach. Ma też zespół dziewcząt, kierowany przez Adalę.
  Niemiecki samochód waży sto osiemdziesiąt osiem ton. To dość duża waga. I porusza się ciężko.
  Adala strzela z armaty 128 mm w sowieckie linie i gaworzy:
  - Jeśli polityk jest zawsze świnią, to dyktator jest przynajmniej czasami lwem, ale jednocześnie zdziera z wyborców tłuste kawałki!
  Agatha zgodziła się, strzelając z armaty 75 mm, również gołymi palcami u nóg:
  - Żołnierz jest pod pewnymi względami tylko pionkiem na szachownicy, ale może zostać generałem, politykiem, nawet jeśli jest ważną postacią, na zawsze pozostanie mieszanką lisa i świni!
  Cysterna Matylda rzuciła się z karabinami maszynowymi i świergotała, mrugając do swoich chłopaków:
  - Człowiek ma dwóch głównych wrogów: biedę i starość, ale jeśli jedni mogą zostać pokonani przez niektórych, to od drugiego jest tylko jedno zbawienie - śmierć!
  Viola, też piękna dziewczyna, prowadząc czołg, gruchała, obnażając zęby koloru pereł:
  - Zarówno król, jak i niewolnik rodzą się przez kobietę z bólem, ale polityka rodzi zdradę z męką nie do zniesienia dla wyborców!
  Dominika, pomagając załadować ciężki pocisk do potężnej broni, całkiem logicznie zauważyła:
  - Gdy Bóg chce lekko ukarać, pozbawia umysł władcy na jedną kadencję prezydencką, ale jeśli Wszechmogący chce ukarać poważnie, to wyborcy są pozbawieni rozsądnego wyboru dla wszystkich firm!
  A dziewczyna wybuchnie śmiechem. I całkiem dokładnie uderzą w wojska rosyjskie.
  "Maus", czołg jest oczywiście duży i dobrze chroniony pod każdym kątem. Ale drogie, ciężkie, powolne. Ale muszle z niego leją się jak groszek. Pod tym względem czołg ten nadaje się do przełomu i jest dopuszczony do przodu. Po prostu go wziął i wysadził się na minę.
  Agata zauważyła sarkastycznie:
  - Kiedy Bóg ma kłopoty z czasem, wyborcy nie mają czasu na skruchę z wyboru polityków!
  Adala wystrzeliła z armaty na pozycje sowieckie, przewracając haubicę i syknęła:
  - Nawet jeśli wyborca ma siedem przęseł na czole, to i tak wybierze polityka z siedmioma piątkami w tygodniu i wiecznym dniem wolnym na wypełnienie obietnic wyborczych!
  Matylda, gryzmoląc z karabinów maszynowych, czołgając się na "Mausie" do sowieckich żołnierzy i zabijając Rosjan, zauważyła:
  - Lepiej mieć jednego króla niż siedmiu bojarów na tronie, siedem niani ma dziecko bez oka, siedmiu bojarów ma władzę bez króla w głowach!
  Viola próbowała wyciągnąć czołg z pola minowego, opierając się na bosych stopach i zauważyła:
  - Nawet tyrania jest lepsza niż całkowita anarchia, jeden wielki wilk zabije mniej ludzi niż milion komarów przesiąkniętych infekcją!
  Dominika, poddając się kolejnemu ciężkiemu pociskowi, całkiem racjonalnie i mądrze zauważyła:
  - Słoń boi się małej myszy, groźny dyktator imperium spadnie maleńką kroplę trucizny, a mały Bacillus położy miliard ludzi!
  Potężny "Maus" na biegu wstecznym jakoś cofnął się. Naziści byli gotowi na nowe zwycięstwa lub odwrotnie.
  Wybrzuszenie Kurskie dudniło i błyszczało ... A bitwy tutaj są tak okrutne i wściekłe.
  Jak erupcja lawy. I nie przestawaj, nie zmieniaj nóg...
  Zabłyśnij nasze twarze, błyszczą buty ...
  Hitler co godzinę otrzymywał wiadomości z frontu. Ofensywa nie poszła dokładnie zgodnie z planem, ale naziści wkroczyli do środka. Czołg "Mysz" pokazał swoją przeżywalność. Podobnie jak Leo. Ale ogólnie superciężkie samochody nie są zbyt dobre. "Pantera", ze względu na słabości boków, nie była zbyt wytrwała. Ale "Tygrys", który ze względu na swój kwadratowy kształt był uważany za przestarzały, wydawał się po prostu całkiem niezły. Być może najlepszy ze wszystkich niemieckich czołgów. I to oczywiście było małym odkryciem Wybrzuszenia Kurskiego.
  Na niebie dominację przejęli Niemcy. A Johann Marcel jak zawsze zabłysnął, powalając dziesiątki Rosjan. Ale oczywiście dziewczyny Albina i Alvin pokazały się mocno. Nowa gwiazda Ace'a Huffmana również zaczęła rosnąć. A Rudel zniszczył także radzieckie czołgi w samolocie szturmowym. Helga pojawiła się również na Focke-Wulfie. Dziewczyna jest też bardzo silnym asem.
  Zadeklarowała nawet, uderzając w inny sowiecki czołg:
  - Aby wygrać, szachy wymagają logiki, intuicji i pomysłowości, w polityce często wystarczy jedna podłość, choć zwycięstwo jest zawsze pyrrusowe!
  Rudel zgodził się z tym, był jeszcze młody i jeszcze nie kaleką:
  - Wojownik na wojnie jest podobny do Szatana, jeśli nie siłą, to odwagą, z jaką rzuca się na boga wojny!
  Niemcy oczywiście ciężko walczą. Ale Armia Czerwona również walczy jak stop tytanu. A sowieccy bojownicy nie ustępują ani kroku, bez walki.
  Alenka również walczy ze swoim zespołem, wyprzedzając czubek nazistowskiego klina. A Niemcy uwielbiają w ten sposób rozbijać wroga.
  Alenka rzuciła bombę bosą stopą ze śmiertelną siłą i pisnęła z chichotem:
  - Człowiek rodzi się z pragnieniem poznania mądrości, ale tylko koza rodzi się z brodą, a to nie zawsze jest dosłowne!
  Anyuta, strzelając do nazistów, chętnie się z tym zgodziła, rzucając granatem bosą stopą:
  - Człowiek chce mieć siłę byka, ale umysł osła zamienia go w barana na grilla!
  Alla, strzelając do wroga i rzucając ładunkiem wybuchowym gołymi palcami, vyaknula:
  - Nie ma rzeczy niemożliwych dla postępu, tylko po to, by dać szczęście wszystkim, jest bezsilny, z powodu wszechmocy ludzkiej zawiści i egoizmu!
  Maria też uderzyła wroga, dokładnie rozwaliła czołg rzutem bosą stopą i gruchnęła:
  - Nawet Wszechmogący Bóg jest bezsilny, aby dać szczęście wszystkim, więc nawet Wszechmogący nie znalazł antidotum na takie cechy: kiedy wszystko nie wystarcza dla osoby i wydaje się, że wszystko jest lepsze z sąsiadem, w tym z żoną!
  Marusya z tego bosego batalionu dziewcząt rzuciła gołymi podeszwami całą masę granatów i gruchała:
  - Prawdziwe szczęście nie jest wtedy, gdy masz wszystko, czego chcesz, bo to nierealne nawet dla miliardera, ale wtedy, gdy przestajesz zazdrościć sąsiadowi - choć często jest to fantazja!
  Matrena, ta opalona, muskularna dziewczyna w samych majtkach, wystrzeliła bosymi stopami ciężką, domowej roboty wybuchową paczkę węgla i gruchała:
  - Wydawało się, że łatwiej pokonać zazdrość sąsiada i przyjrzeć się uważnie jego żonie, ale czasem łatwiej jest zrzucić niebo na ziemię niż przestać zazdrościć innym sukcesom!
  Olimpias to potężna bohaterska dziewczyna, która wzięła i rzuciła całą beczkę materiałów wybuchowych, rozerwała masę faszystów, a nawet przewróciła czołg Pantera i ćwierkała:
  - Jak możesz pokonać w sobie egoizm - przestań pamiętać, że twój przodek jest małpą, ale pamiętaj, że zostałeś stworzony na obraz i podobieństwo Boga i zrodzony z Wszechmogącego, a twoim głównym celem jest służenie niebiańskim!
  Ale Stalenida, razem z Tamarą i Weroniką z gołymi nogami, wycelowali z armaty kalibru 203 mm. I jak wybucha na Myszach. Teoretycznie taka broń może nawet przebić tego potwora, ale... Pocisk, choć ciężki, nie przebija pancerza, a rykoszetuje od zbroi tego potwora. Jeszcze 250 mm pochylonego metalu w czole. Taki jest twór myśli inżynierskiej III Rzeszy.
  Steelenida komentuje ze śmiechem:
  - Człowiek przechodzi od małpy do wszechmocy, polityk wspina się po szczeblach kariery od lisiej ropuchy do świńskiej dyktatury!
  Victoria, Veronica i Tamara, odpoczywając na bosych stopach, włożyły do pistoletu stukilogramowy pocisk i zaczęły nim kierować.
  Victoria, ta piękna dziewczyna w bikini, obnażając zęby, dowcipnie zauważyła:
  - Na człowieka w życiu czeka wiele problemów, ale po śmierci dusza musi jeszcze znaleźć dla siebie miejsce, grzechy nie są wpuszczone do nieba, a koguty będą dziobać w piekle!
  Veronica, opierając nagie pięty na szmaragdowej trawie, również się z tym zgodziła:
  - Ciało bywa trudne do noszenia, a dusza jest nieważka, jeśli żyłeś grzesznie, nie znajdziesz domu w raju!
  Tamara z chichotem, obnażając zęby, całkiem logicznie oświadczyła, puszczając iskry z zębów:
  - Mężczyzna lubi patrzeć na gołe nogi kobiet, a kobieta lubi prowadzić, zakładając wcześniej buty po uszy, a mężczyźnie zdarła trzy skóry pod piętą!
  Stalenida obnażyła zęby w białozębnym i bardzo agresywnym uśmiechu, a odkładając nagie, okrągłe obcasy, zanotowała:
  - Mężczyzna pod kobiecym obcasem eleganckiego buta jest o wiele przyjemniejszy niż pod butem dyktatora, zwłaszcza jeśli jest łykowym butem z intelektem!
  Victoria zachichotała, wysyłając pocisk po łuku i powiedziała:
  - Polityk to zawsze garbaty zwierzak, ale łączy go z wielbłądem tyle, że chciał na nas pluć!
  Veronica zadeklarowała agresywnie, mrugając i pięknie wyrażona, z wielką godnością:
  - Polityk pluje na nas jak wielbłąd, ale jednocześnie chce, żeby nasze plecy wygięły się jak garby w ukłonie przed jego znikomością!
  Tamara agresywnie zauważyła, podciągając kolejny, ogromny, niszczycielski pocisk:
  - Wielbłąd to parowiec pustyni, a polityk to świnia, która zamienia kwitnącą ziemię w nieużytki!
  Trzeciego dnia Niemcy posunęli się nieco dalej. Coraz częściej zaczęły się psuć "Myszy", "Lwy", "Tygrysy" i "Pantery". Było z nimi dużo zamieszania.
  Gerda zauważyła, wysyłając pocisk z armaty na sowiecki bunkier. Potężniejsze niemieckie działo było tutaj skuteczniejsze niż małe pociski Pantery.
  - Im cięższe ciało mężczyzny, tym trudniej mu stać się ciężarem w oczach kobiety jako instrumentem dla przyjemności ciała!
  Charlotte zauważyła, wysyłając śmiertelny pocisk na pozycję wojsk sowieckich:
  - Mózgi są miękkie w dotyku, ale mają większą siłę przebicia niż żeliwne pięści!
  Kristina strzelała do wroga, znokautowała wojska radzieckie i świergotała, obnażając zęby:
  - Jeśli twoja głowa jest solidną kością, pozycja w życiu będzie krucha!
  Magda waliła we wroga bosymi palcami, roztrzaskała go, przewracając rosyjskie działo i zauważyła:
  - Nie ma większego hartu ducha dla człowieka niż rozpoznanie własnych błędów, ale dla polityka jest to bezużyteczne, bo psuje się całkiem świadomie, a wyborca myli się wybierając go!
  Dziewczyny są takie, że nie można się z nimi kłócić...
  Ze strony sowieckiej walczą także dwie snajperki Alice i Anzhelika.
  Uderzyli też w nazistów.
  Alice wystrzeliła i powiedziała, mrugając do swojego partnera:
  - Jeśli jesteś dębowym sługą, powinieneś być tym samym generałem tamburynów, jak nagi król, z którego usunięto frytki!
  I gołymi palcami rzuciła granat, rozrywając nazistów na strzępy.
  Angelica również uderza w Fritza, a jej nagą piętą poddaje się zniszczeniu śmierci i piszczy:
  - Polityk w swoim egoizmie nie może nawet obiecać niczego pożytecznego dla wyborcy, bo złota góra, która nie jest warta ani grosza, może tylko zmiażdżyć!
  Alicja znowu strzeliła celnie we wroga, rzuciła śmiertelnie groźnego palcami gołej nogi i pisnęła:
  - W kłamstwach polityk nie jest równy, w usprawiedliwianiu niespełnienia obietnicy jest w ogóle wirtuozem!
  Angelica chichocze, a linia odcina wielu faszystów, a z nagiej podeszwy piękna wylatuje garść granatów. Dziewczyna ryczy:
  - Polityk próbuje skłamać, żeby wyrwać lwią część, a świnię dla tłustych kawałków, ale tylko udaje, że jest lwem, ale prawdziwą świnią!
  
  MIażdżący cios MISTRZA KARPOWA
  Anatolij Karpow w 1984 roku zdołał pokonać Garry'ego Kasparowa w meczu o mistrzostwo świata w trzydziestym pierwszym meczu. A mecz zakończył się wynikiem sześć - zero na korzyść Anatolija Karpowa. Trzeci przypadek w historii szachowych meczów o mistrzostwo świata, które zakończyły się suchym wynikiem, kiedy panującemu mistrzowi świata nie udało się wygrać ani jednej partii.
  Anatolij Karpow był również w stanie przewyższyć Bobby'ego Fischera i ELO. To było fantastyczne zwycięstwo, z którego można być dumnym.
  Sfrustrowany Garry Kasparow wpadł w depresję i rzucił szachy.
  Anatolij Karpow kontynuował swoje występy. W 1986 roku stoczył pojedynek z Sokołowem. Mecz też od samego początku szedł do jednego gola, po jedenastu meczach wynik stał się: cztery zero na korzyść Karpowa. I dopiero w trzynastym meczu Sokołow, wykorzystując nieoczekiwaną nowość, zdołał przesiąknąć wynik. Ale Karpow i tak wykończył przeciwnika w czternastym i osiemnastym meczu. Ten mecz był zdecydowanie zdominowany przez Karpowa. A Karpow jest już pięciokrotnym mistrzem świata, takim jak Michaił Botwinnik.
  Ale w 1988 roku odbył się pojedynek z Jusupowem. Anatolij Karpow był uważany za zdecydowanego faworyta. Nie jest jeszcze stary. A Jusupow przegrywał już z Sokołowem, który został prawie całkowicie pokonany przez Karpowa. I ogólnie nie był uważany za sportowca superklasy. A pod względem oceny pozostawał daleko w tyle za Karpowem. Ale Garry Kasparow nawet go wyprzedził przed druzgocącym meczem.
  Ale walka okazała się dużo bardziej uparta. Sensacja pojawiła się od samego początku, kiedy Jusupow objął prowadzenie. Następnie Karpow wyrównał i objął prowadzenie w dziesiątym meczu. Ale trzynasty Jusupow pokonał i wyrównał wynik. Szesnaście gier spowodowało sensacyjną porażkę Karpowa z obroną sycylijską, stosując nowy gambit.
  I zrobił krok do przodu! To było okrutne!
  Karpowowi udało się ponownie wyrównać wynik dopiero w dwudziestym drugim meczu... Potem ruszył do przodu w dwudziestym siódmym meczu. A po wygraniu trzydziestego pierwszego meczu udało mu się uzyskać wynik pięć-trzy... Gra trwała z wielką wytrwałością, aż Anatolij Karpow zdobył zwycięski punkt w czterdziestym pierwszym meczu.
  Mecz okazał się najdłuższym w historii szachów - czterdzieści jeden partii i bardzo uparty. A Jusupow zyskał autorytet i szacunek dzięki tak trudnemu, nieprzeniknionemu oporowi wobec mistrza świata.
  A Anatolij Karpow pokonał Michaiła Botwinnika, stając się sześciokrotnym mistrzem świata.
  W 1990 roku Anatolij Karpow ponownie zagrał mecz o mistrzostwo świata. A przeciwko niemu jest Vishy Anand. Młody szachista z Indii. Osiemnaście lat różnicy. Karpow wkrótce skończy czterdzieści lat. A jego przeciwnik ma jeszcze dwadzieścia jeden lat i wkrótce skończy dwadzieścia dwa. Jak to przypomina Kasparowa. A ocena Ananda nie jest zła. A w turniejach są wielkie zwycięstwa.
  I tak zaczyna się zacięta walka. Zgodnie z oczekiwaniami mecz z Anandem był niezwykłym wydarzeniem. I będzie w tym poważna bijatyka.
  Rzeczywiście, początkowo Karpov i Anand wymienili ciosy. Potem Karpow objął prowadzenie... W szesnastym meczu Anand wyrównał... Dopiero w dwudziestym siódmym meczu Krapow znów był na prowadzeniu... Potem Anand wyrównał wynik ponownie w trzydziestym drugim meczu... W czterdziestym pierwszym meczu Karpow ponownie objął prowadzenie. I wygrał czterdzieste siódme spotkanie, ale Anand wygrał w czterdziestym ósmym... Po czym po raz pierwszy w historii szachów ogłoszono na trzy miesiące przerwę, najdłuższą w historii meczu.
  W tym meczu Anand pokazał świetne umiejętności w obronie. I został naznaczony rekordem, i to światowym.
  Po trzech miesiącach mecz został wznowiony... Po remisie w czterdziestym dziewiątym meczu Anand wygrał pięćdziesiątą. A wynik był wyrównany... nastąpiło szesnaście kolejnych remisów, aż Karpow ostatecznie wygrał w sześćdziesiątym siódmym meczu. I wreszcie supermatch się skończył.
  W 1992 roku Anatolij Karpow próbował pobić rekord Laskera w liczbie wygranych meczów o mistrzostwo świata. A jego rywalami stał się Anglik Short. Który wcale nie był uważany za faworyta i miał raczej niską ocenę.
  Ale Anatolij Karpow przegrał dwa mecze na początku wymiany ciosów, przewaga wynosiła dwa punkty. W trzynastym meczu Short był w stanie zwiększyć wynik o cztery do jednego. I to już była sensacja. W dwudziestym czwartym meczu Short ponownie wygrał, podnosząc wynik do pięciu jeden. A teraz dwudziesta siódma odsłona Karpowa zamyka lukę. Ale w trzydziestym drugim meczu Short zdobywa szóstego gola i zostaje mistrzem świata. Jednocześnie z bardzo przekonującym wynikiem - sześć - dwa! Oto naprawdę rewelacyjny mecz okazał się.
  Ale zgodnie z zasadami FIDE Karpow ma prawo do rewanżu. Co więcej, w grze dochodzi do sześciu zwycięstw, a mistrz nie ma żadnego utrudnienia.
  A zemsta prosiła o to, pomimo sensacji Shorta. A w 1993 roku odbywa się rewanż.
  Anatolij Karpow najpierw wygrał, potem przegrał. Potem wygrał trzy mecze z rzędu. Potem kolejna gra... Wynik wynosił pięć do jednego... Potem Short zdobył jeden punkt... Ale w dwudziestym siódmym meczu Anatolij Karpow zdobył zwycięski punkt. I znowu głośne zwycięstwo. A wynik wyniósł sześć - dwa, ale już na korzyść Karpowa.
  W ten sposób pobito rekord Laskera - co jest bardzo fajne.
  W 1994 roku nowy mecz Anatolija Karpowa. Tym razem jego przeciwnikiem jest Gatta Kamsky. Szachista jest młody i bardzo uparty. Różnica wieku wynosi dwadzieścia trzy lata. I trzeba powiedzieć, że Karpow ma poważnego rywala.
  Mecz nie rozpoczął się zbyt dobrze dla Kamskiego. Po dwudziestu meczach wynik wynosił pięć - jeden na korzyść Karpowa. Ale Kamsky wygrał dwudziestą drugą partię, dwudziestą czwartą i dwudziestą szóstą - zmniejszając lukę w punktacji. A wszystkie mecze w tym meczu rozgrywane były z kontrolą czasu. Karpow wygrał dwudziesty siódmy mecz i został dziewięciokrotnym mistrzem świata. To wybitny i rekordowy wynik w historii szachów.
  Anatolij Jewgieniewicz powiedział, że trzeba przynajmniej zostać dziesięciokrotnym mistrzem świata, aby było to sensacją, rekordem i okrągłą figurą.
  Ale w 1996 roku Anand ponownie walczył z Anatolijem Karpowem. Tym razem Indianin ma najwyższą ocenę na świecie. A on rośnie w siłę. A Anatolij Karpow ma już czterdzieści pięć lat i wszyscy pamiętają, jak walczyli sześć lat temu. Walka będzie ciężka.
  Pierwsze sześć meczów rozegrano w zaciętej walce. Szachiści wygrali po dwie partie... Potem nastąpiła seria remisów i zwycięstwo Ananda w trzynastej partii. Potem Vishy wygrał szesnastą partię... A dwudziestą czwartą na Sycylii... W dwudziestym siódmym Karpow wypełnił lukę... Ale trzydziestą drugą partię wygrał Anand. A w trzydziestym szóstym meczu Indianin przedarł się przez obronę Karpowa i został czternastym mistrzem świata.
  Po przegranym meczu wynikiem sześć - trzy, Anatolij Karpow zdecydował się na rewanż. Nowy, tym razem trzeci mecz o mistrzostwo świata.
  Jeśli w prawdziwej historii szachów konfrontacja Karpowa-Kasparowa była najbardziej rekordowa, to tutaj jest Ananda-Karpowa.
  Rozegrano już sto trzy mecze, w tym rekordowy mecz sześćdziesięciu siedmiu pojedynków. Oprócz turniejowych. A potem jest trzeci mecz bez limitu.
  Anatolij Karpow jest oczywiście gotów skorzystać z prawa do rewanżu. I tu znowu bitwa dwóch rycerzy płaszcza i sztyletu.
  Jest rok 1997 - Karpow ma czterdzieści sześć lat. A wygranie meczu bez limitu nie jest łatwym zadaniem. Ale musisz wygrać.
  Walka zaczęła się ostrożnie... Pierwsze osiem gier zakończyło się remisem. Potem Anand wygrał... Potem Vishy wygrał siedemnasty mecz i objął prowadzenie z wynikiem dwa do zera... Dalsze zwycięstwo w dwudziestym trzecim meczu.... I dopiero w dwudziestym siódmym spotkaniu Anatolij Karpow pobił wynik. Jakoś w dwudziestej siódmej grze Anatolij Jewgienijewicz zawsze wygrywa. A oto nowe partie... Anand się nie spieszy... W czterdziestym pierwszym gemie wygrywa z czterdziestego siódmego. A czarny zdobywa zwycięski punkt w czterdziestym ósmym.
  Tak zakończył się mecz, trzecia i ostatnia rekordowa konfrontacja dwóch geniuszy.
  Anatolij Karpow przyznał, że jego czas minął i cieszy się, że przeszedł do historii jako dziewięciokrotny mistrz świata i rekordzista w tym sporcie. W sumie Karpow był mistrzem świata przez dwadzieścia lat, ustępując tylko Laskerowi.
  A Garry Kasparow zainteresował się polityką. Był członkiem rady. Stworzył własną partię - "Myśląca Rosja". W 2000 roku kandydował na prezydenta Rosji i zajął ostatnie miejsce. I wkrótce porzucił aktywną politykę, otrzymawszy posadę w MSZ.
  A nowym mistrzem świata od 1996 roku jest Vishy Anand. Hindusowi udało się wytrwać do 2014 roku - osiemnastu lat - tylko Lasker i Karpov mieli więcej! Ale Anand, rozgrywając mecze co dwa lata, był w stanie prześcignąć Karpowa pod względem liczby meczów i wielości mistrzostw. Zostać dziesięciokrotnym mistrzem świata w historii i rozegrać trzynaście meczów o mistrzostwo świata.
  Dopóki nie został zastąpiony przez Carlesona.
  Wpływ na bieg historii świata okazał się znaczący. Ponieważ wszechświat jest inny i wszystko się trochę zmienia. Garry Kasparow pokonał Władimira Żyrinowskiego w Dumie Państwowej, w wyniku czego stracił autorytet. A w 1995 roku zamiast Partii Liberalno-Demokratycznej KRO odbyły się wybory do Dumy Państwowej. I bardzo się to zmieniło. Zwłaszcza, gdy doszło do głosowania w sprawie oskarżenia Jelcyna. W tej Dumie Państwowej było wystarczająco dużo głosów i odbyła się impeachment. Jelcyn odszedł, a jego następcą został Jewgienij Primakow. A fenomen Władimira Putina nie miał miejsca. Sam Putin zrezygnował ze stanowiska dyrektora FSB
  w biznes. Ale nie odniósł w tym wielkiego sukcesu. I tak pozostał mało znanym urzędnikiem.
  Jewgienij Primakow pełnił funkcję prezydenta przez dwie kadencje, aw 2008 r. przekazał tron Łużkowowi. Rządził do 2016 roku. Także dwie kadencje, a po nim Giennadij Ziuganow został prezydentem. Polityka Rosji była bardziej rozluźniona, Ameryka nie była zastraszana... Na Ukrainie Janukowycz odsiedział dwie kadencje, a w 2020 roku przegrał z miliarderem Poroszenko. Vitali Klitschko boksował trochę dłużej niż w prawdziwej historii... Wygra Stevenson i jeszcze trzech bokserów, w tym Alexander Povetkin. I odszedł dopiero w 2016 roku, odmawiając walki z bombowcem z brązu.
  Nieco lepiej radził sobie Władimir Kliczko. Pokonał Tysona Fury'ego, a następnie Glazkova i Browna. Ale mimo to, w wieku czterdziestu jeden lat, przegrał z Anthonym Joshuą. Ale był w stanie pobić rekord Joe Louisa. I to jest również jego wybitne osiągnięcie w sporcie.
  Krym pozostał częścią Ukrainy. Świat jest spokojniejszy i spokojniejszy. ISIS się nie pojawiło. W dniu 11 września nie doszło do ataku terrorystycznego. Talibowie ostatecznie pokonali północny sojusz i przejęli kontrolę nad Afganistanem. A teraz jest spokój. Łukaszenka, po dwóch kadencjach w 2006 roku, zgodnie z konstytucją, przeszedł na emeryturę honorową. A były premier Sidorski został prezydentem. Służył też przez dwie kadencje, aw 2016 r. przekazał władzę Korotkiewiczowi.
  Wszystko potoczyło się lepiej niż w prawdziwej historii. Na świecie nie wybuchła nawet infekcja koronawirusem. I to z pewnością dobre osiągnięcie.
  Kariera szachowa Bobby'ego Fischera przybrała nieco inny obrót. Szachowy potwór, po wygranej na Spasskim w 1992 roku, podniósł się i rozegrał mecz z Ljubojeviciem. Pokonał go w bardziej niszczycielskim stylu. Potem pokonał Korcznoja... Grał też z Iwańczukiem, tym razem w remisie. A w 1999 roku zagrał mecz z Karpovem do dziesięciu zwycięstw. Z ogromną opłatą.
  Nawet jeśli nie o tytuł mistrza świata, mecz ten wzbudził ogromne zainteresowanie.
  Bobby Fischer wygrał pierwszą partię... Potem seria dziesięciu remisów iw odpowiedzi pokonał Karpowa... Potem kolejna seria remisów... Dopóki Fischer nie wygrał dwudziestego czwartego meczu, a Karpov wygrał dwudziestego siódmego. Wtedy Fischer wygrał z trzydziestego drugiego meczu. Karpow wygrał czterdziesty pierwszy.
  Następnie wymienili ciosy w ratach czterdziestej siódmej i czterdziestej ósmej. A wynik wyniósł pięć - pięć... Potem obaj weterani szachów odpoczywali przez trzy miesiące. Przygotuj się do dalszej walki. I naprawdę możliwe jest pobicie rekordu sześćdziesięciu siedmiu meczów z Anandem w tym meczu.
  A opłata za mecz też jest rekordowa. Sto milionów dolarów... No i oczywiście długi mecz w różnych miastach jest najbardziej opłacalny. W ten sposób Bobby Fischer spełnia oczekiwania, wyrzucając ten lub inny stożkowy. I aranżowanie od czasu do czasu skandali.
  Albo przyjdzie w hełmie, albo Karpovowie oskarżą go o używanie medium. A potem na wiele innych sposobów. I założył lustrzane okulary, bojąc się hipnotycznego spojrzenia.
  Czterdziesta dziewiąta partia nie była wyjątkiem. Fisher, ubrany w strój Świętego Mikołaja, zaczął rozdawać prezenty. I wyglądało to całkiem zabawnie. Mecz zakończył się remisem... Potem dwanaście kolejnych remisów...
  W sześćdziesiątej drugiej grze Fischer ponownie wrócił do ruchu E-2 - E 4, a Karpow ponownie wybrał Karo-Kana. Fischerowi udało się znaleźć wzmocnienie ataku i uzyskać przewagę. Gra trwała prawie sto ruchów, dopóki Karpow nie zrezygnował na beznadziejnej pozycji... W sześćdziesiątym siódmym meczu Anatolij Karpow zdołał wyrównać wynik. Wtedy, od sześćdziesiątego ósmego meczu, pobito poprzedni rekord Karpowa i Ananda... I rozciągnęła się najdłuższa seria dwudziestu remisów w historii meczów szachowych. Aż Bobby Fischer wygrał w osiemdziesiątym ósmym meczu i objął prowadzenie. Wynik sześć - siedem... I znowu dziewięćdziesiąt sześć meczów i kolejna trzymiesięczna przerwa, seria remisów. Ten najdłuższy mecz w historii szachów był relacjonowany w telewizji. I zrodził wiele żartów. Na przykład, gdy załadowano pełną listę gier w meczu Fischer-Karpov, trzeba było zmienić zegar - stos książek trafił do innej strefy czasowej.
  Mecz został wznowiony ponownie... Fischer ponownie wygrał w setnym meczu, wynik 6-8 na korzyść Fischera. I to jest poważne. Ale Karpow nadal trzymał się jak skała. A w 111. meczu udało mu się zapełnić lukę... Potem seria remisów... A Karpow wygrał 131. mecz, wyrównując wynik. Wtedy aż sto czterdzieści cztery gry były remisami. I znowu trzymiesięczna przerwa... Taki długi mecz, a wynik to jeszcze osiem ósemek. A teraz, trzy miesiące później, powrócił. Najdłuższy mecz szachowy w historii świata.
  A to jest bardzo poważne. I całkiem fajnie i uroczyście. I kolosalna siła widocznych osiągnięć.
  A teraz wznawia się mecz o mistrzostwo świata... Fischer nawet żartował, że niektórzy ludzie nie dożyją końca tej konfrontacji. A walka okazała się bardzo znacząca.
  Nowa seria remisów była najdłuższą w historii szachów, blokując poprzednie osiągnięcie tego meczu. I tylko w sto sześćdziesiątym pierwszym meczu wygrał Anatolij Karpow. Został tylko jeden krok do zrobienia. Ale w sto dziewięćdziesiątym drugim meczu Bobby Fischer pod koniec meczu odniósł kolejne zwycięstwo i wynik wyniósł dziewięć-dziewięć! I znowu przerwa na trzy miesiące.
  A najdłuższy mecz w historii trwał do pierwszego zwycięstwa.
  I generalnie jest super - i super! Tak jak w filmach! I nic nie dorównuje!
  Tym razem Fischer i Karpov rozegrali piątą część meczu w Moskwie. I trzeba powiedzieć w przenośni - super! A gra jest wspaniała i pełna walki.
  Mecz o mistrzostwo świata został wznowiony. Dokładniej, po prostu mecz za sto milionów dolarów, najbardziej rekordowy na świecie. I poszedł z wielką presją.
  Dokładniej, ponownie nastąpiła seria remisów. Największa seria w historii szachów. Czterdzieści siedem imprez. Chociaż nie można powiedzieć, że nie było w nich walki. A Bobby Fischer i Anatolij Karpow niejednokrotnie byli na skraju porażki.
  Ale czterdzieści siedem remisów. Zacięta walka - bez najmniejszego kompromisu. Bez litości. A jednocześnie bezkrwawy i bez zwycięstwa jednej lub drugiej strony. Ale nadchodzi ostatnie dwieście czterdzieste spotkanie tego meczu. Wtedy możliwa jest trzymiesięczna przerwa. Tylko skąd będzie sequel? Zainteresowanie meczem jest niezmiennie duże, a chętnych do jego organizacji jest bardzo dużo.
  Wielu chce kontynuacji tego spektaklu, to super maraton. I ten wspaniały, niepowtarzalny mecz. Co właśnie stało się super.
  Ale Bobby Fischer ma inne plany. Wyraźnie nie chce znowu walczyć z Karpowem.
  I w swojej ostatniej, białej grze jest gotów położyć temu kres. I co? Powodzenia wojowniku!
  Bobby Fischer wymyślił nowy plan przeciwko Karpowowi. Tak, ruch E - Dwa - E cztery jest już zapomniany. A teraz wybór należy do Karpowa. Anatolij Karpow, po odstawieniu od otwartych otwarć i prawie przez cały czas graniu w zamknięte, zaczął myśleć. Chciałem zagrać w Caro-Kanna... Jego obrona korony i przejął pionka C. Ale przesunął go o dwa pola. Niech stanie się Obrona Sycylii i prawdziwa walka... Niech w końcowej części meczu w Moskwie zabrzmi prawdziwa bitwa pełnej krwi.
  Bobby Fischer z zadowoleniem zaciera ręce. Wymyślił bardzo oryginalny plan. Bez zamku pionek królewski zaczął rzucać się do bitwy, desperacko popychając ich do przodu.
  Anatolij Karpow przyjął to wyzwanie. I był też gotowy do walki. Chociaż sztuka Fischera wydawała się być antypozycyjna.
  Obaj przeciwnicy walczyli bardzo ciężko. Fischer był w stanie uzyskać przewagę w kosmosie. I poświęcając pionka, aby rozwinąć silny atak. Anatolij Karpow, mając kłopoty z czasem, popełnił kilka błędów i dostał mata. Tak więc mecz o duże pieniądze zakończył się bardzo skutecznie. Trwała dwieście czterdzieści partii i okazała się rekordem w historii całego szachowego świata. I chyba ogólnie najdłuższy mecz w świecie sportu i ludzkości.
  To była naprawdę walka... A walka jest tym, czego potrzebujesz!
  Fischer i Karpov weszli do światowej historii wszystkich sportów z najdłuższą zawodami. I jedna z najwyższych opłat w świecie sportu. Tylko zawodowi bokserzy mogli dostać więcej, a w tym czasie nie było wśród nich takich opłat.
  Bobby Fischer jako zwycięzca otrzymał dwie trzecie nagrody pieniężnej. A Anatolij Karpow z jedną trzecią zarobił więcej niż w poprzednich meczach. I oczywiście mu się to podoba. Po tym Bobby Fischer już nie występował i wkrótce zmarł. Anatolij Karpow grał od czasu do czasu, ale bez większego sukcesu. Spotkali się jednak z Kasparowem w 2010 roku. Harry nie grał od dawna i został przeszkolony. Ale Anatolij Karpow również się postarzał.
  Więc szanse były prawie równe.
  W meczu doszło do sześciu zwycięstw... Również nieograniczony i za dużo pieniędzy. Choć skromniej niż u Fischera.
  Początkowo Anatolij Karpow, który przez ostatnie dwadzieścia pięć lat od walki z Kasparowem grał bardzo dużo, w rezultacie objął prowadzenie.
  Po pierwszych dziewięciu meczach wynik wynosił trzy - zero na korzyść Karpowa. Anatolij Jewgienijewicz wygrał pierwszy mecz. Garry Kasparow, grający czarnymi, natychmiast zaczął się poświęcać i popadać w komplikacje. A w pierwszym meczu było wiele niespodzianek. Karpow wykonał pierwszy ruch - E-dwa - E-cztery, co było rzadkością w jego praktyce. A Garry Kasparow początkowo zaakceptował i odmówił obrony sycylijskiej i zaczął działać całkowicie ekstrawagancko. Najpierw rzucił do walki pionkiem F, potem zagrał skoczkiem i ponownie, w odpowiedzi na ruch Karpowa, rzucił sąsiednim pionkiem. A potem Karpow wziął kolejny. Chociaż Garry Kasparow wygrał tempo, został mu dwa pionki w dół i ze słabym królem.
  To był oryginalny gambit Kasparowa. Co pozwoliło w takim przypadku na komplikacje. Ale wypłatą dla niego były dwa pionki i niezbyt bezpieczna pozycja króla. A jedno tempo dla czarnych nie wystarczy, aby wygrać. A białe mają dużą przewagę w centrum. Karpow oczywiście wykorzystał swoją przewagę. Ale Kasparow przegrał... Potem były remisy i zwycięstwa Karpowa z białymi w siódmym i dziewiątym meczu.
  Historia wydawała się powtarzać, ale w trzynastym meczu w obronie Sycylii Kasparow zastosował nowość i rozegrał bardziej poprawny gambit. I mimo wszystko udało mu się zamoczyć partyturę... A szesnasta odsłona też zamknęła lukę. To prawda, że w siedemnastym Karpow zdołał ponownie zwiększyć różnicę do dwóch punktów. A w dwudziestym siódmym meczu wynik wynosił dwa do pięciu. A to już jest poważne. Anatolij Karpow wydawał się chcieć wygrać trzydziesty pierwszy mecz, tak jak ostatnim razem. Ale tym razem to nie zadziałało. A Kasparow wygrał trzydziestą drugą grę. Co więcej, gra trwała do czterdziestego siódmego meczu, który zdmuchnął zmęczony i już stary Karpow. A czterdziesty ósmy, w którym Garry Kimovich obudził się ze snu, wyrównał wynik.
  Potem była trzymiesięczna przerwa... Anatolij Karpow odpoczął, a oto z Harrym toczą zaciekłą walkę. Anatolij gra białe. A Karpov wybiera otwarcie Reti. Coś, czego nigdy wcześniej nie grano. Kasparow również próbuje grać poza kanonem. I dostaje trudną pozycję... Gra przeciągnęła się długo. Harry prowadził obronę z niezwykłą dokładnością. I po ponad trzystu ruchach dostał remis. Potem nastąpiła seria osiemnastu remisów, bijąc wskaźnik pierwszego meczu... I wreszcie, w grze białych, Harry zdołał przebić się przez obronę Caro-Kanna. Podarował dwie figurki. Jedna prawda zagrała niemal natychmiast. Potem przyszedł atak na króla. W końcu mat Anatolij Karpow. I w końcu dokonał przekonującej zemsty. Nawet jeśli z minimalnym marginesem, o jeden punkt, przed utratą suchej masy. Mimo to, po ćwierćwieczu, Garry Kasparow wciąż się mścił. A jego autorytet jest bardzo wysoki.
  Zwycięstwo Garry'ego Kasparowa zainspirowało Korcznoja do rzucenia wyzwania również Anatolijowi Karpowowi. I oczywiście byli sponsorzy, którzy zaoferowali fantastyczną opłatę za mecz do sześciu zwycięstw. Korcznoj jest o dwadzieścia lat starszy od Karpowa. Ale mimo podeszłego wieku radzi sobie bardzo dobrze. I tak śmiało oferuje zemstę. A w 2013 roku odbył się nowy, bardzo ciekawy mecz do sześciu zwycięstw.
  Wiktor Korcznoj kontra Anatolij Karpow. I jest świetnie! Mecz odbył się w Nowym Jorku.
  Od pierwszego meczu rozpoczęła się ciężka walka. Karpov zaczął od E dwa i E cztery. Korcznoj niespodziewanie zagrał ulubioną obronę Karpowa: Caro-Kanna. I sprawa szybko się skończyła. Potem pojawił się Korcznoj. Pierwsze dwanaście gier zakończyło się remisem. A potem Viktor Korcznoj grał w Obronę Sycylii i Wariację Naidroffa w trzynastym meczu. W rezultacie w ostrej walce udało mu się odnieść przekonujące zwycięstwo Korcznoja. Była wzajemna walka z wieloma ofiarami i piękny atak.
  W szesnastym meczu, a nawet z białymi, Korcznoj ponownie wygrał, zwiększając dystans i przewagę do dwóch punktów. Biorąc pod uwagę, że Korcznoj ma osiemdziesiąt dwa lata, to tak, jest znakomitym szachistą! A w dwudziestym czwartym meczu Korcznoj świętował zwycięstwo: wynik wynosił trzy - zero na jego korzyść i wydawało się, że będzie sensacja i głośne zwycięstwo weterana. Ale Karpow, po wygraniu dwudziestego siódmego meczu, zdołał przywrócić równowagę psychiczną. Następnie wygrał w trzydziestym pierwszym meczu białymi. A w 32. grze nieoczekiwanie zastosował Obronę Sycylii i Wariację Smoka do otwartego otwarcia.
  Biorąc pod uwagę, że Karpow zwykle wygrywał Smoczą Wariację grając dla białych, taką decyzję należy uznać za nieoczekiwaną. A Karpow był w stanie przejąć inicjatywę w zaciętej walce i dostarczyć eleganckiego partnera.
  Wynik poprawił się dość szybko. Ale Anatolij Karpow ponownie stracił aktywność i ciągnęła się długa seria remisów. Aż skończyło się czterdzieści osiem meczów i nadeszła trzymiesięczna przerwa.
  Wielu fanów było niezadowolonych z faktu, że obaj zawodnicy nie byli zbyt chętni do walki.
  Ale po przerwie znów bitwa... Korcznoj zaczął podejmować większe ryzyko, prosząc o kłopoty. A w pięćdziesiątym pierwszym meczu odniósł to samo zwycięstwo.
  I znowu objął prowadzenie... Ale w pięćdziesiątym trzecim Korcznoj poświęcił zbyt wiele i posunął się za daleko i został pokonany. Wynik był równy... Potem seria remisów... Obaj szachiści zachowywali się pasywnie. I dopiero w dziewięćdziesiątym meczu Karpow ostatecznie wygrał. Wynik wyniósł cztery - pięć. I to jest poważne. Po dziewięćdziesięciu sześciu meczach znów nastąpiła przerwa trwająca trzy miesiące.
  Mecz Korcznoj-Karpow okazał się bardzo trudną konfrontacją. Po przerwie gra została wznowiona. W 101. starciu Smok znów był, ale tym razem Korcznoj miał w zanadrzu zastrzyk energii. I tak zdobył inicjatywę. I był w stanie rozwinąć nieodparty atak na czarnego króla.
  Znów nadszedł okres remisów. Wynik był pięć-pięć. Jednak ostatni mecz, sto czterdzieści cztery z tego cyklu, okazał się decydujący.
  Karpow wrócił do E-dwa-E-cztery. A do otwartej wariacji zaproponowanej przez Korcznoja nieoczekiwanie zastosował gambit królewski. Znając postać Korcznoja, Karpow domyślił się, że wybierze najbardziej pryncypialną kontynuację i zaakceptuje gambit. Ale do tego miał w zanadrzu - silną nowość. I rozpoczęła się zacięta i agresywna bitwa. A atak na czarnego króla okazał się bardzo silny. W rezultacie Korcznoj skończył bez kawałka. Ale przez kolejne czterdzieści pięć ruchów walczył rozpaczliwie, aż do samego mata.
  Więc próba zemsty na Karpowie nie miała miejsca. Ale z drugiej strony Korcznoj zarobił dużo pieniędzy i zyskał szacunek dla swojej bezkompromisowej walki.
  Ale potem Anand przestał być mistrzem świata, aw 2020 roku Anatolij Karpow ponownie rozegrał między sobą mecz o mistrzostwo świata, do dziesięciu zwycięstw, ale z limitem czterdziestu ośmiu meczów. W tym czasie Anatolij Karpow w końcu zniknął, a Vishy Anand wciąż był silny i w doskonałej formie. Mecz odbył się w Moskwie. W tym roku nie było koronawirusa i wszystko było całkiem nieźle.
  Może nie dla Karpowa... Vishy Anand zdominował pojedynek i wygrywał mecz za meczem... Tym razem Anatolij Karpow nie stawił upartego oporu i przegrywając dwudziesty czwarty pojedynek z białymi, zakończył rywalizację z wynikiem dziesięć - zero w przychylność Ananda. W tym meczu Karpow trzy razy próbował Dragona z Czarnymi i grał z nim. A walka poszła do jednego celu. Dopiero w szesnastym meczu z Białymi Karpow miał szanse na zwycięstwo, ale znowu je przegapił.
  Czyli nie udało się wyczyścić konta...
  Anatolij Karpow powiedział, że odegrał już swoją rolę i chciał... poważniej zająć się polityką. W szczególności Ziuganow, bez anulowania ogranicznika w ciągu dwóch kadencji i czterech lat, wykonał to samo zerowanie. To wywołało wiele oburzenia w społeczeństwie. Pamiętali, że Jelcyn, Primakow i Łużkow ograniczyli się do dwóch terminów. Dlaczego Giennadij Andriejewicz postanowił zrobić z siebie wyjątek? Co więcej, Genka nie jest od nich młodsza. Jednak Ziuganow wspomniał, że Biden jest nawet starszy od niego. Chociaż zły przykład nie jest wart powtarzania. Ale Gena jest tylko fanatykiem władzy. I nie chce odejść.
  A Anatolij Karpow postanowił kandydować na prezydenta. I przeniósł się do władzy jak czołg. Mimo to jest młodszy od Ziuganowa i przez dwadzieścia lat był mistrzem świata w szachach.
  A teraz, w wyborach prezydenckich w Rosji w 2024 roku, Giennadij Andriejewicz Ziuganow startuje na trzecią kadencję. Nawet jeśli ma osiemdziesiąt lat. Najstarszy prezydent i władca w historii Rosji. Przewyższył zarówno Łużkowa, jak i Primakowa. A prezydent wciąż wspina się na trzecią kadencję. A kto tego potrzebuje? Dokonał kilku poprawek do konstytucji, między innymi tego, że płaca minimalna i emerytura nie powinny być niższe niż płaca wystarczająca na utrzymanie. I odwołał swoje terminy. Wspina się na trzecim.
  A wybory są niedemokratyczne. Partie w Dumie Państwowej mogą nominować prezydenta i tzw. Ale co do reszty, zbierz dwa miliony podpisów miesięcznie.
  Cóż, Ziuganow wziął go i wsunął głowę w prezydenturę na trzecią kadencję. Ale Anatolij Karpow poszedł do bitwy. I udało mu się zebrać dwa miliony podpisów. Żyrinowski znów spieszy z LDPR. To prawda, że z Yabłoko zgłosił się już inny - młodszy. Od Patronimic również awansowała młodość. I kolejny młody miliarder i Anatolij Karpow.
  Gospodarka rosyjska jest w stagnacji. A Giennadij Ziuganow niepokoił wszystkich. Wynik wyborów jest więc niejasny. To prawda, że urzędujący prezydent ma duży start w postaci zasobów administracyjnych. No i oczywiście kontrolowane media. Ale to oczywiście nie wystarczy, aby pewnie wygrywać już od pierwszej rundy. Chociaż może to wystarczyć. Konkurenci nie są zbyt silni. Tylko z "Ojczyzny - Cała Rosja" rywal jest poważnym gubernatorem Krasnodaru i bardzo silnym biznesmenem, a jednocześnie młodym. Cóż, Żyrinowski to tylko stary klaun. A Jabłoko nigdy nie zebrał dużo. Miliarder też nie dostanie zbyt wiele, zwłaszcza że jest Żydem. A co z Anatolijem Karpowem? Pierwszą niespodzianką było to, że udało mu się zebrać dwa miliony podpisów. Po drugie, były mistrz świata w szachach zaczął zdobywać solidne procenty w różnych sondażach internetowych. I dla wszystkich było to zaskoczeniem.
  A potem Anatolij Karpow niespodziewanie zajął drugie miejsce podczas kampanii wyborczej.
  I stało się małą sensacją. A może nie tak mały. Potem jeszcze trudniej. Ziuganow, już stary, potknął się na przejściu samolotu. A jego ocena zaczęła spadać. A gospodarka się pogorszyła. I wszyscy są zmęczeni rządzącą partią komunistyczną.
  Krótko mówiąc, Anatolij Karpow, który wciąż jest w dobrej formie fizycznej, zaczął dodawać. A jego ocena szybko rosła. I w pierwszej rundzie była sensacja. Ziuganowowi nie tylko nie udało się wygrać w ruchu, ale także pokonał Anatolija Karpowa tylko o trzy procent. I na pewno jest to wielka sensacja. A walka będzie bardzo ciężka. Żyrinowski oczywiście poparł rządzącą partię i Ziuganowa. Tutaj przedstawiciel Ojczyzny, który zajął trzecie miejsce, niespodziewanie poparł Karpowa. Miliarder jest na piątym miejscu, również dla Anatolija Karpowa. I to jest bardzo fajne.
  A teraz wybory i druga tura. I znowu sensacja. Anatolij Karpow pokonuje Giennadija Ziuganowa. Niech przewaga będzie niewielka, ale jednak. Po raz pierwszy przegrał urzędujący prezydent. I oczywiście jest to uczucie wielkiej wagi.
  Na Zachodzie okrzyknięto zwycięstwo Anatolija Karpowa. I bardzo gwałtownie. Mówili o nowym myśleniu io tym, że niedługo nadejdzie era komunizmu na całym świecie, radości i szczęścia. I że już niedługo będzie po prostu cudownie, jak przyjemnie jest żyć na całym świecie...
  Anatolij Karpow powiedział, że pierwszą rzeczą, jaką musi zrobić Rosja, jest przystąpienie do NATO i Unii Europejskiej. I będzie to bardzo fajne i wybitne osiągnięcie. I że wkrótce nastąpi zjednoczenie wszystkich białych narodów. Czarna kobieta została nowym prezydentem Stanów Zjednoczonych. I to był także postępowy krok. I droga do światowego braterstwa.
  Tymczasem Władimir Władimirowicz Putin spokojnie zmarł w więziennym szpitalu. Został uwięziony za kradzież i uchylanie się od płacenia podatków. Tak potoczył się świat...
  I właśnie Anatolij Karpow wygrał trzydziesty pierwszy mecz swojego meczu w 1984 roku z Garrym Kasparowem. Takie cuda dzieją się na tym świecie...
  Tak, niech era Władimira Putina wkrótce się skończy.
  
  KONTRASTOWANIE I ZWROT WOJNY MAINSTEINA
  W listopadzie 1943, podczas kontrataku Mainsteina, który podciął wojska sowieckie, Niemcy mogli osiągnąć więcej. A wszystko dlatego, że Stalin nakazał zatrzymać Żytomierz za wszelką cenę i zabronił iść do defensywy. Dzięki temu Niemcy ponownie zdobyli Kijów, otoczyli jednostki sowieckie, a następnie je zniszczyli. Dodatkowo pogoda okazała się sucha, a Niemcy mogli efektywniej wykorzystać swoje i tak już liczniejsze Tygrysy i Pantery. W rezultacie wojska radzieckie poniosły miażdżącą klęskę.
  Z kolei Stalin rzucił do bitwy nowe siły. Jednostki radzieckie wspinały się przez Dniepr. Ale nie byli gotowi, ale naziści się zgrupowali. I bardzo umiejętnie stłumił jednostki sowieckie. W styczniu bitwa toczyła się o Dniepr, a wojska radzieckie zostały masowo przeniesione. Ale ofensywa Armii Czerwonej pod Leningradem została odparta i zadławiła się własną krwią. Powodem jest to, że część sił została przeniesiona nad Dniepr i została wykorzystana nieefektywnie.
  Krótko mówiąc, Niemcy potrafili przetrwać zimę i uniknąć porażki. Linia frontu ustabilizowała się. Stalin wciąż uparcie próbował wedrzeć się do Dniepru, ale mu się to nie udało.
  Naziści podjęli pewne kroki. W szczególności środki dla wojny totalnej i wykorzystania siły roboczej. Produkcja broni w III Rzeszy rosła. Pojawiły się również samoloty odrzutowe i pociski FAA. Choć niezbyt wydajna...
  Armia Czerwona nigdy nie była w stanie pokonać obrony Fritz nad Dnieprem. Stalin, obawiając się, że Ameryka i Wielka Brytania mogą wcześniej przybyć do Europy, wykonał rycerski ruch: zaoferował Hitlerowi rozejm na sześć miesięcy. Führer zgodził się, ale z zastrzeżeniem zakończenia wojny partyzanckiej.
  Stalin też się na to zgodził. A 1 maja 1944 na froncie wschodnim nastąpiła cisza.
  Alianci nadal próbowali wylądować w Normandii. Ale tym razem próba zakończyła się druzgocącą porażką. A strata ponad miliona amerykańskich i brytyjskich żołnierzy przez samych więźniów to straszna katastrofa. Po letniej klęsce nastąpiła niemiecka ofensywa we Włoszech. Co również doprowadziło do klęski aliantów i zdobycia najpierw Neapolu, a potem Sycylii.
  Do czasu zakończenia rozejmu 1 listopada 1944 r. Niemcy w pełni odzyskali kontrolę nad Europą Zachodnią. W tych warunkach Stalin zaproponował przedłużenie rozejmu o kolejne pół roku... Hitler się zgodził. Wielka Brytania została trafiona pociskami balistycznymi i bombowcami odrzutowymi klasy Arado. W powietrzu Niemcy uruchomili w serii samolot wielozadaniowy zamiast Focke-Wulf TA-152. Co okazało się bardzo skuteczne. I najlepsze pod każdym względem. Tak, a XE-162 wykazał się najlepszymi parametrami lotu i ogromną skutecznością podczas wojny.
  A plus oznacza flotę podwodną III Rzeszy. Który bardzo skutecznie zatopił wszystkich wrogów faszyzmu. A w szczególności miniaturowe łodzie podwodne dla jednej osoby. Te tak skutecznie zdobyły zarówno Stany Zjednoczone, jak i Wielką Brytanię.
  Po śmierci prezydenta USA Roosevelta nowy prezydent Truman natychmiast zaproponował Hitlerowi rozejm i wymianę jeńców. Führer zgodził się na to. A sojusznicy z Niemcami od 1 maja 1945 roku zakończyli wojnę na okres trzech lat. Nastąpiła wymiana jeńców wojennych i przywrócenie stosunków gospodarczych. Ale na froncie wschodnim wojna została wznowiona z nową energią. 22 czerwca 1945 r. hitlerowcy rozpoczęli ofensywę w centrum. Po raz pierwszy w bitwach wzięły udział czołgi E-100 nowej generacji oraz działa samobieżne E-10 i E-25. Czołg E-50 wciąż był rozwijany. Ale Panther-2 pojawił się w serii z mniejszą wieżą i niską sylwetką z silnikiem o mocy 900 koni mechanicznych i wadze pięćdziesięciu ton. Było już fajnie. Nowe niemieckie pojazdy "Panther"-2 i "Panther" F okazały się lepiej chronione i ciężej uzbrojone.
  Jak działa samobieżne serii E... I samoloty odrzutowe nowej generacji. A Armia Czerwona w centrum zawaliła się... Niemcom udało się przebić kilka linii obrony. Ale potem nadal byli zatrzymani. W bitwach brał udział SU-100. Były jednak raczej słabe w porównaniu z E-100. Niemcom udało się niemal całkowicie otoczyć Smoleńsk, ale samo miasto rozpaczliwie się oparło.
  Stalin kazał stanąć na śmierć. Niemcy ugrzęzli w centrum. ZSRR miał tu do dwustu dywizji i zajmował pozycje. Jednak naziści mają namacalną przewagę w jakości karabinów szturmowych i w powietrzu z silnikami odrzutowymi.
  Na niebie dominację przejęła Luftwaffe. Pod względem produkcji samolotów III Rzesza ZSRR dogoniła i znacznie przewyższyła ją jakością. Zwłaszcza w modelach reaktywnych. Pojawienie się w powietrzu bardziej zaawansowanego XE-262 X ze skośnymi skrzydłami okazało się prawdziwym szokiem dla sowieckich pilotów. Maszyna ta miała prędkość ponad 1100 kilometrów na godzinę i pięć 30-mm działek lotniczych. Oczywiście radzieckie samoloty nie mogły się temu oprzeć. A także bombowce odrzutowe, których po prostu nie da się dogonić.
  Niemcy zatrzymali się jesienią 1945 roku. A Armia Czerwona ponownie próbowała posuwać się naprzód. Ale natknąłem się na potężną obronę. Fritz miał bardzo dobre działa samobieżne z serii E. A jesienią pojawiła się pierwsza modyfikacja E-50. Samochód był podobny do Tygrysa-2, ale miał mniejszą i węższą wieżę z 200 mm przodem i 100 mm bokami. Miała boki nieco grubsze: 100 mm i czoło 150 mm pod dużymi zboczami. Podwozie było również lżejsze i doskonalsze. A silnik i skrzynia biegów zostały umieszczone w jednym bloku, co zmniejszyło wysokość samochodu i zaoszczędziło na wale korbowym. Działo było dłuższe i miało kaliber 100 EL i 88mm.
  E-50 został nazwany: "Pantera" -3. Jego waga przekroczyła sześćdziesiąt ton, ale silnik o mocy 1200 koni mechanicznych to zrekompensował. "Pantera" -3 miała stać się głównym niemieckim czołgiem - najmasywniejszym. ZSRR wciąż posiada najważniejszy z serii T-34-85, który nie był nawet zbliżony do niemieckiego. A IS-3 i późniejszy IS-4 są produkowane w małych partiach.
  Zima minęła w równej walce - Niemcy odparli sowiecką ofensywę.
  Ale oni też nie zrobili żadnego postępu.
  Wiosną czterdziestego szóstego roku rozpoczęła się ofensywa wojsk niemieckich w rejonie Smoleńska. Tam walki były bardzo ciężkie.
  Po raz pierwszy w bitwie wzięła udział załoga czołgu Gerda. Weszli do bitwy 20 maja i walczyli na pierwszym eksperymentalnym czołgu "Tiger" -4. Ta maszyna, ważąca siedemdziesiąt ton, miała 250 mm pancerza przedniego i 170 mm pancerza bocznego, przy wysokości mniejszej niż dwa metry. Oraz z armatą 105 mm z lufą o długości 100 EL. "Tygrys" -4 z serii zerowej z silnikiem 1500 koni mechanicznych - turbina gazowa. A taki samochód trudno wziąć pod dowolnym kątem.
  
  Gerda strzelała do wroga gołymi palcami i gruchała:
  - Naszej armii to nie obchodzi!
  Charlotte zauważyła z westchnieniem, przedzierając się przez sowieckie trzydzieści cztery:
  - Rosjanie nie chcą się poddać! Są tak wytrwali!
  Christina zauważyła:
  - W tym roku musimy zająć Moskwę! Mamy nową broń!
  Magda wysadziła rosyjską piechotę z karabinów maszynowych i dodała:
  - Tak, mamy takie dyskoteki! Wkrótce Stalin będzie kaput!
  Rzeczywiście, dyski III Rzeszy nie były już słabe. I doszczętnie rozbili Armię Czerwoną.
  Tutaj na jednym z nich Gertrude, naciskając gołymi palcami przyciski joysticka, zestrzeliwuje radzieckie samoloty i piszczy:
  - Pinokio pojawił się z kłody i udało mu się zostać mężczyzną, osobą, która wierzy, że polityk da dąb i na zawsze usuną z niego wióry!
  Eva, również gołymi palcami u nóg i staranując inny rosyjski samochód, wydała:
  - Kiedy ujawniono pierwsze cudzołóstwo w historii ludzkości, kiedy naukowcy ustalili, że naszym przodkiem była małpa!
  Gerda, również strzelająca z armaty, zauważyła, obnażając zęby:
  - W to, że człowiek jest obrazem i podobieństwem Pana Boga można wierzyć tylko w jeden element, patrząc na to, jak politycy reagują obojętnie na apele wyborców!
  Charlotte rzuciła się za nią i uderzyła w sowiecką armatę, potwierdzając, obnażając zęby:
  - Polityk jest dobry tylko w dodawaniu dochodów do własnej kieszeni, ale poza tym może tylko odbierać i dzielić, a to drugie zawsze robi nieuczciwie!
  Kristina wystrzeliła serię z karabinów maszynowych, skosiła tuzin radzieckich żołnierzy i bulgotała:
  - Dyktator nie jest tani dla ludzi, ale anarchia jest jeszcze droższa, gdy idzie na boki, chociaż nic to nie kosztuje!
  Magda zauważyła agresywnie, obnażając perłowe zęby i agresywnie mrugając:
  - Mądry dyktator jest lepszy niż szalona anarchia, więc możesz stać, ale nie możesz długo tańczyć na płomieniu!
  W czasie walk Niemcy do końca czerwca 1946 zdołali zamknąć pierścień wokół Smoleńska.
  Do tej pory w powietrzu prowadził niemiecki pilot Huffman. Za pięćset zestrzelonych samolotów został odznaczony Krzyżem Kawalerskim piątej klasy Krzyża Żelaznego ze Złotymi Liśćmi Dębu, Mieczami i Diamentami.
  Ale Albina i Alvina go dogonili. Te dwie dziewczyny walczyły tylko w bikini i na bosaka, co jest całkiem skuteczne. I walczyli rozpaczliwie, z wielką presją.
  Albina jednym wybuchem zestrzeliła trzy rosyjskie samoloty i zagruchała, obnażając zęby:
  - Polityk to mały mops, który próbuje dowodzić ogromnym ludem słoni, ale tylko wpędza go do sklepu z porcelaną nie dotrzymanych obietnic!
  Alvina również skręciła za pomocą bosych palców i zaćwierkała:
  - Polityk obiecuje wyborcy miodowe pierniki na ambrozję słodkich przemówień, ale dostaje tylko dziurkę po pączku i zgniły makaron na uszach!
  Dziewczyny, jak mówią w soku, choć piekielne. Ciężko walczą!
  Ale sowieccy piloci walczą także z nazistami.
  Anastasia Vedmakova odcina nazistowski samolot i syczy:
  - Polityk obiecuje rzeki miodu z bankami galaretek, tylko muchy-wyborcy z takich słodyczy są przenoszeni nogami!
  Akulina Orłowa, waląc w Fritza i jednocześnie gołymi palcami, jęknęła:
  - Jeśli polityk ma dużo słodkich obietnic, to gdy dojdzie do władzy, nikomu to nie wystarczy, a życie nie okaże się miodem!
  Mirabela Magnetic, rozpaczliwie walcząc w powietrzu, ćwierkała:
  - Bóg może zrobić wszystko, nie może po prostu uczynić polityka uczciwym, a jego obietnica wyborcza może się spełnić!
  Dziewczyny pokazały swoją wybitną klasę. Ale nadal naziści są prawie niemożliwi do zatrzymania.
  Po okrążeniu Smoleńska Fritz wkroczył do Wiaźmy. I stamtąd nagle skręcili na południe.
  W bitwach brały udział różne rodzaje broni. Czołg T-54 nie był jeszcze gotowy do masowej produkcji, a zamiast tego aktywnie zwiększono produkcję SU-100, z potężniejszą bronią, przynajmniej w jakiś sposób zdolną do powstrzymania i przebicia najnowszych czołgów nazistowskich, nawet jeśli Strona.
  Zaletą dział samobieżnych, oprócz potężniejszej broni, była łatwość produkcji. Rzeczywiście, działa samobieżne są o około jedną trzecią tańsze niż czołgi z obrotową wieżą. A ja mam mocniejszy pistolet i niższą sylwetkę. To oczywiście duży plus. Chociaż oczywiście pod pewnymi względami lepszy będzie czołg i wieża, którą można obracać. Ale w wojnie obronnej, na którą przeszedł ZSRR, gdzie można strzelać zza zasadzki, działo samobieżne w niczym nie ustępuje czołgowi pod względem skuteczności. Tak więc SU-100 zaczęto produkować w coraz większych ilościach. Ale IS-3 przerwano, a IS-4 produkowano w niewielkich ilościach. A seria potężniejszych IS-7 jest ogólnie kwestionowana. Tak więc na razie SU-100 stał się ratownikiem, który mógł użądlić przy umiejętnym użyciu Pantery-3, a także był niebezpieczny dla Tygrysa-3, który jest cięższy, ale lepiej chroniony.
  Elizaveta wystrzeliła ze 100-milimetrowej armaty, przebiła niemiecką "Panterę" -2 i gruchnęła:
  - Jeśli polityk jest szakalem dążącym do władzy, to znakomity dyktator jest tygrysem, ale obaj i tak wolą ubierać się w owcze ubrania jak wilki!
  Ekaterina również strzelała do wroga z kolei i bulgotała:
  - Nie ma polityka z czystą duszą, ale spotykają się z pustymi kieszeniami, z których mogą wyłożyć tylko świnię!
  Elena również wystrzeliła z armaty, gdy nadeszła jej kolej, i zauważyła, zdejmując swoją nagą piętę ze zbroi:
  - Pustą kieszeń można zapełnić pieniędzmi, tylko trociny z fałszywych obietnic polityków są wpychane do pustej głowy!
  Euphrosinia również oddała strzał z kolei. Suszenie stał w zasadzce i wygodnie było strzelać. Potem powiedziała:
  - Jeśli masz w głowie trociny, to jesteś kompletnym kikutem, z którego codziennie usuwane są wióry i który nie jest leniwy!
  Tutejsze dziewczęta igrają dokładnie i okazują swój temperament. A ich suszenie działało świetnie.
  Ale nadal musiałem się poddać. Niemcy ruszyli i ruszyli do przodu. A siły wydawały się zbyt nierówne. I nie tylko się wydawało. Naziści posługiwali się oddziałami ściągniętymi z całej Europy i byłych republik sowieckich. Między innymi walczyły też satelity. Łącznie z Hiszpanią i Portugalią, które chciały zdobyć nowe kolonie kosztem ZSRR. I to naprawdę stało się ogromnym problemem.
  Chociaż te kraje wydają się być małe. Chociaż Portugalia też ma kolonie.
  Faszyści posuwają się teraz na południe i odnoszą sukcesy za sukcesami.
  Tiger-4 jest obecnie testowany w nowej, bardziej zaawansowanej modyfikacji z silnikiem o mocy 1800 koni mechanicznych. A to, przy wadze siedemdziesięciu ton, zapewnia nazistowskiej maszynie dobre właściwości jezdne.
  Gerda strzela bardzo celnie ze swojej śmiercionośnej broni, używając gołych palców u nóg i rycząc:
  - Polityk też urodził się z kobiety, ale jego prawdziwa matka to kłamstwo, a jego ojciec to diabeł, który twierdzi, że jest Boskimi zaszczytami!
  Strzelała z armaty gołymi palcami u nóg i agresywnie gruchając Charlotte:
  - Wojna jest kobieca i eksterminuje wiele osób, bo ma polityka - męża - dziwaka!
  
  Po niej Christina zwolniła, są to dziewczyny o złotorudych włosach, zauważając:
  - Wojna ma niekobiecą twarz, polityk, który ją rozpętał, ma kłamliwy kufel!
  Magda też strzelała jeden po drugim z armaty, co robiła w trybie automatycznym - dziesięć strzałów na minutę i zanotowała:
  - Lis jest wredny w duszy, ale piękny w skorupie, a polityk wygląda jak kupa gówna, a dusza jak moszna!
  Naziści poruszali się po Dnieprze. I udało im się prawie natychmiast zabrać Orel i włamać się do Donbasu.
  Stalin wariował... Ale do tej pory nic nie mógł zrobić. W bitwach, podczas gdy niemiecka technologia była silniejsza, a naziści ulepszali swoje samoloty odrzutowe.
  Albina i Alvina w krótkim czasie przekroczyły pięćset zestrzelonych samolotów, a każda z nich otrzymała Krzyż Rycerski oraz srebrne liście dębu, miecze i diamenty!
  Albina, odcinając kilka sowieckich samolotów w jednej serii, gruchała:
  - Lis jest małym zwierzęciem, ale ujarzmia duże zwierzęta z osłą inteligencją z pochlebstwami i udawaniem!
  Alvina, odcinając się gołymi palcami, kolejny sowiecki Jak, a za nim LA-7 i PE-2 zaćwierkały:
  - Lis nie jest największym drapieżnikiem, ale jeśli masz mózgi kurczaka, połknie bestię ciosem słonia i byczą siłą!
  Tak, przeciwko takiej dziewczynie nie można się oprzeć sile powietrznej Rosji. To tylko diabły ze stolicy, najwyższa klasa wojny. A naziści naprawdę wywierają presję na Rosję.
  Gertrude i Eva lecą na dyskietce. Dwie dziewczyny używają strumienia laminarnego latającego spodka. I z dużą prędkością taranują sowieckie samoloty. A podczas lotu na niskim poziomie możesz wbić akumulator, a nawet czołg, za pomocą odrzutowca laminarnego. Albo kilka czołgów.
  Gertrude, miażdżąca radzieckie samochody, zauważa:
  - Na wojnie chcesz słuchać słowika, ale tylko krakanie wron, pohukiwanie sowy i co najwyżej dudnienie kukułki, że dziś cię nie zabiją!
  Eva znokautowała kolejnego pionka, a potem spędziła lata na dyskietce, żeby wbić baterię w ziemię i pisnęła:
  - Oddając swój głos na koguta, sam wyborca na pewno upadnie i obróci dupę!
  Gertrude zgodziła się z tym:
  - Lepiej nie mów!
  Eva logicznie dodała:
  - Polityk-kogut hałaśliwy, ale w jego przemówieniach nie słychać nut rozsądku i słowika prawdy!
  Gertrude zgodziła się, wbijając w ziemię kilka sowieckich czołgów odrzutowcem laminarnym:
  - Kogut też przypomina orła z rodzaju ptaków, ale przede wszystkim dzioba wyborców myślą o kurczaku!
  Wzrosła presja nazistów ...
  Walki toczyły się o Kursk.
  Niemcy próbują przebić się do Woroneża. Kursk jest atakowany z dużymi siłami. Ale dzielne cztery dziewczyny stanęły im na drodze.
  Natasza rzuciła na nazistów granatem bosą stopą i zaśpiewała:
  - Zgadza się...
  Zoya wypuściła dar śmierci gołą piętą i dodała:
  - Wróg...
  Augustyn poddał się czemuś destrukcyjnemu i pisnął:
  - Myśli...
  Swietłana rzuciła granat gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - Co...
  Natasza rzuciła gołymi stopami kilka cytryn i krzyknęła:
  - Rosyjski...
  Zoya również uległa czemuś energicznemu i zabójczemu, piszczącemu:
  - Zarządzany...
  Augustine wystrzelił śmiertelne, mamrocząc:
  - Wróg....
  Svetlana ponownie uległa destrukcyjnemu i vyaknula:
  - Zepsuć!
  Natasza odwróciła się i pisnęła:
  - Kto...
  Zoya strzelała również do czarnych cudzoziemców, których zwerbowali i piszczali naziści:
  - Odważyć się!
  Augustyn przemówił z siłą i wściekłością:
  - To...
  Swietłana uległa z uśmiechem pantery:
  - W...
  Natasza rzuciła granatem bosą stopą i krzyknęła:
  - Bić się...
  Zoya rzuciła podarunek śmierci gołymi palcami i mruknęła:
  - Ataki!
  Augustine wtrącił się i mruknął:
  - Wrogowie...
  Svetlana dała garść granatów gołymi podeszwami i jak krzyczy na całe gardło:
  - Dobrze...
  Natasza przybiła wybuch i syknęła:
  - Wściekły...
  Zoya odcięła nazistom i pisnęła:
  - Pokonać!
  Augustine strzelił ponownie i krzyknął:
  - Wściekły...
  Swietłana świergotała, strzelając:
  - Pokonać!
  Natasza ponownie rzuciła granat zgrabną, bosą stopą, zaćwierkała:
  - Zniszczymy nazistów!
  Zoya wzięła to i ćwierkała:
  - Przyszła droga do komunizmu!
  I rzuciła cytrynę gołymi palcami.
  Augustine wziął i rozproszył liny, a jej gołe nogi leciały ze zniszczeniem wzdłuż Fritz:
  - Podzielimy się przeciwnikami!
  Swietłana wzięła go i rzuciła gołym obcasem, wiązką granatów i pisnęła:
  Zmiażdżmy faszystów!
  A cała czwórka dalej strzelała i rzucała granaty. Niemiecki E-75 był w ruchu. Maszyna z działem 128 mm. I się zastrzelił.
  A dziewczyny rzuciły granaty. Osłabiono nazistów. I odpalili. Ruszyli naprzód. Czołgi znów się toczą. Przenosi najnowszego niemieckiego "Leoparda" -1. Bardzo mobilny samochód.
  Ale jego dziewczyny przejęły kontrolę i znokautowały go. Rozerwali na kawałki mobilną maszynę z silnikiem turbogazowym. I rozsadzili ją na kawałki.
  Natasza zauważyła ze śmiechem:
  Walczymy świetnie!
  Zoya zgodziła się z tym:
  - Bardzo fajny!
  Augustyn mądrze zauważył:
  - Wygramy!
  I wystrzeliła granat przeciwpancerny gołą stopą. Silna dziewczyna. I ma tyle dowcipu.
  Swietłana również wystrzeliła w prezencie śmierci palcami bosej stopy i uderzyła wroga. Bardzo agresywna dziewczyna o oczach koloru chabrów. Ma taki dowcip i siłę!
  Natasza odwróciła się i uśmiechnęła:
  - Za świętą Rosję!
  Zoya strzelała bardzo aktywnie i uśmiechała się, pokazując perłowe zęby:
  - Jestem wojownikiem tego poziomu, który nie znika!
  Augustyn również strzelił. Pokosili nazistów i bulgotali:
  "Jestem wojownikiem o wielkich ambicjach!"
  I obnażyła swoje perłowe zęby!
  Swietłana potwierdziła:
  - Bardzo duże ambicje!
  Dziewczyny walczą od bardzo dawna. I oczywiście odnieśli sukces w pracy wojskowej. To absolutnie cudowne piękności. Wybitny umysł. I strzelają do pierwszej klasy.
  Elizaveta i jej załoga na SU-100 również walczą bardzo rozpaczliwie i bardzo dzielnie.
  Elżbieta również wystrzeliła ze 100-milimetrowego pistoletu, używając gołych palców u nóg i ćwierkając, odsłaniając zęby:
  - Polityk wie jak własną kieszeń sztuczki, by oszukać wyborców, ale takich pojęć jak miara i sumienie zupełnie nie zna!
  Ekaterina zauważyła bardzo agresywnie, celnie strzelając do wrogów i wrzeszcząc:
  - Polityk najważniejszy palec ma palcem wskazującym, ale potrafi tylko kłuć nim kłopoty, a nie można lizać językiem pęknięć od niespełnionych obietnic wyborczych!
  Elena zauważyła bardzo agresywnie, bijąc przeciwników gołą piętą:
  - Polityk jest kompletnym analfabetą w kwestii tworzenia, ale zna na pamięć wszystkie usprawiedliwienia dla niepowodzeń!
  Euphrosinia również zauważyła, strzelając i używając gołych palców wyrzeźbionych nóg:
  - W polityce, podobnie jak w szachach, są posunięcia mocne i słabe, ale nie ma jasnych reguł dla każdej figury, a ten, kto naruszy kolejność posunięć, zyskuje przewagę!
  Wojowniczki walczą z przeważającymi siłami nazistów niczym tytani z czerwonego Olimpu. I pokazują kolosalną siłę, odwagę i heroizm. A jednak nadal śpiewają.
  Kursk był w stanie nieco powstrzymać najazd nazistów... Tam wojownicy i słynna czwórka walczą w ten sposób. Właśnie pochowali pioniera Seryozhkę, który został rozdarty na kawałki, i powiedział zgodnie:
  - Dzielni żołnierze nie giną, bo ducha nie da się zabić, politycy, którzy rozpętali wojnę, nie żyją, bo jak chodzący trup to świnia, to nie jest nawet roślinność!
  Potem kolejna walka i zacięte bitwy odważnych dziewczyn.
  Natasza rzuciła bosą stopą cytrynę i zaśpiewała:
  - Z nieba...
  Zoya też rzuciła granat gołymi palcami i powiedziała:
  - Gwiazdka...
  Augustine wystrzeliła bosą stopą dar śmierci i zaśpiewała:
  - Jasny...
  Swietłana również rzuciła granat przy pomocy bosej stopy i wydała:
  - Krystaliczny!
  Natasza odwróciła się i syknęła:
  - Ja do ciebie...
  Zoya uruchomiła dar śmierci gołymi palcami, sycząc:
  - Piosenka...
  Augustyn poddał się gołej pięcie, co sprowadza śmierć i pisnął:
  - zaśpiewam...
  Natashka kontynuowała, śpiewając agresywnie:
  - O....
  Zoya rzuciła bosą stopą wybuchową paczkę, rozpraszając nazistów i pisnęła:
  - Rodzinny...
  Augustina gołą piętą dała wiązkę granatów, rozdała:
  - Stalinie!
  Niemcy ugrzęzli w bitwach o niezdobytą fortecę Kursk, ale zdołali całkowicie otoczyć miasto. I strzelali do niego z dział samobieżnych "Szturmlew" i "Sturmmaus". Siła nazistów jest wielka.
  Jednak nawet małe dzieci walczyły z nazistami. Chłopcy i dziewczęta ciskali improwizowanymi ładunkami wybuchowymi w niemieckie czołgi, działa samobieżne i piechotę.
  Pionierzy walczyli bardzo odważnie. Wiedzieli, co oznacza faszystowska niewola.
  Na przykład dziewczyna Marinka wpadła w szpony nazistów. Naoliwili jej bose stopy i umieścili ją w pobliżu pieca. Języki ognia prawie lizały nagie, stwardniałe pięty dziewczyny od długiego chodzenia boso. Tortury trwały około piętnastu minut, aż podeszwy pokryły się pęcherzami. Następnie rozwiązano bose stopy dziewczyny. I znowu zadawali pytania. Bili mnie gumowymi wężami na moim nagim ciele.
  Potem minęli prąd... Marinka była torturowana do dziesięciu utraty przytomności podczas przesłuchania. A potem pozwolili jej odpocząć. Kiedy bose stopy trochę drżały, ponownie posmarowano je olejem i ponownie podniesiono piecyk. Takie tortury można wielokrotnie powtarzać. I torturować prądem i biczować gumowymi wężami.
  Marinka była torturowana przez sześć miesięcy. Aż oślepła i zsiwiała od tortur. Potem pochowali ją żywcem w ziemi. Nie zmarnowałem nawet kuli.
  Pionier Wasia, naziści smagali jego nagie ciało rozgrzanym drutem.
  Następnie nagie pięty przypalano rozpalonymi do czerwoności paskami żelaza. Chłopak nie mógł znieść krzyków, ale nadal nie zdradził swoich towarzyszy.
  Hitlerowcy rozpuścili go żywcem w kwasie solnym. A to straszny ból.
  Te Fryce to takie potwory... Członek Komsomołu był torturowany żelazem. Potem powiesili go na stojaku, podnieśli i rzucili. Potem zaczęły płonąć rozgrzanym do czerwoności łomem. Piersi zostały wyrwane kleszczami. Potem nos został dosłownie oderwany rozgrzanymi do czerwoności szczypcami.
  Dziewczyna została zamęczona na śmierć... Złamali jej wszystkie palce i nogę. Inna członkini Komsomołu, Anna, została nabita na pal. A kiedy umarła, palili się pochodniami.
  Krótko mówiąc, naziści wyśmiewali się najlepiej jak potrafili i jak chcieli. Torturowali i torturowali wszystkich.
  Natasza i jej drużyna wciąż walczyły w okrążeniu. Dziewczyny używały w walce gołych, zgrabnych nóg i rzucały granatami. Odparli przeważające siły Fritza. Trzymali się bardzo odważnie i nie zamierzali się wycofywać.
  . ROZDZIAŁ 3
  Wczesna jesień była sucha i ciepła. Naziści przedarli się na południu i próbowali obejść. Pod względem technicznym ich siły zbrojne są znacznie silniejsze. I to jest oczywisty plus dla nazistów. Najlepsi i takni, samoloty i tak dalej. A dyskoteki są bardzo zabójcze.
  I Niemcy to wykorzystują. Wciąż mają jednego przywódcę - nieusuwalnego Fuhrera! A to ma zalety. Są też bardzo piękne i twarde wojowniczki, co daje przewagę.
  Gerda, Charlotte, Christina i Magda jadą na czołgu E-100 klasy U. Ten pojazd jest bardziej kompaktowy, dla czterech członków załogi. A jego bronią jest bombowiec odrzutowy i uniwersalne 88-milimetrowe działo 100 EL - niszczyciel czołgów.
  Wojownicy idą i gwiżdżą na siebie.
  Gerda strzela z długiej armaty. Uderza w bok z odległości T-34-85 i ćwierka:
  - Oddamy nasze serca za ojczyznę,
  A Stalina usmażymy i zjemy!
  Charlotte wystrzeliła z wyrzutni rakiet. Zakryła sowiecki bunkier i pisnęła:
  - Jesteśmy niezwyciężeni!
  Christina wzięła go i warknęła, naciskając spust gołą piętą:
  - Dostaniemy to w obu!
  Dolbanula i zręcznie i Magda. Zniszczono radzieckie działa samobieżne SU-152. I gruchała:
  - Nadejdzie czas, nadejdzie zwycięstwo!
  Gerda pisnęła, strzelając:
  - Nikt nas nie powstrzyma!
  Charlotte potwierdziła:
  - Ale Pasaran!
  Rudowłosa bestia przeszła z Gerdą całą I wojnę światową, zaczynając od Polski, a kończąc na majowej ofensywie, obejmującej szturm na Smoleńsk i inne manewry okrężne. Rudowłosy diabeł widział wiele rzeczy.
  I gotowy do walki do końca!
  Christina też strzela i obnażyła zęby. Jej włosy są złotorude. Na wojnie dziewczęta się nie starzeją, a może nawet młodnieją! Są tak zaciekli i kochający. Obnażyli zęby.
  I ani jednej dziury w zębach.
  Magda ma włosy koloru złotego liścia. A także aktywnie się uśmiechając. Fajna dziewczyna. Ma tak agresywną grację i energię tysiąca koni.
  Gerda, dziewczyna o siwych włosach, strzela i komentuje z uśmiechem:
  - Na świecie jest wiele dobrych i brzydkich... Ale do cholery, jak długo ta wojna się przeciągnęła!
  Charlotte zgodziła się z tym:
  - I faktycznie, II wojna światowa ciągnie się zbyt długo. Wszystkie walki i walki... To naprawdę wyczerpujące!
  Christina przesunęła bosą stopą po zbroi i krzyknęła:
  - Ale Wielka Brytania wciąż nie jest pokonana!
  Magda strzeliła do Rosjan i warknęła:
  - Musi zostać pokonany! To jest nasze credo!
  Gerda syknęła, strzelając do Rosjan, obnażając zęby z kości słoniowej:
  - Potrzebujemy wygranej!
  Fucked i Charlotte, ryknęła:
  - Jeden za wszystkich, nie wytrzymamy ceny!
  Rudowłosa i złota bestia Christina pisnęła:
  - Nie! Nie stójmy!
  Magda cmoknęła szkarłatnymi ustami, ćwierkając:
  - Nie idziemy do sklepu za cenę!
  I strzeliła złotowłosa harpia.
  Gerda trafiła także w rosyjskie czołgi. Uderzyłem w samochód i krzyknąłem:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie!
  Charlotte dodała, śpiewając:
  - Wszyscy wrogowie moczą się w toalecie!
  Christina poparła impuls piosenki:
  - Ojczyzna nie wierzy we łzy!
  Magda kontynuowała śpiewnym głosem:
  - I damy wszystkim komunistom w mózgu!
  A dziewczyny mrugnęły do siebie. Generalnie mają dobry czołg. Tylko z daleka trudno przebić IS-4 na czole. Jednak przedni pancerz o grubości 250 mm. Ale przecież Niemcy mają trudny pocisk, ale z rdzeniem uranowym. A w armii jest wielu Murzynów. Którzy walczą z szaloną furią. I nie każdy może z nimi konkurować.
  Dziewczyny są przyzwyczajone do walki na boso. Nawet w Polsce byli tylko w jednym bikini i boso.
  Kiedy goła podeszwa styka się z podłożem, odmładza się. Może dlatego dziewczyny się nie starzeją! Chociaż czas ucieka! Wojownicy, powiedzmy, że są bardzo bohaterscy.
  Dokonali tak wielu wyczynów, ale walczą jak zwykli żołnierze. I zawsze tylko w bikini i boso. Zimą przyjemnie jest nawet klepać bosymi stopami w zaspy śnieżne.
  Gerda strzela i śpiewa:
  Przejdziemy przez ogień i wodę!
  Charlotte ostrzelała Rosjan swoim bombowcem i powiedziała:
  - Chwała ludowi pruskiemu!
  Christina też strzeliła i pisnęła:
  Będziemy rządzić planetą!
  Magda przybita i potwierdzona:
  - Na pewno będziemy!
  Gerda ponownie uderzyła w pocisk i pisnęła:
  "Nawet napalm nas nie powstrzyma!"
  Charlotte zgodziła się z tym:
  - A nawet bomba atomowa, której się nie boimy!
  Christina uciszyła się i odpowiedziała:
  - Amerykanom nie udało się stworzyć bomby atomowej! To blef!
  Magda wykrzyknęła na całe gardło:
  - Świat nie może uciec przed nowym niemieckim porządkiem!
  Niemcy we wrześniu nacierali wokół Kurska od południa. Ich kolumny pancerne są silne, a w Afryce i krajach arabskich rekrutuje się dużo piechoty. Fritz są brane przez liczbę.
  Ponadto Niemcy były uzbrojone w dyskoteki niewrażliwe na broń strzelecką.
  Dwie dziewczyny Albina i Alvina lecą do siebie na takim latającym spodku. Są nietykalne dzięki silnemu strumieniowi laminarnemu. Ale nie mogą strzelać na własną rękę. Ale dzięki kolosalnej prędkości mogą wyprzedzać i taranować radzieckie samoloty.
  Albina, pochylając dyskietkę, zauważyła:
  - Technologia żelaza, z pewnością niezbędna i bardzo przydatna!
  Alvina zachichotała, obnażyła zęby i syknęła:
  - Ale o wszystkim decyduje duch!
  Albina powiedziała:
  - Najbardziej, że nie jest to właśnie duch walki!
  Obie dziewczyny są blondynkami iw bikini. Bardzo piękny i boso. Kiedy wojownik nie ma butów, ma szczęście. Teraz dziewczyny są takie kolorowe i wspaniałe.
  A przed pójściem do walki piękności na pewno będą pracować z językiem z męską perfekcją. To takie miłe i energetyzujące. Wojowniczki uwielbiają pić z magicznego naczynia. To dla nich prawdziwa uczta ciała.
  Tak dobre są dziewczyny.
  Alvina zestrzeliła dwa najnowsze radzieckie śmigła Jak-15 i napisała na Twitterze:
  - Chwalebne nasze polowanie!
  Albina potwierdziła taranowanie i wydała:
  I nigdy nie będzie ostatnim!
  Alvina strąciła jeszcze trzy radzieckie samoloty szturmowe i pisnęła:
  - Tak myślisz, że Bóg kocha Niemcy?
  Albina z powątpiewaniem pokręciła głową.
  - Najwyraźniej nie tak bardzo!
  Alvina zachichotała i zapytała ponownie:
  - Dlaczego tak myślisz?
  Albina staranowała dwa radzieckie samochody i pisnęła:
  Wojna trwa zbyt długo!
  Alvina logicznie zauważyła:
  - Ale nadchodzimy!
  Albina uśmiechnęła się i jęknęła:
  - A więc nadejdzie zwycięstwo!
  Alvina zestrzeliła jednocześnie cztery radzieckie samoloty odważnym manewrem i pisnęła:
  - Na pewno nadejdzie!
  Albina uznała za konieczne przypomnienie:
  - Po Stalingradzie wojna nie poszła zgodnie z zasadami...
  Alvin zgodził się z tym:
  - To zdecydowanie wbrew zasadom!
  Albina pisnęła z irytacją:
  - Zaczęliśmy przegrywać!
  Alvina pisnęła z irytacją:
  - Zdecydowanie mam!
  Albina staranowała kilka innych radzieckich pojazdów i pisnęła:
  - Czy to nie jest dla nas problem?
  Alvina zestrzeliła kilka rosyjskich myśliwców i wyrzuciła z siebie:
  Myśleliśmy, że sytuacja jest beznadziejna!
  Albina uśmiechnęła się mięsożernie i syknęła:
  - Co teraz widzimy?
  Alvina napisała na Twitterze z pewnością siebie:
  - Coś niewzruszonego i wyjątkowego!
  Albina błysnęła perłowymi zębami i odpowiedziała:
  - To, że III Rzesza zwycięża!
  Alvina strąciła jeszcze kilka sowieckich samolotów szturmowych i wydobyła:
  - Naprawdę musi wygrać!
  Dziewczyny skrzywiły się. Kiedyś pracowali, a oficjalnie w żołnierskim burdelu. Wielu mężczyzn przeszło przez siebie, nie tylko biała rasa. I naprawdę im się to podobało. Cóż, jakie to przyjemne dla ciał. Ale potem dziwki znalazły się pod atakiem sowietów. Zostali wzięci do niewoli. Cóż, przystojniacy myśleli, że zostaną zgwałceni. A oto diabeł dwa!
  Kazali dziwkom kopać okopy i okopy. A dawnym nocnym wróżkom to się nie podobało. Więc wszyscy byli w stanie uciec. Uwiodły wartowników.
  I poprzysięgli zemstę na Rosjanach.
  I walczyli przeciwko Rosji. To są cholerne...
  Albina porzuciła jeszcze kilka rosyjskich samochodów i mruknęła:
  - Nadal możesz mieszkać z mężczyznami!
  Alvina chętnie się z tym zgodziła:
  - To nawet nie jest możliwe, ale jest konieczne!
  Albina wyszczerzyła zęby i odpowiedziała:
  - Ale mimo wszystko... słodko jest zabić.
  A dziewczyny ruchem dyskietki zestrzeliły pięć kolejnych sowieckich samochodów.
  Alvina zachichotała i powiedziała:
  - A kiedy jest gorzko?
  Albina strąciła jeszcze sześć samochodów i odpowiedziała:
  - Wyjdę za mąż po zwycięstwie! I urodzić dziesięcioro dzieci!
  I obie dziewczyny wybuchnęły śmiechem.
  I śpiewali;
  Jesteśmy rycerzami wiary faszyzmu,
  Zmiećmy bojowników komunizmu w proch!
  I jak się śmieją, kołysząc swoimi białymi szczytami.
  Naziści byli w stanie ominąć Kursk i zająć Biełgorod. Było też zagrożenie dla Leningradu. Sytuacja jest generalnie krytyczna. Chociaż nie katastrofalne. Ale ZSRR nie miał zbyt wielu rezerw. I nie wiadomo, jak długo jeszcze Rosja będzie w stanie wytrzymać. Tak, a Niemcy są wykrwawieni i wyczerpani.
  Ale Szwaby mają cztery dziewczyny i takie charty.
  Gerda wystrzeliła z armaty i trafiła IS-4 w spód kadłuba i świergotała, mrugając szafirowymi oczami:
  - Nie, przecież Bóg kocha Niemcy! Na pewno wygramy!
  Charlotte chętnie się z tym zgodziła:
  - Nie możemy przegrać! Niedługo wyjedziemy do Kalinina, a od Moskwy będzie rzut beretem!
  Christina obnażyła swoje perłowe szczypce i jęknęła:
  - Jedźmy tam, będzie czas na Władywostok!
  Magda zauważyła z żalem:
  - A Japończycy już zostali pokonani. To bardzo poważna sprawa, straciliśmy ważnego sojusznika.
  Gerda znokautowała nowy radziecki czołg i pisnęła:
  - Możemy się bez nich obejść!
  Charlotte zachichotała i zauważyła:
  - Jeśli dziecko się uśmiechnie, może wszystko się ułoży!
  Christina dała w rymowankach:
  - Hipopotam pękł z uśmiechu!
  Magda wspierała ją:
  - Dziewczyna ma bardzo chciwe usta!
  A wojownicy wzięli go i wybuchnęli śmiechem. Można powiedzieć, że mają iskrzącą energię i to w obfitości!
  Gerda ponownie strzeliła do sowieckich pojazdów i krzyknęła:
  - Następny wiek będzie nasz!
  Charlotte również włączyła się i potwierdziła:
  - Będą loty w kosmos!
  Christina chętnie to potwierdziła:
  - Lećmy w kosmos!
  Magda wystrzeliła z wyrzutni bomb i wydała:
  - Siedząc w gwiezdnym samolocie!
  Gerda wysunęła język i pisnęła:
  - W nowym stuleciu zapanuje imperium III Rzeszy!
  Charlotte z agresywnym uśmiechem potwierdziła:
  - I czwarta też.
  Potem piękno ponownie odwróciło sowiecki czołg.
  Christina, ta diabelska wojowniczka, lśniąca perłowymi zębami, pisnęła:
  - Tak, niech będzie nowy porządek! I chwała Wielkiemu Cesarstwu!
  Magda potwierdziła z szaloną furią:
  - Chwała Imperium!
  Gerda strzeliła ponownie i powiedziała:
  - Chwała nam też!
  I najwyraźniej dziewczyna to dostała.
  Gvozdanula i Charlotte. I bardzo trafne. Przebiłem sowiecki czołg prosto w bok. Potem zaświergotała:
  - Walczymy o nowy porządek!
  Magda, strzelając i uderzając przeciwników, potwierdziła:
  - I bez wątpienia to osiągniemy!
  Gerda znów przybiła gwoździe, i to bardzo celnie i wydała:
  - Osiągniemy z dużą marżą!
  I błyszczała szafirem i bardzo jasnymi oczami.
  Charlotte też strzeliła, uderzyła w rosyjski samochód i wrzasnęła, to diablica o pomarańczowych włosach:
  - Wszystko będzie tylko akrobacją!
  Magda również strzeliła z szaloną furią. Rozbiła T-44 i pisnęła:
  - I przyszła załoga!
  Tutaj jednak dziewczyny miały problemy. Pojawił się IS-9. Samochód jest bardzo duży. I ma 152-milimetrowy pistolet z długą lufą. Może Niemiec do przebicia.
  Gerda zmrużyła oczy i zapytała Charlotte:
  - Możesz go przykryć bombowcem?
  Ruda odpowiedziała:
  - Oczywiście jest szansa... Ale celność bombowca jest niewystarczająca!
  Christina zasugerowała namiętnie:
  - Wypróbuję mój papier z 88 wykresami?
  Gerda sceptycznie zauważyła:
  - Ten IS-9 ma przedni pancerz 400 mm na dużym nachyleniu. Nie możesz go zabrać!
  Charlotte uśmiechnęła się i zauważyła:
  -Cholera! A myślałem, że Rosjanie takiego czołgu nie mieli! Tylko plotki!
  Magda powiedziała:
  Myślałem też, że to błąd! Ale widzimy, że tak nie jest! A lufa Rosjanina jest taka długa!
  Gerda zaśpiewała, stukając bosą piętą w opancerzoną podłogę:
  Będziemy walczyć bez strachu!
  Charlotte potwierdziła postawę swojego partnera:
  - Nie zostaniemy o krok do tyłu!
  Christina zasugerowała:
  - A co, jeśli znokautujesz radziecki czołg celnym trafieniem pociskiem w lufie?
  Gerda wątpiła:
  - Czy możesz to zrobić z dużej odległości?
  Krystyna potwierdziła:
  - Jeśli przyniesiesz płomień zapalniczki na moje gołe podeszwy, to jestem w stanie bardzo dobrze trafić!
  Zamiast odpowiedzieć, Gerda zapaliła zapalniczkę. Christina wykręciła bosą stopę, a jej nagi, lekko utwardzony obcas błyszczał w świetle płomieni.
  Gerda podpaliła podeszwę dziewczyny. Był zapach spalenizny. Bardzo przyjemny zapach, jak szaszłyk z grilla.
  Krystyna szepnęła:
  - I do drugiej pięty!
  Wtedy Magda rozpaliła ogień. Oba języki ognia lizały teraz nagie podeszwy bardzo pięknej i rudowłosej dziewczyny.
  Potem Charlotte krzyknęła i odsłoniła piersi. Bez żadnej ceremonii wzięła go i nacisnęła przycisk joysticka swoim szkarłatnym sutkiem. Pistolet wystrzelił automatycznie.
  Pocisk poleciał sam i wylądował w lufie imponującej radzieckiej maszyny.
  Jak gigantyczny słoń odcięty długi pień. Po otrzymaniu miażdżącego ciosu sowiecki czołg zatrzymał ruch. Wyglądało to tak, jakby miecz został wytrącony z jego rąk.
  Te szczęśliwe dziwki!
  Charlotte zaśpiewała, uśmiechając się radośnie:
  - Tylko strach da nam przyjaciół! Tylko ból motywuje Cię do pracy!
  Gerda dodała entuzjastycznie:
  - Chcę coraz bardziej zmiażdżyć twoje głupie twarze!
  Wojownicy III Rzeszy wydawali się bardzo zadowoleni!
  A czołg IS-9, podobnie jak IS-7, nie wszedł do produkcji seryjnej, był bardzo drogi i trudny w produkcji.
  Ale na SU-100 załoga Elizavety dzielnie walczy. Dziewczyna strzela bosymi palcami i mówi:
  - Twarz polityka jest zła, pod dobrą maską, jego zewnętrzna mowa jest mądra i słodka, ale zaczyn szaleństwa!
  Catherine zauważyła, prowadząc bardzo celny ogień do wroga, używając gołych palców stóp:
  - Polityk to dobrowolny szaleniec, od którego szaleństwa cierpią wyborcy, którzy jeszcze nie postradali zmysłów!
  Elena też strzelała gołymi palcami i zauważyła z lisim uśmiechem:
  - Szaleństwo to nie wirus, ale nie ma nic bardziej zaraźliwego niż szaleństwo polityków!
  Euphrosinia również go wzięła i uderzyła go za pomocą gołej, wyrzeźbionej stopy we wroga i pisnęła:
  - Jeśli chcesz się zawieść - zagłosuj na polityka, który wnosi urok!
  Dziewczyny na SU-100 walczą bardzo dobrze. I strzelają z fenomenalną celnością.
  Elizabeth, strzelając ponownie, przyciskając nagą piętę, zauważyła:
  - Kula wykonana z ołowiu jest ciężka i miękka, łańcuch wykuty ze złota jest mocniejszy niż tytan, więc zniechęca chęć rozerwania go, a kula złota jest bardziej zabójcza niż ołowiana, ponieważ uniemożliwia uniknięcie trafienia!
  Ekaterina również rzucała się, używając długich i zwinnych palców bosych stóp, i zauważyła:
  - Jeśli kula z muszkietu zostanie wylana z ołowiu, to jakie gówno formuje się z polityka moralnego zabójcy?!
  Elena również wystrzeliła bardzo celnie i zauważyła z dzikim uśmiechem, łamiąc "Panterę" -3:
  - Największe pragnienie wśród ludzi otrzyma Święty Mikołaj na tronie, ale coraz częściej Baba Jaga, kanibal, czy wąż Gorynych bez króla w głowie to dostaje!
  Euphrosinia również go wzięła i z kolei oddała strzał bosymi palcami i wydała:
  - Ludzie chcą Świętego Mikołaja z workiem bez dna na tronie, ale dostają albo kota w worku, albo wilka w owczej skórze!
  Dziewczyny pokazały bardzo dobrą walkę ... ale naziści nadal przebijają się wzdłuż Donu. I ominął wojska sowieckie od południa. Woroszyłowgrad już upadł.
  A w Krasnodonie znowu naziści. A kiedy zastrzelono tam młodych strażników.
  I znowu ludzie widzą Niemców, a koszmar powrócił... Kilka osób dostało się do niewoli w Krasnodonie. Mężczyźni zostali natychmiast straceni. I postanowili dręczyć dwóch członków Komsomola i chłopca Andreikę.
  Niech będą dobre tortury.
  Chłopiec w wieku około dwunastu lat został po raz pierwszy wychłostany. Najpierw batem, a potem drutem. Potem wzięli go i położyli na stojaku. Skręcili stawy pioniera i zaczęli palić jego nagie pięty rozżarzonym prętem. Potem żelazo, płonące od gorąca, zostało również przyłożone do nagiej piersi chłopca. Dobrze torturowali pioniera.
  Kobieta-kat z przyjemnością torturowała przystojnego chłopca, jednocześnie bardzo mądrze zauważając:
  - Polityk lubi moralnie akceptować ból wyborców, ale stanie się prawdziwym sadystą, otrzymawszy władzę nie w przenośni!
  Jej partner Stella potwierdziła uśmiechem, łamiąc chłopcu żebro rozpalonymi do czerwoności szczypcami:
  - Najokrutniejszego kata, który łamie kości ofierze szczypcami, nie da się porównać w sadyzmie z politykiem, który językiem wykręca wyborcy mózgi!
  A dziewczyny wybuchnęły śmiechem z bardzo zadowolonym spojrzeniem ...
  Palce u nóg chłopca zostały złamane czerwonymi szczypcami od gorąca. Następnie zmiażdżono żebra. I zrobili to bardzo okrutnie. Wojownicy, co powiedzieć zwierzęta.
  Ilsa zauważyła, obnażając zęby, że była bielsza niż śnieg:
  - Lepiej i bardziej humanitarnie być katem i odcinać głowy siekierą niż polityk, który otwiera usta i kapie mu na mózg trującą śliną!
  Stella z przekonaniem to potwierdziła, tupiąc bosymi stopami o kamienną, zimną podłogę:
  - Kat wykonuje swoje obowiązki i pracuje za umiarkowaną opłatę, polityk pracuje tylko językiem, jest winien wyborcy obietnice i zdziera trzy skóry za niewarte złamanego grosza!
  Dziewczyny torturują nieszczęsnego chłopca.
  A sowieccy piloci walczą na niebie i pokazują swoją odwagę i nieugięty heroizm.
  Anastasia Witchakov zestrzeliła niemiecki samolot i wydała:
  - Żołnierzowi nie opłaca się wycofywać się w walce - strzelą mu w plecy, wyborca nie ma powodu głosować w wyborach, uderzą go w nerki!
  Akulina Orłowa również odcięła niemiecki samochód i świergotała, mrugając do swoich przyjaciół, mimo że nie widzą jej w myśliwcu LA-7:
  - W polityce kompletna menażeria: wilki, świnie, lisy, szakale, osły, czasem nawet lwy, ale ludzie to nawet mężczyźni, a nawet brodaci i z torbą prezentów!
  Mirabela Magnetic, odcinając nazistowską maszynę, obnażając zęby, gruchała z uśmiechem:
  - Największy dyktator-kłamca na tronie, nawet trochę oszukuje za karę, ale w dobrym uczynku zakłada pełne buty!
  Dziewczyny miażdżą nazistów na niebie. Niestety, naziści już szturmują Woroneż i wydaje się, że nie da się ich powstrzymać.
  Natasza walczy w Kursku i dowcipnie komentuje, walcząc jak terminator:
  - Wierzyć, że Biblia jest słowem Bożym, to tak, jakby uważać kupę mrówek równą piramidzie Cheopsa, dalekie podobieństwo formy i zupełnie nieprzekonującą treść, każda mrówka wyobraża sobie siebie jako faraona, tylko pod jarzmem niewolniczym, a nie tron!
  Po tych słowach dziewczyny wybuchnęły śmiechem. I zdjęli staniki. Zaczęła obsypywać swoje piersi szkarłatnymi sutkami pocałunkami. Ponieważ jest taki miły i niesamowity. To prawdziwi wojownicy.
  Natasza powiedziała zdecydowanie:
  Biblia to zdecydowanie bajka!
  Augustyn logicznie zauważył:
  - Nie trzeba objawiać się Bogu przez żydowską bajkę! Moim osobistym Bogiem jest Wszechmocna Różdżka! Na chwałę Najwyższej Rodziny będziemy walczyć!
  I wszystkie cztery dziewczyny zawołały, podnosząc bose stopy:
  - Chwała wielkiej Rosji!
  Odkąd trwała blokada Kurska, cztery dziewczyny cierpiały z powodu zimna i głodu, jak resztki sowieckiego garnizonu. Nic więc dziwnego, że dziewczęta otrzymały rozkaz wyjścia z okrążenia.
  Od nich są w samych szortach, opaleni, boso, idą na przełom.
  Biegną do siebie i oddają pojedyncze strzały, bo naboje należy oszczędzać.
  A naziści sprowadzili na nich dosłownie cały snop ognia. Ale dziewczyny nie bez powodu są tylko w cienkich majtkach. Dlatego kule ich nie zabierają. I pędzą, będąc absolutnie nietykalnym. A bose stopy doskonale chronią również dziewczyny w walce.
  Natasza wystrzeliła, powaliła faszystę i ryknęła:
  Stalin jest z nami!
  Zoya również wystrzeliła, ciskając bosą stopą fragment butelki. Rzuciła dwa Fritz i jęknęła:
  - Stalin żyje w moim sercu!
  Augustina również wystrzeliła i dostarczyła z pewnością:
  - W imię Rosji!
  I pokazała swój język. I rzuciła faszystę.
  Swietłana przybita, uderzyła nazistę i ćwierkała:
  - W imię komunizmu!
  Czterech bosych, tylko w cienkich dziewczęcych majtkach, rzuciło się na pozycje nazistów. Wojownicy prawie nie mieli ubrań. Tylko majtki w różnych kolorach: czarny, biały, czerwony, niebieski.
  I to też jest magia, odwracająca kule i odłamki. Wypróbuj te dziewczyny gołymi rękami! To po prostu piękności najwyższej klasy!
  A jakie piersi. Sutki są jak truskawki. I bardzo uwodzicielski. Ogólnie dziewczyny są takie piękne i prawie nagie.
  Natashka, strzelając, zaprezentowała się na aukcji niewolników. Jak zasłona po zasłonie jest z niej usuwana. Odsłaniają mocne, umięśnione, dziewczęce ciało. I stoi przy sobie, dumnie prostując ramiona, podnosząc głowę, pokazując, że wcale się nie wstydzi. Jest dziewczyną najwyższej klasy. U zarania siły, a nie starzenia.
  Kiedy kobieta chodzi boso, staje się młodsza i na zawsze pozostaje młoda. Najważniejsze to minimum ubrań i stały seks z mężczyzną. Dokładniej z mężczyznami innymi i najlepiej młodymi. Aby stać się młodszym.
  Natasza wyobraziła sobie siebie nago na targu niewolników i poczuła się podekscytowana. Jakby kupujący to czuli i wspinali się rękami w najbardziej wrażliwych miejscach. Jak cudownie musi być być niewolnikiem. Ale harem nie jest zabawny. Nie ma mężczyzn, tylko eunuchowie. I chcę dużo iz różnymi.
  Ach, biedne kobiety z haremu. Jak masz pecha z mężczyznami. Jak bardzo możesz cierpieć z powodu abstynencji! Ale Natashka nie chciała powstrzymać instynktów rekina.
  Dziewczyna strzeliła do faszysty i krzyknęła:
  - Jestem terminatorem!
  Zoya również wystrzeliła, ćwierkając:
  - A ja jestem superklasowym wojownikiem!
  Augustine wziął i powalił trzech faszystów i świergotał:
  - Stalin był z nami!
  Swietłana schrzaniła sprawę. Pokonała czterech faszystów i pisnęła:
  - Stalin jest z nami!
  Natasza zestrzeliła kilku najemników III Rzeszy, rzuciła kamieniem bosą stopą i pisnęła:
  - Stalin zawsze będzie wśród nas!
  Zoya uśmiechnęła się i wystawiła język, piszcząc:
  - O wielkość Rosji!
  Augustine rzuciła odłamkiem szyby w oknie gołymi palcami, rozcięła faszyście gardło i pisnęła:
  - Za naszą nową słowiańską wędkę!
  I śmiał się...
  Swietłana strzeliła do nazistów, odcięła kilku bojowników i wydała:
  - Za świętą Rosję!
  Natasza przybiła nazistów. Gołą piętą dała granat, którym rzucili na nią hitlerowcy. Rozproszono dokładne trafienie Fritza i vyaknuli:
  - Za Svaroga!
  Potem odsłoniła twarz, w której jest tyle wdzięku i wściekłości pantery.
  Zoya wzięła go i gołymi palcami przejechała zardzewiały gwóźdź. Przebiła oczy nazistowskiemu oficerowi i zaćwierkała:
  - Za Białego Boga!
  Augustine wzięła i poddała się jej bosym obcasom z ładunkiem wybuchowym. Rozrzuciła Fritza jak odłamki szkła i pisnęła:
  - O nowe rosyjskie zamówienie!
  Swietłana wzięła go i rzuciła gołymi palcami, śmiertelnie, przebiła Fritza i szczeknęła:
  - Za rosyjski dom!
  Cztery dziewczyny walczyły rozpaczliwie i bardzo agresywnie. Niemcy i ich najemnicy wycofali się. Cofnięty przed dziewczynami. Gdzie są naziści przeciwko Armii Czerwonej.
  . ROZDZIAŁ 4
  Natashka ponownie rzuciła dar śmierci gołymi palcami u stóp i gruchała:
  - Na świecie jest tyle chaosu, że nie można uwierzyć w sprawiedliwego Boga, ale jest tak wielu pozbawionych skrupułów polityków, że nie ma wątpliwości co do istnienia Diabła!
  Zoya agresywnie zauważyła, odwróciła się, kojąc nazistów, i gołymi palcami u stóp wystrzeliła morderczego - skowycząc:
  - Dlaczego rodzi się kobieta - dla radości i przyszłości mężczyzny, po co urodzili się politycy, żeby ludzie poznali smutek i zrozumieli, że nie mają przyszłości!
  Augustine, z zębami ostrymi jak u wilka, rzuciła nagim obcasem wybuchowy worek i powiedziała:
  - Kobieta rodzi życie we własnej udręce, politycy rodzą śmierć torturując wyborców!
  Swietłana również uderzyła we wroga i zniszczyła wielu wrogów, bełkocząc:
  - Kij ma dwa końce, ale dla polityka, który zmusza się do wybrania jednego końca spod kija, potępienie na zawsze, nie bądź niedbałymi wyborcami!
  Natasza wskoczyła do salta, przewróciła się gołą piętą i jęknęła:
  - Polityk na podium huczy jak grzmot, ale wyborcy, których głowa nie jest bębnem, mogą uderzyć tylko własną głupotą!
  Zoya gruchała, miażdżąc nazistów:
  - Jeśli chcesz zostać wybrany na tron, będąc nagim królem, zbierz wyborców bez króla w głowie!
  Augustine zauważył dowcipnie, mrugając szafirowymi oczami i posyłając prezent śmierci gołymi palcami u nóg:
  - Kiedy polityk jest nagim królem i bez króla w głowie, wyborcy idą "obuci" i ze świnią na łonie!
  Swietłana też się odwróciła, skosiła masę nazistów, spuściła zniszczenie bosymi stopami i ćwierkała:
  - Polityk w swoim repertuarze to śpiewak z cudzym głosem, ale jego ścieżka dźwiękowa została stworzona z myślą o spieprzyniu pod przykrywką słowika!
  Przypomnij sobie Fritza Stalingrada. Jak dziewczyny je tam pobiły. Walczyli także boso iw bikini. To najskuteczniejsze ubrania. Nikt nie powstrzyma dziewczynek, gdy są półnagie. A bosymi stopami rzucają prezenty zniszczenia.
  Natashka rzuciła gołymi palcami kawałek ceramiki. Rozbiła czaszkę niemieckiego generała i zaśpiewała:
  - W imię Matki Rosji!
  Zoya wzięła i rzuciła odłamkiem gołymi palcami, przebiła faszystę i krzyknęła:
  - Tak, do mojego domu!
  Augustine wystartował z bosą stopą. Odcięła sześciu nazistów i pisnęła:
  - Za Stalina!
  Swietłana również poddała się nowemu fragmentowi, powaliła Fritza i pisnęła:
  - O nowy świat!
  Teraz załoga Gerdy posuwała się w kierunku Vyazmy. Dziesięć kilometrów do miasta. Ale opór Armii Czerwonej rośnie. Do bitwy wkraczają nowe radzieckie czołgi IS-6 z potężniejszymi 105-milimetrowymi działami i grubszym pancerzem. To prawda, wciąż jest niewiele takich maszyn.
  Charlotte, naciskając przycisk joysticka gołą stopą, przebiła pancerz radzieckiego czołgu na samym skrzyżowaniu. Celnie trafił w samochód Armii Czerwonej, pomimo lepszej ochrony w porównaniu z IS-4.
  Czerwony diabeł zachichotał i zauważył:
  - Mamy najsilniejszą armię!
  Christina zauważyła z uśmieszkiem:
  - I będziemy silniejsi niż wszyscy!
  A także gołymi palcami nacisnęła stopy na przyciski joysticka. Uderz w sowiecki samochód. Jest bardzo mądrą dziewczyną. Christina pamiętała, jak dokonywała wyczynów. Jak kochałem się z szachem Iranu. Tak, to całkiem fajne!
  A wojownik mruknął:
  - Za wielkie Niemcy!
  Magda, ta blondynka o złotych włosach, strzelała do wojsk sowieckich i mówiła:
  - O święte zwycięstwo!
  Dziewczyna, strzelając, pomyślała z irytacją. Niemcy stracili swoją szansę podczas I wojny światowej. I dlaczego pokrzyżowali plan ataku na Paryż i przerzucili trzy korpusy do Prus Wschodnich? Możliwe było czasowe poświęcenie terytorium na wschodzie, ale zdobycie Paryża i rozwiązanie problemu Francji w najbardziej radykalny sposób.
  Ale tak się nie stało. I w ogóle nie warto było wypowiadać wojny Rosji. Z pewnością Mikołaj II nie odważyłby się iść na wojnę z tak silnym wrogiem jak Niemcy. I dlaczego trzeba było walczyć na dwóch frontach? Można było, można było uderzyć na Rosję, ignorując Francję i Belgię.
  I w ogóle, pomyślała Magda, trzeba było zaatakować Rosję, gdy była spętana wojną z Japonią. W tym przypadku Mikołaj II mógłby skończyć bez wsparcia Wielkiej Brytanii i Francji. Byłby naciskany przez Austriaków, Turków, Włochów, Niemcy i Japonię.
  Po prostu zmiażdżyłyby Rosję. I nic by nie zrobiła.
  Zamiast tego Niemcy toczyły wojnę na dwóch frontach z silniejszymi mocarstwami. W tym Japonia, USA i Włochy.
  Więc Wilhelm przeliczył się. Hitler okazał się bardziej dalekowzroczny, zawierając pokój z ZSRR i pokonując Francję.
  Ale Niemcy w czasie I wojny światowej zostali złapani między młotem a kowadłem. Car Mikołaj II jest generalnie przegranym. Ale jego imperium było duże, trzykrotnie przewyższające populację Niemców. I niezwykle trudno było oprzeć się Rosjanom.
  Dysponując większą liczbą sił, carska Rosja reprezentowała prawie połowę sił lądowych Ententy. A jej przeznaczeniem było wygrać. Gdyby nie pucz wojskowy, który miał miejsce w Petersburgu, jest mało prawdopodobne, by Niemcy przetrwały. Ale Rosjanom wydarzyła się rzecz straszna - upadła monarchia. Namaszczony Boży odszedł. I zrobiło się naprawdę źle!
  A dla Niemców ulga jednak wciąż Niemcy przegrały.
  Stany Zjednoczone przystąpiły do wojny i okazały się bardzo silne. A co najważniejsze czołgi. Dosłownie zmiażdżyli Niemców swoją stalową masą.
  Żenująca porażka. Cokolwiek można by powiedzieć, być może poddanie się było najlepszym wyjściem. Niemcy straciły wszystkich sojuszników, naciskały je czołgi. Nie było realnej szansy na wygraną.
  Tak, a bolszewicka Rosja mogłaby równie dobrze otworzyć drugi front na wschodzie.
  W każdym razie decyzja o kapitulacji była trudna, ale wymuszona.
  Magda pamiętała, jak została wychłostana za kradzież kawałka chleba w jadalni. Dziewczyna następnie przyznała się i otrzymała trochę mniej batów. I mogła znieść karę w milczeniu. Nie płakała ani nie jęczała. Chociaż, kiedy uderzają w gołe plecy, to boli.
  Gerda strzeliła, przebiła sowiecki czołg i warknęła:
  - Urodzony niezwyciężony!
  Charlotte zgodziła się z tym:
  -Nikt nas nie powstrzyma!
  Christina warknęła i krzyknęła:
  - Nigdy na świecie!
  Magda pisnęła ogłuszająco:
  - A w tamtym świecie - też!
  Czterech wojowników opuściło okrążenie. Wędrowała trochę po bagnach i wesoło śpiewała;
  Księżyc stał się szkarłatny,
  Gdzie fale uderzały o skały.
  "Chodźmy, piękna, jedź,
  Czekałem na ciebie od dawna."
  
  "Chętnie chodzę z tobą,
  Uwielbiam morskie fale.
  Uwolnij żagiel
  Sam wezmę kierownicę.
  
  "Rządzisz otwartym morzem,
  Gdzie nie możemy poradzić sobie z burzą.
  W tak szaloną pogodę
  Nie możesz ufać falom".
  
  "Niemożliwe? Dlaczego, moja droga?
  A w przeszłości, przeszły los,
  Czy pamiętasz, zdradziecki zdrajco,
  Jak ci zaufałem?
  
  Księżyc stał się szkarłatny,
  Gdzie fale uderzały o skały.
  "Chodźmy, piękna, jedź,
  Czekałem na ciebie od dawna."
  Dziewczyny śpiewały i klaskały. Augustine zauważył, uśmiechając się w kąciku ust:
  - Tak, dużo daliśmy nazistom. Walka była chwalebna i dla wielu ostatnia!
  Natasza zachichotała.
  - Jesteś taki jak Maugi!
  Augustyn uśmiechnął się i zgodził:
  Mowgli był świetny!
  Zoya zauważyła z uśmiechem zębów:
  - Musimy wymyślić sposób na pokonanie przeważających sił Wehrmachtu!
  Swietłana zasugerowała:
  - Jakiś super mocny gaz!
  Augustine śpiewała, klepiąc bosymi stopami w kałuże:
  Gazy, gazy, gazy, gazy! Wykończymy wszystkich wrogów na raz!
  Natasza zasugerowała:
  Zaśpiewajmy coś innego!
  A dziewczęta śpiewały unisono;
  Księżyc stał się szkarłatny,
  Gdzie fale uderzały o skały.
  "Chodźmy, piękna, jedź,
  Czekałem na ciebie od dawna."
  
  "Chętnie chodzę z tobą,
  Uwielbiam morskie fale.
  Uwolnij żagiel
  Sam wezmę kierownicę."
  
  "Rządzisz otwartym morzem,
  Gdzie nie możemy poradzić sobie z burzą.
  W tak szaloną pogodę
  Nie możesz ufać falom".
  
  "Niemożliwe? Dlaczego, moja droga?
  A w przeszłości, przeszły los,
  Czy pamiętasz, zdradziecki zdrajco,
  Jak ci zaufałem?
  
  Księżyc stał się szkarłatny,
  Gdzie fale uderzały o skały.
  "Chodźmy, piękna, jedź,
  Czekałem na ciebie od dawna."
  Dziewczyny skończyły piosenkę i zamieniły się w salta. W końcu mają masę w jasnych głowach. Trzy blondynki i ruda. Fajne dziewczyny.
  Augustine, biegnąc, przypomniał sobie, jak grała w bilard. Na pewno nie pieniądze. A ponieważ w tym czasie nic nie miała, dziewczyna założyła loda, za pięć rubli. I wygrał pierwszy mecz. Poza tym grałem boso, co bardzo pomogło. Potem zagrała w kolejną grę ze słynnym złodziejem.
  I znowu wygrał. Potem kolejna gra z podwojeniem stawki. Dziewczyna była bardzo mądra. A władza kryminalna też była pijana. W końcu wyciągnął broń i zaczął strzelać. Augustine, biorąc wygrane pieniądze, zniknął, błyskając gołymi obcasami. Tak, ci mężczyźni są tacy nerwowi. Może naprawdę nie po to, żeby się z nimi bawić, ale żeby zarabiać na miłości?
  Augustyn mógł dobrze żyć w Moskwie, ale dziewczyna po kolonii bardzo chciała iść na front. Chciała walczyć. Ponadto pociągały ją wyczyny. Bycie bohaterką jest takie fajne!
  Musisz także umieć grać w karty na pieniądze. Augustine został jakoś oszukany przez oszustów i musieli lizać. Cóż, możesz sobie wyobrazić, że to jest miód i sam chcesz, żeby nie było tak obrzydliwe. Ale praca nad gibką, więc generalnie jest przyjemnością dla temperamentnej rudowłosej diablicy. Ona z każdym mężczyzną osiągnęła orgazm. Tak więc w Moskwie łatwo i przyjemnie zarobiła dla siebie pieniądze.
  Szkoda, ale wojna sama się dostosowała. Augustine używała nawet jej wdzięków podczas rekonesansu. I uwiodłem wszystkich mężczyzn z rzędu. I uwielbiała ich drażnić. Zwłaszcza młodsi. Diabeł to lubił. Jednak pomimo wielu nagród dziewczyny nadal trafiały do kapitanów i tylko Natasza została majorem.
  Naziści po upadku Smoleńska zajęli Wiazmę. Miasto uparcie się trzymało. Na północy nazistom udało się zająć Nowgorod i zbliżyli się do Leningradu. Sytuację pogorszyło wejście Szwecji do wojny. Kraj ten chciał także przejęć terytorialnych od Rosji. I pamiętali poprzednie wojny, zwłaszcza Karola XII. Również znaczące wydarzenia z czasów starożytnych. I dywizje szwedzkie pojawiły się na froncie i przeniosły się do Pietrazawodska i Leningradu od północy. Prut wojska fińsko-szwedzkie i niemieckie z obcokrajowcami. I wydaje im się, że nie przestawaj.
  Piękne szwedzkie dziewczyny latają samolotami. Gringeta i Gertrude, dwa Gs, walczą w parach. To bardzo odważne dziewczyny. I piękny. Lecą do siebie na ME-462, myśliwcach odrzutowych kupionych od Niemców. Jak zwykle z dziewczynami w jednym bikini i boso.
  Niemiecka maszyna to bardzo potężna broń. Ma siedem wiatrówek. Jeden 37mm i sześć 30mm. Radzieckie myśliwce MIG-15 rzucają się na przeciw. Nieco słabsza broń: wiatrówka 37 mm i dwa wiatrówki 23 mm. Oznacza to, że siły są bardzo nierówne.
  Gringeta strzela z działek powietrznych. Trafia w radziecki myśliwiec i piszczy:
  - To nasza akrobacja!
  Gertrude również strąca swój samochód z pierwszego przejazdu i piszczy:
  - Za Karola dwunastego!
  Rzeczywiście, blond diabeł jest niezwykle irytujący, że Szwecja przegrała wojnę z Rosją. Za Iwana Groźnego Szwedzi zdołali zająć Narwę i kilka rosyjskich miast na wybrzeżu. Ale potem Rosja, pod rządami Fedota I, odzyskała swoje ziemie utracone w wojnie inflanckiej. To prawda, że ułatwiał to fakt, że Polska walczyła po stronie Rosji.
  Ale potem Szwedzi za panowania Szujskiego zdołali podbić rosyjskie miasta. Następnie weź Nowogród. Oblężony Psków. Ale bez powodzenia.
  Potem była wojna między Rosją a Polską. Szwedzi po cichu zdobyli większość krajów bałtyckich i Rygę. Wcześniej ziemie w Europie zostały podbite.
  Szwecja stała się światową potęgą. Osiągnął maksimum.
  Ale w Rosji Piotr Wielki doszedł do władzy i zaczął tworzyć duże imperium. Szwecji sprzeciwiły się Polska, Saksonia, Dania i oczywiście Rosja. Siły są nierówne.
  Ale Karol Dwunasty, w wieku szesnastu lat, był w stanie pokonać Danię w ruchu, a następnie w pobliżu Narwy zaatakował przeważające siły Rosji i odniósł niezwykłe zwycięstwo.
  Ale Piotra Wielkiego nie złamała porażka. Zebrał nowe siły i przeszedł do ofensywy, wykorzystując fakt, że Karol XII był w stanie wojny z Polską.
  Ale Szwedzi podbili Polskę. A podejście wojsk rosyjskich nie pomogło. Piotr Wielki był nawet gotowy do pokoju, zwracając podbite przez Rosjan miasta i Narwę Szwedom.
  Ale Karol Dwunasty był zdeterminowany. Jednak Piotrowi Wielkiemu udało się odwrócić losy wojny. Swoją rolę odegrało to, że naród polski i ukraiński nie poparł Karola XII. Pod Połtawą Szwedzi ponieśli ostateczną klęskę. Jak to się stało? Rosjanie zdołali osłabić Szwedów, umacniając się za redutami. A potem o wszystkim zadecydował śmiertelny kontratak.
  Rana Karola XII przed bitwą również odegrała negatywną rolę.
  Po Narwie inicjatywę całkowicie przejęła Rosja. I była w stanie pokonać Szwedów nawet na morzu. Co jest bardzo, bardzo irytujące.
  Karol XII zginął podczas oblężenia norweskiej twierdzy. A wojna wkrótce zakończyła się faktyczną klęską Szwedów. To prawda, Piotr Wielki zgodził się, pod naciskiem krajów europejskich, sformalizować swoje przejęcia terytorialne jako zakup. Szwecja straciła wiele terytoriów, w tym w Europie. A już za Aleksandra I Finlandia również została podbita przez Rosjan.
  Oczywiście Szwecja jest urażona i pragnie zemsty. Sytuacja uległa eskalacji, zwłaszcza po zwycięstwie nazistów w wyborach parlamentarnych. A wojna jest teraz dla Szwedów z historycznymi paralelami.
  Gertrude atakuje sowiecką maszynę i śpiewa:
  - Tam mieszkał Anton czwarty...
  Gringeta ścina myśliwiec Jak-15 i ryczy:
  Był wspaniałym królem...
  Gertrude powaliła Rosjanina i zaśpiewała:
  - Kochał wino do piekła....
  Gringeta próbuje wejść do sowieckiego samochodu i wyje:
  - Co za pęknięcie czasem się zdarzało!
  Gertruda zaśpiewała:
  - Urodzony Tili! Urodzony Tili!
  A dziewczyna wystawiła różowy język.
  Dziewczyny okazały się wesołe... Walczyły z wielkim zachwytem. Walczyli jak orły. I nigdy się nie wycofali.
  Gringeta biegł boso po śniegu. I była taką fajną dziewczyną. I pamiętała swoje wyczyny. Jak byli boso iw bikini polując na niedźwiedzia polarnego. Co było bardzo zabawne.
  Półnagie dziewczyny strzelały z łuku do dzikiej bestii. Uderzyli i wywołali ryk bestii.
  Potem uciekli, błyskając dziewczęcymi szpilkami czerwonymi od zimna. Dziewczyny były piękne. Prawie naga, ale bardzo odważna. I polowali sami, będąc nieustraszeni.
  Potem, gdy ranny niedźwiedź umarł, dziewczęta upiekły jego mięso i zrobiły ucztę. To było świetne. Dziewczyny pływały w dziurze i posypywały się śniegiem. Potem pobiegli mokrzy przez zaspy śnieżne. To wszystko jest takie świetne i fajne.
  Gertrude i Gringeta polowali teraz na sowieckich pilotów. Przypomnieli sobie główną zasadę: trzeba walczyć prawie nago i boso, a wtedy dziewczyna nie zostanie zestrzelona. Daje taką siłę wojownikom, gdy są prawie bez ubrań. Dlatego nikt w średniowieczu nie podbił całego świata?
  Bo nie docenili siły bosych, kobiecych stóp. A bose dziewczyny są bardzo fajne i silne! Kiedy dziewczyna nie ma butów, jej naga podeszwa otrzymuje energię ziemi.
  To jest kolosalna siła wojowników.
  Gertrude zestrzeliła sowiecki samolot i napisała na Twitterze:
  - Dziewczyny boso są fajniejsze!
  Gringeta również stuknął po rosyjsku i pisnął:
  Dziewczyny nie potrzebują butów!
  I patrzył, jak płonący rosyjski myśliwiec spada.
  Pomyślałem o tym, jak wspaniale jest biegać boso, przez zaspy śnieżne i przez pustynię. Podeszwa nóg dziewczynki staje się bardzo elastyczna i wytrzymała, a przy tym nie pęka. Więc nie martw się o problemy. W Rosji zimy są na ogół surowe i fajnie będzie biegać po śniegu. Ona jest dziewczyną z najwyższego przejścia.
  A jak wdzięczna i wyjątkowo piękna bosa, dziewczęca stopa na zaspie? A palce i stopa, i to wszystko razem? Jak cudownie jest, gdy wyrzeźbione nogi stąpają po białej powierzchni, a same są opalone. A dziewczyny mają blond włosy, to takie fajne blondynki.
  I uwielbiają, gdy mężczyźni całują je na bosych obcasach.
  Gringeta zestrzelił inny radziecki samochód i napisał na Twitterze:
  - Chwała Ojczyźnie, Chwała!
  Gertrude zestrzeliła rosyjski myśliwiec i wydała:
  - Karol Wielki jest z nami!
  Dziewczyny są po prostu cudowne i mają tyle wyjątkowej urody. Z tymi dziewczynami naprawdę można zaszaleć. I ich ciało, takie muskularne i przyjemne.
  Gringeta bardzo lubił być głaskany przez mężczyzn. To było dla niej takie przyjemne. A jej skóra jest gładka, elastyczna, jakby wypolerowana. Oto dziewczyna.
  I uwielbiam masaż.
  Teraz zestrzeliła rosyjski samolot i ryknęła:
  - Jestem jak niedźwiedź!
  I pokazała swój język!
  Gertrude wystrzeliła ponownie i zaćwierkała:
  Jesteśmy tygrysami!
  A dziewczyny zgodnie tworzyły martwe pętle. Są to generalnie tacy fajni wojownicy. Są pełni pasji i triumfu woli. A skóra jest tak opalona, jak brąz.
  Wojownikom udało się walczyć w Afryce i piechoty. Co jest bardzo dobre dla blondynki. I stały się takie piękne i ciemne.
  Gertruda zaśpiewała:
  - Naturalna blondynka! Muskularne plecy!
  Gringeta potwierdził:
  - Wygrywam wszystkie sondaże!
  Sowieccy wojownicy walczą o Wiazmę, która została otoczona przez nazistów niemal ze wszystkich stron. I walcz bohatersko.
  Natashka jednak rzucając granat bosą stopą, pisnęła:
  - Zwycięstwa nie można uniknąć!
  Zoya też się zmieniła. Gołą stopą wystrzeliła granat. Zestrzelił nazistów i pisnął:
  - Nie może być dwóch zgonów!
  Dał kolei i Augustyn. Rudowłosy diabeł rzucił granat bosą stopą i zaćwierkał:
  - Następny wiek będzie nasz!
  Swietłana również oddała strzał. Odłożyła pęczek Fritza i zabulgotała:
  - Urodziliśmy się w nowym wieku!
  I pokazała swój język!
  Dziewczyny są bardzo imponujące. Są bardzo piękne i opalone, trzy blondynki i rudowłosa, z suchymi i odciążonymi mięśniami.
  Jakie dobre dziewczyny...
  Natasza pomyślała strzelając, skoro Biblia nie jest słowem Bożym, to Rosjanie potrzebują innej, doskonalszej religii. Wzrastać w duchu i prawdzie!
  A cóż może być lepszego niż wiara w Najwyższą Rodzinę!
  A wojownik ćwierkał:
  - Wierzcie lub nie, drzwi do zbawienia będą otwarte!
  Dziewczyny oczywiście strzelają do nazistów ze wszystkich dział i zabójczych haubic. A jeśli w to uderzą, nikomu to się nie wyda.
  Wojownicy, którzy potrafią skakać, śpiewać i skakać ....
  A potem chodź po głowach...
  Natasza odwróciła się i zauważyła ze śmiechem i dowcipem:
  - Mężczyzna ma jedno serce i dwie ręce, ale polityk wiosłuje łapami za cztery i jest kompletnie bez serca!
  Zoya, strzelając do wrogów i nokautując ich z dziką siłą, zauważyła z agresywnym śmiechem:
  - Jest tylko jedna ojczyzna, jedno serce i tylko jedno zwycięstwo, ale ma trzystu polityków-ojców, którzy mogą tylko osierocić wyborcę!
  Augustyn zauważył z wielką pasją, w dzikiej wściekłości żłobiąc wroga i rzucając granatem bosą stopą:
  - Bez względu na to, ile zer dodasz, nie uzyskasz rzeczywistej liczby, z wyjątkiem wyboru polityka przez osoby o zerowej inteligencji!
  Swietłana zauważyła z chichotem, eksterminując nazistów i rzucając nagim obcasem paczkę wybuchową:
  - W arytmetyce dodawanie zer nie daje wyników, w polityce dodawanie zer inteligencji wśród wyborców zwiększa ocenę!
  Dziewczyny naprawdę dodają bardzo destrukcyjnego rozpędu.
  A Fritz nie może przejść przez takie piękności... Alenka walczy też ze swoim batalionem.
  Dziewczyna rzuca granat z gołą, wyrzeźbioną nogą i mówi:
  - Żaden geniusz nie może udowodnić, że Bóg nie istnieje, ale że polityk nie ma pojęcia o sumieniu, jest oczywiste nawet dla dziecka!
  Anyuta wystrzeliła serię z karabinu maszynowego, a także rzuciła dar śmierci ze śmiertelną siłą, gruchając:
  - Polityk, który urodził się w roku świni świń, niezależnie od daty urodzenia, polityk, który urodził się w roku tygrysa, jest kanibalem, a rok nie ma z tym nic wspólnego!
  Alla zauważyła agresywnie, rzucając granat przy pomocy bosych palców:
  - W polityce pałace zamieniają się w chlewy, a lwy schodzą do poziomu owiec, a tylko lis staje się człowiekiem!
  Maria, kontynuując rozdrabnianie przeciwników z kolosalną siłą bojową, jęknęła, obnażając zęby:
  - Polityk dowolnego pałacu wywróci chlew i każdą prawdę wywróci na lewą stronę, aw każdej owczej skórze pozostanie wilkołakiem-kanibalem!
  Olimpias, prowadząc celny ogień do wroga, kosząc szeregi, logicznie zauważyła:
  - W polityce nie ma krewnych, chociaż wyborcy są braćmi-królikami dla polityka, a sam Diabeł jest jego własnym ojcem!
  Alyonka oddała serię w nazistów, skosiła ich i gołymi palcami rzuciła granat ze śmiertelną siłą, gruchając:
  - Polityk często lubi składać obietnice z brodą, ale dla wyborców jest już kozłem!
  Anyuta, strzelając z dużą celnością do przeciwników i rzucając granatami gołymi palcami, zanotowała:
  - Polityk to zarówno chodzący żart z brodą, jak i prawdziwa koza, ale jednocześnie jest jeszcze większą świnią, która robi z wyborców rąbanie, wyrywając tłuste kawałki!
  Alla odpowiedziała agresywnie, dzikim śmiechem, mrugając z piekielną pewnością siebie i rycząc:
  - Polityka to bardzo brudny biznes, politycy myją lepkie ręce, tylko gęstymi strumieniami krwi wyborców!
  Maria również odwróciła się i skosiła masę Fritza i ich wynajętych żołnierzy i ćwierkała:
  - Chociaż pieniądze nie śmierdzą, to smród łapówki jest obrzydliwy, a szczególnie obrzydliwy, gdy w zamian za dużo pieniędzy kładzie na nie dużą świnię!
  Olimpiada zauważyła dość agresywnie, mrugając szafirowo-szmaragdowymi oczami:
  - Polityk to koza, zarówno dlatego, że jego obietnice są z brodą, a więc uwielbia zieleń kasową, jak i dlatego, że nieustannie roguje wyborców!
  Przy tak uderzającej sile dziewcząt nazistom trudno jest pokonać nawet najnowszymi czołgami. Ale wciąż wspinają się do przodu i trzymają.
  Podczas strzelania używają najnowszych wyrzutni gazowych i czegoś jeszcze potężniejszego i bardziej bojowego.
  A potem na ogół zaczynają siadać na białym koniu. Oto Szturmlew w bitwie. A to bardzo poważna broń. A "Sturmmaus" jest jeszcze bardziej niebezpieczny i poważniejszy. Taka dzika i piekielna broń. A jeśli bije, to nie będzie dla niej litości. To kolosalna siła niszcząca.
  Dziewczyny, które prowadzą Sturmmaus, są prawie nagie w samych majtkach. A jednocześnie bardzo zwinny i zwinny. Te, które potrafią prawie wszystko.
  A gdy tylko uderzą w wojska radzieckie, Armia Czerwona nie będzie wystarczająca.
  
  EMMANUEL WALKI W Stalingradzie
  Więc Emmanuelle ponownie zabrała się do roboty i lizała pulsujące nefrytowe pręty elfów. I kiedy to robiła, rozwinęła się inna historia.
  W 1944 r. Hitler został zamordowany 20 kwietnia. Speer, Fuhrer i Naczelny Wódz Rommel został kanclerzem III Rzeszy.
  A sojusznicy ogłosili rozejm i rozpoczęli negocjacje z nowym rządem. Warunkiem wstępnym było zaprzestanie ludobójstwa Żydów i zniesienie praw rasowych III Rzeszy.
  Rommel zgodził się na to formalnie, ale Żydów nie wypuścił, tylko przeniósł ich z obozów do kopalń i fabryk wojskowych. Bombardowania III Rzeszy ustały, a wypuszczanie broni gwałtownie wzrosło. W masowej produkcji pojawił się również długo oczekiwany Panther-2 z potężniejszą bronią i lepszą ochroną. 900-konny silnik zrekompensował zwiększoną masę czołgu, a 88-milimetrowe działo trafiło z daleka w radzieckie pojazdy.
  Zamiast rakiet FAA Rommel zamówił XE-162, tani i wydajny myśliwiec odrzutowy. To pozwoliło nazistom uzyskać przewagę w powietrzu.
  TA-152 okazał się również bardzo dobrym samolotem uniwersalnym, który był używany jako myśliwiec, samolot szturmowy i bombowiec na froncie. A ME-262 to dobry samochód, chociaż jest trudny w produkcji i ma awaryjny. Dlatego Niemcy poważnie podeszli do modernizacji armii.
  Ponadto Rommel słusznie domyślił się, że Armia Czerwona zada główny cios Białorusi. Dane wywiadowcze wykazały, że posiłki były przekazywane zbyt wyraźnie na południową flankę i potajemnie w centrum.
  Rommel stanął przed trudnym wyborem: utrzymanie Białorusi, gdzie było wiele bagien i partyzantów, nawet z dużą liczbą żołnierzy, było prawie niemożliwe.
  Wtedy Rommel postanowił sam zaatakować Ukrainę. Była to mocna decyzja i co najważniejsze nieoczekiwana dla sowieckiego dowództwa. Naziści mają dużo czołgów, a "Tygrys" w przełomie jest dość silny, podobnie jak "Tygrys" -2 i "Pantera" -2, które jednak dopiero zaczęły pojawiać się na froncie.
  Rommel, odsłoniwszy front zachodni, zebrał wszystkie swoje siły na południu. I przeszedł do ofensywy.
  Niemcy przystąpili do ataku w nocy 15 czerwca i zdołali zaskoczyć Armię Czerwoną! I udało im się przebić przez obronę. I śmiało posuwali się naprzód i zdobywali miasto po mieście.
  Ciosy zadano z zachodniej Ukrainy i Mołdawii. Zbieżne kierunki. I do tej pory wszystko szło pod dyktando Rommla.
  Niemcy mieli już przewagę w czołgach na froncie wschodnim. Nowe IS-2 i T-34-85 właśnie zaczęły się pojawiać, a produkcja starszych pojazdów spadła. Natomiast wydanie "Panthers" i "Tigers" osiągnęło wysoki poziom. Co więcej, przypominający pudełko "Tygrys" był dość prosty w montażu i bardzo skutecznym czołgiem.
  Niemcom udało się uformować ogromny kocioł, który rozpadł się po kilku niewielkich ciosach. A na południu doszło do katastrofy. Stalin odwołał strajk w centrum i nakazał odbudowę, przenosząc siły na południe.
  Ta decyzja jest nieco spóźniona. A katastrofy nie dało się uniknąć. Tylko część wojsk sowieckich zdołała uciec z kotłów. Uszkodzenia były bardzo duże.
  Stalin spanikował i był wściekły. Domagał się awansu... Ale Rommel działał bardzo zręcznie. Jednym z mocnych posunięć nowego Führera było rozwiązanie dywizji SS i zwiększenie ich kosztem oficerów zwykłych jednostek Wehrmachtu. A to pozwoliło znacznie podnieść jakość armii.
  Kolejnym ważnym posunięciem była rekrutacja kobiet do służby wojskowej. A zwłaszcza w jednostkach lotniczych i czołgowych, a także snajperskich. Ta decyzja wpłynęła również pozytywnie na przebieg walk. I zaczęły się pierwsze sukcesy.
  Szczególnie wyróżniona była grupa Gerdy na Panterze.
  Białowłosy wojownik był naprawdę fajny i zabawny. Jest gotowa do walki z wściekłym szałem.
  Tutaj Gerda strzelała do wroga gołymi palcami i świergotała:
  - Prawo nie jest napisane do diabła!
  Jej pocisk celnie strącił wieżę trzydziestu czterech. Rzeczywiście, było to huraganowe podejście do biznesu.
  Charlotte również wystrzeliła, przyciskając szkarłatny sutek do spustu i pisnęła:
  - Jesteśmy potężnymi diabłami!
  Christina również wycelowała broń. Dziewczyny strzelały gołymi palcami. Na szczęście Pantera wystrzeliła piętnaście pocisków na minutę. I potrafi strącać sowieckie działa i czołgi jak ziarno nunczako.
  Oto kolejny rosyjski samochód w ogniu.
  Krystyna krzyknęła:
  "Jestem cholernym demonem, który przelewa krew!"
  Magda też strzelała gołą piętą, co zrobiła bardzo dobrze i radośnie gruchała:
  - Jestem wojownikiem diabła!
  Tak, te dziewczyny są naprawdę potworne.
  Jak nowi wojownicy Albina i Alvina. Wybrali dla siebie samoloty TA-152 i jednocześnie polowali z celów powietrznych i naziemnych.
  Robili to entuzjastycznie i agresywnie.
  Albina zestrzeliła sowiecki samolot i gruchała:
  - A ja jestem potworną agresją!
  Następnie gołymi palcami przebiła również czołg armii ZSRR.
  Alvina również uderzyła w rosyjski samochód na niebie i zaćwierkała, szczerząc zęby w uśmieszku:
  - Nasza diabelska załoga!
  A także bardzo pewnie z TA-152 przebił dach radzieckiego czołgu.
  Dziewczyny naprawdę są na polu bitwy, to jest coś ...
  Naziści pokonali ponad sto dywizji sowieckich i przejęli inicjatywę.
  Ruszyli w kierunku Kijowa i mieli znaczną przewagę. Z drugiej strony Stalin spanikował i ryknął, wydając sprzeczne rozkazy. Podczas gdy zgoda i
  Nie miał.
  Rommel działał pewnie i stworzył kotły. Udało mu się manewrować i wygrać, omijając pozycje sowieckie. I uderzając w nocy i stosując różne sztuczki.
  Po raz kolejny inicjatywę przejęli Niemcy. A teraz przekroczyli już Dniepr i już tam wygrywali zwycięstwo za zwycięstwem.
  Dopiero jesienne deszcze i deszcze nawadniające nieco powstrzymały nazistów. Ale większość Ukrainy została odbita. Nazistom udało się nawet zająć Charków. Został opuszczony przez Armię Czerwoną i Kijów.
  Rommel również próbował uderzyć w centrum. Ale tutaj wojska radzieckie były już w stanie przygotować się do obrony i wykazały wytrzymałość. A już sowieckie dziewczyny pokazały swoją klasę.
  Elizave i jej załoga walczyli na IS-2.
  Dziewczyny też były w bikini i boso. I walczyli z wielką zaciekłością.
  Elżbieta wystrzeliła bosymi palcami i pisnęła:
  - Jestem wielką tygrysicą!
  Ekaterina również schrzaniła tak bardzo, że pocisk zakreślił łuk, przebił Panterę i krzyknął:
  - Żadnego słowa tchórz!
  Elena również strzeliła we wroga, przebiła się przez czołg pokolenia bojowego i zaćwierkała:
  - Żadnego kapitalizmu!
  Agresywna Euphrosinia również wystrzeliła, wydając:
  Tak dla socjalizmu!
  Lotniczki walczyły również w powietrzu.
  Anastasia Vedmakova wsiadła do samolotu i napisała na Twitterze:
  - Życie na świecie nie jest rajem!
  I mrugnęła do swoich towarzyszy.
  Akulina Orłowa ponownie przewróciła niemiecki samochód gołymi palcami u stóp i gruchnęła:
  - Komunizm będzie rządził planetą!
  Mirabela Magnetic powaliła Messerschmid gołą piętą i gruchnęła:
  - Za wielkie wygrane!
  I mrugnęła do swoich partnerów, nawet jeśli jej nie widzieli.
  Akulina Orłowa zauważyła:
  - Odrzutowe potwory nie są dla nas barierą...
  Późną jesienią i zimą Niemcy postanowili stanąć w defensywie. A Armia Czerwona już się zbliżała. Stalin postanowił uderzyć w centrum. Rommel jednak, w przeciwieństwie do Hitlera, wzmocnił drugą i trzecią linię zakrętów od pierwszej, co zmniejszyło efekt przygotowania artyleryjskiego.
  Niemcom udało się odeprzeć sowiecką ofensywę w centrum. Po raz pierwszy w styczniowych bitwach wzięły udział działa samobieżne E-10 i E-25. Były małe, z niską sylwetką i umiejscowieniem silnika wraz ze skrzynią biegów w poprzek oraz skrzynią biegów na samym silniku. I jest bardzo produktywny.
  E-10 to bardzo praktyczne i łatwe w produkcji działo samobieżne o wysokości zaledwie 1,4 metra. A E-25 ma tylko 1,5 metra i jest tylko trochę cięższy z działem Panther i silnikiem o mocy siedmiuset koni mechanicznych. Ten samochód miał dobrą ochronę: czoło 120 mm, boki 82 mm pod wzniesieniami. A jego pierwsze użycie bojowe wykazało dużą wydajność i mobilność.
  Margaret i Helga walczyły na E-25 i bardzo dobrze uderzyły wroga. Klęska wroga następowała po klęsce w powodzi.
  Margaret strzelała do sowieckiej maszyny. Uderzyła go i powiedziała:
  - Wszystko będzie po prostu super!
  Helga również wystrzeliła pocisk gołymi palcami u nóg i zaćwierkała:
  Może hiper...
  Wojowniczka pewnie przebiła się przez czołg IS-2 i gwizdnęła przez nozdrza.
  Zimowa ofensywa wojsk sowieckich została odparta. Ale potem znowu wojna i bitwa. Niemcy zaczęli nacierać w marcu.
  Uderzenie ich wojsk skierowało się w stronę Kurska. W bitwach brały również udział samoloty E-100. Samochód ten był bardzo dobrze chroniony pod każdym kątem, a przy tym stosunkowo mobilny pomimo dużej wagi. I w przełomie pokazał swoją skuteczność.
  W tym samym czasie Niemcy posuwali się w nocy, korzystając z noktowizorów. Fritzowie byli w stanie przebić się przez obronę Armii Czerwonej i zdobyli Orel, Kursk, Biełgorod. Osiągnęliśmy całkiem spory sukces. Zbliżyliśmy się do Woroneża w połowie kwietnia.
  Rommel czuł się pewnie. Wydawało się, że jeszcze trochę i będzie całkowite zwycięstwo. Ale alianci postawili ultimatum: mówią, że koniec wojny. I te same roszczenia do Stalina.
  10 maja 1945 r. ogłoszono zawieszenie broni. Potem rozpoczęły się negocjacje. Stany Zjednoczone i Wielka Brytania zaproponowały swoją mediację. Miesiąc później zawarto pokój. Niemcy otrzymały Ukrainę bez Krymu, Białoruś, kraje bałtyckie, Mołdawię i część czarnej ziemi dońskiej w zamian za Kursk, Orel i Biełgorod. Finlandia przywróciła dawne granice, ale zwróciła region Petražavodsk. To prawda, w zamian za rekompensatę pieniężną od ZSRR. Norwegia otrzymała także niewielkie terytorium pod Murmańskiem, które weszła w federację z III Rzeszą.
  Powstała Unia Europejska - w skład której weszły wszystkie kraje okupowane przez Niemców i satelitów, a także byłe republiki ZSRR. Rommel i Speer prowadzili umiarkowaną politykę i oficjalnie proklamowali równość wszystkich narodów i ras. Powstała Euroreich.
  Ale demokracja była ograniczona. Mimo to pojawiły się partie inne niż nazistowskie i ustanowiono urząd prezydenta. Rommel został pierwszym prezydentem Unii Europejskiej. Rządził przez cztery kadencje po pięć lat, aż zrezygnował w 1966 r., by zrobić miejsce młodszym. Następnie została przyjęta poprawka na dwie kadencje Prezydenta Unii Europejskiej.
  Stalin zmarł w marcu 1953 r. Jego następcą został Chruszczow po walce o władzę. Odbył się XX zjazd. A Stalin był jeszcze bardziej wkurzony na swoich własnych ludzi. Potem jednak sprawy potoczyły się trochę inaczej. ZSRR przegrał II wojnę światową, a jego rola w świecie była mniejsza. W tych warunkach nawet nie marzyli o budowaniu komunizmu. Nikita Chruszczow nie został obalony, ale rządził aż do śmierci w 1971 roku. A jego następcą został nie Breżniew, ale Szelepin. Niemcy jako pierwsi polecieli w kosmos, a także na Księżyc. Następnie, w 1980 roku, Unia Europejska poleciała na Marsa. Euroreich jednoczyła wszystkie kraje Europy i część ZSRR, a także kontrolowała posiadłości w Afryce i Azji. Okazało się to bardzo silnym państwem. A ona, wyprzedzając USA, stała się światowym hegemonem. Chiny i Japonia nigdy nie wzrosły. Ten ostatni był okupowany przez Amerykanów i wybuchła wojna partyzancka. W Chinach trwała wojna domowa i dziki kapitalizm.
  Świat stał się bardziej eurocentryczny. A system kolonialny nie upadł. Tak więc Emmanuelle skończyła w 1984 roku. Igrzyska Olimpijskie odbywają się w Rzymie.
  Dziewczyna Emmanuelle jedzie do wielkiego miasta. Wszystko jest bardzo czyste i zadbane.
  Emmanuel śpiewa:
  - Jestem rzymskim wojownikiem na kolanach dzikusów!
  Wrogów Nerona zmieść z powierzchni ziemi!
  Olga Rybachenko, ta dziewczyna pojawiła się obok Emmanuelle, wyłaniając się jak diabeł z tabakierki i jęknęła:
  - Jak myślisz, co to wszystko? Cholera dwa!
  Emmanuel pisnął:
  - Co jeszcze?
  Olga odpowiedziała z uśmieszkiem:
  - A potem... Co sprawia, że myślisz, że sojusznicy pogodzą Stalina i Rommla. Wręcz przeciwnie! W rzeczywistości to, co następuje, jest o wiele bardziej realne!
  Niemcy w połowie maja 1945 wznowili ofensywę. Głównym kierunkiem stał się Stalingrad. Główne bitwy toczyły się wzdłuż Donu i dalej do Wołgi.
  Naziści zbliżyli się do Stalingradu na początku lipca i rozpoczęła się wielka bitwa.
  Kobiecy batalion snajperski pod dowództwem kpt. Nataszki Kaktusowej zajął pozycję obronną w ruinach przy ulicy Wołodarskiej. Za ruinami ukryły się dziewczyny z karabinami i karabinami, związane wiązkami granatów.
  Sama Natasza ma na sobie tunikę w kropki na nagie ciało, krótkie spodnie i jest boso. Piękna i krągła dziewczyna, z mocnymi biodrami, szczupłą talią, krótką fryzurą pod półpudełkiem. Twarz jest bardzo wyrazista, z męskim podbródkiem, szeroko rozstawionymi niebieskimi oczami. Jasnobrązowe włosy stały się szare z kurzem, wysoka klatka piersiowa, twardy wygląd. Kapitan Natasza walczy od ponad dwóch lat i mimo młodego wieku wiele widziała. Nogi dziewczyny pokryte są skaleczeniami i siniakami. Dziewczyna jest bardziej zwinna w poruszaniu się boso niż szorstkie i niezdarne buty.
  Naga podeszwa wyczuwa najmniejsze wibracje gleby, ostrzega przed bliskością kopalni, a sama matka ziemia dodaje wytrzymałości. Z jednej strony stopy dziewczynki stwardniały i nie bały się gorącego metalu, ani ostrego gruzu ruin, ale z drugiej nie traciły wrażliwości i elastyczności, ostrzegając rykiem ruchu czołgi.
  Słodka Natashka trzyma granat z przymocowaną do niego paczką wybuchową. Trzeba czołgać się do potężnego niemieckiego czołgu "Lion", podlewając ulice karabinami maszynowymi.
  Mirabela czołga się obok niej. Także boso, więc wszystkie dziewczyny z batalionu okazały się być z butów, naśladując swojego dowódcę. Jej zakurzone podeszwy wyostrzają się, gdy czołga się na czworakach. Żółte włosy Mirabeli są rozczochrane i długie... Trochę kędzierzawe. Sama dziewczyna jest szczupła, szczupła, niskiego wzrostu. Można ją nawet pomylić z dziewczyną o wąskich ramionach i pozornie dużej głowie.
  Ale Mirabela już wiele przeżyła. Udało jej się odwiedzić zarówno faszystowską niewolę, przeżywszy okrutne tortury, jak i kopalnie, skąd jakimś niezrozumiałym cudem udało jej się uciec. Ale patrząc na jej dziecięcą, czułą twarz, nigdy nie można powiedzieć, że była bita gumowymi kijami po piętach, przez jej ciało przepływał prąd.
  Mirabela strzela... Żołnierz III Rzeszy, w tym przypadku Arab, pada martwy, jego pysk wznosi piasek i gruz.
  Natashka wrzuca garść granatów pod stertę śmieci. Teraz czołga się tu dziewięćdziesięciotonowy "Lew" i wysadzi go w powietrze. Niebieskie oczy dziewczyny błyszczą jak szafiry na jej twarzy, ciemne od poparzeń słonecznych i kurzu.
  Doświadczenie sugeruje, że dobrze chroniony czołg zmieni teraz pozycję. "Lew" ma pancerz boczny 100 mm, a nawet pod kątem. Trzydzieści cztery nie mogą się przez nią przebić, szanse mają tylko ciężkie Keveshe. Ale celem są gąsienice. Najważniejsze jest pozbawienie samochodu mobilności ...
  Swietłana strzela serią z karabinu maszynowego... Żołnierz, nie wiadomo jakiej narodowości, upada. Niemcy, zdobywszy, choćby moralnie w większości, większą część półkuli wschodniej, pielęgnują aryjską krew i rzucają do boju wojska kolonialne: Arabów, Afrykanów, Hindusów, różnych Azjatów i Europejczyków. Wzrosła też liczba Polaków - przyzwyczajonych od kołyski do nienawiści do bolszewickiej Rosji. Walczą tu ukraińscy nacjonaliści, Kozacy dońscy, Czeczeni i cały Kaganat Kaukaski. Rommel wychował całego międzynarodowego.
  Mnóstwo wrogów...
  Swietłana zręcznie unika ostrzału z karabinu maszynowego. Kula prawie pękła, poczerniała od kurzu, okrągły, dziewczęcy obcas. Piękny kapitan poczuł nawet łaskotanie, jak blisko przeleciał prezent dużego kalibru. Dziewczyna przeżegnała się, szepcząc:
  Nawet kula nas nie zatrzyma!
  Mirabela strzela do tyłu... Kolejna dziewczyna Angelica - bardzo rudowłosa, ponadprzeciętnego wzrostu i umięśniona, mimo skromnych racji żywnościowych. Również bardzo ładna dziewczyna, z luksusowymi biodrami, podciągniętą talią, nie kobiecymi szerokimi ramionami i wysokim biustem.
  Angelica walczy w samych szortach, tunika jest podarta na strzępy i rozpada się na pył, a nowe mundury nie są dostarczane przez Wołgę. Nie daj Boże przekazywać większej ilości amunicji i kropli żywności dla wyczerpanych wojsk sowieckich.
  Więc Angelica jest prawie naga, ma podrapane nogi, zwłaszcza kolana. Kawałek odłamka uderzył w podeszwę prawej stopy i boli, trudno chodzić.
  Rudowłosa, zakurzona, prawie naga Angelica wykrzywia swoją ładną, ale jednocześnie twardą twarz. Dziewczyna strzelając mówi:
  - Pan, Moskwa i Stalin są nad nami!
  I odcina atakujących nazistów, sama ledwo mając czas na odwrót.
  Ruiny i wąskie uliczki utrudniają zawracanie potężnym niemieckim czołgom. Oto prawie dwieście ton "Myszy" i wcale nie mogą przejść ...
  Jak spodziewała się Swietłana, "Lev" trochę pojechał i zakopał się w kupie śmieci. Nastąpiła eksplozja. Gąsienica pękła, kilka uszkodzonych rolek odleciało.
  Ranny czołg zatrzymał się i z jego lufy wyleciał pocisk...
  Gdzieś zadudniło w oddali, pozostawiając ruiny. Blondynka Svetlana, jak syknął wąż:
  - To moja kalkulacja! Założyłem konto...
  Kapitan znów jest zmuszony do odczołgania się. Niemcy i ich satelity nie mogą wykorzystać swojej przewagi technicznej w gruzach. Z winy upartego Hitlera hordy III Rzeszy ugrzęzły w bitwach pozycyjnych w dość dużym i dobrze ufortyfikowanym mieście.
  Mirabela rzuca granat. Zmuszając ich do robienia salta na powalonych Niemcach lub Arabach, przewracając się. Jeden z nazistowskich bojowników odrywa rękę i wisi na niej angielski zegarek z kompasem.
  Mirabela mówi z uśmiechem:
  - Co pokazuje kompas - droga do piekła!
  A piękna dziewczyna strząsa kawałek przylegającej ceramiki z zakurzonej pięty.
  Angelica też się odkurza, jędrnymi, pełnymi piersiami. Sutki są prawie czarne od brudu i swędzenia. I spróbuj się umyć. Znowu trzeba się zakopać, gdy niemieckie pistolety maszynowe gryzmą. I czołgać się plastuńskim sposobem.
  Batalion dziewcząt utrzymuje swoje pozycje, chociaż trwa ostrzał. I rozdzierają ciężkie pociski, a z nieba spadają bomby ... Ale nic nie złamie odwagi sowieckich bohaterek.
  Tutaj Svetlana widzi, jak czołga się Pantera. Cóż, ten czołg nie jest już taki straszny.
  Możesz wbić go w bok. Dziewczyna kichnęła, wypluła kurz, który wspiął się do jej eleganckich ust. Wzięła do ręki granat, obciążony paczką wybuchową. Musisz się podkraść niezauważony. Ale wokół jest tyle dymu.
  Angelica zaczęła się podkradać, opierając się na odpływie bosymi palcami i łokciami. Była jak kot tropiący mysz. Dziewczyna pamiętała wojnę z tego strasznego lata czterdziestego pierwszego roku, kiedy Wehrmacht zdradziecko najechał na tereny ZSRR. Czy ani dziewczyna, prawie dziewczyna się nie bała? Na początku tak, ale potem się do tego przyzwyczajasz. A ciągłe wybuchy pocisków już odbierasz jako zwykły dźwięk.
  A teraz eksplodował bardzo blisko. Dziewczyna klepnęła się po brzuchu. Fragmenty pędzą z góry jak stado dzikich pszczół. Angelica szepcze spierzchniętymi ustami:
  - W imię sprawiedliwości, Panie!
  Dziewczyna przyśpiesza czołganie się i rzuca granat z doczepioną paczką wybuchową. Teraźniejszość leci po łuku. Słychać eksplozję, cieńszy pancerz boczny Pantery nadaje się. Niemiecki czołg zaczyna się palić, zestaw bojowy wybucha.
  Svetlana szepcze z uśmiechem:
  Dziękuję Ci Panie Jezu! Wierzę tylko w Ciebie! Modlę się tylko do Ciebie!
  Łamie panterę. Oderwany, długi pień zagrzebany jest w gruzach. Pancerz przedni, oderwany od pancerza bocznego, przypomina szufelkę.
  Swietłana, której oczy na brązowej od kurzu i opalenizny twarzy błyszczą chabrami, mówi:
  - Im więcej dębów ma wróg, tym silniejsza jest nasza obrona!
  Angelica jest bardzo seksowna, w czarnych majtkach i nagim, zakurzonym, mocnym ciele. Dziewczyna jest bardzo mądra. Potrafi rzucać odłamkami szkła gołymi palcami.
  Teraz rzuciła ostrym przedmiotem swoją pełną gracji, pokrytą kurzem nogą. I utknął w gardle faszysty. Piękna Angelica bełkotała:
  - A ja jestem symbolem seksu i symbolem śmierci!
  Dziewczyna, po której znów się czołgała, strzelając. Doprowadził ogień i Swietłana.
  Kapitan piękności, Natasza, po obcięciu faszysty, ćwierkał:
  - Życie to łańcuch, a małe rzeczy w nim to ogniwa ...
  Mirabela wystrzeliła, rozcięła głowę Fritza i dodała:
  - Nie można nie przywiązywać wagi do linku!
  Svetlana, znowu strzelając celnie, skrzeczała:
  - Ale nie możesz jechać cyklami na drobiazgi ...
  Mirabela wystrzeliła celnie i dodała:
  W przeciwnym razie łańcuch cię otoczy!
  Tutaj też dzielnie walczą Emmanuel i Olga Rybachenko.
  Obie dziewczyny są bardzo wojownicze. I rzucają granaty gołymi palcami.
  Emmanuel zauważa z chichotem:
  - I tu też walka nie jest słaba!
  Olga Rybachenko, obnażając zęby, zgodziła się:
  - Nie słaby! Ale jest coraz gorzej!
  Emmanuelle zagruchała, mrugając szafirowymi oczami.
  - Wszystko będzie po prostu super! Przejdźmy do koronawirusa!
  A wojownik będzie się śmiał. A rzucając nożem gołymi palcami, przebije Panterę w bok.
  Olimpias, migocząca umięśnionymi, opalonymi łydkami, odpiera stepowanie gołymi, pięknymi nogami. Dziewczyna zaśpiewała:
  - Na ikonie migoczą święte rosyjskie twarze... Nie daj Boże namoczyć przynajmniej tysiąca Fritzów! A jeśli ktoś brzęczy bardziej niż faszyści, nikt, uwierz mi, nie potępi cię za to!
  Potem przeładowała karabin przeciwpancerny i ponownie wystrzeliła. Niemiecki transportowiec znów wypuścił dym.
  Batalion dziewczęcy wyrządził Fritzowi znaczne szkody. Ale poniósł też straty. Tutaj jedna dziewczyna została rozdarta na pół, a jej twarz stała się tak, pomimo kurzu, blada.
  Większość Stalingradu została już zajęta przez nazistów, ale to, co pozostało z miasta, nie chce się poddać i poddać.
  Tymczasem Swietłana próbuje przebić się przez "Tygrysa". Potężny niemiecki samochód, dostał granat w bok, ale nie uległ. Odwraca się, by wystrzelić z armaty. Dziewczyna musi zagrzebać się w ziemi i gruzach, by nie została przygnieciona przez falę uderzeniową wyzwoloną przez teraźniejszość.
  Swietłana szepcze cicho:
  - Mamo, tato, przepraszam!
  Mirabela rzuciła granatem w Tygrysa, który eksplodował jej na czole. Dziewczyna syknęła:
  - O tym, że lekka nauka zimą na wiosnę... Powtarzam bez wyjątku, że Rommel to drań dżumy!
  Angelica, przerywając wzrok nazistom i oblewając ich wodą z hukiem, napięła się:
  - W trumnie widziałem teraz Führera! I kopnęła biedaka prosto w oko!
  Rudowłosa dziewczyna właściwie rzuciła granatem w zbiornik gołymi palcami. Uderzył w lufę... Nastąpiła eksplozja i pysk "Tygrysa" został zmasakrowany.
  Tchórzliwy Niemiec wziął go i cofnął się.
  Swietłana parsknęła przez nozdrza:
  - Nasz, twój nie ustąpi!
  Mirabela ściął kulą hitlerowskiego najemnika i zaśpiewał:
  - A złoczyńca nie żartuje! Ręce i nogi przekręca rosyjskie liny! Wbija zęby w samo serce... Pije ojczyznę do dna!
  Swietłana, chichocząc, szczekając:
  - Führer dziko krzyczy, łzy!
  Mirabela odpaliła i dodała:
  - No cóż, sapanie śmierci, uśmiechy!
  Pojawił się jeszcze bardziej niebezpieczny "Shtumrtiger". Niszczy całe budynki i bunkry. Co więcej, nie zbliża się do pozycji wojsk sowieckich. Samochód jest ukrywany przez niemieckich strzelców maszynowych.
  Svetlana widzi, że zbliżanie się do pozycji Fritza jest nierealne. Ale na niebie Focke-Wulfs. Jedna z tych maszyn leci bliżej pozycji sowieckich. Dziewczyny otwierają do niej ogień.
  Angelica rzuca granat i wściekle mówi:
  - W głębokiej śmierci - nie ma przebaczenia!
  Następnie dziewczyna daje zwrot z karabinu maszynowego. Szybko się cofa. Szybko podjeżdża stosunkowo nowy niemiecki czołg "Panther" -2 z małą wieżą i niższą sylwetką.
  Kilka dziewczyn rzuca granatami w niemiecki samochód. Po otrzymaniu prezentów zastyga i nie może się odwrócić.
  Angelica gwizdnęła, sycząc:
  - To nowy atak! Rozerwiemy jej usta!
  Panther-2 warknął i wystrzelił ze swojej potężniejszej broni.
  Kolumna ognia rozszczepiła powietrze i natychmiast podgrzała i elektrolizowała atmosferę.
  Angelica zachichotała, muszle przeleciały obok półnagiej dziewczyny. Bezwstydna ruda potrząsnęła biodrami i powiedziała:
  - A Newton pokonał wrogów, zrzucił jarzmo z tronu! Fritz zadekretował swoje prawo Newtona!
  Stalingrad pogrążył się w pożodze, gdy języki ognia zdawały się lizać niebo i trzaskać fioletowymi, pomarańczowymi i szkarłatnymi iskrami! A każda iskra jest jak duch uciekający z piekielnego zamku.
  Swietłana, powalając niemieckiego myśliwca, błysnęła niebieskimi oczami i zaśpiewała:
  - Co ty jęczy zła staruszka? Uwierz mi, tylko szpital psychiatryczny płacze za tobą!
  Mirabela śpiewała pieśń, strzelając do nazistów:
  - Jak dobrze jest położyć się na trawie i uderzyć Fritza w głowę! Przygotuj okład dla Fuhrera i wyślij kule z karabinu maszynowego!
  Dziewczyna zachichotała dziko i przewróciła się z brzucha na plecy. Zrobiłem rower z nogami. Wyleciał granat. Latający Focke-Wulf, otrzymawszy odłamek pod brzuchem, żwawo wzbił się wyżej. Widać, że zraniły go ostre odłamki. Faszystowskie stworzenie zapaliło się i zaczęło tracić kawałki złamanych skrzydeł.
  Svetlana, widząc, jak Fokke traci wysokość, zaskrzeczała:
  - To semafor! Na pokładzie wisi topór!
  Niemiecki samolot eksplodował, rozrzucając gruz we wszystkich zakątkach nieba. I gdzie podział się faszystowski as. Zrobiłem ostatnią turę. Kat, a nie pilot, obrócił się w popiół!
  Mirabela kichnęła, rozsypując kurz i powiedziała:
  - Być albo nie być? To nie jest pytanie!
  Angelica ponownie rzuciła stopą kawałek szkła, tak bardzo, że trafiając w oko, wyszedł na Fritza przez tył głowy:
  - Jestem armadą czołgów! I musisz być leczony!
  Niemcy i ich satelity próbowali iść naprzód, rzucając przed siebie granaty. Taka taktyka wobec dziewcząt nie działała. Tutaj Emmanuelle rozłożyła katapultę i jak w odpowiedzi uderzyła wroga.
  Pisarka ryknęła:
  - Święty Mikołaj rozdziera usta Rommla!
  Szarża katapulty, wbijając się w tłum nazistów, rozproszyła ich, a jednocześnie przewróciła w powietrzu. Fritz upadł i rozbił się na gruzach murów.
  Czołg "Tygrys" -2, tracąc równowagę, zderzył się z "Lwem". Och, Leva, gdzie jest twoje budzące grozę imię?
  Swietłana uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Dobra robota Emmanuelu!
  Dziewczyna pisarka szczekała agresywnie:
  - Emmanuelle jest zawsze gotowa!
  W odpowiedzi dziewczyna potrząsnęła bosą stopą.
  Kapitan znów zaczął przybijać gwoździe. A Olimpias połaskotała wąską stopę Emmanuelle, jakie to teraz trudne! Nic dziwnego, że dziewczyna nie boi się biegać przez pożogę.
  Mirabela śpiewając, powiedziała:
  - Młodość jest dobra - starość jest zła!
  Angelica, ta wesoła ruda, zgodziła się:
  Nie ma nic gorszego niż starość! To jest rzeczywiście najbardziej obrzydliwy stan ze wszystkich możliwych!
  A dziewczyna skoczyła po zamachu stanu. Wyobraziła sobie przez chwilę obrzydliwe babcie. Nie, nie porównuj starej kobiety z dziewczyną. A jakie piękno w smukłych ciałach.
  Angelica wzięła go i zaśpiewała:
  - przepływ po roku, latach w przyczepie kempingowej,
  Stara kobieta masuje hennę w moździerzu...
  A co z moją smukłą sylwetką,
  Nie rozumiem, jak odeszła młodość!
  Swietłana błysnęła oczami, powaliła Niemca uderzeniem w pachwinę i zauważyła:
  - Nie! Jednak na wojnie jest taki urok - pozostać na zawsze młodym! Zawsze pijany!
  Olimpias wrzuciła nowy ładunek do katapulty. To coś w rodzaju dobrej zaprawy. Dziewczyna syknęła:
  - Nie przechodź, ale przechodź!
  Emmanuelle przesunęła smukłą, ale zwinną stopę i warknęła:
  - Twarz Fritza!
  A granat wraz z paczką wybuchową poleciał pełną parą na pozycje nazistów.
  Tak, Stalingrad nie został im dany. Już trzeci miesiąc od końca czerwca szturm trwa, ale miasto nie zdołało zabrać wszystkiego. Na innych odcinkach frontu hitlerowcy odnieśli sukces, ale nie na tym.
  Svetlana wystrzeliła z pistoletu i warknęła:
  - Wszystko jest niemożliwe, zdarza się, że jest możliwe... Nie ma potrzeby komplikowania wszechświata!
  I uderzył w bak motocykla. Maszyna eksplodowała, a ogniste wiry oświetlały zadymiony krajobraz. A Niemca rozdarła ognista łapa.
  Kapitan dziewczyny krzyknął:
  - Uwielbiam zabijać zło! I to jest najwyższe dobro!
  Mirabela rzuciła Niemców wybuchem i syknęła:
  - Zagrajmy w jeżozwierza!
  Angelica otworzyła ogień, dokładniej. Kilku czarnych zostało leżących na pokrytym włócznią gruzowisku:
  - Zabij wroga! - wyszeptała dziewczyna.
  Mirabela żartobliwie śpiewała:
  - Po pomalowaniu Rommla szminką, Mainsteina lakierem do włosów, wciągnę cię w niewolę księżniczki, wierny pies cię gryzie!
  Swietłana, strzelając, syknęła:
  - Chodź wieczorem, Adolf, powieś się... Przestań oszukiwać głowę! Przyjdź wieczorem, leć jak sokół - by mocno pokonać nazistów!
  Mirabela powiedziała z wściekłością, zrzucając hełm z głowy szturmowca:
  - Możemy! I będziemy!
  Dziewczęta z batalionu "Lenin" zatrzymały natarcie obcych wojsk. Fritz ruszył do przodu, dosłownie wyrzucając zwłoki w przestrzeń. Nie pomógł też czołg "Lev", z którym wiązano nadzieje. Oto modyfikacja maszyny z armatą 150 mm.
  Angelica strąca kamień przyklejony do jej nagiego sutka. Dziewczyna ma taki piękny i pełny biust. Dziewczyna rzuca stopą granat. Noga jest silniejsza niż ręka, a rzut idzie dalej.
  "Lew" otrzymał lukę w gąsienicy i zatrzymał się. Strzał z jego potężnych ust. Dudnić i upadać.
  Angelica, plując, mówi:
  - Rosyjski wojownik nie jęczy z bólu!
  A dziewczyna znowu strzela. I robi to bardzo dobrze. Faszysta wychylający się z wieży cofa się.
  Ruda, prawie naga dziewczyna mówi:
  - Na próżno wróg wierzy, że udało mu się złamać Rosjan! Kto się odważy, zaatakuje w bitwie, zaciekle pokonamy wrogów!
  A Angelica zwija mięśnie prasy, którą bardzo wytłoczyła.
  Och, jakie są piękne dziewczyny! Nie chcę, żeby któryś z nich zginął.
  Stalenida biegła... Bardzo piękna dziewczyna, z puszystymi, białymi włosami. Jakoś udaje jej się posmarować je jakimś eliksirem, żeby się nie pobrudziły.
  Dziewczyna jest bardzo piękna, z postacią Wenus, tylko bardziej stonowaną i wytłoczoną. Ubrania na nią, tylko stanik i majtki. Wszystko inne zostało już rozdarte. Ale jak wdzięczne są nogi! To nie dziewczyna, ale pieczęć doskonałości, korona piękna.
  Porusza się w szczególny sposób, jak wiewiórka. Bose stopy i migotanie oraz pięty zaskakująco pozostają czyste. Stalenida strzela, a faszysta dostaje wrzód w klatce piersiowej.
  Dziewczyna mówi:
  - Lojalność wobec ojczyzny to najwyższe słowo!
  Angelica zauważyła ze śmiechem:
  - Zdejmij stanik i zostań jak ja w szortach!
  Steelenida przecząco pokręciła głową.
  - To nie jest właściwe!
  Angelica potrząsnęła biodrami, wystrzeliła celnie i zaśpiewała:
  - Coś członka Komsomołu stało się niezwykłe! Chodzenie w ten sposób z nagim torsem jest bardzo nieprzyzwoite!
  Steelenida zachichotał i zauważył:
  - Po co dawać radość Fritzowi, spójrz na nasze piękno!
  Angelica odpowiedziała zdecydowanie:
  - Nasze piękno jest zabójcze!
  Stalowa dziewczyna zachichotała i strzeliła do TA-200. Nazistowski samochód zapalił się. A piękna blondynka krzyknęła:
  - Śmierć złu!
  Angelica zachichotała.
  - A życie jest dobre!
  Steelenida widząc, że Niemiec upada, warknął:
  - To najwyższa wartość! Nie myśl, że naziści wygrali!
  Angelica śpiewa:
  - Czekam na zwycięstwo! Zwycięstwo czeka... Tych, którzy pragną zerwać kajdany! Czekam na zwycięstwo! Czekam na zwycięstwo! Będziemy w stanie pokonać nazistów!
  Piękna dziewczyna, a jej nagie piersi drżą. Dobrze z gołym torsem w upale, który potęguje ogień.
  Swietłana wyglądała teraz na znacznie bardziej zdeterminowaną. Strzeliła do Fritza z pistoletu maszynowego i szczeknęła:
  - Wykastruję cię!
  I rzeczywiście naziści otrzymali śmiercionośne prezenty i trumny! A dziewczyna pokazała im figurę, zbudujmy gołe palce. I gwizdał jak rozbójnik słowik. I przez palce kończyn dolnych.
  Kapitanka jest bardzo bystra. I musujące. I wcale nie okrutny. Ona też czasami żałuje żołnierzy wroga, którzy mogą mieć dzieci, które będą płakać za zmarłymi ojcami.
  Svetlana jednak odpędza od siebie takie myśli, więc chcesz od nich płakać. Ale to nie Rosjanie przyszli do Niemców rabować i zabijać. Nie, to są Niemcy i cała agresywna banda cudzoziemców z całego świata wdarła się w rosyjskie przestrzenie.
  Swietłana przeżegnała się i strzeliła do Fritza, który próbował po cichu zbliżyć się do pozycji Rosjan... Wybite kulą oko i mózg mężczyzny wyciekły.
  Kapitan uśmiechnął się i powiedział dowcipnie:
  - Prosto oko w oko, łeb w łeb!
  Swietłana celnie strzeliła i uderzyła w motocykl z bocznym wózkiem. Samochód zaczął się rwać, a karabin maszynowy odleciał, kilkakrotnie przewracając się. Potem jego pysk zapadł się w gruzy.
  Dziewczyna potarła nagą, zakurzoną podeszwę o gruz. I znów wycelowała. Jej wesoła, młoda twarz wyszczerzyła się w uśmiechu. Dziewczyna zaśpiewała:
  - Nie, powiedzieliśmy faszystom, nasz naród nie będzie tolerował tego, by rosyjski pachnący chleb nazywał słowem bród!
  Mirabela oddał bardzo celny strzał, z którego Focke-Wulf wybuchł i zaćwierkał:
  Dla łajdaka wybór jest oczywiście jasny,
  Za dolary jest gotów zdradzić Rosję...
  Ale Rosjanin jest taki piękny
  Że jest gotów oddać życie za Ojczyznę!
  Dziewczyna zrobiła salto i pokazała nazistom figę i przewijała, a kule nie dotknęły piękna.
  Pojawiła się Angelica, ta piękność, prawie naga i umorusana jak diabeł, od razu rzuciła granatem na dwie nogi. I sprawdziła:
  - Mam tylko... Fritz w ostrą stronę!
  Olimpias poprawiła Angelikę:
  - Ostro z boku, a nie z boku!
  Dziewczyna zachichotała i potrząsnęła swoimi arbuzowymi piersiami i wystrzeliła granat za pomocą granatu z pakietem wybuchowym. "Tygrys" został trafiony w pysk, a to przekrzywione dzieło sztuki uniknąło.
  Po tym nazistowski stwór się wycofał. Zaczęła czołgać się jak żółw w ogniu.
  Swietłana zaśpiewała, mrugając wesoło:
  - A "Tygrys" się cofa, a Niemcy się chowają!
  Batalion Dziewic manewrował pod ostrzałem, nalotami i ciężkimi działami. Tu uderzyły bombowce odrzutowe, połamane, rozgrzane do czerwoności strome wznosiły się w niebo. A kamienie się paliły. Na szczęście żadna z dziewczyn nie zginęła, ale mężczyźni poszli na tamten świat - którym nie jest tak bardzo przykro! I dusze lecą - jedne do nieba, inne do piekła! Gdzie diabły z widłami już czekają na tych, którzy nie uwierzyli w Jezusa.
  Angelica jest najseksowniejszą z wściekłych wojowników: cóż, czy naziści ze swojego "Sturmtigera" naprawdę mogą strzelać do pozycji wojsk sowieckich i zabijać czerwonych wojowników?
  A dziewczyna gołymi stopami chwyciła granat i kręciła kaskadami koziołków. I kręci się coraz szybciej. A potem, z całych sił, rzuciła dar śmierci w szeroki pysk Stormtigera. Błysnęły nagie, opalone nogi piękności, a granat wleciał w szeroką lufę. A potężna maszyna najpierw zakrztusiła się, a potem rzuciła. Dwa "Królewskie Tygrysy", które stały po bokach "Sturmtigera", zostały wyrzucone i rozrzucone w różnych kierunkach. Wały zostały z nich wyrwane i spadły, lecąc jak zepsuty naszyjnik królowej.
  Fala uderzeniowa rzuciła Angelikę, a dziewczyna poleciała do góry nogami. I została odwrócona, kołysana i rzucana. Ale piękność mimo wszystko wylądowała, ostry gruz i pokruszone kamienie wbiły się w jej nagie podeszwy. Dziewczyna cierpiała i nawet przez zrogowaciałą stopę przebił czubek.
  Ale Angelica znalazła siłę, by wstać i krzyczeć:
  - Wy faszyści będziecie w popiele!
  Svetlana i inne dziewczyny zostały wyrzucone przez wybuchową falę, a nawet lekko zmiażdżone. Ale żaden z pięknych wojowników nie zginął. Dziewczyny spotkały się z huraganem i celnym ogniem. Tłumienie wyskakujących nazistów i innych agresywnych owadów oblegających ZSRR.
  Mirabela śpiewała z wielkim entuzjazmem:
  - A kiedy trąba Pańska zabierze nas do bitwy, zaprzyjaźnimy się z Komsomołem! I z woli Jehowy będę na niebiańskim apelu!
  Angelica, strzepując kurz z zakrwawionych podeszw, zaśpiewała:
  - Lenin, impreza, Komsomol! Wysyłamy Führera do domu wariatów!
  Dziewczyny zaczęły śmiać się ogłuszająco, a Emmanuelle powiedziała z niepokojem i irytacją:
  - I moja katapulta, nie tak celna - jak te gołe i mocne nogi Angeliki!
  Olimpias, bawiąc się mięśniami ramion, powiedziała:
  - To dobrze! Nadal myślisz. Coś fajniejszego!
  
  NIE BOMBATUJ W WIELKIEJ BRYTANII
  Hitler nie bombardował angielskich miast i zdołał wygrać bitwę powietrzną o Anglię. Ponadto Speer już w maju czterdziestego roku otrzymał stanowisko ministra Rzeszy ds. uzbrojenia i amunicji. W rezultacie produkcja samolotów zaczęła gwałtownie rosnąć.
  A 4 listopada 1940 r. nastąpiło nieoczekiwane, ale śmiałe lądowanie w Wielkiej Brytanii. Co zaskoczyło obronę wybrzeża. A Niemcom udało się zdobyć przyczółki, biorąc do niewoli dużą liczbę brytyjskich żołnierzy. A potem natychmiast odnieś sukces.
  Odniesiono wielkie zwycięstwo i Anglia cofnęła się w czterdziestym roku. Wojna trwała jakiś czas. Churchill uciekł do Kanady i próbował tam zorganizować ruch oporu. A Niemcy zajęli liczne kolonie Anglii wojskami. A potem Japonia zaatakowała Stany Zjednoczone. A Trzecia Rzesza musiała się okiełznać.
  Zdobycie Ameryki nie jest łatwe - dzieli ją ocean. Ale Niemcy stworzyli przyczółek w Ameryce Łacińskiej i stamtąd zaczęli posuwać się naprzód. I zaczęli zacieśniać pierścień wokół Stanów Zjednoczonych.
  W czterdziestym trzecim roku naziści mieli w serii czołg Panther, Tiger i Lion. Ostatni samochód nie był w prawdziwej historii, ale teraz naziści mieli znacznie więcej zasobów. Jednak "Lew" o wadze dziewięćdziesięciu ton i nadmiernie potężnej armacie przeciwko "Shermanom" nie usprawiedliwiał się zbytnio. Jak czołg Maus. Jeśli w testach ta maszyna wykazała zadowalające wyniki, to w prawdziwej historii zaczęła się psuć.
  Nieco lepszy był ten otrzymany od czterdziestego trzeciego września w serii Panther-2. Dość ciężki, ważący pięćdziesiąt trzy tony, ale z silnikiem o mocy dziewięciuset koni mechanicznych poruszał się dobrze. A jej 88-milimetrowe działo w 71 EL przebiło Shermany z czterech kilometrów.
  Gerda właśnie otrzymała jedną z pierwszych modyfikacji Panther-2 i walczyła z Amerykanami w Kanadzie.
  Był październik 1843. Mimo jesiennego chłodu dziewczyny były boso iw jednym bikini.
  "Pantera" -2 z daleka potrafiła trafić i miała dobrą ochronę czoła. A jej boki są lepiej chronione niż u prostej Pantery - nie da się wziąć bazooki ani broni małego kalibru.
  Ale żeby trafić z dużej odległości, trzeba mieć fenomenalną celność.
  A Gerda pewnie strzela bosymi palcami, żeby trafić. Pocisk zatacza łuk i przebija amerykański czołg Grant z odległości czterech kilometrów.
  Dziewczyna ryczy:
  - Jesteśmy tylko diabłami!
  Charlotte również strzelała gołymi palcami, agresywnie zauważając:
  - Polityk to świnia w czystym garniturze, a lis w przebraniu świętej niewinności!
  Kristina strzelała jeden po drugim, co robiła bardzo celnie i zadowolona, celnie przebijając się przez Shermana i gruchając:
  - Polityk uwielbia głośno szczekać i obiecywać ogłuszająco, ale kiedy musisz spełnić obietnicę, usłyszysz tylko wymówki!
  Magda również trafiła wroga bardzo śmiercionośnym pociskiem, przebiła czoło wieży czołgu i zaćwierkała:
  - Lepiej pobić polityka, który obiecuje bezczynność, niż pobić kciuki, gdy traci się pracę!
  A dziewczyna wybuchnęła śmiechem... I znowu strzelił z pistoletu. Tak łatwo Stany Zjednoczone nie mogą pokonać III Rzeszy.
  Ale Fritz ma ludzki materiał, a technika jest silniejsza. Na przykład ME-309 jest groźny, przed którym nie ma odbioru i przed którym nie ma ucieczki. Ta maszyna ma bardzo potężne uzbrojenie: trzy 30-milimetrowe karabiny lotnicze i cztery czternastomilimetrowe karabiny maszynowe, które również są zabójczymi częściami. Aż siedem ognistych punktów - super!
  ME-309 to potwór, zwłaszcza jeśli kierują nim dziewczyny. W tym przypadku dwie piękności: Albina i Alvina. Obie blondynki są boso i tylko w bikini.
  I jak zmierzą się z Amerykanami. Tylko fragmenty latają w różnych kierunkach.
  Naciskając spust bosymi palcami, Albina wystrzeliła i zestrzeliła amerykański samolot, gruchając:
  - Polityk to tania prostytutka, która zbyt długo żyje i powoduje nie tylko infekcję weneryczną ciała, ale także rodzi bakcyl niepewności w duszy!
  Tutaj Alvina również naciska pedał gołą piętą, bardzo trafnie uderza młotkami i ćwierkaniem w płucach:
  - Najdroższe są tanie prostytutki - zwłaszcza jeśli są polityczne!
  Tak, te dziewczyny znają swoją wartość i całkowicie nokautują ducha i materialną część przeciwnika.
  Stopniowo Niemcy pokonują Amerykę. Tutaj mają już nowy karabin szturmowy MP-44, który doszczętnie niszczy Amerykanów. Ten karabin szturmowy nie ma sobie równych. I to daje Wehrmachtowi decydującą przewagę.
  A dziewczyny walczą w piechocie: Margaret i Helga. Używają też specjalnej formy: walczą boso iw bikini. I jest bardzo skuteczny.
  Margaret wystrzeliła w Amerykanów i wystrzeliła z kolosalnej, śmiercionośnej siły gołymi palcami. I ćwierkała, obnażając zęby:
  - Polityk jest taką prostytutką, że obiecuje niebiańskie przyjemności za darmo, a do łóżka wkłada tylko świnię!
  Helga zauważyła, strzelając do wroga z wielką dokładnością i dokładnością:
  - Polityk może tylko odbierać i dzielić w arytmetyce, a po zostaniu dyktatorem może też zresetować warunki rządów!
  A dziewczyna wzięła i bosą stopą rzuciła duży, niszczycielski prezent śmierci.
  Margaret, strzelając z karabinu szturmowego, zauważyła:
  - Nie ma znaczenia, kiedy dyktator zresetuje zasady, jest gorzej, gdy wszystkie osiągnięcia zostaną zredukowane do zera bez różdżki!
  A dziewczyna rzuci też prezentem anihilacji bosymi palcami.
  Helga, kosząc Amerykanów w ofensywie i wybijając ich w szeregach w ruchu, wydała:
  - Kiedy osiągnięcia dyktatury są zerowe, warunki rządów są resetowane do zera!
  A dziewczyny wezmą to i będą się śmiać, obnażając zęby, które błyszczą jak perły.
  Toronto i Quebec padły jeszcze przed zimą... A zimą walki toczyły się już w Stanach Zjednoczonych. Siły były nierówne... Chociaż Amerykanie, ze względu na długość komunikacji i potężną gospodarkę, mieli sporą przewagę w ilości sprzętu. Ale były gorszej jakości.
  Wiosną czterdziestego czwartego roku w bitwach powietrznych zaczęły masowo brać udział pojazdy odrzutowe: ME-262 i XE-162, które nie miały sobie równych.
  W czołgach pojawił się najnowszy "Lion" -2, w którym Niemcy, po raz pierwszy przy budowie czołgów, umieścili skrzynię biegów i silnik w jednym bloku i w poprzek, a skrzynię biegów na samym silniku, a z przodu - przesuwając wieża z powrotem. Okazało się, że Lion-2 ma niższą sylwetkę, dodatkowo podwozie stało się lżejsze, a wieża okazała się węższa z działem kalibru 88 mm - 105 jest nadal zbędne dla amerykańskich czołgów. "Lew" -2 okazał się mobilny i dobrze chroniony. Na polu bitwy natychmiast przejęła inicjatywę jako najlepszy czołg na świecie.
  ZSRR po wojnie z Finlandią jeszcze z nikim nie walczył. Jego rozwój budowy czołgów nie przebiegał w najbardziej produktywny sposób. Pojawiły się potwory KV, z ogromnymi łuskami i kilkoma działami. Tylko T-34 można nazwać czołgiem odnoszącym sukcesy. Chociaż nie dość potężny.
  Ponadto w ZSRR pojawił się rozwój czołgów kołowych. Seria A to już autostrada. I wiele innych samochodów.
  Z drugiej strony Niemcy nauczyli się walczyć i zdobyli duże doświadczenie bojowe. Do końca lata ponad połowa terytorium USA została już zajęta przez nazistów. We wrześniu rozpoczął się atak na Nowy Jork i Waszyngton.
  Gerda walczyła już w Lev-2. Pojazd ten ważył sześćdziesiąt ton, ale miał grubszy pancerz boczny 100 mm na zboczach oraz działo 88 mm z lufą o długości 100 EL. Pancerz przedni pod dużymi zboczami również był nieco grubszy. Korpus ma 150 mm i 45 stopni, a czoło 200 mm i również pochylone.
  Amerykańskie działa nie miały przedniego pancerza takiego czołgu. A tych, które mogły przebić się przez burtę, było niewiele, a nie na czołgach.
  Gerda wysłała pocisk gołymi palcami stóp, rozbiła Shermana i zanotowała:
  - Polityk pracuje językiem, energicznie przemawiając do serca, tylko w efekcie wszystkie słowa oddawane są w wątrobie!
  Charlotte wystrzeliła do Amerykanów, odwróciła dokładne trafienie haubicy i chrząknęła:
  - Im głupszy umysł władcy, tym ostrzejszy topór jego kata!
  Christina ponownie strzeliła do wroga, rozbiła kolejny czołg z rzędu i krzyknęła:
  - Zresetowanie kadencji dyktatora zamieni wyborców w porządną sumę!
  Magda tutaj też ruszyła na wroga i rozwaliła działko przeciwlotnicze, mrucząc:
  - Władca lubi mówić okrężnie, choćby po to, by unieważnić wymowne niepowodzenia!
  A dziewczyny ponownie wysłały pocisk o ogromnej, śmiertelnej sile!
  Również na niebie toczą się poważne bitwy i to bardzo krwawe.
  Albina na ME-262 strąciła inny amerykański samochód i pisnęła, obnażając zęby:
  - Dyktator sęp ma zawsze rację, bo ma wiele praw, bez granic, a wyborca, który ma prawa ptaków, może tylko przelecieć nad kordonem!
  Alvina, na ME-262, również przyciął amerykański myśliwiec i gruchał dowcipnie:
  - Jeśli chcesz zostać orłem, przestań latać z prawami ptaków!
  Naziści już szturmują Biały Dom. Trzy dziewczyny: Helga, Margaret i Frida udają się pod kopułę, aby tam wywiesić swoją flagę.
  Wojownicy są boso i tylko w jednym bikini. Zakradają się i walczą.
  Helga rzuciła granatem bosą stopą i wystrzeliła serię z karabinu maszynowego, gruchając:
  - Najczęściej ci, którzy mają prawa ptaków i zwyczaj liczenia wron, to najczęściej koguty!
  Margaret wystrzeliła agresywnie i gołymi palcami rzuciła prezent anihilacji i pisnęła:
  - Dopóki nie nauczysz się liczyć wron, będziesz latać z prawami ptaków i pomysłowością kurczaków!
  Frieda zabiła kilku czarnych jankeskich żołnierzy i gruchała, rzucając niszczycielski granat gołymi palcami u nóg:
  - Z prawami ptaków nie wzbijesz się w niebo, ale wlecisz w piekło jak kurczak w oskuba!
  Japońskie dziewczyny ninja walczą także z Amerykanami. Napierają z Kraju Kwitnącej Wiśni.
  Niebieska dziewczyna ninja cięła Amerykanów mieczami. Rzuciła prezent śmierci gołymi palcami u stóp i zaćwierkała:
  - Jeśli masz mózgi kurczaków, prawa ptaków i ambicje kogutów, to pióra będą latać z gwarancją!
  Żółta dziewczyna ninja użyła swoich mieczy, by ściąć Amerykanów i pisnęła, rzucając prezentem unicestwienia gołą piętą:
  - Ten, kto ma mózgi kurczaków, liczy wrony i szuka tylko praw ptaków!
  Czerwona dziewczyna ninja wystrzeliła bumerang bosymi palcami, odcinając głowy wrogom i pisnęła:
  - Kto liczy dużo wron, ma problemy bez liczenia!
  Biała dziewczyna ninja wzięła podarunek śmierci swoim szkarłatnym sutkiem i jęknęła:
  - Licząc wrony, ryzykujesz rechotanie kłopotami, pocierając nos, wpadniesz w oskuba jak kurczak!
  W końcu władzę przejął Biały Dom. Zarówno Nowy Jork, jak i Waszyngton upadły na początku października.
  A 8 listopada 1944 r. Stany Zjednoczone i Meksyk skapitulowały przed Japonią i III Rzeszą.
  Nastąpiła chwilowa przerwa. III Rzesza musiała przetrawić dobytek i przygotować się do nowej wojny. Japonia też dostała dużo.
  Stalin również przygotowywał się do wojen, ale nigdzie nie pasował. Wszystko było spokojne.
  Niemcy rozpoczęli budowę czołgów serii E. Również w czterdziestym piątym roku uzyskano bardzo udane samoloty dyskowe, które mogły stanowić punkt zwrotny w każdej wojnie. Opracowywano także broń jądrową. Jednak w ZSRR Stalin traktował go chłodno i prawie nie finansował. Postawa Hitlera była również sceptyczna. Ale w Japonii przeprowadzono pewne prace.
  Wywiad III Rzeszy otrzymał informację, że Japończycy coś osiągnęli.
  Po osobistym spotkaniu Hitlera ze Stalinem podjęto decyzje o wspólnej wojnie z Japonią.
  Stalin na starość pragnął otrzymać chwałę wybitnego dowódcy i po wahaniu postanowił zawrzeć sojusz wojskowy z Niemcami. Hitler, któremu osobiście udało się zaprzyjaźnić z czerwonym dyktatorem, wolał też walczyć z Japonią. Co więcej, posiada wiele kolonii i wciąż jest stosunkowo zacofaną armią. Choć liczne i fanatyczne. Nie spodziewano się tak łatwego spaceru.
  20 kwietnia 1950 roku rozpoczęła się wielka wojna przeciwko Japonii z koloniami, ZSRR i III Rzeszą.
  Armia Czerwona ruszyła z Mandżurii. Nie mając doświadczenia w operacjach ofensywnych, przeciw potężnej obronie Japonii, wojska radzieckie posuwały się powoli iz dużymi stratami.
  Elizaveta walczy z samurajami na najnowszym czołgu T-54. Radziecki samochód jest bardziej zaawansowany niż poprzednie modele, ale pojawił się niedawno. I ma 122-milimetrowe działo, a ona sama jest bardzo ciężka - pięćdziesiąt pięć ton.
  Stalin, nie mając żadnego doświadczenia z Wielkiej Wojny Ojczyźnianej, poszedł przez zwiększenie rozmiarów i masy czołgów.
  Lubił wszystko, co duże i nieporęczne.
  Podobnie jak seria KV, niektóre modele, takie jak KV-14, ważyły ponad trzysta ton.
  Niemcy, przeciwnie, zdali sobie sprawę, że duże ciężary są nieskuteczne, a czołg potrzebuje mobilności. A główną maszyną stał się piramidalny AG-50. Miał kąty racjonalnego nachylenia we wszystkich kierunkach.
  I nie da się go przebić sowieckimi działami pod żadnym kątem. Jednocześnie waży tylko pięćdziesiąt ton, a silnik o mocy 1800 koni mechanicznych to turbina gazowa. AG-50 to samochód doskonały jak na swoje czasy i bardzo szybki, czasami po autostradzie z prędkością do stu kilometrów na godzinę.
  A działo zostało niedawno zainstalowane z krótką lufą, ale pod wysokim ciśnieniem, które jest w stanie przebić wszystkie samochody. A kaliber 88 mm nie musiał być zmieniany. W rzeczywistości kaliber jest mniejszy, zapas pocisków większy, a szybkostrzelność działa wyższa. I to już jest aksjomat. I odwrotnie, duże kalibry w pojedynku czołgów są w rzeczywistości gorsze niż małe.
  AG-50 to potwór, który miażdży Japonię. Samuraje posiadają tylko czołgi z serii E, a nawet wczesne, dalekie od najbardziej zaawansowanych modeli tej modyfikacji.
  Ale Elizabeth wciąż jeździ na T-54 i strzela bosymi palcami.
  Uderz wroga i zaćwierkał:
  - Tyran wyobraża sobie, że jest lwem, ale zjada padlinę jak hiena, kocha wojnę, ale nie chce ciągnąć za rzemień żołnierza, uwielbia kłaść świnię i pożerać ją podrobami!
  Ekaterina odsłoniła szkarłatny sutek, wbiła się we wroga, naciskając przycisk cyckiem, i krzyknęła:
  - Jeśli jesteś kaleką z umysłem, proteza edukacji ci nie pomoże!
  Elena również uderzyła gołym obcasem i gruchała:
  - Lew bez wykształcenia jest lepszym przywódcą niż certyfikowany baran!
  Euphrosinia również wystrzeliła z kolei, używając bosych palców u nóg, i gruchała:
  - Bokser ma mocny cios w rękę, ale polityk bije się w głowę językiem, nawet jeśli sam ma słabą głowę!
  Atak odbywa się na wszystkich frontach. Walczą też radzieccy piloci. Pojawił się już MIG-15, który może konkurować z pojazdami japońskimi, a niemieckie zapewne będą lepsze, zwłaszcza pod względem szybkości i uzbrojenia.
  Anastasia Vedmakova walczy na niebie z dużą dozą pewności siebie.
  Uderza w dwa japońskie samochody i piszczy:
  - Bokser ma dwie ręce i kilka kombinacji ciosów, polityk jeden język, niekończące się przerabianie piosenek zasadniczo o tym samym motywie!
  Akulina Orłowa, strzelając bezlitośnie do wroga i całkowicie nokautując, zauważyła:
  - Boso, dziewczyna sama zakłada mężczyznę, rozbierając się - zostawi go bez spodni, a rozkładając nogi, ściśnie jej gardło śmiertelnym uściskiem!
  Mirabela Magnetic, odcinając japońskie samoloty i działając z symboliczną agresją, zauważyła:
  - Kobieta, rozkładając nogi, ściska mamuty mężczyźnie, aby wycisnąć złote krople!
  Dziewczyny walczyły z dużą aktywnością i poruszały się z boku na bok, unikając celnych strzałów wroga.
  Niemieccy piloci nękali także Japończyków.
  Albina za jednym zamachem odcięła cztery samochody naraz i gruchała entuzjastycznie:
  - Gołe kobiece nogi, doskonale rozbierają mężczyzn bez głowy!
  Alvina jednym wybuchem wzięła i wycięła pięć japońskich samolotów i pisnęła:
  - Lepiej całować bose stopy dziewczyny niż być kompletnie samotnym butem łykowym!
  Gerda na czołgu AG-50 walczyła u boku Charlotte. Obie dziewczyny walczyły bardzo pewnie.
  Gerda strzeliła do wroga, rozbiła japoński samochód i gruchała, szczerząc zęby:
  - Byk ma dosłowne rogi, a człowiek bez byczego zdrowia dostanie symboliczne rogi!
  Charlotte również oddała celny strzał, przebiła wroga i zauważyła:
  - Mężczyzna obuty z gołymi kobiecymi nogami - kompletny łykowy but!
  Christina i Magda również walczą na AG-50 i walczą desperacko.
  Christina oddała strzał i gruchnęła:
  - Jeśli mężczyzna jest łykowym butem, to jest mu przeznaczone być pod piętą i włóczęgą!
  Magda też wystrzeliła i to bardzo celnie i rozbiła haubicę wroga, piszcząc:
  - Nie ma większego wroga człowieka niż brak odwagi i większy problem niż nadmiar pożądania!
  A dziewczyny nadal biły samurajów.
  Naciskali je coraz mocniej na różnych frontach.
  Alenka i jej zespół walczyli na najnowszym czołgu IS-3. Ta maszyna pochodzi z bardziej nowoczesnej serii ze 130-milimetrową armatą, w tym przypadku jedną i ważącą osiemdziesiąt ton.
  Ma pięciu członków załogi - wszystkie dziewczyny. I to świetnie.
  Alyonka wystrzeliła z pistoletu gołymi palcami u nóg i zaćwierkała:
  - Mężczyzna to pożądliwa małpa z czułą mową, ale głupota dziewczyn okaleczy!
  Anyuta po kolei strzeliła ponownie, przebiła japoński samochód i zaćwierkała:
  - Jeśli zaorasz osła umysłem jak osła za lisa, jeśli masz zająca w duchu, trzy skóry zostaną zerwane z kapelusza!
  Alla oddała celny strzał za pomocą szkarłatnego sutka, którym nacisnęła guzik i pisnęła:
  - Z konia można zrobić senatora, ale z polityka nie można zrobić uczciwego oracza!
  Maria również kopnęła wroga, przy pomocy bosych palców u nóg, i ćwierkała:
  - Najłatwiej zrobić senatora od kogoś, kto umie chociaż konia, ale z jakiegoś powodu w każdym parlamencie jest dużo osłów, a nawet leniwych!
  Olimpias również strzeliła gołą piętą i wydała:
  - Jeśli nie nauczysz się jeździć konno, będziesz nagim królem!
  Dziewczyny pokazały najwyższą klasę w bitwach. I tak wojska sowieckie przez pół roku walk dotarły do Port Arthur. To miasto zostało pokryte przez Japończyków od morza.
  Południowy Sachalin również zdołał odbić.
  W ten sposób zemściła się za poprzednie porażki z Japonii. Co więcej, zemsta była nadal częściowa, którą Port Arthur odbył...
  Rozpoczęło się jego oblężenie.
  Ciężka artyleria radziecka zbombardowała tę twierdzę. Dziewczyny wystrzeliły z haubic.
  Alice i Angelica strzelały pociskiem po pocisku.
  Alicja wystrzeliła i zauważyła:
  - W każdym turnieju jest wiele gier i wyników końcowych, tylko w polityce są ciągłe resety i równoległe liczenie!
  Angelica, odpoczywając nagie pięty, dała mu muszlę i gruchnęła:
  - W boksie ciosy za niskie są karalne bez względu na kolor rękawic, w polityce przynoszą zwycięstwo, zwłaszcza jeśli rękawiczki nie są białe!
  W ciągu roku walk Japonia straciła wszystkie swoje kolonie. A teraz toczyły się bitwy o samą metropolię.
  I piękni wojownicy zbliżyli się do Tokio.
  A sowieccy tankowcy w końcu zajęli Port Arthur.
  Elizabeth wycelowała w broń gołymi palcami. Strzeliła do wroga i pisnęła:
  - Mężczyzna nie jest daleko od gibbona, jeśli nie intelektem, to z pożądania samiec jest typową małpą!
  Ekaterina również strzeliła do wroga gołą piętą i zauważyła z uśmiechem:
  - Mężczyzna ma jedną doskonałość i dwie ręce, ale kobieta sama poszukuje doskonałości z grabiącymi rękami i potężną godnością!
  Elena, strzelając do Japończyków i obracając kolejną haubicę bosymi palcami, zauważyła:
  - Klauni w cyrku wywołują zdrowy śmiech i zabawę, błazny w polityce powodują niezdrowe rżenie i rozczarowanie!
  Dziewczyny, jak widać, bardzo miażdżą Japończyków. Z takim oczywiście Port Arthur upadnie bez wątpienia.
  Anastasia Vedmakova walczy na niebie nad Japonią i daje wrogowi zejście, śpiewając:
  - Raz, dwa, trzy, rozerwij samuraja!
  I wypowiada aforyzm, bardzo trafny:
  - W szachach ruch skoczka często matuje, w polityce wyborca zawsze matuje ruchem skoczka!
  Akulina Orłowa, miażdżąc samuraja na niebie i mrugając szafirowymi oczami, zanotowała:
  - Niedźwiedź nadepnął na ucho złego muzyka, w uszach głupiego wyborcy brzęczały - lisy polityków!
  Mirabela Magnetic odcięła inny samochód z Kraju Kwitnącej Wiśni z zakrętu i zauważyła:
  - Dwie silne, ale różne postacie rodzą eksplozję, dwie mądre, ale różne postacie rodzą geniusz!
  Dziewczyny wzniosły się na niebie nad samurajami.
  Albina, strącając samolot Japonii, szczerząc zęby, zauważyła agresywnie, mrugając:
  - Dzieci rodzą się z miłości dwóch płci, sukces z połączenia pracowitości i talentu!
  Alvina też kopnęła samuraja gołą piętą i gruchała, obnażając zęby:
  - Mężczyźni chcą synów od pięknych kobiet, a kobiety córek od mądrych mężczyzn, wniosek jest taki, że zdrowe potomstwo wymaga piękna i inteligencji, ale gdzie można znaleźć połączenie takiego dobroci!
  Ale walki o Tokio już się rozwinęły. Niemcy i poszczególne bataliony sowieckie szturmują stolicę Japonii. Maj 1951 jest na podwórku, wszystko dosłownie kwitnie. I bardzo piękne i bogate.
  Ale miasto Tokio jest poważnie zniszczone. Część Wehrmachtu posuwa się wzdłuż niej, a bitwy są bardzo zacięte i nierówne.
  Gerda w AG-50 walczy u boku Charlotte. Te dziewczyny bardzo namiętnie wierzą w swoje zwycięstwo.
  Gerda strzela bosymi palcami, naciskając przyciski joysticka i mówi:
  - To, czego pragnie kobieta, jest tym, czego chce Bóg, ale pragnienia mężczyzny są podobne do pragnień małpy!
  Charlotte również uderzyła wroga, strąciła wieżę z japońskiego samochodu i pisnęła:
  - Bóg stworzył kobietę jako kwiat dla urody, mężczyzna był potrzebny jako humus, by nakarmić zachwycającą roślinę!
  Na drugim czołgu AG-50 walczą też dziewczyny, które są po prostu krwawymi potworami superklasy. Są bardzo wojowniczymi i agresywnymi wojownikami, ale jednocześnie łagodnymi.
  Christina wystrzeliła gołymi palcami i wyrzeźbionymi nogami i zauważyła z uśmiechem:
  - Kobieta to róża, ale daleko od rośliny, mężczyzna to kogut, ale nie skrzydlaty, ale typowe rogate zwierzę!
  Magda ze śmiechem wystrzeliła we wroga śmiercionośnym pociskiem i pisnęła:
  - Mężczyzna, który koguty jak ptak, ale bez skrzydeł, wylewa się jak słowik, ale nie śpiewak, obiecuje kobiecie góry złota, ale nie warte ani grosza w łóżku!
  Radzieckie dziewczyny również biorą udział w szturmie na Tokio. W szczególności załoga Alenki. Przerzucili się na jeszcze potężniejszy i cięższy IS-4 z drugim działem 85 mm.
  Ale pierwsza piątka pozostała taka sama.
  Alenka wystrzeliła gołymi palcami u nóg i świergotała, obnażając zęby:
  - W obietnicach polityka cesarz, w spełnieniu nagiego króla, obiecuje księżyc z nieba, a wyborcy dostają psie życie!
  Anyuta agresywnie zauważyła, wysyłając pocisk z armaty i celnie trafiając we wroga:
  - Mądry władca nie stara się ubóstwiać, ale stara się dać wyborcy ludzkie życie!
  Alla rzuciła we wroga, celując w prezent śmierci gołą, wyrzeźbioną stopą i wydała:
  - Nawet idiota na tronie może dużo sadzić, ale obfite zbiory zbiera się z niezbyt mocnym umysłem!
  Maria oddała też strzały, tylko tym razem z karabinów maszynowych, znokautowała wielu przeciwników i wydała:
  - Dyktator, który dużo sadzi i przelewa krew, będzie siedział w kałuży i ryczał z bólu!
  Olimpiada również strzelała, naciskając spusty gołymi podeszwami i agresywnie notowała:
  - Wyborca, który zagłosuje na polityka, który często dosiada konia, zostanie schwytany przez łupieżców!
  Już trwa szturm na pałac cesarski. Ostatni Japończycy są dokładnie wykończeni.
  Emmanuelle już włączyła się do walki. Oczywiście jest prawie naga, ma na sobie tylko majtki.
  Wypuściła błyskawicę ze szkarłatnego sutka i zagruchała:
  - Polityk to mieszanka wilka w owczej skórze, lisa ze słodkim trylem słowika, świnia w nowym fraku, ale będziecie z nim żyć jak psy!
  Helga również walczy, szturmując japońskie pozycje i wyjąc, obnażając zęby i rzucając granatem bosą stopą:
  - Głupotą jest głosować na wilka w owczej skórze, może okazać się kompletną owcą!
  Margaret odwróciła się i, mocując flagę najeźdźcy na kopule pałacu cesarskiego, zanotowała:
  - Lis w owczej skórze na tronie jest lepszy niż baran w płaszczu bobra, sprytny oszust zrobi więcej dobrego niż uczciwy głupiec!
  Emmanuelle w końcu zapiąła czerwony materiał i gruchała wściekle:
  - Tron nie toleruje zamieszania i szczekania, i nie jest to metoda na ujarzmienie strachu, ale władca rządzi niegrzecznie, wydaje dekrety na głuchy błagania!
  Japonia została pokonana. A po kapitulacji ZSRR odzyskał południowy Sachalin, otrzymał Grzbiet Kurylski, Mandżurię, Port Arthur, Koreę Północną, a wreszcie ufortyfikował się w Mongolii.
  Trzecia Rzesza przejęła wszystko inne. I znowu był okres pokoju. Trzecia Rzesza przejęła resztę świata i przeprowadziła referendum w 1959 r. w celu ustanowienia monarchii i światowego imperium.
  Hitler został cesarzem. W ZSRR po śmierci Stalina 5 marca 1953 r. nowym przywódcą został akademik i geniusz Nikołaj Wozniesieński. A pod nim w ZSRR zaczęto tworzyć nową broń.
  Kiedy Hitler zmarł w marcu 1963 r., w Trzeciej Rzeszy rozpoczęła się walka o władzę wśród licznych synów Adolfa poddanych sztucznej inseminacji.
  A Armia Czerwona ZSRR rozpoczęła kampanię wyzwolenia w Europie na rozkaz Nikołaja Wozniesienskiego. A 1 maja 1963 r. Rozpoczęły się zacięte bitwy.
  Ale to już inna historia, jak Armia Czerwona ZSRR uratowała świat przed faszyzmem.
  
  BOSO PRAWDZIWA KSIĘŻNICZKA
  Pomiędzy królem Francji Ludwikiem XIV a królem Norwegii Jerzym I zawarto porozumienie. Według niego pierwsza córka Jerzego miała poślubić syna Ludwika XIV. I miał taką urodę, piękną jak słońce, z włosami koloru śniegu. Zgodnie ze zwyczajem pobrali się wtedy dość wcześnie, a trzynastoletnia dziewczyna wyruszyła w drogę z konwojem. Pojechała z nimi także adoptowana córka króla Stella. Była zła, ale wiedziała, jak dobrze udawać. I całkiem piękna, choć z czarnymi włosami.
  Została schwytana podczas kampanii przeciwko koczownikom na południu. Stella nienawidziła i zazdrościła królewnie Gertrude. Ale udawała, że jest jej najlepszą przyjaciółką. I miała w głowie sprytny plan. Na pierwszy rzut oka zastąpienie księżniczki i podszywanie się pod nią jest nierealne. Płyną na dużym statku z honorowymi strażnikami i prezentami. Ale Gertrude ma słaby punkt. Ona, podobnie jak przedstawiciele swojej dynastii, święcie dotrzymuje przysiąg, nawet dla siebie niekorzystnych.
  Tak więc podczas rozmowy ze Stellą (takie imię otrzymała już w norweskim królestwie!) Gertrude z sercem matki przysięgła, że jeśli uratuje sobie życie, spełni każde życzenie swojej przyjaciółki.
  Wtedy podstępna Stella była już u wybrzeży, podczas lekkiej burzy podpaliła beczkę prochu i wysadziła statek. A ona sama przygotowała łódź z wyprzedzeniem. Wszyscy marynarze, którym zła córka chana wlała narkotyk do wina, zginęli. I tylko Gertrude została uratowana, oczywiście z pomocą swojej imiennej siostry. Wciągnęła księżniczki na pokład.
  I zażądała wypełnienia swojej przysięgi. Gertruda potwierdziła. A Stella powiedziała ze złością:
  - Wymieńmy się z tobą sukienkami. Teraz będziesz moim sługą, a ja zostanę księżniczką.
  Gertruda gorzko płakała, ale tej przysięgi trzeba było dotrzymać. Nie wolno go naruszać, w przeciwnym razie serce matki rozpadnie się na kawałki. A jej miejsce zajęła córka chana.
  Po przybyciu do pałacu Stella ogłosiła się córką Jerzego, cudem ocalała z wraku statku. Gertrude musiała to przyznać z ukłonem.
  Stella kazała wysłać dawną księżniczkę na Korsykę, by zaganiała owce. Więc rzekomo odważyła się na nią, a ona nie chce widzieć jej obok niej.
  Gertrude stała w komnatach, kiedy kazano jej udać się do wartowni. Tam kazano jej zdjąć kosztowną suknię pokojówki i włożyć szaty pasterki. Księżniczka była bardzo zakłopotana i wybuchła płaczem. Wtedy żołnierze opuścili wartownię, a stary piec dał jej tylko umyte, ale zniszczone i połatane ubrania i drewniane chodaki, mówiąc:
  Oto kilka ubrań i butów dla Ciebie. Na Korsyce jest ciepło i przyzwyczaisz się.
  Gertrude, zdając sobie sprawę, że opór jest bezużyteczny, powoli przebierała się. Szorstkie chodaki okazały się dla niej za duże, a dziewczyna po prostu je zrzuciła i uznała, że lepiej chodzić boso. Poza tym była cudowna majowa pogoda. To jest Francja ze swoim znacznie łagodniejszym klimatem.
  Dziewczynce kazano wejść do powozu z kratami w oknach. Księżniczka, która została pasterzem, miała dostarczyć na zupełnie niehonorowe wygnanie na Korsykę.
  Bruk chodnika rozgrzał się i boleśnie spalił nogi księżniczki, nieprzyzwyczajonej do chodzenia boso. A nagą podeszwę dostojnej osoby nieprzyjemnie drażniła chropowatość powierzchni.
  Kilku biednych chłopców kręciło się wokół niej i Gertrude czuła wielki wstyd, że jest córką królów chodzących boso jak żebrak w starej, połatanej sukience.
  Księżniczka żebraczka zarumieniła się z upokorzenia i nawet na chwilę zapomniała, że jej wypieszczone, różowe szpilki pieką się na kłującym chodniku. I tak bardzo bolą nogi księżniczki, która prawdopodobnie była boso tylko w wannie ze szczerego złota wysadzanego diamentami.
  A teraz nagie, delikatne podeszwy młodej piękności dręczą okrutne, ostre, gorące kamienie bruku.
  Na szczęście dla dziewczynki powóz już na nią czekał. Wskoczyła do niego bez oporu. I usłyszała przeszywający gwizd, śmiech i okrzyki chłopców:
  - Sprowadzają złodzieja!
  Księżniczka była zakłopotana. Jest teraz także przestępcą. Ona, której rodowód jest znacznie starszy niż Burbonów. I musi siedzieć za kratami, przez które światło prawie nie przenika. Smutny i smutny. A co najważniejsze, nic się nie da zrobić. Jeśli zacznie krzyczeć, że jest córką króla, nikt jej nie uwierzy.
  A bose obcasy dziewczyny wbijają się w dębowe deski.
  A mała księżniczka płakała. Kierowca i żandarmi nie zwrócili uwagi na jej łzy. Cóż, więzień ryczy, co jeszcze może zrobić? Zawód hartował żandarmów i czynił ich surowymi.
  Gertrude płakała i przypomniała sobie uroczyste przyjęcia w pałacu, kiedy wszyscy się jej kłaniali, a ona czuła się dumna i potrzebna.
  Po kilku godzinach siedzenia na gołej ławce dziewczynki bolały plecy. I zaczęła walić pięściami w ścianę opancerzonego powozu. Uznawszy, że dziewczyna chce wyjść, żandarmi wypuścili księżniczkę. Kiedy była wolna, zrobiła kilka kroków za krzakami i... oczywiście zaczęła biec. Bardzo chciała uciec od żandarmów prowadzących ją na wygnanie. Ale twarda murawa zraniła go bosymi stopami, a policja nie spieszyła się. Poruszali się jak w zwolnionym tempie. A może chcieli uczyć rozpieszczaną dziewczynę. I to jest naprawdę tortura dla księżniczki, fakt, że wiejska dziewczyna była po prostu przyjemnym biegiem.
  Gertrude biegała coraz bardziej kulejąc, jej nogi były splątane, jej nagie, powalone podeszwy dosłownie paliły. W końcu nie mogła tego znieść, upadła na kolana i czołgała się na czworakach, rycząc rozdzierając serce.
  Żandarmi szybko pobiegli za dziewczyną. Złapali ją pod pachy. Dziewczyna z zakłopotaniem potrząsała rozciętymi i przebitymi nogami, błagając, by nie dać się bić.
  Żandarmi zlitowali się nad księżniczką i wydali tylko kilka lekkich klapsów. To prawda, obiecując następnym razem brutalną chłostę, jeśli znów spróbuje uciec. Chociaż Stella nakazała traktować dawną księżniczkę jako specjalną podłą rangę, nawet bezlitosną służbę wzruszyła rzadka uroda śnieżnobiałej Gertrudy, którą dodatkowo podkreślał żebracki strój.
  Dziewczyna nie próbowała już uciekać. W nocy spała w stajni, przywiązana za nogę grubym sznurem do włochatej łapy żandarma. Zdając sobie sprawę, że nie może tak łatwo wyjść i jest bardzo zmęczona, dziewczyna spała całą noc, prawie nie zwracając uwagi na smród stajni.
  A następnego dnia znowu musiałem cierpieć w pędzącym z każdą prędkością karecie więziennej, którym zwykle przewożono szczególnie niebezpiecznych przestępców.
  Tak więc widoczność dzięki grubym kratom praktycznie żadna dziewczyna się nie nudziła. I starała się wywoływać w sobie wspomnienia, przynajmniej jakoś rozjaśnić jej codzienność.
  Na przykład uroczyste przyjęcie lub gdy ojciec podarował jej rasowego ogiera. Śnieżnobiałe jak jej włosy, bielsze niż śnieg. Albo trochę nakrapiany kucyk. Kochała konie. A co z jej koniem? Prawdopodobnie pogodził się już ze swoim nowym właścicielem. Stella, będąc córką chana, posiadała wrodzoną sztukę porozumiewania się z końmi. Nie, Gertrude nie może się z nią równać w tej kwestii.
  A dziewczyna znów gorzko zapłakała. Wszystko potoczyło się wyjątkowo źle. I mimowolnie zdrzemnęła się. Śniło jej się, że pasła owce i minęła bramę. A na nich przybita jest odcięta głowa jej wiernego śnieżnobiałego konia. Nagle głowa ożywa i mówi:
  - A ty jesteś boso księżniczką pasącą owce. Gdyby twoja matka o tym wiedziała, pękłoby jej serce!
  Gertrude wzdrygnęła się i obudziła. Stała się jeszcze bardziej smutna. Okazało się, że nie może nikomu nic powiedzieć, nie tylko dlatego, że złożyła przysięgę, ale z obawy, że matka się o tym dowie. I to jest straszne.
  A dziewczyna znowu jęknęła. To naprawdę chwila nieznośnego cierpienia. Boli też plecy. Leżenie na drewnianej ławce więźniarskiej jest niewygodne i nikt nie da jej poduszki.
  Gdy w nocy zatrzymali się w karczmie, stało się znacznie łatwiej. Na obiad była księżniczka dostała tylko kubek mleka i świeżego czarnego chleba. Głodna dziewczyna z radością zjadła go szybko i poprosiła o więcej. W odpowiedzi poruszyli jej ustami, sprawiając, że znów zaczęła gorzko ryczeć.
  Żandarm odpowiedział formalnie:
  - Prokurator doda!
  Następnie na wpół zagłodzona Gertruda położyła się na sianie i zwinęła w kłębek. I długo nie mogłem spać. Zapach stajni łaskotał nozdrza, wyschnięte źdźbła trawy nieprzyjemnie kłuły ciało dziewczyny. Dziewczyna cierpiała na bezsenność. Ciągle się rzucała i obracała, a biedak był wyczerpany w nocy.
  Rano dostawała tylko chleb i wodę. Ale głodnej dziewczynie wydawało się to niezwykle smaczne, chociaż jej szczęki ledwo poruszały się ze zmęczenia. Już w samym więziennym wagonie Gertrude zasnęła. Jej siedziba kołysała się równo na drodze. Ale nawet wstrząs tylko ukołysał zmęczoną dziewczynę.
  Na wymiennych koniach powóz z drążkami pędził dość szybko. A teraz wieczorem rzucili się nad morze. Spędzili też noc w karczmie. Poczciwa gospodyni zauważyła, że dziewczyna jest blada i przyniosła jej skrzydełko z kurczaka.
  Mięso sprawiło, że żołądek był cięższy i księżniczka zasnęła.
  Rano czekał na nią nowy test. Dziewczynę najdostojniejszej krwi wrzucono do ładowni, do kaczątek. Boleśnie szczypali Gertrudę dziobami i drapali łapami. To było zbyt bolesne i obrzydliwe. A kaczuszki pachniały obrzydliwie. Została zabrana, w ten sposób, w klatce z drobiem na Korsykę, do zakątka. Dziewczyna ponownie wybuchnęła płaczem. Ale potem się rozbawiła i pomyślała, że kaczątka wcale nie są takie straszne.
  Księżniczka z powodu ptasiego zapachu w ogóle nie miała ochoty na jedzenie i zaczęła karmić kaczątka swoją więzienną racją chleba.
  Potem pogłaskała je ostrożnie. Kaczki przestały skubać i stały się czułe. Potem księżniczka zaczęła się z nimi bawić. - To będzie król - powiedziała Gertruda do największego kaczątka. "Ale zostaniesz" królową. Dziewczyna użyła sznurków ze swojej wytartej i postrzępionej sukienki pokojówki, aby je oznaczyć.
  I ta gra stała się interesująca. Niektóre kaczki otrzymały status księcia, część książąt. A Gertrude zaczęła nawet trenować kaczki, które zaprzyjaźniły się. Potem zasnęła z nimi w uścisku.
  Obudziłem się z faktu, że jedna z kaczek łaskotała podeszwę, już żywa z testu na bosaka. Dziewczyna pogłaskała kaczkę po kłębie i ponownie zasnęła.
  Oczywiście łódź płynie na Korsykę wolniej niż kareta więzienna na wolnych koniach. Głodna Gertruda wciąż znajdowała siłę, by dzielić więzienne racje żywnościowe z kaczuszkami i żyć w harmonii ze stadem ptaków. Kaczuszki zrzuciły nić, a księżniczka ponownie je założyła. Kiedy pisklęta walczyły, wyobrażała sobie, że nastąpił atak na pałac i że rabusie atakują gwardię królewską.
  Wyobraźnia dziewczynki stawała się coraz bogatsza. Ona, niegdyś arogancka i wrażliwa księżniczka, nie zauważyła już smrodu w klatce i nie gardziła, gdy kaczki coś wydalały, a klatka nie była często czyszczona. A najczęściej musiałem załatwiać się za kratkami. Takie nieoczekiwane zrządzenie losu: jesteś księżniczką nie najmniejszego królestwa, ojcem na tronie dwóch krajów Danii i Norwegii, w Europie są posiadłości. A teraz jesteś jak brudny żebrak, siedzisz bez wysiadania w klatce z pisklętami. A ty sam stajesz się niemyty i brudny.
  Kiedy przybyli na wyspę, żandarmi, w samej sukience, wrzucili dziewczynę w ciepłe. Morze Śródziemne już się ociepliło, ale w zasadzie ochładza się zimą. Bardzo przyjemnie się w nim pływa. I pranie z gryzienia komórek. A strażnicy ukłuli dziewczynę kijami i śmiali się z niej. Gertrude nigdy wcześniej nie pływała po morzu. Ponieważ w Norwegii, a nawet w Danii, nawet latem woda jest zimna. Ale z drugiej strony miała wspaniałe doświadczenie pluskania się w basenie ze złoconymi brzegami. Jak jej się to podobało, zwłaszcza zimą. Wszędzie leżą zaspy, aw ogromnym, antycznym pałacu jest ciepło, a w samym basenie wodę ogrzewa gejzer.
  Ale tu jest tak przestronnie, że chcę to zabrać i odpłynąć. Odpłyń, aby poczuć wolę i nowe przygody. Gertrude nagle poczuła, jak spływa z niej szum bólu i upokorzenia.
  Ale niestety szczęście nie trwało długo. Dziewczyna została zmuszona do zejścia na brzeg. I wspiąć się na konia, gdzie żandarm przywiązał ją do zadu. Piaski plaży spaliły jej bose stopy, a księżniczka krzyknęła. Potem znalazła się na brzuszku na koniu, co jest niezwykle bolesne i nieprzyjemne, zwłaszcza jeśli zwierzę galopuje.
  Na szczęście ścieżka nie była zbyt długa - Korsyka to stosunkowo niewielka wyspa. Ale mimo wszystko dziewczyna obudziła się, trzęsąc się na zadzie konia przez kilka godzin, a nawet wpadła w falbankę. Została sprowadzona do najbardziej wysuniętej na południe części wyspy, na prowincjonalną farmę. Tam w posiadłości mieszkał surowy właściciel ziemski Nemezis. Była nieprzyjemną, grubą damą. Bardzo skąpy. Jej podwórko było stosunkowo małe, a sama Nemezis żyła na wygnaniu.
  Żandarm rozłożył pergamin i ogłosił rozkaz:
  - Ta dziewczyna Stella, niskiego urodzenia, zostaje z rozkazu króla skazana na wieczne wygnanie na wyspę Korsykę, w najdalszym z gospodarstw. Musi być ubrana i nakarmiona jak dziewczyna o nikczemnej randze, a w razie przewinienia wychłostana. Jej praca polega na zaganianiu owiec lub innej równie upokarzającej pracy. Będzie tu aż do śmierci lub kolejnego rozkazu króla! Niech tak się stanie! Ludwik czternasty Król Słońca!
  Nemezis skinęła grubym podbródkiem i odpowiedziała ponuro:
  - Mamy dużo owiec i chłopak sobie z nimi nie radzi. Niech Stella mu pomoże!
  Żandarmi skłonili się, a Gertrudę dosłownie zaniesiono do stodoły. Dziewczyna po trzęsieniu się na koniu jest zbyt załamana i zmęczona.
  Nemezis rozkazał stajennemu:
  - Nakarm ją skromniej. Obyś dzisiaj spał i odpoczywał. Jutro rano ma doglądać owiec i kóz.
  Stajniarz przyniósł księżniczce ciastka, kozie mleko i mimo zakazu gospodyni miód. Blada i złamana kochana dziewczyna wyglądała boleśnie żałośnie. Gertrude była tak zmęczona, że nie mogła jeść i przesypiała drugą połowę dnia i całą noc.
  Śniło jej się, że horda chana najechała na norweskie królestwo, a cała ich rodzina została schwytana. A księżniczka została wciągnięta na stojak, skręcając sobie stawy. Sama Gertrude zdała sobie sprawę, że to był sen, ale była tak zmęczona i wyczerpana na drodze, że nie mogła i nie chciała się obudzić. Więc wisiała na stojaku, sugerując sobie, że wcale nie boli, a ogień pod bosymi stopami wcale strasznie się nie upiekł. Potem przyśniło jej się, że zasnęła we śnie, z jej stawami skręconymi na stojaku. I już kolejna, tęczowa wizja, bieganie po trawniku, skakanie z króliczkami. Wszystko jest lekkie i przewiewne.
  Widoczny jest najjaśniejszy anioł, który pokazuje złożone znaki Gertrudy i rośnie na drodze kolumny. I już wielki, wielki anioł mówi:
  - Jesteś męczennikiem, co oznacza, że zasługujesz na raj!
  A sam archanioł Gabriel prowadzi dziewczynę, wzdłuż chmur miękkich niż puch, do niebiańskiego tronu.
  A tam Wszechmogący Pan Bóg Jezus pokazuje tak wspaniałe pałace raju, że na ich tle bledną pałace Skandynawii, a nawet słynny francuski Wersal.
  Dziewczyna obudziła się pod dotknięciem chłodnej gąbki na twarzy. Niechętnie otworzyła oczy. Jakże nie chciałem oderwać się od obrazu raju i wrócić do śmierdzącej stodoły. Prawda z miękką słomą.
  Przed nią stał chłopiec, mniej więcej o rok młodszy od Gertrudy. Opalone w korsykańskim słońcu prawie do czerni, ale przeciwnie, jego brwi, rzęsy i dość długie włosy spłonęły i stały się białe jak przejrzała pszenica. Chłopak był tylko krótkimi spodniami, szczupłymi i żylastymi, miał miłą, przyjemną twarz i uśmiechał się zdrowymi zębami. Gertrude natychmiast zorientowała się, że to dobry chłopiec i uśmiechnęła się do niego.
  Chłopiec wyszeptał:
  - Mam na imię Eric. Albo nawet pasterz Eric. - Wtedy chłopak obejrzał się i cicho powiedział. - Musisz być szlachetną osobą i jesteś na wygnaniu?
  Księżniczka była zakłopotana i zarumieniona. Czy jest bosa, w postrzępionej sukni, aby przyznać, że jest córką królów, a płynie w niej nawet krew samego Karola Wielkiego? Tak, to bardzo krępujące.
  Gertrude odpowiedziała drżącym głosem:
  - Nie... Skąd to masz?
  Eric szepnął cicho:
  - Przywieźli cię żandarmi, kilku strażników i odczytano osobisty dekret króla. Cóż, czy Louis Czternasty naprawdę nie ma innych rzeczy do zrobienia, żeby wydać rozkaz jakiejś żebraczce? Poza tym jesteś zbyt blady, masz delikatne dłonie i stopy i widzisz, że zrzuciłeś podeszwy. Oczywiście jesteś szlachetną osobą.
  Gertruda westchnęła ciężko i odpowiedziała:
  - Tak, ja... Jakoś ja sam nie chcę pamiętać, kim jestem!
  Erik skinął smutno głową i szepnął:
  -Nie wstydź się. Jestem też synem księcia, który został stracony pod zarzutem zdrady stanu. W wieku pięciu lat zostałem zesłany na najdalszą farmę na Korsyce. Początkowo byłam asystentką pasterki, córki hrabiny. Potem dojrzała i poszła do ciężkiej pracy. Ja też tu będę, dopóki nie skończę szesnastu lat. Wtedy najprawdopodobniej spodziewam się Tulonu i galer. Więc na razie możesz cieszyć się rajem.
  Gertrude wzdrygnęła się i zapytała chłopca:
  Czy próbowałeś sam uciec?
  Eric potrząsnął przecząco głową.
  "W promieniu dziesięciu mil nie ma ani jednej zagrody, a gospodyni ma doskonałe psy polowe, a czterech doświadczonych policjantów mieszka na stałe. Na pewno nas znajdą. Próbowałem uciec sam i dostałem to.
  Chłopiec pokazał na ramieniu piętno w postaci litery "K" i kontynuował z ciężkim westchnieniem:
  - Nadal nie jest tak źle, jak w ciężkiej pracy, czy podziemnym więzieniu. Oddychamy świeżym powietrzem, owce i kozy są mi posłuszne, jedzenie nie jest najgorsze na świecie. Kiedy się starzejemy, będzie znacznie gorzej, jeśli...
  Gertruda spiąła się i zapytała chłopca:
  - W razie czego?
  Eric odpowiedział z uśmiechem.
  - Chyba że król rozkaże, żebym został zabrany do wojska zamiast na galery. Tam też jest ciężko, ale jest szansa na zdobycie sławy i stopni oficerskich za wyczyny wojskowe. Od ciężkiej pracy na cmentarz jest tylko jedna droga!
  Księżniczka chciała na to odpowiedzieć, ale pojawiła się zaspana twarz koniuszego. Ochryple krzyknął:
  - Chcesz dostać rzęsy. Już za późno, czas wypędzić bydło!
  Chłopiec wyciągnął rękę do księżniczki.
  - Chodźmy... Chociaż nie! Wyrzucam się, a ty jesz ciastka z mlekiem i miodem. Miód to rzadki przysmak i po prostu żałujesz.
  I błyskając gołymi obcasami, chłopak zniknął za drzwiami. Eric był zwinny jak wiatr.
  A Gertruda, która już od kilku dni była niedożywiona, poczuła w sobie silny głód i łapczywie rzuciła się na duży tort i szklankę mleka. Po zjedzeniu i wypiciu nie odmówiłaby więcej. Ale trzeba było iść za chłopcem.
  Trawa na podwórku nieprzyjemnie kłuła mi nogi, ale i tak było znośnie. Ale kiedy Gertruda stanęła na skalistych grzbietach, a ostre kamienie, które rano nie zdążyły się jeszcze ogrzać, kłuły księżniczce w bose stopy, dziewczyna krzyknęła i wycofała się na trawę. Zacięła się też trochę na nogach, które zaczęły się goić, ale nadal można było po niej chodzić, nawet z trudem.
  Eric przeszedł po kamyczkach i żwirze lekko iz uśmiechem. Ogólnie chłopcy, jeśli nic ich nie boli, zwykle się uśmiechają. Było tak gorąco, że syn księcia miał na sobie tylko szorty, lnianą torbę, do której jutro złapał dla siebie i swojej dziewczyny i coś jeszcze. Eric poganiał owce i kozy, poruszał się w biegu i nie stał w miejscu. Chłopak znajdował radość w ruchu, podskakując co jakiś czas w górę iw dół. Ale Gertrude każdy krok był podawany z mąką.
  Aby nie nadepnąć na kamyki, księżniczki skradały się bokiem po trawie do bramy. Potem musiała biec po ostrej szutrowej drodze.
  Eric, widząc trudności dziewczyny, złapał ją pod pachę i niósł w biegu. Biorąc pod uwagę, że Gertrude była wyższa od chłopca i nie zdążyła jeszcze schudnąć do poziomu szkieletu, Eric pokazał swoją niedużą siłę. Jego ojciec też nie był zbyt wysoki, ale wyróżniał się siłą, bez bohaterskiego wzrostu.
  Dziewczyna stała na trawie i bała się zrobić dodatkowy krok. A Eric pognał imponujące stado owiec i kóz na górskie pastwisko. Chłopiec poruszał się szybko, a nawet robił salta, poganiając zwierzęta. Eric był jak urodzony pasterz, mobilny i elastyczny. Zwierzęta były mu posłuszne i poruszały się szybko
  Gertrude wzięła głęboki oddech i podążyła za nimi. Na zewnątrz podwórka trawa była wyższa i trudniej było po niej chodzić. Łodygi, uginające się pod ciężarem dziewczyny, zostały mocno nakłute pod piętą i innymi wrażliwymi podeszwami księżniczki. Gertrude jęknęła i wytrwała, bezskutecznie próbując dogonić stado wyjeżdżające w góry. Ale jej nerwowe siły wyczerpały się, a dziewczyna zatrzymała się i... Znowu zaczęła ryczeć, łzy spłynęły po jej policzkach, które ochudły, ale jeszcze nie straciły całkowicie przyjemnej krągłości. Ponadto blada skóra stała się nieprzyjemnie surowa od łagodnego południowego słońca.
  Niezwykłe dla Śnieżki pod oprawą oświetleniową na Korsyce, zwłaszcza w maju.
  Gertrude krzyknęła ze strachu:
  - Eric!
  Chłopiec natychmiast odpowiedział na jej krzyk:
  - Zostań tam, gdzie jesteś, zaraz tam będę!
  I jak jeleń górski, syn księcia rzucił się z pełną prędkością. Byłby doskonałym biegaczem.
  Eric spojrzał na podrapane nogi Gertrudy oraz jej zaczerwienione dłonie i twarz, rozkazał:
  - Wskakuj mi na plecy!
  Księżniczka ostrożnie zapytała:
  - Czy nie będzie ci ciężko, młody książę?
  Chłopiec przecząco pokręcił głową.
  - Tak, co za bzdury. Zamiast tego trenuj!
  Gertrude usiadła mu na szyi. Zbyt twarde, choć stosunkowo szerokie ramiona, niezbyt wygodne do siedzenia. Ale to lepsze niż znosić tortury "hiszpańskich butów", nawet jeśli jest to wysoka, soczysta korsykańska trawa. A Eric jest naprawdę silnym chłopcem, chodzi swobodnie i jest doskonale zrównoważony. I zerwał liść z palmy i okrył Gertrudę przed bezlitosnym słońcem.
  Syn księcia, zapytany przez Gertrudę, dlaczego jest taki silny, odpowiedział:
  "Dziedziczny... Dodatkowo przygotowując się do wstąpienia do armii królewskiej noszę ciężkie kamyki na trening.
  Księżniczka zauważyła z niepokojem:
  - Owce i kozy nie rozproszą się podczas chodzenia?
  Eric zapewnił swoją świeżo upieczoną dziewczynę:
  - Nie! Mam fajkę, pod jej czarującymi dźwiękami łączą się.
  A chłopak faktycznie wyjął z torebki uroczy instrument i pokazał go Gertrude.
  Księżniczka delikatnie go dotknęła i zauważyła:
  - Masz piękny flet. Czy sam go przeciąłeś?
  Eric potrząsnął przecząco głową.
  - Nie! To wciąż od mojego partnera. Ona, ta fajka jest wykonana z bardzo wytrzymałego drewna i może służyć przez dziesięciolecia.
  Gertruda wykrzyknęła zdziwiona:
  - Wow! Czy to się tak dzieje...
  Chłopiec zauważył:
  - A teraz wyjdźmy na trawnik i postawię cię na kubkach. Tam też można się zdrzemnąć. Sam sobie poradzę ze wszystkim.
  Księżna drżącym głosem zapytała syna księcia:
  "Musisz mną gardzić za to, że jestem takim maminsynkiem. Nie mogę nawet chodzić boso po ziemi.
  Eric mrugnął do niej i powiedział:
  - Też tam byłem. Pierwszego dnia złamałem nogi do krwi. Ale moja dziewczyna mnie rozumiała i współczuła mi. Wkrótce się do tego przyzwyczaisz. Butów nie znam od siedmiu lat i jak widać czuję się świetnie!
  - Siedem lat! - Gertrude wzdrygnęła się, wyobrażając sobie, jak długo może trwać jej wygnanie. I przez cały ten czas będzie boso i chodzić w kiepskiej sukience. A jej miękkie miękkie podeszwy zamienią się w końskie kopyta. I nawet nie będzie fajnie.
  Eric, dostrzegając cień jej słów, zauważył:
  "Kiedy dorośniesz, możesz zostać wysłany do przytułku lub na plantację w południowej kolonii. Więc lepiej ciesz się tym światem.
  W odpowiedzi księżniczka wybuchnęła płaczem. A chłopak zdał sobie sprawę, że wypalił kolejne faux pas. Ale syn księcia nie był uczony etyki na wygnaniu. Eric, aby trochę uspokoić swojego odpowiednika oraz zebrać owce i kozy, grał na fajce. Muzyka była cudowna i migotała w powietrzu jak strumienie ciem. Gertrude przestała płakać. Uśmiechnęła się, a nawet zaczęła śpiewać. A link wydawał się jej fajniejszy.
  Dziewczyna usiadła na kubkach, ukryła się przed słońcem i zasnęła. Chłopiec dalej skakał i biegał, po czym rzucił się do strumienia. Budząc się, księżniczka ostrożnie chodziła po miękkiej trawie. To już nie było takie bolesne, a dziewczyna była w stanie zrobić kilka kółek. Na obiad chłopiec przyniósł jej mleko i suszoną rybę z ciastem i kilkoma owocami. Nie, nie głodowali. Eric zaproponował, że poleci nad brzeg morza i zamienił plecy na lądowanie.
  W morzu i faktycznie pluskanie się to przyjemność. Syn księcia płynął zupełnie nago, a Gertruda, uznając, że nie ma się czego wstydzić, pozbyła się szmat. Formowała już dorosłą sylwetkę, zaczęła się wyróżniać mała klatka piersiowa i biodra. Eric starał się taktownie nie patrzeć, ale od czasu do czasu oglądał się za siebie. Obudził się w nim mały mężczyzna. Mimo to pluskali się jak dzieci i cieszyli się wodą. Gdy słońce zaszło, Gertruda z wielkim żalem włożyła podarte, niezbyt czyste szmaty i wdrapawszy się na plecy Erica, poszła do domu.
  Cały dzień nie był nudny, chociaż delikatna skóra w niektórych miejscach była spalona, a w wodzie jest to zupełnie niezauważalne. Ale z jakiegoś powodu uniknięto poważnych oparzeń.
  Syn księcia wyjaśnił jej:
  - W tym miejscu morza woda się leczy. Ona nie przytula twojej skóry.
  Gertrude nawet nie chciała wracać. A jeśli gospodyni na nią wrzeszczy, a nawet każe ją wychłostać.
  Ale Nemezis był czymś zajęty i nawet nie zwracał uwagi na stado. Stajniarz pospiesznie przeliczył wszystkie kozy i owce, a młodych pasterzy zamknął w stodole. Po świeżym powietrzu czuć było smród, ale Eric położył wieniec świeżych wiosennych kwiatów obok głowy księżniczki i dziewczyna zasnęła z uśmiechem na ustach.
  Następny dzień był podobny do poprzedniego. Chociaż musiałem wstawać wcześnie i chodzić spać późno, nikt nie zadał sobie trudu, żeby zasnąć w ciągu dnia. Jedzenie jest raczej kiepskie, ale Eric łowił ryby i szukał orzechów i owoców w lesie. Można było codziennie pływać w morzu i bawić się na świeżym powietrzu. Jej kubek Gertruda zamiast piekła popadła w pozory patriarchalnego, prostego raju. Bez ciężkiej pracy. Łagodny i ciepły morski klimat, minimum dokuczliwych owadów, a do tego proste i smaczne jedzenie oraz wielogodzinne pływanie w morzu.
  Stopniowo księżniczka nauczyła się chodzić boso. Najpierw na trawie, potem na piasku i skałach. Jej delikatne nogi szybko zaczęły się szorstkować, a chłopiec smarował je olejem rybim, aby nowo powstałe modzele nie pękały i nie swędziały. Gertrude, jak poprzednio, chodziła albo w łachmanach, albo prawie naga na świeżym powietrzu, zupełnie nie wstydząc się Erica. Byli jednak bardziej jak brat i siostra. Dużo się bawili, bawili się, opowiadali sobie nawzajem śmieszne, przerażające historie.
  Eric miał bogatą wyobraźnię, a rozmowa z nim zawsze jest ciekawa. A fakt, że byli dziećmi XVII wieku, tylko im pomógł. Nawet będąc szlachetną osobą, a raczej kością królewską, Gertrude nie znała ani komputerów, ani telewizji, ani Internetu, ani samolotów, ani wielu innych owoców postępu. I dlatego nie cierp z powodu ich braku.
  Czego jeszcze jej brakuje? Chcesz jeździć na kucyku? Więc w tym celu zmieści się koza. Gertrude stopniowo przyzwyczaiła się do zwierząt i mogła z łatwością osiodłać kozę. I nigdy nie była tchórzem. Czy to nie jest niechęć do płaczu, ale raczej emocjonalny wybuch. Morze jest ciepłe i delikatne na wyciągnięcie ręki i można się cały czas pluskać. Ciężka praca nie jest przyjemniejsza. Jest wystarczająco dużo jedzenia, ta sama ryba do syta, a Eric wie, jak ugotować doskonałe ucho, które polizasz palce, możesz dostać wszystko, co miód. W każdym razie nie można powiedzieć, że Gertrude cierpiała na wygnanie.
  Wręcz przeciwnie, lubiła już biegać boso po gorących, ostrych kamieniach i dotykać masażysty zrogowaciałą podeszwą i od czasu do czasu stukać batem po zwierzętach.
  Oczywiście czasami brakowało komunikacji. W pałacu jest dużo ludzi i wszelkiego rodzaju nianie, ale tutaj prawie cały czas jest z tobą Eric. Ale jak dotąd nie stało się to nie do zniesienia. Pasterz nie miał czasu na nudę, Gertrude nie zdążyła jeszcze śmiertelnie tęsknić za rodzicami, a różne ryby znudziły się. Czasami oczywiście chciałem zjeść ciasto, ciastka lub czekoladę. Ale nawet w pałacu nie jadła go zbyt często, bo rodzice martwili się o jej zdrowie. A Eric czasami właził do spiżarni i ukradł trochę słodyczy. Nie można więc powiedzieć, że Gertrude siedziała wyłącznie na racjach pasterskich.
  Tak więc lato minęło szczęśliwie i nadeszła jesień. Dni są krótsze, noce dłuższe i chłodniejsze. Ale morze jest wciąż ciepłe, a dni są zabawne.
  Gertrude na razie wiodła beztroskie życie. Chociaż zima mogłaby być chłodna, a kąpiel w morzu nie byłaby już tak wygodna. Ale nic, nie umrą, a będą inne rozrywki.
  Ale Stella, poślubiwszy księcia, rozpoczęła burzliwą działalność. Nawet zaskakujące dla dziewczyny w wieku Gertrudy. Stella tkała intrygi i zdołała wywrzeć silny wpływ na swojego teścia, Ludwika Czternastego. W każdy możliwy sposób popchnęła króla słońca do kolejnej wojny. Jej marzeniem było podbicie Hiszpanii i jej całej, a także kolonii portugalskich. A tam i Anglia do ujarzmienia. Co więcej, King James jest słaby i potrzebuje francuskiego wsparcia. I chciałaby, żeby Stella mogła zasiąść na tronie hiszpańskim.
  Z powodu mnóstwa przypadków Stella zaczęła już zapominać o Gertrude. Aż przypomniał mi ją ambasador, który przyjechał z Norwegii. Córka chana miała nadzieję, że jej dawna kochanka bardzo cierpi na wygnaniu, a może już położyła na sobie ręce. Gdyby znał rzeczywistość, z pewnością wpadłby w szał z irytacji. Co jest naprawdę dobre i zabawne dla księżniczki.
  Ale nie była na to gotowa. Ale teraz Stella wahała się. Teraz ma tak dużo pieniędzy, że łatwo jest wynająć zawodowego zabójcę, który zabije dziewczynę i tym samym usunie niebezpiecznego świadka. Ale Stelli nie wystarczyło, że zabiła swoją byłą partnerkę i kochankę. Chciała właśnie tego - upokorzyć i upokorzyć dumną księżniczkę.
  Aby nie trafiła do chrześcijańskiego raju, jak młoda męczennica, ale długo cierpiała w prawdziwym piekle ubóstwa. A jaki jest najbardziej obraźliwy zawód, jeśli nie pasterka? Nie, nie zabije Gertrudy, ale życie księżniczki powinno być trudniejsze. I w tym celu córka chana wyśle specjalnego najemnika, który ma sprawić, że pobyt księżniczki będzie jeszcze bardziej piekielny, a jednocześnie od czasu do czasu będzie informować Stellę.
  Trzeba tylko nie spieszyć się i znaleźć osobę z wyobraźnią, która posiada pocztę gołębi, która bez zabijania okaleczy, ale najpierw sprowadzi Gertrude do grobu i przeskoczy ją przez piekło do końca.
  Na Korsyce jest początek grudnia. Zrobiło się zauważalnie zimniej, a nawet rano na kamykach był szron. Gertrude wybiegła boso i zadrżała. Jak gwałtownie zmieniła się pogoda. Jeszcze wczoraj w ciągu dnia było ponad dwadzieścia stopni i to jest do przyjęcia. A teraz z północy napłynął chłód i zrobiło się mroźno. Księżniczka owinęła się puchową chustą, ale jej bose stopy stały się bardzo silne. Podskakiwała w górę iw dół i próbowała znaleźć ostrzejszy kamień. Gdy temperatura powoli spadała, naturalnie silna dziewczyna przyzwyczaiła się do tego i nie odczuwała już poważnego dyskomfortu. Bose stopy również przystosowują się do pogarszającego się klimatu. Ale kiedy gwałtownie podskoczyła, zamienia się to w torturę.
  Nawet stwardniałe nogi Erica zrobiły się czerwone, jak gęsie łapki. Chłopiec zapytał pana młodego:
  - Czy może być przynajmniej para butów dla dziewczyny? Ona potrafi wybaczyć!
  Stajenny zapytał chłopca ze sceptycyzmem:
  - A ty? Czy możesz to znieść sam?
  Eric pewnie powiedział:
  - Wiesz, nigdy nie kaszlałem, chociaż przez wszystkie minione zimy chodziłem boso. Ale wciąż jest dziewczynką, nie zahartowaną, jak miejscowe wieśniaczki z rannego dzieciństwa.
  Stajen skinął głową na znak zgody.
  - Zapytam gospodynię.
  I do domu wszedł ciężki, duży mężczyzna. A minutę później wyleciał jak ukąszony, piszcząc:
  - Pani tego zabroniła! Jeszcze nie spadł śnieg i musicie oboje być boso! W przeciwnym razie zostaniesz wychłostany w stajni!
  Eric wziął głęboki oddech i powiedział:
  - Dobra! Niech tak będzie, chodźmy!
  Po szybkim wypędzeniu bydła chłopiec zaprosił księżniczkę, aby ponownie usiadła na plecach. A on sam zaczął energicznie masować bose stopy dziewczyny, stwardniałe i stwardniałe od zimna. Gertrude drżała z zimna, ale szybko się rozgrzała, zwłaszcza że wyszło słońce i ucichł wiatr. A syn księcia, wyrywając liście z palm, zaczął robić dla księżniczki wysokie buty.
  Gertrude śpiewała z irytacją:
  - No, dlaczego lato nie trwa cały rok, dlaczego mróz tak mocno pali pięty!
  Eric filozoficznie zauważył:
  - Aby nogi nie były zbyt miękkie, jest kamień, abyśmy nie wygrzewali się zimą. I jest całkiem delikatna.
  Mimo to, wyszedłszy na trawnik, chłopiec rozpalił ogień, podgrzał mleko i miód, zmuszając księżniczkę do picia:
  - Nie możesz wybaczyć. Tu nie ma lekarzy. A żandarmi mają coś do uleczenia.
  Chłód Gertrude minął i przykryta wełnianym szalem i liśćmi dziewczyna zasnęła w słońcu.
  Potem obudziłem się, gdy było już ciemno. Zrobiło się chłodniej, ale nadal znośnie. Więc ona, w domowych butach i liściach, poszła za Erikiem, który, jakby nic się nie stało, biegł półnagi. Chyba że narzucił koszulkę na muskularny tors. Nie, nikt nie zabiera chłopca.
  Zimy na Korsyce, zwłaszcza na południowym krańcu, są naprawdę łagodne. Kolejne dni były znacznie cieplejsze. A Gertrude znów biegła, zwłaszcza po wschodzie słońca, boso po kamykach i przynajmniej raz kichnęła. Śnieg spadł tylko w noc Bożego Narodzenia. Bydła tego dnia nie wypędzono i po raz pierwszy od dłuższego czasu chłopiec i dziewczynka trafili do domu pana. Nemezis postanowiła zorganizować sobie wakacje, dlatego przygotowali dla niej różne rzeczy. A Eric i Gertrude obsługiwali ją przy stole. Nemezis była wesoła. Obok niej siedział gość, którego księżniczka wzięła z początku za młodzieńca. Odzież męska, krótka blond fryzura i męski podbródek. Potem, z postaci i zachowania milady, Gertrude zorientowała się, że była to kobieta i piękna kobieta, około dwudziestu pięciu lat, a nawet młodsza.
  Ale pomimo swojej urody ma już twarde spojrzenie stalowych oczu i silne dłonie z pełnymi knykciami pięści. Jak uliczny wojownik.
  Uśmiechnęła się do Gertrude szerokim uśmiechem z białymi, lśniącymi i dużymi zębami. Ale jego oczy wciąż były zimne i twarde. A wraz z nią dziewczyna poczuła dobrze skrywaną wrogość.
  Kobieta jednak powiedziała przyjaznym i serdecznym głosem:
  - Niech te dzieci usiądą przy stole i zjedzą z nami obiad. Naprawdę chcesz ciastko, Stella?
  Tak, ostatnio Gertrude coraz częściej śniły się ciastka i ciasteczka ze śmietaną, które jadła w swoim pałacu. To jej naprawdę nie wystarczało. I obawiając się, że ta ładna ciotka z pięściami mordercy zmieni zdanie, księżniczka natychmiast wskoczyła na zaproponowane jej krzesło. Eric usiadł trochę powściągliwy. Bardzo chciał też spróbować ciasta.
  Kobieta spojrzała na Gertrudę. Ostrożnie podniosła widelec i nóż. I spojrzała na damę, nie śmiejąc się skaleczyć.
  Milady powiedziała cicho:
  - Odetnij dziecku tyle, ile chcesz i pozwól chłopcu jeść.
  Gertrude zaczęła ciąć, robiła to ostrożnie, zgodnie z etykietą. Kobieta-wojowniczka uważnie obserwowała jej ruchy. Chłopak, który przez prawie osiem lat bycia pasterzem zdążył już zapomnieć o dobrych manierach, zachowywał się bardziej niegrzecznie, ale też, wzorem swojej partnerki, wziął do ręki nóż i widelec. I ubrudził się w pachnącym kremie.
  A Gertrude jadła bardzo ostrożnie, starając się nie brudzić. Po długiej przerwie dziewczyna w końcu poczuła na języku niezapomniany smak kremu biszkoptowo-czekoladowego. Jak wspaniale jest zjeść ciasto, którego smaku nie miała czasu zapomnieć.
  Milady delikatnie zapytała dziewczynę po norwesku:
  - Musisz być szlachetną senorą?
  Gertrude odpowiedziała automatycznie, kłamiąc:
  - Nie!
  Kobieta uśmiechnęła się mięsożernie i zauważyła:
  - Ale twoja uroda i maniery cię zdradzają. Więc Gertrudo!
  Księżniczka wzdrygnęła się i zdradziła:
  - Skąd znasz moje imię?
  Milady uśmiechnęła się i kontynuowała po norwesku:
  - Nie bój się... Kiedy czarnowłosy oszust zaproponował, że pójdzie za tobą i zepsuje ci życie, od razu pomyślałem, że sprawa jest nieczysta. Dlaczego księżniczka i żona następcy tronu tak subtelnie mszczą się na służącej. Poza tym słyszałem o twojej rodzinie. Jesteś Skandynawką i praktycznie cała blondynka. I jest czarną brunetką, zupełnie niepodobną do ojca. Mimo to udało jej się oczarować Ludwika Czternastego, a ten staruszek jest w niej zakochany po uszy. Pomyślałem więc - przyjmę kolejną ofertę i spłonę ze sobą.
  Gertrude westchnęła ciężko i zauważyła:
  "Przysiągłem na serce mojej matki, że nikomu nie powiem!"
  Milady skinęła głową i powiedziała cicho:
  - To wyjaśnia twoje milczenie, ale... Prędzej czy później oszustwo Stelli zostanie ujawnione i... Nie może oderwać głowy.
  Księżniczka uśmiechnęła się, ale potem zmarszczyła brwi, mówiąc:
  - Nikt nie uwierzy, że bosy żebrak jest królewską córką.
  Milady stanowczo odrzuciła wątpliwości.
  - Możemy napisać list do twojego ojca, a on osobiście odwiedzi dwór Ludwika XIV. Wtedy wszystkie problemy są rozwiązywane od razu. Wystarczy napisać kilka słów na pergaminie i Stella będzie skończona!
  Gertrude ożywiła się i spojrzała na Erica. Najwyraźniej nie znał języka norweskiego i nie zwracał uwagi na rozmowę. Chociaż księżniczka nie czuła się źle na wygnaniu, nie chciała już znosić rządów Stelli. A dziewczyna zdecydowała:
  - Napiszę list do mojego ojca!
  Milady uśmiechnęła się szeroko i powiedziała do dziewczyny:
  - Chodźmy do innego pokoju. Pióro i atrament są gotowe.
  Gertrude poszła za wojowniczką. Bose stopy księżniczki poruszały się niemal bezszelestnie, a buty pani zaskrzypiały. To zabawne, ale postać królewska wygląda jak żebrak w łachmanach na tle kobiety w męskim stroju.
  Siadając, Gertrude zanurzyła pióro w kałamarzu. Nie wiedziała, co konkretnie napisać. Co więcej, przysięga nadal obowiązywała, a ona nie chciała jej złamać. Możesz to jednak zrobić.
  Milady, rozumiejąc powód wahania, podpowiedziała:
  - Napisz po prostu: Tato, bardzo Cię kocham i chcę Cię zobaczyć. Przyjedź wkrótce do Paryża, Gertrudo, która cię kocha.
  Księżniczka przeżegnała się i kilkakrotnie zanurzyła pióro w kałamarzu i zanotowała kilka słów. Potem położyłem swój obraz...
  Milady wzięła to, co napisała, włożyła do koperty i zapieczętowała. Potem pocałowała księżniczkę na pożegnanie, szepcząc:
  - List zostanie dostarczony na adres. A Stella, zadamy śmiertelny cios.
  I skrzypiąc w czarnych, błyszczących butach, kobieta kobra opuściła pokój, wieżę, na odległej farmie.
  Gertruda szeptała za panią:
  - Niech nas bóg błogosławi!
  
  
  KRÓLOWA ŚNIEGU I BOSO GERD
  Dziewczyna była tą samą Gerdą z Królowej Śniegu, a wiosną, gdy tylko śnieg się stopił, wyjechała z miasta w poszukiwaniu swojego imieniem brata Kaia. Wzięła ze sobą małą torebkę z jedzeniem i założyła swoje czerwone buty, najcenniejszą rzecz, jaką miała. Świeciło słońce i była cudowna wiosenna pogoda. Gerda szła żwawo i gwizdała piosenkę:
  idę długą drogą
  Szukam mojego zaginionego brata...
  I wierzę, że znajdę Kai
  Chociaż chłopak nie jest łatką.
  
  Droga jest bardzo trudna
  Są w nim strome i równiny ...
  Ale wiedz, że marzenie się spełni -
  Na zawsze z moim bratem jesteśmy jednością!
  
  Jeśli mam być boso,
  Na kamieniu i na zaśnieżonych stokach...
  I zaciągnę go siłą,
  Mój brat jest najlepszy!
  
  Droga jest trudna, uwierz mi
  Czasami wilki wyją tak drapieżnie...
  Każde zwierzę może zranić
  A kamień pod stopami jest ostry!
  
  Ale Kai, wierzę, znajdę,
  Pocałuj jego przystojniaka...
  Przejdę przez zimno i zamieć,
  Śnieg pali moją bosą stopę!
  
  Tak, ścieżka jest trudna, wierzysz
  A Gerda umiera z głodu...
  Unikaj strat po drodze
  Serce dziewczyny bije niespokojnie!
  
  Ale przejdę przez piasek i śnieg,
  A ja ci pomogę, uwierz Kayi...
  Kochanie chłopca nie jest grzechem
  Będę chodzić po śniegu boso!
  
  Ale koniec drogi nadejdzie
  Widząc mojego brata w nowym świetle...
  Otworzę chwalebną historię zwycięstw,
  Planeta się ociepli!
  Gerda szła ścieżką, a jej nogi w nowiutkich butach były otarte. Dziewczyna powiedziała sobie:
  - Droga do brata jest długa, a te nowe czerwone buty zdeptam w szmatach. Zrobię im lepsze zdjęcia! Już ciepło!
  Gerda zdjęła buty i pończochy i schowała plecak. W rzeczywistości chodzenie boso było łatwiejsze i przyjemniejsze. Kurz na drodze kłuł nogi. Rodzina Gerdy nie jest bogata iw ciepłym sezonie dziewczyna często bawiła się boso. Ale po zimie, kiedy w Danii pada śnieg, jej podeszwy w filcowych butach są wypieszczone. A żeby jechać tylko przez pierwsze kilka minut, kamienista droga była przyjemna. Wtedy nagie podeszwy dziewczyny zaczęły jęczeć i boleć.
  Gerda zjechała ze skalistej europejskiej drogi i szła po świeżej wiosennej trawie. Więc było znacznie mniej kłujące. Chociaż chodzenie nie jest takie wygodne.
  Dziewczyna podeszła do siebie i znowu coś zanuciła. Potem zjadła trochę chleba z torebki.
  Wreszcie przed nami pojawiła się wioska. Gerda, w swojej prostej sukience i boso, mogła uchodzić za żebraka, ale wyglądała na zbyt czystą. Jest piękna i blondynka, jej twarz jest nawet trochę ciemniejsza niż jej śnieżnobiałe włosy.
  Przybył, wchodząc do wioski, by opuścić miękką trawę, i znowu piasek i żwir dróg kłuły jej nogi. Ale wiejskie dzieci już popisywały się swoimi nagimi, zakurzonymi obcasami z mocą i siłą, a Gerda zacisnęła zęby i nie chciała uchodzić za maminsynkę.
  Dziewczyna zapytała dzieci o Kaia.
  Jeden z chłopców odpowiedział:
  A ja jestem Kai!
  Gerda roześmiała się i pokręciła głową.
  - Nie jesteś Kaiem!
  Chłopak błysnął gołymi, zakurzonymi obcasami i zniknął.
  Gerda, zdając sobie sprawę, że poszukiwania jej brata mogą się opóźnić, zapytała, czy praca.
  Jeden właściciel powiedział, że noszenie dziesięciu wiader na posiłek jest nużące.
  Gerda wzięła jarzmo, podniosła dwa wiadra i zaniosła. Całkiem trudno dziewczynie nosić duże wiadra. Nagie podeszwy jego stóp dosłownie płonęły.
  Ale ona, zaciskając zęby, chodziła i wybierała numer. W mieście Gerda nie była przyzwyczajona do ciężkiej pracy, choć miała też coś wspólnego z pracami domowymi.
  Dziewczyna przyniosła ostatnie wiadra dosłownie oszałamiająco. I prawie je upuściłem. Ale ciężko dysząc, zaniosła go na ganek.
  Właściciel dał jej skórkę chleba i powiedział:
  - Jeśli chcesz, mogę cię wziąć za pokojówkę!
  Gerda potrząsnęła głową, ciężko dysząc.
  - Nie!
  I migocząc w czarnych szpilkach na kurzu, wybiegła z wioski. Z trudem dotarła do najbliższego stogu siana i wpadła w niego całkowicie wyczerpana. Potem ogarnął ją sen.
  I miał koszmary...
  Biedna Gerda, brzęcząc ciężkimi kajdanami przecierającymi nogi, wędruje do paryskiego więzienia. Umieszczono je również w Chatelet, w zimnej, śmierdzącej celi, gdzie obie dziewczynki przyłapane na kradzieży i starsze kobiety siedzą razem, ale prawie wszystkie są młode.
  Karmią cię obrzydliwą wódką i czerstwym chlebem. Możesz więc spędzić więcej niż rok w nieludzkich warunkach.
  Ale Gerda zostaje wezwana na przesłuchanie. Smarują pięty olejem, a do bosych stóp niosą płonący piecyk. Dziewczyna krzyczy z bólu i traci przytomność. I jest zmuszona wziąć na siebie winę za zabójstwo szlachcica.
  Tortury trwają kilka dni, dziecko jest biczowane, wieszane na wieszaku, ale Gerda wykazuje niesamowitą odwagę. Nic nie jest rozpoznawane. A potem nakładam na to hiszpańskie buty.
  Deski ściskają dziecięce nóżki, a kat wbija się w kliny. Po pierwszych ciosach dziewczyna traci przytomność. Ale polewają ją zimną wodą, zmuszając ją do opamiętania. Potem ponownie pokonali deski. Ból jest po prostu przerażający. Gerda rzęzi i wychodzi z dzikim krzykiem.
  Pijany kat się uśmiecha.
  Przesłuchujący powtarza pytanie:
  - Zabiłeś wicehrabiego de Jouzac?
  Gerda odpowiada jękiem:
  - Nie!
  Śledczy krzyczy:
  - Kat, jeszcze jeden klin dla niej! Grubsze!
  I znowu następuje cios, od którego drży całe ciało dziewczyny. Z oczu Gerdy płyną łzy, bohaterka Andersena jest bardzo zraniona, ale się nie przyznaje.
  Śledczy krzyczy:
  - Tak, wyznaj nam! To tylko słowa!
  Gerda nagle znajduje siłę, by jasno odpowiedzieć:
  -Słowa są jak wiatr, który kręci młyn, który daje mąkę mądrym, a mąkę głupcom!
  Śledczy krzyczy:
  - Jeszcze dwa kliny!
  I znowu młotek leci... kości, dziecięce nóżki chrupają, od bólu szok dziecko znowu traci przytomność. Gerda zostaje ożywiona wiadrem lodowatej wody z piwnicy. I kontynuują wyrafinowaną i jednocześnie niezdarną torturę. Tutaj w imadle jednocześnie zaciskają palce rąk dziewczyny. Ściśnij imadło. Gerda znowu mdleje. Tym razem od dłuższego czasu. Nawet wiadro wody nie może jej ożywić.
  Dziewczyna leży na krześle tortur, blada i zakrwawiona.
  Gerda się obudziła. Cóż, ma koszmar. Jednak po ciężkiej pracy i długiej podróży jej bose stopy są bardzo brzęczące i obolałe. Nagie, zakurzone podeszwy dziewczyny są popękane, a nadepnięcie na nie boli. Gerda siłą zmusiła się do wstania i ruszyła pieszo. Powalone stopy bolały, ale dziewczyna mocniej zacisnęła zęby i chodziła na dziko. Chociaż każdy krok eksplodował dzikim bólem.
  Stopniowo jednak ciało rozgrzewało się, a ból stępiał. Chociaż nogi, a zwłaszcza łydki, były bardzo zmęczone zmęczeniem, a naga, powalona podeszwa była obolała od drobnych kamyczków na drodze.
  Dziewczyna przeszła przez swoje siły, a nawet dodała krok... Słońce minęło po południu. Pojawiła się nowa wioska. Gerda, kulejąc, weszła w niego. Jej żyły mrowiły z napięcia.
  Dziewczyna wyciągnęła rękę i ze łzami w oczach zapytała:
  - Daj mi trochę chleba, proszę.
  Jedna z kobiet dała jej kawałek naleśnika, koleżanka czerstwą skórkę, trzeci ziemniak.
  Gerda trochę wzmocniła siły. I usiadł na chwilę na ławce. Podszedł do niej chłopak i zapytał:
  - Gdzie idziesz dziewczyno?
  Gerda szczerze odpowiedziała:
  - Szukam mojego imiennego brata Kaia!
  Chłopiec wzruszył ramionami i odpowiedział:
  - Dwa Kai i mamy w wiosce. Nazwa jest powszechna. A świat jest duży. A twoje stopy są we krwi.
  Gerda westchnęła ciężko i odpowiedziała:
  - Wiem to. Ale nie mogę zdradzić przyjaciela!
  Chłopiec zauważył:
  - Masz coś w torbie!
  Gerda skinęła głową.
  - Tak, ma czerwone buty!
  Chłopiec zapytał z uśmiechem
  - Drogi?
  Dziewczyna skinęła głową.
  - TAk! Babcia zaoszczędziła sześć miesięcy!
  Chłopiec zapytał ze zdziwieniem:
  Dlaczego nie pójdziesz do nich?
  Gerda szczerze odpowiedziała:
  - Dlatego nie chodzę, bo są drogie! Ścieżka może być długa i rozpadają się.
  Chłopiec zasugerował:
  - Sprzedaj je, a po drodze możesz kupić jedzenie!
  Gerda pokręciła głową.
  - Nie! Kai nigdy ich nie widział! Chcę się w nich pokazać!
  Chłopak skinął głową na znak zgody.
  - Rozumiem! Weź miedzianego pensa! Niedługo dojedziesz do miasta, starczy na bochenek chleba. Tylko nie próbuj kraść. Nawet jeśli jesteś dzieckiem, wsadzą cię do więzienia i wychłostają!
  Gerda pokręciła głową.
  - Nigdy niczego nie ukradnę!
  Wtedy dziewczyna wstała z ławki i zaczęła tupać. Bolały ją nogi, spalone stopy, ale obowiązek wymagał od niej kontynuowania.
  Przed zapadnięciem zmroku nie zdążyła dotrzeć do miasta i ponownie spędziła noc w stogu siana.
  Tym razem jej sen był bardziej spokojny.
  Córka kata ukryła Gerdę w koszu i wyniosła ją z celi. Pospiesznie opuściła Chatelet, aż jeńcy zostali pominięci. A dziewczyna uciekła z bagażem.
  Córka kata wyruszyła z Gerdą na południe Francji, mając nadzieję, że się tam zgubi. Szła w skórzanych butach, obok niej boso deptała Gerda. Ale potem, ze skalistej drogi, buty dziewczyny się rozpadły i ledwo mogła stanąć na zakrwawionych nogach. Gerdzie było trochę łatwiej, ponieważ początkowo miała szorstkie podeszwy, podobno mimo silnego odmłodzenia ciało dziewczynki zachowało wspomnienia z poprzednich testów.
  Córka kata była uważana za z zamożnej rodziny i zwykle nosiła buty, jak to jest w zwyczaju wśród niebiednych rodzin paryskich. A jej dziewczęca podeszwa nie była przyzwyczajona do kamieni, kamyków, kamienistych francuskich dróg. Ale dziewczyna, złamawszy nogi we krwi, wykazała się odwagą i nie narzekała. Gerda, przystając, ucałowała jej nogi w zakrwawione stopy i ból ustąpił, córka kata zasnęła.
  Stopniowo jej nogi zagoiły się i pokryły twardą skorupą. Córka kata ubrała się i żyła z jałmużny, Gerda też została z samymi szmatami. Na zimę dziewczyna i dziewczynka przenieśli się do Włoch. Nie ma mrozów i mniej lub bardziej znośne. Ale ich życie stało się życiem włóczęgów. To znaczy bardzo ciężki i głodny. A w tym życiu nie było światła. Córka kata była ładna, ale wcale nie piękna i całkowicie wychudzona, stała się trzciną.
  A Gerda, natchniona po drodze, zaczęła śpiewać;
  Gerda Kaya szukała boso,
  Wędrowałem przez ostre zaspy śnieżne...
  W końcu jej dusza jest złota,
  Jak promienny biały śnieg!
  
  Nie mogłem znaleźć pana młodego
  I dostała się do nazistów w całości ...
  Och, biedna dziewczyna Gerda,
  Cóż za hańba znosić!
  
  Płacz przygotował stojak,
  Rozprzestrzenianie ognia pod twoimi stopami...
  Smażą dziewczynę jak rybę,
  Ale wiedz w duchu, że jest jak orzeł!
  
  I przeżyłem wielkie cierpienie
  Tortury i tortury niezliczone...
  Pokryty niefortunnym hołdem,
  Żeby dziewczyna płakała!
  
  Bose stopy liżą płomienie,
  Bicz dziewczynę brutalnie bić!
  Tutaj pod kopułą w ścisłym Paryżu,
  Prowadzą Gerdę w szacie do ognia!
  
  Tortury są trudne, dziewczyna znosi,
  I śmieje się w twarz katom...
  Nie, nie poprosi o śmierć -
  Test na jej barkach!
  
  Może wytrzymać tortury
  Jesteś w cierpliwości, bo ideał...
  Nasza Gerda urodziła się w Rosji,
  Prawosławie na pamięć!
  Choć łamią jej kości kleszczami,
  Ostry czubek kłuje białą klatkę piersiową ...
  I bosymi stopami na węglu,
  Włożyli Gerdę, więc ból - nie oddychaj!
  
  Dziewczyna dumnie schodzi do ognia,
  Chociaż twarz jest pokryta krwią, siniaki ...
  Śmiejąc się głośno z radości
  Chociaż ręce i nogi są zakute w łańcuchy!
  
  I wydawało się, że nie ma ucieczki
  Łapa kata pali ogień...
  Prosił Boga o przebaczenie
  Choć języki ognia wyciągnęły się do niej!
  
  Ciało jest lizane przez wściekły płomień,
  A Gerda jęczy z bólu, krzyczy...
  Ale sztandar wciąż leci w duszy,
  A w samym sercu monolitu reduty!
  
  Będzie pomnik dziewczynie światła,
  A Rosja zapamięta swoją córkę...
  Gerda odważna będzie śpiewana
  Nadejdzie dzień i noc zniknie!
  Gerda, wiecznie głodna, boso iw łachmanach, tupała po Włoszech. Wciąż miała nadzieję znaleźć swojego brata Kaia. Z jakiegoś powodu szukała go na południu Europy, a nie na biegunie północnym.
  A teraz już zbliżała się do Neapolu. Niedaleko miasta stał duży i bardzo piękny pałac.
  Dziewczyna usiadła na skale. I zaczęła płakać w głębokim smutku.
  Podszedł do niej chłopak. W bogatych ubraniach i lakierkach. Był najwyraźniej w tym samym wieku co Gerda. I cicho zapytał:
  - Dlaczego płaczesz żebraku?
  Dziewczyna szczerze odpowiedziała:
  - Od wielu lat szukam mojego imiennego brata Kaia i pół świata przemierzyłam boso!
  Chłopiec zauważył sceptycznie:
  - Wiele lat? Szukasz go od niemowlęctwa?
  Gerda pokręciła głową i odpowiedziała:
  - Więc nie! Jestem dużo starsza niż wyglądam!
  Chłopiec uśmiechnął się i odpowiedział:
  - Uwielbiam słuchać opowieści! Opowiedz mi swoją historię!
  Gerda zaczęła wyjaśniać, szczerze i bez upiększeń.
  Chłopiec słuchał jej i słuchał... Potem odpowiedział:
  - Nie wiem, czy to prawda, czy nie, ale może naszym księciem jest Kai!
  Gerda zagwizdała.
  - Tak?
  Chłopak skinął głową na znak zgody.
  - Jestem sługą w pałacu księcia i wiem, że mój władca pochodzi z pospólstwa! Nasza księżniczka sama wybrała młodego mężczyznę, który musi być geniuszem i czymś jej zaimponować!
  Dziewczyna skinęła głową na znak zgody.
  - Tak, Kai mógłby! Jest bardzo mądry i świetny oryginał! Czasami komponował takie wiersze, że dzieci zjeżdżały się z całej Kopenhagi i słuchały, bijąc brawo!
  Chłopiec skinął głową.
  - Wierzę ci! Książę naprawdę był chłopcem jak ja! Przyszedł nawet boso i włożył buty, tylko przy wejściu do pałacu. I po prostu wyszło to niesamowite. Biorąc pod uwagę, że była cała rzesza ludzi, którzy chcieli się pobrać, to zrobił wrażenie!
  Gerda zapytała:
  Czy ma blond włosy i niebieskie oczy?
  Chłopiec, który sam był czarnowłosy, skinął głową.
  - TAk! I królowi też się podobało, że nie jest Włochem, ale doskonale mówi naszym językiem!
  Gerda potwierdziła:
  - Nasza babcia była nauczycielką języków obcych. A Kai, którego znaliśmy od najmłodszych lat! To na pewno on!
  Sługa zauważył:
  - W końcu masz szczęście!
  Dziewczyna tupnęła bosą stopą.
  - Zabierz mnie do księcia!
  Chłopiec wzruszył ramionami.
  - Strażnicy nie wpuszczą dziewczyny w łachmany i bosej dziewczyny... Po prostu wrzucą cię do lochu!
  Gerda zadrżała i pisnęła:
  - Co robić?
  Chłopiec zasugerował:
  - Przestudiowałem wszystkie zakamarki pałacu. Poprowadzę cię w tajemnicy. Kiedy zapada noc, aż do sypialni. I natychmiast skontaktujesz się z księciem!
  Dziewczyna skinęła głową.
  - Zgadzam się!
  Chłopiec zauważył:
  - Może powinieneś kupić nową sukienkę i buty. Szokujesz Kaia w tej formie!
  Gerda pokręciła głową.
  - Łatwiej jest chodzić boso bez hałasu! Poza tym niech mój brat zobaczy, kim się stałem!
  Chłopiec skinął głową.
  - Usiądź na skale! Przyniosę ci jedzenie. Jesteś taki chudy i głodny. A potem pojedziemy!
  Dziewczyna nerwowo poruszała bosymi stopami, drżąc z niecierpliwości. Czy pech się skończył i czy znowu zobaczy swojego starszego brata Kaia?
  Czy on też chodził boso z Danii na południe Włoch? Biedny chłopiec. Ma nagie podeszwy, mimo że jest dziewczynką, jak kopyta końskie z dróg Europy wypchane ostrymi kamieniami. Zarówno zimno, jak i upał, wszystko przeżywała i znosiła.
  Chłopak przyniósł jej z kuchni kilka ciastek z kremem, udko z kurczaka.
  Gerda zjadła go łapczywie.
  Było już ciemno... Dziewczyna dokładnie umyła bose stopy w strumieniu. Ale warto było zrobić kilka kroków, bo szorstkie podeszwy znów się zakurzyły. Chłopiec wyglądał tak mądrze.
  Poprowadził ją przez tajemną dziurę w ogrodzeniu i szedł z nią tylnymi uliczkami.
  Wszystko było jak w bajce... Włochy i pałac, do którego zabrał ją chłopak. I myślała, że tym księciem był jej nazwany brat Kai. Ale rzeczywiście strażnicy nie przepuszczą bosej dziewczyny w łachmanach.
  Służący zaprowadził ją do sypialni księcia. On sam zdjął buty w pałacu, aby nie hałasować, a dzieci chodziły boso po korytarzach, zręcznie omijając strażników.
  Czasami na ścianach migały kolorowe obrazki, które były zabawnymi snami.
  A w złotym kwiecie spał młody książę, a po jego prawej stronie księżniczka.
  Książę był przystojny, ale nieco otyły od luksusowych uczt w pałacu i starszy od Kaia. Ale Gerda natychmiast zorientowała się, że to nie on.
  I sierpniowa para obudziła się.
  Początkowo byli przestraszeni, a strażnicy schwytali dzieci. Ale wtedy księżniczka poprosiła chudą blondynkę w łachmanach o zrogowaciałych, zakurzonych stopach, aby opowiedziała swoją historię.
  Gerda wszystko uporządkowała. W tym opisy brutalnych tortur we francuskim więzieniu.
  Księżniczka powiedziała ze współczuciem:
  Niech zostanie z nami!
  Książę zgodził się:
  - To najwspanialsza historia, jaką kiedykolwiek słyszałem!
  I dodał:
  - Przez większość Europy nadal jeździłem konno. I dopiero gdy upadła, musiała iść pieszo. Dobrze też, że w naszym klasztorze chłopcy mogą zakładać buty tylko na zimno, a moje stopy nie były wrażliwe. Ale mimo wszystko przewróciłem nogi i kulałem. Chodziła po Europie boso od końca do końca!
  Księżniczka powiedziała dobitnie:
  Będzie moją ulubioną damą dworu! I bądź zgodnie z tym! A chłopak, który ją przyniósł, dziesięć ciosów kijami i w pięty za złamanie etyki i dwadzieścia złotych monet, że znalazł nam nowego przyjaciela!
  Młody sługa skłonił się i odpowiedział:
  - Jesteś taki sprawiedliwy!
  Dziewczyna skłoniła się i zapytała:
  - Lepiej daj mi kije po piętach! To wszystko moja wina!
  Książę uśmiechnął się i odpowiedział:
  - Same cię uderzą kijami! Za nielegalny wjazd do pałacu! Jesteśmy tylko władcami!
  Księżniczka potwierdziła:
  - A ona też dziesięć ciosów kijami na nagie pięty!
  Gerda westchnęła ciężko. Położyła się na plecach, a służba włożyła jej bose stopy w pętle. Ale okazało się, że nie jest tak przerażający.
  Bili ją cienką gałązką na pokaz, a stwardniałe podeszwy Gerdy nie bolały, tylko łaskotały.
  Ale chłopak został pobity elastycznym kijem i był naprawdę ranny. Ale mocno zacisnął zęby i drgając, zdołał powstrzymać krzyki. A potem wstał i ciężko utykał na obie nogi.
  Znowu cierpliwa Gerda złapała szczęśliwy bilet. Dziewczyna została sługą szlachetnego księcia. Stała się damą dworu, ubraną w jedwab i aksamit. Historia według Andersena powtórzyła się, tylko nieznacznie w innej wersji. Gerda już pierwszego dnia wtarła stopy w nowe buty i uświadomiła sobie, że bogactwo to nie tylko słodycz. A w jedwabiach we włoskim lecie jest trochę gorąco. A najbardziej wykwintne dania nie są tak dobre, gdy masz pełny żołądek.
  Uciska i przeszkadza w chodzeniu ...
  Poza tym Gerda musiała uczyć się języków obcych, dobrych manier, wszelkiego rodzaju etykiety i nauk ścisłych. A to wcale nie jest tak interesujące, jak prowadzenie życia włóczęgi.
  Nawet moja głowa się trzęsie.
  Gerda próbowała się do tego przyzwyczaić, długo cierpiała. Tutaj minął rok. I już wydawało się, że została wciągnięta w ten wyczerpujący rytm życia druhny.
  I że już nie chce gdzieś iść i czegoś szukać.
  Ale w lustrze, przed którym odprawiała ceremonię, nagle pojawił się jej nazwany brat Kai. Chłopiec w ogóle nie urósł i nie zmienił się przez długie lata rozłąki, tylko zbladł z niezdrowym błękitem. W zamku Królowej Śniegu wydawało się, że zamarzł i wciąż próbował ułożyć słowo "wieczność" z lodu.
  A bez niego jest więźniem.
  Ale nie wydawał się być w stanie. A jak to jest siedzieć przez wiele lat w lodowym zamku, nawet jeśli nie jest ci zimno?
  A w pobliżu nie ma innych dzieci?
  Gerda czuła, że jej nazwany brat jest głęboko nieszczęśliwy. Wokół jest tylko lód i niedźwiedzie polarne, przebijasz się przez kry błyszczące jak diamenty. Nawet biorąc pod uwagę, że serce wymienionego brata zamarło, nadal jest jasne, że jest on głęboko nieszczęśliwy. I tylko z samą Królową Śniegu możesz rozmawiać, ale tak rzadko pojawia się w lodowym zamku.
  
  Gerda krzyknęła i postanowiła biec. Poszła do swojego pokoju. Uczciwie pozostawione buty, droga sukienka i cienka bielizna. Ubrała swoją dawną, zamienioną w strzępy, ale starannie przechowywaną sukienkę. Zrobiło się jej ciasno i odsłoniła nogi powyżej kolan. Dziewczyna dorosła i wygląda na trzynaście lat, ale w rzeczywistości jest o dziesięć lat starsza. Ile czasu minęło, odkąd poszła szukać swojego zaprzysiężonego brata? Przez trzynaście lat, jeśli nie dłużej.
  Dziewczyna ucałowała krucyfiks i tak boso poszła szukać swojego imiennego brata. Przynajmniej wiedziała teraz, że był daleko na północy. Po drodze spotkali ją strażnicy. Widząc Gerdę boso i w łachmanach, byli zdziwieni:
  - Jesteś damą dworu? Jaki masz wygląd?
  Gerda kłamała:
  - Rozgniewałem księcia, a on kazał mi iść we wszystkie cztery strony, w tych samych łachmanach, w których szedłem na nabożeństwo.
  Strażnik zauważył żałośnie:
  - Powalisz wszystkie nogi, dam ci przynajmniej parę butów. Wyrosła z nich moja córka i będą właśnie dla Ciebie!
  Dziewczyna tęskniła za chodzeniem boso, co jest takie miłe, gdy podeszwy są szorstkie.
  Gerda odpowiedziała skromnie:
  - Nie zasłużyłem na to... Zatrzymaj albo sprzedaj!
  Brodacz potrząsnął głową.
  - Cóż ja nie! Drogi we Włoszech są zbyt surowe i kamieniste dla bosych stóp dziewczyny. Co więcej, odstawiłeś już szorstką powierzchnię. Jeszcze jest maj i niedługo nie będzie zimno, ale na noc dam Ci puchowy koc do okrycia... Dopóki nie znajdziesz nowych dobrych właścicieli!
  - Dziękuję Ci! - odpowiedziała Gerda.
  Nie chciała urazić strażnika.
  Zabrała ze sobą skórzane, prawie nienoszone buty - podobno córka nosiła je tylko na święta i puchowatą, także praktyczną nową chustę. Podziękowała strażnikowi o miękkim sercu. Buty rzeczywiście były wygodne, trochę za duże, ale normalne. Wygodnie było w nich chodzić.
  Ale gdy tylko skręciła za róg, dziewczyna zdjęła buty i powiesiła je sobie przez ramię. Bardzo chciała chodzić boso, odpocząć od pałacowych butów. Na początku przyjemnie było chodzić, kurz drogowy łaskotał moje bose pięty. Ale potem zaczął mieć wpływ długi brak przyzwyczajenia. Podeszwy dziewczyny stawały się coraz bardziej miękkie i wkrótce poczuła ostrość i pieczenie kamyków. I ogólnie każdy guzek bosej stopy, w którym odpadły modzele, jest bolesny.
  
  Ale Gerda, która w swoim już nie tak krótkim życiu zdołała wisieć na wieszaku, nie była zawstydzona. W końcu chodzenie boso po kamienistej drodze nie boli tak bardzo, jak pieczenie pięt w piecyku. Nawet jeśli przez rok ona, druhna, rozpieszczała się. Nic nie może tego znieść.
  A Kaya za wszelką cenę znajdzie.
  Pod koniec dnia bose stopy dziewczyny krwawiły, ale nie poddała się i zasnęła w stogu siana. A następnego dnia znów poszedłem po kamienistej drodze.
  I szła przez siłę, nawet jeśli jej nogi eksplodowały z bólu przy każdym kroku.
  Gerda nie brała ze sobą jedzenia i musiała jeść jałmużnę. Chętnie obsłużono ładną dziewczynę w łachmanach.
  Gerda początkowo chciała sprzedać skórzane buty lub wymienić je na żywność, ale potem zmieniła zdanie. Jej nogi bardzo szybko stały się szorstkie i nie potrzebowały butów, zwłaszcza w ciepłym sezonie. Ale spotkała dwóch małych chłopców, którzy dosłownie umierali z głodu.
  Gerda nie mogła ich opuścić.
  Dziewczyna nakarmiła je tym, co zebrała w torbie, po czym sprzedała w sklepie kupieckim z dużym rabatem, oczywiście prawie nowe buty. Kupiliśmy jedzenie i zostawiliśmy je chłopcom wraz z puchowym szalikiem.
  Nie pozwól chłopcom zamarznąć.
  Oczywiście Gerda zachowywała się po chrześcijańsku, wielkodusznie. Poza tym było lato, a w nocy nie trzeba było przykrywać się szalikiem. Ale kiedy skończyły się hojne pola Włoch, dziewczyna idąca na północ trafiła do Alp. I jeszcze ciepło w dzień, ale zimno w nocy. A wioski są znacznie rzadsze, trzeba głodować.
  I bardzo ostre kamyki na drogach, wbijające się w świeże modzele na dziewczęcej podeszwie.
  Raz w lecie uderzyły górskie mrozy i zamroziły strzępy. Dziewczyna drgnęła iw końcu rozdarła sukienkę. Była naga i bezbronna. Musiałem, trzymając na sobie szmaty, iść szybkim tempem. Nie możesz spać nago w nocy - prawdziwe piekło. Gerda nie spała przez cały dzień i noc, ale rano zeszła trochę niżej i rozgrzała się, spała. Potem znowu szła całą noc, a następnego dnia przy kolacji trafiła na górską farmę.
  Właściciel zgodził się dać Gerdzie proste i stare ubrania, ale w zamian zmusił go do rąbania drewna przez całe dwa tygodnie i noszenia wody w wiadrach z jarzmem.
  I nie tylko dla siebie, ale także dla sąsiadów.
  Dziewczyna ciężko pracowała do wyczerpania, jadła tylko czerstwy chleb i kwaśne mleko. Właściciel zaprosił ją, by została, ale Gerda skłamała, mówiąc, że odbywa pielgrzymkę. Niechętnie górska pięść dała jej jakiś dziurawy wór, ale przynajmniej nie jesteś nagi. I nawet nie rzucił na drogę kawałka chleba.
  Chociaż dziewczyna napychała się modzelami na dłoniach.
  Gerda musiała iść z pustym żołądkiem. A w górach wioski są rzadkością, a same Alpy są duże, na szczytach gór nawet latem jest śnieg. Dziewczyna z głodu wyrywała trawę, koniczynę, ogryzane szyszki jodły. W ciągu dziesięciu dni została wychudzona, by stać się jedną skórą i kośćmi. Nawet wiewiórka nie mogła się oprzeć i jadła na surowo.
  A nawet gryzł skórę.
  Potem znowu trafiłem na farmę. Pracowała tam ciężko przez trzy dni, ale potem jadła i dali jej trochę na drogę. Ale przede wszystkim na wyżynach noc była zimna. Dziewczyna spała w dzień, w nocy tupała bosymi, zrogowaciałymi stopami po ostrych kamieniach. Czasem wilki wyły, kilka razy Gerda wpadła w przepaść i prawie spadła, ale los ją trzymał. Chociaż spory strach przed jazdą po górach iw nocy. I głodny...
  Ale przynajmniej wie, dokąd się udać.
  Kiedy Hannibal przekroczył Alpy do Włoch, zginęła połowa jego armii i wszystkie słonie. I tutaj przejście dokonuje mała, no, nawet od lat, i dorosła dziewczyna.
  Wilki liżą jej bose, pełne wdzięku ślady pozostawione przez jej bardzo cierpiące stopy.
  Gdy Gerda była już na progu, stanęła na drodze do kolejnego gospodarstwa i znowu jedzenia. Właścicielka okazała się milsza i zaoferowała dziewczynom kożuch i buty, ale Gerda odmówiła, mówiąc, że była już przyzwyczajona do kamieni i zimna, a bose stopy chodzą znacznie łatwiej niż ładowane do butów. Właściciel dał na drogę całą torbę jedzenia.
  Miał sumienie.
  Oczywiście to przygniotło dziewczynę, ale pozwoliło jej wyjechać jeszcze przez kilka tygodni bez zatrzymywania się. Wyżyny się kończyły, góry stawały się coraz niższe. A Gerda przeszła przez najtrudniejszy etap podróży: szczyt Alp.
  I to już jest osiągnięcie.
  Teraz była w Szwajcarii, gdzie jest trochę łagodniej, a farmy są bardziej powszechne. Przejście utwardziło Gerdę i nie przeziębiła się w górach, a nawet nie przeziębiła się. Że Bogowie nie kochają słabych w duchu, lecz nagradzają silnych.
  Tak, a wilki tylko lizały gołe odciski stóp dziewczyny, ale nie odważyły się rzucić.
  Gerda chodziła i chodziła, zatrzymywała się na farmach, pracowała, czasem śpiewała. Życie tułaczki jest jej przyjemne i znajome. Dni zaczęły płynąć szybciej i ciężej. Los do tej pory chronił dziewczynę przed złymi ludźmi, rabusiami i gwałcicielami. Mimo to Gerda nie jest już taka mała i może przyciągać gwałcicieli. Ale jak dotąd wszystko się ułożyło.
  Zajęły się nią siły wyższe...
  Tutaj dziewczyna również minęła Szwajcarię, wjeżdżając do Bawarii. Lato przeszło już przez czubek głowy, ale na równinie wciąż jest bardzo ciepło, nawet w nocy. A drogi nie są tak kamieniste. Spacery były przyjemnością. Często trafiały się wioski i nie było problemów z jedzeniem. Gerda, pracując na pół etatu, zaoszczędziła trochę pieniędzy dla siebie i odnowiła sukienkę na bardziej elegancką i nową. Ale wolała chodzić boso, zwłaszcza że podeszwa stała się twardsza niż buty.
  A stopy prawie nie zamarzają nawet w nocy i po deszczach.
  Ale czas minął. Dziewczyna ruszyła na północ. Lato się skończyło i nadeszła jesień. Padały zimne deszcze i Gerda znalazła się na północy Niemiec. Uderzyła bosymi stopami w lodowate kałuże, czując lekki chłód. Ale Gerda jest już tak znajoma, że postanowiła nie kupować butów, ograniczając się tylko do jednego wełnianego szalika. Znowu wolała spędzać noc, tylko w dzień, a tupać nocą.
  Co więcej, w ciągu dnia jest cieplej spać i nie zamarzniesz w ruchu.
  Minęła więc dość gęsto zaludnioną północ Niemiec i udała się nad morze.
  Uderzyła bosą stopą w wodę ....
  Nie ma dokąd iść dalej lądem, a pływanie przez morze nie jest realistyczne. Stosunkowo blisko była rodowita Dania. Dziewczyna nagle zapragnęła wrócić do rodzinnej Kopenhagi. Może jej babcia jeszcze żyje. Co więcej, nie jest jasne, jak postępować dalej.
  Ale Gerda usiadła na kamyku nad morzem i po namyśle odrzuciła pomysł powrotu. Jeśli nie ma innego wyjścia, powinieneś znaleźć statek płynący na północ, dotrzeć do lodu, a następnie przenieść się na Biegun Północny. Bo najprawdopodobniej znajduje się tam zamek królowej śniegu.
  Zimno, szczególnie w nocy, gryzie dziewczynę, ale nie może złamać jej woli.
  Cóż, w razie potrzeby znajdzie taki statek, ale na razie do portu.
  
  JUNG NA STATKU AMAZON
  Edmond D'Artagnan jest teraz chłopcem kabinowym na pirackim statku Amazon. Cała załoga składa się wyłącznie z pięknych dziewczyn. Wszyscy są w krótkich spódniczkach i marynarskich garniturach. Są w paski i kręcone. A ich przywódcą jest królowa piratów: Charlotte de Condé.
  Jest też bosa, ale jej kostki zdobią złote bransoletki z wężami ze szmaragdowymi oczami. A na nadgarstkach bransoletki wysadzane diamentami. Bardzo piękna królowa i muskularna, silna.
  Edmond to tylko chłopiec. W krótkich spodniach iz nagim, opalonym, umięśnionym torsem ciągnie za linę. Zwija go mocniej. Tak, to bardzo agresywny chłopak. Oparł bose stopy na maszcie i przekręcił się.
  Dziewczyny kręcą się wokół niego. Dwaj ciągną żagiel, ich nagie, muskularne, opalone nogi napinają się.
  Edmond d'Artagnan śpiewał:
  Piraci nie potrzebują nauki
  I jasne jest, dlaczego...
  Mamy nogi i ręce
  A głowa jest dla nas bezużyteczna!
  Na brygantynie jest półtora tysiąca dziewczyn. I są nawet trochę ciasne. Sama brygantyna jest bardzo piękna i pomalowana. Żagle składają się z kolorowych wzorów i delikatnego jedwabiu.
  Edmond pogłaskał żagiel swoją dziecinną stopą i śmiał się łaskotliwie. A dziewczyny pachną drogimi perfumami, jakby działały cuda w biżuterii.
  Niektórzy z nich noszą również biżuterię i ozdoby. Wszystkie są opalone, a większość ma blond. Rudzielców jest wiele... Cudowne piękności.
  Chłopiec poprawił żagiel i wzniósł się wyżej. Maszt rozgrzał się i przyjemnie spalił nagie, stwardniałe nogi chłopca.
  Edmond nagle zobaczył w oddali żagle i gwizdnął. To było świetne. Zaplanowano przygodę.
  A młody chłopak kabinowy rozkazał:
  - Widzę galion przed nami!
  Dziewczyny zaczęły się awanturować i ruszać. Teraz mieli zdobycz.
  To prawda, że na brygantynie jest tylko dwanaście pistoletów. Galion jest imponującym rozmiarem.
  Krótko przed tym dziewczyny oczyściły nos swojej brygantyny z narośli. I szedł bardzo szybko. Aby przyspieszyć ruch, Charlotte de Condé zamówiła dodatkowy żagiel. A prędkość brygantyny znacznie wzrosła.
  Gallion nie zmienił kursu. Widać, że statek piracki wydawał im się mały. Rzeczywiście, tylko działa pokładowe galionu miały czterdzieści osiem, nie licząc rufy i dziobu. Tak, mają większy kaliber.
  Asystent kapitana i króla piratów Emmanuel zauważył z niepokojem:
  "Mogą nas zatopić!"
  Charlotte tupnęła bosą stopą o pokład i powiedziała stanowczo:
  - Nie! Nie możesz nas tak łatwo utopić!
  Edmond krzyknął z górnego pokładu:
  - Do bitwy! Dziewczyny odważnie do walki!
  Emmanuelle warknął ze złością:
  - Wow, ty mały diable! Zejdźmy na dół!
  Zwinny jak małpa chłopiec zeskoczył. Jego nagie, różowe szpilki błysnęły.
  Charlotte zapytała z przymrużeniem oka:
  - Chcesz walczyć kochanie?
  Edmund warknął w odpowiedzi:
  - Naprawdę chcę!
  Rudowłosa Emmanuelle niespodziewanie poparła chłopca:
  - Ten galion jest wypełniony ładunkiem, tak ciężko się porusza! Bez dużego łupu!
  Charlotte zgodziła się:
  - Prześlizgnijmy się po rufie, mamy wąski dziób i weźmy wroga na pokład!
  Edmond podskakując, śpiewał:
  - Sam diabeł nie jest twoim bratem -
  Posiekaj piratów wrogów!
  Charlotte rozkazała, przytupując gołą piętą do dębu na rufie:
  - Podążaj za żaglami chłopca kabinowego!
  Brygantyna podeszła bliżej. Gallion próbował się odwrócić. Ale poruszał się naprawdę mocno. Brygantyna przesunęła się w momencie strzału z dział i prawie nie odniosła obrażeń. To prawda, że jeden strzał trafił w dziób, a drugi zestrzelił żagiel.
  Ale nie miało to prawie żadnego wpływu na prędkość. Dziewczyny natychmiast wyciągnęły kolejne papiery i przyspieszyły tempo.
  Charlotte zauważyła ze śmiechem:
  Jesteśmy wojownikami światła!
  I mrugnęła do swoich przyjaciół...
  Emmanuelle odpowiedziała:
  - Dokładniej podziemia!
  Dziewczyny wcześniej przygotowały haczyki. Udało im się wyprzedzić galion, próbując skręcić na drugą stronę. Działa są ładowane dość wolno, ale salwa w brygantynę z bliskiej odległości byłaby śmiertelna. Ale dziewczyna Gertrude zdołała strzelić z pistoletu i złamała ster rufy galionu, przez co zwolnił i otrząsnął się. Tutaj dziewczyny obróciły papierowe żagle pod innym kątem, aby nie dopuścić do zbyt ostrego zderzenia. Brygantyna gładko zadokowała. Haczyki zostały mocno zapięte i zalutowane lepkim olejem.
  Wojownicy piratów zaatakowali lawiną. Błysnęły ich nagie, okrągłe obcasy. A na pokładzie galionu walczyli z nimi wojownicy w spiżowych zbrojach.
  Było ich dwa razy więcej, ale zręcznością wyraźnie ustępowały pięknym Amazonkom.
  Sama Charlotte prowadziła atak, prowadziła wiatrak dwoma szablami i strąciła głowę wrogiego legionisty. Brodaty łeb odchylił się do tyłu.
  De Conde, królowa piratów, przesunęła nagą piętę do podbródka przeciwnika i zaćwierkała:
  - O szczęście piratów!
  Chłopiec Edmond również walczył. Są małe, ale zwinne. I tak przecina przeciwników szablami.
  Tutaj potoczyła się druga głowa, pozostawiając krew na pokładzie. Hiszpanie (tak, to jak Hiszpanie - śniadzi, brodaci, w zbrojach i wysokich butach mimo upału!) desperacko się opierają.
  Edmund odciął kolejną głowę w zręcznym manewrze oskrzydlającym i zaćwierkał:
  - Za Atosa!
  I znowu uderzył wroga w podbródek gołą piętą. A cios był dobry, szczęka poleciała.
  Chłopiec ryknął:
  - Za Portosa!
  Miał ducha walki, jak gotowanie wody w czajniczku.
  Emmanuelle skaleczyła się i przesunęła nagie kolano na brzuch. Tak więc krew wytrysnęła z ust wroga.
  Dziewczyna gruchała:
  - Za bractwo piratów!
  I znowu, jak to weźmie i przetnie mieczami, jakby z odwrócenia...
  Charlotte minęła motyle swoimi szablami i ćwierkała:
  Robię nowy obrót
  Jestem aniołem, pilotem Antychrysta!
  I jak w samym tchnieniu przesunie nagą piętę do wroga.
  Edmond potknął się. I duży hiszpański kapral, który leci za burtę i tam tonie.
  Chłopiec wziął go i zaśpiewał:
  - Szkoda, że nikt nie wie
  A my nawet nie znamy siebie...
  Ile złota potrzebujemy
  Ile pieniędzy chcemy!
  A Edmond ściął kolejnego przeciwnika. Piratki wspinały się do bitwy i siekały wszystkich jak kapustę. Mieli pasję i kolosalną chęć wygrywania.
  Emmanuelle włamała się, jej dwie szable błysnęły jak łopatki śmigła. A wyglądała na niezwykle wojowniczą i agresywną dziewczynę.
  A nagi, okrągły obcas znalazł kolejny podbródek hiszpańskiego oficera. Ten od miażdżącego ciosu, gdy leci, łamiąc drzewo za burtę.
  Emmanuelle śpiewała:
  - okradamy karawele,
  Kradniemy galiony....
  Nie jesteśmy pociągnięci do odpowiedzialności -
  Nie obchodzą mnie wszystkie prawa!
  A dziewczyna upadła na plecy i kopnęła nogami innego dużego oficera, a on wyleciał za burtę w ciężkiej zbroi. I zanurzył się w słonej, morskiej wodzie.
  Emmanuelle gruchała:
  - Cóż, od śruby!
  Charlotte ją wspierała:
  - Znowu grzmot łamie
  Będzie rządzić kością!
  A dziewczyna podskoczy i uderzy wroga gołą piętą w klatkę piersiową. Jego pancerz pękł od silnego pchnięcia, a krew tryskała z jego ust jak fontanna.
  Charlotte de Condé śpiewała:
  - cios, cios, więcej, cios,
  kolejny cios i teraz...
  Mam dar w bitwach,
  Zabiję cię świru!
  A dziewczyna znów tnie mieczami. Odcięte głowy znów latają.
  Charlotte ryknęła z zachwytu:
  - Nasza czarna flaga jest przede wszystkim!
  Niektórzy Hiszpanie widząc, że walczą z piratkami, beznadziejnie padali na kolana i błagali o litość.
  Dziewczyny najpierw zmusiły ich do pocałowania ich nagich, wyrzeźbionych nóg, a następnie wyrzuciły za burtę.
  Charlotte de Condé pisnęła:
  - Za wielki sukces!
  I znowu, jak wbija bosą piętę prosto w nos przeciwnika. I zmiażdż go, aby z tyłu głowy pojawiła się dziura. A stamtąd wylała się fontanna krwi.
  Ale to już koniec.
  Piraci wygrali, a ostatni hiszpańscy żołnierze padli na kolana, błagając o litość.
  Charlotte de Condé powiedziała z uśmiechem:
  - Wyrzućmy je za burtę, ryby też muszą jeść! A potem przeszukamy ładownie i kabiny.
  Dziewczyny chętnie zastosowały się do nakazu. Pozwalali tylko mężczyznom całować ich nagie stopy przed śmiercią, co jest bardzo przyjemne dla dziewcząt. I wrzucił je do morza.
  Edmond, filozoficznie zauważył:
  - Komu ciasta i pączki,
  A kto siniaków i uderzeń!
  Następnie dziewczęta poruszały się po chatach w poszukiwaniu zdobyczy.
  W kajucie kapitana znaleźli szlachetną damę w wieku około trzydziestu pięciu lat i piętnastoletnią dziewczynę. Byli w drogich sukienkach i butach z ozdobami.
  Charlotte zauważyła z uśmiechem:
  - Możesz wziąć okup. A może wolisz pętlę?
  Senora odpowiedziała westchnieniem:
  - Zlituj się nad swoją córką!
  Królowa Piratów skinęła głową.
  - Mogę ją zabrać do mojego zespołu! Jeśli zgodzi się dołączyć, to proszę!
  Dziewczyna pisnęła:
  - Zostań piratem?
  Charlotte de Condé skinęła głową.
  - Jak chcesz! Okup robi za dużo zamieszania. Sprzedamy cię lepiej na plantację trzciny cukrowej!
  Dziewczyna zaćwierkała w odpowiedzi:
  - Zgadzam się zostać filibusterem!
  Emmanuel zauważył:
  - Jest zbyt czuła, a dla nas to będzie tylko ciężar. Może lepiej po prostu przesadzić!
  Edmond zauważył z uśmiechem:
  - Nie jest dobrze zabijać kobiety!
  Emmanuel logicznie zauważył:
  - Nie jest dobrze też zabijać mężczyzn! Wciąż są żywymi stworzeniami! I mają dzieci!
  Muszkieter skinął głową.
  - Tak, to prawda! Dzieci płaczą za tatą. I nie myślałem, jak obrzydliwe jest zabijanie!
  Emmanuelle zauważyła z chichotem:
  - Ale musisz!
  Muszkieter zagruchał:
  - Kocham Cię życie! I mam nadzieję, że to wzajemne!
  Charlotte de Condé skinęła głową.
  - Zabieramy Cię do naszego zespołu! Co zrobić ze starszym?
  Młoda kobieta zasugerowała:
  - Możesz wziąć za mnie duży okup! To jest dokładnie!
  Królowa Piratów powiedziała:
  - Dużo zamieszania z tym okupem. Proponuję co następuje... Sprzedamy ją na aukcji niewolników. Może wyląduje na plantacjach i jako pomoc domowa, co będzie dla niej znacznie łatwiejsze!
  Senora mruknęła:
  - Miej litość...
  Charlotte powiedziała z naciskiem:
  - Zabierz od nich wszystko, co wartościowe!
  Piraci zdjęli z dziewczynki i kobiety całą biżuterię, zdarli buty, a potem wszystkie drogie ubrania. Najmłodszy otrzymał krótką spódniczkę i marynarski garnitur. I starszą białą bluzę z kapturem, zostawiając boso i z odkrytą głową.
  Najmłodsi dołączyli do Amazonek. Została natychmiast zmuszona do trenowania i szermierki z pięknościami. Ale to nie wystarczyło... Zaczęli ją szczypać, jeśli nie poruszała się wystarczająco szybko.
  A potem Amazonki weszły do ładowni i przez różne zakamarki. I od razu krzyknęli z zachwytu: natknęli się na beczki pełne złota i nie tylko. Szczególnie perca i kawa.
  Wojownicy zaśpiewali od razu, klaszcząc w dłonie:
  - Jesteśmy superklasowymi wojownikami,
  Zniszczymy wszystko...
  Uderz w tamburyn -
  Żyć wściekle!
  Wojownicy, a właściwie kolosalna kategoria piękna. A ich bose stopy po prostu błyskają. I są muskularne i opalone.
  Skarby na galionie są kolosalne. Ale nadchodzi alarm. Pojawił się również krążownik eskortowy. Potężny pancernik z całą setką dział. Najwyraźniej był wyznaczony do pilnowania galionu pełnego złota.
  Ogromny krążownik podkradał się do dziewczyn.
  Charlotte uśmiechnęła się i zamówiła:
  - Podnieś wszystkie żagle - wchodź na pokład!
  Emmanuel zgodził się:
  - Nie mamy innego wyjścia!
  Edmond wykrzyknął na całe gardło:
  - Wykonana ze stalowej załogi dziewczęcej,
  Idzie w tłumie na pokład!
  Dziewczyny, zostawiając kilka schwytanych i pełnych łupów piękności na galionie, zajęły pozycje na brygantynie.
  Teraz zbawienie było tylko szybkością. Studziałowy krążownik to nie żart. Potrafi je utopić jak kocięta. Brygantyna uzbrojona w dwanaście dział jest jak źdźbło trawy.
  Istniało ryzyko, że zostanie zatopiony, zanim dopłynie do potężnego krążownika, którego działa były w stanie wystrzelić pociski o wadze pięciu funtów i to dość daleko.
  Poza setką dział po bokach ten pierwszorzędny krążownik liniowy ma również działa rufowe i dziobowe.
  Wtedy przez chłopca Edmonda przemknęła myśl:
  - Dajmy sygnał, że się poddajemy!
  Emmanuelle prychnęła pogardliwie.
  - Upokorzyć przed tym?
  Jung logicznie zauważył:
  - Mamy dziurę w dziobie, a ten statek jest bardziej zwrotny niż mocno załadowany galion. Zatoniemy trywialnie. A więc podnosimy białą flagę, a oni przyjdą porzucić drużynę z nagrodami. I weźmiemy ich na pokład.
  Charlotte de Condé zgodziła się, tupiąc bosą stopą:
  - Prawidłowy! Uważam też, że nie warto ponownie ryzykować i lepiej wywiesić białą flagę!
  Emmanuelle prychnęła pogardliwie.
  - Pokaż tchórzostwo?
  Charlotte de Conde logicznie sprzeciwiła się:
  - Dokładniej, zastosuj sztuczkę!
  Rudowłosa Emmanuelle uśmiechnęła się i skinęła ognistą głową:
  - Zastosuj sztuczkę? Z czym się zgadzam!
  I tak Edmond podciągnął białą szmatkę. Brygantyna jest niewielka, krążownik ma dwanaście razy większą objętość, a nawet więcej. I ma załogę tysiąca osób. Przeciw półtorej setce Amazonek. Tylko jedna bosa dziewczyna jest warta dziesięciu niezdarnych Hiszpanów w walce. Więc piękności mają szansę.
  Myśl Charlotte przemknęła przez głowę, co by było, gdyby zrzucić galion i wykorzystać szybkość i zwrotność brygantyny, by uciec od giganta? Z pewnością mają szansę. Co więcej, na krążowniku bojowym pierwszej klasy jest zbyt wielu wrogów. I nie możesz się obejść bez straty.
  Ale po to są dziewczyny, żeby walczyć dzielnie i wygrywać.
  Charlotte de Conde zrobiła mieczem ósemkę i pisnęła:
  - Będziemy gotowi do zwycięstwa, a jeśli musimy umrzeć!
  Ambasador krążowników z dystansu. Zrzucił żagiel z brygantyny. Emmanuelle gwizdnęła. Wiedzieli, jak strzelać z krążownika, a teraz dziewczyny mogą się naprawdę pogorszyć. Stracili szansę zbliżenia się do statku, aby go zaatakować.
  Ale obliczenia dotyczące chciwości Hiszpanów zadziałały. A ich krążownik, widząc podniesioną białą flagę, ruszył w kierunku brygantyny. W rzeczywistości piraci mogli wcześniej schwytać skarby i dlaczego nie czerpać z nich korzyści? Byłoby miło.
  Krążownik ruszył w kierunku brygantyny. Edmond zaśpiewał ze śmiechem:
  - Król, żeby zdobyć trochę pieniędzy,
  Cieszę się, że ubieram się w szmaty!
  Emmanuelle zauważyła, ze złością tupiąc bosą, opaloną stopą:
  - A po co to jest? Banalne bzdury!
  Chłopiec zauważył:
  - Piosenka pomaga nam budować i żyć!
  Ruda skinęła głową na znak zgody i zaśpiewała:
  - Fajnie jest chodzić po otwartych przestrzeniach z piosenką,
  Przez przestrzenie, przez przestrzenie!
  I oczywiście lepiej bić łomem,
  Lepszy łom, lepszy łom!
  Edmond, obnażając zęby, podniósł:
  - Jeden napastnik, dwóch napastników
  Chwieje się...
  Jeden napastnik, dwóch napastników -
  On kłamie!
  Charlotte, dodała królowa piratów, tupiąc bosymi stopami:
  - Jedna tablica, dwie tablice,
  Trumna jest w budowie....
  Emmanuelle podniosła go, podskakując:
  - Jedna szpatułka, dwie szpatułki,
  Dziura się kopie!
  I wszystkie pirackie dziewczyny śpiewały zgodnie:
  - Fajnie jest chodzić po otwartych przestrzeniach z piosenką,
  Przez przestrzenie, przez przestrzenie...
  I oczywiście lepiej bić wrogów łomem,
  Lepszy łom, lepszy łom!
  A teraz krążownik zbliżył się do brygantyny. Zaczęły od niego rzucać haki. Mocniej związać.
  A wojownicy w miedzianych i spiżowych zbrojach zaczęli schodzić na pokład brygantyny. Nadepnął na ciężkie buty z kutego żelaza. I choć Hiszpanie i zdobycz byli porządnie ubrani na gorąco, niosą ze sobą nieprzyjemny smród.
  Charlotte rozkazała, mrugając do swoich przyjaciół:
  - Atak!
  A dziewczyny zaatakowały wroga z całą furią głodnych panter. Wycinają wroga z dzikim szaleństwem.
  Emmanuelle prowadziła wiatrak swoimi mieczami, ścięła kilka hiszpańskich głów i pisnęła:
  - Za piratów na Księżycu!
  Edmond, ten chłopak, ścinając wrogów, pisnął:
  - Za D'Artagnana!
  A chłopak ciął z dziką furią małego lamparta - hiszpańskich legionistów.
  Charlotte przesunęła nagą piętę do podbródka hiszpańskiego generała i zagruchała:
  - Za nasze zwycięstwo!
  Cios złamał Hiszpanowi szczękę.
  Charlotte de Condé pisnęła:
  - Za naszą potężną pięść!
  A on weźmie i przesunie wroga z pięściami w podbródek. I znowu kość weźmie i złamie.
  Emmanuelle zaćwierkała, obnażając perłowe zęby:
  - Ludzie umierają za metal!
  I gołą piętą przesunęła wroga do następnej szczęki. I złamał go z całej siły.
  Edmond zauważył, po zorganizowaniu przyjęcia z motylami i odcięciu przeciwników, mrugając do dziewczynek:
  - Jeszcze lepiej, gdy wygrywają!
  Dziewczyny nacierały na wroga, poruszając się z dziką presją i szaleństwem. Było w nich tyle wściekłości i agresji, że ich opalone ciała dosłownie lśniły od potu. I wydawały się muskularne dziewczyny z talerzami prasy jak czekoladki, jakby wysmarowane masłem.
  Edmond pisnął, ścinając kolejnego przeciwnika:
  - Kakao i kawa! Zastąpią Cię sportowcy i zawodowcy!
  Dziewczyna z mięśniami tygrysicy przecięła kolejnego wroga i gruchała:
  - Ukradliśmy szaleństwo!
  A gołą piętą przesunie wroga w oko. Wziął go i czaszka pękła. A mózgi wyleciały.
  Emmanuelle również zakręciła mieczami i trzy głowy spadły na raz. Wojownik ćwierkał:
  - O zwycięstwa na dużą skalę!
  A jej nagi, okrągły obcas dziewczyny jest jak cios w skroń generała. Ten upadnie, a trzy kolejne myśliwce wpadną z boku do wody.
  Charlotte walczy również z wielką goryczą. I tnie wrogów jak młot.
  Królowa Piratów organizuje przyjęcie dla fanów. Odcina przeciwników i śpiewa, odsłaniając duże zęby:
  - Ludzie podziwiali Królową,
  Wszyscy chłopcy na podwórku się zakochali!
  I znowu Charlotte lubi ciąć przeciwników. I wyciąć kilku przeciwników za jednym zamachem.
  Emmanuelle wzięła go i zaśpiewała:
  - Jestem dziewczyną z klasy - super!
  I znów zamachnęła się mieczami, przecinając przeciwników na pół. A jej miecze są najwyższymi pilotami brzytwy.
  Dziewczyny atakują i tną. Są znacznie szybsi niż Hiszpanie. Wiele piękności zrzuciło kamizelki i walczą z nagimi piersiami. I tak to jest w przypadku dziewczyn. I pokazują się - wybitni złodzieje.
  Charlotte ciąła techniką Kolovrat i ryknęła, wyrzucając odcięte głowy za burtę bosą stopą:
  - Mam super klasową dziewczynę!
  Emmanuelle, ścinając przeciwników mieczami ostrzejszymi niż brzytwa, dodała:
  - Jestem hiper!
  A także z bosą, wyrzeźbioną stopą rzuciła głowę do wody. Jedna z głów w hełmach powaliła wrogiego żołnierza. Upadł i utonął. Więc nie bierz dziewczyn na popis.
  Charlotte zauważyła ze śmiechem:
  - Jestem najwyższą klasą!
  Edmond znów jest wściekły.
  A chłopak tnie jak siekacz, odcinając głowy przeciwnikom. A wielu z nich wzięło i zostało bez główek kapusty.
  D'Artagnan młodszy śpiewał:
  Ale dlaczego,
  Nie da się żyć w umyśle!
  Ale dlaczego,
  Nie możesz nikomu ufać!
  Ale dlaczego! Ale dlaczego!
  Emmanuel sieka przeciwników z dziką presją i szybko przemieszcza się z boku na bok. Głowy powalonych Hiszpanów potoczyły się, a dziewczyny wyrzuciły je bosymi stopami. A wojownicy śpiewali z entuzjazmem tygrysicy, że widzieli baranka:
  - Wątek jest zerwany
  Grozi nam zła śmierć...
  A żeby żyć -
  Bohater musi umrzeć!
  Emmanuelle zauważyła, podnosząc kolejną głowę gołą podeszwą i powalając wroga:
  - Ale dlaczego,
  Aby miłość rozkwitła...
  Musimy przelać czyjąś krew!
  Ale dlaczego!
  Wojowniczka zachichotała, obnażając perłowe zęby. Takie piękności walczą tutaj.
  Emmanuelle zauważyła, odcinając przeciwników jak papier ścierny:
  - Będzie z nami wielkość planety!
  I znowu prowadzi młyn z mieczami. Jest zdesperowaną pięknością.
  Charlotte de Conde zauważyła ścinanie wrogów i odcinanie głów gołą piętą piłki nożnej:
  - Wszystko będzie dobrze!
  Wszystko będzie dobrze!
  Wiem to! I zabijam!
  I znowu, bosymi palcami, rzuca morderczy dar śmierci. I to jest bardzo fajne.
  Charlotte, ta królowa piratów wzięła go i zagruchała:
  - Za moją Ojczyznę,
  Zabijmy dranie!
  A dziewczyna gołymi palcami rzuciła ostrym sztyletem, który odciął głowy kilku hiszpańskim żołnierzom.
  Pomimo przewagi liczebnej zespołu krążowników, dziewczyny zwyciężyły. Są tak zwinni, zwinni i odważni. Czują ogromną moc.
  Emmanuelle, siekając wroga jak kapustę, wzięła go i zaśpiewała:
  - Ogromne przestrzenie,
  Nie zmęczysz się miłością...
  Zwińmy w pięść lasy i góry,
  Odkąd sam Svarog powstał!
  I znowu dziewczyna, jakby rąbiła młyn mieczem i odcinała wielu wrogów, w pasji walki.
  Edmond śpiewał z zachwytem, miażdżąc przeciwników;
  -Słowo "tchórz" jest nieznane w Gaskonii.
  -Nie znam miecza, jeśli się mylisz -My, Gaskonie, mamy najlepszy gust na świecie -Nie lubimy niczego poza chwałą.
  
  Bezczelna twarz, wyjątkowa do bycia - Oto spojrzenie Gascona bez skazy. Uwierz mi, sir, nie będziesz musiał długo czekać. Paris wciąż rozpozna D'Artagnana!
  
  Bez chwały nie mogę mieszkać w Paryżu, Całe moje życie minęło, czas zająć się losem.- Więc ile masz lat, moje dziecko?- Och, dużo, proszę pana, dużo - około dwunastu lat! wróg: - Czy twoja ręka jest twarda? - to prawdziwa cecha słynnego kleju gaskońskiego, a ja byłam równie odważna, gdy Paryż rozpoznał Emmanuela w pięknie.
  
  Burgundii, Normandii, Szampanii czy Prowansji, I ogień w Twoich żyłach, Ale szczęście, na Boga, nie zależy od Ciebie Dopóki na świecie jest Gaskonia!
  Podczas gdy w białym świecie ...
  Podczas gdy na białym świetle ...
  Dopóki na świecie jest Gaskonia!
  Więc ścięli tych drani i zaśmiecali drogi trupami. A cały pokład był pokryty krwią. Bose stopy dziewcząt były tak pełne wdzięku i powodowały podekscytowanie i uczucie radości, gdy na nie patrzyło się.
  Edmond śpiewał z zachwytem:
  - Boso, tylko boso,
  Pod lipcowym piorunem i pod szumem fal ....
  Boso, tylko boso
  Możemy się z tobą bawić!
  Emmanuelle wskazała agresywnie, ścinając przeciwników i robiąc kolejny młyn swoimi mieczami:
  - Chłopcy muszą znosić bicie i przyzwyczajać się do okrucieństwa od dzieciństwa!
  I wojownik ponownie przesunął nagą piętę wroga do brody. I rozbił się, wyrzucając za burtę kolejnych pięciu hiszpańskich żołnierzy.
  Charlotte de Conde zauważyła:
  Diabeł jest tutaj, diabeł jest tam
  Życie to kompletne kłamstwo!
  I mrugnęła do swoich nieszczęsnych partnerów. I tną wroga z kolosalną goryczą. I wtedy nikt nie może się im oprzeć.
  Edmond zauważył, powalając kolejnego przeciwnika:
  - Święty Mikołaj z miotłą,
  Święty Mikołaj jest fajny!
  A chłopiec ponownie wykonał technikę wiatraka mieczami, z których spadły ścięte głowy. Nawiasem mówiąc, były to miecze podobne do szabli. I można je nazwać zarówno szablami, jak i mieczami.
  Edmond również przesunął bosą piętą w podbródek wroga i złamał mu szczękę, zmuszając go do upadku.
  Po czym śpiewał z furią;
  Co ludzie mówią
  Nie obchodzi nas...
  Nie chodź na karate -
  Stało się nieprzyzwoite!
  Chłopiec dalej aktywnie tłukł, wymachując jednocześnie obydwoma mieczami. I branie jednej głowy za drugą.
  - zauważyła Emmanuelle, wymachując mieczami jak ważka, machając skrzydłami i ćwierkając:
  - Ruby, ale nie tnij się!
  Edmond chętnie się z tym zgodził, eksterminując przeciwników:
  Jeśli jesteś pijany, nie daj się złapać!
  A chłopak zakręci gramofonem i uderzy oficera w podbródek gołą piętą. On, jak worek, weźmie i upadnie.
  Edmond powiedział z agresją w głosie:
  - Piwo i kawior, alkohol do rana!
  A chłopak się śmieje, zadowolony ze swojego żartu. Właściwie można powiedzieć, że jest dzieckiem - super! I biega, skacze i macha pięściami. A jeśli wsadzi nagą piętę w nos, nikt nie może się oprzeć. Będzie totalny nokaut.
  Z drugiej strony Edmond działa z najwyższą siłą i bezgraniczną agresywnością. Szalony chłopak - nic nie mów!
  Emmanuelle, odcinając napierających bojowników Imperium Kastylii, gruchała, szczerząc zęby:
  - Ale nie chcę, nie chcę w obliczeniach! I chcę tego z miłości, z miłości!
  Charlotte de Conde, dokonując sekcji przeciwników i miażdżąc ich na ciasto, zawyła, wystrzeliwując błyskawicę z nozdrzy:
  - Wolność, wolność! Daj mi wolność! Polecę jak ptak!
  Walcząca dziewczyna - nic nie mów! Ma dziką i nieokiełznaną pasję. I bojowa pozycja inscenizacyjna.
  Edmond dość logicznie zauważył, odcinając kolejnych rywali, a raczej nieszczęsnego żołnierza:
  - Bóg nie da, o ile oczywiście my sami się nie pomylimy!
  Charlotte de Conde wzięła go i podskoczyła. Przeniosła bosą stopę nad głowami hiszpańskich żołnierzy. Oblała ich do kompletnego nokautu i gruchała, obnażając zęby:
  - Aureola nieśmiertelności - sadystyczny rock,
  Orzeł rozrachunku - na obecną kadencję!
  Wojownik czuł się bardzo wojowniczy i cholernie napompowany i uzbrojony.
  A jeśli znowu się poruszy, to masa przeciwników wyrwie go z kopyt i upadnie. I to całkiem dobrze pasuje do Charlotte.
  Edmond, tnąc na wroga, rzucił sztylet gołymi palcami u nóg i gruchnął:
  - Wściekły orzeł -
  Łamanie lwa...
  Rozłożone skrzydła -
  Przerażający Szatan!
  A chłopak znowu to weźmie i tnie mieczami. I zniszczy wiele głów wroga na raz.
  Walczący chłopiec to syn Charliego D'Artagnana. Jego bojowość jest niesamowita. A natura walcząca jest genialna ....
  Większość hiszpańskich żołnierzy została już zabita. I oczywiście jest to ogromny plus.
  Część z nich, widząc już, że Amazonek nie da się zatrzymać, pada na kolana, a nawet całkowicie upada na twarz. I całują podeszwy bosych stóp dziewcząt. I jest absolutnie wspaniały. W rzeczywistości nic nie może powstrzymać i pokonać takich wojowników.
  Emmanuelle, siekając przeciwników, ryknęła:
  -I nie przestanie
  I nie zmieniaj nóg...
  Nasze twarze lśnią
  Błyszczące buty!
  I znowu dziewczyna spędza bardzo przyzwoity młyn z mieczami. I odciąć głowy jak kapustę. I zachowuje się niezwykle agresywnie, tfu, tak długo, jak można powtarzać denerwujące wyrażenie - niezwykle agresywnie!
  Może zastosuj coś nowego - na przykład nieskończenie agresywnego!
  A potem w ogóle będzie - Ku!
  Charlotte de Condé gruchała z przymrużeniem oka:
  - Nie zabierają nam kuli i bagnetu!
  A jej nagi, okrągły obcas przypomina wbijanie młotka w rogaty hełm hiszpańskiego admirała. Poleci do góry nogami i znokautuje kilka opancerzonych myśliwców, powodując, że wpadną do wody. I powstał po ich upadku wrzący huragan.
  Wojownik zauważył ze śmiechem:
  - Nie wkładają ich dwa razy do trumny, Führer będzie kaput!
  Emmanuel zapytał:
  - A kim jest Führer?
  Charlotte de Conde zachichotała i odpowiedziała:
  - To niemiecki przywódca!
  Rudowłosy diabeł z chichotem zapytał ponownie:
  - Może masz na myśli Barbarossę?
  Królowa piratów z uśmiechem konia powiedziała:
  - Nie, mam na myśli psa Barbosę!
  Edmond, odcinając opancerzonych wojowników, zauważył:
  - Nienawidzę łobuzów! Od razu powiesiłbym wszystkie psy!
  Emmanuelle zripostowała kapryśnie, obnażając zęby:
  - Psy nie są za nic winne!
  I znowu, jak bosa pięta, odsunie wroga od brody. Recepcja banalna, ale skuteczna. A jeśli tak, to będzie bardzo głupie.
  Charlotte zauważyła, że jej wyłożony kafelkami brzuch napina się.
  Wzięła go i zaśpiewała, mrugając, a jej oczy zamigotały jak światła ulicznych świateł.
  De Conde mruknął:
  - Zabierzemy wszystkich i zarżniemy!
  Edmond śpiewał na całe gardło, obnażając zęby:
  - Zabije cię! Niedługo was wszystkich wykończę!
  Emmanuelle, ścinając przeciwników, pisnęła:
  - Niedługo was wszystkich wykończę!
  Inna dziewczyna weźmie to i bełkocze:
  - Zabije cię!
  Charlotte wskazała agresywnie, ścinając przeciwników jak kosa:
  - Będę ciąć, będę bić, i tak nie będziesz żył!
  Wojna, jak mówią, jest niebezpieczną ścieżką, każdy, kto na nią wszedł, wie o niej. Nie możesz się z tego wydostać, nie możesz zeskoczyć - Otello słynie z uduszenia dziewczyny!
  A potem dziewczyny, kiedy wsiadają do krążownika, pokazują zabawną kolejność występów.
  Charlotte zauważyła z uśmiechem:
  Tak zabijamy!
  Emmanuel zauważył:
  - Ale honor korony szachowej na mapie -
  Nie możesz uciec przed porażką!
  A dziewczyna gołymi palcami rzuciła granat domowej roboty. I rozerwał wielu wrogów.
  A teraz zginęło dziewięć dziesiątych żołnierzy krążownika. A wojownicy, którzy przeżyli, padają na twarze, a dziewczęta wkładają im w twarz bose stopy. Sprawiają, że liżesz pięty i całujesz. A jednocześnie zadają pytania: ile kropel jest w morzu, ile gwiazd na niebie, ile włosów ma Cyganka na głowie.
  Jeśli odpowiedź dziewcząt im nie odpowiada, bez zbędnych ceremonii przebijają jeńców mieczami jak pająki igłami. I wyrzuć je za burtę.
  Emmanuelle chwyciła generała za nos bosymi palcami i mocno ścisnęła. Potem powiedziała:
  - Kim jest syn twojego ojca, ale nie twój brat?
  Generał wymamrotał:
  - Drań...
  Emmanuelle zachichotała i zauważyła:
  - Odpowiedź jest błędna! Więc...
  A dziewczyna wzięła go i wyrzuciła za burtę. Wyleciał i wpadł do morza. I prawie natychmiast utonął w swojej zbroi.
  Dziewczyny wiwatowały i chichotały, obnażając zęby. Ich oczy były szafirowe lub szmaragdowe. I mrugnęli do swoich partnerów.
  I stopniowo wyrzucał więźniów za burtę. Nie potrzebowali ich. Okup był znikomy, a kłopoty pełne.
  Edmond również wypchnął swojego jeńca za burtę i zauważył:
  - Życie jest często niesprawiedliwe! Zginęło tysiąc facetów i po co?
  Emmanuelle odpowiedziała ze śmiechem:
  - W celu oczyszczenia miejsca na planecie Ziemia!
  Muszkieter pisnął:
  - Czysto, czysto, czysto
  Szkoda kominiarza!
  Emmanuel zgodził się z tym:
  - Tak, kominiarz też musi jeść!
  Po wykończeniu ostatnich więźniów dziewczyny wysłały krążownik w strumienie wody ... Dokładniej, Charlotte logicznie zauważyła:
  - Nie potrzebujemy tego potwora, czy możemy go zatopić?
  Edmond zasugerował z uśmiechem:
  - Szkoda utopić takie piękno, może lepiej to sprzedać?
  Emmanuelle energicznie potwierdziła:
  - Może lepiej naprawdę sprzedać?
  Charlotte zachichotała i zauważyła:
  - Możesz go odsprzedać koronie hiszpańskiej! Krążownik ma dużo dział! Taki, który jest w postaci jednorożca, możesz wybrać dla siebie. A resztę sprzedamy za dużo pieniędzy.
  A dziewczyny energicznie pokiwały głową z aprobatą.
  
  KLIK STALINA I LĄDOWANIE POPADANTÓW
  Stalin, będąc diabelnie przebiegłym politykiem, wziął i poinformował Niemców, że Brytyjczycy zamierzają przeprowadzić operację Pochodnia przeciwko Rommlowi w Egipcie. I podał Niemcom szczegóły i dokładną datę operacji. W rezultacie Rommel podjął wczesne działania. I przegrupował wojska w defensywie. Tak, Hitlerowi udało się przenieść kilka dywizji z Francji, gdzie było jeszcze spokojnie.
  Brytyjska ofensywa w Egipcie została ostatecznie odparta z ogromnymi stratami dla Wielkiej Brytanii. A po klęsce Brytyjczyków Roosevelt nie zgodził się na lądowanie w Maroku, argumentując, że straty Amerykanów byłyby zbyt duże, a najważniejsze dla Stanów Zjednoczonych było pokonanie Japonii. Niepowodzenie operacji Pochodnia miało daleko idące konsekwencje. Nie wpłynął na operację "Pierścień" pod Stalingradem, ale alianci wywęszyli, że na rozkaz Stalina przekazali informacje Niemcom. I za taką podłość postanowili zahamować wojnę na Zachodzie.
  Stalin rozumiał, że ZSRR przynajmniej wyprzedzał Bałkany i dlatego sprawił, że Wielka Brytania przegrała w Egipcie. Ale nie docenił możliwości przecieków i mściwości Churchilla. Który właściwie po tym zaczął sabotować drugi front. I udało mu się przekonać do tego Amerykanów.
  Przebieg wojny na wschodzie był w przybliżeniu taki sam jak w prawdziwej historii. Klęska Niemców pod Stalingradem, upadek frontu i kontratak Mainsteina częściowo przywróciły pozycje. I długa przerwa na Wybrzeżu Kurskim, kiedy obie strony gromadziły siły.
  Tylko tym razem USA i Wielka Brytania ograniczyły bombardowanie terytorium kontrolowanego przez III Rzeszę. A wypuszczanie broni było większe niż w prawdziwej historii. A Niemcy byli w stanie zrealizować plany produkcji "Panter" i "Tygrysów", a nawet przepełnili zmodernizowaną wersję T-4. Zbliżyli się więc do bitwy z dużą siłą. Ponadto III Rzesza nie przeniosła dodatkowych dywizji do Afryki i Sycylii oraz na Bałkany i do Francji.
  A Niemcy byli w stanie umieścić więcej piechoty i czołgów, a zwłaszcza samolotów.
  Latem w produkcji seryjnej pojawił się najnowszy ME-309, z większą szybkością i potężną bronią: trzema 30-milimetrowymi armatami lotniczymi i czterema karabinami maszynowymi. A prędkość wynosi 740 kilometrów na godzinę, w porównaniu z 600 dla sowieckich myśliwców. Więc siły są wyraźnie nierówne.
  Hitler kilkakrotnie opóźniał operację Cytadela. A w lipcu też to przełożyłem, więc chciałem przetestować ME-309 i najnowszego potwora "Mausa" w akcji. Czołg ten wykazał zadowalające wyniki w testach, a Hitler chętnie przetestował go w bitwie. A także sprawdź czołg Lev, który został opracowany razem z Panterą i był do niego podobny w kształcie kadłuba i wieży, ale znacznie większy z działem kalibru 105 mm EL 70.
  Z powodu tych planów Führera Cytadela została ponownie przełożona. A 1 sierpnia 1943 r. Stalin, straciwszy cierpliwość, nakazał Armii Czerwonej posunąć się naprzód.
  Główny cios zadano w kierunku Orel. Posuwali się także w kierunku Charkowa i Biełgorodu.
  Ale naziści byli na to gotowi. Rozpoczęły się zacięte bitwy.
  Załoga czołgu Gerda walczyła na Panterze. Był to pierwszy chrzest ognistych dziewcząt. Ale wcześniej mieli doświadczenie w testowaniu nowych technologii i wyróżniali się fenomenalną dokładnością.
  Hitlera nie dało się namówić, by dać dziewczętom szansę pokazania się w prawdziwej bitwie. I szczęśliwie starali się uzasadnić zaufanie.
  Wojownicy walczyli w jednym bikini i na bosaka. To nadało im szczególnego uroku. I to było po prostu niesamowite.
  Gerda uderzyła z armaty gołymi palcami u nóg, uderzyła w trzydzieści cztery i krzyknęła:
  - Jestem wielką pięknością!
  Charlotte, rudowłosa czarodziejka, również wycelowała gołymi nogami w broń. To był ich znak rozpoznawczy - strzelać stopami. A armata Pantery przebija trzydzieści cztery w czoło z dwóch kilometrów i wystrzeliwuje piętnaście strzałów na minutę. Krótko mówiąc, świetny czołg na wojnę z czołgami. I nieco gorzej w przełomie i walce z piechotą.
  Oto zwolniona dziewczyna w bikini. Przebił sowiecki samochód w czoło i ryknął:
  - Jestem Robin Hoodem!
  Cristina rzuciła się następna. Użyła gołej pięty, co muszę powiedzieć, że jest bardzo mocnym ruchem. I gruchała:
  - Święta wojna będzie naszym zwycięstwem!
  I w końcu, bosymi palcami u nóg, miodowa blondynka Magda też kopnęła.
  I znowu uderzyła w trzydzieści cztery, gruchając:
  - To jest celne strzelanie - to jasne dla wszystkich jak dwa razy dwa!
  Wojownicy generalnie wyglądali jak superpoziomowe dziewczyny.
  Ich "Pantera" stanęła w zasadzce, starannie zakamuflowana i uderzyła w nacierające sowieckie czołgi.
  Pracowali też Ferdynandowie. Rzucali się aktywnie i nie mogli przebić czoła sowieckimi działami.
  Na niebie walczyły samoloty. ME-309 właśnie zaczął wchodzić do jednostek bojowych. Ale dwóch niemieckich pilotów - Albina i Alvina opanowało już tę maszynę i z powodzeniem na niej walczą. Co więcej, są też pięknościami - boso iw bikini.
  Albina gołymi palcami strąciła sowiecki samochód i zagruchała:
  - Za wielkie osiągnięcia i odważne decyzje!
  Alvina, prowadząc celny ogień i powalając przeciwników, wciskając gołą piętę na pedale, warknęła:
  - Nikt nas nie zatrzyma! Nic nas nie pokona!
  A obie dziewczyny jak ryczeć:
  - Złe wilki rozerwą wroga!
  Tak, nawet diabeł nie radzi sobie z takimi dziewczynami. W każdym razie pomysł, by dziewczyny walczyły, jest bardzo dobry.
  Walki pokazały, że niemieckie czołgi są silne i skuteczne w obronie. I że przy odpowiedniej taktyce Focke-Wulf też nie jest zły. Jego potężne uzbrojenie umożliwiało zestrzelenie z jednego biegu, a duża prędkość podczas nurkowania do ucieczki w przypadku odejścia do tyłu.
  Tak więc generalnie niemiecki zakład na aktywną obronę usprawiedliwiał się. Walki trwały ponad miesiąc, a ich wynik był niepewny. Niemcom udało się odeprzeć ofensywę, a Armia Czerwona poniosła znacznie większe straty, zwłaszcza w czołgach.
  Ale naziści również zostali uszczypnięci i nie odważyli się zaatakować Kurska ...
  Walki zamarły do zimy. Armia Czerwona uzupełniła zniszczenia i ruszyła do ofensywy dopiero 24 grudnia. Ale nazistom udało się do tego czasu przygotować i zebrać znaczne siły. Orzeł nigdy nie został schwytany, a naziści byli w stanie się oprzeć. Zachowano także Biełgorod. Naziści byli w stanie odeprzeć ofensywę Armii Czerwonej pod Leningradem. Zima jako całość była naznaczona tym, że po raz pierwszy naziści byli w stanie powstrzymać sowiecką ofensywę i odeprzeć ją.
  Tu zadziałały najlepsze prace wywiadowcze Fritza i dokładniejsze przygotowanie do zimy. Że Niemcy prawie nie posunęli się do przodu w czterdziestym trzecim roku i byli w stanie ocalić więcej sił przed zimnem. Plus zdrada sojuszników, którzy hamują wojnę na Zachodzie. A Niemcy nie odnieśli obrażeń w wyniku bombardowania, a drugi front.
  W dodatku wojna totalna przynosiła owoce. Produkcja broni w czterdziestym trzecim roku wzrosła w III Rzeszy dwuipółkrotnie. Pod koniec roku Niemcy dogonili ZSRR pod względem liczby samolotów lepszej jakości, w przybliżeniu dorównującej czołgom i działam samobieżnym, również z przewagą jakościową.
  Więc teraz nie byli gorsi od ZSRR pod względem technologii. Ponadto pojawił się doskonały karabin szturmowy MP-44, który nie miał sobie równych. I to zaczęło zmieniać bieg walk na korzyść III Rzeszy.
  Co prawda wiosną ZSRR otrzymał nowe czołgi IS-2 i T-34-85, ale Niemcy wprowadzili do serii także bardziej zaawansowane czołgi Tiger-2 i Panther-2. Ponadto niemieckie czołgi zyskały, w przeciwieństwie do prawdziwej historii, mocniejsze silniki. "Tygrys" -2 na 1000 koni mechanicznych i "Pantera" -2 na 900, a teraz Fritz pod względem uzbrojenia i osiągów, a także pancerz przedni i niezawodność techniczna były w najlepszym wydaniu.
  Otóż niemiecki samolot odrzutowy stał się poważnym problemem. Do lata 1944 roku ponad tysiąc myśliwców ME-262 walczyło już w szeregach, które nie miały sobie równych pod względem szybkości, manewrowości, przyspieszenia, a nawet przeżywalności.
  To prawda, podczas gdy ten samochód często się psuł i rozbijał. Ale piloci ginęli rzadziej - dzięki nowym urządzeniom wyrzutowym.
  Nastąpiła również ewolucja Focke-Wulf TA-152 z sześcioma działami lotniczymi i prędkością 760 kilometrów na godzinę oraz lepszą zwrotnością.
  W ZSRR wciąż występują problemy w lotnictwie. Ze względu na niedobór duraluminium i zaprzestanie dostaw aluminium w ramach pożyczki leasingowej, serie Jak-3 i LA-7 nie zostały wprowadzone na rynek. A na razie sowieccy piloci latają przestarzałymi Jak-9 i LA-5. A samoloty odrzutowe nadal nie pachną.
  A 22 czerwca 1944 r. Rozpoczęła się nowa ofensywa niemiecka w rejonie Wybrzeża Kurskiego. Rok później jednak rozpoczęła się Operacja Cytadela. I wybuchła wielka bitwa.
  Tym razem Fritz mają przytłaczającą przewagę w powietrzu. Ale w liczbie czołgów zbliżona do przewagi jakościowej Niemiec. ZSRR ma nieco silniejszą artylerię pod względem liczebności. Piechota zbliżona do równości. Niemcy rzeczywiście mają lepsze karabiny maszynowe, ale znaczna część piechoty to obcokrajowcy. Jednak jakość wyszkolenia żołnierzy w ZSRR nie jest na równi. Poziom mobilności wśród Niemców jest wyższy. Co więcej, sojusznicy praktycznie nie dostarczają samochodów. Więc walcz w ten sposób...
  Niemcy są ogólnie silniejsi, ale Armia Czerwona ma bardzo rozwiniętą inżynierię i obronę.
  Krótko mówiąc, znalazłem kosę na kamieniu. Niemcy w pierwszych dwóch tygodniach walk wcisnęli się nieco na pozycje sowieckie, po przebyciu trzydziestu do trzydziestu pięciu kilometrów i zatrzymaniu się.
  Więc przez kolejne dwa tygodnie próbowali awansować, ale bezskutecznie. I nic nie osiągnęli. Potem ruszyła Armia Czerwona.
  Niemcy wycofali się na swoje pierwotne pozycje, znowu obie armie trochę walczyły, ale nic nie osiągnęły. Więc przestali.
  Minęła jesień, gdy Armia Czerwona próbowała awansować, ale bez powodzenia. A także zimą. W chłodne dni Niemcy byli w defensywie. I mogli się oprzeć. Nadszedł czterdziesty piąty rok.
  Naziści mają na niebie bombowce odrzutowe Arado, TA-400, czterosilnikowe śmigło Yu-488 i myśliwiec odrzutowy XE-162, który ma najlepszą manewrowość i prędkość spośród wszystkich samolotów.
  A na lądzie pojawiły się czołgi serii E. Przede wszystkim oczywiście główny pojazd nowej generacji E-50. Przy wadze "Tygrysa" -2 ma on znacznie gęstszy układ, wysokość jest półtora raza mniejsza, wieża jest niewielka, podwozie lżejsze i doskonalsze. Umożliwiło to wykonanie znacznie grubszego pancerza i przy większych nachyleniach, z silnikiem turbinowym o mocy 1500 koni mechanicznych i wadze siedemdziesięciu ton. Czołg ten miał przedni pancerz 250 mm ze spadkami, boczny pancerz 170 mm, również ze spadkami, działo 105 lub 88 mm z lufą o długości 100 EL i przyzwoitą prędkość. Silnik i skrzynia biegów mają jeden blok w poprzek, a skrzynia biegów znajduje się na silniku.
  Samochód okazał się cudowny. I tak Niemcy rozpoczęli ofensywę na południową flankę latem 1945 roku.
  I wreszcie Turcja, która kupiła na kredyt dużą ilość amerykańskiego i niemieckiego sprzętu, przystąpiła do wojny.
  I południowa flaga Armii Czerwonej zaczęła się załamywać. A ZSRR otrzymał tylko jeden nowy czołg IS-3, który jednak jest zbyt drogi i trudny w produkcji, aby był masywny.
  Chociaż zaletę IS-3 można nazwać silną ochroną czoła czołgu. Jednak przeciwko E-50, który został przemianowany na "Tygrys" -3 i który, jak się wydaje, zaaranżował dla wojska w swojej obronie, nie ciągnie.
  Ofensywa niemiecka na południu była całkiem udana, chociaż bardzo silna i przemyślana obrona miała się przebić. Ale Niemcy mieli już bardzo mocny samolot i dlatego ich przełom był mniej lub bardziej udany. Dominacja w powietrzu umożliwiła stłumienie pewnych punktów. Ponadto Fritz otrzymał bardziej zaawansowane wyrzutnie gazu, które są bardzo skuteczne w przełamywaniu obrony i zdolne do tłumienia wroga. Należy zauważyć, że Fritz dysponował bardziej zaawansowanymi karabinami maszynowymi, a także wieloma transporterami i różnorodnym wyposażeniem, w tym motocyklami.
  Nie jest łatwo oprzeć się takiej sile.
  Plus, świetni wojownicy... Dwie dziewczyny Albina i Alvina zestrzeliły na niebie ponad pięćset samolotów i otrzymały wszystkie pięć stopni Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża. W tym najwyższa: ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Wojownicy, którzy walczyli boso iw bikini przy każdej pogodzie, byli bardzo zadowoleni.
  I zestrzelili sowieckie samoloty jak wróble z procy. Takich, jak nie byli równi na niebie.
  Albina wystrzeliła z armat w sowiecki samochód, strąciła go, ćwierkając:
  - Jestem diabłem!
  Alvina odcięła jednocześnie dwa rosyjskie samochody i pisnęła:
  - Jestem wcieleniem śmierci!
  W ten sposób na niebie pojawił się koszmarny pomiot. A latem w środku jesieni, pokonując zawzięty opór Armii Czerwonej, Niemcy dotarli do Stalingradu.
  I tam rozegrała się zacięta bitwa, której planeta wcześniej nie znała.
  . Bitwy o Stalingrad trwają pełną parą. Wojska radzieckie walczą bohatersko. Ani kroku do tyłu... A to tutaj są tacy uparci chłopaki i dziewczyny. Kobiecy batalion snajperski pod dowództwem kpt. Nataszki Kaktusowej zajął pozycję obronną w ruinach przy ulicy Wołodarskiej. Za ruinami ukryły się dziewczyny z karabinami i karabinami, związane wiązkami granatów.
  Sama Natasza ma na sobie tunikę w kropki na nagie ciało, krótkie spodnie i jest boso. Piękna i krągła dziewczyna, z mocnymi biodrami, szczupłą talią, krótką fryzurą pod półpudełkiem. Twarz jest bardzo wyrazista, z męskim podbródkiem, szeroko rozstawionymi niebieskimi oczami. Jasnobrązowe włosy stały się szare z kurzem, wysoka klatka piersiowa, twardy wygląd. Kapitan Natasza walczy od ponad dwóch lat i mimo młodego wieku wiele widziała. Nogi dziewczyny pokryte są skaleczeniami i siniakami. Dziewczyna jest bardziej zwinna w poruszaniu się boso niż szorstkie i niezdarne buty.
  Naga podeszwa wyczuwa najmniejsze wibracje gleby, ostrzega przed bliskością kopalni, a sama matka ziemia dodaje wytrzymałości. Z jednej strony stopy dziewczynki stwardniały i nie bały się gorącego metalu, ani ostrego gruzu ruin, ale z drugiej nie traciły wrażliwości i elastyczności, ostrzegając rykiem ruchu czołgi.
  Słodka Natashka trzyma granat z przymocowaną do niego paczką wybuchową. Trzeba podczołgać się do groźnego niemieckiego czołgu "Tygrys" -3, podlewając ulice karabinami maszynowymi.
  Mirabela czołga się obok niej. Także boso, więc wszystkie dziewczyny z batalionu okazały się być z butów, naśladując swojego dowódcę. Jej zakurzone podeszwy wyostrzają się, gdy czołga się na czworakach. Żółte włosy Mirabeli są rozczochrane i długie... Trochę kędzierzawe. Sama dziewczyna jest szczupła, szczupła, niskiego wzrostu. Można ją nawet pomylić z dziewczyną o wąskich ramionach i pozornie dużej głowie.
  Ale Mirabela już wiele przeżyła. Udało jej się odwiedzić zarówno faszystowską niewolę, przeżywszy okrutne tortury, jak i kopalnie, skąd jakimś niezrozumiałym cudem udało jej się uciec. Ale patrząc na jej dziecięcą, czułą twarz, nigdy nie można powiedzieć, że była bita gumowymi kijami po piętach, przez jej ciało przepływał prąd.
  Mirabela strzela... Żołnierz III Rzeszy, w tym przypadku Arab, pada martwy, jego pysk wznosi piasek i gruz.
  Natashka wrzuca garść granatów pod stertę śmieci. Teraz czołgać się tu będzie dziewięćdziesięciotonowy Lew-2 i wysadzi go w powietrze. Niebieskie oczy dziewczyny błyszczą jak szafiry na jej twarzy, ciemne od poparzeń słonecznych i kurzu.
  Doświadczenie sugeruje, że dobrze chroniony czołg zmieni teraz pozycję. "Lew" ma pancerz boczny 150 mm, a nawet pod kątem. Trzydzieści cztery nie mogą się przez nią przebić, tylko ciężkie suszarki mają szansę. Ale celem są gąsienice. Najważniejsze jest pozbawienie samochodu mobilności ...
  Swietłana strzela serią z karabinu maszynowego... Żołnierz, nie wiadomo jakiej narodowości, upada. Niemcy, zdobywszy, choćby moralnie w większości, większą część półkuli wschodniej, pielęgnują aryjską krew i rzucają do boju wojska kolonialne: Arabów, Afrykanów, Hindusów, różnych Azjatów i Europejczyków. Wzrosła też liczba Polaków - przyzwyczajonych od kołyski do nienawiści do bolszewickiej Rosji. Walczą tu ukraińscy nacjonaliści, Kozacy dońscy, Czeczeni i cały Kaganat Kaukaski. Hitler wychował całą międzynarodówkę.
  Mnóstwo wrogów...
  Swietłana zręcznie unika ostrzału z karabinu maszynowego. Kula prawie pękła, poczerniała od kurzu, okrągły, dziewczęcy obcas. Piękny kapitan poczuł nawet łaskotanie, jak blisko przeleciał prezent dużego kalibru. Dziewczyna przeżegnała się, szepcząc:
  Nawet kula nas nie zatrzyma!
  Mirabela strzela do tyłu... Kolejna dziewczyna Angelica - bardzo rudowłosa, ponadprzeciętnego wzrostu i umięśniona, mimo skromnych racji żywnościowych. Również bardzo ładna dziewczyna, z luksusowymi biodrami, podciągniętą talią, nie kobiecymi szerokimi ramionami i wysokim biustem.
  Angelica walczy w samych szortach, tunika jest podarta na strzępy i rozpada się na pył, a nowe mundury nie są dostarczane przez Wołgę. Nie daj Boże przekazywać większej ilości amunicji i kropli żywności dla wyczerpanych wojsk sowieckich.
  Więc Angelica jest prawie naga, ma podrapane nogi, zwłaszcza kolana. Kawałek odłamka uderzył w podeszwę prawej stopy i boli, trudno chodzić.
  Rudowłosa, zakurzona, prawie naga Angelica wykrzywia swoją ładną, ale jednocześnie twardą twarz. Dziewczyna strzelając mówi:
  - Pan, Moskwa i Stalin są nad nami!
  I odcina atakujących nazistów, sama ledwo mając czas na odwrót.
  Ruiny i wąskie uliczki utrudniają zawracanie potężnym niemieckim czołgom. Oto prawie dwieście ton "Myszy" i wcale nie mogą przejść ...
  Jak spodziewała się Swietłana, "Lev" -2 trochę pojechał i zakopał się w kupie śmieci. Nastąpiła eksplozja. Gąsienica pękła, kilka uszkodzonych rolek odleciało.
  Ranny czołg zatrzymał się i z jego lufy wyleciał pocisk...
  Gdzieś zadudniło w oddali, pozostawiając ruiny. Blondynka Svetlana, jak syknął wąż:
  - To moja kalkulacja! Założyłem konto...
  Kapitan znów jest zmuszony do odczołgania się. Niemcy i ich satelity nie mogą wykorzystać swojej przewagi technicznej w gruzach. Z winy upartego Hitlera hordy III Rzeszy ugrzęzły w bitwach pozycyjnych w dość dużym i dobrze ufortyfikowanym mieście.
  Mirabela rzuca granat. Zmuszając ich do robienia salta na powalonych Niemcach lub Arabach, przewracając się. Jeden z nazistowskich bojowników odrywa rękę i wisi na niej angielski zegarek z kompasem.
  Mirabela mówi z uśmiechem:
  - Co pokazuje kompas - droga do piekła!
  A piękna dziewczyna strząsa kawałek przylegającej ceramiki z zakurzonej pięty.
  Angelica też się odkurza, jędrnymi, pełnymi piersiami. Sutki są prawie czarne od brudu i swędzenia. I spróbuj się umyć. Znowu trzeba się zakopać, gdy niemieckie pistolety maszynowe gryzmą. I czołgać się plastuńskim sposobem.
  Batalion dziewcząt utrzymuje swoje pozycje, chociaż trwa ostrzał. I rozdzierają ciężkie pociski, a z nieba spadają bomby ... Ale nic nie złamie odwagi sowieckich bohaterek.
  Tutaj Svetlana widzi, jak czołga się "Pantera" -3. Cóż, ten czołg nie jest już taki straszny.
  Możesz wbić go w bok. Dziewczyna kichnęła, wypluła kurz, który wspiął się do jej eleganckich ust. Wzięła do ręki granat, obciążony paczką wybuchową. Musisz się podkraść niezauważony. Ale wokół jest tyle dymu.
  Angelica zaczęła się podkradać, opierając się na odpływie bosymi palcami i łokciami. Była jak kot tropiący mysz. Dziewczyna pamiętała wojnę z tego strasznego lata czterdziestego pierwszego roku, kiedy Wehrmacht zdradziecko najechał na tereny ZSRR. Czy ani dziewczyna, prawie dziewczyna się nie bała? Na początku tak, ale potem się do tego przyzwyczajasz. A ciągłe wybuchy pocisków już odbierasz jako zwykły dźwięk.
  A teraz eksplodował bardzo blisko. Dziewczyna klepnęła się po brzuchu. Fragmenty pędzą z góry jak stado dzikich pszczół. Angelica szepcze spierzchniętymi ustami:
  - W imię sprawiedliwości, Panie!
  Dziewczyna przyśpiesza czołganie się i rzuca granat z doczepioną paczką wybuchową. Teraźniejszość leci po łuku. Słychać eksplozję, cieńszy pancerz boczny Pantery nadaje się. Niemiecki czołg zaczyna się palić, zestaw bojowy wybucha.
  Svetlana szepcze z uśmiechem:
  Dziękuję Ci Panie Jezu! Wierzę tylko w Ciebie! Modlę się tylko do Ciebie!
  Pantera-3 rozprzestrzenia się. Oderwany, długi pień zagrzebany jest w gruzach. Pancerz przedni, oderwany od pancerza bocznego, przypomina szufelkę.
  Swietłana, której oczy na brązowej od kurzu i opalenizny twarzy błyszczą chabrami, mówi:
  - Im więcej dębów ma wróg, tym silniejsza jest nasza obrona!
  Angelica jest bardzo seksowna, w czarnych majtkach i nagim, zakurzonym, mocnym ciele. Dziewczyna jest bardzo mądra. Potrafi rzucać odłamkami szkła gołymi palcami.
  Teraz rzuciła ostrym przedmiotem swoją pełną gracji, pokrytą kurzem nogą. I utknął w gardle faszysty. Piękna Angelica bełkotała:
  - A ja jestem symbolem seksu i symbolem śmierci!
  Dziewczyna, po której znów się czołgała, strzelając. Doprowadził ogień i Swietłana.
  Kapitan piękności, Natasza, po obcięciu faszysty, ćwierkał:
  - Życie to łańcuch, a małe rzeczy w nim to ogniwa ...
  Mirabela wystrzeliła, rozcięła głowę Fritza i dodała:
  - Nie można nie przywiązywać wagi do linku!
  Svetlana, znowu strzelając celnie, skrzeczała:
  - Ale nie możesz jechać cyklami na drobiazgi ...
  Mirabela strzelała celnie i dodała:
  W przeciwnym razie łańcuch cię otoczy!
  Inna dziewczyna Olimpiada, również bardzo piękna, wraz z pionierem Oleżką Kolcowem przygotowała minę na drucie. Obaj ją popchnęli... Podstępny glut wczołgał się do gąsienicy "Tygrysa"-3. I jak wybuchnie ten niemiecki samochód z długą lufą.
  Blondyn Oleżka wykrzyknął:
  - Nasza Rosja, masz wiadro!
  I ledwo zdążył odskoczyć, błyskając czarnymi, powalonymi obcasami z zawalonego dachu.
  Olimpias pogładziła szyję chłopca i powiedziała:
  - Jesteś bardzo mądry!
  Pionier przedostał się na front i wstąpił do batalionu kobiecego. Chłopiec też jest bardzo kreatywny. Na przykład stworzył samoloty do zestrzeliwania faszystowskich samolotów szturmowych. Kiedy wznoszą się Focke-Wulfy, czyli TA-152, słychać niesamowicie ogłuszający ryk.
  Niemcy strajkują przy akompaniamencie symfonii wagnerowskiej. Taka majestatyczna melodia.
  Olimpias mówi z irytacją:
  - Ciągle nas straszą!
  Pionier śpiewał z patosem:
  - Rosyjski wojownik nie boi się śmierci,
  Śmierć nie zabierze nas pod rozgwieżdżone niebo!
  Bo święta Rosja będzie ciężko walczyć,
  Załadowałem potężny karabin maszynowy!
  Olympias, wysoka, muskularna dziewczyna o szerokich biodrach i ramionach, jest typową wieśniaczką. Ubrania podczas walk podarte na strzępy, silne nogi odsłonięte, włosy splecione w dwa warkocze i mocno odkurzone.
  Oleżka ma zaledwie osiem lat, wychudzony z niedożywienia, podrapany i brudny chłopak, w samych szortach. Naturalnie białe włosy chłopca zmieniły się na siwe, a żebra prześwitują przez cienką, opaloną i brudną skórę. Nogi strasznie powalone, aw oparzeniach, siniakach, pęcherzach. To prawda, że los uchronił dziecko przed poważnymi obrażeniami.
  Na jego tle Olimpiada wydaje się duża i gruba, choć dziewczyna wcale nie jest gruba, ale z mocnym, wytresowanym mięsem na kościach. Co więcej, głód zdawał się w ogóle nie wpływać na jej korpulentną i dużą sylwetkę.
  Dziewczyna strzela z ciężkiego karabinu przeciwpancernego. Niemieckich samochodów nie da się przebić w czoło, ale na torach jest szansa.
  A potężny "Lew" -2, po otrzymaniu ciężkiego materiału wybuchowego w podwoziu, zaczął wydmuchiwać dym jak ciężki palacz.
  Oleg Koltsov śpiewał złośliwie:
  - Śmierdzący Fritz bez zastanowienia zapalił papierosa przy wejściu! Oczywiście wpadł w duże kłopoty!
  Olimpias, migocząca umięśnionymi, opalonymi łydkami, odpiera stepowanie gołymi, pięknymi nogami. Dziewczyna zaśpiewała:
  - Na ikonie migoczą święte rosyjskie twarze... Nie daj Boże namoczyć przynajmniej tysiąca Fritzów! A jeśli ktoś brzęczy bardziej niż faszyści, nikt, uwierz mi, nie potępi cię za to!
  Potem przeładowała karabin przeciwpancerny i ponownie wystrzeliła. Niemiecki transportowiec znów wypuścił dym.
  Batalion dziewczęcy wyrządził Fritzowi znaczne szkody. Ale poniósł też straty. Tutaj jedna dziewczyna została rozdarta na pół, a jej twarz stała się tak, pomimo kurzu, blada.
  Większość Stalingradu została już zajęta przez nazistów, ale to, co pozostało z miasta, nie chce się poddać i poddać.
  Tymczasem Svetlana próbuje przebić się przez "Tygrysa" -3. Potężny niemiecki samochód, dostał granat w bok, ale nie uległ. Odwraca się, by wystrzelić z armaty. Dziewczyna musi zagrzebać się w ziemi i gruzach, by nie została przygnieciona przez falę uderzeniową wyzwoloną przez teraźniejszość.
  Swietłana szepcze cicho:
  - Mamo, tato, przepraszam!
  Mirabela rzuciła granatem w Tygrysa-3, który eksplodował na jej czole. Dziewczyna syknęła:
  - O tym, że lekka nauka zimą na wiosnę... Powtarzam bez wyjątku, że Hitler to drań dżumy!
  Angelica, przerywając wzrok nazistom i oblewając ich wodą z hukiem, napięła się:
  - W trumnie widziałem teraz Führera! I kopnęła biedaka prosto w oko!
  Rudowłosa dziewczyna właściwie rzuciła granatem w zbiornik gołymi palcami. Uderzył w lufę... Nastąpiła eksplozja i lufa "Tygrysa" -3 została zmasakrowana.
  Tchórzliwy Niemiec wziął go i cofnął się.
  Swietłana parsknęła przez nozdrza:
  - Nasz, twój nie ustąpi!
  Mirabela ściął kulą hitlerowskiego najemnika i zaśpiewał:
  - A złoczyńca nie żartuje! Ręce i nogi przekręca rosyjskie liny! Wbija zęby w samo serce... Pije ojczyznę do dna!
  Swietłana, chichocząc, szczekając:
  - Führer dziko krzyczy, łzy!
  Mirabela odpaliła i dodała:
  - No cóż, sapanie śmierci, uśmiechy!
  Pojawił się jeszcze bardziej niebezpieczny "Shtumrtiger". Niszczy całe budynki i bunkry. Co więcej, nie zbliża się do pozycji wojsk sowieckich. Samochód jest ukrywany przez niemieckich strzelców maszynowych.
  Svetlana widzi, że zbliżanie się do pozycji Fritza jest nierealne. Ale na niebie Focke-Wulfs. Jedna z tych maszyn leci bliżej pozycji sowieckich. Dziewczyny otwierają do niej ogień.
  Angelica rzuca granat i wściekle mówi:
  - W głębokiej śmierci - nie ma przebaczenia!
  Następnie dziewczyna daje zwrot z karabinu maszynowego. Szybko się cofa. Szybko podjeżdża stosunkowo nowy niemiecki czołg "Panther" -4 z małą wieżą i niższą sylwetką.
  Kilka dziewczyn rzuca granatami w niemiecki samochód. Po otrzymaniu prezentów zastyga i nie może się odwrócić.
  Angelica gwizdnęła, sycząc:
  - To nowy atak! Rozerwiemy jej usta!
  Panther-4 warknął i wystrzelił ze swojej potężniejszej broni.
  Kolumna ognia rozszczepiła powietrze i natychmiast podgrzała i elektrolizowała atmosferę.
  Angelica zachichotała, muszle przeleciały obok półnagiej dziewczyny. Bezwstydna ruda potrząsnęła biodrami i powiedziała:
  - A Newton pokonał wrogów, zrzucił jarzmo z tronu! Fritz zadekretował swoje prawo Newtona!
  . ROZDZIAŁ 3
  Stalingrad pogrążył się w pożodze, gdy języki ognia zdawały się lizać niebo i trzaskać fioletowymi, pomarańczowymi i szkarłatnymi iskrami! A każda iskra jest jak duch uciekający z piekielnego zamku.
  Swietłana, powalając niemieckiego myśliwca, błysnęła niebieskimi oczami i zaśpiewała:
  - Co ty jęczy zła staruszka? Uwierz mi, tylko szpital psychiatryczny płacze za tobą!
  Mirabela śpiewała pieśń, strzelając do nazistów:
  - Jak dobrze jest położyć się na trawie i uderzyć Fritza w głowę! Przygotuj okład dla Fuhrera i wyślij kule z karabinu maszynowego!
  Dziewczyna zachichotała dziko i przewróciła się z brzucha na plecy. Zrobiłem rower z nogami. Wyleciał granat. Latający Focke-Wulf-3, otrzymawszy odłamek pod brzuchem, szybko wzbił się wyżej. Widać, że zraniły go ostre odłamki. Faszystowskie stworzenie zapaliło się i zaczęło tracić kawałki złamanych skrzydeł.
  Svetlana, widząc, jak Fokke traci wysokość, zaskrzeczała:
  - To semafor! Na pokładzie wisi topór!
  Niemiecki samolot eksplodował, rozrzucając gruz we wszystkich zakątkach nieba. I gdzie podział się faszystowski as. Zrobiłem ostatnią turę. Kat, a nie pilot, obrócił się w popiół!
  Mirabela kichnęła, rozsypując kurz i powiedziała:
  - Być albo nie być? To nie jest pytanie!
  Angelica ponownie rzuciła stopą kawałek szkła, tak bardzo, że trafiając w oko, wyszedł na Fritza przez tył głowy:
  - Jestem armadą czołgów! I musisz być leczony!
  Niemcy i ich satelity próbowali iść naprzód, rzucając przed siebie granaty. Taka taktyka wobec dziewcząt nie działała. Tutaj Olezhka Koltsov rozmieścił katapultę i jak w odpowiedzi uderzył wroga.
  Pionier ryknął:
  - Święty Mikołaj rozdziera usta Hitlerowi!
  Szarża katapulty, wbijając się w tłum nazistów, rozproszyła ich, a jednocześnie przewróciła w powietrzu. Fritz upadł i rozbił się na gruzach murów.
  Czołg "Tygrys" -3 stracił równowagę, zderzył się z "Lewem". Och, Leva, gdzie jest twoje budzące grozę imię?
  Swietłana uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Dobra robota Oleżka!
  Chłopiec warknął agresywnie.
  - Pioneer jest zawsze gotowy!
  W odpowiedzi dziewczyna potrząsnęła bosą stopą.
  Kapitan znów zaczął przybijać gwoździe. A Olimpias łaskotała wąską stopę Seryozhki, jak bardzo ma to! Nic dziwnego, że chłopiec nie boi się biegać przez ogniska.
  Mirabela śpiewając, powiedziała:
  - Młodość jest dobra - starość jest zła!
  Angelica, ta wesoła ruda, zgodziła się:
  Nie ma nic gorszego niż starość! To jest rzeczywiście najbardziej obrzydliwy stan ze wszystkich możliwych!
  A dziewczyna skoczyła po zamachu stanu. Wyobraziła sobie przez chwilę obrzydliwe babcie. Nie, nie porównuj starej kobiety z dziewczyną. A jakie piękno w smukłych ciałach.
  Angelica wzięła go i zaśpiewała:
  - przepływ po roku, latach w przyczepie kempingowej,
  Stara kobieta masuje hennę w moździerzu...
  A co z moją smukłą sylwetką,
  Nie rozumiem, jak odeszła młodość!
  Swietłana błysnęła oczami, powaliła Niemca uderzeniem w pachwinę i zauważyła:
  - Nie! Jednak na wojnie jest taki urok - pozostać na zawsze młodym! Zawsze pijany!
  Olimpias wrzuciła nowy ładunek do katapulty. To coś w rodzaju dobrej zaprawy. Dziewczyna syknęła:
  - Nie przechodź, ale przechodź!
  Oleżka szurał swoją cienką, ale zwinną nogą i szczekał:
  - Twarz Fritza!
  A granat wraz z paczką wybuchową poleciał pełną parą na pozycje nazistów.
  Tak, Stalingrad nie został im dany. Już trzeci miesiąc od końca sierpnia trwa szturm, ale miasto nie zdołało zabrać wszystkiego. Na innych odcinkach frontu hitlerowcy odnieśli sukces, ale nie na tym.
  Svetlana wystrzeliła z pistoletu i warknęła:
  - Wszystko jest niemożliwe, zdarza się, że jest możliwe... Nie ma potrzeby komplikowania wszechświata!
  I uderzył w bak motocykla. Maszyna eksplodowała, a ogniste wiry oświetlały zadymiony krajobraz. A Niemca rozdarła ognista łapa.
  Kapitan dziewczyny krzyknął:
  - Uwielbiam zabijać zło! I to jest najwyższe dobro!
  Mirabela rzuciła Niemców wybuchem i syknęła:
  - Zagrajmy w jeżozwierza!
  Angelica otworzyła ogień, dokładniej. Kilku czarnych zostało leżących na pokrytym włócznią gruzowisku:
  - Zabij wroga! - wyszeptała dziewczyna.
  Mirabela żartobliwie śpiewała:
  - Po pomalowaniu Hitlera szminką, Mainsteina lakierem do włosów, wciągnę cię w niewolę księżniczki, wierny pies cię gryzie!
  Swietłana, strzelając, syknęła:
  - Chodź wieczorem, Adolf, powieś się... Przestań oszukiwać głowę! Przyjdź wieczorem, leć jak sokół - by mocno pokonać nazistów!
  Mirabela powiedziała z wściekłością, zrzucając hełm z głowy szturmowca:
  - Możemy! I będziemy!
  Dziewczęta z batalionu "Lenin" zatrzymały natarcie obcych wojsk. Fritz ruszył do przodu, dosłownie wyrzucając zwłoki w przestrzeń. Nie pomógł też czołg "Lev", z którym wiązano nadzieje. Oto modyfikacja maszyny z armatą 150 mm.
  Angelica strąca kamień przyklejony do jej nagiego sutka. Dziewczyna ma taki piękny i pełny biust. Dziewczyna rzuca stopą granat. Noga jest silniejsza niż ręka, a rzut idzie dalej.
  "Lew" otrzymał lukę w gąsienicy i zatrzymał się. Strzał z jego potężnych ust. Dudnić i upadać.
  Angelica, plując, mówi:
  - Rosyjski wojownik nie jęczy z bólu!
  A dziewczyna znowu strzela. I robi to bardzo dobrze. Faszysta wychylający się z wieży cofa się.
  Ruda, prawie naga dziewczyna mówi:
  - Na próżno wróg wierzy, że udało mu się złamać Rosjan! Kto się odważy, zaatakuje w bitwie, zaciekle pokonamy wrogów!
  A Angelica zwija mięśnie prasy, którą bardzo wytłoczyła.
  Och, jakie są piękne dziewczyny! Nie chcę, żeby któryś z nich zginął.
  Stalenida biegła... Bardzo piękna dziewczyna, z puszystymi, białymi włosami. Jakoś udaje jej się posmarować je jakimś eliksirem, żeby się nie pobrudziły.
  Dziewczyna jest bardzo piękna, z postacią Wenus, tylko bardziej stonowaną i wytłoczoną. Ubrania na nią, tylko stanik i majtki. Wszystko inne zostało już rozdarte. Ale jak wdzięczne są nogi! To nie dziewczyna, ale pieczęć doskonałości, korona piękna.
  Porusza się w szczególny sposób, jak wiewiórka. Bose stopy i migotanie oraz pięty zaskakująco pozostają czyste. Stalenida strzela, a faszysta dostaje wrzód w klatce piersiowej.
  Dziewczyna mówi:
  - Lojalność wobec ojczyzny to najwyższe słowo!
  Angelica zauważyła ze śmiechem:
  - Zdejmij stanik i zostań jak ja w szortach!
  Steelenida przecząco pokręciła głową.
  - To nie jest właściwe!
  Angelica potrząsnęła biodrami, wystrzeliła celnie i zaśpiewała:
  - Coś członka Komsomołu stało się niezwykłe! Chodzenie w ten sposób z nagim torsem jest bardzo nieprzyzwoite!
  Steelenida zachichotał i zauważył:
  - Po co dawać radość Fritzowi, spójrz na nasze piękno!
  Angelica odpowiedziała zdecydowanie:
  - Nasze piękno jest zabójcze!
  Stalowa dziewczyna zachichotała i strzeliła do TA-200. Nazistowski samochód zapalił się. A piękna blondynka krzyknęła:
  - Śmierć złu!
  Angelica zachichotała.
  - A życie jest dobre!
  Steelenida widząc, że Niemiec upada, warknął:
  - To najwyższa wartość! Nie myśl, że naziści wygrali!
  Angelica śpiewa:
  - Czekam na zwycięstwo! Zwycięstwo czeka... Ci, którzy pragną zerwać kajdany! Czekam na zwycięstwo! Czekam na zwycięstwo! Będziemy w stanie pokonać nazistów!
  Piękna dziewczyna, a jej nagie piersi drżą. Dobrze z gołym torsem w upale, który potęguje ogień.
  Swietłana wyglądała teraz na znacznie bardziej zdeterminowaną. Strzeliła do Fritza z pistoletu maszynowego i szczeknęła:
  - Wykastruję cię!
  I rzeczywiście naziści otrzymali śmiercionośne prezenty i trumny! A dziewczyna pokazała im figurę, zbudujmy gołe palce. I gwizdał jak rozbójnik słowik. I przez palce kończyn dolnych.
  Kapitanka jest bardzo bystra. I musujące. I wcale nie okrutny. Ona też czasami żałuje żołnierzy wroga, którzy mogą mieć dzieci, które będą płakać za zmarłymi ojcami.
  Svetlana jednak odpędza od siebie takie myśli, więc chcesz od nich płakać. Ale to nie Rosjanie przyszli do Niemców rabować i zabijać. Nie, to są Niemcy i cała agresywna banda cudzoziemców z całego świata wdarła się w rosyjskie przestrzenie.
  Swietłana przeżegnała się i strzeliła do Fritza, który próbował po cichu zbliżyć się do pozycji Rosjan... Wybite kulą oko i mózg mężczyzny wyciekły.
  Kapitan uśmiechnął się i powiedział dowcipnie:
  - Prosto oko w oko, łeb w łeb!
  Swietłana celnie strzeliła i uderzyła w motocykl z bocznym wózkiem. Samochód zaczął się rwać, a karabin maszynowy odleciał, kilkakrotnie przewracając się. Potem jego pysk zapadł się w gruzy.
  Dziewczyna potarła nagą, zakurzoną podeszwę o gruz. I znów wycelowała. Jej wesoła, młoda twarz wyszczerzyła się w uśmiechu. Dziewczyna zaśpiewała:
  - Nie, powiedzieliśmy faszystom, nasz naród nie będzie tolerował tego, by rosyjski pachnący chleb nazywał słowem bród!
  Mirabela oddał bardzo celny strzał, z którego Focke-Wulf-3 rozbłysnął i zaćwierkał:
  Dla łajdaka wybór jest oczywiście jasny,
  Za dolary jest gotów zdradzić Rosję...
  Ale Rosjanin jest taki piękny
  Że jest gotów oddać życie za Ojczyznę!
  Dziewczyna zrobiła salto i pokazała nazistom figę i przewijała, a kule nie dotknęły piękna.
  Pojawiła się Angelica, ta piękność, prawie naga i umorusana jak diabeł, od razu rzuciła granatem na dwie nogi. I sprawdziła:
  - Mam tylko... Fritz w ostrą stronę!
  Olimpias poprawiła Angelikę:
  - Ostro z boku, a nie z boku!
  Dziewczyna zachichotała i potrząsnęła swoimi arbuzowymi piersiami i wystrzeliła granat za pomocą granatu z pakietem wybuchowym. "Tygrys" -3 został trafiony w pysk, a to przekrzywione dzieło sztuki uniknąło.
  Po tym nazistowski stwór się wycofał. Zaczęła czołgać się jak żółw w ogniu.
  Swietłana zaśpiewała, mrugając wesoło:
  - A "Tygrys" się cofa, a Niemcy się chowają!
  Batalion Dziewic manewrował pod ostrzałem, nalotami i ciężkimi działami. Tu uderzyły bombowce odrzutowe, połamane, rozgrzane do czerwoności strome wznosiły się w niebo. A kamienie się paliły. Na szczęście żadna z dziewczyn nie zginęła, ale mężczyźni poszli na tamten świat - którym nie jest tak bardzo przykro! I dusze lecą - jedne do nieba, inne do piekła! Gdzie diabły z widłami już czekają na tych, którzy nie uwierzyli w Jezusa.
  Angelica jest najseksowniejszą z wściekłych wojowników: cóż, czy naziści ze swojego "Sturmtigera" naprawdę mogą strzelać do pozycji wojsk sowieckich i zabijać czerwonych wojowników?
  A dziewczyna gołymi stopami chwyciła granat i kręciła kaskadami koziołków. I kręci się coraz szybciej. A potem, z całych sił, rzuciła dar śmierci w szeroki pysk Stormtigera. Błysnęły nagie, opalone nogi piękności, a granat wleciał w szeroką lufę. A potężna maszyna najpierw zakrztusiła się, a potem rzuciła. Dwa "Królewskie Tygrysy", które stały po bokach "Sturmtigera", zostały wyrzucone i rozrzucone w różnych kierunkach. Wały zostały z nich wyrwane i spadły, lecąc jak zepsuty naszyjnik królowej.
  Fala uderzeniowa rzuciła Angelikę, a dziewczyna poleciała do góry nogami. I została odwrócona, kołysana i rzucana. Ale piękność mimo wszystko wylądowała, ostry gruz i pokruszone kamienie wbiły się w jej nagie podeszwy. Dziewczyna cierpiała i nawet przez zrogowaciałą stopę przebił czubek.
  Ale Angelica znalazła siłę, by wstać i krzyczeć:
  - Wy faszyści będziecie w popiele!
  Svetlana i inne dziewczyny zostały wyrzucone przez wybuchową falę, a nawet lekko zmiażdżone. Ale żaden z pięknych wojowników nie zginął. Dziewczyny spotkały się z huraganem i celnym ogniem. Tłumienie wyskakujących nazistów i innych agresywnych owadów oblegających ZSRR.
  Mirabela śpiewała z wielkim entuzjazmem:
  - A kiedy trąba Pańska zabierze nas do bitwy, zaprzyjaźnimy się z Komsomołem! I z woli Jehowy będę na niebiańskim apelu!
  Angelica, strzepując kurz z zakrwawionych podeszw, zaśpiewała:
  - Lenin, impreza, Komsomol! Wysyłamy Führera do domu wariatów!
  Dziewczyny zaczęły śmiać się ogłuszająco, a Oleżka powiedział z niepokojem i irytacją:
  - I moja katapulta, nie tak celna - jak te gołe i mocne nogi Angeliki!
  Olimpias, bawiąc się mięśniami ramion, powiedziała:
  - To dobrze! Nadal myślisz. Coś fajniejszego!
  Stalingrad padł przecież pod koniec grudnia 1945 roku. W tym czasie na Kaukazie Niemcy i Turcy jednak się zjednoczyli. I powstała krytyczna sytuacja.
  Co powinna zrobić Armia Czerwona w tej sytuacji?
  Stalin rozpoczął ofensywę w centrum. A walki skierowały się w stronę Smoleńska. W sylwestra załoga Elizabeth walczy w czołgu IS-3. Dziewczyny walczą odważnie i śmiało.
  I oni również przyjęli strategiczny ruch Gerdy, mimo chłodu walki w bikini i na bosych stopach.
  IS-3 to maszyna dość dobrze chroniona w czole, ale armata wciąż nie jest wystarczająco mocna. A żeby przebić się przez główny niemiecki czołg "Tygrys" -3, trzeba trafić dokładnie w tyłek między kadłub a wieżę. I tylko ta legendarna czwórka tankowców może to zrobić.
  Elizabeth wystrzeliła gołymi palcami. Przebiła niemiecką "Panterę" pociskiem i zaćwierkała:
  - Za rosyjskiego ducha!
  Ekaterina również uderzyła wroga, naciskając gołą piętą i entuzjastycznie zauważyła:
  - Za komunizm!
  Potem mrugnęła do swoich przyjaciół!
  Elena również przesunęła pocisk na wroga, używając gołych palców u nóg, i jęknęła:
  - Za osiągnięcia patriotyczne!
  I w końcu Euphrosinia pieprzyła się, również palcami jej gołych nóg, co jest po prostu super.
  I sprawdziła:
  - Na przyszłe stulecia!
  Cztery dziewczyny są bardzo dobre w walce. I strzela bardzo dobrze.
  Ale bardzo trudno jest przebić się przez obronę nazistów. Ich czołgi są silniejsze i bardziej zaawansowane, a ich działa są wydajniejsze, a nie gorsze pod względem liczby. Spróbuj to złamać.
  A na niebie radzieckie pilotki biorą udział w nierównych bitwach. Wśród nich najsilniejsze są trzy dziewczyny - Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya.
  Anastasia zauważyła nawet, powalając niemieckiego Focke-Wulfa gołymi palcami u nóg:
  - Naziści są silni, ale my nie jesteśmy słabi!
  Akulina, co logicznie zauważyła, podkręcając piętę, miażdżąc TA-152 i gruchając:
  Co nie zabija, czyni nas silniejszymi!
  Mirabela Magnetic zachichotała, obcinając ME-262 i gruchając,
  - Najsilniejszy ruch, którego się nie spodziewasz!
  Trzech wojowników walczyło w powietrzu, nie znając litości i wątpliwości co do swojej słuszności...
  Ale i tutaj sytuacja się skomplikowała... Do wiosny Kaukaz w końcu upadł, a studnie w Baku zostały utracone.
  Niemcy odnieśli pewne sukcesy również pod Leningradem. Udało im się przejąć Tichwin i zamknąć drugi pierścień nad miastem. A było jeszcze gorzej.
  Hitler zażądał ataku na Moskwę latem 1946 roku. A faszystowska lawina się pociła.
  Naziści robią postępy w regionie Azji Środkowej. Bardzo trudna sytuacja powstała praktycznie wszędzie.
  A naziści już opływają Moskwę z różnych stron.
  Potem Oleg Kolcow i dziewczyny ponownie wkroczyli do bitwy, pomagając Rosji, a raczej ZSRR.
  Potem dołączyła do nich bosa Margarita. Również dorosła pisarka została około dwunastoletnią dziewczynką w zamian za nieśmiertelność i wypełnia misję.
  Wojownicy XXI wieku ponownie zmagali się z nazistami XX wieku.
  W faszystowskim brązowym imperium jest zbyt wielu żołnierzy. Płyną jak niekończąca się rzeka.
  Oleg Kolcow rąbiący nazistów mieczami, ryczała zarówno piechota, jak i czołgi:
  - Nigdy się nie poddawaj!
  I ostry dysk wyleciał z bosej stopy chłopca!
  Margarita, miażdżąc przeciwników, obnażając zęby, chrząknęła:
  - Na świecie jest miejsce na wyczyn!
  I trujące igły wyrwane z bosej stopy dziewczyny, uderzające w nazistów, ich samoloty i czołgi.
  Natasza również rzucała bosymi palcami, morderczo i wyła:
  Nigdy nie zapomnimy i nigdy nie wybaczymy.
  A jej miecze przeszły przez faszystów w młynie.
  Zoya, tnąc wrogów, pisnęła:
  - O nowe zamówienie!
  I nowe igły porozrzucane z jej bosych stóp. A co w oku, co w gardle nazistowskich żołnierzy i samolotów.
  Tak, było jasne, że wojownicy byli podekscytowani i wściekli.
  Augustyn, ścinając białych żołnierzy i czołgi, pisnął:
  - Nasza żelazna wola!
  A z jej bosej stopy wylatuje nowy, śmiercionośny prezent. I spadają takni i biali wojownicy.
  Svetlana tnie do młynarza, jej miecze są jak błyskawica.
  Naziści padają jak snopy.
  Dziewczyna rzuca bosymi stopami igłami i piszczy:
  - Bo Matka Rosja zwycięży!
  Oleg Kolcow występuje przeciwko nazistom. Chłopiec Terminator siekający brązowe wojska.
  A jednocześnie palce gołych nóg chłopca wyrzucają igły z trucizną, rozrywają pnie i zestrzeliwują samoloty.
  Chłopiec ryczy:
  - Chwała przyszłej Rosji!
  A w ruchu tnie wszystkim głowę i pysk.
  Margarita miażdży również przeciwników.
  Jej bose stopy wymachują. Naziści masowo giną. Wojownik krzyczy:
  - Na nowe granice!
  A potem dziewczyna weźmie i wytnie ...
  Masa zwłok faszystowskich żołnierzy.
  Ale Natasza jest w ofensywie. Razem z czołgami tnie nazistów i śpiewa:
  - Rosja jest wielka i promienna,
  Jestem bardzo dziwną dziewczyną!
  A dyski lecą z jej bosych stóp. Kto widział gardła nazistów. Tak, to jest dziewczyna.
  Zoya jest w ofensywie. Rąbanie brązowych żołnierzy obiema rękami. Wypluwanie z tuby. I rzuca śmiertelnie groźnymi igłami bosymi palcami - zestrzeliwuje czołgi i samoloty.
  A jednocześnie śpiewa sobie:
  - Och, pałko chodźmy,
  Och, mój ulubiony pójdzie!
  Augustina, wycinając nazistów i eksterminując brunatnych żołnierzy, piszczy:
  - Cały kudłaty i w skórze zwierzęcia,
  Rzucił się z pałką na policję!
  A bosymi palcami rzuci na wroga coś, co zabije słonia, a tym bardziej czołg.
  A potem pisk:
  - Wilki!
  Swietłana w ofensywie. Cięcia, cięcie nazistów. Bosymi stopami rzuca na nich prezenty śmierci.
  Prowadzi młyn z mieczami.
  Zmiażdżyła wiele myśliwców i pisków:
  - Nadchodzi wielkie zwycięstwo!
  I znowu dziewczyna jest w dzikim ruchu.
  A jej bose stopy strzelają śmiercionośnymi igłami, niszcząc czołgi i samoloty.
  Oleg Kolcow podskoczył. Chłopak wykonał salto. Posiekał wielu nazistów w skoku.
  Rzucał igłami gołymi palcami i bulgotał:
  - Bądź sławny z mojej pięknej odwagi!
  Chłopiec, jak gwizdać i sprowadzać na żołnierzy nazistowskiego imperium, oszołomił wrony. Ci, którzy otrzymali atak padali do omdlenia i przebili czaszki Fritz.
  I znowu chłopiec jest w bitwie.
  Margarita przechodzi do ofensywy. Niszczy wszystkich wrogów z rzędu. Jej miecze są twardsze niż ostrza wiatraków. A bosymi palcami rzucają dary śmierci, płoną czołgi i samoloty.
  Dziewczyna jest w ofensywie. Eksterminuje brązowych wojowników bez ceremonii.
  I co jakiś czas skacze i kręci się!
  I latają od niej dary zagłady.
  A sami naziści giną. I piętrzą się całe kopce trupów.
  Margarita piszczy:
  - Jestem amerykańskim kowbojem!
  I znowu jej bose stopy rzuciły igłą.
  A potem jeszcze kilkanaście igieł!
  A goła pięta podaruje śmierć!
  Natasza w ofensywie też jest bardzo fajna.
  I rzuca bosymi stopami i pluje ze słomy.
  I krzyczy na całe gardło:
  - Jestem iskrzącą się śmiercią! Wszystko, co musisz zrobić, to umrzeć!
  I znowu piękno w ruchu.
  Zoya szturmuje blokadę zwłok nazistów. A bumerangi zniszczenia również wylatują z jej bosych stóp.
  A brązowi wojownicy wciąż spadają i spadają.
  Zoya krzyczy:
  - Boso dziewczyno, wygrasz!
  A z nagiej pięty dziewczyny wylatuje tuzin igieł. Które bezpośrednio w gardło nazistów kopią.
  Padają martwi.
  A raczej całkowicie martwy.
  Augustyn w ofensywie. Miażdży brązowe oddziały. Jej miecze są noszone w dwóch rękach. A ona jest wspaniałym wojownikiem.
  Przez wojska faszystowskie przetacza się tornado.
  Dziewczyna z rudymi włosami ryczy:
  - Przyszłość jest ukryta! Ale będzie zwycięski!
  A w ofensywie piękność z ognistymi włosami.
  Augustyn ryczy w dzikiej ekstazie:
  - Bogowie wojny rozerwą wszystko!
  I wojownik w ofensywie.
  A jej bose stopy wrzucają mnóstwo ostrych, trujących igieł.
  Swietłana w bitwie I tak błyszczące i walczące. Jej gołe nogi wyrzucają tak wiele śmiercionośnych rzeczy. Nie mężczyzna, ale śmierć z blond włosami.
  Ale jeśli się zepsuje, nie możesz tego zatrzymać.
  Swietłana śpiewa:
  - Życie nie będzie miodem,
  Ten skok w okrągłym tańcu!
  Niech marzenia się spełnią -
  Piękno zamienia mężczyznę w niewolnika!
  A w ruchu bosej dziewczyny jest coraz więcej wściekłości.
  Oleg Koltsov w ofensywie przyspiesza. Chłopiec bije nazistów.
  Jego bose stopy rzucają ostrymi igłami - rozrywającymi czołgi i samoloty.
  Młody wojownik piszczy:
  - Szalone imperium rozerwie wszystkich na strzępy!
  I znowu chłopiec jest w ruchu.
  I znowu gwiżdże, od czego wrony dostają zawału serca i zapadają się, jakby zostały powalone.
  Margarita jest burzliwą dziewczyną w swojej działalności. I bije wrogów.
  Tutaj wystrzeliła gołą nogą, groszek z materiałami wybuchowymi. Wybuchnie i od razu wyrzuci stu nazistów i dziesięć czołgów.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Zwycięstwo i tak przyjdzie do nas!
  I pokieruje młynem z mieczami - lufy czołgów lecą w różnych kierunkach.
  Natasza przyspieszyła ruchy. Dziewczyna ścina brązowych wojowników. A krzycząc:
  - Zwycięstwo czeka imperium Rosji.
  I wytępijmy nazistów w przyspieszonym tempie.
  Natasha jest terminatorką.
  Nie myśli o zatrzymaniu się i spowolnieniu, a czołgi i samoloty zbłądzą.
  Zoya jest w ofensywie. Jej miecze wydają się ciąć mięso i metalową sałatkę. Dziewczyna krzyczy na całe gardło:
  - Nasze zbawienie jest w mocy!
  A bose palce też rzucają takimi igłami.
  I masa ludzi z przebitymi gardłami, leżących w stosach trupów, a także rozbitych czołgów i zestrzelonych samolotów.
  Augustine to szalona dziewczyna. I miażdży wszystkich jak robot z hiperplazmy.
  Zmiażdżyła już nie stu nazistów. Ale wszystko nabiera tempa. A wojownik wciąż ryczy.
  - Jestem niezwyciężony! Najfajniejszy na świecie!
  I znowu piękno w ataku.
  A z jej bosych palców wylatuje groszek. A potężna eksplozja rozerwała trzystu nazistów i kilkanaście czołgów.
  Augustyn śpiewał:
  - Nie odważysz się zagarnąć naszej ziemi!
  Swietłana również jest w ofensywie. I nie daje ani grama wytchnienia. Dzika dziewczyna terminatora.
  I tnie wrogów i eksterminuje nazistów. A masa brązowych myśliwców wpadła już do rowu i wzdłuż dróg.
  Szóstka była wściekła. Wdał się w dziką walkę.
  Oleg Kolcow wraca do akcji. I idzie naprzód, wymachując obydwoma mieczami. A chłopak terminator prowadzi młyn. Zmarli naziści padają.
  Masa zwłok. Całe góry zakrwawionych ciał.
  Chłopiec karate pamięta szaloną strategię. Gdzie też mieszały się konie i ludzie.
  Oleg Kolcow piszczy:
  - Biada umysłu!
  I będzie mnóstwo pieniędzy!
  I chłopak terminator w nowym ruchu. A jego bose stopy coś wezmą i rzucą.
  Geniusz chłopca ryknął:
  - Mistrzowska klasa i firma "Adidas"!
  Naprawdę fajny program okazał się fajny. A ilu zabitych nazistów. A największa liczba największych zabiła brązowych wojowników.
  A potem walczący chłopiec zagwiżdże i znowu tysiące oszołomionych wron leżą wokół, bijąc przeciwników jak sztylety.
  Margarita też jest w walce. Miażdży armie cynamonu i stali i ryczy:
  - Wielki pułk uderzeniowy! Wszyscy wjeżdżamy do trumny!
  A jej miecze są posiekane na nazistów. Masa brązowych myśliwców już się zawaliła.
  Dziewczyna warknęła:
  - Jestem jeszcze fajniejszy niż pantery! Udowodnij, że wszyscy są najlepsi!
  A z nagiej pięty dziewczyny wyleci jak groszek z potężnymi materiałami wybuchowymi.
  I uderz we wroga.
  I weźmie i rozbije niektórych przeciwników i czołgi, a nawet samoloty.
  . ROZDZIAŁ 4
  A Natasza ma władzę. I bije przeciwników, a ona sama nie da nikomu zejścia.
  Ilu nazistów już przerwało.
  A jej zęby są takie ostre. A oczy są szafirowe. To jest dziewczyna - główny kat. Chociaż ma wszystkich swoich partnerów - katów!
  Natasza krzyczy:
  - Jestem szalony! Będziesz miał karę!
  I znowu dziewczyna zabije wielu nazistów mieczami.
  Zoya jest w ruchu i ściąła wielu brązowych wojowników.
  I bosymi stopami rzucać igłami. Każda igła zabija kilku nazistów. Te dziewczyny są naprawdę piękne.
  Augustyn posuwa się naprzód i miażdży przeciwników. A jednocześnie nie zapomina krzyknąć:
  - Nie możesz uciec z trumny!
  A dziewczyna weźmie zęby i obnaży zęby!
  A ruda jest taka... Włosy trzepoczą na wietrze, jak proletariacki sztandar.
  I wszystko dosłownie wychodzi z gniewu.
  Swietłana w ruchu Tutaj wycięła wiele czaszek i wież czołgów. Wojowniczka obnażająca zęby.
  Pokazuje język. A potem pluje ze słomy. Potem wyje:
  - Będziecie martwi!
  I znowu śmiertelne igły wylatują z jej bosych stóp, które uderzają w piechotę i samoloty.
  Oleg Koltsov skacze i skacze.
  Bosy chłopiec wypuszcza pęk igieł, przewraca czołgi i śpiewa:
  - Jedźmy na kemping, otwórz duże konto!
  Młody wojownik jest w najlepszej formie.
  Oczywiście jest za mały, ale wygląda jak dziecko. Tylko bardzo silny i muskularny.
  Oleg Kolcow śpiewał:
  - Niech gra nie będzie zgodna z zasadami - przebijemy się przez fraera!
  I znowu śmiertelne i miażdżące igły odleciały mu z bosych stóp.
  I znowu dziki gwizd, gruntownie przewracając liczne wrony, które przebijają się przez przeciwników.
  Margarita śpiewała z zachwytem:
  - Nic nie jest niemożliwe! Wierzę, że nadejdzie wolność!
  Dziewczyna ponownie rzuciła śmiertelną kaskadą igieł w nazistów i ich czołgi, kontynuowała:
  - Ciemność zniknie! Niech kwitną róże!
  A gdy tylko wojowniczka rzuci groch gołymi palcami, tysiąc nazistów natychmiast wzbiło się w powietrze. Tak, armia brązowego, piekielnego imperium topnieje na naszych oczach.
  Natasza w walce. Skacze jak kobra. Wysadza wrogów. I tak wielu nazistów ginie, a samoloty spadają.
  Ich dziewczyna i miecze, zboże na węglu i włócznie. I igły.
  Jednocześnie ryczy też:
  - Wierzę, że nadejdzie zwycięstwo!
  A chwała Rosjan znajdzie!
  Bosymi palcami rzucają nowe igły, uderzając przeciwników.
  Zoya w dzikim ruchu. Atakuje nazistów. Rozbija je na małe kawałki.
  Kobieta wojowniczka rzuca igłami gołymi palcami. Przebija się przez przeciwników i jak ryczeć:
  Nasze całkowite zwycięstwo jest na wyciągnięcie ręki!
  I prowadzi dziki młyn z mieczami, zmiatając czołgi. To naprawdę dziewczyna jak dziewczyna!
  Ale kobra Augustyna przeszła do ofensywy. Ta kobieta jest koszmarem wszystkich koszmarów.
  A jeśli to przetnie, to znaczy, że to przetnie.
  Potem ruda weźmie i zaśpiewa:
  - Otworzę wszystkie czaszki! Jestem wielkim marzeniem!
  A teraz jej miecze są w akcji i przecinają mięso i metal.
  Svetlana również przechodzi do ofensywy. Ta dziewczyna nie ma hamulców. Jak tylko siekają, to masa trupów jest zaśmiecona, a samoloty i czołgi spadają.
  Blond terminator ryczy:
  - Jak dobrze będzie! Jak dobrze będzie - wiem o tym!
  A teraz leci z niej zabójczy groszek.
  Oleg Koltsov, znowu setka nazistów niosących meteoryt, odcięła się. A on podniesie bombę i ją rzuci.
  Mały rozmiar, ale zabójczy...
  Jak rozbić na małe kawałki.
  Chłopiec terminator zawył:
  - Burzliwa młodość strasznych maszyn!
  Rosjanie są niezwyciężeni!
  A chłopiec gwiżdże gołymi palcami.
  Margarita zrobi to ponownie w walce.
  I wyciąć wielu brązowych wojowników. I wycina duże luki.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Lambada to nasz taniec na piasku!
  I uderzaj z odnowionym wigorem.
  Natasza w ofensywie jest jeszcze bardziej wściekła. Więc młócenie nazistów. Opieranie się takim dziewczynom nie jest zbyt dobre.
  Natasza wzięła to i zaśpiewała:
  - Bieganie na miejscu to wspólny pojednawca!
  A wojowniczka wpadła w przeciwników z taką kaskadą ciosów.
  I będzie rzucał dyskami bosymi stopami.
  Tutaj prowadziła młyn. Masa głów brunatnej armii cofnęła się i czołgi płonęły.
  Jest walczącą pięknością. Pokonaj się taką żółtą armadą.
  Zoya jest w ruchu, miażdżąc wszystkich bez wyjątku. A jej miecze są jak nożyce śmierci.
  Dziewczyna jest po prostu urocza. A jej bose stopy rzucają bardzo trującymi igłami.
  Pokonaj przeciwników. Przebijają sobie gardła i robią trumny, sprawiają, że czołgi i samoloty eksplodują.
  Zoya wzięła to i pisnęła:
  - Jeśli w kranie nie ma wody...
  Natasza krzyknęła z zachwytem:
  Więc to twoja wina!
  A gołymi palcami rzuca czymś, co dokładnie zabija. To naprawdę dziewczyna dziewcząt.
  A z jej gołych nóg, jak ostrze będzie latać. I uderzy w wiele myśliwców, odcinając wieże od czołgów.
  Augustyn w drodze. Szybki i niepowtarzalny w swoim pięknie.
  Jakie ma jasne włosy. Jak powiewający proletariacki sztandar. Ta dziewczyna to prawdziwa lisica.
  I tnie przeciwników - jakby urodziła się z mieczami w dłoniach.
  Rudowłosy, cholerny drań!
  Augustine wziął go i syknął:
  - Będzie głowa byka - bojownicy nie oszaleją!
  I tutaj znowu zmiażdżyła wielu bojowników.
  Oleg Kolcow narzekał:
  - Czego potrzebujesz! Oto dziewczyna!
  Margarita, rzucając sztyletem bosą stopą, odrywając wieżę czołgu, potwierdziła:
  - Duża i fajna dziewczyna!
  Augustyn chętnie się z tym zgodził:
  - Jestem wojownikiem, który każdego ugryzie!
  I znowu, bosymi palcami, wystrzeli morderczy.
  Svetlana w bitwie nie jest gorsza od przeciwników. Nie dziewczyną, ale żeby skończyć z taką wiedźmą w płomieniach.
  I krzyczy:
  - Co za błękitne niebo!
  Augustine, wypuszczając ostrze bosą stopą, odcinając wieżę czołgu, potwierdził:
  - Nie jesteśmy zwolennikami rabunku!
  Swietłana, siekając wrogów i zestrzeliwując samoloty, świergotała:
  - Głupiec nie potrzebuje noża ....
  Zoya pisnęła, rzucając igłami gołymi, opalonymi nogami:
  - Okłamujesz go z trzech pudeł!
  Natasza, wycinając nazistów, dodała:
  - I zrób z nim za grosz!
  A wojownicy będą brali i skakali. Są takie krwawe i fajne. Ogólnie mają dużo emocji.
  Oleg Koltsov wygląda w bitwie - bardzo stylowo.
  Margarita śpiewała:
  - Cios jest mocny, a facet ma zainteresowanie...
  Chłopiec karate wystrzelił stopą coś, co wyglądało jak śmigło helikoptera. Odciął nazistom i czołgom kilkaset głów, pisnął:
  - Całkiem sportowy!
  I jedno i drugie - chłopiec i dziewczynka w pełnej ażurowej odsłonie.
  Oleg, siekając brązowych żołnierzy, bulgotał:
  - I będzie dla nas wielkie zwycięstwo!
  Margarita syknęła w odpowiedzi:
  - Zabijamy wszystkich - bosymi stopami!
  Dziewczyna jest rzeczywiście takim aktywnym terminatorem.
  Natasza śpiewała w ofensywie:
  - Święta wojna!
  A wojownik wystrzelił ostry dysk-bumerang. Leciał po łuku, ściął wielu nazistów i wieże czołgów.
  Zoya dodała, kontynuując eksterminację:
  - To będzie nasze zwycięstwo!
  I nowe igły wyleciały z jej bosych stóp. I uderzyli w wiele myśliwców i samolotów.
  Blondynka powiedziała:
  - Mat przeciwnika!
  I pokazała swój język.
  Augustine, machając nogami i rzucając swastyki o ostrych krawędziach, bulgotał:
  - Imperialna flaga do przodu!
  Svetlana z łatwością potwierdziła:
  - Chwała poległym bohaterom!
  A dziewczyny krzyczały zgodnie, miażdżąc nazistów:
  - Nikt nas nie zatrzyma!
  A teraz dysk leci z bosych stóp wojowników. Rozrywane jest mięso i burzone są wieże czołgów.
  I znowu wyć:
  - Nikt nas nie pokona!
  Natasza wzleciała w powietrze. Rozerwał na strzępy przeciwników i skrzydlate sępy i wydał:
  - Jesteśmy wilczycami, usmażyć wroga!
  A z jej gołych palców wyleci bardzo śmiercionośny dysk.
  Dziewczyna nawet skręca się w ekstazie.
  A potem mruczy:
  - Nasze obcasy kochają ogień!
  Tak, dziewczyny są naprawdę seksowne.
  Oleg Kolcow zabulgotał:
  - Och, wcześnie, daje bezpieczeństwo!
  I mrugnął do wojowników. W odpowiedzi śmieją się i obnażają zęby.
  Natasza ścięła nazistów i pisnęła:
  - W naszym świecie nie ma radości bez walki!
  Chłopiec odpowiedział:
  "Czasami walka też nie jest zabawna!"
  Natasza zgodziła się:
  - Jeśli nie ma siły, to tak ...
  Ale my, wojownicy, jesteśmy zawsze zdrowi!
  Dziewczyna gołymi palcami rzucała we wroga igłami, wysadziła masę czołgów i śpiewała:
  - Żołnierz jest zawsze zdrowy,
  I gotowy do akcji!
  Następnie Natasza ponownie ścinała wrogów, burząc wieże czołgów.
  Zoya jest bardzo szybką dziewczyną. Tutaj wystrzeliła całą beczkę na nazistów. I wyrwał kilka tysięcy z jednej eksplozji.
  Potem pisnęła:
  - Nie przestawaj, nasze obcasy błyszczą!
  I dziewczyna w koronce bojowej!
  Augustyn w bitwie też nie jest słaby. Więc młócenie nazistów. Jakby wybija się ze snopa łańcuchów.
  I siekający przeciwnicy - śpiewa:
  - Uważaj, przyda się
  Jesienią będzie ciasto!
  Rudowłosy diabeł naprawdę orka w bitwie jak diabeł w tabakierce.
  A oto jak walczy Svetlana. A naziści to od niej dostają.
  A jeśli uderzy, uderzy.
  Z niego wylatują krwawe plamy.
  Swietłana szorstko zauważyła, gdy z jej bosej stopy poleciały metalowe bryzgi, które stopiły czaszki i wieże czołgów:
  - Chwała Rosji, bardzo nawet chwała!
  Czołgi pędzą do przodu...
  Podziały w czerwonych koszulach -
  Pozdrowienia Rosjanie!
  Tutaj dziewczyny podjęły hitlerowców. Więc są cięte i szatkowane. Nie wojownicy, ale tak naprawdę pantery, które zerwały łańcuch.
  Oleg Koltsov w walce i atakuje nazistów. Bije ich bez litości, przecina czołgi i piszczy:
  Jesteśmy jak byki!
  Margarita, miażdżąc brązową armię i przecinając czołgi, podniosła:
  Jesteśmy jak byki!
  Natasza wzięła go i zawyła, ścinając brązowe myśliwce wraz z czołgami:
  - Kłamstwo wymyka się spod kontroli!
  Zoya rozerwała nazistów, pisnęła:
  - Nie, nie z ręki!
  A także weźmie i wypuści gwiazdkę gołą stopą i wykończy wielu faszystów.
  Natasza wzięła to i pisnęła:
  - Nasz telewizor jest włączony!
  A zabójcze pęki igieł wylatują z jej gołej nogi.
  Zoya, również niszcząc nazistów i ich czołgi, pisnęła:
  - Nasza przyjaźń to monolit!
  I znowu taki rzut, że koła rozmywają się we wszystkich kierunkach. To jest dziewczyna - czysta eksterminacja przeciwników.
  Dziewczyna z bosymi palcami weźmie i wystrzeli trzy bumerangi. A zwłoki z tego stały się jeszcze większe.
  Potem piękno wyda:
  - Nie damy wrogowi litości! Będzie trup!
  I znowu śmiertelna rzecz odlatuje z bosej pięty.
  Augustyn również dość logicznie zauważył:
  - Tylko nie jeden trup, ale wiele!
  Potem dziewczyna wzięła go i szła boso przez zakrwawione kałuże. I zabiła wielu nazistów.
  I jak ryczy:
  - Masowe morderstwo!
  A teraz uderzy głową w nazistowskiego generała. Rozbij mu czaszkę i rozdaj:
  - Banzai! Pójdziesz do nieba!
  Swietłana jest bardzo wściekła w ofensywie, zwłaszcza powalając czołgi, piszczy:
  - Nie zostaniesz oszczędzony!
  A z jej nagich palców wylatuje tuzin igieł. Gdy przebija się przez wszystkich, samoloty się zapadają. I bardzo nawet wojownik próbuje strzępić i zabijać.
  Oleg Kolcow piszczy:
  - Chwalebny młot!
  A chłopak też rzuca bosą stopą taką fajną gwiazdę w postaci swastyki. Skomplikowana hybryda.
  A masa nazistów upadła.
  Oleg ryknął:
  - Banzai!
  A chłopiec znów jest w dzikim ataku. Nie, po prostu kipi mocą i bulgoczą wulkany!
  I ogłuszający gwizd kruka spadającego na głowy nazistów.
  Margaret w drodze. Rozerwie wszystkim brzuchy.
  Dziewczyna z nogą wyrzuci naraz pięćdziesiąt igieł. A masa została zabita przez różnego rodzaju wrogów, znokautowana zarówno czołgami, jak i samolotami.
  Margarita śpiewała wesoło:
  - Jeden dwa! Smutek nie jest problemem!
  Nigdy nie powinieneś się zniechęcać!
  Trzymaj nos i ogon wyżej za pomocą fajki.
  Wiedz, że prawdziwy przyjaciel jest zawsze z tobą!
  To taka agresywna firma. Dziewczyna rzuca się i krzyczy:
  "Prezydent Smoka stanie się trupem!"
  Natasza w bitwie jest tylko jakimś terminatorem. I zabulgotał ryk:
  - Banzai! Zdobądź to szybko!
  A granat spadł z jej bosej stopy. A naziści są jak gwoździe. I zmiażdży wiele mastodontów i skrzydlatych, piekielnych maszyn.
  Oto wojownik! Do wszystkich wojowników - wojownik!
  Zoya również jest w ofensywie. Taka wściekła suka.
  A ona wzięła go i bulgotała:
  - Naszym ojcem jest sam Biały Bóg!
  I tnie potrójny młyn na nazistów!
  A Augustyn odkrzyknął:
  - A mój Bóg jest czarny!
  Rzeczywiście, ruda jest ucieleśnieniem oszustwa i podłości. Oczywiście dla wrogów. A dla przyjaciół jest kochana.
  A jak gołymi palcami będzie brał i rzucał. I wiele stosów wojowników brązowego imperium, a także ich czołgów i samolotów.
  Ruda krzyknęła:
  - Rosja i czarny bóg są za nami!
  Wojownik o bardzo wysokim potencjale bojowym. Nie, pod tym lepiej nie wtrącać się. Jak wieże czołgów są zrywane i skrzydła faszystowskich samolotów.
  Augustyn syknął:
  - Zmiażdżymy wszystkich zdrajców na proszek!
  I mrugnij do swoich partnerów. Tak, ta ognista dziewczyna nie jest czymś, co może dać spokój. Chyba że pokój jest śmiertelny!
  Svetlana, miażdżąc wrogów, wydała:
  - Ustawimy cię w kolejce!
  Augustyn potwierdził:
  - Zabijemy wszystkich!
  A z jej bosych stóp znów leci dar całkowitego unicestwienia! I tak wiele czołgów i samolotów eksplodowało jednocześnie na małe kawałki.
  Oleg Kolcow zaśpiewał w odpowiedzi:
  - Będzie kompletny banzai!
  Augustyn, rozrywając nazistów gołymi rękami, rąbiąc mieczami i rzucając igłami gołymi palcami u nóg, niszcząc jednocześnie czołgi i samoloty, wydał:
  - Krótko mówiąc! Krótko mówiąc!
  Natasza, niszcząc brązowych wojowników, pisnęła:
  - W skrócie - banzai!
  I obetnijmy przeciwników dziką goryczą.
  Oleg Koltsov, wycinając przeciwników, wydał:
  - Ten gambit nie jest chiński,
  A debiut, uwierz mi, jest tajski!
  I znowu ostry, tnący metal dysk wyleciał z bosej stopy chłopca. Odciął zarówno wieże czołgów, jak i ogony samolotu.
  Margarita, ścinając wojowników brązowego imperium i zbroje czołgów, śpiewała:
  - A kogo znajdziemy w bitwie,
  A kogo znajdziemy w bitwie...
  Nie żartujmy z tego -
  Rozerwijmy to!
  Rozerwijmy to!
  Odwalili wtedy dobrą robotę z nazistami... A Rosja Sowiecka pokonała brunatne imperium podczas szturmu na Moskwę.
  Wojna jeszcze się nie skończyła, ale ZSRR miał już szansę na pokonanie samych nazistów. Tak więc szóstka ponownie musiała przerwać wykonanie swojej super i fajnej misji.
  Oleg Koltsov śpiewał nawet z radości;
  Jesteśmy pionierami - bohaterami Ojczyzny,
  Którzy urodzili się pod znakiem października ...
  Nie będziemy żałować życia za Rosję,
  Chwal się czerwonym sztandarem króla!
  
  Kochamy i umiemy ciężko walczyć,
  Naziści gorliwie zerwali rogi...
  granaty mamy w pojemnej torbie,
  Dla nas, pionierów, życie nie jest drogie!
  
  Kochamy naszą świętą Ojczyznę,
  Co stworzył budzący grozę komunizm...
  Oto dziewczyna z Komsomola chodząca boso po śniegu,
  A faszysta chce nas obalić!
  
  Zaciekle walczyłem z hitleryzmem pod Moskwą,
  A wszystkich wrogów skoszono sierpem...
  Dlaczego ten Wehrmacht został przekazany Rosjanom,
  Uderzę go pięścią!
  
  Jestem pionierem i pod wielką Moskwą,
  Walczył jak gigantyczny wojownik...
  Zatrzymany dziki atak faszyzmu,
  Mamy jednego Pana Najwyższego Rodzaju!
  
  W odrodzeniu Rosji nie ma krawędzi,
  Wielki Stalinie podniósł nas z kolan...
  Svarog wielki, najwyższy mesjasz,
  I promienny ideał Łady!
  
  Jesteśmy pionierami, chłopcami, dziewczętami,
  Uwielbiamy walczyć - takie jest nasze przeznaczenie...
  A głos członka Komsomola woła:
  Chociaż panuje krwawy chaos!
  
  Rosja jest Ojczyzną Svaroga,
  A komunizm oświetlił drogę...
  Pionierzy nie potrzebują złego Boga,
  Wróg nie będzie w stanie zacisnąć nas w pięść!
  
  Mamy fajny czołg z pochyłym pancerzem,
  Tak łatwo Fritzowi się nie przebić,
  Z miłością do Łady, szlachetna panienko,
  Aby zmienić drapieżnika w grę!
  
  Obrona Moskwy walczących ludzi,
  A potem był wielki Stalingrad....
  Niedługo zobaczymy komunizm,
  Przejdź i poznaj paradę w Berlinie!
  
  Tak, Stalingrad jest dumą tego słowa,
  Jesteśmy boso pionierami w zaspie...
  Złamiemy róg głupiej krowie
  A Hitlera zawieziemy prosto do trumny!
  
  Wiedz, że Ojczyzna nigdy się nie ugnie,
  Jej impulsu nie da się powstrzymać...
  Niech słońce wiecznie świeci nad Rosją,
  A zdradziecki złodziej zostanie zmiażdżony!
  
  Wykazali się odwagą pod Stalingradem,
  Udało nam się powstrzymać nazistów...
  Rosjanie mają taką bezczelność, wiesz,
  A wrogowie pójdą tylko zerami!
  
  Rosja może polecieć na Marsa
  I stwórz inną wielkość ...
  I oczywiście wszystko będzie bardzo fajne,
  Choć życie jest kruche jak nić jedwabiu!
  
  Duch rosyjski nie wie w bitwach o barierę,
  Ma moc Peruna ...
  Czekamy na nagrody od bogów,
  A żywioł świeci, uwierz runie!
  
  W jaki sposób duch rosyjski nie zna porażki?
  Uwierz mi, podepcze wszystko...
  My, pionierzy, tak bardzo pragniemy zemsty...
  Niezwyciężony jak armia Ojczyzny!
  
  Prawie wygraliśmy
  Niech stanie się światłość w chwale komunizmu...
  Nasi dziadkowie walczyli o Ojczyznę,
  Wkrótce spotkamy radość i świt!
  
  Bez ojczyzny nie ma życia dla pionierów,
  Chcą o nią walczyć...
  A czego chcecie źli panowie?
  Czy powinniśmy zapewnić życie niewolnicze?
  
  Nie, Führer Rosjan będzie zniewolony,
  Zmiażdżymy go jak lalkę...
  W końcu rycerze Rosji mogą walczyć,
  A cherubin o złotych skrzydłach jest z nami!
  
  Pod światem nie ma twarzy naszej Ojczyzny,
  Płonąca jak najjaśniejsza gwiazda...
  Stałeś się dla mnie idolem,
  Nigdy się z tobą nie rozstanę!
  
  Jestem pionierem i bosym chłopcem
  Że z bosym obcasem pędzi przez śnieg...
  A gdzieś skacze biały, słodki króliczek,
  Kto złamie róg wroga!
  
  Pionier w bitwie wątpliwości nie wie,
  Nie jest klaunem, ale znasz terminatora...
  Przyjdą zaciekli faszyści, uwierz zemście,
  A komunizm będzie jasnym rajem!
  
  Jak nadejdzie era,
  W którym każdy wojownik ze żłóbka...
  Walcz do ostatniego tchu
  Aby zniszczyć zaciekłych, poznaj złoczyńcę!
  
  Gwiazdy komunizmu świecą jasno,
  Era światła, nie ma piękniejszego na świecie....
  Zmiażdżymy jarzmo wiary faszyzmu,
  A Hitler będzie Rosjaninem na obiad!
  
  Wierzymy w takie stalowe zbiorniki,
  Że ich skorupa pantery nie przeniknie...
  Machnijmy jodem na rany naszego chłopca,
  I znowu pionier dzielnie rzuca się do bitwy!
  Cóż, co zrobili naziści,
  Nie myśleli, że możemy po prostu wygrać....
  Podobno komunizm znamy na mile,
  I możemy żartobliwie pokonać Wehrmacht!
  
  W imię naszej potężnej ojczyzny,
  Dumny pionier idzie do ataku...
  Choć chmury wiszą nad Ojczyzną,
  Dajmy zwycięski przykład dla wszystkich!
  
  Uwierz, że wróg nie zatrzyma snu,
  Znowu pokonamy wszystkich faszystów...
  Zło nie uwierzy, że panuje na tronie,
  Stworzymy nowy porządek świata!
  
  Wiesz, że w Ojczyźnie wszystko będzie dobrze
  Jestem chłopcem, ale w bitwie jak Robin Hood,
  Na początku tylko drapałem na biurku,
  A teraz bardzo nawet wierzcie, że fajnie!
  
  Rosja może rozerwać nazistów bagnetem,
  Pokona każdą armię...
  A żeby pionierzy żyli w komunizmie...
  W końcu nasza przyjaźń to mocny monolit!
  
  W niczym nie ustąpimy Fritzowi,
  Wrogów możemy pokonać żartując...
  I tak pokonaliśmy nazistów pałką,
  Ryczy śnieżyca, zamieniając śnieg w trąby powietrzne!
  
  Rosja nie zna nazistów zna litość,
  Jest niezwyciężona silna...
  Wbiją szablę mocno w szyję bękartów,
  A szatan zostanie zniszczony!
  
  Nie wierz, że Hitler jest niezwyciężony,
  Choć moc piekła, rozważ zebranie wszystkiego ...
  Kiedy ludzie i partia są zjednoczeni,
  Ludzie z naszego Wehrmachtu rozerwali się na strzępy!
  
  Rosja od wieków słynęła jako święta,
  Złamała Tygrysy jak metal...
  Rozłóż od końca do końca,
  Tylko młody człowiek marzył o takim kraju!
  
  Wygraliśmy jak giganci
  Posiekani przeciwnicy wiedzą mieczem ...
  My, Rosjanie, jesteśmy niezwyciężeni w bitwach,
  Pokonamy przeciwników Ojczyzny!
  
  Uwierz mi, nic nas nie zatrzyma
  I wiesz, że nic nie wygra...
  Pochowamy Führera na głowie,
  Mamy ostry miecz i stalową tarczę!
  
  W całym wszechświecie nie ma piękniejszej Rosji,
  Będzie miał erę światła na wieki...
  Wszystkie pokolenia będą pokojem i szczęściem,
  Ojczyzna potrzebuje mocnej ręki!
  
  Więc grając w Berlinie,
  Posmarujmy Wehrmacht jak popiół we krwi...
  To będzie czas granicy raju,
  A razem z Ładą króluje miłość!
  
  TORTURY DZIEWCZYNA DOMKI
  Przywódca jednej z Amazonek z oddziałów Domka wpadł w zasadzkę. Walczyła dzielnie, ale moskiewskim łucznikom kazano zabrać bohaterkę żywcem. I skręcili wojownika lassami.
  Następnie dziewczynka została umieszczona w klatce. Dom był skuty kajdanami.
  Pojawił się sam wojewoda Jurij Dołgorukow. Spojrzał na przykutą dziewczynę i krzyknął:
  - Nie chodzić rabusiem w luksusowych szatach!
  Kaci zdarli z dziewczynki jedwabne ubrania, wisiorki z pereł i buty ze srebrnymi podkowami. I całkowicie odsłonili Domkę. I tak naprawdę ta dziewczyna jest po prostu urocza - bohaterka. Mięśnie mocne i wytłoczone, wysoka klatka piersiowa, luksusowe biodra, cienka talia. Włosy długie, kręcone, białe jak śnieg z lekkim zażółceniem. Bardzo piękna, duża dziewczynka.
  Wojewoda Jurij Dołgorukow oblizał usta i rozkazał sucho.
  - Zamknij ją w osobnej celi. Łańcuch wokół ramion, nóg i szyi. W nocy sam naprawię jej przesłuchanie.
  Dom był zamknięty w zimnym lochu, ubrany tylko w rozdarty płótno. Dziewczyna była głodna, kajdany i kołnierz ocierały jej kostki, ręce i silną szyję. Bardzo silna dziewczyna próbowała poluzować łańcuszek. Ale tutaj stal została wyraźnie zaprojektowana, aby utrzymać słonia. Każde ogniwo łańcuszka jest grube jak kciuk dużego mężczyzny. Ściany nie zdążyły się jeszcze zamoczyć i są tak mocne jak tytan.
  Dziewczyna postukała w ścianę gołą piętą. Zacząłem pocierać link o link. Ale stal była dobrze utwardzona i nie uległa. Dom westchnął ciężko. Czekały ją tortury. A to oczywiście wymaga odwagi. Będą bić i płonąć, przeciągać się i kłuć.
  Domku zostanie zapytany, gdzie złodzieje ukryli skarby i tak dalej. Musisz być twardy jak skała.
  Tutaj torturowali jednego harcerza. Kaci spalili żywcem łysego. Ale Sanka nie zdradził lokalizacji oddziału rebeliantów. I tak zginął męczeńską śmiercią.
  Czy Domka będzie w stanie to wytrzymać i nie jęczeć. A tym bardziej, aby podać miejsce, w którym ukryte są skarby.
  Potem nadeszła noc i dziewczynę wywleczono z piwnicy. Przesłuchanie zaczęło się ciężko. Natychmiast postawili go na stojaku. Podnieśli dziewczynę do sufitu, sala tortur znajdowała się w wieży. A sufit był wysoki. Kiedy lina została zwolniona, wojownik zleciał w dół. Okazały się silne mięśnie i mocne więzadła dziewczyny. Domka jęknęła cicho z nieznośnego bólu, ale powstrzymała krzyk.
  Następnie kaci zerwali z niej płótno.
  I zaczęli bić z całej siły biczami. Silna skóra dziewczyny-bohatera nie uległa od razu. Kaci próbowali z siłą i siłą. Bili zewsząd. Ciało dziewczyny zakołysało się.
  Główny oprawca rozkazał:
  - Napraw nogi!
  W bloku zaciśnięto nagie kończyny dziewczyny. A potem zawiesili ładunek. Muskularne ciało Domki napięło się.
  Kaci zwiększyli wagę. A z kominków wyjęto rozżarzony drut.
  Zaczęli bić dziewczynę płonącymi paskami metalu.
  Domka mocniej zacisnęła zęby. Oddychała ciężko. Prasa z ulgą zawiodła z bólu, ale dziewczyna milczała.
  Jurij Dołgorukow spojrzał na to... Poczuł się trochę zirytowany, że ofiara nie krzyczy i nie stoi w miejscu. Uwielbiałem tę figurę.
  Gubernator osobiście wydał rozkaz:
  - A teraz usmaż nagie obcasy dziewczyny!
  Oprawcy ułożyli u stóp wojownika wiązkę nasączonego siarką chrustu. I podpalili. Płomień drapieżnie polizał kobiece obcasy. Podeszwy Donki były szorstkie, jak u chłopki, ale wciąż żywe. Ponadto w ostatnich miesiącach wodza nosiła buty, a odciski na stopach nieco zmiękły.
  Ból był dziki i oczy wojownika wyskoczyły. Ale milczała. A z kącika jego ust popłynęła strużka krwi. Dziewczyna zaczęła oddychać jeszcze mocniej, a z jej ciała kapała mieszanina krwi i potu.
  Pachniało smażonym, jak grill. Jurij Dołgorukow, zirytowany milczeniem jeńca, sam chwycił rozpalone do czerwoności szczypce z kominka. I chwycił dziewczynę za sutek truskawkowy. Domka w odpowiedzi z rozkoszą opluła gubernatora.
  Yuri zaczął bić szczypcami w klatkę piersiową, ryknął:
  - Złam jej palce u nóg! I uderz mocniej.
  Kaci zaczęli łamać sobie palce rozpalonymi szczypcami. Inny dręczyciel zbierał ciepło pod stelażem. Pobili dziewczynę drutem. Domka milczała, choć kosztowało ją to tytaniczny wysiłek. Świadomość była lekko zmętniała dzikim bólem, ale nie chciała opuścić wojownika. Wytrzymała i wytrwała.
  Na koniec Jurij Dolgorukow wsunął zapaloną pochodnię między jej nogi. Ból przeszył gorącą igłą od pięt do tyłu głowy. A dziewczyna w końcu straciła przytomność.
  Lekarz obecny na torturach mruknął:
  - Wystarczy na dzisiaj! Ona już nic nie czuje.
  Gubernator rozkazał ostrym tonem:
  - Do jej celi! Będziemy kontynuować jutro!
  Zdjęli dom ze stojaka, założyli wór pokutny, na postrzępione, spalone, poszarpane ciało i ponownie wrzucili do piwnicy. Spętane ręce i stopy.
  Dziewczyna leżała na zgniłej słomie. Doszła do siebie, czując silny ból. Wokół Domki krążyło już kilka szczurów.
  Dziewczyna była jeszcze wystarczająco silna i złapała szczura ręką. Zgnieciony. Następnie, ignorując ból, zasnęła.
  Śniło jej się, że Stenka Razin ze swoją armią wjeżdżał do Moskwy. Wszystkie armie królewskie zostały pokonane. Odniesiono zwycięstwo. A lud raduje się, gdy spotyka Kozaków.
  Domka galopuje obok atamana. Elegancka, piękna, dumna.
  I biją bębny, brzęczą trąbki. Zwycięstwo i triumf buntowników.
  Dom obudził się z grzechotu zamku i zadrżał. Przemknęło mi przez głowę: znowu będą torturować.
  Ale było jeszcze wcześnie. Dozorca przyniósł chleb i dzban wody:
  - Na sukę!
  I ustawił go tak, aby woda chlapała na ciało wojownika-bohatera.
  Dom się podniósł. Złamane palce u nóg bardzo bolały, jak otarcia i oparzenia. Dziewczyna zjadła chleb. Wypiłem trochę wody i poczułem się bardziej pobudzony. Wyprostowała palce i pomyślała, że jej złamana chrząstka zrośnie się razem i nic strasznego się nie stanie. Potrafi usuwać oparzenia i leczyć rany przy pomocy mikstury. Nie zostawiać śladu. Najważniejsze to znieść tortury, a potem... Domka przypomniała sobie spojrzenie gubernatora i pomyślała, że będą ją torturować długo i subtelnie. Nie pozwól jej się złamać.
  Domka była torturowana codziennie przez dwa tygodnie z rzędu. To prawda ostrożnie iz pewną ostrożnością. Palili, przeciągali, skręcali, bili, torturowali. Kłuli igłami i podnosili, rzucając się na stojak. Nagie podeszwy stóp były stale pieczone. Dziewczyna poczuła ból na całym ciele. Na jej rany wylano sól, co jest bardzo bolesne.
  Mimo to Domka się nie poddała. Przy pomocy swoich siwych włosów, jak przejrzałe żyto, przepiłowali kajdany. Robiła to cicho i bez przerwy.
  Dziwne, ale nawet hartowaną stal można oszlifować włosami. Ból żył w tobie, Domke. Ból jest wszędzie, nie ma krwi, nie ma żył nietkniętych bólem. Kiedy ją spalili i pobili, wyczuwało się coś innego. Ale kiedy cierpienie ogarnęło całą istotę, stało się stępione.
  Domka wciąż była bohaterską dziewczyną. Kaci zagrozili, że spalą wiedźmę, a siekiery ludzkiej nie będzie. No, co Domka była na to gotowa.
  Jednak nadzieja na ucieczkę nie opuściła jej. Może zdąży przeciąć łańcuchy. Szkoda, że okno jest po prostu za wąskie. Tak łatwo przez to nie przejdziesz.
  Może ogłuszyć strażnika i uciec w jego ubraniu? Jest dużą dziewczynką, a strażnik ma na twarzy maskę. Może uda Ci się uciec? Oczywiście ciężko jest stanąć na kalekich nogach, ale przyjdzie.
  Żeby poradzić sobie z łańcuchami.
  Tutaj wszedł do niej główny kat Samos:
  - Witaj piękna!
  Dom odpowiedział niegrzecznie:
  - Z katem nie jest dobrze, więc giniesz!
  Samosa uśmiechnął się.
  - Przyniosłem ci coś ładnego!
  Domka zachichotała i ponownie zapytała:
  - A dlaczego hotel? Gorące węgle?
  Samosa odpowiedział z uśmiechem:
  - Czy chcesz żyć?
  Dom zabrzęczał łańcuchami i odpowiedział z uśmiechem:
  - Co za pytanie! Oczywiście, chcę!
  Główny kat powiedział:
  - Wielki gubernator Jurij Dołgorukow oferuje ci czarownicę do wyrzeczenia się anatemy Stenki i kozackich rabusiów. Pokutuj, a król zlituje się nad tobą. Zostaniesz skazana na ciężką pracę, ale trafisz do posiadłości gubernatora, gdzie będziesz mieszkać jak księżniczka!
  Dom zachichotał i zauważył:
  - A gdzie mam schować skarby, czy mnie nie zapytają?
  Samosa odpowiedział grzecznie:
  - Gubernator ma dosyć własnego bogactwa! Będziesz z nim czuły, otrzymasz zarówno życie, jak i szczęście. I tak... Jutro będzie na Ciebie czekał ogień. Co więcej, ogień będzie powolny i nie zostaniesz od razu spalony. Będziesz cierpieć przez kilka godzin nago przed tłumem. A potem twoje prochy zostaną zmieszane z końskim nawozem i nawożone nim na polach. Zrozumiały?
  Domka znów się uśmiechnęła, mimo brutalnej tortury, wszystkie jej zęby ocalały i zauważyła:
  - Chce, żebym był czuły wobec mojego dręczyciela gubernatora? Ile ma życzeń!
  Samosa zauważył ponuro, zniżając głos:
  - Gdybym był tobą, zgodziłbym się. Nie możesz uciec od ognia.
  Domka skinęła głową i zadzwoniła łańcuszkiem:
  - To logiczne... Uścisk drugiego człowieka albo płomień. I jeszcze nie wiadomo, kto będzie na szczycie...
  Dziewczyna klasnęła w dłonie i odpowiedziała:
  - Jestem gotów być czuły wobec gubernatora. Ale nie wyrzeknę się Stenki Razina i Kozaków! Zwłaszcza publicznie!
  Samosa wzruszył ramionami i zauważył:
  - Ale wtedy władca nie będzie mógł ci wybaczyć. A więc... To tylko słowa. Powstanie zostało już stłumione. Stenka Razin jest w niewoli i wkrótce zostanie stracona. A teraz jest torturowany tak jak ty. A twoje wyrzeczenie nie będzie miało znaczenia!
  Domka ze smutnym spojrzeniem zapytała:
  - Może pozwól mi pomyśleć?
  Samosa odpowiedział niezadowolonym spojrzeniem:
  "Twoje spalenie jest zaplanowane na jutro." Najwyzej musisz udzielic odpowiedzi pojutrze. A tymczasem... Chcesz spędzić noc w czystym, miękkim łóżku i bez łańcuchów?
  Domka dumnie potrząsnęła głową, jej białe, lekko złote włosy stały się brudniejsze, ale nie pojawił się ani jeden siwy włos. Dziewczyna odpowiedziała szorstko:
  - Wolę loch. Ona myśli lepiej!
  Samosa gwizdnął.
  - Cóż, jesteś dumny! Rzadko widujesz takiego mężczyznę! Wiesz, proponuję jeść jak człowiek. Wzmocnij swoją siłę. A potem wychudzony na chlebie i wodzie.
  Dom zachichotał i odpowiedział:
  - Cóż, możesz jeść! Tutaj moje zasady nie przeszkadzają.
  Pojawił się pomocnik kata. Przyniósł tacę z pieczoną gęsią, placek i kieliszek wódki.
  Dom zachichotał. I radośnie powiedział:
  - Takie uczty, że nie chcesz umrzeć!
  Asystent mruknął:
  - Pomyślałbym o duszy!
  Domka skinęła głową na zgodę i wyznała:
  - Tak, byłem z mężczyznami i nie raz. Łącznie z samym Stepanem Razinem. Więc i tak czeka mnie piekło.
  Głodna dziewczyna wzięła ciasto i dość dużą pieczoną gęś. Zaczęłam energicznie gryźć mięso.
  Samosa zapytał dziewczynę:
  - Myślisz, że to piekło istnieje?
  Domka logicznie zauważył:
  - Jeśli na tym świecie są udręki, to dlaczego nie miałyby być w innym świecie?
  Samosa westchnął i szturchnął pięścią podbródek.
  - Logicznie... widzę kata w piekle.
  Dom zachichotał i zasugerował:
  - I dlaczego? Po prostu wykonujesz rozkazy. Zabijałem też ludzi. Walczyłem o prawdę... Prawda jest względna! Jeśli usuniesz kilku bojarów, jutro ci sami atamani kozacy staną się gorsi od dawnych szlachciców! Czasami myślisz, czym jest szczęście?
  Samosa zasugerował prosto i racjonalnie:
  - Szczęście jest zawsze względne! Tutaj jesteś głodny jedząc gęś i w tej chwili jesteś szczęśliwy!
  Dom przytaknął na znak zgody.
  - Tak, to prawda! Dobra gęś... Czy tak zawsze karmią skazanych na śmierć?
  Samosa niechętnie odpowiedział:
  - Jak kiedy. Ale sam wielki gubernator Dołgorukow obiecuje ci słodkie życie pod jego auspicjami. A ty jesz i radujesz się!
  Domka zapytała z uśmiechem i serdecznym tonem:
  - Czy Stenka Razin może zostać ułaskawiona?
  Samosa potrząsnął głową.
  - Nie! Jest zbyt wielkim przestępcą!
  Domka zasugerował wtedy:
  "Może odmówię ułaskawienia, jeśli razem ze Stepanem zostaniemy straceni jednym toporem.
  Samosa potrząsnął przecząco głową.
  - Nie... Gubernator tego nie potrzebuje! Cóż, udawaj, że go kochasz, w przeciwnym razie taka przebiegła kobieta jak ty zawsze może uciec!
  Domka dalej żuła ptaka i ciasto. Powąchała kieliszek wódki. Jednak dziewczyna nie lubiła pić. I śpiewał wesoło:
  - Wszystko jest niemożliwe, możliwe, we wszechświecie jesteśmy testowani tylko w zbudowaniu!
  
  PASJA DO JEANNE DARK
  Podczas wypadu zdrajcy celowo zamknęli bramę, by pozostawić dziewczynę na zewnątrz. A ona, odcięta od garstki ludzi, walczyła rozpaczliwie. Niewątpliwie Dziewica Orleańska padłaby z bronią w ręku, gdyby nie kategoryczny rozkaz księcia Burgundii - wziąć czarownicę żywcem.
  Jeanne została poważnie zraniona włócznią w ramię, miała głębokie zadrapania na twarzy i mocny guzek na czole. Zraniony strzałą i prawą ręką. Przebito silny biceps.
  I została rozebrana do naga, pozostawiając tylko w samodziałowych szmatach, przykuli ją za ręce łańcuchami, podciągając górę. Bose stopy Maid of Orleans, z bosymi palcami dotykającymi zimnej, kamiennej podłogi, okrągłe obcasy wywinięte do góry. A ona sama wisiała na wieszaku. Ból w zraniony bark i przestrzelony ramię był straszny. Mimo to silnej, wysportowanej dziewczynie, mocno zaciskającej zęby, udało się powstrzymać jęki - choć ból był bliski utraty przytomności.
  Włosy Jeanne nieoczekiwanie okazały się blond, choć zwykle malowano ją na brunetkę lub rudowłosą. Szyja jest mocna, nie kobieca, ale klatka piersiowa jest rozwinięta, jak mięśnie silnego ciała. Oczywiście prawie nie pościła, jak zwykle pisze się o niej w książkach. Ale teraz rzeczywiście nie karmili jej i dali jej tylko do picia, żeby nie umarła. Dla rannej dziewczyny takie zawieszenie to prawdziwa tortura.
  Książę Burgundii odwiedził Joannę dopiero trzeciego dnia. Silna dziewczyna, mimo skręconych stawów, oddychała równo. Co więcej, nawet głęboka rana na ramieniu zaczęła się poprawiać, a na bicepsie zamknęła się. W tej dziewczynie było tyle witalności. Szczury wirowały wokół jej pełnych gracji i silnych bosych stóp, ale żaden nie odważył się ugryźć.
  Spojrzała na księcia jasnymi oczami. Nie czytają ani bólu, ani strachu, tylko głęboką pogardę. Książę był zakłopotany i grzecznie wymówiony.
  - Przepraszam, Milady Jeanne. Nie wiedziałem, że zostałeś potraktowany tak okrutnie.
  A książę krzyknął. "Zdejmij jej kajdany i odprowadź nas do bardziej godnego miejsca.
  Rzeczywiście, sam dygnitarz bardzo niechętnie przebywa w zimnym, wilgotnym i co najważniejsze śmierdzącym lochu.
  Łańcuchy zostały zdjęte z Jeanne i pomimo straszliwego bólu, który przeszył ją, gdy dziewczyna opuściła ręce, orleańska dziewczyna, należy jej przyznać, nawet się nie skrzywiła. Tylko źrenice znacznie się rozszerzyły, pokazując jak bolesne były jej brutalnie skręcone stawy.
  Duke pozwolił Jeanne iść dalej. Dziewczyna szła pewnie. Schudła trochę, ale pozostała muskularna i silna. Prawie tak wysoki jak książę, a biorąc pod uwagę, że nosi szpilki, to może nawet trochę wyższy od niego. Oczywiście jej twarz jest piękna, ale jej uśmiech jest zbyt szorstki i męski.
  Idąc na górę, książę uprzejmie zaproponował, że zje i napije się drogiego i wiekowego wina. Pokojówka z kolei umyła stopy Jeanne i przyniosła jej pantofle. Ale były małe. Dzięki wdzięcznemu i wyrzeźbionemu kształtowi opalone nogi przyszłej świętej wydawały się mniejsze niż w rzeczywistości. Jeanne jednak nagle odmówiła zmiany ubrania, rozsądnie deklarując:
  "Jeśli jestem więźniem, szmaty wystarczą na więźnia. A jeśli gość, to mam prawo opuścić zamek!
  Książę Burgundii nakazał służbie odejść. Osobiście nalewając Jeanne do miski i oferując przekąski, zadeklarował:
  - Uwierz mi! Naprawdę, jestem twoim więźniem!
  Wojownicza dziewczyna uśmiechnęła się i wypiła łyk z kielicha. Potem zjadła kawałek sarny i zauważyła:
  "Nie jesteś pierwszym mężczyzną, którego wziąłem do niewoli!"
  Książę wzniósł toast, po czym zauważył:
  - Moje prawa do tronu nie są gorsze, a nawet przewyższają te, które ma Karl.
  Joanna uśmiechnęła się protekcjonalnie i zauważyła:
  - Chcesz wspiąć się w dziczy rodowodu? Jakby córka Filipa Długiego dała twojej rodzinie prawo do tronu francuskiego?
  Książę Burgundii energicznie potrząsnął głową i potwierdził:
  - Tak, oczywiście! W końcu prawo salickie mówi, że ziemia jest po prostu podzielona między synów w rodzinie i nie ma to nic wspólnego z sukcesją na tronie!
  Joanna logicznie zauważyła:
  - Potem jest oddział Ludwika Zrzędliwego. Mają jeszcze więcej praw do tronu!
  Książę sprzeciwił się, choć nieprzekonująco:
  - I że Joanna, izba parów pozbawiła prawa do tronu. W tym z powodu wątpliwości co do jego pochodzenia.
  Dziewczyna z Orleanu zachichotała i pokazała swoją erudycję:
  - Tak więc prawo salickie zostało zatwierdzone przez Izbę Parów.
  Argument był mocny. Książę ponownie wezwał pokojówki i zażądał poważniejszego jedzenia. Wygląda na to, że Jeanne nie jest tak prosta, na jaką wygląda. I nie jest to tylko korpulentna i silna młoda wieśniaczka, która wygląda jak koń orny. To znacznie bardziej wykształcona osoba, choć w polityce.
  Przez głowę przemknęła mi uwodzicielska myśl o torturach. Ale dziewczyna, jak właśnie zauważył, była bardzo dobra w znoszeniu bólu. I potrzebuje przede wszystkim Zhanny jako sojusznika.
  Książę dał Joannie coś do jedzenia, po czym wszedł z drugiej strony:
  "Jak niesprawiedliwie król cię traktuje. Zrobiłeś dla niego tak wiele, że w pełni zasłużyłeś na tytuł księcia. Ale nadal jesteś biedną wieśniaczką. Jesteś posłuszny armii, ale nie ma nic dla duszy!
  Joanna zauważyła ze smutkiem:
  - Święci są zadowoleni z małej ilości!
  Książę roześmiał się nieco na siłę i zauważył:
  - Większość świętych i papieży to karczownicy, których jeszcze nie szukano. I na przykład kardynałowie..... Nadal nie znasz życia!
  Jeanne odpowiedziała na to łagodnie:
  - Uwierz mi, wiem tak dobrze jak ty, książę. A ta wiedza nie daje mi radości!
  Książę chciał większej jasności:
  - Ale zgadzasz się, że nic nie jesteś winien królowi i nie masz wobec niego żadnych zobowiązań?
  - Nie dla króla - Tak dla Boga! - odpowiedziała jeszcze bardziej inspirująca mgła Zhanna.
  Książę odpowiedział z uśmiechem:
  - A Bóg chce pokoju. A świat wolałby być ustanowiony przez naszą liczną i silną rodzinę, a nie przez Valois. Specjalnie dla nas Wielkiej Brytanii. Tylko nasza dynastia może się z tym pogodzić!
  Jeanne powiedziała z nieoczekiwanym wzruszeniem:
  - Wybrałem Carla nie dlatego, że jest lepszy od ciebie. A dziewczyna dokonuje wyboru raz na zawsze! A męczeństwo jest o wiele lepsze niż zdrada!
  Książę prawie się udławił. Wypił więcej wina, opróżniając kielich do końca. Wypełniał go gniew. Zagrożenie nastąpiło.
  - Rozkażę cię torturować!
  Joanna uparcie odpowiedziała:
  - Nie ma większej tortury niż słuchanie twoich obietnic!
  - Pieprz ją! - rozkazał książę groźnie i służący i kaci, już niecierpliwie czekając na zabawę, wpadli do pokoju.
  
  W przeciwnym razie nie mogło być: książę Burgundii kazał oprawcom ją zerwać. Bardzo bogaty loch z różnymi narzędziami tortur. I kat z Hiszpanii, pół Moor. Ale przyzwoicie mówi po francusku:
  - Czy to przywódca armii żab? - Ciemnoskóry bandyta roześmiał się ogłuszająco i zauważył. - Dobre piersi, sutki jak truskawki, mocne uda - w sam raz na bat i wieszak!
  Jeanne Darc tylko prychnęła z pogardą: zanim zaprowadziła ją do kata, Dziewica Orleańska została rozebrana i dokładnie przeszukana. Nie jest to przyjemne, gdy brudne, męskie dłonie dotykają całego ciała, a nawet wspinają się w intymne miejsca i grubo je marszczą. Jeanne d'Arc, która do niedawna podlegała osobom utytułowanym, poczuła się wyjątkowo upokorzona. Bandaż został z niej zerwany, a na jej ramieniu otwarła się głęboka, szarpana rana. Sprawiła trochę bólu. Kat spojrzał na nią z przyjemnością, będzie można wybić dodatkowe cierpienie dziewczyny z powodu kontuzji.
  Oprawca mlaskając grubymi wargami mruknął:
  - Co! Zacznijmy od stojaka! A może chcesz nam coś powiedzieć?
  Joanna d'Arc zajrzała w kąt: siedziało tam dwóch skrybów, gotowych spisać każde jej zeznanie. W pobliżu znajdował się lekarz i kilku pomocników kata. Stojak został przygotowany wcześniej. Pokojówka Orleańska powiedziała stanowczym głosem:
  - Napisz co następuje!
  Skrybowie natychmiast zaczęli pisać. Dziewczyna krzyknęła:
  - Okrągły głupiec Duke of Burgundy! Czeka na niego zaostrzony kołek!
  Kat Moor uderzył ją w twarz:
  - Dość! Na stojaku odważna dziewczyna.
  Pętla chwyciła umięśnione ramiona Dziewicy z Orleanu i zaczęła się unosić, skręcając jej stawy. Ból w zranionym ramieniu był straszny, ale nieugięta Jeanne wycisnęła z siebie uśmiech. Chociaż jej kości, szerokie jak na młodą dziewczynę, chrzęściły od gwałtownego potrząsania, na jej pięknej twarzy nie drgnął nawet mięsień.
  Ręce skręcone w stawach, zgrabne bose stopy, dziewczęce nogi od ziemi. Legendarna dziewczyna wisiała w powietrzu. Pomocnicy kata natychmiast zabezpieczyli na nogach ciężki ładunek.
  Kat uważnie obejrzał ciało ofiary. Od straszliwego bólu w ramieniu, prasowanie ulgi zawiodło, muskularne, dziewczęce, opalone ciało, nietypowe dla średniowiecza, zaczęło się pocić. Tak, czuje ból, ale jaka wytrzymałość jest potrzebna, aby jednocześnie uśmiechać się z białymi zębami.
  Oprawca zapytał:
  - Wymień nazwiska swoich asystentów w obozie burgundzkim!
  Zhanna odpowiedziała pluciem. Kat, choć został trafiony, nawet się nie poruszył, na jego brzydkiej, brodatej, prawie czarnej twarzy igrał uśmieszek:
  Więc gramy głupich. Dobra dziewczyno, pomogę ci.
  Kat wyjął wycior i wbił go w ranę, po czym zaczął się skręcać. Twarz dziewczyny zrobiła się czerwona, pot zaczął z niej spływać i kapać, mięśnie mimowolnie napinały się, oddech był ciężki, przerywany, jakby po długim biegu. Ale o dziwo uśmiech nie opuścił jej ust.
  Kat wiercił do końca, a potem ostro go wyciągnął: źrenice oczu Dziewicy Orleańskiej zwęziły się, ale uśmiech stał się jeszcze szerszy!
  - Silna kobieta! Prawdziwy bohater! W porządku, sprawię, że będziesz krzyczeć. - Oprawca zaczął podgrzewać wycior na bladoczerwonym ogniu, pomocnik kata wyjął szczypce z płomienia. Część gryząca poczerwieniała od gorąca.
  Najbardziej odważna osoba mogła stracić odwagę, ale Jeanne patrzyła na to tak, jakby przed nią rozstawiono stół z naczyniami.
  Kat, bezbożnie fałszywy, śpiewał:
  - Noga kobieca, smaż trochę!
  Chwytając szczypce w dłonie, oprawca dotknął rozgrzanym do czerwoności żelazem okrągłego, lekko zakurzonego obcasa dziewczyny. Wybrał najbardziej wrażliwe miejsca u stóp Dziewicy Orleańskiej. Przez pokój unosił się zapach palonego mięsa. Kat pociągnął go nosem:
  - To jest bardzo miłe!
  Oprawca działał ostrożnie, rozprowadzając oparzenia równomiernie na całej podeszwie. Gdy ciepło jest zbyt silne, pali nie tylko skórę, ale także zakończenia nerwowe, dlatego w tym przypadku potrzebna jest duża umiejętność zadawania bólu. Żanna zachowywała się bohatersko, nie jęknęła, coś, co raniło ją w oczy i spływał pot, ale uśmiech igrał na jej twarzy.
  Kat tymczasem zaczął łamać sobie palce.
  - Delikatnie, dziewczyna będzie bardzo zadowolona!
  Joanna powiedziała z pogardą:
  - I co? Jako mężczyzna nie możesz!
  Długie ramiona kata były silne. Palce trzeszczały, oprawca zaczął od małego palca. Kiedy gorące żelazo łamie paznokcie i palce, jest potworne. Słychać chrupnięcie. Jeanne próbuje drgnąć, ale jej nogi są mocno spętane, a każde ogniwo łańcucha jest grube jak duży palec u nogi. Nawet jej mięśnie, zahartowane chłopską pracą i ciężkimi walkami, nie są w stanie złamać tak mocnych stalowych więzów.
  Po złamaniu małego palca kat chrząknął raczej:
  - W porządku kolego! Jesteś dziewczyną, łapiesz przyjemność!
  Jeanne parsknęła ze stoickim spokojem.
  - Nieźle, ale żelazko jest za zimne!
  Kat odpowiedział:
  - W porządku! Upiekę cię!
  Oprawca powoli się złamał, skręcając środkowy palec wokół własnej osi. Piękne palce orleańskiej dziewczyny, długie, równe, pełne wdzięku. Kości są mocne, niełatwo je złamać, a kat nawet spocił się z wysiłku. Kropelka potu spłynęła z jego pochyłego czoła i spadła na rozpalone do czerwoności szczypce. Nogi młodej i silnej dziewczyny bardzo ładnie pachną. Taka miłość to wielka przyjemność. A tortury są jeszcze lepsze. Teraz kolej na duży palec u bosej stopy. Prawda jest taka, że nie wystarczy się złamać.
  Jeanne, ukrywając swoje cierpienie, szczekała ze złością:
  - Cóż, jak słaby! Nie możesz złamać kości!
  Kat odpowiedział ze łzami w oczach:
  - Nu nic, pomożesz!
  Ogromny pomocnik oprawcy wsunął specjalne urządzenie. Kciuk ściśnięty, słychać było trzask. Palec się złamał, kat powiedział z satysfakcją:
  - A teraz lewa noga!
  Proces tortur jest bardzo przyjemny. Kości och, jak pękają, a nawet poparzenia skóry. Legendarna dziewczyna wytrzymuje, a nawet wystawiła język, drażniąc łupieżców.
  Kat z napiętą pieszczotą mówi:
  - Jeśli wyznasz wszystko, zdradzisz swoich wspólników, zaprzestaniemy tortur i będziemy cię leczyć.
  Joanna obojętnym tonem, jaki jej nadano z takim trudem, odpowiedziała:
  - Jaki jest twój ból dla mnie!
  Po skończeniu łamania palców kat chciał trzymać się za ręce, ale lekarz zatrzymał go:
  - Ta suka będzie musiała podpisać coś innego, na przykład uznanie księcia Burgundii za króla Francji, więc zostaw ręce w spokoju.
  Kat chętnie zgodził się:
  - Tak, zostawmy to na deser! A teraz pokonamy ją batem!
  Pomocnik oprawcy wyjął bicz z płomienia, z cienkich białych łańcuchów z ognia. Jeanne zmrużyła oczy i zawołała ironicznie:
  - Cóż, to świetna kąpiel!
  Kat odpowiedział z uśmiechem:
  - Piękna miotła! Głupio będziesz bardzo zadowolony i będziesz szalony!
  Kat zamachnęła się i uderzyła. Przez potężne ciało Zhanny przeszły konwulsje.
  - Czy lubisz?
  Dziewica Orleańska odpowiedziała głosem zbyt cichym jak na dziewczynę:
  - I co? W porządku! Tylko tutaj cios jest słaby!
  Asystent fanatyka ponownie wcisnął pięść. Kat, jakby śpiewnym głosem, powiedział:
  - Dwa-ach-ach!
  Kolejny cios i melodyjne odliczanie:
  - Trzy! Cztery!
  Dziewczyna napina mięśnie brzucha, chce uderzyć kata, ale nie może go dorwać.
  - Podejdź do mnie! Joanna krzyczy.
  Flayer dokucza jej:
  - Tak, jesteś taki dobry!
  Stopniowo plecy, ramiona i pośladki, najsłynniejszy wojownik wszechczasów i narodów, zamieniają się w ciągły krwawy bałagan pokryty oparzeniami. Mimo nie do zniesienia udręki, Jeanne wciąż uparcie poszukuje i kolejne pytanie:
  - Powiedz mi, gdzie ukrywasz skradzione nam skarby? - Ryczy jak pantera śnieżna:
  - W twoją ślinę brodę!
  Kat ponownie chwycił rozgrzane do czerwoności szczypce i chwycił ją za szkarłatny sutek na piersi, brutalnie go obrócił!
  Dziewica Orleańska, otrząsając się z krwawego potu, wyciskała się z siebie:
  - Wyrafinowana pieszczota!
  Kat kontynuował tortury drugą piersią. Nagle blond głowa Zhanny potrząsnęła i straciła przytomność.
  Lekarz krzyknął ze strachu:
  - Oparty!
  Kat przyłożył rękę do szyi:
  - Więc nie! Serce pewnie bije! Kontynuować?
  Lekarz pokręcił głową.
  - Wystarczy na dzisiaj! Nie ma na nim miejsca do życia. Myślę, że nic od niej nie dostaniesz.
  Kat skinął głową z nieukrywaną irytacją.
  - Nigdy nie krzyczałem! Silny charakter, choć kobiece ciało jest bardzo bolesne. Ale jej mięśnie są jak u bardzo silnego mężczyzny.
  Lekarz cicho i nawet rozglądając się powiedział:
  - Anglik skazał ją na spalenie na stosie. Ten diabeł powinien mieć dość siły, by samodzielnie wspiąć się na rusztowanie. Dlatego umyj Jeanne i umieść ją w najbardziej strzeżonej celi pod silną strażą, w łańcuchach.
  Kat gorliwie skinął głową.
  - Tutaj wszyscy żołnierze to nowi strażnicy, najemnicy. Na osobisty rozkaz księcia Burgundii wymieniono wszystkich Francuzów, więc Joanna nie będzie miała wspólników! No to pod wzmocnioną eskortą zabierzemy ją i spalimy na centralnym placu. Och, jakże chętnie przyniosę pochodnię do tych zabawnych, ale jakże uwodzicielskich nóg.
  Lekarz odpowiedział chłodno:
  - Jeśli Zhanna podpisze niezbędne dokumenty, to szybko umrze. W przeciwnym razie ogień będzie powolny, stopniowo pożerając jej piękne ciało!
  Jeanne opamiętała się i szepnęła ze złością:
  - Nie czekaj!
  W odpowiedzi kat wziął świeże, rozgrzane szczypce i ostro chwycił otwartą ranę na ramieniu. Ścisnął mocniej: dziewczyna znowu straciła przytomność. Została oblana lodowatą wodą. Potem zdjęli go ze stojaka. Kat narzekał:
  - No, suko! Nie wiem, co jeszcze myśleć! Może zgwałcić ją gorącym łomem?
  Lekarz przecząco pokręcił głową.
  - Dobry pomysł, ale książę Burgundii wymyślił coś lepszego. Ona, święta dziewica, zanim zostanie stracona na oczach całego tłumu, zostanie zgwałcona przez twoich dwóch pomocników. To będzie bardzo wyrafinowana zemsta!
  Kat klasnął w ręce.
  - Tak, to takie cudowne! A ja zobaczę?!
  - Całe miasto zobaczy! - Obiecał lekarz.
  Kat tańczył:
  - Och, jesteście rozpalonymi szczypcami i rozpalonymi do czerwoności goździkami na ogniu! Naprawdę lubię dręczyć dziewczyny i kłaniać się nisko królowi-księciu w pasie! - Buty, kute w żelazie, dźwięcznie bębniły o kamienną podłogę.
  Jeanne została zabrana do lochu i wychodząc w pozycji stojącej została przykuta do krzyża. A wokół postaw niezawodnego strażnika!
  
  EDMOND DARTAGNAN I JULIAN POMOC
  We śnie chłopiec Edmond D'Artagnan zobaczył coś niezwykłego...
  Tutaj był obok Juliana Apostaty. Słynny cesarz rzymski w bitwie z Partami popadł w trudną sytuację. Ale spadkobiercy Cezara walczyli odważnie i wypędzili Partów. Ale sam cesarz był otoczony przez mały oddział, desperacko próbujący przedrzeć się do swojego.
  Edmond Dartagnan wyskoczył na gorący piasek. Chłopiec terminator natychmiast zdał sobie sprawę, że to nie był sen, zwłaszcza że nie do końca zagojone pęcherze na podeszwach bolały. Ale nie ma czasu na kłótnie - cesarz powinien zostać uratowany!
  Strażnik jednym ciosem jednym ciosem zestrzelił pięciu Partów, którzy już oblegali cesarza. Wtedy Oliver Twist bardzo zręcznie podniósł oba miecze i zaczął skarcić. Pierwszych czterech perskich wojowników padło z odciętymi głowami. Potem chłopiec rzucił sztyletem gołymi palcami, który skręcił się w locie i podciął gardła trzem łucznikom.
  Dartagnan Edmond radośnie wykrzyknął:
  - To walka mężczyzny!
  Następnie przeszedł do zdecydowanej ofensywy. Jego wymachy mieczem były jak kosiarka. Odcięli wszystkich z rzędu i rozcięli członki Persów. Oto główny przywódca Partów, który próbuje doprowadzić do utraty ręki przez samego cesarza. A potem głowa.
  Edmond Dartagnan rzucił jednocześnie nogami z obrotnicy pięć sztyletów i skosił całą linię łuczników. Potem krzyknął:
  - Godzina fortuny! Jest czas na zabawę!
  A jego miecze ostrzyły armię Partów. Dowódca armii, król Persji Indemon, wykluł zenki. Półnagi, muskularny chłopak ścinał wszystkich z rzędu i zaśmiecał wszystkie podejścia do Juliana trupami. Nigdy wcześniej władca Partii nie widział tak zaciekłego wojownika. A fakt, że to tylko młodzieniec bez brody, budził poważny strach.
  Nagle naprawdę pogańscy Bogowie postanowili pomóc starożytnemu Rzymowi i zamiast się wycofać, Julian zwrócił na Ziemię religię swoich przodków! A teraz to albo Herkules, albo syn Herkulesa walczący z armią Partów.
  A Dartagnan Edmond coraz bardziej wpadał we wściekłość. Rzucał ciężkimi i ostrymi przedmiotami. Dźgnął i zmiażdżył wrogów starożytnego Rzymu, a jego miecze wydawały się nieodpartą błyskawicą. Chłopiec terminator zainspirował resztę Rzymian. Krzycząc: Herkules! Herkules z nami! Ruszyli na Partów, trzykrotnie podwajając siły. Walczył sam cesarz.
  Julian był tylko nieco powyżej przeciętnego wzrostu, ale dobrze zbudowany i przystojny. W chwili śmierci miał zaledwie trzydzieści dwa lata i nie wiadomo, co czekałoby Cesarstwo Rzymskie, gdyby odstępca żył dłużej. Ale teraz wydaje się, że Partowie cofnęli się i zaczęli się wycofywać.
  A reszta armii rzymskiej dodała ciepła. Król Indemon próbował odwrócić losy bitwy iz wybranym tysiącem nieśmiertelnych ruszył do bitwy. Ale to był jego fatalny błąd.
  Edmond Dartagnan zwrócił uwagę na bardzo duży - wyższy od Szczurobójcy, wzrostu mężczyzny, w koronie i ramionach, jak szafa ze złotej kolczugi. A chłopiec, widząc, jak słuchają rozkazów tego władcy, zrozumiał: czas działać. I podniósł łuk upuszczony przez Persa. Szybko pociągnął go stopą, tak że cięciwa prawie pękła. A potem wypuścił strzałę, mentalnie towarzysząc jej lotowi.
  I pędząc, kłujące ukłucie przeszyło kark wyniosłego króla Partii, łamiąc tętnicę szyjną. I ogromny ciężar półtora, a nawet dwóch centów, władca zderzył się ze słoniem pociągowym.
  Śmierć króla to oczywiście miażdżący cios dla armii. Zwłaszcza, gdy młodszy spadkobierca próbował przejąć dowództwo, gdy Edmond Dartagnan wysłał w niego strzałę. W rezultacie tym przeciwnikiem okazał się przekłuty skorpion. Rzymianie, widząc cesarza pędzącego do bitwy, krzyczeli teraz: Apollo, Apollo jest z nami!
  A Edmond Dartagnan bił Partów rękami i bosymi dziecięcymi stopami, stosując techniki, o których przeczytał w chińskiej książce przetłumaczonej na łacinę.
  I ta barbarzyńska armia zamieniła się w hurtowy lot. Teraz Rzymianie ścigali Partię iw tej rasie wilków nie było mowy o przebaczeniu i miłosierdziu. Biada uciekającym i biada tym, którzy podwójnie uciekają przed Rzymianami.
  Armia wschodnia topniała na naszych oczach, a pułki, legiony i kohorty łacińskie były nieubłagane. Żelazne i silne, łamią i niszczą wszystko i zabijają szlachtę...
  Chłopak natomiast błysnął gołymi, różowymi obcasami i prowadził młyn z mieczami, zabijając jednocześnie pięciu przeciwników.
  Całkowite zwycięstwo. Pozostali przy życiu Partowie padają na kolana i błagają o litość.
  Edmond Dartagnan zbliżył się na wezwanie cesarza. Spojrzał na niego czule. W starożytności ludzie są nieco mniejsi niż w późniejszych wiekach, a we śnie chłopiec wyobraża sobie, że jest starszy. Tak więc według rzymskich standardów chłopiec Dartagnan wygląda na czternaście, piętnaście lat. Oznacza to, że można go już uznać za mężczyznę, choć bez brody. Julian spojrzał na swoje zadrapania i siniaki i zapytał z szerokim uśmiechem:
  - Jesteś bogiem?
  Edmond Dartagnan szczerze i uczciwie odpowiedział:
  - Jestem człowiekiem!
  Julian westchnął ciężko i również odpowiedział szczerze:
  - Szkoda... Bardzo przepraszam!
  To rozzłościło chłopca terminatora i odpowiedział szorstko:
  - Nie ma czego żałować! Człowieku, to brzmi dumnie!
  Julian skinął głową z aprobatą i poklepał chłopca po ramieniu:
  - Dobrze powiedziane! Ten człowiek brzmi dumnie i musi być dumny, a nie glina w rękach garncarza!
  Armia mruknęła z aprobatą. Maszerujący ksiądz zaczął przygotowywać pogańskie nabożeństwo modlitewne z okazji zwycięstwa. Julian postanowił wskrzesić stare kulty. Jednym z nich jest kult Jowisza, Marsa i Mitry. Chociaż jasne jest, że wiara pogańska wymaga modernizacji. Zaproponowano tu różne pomysły. Przecież istnieje już nauka o Polach Elizejskich - raj dla wojowników i bohaterskich ludzi, panditów. Dlaczego więc nie uczynić z tego oficjalnej doktryny. Będziesz uległa cesarzowi, będziesz mogła wyróżnić się w służbie i zdobędziesz harem na tamtym świecie, a tam będziesz celebrować szlachetne święta, będąc wiecznie młodym i silnym! Dlaczego więc elita to doktryna Chrystusa?
  Dumny chłopiec Edmond Dartagnan, który również nie przepadał za tradycyjnym chrześcijaństwem, dwudusznym i okrutnym, zauważył:
  - Sam człowiek jest kowalem własnego szczęścia i jest garncarzem swojego sukcesu!
  Julian wyciągnął rękę do chłopca, potrząsnął nią ciepło i zasugerował z całą szczerością:
  - Bądź moim synem i dziedzicem! Jesteś mądry ponad swoje lata i masz nadludzką siłę!
  Następnie cesarz wyjął z pasa pierścień Cezarów. Ten pierścień jest zwykle noszony przez cesarza dla tego, kogo wybierze na swojego następcę, i jest zwykle oznaką adopcji.
  Edmond Dartagnan włożył pierścionek na palec wskazujący i powiedział z entuzjazmem:
  "Mam nadzieję, że będę godny zostać synem cesarza..."
  Julian pokonał armię Partów i ponownie oblegał ich dobrze ufortyfikowaną stolicę. Pojawienie się Edmonda Dartagnana zostało powitane z radością. Cesarz rzymski ucałował chłopca i podniósł go silnymi rękami nad sobą, mówiąc:
  - Dzięki Bogu! Już myślałem, że nie żyjesz!
  Edmond, zdając sobie sprawę, że prawda nie jest tak łatwa do wyjaśnienia, tupiąc bosymi stopami, odpowiedział:
  - Szczerze, Wasza Wysokość jest moim prawdziwym ojcem, to jest Apollo i czasami zabiera mnie na Olimp i do innych światów, żebym nie przyzwyczaiła się do ludzi!
  Cesarz, nazywany w prawdziwej historii apostatą, był zaskoczony:
  - Widziałeś Olimp?
  Edmond Dartagnan, jak wszyscy rozwinięci intelektualnie chłopcy, uwielbiał komponować i dlatego chętnie potwierdzał:
  - TAk!
  Julian wykrzyknął z podziwem:
  - I widziałem Jupitera!
  Chłopak-rycerz, uśmiechając się szeroko z perłowymi zębami, odpowiedział:
  - Mój dziadek Jupiter wita się z tobą! I życzy powodzenia! Aby Imperium Rzymskie - podbiło cały świat! I cały wszechświat!
  Cesarz wykrzyknął na całe gardło:
  - Dzięki bogom! Niech przyniosą zwycięstwo!
  Chłopak od razu zasugerował, aby nie opóźniać szturmu, gdyż teren wokół był zdewastowany i wojskom rzymskim było zbyt trudno zdobyć jedzenie i picie dla siebie.
  Edmond, uzbrojony w najlepszy rzymski łuk, który również ulepszył, wyruszył na polowanie. Lepiej przemyśleć plan szturmu, widząc samą fortecę i jednocześnie zabijając wrogów.
  Edmond Dartagnan strzelił z daleka do wojownika ze szkarłatnymi piórami na hełmie. W odpowiedzi na chłopca poleciały chmury strzał. Ale młody wojownik nie zwracał na nich najmniejszej uwagi: nadal nie dosięgali i chłodno znokautowali przeciwników, a on sam szybkim krokiem, od czasu do czasu, biegnąc, chodził wokół muru.
  Miasto było rzeczywiście duże, niewiele mniejsze od Rzymu i otoczone wysokimi murami. Trajan Wielki i wielu innych zdobywców nie mogło wziąć go do siebie. Ale tutaj jest właściwie główna siła Partii. Podbij ją, a twoje rzymskie posiadłości mogą rozciągać się aż po Indie.
  Chłopiec Edmond zauważył, że mury miasta były prawie wszędzie duże, grube i poszarpane. Aby wziąć takie miasto, potrzeba dużo długich schodów i nie ma pewności, że je znajdziesz. Ochrona jest nieco słabsza, tam gdzie miasto obmywa rzeka, płynie sztormowy potok. Rzekę można zmienić, ale zajmie to co najmniej dwa miesiące ciężkiej pracy. Więc jakie są inne sposoby?
  Na przykład wysadź ścianę i przebij się przez wyłom! Najłatwiejszy sposób, ale potrzebujesz materiałów wybuchowych. Ale niedaleko od miasta znajduje się imponujący las. A przy pewnych umiejętnościach materiały wybuchowe można wytwarzać z... trocin, dodając do nich najprostsze minerały i sole. A gołymi obcasami chłopiec czuł, że w glebie są takie minerały i sole.
  Najlepiej podważyć najwyższą część muru, gdzie zgromadziła się największa liczba wrogich żołnierzy. Teraz Partowie będą żałować, że w ogóle odważyli się wystąpić przeciwko Rzymowi.
  Edmond Dartagnan, strzeliwszy cztery kołczany, wrócił do obozu i radośnie poinformował Juliana:
  - Bogowie powiedzieli mi, jak zdobyć fortecę! Ale niech twoi wojownicy odprawią nasz rytuał!
  Cesarz rzymski ściśle nakazał:
  - Słuchaj mojego syna, tak jak mnie słuchasz!
  A armia, która widziała Edmunda Dartagnana w akcji, w odpowiedzi warknęła. A chłopiec, carewicz, aktywnie wydawał rozkazy. Najpierw musisz najpierw ściąć drzewa i drobno zmielić. I okaże się bardzo fajną śmiercionośną siłą przeciwko wrogom starożytnego Rzymu.
  Musisz wymieszać dużo trocin z minerałami, a otrzymasz potężną bombę z czasów starożytnych. Powinna działać znacznie skuteczniej niż proch strzelniczy i nie gorzej niż nitrogliceryna. To jest naprawdę poczęty chłopiec terminator. Co więcej, sam Edmond osobiście wycinał las i szlifował kłody na tarcze i trociny.
  Nagi, muskularny tors chłopca lśnił od potu i wydawało się, że chłopiec został odlany z brązu.
  Wierząc w wolę bogów armia rzymska działała bardzo przyjaźnie, harmonijnie i energicznie. Szybko zbudowano trociny i potężne drewniane tarcze. To prawda, Partowie próbowali zrobić wypad.
  Edmond Dartagnan radośnie wymachiwał dwoma mieczami i kawaleria wypadła z zasadzki. Kilka tysięcy Persów zostało otoczonych. Rycerz pieprzy ich przywódcę nogą w szczękę, zmuszając go do utraty wielu zębów. A potem jego para mieczy działała jak brzytwy. A Partowie byli w worku i otoczeni przez najdzielniejszą armię na świecie.
  Tak, wielu barbarzyńców walczyło teraz w rzymskiej armii, ale to ją wzmocniło, pochłaniając zarówno świeżą krew, jak i nowe techniki walki.
  Edmondowi Dartagnanowi udało się to bardziej niż innym. I celowo dzieciak wlał się w duże kałuże krwi, żeby spryskać rzymskich żołnierzy. A im się to spodobało, okazało się, że boską łaskę, siłę i szczęście otrzymują od samego syna Apolla.
  Tak samo wielu w Rzymie ucieszyło się z powrotu starych kultów pogańskich. I z wielką przyjemnością modlili się do Fortune i Jupitera.
  Chłopiec terminator zdawał się potwierdzać, przecinając Persów na pół jednym zamachem, że wiara pogan daje kolosalne kosmiczne moce. I że praktycznie każda osoba, w razie potrzeby, może zostać bogiem i czynić cuda!
  Z drugiej strony chrześcijaństwo wydawało się zbyt wrogie przyjemnościom życia i przez to nieatrakcyjne. Co więcej, czy jeszcze będzie ten raj? A czy ktokolwiek z żyjących w IV wieku widział zmartwychwstałego Chrystusa?
  Tak, nawet wyrafinowanemu umysłowi bardzo trudno uwierzyć we wszechmoc ukrzyżowanego, nieszczęśliwego człowieka. A tym bardziej barbarzyńcom, czyli Rzymianom, którzy cenili kult siły i dla których krzyż był hańbą. Aby wszechmogący Bóg upokorzył się na śmierć na krzyżu - wydawało się to w ogóle szaleństwem i wiara w takie ....
  A ich bogowie są prości, zrozumiali, ludzcy... I nikt nie stawiał poważnego oporu odrodzonym kultom!
  A teraz wojownicy ryżowi, nawet jeśli połowa z nich nie jest Latynosami, ale barbarzyńcami, entuzjastycznie wykonują rozkazy cesarza i jego Syna i Syna Apolla.
  W nocy przygotowana jest wystarczająca ilość trocin i minerałów. Edmond Dartagnan nie czekał do świtu, ale nakazał natychmiast przestawić wóz na centralny punkt obrony wroga.
  A trofeum konie Partów rzuciło się wraz ze śmiercionośnym ładunkiem do wieży królów. Pędzili ich dalej, paląc wrzeciennik i nogi zapalonymi pochodniami i ciosami długich batów. I chociaż Persowie rozpoczęli masowy ostrzał w ciemności nocy, było już za późno.
  Edmond Dartagnan, aby podnieść głos, wykrzyknął przez wielki mosiężny róg:
  - Niech imię Bogów się spełni! Niech Jowisz pomoże!
  Wybuchł tak, że nawet kilka mil od głów Rzymian zrzucił im hełmy z głów. Ale Partowie cierpieli tysiąc razy więcej. Główny schron przed falą uderzeniową został wyrzucony wyżej, a mury uniesione. Na miejscu zginęło wielu setek perskich żołnierzy, a jeszcze więcej zostało okaleczonych...
  Edmond Dartagnan, który również został odepchnięty przez wybuch, upadł na kolana, ale natychmiast podskoczył. Chłopak-rycerz znów szczeknął:
  - A teraz przyjaciele atakują! Na chwałę naszego Boga Apollina!
  I rzucił się pierwszy, błyskając boso, z kurzem przyklejonym do krwi chłopięcych obcasów. A za nim pędziła cała armia rzymska, w każdym razie niezliczona, w koszmarze.
  Edmond Dartagnan jako pierwszy dotarł do pozycji Partów i żwawo wspiął się pod zawalony mur. Chłopiec terminatora był bardzo podekscytowany. Pociął wszystkich po kolei, chociaż było już jasne, że Partowie stracili zdolność prawdziwego oporu. Ich morale spadło, a wszelka chęć przeciwstawienia się Rzymianom wyparowała. Jednak eksterminacja trwała nadal i doszło do prawdziwej masakry.
  Chłopiec terminator uderzył jednego ze szlachetnych Persów gołą piętą w podbródek i złamał mu szczękę i szyję. Wpadł prosto do kotła z wrzącą smołą, którą Partowie przygotowali do wylania na głowy atakujących Rzymian.
  Rozlana żywica i kilku przerażonych Persów również wpadło do kotłów i upieczono w nich żywcem.
  Oliver Twist, wymachując mieczami i przecinając kolejną polanę, zaśpiewał całą balladę:
  Jestem rycerzem Rzymu i mieczem...
  Pan wezwał mnie do walki!
  Świat natychmiast dostał kata,
  I lepiej chwal Fortune!
  
  Postanowiłem ożywić wielki sen
  Ten człowiek stał się silny jak Bóg!
  I zakochałem się, mądrość, piękno,
  W którym ucieleśnia się pęd serc w metal!
  
  Nie, nie poganin, Cezar był,
  Nie znał sobie równych w rati ...
  I Rzym z promienną chwałą,
  Przeciwstaw się strachowi-szatanowi!
  
  Wszystko obróci się w pył
  Ale tylko duch jest nieśmiertelny!
  Znajdź siłę w słowach
  Które nie mówią nam głośno!
  
  Uwierz mi, człowiek nie jest trupem,
  Jest najlepszy, zawsze żyje...
  Promień chwały nie zgasł...
  Gwiazda w sercach miłości!
  
  A czym jest krew?
  Daje nam życie...
  Z bólu jest miłość
  I trzymaj się jej!
  
  Uwierz, że nie jesteś słaby
  I był silny duchem!
  Niech niewolnik zginie w ciele,
  Poradzimy sobie z uzdą!
  
  Kiedy pokonasz tchórzostwo
  A dziki horror zginie ...
  Potem szybujesz nad dachami,
  Bogowie liczący twarze!
  
  Olympus nadejdzie, rozpal ogień,
  I będzie światło...
  Ale nie dotykaj słabego bohatera,
  Klient okulisty...
  
  Kto depcze małego robaka,
  On sam jest bezwartościowy w sercu!
  I moja wielka pasja
  Pod ogonem dwa kawałki pieprzu!
  
  Krótko mówiąc, Belobog przyjdź,
  Zostanę Apollem...
  Przekreślimy zera długopisem,
  Mamy za sobą miliony!
  I z każdym uderzeniem muskularnego, podobnego do Herkulesa chłopca, ktoś upadał. A Persowie padali na kolana i krzyczeli z rozdzierającym sercem o litość.
  Stolica Partii upadła i teraz powiewała nad nią rzymska flaga.
  Więźniowie padali na twarze i całowali pełne wdzięku ślady bosych stóp chłopca-bóstwa, który wykonywał prace Herkulesa.
  Edmond Dartagnan wziął klucz do Azji w swoje silne ręce i podszedł do cesarza Juliana. Podziękował spadkobiercy i oddał mu go, mówiąc: "Chwała Apollo".
  Julian buduje nową stolicę. Edmond też zaczął marzyć o wszystkim, jakby trochę przyspieszył, jak w filmie... Tutaj ponownie spotkał cesarza Juliana. Królestwo Partów, z którego Rzymianie mieli tyle problemów pokonali, a Julian, który już był nazywany Wielkim, postanowił przywrócić Babilon.
  Pojawienie się Edmonda Dartagnana, nazwanego syna cesarza i uważanego za syna Apolla, było postrzegane przez Rzymian jako znak bogów.
  Przed chłopcem westalki posypały płatki róż. Edmond deptał je bosymi stopami i dumnie wystawiając pierś, maszerował jak triumfujący. Płatki przyjemnie łaskotały jej nagie pięty i od tego poprawiał się nastrój. Julian uścisnął dłoń chłopca, zrogowaciałego od prac wojskowych, mówiąc:
  - O mój synu! Kazałem ze skarbów schwytanych od Partów odlać dla ciebie złoty posąg, wkładając szmaragdy zamiast oczu! Ponieważ jesteś synem Apolla, jesteś jak sam Bóg piękna i sztuki wojennej!
  Edmond Dantes odpowiedział skromnie, krzyżując ramiona na muskularnej klatce piersiowej silnego nastolatka:
  - Jestem jak bóg, będąc mężczyzną!
  Julian skinął głową silnemu chłopcu, bardzo podobnym do młodzieńczego Apollo, i oznajmił:
  - Z twojej strony i na cześć początku odrodzenia Babilonu zorganizujemy walki gladiatorów!
  Edmond szczerze powiedział:
  - Mniej krwi! Nasi bogowie nie wymagają poświęcenia, ale odwagi i waleczności!
  Julian zgodził się z tym:
  - Niech tak będzie! Ale ci Partowie, którzy się nie poddali, muszą zginąć w walkach gladiatorów, aby nie narobić Rzymowi nowych kłopotów!
  Edmond D'Artagnan, Jr. odpowiedział na to:
  Niech bogowie zadecydują o ich losie! Niech tylko kobiety i dzieci nie biorą w nich udziału!
  Julian odpowiedział niejednoznacznie:
  - Ci, którzy nie są dla nas niebezpieczni, nie wezmą udziału w tańcu śmierci!
  Posąg rzucony Edmondowi D'Artagnanowi był nawet wyższy niż naturalnej wielkości, a szmaragdowe oczy płonęły. Bóstwo-chłopiec trzymał w rękach dwa miecze ze stalowymi ostrzami i rękojeściami ozdobionymi rubinami. Mięśnie reliefowe były dość zgodne z oryginałem.
  Potem odbyła się wystawna uczta, a już w jej trakcie odbyła się pierwsza walka gladiatorów. Walczyło dwóch starannie umytych i naoliwionych Partów. Atakowali się nawzajem mieczami. Większy chybił kilka ciosów miecza w klatkę piersiową i brzuch, upadł na piasek. Walka okazała się przelotna i prawie wszyscy niezadowoleni z takiego wyniku Rzymianie opuścili palce w dół - wykończcie go! Oliver powstrzymał się. Nie chciał wyglądać na okrutnego ani miłosiernego.
  Partów bez wyrzutów sumienia dźgnął swojego rodaka. Na tym faktycznie zakończyły się występy gladiatorów. Dopiero pod koniec biesiady, kiedy Julian, podobnie jak Nero, zaśpiewał pieśń, żołnierze zostali ponownie wezwani na stadion. Tym razem było to dwoje nastolatków.
  Walczyli wystarczająco długo, zadając sobie nawzajem wiele ran. I w końcu, całkowicie wyczerpani, przebili sobie piersi mieczami i zamarli.
  Edmond tupnął bosą stopą i zauważył niezadowolony:
  - Twój ojciec obiecał, że w pojedynku gladiatorów nie będzie dzieci!
  Julian odpowiedział zdecydowanie, uderzając pięścią w stół:
  - A to nie są dzieci! Mają już czternaście lat!
  Ten wynik wywołał pewne rozczarowanie wśród Rzymian i wygwizdali zmarłych walczących.
  Edmond nie protestował. On sam nie brał pod uwagę czternastoletnich dzieci. Jeśli chłopiec może już być z kobietą, to nie jest dzieckiem!
  Tak, a w tamtych czasach w takich latach w Gaskonii pobrali się i pobrali. Starożytność i średniowiecze to jedno!
  Walki gladiatorów rozpoczęły się następnego dnia.
  Partowie walczyli między sobą. Byli wściekli, rzucali się i dźgali. Wylano dużo krwi i potu.
  Już w pierwszej bitwie walczyło po dwadzieścia osób z każdej strony. Ci, którzy wyszli pierwsi z zielonymi przepaskami na biodra, a drugi z żółtymi. Bitwa przebiegała ze zmiennym powodzeniem. Wygrali zieloni, z których na nogach pozostało tylko trzech, a nawet ci zostali poważnie ranni.
  Drugi pojedynek okazał się nieco mniej krwawy niż pierwszy.
  Tym razem po każdej stronie było piętnastu mężczyzn. Niektóre w pomarańczowych bandażach, inne w niebieskim. Ciężkie buty stukają o piasek. Sami gladiatorzy są półnadzy, wielu jest owłosionych, więc spektakl jest dość barbarzyński i pełen napięcia. Orange wydawał się być silniejszy, choć generalnie walka okazała się konkurencyjna. Nastąpiła uparta wymiana ciosów, kapała krew.
  Obie strony kołysały się jak powiew fali.
  Orange okazał się silniejszy, z czego na nogach stanęło pięciu wojowników. A tym niebieskim, którzy byli stosami, ale zostali zabici, Rzymianie nie wybaczyli im.
  Bitwy toczyły się pełną parą. Tutaj na przykład trzy lwy i pięciu Partów z tępymi mieczami. Bania okazała się krwawa... Tym razem szczęście uśmiechnęło się do lwów, poza zwierzętami też, a jeńcom oddano miecze krótkie, zardzewiałe i długo nie naostrzone.
  Wtedy na ring weszli nastolatkowie, uzbrojeni tylko w sztylety. Było tyle krzyków, wrzasków, gryzienia. Splatali się w uścisku i dźgali się nawzajem czubkami, uderzali, kopali. Chłopcy byli tak wściekli, że nawet nie spojrzeli na to, kto jest w której drużynie. Po prostu zabili się nawzajem, okaleczyli i wykończyli na miejscu.
  Jeden z nich nawet wyrwał drugiemu serce z jego muskularnej klatki piersiowej, powodując, że ten zmarł z powodu silnego szoku bólu.
  Jakie to trudne i obrzydliwe, ale jednocześnie cholernie ekscytujące. Kiedy doświadczasz mieszanki podniecenia, przyjemności i jednocześnie obrzydliwości, gdy nagie, spocone, zakrwawione i pocięte nastolatki dręczą i gryzą się nawzajem bronią.
  A w czasach starożytnych rodzi się wiele dzieci, a duża liczba chłopców bierze udział w walkach gladiatorów. Są to towary mniej wartościowe i nie są tak żałosne. Często młodzi niewolnicy walczą zupełnie nago i zawsze boso.
  Gladiatorki są również prawie zawsze boso, z wyjątkiem najsłynniejszych z nich. Takie dziewczyny zakładają eleganckie sandały, aby podkreślić swój wyższy status.
  Niewolnicy nie powinni nosić butów, dopóki nie osiągną pełnoletności, tylko w chłodne dni otrzymują szorstkie drewniane buty, aby cenne bydło nie uginało się od zimna. A jeśli dziecko jest z natury silne i może wytrzymać śnieg, wolą zostawić je bez tuniki. Dzieci wolnych Rzymian, a zwłaszcza patrycjuszy, noszą sandały lub pantofle i buty w zimne dni, aby mniej przypominać niewolników.
  Edmond D'Artagnan jest oczywiście, jako syn boga Apolla, ponad takimi uprzedzeniami. Ale niektórzy partyjscy jeńcy, patrząc na chłopca w krótkich spodenkach siedzącego obok cesarza, najwyraźniej pomylili go z honorowym koznikiem i szeptali.
  A słuch Edmonda jest bardzo wyostrzony i jest nieprzyjemnie, kiedy tak o tobie myślę. Do księcia podeszli dwaj półnadzy niewolnicy i zaczęli wykonywać przyjemne masaże bosych stóp chłopca. Tak dobrze jest być dotykanym przez Azjatki. Podobno schwytano także niewolników w podbitej Partii.
  Na nogach pozostał tylko jeden z nastolatków, który jednak również nie mógł stanąć prosto z powodu licznych ran i stanął na czworakach.
  Następna walka była nieco bardziej egzotyczna. Cztery krokodyle przeciwko dwóm tuzinom Partów z kijami. I tylko jeden miał w ręku siekierę. Aligatory rzuciły się na więźniów, a oni w odpowiedzi bili kijami. Niektórzy Partowie uciekli. Krokodyl to bardzo przerażające zwierzę. Jak szczęka usta, tak ugryziony Partów umarł w takich zębach.
  A drugi wojownik stracił już nogi i drugie ramię. A krokodyle gladiatorów jedzą bardzo ze smakiem.
  Wysoki Pers z siekierą przeciął aligatora siekierą. Nawet nie zareagował: okazała się taka silna skóra. A wszystko bije po kolei i pędzą, by pożreć każdego, kto wpadł pod kły.
  Pojawił się krwawy bałagan. I zaczął rozprzestrzeniać się po piasku i żwirze.
  Edmond D'Artagnan zaczął flirtować z niewolnicami... I obudził się!
  
  TRZECIA WOJNA ŚWIATOWA W CZTERDZIEŚCI PIĘCIU
  ADNOTACJA
  Stalin podstępnie zaatakował aliantów i rozpoczął trzecią wojnę światową. Wojska radzieckie początkowo odniosły spory sukces, ale szczęście w wojnie jest zmienne.
  . ROZDZIAŁ 1
  30 maja 1945 r. rozpoczęła się nowa wojna między Związkiem Radzieckim a siłami alianckimi. Stalin zdecydował, że należy zlikwidować Zachód, zanim zdobędzie bombę atomową.
  I zaczęła się wojna. ZSRR miał na froncie około siedmiu milionów żołnierzy i oficerów. Zachód miał mniej więcej taką samą liczbę różnych rodzajów piechoty. I różne kraje. Alianci mają ponad dwadzieścia tysięcy czołgów i dział samobieżnych przeciwko piętnastu radzieckim. To prawda, że ZSRR ma ciężkie IS-2, podczas gdy sojusznicy praktycznie nie mają takich potworów. Może z wyjątkiem dwudziestu czołgów Tortila ważących osiemdziesiąt ton. Ale sojusznicy mają "Pershingi", które są lepsze od T-34-85 pod względem uzbrojenia i przedniego pancerza, oraz "Churchills", które są znacznie lepiej opancerzone niż trzydzieści cztery.
  Jest też, choć nie masywny "Superpershing" z potężną 90-milimetrową armatą o długiej lufie i długości lufy 73 EL i grubszym przednim pancerzu. To także bardzo niebezpieczny samochód. Ale najbardziej masywny "Sherman". W zbroi i uzbrojeniu ten czołg jest blisko trzydziestu czterech. W widoczności, jeszcze lepiej w optyce. Prędkości są przybliżone, podobnie jak waga. "Sherman" jest naprawdę wysoki i mniej stabilny, trudniej go zamaskować. Ale w ruchu jest znacznie cichszy. T-34-85 jest znacznie głośniejszy.
  To prawda, że radziecki samochód z silnikiem wysokoprężnym ma dużą rezerwę mocy i spala mniej.
  Niektóre Shermany - "Firefly" są wyposażone w siedemnastostopowe działo i są lepsze od trzydziestu czterech i siły przebicia pancerza. Ale to nie są najbardziej masywne.
  Generalnie sojusznicy nie wydają się słabsi na lądzie. Mają wystarczająco dużo karabinów maszynowych i pistoletów maszynowych.
  Ale piechota radziecka jest bardziej zahartowana i ma większe doświadczenie w ciężkich walkach z wrogiem. Pod tym względem Armia Czerwona jest silna.
  W lotnictwie przewaga sił jest po stronie aliantów. Zwłaszcza w bombowcu. A zwłaszcza w samolotach czterosilnikowych. Radzieckie myśliwce są lepsze w manewrowości pojazdów sojuszniczych, ale gorsze pod względem uzbrojenia i prędkości.
  Oczywiście decyzja Stalina jest na pierwszy rzut oka hazardem. Ale sowieckie asy są lepsze i bardziej produktywne niż zachodnie. A co najważniejsze, polegałem na zaskoczeniu.
  A to jest wielka moc, gdy nagle zaatakujesz. I wtedy Armia Czerwona zdołała zaskoczyć sojuszników. I wyrzućmy je.
  Tu nastąpił nagły i bardzo silny cios.
  Wojska sowieckie już w pierwszych dniach wkroczyły.
  Załoga Elizabeth walczyła na SU-100 i wysyłała pocisk za pociskiem.
  Dziewczyna nacisnęła dźwignię bosymi palcami stóp, jakby strzelała ze śmiertelną siłą.
  Oto kobiety, których potrzebujesz.
  I pięknie kroją na ziemniaki.
  Elżbieta, miażdżąc wojska aliantów, wydała:
  - Czeka nas radość, najwyższa klasa!
  Ekaterina rzucała się gołą, wyrzeźbioną stopą i pisnęła:
  - Aby cieszyć się zwycięstwem i nie opłakiwać goryczy porażki, potrzebujesz potu pracowitości i iskry talentu!
  Elena zaćwierkała, obnażając zęby i mrugając:
  - Żołnierz czuje w sercu, kiedy ma ruszyć do ataku, a polityk, który od dawna ma wątrobę, posyła na rzeź!
  Efrosinya nacisnęła nagą piętę na pedale, wysłała pocisk śmiertelnej siły i wydała:
  - Żołnierz nawiedza czasem wątpliwości co do kompetencji dowództwa, ale polityk bez wątpienia nie jest kompetentny, że w umiejętności kłamania!
  SU-100 pewnie przebił wszystkie alianckie czołgi z dużej odległości i pokazał swoją skuteczność.
  Elżbieta kopnęła gołymi palcami u nóg i pisnęła:
  - Żołnierz to syn orła, który dzioba przeciwnika i fruwa po niebie, polityk to syn lisa, który sra na głowę, a świnie na uboczu!
  Ekaterina pięła nagim, okrągłym, różowym obcasem i gruchała:
  - W bitwie dzielni pokonali go przed rozpoczęciem walki, tchórz przegrał bez udziału w bitwie, polityk oszukiwał jeszcze przed podziałem trofeów!
  Elena zachichotała, zepchnęła szkarłatny sutek, posłała śmiertelną anihilację śmierci i pisnęła:
  - W bitwie siły są zawsze nierówne, ktoś jest silniejszy, ktoś słabszy i wszyscy są równie dobrzy w zabawie w politykę!
  Efrosinya też uderza gołymi palcami i grucha, odsłaniając zęby:
  - W bitwie żołnierz bazgra z karabinu maszynowego, a polityk z tyłu bębni językiem bez skutku!
  Elizabeth zauważyła, strzelając do czołgów alianckich:
  - Żołnierza nie trzeba pobudzać do wyczynu - jest zawsze gotowy, a polityk lada chwila będzie cię obwiniał!
  Ekaterina rzucała się gołą piętą, rozbijała kolejny czołg i pisnęła:
  - Żołnierz jak kot ma dziewięć żyć, a polityk jak diabeł milion masek!
  Elena z wielką aktywnością wystrzeliła w przeciwnika śmiercionośne pociski i pisnęła:
  - Żołnierz, nawet chory fizycznie, jest zdrowy psychicznie, a polityk zawsze ma obsesję na punkcie bolesnej chęci pieprzenia wyborcy!
  Efrosinya agresywnie zauważyła, wysyłając pociski śmiertelnej siły za pomocą bosych stóp:
  - Roboty nie mogą zachorować, prawdziwi żołnierze się nie poddają, a politycy z natury nie mogą nic poradzić na to, że coś schrzanią!
  Maszyna nadal eksterminowała sojuszników. Ponadto suszenie przebiło także działa i piechotę wroga.
  A na niebie walczyli też sowieccy piloci.
  Cztery piękności zaatakowały na niebie. Walczyli jak olbrzymy w bikini i boso.
  Takie piękne i walczące dziewczyny.
  Natasha Sokolovskaya wyrzuciła wroga ze swojego myśliwca, uderzyła w samochód i gruchnęła:
  - Wojownik to wojownik trzy razy, polityk to świnia milion razy!
  Anastasia Vedmakova również uderzyła nożem gołymi palcami i pisnęła:
  - Żołnierz to po pierwsze człowiek, po drugie wojownik, polityk to świnia w pierwszym stopniu, a lis w drugim!
  Akulina Orłowa, miażdżąc nazistów i używając bosych stóp, zauważyła:
  - Bosa kobieta może wyprzedzić każdego obutego mężczyznę, bez butów łatwo o jej stopy, bez mózgu ciężko żyć!
  Mirabela Magnetic wzięła go i za pomocą bosych palców wysłała prezent śmierci i pisnęła:
  - Kobieta nie wstydzi się afiszować gołą piętą, znacznie gorzej jest, gdy mężczyzna cię obkuł i zdarł trzy skóry!
  Dziewczyna desperacko i umiejętnie walczyła w powietrzu. Zestrzelili alianckie samoloty.
  Natasza, wojowniczka w bikini, znokautowała kolejny wrogi samochód gołymi palcami u nóg i zaćwierkała:
  - Polityk może cisnąć jak czołg, ale jego zbroja jest jak werbalna galaretka na biegunkę!
  Anastasia, strzelając gołymi palcami i uderzając wroga, wydała:
  - Żołnierz może dostać wszy podczas kampanii, ale polityk, który jest z tyłu, jest już z powołania weszem gnojowym, a nawet świniami przez cały czas!
  Akulina, twarda wojowniczka, uderzyła wroga gołym, okrągłym obcasem i wydała:
  - Polityk to ta owca, od której nie dostaniesz wełny na filcowe buty, ale sam kapuśniak będziesz siorał łykami!
  Mirabela w pełni się z tym zgodziła i wtrąciła się swoją wyrzeźbioną bosą stopą:
  - Świnia daje ludziom mięso i bekon, a świński polityk tylko wiesza makaron na uszach i wkłada ser do pułapki na myszy!
  Natasza użyła techniki lufy, zestrzeliła kolejny samolot i pisnęła:
  - Przemówienie polityka to solidna owsianka i mieszanina obietnic, a do tego trochę więcej sera z pułapki na myszy, takie jedzenie powoduje tylko wrzód rozczarowania!
  Anastasia zachichotała i mrugając szafirowymi oczami, uśmiechając się dowcipnie, powiedziała:
  - Żołnierz kocha kobiety i Ojczyznę, sam polityk jest jak kobieta kapryśna i kocha władzę nad Ojczyzną!
  Akulina zauważyła agresywnie, mrugając szmaragdowymi oczami i używając bosych stóp:
  - Żołnierz chce dokonać wyczynu i zostać bohaterem, polityk zawsze znajduje okazję do popełnienia podłości i otrzymania nagrody!
  Mirabela z wielkim dowcipem i genialną pewnością siebie zauważyła, obnażając zęby:
  - Jeśli żołnierz nie liczy gwiazd, to prędzej czy później zdobędzie je na szelkach, ale polityk, uważając się za gwiazdę, nie zasłużył nawet na krzyż na grobie!
  W samolotach dziewczyny szybko zdobywały rachunki. Ale oczywiście walki były zacięte.
  Wojska radzieckie już w pierwszych dniach głęboko przedarły się przez obronę i zaklinowały się na pozycjach wroga.
  Czołg IS-3 właśnie zaczął pojawiać się na froncie. Maszyna ta ma bardzo dobrą wieżę - szczególnie jeśli chodzi o przedni pancerz. To prawda, że sam czołg jest o trzy tony cięższy niż IS-2 z podobnym podwoziem i silnikiem.
  Alenka prowadzi ten samochód z innymi dziewczynami. A czołg walczy nieprzenikniony na czole o działa sojuszników.
  Alenka za pomocą bosych palców u nóg strzelała do wroga, rozłupywała zbroję Shermana i świergotała:
  - Żołnierz nie zawsze znajduje miejsce pod słońcem, ale jego dusza jest jasna, polityk czasem zajmuje miejsce luminarza, ale sam diabeł jest w duchu!
  Anyuta również wystrzeliła z karabinów maszynowych i zauważyła dowcipnie:
  - Żołnierz szuka chwały i chce przeżyć, polityk już znalazł wstyd i chce żyć na wielką skalę!
  Alla, ta rudowłosa dziewczyna o wściekłej sile, wysłała pocisk bosymi palcami i pisnęła:
  - Żołnierz salutuje i pozostaje z honorem, polityk wsuwa świnię, a on sam pozostaje parszywym dzikiem!
  Maria, ta dziewczyna o złotych włosach, nacisnęła dźwignię gołą piętą, wysyłając śmiertelny dar śmierci i zaćwierkała:
  - Służba żołnierska nie pozwala wyhodować brzucha, ale stracąc brzuch wojownik zyskuje nieśmiertelność w ludzkich sercach, a polityk, wyrobiwszy sobie brzuch, zostaje tylko w wątrobie!
  Olimpias, uderzając wroga gołymi obcasami, wydał:
  - Żołnierz nie oszczędza żołądka i nie ma brzucha za to, że kochają nas dziewczyny, polityk trzęsie się w żołądku i mamuta podnieca, a za to wyborcy nas znienawidzą!
  Dziewczyny, jak widać, zupełnie się rozeszły. I są na czołgu IS-3 szalejącym jak olbrzymy.
  I pokonaj oddziały sojuszników.
  Churchill i Truman tylko potrząsnęli głowami. Tak więc okazało się, że ich wojska uległy katastrofalnej porażce. Armia Czerwona dotarła już do Renu, tworząc kilka kotłów.
  Jednak nie wszystko zostało jeszcze przesądzone. Prasy lotnicze alianckie. Bombowce są bardzo potężne i mają kolosalną moc zabijania.
  B-29 jest ogólnie bardzo niebezpieczny z dwunastoma karabinami maszynowymi. To takie proste, że nie możesz go powstrzymać.
  I całkiem szybko. Porównywalna szybkością do Jaka. Nie, nie możesz tego po prostu wziąć.
  Dziewczyny, muszę przyznać, są bardzo agresywne i piękne w sowieckim lotnictwie i nie da się ich tak łatwo powstrzymać. Mogą zestrzelić każdy samolot.
  Nawet budzący grozę B-29, który ma zabójczą moc. I to wszystkich powala.
  Na przykład Stalenida również siedziała za sterami samolotu. I zestrzeliła amerykański samochód ze swojego LA-7, gruchając:
  - Bosa dziewczyna jest szczęśliwsza od starej kobiety obutej przez szarlatanów obiecujących wieczną młodość i bogactwo, ale zamiast młodej skóry zdarto trzy skóry!
  Dziewczyna nacisnęła spust gołymi palcami, powaliła kolejnego wroga i pisnęła:
  - Żołnierz nie jest jeszcze generałem, nie ustępuje mu pomysłowością i odwagą, polityk nie jest całkiem szatanem, ale żeby robić podłość, musi się jeszcze czegoś nauczyć od diabła!
  Steelenida jest bardzo fajną i rozbrykaną dziewczyną.
  Tutaj uderza w samolot wroga. Nokautuje go z kolosalną dokładnością i mówi:
  - Naga kobieca pięta jest okrągła i uwodzicielska, nadzy królowie, z którymi politycy pojawiają się przed nami po zerwaniu maski, zaokrąglone w mowie, ale obrzydliwe!
  Wojownik pokazuje swoje akrobacje i zniszczenie. A to chyba nie wystarczy.
  Na sojuszników naciskają nasi bojownicy. Ale wojska amerykańskie też nie walczą tak źle.
  Żołnierze z Ameryki strzelają dość celnie. Ich ludzie są uzbrojeni od dzieciństwa i wiedzą, jak strzelać z pistoletów i karabinów. A Amerykanie mają dobre pistolety maszynowe.
  Po nieco stępieniu efektu zaskoczenia straty Armii Czerwonej zaczęły narastać.
  Mimo to Ameryka i Wielka Brytania to silne kraje z wieloma koloniami.
  I nawet w walkach powietrznych gotują się na równych prawach.
  A piloci aliantów nie są źli.
  Natasza Sokołowska, walcząc i używając gołych palców u nóg, wzięła go i dowcipnie wydała:
  - Pilot nie rodzi się skrzydlaty, dostaje skrzydła w walce, polityk nie rodzi się z nosem, ale bez trudu zostawia wyborców z nosem!
  Anastasia, przewracając kolejny samochód, zaćwierkała, obnażając perłowe zęby i mrugając:
  - Umiejętność żołnierza rodzi się w agonii, polityczna wirtuozeria rodzi agonię wyborców!
  Akulina zauważyła, strzelając gołymi palcami wyrzeźbionych nóg:
  - Żołnierz nie jest jeszcze mistrzem, ale uczy się od bitwy do bitwy, polityk nie jest już aniołem, a od jednej kampanii wyborczej do drugiej robi się niechlujny!
  Mirabela, odcinając wrogów za pomocą bardzo celnych i celnych serii, wydała:
  - Urodzony do raczkowania nie może latać, ale niewolnik od urodzenia jest w stanie wzlecieć do tronu, jeśli ma wytrwałość dzięcioła, inteligencję sowy i orle spojrzenie!
  Sławnie powalili samochody... Armia Czerwona przedarła się do Rzymu. Tam zostali entuzjastycznie przywitani przez włoskich komunistów. I wielu innych narodowości.
  Rozpoczęła się kampania wyzwoleńcza Armii Czerwonej w Europie. I rozwijało się bardzo pomyślnie. Chociaż straty były bardzo duże.
  Miesiąc po rozpoczęciu ofensywy wojska radzieckie zbliżały się już do Paryża.
  Nawet masowe bombardowania nie były w stanie ich powstrzymać. Postęp był powolny, ale stały. A straty można było odzyskać.
  Nastąpił marsz uzupełnienia, rekrutowani i żołnierze z Europy.
  Polacy, Rumuni i Węgrzy walczyli także z aliantami. Trwała potężna ofensywa.
  Amerykanie i Brytyjczycy wyraźnie przegrywali, ale wojnę kontynuowali...
  3 lipca 1945 r. wojska sowieckie wkroczyły do Paryża. W mieście wybuchły zacięte walki.
  Alianci ponieśli już niepowetowane straty i leniwie stawiali opór. Klęska wojsk zachodnich nastąpiła niemal w tempie blitzkriegu. Stalin był bardzo zadowolony.
  Tak, to oczywiście podłe, ale praktyczne. A wojska Stanów Zjednoczonych i Wielkiej Brytanii desperacko próbowały się dogonić.
  A konta więźniów poszły w miliony, a siła robocza jest nadal bardzo potrzebna w obozach.
  Józef Stalin mądrze zauważył:
  - Najsilniej wygrywa na wojnie, a największą moc tkwi w sprycie, więc lis zawsze przejmie lwa!
  To jednak nie wszystko. Przed Wielką Brytanią, która jest chroniona przez bardzo potężną flotę.
  
  Radziecki okręt podwodny "Pioneer" z załogą dziewcząt atakuje Brytyjczyków.
  Dziewczyna Nicoletta wystrzeliwuje torpedę w Anglika przy pomocy bosych palców i pisków:
  - Żołnierz bierze go nie tyle na siłę, ile przez pomysłowość, mózg jest najsilniejszą częścią ciała, mimo że nie ma mięśni, a język jest najbardziej szkodliwy, chociaż za zębami!
  Tamara, również wysyłając torpedę ze śmiertelną siłą gołymi palcami, zauważyła:
  - Żołnierz zaciska pasa, żeby ułatwić bieganie, polityka zmusza wyborców do zaciskania pasa, a oni się rozpraszają!
  Aurora również wystrzeliła torpedę we wroga i pisnęła:
  - Żołnierz ma duchowe skrzydła i orła w duszy, polityk ma w duchu świński grosz, a dusza gorsza niż świnia!
  Potem dziewczyny będą się śmiać, wezmą coś zabawnego i zaśpiewają na chwałę Rosji.
  I wracając do walki...
  Okazuje się, że jest to pełnoprawna wojna. Francja została już zdobyta, a Armia Czerwona przekroczyła Pireneje. Godzina zwycięstwa jest coraz bliżej.
  Oto dziewczyny pod koniec lipca w Madrycie.
  Schwytani żołnierze zmuszeni są całować ich bose stopy. Robią to z entuzjazmem.
  Zoya zauważa z uśmiechem:
  - Język mężczyzny ochoczo oblizuje kobiecą piętę, ale głupi mężczyźni jeszcze chętniej dają się obuć skrępowanym językiem politykom!
  Augustyn, którego bose stopy mężczyźni obsypywali pocałunkami, zauważył racjonalnie:
  - Politycy mają długie języki, ale bardzo krótkie ręce, aby spełnić obietnicę bezwymiarowych ust!
  Swietłana, której nagie podeszwy, lekko zakurzone, ale eleganckie, lizała dwójka młodzieńców, zauważyła:
  - Kto ma intelekt, muchy dziobią miodowe przemowy polityków, a kto ma chciwość szczurów, pędź po ser w pułapkę na myszy!
  A dziewczyny wybuchnęły śmiechem, było bardzo fajnie i przyjemnie na swój sposób...
  Oleg Rybaczenko walczył także z siłami alianckimi. Chłopiec rzucił ze śmiertelną siłą granat gołymi palcami i powiedział:
  - Politycy rzadko bywają głupcami, wręcz przeciwnie, częściej głupcami są ci, którzy zabierają głos jako miodopłynny polityk, ryzykując za to uderzenie w uszy i pozostawienie bez spodni!
  Margarita Korshunova, walcząc z potężną armią, a także rzucając dary śmierci gołymi palcami u stóp, dała, obnażając zęby:
  - Polityk sam jest kieszonkowcem, a on kieszonkowcem, a jego kieszeń nie ma dna, ale może z tego wyciągnąć tylko figę dla wyborców!
  
  Chłopiec i dziewczynka śmiali się i obnażyli swoje perłowe i bardzo błyszczące zęby.
  Oleg Rybachenko, wręczając granat gołą piętą, zauważył:
  - Najeźdźca depcze butami ziemię, a kobieta gołymi stopami depcze mężczyznę, ziemia jęczy z bólu, mężczyzna grucha z zachwytu!
  Dziewczyna Margarita odwróciła się i kontynuowała:
  - Żołnierz nie chce zabijać, ale sumiennie wypełnia swój obowiązek, polityk jest spragniony krwi, a sumienia nie ma!
  Dzieci walczyły i pokazały swoje najwyższe umiejętności bojowe.
  Gibraltar jest już szturmowany przez Armię Czerwoną.
  Alice i Angelica walczą. Dziewczyny są oczywiście prawie nagie, w samych tylko cienkich majtkach i opalone.
  Alice rzuciła bosą stopą morderczy dar śmierci, potrząsnęła czołgiem Challengera i gruchnęła:
  - Żołnierz nie jest chomikiem do zaopatrywania się, ani susłem do ukrycia, ani szczurem do gryzienia na własną rękę, ale naprawdę ma lwie zęby, gdy walczy w słusznej sprawie!
  Angelica, wypuszczając śmiertelny wybuch i wysyłając dar śmierci gołą piętą, jęknęła:
  - Żołnierz to jednostka bojowa, polityk to bojowe zero!
  Alicja, atakując i strzelając, powiedziała:
  - Polityk nie jest żołnierzem ani wojownikiem, ale bardzo skutecznie zabija długim językiem i zrywa dach z zawiasów!
  Angelica, ścinając żołnierzy sprzymierzeńców i rąbiąc ich, zdradziła, dając prezent śmierci gołą piętą:
  - Dyktator również usuwa wióry z pniaków długim językiem, piłą elokwencji!
  Dziewczyny pokazały swoją klasę. Gibraltar upadł. Pojmani Brytyjczycy ucałowali bose stopy dziewczyny.
  Alicja dość logicznie zauważyła:
  - Najsilniejszą kością jest język, jeśli nie jest związany językiem!
  Angelica w pełni się z tym zgodziła, gołymi palcami chwytając nogi jednej z więźniarek za nos:
  - Jeśli polityk jest skrępowany, to w polemikach nie będzie zbierać kości!
  Alicja zachichotała i zauważyła agresywnie, mrugając szafirowymi oczami:
  - Polityk wciąż jest tym owocem, nigdy nie dojrzeje, by nakarmić wyborców, ale zgniły od chwili, gdy zostanie wystawiony do oceny przez głosowanie!
  Angelica, obnażając swoje perłowe zęby, zauważyła:
  - Polityk to owoc, który wylewając sok elokwencji zamienia wyborców w warzywa!
  I dziewczyny opadły - jedna goła podeszwa przeciwko drugiej.
  Filozoficznie zauważył Oleg Rybaczenko:
  - Półlitrowa butelka wódki jest bardziej zabójcza niż tuzin Hitlerów, więc wypijmy to, że tylko alkohol zabija Rosjan!
  Następnie członkowie Komsomołu śpiewali w chórze;
  Wspaniałe dziewczyny z Komsomola,
  Wierny statutowi w wielkiej wojnie...
  Głos piękności jest dźwięczny,
  Nie ma piękniejszego na ziemi!
  
  Nasza Ojczyzna stanie się piękna,
  Zbudujemy jasny komunizm...
  Niebezpiecznie jest walczyć z Rosjanami,
  Zły faszyzm zostaje natychmiast zniszczony!
  
  Raz walczyliśmy pod Moskwą,
  Były silne mrozy.
  Hitler był w zmowie z Szatanem
  A teraz Führer ma zera!
  
  Pomagają nam Maria i Łada,
  Przeciwnicy dzielnie pokonują...
  Nie ma lepszych piękności niż my,
  Niedźwiedź wpadł w szał!
  
  Chociaż mróz szaleje bardzo mocno,
  Członkowie Komsomołu pędzą boso...
  Często szkoda spotkać Judasza,
  Uderzmy ich w twarz!
  
  Dla dziewczyn jedno wezwanie do walki,
  Odważ się pokazać zaciekłą bitwę ...
  Członek Komsomola nie z duszą bufona,
  Egzamin na statystyki to po prostu piątka!
  
  klasa, świetna dziewczyna pokaże
  Chwała zostanie potwierdzona stalowym mieczem...
  Jesteśmy jeszcze fajniejsi niż czarne demony,
  Rozbijmy Mudżahedinów na kawałki!
  
  Nie okazuj litości Führerowi
  Dziewczyny w wiecznej chwale na zawsze...
  Będzie dla nas gwiazda, uwierz w nagrodę,
  I spełniło się wielkie marzenie!
  
  Nigdy nie uklękniemy
  Nie zginaj rycerzy w niewoli ...
  Naszym nauczycielem jest mądry Lenin,
  Oceniamy oczywiście na podstawie umysłu!
  
  Nie ma Ojczyzny - Ojczyzna jest droższa,
  Komunizm wstrząsa ziemią...
  Uderzyli Führera w twarz,
  Masz zły faszyzm młota kowalskiego!
  
  Umiemy walczyć bardzo dzielnie,
  Będziemy w stanie pokonać wszystkie przeszkody szturmem...
  Nosi dziewczynę RPG w torbie,
  Zapisałem swój numer w notesie!
  
  Pod Moskwą naziści otrzymali stanowczo,
  Ich zbiorniki płonęły jak świeca...
  I oddalili się od naszych,
  Komsomołowa dziewczyna odcina się od ramienia!
  
  Nie dajemy Hitlerowi litości,
  Automatyczna maszyna dziewczyny bazgroli ...
  Wszyscy uciekają tracąc dranie,
  Moc rosyjskiego ducha to monolit!
  
  Mamy śmiercionośne pociski,
  Samolot startuje ponad gwiazdami...
  Śpiewane są bohaterskie czyny,
  Pędzi jak orzeł w locie!
  
  Jesteśmy wspaniałymi dziewczynami z Komsomołu,
  Wszyscy źli urodzili się, by uciekać...
  Palce naszych bosych stóp,
  Rzucać dobrze wycelowane granaty!
  
  Co faszysta wierzy, że dostaniesz
  Zapłoniesz jak pająk...
  Demony będą dręczyć w podziemiach,
  Kto służył Adolfowi - Szatanowi!
  Gady dostają zło na rogi,
  Karabin maszynowy dziewczyny bazgra...
  Uwierz nam, hojnie cieszymy się z gości,
  I mamy niezawodny miecz i tarczę!
  
  Dziewczyna obróciła młyn
  Mudżahedini zgrabnie skrojony...
  Tak duży był wymierzony w pysk,
  Ale zmiotła z jego ogniem!
  
  W Rosji nie ma silniejszej armii
  Niż od dziewczyn boso iw szortach...
  Nie noś obłudnika, jesteś nonsensem,
  Uciekniesz od nich w krzakach!
  
  Białe światło błyszczy jak błyskawica,
  I lśniąca gwiazda świeci...
  Stolica oparła się hordzie,
  Nasza podarowana przez Boga Moskwa!
  
  Stalingrad i to jest wspaniały wyczyn,
  Każdy rosyjski wojownik to gigant...
  Przygotujmy trumnę dla nazistów,
  W końcu Pan jest zawsze Jednym z nami!
  
  Nieskończona moc wszechświata
  Rozkwitajmy w wierze raju...
  Nasza działalność to praca i tworzenie,
  Egzaminy zdajemy na pięć!
  
  Chwała Ladzie i Marii,
  Są święte, matki bogów...
  Obecnie nie ma bariery dla członków Komsomołu,
  W trosce o naszych dziadków i ojców!
  
  Niedługo zbudujemy raj na planecie,
  Nie będzie w nim żalu i wrogości...
  W końcu rycerz wyroku jest godny,
  Odzwierciedlając atak złej hordy!
  
  Bój się i żałuj, wrogu Pana,
  Zostaniesz wrzucony prosto do piekła...
  Ten, który czcił podziemia
  Zawsze będzie w płomieniach!
  
  Czczony Adolf i za to w agonii,
  Tak bardzo boli wić się w piekle...
  Dla bezbożnych będzie nauka,
  Wolałaś Hitlera od Chrystusa!
  
  A dla geniusza Komsomola Stalina,
  To jest uniwersalny ideał...
  Jego nerwy stały się jeszcze silniejsze,
  Marzyłem o takiej wielkości!
  
  Już wkrótce era komunizmu
  Potęga nauki wskrzesi zmarłych...
  Hordy odwetu nie nadejdą,
  Brązowy róg zwycięstwa krzyczy!
  Członkowie Komsomołu skończyli śpiewać, a Oleg Rybaczenko postanowił śpiewać także sam, jak wiecznie młody człowiek.
  Na statkach kosmicznych chłopiec wystartował,
  Chce konkurować z wrogiem w bitwie...
  Choć chaos panuje we wszechświecie,
  Ale potężny blaster ukryty w torbie!
  
  Wojownik wielki rosyjski wojownik,
  Może poruszać mieczami podczas gry...
  Chociaż wygląda na idealnego młodzieńca,
  Moc kipi ciepłym majem!
  
  Chce walczyć jak mistrz
  Wiele złych z planety zapełni się ...
  Chociaż milion hord atakuje,
  Ale dowódca pochwali cię zwycięstwem!
  
  Chłopiec w skafandrze kosmicznym to szykowny facet,
  Miecz hiperplazmy tnie w snopy...
  Często biegałem boso po śniegu,
  Aby nie deptać Rosji butami!
  
  Prawdziwa prawda w naszych sercach
  Z dumą podnosimy głowy...
  Duch, który kiedyś był w białych ojcach,
  Poznamy owsiankę!
  
  Moc Ojczyzny jest tak wielka
  Że Wehrmacht nie ma odwagi sobie z tym poradzić,
  Rosja, gloryfikująca wiedzę od wieków,
  I nie noś bzdur!
  
  Służmy Bogu wiernie
  W każdym biznesie budujemy kreację...
  Nie rozpaczaj chłopaków dla dziewczyn,
  Nasza świadomość będzie piękna!
  
  Nie, zasłabnę w bitwie, wojowniku,
  Nawet jeśli zostanę pionierem...
  Jezus jest moim starszym bratem i ojcem,
  Swoją łaskę przelewa obfitą ulewą!
  
  Rosja daje mi bukiet raju,
  Kamienie na niebie błyszczą jak diament ...
  Wyczyn żołnierza śpiewa się w wierszach,
  Dostaniemy hojne miejsce w raju!
  
  Nie, będziemy głupio niegrzeczni,
  Sprawmy, aby świat był świeży, piękny...
  Zły łowca stał się teraz grą,
  Kłóć się z nami jest bardzo niebezpieczna!
  
  Nasze dziewczyny są takie dobre
  Zęby błyszczą jak perły...
  Zatańczymy z nimi z serca,
  Błyskawica bije złoto z nieba!
  
  Mamy potężną armię
  Budujemy łodzie z armatami nawet...
  Chwała Rosji prawdziwy honor,
  Ugotujemy dużo tłustej owsianki!
  
  Ogólnie chłopak jest odważnym żołnierzem,
  I pokona przeciwników grając...
  Chłopak wycelował w karabin maszynowy,
  Planeta stanie się rajem i rajem!
  
  Teraz, gdy Europa została podbita, musimy dostać się do Ameryki i wylądować w Wielkiej Brytanii.
  Ale Anglia i USA mają potężną flotę. A ZSRR na morzu jest znacznie słabszy i nie jest łatwo zdobyć Wielką Brytanię.
  Trwa wojna podwodna. Tutaj ZSRR próbuje użyć niemieckich okrętów podwodnych. Oczywiście, aby wygrać, nie wystarczy własne.
  Ale Niemcom udało się zatopić większość swoich okrętów podwodnych.
  Załogi są pilnie przygotowywane dla ocalałych.
  Wojna nieco się przeciągnęła, a przed nami druga, jeszcze bardziej dramatyczna seria bitew.
  . ROZDZIAŁ 2
  Ponownie Oleg Rybaczenko Rosyjscy Bogowie powrócili do misji III wojny światowej.
  Nadszedł rok 1946... Bitwa przeniosła się na morze iw powietrze. Tak długo, jak wytrzyma sama Wielka Brytania.
  Oleg Rybaczenko i Margarita Korszunowa walczą w Afryce. Dążą do uwolnienia kolonii.
  Chłopiec, który wygląda na dwanaście lat, wraz z dziewczynką, również w tym samym wieku, biegnie przez dżunglę.
  Gołe, okrągłe, błyszczą pięty dziecięcych nóg. Chłopaki są gotowi do walki i chętni do walki.
  Oleg Rybaczenko i Margarita Korshunova wypracowują nieśmiertelność wykonując misje na frontach III wojny światowej. I chętnie walczą.
  Oto nieśmiertelne dzieci, które natknęły się na brytyjską bazę. A w furii atakują cały pułk przeciwników.
  Oleg Rybachenko rzuca granat gołymi palcami i mówi:
  - Chłopiec z gołą piętą wybija zęby wrogowi, dorosły obuty polityką pozostaje bezzębnym psem, który wyje do księżyca!
  Terminatorka Margarita Korszunowa również rzuci morderczym darem śmierci gołymi palcami u nóg i piskiem:
  - Głośna chwała przychodzi żołnierzowi niełatwo, ale jest sprytna, ale polityk od czasu do czasu wpada w głośne skandale o rozgłosie!
  Dzieci z fenomenalną siłą zmiażdżyły Brytyjczyków i pokazały swoją klasę wyższą.
  Inni też walczyli pod wielką presją w Afryce.
  Dimka i Danka wraz z innymi chłopakami z młodszego batalionu Armii Czerwonej polecieli do Afryki. Radziecki sześciosilnikowy transportowiec mógł przewozić do dwustu uzbrojonych spadochroniarzy. Ale był cały batalion trzystu bojowników młodszej odmiany Orląt Stalina. Trzystu chłopców w wieku około dwunastu lat, którzy wydawali się jeszcze dość zadętym nosem, ale w rzeczywistości byli to specjalnie wyselekcjonowani chłopcy, którzy już nie przeszli słabego szkolenia wojskowego.
  Stalin chciał, aby w wojnie wzięło udział jak najwięcej nastolatków. W Afryce główne siły brytyjskie zostały już pokonane, choć w Sudanie wciąż są silne garnizony. To prawda, wojska kolonialne nie są do końca niezawodne, aw rzeczywistości jednostki brytyjskie.... Nie są tak dobrze uzbrojone, zwłaszcza w czołgi, próbują przenosić sprzęt przez metropolię. Dlatego ryzyko dużych strat u chłopców jest minimalne. Ma być na poziomie konwencjonalnych ćwiczeń taktycznych, a młodsze pokolenie zdobędzie doświadczenie w wojnie.
  Dmitry i Danka dobrze znają niemiecki (rzekomy wróg), a także angielski, hiszpański i francuski. Ich szkoła jest również elitarna, a sowieckie dzieci teoretycznie powinny być najmądrzejsze.
  Sowiecki chłopak, najwyraźniej spośród przywódców, wysoki i muskularny Maxim Tankow uścisnął dłoń i powiedział szczerze:
  - Nie spodziewaliśmy się, że Białorusini mogą być tak silni i mądrzy. Na przykład wypluć nam drogę, jak pierwszorzędni Rosjanie! A niemiecki jest jeszcze lepszy!
  Dimka skromnie zauważył:
  - I co jest tak zaskakującego. Może będziemy musieli walczyć, ale jeśli pójdziesz na zwiad i nie znasz języka niemieckiego, ile informacji zbierzesz?
  Maxim się zgodził.
  - To prawda! Ale generalnie Niemcom uczono, że jesteście rosyjskimi podludźmi. Słowianie podobno jest to etap przejściowy między małpą a człowiekiem. Oznacza to, że pod względem rozwoju inteligencji rosyjski jest nieco wyższy niż zwierzę domowe. Jakimi idiotami byli naziści!
  Danka ze złością zacisnął pięści:
  - Tak, mogę osadzić na takie słowa.
  Maksimka odpowiedział:
  - Tylko wybór broni zależy ode mnie. W rękawiczkach jesteś mistrzem Półświata, ale co z walką nunchaku?
  Danka była zaskoczona:
  - I co to jest?
  Sowiecki dzieciak z elity chciał odpowiedzieć, ale Dimka wyprzedził go:
  - To narzędzie rolnicze, które w Chinach wybija snopy. Mongołowie-Tatarzy zabronili Chińczykom noszenia broni, więc zmienili to pozornie nieszkodliwe urządzenie w zabójczą maczugę. Opracowano cały system walki na nunczako. Następnie został przyjęty przez Japończyków pod koniec XIX wieku. Prawdopodobnie trafił od nich do wojsk ZSRR.
  Maxim odpowiedział:
  - Nie na pewno w ten sposób. Wielki Stalin zaprosił kilka guru z Chin dziesięć lat temu, nakazując, aby szkoła walki wręcz Związku Radzieckiego była najbardziej zaawansowana na świecie. Nie należy myśleć, że my, naród radziecki, jako naród najwyższy, nie chcemy się uczyć od innych narodów. Nasza radziecka szkoła wojskowa wymaga maksymalnego uwzględnienia czynnika ludzkiego.
  Danka skinęła głową.
  - I białoruski też. Stalin powiedział - technologia w okresie odbudowy decyduje o wszystkim! A potem, w drugim planie pięcioletnim, rozwinął pomysł - o wszystkim decydują kadry!
  Dimka powiedział inaczej:
  - Muszę powiedzieć, że nie wszystko jest w porządku z czynnikiem ludzkim. Na przykład poziom wyszkolenia technicznego żołnierzy pozostaje w tyle. Ale generalnie.
  Max zasugerował:
  - Chciałbyś zagrać w Stalina-Khasha?
  Chłopcy radzieccy byli zaskoczeni:
  - I co to jest?
  Maksim mrugnął.
  - Ostatni wynalazek Wielkiego Stalina. Jak szachy, w które grają nie dwaj, ale czwórka, dwa na dwa. Ale na jednej planszy składającej się z czterystu komórek. Ma czołgi, działa samobieżne i pancerniki. W sumie każda cyfra ma czterdzieści, a w sumie sto sześćdziesiąt. Niektórzy poruszają się jak szachy, inni nie. Plus kilka innych innowacji... Na przykład czołg i pancernik mogą zostać zestrzelone tylko przez czołgi, działa samobieżne i ogniwa oraz piechotę albo razem, albo jeśli osiągną pewną linię, wzmacniają swoją broń. Ogólnie gra jest bardzo trudna, zupełnie nie przypomina szachów.
  - Pokaż jej. - spytała Danka.
  Maksimka wyjął z plecaka składaną deskę. Był na zawiasach i dość zwarty. Figurki są namagnesowane. Czterdzieści identycznych. Sama plansza jest dość konserwatywna, prostokątna. Zasady są interesujące, w szczególności prawie wszystkie pionki nie uderzają tak, jak się poruszają, z wyjątkiem czołgów. Potrafią zarówno bić, jak i chodzić po schwytaniu.
  Zgodnie z przewidywaniami, najsilniejszym elementem jest pancernik, najsłabszym lekki piechur. Były tu działa samobieżne i kto był zainteresowany samolotami, i to pojedynczo, ale z drugiej strony samolot szturmowy, myśliwiec, bombowiec i wodnosamolot. Oprócz pancerników są też niszczyciele. Piechota też jest inna, zmechanizowana, prosta i kawaleria. Oznacza to, że nie jest łatwo zrozumieć zasady. Dimka od razu zauważył:
  - Nie, ta gra w szachy nie ma sobie równych pod względem popularności. Poziom trudności jest nieco wyższy!
  Maksim zgodził się:
  - Tak, nie będzie tu łatwo opracować strategię. I nie możesz pisać mądrych książek. Ale to właśnie dla czerwonych Aryjczyków!
  Danka się zgodziła.
  - Tak, dla Aryjczyków z Białej Rosji! Zagrajmy!
  Dima ostrzegł:
  - Będzie mało przyjemności!
  Maksimka zaprosił kolejnego chłopaka i po utworzeniu pary zaczął grać przeciwko chłopcom. W tym przypadku wybrałem brąz. Dimka i Danka są naturalnie czerwone!
  Gra na początku nie była ekscytująca, ale potem chłopcy się zaangażowali. Dimka jako urodzony strateg przejął inicjatywę i zaczął spychać wrogów z boków. W grze Führera na ogół nie było króla, a kwaterę główną można było przemieścić bez utraty tury.
  Ale chłopcom nie wolno było grać. Zabrzmiał alarm...
  - Atak powietrzny!
  Chłopcy natychmiast rzucili się do iluminatorów. Chociaż okna były wąskie, nie było przez nie zbyt dobrze widzieć, a nawet było tłoczno.
  Samoloty desantowe leciały w kolumnie i oczywiście w eskorcie dobrze uzbrojonych myśliwców.
  Nie było więcej niż tuzin Anglików. Spitfire widząc, że Rosjanie otworzyli więcej ognia z karabinów maszynowych, próbując trafić z dużej odległości. Ale sami otrzymali odpowiedź. Trzy samoloty Królewskich Sił Powietrznych zaczęły palić, a reszta uciekła.
  Chłopcy głośno gwizdali, ale nikt nie zarzekał się przekleństw - dyscypliny. Ale nadepnęli butami i wydali kilka słonych żartów.
  Oczywiście transport nie może ścigać bojowników, różnica w prędkościach jest o rząd wielkości, więc chłopcy musieli się uspokoić i wrócić do swoich zajęć. Niektórzy zaczęli nawet robić pompki z podłogi, inni prasować.
  Jednak Dimka był tak zainspirowany, że śpiewał:
  Drogi Towarzyszu Stalinie,
  Jesteś gigantem - potężnym geniuszem!
  I obdarzony ziemską mocą,
  Precz z wichrami złych duchów!
  
  Budujemy nowy, jasny świat;
  W którym - główny proletariusz!
  Wiedz, że podbijemy niebo
  Zagrajmy hymn do ryku arii!
  
  Tu maszerujemy na wojnę:
  Wędrówka prowadzi do wyzwolenia!
  Za nasz piękny kraj
  Za bezgraniczny dar dokonań!
  
  Siła nie jest w czołgach, nie w zbroi,
  Jest wolnym człowiekiem!
  Nie ma ducha w nikczemnym niewolniku,
  Kto jest w niewoli na zawsze!
  Ale niewolnik jest tylko obozem twojej duszy;
  Zawsze jest siła, by zrzucić jarzmo!
  Zerwij łańcuch katów,
  Nie musisz spać, jakby było ciemno na wózku!
  
  Kiedy przestrzegasz godności;
  Zmusisz wszystkich do liczenia się z Tobą!
  W końcu jesteś mężczyzną, a nie weszem,
  Żołnierz to nie błazen z twarzą błazna!
  
  Przyjdzie, znam czyste światło,
  Gdzie to nie ma znaczenia, a wszystko jest cudowne!
  Gdzie jest odpowiedź na jakiekolwiek pytanie,
  Gdzie nikt nie jest nigdzie zatłoczony!
  
  Ciężko na to pracuj
  Musisz się uczyć i pracować!
  Wyobraź sobie takie życie
  Jej pierwsza troska!
  Dimka skończył śpiewać i wysłuchał oklasków, a lot trwał dalej...
  Natasha Sokolovskaya i inne dziewczyny nadal walczyły na niebie.
  Natasza nacisnęła bosymi palcami na przyciski joysticka, zestrzeliła angielski samolot i zagruchała:
  - Żołnierz to wojownik światła, bez względu na pomysł, o który walczy, polityk jest obrzydliwością ciemności, bez względu na to, pod jaką flagą działa!
  Anastasia Vedmakova również strzeliła fenomenalnym odbiciem w bok, powalając przeciwnika, ćwierkając:
  - Nie ma znaczenia, pod jaką flagą jest żołnierz, najważniejsze jest to, że odwaga płonie w jego sercu, a kolor koloru nie ma znaczenia, będzie tchórzem w wątrobie wyborcy!
  Akulina Orłowa kontynuowała walkę, rzucając swoim samolotem z boku na bok. Zawrócił świetny samochód.
  A potem zestrzeliła wroga i zaćwierkała:
  - Żołnierz pod złą flagą zasługuje na większy szacunek niż polityk pod słusznymi hasłami, ale niezależnie od bazaru, kładzenie świni!
  Mirabela Magnetic za pomocą bosych palców u nóg skierowała swój samolot między strumieniami ognia i wydała:
  - Komunizm to raj, który ludzie budują nawet na ziemi stwardniałymi rękami, ale politycy świń zamieniają planetę w piekło, niszcząc dobro długimi językami!
  Dziewczyny walczyły z wielką pasją. I zagrali bardzo dobrze.
  Oleg Rybachenko ponownie walczył z Brytyjczykami i Amerykanami, odcinając wrogów, które śpiewał:
  - Żołnierz dla Ojczyzny to zawsze góra, polityk tylko spowalnia bruk, jego wojownik to świnia hurra, żeby nie srać za dużo!
  Margarita Korszunowa ciąła sojuszniczych żołnierzy swoimi mieczami, przechodząc obok rzeźni i pisnęła:
  - Kobieta po cichu może być dobrym żołnierzem, a polityk, nawet w spodniach, jest wstrętną, gadatliwą kobietą!
  Batalion, składający się z trzystu dwunastolatków, bojowników Czerwonego Orła, został na miejscu odbudowany i przeniesiony dalej na południe. Początkowo chłopcy byli przewiezieni samochodami kilka kilometrów, ale potem zarząd najwyraźniej zmienił zdanie i postanowił zorganizować dla chłopców bieg przetrwania.
  Chłopcy zostali zmuszeni do rozebrania się, pozostając w jakichś wojskowych szortach, a więc prawie nadzy i bosi z tornistrami na ramionach, by biec na południe.
  Oczywiście pozwolono im posmarować się nowym, dość skutecznym filtrem przeciwsłonecznym, a trasa nie wiodła przez pustynię, ale przez bardziej miękką i mniej palącą się trawę, gdyż biegła wzdłuż Nilu i wokół pełnego źródła rosły trawy i drzewa, ale i tak test był najtrudniejszy. Musiałem bowiem uciekać, w warunkach dzikiego afrykańskiego wrześniowego upału, a nawet z pistoletem maszynowym i plecakami z zaopatrzeniem.
  Oczywiście w batalionie byli chłopcy, reprezentujący kolor narodu sowieckiego i posiadający przyzwoity trening fizyczny, ale jednak.
  Młodzi wojownicy zostali zbudowani, a ich dowódca, ten sam palant co oni, choć dość wysoki, z mięśniami Apolla, rozkazał:
  - Cóż, bracie! Wiem, że będzie ci ciężko, ale dług to dług! Do wieczora musimy pokonać pięćdziesiąt kilometrów! To rozkaz.
  Dima zauważył:
  - Hmm tak! Słowo to polecenie brzmi jak zaklęcie! Nie można tego zignorować.
  Danny zauważył:
  - Założę się, że tego nie zrobimy!
  Maxim Tankovy sprzeciwił się:
  - Jesteśmy zobowiązani do spełnienia, bo jesteśmy czerwonymi Aryjczykami! A wy też jesteście Białorusinami, Aryjczykami, jeśli zapiszecie się w najlepszym batalionie "Orliki Czerwone".
  Plecak za jego plecami wraz z amunicją, wodą i lutem to osiemnaście kilogramów plus trzykilogramowy pistolet maszynowy. Dwadzieścia jeden kilogramów, ciężko jest dorosłemu, jeśli długo chodzisz, a potem biegasz, a nawet w palącym słońcu.
  Dimka potarł bosą, dziecięcą stopą o trawę. Chłopcy entuzjastycznie podchodzili do pozbycia się butów, w skórzanych butach (skóra jest naprawdę sztuczna, ale jeszcze nie jakieś kirzach), ciężko tu biegać. Lepsze byłyby kedsy lub tenisówki, ale w warunkach walczącej sowieckiej Rosji jest to luksus i postanowiono nie rozpieszczać chłopców.
  Rozbrzmiał rozkaz i żołnierze z Czerwonego Orła rzucili się do ucieczki, starając się zachować pozory formacji.
  Od strony Nilu wiał świeży wiatr, przyjemnie dmuchając na nagie, umięśnione torsy chłopców. Przypominali nieco nastoletnich tytanów gotowych do szturmu na niebo. Biegli miarowo oddychając, prawie od stóp do głów. Przed nimi najwyższa i oczywiście wysoka Danka, chociaż sześciu chłopców, w tym dowódca, było od niego wyższych. Dimka, który był tylko nieco powyżej normy, jego jedenastoletnia musiała się spieszyć, prawie na samym końcu. To prawda, że była w tym zaleta, mniejsza szansa na zmiażdżenie pięty lub kopnięcie nogą. Jest tu najmłodszy, ale na pewno nie najsłabszy czy jeszcze głupszy.
  Obciążenie jest namacalne, ale nadal akceptowalne i każdy ma doświadczenie w bieganiu z obciążeniem. Nawet przy dużym ciężarze, gdy nosili np. partnera na ramionach.
  Pod bosymi stopami łysych od czasu do czasu miażdżą one połamane gałązki palm lub szyszki, czasem pojawiają się kolczaste rośliny, którymi chłopcy próbują się obejść. Trawa jest rozgrzana, często sucha, ale na pewno nie pali się jak pustynny piasek. Generalnie można jeszcze żyć, tylko Słońce wschodzi i intensyfikuje upał.
  Wysoki Maxim, mniej więcej tego samego wzrostu co Danka, biegają ramię w ramię. Rosyjski chłopak pyta sowieckiego chłopca:
  - Cóż, teraz jesteś na wojnie! Oczywiście jeszcze nie wąchałem prochu, ale wszystko mamy przed sobą. Czy doświadczasz jakiegoś podniecenia?
  Danka szczerze odpowiedziała:
  - Jeszcze nie! - I dodał. - Szczerze nie!
  Maksimka parsknął pogardliwie:
  - Tak! Będę szczery, tak! Cóż, co z chłopców w moim wieku może legalnie iść na wojnę. Walcz, strzelaj, zabijaj, wysadzaj, chwytaj. W końcu to romans. W końcu ty i Dimka również chcieliście poczuć się jak żywi wojownicy, uciec od rutyny!
  Danka odpowiedziała:
  Nasze życie nie jest rutyną. Ogólnie bycie pionierem, a nawet liderem i sportowcem, jest bardzo interesujące.
  Dlaczego więc się u nas zapisałeś? Boisz się, że zostaniesz zabity lub okaleczony? - drażnił się Maksimka sarkastycznie.
  Danka nadąsała się:
  - Dlatego zapisałem się, aby pokazać, że Białorusini nie mogą walczyć gorzej niż Rosjanie. A potem cały świat pisze i mówi o twoich zwycięstwach ...
  Hans zachichotał.
  - No tak! O naszych zwycięstwach, chwale w całym wszechświecie. A wy, Białorusini, z trudem możecie zepchnąć maleńką armię niemiecką na bagna metodami partyzanckimi. Nie masz się czym chwalić!
  Danka odpowiedziała:
  - Mamy też Khalkhina Gola!
  Maksimka parsknął pogardliwie:
  - Drobna potyczka gdzie w Azji. A nasi ludzie zajęli już Europę i prawie całą Afrykę i Azję. I zdobędziemy Amerykę, czas na plucie!
  Oczy Danki błysnęły gniewnie:
  - Politycy mają długie języki i bezwymiarowe ambicje, ale aby przejąć Ziemię, ręce są krótkie, a umysł jeszcze mniej!
  Maksim się roześmiał.
  - A jak zmusiliśmy cię do podpisania traktatu brzesko-litewskiego? Dałeś nam ziemię, policz do Dniepru, mając trzy razy więcej bagnetów i szabli. Co w tym przypadku można powiedzieć o Białorusin jako żołnierzu?
  Chłopiec tupał bosą stopą i ćwierkał do rymu:
  -Nie chwal się stalową technologią, jeśli twój duch jest jak galaretka, to dzikusy podarowały tchórzowi maczugę z maczugą, zarówno w niebie, jak i na ziemi!
  Danka chciał uderzyć Maxima w pysk, a znając jego siłę jako mistrza "połowy świata", z pewnością znokautowałby aroganckiego sowieckiego dzieciaka, ale... nie chciałem łamać linii i aranżować bić się. Tak, i nie jest dobrze używać pięści podczas kontrowersji. Poza tym najprawdopodobniej zostanie aresztowany i nie zdąży pokazać, że Białorusini walczą nie gorzej niż Rosjanie. Dlatego Danka spokojnie sprzeciwiła się:
  - My, Białorusini, pokonaliśmy was pod Zygmuntem II, a nawet zdobyliśmy Moskwę. A kiedy dowodził nami Napoleon Wielki, połowę jego armii stanowili Białorusini i Polacy, a w I wojnie światowej nastąpił przełom Brusiłowski. I zrobiliśmy to Białorusini. A Niemcy też nie zdobyli Paryża, bo nasze wojska białoruskie prawie zdobyły Królewca.
  Maksimka odpowiedział:
  - Ale i tak w ostatnich bitwach z Niemcami zostałeś pokonany!
  Danka całkiem rozsądnie zaprotestowała:
  - Za cara mieliśmy zacofany przemysł, zwłaszcza w sferze wojskowo-technicznej. A teraz rozwinęliśmy poważną branżę. Na przykład widziałeś czołg KV-2. Wyposażony jest w haubicę 152 mm. Czy Amerykanie mają coś takiego?
  Maksim zachichotał.
  - Francuzi na czołgach S-2 mieli też haubice nawet większe niż kaliber 155 milimetrów, ale Niemcy nie powstrzymali Niemców przed pokonaniem żab, mając sprzęt słabszy niż teraz. Główną siłą Armii Czerwonej jest wyższość czynnika ludzkiego!
  Danny wykrzywił twarz.
  - A dlaczego uważasz, że masz nad nami przewagę w czynniku ludzkim, skoro zostałeś mistrzem "pół świata"? A pokonując najlepszych ze swoich chłopaków?
  Maksimka całkiem rozsądnie stwierdził:
  - Wyjątki białej rusi czasami tylko potwierdzają zasady. W rzeczywistości prawie zawsze! Teraz, jeśli weźmiemy pod uwagę nie pojedyncze zjawiska, ale poziom wyszkolenia wojskowego jako całość, to tutaj ...
  Danka się zdenerwowała:
  - Nie wiesz, jaki mamy poziom wyszkolenia bojowego i jak odbywają się ćwiczenia w armii sowieckiej na Białorusi. Więc nie ma potrzeby spekulować!
  Maksimka logicznie zauważył:
  - W Hiszpanii odbyła się rywalizacja między sowiecką szkołą wojskową z Białorusi, doktryną i sowiecką z Rosji. Przetestowaliśmy nasz sprzęt i broń. Rezultatem jest zwycięstwo naszej szkoły wojskowej i sztuki strategicznej oraz konsolidacja reżimu komunistycznego według Stalina. Więc już walczyliśmy z waszymi chłopakami i wygraliśmy!
  Danka zauważyła ze smutkiem:
  - Miałeś o wiele więcej żołnierzy niż my! Właśnie wziąłeś kwotę!
  - Nie powiedziałbym tego. - Maksimka opuścił jasną głowę z krótką fryzurą i zamilkł, zaczęły pojawiać się pierwsze oznaki zmęczenia i trudno było mówić.
  Najgorsze jest oczywiście upał. Słońce nieubłaganie osiągnęło zenit. Żaden z chłopców nie był do niej przyzwyczajony. Białoruś i Rosja to kraje północne, a latem rzadko przekraczają trzydzieści stopni. A to jest Afryka we wrześniu, a wiatr przestał wiać znad Nilu.
  Nogi chłopców zaczęły kłuć suchą trawą, a potem nagle się skończyło i cały kilometr pokrył palący się żwir. To było bardzo bolesne, niektórzy niezbyt powściągliwi chłopcy pisnęli. Pot kapał z nich iz sykiem kapał na gorący żwir. Dimka i Danka oraz większość innych chłopców starali się uśmiechać i nie zdradzać swojej udręki. Myśleli o czymś innym. Dimka wyobraził sobie więc, że jego bose stopy liże płomień na stojaku, a oni chcieli wydrzeć mu ważną tajemnicę państwową. I musi to znosić i nie okazywać, że jest zraniony lub przestraszony. Poza tym chłopcy dorastali w ciężkich warunkach i ich obcasy nie były tak rozpieszczane, choć poeta i czarny żwir spaliły się, ale nie na tyle, żeby złuszczała się szorstka skóra.
  Wkrótce nastąpiły udary cieplne. Niemal jednocześnie zemdlało kilku przegrzanych chłopców, których trzeba było podnieść na lekkich, składanych noszach.
  Dimka zauważył, że Niemcy w ogóle mają dobry sprzęt. Czy to możliwe, że w Armii Czerwonej znajdziecie urządzenie do przenoszenia rannych z duraluminium, które jednocześnie łatwo schować do plecaka.
  Ale ciężej biegać z dodatkowym obciążeniem w rękach, a bose pięty palą mocniej wraz ze wzrostem nacisku. Są więc jakby w dobrowolno-przymusowym piekle. Dimka nawet pomyślał: jak jego towarzysze zareagują na taką próbę, wszyscy by przeżyli.
  Szerokie połacie rozgrzanego do czerwoności, poczerniałego żwiru połączono z kłującą, wysuszoną trawą. Ponadto dowódca stopniowo wyprowadzał chłopców z Nilu, najwyraźniej po to, by uniknąć wkroczenia do osiedli egipskich.
  Znowu niektórzy chłopcy zaczęli się załamywać i chłopcy, wyczerpani lub oszołomieni pałką do opalania, nakryli głowy szmatą nasączoną wodą i położyli na noszach. Niektórzy, którzy wcześniej doznali lekkiego uderzenia, wstali i biegli dalej.
  Ale siła młodych chłopaków malała, a prawie połowa była niesprawna.
  Wreszcie dowódca, również dość zmęczony, powiedział:
  - Rozkazuję wszystkim odpocząć! Osiągnęliśmy limit! Zakryj się parasolami, pij wodę z octem i czekoladą. Następnie położysz się, aby wykonać ćwiczenia oddechowe!
  Chłopcy wykrzyknęli słabym chórem:
  - Jesteśmy gotowi zrealizować każde zamówienie!
  Pomimo kremu z filtrem, skóra dziecka stała się czerwona i posiniaczona. Niewygodnie było leżeć na kłującej, suchej trawie, a chłopcy wkładali pod siebie celofan.
  Dimka i Oleg usiedli obok siebie w tym samym namiocie. Chłopcy wydawali się lekko wysuszeni, a skóra pociemniała. Bose stopy paliły i mocno swędziały, nogi musiały być uniesione do góry, aby krew płynęła i stała się przynajmniej trochę łatwiejsza.
  Danny zauważył:
  - To, że wojna to nie miód, wiedzieliśmy, ale nie w takim stopniu!
  Dimka ponuro obiecał:
  - To wciąż kwiaty. Jeśli zobaczysz krew i spojrzysz na swoje pierwsze zwłoki, zrozumiesz, że to wszystko bieganie po gorącej powierzchni to nic!
  Danka podciągnął brzuch i powiedział:
  - W książkach oczywiście piszą o tym, jak to jest, kiedy zabija się człowieka po raz pierwszy. Nawet zła osoba i twój wróg, gotowi wypuścić wnętrzności. Ale nadal jest...
  Dima zauważył:
  - W książce Boussenarda "Captain Daredevil" był też cały batalion frajerów, którzy walczyli z Brytyjczykami. Coś nam przypomina. Ale tam problem psychologii, mówią, jak to jest zabić człowieka, jest tylko krótko poruszany, gdy kula przypadkowo skosiła młodego perkusistę. I tak ogólnie jest dość frywolny stosunek do śmierci. Wydaje się, że to nawet nie wojna, ale święto!
  Danka logicznie sprzeciwiła się:
  - To książka dla dzieci i młodzieży; którzy są znudzeni czytaniem o doświadczeniach psychologicznych. A koniec jest taki zły, prawie cały batalion milksops zginął, a kontynuacja nigdy nie została napisana!
  Dima zauważył:
  - Ale to taka książka, że żałujesz, jak szybko się skończyła. Ale znacznie częściej zdarza się na odwrót, że dosłownie męczy cię próba pokonania tej czy innej pracy!
  - Jeśli masz powieść Lwa Tołstoja "Wojna i pokój", to Olezhek ma niewątpliwie rację! Danka się zgodziła.
  Młody partner następnie sprzeciwił się:
  - W książce "Wojna i pokój" jest intryga, kilka wątków i szczegółowo ujawnione postacie. Nie, nie jest pusta. Bynajmniej nie nudne! Chociaż oczywiście na początku nie jest to najciekawsze.
  Danka się zgodziła.
  - Tak, zgadza się... Wielu pisarzy grzeszy powolną fabułą, kiedy przed rozpoczęciem najciekawszej akcji udaje się odrzucić pozornie nudną książkę.
  Po umożliwieniu chłopcom przeczekania samego szczytu słońca, dowódcą jest wesoły Vladimir Wolverine, bardzo umięśniony dzieciak w wieku około czternastu lat. Twarz jest piękna, ale jednocześnie surowa, dziecinna i dorosła. Sam Władimir nadal pochodzi z Krasnego Orlionku, ale jego zasadą dowodzenia jest to, że młodzi powinni być kierowani przez młodych. A fakt, że Wolverine nie ma doświadczenia i nadal jest dzieckiem, nikomu nie przeszkadza. Najważniejsze, że jest czerwonym Aryjczykiem i dowodzi sowieckimi Aryjczykami, co oznacza, że jest w stanie dokonywać rzeczy niemożliwych zwykłym ludziom. I co? Robią to!
  Znowu bieganie, zapominanie o bólu, zmęczeniu, chłopakach, którzy się nawet wstydzą (takie wychowanie!), żeby pamiętać mamę, tatę, pomyśleć o czymś delikatnym. To wtedy zdolność do znoszenia cierpienia, a sama próba jest wielkim błogosławieństwem.
  Młodzi wojownicy biegają, nie myśląc o nieposłuszeństwie, a jeśli czegoś chcą, to walka!
  Upał jest nadal bardzo silny i znów chłopcy wybiegają na kłujący, gorący żwir. I nawet nie widzi końca. Ból staje się nie do zniesienia i wielu młodych wojowników nie może już powstrzymać jęków bólu.
  Wtedy Dimka zaczął śpiewać piosenkę, którą skomponował w biegu, prawdziwy marsz:
  Chcemy osiągnąć wolność dla ludzi:
  Zabierz gwiazdę wieczorną z nieba!
  W końcu dobro jest celem, który kampanie przynoszą wszystkim;
  Pan powiedział: przyjdę z armią!
  
  Ale nasza wiara jest wiarą komunizmu,
  Nasza droga jest trudna, ale wkrótce nadejdziemy!
  Kapitalista nadąsał się, pełen cynizmu,
  Ale zmiażdżymy gada mieczem!
  
  Zbudujmy świat dla przyszłych potomków;
  Aby marzenie się spełniło!
  Aby szpula zadzwoniła z dzwoniącą monetą,
  Walcz za Rosję, odważnie i odważnie!
  
  Znamy biznes, zaczynamy wiarę,
  Niech planeta rozkwitnie!
  Aby każdy miesiąc był jak kwiat w maju,
  Aby cała Ziemia stała się jednym!
  
  Wtedy nie będzie wojen i złych uczynków,
  A dla wszystkich będzie szczęście i wolność!
  Tak, na świecie jest wiele piekielnych okrucieństw,
  Ale jest postęp w rozwiązywaniu problemów!
  
  W człowieku rozum jest potęgą;
  Jest mięśniem, ale mądrym mięśniem!
  I żeby stworzenie nie powaliło nas wszystkich,
  Potrzebujemy stanowczości, woli do końca!
  
  Co zrobić, jeśli siły już nie wystarczają;
  Kiedy wróg jest silny, technika numer!
  Gdzie możemy znaleźć wyraz raju,
  Kiedy kawaleria biegnie!
  
  Tak, gdzie jest pytanie; a w umyśle i sercu,
  Gdzie decyzje podejmuje umysł!
  Nie ma potrzeby się kręcić ponownie,
  I bądź spokojny, wytrwały jak muł!
  
  Osiągniesz swój cel, jeśli wytrwasz
  To jest gwarancja naszego świętego ludu!
  Naród radziecki jest bardzo mądry i dumny;
  Do niego Pan z darami, wierzcie, przyjdzie!
  
  Oczywiście Bóg, a nie wujek z brodą,
  A on jest postępem, nauką, umysłem, mózgiem!
  Służąc nam drogą ojczyzny,
  Aby osoba doszła do władzy!
  . ROZDZIAŁ 3
  Dimka dokończył zabawną piosenkę, a radzieccy chłopcy aprobowali ją gwizdkami i śmiechem.
  Było fajniej biegać, dodano więcej wigoru... I wkrótce skończył się szutr i poszła miękka trawa, która stała się rozkoszą dla poparzonych dziecięcych stóp, odważnych chłopców.
  Danny zauważył:
  - Mówią, że piosenka pomaga nam żyć, ale nic nie powiedziano o tym, że odciąża też ciężki ładunek za naszymi plecami!
  Dima odpowiedział:
  - Już w czasach cywilizacji starożytnego Egiptu wiedziano o życiodajnym wpływie muzyki na ludzkie ciało, a także pieśni. Na przykład drobni niewolnicy i niewolnice, które nie mogły jeszcze efektywnie pracować na polach i w kamieniołomach, byli zmuszani do śpiewania, aby rozweselić dorosłych niewolników. W końcu taka nauka Valliology pochodziła z Egiptu.
  Dowódca Władimir krzyknął:
  - Odbuduj dla wzrostu! I nie mów!
  Chłopcy-wojownicy natychmiast zreorganizowali się, a potem pobiegli w milczeniu.
  Słońce już zaszło w zachód słońca (w Afryce Północnej w lipcu robi się ciemno wcześniej niż na środkowym pasie). Postój był już bliski, gdy nagle nadszedł sygnał.
  - Wszyscy kładą się i przebierają!
  Jak się okazało nie bez powodu. Z oddali dobiegł hałas. A chłopcy aktywnie pracowali z saperami, obrzucając się trawą. Było już wystarczająco ciemno...
  Maksimka zauważył:
  - Prawdopodobnie jest nasz! Do linii frontu jest jeszcze za daleko, bo Armia Czerwona posunęła się przyzwoicie.
  Danny zauważył:
  "Ale nauka sztuki przebierania się nigdy nie boli!" W prawdziwej wojnie przyda się to!
  Maksim zgodził się:
  - Tak, nigdy, ale jestem pewien, że to nasz!
  Władimir zachichotał:
  "Jeszcze słowo i zastrzelę cię na miejscu!" Wszyscy czekają! I zrób granaty.
  Jak się wkrótce okazało, Maksimka rzeczywiście się mylił. Pojawiły się czołgi brytyjskie. Jednak chłopcy po cichu siedzieli w zasadzce: co by było, gdyby byli sami na przechwyconych pojazdach.
  Chociaż czołgi zmierzają na północ. Jest ich tylko cztery, trzy lekkie i jedna trudna do przebicia "Matylda" -3. Ostatni czołg to spory problem, ponieważ granaty mogą tylko uszkodzić jego gąsienice. W płuca natomiast można trafić celnymi rzutami w dach lub rufę. Jeśli Matilda -3 zerwie tory, może zadać straty chłopakom swoimi dwoma karabinami maszynowymi i armatą.
  Władimir nie chciał, aby jego przyjaciele zginęli już drugiego, a raczej nawet trzeciego dnia po przybyciu do Afryki. To prawda, że karabiny maszynowe mogą uniemożliwić celne trafienia. Ale pytanie brzmi, czyje to czołgi? Nagle trofea już zdobyte przez Niemców?
  Władimir rozkazał:
  - Szeregowy Orląt Czerwony Dimka. Wyjdź do czołgów bez broni i torby i dowiedz się, kim są!
  Dimka szepnął:
  - Posłuchaj dowódcy!
  Półnagi, w czarnych szortach, chłopak był śniady od kremu ochronnego, a żeby ukryć blond włosy, założył coś w rodzaju turbanu z gazet. Teraz wyglądał jak zwykły biedny arabski dzieciak. Jest mało prawdopodobne, że zostanie wzięty za wroga.
  Czołgi poruszały się w spokojnym tempie, wrzucając bieg, na którym silniki wydawały najmniej hałasu, co również budziło podejrzenia. Podskakując do nich, Dimka energicznie machał rękami i krzyczał łamaną angielszczyzną.
  - Są miny! Są miny!
  Czołgi zatrzymały się, z Matyldy wystawała głowa w hełmie, a zły głos po angielsku odpowiedział:
  - Dlaczego arapchonok, chcesz?
  Mały chłopiec zawodził:
  - Rosjanie postawili miny na drodze! Uważaj na wojska królewskie!
  Z paska na ramię pojawiła się druga głowa, usłyszałem odpowiedź:
  Niech umrą ci paskudni Rosjanie! Z nami jest król Jerzy i niezwyciężony Churchill. Powiedz, gdzie jest mój szczeniak?
  Dimka podbiegł do nich:
  - Pokażę wam moi panowie! Teraz je zjemy!
  - Chodź, usiądź tutaj! - Rozkazał, sądząc po epoletach, pułkownik Królewskiej Brytyjskiej Armii Pancernej!
  Chłopak wspiął się na wieżę, czując przyjemny chłód zbroi na swoich bosych, maleńkich, pokrytych pęcherzami stopach. Potem odchylił się i zaczął wskazywać Brytyjczykom drogę.
  Było ich pięć, a w niezbyt obszernej wieży czołgu średniego Matylda-3 było trochę tłoczno. Wtedy Dimka postanowił zostać bohaterem. Jego zręczne, wytrenowane ręce, niczym u zawodowego kieszonkowca, sięgnęły za pasy i wyjęły rewolwery. Kciuki natychmiast wyjęły bezpieczniki.
  Oczywiście było to podłe, ale pokusa dokonania "wyczynu" była tak silna, że Dmitry wystrzelił kilka razy z każdego rewolweru, celując pod lewą łopatkę.
  Z takiej odległości trudno nie trafić i tylko szaleniec, albo ostatni tchórz, może założyć kamizelkę kuloodporną siedząc w czołgu. Pułkownik był zaskoczony i poczuł na karku lufę pistoletu. Chłopiec wyszeptał w najczystszym londyńskim dialekcie:
  - Jeśli chcesz żyć, każ pozostałym trzem czołgom się poddać! W przeciwnym razie nasz batalion zniszczy ich wraz z załogami!
  Pułkownik był zaskoczony:
  - Kim jesteś?
  Dimka odpowiedział szczerze:
  - Twoja ostatnia szansa na przeżycie! Trzy lekkie czołgi zostaną zbombardowane granatami i będziesz torturowany przez ogień. Ludzie umrą! Policzę do trzech, albo wydasz rozkaz, aby się poddali i wysiedli z samochodu, albo strzelę ci w nogę i powtórzę prośbę od początku! Jeden dwa...
  Pułkownik jęknął.
  - Zgadzać się! Tylko nas nie zabijaj!
  Dimka z dumą oświadczył:
  - Nie zabijamy jeńców rosyjskich! A potem, po kapitulacji Wielkiej Brytanii, możesz znów służyć w nowych Siłach Królewskich, odnowionej Wielkiej Brytanii.
  Pułkownik wydał rozkaz drżącym głosem. Czołgiści posłusznie wyszli z czołgów, odkładając broń. Kilku największych niemieckich chłopców, zrzucając kamuflażową trawę, pobiegło w ich stronę, przygotowując się na przyjęcie pierwszej w życiu partii więźniów.
  Oleg Rybaczenko walczył także z wojskami kolonialnymi, USA i Wielką Brytanią.
  Chłopiec i dziewczyna odparli atak wroga.
  Oleg gołymi palcami rzucił śmiercionośny granat, zawrócił brytyjski samochód i pisnął:
  - Polityk, miele bzdury, z których nie jest mąka na chleb, ale mąka stała, z makaronem na uszach wyborców!
  Margarita dodała, obnażając zęby, a także poddając się wybuchowemu pakietowi śmierci gołą piętą:
  - Żołnierz to rycerz, który walczy ze smokiem, ale ten smok jest tak naprawdę z tyłu i nie ma siedmiu głów, ale milion masek i niezliczoną liczbę świńskich ryjów!
  Dzieci walczyły zaciekle. Podpalanie pędzących samochodów i rzucanie granatami gołymi palcami.
  Oleg, strzelając, zauważył:
  - Żołnierz, żeby nie zostać oskubanym kurczakiem, musi być gęsią, polityk, żeby na grillu usmażyć wyborców, chętnie sikanie, a nie po przyjacielsku!
  Margarita, rzucając bombę bosym obcasem, pisnęła:
  - Żołnierze to tylko chłopcy, ale dorastają od bitwy do bitwy, politycy, niezależnie od wieku, z kampanii wyborczej na kampanię, popadają w jeszcze większe szaleństwo!
  Dzieci obdarzone darem nieśmiertelności walczą jak tytani. Ale na niebie wciąż walczą dziewczyny.
  Natasza odcięła samochód od sojuszników, zmiażdżyła go, bosymi palcami u stóp za wódkę i pisnęła:
  - Żołnierz może być bez brody, ale wspaniałym wojownikiem, a polityk w każdej sytuacji nie może nie zostawić ogona!
  Anastasia również wykonała kopnięcie, przewróciła angielski samochód i gruchała agresywnie:
  - Chłopak marzy o zostaniu orłem wojownikiem, ale nie jest jasne, skąd pochodzą politycy-świnie tak brudni, że aż obrzydliwe marzyć o nich!
  Akulina zauważyła agresywnie, wciskając guziki gołymi palcami i gruchając:
  - Urodzony chłopak myśliwski wolałby biegać boso po śniegu, niż pozwolić, by obuto go polityką i zamieniono w filcowy but!
  Mirabela zauważyła agresywnie, uderzając gołymi obcasami w pedały i gruchając:
  - Naga kobieta to nie oskubany kurczak, każdemu mężczyźnie zdejmie spodnie i nawet aroganckiego władcę zamieni w nagiego króla!
  Dziewczyny walczą z wielkim zapałem i prezentują wybitną klasę.
  A chłopcy z całych batalionów wykazują coraz większe umiejętności i hart ducha;
  Po zdobyciu czołgów i Brytyjczyków chłopcy przekazali je najbliższej osadzie, po czym kazano im przenieść się dalej na południe do starożytnego egipskiego miasta Mehu.
  Chłopcy znów byli boso, aw sportowych spodenkach, z obciążeniem, biegali wzdłuż delty, gdzie często miękka trawa przeplatała się ze skalistą glebą.
  Następnego dnia po poprzednim biegu mocno bolały mięśnie młodych bojowników Czerwonego Orła ZSRR. Zwłaszcza łydki, które, jak rzeki, pokryte były wystającymi żyłami, plecy i brutalnie przypalone i podarte podeszwy bosych, dziecinnych stóp.
  Wielu chłopców czuło się bardzo źle i początkowo batalion nie mógł nabrać szybkiego tempa. Komandor Władimir Wolverine, też nawiasem mówiąc, jak wszyscy inni, bosy i wyczerpany, krzyczał, groził strzałem, ale nie mógł bić chłopaków. To prawda, jednak strzelił, odcinając kulą kępkę blond włosów jednemu z najbardziej wychudzonych chłopców. Potem bieg stał się trochę bardziej energiczny.
  Ból był piekielny, gołe podeszwy były gorące, ale po kilku kilometrach było już łatwiej, drugi wiatr się otworzył, a nasączone kwasem mlekowym mięśnie rozgrzały się i nie bolały już tak bardzo.
  Dimka i Danka też ucierpieli, choć może mniej niż pozostali, bo ich trening pod okiem guru był jeszcze bardziej bolesny. Ogólnie rzecz biorąc, słowiańscy faceci charakteryzują się wytrzymałością genetyczną. Jednak Aryjczycy też.
  Chłopcy podczas biegu unikali osad na wszelkie możliwe sposoby. A kiedy upał stał się nie do zniesienia, położyli się pod markizami słonecznymi.
  Dimka, który przysiadł z Danką, zauważył:
  - Tak, są silni faceci! Ogólnie rzecz biorąc, jeśli dojdzie do wojny między Białorusinami a Rosjanami, będzie nam ciężko! Bardzo ciasny!
  Danka odpowiedziała:
  - Bardzo dobrze przygotowują młodzież, ale to nie jest większość jednostek. Poza tym wciąż jest nas więcej niż czerwonych Aryjczyków.
  Dima zauważył:
  - W samej Europie jest około stu milionów samych Rosjan, ale są też wojska sojuszników Rosji Sowieckiej. Ponadto mogą również użyć przeciwko nam milionów pułków arabskich i murzyńskich. Siły są nierówne, zwłaszcza jeśli komuniści w końcu zakorzenią się w Afryce i Azji.
  Danka skrzywiła się.
  - A jaki jest wniosek?
  Dima westchnął.
  - Gdybym był Stalowym Orłem, uderzyłbym pierwszy.
  Potem do rozmowy włączyli się inni niemieccy chłopcy i musiałem się zamknąć. Następnie kolejność wykonywania ćwiczeń oddechowych. Potem, gdy słońce zaszło, znów biegnąc przez niezbyt czuły teren. I zabrali lwią część nocy.
  Sen był ciężki, mięśnie były zbyt boleśnie napięte z bólu, a stopy chłopaków płonęły na wolnym ogniu. Następny dzień, z powodu nagromadzonego zmęczenia, był najtrudniejszy. Nawet Władimir to rozumiał i pozwolił swojemu zespołowi na szybkie tempo.
  Mimo to chłopaki próbowali się trzymać, ale trzech chłopców wciąż upadło. Tempo zwolniło, a młodzi chłopcy w końcu zrobili krok. Wtedy Dimka postanowił ich rozweselić piosenką:
  Róg pioniera zadął nad Ojczyzną,
  Jest w nim wezwanie do dążenia do osiągnięcia - młodość!
  Nasza wiara jest wiarą komunizmu,
  I nie zabierzesz nikczemnego wroga ze strachu!
  
  Z pionierami będziemy walczyć
  Za Rosję i wolność jak orły!
  Samolot - skrzydło błyszczy farbą na połysk,
  Nasi piloci to sowieccy synowie!
  
  Krawat jest czerwony, koloru rozlanej krwi;
  Świat jest okrutny, rządzą nim pieniądze i wojna!
  Chcemy dać każdemu łyk, wolną wolę,
  Aby ciemność hordy wtoczyła się do podziemi!
  
  Pionier, jesteś jeszcze młodszym bratem komunistów,
  Chcesz zbudować świat, w którym szczęście jest dla wszystkich!
  Aby kolor niebieski przynosił owoce w życiu,
  Aby uniknąć cierpienia i problemów!
  
  Po drodze jednak wojny i okrucieństwo,
  Napięcie i czasami trudne!
  Karabin maszynowy jest ciężki i redukuje łokieć,
  A palma jest bezduszna, duże wiosło!
  
  Ale nie znamy takiego słowa - słabość,
  Nie mamy takiego słowa - nie chcę!
  Żołnierzom sowieckim nie nadejdzie starość,
  Polecę rakietą w kosmos!
  
  Daje nam siłę i nieśmiertelność;
  Tylko nauka, nieograniczone światło!
  A ci, którzy upadli, powstaną, uwierz!
  Powodzenia i sukcesu przyjdzie do nas!
  Piosenka rozweseliła młodych bojowników i przeszli na szybki bieg.
  Jednak gdy słońce osiągnęło szczyt, musiałem znowu odpocząć. Potem stało się to nie do zniesienia i chłopcy zrobili krok. Droga była straszna, a ich powalone nogi krwawiły, a agonia była prawie nie do zniesienia.
  Po drodze na szczęście natrafiłem na rzekę wpadającą do Nilu i chłopcy tam wskoczyli. Chcieli ulżyć swojemu cierpieniu. Potem okazało się, że bardzo trudno jest wypędzić chłopców z wody. Vladimir musiał oddać serię z pistoletu maszynowego nad głowami.
  Dalsza droga była jak okres przejściowy w gospodarce pod biurokracją: bolesny i niespieszny.
  Do miasta przybyli po północy, ledwo ruszając nogami. Zabrano ich do baraków i chłopców, ułożonych na drewnianych pryczach, nawet nie próbując zjeść obiadu.
  Sny były ciężkie, pełne okropności, ale nic nie pamiętałem... Dmitrij kilka razy budził się i odrzucał ręce ciasno leżących chłopców. Robiło się duszno, kraty w oknach były zamknięte i wyglądało to jak typowa południowa kolonia nieletnich.
  Ale rano chłopcy czekali na dobre wieści: sam marszałek, pan Rokossowski, wręczał im nagrody. Po podzieleniu zgrupowania wojsk niemieckich na dowódcę doświadczonego wielkiego Rokossowskiego wyznaczono wojska Niemiec i Włoch, które miały zaatakować Sudan z Egiptu i dalej na południe. Ten marszałek bojowy cieszył się pełnym zaufaniem byłego Stalina, dlatego został przydzielony do dowództwa najpotężniejszej grupy armii radzieckiej "Centrum", która w szczególności miała zająć Paryż.
  Ponieważ nie było odpowiedniego munduru dla młodych bojowników Czerwonego Orła, ustawili się w szeregu półnadzy, prawie czarny od ochronnego kremu i świeżej afrykańskiej opalenizny. Chłopcy trochę wyschli w ostatnich dniach i zaczęli wyglądać jak arabscy niewolnicy z kamieniołomów, tylko dumnie wyglądali.
  Ceremonia wręczenia nagród była niezobowiązująca, bez przepychu i ceremonii.
  Sam Konstantin Rokossowski był wysoki, szczupły, o młodzieńczej, ale już wysłużonej twarzy. Typowy polski dowódca o surowym wyglądzie. Po prostu oznajmił:
  - Za odwagę wykazaną przez batalion podczas forsownego marszu i schwytanie Brytyjczyków nagrodź batalion Orlą Czerwonego ZSRR specjalną wstęgą z brązowym orłem do sztandaru jednostki. Dowódca z kolei zostaje odznaczony brązowym medalem "Parowitność i odwaga!".
  Chłopaki klaskali w dłonie, a marszałek bojowy kontynuował:
  - Szeregowy Dmitrij Rocketny, za swoją pomysłowość, bohaterstwo i pomysłowość, dzięki którym schwytał pułkownika wojsk królewskich, zostaje odznaczony Orderem Chwały II klasy. W ten sposób, mając zaledwie jedenaście lat, nasz gość z Białorusi stał się najmłodszym odbiorcą tej nagrody spośród wszystkich nagrodzonych po dojściu Stalina do władzy.
  Oleg Rybachenko kontynuował wyczyny ze swoją dziewczyną.
  Chłopiec rzucił gołymi palcami ostry, naostrzony dysk, odciął głowy Brytyjczykom i pisnął:
  - Chłopiec wyrasta na żołnierza, a kto był politykiem w młodości, skoro wyrosła z niego taka wielka świnia?
  Margarita, walcząca i zabijająca przeciwników, logicznie zauważyła, odcinając przeciwników:
  - Prostytutka jest uczciwa wobec klientów - pieniądze w zamian za przyjemność, a polityk to kompletny kłamca, głosy i podatki w zamian za zwykłe rozczarowanie!
  Oleg Rybachenko rzucił gołą piętą śmiercionośny dar śmierci, rozproszył przeciwników i pisnął:
  - Polityk to bardzo droga prostytutka, od której nie tylko narażasz się na syfilis mózgu, ale i świnię w kieszeni!
  Margarita Korszunowa wzięła go i skręciła, skosiła masę przeciwników i zaćwierkała:
  - Polityk to taka prostytutka, która zamiast zdejmować ubranie, zdziera z wyborców trzy skórki i zaraża ich przez telewizor!
  Natasza walczyła na niebie. A jej przyjaciele tam również pokazali przykład swojego bezprawia w sile.
  Natasza strąciła angielski samolot i gruchnęła, obnażając perłowe zęby:
  - Nie wchodzisz dwa razy do tej samej rzeki, ale wiecznie świńskiego drania można wybrać ponownie kilkanaście razy!
  Anastasia wzięła go i powiedziała bardzo dowcipnie, po czym znokautowała samolot gołymi palcami u nóg, pisnęła:
  - Zwierzęta i dzieci nie lubią jedzenia bez soli, ale dlaczego dorośli nabierają się na słodką mowę polityków, którzy są pozbawieni soli prawdy!
  Akulina Orłowa zauważyła agresywnie, odcinając kolejny angielski samolot i vyaknula:
  - Sól prawdy jest gorzka, ale ma moc uzdrawiania, mowa polityka jest słodka, ale powoduje cukrzycę umysłu!
  Mirabela Magnetic, odcinając kolejną, dużą i dużą maszynę sprzymierzeńców, i wydała:
  - Człowiek nie chce być pionkiem, ale kariera w wojsku zaczyna się od szeregowców, polityk nie chce grać według reguł, a karierę w polityce prowadzi z bezprawiem!
  Dziewczyny są oczywiście bardzo piękne i seksowne. Cały czas walczą boso iw jednym bikini.
  Takie wspaniałe kradzieże.
  SU-100 walczy także w Afryce. Oczywiście jest bardzo gorąco, a dziewczyny mają na sobie cienkie majteczki.
  Elżbieta, bosymi palcami u nóg, uderzyła wroga i wydała:
  - Polityk, który obraża gejów, sam jest wielkim dupkiem i nie ma męskości!
  Ekaterina, uderzana we wroga, a także gołą piętą, gruchała:
  - Żołnierz nie umrze dwa razy, ale polityk trzy razy zdradzi i oszuka milion razy!
  Elena zauważyła dowcipnie, kopiąc gołymi palcami u agresywnego wroga:
  - Nie zdarzają się dwa zgony i nie można zdjąć butów bosymi stopami, ale politykom udaje się cały czas zabijać i zdzierać trzy skóry!
  Efrosinya również uderzyła pociskiem we wroga i pisnęła, obnażając zęby:
  - Dziewczyna nie boi się biegać boso po śniegu, boi się, że pan młody nie okaże się głupim filcowym butem, podkutym po uszy!
  Wojownicy walczyli w Afryce i wszędzie, gdzie było to możliwe, i dokonywali cudów.
  A w Afryce miały miejsce nie mniej ekscytujące i interesujące wydarzenia.
  Batalion bosych chłopców z Czerwonego Sokoła kontynuował wyczerpujący bieg po przetrwanie... To było piekło, które trzeba było przejść, żeby zasłużyć na niebo. I ból i mąkę przed błogością.
  Jednak po ceremonii wręczenia nagród chłopcy byli tak zainspirowani, że biegali drugą połowę dnia i nocy, prawie nie zatrzymując się i zapominając o zmęczeniu.
  Władimir podjął decyzję: będą spać w dzień, a nocą, gdy słońce nie pali, będą robić przymusowe marsze. W ogóle są tu chłopcy, zahartowana elita, a takie testy nie są pierwsze. Dopiero teraz, gdy upał nie jest tak piekielny. Najbardziej racjonalne w tym przypadku, gdy słońce jest w zenicie, połóż się pod markizami i śpij spokojnie.
  Danka doceniła tę redystrybucję:
  - Nocne marsze przymusowe nie są częstym gościem w Armii Czerwonej. Musimy też nauczyć się walczyć w ciemności!
  Bosonogi Dimka zgodził się:
  - W nocy trudniej jest atakować, ale przecież oni też będą się głupawo bronić. I mamy nadzieję, że możemy zrobić jedno i drugie.
  Kolejne dni okazały się znacznie trudniejsze... Ostatnim razem na entuzjazm chłopaków zablokowali granice organizmów, a teraz wydawało się, że każde włókno mięśniowe jest strategicznie bombardowane napalmem.
  Nie mogli nawet powstrzymać jęków i wydawało się, że jest to kłucie stada młodych cieląt.
  Aby rozweselić swoich nowych towarzyszy, Dimka zaśpiewał:
  Pan daje żyjącym źródło wody,
  Złote palmy i róże kwitną w raju!
  Stać się rzeczywistością, że we śnie sen,
  Musimy walczyć, a nie płakać jak kobiety!
  
  Bóg wrzuci strasznych do piekła,
  A ten, kto jest odważny, zostanie wszechmocnym mężem!
  Tutaj gwiazdy na Kremlu płoną,
  Drogę wskazuje to, co dał nam Przedwieczny!
  Budujemy sławny komunizm,
  Nasza zasada jest prosta - szybciej, wyżej i mocniej!
  Aby nasza ocena nie spadła,
  My ludzie powinniśmy być odważniejsi i mądrzejsi!
  
  W końcu każdy wojownik jest mężczyzną,
  Trzeba myśleć, że jest słabym stworzeniem!
  Intelekt daje nam wagę:
  A wszechświat podda się astronautom!
  
  Szkoda, że do jedności jest daleko:
  Jest wiele krajów, ludzi, narodów i religii!
  Ale trzeba głęboko się zastanowić;
  Zrzucimy kajdany egoizmu!
  
  Wojna wcale po to nie jest;
  Poniżać i dręczyć mieszkańców planety!
  I złamać jarzmo od ludzi,
  O tych wyczynach będą śpiewane kuplety!
  
  Wtedy będziemy całą rodziną razem;
  Gdzie są wszyscy na świecie, drogi bracie i siostro!
  Gdzie nie zamieszanie w karierze;
  A altruizm i pomoc bliźniemu to nawyk!
  
  Nie będzie śmierci ani problemów;
  Wierzę, że stanie się tam potężny człowiek!
  Przezwyciężyłeś swoje lenistwo
  Weź karabin i plecak z ładunkiem!
  Po takiej pieśni młodzi wojownicy Czerwonego Sokoła ostro się rozweselili i ogarnęła ich nowa fala entuzjazmu i wigoru. Więc przeżyli te dni, a kiedy zakwitło i zaczęło się piec, zasnęli.
  Dimka marzył o czymś wyjątkowym... Trafił do świata, w którym był w niebie i to w pierwszej kolejności przykuło jego uwagę. Mianowicie luminarze grali w piłkę nożną. Co więcej, w jednym zespole były to hybrydy pasiastych arbuzów i krokodyli, a w drugim mieszanka ogórków i nosorożców.
  Dimka usiadł na kamyku i próbował zebrać myśli rozrzucone we wszystkich kierunkach jak stado gorących ogierów. Przecież nie może być tak, że oprawy oświetleniowe grają w piłkę nożną, a nawet przybierają tak niesamowite formy, które wcale nie są charakterystyczne dla prawdziwej flory i fauny.
  Ogólnie rzecz biorąc, zgodnie ze wszystkimi prawami fizyki, gwiazdy mają być kuliste, co jest zasadniczo niewzruszonym aksjomatem! W każdym razie, jeśli stałe fizyczne odpowiadają wszechświatowi, w którym żyją ludzie. A więc jest to elementarna zagadka nie do pomyślenia!
  Myśli mądrego chłopca przerwało pojawienie się niezrozumiałego małego zwierzątka. Tutaj również zaskakujące było to, że stworzenie niejako zmaterializowało się z powietrza, jak ryba wyłaniająca się z lodowej dziury. Nawiasem mówiąc, głowa była rybą, ale ciało w postaci godziny od strzały. Ponadto na tarczy zamiast cyfr wskazujących godziny znajdują się niesłodzone hieroglify w postaci rysunków. Tak, a samych strzał jest kilkanaście i obracają się z różnymi prędkościami.
  Dimka zagwizdał:
  - Kurczę! Kim jesteś?
  Mieszanka ryb i cudownego budzika niespodziewanie odpowiedziała po rosyjsku:
  - A Yahita, a kim jesteś, siwowłosy?
  - Człowiek! Dima odpowiedział.
  Yahita zachichotał bardzo cienko jak komar:
  - Widzę, że jesteś człowiekiem. Interesuje mnie stanowisko, nazwisko, zawód!
  Dimka był poważnie zaskoczony:
  - A co z ludźmi w twoim świecie?
  Yahita skinął głową.
  - Tak, oczywiście, że jest! Trudno nawet znaleźć świat, w którym nie spotkasz bezwłosych naczelnych. Chociaż ludzie są wszędzie bardzo różni, są silni i rozwinięci jak archaniołowie i są prymitywni dzicy! Nie wygląda na przedstawiciela rozwiniętego świata, boso, prawie nagi, ale dzikusem też nie można nazwać...
  Dima nie mógł się oprzeć pytaniu:
  - Czemu nie?
  Yahita wyjaśnił:
  "Twoje oczy są bardzo inteligentne, jak u mędrca, a nie dziecka z prymitywnego plemienia!"
  Dimka przedstawił całkiem rozsądny argument:
  - A jak myślisz, dlaczego dzikusy muszą być głupie. W końcu, aby przetrwać bez blasterów z pompą nuklearną wśród większych zwierząt z kłami, potrzebujesz dużej pomysłowości i praktycznej zaradności!
  Yahita zgodził się:
  - Prawidłowy! Ale skąd dzikus wiedziałby o blasterze z pompą jądrową, chociaż według standardów ludzkich archaniołów jest to już epoka kamienia łupanego. Powiedz mi, kim jesteś według stanowiska i z jakim zadaniem zostałeś tutaj wysłany?
  Dimka starał się uniknąć bezpośredniej odpowiedzi:
  - Wszystko w naszym wszechświecie jest względne: zwłaszcza pozycje! A co z zadaniem? Tak, po prostu podróżuję po światach. W końcu gwiazdy grające w piłkę są takie niezwykłe i interesujące!
  Poprawiła Yahita, strzały na powierzchni jej przezroczystego torsu zaczęły się trochę obracać:
  - To jest piłka nożna, ale zupełnie inna gra. Spójrz, tutaj kule mają skrzydła, a naraz są ich trzy, a bramy nie widać! Czy to wygląda jak twoja ludzka piłka nożna z czasów starożytnych?
  Dimka musiał się zgodzić:
  - Oczywiście, że nie... Chociaż jak tylko spojrzałem, od razu powstało skojarzenie z piłką nożną. W końcu istnieje pewne podobieństwo! Nawet jeśli nie jest to formalne!
  Yahita machnął ręką.
  - Takie są skojarzenia... One tylko przyprawiają mnie o ból głowy i bójki. Ale powiedz mi, czy przez godzinę nie jesteś sabotażystą?
  - Formalnie nie! Dimka odpowiedział mechanicznie.
  Yahita machnęła łapą.
  - Więc chodź za mną. Pokażę ci coś ciekawego!
  Dmitry Rocket wstał i ruszył za nią, gdy nagle pojawił się sen i zabrzmiał sygnał do wstania.
  Chłopcy, ledwo wypoczęci, znów pobiegli z ładunkiem, tu już nie mieli możliwości odpoczynku. Ostry ból w mięśniach stępił, a przewrócone stopy zesztywniały, nie eksplodując już cierpieniem, ale po prostu intensywnie bolały, a skowyt rozprzestrzenił się po całych nogach, a trzeci i czwarty oddech otworzyły się w płucach.
  Danka, będąc najsilniejszą fizycznie, w mniejszym stopniu cierpiała, a nawet nudziła się: chciał walki, ale na szczęście nie padł ani jeden strzał... Tutaj Dmitrij, jak zawsze szczęśliwy, wykonał awanturę. kinowy wyczyn, wziął pułkownika i Zakon Chwały na szyję. Sama nagroda nie jest droga, co bierze się z żelaza i cienkiej warstwy niklu, żeby nie rdzewieje, ale nie ma dużego wytłoczonego wzoru. Najważniejsze jest oczywiście prestiż. ZSRR miał też poważnych wrogów.
  Podczas przejściowej I wojny światowej Hitlerowi udało się zdobyć cztery zamówienia, w tym żelazny krzyż pierwszego stopnia, rzadko spotykany u zwykłego kaprala. Tak, był naprawdę odważnym i mądrym żołnierzem, chociaż teraz jego imieniem straszy się dzieci.
  Ale mogą biec bez celu przez całe lato i jesień, kiedy szczęście wciąż nie wystarcza.
  Chłopcy w końcu natknęli się na miejsce niedawnej bitwy, leżały zwłoki martwych brytyjskich żołnierzy, w większości byli to Murzyni i Arabowie. Martwe mięso w takim upale po prostu wyschło i nie zaczęło się rozkładać. Wszędzie leżały kawałki metalu, łuski, ale schludnym Rosjanom udało się zebrać całą zdobytą broń. Ale i tak jeden z chłopców miał szczęście i podniósł upuszczony składany nóż. I amerykańskie. W biegu pokazał swoim przyjaciołom:
  - To moje trofeum!
  Warknął w odpowiedzi:
  - Znalazłem się czym pochwalić! Lepiej zabij Anglika!
  Zły odpowiedział:
  - A tak nie będzie! To tylko po to, by znaleźć wrogów! I musisz biec jeszcze szybciej!
  Ale te dni minęły bez starć, co zresztą jest całkiem naturalne w przypadku większości wojen. W końcu podczas konfliktu poruszasz się bardziej niż chodzisz. Podobnie jak asy, większość lotów bojowych jest pusta, zwłaszcza pomiędzy wielkimi bitwami i ofensywnymi operacjami. Przed zaśnięciem Danka powiedziała do Dimki:
  - Wiesz, tygrysiątko (pseudonim Dmitry), wojna wcale nie jest tak romantyczna, jak to pokazano w filmie Czerwone diabły, czy Kapitan Daredevil i innych. Czujesz rozczarowanie. Nie, oczywiście nie jestem mały i rozumiem, że kino i real to nie to samo, ale jednak....
  Dimka ziewnął wyzywająco:
  - Lepiej porozmawiajmy o tym za miesiąc, ale na razie medytacja i pójście spać. Muszę jednak, aby nasi nowi towarzysze byli godnymi ludźmi. Trzymają się dobrze!
  . ROZDZIAŁ 4
  Wojna toczyła się z niewielką intensywnością. W Afryce wojska amerykańskie i brytyjskie nie są zbyt silne, ale przestrzenie są ogromne, podobnie jak dżungla i pustynie, wiele rzek i bagien.
  Tak, Czarny Kontynent jest ogromny i postaraj się go szybko uchwycić. Tak więc wojna ciągnęła się długo.
  A sama Wielka Brytania na kontynencie nie jest tak łatwa do zdobycia. To był kolosalny problem.
  Oleg Rybaczenko i Margarita Korszunowa walczą jak młodzi tytani. I odnoszą chwalebne zwycięstwo. Walczą z bardzo silnymi, choć niezbyt licznymi przeciwnikami.
  Gdzie jednak są Amerykanie, Brytyjczycy i ich wojska kolonialne przed zjawiskiem nieśmiertelnego dziecka.
  Oleg Rybachenko zauważył, odcinając kolejną linię przeciwników i rzucając grochem z antymaterią gołymi palcami:
  - Żołnierz na wojnie staje się jednocześnie młodszy i dojrzalszy, polityk w tajnej walce starzeje się i dojrzewa, jednocześnie spadając do poziomu dzikiej bestii!
  Margarita, ta walcząca dziewczyna, wzięła go i gołymi palcami u nóg wystrzeliła dysk, który odciął głowy i zanotowała:
  - Żołnierz jest prywatnym poborowym i zostaje zawodowcem w wojnie, polityk nie zna terminów, a zawodowcem w zapewnianiu zwycięstwa!
  Chłopiec i dziewczynka pięknie zmiażdżyli przeciwników. I odcięli je bez dalszych ceregieli.
  Oleg wziął go i wystrzelił coś więcej niż śmiercionośne i destrukcyjne gołą piętą - stwierdzając:
  - Żołnierz powinien być krzemienny, ale nie zamieniać się w kamień w sercu, polityk od dawna ma kamień zamiast serca, ale ma twardość gumy!
  Margarita, ścinając żołnierzy Wielkiej Brytanii i licznych czarnych wojowników, rzucając ostrymi szpilkami palcami stóp, wydała:
  - Dobry żołnierz w bitwie jest jak Diabeł - że trzeba ugasić ogień, wytrawnym politykiem w podłości jest sam Szatan, a wypełnianie obietnic to typowy wąż!
  Działali bardzo dobrze i bardzo dowcipnie przeciwko wrogowi i agresywnie niszczyli jednostki brytyjskie. Oczywiście nie tylko.
  Oleg, po ścięciu przeciwników, jęknął:
  - Żołnierz może zginąć na polu bitwy, ale to lepsze niż zniknięcie pod strumieniem słodkich kłamstw z ust polityków w czasie pokoju!
  Margarita, miażdżąc niezliczonych przeciwników, których jednak nie było już tak wielu, wzięła i rzuciła bombę gołymi palcami i pisnęła, obnażając zęby:
  - Kto urodzi się wojownikiem, umrze bohaterem, który został politykiem, jest już martwym draniem i chodzącym trupem!
  Dzieci-wojownicy walczyli jak prawdziwi olbrzymy i olbrzymy myśli.
  Ale Elżbieta i jej załoga czołgu okazali się niewiele i przedzierali się przez dżunglę. Chociaż SU-100 ma taką samą zdolność przełajową jak trzydzieści cztery, nadal nie jest łatwo przejeżdżać przez dżunglę.
  Elżbieta ziewnęła i zauważyła, odwracając się:
  - Polityka jest wtedy, gdy mówią jedno, mają na myśli coś innego, robią trzecią, okazuje się, że czwartą, ale i tak idzie na boki i pozostaje obrzydliwością w wątrobie!
  Katarzyna całkiem logicznie się z tym zgodziła:
  - Nie ma braci w polityce, ale jest dużo biednych krewnych, nie ma bajkowych książąt, ale nadmiar nagich królów, prawdy nie ma ani przez chwilę, ale kłamstwa wystarczy na więcej niż jedno pokolenie!
  Elena agresywnie zauważyła z uśmiechem zębów, że mienią się jak perły i są piękne:
  - Miłość przychodzi, gdy nie czekasz, politycy trzymają się, gdy nie dzwonisz!
  Efrosinya zauważyła, mrugając szafirowymi oczami i stukając gołymi palcami w zbroję:
  - Wszystkie wieki są posłuszne miłości, politycy poradzą sobie z wszelką podłością!
  Dziewczyny się trochę znudziły, nawet zaczęły śpiewać, coś bardzo istotnego;
  Niespodzianka niespodzianka!
  Niech żyje niespodzianka! Niespodzianka, niespodzianka! Niech żyje niespodzianka!
  
  Wyobraź sobie taką sytuację - wszystko co Ci się przydarzy, wiesz z góry, nie ma wtedy potrzeby zmartwień, wątpliwości, wszystko na świecie ustali harmonogram.
  
  I rzucamy wyzwanie nudzie, Ponieważ, ponieważ nikt nie może żyć na świecie bez niespodzianek.
  
  Niespodzianka, niespodzianka! Niech żyje niespodzianka! Niespodzianka! Niespodzianka! Niech żyje niespodzianka!
  
  Zapewnia plan chodzenia, Zapewnia wzrost świadomości I oczywiście, zwiększy się ziewanie, I stłoczenie wypełni wszechświat.
  
  I rzucamy wyzwanie nudzie, Ponieważ, ponieważ nikt nie może żyć na świecie bez niespodzianek.
  
  Niespodzianka, niespodzianka! Niech żyje niespodzianka! Niespodzianka! Niespodzianka! Niech żyje niespodzianka!
  
  I rzucamy wyzwanie nudzie, Ponieważ, ponieważ nikt nie może żyć na świecie bez niespodzianek.
  
  Niespodzianka, niespodzianka! Niech żyje niespodzianka! Niespodzianka! Niespodzianka! Niech żyje niespodzianka!
  Ale inni bohaterowie, batalion chłopców z Czerwonego Orła ZSRR, mieli dużo więcej szczęścia. I że chłopcy byli już gotowi wyć z nudów: żadnych bitew, żadnych przygód, tylko bieganie! W końcu otrzymali ostrzeżenie, że zbliża się mniej więcej równy batalion brytyjski.
  Vladimir kazał im się położyć, a potem czołgać na brzuchu. Chłopcy właśnie to zrobili. Wydawało się, że Brytyjczycy ich zauważyli i natychmiast, nie czekając na zbliżanie się, otworzyli ogień. Ale najwyraźniej się pospieszyli, tylko jeden z młodych sokołów Stalina został ranny w ramię, a reszta po prostu zdołała się cofnąć. Teren do równej walki nie był do końca typowy, cały porośnięty krzakami i zaroślami. Jednostki brytyjskie strzelały aktywnie, ale niezbyt celnie. Bojownicy Czerwonego Orła reagowali rzadziej, ale znacznie skuteczniej. Kolejni chłopcy z powodzeniem przebrali się, zakładając płaszcze przeciwdeszczowe w kolorze khaki i poruszając się po cichu. Z kolei Brytyjczycy byli zbyt nerwowi i ciągle pozwalali sobie na wyprzedzanie.
  Szczególnie udany był Dimka Rocket. Szybko, niczym gęsia skórka, wdrapał się na tyły Brytyjczyków (tym razem walczyli z nimi prawie wyłącznie biali, czyli znacznie bardziej wytrwali wojownicy, którzy nie uciekali przed wycie syren) i strzelali do nich jak do tarczy na strzelnicy. Karabin automatyczny działał doskonale, a liczba ofiar stale rosła!
  Niestety, chłopcy też ponieśli straty, zwłaszcza gdy wymiana zaczęła się od rzucania granatami. Jeden z dzielnych chłopców został rozdarty przez fragment żołądka i wypełzły jelita. Inny zmiażdżył kość nogi, również bardzo nieprzyjemny. Ale bitwa dopiero się rozpalała, a przeklęty, okrutny Anglik okazał się czymś znacznie większym, niż początkowo zakładali młodzi leniniści. Z obu stron było tyle krzyków i jęków.
  Następnie Dimka, po wysłuchaniu, ustalił dowódcę. Był to duży Anglik, także pułkownik o głębokim głosie. Ukrył się we wcześniej wykopanym rowie.
  Blondwłosy chłopak zachichotał i szybko, niczym mała żmija, usunąwszy otaczających go Anglików, wczołgał się do rowu. Uderzenie sztyletem w tył głowy i pułkownik umilkł, sycząc z ust jak przebita opona samochodowa. Potem chłopiec, wkładając do ust pęk zmiętych liści, ryknął podobnym głosem.
  Tu sekret tkwił w tym, że liście były moczone w lepkim soku (Dimka przygotował to wcześniej, mając nadzieję na wystraszenie dzikusów, ale potem był efekt Pinokia, gdy się czegoś szuka, ale okazuje się, że coś inaczej, ale okazuje się, że jest to coś zupełnie innego, ale też przydatnego!).
  Bez względu na to, jak okropny był głos dowódcy, działał w zniekształconej angielszczyźnie:
  - Wszyscy wstają i biegną krok w tył!
  I zadziałało! Brytyjczycy zerwali się, po czym spadły na nich serie pistoletów maszynowych i karabinów automatycznych. Oczywiście, widząc takie straty, uciekniesz bez rozkazu... Dzielni brytyjscy żołnierze rzucają się po pięty, a chłopcy, migocząca, trująca zieleń z trawy, boso, okrągła pięta, pędzą za nimi, strzelając dalej w drogę!
  To była walka! Całkowita i zarazem skuteczna eksterminacja! Z zaciekłym pościgiem.
  Władimir krzyknął na całe gardło:
  - Dla mnie bojownicy do przodu! Tutaj otworzyliśmy konto!
  Inni chłopcy śpiewali:
  - Stalin dał nam stalowe ramiona-skrzydła, a zamiast serca ognisty motor!
  Władimir dodał:
  - Wyżej i wyżej i wyżej! Aby dążyć do lotu naszych ptaków, a w każdym śmigło oddycha spokój naszych granic!
  Skąd Niemcy znali takie piosenki? Jeśli Dimka wolał komponować własne, to jego koleżanka Danka wręcz przeciwnie, promowała to, co już skomponowane, popularne i znane...
  Jednak Dimka, który tym razem faktycznie był głównym zwycięzcą, zirytował się i zaśpiewał własną melodię:
  Przysięgamy Stalinowi Wielkiemu;
  Honor zachować i walczyć do końca!
  Bo Jego moc jest jak słońce,
  Bo światło Boga to kraj!
  
  Chrońmy Ojczyznę przed przeciwnościami losu;
  Lion British zadarty za ogon!
  Zbudujemy szczęście na planecie;
  Jak nakazał Pan święty Chrystus!
  
  Równość i braterstwo będą rządzić;
  Niebo stanie się czysto niebieskie!
  Przecież masz prawo o to walczyć,
  Droga socjalizmu jest dla młodych!
  
  Ojczyzna piękna Rosja,
  Stalin jest przywódcą od Boga, który został nam dany!
  Gdzie najpiękniejsze są kwiaty na polu,
  Gdzie słowo cham nie może się wyrzucić!
  
  Wszystko w kraju rośnie, jest szerokie;
  Ma lód i bujne łąki!
  Pustynne złoto ze wschodu
  Zamieć srebra i pereł!
  
  Na planecie całej oprawy jest Kreml;
  Ale jeszcze gwałtowniej moc jest w nas!
  Tutaj "Katyusha" rozświetliła niebo;
  Jakby sam archanioł spojrzał!
  
  Wszystkie narody Ojczyzny są zjednoczone;
  Nie mamy między nimi pustych problemów!
  Rosja nie uginała się pod jarzmem grzbietu;
  Nie udało ci się zdobyć ziemi, sir!
  
  Aby żarty nie były już odpowiednie,
  My też jesteśmy dżentelmenami!
  Rosjanie nie są zatłoczeni na planecie,
  Z nieba leje się słodka woda!
  
  Rosną olbrzymie pola;
  Kolos jest jak pszczoła serc!
  Bóg dał Rosjanom miejsce w samym raju,
  I korona laurowa dla Ciebie!
  
  Wszystko stało się posłuszne człowiekowi,
  Tylko duma nie mogła się powstrzymać!
  Ale nie koniec ery ludzkiej;
  Kosmos otwiera nam drzwi!
  Chłopcy bardzo energicznie i z aprobatą oklaskiwali wspaniały występ. Vladimir nawet zestrzelił wronę celnym strzałem z pistoletu, a Danka powiedziała:
  - A ty, Dimko, jesteś super - w zasadzie śpiewasz i komponujesz tylko swoje!
  Młody mistrz zauważył:
  - A to jest najcenniejsze, kiedy tworzysz siebie i nie powtarzasz jak papuga!
  Straty zostały szybko obliczone... Niestety trzech chłopców rozstało się z oddziałem na zawsze, pięciu kolejnych zostało tak ciężko rannych, że trzeba ich było nieść, a dwadzieścia pięć osób zostało średnio rannych o własnych siłach lub świetle...
  Ponad osiemset czterdzieści osób zostało zabitych przez Brytyjczyków .... Ogólnie rzecz biorąc, stosunek jest całkiem do przyjęcia! Ale więźnia nie było, z wyjątkiem jednego majora służby medycznej. Wszyscy inni zostali wyrżnięci...
  Danka zażartowała:
  - My, długo tępiąc karabiny maszynowe, przepiłowaliśmy i powaliliśmy tysiące pięciuset Anglików!
  Władimir przerwał mu:
  - Zamknij się, dobrze? Trzech naszych zginęło. Zastanawiam się nad pochowaniem ich tutaj, na polu bitwy, albo zaniesieniem ich do moich oddziałów, aby pochowano ich według zwyczaju Chrystusa!
  Danka była zaskoczona:
  - Czy ZSRR szanuje Chrystusa? Przecież zarówno ty, jak i sam Stalin ciągle powtarzacie - Chrystus jest słabym i śliniącym się, a nie Aryjczykiem!
  Władimir spokojnie odpowiedział:
  - To zależy od jakiego rodzaju Chrystusa... Ten w Biblii nie jest Aryjczykiem i pacyfistą! Ten, w którego wierzymy, to znaczy bez tak zwanego Pisma Świętego, jest właśnie tym samym czerwonym Aryjczykiem! I to nie tylko czerwony Aryjczyk, ale także niezwykle odważna osoba! Musisz to zrozumieć.
  Dima się zgodził.
  - Ja też mam biblijnego Jezusa, który uczy, aby nie opierać się złu i wcale nie lubić szumowiny na policzkach. W czasach carskich już tak było, więc co z tego? Bił w szczególności pana chłopa, rozbił twarz we krwi, połamał żebra na kole, a ten nieszczęśnik po prostu modlił się za pana. Ale czy to polepszyło właściciela ziemskiego o grosz?
  Sam Danka odpowiedział za wszystkich:
  - Oczywiście nie! Zło musi być natychmiast zwalczane! Ponieważ zło jest płomieniem; dla których najlepszą benzyną jest cierpliwość, a najlepszymi odpowiednikami są obojętność i egoizm!
  Vladimir surowo im przerwał:
  - To, co mówisz, jest już oczywiste, absolutnie dla każdego rozsądnego człowieka. Nie ma więc potrzeby wyjaśniać i uczyć nas niczego dodatkowo. W ogóle, Rosjanie, znam naród, który kocha filozoficzne rozumowanie i botologię w stylu Dostojewskiego. W międzyczasie wy, Oleg i Danko, będziecie nosić nosze z Peterem, więc on jest najcięższy z zabitych. A teraz ruszajmy...
  Chłopcy byli zainspirowani i zainspirowani pierwszym, prawdziwie militarnym zwycięstwem, a stwardniałe ciała zaczęły już przystosowywać się do upału i stresu. To było po prostu zabawne! Więc biegnij i igraj...
  Danka zapytała Dmitrija w biegu:
  - Ale jesteś zaawansowanym dzieckiem, możesz powiedzieć naukowcem... Jak myślisz, dlaczego chrześcijaństwo było w stanie osiągnąć taki sukces na całym świecie. A poza tym logika w tej doktrynie, a nie kwark!
  Siwowłosy chłopak po chwili namysłu odpowiedział:
  - Pamiętam, jak doktor nauk propagandowych Goebbels powiedział: żeby wierzyć w kłamstwo, musi być ono duże. Parafrazując, aby uwierzyć w doktrynę, musi być ona pozbawiona jakiejkolwiek logiki! A dokładniej: aby wierzyć w religię, musi być pozbawiona logiki i zdrowego rozsądku!
  Danka skinęła głową, gdy biegł.
  - To po części prawda, ale jednak... Wiele rzeczy w naszym świecie pozbawionych jest logiki i sensu, ale nic nie osiągnęło takiego sukcesu jak chrześcijaństwo i nie da się tego wytłumaczyć samym paradoksem!
  Dima powiedział:
  - Istnieje wiele czynników i zasobów administracyjnych rządzących, ponieważ korzystali z posłusznych sług, zwiedzionych wiarą w lepsze życie pozagrobowe i nie chcących niczego zmieniać na ziemi. I oczywiście słabość niewolników, którzy rozumieli, że są zbyt słabi i zdezorganizowani, by stawić opór legionom Wiecznego Rzymu. I tak dalej... Bardzo romantyczny obraz Jezusa Chrystusa. Zauważ, że Jezus nie był zwykłą osobą. Jedna trzecia ludzkości uważa go za Boga Wszechmogącego, który pojawił się w ciele. A jest to możliwe tylko dla osoby ze szczególnym darem wdzięku.
  Biegnący na prawą rękę sowiecki chłopiec najwyraźniej rozumiał język białoruski i interweniował:
  - A tutaj wszystko jest o wiele łatwiejsze! Oznacza to, że sam Bóg Wszechmogący przybrał ludzką postać dla dobra ludzi, wstąpił na krzyż. Sam akt jest tak irracjonalny, dla wszystkich niezrozumiały, trudny do wytłumaczenia, ale jednocześnie zachwycający, że ludzie się na niego nabrali. Ponadto osoba pochlebia. Dlaczego pochlebiasz? Ponieważ jest człowiekiem, okazuje się tak ogromną wartością, że sam twórca wszechświata cierpi za niego i oddaje swoje życie! I ogólnie jest super!
  Danka się zgodziła.
  - Tak, to niezrozumiałe! Stwórca Wszechświata jest torturowany i ukrzyżowany, i modli się za swoich oprawców! Kto może to sobie wyobrazić? Co może być więcej?
  Dima się zgodził.
  - Nic! Przecież to właśnie paradoksalny charakter samej Ewangelii stał się powodem, dla którego uwierzyli w nią, także mądrzy, zdając sobie sprawę, że nie da się czegoś takiego wymyślić! W szczególności cesarz Konstantyn kierował się nie tylko praktyczną kalkulacją: nie było to opłacalne. Chrześcijanie nie stanowili większości w Cesarstwie Rzymskim. Wręcz przeciwnie, stanowili mniejszość zdesperowaną, co więcej, mniejszość bierną i pacyfistyczną. A poganie, przeciwnie, stanowili agresywną większość. Więc cesarz Konstantyn mógł wierzyć... Co więcej, wierzył szczerze, a przyjmując chrześcijaństwo, podejmował śmiertelne ryzyko dla siebie...
  Danny parsknął pogardliwie:
  - Nie rozumiem, jakie było tutaj śmiertelne ryzyko?
  Dimka cierpliwie tłumaczył:
  - Dla dumnych Rzymian chrześcijanie byli tylko sektą żydowską. Oznacza to, że nawet nie uważali ich za ludzi, ale bogowie olimpijscy są religią narodową, nawet zapożyczoną od Greków. Oznacza to, że okazuje się, że cesarz Konstantyn wystąpił przeciwko swoim przodkom i środowisku. Ponadto chrześcijaństwo cechuje purytanizm, a Rzymianie nie byli przyzwyczajeni do jakiegokolwiek ograniczania się. To znaczy właśnie nienaturalność chrześcijaństwa, fakt, że ta wiara zmusza do rezygnacji z wielu życiowych przyjemności, i to było kolosalne ryzyko jej przyjęcia. Tak więc tylko szczęście w sprawach wojskowych pozwoliło Konstantinowi zdobyć przyczółek, w tym pomoc krzyża na tarczach!
  Danny zauważył:
  - Tak jak islam oparł się na bagnetach, a raczej na mieczach i włóczniach! To po raz kolejny potwierdza - kto jest silny, ma rację! Silne pięści to najlepsze argumenty!
  Dima zachichotał.
  - To może nie być śmieszne... Ale to tragiczne, kiedy umysł nie jest specjalnie doceniany. Chociaż na próżno niektórzy uważają, że nastolatki szanują tylko siłę fizyczną. Cechują je również inne, w tym intelektualne wartości!
  Chłopcy zamilkli... Rozmowa oczywiście jest ciekawa, ale na razie tematy tylko unosiły się w powietrzu. Religia nie jest najpopularniejszym tematem w rozmowach chłopców. Może spróbuj pogadać o czołgach?
  Danka zapytała Dimy:
  - A co sądzisz o jakości niemieckiego sprzętu wojskowego? W szczególności osławiona część panzvale?
  Chłopiec całkiem logicznie odpowiedział:
  - Nie ma mowy, praktyka potwierdza, że niemieckie czołgi są silne i skuteczne! Co jeszcze można tu powiedzieć? A takie wskaźniki jak broń, zbroja, silnik i wynik: siła uderzenia, ochrona, silnik oczywiście są ważne, ale jednocześnie drugorzędne. Oczywiście, jeśli nie ma prawdziwych asów pancernych!
  Danny zmarszczył brwi.
  - Co chcesz powiedzieć, że nie mamy asów pancernych?
  Dima uśmiechnął się niewinnie jak zakonnica:
  - A skąd mają pochodzić? Nasze białoruskie czołgi nie walczyły jeszcze czołgami. Kraj Suomi Finns prawie nie miał czołgów, Japonia na Khalkhin Gol również miała je z nosem gugulkina. Nie mieli czasu, aby go wyhodować - bezdyskusyjny fakt! Więc na razie nie ma sensu rozmawiać na ten temat.
  Danny wykrzywił twarz.
  - Tak, nie mamy nic szczególnie imponującego i nie! Można więc zadowolić piwnice NKWD dla antysowieckiej agitacji.
  Dimka zachichotał cicho.
  - Ale tutaj wierzymy i będziemy pierwsi! Może nawet zdobędziemy krzyże rycerskie, bo my, Rosjanie, urodziliśmy się, by wygrywać!
  Sowiecki chłopiec przerwał ze złością:
  -O nie! My, Aryjczycy, urodziliśmy się, by wygrywać. W końcu jedyne, co do tej pory wam pomogło, to to, że nasza armia nie zwróciła się jeszcze na Wschód. Ale jak tylko Wielka Brytania skapituluje, zobaczycie nasze czołgi na paradzie na Kremlu.
  Danka drażniła się z młodym nazistą:
  - Oczywiście jako trofea wojenne. Tak, nawet przy kolumnach więźniów przechadzających się pod eskortą! Tak zobaczysz Moskwę!
  Grożącej wybuchem bójce zapobiegł groźny okrzyk Władimira:
  - Zamknij się! Ty Danko za długą karę za język... Zamiast nocnego snu, stoisz pod strażą, całą noc z torbą na plecach. I będzie coś takiego...
  Danka chciała wejść do butelki, ale Dimka go uspokoił:
  - To Twoja wina. W końcu jesteśmy gośćmi przyjaznego kraju, a ty obrażasz jego żołnierzy... Przeproś i zachowaj takt właściwy dla gościa!
  Danny milczał. Nie chciał przyznać się do błędu ani wzniecić konfliktu. A Dima zasugerował:
  - Czy możesz zaśpiewać coś na znak pojednania?
  Dowódca odpowiedział:
  - Nie, to nie czas!
  - Czy w takim razie mogę też stać na nocnej straży razem z moją przyjaciółką Danką?
  Vladimir ponownie i całkiem rozsądnie zaprotestował:
  - I będzie źle, dla niego będzie niepotrzebna rozrywka... Niech się nudzi i intensywnie myśli... - Młody dowódca batalionu przerwał i niemal sugestywnie zapytał:
  - Zaskakujesz mnie. Skąd masz tak niesamowite zdolności wojskowe? Walczysz jak superman z amerykańskich komiksów, jaki jest twój sekret?
  Dimka był zdezorientowany:
  - No, dlaczego to jest Superman... Wszystko w zasadzie leży w możliwościach człowieka. Wtedy pierwszy raz pojawiłem się przed czołgami. Pomylili mnie z arabskim chłopcem, co było niesamowite i niezwykłe. Potem uwierzyli w tę historię, również naturalnie, cóż, dzieciak chce zarobić pieniądze i pomóc Brytyjczykom. Cóż, oczywiście nie każdy może wyciągnąć pistolety z pasa, może to zrobić niepostrzeżenie, nie dając się złapać, ale każda "szczypta" nawet w młodym wieku jest całkiem do tego zdolna. Cóż, każdy z was jest w stanie strzelić do czterech ciasno dopasowanych czołgistów z dwóch pistoletów. A fakt, że pułkownik natychmiast się poddał, mając doświadczenie wojny z Wielką Brytanią, nie dziwi. Oto trzy miliony Francuzów poddały się niemal bez walki i zasiadają w doskonałych fortyfikacjach, co jest o wiele bardziej zaskakujące. Krótko mówiąc pierwszy krzyż drugiej klasy, odebrany całkiem logicznie, zrobiłem to, co każdy dzieciak z twojego batalionu mógł zrobić na moim miejscu. A sama nagroda nie jest wyjątkowa, w czasie I wojny światowej przyznano ją prawie stu sześciu tysięcy żołnierzy i oficerów. Dlaczego więc miałbym się tak bardzo wywyższać!
  Władimir częściowo się zgodził:
  - Z jednej strony tak się wydaje, ale... Podczas drugiej walki nie byłeś taki jak wszyscy. W szczególności Brytyjczycy zdawali się cię nie zauważać, a ty uderzałeś od razu bez celowania, ale jednocześnie nie chybiając. I nie każdy jest w stanie naśladować głos pułkownika!
  Dimka sprzeciwił się:
  - Nie, każdy może zrobić to drugie, jeśli użyjesz urządzenia do rezonansu. Nauczę cię tego, jeśli chcesz. Jak na strzelanie bez pudła, to strzelałeś bardzo przyzwoicie. Każdy wojownik z twojego batalionu może otrzymać tytuł Strzelca Woroszyłowa. Czy Anglicy mnie widzieli? Więc oni też nie zauważyli innych wojowników, straciliśmy całą trójkę zabitych, co oznacza, że ci wojownicy wyraźnie zakryli oczy!
  - Już cztery martwe! - poprawił głos Dimka od tyłu. - Aleksander zginął, niestety, wojna.
  Vladimir był zmęczony taką rozmową i krzyczał:
  - Szybciej się spieszyć, inaczej nie poinformujemy reszty.
  Po drodze zginął inny ciężko ranny bojownik, ale bojownicy rzucili się do dużej arabskiej wioski. Tam tym, którzy nie mogli wstać, udzielano pomocy w nagłych wypadkach. Następnie Władimir rozmawiał z pułkownikiem Armii Czerwonej ZSRR, wyjaśniając mu sytuację i opowiadając o minionej bitwie. Kazał wysłać do sprawdzenia dwóch konnych żołnierzy Armii Czerwonej z arabskimi przewodnikami. Jednak Władimir pokazał mu zdjęcie ze stosem zabitych Anglików i powiedział:
  - Możesz nam zaufać, jeszcze nie nauczyliśmy się kłamać!
  - Ale nauczyłem się komponować! - Ponuro i bez wielkiej radości odpowiedział pułkownik.
  Ale to nic Władimir nie był zakłopotany i przedstawił ostatni incydent generałowi, który przybył. Uścisnął mu dłoń i obiecał nagrodzić wyróżniających się. Następnie młodzi bojownicy zostali wysłani do spania w koszarach.
  Jednak Vladimir Wolverine, zdając sobie sprawę, że w koszarach jest za duszno, kazał skradać się na ulicę ... Wiedz, że nasi nie boją się czołgów, brudu i muszek. Danka została postawiona na straży. Włożyli mu do plecaka kostkę brukową, aby uzyskać większą wagę i ostrzejszą karę. Jednak Władimir pospieszył, uśmiechając się, by pocieszyć pole karne:
  - Ale nie zostaniesz pozbawiony naszych wspólnych nagród i zasług. Nie nakładamy na Ciebie kar dyscyplinarnych, co jest dla Ciebie korzystne!
  Danka jakby nie rozumiejąc zapytała:
  - Dlaczego jest to korzystne?
  Vladimir Wolverine po prostu wyjaśnił:
  - Obecność sankcji dyscyplinarnych jest doskonałym powodem odmowy wręczenia nagrody za zasługi wojskowe. A ty, oczywiście, chcesz pokazać krzyż św. Jerzego lub inny porządek, kiedy wrócisz do swojej ojczyzny.
  Danka ze złością potrząsnął głową.
  - Tak, nie ma ochoty?
  Władimir krzywo, jak uśmiechnięty flądra:
  - Tak... nie wierzę, bo twoi znajomi pewnie zaczną pytać, dlaczego ma żelazne krzyże, a ty nie? Dlaczego zostałeś bez nagrody, może źle walczyłeś!
  Danka przybrała obojętny wygląd:
  - Nie obchodzi mnie to. Radzieckie odznaczenia są o wiele cenniejsze niż niemieckie bibeloty, nawet krzyż rycerski z brylantami! Więc!
  - No, przestań dumny Białorusin! Wierzę, że będziesz strzegł swojego sumienia. - Vladimir Wolverine po cichu wyszedł. Zostawiają ślady bosych stóp dwunastoletniego, ale jak na swój wiek dość dużego chłopca.
  . ROZDZIAŁ 5
  Oleg Rybachenko kontynuował swoją ciekawą misję. Wraz z dziewczyną Margaritą niszczy kolejną angielską bazę.
  Chłopiec terminator wręczył mu gołą piętą granat i powiedział:
  - Polityk to potwór udający przystojnego mężczyznę, ale żadna luksusowa amunicja nie jest w stanie ukryć świńskiego grosza i wilczych kłów!
  Wojowniczka, rzucając gołymi palcami morderczy dar śmierci, jęknęła:
  - Żołnierz też jest w pewnym sensie potworem, bo zabija na polu bitwy, ale w przeciwieństwie do polityka jest na równej stopie, ale wyborca zawsze przegrywa!
  Oleg Rybaczenko wystrzeliwując ze śmiertelną siłą granat gołymi palcami i rozpraszając przeciwników, krzyknął:
  - Kobieta pragnie miłości i szczęścia dla siebie i swojej rodziny, polityk interesuje się przede wszystkim rozpieszczaniem innych i ma obsesję na punkcie umiłowania pieniędzy!
  Margarita rzuciła śmiercionośnym prezentem gołymi palcami ze śmiertelną siłą i wydała:
  - Kobieta jest jak róża: kuszący zapach, jasny wygląd, ostre ciernie, a jak wygląda polityk, uderzający smrodem, nędzny wygląd i ostry kaktus?
  Chłopiec terminatora, miażdżący przeciwników i mrugający szafirowymi oczami, zauważył:
  - Kobieta jest ucieleśnieniem piękna i czystości, choć nie zawsze idealna, ale polityk zawsze będzie standardem podłości i brzydoty!
  Dziewczyna Terminator zauważyła z chichotem:
  - Bosy chłopak nieczęsto zachowuje się źle i wchodzi do kieszeni, jak polityk robi paskudne rzeczy i wkłada do niego świnię!
  Nieśmiertelne dzieci czyniły prawdziwe cuda i były super.
  Jak jednak i dziewczyny pilotów, które wygrały bitwę powietrzną o Wielką Brytanię.
  Natasha strąciła angielski samochód gołymi nogami i pisnęła:
  - Dziecko uwielbia bawić się bronią, ale jest śliczne, polityk uwielbia nimi potrząsać, ale zamiast strachu wzbudza wstręt i śmiech!
  Anastasia agresywnie zauważyła, powalając kolejny samochód wroga:
  - Jak mówią naukowcy, człowiek wywodzi się od małpy, polityk, choć typowy naczelny, zwłaszcza ludzie sukcesu, ma związek z szakalem!
  Akulina Orłowa agresywnie zauważyła, powalając kolejnego przeciwnika techniką beczki:
  - Człowiek ma Boską twórczą naturę, ale politycy krzyżują się, że są tylko diabłami z natury i tworzą chaos!
  Mirabela Magnetic, żłobiąc wrogie samoloty i ścinając je jak falą wachlarza, wydała:
  - Polityk to diabeł w ciele, ale nie władca piekła, ale twórca świata podziemnego na Ziemi, w którym diabły wymykają się spod kontroli i tworzą chaos!
  Dziewczyny są oczywiście potworami płci żeńskiej i dają rogi całemu sojuszniczemu komarowi lub stadzie komarów.
  Tymczasem w haremie sprzedaje się irańskiemu szachowi piękne dziewczyny z ZSRR.
  Ciała wojowników również poddano masowaniu i nie robiły tego pokojówki ani nawet eunuchowie, ale muskularni nastoletni niewolnicy. Ich dotyk sprawił, że dziewczyny naprawdę się podekscytowały i stały się o wiele bardziej zachęcające i atrakcyjne.
  A rudowłosa Angelica i blondynka Alice zapomniały o skromności i zmysłowo mruczały pod umiejętnym dotknięciem młodych mężczyzn. To było preludium do targowania się o to, by były zabawne i jak najbardziej atrakcyjne erotycznie.
  Zakończmy "ćwiczenie", dziewczyny zostały ponownie umyte i przebrane. Wkładali buty na wysokich obcasach i na nogach drogocenne kamienie oraz tiary z klejnotami na włosach. Angelica była nawet zdziwiona:
  - Czy to nie szkoda, że właściciel tak nas udekorował? W końcu te kamyki są warte fortunę, a ile nam dadzą, nie wiadomo!
  Przełożona pokojówka uspokoiła ich:
  - Podczas targu będziesz zupełnie nagi i wykonasz taniec boso. Oznacza to, że gdybyś został sprzedany w kostiumie Evy, nie miałbyś na sobie nici. A wszystko inne kupujący może kupić za dodatkową opłatą.
  Alice zarumieniła się, zawstydzona.
  - Więc musimy być kompletnie nadzy przed watahą mężczyzn?
  Pokojówka skinęła głową.
  - Na pewno! To jest starożytny zwyczaj. Kupujący musi wiedzieć absolutnie wszystko o swoich niewolnikach. Wszystkie wady, jeśli oczywiście są zalety. Oczywiście wiele dziewczyn jest strasznie zdenerwowanych, bo nie są przyzwyczajone nawet do zdejmowania zasłony przed mężczyznami. Ale nie robimy sobie pobłażania.
  Angelica, tutaj zrobiło się ciekawie:
  - A jeśli niewolnik ze wstydu wywoła napad złości?
  Ogromny i gruby eunuch w szarej od kurzu kolczudze i luksusowym turbanie odpowiedział za pokojówkę:
  - I rozmawiamy z nimi przed aukcją, tłumacząc, że to nie jest sytuacja, kiedy trzeba się wstydzić, a wręcz przeciwnie, należy okazywać pokorę. W przeciwnym razie czeka cię kara. Zwykle to działa, a niewolnicy milczą. Co do ciebie, chociaż jesteś dziewicami, wydaje się, że jesteś przyzwyczajony do chodzenia półnagiego, możesz to zobaczyć po opaleniźnie, więc bądź cierpliwy. Jeśli zostaniesz sprzedany do haremu szacha, będzie to najlepszy z możliwych losów.
  Alice lekko dygnęła.
  - Pocieszyłeś nas!
  Dziewczynki przykryto kilkoma przezroczystymi osłonami, które trzeba było zdjąć, aby ciało sprzedanego na aukcji niewolnika stopniowo pokazywało swoje wdzięki.
  Według arabskich standardów Alice i Angelica były wysokimi divami, skropiono je kadzidłem i ponownie spuściły, zwinęły swoje cudowne włosy tak, że opadały im na ramiona w trakcie targowania się.
  Obaj wojownicy byli spokojni, życie, wojna i trening zahartowały ich, co oznacza, że nie było powodu do paniki. Czym są dla nich uprzedzenia i przesądy? I nie mają się czego wstydzić swojego ciała.
  Tu zabrzmiał sygnał i niewolników poprowadzono na licytację. Tu nawiasem mówiąc, w szpilkach, do których dziewczęta nie były przyzwyczajone, naprawdę krępowały nogi i nieprzyjemnie było, że skarpetka była uszczypnięta i to odpowiadało za cały ciężar mocnych, dziewczęcych ciał.
  A więc już szedł, coś w rodzaju tortur inkwizycyjnych, jednak w łagodniejszej wersji.
  Zgromadziło się dużo ludzi, gdzie odbywały się aukcje dla biednych. Sprzedawali kobiety, dzieci, mężczyzn. Ale to było na otwartym piedestale z towarami niskiej jakości lub niskiej wartości. Kobiety były jednak bezlitośnie rozbierane i obmacywane na oczach wszystkich, a tych, którzy próbowali się ukryć, bito batami. Słychać było jęki i wiele wycia. Tak, a krzyki czasami wyrażały cierpienie. Szczególnie przerażające były dzieci pozostawione bez rodziców, które zabierano na aukcję nago, a kupujący co jakiś czas wkładali im do ust nieumytymi palcami i szczypali. Płacz był więc głośny, jak gwizd bicza. Poza tym śmierdziało różnymi ściekami, w niektórych miejscach można było zobaczyć ciastka pozostawione przez osły. Tylko para zniszczonych, zielonych motocykli częściowo zniszczyła średniowieczny krajobraz handlu niewolnikami.
  Alicja zauważyła gorzko:
  Jakie to upokarzające. Traktuj jak zwierzęta.
  Angelica dodała:
  - Mam nadzieję, że to nie dla nas?
  Główny eunuch zapewnił dziewczęta:
  - Nie, zostaniesz sprzedany w pałacu dla bogatych ludzi. Nawiasem mówiąc, jeśli stopy dziewczyny zmęczą się butami, podwiezie Cię ryksza.
  Tak, wysocy arabscy młodzieńcy dostawali powozy i panie siedziały na nich. Z kolei eskorta ze strażnika niespodziewanie nabyła rowery. Wielki eunuch obiecał:
  - Za chwilę dotrzemy do jasnego celu!
  Tym razem kaganiec nie kłamał. Pałac, do którego przywieziono dziewczęta, był duży, luksusowy, z posągami i fontannami.
  Ale najważniejsze jest samo miejsce targowania się, przypominające scenę teatralną. I tu też trzeba było czekać w kolejce. Angelica zapytała nawet:
  - Czy jest to główny ośrodek handlu niewolnikami?
  Główny eunuch powiedział:
  "To główny ośrodek handlu niewolnicami. Mężczyźni są najczęściej sprzedawani gdzie indziej. Jak przy okazji i chłopcy na pocieszenie...
  Licytacja była aktywna, publiczność gromadziła się dużo i wszyscy w luksusowych orientalnych strojach. Tylko kilka osób było w strojach europejskich, ale w sumie było to całkiem sporo. Było dużo hałasu, a dziewczyny, które zostały zabrane na peron, były albo stopniowo odsłaniane, albo natychmiast wyjmowane nago.
  Oto jeden z nich wytrzymał jednak upokorzenie i wpadł w złość. Ryczała jak jałówka w rzeźni, obdzierana żywcem ze skóry. Strażnicy zakneblowali ją i wynieśli z pokoju. Główny eunuch stwierdził:
  "Będą je biczować, aby nie uszkodzić skóry, może też upieką nogi w piecyku, żeby podeszwy pokryły się małymi pęcherzami, a także można umieścić na stojaku. Pani musi się opamiętać. Jesteś taki sam, jeśli wyrzucisz "konie", otrzymasz okrutną karę bez okaleczenia i zostaniesz ponownie sprzedany.
  Angelica wciąż pytała:
  - Jeśli znowu wpadniemy w złość!
  Eunuch powiedział surowo:
  - Wtedy zostaniesz nabity na pal, więc kusić los!
  Kiedy dziewczyny zostały w końcu wyprowadzone na peron, poczuły większą ulgę niż strach.
  Kierownik aukcji przeczytał:
  - Dwie młode czarodziejki, dziewicze, namiętne, wyszkolone w miłości na zachodni sposób, ale nie znające jeszcze mężczyzn. Blond i ognista sprzedawana jako para. Cena wywoławcza to pięć tysięcy złotych piastrów.
  W odpowiedzi rozległy się niezadowolone okrzyki po arabsku:
  - Pokaż nam ich twarze! Jakie diwy.
  Eunuchowie, stojąc po bokach, zrzucili z dziewcząt woalkę i zakryli ich fizjonomie, płonąc podnieceniem. Gerda zadrżała mimowolnie, myśl, że zostanie teraz rozebrana do naga przed kilkuset pożądliwymi mężczyznami, była tak obrzydliwa, że jej czuła twarz zrobiła się szkarłatna, a jej szafirowe oczy podskoczyły.
  A publiczność krzyczała z zachwytu i odchodzimy:
  - Siedem tysięcy piastrów.
  - Osiem tysięcy!
  - Dziesięć tysięcy!
  - Dwanaście tysięcy! krzyknął mężczyzna z siwą brodą w zielonym turbanie ozdobionym szmaragdami.
  Angelica zapytała eunucha:
  - A ile kosztuje dwanaście tysięcy piastrów w przeliczeniu na europejskie pieniądze?
  Podobnie doświadczony i wykształcony był eunuch:
  "To około stu dwudziestu tysięcy dolarów. Cóż, mniej więcej tyle samo, jeśli liczyć w złocie!
  Alice zaokrągliła usta.
  - Mamo Mio, to są trzy ciężkie czołgi M-16.
  Angelica poprawiła:
  - Nie, dużo więcej!
  Naprawdę wysoki, raczej suchy mężczyzna, z orlim nosem i szkarłatnym turbanem, ofiarował aż piętnaście i pół tysiąca piastrów.
  Główny eunuch szepnął:
  - Ten w szkarłatnym turbanie, sam Ali-Topal, dostawca haremu szacha Iranu. Nie jest przyzwyczajony do przegrywania ofert.
  Bogacz w zielonym turbanie ze szmaragdami wydał:
  - Siedemnaście tysięcy piastrów, za parę hurys...
  Wtedy młody człowiek bez turbanu, ale w stroju europejskim, wstał i krzyknął:
  - Osiemnaście tysięcy piastrów! Te kobiety są godne mnie, Indianki Raja Malik.
  Nastąpiła chwilowa pauza... mężczyźni się zaniepokoili... Bogacz w szmaragdowym turbanie rzekł do księcia:
  - A chcesz dać pieniądze za dwie kradzieże, za które możesz kupić niszczyciel?
  Książę odpowiedział ze złością:
  - Chcesz spać na żelaznym statku?
  W międzyczasie eunuchowie zrzucali z dziewcząt nakrycia, które zakrywały ich pełne wdzięku kuliste piersi. Sutki błyszczały jak różowe pąki. Ożywienie handlu. Jeden z szejków wysypał z torebki garść brylantów i powiedział:
  "Oferuję za nie dwadzieścia tysięcy piastrów!" Są tego warte!
  - Dwadzieścia jeden tysięcy! - zaproponował mężczyzna w zielonym turbanie.
  - Dwadzieścia dwa tysiące! Książę warknął.
  - Dwadzieścia pięć tysięcy! - Zasadzone przez dostawcę szacha.
  Przez rzędy przeszło gwar, ale targowanie się nie ustało. Szejk podbiegł do jubilera i wytrząsnął całą zawartość torebki i zapytał:
  - Sprawdź te diamenty!
  Wycisnął:
  - Dwadzieścia osiem piastrów!
  Szejk warknął:
  - Obie dziewczyny są moje!
  Książę z Indii sprzeciwił się:
  - Nie mój! Trzydzieści tysięcy piastrów!
  Znowu nastąpiła pauza. Weź pod uwagę trzysta tysięcy dolarów, to ogromna kwota jak na tamte czasy. Wielu zaczyna się zastanawiać, czy warto rozłożyć tak dużo dla dziewczyn.
  Na sygnał eunuchowie zrzucili zasłony, które okrywały brzuchy niewolników, a potem zdjęli diademy, rozpościerając swoje cudowne włosy... Licytacje znów się wznowiły, dachy mężczyzn poszły.
  - Trzydzieści trzy!
  - Trzydzieści pięć!
  - Trzydzieści dziewięć!
  - Czterdzieści jeden tysięcy!
  Pauza .... A potem dostawca szacha wydał:
  - Czterdzieści pięć tysięcy piastrów. A pozostałych ostrzegam, że ten, kto wymieni kwotę i nie może jej w całości zapłacić, zostanie publicznie wychłostany i wyrzucony z licytacji w niełasce.
  Szejkowie byli trochę zniechęceni... Wtedy nie było tak obfitych napływów petrodolarów, a sam dolar nie miał jeszcze czasu na deprecjację, więc kwota była bardzo duża. I daj ją za niewolnika ...
  Ale główny eunuch nie rozłożył jeszcze wszystkich kart atutowych, a ostatni welon zakrywający biodra i nogi zleciał z dziewcząt. A potem naciśnięcie ćwieków uwolniło nogi z butów na wysokim obcasie. Polecenie następowało:
  - Tańcz!
  Jeśli kobieta tańczy, to wcale nie jest tak, jak wtedy, gdy stoi w miejscu. Przecież to już nie jest posąg, nawet jeśli jest piękny, ale żywe, drżące ciało. A dziewczyny mocno podniecone wstydem, a jednocześnie pikantnością sytuacji, tańczyły bardzo energicznie.
  - Pięćdziesiąt tysięcy! jęknął mężczyzna w zielonym turbanie.
  - Pięćdziesiąt pięć tysięcy! - Dostawca haremu nie poddał się.
  - Sześćdziesiąt! - krzyknął jeden z szejków.
  - Sześćdziesiąt pięć! - Dodano dostawcę czeku.
  - Siedemdziesiąt! - krzyknął właściciel szmaragdowego turbanu.
  - Osiemdziesiąt! - Dostawca szacha przerwał i dodał. - Sprawdź swoje saldo niefortunnie, możesz dostać bat.
  Ostatni handlarz zwiędł... Potem następował wierszyk:
  - Raz, dwa... - Następuje pauza, nagle ktoś zmienia zdanie... szepnęła Alicja (tak, kiedy to się wreszcie skończy! Jestem ateistą-Komsomołem gotowym modlić się do Allaha!). - Trzy! Sprzedany dostawcy haremu szacha.
  Natychmiast zarzucili dziewczęta welonem i dosłownie wynieśli je z aukcji na rękach. Tak zakończył się "dzień pracy" wojowników. Dokładniej jeszcze nie. Załadowali swoją prawdziwą przyczepę kupioną w Ameryce i zabrali ją do Teheranu. Same dziewczyny nadal były właściwie nagie, ale przykryte narzutami i leżały na kanapach. Dostali nawet wykwintne posiłki, a strażnicy zostali na zewnątrz. Więc połóż się i ciesz się, kochanie.
  Alicja zauważyła ze zdziwieniem:
  - To wciąż dziwne! Wypłacono nam kwotę równą dwudziestu amerykańskim czołgom ciężkim. To fortuna ze złotymi dolarami, które nie zostały jeszcze zdeprecjonowane przez inflację. A jednak bez dumy, czegoś się nie czuje!
  Angelika westchnęła.
  - Złoto jest zawsze wartością, ale kiedy zrobione są z niego sztabki klatki, chcesz je przecenić!
  Alicja zasugerowała:
  - Może zagramy w miastach. Czy nazwiemy miasto, a potem drugie tak, aby zaczynało się na końcu poprzedniego?
  Angelica potrząsnęła przecząco głową.
  - Jest już trochę gąbczasty. Może wymyślisz coś innego. Jakie pomysły?
  Alicja znalazła:
  - A potem zróbmy po kolei pompki. Kto złamie pierwszy, przegrywa!
  Angelica chętnie się zgodziła:
  - Oto jest! Jednocześnie będziemy trenować ramiona i klatkę piersiową. A potem nasze nogi otrzymały wystarczające obciążenie, ale nie było rąk!
  Podczas gdy dziewczyny się bawiły, w Afryce było też gorąco....
  Batalion Czerwonego Orła ZSRR szedł na południe... Takie są kreski i forsowne marsze. Chłopcy już zostali wciągnięci w duszący i wyczerpujący rytm biegania przez pustynie i dżungle. A po drodze musieliśmy przezwyciężyć militarny opór Brytyjczyków.
  W szczególności punkt kontrolny z dwiema wieżami karabinów maszynowych. Tutaj musiałem trochę strzelić, zanim granaty zostały użyte. Nie było strat...
  Ale potem było jeszcze trudniej, w ziemi zakopano osiem czołgów i cztery działa samobieżne, a wokół nich piechota, karabiny maszynowe, doświadczeni żołnierze, okopy wykopane sześciokątem. Nie tak łatwo tu wejść, rodzaj ufortyfikowanego terenu na skrzyżowaniu trzech dróg prowadzących i łączących Somalię, Sudan i Etiopię.
  Nie było łatwo podejść blisko, teren został przestrzelony, a las wokół wycięty. Władimir, zdając sobie sprawę z awantury szturmu, miał wezwać na pomoc lotnictwo, ale rakieta Dimka zaproponowała zbudowanie pozoru katapulty i rzucenie kilku wiązek granatów przeciwpancernych.
  - Nie trzeba odwracać uwagi czerwonego lotnictwa, zwłaszcza że wróg ma co najmniej pięć potężnych dział przeciwlotniczych kalibru 90 mm, nie licząc więcej wiatrówek. Znajduje się tu mały posterunek wroga i potrzebne są balisty oblężnicze przeciwko posterunkom.
  Dowódca batalionu chłopców i czerwonych Aryjczyków Włodzimierz, całkiem słusznie, miał tu m.in. pewne wątpliwości:
  - Myślisz, że możesz się z tego wystarczająco dokładnie wydostać?
  Dimka, wyciskając z przyjaciółmi olej palmowy i żywicę, potwierdził:
  - Tak, tak myślę, strzelanka Woroszyłowskiego to wciąż drobnostka. Tak, a sam Woroszyłow jest najbardziej prymitywnym wojownikiem. Po prostu daj mi trop.
  Chłopiec naprawdę medytował przed strzałem, a do granatów dodawał też benzynę zmieszaną z olejem palmowym i żywicami, do których dodawano wapno i karbid. A potem, dokonawszy obliczeń, przeżegnał się, zasalutował pionierem i strzelił od razu:
  - Masz nedolvyat!
  Jeden strzał, potem kolejny krzyk:
  - O ojczyznę dla Stalina!
  Od strony wroga ryk, krzyki, jęki.
  Dimka ponownie zamówił:
  - Kolejna salwa!
  Jęki, ryk, płomienie stały się silniejsze, rozległy się okrzyki po angielsku: poddaj się!
  Tym razem było ponad pięciuset więźniów, w większości białych Anglików. Aż trudno uwierzyć, że ci faceci zaledwie sześć miesięcy temu rozbili przeważające siły Włochów w Etiopii i we Włoszech. Ale teraz były zbudowane jak nędzne stado owiec.
  Boso, podrapani, ale pogodni chłopcy pędzili więźniów, nie zwracając uwagi na kamienie i ciernie pod ich stopami. A Dimka Rocket nawet śpiewał:
  Kraj jest święty dla komunizmu;
  Zapaliłeś pochodnię całej planety!
  Nieście sztandar stalinizmu,
  Kto dał takie szczęście dzieciom!
  
  Każdy z nas ma karabin
  Wiemy, że praca wojskowa jest honorowa!
  W końcu piosenka pędzi soczyście, głośno,
  Nad głową z czerwonym światłem gwiazdy!
  
  Przynosimy radość, szczęście całemu światu,
  Do pracoholika należała właścicielka!
  Gruby kapitalista do odpowiedzi,
  Proletariusz wstąpił na tron!
  
  Nasza szkarłatna flaga, oczywiście koloru krwi;
  W nim objawia się moc Pana Chrystusa!
  I będą musieli znosić wiele bólu,
  Prowadzą nas święci z ikony twarzy!
  
  A potem chłopaki nie zobaczą raju,
  Wskrzeszą nas naukowcy z mądrymi myślami!
  Następnie spotkaj się z kwiatami krok żołnierza,
  Pod genialnym komunizmem!
  
  Towarzysz Stalin został wyznaczony przez Pana;
  Rządź ojczyzną i prowadź do zwycięstwa!
  Nasza droga na szczyt jest bardzo skośna,
  I jesteś świetnym liderem we wszystkim w odpowiedzi!
  
  Jedność będzie naszym pozdrowieniem dla narodów,
  Kto skorzysta na bagnecie leninizmu!
  Gorący promień wolności stopi kry,
  Pod szkarłatnym sztandarem kumach!
  
  Tu czołgi rozrywają na strzępy szereg piechoty,
  I wszelkiego rodzaju tchórze, bez słowa, poddają się!
  To jest bohaterstwo chłopców z odważnego towarzystwa;
  Że samoloty to nie garnki i spodki!
  
  Wielka chwała czeka - uwierz
  Ci, którzy cenią Rosję ponad życie!
  Otwórzmy promieniste drzwi w kosmos,
  Aby nie było gnijącego lenistwa!
  
  Dla Ojczyzny potrzebny jest wyczyn;
  I jej to zadedykujemy, uwierz nam!
  A zły faszyzm został już pokonany,
  Ku chwale, czci, radości - pokoleniom!
  Dimka śpiewał jak prawdziwy maestro, a wraz z nim radzieccy chłopcy... I nikt nie zwracał uwagi na atak na totalitaryzm, który nie do końca pasował w tym towarzystwie. A co formalnie Rosja Sowiecka nie jest totalitarna, ale demokratyczna!
  Tylko Danka szepnął ustami:
  - Cóż, dasz Dimkę!
  Więźniów przekazano w najbliższej bazie, a uwolnieni chłopcy pospieszyli dalej. Jak dotąd nie zatrzymali się. Marszałek Rokossowski musiał przejść długą drogę aż do Afryki Południowej. I spróbuj w ten sposób, przejedź przez całą Afrykę. Co więcej, na wschodzie kontynentu afrykańskiego jest znacznie więcej wojsk brytyjskich niż na zachodzie. Tak, a w Etiopii trzeba się liczyć z buntownikami i różnymi probrytyjskimi książętami.
  Więc walczący chłopcy muszą biegać po cierniach i kamyczkach, nie myśląc o odpoczynku. Nadchodzi kolejna potyczka, tym razem przez miejscowe, zbuntowane plemię.
  Bitwa nie była tak bezkrwawa, jeden dzieciak został pobity od "Bura" trafiającego prosto w czoło. To prawda, że Sudańczycy też to dostali, zostali skoszeni przez czterystu, używając granatów odłamkowych i zmuszając ich do ucieczki.
  Troje dzieci zostało tak ciężko rannych, że trzeba je było nosić na noszach.
  Przed pójściem spać Dimka powiedział do Danki, która również została lekko podrapana odłamkiem na tarczy jego szerokiej piersi:
  "Widzisz, wojna robi się zabawna. I bitwy, są ofiary i romanse!
  Danka się zgodziła.
  - Tak, teraz się zgadzam, jest romans i ofiary. Chociaż lepiej, żeby w ogóle nie było ofiar z naszej strony.
  Dimka mrugnął chytrze:
  - Och... Wiesz, to wymaga magii. Ale uwierz mi, będzie lepiej.
  Następny dzień minął równie intensywnie, niektórzy jeźdźcy próbowali ich zaatakować, ale chłopcy byli w pogotowiu i tym razem uniknęli strat, stawiając sto pięćdziesiąt typów atakujących. Wśród zabitych było dwóch brytyjskich oficerów. I tak stopniowo wybuchła wojna. Widać było, że to nie spacer, a nie tylko forsowne marsze.
  Dotarli więc do brytyjskiej twierdzy w pobliżu Bachczi. Ale prawie nie było potrzeby walki. Kilkunastu lub więcej brytyjskich żołnierzy próbowało zabarykadować się w bunkrze, ale zostali wypaleni domowymi trującymi substancjami. Kilku Brytyjczyków zginęło na miejscu, reszta wybuchła, gdzie byli związani.
  Ale sprzęt był zdobywany dość zwyczajowo, a Arabowie zebrani w celu ochrony punktu złożyli przysięgę wierności Związkowi Radzieckiemu.
  . ROZDZIAŁ 6
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova są już w drodze do RPA.
  Niszczą angielską bazę w Namibii i jak zwykle zadają duży cios. Tacy brzydcy faceci.
  Chłopiec rzucił w Brytyjczyków granat o zabójczej i niszczącej sile i pisnął:
  - Żołnierz jest osądzony przez Boga i czas, polityk to bękart bez sądu, a jego bezprawie nie zna ram czasowych!
  Dziewczyna zauważyła agresywnie, rzucając prezent śmierci gołymi palcami wyrzeźbionych nóg:
  - Żołnierz nie szuka pokoju, a burza też nie kusi, polityk zakopie swoje wyczyny, pasożyt jest bardzo zazdrosny!
  Oleg Rybachenko ponownie wystrzelił granat we wroga, rzucając granat gołą, dziecięcą piętą i wydał:
  - Żołnierz bywa wojownikiem mimowolnie i nie chce zabijać, ale wypełnia święty obowiązek wobec Ojczyzny, podczas gdy polityk to dobrowolny zdrajca, który lubi świnie, nie wypełniać obowiązków wobec wyborców!
  Margarita odcięła wroga celną serią, rozrywając wnętrzności, stwierdzając:
  - Żołnierz rozwiązuje zagadki w bitwach, polityk buduje sprytne kombinacje, nie może rozwiązać sprawy pokojowo!
  W innych miejscach dziewczęta dokonywały wyczynów.
  Alice i Angelica zrobiły kilka tysięcy pompek, ale spocone na całym ciele nie chciały się poddać. Wreszcie dziewczyny całkiem rozsądnie uznały, że mają już dość, a ich siła nadal się przyda. Więc lepiej odpocząć.
  Angelica stwierdziła:
  - A ty i ja jesteśmy jak rosyjskie wiejskie kobiety, to znaczy uparte. Co będziemy teraz bawić?
  Alicja zażartowała:
  - Pewnie motyle...
  Przyczepa zatrzymała się i dziewczyny ponownie przyniosły jedzenie na złotych tacach. Po brutalnym treningu z pompkami wojownicy byli bardzo głodni. Chciwie rzucali się na jedzenie i picie... Jedli ciastka i czekoladę, owoce z miodem... I nie zauważyli, jak przetaczał się po nich najcięższy sen.
  Przekształcony w prawdziwą operę mydlaną: seria marzeń trwała;
  Nowa nadzieja porwała serca obu najpiękniejszych jeźdźców. I jechali na swoim wspaniałym koniu - megagnomie.
  Angelica z podnieceniem powiedziała:
  - Wiesz, będąc w tym fantastycznym świecie, naprawdę opierasz swój wszechświat grzmiącego żelaza!
  Alicja, obnażając perłowe zęby, zgodziła się:
  - Rzeczywiście jest! Zrelaksuj się i zabierz swoją duszę.
  Ognisty Diabeł przemówił:
  - Gdyby wojna nie istniała, to należałoby ją wymyślić iw przeciwieństwie do Boga Wszechmogącego ta bajka wyglądałaby nieporównanie bardziej wiarygodnie!
  Alicja uległa:
  - Chyba tak! Ale wiedząc, jak wielki jest Stalin w naszym kraju, całkiem możliwe jest uwierzenie w istnienie Najwyższego Boga!
  Angelica o chytrym spojrzeniu i dość logicznie wyjaśniona:
  - Ale o ile oczywiście Bóg Wszechmogący nie jest Jezusem Chrystusem!
  Alice westchnęła ciężko.
  - Łatwiej wierzyć w bezsilność Diabła niż we wszechmoc Jezusa!
  Kiedy ciemność nocy ustąpiła lepkiemu zmierzchowi przed świtem, dziwny ciemny pas zablokował ścieżkę. W jakiś sposób zdalnie wyglądała jak pyton cętkowany. Potężne, nakrapiane i dziwaczne krzywizny głazy ciągnęły się nieskończoną linią przez wilgotną, szorstką trawę.
  Alicja wykrzyknęła:
  "Tutaj jest to prawdopodobnie granica posiadłości pana podziemi!"
  - Nie, nie bój się jasnowłosa diva, to tylko stara granica! Angelica wykrzyknęła radośnie. - Teraz już prawie, no cóż, mam nadzieję - właśnie u siebie!
  Boso blond wojownik skrzywił się.
  - A do samych migdałków wciąż jesteś pełen optymizmu!
  Ognisty wojownik był obrażony:
  - Kto by bez powodu mówił o optymizmie!
  Nikt nie pilnował omszałych kamieni, a po drugiej stronie było tak pusto, jak po stronie imperium złych trolli i upiorów. Alicja podrapała się po muszli palcami bosej stopy i zagwizdała:
  - Ale tu jest fajnie! Albo raczej smutno!
  Oczywiście przekroczenie tych granic, podobnie jak niedawna rzeka, nie dawało żadnych gwarancji, ale i tak promieniujący uciekinierzy czuli się nieco spokojniej.
  Angelica ujęła to poetycko:
  - Oto ziemia obiecana, ale nie Izrael!
  - A dlaczego nowa granica jest tak dziwnie ułożona? - zapytała Alicja, podążając swoim promiennym wzrokiem za stosem głazów. - Prawdopodobnie jest to wygodniejsze niż na kamieniach, czy to samo nie jest obecne?
  Angelica warknęła:
  - Dlaczego musisz to wiedzieć?
  Alicja wzruszyła ramionami.
  - Tak, bardzo ciekawy. Jestem nowicjuszem na tym świecie. Nawet jeśli nie możesz być z tego dumny!
  - Kamienna granica nie została ustanowiona dla ghuli ani wojowników. Wcześniej istniały krainy gryzących kości - złośliwych i bardzo silnych trolli-zabójców. Wojna z trollami, elfami, ghulami i tygrysimi karaluchami ciągnęła się przez wieki. Armie różnych stworzeń były po prostu ogromne - sięgały setek tysięcy! Kiedyś odnieśli szereg zwycięstw, gryzące kości trolle dotarły do samych podnóży i prawie zniszczyły Brzoskwinia-Bursztyn - a to przecież stolica Krainy Miłości i Nadziei, której Promieniste Światło i źródło energii trzyma w sobie Serce Wszechświata! - wydała Angelica.
  wykrzyknęła Alicja, składając ręce:
  - Co za horror! Więc wszystkie wszechświaty i niezliczone światy były zagrożone?
  Ognisty wojownik uprzejmie uspokoił swoją przyjaciółkę:
  "Ale ich siła wyschła w górach. Potem, w dobrym roku, nasi wojownicy, wraz z elfami, mimo wszystko obalili armie złych trolli i znokautowali do końca. Ich trawa została spalona wszędzie, miasta zostały zajęte i uzdrowione. I granica została przesunięta od granicy do granic północy!
  Alicja zachichotała.
  - Wow! Ale takie historie są typowe, prawie dla wszystkich bajek!
  Angelica całkiem logicznie odpowiedziała:
  - A co to jest bajka, jeśli nie lekko upiększona życiem
  - Chcesz powiedzieć, że wojownicy uratowali wszechświat... - Gerda zaczęła rozumieć, dlaczego Angelica nie różni się od antycznych bogiń, które Grecy przedstawiali w swoich posągach.
  Bursztynowa jaszczurka prześlizgnęła się obok jej palców, wywołując uczucie łaskotania.
  - Wszyscy wojownicy są potomkami starożytnych bogów i bogiń. Dlatego od tak dawna istnieje tu rajski świat. Ale Lucyfer powiedział: wystarczy łaski! Cóż, ghule zdecydowały teraz, że Aryjczycy zdegenerowali się, dlatego zaatakowali imperium Sprawiedliwości i Szczęścia...
  Angelica skończyła i zręcznie złapała jaszczurkę gołymi palcami.
  Alicja warknęła:
  - O tak. Więc my też się zdegenerowaliśmy... Kto by gadał, patrząc na dziwaczne trolle i piękności naszych dziewczyn i elfów!
  Angelica odpowiedziała rozsądnie:
  Każdy naród ma swoją własną koncepcję piękna.
  Alicja się zgodziła. Zeskoczyła z megagnoma i wykonała salto w powietrzu.
  - Tak, koncepcja piękna dla każdego narodu i gatunku ma swoją własną. Dopiero teraz poglądy na zniewagi są dla wszystkich zaskakująco takie same, bez wyjątku. Jest takie zjawisko. Nawiasem mówiąc, zwykle, gdy mówią o dziewczynie, dodają piękną, a gdy stara kobieta jest brzydka!
  Angelica również zrobiła salto i zakręciła mieczem:
  - Tak, jest coś takiego... Wszyscy ludzie, pamiętajcie, ludzie kochają młodość i boją się starości. To takie typowe zjawisko. Jednak nie można nie zgodzić się, że jest to naturalne.
  Tutaj rozmowy dziewcząt zostały przerwane, przed nimi wyskoczyła kolejna bestia, już stary znajomy tygrys-karaluch. To prawda, był sam, ale z dwoma bardzo długimi mieczami, a nawet tarczami.
  - Nu, że dziewczyny-wojowniczki będą walczyć?
  Angelica zrobiła krok w jego stronę:
  - Oczywiście, uwierz mi, nie będziemy nieśmiali! I nie bałeś się przyjść do nas sam!
  Karaluch tygrysi sprzeciwił się:
  - Nie, boso piękności, po prostu nie jestem sam.
  Alicja gwizdnęła.
  - Wiedziałem, że nigdy nie odważysz się uczciwie walczyć. Przypuszczam, że przywiozłeś ze sobą armię?
  Karaluch tygrysi sprzeciwił się:
  - Nie, właściwie jestem sam, ale moi mroczni bogowie są ze mną, którzy pomogą mi cię pokonać. Tylko będziemy walczyć, szczerze mam nadzieję - jeden na jednego!
  Alicja zgodziła się z widocznym zapałem:
  - Oczywiście, szczerze mówiąc. A skoro jestem blondynką, a mroczni bogowie ci pomagają, to wybór przeciwnika powinien spaść na mnie!
  Angelica cicho, raptownie, jakby zawór został oderwany przez ciśnienie, odwróciła się i spaliła Alicję bardzo nieprzyjemnym spojrzeniem. Z ust wojownika wyrwał się niespójny syk.
  Blond wojownik był zdumiony:
  - Kim jesteś, przyjacielem?
  - Nie lubię z tobą rozmawiać - powiedział w końcu Ognisty Diabeł głucho i lodowato. - Czuję cię jako puste miejsce.
  Alicja próbowała uspokoić przyjaciółkę:
  - A jednak to mój wybór! Angelica bądź patriotką, a nie egoistką, konsekwentną w służbie Związkowi Radzieckiemu...
  Angelica wykrztusiła:
  - Dobra, walcz! I oczywiście wygraj, jeśli możesz, a wierzę w ciebie!
  Karaluch tygrysi natychmiast rzucił się na blond wojownika. Najwyraźniej próbowali ją bezczelnie zabrać, mając nadzieję, że nosicielka blond włosów jeszcze się nie rozgrzała. Ale wygląda na to, że Alicja była na to gotowa. W każdym razie jej najostrzejszy skarbnik rozerwał brzuch potwora już w pierwszych sekundach bitwy. Angelica zachęcała koleżankę:
  - Zgadza się! Widzisz w formularzu!
  Wróg podłego krzyku:
  - Tak, jesteś białowłosym stworzeniem!
  Tygrys karaluch wymachiwał się zbyt szeroko i zainwestował z całej siły, co Alice doskonale wykorzystała, odcinając rękę napastnikowi. Następnie wyraziła:
  - Huśtawka jest szeroka, ale perspektywa wąska!
  Karaluch tygrysi zaatakował w odpowiedzi, próbując kopać również dolnymi kończynami. Ale blond terminator bardzo zręcznie podciął sobie kolano, zmuszając wroga do zachwiania się. Angelica ponownie zatwierdziła:
  - To całkiem w stylu niezwyciężonego Związku Radzieckiego. Teraz zakończ to szybko.
  Alicja rzuciła się na swoją zdobycz jak tornado w tropikach, karaluch tygrysi ledwo zdążył się odeprzeć i nic dziwnego, że wkrótce jego brzydka głowa oddzieliła się od ciała. Tak zakończyła się bitwa...
  Angelica wyraziła swoje myśli:
  - Wszystko niemożliwe jest możliwe, wiem na pewno! Niemożliwe jest wieczne bycie nieskazitelną dziewicą!
  Alicja zapytała następnie swoją przyjaciółkę ze zdziwieniem:
  - I dlaczego, kiedy chciałem z nim walczyć, przyjąłeś to tak chłodno, jakby to była jakaś podła sztuczka. W końcu to moje prawo!
  Angelica skrzywiła się.
  - I moje prawo do odmowy wyjaśnień. Ale nadejdzie czas i będziesz wiedział wszystko!
  Alice westchnęła ciężko, ale nie zawracała przyjaciółce pytaniami.
  Milczeli do wschodu słońca. Angelica stopniowo ostygła i została w jakiś sposób zahamowana. Hieroglify na kołyszącej się zbroi megagnoma stawały się coraz ostrzejsze, gdy firmament blednął. Kiedy się oczyściło, Alicja mogła dokładnie zobaczyć miasto po prawej stronie rzeki, rozpościerające się przed nimi, z falami koloru soku pomarańczowego. Ale szczególne wrażenie zrobił ogromny emblemat, został wyrzeźbiony z kamieni półszlachetnych, z niesamowitym detalem, a być może gra porannego światłocienia ożywiła tę małą magiczną płaskorzeźbę. Ustawiony pionowo ptak rozłożył się szeroko, ale wygiął skrzydła i obrócił głowę z profilu.
  Dobrze zarysowane, wyłupiaste oczy symbolizowały ostry wzrok, a wygięty drapieżny dziób był niebezpiecznie ostry. Ale najbardziej zaskakujące było poniżej. Każde z piór skrzydła było też małym ptaszkiem, a wszystkie razem stały się zamarzniętym oddziałem wojowniczych ptaków, wiernie patrzącym na swojego wielkiego władcę, jakby czekał na rozkaz... Moc, lojalność i gotowość do natychmiastowego ataku zostały po mistrzowsku przekazane. Alicja długo patrzyła na ten potężny znak, myśląc...
  Sen dziewczyn, zgodnie z oczekiwaniami, został przerwany, ale stało się, wcale nie jest tak, jak planowali przyjaciele. Obudzili się w cudownej, ogromnej sali bajecznie pięknego pałacu, gdzie każdy drobiazg był arcydziełem światowej sztuki, powietrze pachniało, a rajskie ptaki śpiewały.
  Spływały strumienie słodkiej wody, chlapał basen pełen szampana, a ściany były we wzory. Same dwie dziewczyny leżały na wysokich, puchowych pryczach, na łóżkach godnej królowej Saby. Wszystko byłoby ogólnie super, gdyby nie złote łańcuszki krępujące nadgarstki i kostki dziewczyn. Ich cudowne, pięknie nagie, magiczne ciała zostały niejako ukrzyżowane na ich łóżkach. Taki jest bezradny stan upokorzonych i bajecznie promiennych niewolników.
  Angelica westchnęła głęboko.
  "Więc nie wiedziałem, że klatka może być złota, nie tylko w sensie przenośnym.
  Alicja pocieszyła przyjaciółkę:
  - Tylko szach może mieć tak duży i luksusowy pałac. Tak więc w rzeczywistości osiągnęli swój cel i dotarli do celu!
  Angelica uśmiechnęła się słodko.
  - Zastanawiam się, jakim on jest szachem?
  Jakby w odpowiedzi na pytanie rozległ się plusk i duży brodaty mężczyzna, wyglądający na około pięćdziesiąt czy pięćdziesiąt pięć lat, wynurzył się z basenu szampana. Miał jednak szeroką klatkę piersiową i szerokie ramiona, z dużym brzuchem. Była w nim wielka naturalna siła, ale mięśnie pływały od tłuszczu z leniwego trybu życia i obżarstwa. Ten mężczyzna był nagi, tylko drogocenny talizman na łańcuszku był jego ozdobą, ale nie było wątpliwości, był to czek. Tak, a talizman na piersi był symbolem władzy królewskiej.
  Oczywiście widzieli fotografię dziewczyny przedstawiającą szacha, chociaż wydawał się na nim młodszy, a jego broda była krótsza.
  Szach właśnie kąpał się w szampanie, ale szedł spokojnie, jak pewny siebie władca. I oczywiście nowa hurysa dla haremu nie mogła przejść przez jego uwagę. Przede wszystkim zbliżył się do Alicji autokratyczny (formalnie nieograniczony) władca Iranu. Jego owłosiona ręka spoczęła na kostce dziewczyny i delikatnie ją pogłaskała. Blondynka spojrzała na Szacha obojętnym spojrzeniem, ale wtedy jej ciało zaczęło zdradzać, a policzki zarumieniły się ze wstydu.
  Czy jesteś dziewicą? - Pan zapytał Gerda.
  Blondynka ze łzami w oczach odpowiedziała:
  - Tak jest!
  Szach uśmiechnął się krzywo.
  - Cóż, to świetnie. Teraz staniesz się kobietą, po pierwszym doświadczeniu radowania się potomkiem Wysłannika Allaha jako królem w trzydziestym pokoleniu.
  Prawdziwe łzy spłynęły po szkarłatnych policzkach Alicji:
  - To takie bolesne i okrutne, sir. Strasznie się tego boję!
  Shah położył szeroką dłoń na luksusowym biodrze dziewczyny i zaczął masować, uspokajając:
  - Nie powinieneś się bać! Jestem wykwalifikowanym kochankiem. Ból będzie krótki, jak ugryzienie komara, a potem zanurzysz się w oceanie przyjemności.
  Alicja kontynuowała i bez cienia udawania płakała. Myśl o utracie niewinności była naprawdę straszna. Zwłaszcza dla takiej purytańskiej chrześcijanki jak ona.
  - Nie, proszę... Jesteś takim ogromnym, ogromnym mężczyzną, pozwól mi sobie...
  - A co z nią? Szach był zaskoczony.
  - Ja sam osiodłam twoją godną tytana godność i zrobię to tak starannie i umiejętnie, że będzie to dobre dla ciebie i dla mnie. Błagam w imię Allaha!
  Szach był zakłopotany, naprawdę zrobiło mu się żal niewinnej dziewczyny, która wyglądała jak przeuroczy anioł, i rozkazał:
  - Wypuść ją!
  Dwóch strażników, eunuchów, którzy podążali za szachem, bezlitośnie potrząsało breloczkami i szybko otworzyło zamki na ramionach i kostkach blond dziewczyny. Tak powoli wstała i uśmiechnęła się do szacha. Przywołał ją do siebie:
  - No chodź, słodziutka, wskocz na mój kołek.
  Alice naprawdę podskoczyła i uderzyła szacha w podbródek łokciem. Ogromny mężczyzna upadł... Eunuchowie zdążyli tylko sapnąć, bo bosa stopa Alicji wepchnęła prawą stopę okrągłym obcasem w splot słoneczny, powodując silny wstrząs bólowy, który zatrzymał jej oddech i wstrzymał krzyk. Eunuch po lewej wyciągnął szablę, ale spadł na niego cios, Alicja uderzyła w skroń ciężkim talizmanem wyrwanym z szyi władcy.
  Tym razem było śmiertelnie... Kolejny cios zadał blond wojownik w tył głowy drugiego eunucha, wygiętego od szturchnięcia splotem słonecznym. W ten sposób najbliższa straż szacha została zniszczona. Angelica zawołała do Alicji cichym głosem:
  - Weź klucze i szybko mnie uwolnij!
  Terminator blondyn odpowiedział:
  - To nie jest problem! Ale już!
  Otwarcie łańcuchów nie było trudne, ponieważ nie było tu specjalnych opcji z dziurką od klucza i kluczem. Ogólnie dziewczyny były raczej spętane nie ze strachu przed zamachem, ale po to, by się bawić.
  Kiedy Angelica się uwolniła, szach po prostu zaczął podnosić głowę, próbując dojść do siebie po ciężkim powaleniu. Ognisty diabeł wyrwał dwa sztylety z pasa zamordowanego eunucha. Jeden rzuciła Alicji, a drugi, podskakując, dotknął gardła szacha:
  - Cóż, władca Persji i Iranu, potężny autokrata... Chcesz ocalić swoje życie i życie setek tysięcy swoich poddanych, a także zachować niezależność kraju i oczywiście swoją osobistą moc?
  Szach przykucnął ciężko i mruknął zmieszany:
  - Cóż, kto tego nie chce... Każdy tego chce!
  Ognisty Diabeł błysnął wściekle szmaragdowymi oczami:
  - Więc natychmiast wypowiedz wojnę Wielkiej Brytanii i zawrzyj sojusz ze Związkiem Radzieckim!
  Szach, często mrugając, spojrzał na nich i w końcu dotarło do niego:
  - Więc jesteście sowieckimi szpiegami. Jakim jestem osłem, żądza mnie zaślepiła, ale musiałem odgadnąć, kim jesteś. Czy zwykłe Europejki mogą mieć tak umięśnione i suche ciała...
  Angelika wzruszyła ramionami.
  - Wszystko, co robi się na lepsze. Na przykład wojska ZSRR są niezwyciężone, a wasza słabo uzbrojona i słabo wyszkolona armia, mimo całej swej liczebności, bez wątpienia zostałaby pokonana. I kilka brytyjskich dywizji, które znajdują się na twoim terytorium, za mało pomocy. Masz więc wielką szansę zachować swoją władzę, bogactwo iw końcu pozbyć się brytyjskiej kurateli. Albo umrzyj w niełasce... Pamiętaj tylko, że jestem sadystą i najpierw odetnę twoją godność, co jest zarówno bolesne, jak i upokarzające.
  - A tortury moich katów cię nie przerażają? - Nie do końca pewnie mruknął szach.
  Alice zachichotała w odpowiedzi.
  - I doskonale wiedzieli, w co się pakują, zgadzając się na takie zadanie. Nie poddamy się żywi, a jeśli zostaniemy schwytani, spróbujemy znieść tortury jak prawdziwi członkowie Komsomołu. A twoja śmierć jest już równoznaczna z wykonaniem zadania, ponieważ opór zdekapitowanej armii irańskiej nie będzie już tak zorganizowany, a wielu w twoim kręgu opowiada się za sojuszem z Rosją Sowiecką.
  Shah trochę więcej, wahając się ze względu na wygląd, stanowczo i stanowczo powiedział:
  - Przekonałaś mnie! Tak dobrze, wojna o Anglię, związek dla ZSRR!
  Angelica powiedziała szorstko:
  - Oficjalnie wypowiesz wojnę, żeby nie było oszustwa, będziemy cały czas za Tobą i z Tobą iść. Biorąc pod uwagę naszą urodę, nie wzbudzi to podejrzeń. I pamiętaj, że mój przyjaciel i ja rzucamy sztyletem tak po mistrzowsku, jak walczymy lub strzelamy.
  - Tak! - mruknął Shah z niedowierzaniem.
  Angelica tutaj z siłą rzuciła sztyletem gołymi palcami. Po przebyciu trzydziestu metrów zdawał się przebijać tułów motyla przykucniętego na starym portrecie. Szach, który miał bystry wzrok, był zdumiony, jak dokładnie okazało się, że małe ciało owada zostało przekłute. Znowu mruknął:
  - Przekonałaś mnie! Zrobię dla ciebie wszystko... Ale jeśli chcesz, dam ci skrzynię ze złotem na noc miłości i najbogatszą prowincję Iranu?
  Angelica natychmiast odpowiedziała:
  - Zgadzam się, ale tylko pod warunkiem zachowania integralności...
  Shah obniżone wynagrodzenie:
  - Wtedy tylko za skrzynię ze złotem, w której znajdzie się dokładnie cent kruszcu. Twoja niewinność pozostanie, ale wszystko inne zrobisz, jak rozkażę!
  Ognisty diabeł odpowiedział za Alicję i za siebie:
  - Oczywiście zgadzamy się, ale dopiero po dopełnieniu wszystkich oficjalnych ceremonii i formalności! Wojna brytyjska, sojusz z ZSRR lub Rosją Sowiecką. Oto warunek.
  Umowa z mistrzem została przypieczętowana uściskiem dłoni...
  Co więcej, generalnie nie było już tak ciekawie, szach oficjalnie ogłosił brytyjski dżihad i uznał sojusz i patronat ZSRR nad Iranem, stając się w rzeczywistości wasalem sowieckiej Rosji. Nikt z bliskich mu się nie sprzeciwił, a brytyjscy posłowie i przedstawiciele zostali natychmiast aresztowani.
  Cóż, grupa armii "Wostok" Bagramyan i Konev przekroczyła granicę do Persji ....
  Zadanie zostało pomyślnie wykonane, a dziewczynki przestraszyła dopiero nadchodząca noc miłości z szachem. Jakże to zbyt głupie dla młodych dziewic, nawet jeśli nie są pozbawione swojej niewinności.
  Jednak aby pocieszyć siebie i przyjaciółkę, Alice postanowiła wykonać piosenkę, którą właśnie skomponowała:
  Była cichą, skromną dziewczyną,
  Marzyłem o własnym domu!
  Aby śmiech dzieci płynął dźwięcznie,
  Aby niedźwiedź był oswojony w lesie!
  
  Chciałem spokojnego dojrzałego pola,
  Puch złotych kłosków!
  Aby na zawsze nie znać zamieszania,
  I żeby nie było wrogów!
  
  Ale nadchodzi najazd tatarski,
  I stukot kutych kopyt!
  Cóż, gdzie jesteś pułkiem husarskich bojowników;
  Co słynie z jego przekleństw?
  
  Gdzie są rycerze, jesteście olbrzymami,
  Ale dlaczego nie ma ochrony?
  Oto nasza jedyna ojczyzna;
  Gorące, piekielne światło!
  Wprowadzają mnie boso w jarzmo,
  Przez szyszki, gałęzie i stepy!
  I tną plecy batem,
  Jak trudno jęczeć w łańcuchach!
  
  Szyja dziewczęcy wróg z lassem,
  Ściśnięty i chce się udusić!
  Tu w królestwie złego sułtana,
  Stałem się gorącą grą!
  
  Najpierw na polu cierpiałem
  Torby nosiły snop żądła!
  Ale piękno rozkwitło
  W końcu hojny suwerenny Bóg!
  
  Tutaj Pan to lubił;
  Wysłali mnie do seraju!
  Tam, czując siłę mężczyzny,
  Zacząłem zadowalać wszystkie śmieci!
  
  Znaj takie upokorzenie
  Wymień najsłodsze ciało!
  Lepiej znosić niedostatek,
  Aby moja własna matka nie leżała!
  
  Co czeka na końcu drogi, nie wiem
  Przeraża starość i kata!
  Ale nie ma miejsca dla marnotrawnego w niebie,
  Pozostaje tylko - gorzko płakać!
  A w Afryce również miały miejsce wydarzenia, które wpływają na obecny bieg historii.
  Batalion Czerwonych Orłów stoczył jeszcze kilka potyczek, po których nastąpiła krótka przerwa. W Sudanie brytyjskie garnizony zostały albo zniszczone, albo skapitulowały, tylko w oddzielnej Somalii, ale szybko zanikające ogniska oporu wciąż się tliły. Otóż na południe maszerowały ruchome kolumny i dopiero zły stan afrykańskich dróg i problemy z zaopatrzeniem w paliwo spowalniały ruch.
  Ale ich batalion, nieoficjalnie nazywany "Gepardami", zdołał się wyróżnić i wydaje się, że nawet przywódca Stalin zwrócił na nich uwagę. Tak czy inaczej, następował rozkaz: nagrodzić chłopców i przetransportować ich do Francji samolotem transportowym.
  Ostatnie wieści szczególnie ucieszyły Niemców: oznaczało to, że najprawdopodobniej będą mieli okazję walczyć o samą brytyjską metropolię. A to jest o wiele bardziej honorowe niż walka w rozległej, ale półdzikiej Afryce.
  Batalion, który się wyróżnił, został oczywiście nagrodzony przez samego marszałka bojowego Konstantina Rokossowskiego. Ale ponieważ cały oddział liczy prawie trzysta osób, celebrowanie tego jest drogie, żelazne gwiazdy drugiej klasy zostały przekazane przez specjalne adiutantki. Chłopcy przebrali się w mundury, starali się wyglądać na wyższych i dojrzalszych, a przy tym szykanowali, nadąsali się...
  Sam marszałek ZSRR osobiście przyznał dwa. Dowódca Władimir i szczególnie zasłużony Dmitrij. Otrzymali bardzo cenne, zwłaszcza pod względem prestiżu gwiazdy Bohatera Pierwszej Klasy. Te insygnia nie zdążyły jeszcze zdeprecjonować częstotliwości przyznawania, a dla chłopców - to generalnie taki powód do dumy!
  Chociaż oczywiście krzyż rycerski byłby bardziej prestiżowy, a nawet większy.
  Dimka jednak szepnął do Danki:
  - Wolałbym złotą gwiazdę bohatera ZSRR od Krzyża Rycerskiego!
  Jego przyjaciel odpowiedział:
  - A kto potrzebuje krzyża, zwłaszcza na grób!
  Podczas ceremonii wręczenia nagród orkiestra wojskowa zagrał marsz, a dziewczęta wykonały rosyjski taniec ludowy, podnosząc swoje nagie, pełne gracji nogi pomimo trudnych przejść.
  Na tym jednak wszystko się skończyło, chłopaki zostali wysłani w szyku do potężnego transportu. Konstantin Rokossowski był nawet oburzony tym:
  - Czy warto palić tyle benzyny, żeby ruszyć batalion frajerów. We Francji jest dość dywizji personelu, od doświadczonych bojowników, aby nie wrzucać dzieci do następnego strajku.
  Przy tej okazji adiutant generalny zasugerował:
  - Tutaj myślę o kilku czynnikach. Po pierwsze: być może Stalin uważa, że w ten sposób oddaje cześć młodym bojownikom. I rzeczywiście, chłopcy byliby bardzo zirytowani, gdyby szturm na Londyn odbył się bez nich. Po drugie: sam fakt, że chłopcy walczą jak bohaterowie, powinien rozweselić naszych dorosłych i wywołać u Brytyjczyków poczucie nieśmiałości. I po trzecie: być może za kilka tygodni skończy się trzecia wojna światowa i trudno byłoby nie pozwolić wybitnym bojownikom zagrać ostatniego zwycięskiego akordu!
  Marszałek bojowy ZSRR spojrzał na pawia machającego leniwie ogonem i oświadczył:
  -Co? Być może masz rację! Drażni mnie też, że wysłali mnie do gorącej Afryki, gdzie latem to tylko mąka, zamiast szturmować Foggy Albion. I chociaż staram się to ukrywać, to nawet bardzo boli. Tutaj Żukow otrzymał wielkiego marszałka, ale po co to pytanie?
  Generał odpowiedział chytrze:
  - Podobno dlatego, że nigdy nie pozwolił sobie na potępienie pewnych decyzji Stalina!
  W transporcie było całkiem wygodnie, grała muzyka, były wanny ze świeżo zebranymi kwiatami. Chłopcy bawili się grając w karty, domino, szachy do pompek i przysiadów... Lot był dość długi, a prędkość podróżna największego samolotu transportowego II wojny światowej wynosiła niewiele mniej niż trzysta kilometrów na sekundę. godzina.
  Dimka i Danka rozegrali kilka partii w znane już szachy Führera, ale potem znudziło im się to. Tutaj karty wydawały się prymitywne, ale dlaczego nie zagrać w tradycyjne indyjskie szachy w stylu blitz.
  Na miejscu był mały szwajcarski zegarek i obstawiając trzy minuty na mecz, można było grać wystarczająco.
  Jednak nawet tutaj Dimka wygrywał cały czas, po prostu nieprzyzwoicie łatwo. I żeby chłopak w szybkim tempie przeczytał teorię otwarć, cały informator, a nawet wymyślił własną. Po prostu trzymał bitwę i rozwiązał sprawę atakiem godowym. Inni nie znali teorii ani nie mieli tak dużej szybkości obliczeń.
  Było to jednostronne bicie w stylu błyskawicznym, w wyniku którego wybuchła nawet bójka, gdy jeden z wysokich niemieckich chłopców rzucił na Dimkę bierki. Celnym ciosem pięści w sam punkt podbródka sprawił, że wróg upadł.
  Zaczęło się, to było wysypisko, niektórzy faceci stanęli za gwiazdorskim bohaterem Dimką, a niektórzy za własnymi ...
  Interwencja dowódcy Władimira, który otworzył ogień do bojowników białą pianą z gaśnicy, przerwała rzeź.
  Potem chłopcy uścisnęli sobie ręce, a Dimka na znak pojednania zaśpiewał piosenkę:
  Nasza Ojczyzna jest cudowna;
  Kwitnie wspaniale - jasny, radosny ogród!
  Ciężkie bitwy - złe godziny;
  Ale musisz pokonać wszystkich przeciwników!
  
  W końcu porażka jest gorsza niż śmierć,
  Nie ma życia, wiedz w totalnej niewoli!
  Piekielne złe duchy - muszą zostać wymazane,
  Aby zapalić, gwiazda w sercu nadziei!
  Pistolety ryczą, strzały są automatyczne,
  Więc pancernik rozpadł się na kawałki!
  Niech żołnierze krwawią
  Świat jest cukrem, walka jest prawdziwa!
  
  Matki płaczą - synowie upadli,
  Szyb pogrzebów - burzliwy potok!
  Ktoś dostanie rangi lądowe,
  Ktoś będzie w klatce z jękiem!
  
  Wiedz na wojnie - bagnet jak nazwany brat,
  Często pozostaje obroną!
  Jeśli twoja maszyna się zacięła,
  Pracuj więc jak klub!
  
  Ziemie Rosji, lasy i łąki:
  Zapach rumianku, zapach truskawek!
  Krew płynie do mojej ręki jak wodospad,
  Cóż, na trupach kwitną goździki!
  
  Musimy to wszystko chronić.
  Aby rozśmieszyć dzieci!
  Aby zdać egzamin na pięć,
  Abyś nie musiał jechać AWOL!
  
  Wkrótce koniec, ból się skończył,
  Wierzę, że ludzie osiągną nieśmiertelność!
  Komu udało się przeżyć, dobra robota,
  Będziemy szczęśliwi: uwierz mi, uwierz mi!
  Dimka dokończył piosenkę i wszyscy oklaskiwali go bardzo gorliwie i jednogłośnie.
  Potem blond piosenkarz Dmitry Rocket, całkiem poprawny politycznie, przegrał partię szachów i zrobił sto karnych pompek. Na tym się uspokoili.
  Na Sycylii wciąż musieliśmy zatankować, a chłopakom udało się jeszcze podczas tego pograć w piłkę. To prawda, w bardzo specyficzny sposób, bliższy amerykańskiemu, to znaczy z popychaniami i podróżami, niż angielskiemu. A na raz grało o wiele więcej ludzi niż w standardowych grach.
  Ale nawiasem mówiąc, było to jeszcze bardziej zabawne i przydatne pod względem umiejętności wojskowych. A zapasy to podstawa walki bez zasad.
  Potem znowu lot, do Paryża... Nie było żadnych specjalnych incydentów, a wyokrętowanie odbyło się w nocy.
  Chłopcy wyszli lekko, po gorącym salonie nago do pasa, próbując zademonstrować godną pozazdroszczenia ulgę w mięśniach. Ale po płonącej Afryce Paryż nocą wydaje się chłodny. Chłopcy trzęsą się i wciągają mundur polowy SS.
  Następnie mogą wybrać się na krótki spacer po luksusowym mieście. Dmitry powiedział cicho do swojej przyjaciółki Danki:
  - Co za cudowne miasto, zwłaszcza wieża Eiffla. Wejdźmy na nią i zobaczmy Paryż z lotu ptaka.
  Danny skinął głową na znak zgody.
  - Tak byłoby najlepiej! Wiesz, myślałem, że Moskwa jest lepsza i piękniejsza niż jakiekolwiek miasto poza Paryżem... Ugh, wsadzą nas za to do więzienia! Komplement dla kapitalistycznych wrogów!
  Dimka chytrze zmrużył oczy:
  - Nie ma komu się zgłosić... I mogą mnie wsadzić do więzienia za żelazną gwiazdę pierwszego stopnia. Dobra, chodźmy do wieży!
  Przy wejściu był zaczep, Dimka nie wierzył, że ma tak młodego wojownika prawdziwy żelazny krzyż pierwszego stopnia. Ogólnie Danka wyglądała znacznie bardziej przekonująco. Ale wszystko się udało i chłopaków wpuszczono za darmo. Szybko wspięli się po schodach na sam szczyt i tam postanowili dobrze się bawić chodząc na rękach po parapecie. I że ta sztuczka jest zwykle wykonywana przez oszustów za pieniądze, co oznacza ...
  Okazało się zabawne, pod tobą jest otchłań, w którą bez strachu patrzysz, i wiele świateł. Po przybyciu Führera Niemcy nabrali takiej pewności, że całkowicie wyłączyli zaciemnienie. A więc Paryż był niewątpliwie piękny, a jeśli spojrzeć na niego do góry nogami, to podwójnie. A chłopcy śmiali się i rozmawiali w biegu.
  . EPILOG
  Lądowanie wojsk w Wielkiej Brytanii już się rozpoczęło. I to było jak fala tornada - nagła i silna.
  Oleg Rybachenko walczył w samolocie, a chłopak pewnie powalił wrogów w powietrze.
  A obok niego walczyła dziewczyna Margarita Korshunova.
  Tandem dwojga nieśmiertelnych dzieci był nie do pokonania. I dosłownie się udało. I dokonali schwytania po schwytaniu.
  I zestrzelili Brytyjczyków setkami. Samoloty płonęły i każdy pocisk z armaty znalazł swój cel.
  A angielskie statki zatonęły, dusząc się na falach.
  W tym samym czasie dzieci terminatorów śpiewały ...
  Mamy rakiety, samoloty,
  Najsilniejszy rosyjski duch na świecie...
  Na czele najlepszych pilotów -
  Wróg zostanie pokonany: w popiół i w dół!
  Zwykli żołnierze z powodzeniem walczyli także z Brytyjczykami. W szczególności Angelica i Alice. Ogniści i śnieżnobiałi wojownicy atakowali wroga, rzucali z pistoletów maszynowych, brali wrogów do niewoli...
  Tylko jeden z momentów okazał się niebezpieczny dla wojowników, kiedy brytyjskie czołgi ruszyły do kontrataku. Ale dziewczyny nie uratowały przed nimi. Najpierw rozbijali gąsienice celnymi rzutami granatów kumulacyjnych, a następnie, ignorując ostrzał toporów saperów, wykręcali lufy najbliższych pojazdów i łamali optykę.
  Tutaj Alicja została nawet ranna w ramię, wtedy ból tylko rozwścieczył rosyjską wilczycę. Ogólnie rzecz biorąc, za pomocą siekiery saperskiej można skręcić lub posiekać lufę czołgu, a tym bardziej karabinu maszynowego.
  Dziewczyny rzuciły się do czołgów i pobiły je tak bardzo, że w licznej angielskiej kolumnie zaczęła się koszmarna panika. Białe flagi lub po prostu szaliki przeleciały nad kilkoma tuzinami samochodów... I tak jednogłośnie, jakby wydali rozkaz.
  Angelica śmiała się jak śnieżna dziewica w komiksowym serialu:
  Cóż, dokładnie tego można się spodziewać! Ich ostentacyjny połysk się skończył!
  Alicja zasugerowała:
  - A może jak zwykle wsiądziemy do czołgu i pojedziemy? Więc będzie świetnie?
  Angelica machnęła ręką.
  - Dobra! Chodźmy! Jedźmy do Londynu!
  A dziewczyny, w stylu hollywoodzkiego westernu, zasiadły w najpotężniejszej ciężkiej maszynie M-36 zakupionej w USA. I poszliśmy próbować wszystko zmiażdżyć, złamać, zmielić.
  Batalion ZSRR z Krasnego Orlonka również walczył bardzo dzielnie i umiejętnie. Chłopcy zaatakowali w luźnym szyku, a już pognali kolumnę jeńców wojennych, potem związali ich i znów rzucili się do ataku z migotliwymi obcasami poczerniałymi od błota (bosonogi chłopcy przystępują do ataku znacznie zręczniej!), unikając przy tym śmiertelnych pocałunków od kul. Jednak przerażeni wyciem syren, muzyką Wagnera i masowym ostrzałem Brytyjczycy nie stawiali oporu lub w ogóle nie strzelali lub starali się strzelać jak najczęściej bez celu.
  Podekscytowany Dimka zdołał zestrzelić z karabinu dwumiejscowy angielski dwupłatowiec, ten rozbłysnął i wysiadając z pociągu, staranował ziemię. Władimir zatwierdził:
  - Dobrze wymierzony strzał... Możesz zestrzelić Spitfire'a?
  - Jeśli mogę to dostać! - pewnie powiedział Dimka.
  Po pół godzinie od razu pojawiły się trzy Spitfire'y. I "tradycyjnie" poszli do swoich przodków. Jeden zniszczył Dankę, a Dimka natychmiast zniszczył dwie. Inni rosyjscy bojownicy nie mieli czasu na wybór ofiar - białoruscy chłopcy byli szybsi.
  Jednak dla reszty chłopców były cele i przedmioty bohaterstwa. Niestety nie obyło się bez strat, bo chłopcy wdrapali się w jego gąszcz.
  Wieczorem Oleg Rybaczenko miał okazję obejrzeć bitwę czołgów. T-44 przeciwko pojazdom brytyjskim. Pomimo przewagi liczebnej Brytyjczyków, projekt Olega Rybachenko (właściwie modyfikacja T-54!) Zniszczył czołgi wroga bez problemów. Półautomatyczne działo, doskonała widoczność, optyka i co najważniejsze absolutnie nieprzenikalny pancerz, pomogły zdobyć dominację na polu bitwy. I to nie jest dla ciebie półślepa keveshka, to mieszanka rosyjskiego i pruskiego geniuszu technicznego.
  Tak, wieże zostały oderwane od Matyld, Churchillów, Pershingów, ao innych czołgach nie ma nic do powiedzenia. Bitwa okazała się tak jednostronna, że część brytyjskich załóg tchórzliwie porzuciła swoje czołgi i zaczęła się rozpraszać...
  Oleg Rybachenko mlaskał jak kupiec, który otrzymał niesamowity i nieoczekiwany zysk:
  - To jest fajne! Nie popełniłem błędu przy wyborze czołgu. Kilkanaście takich dywizji z tymi wspaniałymi maszynami minie Amerykę za miesiąc, a nawet szybciej!
  Już w nocy toczyły się walki o sam Londyn. Bardzo duża mobilność wojsk sowieckich i słaby opór Brytyjczyków oraz stosunkowo niewielka odległość umożliwiły tak szybkie dotarcie do stolicy. Noc była gorąca, bitwy zniszczenia...
  Londyn to duże miasto, z wieloma przedmieściami, fortami, różnymi starymi budynkami. Anglicy są nadal bardzo silni, a dywizje Gwardii Królewskiej walczą dzielnie. Ale tutaj są liczne milicje, których było dwa i pół miliona iz którymi Churchill i jego świta wiązali tak wielkie nadzieje, że nie usprawiedliwiali się.
  Milicje rozpierzchają się po swoich domach lub poddają się masowo. A wielu w ogóle nie pojawiło się w punkcie zbiórki. To takie jednostronne bicie.
  Rankiem siedemnastego sierpnia stało się jasne, że wojska niemieckie zajęły już kilka dzielnic Londynu. Komunikacja z jednostkami została już utracona, chociaż Churchill próbował krzyczeć w radiu, że nigdy nie opuści Londynu. Dlaczego jest jeszcze lepiej...
  Oleg Rybaczenko zauważył:
  - Zostań tu Churchill! Wtedy bez ciebie Wielka Brytania z pewnością całkowicie skapituluje. A nawet jeśli nie skapituluje, zostanie całkowicie zniszczony. To już nie jest opcja.
  O pierwszej po południu nad słynnym Pałacem Buckingham przeleciała czerwona flaga z sierpem i młotem. A to już symbol bliskiego ostatecznego zwycięstwa.
  Widać, że niemal natychmiast po tym w innych rejonach brytyjskiej stolicy zaczęto wyrzucać białe flagi. Rokossowski powiedział w radiu:
  - Brygady szwajcarskie nie tylko kapitulują, ale są też gotowe złożyć przysięgę wierności przywódcy Stalina i Wielkiej Sowieckiej Rosji!
  Oleg Rybachenko rozkazał krótko:
  - Niech się przyjmą i przygotują do zajęcia reszty ziem Anglii, uważają Londyn za nasz.
  - Mamy dość siły na wszystko genialny dowódca! Rokossowski powiedział pewnie. - Jeden z naszych żołnierzy jest wart setki angielskiego! - Padło ostatnie zdanie, feldmarszałek jest jeszcze pewniejszy!
  Tutaj Oleg Rybachenko nagle poczuł sygnał uwagi: musiał interweniować. Chłopak-generał krzyknął:
  - Wygląda na to, że Winston Churchill ucieka... No cóż ja po nim...
  Churchill rzeczywiście zdecydował się odejść. Przedstawiciele jego otoczenia dość słusznie stwierdzili, że Londyn nie może być dłużej utrzymany, a walka z III Rzeszą może być kontynuowana z USA lub z Kanady, formalnie z Dominium Brytyjskiego. A więc jego śmierć lub niewola przyniesie korzyści tylko Hitlerowi...
  To było racjonalne, ale nie było szans na oderwanie się od chłopca generała...
  Oleg Rybaczenko bez żadnej ceremonii zestrzelił osiem myśliwców z osobistego konwoju niegdyś budzącego grozę premiera. Chłopak-generał nawet nie zwrócił uwagi na ich gorączkowy ogień karabinów maszynowych. Potem znokautował parę silników czterosilnikowego liniowca na dużej wysokości głowy państwa. Duży samochód zaczął tracić wysokość. Z macicy wyleciało pięciu spadochroniarzy. Za nimi zanurkował Oleg Rybachenko. Wyostrzona wizja chłopca-generała pozwoliła dostrzec przestraszoną, buldoga twarz szefa Wielkiej Brytanii, obdarzonego nadzwyczajnymi uprawnieniami.
  Oczywiście Churchill mógłby zostać zabity i byłoby to miłe, ale bycie schwytanym jest jeszcze lepsze. I weź to osobiście ...
  Oleg Rybaczenko, wykorzystując zdolność skrzydeł ulepszonej Aurory do zmiany kierunku, udaje się wylądować swoim samochodem na trawniku w londyńskim parku. Chłopak-generał wyskakuje i biegnie w kierunku, w którym chce biec Churchill. Błysk bosych, dziecinnych obcasów chłopca. Strzelają do Olega Rybachenko, jedna z kul nieprzyjemnie parzy mu bok...
  Generał chłopiec zaklął:
  - Cholera!
  Oleg Rybachenko jest zmuszony unikać kul i odpowiadać karabinem automatycznym. Anglicy milkną, "prezenty" wysyłane przez chłopca-generała są bezlitośnie dokładne. Oleg Rybaczenko biegnie jeszcze szybciej, zostawiając za sobą cały pluton Brytyjczyków skoszonych kulami...
  Intuicja prowadzi bezbłędnie, oto sam Churchill ze swoimi ministrami. Nawet nie próbują oddać strzału, po prostu unoszą się tak szybko, jak mogą. Wykorzystując do pełni możliwości młodych nieśmiertelnych mięśni i męskich hormonów, które organizm samowolnie wytwarza, wyprzedza ich absolutnie podporządkowany zabójca Oleg Rybachenko. Uderzenia w zakończenia nerwowe: jeden pastor został znokautowany, drugi, trzeci ... Więc sam Churchill został unieruchomiony ....
  Oleg Rybaczenko bierze na barki pokonanego premiera i wzywa wojska o pomoc.
  Tu już w jego stronę pędzą żołnierze radzieccy w postaci armii ZSRR. Słychać przerażone okrzyki:
  - Jesteś rannym generałem!
  Oleg Rybachenko patrzy na swoją zakrwawioną stronę i uśmiecha się:
  - To bzdura! Jak to jest tak wielu wrogów do zniszczenia i nie dostanie nawet zadrapań. To nie było sprawiedliwe! - Chłopak-generał odłożył unieruchomionego Churchilla. - Teraz w jego imieniu ogłosimy kapitulację wojsk brytyjskich. Myślę, że mamy kogoś, kto potrafi naśladować jego bas. A jeśli nie, to sam to zrobię!
  Dziesięć minut później zadzwonił Konstantin Rokossowski i powiedział:
  - Król Wielkiej Brytanii Jerzy III ogłosił koniec oporu i wydał rozkaz poddania się, a także zwrócił się do nas z prośbą o okazanie miłosierdzia wielkiemu narodowi anglosaskiemu.
  Zapytał Oleg Rybaczenko, ledwo ukrywając radość przed Rokossowskim:
  - Czy w ogóle rozumiesz, co to znaczy?
  Marszałek bojowy z przekonaniem oświadczył:
  - Oczywiście że rozumiem! Wygraliśmy, Anglia się poddała, a ty, największy z młodych wojowników, osobiście schwytałeś samego Churchilla.
  Oleg Rybaczenko wykrzyknął:
  - Prawidłowy! Ale nie tylko to! Teraz zostaniesz pierwszym dowódcą w historii Związku Radzieckiego, który otrzyma najwyższą nagrodę Czerwonego Imperium: Gwiazdę Wielkiego Diamentowego Zakonu "Zwycięstwo", jak ci obiecałem.
  Konstantin Rokossowski sprzeciwił się:
  - Ale główna zasługa w tym zwycięstwie należy do ciebie, wielki chłopcze terminator. I to jest gwiazda, na którą zasługujesz, aby ją nosić!
  Oleg Rybaczenko z dumą oświadczył:
  - A dla mnie Rada Najwyższa zatwierdzi kolejną bezprecedensową nagrodę: Wielką Gwiazdę Diamentowego Zakonu "Victory"! I bądź zgodnie z tym!
  A generał, tupiąc bosymi, dziecinnymi stopami, rana na boku zupełnie zniknęła, śpiewał;
  Jesteśmy pionierami - bohaterami Ojczyzny,
  Którzy urodzili się pod znakiem października...
  Nie będziemy żałować życia za Rosję,
  Chwal się czerwonym sztandarem króla!
  
  Kochamy i umiemy ciężko walczyć,
  Naziści gorliwie zerwali rogi...
  granaty mamy w pojemnej torbie,
  Dla nas, pionierów, życie nie jest drogie!
  
  Kochamy naszą świętą Ojczyznę,
  Co stworzył budzący grozę komunizm...
  Oto dziewczyna z Komsomola chodząca boso po śniegu,
  A faszysta chce nas obalić!
  
  Zaciekle walczyłem z hitleryzmem pod Moskwą,
  A wszystkich wrogów skoszono sierpem...
  Dlaczego ten Wehrmacht został przekazany Rosjanom,
  Uderzę go pięścią!
  
  Jestem pionierem i pod wielką Moskwą,
  Walczył jak gigantyczny wojownik...
  Zatrzymany dziki atak faszyzmu,
  Mamy jednego Pana Najwyższego Rodzaju!
  
  W odrodzeniu Rosji nie ma krawędzi,
  Wielki Stalinie podniósł nas z kolan...
  Svarog wielki, najwyższy mesjasz,
  I promienny ideał Łady!
  
  Jesteśmy pionierami, chłopcami, dziewczętami,
  Uwielbiamy walczyć - takie jest nasze przeznaczenie...
  A głos członka Komsomola jest dźwięczny,
  Chociaż panuje krwawy chaos!
  
  Rosja jest Ojczyzną Svaroga,
  A komunizm oświetlił drogę...
  Pionierzy nie potrzebują złego Boga,
  Wróg nie będzie w stanie zacisnąć nas w pięść!
  
  Mamy fajny czołg z pochyłym pancerzem,
  Tak łatwo Fritzowi się nie przebić,
  Z miłością do Łady, szlachetna panienko,
  Aby zmienić drapieżnika w grę!
  
  Obrona Moskwy walczących ludzi,
  A potem był wielki Stalingrad ....
  Niedługo zobaczymy komunizm,
  Przejdź i poznaj paradę w Berlinie!
  
  Tak, Stalingrad jest dumą tego słowa,
  Jesteśmy boso pionierami w zaspie śnieżnej...
  Złamiemy róg głupiej krowie
  A Hitlera zawieziemy prosto do trumny!
  
  Wiedz, że Ojczyzna nigdy się nie ugnie,
  Jej impulsu nie da się powstrzymać...
  Niech słońce wiecznie świeci nad Rosją,
  A zdradziecki złodziej zostanie zmiażdżony!
  
  Wykazali się odwagą pod Stalingradem,
  Udało nam się powstrzymać nazistów...
  Rosjanie mają taką bezczelność, wiesz,
  A wrogowie pójdą tylko zera!
  
  Rosja może polecieć na Marsa
  I stwórz inną wielkość ...
  I oczywiście wszystko będzie bardzo fajne,
  Choć życie jest kruche jak nić jedwabiu!
  
  Duch rosyjski nie wie w bitwach o barierę,
  Ma moc Peruna ...
  Czekamy na nagrody od bogów,
  A żywioł świeci, uwierz runie!
  
  W jaki sposób duch rosyjski nie zna porażki?
  Uwierz mi, podepcze wszystko...
  My, pionierzy, tak bardzo pragniemy zemsty...
  Niezwyciężony jak armia Ojczyzny!
  
  Prawie wygraliśmy
  Niech stanie się światłość w chwale komunizmu...
  Nasi dziadkowie walczyli o Ojczyznę,
  Wkrótce spotkamy radość i świt!
  
  Bez ojczyzny nie ma życia dla pionierów,
  Chcą o nią walczyć...
  A czego chcecie źli panowie?
  Czy powinniśmy zapewnić życie niewolnicze?
  
  Nie, Führer Rosjan będzie zniewolony,
  Zmiażdżymy go jak lalkę...
  W końcu rycerze Rosji mogą walczyć,
  A cherubin o złotych skrzydłach jest z nami!
  
  Pod światem nie ma twarzy naszej Ojczyzny,
  Płonąca jak najjaśniejsza gwiazda...
  Stałeś się dla mnie idolem,
  Nigdy się z tobą nie rozstanę!
  
  Jestem pionierem i bosym chłopcem
  Że z bosym obcasem pędzi przez śnieg...
  A gdzieś skacze biały, słodki króliczek,
  Kto złamie róg wroga!
  
  Pionier w bitwie wątpliwości nie wie,
  Nie jest klaunem, ale znasz terminatora...
  Przyjdą zaciekli faszyści, uwierz zemście,
  A komunizm będzie jasnym rajem!
  
  Jak nadejdzie era,
  W którym każdy wojownik z żłóbka...
  Walcz do ostatniego tchu
  Aby zniszczyć zaciekłych, poznaj złoczyńcę!
  
  Gwiazdy komunizmu świecą jasno,
  Era światła, nie ma piękniejszego na świecie....
  Zmiażdżymy jarzmo wiary faszyzmu,
  A Hitler będzie Rosjaninem na obiad!
  
  Wierzymy w takie stalowe zbiorniki,
  Że ich skorupa pantery nie przeniknie...
  Machnijmy jodem na rany naszego chłopca,
  I znowu pionier dzielnie rzuca się do bitwy!
  Cóż, co zrobili naziści,
  Nie myśleli, że możemy po prostu wygrać.
  Podobno komunizm znamy na mile,
  I możemy żartobliwie pokonać Wehrmacht!
  
  W imię naszej potężnej ojczyzny,
  Dumny pionier idzie do ataku...
  Choć chmury wiszą nad Ojczyzną,
  Dajmy zwycięski przykład dla wszystkich!
  
  Uwierz, że wróg nie zatrzyma snu,
  Znowu pokonamy wszystkich faszystów...
  Zło nie uwierzy, że panuje na tronie,
  Stworzymy nowy porządek świata!
  
  Wiesz, że w Ojczyźnie wszystko będzie dobrze
  Jestem chłopcem, ale w bitwie jak Robin Hood,
  Na początku tylko drapałem na biurku,
  A teraz bardzo nawet wierzcie, że fajnie!
  
  Rosja może rozerwać nazistów bagnetem,
  Pokona każdą armię...
  A pionierzy żyją w komunizmie ...
  W końcu nasza przyjaźń to mocny monolit!
  
  W niczym nie ustąpimy Fritzowi,
  Wrogów możemy pokonać żartując...
  I tak pokonaliśmy nazistów pałką,
  Ryczy śnieżyca, zamieniając śnieg w trąby powietrzne!
  
  Rosja nie zna nazistów zna litość,
  Jest niezwyciężona silna...
  Wbiją szablę mocno w szyję bękartów,
  A szatan zostanie zniszczony!
  
  Nie wierz, że Hitler jest niezwyciężony,
  Choć moc piekła, rozważ zebranie wszystkiego ...
  Kiedy ludzie i partia są zjednoczeni,
  Ludzie z naszego Wehrmachtu rozerwali się na strzępy!
  
  Rosja od wieków słynęła jako święta,
  Złamała Tygrysy jak metal...
  Rozłóż od końca do końca,
  Tylko młody człowiek marzył o takim kraju!
  
  Wygraliśmy jak giganci
  Posiekani przeciwnicy wiedzą mieczem ...
  My, Rosjanie, jesteśmy niezwyciężeni w bitwach,
  Pokonamy przeciwników Ojczyzny!
  
  Uwierz mi, nic nas nie zatrzyma
  I wiesz, że nic nie wygra...
  Pochowamy Führera na głowie,
  Mamy ostry miecz i stalową tarczę!
  
  W całym wszechświecie nie ma piękniejszej Rosji,
  Będzie miał erę światła na wieki...
  Wszystkie pokolenia będą pokojem i szczęściem,
  Ojczyzna potrzebuje mocnej ręki!
  
  Więc grając w Berlinie,
  Rozsmarujmy Wehrmacht jak popiół w krew...
  To będzie czas granicy raju,
  A razem z Ładą króluje miłość!
  
  TROCHĘ RÓŻNI I NIE MOŻESZ OBRÓCIĆ BEZ LĄDOWNIKA!
  Chamberlain nie zrezygnował z funkcji premiera Wielkiej Brytanii i zdołał zawrzeć honorowy pokój z Hitlerem. Führer gwarantował nienaruszalność brytyjskich posiadłości kolonialnych. W zamian Wielka Brytania zgodziła się uznać wszystko, co udało się III Rzeszy zdobyć. W tym kolonie francuskie, belgijskie i holenderskie. A to dużo. Hitler zdobył następnie Jugosławię i Grecję.
  22 czerwca 1941 r. zaatakował ZSRR. Z jednej strony Niemcy zachowali więcej siły, zwłaszcza w lotnictwie: trzy tysiące samolotów nie zginęło w walce o przewagę w powietrzu w Wielkiej Brytanii. Nie licząc strat na Morzu Śródziemnym i dywersji sił lotniczych.
  Poza tym nie musieliśmy jeszcze przerzucać wojsk do Afryki. Włochy były usatysfakcjonowane zdobyciem Etiopii oraz kilku posiadłości francuskich i belgijskich w Afryce. I miała już dość.
  Rommel walczył więc na froncie wschodnim. ZSRR wydawał się więc mieć jeszcze mniejsze szanse niż w prawdziwej historii. W końcu naziści są znacznie silniejsi bez drugiego frontu.
  Ale z drugiej strony Stalinowi udało się ogłosić powszechną mobilizację i przygotować wojska do obrony. W rezultacie przystąpili do wojny w bardziej zorganizowany sposób i po wycofaniu się znad Dniepru byli w stanie ustabilizować i utrzymać tam obronę. Wojna nabrała wówczas charakteru I wojny światowej. Linia frontu to nieaktywna, potężna obrona i nie ma możliwości rozwinięcia ofensywy.
  Bitwy są krwawe, ale nieskuteczne. Zarówno Niemcy, jak i Rosjanie ginęli w bitwach pozycyjnych. I nikt nie mógł się nawzajem złamać.
  Zarówno Wehrmacht, jak i wojska sowieckie lepiej walczyły w defensywie. A czołgi niemieckie nie były wystarczająco silne i skuteczne, aby się przebić, podobnie jak radzieckie.
  Ale w 1944 roku naziści dostali samoloty odrzutowe i zaczęli mocno naciskać na siły sowieckie.
  W powietrzu w czterdziestym pierwszym roku naziści mieli przewagę. Następnie, stopniowo wypuszczając więcej samolotów, radzieckie lotnictwo zaczęło wyrównywać pozycje.
  Ale potem, po wypowiedzeniu wojny totalnej i upodmiotowieniu ministra uzbrojenia i amunicji Speera, z uprawnieniami awaryjnymi, produkcja broni zaczęła wzrastać. A Niemcy dodali w samoloty odrzutowe i technologię rakietową.
  Ale ponieważ linia frontu znajdowała się nad Dnieprem i wciąż była daleko od Moskwy, program rakietowy FAA nie wszedł w serię. W rzeczywistości Niemcy mogli strzelać do Leningradu tylko od strony Bałtyku. Eksperci wyjaśnili Hitlerowi, że pociski balistyczne są za drogie, a pełnoprawny bombowiec odrzutowy jest zarówno tańszy, jak i lepszy. W rzeczywistości Niemcy mieli dość paliwa, a nowy bombowiec odrzutowy Arado wszedł w serię i zaczął bombardować pozycje sowieckie.
  Śmigłowy TA-152, potężny uzbrojony, opancerzony wielozadaniowy myśliwiec-bombowiec i samolot szturmowy, również okazał się niezły - prawdziwy koń pociągowy. A prędkość 760 kilometrów na godzinę jest przyzwoita, a inne parametry obejmują również broń. Niemieckie działo lotnicze 30 mm okazało się skuteczne i zdolne do zestrzelenia radzieckiego samolotu jednym trafieniem.
  Co jest szczególnie ważne w walce z samolotami szturmowymi IŁ-2. I to jest poważne.
  Niemcy zaczęli aktywnie naciskać samoloty z powietrza i rozpoczęła się ofensywa powietrzna.
  Szczególnie trudna stała się jesień, kiedy myśliwiec XE-162 o wybitnych właściwościach lotnych i łatwy w produkcji zaczął masowo wchodzić na front. Tak, to poważna sprawa!
  Stalin kazał znaleźć odpowiedź. Ale w ZSRR rozwój samolotów odrzutowych pozostał w tyle. Jak-3 nie był produkowany w dużych ilościach, pojawił się LA-7, który jednak wciąż ustępował TA-152, ME-309 i niemieckim odrzutowcom.
  Taka była sytuacja na froncie. W czołgach ZSRR głównymi pojazdami były T-34-85 i IS-2, niemieckie "Pantera" -2 i "Tygrys" -2. Niemieckie samochody były nieco lepsze niż w prawdziwej historii dzięki mocniejszym silnikom. Panther-2, ważący pięćdziesiąt trzy tony, miał silnik o mocy 900 koni mechanicznych, a Tiger-2, ważący sześćdziesiąt osiem ton, miał moc 1000 koni mechanicznych. Oba czołgi były więc stosunkowo mobilne, z potężnym 88-milimetrowym działem o długości lufy 71 EL i dobrze chronionym czołem. A dzięki zasobom kolonii było wystarczająco dużo pierwiastków stopowych, a niemieckie czołgi okazały się dość niezawodne w działaniu. I przebijali radzieckie pojazdy z dowolnej odległości nadającej się do walki.
  Niemcy mieli dobry sprzęt lepszy od radzieckiego w pojedynkach czołgów, ale nie mogli wygrać.
  Jednak pojawienie się samolotów odrzutowych zmyliło karty Stalina. A co odpowiedzieć póki nie było jasne.
  Ale w sowieckim stadzie sokoła są trzy dziewczyny-orzełki. I postanowili oddać III Rzeszy rogi.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Orłowa i Mirabela Magnetic.
  I tak wzięli i przystąpili do bitwy z nazistami.
  Anastasia, zestrzeliwując niemiecki samolot, mówi:
  - Jeśli dyktator z przebiegłą miną zresetuje swoje warunki do zera, oznacza to, że wyborca ponownie otrzymał łyka!
  Akulina, odcinając się od nazistów, zanotowała:
  - Wojownik zawsze walczy w słusznej sprawie, podczas gdy polityk zabiera wszystkie trofea na lewo!
  Mirabela zgodziła się z tym:
  - Wojownik strzela lewą ręką w słusznej sprawie, podczas gdy polityk językiem zabiera wszystkie osiągnięcia w lewą stronę!
  Anastasia gołymi palcami u nóg zestrzeliła niemiecki samolot i wydała:
  - Wojna jest przeciwieństwem oceanu miłości, ale wymaga też fontanny krwi!
  Akulina wystrzeliła, przyciskając swój nagi, okrągły obcas i potwierdziła:
  - Wojownik nie jest bogiem w sile, ale szlachetnym aniołem!
  Mirabela skinęła głową na znak zgody, a po strąceniu Fritza zauważyła:
  - Żołnierz ma żelazny hełm, stalowy bagnet i złote serce, ale polityk nie docenia go nawet za miedziany grosz!
  Dziewczyny rozpaczliwie i bardzo pewnie walczyły na niebie. Zestrzelili nazistów i pokazali swoje umiejętności.
  I nie przejmuj się, że samoloty niemieckie wydają się lepsze i wydajniejsze od radzieckich.
  Najważniejsze, że u steru ZSRR są piękni i inteligentni, prawie nadzy w jednym bikini piloci.
  Wśród nich jest Natasha Sokolovskaya, również światowej klasy asa.
  Gołymi palcami u nóg Natasza przewróciła niemiecki samochód i pisnęła:
  - Żołnierzy często pędzi się na rzeź jak owce, ale w głębi serca są lwami, a polityk, który ryczy jak lew, to typowa owca!
  Anastasia wysadziła wroga pociskiem lotniczym, przebiła samolot III Rzeszy i pisnęła:
  - Żołnierz też może bać się śmierci, ale jeszcze bardziej boi się hańby, a polityk trzęsie się o życie, ale już dawno stracił honor!
  Akulina zauważył, prowadząc bardzo celny i pewny ogień na wroga:
  - Żołnierze, po pokonaniu wroga, świętują zwycięstwo, polityk, oszukawszy wyborcę, świętuje tchórza!
  Mirabela bardzo trafnie uderzyła nazistów gołymi palcami u nóg i krzyknęła:
  - Chłopiec może być dobrym wojownikiem, ale polityk nigdy nie wyrośnie na odpowiedzialność przed wyborcami!
  Natasza, strzelając do nazistów i nokautując ich, zauważyła:
  - Lepiej być bosym chłopcem, niż pozwolić politykom włożyć buty i kraść młodość!
  Anastasia rzuciła się na nazistów i powiedziała:
  - Dziewczyna to wspaniały kwiat, który może uschnąć, ale nigdy nie traci swojego zapachu, polityk to kupa nawozu, może wspiąć się na tron, ale będzie tylko bardziej śmierdział!
  Akulina agresywnie zauważyła, pokazując swoje perłowe zęby, i gołymi palcami kieruje działo lotnicze:
  - Żołnierz to prawdziwy mężczyzna, polityk to zrzędliwa kobieta w spodniach!
  Natasza szarpnęła gołymi palcami, naciskając dźwignię na przeciwnika i syknęła:
  - Żołnierz ma szlachetną wściekłość jak ryk lwa, a polityk nikczemną histerię, słowo to beczenie barana!
  Akulina zauważyła agresywnie, błyskając szkarłatnymi sutkami i strzelając celnie do wroga:
  - Żołnierz rzadko ma wolne, ale polityk ma siedem piątków w tygodniu, a jego wyborcy obchodzą urodziny w poniedziałek!
  Natasza uderzyła Fritza, naciskając gołą piętę, i zachichotała, obnażając zęby:
  - Żołnierz po upadku wykręca się, polityk zawsze moralnie upada i wyżyma w kieszeni!
  Anastasia uderzyła wroga, odcięła mu, dosłownie skosiła go i ćwierkała:
  - Żołnierz bywa zmuszony przejść przez błoto pozostając mężczyzną, a polityk w czystym ubraniu i oblany wodą kolońską pozostaje świnią!
  Akulina zauważyła, odcinając nazistowskie samoloty swoją niszczycielską kaskadą wybuchów:
  - Żołnierz oddaje honor i pozostaje z honorem, polityk zsuwa świnię i pozostaje świnią!
  Mirabela ciąła przeciwnika, odcinając go jak brzytwą, a także bosymi stopami warknęła:
  - Żołnierz ma guziki w rzędzie, polityk jak tyłek dzika!
  Natasza agresywnie odcięła się od nazistów i gruchała:
  - Żołnierz uszy odważne dzieciaki i wysyłaj polityków do szpitali psychiatrycznych!
  Anastasia z wielkim dowcipem odpowiedziała, mrugając i strzelając do wroga:
  - Mówi się, że człowiek wywodzi się od małpy, ale polityk można od razu zobaczyć i pozostał świnią!
  Akulina miażdżąc wroga bosymi palcami, gruchała:
  - Praca uczyniła człowieka z małpy, a tajna polityka zmieniła lisa w mieszankę świni!
  Mirabela agresywnie zauważyła, wystrzeliwując kaskady ołowianych kul za pomocą bosych stóp:
  - Robotnik pracuje i czasem pije alkohol, polityk jest świnią i zawsze wymiotuje słowną biegunką!
  Natasza zauważyła dość agresywnie, wysyłając kaskadę śmierci i zniszczenia ze śmiertelną siłą:
  - Żołnierz wyrasta z bitwy na bitwę, polityk z jednej kampanii wyborczej do drugiej, coraz bardziej zamienia się w prostytutkę!
  Anastasia, agresywnie wysyłając nazistom dary śmierci z morderczą siłą, wydała:
  - Oczy żołnierza płoną młodzieńczym podnieceniem wojownika, kapelusz polityka płonie jak złodziej, obojętnością spalonego cynika!
  Akulina mrugnęła, zraniona pociskiem samolotu, przy pomocy bosych palców u nóg, i pisnęła:
  - Żołnierz ma wybór: skrzynia w krzyżach albo głowa w krzakach, podczas gdy polityk w wyborach ma tylko krzyże zapchane aspiracjami, wyborcami i główkami kapusty!
  Mirabela strzelając do wroga gołymi, wyrzeźbionymi nogami zauważyła:
  - Żołnierz, nawet drobnej postury z odwagą, olbrzym, polityk, nawet na wysokim stanowisku - sumienie karłowate!
  Natasza zachichotała i wysłała kolejny prezent śmierci i pewnie miażdżąc wroga wydała:
  - Żołnierz chce kobiecego ciała jako prezentu za wyczyn, a polityk niezasłużenie naraża cały kraj na raka!
  Anastasia przy pomocy bosych stóp wysłała morderczy prezent śmierci, zmiażdżyła samolot wroga i krzyknęła:
  - Żołnierz zawsze ma czas i miejsce na wyczyn, ale nie zawsze jest to możliwe, polityk w ciągłych kłopotach z czasem na pewno zdąży założyć świnię na głowę!
  Akulina miażdżąc Niemców gołymi palcami u nóg i obnażając zęby z kości słoniowej, wydała:
  - Polityk jest jedynym bezskrzydłym stworzeniem w naturze, które sra wszystkim po głowie!
  Mirabela agresywnie dodała, bez problemu niszcząc przeciwników swoimi zabójczymi i seksownymi nogami:
  - Każdy uczeń wie, że dwa razy dwa równa się cztery, tylko politycy zamiast mnożyć liczby, dokonują stałego podziału w kieszeni!
  Natasha odtworzyła zwrot na swoim zwrotnym myśliwcu, miażdżąc faszystowskie stworzenia i vyaknulę:
  - Żołnierz uczy się, wypychając guzy, polityk próbuje przyzwyczaić wyborców do idei, że można prosperować, jeśli pobije się kciuki!
  Anastazja posyłając śmiertelną siłę pociskiem za pomocą gołej, dziewczęcej pięty, zanotowała:
  - Każdy żołnierz to wojownik, różnica polega tylko na poziomie, każdy polityk to prostytutka, różnica polega tylko na randze alfonsa!
  Akulina zauważyła z chichotem, obnażając zęby i mrugając:
  - Żołnierz to po części kat, bo też przelewa krew, polityk to zupełny łajdak, bo kapie mu na mózg!
  Mirabela uderzyła wroga gołymi palcami, wyrzeźbionymi nogami i wydała:
  - Jeśli generał zostanie zaproszony na wesele, żołnierz otrzymuje zaproszenie do ratowania Ojczyzny, aby wesela rozgrywane były w wolnym kraju!
  Dziewczyny walczyły bardzo dobrze. A ogólny heroizm Armii Czerwonej pomógł uniknąć całkowitego upadku frontu.
  W styczniu sowiecka Armia Czerwona próbowała awansować, ale nie odniosła znaczącego sukcesu.
  Więc ugrzęzłem w gęstej ochronie Wehrmachtu. A potem w marcu Niemcy też próbowali się przebić. Mieli działo samobieżne E-25 z armatą Panther i wysokości 1,7 z silnikiem o mocy siedmiuset koni mechanicznych i wadze dwudziestu sześciu ton. Samochód mobilny - nic nie powiesz. Ale niezbyt konstruktywna.
  Latem do obu armii zaczęły przybywać nowe pojazdy. Red IS-3 jest lepiej chroniony na czole, niemieckie E-50 i E-75 oraz E-100. Walki pokazały jednak, że nowa niemiecka technologia nie była do końca doskonała. E-50 okazał się tylko nieznacznie lżejszy i lepiej chroniony niż Tiger-2. To prawda, że miał już wieżę, a podwozie było lżejsze i bardziej przejezdne. Do tego bardziej przeciwpancerne działo 88 mm w 100 EL. Więc samochód wydaje się niczym. A E-50 zastąpił Panther-2 jako główny czołg.
  E-75 był za ciężki - ponad dziewięćdziesiąt ton, ale lepiej chroniony przez działo kalibru 128 mm. A ten czołg stwarzał pewne problemy. A E-100 jest jeszcze cięższy i droższy. Jednak wojsko nie bardzo lubiło ten czołg.
  Bardziej popularny był E-50 z silnikiem do 1250 koni mechanicznych - stosunkowo zwinny i dobrze chroniony w czole.
  W ZSRR rozwój nowego czołgu T-54 uległ spowolnieniu, a jak dotąd głównego czołgu T-34-85, który jest nieco przestarzały. I mógł przebić E-50 tylko w bok, a E-75 okazał się dla niego całkowicie nieprzenikniony.
  Latem Niemcy nieznacznie awansowali w centrum. A jesienią bitwy toczyły się o Smoleńsk.
  Bitwy toczyły się pełną parą, bardzo uparte. Wojska radzieckie próbowały kontratakować.
  Bohatersko broniący się Smoleńsk zdołał jednak utrzymać. I nadeszła zima.
  Trudno... Niemcy oczywiście mają na niebie swoje superklasowe asy. Na przykład Marsylia, która otrzymała Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża za tysiąc zestrzelonych samolotów ze srebrnymi liśćmi dębu z mieczami i diamentami.
  Tak, to wyjątkowy przypadek, kiedy wymyślono nową nagrodę dla fenomenalnej pilota i były dla niej jeszcze trzy stopnie.
  Kiedy Marsylia dotarła do dwóch tysięcy zestrzelonych samolotów, został odznaczony Gwiazdą Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu z mieczami i diamentami.
  A za trzy tysiące zestrzelonych samolotów gwiazda Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu z mieczami i diamentami.
  To jest naprawdę wojownik, wojownik dla wszystkich wojowników.
  Nadszedł też czterdziesty szósty rok... Wiosną znów posuwali się Niemcy. Mają bardziej zaawansowane samoloty odrzutowe. E-50 pojawił się również w modyfikacji z silnikiem i skrzynią biegów w jednym bloku, a jego sylwetka zmniejszyła się, a jego waga spadła do pięćdziesięciu ton.
  Ale to nie pomogło Niemcom wygrać. Wojna była na równych prawach. Dyski nie usprawiedliwiały się. Okazały się zbyt drogie i podatne na ostrzał z broni ręcznej.
  Ich jedynym plusem jest duża prędkość i wysokość lotu, mniej więcej pomogły w rozpoznaniu i bombardowaniu.
  Ale nawet to nie jest za dużo.
  Minął też czterdziesty szósty rok, czterdziesty siódmy posuwał się naprzód ... Niemcy posuwali się w ciepłym sezonie, sowieckie wojska na mrozie.
  A w tym roku nikomu nic nie dał. Armia Czerwona miała T-54, ale niemiecki E-50 nie był gorszy, a jeszcze bardziej mobilny...
  Marsylia pod koniec roku sprowadziła swój rachunek do czterech tysięcy samolotów i otrzymała nowy order: Gwiazdę Krzyża Rycerskiego, Krzyż Żelazny z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i czarnymi diamentami.
  Tak, to też jest czwarty stopień - czarne brylanty i to bardzo cenne!
  Czterdziesty ósmy rok minął również w ciężkich wymianach ciosów .... I chociaż wszystko jest stabilne ...
  I minął czterdziesty dziewiąty rok ... ZSRR ma myśliwiec MIG-15 w serii ...
  Marsylia sprowadziła swoje rachunki do pięciu tysięcy samolotów. I otrzymał nowy Order Wielkiej Gwiazdy Krzyża Rycerskiego Krzyża Żelaznego ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  A sowieckie dziewczyny też nie są tęsknotą ....
  Minął już rok 1950... Niemcy powiesili, a Armia Czerwona też jest na stałym froncie.
  Radzieckie czołgi T-54 i IS-7 przeciwko E-50 U i E-75 U. Niemcy wykonali również swoje samochody z silnikami w jednym bloku wraz ze skrzynią biegów i w poprzek. A E-50 był lepszy od T-54 pod względem osiągów i przedniego pancerza. I kilka w przeciwpancernej sile pistoletu. Ale i tak Niemcy nie mogli wygrać.
  Tak minął też rok 1951... I nie ma sensu.
  Marsylia za 6 tysięcy samolotów otrzymała Wielką Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Krzyża Żelaznego ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  I jest całkiem fajnie!
  Jednak Natasha, Anastasia, Akulina, Mirabela zdobyły spore relacje.
  Ponadto walczą gołymi palcami u stóp i siebie w bikini.
  Dziewczyny czego potrzebujesz...
  I tak minął rok 1952... Linia frontu też jest siedząca.
  Ale w marcu 1953 umiera Stalin. I to jest poważne. Wielkiemu wodzowi udało się jednak pozostawić spisany testament, w którym jako swojego następcę ogłosił Ławrentija Palycha Berię. I to jest poważna decyzja.
  W ten sposób front sowiecki nie upadł, a wojna toczyła się na równych prawach.
  Rok 1953 się skończył...
  Marsylia otrzymała za siedem tysięcy samolotów Wielką Gwiazdę Żelaznego Krzyża Rycerskiego z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Dziewczyna zdobyła również dla siebie wysokie nagrody.
  Jest już rok 1954... Czas płynie po ziemi kroplami. A może bardziej gwałtownie.
  I ani Niemcy, ani Rosjanie nie mogą niczego znacząco zmienić.
  Tak więc w 1955 r. naziści posuwają się naprzód. A wojska sowieckie bronią się latem. A późną jesienią sama Armia Czerwona próbuje zaatakować.
  Jest już 1956 rok.
  Marsylia za osiem tysięcy samolotów otrzymała Wielką Gwiazdę Krzyża Rycerskiego z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i czarnymi diamentami.
  22 czerwca 1956 przypadło dokładnie piętnaście lat Wielkiej Wojny Ojczyźnianej. I oczywiście od dawna mówi się o pokoju. Lavrenty Beria jest gotowy na kompromisy. Ale Adolf Hitler uparcie odmawia kompromisu.
  Hitler wciąż wierzy w cudowną broń i chce walczyć do końca.
  Plus oczywiście Japonia ...
  O Kraju Kwitnącej Wiśni? Od bardzo dawna prowadzi wojnę z Chinami. I tu już można walczyć w nieskończoność. Żadna ze stron nie może się zająć. Ani Chiny, ani Japonia nie mogą się nawzajem pokonać. Chociaż Chińczycy ponoszą większe straty.
  I tak Muller udał się do Niebiańskiego Imperium ze specjalną misją. Przekonaj samurajów do pogodzenia się z Niebiańskim Imperium. Aby następnie napaść na Rosję i wreszcie rozwiązać ten przedłużający się problem!
  Misja Mullera rozpoczęła się we wrześniu 1956 roku... Generalnie Japończycy zgodzili się na pokój i podział stref wpływów. Jednak w tym momencie Mołotow na rozkaz Berii złożył wizytę w Chinach. I przekonał Imperium Niebieskie do kontynuowania wojny z samurajami.
  Nie można było rozwiązać rąk Japonii. A wojna między ZSRR a III Rzeszą trwała.
  Minął i od 1956 ... 1957 nadszedł ...
  W maju Niemcy ponownie próbowali posuwać się naprzód i mieli nowe czołgi piramidowe klasy AG. I to jest poważne. A kształt piramidy dawał pochylony pancerz ze wszystkich stron. I to był poważny ruch.
  Naziści byli w stanie przebić się przez sowiecką obronę i otoczyć Smoleńsk. A potem, rozwijając sukces na północy, podejdź do Leningradu i weź Vyazmę w centrum.
  Sytuacja stała się niezwykle trudna. A atak na Moskwę już się rozpoczął.
  I w tych warunkach pozostała jedna nadzieja na Olega Rybaczenko i lądowanie poległych.
  A tutaj sam chłopak terminator i dziewczyny są w najlepszej formie.
  A naziści już opływają Moskwę z różnych stron.
  Potem Oleg i dziewczyny ponownie wkroczyli do bitwy, pomagając Rosji, a raczej ZSRR.
  Potem dołączyła do nich bosa Margarita. Również dorosła pisarka została około dwunastoletnią dziewczynką w zamian za nieśmiertelność i wypełnia misję.
  Wojownicy XXI wieku ponownie zmagali się z nazistami XX wieku.
  W faszystowskim brązowym imperium jest zbyt wielu żołnierzy. Płyną jak niekończąca się rzeka.
  Oleg Rybaczenko, ścinając nazistów mieczami, ryczał zarówno piechotą, jak i czołgami:
  - Nigdy się nie poddawaj!
  I ostry dysk wyleciał z bosej stopy chłopca!
  Margarita, miażdżąc przeciwników, obnażając zęby, chrząknęła:
  - Na świecie jest miejsce na wyczyn!
  I trujące igły wyrwane z bosej stopy dziewczyny, uderzające w nazistów, ich samoloty i czołgi.
  Natasza również rzucała bosymi palcami, morderczo i wyła:
  Nigdy nie zapomnimy i nigdy nie wybaczymy.
  A jej miecze przeszły przez faszystów w młynie.
  Zoya, tnąc wrogów, pisnęła:
  - O nowe zamówienie!
  I nowe igły porozrzucane z jej bosych stóp. A co w oku, co w gardle nazistowskich żołnierzy i samolotów.
  Tak, było jasne, że wojownicy byli podekscytowani i wściekli.
  Augustyn, ścinając białych żołnierzy i czołgi, pisnął:
  - Nasza żelazna wola!
  A z jej bosej stopy wylatuje nowy, śmiercionośny prezent. I spadają takni i biali wojownicy.
  Svetlana tnie do młynarza, jej miecze są jak błyskawica.
  Naziści padają jak snopy.
  Dziewczyna rzuca bosymi stopami igłami i piszczy:
  - Bo Matka Rosja zwycięży!
  Oleg Rybaczenko występuje przeciwko nazistom. Chłopiec Terminator siekający brązowe wojska.
  A jednocześnie palce gołych nóg chłopca wyrzucają igły z trucizną, rozrywają pnie i zestrzeliwują samoloty.
  Chłopiec ryczy:
  - Chwała przyszłej Rosji!
  A w ruchu tnie wszystkim głowę i pysk.
  Margarita miażdży również przeciwników.
  Jej bose stopy wymachują. Naziści masowo giną. Wojownik krzyczy:
  - Na nowe granice!
  A potem dziewczyna weźmie i wytnie ...
  Masa zwłok faszystowskich żołnierzy.
  Ale Natasza jest w ofensywie. Razem z czołgami tnie nazistów i śpiewa:
  - Rosja jest wielka i promienna,
  Jestem bardzo dziwną dziewczyną!
  A dyski lecą z jej bosych stóp. Kto widział gardła nazistów. Tak, to jest dziewczyna.
  Zoya jest w ofensywie. Rąbanie brązowych żołnierzy obiema rękami. Wypluwanie z tuby. I rzuca śmiertelnie groźnymi igłami bosymi palcami - zestrzel czołgi i samoloty.
  A jednocześnie śpiewa sobie:
  - Och, pałko chodźmy,
  Och, mój ulubiony pójdzie!
  Augustina, wycinając nazistów i eksterminując brunatnych żołnierzy, piszczy:
  - Cały kudłaty i w skórze zwierzęcia,
  Rzucił się z pałką na policję!
  A bosymi palcami rzuci na wroga coś, co zabije słonia, a tym bardziej czołg.
  A potem pisk:
  - Wilki!
  Swietłana w ofensywie. Cięcia, cięcie nazistów. Bosymi stopami rzuca na nich prezenty śmierci.
  Prowadzi młyn z mieczami.
  Zmiażdżyła wiele myśliwców i pisków:
  - Nadchodzi wielkie zwycięstwo!
  I znowu dziewczyna jest w dzikim ruchu.
  A jej bose stopy strzelają śmiercionośnymi igłami, niszcząc czołgi i samoloty.
  Oleg Rybaczenko podskoczył. Chłopak wykonał salto. Posiekał wielu nazistów w skoku.
  Rzucał igłami gołymi palcami i bulgotał:
  - Bądź sławny z mojej pięknej odwagi!
  I znowu chłopiec jest w bitwie.
  Margarita przechodzi do ofensywy. Niszczy wszystkich wrogów z rzędu. Jej miecze są twardsze niż ostrza wiatraków. A bosymi palcami rzucają dary śmierci, płoną czołgi i samoloty.
  Dziewczyna jest w ofensywie. Eksterminuje brązowych wojowników bez ceremonii.
  I co jakiś czas skacze i kręci się!
  I latają od niej dary zagłady.
  A sami naziści giną. I piętrzą się całe kopce trupów.
  Margarita piszczy:
  - Jestem amerykańskim kowbojem!
  I znowu jej bose stopy rzuciły igłą.
  A potem jeszcze kilkanaście igieł!
  Natasza w ofensywie też jest bardzo fajna.
  I rzuca bosymi stopami i pluje ze słomy.
  I krzyczy na całe gardło:
  - Jestem iskrzącą się śmiercią! Wszystko, co musisz zrobić, to umrzeć!
  I znowu piękno w ruchu.
  Zoya szturmuje blokadę zwłok nazistów. A bumerangi zniszczenia również wylatują z jej bosych stóp.
  A brązowi wojownicy wciąż spadają i spadają.
  Zoya krzyczy:
  - Boso dziewczyno, wygrasz!
  A z nagiej pięty dziewczyny wylatuje tuzin igieł. Które bezpośrednio w gardło nazistów kopią.
  Padają martwi.
  A raczej całkowicie martwy.
  Augustyn w ofensywie. Miażdży brązowe oddziały. Jej miecze są noszone w dwóch rękach. A ona jest wspaniałym wojownikiem.
  Przez wojska faszystowskie przetacza się tornado.
  Dziewczyna z rudymi włosami ryczy:
  - Przyszłość jest ukryta! Ale będzie zwycięski!
  A w ofensywie piękność z ognistymi włosami.
  Augustyn ryczy w dzikiej ekstazie:
  - Bogowie wojny rozerwą wszystko!
  I wojownik w ofensywie.
  A jej bose stopy wrzucają mnóstwo ostrych, trujących igieł.
  Swietłana w bitwie I tak błyszczące i walczące. Jej gołe nogi wyrzucają tak wiele śmiercionośnych rzeczy. Nie mężczyzna, ale śmierć z blond włosami.
  . ROZDZIAŁ 7
  Ale jeśli się zepsuje, nie możesz tego zatrzymać.
  Swietłana śpiewa:
  - Życie nie będzie miodem,
  Ten skok w okrągłym tańcu!
  Niech marzenia się spełnią -
  Piękno zamienia mężczyznę w niewolnika!
  A w ruchu bosej dziewczyny jest coraz więcej wściekłości.
  Oleg w ofensywie przyspiesza wszystko. Chłopiec bije nazistów.
  Jego bose stopy rzucają ostrymi igłami - rozrywającymi czołgi i samoloty.
  Młody wojownik piszczy:
  - Szalone imperium rozerwie wszystkich na strzępy!
  I znowu chłopiec jest w ruchu.
  Margarita jest burzliwą dziewczyną w swojej działalności. I bije wrogów.
  Tutaj wystrzeliła gołą nogą, groszek z materiałami wybuchowymi. Wybuchnie i od razu wyrzuci stu nazistów i dziesięć czołgów.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Zwycięstwo i tak przyjdzie do nas!
  I pokieruje młynem z mieczami - lufy czołgów lecą w różnych kierunkach.
  Natasza przyspieszyła ruchy. Dziewczyna ścina brązowych wojowników. A krzycząc:
  - Zwycięstwo czeka imperium Rosji.
  I wytępijmy nazistów w przyspieszonym tempie.
  Natasha jest terminatorką.
  Nie myśli, żeby się zatrzymać i zwolnić, a czołgi i samoloty błądzą.
  Zoya jest w ofensywie. Jej miecze wydają się ciąć mięso i metalową sałatkę. Dziewczyna krzyczy na całe gardło:
  - Nasze zbawienie jest w mocy!
  A bose palce też rzucają takimi igłami.
  I masa ludzi z przebitymi gardłami, leżących w stosach trupów, a także rozbitych czołgów i zestrzelonych samolotów.
  Augustine to szalona dziewczyna. I miażdży wszystkich jak robot z hiperplazmy.
  Zmiażdżyła już nie stu nazistów. Ale wszystko nabiera tempa. A wojownik wciąż ryczy.
  - Jestem niezwyciężony! Najfajniejszy na świecie!
  I znowu piękno w ataku.
  A z jej bosych palców wylatuje groszek. A potężna eksplozja rozerwała trzystu nazistów i kilkanaście czołgów.
  Augustyn śpiewał:
  - Nie odważysz się zagarnąć naszej ziemi!
  Swietłana również jest w ofensywie. I nie daje ani grama wytchnienia. Dzika dziewczyna terminatora.
  I tnie wrogów i eksterminuje nazistów. A masa brązowych myśliwców wpadła już do rowu i wzdłuż dróg.
  Szóstka była wściekła. Wdał się w dziką walkę.
  Oleg Rybachenko wraca do akcji. I posuwa się naprzód, wymachując obydwoma mieczami. A chłopak terminator prowadzi młyn. Zmarli naziści padają.
  Masa zwłok. Całe góry zakrwawionych ciał.
  Chłopiec pisarz przypomina szaloną strategię. Gdzie też mieszały się konie i ludzie.
  Oleg Rybaczenko piszczy:
  - Biada umysłu!
  I będzie mnóstwo pieniędzy!
  I chłopak terminator w nowym ruchu. A jego bose stopy coś wezmą i rzucą.
  Geniusz chłopca ryknął:
  - Mistrzowska klasa i firma "Adidas"!
  Naprawdę fajny program okazał się fajny. A ilu zabitych nazistów. A największa liczba największych zabiła brązowych wojowników.
  Margarita też jest w walce. Miażdży armie cynamonu i stali i ryczy:
  - Wielki pułk uderzeniowy! Wszyscy wjeżdżamy do trumny!
  A jej miecze są posiekane na nazistów. Masa brązowych myśliwców już się zawaliła.
  Dziewczyna warknęła:
  - Jestem jeszcze fajniejszy niż pantery! Udowodnij, że wszyscy są najlepsi!
  A z nagiej pięty dziewczyny wyleci jak groszek z potężnymi materiałami wybuchowymi.
  I uderz we wroga.
  I weźmie i rozbije niektórych przeciwników i czołgi, a nawet samoloty.
  A Natasza ma władzę. I bije przeciwników, a ona sama nie da nikomu zejścia.
  Ilu nazistów już przerwało.
  A jej zęby są takie ostre. A oczy są szafirowe. To jest dziewczyna - główny kat. Chociaż ma wszystkich swoich partnerów - katów!
  Natasza krzyczy:
  - Jestem szalony! Będziesz miał karę!
  I znowu dziewczyna zabije wielu nazistów mieczami.
  Zoya jest w ruchu i ściąła wielu brązowych wojowników.
  I bosymi stopami rzucać igłami. Każda igła zabija kilku nazistów. Te dziewczyny są naprawdę piękne.
  Augustyn posuwa się naprzód i miażdży przeciwników. A jednocześnie nie zapomina krzyknąć:
  - Nie możesz uciec z trumny!
  A dziewczyna weźmie zęby i obnaży zęby!
  A ruda jest taka... Włosy trzepoczą na wietrze, jak proletariacki sztandar.
  I wszystko dosłownie wychodzi z gniewu.
  Swietłana w ruchu Tutaj wycięła wiele czaszek i wież czołgów. Wojowniczka obnażająca zęby.
  Pokazuje język. A potem pluje ze słomy. Potem wyje:
  - Będziecie martwi!
  I znowu śmiertelne igły wylatują z jej bosych stóp, które uderzają w piechotę i samoloty.
  Oleg Rybachenko skacze i skacze.
  Bosy chłopiec wypuszcza pęk igieł, przewraca czołgi i śpiewa:
  - Jedźmy na kemping, otwórz duże konto!
  Młody wojownik jest w najlepszej formie.
  Jest dość stary, ale wygląda jak dziecko. Tylko bardzo silny i muskularny.
  Oleg Rybaczenko śpiewał:
  - Niech gra nie będzie zgodna z zasadami - przebijemy się przez fraera!
  I znowu śmiertelne i miażdżące igły odleciały mu z bosych stóp.
  Margarita śpiewała z zachwytem:
  - Nic nie jest niemożliwe! Wierzę, że nadejdzie wolność!
  Dziewczyna ponownie rzuciła śmiertelną kaskadą igieł w nazistów i ich czołgi, kontynuowała:
  - Ciemność zniknie! Niech kwitną róże!
  A gdy tylko wojowniczka rzuci groch gołymi palcami, tysiąc nazistów natychmiast wzbiło się w powietrze. Tak, armia brązowego, piekielnego imperium topnieje na naszych oczach.
  Natasza w walce. Skacze jak kobra. Wysadza wrogów. I tak wielu nazistów ginie, a samoloty spadają.
  Ich dziewczyna i miecze, zboże na węglu i włócznie. I igły.
  Jednocześnie ryczy też:
  - Wierzę, że nadejdzie zwycięstwo!
  A chwała Rosjan znajdzie!
  Bosymi palcami rzucają nowe igły, uderzając przeciwników.
  Zoya w dzikim ruchu. Atakuje nazistów. Rozbija je na małe kawałki.
  Kobieta wojowniczka rzuca igłami gołymi palcami. Przebija się przez przeciwników i jak ryczeć:
  Nasze całkowite zwycięstwo jest na wyciągnięcie ręki!
  I prowadzi dziki młyn z mieczami, zmiatając czołgi. To naprawdę dziewczyna jak dziewczyna!
  Ale kobra Augustyna przeszła do ofensywy. Ta kobieta jest koszmarem wszystkich koszmarów.
  A jeśli to przetnie, to znaczy, że to przetnie.
  Potem ruda weźmie i zaśpiewa:
  - Otworzę wszystkie czaszki! Jestem wielkim marzeniem!
  A teraz jej miecze są w akcji i przecinają mięso i metal.
  Svetlana również przechodzi do ofensywy. Ta dziewczyna nie ma hamulców. Jak tylko siekają, to masa trupów jest zaśmiecona, a samoloty i czołgi spadają.
  Blond terminator ryczy:
  - Jak dobrze będzie! Jak dobrze będzie - wiem o tym!
  A teraz leci z niej zabójczy groszek.
  Oleg znowu setka nazistów niosących meteoryt została odcięta. A on podniesie bombę i ją rzuci.
  Mały rozmiar, ale zabójczy...
  Jak rozbić na małe kawałki.
  Chłopiec terminator zawył:
  - Burzliwa młodość strasznych maszyn!
  Margarita zrobi to ponownie w walce.
  I wyciąć wielu brązowych wojowników. I wycina duże luki.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Lambada to nasz taniec na piasku!
  I uderzaj z odnowionym wigorem.
  Natasza w ofensywie jest jeszcze bardziej wściekła. Więc młócenie nazistów. Opieranie się takim dziewczynom nie jest zbyt dobre.
  Natasza wzięła to i zaśpiewała:
  - Bieganie na miejscu to wspólny pojednawca!
  A wojowniczka wpadła w przeciwników z taką kaskadą ciosów.
  I będzie rzucał dyskami bosymi stopami.
  Tutaj prowadziła młyn. Masa głów brunatnej armii cofnęła się i czołgi płonęły.
  Jest walczącą pięknością. Pokonaj się taką żółtą armadą.
  Zoya jest w ruchu, miażdżąc wszystkich bez wyjątku. A jej miecze są jak nożyce śmierci.
  Dziewczyna jest po prostu urocza. A jej bose stopy rzucają bardzo trującymi igłami.
  Pokonaj przeciwników. Przebijają sobie gardła i robią trumny, sprawiają, że czołgi i samoloty eksplodują.
  Zoya wzięła to i pisnęła:
  - Jeśli w kranie nie ma wody...
  Natasza krzyknęła z zachwytem:
  Więc to twoja wina!
  A gołymi palcami rzuca czymś, co dokładnie zabija. To naprawdę dziewczyna dziewcząt.
  A z jej gołych nóg, jak ostrze będzie latać. I uderzy w wiele myśliwców, odcinając wieże od czołgów.
  Augustyn w drodze. Szybki i niepowtarzalny w swoim pięknie.
  Jakie ma jasne włosy. Jak powiewający proletariacki sztandar. Ta dziewczyna to prawdziwa lisica.
  I tnie przeciwników - jakby urodziła się z mieczami w dłoniach.
  Rudowłosy, cholerny drań!
  Augustine wziął go i syknął:
  - Będzie głowa byka - bojownicy nie oszaleją!
  I tutaj znowu zmiażdżyła wielu bojowników.
  Oleg Rybaczenko narzekał:
  - Czego potrzebujesz! Oto dziewczyna!
  Margarita, rzucając sztyletem bosą stopą, odrywając wieżę czołgu, potwierdziła:
  - Duża i fajna dziewczyna!
  Augustyn chętnie się z tym zgodził:
  - Jestem wojownikiem, który każdego ugryzie!
  I znowu, bosymi palcami, wystrzeli morderczy.
  Svetlana w bitwie nie jest gorsza od przeciwników. Nie dziewczyną, ale żeby skończyć z taką wiedźmą w płomieniach.
  I krzyczy:
  - Co za błękitne niebo!
  Augustine, wypuszczając ostrze bosą stopą, odcinając wieżę czołgu, potwierdził:
  - Nie jesteśmy zwolennikami rabunku!
  Swietłana, siekając wrogów i zestrzeliwując samoloty, świergotała:
  - Głupiec nie potrzebuje noża ....
  Zoya pisnęła, rzucając igłami gołymi, opalonymi nogami:
  - Okłamujesz go z trzech pudeł!
  Natasza, wycinając nazistów, dodała:
  - I zrób z nim za grosz!
  A wojownicy będą brali i skakali. Są takie krwawe i fajne. Ogólnie mają dużo emocji.
  Oleg Rybachenko wygląda bardzo stylowo w walce.
  Margarita śpiewała:
  - Cios jest mocny, a facet ma zainteresowanie...
  Genialny chłopiec wystrzelił stopą coś, co wyglądało jak śmigło helikoptera. Odciął nazistom i czołgom kilkaset głów, pisnął:
  - Całkiem sportowy!
  I jedno i drugie - chłopiec i dziewczynka w pełnej ażurowej odsłonie.
  Oleg, siekając brązowych żołnierzy, bulgotał:
  - I będzie dla nas wielkie zwycięstwo!
  Margarita syknęła w odpowiedzi:
  - Zabijamy wszystkich - bosymi stopami!
  Dziewczyna jest rzeczywiście takim aktywnym terminatorem.
  Natasza śpiewała w ofensywie:
  - Święta wojna!
  A wojownik wystrzelił ostry dysk-bumerang. Leciał po łuku, ściął wielu nazistów i wieże czołgów.
  Zoya dodała, kontynuując eksterminację:
  - To będzie nasze zwycięstwo!
  I nowe igły wyleciały z jej bosych stóp. I uderzyli w wiele myśliwców i samolotów.
  Blondynka powiedziała:
  - Mat przeciwnika!
  I pokazała swój język.
  Augustine, machając nogami i rzucając swastyki o ostrych krawędziach, bulgotał:
  - Imperialna flaga do przodu!
  Svetlana z łatwością potwierdziła:
  - Chwała poległym bohaterom!
  A dziewczyny krzyczały zgodnie, miażdżąc nazistów:
  - Nikt nas nie zatrzyma!
  A teraz dysk leci z bosych stóp wojowników. Rozrywane jest mięso i burzone są wieże czołgów.
  I znowu wyć:
  - Nikt nas nie pokona!
  Natasza wzleciała w powietrze. Rozerwał na strzępy przeciwników i skrzydlate sępy i wydał:
  - Jesteśmy wilczycami, usmażyć wroga!
  A z jej gołych palców wyleci bardzo śmiercionośny dysk.
  Dziewczyna nawet skręca się w ekstazie.
  A potem mruczy:
  - Nasze obcasy kochają ogień!
  Tak, dziewczyny są naprawdę seksowne.
  Oleg Rybaczenko zabulgotał:
  - Och, wcześnie, daje bezpieczeństwo!
  I mrugnął do wojowników. W odpowiedzi śmieją się i obnażają zęby.
  Natasza ścięła nazistów i pisnęła:
  - W naszym świecie nie ma radości bez walki!
  Chłopiec odpowiedział:
  "Czasami walka też nie jest zabawna!"
  Natasza zgodziła się:
  - Jeśli nie ma siły, to tak ...
  Ale my, wojownicy, jesteśmy zawsze zdrowi!
  Dziewczyna gołymi palcami rzucała we wroga igłami, wysadziła masę czołgów i śpiewała:
  - Żołnierz jest zawsze zdrowy,
  I gotowy do akcji!
  Następnie Natasza ponownie ścinała wrogów, burząc wieże czołgów.
  Zoya jest bardzo szybką dziewczyną. Tutaj wystrzeliła całą beczkę na nazistów. I wyrwał kilka tysięcy z jednej eksplozji.
  Potem pisnęła:
  - Nie przestawaj, nasze obcasy błyszczą!
  I dziewczyna w koronce bojowej!
  Augustyn w bitwie też nie jest słaby. Więc młócenie nazistów. Jakby wybija się ze snopa łańcuchów.
  I siekający przeciwnicy - śpiewa:
  - Uważaj, przyda się
  Jesienią będzie ciasto!
  Rudowłosy diabeł naprawdę orka w bitwie jak diabeł w tabakierce.
  A oto jak walczy Svetlana. A naziści to od niej dostają.
  A jeśli uderzy, uderzy.
  Z niego wylatują krwawe plamy.
  Swietłana szorstko zauważyła, gdy z jej bosej stopy poleciały metalowe bryzgi, które stopiły czaszki i wieże czołgów:
  - Chwała Rosji, bardzo nawet chwała!
  Czołgi pędzą do przodu...
  Podziały w czerwonych koszulach -
  Pozdrowienia Rosjanie!
  Tutaj dziewczyny podjęły hitlerowców. Więc są cięte i szatkowane. Nie wojownicy, ale tak naprawdę pantery, które zerwały łańcuch.
  Oleg walczy i atakuje nazistów. Bije ich bez litości, przecina czołgi i piszczy:
  Jesteśmy jak byki!
  Margarita, miażdżąc brązową armię i przecinając czołgi, podniosła:
  Jesteśmy jak byki!
  Natasza wzięła go i zawyła, ścinając brązowe myśliwce wraz z czołgami:
  - Kłamstwo wymyka się spod kontroli!
  Zoya rozerwała nazistów, pisnęła:
  - Nie, nie z ręki!
  I on też weźmie i wyrzuci gwiazdkę gołą stopą i wykończy wielu faszystów.
  Natasza wzięła to i pisnęła:
  - Nasz telewizor jest włączony!
  A zabójcze pęki igieł wylatują z jej gołej nogi.
  Zoya, również niszcząc nazistów i ich czołgi, pisnęła:
  - Nasza przyjaźń to monolit!
  I znowu taki rzut, że koła rozmywają się we wszystkich kierunkach. To jest dziewczyna - czysta eksterminacja przeciwników.
  Dziewczyna z bosymi palcami weźmie i wystrzeli trzy bumerangi. A zwłoki z tego stały się jeszcze większe.
  Potem piękno wyda:
  - Nie damy wrogowi litości! Będzie trup!
  I znowu śmiertelna rzecz odlatuje z bosej pięty.
  Augustyn również dość logicznie zauważył:
  - Tylko nie jeden trup, ale wiele!
  Potem dziewczyna wzięła go i szła boso przez zakrwawione kałuże. I zabiła wielu nazistów.
  I jak ryczy:
  - Masowe morderstwo!
  A teraz uderzy głową w nazistowskiego generała. Rozbij mu czaszkę i rozdaj:
  - Banzai! Pójdziesz do nieba!
  Swietłana jest bardzo wściekła w ofensywie, zwłaszcza powalając czołgi, piszczy:
  - Nie zostaniesz oszczędzony!
  A z jej nagich palców wylatuje tuzin igieł. Gdy przebija się przez wszystkich, samoloty się zapadają. I bardzo nawet wojownik próbuje strzępić i zabijać.
  Oleg Rybaczenko piszczy:
  - Chwalebny młot!
  A chłopak też rzuca bosą stopą taką fajną gwiazdę w postaci swastyki. Skomplikowana hybryda.
  A masa nazistów upadła.
  Oleg ryknął:
  - Banzai!
  A chłopiec znów jest w dzikim ataku. Nie, po prostu kipi mocą i bulgoczą wulkany!
  Margaret w drodze. Rozerwie wszystkim brzuchy.
  Dziewczyna z nogą wyrzuci naraz pięćdziesiąt igieł. A masa została zabita przez różnego rodzaju wrogów, znokautowana zarówno czołgami, jak i samolotami.
  Margarita śpiewała wesoło:
  - Jeden dwa! Smutek nie jest problemem!
  Nigdy nie powinieneś się zniechęcać!
  Trzymaj nos i ogon wyżej za pomocą fajki.
  Wiedz, że prawdziwy przyjaciel jest zawsze z tobą!
  To taka agresywna firma. Dziewczyna rzuca się i krzyczy:
  "Prezydent Smoka stanie się trupem!"
  Natasza w bitwie jest tylko jakimś terminatorem. I zabulgotał ryk:
  - Banzai! Zdobądź to szybko!
  A granat spadł z jej bosej stopy. A naziści są jak gwoździe. I zmiażdży wiele mastodontów i skrzydlatych, piekielnych maszyn.
  Oto wojownik! Do wszystkich wojowników - wojownik!
  Zoya również jest w ofensywie. Taka wściekła suka.
  A ona wzięła go i bulgotała:
  - Naszym ojcem jest sam Biały Bóg!
  I tnie potrójny młyn na nazistów!
  A Augustyn odkrzyknął:
  - A mój Bóg jest czarny!
  Rzeczywiście, ruda jest ucieleśnieniem oszustwa i podłości. Oczywiście dla wrogów. A dla przyjaciół jest kochana.
  A jak gołymi palcami będzie brał i rzucał. I wiele stosów wojowników brązowego imperium, a także ich czołgów i samolotów.
  Ruda krzyknęła:
  - Rosja i czarny bóg są za nami!
  Wojownik o bardzo wysokim potencjale bojowym. Nie, pod tym lepiej nie wtrącać się. Jak wieże czołgów są zrywane i skrzydła faszystowskich samolotów.
  Augustyn syknął:
  - Zmiażdżymy wszystkich zdrajców na proszek!
  I mrugnij do swoich partnerów. Tak, ta ognista dziewczyna nie jest czymś, co może dać spokój. Chyba że pokój jest śmiertelny!
  Svetlana, miażdżąc wrogów, wydała:
  - Ustawimy cię w kolejce!
  Augustyn potwierdził:
  - Zabijemy wszystkich!
  A z jej bosych stóp znów leci dar całkowitego unicestwienia! I tak wiele czołgów i samolotów eksplodowało jednocześnie na małe kawałki.
  Oleg zaśpiewał w odpowiedzi:
  - Będzie kompletny banzai!
  Augustyn, rozrywając nazistów gołymi rękoma, rąbiąc mieczami i rzucając igłami gołymi palcami u nóg, niszcząc jednocześnie czołgi i samoloty, wydał:
  - Krótko mówiąc! Krótko mówiąc!
  Natasza, niszcząc brązowych wojowników, pisnęła:
  - W skrócie - banzai!
  I obetnijmy przeciwników dziką goryczą.
  Oleg Rybaczenko, wycinając przeciwników, wydał:
  - Ten gambit nie jest chiński,
  A debiut, uwierz mi, jest tajski!
  I znowu ostry, tnący metal dysk wyleciał z bosej stopy chłopca. Odciął zarówno wieże czołgów, jak i ogony samolotu.
  Margarita, ścinając wojowników brązowego imperium i zbroje czołgów, śpiewała:
  - A kogo znajdziemy w bitwie,
  A kogo znajdziemy w bitwie...
  Nie żartujmy z tego -
  Rozerwijmy to!
  Rozerwijmy to!
  Odwalili wtedy dobrą robotę z nazistami... A Rosja Sowiecka pokonała brunatne imperium podczas szturmu na Moskwę.
  Wojna jeszcze się nie skończyła, ale ZSRR miał już szansę na pokonanie samych nazistów. Tak więc szóstka ponownie musiała przerwać wykonanie swojej super i fajnej misji.
  Oleg Rybachenko nawet zaśpiewał na pożegnanie;
  Jesteśmy pionierami - bohaterami Ojczyzny,
  Którzy urodzili się pod znakiem października...
  Nie będziemy żałować życia za Rosję,
  Chwal się czerwonym sztandarem króla!
  
  Kochamy i umiemy ciężko walczyć,
  Naziści gorliwie zerwali rogi...
  granaty mamy w pojemnej torbie,
  Dla nas, pionierów, życie nie jest drogie!
  
  Kochamy naszą świętą Ojczyznę,
  Co stworzył budzący grozę komunizm...
  Oto dziewczyna z Komsomola chodząca boso po śniegu,
  A faszysta chce nas obalić!
  
  Zaciekle walczyłem z hitleryzmem pod Moskwą,
  A wszystkich wrogów skoszono sierpem...
  Dlaczego ten Wehrmacht został przekazany Rosjanom,
  Uderzę go pięścią!
  
  Jestem pionierem i pod wielką Moskwą,
  Walczył jak gigantyczny wojownik...
  Zatrzymany dziki atak faszyzmu,
  Mamy jednego Pana Najwyższego Rodzaju!
  
  W odrodzeniu Rosji nie ma krawędzi,
  Wielki Stalinie podniósł nas z kolan...
  Svarog wielki, najwyższy mesjasz,
  I promienny ideał Łady!
  
  Jesteśmy pionierami, chłopcami, dziewczętami,
  Uwielbiamy walczyć - takie jest nasze przeznaczenie...
  A głos członka Komsomola jest dźwięczny,
  Chociaż panuje krwawy chaos!
  
  Rosja jest Ojczyzną Svaroga,
  A komunizm oświetlił drogę...
  Pionierzy nie potrzebują złego Boga,
  Wróg nie będzie w stanie zacisnąć nas w pięść!
  
  Mamy fajny czołg z pochyłym pancerzem,
  Tak łatwo Fritzowi się nie przebić,
  Z miłością do Łady, szlachetna panienko,
  Aby zmienić drapieżnika w grę!
  
  Obrona Moskwy walczących ludzi,
  A potem był wielki Stalingrad ....
  Niedługo zobaczymy komunizm,
  Przejdź i poznaj paradę w Berlinie!
  
  Tak, Stalingrad jest dumą tego słowa,
  Jesteśmy boso pionierami w zaspie śnieżnej...
  Złamiemy róg głupiej krowie
  A Hitlera zawieziemy prosto do trumny!
  
  Wiedz, że Ojczyzna nigdy się nie ugnie,
  Jej impulsu nie da się powstrzymać...
  Niech słońce wiecznie świeci nad Rosją,
  A zdradziecki złodziej zostanie zmiażdżony!
  
  Wykazali się odwagą pod Stalingradem,
  Udało nam się powstrzymać nazistów...
  Rosjanie mają taką bezczelność, wiesz,
  A wrogowie pójdą tylko zerami!
  
  Rosja może polecieć na Marsa
  I stwórz inną wielkość ...
  I oczywiście wszystko będzie bardzo fajne,
  Choć życie jest kruche jak nić jedwabiu!
  
  Duch rosyjski nie wie w bitwach o barierę,
  Ma moc Peruna ...
  Czekamy na nagrody od bogów,
  A żywioł świeci, uwierz runie!
  
  W jaki sposób duch rosyjski nie zna porażki?
  Uwierz mi, podepcze wszystko...
  My, pionierzy, tak bardzo pragniemy zemsty...
  Niezwyciężony jak armia Ojczyzny!
  
  Prawie wygraliśmy
  Niech stanie się światłość w chwale komunizmu...
  Nasi dziadkowie walczyli o Ojczyznę,
  Wkrótce spotkamy radość i świt!
  
  Bez ojczyzny nie ma życia dla pionierów,
  Chcą o nią walczyć...
  A czego chcecie źli panowie?
  Czy powinniśmy zapewnić życie niewolnicze?
  
  Nie, Führer Rosjan będzie zniewolony,
  Zmiażdżymy go jak lalkę...
  W końcu rycerze Rosji mogą walczyć,
  A cherubin o złotych skrzydłach jest z nami!
  
  Pod światem nie ma twarzy naszej Ojczyzny,
  Płonąca jak najjaśniejsza gwiazda...
  Stałeś się dla mnie idolem,
  Nigdy się z tobą nie rozstanę!
  
  Jestem pionierem i bosym chłopcem
  Że z bosym obcasem pędzi przez śnieg...
  A gdzieś skacze biały, słodki króliczek,
  Kto złamie róg wroga!
  
  Pionier w bitwie wątpliwości nie wie,
  Nie jest klaunem, ale znasz terminatora...
  Przyjdą zaciekli faszyści, uwierz zemście,
  A komunizm będzie jasnym rajem!
  
  Jak nadejdzie era,
  W którym każdy wojownik z żłóbka...
  Walcz do ostatniego tchu
  Aby zniszczyć zaciekłych, poznaj złoczyńcę!
  
  Gwiazdy komunizmu świecą jasno,
  Era światła, nie ma piękniejszego na świecie....
  Zmiażdżymy jarzmo wiary faszyzmu,
  A Hitler będzie Rosjaninem na obiad!
  
  Wierzymy w takie stalowe zbiorniki,
  Że ich skorupa pantery nie przeniknie...
  Machnijmy jodem na rany naszego chłopca,
  I znowu pionier dzielnie rzuca się do bitwy!
  Cóż, co zrobili naziści,
  Nie myśleli, że możemy po prostu wygrać.
  Podobno komunizm znamy na mile,
  I możemy żartobliwie pokonać Wehrmacht!
  
  W imię naszej potężnej ojczyzny,
  Dumny pionier idzie do ataku...
  Choć chmury wiszą nad Ojczyzną,
  Dajmy zwycięski przykład dla wszystkich!
  
  Uwierz, że wróg nie zatrzyma snu,
  Znowu pokonamy wszystkich faszystów...
  Zło nie uwierzy, że panuje na tronie,
  Stworzymy nowy porządek świata!
  
  Wiesz, że w Ojczyźnie wszystko będzie dobrze
  Jestem chłopcem, ale w bitwie jak Robin Hood,
  Na początku tylko drapałem na biurku,
  A teraz bardzo nawet wierzcie, że fajnie!
  
  Rosja może rozerwać nazistów bagnetem,
  Pokona każdą armię...
  A pionierzy żyją w komunizmie ...
  W końcu nasza przyjaźń to mocny monolit!
  
  W niczym nie ustąpimy Fritzowi,
  Wrogów możemy pokonać żartując...
  I tak pokonaliśmy nazistów pałką,
  Ryczy śnieżyca, zamieniając śnieg w trąby powietrzne!
  
  Rosja nie zna nazistów zna litość,
  Jest niezwyciężona silna...
  Wbiją szablę mocno w szyję bękartów,
  A szatan zostanie zniszczony!
  
  Nie wierz, że Hitler jest niezwyciężony,
  Choć moc piekła, rozważ zebranie wszystkiego ...
  Kiedy ludzie i partia są zjednoczeni,
  Ludzie z naszego Wehrmachtu rozerwali się na strzępy!
  
  Rosja od wieków słynęła jako święta,
  Złamała Tygrysy jak metal...
  Rozłóż od końca do końca,
  Tylko młody człowiek marzył o takim kraju!
  
  Wygraliśmy jak giganci
  Posiekani przeciwnicy wiedzą mieczem ...
  My, Rosjanie, jesteśmy niezwyciężeni w bitwach,
  Pokonamy przeciwników Ojczyzny!
  
  Uwierz mi, nic nas nie zatrzyma
  I wiesz, że nic nie wygra...
  Pochowamy Führera na głowie,
  Mamy ostry miecz i stalową tarczę!
  
  W całym wszechświecie nie ma piękniejszej Rosji,
  Będzie miał erę światła na wieki...
  Wszystkie pokolenia będą pokojem i szczęściem,
  Ojczyzna potrzebuje mocnej ręki!
  
  Więc grając w Berlinie,
  Rozsmarujmy Wehrmacht jak popiół w krew...
  To będzie czas granicy raju,
  A razem z Ładą króluje miłość!
  
  NOWE PRZYGODY SYNA STENKI RAZIN
  Razem z ojcem aresztowano około trzynastoletniego chłopca. Old Man jest, co zrozumiałe, znanym buntownikiem, który przelewa strumienie krwi. Ale syn wciąż jest dzieckiem. Który go zapyta.
  Ale asystent Kornila inaczej postrzegał byłego atamana wojskowego. I zaproponował, że przesłucha chłopca z pasją - i nagle wie, gdzie są skarby jego ojca.
  Syn Stenki Razin został doprowadzony do piwnicy tortur. Chłopiec starał się patrzeć prosto i dumnie trzymać się. Chociaż w środku było strasznie. Powieszone narzędzia tortur, kominek się pali. Kaci w czerwonych hełmach.
  Samosa podszedł do chłopca, wyciągnął rękę, potrząsnął kołnierzykiem i spytał groźnie:
  - Powiedz mi, gdzie tyatka ukryła skarby, pozwól mu odejść. Nie - będziemy torturować!
  Grishka, syn Stenki Razin, dzielnie odpowiedział:
  - Nic ci nie powiem! A tym bardziej dla Ciebie!
  Samosa szczekał:
  - Torturuj chłopczycę!
  I osobiście pociągnął za kołnierz, odrywając od chłopca kaftan. Grishka został rozebrany i przeciągnięty na stojaku. Chłopiec desperacko próbował się odprężyć. Ale doświadczeni kaci uderzeniem w szyję unieruchomili Grishkę. Potem umocowali mu ręce z tyłu i zaczęli podnosić go za linę. Chłopak zgrzytał zębami. Kat chwycił chłopca za tors i potrząsnął nim, skręcając mu stawy. Grishka oddychał ciężko, ale powstrzymał krzyk.
  Diakon, dyktując uczonym w piśmie, niewyraźnie:
  - Powiedz złodziejowi, gdzie twój teść ukrył skarby.
  Chłopiec odpowiedział z pogardą w głosie:
  "Nawet gdybym wiedział, nie powiedziałbym!
  Samosa rozkazał katowi:
  - Zatoka! Dziesięć uderzeń z rozwagą!
  Kat uderzał równo. Ciało Grishki zadrżało. Przy dziesiątym uderzeniu oprawca zamarł. I spojrzał na Samosę. Podczas egzekucji chłopiec milczał, przygryzając wargę.
  Dyak, niewyraźny:
  - Powiedz złodzieju, gdzie tyatka ukryła skarby?
  Grishka krzyknął:
  - Nie powiem!
  Samosa warknął:
  - Pięć uderzeń bez oszczędzania!
  Kat zadał chłopcu cios huśtawką, potrząsając całym jego ciałem. Grishka krzyknął, ale przygryzł wargę. Nastąpił drugi cios. Również odważny i mocny. Grishka nadal milczał. I znowu trzeci cios, krew kapała z rozciętej skóry.
  Samosa zmarszczył brwi, słysząc sposób, w jaki chłostano chłopca. Oczywiście syn może nie wiedzieć, gdzie Stenka ukryła skarb. A może nawet prawdziwe skarby. Ale chłopca trzeba przesłuchać. I wydrzeć mu tajemnice.
  Po piątym udarze krew kapała aktywnie.
  Diakon powtórzył pytanie. Grishka milczał.
  Samosa zamówił:
  - Spal mu piętę.
  Kat wyjął kawałek rozgrzanego żelaza i przyniósł go do nagich stóp chłopca. Zadrżał, pokręcił się i... stracił przytomność.
  Adala pomyślała, że dobrym pomysłem byłoby przepuszczenie przez to Petera, aby nie zabił nieuzbrojonych i starych. Peter nie radził sobie dobrze. A jaki byłby w prawdziwej, kontaktowej walce? Czy nie byłbyś nieśmiały?
  Nawiasem mówiąc, syn Stenki Razina Grishka wiedział, gdzie ukryty jest jeden ze skarbów jego ojca, ale milczał. Został doprowadzony do siebie przez nalanie wiadra lodowatej wody. Wtedy Samosa zamówił:
  - Przyżegaj drugą piętę żelazkiem!
  Tym razem chłopak nie zemdlał, próbował drgnąć, ale bose stopy Grishki zostały złapane w bloku.
  Samosa syknął:
  - Jeszcze pięć rzęs, bez obaw!
  Po piątym uderzeniu jasna głowa chłopca zadrżała, a Grishka stracił przytomność.
  Doświadczony urzędnik w branży tortur radził:
  - Daj mu odejść! Dziecko wciąż się odchyla!
  Samosa powiedział surowo:
  - Bierz szczeniaka! Przetrzyj go wódką i połóż na łóżku... Odpuść! Jutro będziemy kontynuować tortury!
  Grishkę wyjęto ze stojaka, a nacięcia natarto mieszaniną alkoholu i wody. Chłopiec drgnął: wódka płonie. Następnie Grishka dostała gorący bulion i została zamknięta w ogrzewanej celi. Ale na wszelki wypadek przykuli chłopca łańcuchem za szyję i pozwolili mu spać. Chłopiec spał na brzuchu, łóżko było miękkie. Torturowane przez katów ofiary często giną, a Samosa chciał wiedzieć, gdzie Stenka ukrył swoje skarby.
  Po puszczeniu Grishki i spaniu, następnego dnia chłopiec został ponownie zaciągnięty do sali tortur. Znowu położyli go na stojaku. Już rozciągnięte stawy Grishki stały się bardziej bolesne. U stóp chłopców zawieszono ciężarki. Aby bardziej rozciągnąć mięśnie. Wtedy kat z uśmiechem przyniósł rozpalone do czerwoności żelazo i przyłożył je do piersi Griszki. Chłopak zacisnął zęby z nieznośnego bólu.
  Samosa ryknął:
  - Mów złodziej!
  Pachniało spaleniem. Zapach pieczonego mięsa nasilił się. Oczy Grishki zmrużyły się z szoku bólu, a chłopiec ponownie stracił przytomność. Kat wyjął żelazo z piersi i powiedział:
  - Silny chłopak ...
  Samosa warknął:
  - Trzeba go rozłupać... Kociołek do stóp!
  Kat posmarował podeszwy chłopca olejem i zapalił z daleka piecyk. Już przypalone pięty były bardzo bolesne. Chłopiec ciężko oddychał. Upuścił mieszankę potu i krwi, zgrzytał zębami, ale milczał. Chociaż drogo go to kosztowało. Wysiłki były rozpaczliwe.
  Samosa warknął zaciekle:
  - Będziesz mówił! Hej, ramię bej!
  Kat zadał ciosy Grishce. Przy dziesiątym uderzeniu głowa chłopca zakołysała się leniwie i upadła. Chłopak nie opamiętał się od razu, nawet po wylaniu na niego wiadra wody. Samos uderzył Grishkę w twarz i rozkazał:
  - Więcej bitów!
  Książę zauważył:
  - Nagie umrą ....
  Samosa warknął:
  - Cholera! Zdejmij go ze stojaka! Kontynuuj jutro!
  Grishkę ponownie usunięto z urządzenia tortur i zabrano do pokoju. Chłopiec walczył i drgał. Zapadłem w ciężki, urojony sen. Potem obudził się i płakał. Ale gdy tylko pojawił się strażnik, zamilkł i spojrzał na niego ze złością. Rzucił dziecku chleb z kwasem. Chłopak nie miał szans na ucieczkę, zwłaszcza że był przykuty za szyję.
  Następnego dnia Grishka była torturowana trochę inaczej. Podnieśli mnie do sufitu, podnosząc ręce na stojaku, a potem puścili. Taki dziki ból
  przestaje oddychać. Chłopca podnoszono trzy razy, aż stracił przytomność.
  Następnie kat ponownie bił batem i spalił brzuch rozżarzonym żelazem. Po dokładnym torturowaniu chłopca został wypuszczony i zabrany do celi. Kaci nic nie osiągnęli.
  Następnego dnia Grishkę wciągnięto na stojak, pod jego bosymi stopami rozpalono piecyk, a rozgrzany drut został uderzony w plecy i pośladki. Podczas tortur chłopiec kilkakrotnie tracił przytomność, ale opamiętał się. Dopóki sami kaci nie zmęczyli się, zaprzestając tortur.
  Następnego dnia chłopiec został wyciągnięty, a kat zaczął łamać sobie palce u nóg rozpalonymi szczypcami, a także miażdżyć żebra. Grishka krzyczał kilka razy, ale na żądania, by coś powiedzieć, odpowiadało ryczenie.
  I znowu otrzymał bicz.
  Minęły dwa tygodnie. Dziecinne ciało Grishki jest już wyczerpane torturami. Ból jest wszędzie. Ani krwi, ani żyły nietkniętej bólem. Na początku, kiedy go pobili i spalili, chciał się spieszyć i stłumić eksplozje w swoim ciele. Ale kiedy ból pochłonął całą esencję, przytępił.
  Sam Samosa zauważył, że szanse Grishki na znokautowanie czegoś bledną na jego oczach. Kaci spróbowali nowego środka. Znaleźliśmy mąkę. Włosy Grishki zostały ogolone, a zimna woda zaczęła kapać na czubek jego głowy. Tortury są brutalne i skuteczne. Po kilku godzinach wydaje się, że w mózgu wybuchają bomby. Grishka był prawie ślepy i głuchy. Nie słyszał już słów kata i Samosy.
  Poddali się, ponownie wciągnęli na stojak. Nie zdając sobie sprawy, że jakikolwiek ból dla chłopca był tylko pocieszeniem - odwracaniem uwagi od straszniejszego wrzodu w mózgu.
  Od ognia i rzęs rozbłysły w oczach.
  Grishka opamiętał się i mógł zobaczyć katów. Tutaj oprawca kładzie ciężary na klocek, w którym zaciśnięte były nogi chłopca. Ból w ramionach i barkach nasila się, ale odwraca uwagę od piekła w mózgu.
  Samosa ryczy na całe gardło. Jest rudowłosy, z brodą:
  - Powiedz szczeniakowi, gdzie ojciec ukrył skarby!
  Grisza kręci głową. W odpowiedzi następuje cios wstrząsający ciałem, biją mocno. Kolejny kat, pod bosymi stopami chłopca, grzeje się na stojaku. Przerażające, ale nie tak przerażające.
  Oto Kornila, ojciec chrzestny Stenki Razin i były wódz armii. W wieku, z siwą brodą. W jego spojrzeniu jest nawet pozory współczucia dla torturowanego dziecka. W pobliżu stoi bojar w bobrowym kapeluszu. Jest wyraźnie gorący w sali tortur. I w obliczu wyraźnego zainteresowania torturami chłopca. Tortury trwają. Grishka nagle poczuł w sobie przypływ siły i zaśpiewał:
  Jesteś moim królem i ojcem Razinem,
  Podniosłem lud do jarzma...
  Wierzę, że cierpienie się skończy
  Będą bojary, tylko bicze i figa!
  
  Chłop, robotnik jest teraz pod jarzmem,
  Proletariusz zostaje zmiażdżony przez bojarów...
  Ale wierzę, że zmiecie wszystkich krwiopijców,
  Zaśpiewajmy tysiąc arii naszej Ojczyźnie!
  
  W końcu na każdym podwórku ofiara bojarów jęczy,
  Wszędzie są stawki i stojak...
  Są jeszcze gorsi, pomyśl o niewiernych,
  Tortura, palant w udręce!
  
  Ale Razin przeszedł bitwy,
  Wszystkie niezbędne ręce i ścieżki ...
  Wraz ze zwycięstwem przyszedł nasz wolny Kozak,
  Rozerwać wszystkich księży bojarów!
  
  Nie, wiesz, wątpliwości, uwierz nam,
  W końcu jesteśmy dla ludzi, bez wątpienia...
  Teraz nadchodzi godzina wglądu,
  Na chwałę innych pokoleń...
  
  Jesteś Razinem wolności i honoru - liderem,
  Przeszedłem przez naszą Rosję ...
  chcę, żebyś stał się naszym suwerenem,
  I lepiej niż uniwersalny mesjasz!
  
  Tak, to uwierz w sprawiedliwość
  Zawsze będzie promień światła...
  I będzie bestia rozszarpana przez despotę,
  Poczekajmy na świt!
  
  Bitwa pod Simbirskiem - walka,
  Jesteśmy wściekłymi, brutalnymi wojownikami, wiedzą!
  I wierzę, że los zostanie zwycięzcą,
  Proszę o mózgi barów!
  
  Chociaż Razin zginął bohatersko w bitwie,
  Ale w wieczności jego święte oblicze...
  W końcu jest bez wątpienia rycerzem, jeźdźcem,
  I będzie, wierzysz Kremlowi za chwilę!
  
  Koniec niewolnictwa i jarzma bojarów,
  A słońce wzejdzie nad planetą...
  Cierpienie, oszustwo zniknie na zawsze,
  A Razin śpiewa się w wierszach!
  Kiedy chłopiec śpiewał, wszyscy, zarówno kaci, jak i "publiczność", zamarli, słuchali. Ale w ostatnich słowach Samosa eksplodował i wrzasnął na całe gardło:
  - Zatoka! Zabij go!
  Kat zadał wściekłe ciosy chłopcu. Już tracąc przytomność, Grishka szepnął:
  - Mieszkańcy Rosji będą wolni!
  Zakrwawionego chłopca zdjęto ze stojaka i wyniesiono. Samosa otarł pot z czoła i syknął:
  - Dość! Dość z nami! Poćwiartuj drania i skończ z tym!
  Cornila powiedziała niepewnie:
  - Czy dobrze jest ćwiartować dziecko? Tak, nawet publicznie? Może udusić go w celi?
  Samosa warknął, uderzając piętami o podłogę.
  - Nie! Wykonać! I publicznie - przez ćwiartowanie!
  Bojar potwierdził, zaciskając pięść:
  - Niech tak będzie! Zatwierdzam wyrok śmierci!
  Samosa uśmiechnął się złośliwie.
  - Poćwiartują Grishkę! Wydobędziemy całe ziarno Razina!
  Tutaj Adala była rozproszona. Jest zmuszona wydać rozkaz strzelania. A w Toronto uderza dwudziestotonowa rakieta bombowa. Przynosi śmierć i przerażenie. Adala podąża za ognistym ogonem swoim oszołomionym wzrokiem.
  Och, chciałbym, żeby była pilotem. Jak cudownie i romantycznie. Oto taki pilot-rajder.
  Niebo jest bardzo chłodne.. Dziewczyna przechyliła głowę i zaczęła sobie przypominać przynajmniej coś dobrego. Ale nic nie przyszło mi do głowy. Oprócz opowieści o synu Stenki Razin.
  Chłopiec leżał na łóżku i skręcał się we śnie, majacząc. Ciężko spać, gdy całe ciało jest zranione, a wrzody żrą też sól i wódka. Ostatnie piętnaście dni było udręką. Tortury w nocy i ciężkie majaczenia w ciągu dnia.
  Chłopiec marzył o swoim ojcu. Potężny i silny Stepan zachęcał syna:
  - Trzymaj się dzieciaku! Ludzie będą cię pamiętać, jak zaakceptowałeś śmierć!
  Grishka w delirium odpowiedział:
  - A co mnie czeka śmierć?
  Stepan z przekonaniem stwierdził:
  - Nasza przyszłość jest mglista. I nie wiadomo, co nas czeka. Ale najważniejsze będą Twoje ostatnie chwile w życiu. Nie wahaj się! Oszczędź odwagę!
  Grishka odpowiedział niezbyt pewnie:
  - Będę stanowczy... Ale ty jesteś tatą... Czy nasza słuszna sprawa umarła?
  Stiepan oznajmił gromkim głosem:
  - Cóż ja nie! Mogą mnie zabić, ale przyjdzie kolejny Razin, a po nim kolejny Razin, a nasi wrogowie nie będą mogli nic z tym zrobić! Nadejdą nowe stulecia, nastąpi zmiana pokoleń... Ale Lenin, pan burzy, przyjdzie po Razina!
  Grishka, również nabierający pewności siebie, powiedział:
  - Wierzę, że wrócisz!
  Chłopiec się obudził. Ciało głupio bolało, a skóra była surowa. Przy drzwiach rozległo się grzechotanie i kat wszedł do celi.
  Wielki dręczyciel powiedział czułym tonem:
  - Witaj Grishko!
  Chłopiec, nagle czując w sobie siłę, odpowiedział:
  - Z katem nie jest dobrze, więc giniesz!
  Prześladowca dobrodusznie skinął głową.
  - A ty jesteś odważnym szczeniakiem. Widziałem i torturowałem innych... Ale nie widziałeś nikogo takiego jak ty! Tak mały, ale prawdziwy krzemień!
  Grishka odpowiedział skromnie:
  - Mam ducha mojego ojca!
  Kat zasugerował z uśmiechem:
  Dobijmy Targu...
  Chłopak zadzwonił łańcuchem i znalazł siłę, by wstać z łóżka i usiąść. Grishka zapytał z zainteresowaniem:
  - Jaki zakład?
  Kat zasugerował szeptem:
  - Chodź, powiedz mi, gdzie jest skarb twojego ojca, a ja... zdejmę obrożę i wyniosę cię w torbie.
  Grishka zawahał się na chwilę. Rzeczywiście, co jeśli oszukasz kata. Powiedz mu fałszywe miejsce, sam wykorzystaj ten moment i uciekaj. Uratuj swoje życie i zostaw wrogów z nosem? Pokusa była wielka. Ale chłopiec pamiętał swojego ojca. Spryt i oszustwo, by kupić sobie życie? Nie, musi umrzeć z godnością na szafocie!
  Grishka potrząsnął ogoloną głową, pokrytą siniakami i guzami:
  - Nie!
  Oprawca zachichotał i zauważył:
  - Jutro zostaniesz stracony! To na pewno... Nie będzie już tortur i nie ma innych gotowych do egzekucji!
  Grishka wzdrygnął się, ale odważnie odpowiedział:
  - Cóż, wykonają egzekucję... Wszyscy jesteśmy śmiertelnikami!
  Kat dodał z uśmiechem:
  "Nie zostaniesz po prostu ścięty!" I wrzuć to na koło! Najpierw odcięli ręce, potem nogi, a dopiero potem głowę. Chcesz tego?
  Chłopiec wzdrygnął się, zbladł i mruknął:
  - Skoro los taki jest... Postaram się tylko z godnością zaakceptować śmierć!
  Kat zachichotał i zauważył:
  - Twój ojciec został już zabrany do Moskwy. Tam jeszcze gwałtowniej cię torturują. A potem czeka też koło z ćwiartowaniem. A ty... Szkoda, że są rozstrzelani! Jesteś silnym chłopcem i byłoby miło cię jeszcze bardziej torturować!
  Grishka odpowiedział szorstko:
  - W innym świecie będziesz torturowany!
  Kat opuścił celę. A Grishka odwrócił się i uderzył pięścią w podbródek. Ustąpił ból w rozciągniętych żyłach na stojaku. Może na próżno tak jest? Trzeba było wykazać się rozwagą i oszukać kata. A przed sobą, czekając na niego ...
  Chłopak ledwo się podniósł i spojrzał na swoją rękę pokrytą pisugi i oparzeniami? Czy zostanie odcięta? Grishka spojrzał na swoją nogę. Również wszyscy pobici, spalone podeszwy, połamane palce. Ale prawdopodobnie i tak będzie mógł wspiąć się na rusztowanie. I odetną mu nogi i ręce, aw końcu głowę. A wtedy dusza poleci do nieba ...
  Jest jeszcze dzieckiem i nie miał czasu na grzech. Zdał test ognia i bata. Najprawdopodobniej czeka nas zasłużony raj lub w najgorszym przypadku krótki pobyt w czyśćcu. Ciekawe, czy zaproszą księdza do spowiedzi? Jednak to już nie ma znaczenia. Grishka nie czuł za sobą żadnych grzechów i nie bał się teraz nieuchronnego spotkania z Bogiem. I dobrze w raju, cudownym ogrodzie, gdzie jest wieczne lato, a anioły grają na harfach. Dlaczego nie miejsce zasłużone dla chłopca, który zniósł najcięższe tortury?
  To lepsze niż wieszanie się na wieszaku, gdy skórę rozdziera batem, a palce rozgrzanym do czerwoności żelazkiem. Tam na zawsze pozostaniesz chłopcem, będziesz na zawsze młody i zdrowy.
  Rozległo się pukanie do drzwi. Pojawiła się dziewczyna z tacą i dwoma strażnikami oraz Samosą. Potwór zachichotał i powiedział:
  - Ostatni raz w życiu zjedz dobrego szczeniaka! Cornila jest hojna! I tam odetną ci ręce i nogi!
  Grishka odpowiedział szorstko:
  - I zostaniesz ukarany... Nie na ziemi, ale w niebie!
  Samosa warknął:
  - Szczeniak! Zobaczmy, jak krzyczysz na kole!
  Grishka odważnie powiedział:
  - Śmierć czasami daje nieśmiertelność, a zdradę zapomnienie!
  Samosa ze złością zatrzasnął drzwi i wyszedł. Pozostał tylko kat. Grishka prawie uprzejmie skinął mu głową:
  - To są święta, które obchodzimy! A ty nie chcesz umrzeć!
  Kat z chytrym spojrzeniem zapytał chłopca:
  - Myślałeś o swojej duszy?
  Grishka szczerze odpowiedział:
  - Nie czuję za sobą grzechów, aby pokutować.
  Kat skinął na to głową.
  - Cóż, ciesz się łysy. Wypij jednocześnie kieliszek wina. Prawdopodobnie pierwszy w twoim życiu.
  Grishka zaczął jeść gęś. Po więziennej kleiku jedzenie wydawało się wyjątkowo smaczne. Przeżuwanie było trochę bolesne dla chłopca, ale mięso wydawało się słodkie. I aktywnie połykał.
  Kat zauważył:
  - Gdyby nie twój ojciec chrzestny Kornila, nie otrzymalibyście takich uczt.
  Grishka zapytał z poważnym spojrzeniem:
  - Czego on chce?
  Oprawca szczerze odpowiedział:
  - Zdobądź skarb Stepana. Inaczej by się nie poruszył.
  Grishka odpowiedział obojętnym tonem:
  - Niech skarby leżą w ziemi. I służyć przyszłym powstaniom!
  Kat powiedział z podziwem:
  - Cóż, ty i orzeł! Prawdziwy wojownik! Cóż, życzę powodzenia!
  I oprawca zostawił chłopca. Grishka poczuł się ciężko po zjedzeniu i wypiciu kieliszka mocnego wina. Zamknął oczy i chłopiec zasnął. Marzyły mu się bitwy i różnego rodzaju incydenty. Jakby był bajkowym rycerzem, który ścina tysiące wojowników.
  Macha w prawo - ulica, pas w lewo!
  A potem dosiada smoka. Jak bajkowy bohater...
  Następnego ranka obudzono Grushkę. Chłopak za pierwszym razem spał dobrze i czuł się bardziej wesoło. Zabrali go kaci. Załóż zranione ciało, wór pokutny. A oni go podnieśli i zabrali na egzekucję. Grishka zobaczył farbę o świcie i ostre włócznie.
  Chłopiec chodził w gruczołach, co było niewygodne. Wyprowadzili go na podwórko. Bosym, kalekim stopom chłopca trudno było stanąć po bruku. Ale Grishka, zgrzytając zębami, zniósł to i próbował stać prosto. Chociaż każdy krok spalonych stóp sprawiał ból. Wyszedł więc na plac.
  Ludzie widzieli chłopca. Ogolony, właśnie pokryty otarciami i siniakami, z bosymi, poparzonymi stopami, wychudzony.
  Grishka wzbudzał raczej litość niż nienawiść. Wielu, zwłaszcza kobiety, westchnęło ze współczuciem.
  Chłopiec mrugnął do nich i powiedział:
  - Na przykład, gdzie jest nasze, nie zniknęło!
  I ruszył dalej. Nie było szczególnego strachu. Grishka był pewien, że nie zasługiwał na piekło. A niebo jest o wiele lepsze niż ziemska, okrutna egzystencja.
  Miejsce egzekucji zostało otoczone przez wybranych, moskiewskich łuczników. Mnóstwo strażników i swojskich Kozaków. Wydawało się, że w ogóle nie rozstrzeliwali dziecka, ale przestępcę państwowego o kosmicznych proporcjach.
  Chłopiec chwiejnie, zataczając się, wspiął się po drabinie, stąpając spalonymi nogami, po dębowych deskach.
  Na klocku do rąbania lśnił wielki, zaostrzony topór. Wokół chodził potężny kat w czerwonej szacie. Było też koło przeznaczone do ćwiartowania.
  Grishka przeżegnał się. Poruszanie rękami jest naprawdę bolesne.
  Herold zaczął czytać oskarżenie:
  - Ten syn Stenki Razina Grishki jest winny: przechowywania skarbów, organizowania oddziałów buntowników, egzekucji i rabunków bojarów, przemocy wobec kobiety i tak dalej. Dlatego zostaje skazany na ćwiartowanie na kole i wieczną klątwę. Niech wyrok zostanie wykonany.
  Grishka wzdrygnął się, ale pozostał nieruchomo i trzymał się prosto. Diakon syknął:
  - Cóż, czy złodziej jest gotów pokutować przed ludźmi?
  pomyślał Grishka. Tak, ma z czego żałować. Chłopiec skłonił się i powiedział:
  - Wybacz kozakom dońskim. Jestem winny przed tobą, że nie uwolniłem cię z jarzma bojarów.
  Samosa krzyknął rozpaczliwie:
  - Zabij go wkrótce!
  Pomocnicy kata rzucili się do chłopca. Grishka, pokonując ból w rękach, zerwał własny wór. Plagi i rany zadane przez katów zostały otwarte przed ludem. Następnie ręce Grishki zostały wykręcone i rzucone na koło.
  Kat uniósł nad chłopcem siekierę. "Zaraz się zacznie", pomyślał Grishka.
  Ale w tym momencie zabrzmiał hejnał, a herold oznajmił:
  - Królewskie miłosierdzie! W związku z niemowlęctwem Grzegorza karę śmierci zastępuje sprzedaż w niewolę! Niech tak się stanie! Chłopiec został podniesiony z rusztowania i zabrany do pokoju. Grishka zaczęła nowe życie.
  Najpierw nakarmiono go owsianką i mlekiem do picia. Chłopca przykuto łańcuchem do szyi i pozwolono mu leżeć na słomie. Przyszedł lekarz. Zaczął wycierać rany wódką. Bolało, ale Grishka milczał.
  Lekarz zauważył:
  - Chłopiec jest wytrwały, będzie żył jak pies!
  Grishka, po zjedzeniu, mocno zasnął ... Miał różnego rodzaju koszmary.
  Następnego dnia ponownie dali mu jedzenie i wyprowadzili go, zakładając kajdany na ręce i stopy. Chłopiec był nagi, ale narzucono na niego płaszcz.
  Towarzyszyli mu strażnicy i Samosa.
  Bosymi stopami podzhili trochę i łatwiej było stąpać. Grishka próbował udawać, że nie został ranny. I dumnie podniósł ogoloną głowę, a zarost blond włosów zaczął już rosnąć.
  Poprowadzono go ulicą, a przechodnie rozglądali się dookoła. Pogoda była ciepła i słoneczna.
  Grishka próbował się pocieszyć. No cóż, w niewolę, więc co z tego? Nie boi się pracy! Nawet jeśli musisz iść do kamieniołomów, to wytrzyma i ucieknie. Znajdzie sposób. Albo wznieć powstanie jak legendarny Spartakus.
  Chłopca zaprowadzono do kamiennego budynku i zabrano na górę. Pokryty pęcherzami bose stopy miłego dziecka ochłodził kamienny chłód.
  Tutaj został wniesiony do pokoju. Tam, przy drzwiach, stało dwóch potężnych, muskularnych wojowników z nagimi torsami. Następnie paliła się lampa i wspaniała sofa. Leżała na nim kobieta w welonie i szacie. A w pobliżu byli muskularni służący i kilka pokojówek. Poza tym były nagie do pasa i miały krótkie spódniczki, ale sandały i też z zakrytą twarzą. Ale jednocześnie piersi są nagie, a sutki zabarwione.
  Spojrzenie na nagie piersi wywołało u Grishki wielkie podniecenie i zarumienił się. W jego wieku młodzi mężczyźni wykazują zainteresowanie płcią przeciwną. A widok młodych, pięknych piersi jest tak ekscytujący.
  Kobieta w luksusowym welonie i we wspaniałej sukni gruchała:
  - Rozbierz go!
  Płaszcz przeciwdeszczowy Grishy został zerwany. Był całkowicie nagi. I wyróżniała się męska doskonałość, już w pełni rozwinięta i od której było to tak krępujące. Sam chłopiec był dobrze zbudowany, umięśniony, a liczne ślady tortur dodawały mu nawet uroku.
  Kobieta roześmiała się, patrząc na podniecenie Grishki. I gruchała:
  - Dobry chłopak! Widzę, że jesteś gotowy.
  Towarzyszący Grishka Samos odpowiedział:
  - Jest wart sto rubli, proszę pani!
  W tamtym czasie była to duża kwota. Dobrego konia można było kupić za trzy ruble.
  Kobieta zaśmiała się i odpowiedziała:
  - Jest jeszcze dzieckiem, a na tureckich targach jest wystarczająco dużo niewolników! Czysto z szacunku dla ciebie i dlatego, że lubię tego chłopca, zapłacę za niego pięćdziesiąt rubli!
  Samosa zauważył:
  - Gubernator chce, aby syn buntownika ciężko pracował w kamieniołomach na Krymie lub w Turcji! Tak naprawdę nie chce, aby młodociany przestępca, zamiast bata nadzorcy, był błogi w ramionach pożądliwej chanszy!
  Kobieta zaśmiała się i odpowiedziała:
  - Tak, rozumiem ... Stenka Razin zepsuł ci dużo krwi i chcesz odzyskać jego syna! Pocieszę Cię, lubię torturować i poniżać pięknych chłopców. A kiedy się nim zmęczę, wyślę go do kopalni!
  Daję siedemdziesiąt pięć rubli i to moje ostatnie słowo!
  Samosa skinął głową.
  - Świetnie się zgodziłem!
  W rzeczywistości jest mało prawdopodobne, że za wyczerpanego trzynastolatka dostaniesz na aukcji więcej niż kilka rubli. A fakt, że khansha w średnim wieku uwielbia torturować i torturować pięknych chłopców, był znany wszystkim. Co więcej, uwielbiała młode mięso. Ale kiedy chłopcy mieli brody, byli oślepieni, wyciągnięto im języki i wysłano ich do kopalni, gdzie powoli, ale nieuchronnie umierali.
  Więc nie można powiedzieć, że Grishka miał dużo szczęścia. Ale przygody młodego bohatera dopiero się zaczynają... A najciekawsze przed nami!
  
  CZOŁG DO MOSKWY - UTRATA SZANSA NA WEHRACHT
  Hitler nie skierował wojsk niemieckich na południe. Zamiast tego przeniósł dodatkowe siły z Francji i Bałkanów, zastępując je jednostkami bułgarskimi i włoskimi. W rezultacie Fritzowi udało się natychmiast zdobyć Moskwę, nie pozwalając na skondensowanie obrony i przed nadejściem jesiennej odwilży.
  Stalinowi udało się uciec, ale część rządu została schwytana i zniszczona przez nazistów. Po upadku Moskwy Stalin zaoferował Hitlerowi pokój na dowolnych warunkach - wystarczy zwrócić stolicę.
  Führer zgodził się oddać Moskwę. Ale w zamian Niemcy otrzymali Kaukaz, całą Ukrainę, Krym, kraje bałtyckie, Karelię, a na północy Archangielsk, pozostawiając tylko Rosję z Leningradem z korytarzem. Poza tym reszta terytorium ZSRR musiała zapłacić ogromne reparacje. I to jest poważne.
  Hitler oczywiście ogłosił się zwycięzcą. I zwrócił się do Wielkiej Brytanii - mówią, że będzie z czym walczyć lub znieść? W przeciwnym razie wszystkie kolonie zostaną ci odebrane. Ale uparty Churchill wybrał wojnę, licząc na zasoby USA.
  Chociaż Japonia zaatakowała Amerykę z drugiej strony i po porcie Peru, inicjatywę przejęli samuraje.
  Na morzu bardziej doświadczeni i wykwalifikowani Japończycy pokonali Jankesów.
  Hitler postawił Franco ultimatum. I zgodził się wypuścić wojska niemieckie na Gibraltar. Cytadela została zdobyta, a wojska III Rzeszy rzuciły się do Maroka. Brytyjska baza na Malcie została pokonana i zdobyta. Następnie wojska Rommla, po otrzymaniu posiłków, zdobyły Egipt.
  Na lądzie Niemcy pewnie pokonali Brytyjczyków. Nie byli już powstrzymywani przez front sowiecki. A w czterdziestym drugim roku Niemcy zdobyli całą Afrykę, a także Bliski Wschód i Indie.
  I już w przyszłym roku wyruszyli do ataku na Wielką Brytanię... A na początek ofensywa powietrzna. I dużo bombardowań...
  W takich warunkach potrzebujesz jakiegoś mocnego ruchu! Hitler dostał bombowce Yu-288. Był skrzydlatym potworem niosącym cztery tony bomb w normalnym stanie i sześć w wersji przeładowującej. A prędkość wynosi sześćset pięćdziesiąt kilometrów na godzinę.
  Ten samochód to koszmar dla Wielkiej Brytanii. Jak nowy myśliwiec ME-309, który jest koszmarem dla USA i Wielkiej Brytanii.
  Niemcy mają w tej wojnie bardzo dużo. Jednym z powodów szybkiego zwycięstwa nad ZSRR była również modernizacja czołgu T-4, który otrzymał długolufową armatę 75 mm i był w stanie rozbić pancerz T-34 na fragmenty. Tak, okazało się, że silny Fritz zabrał Moskwę w ruchu. A T-4 z dłuższą lufą również okazał się decydującym argumentem i atutem.
  Dodatkowo, jako eksperyment przeciwko ZSRR w czterdziestym pierwszym roku, w bitwach wzięła udział załoga czołgu pięknej dziewczyny Gerdy. Czterech wojowników: dwie blondynki i dwie rude.
  Walczyli na T-4, znokautowali sowieckie czołgi i żartowali.
  Uderzając gołymi palcami w sowiecki samochód, Gerda pisnęła:
  - Żołnierz może zarosnąć zarostem, ale być miłym w dotyku dla kobiety, a polityk, nieważne jak gładko się goli, wywołuje uczucie pocałunku z gadem!
  Charlotte też wtrąciła się, naciskając dźwignię gołą piętą i wypowiadając:
  - Żołnierz to orzeł w randze wróbla, polityk to mokry kurczak w randze indyka!
  Kristina uderzyła rosyjski czołg, przebiła go i zauważyła, obnażając zęby:
  - Wprawdzie żołnierz nie jest bystry w formie, a czasem wykonuje głupie rozkazy, ale w przeciwieństwie do papugi-polityka, nie śpiewa z cudzego głosu!
  Magda dowcipnie dodała, dziobając wroga z dużą celnością i przebijając się przez radzieckie czołgi:
  - Żołnierz to robotnica wojny, a polityk leje gówno z góry, będąc tłustym draniem z tyłu!
  A dziewczyny będą się śmiać i pokazać swoje perłowe zęby. Oczywiste jest, że ZSRR nie może się oprzeć takim sukom. A armii rosyjskiej nie uda się pokonać Wehrmachtu. I generalnie wiele bitew toczy się tutaj pełną parą.
  Dziewczyny w bitwach o Moskwę nadal wyróżniały się ostro.
  Gerda, strzelając gołymi palcami, szczerząc się agresywnie, gruchała:
  - Żołnierz jest odważny, nawet gdy jest nieśmiały, polityk jest tchórzem, nawet gdy jest kogutem!
  Charlotte również uderzyła w sowiecki czołg i pisnęła:
  - Żołnierz to szlachetny, ale nie wolny, nikczemny polityk, a przede wszystkim niewolnik namiętności!
  Christina też pisnęła, uśmiechając się jak perłowe zęby:
  - Żołnierz to lew, choć wciąż niski, a polityka to lis i już zarośnięty!
  Magda, agresywnie posyłając pocisk bosą piętą, zauważyła:
  - Żołnierz jest jak anioł w piekle, a polityk to świnia ucztująca podczas zarazy!
  Gerda, nadal uderzając i przewracając wieżę rosyjskiego czołgu, zauważyła bardzo agresywnie:
  - Bosonogi chłopiec lepiej biega po śniegu niż obuty polityk manewrujący między strużkami!
  Charlotte, strzelając do sowieckich dział, wzięła go i pisnęła:
  - Chłopiec, nawet w zimnie nagi, jest szczęśliwszy niż starzec oblany błotem przemowy polityka!
  Christina, posyłając pociski na wroga, zawyła:
  - Kobieta nie boi się tak bardzo nagiej i bosej stopy, jak tego, że polityk-mężczyzna ją obuci i zerwie trzy skóry!
  Magda z uśmiechem pięknej i seksownej dziewczyny dodała:
  - Kobieta jest nieśmiała z wyglądu, ale niewiele może jej naprawdę przestraszyć, męski dyktator ma budzący grozę wygląd, ale ucieka przed własnym cieniem!
  Gerda agresywnie zauważyła, strącając kolejną rosyjską armatę:
  - Milczenie jest złotem dla dyktatora tylko wtedy, gdy poddani bez narzekania znoszą wkładanie języka do kieszeni!
  Charlotte roztrzaskała sowiecki samochód pociskiem i pisnęła:
  - Dyktator zapewnia, że jest twardy jak skała, ale w rzeczywistości tyran to tylko głupi kamień!
  Christina uderzyła wroga z dużą dokładnością i trafiła w trzydzieści cztery:
  - Dziewczyna przewraca nogi, gdy biegnie boso po ostrych kamieniach, polityk dezorientuje się, gdy biegnie w butach między strumieniami!
  Magda odpowiedziała z wielkim dowcipem, obnażając zęby:
  - Gołą kobiecą piętę można przebić ostrym, podkuty przez polityka wyborca nie zostanie przebity nawet dowcipem!
  Gerda, prowadząc bardzo celny i celny ogień, całkiem logicznie zauważyła:
  - Kobieta wolałaby raczej chodzić boso na mrozie niż być obuta ognistymi przemówieniami polityków!
  Charlotte strzelała agresywnie do sowieckiego czołgu i pisnęła:
  - Na mrozie gorące serce nie ostygnie, a ogniste przemówienie polityka nie ogrzeje!
  Christina bardzo aktywnie walnęła we wroga, zwaliła wieżę i pisnęła:
  - Patriota ma płomień w sercu i tylko gówno w wątrobie od polityka!
  Magda bardzo pozytywnie iz uśmiechem zębów powiedziała:
  - Żołnierz ma ogniste serce patrioty, a politycy żołądek zepsutego strusia i gardło chciwego pytona!
  Gerda wpadła w sowiecki czołg, zdmuchnęła wieżę i powiedziała:
  - Żołnierz zachowuje honor - dużo kosztuje, polityk sprzedaje bezwstyd, który nie jest wart złamanego grosza, ale kosztuje słono trzy!
  Charlotte zgodziła się z tym, łamiąc kolejną sowiecką haubicę:
  - Żołnierz ma szary płaszcz i dużo szarej materii w głowie, polityk ma włosy siwego wilka i aspiruje do miana siwych kardynałów!
  Cristina zauważyła agresywnie, wysyłając pocisk ze śmiertelną siłą:
  - Politycy ze względu na czerwone słowo wysyłają żołnierzy do przelania krwi, a ze względu na czarny interes - zdradzają miłość!
  Magda po rozbiciu rosyjskiej armaty gruchała:
  - Żołnierz może splamić ciało, ale pozostaje czysty w duszy, a żadna łazienka nie pomoże politykowi zmyć duchowego brudu!
  Gerda walnęła gołymi palcami w sowiecki samochód i zaćwierkała:
  - Żołnierz musi zabijać złoczyńców dla dobra Ojczyzny, polityk z ambicją zabija wszystko co dobre dla dobra własnego!
  Charlotte z wielką agresywnością, uderzając wroga i przebijając się przez pancerz czołgu, wydała:
  - Żołnierz, zabijanie nie jest mordercą, polityk obiecuje - nie spełnia!
  Christina agresywnie zauważyła, przedzierając się przez kolejną haubicę:
  - Żołnierz czasami dokonuje niemożliwego, nie oszczędzając siebie, polityk nie robi nic z możliwego bez własnego interesu we własnej kieszeni, bez oszczędzania innych!
  Magda uderzyła czołgiem T-34 bosymi palcami i gruchała z podniecenia:
  - Żołnierz to lew, któremu brakuje pod dowództwem baranów, polityk to lis, któremu posłuszne są tylko barany z kurzymi mózgami!
  Gerda, przy pomocy bosych palców u nóg, wysłała kolejny pocisk o śmiertelnej sile i jęknęła:
  - Żołnierz nie zawsze może zostać lwem, ale najważniejsze, aby nie okazał się osłem, z którego spuszczono trzy skóry!
  Charlotte logicznie zauważyła, wysyłając pocisk do sowieckiej haubicy za pomocą gołej pięty i piszcząc:
  - Żołnierz nie zawsze zachowuje się jak anioł, ale w głębi duszy jest oddany Bogu, polityk zawsze wylewa anielskie przemówienia z obietnicami raju, ale na powierzchni ducha widać, że jest oddany do szatana!
  Christina zauważyła dość logicznie, obnażając zęby i mrugając szmaragdowymi oczami:
  - Żołnierz może zostać bez butów podczas bitwy, ale polityk zakłada buty w każdej sytuacji!
  Magda też wysłała pocisk za pomocą gołych palców wyrzeźbionych nóg i wydała:
  - Żołnierz nosi mundur kamuflażowy, aby przetrwać dla dobra Ojczyzny, podczas gdy polityk jest kameleonem, aby zabić moralnego wyborcę, aby przejąć tron!
  Zajęto Moskwę, po czym naziści skręcili na południe, omijając Kijów.
  Armia Czerwona została zdemoralizowana po upadku stolicy.
  Ale w jednym miejscu sowieckie czołgi wciąż próbowały kontratakować Niemców.
  Gerda posłała pocisk bosymi palcami stóp i pisnęła, obnażając zęby:
  - Żołnierz w bitwie rzuca się jak pies na dzika, polityk z tyłu, dużo szczeka i świnie!
  Charlotte również strzeliła dość celnie do rosyjskiego samochodu i agresywnie zauważyła:
  - Dobrze , żeby żołnierz był silny jak dąb w spotkaniu z wrogiem, gorzej być głupim jak kikut w kontakcie z politykiem!
  Christina uderzyła wroga, naciskając gołą piętą na podstawę dźwigni i ćwierkając:
  - Kat tnie głowę siekierą, żołnierz dźga bagnetem w gardło, polityk kapie językiem na mózg, a za szyję dusi się lepkimi słowami!
  Magda mrugnęła i agresywnym tonem wysłała do rosyjskiego czołgu zabójczy prezent śmierci i pisnęła:
  - Lepiej dla żołnierza być dzikim wilkiem niż tchórzliwym królikiem, zwłaszcza gdy spotyka się z politycznym boa dusicielem!
  Gerda waliła z bardzo dużą dokładnością i z piskiem uderzała trzydzieści cztery:
  - Żołnierz może i ma zaciekły wygląd, ale w głębinach potulnego baranka polityk o anielskim wyglądzie to właściwie typowa świnia!
  Charlotta zachowywała się bardzo agresywnie, uśmiechając się szeroko i jednocześnie waliła we wroga pociskiem, oczywiście gołymi palcami wyrzeźbionych nóg, wydając:
  - Żołnierze są zawsze odważni, nawet wycofując się wykonują tylko manewr taktyczny, politycy zawsze są tchórzliwi, nawet atakując popełniają strategiczną sztuczkę!
  Christina uderzyła wroga, wyszczerzyła zęby i zauważyła z chichotem:
  - Żołnierz walczy z równymi i silnymi z rozkazu, polityk atakuje słabych z własnej arbitralności!
  Magda z wielką energią wepchnęła wroga w podstawę wieży czołgu, używając gołych palców stóp i jęknęła:
  - Prawdziwy żołnierz nie zawsze jest dobrze urodzony, ale zawsze spełnia swój obowiązek, polityk, nawet z królewskim rodowodem, zawsze nie dotrzymuje obietnic!
  Dziewczyny walczyły zarówno w Afryce, jak iw Azji, wszędzie pokazując się jako bardzo groźne wojowniczki.
  A w lutym czterdziesty trzeci, po którym nastąpiło lądowanie w Australii. A potem atak na RPA.
  W ten sposób naziści podbili prawie wszystkie brytyjskie kolonie i dominia.
  Churchill tchórzliwie prosił o pokój. Hitler odmówił, więc zabrał już wszystko. A w czerwcu 1943 r. nastąpiło lądowanie desantowe w Wielkiej Brytanii.
  Cztery piękne dziewczyny: Gerda, Charlotte, Christina i Magda. Jeżdżą w eksperymentalnym czołgu - "Pantera" -2.
  Dziewczyny są oczywiście boso iw bikini.
  Ich czołg odleciał z zapasów i udał się na wybrzeże. "Pantera" -2 to w zasadzie dobry czołg. Pancerz przedni kadłuba ma 100 mm, wieża 120 mm, boki 60 mm, a działo główne 88 mm 71 EL. Takie działo uderza z dużej odległości w brytyjskie czołgi, a nawet Churchilla.
  Gerda, gołymi palcami u nóg, nacisnęła przycisk działa i zmiażdżyła brytyjskie czołgi.
  Wpadła do samochodu i zaśpiewała:
  - Chwała III Rzeszy!
  Charlotte, ta agresywna lisica. Strzelał również do wroga. Przebiła się przez przedni pancerz Churchilla i zamruczała:
  - Za nasze chwalebne zwycięstwa!
  A także strzelała bosymi stopami.
  Wtedy ta dziewczyna zaćwierkała:
  - Cóż, pomłócę cię!
  Christina to bardzo celny strzał. Złamała zbroję za zniszczenie której dali trochę pieniędzy.
  Rudowłosy wojownik o złotych włosach ćwierkał:
  - Za Trzecią Rzeszę!
  I znowu bosą stopą wystrzeliła coś fatalnego. A gdzie są Brytyjczycy przeciwko Niemcom. Fritz mają mocniejszy sprzęt, lepszy personel.
  Wtedy Magda strzeliła i rozcięła przeciwników. I bosą stopą wycelowała broń we wroga. I strzelał z brutalną siłą.
  Wojownik pisnął i warknął:
  - O wyższą moc świata!
  Dziewczyna tak błyszczała tutaj. I zmiażdżonych przeciwników. Tak, na próżno premier Churchill kontaktował się z III Rzeszą. Z kim się zmierzył? To był miażdżący cios.
  Oczywiście nie ma recepcji wobec Gerdy. Jest dziewczyną o kolosalnej sile.
  I znowu będzie strzelał bosą stopą i roztrzaska masy Brytyjczyków.
  Następnie Charlotte strzela gołymi palcami. A potem rzuca się też na Cromwella. Tak, Brytyjczycy dostali rogi dokładnie.
  Charlotte zachichotała.
  - Jestem najfajniejszą osobą na świecie!
  Christina również celnie strzela do wrogów. Jest dziewczyną o ogromnym potencjale. A jeśli strzela, to strzela.
  A jej pociski wysyłane bosymi stopami są tak zabójcze. A wojownik zawył:
  - Za najwyższe osiągnięcia!
  Magda też to wzięła i uderzyła Brytyjczyków do maksimum. Używając gołych nóg. Pokonał wojska brytyjskie i pisnął:
  - To wszystko będzie takie kolosalne!
  Wtedy wojowniczka pokazała swój język.
  Krótko mówiąc, dziewczyny tutaj są bardzo fajne. I wcale nie głupi. A gołymi obcasami celują lufami w angielskie czołgi i działa samobieżne.
  Krótko mówiąc, lądowanie zakończyło się sukcesem. Niemcy pokonali także Brytyjczyków w powietrzu. Nowy myśliwiec ME-309 pokazał całkowitą przewagę nad wrogiem. Jak Focke-Wulf. Co przeraziło Brytyjczyków.
  Krótko mówiąc, kiedy Londyn został otoczony. A Churchill próbował uciec. Ale go tam nie było.
  Dwie niemieckie pilotki Albina i Alvina zestrzeliły wszystkie samoloty eskortowe i zmusiły liniowiec Churchilla do lądowania. Dumny premier został zmuszony do uklęknięcia i pocałowania bosych stóp piękności. Pocałował Churchilla, nogi Albiny i Alviny. I stopy, palce i pięty. Po tym jego dziewczyny - premier Wielkiej Brytanii zostały zmuszone do lizania swoich piersi Wenus. Które dziewczyny kochały.
  Tak są dupki.
  Wielka Brytania upadła. A Fritz na białym koniu, triumf.
  Adolf Hitler uroczyście ogłosił:
  - Wziąłem więcej stolic niż Czyngis-chan!
  Pozostaje tylko pokonać Stany Zjednoczone. Ale to zajmuje trochę czasu.
  Cały rok 1944 minął w wymianie ciosów w bitwach powietrznych i morskich. Niemieckie okręty podwodne poprawiły się i stały się lepsze od amerykańskich. A raczej byli już lepsi, ich wyższość stawała się po prostu totalna.
  Führer, jak mówią, zwiększył rozpęd. W produkcji seryjnej pojawiły się myśliwce odrzutowe ME-262 i okręty podwodne napędzane nadtlenkiem wodoru. Więc Fritz mają teraz dużo zasobów. Dotyczy to również istot ludzkich.
  Pancernik Bismarck został ponownie zbudowany w przyspieszonym tempie. Został uruchomiony w marcu 1944 roku. Nowy statek był dwukrotnie większy pod względem wyporności niż poprzedni i trzykrotnie potężniejszy uzbrojenie. Zbudowano także lotniskowce, i to bardzo potężne.
  Lotniskowiec zdolny do przewożenia stu dwudziestu samolotów o opływowym kadłubie został zwodowany w styczniu 1945 roku.
  Trzecia Rzesza przygotowywała się do skoku. Nadszedł rok 1945... Flota amerykańska poniosła ciężkie straty. A Japonia naciskała również z zachodu na Stany Zjednoczone. Niemieckie samoloty stawały się coraz doskonalsze, rosły karty asów.
  Np. dwóch pilotów z III Rzeszy - Albina i Alvina nazywało ich A - kwadrat, bardzo żwawo zaliczyli konta. Jak dotąd Huffman jest rekordzistą. Do czerwca 1945 r. doprowadził swoje konto do czterystu samochodów iw rezultacie otrzymał Krzyż Kawalerski Krzyża Żelaznego ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A to jest piąty stopień.
  Ale Albina i Alvina już go doganiały. Po przekroczeniu trzystu zestrzelonych pojazdów otrzymali Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Ale teraz zbliżali się już do czterystu. I nie zamierzali przestać.
  Tutaj Albina nacisnęła bose palce na pedały kierownicy i świergotała:
  - Chwała wielkiej Ojczyźnie!
  I zestrzelił kilka amerykańskich samolotów.
  Alvina, nadal strzelając, również się rzucał. Bosymi stopami zestrzeliła dwa samoloty armii amerykańskiej i pisnęła:
  Jesteśmy ucieleśnieniem nienawiści!
  Dziewczyny rozeszły się. Są bardzo zwinni w walce.
  Albina wystrzeliła z armaty i syknęła:
  - Chwała Ojczyźnie - bicz!
  Alvin zgodził się z tym:
  - Wielka chwała!
  Niemcy bardzo mocno naciskali na Amerykanów. I wzięli jakość swojego lotnictwa.
  E-50 okazał się dobrym rozwinięciem. Ten czołg okazał się z działem przeciwpancernym i szybkostrzelnym. I z dobrą ochroną przednią.
  Amerykański Sherman nie jest jego rywalem. I Pershinga też. E-50 okazał się bestią maszyny.
  Niemcy w czterdziestym piątym roku osiedlili się na Grenlandii i stworzyli przyczółek w Kanadzie. Jednocześnie dyplomacja niemiecka przejęła na swoją stronę Brazylię i od dawna posłuszną Argentynę. A awans zaczął się od południowych przyczółków.
  Rok 1946 był decydujący. Wojska niemieckie i japońskie zaatakowały Meksyk i zdobyły prawie całą Kanadę, najeżdżając również Alaskę. A potem działania wojenne zostały ostatecznie przeniesione do Stanów Zjednoczonych. Na jego terytorium zaczęły się toczyć prawdziwe bitwy.
  I oczywiście niemieckie czołgi serii E okazały się bardzo niebezpieczne i bojowe. Gdzie są przed nimi Amerykanie. Faszyści mają taką siłę.
  Zwłaszcza, gdy załoga czołgu Gerdy atakuje i miażdży oddziały amerykańskie.
  Ma samochód serii E-50, zwinny i szybki. Ma lufę o długości 100 EL i kaliber działa 105 mm. Jeśli taki pistolet żłobi.
  Gerda nacisnęła przycisk joysticka gołymi palcami, wystrzeliła pocisk, trafiając celnie we wroga i pisnęła:
  - Chwała III Rzeszy!
  Charlotte, ta rudowłosa dziewczyna również rzucała się gołymi palcami na Amerykanów i świergotała, szczerząc zęby:
  Chwała naszym niezwyciężonym żołnierzom!
  Kristina również postukała gołymi palcami w swoje zwinne, wyrzeźbione nogi i jęknęła:
  - Chwała bohaterstwu Wehrmachtu!
  Magda długimi, pełnymi gracji palcami gołych nóg też miotała się i piszczała:
  - Chwała niezwyciężonemu Wehrmachtowi!
  A cztery dziewczyny wezmą to i ryczą na całe gardło:
  - Jesteśmy prawdziwymi orłami i pełnymi heroizmu! A my latamy jak ptaki, synowie dzielnej Ojczyzny!
  Gerda znów wystrzeliła gołymi palcami. Uderzyła w amerykański samochód i syknęła:
  - Nie, nie synowie, ale córki!
  Charlotte wystrzeliła do amerykańskiego samochodu, oderwała jego wieżyczkę i zaćwierkała:
  - Oczywiście córki są bardzo bohaterskie!
  Christina spoliczkowała swojego przeciwnika. Przebiła wroga na wskroś i syknęła, obnażając zęby:
  - Jesteśmy prawdziwymi maszynami śmierci!
  Magda również strzelała do wroga. Złamała wrogą zbroję, staranowała wroga w czoło i jęknęła:
  - A my jesteśmy najdoskonalszymi maszynami na świecie!
  A dziewczyny zawyły w refrenie:
  - Chwała Niemcom, chwała, czołgi pędzą do przodu! Dywizje III Rzeszy witają odważnych!
  Krótko mówiąc, Niemcy naprawdę dobrze sobie radzili, a ich wojska odnosiły jedno zwycięstwo za drugim.
  Stany Zjednoczone mają oczywiście silną gospodarkę, ale przegrały pod względem technologicznym. Zwłaszcza czołgi i samoloty odrzutowe. Niemcy mieli już w produkcji seryjnej ME-262 X, a ten samolot był w stanie przetrwać z prędkością ponad 1150 kilometrów na godzinę i był uzbrojony w pięć działek 30 mm. Amerykanie nie mogą się oprzeć takiej maszynie.
  Niemcy mieli także ptaka XE-262, łatwego w produkcji, prawie w całości wykonanego z drewna, bardzo lekkiego i zwrotnego. Jednak XE-262, ze względu na zbyt małą masę i dużą prędkość, był również trudny w zarządzaniu i wymagał wysoko wykwalifikowanych pilotów. Ale był świetny dla stylu Huffmana, który działał w zbliżeniu. I z bliskiej odległości zmiażdżył Amerykanów.
  Ale oprócz Huffmana były też dwie dziewczyny, które grały: Albina i Alvina. Każdy z nich przekroczył trzysta zestrzelonych samolotów i otrzymał Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Krzyże rycerskie ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami mają do tej pory tylko Huffman, który zestrzelił ponad pięćset samolotów, a Rudel, legendarny samolot szturmowy, zniszczył ponad pięćset czołgów i wiele innych celów naziemnych. I jeszcze siedemnaście samolotów.
  W III Rzeszy zatwierdzono także VI stopień Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami, dla tych, którzy dotrą do tysiąca zestrzelonych samolotów lub tej samej liczby rozbitych czołgów.
  W tym krzyżu rycerskim powinno być przymocowanych co najmniej sto diamentów, a byłby on większy niż inne krzyże rycerskie. Nagroda była więc nie tylko honorowa, ale i droga.
  Albina i Alvina lecą po niebie. Zestrzeliwują samoloty Yankee i śpiewają przez zęby:
  - Piękne dziewczyny,
  Wspaniali przyjaciele...
  Byliby groźni faceci -
  I świetne kopnięcia!
  Albina wycelowała z pistoletu lotniczego gołymi palcami, uderzyła Amerykanina i pisnęła:
  - Światła wesołych oczu!
  I mrugnęła do swojego partnera. Odcięła swojemu odpowiednikowi. Rozbiła wroga na kawałki gołymi palcami u nóg i zaćwierkała:
  - O komunizm i nasze chwalebne zwycięstwa!
  Albina poprawiła swojego partnera, zestrzeliwując samolot Yankee:
  - Za komunizm aryjski!
  I obie dziewczyny wybuchnęły śmiechem.
  Tymczasem wojna trwała nadal. Amerykanie wyraźnie przegrywali z najlepszym wrogiem w technologii i szkoleniu, a nawet przy użyciu obcych dywizji.
  W szczególności Yankees mają główny czołg Sherman. Cóż, gdzie on jest przeciwko głównemu niemieckiemu E-50. Maszyna nazistów miała przedni pancerz 250 milimetrów, boczny pancerz 170 milimetrów i masę siedemdziesięciu ton z silnikiem 1200 koni mechanicznych z doładowaniem.
  Należy zauważyć, że Sherman nie mógł nawet przebić niemieckiej strony, ponieważ pancerz E-50 jest pochyły. Nawet Sherman z siedemnastometrowym działem, Firefly, tak naprawdę nie wziął na pokład Niemca. Ale ten czołg nie był ogromny.
  A Niemcy pewnie zabrali amerykański czołg z odległości pięciu kilometrów. Ponadto ma wysoką sylwetkę. Amerykanie mieli Pershinga nieco lepiej. Czołg ten nie był jednak tak masywny jak Sherman, a jego działo kal. 90 mm nie wystarczało do skutecznej walki.
  Tylko "Superpershing" mógł przebić niemiecki E-50 w bok. Zaletą armaty i kalibru 90 mm oraz lufy o długości 73 EL. Ale z drugiej strony szybkostrzelność wynosi tylko cztery strzały na minutę w porównaniu z dwunastoma strzałami niemieckiego E-50, a waga pięćdziesięciu ton jest zbyt duża dla silnika o mocy 500 koni mechanicznych. Tak, a zbroja jest niewystarczająca. W czole niemieckiego głównego mastodonta Amerykanie nadal nie przebili się. Fritz miał również E-75 z działem kalibru 128 mm i grubością bocznego pancerza 210 mm pod skosami, z jeszcze lepszą ochroną i silnikiem o mocy 1500 koni mechanicznych.
  Tak więc od samego początku Stany Zjednoczone przegrywały. Tylko czołg T-93, a dokładniej działo samobieżne ważące 93 tony, z przednim pancerzem o grubości 305 milimetrów i działem 155 milimetrów, mógł walczyć z niemieckimi mastodontami.
  Ale osiągi tego działa samobieżnego były nieistotne, podobnie jak szybkostrzelność. A Niemcy zniszczyli go samolotami.
  Tak więc Amerykanie jako całość nie radzili sobie dobrze i beznadziejnie przegrywali.
  A wojska niemieckie zbliżały się coraz bardziej do Nowego Jorku i Waszyngtonu.
  Truman błagał Hitlera o pokój.
  Ale Führer chciał tylko całkowitego poddania się bez żadnych warunków. Waszyngton został otoczony. A naziści rozpoczęli atak na stolicę USA.
  Załoga czołgu Gerda walczyła o lepsze jutro. I wygrał bez problemów.
  Dziewczyna zaczęła nawet strzelać nie tylko gołymi palcami u nóg, ale także szkarłatnymi sutkami piersi. I to bardzo pomogło.
  Charlotte również wystrzeliła, naciskając rubinowe sutki na przycisku joysticka i ćwierkając:
  - Wielkość komunizmu polega na tym, że nie jest rybą, ale wielorybem!
  Christina, strzelając, naciskając przyciski joysticka, zauważyła:
  - A my Niemcy zbudujemy największy komunizm!
  Magda, strzelając do przeciwników szkarłatnymi sutkami, agresywnie wydała:
  - Najjaśniejszy komunizm! Tylko w górę, nie krok w dół!
  Gerda celując w armatę gołymi palcami u nóg i celnym strzałem przewracając amerykańską haubicę, potwierdziła:
  - Za komunizm aryjski!
  Po upadku Waszyngtonu Ameryka wkrótce skapitulowała. A stało się to 31 stycznia 1947 roku.
  Druga wojna światowa się skończyła. A dojście Hitlera do władzy zbiegło się z kapitulacją Ameryki.
  . ROZDZIAŁ 2
  Wydawało się, że trwa długi okres pokoju. W rzeczywistości wszystkie wojny się skończyły, Stany Zjednoczone zostały zdobyte, a czego chcieć więcej? Ale w koloniach było jeszcze jedno supermocarstwo: Japonia. A Hitler też chciał go podbić.
  20 kwietnia 1953 rozpoczęła się nowa wojna o ponowny podział świata. ZSRR nadal istniał w formie okrojonej. Wojsko, które doszło do władzy po Stalinie, postawiło Wozniesieńskiego jako formalny rząd główny. Liderowi udało się częściowo odbudować rosyjską gospodarkę. Zaproponował Hitlerowi udział ZSRR w wojnie z Japonią. Zgodził się, ale pod warunkiem, że Rosja zwróci tylko Primorye, Sachalin i łańcuch Kuryl, wcześniej schwytane przez samurajów.
  Tak więc Wozniesienski otrzymał nową szansę na ożywienie ZSRR i częściową rehabilitację imperium.
  Walki toczyły się z pełną siłą.
  Alenka i jej zespół walczyli na nowym, eksperymentalnym czołgu T-11. Ten samochód był ciężki i dobrze chroniony. Jej przedni pancerz osiągał 300 milimetrów przy wadze maszyny wynoszącej sześćdziesiąt osiem ton i działa kalibru 130 mm. W międzyczasie główny czołg T-54 nadal znajduje się w ZSRR, co również nie jest wcale złe.
  A Alenka i jej partner strzelają z potężnego pistoletu z dużej odległości. Japończycy mają oczywiście własne samochody. W szczególności jest to E-75, skopiowany z niemieckiego modelu na licencji. Ale ten czołg jest już nieco przestarzały.
  A Alenka powala go gołymi palcami. I wysyła pocisk dokładnie od końca do końca.
  Dziewczyna ćwierka:
  - Chwała epoce komunizmu! Chwała Leninowi w sercach!
  Rzeczywiście, jest to piękno na najwyższym poziomie.
  Anyuta również strzela, używając gołych palców wyrzeźbionych nóg i piszcząc:
  - Jestem bardzo fajną wojowniczką, a to jak w zegarku!
  Alla też odpala z kolei. Ta dziewczyna rzuciła samuraja i powiedziała:
  - W imię światła, ciepła i wiatru!
  No i oczywiście bosymi stopami.
  A potem wylądowała Maria. Jest dziewczyną o ogromnej duchowej sile. Rozbiła japoński czołg i zaćwierkała:
  - Za potężny komunizm!
  I ulegli jej nagiej pięcie.
  I w końcu wystrzeliła za pomocą bosej stopy i Marusyi. Dziewczyna uderzyła wroga i syknęła:
  - Chwała epoce lepszego świata!
  A jak ona gwiżdże... To naprawdę bardzo fajna dziewczyna.
  Załoga radzieckiego czołgu wykonuje świetną robotę i zbiera rachunki. Dziewczyny oczywiście szybko przejmują inicjatywę. Mają też najlepszy samochód dla Armii Czerwonej.
  A Gerda walczy na czołgu piramidowym. Ten samochód jest już bardziej zaawansowany i ma tylko dwóch członków załogi.
  Razem z Charlotte strzelają do Japończyków i są niezwykle skuteczni.
  Gerda gołymi palcami nacisnęła przyciski joysticka i uderzyła w japoński samochód, sycząc:
  - A samuraj poleciał na ziemię pod naporem stali i ognia!
  Charlotte również strzeliła do niej, używając gołych palców jej wyrzeźbionych nóg, i syknęła:
  - Ale nasz Wehrmacht od tajgi po morza brytyjskie, wszystkie są miliony razy silniejsze!
  Magda i Christina walczą w kolejnym czołgu piramidowym.
  Dziewczyny Terminator są niezwykle waleczne i mają kolosalną siłę.
  I tak Christina strzela bosymi palcami i uderza Japończyka.
  Potem krzyczy:
  - Nasza era ze zwycięstwami przed nami!
  Magda również strzela do wroga. Niszczy wieżę z rąk samurajów i piszczy:
  - A osiągnięcia czekają jeszcze fajniej!
  I znowu gołymi palcami czerpie zyski z systemu, niszcząc wrogów.
  Tak, są dziewczyny, które zatrzymają galopującego konia i wejdą do płonącej chaty.
  Wojownicy pokonali wroga i stopniowo wznosili się w górę.
  Japonia przegrywała. A Niemcy używali potężnej broni - dyskotek.
  Te latające spodki nie miały sobie równych.
  Tutaj Agata i Adala walczą na dyskietce. Wojownicy kontrolują maszynę za pomocą joysticków i wykorzystują tę najpotężniejszą jednostkę. I tak miażdżą przeciwników. I uderzają promieniami ciepła z powietrza. Dosłownie niszcząc potęgę rywali.
  Agata strzelając do wroga ryczy:
  - Oszalał moją pasję!
  I z gołym, okrągłym obcasem, jakby naciskał.
  Adala strzelając do wrogów pewnie deklaruje:
  - To tylko moc!
  A także używa bosych palców przeciwko wrogowi.
  Dziewczyny naprawdę się rozproszyły. I takie, powiedzmy prosto walczące piękności.
  Że prawie nic nie zostało z Japonii.
  Kraj Kwitnącej Wiśni przegrywał. I niestety, wydawało się to prawie beznadziejne.
  Samuraj zmierzył się z technologiczną wyższością. I bardzo poważny przeciwnik pod względem planowania operacyjnego.
  Japonia pokonała w swoim czasie Rosję, ale teraz przegrywała z koalicjami.
  W końcu III Rzesza nawet przypuściła atak nuklearny na wyspy, a kraina wschodzącego słońca skapitulowała.
  W rezultacie podbój kolosalnych ziem został zakończony. Jednak III Rzesza walczyła trochę więcej w Ameryce Łacińskiej i przeprowadziła dodatkowe zajęcia terytoriów.
  Ale kiedy cały świat jest pod III Rzeszą, wciąż wolny ZSRR drażni się z Führerem.
  A 20 kwietnia 1957 rozpoczyna się agresja na Rosję. A na ZSRR nacierają kolosalne siły.
  Na co Armia Czerwona może liczyć w tych warunkach? Siły są już bardzo nierówne.
  Ale najwyraźniej Rosjanie i inne narodowości wciąż mają jakieś kalkulacje.
  Zwłaszcza na Olega Rybachenko i Margarita Korshunova. Chłopiec i dziewczynka w wieku dwunastu lat zostają wysłani ze specjalną misją, aby pomóc ZSRR przetrwać i wygrać.
  To są dzieci i cztery dziewczyny demiurg z nimi!
  I naprawdę ciężko walczą.
  Natasza, Zoja, Augustyn, Swietłana walczą z nazistami.
  Dziewczyny tradycyjnie boso iw bikini. I to jest ich credo. Walczą z dziką zaciekłością.
  Natasza, strzelając z karabinu maszynowego, zauważa:
  - W czym jesteśmy dobrzy, że umiemy walczyć!
  Zoya, strzelając do wroga, zgodziła się:
  - Możemy!
  I rzuciła granat bosymi palcami.
  Augustina nabazgrała nazistom z karabinu maszynowego i z wielkim podnieceniem wrzasnęła, rzucając gołą piętą granat:
  - Jestem niszczycielem zła!
  Swietłana, również strzelając do wroga i strzelając celnie, ścinając wrogów i rzucając bosą stopą worek z materiałami wybuchowymi, dzięki czemu czołg się przewrócił, prowokacyjnie wydała:
  - Zmielę Trzecią Rzeszę na proszek!
  A dziewczyna znowu wystawiła język.
  Oleg Rybaczenko rzucił we wroga darem śmierci dziecięcą nogą o morderczej mocy i wydał:
  - Żołnierz czasami korzysta z prostytutek podczas wakacji, polityk zawsze korzysta z prostytutki, która wykorzystuje wyborców zarówno w pracy, jak i w spoczynku!
  Margarita, odcinając faszystowskie stwory i wysyłając mordercze prezenty śmierci, wypaliła:
  - Żołnierz płaci prostytutkom tyle, ile zarabia własną krwią, sam polityk jest prostytutką i płaci mu się za zepsucie krwi wyborców!
  To są wojownicze kobiety i potwory. Dzięki nim możesz walczyć z prawie każdym potworem. A nawet Hitlera.
  Natasza strzelając do nazistów i broniąc Moskwy śpiewała:
  - Miażdży nas jarzmo hordy,
  Jesteśmy uciskani jarzmem niewiernych...
  Zoya strzelając do Fritza i rzucając bosymi palcami stopami, wydała morderczy gwizd:
  Ale gotuje się w naszych żyłach
  Niebo Słowian...
  Augustina, strzelając do nazistów i działając bardzo energicznie, oddając granat gołą piętą, kontynuowała:
  A ze wspaniałych brzegów
  Do brzegów Kołymy...
  Swietłana śpiewała z dziką pasją, bawiąc się mięśniami nóg, a kafelki prasowe wydały:
  Wszystko to jest naszą Ziemią,
  To wszystko to my!
  I tutaj dziewczyny, muszę przyznać, były z wielką zarozumialstwem i kolosalną agresją.
  A wieczne nieśmiertelne dzieci Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova są również superklasowymi wojownikami.
  Oleg Rybachenko rzucił ze śmiertelną siłą wybuchową paczkę i gwizdnął.
  Oszołomione i oszołomione wrony spadły na nazistów, które przebiły czubki ich głów.
  Oleg Rybaczenko ćwierkał:
  - Żołnierz strzela, posyłając kulę w klatkę piersiową wroga, polityk zabija, wsuwając świnię do kieszeni i żółć w wątrobie!
  Margarita Korszunowa, również początkowo gołymi palcami, rzuciła dar śmierci ze śmiercionośną siłą. I też gwiżdże, sprowadzając kruka na wroga, przebijając się przez wieże czołgów.
  Dziewczyna ćwierkała:
  - Żołnierz w bitwie krzyczy wiwatami, polityk też nie milczy, ale jeśli wojownik zostaje pobity w bitwie, to dlatego, że krzyk, niestety, nie jest tarczą!
  Nikt nie może ich powstrzymać, nic nie może ich pokonać. Złe wilczyce miażdżą wroga, złe tygrysy pozdrawiają bohaterów.
  A może bohaterki. Oto hazardowe dziewczyny z najwyższego lotu ptaka.
  A jeśli walczą, to z serca ....
  I Alenka z załogą na czołgu T-13. Maszyna gotowa oprzeć się niemieckim, piramidalnym kompozycjom. Dziewczyna strzela do wroga i śpiewa:
  - Nasze czołgi to po prostu cud,
  Od pustyń po morza północne!
  Rozerwiemy cię, wierz Judaszu,
  Straszna bestia zostanie zniszczona!
  Anyuta potwierdziła z furią, również strzelając do wroga gołymi palcami stóp:
  - Rozerwę wroga i zmielę go na proszek.
  Alla na zmianę szarżowała na wroga za pomocą bosych stóp i ćwierkała:
  - O wielkość czerwonego komunizmu!
  Maria również uderzyła wroga, oddając celny strzał gołą kończyną dolną i ryknęła:
  - O piękne zwycięstwa!
  Marusya również, za pomocą bosych palców u nóg, poruszyła wroga, jakby go uderzyła, i jęknęła:
  - O najwyższe idee komunizmu!
  Piątka walczyła z nazistami jak terminatorami.
  Oleg Rybachenko wysadził młyn mieczami, siekając nazistów i ćwierkając:
  - Żołnierz nie zawsze jest gwiazdą, ale chwała jego wyczynów nie blednie przez wieki, polityk zawsze dąży do roli luminarza, ale jego niesława pokrywa się pleśnią!
  Margarita Korshunova również posiekała za pomocą techniki motyla i pisnęła:
  - Żołnierz pracuje ostrym bagnetem i dźga w czystym sumieniu, polityk uderza w kciuki językiem, którego ostrość jest pozbawiona sumienia!
  A dzieci-terminatorzy, jak gwizdać i sprowadzać na nazistów mocno oszołomione wrony.
  A na niebie walczyli też sowieccy piloci. W szczególności Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova.
  Walczyły jak epickie bohaterki. Gołymi palcami wysłali pociski powietrzne. Trafiają wrogów bardzo celnie.
  Anastasia nacisnęła szkarłatny sutek na przycisk joysticka, uderzyła faszystę i zaćwierkała:
  - Chwała ideom komunizmu!
  Strzelając do wroga z sutków truskawkowych, półnaga Akulina również gruchała:
  - Chwała Bohaterom ZSRR!
  Tutaj są gorące i silne dziewczyny. Jak walczą jak prawdziwe bestie. I mają nadludzką pasję i kolosalną siłę.
  Anastasia, miażdżąc nazistów, śpiewała:
  - Nad nieszczęsną planetą wisiała,
  Zły Fritz wrzący w ciemności...
  Okupant nienawidzi swojego topora,
  Naostrz i odetnij głowę!
  
  Nie jest jednak pionkiem,
  I nie zawsze chodź pod jarzmem ...
  Zamienia złych wrogów w podpalacze,
  Zostanie władcą światów!
  Tymczasem Oleg Rybachenko rzucił gołymi palcami kilka groszków z anihilacją i zaśpiewał:
  - O Rosję i wolność do końca, zmuszając serca do bicia zgodnie!
  A potem chłopiec terminator powiedział:
  - Żołnierz może sam wypić za dużo wina i srać, ale nie będzie, jak polityk, bez miary wlewać biegunki słownej do pijaństwa!
  Margarita Korszunowa brała i cięła mieczami w formie śmigła we wrogów, odcinając ich.
  I ćwierkała, obnażając twarz:
  - Bosa dziewczyna gotowa jest bez strachu pobiec za swoim kochankiem, ale z jaką trwogą wyborca daje się obuć przez polityków!
  A potem jest Elizabeth na czołgu T-55. Maszyna z potężniejszym 105-milimetrowym działem niż T-54 i gotowa do walki z wrogami.
  Dziewczyny w zbiorniku oczywiście tylko w jednym bikini.
  Elżbieta nacisnęła przycisk joysticka gołymi palcami, strzelając dość celnie do wroga, i gruchnęła:
  - Za komunizm Rosji!
  Potem Ekaterina wystrzeliła z kolei, używając szkarłatnej brodawki na jej klatce piersiowej do strzału.
  Uderzyła w hitlerowski czołg i gruchnęła:
  - O sukces w budowaniu komunizmu!
  Elena również strzelała do przeciwnika, używając gołych palców. Zmiażdżyła lufę piramidalnego czołgu, zrobiła to wszystko trafnie.
  Potem zaświergotała:
  - Najjaśniejszy będziemy mieli komunizm!
  Potem lupanula i Eufrazja, choć zwykle jest tylko kierowcą. Ale dziewczyna uderzyła bardzo celnie, odbijając lufę nazistowskiego czołgu.
  Potem zagruchała:
  - Nasz komunizm jest jaśniejszy niż słońce!
  Dziewczyny na zbiorniku są boso iw bikini wyglądają bardzo pięknie i charyzmatycznie. I mają piersi z takimi szkarłatnymi sutkami.
  Elżbieta śpiewała z zachwytem;
  Zmiażdżmy jarzmo, uwierz faszyzmowi,
  W razie potrzeby przeniosę góry...
  Będzie epoka, epoka komunizmu,
  Polecę do nieba z piosenką!
  I znowu dziewczyna ze szkarłatnym sutkiem wciśnie przycisk joysticka i uderzy nazistów.
  Więc Führer niewiele go znajdzie.
  Z takimi dziewczynami jasne jest, że ZSRR wciąż żyje, a Hitler nie może go tak łatwo złamać.
  A z takimi chłopcami i dziewczyną jak Oleg Rybaczenko i Margarita Korshunova jeszcze bardziej.
  Chłopiec terminatora rzucił się na miecze i pisnął:
  - Polityku, to jest lis, na którego wyborcami są mieszkańcy kurnika, ale pożerając mięso tych, którzy mają inteligencję kurczaka, polityk na pewno wpadnie na świnię!
  Margarita Korszunowa rzuciła gołymi palcami kilka groszków zagłady i zaćwierkała:
  - Żołnierze walczą z kogutami, które składają złote jajka, dla indyczych generałów, które z kolei są pożerane przez lisich polityków!
  Oleg Rybaczenko gwizdał, przewracając wrony na głowy nacierających faszystów i świergotał:
  - Żołnierz biegnie do ataku, wierząc w zwycięstwo, polityk z tyłu w każdym razie będzie winił wojownika za odstępstwo od zasad!
  Margarita Korszunowa również powaliła wrony gwizdkiem i zdewastowała je, sprowadzając je na głowy Fritza, pisnęła:
  " Żołnierze czasem się wycofują, bo szczęście jest zmienne, ale polityka zawsze jest przekazywana, ich szczęście jest w podłyance i poślizgnięciu się świni!
  Oleg Rybachenko ponownie prowadził wiatrak swoimi mieczami i zawył:
  - Bosy chłopak jest za sprytny, żeby polityk mógł go wepchnąć pod piętę!
  Margarita Korszunowa zorganizowała przyjęcie w machaonie z mieczami i pisnęła:
  - Kiedy bose stopy dziewczynki zostają zranione ostrymi kamieniami, ranią serce mężczyzny, ale politycy, którzy zmuszają je do popijania kapuśniak w łykowych butach, biją wyborców w wątrobę!
  Oleg Rybaczenko, z nagim chłopięcym obcasem, poddał się morderczej teraźniejszości śmierci i krzyknął:
  - Żołnierz nie szuka śmierci, chce żyć, polityk nie szuka sposobu na wypełnienie obietnic wyborczych - chce zarobić na wyborcach!
  Margarita Korszunowa wzięła go i bosymi stopami rzuciła cienki dysk, odcinając wieże czołgów i ryknęła:
  - Żołnierz jest zawsze młody duchem, nawet siwieje, stary nieuczciwy polityk siedzący w wątrobie, a łysy diabeł nawet z gęstymi włosami!
  Oleg ponownie ciął mieczami w stylu machaona i pisnął:
  - W dawnych czasach żołnierz miał miecz, potem został zastąpiony przez karabin maszynowy, aby łatwiej było zabijać wrogów, a polityk miał wówczas język broni - nie da się wymyślić bardziej śmiercionośnego!
  Margarita Korszunowa agresywnie zauważyła, uderzając z dziką furią we wroga:
  - Żołnierz jest rodzajem machiny wojennej, ale pozostaje człowiekiem, w polityce nie ma nic ludzkiego - jest mechanizmem wojennym przeciwko rozsądnym argumentom!
  Pracowali bardzo aktywnie iz zapałem bojowym młodych tytanów.
  Ale Niemcy i ich armia napierają.
  Dwie dziewczyny latają na Yu-888: Isabella i Zaira, piękne blondynki. Zrzucają bomby. Ale wtedy Jak-23 pojawia się z boku.
  Izabela gołymi palcami u nóg kieruje wiatrówką i strzela do sowieckiej maszyny. Następnie dodaj prędkość. Jak-23 i tak nie jest zbyt szybki, a tutaj też jest w wersji przeładowanej i nie może dogonić niemieckiego samochodu.
  Dziewczyny uderzają w szybę gołymi obcasami i piszczą:
  - Bądź sławny, nasza armia jest święta!
  A jak pokażą się języki!
  A sowiecki samochód dostał się pod ostrzał z dwóch tylnych dział i zapalił się, woda, którą robią gołe palce dziewczęcych nóg.
  Zaira zaćwierkała, obnażając zęby:
  - Umyję wszystkich czerwonych żołnierzy!
  I mrugaj niebieskimi oczami. I wygląda najbardziej wojowniczo i intensywnie.
  I jak kocha pięknych młodych mężczyzn.
  Jednak jej pragnienie zabijania jest znacznie większe.
  Kiedy Niemcy wylądowali po bombardowaniu, Zaira wypił piwo. A Isabella oprócz piwa dodała też raki. Dziewczyny jadły radośnie. Zostawili pełne wdzięku, bose stopy, ślady stóp na szronie lotniska. Chłopcy pożerali swoje prawie nagie piękności z głodnymi i zawstydzonymi spojrzeniami. Jak piękne są dziewczyny, a jednocześnie okropne.
  Izabela zapytała Zairę:
  - Myślisz, że wojna wkrótce się skończy?
  Zaira zauważył:
  - Nie przed latem! Dopóki nie zdobędziemy Moskwy, Rosjanie nie skapitulują!
  Szmaragdowooka blondynka zauważyła:
  - A po upadku Moskwy wciąż mogą być walki!
  Blondynka o niebieskich włosach zgodziła się:
  - Mogą! Ale to już nie będą walki, ale agonia!
  A dziewczyny śmiały się, zjadały raki i znów do walki... Podczas gdy pogoda stosunkowo latała. A ich bose stopy zostawiały pełne wdzięku, gołe ślady.
  Izabela zauważyła:
  - Mamy wszystko piękne, nawet ślady!
  Zaira skinęła głową.
  - Niemki są idealne!
  I obie złe piękności śpiewały chórem:
  - Reich to perfekcja,
  Reich to perfekcja...
  Od uśmiechu do gestu
  Przede wszystkim pochwały!
  Och co za błogosławieństwo
  Wiedz, że jesteśmy perfekcją
  Wiedz, że jesteśmy perfekcją
  Wiedz, że jesteśmy idealni!
  I znowu bomby zrzucane są na pozycje sowieckie. A ludzie umierają. Wiele osób ginie w wyniku ostrzału i bombardowania. A także ze strzałów wyrzutni gazu i innych śmiercionośnych urządzeń.
  Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova to bardzo piękne dziewczyny. Anastasia ma już wiele lat, ale się nie starzeje, wygląda bardzo świeżo i młodo, tylko mocno rozwinięte, duże mięśnie sprawiają, że wygląda na starszą. A jej twarz nie ma zmarszczek ani siateczek, z delikatną, opaloną skórą. A Akulina od lat jest jeszcze młoda. Obie piękności są doskonałe. To asy najwyższej klasy. Co więcej, Pokryszkin, po zestrzeleniu przez Fryderyka Wolfa, doznaje silnego szoku pociskowego i nie robi już więcej wypadów.
  Anastasia manewruje rozdartą beczką. I powala nieco przestarzały ME-362. Potem bohaterka piszczy:
  - Pędzimy orłami po niebie!
  Manewry Akuliny, lisiego węża, odcina ogon Focke-Wulf-5 i ćwierka:
  - Rosja jest za nami! Rosja jest za nami!
  Dziewczyny zdecydowanie rosną. Nie założyli nawet staników w jakichś cienkich majtkach, z którymi walczą. Ale bardzo pomaga w walce. W końcu zwiększa skuteczność działania morderczych dziwactw.
  Anastasia ponownie wykonuje manewr. Tym razem ma poważniejszego przeciwnika niż ME-462, który ma osiem punktów ostrzału. W zestawie cztery działa lotnicze kalibru 30 mm. I oczywiście jest to poważny przeciwnik. Potężna broń pozwala odciąć wroga za jednym zamachem. A ty masz tylko jedną wiatrówkę...
  Anastasia jednak zręcznie odrzuca swój samolot na bok, oddalając się od latających odrzutowców prowadzących. Tak, ma tylko 20-milimetrowy kaliber działa. Ale jeśli strzelisz w ogon.
  Anastasia zaśpiewała z uśmiechem:
  - Junkers podszedł mi do ogona,
  Ale potem zapalił...
  Irytująco wyły śruby,
  Nie potrzebują nawet krzyży na swoich grobach,
  Krzyże spadną na skrzydłach!
  Akulina zachichotała i obcięła Yu-588, gruchając:
  - Za zabawne zwycięstwa!
  I pokazała swoje perłowe zęby. Tutejsze dziewczyny są najszerszym i najbardziej kolosalnym wyciekiem walki.
  Anastasia odrzuca Jaka-23 na bok. Znowu próbują ją powalić. Prasy ME-462, samochód jest poważny.
  Anastasia śpiewała wściekle:
  - I widzę poważną,
  We śnie Iwana Groźnego...
  Ziemia na Syberii rozdzielona,
  Ty rodzima Rosja!
  A wojownik ponownie wybija niemiecki samochód. Najpierw rozrywa skrzydła. Sprawia, że tracisz prędkość. A potem idzie do ogona. Niemiec ma duże szanse na ucieczkę ze względu na dużą prędkość nurkowania. Ale nie przeciwko Wiedźminom. Bo jest asem najwyższej klasy!
  Akulina również toczy zaciekłą walkę. Dziewczyna kładzie nagie pięty na pedałach i śpiewa:
  - Nie znoś upokorzenia Słowian,
  Powstańmy wszyscy przeciwko Niemcom...
  Nie bierzmy więcej obelg
  Zmiażdżmy wroga stalową ręką!
  Oto Airacobra -5 przeciwko niemu. Mocna maszyna: cztery karabiny maszynowe i dwa 37-milimetrowe wiatrówki. Akulina zjeżdża swoim samochodem jak sanki w dół wzgórza, unikając pocisków samolotów. I nurkuje pod brzuch. Naciska spust gołymi palcami... I trafia dokładnie we wrażliwy cel.
  I zapala się amerykański samochód.
  Akulina śpiewała z entuzjazmem:
  - Za zwycięstwo nieśmiertelnych idei komunizmu!
  Anastasia też dobrze walczy. Oto trzy Mustangi przeciwko niej. Nie wydają się być tak groźne jak ME-462, których działa powietrzne są w stanie przewrócić jednym trafieniem. Mustang, amerykański myśliwiec, ma nie tylko karabiny maszynowe. Ale z drugiej strony jest ich sześć, dość dużych w 14-milimetrowym kalibrze.
  Anastasia musi manewrować. Strumień kul lekko zadrapał skrzydło. Ale zbliża się uderzenie i amerykański myśliwiec płonie.
  Anastazja zaśpiewała:
  -Szalony dom w ogniu,
  Demony będą dręczyć bez końca
  Grzeszny człowiek dostanie swoją...
  Ten, który czcił szatana!
  A oto jeszcze jeden amerykański samochód, który został wychowany ... I to oczywiście dość poważna aplikacja.
  Ostatni samochód Yankee próbuje uciec. "Mustang" przewyższa Jaka-23 szybkością i udaje mu się oderwać. Anastasia wystrzeliła z dystansu.
  I dostałem Amerykanina. Ale on, sapiąc ogonem, zdołał wydostać się z bitwy.
  Anastazja zauważyła:
  - Bang Bang! Pominięty! Szary króliczek odjechał!
  Akulina również walczyła z R-71. Potężny pojazd z ośmioma karabinami maszynowymi i działkiem powietrznym kal. 37 mm. A także manewrując, podpala skrzydło tego samochodu... I prowadzi do tyłu, strzela.
  Akulina śpiewała:
  Słońce się śmieje
  Świeci jasno dla dzieci...
  I znowu rzuciła swój samochód na bok. Strzela do Yu-288. Ta maszyna jest przestarzała, ale wciąż walczy. Niemiec, próbujący się wymknąć. Ale nie może ukryć się przed dziewczyną, która gołymi, okrągłymi obcasami energicznie wciska pedały i samochód się zapala.
  Anastasia zauważyła ze śmiechem:
  - Tak się nas boją!
  I kolejny okryty Focke-Wulf!
  Akulina powiedziała wściekle strzelając:
  - Świat powinien nas szanować, bać się,
  Czynów dziewcząt nie można policzyć...
  Członkowie Komsomołu są tak dobrzy w walce,
  Szatan zostanie zniszczony!
  A wojownik mrugnął do swojego partnera. Nawet jeśli tego nie widzisz...
  Piękno wróciło. I to jest ryzykowne. Tutaj ME-462 zaczyna ich ścigać. Pędy...
  Dziewczyny się ruszają. Niemiecki niebezpieczny samochód. Skrzydło Akuliny zostało uszkodzone, a drzewo zapaliło się.
  Jej dziewczyna dotarła na wybieg. Wiedźmin też to dostał... I przebił kadłub i wyciekł olej, lekko uszkadzając silnik.
  Dziewczyny zmuszone są na razie do rezygnacji z lotu. Ich samochody są naprawiane.
  I biegł boso po śniegu. Rozciągnij ich silne i muskularne ciała.
  Obie dziewczyny są opalone. Ruda, której włosy na wietrze jak sztandar ZSRR, i blondynka.
  Anastasia pyta swojego partnera:
  - No, jak myślisz, jak pokonamy Niemców?
  Akulina szczerze odpowiedziała westchnieniem:
  - Gdyby tylko Niemcy... Cały kapitalistyczny świat na motorach!
  Ruda skinęła twierdząco głową.
  - Wróg jest bardzo silny. Ale czego się spodziewałeś?
  Wojna jest zacięta, ale wiara wojowników w zwycięstwo jest niezachwiana, a z takimi ludźmi można przenosić góry i pokonać Hitlera.
  
  Führer nie dał Wielkiej Brytanii szansy pod rządami księcia
  Hitler nie zatrzymał wojsk pod Dyukerem. A armia brytyjska została częściowo pokonana, a częściowo schwytana. Wywołało to dla Brytyjczyków kolosalny szok. W rezultacie oferta pokoju Hitlera została przyjęta. Warunki były umiarkowane. Brytyjczycy powrócili do III Rzeszy zdobyte wcześniej kolonie niemieckie oraz ziemie odebrane Turcji. A także rozpoznali to, co już zostało wygrane, a więc zdobyte.
  Hitler, po zdobyciu wielu Francuzów, Belgów, Holendrów i zwróceniu utraconych wcześniej kolonii, chwilowo się uspokoił. Trzeba było przetrawiać nowe ziemie.
  W czterdziestym pierwszym roku okupowana była również Grecja, a Jugosławia. Ale to koniec wojny...
  Führer nie spieszył się z marszem na wschód. Stalin nie drażnił gęsi, przynajmniej jeszcze nie. Ale III Rzesza nadal przygotowywała się do wojen. A w 1944 r. sprawa dotyczyła sporu o północną Bukowinę. Führer zażądał od Stalina zwrotu tych ziem Rumunii, gdyż nie należały one wcześniej do Imperium Rosyjskiego.
  Stalin, który do tego czasu miał już za mało personelu w stu dwudziestu dywizjach czołgów, stał się uparty. ZSRR był krajem, który zakończył już dozbrojenie, a pięćdziesiąt tysięcy czołgów to poważny argument.
  Z drugiej strony Hitler właśnie promował wypuszczenie Panther-2 i Tiger-2, bardziej zaawansowanych czołgów z potężną bronią. To prawda, że maszyny te miały mocniejsze silniki niż w prawdziwej historii. Samolot odrzutowy III Rzeszy nie jest zły, ale też dopiero zaczyna się odprężać.
  ZSRR ma przewagę pod względem liczby samolotów.
  To prawda, że Hitler ma więcej siły roboczej, w tym żołnierzy kolonialnych, i ogólnie wyższy potencjał gospodarczy.
  W skrócie: 22 czerwca 1944 rozpoczęła się nowa wojna. Obie strony oskarżały się nawzajem o agresję. Walki na terenach przygranicznych toczyły się ze zmiennym powodzeniem. Być może Armia Czerwona straciła swoje szanse, działając niezdecydowanie. Może sam Stalin wahał się, czy zagłębić się w pozycje nazistów.
  W każdym razie Niemcy zdołali zejść trochę głębiej w terytorium sowieckie i zostali zatrzymani. Na niebie szalały walki. Odrzutowiec ME-262 był niespotykany pod względem szybkości i potężnie uzbrojony, ale nie był wystarczająco niezawodny w locie. Nieco skuteczniejszy okazał się ME-309, z bardzo potężnym uzbrojeniem, trzema działami 30 mm i czterema karabinami maszynowymi o dużej prędkości 740 kilometrów na godzinę.
  Niemcy jako całość byli silniejsi w lotnictwie, a ich asy przewyższały radzieckie. Ale to też nie jest takie jasne. Dla Niemiec wojna skończyła się zbyt szybko i nie zdobyli żadnego doświadczenia.
  Bitwy pokazały, że seria czołgów ciężkich KV była przestarzała zarówno pod względem moralnym, jak i fizycznym. "Pantera" -2 okazała się dobrym czołgiem. I otrzymała pierwszeństwo. T-34 nie był zły, ale już przestarzały. Niewydajne kołowe czołgi gąsienicowe były nadal produkowane w ZSRR. Nastąpiła więc wymiana ciosów między dwiema niedoskonałymi armiami...
  Zimą linia frontu zamarła... Wiosną 1945 r. wojska radzieckie próbowały nacierać, ale ugrzęzły w obronie Wehrmachtu. Wzdłuż granicy nadal toczyły się walki. Przybliżony był parytet sił. Ale sytuacja może się pogorszyć. Niemcy desperacko próbowali wciągnąć do wojny także Japonię.
  Samuraj ugrzązł w Chinach, nie mogąc tak połknąć całego, zbyt grubego i dużego kawałka.
  Ale sytuacja się ustabilizowała. Hirohito zaproponował rozejm Czang Kaj-szekowi jako opcję. I tymczasowy podział sfer wpływów, aby rozwiązać im ręce na północy. Zmęczeni przedłużającą się wojną Chińczycy zgodzili się.
  A teraz pojawiło się realne zagrożenie, że już pod koniec maja 1945 r. Japonia otworzy drugi front. A faszystowskie Niemcy, wraz z satelitami i koloniami, mają znacznie więcej zasobów ludzkich i gospodarczych niż ZSRR. I coraz bardziej zwiększa produkcję broni. Co więcej, Niemcy mają bardziej zaawansowaną technologię niż ZSRR, zwłaszcza w samolotach odrzutowych!
  Stalin próbuje znaleźć wyjście z tej sytuacji. Połącz na przykład Wielką Brytanię z wojną. Ale ona sama ma problemy w koloniach, zwłaszcza w Indiach. Tak, Stany Zjednoczone nie chcą walczyć z III Rzeszą i Japonią. Co więcej, Hitler nie przeprowadzał masowych represji wobec Żydów i nie miał jeszcze opinii potwora w oczach Zachodu.
  Więc próby znalezienia nowych sojuszników nie powiodły się. Z drugiej strony Japonia chciała pomścić Khalkhina Gola i powtórzyć sukces z przeszłości. A po zawarciu rozejmu w Chinach uwolniono od niej dodatkowe siły. A samuraje nie weszli jeszcze do wojny z Wielką Brytanią i USA.
  A 30 maja Japonia powinna wypowiedzieć wojnę ZSRR i zaatakować na całym obwodzie granicy, a także zadać miażdżący cios sowieckiej bazie we Władywostoku, co jest bardzo niebezpiecznym posunięciem. A cios wojsk japońskich powinien być silny.
  Cesarz Hirohito osobiście nadzorował ostateczne przygotowania do północnej ofensywy. Ogólny plan przewidywał inwazję na Mongolię i Primorye... Generalnie logiczne jest unikanie forsowania pełnej rzeki Amur, a właściwie wykorzystywanie swojej przewagi liczebnej, zwłaszcza w Mongolii.
  Jedynym problemem był stan floty czołgów kraju Wschodzącego Słońca. Choć czołgi lekkie są przenoszone z macierzystego kraju na kontynent... Wielkie nadzieje pokładają w rysunkach niemieckiego czołgu T-4 z dość długą lufą. Niewielka waga dwudziestu pięciu ton i mocny przedni pancerz sprawiają, że pojazd nadaje się do użytku bojowego.
  Ale nadal musi być produkowany w masowych ilościach. Są też alternatywne pomysły - skopiować T-34... Na szczęście jest do niego dokumentacja. Wystarczy zainstalować niemiecką armatę - ma lepszą balistykę.
  Sam cesarz nakazał jak najszybsze wprowadzenie obu czołgów do produkcji. Ale tym razem i to po prostu nie wystarczy. Zacznie padać śnieg, a nawet ulewne deszcze i będziesz walczył z diabłem lub dwoma... To prawda, alternatywne ścieżki też są możliwe. Tak, a Mongolia może walczyć jeszcze przed opadami śniegu...
  Ale główną rolę odegra piechota, kawaleria... Łącznie w pierwszym rzucie są cztery miliony piechoty, znaczna część ma już doświadczenie bojowe, inni dobrze wyszkoleni rekruci - Japonia ma ogromną rezerwę poborową. Czołgów jest niewiele - trochę ponad dwa tysiące, a wszystkie są lekkie... Niektórych nawet nie można nazwać czołgami - klinami. Transportu też jest niewiele, nie można go porównywać z Wehrmachtem... Chociaż jest nadzieja, że Rosjanie też nie są w porządku z tym. W pierwszej linii znajduje się ponad pięć tysięcy samolotów, jednak bombowce z reguły są na poziomie taktycznym, ale są bombowce nurkujące, które nie są gorsze od Yu-87. Ogólnie rzecz biorąc, flota lotnicza nie jest słabsza od niemieckiej w czterdziestym pierwszym, z wyjątkiem tego, że z odpowiednikiem Yu-88 Japonia jest również gorsza od niemieckiej.
  Ale nic, jest dosyć surowców, jest dosyć siły roboczej, Ameryka nie może ich zdobyć. Po przetrawieniu kolonii będzie można zapewnić wojska na najwyższym poziomie.
  Ale to przyszłość, ale na razie... Na razie podobno będziesz musiał płacić duże straty za każdy krok! W Japonii życie żołnierza jest mało cenione. Śmierć uważana jest za cnotę, świetny wybór!
  Przeniesione wyspy, gdzie stumilionowy naród jest ciasny, okrutna moralność, kodeks Bushido. Pozostawia odcisk i patrzysz na ludzi na mrówki. Myślisz, ilu z nich możesz jeszcze poświęcić, żeby nie przegrać wojny.
  Nie chce być w roli padlinożercy. A niedobór mężczyzn rekompensuje poligamia - przecież nie ogranicza ich moralność chrześcijańska!
  Tak więc już na pierwszym rzucie są siły równe Wehrmachtowi w lotnictwie i piechocie (z gorszą mechanizacją, ale przynajmniej nie gorszą odwagą!), To prawda, w czołgach i artylerii Japończycy będą zauważalnie słabsi niż Wehrmacht z czterdziesty pierwszy rok.
  Ale z drugiej strony cesarz jest tego pewien i o wiele mniej sił zostanie skierowanych przeciwko nim. Ponadto z powodu długiego braku powszechnej służby wojskowej Niemcom brakuje regularnych oficerów. Japonia nie znała tego nieszczęścia. Oznacza to, że w Kraju Kwitnącej Wiśni personel wojskowy, zwłaszcza w średnim wieku, jest lepiej przygotowany niż ich niemieccy koledzy. A za kilka miesięcy czołgi "Karas" skopiowane z T-34, ale z lepszym działem, zaczną przybywać masowo. A potem będą rozmawiać z III Rzeszą na równych prawach!
  Tak więc Hirohito w ogóle zdecydował już o wszystkim. Termin wyznaczono na 30 maja. W Japonii 30 jest uważane za liczbę harmonijną, podobnie jak maj. Tylko wakacje i czas na start. Do tego czasu zakończą się główne działania przygotowawcze.
  W cesarskim pałacu jest wiele kobiet ninja. Pełnią podwójną funkcję, służąc cesarzowi i niezawodnie strzegąc oficjalnego Bóstwa Japonii.
  Dziewczyny są tu inne, oczywiście jest więcej Japonek, ale są też rude, blondynki, brunetki. Ubrania też są zróżnicowane, bardzo bogate i skromne, i wcale nie w bikini. Łączy ich to, że wszyscy bez wyjątku są młodzi, piękni, łyżwiarze i... boso. W Japonii pokojówki chodzą w ten sposób po domach lub pałacach. Ale oczywiście nie mężczyźni... Ci, którzy służą chłopcu, który nie ma jeszcze piętnastu lat, też chodzą boso.
  Sam pałac jest luksusowy, w ostatnich tygodniach dodano do niego różne wyroby futrzane, skóry i trofea.
  A z rozkazu cesarza budują nawet nowy... Hirohito postanowił wznieść budynek na cześć zwycięstw - budynek, który podwoił wysokość Wieży Eiffla. Ale pod największym pałacem świata chińscy robotnicy oczyszczają teren. Trudności wojny, chociaż robotników jest teraz pod dostatkiem, ważne jest, aby surowce, których jest znacznie mniej, nie odpływały. Za rozwój kopalń, przywrócenie dawnych, które zostały odzyskane z Wielkiej Brytanii i USA ...
  Yamamoto wszedł do cesarza i skłonił się głęboko, życząc wielkiego zdrowia... Dalej rozmowa czysto biznesowa.
  Wielki admirał zasugerował powtórzenie tego, co wydarzyło się już w Port Arthur w 1904 roku, kiedy 27 stycznia flota japońska podstępnie zaatakowała bazę morską Imperium Rosyjskiego.
  Tylko tym razem zaplanowano uderzenie siłami pancerników i lotniskowców, no i oczywiście lokalnymi flotyllami, niszczycielami. Siła japońskiej floty jest przytłaczająca: co oznacza, że nadal muszą z niej korzystać. Pojawiły się jeszcze pytania, czy uderzyć w Pietropawłowsk-Kamczatkę?
  Hirohito skomentował:
  - Aby sadzić natychmiast w tym momencie, dojdzie do usunięcia części sił z obrony Archipelagu Hawajskiego, a to jest ryzyko utraty najbardziej kluczowego punktu obrony Pacyfiku!
  Yamamoto emanował pewnością siebie:
  - Z jednej strony Wasza Wysokość ma rację, ale... Jankesi nie mają teraz wystarczająco dużych sił do ataku. Jest mało prawdopodobne, aby odważyli się teraz rzucić do przodu, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że tydzień temu zatopiliśmy dwa kolejne ich lotniskowce z pomocą dziewczyn ninja. - Wielki Admirał wskazał na niebo. - Nie mają nic, co by nas powstrzymywało i nie wspierało z powietrza ataku na Hawaje. A lotniskowce i pancerniki nie są budowane szybko. - Wprawdzie Mankurt jest szaleńcem, ale po to, by przydał się w tej sytuacji...
  Cesarz mądrze odpowiedział:
  - Ale właśnie dlatego może spróbować wykorzystać swoją szansę. Na przykład do lądowania na statkach handlowych, podczas gdy Stany Zjednoczone mają wystarczający tonaż konwencjonalnych statków.
  Yamamoto również logicznie stwierdził to:
  - Niech spróbuje! Nasi żołnierze piechoty zdążyli już zdobyć przyczółek, a ich waleczność i wytrzymałość są znane na całym świecie. Wrogowie nie będą mogli wiele schwytać. A potem nasze pancerniki i lotniskowce wrócą i odetną dostawy... I pojawią się nowe dziesiątki tysięcy trupów i jeniec. I w tym przypadku podziały wewnętrzne w Ameryce będą się jeszcze bardziej nasilać i możliwa jest nawet miniaturowa wojna domowa!
  Hirohito spodobał się ten wniosek. Cesarz przyjaźnie poklepał Wielkiego Admirała po ramieniu:
  - I co? Rzeczywiście, o ile wiem, Amerykanie nie wiedzą, jak przeprowadzić szybkie lądowanie na nieprzygotowanym wybrzeżu. A więc czeka na nich pułapka!
  Yamamoto dodał z uśmiechem:
  - A kolejny krok to skok do Kanału Panamskiego!
  Hirohito odpowiedział:
  - Nie, admirale. Nie utrzymamy przesmyku. Ameryka może rzucić milion żołnierzy nowymi Shermanami i nieuchronnie wrzucić do morza najsłabsze siły. Ponadto amerykańscy kapitaliści wciąż mogą opuścić Pacyfik, ale nigdy nie stracą Panamy, gdzie surowce pochodzą z Ameryki Południowej. To ich sygnał do walki do końca. I tak jest nadzieja, że Hawaje przyciągną wszystkie swoje siły za pomocą magnesu, miażdżymy wojska amerykańskie, aż opinia publiczna i trudy wojny pogrążą imperium Orlanu w chaosie. - Cesarz wziął kilka łyków czarnej kawy i dodał. - Dla Stanów Zjednoczonych sama Ameryka jest fortecą nie do zdobycia, ale Hawaje, przyczółek, znajdują się na obcym terytorium. Powstrzymajmy zapał, dopóki najważniejszy wróg nie zostanie pokonany. Cóż, wtedy uderzymy na Stany Zjednoczone z dwóch stron. Nie zapominaj, że otwarcie drugiego frontu będzie wymagało zminimalizowania sił działających na jeden z nich.
  Yamamoto zgodził się tylko częściowo:
  - Oczywiście najważniejsza jest dla nas północ, zwłaszcza jeśli chodzi o perspektywy długoterminowe. Ale praktycznie nie krępuje statków. Po upadku Władywostoku, w związku z surową pogodą, to, co zostanie z Rosjanami, nie będzie już nas rozpraszało. A potem możliwe są bardziej aktywne operacje wojskowe przeciwko USA!
  Hirohito potwierdził:
  - Oczywiście, że tak! Jesteś moją prawicą i podporą tronu!
  Cesarz, patrząc na piękne panny, zauważył:
  - Ale teraz jednostki naziemne podejmują się misji wyniesienia Kraju Kwitnącej Wiśni i poniosą ciężar wojny. Więc trzeba będzie pożegnać naszych żołnierzy!
  Yamamoto pospiesznie przypomniał cesarzowi:
  - Ale zaproponował powrót na północ za czterdzieści jeden... Chociaż prawdopodobnie ta propozycja nie była jeszcze wtedy dojrzała!
  Hirohito potwierdził:
  - Prawidłowy! Jesteśmy teraz lepiej przygotowani na przedłużającą się wojnę na północy. Mamy ropę i boksyty, metale, węgiel, siłę roboczą... Mamy wszystko, by walczyć długo i skutecznie. Staliśmy się silniejsi i jesteśmy znacznie lepiej przygotowani niż w czterdziestym pierwszym. Krótko mówiąc, Yamamoto - idź i wygraj!
  Po eskortowaniu najsłynniejszego japońskiego dowódcy, Hirohito, postanowił najpierw posłuchać piosenki w wykonaniu kobiet ninja. No to mam przyjemną rozmowę z generałami wojsk lądowych. Zostało tylko kilka dni.
  Mimo że groźba ataku ze strony militarystycznej Japonii stała się całkiem realna po wizycie Ribbentropa w Tokio, przy pomocy przekupstwa i zdrady stanu, agenci Mikado przekonali dowództwo Władywostoku, by nie stawiało wojsk w pełnej gotowości bojowej. W rezultacie miecz Damoklesa został już wniesiony i ucztują w restauracji.
  Major Vinogradova chwycił młodego oficera za włosy, była o głowę wyższa od niego i wyraźnie silniejsza:
  - Co za cham i pijak! Dlaczego masz tak rozwiązany zespół! Ten facet bardziej przypomina chłopca z kabiny niż oficera. Może na początek dobrze nadmuchaj, żeby wyskoczyły wszystkie chmielu.
  Dubinin był zawstydzony:
  - To jest Pasha Shoigu. Został wysłany na kursy bezpośrednio ze Szkoły Suworowa, zgodnie ze skróconym programem. Jest jeszcze całkiem chłopcem, za dwa miesiące ma szesnaście lat.
  Vinogradova skrzywiła się nieprzyjemnie:
  - Wow! W wieku piętnastu lat i już oficerem! To właśnie robi wojna! I nie wiedziałam, że mleka już otrzymywały pełnoprawne tytuły.
  Dubinin wzruszył ramionami.
  - Na wojnie dzieci wcześnie dorastają! Co więcej, przydarzyła mu się historia, jak napisał najlepszą historię o obronie Moskwy, a Żukow zauważył to i poradził mu, aby przeniósł chłopca z kadetów do oficerów.
  Vinogradova stała się milsza na te słowa:
  - Dobry! Że nie jest głupi. - Groziła jak uczennica studiowała palcem. - Ogólnie nieźle, ale koniec z piciem! Czuję to, a nos mam jak pies, zaraz pod trybunałem! - Kobieta silna, dojrzała, ale nie straciła sportowej harmonii i świeżości, dźgnęła pułkownika palcem. "Właściwie za to zapłacisz. Już mężczyzna w średnim wieku, ale się zachowuje.
  Dubinin zakaszlał ze złością:
  "Właściwie mam trzydzieści trzy lata, ale byłem już ranny siedem razy, więc wyglądam na stary...
  Vinogradova chciała coś powiedzieć w odpowiedzi, gdy nagle potworny ryk przerwał ciszę przedświtu. To było tak, jakby z nieba spadały ciężkie głazy, szyba w oknie natychmiast pękła. Odłamki gradu waliły w stół, a nawet lądowały w dłoniach i twarzach pijanych oficerów. Winogradowa wrzasnął jak dowódca:
  - Wszyscy natychmiast wychodzą.
  Dubinin krzyknął w odpowiedzi, tak bardzo, że prawie zerwał struny głosowe:
  - To są muszle dwunasto- i osiemnastocalowe! Japońskie pancerniki o największym tonażu wydają się być na polowaniu.
  Vinogradova, zirytowana, uderzyła butem w ścianę. Od szturchnięcia sprytnym, nawiasem mówiąc, trofeum, płytka pękła:
  - Zaczęło się, ale nie tak, jak planowaliśmy! Zupełnie nie! Cholera, musimy natychmiast zabrać eskadrę na morze i zatopić flotę kraju wąskookich małp.
  Padając na czworaka kapitan pierwszego stopnia (inaczej pułkownik) mruknął:
  - Broń jest tylko na moim niszczycielu i na kilku małych korytach. Nie mamy nawet odpowiedzi.
  Vinogradova pokazała ciężką pięść:
  - Cóż, ty i osły! Wojowniczka o niebieskich włosach jak szalejące tsunami ryknęła. - Ale powinieneś mieć artylerię nadbrzeżną! Przecież nie wszyscy zostali wysłani na front zachodni, a także do lotnictwa. W końcu od lat mówi się o tym, że Japonia może w każdej chwili przystąpić do wojny.
  Miał już dość ranny Dubinin, chciał powiedzieć, ale znowu zagrzmiało, padły fragmenty. Syrena zawyła, ostrzegając o przylocie samolotu. Dubinin z wielkim trudem wstał i krzyknął, blokując huk Winogradowej:
  - Mamy lotnictwo, a baterie przybrzeżne, nawet jeśli nie w kompletnym zestawie, są dostępne. Odpowiedzmy!
  Pilotka warknęła, biegnąc ulicami:
  - Pobiegłbym po prostu do mojego zawodnika i podrzucę tych Japończyków, to nie wydaje się wystarczające. Nadal zapłacą za Tsushima i Muduen.
  Shoigu, który odciął sobie połowę ucha, zgodził się:
  - Tak, zapłacą! Tak, nawet z procentem!
  Nastąpiły eksplozje i spóźniony dźwięk dział przeciwlotniczych. Ogólnie rzecz biorąc, większość obrony przeciwlotniczej Władywostoku została wycofana w czterdziestym pierwszym roku, aby wzmocnić obronę Moskwy, więc liczne punkty kolonii komarów w kraju Wschodzącego Słońca wydawały się nie zwracać większej uwagi do takiego "hałasu". Japońskie bombowce nurkujące zrzucały wiosenne "prezenty" z przeszywającym piskiem. Cios zadano zarówno miastu, jak i flocie. Japońskie samoloty nie są zbyt duże, ale zwinne, ale pancerniki wręcz przeciwnie, są potężne. Tutaj największy z nich jest nawet ciasny w oceanie, ma długość trzystu metrów i działa o milimetrach 460. Do czasu, gdy Amerykanom udało się zatopić którąkolwiek z tych piękności, a ci, którzy przeżyli, wraz z krążownikami zniszczyli wybrzeże. Bardzo przypominał nikczemny atak Kraju Kwitnącej Wiśni 27 stycznia 1904 roku. Dopiero wtedy nie było lotnictwa.
  Dubinin czuł, że dusi się od biegania. Nie jest supermanem, ale prostym człowiekiem z chorymi płucami, złapanym w trudnej sytuacji. A Victoria niewiele go wyprzedziła. Zastanawiam się, ile ma lat, nie wygląda na więcej niż trzydzieści lat, ma duże piersi i szerokie ramiona jak u mężczyzny.
  Vinogradova nagle odwróciła się i machnęła ręką:
  - Nie uciekaj staruszku, chodź za mną! - wrzasnęła z taką siłą, że fala dźwiękowa właśnie trafiła jej w uszy. - Jak najszybciej wypłyń niszczycielem na morze.
  W pobliżu huczały wybuchy, spadł deszcz gruzów, jeden z nich spadł bezpośrednio na Winogradową, a ona mechanicznie złapała go rękami. Terminatorka czuła się jak bramkarz, która skutecznie wygrała rzut karny, fragment był okrągły, ciepły i wyglądał jak piłka. Angelica nagle poczuła, jak coś płynie po jej ramionach. Dziewczyna spojrzała na odłamek, a potem nawet jej żelaznemu wojownikowi, zahartowanemu przez trzy lata wojny (razem z Hiszpanami), mdłości dotknęły jej gardła. W dłoniach trzymała główkę dziecka. Biedna dziewczyna (widać to po krótkich warkoczach, z wydłubanymi oczami. Winogradowa ostrożnie położyła głowę na popękanym asfalcie i przeżegnała się:
  - Nie miałeś czasu grzeszyć, nie żyć! Nie ma jednak większego grzesznika od Boga, dlatego nie ma większego grzechu niż obojętność na cierpienie dzieci.
  Znowu ryk i odłamki, jeden uderzył dziewczynę w but, drapiąc skórę. Vinogradova już chciała zawrócić i jak najszybciej pobiec na pas startowy, gdzie jej MIG cierpliwie czekał na agresywną hostessę, ale...
  Ostry jak ostrze sztyletu wzrok wojownika dostrzegł nieznośny grymas bólu na twarzy kapitana pierwszego stopnia Wasilczikowa, gdy jego górna część oderwanego ciała wyleciała w górę przez falę uderzeniową. Sama dziewczyna ledwo uniknęła fragmentu. Chociaż jaka to dziewczyna, po raz pierwszy chwyciła za broń w życiu cywilnym. Już kiedyś jakoś złapała się za policzek, nawet podczas międzynarodowej bitwy w Hiszpanii. W rezultacie pozostała głęboka blizna, która przez długi czas psuła jej wygląd. Plus aresztowanie i wysłanie pułkownika do obozu koncentracyjnego. To prawda, że na Syberii, w miejscu wyrębu, została przedstawiona jednemu bardzo silnemu czarownikowi, który za pomocą maści i przyzywania duchów zdołał uleczyć, jak gdyby nigdy nie był, tę ranę i kilka innych. Blizny otrzymane podczas walk z Białymi Czechami, wojskami Kołczaka, Denikina, Wrangla. I dużo ją nauczyła, więc wydaje się, że Vinogradova należała do wybranego rodzaju ludzi.
  Miała możliwość odejścia przed terminem, używając kobiecych wdzięków, więc pomimo trudnego artykułu została objęta amnestią. Chodzi oczywiście nie tyle o przekonanie mężczyzny, ile o to, by organizator imprezy się o tym nie dowiedział. A oszustów jest tak wielu, że znicz, znicz i znicz, wpędza ich w ruch. Więc tak naprawdę nie przyspieszysz, jeśli twoja kariera jest ci droga.
  Oznacza to, że Japonia ma dużą przewagę w piechocie, lotnictwie, a nawet czołgach. Otóż w czołgach z naszej strony rekompensuje to przewaga jakościowa, a reszta jest znacznie gorsza. Chociaż jeśli weźmiesz broń strzelecką, Japonia również pozostaje w tyle pod względem liczby karabinów maszynowych, w większości ma karabiny. Jednak dywizje Dalekiego Wschodu są słabo wyposażone w pistolety maszynowe. Nie ma wystarczającej liczby maszyn dla wszystkich. Tak więc ... Pod względem jakości nie ma przewagi w piechocie, a co gorsza, wszyscy najlepsi oficerowie są przenoszeni na front sowiecki, tutaj najgorsi żołnierze z reguły nie są ostrzeliwani, mając minimum szkolenia wojskowego. Oznacza to, że wojna zaczyna się w skrajnie niekorzystnej dla ZSRR sytuacji. A całkiem sporo nowo utworzonych rezerw zostanie wyrzuconych na wschód...
  Vinogradova nagle rzuciła się w pożogę. Zbombardowany szpital miejski płonął. Obraz jest naprawdę apokaliptyczny, a kobiety, dzieci i starcy płoną żywcem. Tutaj dziecko wpadło prosto w ogień, a dookoła rozległ się straszny ryk i jęki.
  Vinogradova poczuła w głowie trąby archaniołów i rzuciła się w płomienie. Języki ognia lizały gołe dłonie i otwartą twarz dziewczyny, ale pilot poruszał się tak szybko, że udało jej się złapać dziecko, wyciągając je z uścisku zniszczenia.
  Dziewczyna wyskoczyła, czując tylko lekkie swędzenie na skórze, rzuciła okiem na dziecko. Niestety, było już za późno, chłopiec udusił się, wciągnął płomienie do płuc, poparzenia na okrągłej twarzy. Takie podarte pęcherze na skórze są bardziej miękkie niż pąki stokrotek. Winogradowa krzyknęła:
  - Tu jest ludzki chaos!
  Uderzyła butem w stertę śmieci, po czym pospieszyła z pomocą, kto jeszcze mógłby zostać uratowany. To było jak kobra tańcząca między palnikami gazowymi, dziewczyna wierciła się bardzo dziwnie i tańczyła. Spaliła się, stopiła jej buty, zwęgliła tunika, ale walczyła uparcie o każdą łzę dziecka, o każde uderzenie małego serca, o każde kruche życie, ale tak niezbędne dla kraju! Buty rozpadły się i teraz dziewczyna tańczyła wśród wichrów ognia, jej nagie, urocze nogi. Była męczennicą, ale nie tylko zakonnicą torturującą się postami i biczem, co nie służy ani Bogu, ani ludziom, męczennikiem-bojownikiem ratującym konkretne życia. Nogi wojowniczki pokryte były warstwą małych pęcherzy, ale poruszały się jeszcze szybciej i dokładniej z bólu.
  Kapitan służby medycznej wyjął z torby duże buty i krzyknął do niej:
  - Weź je, szybko załóż! Tańczysz na płomieniu, więc zostaniesz kaleką.
  Wojownik w randze majora natychmiast odpowiedział:
  - Lepiej zostać kaleką fizycznie niż moralnie dziwakiem! Ani sekundy dla siebie, wszystko dla frontu, wszystko dla zwycięstwa!
  Kapitan służby medycznej odpowiedział:
  - To prawdziwy sowiecki człowiek!
  Vinogradova, depcząc płomień, przeklęła:
  - A co stoisz, ratuj ludzi!
  Kapitan westchnął.
  - Mam protezy zamiast nóg!
  Vinogradova, wyciągając kolejną dziewczynę z na wpół spaloną twarzą i nieprzytomną, krzyczała wściekle:
  Jak okrutny jest Bóg!
  Kapitan wzruszył ramionami.
  To nie wina Boga, ale ludzi!
  Vinogradova bardzo rozsądnie i pewnie sprzeciwiła się:
  - To to samo, co powiedzenie - nie rodzice są winni, ale dzieci!
  Kapitan chciał coś powiedzieć, ale kłęby dymu wdarły się do jego gardła i zakaszlał ze złością.
  Bombardowania ustały, ale ostrzał trwał nadal. Działa okrętowe mają przyzwoity zapas pocisków, jednak ogień był teraz skierowany bardziej na rozbrojone radzieckie okręty. Yamamoto rozumiał, że dominacja na morzu na długi czas przeniesie inicjatywę w tej wojnie na Japonię. A do budowy statków proces jest kosztowny i długi, chociaż na przykład okręty podwodne być może są łatwiejsze do stemplowania. To oczywiście należy również wziąć pod uwagę, ale ważne jest, aby rozbić strukturę. Admirał Yamamoto, najpotężniejszy człowiek Japonii po cesarzu Hirohito, czuł się jak bóg. Prawdziwy bóg, więc religia kraju Wschodzącego Słońca nauczała, że najlepszym sposobem na przebóstwienie jest sprawność militarna! A teraz wielki dowódca mógł arbitralnie dręczyć i zniekształcać otaczającą go przestrzeń. Nad Władywostokiem przez wiele kilometrów unoszą się gęste, czarne kłęby dymu, są to płonące magazyny ropy naftowej i składy paliw. Setki, tysiące ludzi jest spalonych, do diabła, no cóż, po tym jak można nie czuć się jak bóg, który zemścił się na Rosjanach za wieki upokorzeń, wielcy ludzie są zmuszeni stłoczyć się w szeregu wysepek tak maleńkich w porównaniu do przestrzenie Rosji. Teraz rosyjska flota tonie i w przeciwieństwie do portu w Peru nie opuści ani jednego statku.
  Podczas bitwy pod Khalkhin Gol Yamamoto zaproponował zadanie podobnego ciosu Władywostoku, dla którego opracowano szczegółowy plan. Ale Hitler niespodziewanie zawarł pokój ze Stalinem. W ogóle, idiota Hitler, rozpoczął rzeź Żydów i tym samym przeciwstawił sobie zarówno Polskę, jak i kraje Zachodu. I dlaczego tego potrzebował? Chciałeś zdobyć żydowskie bogactwa? Ale lepiej było najpierw zostać światową potęgą, pokonując ZSRR, a może potem inne kraje. Zachód jest łatwiejszy do wygrania ze względu na to, że jego mentalność jest znacznie mniej nacechowana fanatyzmem i skłonnością do poświęceń. Czy znany jest przynajmniej jeden przypadek taranowania amerykańskich pilotów? Co prawda doszło do kilku kolizji, ale to najprawdopodobniej wypadek. Rosjanie są fanatykami, co jest dziwne, bo prawosławie nie aprobuje samobójstw i wcale nie uważa, że na drogę do raju można zarobić wyczynami zbrojnymi. Ogólnie rzecz biorąc, nauka Chrystusa jest niezwykle głupia i niepraktyczna. Yamamoto czytał Biblię i zachwycał się głupotą ludzi, którzy uważają takiego pacyfistycznego Boga. Na przykład uczy: biją cię w prawy policzek - skręcają w lewo, proszą o jedną koszulę - daj dwie, kochaj wroga! Tylko osoba chora psychicznie może uważać Chrystusa za Boga. Taka religia jest dobra tylko dla niewolników, związanych wasali. A uwierzyć musiała cała Europa i połowa świata. To prawda, że nauka Jezusa, mimo że odrzuca zasadę Starego Testamentu oko za oko i uczy kochać swoich wrogów, nie przeszkodziła Brytyjczykom w podbiciu jednej trzeciej całej planety, tworząc najbardziej rozległe imperium w historii ludzkości. A dzieje się tak pomimo religijności Wielkiej Brytanii, gdzie Bóg jest wymieniony nawet w hymnie narodowym. Co dziwne, prezydenci USA przysięgają na Biblię, ale mimo to zbombardowali japońskie miasta bombami napalmowymi, paląc żywcem tysiące kobiet i dzieci. Co więcej, zabijali ludność cywilną nie przez przypadek, ale celowo, była to taktyka terroryzowania ludności cywilnej: podkopywania zasobów ludzkich i ekonomicznych. Ale Japończycy jeszcze nie zbombardowali Stanów Zjednoczonych. Ale zrobią to! A także przypisują samurajom szczególne okrucieństwo. W końcu Yamamoto, w razie potrzeby, mógł przebić się bombowcami do miast USA, zwłaszcza po klęsce floty jankeskiej w pobliżu portu w Peru. Tak, Europejczycy są moralnymi draniami. Mają wypaczone zrozumienie, wiarę, nauczanie i niedziałanie! Nie tak w Japonii! Uczy nas to, co robimy. Nie ma czegoś takiego, jak Bóg mówi nadstaw drugi policzek, a jednak jego słudzy celowo zabijali małe dzieci. Tak, ogólnie rzecz biorąc, wiara, że Bóg jest jeden i wszechmogący, nie może być prawdziwa. Gdyby był sam, to oczywiście zadbałby o to, by ludzie czcili go właściwie, w wierze i prawdzie, i mieli jedną doktrynę. I tak każdy modli się jak chce, czego chce. A świat jest zbyt brzydki i zły, by mógł być stworzony przez jednego Wszechmogącego Boga. W końcu każdy odpowiedzialny władca w pierwszej kolejności dąży do porządku i sprawiedliwości. Chce, aby silni, mądrzy, szlachetni, uczciwi byli na pierwszym miejscu, a reszta albo poprawiała się, wzrastała fizycznie i duchowo, albo... Jednak jeśli Bóg jest Wszechmogący i Stwórca wszechświata, to by nie tworzyć cielesne i mentalne dziwadła. W końcu, dlaczego cesarz jest czasami zmuszony znosić słabości ludzi jako dane? Ponieważ nie ma innego wyjścia, nie może w mgnieniu oka zmienić dziwaków w przystojnych mężczyzn, a tchórzy w odważnych. Ale gdybym mógł, natychmiast bym to zrobił! Niestety, muszę zaakceptować to, co jest i zająć się ludzkim materiałem, który otrzymałem jako dany. Ale od kogo otrzymał to inne pytanie. Tak, a sam cesarz ma słabości: jest tylko człowiekiem - starzeje się, chory, zgrzybiały. O dziwo, boski cesarz często żyje mniej niż zwykły sługa, ma mniej umiejętności posługiwania się bronią niż większość generałów i wielu żołnierzy. Cóż, co w tym jest od Boga Wszechmogącego. Ale biały nie jest lepszy! W całej historii Europy nie było straszniejszego i bardziej udanego zdobywcy niż Hitler. Tak, jest naprawdę symbolem militarnej sprawności białych ludzi! A jednak największy dowódca wszechczasów i narodów nie mógł nawet ukończyć gimnazjum, zdobyć średniego wykształcenia, które jest obowiązkowe w Japonii!
  Ponadto Hitler nie został przyjęty do wojska ze względów zdrowotnych. O dziwo, ten fanatyk kultu siły, lew wojny, okazał się tak słaby fizycznie, że nawet w Niemczech, gdzie na każdym posterunku jest posterunek wojskowy, nie został powołany na szeregowca. Jak zdegradowana jest Europa.
  Jednak Stalin, inny z najwybitniejszych polityków naszych czasów, również nie miał wykształcenia średniego, był samorodkiem. I co ciekawe, nie został też wcielony do wojska ze względów zdrowotnych. Ciekawe, zbiegi okoliczności, dwóch złośliwych wrogów nie miało średniego wykształcenia, nie zostało powołanych do wojska ze względów zdrowotnych, miało ojców pijaków, a ojciec Hitlera początkowo pracował także jako szewc!
  Oto taki zbieg okoliczności, dziwny, złowieszczy. Górowanie prawą ręką Hitlera nie jest takie. Pochodzi z rodziny arystokratów, przodkiem Góringa był zastępca aktualnego władcy Niemiec Bismarcka. Goering jest biznesmenem, oligarchą, arystokratą i pragmatykiem. Widzą też możliwość zastąpienia opętanego Führera. Ameryka i Wielka Brytania też, choć potajemnie, chcą skończyć z Rosją, niezależnie od rządzącego reżimu, ale chcą skończyć z komunistami, którzy zaprzeczają samej koncepcji własności prywatnej, tak bardzo, że nawet przymykają oko na nadmierne wzmacnianie Niemiec.
  Niemcy są jednak konkurentem geopolitycznym, ale konkurentem w ramach kapitalistycznych i arystokratycznych reguł gry, a bolszewicka Rosja jest absolutnie obca i wroga. Zaskakujące jest nawet to, że od czterdziestego pierwszego roku sam Churchill oferował Stalinowi pomoc, z całym swoim antykomunizmem, tradycyjną, angielską nienawiścią do Rosji. Przecież Niemcy pod czerwonymi to koń wojenny zaprzęgnięty do sowieckiego rydwanu, a ZSRR pod brązowymi to wieczna strefa partyzancka. Przecież fanatyczni bolszewicy nie pogodzą się i będą prowadzić przedłużającą się wojnę partyzancką, która tak wyczerpie III Rzeszę, że wszelkie marzenia o dalszej ekspansji znikną jak tęcza po burzy! Rosja pod Niemcami, lepsza niż Niemcy pod Rosją! Rozumiejąc to, jasne jest, dlaczego USA i Wielka Brytania szukają wyjścia z wojny.
  Yamamoto jest pragmatykiem, prowadził wojnę z USA i Wielką Brytanią. Ale te dwa imperia same sprowokowały Japonię, nakładając embargo na dostawy produktów naftowych. Kraj Kwitnącej Wiśni nie ma przecież własnych studni i wielu innych surowców. Japończycy negocjowali, Amerykanie wykręcali coraz bardziej upokarzające żądania.
  A jednocześnie Jankesi, prowokując wojnę, w ogóle nie zadbali o doprowadzenie armii i marynarki wojennej do gotowości bojowej. Pokusa okazała się zbyt wielka, tym bardziej, że pojawiła się iskierka nadziei, że Moskwa chyli się ku upadkowi, a na ratunek przyjdą Niemcy i jej sojusznicy. Ponadto istniała nadzieja, że Stany Zjednoczone, będąc nadal krajem stosunkowo demokratycznym, silnie uzależnionym od opinii publicznej, gdyby wojna się przeciągała, nie zechcą rozlać krwi na cudze wyspy. Rzeczywiście, po co zwykły Amerykanin na ulicy miałby dostawać cynkowe trumny ze swoimi krewnymi, jeśli nie mówimy o ochronie terytorium samych Stanów Zjednoczonych, a nawet płaceniu dość dużych podatków wojskowych! Może dlatego carska Rosja przegrała, mając więcej żołnierzy, ale Rosjanie nie uważali Mandżurii za swoje terytorium i nie chcieli płacić krwią i potem za abstrakcyjne interesy. Niestety, Hitler nie zajął Moskwy, częściowo z powodu nieprzygotowania na srogą zimę, a częściowo z powodu fanatyzmu charakterystycznego dla bolszewików. Jednak nie tylko bolszewicy, naród rosyjski jest skłonny do poświęceń dla wielkich celów. W końcu pierwszy taran powietrzny wykonał Rosjanin Messer. Zaskakujące jest nawet to, że zrobił to nie ze względu na hurysy raju, ale ze względu na Ojczyznę. Chociaż... Messer jest po części głupcem, bo jest mistrzem akrobacji, wynalazcą, projektantem, no i oczywiście żywy przyniósłby Ojczyźnie znacznie więcej korzyści. Może Jankesi nie mylą się tak bardzo, powtarzając zasadę: najważniejsze w bitwie jest przetrwanie! W końcu umarli nie mogą już zabijać!
  Admirał Naumo zauważył:
  - Zużyliśmy już ponad dwie trzecie amunicji. Pistolety są bardzo gorące, nalewa się je wiadrami wody!
  Yamamoto zrobił krzyż z palcem w powietrzu i powiedział niskim, lekko ochrypłym głosem:
  - Myślę, że działa wytrzymają ostatnią trzecią część pocisków. Chociaż nie, znokautuj do dziewięćdziesięciu pięciu procent.
  Admirał Naumo wzruszył ramionami i otarł pot z czoła.
  - Czy warto dać z siebie wszystko pierwszego dnia?
  Yamamoto zacisnął pięści.
  - Koszty! Oczywiście, że warto! Zaskoczyliśmy Rosjan, tak jak było w 1904, Niemców w 1941, ale Stalin surowo ukarze dowództwo i to się więcej nie powtórzy. Trzeba więc wykorzystać fakt, że zasnął ogon smoka. Właściwie, rozumiem Stalina, wojna z Niemcami pochłonęła jego uwagę do tego stopnia, że przestał dbać o Daleki Wschód. A jego świta bez przywódcy boi się przejąć inicjatywę. Tutaj przegapiliśmy nasz cios. Podobnie jak Amerykanie. Dla wszystkich było oczywiste, że sprawa jest przygotowywana, zbierają się chmury, niedługo nadejdzie grzmot, ale...
  Naumo dotknął rękojeści miecza samurajskiego wiszącego na jego pasie, lub jak to się powszechnie nazywa kataną:
  - Rosjanie zawsze spóźniają się! Wojna nie potrwa długo i dotrzemy do Uralu.
  Yamamoto podniósł oczy ku niebu.
  "Niech bogowie nam w tym pomogą, ale nie sądzę!" Szybko się uczą, Chalkhin Gol pokazał, że poziom Rosjan jest wyższy niż podczas wojny 1904-1905. Poza tym zdradzę ci sekret. Nasz tajny agent we Władywostoku trochę pomógł, że dość potężna artyleria nadbrzeżna nie miała pocisków, a samolot nie wystartował na czas. To jest tajemna wojna.
  Naumo był zaskoczony:
  - A gdzie wyglądał SMERSH i NKWD?
  Yamamoto zachichotał, potrząsając palcami.
  "Najgorsze kadry Rosji służą tu na Dalekim Wschodzie, ci, którzy boją się umrzeć na froncie radziecko-niemieckim, walczą o Władywostok. Dlatego tutaj o wiele łatwiej znaleźć zdrajcę lub głupca na szczycie, a także osobę samolubną. A NKWD jest tak przyzwyczajone do ujawniania wyimaginowanych spisków, że nie zauważa już prawdziwych zdrajców. Tak więc praca jest całkiem możliwa. Nawiasem mówiąc, jeśli kilku generałów przeszło na stronę Niemców, mimo że ich rodzinom, krewnym i przyjaciołom grozi za to egzekucja, to całkiem możliwe jest przekupienie kogoś z góry. Lub użyj go w ciemności, co jest jeszcze lepsze. Więc wykonaliśmy dużo pracy. My, Japończycy, generalnie charakteryzujemy się rzetelnością w przemyśleniu operacji wojskowych i uwzględnianiu wszystkich drobiazgów.
  Naumo potarł rękojeść swojej katany.
  - Prawidłowy! Ale wstyd Khalkhin Gol wywołuje uczucie goryczy i silnej irytacji! Jak moglibyśmy...
  Yamamoto pocieszał:
  - Manchusów było więcej niż Japończyków i generalnie nie da się cały czas wygrywać. Muszę jednak zaznaczyć, że po naszej stronie walczyły nie najlepsze jednostki, a Rosjanie mieli dużą przewagę w lotnictwie i czołgach.
  Naumo wyciągnął do połowy katanę.
  - Nie jesteśmy usprawiedliwieni! Samuraj nigdy nie odniesie się do tępego ostrza i zmęczonego konia, wielu wrogów i słabej broni!
  poprawiono Yamamoto:
  - Samuraj oczywiście nie, ale człowiek niestety tak! Ludzie popełniają błędy!
  Yamamoto był rozproszony i krzyknął coś do rur, a następnie kontynuował:
  - Samuraj nigdy się nie zgina! Idzie taranować i pod prąd.
  Naumo skinął głową.
  - Naprawdę! Ale walczyliśmy z USA i brytyjskim lwem.
  Yamamoto postukał palcem w sterówkę.
  - TAk! To prawda, ale USA dostały w zęby, Wielka Brytania straciła swoje kolonie, a Niemcy były w tarapatach. Chcieliśmy wycofać jak najwięcej sił z zachodu Rosji, aby ułatwić Wehrmachtowi przejście do ofensywy. Uderzenie zaplanowano na maj, kiedy drogi wyschły, ale Amerykanie zapobiegli.
  Naumo wyciągnął swoją katanę i ciął ją w powietrzu:
  - Śmierć USA! Zawsze ingerują w Japonię.
  Yamamoto uśmiechnął się chytrze.
  - Nie zawsze oczywiście, np. kiedy po raz pierwszy walczyliśmy z Rosją, Jankesi bardzo nam pomagali pożyczkami, a także dostawami broni. Ponad połowa naszej floty powstała za pieniądze Stanów Zjednoczonych i Wielkiej Brytanii oraz we własnych stoczniach. Więc Ameryka nie zawsze jest zła, ale nie w tym przypadku.
  Naumo zapytał ze zdziwieniem:
  - I dlaczego?
  Yamamoto raczył wyjaśnić:
  - Stado bombowców dalekiego zasięgu przedarło się do Tokio i zadało podstępny cios stolicy, używając bomb napalmowych. Spłonęły setki drewnianych domów, a cesarz nakazał za wszelką cenę odsunąć strefę kontroli od stolicy. A przede wszystkim zdobycie kompleksu bojowego amerykańskich baz na archipelagu Midway, najbliższego japońskim szkieletom. I nam się udało!
  Nauma machnął mieczem w powietrzu:
  Wciąż wygraliśmy!
  Yamamoto przerwał:
  - Wśród białych też są mądrzy! Nic dziwnego, że cesarz w swoim gabinecie umieścił popiersie Napoleona. Ale był jeszcze inny Cezar, powiedział: trudniej jest utrzymać podbitych niż wygrać. W tym przypadku dotyczy to w pierwszej kolejności nas. Nauma odtworzyła ósemkę za pomocą miecza:
  Rozumiem umysłem, ale sercem!
  Yamamoto wstał i poklepał kolegę po ramieniu.
  - Tak, nie denerwuj się, w tym przypadku wyjeżdżamy do powrotu. Pokonamy ZSRR i znowu rzucimy na USA i Brytyjczyków, ale już razem z Niemcami i makaronem.
  Admirał Nauma niemal niezauważalnym ruchem ukrył katanę w pochwie i sepleniąc wyszeptał:
  - Przyszłość jest dobra, ale teraźniejszość jest lepsza! Posłuchaj na lotniskowcach, cały zapas bomb został zużyty, a na ...
  Yamamoto krótko zamówił:
  - Wejdź na pokład i rozejrzyj się, za pół godziny zawrócimy i wyruszymy do najbliższej bazy.
  Nauma zagwizdał przez nos:
  - Posłuchaj dowódcy!
  Admirał wyskoczył, przytrzymując drzwi, żeby się nie zatrzasnęły. Zanim ucichły jego kroki, z drzwi wysunął się cień, poszła na palcach i zrzuciła kołdrę.
  
  CO POWINNO BYĆ NAPRAWDĘ!
  Kolejna historia, w której nie było ataku terrorystycznego 11 września 2001 roku. Interweniował przypadek. Mając operacyjne informacje, że islamiści bin Ladena przygotowują ataki terrorystyczne w Stanach Zjednoczonych, wszyscy podejrzani islamiści zostali po prostu wydaleni z Ameryki. A atak nie miał miejsca. A po zabójstwie Ahmada Szacha Massouda talibowie zaczęli niszczyć Sojusz Północny. A Władimir Putin nakazał zaatakować talibów, aby uniknąć całkowitej klęski sojuszników w Afganistanie.
  Najpierw oczywiście bombardowania. A potem wojska lądowe Rosji zaczęły być przenoszone do Afganistanu. Władimir Putin jest wciąż stosunkowo młody, porywczy i chce być sławny. Zemścij się za haniebną klęskę ZSRR w Afganistanie.
  A wojna, która rozpoczęła się w październiku 2001 roku bombardowaniem pozycji i baz Talibów, stopniowo przerodziła się w konflikt na pełną skalę. Co więcej, Zachód i świat islamski nie zawahał się pomóc talibom i Al-Kaidzie. A wojna przybrała bardzo długotrwały charakter.
  A teraz Snezhana walczy w Afganistanie na najnowszym czołgu T-95. Zbliża się jesień 2012. Władimir Putin ponownie został prezydentem. I wydano rozkaz zakończenia wojny, która toczy się od ponad dziesięciu lat. A w szczególności w końcu złapać lub zabić Osamę bin Ladena.
  Snezhana, Alice i Anzhelika walczą razem w czołgu. Strzelają do Mudżahedinów z ich samochodu.
  Snezhana naciska gołymi palcami na przyciski joysticka. Uderza wroga i piszczy:
  - Żołnierz może być naiwnym jeleniem, ale nigdy nie stanie się tchórzliwym zającem, jeśli nie zostanie wrobiony przez świńskiego polityka!
  
  Alicja strzelając, również chętnie potwierdza:
  - Żołnierz może osiągnąć rangę orła, jeśli polityk świń nie obniży go do gęsi!
  Angelica, z dzikim dowcipem, naciskając gołymi palcami na przyciski joysticka, dodała:
  - Świnie-politycy nie są kolegami-żołnierzami, zwłaszcza jeśli są sokołami!
  W ten sposób dziewczęta rozproszyły się. A ich czołg zatrzepotał i zmiażdżył wszystkich Mudżahedinów, którzy napotkali po drodze. I miażdżył gąsienicami i pisał z karabinów maszynowych.
  Śnieżana zauważyła:
  - Żołnierz, który ginie na polu bitwy nie umiera na zawsze, jego dusza jest w nieśmiertelnej chwale, polityk, który posyła na śmierć wojownika, za życia martwego, bo świnie nie mają duszy!
  Alicja, lejąc deszcz ołowiu i uranu na Mudżahedinów, ćwierkała, szczerząc zęby:
  - Politycy rządzą armią, próbując ryczeć jak lwy, ale w rzeczywistości słychać tylko szczekanie psów i chrząkanie świni!
  Angelica nacisnęła przycisk joysticka gołą piętą, płonąc ogniem i agresywnie wydała:
  - Często żołnierz ryzykuje głową z powodu świńskich pięciocentówek polityków, bez względu na wszystko!
  Śnieżana również uderzyła wroga, zmiażdżyła go, przedzierając się jak sitko rozdające:
  - Żołnierz może być piękną gęś, pozostając orłem, a polityk lisem-wirtuozem, z esencją świni!
  Alicja zachichotała i dodała, błyskając perłowymi zębami:
  - Żołnierz, choć czasem gęś, ale pióra ciągle od niego latają, a polityk świnie, ale woda jest od niego jak woda w gęsi!
  Angelica rzucała się, przyciskając bose stopy do guzików i pisnęła:
  - Żołnierz orze jak koń, a generał czasami tylko byki!
  Snezhana również nacisnęła dźwignię gołą piętą, zmiażdżyła wroga i zaćwierkała:
  - Na wojnie giną przede wszystkim żołnierze - nie wszyscy są szlachetni, ale wszyscy bohaterowie, a politycy zbierają owoce - nie są mądrzy, ale wszyscy łajdacy!
  Alicja gołymi palcami pełnych gracji nóg nacisnęła przyciski joysticka, odcięła wroga i pisnęła:
  - Żołnierz to kogut bojowy, z którego latają pióra, a polityk to pusta sroka bękarta, wywołująca biegunkę słowną!
  Angelica z dzikim podnieceniem nacisnęła przycisk joysticka swoim szkarłatnym sutkiem, odcięła straszydła i wydała:
  - Żołnierz nie ma czasu się umyć, ale pachnie szlachetnością, a polityk, nieważne ile się wykąpie, oddaje kozę i słowną biegunkę!
  Snezhana odpowiedziała z uśmiechem, nacisnęła też rubinowym sutkiem przycisk joysticka i odcięła mudżahedinowi:
  - Żołnierz woskiem poleruje buty, a polityk myje ręce od brudnych uczynków!
  Alicja zachichotała i zauważyła, naciskając przycisk joysticka z sutkiem truskawkowym:
  - Żołnierz bardzo rzadko otrzymuje nagrody za wyczyny, polityk cały czas rzuca żołnierzom świnię!
  Angelica, prowadząc bardzo celny ogień w straszydła i kosząc je jak kultywator, warknęła:
  - Żołnierz jest zawsze głodny z braku mięsa, chociaż polityk regularnie kładzie mu świnię i wiesza makaron na uszach!
  Snezhana obnażyła zęby strzelając do Mudżahedinów. Zmiażdżyła je, naciskając przyciski joysticka gołymi palcami, ale jednocześnie gruchała:
  - Z zestawu witamin i warzyw żołnierz dostaje tylko musztardę i pieprz z przemówień polityków, a po trzecie świeżą wieprzowinę z mięsa, a po trzecie tylko dziurkę z pączka!
  Alice zachichotała i uderzyła, naciskając przyciski joysticka swoim gołym, okrągłym obcasem:
  - Żołnierz wykonuje rozkaz, generał wydaje rozkazy, polityk wylewając biegunkę słowną tylko brudzi mundury żołnierzy!
  Angelica bardzo się z tym zgadzała, kosząc kolejki licznych bojowników w Afganistanie:
  - Żołnierz czasem się boi, ale nie boi się, polityk ciągle się chełpi, ale do ataku tylko wyciąga długi język!
  Snezhana zauważyła agresywnie, strzelając do nacierających na nich afgańskich żołnierzy, używając gołej pięty:
  - Mundur żołnierza nie psuje brud z okopów, ale języki polityków, którzy są wiecznie świńscy!
  Alicja dodała z wielkim podnieceniem, mrugając szafirowymi oczami i miażdżąc mudżahedinów:
  - Kula nie zabiera żołnierza, ogień nie płonie, a wojownik nie utonie w wodzie, ale ryzykuje udławienie się słowną biegunką polityków, którzy wysłali go na rzeź!
  Angelica dodała, wciskając przycisk joysticka rubinowym sutkiem i gruchając podczas koszenia Mudżahedinów:
  - Zabicie żołnierza to nie kat, polityk obiecujący życie w niebie nie jest aniołem!
  A czołg rosyjskiego zabójczego projektu zmiażdżył afgańskich duszmanów, zalewając ich małymi pociskami z rdzeniami uranowymi.
  Snezhana zauważył, odcinając licznych, naciskających mudżahedinów z Afganistanu.
  - Bóg pozwala, by wojna wyłoniła najdzielniejszych do nieba, a polityczna intryga wyprowadziła najpodlejszych do piekła!
  Alicja zauważyła agresywnie, nokautując wspinających się jak ropucha po skurczach, ćwierkając:
  - Ciemność istnieje po to, aby można było zobaczyć jasność światła, nikczemny polityk, który wyróżnia szlachetnych ludzi, że są zdemaskowani!
  Angelica chętnie się z tym zgodziła, eksterminując wrogów i atakując mudżahedinów:
  - Polityk to wielka świnia, która karmi się nie smalcem, ale zupą z kotem i kluskami do uszu!
  Śnieżana agresywnie zauważyła, strzelając do straszydeł i wznosząc kopce trupów:
  - Żołnierz nie powinien być zającem, zwycięstwa nie przychodzą tchórzom, generał nie powinien być świnią - sami grubi mogą grillować!
  Alicja całkiem chętnie się z tym zgodziła, kojąc wrogów, jakby usuwając wióry z drzewa:
  - Żołnierz też boi się śmierci, ale strach przed utonięciem w politycznym gównie odpycha go na linię frontu, z dala od tylnych świń!
  Angelica, strzelając do dushmanów i kontrolując działa czołgu gołymi palcami, pisnęła:
  - Nie bój się stracić ciała na wojnie, bo duch jest nieśmiertelny, ale musisz bać się podporządkować duszę politykowi, żeby świnie u władzy zabijały wszystkiego najlepszego!
  Snezhana, agresywnie gryzmoląc Mudżahedinów, rozciął arabskiego szejka, który walczył po stronie afgańskich bojowników i zamruczał:
  - Łatwo stracić duszę, jeszcze łatwiej stracić ciało, ale oddając życie za Ojczyznę zdobywasz najcenniejszą wieczną pamięć o ludziach, nieśmiertelność w sercu Najwyższego Boga!
  Alicja oświadczyła, mrugając, posyłając pociski na wroga gołymi palcami pełnych gracji nóg:
  - Żołnierz, który stracił ciało w walce, zyska wieczną pamięć, polityczna świnia z tyłu, skazuje się na wieczny wstyd!
  Angelica agresywnie zauważyła, kosząc mudżahedinów i używając szkarłatnych sutków podczas strzelania:
  - Ciało zużywa się latami, ale bohaterstwo poległych w bitwach nie blednie przez wieki!
  Śnieżana, odcinając atakujących żołnierzy Afganistanu i układając stosy zwłok, zauważyła:
  - Ciało człowieka jest na chwilę, dusza jest na zawsze, żołnierz nie przestanie służyć Ojczyźnie, generał krzyczy, polityk będzie świnią, ale Pan Bóg nie oczyści wszechświata ze zła!
  
  Alicja, pisząc na straszydłach nadbiegających ze wszystkich stron i kosząc je jak sierp uszu, wydała:
  - Od wystrzałów wkłada uszy, od słodkich przemówień polityków głuche sumienie i poczucie nadziei!
  Angelica zauważyła, nokautując mudżahedinów, że tak aktywnie wspinali się na pozycje wojsk rosyjskich, i wypaliła:
  - Największym drapieżnikiem nie jest niedźwiedź polarny, ale świnia-polityk z czarną duszą!
  Dziewczyny przez cały dzień gasiły mudżahedinów, ale zabrakło im zestawu bojowego. I wrócili do bazy. Tam tankowali i uzupełniali zapas pocisków: małych, ale drogich iz rdzeniem uranowym. A także specjalne rodzaje pocisków o zwiększonej śmiercionośnej mocy.
  A 4 listopada 2012 r., w sam raz na wakacje w Rosji, ponownie rzucili się przeciwko dushmanom na czołgu T-95, próbując odnieść wielkie zwycięstwo.
  Śnieżana, prowadząc celny ogień, gołymi palcami, wyrzeźbionymi nogami, nokautując bojowników, zauważył:
  - Polityk jest mięsożernym drapieżnikiem, ale padlinożercą, a z jego nawozu róże nie rosną, a tylko blednie nastrój!
  Alice, rzucając się na wroga, używając bosych palców i odcinając przeciwników, zauważyła:
  - Polityk często ma zepsute zęby i nosi zza ust, a dezodorant elokwencji nie ukryje słownych odchodów!
  Angelica uderzyła wroga również gołymi, wyrzeźbionymi nogami i gruchała:
  - Polityk to wilk ze sztucznymi zębami, ale z naprawdę długim językiem, czyli dużo świń!
  Snezhana wystrzelił śmiertelną serię w afgańskich straszydeł i radośnie wykrzyknął:
  - To, że polityk wkłada język do kieszeni wyborców, nie jest takie złe, gorzej, że obżera się na maksa!
  Angelica, strzelając do afgańskich bojowników i brutalnie nokautując ich bez litości, zauważyła, skoszona wybuchami uranu:
  - To nie jest takie straszne, jak polityk nabiera z kieszeni wyborców grosze, gorzej, jak wsadza do tego świnię!
  Alice również uderzyła, naciskając szkarłatny sutek na przycisk joysticka i obnażając zęby, zauważyła z zapałem:
  - Żołnierz może rozpłakać się z całej duszy po utracie towarzyszy, bezduszny polityk może wylewać tylko krokodyle łzy!
  Czołg T-95 U był najnowocześniejszym modelem, z dużym zapasem pocisków i innego rodzaju nabojów. Dziewczyny dobrze walczyły, ale wojna w Afganistanie nadal płonęła.
  Wojna trwa, a dziewczęta prezentują najwyższą klasę swoich akrobacji. I pokazują przykłady zwycięskich rzeczywistości.
  I są bardzo agresywne.
  Snezhana rzuciła mudżahedinów, znokautowała ich masę bosymi palcami i pisnęła:
  - Polityk ma łapy-łopaty i grabie w grosze wyborców za pomocą języka, opróżnia kieszenie, żeby było gdzie wbić świnię!
  Alicja, gryzmoląc na dushmanach i działając z dzikim podnieceniem, obnażyła zęby, zanotowała:
  - Politycy są elokwentni w obietnicach, ale zażenowani, jeśli chodzi o wymówki dla niedostarczenia!
  Angelica, nokautując mudżahedinów nadchodzących ze wszystkich stron, jak lepkie karaluchy, zauważyła:
  - Polityk ma giętki język, ale wyborcy mają twardą kość w gardle!
  Snezhana nadal przecinała Mudżahedinów strumieniami kul uranu, wybijając ich jak ziarna z uszu, zauważając:
  - Polityka to kompletny szpital psychiatryczny, gruszka rośnie na wierzbie!
  Alice wystrzeliła pocisk odłamkowo-burzący w dushmanów w Afganistanie, ogłuszając ich mocno i ćwierkając:
  - Żołnierz potrzebuje zdrowia bydła, a umysł nie powinien być owcem, żeby świnie nie orały!
  Angelica, nadal strzelając do przeciwników i demonstrując wirtuozowską dokładność, zauważyła:
  - Dobrze mieć rozbrykane nogi na polu bitwy, ale nie należy schylać się do poziomu zająca, żeby nie zostać pożartym przez lisa i nie zasikanym przez świnię!
  Śnieżana nabazgrała na wrogu, jakby wylewała deszcz ołowiu i uranu, i pisnęła:
  - Kobieta, która ma zostać klaczą, nie może też być w swoim umyśle wałachem, bo inaczej mężczyzna będzie orał, a ona będzie świnia do samej grzywy!
  Alicja strzelając do straszydeł, które się wspinały, z rozwianymi brodami, zarówno szarymi, jak i czarnymi i czerwonymi, ryknęła:
  - Głupia to nie ta kobieta o twarzy klaczy, tylko ta, która pozwala się zaorać świniom!
  Angelica zgodziła się to potwierdzić, ogłuszając z rykiem hordy atakujących afgańskich bojowników:
  - Jeśli pozwoliłeś się zaorać świni, będziesz nosić obrożę, podczas gdy umysł pozostanie owcą!
  Snezhana energicznie znokautowała kopiec Mudżahedinów i pisnęła:
  - Polityk potrafi orać nie tylko owczym umysłem i kurzym mózgiem, jeśli jest świnią o lisiej przebiegłości, a jeża pomysłowością!
  I śmiać się, pokazując swój długi różowy język.
  Tutaj dziewczyna ponownie bije swoich przeciwników gołymi palcami.
  Alicja waliła w Mudżahedina, odcięła mu głowę, rozerwała mu brzuch i pisnęła:
  - Polityk mówi okrężnie, ale z jego przemówień w okręgu nawet tocząca się kula, tyle że przeszkadzają tylko wieprzowiny!
  Angelica zachichotała i wysłała śmiertelny i niszczycielski ładunek na wroga, chrząknął:
  - Jeśli polityk przyklei pysk wyborcy, to ludzie na pewno zostaną bez grosza!
  Śnieżana zauważyła dowcipnie, obnażając zęby, że w promieniach słonecznych błyszczą jaśniej niż perły:
  - Pozwalając politykowi wsadzić język do portfela, zostajesz z nosem podszytym świnią i bez spodni!
  Alicja, strzelając do straszyków, gołymi palcami u nóg, brała i dawała z dowcipem:
  - Długi język polityka jest jak lasso na szyi, tylko ty możesz go zrzucić nie kopytkiem, ale bystrym umysłem i pomysłowością!
  Angelica, rzucona na Mudżahedinów serią kul uranu, znokautowała przyzwoitą ich liczbę i pisnęła:
  - Język polityka, jak lasso, będzie trzymał kark byka, jeśli wyborca ma owczy umysł!
  - zauważyła agresywnie Snezhana, mrugając do swoich odpowiedników. A jednocześnie kontynuując bardzo celne strzelanie do dushmanów:
  - Język kobiety pieści jej uszy, polityk ma trujące ukłucie, z którego trucizna ocieka jej mózg!
  Alicja zauważyła, odcinając atakujące ją straszydła, że wspinały się one jak mrówki na siekierze:
  - Polityk kapie złotym deszczem wyborczych obietnic na mózgi wyborców!
  Angelica, rzucając się na Mudżahedinów, używając swoich pełnych gracji bosych stóp, zauważyła:
  - W polityce trwa ciągła susza na spełnianie obietnic wyborczych, ale z drugiej strony mowa nieustannie płynie i kapie na mózgi!
  Śnieżana, wypluwając strumienie ognia z miotaczy ognia i paląc żywcem Mudżahedinów, zauważył:
  - Polityk jak niedźwiedź kocha słodki miód przemówień, ale zamiast hibernacji świnie przez cały rok!
  Alicja również potwierdziła, mrugając żarliwie do dziewczynek i agresywnie eksterminując straszydła:
  - Jeśli lubicie słuchać miodowych przemówień polityków, to jak niedźwiedź zdzieją wam trzy skórki!
  A bosymi palcami ta urocza blondynka będzie naciskać przyciski joysticka.
  Angelica zauważyła, mrugając agresywnie, obnażając perłowe zęby i wybijając straszydła:
  - Lipa ma pachnący miód, a miód z ust polityków, choć lipa lita, dusi!
  Snezhana zmiażdżył atakujący czołg Mudżahedinów. W tym samym czasie oczywiście używała bosych palców i ryknęła:
  - Polityk, jak lis, bywa często przebiegły, czasem mówi prawdę, jeśli to się opłaca, ale jednocześnie udaje mu się to schrzanić nawet na własną szkodę!
  Alice wzięła go i zatrzasnęła za pomocą szkarłatnych sutków na piersi i gruchnęła z uśmiechem zębów, które błyszczały jak lustro:
  - Polityka to miejsce, w którym zawsze udaje im się schrzanić, tylko wyborca czasem zamiata to gówno krwawym strumieniem rewolucji!
  Angelica znowu zachichotała i obnażyła swoje perłowe zęby w uśmiechu piranii, a była rudowłosą dziewczyną, zanotowała:
  - Słowo polityk i słowo przyzwoity łączy się tylko z dodatkiem trzeciego - drania!
  Snezhana gruchał, miażdżąc wielu mudżahedinów, nokautując ich jak okulary snajperskie i nie zapominając o gruchaniu:
  - Polityk z charakteru może mieć wszystko oprócz sumienia i honoru, ale ukrywa się sumiennie, choć nieuczciwie!
  Alice dodała też dowcipnie, jej oczy mieniły się szafirami, a jej nagie palce były zaskakująco zwinne:
  - Polityk obiecuje niebu górę złota, żeby rozświetliła gwiazdę, tylko on nie daje złotego światła, przy takim oświetleniu wyborca nie będzie czekał na świt!
  Angelica również bardzo dowcipnie kontynuowała, miażdżąc mudżahedinów. W tym samym czasie piękność wykorzystała rubinowe sutki swoich piersi. I zrobiła to bardzo pięknie.
  I znowu zawyła, jak piła z obraną fajką:
  - Polityk ma więcej masek niż gwiazd na niebie, ale wszystkie mają tylko ułatwić lisowi politykowi świnie!
  A czołg nadal ślizgał się i trzepotał, przewracając i paląc bojowników. Walki były niemal jednostronne. Ale Rosja nadal ponosiła straty. A było ich coraz więcej.
  Są jeszcze lata, które minęły... Nadszedł rok 2018... A wojna w Afganistanie wciąż trwa i nie chce zwalniać. A wielu żołnierzy zostało już pochowanych.
  Snezhana i Mirabela ostrzeliwują pozycje Mudżahedinów z samolotu szturmowego. I są agresywnie eksterminowani. A lasy płoną masowo. Salwy tornada topią góry.
  Wojna trwa.
  Snezhana zauważa ze śmiechem:
  - Polityk to pół lis, pół wilk, pół słoń w sklepie z porcelaną, w pewnym sensie tchórzliwy zając, ale w rzeczywistości kompletna świnia!
  Mirabela wysłała rakietę ze śmiertelną siłą za pomocą bosych palców stóp, zauważyła:
  - Polityk uwielbia młócić językiem wodę w moździerzu - zajęcie bezużyteczne dla wyborców, ale przynoszące dochody politykowi w postaci piany gadaniny!
  Po tych słowach dziewczyny zaczęły się śmiać i obnażyć zęby. I mrugają do siebie.
  I poślij rakiety strumieniami i rozbijając góry w gruz. I śpiewając:
  - Wydano rozkaz zrównania wsi z ziemią,
  Salwy tornad podpalają góry...
  Widać, że ktoś zdmuchnął naszą kartę,
  Do diabła z tymi rozmowami!
  A gołymi obcasami dziewczyny ponownie wysyłają śmiertelną siłę rakiety i niszczą pozycje duszmanów.
  Wojna wciąż trwa... I końca nie widać. W Rosji rozwija się ruch antywojenny. Każdy chce to zakończyć. Ale prezydent Putin jest uparty...
  Tak więc, podczas gdy Rosjanin walczy, a jasne jest, że czeka nas wiele ciekawszych przygód.
  
  Obsesja Czyngis-chana
  Czyngis-chan miał obsesję na punkcie idei nieśmiertelności dla siebie. Kierował nimi nie tylko strach. Wielki Mongoł rozumiał, że po jego śmierci liczni synowie i wnukowie będą gryźć w walce o władzę, a gigantyczne imperium rozpadnie się na kilka części i popadnie w ruinę. Było jasne, jak kruchy był podbój Mongołów przez Aleksandra Wielkiego.
  Ile kosztuje ta Mongolia? Co mogą zrobić, aby to wszystko zatrzymać? Potrzebowaliśmy specjalnego imperium...
  Czyngis-chan chciał życia wiecznego, a tysiące posłańców na całym świecie szukało eliksiru wiecznego życia lub czegoś podobnego.
  Ale jeden z posłańców Czyngis-chana dostarczył artefakt "Lustro Irbisa". Zawierał potężnego dżina, który zgodził się dać Czyngis-chanowi życie wieczne. Ale każdego roku dziewięćdziesiąt dziewięć dziewic ma być ofiarowanych diabelskiemu duchowi. I to była tak wysoka cena za nieśmiertelność Czyngis-chana.
  Ale dżin dotrzymał słowa i młodość wróciła do Czyngis-chana. Po zakończeniu podboju Chin dowódca ten udał się do Indii. Tym razem Mongołowie przenieśli się i zdołali podbić ten wspaniały i ciepły kraj. Następnie Czyngis-chan udał się do Bagdadu i również go schwytał, zabijając prawie wszystkich mężczyzn.
  Ponadto Mongołowie podbili Bliski Wschód i region Wołgi.
  Rozpoczęła się wielka kampania przeciwko Rosji... W tym przypadku armia Tatarów Mongolskich była jeszcze liczniejsza i lepiej wyposażona. I udało im się zdobyć Nowogród, opanowując go szturmem.
  Podbita została również Ruś Kijowska. A potem do Europy napłynęły tłumy Mongołów.
  Tym razem imperium miało więcej siły i lepszą technologię. I pokonali zarówno Węgrów, jak i innych rycerskich rati. Zajęli zarówno Wiedeń, jak i Berlin, dotarli do Włoch, również je zdobywając. Dotarliśmy też na ziemie Franków. Zdobyto także Paryż.
  A potem hordy ruszyły, docierając do ostatniego morza. Następnie wyjazd w Pireneje i zdobycie Hiszpanii. A potem przejdź do Afryki. Zacznijmy od podboju północy Czarnego Kontynentu. Ale potem Mongołowie ruszyli na południe wzdłuż Nilu i przez pustynię.
  W ten sposób zdobyto wszystkie ziemie szlaku lądowego na półkuli wschodniej.
  Ale to się nie skończyło. Mongołowie zbudowali flotę i podbijali coraz to nowe terytoria...
  Indianie próbowali stawić opór, ale zostali częściowo zmasakrowani, a niektórzy zmarli z powodu chorób. Ocaleni uznali autorytet Mongołów.
  Krótko mówiąc, pod koniec XIII wieku powstało ogólnoświatowe imperium mongolskie, kierowane przez Czyngis-chana.
  Dużo w nim zapożyczono w zarządzaniu z Chin i coś ze starożytnego Rzymu. Zaczęto budować piramidalny system władzy, kolosalny kraj i administrację satrapów. W ten sposób powstał specjalny, scentralizowany system na skalę globalną.
  Rozwinęła się również nauka i medycyna. Wiele zrobiono dla ludzi w rozwoju rolnictwa i rzemiosła. Ludy planety Ziemia stawały się coraz bardziej mieszane. I narodziło się nowe społeczeństwo.
  W przyszłości wszyscy mieszkańcy imperium otrzymali obywatelstwo, a niewolnictwo zniknęło.
  I wreszcie rozpoczęła się era ekspansji kosmicznej. Czyngis-chan miał niewielką władzę nad jedną planetą i chciał znacznie więcej.
  A mimo to każdego roku dziewięćdziesiąt dziewięć dziewic składano w ofierze piekielnemu Bóstwu.
  I zostali wybrani przez specjalną losowanie. Dziewczyny były różnych narodowości i gatunków. I chodzili tak boso w krótkich białych spódniczkach i cienkim pasku materiału na piersiach.
  Populacja imperium Czyngis-chana to miliardy ludzi. A na Księżycu są już osady, a statki kosmiczne wylądowały na Marsie i Wenus. Wymyśl naukowców i rakiety fotonowe zdolne do przyspieszania do prędkości światła.
  A jednocześnie poświęcają się piekielnemu duchowi, że Czyngis-chan pozostał na zawsze młody i zdrowy.
  Władimir Rybaczenko, odważny, muskularny trzynastolatek, nie tolerował tego. Zwłaszcza, gdy jako ofiarę wybrano jego siostrę. A trzynastoletni chłopiec postanowił zemścić się na Czyngis-chanie.
  Ale co może zrobić sam przeciwko całej armii? A jak pokonać potwora?
  Chłopiec postanowił skonsultować się z czarodziejką. I poszedł do gęstego lasu, wieszając trampki na słupie.
  Chłopiec szedł drogą i śpiewał;
  Wojownicy ciemności są z pewnością silni,
  Zło rządzi światem, nie znając liczby...
  Ale wy synowie Szatana -
  Nie łam mocy Chrystusa!
  Jednak religia chrześcijaństwa jest zabroniona. A każdy ma tylko jednego Boga - samego Czyngis-chana!
  No i takie Bóstwo, jak jego koń. Jednak konie, w przeciwieństwie do Czyngis-chana, są śmiertelne i zmieniają się wraz z wiekiem.
  Vladimir Rybachenko idzie, klepiąc swoje niemowlęce stopy. A potem tygrys szablozębny z sześcioma łapami wyszedł mu na spotkanie. Tutejszy las nie jest prosty, ale magiczny.
  Chłopiec skłonił się przed wielkim, niczym słoń tylko dłuższą bestią i zapytał:
  - Pozwól mi iść do czarodziejki?
  Ogromny tygrys szablozębny odpowiedział rykiem:
  - Odpowiedz na trzy pytania - wtedy cię wpuszczę!
  Chłopiec Vovka zapytał z uśmiechem:
  - A jeśli nie odpowiem?
  Tygrys szablozębny szczekał:
  "W takim razie rozerwę go na strzępy!"
  Władimir Rybaczenko logicznie zauważył:
  - Dwa zgony nie mogą się zdarzyć, jednego nie da się uniknąć!
  Tygrys szablozębny ryknął:
  - Czego boi się najodważniejszy człowiek, a ostatni tchórz nie rozwiewa wąsów?
  Chłopak wbił pięść w podbródek dziecka. Cóż, to tajemnica. Na prawdę co? Może śmierć?
  Władimir Rybaczenko śpiewał:
  - Rosyjski wojownik nie boi się śmierci,
  Nie boimy się śmierci na polu bitwy...
  Bo Święta Ojczyzna będzie walczyć,
  I nawet śmierć zwycięży!
  Tygrys szablozębny ryknął agresywnie:
  - Będziesz czytać poezję lub odpowiadać na pytania!
  Chłopiec chciał rzucić tygrysa: gdzie jest twoje sumienie, ale wtedy mu to olśniło i chłopiec wypalił:
  - Sumienie! Nawet najodważniejsza osoba boi się sumienia!
  Tygrys szablozębny niechętnie skinął głową i potwierdził:
  - Jeden - zero na twoją korzyść! A co z drugim pytaniem.
  Mastodon wirował i warczał jak potwór:
  - Kto jest najpiękniejszy na świecie?
  Chłopiec tupnął bosą stopą i odwrócił się. Pytanie jest rzeczywiście najtrudniejsze. Ale odpowiedź jest w mojej głowie!
  Władimir Olegovich wypalił:
  - Nie ma piękniejszej prawdy, prawda każdego kłamstwa jest piękniejsza!
  Tygrys szablozębny znów zaskrzeczał z niezadowoleniem:
  - Zgadza się, szczeniaku ... Widzę, że jesteś tylko super wojownikiem! Dobra, przejdźmy do trzeciej zagadki.
  Chłopak skinął swoją jasną głową.
  - Chodźmy!
  Tygrys szablozębny ryknął:
  - Jaki jest najszybszy na świecie!
  Władimir wzruszył ramionami. Chciał powiedzieć, że foton. Ale dlaczego pamiętam, że naukowcy opracowują ultrafotony do latania z prędkością ponadświetlną. Tak, to nie jest to, czego potrzebujesz. A grawitony wydają się poruszać szybciej niż prędkość światła.
  Władimir Oleg uderzył pięścią w czoło i odpowiedział:
  - Myśl człowieka jest szybsza i szybsza niż jakiekolwiek promienie!
  Tygrys szablozębny wybuchnął śmiechem i szczerząc zęby odpowiedział:
  - Logicznie! Jesteś młody, masz trzy zero na korzyść! Możesz iść!
  Chłopiec wiosłuje boso po żółtej ceglanej drodze, nucąc...
  A w ciszy gór i gwiaździstych wyżyn,
  W morskiej fali i wściekłym ogniu...
  I w ogniu wściekłym i wściekłym!
  A dzieciak podskoczy i rozbije bruk bosą stopą. Ale to bardzo bolesne.
  Chłopiec warknął:
  - Jaki ból, jaki ból - imperium Czyngis-chana - sto - zero!
  Potem pomyślał, co jeśli Wielki Super Cesarz Czyngis-chan umrze? Czy przyniesie to korzyści ludzkości? Przecież w światowym imperium ludzie dobrze się żyją. Każdy ma pracę i wszyscy są pełni, nie ma epidemii, zniknęło wiele chorób, zaszczepiono nawet raka. Śmiertelność jest niska, co nakładało nawet ograniczenia na wskaźnik urodzeń. Prawie każdy ma samochód. Technologia ewoluowała, a potem całe Trzy dni w tygodniu wolnego! A przemysł rozrywkowy jest duży. A ludzie odwiedzili wszystkie planety Układu Słonecznego, a już na Marsie są pierwsze miasta.
  Śpiewał chłopiec Vovka Rybachenko;
  Słońce świeci nad nami
  Nie życie, ale łaska...
  Do tych, którzy są za nas odpowiedzialni
  Czas to zrozumieć
  Do tych, którzy są za nas odpowiedzialni
  Czas zrozumieć!
  Jesteśmy małymi dziećmi
  Chcemy chodzić!
  Ale teraz jej nagie pięty zaczęły trochę płonąć. Żółta cegła jest gorąca. Ale nie możesz nosić butów: dzieci mogą chodzić po żółtej ścieżce lub boso, lub w magicznych butach. Takie są zasady magicznego lasu. A bez magii nie ocalisz swojej siostry.
  Chłopiec wytrzymuje, a nawet obnaża zęby... Jest prawdziwym pionierem, który się nie ugina.
  Dzieciak pomyślał, żeby odwrócić uwagę od cegieł, które wpatrywały się w jego pięty, czy to dlatego Mongołowie byli w stanie podbić cały świat? Że wszyscy są silniejsi lub mądrzejsi? I dlaczego nieśmiertelność trafiła do Czyngis-chana - który wcześniej dopuścił się okrucieństwa.
  Cóż, oczywiście nie teraz. Istnieją prawa łagodzone z pokolenia na pokolenie. Na przykład zniesiono brutalną karę śmierci. Wtedy stosowanie tortur i kar cielesnych jest ograniczone. Na przykład dzieci w szkołach są nadal bite kijami po piętach za złe zachowanie. Ale ciosy zadaje dziecko w tym samym wieku i wadze co ty, a plastikowy kij jest elastyczny i elastyczny. Przynosi ból, ale nie kaleczy podeszew dzieci.
  Wprawdzie w szkołach nadal bije się dzieci po piętach i pośladkach, ale nieczęsto. Czasami po prostu kładą to w kącie.
  Kara śmierci również stała się rzadka. I zwykle odbywa się to publicznie. Ale nie są zbyt często straceni.
  Chociaż Vladimir widział, jak powieszono trzy dziewczyny. Poszli na szafot w bardzo krótkich białych spódniczkach i piersiach ledwo przykrytych nitką materiału. I oczywiście boso.
  Kobiety i nieletni są zwykle rozstrzeliwani boso i prawie nago. A dorośli mężczyźni są zwykle zabijani w pomieszczeniach. Dzieci są również wykonywane publicznie w celu zastraszenia. Ponadto egzekucja pokazywana jest na kolorowych ekranach, a dzieci w wieku szkolnym są zobowiązane do jej oglądania. Ale to staje się coraz rzadsze. Przestępczość spada. Technologie się rozwijają, a osobie, która popełniła wykroczenie, znacznie trudniej jest uniknąć odpowiedzialności.
  Władimir Rybaczenko w końcu poczuł, że upał w cegłach ustępuje.
  Chłopiec śpiewał z radością:
  - tory biegną po łuku,
  Bose stopy chłopcy...
  Zmęczony grzebaniem koni
  Chcę drażnić moje szczęście!
  I chłopiec odebrał:
  - Wpadł w poślizg! To gdzieś zniknęło!
  Zajęło mi!
  A przed chłopcem była chata na udkach z kurczaka. Duży i piękny. Po prostu stanęła tyłem do dzieciaka.
  Władimir Rybaczenko agresywnie ryknął:
  - Chata, chata, odwróć się plecami do lasu, przodem do mnie!
  Chata obróciła się... Poruszała się lekko i bez skrzypienia. Drzwi się otworzyły i wyszła dziewczyna. I taka piękna naturalna blondynka.
  Spojrzała na chłopca w krótkich spodenkach, boso i blond, gruchała:
  - Wiem dlaczego przyszedłeś! Chcesz ocalić swoją siostrę?
  Chłopiec odpowiedział obnażając zęby:
  - Nie tylko! Chcę też ocalić moją planetę przed despotyzmem Czyngis-chana!
  Blond czarodziejka zachichotała i odpowiedziała:
  - Wykonałeś trudną robotę, chłopcze. Bardzo trudne, ale... pomogę ci, jeśli odpowiesz na pytanie.
  Wowka skinął głową.
  - Jako uczeń w szkole odpowiadałem na pytania!
  Blond czarodziejka obnażając zęby zapytała:
  - Co jest droższe niż sto rubli?
  Chłopiec uśmiechnął się i odpowiedział:
  - Dwieście rubli mil!
  Blond czarodziejka zachichotała i zauważyła:
  - Cóż, to bardzo proste. Ale oto jesteś w drodze. Przed tobą z jednej strony twoja matka, z drugiej twoja najlepsza przyjaciółka - kogo trzeba zmiażdżyć?
  Władimir Olegovich Rybachenko odpowiedział pewnie:
  - Hamulce!
  Blond czarodziejka skinęła głową.
  - Śliczny! Naprawdę dobry! Następnie pytanie, zadam ci trudniejsze: dlaczego Bóg Wszechmogący nie uszczęśliwia wszystkich ludzi!
  Chłopiec zagwizdał i zauważył:
  - Nu i pytanie! Nawet najbardziej doświadczeni teologowie nie znają na to odpowiedzi!
  Blond czarodziejka skinęła głową.
  - Co myślisz, że tak łatwo wszystko można dostać?
  Chłopiec odpowiedział z westchnieniem:
  - Okej spróbuję...
  Chłopiec zmarszczył swoje dziecięce czoło i tupiąc bosymi stopami, próbował się skoncentrować. Naprawdę czuł się nieswojo... Jakby był kawałkiem mięsa na haczyku, albo czymś gorszym. Generalnie na świecie jest tak mało sprawiedliwości. Takim był literacki geniusz Aleksander Siergiejewicz Puszkin, który zginął w pojedynku w wieku trzydziestu siedmiu lat. I ile może to zrobić dla ludzkości? A o młodym Lermontowie nie ma nic do powiedzenia, dopiero nabierał literackiego rozmachu. A kolka z boku jest denerwująca.
  A potem nagle olśniło go: ważne jest, aby odpowiadać nie tyle poprawnie, co w rymowankach.
  Chłopiec spokojnie powiedział:
  - Bóg może sprawić szczęście, jeśli nie jesteś zły ze swoim umysłem! Dlaczego nie szczęście dla wszystkich - potrzebujesz pragnienia zmian!
  Blond czarodziejka zagwizdała i zauważyła:
  - To twój umysł! Dobra robota, jesteś wspaniałym chłopcem! Dlatego doradzę!
  Chłopiec tupnął bosą stopą i pisnął:
  - Dzięki!
  Wiedźma mrugnęła i odpowiedziała:
  - Trzeba rozbić "Zwierciadło Irbisa", a wtedy Czyngis-chan będzie zgięty i jego panowanie dobiegnie końca!
  Wowka wzruszył ramionami i zauważył:
  - To jest dobre! Ale lustro nie jest tak łatwe do stłuczenia, jest strzeżone!
  Wiedźma skinęła głową.
  - Tak, jest strzeżony silniej niż Czyngis-chan. Ale mogę uratować twoją siostrę przed poświęceniem! Dżin w tym lustrze może odmówić poświęcenia Akulinie Rybachenko, jeśli pokonasz jednego z potworów piekielnych. Będziesz miał drużynę... Jeśli osiągniesz swój cel, nie tylko uratujesz swoją siostrę, ale sam będziesz mógł zająć miejsce Czyngis-chana!
  Chłopiec zapytał z nadzieją w głosie:
  - A nie będziesz musiał zabijać dziewic w imię życia wiecznego?
  Blond czarodziejka skinęła głową.
  - Nie, mój chłopcze! Nie musisz! Otrzymasz całą moc lustra Irbis, a jego możliwości są świetne.
  Władimir Rybaczenko zauważył:
  - Rządzenie planetą Ziemią i całą ludzkością jest fajne! Ale to też wielka odpowiedzialność!
  Blond czarodziejka skinęła głową.
  - Prawidłowy! Ale jest wiele rzeczy, które możesz zrobić dla ludzi! Ale tak czy inaczej, chcesz ocalić swoją siostrę, prawda?
  Chłopiec terminatora skinął głową.
  - Tak jestem gotowy! Gotowy do pracy i obrony!
  Wiedźma wzięła chłopca za rękę i poprowadziła go do lustra, kiwając głową:
  Teraz masz misję!
  Lustro było ogromne i lśniło wszystkimi kolorami tęczy i dosłownie mieniło się.
  Vovka odpowiedział z uśmiechem:
  - Jajko trzeba gotować przez piętnaście minut, aby ostygło, a pionier jest zawsze gotowy!
  Chłopak skinął głową, uniósł nagą, opaloną nogę i zdecydowanie zrobił krok w nieznane.
  
  STABILNOŚĆ STALINA LUB ODMOWA ZABAW
  Hitler dostał kolejną szansę. Stalin, rozgniewany groźbą dla Żytomierza, zabronił wycofywania stamtąd wojsk i zażądał, aby w przeddzień jego wizyty w Teheranie kontynuowano ofensywę na prawobrzeżną Ukrainę. W rezultacie wojska sowieckie wpadły do kotła i zostały doszczętnie pokonane. A naziści odbili Kijów i otoczyli wojska sowieckie za Dnieprem. I udało im się tam zbudować obronę wzdłuż Dniepru. W rezultacie wojna się przeciągała. Stalin odwołał ofensywę na północy pod Leningradem i przeniósł wojska na południe. Ale to była już spóźniona decyzja. Nie można było ponownie zająć przyczółków za Dnieprem. A naziści zbudowali tam fortecę i stawiali opór. Straty Armii Czerwonej były ogromne, a aktywne działania wojenne przełożono na lato. A inicjatywę mieli Niemcy. A w czerwcu lądowanie w Normandii zakończyło się dla aliantów całkowitą klęską i klęską aliantów, którzy jako więźniowie stracili ponad pół miliona żołnierzy i oficerów oraz sporo sprzętu.
  Walka o Krym też się przeciągała. Niemcy byli dobrze ufortyfikowani i potrafili zacieśnić opór. A ofensywa w centrum iw kierunku Leningradu rozpoczęła się z opóźnieniem. Kiedy Niemcy, po pokonaniu aliantów, zdołali przerzucić wojska z Zachodu.
  Niemcom udało się odeprzeć ofensywę wojsk sowieckich. W szczególności dysponowali bardzo udanym wielozadaniowym samolotem szturmowym TA-152, który mógł być używany jako koń roboczy na froncie. Był bardziej zaawansowany niż Focke-Wulf i znacznie lepszy od nich pod względem właściwości lotu. Ale jednocześnie z mocną zbroją i potężną bronią. TA-152 stał się najmasywniejszym niemieckim samolotem, zamiast rozmieszczać samoloty odrzutowe, na które infrastruktura Luftwaffe i tak nie jest gotowa. ME-262 nadal jest samolotem zawodnym, a Führer, za radą ekspertów, nakazał go sfinalizować i jeszcze nie wprowadzić do produkcji. XE-162 wydaje się być dobrym autem, ale trudnym w prowadzeniu i nie nadającym się do masowej produkcji.
  Za TA-152 może być bombowcem na linii frontu, samolotem szturmowym i myśliwcem. Jego prędkość 760 kilometrów na godzinę jest wyższa niż najlepszych myśliwców aliantów i ZSRR. A broń jest najpotężniejsza wśród jednomiejscowych pojazdów, mocny pancerz. A pod względem zwrotności jest lepszy od Focke-Wulfa i jest pozbawiony wielu niedociągnięć, które miał poprzedni samochód. Tak więc Niemcy dostali najlepszy na świecie samolot śmigłowy, który jest uniwersalny. I nie ma potrzeby szczególnie rewidować linie produkcyjne - pochodzi z rodziny Focke-Wulf i jego ewolucji.
  Na niebie Niemcy czuli się pewniej. A na lądzie nie były takie złe.
  Działa samobieżne E-10 okazały się stosunkowo skuteczne. Niska sylwetka, wynosząca czterdzieści centymetrów, pozwoliła na postawienie samochodu w niskiej wadze dziesięciu ton. Skrzynia biegów i silnik w jednym bloku i w poprzek oraz tylko dwóch członków załogi. To prawda, że Hitlerowi nie podobała się ta grubość zbroi: czoło o długości sześćdziesięciu milimetrów na boku trzydziestu milimetrów to za mało. A na czole grubość wzrosła do osiemdziesięciu dwóch milimetrów, z boku do pięćdziesięciu dwóch milimetrów. A waga maszyny wzrosła do piętnastu ton.
  Ale przy silniku o mocy 400 koni mechanicznych jest to zadowalające. A wojna poszła bardziej pomyślnie. SAU E-10 pokazujący się jako skuteczna i wytrwała maszyna. Jego potężny pancerz z dużymi pochyleniami czoła nie przebił większości sowieckich dział. I okazało się to bardzo pomocne.
  Wojska radzieckie zajęły jednak Krym, ale nie mogły przebić się przez niemiecką obronę w innych miejscach. A Leningrad na razie pozostawał w blokadzie.
  Walki ciągnęły się do zimy... W styczniu wojska sowieckie próbowały ponownie nacierać, ale ich cios został zdławiony. W serii Niemcy otrzymali bardziej zaawansowaną Panterę F z wąską wieżą i niższą sylwetką. Jej zbroja była grubsza i bardziej nachylona niż zwykła Pantera. A całość jest jeszcze trochę mniejsza dzięki gęstszemu układowi. W rezultacie niemiecki samochód nie przebił czoła trzydziestoma czwórkami i miał szansę w starciu z IS-2, a jednocześnie jego właściwości jezdne nawet się poprawiły.
  Okazało się, że jest mocniejszy i grubszy, a także boczny pancerz. Teraz nie zajęły go karabiny przeciwpancerne, a czterdzieści pięć. I to oczywiście jest zauważalna decyzja, która uczyniła Niemców silniejszymi niż wcześniej.
  Więc trzymali front... W marcu naziści rozpoczęli ofensywę we Włoszech i pokonali sojuszników... A w kwietniu wypędzili Brytyjczyków i Amerykanów z Sycylii...
  Nowy prezydent USA Truman, w związku z działalnością niemieckich okrętów podwodnych i dużymi stratami floty amerykańskiej, zaproponował Führerowi rozejm. Niemcy zamrozili program pocisków V, a oni z kolei dysponowali okrętami podwodnymi napędzanymi nadtlenkiem wodoru - bardzo skutecznymi. Zarówno USA, jak i Wielka Brytania poniosły ogromne straty.
  Tak więc lądowanie na Filipinach przeciwko Japonii nie powiodło się. Pancerniki Kraju Kwitnącej Wiśni zatopiły amerykańskie transportowce. A potem po stronie samurajów ninja przystąpił do wojny. A to są wojownicy superklasy.
  A jeszcze bardziej wojownicy, akrobacje!
  Po klęsce amerykańskiej bazy w Australii ninja stał się bardziej aktywny. Ameryka ma do czynienia z fenomenalnymi wojownikami, którzy nie mają nic do przeciwdziałania. Zarówno ciężkie bombowce, jak i lotniskowce są bezsilne wobec armii niewidzialnych nadludzi. To duży problem, przed którym stoją stany i Wielka Brytania. Tygrys Ognia wraz z brutalnymi myśliwcami zaatakował amerykańską bazę w porcie Peru. Wraz z nim w ataku wzięła udział niezwyciężona wojowniczka Azumi. Urocza, rudowłosa Japonka. Azumi jest bardzo piękna, ma szerokie ramiona, wysoki biust, mocne biodra. Jej nogi są cały czas gołe, zarówno w upale, jak i zimnie, ale bardzo piękne, wyrzeźbione i pełne wdzięku. Palce są długie i chwytne.
  Azumi bardzo lubi używać swoich bosych stóp do rzucania dyskami. Straszna kobieta, ognista tygrysica - i namiętna w łóżku. Dziewczyny ninja są tradycyjnie boso, trenowane od niemowlęctwa i nie mniej niebezpieczne niż mężczyźni. Piękna!
  Amerykanie natychmiast to poczuli. Naśladując delfiny, ninja dotykają pod wodą. Użyli do wydobywania lotniskowców i pancerników specjalnego materiału wybuchowego, który jest tysiąc razy silniejszy niż TNT. Pływając pod samym brzuchem statku, zamieniły się w małą kulkę z magnesem, wielkości orzecha włoskiego. Oto dziewczyny!
  Ninja pływają prawie bezgłośnie. Nie można ich znaleźć pod wodą. Nieuchwytne cienie. Następnie kładą materiały wybuchowe o ogromnej mocy, ale zwarte.
  A potem przychodzi atak na bazę. Strażnicy są usuwani w ułamku sekundy. Latają nieuchwytne, ostro zaostrzone dyski. I podciąć gardła i szyje. Amerykańscy żołnierze umierają, zanim zdążą krzyknąć. Potem znowu lot niewidzialnego. Dziewczyny rzucają gry gołymi palcami. Ich nogi są niezwykle zwinne.
  Baza jest atakowana ze wszystkich stron. Samoloty eksplodują, wybucha ogromny, wrzący płomień. A cała witryna jest tym natychmiast objęta. Setki samochodów jednocześnie zaczynają się rozrywać. Wyglądało to tak, jakby wybuchł gigantyczny fajerwerk. A w tym samym czasie działał zapłon w silnikach gaźnikowych.
  I wszystko jednocześnie syczy, kipi, wybucha... Ogniste gejzery unoszą się wysoko w niebo. Słychać potoki diabelskiego grzmotu... Wszystko jest natychmiast, jakoś pomieszane na raz. A ziemia wydaje się schodzić z orbity i pojawia się nowe słońce. Ale nie pokojowo, ale militarnie i piekielnie. Ludzie się palą, samochody się palą i eksplodują. A dziewczyny ninja z daleka rzucają wybuchowym groszkiem gołymi palcami pełnych gracji nóg. Ale to jest naprawdę demoniczny wpływ. I słychać przerwy, pandemonium. Kilka samolotów wciąż zdołało oderwać się od betonowego pasa, ale zderzyły się z powierzchnią i zaczęły się rozrywać. Pełna śmierci, bólu i zniszczenia.
  Tysiące amerykańskich i brytyjskich żołnierzy zginęło w pierwszych minutach bitwy. A sama walka nie przypominała bitwy, ale totalną eksterminację. I spadł deszcz, i spadł na pozycje amerykańskie, śmierć i popioły...
  Rozerwano także krążowniki i pancerniki, lotniskowce podzielono na pół. Na morzu grała też totalna, absolutnie bezlitosna śmierć. Ona wszystkich, którzy wpadli w jej gorący uścisk, spalili, zamienili w proszek.
  Gorące, czerwone języki lizały samoloty, stopiony metal, spaliło się absolutnie wszystko. Nawet kamień...
  Ninja wystawił prawdziwy, ognisty trąba powietrzna, a raczej nie trąbę powietrzną, ale huragan! Albo nawet tornado. Co pozostawia tylko zwęglone szkielety i popiół.
  Azumi to bardzo piękna kobieta, ale zabójcza. Rzuca igłami gołymi palcami i uderza japońskich przeciwników. Kto może się oprzeć ninja?
  A kiedy wybuchają krążowniki i pancerniki, pęka stal i tytan. Tygrys ognia jest szczęśliwy. Wszystko idzie zgodnie z jego planem. Tu spada ukośna linia amerykańskich żołnierzy.
  Azumi wspiera swojego partnera. I sieje śmierć.
  Jednak młoda kobieta zauważa:
  - Rosjanie mocno uderzyli w Niemców pod Stalingradem. Jeśli nie pomożemy, nasi sojusznicy przegrają!
  Piękność rzuciła bosą stopą trzema igłami, które przebiły szyje dziewięciu żołnierzy US Army próbujących uciec z piekła. Na powierzchni oceanu, desperacko próbując uniknąć wciągnięcia w wir, roją się amerykańscy marynarze.
  Ninja wykończył ich, tnąc jednocześnie dwoma mieczami i rzucając dyskami. Japonki były bardzo aktywne: smukłe i silne. I strzelali bosymi stopami.
  Yamato z przekonaniem odpowiedział:
  - Zaatakujemy też Rosję! Khalkhin Gol zostanie pomszczony!
  A super ninja przesunął dłonią w powietrzu, przeszła fala tsunami. Wzniósł się jak huraganowy wicher i pochłonął chciwym pyskiem żeglarzy miotających się po powierzchni.
  Bombowiec B-29 krążył nad ninja. Azumi gołymi stopami podniosła sznurek miniaturowej kuszy. Wypuścił niebezpieczne materiały wybuchowe. Samochód został dosłownie rozerwany na strzępy... Fragmenty rozsypały się jak zbiorniki z gazem z materiałami wybuchowymi. I zestrzelił kilka myśliwców. Azumi zachichotała, potarła nagą, pełną gracji stopę o trawę i gruchała:
  - Jestem super dziewczyną i super!
  Ognisty tygrys wziął go i syknął:
  - Naprawdę świetnie! Tych Rosjan też oczernimy, jak Amerykanów!
  Azumi zachichotała i obnażyła kły...
  Ninja wykończyli ostatnie samoloty i opuścili wyspę. Musisz rozbić resztę baz. Amerykanie na długo zapamiętają ten dzień. Będą żałować, że nałożyli blokadę ropy na Kraj Kwitnącej Wiśni, co zmusiło Japończyków do walki. I nagle okazało się, że choć Japonia jest dziesięć razy gorsza od Ameryki pod względem ekonomicznym, to ma tak wspaniałe siły specjalne, że nie ma się czemu przeciwstawić!
  Ninja zaatakowali inną formację przewoźników. Wyleciały na drony z powietrza i zrzuciły małe, ale śmiercionośne bomby. Hotele piekła, które wlatywały do rur i pieców statków.
  I wysadzili w powietrze wszystkie naczynia z rzędu. Zniszczenie postępowało w tempie huraganu. I zatonięcie grupy lotniskowców, pokrytej przez krążowniki i pancerniki. I pokryte były piekielnym groszkiem śmierci. Który, zszyty pancerz, rozdarł metal.
  Nad morzem szalały pożary i wszystko dymiło. Ostry dym unosił się w powietrze i wirował jak czarne węże kobr, wydzielając trujące zęby, gotowe przegryźć atmosferę.
  A wszystko to tańczyło, wyginało się w łuk, piło w powietrze... Ninja wyemitowali ładunki wybuchowe, pozostawiając w nienaruszonym stanie najbardziej zaawansowany i nowoczesny lotniskowiec, zaatakowali jego załogę. Potem użyto mieczy katana, a dziewczyny ninja rzucały igłami gołymi palcami. I zrobili to tak po mistrzowsku, że jedna igła zabiła jednocześnie trzy lub cztery osoby.
  Dziewczyny zaatakowały i śpiewały:
  - Nie jesteśmy żałosnymi owadami, superninja - wycinamy blaszki! Wyraźne talenty - śmiało!
  I naprawdę poruszały się jak czubek fali. Azumi ścięła admirała swoim mieczem, dzieląc go na dwanaście kawałków trzema zamachami. Krew rozbryzgała się obficie, zalewając pokład. Azumi napisał na Twitterze:
  - Będziesz w trumnie! Potnę cię!
  I zabił kolejnego admirała. I tak obnażyła zęby. Ninja nie bali się strzałów z broni palnej. Odleciały z nich kule. Nie znali słabości, zmęczenia i litości. Byli jak ptaki na skrzydłach, a nawet silniki odrzutowe.
  Azumi uderzyła ją bosymi stopami, zostawiając pełne gracji ślady na pokładzie. Jest niesamowitą wojowniczką. Ale inne dziewczyny też są świetne.
  Lotniskowiec zostaje przechwycony i wprowadzony do japońskich portów. Potrzebują też żelaza.
  Niezwykle trudno jest oprzeć się armii samurajów i ninja. Są nadludźmi. A ich presja jest nie do odparcia.
  I znowu następują sukcesy i przechwyty. Ninja zachowują się jak nieuchwytni rabusie morscy. Panika w Ameryce. Nie sposób oprzeć się niewidzialnemu.
  W końcu to tak siły specjalne, że zarówno lotnictwo, jak i artyleria nawet nie zauważają zbliżania się odważnych wojowników. Które wiszą jak czarne chmury, wymachują mieczami, rzucają przelatującymi kilometrami dyskami i przebijają każdy metal.
  Ninja to nie to samo, co w średniowieczu. Ma na wyciągnięcie ręki najnowszą technologię. I miażdży każdego, kto stanie mu na drodze.
  A na froncie radziecko-niemieckim panuje cisza. Niemcy przygotowują ofensywę na Wybrzeże Kurskie. Nie jest to najmądrzejszy pomysł na atakowanie wcześniej ufortyfikowanych pozycji, gdy wróg ma przewagę liczebną. Ale Niemcy mają niewielki wybór.
  Niemcy zostali pokonani w Afryce i zmuszeni są szukać zwycięstw na innych frontach.
  Sukcesy Japończyków zmniejszyły jednak intensywność nalotów na obiekty wojskowo-przemysłowe III Rzeszy. Doprowadziło to do wzrostu produkcji broni w porównaniu do prawdziwej historii. Do bitwy pod Kurskiem Fritz mają więcej "Panter" i "Tygrysów", a także samolotów. Co stwarza pewien problem.
  Ale wciąż Armia Czerwona jest silniejsza. Hirohito zadaje całkiem rozsądne pytanie:
  - Pomożemy sojusznikowi Niemiec?
  Większość japońskiego wojska opowiedziała się za otwarciem drugiego frontu. To prawda, z udziałem ninja. Ameryka straciła wszystkie swoje lotniskowce i duże okręty nawodne. Prowadzenie ofensywnych operacji na Pacyfiku stało się niemożliwe. A ręce Japonii są rozwiązane. Co więcej, sami ninja porwali cztery lotniskowce bez uszkodzeń. I zniszczyli wiele samolotów. Schwytano również kilka dużych statków. Ogólnie firma okazała się sukcesem.
  A raczej szereg firm. Które naznaczone były wspaniałymi sukcesami. Ameryka jest poza wojną. Dokładniej, zaproponowała rozejm na dowolnych warunkach.
  Japonia zażądała: powstrzymania bombardowań III Rzeszy i pomocy ze strony ZSRR. Stany Zjednoczone musiały również wpłynąć na Wielką Brytanię, aby w ten sposób zakończyć działania wojenne. Brytyjczycy zgodzili się z grzechem w połowie. Alianci zgodzili się na rozejm z III Rzeszą i wymianę jeńców.
  Hitler ponownie odłożył ofensywę na wysunięty kursk. Postanowił najpierw zebrać więcej sił i czołgów z frontu zachodniego. I wzmocnij swoje wojska.
  Ale potem, 15 lipca, Stalin nakazał atak na Orel i Biełgorod.
  Tymczasem ninja ukradł także amerykańskie transportowce z nowymi czołgami Shermana. A Azumi wraz z dziewczynami był w stanie przeprowadzić o wiele bardziej śmiałą operację. Ukradł z brytyjskich fabryk trzysta pięćdziesiąt najlepszych brytyjskich czołgów "Churchill" ze wzmocnionym pancerzem i przewiózł je do Niemiec. Anglicy ginęli pod mieczami dziewcząt. Ponadto piękności bardzo celnie rzucały ostrymi igłami gołymi palcami, zabijając wojowników. A co powiedzieć? Brytyjczycy byli w szoku.
  Dziewczyny z Japonii dodatkowo odciągnęły dwa pojazdy z benzyną. Jaki jest najlepszy prezent dla III Rzeszy.
  Dlatego Armia Czerwona od samego początku napotykała na zacięty opór.
  W bitwach obronnych "Ferdynand" okazał się niemal doskonałym niszczycielem czołgów. I jak "Tygrys" i "Pantera". Ostatni samochód, choć często się psuł, nie miał większego znaczenia w bitwach obronnych.
  Tymczasem Azumi przybył na front. I osobiście walczyła z Rosjanami w najbardziej niebezpiecznym kierunku Oryol. Następnie sowieckie trzydzieści cztery wkroczyły do bitwy.
  Japonka wraz ze swoim partnerem wyjęli ładunki wybuchowe tak małe jak ziarno jęczmienia. I zaczęli używać swoich dziewczęcych, zwinnych palców, by rzucać tymi ziarnami w zbiorniki. Radzieckie samochody eksplodowały i przewracały się z ogłuszającym rykiem.
  Azumi krzyknął:
  - Banzai!
  Jej boso towarzysz warknął:
  - Zamienimy planetę w raj!
  A ona rzuciła malutki granat... eksplodowały sowieckie samochody. Rozległ się huk i posypały się iskry, gdy dwie trzydzieści cztery zderzyły się w powietrzu. A potem jak wybucha zestaw bojowy. A samochody rozpadną się jak czarne perły.
  Azumi ponownie wystrzeliła kilka maleńkich ziaren, wyrzeźbionymi, gołymi palcami i zaćwierkała:
  - Przynoszę śmierć!
  Jej koleżanka z gołymi nogami jęknęła, również rzucając śmiercionośne prezenty:
  - W skrócie - banzai!
  Obie piękności wybuchnęły śmiechem. I znowu, bosymi stopami, wyrzućmy te ziarna z kumulacyjnymi materiałami wybuchowymi. I całkowicie niszcząc wszystko. Oto tuzin większych przeniesionych HF. I oderwane gąsienice, połamane wałki kręcone z góry. I toczą się, łamiąc. Podczas zestrzeliwania sowieckich żołnierzy idących do ataku.
  I obie dziewczyny ninja chichoczą. Tutaj również używa się ostrych małych igieł, którymi bose dziewczyny biegają nogami. A atak wojsk sowieckich kończy się fiaskiem. Jednostki rosyjskie, doznawszy znacznych uszkodzeń, zatrzymują się i zamrażają.
  A bandyci z gołymi nogami śmieją się... Uśmiechają się jak pantery!
  Truman, widząc, że sprawa pachnie naftą, zaoferował III Rzeszy rozejm na dowolnych warunkach. I Churchill się z tym zgodził.
  Hitler zażądał powrotu wszystkich jeńców wojennych do Niemiec i Włoch oraz wznowienia handlu.
  Ale sojusznicy, jeśli chcą zwrócić swoich ludzi, muszą ich odkupić. Truman i Churchill, choć niechętnie, zgodzili się na to.
  Nasilili się faszyści. W maju odparli kolejną ofensywę wojsk sowieckich w centrum. A 22 czerwca, używając czołgów serii E, próbowali iść naprzód.
  Pierwszy czołg E-50 został opracowany zbyt pospiesznie i nie odniósł pełnego sukcesu. Jego waga wynosiła prawie sześćdziesiąt pięć ton przy grubości pancerza "Ti" ra "-2, choć nieco większe nachylenia. A osiągi były lepsze: silnik przyspieszył do 1200 koni mechanicznych po doładowaniu. Co zwiększyło zarówno jego prędkość, jak i zwrotność Działo było pierwotnie 88-milimetrowe w 71 EL, co dość dobrze odpowiadało Niemcom.
  To prawda, że od maja 1945 roku IS-3, lepiej chroniony na czole, zaczął być produkowany w ZSRR, co skłoniło Niemców do zainstalowania bardziej zaawansowanego i przeciwpancernego działa.
  Ofensywa niemiecka w czerwcu i lipcu nie rozwinęła się. Po przejściu stu kilometrów i poniesieniu ciężkich strat, Fritzowie zostali zatrzymani. Potem przyszła Armia Czerwona...
  Ale też bez większego sukcesu. Linia frontu ustabilizowała się... A potem całkowicie przestała działać.
  Radziecki SU-100 zyskał popularność jako znośny niszczyciel czołgów. T-34-85 pozostał najmasywniejszym czołgiem i do tej pory T-54 był rozwijany tylko po to, by go zastąpić.
  Pod koniec 1945 roku Niemcy mieli na niebie bardziej zaawansowany ME-262 X, który miał prędkość ponad 1100 kilometrów na godzinę, skośne skrzydła i bardziej niezawodne silniki z potężną bronią: pięcioma wiatrówkami. Wygląd tego samolotu mógł dać Luftwaffe przytłaczającą przewagę w powietrzu.
  Hitler na to liczył. A także na bombowcach odrzutowych, by rozbić ZSRR. I muszę powiedzieć, że do tej pory Rosja Sowiecka nie miała odpowiedzi.
  Odparwszy zimą próby posuwania się naprzód Armii Czerwonej, pod koniec maja 1946 r. Niemcy ponownie rzucili do ataku swoje czołgi. Pojawiła się bardziej zaawansowana modyfikacja E-50 z lokalizacją silnika i skrzyni biegów w jednym bloku i w poprzek. Czołg ten miał zaledwie dwa metry sylwetki, a jednocześnie ważył czterdzieści pięć ton. Wzrosła jego prędkość, zwrotność i osiągi. A działo strzelało szybciej przy 12 strzałach na minutę i przebijało pancerz przy długości lufy 100 EL. I oczywiście stało się to problemem dla Armii Czerwonej.
  E-50 okazał się czołgiem udanym w nowej modyfikacji, doskonale osłoniętym na czole, ale raczej słabym po bokach. Chociaż przy dużej prędkości ruchu nie jest to już tak istotne.
  Jednak front sowiecki zaczął się zapadać... Stalin bardzo się tym martwił. Niemcy zdołali nawet zająć Smoleńsk i zbliżyli się do Moskwy... To prawda, że wtedy Hitler zatrzymał się i szturmował Leningrad. Ale ta ofensywa została odparta.
  Niemcy doznali ciężkich obrażeń i zwolnili...
  A potem jesień, a potem ostra zima. Więc nie ma żartów.
  Nadszedł nowy rok 1947 ... W ZSRR prace nad T-54 zostały jakoś zakończone, ale ta maszyna nie trafiła do serii. A sprawy poważnie zwolniły.
  Niemcy zebrali się. Ich nowy czołg E-75 był bardzo dobrze chroniony pod każdym kątem. Czoło ma 250 mm, boki 170 mm, a działo 105 mm w 100 EL, silnik ma tysiąc pięćset koni mechanicznych. To moc o wadze siedemdziesięciu pięciu ton.
  I naciskajmy na wojska radzieckie ... W odpowiedzi ZSRR otrzymał IS-7, ale nie można było ustalić masowej produkcji tego czołgu. I oczywiście to nie jest dobre.
  Do tej pory na niebie przewaga nazistów tylko wzrosła. Pojawiły się dyski bojowe o wielkiej, niszczycielskiej mocy. Zmiażdżyli zarówno czołgi, jak i samoloty.
  W każdym razie dyskietka była niewrażliwa na broń strzelecką. I mógł zestrzelić dziesiątki sowieckich samolotów bez uszkodzenia.
  Na niebie dominowali niemieccy piloci. Huffman został odznaczony Krzyżem Rycerskim Żelaznego Krzyża ze złotymi dębowymi mieczami i diamentami za czterysta zestrzelonych samolotów. A za pięćset otrzymał Wielki Krzyż Żelaznego Krzyża. Co było tylko Góringiem. I siedemset pięćdziesiąt zestrzelonych samolotów Krzyż Rycerski Żelaza z platynowymi mieczami z liści dębu i diamentami. To było kolosalne osiągnięcie...
  Niemcy ponownie nacierali na Moskwę. Ale sowiecka obrona była bardzo rozwinięta, a bojownicy walczyli wytrwale. Wykopano wiele fortyfikacji .... Niemcom udało się zdobyć Wiazmę i Rżewa kosztem ciężkich strat, ale zakrztusili się ... I znowu walki przeciągnęły się do późnej jesieni ... A potem zima i nowy 1948 ...
  A w chłodne dni Armia Czerwona już się posuwała, ale bez wielkiego sukcesu.
  A latem zaatakowali Niemcy. Ale nie osiągnęli znaczącego postępu... Zimą Armia Czerwona posuwała się naprzód...
  Nadszedł rok 1949. T-54 w końcu stał się masywny. Zamiast IS-7 w serii pojawił się SU-130, który był lżejszy i łatwiejszy w produkcji. A co najważniejsze, do serii wszedł myśliwiec odrzutowy MIG-15. Który, szczerze mówiąc, choć gorszy od Niemców, wciąż może przynajmniej coś pokazać.
  Huffman strzelił tysiąc zestrzelonych samolotów otrzymał nagrodę specjalną: Wielki Krzyż Krzyża Rycerskiego z liśćmi dębu srebrnego, mieczami i diamentami. I to był rzadki przypadek, kiedy stworzyli nagrodę dla konkretnego bohatera.
  Hitler zauważył, że Huffman jest prawdziwym Aryjczykiem. I bezlitosny dla wrogów Rzeszy i że będzie zwycięstwo.
  Ale zarówno Niemcy, jak i wojska sowieckie przebijały się przez cały rok, ale nikt nikogo nie zabrał.
  I przyszedł rok 1950... Znowu wymiana ciosów i nieaktywna linia obrony... I tak minął rok 1951.... Jakby wszystko popadło w rutynę. I znowu brutalne wymiany ciosów.... I zamrożoną linię frontu. A 1952 przeszedł w tym samym lepkim bagnie.
  Śmierć Stalina w marcu 1953 r. nie zmieniła niczego w znaczący sposób. Miejsce generalissimusa zajął marszałek Beria, który został mianowany oficjalnym następcą. I znowu zamarznięty front. I tylko czołg IS-10 pojawił się w ZSRR. Ale to nie jest tak znaczące.
  Minął też rok 1954.... Niemcy i Rosjanie zamarli. A nowa super broń zawiodła. Huffman za dwa tysiące zestrzelonych samolotów otrzymał Wielki Krzyż Krzyża Rycerskiego ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Tak więc rok 1955 również minął w brutalnej masakrze...
  I nadszedł rok 1956... 22 czerwca minęło dokładnie piętnaście lat od rozpoczęcia Wielkiej Wojny Ojczyźnianej. A Adolf Hitler w końcu sam zaproponował rozejm.
  Negocjacje trwały długo, a sześć miesięcy później zawarto pokój. Granica przebiegała wzdłuż linii frontu. Na tym wszystko się skończyło. Więźniowie zostali zmienieni - wszyscy za wszystkich. Żadnych odszkodowań, ale III Rzesza coś złapała...
  Jednak Europa była wykrwawiona na biało. Po śmierci Hitlera w marcu 1958 r. upadła III Rzesza. A ZSRR zwrócił swoje dawne terytoria. Lavrenty Beria przywrócił gospodarkę i poprowadził kraj, jak powiedział, do komunizmu, cóż, to już inna historia. Jednak w marcu 1969 Beria zmarł, a zastąpił go Szelepin... ZSRR szybko się rozwijał, a twarda dyktatura komunistyczna wyprowadziła go na czoło - wyprzedzając USA!
  
  JEŚLI FRANKLIN ROOSEYELT UMIERA WCZEŚNIEJ
  Franklin Roosevelt zmarł znacznie wcześniej, w dziwnym zrządzeniu losu 30 stycznia 1943 roku. Choć Henry Wallace uważany był za lewicowca, okazał się znacznie bardziej idealistą i zażądał od Stalina w zamian za pomoc wojskową przeprowadzenia reform politycznych i amnestii dla wszystkich więźniów politycznych.
  Ostra reakcja Stalina, który właśnie odniósł wielkie zwycięstwo pod Stalingradem i poczuł się bardzo twardy i silny, rozgniewał Wallace'a i ogłosił zakończenie pomocy wojskowej dla ZSRR. Negatywną rolę odegrał także Churchill, który nie chciał szybkiego postępu Armii Czerwonej w Europie i nieoczekiwanej elastyczności Adolfa Hitlera, który zapowiedział zamrożenie "ostatecznego rozwiązania kwestii żydowskiej". Führerowi udało się przekonać rozsądnych ludzi ze środowiska, w tym, co dziwne, naczelnego kata III Rzeszy Himmlera.
  Argument zadziałał: że Żydzi nigdzie nie pójdą, a jeśli przegrasz wojnę, możesz stracić wszystko i bezpowrotnie. Cóż, po wygranej na Wschodzie będzie można rozmawiać z sojusznikami w inny sposób.
  W każdym razie Stany Zjednoczone zamroziły operacje wojskowe, Wielka Brytania też i choć formalnie nawet nie ogłoszono oficjalnie rozejmu, konflikt na Zachodzie okazał się zacięty. Na czym oczywiście skorzystał Wehrmacht. Niemiecka flota okrętów podwodnych zatrzymała naloty, alianci podtoczyli się, opóźniając strategiczne bombardowanie.
  Wojska radzieckie, jak w prawdziwej historii, zdobyły Kursk na początku lutego 8 i Biełgorod 9 lutego. 15 lutego rozpoczął się szturm na Charków, który unikając okrążenia opuścił wojska niemieckie. Jeszcze wcześniej naziści opuścili Rostów nad Donem.
  18 lutego Hitler osobiście przybył do kwatery głównej. Dał Mainsteinowi nowe uprawnienia. Ponadto pospiesznie przekazano posiłki z Zachodu. Przede wszystkim oczywiście lotnictwo. Front zachodni wchłonął samolot nie tak mało - prawie połowę samolotu. Kilka dywizji, które planowano przenieść do Afryki, wysłano koleją na Wschód. Ponadto wszystkie mniej lub bardziej gotowe do walki formacje zostały przeniesione z Francji i Bałkanów, a w samych Niemczech Reichstag ogłosił całkowitą mobilizację i wojnę.
  19 lutego Mainstein nakazał 4. Armii Pancernej rozpocząć kontrofensywę, aby powstrzymać wojska radzieckie przed posuwaniem się przez Pawlograd. 22 lutego Pawlograd został zajęty. Zadanie obrony szlaków nad Dniepr od północy przez Krasnograd lub Dniepropietrowsk, bądź przez Połtawę lub Kremenczug powierzono grupie Kempf.
  W przeciwieństwie do prawdziwej historii, Niemcom udało się znacznie więcej. Dzięki wprowadzeniu do bitwy wszystkich swoich armii lotniczych, znów mieli przewagę w powietrzu. Ponadto w ofensywie wzięło udział więcej wojsk lądowych, w tym 30 zupełnie nowych czołgów Tiger, które w prawdziwej historii niechętnie ugrzęzły w afrykańskich piaskach.
  Niemcom udało się otoczyć Charków sześć dni wcześniej niż prawdziwa historia, 8 marca Biełgorod został schwytany przez Fritza, a Biełgorod został schwytany w ruchu 9 dni wcześniej - 10 marca.
  Nazistom udało się również schwytać Kursk jednym zamachem, zamykając kolejny pierścień 14 marca. 18 marca Fritz zdobył także Stary Oskol. Jednak następująca odwilż i bohaterski opór wojsk sowieckich uniemożliwiły nazistom osiągnięcie sukcesu. Ale straty Armii Czerwonej w kotłach okazały się bardziej znaczące niż w prawdziwej historii, a Wybrzeże Kurskie zostało odcięte w marcu 1943 roku.
  Sukces Mainsteina okazał się poważny, ale ograniczony, więc naziści nie mogli nawet zwrócić wszystkiego, co stracili podczas operacji Woroneż-Kastornoe. Chociaż teraz nie mieli już bólu głowy - Wybrzuszenie Kurskie. Ale to stworzyło dodatkowe problemy: gdzie i jak atakować?
  Podczas gdy alianci zachowywali się biernie, niemiecka gospodarka była bardzo aktywnie rozkręcona. Produkcja czołgów i dział samobieżnych podwoiła się w ciągu trzech miesięcy, osiągając 1200 pojazdów miesięcznie, w tym najnowsze "Tygrysy", "Pantery" - znacznie przewyższające siłę bojową sprzęt radziecki. Jednak załogi wciąż musiały opanować nowe czołgi i przypomnieć sobie choroby z dzieciństwa.
  A wybór kierunków do ofensywy nie jest łatwy. Możesz przenieść się do Moskwy i ponownie spróbować zemścić się za Stalingrad, przebić się na kaukaską ropę. Leningrad, gdzie Sowietom trudno jest przerzucić posiłki, może stać się jednym z celów.
  Niemcy czekali trzy miesiące, oszczędzali siły i nowe czołgi, szkolili rekrutów. Już w wojsku i czternastoletni chłopcy nie są rzadkością, powstało wiele zagranicznych dywizji. Siła Wehrmachtu osiągnęła maksymalnie 10,5 miliona żołnierzy i oficerów, nawet jeśli jakość wojsk została nieco obniżona.
  W powietrzu bitwy toczono ze zmiennym powodzeniem. Naziści zwiększyli produkcję samolotów i działali bardziej aktywnie.
  Ich asy z reguły wybierały miejsce bitwy i starały się nie włączać do bitwy, ustępując liczebnie.
  Należy zauważyć, że Focke-Wulf, choć gorszy od samolotów radzieckich pod względem zwrotności, ale duża prędkość podczas nurkowania pozwoliła mu uciec przy opuszczaniu ogona, a potężna broń zestrzeliła samolot już od pierwszego podejścia. Nie udało się więc w pełni wykorzystać przewagi nad nazistami, aw powietrzu dominowały raczej bardziej doświadczone niemieckie asy, z potężniejszą bronią.
  Hitler postanowił jednak zaatakować Kaukaz, tylko w nieco inny sposób. Mianowicie uczynienie ze Stalingradu głównego kierunku i wysłanie tam grup armii "A" i "B". Rozwiązanie oczywiście nie jest optymalne, ale po utracie przyczółka Rżewa, nacierającego na Moskwę, Niemcy musieliby pokonać bardzo potężną linię obrony.
  Kosztem Leningradu ówczesny szturm na miasto-cytadelę nie przyniósł III Rzeszy, nawet jeśli był udany, decydujących dywidend.
  Pozostaje więc ruszyć na południe. Stalin jednak wyprzedził Hitlera i 22 czerwca wojska sowieckie przeszły do ofensywy w kierunku Orła i Kuska. Powodem porzucenia taktyki wyczekiwania było bierne zachowanie sojusznika: nie ma pokoju, nie ma wojny. Co innego można by tolerować, ale... Niedobór duraluminium, wraz z coraz większą produkcją niemieckich samolotów, stopniowo przekazywały coraz większą inicjatywę Luftwaffe.
  Co więcej, naziści mieli już bardzo dobry bombowiec Yu-188, który rozwijał prędkość większą lub przynajmniej nie gorszą od Jaków, a nawet pomyślnie przetestował Yu-288. Ostatni samochód, wraz z seryjnym DO-217, może być bardzo dobrym bombowcem strategicznym. Tym samym lotnictwo niemieckie stało się niezwykle niekorzystnym czynnikiem dla wojsk sowieckich.
  Hitler natomiast wahał się z ofensywą, więc trwało formowanie nowych dywizji czołgów i szkolenie załóg. Z powodu braku bombardowań Tygrysy i Pantery zostały wydane bardziej niż w prawdziwej historii i trzeba było je opanować.
  Niemcom udało się w całości przygotować do obrony, nie dało się ich zaskoczyć. Walki trwały ponad miesiąc. Wojska radzieckie napotkały nową niemiecką technologię i okazało się, że "Pantera" i "Tygrys" w nadchodzących bitwach były o rząd wielkości silniejsze od pojazdów radzieckich. Butting nie dał T-34 i KV realnych szans na zwycięstwo. Co więcej, produkcja pojazdów z potężniejszym działem 85 mm nie została jeszcze opanowana, a 76-mm "Pantera" i "Tygrys" nie mogły zostać podjęte.
  Wojska radzieckie tylko na niektórych obszarach posunęły się do piętnastu kilometrów i poniosły ogromne straty. Niemcy mogli przejść do kontrofensywy. Wśród dowódców na uwagę zasługuje Rommel, przybysz na froncie wschodnim, ale powszechnie znany na Zachodzie. Udało mu się dobrze wykazać w walce z Sowietami.
  Niemcy zdołali, rozwijając kontrofensywę, dotrzeć do Donu. Ale potem, zamiast iść na Moskwę, skręcili na południe.
  Führer tęsknił za zemstą za Stalingrad. Należy zauważyć, że początkowo skorzystali na tym nawet Niemcy. Stalin nie wierzył w możliwość powtórzenia operacji Blau i przeniósł wszystkie swoje rezerwy bliżej Moskwy. W rezultacie naziści, poruszając się wzdłuż Donu, weszli od tyłu do wojsk radzieckich.
  Jednak Armia Czerwona była już inna. Sowieccy generałowie, którzy zdobyli doświadczenie bojowe, działali sprawniej, a sami żołnierze wyraźnie się zahartowali. Fritzowie nie byli w stanie przekroczyć Donu i przedostać się do Stalingradu. Maksimum ich osiągnięć, zdobycie Rostowa nad Donem i wypłynięcie w rzekę przez cały jej rozpiętość. To prawda, że wojska radzieckie straciły Woroszyłowgrad, Doniec i znaczące terytoria, ale naziści nie mogli zdobyć podczas kampanii letnich i jesiennych, nawet tego, co udało im się zrobić w 1942 roku. Co Stalin uważał za pewien sukces. Jeśli pamiętamy, że ZSRR walczył teraz na jednym froncie.
  Zagrożenie ze strony Japonii osłabło wraz z klęskami Kraju Wschodzącego Słońca w wyniku klęsk na Pacyfiku. I choć ZSRR nie mógł się zbytnio bać na Dalekim Wschodzie.
  Zimą rozpoczęła się kontrofensywa Armii Czerwonej. Liczne niemieckie czołgi w mrozie i zaspach oczywiście ustąpiły, a naprzemienny układ rolek zapchał podwozie. Ale nie udało się tutaj osiągnąć pełnego sukcesu. Niemcy zostali zepchnięci trochę w centrum i zawiedli nad Donem, ale region Leningradu, ze względu na zbyt potężną obronę wroga, nie mógł zostać wyzwolony. Dopóki utrzymywana była blokada. Niemcy też dużo się nauczyli, ale byli już wyczerpani wojną. Następne lato było próbą przejęcia inicjatywy Fritza. Ale znowu naziści mogli dotrzeć tylko do dona. Atak na Leningrad zakończył się niepowodzeniem.
  Zmiany zaszły w USA. Wallace przegrał wybory prezydenckie z Republikaninem Cheneyem, stosując taktykę wyczekiwania. Ale następca nadal zachowywał się biernie. Podobnie jak labourzyści, którzy zastąpili Churchilla na czele Wielkiej Brytanii. Zimą 1945 r. wojska radzieckie zdołały przebić się przez obronę Wehrmachtu w centrum i dotrzeć do Smoleńska, a nawet zająć to miasto. Ale samoloty odrzutowe wroga zdominowały powietrze i ofensywa wojsk radzieckich ustała. A w marcu i kwietniu Fritz odzyskali to, co stracili. Latem 1945 r. Niemcy próbowali opracować ofensywę na Moskwę, wykorzystując czołgi "E" i bombowce odrzutowe oraz pierwsze na świecie pojazdy bojowe w kształcie dysku.
  Z kolei pociski balistyczne uznano za broń zbyt kosztowną i nieskuteczną. Niemcom udało się zbliżyć do Moskwy, ale nadeszła już późna jesień, a Amerykanie użyli broni atomowej i zmusili Japonię do kapitulacji.
  Mając bombę atomową, Cheney zażądał, aby oba kraje zawarły pokój.
  Ale zarówno Stalin, jak i Hitler nie mogli się w żaden sposób zgodzić. Nie było też jedności w Stanach Zjednoczonych, gdzie wiele reakcyjnych kręgów uważało, że obie strony powinny zabijać się nawzajem tak długo, jak to możliwe.
  Ale odkąd nazistom się udało, tym razem w końcu odcięli Leningrad i zbliżyli się na sto kilometrów do Moskwy, Stany Zjednoczone i Wielka Brytania zaczęły pomagać ZSRR, wznawiając dostawy Lend-Lease.
  Zimą wojska sowieckie ponownie zaczęły naciskać na nazistów, ale nie mogły odblokować Leningradu. Miasto Lenin upadło, ale Fritzowie zostali nieco odepchnięci od stolicy. Pomoc z Zachodu była umiarkowana i mogła mieć decydujące znaczenie. Ale Niemcy byli cholernie zmęczeni i wyczerpani.
  Lato 1946 minęło z niewielkimi zmianami pozycyjnymi. A zimą wojska radzieckie odniosły pewien sukces, znokautując Fritz z Rżewa i Wiazmy i popychając ich, choć nieznacznie, do Donu.
  Wiosną 1947 zmarł Adolf Hitler, a 18 maja podpisano rozejm z udziałem Stanów Zjednoczonych i Wielkiej Brytanii. Warunki okazały się dość trudne dla ZSRR i niezbyt korzystne dla Niemiec. Ukraina, Białoruś, wszystkie ziemie, które posiadał Wehrmacht, stały się terytoriami mandatowymi pod wspólną kontrolą Stanów Zjednoczonych, Wielkiej Brytanii, Niemiec i satelitów.
  Trzecia Rzesza upodobniła się do Unii Europejskiej, a okupowane terytoria sowieckie, takie jak protektoraty, w tym Leningrad. Don otrzymał status terytorium mandatowego, niezależnego od ZSRR i formalnie niezależnego, ale w rzeczywistości z dużymi wpływami Stanów Zjednoczonych.
  W ten sposób terytorium Rosji Sowieckiej zostało znacznie zmniejszone. Stary i osłabiony Stalin został zmuszony do odejścia z polityki. Jego autorytet gwałtownie spadł, a jego świta podzieliła się.
  Po rezygnacji Stalina Kaukaz - Gruzja, Armenia, Azerbejdżan - wkrótce odłączyły się od ZSRR. A kilka lat później i Azja Środkowa. W ten sposób Rosja została zdegradowana do roli pomniejszego mocarstwa, choć dysponującego bronią jądrową. W porównaniu z rzeczywistą historią Sankt Petersburg, Smoleńsk, Psków i kilka innych regionów Zachodu okazały się mandatowe.
  I wkrótce rozdzieliły się także regiony Północnego Kaukazu zamieszkane głównie przez muzułmanów. W Niemczech po śmierci Hitlera (najprawdopodobniej Führerowi udało się wyjechać) wkrótce zmarł narkoman Goering. Zginął również Himmler. Bardziej umiarkowana Speer przejęła władzę. Kilka lat później przywrócono system wielopartyjny, a naziści stali się znacznie bardziej umiarkowani.
  Ostatecznie Stany Zjednoczone zdominowały i zdominowały świat. Nie mieli teraz ZSRR jako konkurenta, a komuniści wkrótce stracili władzę. W Chinach rządzi proamerykański rząd, w świecie islamu to samo. Nadeszła era totalnej amerykańskiej dominacji...
  Ale to nie przyniosło ludzkości szczęścia, chociaż Amerykanie, ustanowiwszy hegemonię na Ziemi, byli w stanie polecieć na Marsa w XX wieku, ponadto postęp i technologia rozwijały się jeszcze szybciej niż w rzeczywistości. Efekt był taki, że teraz Stany Zjednoczone kontrolowały naukowców z całego świata. Ale nie jest tajemnicą, że to nadmierna tajemnica utrudniała rozwój nauki o człowieku.
  W pewnym sensie stało się bezpieczniejsze niż w prawdziwej historii. Armie Stanów Zjednoczonych i ich satelity mogą zmiażdżyć terrorystów i ekstremistów na całym świecie bez obawy, że zostaną oskarżone o niepoprawność polityczną. Możliwe są interwencje humanitarne, efektywna globalizacja gospodarcza i polityczna. Nie ma sensu karmić religijnych ekstremistów w celu obalenia przeciwników politycznych - można to zrobić za pomocą prostej interwencji.
  Tak więc, do pewnego stopnia, wydaje się, że świat wygrał, stając się jednobiegunowym w porównaniu z rzeczywistym wielobiegunowym. Ale wtedy Wasilij Terkin zobaczył los jednej osoby ...
  Anna Kazei (Ciekawy i chyba nieprzypadkowy zbieg nazwisk, choć akcja toczy się w XXI wieku!) wysiadła z dworca i ruszyła dalej pieszo. Pociąg jest elegancki, z opływowymi wagonami, ale sam dworzec należy do najbardziej prowincjonalnych. Była ciepła ukraińska jesień - babie lato, kiedy złote suknie wisiały na ramionach brzozy, a lasy i gaje ubierały się w królewski szkarłat. Natura jest piękna, a kobieta wciąż nie jest pozbawiona uroku, chociaż ma już co najmniej trzydzieści pięć lat, a siwe włosy już się prześwitują.
  Anna Kazei jest smutna, więc idzie na randkę z dziećmi... do więzienia na ciężkie roboty. Jaki jest sędzia, który skazał 12-letniego chłopca i 15-letnią dziewczynkę na 99 lat więzienia? Czy to właśnie robisz z nieszczęśliwymi dziećmi? I co zrobili? Cóż, zerwali ulotki z reklamami. Tak, odcięli kable telefoniczne i internetowe, by walczyć z zarażaniem się amerykańskimi wpływami.
  Na wschodzie Ukrainy istnieje ruch - "Patriotyczny Opór". Nie, nie prowadzą prawdziwej wojny partyzanckiej, jak to miało miejsce podczas II wojny światowej. Zasadniczo ich opór to propaganda i sabotaż na małą skalę bez ofiar w ludziach. Dlatego jej dzieci chciały rzucić wyzwanie zachodniej tyranii, kilkakrotnie przecinając drut.
  Ale udało im się je sfilmować kamerą wideo, a "życzliwych" też nie brakuje. Faceci zostali oskarżeni o sabotaż, a nawet terroryzm, a także spowodowanie poważnych szkód w gospodarce. A koneksje w młodym wieku brali pod uwagę okoliczność łagodzącą - oddali prawie sto lat ciężkiej pracy.
  Sąd przebiegł bardzo szybko, a prawnik skinął tylko na zgodę prokuratora. Tak, a sam proces został zamknięty. Co więcej, Annie zasugerowano, że jej dzieci i tak miałyby szczęście, gdyby wiedziały i miały powiązania z podziemiem, nie byłyby w stanie uniknąć najpierw tortur, a potem kary śmierci. Jednak samo wykonywanie ciężkiej pracy nie jest torturą.
  Nogi Anny zaplątały się w stare buty. Nosi cały plecak z programami, które można wykonywać tylko raz w roku. A nieszczęśliwe dzieci prawdopodobnie nie są zbyt chłodne w więzieniu.
  Skazani stoją na drodze, więc nie ma ich w obozie koszarowym, są rozciągnięci wzdłuż szosy. Patrole chichoczą do Anny i bezceremonialnie sięgają rękami do plecaka, wydobywając jedzenie. Potężny policjant z miejscowych natychmiast wepchnął sobie do ust kiełbasę syrvelad. Pomimo tego, że formalnie Ukraina ma niejako wszystkie atrybuty państwowości, w tym wybraną Radę, to jednak flag amerykańskich jest więcej niż żółto-niebieskich.
  Chłopcy poniżej osiemnastego roku życia pracują oddzielnie od dorosłych. Dzień jest ciepły, słoneczny, pasiasty, więzienne koszule złożone w osobny stos, a szczupłe, muskularne ciałka, czekolada ze słonecznego słońca nastolatków, lśniące od potu. Jedni grabią kamienie i żwir na tory kolejowe szerokim szurnięciem, inni ciągną szyny, jeszcze inni strugają i piłują kłody.
  Są chłopcy w wieku od dziesięciu do siedemnastu lat, a niektórzy wyglądają jeszcze młodziej. I jak nie współczuć im, skoro na mandatowej Ukrainie dominuje prawo anglosaskie, kiedy od 10 roku życia odpowiedzialność karna dotyczy dorosłych?
  Następnie policjant wskazał na Annę, której plecak był zauważalnie lżejszy - gdzie szukać jego syna Marata (też może nie przypadek tutaj imion!). Tak, ciężko jej nosić taki ciężar, ale mimo to jest przywiązana. I ta ulga nie jest radością, bo tu racje są skromne, a faceci szczupli.
  A oto jej syn. Oparł bose stopy, w pasiastych spodniach uporządkowanych powyżej kolan, na ostrych kamieniach i popycha beczkę betonu. I patrząc na bosego, ciężko oddychającego Marata, Anna zdała sobie sprawę, że on też wzmacniał się niesamowitym wysiłkiem woli. Ogolona głowa na tle cienkich ramion wydaje się duża, a blond włosy na tle opalonej kanciastej czaszki są prawie niewidoczne. Z tego, co chłopak wydaje się zupełnie łysy. Zmarszczka na czole stała się bardziej zauważalna i głębsza. Z czego, gdyby nie niski wzrost i wąskie ramiona, chłopcy wydawaliby się znacznie starsi.
  Marat pracuje, a okrutni nadzorcy wędrują w pobliżu, krzycząc i wymachując szerokimi plagami z surowej skóry. To ciężka praca, bezlitosna. Aby wytrzymać takie tempo pracy, należy przynajmniej na kilka sekund odpocząć i położyć się na beczce, aby odpocząć swoim żylastym, pociętym batem plecom. Jednak gdy się pali, zwykle nie tnie skóry.
  Anna nie ma prawa przychodzić aż do przerwy obiadowej w pracy. Więc musisz patrzeć i czekać.
  Łzy matki mimowolnie wzbierają. Nogi chłopca pokryte są siniakami, stłuczeniami, stłuczeniami, podeszwy pokryte są modzelami. Przez całą wiosnę, lato i jesień skazani młodociani zmuszani są do pracy boso. Mówią, że jest jeszcze bardziej zręczna i lepsza dla uwięzionych chłopców. W rzeczywistości jest to osławiona gospodarka amerykańska. Co więcej, buty w stylu zachodnim zbyt szybko się zużywają. I tak, nie daj Boże, państwowe buty przynajmniej wytrzymają zimę - na szczęście klimat się ocieplił i śnieżne czasy nie są już tak długie.
  Ale teraz chłopcy są zmuszeni do ciągnięcia ciężkich szyn. Cóż, gdzie jest Maratika. Jest chudy jak trzcina, tak spod opalonej skóry wychodzą żebra, a żołądek zapada się z napięcia. Cienie pod oczami mówią, że ciężka praca nie jest łatwa dla małego chłopca. Czy będzie w stanie przeciągnąć dwadzieścia lat, po których będzie można wnieść apelację?
  Ale musimy oddać hołd Maratowi, zręcznie stawia barierkę, a kiedy widzi swoją matkę, uśmiecha się w odpowiedzi. Zmarszczka na czole jest wygładzona i widać, że to wciąż chłopiec, który znajduje frajdę w każdej sytuacji...
  Bicz gwiżdże i boleśnie pali Marata. Matka krzyczy, próbuje rzucić się do nadzorcy na policjanta, ambala chwyta ją za ramię, powstrzymując:
  - Nie waż się! Atak na strażnika na służbie... W najlepszym razie tuzin!
  Anna jest już bardziej oburzona:
  - Czy mają prawo bić dzieci zgodnie z prawem?
  Policjant odpowiedział szczerze:
  - Nazywa się to wymuszonym środkiem fizycznego wpływu w stosunku do przestępców. Narzekanie jest całkowicie bezużyteczne!
  Kobieta westchnęła ciężko i próbowała oderwać wzrok od syna, żeby nie było tak ciężko. Reszta chłopców też się śpieszy. Prawie wszystkie z nich są bose, tylko kilka najstarszych w niektórych, oczywiście, domowych rekwizytach. I wszyscy są ogoleni na łyso, bez wyjątku. Kiedy jeden z nich podszedł z kamieniem na ramionach, Anna zobaczyła jego przebity numer.
  Horror - czy jej syn to ma?
  Przerwa na lunch jest krótka - zgodnie z prawem skazani muszą pracować co najmniej dwanaście godzin dziennie, ale w rzeczywistości są doprowadzani od czternastu do szesnastu. To prawda, wiele zależy od ciężkości pracy. Na przykład jest mało prawdopodobne, aby nawet dorosły mógł wytrzymać noszenie na ramionach pięćdziesięciu kilogramów ciężaru z jednego piętra na drugie.
  Ale na przykład możesz zbierać bawełnę dłużej. Dziewczynki zwykle pracują na plantacjach, więc chłopcom jest to trudniejsze fizycznie.
  Na obiad chłopców karmi się ryżem, który na Ukrainie bardzo dobrze się zakorzenił i jest bardzo wartościowym pokarmem białkowym. Dodają też trochę mleka z pieczywem i czosnkiem - żeby mniej bolało. Jedzenie jest dość zdrowe, więc chłopcy, choć nie dość, nie widzą rozdziawionych ust. Oto jabłka i cytryny.
  Marat, choć głodny, wyjaśnia matce:
  - Mamy zwyczaj, i to mądry, żeby dzielić programy dla wszystkich chłopców!
  Anna była zaskoczona
  - Mądry?
  Starszy chłopak, z wyszukanym tatuażem na ramieniu i krzyżem na piersi, z przekonaniem wyjaśnił:
  - Na pewno! Częściej niż raz w roku możesz otrzymać przelew tylko na dużego barryka. I nie możesz tego zatrzymać. Jest nas tak wielu i cały czas coś się doładowuje!
  Anna zgodziła się i głaszcząc syna po plecach, poczuła zarówno świeże, jak i już zagojone pręgi i otarcia. Mama zapytała syna:
  - Czy często są bici?
  Marat zmusił się do uśmiechu i odpowiedział:
  - Starają się nie skrzywdzić. Nerki i ważne narządy nie ulegają osłabieniu.
  Anna kontynuowała swoje pytanie:
  - Czy nie jest zimno chodzić boso?
  Chłopiec szczerze odpowiedział:
  - Oczywiście we wsi biegali boso tylko w ciepłe dni, ale tu są wyrzucani, aż spadnie śnieg, a to może być ratunkiem... Ale.
  Chłopiec z krzyżem ponownie interweniował:
  - Jestem tu od pięciu lat! W porządku, praca na świeżym powietrzu, zdrowe jedzenie, można się zahartować i nawet nie kaszleć! Przeżyjemy, jeśli nie zginiemy!
  Marat, ostrożnie odgryzając kiełbaski, zauważył:
  - Oczywiście przeżyjemy, a może znajdziemy wolność!
  Tutaj Anna nagle zdała sobie sprawę, że tematy do rozmów są wyczerpane. Marat żył swoim życiem, ona żyła swoim. I nie wypada współczuć chłopcu, tylko się obrazi. Chociaż szanse Marata na dostrzeżenie swojej woli są bliskie zeru. Tak i zorganizuj ucieczkę ze sfery fantazji. Co więcej, nawet jeśli uciekniesz, to we współczesnym świecie, jak możesz ukrywać się pod ziemią na zbyt długo? Technologia się rozwija, a ich rozmowa prawdopodobnie jest nagrywana, a może nawet za pomocą obrazu wideo.
  Marat zapytał o psa Polkana, a po otrzymaniu odpowiedzi zamilkł. Anna spojrzała na syna porozumiewawczo. Widzimy go, chciał bardziej szczegółowo zapytać o swoją siostrę, ale czuł, że jego matka jeszcze się z nią nie porozumiewała. Przerwa na lunch jest krótka i za pięć minut chłopcy Trudovik znów zaczną pracować.
  Anna wyciągnęła dzianinowe kapcie do syna:
  - Załóż moje kochanie!
  Marat odpowiedział szeptem:
  - Nie powinienem... Wszyscy chłopcy powinni być tacy sami w karze. A chodzenie boso, aż mróz jest jedną z form kary! Po prostu je spalą. Lepiej niech się oczernia, kiedy mój młodszy brat dorośnie.
  Mama w końcu pogładziła stwardniałe, powalone nogi synów i pocałowała ich pomimo kurzu. Potem nastąpił ostatni pocałunek w czoło i pod groźnym krzykiem naczelnika wstała i skierowała się do wyjścia. Potem przestała. Pracę zorganizowano z amerykańską racjonalnością: skazani ciężko pracowali, aby obciążenie trafiło do różnych grup mięśniowych. Wtedy praca i ciało rozwijają się, są bardziej proporcjonalne i więźniowie mniej się męczą, co oznacza, że można z nich wycisnąć dużo więcej.
  Dłonie Marata są już zrogowaciałe od modzeli, a on całkiem pewnie ładuje but. Ciało jest chude, ale umięśnione, a szczupłe ramiona są mocne. Nie, może jeszcze długo wytrzymają w ciężkiej pracy. Więc jest za wcześnie, żeby pochować chłopca.
  Eskorta brutalnie popchnęła Annę i krzyknęła:
  - Twój czas się skończył! Chodźmy stąd! I tak przekroczyłem limit!
  Nogi kobiety wydają się bardzo ciężkie. Przed nami wizyta u siostry Marinki. W tej chwili jest jesienne cierpienie i musimy złapać czas. Dobrze, że brat i siostra nie są zbyt daleko.
  Na Ukrainie dominuje kapitał amerykański, nawiasem mówiąc, zagraniczni urzędnicy. Sami zwykli ludzie żyją skromnie, ale im też coś spada. W każdym razie szmaty są tanie, a Anna w swoich biednych nowych ubraniach wygląda jak czarna owca.
  Jednak młode skazańców w pasiastych sukienkach przypominają więźniarki w nazistowskich obozach. Widać je z wagonu. Wiele dziewcząt trafia do więzienia za zwykłe uchylanie się od płacenia podatków, co daje im szansę na pracę. Dlatego na polach jest wielu robotników przymusowych.
  Anna miała szczęście, dziewczyny właśnie ukończyły duży obszar i przed nowym tupały boso przez kolejne dziesięć wiorst. Więc możesz porozmawiać z Mariną. Podobno bosa, szczupła dziewczyna w pasiastej sukience z numerem i nazwiskiem na piersi nie wydawała się eskorcie niebezpieczna, więc szedł, kładąc na ramieniu karabin maszynowy. Marinka, podobnie jak Marat, od ostatniego spotkania stała się nieco wyższa i znacznie chudsza. Jednak na ukraińskiej wsi nie było problemu z jedzeniem.
  Tutaj są karmione zgodnie z normą, oczywiście niewystarczającą do tak intensywnej i ciężkiej pracy. Marina wyznała na pytanie matki:
  - Tak, naprawdę chcę jeść! Nawet łapiemy dżdżownice, myjemy je i w specjalny sposób wędzimy, a czasem zjadamy je na surowo. Głodny!
  Anna zapytała o zdrowie. Marina odpowiedziała szczerze:
  - Na początku bardzo bolały mięśnie, szczególnie bolesny był sen, ale teraz się zaangażowałam. Nie pozostaje nic innego - pracujemy na świeżym powietrzu i na ziemi. Zimą będzie gorzej, maszyny są naprawdę twarde i żmudne.
  Mama wspominając przędzalnię dodała:
  - I zakurzony!
  Marinka zapytała o Marata. Dowiedziałam się, że chłopiec jest zdrowy i nawet po kilku miesiącach ciężkiej pracy fizycznie się wzmocnił i zhartował. Uradowany. Młodszy brat ma już siedem lat i jest też silny. Mój ojciec teraz ciężko pracuje gdzieś na Syberii i został pozbawiony prawa do korespondencji. Wiadomo tylko, że jeszcze żyje, w przypadku śmierci byłoby powiadomienie.
  Marina powiedziała z westchnieniem:
  "Gdyby nie mój ojciec, może nie wciągnęłabym się w ten biznes!" Spędzanie całego życia w pasiastej szacie, a nawet chodzenie do toalety z rzędu iz piosenkami to koszmar!
  Anna próbowała się uśmiechnąć, zauważając:
  - Jeśli nie ma komentarzy, po dwudziestu latach, zgodnie z prawem, możesz wysłać petycję o przedterminowe zwolnienie!
  Marina pokręciła głową.
  - W pierwszych dwudziestu latach zwykle nie wybaczają, z wyjątkiem wybitnych zasług... Cóż, jeśli ujawnisz ucieczkę lub spisek! - Dziewczyna groźnie zredukowała rozjaśnione słońcem brwi do koloru przejrzałej pszenicy. - Ale ja nigdy nie pójdę na donos!
  Anna spojrzała na córkę. Odważne, jak podbródek Marata, regularne, nieco spiczaste rysy. Na zakończenie włosy dziewczynek są ogolone na łyso, ale już zdążyły trochę urosnąć. Białe, złote loki zaczęły się nawet trochę zwijać. Dość wysoka dziewczyna i pomimo swojej szczupłości wcale nie wydaje się koścista ani kanciasta.
  Anna mimowolnie zapytała córkę:
  - A ty... Czy oni nie próbowali cię zgwałcić?
  Twarz Marinki zadrżała i odpowiedziała cicho:
  - Nie bez tego, ale... Amerykanie są nadal religijni i nie zachęcają do tego... Bez pozwolenia wyższych władz. Ale możesz oficjalnie zarejestrować się w burdelu, a rok kadencji przejdzie na dwa!
  Anna nie pytała. Wiedziała, że Marinka tylko obrazi się na ofertę takich usług. Serce kobiety stało się jeszcze twardsze. Dziewczyna odpowiedziała z uśmiechem:
  - Nie smuć się... Zawsze są szanse! Jest więcej, w życiu jest dużo zabawy.
  A wychudzona piękność śpiewała, a dziewczęta podrywały chórem;
  Co się stało z czułą panną młodą
  Cierpię z czarną duszą!
  Wspominając jej śliczną twarz,
  Co zachowam, kiedy idę do bitwy!
  Boso dziewczyny śpiewały w imieniu faceta, piękny romans i wyglądał całkiem naturalnie i pięknie.
  Pamiętam, jak ścieżka wędrowała niespiesznie,
  Przez spokojne wioski, pustkowia!
  Masz na sobie eleganckie ubrania
  Łatwy krok i droga do klasztorów!
  
  A na polu dojrzewa złota trawa,
  Wiatr rozwiał całą mgłę!
  Prawosławie będzie w wiecznej chwale,
  Światło nadziei w modlitwach chrześcijan!
  
  Bosymi stopami na drogach
  Dziewczyna i ja żałujemy za grzechy!
  Pokłoń się i uwierz w Świętego Boga
  On zważy twoje życie na wadze!
  Strażnicy składali się głównie z miejscowych policjantów i przychylnie słuchali dziewcząt. Mili więźniowie weszli na pas, gdzie tylko przeszli, przysłaniając burzę.
  A gdy z gromem zabrzmi głos z tronu,
  Nie jesteś godzien wejść do Mojego raju!
  Bo świętość nieba
  Niedostępne, nawet nie śnij!
  
  Jesteś grzeszny w niskich, brudnych kłopotach,
  Trzeba trwać i trwać przez wieki!
  Ceni się tylko odwagę w zwycięstwach,
  Jak połączenie jednej armii rosyjskiej!
  
  Nasz żołnierz nie chodzi do tawern,
  Pijąc wódkę, jest zniesmaczony - zły!
  Jest najsilniejszym wojownikiem - burzą świata!
  Kto wspiął się do Rosji, wymażemy w gówno!
  
  Krok mojej dziewczyny na ścieżce
  Za ramionami podartego aktu!
  Dba o swoje buty
  Oddałem wszystko do śmietników Boga!
  Wszystkie dziewczyny miały coś wspólnego - były to szaty i bose stopy. Większość z nich to już wysokie i duże dziewczynki, ale wciąż są bardzo małe dziewczynki z ogolonymi głowami. Pozostawiają te same małe, gołe ślady. Anna mimowolnie roni łzę - nieszczęśni więźniowie reżimu konkwistadora. A dla którego z nich zostali wysłani do ciężkiej pracy przez czternaście czy szesnaście godzin ciężkiej pracy?
  I już pachnie, czarne palenie,
  Horda przeszła przez wioski!
  Cały kraj był rozdarty
  W zgliszczach i ruinach miasta!
  
  Wtedy dziewczyna była oburzona,
  - Nie, nie chodzi o ukrywanie się w piwnicy!
  I z przodu z całą pasją pytał,
  Ponieważ Jezus zawołał!
  
  Dali jej samolot do pokonania nazistów,
  Latać, wielbiąc tego Chrystusa!
  By być gorącym na czystym niebie,
  Aby zamknąć niebo przed Fritzem!
  
  Tak, walczyła z całej siły,
  I modliła się przed ikoną zła!
  Nie chciałem być trzymany w niewoli przez grób
  Wytępił gady, a nie ich liczbę!
  Na te słowa dziewczyny, nawet większość z nich, pocieszyły się i przyspieszyły kroku. Anna też wiosłowała boso w ciepłym błocie. I była zadowolona. To tak, jakbyś wracał do swojej młodości. Wielkie kamyki dróg łaskoczą nagą podeszwę, a zmęczenie ustępuje i pokazuje radość. I choć dalsza kontynuacja romansu jest bardzo smutna, Anna uśmiecha się szeroko.
  Ale w ostatniej bitwie wyszło źle,
  Z jakiegoś powodu pękł bak!
  Zmiłuj się, modlę się, wołam do Boga,
  Szkoda, jeśli dziewczyny się palą!
  
  Jezus odpowiedział mi surowo
  Cierpiałem dla Ciebie, cierpiałem!
  A teraz uwierz mi - nie ma trumny,
  Wszechmocny wskrzesił upadłych!
  
  A teraz twoja narzeczona jest w niebie
  To dobrze dla niej, sam otarł łzę!
  Zaufaj mi, dla ciebie też jest miejsce
  Spełnisz swoje marzenie!
  
  Po prostu wiedz - służąc Rosji,
  To jest sposób na zadowolenie Boga!
  Co być szczęśliwą całą planetą,
  Trzeba służyć Ojczyźnie całą fortecą!
  
  Głównym grzechem jest odwrócenie Ojczyzny,
  Nie idź na besztanie - połóż się w krzakach!
  Wolę rolę nieszczęsnego bufona,
  Nie znając piękna Pana!
  
  Więc idź i zemścij się na nazistach,
  Jezus przemówił tak złowieszczo!
  Dym zniknie w pachnącym powietrzu,
  Nadejdzie czas na pokój!
  
  INTRYGI HIMMLERA I FUHRERA ZE STRATEGIĄ
  Druga wojna światowa nabrała bardziej długotrwałego charakteru, ponieważ Führer zamiast programu rakietowego FAA zdecydował się zainwestować w myśliwiec ludowy. Maszyna jest lekka, tania i łatwa w produkcji. A XE-162 wszedł do serii w 1943 roku. W tym samym czasie Hitler wysłuchał Rommla i wycofał z Afryki wojska niemieckie i włoskie. W rezultacie Niemcy zachowali osiem straconych w prawdziwej historii dywizji i dużo sprzętu, a także znaczną siłę włoską.
  W rezultacie Sycylia była lepiej osłaniana przez wojska, a lądowanie aliantów zakończyło się porażką.
  Na Wybrzeżu Kurskim Hitler również opóźnił odwrót, w tym przypadku, ze względu na chęć przetestowania w bitwie zarówno Tygrysa-2, jak i Pantery-2. W sierpniu w końcu Stalin nakazał atak na kierunki Oryol i Charków.
  Niemcy dysponowali skuteczniejszą techniką obrony i rozkopali wiele umocnień.
  Ale Armia Czerwona miała przewagę sił. Szczególnie zauważalny w kierunku Oryol. Ale Armia Czerwona posuwała się bardzo powoli. W kierunku Charkowa Niemcy byli nawet w stanie odeprzeć ofensywę na południu, gdzie dowodził Mainstein. Na Oryolu bitwy ciągnęły się do późnej jesieni, ale Oryol wciąż był zajęty. I odnieśli sukces.
  Ale bardzo ciężkie straty, wybijając sporo swoich wojsk. Potem nastąpiła pauza. Wojska radzieckie odrobiły straty. Niemcy kopali... Produkcja czołgów rosła... Panther-2 nie wszedł do produkcji. Hitlerowi nie podobało się, że masa czołgu znacznie wzrosła. A potem czołg nie potoczył się tak, jak chciał Führer. A silnik jest jeszcze mocniejszy, nie jest gotowy. Tygrys-2 to bardzo potężny czołg, ale jego ciężka waga jest również minusem. Ale w przypadku czołgów Niemcy nie stworzyli jeszcze idealnego modelu. "Pantera" jest naprawdę maszyną znacznie przewyższającą T-34-76. Ale ZSRR ma na swojej drodze potężniejszy i zaawansowany czołg T-34-85, który i tak jest znacznie mniej gorszy od Pantery pod względem przedniego pancerza i dział przeciwpancernych.
  Niemcy chcą stworzyć coś doskonalszego. "Pantera", główny niemiecki czołg, jest dość słabym pancerzem pokładowym.
  I jest jedna słabość karabinów przeciwpancernych podczas strzelania na boki.
  Naziści mają, ale mocne samoloty i myśliwce. Zwłaszcza bardzo mocne i tanie XE-162 są bardzo wytrzymałe i potrafią zmiażdżyć wrogów na niebie.
  A sojusznicy zaczęli przeciskać się w powietrzu. No i oczywiście Armia Czerwona.
  Zimą jednak wojska sowieckie zaczęły posuwać się naprzód i spychać nazistów w centrum...
  Bitwy toczyły się na niebie... Bardzo dobrze XE-162 zbliżył się do Huffmana, który pewnie strzelił i nabrał rozpędu. Jego występ był wyższy niż w prawdziwej historii.
  Ale zimą Niemcy poddali się... W grudniu wznowiono działania wojenne z nową energią. Jesienią i zimą trudniej było walczyć niemieckim czołgom. A ułożenie podwozia w szachownicę przysporzyło wielu problemów. Śnieg i błoto zalegające między lodowiskami, a nocne przemarzanie utrudniały ruch. Czołgi radzieckie, przewyższające wroga mobilnością, od czasu do czasu zadawały niespodziewane uderzenia, działając na zasadzie nalotu i odwrotu.
  W zimie załamał się front niemiecki. Naziści stracili Charków, Biełgorod i większość Donbasu. Jednak ich porażka nie była tak miażdżąca, jak w prawdziwej historii. Całkowity brak drugiego frontu, duża liczba czołgów używanych przez Fritza, w tym ciężkie Tygrysy, wielka siła lotnictwa, w szczególności bardzo skuteczny samolot szturmowy Focke-Wulf. Ponadto w bitwach brały udział również jednostki włoskie, które w połączeniu z niemieckimi walczyły nie tak źle.
  Nie bez znaczenia była też sztuka wojenna Mainsteina i Rommla.
  Naziści zostali wypędzeni z Donbasu, ale zdołali zdobyć przyczółek na dodatkowych liniach, zachowując część lewobrzeżnej Ukrainy. W marcu wojska radzieckie, rzucając do boju dodatkowe rezerwy, w niektórych miejscach dotarły do Dniepru, ale nie zdołały sforsować rzeki.
  Ponadto marcowa ofensywa pod Leningradem również nie powiodła się. Niemcy, opierając się na silnych fortyfikacjach, potrafili jeszcze utrzymać się pod miastem. A wojska radzieckie, doświadczające niedoboru rezerw: główne siły przedarły się na południu, tylko klinowały się w odległości do trzydziestu kilometrów w obszarze ataku koronowego.
  Ale w każdym razie Armia Czerwona ruszyła ponownie i naziści zostali odepchnięci. I nawet masowa produkcja "Panter" i "Tygrysów" nie pomogła nazistom. A ZSRR pojawił się IS-2 i T-34-85. To prawda, że Fritz opracował również "Panterę" -2 z małą wieżą i "Tygrysa" -2 o bardziej zaawansowanym kształcie i broni.
  Ale główną rzeczą, z którą Fritz wiązali swoją nadzieję, był samolot odrzutowy i ME-262. Do czerwca 1944 roku mieli już ponad tysiąc takich myśliwców odrzutowych. Himmler miał nadzieję osiągnąć przewagę w powietrzu i użyć swojej cudownej broni.
  Stalin zrozumiał, że powinien zaatakować. W centrum wisiał główny cios armii sowieckiej. Operacja Bagration rozpoczęła się 22 czerwca 1944 r. Smoleńsk był nadal pod kontrolą Niemiec, a linie obrony Fritza zostały rozwinięte pod względem inżynieryjnym. Tak, nie udało się osiągnąć taktycznej niespodzianki. Wróg tego oczekiwał. Niemniej jednak Fritz nie stawiał oporu. Ich linia obrony, choć nie od razu, ale została przełamana. Nie bez znaczenia była też siła przygotowania artylerii sowieckiej i bohaterstwo żołnierzy sowieckich.
  Ale Niemcy nie są tacy prości. Uczynili najpotężniejszą drugą, a zwłaszcza trzecią linię obrony. Himmler, w przeciwieństwie do Hitlera, słuchał rad ekspertów i używał bardziej elastycznych linii. Współczynnik strat pozostał znaczny na korzyść Niemców, którzy szeroko wykorzystywali swoje opancerzone pięści czołgów. Należy zauważyć, że "Pantera"-2 okazał się bardzo mocnym czołgiem, z doskonałym pancerzem czoła i potężnym działem przeciwpancernym. W obronie ten czołg jest całkiem do przyjęcia.
  Nowe niemieckie działo samobieżne E-10, o bardzo niskiej sylwetce i niskiej masie, o doskonałych właściwościach jezdnych, również się sprawdziło. ME-262 zademonstrował również przeżywalność, doskonałą prędkość i potężną broń. HE-162 oraz bombowiec Arado również wyglądały skutecznie.
  Do 8 sierpnia wojska radzieckie wyzwoliły Smoleńsk, ale pod koniec miesiąca całkowicie wyczerpały swoje możliwości ofensywne, nie rozpoczynając bitwy o Białoruś. Do zwycięstwa było jeszcze bardzo daleko. Ale Niemcy nie mogli nic osiągnąć i powoli się wycofali.
  Jednak wojna na wyczerpanie wyczerpała obie strony. Ale ZSRR nadal odrabiał straty. Ale Niemcy znacznie poprawili się w powietrzu. Nowe radzieckie Jak-3 i LA-7 mogły tylko częściowo zrekompensować lukę w lotnictwie odrzutowym.
  Niemcy, wykorzystując swoją przewagę jakościową w lotnictwie, w przeważającej części zdominowali powietrze. A w budowie czołgów dużą rolę zaczął odgrywać czołg serii E. A dokładniej, na razie działa samobieżne - E-25 z działem 88 mm, E-50 z działem 105 mm i E-10 z 75-mm armatą Pantery.
  Po kilkumiesięcznym odpoczynku na początku listopada 1944 r. wojska radzieckie wznowiły ofensywę w kierunku Leningradu. Tym razem na czele znalazł się niemiecki wywiad, co wpłynęło również na wykorzystanie najnowszych odrzutowych samolotów szpiegowskich z bardzo celną optyką. Niemcom udało się otworzyć koncentrację wojsk sowieckich, aby podciągnąć swoje siły.
  Mimo to, w warunkach śniegu i mrozu, nazistom bardzo trudno było utrzymać swój front. Po niezwykle krwawych walkach w styczniu 1945 roku upadła blokada Leningradu. Miasto okazało się zakute w kajdany... I kolejny wielki sukces wojsk sowieckich.
  To prawda, że w połowie stycznia nie udało się dokonać przełomu. Zbyt wiele wojsk sowieckich poniosło straty. Jednak na początku lutego Fritz zostali zepchnięci z powrotem nad Dniepr i tracili terytorium za terytorium.
  Jednak w marcu Mainstein, który wciąż miał przyczółki na lewobrzeżnej Ukrainie, rozpoczął wielką ofensywę. Niemcy zaatakowali nocą, używając bardziej zaawansowanych noktowizorów na czołgach, a także najnowszego opracowania "Lwa", przysadzistego pojazdu z długą, potężną kufą. Ponadto masowo używano zarówno E-50, jak i Sturmtigerów - bardzo potężnej broni przełomowej.
  Po raz pierwszy od kontrataku Mainsteina w marcu 1943 r. Niemcom udało się osiągnąć znaczący sukces, zdobyć Połtawę, Pietrażawodsk, obwód chersoński, odblokować Krym, a nawet wkroczyć do Charkowa. Dowództwo sowieckie, rozpaczliwie przerzucając rezerwy, było w stanie powstrzymać natarcie Fritza, a nawet wypędzić ich z Charkowa w kwietniu, ale zbyt duże straty uniemożliwiły rozwój. Obie strony były dość wyczerpane do maja 1945 roku.
  Himmler zaoferował Stalinowi pokój na umiarkowanych warunkach: każdy zachowuje to, co udało mu się uchwycić, za wszystkich wymieniamy jeńców. Nie ma potrzeby płacenia odszkodowania, przywracane są stosunki handlowe.
  Stalin odmówił jednak takich warunków. I wyraził gotowość oddania się Niemcom terytorialnie nie więcej niż granice 1 września 1939 r.
  W tym przypadku sami Niemcy musieliby się wycofać na Zachód. A czując smak zwycięstw, Hitler odrzucił tę opcję. Ponadto w Stanach Zjednoczonych do władzy doszły siły reakcyjne, które popchnęły radykalnych faszystów na wszelkie możliwe sposoby do wojny do zwycięskiego końca.
  A w czerwcu 1945 r. wznowiono działania wojenne z nową energią. Wojska radzieckie zaatakowały nazistów na Ukrainie. Rozpoczęła się wściekła wymiana ciosów. Na szczęście dla Armii Czerwonej Niemcy nie dysponowali odrzutowcem laminarnym w samolocie dyskowym, przez co ich samochód okazał się niewystarczająco wytrzymały i skuteczny. Chociaż jego charakterystyka lotu była imponująca.
  Niezbyt udane były Niemcy i czołg E-100. Zbyt ciężki z przestarzałym układem, ten mastodont nie spełnił oczekiwań. Chociaż broń, trzeba przyznać, wyróżniała się dużą szybkostrzelnością. Ale "Lev" -2 musi być naprawdę lepszy od wszystkich radzieckich modeli czołgów, nawet IS-3. Ale wojny nie wygra sam król zwierząt.
  Walki na Ukrainie toczyły się ze zmiennym powodzeniem, wiele miast kilkakrotnie przechodziło z rąk do rąk. Niemcy wycofali się, by rozwinąć ofensywę w centrum, ale natknęli się na silnie nasyconą artylerią obronę przeciwpancerną i ugrzęzli. Całe lato minęło w stanie dynamicznej równowagi. Ale we wrześniu wojska radzieckie wznowiły ofensywę. Chociaż powietrze nadal było zdominowane przez Luftwaffe.
  Bitwy szalały z niesłabnącą wytrwałością. Ale w październiku Japonia skapitulowała po nowych bombardowaniach atomowych.
  W ten sposób wojsko Stanów Zjednoczonych i Wielkiej Brytanii rozwiązało ręce. Przyjęto doktrynę niewojowniczej pomocy sojuszniczej. Do III Rzeszy zaczęto dostarczać wojska, ochotników, sprzęt i sprzęt. W tym samym czasie Hiszpania, Portugalia, Argentyna, a następnie kilka innych krajów, w szczególności Turcja i Szwecja, przystąpiły do wojny z ZSRR pod naciskiem amerykańskim.
  Sytuacja się rozgrzewała...
  Armia turecka, przesiąknięta Shermanami i Pershingami, zaczęła przebijać się przez południową granicę sowiecką. W listopadzie 1945 roku udało im się otoczyć Erewan i zdobyć większość Batumi. Jednostki niemieckie ponownie wdarły się do Charkowa, zajmując to od dawna cierpiące miasto. Wisieli nad południową flanką jednostek sowieckich. Sytuacja była groźna.
  Stalin zażądał wyrównania linii frontu. Ale nawet nadchodząca zima nie przyniosła zmiany, gdyż znacznie nasiliły się bombardowania sowieckich miast. Wzrosła presja z Zachodu.
  Zimą 1946 r. udało się jedynie odbić Charków i zepchnąć Niemców do centrum, ponownie docierając do Dniepru. Ale na wiosnę walki wybuchły z zemsty. Niemcy, używając czołgów amerykańskich i brytyjskich, zaczęli posuwać się na południe.
  A dziewczyny walczyły...
  I walczyli z wielką odwagą, a chłopcy byli pełni bojowego zapału i mieli przygody.
  - Dobrze śpiewasz Dimko! Petka zauważył i poklepał przyjaciela po ramieniu.
  Ale teraz potrzebujemy... - Tu chłopak z podziemia zawahał się i pytająco spojrzał w niebo. Wydawało się, że szuka tam wskazówek. Wydawało się, że trzy słońca mrugnęły jednocześnie do dzieciaka.
  Larisa przyłożyła palec do ust i powiedziała cicho:
  - Nie rób hałasu. Jesteśmy zbyt widoczni. Powinieneś zbliżyć się do najbliższej posiadłości i zmieszać się z robotnikami.
  Dimka wykrzyknął z entuzjazmem:
  - Świetny pomysł! Zorganizujemy tutaj powstanie Spartaka lub Emeliana Pugaczowa!
  Larisa ze smutkiem zauważyła:
  - Łatwiej to zrobić w słowach niż w praktyce... Ale nie traćcie nadziei chłopcy. Chodźmy za mną...
  Chłopaki energicznie uderzając gołymi podeszwami poruszali się poboczem drogi. Trawa była bardzo łaskotana, pozornie miękka, ale wkrótce stopy chłopców i dziewczynki zaczęły swędzieć, jakby chodzili po pokrzywie. I naprawdę chciałem się śmiać. Jakbyś był niesiony do pięty strusim piórem.
  Nie trzeba dodawać, że to zabawne, ale po jakichś dziesięciu minutach - już nie do zniesienia, a bose stopy, zaczerwienione od łaskotania, same wyniosły na asfalt. O wiele łatwiej jest tu iść, chociaż przez bezwładność nadal swędzi w piętach.
  Petya zauważył między innymi:
  - Coś idziemy, idziemy... I nic wokół nas się nie zmienia. Jakbyśmy kręcili się w kółko?
  Dima się zgodził.
  - Tak... Coś tak zaczarowanego jest tu widoczne...
  Larisa zamrugała zmieszana i zauważyła:
  - Cholera... Czy ci się to podoba, czy nie, będziemy musieli zejść z tego podwozia, jeśli chcemy coś zobaczyć.
  Petka mruknął:
  - Albo zaliczka... Co jednak jest tym samym!
  Chłopcy znów niechętnie weszli na trawę. Dimka przypomniał sobie, jak został schwytany kilka lat temu. Potem Niemcy pędzili go, jeszcze całkiem dziecka, boso po śniegu. Na szczęście miał wtedy odwagę się nie rozstać. Prawdopodobnie blondyn z nogami czerwonymi jak gęsie nogi nie wydawał się Fritzowi groźny. Został dobrze wychłostany i wyrzucony z więzienia. Chociaż w tym czasie Dimka już zabiłby Niemców z jego powodu.
  Chodzenie boso po śniegu nie wydawało się aż tak przerażające dla zahartowanego chłopca. Chociaż, kiedy jego nogi w końcu zesztywniały i przestał cokolwiek czuć, był poważnie przerażony: nagle zostałby inwalidą. Święci jednak przez cały rok chodzili boso i nie umierali, a palce im nie odpadały. Więc może nie warto panikować. Nogi zaczęły naprawdę boleć w ciepłej chacie, kiedy się rozgrzały. Oczywiście tortury są ciężkie i uwielbiane przez nazistów. Szczególnie uwielbiają wpędzać w zaspę kobiety i dzieci. Dorośli mężczyźni są zwykle inaczej torturowani.
  Dimka, pamiętając, jak uderzył w śnieg, a za nim został popychany bagnetem przez faszystę, uśmiechnął się. Wytrzymał to, więc zniesie łaskotanie. Co więcej, chociaż Larisa jest dziewczyną, pewnie chodzi, a nawet robi krok.
  Petka, aby odwrócić uwagę od silnego swędzenia w podeszwach, zadał członkowi Komsomołu ciekawe pytanie:
  Co myślisz o monoteizmie?
  Larisa zachichotała i chytrze zauważyła:
  - Dobre pytanie dla kogoś, kto jest na tyle stary, aby dołączyć do Komsomołu ...
  Dimka, który również był zainteresowany tym tematem, zauważył:
  "Nie mamy powodu, by wierzyć w jednego Boga Wszechmogącego. A jeśli tak, to monoteizm jest mistyfikacją!
  Larisa zauważyła ze sceptycyzmem:
  - Więc naprawdę nie ma powodu? Tomasz z Aten podał pięć dowodów na istnienie Boga.
  Petka ożywił się i nadstawił uszu:
  - Jakie dowody? Słyszałem też, że jest ich pięć, ale nie wiem, co w siebie wkładają?
  Larisa odpowiedziała na to z uśmiechem, drapiąc trawę niemiłosiernie łaskoczącymi podeszwami:
  - Po pierwsze... Wszystko ma pierwotną przyczynę. Jeśli jest kurczak, to było jajko, z którego pojawił się kurczak, a jeśli było jajko, to był kurczak, który je złożył. Musi istnieć podobna pierwotna przyczyna wszechświata. Tomasz z Aten wierzył, że taką podstawową przyczyną jest Najwyższy Bóg!
  Petka potarł swędzącą piętę o śliski, jakby pokryty łuskami pień drzewa i zadał naiwne, a zarazem dziecinnie mądre pytanie:
  - Jeśli wszystko potrzebuje pierwszej przyczyny, to co stało się pierwszą przyczyną dla Boga?
  Larisa wzruszyła ramionami i zauważyła:
  - Tak, to jest najbardziej wrażliwy w konstrukcji Tomasza z Aten. Domaga się przyjęcia Boga przez wiarę jako pierwszą przyczynę, ale jednocześnie nie wyjaśnia, dlaczego istnienie pierwszych przyczyn jest konieczne dla samego Wszechświata, a nie dla jego Stwórcy.
  Dimka skacząc jak małpa zasugerował:
  - Możliwe, że Stwórca wszechświata ma swojego Stwórcę, a ten Stwórca ma swojego i tak dalej w nieskończoność...
  Petka potrząsnął przecząco głową.
  - Nie, to absurd... Nauczycielka w szkole powiedziała: materia jest wieczna i nieustannie się przekształca, dając tym samym początek światom we wszechświecie. A na pytanie, kto uruchomił mechanizm transformacji, odpowiada - natura!
  Dimka ponownie wyraził bardzo ciekawą myśl:
  "A więc natura jest Bogiem!" Jeśli się uwzględni...
  Petka chętnie wstawił zawiłe słowo:
  - Panteizm! To wtedy łączysz Boskość z naturą?
  Larisa, nerwowo podskakując, zapytała chłopca:
  - A jak sobie to wyobrażasz?
  Petka wzruszył ramionami zmieszany i odpowiedział:
  - Jakoś nie mam pojęcia!
  Dima, powiedział zdanie przeczytane w książce Aleksandra Dumasa: "Trzydzieści lat później".
  - Bóg jest na powierzchni wszystkiego...
  Chłopcy milczeli. Rozmowa stała się zbyt wzniosła dla radzieckich nastolatków w wieku czternastu lat. Potem wspięli się tam, gdzie sami nie rozumieli.
  Tak, a las się skończył... Pola się rozciągnęły. Ostra wizja Dimki dostrzegła szeregi chłopów ciężko pracujących w polu. Chłopiec zwolnił. Wyszli na ścieżkę i swędzenie ziołowe nieco ustąpiło. Możesz iść tak, aby nie zostali zauważeni z pola.
  Bystrooka zwiadowca Larisa zbadała również nie tylko robotników, ale także trzech rycerzy w niebieskich garniturach patrzących na pracę, a także kilka biegnących zwierząt. Dimka zauważył ze zdziwieniem:
  - Tak, to są trójgłowe psy!
  Petka gwizdnął i syknął:
  - Pies może gryźć, tylko z życia psa...
  Larisa przeniosła oczy i zaczęła przyglądać się uważniej. Ona sama niewiele wiedziała o tym świecie. Było coś do zdziwienia. Po pierwsze, wśród chłopów nie było dorosłych. Pracowały tylko dzieci, ale też, co dziwne, nie młodsze niż dziesięć lat, a nie starsze niż czternaście. Podobny do człowieka, prawie cały blond, włochaty lub jasnoczerwony, może tylko kilka ciemnych głów.
  Tak mili faceci, kiepsko ubrani, wszyscy bez wyjątku boso. Zupełnie podobny do średniowiecza. Dopiero teraz wisi zepsuty szperacz iw terenie widać coś podobnego, jak na wpół rozłożony odrzutowiec. Jest tylko trzech rycerzy gwardii i setki chłopskich dzieci, ale wszyscy są posłuszni. Dzieci wyglądają na pogodne, zdrowe, opalone, z entuzjazmem pracują. To zabawne, nawet coś śpiewają.
  Przypomina to nieco wzburzenie bitwy z pól, kiedy uczniowie pomagają starszym.
  Najbardziej prymitywne są narzędzia pracy: łopaty, grabie, kosy. Brak mechanizacji. Dziewczyny nawet zaprzęgły się do pługa i same go ciągnęły, zamiast koni.
  Petka zauważył ze złością:
  - Wow - wyzyskiwacze!
  Dimka, powołując się na dzieło literackie, zauważył:
  - Czy pamiętasz, jak to było z Lwem ... To znaczy, przepraszam, Aleksiej Tołstoj zorganizował rewolucję na Marsie ...
  Petka zachichotała i zasugerowała:
  - Jest nas tylko trzech i trzech rycerzy. Zakradnijmy się do nich, zastrzelmy ich i zróbmy rewolucyjny apel!
  Larisa potrząsnęła przecząco głową.
  - Trójgłowe psy nie pozwolą nam się do nas podkraść, a wojownicy mają łuki i może całkiem celnie strzelają. Tutaj trzeba decydować umysłem.
  Dimka spojrzał na Larisę i zauważył:
  - Trochę wyrosłeś... Tu jeszcze możemy mieszać się z chłopakami i dowiadywać się co jest co...
  Dziewczyna z ładną buzią zgodziła się:
  - Zgadza się, idź do nich z rekonesansem ... Osobiście niewiele tutaj rozumiem!
  Dla profesjonalnych harcerzy poruszanie się po trójgłowych psach jest trudnym problemem, ale można go rozwiązać. Chłopcy postanowili jednak, aby nie wzbudzać niepotrzebnego zamieszania, działać skrycie i naturalnie.
  Ale wtedy Petka nagle zauważył:
  - A co z barierą językową? Ugryzą nas żywcem!
  Larisa pocieszała Petkę:
  - Ale nie martw się... Jak zrozumiemy ich język, a oni pomyślą, że mówimy ich językiem.
  Dima zasugerował:
  - A potem podbiegnijmy do rycerzy i powiedzmy, że przysłano nas z sąsiedniej wsi po pomoc. W ten sposób będzie o wiele bardziej naturalny.
  Larisa machnęła lekceważąco ręką.
  - Spróbuj... mam nadzieję, że ci się uda. Tylko nie przesadzaj!
  Chłopcy, nie zastanawiając się dwa razy, zaczęli biec. Plan był zbyt prosty.
  Chłopaki i Larisa ponownie powrócili do rzeczywistości z wielkim żalem. Znowu znaleźliśmy się w więzieniu, a co najgorsze, Niemcy widząc, że trójca jest inspirująca, zabrali ich na przesłuchanie. Tym razem torturowali kociołkiem. Posmarowali nagie podeszwy dziewczynki i chłopca olejem, a na odległość postawili gorący płomień. Taka tortura może trwać piętnaście lub dwadzieścia minut i być bardzo bolesna. Ale nogi nie były okaleczone i przez kilka dni tortury można było powtórzyć. Cała trójka zniosła ten płomień, który prawie dotknął pięt, a potem Larisa zaczęła śpiewać;
  byłam dziewczyną na wieszaku,
  Zwykły boso Komsomoł...
  W końcu Stalin, Lenin to jedna rodzina,
  I czuję się wśród nich nieswojo!
  
  Torturowali dziewczynę w niewoli,
  Obcasy upieczono rozpalonym ogniem...
  Ale nie uległem, uwierz wrogowi -
  Tylko komunizm podarowali dziewczynie święci ...
  
  Zbudujmy raj we wszechświecie
  Niech głos popłynie bardzo dźwięcznie ...
  Chłopcze nie smuć się i nie nudź się
  Dziewczyny boso biegają po kałużach!
  
  Wierzymy w walkę, w której wygramy Wehrmacht,
  Chociaż faszyzm wydaje się nie znać miary ...
  Z nim Sam z piekła rodem, zły cherubin,
  A więc ogromna strata!
  
  Kapitalizm postanowił dać faszyzm,
  Ich broń, czołgi, kapitał...
  Miażdży nas bezlitosny diabeł i złodziej,
  Zdrajcom obiecuje się miód, banany!
  
  Ale co mam zrobić, jeśli jestem w niewoli
  Kajdanki mocno spętały ręce ...
  Wiszę nago na stojaku przez godzinę,
  A ciężary na bosych stopach wisiały...
  
  Ale dziewczyna nie uległa wrogom,
  Jak źli faszyści nie torturowali ...
  Niech to będzie wstyd Hitlera,
  Jesteśmy wojownikami wojny, a nie pacyfistami!
  
  Prowadzą mnie prawie nago na rozstrzelanie,
  A pod stopami bosych zasp śnieżnych...
  Pan wyraźnie tego nie chciał.
  Jestem w obliczu aktualizacji księżniczki!
  
  Pętla dziewczyny owinięta wokół jej szyi,
  A dziewczyna została mocno podciągnięta ...
  Tak, kara już trwa za grzechy,
  I czekają na nazistów, znają rzucane kule!
  
  Ale co to jest, pękł kucyk,
  I dziewczyna spadła z szubienicy ...
  Zepsuty faszystowski gad, słynny post,
  I partyzancki atak - drobiazgi!
  
  Zostałem pokonany, znów jestem w szeregach,
  Bardzo dzielnie walczę z faszystami...
  Kocham Jezusa i Stalina
  I nie żal mi podłego Adolfa!
  
  Już w Berlinie poznajcie nasze czołgi
  I połowa Europy została wyzwolona od razu...
  Raj wkrótce będzie na całej planecie,
  Tylko jeden krok do komunizmu, nie kilometry!
  Naziści w obliczu takiej odwagi byli zszokowani. Jeszcze kilka razy bili dziewczęta i chłopców po plecach rozżarzonym drutem i odsyłali ich z powrotem do kazamaty.
  Było gorąco i w celi było przyjemnie. Dopiero teraz gołe podeszwy w bąblach bardzo paliły, a plecy pocięte rozgrzanym drutem bolały.
  Larisa pocieszała Petkę i Dimę:
  - Widzisz, za każdym razem jest nam coraz łatwiej znosić tę torturę. Teraz będziemy mieli czas na odpoczynek i sen.
  Dima zauważył:
  - W najciekawszym miejscu nasz sen został przerwany. Jak irytujące.
  Petka wyraził swoje zaufanie:
  Ale tym razem wierzę, że nam się uda!
  Larisa położyła dłonie na szyjach chłopców i zaczęła wyczarowywać. Chciała też szybko znaleźć się w nowym świecie, z którego zbawienie można by sprowadzić do ZSRR.
  Chłopaki wpadli w sen, ale wcale nie widzieli tego, co chcieli zobaczyć.
  Mianowicie, jak dziewczyny są torturowane i pędzone najpierw boso po śniegu, a potem w rozżarzonych węglach.
  Jest to jednak już historia pośrednia... Przemknął kolejny fragment snu z Hitlerem.
  Hitler nie tylko wyraził chęć obserwowania lotu pierwszego niemieckiego czterosilnikowego bombowca odrzutowego Ju-487 z prędkością ponad 1100 kilometrów na godzinę, ale także osobistego zasiadania za sterami samolotu. Kurt Tank, który nadzoruje rozwój prowadzony przez Francuzów, stanowczo sprzeciwiał się temu:
  - Maszyna, po tytanicznych pracach, została właśnie wcielona w metal. Nie możemy ryzykować życia Führera.
  Feldmarszałek Kissilring wspierany Czołg:
  - To prawie pierwszy lot, który wykonamy o świcie 27 czerwca 1947 roku. Auto ma jedną atrakcję - stosunkowo małą powierzchnię skrzydła, która zmniejsza opór aerodynamiczny i pozwala strategicznemu bombowcowi rozpędzić się do 1200 kilometrów na godzinę. Ale obciążenie skrzydeł dramatycznie wzrasta, a to jest ryzyko!
  Sam Hitler nie był zbyt chętny do szaleństwa, ale niech potomni pamiętają o jego odwadze. Sam Führer, wegetarianin, miał nadzieję, że po prostu da mu się odwieść. Niemcy rozpaczliwie potrzebują nowego samochodu, tym bardziej, że w tej dziedzinie należy pokonać Stany Zjednoczone.
  Projekt czołgu TA-600 z ośmioma silnikami był do tego stopnia opóźniony. Pierwotnie planowana prędkość 860 kilometrów na godzinę nie mogła już dłużej odpowiadać Führerowi. W związku z tym konieczne było przerobienie go również poprzez równoległe zainstalowanie silników odrzutowych. Teraz prędkość maszyny powinna wzrosnąć do 1220 kilometrów na godzinę, co da możliwość niemal bezkarnego zbombardowania dowolnego punktu w ZSRR, ale odbudowa mechanizmu zajmie dużo czasu.
  Pojawiły się pewne problemy z uzbrojeniem maszyny. Eksperci dość słusznie uważali, że 16 (!) wiatrówek, z czego 13 - 30 mm, to już za dużo.
  Kolejną maszyną, która również jest gotowa do startu 7 września, był XE-377. Ten bombowiec powinien zastąpić wcześniej niezbyt udany XE-277.
  Sam pomysł stworzenia ciężkiego bombowca nurkującego i odrzutowego był bardzo złożony projektowo. Chociaż opłacalne. Podczas nurkowania celność bombardowania jest znacznie wyższa niż z płaszczyzny poziomej, a niewielka liczba samolotów może unieszkodliwić obiekty strategiczne i przemysłowe.
  XE-277 okazał się bombowcem na dużych wysokościach, nawet jeśli jeszcze nie odrzutowcem. Wspiął się na 15 kilometrów i mógł bezkarnie bombardować miasta.
  Ale jednocześnie samochód zachował zdolność do nurkowania, podobnie jak XE-177, bez rozpadania się z powodu przeciążeń.
  Najnowsza konstrukcja XE-377, już odrzutowa wersja bombowca i bardzo potężna, zdolna do zrównania z ziemią wielu miast i wiosek oraz skutecznego niszczenia obiektów przemysłowych.
  Obiecujące maszyny były lepsze od amerykańskich i brytyjskich odpowiedników, przez co Hitler czuł się jak indyk przejedzony herbatnikami na tle wiejskich kurczaków żujących proso. Ale w tym przypadku, oprócz rozważania nowych maszyn, Fuhrer martwił się o bardziej palący problem? Gdzie uderzyć pałką lotniczą i pancerną? Co prawda z potężną pałką, ale...
  Nimitz stwierdził surowym tonem:
  - Nasi stratedzy uważają, że oprócz uderzenia na Moskwę część sił powinna ruszyć na południe, rozwijając także ofensywę w kierunku Ałma-Aty i Kujbyszewa!
  Hitler bez większego entuzjazmu odpowiedział:
  - O tym rozmawialiśmy już nie raz! Doszliśmy do wniosku, choć jest to niecelowe, ale uderzymy w różnych kierunkach.
  Nimitz skinął głową na zgodę i dodał:
  - Ponadto we wszystkich regionach powinny odbyć się wybory do Rady Ukrainy. W tym Woroszyłowgrad i Donieck, gdzie powstały strefy partyzanckie. Nie możemy mieć małego parlamentu!
  Mainstein nie patrząc w górę patrzył przez lornetkę - jak czterosilnikowy Yu-487 nabierał tam wysokości i jednocześnie zauważył:
  - Ofensywa powinna rozpocząć się nie później niż 20 lipca... Warunki pogodowe są dla nas bardzo naglące. Jeśli opór Rosjan się przeciągnie, to... Zacznie padać, a tym bardziej spadnie zaspa, a my już będziemy musieli zadbać o własne przetrwanie.
  Hitler powiedział pewnym tonem:
  - Ofensywa rozpocznie się 21 lipca. Do tego czasu wszystko będzie gotowe. Ciosy będą dostarczane od razu w pięciu miejscach. Z trzech stron ofensywa skierowana była na stolicę Rosji, z dwóch na Azję Środkową i Kujbyszew. Ogólnie kierunki są określone. ZSRR musi zostać wyłączony z akcji przed Nowym Rokiem. Jeśli nie całkowicie, to przynajmniej w większości.
  Tutaj obraz dzikiego snu został przerwany, a dzieci ponownie wróciły do powrotu.
  
  KRÓLEWSKA I WYSOCE BOJOWA MISJA
  Grupa dziewcząt realizowała misję - broniąc najbardziej wrażliwego punktu na pozycji rosyjskich, carskich wojsk podczas I wojny światowej.
  Natasza powiedziała nawet:
  Pominięta chwila w bitwie rodzi niewolnictwo na wieki!
  A dziewczyny wybrały dla siebie bardzo agresywny i potężny czołg i zmierzyły się z Niemcami Kaisera.
  Dziewczyny na czołgu dalej niszczyły Niemców i strzelały do piechurów. Dokładniej, Alice strzelała z karabinów maszynowych, a Natasza z armaty. Maksimka jechała szybkim czołgiem, a Anzhelika, jako najzdrowsza i największa kobieta, aktywnie, niczym kobra tańcząca do melodii fakira, strzelała pociskami.
  Ale teraz czwarta wiązka baterii została rozbita, a potem skończyła się dostawa trzydziestokilogramowych pocisków. Jednak ponad połowa wszystkich niemieckich dział skoncentrowanych w tym rejonie została już zniszczona. Zabrakło też amunicji. Czterdzieści tysięcy Niemców znalazło śmierć, ale amunicja była wyczerpana.
  Teraz dziewczyny powinny go zapełnić. Ale spróbuj znaleźć odpowiedni kaliber w XXI wieku. To samo z amunicją. Czołg zatrzymał się, a wojownicy wraz z Maximem zaatakowali piątą grupę baterii.
  Angelica była z tego szczególnie szczęśliwa, więc teraz, zamiast upokarzająco przynosić muszle, może pokazać się w całej swojej urodzie!
  Tutaj Angelica zadała miażdżący cios bosą stopą w szczękę żołnierza Kaiser Germany. Podleciał przed ciosem i zestrzelił jeszcze pięciu żołnierzy niemieckich.
  Natashka również trzymała gramofon, a Alice, odchodząc od strzału, bardzo boleśnie uderzyła Fritza w pachwinę. Maxim wolał znokautować Niemca pięścią.
  Kwartet wojowników: trzy wieczne dziewczyny i chłopiec jak igła wkroczyły na pozycje wojsk kajzera. Przeskoczyli gołymi obcasami przez balustradę i osiodłali niemieckie karabiny maszynowe. I ich własne pociski oblały Fritza.
  Masa trupów wypełniła redutę niemieckich wojsk kajzerskich. Kwartet, który szybko rzucił się na ufortyfikowany punkt, teraz szalał przez niego jak stado dzikich tygrysów. Niemcy nie spodziewali się, że jesteście pięknymi półnagimi dziewczynami i chłopcami, będą tak naciskani. I że plujące kule mogą latać bez pudła.
  A wojownicy wraz z chłopcem nosili karabiny maszynowe, wstęgi ciągnęły się za nimi i strzelali bezlitośnie do wroga.
  Maxim, ten wytrzymały wieczny chłopiec, śpiewał:
  - Jestem krwiożerczy! Jestem bezlitosna! Jestem rosyjskim rycerzem - Barmaleya!
  Angelica to królowa kobieta o bardzo przyjemnej twarzy, odważnym podbródku i ognistych kosmykach włosów, które uderzone przez Niemców spaliły je w najbardziej dosłownym tego słowa znaczeniu. Rycerz dodała śpiewem:
  - I nie muszę! Bez czekolady! Bez marmolady! Pokonaj Fritza jednym ciosem! Pokonaj Fritza jednym ciosem!
  A kiedy jej wielkie, ale nie pozbawione wdzięku, nogi uderzyły, czaszki żołnierzy Kaisera zostały połamane konkretnie! Ponadto dziewczynki i chłopak rzucali w przeciwników stalowymi przedmiotami gołymi palcami u nóg. W ten sposób uderzyli Fritza całymi wiązkami przypalonych banknotów.
  Skoczyli więc do baterii, z której Niemcy ostrzeliwali wojska rosyjskie. A serie karabinów maszynowych zmiażdżyły naraz wszystkich strzelców.
  A wojownicy nogami podpalili skrzynki z amunicją. I zaczęli niszczyć baterie.
  Zestawy bojowe zostały podarte, porozrzucane fajerwerkami, zabijając Niemców setkami i tysiącami.
  Sam kwartet pozostał nietykalny. Nie mogli go ani uderzyć, ani zaczepić bagnetami: potężna magia! A wojownicy szli, szli i kosili, jak kultywator szedł przez zarośla. A wszyscy wojownicy wędrowali, wędrowali i galopowali, pokonując wszystkie nowe granice zniszczenia.
  Cała czwórka nawet śpiewała unisono;
  Jesteśmy rycerzami - mieczem i ogniem,
  Rozerwijmy ich wszystkich jak zwierzęta!
  Wystawimy fakturę - naliczono karę,
  Nie zostań naszym rycerzem papugi!
  
  Staniemy się fajni jak orły
  Zmieśćmy od razu różne złe duchy!
  Poznaj naszych fajnych synów Ojczyzny,
  Rzucamy nasze wyzwanie na wieczność!
  
  Jak pięknie szaleje wojna
  W którym płoną narody...
  Szatan przyszedł dla nas z zaświatów,
  Za nim rod faszystowskie dziwolągi!
  
  Damy dziewczynom twardą twarz,
  Złamiemy nazistów jak gałąź...
  A wtedy nasz żołnierz stanie się mistrzem,
  Niech róże maja kwitną wspaniale!
  
  Osiągnij, jesteśmy w stanie dużo wiedzieć,
  Wznieś swoje moce ponad gwiazdy...
  I tak wielki wojownik walczy i odważa się,
  Zrobimy groźne groby!
  
  Spójrz, wtedy będzie wojownik,
  Wszystko nowe i jak klon...
  I wierzę, że w walce ominą nas kłopoty,
  Zostań rycerzem, doświadczonym wojownikiem!
  
  Tutaj potężnym ciosem skosił cały pułk,
  A wraz z nim przemokły dwa pułki ...
  I Fuhrer smoka, aby ten paskudny umarł,
  A my jesteśmy wspaniałymi milami do gwiazd!
  
  Tutaj Kaiser łza ze strachu,
  Modlę się o Twoje miłosierdzie!
  Mamy wiele sił przemocy,
  Będziemy w pełnym stroju!
  
  Kiedy wchodzimy do tego Berlina trzema kolorami,
  A car Mikołaj staje się Bogiem,
  Ludzie będą decydować o ścieżce w nieskończoności sił,
  Nie osądzaj monarchy tak surowo!
  
  Kłopoty o Ojczyznę wtedy nie zginą,
  Wielkość będzie słońcem...
  Horda zła Kaisera rozproszy się,
  Niech serce bije leniwie!
  
  Z piękną dziewczyną słynnie mijamy,
  Przez nasze rosyjskie przestrzenie!
  I będzie dla nas super razem z rodziną,
  Wierzę, że szczęście wkrótce nadejdzie!
  A wojownicy dokończyli zniszczenie tej twierdzy. Prawda
  Angelica, ta wojowniczka bawołów otrzymała małą ranę w potężnym
  ramię. Gdzieś jeszcze lekko przebił ochronę. Cóż, Magomatrix nie zawsze jest idealny.
  Alice też trochę poparzyła sobie nogi. Piękna dziewczyna, choć boli, wcale nie wpływa na jej celność.
  A bitwa trwa. Wyrzucając puste wstążki, jak wypatroszone boa, dziewczyny ładowały się zdobytymi karabinami maszynowymi i skrzynkami z amunicją. Angelica zlokalizowała ból w ramieniu i załadowała zbiornik zapasami do pełna. Potem wskoczył Maksimka, a potężna machina ruszyła, by niszczyć nazistów, a raczej żołnierzy kajzera.
  Wieczny dzieciak po prostu zmiażdżył kilkuset żołnierzy gąsienicami. Następnie razem Alice i Natasza otworzyli ogień z przechwyconych karabinów maszynowych do niemieckiej kawalerii i piechoty. Eksterminacja przebiegała w takim tempie, że zazdrościłby mu każdy Rambo. Ale ich grupa wjechała do szóstego ufortyfikowanego obszaru. Tam i zorganizowano nowy pokaz sztucznych ogni. A oprócz strzelania z karabinów maszynowych, dziewczyny nadal rzucały stopami pociski zdobyte na Fritzach.
  W stanie walki z ekstazą Angelica zaczęła krzyczeć z całych sił;
  Kto wierzy w nieśmiertelność, żyje wiecznie, bo tylko ci, którzy wierzą we własną śmierć, naprawdę umierają!
  Czasem to dobrze dla myśliwego, że zwierzyna się nie natknęła, bo jego zbroja jest jak papier, a łańcuchy pułapki są jak cienka nić!
  Cierpliwość jest kluczem do zwycięstwa, jeśli nie jest połączona z pokorą w obliczu zła!
  Śmierć, jak portowa dziwka, kręci się wokół wszystkich, ale przychodzi tylko do tych, którzy mają pustą głowę niż portfel!
  Długość rodowodu rycerskiego jest doskonałą miarą wysokości impulsów i wielkości ducha!
  Wróg również nie jest wykończony, podobnie jak choroba często nie jest wyleczona, tylko jeśli ta ostatnia może ustąpić sama bez wyleczenia, nie ma sposobu na uniknięcie komplikacji związanych z niedokończonym odrzuceniem!
  Ucieczka może nadal mieć sens, ale bezsensowny lot nie ma ratunku!
  Tchórz zginął, zanim zobaczył pierwszą kulę, odważni będą pierwsi w życiu, pomimo kul!
  Uszkodzenie ciała można naprawić niewielkim sukcesem nauki o człowieku, ale nawet Najwyższy Umysł jest czasami bezsilny przed naprawieniem moralnej deformacji!
  Wojna to szaleństwo, na które przygotowują się utalentowani i mądrzy, a którego mogą uniknąć tylko prawdziwi geniusze!
  Nie ma całkowitego odpoczynku nawet w grobie, nie ma całkowitego odpoczynku nawet we śnie, co oznacza, że nie można się dalej męczyć!
  W naszym świecie nic nie jest dane za nic, nawet zdradzone nawet za złamany grosz!
  Diabeł jest namalowany brzydko, ale najstraszniejszą rzeczą w nieczystym jest możliwość podania trucizny w ładnym opakowaniu!
  Wojna pachnie spaleniem, ale czasami odmowa wojny pachnie znacznie gorzej!
  W rzeczywistości nie ma nudnych walk, jest tylko przeciętna filmowa adaptacja bitew aż do absurdalnej kolki!
  Burze rodzinne, jak wiatr w żaglach, statek się trzęsie, ale nie daj Boże zupełny spokój!
  Tchórz nie gra w hokeja, ale przegrywa, wylatując z życia z krążkiem!
  Kto dobrze walczy, może doskonale zachować to, co wygrał, jeśli potrafi zredukować swoją chciwość do satysfakcji!
  Nie można budować osobistego sukcesu na kościach, nawet jeśli kości są reliktami przodków uwielbionych przez przeszłe czyny!
  Relikwie przodków to nie tylko kości, chwała wyczynu to nie tylko dźwięk!
  Brzydkie zwycięstwo jest lepsze niż piękna przegrana, bo zwycięzca zawsze może upiększyć rzeczywistość!
  Kaleki nie mogą się najeść do syta, ale umarli w ogóle nie gryzą!
  Zwycięstwo nad silnym wrogiem jest honorowe, zwycięstwo nad zagorzałym wrogiem jest podwójnie honorowe!
  Niemcy naprawdę pokazali, że potrafią umrzeć... Ale jakoś głupio! A rosyjscy wojownicy wcale nie umierają, ale wygrywają roztropnym bohaterstwem. A jeśli zaczęli kosić wroga, to z ogromnym entuzjazmem. I naprawdę nie da się ich powstrzymać! Jest nieugięta lawina żywego i magicznego napalmu. Zdobyte karabiny maszynowe zostały już rozładowane, a kwartet ładuje nowe pasy zdobyte na wrogu.
  Dziewczyny, jak mówią w takich przypadkach: proch strzelniczy, co nie jest chybione! Poruszają się po tak płonącym lodowisku, że ich pięty dosłownie dymią.
  To są strażniczki. Przemieszczają się do ostatniego, siódmego ufortyfikowanego punktu, zniszczywszy już ponad osiemdziesiąt pięć tysięcy kawalerii i piechoty.
  Oddziały Kaisera dosłownie krwawią i emanują. Ich niezwyciężony kwartet bardzo obficie ciągnie na wyboju. A sam guz nie jest mniejszy niż Merkury czy nawet Mars.
  A wojownicy terminatorzy niszczą następną i niezwykłą jak butelkę wódki od alkoholika, według baterii. Nie są takimi słabeuszami, by doświadczać jakichkolwiek wątpliwości czy żalu. Gdy cel jest ustawiony na zwycięstwo, zwycięstwo, wtedy zostanie zdobyte. A jeśli wróg się nie podda, to gorzej dla wroga!
  Sama Angelica włączyła się do ostrzału, po tym jak zostali ponownie zaatakowani przez rezerwę kawalerii, zauważając:
  - Goebbels skłamał, że Rosjanie, posuwając się, rzucają zwłokami na pozycje niemieckie. A teraz widzimy, kto tak naprawdę jest trupem i rozkłada się.
  Alicja z szacunkiem zauważyła:
  - A przecież Niemcy są odważni! Wspinają się do bitwy jak japońscy kamikadze:
  Natasza zachichotała, zauważając:
  - A ich klęska czeka nie mniej okrutna niż Japonia!
  Maksimka coś zapamiętał:
  - Odmówiłem teraz czwartej gwiazdy bohatera ZSRR, wierząc, że reszta dziewcząt została niesprawiedliwie oszukana ... A teraz koty drapią moją duszę!
  Alicja, nie przerywając strzelania z kilku karabinów maszynowych naraz, strzelając do Niemców obiema rękami i nogami, potwierdziła ciężkim westchnieniem:
  - Ja też nie czuję się całkiem swobodnie... Tyle morderstw z naszej mimowolnej winy!
  Angelica znów zaczęła krzyczeć rozdzierając serce i ogłuszająco:
  -Oszustwo jest kręte, ale prawda jest prosta, prawda tego pierwszego z reguły szybciej prowadzi do celu, jeśli jest to falistość bez zakrętów i posmarowana olejem tłustych obietnic!
  Ale cierpliwość i praca, jak małżeństwo, dają początek sukcesowi, jednak pod warunkiem długiego pobytu i podejścia z miłością!
  Mądrość Azji jest dobra, dzikość Azjatów jest zła!
  Jeden lew jest w stanie zmusić do ucieczki tysiąc owiec, ale jeden baran lwów jest w stanie staranować tysiąc swoich braci!
  Na wojnie szybko oducza się zdziwienia, może poza tym, że wciąż żyje i nie zdezerterował!
  Najstraszniejszą rzeczą na wojnie jest strach, którego nie można sprowadzić do zwykłej dyskrecji!
  Aby zostać lalkarzem teatru życia, trzeba wyzbyć się bezradności marionetki przynajmniej w rozkładzie ról w kuchni!
  Na wojnie pokój jest tylko snem, ale jest to sen pełen śmiertelnych koszmarów!
  Odwaga to haczykowa lina zaradności, która łapie szczęście na polu bitwy!
  Ostrości języka nie da się wyostrzyć kamieniami młyńskimi tępego umysłu!
  Nie możesz budować szczęścia na oszustwie, ale możesz zbudować szczęśliwych na oszustwie!
  Nie wykańczaj wroga, że pole nie jest zarośnięte chwastami, żniwo zwycięstwa zepsuje chwastów sabotażu i sabotażu!
  Kręte ścieżki prowadzą bezpośrednio do celu, tylko ten, który nie ma spojrzenia z ukosa!
  Jeśli masz zdrętwiały mózg, krzywa losu prowadzi prosto do płaskiej płyty grobu!
  Bycie rzeźnikiem na wojnie to mały zaszczyt, ale stanie się kotletem jest generalnie bardziej haniebne!
  Duże szafy nie tylko głośno spadają, ale odkurzamy z kolosalną opieszałością!
  Wiele szkieletów w szafach spiskowców oddaje się jako smród rozkładu, który zabija tchórzostwo!
  Siedem much może zostać zgładzonych przez każdego głupca, ale tylko z siedmioma pętelkami na czole może wydobyć jedną wesz zdrady!
  Na wojnie jest jak w łaźni, upał, pot i kości bolą, ale w przeciwieństwie do łaźni parowej, im wyżej się wspinasz, tym mniej pozostaje zapału!
  Prawda jest zawsze banalna, ale sprytny z pewnością znajdzie sposób na jej zniekształcenie w oryginalny sposób!
  Walka ze złem rodzi wyczyn, dobro bez wyczynu rodzi nudę!
  Dyplomacja musi być subtelna, ale ta subtelność jest ostrością mieczy, które zabezpieczają nasze roszczenia!
  Czy na świecie jest smutniejsza historia niż historia Romea i Julii? Ale to bardzo kontrowersyjna sylaba, przyjaciele, bo ich rodzina zachowała młodość!
  Ogłuszenie nie oznacza jeszcze zwycięstwa, ale jeśli wróg jest naprawdę zaskoczony, to pomyśl, że został już pokonany!
  Musimy oddać hołd Angelice, to, co wykrzyczała, było dość dowcipne, chwytliwe i do rzeczy. Spójrzmy prawdzie w oczy, dziewczyna jest rzeczywiście chartem chartów.
  Po klęsce siódmej twierdzy dziewczęta z terminatorów wyruszają na polowanie na kilka mniejszych baterii. Teraz naprawdę cieszyli się z ich sukcesu. Prawda złapała Maksimkę i generała mocno bolała go prawa ręka.
  Wieczna Młodzież zauważyła:
  - Kula nie jest głupia, ale całuje się z głupim bólem!
  Angelica w odpowiedzi pocałowała pikantnie męża i gruchała:
  - Bądź swoim chłopcem wojownikiem numer jeden! Po Stalinie!
  Natasza skromnie spuszczając oczy, zauważyła:
  - Ale nie zapominajmy o Kobie, uratował mnie! A ty, Angelico, jesteś prawdziwym bawołem.
  Rudowłosa diablica skrzywiła się i warknęła:
  - A twój kolor włosów nie jest naturalny!
  Żona Stalina chichotała i gruchała:
  - To, co naturalne, nie jest przestępstwem! I zawsze ciągnęło mnie do przestępczości! Nic dziwnego, że mój mąż jest zabójcą numer jeden!
  Alicja rozejrzała się i powiedziała szeptem:
  - Zgadzam się z tym!
  Wojownicy podlecieli i znów zaczęli bić baterie i kosić rezerwy dywizji, a Angelica ponownie krzyknęła z całych sił:
  - Różnica między inteligencją a sprytem polega na częstotliwości używania, zawsze oszukują, często też starają się być sprytni, ale niewiele osób żyje umysłem!
  Nauka może zrobić wszystko, czego człowiek może sobie życzyć, ale nie wszystko, czego człowiek może sobie życzyć!
  Najczęściej traci głowę, która jest zbyt leniwa na burzę mózgów!
  Gorący patriotyczny zapał serc ochłodzi ambicje agresorów, którzy wznoszą miecz do Ojczyzny!
  Możesz wbić gwóźdź żeliwną główką, ale tylko po to, by założyć pętlę na szyję!
  Ten, kto oszczędza na łapówkach, traci najwięcej.
  Ludzie nie są stale w swoim gniewie, ale o wiele bardziej konsekwentni w kulcie kultu.
  Oszczędzając dobro, dobra nie zyskasz, zwłaszcza jeśli skąpość zamieni się w skąpstwo!
  Wypijmy więc to, że nasze problemy są zawsze umiarkowane, a przejęcia nie znają miary!
  Niezapominajki rzeczywiście kiełkują na krwi, bo krwi się nie zapomina, a blizny duszy się nie goją!
  Nie walczą liczebnie, tylko przegrywają i zasypiają z ilością trupów!
  Siedmiu głupców walczy ze złem, ósmy mądry walczy z dobrem!
  Cios przeciwnikowi musi być zadany na czas, tylko po to, by wstawić go pod protezę jest zawsze poza czasem!
  Rozpoczynając biznes, nie oczekuj, że skończy się bezczynnością!
  Niektórzy obcinają banknoty, inni obcinają włosy głupcom, ale większości oszustów nie obchodzi, czym jest wełna świni!
  Topór kata może ściąć najbardziej dobroczynne artykuły konstytucji, chyba że zostały wyryte piórem orła, a nie mokrego kurczaka!
  Twoja koszula jest bliżej ciała, a lina bliżej szyi, zwłaszcza jeśli jest przechowywana przez kogoś, kto nie urodził się w koszuli!
  Egoistyczne nałogi pozwalają ci zdzierać skórę z butów, z "łykającymi butami" okutymi z własnym kupieckim zainteresowaniem!
  Ciężko jest przeszukać bród, ale łatwo utonąć w wodzie!
  Chłopięcemu generałowi Maksimce ostatnie zdanie spodobało się do tego stopnia, że wykrzyknął:
  - Już od kilku dni marzyłem o dymie pożogi... Jestem taki leniwy, nawet zbyt leniwy, żeby się utopić!
  Czołg przejechał akumulator. Następnie wojownicy zwrócili się do rezerwy kawalerii austriackiej. Austriacy, którzy zostali uderzeni ciosem, zaczęli się rozpraszać. Więcej niż podstawa, węgierska piechota rzuciła się do ataku na rosyjski czołg.
  Dziewczyny zaczęły desperacko oddawać strzały. Kula z karabinu skokowego trafiła w potężne udo Angeliki, a wojownik znów zaczął krzyczeć. Ponadto wylewała skrzydlate aforyzmy na prawo i lewo:
  -Wiedza to nie tylko światło latarni oświetlającej drogę atakującym wojskom, ale paląca wiązka lasera, która wypala pozycje przeciwnika!
  Zwycięzcy nie są oceniani, zwycięzcą jest sam sędzia, od którego można się odwołać tylko na podstawie prawa kary i zemsty!
  Śmierć to zła rzecz, ale bardziej w procesie niż w konsekwencjach!
  Każda katastrofa to przede wszystkim kolorowe widowisko, ale kolorystyka jest zawsze krwawa, a ścieżce dźwiękowej towarzyszy marsz żałobny!
  Gdybyśmy nie mieli katastrof, nie byłoby wyczynów, a bez wyczynów życie jest jak zupa bez pieprzu!
  Wojna, jak pieprz, sprawia, że oczy łzawią, ale życie nie jest mdłe!
  Możesz prosić o przebaczenie dla tego, który przyjął śmierć, ale nie możesz znaleźć usprawiedliwienia dla zabicia tego, który sieje śmierć!
  Niedocenianie wroga to niedocenianie wykładu przed egzaminem, tylko ocena - para dwóch palików na pewno się przetnie, tworząc krzyż grobowy!
  Kto pozwala usuwać z siebie wióry, ma inteligencję kikuta i dąb powagi!
  Każde spotkanie na wojnie jest jak randka z ukochaną osobą, nie da się zapomnieć, nie można się spóźnić i bardzo złośliwie uniknąć!
  Spryt i kalkulacja: jak mąż i żona rodzą zwycięstwo - uczciwość to trzeci dodatek!
  Jeśli nad dowódcą zbierają się chmury, to lepiej, niż gdy pułki przerzedzają się pod dowódcą!
  Wstyd nie jest w poczuciu strachu, ale kiedy pozwalasz się mu podporządkować, dopóki nie stracisz poczucia obowiązku!
  Kiedy silny, wydaje się słaby, kiedy słaby, wydaje się silny! Ta zasada oszustwa jest dobra na wojnę, ale władca nie powinien okazywać słabości, nawet jeśli gniew jest pełen kości, a siła jest jak mysz!
  Kilku madziarskich żołnierzy piechoty zdołało nawet zbliżyć się na odległość rzutu granatem. Zanim zostali zabici, rzucali prezenty i ponownie zaczepiali bojowników całej czwórki.
  Wszyscy zostali ranni, a piękności zacisnęły zęby z wielkiej irytacji, przeklinając ostro.
  Ale atak zostaje odparty. I możesz ponownie rozstawić czołg. A to, że skończyło się paliwo, nie stanowi problemu. Alkohol Trophy nadaje się do tankowania.
  Przecież to jak w tym dowcipie - wszystko pójdzie jak nie przejdzie!
  Potem wściekły kwartet znów zaczął się ruszać. Alicja jednak na pożegnanie dała dziewczynie służącej cukierek czekoladowy. Była zbyt przestraszona i płakała.
  Głaszcząc nieszczęsną dziewczynę po głowie, Alicja obiecała jej:
  - Rosyjskie walki zapewnią ci przyzwoite życie, a nie będziesz głodny i boso.
  Z wdzięcznością skinął głową i obiecał:
  - Będę się za ciebie modlić!
  Ale po tym wzruszającym epizodzie wojownicy ponownie rzucili się, by zniszczyć wojska niemieckie i austriackie.
  Pierwszy posuwający się eszelon ich 126 tysięcy żołnierzy i setek broni został już zniszczony, ale powinien, póki czas, pokonać pozostałe legendy wroga.
  Natasza czuła, że w tym czasie nie będą trwać wiecznie, dlatego pospieszyła z całych sił, rozpraszając czołg.
  Tutaj zaatakowali rezerwy wroga, cały niemiecki korpus piechoty, przeniesiony z frontu zachodniego na wschód. Niemcy chcą wycofać carską Rosję z wojny, ale przeliczą się w tym, a być może już przeliczyli się.
  Ale planowana porażka powinna stać się faktem. A wojownicy z skwierczącą siłą napadli na wroga. Ale tutaj Angelica ponownie została pocięta odłamkami w klatkę piersiową i brzuch.
  W tym momencie potężny wojownik zaczął krzyczeć;
  - Najczęściej zamienia się w szkielet, który nie ma kręgosłupa treningu bojowego!
  Aby nie zostać pożartym przez wrogie psy, w sprawach wojskowych trzeba zjeść talerz!
  Nie bój się kajdan faszysty, jeśli jesteś w stanie związać swoje myśli miotłą oczyszczenia!
  Taniec różni się od tańca tym, że tańczą do cudzej melodii, aw tańcu wybierasz swój własny rytm!
  Czyny są zawsze lepsze niż słowa, ponieważ mają mocniejszy fundament niż potrząsanie powietrzem!
  Dobrze jest być rycerzem na wojnie, bez targowania się o odwagę, ale tylko rycerskość powinna być racjonalna, jak przebiegłość sklepikarza!
  Morderstwo to jedyny rodzaj grzechu, którego ocena zależy tak bardzo od formy: obrzydliwość i męstwo z jednym skutkiem!
  Niebezpieczeństwo jest wszędzie, ale jest to trudne, gdy umysł leci w gwieździe!
  Poddanie się jest ostatnią rzeczą, zawsze pozostawia cię ekstremalną!
  Nadal możesz wygrać bez ryzyka, ale możesz skorzystać z owoców zwycięstwa, jeśli trzymasz tego wielkiego kota jak tygrysa za wąsy!
  Możesz zgubić się z prześladowcą, tylko nie tracąc głowy, zdobywając stypendium na następny!
  Nie ma sytuacji beznadziejnych, zdarza się, że nie ma wejścia na korzystną pozycję!
  Możesz nawet uciec przed własnym cieniem, oszukać własne sumienie, ale nie możesz ukryć się przed tym, nad czym nie masz kontroli!
  Rzadko ma pieniądze, których duch jest często tłumaczony!
  Wszystko w naszym świecie jest wydawane przez walkę, tylko problemy przychodzą bez problemów!
  Przejście od wyjazdu wyróżnia się punktem przybycia na ostatnie miejsce, do którego należy się udać!
  Dziurka od klucza jako kobieta wymaga inteligencji i techniki!
  Głupota nie zawsze jest przewidywalna, ale zawsze podlega karze!
  Czasami zbrodnia przynosi korzyści ludzkości, a wynagradzanie za wyczyn jest z reguły dopiero pośmiertnie!
  Bóg Wszechmogący może wszystko, ale nawet on nie może przewyższyć człowieka ambicją i barwną wyobraźnią!
  Inną rzeczą, w której Bóg nie może przewyższyć człowieka, jest pragnienie próżnej mowy, Wszechmogący woli tworzyć słowem, a nie bawić się słowami!
  Niebo jest zwykle obojętne, gdy prosi o pomoc, ale jest to reguła, która tylko potwierdza wyjątki!
  Jest wielu, którzy chcą zostać bogami, ale ukrzyżowanie nie trwa w kolejce!
  Ostre słowo jest dobre, ale jeszcze lepiej jest mieć bystre oko, aby zauważyć rzucony w ciebie kamień dla ostrego wyrazu twarzy!
  Włóczęga to ten, kto daje się podkuć przebiegłym ludziom!
  Aby latać trzeba ciężko pracować, żeby wlecieć, po prostu zrobić sobie przerwę w pracy!
  Pusty melonik wznosi się nie gwałtownym wiatrem, ale zimnym ciosem!
  Filozofia to sieć do łapania niepoważnych prostaczków, ale tylko znajdujące się w niej komórki zależą od częstotliwości zwojów mózgu!
  Często człowiek, stając się bogiem, przynajmniej trochę krzyżuje ludzi w pełni!
  Korpus musiał zostać zniszczony w częściach, uzupełniając jego zestaw bojowy. Ale z drugiej strony wojownicy wykazali się wielkimi umiejętnościami militarnymi.
  Natashka również została ranna, ale wojownik tylko się uśmiechnął:
  - Żołnierz bez rany jest jak bogacz bez kieszeni!
  Maksimka, który również był uzależniony, zgodził się:
  - Od rany cielesnej jest to boleśnie znośne, ale kiedy jesteś kaleką moralnie, nie da się tego znieść!
  Teraz większość ciała poszła do następnego świata. Ale dwie dywizje kawalerii atakują.
  Strzelanie do Angeliki, znowu ryczy;
  - Największe błogosławieństwo człowieka, przewidywalność woli Bożej, to też najgorsze z przekleństw, więc wpędza nas w raj rutyny!
  Pieniądze nie pachną, ale śmierdzą do tego stopnia, że biznesmeni zawsze zakładają nowe garnitury!
  Oszczędzając na przyjaciołach, możesz napełnić mamonę, ale pustka duszy sprawi, że twój własny kapitał stanie się wrogiem!
  Człowiek bez ojczyzny jest jak dziwak bez małżeństwa!
  Trudno przeżyć, ale można, żyć nie da się, ale łatwo!
  Grosz ratuje rubla przed roztropnym, grosz zbiera grosz od praktycznego, a chciwy i grosz prowadzi do pętli!
  Miecz obosieczny, ale w rękach człowieka, który zamienia się w małpę, staje się bez początku!
  Kiedy jesteś swoim własnym szefem, tylko początkowe instynkty egoizmu mogą cię ujarzmić!
  Trudno znaleźć powód do otrzymywania, ale jak łatwo znaleźć powód, by nie dawać!
  Że nasze życie to gra, w której zasady określają najsilniejsi, a pula nagród jest najbardziej przebiegła!
  Trudny sukces jest lepszy niż łatwa porażka, chociaż szczęścia trzeba szukać, a porażka jest zawsze pod nogami!
  Bądź bestią, ale nie zwierzęciem!
  Obiecywanie wielu jest tak proste, jak niemożność uzyskania wszystkiego!
  Wypijmy to, że tylko my spiskujemy, a reszta jest w nich uwikłana!
  Po tym Angelica wyczerpała fontannę elokwencji i zamilkła, przybijając przeciwników w milczeniu. I nie mniej skuteczny. Więc kadłuby wkrótce będą miały rogi i nogi. To prawda, że dziewczęta są coraz bardziej ranne, cierpi także wieczny chłopiec Maxim.
  Najwyraźniej ochronna magiczna matryca, która odbija odłamki i pociski, słabnie. I z tego powodu sprawy wojowniczego kwartetu nie układają się tak dobrze. Ale korpus Fritza Kaisera stopniowo się topi. Kawalerzyści atakują.
  Alicja, otrzymawszy fragment w jej muskularne ramię, mamrocze:
  - Na świecie jest wiele nieprzyjemnych rzeczy... A najgorsze jest to, że tym razem nie mogę urodzić skrzydlatego aforyzmu.
  Generał, który otrzymał fragment w pięcie, zasugerował:
  - Kłopotów jest dużo, wrogowie są wyżej niż dach, ale melonik z rzęsami wciąż pęka, gdy przyjaciel jest gorszy i nie jest wysokoskrzydły!
  Alicja poklepała chłopca po ramieniu i szczerze mu podziękowała:
  - Dzięki! Teraz wiem, jak się pocieszyć!
  Angelica, która została już pocięta odłamkami, tak że na jej dużym, muskularnym ciele nie było miejsca do życia, wykrzyknęła:
  - Zwłoki wroga pachną najlepiej, a francuska perfumeria to kał!
  Natashka, kosząc ostatni szereg piechoty wroga, sprzeciwiła się:
  - Ale dlaczego? Możesz powąchać! - A potem, kierując stopami karabiny maszynowe, dołożyła gwóźdź do piechoty. - Ale perfumy mojego osobistego wynalazku są znacznie lepsze!
  Maksimka, któremu nieźle wypadło, zgodził się:
  - Unikalny! Boski zapach!
  Kiedy szturm kawalerii ustał, musieli odeprzeć atak z powietrza. Samoloty były jednak łatwo zestrzeliwane seriami karabinów maszynowych dużego kalibru. Ale znowu były kontuzje wśród kwartetu. Chociaż starali się nie wpuścić samolotu Kaisera na bliską odległość. Ale jakby przyciągały do nich kule.
  Maksim po kilku nowych ranach jęczał i warczał:
  - Twój Czarnobóg wyraźnie nam szkodzi!
  Rudowłosa diablica Angelica mocno szturchnęła chłopca w zraniony bok swoją wystudiowaną nogą i syknęła:
  - Nie oczerniaj najstarszego Syna Rodziny!
  Alicja nie była zbyt pewna:
  - Właściwie myślałem, że najstarszym synem Roda jest Belobog. Narodziło się pierwsze światło i rzuciło cień!
  Angelica, odcinając pięć samolotów w jednej serii, sprzeciwiła się:
  - Najpierw była ciemność, aw ciemności świecił promień światła Beloboga!
  Natasza po skoszeniu ostatnich kilkunastu samolotów podsumowała:
  - A moim zdaniem Belobog i Chernobog jako hipostazy Wszechmogącej Rodziny wraz z Ładą Love zawsze istniały i będą istnieć na zawsze!
  - Amen! - Maxim wykończył ostatniego Fritza i stracił swoje dzieło z wielu ran.
  
  Szalony hitman OLEG RYBACHENKO
  Znowu wydawało się, że migocze w alternatywnym świecie, szalony młodzieniec, a on stał się nastoletnim chłopcem, wciąż świeżą, czystą twarzą i niskim wzrostem, ale z szerokimi ramionami i klatką piersiową... Chłopiec około czternastu lat, sam szczyt dorastania, czas pierwszej miłości i westchnień.
  Ale jednocześnie tylko sługa pańszczyźniany w carskiej Rosji na początku XX wieku, gdzie pańszczyzna nigdy nie została zniesiona... Jak to się mogło stać?
  Niewielka zmiana w historii - legendarny generał Skobelev: urodził się dwadzieścia lat wcześniej, w wyniku czego odegrał ważną rolę w wojnie krymskiej - zastąpił przeciętnego Mieńszikowa i pokonał desanty Turków, Francuzów, Brytyjczyków i Sardyńczyków w częściach. Rosja pokonała koalicję, która wkrótce upadła. A wojska rosyjskie zdobyły Kars, Erzurum, Tangorg. Imperium Osmańskie zostało zmuszone do zawarcia trudnego pokoju, cedując Armenię i wiele ziem, w tym słynne Jezioro Nicejskie. Ale prawdziwości roszczeń na Bałkanach w świetle stanowiska Austrii i Prus carowi Mikołajowi trzeba było odmówić. Walka z Niemcami jest niebezpieczna, zwłaszcza że Brytyjczycy i Francuzi mogliby w tym przypadku przystąpić do wojny z nową energią.
  Jednak Bułgaria otrzymała pewną ograniczoną autonomię, a chrześcijanie otrzymali formalną równość praw wraz z obywatelami Imperium Osmańskiego. Rosyjska Cerkiew Prawosławna otrzymała część ziemi i Jerozolimę.
  We Francji wybuchło powstanie przeciwko Napoleonowi III, ale po kilku zaciekłych walkach cesarzowi udało się mimo wszystko utrzymać władzę, ale jako ustępstwo ograniczył się do konstytucji.
  Przez pewien czas trwała wojna z Szamilem na Kaukazie, ale po jego kapitulacji wznowiono ekspansję Rosji w Azji Centralnej. Jednocześnie podpisano korzystny dla Rosji traktat graniczny z osłabionymi Chinami. Co więcej, Mikołaj Pierwszy otrzymał jeszcze więcej ziemi niż w prawdziwej historii jego syn Aleksander Wyzwoliciel. Tak więc autorytet rosyjskiej broni był teraz znacznie wyższy.
  Toczyła się wojna z Iranem, która zakończyła się podbojem jego północnych regionów, aż po stolicę Teheran...
  Mikołaj Pierwszy nie popełnił samobójstwa, żył o dwanaście lat dłużej niż w prawdziwej historii - zmarł w 1867 roku. W tym czasie armia rosyjska miała niewątpliwą władzę, a Skobelev został feldmarszałkiem i posiadaczem wielu orderów.
  Aleksander II przeciwnie, nie miał szczęścia i zginął dziesięć lat wcześniej w 1871 roku, dosłownie zabrakło zaledwie kilku tygodni do ogłoszenia manifestu znoszącego pańszczyznę. Aleksander III, jego syn i reakcjonista, oczywiście nie podpisał manifestu.
  Wcześniejsza koronacja pozytywnie wpłynęła na zdrowie Aleksandra III - przestał pić, gdy został królem i żył dłużej niż w prawdziwej historii. W latach 1877-1878 Rosja prowadziła z Turkami zwycięską wojnę i nastąpił ostateczny podział Imperium Osmańskiego między wielkie mocarstwa. Rosja dostała Stambuł lub Konstantynopol, Irak i dostęp do Oceanu Indyjskiego, Francja Syrię i Palestynę, a Wielka Brytania Egipt z Sudanem.
  W ten sposób Imperium Osmańskie zniknęło z mapy geograficznej. Wkrótce to, co zostało z Iranu również zostało zlikwidowane, a po długich sporach i firmach podzielona została również Arabia Saudyjska. Politycy brytyjscy stali się ekspansją i ekspansją swojego imperium kolonialnego, podczas gdy Rosja i Francja zebrały swoje żniwo - ujarzmiając świat islamski. Włochom udało się zająć Libię, a Francuzom Maroko. Południe Iranu trafiło do Wielkiej Brytanii, a centrum do Rosji.
  Wkrótce podzielono także Afganistan: północne regiony zamieszkane przez Uzbeków i Tadżyków trafiły do Rosjan, a południowe regiony z Pasztunami do Brytyjczyków.
  Krótko mówiąc, na południu Rosja osiągnęła granicę swojej ekspansji i podzieliła wszystko między Brytyjczyków i Francuzów.
  Co dziwne, ale porażka w wojnie z Rosją przyniosła korzyść Francji, więc reżim carski poparł Napoleona III i nie pozwolił Prusakom rozpocząć wojny i ostatecznie zjednoczyć Niemiec.
  Ale rola Cesarstwa Austriackiego rosła... Austriacy zachowali północne Włochy - osłabiona Francja nie mogła z nimi wojny. Następnie Austria zaanektowała terytoria południowe. Prusacy próbowali zakołysać łodzią, ale po pewnym odpłynięciu Napoleon III poparł Austriaków i pokonał niemieckie pułki. Mikołaj I mocno wspierał także Cesarstwo Austriackie.
  Po podziale Imperium Osmańskiego swój kawałek otrzymali również Austriacy - Bośnia i Hercegowina, a także północna Serbia. Biorąc pod uwagę Bawarię i ziemie południowoniemieckie, Cesarstwo Austriackie stało się największym państwem w Europie zarówno pod względem terytorialnym, jak i ludnościowym. Ale cesarz Franciszek Józef miał wyczucie, by nie kłócić się z Rosją, być z nią w sojuszu.
  Nie doszło do zjednoczenia Niemiec, ale Cesarstwo Austriackie stało się rozległe i potężne, zmieniając Prusy w młodszego partnera. Włochy również pozostały podzielone. Co prawda w Neapolu panował "prezydent" Garibaldi, ale Austriacy i Francuzi zablokowali mu drogę do Państwa Kościelnego. I wkrótce Królestwo Sardynii zostało podzielone między siebie przez Austrię, Francję i Wielką Brytanię.
  Po śmierci Napoleona III, Napoleon IV zaczął rządzić swoim synem.
  Stosunki między Austrią a Francją ponownie zaczęły się pogarszać, ponieważ imperium Napoleona odnosiło znacznie większe sukcesy niż Niemcy w rozbudowie kolonii.
  Była też wojna z Japonią. W tym czasie genialny Skobelev już umarł, ale jego uczniowie - zwłaszcza Brusiłow okazali się nie mniej utalentowani, a układ sił dla Japonii jest znacznie gorszy niż w prawdziwej historii - Rosja jest większa terytorialnie, a armia jest dobrze wyszkolony i profesjonalny. To prawda, że w uzbrojeniu nie wszystko jest w porządku, niemniej jednak pańszczyzna ogranicza napływ siły roboczej ze wsi. Ale wciąż wystarczy.
  A liczba poddanych stopniowo maleje. Chociaż dzieje się to w cyklach, czasami wzrasta z powodu nagród. A Aleksander Trzeci uwielbia faworyzować. Po klęsce Japonii powstała również Zheltorossia.
  Do marca 1911 Aleksander III zmarł w grudniu 1909 - Mikołaj II wstąpił na tron i panuje już drugi rok, niedawno odbyła się koronacja.
  Nikołaj ma już spadkobiercę - i to zdrowego, więc ojciec Aleksander odrzucił śmiertelną Niemkę i znalazł lepszą pannę młodą. Ale syn, który urodził się w 1904 roku, ma również imię Aleksiej.
  Rosja jest wielkim imperium, nawet bardziej rozległym niż w prawdziwej historii, a od Czasu Kłopotów praktycznie nie straciła swojego terytorium w wojnach i nie przegrała poważnie ani jednej wojny, z wyjątkiem pojedynczych bitew i kompanii.
  Ale czternastolatek o blond włosach i białych trąbach poddanych nie przejmuje się zbytnio imperialną wielkością. Kiedy jeszcze śnieg, a ty ciągniesz boso ciężkie kłody, a faktycznie jesteś niewolnikiem: którego właściciel może bić, upokarzać, sprzedawać, no cóż... zgodnie z prawem nie ma prawa zabijać, ale w rzeczywistości nadal biczują na śmierć, wtedy nic się nie stanie mistrzowi!
  Ale z drugiej strony jest to młodość: na gołe, szorstkie podeszwy klapsa w śnieg prawie wcale nie jest zimno, a czujesz się o wiele bardziej wesoły i rześki niż wtedy, gdy byłeś daleko od bycia starym, błyskotliwym pisarzem. Niemniej jednak, w momencie przemiany w nieśmiertelnego chłopca, Oleg Rybachenko nie miał jeszcze pięćdziesięciu lat, więc uważanie się za zgrzybiałego ponad wszelką miarę jest już kolosalnym popiersiem.
  Ale tak naprawdę zmęczenie ciężką pracą nie wydaje się bolesne, ale przyjemne, a po zmroku i...
  Właśnie wtedy pojawiła się dama i zapraszająco skinęła na niego ręką. Nie, nie jest stara, nie ma nawet czterdziestki, ale wygląda całkiem nieźle, może można ją nazwać piękną. Jak na wiejskiego chłopca wygląda prawie jak stara kobieta. I wcale nie tak wyobrażał sobie swoją pierwszą miłość Oleg Rybachenko.
  Sny były inne. Młoda, wiejska dziewczyna z długimi blond warkoczami i wieńcem na głowie. Tutaj jest boso, przytula go zapach wiosennych ziół i całuje się w usta. Dokładniej, cudownie całuje ...
  I tu sama dama wykazuje agresywną inicjatywę, nie budzącą najmniejszego pożądania, a wywołującą jedynie strach. Ale ostre pieszczoty i zadbana ręka w spodniach budzą męską naturę łatwo pobudliwego nastolatka i sprawiają, że odpowiada. Jest też niegrzeczny i zwierzęcy, co zresztą ta korpulentna pani bardzo lubi.
  Wtedy czujesz się paskudnie i wyjątkowo obrzydliwie. To tak, jakbyś była męską dziwką: bez miłości, bez uczucia, bez szacunku.
  Ale nie możesz też odmówić - w przeciwnym razie zostaniesz biczowany, a często na śmierć!
  Pani nie wyróżniała się wdzięcznością: nic nie dała, w żaden sposób nie nagradzała, a nawet nie zwalniała jej od zwykłej pracy. Dla niej jest tylko zwierzęciem lub niewolnikiem wygód w łóżku.
  Sam Oleg Rybachenko nie wyróżniał się religijnością, ale mimo to po kochaniu się z nią został ochrzczony i splunął. Cholera...
  Ale tym razem upokarzającą kopulację zwierząt przerwało pojawienie się ognistoczerwonej Wiktorii, która jednym uderzeniem poruszyła damę goleńką w szczęce, a następnie przecięła paskudną kolczatkę na pół.
  Potem zwróciła się do byłego już chłopca Żukowa i jednym nieostrożnym ruchem uwolniła się z bikini, udając się zupełnie naga, grabiąc śnieg, który pojawił się gdzieś w ciepłym posiadłości, bosymi stopami, zgrabną nogą poszła w kierunku go, szepcząc leniwie:
  - Pragnę cię i kocham!
  Oleg Rybaczenko pochylił się w jej stronę i... Opadło ciepłe jak świeże mleko morze. Teraz pływa w nim sam, a wokół niego są tylko fioletowe fale i nocne niebo. I czujesz się tak dobrze, że nawet zasypiasz... we śnie!
  Chłopak terminator czuł się jak prawdziwy młodzieńczy macho, super klasa.
  Ale co... Chłopiec weźmie udział w I wojnie światowej.
  Po pokonaniu kajzerów w Prusach Wschodnich Rosjanie rozpoczęli oblężenie Królewca. Na południu walki rozwijały się jeszcze skuteczniej. Lwów i Przemyśl zostały wywiezione. A także Kraków z potężnym ciosem z Polski.
  Niemcy wjechali. W ofensywie skuteczny okazał się rosyjski czołg "Łuna"-2. Niemcy również zostały pokonane pod Paryżem. I został odrzucony.
  Kaiser był przygnębiony. Wojska rosyjskie szły w kierunku Odry i zbliżały się już do Budapesztu. I zmiażdżył wroga. Oddziały austriackie poddawały się w pułkach, i to bardzo często przy uderzeniu bębnów.
  Stało się jasne, że frontu nie da się utrzymać. A potem Włochy otworzyły nowy front przeciwko Niemcom. I zaczął posuwać się na południu.
  Krótko mówiąc, okazało się to porażką dla Fritza.
  Batalion dziewcząt posuwał się w kierunku Odry.
  Wojownicy rzucali granatami bosymi stopami. I skosili Niemców karabinami maszynowymi.
  Tu na tym świecie wojna była prowadzona znacznie skuteczniej niż w prawdziwej historii. Wiedza została już zabrana. Niemcy biegną. Armia rosyjska ma dużą przewagę piechoty i kawalerii. Niemcy na ogół nie mają nic przeciwko lekkim rosyjskim czołgom.
  A generałowie carscy, pewni zwycięstwa i nastroje ludu, powiedzmy tak - major.
  Veronica rzuca granatem bosą stopą. Rozprasza Niemców i piszczy:
  - Niech Rosja będzie przede wszystkim!
  Victoria też strzela. Rzuca granat bosą stopą i piszczy całymi płucami:
  - Niech przyszły świat będzie nasz!
  Co więcej, już piękna dziewczyna Juliana zastrzeliła się bez żadnej ceremonii.
  A także rzuca granatem bosą stopą. A Fritz byli bardzo rozproszeni.
  Dziewczyna ćwierkała:
  - Jestem wściekłą tygrysicą!
  A potem też Anna, jakby strzelała. A bosą stopą wystrzeli granat bardzo ukośnie, rozbijając jednostki Kaisera jak szkło.
  I mówi:
  - Psychologia zwycięstwa! Demokracja przeznaczenia!
  A wtedy Matryona wystrzeli całą skrzynię materiałów wybuchowych. I jak wysadzi żołnierzy Kaisera. I ryk:
  - Za Rosję na wysokościach kosmicznych!
  Dwie piękne dziewczyny jadą na lekkim czołgu Luna-2. Dobry samochód z dwoma karabinami maszynowymi. Pancerz nie jest zbyt gruby, ale mieści karabiny maszynowe. Kształt jest opływowy. Dziewczynki Olga i Żenia znajdują się w środku, leżą i gryzmoli do siebie o Niemcach.
  Niezły samochód - prędkość czterdziestu kilometrów na godzinę. Doskonała przepuszczalność. I gąsienica.
  Dziewczyny napełniają niemieckich żołnierzy ołowiem i śpiewają;
  Ty, ojcze, jesteś jasny przez miesiąc,
  Że nie świecisz tak samo
  Nie to samo, nie to samo
  Wszystko co chowasz za chmurami
  Jesteś pokryty groźną chmurą!
  Tak jak w Świętej Rosji.
  W świętej Rosji, w kamiennej Moskwie.
  Kreml był w chwalebnym mieście,
  W pobliżu Iwana, w pobliżu Wielkiego,
  W katedrze był w Archangielsku,
  Jak prawy chór miał:
  Młody łucznik stoi na zegarze,
  Stojąc na zegarze, modląc się do Boga,
  Płacze, gdy rzeka płynie
  Płacze - płyną strumienie łez,
  Bije berdysza wałem,
  Berdysz z wałem na wilgotnym podłożu:
  "Jesteś gojem, matka ziemia jest wilgotna,
  Rozproszyłeś się we wszystkich kierunkach
  Otwierasz się, tablica trumna,
  Odwróć się, złoty adamaszku!
  Powstań, powstań, ortodoksyjny carze,
  Prawosławny car Aleksiej Michajłowicz!
  Spójrz na swoją rodzinę
  Do Świętej Rosji, do Matki Moskwy,
  Moskwa-matka, sierota!"
  Dziewczyny śpiewają do siebie i miażdżą Niemców. Przechodzą po trupach i zostawiają krwawy ślad z gąsienicami. Oto dziewczyny. Również w zbiorniku są prawie nadzy, w tych samych szortach i boso. Ale bardzo ładne dziewczyny.
  A Niemcy ponoszą ogromne straty od ognia. Karabiny maszynowe są ciężkie i szybkostrzelne. A dziewczyny są bardzo mądre. Armia carska była dobrze wyposażona.
  W Rosji pracują też japońscy naukowcy. Oto najpotężniejszy bombowiec Ilya Muromets na świecie w tym czasie lecący, by zbombardować Niemców. Pierwszy na świecie samolot z czterema silnikami. Osiem karabinów maszynowych i dwie tony bomb. Oto samochód.
  A także w załodze dziewczyny. I prawie nago, w jednym kostiumie kąpielowym. Jest bardzo ładna i seksowna.
  Dowódca-wojownik bombowca Ilya Muromets, Valentina. Bardzo piękna i krągła blondynka. Konieczne jest, aby samochód zwolnił i zakrył niemiecki bunkier celnym rzutem bomby.
  Żołnierze Kaisera są silni i zdyscyplinowani. Strzelają do rosyjskiego potwora. Ale wojownicy rzucają się w odpowiedzi. Osiem karabinów maszynowych dosłownie zmiata niemiecką piechotę. Padają rozdarci żołnierze armii niemieckiej.
  Na czele ognia złotowłosa Łada uśmiecha się mięsożernie. Dziewczyna nawet zdjęła stanik, aby lepiej się skoncentrować. I potrząsa nagą klatką piersiową. Po prostu wspaniałe piękno. Tyle wdzięku i precyzji. Sama Łada jest chuda, ale żylasta, a talia jest cienka jak osa.
  Galina również strzela do Niemców z karabinów maszynowych. Jest także piękną i krągłą dziewczyną. Bosymi stopami naciska spusty. A twarz jest taka ładna. Nie wojownik, ale po prostu super dziewczyna.
  Galina mówi z uśmiechem:
  - Na chwałę ojca króla!
  Agresywna i wspaniała, ze złotymi włosami, Lada potwierdza:
  - Zamieśćmy Judasza trzepaczką!
  Valentina naciska bosą stopę na pedał. Na niemiecki bunkier spada tonowa bomba. To jest zabójcza moc. "Ilya Muromets" przyspiesza, aby fragmenty go nie dotykały. Bunkier eksploduje, unosząc słup dymu.
  Dziewczyny krzyczą zgodnie:
  - Uderzyć! Dali Fritz!
  I klapsa z rozkoszą bosymi stopami. Tak, to dziewczyny, które są w stanie pokonać Niemców. Walczą z marzeniami o świecie, w którym ludzie nigdy nie będą zabijać ludzi. Na przykład, jeśli carskie imperium Mikołaja II podbije cały świat. Ale Rosja to wyjątkowy byt, który może stać się wiecznym imperium! Ponieważ dynastia Romanowów może rządzić przez wieki. A po cesarzu Pawle Rosja w końcu zyskała stabilizację i wszyscy w końcu zaakceptowali prawowitość dynastii.
  A teraz car Mikołaj II, który pokonał Japonię, łamie grzbiety Niemców.
  Jednym z mocnych posunięć króla jest rekrutowanie kobiet do armii. A Rosjanka jest najstraszniejszym wojownikiem na świecie! Czyż nie!?
  Tutaj na przykład na myśliwcu Sokół pędzi pilot Alice. Taka piękna dziewczyna, blondynka z domieszką czerwieni we włosach. Szczupła dziewczyna, prawie naga.
  Boso naciska pedał i manewruje. A potem się zastrzelił. Zestrzeliwuje niemiecki samochód z karabinu maszynowego dużego kalibru. Sprawia, że płonie i mówi:
  - Urodziłem się dla królewskiej służby! Dziewczyna jest całkiem fajna, a z błękitną krwią husaria!
  I przyspiesza prędkość "Sokoła". Być może rosyjskie samoloty są najlepsze na świecie.
  A już z przodu pojawił się cięższy i bardziej zaawansowany czołg stworzony przez syna wielkiego Mendelejewa. Maszyna z dwoma szybkostrzelnymi armatami i sześcioma karabinami maszynowymi. A dziewczyny też radzą sobie z takim kolosem.
  I nadchodzi rosyjski czołg, niszcząc Niemców. Co więcej, z mocnym silnikiem wysokoprężnym, dość przejezdnym i zwrotnym.
  Dziewczyny w czołgu śpiewają;
  Nasza umiłowana przez Boga Rosja,
  Hojna, dobrze prosperująca ziemia...
  Cóż, monarchowie są piękniejsi, piękniejsi -
  Ojcze carze Mikołaju!
  A gąsienice czołgów miażdżą niemieckich żołnierzy. Dosłownie jelita już się wypełzają, a z gąsienic wypływają strumienie krwi.
  Dowódca czołgu Tatiana Krupska mówi:
  - Tak, wygramy dla Rosji!
  Nawiasem mówiąc, dziewczyna pochodzi z książęcej rodziny, ale walczy sama w majtkach. Ale taki słodki. Ma wielką wewnętrzną siłę.
  Dziewczyna bosą stopą naciska pedał i mówi, obnażając zęby i śmiejąc się.
  - Jesteś największym carem Mikołajem!
  A wojownicy są pewni, że takim czołgiem dotrą do Berlina. A pewność siebie wszystkich wojowników i wojowników rośnie.
  Natasza ogarnięty entuzjazmem zaczęła komponować i śpiewać. Reszta dziewcząt wiwatowała;
  Aby święta Rosja walczyła z naszym losem,
  Jesteśmy dziewczynami o gigantycznych sercach...
  Faszysta ziemi sowieckiej poszukiwany
  Ale z Rodem zawsze jesteśmy zjednoczonymi wojownikami!
  
  Niech nasza Rosja będzie w wiecznej chwale,
  Hordy Czyngis-chana nas nie pokonają...
  Walcz za Ojczyznę i nie bój się,
  Zmiażdżymy każdego niewiernego!
  
  Zginamy brutalnych faszystów w róg,
  Uwierz mi, nikt nie pokona Rosji ...
  Przecież Jezus Najwyższy Bóg jest z nami,
  I nie noś bzdur Fritza!
  
  Wszyscy wiedzą, że Ojczyzna jest nam dana,
  O wściekłe zwycięstwa bez znajomości ciemności...
  Straszny Szatan wyszczerzył zęby,
  Koszula przesiąknięta krwią!
  
  Dla członka Komsomola nie ma słowa tchórz,
  Dla dziewczynek bariery nie są znaczące...
  Biały Bóg pomoże nam Jezu,
  Nieśmiertelność będzie najwyższą nagrodą!
  
  Bardzo dzielnie walczyliśmy pod Moskwą,
  Chociaż Niemcy używają niesamowitej siły...
  Walczył półnagi boso
  I wierzę, że zwycięstwo na pewno będzie czekało!
  
  Wielkość rosyjskich wojowników żyje,
  I nigdy nie ulegnie nazistom...
  Z furią wpuścimy Fritza do konsumpcji,
  Co nie powstało bardzo brudne szlam!
  
  Tak, Hitler, jesteś przebiegły i przebiegły,
  Potrafi przejąć nawet pół świata...
  Ale Stalin jest także walecznym orłem,
  Nie rób sobie idola!
  Żadnych członków Komsomola, wiedzą, żeby się nie wycofywać,
  Nie boją się nawet mrozu...
  A Fritz wkrótce zamieni się w grę,
  W końcu Rosjanie zawsze potrafili walczyć!
  
  Rosja jest Ojczyzną miłości,
  I zrobi prezent komunizmu...
  Nie ma potrzeby budowania oceny na krwi
  Z uśmiechem bezwstydnego odwetu!
  
  Tak, Führer chce nas złapać za gardło,
  I przechylić Rosję po całym rusztowaniu...
  Ale zaciekle walczymy o piątkę
  W końcu Stalin jest z nami w płaszczu i kapeluszu!
  
  Jest wielkim wojownikiem, wszyscy wiedzą
  A członkowie Komsomołu zawsze będą boso...
  I przesuniemy Hitlera w brodę,
  Nasze warkocze płoną jasnym ciepłem!
  
  Wojownicy są naszym przeznaczeniem,
  Zmiażdżymy ogromną Panterę...
  Chociaż Adolf stworzył zły chaos,
  Wskażemy mu normę i miarę!
  
  Nie ma Stalina bardziej inteligentnego i silniejszego,
  Jest przywódcą kraju wielkiego giganta...
  I pokonałaś Fritza mocniej, dziewczyno
  W końcu zawsze jesteśmy zjednoczeni w bitwach!
  
  Za osiągnięcia budujemy całą serię,
  Dążąc do gwiazd jak ptak o jerzych skrzydłach...
  I będzie głośny wynik,
  Takie dziewczyny, dumne orły!
  Wojska rosyjskie dotarły do Odry. Armia carska Mikołaja II odniosła już wiele zwycięstw. Zdobyto wiele miast Austro-Węgier, w Budapeszcie toczyły się bitwy. Gdzie jeszcze Węgrzy stawiali opór. Pali Przemyśl, Lwów, Kraków, Bratysława i szereg innych osiedli.
  Niemcy ponieśli ciężkie straty i wycofali się. Austriacy poddali całe pułki, a nawet dywizje. I z flagami podniesionymi pod orkiestrami. Wojna toczyła się jak w bajce - przyjemnie, bez rozlewu krwi i na obcych terenach.
  Chociaż zwykle Rosja rzadko miała tyle szczęścia podczas podbojów. I prawie wszystkie wojny i zwycięstwa oddano Rosjanom z wielkim rozlewem krwi.
  Może Olega został nazwany Prorokiem, bo potrafił zmusić Bizancjum do poddania się bez krwi?!
  W każdym razie Mikołaj II rościł sobie prawo do roli Największego.
  Dziewczyny wyszły nad Odrę. Jesień już nadeszła. Złote dywany liści.
  Wojownicy tupali po dywanach. I zanurzył się w wodzie.
  Weronika, pluskając się w rzece, zapytała Victorię:
  - Myślisz, że po wojnie car odda chłopom ziemię?
  Dowodząca dziewczyna pokręciła głową.
  Dlaczego chłopi potrzebują ziemi?
  Weronika zachichotała i zauważyła:
  Tak, sami sobie z tym nie poradzą. Ale są silni biznesmeni, którzy mogą pociągnąć.
  Wiktoria odpowiedziała szorstko:
  - Tu sprzedadzą ziemię na kredyt. Może tak będzie lepiej.
  Juliana odwróciła się w wodzie i zauważyła:
  - Najprawdopodobniej lepiej, aby właściciele ziemscy mieli ziemię. Mogą prowadzić duże gospodarstwa i korzystać z traktorów. Najbardziej wydajna jest prywatna produkcja na dużą skalę!
  Weronika niechętnie zgodziła się:
  - Być może. Ale to tworzy wartość dodaną!
  Juliana zachichotała i zauważyła:
  - Ale skuteczność jest świetna!
  Wiktoria, która miała stopień pułkownika, zauważyła z uśmiechem:
  - Stymuluje rozwój. A jaki jest sens oddawania ziemi chłopowi, a nawet pijaczowi. To właściciel ziemski karmi pół świata rosyjskim chlebem! Nasz kraj jest bardzo bogaty!
  Veronica zgodziła się z tym:
  - Tak, Rosja jest bogata, a życie staje się lepsze! Na przykład mój brat pracuje w fabryce Putiłowa jako brygadzista. I ma pensję w wysokości trzystu rubli, nie licząc premii.
  Victoria przewróciła się i z podziwem uderzyła bosą stopą w wodę i ugryzła:
  - Tak jest napisane! Rosja rośnie! A wkrótce stanie się jeszcze silniejszy!
  Dziewczyny pływały w Odrze i prowadziły swobodną rozmowę. Anna zapytała dziewczyny:
  Jak myślisz, co nas czeka po śmierci?
  Juliana uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Ateiści mówią - nieistnienie. A religia uczy - dusza pójdzie do Boga, a On zdecyduje, gdzie iść do nieba lub do piekła.
  Weronika zapytała Julianę:
  - Myślisz, że Bóg istnieje?
  Dziewczyna uderzyła w wodę bosą stopą, podniosła falę i odpowiedziała:
  - Szczerze, nie wiem. Istnieją argumenty za i przeciw Bogu. - dziewczyna znowu ochlapała i zauważyła. - Oczywiście nie ma odpowiedzi na to pytanie, ale można przytoczyć różne argumenty.
  Victoria zgodziła się z tym:
  - Na pewno bardzo różne. A o czym tu mówić. Osobiście uważam, że skoro wygrywamy, to Bóg oczywiście istnieje! Ale były chwile, kiedy znaleźliśmy się pod Tatarami Mongolskimi. A potem pytanie brzmi - gdzie był Najwyższy Bóg?
  Juliana zauważyła z niewinnym uśmiechem:
  - Ale jest coś znacznie gorszego niż jarzmo mongolsko-tatarskie!
  Wiktoria była zaskoczona
  - Co jest gorszego niż jarzmo mongolsko-tatarskie?
  Juliana faktycznie stwierdziła:
  - Podeszły wiek! Co może być gorszego niż starość!?
  Wiktoria zgodziła się:
  - Tak, będzie naprawdę źle!
  Dziewczyny milczały. Rozmowa o tym była dla nich trochę zawstydzona. Dziewczyny wzięły go i wyskoczyły z zimnej wody. Pobiegli do siebie, błyskając w kółko, gołymi obcasami.
  Marusya pobiegła z nimi i zapytała z uśmiechem:
  - Ale zastanawiam się, po co nam starość? Trzeba powiedzieć nieludzkie!
  Victoria chętnie się z tym zgodziła:
  - Naprawdę nieludzkie! Najlepiej być wiecznie młodym i zdrowym!
  Dziewczyny były zabawne i zabawne, kręcąc się w saltach.
  Weronika z uśmiechem i uśmiechem zasugerowała:
  - Tak, nasza armia to silne dziewczyny! I będziemy w świetnej formie!
  A dziewczyna mrugnęła do swoich przyjaciół. Wszyscy wybuchnęli śmiechem, harpiami.
  Juliana zasugerowała:
  - Znajdźmy żywą wodę i stańmy się naprawdę nieśmiertelni! Będzie bardzo fajnie!
  Dziewczyny uśmiechały się i mrugały do siebie.
  Następnie Victoria zasugerowała, obnażając zęby, zauważając:
  - Tak, fajnie byłoby znaleźć sposób, żeby się nie zestarzeć. Jak by to było dobrze i pięknie!
  Dziewczyna wyobraziła sobie świat z kilkoma pięknościami i młodymi mężczyznami. Może nawet lepiej bez brody, żeby twarze były piękniejsze i ładniejsze.
  Veronica odpowiedziała westchnieniem:
  - Tak, to najwspanialsza rzecz, jaka może być na świecie! Chcemy wiecznej młodości i światła.
  A dziewczyna zaśmiała się, obnażając perłowe zęby.
  Victoria podskoczyła i zasugerowała:
  Zakończmy naprawdę starość! Jest to generalnie nie do przyjęcia! Ciała ludzkie nie powinny się starzeć!
  Weronika uśmiechając się i podskakując śpiewała:
  - Panie pułkowniku, niż się zestarzeć! Nie lepiej umrzeć za Rosję! W imię męstwa i honoru - nie żartuję! Odpowiedział - że jestem czerwony? Nie chcę!
  Dziewczyny śmiały się jeszcze głośniej. To jest bardzo, bardzo piękne.
  Juliana zasugerowała ze śmiechem:
  - I odmłodźmy wszystkie stare kobiety! Aby wszystko błyszczało jak słońce!
  Victoria zgodziła się, podskakując wyżej:
  - Za Ojczyznę i Mikołaja Wielkiego!
  Anna, ta rudowłosa wojowniczka, przemówiła:
  - Ale mimo to zakonnice, mimo modlitw, nie stają się młodsze. Chociaż mają ducha świętego. Więc zaczynasz myśleć, gdzie jest Boża sprawiedliwość?
  Victoria wzięła głęboki oddech i odpowiedziała:
  - Jęk rozlega się po całej ziemi... Gdzie jesteś właścicielką, gdzie?
  Weronika śpiewała z furią:
  Jest wielu wspaniałych ludzi
  Czyje czyny żyją od wieków ....
  Jest wiele ptaków o czystych twarzach,
  Co nazywa się nieśmiertelnymi!
  
  A bohaterowie w eposach,
  Od razu pokonali hordę...
  Rosja zrodzi wielką władzę,
  Basurman w bitwie rozerwie się!
  
  Ale jeden dwugłowy orzeł,
  Pan carski chwalebny Nikołaj...
  Promieniuje pod niebem,
  Módl się za niego, idź po to!
  
  Cesarz całej Rosji
  Co podniosło ten rodzaj kraju ...
  Prawdziwa misja
  Za postęp i starożytność!
  
  Pokonano Japończyków w bitwach
  Niemcy zostali pokonani od razu ...
  Głos dziewczyn jest dźwięczny,
  Nikolay nasz Pan!
  
  A nasz król nie podda się w bitwie,
  W budowie wielkiego giganta...
  Mocno bije przeciwników,
  I okazało się, że jest to wściekłe dopasowanie!
  Dziewczyny wspólnie podchwyciły piękną piosenkę. To tacy wspaniali i pełni sił śpiewacy. Mają taką piękną piosenkę.
  Tak, niesamowite dziewczyny.
  
  NOWY WYBÓR STEPANA RAZINA
  Stenka Razin otrzymała od cara honorowe regalia i etykietę panowania nad Donem. I zamiast bezużytecznej wojny domowej, przeciwko prawowitemu królowi, podjął kampanię przeciwko Azovowi i dzięki umiejętnościom i sztuczkom zdołał zdobyć to miasto.
  Napaść na Azowa jest jednym z najwspanialszych czynów Stepana Timofiejewicza. Ponadto Kozacy kilkakrotnie odpierali ataki Turków. W końcu Turcy rozpoznali Azowa.
  Następnie Stepen Timofiejewicz rozpoczął wielką wojnę z Iranem. I działał bardzo umiejętnie. Po jego stronie było wielu zwykłych Persów i Azerbejdżanów. A dla carskiej Rosji wojna toczyła się według sprzyjającego scenariusza. Stenka Razin udała się na Ocean Indyjski i dotarła do Indii. Następnie walczył w Azji Środkowej. Car Aleksiej Michajłowicz żył dłużej. Jednak wojna domowa w prawdziwej historii skróciła życie władcy. Piotr Wielki wszedł na tron w bardziej dojrzałym wieku, a Rosja zdołała uniknąć zamieszek strzeleckich i wielu innych kolizji. A Stenka Razin zakończył podbój Azji Środkowej i części Indii ... W tym rzeki Indus ...
  Rosja zdobyła kolosalne terytorium. Ponadto jego populacja wzrosła ...
  Piotr Wielki rozpoczął wojnę ze Szwedami. Od samego początku szło to z większym powodzeniem, gdyż armia rosyjska była silniejsza i liczniejsza niż w prawdziwej historii. Udało się zdobyć Narwę i pokonać szwedzkiego króla Karola XII. I od razu przejąć Bałtyk... Stenka Razin nie miała czasu na walkę w XVIII wieku. I przeszedł do historii jako największy dowódca XVII wieku.
  Piotr Wielki po zwycięstwie nad Szwedami zdobył także Rzeczpospolitą. I został polskim carem... W tym samym czasie budował Petersburg. Piotr Wielki żył dłużej. Aleksiej Michajłowicz żył ponad czterdzieści sześć lat, umierając w 1676 r. I dłużej - sześćdziesiąt sześć lat. I zmarł w 1696 roku. Piotr miał już dwadzieścia trzy lata i nie miał czasu na nabycie złego nawyku palenia i picia wina i piwa w wiadrach. A pierwszy cesarz rosyjski żył dłużej.
  Jego następcą został w 1742 r. jego wnuk Piotr II. Miał dwadzieścia sześć lat i nie pił ani nie palił. Za życia ojca Piotr Wielki otrzymał bardziej surowe wychowanie, zabronił palenia tytoniu, ograniczono również sprzedaż alkoholu.
  A Piotr II nie pił... Jego dziadek Piotr Wielki nie tylko zdołał zaanektować Polskę, ale także dokończył podbój Indii i pokonał Mandżurskie Chiny. W swoim składzie zawarł część imperium. Piotrowi Wielkiemu udało się podbić część Turcji, zdobywając Krym, znaczną część północnego wybrzeża Morza Czarnego.
  Potem przyszły nowe wojny. Piotr II, po zakończeniu klęski osłabionej Turcji, a nawet zdobyciu jej terytoriów w Egipcie, a wojska rosyjskie dotarły do Maroka. A także został schwytany przez Piotra Drugiego i Bliskiego Wschodu. Potem była wojna na Zachodzie, z Prusami. Fryderyk II został pokonany, a Rosja obejmowała zarówno Prusy Wschodnie, jak i ziemie nad Odrą. I wkrótce Prusy całkowicie zniknęły. Była podzielona. A w 1780 zmarł Piotr II. A nowy car Piotr III kontynuuje wojnę na Wschodzie... W końcu podbija osłabione Chiny i Koreę. A potem do Indochin.
  Ale potem we Francji następuje rewolucja. Rosja to ignoruje... Ale teraz do władzy dochodzi Napoleon I. Ogłasza się cesarzem i rozpoczyna wojny. Piotr Trzeci zmarł w 1810 roku, a jego następcą został Piotr Czwarty.
  Ten król w 1812 roku przystępuje do wojny z Napoleonem Bonaparte. I w ciągu kilku lat podbija zarówno Francję, jak i całą Europę, którą Napoleon zdołał podbić.... Piotr Czwarty porusza się również w Afryce i Ameryce. Jego oddziały przeprowadzają podbój za podbojem. Ale Wielka Brytania jest nadal nie do zdobycia... W 1830 roku Piotr Czwarty umiera, a jego syn Aleksander I zostaje nowym carem. Nowy król zakończył przejęcie Afryki i wygrał wojnę o Stany Zjednoczone. W Ameryce Łacińskiej toczyły się wojny rosyjskie o legalne kolonie. Rosjanie wylądowali także w Australii. W 1864 Rosja zdobyła całą Amerykę aż po Panamę. Aleksander I zmarł w 1867 r., a jego następcą został jego syn Aleksander II. A w 1871 w końcu nastąpiło lądowanie w Wielkiej Brytanii. I schwytanie głównego wroga Rosji zostało zakończone. A pod koniec XIX wieku podbój planety Ziemia został ostatecznie zakończony...
  I skończyła się historia największej misji w celu jedności ludzkości.
  Chwalebne zwycięstwo... A w 1901 roku człowiek po raz pierwszy obleciał świat. A w 1909 roku ludzie odwiedzili Księżyc. A w 1925 astronauci wylądowali na Marsie. A potem w ciągu dziesięciu lat i na wszystkich innych planetach Ziemi.
  I było to bardzo interesujące. A imperium rosyjskie zaczęło budować statki kosmiczne do ekspansji kosmicznej. A w 1980 roku odbył się pierwszy lot do Alfa Centauri, z lotem wokół tej gwiazdy i powrotem. A w 1991 roku rozpoczął się lot na jedną z planet wokół gwiazdy Syriusza. I od razu poleciało siedem statków kosmicznych.
  Latanie wciąż trwa dość długo. Dlatego załogi zabrały nastolatki. Aby się nie nudzić, wprowadzili stan sztucznego snu. Co więcej, śpisz i śnisz iw tym momencie Twoje ciało się porusza. Wciąż są nastolatkami w wieku czternastu lat, ale w tym stanie rosną dziesięciokrotnie wolniej i oczywiście starzenie się również mija z powodu spowolnienia procesów fizjologicznych dwunastokrotnie wolniej.
  Chłopcy i dziewczęta wciąż grają w coś interesującego i lecą na planetę gwiazdy Syriusza, aby wylądować, gdy potrzebują trzydziestu lat. A wylądują na tej planecie dopiero w 2021 roku.
  I są bardzo ciekawe gry ... Dzieci bawią się przede wszystkim w wojnę, a wśród nich kosmonauci Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova w bajecznej sztucznej matrycy snu, kiedy każda iluzja jest łatwo odtwarzana, a przede wszystkim historyczna strategia i strzelanka w jednej osobie.
  A oto Polacy idą do szturmu. Król osobiście dowodzi armią. A potem zebrało się sto tysięcy bojowników, jak na standardy XVII wieku, ogromna armada.
  Oleg Rybachenko strzela z łuku. Przebija się przez polskiego oficera, od razu napina łuk i strzela. Prowadzi ogień i Margarita Korshunova. Strzela też bardzo celnie. A co najważniejsze, nieśmiertelne dzieci strzelają bardzo szybko, nie dając wrogowi szansy na przeżycie ataku.
  Oleg Rybachenko wysyłający strzałę śpiewa za strzałą:
  Za Rosję będziemy dzielnie walczyć,
  Rosyjski rycerz, nie może się bać!
  Chłopiec jest rzeczywiście chartem. I wybrał dla siebie specjalny łuk, taka cięciwa rzadko jest tym, co dorosły bohater pociągnie obiema rękami. A dzieci żartobliwie strzelają i oczywiście uderzają Polaków już z dwóch mil. I bardzo bolą. Najemników jest jednak znacznie więcej, zwłaszcza Niemców, niż Polaków.
  Oleg Rybachenko, strzelając do wrogów, pamiętał historię. Jak dobrze rozpoczęła się ta wojna dla Rosji. A przede wszystkim dzięki Bogdanowi Chmielnickiemu. Rosjanie pokonali Polaków i dotarli do starej granicy Rusi Kijowskiej. Ale teraz siły Rosji są rozproszone i niezwykle ważne jest, aby Białoruś miała niewielką liczbę żołnierzy.
  I tam poradzą sobie ze zbuntowanymi hetmanami i zwrócą się do Warszawy. Albo wykończ Szwedów. Które są silne.
  Strzela Oleg Rybaczenko... Polacy już podbiegli do ściany i stawiają drabiny. Muszę je przeciąć mieczami. Margaret z nim.
  Oleg krzyczy:
  - Sam sobie poradzę! I biegniesz tam, gdzie jest trudniej!
  Atak Polaków jest dotkliwy. Mimo, że miasto jest dobrze ufortyfikowane, a miejscowi Białorusini walczą razem z Rosjanami.
  Najważniejsze jest to, że wróg jest liczniejszy, przeciwko milicji z kosami i rogami. Ale potem wysokie mury i bohaterstwo ludzi.
  Oleg Rybachenko prowadzi młyn z mieczami, ścinając pięciu Polaków i mówi:
  - Za nasze zwycięstwo!
  A chłopak rzuca igłami gołymi palcami. Więc kilkunastu Polaków ją zabrało i zginęło.
  Chłopiec terminator dalej tnie Polaków i śpiewa:
  - Chwała ideom wielkiej Rosji,
  Podbijemy grając cały świat...
  Gwiazdy jak perły posypały okładkę,
  Svarog będzie moim idolem!
  Walczący dzieciak i bardzo wojowniczy. A jeśli przetnie, przetnie go z rozpaczliwą siłą.
  Margarita jest też fajną dziewczyną. Otrzymała nieśmiertelność i teraz ją spełnia. A bosymi palcami dziecięcych stóp rzuca bardzo śmiercionośnymi igłami. I zabija przeciwników na śmierć.
  I tylu poległych chłopców i dziewczyna wrogów. To właśnie robią nadludzi.
  Oleg Rybaczenko tnie Polaków i zamienia ich w krwawy bałagan. I kroi sałatkę mięsną.
  W tym samym czasie chłopiec śpiewa:
  - Chwała Rosji na wieki wieków,
  Walczmy za nasz kraj...
  I nie potrzebujemy głupich, zbędnych słów,
  Nie jesteśmy głupi - upadliśmy i wyżyliśmy!
  Margarita Korszunowa w innym miejscu ścina Polaków i śpiewa piszcząc i szczerząc zęby:
  - Rosyjski wojownik nie boi się śmierci,
  Nie boimy się śmierci na polu bitwy...
  Będziemy walczyć o Świętą Ojczyznę,
  I wiem, że na pewno wygram!
  Nieśmiertelne dzieci walczą w taki sposób, że nikt nie może ich powstrzymać ani zmiażdżyć.
  Dzieci widziały obóz sypialny, zgaszone lub wciąż płonące ogniska, wiele koni pod strażą.
  Oleg Rybachenko rzucił igłą bosą dziecięcą stopą, przebijając głowę wartownika i pisnął:
  - Chwała komunizmowi i caratowi!
  Margarita również rzuciła śmiertelną igłą, przebiła wroga i zaćwierkała:
  - Chwała wielkości epoki!
  Nieśmiertelne dzieci poruszały się, omijając wrogów w obozie. Przede wszystkim trzeba zapełnić króla i dwóch hetmanów, a potem będzie łatwiej.
  Bose stopy dzieci bezgłośnie przechodzą nad przeciwnikami. Oto Namiot Wielkiego Króla. Hetman jest w pobliżu. A chłopak i dziewczyna wytnijmy najemników i Polaków. Przyjęli to tak mocno i z takim szaleństwem, jakby naprawdę byli skazani na zwycięstwo.
  Chłopak i dziewczyna rąbali obydwoma magicznymi mieczami, które przecinały metal jak bibuła i wydłużały się o dziesiątki metrów. I działali niezwykle aktywnie, jakby obcinali włosy brzytwą.
  Margarita gołą stopą rzuciła tuzin cienkich igieł, kładąc przeciwników i ćwierkała:
  - A flaga zabłyśnie nad wszechświatem...
  Oleg Rybachenko, przecinając Polaków, agresywnie dodał:
  - Nie ma piękniejszego świętego kraju we wszechświecie!
  Margarita ponownie rzuciła gołą stopą tuzin cienkich igieł, uderzając przeciwników na śmierć, i pisnęła:
  - A jeśli to konieczne, umrzemy ponownie!
  Chłopiec terminatora, Oleg Rybachenko, przecinając wrogów, zauważył:
  - Zmartwychwstanie w Rodnoverye, nasza wiara!
  I walczyli z Polakami i osobistą strażą króla. Chłopiec terminator był bardzo skuteczny. A potem dzieciak rzucił gołą stopą granat trocinowy i ryknął:
  - Chwała Ojczyźnie!
  I rozerwał wielu Polaków i sam Król Polski!
  Hetmana przecięła na pół Margarita Korszunowa. Dziewczyna zaćwierkała, obnażając zęby:
  - Będę absolutnym mistrzem świata!
  Dzieci naprawdę wykazują najwyższe umiejętności w walce. Taka bitwa się rozegrała.
  Oleg Rybachenko krzyczy na całe gardło po polsku:
  - Niemcy zabili króla! Pokonaj Fritza!
  Margarita już krzyczy po niemiecku:
  - Polacy nas atakowali, bili Polaków!
  A szykowna dziewczyna też jest chętna do walki. I tnie Polaków. A tymczasem zaczęła się potyczka. Niemcy, Polacy i inni najemnicy rąbali i strzelali do siebie. Tu Małgorzata bosą dziecięcą stopą rzuciła bombę i rozdarła niemieckiego księcia. To spowodowało eskalację sytuacji. A bitwa toczyła się coraz bardziej agresywnie.
  Poszła wzajemna masakra i eksterminacja. Zabili się nawzajem, bez wątpienia i litości. Wojownicy ginęli tysiącami.
  Oleg Rybachenko i Margarita Magnitnaya pracowali z mieczami, jakby machali jak wachlarze. I przebijaj się licznie przez wrogów Rosji.
  Margarita rzucała igłami bosą stopą, uderzała Polaków iz uśmiechem oznajmiła:
  - Mam super dziewczynę!
  Oleg Rybachenko również rzucał igłami gołymi palcami dziecięcych nóg, uderzał przeciwników i pisnął:
  - Cóż, od śruby!
  I znowu dzieci zaczęły rozdzierać polskie wojska i najemników, tak że dosłownie się wykrwawiali. A młodzi wojownicy wykazali się najwyższymi umiejętnościami akrobacji i walki. Są naprawdę fajni.
  Oleg Rybaczenko, wycinając wrogów Rosji, śpiewał:
  - I idą w morze, dzielni faceci!
  Margarita ponownie rzuciła igłami bosą stopą i pisnęła:
  - Żywioł morza! Żywioł morza!
  Wojowniczka jak zwykle najwyższej klasy, jest wojowniczką. I nie zatrzymuj jej, nie wygrywaj.
  Oleg tnie polską armię i nagle gwiżdże. A tysiące wron zemdlały, bijąc w czaszki Polaków i najemników.
  Margarita również go wzięła i zagwizdała, a także sprowadziła wrony na wrogów. Mieli atak serca i padali jak konie powalone na śmierć.
  Dziewczyna gruchała:
  - Chwała naszej Ojczyźnie Rosji!
  I znowu jej bose stopy rzuciły śmiercionośnym granatem węglowym. I jak wybuchnie i zmiażdży wielu przeciwników.
  Margarita zaśpiewała, obnażając zęby:
  - Chwała dzielnej Ojczyźnie,
  Żyjmy w komunizmie!
  A dziewczyna prowadziła wiatrakiem swoimi mieczami, przecinała masę przeciwników i pisnęła na gardle:
  - Witaj święty komunizmie!
  A jej bosa pięta uderzyła w czoło niemieckiego księcia, łamiąc czaszkę przeciwnika.
  Małgorzata gruchała:
  - Ku chwale Ojczyzny, wolnej od wieków!
  A dziewczyna znowu to weźmie i zagwiżdże na całe gardło... I całe hordy wron spadną na Polaków.
  I dosłownie przebijają się na wylot.
  Oleg Rybachenko skinął głową z aprobatą, tnąc Polaków mieczami jak młynem:
  - Jestem wielkim mistrzem świata!
  A potem nagie palce chłopca ponownie rzuciły granatem z węgla, rozrywając przeciwników.
  Chłopak był rzeczywiście bardzo fajny i fajny. I bez litości przybił wrogów Rosji.
  Margarita, miażdżąc wrogów, pisnęła:
  - Wpadłem w poślizg, wpadłem gdzieś, wpadłem w poślizg!
  A teraz dziewczyna gołymi palcami u stóp rzuci dar śmierci ze śmiercionośną siłą.
  I rozerwać stu Polaków. I ryczeć z głębi płuc:
  - Za świętą Rosję!
  A pięta nagiego dziecka ulegnie teraźniejszości zniszczenia.
  Oleg Rybachenko nadal walczył, śpiewał:
  - Chwała ideom komunizmu! O życie i wolność!
  A chłopcem nagim obcasem uległ dar zagłady...
  W tym momencie z Brześcia wyruszyli rosyjscy żołnierze. I zaatakowali już bezkrwawą i narkotyczną armię Polaków. Ci, którzy nie byli w stanie wytrzymać miażdżącego ciosu, rosyjscy żołnierze uciekli.
  Oleg Rybaczenko i Margarita Korszunowa biegną do armii rosyjskiej. Ich nagie pięty, gdy migoczą.
  Margarita zauważyła z uśmiechem:
  - Ty i ja jesteśmy wiecznymi dziećmi... To takie romantyczne!
  Oleg zgodził się z tym:
  - Tak, bardzo romantycznie. Rzeczywiście, jako chłopiec od razu poczułem w sobie przypływ energii i radości. Młode ciało, a nawet supermana. I czujesz, że nie masz zmartwień i problemów!
  Margarita podskoczyła wyżej, gołą piętą przewróciła wybrzuszenie i zauważyła:
  - To nie jest problem!
  Oleg zauważył, biegnąc dalej:
  - To jest dobre, kiedy jesteś chłopcem w ciele. Możesz wyrzucić z siebie każdy żart, każdą wulgarność, absolutnie każdą głupotę, a wszyscy będą się po prostu śmiać. I nikt nie pomyśli, że jesteś głupcem.
  Margarita zachichotała i zauważyła:
  - Być może... Chociaż bycie wieczną dziewczyną jest denerwujące. Chłopcu jest łatwiej, ale nie mnie!
  Oleg zachichotał i zauważył:
  - No nic, jesteśmy nieśmiertelni. Prędzej czy później będziemy żyć przyszłością i tam nauczymy się zmieniać nasze ciała!
  Margarita zgodziła się z tym:
  - Nauczmy się. A mężczyzna może stać się kobietą, a kobieta może stać się mężczyzną!
  Oleg potwierdził:
  - A z mniejszościami seksualnymi nie będzie problemów!
  Po drodze nieśmiertelne dzieci natknęły się na szwedzki oddział. Chłopiec i dziewczynka rąbali je bez większej ceremonii. To było niezwykle łatwe.
  I biegli dalej.
  Pędzą nieśmiertelne dzieci, błyskając nagimi, okrągłymi obcasami. I znowu rozmawiają.
  Chłopiec Terminator mówi:
  - Tu w filmie "Góral" był też epizod z uzyskaniem nieśmiertelności. I z pewnością fajnie jest żyć pięćset lat. Niektórzy żyli dłużej...
  Margarita Magnitnaya zauważyła ze śmiechem:
  - A jak to przeciąża psychikę? Pamięć o wielu wiekach!
  Oleg Rybachenko zachichotał i zauważył:
  - Przeciążenia... Rzeczywiście kapitalnie! Ale jeśli jesteś w ciele dziecka, wszystko postrzegasz znacznie łatwiej!
  Margarita ze śmiechem zauważyła:
  - Tu zabijasz tak wielu ludzi, a odbierasz to jak grę komputerową. Bez bólu, bez szoku, bez wstydu!
  Oleg zachichotał i zauważył, chichocząc:
  - Tak, rzeczywiście, moje bose, dziecinne stopy uderzają w kałuże krwi, a to jest dobre i zabawne!
  
  PONOWNIE W ŚRODKU ZMIENIA WSZYSTKO
  Zwycięstwo Japonii w bitwie o Midway doprowadziło do ostatecznego przejęcia inicjatywy przez Kraj Kwitnącej Wiśni. Samurajom udało się zdobyć Archipelag Hawajski i pokonać Stany Zjednoczone na morzu. I najechali Indie.
  Aby zachować największą kolonię, Wielka Brytania przeniosła część wojsk z Egiptu.
  Z tego powodu Operacja Pochodnia się nie wydarzyła. A Rommel uniknął porażki. Ale z drugiej strony naziści wciąż mieli katastrofę pod Stalingradem. I upadek frontu zimą czterdziestu dwóch - czterdziestu trzech lat. Ale z drugiej strony kontratak Mainsteina zwyciężył w sile. Ponieważ Hitler nie wysłał posiłków do Afryki, w kontrofensywie hitlerowskiej wzięło udział kilka kolejnych dywizji. A zwłaszcza w lotnictwie był korzystniejszy stosunek. Co więcej, Stany Zjednoczone faktycznie ograniczyły bombardowanie Trzeciej Rzeszy. A w Maroku nie było lądowania.
  Naziści dysponując większymi siłami, w tym najnowszymi czołgami: "Tygrysem" i "Panterą", zmiażdżyli flankę wojsk sowieckich. I byli w stanie otoczyć i zająć nie tylko Charków i Biełgorod, ale także Kursk. Klęska Armii Czerwonej była silniejsza, a straty znacznie większe. A sukcesy nazistów dzięki podziałom, których nie przeniesiono do Afryki, by niechlubnie zginęli na Saharze, były większe. A trzydzieści zupełnie nowych czołgów Tygrysów było w stanie dodać mocy uderzającej i nie ugrzęznąć w piaskach. Ponadto ogólna liczba niemieckich czołgów była duża, ponieważ Niemcy nie tylko nie przerzucali sprzętu do Afryki, ale także wyprodukowali zauważalnie więcej pojazdów.
  Ponieważ spadła intensywność bombardowań fabryk III Rzeszy. Silniejsi Amerykanie praktycznie nie bombardowali, a sami Brytyjczycy nie radzili sobie z zadawaniem znacznych szkód.
  Skierowanie części sił brytyjskich do Indii miało inne konsekwencje. Pilot i superas Hans Marcel nie zginął w wypadku, ale brał udział w walkach na froncie wschodnim. Jego pojawienie się dla sowieckich pilotów było prawdziwym szokiem. Hans Marcel stał się znany jako czarny diabeł. I był wspaniałym snajperem powietrznym.
  Jego pojawienie się na wschodzie wywołało szok. Do końca września 1942 roku Hans Marcel przekroczył sto pięćdziesiąt zestrzelonych samolotów. A do nowego roku osiągnął już dwieście pięćdziesiąt samolotów. Za co otrzymał Order Orła Niemieckiego z brylantami. Który był zwykle wręczany tylko mężom stanu.
  Za trzysta samolotów Hans Marcel został ponownie odznaczony Krzyżem Rycerskim Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. I było fajnie...
  Za czterysta samolotów Hans Marcel jako pierwszy otrzymał Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A za pięćset został odznaczony Wielkim Krzyżem Żelaznego Krzyża, nagrodą, którą miał tylko Hermann Goering.
  Marsylia zdobyła słynne bramki na froncie wschodnim. I dosłownie polował i rzucał się na sowieckie samoloty ...
  Ale potem nadeszła wiosenna odwilż i walki dosłownie zamarły.
  Nastąpiła przerwa operacyjna. W III Rzeszy jeszcze w lutym ogłosili całkowitą mobilizację i zgromadzenie sił. W ZSRR zgromadzili również siłę ...
  Teoretycznie Niemcy powinni awansować latem, ale gdzie? Nie chciałem ponownie wspinać się w pobliżu Stalingradu.
  Kierunek moskiewski jest zbyt ufortyfikowany. Gdziekolwiek pójdziesz, wszędzie jest źle. A Führer postanowił uderzyć na... Egipt. I wyciągnij Wielką Brytanię z wojny. Stany Zjednoczone nie są już w stanie wojny. Obliczenia opierały się na pozyskaniu zasobów Czarnego Kontynentu i Bliskiego Wschodu. A to może uczynić Trzecią Rzeszę niezwyciężoną!
  Wojska niemieckie zadały swój pierwszy cios Malcie. Było to użycie dużych mas samolotów, a następnie lądowanie ze zwycięskim sukcesem. Po raz pierwszy w bitwach użyto bombowca Yu-288 i myśliwca ME-309. I to jest ogromny wpływ, naprawdę zabójczy.
  I rzeczywiście, Malta została zdobyta i znacznie łatwiej jest przerzucić wojska do Afryki. A potem w Hiszpanii Hitler wywarł presję na Franco. Mimo to zgodził się wypuścić wojska na Gibraltar. A cytadela została zdobyta przez burzę. A ten atak był niezwykle udany. Potem do Maroka zaczęto przerzucać duże siły nazistów i zdobywać Czarny Kontynent.
  A w sierpniu rozpoczęła się wielka ofensywa nazistów w Egipcie. W walkach brały udział zarówno "Tygrysy", jak i "Pantera" oraz "Lwy" i "Ferdynandy". A także czołg "Lew". Ten samochód jednak nie usprawiedliwiał się. Ale "Tygrysy" okazały się prawdziwym szokiem dla Brytyjczyków. Naziści przedarli się przez obronę i pokonali Brytyjczyków. Zajęto także Aleksandrię, a naziści dotarli do Kanału Sueskiego. A to są wielkie wygrane.
  Następnie hordy hitlerowskie najechały na Bliski Wschód. Poparł ich potężny cios i Turcy. A nazistom udało się zdobyć Irak, Kuwejt i Arabię Saudyjską. Dotarli do Iranu, ale tam ruszyły na nich wojska ZSRR.
  Stalin długo czekał... Ale 1 września 1943 r. Rozpoczęła się ofensywa na flance południowej. Walki były niezwykle zacięte. Ale Niemcy byli gotowi i polegali na głębokiej obronie. Jednocześnie walczyli rozpaczliwie, a np. Pantera okazała się bardzo skuteczną maszyną w obronie. Jego słabość: częste awarie i stosunkowo cienki pancerz boczny nie mają większego znaczenia w walce obronnej. Jak również słaba jakość biegu "Ferdinand". A "Tygrys" pokazał się zarówno w ofensywie, jak iw obronie - uniwersalna maszyna.
  Najnowszy ME-309 również okazał się niezły, a jego szybkość i uzbrojenie były najlepsze. Chociaż nieco gorzej ze zwrotnością, ale przy odpowiedniej taktyce bojowej, nie jest to tak istotne. Niemcy mieli też wiele dział przeciwlotniczych. I dobrze zorganizowana obrona ze stosunkowo płaską linią frontu.
  Walki przeciągnęły się do późnej jesieni, a Armia Czerwona zdołała posunąć się tylko dziesięć do piętnastu kilometrów. I poniósł ciężkie straty.
  Niepowodzeniem zakończyła się również próba marszu wojsk sowieckich w centrum. Niemcy utrzymywali szczelną obronę i gruntownie ufortyfikowali. Co więcej, druga i trzecia linia obrony były jeszcze silniejsze niż pierwsza. Co nieco osłabiło wpływ sowieckiej artylerii.
  Zimą Niemcy przejęli kontrolę nad połową Afryki i Bliskim Wschodem. Ale najbardziej znaczący jest japoński atak na Dalekim Wschodzie. I odwrócenie uwagi znaczących sił Armii Czerwonej. I nastąpiło zmiażdżenie wojsk sowieckich. Zamiast tego skierowano znaczne siły III Rzeszy.
  Zimą Armia Czerwona próbowała ponownie posuwać się naprzód w centrum i na południu, a także w okolicach Leningradu. Jednak front japoński ułatwił Niemcom obronę. Samuraj, pomimo mrozu, wściekle wspinał się do przodu i odwrócił znaczne siły.
  A naziści zakończyli podbój Afryki wiosną i zimą, mając pod ręką kolosalne zasoby. W maju padł również Iran, aw czerwcu Niemcy zdobyli i zjednoczyli się z nimi połowę Indii nie okupowanych przez Japończyków.
  Naziści walczyli z "Panterą" -2 działami 88 mm i wagą 53 ton, z silnikiem 900 koni mechanicznych i "Tygrysem" -2 z silnikiem o mocy tysiąca koni mechanicznych. Okazało się, że te samochody mają akceptowalne właściwości jezdne.
  Prawie całkowity brak bombardowań umożliwił wcześniejsze rozpoczęcie prac nad mocniejszymi silnikami i ich zakończenie. Chociaż "Pantera" -2 i "Tygrys" -2 nadal nie były wystarczająco doskonałe, poradziły sobie z rolą bojową. Radzieckie T-34-85 i IS-2 okazały się słabsze... I nie mogły przejąć inicjatywy.
  Latem Armia Czerwona próbowała awansować w centrum, ale wpadła w pułapkę i została całkowicie pokonana. W powietrzu naziści mieli już w serii ME-262 oraz TA-152 i inne potężne rodzaje broni. Inicjatywa należała do nich całkowicie. Prześcigając ZSRR w produkcji samolotów, Niemcy zwiększyli również swoją przewagę jakościową. I pobili Armię Czerwoną na niebie jak cios.
  Marsylia otrzymała za siedemset pięćdziesiąt samolotów Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża, z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. To specjalna nagroda dla wyróżnienia bohatera. A tysiąc zestrzelonych marsylskich samolotów zostało odznaczonych Gwiazdą Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Za życia stał się legendą i prawdziwym Bóstwem. A za głowę Stalin wyznaczył nagrodę w wysokości miliona złotych rubli.
  Ale niestety nie można go było pokonać.
  Za dwa tysiące zestrzelonych samolotów Hans Marcel otrzymał Gwiazdę Krzyża Rycerskiego, Krzyż Żelazny ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  To był super-as.
  Po klęsce wojsk sowieckich w centrum udali się do Moskwy i wpadli na linię obrony Mozhaisk.
  Następnie Führer rozkazał iść na Kaukaz. I Turcja również otworzyła tam linię frontu.
  Jesienią i zimą 1944 r. i na początku 1945 r. naziści zdobyli także Kaukaz... Nadszedł rok czterdziesty piąty... Pod koniec marca Fritz zaczął posuwać się wzdłuż Wołgi w kierunku Saratowa i Kujbyszewa.
  W bitwach najnowsze nazistowskie czołgi z serii E zostały już przyjęte, a na niebie szalała Luftwaffe. Wydawało się, że ZSRR nie ma już szans.
  A od wschodu wspięła się Japonia.
  ZSRR pękał w szwach. Jego siła robocza szybko malała podczas wojny na dwóch frontach.
  Stalin w tych warunkach, zdając sobie sprawę z beznadziejności sytuacji, zaoferował pokój na dowolnych warunkach.
  Hitler zgodził się, pod warunkiem, że dostanie kraje bałtyckie, Ukrainę, Białoruś, Kaukaz i dalej granicę nad Wołgą, ziemie wzdłuż Moskwy, a także Karelię i Leningrad aż po Astrachań i wszystko, co Niemcy już zdobyli w środkowym Azja. I tam już wjechali do Kazachstanu.
  Japonia również otrzymała swoje egzemplarze na Syberii.
  Stalin zgodził się na to, bo była to jedyna szansa na uratowanie ZSRR i utrzymanie Moskwy.
  Poza tym przez dziewięćdziesiąt dziewięć lat trzeba było jeszcze płacić III Rzeszy reparacje. A to jest bardzo upokarzające. A rezerwy złota ZSRR zostały wywiezione do Niemiec.
  Rosja dużo straciła, ale zdołała przynajmniej częściowo przetrwać. A Hitler, zaniepokojony projektem Makhkhent, postanowił pozbyć się Stanów Zjednoczonych.
  W sierpniu 1945 r. podpisano traktat pokojowy z ZSRR. A teraz naziści zwrócili twarze ku Stanom Zjednoczonym.
  Ameryka naprawdę próbowała stworzyć bombę atomową, ale jej praca była powolna. Wiosną 1946 r. hitlerowcy zaczęli lądować na Grenlandii i na Kubie.
  A część ich sił została przeniesiona do Argentyny. Na Kubie miejscowa ludność wsparła wojska niemieckie i desant zakończył się sukcesem. Fritz i Japończycy zaczęli zaciskać pierścień. Przenieśli się przez Amerykę Łacińską. Brazylia przystąpiła do wojny po stronie III Rzeszy. Sytuacja się pogorszyła.
  Latem walki obróciły się o Kanadę, gdzie Fritz próbował stworzyć przyczółek.
  Gerda i jej załoga walczyli na E-50 w ulepszonej wersji. Samochód ważył sześćdziesiąt pięć ton. Posiada działo kalibru 105 mm z lufą o długości 100 EL.
  Pancerz przedni ma 250 mm, a pancerz boczny 170 mm. Czołg ten miał silnik o mocy 1500 koni mechanicznych i doskonałe właściwości jezdne.
  Więc Amerykanie nie mają nic przeciwko temu. Przestarzały, choć masywny Sherman był wystarczająco dobry, by niemieckie asy pancerne zdobyły go. Pershing jest trochę lepszy, ale jego działo jest nadal dość słabe w porównaniu z ulepszonym układem E-50. I tylko "Superpershing", niezbyt masywny czołg, miał szansę włamać się na bok i w pobliże czołgu, którym jechała Gerda i jej załoga.
  Dziewczyna z Trzeciej Rzeszy strzelała gołymi palcami w przycisk joysticka, uderzając w amerykański czołg i gruchając:
  - Mam super klasową dziewczynę!
  Charlotte również strzelała do amerykańskich czołgów i zgodziła się:
  - A ty jesteś hiper!
  Christina ponownie strzeliła gołymi palcami w samochód Yankee i pisnęła:
  - To jest strategia wielkiej gry!
  Magda też strzeliła z pomocą bosych palców u jej wdzięcznych stóp i zauważyła:
  - Lepiej żeby dziewczyny rozmawiały o Bogu!
  Gerda wystrzeliła ponownie gołą piętą i zauważyła:
  - Jeśli spojrzysz, nie potrzebujemy Biblii. Jesteśmy Aryjczykami, nie Żydami. I nie powinniśmy zniżać się do poziomu owiec czy kóz!
  Christina energicznie pokiwała głową, posyłając kolejny pocisk bosymi palcami:
  - Oczywiście nie! Szczególnie w Biblii baranek będzie pasł zbawione narody laską żelazną. Czego potrzebujemy szczęścia?
  Magda odpowiedziała ze złością:
  - A czego chcesz w ogniu genów?
  Charlotte zaśmiała się i odpowiedziała, strzelając do Amerykanów gołymi palcami:
  - Możesz wymyślić coś straszniejszego niż ogień! I że inkwizytorzy, którzy palą czarownice na stosie, to trywialnie sadyści!
  Magda stanowczo oświadczyła, wciskając przycisk joysticka gołą piętą:
  - To bardzo okrutne! I nie mają wiary!
  Gerda rozbiła amerykańską armatę i zauważyła:
  Kto ma prawdziwą wiarę?
  Magda odpowiedziała westchnieniem:
  - Takich ludzi jest bardzo mało!
  I znowu strzelał gołymi palcami wyrzeźbionych nóg.
  Tak, dziewczyny tutaj iw dyskusjach są silne. I mogą dużo pokazać i mrugać swoimi szafirowymi oczami.
  A wojna trwa. A na niebie są bitwy. Albina i Alvina zbierają rachunki, a wiele samolotów zostało już osobiście zestrzelonych.
  A ich agresywność nie zna granic.
  Albina, bosymi palcami, wysłała zabójczy prezent śmierci i zaćwierkała:
  Chwała miłości Chrystusa!
  Alvina, również gołymi palcami, odcięła amerykański samochód i dodała:
  - Co jest przewiewne i czyste!
  A dziewczyny znów dały kolej, zestrzeliwując amerykańskie samoloty.
  Ale to jest wojna jak wojna. Już latem zdobyto część Kanady. A potem minęła jesień.
  Niemcy zaatakowali Toronto. Działają energicznie. Będą mieli lepsze czołgi i karabiny maszynowe niż amerykańskie. Pojawił się w Fritz i Tiger-3. Ewolucja maszynowa E-75. Również potężny: przedni pancerz trzystu milimetrów, boczny pancerz dwustu. A broń ma długość 128 mm z lufą 100 EL. I taki czołg dobrze się pokazał. Nawet jeśli to za dużo mocy.
  Fritz posuwał się naprzód i zdobywał miasto po mieście.
  Zimą wyruszyli już z północy na terytorium Ameryki. I tam przełamali uparty opór Jankesów.
  Ameryka nie miała szans. Ale bomba atomowa nie zadziałała.
  Ameryka jest bombardowana przez ciężkie TA-400. Jeszcze potężniejsze TA-500, które zniszczyły głód i obiekty wojskowe.
  Wiosną Niemcy zdobyli już całkowicie Kanadę i część Stanów Zjednoczonych. A wiosną zajęli Filadelfię i wiele innych terytoriów.
  Ponad jedna trzecia Stanów Zjednoczonych i Alaski została schwytana. Także Meksyk został podbity przez wojska amerykańskie i japońskie.
  Latem trwała ofensywa nazistów. A szanse Stanów Zjednoczonych topniały na naszych oczach.
  W sierpniu naziści zaczęli szturmować Nowy Jork. W bitwach brały udział latające spodki.
  Tutaj jeden z nich walczył z Ewą i Agatą. Dwie piękne dziewczyny w bikini prowadziły potężny samochód.
  Była oblatywana przez odrzutowiec laminarny i była niewrażliwa na broń strzelecką. A same dziewczyny podczas strzelania używały promieni cieplnych.
  Eve nacisnęła przycisk joysticka gołymi palcami, wyrzucając promienie ciepła, podpalając wrogów jak płomień i ćwierkając:
  - Chwała III Rzeszy!
  Agatha, strzelając gołymi palcami, również gruchała na szczycie płuc:
  - Obyśmy wygrali!
  Dziewczyna jest niezwykle walcząca i piękna. I jak miota wrogów laserem.
  A promienie ciepła stopią kolejny amerykański czołg.
  A na lądzie Gerda atakuje. Również walcząca dziewczyna.
  A teraz ona i jej ekipa są już w samym centrum. A pociski odbijają się od wieży czołgu. A same dziewczyny uderzą w Yankees. I rozerwą całą chmurę ludzi i będą działać z całą agresją. Wojownicy są tak rozbrykani i charty, z gołymi, rzeźbionymi nogami.
  Nawet śpiewają, obnażając zęby. To są walczące piękności III Rzeszy. I strzelają wystarczająco dobrze. I przebijają wrogów jak igły oliwą na wskroś.
  Nowy Jork już upadł. Stany Zjednoczone kapitulują i ich wojska poddają się.
  W ten sposób została przewrócona kolejna karta historii. Wydaje się, że to zwycięstwo... Ale po chwili Hitler zdobywa Amerykę Łacińską.
  A 20 kwietnia 1953 rozpoczyna wojnę z Japonią i jej koloniami. Siły III Rzeszy mają przewagę technologiczną.
  I atakują potężną bronią. W tym niezniszczalne latające spodki.
  Albina i Alvina walczą w samolocie dyskotekowym. Walczą z dziewczynami, ale mówią, co jeszcze. A gołymi palcami wciskają przyciski joysticka.
  Tutaj są w ofensywie, paląc wojska japońskie.
  Promienie ciepła latają jak dywan. A dziewczyny śmieją się do siebie. I potrząśnij ich piersiami szkarłatnymi sutkami.
  Albina nawet śpiewała:
  Nikt nas nie zatrzyma, nikt nas nie pokona!
  I gołą piętą wciskała przyciski joysticka, uderzając przeciwników. To taka dziewczyna, zrodzona z wilczycy.
  Alvina również naciska przyciski joysticka gołymi palcami u nóg i piszczy:
  - Za moją kosmiczną moc zepchniemy prezydenta kołchozu do grobu!
  I mrugnij do przyjaciela!
  Tak, wojownicy są bardzo zwinni i szybcy jak błyskawica. Są w ogniu.
  Albina celuje bosą stopą i wystrzeliwuje wiązkę ciepła. Pali przeciwników i piszczy:
  - Za moje wielkie zwycięstwa!
  Tak, tutejsze dziewczyny są z najwyższej klasy i z najwyższej półki. Mogą robić rzeczy, których inni nie potrafią. I miażdżą Japończyków szaloną energią wilczyc.
  Ale nie tylko Niemcy i inne obce wojska zabijają samurajów.
  Do wojny przystąpił także ZSRR, którym dowodzi teraz Beria. Tu notabene Stalin, zdenerwowany klęską z III Rzeszą, zmarł wcześniej w marcu 1951 roku. A Berii udało się przejąć władzę. A teraz, nawet wzmocniwszy się, jest w tym samym zespole z Hitlerem.
  I razem atakują samurajów.
  A załoga Elżbiety walczy z Japończykami w Primorye. Dziewczyna jest bardzo waleczna i aktywna.
  Walczą oczywiście boso iw bikini. I thresh samurai, z entuzjazmem.
  Wciąż śpiewając;
  A walka trwa ponownie
  A serce jest niespokojne w klatce piersiowej ...
  A Lenin jest taki młody
  A przed nami młody październik!
  A teraz Elizabeth strzela bosymi palcami z działa czołgu T-54 w japoński samochód i przebija ją na śmierć.
  Potem zagruchała:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Ekaterina również uderzyła wroga gołymi palcami. Przebiła czołg samurajów i agresywnie zauważyła:
  - Nie ma piękniejszego kraju niż nasz!
  Elena strzeliła do wroga i gruchnęła:
  - Będzie era komunizmu na Ziemi!
  Eufrazja, również gołymi palcami u nóg, miotała się i ćwierkała:
  "Śmierć złemu prezydentowi-szatanowi!"
  Tutejsi wojownicy muszą być powiedziani z najwyższej klasy bojowej.
  A na niebie Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova zdobywają konta.
  Anastasia zestrzeliła japońskiego wojownika i zaśpiewała:
  - A bose dziewczyny latają po niebie!
  Akulina, odcinając samurajom gołymi nogami, ćwierkała:
  - Fajny element! Fajny element!
  Wojownicy bawią się mięśniami prasy. Są w idealnym porządku i potrafią żartobliwie wygrać wojnę.
  Anastasia, zestrzeliwując kolejny samolot, wzięła go i gruchnęła:
  - Będzie fajne schwytanie wrogów i ich pokonanie!
  Akulina zgodziła się z tym, powalając wroga gołymi palcami:
  - Umówmy się na całkowitą trasę!
  Japończycy zostali wytłoczeni...
  Tutaj radziecki czołg LP-10 bierze udział w bitwie, w której walczą dziewczyny z załogi Alenki.
  I walczą w wielkim samochodzie z armatą 130mm.
  Alenka strzela bosymi palcami i ćwierka:
  - To jest chwała komunizmu!
  Anyuta również zmiażdżyła swojego przeciwnika. Uderz wroga i pisnął:
  - W imię nowych pomysłów!
  A także klepnął ją nagą piętą.
  Alla nacisnęła przycisk joysticka szkarłatnym sutkiem. Uderzyła samuraja i krzyknęła:
  - Za wielkość kraju!
  Maria strzelając do wroga pisnęła:
  - O jedność Rosjan na całym świecie!
  Do strzelania użyła też sutka truskawkowego.
  A igrzyska olimpijskie uderzą w wroga. Zmiażdży wielu wojowników i ćwierka:
  - Za Rosję, najświętszą na świecie!
  A także z gołą piętą ulegnie wrogowi.
  Trzeba powiedzieć, że dziewczyny są niezwykle szykowne. I mają kolosalną wytrzymałość.
  Oczywiście Japonia nie może oprzeć się takiej presji.
  Ponadto Fritz używał również broni jądrowej. Co okazało się totalnym szokiem.
  Wojna skończyła się za sześć miesięcy.
  ZSRR odzyskał utracone wcześniej ziemie, a III Rzesza podbiła samurajów i wszystkie ich kolonie.
  Hitler już nie walczył... Trawił dobytek... Tylko w Chinach wciąż toczyły się lokalne bitwy. I tam zmiażdżyli Armię Czerwoną Mao Zedonga. 1 maja 1958 katastrofa lotnicza Adolfa Hitlera zmieniła bieg historii świata. I to się znacznie zmieniło... Goering, który nadużywał narkotyków, już wtedy nie żył. Himmler, który stał się zbyt wpływowy, został usunięty przez samego Führera. Schellenberg zajął jego miejsce, ale on również zmarł na raka. Krótko mówiąc, oficjalnym następcą Führera był młody Wolf Kleiman, następca Schellenberga.
  Nowy polityk miał zaledwie trzydzieści pięć lat i rozpoczął demokratyczne reformy. Były one jednak mało przydatne .... A III Rzesza z nadmiaru demokracji rozebrała się i rozpadła...
  ZSRR pod wodzą Ławrientija Pałycza Berii odrodził się i wzmocnił. I zaczął grabić pod sobą wrak III Rzeszy. Tak odrodziło się imperium sowieckie.
  I okazało się, że Ławrientij Palych Beria, zamiast straconego przegranego, okazał się największym władcą sowieckiej Rosji. Nawet wyższy i fajniejszy niż Stalin!
  Oto alternatywna historia!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"